Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Soisge Mhic Rokossovsky

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Dh'èist Stalin ri Rokossovsky agus bhuail e Paulus an toiseach. Bha e coltach ri ro-innleachd agus innleachd inntinneach, ach tha e a" leantainn gu builean ris nach robh dùil. A-nis is e nigheanan an aon dòchas.

  SOISGE MHIC ROKOSSOVSKY
  GNIOMHARA.
  Dh'èist Stalin ri Rokossovsky agus bhuail e Paulus an toiseach. Bha e coltach ri ro-innleachd agus innleachd inntinneach, ach tha e a" leantainn gu builean ris nach robh dùil. A-nis is e nigheanan an aon dòchas.
  . CAIBIDEIL #1
  An àite stailc air Mainstein san Dùbhlachd 1942, dh"òrdaich Stalin an toiseach, mar a mhol Rokossovsky, a" chùis a dhèanamh air Paulus. Agus thug na saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh air na Gearmailtich anns an daingneach. Bha iad fhathast deiseil airson sabaid, agus bha iad an urra ri dìonan cumhachdach. Mar thoradh air an sin, cha do shoirbhich le Paulus a" chùis a dhèanamh. Agus chaidh aig Mainstein air briseadh troimhe bhon taobh a deas. Agus leig e a-mach a 'bhuidheann ann an Stalingrad.
  Dh" òrduich Stalin am baile ath-ghlacadh aig cosgais sam bith. Agus dh'fhoillsich cathan borb. Ach ma bha Stalingrad na shamhla air dìon gaisgeil an Airm Dheirg, a-nis tha e air a thighinn gu bhith na sheòrsa de shoidhne dìon làidir dha na Gearmailtich.
  Chaidh na saighdearan Sòbhieteach a phinnadh sìos gu taobh Stalingrad, agus cha do thuit an aghaidh. A bharrachd air an sin, fhuair Rommel cuideachd daingneachadh agus cumhachdan bho Hitler ann an àm, chaidh aige air stailc èifeachdach a dhèanamh ann an Algeria. Agus rinn e a" chùis air na saighdearan Ameireaganach. Thug na Gearmailtich leotha fhèin còrr is ceud gu leth mìle prìosanach. Fo na cumhaichean sin, thairg Roosevelt fois agus còmhraidhean don Third Reich. Rinn Churchill an aon rud. Agus sguir an t-sabaid san Iar. Ghlèidh na Gearmailtich pàirt de Afraga agus na goireasan aice.
  Thòisich co-rèiteachadh, a bhios a" slaodadh air adhart airson grunn mhìosan. Agus cumaidh saighdearan na Gearmailt orra a" sabaid.
  Gu dearbh, bha Hitler sgiobalta gu leòr airson cogadh iomlan ainmeachadh agus cinneasachadh armachd àrdachadh. Tha luchd-obrach gu leòr ann. Chaill an t-Arm Dearg tòrr ùine agus saighdearan a' sabaid ann an Stalingrad. Agus aig deireadh a 'Ghearrain, chruthaich na Gearmailtich stòrasan a bharrachd agus bhuail iad bhon taobh tuath. An dà chuid "Tigers" agus "Panthers" ghabh pàirt anns na blàir. Agus aig an aon àm, ràinig am pìleat eireachdail ace Marseille. Fear-cogaidh gu math làidir. Airson trì cheud itealan a losgadh sìos, b' esan a' chiad phìleat Gearmailteach a choisinn Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich, claidheamhan is daoimeanan a-rithist.
  Agus bha na Gearmailtich comasach air briseadh a-steach gu Stalingrad bhon taobh a tuath, agus cruthaich iad pòcaid eile de shaighdearan Sòbhieteach.
  Agus bha an t-Arm Dearg air a chuairteachadh, air a chlampadh gu mòr. Agus chuir na Gearmailtich air dòigh dhi mar a bhith a" prìneadh cearc.
  Agus tha e a 'ciallachadh gun do sheall na caileagan Gearmailteach air an "Panther" an clas as motha.
  An seo chuir Gerda a-steach e le cuideachadh bho a òrdagan lom. Agus bhuail i an Sobhietich ceithir-deug ar fhichead, a" cooing:
  - Airson buinn òir!
  Seo na gaisgich. Agus mar a thèid Charlotte a bhualadh le cuideachadh bho nipple scarlet a broilleach. Agus thèid càr Sobhietach eile a reubadh. Agus tha i na vixen le falt ruadh - dìreach super.
  Ghabh Charlotte e agus sheinn i:
  - Thuit thu ann an gaol le diabhal
  Agus chuir e roimhe a chalpa a thoirt dhi!
  Loisg Magda cuideachd, a" cleachdadh sàil lom, chruinn agus dh"èigh i:
  - Airson an aplomb as innleachdaiche!
  An uairsin thug i a-mach a teanga.
  Agus rinn Kristina, an dèidh a bhith a 'bualadh an nipple sùbh-lusan air a' phutan agus a 'briseadh an HF Sòbhieteach, a' caoineadh:
  - Airson na clàran as motha de shaighdearan tanca!
  Anns a' Mhàrt rinn na Gearmailtich a' chùis air na saighdearan Sòbhieteach anns a' choire. Ghèill pàirt de na saighdearan Ruiseanach. Agus b" e sin soirbheachas an Treas Reich. Às deidh sin, dh'fhàs an suidheachadh eadhon nas motha ... Ach thàinig am poll. Thòisich an t-Arm Dearg air milleadh a thoirt air ais, agus rinn na Gearmailtich iad fhèin ath-lìonadh. Bha Stalingrad fo smachd an Wehrmacht.
  Bha sàmhchair a" riaghladh gu deireadh a" Chèitein. Thog na Gearmailtich tancaichean ùra: "Panther", "Tiger", gunnaichean fèin-ghluasaid "Ferdinand", agus T-4 ùrachadh. Is e cumhachdan mòra a tha seo. Chaidh an luchd-sabaid ME-309 agus Focke-Wulf as ùire a-steach don t-sreath cuideachd. Airson an Arm Dearg, bha seo na dhuilgheadas. Fhuair Marseille, an dèidh dha 500 itealan a losgadh, an còigeamh ìre de Chrois an Ridire le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. Thionndaidh an ace seo gu bhith uamhasach agus cunnartach.
  Is e seo dha-rìribh an aces as cunnartaiche.
  Agus an uairsin nochd Albina agus Alvina casruisgte anns na speuran. Agus tha na caileagan sin gu math làidir agus a 'sabaid ann an aon bicini.
  Loisg Albina le a òrdagan rùisgte, loisg i sìos trodaiche Sòbhieteach agus sheinn i:
  - 'S mòr iolair mi,
  Bheir mi buaidh air prìomh-bhaile Moscow!
  Loisg Alvina sìos itealan ionnsaigh Sòbhieteach le cuideachadh bho nipple broilleach scarlet agus rinn i squeak:
  - Soar na seabhagan mar iolairean!
  Tha, tha na Gearmailtich làidir an seo, agus tha buill-airm fìor chumhachdach aig na plèanaichean aca, gu sònraichte am ME-309 as ùire: seachd puingean losgaidh, trì dhiubh gunnaichean adhair 30-millimeter - tha seo dona!
  Airson an Ruis, tha seo na dhuilgheadas mòr.
  Tha na Gearmailtich a" gluasad air adhart gu stiùir Astrakhan. Agus fhad 'sa tha iad soirbheachail. A bharrachd air an sin, chan eil an t-Arm Dearg buileach deiseil airson seo. A bharrachd air an sin, thionndaidh an "Tiger" gu bhith na tanca clisgeadh. Dh'adhbhraich a choltas uabhas agus iongnadh.
  Ann am mìos, ràinig na Gearmailtich a 'Mhuir Caspian agus gheàrr iad an Caucasus air tìr bho phrìomh fhearann an USSR.
  Agus an uairsin chaidh an Tuirc a-steach don chogadh mu dheireadh. Agus tha tòrr tancaichean aice, feadhainn Ameireaganach nam measg.
  Aig an àm seo, tha na SA agus Breatainn a 'cogadh ri Iapan, agus chan eil i a' faighinn a-steach don bhlàr. Ach tha an suidheachadh mar-thà èiginneach.
  Thòisich an Tìgear-2 a 'ruigsinn an aghaidh. Dh" fhaodadh gun deach a chuir air bhog san t-sreath na bu thràithe ann an eachdraidh fhìor. Ach thug am miann a dhèanamh còmhla ri Panther-2 buaidh. Agus a-nis tha barrachd ghoireasan aig na Gearmailtich, agus cha mhòr nach eil bomaichean nan Caidreach a" cur bacadh orra. A bharrachd air an sin, bidh na Stàitean Aonaichte cuideachd a" reic stuthan amh dha na Gearmailtich agus ola. Chan fheum na Gearmailtich tancaichean Ameireaganach - tha an fheadhainn aca fhèin nas fheàrr. Ach an uairsin gheibh thu bomairean agus itealain ionnsaigh. Tha iad math. Gu sònraichte am B-29.
  Ach, tha na Gearmailtich mar-thà air a dhol a-steach don t-sreath Yu-288 bhon Lùnastal, a tha beagan nas ìsle na na h-Ameireaganaich ann an luchd boma, agus a 'dol thairis air astar agus gluasad.
  Faodar na Gearmailtich a ràdh air each geal. Agus tha na saighdearan aca a" gluasad air adhart ri taobh a" Mhuir Caspian. Le gach seachdain, tha an Ruis a 'call neart agus iomairt.
  Tha na sabaidean mar as trice fuilteach.
  Ron t-Sultain, bha na Gearmailtich air grèim fhaighinn air an dà chuid Tìre Kalmyk agus Dagestan. Agus tha iad mu thràth air a dhol a-steach gu Azerbaijan. Dh" fhàs an suidheachadh na bu mhiosa. Chuairtich na Turcaich Ierevan agus chaidh iad seachad air bho gach taobh dheth, agus ghlac iad Batumi. Ann am meadhan an t-Sultain chaidh iad còmhla ris na Gearmailtich.
  Tha an suidheachadh anns a" Chugais air fàs gun dòchas. Thairg Stalin sìth do Hitler air teirmean fàbharach don Ghearmailt. Cha tug am Fuhrer an aire do mholadh an stiùiriche.
  Anns an Dàmhair, bha an t-sabaid mu thràth gu tur an sàs airson Batumi. Thionndaidh an suidheachadh a-mach gu bhith uamhasach duilich. Agus is e an rud as meallta nach eil am beàrn ri fhaicinn. Dh'fheuch an t-Arm Dearg ri gluasad air adhart sa mheadhan, ach bha na Gearmailtich air an rabhadh agus air an cur an grèim.
  San t-Sultain, nochd "Panther" -2 san t-sreath. Tha e gu math trom aig leth-cheud "s a trì tonna, ach le einnsean de 900 each-chumhachd. Agus gunna 88 mm ann an 71EL. Tha na blàir gu cinnteach fiadhaich, ach tha an càr Gearmailteach air a dhìon gu math san aghaidh, agus gu dòigheil air na taobhan. "Panther" -2 - an tanca as fheàrr san Dàrna Cogadh. Tha an USSR ag ullachadh T-34-85 agus IS-2. Ach chan eil na tancaichean sin fhathast cumhachdach gu leòr airson sabaid an aghaidh Panther-2, a tha na Gearmailtich airson am prìomh tanca a dhèanamh.
  Ron gheamhradh, tha cha mhòr an Caucasus gu lèir fo smachd. Bha stad obrachaidh ann. Tha na Gearmailtich a' cruinneachadh feachdan airson ionnsaigh a thoirt as t-earrach. Agus tha an t-Arm Dearg air tòrr a chall, agus tha e cuideachd a 'cruinneachadh.
  Is e dòchasan sònraichte Stalin an IS-2 agus T-34-85, tancaichean le buill-airm nas cumhachdaiche, agus armachd beagan nas làidire. Ach tha an Gearmailteach "Panther" -2 aig a bheil tanca meadhanach aig na Gearmailtich nas làidire na an trom Sòbhieteach IS-2 ann an armachd a 'ghunna agus ann an armachd aghaidh, gu h-àraid air beulaibh an tùir. Agus chan eil dad ri ràdh mun T-34-85.
  Tron gheamhradh agus tràth san earrach, rinn na Gearmailtich mòran de "Panther" -2. Thàinig an tanca seo am bàrr san t-sreath ron Chèitean. Chaidh T-4 a thoirt a-mach cuideachd air sgàth cho sìmplidh "s a bha e agus slabhraidh stèidhichte. Ach chaidh a thoirt air falbh cuideachd. Coltach ris an àbhaist "Panther", tha an tè mu dheireadh fìor a-mhàin san Ògmhios, còmhla ris an "Tiger". Bha, bha an "Tiger" àbhaisteach, air sgàth a dheagh fheartan sabaid, cuideachd san t-sreath. Agus a-mhàin bhon Ògmhios 1944, dh'fhuirich dà phrìomh tanca san t-sreath: "Panther" -2 agus "Tiger" -2. Tha einnseanan nas cumhachdaiche aig an tanca mu dheireadh de 1000 each-chumhachd, agus mar sin tha an dà charbad gu math a 'ruith.
  Anns a 'Chèitean, thòisich na Gearmailtich a dhol air adhart ann an dà thaobh. Gu Saratov à Stalingrad, agus gu Tikhvin, gus Leningrad a ghabhail ann am fàinne dùbailte. Aig an aon àm, chaidh na Finns agus na Suainich air an ionnsaigh ann an Karelia. A dh'aindeoin oidhirpean Kolontai, bha e comasach dha na Gearmailtich toirt air an t-Suain a dhol a-steach don chogadh.
  Gu dearbh, às deidh call an Caucasus agus ola Baku, chan eil cothrom aig an USSR tuilleadh. Mar sin carson nach gabh thu grèim air an fhearann dhut fhèin?
  A bharrachd air an sin, chuimhnich iad air Teàrlach an dàrna fear. Tha an t-àm ann dìoghaltas a ghabhail. A bharrachd air an sin, tha am faireachdainn fàbharach.
  Mar sin tha an t-Arm Dearg dà uair duilich. Ghabh na Gearmailtich Saratov gu sgiobalta. Leis gu bheil na prìomh fheachdan stèidhichte sa mheadhan agus air an còmhdach le Moscow. Ach, ge-tà, chaidh Tikhvin a thoirt, ged a bha e beagan nas slaodaiche, leis gu robh am baile air a dhaingneachadh gu math. Thuit Leningrad ann an cearcall dùbailte.
  Bha na blàran airson baile Kuibyshev beagan nas fhaide. B 'ann an seo a chaidh na prìomh institiudan fhalmhachadh. Agus chan fhaigh thu iad ann gu furasta.
  Ach chuir na Gearmailtich timcheall Kuibyshev.
  Agus nuair a tha baile-mòr air a chuairteachadh, luath no mall ruithidh e a-mach à armachd agus biadh.
  Rinn Hitler gàirdeachas. Agus eadhon airson a chomharrachadh, chuir e air dòigh a 'chiad sabaid gladiator anns an Treas Reich.
  Bha caileagan brèagha, leth-rùisgte a" sabaid agus bha e sgoinneil. Agus a bharrachd orra, tha balaich fèitheach ann an stocan snàmh cuideachd.
  Às deidh tuiteam Kuibyshev, chaidh na Nadsaidhean air adhart gu stiùir Ulyanovsk. Agus ghluais iad le misneachd.
  Ghabh itealain jet barrachd is barrachd pàirt anns na blàran. Bha bomairean gu sònraichte èifeachdach. Feumaidh mi ràdh gu bheil iad gu math snog.
  Agus chan urrainn dha na luchd-sabaid Sòbhieteach grèim fhaighinn orra, agus chan eil na gunnaichean an-aghaidh itealain a 'gabhail cus.
  Seo an leithid de shuidheachadh.
  Agus a-nis tha na Nadsaidhean mu thràth a 'toirt ionnsaigh air Ulyanovsk. Agus tha seo na fhìor thagradh airson buaidh.
  Ach tha an t-Arm Dearg na aghaidh. Bidh caileagan Komsomol a 'sabaid gu h-àraid gu h-àlainn agus gu dìcheallach.
  Bidh iad a 'sabaid le fearg fiadhaich, a' nochdadh an gaisgeachd gun choimeas. Agus aig a' cheart àm bidh iad a' seinn cuideachd;
  Tha nigheanan ruitheamach a" sabaid airson an Ruis,
  Tha iad gu math pròiseil agus mic Svarog ....
  Bidh ar bòidhchead a" bualadh cho iomchaidh le inneal-ghunna,
  Cha bhi seirbhisich Shatain comasach air ar briseadh !
  
  Shabaid sinn gu treun, shabaid sinn an aghaidh faisisteachd,
  Nì sinn a" chùis air an droch Wehrmacht, eadhon ged a tha an nàmhaid làidir ...
  Tha mi creidsinn gum faic sinn co-mhaoineas a dh'aithghearr,
  Duilleag òir, soilleir bhon chraobh maple!
  
  Chan eil ar dùthaich nas fheàrr, tha co-mhaoineas nas bòidhche,
  Gus am bi ar n-Athair fo bhlàth gu mòr ...
  Thig sonas sgiathach air a" phlanaid,
  Agus thig an aisling mu bheatha nas fheàrr a dh'aithghearr!
  
  Creid gum bi an Ruis againn na thoileachas mòr,
  Bidh Maria a" riaghladh, Lada màthair nan Diathan ...
  Cuiridh sinn stad air marbhadh an ifrinn Wehrmacht fiadhaich,
  Agus chan eil feum air faclan a bharrachd agus cuimhneachail!
  
  Cha bhith e comasach don nàmhaid cridhe nan nigheanan a reubadh a-mach,
  Gheàrr sinn an luchd-sabaid againn claidheamh geur, frenzied ...
  Tha fios glè mhath aig guth nam bòidhchead air a" ghairm,
  Agus bidh e comasach dhuinn na hordes faisisteach a ghearradh!
  
  Tha fios againn nach toir buill Komsomol seachad gu bràth,
  Cuiridh sinn sìos na Nadsaidhean gu lèir leis an lann as gèire ...
  Biodh aghaidhean ar nigheanan a" deàrrsadh le òr,
  Agus buailidh sinn am faisisteach san aodann le dòrn!
  
  Bidh nighean casruisgte a" ruith tro na sruthan cruaidh sneachda,
  Tha e gu gnìomhach a 'sgrìobadh le tàirneanach de dhealanach bhon ghunna-inneal ...
  Chan eil agad ach na faisistich thu fhèin a bhàthadh,
  Leis gu bheil an Fatherland na dhaingneach monolith!
  
  Bheir sinn buaidh air na faisistich, ged tha cumhachd na sìth aca,
  Cho-dhùin Uncail Sam cluich còmhla ris an Fritz sa bhlàr seo.
  rinn iad dhoibh fèin iodhol o Adolf,
  Agus a-nis tha e air feachdan Ruiseanach fhaighinn nan aghaidh!
  
  An seo bidh blàran olc a" goil, ann am blàr a" bhall Komsomol seo,
  Bidh iad a" pronnadh nan Nadsaidhean, ged a tha iad ann an strì neo-ionann...
  Tha guth nighinn à airgead cho macanta,
  Cha gheill am bòidhchead do Hitler-Satan!
  
  Tha an roinn Ruiseanach againn airson buannachadh gu leantainneach,
  Ged nach eil fios aig an armada faisisteach air an àireamh ...
  Agus bhuail sinn Adolf gu cruaidh anns a 'bhreac,
  Ghèill Moscow Làbarach don swoop!
  
  Tha sneachda ann mu thràth, agus na caileagan casruisgte,
  Bidh iad a" frasadh leis an t-sàil rùisgte aca, mar lorg geàrr...
  Tha buill Komsomol a 'ruith ann am blàr,
  Creid nach fhaic an nàmhaid an daol !
  
  Na toir tròcair do na faisicli anns a' bhlàr,
  Bidh an arm aca ann an ifrinn, mar dheamhan na theine ...
  Gheibh sinn duaisean o lamhan Iosa,
  Bidh e gu math borb, mathan nigheanan Ruiseanach!
  
  Ma tha feum air, tionndaidhidh sinn, tha na beanntan uile còmhdaichte le sneachda,
  Agus seasaidh sinn ann an cruinne-cruinne co-mhaoineas pàrras aotrom ...
  A" fosgladh urchair dhuinn gu fortanach bho ghunnaichean an Aurora,
  Agus bha faisisteachd brùideil air a thilgeil gu ifrinn!
  
  Cha do ghèill Stalingrad, chuir sinn an aghaidh sin fo,
  Ged a bhris horde a-mach à stàilinn agus ifrinn ...
  Thilg nigheanan grenades casruisgte len casan,
  Leis gu bheil buill Motherland of Komsomol mar aon!
  
  Tha mi a" creidsinn gum bi sinn ann am Berlin, ged a tha e doirbh,
  Tha "Panthers", "Tigers", "Lions", "Ferdinand" aig na Nadsaidhean!
  Tharraing an nighean am post slabhraidh air a gualainn,
  Leis gu bheil buill Komsomol ann am blàr nan tàlant làidir!
  
  Tha cridhe na h-ìghne air a thoirt do Iosa,
  Cuideachd, tha Lenin agus Stalin beò ann an creideamh dìoghrasach ...
  Gus nach bi teagamhan sgileil ann,
  Canamaid gu daingeann agus gu làidir gu bheil Adolf kaput!
  
  Bidh sinn a" pronnadh ceann-suidhe an dràgon le claidheamhan,
  Agus sgriosaidh sinn a bhuidheann airson linntean ...
  Bidh sinn a" saltairt air buidhnean faisisteachd nigheanan le ar casan,
  Biodh an solas air a choileanadh, aisling naomh!
  
  Thoir saorsa do dhaoine, na smuaintean agus na faireachdainnean aca,
  Gus am bi an rionnag a" deàrrsadh mar ghrian a" cho-mhaoineas ...
  Oir bidh brochan againn le ìm cho tiugh,
  Bidh òige shìorraidh ar peathar gu bhith dhuinn gu bràth!
  
  An seo thig an solas, bidh an Fatherland a" deàrrsadh ...
  Bidh an Fatherland na ghlòir dhuinn fad linntean ...
  Seasaidh sinn air a" mhullach, tha thu a" creidsinn co-mhaoineas,
  Neart spiorad na Ruis, fios agad gu bheil an trodaiche sgoinneil!
  
  An seo tha an Ruis deiseil airson a bhith nas caoimhneil agus nas bòidhche,
  Agus cuidich an saoghal gu lèir gus a dhol gu toileachas pàrras ...
  Is urrainn dhuinn eadhon oirean na cruinne a cheannsachadh,
  An cruinne-cè gun iomall air toileachas nam feachdan a bheir!
  
  Ach cha bhi Ruis fo shàil an droch Reich,
  Leis gu bheil fìor thàlant aige airson cath ...
  Ann an dannsa ar nigheanan, ris an obair-cloc sin,
  Dè a chreideas am bòidhchead toradh sam bith!
  
  Gu h-aithghearr thig linn na grèine radanta,
  Nuair a dh"fhàsas glòir an athar gu h-eireachdail ...
  Tha an arm againn ainmeil a" sabaid leis an Infernal Wehrmacht,
  Agus bidh e comasach dha uabhas an uilc Fritz a sguabadh air falbh!
  
  Beannachd leat Lada naomh, ar Màthair Dhè,
  Rugadh thu do Perun, agus Yaril nan linntean ...
  Chan fhaigh brochan gun dòchas creideamh,
  Ma chosgas tu tòrr, cha chum thu faclan air ais!
  
  Is e an riaghladair as cudromaiche an Stalin mòr,
  Dh" fhàg Lenin an t-slighe bu ghlice gu Eden mar dhìleab dha.
  A chionn gur e Iòseph uachdaran an t‑solais,
  Agus beagan ùine dha daoine air leth freagarrach!
  
  Chan urrainn dha na Nadsaidhean amadan a dhèanamh air an Fatherland,
  Agus gheàrr e Moscow bhon Volga, bho Siberia ...
  Tha mi a" creidsinn gum bi e beò - Ruiseanaich fo cho-mhaoineas,
  Agus cumhachd Adolf - sguabaidh mi às an nighean!
  
  Gu h-aithghearr bidh buaidh, tha e fìor mar a" ghrian,
  A dh'aithghearr bidh radiance ann, mar ghathan quasar ...
  Agus creid an Ruis, leasaichidh co-mhaoineas,
  Uill, mura creid thu mi, is fheàrr dhut dùnadh!
  
  Bidh saidheans a dh" aithghearr ag aiseirigh marbh a" cho-mhaoineas,
  Tha a gliocas gun chrìochan, cho mòr ri quasar ...
  Bheir sinn buaidh air na faisisteach le ar deagh spioradan,
  Nach toir sinn a-steach do bhuaireadh a" phoca òir!
  
  Uill, ann an ùine ghoirid thèid e seachad, is e ifrinn ùine a tha seo,
  Thèid na nigheanan againn a-steach gu Berlin ann an dearg ...
  'S ar n-eallach gun chrìoch thig gu crìch,
  Oir bheir sinn ar sonas le sabaid!
  Bha na nigheanan a" sabaid gu math. Bhiodh iad fiù 's a' tilgeil grenades le an òrdagan rùisgte. Ach gu dearbh, tha na feachdan mar-thà gu math neo-ionann.
  Thuit Ulyanovsk, ged a dh'fheumadh na Gearmailtich a chuairteachadh gu tur airson seo. Agus an uairsin thàinig na Nadsaidhean gu Kazan ...
  Thàinig am foghar agus dhòirt uisge trom sìos. Ghlac na Gearmailtich cuideachd Uralsk, Guryev, agus chuairtich iad Orenburg. Tha an suidheachadh a-nis eadhon nas iom-fhillte.
  Bha a h-uile cairt agus an iomairt aig Hitler a-nis. Agus fhuair Marseille airson seachd ceud gu leth itealan a loisg sìos duais shònraichte: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan. Agus airson mìle itealan sìos, tha Grand Cross of the Iron Cross - a tha gu math fionnar.
  Tha fois ann sa gheamhradh. Chruinnich an dà thaobh neart agus chruthaich iad buill-airm ùra. Fhuair an USSR an gunna fèin-ghluasadach SU-100. Tha i gu math practaigeach. Agus an ìre mhath saor agus furasta a dhèanamh. Agus cuideachd an trodaiche, ged nach e Yak-3 mòr a th 'ann, air sgàth dìth duralumin, cha deach a chuir air bhog gu mòr. Agus LA-7. Cha do shoirbhich leis a h-uile duine, gu dearbh.
  Chan eil itealain jet air a dhol a-steach don t-sreath fhathast. Eu-coltach ris na Gearmailtich.
  A bharrachd air an sin, bha "Panther" -3 aig na Nadsaidhean. Bha sgàil-dhealbh nas ìsle aig a 'chàr seo, agus armachd nas doimhne le leòidean mòra de na siotaichean. Agus bha an gunna na bu mhotha de tholladh armachd agus ceart aig 88 mm 100 EL. Tha, is e inneal trom a tha seo. Mheudaich armachd nan taobhan gu 120 mm le leòidean, agus an aghaidh gu 200. Mheudaich an cuideam cuideachd gu 65 tonna, ach dh" fhàs an einnsean cuideachd nas cumhachdaiche aig 1200 each-chumhachd. Agus tha an sgàil-dhealbh gu math nas ìsle, air sgàth suidheachadh an einnsean agus an tar-chuir ann an aon bhloc. Agus is e càr trom a tha seo.
  Agus nochd "Tiger" -3. Bha cuideam 90 tunna ann, ach bha an einnsean 1500 each-chumhachd. Agus tha an armachd eadhon nas tiugh, agus tha an gunna nas cumhachdaiche.
  Gus a chuir gu soilleir, tha an suidheachadh teann.
  A bharrachd air an sin, chaidh discos anns a 'chòigeamh bliadhna fichead a-steach don t-sreath. Fìor, chan eil iad gu sònraichte èifeachdach air sgàth cho so-leònte ri gunnaichean an-aghaidh itealain agus meudan mòra. Ach bha iad gu math luath agus dhìrich iad gu àirde fichead cilemeatair.
  Thòisich sabaid a-rithist as t-earrach.
  Chuir na Nadsaidhean ionnsaigh air bhog an-aghaidh Moscow. Agus a-rithist na blàran as làidire.
  Ach tha an t-Arm Dearg a" sabaid gu cruaidh.
  Agus aig an aon àm cuideachd luchd-tòiseachaidh ann am blàr.
  'S bidh clann ghaisgeil a' seinn, 's a' bualadh air an rùsg deighe le'n casan rùisgte;
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh - gaisgich na h-Athair,
  Cò a rugadh fo shoidhne an Dàmhair ...
  Cha bhith sinn aithreachas air beatha don Ruis,
  A ghlòir le bratach dhearg an rìgh !
  
  Tha gaol againn agus tha fios againn mar a nì sinn sabaid cruaidh,
  Bhris na Nadsaidhean gu dìcheallach na h-adharcan aca ...
  Tha grenades againn ann an satchel farsaing,
  Chan eil beatha daor dhuinn luchd-tòiseachaidh!
  
  Tha gaol againn air ar dùthaich naomh,
  Dè a chruthaich co-mhaoineas làidir ...
  Seo nighean Komsomol a" coiseachd casruisgte tron t-sneachda,
  Agus tha am faisisteach airson ar toirt sìos!
  
  Bha mi gu dìcheallach a" sabaid ri Nadsaidheachd faisg air Moscow,
  Agus gheàrr sinn sìos na nàimhdean gu lèir le corran ...
  Carson a chaidh an Wehrmacht seo a thoirt dha na Ruiseanaich,
  Buailidh mi e le mo dhòrn!
  
  Tha mi nam thùsaire agus fo Moscow mòr,
  A" sabaid mar ghaisgeach mòr...
  Chuir e stad air marbhadh fiadhaich,
  Tha aon Tighearna Supreme Kind againn!
  
  Chan eil oirean ann an ath-bheothachadh na Ruis,
  Great Stalin, thog e sinn bho ar glùinean ...
  Svarog mòr, am Mesiah as àirde,
  Agus air leth freagarrach Lada!
  
  Tha sinn nan tùsairean, balaich, nigheanan,
  Is toil leinn a bhith a" sabaid - is e seo an dàn dhuinn ...
  Agus tha guth ball Komsomol ag èigheach,
  Ged tha caos fuilteach a' riaghladh !
  
  Is e an Ruis dùthaich mhàthaireil Svarog,
  Agus las co-mhaoineas an t-slighe...
  Chan fheum luchd-tòiseachaidh Dia olc,
  Cha bhith e comasach don nàmhaid ar lùbadh na dhòrn!
  
  Tha tanca fionnar againn le armachd air leathad,
  Tha e cho furasta don Fritz gun a bhith a" briseadh troimhe,
  Le gaol do Lada, rìbhinn uasail,
  Gus creachadair a thionndadh gu geama!
  
  Moscow a 'sabaid daoine a dhìon,
  Agus an uairsin bha Stalingrad mòr ann....
  Chì sinn co-mhaoineas gu luath ga thoirt,
  Gabh seachad agus faigh eòlas air a" chaismeachd ann am Berlin!
  
  Tha, tha Stalingrad moiteil às an fhacal seo,
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh casruisgte ann an sruth-sneachda ...
  Brisidh sinn adharc bò ghorach
  Agus bidh sinn a 'dràibheadh Hitler dìreach chun a' chiste!
  
  Biodh fios agad nach lùb an t-Athair gu bràth,
  Chan urrainnear a h-inntinn a lughdachadh ...
  Biodh a" ghrian a" deàrrsadh gu bràth air feadh na Ruis,
  Agus bidh am mèirleach fealltach air a phronnadh!
  
  Sheall iad misneach aig Stalingrad,
  B" urrainn dhuinn stad a chuir air na Nadsaidhean ...
  Tha a leithid de mhì-mhisneachd aig na Ruiseanaich, fhios agad,
  Agus cha tèid na nàimhdean ach neoni!
  
  Faodaidh an Ruis itealaich gu Mars
  Agus cruthaich mòrachd eadar-dhealaichte ...
  Agus gu dearbh bidh a h-uile dad gu math fionnar,
  Ged tha beatha cho lag ri snàthainn sìoda!
  
  Chan eil fios aig spiorad na Ruis ann am batail a "chnap-starra,
  Tha cumhachd Perun aige ...
  Tha sinn a 'feitheamh ri duaisean bho na diathan,
  Agus tha an eileamaid a" deàrrsadh, creid an rune!
  
  Dè an dòigh anns a bheil fios aig spiorad na Ruis nach eil buaidh sam bith ann?
  Creid mi, sgriosaidh e a h-uile càil ...
  Tha sinn ag iarraidh dìoghaltas cho mòr ...
  Do-chreidsinneach mar arm an Fatherland!
  
  Cha mhòr nach do bhuannaich sinn
  Biodh solas ann an glòir co-mhaoineas...
  Bha ar seanairean a" sabaid airson an Motherland,
  Coinnichidh sinn gu luath ri gàirdeachas is madainn!
  
  Às aonais dùthaich mhàthaireil, chan eil beatha ann dha luchd-tòiseachaidh,
  Tha iad airson sabaid air a son...
  Agus dè tha thu ag iarraidh droch dhaoine?
  Am bu chòir dhuinn beatha thràillean a thoirt seachad?
  
  Chan e, thèid Fuhrer nan Ruiseanaich a ghlacadh,
  Bidh sinn ga phronnadh mar doll ...
  Às deidh na h-uile, faodaidh ridirean na Ruis sabaid,
  'S tha cherub an òir leinn !
  
  Chan eil aghaidhean ar Tìr-mhàthair fon t-saoghal,
  Air a lasadh mar an rionnag as soilleire ...
  rinneadh thu a'd' iodhal dhomh,
  Cha dealaich mi riut gu bràth!
  
  'S e tùsaire a th' annam agus balach casruisgte
  Bidh sin le sàil lom a" ruith tron t-sneachda ...
  Agus an àiteigin tha coineanach geal, grinn a" leum,
  Cò a bhriseas adharc an nàmhaid!
  
  Chan eil fios aig an tùsaire ann am blàr an teagamh,
  Chan e clown a th" ann, ach tha fios agad air an neach-crìochnachaidh ...
  Thig na faisistich borb, creid dioghaltas,
  Agus bidh co-mhaoineas na phàrras soilleir!
  
  Ciamar a thig an linn,
  Anns a bheil a h-uile gaisgeach bhon mhanaidsear ...
  Dèan sabaid gus an anail mu dheireadh agad
  Gus an borb a sgrios cuir eòlas air an villain!
  
  Tha reultan a' cho-mhaoineas a' deàrrsadh gu soilleir,
  Linn an t-solais, chan eil nas bòidhche san t-saoghal ....
  Pronnaidh sinn cuing creidimh faisisteach,
  Agus bidh Hitler na Ruis airson dinnear!
  
  Tha sinn a 'creidsinn a leithid de stàilinn tancaichean,
  Nach tèid an slige panther aca a-steach ...
  Bheir sinn iodine gu lotan ar balach,
  Agus a-rithist tha an tùsaire gu gaisgeil a" ruith gu cath!
  Uill, dè a fhuair na Nadsaidhean cruaidh,
  Cha robh iad a" smaoineachadh gum b" urrainn dhuinn dìreach buannachadh....
  Tha e coltach gu bheil sinn eòlach air co-mhaoineas airson mhìltean,
  Agus is urrainn dhuinn an Wehrmacht a bhualadh le magadh!
  
  Ann an ainm ar dùthchais threun,
  Bidh tùsaire pròiseil a" dol air adhart leis an ionnsaigh...
  Ged tha neòil an crochadh os ceann na dùthcha,
  Nach suidhich sinn eisimpleir soirbheachail airson a h-uile duine!
  
  Creid nach cuir an nàmhaid stad air an aisling,
  Nì sinn a" chùis air a h-uile faisisteach a-rithist...
  Cha chreid olc rioghachadh air an rìgh-chathair,
  Cruthaichidh sinn òrdugh cruinne ùr!
  
  Bidh a h-uile dad gu math anns an Fatherland, fhios agad
  'S e balach a th' annam, ach ann am blàr mar Robin Hood,
  An toiseach, cha do rinn mi ach sgrìobadh air an deasg,
  Agus a-nis gu math eadhon creidsinn fionnar!
  
  Faodaidh an Ruis na Nadsaidhean a reubadh le bayonet,
  Bheir i buaidh air arm sam bith ...
  Agus airson na tùsairean a bhith beò fo cho-mhaoineas ...
  Às deidh na h-uile, tha ar càirdeas monolith làidir!
  
  Cha toir sinn geilleadh don Fritz ann an dad,
  Is urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh air nàimhdean le bhith a" magadh air...
  Agus mar sin rinn sinn a" chùis air na Nadsaidhean le cluba,
  Bidh cathadh-catha a" beucadh, a" tionndadh sneachd gu crith!
  
  Chan eil an Ruis eòlach air na Nadsaidhean eòlach air tròcair,
  Tha i làidir do-chreidsinneach ...
  Gheibh iad sabhairc gu daingean am muineal nan ludhach,
  Agus bidh Satan air a sgrios!
  
  Na creid gu bheil Hitler do-chreidsinneach,
  Ged a tha cumhachd ifrinn, smaoinich air a h-uile dad a chruinnich ...
  Nuair a bhios an sluagh agus am pàrtaidh còmhla,
  Reub muinntir ar Wehrmacht gu sgrìoban!
  
  Tha an Ruis air a bhith ainmeil airson linntean mar naomh,
  Bhris i na Tigers mar mheatailt ...
  Sgaoil o cheann gu ceann,
  Cha robh ach duine òg a 'bruadar air a leithid de dhùthaich!
  
  Bhuannaich sinn mar fhuamhairean
  Tha fios aig nàimhdean briste le claidheamh ...
  Tha sinne na Ruiseanaich do-chreidsinneach ann am batail,
  Nì sinn a" chùis air luchd-dùbhlain an athar!
  
  Creid mi, cha chuir dad stad oirnn
  Agus tha fios agad nach coisinn dad ...
  Tiodhlaicidh sinn am Fuhrer air a cheann,
  Tha claidheamh geur agus sgiath stàilinn againn!
  
  Anns a 'chruinne-cè gu lèir chan eil an Ruis nas bòidhche,
  Bidh àm solais ann airson aoisean ...
  Bithidh sith agus sonas gach linn,
  Feumaidh an Fatherland làmh làidir!
  
  Mar sin nuair a bhios tu a" cluich ann am Berlin,
  Smearamaid an Wehrmacht mar luaithre san fhuil ...
  'S e sin àm crioch na pàrras,
  Agus còmhla ri gaol Lada a 'riaghladh!
  
  NAM MARBHADH AN Führer
  Air 20 Giblean, 1943, mharbh nighean Svarog Elena Adolf Hitler. Bhiodh e coltach gur e gnìomh iongantach a th" ann a dh" fhaodadh deireadh an Dàrna Cogaidh a luathachadh. Ach thionndaidh e a-mach an taobh eile. Thàinig Hermann Goering gu bhith na neach-leantainn. Agus ghabh agus chuir na càirdean an Iar crìoch air fois leis an Treas Reich rè ùine nan còmhraidhean. Sguir am bomadh, agus dh'fhàg buidheann Rommel Tunisia.
  Cho-dhùin Goering gun a bhith ag adhartachadh air an Kursk Salient aig an àm seo, ach a neartachadh gu teicneòlach air sgàth gluasad iomlan agus goireasan na Roinn Eòrpa. Agus aig an aon àm grèim fhaighinn air àrd-cheannas adhair. Fhuair Speer cumhachdan èiginneach. Agus gu dearbh bha ùghdarras Rommel agus Guderian ann. Chuir Guderian ìmpidh air Goering leasachadh an Maus a thrèigsinn, agus an fheum air am Panther-2 a dhèanamh, air a dhìon nas fheàrr, ach gun a bhith cho gluasadach. A bharrachd air an t-sreath "E".
  Chaidh an ME-309, trodaiche le armachd air leth cumhachdach agus astar àrd, a-steach don t-sreath cuideachd. Fìor, lughdaich an cuideam àrdachadh gluasad, ach bha an astar dàibhidh àrd ga dhèanamh comasach falbh ma chaidh an earball a-mach. Agus rinn armachd cumhachdach e comasach losgadh sìos bhon chiad ghairm.
  Chaidh ME-309 a-steach don t-sreath, agus bha e na fhìor inneal. Thàinig an samhradh, agus an uairsin san Lùnastal 1943, chuir an t-Arm Dearg ionnsaigh air bhog air an Oryol. Agus ann an stiùireadh Kharkov. Bha na Gearmailtich deiseil agus bha fìor dhìon aca. Agus bha na tancaichean aca "Panther", "Tiger" agus na gunnaichean fèin-ghluasaid "Ferdinand" nan carbadan dìon fìor mhath. Agus dh'fhaodadh iad a bhith a 'nochdadh cha mhòr mòr-chuid sam bith.
  B" urrainn dha na Gearmailtich an aghaidh a chumail agus na h-ionnsaighean a bhualadh. Sheall seann shaighdearan Rommel iad fhèin gu math an seo cuideachd. Bha iad a" sabaid gu cruaidh agus gu gaisgeil. Bha na h-Eadailtich a" sabaid cuideachd. Bha barrachd fheachdan aig na Gearmailtich na bha iad ann an eachdraidh fìor, agus bha iad an urra ri dìon a bha air ullachadh gu math. Ann am batail, chaidh an raidhfil ionnsaigh MP-44 a chleachdadh airson a 'chiad uair, a bha aig an àm sin am fear as fheàrr san t-saoghal.
  Tha an cleachdadh sabaid aige air buannachdan agus èifeachdas a nochdadh. Ghabh a 'chiad phìleatan boireann Albina agus Alvina pàirt anns na blàir.
  Bha iad a" sabaid casruisgte agus ann am bikinis. A leithid de nigheanan mòra.
  Agus a-nis bruthaidh Albina a òrdagan rùisgte. Shoot sìos trodaiche Sòbhieteach agus seinn:
  - Is mòr ar neart!
  Bidh làmh daingeann ann!
  Agus bidh Alvin cuideachd air a leagail le itealan ionnsaigh Ruiseanach le òrdagan rùisgte. Is e nighean sabaid a th" innte. Agus gu math fionnar.
  Agus seinn cuideachd:
  Is e nigheanan Aryan a th" annainn
  Rinn sinn a" chùis air a h-uile duine le inneal-ghunna!
  Tha na caileagan sin casruisgte agus cha mhòr rùisgte. Às deidh dhaibh na h-ionnsaighean a bhualadh, shuidh na Gearmailtich air an dìon. Tha deireadh an fhoghair air tighinn. Dh'fheuch an t-Arm Dearg ri gluasad air adhart sa mheadhan. Agus an sin thuit na h-ionnsaighean aca air loidhnichean dìon cumhachdach an Treas Reich. Agus steigte ann an sliseagan. Rud a dh" fhàs gu math gòrach dha na saighdearan Sòbhieteach. Anns a 'gheamhradh, bidh na Gearmailtich a' sabaid, gu dearbh, nas balbh. Ach bhon t-Sultain, tha am "Panther" -2 air nochdadh. Cha robh e buileach foirfe: gu math trom: leth-cheud "s a trì tonna. Ach air an làimh eile, tha an gunna ann an turaid chumhang 88 mm tiorma le masg 150 mm tiorma den turaid. Agus tha armachd aghaidh a 'chòmhdaich 100 mm le leòidean agus taobhan 60 mm. Agus thug an einnsean 900 each-chumhachd deagh choileanadh dràibhidh.
  Chaidh "Panther" -2 agus "Tiger" -2 a-steach don t-sreath. Agus bha coltas gu robh iad gu ìre mhath math. "Panther" -2, gu dearbh, thionndaidh a mach a bhith na b 'fheàrr ann an cleachdadh. Gu sònraichte sa gheamhradh.
  Chaidh sabaid sa gheamhradh air stiùir Leningrad. Dh" fheuch an t-Arm Dearg ris a" bhacadh a thogail, ach chaidh iad an sàs ann an dìon cumhachdach. Tha na blàran uabhasach brùideil. Ach cha robh an dàrna aghaidh aig na Gearmailtich. Agus b" urrainn dhaibh feachdan gu leòr a chuimseachadh gus an ionnsaigh a chuir air ais. Tha na sabaidean glè fhuilteach.
  Gerda a 'sabaid air an "Panther" -2, agus an sàs ann an sgioba aice. Agus loisg na caileagan le cuideachadh bho chorragan lom, casan chiseled, gràsmhor.
  Bidh na projectiles cumhachdach sin a 'briseadh trithead' s a ceithir. Tha sabaidean làidir a" gabhail àite.
  Dh'fhàillig faisg air Leningrad a' chùis a dhèanamh air na Gearmailtich. Agus chuir iad an aghaidh. Chuir na Gearmailtich às don ionnsaigh san Úcráin.
  Agus as t-earrach 1944, nochd luchd-sabaid jet ME-262, a sheall èifeachdas sabaid àrd. Ged nach robh iad èifeachdach gu leòr fhathast, bha iad gu math duilich an losgadh sìos. B" e an duilgheadas mòr-chinneasachadh raidhfil ionnsaigh MP-44, a thug deagh thoiseach tòiseachaidh dha saighdearan-coise na Gearmailt.
  Agus an uairsin bha duilgheadasan ann le Iapan. Chuir an t-Ìmpire Hirohito ìmpidh air na seanailearan agus chuir e ìmpidh orra stad a chuir air na Stàitean Aonaichte agus Breatainn. B" e an suidheachadh a bh" ann na Seapanach a tharraing a-mach às na sgìrean air an robh daoine a" fuireach. Mar dhuais, bha na samurai ag iarraidh airgead-dìolaidh anns an Ear Chèin.
  Anns a 'Chèitean, thòisich an ionnsaigh Gearmailteach anns an Donbass. Bha an t-Arm Dearg, air an làimh eile, an dùil ri stailc air an Kursk Bulge. Agus b 'urrainn dha na Gearmailtich Voroshilovgrad a ghabhail. Anns an Ògmhios, dh'fhàs an suidheachadh nas iom-fhillte, Iapan a-steach dhan chogadh, le iongantach ionnsaigh air Vladivostok, agus iomairt an aghaidh Mongolia.
  Chaidh na Gearmailtich chun an Don, agus bha an t-Arm Dearg comasach air an cur sìos beagan. Chaidh tancaichean ùra Sòbhieteach a-steach don bhlàr: an IS-2 agus T-34-85, a bha nas adhartaiche agus nas cumhachdaiche. Ach bha na càraichean Gearmailteach fhathast na bu làidire. Agus eadhon nas luaithe. Agus tha na plèanaichean eadhon nas fhuaire ann an armachd agus luaths, agus uidheamachd.
  Tha na Gearmailtich làidir, agus gu ruige seo tha an iomairt aca. Tha, ann am batail bidh iad a 'cleachdadh roinnean cèin, agus an "Russian Liberation Army of Vlasov." As t-samhradh, chuir na Gearmailtich ionnsaigh air bhog ann an stiùireadh Oryol, agus air Moscow.
  Thàinig na Nadsaidhean air adhart le blàir. Agus a-nis, ron fhoghar, bha na Gearmailtich mar-thà air Vyazma agus Kursk a ghabhail. Tha an fhoghar air tighinn. Tha na blàran glè fhuilteach. Ghluais na Gearmailtich an uairsin gu Stalingrad. Agus mar sin dh'fhàs an t-sabaid le neart mòr.
  Mar-thà san t-Samhain, bha blàir anns a 'bhaile fhèin. Agus tha sabaidean ann. Chleachd na Gearmailtich "Sturmtigers". Tha iad sin nan gunnaichean fèin-ghluasadach ionnsaigh cumhachdach làidir. Bha gaisgich cuideachd a" sabaid ann an tancaichean. Agus bhuail iad len sàiltean rùisgte, cruinn.
  Cha tug Stalingrad seachad. Agus san Dùbhlachd, thàinig na Gearmailtich gu Grozny agus Ordzhonikidze ann an Caucasus. Agus thòisich iad air na bailtean sin a bhuaireadh.
  Agus an uairsin chaidh an Tuirc a-steach don chogadh. Anns an Fhaoilleach 1945, chuairtich na Turcaich Yerevan agus ghlac iad Batumi. Dh'fhàs an suidheachadh eadhon nas cruaidhe agus fuilteach. Is e seo an cogadh.
  Tron gheamhradh agus as t-earrach 1945, ghlac na Gearmailtich an Caucasus gu lèir, agus chuidich na Turcaich iad.
  Tha an suidheachadh air fàs tòrr nas eagallach. Agus as t-samhradh 1945, thòisich oilbheum ùr an aghaidh Moscow. Agus aig an aon àm, bha na Nadsaidhean agus na Turcaich a 'tighinn air adhart gu Saratov.
  Agus aig deireadh an Ògmhios chaidh Saratov a ghlacadh. Agus aig deireadh an Iuchair, ghabh na Gearmailtich Kalinin agus Tula. Agus aig deireadh an Lùnastail chuairtich iad Moscow. Agus aig an aon àm chaidh Kuibyshev a thoirt.
  Bha Moscow ann an coire. Agus air a bhacadh gu tur. Chaidh am foghar seachad ann am batail borb. Ghabh na Gearmailtich Ryazan agus thàinig iad gu baile-mòr Gorky. Bha na blàran cho fiadhaich. Ràinig na Gearmailtich Ulyanovsk fhèin agus ghabh iad e cuideachd. Agus ghlac iad Uralsk, agus ràinig iad Orenburg.
  Agus sa gheamhradh, thuit Moscow mu dheireadh. Agus ràinig na Gearmailtich Kazan. Agus as t-earrach, thuit Leningrad mu dheireadh. Agus as t-samhradh 1946, chaidh ionnsaigh a chuir air bhog anns na Urals.
  Agus ghabh na Gearmailtich Sverdlovsk agus Chelyabinsk. Agus as t-fhoghar, chaidh na Seapanach agus na Nadsaidhean còmhla. Agus sa gheamhradh 1947, ghlac na Gearmailtich agus na Seapanaich na bailtean mòra mu dheireadh ann am Meadhan Àisia. Agus sa Mhàrt 1947, Stalin chaidh a mhurt. Agus dh'ainmich an neach a thàinig às a dhèidh, Beria, gum biodh e a 'toirt buaidh air an USSR.
  Agus mar sin thàinig an cogadh gu crìch. criochnaich san ear. Tha boma atamach aig na SA mu thràth.
  Chrìochnaich Hermann Goering agus na h-Ameireaganaich leis na Breatannaich aonta mu chàirdeas agus chrìochan, agus roinn nan raointean buaidh. Agus tha sin gu ruige seo air an saoghal a shocrachadh.
  Ach chaidh ùine seachad. Agus anns an Treas Reich, chaidh rèididheachd a chruthachadh a chuir stad air an ath-bhualadh niùclasach. B" iad na Gearmailtich cuideachd a" chiad fheadhainn a sgèith chun na gealaich.
  Agus ann an 1969 thòisich cogadh ùr. Bha Göring air bàsachadh ron àm seo.
  B" e Wolf Schultz am Fuhrer ùr. Agus thòisich i cogadh airson smachd an t-saoghail.
  Fhuair na Ruiseanaich agus daoine eile den Treas Reich aig an àm seo saoranachd agus còraichean co-ionann.
  Agus bha am bàrd a" sabaid anns a" Wehrmacht. Agus thòisich an cogadh le ionnsaigh air na h-Ameireaganaich ann an Sìona. Agus gu dearbh tha Breatainn anns a" phrìomh-bhaile. Bha na Gearmailtich armaichte le discos foirfe, do-sheachanta do ghàirdeanan beaga, agus tancaichean pioramaideach.
  Agus bha eyeliners atamach aig na Nadsaidhean cuideachd, agus mòran a bharrachd. Agus fhuair Breatainn buaidh.
  Chaidh an cogadh air adhart le buannachd na Treas Reich. Agus mean air mhean ghabh na Gearmailtich thairis an saoghal gu lèir ...
  Fìor, cha robh iad cho obscurantists mar fo Hitler. Thug iad còirichean co-ionann do gach neach, agus chruthaich iad ìmpireachd cruinne le tagradh airson leudachadh gu àite.
  Ach an aon rud, bha an saoghal mar-thà eadar-dhealaichte, agus cha do dh'fhuirich an Ruis, no na Stàitean Aonaichte, no Breatainn ann. Dh'fhuirich aon ìmpireachd, a thòisich a 'toirt buaidh air saoghal eile.
  Agus rinn e maighstireachd air a h-uile planaid de shiostam na grèine.
  Agus sgaoil daonnachd air feadh an galaxy. Agus thog e longan-cogaidh, agus longan-cogaidh.
  Agus an uairsin dh" ionnsaich iad na mairbh a aiseirigh. Nam measg tha an fheadhainn a bhàsaich o chionn fhada.
  Mar eisimpleir, chaidh Adolf Hitler aiseirigh. Agus dh" fhoillsich am Fuhrer aig an robh an deamhan cogadh sìobhalta anns an ìmpireachd fànais. Ach sin sgeulachd eile.
  
  LUCHD-LEOGHAIDH MHIC
  Mar eisimpleir, thug Zoya cungaidh-leigheis draoidheil dha Alexander the Great, a leig leis sìneadh suas ri seachdad bliadhna. Agus dh'atharraich e cùrsa eachdraidh an t-saoghail. Leudaich an ìmpireachd. Thug Alasdair Mòr buaidh air na h-Arabaich. Agus an uairsin chuir e crìoch air ceannsachadh nan Innseachan. An ath rud bha turas gu Sìona. An seo chaidh an cogadh air adhart beagan, ach chaidh buaidh mhòr a bhuannachadh cuideachd. Agus dh'èirich ìmpireachd mhòr. Ràinig seanalairean Alastair Colbhan Hercules. Bhuannaich e an dà chuid an Ròimh agus Carthage. An uairsin bha e a 'riaghladh, a mhac Alasdair a' Cheathramh. Agus chaidh sliochd seasmhach a chruthachadh.
  Bha ìmpireachd na stàite Macedonia a 'faighinn eòlas air briseadh an latha. Thug i cuideachd buaidh air Iapan, agus chaidh i air adhart gu ceann a deas Afraga. Agus tha an t-àm air tighinn agus chaidh na soithichean a-steach a dh" Ameireagaidh.
  Dh'èirich sliochd seasmhach de Petriky, agus bha e gu math làidir. Bha, gu dearbh, co-fheall agus oidhirpean coup, ach chuir an ìmpireachd an aghaidh. Agus bha i coltach ri Ròmanach maireannach. Agus mean air mhean chòmhdaich an cruinne-cè gu lèir.
  Agus tha saidheans air fàs nas luaithe. Agus bho sheann aois, a" dol seachad air na Meadhan Aoisean gruamach, chaidh mac an duine gu dìreach a-steach don àm gnìomhachais, agus an uairsin an iar-ghnìomhachas, nuair a chaidh a" chiad saideal a chuir air bhog gu orbit. Agus an uairsin chaidh fear a-steach don fhànais.
  Leis nach do chosg daoine goireasan air cogaidhean agus còmhstri ri chèile, thàinig an aois fànais mìle ceud bliadhna nas tràithe na ann an eachdraidh fhìor. Agus chaidh ceannsachadh fànais air adhart aig astar nas luaithe. Agus mar sin chaidh an siostam grèine gu lèir a mhaighstireachd. Agus chaidh daoine gu saoghal eile. Agus b" e dìreach mìorbhail a bh" anns na longan-rionnag aca. Agus tha e iongantach. Agus nuair a chaidh astaran superluminal a lorg, thòisich ceannsachadh galaxies. Gus a bhith onarach, tha e sgoinneil!
  Gu dearbh, cha robh star wars ann. Agus tha seo so-thuigsinn. Tha cuideachd sàr-shìobhaltachdan ann am farsaingeachd na cruinne. Ach bha an sluagh aonaichte. Chan e sin a thuirt Fuhrer maol mu shaoghal ioma-phòla. Chan e, anns a 'chùis seo, bha e comasach dha daonnachd Alasdair Mòr aonachadh. Agus chruthaich seo bunait airson cogaidhean fànais san àm ri teachd.
  Agus bha mac an duine a 'sabaid le rèis de mheasgachadh de mosgìoto agus damhan-allaidh. Agus bha an cogadh brùideil. Bha longan-rionnag mòr a" sabaid anns na speuran. Agus bha an cunntas air call agus buannachdan fìor mhòr.
  Agus fhathast bhuannaich na daoine. Agus chruthaich iad ìmpireachd uile-choitcheann. Agus chaidh dìomhaireachd ùine fhoillseachadh. Mar thoradh air an sin, bha e comasach na mairbh a aiseirigh le cumhachd saidheans. Chaidh Alasdair Macedon a aiseirigh cuideachd, còmhla ri a sheanalairean agus a mhic.
  Agus an uair sin thòisich iad air aiseirigh a 'chòrr den t-sluagh. Bha an cruinne-cè mòr agus bha tòrr àite ann. Agus an uairsin dh'ionnsaich daoine itealaich gu cruinne-cè eile.
  Agus b" e crùn na h-uile-chumhachd an comas cruinne-cè a chruthachadh leinn fhìn, cumhachd saidheans an ama ri teachd.
  Agus an uairsin thàinig daonnachd gu bhith na Hyper-supercivilization. Dè a tha eadhon nas fhuaire, nas drùidhtiche.
  Agus chaidh seo uile a dhèanamh le nighean an White God Zoya, a 'bhana-bhuidseach mhòr ag atharrachadh cùrsa eachdraidh a' chinne-daonna dìreach gun oidhirp.
  
  Nigheanan A' MURACHADH AIR AN SPIORAD
  GNIOMHARA.
  Anns an fhànais, bidh blàran a" gabhail àite eadar na gaisgich bhrèagha de reul-bhad Ruby air an aon làimh. Agus luchd-cogaidh reul-bhad Emerald air an taobh eile. Agus chan eil ach caileagan clone casruisgte agus ann am bikini a 'gabhail pàirt anns na blàran.
  . CAIBIDEIL #1
  Bha dà armada fànais a" sabaid ann am falamh. Air an aon làimh, an reul-bhad Ruby, agus air an taobh eile, an Emerald.
  Agus air gach taobh, dìreach luchd-sabaid nighean clone. Ach, gu math measgachadh de stoidhlichean gruaige. Bha am falt ann an ceithir prìomh dhathan: gorm, buidhe, dearg is geal!
  Agus tha na gaisgich dìreach sgoinneil.
  Gu dearbh, frasan fìor shoilleir de supernovae. Agus bidh longan-rionnag, gu sònraichte longan-cogaidh mòra, a" cur volleys de urchraichean marbhtach gu chèile.
  Is e longan-cogaidh fànais cumhachdach agus longan-cogaidh, agus dreadnoughts am prìomh chumhachd iongantach. Bidh i a" cur sailean millteach, torpedoes mòra, agus sailean le bloban hyperplasmic aig a chèile.
  Bidh i a" reubadh tron falamh, agus a" faighinn grèim air soithichean rionnag nas lugha.
  Nigheanan clone, a" ruith tro na soithichean aca, a" priobadh rùisgte, pinc agus le sàilean cruinn eireachdail.
  Tha iad cho breagha, agus tha an craiceann a" deàrrsadh mar umha snasta. Tha iad sin a gorgeous girls - dìreach super.
  Tha na ceithir prìomh shoithichean-cogaidh as motha san Emerald Constellation a" feuchainn ri cruthachadh an Ruby Constellation a bhriseadh. Ach mar fhreagairt, bidh na ceithir prìomh bhrataichean nàmhaid a" snàgadh orra. Tha longan mòra rionnag coltach ri mucan-mara sperm meud leth na gealaich. Agus tha mìltean de ghunnaichean mòra aca. Tha leithid de bharaillean ann a bhios ann am mionaid a" tilgeil a-mach lùth trillean de bhomaichean atamach air Hiroshima.
  Ach, gu dearbh, tha raointean feachd aig na longan-cogaidh mòra gus buaidhean millteach sailean, buillean, urchraichean agus torpedoes a lughdachadh.
  Bidh iad a" deàrrsadh mar cheò airgid air uachdar bhàtaichean mòra.
  Tha longan-rionnag nas lugha air an ionnsaigh cuideachd. Gu sònraichte, luchd-turais de dhiofar chlasaichean - trom, meadhanach, aotrom, cuideachail. Agus luchd-sgrios, mar bhiodagan rùisgte, le lann tiugh. Agus brigantines gràsmhor. Tha iad air an cumadh mar leanaban.
  An dà sgriosadair a tha coltach ri piranhas, agus luchd-sgrios nas motha agus nas cumhachdaiche.
  Seo luchd-turais sònraichte a tha a 'sabaid luchd-turais. Agus bho bhuillean urchraichean, sailean agus sparradh, bidh teintean a" briseadh a-mach.
  Bidh na caileagan clone a" ruith air falbh bhon teine a bhios a" glacadh nan long. Agus ruith an lasair às an dèidh, a 'glacadh na h-àilleachd len sàilichean rùisgte.
  Nighean le falt gorm a' bualadh air an nàmhaid le a h-òrdagan lom.
  Bidh rocaid a loisgeas i a" bualadh air friogaid, agus bidh teintean a" briseadh a-mach an sin, agus tonnan teine a" falbh. Bidh na caileagan clone a" sreap gu cridheil. Cha mhòr nach eil iad còmhdaichte le aodach. Chan eil ach stiallan caol de aodach air a" bhroilleach agus na cnapan. Agus chì thu na fèithean faochaidh fon chraiceann tana, òr-olive.
  Casan gu math seductive dha nigheanan. Agus bidh corragan lom na bòidhchead a" brùthadh air putanan nan gàirdeanan.
  Agus gouge le sealladh ionnsaigheach.
  Seo nighean le falt òir. Agus bhrùth i le a sàil rùisgte, lùbte gu math gràsmhor.
  Agus fhreagair an rocaid, agus ruith i, a 'gearradh tron falamh. Agus gu fìor cheart chaidh i seachad air sailean lasers. Agus chaidh mi a-steach don cruiser. Agus an tè a chrathadh.
  Agus air an làimh eile, mar nighean le falt ruadh, bidh i cuideachd a 'losgadh. Fhad 'sa tha thu a' bruthadh an navel. Cò a fhreagair gu cruaidh.
  Bidh na caileagan a 'sguabadh às agus a' leum a-rithist. Agus nuair a bhuaileas iad, bidh iad ag aoidion, chì thu dè na casan seductive a th" aca.
  Seo nighean le falt geal a" cur tiodhlac marbhtach sgrios is bàs. Agus tha e ag itealaich a-mach, a 'bualadh air bolg na h-eagal. Agus is e sting air leth soirbheachail a th" ann. Ged a tha dà thaobh na h-ìghne làidir. Agus fhreagair iad. Gu sònraichte, tha nighean le falt gorm a 'toirt seachad tiodhlac sgrios air ais.
  Agus a-rithist buille, a 'losgadh, a' crathadh a 'chàr.
  Tha eadhon soithichean rionnag nas lugha ann: bàtaichean agus luchd-sabaid. Tha an fheadhainn mu dheireadh an dàrna cuid dùbailte no singilte.
  Tha iad cuideachd a 'steigeadh caraid agus àlainn caileagan a' sealltainn a 'chuid as brèagha agus sexy aerobatics.
  Seo gaisgeach le falt purpaidh an aghaidh bòidhchead le falt purpaidh.
  Thug an dithis nighean dheth am bras aca eadhon. Agus bidh iad a" feuchainn ri bhith a" bìdeadh a chèile le cuideachadh bho nipples broilleach scarlaid. Agus gaisgich fìor mhath.
  Nighean le falt purpaidh a' tilgeadh a jet-cogaidh gu aon taobh. Agus a" losgadh bho shia canain adhair laser. Agus tha càr coltach ris an neach-dùbhlain aice le falt purpaidh cuideachd. Tha an dà neach-sabaid coltach ri stingrays, le armachd gluasaid.
  Tha iad fìor mhath air gluasad agus leum. Agus bidh iad a 'dèanamh somersaults fìor mhath.
  Bidh nigheanan a-rithist a" cleachdadh ruby nipples nuair a bhios iad a" losgadh, air am broilleach làn, làn uisge.
  Tha na bòidhchead sin dìreach mar sgeadachadh de bhòidhchead. Agus nuair a tha iad ann an dìreach panties, tha e cho seductive. Agus faodaidh tu coimhead orra agus gun a thighinn dheth.
  Bidh an dithis nighean a" feuchainn ri iad fhèin a chòmhdach le bhith a" cleachdadh raointean feachd aghaidh an luchd-sabaid.
  Agus tha dìon math aca. Agus comasach air ghathan millteach a nochdadh.
  Ach tha na caileagan, aon le falt copair-dearg, agus am fear eile le falt buidhe aotrom, a-rithist a 'feansadh agus a' gluasad an aghaidh a chèile ann an jets sabaid.
  Tha na caileagan a" feuchainn ri faighinn gu cùl a chèile. Ach chan eil e ag obair a-mach ro mhath. Bidh gaisgich a" snìomh agus a" leum. Agus tha an luchd-sabaid aca mar bhàlaichean ping-pong, suas is sìos.
  Shleamhnaich nighean le falt copair-dearg, mar gum biodh air sled, sìos am falamh agus toinnte. Agus rinn an gaisgeach le falt buidhe aotrom cleas: slògh. Agus loisg i gu dlùth, a 'cleachdadh a ruby nipple.
  Agus bha an nighean le falt ruadh a 'faireachdainn teas mòr. Agus bha a corp fèitheach còmhdaichte le grìogagan fallais.
  Sheinn an nighean le falt buidhe:
  - Tha cumhachd mòr againn, cumhachd mòr,
  Tha a bhith nad charaidean leatha coltach ri bhith a" cluich le crogall!
  Agus bha i cuideachd air a bualadh le ma sgaoil. Agus thòisich e cuideachd air fallas agus deàrrsadh. Bha e uile coltach ri film gu math daor le measgachadh de erotica agus opera fànais.
  Tha na nigheanan cha mhòr rùisgte, fallas. Agus bidh iad a" losgadh, a" cleachdadh cìochan a tha coltach ri ròsan-craoibhe, agus corragan lom de chasan caol.
  Agus na dì-chuimhnich na gaisgich seinn:
  Biodh an cosmos gu lèir air a bhogadh ann an caos
  Agus tha am falamh a" crathadh bho bhriseadh ...
  Bidh an nàmhaid air a bhualadh le neart nan nigheanan,
  Agus tha sinn gu bràth aonaichte leis an Motherland!
  Ged a tha mi a 'smaoineachadh dè as urrainn a bhith ann an dùthaich nan nigheanan clone. Gu math brèagha gu dearbh agus fèitheach.
  Agus smaoinich air na billeanan de luchd-sabaid, agus na caileagan brèagha, leth-rùisgte agus chan e aon fhear.
  Dè cho iongantach sa tha an arm seo. Dè cho math 'sa tha a luchd-cogaidh. Dè na figearan a th' aca? Agus cnapan sòghail, cìochan àrda, le cnapan a tha a" deàrrsadh mar rubies aghaidh.
  Is iad sin nigheanan a tha fìor mhath nan bòidhchead lùth-chleasachd. Tha e nas fheàrr gun a bhith gan lorg. Ged, gu dearbh, tha sin càirdeach. Tha an cabhlach mòr. Tha milleanan de chlann-nighean air na prìomh longan-cogaidh. Tha iad uabhasach brèagha agus eireachdail.
  Agus a-nis, air cùlaibh gunna a 'chogaidh, tha nighean le falt geal a' losgadh gu fìor cheart air armadillo an nàmhaid. Agus a-nis tha an t-slige a 'briseadh an tùir agus a' briseadh nan gunnaichean. Agus anns an projectile tha ath-bhualadh hypernuclear, a tha ag obair le sgrios mòr. Agus gu brùideil a 'losgadh meatailt. Agus an seo tha impulses cuir às dha-rìribh a" tachairt.
  Bhiodh na caileagan eadhon a" seinn, ann an aonadh, a" crathadh na boobs connlaich aca a bhios a" draibheadh fir às an ciall:
  - Tha an snàthainn briste
  Tha bàs olc a" bagairt oirnn...
  Agus a bhith beò
  Feumaidh an nighean a bhith foighidneach!
  Tha gaisgich gu math fionnar sgapte. Bidh iad a" slaodadh an sàilean lom, cruinn air na putanan. Agus tha iad air am piobrachadh le feachd bagairt, millteach de rocaidean le torpedoes. Bidh iad a 'gouge an nàmhaid, a' losgadh tro na tùir. Agus bidh caileagan loisgte, leònte, crùbach ag itealaich ann an diofar dhòighean. Agus bha fear dhiubh ceart anns a' chuairt-ghaoith.
  Agus b'e a h-uile rud a bha air fhàgail dhith a casan casruisgte. Seo mar a bhàsaicheas nigheanan sa chogadh seo.
  Sheinn fear dhiubh fiù 's, a' crathadh a falt buidhe-copair:
  - Tha cogadh a 'dol air adhart anns a' chruinne-cè,
  Cogadh gun adhbhar a. .
  Chaidh Satan fuasgailte
  Agus thàinig am bàs leis!
  Thog a" chuid eile de na h-àilleachdan, a" stampadh agus a" magadh air an casan rùisgte, gràsmhor, agus a" crathadh am broilleach le cnapan sgàrlaid:
  Agus cò a chuireas stad air an t-sruth
  Aibhnichean fuilteach mad...
  Bidh an giùlan laser a 'draibheadh a-steach don teampall,
  Agus ann am fras, chaidh an duine à sealladh!
  Bhrùth na caileagan còmhla na nipples ruby aca air na putanan, loisg iad rocaidean le feachd marbhtach, agus lean iad orra:
  Agus leithid de chaos
  Thuit an cruinne-cè ...
  An dàn do chinne-daonna -
  Fulang pian, fulangas!
  Gu dearbha, caos, tha longan-rionnag a 'bàsachadh ann am batail, agus còmhla riutha nigheanan brèagha, tana, fèitheach, leth-rùisgte agus glè seductive.
  Sheinn nighean le falt gorm, a" losgadh le nipple broilleach connlaich, agus a" losgadh urchraichean millteach a ghiùlain lùth nam billeanan de bhomaichean atamach air Hiroshima, agus a" cur thiodhlacan làn sileadh gu bonn a" bhàis:
  - Cha labhair mac an domhain mar fhreagra,
  Chan fhan mi nam thràill aig droch mhaighstirean ...
  Tha mi creidsinn gum bi madainn bhrèagha ann
  Bheir a' ghaoth spionnadh as ùr!
  
  Airson an dùthaich naomh ann am blàr,
  Oir tha an Tighearna cumhachdach ag èigheach,
  Eirich tràth nighean,
  Thèid an dorchadas air falbh - bidh ròs a 'Chèitein fo bhlàth!
  Agus a-rithist, tha cas-rùisgte na h-ìghne ag obair, agus a 'sealltainn a h-inntinn a' bualadh.
  Agus dh"èigh na caileagan le chèile:
  - Bàs Bald Fuhrer!
  Tha iad nan gaisgich a bhios a" sabaid airson solas agus ceartas. Tha iad làn de ghliocas agus de mhisneachd spioradail.
  Seo na bòidhchead - an clas as àirde de eroticism agus cogadh cosmach. Chan urrainn dha duine seasamh an aghaidh dhaoine mar iad.
  Bidh an nighean le falt buidhe cuideachd ga thoirt agus a "losgadh gu ceart air an nàmhaid. Bidh e ga dhèanamh le leum marbhtach.
  Agus bhuail an nàmhaid long-chogaidh an emerald constellation. Agus bidh gaisgeach eile, le falt gorm, cuideachd a" cleachdadh nipple broilleach connlach fìor bhrèagha, a" punnd air long rionnag an reul-bhad ruby. Agus cuideachd mar fhreagairt air sgrios agus bàs.
  Is e nigheanan an comharradh as àirde agus as motha de chlas nèamhaidh agus doimhneachd cosmach, na guthan as àirde aca, a" gabhail notaichean mòra.
  Chan urrainn dha na bòidhchead sin faighinn thairis air rud sam bith. Ged a sgrios iad a chèile le dealas àrd.
  Mar eisimpleir, fhuair na prìomh longan-cogaidh milleadh mòr. Agus chaidh mòran thùr a mhilleadh agus chaidh na gunnaichean a chromadh agus a mhilleadh. Chaidh na sligean fhèin a-steach do spreadhadh. Agus bhris na mullaichean armaichte, agus shèid èadhar teth tron uachdar.
  Agus theich na caileagan air falbh, agus bha na sàilichean agus an casan lomnochd, ro tharraingeach agus ro dhùisgeach, a" lasadh nam fear. Agus uaireannan bha buinn rùisgte, pinc nam bòidhchead a" reamhrachadh theangan lasrach hyperplasma.
  Agus bha na ban-ghaisgich a" sgreuchail, a" leum, agus a" sgiùrsadh.
  Bha coltas gu robh iad air an goirteachadh ...
  Ach sheinn iad:
  Tron bheàrn, eich-fànais,
  Tha nigheanan anns a h-uile h-àite, chan fhaigh iad suas rinn!
  Nach faigh sinn! Nach faigh sinn!
  Tha gaisgich gu math sunndach agus boillsgeach nan spionnadh.
  Agus bidh iad a" seinn aig mullach an sgamhanan:
  - Tha mi gu làidir a 'creidsinn ann
  Gum bàsaich am Fuhrer le maol a dh" aithghearr ...
  Thoir a-mach an chisel
  Biodh an dorchadas na bhreitheanas!
  Agus bidh na sàilean lom aca a 'bruthadh sìos air putanan agus a' losgadh frigates agus brigantines le cuideachadh bho bhlotaichean hyperplasmic.
  Seo dà sgriosadair de na reul-bhadan a bhuail le molaidhean. Agus dh'obraich na raointean feachd, a 'gabhail a-steach an lùth. Agus an uairsin bha freagairt sgrios ann. Agus thòisich e gu sònraichte a 'reubadh agus a' tuiteam às a chèile. Agus bha bàs ro-iomlan ann, agus toinneamh agus tionndadh an fhìor-theine.
  Bha na teintean as làidire. Agus aig an aon àm, cumhachd uabhasach millteach.
  Agus gu litireil bha còmhstri diabolical ann. Chaidh bàs agus teine nan soithichean-fànais air adhart gun bhriseadh sam bith.
  Ghlac an nighean leis an fhalt gorm agus bhrùth i an ath phutan le a òrdagan rùisgte. Tha ath-bhualadh ceangail hyperplasmic air tachairt.
  Agus an seo a-rithist chuir dòrainn an reul-bhad ruby a-mach stuth sabaid a "bhuaidh millteach.
  Ghabh nighean le falt buidhe e agus sheinn i, a' cur tiodhlac bàis dhan nàmhaid le bioran connlaich.
  Agus ghlaodh an gaisgeach:
  - Tha mi a 'creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir,
  Bidh crìoch air an dràgon...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  A 'stiùireadh olc gu sgrios!
  Loisg an nighean le falt ruadh, cuideachd gun a bhith a" smaoineachadh ro fhada, a" cleachdadh an nipple broilleach scarlet. Agus dh'obraich e, lùth millteach. Agus fhuair luchd-dùbhlain anns na fiaclan.
  Ach fhreagair iad sa bhad le bhith a" cuir a-mach an t-soitheach-rionnag tilleadh. Aig an aon àm, bha na prìomh longan-cogaidh ann an staid ùr. Agus chaidh an tàthadh a-mach, soldered, agus am meatailt ceangailte ri chèile. Chaidh grunn theintean a chuir às aig an aon àm.
  Bhris na caileagan air na lasraichean len casan rùisgte, chiselichte. B" e sin am blàr.
  Ghlac an nighean marasgal le falt gorm e agus sheinn i:
  - Bidh blàr ann an teine cas a" creachadh mar stoirm fhiadhaich, bidh
  Hyperplasma a" losgadh le lasair ...
  Tha gaol agam ort a bhith a" coimhead pròiseil air ais
  Ged nach eil nighean nas fhuaire ann!
  Thuirt an nighean marasgal le falt buidhe:
  - Tha sinn uile fionnar an seo!
  Agus bidh e cuideachd a" punnd leis a" bhroilleach connlaich aige. A leithid de ghaisgeach iongantach le inbhe marasgal. Tha i cha mhòr gu tur rùisgte ann am panties tana a-mhàin. Ach air an làimh eile, tha epaulettes le rionnagan air am peantadh air na guailnean.
  Agus tha sin ga fàgail eadar-dhealaichte bho nigheanan eile. Tha na dh'fheumas mi a ràdh gu math fionnar agus fionnar.
  Bidh an nighean marasgal le falt gorm cuideachd a" bruthadh a" phutan leis an nipple scarlet aice.
  Agus bidh e a" sgoltadh a-mach à stoc farsaing, blot hyperplasmic. Bidh i ag itealaich agus a 'sgaoileadh. A "cuairteachadh timcheall an urchraichean brigantine agus ga bhrùthadh gu cruaidh, gus am bi eadhon am meatailt a" sgàineadh agus a "losgadh. Agus bidh na caileagan air a" bhrigantine a" caoineadh "s a" caoineadh, agus a" priobadh airson an dàrna uair deug len casan rùisgte.
  Air an làimh eile, tha an nighean marasgal le falt ruadh, a" piocadh a broilleach air a" phutan le a nipple, agus a" losgadh rocaid gu math sgiobalta. Bidh i ag itealaich mar bindweed, a 'sleamhnachadh tron falamh. Agus a dhol a-steach do armadillo.
  Bidh a" bhuaidh a" leagail an àrd-ùrlar canain. Agus tha nigheanan air am marbhadh no air an leòn a-rithist.
  Bidh iad a 'bualadh air a chèile le fearg mòr. Chan eil annta ach teine ifrinn agus cumhachd tiomnaidh fiadhaich.
  Sheinn an nighean marasgal le falt ruadh:
  - Ach buaireadh a' chridhe agus na cuislean,
  Deòir ar clann, màthraichean ...
  Tha iad ag ràdh gu bheil sinn ag iarraidh atharrachadh
  Tilg dheth cuing slabhraidhean an dràgon!
  Sheinn an nighean marasgal le falt geal cuideachd:
  - O'n droch dhràgon,
  Saoraidh sinn an talamh...
  Agus sgàile nan speur
  Fàgaidh sinn daoine!
  Agus buailidh an gaisgeach air an nàmhaid le cuideachadh bhon nipple ruby aige, agus nì e sgriosan cruaidh le cuideachadh bho hyperplasmic blot.
  Agus a-nis tha crith-thalmhainn a" sguabadh thairis air an àrd-ùrlar. Agus loisgidh e a‑mach na gunnaichean maille ris na seirbhisich a sheasas dhaibh, agus a nì seirbhis dhaibh.
  Ghabh na caileagan e agus sheinn iad ann an sèist:
  - Mar a bha sinn a 'fuireach, a' sabaid,
  Agus chan eil eagal a 'bhàis
  Mar sin bho seo a-mach, bidh thu fhèin agus mise beò ...
  'S anns na h-àrdaibh rionnagach, 's sàmhchair nam beann,
  Tonn na mara, is teine borb!
  Agus teine feargach, agus feargach!
  Agus chleachd na gaisgich anail a-rithist an sgàrlaid, na nipples fìor shoilleir. 'S air a chlaoidh le geilt-chrith.
  Agus an seo fhreagair hyperplasm, air a theasachadh gu trilleanan de cheumannan. Agus chaidh e gu sruth an sgrios.
  Agus chaidh longan-cogaidh ùra, dreadnoughts agus longan-cogaidh na theine. Agus spreadh cuideachd agus soithichean agus feadhainn nas lugha. Cia meud fulangas agus bàs a bha ann. Bu chòir a thoirt fa-near gu robh clann aig cuid de chlann-nighean clone. Agus tha am bàs, nuair a dh" fhàgas dìlleachdan beaga, dà uair brònach. Agus chan eil nas lugha de chruaidh-chàs ann.
  Ghabh an nighean mhara le falt buidhe, air a lasadh le cuideachadh a rùisgte
  òrdagan air an nàmhaid, a" leagail a rùin, mar gum b"ann le speal.
  Ghlac an nighean e agus sheinn i:
  - Bidh nigheanan a" sabaid gu gaisgeil san fhànais,
  Ged a tha iad ann am bikini, casruisgte ...
  Cuir ruaig air gach nàmhaid gu treun
  Ma tha feum air, buailidh iad le dòrn!
  Tha, tha am marasgal cuideachd ga chur an cèill gu làidir. Agus bidh grunn shoithichean a" frasadh a chèile le rocaidean agus diofar sheòrsaichean innealan spreadhaidh. Agus bidh bomaichean hypergravity marbhtach agus rocaidean a" freagairt.
  Tha uinneagan glainne dhathte ann, agus sparraidhean millteach ann an doimhneachd thogalaichean. Tha an t-sabaid eadar na nigheanan nas coltaiche ri dump. Agus bha cruth na caismeachd air a mheasgachadh.
  Thug an nighean marasgal le falt geal e agus rinn i gàire, agus chuir a nipple dearg a-rithist rocaid millteach a ghiùlain teintean is bàs iomlan.
  Sheinn an nighean marasgal, a" rùisg a fiaclan agus a" sealltainn a teanga:
  Chaidh am fuachd leis a' ghrian,
  Bidh an dùn a" deàrrsadh gu fuaimneach ...
  Agus a-nis tha iad a 'ruith tro na maragan
  Nigheanan casruisgte!
  Tha e coltach gu bheil an gaisgeach dèidheil air an t-samhradh agus as t-earrach. Gu dearbh, tha sruthan mar seo sa chùis seo a 'sruthadh. Agus spreadh bomaichean cumhachdach le cosgais hypernuclear.
  Agus an uairsin, mar supernovae, chaidh rocaidean thermopreon dheth. Agus tha am falamh air ath-nuadhachadh.
  Agus bidh e a" losgadh gu litireil chun an fhìor vertebrae le sruthan hyperplasma. Agus thòisich raointean an fhorsa a-rithist. Chaidh e gu tur sgrios agus sgrios.
  Ghabh àrd-ùrlaran agus chaidh iad a-steach le feachd ùr, marbhtach. Agus bha na lasraichean a" reubadh sàilean rùisgte, glè bhòidheach nan nigheanan, ag adhbhrachadh pian agus fulangas.
  Bha na gaisgich, ge-tà, ag èigheach agus a 'caoineadh, agus aig an aon àm, cha do dhìochuimhnich iad, a' leum suas bhon t-solas, a 'seinn:
  - Casan lom de nigheanan,
  Dè cho math "s a tha...
  Cha'n'eil sinne mar chromagan anns a' bhlàr,
  Bhuail sinn nàimhdean bhon chridhe!
  Gaisgich, aig a bheil sàilean air an frioladh, agus buinn rùisgte air an còmhdachadh le blisters, is e seo rudeigin gu math pailt agus seun gun samhail. Chan e rud a th" ann an nigheanan mar sin a chuireas stad air each - ailbhean aig gallop.
  Thog nighean a" mharascail le falt buidhe e agus dh"èigh i, a" seinn na guth oidhche:
  - Duine sam bith a tha na dhuine tha an gaisgeach sin air a bhreith,
  Chan eil gnè agus aois gu diofar ...
  'Nuair tha legion de naimhdean gun aireamh,
  Creid sinn, chan eil e ro fhadalach crodh a mharbhadh!
  An uairsin ghlac nighean marasgal eile le falt geal e agus loisg i an toiseach le ruby nipple, agus an uairsin sheinn i:
  - Uill, cia mheud càirdean a dh'fhaodar a mharbhadh,
  Às deidh na h-uile, tha duine air a bhreith a 'creidsinn airson toileachas ...
  Cha leig am màthair le a mac a dhol chun bheulaibh,
  Agus eadhon as t-samhradh tha droch shìde ann sa chogadh!
  Thug na caileagan sùil air a chèile. Spreadh long-chogaidh ann am falamh an fhànais. Asteroid cho mòr, de mheud math. Agus bha e mar gum biodh supernova a" spreadhadh.
  Bha aghaidhean nan nigheanan a' lasadh suas agus a' tionndadh dearg. Agus dh"amhairc na nigheanan beagan, agus ghabh iad e, agus sheinn iad le feirg:
  - Faisg, faisg, aoibhneas agus trioblaid,
  Tha e riatanach, tha e riatanach, freagairt làidir a thoirt seachad ...
  Saoghal grianach - tha, tha, tha!
  Spreadhadh niuclasach - chan e, chan eil, chan eil!
  Sheinn na gaisgich, gun teagamh, leis a h-uile treibhdhireas. Bha an dà chuid teas agus toileachas aca.
  Chuir nighean ghaisgeil le falt gorm breac le dearg, agus epsal marasgal, cuideachd a" losgadh le cuideachadh bho nipples scarlet na broilleach agus a" seinn le neart faireachdainnean:
  Am bheil e comasach gun tuit na cuantan nan cadal a-màireach,
  Thèid a" ghrian a-mach, thèid na reultan a-mach ...
  Chan urrainn don mhadainn èirigh tuilleadh
  Agus canaidh an speur - tha e ro fhadalach!
  Agus ghabh an nighean marasgal e, agus dhòirt i deòir. Agus bha a suilean cho gorm ris an t‑saphir a bu fhìor-ghlan.
  Bha na gaisgich boireann uile a" tapadh an sàilean rùisgte ann an aonadh, an casan seunta, gràsmhor, seductive, sexy, tana, làidir, fèitheach agus dòrainneach.
  Agus sheinn iad aig mullach an sgamhanan:
  Sìth don t-saoghal, gun fheum air cogadh
  Biodh càirdeas a" riaghladh anns a" chruinne-cè!
  Agus na caileagan mar a nì iad fìdeag anns a h-uile cuinnlean. Agus bhris scarlaid, àlainn cridheachan bho am bilean. A bha a" lasadh suas, agus a thòisich a" deàrrsadh agus a" deàrrsadh san adhar.
  Bhruidhinn na bana-ghaisgich còmhla ri chèile, a" rùrach am fiaclan. Agus a-rithist a 'putadh na putanan le sgàrlaid na cìochan, sguabadh suas:
  - Tha mi, thu, e, ise, còmhla an dùthaich gu lèir,
  Teaghlach càirdeil còmhla
  Ann am facal, tha sinn ceud mìle I!
  Tha sinn nar nigheanan le casan lom
  Bidh sinn a" pronnadh a h-uile nàmhaid ...
  'S tha braighdean againn o'n olc,
  Cherub còmhla rinn. .
  Agus anns a 'bhad, thog na caileagan, na billeanan de ghaisgich, an casan suas, a' toinneamh an t-sàil cruinn, lom, pinc, a 'crathadh:
  Dè th 'ann an cogadh agus dè th' ann an cogadh
  Droch pheathar agus cogadh galla!
  Canaidh sinn nach 'eil ri tàir,
  Chan eil ann ach aon fhreagairt airson sìth agus càirdeas!
  Agus gu h-obann sguir am blàr. Agus thòisich grunn bhàtaichean-fànais a 'sgapadh ann an diofar dhòighean.
  Rinn bàtaichean millte cabhag airson an càradh le diofar sgiobaidhean a bha a" cromadh le tàthadh agus stuaghan dealain.
  Agus ghabh na nigheanan e, agus sheinn iad:
  Agus gus am bi a h-uile duine beò ann an toileachas càirdeas,
  Agus gus am biodh an talamh na phàrras dha na h-uile ...
  Chan fhaod sinn coimhead air an t-saoghal mar gheam,
  Na cuir ionnsaigh air daoine bho timcheall air an oisean!
  
  GAOL MHUIRE BEÒ AIRSON AN T-SAOGHAL NA RAIDIDEAN
  Tha e mar gum biodh i na bana-phrionnsa air aon rìoghachd. Glè òg, sia bliadhna deug a dh'aois. Agus a 'marcachd air each. Ach chan e am faireachdainn as tlachdmhoire. Tha iad airson a pòsadh ri bodach à rìoghachd eile. Agus tha gaol aice fhèin. Cuideachd balach cìobair òg, sia bliadhna deug a dh'aois. Deugaire glè bhòidheach, le aodann fìnealta mar nighean nighean, agus falt bàn, fada.
  Agus leum i thuige. Gu soilleir, chan urrainn dha bana-phrionnsa bean cumanta a phòsadh. Ach tha gaol na fhaireachdainn làidir, agus chan urrainn dhut òrdachadh.
  Marcaich Amelina suas chun a 'bhuachaille. Seo a leannan na cridhe a 'dràibheadh na caorach le cuip.
  Tha e goirid, ann an shorts agus casruisgte. Tha e comasach, coltas ceithir-deug no trì bliadhna deug a thoirt seachad san fharsaingeachd - dìreach balach.
  Agus tha am fear dha bheil iad airson Amelina a thoirt seachad mar mhnaoi na sheann duine.
  Maol, le feusag ghlas gann, le fiaclan òir meallta. Seann duine tàmailteach. Agus tha e ceithir fichead sa sia bliadhna a dh'aois. Is dòcha gur e sin as coireach nach do ruith Amelina air falbh bhon chrùn. Fulaingidh tu beagan, agus bithidh tu a'd' bhan-righ a' d' dhùsgadh. Agus tha an rìgh, ged a tha e tàmailteach agus air fàs, ro bheairteach, agus tha rìoghachd mòr aige le coloinidhean thall thairis. Cha mhòr ìmpireachd...
  Agus as cudromaiche buileach, gun mhac. Tha seo a 'ciallachadh gum faod i a bhith na riaghladair air stàit mhòr.
  Chan eil Amelina ach sia bliadhna deug a dh'aois, ach tha i na nighean gu math sgiobalta.
  Ach gu dearbh, mar a 'chiad ghaol òg a dhìochuimhnicheas e.
  Leum i far an eich aice. Agus thilg i i fhèin air muineal a" ghille. Phòg iad agus thòisich iad air pògadh... Glan cho òg...
  An uairsin thug Amelina dheth a brògan agus a stocainnean, dh'fheuch i ri coiseachd air an fheur. Bhrùchd lannan feòir a casan maoth.
  Thuirt am balach cìobair Sid le gàire:
  - Bidh na caileagan againn a 'ruith casruisgte fad an t-samhraidh, agus tha thu cho bàn!
  Fhreagair Amelina le osna:
  - Thathas den bheachd gu bheil craiceann tana mar chomharradh de thùs ìosal! Ach tha craiceann dorcha ort, agus tha d" fhalt cha mhòr mar shneachda!
  Chrath an t-òganach.
  - Tha e brèagha!
  Choisich iad beagan a bharrachd. An uairsin chuir a" bhana-phrionnsa oirre a stocainnean agus a brògan, thuirt i:
  - Goirid am pòsadh le Rìgh Kartaus. Tha e sean agus tinn. Nuair a thig mi gu bhith na bhantraich, bheir mi thu don lùchairt!
  Dh'fhaighnich Sid le dòchas eagallach:
  - Agus am pòsadh sinn ?
  Chaidh Amelina a ghluasad.
  - Chan eil fhios agam! Bidh mi nam bhanrigh na ban-rìgh. Ach feumaidh tu do chumhachd a shabaid bho chàirdean Kartaus. Ma tha mo rìgh-chathair air a neartachadh, an sin nì mi mar as toil leam!
  Às deidh dhaibh beannachd a phògadh, dhealaich na leannanan òga.
  Ruith Amelina dhan chaisteal aice. 'S e nighean glè ghlic a th' innte. Agus chunnaic i gu bheil pòsadh a' fosgladh chothroman mòra dhi. Ach tha e cho tàmailteach a bhith a" faighinn dhan leabaidh còmhla ri bodach. Smaoinich air a phògadh.
  Rinn Amelia osnaich gu trom.
  Agus sheinn e gus am pian a shoilleireachadh:
  Àite peantaichte solas dubh gruamach,
  Agus tha e coltach gu bheil na reultan air a dhol sìos anns na orbitan aca!
  Tha mi ag iarraidh gaol, mar fhreagairt tha mi a 'cluinntinn - chan eil,
  Tha cridheachan luchd-gaoil air am bristeadh 'nan smeoraich !
  
  Guidheam ort, a phrionnsa, thig thugam,
  Ghlaodh mi cuantan nan deur ann am bròn !
  Bris a h-uile slabhraidh claon-bhreith,
  Tha mi airson gun innis thu an fhìrinn dha na daoine!
  
  Tha gaol nas cudromaiche na dleasdanas agus crùin,
  Ma tha e riatanach dhut - brathaidh mi dùthaich an athar!
  'S cuiridh mi fear mo ghràidh air an rìgh-chathair,
  Às deidh na h-uile, tha mo phrionnsa nas gràdhaiche dhomh na beatha!
  Tha, tha gaol mòr aice air. Tha am balach glè bhrèagha, ged a tha coltas leanaban air. Ach dha-rìribh àlainn. Ach, tha an cìobair casruisgte cuideachd spaideil. Agus tha fios aige mar a sgrìobhas e gu math. Tha e nis a' tarruing nan caorach, agus a' seinn le a ghuth soilleir, làn-chorp, agus a thriall, mar fhuaim na h-oidhche ;
  'S fuaim iongantais a' chladaich,
  Aibhnichean far a bheil an fhuil na sruth stoirmeil!
  Bheir e sìos crann de reultan anns na neòil,
  A" spreigeadh le soidhne mìorbhaileach!
  
  Tha thu mar bhan-dia dhomh
  Le anam a 'losgadh anns an dorchadas!
  Nas làidire na beatha gaol dhut
  Las mi mo shaoghal le bruadar!
  
  Chan eil thu nas bòidhche air an t-saoghal
  air leth freagarrach uile-choitcheann!
  Gheibh mi bàs ann am blàr ann an dath nam bliadhnaichean,
  Thachair mi ri mo chreag!
  
  Gràdh solais nach gabh a mhilleadh
  Agus deàrrsadh do shùilean!
  Thàinig bòidhchead hello
  Cha chaidil mi ann an deòir na h-oidhche!
  Tha, tha e a" seinn gu h-àlainn. Tha buinn rùisgte a' ghille a nis a' saltairt air clachan geura an rathaid. Tha iad elastagach, garbh. Tha an leanabh air a bhith a' coiseachd casruisgte bho rugadh e. Tha na geamhraidhean an seo gu math tlàth. Agus chan urrainn dhut brògan a chuir ort, eadhon sa gheamhradh.
  Agus mar sin chan eil Sid fiù 's a' gàireachdainn nuair a bhios a shàilean rùisgte a' ceumadh air clachan biorach. Tha am balach dìreach a" gàireachdainn. Nas mionaidiche, chan e balach, ach fear òg. Fear breagha air a bheil gaol aig nigheanan.
  Ach, gu dearbh, tha e air a bheò-ghlacadh leis a" bhana-phrionnsa. Gu iongantach, tha an nighean an dà chuid glè bheairteach, uasal, òg, agus air leth brèagha. A falt ruadh copair
  Cho soilleir bheir e air falbh duine sam bith craicte.
  An seo tha an cridhe agus an inntinn ann an co-sheirm foirfe. Agus tha thu airson a pòsadh an dà chuid airson gaol agus airson adhbhar.
  Uill, dè a 'phuing agus a' phuing, athair a 'Bhana-phrionnsa Durimon, gu sgiobalta
  Air cabhag gu pòsadh.
  Gun teagamh bha i brèagha. Dh'òrdaich Kartaus eadhon rèiteachadh a dhèanamh,
  Aig an àm seo farpais jousting.
  Thàinig ridirean à diofar dhùthchannan. Bha mòran ann. Ach bha na sabaidean stèidhichte air siostam a" chupa.
  Bha an Rìgh Kartaus fhèin gu math dèidheil air sabaidean gladiator. Airson a" bhodaich seo, bha iad nan gàirdeachas.
  Chaidh duais ainmeachadh cuideachd: poca làn òir, agus an tiotal prìomh neach-dìon airson na Banrigh Amelina san àm ri teachd.
  An seo aig an lann-cluiche mòr thòisich na ridirean a' cruinneachadh ann am blàr. Nam measg, tharraing Amelina aire gu aon. Bha e car beag, coltach ri leanabh ann an armachd. Agus dh' fhalbh a cridhe.
  Ged a bha an aodann neo-fhaicsinneach air cùl an fhradharc, bha e coltach ri Amelina gu robh rudeigin eòlach anns an ridire bheag seo.
  Chruinnich na saighdearan agus sgaoil iad aig an aon àm. An aghaidh an ridire bhig ann an armachd gheal, bha fìor fhuamhaire ann an dubh.
  Bha Amelina gu math draghail mun bhalach ann an armachd. An seas e?
  Ach an seo dhealaich na ridirean ann an diofar stiùiridhean. Agus an uairsin thòisich i air gluasad a-steach, a 'toirt spionnadh dha na h-eich aice. Agus chaidh iad an coinneamh a chèile. Bha e coltach gum biodh am famhair dubh a" pronnadh a" ghille. Ach an sin dh'fhag e gu ciiramach bàrr na sleagh, 's an deigh dha an corp uile a chur, bhuail e 'n t-searbhag. Theich an nàmhaid far an eich aige.
  ghuil Amelina, agus thuirt i:
  - 'S math a rinn thu a bhalaich!
  Chluich e a 'chiad sabaid. Ged a thàinig cuid de ridirean a-rithist. Ach chan eil barrachd air trì tursan, agus an dèidh sin thug iad a 'bhuaidh air puingean.
  An seo, gu dearbh, faodaidh droch dhìol a bhith ann.
  An uairsin an dàrna cuairt de cho-fharpais. Tha neach-dùbhlain an ridire ann an armachd geal a-nis chan eil e cho mòr, ach dexterous ann an armachd dearg. A h-uile càil, tha am fear òg tòrr nas lugha.
  Bidh Amelina ag ùrnaigh airson an ridire seo. Bha mi eadhon airson faighinn air mo ghlùinean.
  Ach seo iad a-rithist. Agus luathaich gu luaths àrd. Tha an ridire dearg ag amas air an fhradharc. Ach fàgaidh an gaisgeach ann an geal deftly. Agus a 'bualadh air meadhan na sgiath. Agus ga leagail a-rithist le toileachas mòr. Tha e a" tuiteam. Bidh am poball a" dèanamh gàirdeachas.
  Cho-dhùin a" mhòr-chuid de na càraidean am buannaiche. Ach tha cuid fhathast a" sabaid.
  Seo sinn a-rithist. Agus a-rithist tha tubaistean, agus sradagan a 'dòrtadh. Agus bidh na marcaichean a 'tuiteam.
  Fuaimean an gong ... Agus bidh na càraidean mu dheireadh a 'tighinn còmhla airson an treas uair. Chaidh mòran dhaoine sìos bho na h-eich aca. Chaidh cuideigin a ghoirteachadh. Seadh, cha robh leòintich ann.
  Às deidh sin, leth uair a thìde de dh 'fhaid. Bha na ridirean ag ithe agus ag òl, uisge, kvass agus fìon. Agus a-rithist ann an cogadh.
  A-rithist thog na marcaichean suas agus sgapadh iad. Ann an diofar stiùiridhean. An aghaidh ridire geal, beag, Trodaiche mòr ann an armachd bhuidhe. Tha iad deiseil airson losgadh air a chèile a-rithist. Balach air aon taobh agus inbheach air an taobh eile.
  Agus seo iad a-rithist. Bidh am balach eadhon a" sabaid às aonais bòtannan. Tha a chasan rùisgte, leanabhail a' gabhail fois ri cliathaichean each geal.
  Cuideachd, tha coltas gu bheil an t-each beag, ach gu math luath. Tha co-chruinneachadh èiginneach ann.
  Ghabh Amelina e agus thuirt i:
  - Tha osnaich a' dol air feadh na talmhainn,
  Càite bheil an ridire gaisgeil - càite!
  Bidh an gille-ridire a-rithist gu deas a' fàgail agus a' bualadh air an ridire bhuidhe am meadhan na sgèil. Bhris an t-sleagh, chrom i gu duslach. Ach fhuair cliath eòlach ann an armachd bhuidhe dòigh air choireigin air suidhe san dìollaid.
  B" fheudar dhomh dealachadh ri chèile agus a-rithist feitheamh ris a" chothrom a bhith a" reubadh a chèile. Tha an dà thaobh teann. Bidh iad a 'faireachdainn an cumhachd. Tha am Baran na luingear gu math làidir agus co-dhiù dà uair cho trom ris a" bhalach. Ach tha e cho lùthmhor.
  Seo iad a" tighinn a-rithist. Agus bidh am balach a" bualadh air a" chrùbag le a shàilean rùisgte. Agus mar sin bidh am balach a" dàibheadh agus lorgaidh an t-sleagh aige an visor. Tha a leithid de bhuille dìreach do-sheachanta. Agus tuit vis-a-vis an leanabh.
  Buaidh! An turas seo chan eil e cho furasta.
  Tha stad a" leantainn. Tha na ridirean agus na h-eich aca a' gabhail fois. Feumar an fharpais a chrìochnachadh ann an aon latha, rud a tha gu math duilich.
  An aghaidh a" bhalaich, bidh àireamh ann an armachd purpaidh a" sabaid le crannchur. Tha seo cuideachd na fhìor neach-dùbhlain agus gaisgeach nan Cogaidhean Croise. Ach tha an gaisgeach òg deiseil. Agus chan eil e a" dol a dhùsgadh.
  Mar sin dhealaich iad agus thòisich iad air gluasad a-steach. Bidh cunntas eòlach, a 'faicinn cho luath sa tha an leanabh, a' feuchainn ri faighinn a-steach gu meadhan na sgiath. Ach tha am balach a-rithist a 'gluasad gu sgiobalta. Agus tha an t-sleagh a" sleamhnachadh. Agus bidh am balach fhèin a" bualadh air an nàmhaid, dìreach sa bhroilleach. Tha am buille glè mhath agus bidh an t-sleagh a 'briseadh. Agus thuit am marcaiche, agus chaidh e stigh anns an acfhainn.
  Chrath am balach a-rithist don luchd-èisteachd agus fhuair e meala-naidheachd air a bhuaidh.
  A-nis chan eil air fhàgail ach ochd ridirean. Agus is e an còigeamh sabaid an ceathramh deireannach.
  Fhuair am balach droch nàmhaid, an Diùc de Guise. Is e seo dha-rìribh an tè a bheir ort crith. Agus tha an dà chuid àirde, agus cuideam, agus luaths aige!
  Tha an gaisgeach òg ciùin aig an aon àm. Tha fios aige dè a tha air thoiseach agus chan eil e a" dol a leigeil seachad.
  An seo dhealaich iad. Aig de Guizz, tha an armachd air a thilgeil le stàilinn. Ach bheir am balach ann an geal, agus casruisgte, sealladh air cherub a tha a" sabaid ri deamhan ifrinn.
  Sheinn Amelina le gàire:
  An-dè bha mi dìreach na leanabh
  Chan eil dad as urrainn dhut a dhèanamh an seo ...
  'S a nis sguir e de bhi 'na preschooler,
  'S goirear do ridire treun !
  An seo thòisich an dithis mharcach air cruinneachadh. Tha Diùc de Guise trì tursan nas truime na am balach. Nas mionaidiche, deugaire ann an armachd. Ach chan eil nàire air idir.
  A-rithist bidh e a" seachnadh call agus a" bualadh air Guizz le sleagh sa bhroilleach. Bidh e a" briseadh le brag. Ach chùm an Diùc mòr an talamh aige. Agus dhealaich iad.
  Rinn De Guise gàire:
  - brisidh mi thu !
  Dh" fhosgail am balach a visor agus sheall e a theanga. Tha 'aghaidh cruinn mar leanabh.
  Dh"aithnich Amelina e agus ghuil i:
  - Gu mì-fhortanach! Uill, càit a bheil thu a' dol!
  Ach cha robh fios aice, gu dearbh, nach robh am buachaille casruisgte idir cho sìmplidh.
  Gu bheil e comasach air mòran.
  Ghabh am balach e agus chuir e roimhe innleachdan atharrachadh. Nuair a thòisich iad air tighinn faisg, chuir e an t-each aige na ghallan. Agus an uairsin, le a neart, chuir e sleagh a-steach gu meadhan na sgiath, a 'ceangal a' chuirp cuideachd. Cha robh dùil aig De Guise ri buille cho làidir, às an do bhris an t-sleagh na pìosan beaga. Agus an turas seo cha mhòr nach do shleamhnaich e far an eich aige. Chuir sàil lom a" bhalaich ris. Agus chaidh an diùc air falbh, agus ghortaich e e fhèin gu dona.
  Mar sin chaidh am balach seachad air a" chairteal-chuairt dheireannaich le sunnd. Chan e dìreach cìobair a th" ann dha-rìribh, ach neach-bualaidh bhon aonamh linn air fhichead. Agus chan eil e sia bliadhna deug a dh'aois, ach nas motha. Air an làimh eile, tha e a 'coimhead glè òg. Mar sin, bhon mhionaid a ghluais e, stad e a 'fàs agus a' tighinn gu ìre. Mura robh am falt fhathast a 'fàs, agus na h-ìnean beagan nas slaodaiche.
  A-nis bidh an rìgh fhèin a 'sabaid ris anns na h-iar-chuairtean deireannach: Ridseard an Lionheart. Agus is e fìor dhroch nàmhaid a tha seo. Cò nach do chaill a-riamh ann am farpais. Agus bha e air leth làidir gu corporra.
  Agus an seo tha leanabh casruisgte na aghaidh.
  Ach chunnaic a h-uile duine mar a bha an gille ridire a' sabaid gu math agus gu cruaidh. Agus chuir mòran dhaoine geall air.
  Thuirt an seann rìgh:
  - B" fheàrr leigeil leis a" phàiste a bhith na phrìomh gheàrd-bodhaig aig a" bhana-phrionnsa na inbheach!
  Chrath athair na bana-phrionnsa.
  - Tha! 'S e balach mo nighean nach tèid a ghiùlan air falbh le a ceann gu h-ìosal!
  Anns an iar-chuairt dheireannaich eile, ridire neo-aithnichte ann an armachd uaine, glè mhòr agus lùthmhor, agus tha an Diùc Spàinnteach de Galba cuideachd na neach-sabaid math.
  Ach chruinnich a 'mhòr-chuid den luchd-èisteachd far an do shabaid an Rìgh Ridseard an Lionheart, a bha air a mheas mar am prìomh fhear as fheàrr leotha san fharpais. Agus balach neo-aithnichte. A thug eadhon dheth na bòtannan aige agus a chuir blas air na sàilean leanabhach, cruinn, pinc aige.
  Ach an seo tha iad a 'tighinn faisg. Bha Ridseard an Lionheart ag amas air meadhan sgiath a" ghaisgich òig. Fhreagair e agus ghabh e dheth. Ged a bha e na rìgh eòlach anns a 'chùis seo, b' urrainn dha an gille a ghlasadh. Ach fhreagair e le bhith a" bualadh Ridseard sa bhroilleach le sleagh. Bha am buille math, ach b' urrainn an rìgh cumhachdach cur na aghaidh. Rinn e tòrr sabaid. Agus ann an crusades, agus farpaisean. Agus bha e an-còmhnaidh a" buannachadh, agus bha e seasmhach sa dìollaid.
  Uill, cha robh am poball ag iarraidh diùltadh sgiobalta. Sgap na sabaidean agus an uairsin thòisich iad a 'tighinn còmhla a-rithist. Dh'fheuch Ridseard an Lionheart ri innleachdan atharrachadh anns a' chùis seo. Chuir e air a bhith a 'bualadh air meadhan na sgiath a-rithist, agus an uairsin ghlac iad e agus ghluais iad chun cheann e. Ach tha am balach, gu dearbh, gu math luath. Fhuair e air falbh o shleagh a b' fhaide air an nàmhaid, agus bhuail e air an fhradharc e fèin. Tha e doirbh cur an aghaidh a leithid de bhuille. Bha an griola air aodann Richard the Lionheart a" bucall. Ach fhuair e air fuireach anns an t-slochd, ged a ghluais e gu trom.
  A-rithist dhealaich am balach agus an rìgh. An turas seo, bha am balach-ridire rud beag air a ghlacadh. Sheas am punch a bha do-sheachanta roimhe seo ann an sealladh an Rìgh Leòmhann.
  Ach rud sam bith, cha do bhuail e e nas motha. An seo chaidh iad airson an treas uair gu rapprochement.
  Leum an dà ghaisgeach air a chèile. Balach agus fear mòr. Agus mar sin dh'fheuch Ridseard a-rithist ri bualadh air meadhan na sgiath. Ach a-rithist thàinig an gaisgeach òg às.
  Agus an uairsin bhuail sleagh a" bhalaich air an fhradharc a-rithist. Agus anns a 'chùis seo, tòrr nas làidire. Ruith Richard gu mòr a-rithist. Chaill e an dìollaid aige, ach b' urrainn dha fuireach air a' chrùb agus gun a bhith a' tuiteam. Ach mar an ceudna, chaidh a" phuing a dh"ionnsaigh a" bhalaich-ridire.
  A-nis bhathas a" feitheamh ris a" cho-dhùnadh. Chrath an seann righ.
  - Tha a" bhuaidh air puingean air a bhuannachadh leis a" ghaisgeach òg Sid, a lìbhrig trì buillean ceart!
  Airson a 'chiad uair, chaill Rìgh Ridseard an Lionheart. Ach cha deach a leagail a-mach às an dìollaid a-riamh.
  Agus chuir ridire air nach robh e eòlach ann an armachd uaine às don Diùc ainmeil Galba a" chiad uair.
  A-nis anns a 'chuairt dheireannaich bha còir aca a bhith a' sabaid, dithis luchd-sabaid nach robh aithnichte roimhe seo ann an sabaidean farpais. Dà chat ann am poca. Agus chuir sin ris an inntinn!
  Mar sin dhealaich iad agus thòisich iad a" tighinn nas fhaisge. Bha an gaisgeach ann an armachd uaine na bu mhotha na am balach agus bha bòtannan dubha air. Agus chog e casruisgte, agus le mòr lùth.
  Leasaich an dithis aca astar mòr agus bhuail iad. Sid, chuir e às an sgiath, agus fhuair e air falbh bhon bhuille agus bhuail e an nàmhaid anns an stamag. Cha do stad e eadhon anns a" phillein aige. Agus dhealaich an dithis luchd-sabaid a-rithist. Agus bha iad deiseil airson sabaid dha-rìribh, gu ìre dòrtadh fala.
  An seo bidh an dithis luchd-sabaid a" rèiseadh air a chèile a-rithist. A" tighinn faisg air astar àrd. Agus bidh iad a 'bualadh gu cruaidh. Bhuail am balach leis a h-uile neart, bha e na bu luaithe, agus bhuail e am visor, ged a bha e fhèin air a sgrìobadh air a ghualainn. Agus gu math dona.
  Ach chuir an dithis luchd-sabaid an aghaidh agus cha do thuit iad. Ghlèidh iad a" bhuaidh iomchaidh aca.
  Seo iad a" tighinn airson an treas uair. Cha mhòr gun a bhith a 'stad, tha e mu thràth a' fàs nas dorcha agus nas dorcha. Leig leis gur e samhradh a th 'ann, ach tha e fhathast a' fàs dorcha. Agus feumaidh sinn cabhag.
  An seo a-rithist bhuail an dithis. Bha sid, mar dhealanach, a" gluasad a-mach is a-rithist air an fhradharc. Ach tha an nàmhaid na sheasamh mar gum biodh e air a mhealladh, ach tha am balach fhathast nas seòlta agus cha do bhuail an ridire uaine e le sleagh, dìreach a" sleamhnachadh air feadh an armachd.
  Chaidh sinn tri uairean agus a nis co-dhùnadh a' bhritheamh.
  Bha an seann rìgh glè thoilichte gum bu chòir don leanabh a bhith na cheannard air an fhreiceadan. Às deidh na h-uile, cha bhith an nighean aige a 'mealladh le cuideigin a tha a' coimhead nas òige na i, agus ceann nas giorra.
  Agus dh"ainmich e buaidh air puingean gu Sid. Dh"aontaich an còrr de na britheamhan. Ach a dh" aindeoin sin, bha trì buillean glan aig a" bhalach, agus ghabh e stiùir air puingean gu h-onarach.
  Fhuair Plus Sid poca mòr òir.
  Chaidh e faisg air a" Bhana-phrionnsa Ameline. Dh'fheumadh i eadhon lùbadh sìos agus a leannan a phògadh. Agus bha a h-uile duine glè thoilichte.
  Thuirt a" bhana-phrionnsa:
  - Is tu mo ridire dìleas, cumaidh sinn gaol !
  
  BAREWOMAN AIR AN RACK
  GNIOMHARA
  Chaidh gaisgeach-falladanka Augustine, a ghlacadh leis na orcs. Bidh mathain chruaidh, bian a" toirt a" bhòidhchead gu cràdh borb. Ach tha Augustine a 'nochdadh misneachd gun lùb.
  . CAIBIDEIL #1
  An uairsin b" e geamhradh a bh" ann, agus bha reothadh mòr ann. Chaidh aodach blàth agus bòtannan Augustine a reubadh dheth. Striall i sìos gu a tana panties. Cheangail iad an gruagach ruadh air cùlaibh a làmhan. Agus stiùir iad, an uairsin cha mhòr gu tur rùisgte.
  Agus dh"fhàg a casan rùisgte, gràsmhor, chiseled lorgan-coise san t-sneachda. Cruth glè bhrèagha, agus gu math seductive. Agus ged a choisich gaoth borb air aisnean lom na h-ìghne, a' fìdhlearachd le a cìochan connlaich, agus faochadh ab. Cuideachd, sheall an nighean cumhachd fìor mhath.
  Thog Augustine a ceann le smiogaid mhaiseach, agus chearnaich i a gualainn.
  Cha do dh'fheuch i eadhon ri a broilleach lom a chòmhdach. A bharrachd air an sin, tha na làmhan ceangailte air a chùlaibh. Tha na buinn rùisgte aice gu litireil na theine bhon t-sneachda chruaidh, agus tha e a" goirteachadh cho mòr.
  Ach chan eil nighean bhrèagha a 'lùbadh air ais. Air an làimh eile, tha i moiteil. Tha, tha e fuar, ach tha e a" goirteachadh, agus tha thu a" faireachdainn gu math iriosal gu bheil thu rùisgte, agus timcheall ort tha creutairean faltach, fàileadh.
  Chan e, chì thu gu bheil an nighean air a stèidheachadh gus nach bi i furasta a bhriseadh.
  Ach thàinig fuamhaire gruagach thuice, gu math coltach ri mathan orc le epsalettes an t-seanalair.
  Agus tha a làmh chumhachdach na laighe air broilleach rùisgte na h-ìghne. A" tòiseachadh a" toinneamh nipple connlach na bòidhchead. Bidh Augustina a" reubadh a h-aodann, ach tha i sàmhach, agus chan eil i a" coimhead air falbh. Ged a dh'fheumas i a ràdh gu math tàmailteach.
  Ach tha an nighean a 'feuchainn ri nochdadh. Agus tha spòg eile den orc coitcheann na laighe air an nipple eile. Agus a 'tòiseachadh a' pinadh eadhon nas garbh agus nas cruaidhe.
  Augustine, gus nach seall i gu bheil i tàmailteach agus air a ghoirteachadh, ann an guth cruaidh, ag ràdh:
  - Nach urrainn dhut rudeigin nas miosa a dhèanamh? A bheil thu coltach ri duine cho neoni?
  Thuirt an Seanalair Orcish:
  - Fuck i!
  Agus bha an nighean air a stiùireadh beagan a bharrachd san t-sneachda. Thug iad mi gu inneal a bha gu math coltach ri bàr còmhnard le measgachadh de uidheamachd eacarsaich.
  Agus an uairsin bha slabhraidhean stàilinn ann.
  Bha làmhan na h-ìghne air an toinneamh air ais agus air an ceangal gu teann. An uairsin ghabh iad agus tharraing iad an slabhraidh. Thòisich iad air an nighinn a thoinneamh, a' togail a cuid buill na b' àirde.
  Dh"fhairich Augustine cràdh na muilnean, na dùirn, agus na h-cnàimhean. Thòisich an gaisgeach ruadh ri boghadh, a' lùbadh thairis.
  Thug dithis luchd-marbhadh mòr orc agus tharraing iad an nighean leis an torso agus thionndaidh iad am bòidhchead mun cuairt. Shleamhnaich ceann Augustine eadar a làmhan àrdaichte.
  Rinn an nighean osna gu trom. Bha i gu litireil air a gearradh troimhe le pian.
  Sheinn an orc coitcheann:
  - Innis don eucorach, don mhèirleach agus don cheannairc, càit a bheil an taigh-bathair agad le buill-airm?
  Thuirt Augustine gu cruaidh, ged a bha i air a goirteachadh, agus air a h-eagal, agus beagan ioghnaidh, agus ro-thruaillidh :
  - Cha 'n abair mi ! Chan innis mi dad dhut, ge bith ciamar a tha thu gam chràdh, gam chràdh, no gam chràdh!
  Mhal an seanailear orc a bhilean purpaidh le suil riabhach, as an robh fangan cam a" dol a mach.
  Agus chrom e:
  - Nas fheàrr uile! Tha e na thoileachas dhomh boireannach daonna cho breagha, rèidh, tana a chràdh. Bhiodh sinn eadhon air ar nàrachadh nan roinneadh tu sa bhad agus gun cuir thu às dhuinn na orcs, toileachas cho mòr, a tha tòrr nas fheàrr na bhith gad èigneachadh!
  Thuirt Augustine gu feargach:
  - Uill, mura h-eil thu comasach air dad sam bith eile, feuch an uairsin ri gaisgeach cosmopolitan eu-dòchasach a bhriseadh!
  Dh" òrduich an Seanalair Orc:
  - Deich buillean oirre le cuip le cùram !
  Thug fear den luchd-marbhadh a-mach às an urn anns an robh na h-innealan spanking a" seòladh, slat seileach. Shèid e iad san adhar, rinn e feadan ...
  Agus bhuail leth-shlaodadh mathain an nighean.
  Dh"fhairich Augustine cràdh a" bhuille. Chaidh a craiceann air a druim suas ach cha do spreadh e.
  Bhuail am fear a chuir gu bàs a-rithist.
  Ghlan nighean ruadh a fiaclan na bu chruaidhe gus nach brathadh i am flùr. Cho-dhùin i, ge bith dè a thachair, a bhith sàmhach, sàmhach agus sàmhach a-rithist.
  Rinn an t-orc coitcheann croak:
  - Trì!
  Bhuail an gille-ruith a-rithist. Chrath corp fèitheach na h-ìghne. Bha a" bhrùid mu thràth air gearradh mòran na b" ìsle, ag adhbhrachadh gum biodh stiallan craiceann ùr a" dol suas.
  Chruinnich dusan orcs agus choimhead iad gu dùrachdach air a" nighinn cha mhòr rùisgte ann am panties a-mhàin, a" crochadh air raca agus a" gluasad beagan fo bhuillean a" chràidh.
  Dh"àithn an Orc General:
  - Sia!
  Agus a-rithist ghlac iad an nighean agus bhuail iad buille làidir agus cruaidh.
  Augustine, rinn e gàire èignichte.
  Lean an seanalair ag àithneadh:
  - Seachd ! Ochd!
  Thuit buillean air an nighean, ach dh'fhuiling i agus dh'fheuch i gun a bhith a 'caoidh. Bha a h-aodann brèagha agus fireann aig an aon àm.
  Chrìochnaich an Orc General:
  - Naoi! Tha deich gu leòr!
  Leig am fear a chuir gu bàs a" chuip. An sin phronn e le a mheòir e, agus thilg e anns a" bhasgaid e.
  Bha Augustine a 'crathadh a-staigh. Gu 'n tig a luchd-cur gu bàs air a son.
  Às deidh na h-uile, bha na orcs gu math dèidheil air a bhith a 'cur dragh orra. Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil mòran thursan nas motha de bhoireannaich na fir ann an saoghal an ama ri teachd, agus mar sin fhuair na h-orcs toileachas gnèitheasach aig àm cràdh.
  Dh" fhaighnich an seanailear orc le gàire magadh:
  - Uill, an innis thu dhuinn càite a bheil an tasgadan? No a bheil thu ag iarraidh cràdh nas cruaidhe?
  Thuirt Augustine gu cruaidh:
  - Chan innis mi dad dhut!
  Dh" òrduich an Seanalair Orc:
  "Thoir a-nis deagh chrathadh dhi!"
  Thòisich an luchd-cùraim a 'riaghladh a' bhàr chòmhnard. Thachair an cràdh anns an èadhar fosgailte. Agus bha mòran dhaoine ga fhaicinn.
  Tha orcs agus riochdairean bho shìobhaltachdan eile air tòiseachadh a 'cruinneachadh mar-thà. Bha ùidh aca uile ann an sealladh cho tarraingeach fhaicinn.
  Agus bha brazier a 'losgadh faisg air làimh, a bharrachd air innealan eile airson a' chràdh.
  Thuig Augustine gum feumadh i a dhol tro ifrinn. Air an aon làimh, tha e eagallach. Ach air an làimh eile, tha e eadhon fiosrachail agus inntinneach. Agus as cudromaiche buileach, dè as urrainn dhut seasamh an aghaidh, fo chràdh borb.
  Dh" èirich am bàr còmhnard mar antenna. Cuideachd Augustine, chaidh a tharraing chun a 'mhullaich. Dh" fhàs am pian anns na forearms agus na cnàmhan agam nas miosa.
  Bha an t-slabhraidh, airson an robh Augustine air a shlabhraadh, a 'crith agus a' meirgeadh.
  Mar sin dhìrich i deich meatairean math - tha seo mu ìre a 'cheathramh làr.
  Seo nighean a" dol suas air a" mhullach. Agus chriothnaich an t‑slabhraidh, agus dh"imich eadhon.
  Thuirt an orc coitcheann:
  - Leig às!
  Sgaoil an orcs an druma. Thuit corp nighean fèitheach sìos. Chaidh e cha mhòr chun uachdar. Ach an uairsin chaidh e suas gu h-obann. Agus an nighean gu sgiobalta air slabhraidh sìnte, mar a nì thu sgreuchail bho phian fiadhaich. Chaill i eadhon a h-anail.
  Bha Augustine a 'faireachdainn mar gu robh i air a reubadh gu pìosan. Dè am pian cruaidh agus fulangas do-ruigsinneach.
  Bha an nighean a 'sgreuchail, bha a corp, a dh' aindeoin an reothadh, a 'fallas agus thòisich e a' deàrrsadh bhon teannachadh fiadhaich.
  Nuair a bhàsaich glaodh Augustine sìos, ghlan i a fiaclan le oidhirp mhòr, dh" fhaighnich an seanailear orc:
  - Uill, a-nis tha thu ag ràdh?
  Thuirt Augustine gu cinnteach agus gu daingeann:
  - Chan eil, chan innis mi!
  Dh" òrduich an orc coitcheann:
  - Crith a-rithist e!
  Agus ceangail e a-rithist, slabhraidh stàilinn beagan meirgeach. Bidh an nighean ag èirigh, nas àirde agus nas àirde. Agus bidh an slabhraidh aice a" tarraing air a gàirdeanan, a" toinneamh a joints.
  Agus a-nis tha Augustine air ais aig a 'mhullach. Sheall i mun cuairt agus sìos. Chaidh gàirdeanan fèitheach na h-ìghne a thilgeil suas agus bha gluasad a h-amhaich gu math goirt.
  A-nis bidh i a 'tuiteam sìos.
  Dh"àithn an orc coitcheann:
  - Leig às!
  Agus chaidh an t-seine a leigeil ma sgaoil a-rithist leis na daoine a chuir gu bàs. Chaidh corp làidir na h-ìghne sìos. Agus thuit i, agus chrom i air an uachdar. An turas seo, bha am pian air dùblachadh bho na ligaments a bha air a shìneadh mar-thà cho làidir agus, às deidh dha clisgeadh, chaill an nighean mothachadh.
  Dh" òrduich an orc coitcheann:
  - Thoir air ais i!
  Dhòirt am fear gu bàs bucaid uisge deigh thairis oirre. Thàinig Augustine gu mothachadh. Còmhla ri mothachadh, thill am pian. Pian trom agus uamhasach anns na gàirdeanan, na guailnean, na cnàmhan.
  rinn Augustine osnaich. Ach a' gabhail a-steach smeòraich puinnseanta nan orcs, bhìd i a bilean, a' sgoltadh a fiaclan gu teann. Agus a-nis tha i sàmhach a-rithist. Fliuch, cha mhòr rùisgte, casruisgte, agus fèitheach.
  Chuir an seanailear orc i gu cruaidh le cuip agus dh" fhaighnich i:
  - An labhair thu ?
  ghuil Augustine, a' dealachadh ri a bilean :
  - Chan eil!
  Dh" òrduich an orc coitcheann:
  - A-nis sìneadh e gu math!
  Thug an luchd-cur gu bàs bloc agus phronnadh iad e air casan lom na bòidhchead. Chlamp iad a h-adhbrannan gu ceart.
  Dh"fhairich Augustine cudthrom na darach, stoc a bha air a chruthachadh le iarann, agus am pian a" dol am meud. Ghabh an nighean anail domhainn agus ghrinn i a fiaclan.
  Bha dubhan crochte air oir a" bhloc.
  Bha aon neach-cuiridh gu faiceallach a 'crochadh cuideam air dubhan air an làimh dheis, agus torturer eile air an taobh chlì.
  Bha corp fèitheach, tana, tana na h-ìghne a 'sìneadh a-mach eadhon nas motha. Dh" fhàs am pian na bu mhiosa cuideachd.
  Ged a bha Augustine a' glanadh a fiaclan leis a h-uile neart, chaidh a h-amhaich às le gearan bog.
  Airson an umpteenth turas, bha an orc coitcheann a" moladh:
  - Bruidhnidh tu! Inns dhuinn a h-uile dad a tha fios agad, agus thig crìoch air do chràdh!
  dh'èigh Augustine:
  - Cha 'n abair mi !
  Dh" òrduich an orc coitcheann:
  - Barrachd ri chur ris!
  Bha an luchd-cur gu bàs bho dhiofar thaobhan den bhloc, gus nach biodh iad dlùth, gu faiceallach a" crochadh cuideam aon not a bharrachd gach fear.
  Chàin Augustine a fiaclan ann am fulangas do-ruigsinneach. Bha i ann an cunnart a bhith air a reubadh na leth. Agus tha na ligaments mar-thà air an sìneadh cho làidir mar thoradh air crathadh fiadhaich.
  Tha Augustine a' faireachdainn sìnte a-mach air a raca, mar naomh air crois. No is dòcha eadhon nas dorra. Bidh fallas a" sileadh às a corp, agus an t-uisge a chaidh a dhòrtadh thairis oirre.
  Agus aig an aon àm tha e fuar. Às deidh na h-uile, bidh iad a 'càradh nighean anns an fhuachd.
  Tha na orcs fhèin, an toiseach, air an èideadh, ann am bòtannan, agus san dàrna àite, tha falt mathan orra.
  Dh" fhaighnich an seanailear a-rithist don nighean sìnte:
  - Bruidhnidh tu!
  Augustine air a ghleusadh:
  - Cha 'n abair mi !
  Dh" òrduich an orc coitcheann:
  - Agus a-nis friogais i, is e sin, sàilean na h-ìghne seo!
  Thòisich an luchd-cuiridh air logaichean tana a chuir fo chasan lom na h-ìghne.
  Shlaod fear eile pìoban bho siolandair gas. Agus cuideachd ceangailte. Agus am pìob bhon tanca ocsaidean.
  Bha an luchd-cùraim, mar as àbhaist, deiseil. Sheall Augustine air an ullachadh so le h-eagal. Nuair a sheasas tu eadhon air pìos guail, bidh e a" goirteachadh, agus an uairsin bidh iad a" frioladh an t-aonar agad.
  Dh" òrduich an orc coitcheann:
  - Lubhail a shàilean le ola! Gus fulang nas fhaide!
  Chrath an luchd-cuiridh aonta. Agus thug iad a‑mach botal ola as a" bharaille, a" toirt breith le fàile nan crann-ola. Agus dhòirt iad air an spògan molach e. Agus an uairsin thòisich iad air casan na h-ìghne nach robh ro gharbh, ach nach robh ro thaitneach.
  Tha an t-aonar aice pinc, elastagach, le lùb gràsmhor de shàilean cruinn.
  Dh"fhairich Augustine diog nuair a suathadh làmhan garbh, faltach an orcs.
  Agus gu neo-thoileach rùisg i a h-aodann, a" gàireachdainn a dh" aindeoin a" phian na corp sìnte.
  Dh" èigh an orc coitcheann:
  - A bheil thu fhathast a" dol a bhleith!?
  Thog Augustine:
  - Chan eil eagal orm romhad!
  Thuirt an orc coitcheann:
  - Agus a-nis friogais, dìreach nas faiceallach, gus am bi e air a ghoirteachadh nas fhaide!
  Thionndaidh an luchd-dèanaidh na gocan agus thionndaidh iad an gas. An uairsin cliog iad air an inneal aotrom.
  Agus fo chasan lom na h-ìghne air a shìneadh air a' chrann, dh'eirich lasair suas.
  Dh"èirich e gu math fòirneartach. Ach an toiseach, cha robh casan rùisgte Augustine a 'faireachdainn ach blàths tlachdmhor.
  Ach an uairsin thòisich iad air fuine. Bha na lasraichean a" reubadh buinn rùisgte, pinc, le ola tiugh na h-ìghne.
  Dh'fhairich Augustine dà-fhillte 'na shàilibh rùisgte, a bha air an ròstadh le teine, agus a corp uile 'na shineadh air crann. Agus tha e uabhasach goirt a ràdh a' char as lugha. Agus tha am fulangas do-ruigsinneach.
  Ghlan Augustine a giiilan le 'uile neart, ach theich gearan fhathast o 'amhaich.
  Agus bha buinn friogais na h-ìghne a" goirteachadh barrachd is barrachd.
  Thuirt an orc coitcheann:
  - Uill, a-nis bheir thu dhuinn tasgadan le buill-airm?
  ghlaodh Augustine :
  - Chan eil!
  Dh" òrduich an orc coitcheann:
  - Agus a-nis tha còig buillean den chuip aice ... ann an làn chumhachd!
  Chaidh am fear a chuir gu bàs dhan stupa. Thagh mi cuip ann tòrr nas làidire, agus nas tiugh, le cinn biorach.
  Dh'fheuch e air mo làimh. An uairsin chaidh e chun an neach-fulang. Sgaoil e a chasan nas fharsainge. Agus chuir e an seilbh le a neart uile anns a 'bhuille.
  Tanned, mar-thà còmhdaichte le stiallan swollen, an craiceann air cùl na h-ìghne spreadhadh. Agus shruth fuil scarlaid.
  Ghluais Augustine agus rinn e osnaich. Ach an uairsin bhrùth i a giallan le oidhirp titanic, agus thuit i sàmhach.
  Bhuail am fear a chuir gu bàs a rithist le uile neart, a" crathadh a chuirp gu lèir. Rinn an nighean osnaich gu socair, le anail trom.
  Dh"àithn an orc coitcheann:
  - Trì!
  Agus a-rithist buille bhrùideil don chùl. Agus tha seo gu math pianail.
  Tha Augustine a 'cumail air.
  Òrdughan coitcheann orc:
  - Ceithir!
  Agus buille eile. Tha corp iomlan na h-ìghne air chrith. A bharrachd air a 'phian bhon chuip, bidh e cuideachd a' toirt air ais anns na guailnean agus a 'bhodhaig bhon cho-chòrdadh uabhasach.
  Òrdugh a-rithist:
  - Còig!
  Agus a rìs bhuaileas am fear-millidh le 'uile neart. Agus bidh an craiceann a 'spreadhadh, agus tha an fhuil gu litearra a' sruthadh sìos ann an allt.
  Tha Augustine sàmhach ...
  Tha Orc Coitcheann a" faighneachd:
  - Agus a nis tha thu 'g ràdh ?
  Tha an nighean fhathast sàmhach. Bidh an neach-cuiridh a" coimhead gu ceasnachail air an fharsaingeachd. Tha e faicinn gu bheil am prìosanach borb.
  Agus a 'toirt an òrdugh:
  "A-nis ròstamaid a bhroilleach!" Lubhail e gu math le ola gus nach losgadh e sa bhad!
  Dhòirt na daoine gu bàs leaghan geireach air na spògan aca. Agus an uairsin chaidh an làmhan gu broilleach lom na h-ìghne.
  Bhrùth spògan garbh, fada, tiugh nan orcs bodhaig na h-ìghne agus sinnean connlaich.
  Dh'fhairich Augustine togail-inntinn neo-thoileach. Agus air ball chruadhaich an ciste rùisgte, agus dh"fhàs i cruaidh. Bha an nighean eadhon ag osnaich, an turas seo chan ann air faochadh, ach bho thoileachas. Agus gu dearbh, ged a tha an orc na mhathan, tha e cuideachd na phròtain fireann, nach urrainn ach boireannach a bhrosnachadh.
  thuirt Augustine:
  - Abair nàire ...
  Mu dheireadh bha na orcs air crìoch a chuir air a broilleach a phronnadh. Agus dh" fhàg e iad cho soilleir.
  Thug an luchd-marbhadh lòchrain nan làmhan, chuir iad a-steach don fhrasair iad agus chuir iad na theine iad.
  An uairsin air a thoirt gu ciste rùisgte Augustine. Bha an nighean ann am pian uabhasach. Chan ann sa bhad, bha i làidir. Ach dh'fhàs na nipples olach suas, agus dh'fhairich iad a-nis an losgadh as miosa. A bharrachd air an sin, tha e an-iochdmhor diabolically agus gu math goirt.
  Rinn Augustine osnaich, agus an uairsin thòisich e ri caoineadh ... Abair uamhas ...
  Chaidh an luchd-marbhadh a shlaodadh air a" bhroilleach agus rinn iad gàire.
  Dh" fhaighnich an seanailear orc a-rithist:
  - Uill, innis dhomh, càit a bheil thu a 'phàrtaidhean a' falach armachd?
  A dh'aindeoin an fhulangais uabhasach, lorg Augustine an neart airson freagairt dàna:
  - Pàrtaidhean? Nach do ghairm thu luchd-ceannairc oirnn?
  Rinn an t-orc coitcheann gàire agus fhreagair e:
  - A bheil thu airson a bhith air do ghairm mar cheannairc? Dè tha thu ag iarraidh! Uill, tha thu ag ràdh ceannairc?
  Fhreagair Augustine gu dàna, a 'fulang pian uabhasach:
  - Chan eil! Cha bhi mi ag ràdh!
  Dh" òrduich an orc coitcheann:
  "A-nis bris òrdagan na h-ìghne grinn sin."
  Thug an luchd-marbhadh seachad gus an lìbhrigeadh bho na clobhaichean a bha crochte air a" bhalla.
  Chuir an coitcheann stad orra gun dùil:
  - Briseadh a corragan le clobha dearg-theth!
  Chrath an luchd-cùram ann an tuigse. Agus thug iad a-mach clobhaichean, a bha, ma-thà
  air an teasachadh roimhe air stòbha dealain. Agus mar sin thàinig na maoir gu Augustine.
  Agus fear dhiubh, a' cumail clobhaichean dearg bhon teas, air a lùbadh sìos na cas slabhraidh. Agus rug e air a" ghruagach air a" mheur bheag. Agus ghabh an t-iarann dearg-theth is dhlùth ri meur beag na maise. Agus thòisich e air a thoinneamh, agus air a bhriseadh.
  Bha am pian dà-fhillte. Agus le suathadh dearg bho theas an iarainn, loisg an craiceann, bhris cnàmhan tana. Lean Augustina mar an ceudna air a' losgadh 's air a shàilean rùisgte, agus a sìneadh a corp air a' chrann, agus le eallach air a casan.
  Dh" fhaighnich an t-orc coitcheann le brònach:
  - Bruidhnidh tu!
  Thog Augustine:
  - Na fuirich!
  Dh'òrdaich an coitcheann:
  - Bris a corragan, aon is a h-uile càil!
  Lean am fear gu bàs, gu slaodach, ach gu pianail agus gu cruaidh a 'briseadh òrdagan air casan casruisgte na h-ìghne. Agus ghoirtich e cho mòr is gun do rinn Augustine osnaich gu neo-thoileach. 'S ged dh'fhuiling i le 'uile neart. Ach dè cho fada "s as urrainn dhut a chumail? Cho goirt agus an-iochdmhor. A-nis bhris an torturer an dà chuid an òrdag bheag air a 'chas chlì agus air an làimh dheis. A tha uamhasach pianail.
  An uairsin thog e suas na corragan fàinne.
  Dh" òrduich an orc coitcheann:
  - Agus a-nis leig dhuinn cuideachd beagan bhuillean a chuir a-steach le sreang dearg-theth air a "chùl!
  Tha an uèir mu thràth air a theasachadh air stòbha dealain. Agus mar sin bha làmh shònraichte air, agus bha miotagan air a" chailleach fhèin.
  Agus mar sin thog e a chuip, dearg bhon teas. Thàinig e chun na h-ìghne agus bhuail e i le a neart.
  Ghabh Augustine e agus ghlaodh e, a 'faireachdainn fulangas fiadhaich. Agus thòisich an nighean ri reubadh. Lean iad mar an ceudna ga bhualadh air an druim le sreang-dhearg-theth, agus a" fritheadh shàilean rùisgte, agus broilleach lom, agus òrdagan a" briseadh, agus fhathast a" sìneadh air a" chrann.
  Seo measgachadh de gach nì agus uamhas:
  Dh" fhaighnich an t-orc coitcheann:
  - An labhair thu ?
  rinn Augustine sgios :
  - Chan eil!
  Rinn an t-orc coitcheann gàire agus thuirt e:
  - Seas nighean. Ach feuchaidh sinn fhathast!
  Agus beuc am burraidh le epaulettes:
  - Agus a nis fion i 's an uchd !
  Ghabh na h-orcs an tlachd. Agus gun a bhith a 'smaoineachadh ro fhada, thug iad agus reub iad dheth panties na h-ìghne. Agus a-nis tha i gu tur rùisgte. Agus bha na h-orcs mu thràth ag iarraidh lòchran le teine a thoirt don uchd.
  Gheàrr an orc coitcheann dheth iad.
  - Fuirich! An toiseach, lubricate a broinn de Venus gus nach loisg e a-mach sa bhad!
  Chrath an luchd-cur gu bàs gu làidir. Agus thòisich iad air ola a dhòrtadh air an spògan.
  Bha fàileadh glè bhlasta air.
  Bha Orcs eadhon a" reamhrachadh am bilean. Agus a-nis dhìrich na spògan aca a-steach don grotto Girl Love. Agus thòisich iad air smeuradh an sin. Bho na suathaidhean garbh sin, mhothaich Augustine an dà chuid nàire agus cràdh miann obann. Ach bha an nàire seo air a cho-chur ri guth ana-miann agus an dearbhadh nach robh e math.
  dh'èigh Augustine:
  - Gun nàire!
  Thuirt an orc coitcheann:
  - Labhair, abair e ! No bidh e dìreach gad ghortachadh!
  Lorg Augustine an neart airson a ràdh:
  - Agus dè a dh'fhaodadh a bhith nas miosa?
  Dh'òrdaich an orc coitcheann gu tioram:
  - Loisg i !
  Thug am fear gu bàs an lòchran gu uchd oladh na h-ìghne. Bha falt dualach air uchd nigheanan Venus a" toinneamh sa bhad agus a" losgadh. An toiseach bha Augustine a 'faireachdainn teth, agus an uairsin pian mòr.
  Agus lean an torturer eile a" briseadh a corragan air a casan rùisgte, nighinn. Agus bha e gu math pianail cuideachd. Chrath na meòir, agus chrath Augustine le fulangas.
  Agus bha a cnàmhan dìreach air briseadh, agus thionndaidh a h-ìnean a-mach. Agus loisg dà lòchran a broilleach rùisgte, aon uchd de Venus, ròsta brazier na sàilean brèagha. Aig an aon àm, shìn am bloc corp na h-ìghne. Agus aig an aon àm, fhuair fear eile de na tormentors òrdugh bhon orc coitcheann.
  - Teth uèir dhi!
  Agus chaidh an nighean a bhualadh le buillean an scarlaid uèir bhon teas.
  Agus anns an t-suidheachadh so, cha'n e mhàin gu'n do chaill Augustine mothachadh air a chràdh, ach, air an làimh eile, bha misneach air a cur rithe, agus ghabh i agus sheinn i ;
  Lomnochd air a 'chrann, a' tarraing a-mach na joints bho na guailnean,
  Tha mi an crochadh, tha mo dhruim air a reubadh fo na buillean!
  Agus bidh an neach a chuir gu bàs a" crathadh le gàire - salann air na lotan,
  Chaidh a" bhrùid mhilis de fhìon leisg òl!
  
  Ach chan e dìreach tràill a th" annam, ach diva rìoghail,
  Fear-riaghlaidh agus piuthar talmhaidh nan diathan!
  Agus ma tha mi a 'fulang, tha e a' ciallachadh gu bheil mi a 'fulang gu brèagha,
  Cha chuir mi an cèill eagal, ron ghaoith uamhasach!
  
  Bhuail pìos dearg-theth ri mo chasan lom,
  Bidh a" cheò a" seinn a" sèideadh an t-sròin le tàmailt!
  Airson na thug mi don òigridh rìoghail neo-chiontach!
  Carson a tha mi a" fulang cho mòr, chan urrainn dhomh na tha an dàn dhomh a thuigsinn!
  
  Ach tha na sàr-ghaisgich, tha fios agam, ann an cabhaig airson cuideachadh,
  Bidh claidheamhan a" pronnadh uilebheistean olc, a" tilgeil olc dhan t-salachar!
  Biodh fios againn gu bheil sinn tiugh le cuirp, steilean gràineil an rathaid,
  Às deidh na h-uile, còmhla rinn tha gaisgeach cumhachdach le misneachd prionnsa!
  
  Ghluais an nàmhaid air ais, Tha mi faicinn cac, a" tilleadh,
  A chuir gu bàs an-iochdmhor, chan e rìgh ann am blàr a th" annad, chan e maighstir!
  Bidh an tobhta fo bhlàth, cherry sa Chèitean,
  Cò a mhill agus a loisg a h-uile càil gus nicil fhaighinn!
  
  Agus dè eile a tha nas radaiche agus nas bòidhche na an t-Athair,
  Dè a tha nas àirde na i, agus is e gairm an urram as sìmplidh?!
  Airson a tha mi deiseil a thoirt seachad, gu deireadh bliadhnaichean mo bheatha,
  Cò dha a leughas ùrnaigh naomh ron bhlàr!
  
  Gun teagamh, tha leithid de fhacal ann, tha e luachmhor,
  Bidh e a" deàrrsadh gu mòr, a" dol thairis air solais daoimeanan!
  Às deidh na h-uile, is e an Motherland an tuigse air gaol - gu tur,
  Tha e gun chrìoch a" toirt a-steach an saoghal uile-choitcheann!
  
  Às deidh na h-uile, air a sgàth, cha do rinn i gearan, bho phian air an raca,
  Is e peacadh a th" ann a bhith a" briseadh bana-phrionnsa an t-saoghail sublunar!
  Rachamaid sìos gu naomh-ionad na h-athar,
  Thuit an sneachd aig an taigh agus dh" fhàs e cho geal ri geal!
  
  A nis tha m' fhacal do shliochd ri teachd,
  Chan fheum thu a bhith nad gheàrd, thig buaidh an-còmhnaidh!
  De na naimhdean uile, cha bhi air fhàgail ach mìrean,
  Agus falbhaidh fiaclan an tì a dh"fhosglas a bheul sanntach!
  
  AUCTION OF SLAVES ANN AN DOMHAN FABRACH
  GNIOMHARA
  Tràillean den dà ghnè airson an reic. Tha nighean àlainn oileanach bhon aonamh linn air fhichead air a cur suas airson rop mar thràill. Bidh na stakes skyrocket agus diùltadh ris nach robh dùil a" tighinn.
  . CAIBIDEIL #1
  An seo thig àm an rop tagraidh fhosgladh. Tha a" chiad dithis nighean air an toirt chun àrd-ùrlar.
  Tha iad casruisgte, agus còmhdaichte le leapannan. An toiseach chòmhdaich iad an cinn. Tha prìs tòiseachaidh ceud dùblachadh òir gach paidhir cumanta airson tràillean brèagha.
  - Ceud!
  Bidh an rupadair a" togail a" thugail, fuaimean:
  - Ceud 's a deich...
  - Ceud is fichead...
  Agus stad. Tha an dàrna còmhdach air a thoirt air falbh bho na caileagan.
  Fuaim a-rithist:
  - Ceud agus tri fichead,
  - Ceud agus dà fhichead !
  - Ceud leth-cheud !
  Agus a-rithist stad... Chaidh an treas roinn-bhrat a thoirt air falbh bhuapa.
  - Ceud 's tri fichead !
  - Ceud seachdad !
  - Ceud agus ceithir fichead !
  - Dà cheud !
  Bidh an ropair a" togail a shòlas agus ann an seinn ag ràdh:
  - Dà cheud uair dùbailte! Dà cheud dùbailte dhà! Dà cheud dùbailte trì!
  Paidhir air a reic airson dà cheud dùbailte!
  Bha na caileagan còmhdaichte le plaideachan agus thug iad air falbh iad. Bha iad casruisgte, a bhruidhinn air an inbhe shòisealta ìosal aca.
  An uairsin chaidh dusan balach fèitheach a reic aig rup sa bhad. Thug cuid de na troich iad gu tràilleachd. Airson a h-uile mòr-reic - ceud dinars! Bha na tràillean sin air an cleachdadh mar luchd-obrach. Tha iad fallain bhon taobh a-muigh, air an deagh sgeadachadh, cleachdte ri gnìomhachd chorporra.
  Sheas na gillean len casan casruisgte agus shìn iad air slabhraidh, gan toirt a-steach don ghàrradh. Dh"fhairich fear de na sìobhragan broilleach fèitheach, tana a" bhalaich, ach dh"èigh iad rithe.
  An sin thugadh seirbhis don òglach a‑rìs, a‑mhàin chan ann cas-ruisgte, ach ann am brògan. Air a chòmhdach le bratan-ùrlair, agus trì pàirtean fosgailte.
  Bha i 'na fionna breagha, agus chaidh am barganachadh suas ri coig ceud dubailt. Aig a" cheann thall, thug iad eadhon a sandals dheth agus rinn iad dannsa casruisgte oirre. An uairsin chuir iad mi gu troll uasal. Air an t-slighe, bha am fionn air a phasgadh ann am plaide.
  Bha e spòrsail agus bha an luchd-èisteachd an sàs. Ged nach robh na marsantan agus na caillteanaich de gach strì a bha air cruinneachadh anns an talla mhòr sgìth, chuir iad romhpa Vladlena a thoirt chun àrd-ùrlar. Gu dearbh, is i am biadh as uaisle agus as blasta den rop.
  Bha i còmhdaichte le leapannan, bha i ann am bòtannan arda glùin, agus bha a falt air a slaodadh suas air chor is nach biodh e ri fhaicinn ciamar a bhiodh iad an uairsin a" crùbadh thairis air a guailnean.
  An dèidh fàs cleachdte ri coiseachd casruisgte, bha Vladlena a" faireachdainn mì-chofhurtail ann am bòtannan, chaidh a casan làidir, fèitheach a bhriseadh. Agus tha i dùinte. Às deidh na h-uile, tòrr a bharrachd toileachas bho bhith a" barganachadh nuair a bhios tu fosgailte ann am pàirtean.
  Tha iad eòlach air an t-saidhgeòlas an seo.
  Ghlac Vladlen i fhèin a" smaoineachadh gun robh an t-eagal oirre, agus gu mì-thlachdmhor a" suirghe ann an sloc a stamag.
  An seo tha i a-nis air a rùsgadh rùisgte air beulaibh ceudan de dhaoine. Chan eil e glè mhath, tha e ri fhaicinn gu soilleir fo chùirtearan an talla. Ach chan e a-mhàin daoine agus elves brèagha a tha coltach ri daoine. Tha gnomes agus orcs ann, cur-seachadan a tha coltach ri clann casruisgte, agus dè na creutairean adharcach, dà chuilc mhòr, trolls le sròn mhòr. Agus creutair eile a tha coltach ri mial-mhàgach bho Star Wars le crùn air. Chithear righ na mara.
  Am measg an t-sluaigh agus àrd, tha Koschey the Immortal fhèin na chuspair tòidheach. Tha e a" coimhead eagallach, ged a tha e gu math tana. Tha boireannaich an seo fhathast. Tha cha mhòr a h-uile elfs òg, no trolls boireann, càraid de bhoireannaich uasal daonna òg cuideachd. Ach tha cuideachd aon chailleach le broom. Tha i coltach ri seanmhair mhòr, làidir, agus fangan a" seasamh a-mach bho chùl a beul.
  Bha Vladlena a 'smaoineachadh - Baba Yaga.
  Tha e a" ciallachadh fionnar agus èibhinn. B 'e an aon rud a bha a dhìth an nathair Gorynych, airson seata iomlan. Ach tha e coltach gu bheil goblin ann. Measgachadh de dhuine agus darach.
  Agus tha dà mhaighdeann-mhara ann. Tha iad nan nigheanan brèagha le earbaill èisg.
  Tha e soilleir gu bheil creutairean ann bho phlanaidean eile.
  Tha e soilleir a-nis carson a chuir an Diùc suas e airson rop. Is ann dìreach uair sa bhliadhna a bhios na h-uimhir de dhaoine a" cruinneachadh, agus is e deagh chothrom a tha seo beagan airgead a chosnadh.
  Ach, feumaidh tu fhathast a bhith gu tur rùisgte air beulaibh uimhir de dhaoine de dhiofar sheòrsan agus threubhan - tha e uamhasach.
  Dh'fhàs Vladlen gu math nàire, tàmailteach agus fo eagal. Ged, air an làimh eile, dhùisg uaill innte cuideachd: tarraingidh i aire dhith fhèin mar rionnag.
  A bharrachd air leapannan agus panties, bha Vladlen cuideachd air a sgeadachadh ann an deise snàmh sònraichte. Agus chan ann a-mhàin a 'còmhdach a' chiste, ach cuideachd an stamag. Mheudaich seo tuilleadh dìomhaireachdan na h-ìghne.
  Rinn Vladlena gàire... Sheinn an comharra agus thòisich an rop.
  Thòisich am manaidsear a" seinn:
  - Duine uasal, coigreach bho chruinne-cè eile, gaisgeach mòr, agus glè sgileil ann an gaol agus aig an aon àm na h-òigh. Is e Vladlena Shamanova an t-ainm a th" oirre agus cho breagha sa tha i, tha i a cheart cho glic!
  Chrath an ropair.
  - Prìs tòiseachaidh ceud dùblachadh!
  Bha an luchd-èisteachd fuaimneach. Mar a bha e an-còmhnaidh, an toiseach, eadhon airson creach cho tearc ri nighean bho chruinne-cè eile, tha iad a 'tairgse prìs, tràill àlainn, no dusan tràillean balach làidir. Chan eil a" phrìs cho cas, ach chan eil an seo ach toiseach a" bhargan.
  Rinn am marsanta anns an turban gorm sgead:
  - Ceud agus fichead !
  Dh'eirich an t-òganach :
  - Ceud agus tri fichead !
  Rinn Leshy osnaich:
  - Ceud agus dà fhichead !
  Chaidh an troll suas.
  - Ceud leth-cheud !
  Rinn Baba Yaga gàire.
  - Ceud agus ceithir fichead !
  Thuirt an ridire ann an armachd purpaidh:
  - Dà cheud !
  Bha fois ann. Tha an luchd-èisteachd dìreach a 'blàthachadh. Thug an orc air falbh gu faiceallach am brat a bha a" còmhdach pàirt àrd aodann, ach gun a bhith a" nochdadh a fhalt fhathast.
  Bha aghaidh àrd, rèidh tana na h-ìghne agus sùilean sapphire fosgailte.
  Chaidh torradh de thlachd tron luchd-èisteachd.
  Dheàrrs Vladlena a sùilean agus ghlan i:
  - Seall orm!
  Bha rìgh na mara coltach ri mial-mhàgach mu dheidhinn:
  - Trì cheud dùbailte!
  Thuirt Baba Yaga:
  - Ceithir cheud !
  Labhair an elf.
  - Còig ceud !
  Rinn an troll sgadan:
  - Sè ceud !
  Dh'èigh eunuch harem an t-Sultan:
  - Seachd ceud !
  Chuir Mermaid tweet:
  - Ochd ceud !
  Rinn Leshy osnaich a-rithist:
  - Mìle!
  Agus a-rithist bha fois fhada ann. Gu dearbh, bha a h-uile duine feòrachail a bhith a 'coimhead air an nighean ann am barrachd mionaideachd. Dè seòrsa bastard a th" innte. Agus is dòcha rudeigin math airson barganachadh. No ceannach.
  Thug na h-orcs air falbh am brat bhuaipe agus nochd iad am pàirt ìosal de a h-aodann. A beul brìoghmhor, ciatach, codal gràsmhor, smiogaid mhisneachail.
  Aghaidh fìor ghaisgeach.
  Dh'èigh an troll:
  - Mìle cuig ceud !
  Dh"èigh rìgh na mara:
  - Dà mhìle!
  Rinn Leshy sgadan:
  - Trì!
  Thuirt Baba Yaga:
  - Ceithir mìle !
  Agus gu h-obann chrom e:
  - Còig mìle!
  Choimhead a h-uile duine air Koshchei. Rinn Baba Yaga gàire agus thuirt e:
  Agus tha e an seo cuideachd! Dè nì e leatha.
  Stad a-rithist ... Ach tha e soilleir nach eil barganachadh aig an ìre as àirde fhathast. Agus dè a th" ann an nighean?
  Bidh na orcs a" toirt air falbh an t-seilear a tha a" còmhdach a h-amhaich agus a guailnean. Agus tha an luchd-èisteachd air leth toilichte. Tha amhach agus guailnean na h-ìghne làidir agus fèitheach. Gu math seductive cuideachd. Chithear gur e gaisgeach brèagha a tha seo.
  Rinn an ridire ann an armachd purpaidh grunt:
  - Sè mìle !
  Thuirt an ridire ann am pinc:
  - Seachd !
  Chuir Koschey the Deathless a-mach:
  - Ochd!
  Rug righ na mara :
  - Naoi!
  Thuirt an ridire ann an armachd purpaidh a-rithist:
  - Deich mìle !
  Stad eile. Tha an t-suim dona, air a shon faodaidh tu mìle balach tràilleachd no ceud nighean tràillean breagha a cheannach. No fastadh rèisimeid slàn de luchd-duaise.
  Ach chan e sin uile. Tuitidh am brat aig casan na h-ìghne. Chì thu a-nis a làmhan agus a h-ìomhaigh, ged a tha i còmhdaichte le deise snàmh.
  Tha gàirdeanan Vladlena gu math fèitheach, agus tha a biceps na thriantan. Gaisgeach drùidhteach.
  Rinn Baba Yaga gàire agus chuir e às dha:
  - Aon mhìle deug !
  Gu h-obann labhair an troich:
  - Dà mhìle dheug !
  Chuir an troll stad air:
  - Deich mìle deug !
  Bhris an ridire ann an armachd purpaidh:
  - Còig mìle deug!
  Thuirt an ridire ann an armachd pinc:
  - Sè mìle deug !
  Rinn Koschey gàire:
  - Seachd mìle deug !
  Ghlaodh an t-òganach sa chrùn:
  - Fichead mìle !
  Thuirt an Diùc de Guizzos, "Whoa, tha an t-Ìmpire fhèin air co-dhùnadh pàirt a ghabhail anns a" bhargan.
  Bha an t-suim mar-thà cudromach. Agus chan eil an undressing seachad. Seo an deise snàmh orcs a" dealachadh ris an aodach a" nochdadh a" bhroinn. Anns a 'bhad nochd na leacan, mar gum biodh ann am preas teòclaid, agus dh'fhàs lùb an t-seam iongantach, an nighean ghaisgeach, ri fhaicinn.
  Thuirt an ridire ann an armachd orains:
  - Coig mile fichead !
  Rinn an t-ìmpire elf :
  - Deich mile fichead !
  Rinn Koschey the Deathless grunt:
  - Dà fhichead mìle !
  Chuir an elf-ìmpire a-steach a-rithist:
  - Leth-cheud mìle!
  Agus a-rithist stad. Tha an t-suim mar-thà mòr. Faodaidh tu eadhon tòiseachadh air baile-mòr a thogail. No ceannaich long-cogaidh. No treud de nigheanan brèagha.
  Ach, gu dearbh, tha seunan Vladlena a tha falaichte fon aodach aice eadhon nas inntinniche don h-uile duine.
  Seo na h-orcs a' toirt dheth a bra. A-nis tha torso an nighean gaisgeach gu tur rùisgte. Tha cìochan tana mar melonan rim faicinn, air an crùnadh le nipples scarlet, mar shùbhan-làir a tha ro aibidh. Tha seo cho blasta.
  Chaidh solaraiche harem an t-Sultan a-steach don bhargan, ag èigheach:
  - Sè fichead mìle !
  Rinn ceannard caillteanach eile sgadan:
  - Seachd fichead mìle !
  Dh'èigh an ridire ann an armachd orains:
  - Ochd mìle !
  Chrom Koschei, a" crathadh a chnàmhan:
  - Naochad mìle !
  Bhruidhinn an t-ìmpire elf gu cruaidh a-rithist:
  - Ceud mìle dùbailte!
  Agus a-rithist stad. An suim deich mìle gille tràill. Gun samhail airson aon nighean, eadhon tè air leth. Is e seo cairt làn òir. Is e bonn beag ach fhathast bonn òir a th" ann an dùblachadh.
  Ach tha e fhathast dìreach a 'tòiseachadh. Agus mu dheireadh, rug na h-orcs ceann na h-ìghne. Thuit gruaig mar uisge, dath an òir-dhuilleag.
  Sgaoil iad thairis air an guailnean, agus thòisich an luchd-èisteachd suas.
  Thuirt solaraiche harem an t-Sultan:
  - Ceud gu leth mìle !
  Thuirt ceannard eunuch eile:
  - Dà cheud mìle !
  Dh'èigh an t-ìmpire elf:
  - Dà cheud gu leth mìle !
  Chuir Koschey the Deathless a-mach:
  - Tri cheud mile !
  Agus a-rithist stad. Nighean le torso rùisgte agus falt òir, fèitheach agus tairgse, dìoghrasach agus aig an aon àm tarraingeach. Dìreach bug nach fhacas. Agus tha na suimean air a shon air an tabhann aig a h-uile cosmic. Tha a h-uile dad gu math ann, ach ... Chan eil na casan rim faicinn fhathast. Agus mar sin tha iad uile airson beachdachadh.
  Agus a-nis tha an orc a 'tilgeil dheth brat eile. Tha na casan fosgailte, suas chun na glùine. Agus chan eil ach panties tana air fhàgail. Agus gu dearbh, fo na bòtannan glùine.
  Ach chì thu dè a tha na h-aon chasan is nigheanan eireachdail. Tha fèitheach, tana, agus na fèithean coltach ri uèir, fo chraiceann tana, umha.
  Bhris an t-ìmpire elf:
  - Ceithir cheud mile !
  Cha do dh"aidich Koschey:
  - Còig ceud !
  Rinn an ridire ann an armachd orains grunt:
  - Sè ceud !
  Rinn Koschei srann a-rithist:
  - Seachd ceud ! Agus bi faiceallach mar ridire, chan eil an ìmpireachd agad cho beairteach!
  Bhruidhinn an t-ìmpire elf le misneachd:
  - Ochd ceud !
  Dh'fhàs Koschei an neo-bhàsmhor:
  - A h-uile h-aon, bidh e leamsa - naoi ceud!
  Bhris an t-ìmpire elf:
  - Millean dùblachadh òir!
  Tha an t-suim mòr. Faodar ceud mìle gille tràillean a cheannach. Fiù 's a' beachdachadh air meud agus àireamh-sluaigh na h-ìmpireachd, chan eil ann ach àireamh neo-chinnteach. Chuir eadhon Koschei dàil air ... an fhiach e millean dùblachadh slàn a thoirt seachad. Sin seachd tonna de òr fìor-ghlan!
  Ach chan eil an rop seachad fhathast. Tha Vladlen cha mhòr rùisgte, ach fhathast crùbach. Agus tha e fhathast a 'cruthachadh inntinn.
  Gu dearbh, dè a tha fo a bòtannan? Agus a-nis tha na orcs a" toirt dheth brògan a" ghaisgich bhrèagha, ga fàgail casruisgte, ann am panties tana a-mhàin.
  Agus tha a leithid de chasan aice, dìreach foirfeachd sònraichte de loidhnichean, agus gràs filigree.
  Dh'èigh an solaraiche harem:
  - Millean ceud mìle!
  Thuirt eunuch eile:
  - Aon millean dà cheud mìle!
  Thuirt an t-Impire Elf:
  - Millean còig ceud!
  Rinn Koschei, dìreach a-mach à cruas, gearan:
  - Dà mhillean!
  Thuirt an t-ìmpire elf gu daingeann agus gu làidir:
  - Dà mhillean gu leth!
  Tha an t-suim cho àrd is gun do dh" fhosgail an dà sholaraiche na harem am beul, ach gun do dhùin iad sa bhad. Gu dearbh, is e carabhan làn òir a tha seo. Ciamar eile a ghabhadh na sultan aca a leithid de mhì-thoileachas? Agus san fharsaingeachd, dè an ìre a bheir thu seachad airson aon, eadhon nighean air leth brèagha?
  Ach an uairsin thilg manaidsear an rop a" chairt mu dheireadh a-steach. Anns a 'chùis seo, thug na h-orcs air falbh panties tana na bòidhchead agus nochd iad cuideachd grotto Venus.
  A-nis bha Vladislav gu tur lomnochd agus cas-ruisgte, agus gun aon snàthainn air a corp.
  Thuirt an solaraiche harem gu cruaidh:
  - Trì milleanan!
  Thug an t-ard chailleach a mach, air chrith le a mheoir:
  - Trì millean gu leth!
  Thuirt an t-ìmpire elf gu daingeann:
  - Ceithir muilleanan!
  Bha stad ann ... bha Koschei airson rudeigin a ràdh agus a 'phrìs a bhualadh. Ach an uairsin smaoinich e dè an ìre òir a dh'fhàgadh an ionmhas aige gun bhonn agus dh'fhuirich e sàmhach. Bha e dìreach a" bleith fhiaclan ann an sàrachadh.
  Thòisich am stad a" slaodadh air. Chan eil dad a bharrachd ri losgadh le nighean gaisgeil rùisgte agus cas-ruisgte. An e sin an craiceann beò a reubadh dheth. Thug i dha-rìribh a h-uile dad.
  Thog an stiùbhard air a shoitheach agus thòisich e air a ràdh gu mall:
  - Ceithir millean turas dùbailte òir! Ceithir millean dùblachadh òir dhà! Tha ceithir millean dùblaidhean òir trì... - Ach mus tuiteadh an t-òrd aige, dh'èigh guth tàirneanach:
  - Còig millean dùblachadh òir!
  Choimhead a h-uile duine air ais air an goblin mòr, spùtach, dubh-airm. Is e seo an rud ris an robh dùil as lugha bhuaithe.
  Thuirt am manaidsear ann an troimh-chèile:
  - 'S e beinn òir a th' innte! A bheil an seòrsa airgead sin agad?
  Thuirt an goblin gu misneachail:
  - Seadh, tha beinn òir gun fheum agam ! Agus tha an nighean seo cho blasta is gu bheil mi deiseil airson cuid den mheatailt bhuidhe gun fheum a leigeil seachad air sgàth an ùrachaidh seo!
  Chrath am manaidsear.
  - Tha e ceart dhut! Uill, dè! Còig millean turas dùbailte òir! Còig millean òir a dhà...
  Dh'èigh an t-ìmpire elf:
  - Sia millean!
  Thòisich am manaidsear ag ràdh:
  - Sia millean amannan dùbailte òir! Sia millean dùblachadh òir a dhà!
  Dh"èigh an goblin:
  - Seachd millean!
  Cha do dh'aidich an t-ìmpire elf:
  - Ochd millean!
  Dh" èigh an goblin a-rithist.
  - Naoi milleanan!
  Thuirt an t-Ìmpire Elf ann an èiginn:
  - Deich milleanan!
  Bha fois ann. Yeah, is e sin prìs millean balach tràill. Agus faodaidh tu saighdearan-duaise fhastadh a bhios gu leòr airson ìmpireachd an elf-ìmpire a cheannsachadh.
  Agus tha sin airson aon nighean thràillean.
  Thòisich am manaidsear air seinn ann an òran:
  - Deich millean turas dùbailte òir! Deich millean òir a dhà! Deich millean doubloons òir trì...
  Dh"èigh an goblin:
  - Trithead millean doubloons òir!
  Bha an luchd-èisteachd a" beucaich le toileachas.
  Thòisich am manaidsear air innse:
  - Trithead millean turas dùbailte òir! Trithead millean òir a dhà! Trithead millean dùbailte òir trì! - Stad an t-òrd airson mionaid, agus an uairsin bhuail e gu cinnteach. - Malairt crìochnaichte. Reic Vladlen Shamanova airson trithead millean doubloons òir ris an goblin Heck.
  Rè an rop, bha Vladlena air a giùlan cho mòr air falbh leis a 'gheama de dh' àireamhan iongantach is gun do dhìochuimhnich i eadhon gu robh i na seasamh air beulaibh ceudan de fhireannaich is bhoireannaich gu tur rùisgte.
  Agus a-nis, bha i a 'faireachdainn cho nàire' s gun do chòmhdaich i i fhèin gu fèin-ghluasadach le a làmhan. Bha i gu sònraichte airson a cìochan agus a broinn fhalach.
  Chrath na orcs ann an tuigse agus thilg iad am brat thairis oirre. Thuirt am manaidsear:
  "A-nis feumaidh tu an t-suim airgid gu lèir a phàigheadh. Agus tha seo còrr air dà cheud tunna òir! Agus sa bhad!
  Chrath an goblin le aonta.
  - Ingots sa ghàrradh! Chan urrainn dhut eadhon cunntadh, tha barrachd dhiubh ann na tha riatanach!
  Ruith na gillean tràillean dhan ghàrradh. An sin, gu dearbh, bha beinn iomlan de bhuinn a 'deisealachadh, no an àite cnoc. Bha eadhon còrr air trithead millean dùbailte ann.
  Bha an Diùc de Guizzos ri thaobh fhèin le toileachas. A dh'aindeoin sin, a 'dol suas gu Vladlen, thuirt e:
  - Feuch ri teicheadh!
  Rinn an nighean feadaireachd ris an diùc elf:
  - Dè cho mòr?
  Chuir De Guizzos pluma na làimh agus thuirt i:
  - Ma dh'itheas tu e, an uairsin airson uair a thìde bidh thu do-fhaicsinneach, do-fhaicsinneach, agus gun bholadh. Ach dìreach airson uair a thìde, na caill e! Agus na ruith air falbh gus am bi thu astar math bhon bhaile-mhòr!
  Thuirt Vladlen le ìoranas nach eil falaichte:
  - Tapadh leat sir!
  An uairsin dh"fhairich i cearcall stàilinn le slabhraidh timcheall a h-amhaich. A-nis is i seilbh an goblin. Agus tha e a" coimhead oirre gu feòil-itheach a" reamhrachadh a bhilean. Agus tha beul an uilebheist seo cho mòr ri beul muc-mhara spùtach!
  
  
  AN treas teachd o'n Impire Palpatin.
  GNIOMHARA
  Impire na h-ìmpireachd fànais Palpatine, an dèidh dha a chorp a chall, a sgrios le dealanach feachd, ghlèidh e a spiorad demonic. Agus ghluais e a-steach gu clon de nighean fionn sheunta. Agus a-rithist ag ath-bheothachadh gach cuid òrdugh an dorchadais agus an ìmpireachd fànais. A-rithist, bidh blàran fànais fiadhaich a" creachadh eadar an ìmpireachd agus an gluasad dìon. Bidh seann ghaisgich a 'tilleadh: a' Bhana-phrionnsa Leia, a 'Bhana-phrionnsa Rey, Ahsoka Tana, agus Anakin ùr - mac Luke Skywalker, agus Azalea, nighean a' Bhana-phrionnsa Leia.
  . CAIBIDEIL #1
  Cha deach an t-Òrdugh a sgrios gu tur fhathast. Agus lean an cogadh. Theich a" mhòr-chuid de chabhlach an Impire Palpatine às a" chuairteachadh cuideachd. Agus thuit an co-bhanntachd reubaltach às a chèile agus thuit iad às a chèile. Ogha an Impire Rei, chaidh i air seacharan agus cha deach i an sàs ann am poilitigs. Tha a leannan marbh. Dh'fhàg e i ach càraid - balach agus nighean.
  Agus thòisich a 'Bhana-phrionnsa Ray, an àiteigin air an taobh a-muigh, a' togail a cuid chloinne.
  Agus bha an t-Ìmpire Palpatine a 'sguabadh a chuirp, a chaidh a sgrios le dealanach feachd. Ach cha deachaidh a anam deamhain a chall. Agus ghluais spiorad ìmpire na h-ìmpireachd fànais gu clon eile.
  Gu dearbh, bha grunn bhàtaichean-cogaidh den òrdugh agus den ìmpireachd air cabhag gus dìlseachd a mhionnachadh don ìmpire. Agus chaidh an seanailear ceannairceach a bhualadh le buillean dealanaich cumhachd agus chaidh a lughdachadh gu dòrlach de luaithre. Thuig càch sa bhad gur e an ìmpire a bh" ann. Eadhon ged a bha an clone na òganach gun fheusag.
  Tha Palpatine na fheachd iongantach.
  Agus an uairsin tha ceannsachadh planaid ann. Chan eil Jedi ann, agus tha planaidean an galaxy air an roinn. Ach, tha duilgheadas aig Palpatine. Cha mhair clones glè fhada nuair a bhios iad air am marcachd le sith dorcha infernal. Co-dhiù clones de na fir.
  Agus tha boireannach aig Palpatine. Tha cuirp nam boireannach mòran nas fhasa na sruthan de chumhachd dorcha a ghiùlan, agus gun choimeas nas seasmhaiche na fir.
  Agus thàinig Palpatine gu bhith na nighean bhrèagha. Agus tha an nighean seo na ban-ìmpire iongantach an galaxy.
  Gu dearbh, chan eil a h-uile dad comasach dha na h-Imperials. Mar eisimpleir, bidh na Jabbas a" feuchainn ri sabaid air ais. Chuir iad an gnìomh feachdan uile a" mhafia galactic. Agus thàinig na reubaltaich an-aghaidh còmhla riutha.
  An seo thig am blàr cinnteach. Air taobh nan Imperials tha cabhlach mòr. Thog iad soithichean ùra a" cleachdadh goireasan an galaxy. Bidh innealan-fuadain sabaid a" gabhail pàirt anns na blàran, agus tha clones nas ro-innseach.
  Air taobh an aghaidh agus am mafia galactic, na feachdan cudromach aca.
  A dh'aindeoin sin, air taobh Palpatine còrr is trì tursan nas àirde.
  Agus bidh iad a 'tòiseachadh a' putadh agus a 'bruthadh.
  Tha na gaisgich clone ùra nan nigheanan brèagha, curvy agus fèitheach ann am bikinis.
  Mar sin bidh am blàr cruaidh agus tha feachdan na h-ìmpireachd air fàs chan e a-mhàin cumhachdach, ach cuideachd brèagha.
  Seo a" chiad fheadhainn, mar reithe suathaidh, tha longan-cogaidh mòra na h-ìmpireachd a" tighinn dlùth. Bidh iad a" spùtadh sruthan sabaid cumhachdach de sailean laser.
  Bidh caileagan clone a 'ruith timcheall nan gunnaichean. Agus casruisgte, cruinn, sàilean pinc a" lasadh seachad.
  Air a filmeadh gu breagha. Tha na caileagan, ged a tha iad clonaichte, uile eadar-dhealaichte, tha am falt aca de gach dath den speactram. Agus cuirp le fèithean gu math follaiseach, craiceann tana, òr-olaidh, agus cìochan àrda, làn, sliasaid sòghail.
  Tha na nigheanan sin nan luchd-sabaid fìor mhath. An seo tha e a 'toirt a-mach pìos de hyperplasm bho stoc trom. Agus a-rithist sgrios agus sgrios longan rionnag air gach taobh.
  Tha na soithichean Imperial a" feuchainn ri faighinn seachad air na reubaltaich le bhith a" cruthachadh a" chorrain.
  Air taobh an Impire Palpatine, buannachd deich uiread ann an longan-cogaidh mòra agus longan-cogaidh àbhaisteach. Agus tha na cliathaichean cumhachdach aige a" gluasad nas fhaisge.
  Dh"fhàs am blàr tòrr na bu dhrùidhtiche. Tha bàta-mara a" ghluasaid an-aghaidh na theine. Tha a h-uile seòrsa de bhuidhnean coimheach a" ruith thairis air na deic. Tha na ceudan de shìobhaltachdan agus ghnèithean a 'sabaid ris an ìmpireachd.
  Tha Palpatine fhathast daonna le tùs. Eu-coltach ris an tidsear aige - a bha de rèis eadar-dhealaichte, ged a bha e cuideachd de sheòrsa humanoid.
  Mharbh an t-ìmpire san àm ri teachd an tidsear aige - nuair a dh'fhàs e neo-riatanach, agus 's dòcha eadhon cronail.
  An uairsin choilean Palpatine cumhachd gun samhail agus eòlas air cumhachd. Agus dh'fhàs a spiorad neo-bhàsmhor. Agus an comas mìorbhailean a dhèanamh taobh a-muigh cumhachd Ìmpireachd Sith agus tron eachdraidh aca.
  Agus a-nis tha spiorad an tighearna dhorcha as motha ann an eachdraidh a" fuireach ann am feòil nighean clone breagha, àrd, fionn-meala, neo-bhoireannach.
  Agus stiùir an t-sabaid. Tha an Bana-phrionnsa air a crochadh le seudan agus amulets. Eu-coltach ris na clones boireann casruisgte eile, tha casan Monarch Girl air an sgeadachadh le brògan le sàilean àrda, le seudan.
  An seo thig an òrdugh na sgriosadairean urchraichean a ghluasad nas fhaisge air an taobh cheart.
  Bidh na caileagan, a 'frasadh casan rùisgte, tana, gràsmhor, a' coileanadh òrdugh an riaghladair no 's dòcha an riaghladair.
  Cia mheud bòidhchead a tha ann. Bidh luchd-sgrios bhon taobh a-muigh coltach ri biodagan biorach.
  Ach tha na longan-cogaidh mòra mar mhucan-mara spùtach - cumadh teardrop le mòran ghunnaichean.
  Thuirt am boireannach Palpatine:
  - Bris, pronnadh is reubadh às a chèile,
  Is e seo beatha, is e seo toileachas!
  Bris, brist' is reubadh as a chèile,
  Air m' eòlas mòr air a' chumhachd !
  Seo bàta-cogaidh mòr a" dèanamh milleadh mòr bho bhith air a bhualadh le urchair le cosgaisean thermoquark. Is e fìor bhuille uamhasach agus sgriosail a tha seo.
  Bidh na caileagan clone a 'ruith bho na lasraichean lasrach. Bidh teangannan teine ioma-dathte a 'bìdeadh na h-àilleachdan, airson sàilean lomnochd, pinc, cruinn le lùb gràsmhor.
  Agus tha e a 'coimhead uabhasach fionnar.
  Tha stoidhlichean gruaige nan nigheanan an dara cuid duilleag òir no copar dearg, ach tha sapphires, agus emerald, agus eadhon breac. Agus bidh iad a 'crathadh mar bhrataichean.
  Tha na gaisgich an seo glè bhrèagha, agus is dòcha, bhiodh fir dìreach a" dol às mo chiall le uimhir de bhòidhchead ann am bikinis.
  Tha cogadh a" dol air adhart anns a" chruinne-cè - chan eil ùine ann airson faireachdainn. Agus ann an àiteachan eile, tha long-cogaidh reubaltach na theine. Agus tha creutairean coltach ri dearcan, no seabras, air an giùlan.
  Seo dà long-cogaidh eile a bhuail an aghaidh. Noses rèidh mar fuck. Agus dealradh mar dhealanach marbhtach. Agus an uairsin bidh an lasair a 'bàsachadh.
  Chrath an nighean-choitcheann a fàinnean daoimean agus sheinn i:
  - Teine! Teine! Agus ann an sàmhchair rionnagach!
  Agus ann an quasars gu h-àrd!
  Ann an tonn na mara, agus teine fànais!
  Agus àite! Agus teine fànais!
  An seo bha an rocaid thermopreon ag obair. Mar spreadhadh supernova.
  Agus sa bhad loisg grunn shoithichean sìos gu tur. Agus thionndaidh na ceudan de longan-rionnag agus shnìomh iad mar mhullaichean air an tilgeil le leanabh.
  Tha broinn sanntach an ath-bhualadh thermopreon na armachd infernal trillean uair nas làidire na boma hydrogen.
  Empress Palpatine mar a leanas:
  - Cumhachd dubh Shàtain,
  Sgaoil cumhachd a-steach don t-saoghal ...
  Agus an claidheamh cogaidh naomh
  Bhris an dìomhair!
  Agus a-rithist, mar a bheir e e, spreadhadh e le cumhachd an fho-thalamh. Agus tha an sgrios dìreach do-ruigsinneach.
  Tha dìreach fìor àrd-ìre aig na h-Imperials a thaobh na h-àireamh de chumhachd teine. Agus tha e a" faireachdainn nach urrainn dad stad a chuir orra.
  An seo chaidh iad seachad air an aghaidh bhon chliathaich agus bhon chùl.
  Is e nighean gaisgeach a th" ann an Ahsoka a bhios a" sabaid an-aghaidh feachdan adhartach na h-ìmpireachd.
  Ghabh i e agus sheinn i:
  - Os cionn na cruinne mì-fhortanach crochte,
  Clones olc a" faicinn dorchadas ...
  Tha gràin aig Palpatine air a thuagh,
  Air a gheurachadh agus air a cheann a ghearradh dheth ...
  
  Ach chan e peilear a th" ann an Jedi idir
  Agus na coisich gu bràth fon chuing ...
  Tionndaidh clones an dorchadais gu suaicheantasan teine,
  Agus freagair droch-rùn le math!
  Agus tionndaidhidh an nighean an soitheach-rionnag aice a-rithist, agus bho shealladh le deagh amas, bheir an t-oileanach Darth Vader a bh" ann roimhe, agus brisidh i a-steach do photons bàta-mara mòr urchair den ìmpireachd.
  Nigheanan clone, a" bàsachadh a" sèideadh agus a" seinn:
  Solas mòr na h-ìompaireachd
  A 'toirt toileachas dha na h-uile ...
  Ann an cruinne-cè gun tomhas,
  Chan fhaigh thu nas bòidhche!
  
  bruisean luachmhor,
  Bho cheann gu ceann ...
  Sgaoil an ìmpireachd
  Cumhachdach, naomh!
  Tha nigheanan clone glè bhrèagha, tha e eadhon duilich nuair a bhios iad a" losgadh a-mach ann an sruth hyperplasmic.
  Bidh a" Bhan-ìmpire Palpatine a" beucadh aig mullach a sgamhanan:
  - Bithidh ar buaidh dlùth,
  Ionnsaigh dorn!
  Agus an seo a-rithist, rocaidean ann am falamh agus sgrios a h-uile càil. Agus tha leithid de bhriseadh ifrinn a 'tachairt.
  Bhuail Ahsoka Tana càr eile. A" toirt oirre spreadhadh le ceudan de chlones mar chleasan-teine, a" sgapadh san adhar, agus a" crathadh:
  - Tha thu a 'faicinn comharra anns an speur,
  Tha am falamhachd sin a" losgadh...
  Bidh miann a 'dol à sealladh,
  Air feadh vanity!
  Bha longan-rionnag ìmpireil a' cuairteachadh nan reubaltaich bho cha mhòr a h-uile taobh. Dh'fhàs am blàr barrachd is barrachd fuilteach.
  Seo an t-Ìmpire Palpatine, bha i ag èigheach:
  - Cha do chuireadh gu diomhain mi,
  Thoir gràs dhut ...
  Ann goirid, gu goirid,
  Goirid a 'bruidhinn!
  Bi sàmhach!
  Agus tha a sàilean a" stobadh air meatailt.
  Tha mìltean de longan-rionnag air gach taobh. 'S bidh iad a' dol a stigh mar thonnan stoirme borb.
  Agus bidh am falamh a" goil, agus bidh am meatailt a" losgadh. Uiread bheàrnan mun cuairt agus sgrios. Tha am measgachadh de dandelion agus chanterelle air a ghlacadh ann an ribe lasrach an lasair, agus tha e gu slaodach agus gu do-sheachanta air a losgadh.
  Bidh nighean à saoghal eile a" bàsachadh agus a" seinn:
  - Tha gaisgich an dorchadais, fìor, làidir,
  Ach cha bhith mi a" gèilleadh dha clones fànais ...
  Tha sinn fionnar, is iolairean sinn,
  Agus buannaichidh sinn an-aghaidh na pharaohs!
  Agus a-nis tha beathach boireann èibhinn a 'bàsachadh, agus tha i duilich le deòir. Bidh a h-uile dad gu h-iomlan a" tachairt fo òrdughan na h-ìmpireachd.
  Tha e nas àirde na an dà chuid an àireamh de shaighdearan agus càileachd armachd. Agus an uairsin tha leithid de bhualadh ann.
  Tha cuimhne aig Ahsoka Tana cia mheud bliadhna air ais a bha i na Padawan gu Anakin Skywalker.
  Agus chaidh an inneal-solais aice a phronnadh ann am meudan mòra an dà chuid saighdearan-duaise agus diofar chreutairean coimheach.
  Ach a-nis tha am boireannach na h-aghaidh. Agus tha seo a 'cruthachadh duilgheadas. Tha an Impire Palpatine neo-bhàsmhor. Ciamar a sgriosas e anam, a dh"fhaodas a dhol a-steach do chorp sam bith?
  Is dòcha gu bheil Horcruxes aige? Agus dìreach le bhith gan sgrios, faodaidh tu a" chùis a dhèanamh air an uilebheist fiadhaich seo? Ach càite an lorg thu iad, agus cia mheud as urrainn dhut a lorg anns a" chruinne-cè gun chrìoch?
  Bha Ahsoka a" faireachdainn gun robh i air a bualadh. Agus leum an teòthachd anns a 'bhothan gu mòr.
  Agus bha eadhon an èadhar ceòthach ...
  ghabh Ahsoka e, agus ghlaodh e:
  - Chan eil eagal a 'bhàis air a' ghaisgeach uile-choitcheann,
  Chan eil eagal oirnn ro bhàs air an raon-catha ...
  Le trom-laighe bidh horde a" sabaid gu treun,
  Agus coileanaidh gnìomh mar ridire!
  Agus nighean bho shìobhaltachd humanoid, mar a bheir i agus a thionndaidheas i an long rionnag aice.
  Agus cuir air bhog rocaid thermoquark gu taobh an long-chogaidh.
  Chrath e e fhèin. Chaidh grunn thùir gluasadach a rèiteachadh aig an aon àm agus thionndaidh iad a-null.
  A-rithist bidh na caileagan clone a" ruith, an sàilichean lom, cruinn a" deàrrsadh mar sgàthan sa ghrèin.
  Sheinn Ahsoka ann an buaireadh:
  Uill, cia mheud nàbaidh as urrainn dhut a mharbhadh,
  Às deidh na h-uile, tha duine air a bhreith airson toileachas ...
  Cha leig am màthair le a mac a dhol chun bheulaibh,
  Agus eadhon as t-samhradh tha droch shìde ann sa chogadh!
  Tha na bàtaichean-mara Imperial a" feuchainn ri cuir an-aghaidh. Agus tha soithichean ùra, fìor dhona, a" sreap.
  Chan e dìreach long-rionnag a th" anns an long-chogaidh mhòr. Is e baile mòr làn a tha seo, ann an cruth muc-mhara no muc-mhara mharbhtach. Agus tha e soilleir nach urrainn dad a choimeas ri leithid de chumhachd.
  Agus tha deich tursan nas motha de shoithichean mar sin aig an ìmpireachd, agus tha iad nas motha agus le buill-airm nas adhartaiche.
  Agus chan eil eadhon aon àithne aig an fhreasdal - ge bith cò aig a bheil an ìre.
  Tha Ahsoka gu foirmeil na neach-sabaid àbhaisteach.
  Fìor, tha ùghdarras mòr aig a 'Bhana-phrionnsa agus Marshal Leia.
  Tha i a" coimhead timcheall air trithead "s a còig bliadhna a dh" aois, ach tha a figear agus a sliasaid coltach ri nighean òg. Gaisgeach uamhasach.
  Bidh a" Bhana-phrionnsa Marshal Leia, aig a bheil neart mòr, a" sabaid mar fhuamhaire agus a" seinn:
  - Aon, dhà -
  Chan e duilgheadas a th" ann am bròn!
  Cha bu chòir dhut a bhith air do mhisneachadh gu bràth!
  Cùm do shròn agus do earball suas àrd!
  Biodh fios agad gu bheil solas a" ghràidh an-còmhnaidh còmhla riut!
  Agus seo a" bhana-phrionnsa marasgal, a" tilgeadh neul slàn de dhrones beaga dhan bhlàr.
  Bidh iad a" creachadh longan-rionnag Imperial. Tha beàrnan ann agus sgrios mòr.
  Bidh a" Bhana-phrionnsa Leia a" gàireachdainn le fiaclan neamhnaid. Tha bicini le òr-phlàta oirre.
  Agus bidh corragan lom nan casan gràsmhor a" brùthadh air na putanan luing gàirdeachais agus a" cur air bhog urchraichean.
  Tha boireannach òg le figear fèitheach a 'seinn:
  - Peata flùr lag,
  Ma tha e air a bhriseadh sìos ...
  Ged a tha an saoghal mun cuairt an-iochdmhor
  Tha mi airson math a dhèanamh!
  Agus am marasgal-cogaidh, a" cur tiodhlac bàsmhor, le cuideachadh òrdagan rùisgte.
  Tha faireachdainn a" Bhana-phrionnsa Leia, ge-tà, a" tòiseachadh a" dol sìos. Mharbh a mac an duine aice agus an uairsin bhàsaich e fhèin aig làmhan an Impire Palpatine. Abair uilebheist uamhasach a tha san ìmpire seo!
  Chan urrainnear na h-eucoirean aige a chunntadh. Cha do rugadh eadhon a 'Bhana-phrionnsa Leia, agus mharbh an uilebheist seo cha mhòr a h-uile Jedi.
  Bha a h-athair Anakin fhathast na leanabh nuair a thàinig Palpatine gu bhith na Àrd-sheansalair na Poblachd.
  Mhionnaich a" Bhana-phrionnsa Leia gum biodh i a" sabaid ris an eas-òrdugh seo.
  Ach chan eil an ìmpire cho furasta a mharbhadh.
  Feumaidh sinn rudeigin èifeachdach...
  Ahsoka Tana, bho shìobhaltachd neo-dhaonna eile. 'S e nighean glè bhrèagha a th' innte. Ged a tha i gu cinnteach mòran bhliadhnaichean a dh'aois.
  Shàbhail i Anakin nuair a bha e fhathast òg ...
  Agus taing don neart, chùm i òige shìorraidh.
  Tha Ahsoka na neach-sabaid gu math làidir. An seo loisg an long-rionnag aice na lasraichean agus a-rithist bhuail i frigate eile de chabhlach fànais na h-ìmpireachd. An turas seo is e seann bhàta a th" ann, agus tha clones fireann ann am masgaichean.
  Chan eil iad duilich idir. Tha e eadar-dhealaichte nuair a gheibh nigheanan bàs. Chan iongnadh gur e boireannaich an gnè cothromach.
  Bhreab Ahsoka le a shàilean rùisgte. Tha casan aice mar nighean daonna - chan eil ach a craiceann orains le stiallan purpaidh. Tha eadhon fir daonna craicte mu deidhinn.
  Tha Ahsoka na foirfeachd. Bho ghàire gu fear cruaidh - nas fhaide na moladh.
  Agus anns an leabaidh a 'sealltainn mìorbhailean.
  Agus ann am blàr - mìorbhailean ceàrnagach.
  Bhris an gaisgeach agus seann Padawan san àm ri teachd Darth Vader am brigantine le rocaid agus sheinn e:
  - Cha bhi an gaisgeach aotrom a 'gearan bho phian,
  Chan eil eagal air a ghiùlan laser ...
  Cha bhàth e 'n toll dubh,
  Ann am plasma nan reultan, cha loisg a spiorad!
  Smuaintean a'm' cheann : bu mhaith an t-Impire Palpatine a sgrios, no 'anam ifrinn a sgrios. Ach ciamar a nì thu sin? Tha e coltach gu bheil spiorad neo-bhàsmhor aig Yoda cuideachd. Nochd e do Lucas, agus Leia, agus Ahsoka, agus a-nis b 'urrainn dha eadhon buaidh a thoirt air dòigh air choireigin.
  Ach tha Yoda fhathast cuingealaichte. Dè as urrainn dha Palpatine a dhèanamh?
  Ghabh Ahsoka Tana agus sheinn e, a" leagail an inneal-sgrios fànais le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte:
  Faodaidh a h-uile dad a bhith na rìghrean
  Faodaidh a h-uile rìghrean ...
  'S na thachair do'n tìr uile,
  Bidh iad a" mullach uaireannan!
  Ach ge bith dè a chanas tu
  Ach ge bith dè a chanas tu!
  Pòsadh airson gaol!
  Chan urrainn dha duine
  Gun rìgh!
  Chan urrainn dha duine!
  Gun rìgh!
  Agus tha am blàr stellar a" leasachadh a" sìor fhàs.
  Thàinig dà luing-chogaidh mhòr ri chèile dlùth, mar mhathain, agus thòisich iad air bualadh air a chèile agus urchraichean a spìonadh.
  Bha cumhachd, raointean dìon a" bualadh agus a" sgàineadh. Bha àite lùbte a 'deisealachadh. Bha dealanach a" lasadh.
  Gluais nigheanan clone le cuirp fèitheach, lùbach air aon taobh, agus ceudan de rèisean eadar-dhealaichte air an taobh eile, tro na trannsaichean, luchd-turais mòra.
  Bhuail casan rùisgte, lùbte nan nigheanan clone an aghaidh a" mheatailt teasachaidh.
  Dh'èigh coitcheann na h-ìmpireachd:
  - Sgiath chumhachdach na h-ìmpireachd,
  Chan urrainn dha na reubaltaich faighinn troimhe...
  Tha sinn nar beathaichean feargach
  Agus chan urrainn dhuinn a bhith air ar bualadh!
  Bidh mòran de chlann-nighean clone a" cleachdadh òrdagan rùisgte de chasan chiseled nuair a bhios iad a" losgadh.
  Tha iad dìreach nan gaisgich iongantach. Tha uiread de seun agus lùth aca. Agus tha iad teth. Ged nach eil fios aig na gillean. Gu dearbh, bidh clones boireann a" fàs fada nas luaithe na fireannaich. A bharrachd air an sin, bidh na lotan aca a "slànachadh gu sgiobalta, agus tha an ath-bhualadh agus an astar nas fheàrr. Agus tha iad dìreach àlainn.
  Tha gaol aig an Impire Palpatine air boireannaich. Agus tha e a-nis ann an corp boireannaich.
  Canadh an sith dhorcha:
  Chan urrainn dhomh a bhith beò às aonais clones
  Air an t-saoghal chan eil dad a. .
  Tha mi nam rionnag shoilleir
  Cuiridh mi bàs thugad-sa!
  Seo an long-chogaidh mhòr de na reubaltaich air a chuir sìos le ceithir longan mòra ìmpireil aig an aon àm.
  Sheinn a" Bhana-phrionnsa Marshal Leia:
  Na leig seachad, na leig seachad, na leig seachad ...
  Ann an sabaid, mac rionnag Jedi, na bi diùid!
  Dèan gàire, gàire, gàire
  Biodh fios agad gum bi a h-uile dad quasar agus ceart gu leòr!
  Agus chuir òrdagan rùisgte boireannach òg a-muigh le smiogaid manly agus corp fèitheach òrdugh eile air bhog le putadh air a" phutan.
  Bhuail Ahsoka, a" putadh a" pheadal le a sàil rùisgte, nighinn, a" briseadh tro thaobh an fhànais, a" carabhan ìmpireil agus a" seinn:
  - Chaidh i seachad mar hyperplasm,
  Air tonnan falamh
  Chuir sinn fàirdeal agus chaidh cosgais a chuir air!
  Choimhead mi air ais a dh"fhaicinn
  An tug i sùil air ais...
  Gus faicinn an do choimhead mi air ais!
  Bha a" Bhana-phrionnsa Leia a" crathadh agus a" crathadh:
  - Cùm ort àlainn!
  Agus a-nis bidh na gaisgich an aghaidh a" toirt ionnsaigh a-rithist. Nas mionaidiche, bidh iad a 'cleachdadh innleachdan - ionnsaigh, teicheadh.
  Agus an uairsin chaidh aon shoitheach-mara a-steach don long-cogaidh Imperial. Agus bha spreadhadh ann.
  Lean tonnan sgrios agus bàs.
  Ghabh Ahsoka e agus rinn e gàire. Bha a cnapan sgàrlaid de bhroilleach fosgailte, a" sruthadh a-mach às a bra:
  - Companaidh, companaidh, companaidh,
  Fhuair mi geansaidh!
  Agus a-rithist, chuir sàil lom na h-ìghne brigantine eile den chabhlach ìmpireil a-steach don Inferno.
  Bha Ahsoka a" faighneachd an robh anaman aig clones.
  Tha e gu cinnteach aig na Ridirean Jedi. Agus sinne, air dhuinn na crìochan a thoirt seachad, nach bàsaich sinn airson math!
  Warriors-kamikaze a 'dol gu cath. Bidh iad a" cleachdadh longan-rionnag a tha air an sgàineadh, air an dì-choimiseanadh o chionn fhada agus leth-lobhadh.
  Is e seo cairt ris nach robh dùil a chaidh a thilgeil dhan bhlàr leis a" Bhana-phrionnsa Leia.
  Seòrsa de argamaid mu dheireadh de rìghrean!
  Sheinn a" Bhana-phrionnsa Leia, a" toirt oirre òrdagan lom a bhith coltach ri fige:
  - Anam, cridhe, tabhair,
  Is sinne ar n-Athair naomh ...
  Seasaidh sinn agus buannaichidh sinn
  Agus cha bhith sinn aithreachas air beatha!
  Bhuail Ahsoka Tana cuideachd an nàmhaid le a òrdagan rùisgte. Bhris i an t-uabhas le buille fìor cheart air a 'phuing cumhachd, agus rinn i gàire gu bodhar:
  - A" feitheamh ri buaidh, a" feitheamh ri buaidh, a" feitheamh ri buaidh ...
  An fheadhainn a tha ag iarraidh na geimhlean a bhriseadh!
  A" feitheamh ri buaidh, a" feitheamh ri buaidh, a" feitheamh ri buaidh
  Faodaidh sinn an dràgon a mharbhadh!
  Le dealas, thilg a" Bhana-phrionnsa Leia dheth a bra agus bhrùth i an inneal-brosnachaidh leis an ruby nipple aice, thuirt i:
  - Tha ar saorsa air a glòrachadh naomh,
  Tha gaol agam ort le m "uile chridhe agus anam ...
  Chan eil fios aig ar fearann air tachartasan,
  Co-dhiù a tha fios agam gun dèilig an horde!
  . CAIBIDEIL #2
  Bidh Ahsoka Tana a" sabaid mar fhìor panther, dìreach tòrr nas èifeachdaiche. Agus bidh e a" bruthadh a òrdagan rùisgte, gràsmhor air putanan a" mhaide gàirdeachais. Agus bidh e ga dhèanamh gu math sgileil.
  Ach tha e follaiseach gu bheil na reubaltaich fhathast a' call. An seo tha rèisimeidean ùra na h-ìmpireachd fànais a" dol a-steach don bhlàr. Tha rionnagan dìreach air an leigeil ma sgaoil aig na factaraidhean, agus tha nigheanan clone ùra gan fàs aig astar nas luaithe. Agus ruith iad a-rithist, a 'dealachadh an sàil rùisgte, cruinn.
  Tha a" Bhana-phrionnsa Marshal Leia air òrdachadh:
  - Gluaiseamaid a mach gu h-òrdail !
  Ach tha e duilich a choileanadh. Is dòcha gun tachair e gun tionndaidh an ratreut gu bhith na itealan coitcheann.
  Empress Palpatine, aig an aon àm, a 'leum agus a' snìomh. Tha a corp nighean le falt duilleach òir làn lùth.
  Agus tha i a" seinn:
  - Is e ar righ teachdaire nèimh,
  Tha an rìgh againn coltach ri deamhan taibhse ...
  Ar rìgh air a thaghadh le dànachd
  Chan eil an rìgh againn ach thusa!
  Agus bidh grunn nigheanan clone a" èigheach aig mullach an sgamhanan:
  - Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Agus bidh an casan lom, gnèitheach a" stobadh air meatailt. Chan eil anns na nigheanan sin ach hyperclass.
  Clone nigheanan bhon ìre agus faidhle ann an aon bicini. Agus tha e brèagha. A bharrachd air an sin, tha dath nam bikini a tha gann a "còmhdach a" bhodhaig aca eadar-dhealaichte a rèir an seòrsa saighdearan. Ach tha e gu math tana, gun a bhith a 'falach, cuirp fèitheach, tana.
  Tha beagan sgeadachadh aig nigheanan ann an inbhe oifigearan mu thràth. Mar as àirde an inbhe, is ann as sòghail a tha e.
  Agus tha seudan air clones boireann aig ìre coitcheann agus gu h-àrd air na bracelets ankle agus bràistean is fàinnean-cluaise agus fàinneachan.
  Agus aig an aon àm, tha casan casruisgte aig a h-uile duine ach a" Bhan-ìmpire.
  An toiseach, tha e nas dexterous dha gaisgich boireann. Agus faodaidh tu do òrdagan lom a chleachdadh gus putanan a bhrùthadh, buill-airm a thilgeil, grèim fhaighinn air agus tòrr a bharrachd rudan a dhèanamh.
  Bha arm glè bhrèagha aig an ìmpire. Dìreach seòrsa de miracle. Coltach ri draoidheachd genie fìor làidir agus tàlantach. Agus tha absar fìor bhrèagha agus boglach aig na caileagan uile - bàraichean seoclaid, agus tha seo fìor mhath.
  Agus tha na cìochan ann an cumadh fìor mhath, tana agus daingeann.
  Ghabh a" Bhan-ìmpire Palpatine e agus sheinn i gu bodhar, a" giùlan a fiaclan a bha a" deàrrsadh mar am biadh mara as beairtiche:
  Cuir a-steach don ìmpireachd mhòr
  Feumaidh an cruinne-cè gun chrìoch ...
  'S bithidh fearg oirnn gu mòr,
  Agus tha feum air creideamh anns an ìmpire!
  Bha an Leas-Impire Palpatine Emmanuelle, cuideachd a" rùsgadh a fiaclan, agus a" bruthadh a òrdagan rùisgte air na putanan gàirdeachas. Chuir e air bhog tiodhlac bàis marbhtach - rocaid thermopreon cumhachdach.
  Agus air a bhreabadh le feachd feargach. Mar a spreadh quasar ...
  Chaidh eadhon na longan-rionnag Imperial a mhilleadh beagan leis an aimhreit. Chaidh na tùir a chrùbadh, leagh armachd nan long.
  Chaill mòran de luchd-turais agus longan-cogaidh seallaidhean agus ionnstramaidean sùla.
  Thug Emanuel fa-near:
  - Tha an ace diabhal air a thilgeil dhan bhlàr!
  Bha an gluasad dìon gu ìre mhòr briste.
  Thuirt a" Bhana-phrionnsa Leia:
  Feumaidh sinn a h-uile rud as urrainn dhuinn a shàbhaladh!
  Ahsoka Tana a 'sabaid gu gaisgeil, agus a' leigeil a-mach tiodhlacan sgrios ionnsaigheach. Fhuair longan-rionnag na h-ìmpireachd, milleadh, no seòrsa de leaghadh.
  Bha an nighean, a bha na chom-pàirtiche aig Darth Vader fhèin, an sàs gu cruaidh agus gu math fionnar. Spreadh longan-starra, fuarain mhucan-mara, spreadh sruthan hyperplasmic bho longan-cogaidh mòra.
  ghabh Ahsoka Tana e, agus sheinn e:
  - Chan e aingeal a th 'annam, agus chan e diabhal,
  Sgrios e an cunntas!
  Seo nighean glè ghrinn. Tha e coltach ri duine, ach tha a craiceann ioma-dathte, agus tha a cluasan coltach ri proboscis. Ach tha i gu math brèagha agus tarraingeach.
  Bha Ahsoka, le gàire aingeal olc, agus a òrdagan rùisgte a" brùthadh air na putanan le diongmhaltas mòr.
  Agus pròg snàthad de rèididheachd.
  Cha mhòr nach do sheachain Ahsoka a bhith air a bhualadh le urchair marbhtach. Loisg i agus loisg i toll anns a 'bhac.
  Dh"èigh an nighean:
  Biodh an cosmos gu lèir air a bhogadh ann an caos
  Agus tha am falamh a" crathadh bho bhriseadh ...
  Bidh an nàmhaid air a bhualadh le feachd aotrom,
  Agus tha sinn gu bràth aonaichte le caoimhneas!
  Bha coltas èiginneach air an t-suidheachadh, agus na reubaltaich sgapte.
  Am beachd a thig gu inntinn an toiseach nuair a thèid a" chùis a dhèanamh.
  Emanuel mu dheidhinn a bhith ag èigheach:
  - Chan urrainn dhut falbh fhathast!
  Agus mar a tha e a 'bruthadh a shàilean lom, cruinn, pinc air a' phutan.
  Agus a-rithist bidh rocaid ag itealaich, stèidhichte air a 'phròiseas a bhith a' ceangal preons. Agus leithid fucking, mar sin fucking.
  Ghabh Emanuel e, agus sheinn e:
  - Chaidh doineann uabhasach troimhe,
  Tha e ro fhadalach cisteachan-laighe a phlanadh a-nis ...
  Tha leithid de nighean na buille fiadhaich,
  A 'crathadh nan speur, a' crathadh nan rionnagan!
  Agus ghabh an gaisgeach agus sheall e don nàmhaid a teanga ro fhada agus bhacadh. Bha e mar sgiùrsadh coidse, agus air a dhalladh le rubies.
  Is e dìreach mìorbhail a th" ann an Emmanuel, an sàr-mharasgal seo den ìmpireachd. Bha a" Bhan-ìmpire gu math dèidheil air na caileagan aice. Gu dearbh, nuair a bhios dithis nighean a" suathadh an aghaidh a chèile - tha e sgoinneil!
  Bidh gaisgich clone a" brùthadh air na gaisgich an-aghaidh. Seo creutairean coltach ri itealaich agaric le casan, spreadhadh. Agus bidh iad a" losgadh mar choinnlean anns an teampall.
  Chaidh fear dhiubh air a ghlùinean agus thuirt e aideachadh ùrnaigh a" cleachdadh còd binary.
  An uairsin sheinn i:
  - Faodaidh tu losgadh a thaobh rionnagan,
  Ach cha stad mi seinn!
  Agus ghabh an nighean fly agric a-rithist agus sheall i trì cànanan aon uair.
  Tha seo gu math fionnar agus gòrach aig an aon àm.
  Tha Ahsoka Tana a" còmhdach cùl a" chabhlaich reubaltach. Agus tha i gu dìcheallach a 'toirt a h-uile rud as fheàrr air a' bhàta-rionnag aice.
  Agus a 'cur sruthan de hyperplasma millteach.
  Agus an uairsin nochd bàta-rionnag singilte, dealbhadh sònraichte fo smachd a 'Bhana-phrionnsa Rey.
  Bidh an ogha seo aig an Impire Palpatine a" sabaid gu gaisgeil. Tha i bòidheach, dubh-dubh, agus dorcha bho tan.
  Tha a" Bhana-phrionnsa Rei coltach ri nighean bhrèagha agus caol. Bidh a casan rùisgte, siùbhlach a" brùthadh air putanan an luing gàirdeachais. Agus tha an soitheach-fànais a" gluasad air falbh bho spreadhadh supernova na rocaid bho bhith a" tighinn còmhla preons. Agus is e seo cumhachd an diabhail.
  Ghabh a" Bhana-phrionnsa Rei e agus sheinn i:
  - Tha rocaidean, plèanaichean againn,
  An spiorad soilleir as làidire san t-saoghal ...
  Pìleatan geala aig an stiùir
  Bidh an nàmhaid air a phronnadh gu duslach agus sìos!
  Agus a-nis tha i a" bruthadh an inneal-brosnachaidh le a sàil chruinn, lom. Agus tha sruth sgrios gu math marbhtach air a phiobrachadh. Agus gheibh long-cogaidh mòr na h-ìmpireachd gath lasrach san taobh.
  Agus bidh e a" tòiseachadh a" losgadh agus a" spreadhadh sgòthan mòra dubha de cheò. Tha iad mar na fathannan eireachdail air teicheadh bho na botail. Nas mionaidiche bho thuill bàta mòr. Is e seo buille nighean bhòidheach agus lùbach - feumaidh mi a ràdh gu sìmplidh - sàr-mhath!
  A" Bhana-phrionnsa Rey, a" leum mar vixen chuthach, agus a" toirt dheth a bra, thog agus bhrùth i am putan leis a" chuthach sgàrlaid aice.
  Agus ghabh i e, bhuail i air an nàmhaid ...
  An uairsin sheinn i:
  - Bidh tonnan solais gar sàbhaladh,
  Bi toilichte Jedi!
  Agus leis an sgioba de nigheanan aice. Gaisgich brèagha ann am bikinis, cha mhòr rùisgte, tana, a" mhòr-chuid dhiubh fionn.
  Dh"èigh a" Bhana-phrionnsa Rei le toileachas mòr:
  - Tha mi nam ghaisgeach solais, gaisgeach teas is gaoithe!
  Agus bheir a sàil rùisgte a-rithist e agus brùth gu sgiobalta air a" pheadal. Agus tha e dha-rìribh marbhtach.
  Thog Ahsoka Tana, a 'sabaid air ais ann an dòigh a bha gu math ionnsaigheach agus èifeachdach, agus dh' fhàs e:
  - Càite an robh e, cuin a bha e,
  Ann an leanabachd, no 's dòcha ann am bruadar ...
  Nead gaisgeach Jedi airson an leannan
  Slaod as t-earrach ...
  Agus a-rithist, bhiodh a nipples ruby a 'bruthadh le feachd marbhtach air na putanan. Thionndaidh nighean gu math ionnsaigheach agus aig an aon àm còir a-mach.
  Ghabh a" Bhana-phrionnsa Marshal Leia e agus rinn i gàire, a" giùlan a fiaclan ìbhri.
  Tha am bana-phrionnsa seo dìreach iongantach.
  Agus mar sin chuir na reubaltaich cuideachd an cabhlach Imperial le rocaid thermopreon. Agus tha an gath seo trillean uair nas motha na am freagairt làidir, thermonuclear.
  Agus ma nì e, bidh grunn longan-cogaidh mòra le mìltean de chlann-nighean clone a 'losgadh sìos.
  A" bàsachadh, bidh caileagan brèagha a" suirghe cho dòrainneach len casan rùisgte, chiseled.
  Bidh marasgal a" bhana-phrionnsa a" faicinn bàta-mara reubaltach an sàs ann an lasraichean gorm is orains a" dol a-steach do dh" eagal na h-ìmpireachd. Agus tha am buille dìreach a" pronnadh agus millteach.
  Thug Leia an aire gu seòlta, a" giùlan a fiaclan:
  - 'S e nighean bhòidheach a th' annam
  'S e nighean airidh a th' annam...
  Ar neart laidir,
  Neart inntinn agus tiomnadh!
  An uairsin ghabh a 'bhòidhchead e agus dh' fhalbh e. Tha a suilean cho saphir agus boillsgeach. Nighean bana-phrionnsa àlainn.
  An seo chaidh na soithichean ìmpireil, an aghaidh iongnadh cho mì-thlachdmhor ri urchraichean teirmeach, sìos beagan.
  Bidh an tè chruaidh a 'dol tron chòmhrag, agus anail a' bhàis agus taobh dorcha an fhorsa, a tha an solas a 'cur an aghaidh gu mòr.
  An seo, am measg nan reubaltaich, tha mac dìolain Luke Skywalker a 'sabaid - balach timcheall air dusan Anakin.
  Bidh am balach a 'sabaid, a' putadh na putanan le a chasan rùisgte, leanabhach agus a 'cur thiodhlacan ionnsaigheach de dh' ionnsaigh.
  Chuir an gaisgeach òg a-mach bàta-mara mòr na h-ìmpireachd, agus sheinn e, a" giùlan a fhiaclan beaga, ach biorach, agus geal, a" seinn:
  - Mallaichte agus aosda,
  Tha an nàmhaid a 'mionnachadh a-rithist ...
  suathadh mi,
  Grind gu pùdar!
  Ach chan eil an t-aingeal a 'cadal
  Agus obraichidh a h-uile càil a-mach
  Agus thig a h-uile càil gu crìch gu math!
  Bhrùth am balach Padawan putan leis an t-sàil rùisgte, chruinn aige, agus loisg e rocaid feachd làidir, agus shìn e a-mach:
  - Agus thig a h-uile càil gu crìch gu math!
  Thug a" Bhana-phrionnsa Leia fa-near gu làidir, gu robh a sùilean emerald agus sapphire a" deàrrsadh, a "còcaireachd:
  - Bàs don dràgon uisge!
  Dh'aontaich balach Padawan Anakin.
  - Tha an dràgon uisge marbh!
  Agus a-nis tha na reubaltaich air a" chunntair. Agus longan-cogaidh ag itealaich. Tha an nighean fhathast a" sabaid.
  Anns a 'chùis seo, is e Azalea a th' ann. Is i nighean a" Bhana-phrionnsa Leia.
  Gaisgeach nach robh airson a bhith còmhla ri a bràthair ann an àrainneachd an òrdugh ùr Jedi aig aon àm. Ach a-nis tha i air a dhol còmhla ri a màthair.
  Còmhla tha iad a 'sabaid an-aghaidh arm mòr na h-ìmpireachd.
  Ach, tha Azalea air a h-inntinn. Thug i fa-near gur dòcha gum biodh e na b 'fheàrr don ìmpireachd a h-uile duine aonachadh, an toiseach anns an galaxy, agus an uairsin anns a' chruinne-cè.
  Agus bha òrdugh ann le cumhachd cruthachail. Agus chan e caos agus praiseach na poblachd, agus eadhon nas motha mar sin mòran de shaoghal às deidh a tuiteam.
  Chuir Azalea rudeigin millteach agus millteach air bhog airson cabhlach na h-ìmpireachd fànais le a òrdagan rùisgte.
  An uairsin dh" èigh i, a" giùlan a beul gu math eireachdail agus seductive:
  - Glòir dha feachdan an t-solais!
  Dhearbh a" Bhana-phrionnsa Leia le bhith a" cur buille millteach, lùthmhor agus fàsmhor de hyperplasma chun nàmhaid le a sàil rùisgte.
  - Glòir do bhuaidh taobh aotrom nam feachd !
  Tha na nigheanan sin gu math fionnar an seo.
  Agus a-nis tha an gluasad an-aghaidh ag ath-thogail na soithichean rionnag aca. Chaidh aca air faighinn a-steach do phoca gun dòchas. Ach tha àrdachadh ann an àireamh agus neart shoithichean na h-ìmpireachd fhathast.
  Thuirt Ahsoka Tana gu seòlta, a" putadh a" phutan leis a" bhrollach sgàrlaid aice agus a" cur an tiodhlac sgrios:
  - Is lugha neart amadain na sgillinn !
  Agus rinn i gàire ri a caraidean.
  Agus a òrdagan lom a" gluasad. Agus buail an nàmhaid as an t-sealladh.
  Bhrùth a" Bhana-phrionnsa Rei, fhad "s a bha i a" sabaid leis an neach-dùbhlain, am putan leis a nipple broilleach connlach agus thuirt i:
  - Tha an t-amadan laidir le 'f heòil, 'n uair tha duine tuigseach gun chumhachd le 'f hean- uis !
  Bhrùth balach Padawan Anakin, lom agus leanabhach, an sgrìobhadh marbhadh de phutanan.
  Agus bha grunn phulsairean losgaidh, hyperplasmic a" sileadh a-mach aig an aon àm, a loisgeas bàtaichean-mara ìmpireachd mhòr.
  Sheinn an gaisgeach òg:
  - Ma tha an cùl gun fheum, cha chuidich àrd-armachd, uill, agus mura h-eil ardor ann, thèid an cùl chun nàmhaid airson dinnear!
  A" Bhana-phrionnsa Leia, a" pumpadh na nàimhdean agus a" cur thiodhlacan bàis gu dòigheil bho fheachdan an t-solais, a-mach:
  - Tha solas eadar-dhealaichte airson a h-uile duine a thaobh toileachas, fhad "s a tha dorchadas a" cheart cho tàmailteach don h-uile duine!
  Agus mar sin bhrùth nighean Leia Azalea gu sgiobalta na luamhan le a òrdagan rùisgte, agus chuir i às do sgriosadair na h-ìmpireachd le rocaid. Spreadh e mar spreadhadh de gasoline, agus sa bhad spreadh e na lasraichean.
  Rinn an gaisgeach sgread:
  - Cha'n 'eil maith gu bràth air a dhuaiseachadh 'na bheatha, ach tha olc gu cinnteach air a pheanasachadh an dèigh bàis !
  Bha Ahsoka Tana, a 'losgadh air gaisgich na h-ìmpireachd, agus a' bualadh air na nàimhdean, le fìor chruinneas agus èifeachdach, a 'fàs:
  - Tha math air a dhìochuimhneachadh gu sgiobalta, tha olc air a chuimhneachadh airson ùine mhòr, ach bheir gnìomhan math neo-bhàsmhorachd, agus tha olc a" leantainn gu dearmad eadhon le cuimhne fhada!
  Sheinn am balach Padawan:
  Cha 'n 'eil e furasda bhi caoimhneil,
  Chan eil caoimhneas an urra ri fàs!
  Thuirt Ahsoka, a" cur a-mach a-rithist le a shàil rùisgte, tiodhlac bàis ro-mharbhtach agus marbhtach:
  - Is i an nathair bheag as puinnseanta!
  Chuir a "Bhana-phrionnsa Leia tiodhlac marbhtach chun nàmhaid, a" putadh air a "phutan leis a" nipple scarlet aice, air a chuir a-mach:
  - Bheir solas - lùth, bidh dorchadas a 'toirt air falbh neart, carson a bhios daoine a' dol dha na h-uaighean iad fhèin?!
  Ghlaodh am balach Anakin le toileachas:
  - Carson a bhios daoine gu tric a 'leantainn an dorchadais - chan eil duilgheadasan agus an gràinealachd fhèin rim faicinn anns an dorchadas!
  Bhris a" Bhana-phrionnsa Leia a casan gràsmhor, chiseled le a corragan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Tha dorchadas a' folach gràinealachd bodhaig o 'shùilibh, ach uaith so tha anam an fheallsanaich ni's gràineile !
  Bhuail Azalea le nipple connlaich, agus bhuail i bàta-mara na h-ìmpireachd gu fìor cheart.
  Thug an gaisgeach fa-near:
  - Bidh an solas a" soilleireachadh na h-uireasbhaidhean, ach aig an aon àm bidh an deformity moralta agad a "leaghadh mar deigh ann am pana, agus anns an dorchadas a tha a" falach an nàire, bidh thu eadhon nas sgal!
  Thug a" Bhana-phrionnsa Leia fa-near fhad "s a bha i a" feallsanachd:
  - Chan eil solas photons furasta, agus bho dorchadas a-mhàin fulangas agus groans!
  Agus spreadh am marasgal mòr an nàmhaid le rudeigin uamhasach agus uamhasach millteach.
  Agus chaidh na lasraichean suas, a" glacadh long-cogaidh eile den ìmpireachd fhànais, fuilteach is an-iochdmhor.
  Thuirt Empress Palpatine gu cruaidh:
  - Chan eil bàs a 'chuirp uamhasach airson na mòr, oir gheibh an t-anam rudeigin ri dhèanamh anns an itealan astral!
  Ghabh sàr-ghaisgeach agus sàr-mharsanta na h-ìmpireachd Emanuel e agus bhuail e gu math marbhtach e le cuideachadh bho a corragan rùisgte de a casan caol, agus dh" èigh e:
  - Cha'n e neo-làthaireachd soluis a th' ann an dorchadas, is e fear-gleidhidh an fheasgair e!
  Às deidh sin, chaidh na caileagan brèagha clone seo a-mach le gàire.
  Agus bidh casan rùisgte, siùbhlach nam bòidhchead a" cluich na bataichean gàirdeachais gu sgiobalta, agus bidh iad ga dhèanamh fionnar.
  Tha a" Bhana-phrionnsa Leia ag ath-chruinneachadh feachdan. Tha i comasach air cuid de na feachdan dìon a shàbhaladh.
  Seo sreath slàn de chomets a" ruith seachad. Bidh iad a" fàgail earbaill a tha a" sìneadh mar thrèana bean-bainnse.
  Agus bidh a h-uile càil a 'losgadh, a' sgoltadh, agus gu litearra a 'snìomh, agus tha gach sradag coltach ri Beinn Everest.
  Tha a" Bhana-phrionnsa Leia ag ràdh le gàire:
  Tha sinn air misneachd mhòr a nochdadh.
  Agus an uairsin chuimhnich mi mi fhìn ann am braighdeanas. Gu sònraichte nuair a bha i, a rèir òrdughan Jabba, air a treòrachadh casruisgte thairis air gainmheach teth an fhàsaich. Tha a" phlanaid glè theth dha daoine. Agus tha an gainmheach cho teth. Agus a casan, rùisgte, gun dìon, gun a bhith air an cruadhachadh fhathast.
  Gu dearbh, bha e gu math goirt. An uairsin loisg a 'Bhana-phrionnsa Leia a buinn, agus dh'fhàs iad còmhdaichte le blisters mòra. A h-uile ceum gu litireil spreadh ann am pian.
  Tha e doirbh a chreidsinn gum faod e a bhith cho goirt coiseachd casruisgte. Ach tha e coltach ri bhith a" coiseachd air pana-fhrithealaidh dearg-theth.
  Ach a-nis, tha òrdagan lom a" Bhana-phrionnsa Marshal Leia a" putadh na putanan a-rithist agus a" spùtadh sruth murtach de sgrios.
  Ghabh a" bhana-phrionnsa, a thàinig beò às gach cuid bàs a" phlanaid agus an èigneachadh poblach le sluagh mòr de chreutairean coimheach, i agus sheinn i:
  - Cha robh aig na caileagan ri leigeil seachad,
  Chan eil scolding a" cur eagal air mèirlich òga ...
  Bha sinn riamh comasach air sabaid gu treun,
  Bidh am boireannach dàna mar Jedi!
  Agus a-nis bidh rocaidean ag itealaich aig an luchd-dùbhlain a-rithist, an turas seo air a chuir air bhog le cuideachadh bho nipples scarlet a "bhroilleach.
  Ghlas Ahsoka Tana agus thuirt e:
  - Bidh e treun
  Cò a leagas sìos an dràgon!
  Agus dh'itealaich dealan-dealanach as a h-uchd.
  A 'sabaid nigheanan, gu math èibhinn agus ionnsaigheach, agus coibhneil aig an aon àm.
  Chuir Azalea tiodhlac sgriosail a-steach don chabhlach Ìmpireil, a" lasadh le sgaoileadh sgriosail agus a" fàs feargach:
  Chan eil crìochan aig ar neart!
  Dhearbh Ahsoka:
  - Tha solas nas làidire na dorchadas! Bidh math an-còmhnaidh a" faighinn buaidh thairis air olc!
  Chuir balach Padawan, Anakin, tiodhlac bàis gu gaisgich na h-ìmpireachd, le a chas rùisgte, leanabhach agus air a chirped:
  - Bidh an t-eucorach fuilteach a' dealbhadh,
  Ach tha an gaisgeach uasal nas làidire!
  'S gheibh an t-eucorach buaidh anns a' bhlàr,
  Agus bidh math, mar a bha e an-còmhnaidh, a 'buannachadh!
  Bhrùth a "Bhana-phrionnsa Leia a nipple ruby an aghaidh luamhan cuir às agus bàs agus dhearbh i:
  Gu dearbh bidh deagh bhuannachadh!
  Agus shèid an gaisgeach a-rithist am friogaid ìmpireil le putadh air a" phutan le a òrdagan rùisgte agus sheinn i:
  - Cha 'n 'eil sgeula ni's sona air an t-saoghal,
  Na sgeulachd mu dheidhinn solas radanta, soilleir!
  Ghreas Azalea, a" snìomh a sùilean sapphire.
  - Chunnaic mi an solas, agus dealraichidh an reult shoilleir gu bràth!
  Dhearbh Anakin:
  = Gu dearbh bidh!
  Chaidh Ahsoka Tana suas.
  - Gun tèid fortan a thoirt air falbh bhon dràgon uisge!
  Loisg a" Bhana-phrionnsa Leia, a" cleachdadh a nipple dath sùbh-làir a-rithist, agus rinn i gàire,
  Agus tha an t-uisge ann a-muigh, agus tha e slushy a-muigh,
  Agus dràgon fuilteach a" sruthadh thairis air ...
  Bidh sinn a" gàireachdainn nuair a tha sinn airson caoineadh
  Ach bithidh an righ-riaghlaidh cruaidh air a phronnadh !
  Agus an uairsin chaidh na reubaltaich air falbh chun ath loidhne dìon. Agus tha gunnaichean fìor mhath aca air na asteroids.
  Stad a" Bhan-ìmpire Palpatine cuideachd. Dh'fhuiling a cabhlach call mòr.
  Ged a bha buannachd mhòr aige ann an cumhachd teine.
  Le cuideachadh bhon nipple scarlet de a broilleach làn eireachdail, chuir Supermarshal Emmanuelle air bhog tiodhlac bàis is bàs iomlan eile, ghabh e e agus cho-obraich e:
  - Feumaidh sinn ainmean a thoirt don h-uile planaid, an fheadhainn ùra againn!
  Agus reub i a teanga, inneal-brosnachaidh gu math milis.
  Thuirt a" Bhan-ìmpire Palpatine, a" stampadh a sàilean àrda, le bonn daoimean, gu seòlta:
  - Planaidean? Carson a tha thu cho iriosal? 'S dòcha sa bhad galaxies?
  Rinn Emanuel gàire:
  - Agus eadhon nas fheàrr airson a h-uile cruinne-cè! Tha tòrr mòr dhiubh ann!
  Dh" aontaich a" Bhan-ìmpire Palpatine, agus dh" fhosgail a beul làn fhiaclan neamhnaid gus teanga fhada, phinc a nochdadh.
  Sheinn an riaghladair:
  - Tha e a 'ciallachadh a bhith a' bualadh gu h-àlainn,
  Tha e a" ciallachadh a bhith a" bualadh le urram!
  An cumhachd dorcha so againne
  Neart inntinn agus tiomnadh!
  Agus an seo a-rithist, mar supernova, bidh boma thermopreon a" lasadh. Agus tha na planaidean air an reubadh às a chèile, agus raointean feachd a" tuiteam às a chèile.
  An seo, loisg rèisimeid slàn de reubaltaich gu làr - coltach ri crogaill dìreach. Tha e gu litireil air a sgapadh gu fotons beaga.
  Cha robh ùine aig crogaill a bhith a 'faireachdainn pian.
  Thuirt Ahsoka Tana gu brònach le osna:
  - Bheir ar n-anam air falbh mar dhà itealan,
  Às deidh na h-uile, chan urrainn dhaibh a bhith beò às aonais a chèile!
  Agus chuir a òrdagan lom air bhog a-rithist sgrios mòr agus sgrios iomlan don ìmpireachd.
  Loisg Azalea cuideachd, a" briseadh an long-chogaidh le nipple dath crom-lus, a broilleach làn, agus thuirt i:
  - Airson solas aoibhneis shiorruidh !
  Chuir balach Padawan Anakin, a" cleachdadh a chorragan rùisgte, leanabhach, sgrios air bhog agus rinn e gàire:
  Gu ruige sin, chan eil annainn ach clann.
  Bidh sinn a 'fàs, bidh sinn a' fàs ...
  A-mhàin an adhar, a-mhàin a 'ghaoth
  Chan eil ach toileachas air thoiseach!
  A-mhàin an adhar, a-mhàin a 'ghaoth
  Chan eil ach toileachas air thoiseach!
  Dh" aontaich a" Bhana-phrionnsa Rey le seo, a" spreadhadh an ath long-mara aig an ìmpireachd le urchraichean:
  - Beatha aoibhneach air thoiseach! Mura faigh thu a-mach à gaol!
  Agus sheinn na nigheanan gaisgeil uile:
  Tha mi ag iarraidh, tha mi airson math a dhèanamh
  Kind an solas air feadh na cruinne gun chrìoch,
  Tha sinn fortanach a bhith daonna
  Leig leinn uile Jedi uasal!
  . CAIBIDEIL #3
  Bha sos anns a' bhlàr. Stad an dà chabhlach mhòr airson càradh agus fois.
  Tàthadh buzzed, lasadh dealanaich. Rinn sgiobaidhean càraidh cabhag gus na soithichean a chàradh.
  Mar sin dh"fhàs an obair trang. Agus thòisich saighdearan àbhaisteach a 'gabhail fois.
  Thòisich Ahsoka Tana agus a 'Bhana-phrionnsa Rei a' cluich tàileasg le bhith ag ath-rèiteachadh na pìosan le òrdagan rùisgte.
  Gu dearbh, tha tòrr a bharrachd cheàrnagan agus diofar sheòrsaichean de shaighdearan na ann an tàileasg traidiseanta.
  Agus tha e coltach gu bheil na figearan beò ann an gluasad.
  Thuirt Ahsoka Tana:
  "Mar sin tha thu ag ràdh gun deach an ìmpire a losgadh ann an dealanach cumhachd?"
  Dhaingnich a" Bhana-phrionnsa Rey:
  "Thrèig mi boltaichean dealanaich a" chumhachd le mo chlaidheamhan. Agus loisg iad Palpatine. Ach chan urrainn eadhon boltaichean dealanaich an t-anam a sgrios gu tur!
  Mhol Ahsoka Tana:
  - Is coltaiche gu bheil seachd horcruxes aig an ìmpire. Bidh iad a 'dèanamh anam gu tur neo-bhàsmhor agus a' cur casg air bho bhith air a shlaodadh a-steach do rìoghachd nam marbh. Agus ge bith dè an ìre a mharbhas tu an ìmpire, cumaidh e air a "gluasad a-steach do dhiofar bhuidhnean agus a" caoidh air feadh na cruinne.
  Agus leag a' ghruagach peileir le bhith ag ath-rèiteachadh a' charbad le a corragan rùisgte, a casan gràsmhor.
  Dh" aontaich a" Bhana-phrionnsa Rey:
  - Tha, tha e comasach! Tha Horcruxes a' leigeil leis an anam fuireach gu bràth anns an t-saoghal seo, agus a bhith a' gabhail còmhnaidh ann an caochladh bhuidhnean. Is ann dìreach le bhith gan sgrios, faodaidh tu faighinn air falbh le pearsantachd Palpatine, co-dhiù anns a" chruinne-cè seo! Rud eile, bidh e na chunnart sìorraidh!
  Agus ghluais an nighean an howitzer le a casan casruisgte, glè bhrèagha, tana agus fèitheach.
  Thuirt Ahsoka Tana le bhith a" gluasad an fhigear le a cas-rùisgte:
  -Tha an Cruinne-cè mòr agus faodaidh Horcruxes a bhith ann an àite sam bith. Ann an cha mhòr cuspair sam bith. Agus chan eil e furasta an sgrios. An seo, cuideachd, feumaidh tu seòrsa de bhuill-airm sònraichte.
  Dh"fhaighnich a" Bhana-phrionnsa Ray:
  "Is tusa an Ahsoka as eòlaiche. A bheil cuimhne agad air an Darth Vader òg, a bha a" sabaid leis an aghaidh arm Count Dooka. Agus ciod a bha a dhìth ort anns a' bheatha so, c'arson nach do cheangail thu aon chuid ri aon no ri chèile ?
  Chrath Ahsoka Tana a guailnean agus fhreagair i:
  - Bha mo dhòigh fhìn agam. Nuair a nochd an ìmpireachd, chuir mi romham faicinn dè a thigeadh dhith. Tha a h-uile duine cho sgìth de chogaidhean agus caos, agus, gu dearbh, bha mi ag iarraidh òrdugh bunaiteach co-dhiù!
  Ghluais a" Bhana-phrionnsa Rei casan a" bhoghadair le a òrdagan rùisgte, agus thuirt i le fiaclan lom:
  - Is e suidheachadh inntinneach a tha seo na dhòigh fhèin. Ged a tha an diùid ri aideachadh agus sgìth. Ach chan eil ìmpireachd Palpatine na nèamh idir!
  Chomharraich Ahsoka Tana gu cruaidh, a 'gluasad a shàil rùisgte, ìomhaigh an t-seanailear, agus a' deàrrsadh le sùilean sapphire:
  - Chan eil cumhachd sam bith air leth freagarrach! Agus chan urrainn dha a h-uile duine a bhith toilichte!
  Bha stad anns a" chòmhradh. Ghluais na caileagan na figearan le an òrdagan rùisgte. Loisg iad sìos, agus dh" fheuch iad ri barrachd cheallan a ghlacadh.
  Chaidh an geama a chluich ann an dòigh gu math beothail.
  Chluich a" Bhana-phrionnsa Leia agus Azalea cairtean le Anakin. Agus bhruidhinn iad cuideachd air a 'cheist - ciamar a sgriosadh Palpatine.
  Mhol Boy Anakin:
  - Buail e le cosgais thermopreon. An uairsin cha bhi dad air fhàgail de anam Palpatine!
  Thuirt a" Bhana-phrionnsa Leia air ais:
  - Bidh Horcruxes a" toirt seachad neo-bhàsmhorachd iomlan. Chan urrainn eadhon an armachd as foirfe agus as cumhachdaiche a leithid de anam a sgrios. Tha e na rud nas fhaide na cùis àbhaisteach. Is ann dìreach le bhith a" cuir às do na Horcruxes as urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh air an Ìmpire!
  Thuirt nighean Asalea Leah:
  - Agus chan eil eadhon seo gu leòr airson stad a chuir air olc!
  Le òrdagan rùisgte, thilg a" Bhana-phrionnsa Leia a" chairt pàtran gluasadach agus thuirt i:
  - Chan eil gu leòr! Olc aig ìre mothachaidh gach neach! Ach tha mi a 'creidsinn anns a' bhuaidh mu dheireadh de mhath!
  Thilg am balach Anakin mapa le cas rùisgte, leanabhach agus thuirt e gu loidsigeach:
  - Gun olc, bhiodh e gu tur neo-inntinneach ! Cha bhiodh àite ann airson gaisgeachd agus strì!
  Sheinn Asalea le mòr thlachd:
  Luchd-comuinn dàna nan ceum,
  Neartaich ar spiorad anns an t-sabaid...
  Gu sonas fad air falbh an rathad
  Leig leinn solas a chuir oirnn fhìn!
  Dh"fhaighnich a" Bhana-phrionnsa Leia ann an tòna caran dona:
  - Agus ciamar a tha sinn gu bhith a" coimhead airson Horcruxes?
  Chrath Asalea a gualainn agus fhreagair i:
  - Ann an teòiridh, feumaidh tu coimhead ann an tasglann an Jedi. Is dòcha gu bheil beagan fiosrachaidh feumail an sin.
  Agus thilg an nighean, le a òrdagan lom, cairt a dh'atharraich dath nuair a bha i ag itealaich.
  Chrath a" bhana-phrionnsa Leia.
  - Tha! Feumaidh sinn an tasglann seo a lorg. Ach tha e coltach gun do loisg Luke Skywalker e!
  An sin bhuail an gille Anakin an adhair le a dhòrn, air chor 's gun do ghlaodh e, agus gun robh e a' beucaich:
  - Cha bhith làmh-sgrìobhainnean a" losgadh!
  Dh" aontaich a" Bhana-phrionnsa Leia:
  - Tha e ceart! 'S urrainn dhut am fiosrachadh gu lèir san tasglann a thoirt air ais. Airson gliocas an Jedi chan e a-mhàin sgeadachadh stuth a th" ann!
  Mhol Anakin Skywalker Jr:
  - Leig leam itealaich chun phlanaid far an robh tasglann an Jedi!
  Thuirt a" Bhana-phrionnsa Leia air ais:
  - Tha sinn uile a' dol ann - theid an coignear de na daoine taghta agus iadsan aig a bheil an cumhachd. Ach airson a-nis, sabaid!
  Mhothaich Azalea, a-rithist a 'tilgeil cairt le a corragan lom de a casan fìor bhrèagha agus seductive:
  - Co-dhiù beagan fios! Ach dè mura lorg sinn dad an sin?
  Thilg a" Bhana-phrionnsa Leia cairt le cas-rùisgte agus thuirt i:
  - An uairsin gairm spiorad Yoda! Tha e ann an conaltradh ris an t-solas agus feumaidh fios a bhith aige air mòran nach eil ruigsinneach dha na beòshlaint!
  Rinn Anakin gàire agus fhreagair e:
  - Agus tha Yoda cho beag - nas lugha na mise!
  Dh"èigh Azalea:
  - Beag, ach iomallach!
  Thug a" Bhana-phrionnsa Leia rabhadh:
  "Tha sabaid eile air thoiseach oirnn. Agus feumaidh tu co-dhiù pàirt de na feachdan dìon a shàbhaladh sa bhlàr le cumhachd adhartach na h-ìmpireachd! Agus feumaidh na còig againn a bhith aig fìor thoiseach!
  Thuirt Anakin gu dàna.
  Chì am balach gunna-inneal na bhruadar,
  Às deidh na h-uile, tha tanca nas daoire dha na limousine ...
  Cò a tha airson sgillinn a thionndadh gu sgillinn,
  Bho bhreith, tha e a 'tuigsinn - riaghailtean cumhachd!
  Ghluais Ahsoka Tana am figear le a cas rùisgte agus dh" aontaich i:
  - Tha! Gu dearbh, riaghailtean cumhachd!
  Mhìnich a" Bhana-phrionnsa Rei:
  - Feachd aotrom!
  Thog Ahsoka air ais le bròn na guth.
  - Och, chan ann an-còmhnaidh!
  Thuirt ogha Palpatine:
  - Chan ann an-còmhnaidh, ach gu bràth!
  Agus bhuail an dithis nighean am buinn rùisgte an aghaidh a chèile.
  Ach an seo thig an t-sabaid a-rithist. Tha longan-rionnag na h-ìmpireachd a" dlùthachadh. Air thoiseach, a rèir beul-aithris, tha bàtaichean-cogaidh mòra a 'gluasad, coltach ri mucan-mara gorma no mucan-mara sperm, ach aig an aon àm làn de ghunnaichean.
  Ràinig grunn longan-cogaidh mòra, dìreach air an togail aig astar luath ann am factaraidhean na h-ìmpireachd. Tilg iad stàilinn agus bha coltas gu math cunnartach orra.
  Thàinig rionnagan cuideachd, a" coimhead coltach ri biodagan rùisgte le cinn biorach agus làmhan sgiathach. Bha iad cuideachd a" deàrrsadh le meatailt. San fharsaingeachd, bha buannachd mhòr aig armada na h-ìmpireachd anns an àireamh de shoithichean, agus eadhon barrachd ann an cumhachd-teine.
  Aig a 'char as lugha, bha cabhlach na h-ìmpireachd de sgiobaidhean clone boireann sa mhòr-chuid ochd tursan nas làidire.
  Agus tha e soilleir gum bi na reubaltaich dìreach a" còmhdach an teàrnadh.
  Ach nam measg, tha fìor chumhachd aig còignear luchd-sabaid - ceathrar nighean agus balach. Agus tha seo a 'toirt beagan chothroman airson cumail a-mach.
  Loisg Ahsoka Tana air na longan-cogaidh a" tighinn thuice le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak,
  - Feachd aotrom leinn!
  Chaidh an Long-chogaidh a bhualadh le urchair thermoquark a bha a' spreadhadh. Chaidh tomad nan tùir is nan canain a losgadh agus a phronnadh.
  Ruith caileagan clone air falbh bhon teine, a' lasadh an sàilichean cruinn, lom.
  Sheinn Ahsoka:
  - Airson an solas mòr radanta,
  Nì sinn a" chùis air na sinhs dorcha ...
  Tha madainn bhrèagha a" tighinn
  Nigheanan agus mic an Jedi!
  Chomharraich a" Bhana-phrionnsa Rey gu làidir nuair a chuir i tiodhlac murt gu a nàmhaid:
  - Aon dha trì! Bris an dràgon!
  Agus mar sin nochd i a nipple broilleach scarlaid agus bhrùth i am putan leis.
  Loisg Anakin, an gruagach, bàn seo, eadhon nas bòidhche na athair Skywalker Jr., le a chorragan rùisgte, a chasan leanabhach, agus sheinn e:
  Leanabas, o leanabachd
  Tha leanabachd soilleir, bi còmhla rium ..
  Leanabas, o leanabachd
  'S e balach a th' annam a' cur solas fionnar!
  Agus a-rithist, fhuair long-cogaidh cumhachdach na h-ìmpireachd dorcha ad. Nas mionaidiche, spreadh an armachd aige agus las teine.
  Chan eil ach dà long-chogaidh mhòr air fhàgail aig na reubaltaich. Gu pianail ro-uabhas mòr air an nàmhaid.
  Agus tha iad nas lugha na an fheadhainn ìmpireil agus nas ìsle ann am feachd marbhtach. Gu dearbh, is iadsan a" chiad fheadhainn a sgrios longan-rionnag na h-ìmpireachd.
  Ann an cùirtean beaga, tha buannachd nam feachdan dorcha nas lugha. Agus tha a 'Bhana-phrionnsa Marshal Leia a' feuchainn ri a chleachdadh.
  An seo tha i a" losgadh le a òrdagan rùisgte. Gu math ceart a 'bualadh air bàta-mara na h-ìmpireachd. A 'toirt air a lasadh agus a sgàineadh. Agus tha long-bhriseadh an t-soithich rocaid a 'losgadh ann an grunn dathan eadar-dhealaichte.
  Tha a" Bhana-phrionnsa Marshal Leia a" seinn:
  Gum bi a h-uile dad gu math anns a 'chruinne-cè,
  Cha ruith sruthan an t-solais gu bràth a-mach ...
  Le cumhachd sa bhlàr gun atharrachadh,
  Tilgeamaid air falbh na seann bhliadhnaichean gu òige!
  Agus a-rithist, tha sàilean rùisgte boireannach òg brèagha a" cur air bhog blot loisgeach is teine bhon stoc.
  Ghabh an laoch gu toileach ris :
  - Tha sinn nar gaisgich air an t-solas àlainn,
  A bheir toileachas don t-saoghal ...
  Tha co-dhùnaidhean cunnartach
  Agus tòrr gun chrìochan air an ether!
  Dhearbh Azalea. Thug i dheth a bra agus spreadh i gu math mionaideach le ruby nipple.
  Bhuail i sgriosadair na h-ìmpireachd dorcha agus rinn i squealed:
  - Sgaoil cumhachd an dorchadais air feadh an t-saoghail,
  Tha taighean am falach fo sgàile ifrinn...
  'S ag iarraidh an uilc le cuirm,
  Bidh Satan a 'coiseachd nan sràidean!
  'S bha 'n gaisgeach a' magadh air a companaich. Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil i na bòidhchead air leth sabaid iom-fhillte.
  Loisg Boy Anakin a-rithist, a" putadh na putanan le corragan rùisgte, cas leanaibh agus dh"èigh e:
  - an t-Ìmpire Palpatine
  'S e bastard agus madadh-allaidh a th' annad!
  an t-Ìmpire Palpatine -
  Tighearna nam feachdan dorcha!
  Chomharraich Ahsoka Tana gu làidir:
  - Cha bhith buaidh fhathast ach dhuinne!
  Agus bhuail an nighean an nàmhaid le cuideachadh bho nipple broilleach connlach. Agus bhuail e mòran de nàimhdean.
  Gaisgeach eòlach. An seo tha a 'Bhana-phrionnsa Leia faisg air ceithir fichead bliadhna a dh'aois. Agus bha Ahsoka mar-thà na ghaisgeach cliùiteach mus do rugadh Leia. Tha i an aon aois ri Darth Vader.
  Agus chaidh e tro mhòran cogaidh còmhla ris.
  Air an t-slighe, fhuair Ahsoka air a bhith a 'sabaid air taobh nan reubaltaich aig a' cheann thall. Nuair a sgrios iad an Rionnag Bàs neo-chrìochnaichte, agus an t-Ìmpire Palpatine fhèin.
  An uairsin bhàsaich Darth Vader cuideachd. Nas sònraichte, slige a chorp. Agus tha an spiorad saor.
  Agus faodar a ghairm bho shaoghal eile. Tha cuimhne aig Ahsoka cuideachd air Obi Wan Kenobi. Bha i a" sabaid leis.
  Dh'fhuirich Ahsoka na nighean, fhad 'sa bha Obi Wan aois. Tha Leia a 'coimhead math agus sunndach.
  Ach tha e soilleir gu bheil aodann boireannach aibidh aice, agus chan e nighean eagallach. Smiogaid fireann Marshal, clasaigeach air leth freagarrach, feartan teann.
  Anns an fhicheadamh linn, is e seo cò ris a bhios boireannaich lùth-chleasachd coltach aig trithead "s a còig. Tha figear Leia fèitheach, cha mhòr girlish, dìreach nas truime le barrachd tomad.
  Ach tha Ahsoka caol, le craiceann ioma-dathte, agus cha mhòr aodann leanabh. Chan eil e air atharrachadh airson deicheadan. A bharrachd air proboscis an àite cluasan, tha an dath cha mhòr an aon rud ri duine.
  Faodaidh tu eadhon gun a bhith a 'faicinn a' chinn a bhith a 'smaoineachadh gur e nighean bhon teaghlach daonna a tha seo, a-mhàin pheant i a craiceann ann am pàtranan orains, purpaidh is buidhe.
  Agus tha a cìochan daonna.
  Bidh sinean crom-lus a" bruthadh an aghaidh nam putanan agus a" slugadh sruthan lasrach de sgrios iomlanachd.
  Tha Ahsoka a" caoineadh agus i a" sabaid ris an ìmpireachd:
  - Tha'n saoghal 'na dhorchadas, uile air a dhol an sàs,
  Biodh solas ann - agus tilgidh sinn dheth geimhlean nan sinhs!
  Agus an uairsin bidh bàta-rionnag nàmhaid eile a" spreadhadh. Agus tha barrachd sgrios ga dhèanamh.
  Tha bàta-rionnag làidir làidir aig gach ball den chòignear fo smachd.
  Eadhon balach aon-deug no dusan bliadhna a dh'aois, tha Anakin gu math sgiobalta a 'cumail smachd air a' chàr aige le cuideachadh bho òrdagan lom, agus gu dearbh a làmhan.
  A bharrachd air an sin, faodar òrdughan inntinn a thoirt seachad.
  Thuirt Anakin gu sgiobalta:
  - Is e peacadh a th 'ann am marbhadh, ach tha e gu tur gòrach a bhith a' fàgail feadhainn eile gu bhith beò!
  Agus bhrùth am balach am putan leis an t-sàil rùisgte, leanabhach aige.
  Agus ghearr e frigate iomlan.
  Is e am prìomh rud an seo faighinn ceart ...
  Padawan balach, mar, an-còmhnaidh air a 'bhàl.
  Tha a" Bhana-phrionnsa Rey a" toirt taic don leanabh terminator:
  - Thig air adhart, ogha Darth Vader, bi airidh air do sheanair!
  Thug Anakin fa-near, a" snìomh air an nighinn agus a" cleachdadh òrdagan cas na cloinne le comas muncaidh:
  Anns a ' bhlàr le sinha boy. .
  Chan eil mi cleachdte ri bhith ag argamaid!
  Chan eil mi cleachdte ri bhith ag argamaid!
  Gum bi thu airidh
  Gum bi thu airidh air!
  Oileanaich naomh!
  Is e balach a tha seo - glè fhionnar agus comasach.
  Is e Azalea nighean Leia air a chomharrachadh le bhith a" losgadh le ruby nipple na broilleach, agus a" dèanamh cron air dòrainn na h-ìmpireachd:
  - Mo bhràthair, buannaichidh sinn - tha mi a 'creidsinn!
  Tha Azalea agus Anakin gu dearbh nan co-oghaichean. Agus tha iad mar sin canaidh sinn sabaid.
  Tha Azalea mar-thà na nighean inbheach, tha Anakin fhathast na leanabh. Ach tha an tàlant aca uabhasach mòr.
  Sabaid agus glè ionnsaigheach agus aig an aon àm càraid còir.
  Loisg Azalea, a" cleachdadh a nipple scarlet a-rithist, agus rinn i gàire:
  - Chùm iad an solas ann am prìosanan airson ùine mhòr,
  Airson ùine mhòr shèid an solas dorchadas an uilc ...
  Tha na làithean dorcha seachad
  Tha uair na saorsa air bualadh!
  Agus rinn an nighean fucked a-rithist. An turas seo a 'cleachdadh òrdagan rùisgte a chasan gràsmhor.
  Chrath Ahsoka anns an dearbhach.
  - Tha thu dìreach super!
  Agus chuir i cuideachd bàta eile de ìmpireachd an dorchadais chun ath shaoghal le ruby nipple.
  Dhaingnich Azalea, a" cleachdadh an nipple sùbh-làir de a broilleach làn tana:
  - Agus tha thu fìor mhath!
  Agus bha an dà bhòidhchead a 'bualadh air a chèile. Tha Azalea glè bhòidheach. Tha a falt mar bhàn-meala. Agus tha Leia nas dorcha.
  Tha iad le chèile brèagha, ach cho eadar-dhealaichte. Tha e tàmailteach gun do mharbh a bràthair athair Solo.
  A leithid de chall.
  Ach bhon t-saoghal eile faodaidh tu spiorad duine a ghairm. Ann an suidheachadh sam bith, nam biodh an neach seo na phearsantachd shoilleir, agus nach robh ùine aig a phearsantachd a dhol an sàs ann an èifeachd.
  Bha a 'Bhana-phrionnsa Leia cuideachd a' caoidh airson a mac a bha air a dhol a-steach do thaobh dorcha an fhorsa. Agus airson an duine a mharbh am mac.
  Is e an rud as meallta gu bheil am fear a bha air a mheas a mharbhadh ciontach de seo - an t-Ìmpire Palpatine.
  Bha eadhon a Darth Vader no Anakin Sioker na leanabh, agus bha Palpatine mar-thà na sheann seanair le falt liath.
  Ach cia mheud bliadhna a tha an t-olc seo ann? An toiseach, bha Palpatine air a mhilleadh le cumhachdan dealanach. An uairsin chaill e a fheòil le bhith a 'gluasad gu clon.
  Agus a-nis tha iad gu tur ann am feòil nighean. Agus nì e olc, gun fhios aige air tomhas sam bith, no eadhon crìoch a" chumhachd.
  Gu dearbha, is e nighean le falt fìor shoilleir a th" ann am Empress Palpatine agus coltas tarraingeach, brìoghmhor, a" sìneadh a-mach a làmhan.
  Dh" fhosgail am pàirt aghaidh den long-chogaidh mhòir. Bha làmhan brèagha, gràsmhor na Bana-phrionnsa Clone le ìnean fada rim faicinn.
  Agus an seo tha i a 'coimhead.
  Gu dearbh, tha an cabhlach ìmpireil iomadh uair nas làidire agus a 'gabhail thairis. Ach tha an coignear ghaisgich as a measg an fheadhainn aig a bheil an fheachd, gu math gann.
  Agus a 'dèanamh milleadh mòr air a' chabhlach ìmpireil.
  Clone Supermarshal Emmanuel a" stobadh a chas rùisgte ann am feirg (tha brògan air an toirt air falbh leis a h-uile nighean clone ach a" bhan-ìmpire) agus a" rughadh:
  - Sgrios iad, O 's mò do'n mhòr !
  Tha a" Bhan-ìmpire Palpatine a" sèideadh gu feargach:
  - Biodh e mar sin!
  Agus bidh boltaichean dealanaich de chumhachd a" tarraing a-mach à ìnean fada na bòidhchead. Bidh iad a 'meudachadh ann am meud. Agus a-nis tha iad a 'fàs mar lìon dealanaich.
  Sheinn Emmanuelle gu feargach:
  - Chan eil iad a 'sàbhaladh bho sgaoilidhean,
  Diabhal Jedi!
  Thuirt Empress Palpatine gu cruaidh:
  Is fheàrr aon mharbhadh na mìle mallachd!
  Thug dealanach feachd a-steach longan rionnag a" chòignear. Bha iad mar chuileagan ann an lìon teine.
  Thuirt Ahsoka Tana:
  - Chan eil dealanach cumhachd eagallach!
  Bhrùth a" Bhana-phrionnsa Rey am putan leis an nipple scarlet aice agus dh" aontaich i le seo:
  - Chùm mi buille na Sith gu lèir aig aon àm!
  Agus bho Anakin nach robh cho eòlach bhuail dealanach. Agus loisg iad sàiltean cloinne, rùisgte.
  Dh'èigh am balach:
  - Tha e goirt!
  Thuirt Azalea:
  - Parry le do sholais!
  Chrath am balach a chorragan. Bha inneal-solais aca. Agus bhuail an gaisgeach òg an dealanach.
  Bha casan rùisgte an leanaibh a" smocadh agus a" sèideadh.
  Bha meas mòr aig Azalea air cuideachd. Chaidh an nighean a losgadh chan ann a-mhàin air a sàilean, ach cuideachd air a bhroilleach rùisgte, làn.
  Agus chog i cuideachd air ais le claidheamh.
  Bha an còrr de na gaisgich a b" eòlaiche cuideachd a" toirt a-steach dìon, gun deach an trèanadh leis an Jedi gun chlaidheamhan.
  Ach fhathast, bha na sruthan de lùth àicheil cho làidir is gun do dh" fhàillig ionnstramaidean optigeach agus seallaidhean. Agus thòisich na baraillean gunna a 'deformachadh agus a' leaghadh.
  Thuirt a" Bhana-phrionnsa Marshal Leia:
  - Dè an cumhachd diabhal! Dh" fhàs e eadhon nas làidire!
  Dh" aontaich Warrior Rey:
  - Ann an sgrios, tha an taobh dorcha a" fosgladh nas fhaide na na cothroman. Chan iongnadh gu robh e an-còmhnaidh na b" fhasa marbhadh na aiseirigh!
  Mhal Ahsoka Tana a bilean agus thug i fa-near:
  - Feumaidh sinn a dhol air ais. Rach air ais gus tilleadh, agus le feachdan ùra a dhol a-steach don bhlàr le taobh dorcha an fhorsa!
  Fhreagair am balach Padawan:
  - Tha an snàthainn briste
  Agus a 'bagairt an solas a bhith beò ...
  A bhith beò gu soilleir -
  Feumaidh an gaisgeach bàsachadh!
  Chuir Warrior Rey an aghaidh:
  - Tha sinn nar còignear gun samhail! Coltach ri deireadh rionnag. Agus chan eil an t-àm ann a" chùis a dhèanamh air taobh dorcha an fhorsa!
  Dh"òrdaich marasgal a" bhana-phrionnsa:
  - Tiugainn! Chan eil an t-sabaid seachad! Lorgaidh sinn na Horcruxes agus thèid an Diabhal incarnate a sgrios.
  Chrath a" Bhana-phrionnsa Rey agus thuirt i:
  - Agus gidheadh fàgaidh na còignear againn an raon-catha mu dheireadh!
  Ghabh an nighean agus thog i a cas-rùisgte. Agus bho shàilean lom a leigeil ma sgaoil pulsar cumhachd.
  Dh'itealaich e gu stiùir bàta-cogaidh mòr Empress Palpatine. Mar sin choinnich e ri stailcean dealanaich.
  Ach dh" fhàs an lìon timcheall air na còig rionnagan mòra na bu ghlice, lagaich an lùth àicheil.
  Thuirt Ahsoka Tana:
  - Is urrainn dhomh losgadh a-rithist!
  Agus an gaisgeach a-rithist, mar gum biodh e fucking, le cuideachadh bho a cìochan connlach.
  Agus an uairsin bidh buille sgriosail a" briseadh an dòrainn Imperial, ag adhbhrachadh gun tèid e a losgadh agus a bhriseadh.
  Rinn Azalea squeak, cuideachd a" losgadh agus a" seachnadh pian nam buinn loisgte aice:
  - Is e ar dàn
  Chan urrainn dhuinn a bhith beò air dhòigh eile ...
  Ma fhuair Satan a steach,
  An uairsin bidh sinn ga bhualadh air ais!
  Chleachd am balach Anakin cuideachd a chasan gluasaid leanabhach, loisgte, ach cha do chaill e, agus sheinn e:
  - Cha sguir cumhachd an dorchadais,
  Cha bhuannaich cumhachd an dorchadais!
  Marbhaidh sinn an dràgon spy,
  Thèid Diabhal Ifrinn a bhualadh!
  Dhearbh a" Bhana-phrionnsa Leia agus i a" bualadh air a" chabhlach Ìmpireil.
  - Thèid a" chùis a dhèanamh air an nàmhaid, ged a tha e ro làidir!
  Chuir Ahsoka Tana a-rithist airson an umpteenth turas rudeigin uamhasach murt air bhog le a nipple broilleach scarlet agus chirped:
  - Bha d' anam a' miannachadh an t-soluis,
  Bidh tu air do bhreith a-rithist le bruadar ...
  Ach ma 's e dorchadas an dàn dhut
  Fuirich moch!
  Bha a" Bhan-ìmpire Palpatine gu math diombach nach robh na còignear ghaisgich solais airson a thoirt a-steach.
  Ged a thèid boltaichean dealanaich de chumhachd a chuir air bhog a-rithist.
  Ach, bha an t-Àrd Mharasgal Emmanuelle air rudeigin nas susbaintiche agus marbhtach a chuir a-steach: an urchair thermpreon.
  Stiùir i e le cuideachadh bho chorragan lom de a casan deas.
  Cunnt ann an rocaid mar seo - thuit ceud trillean bomaichean atamach air Hiroshima. Mar sin bidh am beàrn uamhasach. Overmarshal eile: thug Monika eadhon òrdugh dha na soithichean ìmpireil a dhol air ais cho luath 's a b' urrainn dhaibh.
  Gus nach bi thu air do bhualadh le spreadhadh uamhasach supernova.
  Chaidh an rocaid air falbh aig astar. Ach bha a cumhachd iongantach cho mòr is gun deach còig rionnagan leis an Jedi a bhualadh agus chaidh am facal moll suas. Agus bha iad air an sguabadh suas ann an tonn.
  Chuir a" Bhana-phrionnsa Leia tweet:
  - Tionndaidh air dìon inntinn! Feumaidh sinn a bhith beò!
  Sheinn am balach Anakin, a bha a-rithist, agus an turas seo tòrr nas motha a loisg sàilean chloinne:
  - Cha 'n 'eil facail air son gaisgeach a b' ùire,
  Brùth sruth de sholas radiant chun bhroilleach agad ...
  Tha mi deiseil airson mo bheatha a thoirt airson caoimhneas,
  Gum biodh ar n-obrach air a mholadh!
  A dh 'aindeoin an dìon, chaidh an dà chuid Anakin agus Azalea a mhilleadh gu mòr leis an teine hyperplasmic agus lùth ìoranach an rocaid fusion preon. Dh" fhaodadh a leithid de thiodhlac a" phlanaid Talamh a reubadh às a chèile.
  Agus bha an còrr de na nigheanan Jedi air an goirteachadh gu mòr. Tha an fhìrinn fhathast gu ìre nas lugha na na sabaidean as òige.
  A bharrachd air an sin, bha glitch aca nan sùilean. Cha robh neart ann tuilleadh gu sabaid, agus lean gaisgich an t-solais air an ais.
  Bha an còrr de na soithichean reubaltach gu tur a" reubadh ann an diofar stiùiridhean. A-nis chaidh am blàr a chall mu dheireadh.
  Thuirt a" Bhana-phrionnsa Leia:
  "Tha e coltach nach urrainn dhuinn barrachd cumhachd a chruinneachadh!"
  Thuirt a" Bhana-phrionnsa Ray:
  Leig leinn partisan!
  Thuirt Anakin gu gaisgeil, ged a bha e dearg mar aillse bho losgadh agus bha an teachdaireachd còmhdaichte le blisters:
  - Òrain partisans scarlet dawn,
  Mo dhùthaich, ìmpireachd shoilleir!
  Fhreagair Asalea, a bha cuideachd air a dhroch losgadh, ach air a chumail gu gaisgeil, gu feargach:
  - Chan eil impireachdan soilleir. Tha e ceart a ràdh: poblachd shoilleir!
  Sheinn am balach Anakin, aig nach robh mòran buaidh aig na h-uillt air a theanga, gu stòlda mar fhreagairt:
  - Chan fheum thu a bhith nad neach-labhairt
  Sgeul fada goirid...
  Bidh mi nam ìmpire
  Às deidh na h-uile, cha bhith iad fada!
  Thuirt a" Bhana-phrionnsa Marshal Leia gu cruaidh:
  - Bidh cus beachd air taobh dorcha an fhorsa a" fosgladh na slighe!
  Thuirt Ahsoka Tana:
  - Nuair a thàinig Anakin gu bhith na Darth Vader, bha mi cuideachd airson a dhol dhan ìmpireachd. Ach an uairsin smaoinich mi co-dhiù, gum biodh cuideigin cho làidir riumsa luath no mall air a mharbhadh gu fealltach.
  Chrath a" Bhana-phrionnsa Rey.
  - O gu cinnteach! Ciod an laigse tha taobh dorch an fheachd ? Tha e duilich a bhith innte mar aonadh co-ionann. Bidh iad a 'marbhadh agus a' sgrios a chèile. Bha mòran Jedi ann. Ach bha riaghailt dhà aig sitki. Nuair a bha triùir ann, mharbh cuideigin cuideigin. No mharbh an oileanach an tidsear.
  thuirt Anakin:
  - Cha dealaich mi ris an t-saoghal !
  Chuir Azalea tweet:
  - Na gealladh mo bhràthair gràdhach,
  Na geall air mo ghràidh gun gabh thu ...
  Rud eile, bidh an toradh gu math dona!
  Fhreagair am balach Padawan:
  - Cha tug mi facal - bi làidir, ach chùm mi grèim!
  Thuirt a" Bhana-phrionnsa Rei gu cruaidh:
  "Lorgaidh sinn na Horcruxes, agus cuiridh sinn crìoch air an Sith as cumhachdaiche agus as sgileil ann an eachdraidh na cruinne-cè."
  Tha an cabhlach dìon sgapte ann an diofar stiùiridhean. Agus cha robh toradh a" chogaidh soilleir.
  
  
  
  AMELIN ANNS A' CHATHAIR
  GNIOMHARA
  Tha an nighean ga lorg fhèin ann an dùthaich sìthe, far am feum i tòrr cartùnaichean fhaicinn agus a h-uile dad inntinneach agus àite.
  . CAIBIDEIL #1
  Choisich Amelina air bricichean buidhe an rathaid, agus dh'fhàs alleys le flùraichean lusach timcheall oirre. Bha na leapannan fhlùraichean air an deagh chumail suas agus bha na flùraichean a" deàrrsadh le dathan a" bhogha-froise.
  Agus thionndaidh Amelina i fhèin na nighinn mu thimcheall dà‑fhear‐dheug. Agus bhuail i a casan casruisgte. B" e seòrsa de sgeulachd sìthiche a bh" ann.
  Seo a" tighinn am fuaim. Ruith coineanach ann an còta frock agus ad àrd air an rathad. Thug e a-mach uaireadair às a phòcaid air slabhraidh, choimhead e air an t-slighe agus dh" èigh e:
  - O, dè cho fada 'sa tha mi! Bidh iad gam bearradh, bidh mo chluasan agus mo mustache cho draoidheil!
  Ruith Amelina às deidh na coineanaich, a" squeaking:
  - A bheil thu ag iarraidh cluas - gus luathachadh gu sgiobalta?
  Chrom an coineanach san ad àrd:
  - Agus faodaidh a" Bhan-diùc a bhith troimh-chèile!
  Agus ruith iad sìos an rathad mu thràth còmhla. Dh" fhaighnich Amelina, a" frasadh le sàilean lom, pinc:
  - Carson a tha thu geal?
  Dh'fhàs coineanach:
  - Carson a tha mi geal? Ah, b" fheàrr a bhith liath, gun a bhith a" ruith agus a" suidhe!
  Ghabh Amelina e agus chuir i às dha:
  - Ma tha thu airson a bhith làidir, ruith! Ma tha thu airson a bhith glic, ruith! Ma tha thu airson a bhith fallain - ruith!
  Ghluais an coineanach air ais, a" buain.
  - Na biodh eagal ort ron droch naidheachd,
  Bidh sinn a" freagairt le bhith a" ruith na àite!
  Tha ruith san spot na rèite cumanta!
  Lean an nighean agus an coineanach orra a" ruith. Air thoiseach gu h-obann nochd craobh daraich le sloc mòr. Dàibheadh an coineanach a-staigh an sin, agus leum Amelina a-steach às a dhèidh.
  Leum an nighean agus mhothaich i a" tuiteam, an dreasa aice a" fosgladh mar paraisiut.
  Thòisich Amelina a 'teàrnadh gu slaodach, mar gum biodh ann am bruadar. Dh'itealaich an coineanach beagan na b' ìsle agus sheinn e:
  - Agus mharcaich e fad an là mar gheàrr,
  Is dòcha, le eagal, thàinig mi gu bhith na choineanach glè gheal ...
  Fhreagair Amelina agus sheinn i:
  - Cia mòr a bhith gòrach - chan eil mi a 'tuigsinn,
  Tha gaisgeach làidir airson cath air a bhreith ...
  Tha eagal na laigse agus mar sin -
  Cò air an robh eagal gu bheil e air a" chùis a dhèanamh mu thràth!
  Agus thog an nighean, le a òrdagan rùisgte, cupa le rudeigin blasta na sheasamh air taobh an tobair. Agus rinn mi blasad dheth. Bha e rudeigin coltach ri mil. Agus sheinn Amelina:
  - Mar sin, tha spòg athar trom,
  Ma bheir athair an spòg so,
  Cha bhi e na mhil idir!
  Dh"fhas an coineanach, a" crathadh a chluasan:
  - Air an talamh airson adhbhar air choireigin daoine
  Bidh iad a" coiseachd a" stobadh an casan
  A tha an dà chuid gòrach agus uamhasach grànda!
  Chunnaic Amelina cèic air an sgeilp. Cho breagha le flùraichean is cherisean. Thug an nighean a-mach a làmhan thuige.
  Gu h-obann bha beul aig a" chèic, agus chronaich e:
  - Dèan tomhas air an tòimhseachan!
  Às deidh sin, thuit a 'chèic far an treidhe airgid agus a' seòladh còmhla ris an nighinn.
  Chrath Amelina.
  -Leig leinn!
  Cèic, seinn, seinn a-mach:
  Carson a tha trì adhaircean aig gobhair?
  Bha an nighean, a 'leantainn air adhart a' tuiteam gu slaodach dhan tobar, a 'faighneachd le iongnadh:
  A bheil trì adhaircean aig gobhar?
  Rinn a" chèic gàire agus fhreagair i:
  - Seadh, triuir iomlan mar chinn na nathrach Gorynych !
  Rinn Amelina gàire agus fhreagair i:
  - Leis gun deach an ceathramh adharc den ghobhar a ghearradh sìos le Ilya Muromets!
  Rinn a 'chèic gàire agus fhreagair e, a' sgoltadh fhiaclan còmhdaichte le còmhdach de sheòclaid:
  - Chan eil! Chaidh adharc nan gobhar a ghearradh sìos le Finist - an t-seabhag ghlan!
  Shìn an nighean a làmhan chun chèic agus sheinn i:
  - Cèic, is tu mo luchag,
  Le craiceann milis, ithidh mi thu!
  Mar fhreagairt, sheinn an toradh còcaireachd:
  - Flùr gun fhaochadh,
  Sgoinneil ann an ifrinn...
  Ifrinn gun duilgheadas!
  Dh'fheuch Amelina a-rithist ri cèic cho bòidheach agus cho breagha a ghlacadh, ach chùm làmhan na h-ìghne a 'dol seachad.
  Rinn a" chèic gàire.
  - Na sìn do ghàirdeanan - sìn do chasan!
  An uairsin chuir Amelina, gun a bhith a 'smaoineachadh dà uair, na buill as ìsle aice an gnìomh. Agus ghlac i a" chèic... Dh"èigh esan, a" sgoltadh uachdar:
  - Chan ith iad cèicichean casruisgte! Nach cuir sinn an sgian òir agus am forc an gnìomh!
  Choimhead Amelina mun cuairt. Bha a h-uile càil an crochadh air ballachan an tobair. A" toirt a-steach cuipean cuideamach a ghabhas cleachdadh airson ailbhein a dhràibheadh, chan e sgeinean.
  Thuirt Amelina:
  - C'àit am bheil an sgeinean ?
  Cèic air a sgioblachadh:
  - Càite? Ann an Karaganda!
  Fhreagair an nighean à Ameireagaidh le iongnadh:
  - Chan aithne dhomh a leithid de bhaile-mòr!
  Sheinn a' chèic le tlachd:
  - 'S farsaing tha mo dhùthaich,
  Tha mòran choilltean, achaidhean is aibhnichean innte...
  Chan eil mi eòlach air dùthaich sam bith eile
  C'àit am bheil an duine cho saor !
  Thug Amelina sùil air na ballachan. An seo chì thu na sgeilpichean agus tha bancaichean orra. Gu math eadar-dhealaichte de phònairean. A 'gabhail a-steach jam agus mil.
  Dh'fheuch Amelina ris a 'phisg a thoirt le a làmhan, ach dh'fhàillig i. Shleamhnaich iad eadar mo chorragan mar holograman.
  Ach nuair a chleachd a' chaileag a casan rùisgte, rug i air jar de shìol gu cruaidh. Agus thug e gu a beul e.
  Bha fàileadh math air cuideachd.
  Thòisich Amelina air sùbh-làir blasta òl agus air a mheasgachadh le tomad fige. Agus bha e cho blasta "s a bha an nighean a" seinn:
  - Dùthaich aoibhneach, dùthaich aoibhneach,
  Cò a dh'innseas dhomh, cò a sheallas ...
  Càit a bheil i, càit a bheil i!
  Thuirt an coineanach le adhar geur, a" crathadh an ad àrd aige:
  - Tha e cronail dha clann tòrr siùcairean ithe!
  Ghabh Amelina oilbheum:
  - 'S e boireannach a th' annam, chan e leanabh!
  Rinn an coineanach gàire agus fhreagair e:
  - Gu tuigseach! Nuair a ghluaiseas tu gu sgeulachd sìthiche, bidh inbhich gu bhith nan clann! Ach às deidh a h-uile càil, mar a thuirt Karl Marx - a bhith a" dearbhadh mothachadh?
  Rinn Amelina gàire agus fhreagair i:
  - Karl Marx? An e sin am fear a tha a" fuireach air a" mhullach?
  Rinn an coineanach magadh agus thug e fa-near, a" rùisg fhiaclan, agus bha feadhainn glè mhòr aige:
  - Chan e, tha Carleson a 'fuireach air a' mhullach. Agus tha Karl Marx ... - Agus an uairsin chuir an coineanach hesitated, agus chuir e ris le giggle. - Tha sinn eòlach air a chèile coigreach. Agus gun fios a bhith againn mum dheidhinn, tha sinn a 'tighinn thugam mar choigreach, ach gu ruige seo a-mhàin ann am bruadar!
  Rinn Amelina gàire agus gàire:
  Shuidh sinn air a" mhullach
  No is dòcha eadhon nas àirde ...
  No is dòcha A, I, B -
  Nan suidhe air a' phìob!
  Agus chuir an nighean a h-aodann a-steach don jam a-rithist agus thòisich i a" reamhrachadh a" chùbaid milis, sùghmhor. Agus dh"fhàs a faireachdainn nas gile.
  Agus an seo thig Carleson. A leithid de bhalach reamhar le motair air a dhruim. Chaidh e a-mach à taobh an tobair, snìomh agus dh'fhaighnich e:
  - Halò, a bhean-uasal!
  Fhreagair Amelina le gàire:
  - Halo, leanabh le motair!
  Fhuair Carleson oilbheum, a" bualadh a bhilean gu h-obann:
  - Chan e pàiste a th' annam! Tha mi nam dhuine fo làn bhlàth!
  Chrath an nighean le aonta.
  - Chan e leanabh a th" annam nas motha - tha coltas meallta!
  Sheinn am balach leis an motair:
  - Thig leanabachd gu crìch nuair,
  A-mhàin ann an sgeulachdan sìthe gu bràth!
  Fàsaidh na balaich suas
  Cò a sgaoileas càite!
  Rinn Amelina gàire agus fhreagair i:
  - Leanabas gu bràth ann am fantasy!
  Thuirt Rabbit gu seòlta:
  - Tha leanabas agad nad cheann, agus tha hemorrhoids seasmhach agam!
  Rinn Amelina gàire agus thuirt i:
  - Dè tha thu ag ràdh - 's e do choire fhèin a th' ann,
  Agus tha an inneal deiseil dhut!
  Split an coineanach, a" giùlan fhiaclan:
  - Chan e searraich a th" annainn, chan e searraich a th" annainn ...
  Agus an uairsin rinn an duine cluasach mòr a-mach à rann:
  - Tha sinn nar coineanaich!
  Rinn Amelina gàire, a 'magadh air an neach-eòlais ùr aice:
  - Sgaoil masgaichean de choineanaich, ailbhein agus deoch-làidir!
  Cèic air a chomharrachadh le smirk:
  - Dh'fhàg mi mo sheanmhair, dh'fhàg mi mo sheanair, agus dh'fhàg mi a 'gheàrr, agus dh'fhàg mi am madadh-allaidh, agus fiù' s shleamhnaich air falbh bhon mathan!
  Fhreagair an coineanach:
  - Anns a' cheò so, mar gu 'm biodh ann an ifrinn,
  Fhreagair thu mi!
  Gu bràth a-mhàin, carson a tha thu -
  Càit a bheil do mhathan?!
  Stamp Amelina a cas rùisgte, leanabhach san adhar agus sheinn i:
  - Tha mi caraidean le mathan, tha mi caraidean le mathan,
  Bidh mi a 'fàgail gun eagal ...
  Ma tha mi còmhla ri caraid,
  Ma tha mi còmhla ri caraid
  Mathain gun charaid!
  Rinn an coineanach srann gu tàir.
  - Bidh am mathan gad reubadh! Tha e coltach nach eil thu air fàs suas!
  Thuirt Amelina le osna:
  - Agus sa gheamhradh agus as t-samhradh de mhìorbhailean nach fhacas a-riamh,
  Bidh leanabas an àiteigin, ach chan ann an seo!
  casruisgte tro na maragan a tha a" deàrrsadh ri taobh an t-sruth
  Ruithidh an gille, agus bidh mise còmhla ris!
  Bha fois ann. Chaidh Amelina, a thàinig gu bhith na nighean ann am bruadar, fodha mean air mhean. Cha robh i buileach a" tuigsinn dè bha a" dol. Chùm an coineanach a' seargadh agus a' gearan:
  - Tha mi mar each air a ghluasad,
  Tha an t-slighe gu math dona!
  Rinn Amelina gàire... An seo dh'itealaich i seachad air an sgeinean crochte. A bharrachd air an sin, b" obair ghrinn òir iad sgeinean, spàinean, agus forcaichean.
  Thog an nighean, le a òrdagan rùisgte, an sgian agus am forc a bha a" deàrrsadh anns an leth-dhorchadas, agus bha i a" beucaich:
  - Seallaidh sinn an toiseach air a" chèic anns na sùilean,
  Agus an uairsin bidh sinn ga frioladh agus ga ithe!
  Cèic air a bhrùthadh mar fhreagairt:
  - Na bi ag ithe an nighean cheart!
  Dh'fhaighnich Amelina, a 'leantainn air adhart a' tuiteam, le iongnadh:
  - Mar sin ciamar a bu chòir a bhith?
  Sheinn a" chèic ann an guth soilleir:
  Bheir sinn sùil air do phàtranan, ròsan,
  Agus an uairsin gearraidh sinn suas thu agus ithidh sinn thu!
  Rinn Amelina gàire agus thuirt i:
  - Tha sin ceart! Bòidheach!
  Chaidh an coineanach a-mach às a h-àite:
  - Na suidh air stump,
  Na bi ag ithe am pasgan!
  Cèic air a chomharrachadh gu loidsigeach:
  - Agus dè a ghoid? Chaidh mo thoirt gu bhith air ithe!
  Dh'fheuch Amelina, a 'cumail sgian agus forc le a h-òrdagan rùisgte, ri cèic fhaighinn. Agus rinn e gàire.
  Ghabh Coineanach e agus sheall e air an uaireadair aige a-rithist agus thuirt e gu feallsanachail:
  Mì-riaraichte mar as àbhaist
  Daoine san ùine aca
  An sin ruaig sinn e gu dìomhain,
  Bidh sinn a" fàs nas slaodaiche gun fheum!
  Thug Amelina fa-near gu loidsigeach:
  - Agus an suidheachadh a th 'ann, tha daoine daonnan mì-riaraichte.
  Dh'aontaich Coineanach.
  - Tha e gu math daonna!
  Dh'fhàs cèic èibhinn, agus dh'fhàs e suas:
  - Duine, fear, fear,
  Solas agus dòchas nan daoine ...
  Cunnt thig an linn stoirmeil gu crìch a dh'aithghearr,
  Scarecrow do ghàrradh!
  Dh" fheuch Amelina a-rithist ris a" chèic a phostadh. Ach gu soilleir cha b" urrainn dhi. Chaidh a" chèic suas agus cha deach a toirt seachad.
  Thug taobhan an tobair a-mach a-rithist am balach reamhar a bha eòlach mar-thà leis a" motair. Chùm e jar de shìol na làmhan, bha aghaidh a phàisde air a smàladh le uachdar.
  Thuirt am balach a tha a" fuireach air a" mhullach:
  - Thionndaidh a 'chèic an seo a-mach gu math stòlda!
  Dh" aontaich Amelina le seo:
  - Tha, tha biadh gòrach!
  Sheinn Carleson:
  - Biadh, biadh, biadh teas,
  A 'lìonadh do stamag - chan eil e ciallach!
  Agus thug am balach leis a" motair agus rug e air a" chèic ri taobh sgrìob an amhaich. Thionndaidh e agus dh" fheuch e ri briseadh saor. Ach a rèir coltais bha fios aig Carleson air dìomhaireachd agus fhuair e air a chumail.
  Cèic air a tweetadh:
  - Tha thu, gu dearbh, nad chanabal,
  Ach chan fheum daoine ithe ...
  Air sgàth an cannibal
  Faodaidh daoine a bhith sgìth!
  Thuirt Carleson le gàire:
  - An e duine a th' annad?
  Thuirt cèic le gàire:
  - Is urrainn dhomh bruidhinn!
  Thuirt am balach leis a" motair:
  - Bidh parrot a" bruidhinn cuideachd!
  Dh'èigh a' chèic:
  - Tha fiosrachadh agam cuideachd!
  Rinn balach Carleson gàire agus thuirt e:
  - Dè th' ann an còignear?
  Fhreagair cèic sa bhad.
  - Fichead 's a còig!
  Thuirt Amelia:
  - Tha, tha adhbhar ann a bhith ro an-iochdmhor!
  Cèic air a ghlanadh:
  - bolg làn,
  A bharrachd air bodhar!
  Chrath Carleson agus dh" fhaighnich i:
  Dè an diofar a tha eadar fithich agus fithich?
  Cèic air a bhualadh agus air a bhualadh:
  - 'S e fitheach a th' ann, 's is feannag a th' innte!
  Rinn Carleson gàire:
  - Chan eil! Is e gnèithean eadar-dhealaichte a tha seo, is dòcha gun ith thu air a shon?
  Fhreagair cèic:
  - Agus anns a" buffet dùinte dha feadhainn eile, thug an
  Cook fois-inntinn - na bi diùid ...
  Leis a' bhiadh feòil-itheach so
  Slugaidh tu inntinn villain cuideigin eile!
  Mhol Amelina, a 'toirt forc agus spàin na làmhan:
  Na bitheamaid cho an-iochdmhor ri bith reusanta. Is dòcha gu bheil e nas fheàrr an dà chuid gàirdeanan agus casan a tharraing dha?
  Chuimhnich Carleson:
  - Nach robh thu airson trasgadh?
  Rinn Amelina gàire agus fhreagair i:
  - Cutlet cronail, airson lùth-chleasaiche,
  Agus chan eil ach ruith a 'toirt air falbh cuideam!
  Thuirt Rabbit gu loidsigeach:
  - An seo tha a 'gheàrr a' ruith mòran -
  Agus dè cho fada 'sa tha e beò?
  Rinn Carleson gàire agus thug i fa-near:
  -Seo turtar slaodach, ach bidh e beò ùine mhòr!
  Ghabh Amelina e agus sheinn i:
  Air a slaodadh ann an eabar stoirmeil,
  Tha uachdar rèidh seann lòn ...
  Ah, bha i coltach ri Pinocchio,
  Tha mi sgaoilte, mì-mhodhail!
  Bha Carleson airson rudeigin a thoirt air falbh, mar a nochd caractar eile. Uill, seadh, seo Winnie the Pooh, mathan a tha gu math sabaid.
  Agus dh"itealaich e air bailiùn, agus beuc e:
  - Tha mi na theine
  A tha ag adhbhrachadh fìor acras ...
  Cuir a h-uile cumhachd feirge a-steach don bhuille
  Airson a-nis tha anam Winnie òg!
  Shìn Carleson a làmhan a-mach agus thuirt e:
  - Vinny, an urrainn dhut rudeigin nas liriceach a sheinn?
  Thuirt Winnie the Pooh gu loidsigeach:
  - Gu bheil min-sàibh agam nam cheann gus nach seinn mi gun dad!
  Rinn Amelina gàire, agus an uairsin rug a òrdagan rùisgte air sròn donn a" mhathain.
  Rinn am mathan gearan, ga shaoradh fhèin le geur gheur:
  - Chan eil! Na bi gòrach!
  Rinn Amelina gàire agus thuirt i:
  - Seadh, cha do chum mi thu !
  Thuirt Carleson gu loidsigeach agus eadhon a" seinn:
  - Chan urrainn dha duine a chumail,
  tha a smuaintean air an tarraing dìreach chun astar ...
  Is dòcha gur e freak a th" annam
  Tha mi a' dòrtadh compote...
  Ach chan eil mi a" faireachdainn duilich airson bunan bracaist!
  Is thuirt an coineanach, 's e crathadh a chluasan:
  - Chan eil! Is e sin dha-rìribh fear le motair a" feuchainn ri seinn!
  Dh'fhaighnich Amelina:
  - Am bheil iongantas ort gu bheil e a' seinn, no gu bheil e a' seinn gu saor ?
  Sheinn Carleson a-rithist mar fhreagairt:
  Tha an t-òran gar cuideachadh gu bhith a" togail agus a" fuireach,
  Canadh duine deagh òran...
  Agus an neach a choisicheas tro bheatha le òran,
  Cha tèid e à sealladh gu bràth an àite sam bith!
  Mhol Rabbit na dhòigh loidsigeach fhèin:
  "Is dòcha gu bheil e nas fheàrr a" chèic a roinn na ceithir?" An sin bidh an t‑aoibhneas da chèile agus nach faigh e reamhar?
  Ghluais a" chèic gu làidir:
  - Chan eil feum agam air cairteal! Tha e cho mi-dhaonna!
  Mhol Amelina a-rithist:
  - Nach ann dha-rìribh a tha pinn draoidheachd ann an dùthaich nan sìthichean gus gàirdeanan is casan a chur ris a" chèic?
  Rinn an coineanach gàire agus fhreagair i:
  - Gheibh thu seo ma leanas tu a' tuiteam dhan tobar. Ged a tha e gu mòr an urra ris a 'chùis!
  Chuimhnich Carleson:
  - Fhuair mi aon uair air motair fhaighinn dhomh fhìn, agus gu bràth dh'fhuirich mi nam bhalach, mar Peter Pan!
  Rinn an coineanach gàire.
  - Bi sàmhach! Agus an uairsin bidh an còigeamh neach-ithe eile ag itealaich chun chèic!
  Chuir Amelina a-mach:
  - Chan ith coineanach cèic!
  Thuirt am beathach cluasach:
  - Cha bhith nigheanan le foghlam a" ruith casruisgte!
  Fhreagair Amelina le osna:
  - Uill ... chan e dìreach nighean a th" annam!
  Rinn Coineanach sgadan:
  - Nas miosa na sin nuair a bhios inbheach a" lasadh shàilean rùisgte, pinc!
  Fhreagair Carleson:
  - Tha e mì-mhodhail dha coineanaich coiseachd ann an ad àrd agus miotagan!
  Rinn am beathach cluasach gàire:
  - Agus carson a tha sin?
  Winnie the Pooh air a chuir a-steach an seo:
  - Tha e coltach gu bheil a" chiad stad a" feitheamh rinn as t-fhoghar! Stadamaid ag argamaid. Agus leis gum faod a" chèic itealaich, chan eil feum air gàirdeanan is casan!
  Sheinn an toradh còcaireachd:
  Chan fheum spùinneadairean saidheans
  Agus tha e soilleir carson...
  Tha casan is gàirdeanan againn
  Agus tha an ceann gun fheum dhuinn!
  
  TRI MUSCAIDEAN AIR AITHNEACHADH
  GNIOMHARA.
  Atharrachadh Ameireaganach de Na Trì Musketeers ann an eachdraidh eile. Gu dearbh, tha a h-uile dad nas fhuaire na Dumas, agus le eileamaidean draoidheachd, agus mantra Iapanach.
  . CAIBIDEIL #1
  Atharrachadh sgrion de The Three Musketeers ann an dòigh ùr. Chan eil Dartagnan fhathast na leanabh mu dhà bhliadhna dheug a dh'aois, agus chan eil na balaich Musketeer eile ach beagan nas sine na trì-deug no ceithir-deug.
  Agus gu dearbh, tha iad ann an geàrr-chunntasan agus casruisgte, mar a bu chòir a bhith airson deugairean o chionn fhada. Agus tha iad airson a" bhanrigh a shàbhaladh bho machinations a" chardinal. Ach tha iad air an cur nan aghaidh leis a" mhì-chliù brùideil agus gu math inbheach, agus tha Constance Bonacieux cuideachd na nighean.
  Tha tòrr sabaidean anns an fhilm seo, agus a 'tilgeil reòiteagan, cèicean, agus seòrsaichean fìor ùr-nodha. Agus nuair a bha na balaich air an cuairteachadh le geàrdan a 'chàrdinal, an uairsin ann an làmhan Dartagnan bha gunna-inneal fìor dhrùidhteach le peilearan spreadhaidh àrd-inbhe. Bha e duilich don bhalach a leithid de cholossus a chumail agus chaidh a chuideachadh leis na Porthos as àirde agus as fèitheach am measg deugairean.
  Agus an uairsin, ma bhuaileas e mar-thà, bidh luchd-gleidhidh a 'chàrdinal a' gearradh sìos dusanan. Agus thig cinn cuid de na geàrdan agus roilig iad air an fheur.
  Agus tha e eadhon nas èibhinn nuair a bhios na balaich musketeer a 'spreadhadh air na nàimhdean le inneal-lasair. Ghabh iad fois an casan rùisgte, agus mar a bheireadh iad air agus a sparradh iad le jet mharbhtach.
  Tha na balaich sin dìreach iongantach.
  Cha do shuidh na ceathrar bhalach, gu dearbh, fhathast. Ghabh i agus ghlac i bàta le sgiathan a dhealbhaich i a rèir dealbhan Leonardo Da Vinci. Tha na daoine seo cho snog.
  Agus còmhla riutha an nighean casruisgte Constance Bonacier. Gabhaidh i e agus tilgidh i pulsar loisgeach le a ceann le a shàilean. Agus anns a 'bhad tha tomad de ghaisgich a' Chàrdinal a 'losgadh nan lasraichean.
  Agus cha do ghabh a" chùirteir an rìgh a rèir a" chanain. Agus is e coup armailteach a tha seo gu dearbh.
  Bidh ceathrar bhalach musketeer agus nighean a 'sabaid an aghaidh arm slàn. Agus tha iad nan aghaidh chan ann a-mhàin le daoine, ach cuideachd le orcs.
  Gu dearbh, faodar am film gu lèir a losgadh mar sin ann an stoidhle nan Stàitean Aonaichte - fionnar le buaidhean sònraichte.
  Agus bheir ceathrar bhalach dà‑bhliadhna-dheug no ceithir‐bliadhna‑deug a dh"aois, casruisgte agus goirid, ionnsaigh air an daingneach. Agus còmhla riutha tha nighean le falt a 'deàrrsadh mar dhuilleag òir.
  Bidh am balach Dartagnan a" tionndadh dà chlaidheamh draoidheil aig an aon àm, a" gearradh tro nàimhdean.
  An uairsin bidh casan lom, tana balach timcheall air dusan a" tilgeadh pea bàis.
  Bidh e a" spreadhadh agus dusan orcs a" sgapadh ann am pìosan fuilteach.
  Balach Musketeer a 'seinn:
  - Mar a bha sinn a 'fuireach, a' sabaid,
  Agus chan eil eagal a 'bhàis
  Mar sin bho seo a-mach, bidh thu fhèin agus mise beò!
  Agus anns an speur rionnagach
  Agus sàmhchair beinne ...
  Ann an tonn na mara agus teine borb!
  Agus teine feargach, agus feargach!
  Tha deugaire eireachdail, fèitheach, Porthos, a" sabaid le broilleach rùisgte agus e coltach ri Apollo.
  Bidh Porthos a" gearradh sìos orcs agus geàrdan a" chardinal le claidheamhan biorach. 'S e balach glè làidir a th' ann.
  An seo, le òrdagan lom, bidh leanabh ann an shorts a" cur boomerang air bhog. Agus gearr dheth cinn nan orcs.
  Ghabh Porthos e agus sheinn e:
  Tha e a" ciallachadh a bhith beò gu h-àlainn
  Tha e a" ciallachadh a bhith beò gu math ...
  Ar neart laidir,
  Neart inntinn agus tiomnadh!
  Agus buailidh sàil lom balach làidir an orc coitcheann san smiogaid. Agus falbhaidh na fiaclan uile.
  'S e balach beag nas lugha a th' ann an Athos, mu thrì bliadhna deug a dh'aois. Ach le aodann a tha gu math brìoghmhor agus uasal, ged is leanabh e.
  Mar sin ghabh e agus chùm e cuirm dealan-dè le claidheamhan. Agus gearradh sìos beagan orcs.
  Agus thilg òrdagan rùisgte casan a" ghaisgich òig gibht sgrios ro thubaisteach. Tha an leanabh seo dìreach iongantach. Agus tha e a 'seinn eadhon nas fheàrr.
  Thuirt am Balach Musketeer:
  - Biodh uaislean ag èigheach,
  Goil mar thonn ...
  Is sinne arm an t-sluaigh
  Bidh sinn a 'buannachadh dàn!
  Agus dh'amhairc am balach-Count air a cho-aoisean.
  Tha Aramis sa chumantas cho òg ri Dartagnan agus a" coimhead timcheall air dusan bliadhna a dh"aois. Balach glè bhòidheach, fionn.
  Bidh Aramis a" gearradh nan nàimhdean le claidheamhan agus a" giùlan fhiaclan a" seinn:
  - Rinn an diabhul cogadh an aghaidh an Tighearna Dia,
  Bha an nàmhaid a" sabaid gu cruaidh, gu brònach ...
  Ach phronn Criosd Satan le gràdh,
  Air a 'chrois, a' dearbhadh do fhìrinn!
  Agus thilg òrdagan lom a" bhalaich musketeer rudeigin le sgrios mòr.
  Agus thionndaidh an t-uabhas de orcs gu bhith air a reubadh às a chèile agus pìosan feòil shaggy a" smocadh gu mì-mhodhail.
  An uairsin sheinn am balach grinn agus seun:
  Mo Dhia, cia àillidh is glan thu,
  Tha mi a" creidsinn gu bheil do chaoimhneas gun chrìoch ...
  Thug thu do bheatha ghlòrmhor air a' chrois
  Agus a-nis loisgidh tu nam chridhe gu bràth!
  Bidh Constance cuideachd a" sabaid. Tha e coltach gur e nighean deugaire a th" innte, agus armachd oirre. Chan eil ach casan na h-ìghne lom agus gràsmhor.
  Thilg i dhaibh tiodhlac sgrios. Reub e às a chèile mòran de ghaisgich ifrinn agus creutairean bian, a" squeaking:
  - Glòir do 'n bhan-righ !
  Aramis, thuislich am balach glamourous sin orc. Thuit e, agus le clogaid adhairceach tholladh dithis d'a chompanaich sa bhad.
  Dh"fhaighnich an gaisgeach òg:
  - Agus gloir an Tighearna ?
  Thug an nighean Constance leis agus thilg i le a corragan rùisgte de a casan gràsmhor an tiodhlac sgriosail. Reub e tomad de orcs às a chèile, agus an uairsin sheinn iad ann an guth soilleir:
  Is tusa Tighearna na maise, an aoibhneis, na sìthe, agus a" ghràidh,
  An sgeadachadh de sholas soilleir gun chrìoch ...
  Dhòirt thu fuil phrìseil air a' chrois,
  Air a shàbhaladh le ìobairt neo-chrìochnach a 'phlanaid!
  Bha na còignear ghaisgich a" sabaid mar phasgan tìgearan no panthers. B' e clann a bh' annta, ach b' e clann uilebheist a bh' annta. Mar a phronn iad am feachd so uile de chreutairean biatach agus luchd-faire a' Chàrdinal.
  Gu sònraichte nuair a nochd lasair-lasair ann an làmhan nam balach. Agus thug iad bhuaithe e, agus bhuail iad e le sruth tiugh de lasair dhearg.
  Dartagnan, sheinn am balach crìochnachaidh seo:
  - Frasan a' seargadh, chan eil mòran fiùs ann,
  Spreadhadh...
  An seo thig àm an uilc -
  Tha an arm a" carachadh Genghis Khan!
  Bidh Porthos, ma bhuaileas e, a" bualadh mar sin. Chan e balach buileach a th" ann tuilleadh, ach deugaire, gille-ghaisgeach. Tha boireannaich mu thràth a 'coimhead air le miann. Agus tha e gu math eireachdail, dè na fèithean faochaidh a th" aige, lannan preas, fo chraiceann tana. Agus tha an aghaidh fhathast leanabhach, taitneach. An seo thog Portom baraille slàn de nitroglycerin. Agus mar a chuireas tu air bhog e san orcs.
  Thuit e le neart uabhasach agus bha buidheann-chatha slàn de chreutairean faltach air a reubadh às a chèile mar gum biodh grenade air a thilgeil dhan chuan.
  Sheinn Constance:
  - Agus aon, agus dhà, agus, trì agus, còig!
  Bidh mi a-rithist airson ùine mhòr!
  Creid mi, chan atharraich mi m" inntinn,
  tilgidh mi teagamhan Porthos gu aon taobh!
  Agus chuir an nighean air bhog a-rithist le a òrdagan rùisgte, pea le stuth-spreadhaidh marbhtach.
  Bidh Dartagnan, a" bualadh nan orcs agus a" phrìomh fhreiceadain le a chlaidheamhan, agus, aig mullach a sgamhanan, beucaidh e:
  - Is mise an trodaiche as motha
  Agus canamaid dìreach - 's math a rinn thu!
  Agus tha am balach le òrdagan rùisgte coltach ri bhith a" tilgeil tiodhlac sgrios. Agus bhàsaich uimhir de orcs.
  Bhuail Porthos an orc le sàil rùisgte, bhalach anns an stamag. Chaidh e thairis agus loisg e sìos dusan creutair bian.
  Sheinn am balach Porthos:
  - Tha an snàthainn briste
  Tha bàs olc a 'bagairt oirnn!
  Airson daoine a bhith beò
  Feumaidh Orc bàsachadh ann am blàr!
  Athos, gu h-obann chuir am balach seo ann an shorts a chorragan sìos agus nochd slat draoidheachd annta.
  Ghlac an gaisgeach òg e agus loisg e pulsar-cath bho bhàrr a shlait. Agus reub e mòran de luchd-dùbhlain. Agus mheasg iad suas, agus thòisich na orcs air losgadh mar choluman air am bogadh ann am pronnasg. Seo buille Athos.
  Sheinn am balach cunnt:
  - Tha ann an rìoghachd nan orcs -
  Loch Eabarach...
  Tha lilies fo bhlàth!
  Tha lilies fo bhlàth!
  Blàth!
  Thug Aramis fa-near le gàire, a 'bualadh nan orcs le a chlaidheamhan, agus a' tilgeil shnàthadan puinnseanta le òrdagan rùisgte chasan leanabh.
  Agus sheinn an gille:
  - Tha 'n talamh fialaidh dhuinne peacaich,
  Agus tha an speur làn de chunnartan ...
  Tha sinn nar teaghlach càirdeil de dhaoine -
  Bidh fàileadh ròsan cho math ro stoirm tàirneanach!
  Seo na Musketeers.
  Agus, gu dearbh, tha Constance na nighean crìochnachaidh. Tha blaster aice na làmhan mu thràth. Agus bidh òrdagan lom a" tilgeil grenade sgrios beag.
  Sheinn an gaisgeach òg:
  - Tha mòrachd na Frainge ag aithneachadh na planaidean,
  Bhris sinn na h-orcs le buille den chlaidheamh ...
  Tha sinn air ar meas agus air ar meas le uile chinneach an t-saoghail,
  Ged a tha thu a 'toirt ionnsaigh - horde de locust!
  Agus tha an blaster na fhìor armachd ... Chan eil e soilleir cò às a thàinig e anns an fhilm gòrach seo airson deugairean.
  Ach tha Milady a" feuchainn ri ionnsaigh a thoirt orra. Tha i air griffin na leòmhann le sgiathan. Agus tha an gaisgeach na làmhan a 'cumail slat draoidheil. Agus mar a tha e a" spreadhadh a-mach às le pulsar murt.
  Cha robh ach sàilean rùisgte nam balach a' gortachadh, 's bha buinn rùisgte, beagan duslach, na cloinne air an losgadh.
  Ach sheinn am balach mar fhreagairt:
  - Chan fhaicear pàrras anns a' cheò,
  Agus dh'fhàs an corp cleachdte ris an ifrinn ...
  Bidh sinn ag èigheach ri ionnsaigh banzai fionnar,
  Dèanamaid sabaid gu gaisgeil!
  Bha a" Bhean Uasal Winter bhon gryphon a" bualadh le pulsars agus dealanach agus a" beucaich aig mullach a sgamhanan:
  - Na caomhain na gillean,
  Marbh iad bastards. .
  Mar a bhithear a' crùbadh nam balg-leapa
  Loisg mar cockroaches!
  Mar fhreagairt, chuir Dartagnan air bhog biodag le cas rùisgte, cas leanaibh. Chaidh e a dh"ionnsaigh Milady air slighe briste.
  Beuc a' bhan-draoidh :
  -O bhalaich, tha, tha thu nad chreachadairean,
  Clàraichte mar speuradairean agus pìleatan!
  Sheall Porthos a dhòrn, agus dh"èigh e:
  - Reubaidh mi mo bheul, tilgidh mi mach luchd-brathaidh !
  Rinn Constance ceartachadh air an tomboy cumhachdach le gàire:
  - Na tabhair mionnan, a bhalaich, tha thu borb,
  Tha scolding mar thoradh air stalemate sìorraidh!
  Dh" aontaich Aramis le seo:
  - Bu chòir dèiligeadh ri boireannach mar bhoireannach ... Agus tha gaol aig boireannach air gràdh!
  Rinn Lady Winter gàire ominously. Nochd boma meud pineapple na làmhan. Agus air, bha an litir "A" a 'deàrrsadh ominously.
  Sheinn Dartagnan le feirg:
  Chan eil buannaichean anns a" chogadh mu dheireadh
  Agus cha tèid am madadh-allaidh a shàbhaladh bho volley de rocaidean ...
  Carson a tha thu a 'cur a' bhoma anns an arsenal,
  Eiridh cuairt-ghaoth, agus droch dhuin' !
  Thug Constance òrdagan lom na h-ìghne agus chuir i pea beag air bhog.
  Rinn Baintighearna Winter gàire mu dheidhinn seo.
  - Oidhirpean truagh!
  Fhreagair an nighean gu dàna:
  - Ge bith cò a tha ag iarraidh boma gheibh e air a' mhullach e!
  Agus an uairsin ghabh am pea gu h-obann agus mheudaich e ann am meud. Chaidh i suas mar builgean mòr. Agus chaidh an soitheach seo, mar mhuc-mhara spìosrach, a shlugadh leis a" Bhean Uasal Winter.
  ghlaodh Dartagnan, a" rùisgeadh fhiaclan:
  - Chan eil a" choinneamh sin dad coltach ri fortan sìmplidh,
  An turas seo bha a h-uile dad eadar-dhealaichte!
  Thog Constance suas e gu deònach, agus chuir i a sàil lom, cruinn, pinc air an talamh. Agus dh"fhalbh tonn tsunami, a" leagail nan orcs agus geàrdan a" chardinal.
  Agus lean an nighean a" seinn:
  - Cha tig ar dùthaich gu bhith na fhàsach,
  Ged tha sinn a' ruith, tha sinn casruisgte le fuil!
  Chaidh a 'Bhean Uasal Winter a ghlacadh ann am builgean, agus gu h-obann eadhon air a lùghdachadh ann am meud.
  Chaidh na h-orcs a-null agus reothadh iad còmhla ris na geàrdan. Agus chuir na còignear ghaisgich mhòra ceum.
  Seo an Cardinal Richelieu fhèin. Tha e coltach ri damhan-allaidh mòr uile ann an dubh. Agus cuideachd mar a dh'fheuchas e ri fuck mar fhreagairt le pulsar.
  Agus tha am pulsar mòr, coltach ri ailbhean. Agus cuileagan, a 'meudachadh ann am meud.
  Sheinn Constance ann an eu-dòchas:
  - A mhaighdean naomh, tha mi falbh,
  Thusa Dartagnan amadan -
  Agus gu dìomhain streap e air a 'chàrdinal!
  Mar fhreagairt, cuiridh Porthos a chlaidheamhan na shròn. Agus mar a bheir e agus a sreothartaich ....
  Dh' flialbh am pulsar cosmhuil ri cnoc. Agus sgèith air ais, a 'lùghdachadh ann am meud. Agus mar sin thuit e air a 'chàrdinal. Agus thionndaidh fìor riaghladair na Frainge gu cloich sa bhad. Agus an uairsin bhris a 'chlach, a' crìonadh gu gainmheach.
  Agus leum na còignear a bha a" sabaid suas, a" tionndadh, agus a" leigeil ma sgaoil dealanaich às an sùilean, a" seinn;
  Tha an t-àm ann, tha an t-àm ann, dèanamaid gàirdeachas nar beatha,
  Bòidhchead agus an cupa, an lann fortanach ...
  Beannachd leat, beannachd, a" crathadh itean air an ad,
  Bidh sinn a" feadaireachd gu dànachd barrachd air aon uair, bidh sinn a" feadaireachd gu dànachd barrachd air aon uair,
  Bidh sinn ag èigheach ri dànachd - feannag! Feannag!
  . TURAS ÙR MAINSTEIN
  Chaidh aig Mainstein air Hitler a chreidsinn nach obraich Operation Citadel, leis gu robh an t-Arm Dearg deiseil airson an ionnsaigh a chuir air ais. Agus dh'atharraich na Gearmailtich aig a' mhionaid mu dheireadh am planaichean agus chuir iad ionnsaigh air na Donbass. Agus fhuair iad air na saighdearan Sòbhieteach a ghlacadh le iongnadh.
  Agus briseadh a-steach don Don. Le bhith a" gluasad feachdan gu sgiobalta, thilg an t-Arm Dearg saighdearan gu cath dìreach bho na h-echelons. Bha na call ri fhaicinn.
  Ach, gu dearbh, chan e seo am prìomh rud.
  Anns a 'bhlàr air a' Panther, bha ceathrar nigheanan Gearmailteach a 'sabaid. Gu dearbh, bha iad casruisgte agus ann am bikinis. Agus ma bha iad mu thràth a 'losgadh, an uairsin dìreach air targaid.
  Bhrùth Gerda an inneal-brosnachaidh le a òrdagan rùisgte, bhuail i trithead "s a ceithir agus rinn i coed:
  - 'S e teachdaire mòr madadh-allaidh a th' annam,
  Cha chreid mi anns a 'bhlàr gu trifle!
  Dhearbh Charlotte:
  - Na bitheamaid 'nar trifles !
  Agus cuideachd air a losgadh le cuideachadh bho òrdagan lom.
  Bha, bha an sgioba èibhinn. Chan eil a leithid de nighean, cha stad duine agus dad.
  Agus a-nis bhuail Kristina cuideachd, a 'briseadh tro thùr an USSR KV. Dhealaich na caileagan ann an cumhachd cosmach agus crith. Tha dealas soilleir annta.
  Loisg Magda cuideachd mu seach, agus cuideachd le a òrdagan rùisgte. Agus bho astar bhris i tro howitzer Sòbhieteach. Seo an nighean.
  San fharsaingeachd, chaidh an t-sabaid a shealltainn mar caricature ...
  Tharraing Gerda eadhon a bra dheth bhon bhroilleach aice, agus tharraing i an inneal-brosnachaidh leis an nipple scarlet aice. Agus ruith teilgean tollaidh armachd a dh" ionnsaigh an targaid millteach.
  An uairsin bhuail i an nipple dearg aice, a 'nochdadh a broilleach agus Charlotte, a' bualadh tron chàr Sòbhieteach.
  Agus mar sin chuir e air bhog projectile millteach agus nipple ruby Cristina, a 'bualadh air an targaid gu ceart.
  Agus aig a" cheann thall, dh"obraich aodach Magda le a nipple sùbh-làir, swollen cuideachd.
  Clann-nighean ann an cogadh air an dealbhadh a-nuas. .
  Tha e a" coimhead èibhinn. Ach ràinig na Gearmailtich an Don fhathast. Shoirbhich leotha as t-samhradh le bhith a 'cur air bhog ionnsaigh timcheall Kursk agus ann an stiùireadh Voronezh.
  Thug an soirbheachadh seo buaidh cuideachd air cùrsa gnìomh san Iar. Chaidh dàil a chuir air tìr ann an Sicily a-rithist. Agus chan eil an aimsir anns a 'Mhuir Mheadhan-thìreach glè mhath.
  Agus mar sin cha do thachair an coup san Eadailt. Tha Mussolini fhathast ann an cumhachd, agus chan eil na Gearmailtich a 'toirt air falbh na feachdan aca san Iar.
  Anns an Lùnastal, ghabh na Gearmailtich Kursk, aig a 'cheann thall ghabh iad Voronezh. Bha call an Airm Dheirg gu math mòr. Ach chaidh stòran ùra den ìre a-steach don bhlàr. Agus dòigh air choireigin stad na Gearmailtich ...
  Agus an uairsin foghar, uisgeachan. Thòisich tancaichean trom Gearmailteach "Panthers", "Tigers" agus gunnaichean fèin-ghluasaid "Ferdinanda" a 'dol an sàs.
  Agus chan eil na caileagan air an Panther cho comhfhurtail. A-cheana ann am bikini tha iad a 'reothadh.
  Ge-tà, sheinn Gerda airson sunnd:
  - Mur biodh geamhradh ann,
  Ann am bailtean agus bailtean beaga. .
  Cha robh fios againn a-riamh
  Na làithean sona seo!
  Agus a-rithist, bidh a h-òrdagan lom a 'tarraing an inneal-brosnachaidh agus a' briseadh a 'chàr Sòbhieteach.
  Thuirt Charlotte le gàire:
  - O, reothadh, reothadh,
  Na reothadh mi
  Na reothadh mi
  Tha mi air each!
  Agus cuideachd losgadh le òrdagan lom. Tha i na sàr nighean, gu dearbh.
  Ged, gu dearbh, tha an dàimh as connspaideach aice ri fir.
  Ach loisg Cairistìona an turas seo le cuideachadh bho nipple scarlet, a" toirt dheth a bra agus a" squeaking:
  - Cha bhi e tàmailteach don nighinn,
  Reic thu fhèin airson rubles ...
  Freiceadan reòthadh-voivode,
  A" dol seachad air na rudan aige!
  Loisg Magda cuideachd le nipple ruby agus rinn i coed, a" faicinn mar a bha an Sobhietach trithead "s a ceithir a" losgadh:
  - Tha sealbh agam air beairteas,
  Chan urrainn dhut an cunntadh, eadhon ceud bliadhna a chunntadh ...
  Cò mharbh chan eil aithreachas orm
  Chan eil thu nad shaighdear a" magadh!
  Agus bidh an gaisgeach a 'magadh air a com-pàirtichean a-rithist. Tha na ceithir nigheanan gu dearbh glamourous, agus aig an aon àm tana agus fèitheach.
  Nuair a bhuail an reothadh mu dheireadh agus an sneachda a" càrnadh, chaidh an iomairt gu làmhan an Airm Dheirg.
  An seo, tha caileagan Sòbhieteach air cliù a dhèanamh dhaibh fhèin ann am blàr.
  Tha Alenka agus a bhuidheann-chatha a" ruith gus ionnsaigh a thoirt. Gu dearbh, a dh'aindeoin an reothadh agus an t-sneachda, tha na caileagan casruisgte agus ann an aon bikini. Agus dh'fhàg cuid eadhon iad fhèin dìreach panties.
  Bidh Alenka a" losgadh bho inneal gunna. Tha na peilearan aice ceart air an targaid. Agus an uairsin bidh an nighean, mar a bheir i e, agus le a òrdagan rùisgte, a 'tilgeil boomerang marbhtach. Agus leagaidh ceannard nan naimhdean gu mòr.
  Sheinn an gaisgeach, a" rùisg a fiaclan mar neamhnaidean à mhuineal na banrigh:
  - Tha an luchd-èisteachd a 'feitheamh - aghaidhean brònach,
  Chan eil airgead a" cunntadh - tha mi nam mharbhaiche!
  Bhuail Anyuta na saighdearan Gearmailteach le dealanach bhon nipple sgàrlaid aice agus rinn iad co-èigneachadh:
  - Chan eil thu ceart! Is e gaisgich uasal a th" annainn, chan e murtairean!
  Bidh Alla ruadh, aig a bheil falt cho teth agus cho teine s gum faod e rèisimeid slàn a losgadh, cuideachd a 'losgadh bho ruby nipples le sgoltagan ceò, agus gluaisidh iad agus loisgidh iad buidheann de nàimhdean gu lèir sa bhad.
  Sheinn an gaisgeach:
  - Bha mi glè chaoimhneil.
  Tha gaol agam air daoine le mo chridhe uile ...
  Fo shoidhne na h-iolaire ghorm
  Do chrùn - òrail!
  Bidh Maria cuideachd a" sgrìobadh bho ghunna-inneal agus a" tilgeil mèinnean ceò le ceimigeachd le òrdagan rùisgte. Is e seo na nigheanan - trannsa air leth.
  Agus sheinn an gaisgeach:
  - Tha sakura anns a h-uile àros,
  Bidh e ag itealaich mar shaighead olc ...
  fhliuch sinn na Nadsaidhean anns an taigh beag,
  Agus tha ar smuaintean coltach ri snàthad!
  Geamannan Oiliompaics a 'sgrìobadh air na Nadsaidhean bho inneal gunna. 'S i nighean ghaisgich a bhearradh :
  - Na snàthadan agam, snàthadan biorach mar pheilearan!
  Gu dearbh, bha ùine chruaidh aig na Gearmailtich anns an fhilm - bha iad air am brùthadh gu mòr.
  Is e seo an t-uabhas bàis ...
  Agus seo an sealladh leis an neach-tòiseachaidh. Chaidh am balach a thoirt sìos gu na shorts aige agus le a làmhan ceangailte, chaidh an stiùireadh casruisgte tron reothadh. Agus air a chuipeadh le cuipean....
  Bidh am balach ag osnaich agus a" gabhail ceum air adhart. Tha seo gu math cruaidh ...
  Agus seo boireannach Gearmailteach Mairead a" cluich an harmonica. Winks aig an tùsaire agus ag ràdh:
  - Carson a tha casan a' bhalaich fuar?
  Fhreagair am Pioneer:
  - Ma thuit thu 'n gaol ri mathair a' ghille,
  Anns an reothadh, casruisgte, chaidh do 'n leannan !
  Rinn am boireannach Gearmailteach gàire agus thuirt i ann an deagh Ruisis:
  - Uill, temper an tùsaire! Tha e fìor mhath airson slàinte!
  Agus bha am balach, casruisgte agus cha mhòr rùisgte, air a stiùireadh nas fhaide tron t-sneachda.
  An uairsin tha blàr ùr air a shealltainn leis na gaisgich Sòbhieteach. Gu follaiseach, chan e dìreach sgeulachd sìthiche a th" ann.
  Bha Margarita, a" pronnadh luchd-dùbhlain, a" rùisgeadh a fiaclan, a" grodadh:
  - Tha àite airson feat anns an t-saoghal!
  Agus snàthadan puinnseanta air an sgapadh bho chas lom na h-ìghne, a 'bualadh air na Nadsaidhean agus na plèanaichean agus na tancaichean aca.
  Thilg Natasha cuideachd a òrdagan rùisgte, gu murt agus a" caoineadh:
  Cha dìochuimhnich sinn gu bràth agus cha toir sinn maitheanas gu bràth.
  Agus chaidh a claidhnean tro na faisisteachan sa mhuileann.
  Rinn Zoya, a" gearradh nan nàimhdean, squeak:
  - Airson òrdugh ùr!
  Agus snàthadan ùra air an sgapadh bho a casan rùisgte. Agus dè a tha san t-sùil, dè a tha ann an sgòrnan nan saighdearan Nadsaidheach agus itealain.
  Seadh, bha e soilleir gun robh na gaisgich a" fàs togarrach agus feargach.
  Augustine, a 'gearradh sìos saighdearan geala agus tancaichean, squeak:
  - Bidh an iarann againn!
  Agus tha tiodhlac ùr, marbhtach ag itealaich bho a cas-rùisgte. Agus takni tuiteam agus luchd-cogaidh geal.
  Bidh Svetlana a 'gearradh chun a' mhuillear, tha a claidheamhan coltach ri dealanach.
  Tha na Nadsaidhean a" tuiteam mar sguaban.
  Bidh an nighean a" tilgeil shnàthadan le a casan rùisgte agus a" squeaks:
  - Airson Mother Russia a bhuannaicheas!
  Bidh Margarita cuideachd a" pronnadh luchd-dùbhlain.
  Tha a casan rùisgte a' seirm. Tha na Nadsaidhean a" bàsachadh ann an àireamhan mòra. Tha an gaisgeach ag èigheach:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus an uairsin bheir an nighean agus gearraidh e ...
  An tomad de chuirp shaighdearan faisisteach.
  Ach tha Natasha air an oilbheum. Bidh e a" gearradh sìos na Nadsaidhean còmhla ris na tancaichean, agus a" seinn:
  - Tha an Ruis sgoinneil agus radiant,
  Is e nighean gu math neònach a th" annam!
  Agus bidh diosgan ag itealaich bho a casan casruisgte. A chunnaic sgòrnan nan Nadsaidhean. Seadh, is e nighean a tha seo.
  Tha Zoya air an sàrachadh. A 'gearradh saighdearan donn leis an dà làmh. A 'sgoltadh a-mach à tube. Agus bidh e a" tilgeil shnàthadan marbhtach le òrdagan rùisgte - losgadh sìos tancaichean agus plèanaichean.
  Agus aig an aon àm tha e a 'seinn dha fhèin:
  - O, bludgeon rachamaid,
  O, thèid am fear as fheàrr leam!
  Augustina, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean agus a" cur às do na saighdearan donn, squeals:
  - Gach dubhach agus ann an craiceann ainmhidh,
  Ruith e gu poileis aimhreit le cluba!
  Agus le òrdagan rùisgte, cuiridh e air bhog aig an nàmhaid, rudeigin a mharbhas ailbhean, agus eadhon nas motha na tanca.
  Agus an uairsin squeak:
  - Madaidhean-allaidh!
  Svetlana air an ionnsaigh. A" gearradh, a" slaodadh nan Nadsaidhean. Le casan casruisgte, bidh e a" cur air bhog tiodhlacan bàis orra.
  A' ruith muileann le claidheamhan.
  Bhris i mòran de luchd-sabaid agus squeals:
  - Tha buaidh mhòr a 'tighinn!
  Agus a-rithist tha an nighean ann an gluasad fiadhaich.
  Agus bidh a casan rùisgte a" cur air bhog snàthadan marbhtach, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean.
  Tha Margarita a" dol air adhart leis an oilbheum. A 'briseadh a h-uile nàmhaid ann an sreath. Tha a claidheamhan nas cruaidhe na lannan muileann-gaoithe. Agus òrdagan rùisgte a" tilgeil thiodhlacan bàis, tha tancaichean agus plèanaichean a" losgadh.
  Tha an nighean air an eucoir. Cur às do ghaisgich dhonn gun deas-ghnàth.
  Agus leuman a-nis agus a-rithist, agus toinneamh!
  Agus tha tiodhlacan sgrios a 'falbh bhuaipe.
  Agus tha na Nadsaidhean fhèin a 'tuiteam marbh. Agus cruinnichidh tuman iomlan de chuirp suas.
  Tha Margarita ag èigheach:
  - 'S e balach Ameireaganach a th' annam!
  Agus a-rithist thilg a casan rùisgte an t-snàthad.
  Agus an uairsin dusan snàthad eile!
  Tha Natasha air an ionnsaigh cuideachd gu math fionnar.
  Agus tilgidh e casruisgte, agus spìonar as connlach e.
  Agus a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - 'S e bàs spìocach a th' annam ! Chan eil agad ach bàsachadh!
  Agus a-rithist bòidhchead ann an gluasad.
  Tha Zoya a" cur casg air cuirp Nadsaidheach. Agus bidh boomerangs an sgrios cuideachd ag itealaich bho a casan rùisgte.
  Agus bidh na gaisgich dhonn a" tuiteam is a" tuiteam.
  Tha Zoya a" sgreuchail:
  - Nighean casruisgte, buannaichidh tu!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich bho shàilean lom na h-ìghne. A tha dìreach a-steach do amhaich nan Nadsaidhean a 'cladhach.
  Bidh iad a 'tuiteam marbh.
  No an àite, gu tur marbh.
  Augustine air an oilbheum. A' pronnadh saighdearan donn. Tha na claidheamhan aice air an giùlan na dhà làimh. Agus tha i na sàr ghaisgeach.
  Bidh iomghaoth a" sguabadh tro na saighdearan faisisteach.
  Nighean le falt ruadh:
  - Tha an àm ri teachd falaichte! Ach bidh e na bhuannachd!
  Agus air an oilbheum, bòidhchead le falt lasrach.
  Tha Augustine a' beucadh ann an ecstasy fiadhaich:
  - Bidh diathan a 'chogaidh a' reubadh a h-uile càil!
  Agus an gaisgeach air an eucoir.
  Agus tha a casan rùisgte a" tilgeil mòran shnàthadan biorach, puinnseanta.
  Svetlana ann an cogadh Agus mar sin spìosrach agus sabaid. Bidh a casan rùisgte a" tilgeadh a-mach uimhir de rudan marbhtach. Chan e duine, ach bàs le falt fionn.
  Ach ma bhriseas e, chan urrainn dhut stad a chuir air.
  Tha Svetlana a" seinn:
  - Cha bhi beatha mar mhil,
  An leum sin ann an dannsa cruinn!
  Leig leis an aisling a thighinn gu buil -
  Bidh bòidhchead a" tionndadh duine gu bhith na thràill!
  Agus ann an gluasad na h-ìghne casruisgte tha barrachd is barrachd rage ann.
  Tha Margarita na nighean stoirmeil na gnìomhachd. Agus a 'bualadh air na nàimhdean.
  An seo chuir i air bhog le a cas rùisgte, pea le stuth-spreadhaidh. Sprèidh i, agus sa bhad tilgidh i suas ceud Nadsaidheach agus deich tancaichean.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Thig buaidh thugainn co-dhiù!
  Agus ruithidh e am muileann le claidheamhan - bidh na baraillean tancaichean ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Luathaich Natasha na gluasadan aice. A' chaileag a' gearradh sìos nan gaisgeach donn. Agus fhad 'sa tha thu ag èigheach:
  - Tha buaidh a" feitheamh ri ìmpireachd na Ruis.
  Agus cuireamaid às do na Nadsaidhean aig astar nas luaithe.
  Tha Natasha na nighean crìochnachaidh.
  Chan eil e a 'smaoineachadh a bhith a' stad agus a 'slaodadh sìos, agus tancaichean agus plèanaichean a' dol air seacharan.
  Tha Zoya air an sàrachadh. Tha e coltach gu bheil na claidheamhan aice a 'gearradh salad feòil is meatailt. Bidh an nighean a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha ar saoradh an èifeachd !
  Agus bidh òrdagan lom cuideachd a 'tilgeil snàthadan mar sin.
  Agus mòran dhaoine le sgòrnan briste, nan laighe mun cuairt ann an tuiltean de chuirp, a bharrachd air tancaichean briste agus itealain sìos.
  Is e nighean seòlta a th" ann an Augustine. Agus bidh e a" brùthadh a h-uile duine mar gur e robot a th" ann bho hyperplasma.
  Chan eil e mar-thà air ceud Nadsaidheach a bhriseadh. Ach bidh a h-uile càil a 'togail an astar. Agus tha an gaisgeach fhathast a" beucaich.
  - Tha mi do-chreidsinneach! An fheadhainn as fhuaire san t-saoghal!
  Agus a-rithist, am bòidhchead san ionnsaigh.
  Agus bho a òrdagan lom, bidh peas ag itealaich a-mach. Agus chaidh trì cheud Nadsaidheach agus dusan tanca a reubadh às a chèile le spreadhadh cumhachdach.
  sheinn Augustine:
  - Cha 'n aill leat ar fearann a ghlacadh !
  Tha Svetlana cuideachd air an oilbheum. Agus chan eil e a 'toirt seachad aon ghram de fhaochadh. Wild Terminator Nighean.
  Agus tha e a 'gearradh nan nàimhdean agus a' cur às do na Nadsaidhean. Agus tha an àireamh de luchd-sabaid donn mar-thà air tuiteam a-steach don dìg agus air na rathaidean.
  Bha an còignear feargach. Rinn sabaid fiadhaich.
  Thionndaidh taisbeanadh fìor fhionnar a-mach gu bhith fionnar. Agus cia mheud a mharbh Nadsaidhean. Agus mharbh an àireamh a bu mhotha den fheadhainn a bu mhotha na sabaidean donn.
  Tha Margarita cuideachd anns an t-sabaid. A" pronnadh armailtean cinnamon is stàilinn agus ròin:
  - Rèisimeid clisgeadh mòr! Bidh sinn uile a" draibheadh a-steach don chiste!
  Agus tha a claidhnean air am briseadh leis na Nadsaidhean. Tha an àireamh de luchd-sabaid donn air tuiteam mu thràth.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi eadhon nas fhuaire na panthers! Cruthaich gur e a h-uile duine as fheàrr!
  Agus bho shàilean lom na h-ìghne, mar pea le stuthan-spreadhaidh cumhachdach, thèid e a-mach.
  Agus buail air an nàmhaid.
  Agus bheir e agus brisidh e cuid den luchd-dùbhlain agus tancaichean agus eadhon plèanaichean.
  Agus tha Natasha ann an ùghdarras. Agus buailidh i an luchd-dùbhlain, agus cha toir i fhèin sliochd do neach sam bith.
  Cia mheud Nadsaidheach a tha air briseadh a-steach mu thràth.
  Agus tha a fiaclan cho geur. Agus tha na sùilean saphir. 'S e seo an nighean - a' phrìomh gu bàs. Ged a tha a h-uile com-pàirtiche aice - luchd-cùraim gu bàs!
  Tha Natasha ag èigheach:
  - Tha mi craicte! Bidh peanas agad!
  Agus a-rithist, gearraidh an nighean sìos mòran de Nadsaidhean le claidheamhan.
  Tha Zoya a" gluasad agus tha i air mòran de ghaisgich dhonn a ghearradh.
  Agus bidh casan lom a 'tilgeil snàthadan. Bidh gach snàthad a" marbhadh grunn Nadsaidhean. Tha na nigheanan sin gu math brèagha.
  Bidh Augustine a" toirt air adhart agus a" pronnadh luchd-dùbhlain. Agus aig an aon àm, chan eil e a 'dìochuimhneachadh a bhith ag èigheach:
  - Chan urrainn dhut teicheadh bhon chiste!
  Agus bheir an nighean a fiaclan agus rùisg i a fiaclan!
  Agus tha an ceann-dearg mar sin ... Gruaige a 'sruthadh sa ghaoith, mar bhratach proletarian.
  Agus tha a h-uile dad gu litireil a 'tighinn a-mach à fearg.
  Svetlana a ' dol a-nuas An seo gheàrr i tòrr chlaigeann agus tùir tanca. Gaisgeach a rùisg a fiaclan.
  A ' taisbeanadh na teanga. Agus an uairsin a 'sgoltadh bho connlach. An uairsin tha e ag èigheach:
  - Am bi sibhse marbh !
  Agus a-rithist, bidh snàthadan marbhtach ag itealaich bho a casan rùisgte, a bhuail saighdearan-coise agus itealain.
  Sheinn Margarita le toileachas:
  - Chan eil dad do-dhèanta! Tha mi a" creidsinn gun tig saorsa!
  Thilg an nighean cascade marbhtach de shnàthadan a-rithist air na Nadsaidhean agus na tancaichean aca, a" leantainn:
  - Theid an dorchadas air falbh ! Bidh ròsan a" fàs!
  Agus an gaisgeach, cho luath 'sa thilgeas i pea le a h-òrdagan rùisgte, mar sin sa bhad dh'itealaich mìle Nadsaidhean suas dhan adhar. Seadh, tha arm na h-ìmpireachd dhonn, ifrinn a' leaghadh as fa chomhair ar sùl.
  Natasha ann an cogadh. A" leum mar cobra. A 'spreadhadh nàimhdean. Agus tha uimhir de Nadsaidhean a" bàsachadh agus plèanaichean a" tuiteam.
  Their nighean agus claidheamhan, agus gràinean air an gual, agus sleaghan. Agus snàthadan.
  Aig an aon àm, bidh e cuideachd ag èirigh:
  - Tha mi a 'creidsinn gun tig buaidh!
  Agus gheibh glòir nan Ruiseanach!
  Bidh òrdagan lom a" tilgeil snàthadan ùra, a" bualadh air luchd-dùbhlain.
  Zoya ann an gluasad fiadhaich. A 'toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Gearr iad ann am pìosan beaga.
  Bidh boireannach a" ghaisgich a" tilgeil shnàthadan le a corragan rùisgte. A" briseadh tro luchd-dùbhlain, agus mar a bhithear a" rughadh:
  Tha ar buaidh iomlan aig làimh!
  Agus giùlainidh e muileann fiadhaich le claidheamhan, a" sguabadh air falbh tancaichean. Is e seo dha-rìribh nighean coltach ri nighean!
  Ach chaidh cobra Augustine air an oilbheum. Tha am boireannach seo na trom-laighe airson a h-uile trom-laighe.
  Agus ma ghearras e e, tha e a 'ciallachadh gum bi e ga ghearradh.
  Às deidh sin, gabhaidh an ceann ruadh agus seinnidh e:
  - Fosglaidh mi na claigeann uile ! Tha mi nam aisling mòr!
  Agus a-nis tha a claidheamhan ann an gnìomh agus air an gearradh tro fheòil is meatailt.
  Bidh Svetlana cuideachd a 'dol air adhart leis an ionnsaigh. Chan eil breicichean aig a" chaileag seo. Cho luath 's a bhios iad a' sgoltadh, mar sin tha an àireamh de chuirp air a sgapadh, agus tha plèanaichean agus tancaichean a 'tuiteam.
  Bidh an neach-crìochnachaidh blonde ag èirigh:
  - Dè cho math 'sa bhios e! Dè cho math 'sa bhios e - tha fios agam air!
  Agus a-nis tha peas marbhtach ag itealaich bhuaipe.
  Beag ann am meud, ach marbhtach ...
  Mar a bhriseadh tu ann am pìosan beaga.
  Nì Margarita seo a-rithist ann am blàr.
  Agus gearradh sìos mòran de luchd-sabaid donn. Agus a 'gearradh beàrnan mòra.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - 'S e Lambada an dannsa againn air a' ghainmhich!
  Agus bhuail e le spionnadh ath-nuadhaichte.
  Tha Natasha air an ionnsaigh eadhon nas feargach. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Chan eil e math dhaibh a bhith an aghaidh nigheanan mar sin.
  Ghabh Natasha e agus sheinn i:
  - Tha ruith san spot na rèiteadair cumanta!
  Agus chaidh an nighean gaisgeil a-steach don luchd-dùbhlain le leithid de bhuillean.
  Agus tilgidh e diosgan cas-ruisgte.
  An seo ruith i am muileann. Ràinig tomad cinn an airm dhonn air ais agus na tancaichean a" losgadh.
  Tha i na bòidhchead sabaid. Beat thu fhèin armada cho buidhe.
  Tha Zoya a" gluasad, a" pronnadh a h-uile duine gun eisgeachd. Agus tha a claidheamhan mar siosar bàis.
  Tha an nighean dìreach àlainn. Agus tha a casan rùisgte a" tilgeadh snàthadan gu math puinnseanta.
  Dèan a" chùis air luchd-dùbhlain. Bidh iad a" tolladh an amhaich agus a" dèanamh chisteachan-laighe, a" toirt air tancaichean agus plèanaichean spreadhadh.
  Ghabh Zoya e agus rinn i squeak:
  - Mura h-eil uisge anns an tap ...
  Ghlaodh Natasha le toileachas:
  Mar sin is e do choire a th" ann!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeil rudeigin a mharbhas gu mionaideach. Is e fìor nighean nighean a tha seo.
  'S o 'chasan rùisgte, mar a dh'iticheas an lann. Agus buailidh e mòran de luchd-sabaid, a 'gearradh dheth tùir bho tancaichean.
  Augustine a' gluasad. Swift agus gun samhail na bhòidhchead.
  Dè am falt soilleir a th" oirre. Mar bhratach proletarian ag itealaich. Tha an nighean seo na fìor bhreabadair.
  Agus bidh i a 'gearradh luchd-dùbhlain - mar gum biodh i air a bhreith le claidheamhan na làmhan.
  Ceann-dearg, bastard damn!
  ghabh Augustine e, agus rinn e sgios :
  - Bidh ceann tairbh ann - cha tèid an luchd-cogaidh air seachran !
  Agus an seo rinn i a-rithist mòran de luchd-sabaid a phronnadh.
  Dhearbh Margarita, a" tilgeil biodag le cas-rùisgte, a" briseadh dheth an turaid tanca:
  - Nighean mòr agus fionnar!
  Dh" aontaich Augustine le seo:
  - Tha mi nam ghaisgeach a bheir bìdeadh do dhuine sam bith!
  Agus a-rithist, le òrdagan lom, cuiridh e air bhog fear murt.
  Chan eil Svetlana ann am blàr nas ìsle na an luchd-dùbhlain. Chan e nighean, ach crìochnachadh le leithid de bhana-bhuidseach ann an lasraichean.
  Agus a" sgreuchail:
  - Abair speur gorm!
  Augustine, a 'leigeil a-mach lann le a cas-rùisgte, a' gearradh dheth an turaid tanca, air a dhearbhadh:
  - Chan eil sinn nar luchd-taic do mhèirle!
  Svetlana, a 'gearradh suas nàimhdean agus a' losgadh sìos plèanaichean, chirped:
  - Chan fheum amadan sgian ....
  Rinn Zoya squeak, a 'tilgeil snàthadan le a casan lom, tana:
  - Luidhidh tu dha o thri bocsaichean !
  Thuirt Natasha, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean:
  - Agus deanaibh leis air son sgillinn !
  Agus bheir na gaisgich agus leumaidh iad. Tha iad cho fuilteach agus cho fuar. Anns an fharsaingeachd, tha tòrr toileachas aca.
  Sheinn Margarita:
  - Tha am buille làidir, agus tha ùidh aig a" ghille ...
  Fhreagair Margarita mar a leanas:
  - Bidh sinn a 'marbhadh a h-uile duine - le casan lom!
  Tha an nighean gu dearbh na neach-crìochnachaidh cho gnìomhach.
  Sheinn Natasha anns an ionnsaigh:
  - Cogadh naomh !
  Agus chuir an gaisgeach air bhog diosc-boomerang geur. Chaidh e ann an arc, gheàrr e sìos mòran de Nadsaidhean agus tùir tanca.
  Thuirt Zoya, a" leantainn air adhart leis a" mharbhadh:
  - Bidh e na bhuaidh dhuinn!
  Agus chaidh snàthadan ùra a-mach às a casan casruisgte. Agus bhuail iad mòran de luchd-sabaid agus itealain.
  Thuirt an nighean bhàn:
  - Thoir sùil air an neach-dùbhlain!
  Agus nochd i a teanga.
  Augustine, a 'crathadh a casan agus a' tilgeil swastikas le oir biorach, thuirt e:
  - Bratach Imperial air adhart!
  Dhearbh Svetlana gu furasta:
  - Glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus dh"èigh na nigheanan le chèile, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Cha chuir duine stad oirnn!
  Agus a-nis tha diosc ag itealaich bho chasan lom nan gaisgeach. Tha feòil air a reubadh agus tùir tanca ga leagail.
  Agus caoineadh a-rithist:
  - Chan urrainn dha duine a 'chùis a dhèanamh oirnn!
  Chaidh Natasha dhan adhar. Reub e luchd-dùbhlain agus vultures sgiathach, agus chuir iad a-mach:
  - Tha sinn nar madaidhean-allaidh, friogais an nàmhaid!
  Agus bho a corragan rùisgte, falbhaidh diosc gu math marbhtach.
  Bidh an nighean eadhon a" tionndadh ann an ecstasy.
  Agus an uairsin tha e a 'gearan:
  - Tha ar sàilean dèidheil air teine!
  Tha, tha na nigheanan gu math sexy.
  'S a dhuisg air na gaisgich. Bidh iad a 'gàireachdainn agus a' giùlan am fiaclan mar fhreagairt.
  Gheàrr Natasha sìos na Nadsaidhean agus rinn i squealed:
  - Anns an t-saoghal againn chan eil aoibhneas, gun strì!
  Dh'aontaich Natasha:
  - Mura h-eil neart ann, tha ...
  Ach tha na gaisgich againn an-còmhnaidh fallain!
  Thilg an nighean snàthadan air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte, shèid i suas tòrr tancaichean, agus sheinn i:
  - Tha 'n saighdear daonnan fallain,
  Agus deiseil airson gnìomh!
  Às deidh sin, gheàrr Natasha a-rithist na nàimhdean, a 'leagail tùir nan tancaichean.
  Tha Zoya na leanabh gu math luath. An seo chuir i baraille slàn air bhog aig na Nadsaidhean. Agus reub e mìle no dhà bho aon spreadhadh.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Na stad, tha ar sàilean deàlrach!
  Agus nighean ann an lace sabaid!
  Augustine ann am blàr cuideachd nach eil lag. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Mar gum biodh bho sguab slabhraidhean a 'bualadh a-mach.
  Agus a 'gearradh luchd-dùbhlain - a' seinn:
  - Thoir an aire, bidh e feumail
  Bidh pie anns an tuiteam!
  Bidh an diabhal ruadh dha-rìribh a" treabhadh ann am blàr mar dheamhan ann am bogsa-snaoisean.
  Agus seo mar a bhios Svetlana a 'sabaid. Agus gheibh na Nadsaidhean bhuaipe e.
  Agus ma bhuaileas i, buailidh i.
  Às an sin, bidh frasan fuilteach ag itealaich a-mach.
  Mhothaich Svetlana gu cruaidh nuair a chaidh frasan meatailt a-mach às a cas rùisgte, a leagh na claigeann agus na tùir tancaichean:
  - Glòir don Ruis, gu mòr eadhon glòir!
  Tha na tancaichean a' ruith air adhart...
  Roinnean ann an lèintean dearga -
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Seo na caileagan a thog na Nadsaidhean. Mar sin tha iad air an gearradh agus air an sgoltadh. Chan e gaisgich, ach dha-rìribh panthers a tha air an t-sreath a bhriseadh.
  Thog Margarita, a" pronnadh an airm dhonn agus a" gearradh tro na tancaichean:
  Tha sinn mar thairbh!
  
  . Sàr-ogha TAMERLANE
  GNIOMHARA
  Tha cur air tìr nigheanan brèagha bhon aonamh linn air fhichead a 'cuideachadh ogha Tamerlane gus cumhachd a chumail, agus a bharrachd air sin, a' fuasgladh na slighe airson leudachadh air an ìmpireachd.
  . CAIBIDEIL #1
  Às deidh bàs Tamerlane ann an 1405, chaidh a shinn-ogha Muhammad Jahangir ainmeachadh mar neach-ionaid. Bha e fhathast na bhalach mu naoinear, agus bha riaghladair aige. Agus rinneadh Alenca na làimh dheis aig Tamerlan, agus an sin bha e na chiad bhean aige.
  Gu bràth bha nighean òg na bana-bhuidseach aig an robh cumhachd mòr. Agus thàinig i gu bhith na fìor riaghladair ìmpireachd an ceannard mòr.
  Is e nighean gaisgeil a th" ann an Alenka gu ruige seo air tionndadh a-mach gu bhith ceangailte ri cogadh le diofar sheòrsan satraps Tamerlane.
  Seo a" chiad bhlàr mòr aice.
  Tha arm meadhanach mòr aig an nàmhaid. Ach chan eil nàire air Alenka.
  An seo tha i gu pearsanta a" stiùireadh an luchd-sabaid air an ionnsaigh. Agus còmhla rithe sgioba de bhana-bhuidsichean a tha ag adhradh do Shlat an Dia Uile-chumhachdaich.
  An seo bidh Alyonka a 'tionndadh a claidheamhan, a' dèanamh cuirm - muileann, agus a 'gearradh cinn a' Mhujahideen.
  Bidh an gaisgeach a' feadalaich... Bidh an fheannag a' fannachadh 's a' lotadh mullaich ghaisgich shath nan reubaltaich.
  Thilg Alenka bùmarang le a òrdagan rùisgte, a" gearradh an cinn dha na ceannaircich agus a" seinn:
  - 'S e sultana mòr a th' annam,
  Agus anns na blàran an ataman!
  Bidh Anyuta cuideachd a 'gearradh nàimhdean. Ghearr i dheth an cinn le a claidhnean buidseach.
  Agus an uairsin le cas-rùisgte, mar gum biodh tu a" tilgeil rudeigin marbhtach.
  Agus seinn:
  - Faodaidh sinn uile
  Tha sinn fionnar...
  Gu faiceallach -
  Tha sinn casruisgte!
  Agus às deidh sin, gabhaidh an nighean agus seallaidh i a teanga fhada.
  An sin tilgidh e smugaid air an nàmhaid agus buailidh e le sùilean sapphire.
  Bidh Alla ruadh cuideachd a' sabaid. Tha am falt copair-dearg aice a" toirt a" chaileag coltach ri lòchran curaidh Oiliompaiceach.
  Bidh na claidheamhan aice a 'cumail cuirm - dealan-dè.
  An uairsin bidh corragan lom nan casan seductive a 'tilgeil snàthadan puinnseanta a bhios a' briseadh nàimhdean.
  ghabh Allah e, agus sheinn e:
  - Tha mi a 'creidsinn gum bi sinn nas làidire na a h-uile duine,
  Thèid an villain a sgrios gu luaithre!
  Bidh Maria cuideachd a" sabaid. Tha a claidheamhan mar lannan heileacoptair aig astar luath. Mar sin tha a h-uile dad air a ghearradh dheth gu neo-thruacanta.
  Agus bidh an t-sàil lom a" tilgeadh suas pasgan spreadhaidh le sgrios.
  Sheinn Warrior Maria:
  Faic an eclipse anns na speuran
  Tha an nighean seo a" soidhnigeadh!
  Bidh na h-Oiliompaics cuideachd a" sabaid. Tha a chlaidheamhan mar shailibh lòm, a' leudachadh. Agus gearr sìos na nàimhdean san spot.
  Thilg sàil lom na h-ìghne boma trom, agus sheinn an gaisgeach:
  - Tha mi nas làidire na a h-uile duine san t-saoghal,
  Dèanamaid e nas luaithe!
  Agus bha a cuitean sgàrlaid air am foillseachadh, agus mar a bhiodh iad air am bualadh le dealanach. Agus bha ceud naimhdean uile air an ròstadh.
  Fhuair an nàmhaid buaidh. Agus briste gu tur agus gun chumhachan.
  Bhuannaich càraid a bharrachd nas lugha, agus rinn an còrr de na satraps cabhag gus ùghdarras an oighre òg aithneachadh.
  Bhuannaich Muhammad Jihangir san dòigh seo bha e comasach dha a chumhachd a neartachadh thairis air an ìmpireachd. Ged a bha e na riaghladair gu foirmeil. Bha a mhuime-sinn-seanmhair dha-rìribh a" riaghladh.
  Bha ìmpireachd Timurad mòr. Ach fhathast, cha robh smachd aice air an t-saoghal gu lèir.
  Rinn Alenka a" chiad turas aice dha na h-Innseachan - gus na roinnean a deas aice a ghlacadh.
  Bha an nighean, mar a bha e an-còmhnaidh, a 'sabaid gu pearsanta, agus còmhla ri a ceathrar charaidean.
  Mharbh Alenka na ceudan de dhaoine.
  Aig amannan tron t-sabaid, thug i dheth a bra. Agus thilg ruby nipples dealanach. A chaidh a losgadh leis an nàmhaid le rèisimeidean slàn.
  Ach, dh" fhaodadh caileagan eile, gu h-àraidh na h-Oiliompaics mòra, spìonadh bho nipples scarlet agus tòrr nàimhdean a charachadh.
  Mar sin chan urrainn dha duine seasamh an aghaidh nan nigheanan sin.
  Chaidh na h-Innseachan a cheannsachadh gu tur ann an 1408. Agus bha an ìmpireachd air a neartachadh.
  An uairsin lean iomairt an aghaidh na h-Èiphit. Agus a-rithist buadhan, a" chùis air luchd-dùbhlain agus glacaidhean.
  Thilg Alenka, le òrdagan rùisgte, peas sònraichte, anns an robh stuth-spreadhaidh millteach.
  Agus naimhdean reubte.
  Ach ghabh Alla agus Olimpias e, agus Emir na h‑Èiphit, a" breith air a làmhan agus a chasan le a òrdagan rùisgte, agus gu mì‑chràbhach reub iad e.
  An uairsin rinn na caileagan gàire aig mullach an sgamhanan agus sheinn iad:
  - Agus cò gheibh sinn 's a bhlàr,
  Agus cò a lorgas sinn ann am blàr ...
  Nach dèan sinn fealla-dhà mu dheidhinn sin!
  Reubamaid as a chèile e!
  Nach bris sinn e!
  Às deidh an t-sabaid, thug na caileagan air a" bheagan fhireannaich a bha air fhàgail a bhith a" strìopachas fhèin agus an casan rùisgte, cruaidh, fuilteach a phògadh.
  Mar sin chaidh fear-brathaidh na h-Èiphit air a ghlùinean, agus phòg e cas-rùisgte Alenca.
  Rug an nighean air a shròn le a corragan de chasan rùisgte. Agus bruthadh gu cruaidh.
  Am fear a bhios a' caoineadh...
  Thog Alenka e le a cas agus le a feachd thilg e air falbh e, aig astar bhon raon saighead bogha-fada.
  An dèidh dhaibh an Èiphit a cheannsachadh, chaidh na Genghisides nas fhaide ... An dèidh dhaibh Morocco a ruighinn agus a ghlacadh.
  Chan eil Alenka air a dhol dhan Roinn Eòrpa fhathast. Thionndaidh a sealladh chun an ear. Gu dearbh, fhuair Sìona cuidhteas cumhachd na Mongols agus an sin bha e riatanach an cumhachd aca a thoirt air ais.
  Ann an 1415, thòisich iomairt an aghaidh Sìona. Bha Mohammed gu math inbheach mar-thà agus bha e fhèin os cionn na h-iomairt.
  Ach gu dearbh, bha smachd aig Alenka air an arm aige. Tha e coltach gu bheil i na muime-sinn-seanmhair agus na nighean shìorraidh. Ach, chan eil seo a 'ciallachadh nach robh gnè aig Alenka.
  Thagh i fhèin na fir òga as brèagha, fèitheach dhi fhèin, agus rinn i gaol ann an diofar dhòighean, agus aig an aon àm le grunn.
  Uill, fhuair i mathanas, mar a bha na ceithir buidsichean eile. Bha na còignear ghaisgich sin uile do-chreidsinneach.
  An seo tha iad an aghaidh arm mòr de Shìona.
  An toiseach rinn Alyonka dòigh dealanach le claidheamhan.
  Agus dh'itealaich uiread de chinn de ghaisgich na h-Ìompaireachd Celestial.
  An uairsin thilg Alenka grunn chlàran le oirean daoimean le a òrdagan rùisgte, agus mharbh gach fear dhiubh dusan neach-dùbhlain.
  Chrom an nighean le claidheamhan agus sheinn i:
  - Tha mi nam ghaisgeach den chlas as àirde,
  Agus gu spòrsail a 'goid an ionmhasair!
  An uairsin ghabh Anyuta agus bhuail e le claidheamhan, a 'toirt seachad an dòigh "cuttlefish", gheàrr e dheth mòran de luchd-dùbhlain, agus an dèidh sin sheinn i:
  - Is mise an nighean as fhuaire
  Bidh sinn a" comharrachadh soirbheachas!
  An sin sheall an gaisgeach uamhasach a theanga.
  Agus mar a thilgeas e mar chrann teine.
  Mar sin sa bhad chaidh dà cheud Sìonach a losgadh.
  Bha Alla ruadh ann an làn othail. Chrom i sìos na Sìonaich, a 'gearradh dheth an cinn mar ràsair.
  Aig an aon àm, thilg na gaisgich pea de sgrios le feachd marbhtach le òrdagan rùisgte. Agus reub i mòran de luchd-dùbhlain, agus chrom i, a" giùlan a fiacla:
  - Airson an Ruis nas motha!
  fhreagair Maria, a" dealachadh ris an luchd-dùbhlain, agus an dèidh cuirm nathrach nathrach a dhèanamh, le gàire a fiaclan:
  - Airson an àite mòr!
  Agus a-rithist thilg i tiodhlac marbhtach a" sgrios le a òrdagan rùisgte.
  Bidh Olympias cuideachd a" gearradh nàimhdean le claidheamhan. Tha iad coltach ri lannan muileann-gaoithe. Agus gheàrr iad na Sìonaich, agus gheàrr iad dheth an cinn.
  Thug Olympias seachad dòrlach de grenades le a shàilean lom, cruinn. Agus spreadh e, a" cur buidheann-chatha slàn gu taobh eile.
  Ghlac an nighean e agus sheinn i:
  - Glòir do raointean fànais,
  Gu leòr bruidhinn gòrach!
  Às deidh sin, tha na còig nigheanan bana-bhuidseach brèagha, làidir agus do-chreidsinneach mar a nì iad fìdeag. Agus bidh na feannagan, na sgòthan slàn, a 'faighinn grèim cridhe, agus a' tuiteam le iongnadh agus a 'dol tro chlaigeann shaighdearan Sìonach.
  Seo rud fionnar.
  Sheinn Alenka:
  - Tha an cogadh a 'dol gu math fionnar,
  Buaidh bheir sinn air falbh an sgòr!
  Bidh na caileagan, gu dearbh, a" bualadh nan Sìonaich mar chnothan le òrd. Is e seo a tha na caileagan crìochnachaidh a" gearradh sìos, gun a bhith a" dìochuimhneachadh tiodhlacan bàis mòra, marbhtach a thilgeil le òrdagan rùisgte.
  An seo tha Alenka a 'toirt dheth a bra. Agus bha a cìochan sgàrlaid air am follais, agus dh"fhàs a làn cìochan cho tarraingeach.
  Agus a-nis thèid dealanach a-mach às a cìochan soilleir. Tuit air na Sìonaich, le feachd fiadhaich.
  Thilg Alenka tiodhlac bàis marbhtach le a òrdagan rùisgte, reub e tomad mòr de luchd-dùbhlain gu pìosan beaga agus rinn i gàire:
  - Glòir do chomunn !
  Agus an uairsin reub i làmh seanalair Sìneach, agus mar sin chaidh i seachad, agus thol i sùil duine urramach eile le a meur-chlàr.
  Thuirt Anyuta gu seòlta, a" pronnadh nan nàimhdean:
  Is e nigheanan sgoinneil a th" annainn!
  Agus nochd i cuideachd a cìochan, a 'toirt dheth a bra. Agus an uairsin bho na nipples sùbh-craoibhe, bhuail dealanach. Agus bha sgrios iomlan ann.
  Agus bha na Sìonaich air an sàrachadh gu mòr, agus gu litearra thàinig iad gu crìch ann an ciste domhainn. Nas mionaidiche, chan fhaigh iad ciste.
  Chuir na caileagan air dòigh murt mòr dha na Sìonaich. Bhàsaich uimhir de dhaoine gòrach.
  Ghabh Anyuta e agus sheinn i, a" giùlain fhiaclan:
  - Is mise am boireannach as làidire,
  Feumaidh mi a bhith air mo èigneachadh!
  Bidh Alla cuideachd a" gabhail pàirt ann am batail. Tha i na nighean cho cruaidh agus fuilteach.
  Agus thilg a òrdagan rùisgte snàthadan puinnseanta is millteach. Is e seo an nighean crìochnachaidh le falt ruadh.
  Agus an uairsin rug i a cìochan. Agus bhon nipple ruby bheir e agus spreadhadh le feachd millteach mòr. Loisg buidheann-chatha slàn de shaighdearan Sìonach gu làr.
  Agus an seo tha Alla, aig a bheil falt copar-dearg, mar bhratach nam proletarians, a 'sruthadh anns a' ghaoith.
  Agus ghabh an nighean e, agus sheinn i, agus ghiùlain i a fiaclan:
  - Tha an dùthaich as motha againn
  Thèid am bhìoras-Satan a sgrios!
  Bidh Maria cuideachd a 'sabaid le ionnsaigheachd agus gluasadan marbhtach, a' leagail nàimhdean, agus gu litearra a 'sèideadh an cinn.
  Agus tha claidheamhan na h‑ìghne ro gheur, mar ràsairean, agus a" toirt a‑mach mort iomlan.
  Thilg Maria le òrdagan rùisgte rudeigin a thug bàs gu h-iomlan agus dh" èigh i:
  - Airson an Fatherland - ar Màthair Mòr!
  Agus ghabh an gaisgeach agus rùisg i a cìochan slàn. Agus chaidh a cnapan connlaich a ghlacadh agus a bhualadh le buillean de chumhachd mòr millteach.
  Agus chaidh uimhir de nàimhdean a sgrios aig an aon àm is gun robh mòran chloinne ann an Sìona nan dìlleachdan.
  Ghabh Maria e agus rùisg i a fiaclan, agus dh"èigh i:
  - Tha sinn airson sìth airson càirdeas,
  Airson gàire an t-saoghail a. .
  Airson cordiality nan coinneamhan!
  Olympias - tha an nighean gaisgeach seo ann am blàr coltach ri beathach fìor, agus glè ionnsaigheach.
  Ghabh i agus thilg i le a buinn rùisgte baraille slàn de stuth-spreadhaidh. Airson seo, dh'fheumadh an nighean eadhon tuiteam air a druim.
  Agus an sin rug Olympias a làn uchd, eadhon meud watermelons.
  Agus ghlac an gaisgeach e agus, mar eas iomlan de chuisle, cuiridh e uallach air saighdearan Shìona. Agus cia mheud saighdear buidhe a bhàsaich aig an aon àm.
  Ghabh an nighean le corp-inntinn e agus chuir i às dha le neart mòr agus lùth teine. Seo far a bheil e fìor theth. Agus tha an talamh a 'losgadh, mar gum biodh napalm air a dhòrtadh air cinn nan Sìonach. Agus tha tòrr a' losgadh an sin... Chaidh aig aon sheanalair Sìonach, às dèidh dha losgadh beò, feannag.
  Agus sa bhad, rinn coignear nighean a' feadalaich, agus thuit neoil iomlan de fheannagan às a dhèidh, agus lot iad na cinn Sìonach.
  Tha na caileagan air an lìnigeadh anns a" pheantagon, agus tuitidh iad le lùth diabhal.
  Ach chaidh caileagan eile a-steach don bhlàr an aghaidh nan Sìonach cuideachd. Nochd Anastasia Vedmakova air an itealan ionnsaigh.
  Agus ghlac i e agus chuir i sgrios air bhog le cuideachadh bho chas lom, chiseled, agus sgrios i buidheann-chatha Sìneach gu lèir le lannsair rocaid.
  Sheinn Anastasia:
  - Aon, dhà, trì, ceithir, còig -
  Thòisich a" bhana-bhuidseach air marbhadh!
  Agus bhrùth an gaisgeach le cnap sgàrlaid a broilleach am putan gàirdeachais, agus bidh an rocaid ag itealaich a-rithist, le astar iongantach agus a" spùtadh sruth mòr sgrios agus bàis.
  Ghabh Akulina Orlova e agus rug i a cìochan cuideachd. Agus ghabh i e, agus bhrùth i a òrdagan rùisgte air a" phutan joystick.
  Agus bheir rocaid air falbh le feachd do-thuigsinn, cosmach.
  Agus a-nis chan eil air fhàgail ach adhaircean agus casan bho bhuidheann-chatha Shìona.
  Ghabh Akulina Orlova e agus rinn e squeak:
  - Mòr-chumhachd Svarog,
  Chì sinn cumhachd, cumhachd Dhè!
  Agus bhrùth an gaisgeach a sàil rùisgte, chruinn, pinc, agus glè ghrinn air a" pheadal.
  Sgrios e boma falamh, a' cur rèisimeid slàn de Shìonaich dhan fho-thalamh.
  An uairsin thuirt i gu làidir:
  - Tha an Ruis cus, na bi ag iarraidh,
  An uairsin gheibh thu pàrras gu math fionnar!
  Tha Mirabela Magnetic cuideachd na nighean làn shunndach. Agus ghabh an gaisgeach e, agus bhrùth i putanan a" mhaide le a òrdagan rùisgte. Agus mar a tha e a" càineadh an nàmhaid le leum ionnsaigheach.
  Agus loisgidh tomad nan Sìonach a-mach sa bhad agus tionndaidhidh iad gu luaithre.
  Ghabh Mirabela e agus bhrùth i am putan joystick le nipple sùbh-làir, agus bheir i e, bidh rocaid ag itealaich seachad.
  Agus loisg na h-uiread de luchd-cogaidh sìos sa bhad, agus chaidh iad gu ìomhaigheach gu ifrinn no neamh, no is dòcha eadhon gu àite far a bheil sgeulachdan sìthe mar-thà nas fhuaire na fantasy daonna sam bith.
  Ghabh Mirabela e agus sheinn i:
  Tha ar cumhachd cho mòr
  Dèanamaid sgrios air Sìona gu lèir ...
  Bidh sinn a 'togail airson na linntean -
  Anns na speuran, muir is tìr!
  Bidh na trì itealain ionnsaigh, mar gum biodh iad a" fucking saighdearan Sìneach. Agus tha rocaidean nan nigheanan sònraichte, ath-chleachdadh, le taing dha draoidheachd làidir.
  Agus bidh mìltean de ghaisgich na h-ìmpireachd nèamhaidh a 'dol gu na sinnsearan.
  Agus an uairsin ghabh Natasha e agus loisg i rocaidean le snàthadan puinnseanta bhon itealan ionnsaigh aice.
  Bidh iad sin ag itealaich seachad, agus aig aon àm thèid mòran de luchd-dùbhlain a sgrios gun deas-ghnàth sam bith.
  Agus ghabh agus loisg àrd-uachdaran Shìona bhon chiad uair ann an teine borb agus neo-thruacanta.
  Sheinn Natasha le dealas:
  Mar a bha sinn beò, sabaid
  Agus chan eil eagal a 'bhàis ...
  Mar sin bho seo a-mach, bidh thu fhèin agus mise beò ...
  Agus anns an speur rionnagach
  Agus sàmhchair beinne -
  Tonn mara 's teine borb,
  Agus ann an teine feargach, agus feargach!
  . CAIBIDEIL #2
  Bhris na caileagan aon arm de Shìona. Ach lean sluagh mòr eile de'n Ìmpireachd Nèamhaidh riu.
  Rinn Alenka, a bharrachd air claidheamhan, gunnaichean inneal cuideachd. Agus sgrìobhamaid ann an Sìonais leis an dà làmh aig an aon àm. Agus chuir e às gu tur arm na h-Ìmpireachd Celestial.
  Bha an nighean na theine.
  Aig an aon àm, thug i dheth a bra agus nochd i a nipples scarlet. Tha an nighean seo dìreach iongantach.
  Agus bho na cìochan aice mar rosebud theich feachd marbhtach de dhealanach.
  Agus chaidh buidheann-chatha slàn de Shìonaich a losgadh agus a sgrios.
  Ghabh Alyonka e, agus sheinn i, a" giùlan a fiaclan:
  - Brisidh sinn na Sìonaich gu lèir nam pìosan,
  Leir-sgrios 'nar n-aghaidh, cumhachd a' chumhachd !
  Bidh Anyuta cuideachd a" sgrìobadh aig na nàimhdean. Aig an aon àm, bidh i a 'cleachdadh gunnaichean inneal sònraichte, dachaigh. Chan eil annta sin ach sgrios iomlanachd air nàimhdean. Agus tog tomaichean slàn de chuirp.
  Agus chaidh uimhir de Shìonaich a sgrios ann an ùine ghoirid.
  Thilg Anyuta tiodhlac sgrios le a òrdagan rùisgte. Agus reub iad mòran de shaighdearan Sìonach.
  An uairsin bidh an nighean bhon nipples dearg aice, fhad 'sa tha i a' toirt ionnsaigh air luchd-sabaid na h-ìmpireachd celestial, lupanet.
  Agus loisgidh rèisimeid an nàmhaid gu lèir gun dàil.
  An uairsin bidh Anyuta chirps:
  - Nar fearg, bidh sinn a" briseadh Sìona,
  Tha mi a" creidsinn, gu dearbh, gum buannaich sinn a h-uile duine!
  Bidh nighean sabaid Alla cuideachd a" sabaid le spionnadh ionnsaigheach.
  Agus tha a falt cho dearg-copach agus a" lasadh mar lasraichean teine Inquisition.
  Ghlac an gaisgeach e agus thilg i le a òrdagan rùisgte tiodhlac mort a' bhàis. Reub tòrr Sìneach.
  Fiù 's an cinn a roiligeadh ann an diofar stiùiridhean.
  Às deidh sin, bidh an gaisgeach bho ruby nipples a 'cosg sreath slàn de chuislean. Mar sin ghabh iad agus loisg iad dà rèisimeid slàn de Shìonaich.
  Ghabh an sàr-ghaisgeach e agus sheinn e:
  - Buailidh sinn na nàimhdean, tha fios agam gu cinnteach,
  Cha leig sinn le Sìona an saoghal gu lèir a ghabhail thairis!
  Agus ghabh an gruagach ruadh e, agus dh' fheadalaich i troimh a cuinnlean glè bhrèagha.
  Agus tha sròn nan còignear gu math eireachdail.
  Agus tha na casan cho tarraingeach agus sùbailte, agus chan eil iad a 'fàs salach idir. Tha tionndadh air leth aig na gaisgich an seo. Agus tha seun gun samhail aca, agus sùil is marbhadh. An aghaidh a leithid de nighean, smaoinich nach cuir arm sam bith, eadhon leithid Sìona, an aghaidh!
  Tha nighean le falt òir, Maria, a 'sabaid gu cunnartach. Agus tha a casan rùisgte, chiseled a' tilgeadh rudan uabhasach marbhtach agus millteach.
  Ach ma dh" obraicheas nipples broilleach connlach cuideachd. 'S uatha tuitidh dealanach le mòr-neart marbhtach.
  Agus thèid rèisimeid Shìona eile a losgadh sa bhad.
  Ghlac Mairi e, agus sheinn i, a" giùlain fhiaclan:
  - 'S e nighean a th' annam, fhios agad, a ghràidh,
  Bòidheach anns a h-uile dòigh!
  Bòidheach anns a h-uile dòigh!
  Bho gach neach, bho gach taobh!
  Agus tilgidh i mar an ceudna air an nàmhaid. Agus thionndaidh a smugaid gu bhith na bhlob hyperplasmic, leudaich i, ghluais e, agus chaidh buidheann-chatha iomlan de shaighdearan Sìneach a sgrios.
  Olympias, an nighean ghaisgeach seo le neart corporra mòr. Agus tha a casan gu math mòr, tana, cas-ruisgte, agus aig an aon àm eireachdail agus seductive.
  Agus tha a" bhroilleach coltach ri ùd làn bainne, mar sin den bhuabhall as cruaidhe agus as mòr.
  Aig an aon àm, tha nipples coltach ri gobhan crom-lus, cho soilleir, sùbailte agus seductive.
  Chan iongnadh gu bheil na h-Oiliompaics ron t-sabaid gu cinnteach a" leigeil dhiubh a dhreuchd le dusan fear òg, làidir, agus a" toirt gaol dhaibh.
  Agus tha seo a 'toirt toileachas agus neart a bharrachd.
  Agus a-nis bidh boltaichean dealanach ag itealaich a-mach às a nipples cumhachdach, seductive, mòr mar tomato. Agus a bharrachd air an sin, ann an cascade slàn, mar gum b" e tonn tsunami a bh" ann.
  Agus sa bhad bidh mìltean de Shìonaich a" bàsachadh ann an sàrachadh uamhasach, an dealan bith-eòlasach aige.
  Sheinn na h-Oiliompaics:
  Gun tròcair, gun tròcair,
  Gun tròcair do'n nàmhaid !
  A' tuiteam, a' tuiteam -
  Tha mi air an ionnsaigh!
  Agus ghabh an gaisgeach e, agus nochd i a teanga fhada, mar chuip neach-stiùiridh.
  Agus leis an teangaidh seo thilg i lollipop, anns an robh gràinne de antimatter. Mar thoradh air an sin, chaidh dà rèisimeid Shìonach a losgadh gu làr aig an aon àm, agus chaidh dèiligeadh ri buille uamhasach don Ìmpireachd Celestial.
  A-cheana, tha còignear nigheanan air a ghabhail agus, gun a bhith nas sine, bidh iad a 'feadaireachd. Agus bidh na feannagan a" tòiseachadh a" faighinn glacaidhean epileptic. Bidh iad a 'snìomh san adhar mar boomerangs, a' ruith sìos. Agus gheàrr na gob aca claigeann shaighdearan Sìonach gu bàs.
  Thug Olympias fa-near, a" caoineadh mar panther agus a" cuir casg air a fangan fada is cumhachdach bho chùl a beul.
  Tha i, gu dearbh, na vampire. Is e dìreach na fangan aice a ghluaiseas a-steach, no, air an làimh eile, gluais air adhart.
  Agus tha guth Olimpias ro àrd:
  - Bidh sinn gu cinnteach a" pronnadh na nàimhdean,
  Tha guth na h-ìghne inntinneach, tarraingeach ...
  Thog sinn Sìona gu dòigheil,
  Chan e dìreach luchd-amhairc a th" annainn!
  Alenka, feumaidh tu innse don nighean dè a tha a dhìth ort ...
  Agus tha nàdar ionnsaigheach aige air fìor ghoid.
  Thug Alenka leis agus bho na cnapan sgàrlaid aice spreadh i le feachd feargach le teine, gun fhios aige gu robh spuirean truas aice.
  Anns gach aon de na clotan teine sin tha tòrr lùth iongantach. Agus bidh na Sìonaich air am bualadh gu math leis na h-adharcan.
  Thuirt Alenka gu seòlta:
  - An sin thòisich sinn a" riaghladh sluagh a" phlanaid Talamh!
  Thug Anyuta bhon nipple sùbh-craoibhe, dealanach dha na Sìonaich. Às deidh dhi peilear fhaighinn anns an leac-naidheachd, rinn i gàire dìreach:
  - Tha thu nad laighe! Cha ghabh thu e!
  Dh" aontaich Alenka le misneachd mhòr:
  - Na gabh e!
  Thug Olimpiada leis agus le a shàil chruinn, rùisgte, mar gum biodh le òrd, i a" bualadh ann am meall an t-seanailear Sìonach, agus a" gortachadh:
  - Airson USSR ùr às aonais tsarism agus ceannardas!
  Dh'aontaich Maria, a 'bualadh bho nipple sùbh-lusan le tiodhlac bàis uabhasach millteach agus marbhtach:
  - Tha, tha an righ ro dhaor r'a bhiadhadh !
  Agus rinn i gàire ri a caraidean.
  Ach airson a-nis, tha iad gu foirmeil a 'toirt buaidh air Sìona, airson adhbharan sònraichte.
  Ghabh Alla an gruag ruadh agus glè bhòidheach e agus sheinn i, a' giùlan a fiaclan fìor gheal agus neamhnaid:
  - 'Na rìoghachd, an dragon,
  Bidh a h-uile dad beò agus soilleir a" sgrios ...
  Cha 'n 'eil ann ach osnaich,
  Tilg far an t-sreath de dhaoine sgudail!
  Agus thug an gaisgeach as an ruby nipple mar dealanach. Agus a‑rìs cuiridh e às na Sìonaich, agus rèidhidh e iad gu dòrlach de luaithre.
  Ghabh Alla e agus sheinn e, a" rùisgeadh a fiaclan agus a" caoineadh:
  - O'n droch dhràgon,
  Shàbhail an genus an Talamh ...
  Agus solas nan speur -
  Dh'fhàg e daoine!
  Agus bidh an gaisgeach a 'magadh air a com-pàirtichean a-rithist ...
  Uill, tha an còignear a" tuigsinn gu bheil Sìona a" bualadh le dealas air leth.
  Ach an seo chaidh i dhan bhlàr - Albina agus Alvina. Tha iad nan nigheanan glè bhrèagha agus fionn aig an aon àm.
  Bidh iad ag itealaich air itealain sabaid, leithid itealain ionnsaigh. Agus cuiridh iad aon chasaid mharbhtach às deidh casaid.
  Is iad sin na caileagan - a ràdh gu bheil super a" ciallachadh gun dad a ràdh.
  Agus bidh iad a" bruthadh putanan an luing gàirdeachais leis na nipples scarlet aca agus a" cur urchraichean uabhasach brùideil le cumhachd marbhtach mòr.
  Agus tha uimhir de sgrios ga dhèanamh ann an Sìona. Bidh balgan-buachair slàn ag èirigh suas bho sgrios saighdearan na h-Ìmpireachd nèamhaidh.
  Loisg Albina an toiseach le a òrdagan rùisgte. Agus thilg thu a-mach tiodhlac sgriosail, millteach.
  Agus an uairsin chuir i an nipple ruby a-steach don bhroilleach. Agus dh'fhàs na Sìonaich gu math cruaidh a-rithist.
  Ghabh Albina e agus rinn i gàire, a" rùisg a fiaclan agus a" seinn:
  Bidh sinn ann an co-mhaoineas a dh'aithghearr
  Àrdachadh mo dhùthaich ...
  Thoir air falbh a-mhàin am mèirleach
  Agus gobhar maol!
  Às deidh sin, ghabh an nighean agus sheall i a teanga glè fhada agus sgiobalta.
  Còmhla riutha bha i gu math dèidheil air a bhith a" reamhrachadh nan slatan biorach, jade. Chòrd e rithe gu mòr.
  Chan eil Alvina cuideachd an aghaidh a bhith a 'frithealadh dhaoine. Agus gu ìre mhòr gheibh thu toileachas nuair a bheir thu airgead bho fhir. Tha e dha-rìribh na leithid de thoileachas agus de thoileachas.
  Ghabh Alvina e agus sheinn i:
  - Dèan airgead, dèan airgead
  A" dìochuimhneachadh mu dheidhinn cadal is leisg ...
  Dèan airgead, dèan airgead
  Tha an còrr uile sgudal!
  Agus bhrùth an gaisgeach a-rithist an nipple connlach air a" phutan, agus spreadh tiodhlac sgrios le feachd marbhtach agus chaidh tomad nan Sìonach a sgrios.
  Tha na nigheanan sin, gu dearbh, gu math fionnar.
  Thuirt Albina ri a companach:
  - Tha thu nad ghaisgeach fionnar!
  Fhreagair Alvina gu loidsigeach:
  - An aon rud riut fhèin!
  Agus chuir Alvina tiodhlac eile de sgrios le cuideachadh bho a h-òrdagan lom.
  Agus rinn e gàire:
  - Bidh aoisean ùra ann
  Bidh atharrachadh ginealach ann...
  Ach chan eil duine a-riamh
  Na dì-chuimhnich an amas soilleir!
  Bhrùth na caileagan a-rithist còmhla ris na sàilean lom aca air na peadalan. Agus a-rithist chaidh mòran de Shìonaich a mharbhadh.
  Tha seo fìor mhath.
  Ach ann am blàr, agus Anastasia Vedmakova. Tha i gu math gnìomhach agus ionnsaigheach air an itealan ionnsaigh.
  Bidh e eadhon a" seinn le gàire:
  - Às deidh dhut dà loidhne bhon rèabhlaid a leughadh,
  Dèan cabhag agus marbh an droch fhear ...
  A' claoidh gu h-olc, a' fiaradh ifrinn,
  Thòisich an duine maol air daoine a mharbhadh!
  Agus ghabh Anastasia Vedmakova e agus bhuail i air a com-pàirtichean. Tha i na gaisgeach fìor bhrèagha, agus cuideachd ruadh-ruadh.
  Agus chaidh na Sìonaich uile a chaidh a bhualadh leis na h-urchraichean aice a reubadh gu pìosan.
  Ach anns a 'bhlàr agus Akulina Orlova. Tha an nighean a 'sabaid agus luath mar cobra.
  Agus bidh an itealan ionnsaigh aice a" leum mar chip air na tuinn ri linn stoirm.
  Bidh Akulina a 'briseadh nan Sìonaich. Punnd e iad le òrdagan rùisgte.
  Fhad 's a tha an nighean a' seinn:
  - Maol, maol, maol,
  An dàn gun stad ...
  Ach carson, a dhùnadh am bad maol,
  A bheil feum agad air trioblaid?
  An uairsin loisg an nighean a-rithist, ach an turas seo a "cleachdadh a nipple blasta mar connlach aibidh.
  Ghabh Mirabela e cuideachd agus bhrùth i na putanan le a òrdagan rùisgte. Agus bhuail i na Sìonaich le rocaidean.
  Tha uimhir de nàimhdean air bàsachadh.
  Ghlac an nighean e, agus sheinn i, a' giùlan a fiaclan:
  Tha cogadh mòr air a bhith ann
  Cogadh gun adhbhar a. .
  Chaidh Satan fuasgailte
  Agus thàinig am bàs leis!
  Rinn na pìleatan boireann a" chùis air na Sìonaich gu gnìomhach. Agus chuir iad rocaidean a" losgadh rèisimeidean slàn. Agus leig iad cuideachd bomaichean le snàthadan is bàlaichean, a" nochdadh neart agus innleachdas iongantach. Gaisgich dè a chanas iad - clas!
  Ach anns a 'bhlàr an aghaidh nan Sìonach agus Ealasaid, le triùir charaidean air an tanca. Chaidh am far-ainm a thoirt don sgioba aca - E-4, caileagan cho iongantach ann.
  Gu dearbh, na gaisgich ann am panties a-mhàin.
  Agus tana, agus gu math fèitheach.
  Bhrùth Ealasaid a cas rùisgte air a" phutan. Chuir i teilgean de fheachd marbhtach mòr agus rinn i co-èigneachadh:
  - Is mise an nighean as làidire san t-saoghal!
  Agus chaidh uimhir de Shìonaich a sgrios leis a" phròiseact marbhtach seo.
  Is iad seo na caileagan a tha dèidheil air marbhadh.
  Tha Elena cuideachd na nighean ann am panties a-mhàin agus blonde. Agus san fharsaingeachd, anns a 'charbad seo, tha na ceithir bòidhchead blondes. Dìreach beagan eadar-dhealaichte cumaidhean fuilt.
  Agus gu dearbh, àlainn agus busty.
  Bhrùth Elena a nipples scarlet air na putanan joystick. Loisg làmhachas agus sgèith sligean.
  Mar sin chan eil fear sìmplidh aca, ach le ceithir gunnaichean.
  Tha na nigheanan, feumaidh mi ràdh, gu math sunndach agus dìreach eireachdail.
  Sheinn Elena, a" togail a fiaclan:
  - Tha mi nam boireannach òg leis an t-ainm Carlo,
  Cha bhith mi a" cluich tric, ach tha e sgoinneil!
  Bhrùth Ekaterina cuideachd a nipples connlach air a" phutan clàr gàirdeachais, fhreagair i le mèinn-talmhainn millteach agus rinn i gàire:
  - Bidh mi a" toirt daoimean gàire dha gach neach-dèiligidh,
  Rachamaid slighe an t-solais - gun fhios a' mhearachd!
  Chan eil Euphrosyne cuideachd na ionndrainn ann am blàr. An toiseach, bhrùth i na putanan luing-ghàirdeachais le a òrdagan rùisgte, agus chuir i a-steach projectile de bhriseadh marbhtach àrd-spreadhaidh.
  Agus an uairsin bhrùth i a nipples ruby air na putanan agus gheàrr i an luchd-dùbhlain aice gu bàs. An uairsin rinn i co-èigneachadh, a 'cur sruthan de pheilearan bho ghunnaichean-inneal, agus a' giùlan a fiaclan, le fangan de mhadadh-allaidh:
  - Is e madaidhean-allaidh na beathaichean as fhuaire,
  A" reubadh a h-uile duine às a chèile, gun eòlas air tròcair!
  Agus ghabh na ceithir nigheanan e, agus dh"èigh iad:
  - Agus cò a lorgas sinn ann am blàr, agus cò a lorgas sinn ann am blàr,
  Reubamaid as a chèile e, reubaidh sinn as a chèile e!
  Reubamaid as a chèile e!
  Reubamaid as a chèile e!
  Is iad sin na caileagan agus bidh an tanca a" cur sligean de fheachd marbhtach agus sgribbles bho ghunnaichean-inneal. Chan eil dòigh ann a bhith a 'cur an aghaidh a leithid de chrooks. Tha cumhachd na feirge aca, lasair an dìoghras agus misneachd ann am buaidh. Agus aig an aon àm, bidh iad cuideachd a 'steigeadh an cuid shàilean salach, cruinn an aghaidh nan Sìonaich a chaidh an glacadh agus a' toirt orra a bhith a 'laighe len teangan.
  Tha gaol aig fir air agus tha gràin aige air aig an aon àm. Agus tha na nigheanan dìreach sgoinneil.
  Ach, chan eil na Sìonaich a" dèanamh dìmeas air a" chràdh. Chaidh balach de thrì-deug, Ileyka, a ghlacadh. Agus thòisich iad air ceasnachadh le geilt.
  Bha am balach sàmhach an toiseach. An uairsin reub iad a chuid aodaich agus chuir iad air dubhan e agus a làmhan ceangailte air a chùlaibh. Agus thòisich iad air èirigh nas àirde.
  Bha altan a' bhalaich a' toinneamh, agus bha Ileika ag osnaich. Agus dh'fhàs e nas àirde agus nas àirde.
  Tharraing am fear gu bàs a" ghille cas-rùisgte. Agus chaidh e thairis agus rinn e caoineadh ann am pian mòr.
  Rinn na Sìonaich gàire agus thòisich iad air corragan a chomharrachadh. Thog iad Ileyka eadhon nas àirde. Bha an ròp tòrr na bu teann mu thràth. Suas chun a 'mhullaich. Balach gun chuideachadh, lomnochd an crochadh air raca, a chasan casruisgte a' tionndadh.
  An uairsin thuit an ròp sa bhad. Thuit corp a" bhalaich.
  Agus a-mhàin air an fhìor ùrlar shìn an ròp a-rithist. Bha sgread mì-dhaonna de phian iongantach. Ileika iolaire agus twitched.
  Agus rinn an luchd-cùraim gàire. Cha robh iad fiù 's a' faighneachd cheistean, ach dìreach air a chràdh an leanabh.
  An uairsin rug na Sìonaich air a" bhalach le a chasan rùisgte agus bhrùth iad sìos iad. Chuir iad air a 'bhloc, a' clampadh gu daingeann e. Bha fosglaidhean a 'bhloc iarainn, agus air an dèanamh gu sònraichte dha clann. Agus air a shuidheachadh gu daingeann.
  An uairsin thòisich na daoine a chuir gu bàs air cuideaman a chrochadh air na dubhan. Rinn iad ath-sgrùdadh air a" bhalach. Chroch e rùisgte, fallas, le fèithean teann, le ceann fionn, agus aodann air a thoinneamh le fulangas.
  A 'sìneadh a' ghille, thòisich na Sìonaich air a bhualadh le cuip. Rinn iad e le toileachas mòr.
  Bha am balach a' beucaich agus ag osnaich... Thàinig cuibhle às a amhaich. Agus cha robh fios aig an luchd-cuiridh ach gu robh iad a 'gàireachdainn.
  Bhris an craiceann air druim a" bhalaich aig a" chiad bhuille làidir. Fuil air a sileadh agus air a mheasgachadh le fallas. Dh'èigh am balach agus dh'fheuch e ri tionndadh.
  Ach rinn sin e eadhon na bu dorra.
  Agus bha e air chrith le gobaichean.
  An uairsin thòisich an luchd-cur gu bàs, gun a bhith a 'smaoineachadh dà uair, a' cruachadh connadh tana fo chasan lom Ileyka.
  Agus thug dà bhoireannach le sùilean cumhang a-mach botal ola ollaidh. Agus thòisich iad air buinn a" ghille a lubadh, air a chruadhachadh le coiseachd fada casruisgte.
  Rinn Ileyka osnaich:
  "Cha bhith mi ag ràdh dad idir!"
  Rinn na boireannaich gàire agus bhuail iad asal lom a' ghille len làmhan.
  An uairsin chuir iad crìoch air greasing buinn callused an leanaibh, ach gun duslach ron chràdh.
  An uairsin thug an neach-cuiridh lòchran a-steach agus las e an teine. Dh'èirich an lasair agus dh'imlich creachadairean an t-sàil chruaidh, chruinn, leanabhach.
  Rinn Ileyka gàire a-rithist. Bidh teine a' goirteachadh... Chuir am fear a chuir gu bàs am pòcair a-steach agus thòisich e air teasachadh fo chasan rùisgte a' bhalaich. Thug torturer eile a-mach slat iarainn dearg-theth às an teallach. Agus thòisich e air Ileyka òg a bhualadh le slat dearg bhon teas air a dhruim tana, fèitheach.
  Bha am balach ann am pian uabhasach. Ach dh'èigh e fòs le a neart:
  - Wow, chan innis mi! O, chan innis mi! Aidh, a mhàthair, a mhàthair - chan abair mi!
  Ròstadh na maoir buinn rùisgte a' ghille agus bhuail iad air a dhruim e. An uairsin thug fear dhiubh pìos iarainn bhon teallach. Chuir e am meatailt dearg-theth gu broilleach a" bhalaich agus, le gàire feòil-itheach ann an Ruisis briste, dh" fhaighnich e:
  - Dè tha ga ghoirteachadh?
  Dh"èigh am balach air ais:
  - Cha 'n abair mi !
  Ged a dh'fhàs fàileadh feòil briste nas làidire. Thog torturer eile clobha, agus chaidh a cheann a theasachadh anns an teallach.
  Agus thòisich e air corragan a" ghille a bhriseadh air a chasan rùisgte. Thòisich e leis a' mheur bheag, agus dh'fhuasgail e le crònan.
  Rinn Ileyka sgreuchail gu cruaidh:
  - Ach-ah-ah! Cha bhi mi ag ràdh!
  Bhris an duine gu bàs an toiseach corragan a' bhalaich air a chas rùisgte dheas, agus an uair sin ghluais e chun chlì. Bha e na leanabh mòr agus làidir. Ach dh'fheuch mi ri mo chorragan a bhriseadh cho slaodach 's as urrainn dhomh.
  Nuair a chrùb am fear mu dheireadh, ladhar mhòr na cas chlì, air a chlaoidh leis a" chràdh, chaill Ileyka mothachadh bhon chlisgeadh pian.
  Chaidh bucaid uisge deigh a dhòrtadh air a shon sa bhad. Thàinig am balach gu mothachadh. Agus thoisich iad air a bhualadh a rithist le slait-dhearg air a druim.
  Bha na buinn cuideachd air an frioladh le teine. Agus aig an aon àm, thug na cur gu bàs dà lòchran gu ciste Ileika a bha air a losgadh mar-thà.
  Bha an gille ag èigheach rudeigin nach b" urrainn dha na faclan a thoirt a-mach.
  Thug dithis mharbhadairean cuideachd lòchrain fo a ghàirdeanan. Agus tha e cuideachd cho goirt, agus dìreach fulangas do-ruigsinneach.
  Rinn Ileyka gàire agus gàire, ach bha e fhathast comasach a dhèanamh a-mach mì-shoilleir:
  - Cha 'n abair mi !
  Thug am fear gu bàs an lòchran gu asal rùisgte a' bhalaich, agus dh'fhàs e na bu mhiosa. Ach dh'èigh Ileiko co-dhiù:
  - Cha 'n abair mi !
  An uairsin thug a" chràdh boireann lòchran na làmhan, dh" èirich i air tiptoe agus loisg i lasair tro fhalt fionn a" bhalaich air a cheann. Agus ghabh na iallan fionn aotrom agus dh" èirich iad. Ghabh teine a-steach ceann Ileika.
  Rinn am boireannach gàire agus thuirt i gu làidir:
  - 'S e diabhal diabhal a th' annam!
  Thuit ceann an leanaibh, air a shlaodadh ann an lasraichean, air a thaobh. Bha e follaiseach gun do sguir an corp a bhith a" spadadh.
  Splash am fear a chuir gu bàs am bucaid deiseil de dh" uisge deigh a-rithist.
  Ach cha do ghluais an leanabh loisgte.
  Chuir am boireannach torturer a làmh air broilleach sèididh is sùla a" bhalaich. Chùm i e airson greis agus chuir i dragh oirre:
  - Lean air ais!
  Thuirt an t-àrd-neach-cuiridh le dragh:
  - Rinn e cus! Uill, fealla-dhà còmhla ris! Chan e aon neach-fulang fhathast!
  Mar sin b 'urrainn dha Alenka sabaid le fearg mhòr, agus mar sin thuig i gu robh an adhbhar aca dìreach.
  Agus mar sin thug an nighean agus bhuail i às na cnapan sgàrlaid ro-neart le dealanaich marbhtach. Gu litireil loisg iad na Sìonaich, a 'toirt dhaibh cothrom a bhith beò no eadhon sgrìobadh air na caileagan.
  An uairsin thilg Alenka pea bàis a bha gu math marbhtach agus millteach le a òrdagan rùisgte.
  Agus reub am buidheann-chatha sin de shaighdearan Sìonach.
  Ghabh Alenka e agus sheinn e:
  - Ar glòir cosmhuil,
  Bidh an cumhachd a-rithist ann an gàirdeachas!
  Ghabh Anyuta cuideachd agus chùm e cuirm octopus le claidheamhan. Gearr dheth mòran de shaighdearan Sìonach. Gearr dheth an cinn gun truas.
  An uairsin, le a òrdagan rùisgte, thilg i na snàthadan marbhtach. Bhuail an fheadhainn a bha ag itealaich na Sìonaich gu bàs.
  Agus an uairsin bidh cnapan sùbh-craoibhe Anyuta a" spreadhadh air a nàimhdean le buillean millteach is millteach.
  Sheinn Anyuta, a" rùisg a fiaclan a bha a" deàrrsadh mar neamhnaidean:
  - A dh'aithghearr bidh pàrras air a 'phlanaid,
  Bheir sinn buaidh air eadhon Sìona!
  Agus ghabh an gaisgeach i agus mar a tha ia 'feadaireachd ...
  Dh'fhàs na feannagan air buaireadh san eanchainn. Agus thuit iad mar chlach-mheallain, a" bualadh chlaigeann nan saighdearan Sìonach.
  Bhuail Alla ruadh air a cèile, agus thuirt i, sùilean emerald, a' cromadh:
  - Cogadh Naomh
  Bidh ar buaidh...
  Thoir bàs do Satan
  Seo an còmhradh againn!
  Agus tilgidh nighean le falt copair-dearg a corragan lom de a casan, le cumhachd millteach mòr, peas bàis. Agus brisidh tomad nan Sìonach.
  Às deidh sin, bidh an nighean cuideachd a "cur cosgais bho a ruby nipples le boltaichean dealanach marbhtach.
  Loisg an fheadhainn sin sa bhad dà bhuidheann-chatha Sìneach.
  Ghabh Alla e agus sheinn i, a" suirghe air a companaich:
  - Tha mi mòr
  A nighean den ìre as àirde ...
  Dhòmhsa, chan eil ann an duine ach hama,
  Ceannaich feadhainn ùra a dh" aithghearr!
  Rinn Maria cuideachd gàire air a com-pàirtichean agus rinn i gàire:
  - Cha chuir duine stad oirnn
  Leigidh an nighean às an rèisimeid gu lèir!
  Agus thilg an gaisgeach le a òrdagan rùisgte tiodhlac sgrios millteach agus millteach.
  Agus an uairsin bheir Maria e agus bheir e buaidh air pulsars bho nipples connlach. Bidh iad sin ag itealaich seachad agus chan eil dà chompanaidh Sìneach ann - chan eil ann ach gual.
  Ghabh Maria e agus sheinn i, a" sgoltadh buille de magoplasma:
  - Tha teine a' lasadh a'm' anam,
  Agus tha an teine na mo cheann ...
  Cuiridh mi fios air fearg
  Àrdaich nas àirde - bratach an t-solais!
  Agus bidh an nighean a 'feadaireachd a-rithist ... Feannagan bochda, tha ultrasound mar sin marbhtach dha na cluasan aca.
  Cia gort air na cluasan, agus call iomlan agus sgrios.
  Tha raon ball-basgaid mar sin aig nigheanan nan cinn.
  Nas mionaidiche, chan e na nigheanan, ach am fitheach ...
  Bidh iad a 'tuiteam sìos. A 'bualadh cinn Sìonach.
  Ghlac Mairi e, agus sheinn i, a" giùlain fhiaclan:
  - A' tuiteam sranndach, a' striopachas,
  Chaidh an còir seo a thoirt dhut ...
  Mun nighinn casruisgte, strìopaich,
  Ann an slush no eabar, chan eil e gu diofar!
  Thug Olympias, an nighean ghaisgeil taic dha a cèile, agus cuideachd mar a bha i a 'spit. Chaidh cnap mòr de phlasma draoidheil a-mach à cùl beul na h-ìghne. Thuit e agus shluig i suas rèisimeid iomlan den Ìmpireachd nèamhaidh.
  Às deidh sin, ghlac an nighean-ghaisgich agus thilg i a casan le a òrdagan rùisgte, tiodhlac de phronnadh is losgadh.
  Spreadh e mar bhoma beag atamach. Agus chaidh rèisimeid Sìneach eile a losgadh. Agus cha robh fiù 's na cnàmhan air fhàgail, bho na mìltean de ghaisgich na Celestial Empire.
  Thug Olympias fa-near, a" cuir casg air a fangan glè chumhachdach, mar an fheadhainn aig tìgear le fiaclan saber:
  - Ach fhathast nas làidire na mise,
  Chan eil duine air an t-saoghal, chan eil duine air an t-saoghal!
  An uairsin bha e coltach gu robh a cìochan a" leigeil a-mach tiodhlac de chumhachd marbhadh mòr bho nipples meud tomato math.
  Às deidh sin, na h-Oiliompaics, mar a bheir e seachad:
  - Agus tha am boireannach ga thoirt aig an aon àm, leis an amhaich aig an aon àm!
  Agus an uairsin ghabh a h-uile còignear nighean e agus rinn iad feadalaich sa bhad ... Agus bidh am fitheach cho bodhar 's gum bi iad gu litireil a' dìreadh air an aghaidh le an sùilean fhèin. Agus balgan-buachair ann am fìor chisteachan-laighe.
  Thuirt Olympias, a" giùlan a fiaclan, agus a" beucaich mar hippopotamus:
  - Chan eil àite airson laigsean,
  Chan eil àite ann airson an fheadhainn lag!
  Agus an seo a-rithist na caileagan mar a nì iad feadaireachd ... Agus bidh na feannagan a 'tuiteam, agus na claigeann Sìonach a' briseadh gu domhainn ...
  Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova - tha a 'chlann shìorraidh seo a' sabaid a-rithist agus a 'nochdadh an comas iongantach.
  Seo am balach Oleg, ghlac e agus chùm e a chlaidheamhan, a leudaich fàilteachadh a 'mhachaon sa bhad.
  Agus chaidh tomad nan Sìonach a ghearradh.
  An uairsin thilg am balach diosc biorach sònraichte le corragan a chasan rùisgte, leanabhach ... Chaidh e air adhart air feadh tangent agus gheàrr e dheth cinn ceud Sìneach.
  Ghlac an leanabh neo-bhàsmhor e agus sheinn e gu toilichte:
  - 'S e duine fìor mhath a th' annam
  No dìreach aingeal ...
  Tha mi dìreach a 'buannachadh a h-uile duine
  Ann an sabaid chruaidh!
  Gheàrr Margarita Korshunova sìos na Sìonaich cuideachd, a 'toirt cothrom dhaibh, no an tròcair as lugha.
  Thug an gaisgeach sàr-chlas e le claidheamhan aig na nàimhdean mar spreadhadh. Agus gu fìrinneach gheàrr iad dheth an cinn.
  Agus gabhaidh iad agus rolaigidh iad mar chinn càl.
  Agus an uairsin tilgidh an nighean le a òrdagan rùisgte pea de chumhachd millteach mòr. Agus sèididh mòran de Shìonaich aig an aon àm.
  An uairsin bidh e a" seinn:
  - Ann an saoghal feachd cosmaigeach,
  Bidh sinn nas làidire na an dràgon. .
  Air sgàth na Ruis mhòir,
  Thèid an t-eucorach maol gu bàs!
  Às deidh sin, chuir am balach agus an nighean a-mach an gruaidhean sa bhad agus ghabh iad anail. Agus bha feadag uabhasach bodhar ann.
  Chaidh na feannagan a bhualadh le clisgeadh agus thuit iad ann an cnagadh. Agus fhras iad a nuas mar chloich-mheallain air cinn bhearrte nan Sìonach. Thuit iad agus bhàsaich iad, gun roghainn eile.
  Agus chaidh gaisgich na h-ìmpireachd nèamhaidh a mharbhadh mòran mhìltean.
  Thuirt Oleg agus Margarita ann an aonadh:
  - Bu chòir don t-saoghal spèis a thoirt dhuinn agus eagal a bhith oirnn,
  Chan eil buannachdan nan saighdearan a" cunntadh an àireamh ...
  Bha na Ruiseanaich a-riamh comasach air sabaid,
  Bidh saighead glè gheur ann!
  . CAIBIDEIL #3
  Rinn na caileagan suas stàladh sònraichte dhaibh fhèin - inneal-lasair le dusan baraille. Feumar a ràdh - gu math dona. Agus an uairsin bhrùth Alyonka am putan leis an nipple scarlet aice.
  Agus dh'obraich e, dhòirt sruthan teine sìos air na Sìonaich. Agus is e coileanadh gu math tiamhaidh agus marbhtach a th" ann.
  Agus tha gaisgich na h-ìmpireachd celestial a 'losgadh, mar gum biodh iad nan coinnlean air craobh na Nollaige.
  Ghabh Alenka e agus sheinn e:
  - Mo bheannachd ort,
  Agus am bouquet as soilleire!
  A "fuaigheal air na Sìonaich le bhith a" putadh air nipple sùbh-craoibhe a "bhroilleach agus Anyuta. Tha i na nighean den chultar agus den chlas as àirde.
  Agus ma sheinneas e, brisidh e e.
  Agus chan eil buidheann-chatha slàn aig na Sìonaich - loisg iad gu luaithre.
  Sin an seòrsa nighean a th" innte - air leth fionnar.
  Ach tha an ruadh-ruadh Alla fiù 's nas fhuaire. Agus bidh an nipple ruby aice a" brùthadh le neart is lùth mòr air na putanan.
  Agus an seo tha e ag obair.
  Agus bidh e dha-rìribh a" losgadh a h-uile càil gu làr ...
  Sheinn Alla, a 'faicinn mar a bha na Sìonaich a' losgadh agus a 'bàsachadh:
  - Is mise an nighean as làidire san t-saoghal,
  Agus thug e buaidh air gach taobh den ether!
  Agus thilg a shàil rùisgte suas gluasad bàis sgriosail. Seo i nighean - fionnar!
  Thuirt Allah le gàire:
  - Mo chumhachd iongantach ...
  Loisg Maria, a 'putadh a' phutan le nipple sùbh-lusan agus rinn i gearan gu loidsigeach, a 'toirt a fiaclan:
  - Chan ann leatsa, ach sinne!
  'S bheir na gaisgich e 's gàir' iad, le h-aingil cruaidh. Agus an uairsin bidh iad le chèile a" gabhail agus a" feadaireachd.
  Chaidh na feannagan a bhualadh le tonn ultrasonic air an eanchainn. Dh" fhàs iad troimh-a-chèile.
  Agus thòisich na h-àilleachdan iteach a' tuiteam sìos agus a' briseadh cinn nan gaisgeach Sìonach.
  Tha na nigheanan sin dìreach iongantach!
  Tha na h-Oiliompaics gu math ionnsaigheach. Bidh i cuideachd a" bruthadh oirre, mar nipple orains air a" phutan. Agus mar a thilgeas e a-mach cascade murt bàs agus sgrios.
  Agus ghabh uimhir de Shìonaich aig an aon àm agus loisg iad. Bha iad air an tiormachadh gu tur.
  Ghabh Olympias agus sheinn e:
  - Is mise an nighean as làidire san t-saoghal,
  Is urrainn dhomh nàimhdean a bhriseadh gu furasta ...
  Bidh sinn a" snàmh ri taobh sruthan ether leantainneach,
  Cha bhith e comasach don junta an dràgon a bhriseadh!
  Agus na gaisgich bho na cnapan cìochan aca, mar a bhios iad a" bualadh le dealanach marbhtach, "s e dìreach uamhas a th" ann.
  Losgadh bataraidhean Sìonach gu mòr. Seo na nigheanan. Agus tha an òrdagan rùisgte a" tilgeil thiodhlacan sgrios le feachd uamhasach.
  Ghabh na h-Oiliompaics agus rinn iad feada...
  Agus sa bhad thug a fheadag a-nuas mìltean de fheannagan gu làr, a" bualadh nan Sìonaich gu bàs.
  Tha na gaisgich, gu dearbh, air leth toilichte. Agus bidh iad a" gàireachdainn.
  Tha na còig bòidhchead sin cho èibhinn agus cho èibhinn.
  An seo a-rithist, tha Albin agus Alvin a" toirt ionnsaigh bhon adhar, air itealain sabaid. Agus mar a chuireas iad rocaidean de chumhachd millteach mòr, a bhios a" sèideadh agus a" reubadh a h-uile càil.
  Ghabh Albina e agus sheinn i, a" putadh an inneal-brosnachaidh leis an nipple scarlet aice:
  - Is mise a" bhana-ghaisgeach as motha san t-saoghal!
  Chlisg Alvina cuideachd, a" putadh a nipple ruby air a broilleach, agus a" crathadh, a "rùsgadh a fiaclan:
  - Chan e, is sinne na bana-ghaisgeach as motha san t-saoghal!
  Agus sheinn na caileagan còmhla:
  Tha mi, thu, e, ise - còmhla an dùthaich gu lèir,
  Teaghlach càirdeil còmhla
  Anns an fhacal tha sinn
  Ceud mìle mi!
  Agus na caileagan mar a nì iad gàire, is sàilean lom air na luamhan.
  Agus bha bomaichean ag itealaich aig na Sìonaich. Gu dearbh, chan eil an Ìmpireachd Celestial fortanach a bhith a 'dèiligeadh ri nigheanan nach eil a' sabaid ach ann am panties.
  Tha Anastasia Vedmakova cuideachd anns an adhar. Agus an nighean seo, a tha mar-thà còrr is ceud bliadhna a dh'aois, ach chan eil i aois, oir tha i na bana-bhuidseach.
  Agus bidh an gaisgeach le nipple ruby a 'bruthadh a' phutan. Agus sa bhad bidh na h-urchraichean sabaid ag itealaich chun targaid.
  Agus rèisimeid Sìonach gu lèir, air a sgrios gu tur.
  Thug Anastasia Vedmakova fa-near, a 'ruith oir a làmh thairis air a h-amhaich:
  - Tha purgadair mòr ann!
  Dh'aontaich Akulina Orlova gu deònach le seo, cuideachd a 'pummeling an nàmhaid, agus a' sgoltadh a fiaclan, a tha nas gile na a 'chiad shneachda:
  - Tha sguab às an sgìre!
  Agus bruthaidh an nighean a-rithist cnap connlach a broilleach air putan an luing gàirdeachais, agus cuiridh i rocaid marbhtach.
  Ghabh Mirabela Magnetic grèim air an nàmhaid le cuideachadh bho a òrdagan lom. Agus bheir rocaid marbhtach grèim air na Sìonaich. Agus bha sgrios iomlan agus bàs ann.
  Is e seo Mirabela - dìreach super. Agus tha an nighean coltach ri bhith a" slaodadh an nàmhaid le nipple connlaich.
  Ghabh na caileagan e agus sheinn iad, a" stampadh an sàilean lom, cruinn:
  - Sgrios sinn a h-uile duine gu furasta,
  Airson cumhachd nan Sòbhieteach ...
  Agus brisidh sinn thu uile
  Chun an òrain seo!
  Bidh gaisgich mar sin a" gouge air an nàmhaid leis na rocaidean aca. Agus tha e uamhasach marbhtach.
  Seo na caileagan le casan rùisgte, chiseled.
  Anastasia Vedmakova, a 'pronnadh an nàmhaid, coed:
  - Bidh an claigeann a 'leum a' deàrrsadh air an oidhche,
  Ag iarraidh nighean a dhràibheadh gu crazy ...
  Agus a" slugadh luchd-fulaing neo-chiontach le nathair,
  Chan eil ann ach duilgheadas!
  Bhuail Akulina Orlova an nàmhaid le nipple broilleach ruby. Bhuail i an nàmhaid gu bàs, gun a bhith a 'toirt dha an cothrom as lugha agus a' losgadh buidheann-chatha slàn de Shìonaich.
  An uairsin ghabh Akulina e agus sheinn e:
  - Tha nighean an seo, tha nighean an sin,
  Is e breug iomlan a th" ann am beatha!
  Agus chuir an gaisgeach tiodhlac sgriosail chun nàmhaid le a shàilean cruinn.
  An uairsin rinn i gàire:
  - Sgriosaidh mi na Sìonaich gu lèir, seallaidh mi aghaidh mo chaileag!
  Seo na caileagan - casruisgte agus brèagha agus le casan seductive, glè chiseled.
  Bidh Anastasia Vedmakova a 'fàgail boma beag, a' sgrios a luchd-dùbhlain agus a 'crathadh:
  - Glòir don dùthaich mhòr againn!
  Seo Alice agus Angelica ann am blàr. Rinn iad a' chùis air na Sìonaich le raidhfilean snaidhpear. San fharsaingeachd, tha na nigheanan iongantach.
  Loisg Alice, chaidh i tro chòig Sìonach aig an aon àm agus rinn i co-èigneachadh:
  - Ann am farsuingeachd na dùthcha òirdheirc,
  Air a bhuaireadh ann an sabaidean agus saothair ...
  Rinn sinn òran aoibhneach
  O dheagh charaid agus ceannard!
  'S an curaidh thilg a òrdagan rùisgte, Tiodhlac bàsmhor a' bhàis. Agus reub e mòran de luchd-dùbhlain.
  Bhris Angelica nàimhdean cuideachd. Thruail i ceithir nàimhdean le aon urchair agus ghlaodh i:
  - Bheir sinn buaidh gu cinnteach air a h-uile duine, agus bidh co-mhaoineas ann!
  Agus thilg an gaisgeach a-rithist an tiodhlac marbhtach sgrios le a òrdagan rùisgte. Agus chaidh uimhir de Shìonaich a sgrios aig an aon àm.
  Bha e dìreach cho math.
  Tha an dithis nighean glè bhrèagha. Tha Alice fionn agus tha Angelica dearg. San fharsaingeachd tha iad dìreach fìor mhath.
  Agus tilgidh iad air an naimhdean ann an tiugh an uamhais.
  Ghabh Alice e agus sheinn i:
  - cearcall grèine,
  Sky mun cuairt...
  Is e dealbh de nighean a th" ann!
  Agus thug an gaisgeach e le a shàil rùisgte agus thilg i suas pasgan spreadhaidh de ghual. A thug air mòran de luchd-sabaid Sìneach agus reub iad.
  Thug Angelica fa-near le gàire, agus rùisg i a fiaclan, a bha aice mar neamhnaidean mòra:
  - Tha e dìreach sgoinneil!
  Agus cuideachd cuiridh corragan lom na h-ìghne ruadh air bhog pocannan spreadhaidh le measgachadh ionnsaigheach de sgrios.
  Seo na nigheanan - aerobatics air leth. Bidh iad a 'sealltainn an clas as motha agus as ionnsaigheach.
  Ghabh Alice e agus rinn i gàire, a" rùisg a fiaclan:
  Tharraing mi air pìos pàipear
  Cearcall a" soidhnigeadh air a" bhòrd dhubh!
  Agus a-rithist, tha a cas rùisgte, gràsmhor a 'tilgeil rudeigin le neart uabhasach marbhtach.
  Agus sgrios mòr - a 'marbhadh nan Sìonaich.
  Choisich Angelica le wink.
  - Bidh e uile cho - inntinneach!
  Agus a sàilean rùisgte, cruinn, pinc air a thàthadh mar ìnean ...
  Chan eil gaisgich, gu dearbh, a 'leigeil leis na Sìonaich a dhol thairis orra le tonn. Agus tha iad uile a 'snàgail.
  Is mòr an àireamh de ghaisgich na h-ìmpireachd nèamhaidh. Agus tha iad uile nan geugan agus nan geugan, agus bidh mi a" toirt ionnsaigh leis an dìoghras as motha.
  Bhuail Angelica a làmhan agus sheinn i:
  - Tha mòrachd na Ruis ag aithneachadh a 'phlanaid,
  Chaidh Faisisteachas a phronnadh le buille a" chlaidheimh...
  Ann an dàin nan caileagan, tha buaidh air a seinn,
  Agus tha mi creidsinn gun tog iad co-mhaoineas!
  Agus bheir an gaisgeach e agus smugaid e... Agus dh'fhàs tòrr plasma draoidheil sa bhad, agus chòmhdaich e na Sìonaich.
  Nach cuir sinn e mar seo - is e na nigheanan a tha a dhìth ort.
  Tha Alenka a" losgadh air na Sìonaich bho ghunnaichean-inneal. An uairsin gheàrr e iad le claidheamhan ...
  Agus nuair a nochd gunna-inneal na làmhan mar gum biodh le draoidheachd. Agus leig i às na nàimhdean.
  Mar sin gheàrr Alenka sìos na Sìonaich, gun a bhith a 'toirt dhaibh an tròcair as lugha.
  Agus thilg a" chaileag tiodhlac bàis marbhtach le a òrdagan rùisgte, agus sgap i gaisgich na h-ìmpireachd nèamhaidh.
  An uairsin sheinn i:
  - Is mise an nighean as làidire san t-saoghal,
  Maighstir fionnar an ether talmhaidh!
  Dhearbh Anyuta seo:
  - Tha, a mhaighstir fionnar!
  Agus thog i an casan le a òrdagan ruisgte, agus thilg i tiodhlac mortadh a" bhàis, agus leag i sìos na h‑uimhir de Shìonaich anns a" bhad.
  Seo a leithid de nighean.
  Agus cuideachd bho na nipples scarlet mar a chuireas e cosgais air dealanach. Agus bidh gaisgich na h-ìmpireachd nèamhaidh a" dol mun cuairt mar sguaban feòir.
  Ghabh Anyuta e agus sheinn e:
  - Glòir do àm tsars Ruiseanach,
  Tha thu nad nàmhaid a" briseadh!
  Seo mar a tha nigheanan ag obair. Agus tha Alla na bhòidhchead dearg leotha. Agus bho na ruby nipples ath-sgrùdadh succumbs dealanach. Agus bheir e bàs iomlan.
  Sheinn Allah, a" gàireachdainn:
  Na bris sgiathan na h-ìghne,
  Chan eil truas sam bith annam agus chan ann gu cas ...
  Cha toigh leam fòirneart agus neo-chomas,
  Nach 'eil an sin ach truas do Chriosd air a cheusadh !
  Tha i na gaisgeach cho làidir agus ionnsaigheach làn de lùth.
  Cuiridh Maria, cuideachd, cosgais air pulsar bho nipples connlach. Loisgidh e mòran de luchd-sabaid Sìneach agus coo:
  - Is e seo mo chumhachd fànais!
  Agus tha a sùilean a" deàrrsadh le dealanach.
  Agus tilgidh casan rùisgte tiodhlac sgrios. Is e na nigheanan sin an clas as àirde.
  Ghluais na h-Oiliompaics an nàmhaid. Aig an aon àm, chleachd i pulsars teine bho na nipples mòra aice.
  Bha an nighean gaisgeach ag obair le luathachadh mòr. Cha tug i an cothrom as lugha do dhuine sam bith.
  Agus thilg an gaisgeach tiodhlacan bàis ro-mhillteach le a òrdagan rùisgte.
  Agus fhad 's a bha i a' seinn:
  - Tha dùthaich mhàthaireil agus arm nan dà cholbh,
  Air a bheil a 'phlanaid na sheasamh ...
  Dìonaidh sinn ar cìochan, is sinne do dhùthaich,
  Is seinnear d'arm leis gach sluagh !
  A-rithist, bidh na nipples tomato aice a 'cur air bhog tiodhlacan de chumhachd marbhadh mòr.
  Tha Ealasaid bhon tanca cuideachd a" losgadh. Bidh i a" losgadh, a" putadh a nipples scarlet air na putanan, agus a" gàireachdainn:
  - Chan eil mi nas làidire, reubaidh mi a h-uile duine gu pìosan!
  Agus a 'bualadh air a chom-pàirtichean.
  Dh" aontaich Elena le seo, le bhith a" putadh a" phutan leis a nipple dearg-dhearg agus smugaid a-mach às a" bharaille, a" reubadh na Sìonaich:
  - Air son ar dùthchais co-chomuinn !
  Agus dhùisg an nighean ghaisgeil a sùilean saphir.
  Thug Catriona fa-near, a 'cur thiodhlacan marbhtach de bhàs fìor chun an luchd-dùbhlain aice:
  - Is e saidheans a th" ann an co-mhaoineas!
  A-rithist bhrùth i am putan leis an ruby nipple aice.
  Dh" ainmich Euphrosyne fhad "s a bha e a" sabaid gu cruaidh an aghaidh an nàmhaid, agus a "cleachdadh nipples connlach:
  - Chan eil ar creideamh ann an àm ri teachd soilleir a 'diùltadh eachdraidh ghlòrmhor ar n-ìmpireachd!
  Dh" aontaich Ealasaid gu toileach ri seo:
  - Mar a mhol iad an righ, mar sin molaidh sinne !
  Agus nochd an gaisgeach teanga fhada.
  Mhothaich Ekaterina, a 'losgadh sa chùis seo, a' putadh air a 'phutan gàirdeachas le a h-òrdagan lom:
  - Agus bho chladach Chudsky,
  Gu Kolyma reòta,
  Is e seo uile ar Talamh,
  Seo sinn uile!
  Bhuail Euphrosinia, a-rithist a 'cleachdadh an nipple sùbh-lusan agus a' gèilleadh, a 'crathadh:
  - Mo chumhachd mòr
  pronnaidh mi an crogall!
  Agus tha na nigheanan a 'toirt ionnsaigh. Nam measg tha Natasha agus Zoya.
  An seo thug na caileagan bhon howitzer mar chasaid airson tiodhlac bàis cho millteach.
  Ghabh Natasha e agus sheinn i:
  - Bidh bomaichean ag itealaich agus rocaidean,
  Am PR as motha ...
  Ann an orain nan daoine seinnear,
  Bhuail buille uabhasach!
  Thuirt Zoya gu làidir:
  - Buille cumhachdach - math!
  Agus ghabh i e agus bhrùth i a òrdagan rùisgte air na putanan. Tha iad sin uile nam bòidhchead armachd.
  Oleg Rybachenko air a ' bhalla air an. Tha balach neo-bhàsmhor, a' coimhead mu dhà bhliadhna dheug a dh'aois, a' tilgeil shnàthadan le òrdagan rùisgte. Agus a 'bualadh air na Sìonaich a tha a' tighinn air adhart. Dusan aig an aon àm.
  Tilgeil snàthadan agus Margarita le corragan lom. Bidh an nighean a 'sgrios luchd-dùbhlain agus a' squeaks:
  - Mo chumhachd mòr!
  Agus tha e a 'sabaid gu gaisgeil.
  Bidh Natasha cuideachd a" tilgeil boomerang cumhachdach le a òrdagan rùisgte. Mar a nì thu cron air luchd-dùbhlain agus squeak:
  - Ann an ainm na mòr ghlòir !
  An uairsin bidh Zoya a 'gearradh nan Sìonaich le claidheamhan, agus aig an aon àm a' tilgeil snàthadan le puinnsean le a casan rùisgte. Agus a" seinn dha fhèin:
  - Ann am farsaingeachd na Ruis,
  Is urrainn dhuinn a h-uile duine a shàbhaladh!
  Agus a-rithist bidh na claidheamhan a 'tuiteam air an luchd-dùbhlain. Agus ma ghearras iad, an uairsin gun truas sam bith.
  Ach nuair a thòisich Aurora a 'sgrios, agus a' tilgeil boomerangs le a òrdagan rùisgte, is e sgrios gu tur a tha seo. Agus tuit na Sìonaich a chaidh a mharbhadh fo bhuillean an diabhail ruaidh.
  Agus tha an nighean a 'goid:
  - Bidh mi a 'pronnadh agus a' reubadh a h-uile càil!
  Agus ciamar a ghabhas e agus a gheàrr e leis an dà chlaidheamh!
  Agus bho a sàil rùisgte bidh diosc biorach a" sileadh. Mar as trice is e nighean bàs iomlan a tha seo.
  Agus seo Svetlana anns a 'bhlàr chinnteach. Mar a chràdh sinn na Sìonaich, agus gearraidh sinn iad nam pìosan beaga le claidheamhan.
  Sgrolaich an nighean an dealan-dè, agus chaidh seachdnar ghaisgich na h-Impireachd Nèamhaidh a chuir gu bàs.
  Agus an uairsin bidh snàthadan biorach, puinnseanta ag itealaich bho òrdagan lom. Agus cuir iongnadh air na Sìonaich.
  Bidh Oleg Rybachenko a 'sabaid le gaisgich buidhe. Bidh a chlaidheamhan a" priobadh mar propeller.
  Tha am balach a" seinn le fonn:
  - Bidh mi mar an curaidh as làidire san t-saoghal,
  Nì sinn a" chùis air Ameireagaidh, Sìona!
  Agus a-rithist bidh am balach a 'tilgeil geamannan biorach le a chorragan lom de chasan chloinne. Agus thuit dà dhusan Sìonach a chaidh a mharbhadh aig an aon àm.
  Seo a leithid de bhlàr. Ann am fìor eachdraidh, chaill an Ruis tsarist na h-amannan ro-Petrine pàirt den fhearann aige. Ach an seo tha na ridirean Ruiseanach a 'sabaid agus chan eil iad a' dol a thoirt seachad.
  Oleg Rybachenko a 'sabaid agus a' seinn:
  - Ach tha sinn nar ridirean làn de spiorad na Ruis,
  Cha chluinn an luchd-cur gu bàs ar n-osnaich gu bràth !
  Agus a-rithist bidh am balach a 'tilgeil gu math biorach, agus le puinnsean làidir, air a ghoil le buidsichean, snàthadan gu math tana!
  Tha an nighean Margarita ri thaobh. Agus cuideachd bidh a casan a 'tilgeil snàthadan marbhtach mar sin. Agus gheàrr na làmhan na Sìonaich ionnsaigh. Sgriosaidh an gaisgeach an naimhdean, agus seinnidh e:
  - Tha mi cho fionnar, mar dheamhan anns a h-uile dùthaich ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Fear-riaghlaidh gach dùthaich!
  Bidh Natasha cuideachd a" gearradh sìos na Sìonaich agus a" seinn:
  - Air feasgar an fheasgair, cha leig sinn le Satan buannachadh !
  Agus bidh snàthadan marbhtach cuideachd ag itealaich bho a casan rùisgte.
  An ath rud, bidh Zoya a" sgrios na nàimhdean. Agus bhon nighean seo, tha coltas gu bheil spionnadh de lùth mòr a 'tighinn a-mach.
  Agus bidh boomerangs agus snàthadan biorach ag itealaich bho chasan lom na bòidhchead.
  Bidh gaisgich a" slugadh:
  - Tha mi 'm bruadar mòr casruisgte agus maise !
  Agus a-rithist, tilgidh e rudeigin uamhasach marbhtach air an luchd-dùbhlain aige.
  Ach nuair a bhios Aurora a" ruith muileann agus a" gearradh sìos na Sìonaich, is e seo an t-acras air sgrios.
  Agus an uairsin tilgidh an ceann ruadh snàthadan tollaidh le a òrdagan rùisgte. Agus tuitidh na gaisgich bhuidhe marbh.
  Ach nuair a Svetlana lupanet. Agus aig an aon àm, bidh dòrlach de shnàthadan a 'sgèith bho a casan rùisgte, a bhios a' briseadh agus a 'marbhadh a h-uile càil.
  Agus bidh na gaisgich a" fannachadh:
  - Mar sin, mar sin, mar sin - faigh faisisteach ann an sgillinn!
  Agus thèid a casan rùisgte a thilgeil a-rithist gu marbhtach air na Sìonaich.
  Thuirt Natasha, a" gearradh ghaisgich buidhe le claidheamhan:
  - Leis na Nadsaidhean bha e na b" fhasa agus na bu duilghe!
  Thuirt Svetlana, às deidh dha a dhol seachad air a" mhuileann:
  - Agus tha e an-còmhnaidh furasta leinn nigheanan!
  Aurora, ath-riochdachadh fàilteachadh an neach-leantainn, agus rinn e grunt:
  - Cha bhith thu sgìth leam idir!
  'S tha gath marbhtach ag itealaich o chasan casruisgte.
  Agus gabhaidh Zoya e, agus fanaidh i:
  - Chan e cockroaches a th 'annainn, is e nigheanan a th' annainn - le glòir mhòr!
  Agus a-rithist thèid rudeigin a-mach às a casan rùisgte, agus buailidh e an nàmhaid.
  Ghabh na caileagan an obair gu cridhe.
  Is e an daingneach seo cha mhòr an aon dhaingneach Ruiseanach san sgìre. Tha dà bhaile-mòr eile gan togail. Tha e math nach do chuir na Sìonaich an ceann thairis air an Amur. Ach tha an Ruis ann am fìor eachdraidh air pìos den fhearann aice a chall. Sliochd gu math ionnsaigheach ann an cumhachd ann an Sìona. Ach, is e nigheanan a tha comasach air rèisimeidean Lucifer a chuir air iteig.
  Tha Oleg Rybachenko a 'gearradh nan Sìonaich. Agus fhad 's a tha am balach a' seinn:
  - Bidh an clas as àirde ...
  Agus an uairsin bidh boomerang air a thilgeil le cas-rùisgte a" bhalaich ag itealaich agus ag èigheach:
  - Gearraidh am porcupine a h-uile duine!
  Thilg Margarita cuideachd air an nàmhaid dè a th" ann am murt. Bhris i "na phìosan e, agus dh"fhuilig i:
  - Is e bruadar casruisgte a th 'annam agus bòidhchead mòr!
  Agus tilgidh a cas diosgan fiadhaich.
  An ath rud sa bhlàr tha Natasha. Agus bidh e cuideachd a 'tilgeil air an nàmhaid dè a bhios a' sgoltadh an luchd-dùbhlain.
  Agus bidh e ga dhèanamh gu math ciallach.
  Agus tha a casan rùisgte a" tilgeil shnàthadan cunbhalach, marbhtach.
  An ath rud, Zoya ann am blàr. Agus bidh e cuideachd a 'tilgeil air an nàmhaid, a h-uile seòrsa de swastikas agus boomerangs.
  Agus a 'gearradh sìos air an nàmhaid.
  An uairsin, mar a thèid e seachad:
  - Glòir do 'n rìgh mhaith !
  Ach ann am blàr agus Aurora. Bidh e cuideachd a" sgrios nàimhdean à Sìona. Agus ma thilgeas e, tilgidh e le feachd marbhtach.
  Agus nuair a bhios tu a" seinn:
  - Tha, ann an ainm Tìr na Ruis!
  Agus, cuideachd, tha cosgaisean marbhtach ag itealaich bho a casan casruisgte.
  Chan eil Svetlana cuideachd a 'leigeil leis an nàmhaid sìos. Agus bho a casan rùisgte a" sgèith rudeigin a bheir bàs follaiseach.
  Agus tha an gaisgeach a" seinn:
  - Cha toir sinn seachad gu bràth! Cha tig trioblaid dhan Ruis!
  Agus a-rithist, bidh na Sìonaich air an goirteachadh. Agus bheir e gun deas-ghnàth e agus gearraidh e e.
  Bhuail sianar ghaisgich is ghaisgich gu cruaidh. Agus buainidh e an nàmhaid, agus tilgidh e casan rùisgte.
  Sheinn Oleg Rybachenko, a 'gearradh sìos na Sìonaich:
  - Trodaiche rionnag, bidh an adharc agad a" sèideadh gu dìomhain -
  Tha do thìr fada air falbh ann an glòir amharasach ...
  Tha lasair a" bhlàir air chrith eadar na loidhnichean -
  Ann an geama aon-thaobhach gun riaghailtean!
  Agus bidh boomerang eile ag itealaich le casan rùisgte a" bhalaich, a gheàrr sgòrnan dusan Sìneach.
  Tha am balach, mar a chì sinn, na luingear.
  Agus tha Margarita ann am blàr cuideachd. Agus mar sin bidh a casan rùisgte ag obair. Bidh i a" cuir às do nàimhdean gun teagamh sam bith gu math fionnar.
  Agus tha a claidheamhan mar luchd-millidh.
  Bidh an gaisgeach a" slugadh:
  - Biodh glòir !
  Bidh Natasha cuideachd a 'losgadh le a casan rùisgte, agus a' tilgeil an marbhtach. Agus aig an aon àm tha e gu gnìomhach a 'gearradh le claidheamhan.
  Beeps aig an aon àm:
  - Is e sgioba leis an stàit a th" anns an entourage agam!
  An ath rud anns an t-sabaid tha Zoya. Cuideachd diabhal den ìre as àirde de sgrios. Mar a chumas tu dealan-dè le claidheamhan. Agus an uairsin bheir e agus tilgidh e eileamaidean tarraingeach le casan lom.
  Às deidh sin thèid e seachad:
  - Bidh an t-arm a 'dèanamh gàirdeachas - a' tighinn air adhart!
  Agus tha sreath slàn de Shìonach beveled a 'tuiteam.
  Bidh an nighean a" seinn dhi fhèin:
  - Is toil le Zoya marbhadh! Ach, a Zoya!
  Agus seo Aurora ann an oilbheum luath. No an àite dìon ionnsaigheach. Agus le cuideachadh bho chasan rùisgte a" leagail nàimhdean.
  Agus aig an aon àm tha e a 'sguabadh às. Agus nuair a thèid a sàbair seachad mar lannan neach-àiteachaidh, an sin bidh trì dusan Sìonach air an reubadh nam pìosan!
  Agus tha Aurora a" caoineadh:
  - Cords co-sheirm, tha bratach na Ruis gu math pròiseil!
  Agus a-nis bidh a sàilean lom a" freagairt air seanailear Shìona san smiogaid. Gabhaidh e agus tuitidh e.
  Tha Zoya ionnsaigheach ann an sabaid. Bidh e a" gearradh a naimhdean, agus a" fannachadh:
  - Cuiridh sinn teagamh agus marbhaidh sinn a h-uile duine!
  Agus bho chasan casruisgte bidh biodagan mar sin ag itealaich.
  Chan eil Svetlana cuideachd a 'leigeil duine sìos. Agus sgriosaidh e nàimhdean, mar gum biodh speal a" gearradh feur. Tha na Sìonaich a" fàiligeadh.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Snàthad seòlta! Faigh a-mach às a" ghàrradh!
  
  BOSCADH AGUS POILITEACHD FHEÀRR AN fhàinne
  Bhuannaich Sergei Lyakhovich geama bocsaidh an aghaidh Sherron de Beers. Bhuail e air na gloineachan e, 's cha do chaill e buille na buaile.
  Agus rinn e a" chiad dìon tiotal aige.
  Dh'adhbhraich seo beagan atharrachaidhean ann an clàr iomlan a' bhlàir. An àite dìon èigneachail an aghaidh Chagaev, cho-dhùin Nikolai Valuev agus Sergei Lyakhovich sabaid an-toiseach gus na tiotalan troma aonachadh.
  Bhiodh an sabaid seo gu math inntinneach. Chan eil ach aon chall aig Sergei Lyakhovich, tha dà fhichead 's a sia buaidh aig Nikolai Valuev ann an sreath. Agus is esan am fear as fheàrr leotha gu soilleir.
  Agus is e a" mhaoin duais airson an t-sabaid seo airson an dà bhocsair an ìre as àirde de dheich millean dolar airson dhà.
  Thachair an t-sabaid anns na SA ... Gu mì-fhortanach, bha an luchd-èisteachd briseadh-dùil. Leòn Sergei Lyakhovich a làmh dheas agus chaill e dà chuairt dheug air puingean. Ach cha robh Nikolai Valuev a 'deàrrsadh nas motha. Agus cha b 'urrainn dha an neach-dùbhlain aige a chuir gu bualadh no eadhon leagail.
  Ach dh" aonaich e na tiotalan agus fhuair e air adhart an ceathrad "s an t-seachdamh buaidh ann an sreath.
  Chaidh an t-sabaid le Chagaev ath-eagrachadh. An uairsin leasaich Chagaev sèid agus bha sabaid aig Valuev le neach-dùbhlain eile, nach robh ro ainmeil. Agus cha do rinn e a" chùis air gu dearbhach air puingean. Agus an uair sin a 'sabaid le Sultan Ibragimov. Thionndaidh an t-sabaid gu bhith gu math farpaiseach. Bha mòran eadhon a 'creidsinn gun do bhuannaich Sultan Ibragimov e. Le co-dhùnadh air leth, thug na britheamhan a" bhuaidh do Valuev. Agus cheangail e le Rocky Marchiali anns an àireamh de bhuannachdan ann an sreath - dà fhichead 's a naoi.
  An uairsin an dìon èigneachail an aghaidh Ruslan Chagaev... Ach a-rithist chaidh an t-sabaid troimhe. Agus a-rithist Ruslan Chagaev le leòn agus a-mach às a 'gheama.
  Chùm am fuamhaire Ruiseanach a shabaid leth-cheud bliadhna (mura h-eil, gu dearbh, a 'cunntadh gun deach aon sabaid de Valuev ainmeachadh neo-dhligheach!) an aghaidh Ruiz. B" e ath-mhealladh a bh" ann. Anns a 'chiad fhear, cha do bhuannaich Valuev gu cinnteach le co-dhùnadh roinnte. Agus an uairsin an dàrna sabaid-rematch.
  Bha mòran den bheachd gum biodh Nikolai Valuev a 'leasachadh a thoradh. Agus dè a bhiodh fionnar ... Ach a-rithist, chan eil am fuamhaire Ruiseanach a 'coimhead cho math, agus a' buannachadh buaidh gu math connspaideach air puingean, agus a-rithist le co-dhùnadh eadar-dhealaichte de na britheamhan.
  An uairsin sabaid eile le Holyfield. Tha an neach-sabaid seo na fhìor uirsgeul. Ach tha e mar-thà dà fhichead sa sia bliadhna a dh'aois, agus chan eil duine a 'creidsinn na cothroman. Agus tha leth-cheud buaidh aig Nikolai Valuev ann an sreath agus chan e aon chall. Bhris e clàr Rocky Marchiali agus tha dà chrios farpais cuideam trom aige.
  A-rithist an t-sabaid ... Agus a-rithist cha mhòr gun tug Nikolai Valuev buaidh air puingean.
  Agus cuideachd le co-dhùnadh air leth bho na britheamhan. Ach rinn e adhartas air a" chlàr aige, leth-cheud "s a h-aon a" buannachadh ann an sreath! Aontaichidh tu gu bheil seo gu math fionnar.
  Agus seo cuideachd dìon saor-thoileach an aghaidh Dhaibhidh Haye. Chan eil aon chall air a bhith aig Nikolai Valuev bho 1993. Seo e a-rithist ann am blàr ...
  A-rithist duel, far nach eil Nikolai an sledgehammer a 'deàrrsadh agus tha e nas ìsle na an nàmhaid ann an luaths.
  Ach tha e a 'cumail suas math. A" nochdadh sùbailteachd. Agus mar thoradh air an sin, tha na britheamhan a-rithist a 'toirt buaidh air Nikolai Valuev, co-dhùnaidhean fa leth. Agus gu dearbha gu math connspaideach ...
  Ach chaidh clàr Rocky Marchil ùrachadh. Bidh leth-cheud "s a dhà a" buannachadh ann an sreath.
  Agus tha dùil ri neach-dùbhlain ùr: Vitali Klitschko, a tha airson dà chrios fhaighinn aig an aon àm ann an sabaid aonachaidh.
  Ach cha b" fhada gus an do stad na còmhraidhean. Bha Vitali Klitschko a 'sabaid ri Sosnovsky.
  Agus bha Nikolai Valuev a 'sabaid ri Morek, bocsair làidir, ach chaidh a bhualadh iomadh uair.
  Agus bha a 'bhuaidh seo aig Nikolai Valuev, a bha mar-thà mar an leth-cheud sa treas ann an sreath, neo-chinnteach agus a-rithist às aonais briseadh sìos agus air puingean, le co-dhùnadh eadar-dhealaichte de na britheamhan.
  Ach, chaidh an clàr ùrachadh. Agus chan eil fios aig Nikolai Valuev air call airson sia bliadhna deug - clàr airson cuideam trom. Agus leth-cheud 's a trì ann an sreath - clàr am measg a h-uile cuideam roinnean.
  Agus cha do thachair an t-sabaid le Vitali Klitschko agus aonachadh nan tiotalan.
  Lorg Nikolai Valuev tumhair mì-mhodhail na cheann agus b" fheudar dha crìoch a chuir air a chùrsa-beatha bocsaidh.
  Bha Dàibhidh Haye agus Wladimir Klitschko a" sabaid airson a chriosan. Agus bhuannaich Klitschko Jr.
  Ach bha Nicholas II, mar bhocsair, a bhris gu foirmeil clàr Rocky Marchiali, agus aig a bheil dà chrios, agus nach deach a bhualadh a-riamh, mar-thà ann an glòir mhòr.
  Agus an àite na Ruis Aonaichte, cho-dhùin Nikolai Valuev a phàrtaidh fhèin a chruthachadh. Thug e "An Leum Mòr" air. Agus fhuair e air faighinn a-steach gu faireachail a-steach don Duma Stàite ann an 2011. Agus an uairsin ghabh e pàirt anns na taghaidhean ceann-suidhe ann an 2012. Agus a-rithist mothachadh, an dàrna àite, agus slighe a-mach chun dàrna cuairt an aghaidh Vladimir Putin.
  Blimey! Tha Nikolai Valuev air a thighinn gu bhith na rionnag ùr, soilleir, poilitigeach. Dh"fhàs na daoine sgìth de na seann strìopaichean poilitigeach, agus chaidh e airson neach-poilitigs agus bocsair ùr.
  Ach bha Vladimir Putin comasach air a 'chùis a dhèanamh air Nikolai Valuev anns an dàrna cuairt, ach bha a bhuannachd gu math beag.
  Ach bha coup aig na comannaich, air sgàth fàilligeadh Zyuganov, agus thàinig Sergei Udaltsov gu bhith na chathraiche ùr air a 'Phàrtaidh Chomannach.
  Rinn an duine òg is sunndach seo fìor stoirm an aghaidh Vladimir Putin. Agus bha an othail gu math trom. Bidh mòr-thubaistean leis na poileis. Cleachdadh clubaichean. Beatings agus eadhon luchd-fulaing am measg an luchd-grèim.
  Mar sin chaidh na h-Oiliompaics Sochi a chuir dheth. An uairsin thachair am Maidan san Úcráin. Yanukovych chaidh a sgrios. Cha do thòisich Putin, ann an suidheachaidhean de neo-sheasmhachd a-staigh, air a" Chrimea a ghlacadh. Agus cha robh cogadh anns an Donbas.
  Bha an Úcráin, air a stiùireadh le Poroshenko, a" sìor fhàs.
  Cho-dhùin Vitali Klitschko, a chuir stad air a dhreuchd ann am bocsadh, tilleadh.
  Agus a-nis fhuair e air Stevenson a leagail. Agus bi nad churaidh trom-chuideam airson a" cheathramh uair, ag ath-aithris clàr Hollyfield. An uairsin rinn Vitali dìon eile an aghaidh Criss Areola. Tha sabaid mar seo na dhìoghaltas agus a-rithist chuir e às don neach-dùbhlain.
  Ach an uairsin, air sgàth eallach obrach àrd-bhàillidh Kyiv, b" fheudar dha crìoch a chuir air a chùrsa-beatha glòrmhor.
  Bha Wladimir Klitschko, ged nach robh e gu tur cinnteach, comasach air an tiotal aige a dhìon an aghaidh Tyson Fury. Agus an uairsin chuir e a-mach a chompanach Glazkov. Agus an uairsin chùm e cuideachd dìon an aghaidh Brian. Agus bhrist e clàr Joe Louis airson na buannaichean as motha san fharpais.
  Ach tha aon chrios eile ann. Air a bhuannachadh le Denotay Wyder. Tha am bocsair seo gun samhail - tha a chùrsa-beatha gu lèir air a dhèanamh suas de bhuillean a-mhàin. Na h-uimhir ri dà fhichead bualadh ann an sreath - tha sin sgoinneil! Agus tha Wladimir Klitschko mar-thà dà fhichead bliadhna a dh'aois. Agus gu dearbh thog an duel aonaidh seo ùidh mhòr.
  Agus airson a" chiad uair bhon t-sabaid le Peter, chan e Wladimir Klitschko am fear as fheàrr leotha gun teagamh.
  Ach seo an t-sabaid ri Denotheus. Malairt briste sìos. Agus fhathast a 'bhuaidh aig a' cheann thall, eadhon ged a bhiodh iad le co-dhùnadh eadar-dhealaichte de na britheamhan, Wladimir Klitschko.
  Mar sin dh" aonaich Wladimir Klitschko airson a" chiad uair anns an roinn cuideam trom na ceithir prìomh chriosan. Agus is e euchd sònraichte a tha seo ...
  Bha ath-chluich eile aig Wladimir Klitschko le Wyder, an turas seo bha e comasach dha a leagail agus sealltainn nach eil aois na bhacadh air spòrs. Bhuannaich Parker cuideachd.
  Ach an uairsin, as t-fhoghar 2018, aig aois dà fhichead sa dhà, chaill e ri Anthony Joshua ann an duel iongantach.
  B' e sàr shabaid a bh' ann... Chan eil Wladimir Klitschko air chall ann an còrr is ceithir bliadhna deug, ach fhuair Anthony fhathast a dhol suas agus na ceithir criosan a bhuannachadh.
  Is e an aon chomhfhurtachd a th" aig Vladimir Klichkov gun do chaill an t-ainm aige Vladimir Putin taghaidhean 2018 cuideachd. A bharrachd air an sin, cha b 'e Nikolai Valuev a bhuannaich, airson a bheil am fasan air a dhol seachad, ach an comannach - Sergey Udaltsov.
  B' e an t-adhbhar airson a' chùis a bh' ann gun do dh'fhàs suidheachadh eaconamach na Ruis na bu mhiosa mar thoradh air tuiteam ann am prìsean ola is gas. Agus cha b" urrainn buaidh seilbh a" Chrimea obrachadh. Mar sin bha a h-uile dad eadar-dhealaichte. Tha na comannaich air ais. Agus a-rithist thairis air an Kremlin a ' bhratach dhearg.
  Ach, thòisich Wladimir Klitschko na dhreuchd. Cha robh coronavirus air an t-saoghal, agus ann an 2020 bha e comasach don bhocsair mòr a" chùis a dhèanamh air Ruiz Jr. agus a bhith na churaidh na cruinne a-rithist. An uairsin dhìon e an tiotal aige bho Ruiz Jr. Ach bha an ath-mhealladh a-rithist airson Anthony Joshua.
  Dh'ainmich Wladimir Klitschko, a bhris mòran chlàran, gu robh e a" leigeil dheth a dhreuchd a-rithist.
  Ged a chaidh aige air clàr eile a shuidheachadh - gus a bhith mar an fhìor churaidh cruinne as sine.
  Agus tha seo cuideachd na choileanadh mòr.
  An uairsin bha sabaid taisbeanaidh aig Vitali Klitschko le Hollyfield.
  Chaidh an saoghal air a shlighe fhèin.
  Thàinig Oleksandr Usyk gu bhith na churaidh trom-chuideam ùr gun teagamh san t-saoghal le buaidh inntinneach air Anthony Joshua. Agus an uairsin dhìon e an tiotal na aghaidh.
  Ach thill Wladimir Klitschko gun dùil ann an tuiteam 2022. Agus chog e ri Usik, airson clàr eile.
  Agus rinn an t-sabaid seo a" chùis air a h-uile coileanadh a bh" ann roimhe ann an dràma agus sruthadh.
  Agus bhuannaich Wladimir Klitschko a-rithist le faireachdainn. Agus a rìs ghabh e seilbh air na criosan uile. Agus airson a 'cheathramh uair bha e na ghaisgeach an t-saoghail.
  Gu fìrinneach ann am bocsadh, chan eil aois aig gaisgeachd.
  Bidh beatha a" dol air adhart mar as àbhaist, ach cha bhith fìor ghaisgich a" fàs sean!
  
  HITLER Làmh dheth na h-Iudhaich
  GNIOMHARA
  Fhuair Adolf Hitler soillseachadh agus sguir e de gheur-leanmhainn nan Iùdhaich. Mar fhreagairt, chuir na Càirdean crìoch air fois neo-chinnteach leis an Treas Reich. Agus a-nis feumaidh an USSR a bhith a 'sabaid air aon aghaidh, agus tha na feachdan gu math neo-ionann.
  . CAIBIDEIL #1
  Mar eisimpleir, saoghal anns an do thabhainn na Stàitean Aonaichte cùmhnant do Hitler sa Mhàrt 1943: tha e a" cur stad air geur-leanmhainn nan Iùdhaich, agus mar sin bidh na caidrich a" foillseachadh fois neo-chinnteach. Feumaidh am Fuhrer, a chailleas am blàr airson Afraga, agus a" chùis a dhèanamh air aig Stalingrad, aontachadh. Uill, tha an àireamhachadh aca fhèin aig na Stàitean Aonaichte - leig leis an dà chuid deachdairean agus dùthchannan totalitarian cuir às dha chèile. Agus an uairsin tha an USSR dòigh air choireigin ro dhaingean air adhart.
  Coimhead air ais san Roinn Eòrpa mus tionndaidh na SA suas. Tha Breatainn gu nàdarrach às aonais Ameireagaidh, chan eil duine airson sabaid. Agus a bharrachd air an sin, tha eagal air Churchill cuideachd gun tig na Reds dhan Roinn Eòrpa.
  Ann an ùine ghoirid, dh" aontaich sinn. Sguir Hitler de gheur-leanmhainn agus cuir às do na h-Iùdhaich, agus chuir na Càirdean stad air a h-uile bomadh agus sabaid bho 1 Giblean. Ach chan e sin uile, gu dearbh. Air an t-slighe, thòisich iad air rudeigin a reic ris na Nadsaidhean. Agus cha robh an USSR a-nis a 'faighinn taic an-asgaidh, ach cha b' urrainn dha a cheannach ach airson òr.
  Tha tàladh iomlan air a bhith san Iar. San taobh an ear, bha an cogadh gu ìre mhòr san adhar. Air tìr, cuideachd, fhad 'sa tha fois. Bha na Gearmailtich ag ullachadh ionnsaigh air an Kursk Bulge, sheas an t-Arm Dearg air an dìon agus chladhaich e a-steach don talamh.
  Ach tha an t-sosa san taobh an iar air rudeigin atharrachadh. An toiseach, dh'fhàs na Gearmailtich mòran na bu làidire san adhar, bha faisg air leth den itealan aca air a bhith air a tharraing leis an Iar roimhe.
  San dàrna h-àite, cha robh Hitler ann an cabhag tuilleadh ionnsaigh a thoirt. Bha e dha-rìribh ag iarraidh gum biodh an Tiger-2, an Leòmhann, agus gu sònraichte an luchag air a dhearbhadh ann am blàr.
  Thòisich "Tiger" -2 a 'dol a-steach gu mòr-chinneasachadh ro dhuine sam bith eile air ais sa Chèitean. Ach bha turaid Porsche nas aotroime, nach robh cho dìonta. "Maus" a-mhàin san Ògmhios chaidh a dhearbhadh, a sheall toraidhean riarachail. Thòisich obair air an tanca "Lion" ann an dòigh ùr. Ach bha e riatanach an càr ath-dhèanamh, fo einnsean nas cumhachdaiche bhon Maus, agus armachd nan taobhan a neartachadh. Tha e soilleir nach do chùm "Maus" agus "Lion" suas ris an ionnsaigh, agus bha feum aig "Tiger" -2 fhathast air trèanadh sgioba agus cleachdadh sreathach. A bharrachd air an sin, chaidh an Jagdpanther agus am Panther-2 a chaidh a leasachadh gu sgiobalta a chuir air bhog san t-sreath. Bha armachd aig a 'chàr mu dheireadh coltach ris a' Panther, ach bha an taobh agus an armachd aghaidh nas doimhne, a chuir ris a 'chuideam. Ach na "Panthers" -2 cha do chùm e suas ri toiseach a 'bhlàir.
  Thuit foighidinn Stalin, agus air 5 Lùnastal, 1943, chaidh an t-Arm Dearg fhèin air adhart leis an ionnsaigh.
  An turas seo, bha àrdachadh saighdearan Sòbhieteach ann an àireamhan nas lugha na ann an eachdraidh fhìor. B' urrainn dha na Gearmailtich na saighdearan aca a tharraing a-mach à Afraga, agus chaidh barrachd fheachdan a ghluasad às an Roinn Eòrpa. Gu sònraichte cuir ris gunnaichean anti-itealain. Bha, agus bha barrachd tancaichean ann, agus bha an sgaoileadh iomlan de bhuill-airm, às aonais bomadh nan Càirdean, nas àirde.
  Agus tha an dìon làidir. Tha na Gearmailtich gu sònraichte làidir anns a 'cheann a deas, far a bheil Mainstein agus na prìomh fheachdan aca. An sin dh'fheuch an t-Arm Dearg ri gluasad air adhart, ach gun soirbheachadh. Sguir na h-ionnsaighean aice cha mhòr sa bhad. Tha, agus tha na Gearmailtich "Tigers", "Panthers", "Ferdinands" gu math làidir ann an dìon, agus nas miosa ann an ionnsaigh.
  Air taobh Oryol, bha na Gearmailtich beagan na bu laige. Agus dhèilig an t-Arm Dearg, air an làimh eile, am prìomh bhuille gu dìreach an sin. Mar sin tha barrachd air a choileanadh.
  Ach an aon rud, tha dìon nan Gearmailteach air a leasachadh a thaobh innleadaireachd, tha tancaichean agus gunnaichean fèin-ghluasaid gan taisbeanadh fhèin gu math ann an dìon, agus an rud a tha cudromach, chan eil uachdranas aig na Ruiseanaich anns na speuran. An àite sin, air an làimh eile, ged nach do rinn am Focke-Wulf e fhèin gu tur fhìreanachadh, tha an atharrachadh Me-109 den "G" na dheagh obair-obrach, agus as cudromaiche tha tòrr dheth. Agus tha aces gu math làidir. A-nis tha Huffman air a thighinn gu bhith na rionnag ùr den Luftwaffe. Tha, agus tha e nas fhasa dha na Gearmailtich le connadh, tha cuid de thoraidhean ola gan reic leis na Stàitean Aonaichte agus Breatainn. Agus cha bhith na caraidean a" bomadh Romania, agus planntaichean gasoline synthetigeach cuideachd.
  Fhad 's a tha e san adhar, chan eil e comasach a thoirt suas. Fìor, tha na h-aces Sòbhieteach a 'sabaid gu math leis an Focke-Wulf, gu h-àraidh bhon a thàinig an càr gu bhith follaiseach - chan eil na tancaichean connaidh air an lìonadh le gas neo-sheasmhach agus tha e nas fhasa an cur na theine. Fìor, tha an inneal fhèin gu math cumhachdach le armachd agus, leis na innleachdan ceart, faodaidh e a bhith cunnartach. Agus mar bhomair aghaidh, chan eil e dona, bidh e a" giùlan a dhà uimhir de bhomaichean ris an PE-2.
  Thàinig an t-Arm Dearg air adhart gu slaodach. Dhlùth na Nadsaidhean ris a h-uile tuineachadh agus bha dìon domhainn aca. Bha, agus chaidh eadhon feachdan ùra a thoirt a-steach don bhlàr. Seo paidhir de "luchagan", ghabh e pàirt anns a 'bhlàr. Ach fhathast, mìos gu leth an dèidh sin, chuir an t-Arm Dearg timcheall air Orel, agus dh'fhàg na saighdearan Gearmailteach am baile. Chaidh an leac Oryol a ghearradh dheth, ach gu ruige seo bha soirbheachas an Airm Dheirg cuingealaichte ri seo. Bha dòchasan co-cheangailte ris a" gheamhradh. Nuair a thuit comas sabaid nan Gearmailteach gu mòr.
  Rinn Stalin ath-thagradh agus thug e fa-near nach do shoirbhich leis na Gearmailtich eadhon òirleach de thalamh Sòbhieteach a ghlacadh as t-samhradh, agus ghlac an t-Arm Dearg an Iolaire a-rithist agus bhrùth iad an Fritz, agus ann an aimsir fhuar tha buadhan ùra a" feitheamh rinn.
  Gu dearbh, bha uidheamachd Gearmailteach agus saighdearan a 'sabaid nas laige sa gheamhradh. Bha an t-Arm Dearg comasach air briseadh tro dhìonan Fritz aig deas, agus gluasad air adhart chun Dnieper. Chaidh soirbheachadh cuideachd a choileanadh anns an ionad. Faisg air Leningrad, chaidh na Nadsaidhean a bhualadh cuideachd san Fhaoilleach agus chaidh am baile a leigeil ma sgaoil. Fìor, thàinig an earrach, agus b 'urrainn don Fritz stad a chur air an Arm Dearg air an Dnieper.
  Bha an aimsir fuar, ràinig na bòidhchead dìreach air a" chòigeamh latha air fhichead den Dùbhlachd. Tha an t-sneachda ann agus tha a" ghaoth a" sèideadh curls. Agus cha do thagh iad an t-àite as blàithe dhaibh fhèin - dìreach faisg air Leningrad.
  Nuair a ràinig iad, thug na caileagan ann am bikinis iad fhèin a 'gluasad tro na snowdrifts. Gu dearbh, feumaidh fìor Aryans sealltainn nach eil eagal orra ro rud sam bith, eadhon an fhuachd as miosa. Còmhla riutha, theich balach ninja a thàinig à Iapan, ris an canadh a h-uile duine Karas.
  Dh'fhàs an leanabh seo ainmeil airson a bhith an sàs ann an gnìomhan sònraichte. Rinn feartan tlachdmhor taobh an ear, còmhla ri falt fionn a fhuaireadh bho athair neo-aithnichte, am balach gu math eireachdail.
  Rinn na caileagan eadhon sùil air mar fhreagairt, ged nach eil Karas, is dòcha, fhathast na chàraid dhaibh. Ach tha faochadh nam fèithean, mar uèir, a 'ruith, gus nach urrainn eadhon na tigresses cruaidh agus eòlach cumail suas ris.
  Fhuair na caileagan às deidh dhaibh breith, aig an ionad trèanaidh, an cumadh fhaighinn air ais gu tur, ach chan eil a h-uile superman air a thoirt seachad gus seasamh ri leithid de astar reòta.
  Thuirt Stella, a rinn, mar Magda von Singer, air sabaid an aghaidh nan Ruiseanaich, ag ràdh:
  - 'S e reothadh agus sneachd am prìomh charaid aca. Agus mar sin, chan eil dad nas fhuaire na na Breatannaich!
  Thuirt Magda gu ceart:
  - Cha bhithinn ag ràdh sin. Tha na Ruiseanaich tòrr nas làidire, agus cha mhòr nach till na h-aonadan aca air ais!
  Às deidh dha Stella beagan suirghe a dhèanamh fhad "s a bha i a" gluasad, rinn i gàire agus thuirt i:
  Ach tha sin nas motha na laigse na buannachd. Chan eil mi a" tuigsinn idir, a leithid de dhòighean stiùiridh agus smachd air saighdearan mar a bhith a" cruthachadh sgaraidhean casg agus cur gu bàs ceannardan aonadan teàrnaidh.
  Dh" aontaich Gerda, i fhèin a" tionndadh a-null fhad "s a bha i a" ruith agus a" sìneadh:
  - Gun teagamh, cha tig deagh ghaisgeach as a' bhata. - An so b' fheudar do 'n ghruagaich fhalluing aideachadh, a' claoidh a cridhe. - Ach tha na Ruiseanaich a 'sabaid gu math ma tha iad air cumail a-mach airson dà bhliadhna gu leth. Bu mhath leinn an spionnadh aca!
  Rinn Clara srann gu tàir.
  - Us, tha thu ag ràdh?
  Rinn Gerda gàire, ag ràdh:
  Is sinne an elite! Gu sònraichte Marseille!
  An ace as fheàrr a-riamh agus na daoine, a dh" aindeoin casg gnèitheach Hitler, a bha ag iarraidh gum biodh an samhla seo de neo-sheasmhachd a "cuimseachadh gu sònraichte air obair teagaisg - às deidh a h-uile càil, bha e fhathast na leifteanant coitcheann, a dh" aindeoin sin bhris e a-mach chun bheulaibh.
  No an àite sin, thug am Führer gu gràsmhor cead dha tilleadh nam biodh na Gearmailtich a" faireachdainn dona an àiteigin.
  Neartaich na Nadsaidhean, gu dearbh, gun fhios nach, an dìon agus rinn iad ullachadh airson a" gheamhraidh, ach bha iad gu mòr an teagamh gum biodh na goireasan aig na Ruiseanaich airson gnìomhan oilbheumach air sgèile mhòr.
  Ach, dh"obraich fiosrachadh. Is e sin, dh" fhalbh fiosrachadh mun oilbheum a bha ri thighinn gus Tikhvin a shaoradh a dh" aindeoin sin. A bharrachd air an sin, thòisich na saighdearan Sòbhieteach air ullachadh làmhachais cumhachdach, dìreach ann an àm airson na Nollaige.
  Chaidh na Katyushas a bhualadh, agus eadhon dhà de na ciad lannsaichean jet àrd-chumhachd Andryusha. Agus bha an rumble cho mòr is gun do ghlac na caileagan cas-ruisgte leth-reòta e.
  Gu fortanach, tha an èisteachd sàr-mhath agus an sùilean a" deàrrsadh le sradagan.
  A 'coimhead air a chèile, thàinig na caileagan chun a' cho-dhùnaidh:
  - Uill, a-nis bidh sinn a 'sabaid ceart!
  Agus thuirt am balach ninja Karas:
  - Is e an obair agam a dhol a-steach do Leningrad agus sgrùdadh a dhèanamh air a h-uile dad an sin. Tha thu ro bhrèagha airson scouts!
  Chuir Magda a sùilean sìos gu socair, a" freagairt:
  - Agus thusa cuideachd. Agus ma tha coltas neònach air na Ruiseanaich, do stràc?
  Thuirt Karas gu loidsigeach:
  - Nuair a bhruidhneas tu Ruiseanach cuideachd gu ceart, bidh e a" brathadh coigreach annad tòrr a bharrachd. Co-dhiù, ruith mi, agus thusa, gu ceart am pronnadh air an taobh.
  Ruith na caileagan dhan tanca aca. Às deidh na h-uile, tha iad nan tancaichean deuchainn. Agus thagh iad dhaibh fhèin, rudeigin ùr. Nas mionaidiche, eadhon dà tanca ùr-nodha aig an aon àm, a bu chòir a dhearbhadh aig an aghaidh.
  Is e sin, "Weasels", càraichean le dithis bhall den sgioba agus sgàil-dhealbh gu math ìosal. A 'chiad mhodail de thancaichean de ghinealach ùr, far an robh na Gearmailtich, gu dearbh, gu mòr an sàs ann a bhith a' teannachadh an cruth. Agus beagan eòlas inntinneach ann an riaghladh. Gu sònraichte, an tar-chuir dealain agus suidheachadh a "bhogsa gèar air a chuir suas anns a" motair. Agus bha na tancairean fhèin nan laighe. Aig an aon àm, chaidh an tar-chuir agus an einnsean a chuir air a "chùl, agus bha na nigheanan ann an suidheachadh comhfhurtail air an stamag. Agus bhrùth an casan na gèaraichean agus na putanan aig a" chùl, agus ghluais na làmhan aca, air an làimh eile, gu comhfhurtail nuair a bha iad a "gluasad. Bithear a" dèanamh an t-suidheachan as seasmhaiche gus cumadh an cuirp òrdachadh agus a chopaigeadh. Fìor, chan eil tùr ann - thionndaidh e a-mach gur e gunnaichean fèin-ghluasaid a bh "ann, agus cho ìosal gu bheil na rolairean suidhichte taobh a-muigh.
  Gu dearbh, chan urrainn don canan tionndadh, ach faodaidh e tionndadh beagan. Uill, tha an tanca fhèin ainmeil a 'tionndadh timcheall an axis aige, agus mar sin a' dèanamh suas airson dìth turaid.
  Mhìnich Magda dha na nigheanan companach:
  - Mar sin às aonais turaid, tha tancaichean nas saoire agus nas ìsle. An seo is urrainn dhuinn an àirde atharrachadh, a dhol sìos gu 1.2 meatairean agus àrdachadh suas gu 1.5. Cha mhòr mar partisans, bidh sinn a 'snàgail ann an dòigh plastunsky.
  Le cuideam de 12 tonna, bha armachd aghaidh sàr-mhath aig a "chàr de 82 millimeters aig ceàrn claonadh 40 ceum bhon chòmhnard aig a" mhullach. Tha an tè as ìsle glè bheag. Tha na taobhan air an dìon nas miosa, 60 millimeters, ach tha na rolairean fhèin fhathast a 'còmhdach. Tha an einnsean 400 each-chumhachd a" toirt seachad coileanadh dràibhidh sàr-mhath. A bharrachd air an sin, tha suidheachadh nan rolairean agus an crochadh ga dhèanamh comasach chan ann a-mhàin an sgàil-dhealbh a lughdachadh, ach cuideachd, a bharrachd air sin, a "toirt seachad comas thar-dùthcha sàr-mhath tro shneachda sneachda.
  Coltach ris no nach eil, ach menagerie nas truime, a 'tòiseachadh leis a' Panther, tòrr nas truime agus nas glice. Agus air na snowdrifts agus gu tur ciste.
  Gerda, a shocraich sìos còmhla ri a com-pàirtiche fad-ùine Clara, agus gu neo-thoileach bha i a" faireachdainn mì-chofhurtachd ann am bogsa beag, dlùth agus fada an tanca. Ged, gu dearbh, feumaidh sinn ùmhlachd a thoirt don fhìrinn gu bheil an càr leis an armachd T-4 agus an armachd as fheàrr a "freagairt air cuideam 12 tonna. Thuirt an neach-crìochnachaidh blonde:
  - B 'e na tancaichean as cofhurtail "Tiger" agus "Lion". Anns a" chàr seo, tha ùine chruaidh aig eadhon sinne nigheanan a" tionndadh mun cuairt.
  Fhreagair Clara:
  - Ach dìon. Coltach ris an "Panther" as ùire, a tha dìreach bhon t-Samhain a thòisich a dhol a-steach do na saighdearan le slige 60-millimeter. Fìor, tha an aghaidh dùinte nas fheàrr na an fheadhainn againn le 120 millimeters, ach feumaidh tu fhathast faighinn a-steach dha. Ann an leithid de cheàrn ris an fhear againn, bidh canan 85-millimeter a" reubadh eadhon nuair a thèid e falamh.
  Chrath Gerda a cas air cùlaibh a cluais, ach bha an gluasad seo fhathast a" putadh a stocainn an aghaidh a" mhullaich shìnte, agus thuirt i:
  - Is dòcha gu bheil tancaichean aig na Ruiseanaich, le inbhe de 122-millimeters. Chan eil tuigse a 'cadal!
  Thuirt Clara le misneachd, a 'putadh a-mach a gruaidhean agus a' toinneamh a beul ann am fearg:
  - Tha ar fiosrachadh, mar a bha e an-còmhnaidh, gu h-àrd. Nur a bha sinn glaiste ann am bogsa beag.
  Dh" fhaodadh an einnsean ùr de 400 each-chumhachd, mar a thuirt an stiùireadh, a bhith air a bhrosnachadh airson ùine ghoirid le meatailt-uisge, no measgachadh nitrogenous. Anns a 'chùis seo, an tanca dh'fhaodadh reubadh airson grunn mhionaidean aig astar còrr is 100 cilemeatair.
  Chaidh na Sòbhietich a-steach gu adhartas, ron àm sin, a 'toirt buaidh air na trainnsichean agus na buncairean aig na Nadsaidhean. Ach tharraing na Nadsaidhean a" mhòr-chuid de na saighdearan air ais chun dàrna agus an treas loidhne. Às deidh sin, dh'fheuch iad ri coinneachadh ris na saighdearan-coise le gunnaichean gunnaichean agus gunnaichean inneal.
  Air thoiseach, gu dearbh, bha tancaichean a 'gluasad. Leis nach robh an T-34-85 nas cumhachdaiche fhathast air a dhol a-steach gu mòr-chinneasachadh, thug an T-34-76 nas lugha agus nas gluasadach ionnsaigh. Dhreap iad, a dh'aindeoin call, air loidhne na trainnsichean agus chleachd iad an deagh choileanadh dràibhidh san t-sneachda.
  Agus seo na càraichean Gearmailteach a 'feuchainn ri freagairt. Chaidh an T-4 a stad mu thràth, ach tha grunn de na tancaichean sin fhathast ann an seirbheis. Gu h-annasach gu leòr, bidh iad a" gluasad nas fheàrr ann an snowdrifts na uilebheistean nas ùire. Feumar an fheadhainn sin a thoirt a-steach fhathast gus an sneachda a tha air bacadh eadar na ranna a ghlanadh. Tha e eadhon èibhinn mar a bhios am Fritz a" goil uisge ann an coirean agus an uairsin ga dhòrtadh air na slighean gus an tig an sgudal borb seo dheth.
  Tha eadhon an tanca Gearmailteach as fheàrr "Lion" eadhon a 'fulang le rolairean mar sin. Fìor, anns na h-atharrachaidhean as motha, tha na Frangaich air seo a thoirt fa-near mar-thà, agus tha an inneal fhèin comasach air trithead "s a ceithir a bhualadh. Ach tha seo a-mhàin, gu ìre mhath a 'bruidhinn, cho sìmplidh.
  Ach ghluais tancaichean Gearmailteach no dhà fhathast. Ach an còrr, mar a chanas tu... Gu h-àrd! Fìor, bho na tancaichean fionnar "Leòmhann" feuch ris an T-34-76 a bhualadh bho astar fada. Bu chòir a thoirt fa-near, leis cho cugallach "s a tha armachd an turaid tilgeil a chaidh a dhealbhadh le Sòbhieteach, gu mì-fhortanach, tha cothrom ann bualadh.
  Tha gainnead eileamaidean alloying cho mòr is gu bheil eadhon na gunnaichean 50 mm den Fritz cunnartach. Ach, bidh buillean bho chanan beag 37 mm cuideachd ag adhbhrachadh tuiteam agus tilgeil armachd, no an slige le sgàinidhean turaid.
  Mar thoradh air cho cugallach "s a bha na" trithead "s a ceithir" chaidh am beachd ath-uidheamachadh dha na "Panthers" le gunna nas cumhachdaiche a chuir dheth gu amannan nas fheàrr. No, nas mionaidiche, an fheadhainn as miosa - ma thèid IPan a-steach don t-sreath. Ach gu ruige seo, chan eil an IS-1 air a thighinn gu bhith na shreath mhòr. Ach tha fiosrachadh mu thràth air a dhol a-mach don chunntas IS-2. Leis gu robh mòran de sheanalairean mar-thà a 'tuigsinn gu robh an USSR cha mhòr air a dhìteadh, agus nach robh e tàmailteach a bhith a' brathadh an dachaigh aca airson airgead. Mar sin tha an àireamh de luchd-brathaidh, a 'gabhail a-steach an Luchd-obrach Coitcheann, air a dhol suas gu mòr.
  Seo atharrachadh trom air an "Leòmhann" le canan 128 mm. Bidh e a" feuchainn ri trithead "s a ceithir a ruighinn leis a spòg fhada. Ach feuch is gabh a-steach.
  Ach, cho-dhùin na tancairean Sòbhieteach ionnsaigh a thoirt air an Fritz fhèin. Leig, eadhon a 'beachdachadh air ìre teine gunnaichean Wehrmacht, is e fèin-mharbhadh a tha seo.
  An seo chaidh aig an "Leòmhann" air an tùr a leagail, agus chaidh ceathrar charaidean air falbh mar chalmanan chun an ath shaoghal. Ach tha tancaichean eile eadhon nas gnìomhaiche a" ruith a-mach. An seo tha an luchd-ciùird air a gheurachadh ann an dòigh air choreigin gus einnseanan dìosail a sparradh, gum biodh iad sin, ged a tha iad airson ùine ghoirid, ach às aonais measgachadh sam bith, a "luathachadh an tanca gu 70 cilemeatair. Leig leis a 'motair briseadh às deidh sin. Ach an seo thig daoine eu-dòchasach air an ionnsaigh, nach eil air ais. Uill, dè? Ma tha e do-dhèanta a bhith beò air dhòigh eile, na dìochuimhnich mu bhith beò.
  Agus a-nis, mar dheamhan bhon t-saoghal sneachda, tha an tanca Sòbhieteach, a 'taghadh an neach-fulang as daoire, a' reitheachan an "Leòmhann" trom agus marbhtach. Bha an càr Gearmailteach dìreach air tòiseachadh air an hangar fhàgail.
  Tha am buille làidir, tha muzzle an inneal Sòbhieteach air a chromadh. Tha an Leòmhann car ìosal, agus tha sligean an dà inneil rèidh. Agus an uairsin spreadh einnsean na Gearmailt air beulaibh. Agus tha an teine a" tòiseachadh, agus na Nadsaidhean a" teicheadh tron fhrith ìosal.
  Cha b 'urrainn dha a h-uile duine, gu dearbh, tancaichean Sòbhieteach a dhol troimhe gu astar ramming. Bidh innealan an Fritz ag obair agus a" bleith. Ach ge b'e neach a shoirbhich, ciamar a bhuaileas e!
  Bha Gerda agus Klara beagan air thoiseach air an caraidean agus bha iad taobh a-staigh nan crìochan nuair a bha càraichean Sòbhieteach rim faicinn mar-thà. Uill, faodaidh tu losgadh, ach tha e nas fheàrr faighinn nas fhaisge. Bho chòig cilemeatair, tha eadhon an armachd lag de thrithead "s a ceithir duilich a ghabhail.
  Thuirt Fiery Clara gu feallsanachail:
  - Tha sin daonnan a 'chùis. Chan urrainn dhut losgadh bho astar!
  Fhreagair Gerda:
  - Faodaidh tu ma tha thu faiceallach gu leòr!
  Ach gu ruige seo chan eil an suidheachadh air toirt orra teine fhosgladh bho astaran fada. Agus is gann gun toir duine an aire dhaibh, tanca air a pheantadh geal. Dè cho math sa tha an càr. Cha chuir duine coire air a' chaise.
  Agus tha, tha an turas rèidh. Chan eil carbadan Sòbhieteach cuideachd dona, agus an seo tha iad mu thràth air a dhol a-steach don chiad loidhne de dhìon Gearmailteach agus tha iad a 'briseadh tron dàrna. Agus chan eil an aimsir ag itealaich, tha stoirm sneachda air a dhol suas, agus tha grunn itealain Wehrmacht dheth.
  A" beachdachadh air laigse àireamhach an itealain dhearg, agus fìor ghainnead connaidh, chan urrainn sìde nas fheàrr a bhith ann.
  Leig leis an Fritz falach. A-cheana, thòisich cuid dhiubh eadhon a 'crathadh luideagan geala. Bidh Hitler air a shàrachadh.
  Loisg Gerda bho dhà chilemeatair. Ann am prionnsapal, chan e call a tha seo fhathast gu cinnteach, ach a bhith a" faicinn cia mheud Gearmailteach a fhuair na Ruiseanaich às, an uairsin dè a bhiodh dùil. A bharrachd air an sin, tha trithead "s a ceithir eadhon nas seasmhaiche na aig toiseach a" chogaidh, agus chan eil iad fhathast air tasgaidhean ùra a leasachadh. Gus am bi...
  Bha an neach-crìochnachaidh blonde gu math draghail nuair a tharraing i inneal-brosnachaidh a" ghunna. Tha i mu thràth air a bhith a" cleachdadh losgadh beò a chall, ged a lean i oirre ag obair ann an raointean agus raointean losgaidh fhad "s a bha i trom, a bharrachd air a" chiad mhìosan de bhiadhadh. Ach a rèir choltais, tha e nas fhasa a bhith a" sabaid ann am bikini agus casruisgte, bidh thu nad aon leis a" chàr. Bhuail an t-slige, agus lub an tùr. Chan e, cha deach e na theine, ach dh'fheumadh e stad fhathast, a charaid. Agus a-nis neach-fulang eile.
  Tha Clara a" feadaireachd:
  - Cò a tha cleachdte ri bhith a 'sabaid airson buaidh. Theid e do 'n uaigh leinn.- Gerda dh' fhuasgail, 's an laoch ruadh air a cheartachadh. "No an àite sin, bheir sinn uile ar nàimhdean chun uaigh còmhla.
  Chuir Snow White an Terminator stad air gu feargach:
  - Mura h-eil brosnachadh ann, na cuir dragh air òran!
  Dh"fhaighnich Clara gu deònach:
  - Seinn e thu fhèin! Tha thu cho comasach.
  Agus Gerda, a 'losgadh, a' seinn;
  Tha an dùthaich agus an t-arm nan dà cholbh,
  Air a bheil a 'phlanaid a' gabhail fois!
  Dìonaidh sinn thu le ar cìochan,
  Tha an arm agad air a bhlàthachadh leis na h-uile dhaoine!
  
  Tha na neoil fionnar, 's an teas a' deàrrsadh,
  Suathadh an gunna-inneal gualainn an t-saighdeir!
  Gu bràth ar dùthaich tha sinn leat,
  Cladhaich sinn uaigh don aingidh!
  
  Seadh, uaireannan tha aghaidh an fhortain cruaidh,
  Bidh am peilear a" feuchainn ri ar cridhe a tholladh!
  Thill e beagan air ais, agus bhàsaich an trodaiche,
  Fosgail dorus an Tighearna do'n ghaisgeach !
  
  Anns na speuran gun ìochdar tha sith againn,
  Pàrras, gaisgeach beannaichte nach deàrrsadh!
  Sìth anns an athar bheir mi leam,
  Bidh ar clann a 'blasad toradh buaidh!
  Fhad "s a bha i a" seinn, rinn Gerda a" chùis air naoi tancaichean eile, a" leasachadh gu mòr an sgòr aice.
  An uairsin sheinn Clara:
  ag amharc air àirdean nan rionnag,
  Tarraing gu astaran gun chrìoch!
  'S ar sluagh de shaoghal smaoineachaidh,
  Bruadar air Icarus a tha ag itealaich!
  
  Tha mo shùilean suidhichte air an speur
  Tha e duilich a bhith a" beantainn ris a" chruinne-cè...
  Bho na ciad sgriothan aig Archimedes -
  Planadh iad fada agus tedious!
  An uairsin cha b 'urrainn don nighean cur an aghaidh agus thòisich i air a chomharrachadh agus a losgadh fhèin. Cha tug na tancairean Sòbhieteach aire do na seallaidhean, ged a thàinig gunna fèin-ghluasadach Magda còmhla cuideachd. Ach, ann an cathadh-sneachda chan fhaic thu dha-rìribh càite, dè agus ciamar a bhuaileas e. A bharrachd air an sin, shuidh an dà thanca sìos agus cha mhòr nach robh e eadar-dhealaichte bhon t-sneachda. Bha, agus bha an gunna ùr na bu neo-shoilleir, agus aig an deireadh bha sàmhchair ann le solas a-muigh. Is e seo an càr as mì-mhisneachail a thionndaidh am Fritz a-mach.
  Dh" fhàs an speur beagan na bu mhiosa. Nochd an jet ME-262, aig an robh astar glè àrd, agus bha e gu math duilich a losgadh sìos. Dh'fhàs am Focke-Wulf, agus gu sònraichte an atharrachadh TA-152, nas luaithe agus nas foirfe.
  Agus nochd an ME-309, càr fìor mhath. Tha ceithir gunnaichean-inneal aice agus trì canain adhair 30mm aig astar àrd de 740 cilemeatair san uair. Ach chan e seo a" chrìoch an aghaidh cùl-raon de dh" atharrachaidhean nas adhartaiche.
  As t-samhradh, dh'fheuch an t-Arm Dearg ri gluasad air adhart san ionad, ach cha b 'urrainn dha soirbheachadh. B' urrainn dha na Gearmailtich an turas seo plana Stalin a lorg. Tha, agus tha an Dnieper air a thighinn gu bhith na chrìoch dìon earbsach. Ann am batail, nochd "Panther" -3 nas adhartaiche le canan 88-mm agus einnsean de 850 each-chumhachd. Bha i na tanca dìon sàr-mhath, agus cha robh i dona ann an ionnsaigh.
  Mheudaich an àireamh de phlèanaichean a chaidh a leigeil sìos airson crois an ridire gu ceud, agus mar sin fhuair na Gearmailtich aces cliù.
  Thàinig an ionnsaigh gu crìch nuair a chaill an t-Arm Dearg, agus ghlac na Nadsaidhean Smolensk a-rithist. Fìor, sa gheamhradh thill an t-Arm Dearg am baile-mòr seo air ais. Reothadh an loidhne aghaidh air an Dnieper.
  Chuir na Gearmailtich a-mach itealan jet agus fhuair iad àrdachadh adhair.
  Chaidh an còigeamh bliadhna fichead seachad ann am batail suidheachaidh. Dh'fhàs an loidhne aghaidh, mar anns a' Chiad Chogadh, neo-ghnìomhach. Tha tancaichean den t-sreath "E" aig an Fritz a-nis, a tha fhathast gu math amh.
  Ann an 1946, thòisichear a" coimhead air plèanaichean diosc air beulaibh nan Nadsaidhean. Ach tha na h-innealan sin ro dhaor, agus gu math so-leònte, bha iad eadar-dhealaichte a-mhàin ann an astar fìor àrd, agus an comas àirde àrd fhaighinn. Bha iad air an cleachdadh ann an taisgeadh agus spreadhadh bho astar.
  Bha XE-162 duilich a riaghladh agus cha do choinnich e ris na bha dùil. Ach nochd modal nas adhartaiche ME-262 "X", a sheall astar mòr, gluasad nas fheàrr agus armachd làidir.
  Bha smachd aig na Nadsaidhean fhathast air na speuran ...
  An seo ghlac Oleg Rybachenko e fhèin nach e sgeulachd sìthiche a tha seo, ach an cruinne-cè as fìor. Agus gum feum an sianar aca sabaid an seo. Dìreach ann an àm airson na bliadhna ùire 1947, gus cùl nan Nadsaidhean a bhriseadh le gluasad cinnteach.
  A dh'aindeoin an t-sneachda, bha na Magnificent Six cha mhòr rùisgte, ach fo chasaid draoidheachd blàir.
  Bhuail Oleg Rybachenko le claidheamhan, a 'gearradh tro na tancaichean Nadsaidheach, agus an uairsin thilg e grenade le cas lom, leanabhach, a' reubadh an Fritz agus ag ràdh:
  - Glòir don dùthaich mhòr Sòbhieteach!
  Loisg Margarita Korshunova cuideachd spreadhadh le deagh amas, a 'gearradh dheth na Nadsaidhean, agus an uairsin a' sgoltadh le claidheamhan. Às deidh sin, le cas rùisgte, chuir i air bhog tiodhlac sgrios.
  Dh'èigh an nighean:
  - Glòir do chomunn !
  Chaidh Natasha air an oilbheum. Thug i spreadhadh de ghunnaichean-inneal, a 'leagail am Fritz. An uairsin bhuail i aig na tancaichean aca le a claidheamhan. Agus an dèidh òrdagan lom nan casan thug sin tiodhlac sgrios.
  Agus aig a" cheann thall, dh"itealaich a brais agus an dealanach bho na cnapan sgàrlaid aice.
  Rinn Natasha gàire:
  - Is mise curaidh na cruinne!
  Loisg Zoya bho ghunna-inneal. Bha i ainmeil a" spealadh nan Nadsaidhean. Bha na claidheamhan aice, a 'leudachadh, a' gearradh tro na tancaichean. Agus thilg a casan nas ainmeile teachdaireachdan bàis.
  Ach bhris a braighdeanas cuideachd, agus bha speuclairean ifrinn a" sgèith a-mach à nipples dearg.
  Chuir Zoya tweet:
  - Glòir don dùthaich mhàthaireil! Glòir!
  An seo anns an ionnsaigh agus Augustine. A leithid de nighean ionnsaigheach. Thilg i le a casan rùisgte an rud a bheir bàs. Agus an uairsin thug i cas, a 'gearradh sìos an nàimhdean, agus an uairsin ruith i muileann le claidheamhan. Aig a "cheann thall, spreadh a bra cuideachd, agus bho na nipples ruby sgèith marbhtach, gun a bhith a" toirt cothrom airson sgaoilidhean mairsinn. Agus bha ùine gu math cruaidh aig na Gearmailtich. Bha e mar gum biodh club smàlaidh a" dol thairis air an cinn.
  Thog Augustine:
  - Ar co-chomunn ro naomh !
  Chùm Svetlana cuirm le claidheamhan - dealan-dè. Ghearr i dheth turaidean nan tancaichean. An uairsin ghabh an nighean agus chuir i mòran ghunnaichean-inneal. An uairsin chuir a òrdagan rùisgte a-mach sgrios agus sgrios. Agus an uairsin bhris am bra a-rithist, agus a-nis thuit na bàlaichean losgaidh air na Nadsaidhean.
  Thog Svetlana:
  - Is mise an duine as làidire san t-saoghal! Bidh nàimhdean a" bogadh a h-uile càil san taigh beag!
  Oleg Rybachenko, am balach shìorraidh seo, air a bhualadh le claidheamhan. An uairsin thug e spreadhadh de ghunnaichean-inneal. Às deidh sin, le casan lom, leanabhach, thilg e tiodhlac bàis marbhtach, a 'reubadh an Fritz. Agus às deidh sin, bidh am balach crìochnachaidh a" feadaireachd... Bha na mìltean de fheannagan a" reubadh plèanaichean Gearmailteach a-mach às an eagal. A 'sealltainn aerobatics as àirde.
  Rinn Margarita Korshunova cuideachd grèim air le a claidhnean, a 'gearradh dheth na tùir bho na Nadsaidhean. An uairsin thug an nighean spreadhadh de ghunnaichean-inneal, a 'leagail nan Nadsaidhean. Agus an uairsin thilg corragan rùisgte casan na cloinne tiodhlac sgrios uamhasach. Agus reub iad am Fritz.
  Agus aig a' cheann thall, mar a bhios an nighean a' feadaireachd... Agus tuitidh na mìltean de fheannagan cealgach a-steach do phlèanaichean faisisteach, gan tionndadh gu long-bhriseadh agus luaithre.
  Chan eil Natasha idir leisg. Agus buainidh e le claidheamhan, agus cuiridh e seachad tabhartas bàis le a òrdagan rùisgte. Agus an uairsin, mar a bhios am bra a" spreadhadh, ruithidh sgaoilidhean bàis bho na nipples scarlet.
  Agus bidh iad a" leagail nan Nadsaidhean gu praiseach marbhtach ...
  Thug Oleg Rybachenko fa-near:
  - Is e seo an hello Ruiseanach againn!
  Dhearbh Natasha:
  - Agus seallaidh sinn an fhàilte an-asgaidh!
  Bidh Zoya cuideachd a" gearradh nan Nadsaidhean le claidheamhan. Agus na leig leotha an inneal-brosnachaidh a tharraing. Agus bidh na claidheamhan a 'cumail cuirm dealan-dè. Agus tha na tùir reubte bho na tancaichean ag itealaich. Tha Zoya ag èigheach:
  - Glòir do'n Athair !
  Agus tilgidh a òrdagan rùisgte tiodhlac sgriosail de sgrios fìor agus do-sheachanta.
  Agus an uairsin bidh a leithid de ghath dearg ag itealaich a-mach às an nipple sùbh-craoibhe gus am bi e gu tur a "bogachadh mòran de Fritz.
  Ach bhon navel bheir e a-steach le dealanach ...
  Tha Zoya a" sgreuchail:
  - Aon dha trì!
  las Augustine a mach le a claidh- ibh, a' gearradh dheth cinn nam Faisisteach, agus a' dearbhadh :
  - Sguab às an locator!
  . CAIBIDEIL #2
  Le casan casruisgte, chuir an nighean air bhog tiodhlac eile de sgrios. Reub na faisisteach as a chèile. Agus an uairsin thàinig ruby nipples gu pulsar a 'reubadh an inneil.
  Agus mar a tha a boglach a" spùtadh dealanach a mharbhas na Nadsaidhean. Agus comasach air buidheann-chatha slàn a ròstadh.
  Agus an seo tha Svetlana Fritz a 'bualadh, agus ag obair mar fhìor robot sabaid. Agus tha a casan rùisgte a" tilgeadh cuibhreann eile den sgrios.
  Agus bidh nipples corcach a" cuir a-mach sruth de phlasma draoidheil agus tsunami. A tha eadhon nas motha na marbhtach.
  Agus ciamar eile agus bheir am boglach air armadas nan Nadsaidhean tilgeil sònraichte marbhtach.
  Bidh Svetlana a 'ròstadh aig mullach a sgamhanan:
  - Is e seo mo shàr-bhualadh!
  Oleg Rybachenko a ' gàire. Mar eisimpleir, an tanca aotrom Gearmailteach E-25. Le cuideam fichead "s a sia tonna, tha e a" toirt a-steach armachd agus tiugh armachd a "Phanther. Gu h-iomlan, chuir na Gearmailtich an einnsean agus an tar-chuir còmhla agus thairis air slige an tanca. Bha àirde an "Panther" cha mhòr air a dhol sìos. Agus cha mhòr dùblachadh an cuideam. Agus tha an dìon air fàs eadhon nas fheàrr, mar thoradh air an leathad nas motha den armachd.
  Is dòcha nach bi seo, gu dearbh, a" còrdadh riut. Leis an einnsean mu dheireadh de naoi ceud each-chumhachd, tha an càr Gearmailteach gu math gluasadach.
  Tha e dìreach a" sruthadh gu sgiobalta.
  Bidh am balach a" feadaireachd a-rithist. Bidh na feannagan air an glacadh ann an tonn agus a" faighinn grèim cridhe agus a" tuiteam air cinn nan Nadsaidhean. Agus leag an naimhdean.
  Ach an uairsin tha an t-òrdugh a 'fuaimeachadh, agus tha na sia eireachdail, a' frasadh casruisgte, cruinn, sàilean pinc, a 'fàgail suidheachadh nan Sòbhieteach.
  Agus anns a 'bhad na Gearmailtich a dhol air an oilbheum. Agus bidh iad a 'briseadh tro na dìonan, a' dol a-steach do dhreuchdan Sòbhieteach, a-rithist timcheall air Smolensk. Agus is e fìor thagradh a tha seo.
  Ann am braighdeanas bha dithis luchd-tòiseachaidh trì bliadhna deug Petka agus Sashka. Reub na Nadsaidhean an cuid aodaich dheth bho na balaich agus chuir iad air falbh iad tron t-sneachda nan goirid. Air na frasan sneachda bha lorgan-coise cas-rùisgte na cloinne a bha air an glacadh. Chaidh luchd-tòiseachaidh a ghluasad air an oidhche airson leth uair a thìde. B" e Gearran a bh" ann agus fhathast fuar. An uairsin chaidh an toirt cha mhòr rùisgte don bhothan airson blàthachadh airson còig gu deich mionaidean, agus an uairsin a-rithist don fhuar.
  Dh'fhuiling na gillean gu mòr agus bha an craiceann dearg mar an t-iasgach. Às deidh dhaibh dad a choileanadh, thog na Nadsaidhean iad air an rèis. Agus fon rùisg, bha casan na cloinne a" lasadh teintean.
  Sin mar a dhùisg iad. Thòisich Petka agus Sasha air èigheach, gun chomas aca an cràdh a ghiùlan. Ach fhathast cha deach dad cinnteach a ràdh leis an luchd-cuiridh. Ged a chuir iad às dha na tùsairean le uèir bhiorach.
  Rinn na Gearmailtich cuideachd chràdh air boireannaich Komsomol, gan toirt orra coiseachd casruisgte agus ann an geàrr-chunntasan a-mhàin san t-sneachda.
  Bha tancaichean uabhasach làidir aig na Gearmailtich den t-sreath "E" agus cha b 'urrainnear dèiligeadh riutha gu furasta. Gu sònraichte an E-75, a bha air a dhìon gu foirfe bho gach ceàrnaidh, ach aig an aon àm gu math gluasadach.
  Bha e coltach dè am milleadh a dh" fhaodadh dà chàr de dìreach dusan tunna gach fear adhbhrachadh? Ach, anns a 'chùis seo, bidh luchd-obrach a' co-dhùnadh a h-uile dad. Cha mhòr nach do chaill na caileagan, ged nach robh a h-uile buille marbhtach. Rinn trì no ceithir tursan an t-armachd leathad den trithead "s a ceithir ricocheted, agus rinn timcheall air dusan cuairt milleadh de dhiofar ìrean, ach de sheòrsa a tha furasta a chàradh san raon. Ach dh'fhuiling mu leth-cheud, de dhroch chàileachd armachd nan carbadan Sòbhieteach, gu mòr.
  Mar eisimpleir, thòisich trithead "s a ceithir aig a" chomanndair air reubadh nuair a spreadh an armachd. Chaidh an tùr a thilgeil fad air falbh, agus thionndaidh am muic gu bhith na chuibhle stiùiridh. Bhàsaich daoine cuideachd.
  Thuig na tancairean Sòbhieteach gu mall cò bha gan sgoltadh agus dh'fheuch iad ri cur an aghaidh ionnsaigh.
  Tha nigheanan tìgear làn sluaigh, ach tha an luchd armachd de 82 sligean gu math coltach ris a" Panther. Ged a sheasas an t-arm-arm air an t-sròin, 'S na caileagan a' rùsgadh nan uilleanan mu 'n cuairt. Ach tha rudeigin ri losgadh air fhathast, agus nuair a thig e faisg, tha e nas fhasa na Ruiseanaich a bhualadh.
  Bidh Gerda a 'dol tarsainn oirre fhèin gu math luath agus, a' cur tanca eile airson sgudal, a 'feadalaich:
  - Dia thoir maitheanas dhomh ! Is e daoine gaisgeil a tha seo, ach tha aon de na ceannardan aca gu math craicte!
  Mhothaich Clara, a" feadaireachd gu h-eireachdail:
  - Ma thig iad air bòrd sinn, an uairsin an deireadh!
  Gu dearbh, chaidh na trithead "s a ceithir a" losgadh air a "ghluasad, air an còmhdach le ceò, a" crathadh bhon chrith. Gu dearbh, is ann ainneamh a tha na buillean aca, tha na seallaidhean mearachdach, ach tha an tanca beò.
  Tha an aghaidh fhathast air a dhìon gu foirfe agus tha an armachd, ge bith dè a chanas duine, de chàileachd àrd, saimeant. Agus tha seo a 'ciallachadh gu bheil uachdar cruaidh nas motha a' toirt seachad sàr-mhath, dìreach mar a bhios coineanach a 'leum, a' dol air ais.
  Ach an aon rud, tha e balbh a-staigh, tha e an aon rud ri streap a-steach do dhruma agus buailidh iad e le clubaichean trom.
  Fìor, dh "fhàs an caban glè theth bho na buillean, ach nuair a tha thu ann am bicini, tha e eadhon snog às deidh dhut dàibheadh a-steach do na sneachda. Ach tha e tòrr nas mì-chàilear gun do bhuail slige Sòbhieteach air aparan ceart an rinc. Tha seo airson coileanadh dràibhidh a " chàir, mar bhàr feannag fon t-sùil. Ged, leis nach e tàileasg a th" anns na rolairean, ach cairt air leth, faodaidh an tanca gluasad fhathast. Tionndaidh mun cuairt agus falbh. Bu chòir seo a bhith air a dhèanamh na bu tràithe. Mar sin, tha dìon an t-sròin nas laige. Agus tha ceàrn an claonadh nas lugha. Ma bhuaileas e, faodaidh e briseadh troimhe. Chan eil gunnaichean Ruiseanach cho lag.
  Thuirt Gerda, a-rithist a 'leigeil a-mach tiodhlac ifrinn bhon chanan leth-fèin-ghluasadach:
  - Ach Pasaran !
  Ged nach eil am facal seo, nas mionaidiche, na facail-suaicheantais aig na comannaich Spàinnteach, airson gaisgich tìgear Gearmailteach a" coimhead idir iomchaidh. Às deidh na h-uile, bha na Nadsaidhean a 'sabaid air taobh Franco. Ged, às deidh a h-uile càil, uaireannan bidh saighdearan deònach gabhail ri cleasan dhaoine eile.
  Nuair a bha e a 'losgadh, thionndaidh Klara an gunna fèin-ghluasaid Laska beagan, a' briseadh an rolair ceart le projectile a 'cruthachadh duilgheadas dhaibh a thaobh seo.
  Cha robh tancaichean Sòbhieteach a' ruith tro shneachdaichean cho luath 's a rinn iad air an rathad mhòr, ach mar an ceudna, chuir na leuman luath aca bacadh air an amas, agus bha iad luath.
  An seo tha na sligean gu dearbh air an dòrtadh aig raon bàn.
  Agus bidh Gerda a" losgadh aig astar luath, làn de fhallas. armachd sliasaid
  ath-thionndaidhean air an aghaidh, ach ma bhuaileas iad iad bàn air na taobhan ...
  Dh'èigh Clara:
  - Agus ged theid mi do dhoimhneachd ifrinn - cha till mi do 'n chreathall !
  Bidh na caileagan a 'losgadh gu deireadh, ach tha na sligean a' reubadh bho na taobhan agus a 'briseadh, a' briseadh nan rolairean. Bidh an armachd a" sgàineadh agus bidh an càr na theine.
  Tha Gerda a" co-dhùnadh:
  - Bidh sinn a" lagachadh chàraichean agus a" falbh!
  Tha Clara ag èigheach le cràdh:
  - A bheil thu airson stad a chur air iarann?
  Tha Gerda ag ràdh gu daingeann:
  - Tha rudan nas cudromaiche na meatailt, mar eisimpleir, frèamaichean!
  Bidh Clara a" reubadh camara film beag agus ag èigheachd:
  - Ach bidh na buannachdan againn air an clàradh gu bràth!
  Le a corragan rùisgte, thionndaidh Gerda an luamhan a chuir a-mach an stuth-spreadhaidh, comasach air an tanca deuchainneach a bhriseadh gu na h-ionadan. Bha an nighean tìgear gu math duilich a leithid de dh'obair ealain a sgrios, ach dè as urrainn dhut a dhèanamh ma tha na gaisgich Sòbhieteach, nach urrainn misneachd a dhiùltadh, a 'glacadh theicneòlasan sònraichte.
  Mar sin shèid iad suas an Laska agus chaidh iad a-steach don t-sneachda gus am beatha gun samhail a shàbhaladh.
  Cha robh Magda von Singer agus Stella cuideachd airson a dhol air ais, agus chaidh an càr aca a reubadh às a chèile le sligean ceart. Tha leithid de dhàn ann - Pallas gun tròcair cogadh sam bith. Nuair a dh'fheumas tu a dhol air ais, fàg do chridhe. Ach rinn na caileagan sabaid gu sgileil, agus fhuair iad air cha mhòr an luchd armachd gu lèir a chleachdadh. Ach a-nis bha aca ri tolladh mar nathraichean a-steach do shneachd-sneachda agus an sin feuchainn ri suidhe a-mach às na gunnaichean Sobhietach gun fheum.
  Nuair a bhios tu fallas agus ann am bikini, an uairsin chan e streap a-steach do dhoimhneachd an t-sneachda am beachd as tlachdmhoire. Ach dè cho tric san t-saoghal againn a nì thu an rud a tha gad thoileachadh. Ann an suidheachadh sam bith, mar eisimpleir, bha ùine mhòr aig an teine, a 'losgadh gu deireadh Stella, gus buinn a casan a losgadh. Ach dh'fhàs an nighean às an seo eadhon na bu mhiosa agus dh'èigh i:
  - Chan eil urram agus misneachd le cuideam air an reic!
  Agus dh"èigh Magda, a bha mar an ceudna air a cur na theine, eadhon a craiceann tana le sèididh, ag ràdh:
  - Is e teine teas, chan e teine!
  Rinn tancaichean Sòbhieteach, ge-tà, an obair nas fhasa. Ann an rage, loisg iad air na "Weasels" trèigte gun truas sam bith, a 'cur mòran dhusanan de shligean a-steach don mheatailt briste. Aig an aon àm, lean pàirt de na tancairean a-mach às na h-adan agus, mar eas, sgiathan nan càraichean Gearmailteach iad fhèin agus an fheadhainn a bha a 'stiùireadh cànan drabasta.
  Rinn Magda gàire, a" mothachadh:
  - Tha iadsan, na Bolsheviks, gu dearbh, treun, ach gu math neo-chultarail!
  Sheall Stella, a" sgoltadh sneachda na beul, ceartas cruaidh ris nach robh dùil:
  - An saoil thu gu bheil na gaisgich againne ni's fearr ?
  Thuirt Magda le fealla-dhà:
  - Gu dearbh, tha e nas fheàrr ma bhuannaicheas sinn. Tha an Caucasus mar-thà againn, nas fhaide gu Moscow chan eil ann ach dà cheud cilemeatair. - Agus thug fionn na meala gu trom a gathan fada. - No a bheil thu airson òraidean brathadh a dhèanamh?
  Thog Stella, a bha mar-thà air gu leòr de na h-uile agus a h-uile duine fhaicinn, dìreach tobar de dhuslach sneachda le a cas agus rinn i gàire, ag ràdh:
  - Uaireannan is e sàmhchair an seòrsa brath as uamhasach.
  Thug oidhche, cathadh-catha agus sruthan-sneachda deagh chothrom don cheathrar nigheanan a bhith beò. A bharrachd air an sin, cha do thachair e don nàmhaid an sneachda a chìreadh agus coimhead airson deamhan cas-rùisgte anns an t-sneachda. Mar sin shuidh na gaisgich, air an tiodhlacadh ann an sneachda, a-mach, agus ghluais na tancaichean Sòbhieteach air adhart, a 'leasachadh adhartas. Ged a bha còrr is ceud càr air fhàgail nan laighe briste, air an cogadh mar thoradh air gnìomhan nan nigheanan tìgear.
  San fharsaingeachd, choilean na saighdearan Sòbhieteach beagan soirbheachais anns a 'chiad beagan làithean agus chaidh aca air faighinn a-steach gu follaiseach ann an cruth nàmhaid.
  Chuir an demiurge dùblaichte cuideam sònraichte air Peter Degtyarev:
  - Uill, anns a 'chùis seo, tha sinn a' cluich a 'gheama gu h-onarach, agus tha tachartasan a' leasachadh mar a bu chòir dhaibh a leasachadh.
  Thuirt an t-Innleadair Còirnealair gu teagmhach:
  - Och... Chan eil an seo ach soirbheachadh innleachdach.
  Gu dearbh, cho luath "s a cheadaich an aimsir, thàinig grunn vultures faisisteach a-steach. Bha ceannas an Fritz san adhar dha-rìribh na cheangal lag don Arm Dearg. Dh" fhaodadh na Nadsaidhean a-nis an oilbheum Sòbhieteach a chuir às le stailcean mòra adhair. Agus cha mhòr nach robh dad aca ri dhol na aghaidh.
  Ach lean an t-Arm Dearg gaisgeil a" buannachadh ann an suidheachaidhean cho cruaidh.
  Thill am Fritz air ais gu Tikhvin fhèin agus dh" fheuch e ri cas fhaighinn anns a" bhaile. Gu nàdarra, tha taighean agus àiteachan còmhnaidh, annta fhèin, mar-thà gu math dìon an aghaidh saighdearan Sòbhieteach a tha a 'tighinn air adhart.
  Chaidh aig a" cheathrar ghaisgeil de nigheanan tìgear air ais gu Tikhvin. Ach bha aca ri gunnaichean submachine a thogail gus am baile a dhìon. Agus airson tancairean, chan e seo an cur-seachad as tlachdmhoire.
  Chuir Clara, a" losgadh air ais bhon luchd-coise air adhart, a" cur saighdear dearg eile chun ath shaoghal, i fhèin an cèill:
  - Nach uilebheistean sinn? Agus tha sinn airson ulaidh fhaighinn!
  Fhuair Tikhvin milleadh mòr nuair a chaidh am baile a ghlacadh leis na Gearmailtich.
  A-nis chuir am Fritz dìollaid air na barricades agus bha dùil aca loidhne dìon do-chreidsinneach a thogail.
  Dh'fhosgail Gerda teine le seallaidhean singilte - bha e riatanach na cartan a shàbhaladh. Chaill na saighdearan Sòbhieteach cus tancaichean, agus mar sin chaidh na saighdearan-coise air an ionnsaigh.
  Gu dearbh, cha robh gu leòr de luchd-giùlain armachd de mhodalan Sòbhieteach ann. Mar sin, shearg iad na saighdearan airson a mharbhadh. Agus choinnich gunnaichean-inneal agus gunnaichean-inneal iad. Loisg an ceathrar gu math agus chaidh iad am falach gu socair anns na barricades.
  Chuir Gerda saighdear Sòbhieteach eile sìos agus sheinn e:
  - Feumaidh sinn gnìomh armachd a choileanadh - air neo cha bhith feum sam bith ann a bhith beò!
  Bha am blàr a" ruith air feadh a" bhaile. Agus bha bomaichean mu thràth a" sileadh bho shuas, gu h-àraidh leis gu bheil an aimsir air fàs nas fheàrr, agus fhuair am Fritz toiseach tòiseachaidh.
  Thilg Gerda, feargach, a biodag le a corragan rùisgte agus dh" èigh i:
  - Bidh am blàr againn soirbheachail, air neo tha e do-dhèanta!
  Chuir Clara, losgadh nas miosa, ris mar fhreagairt:
  - Aon bhuaidh, ach fear mòr!
  Thuirt Gerda, a" gearradh dheth grunn luchd-sabaid ann an spreadhadh goirid:
  Ach chan eil a" chùis a-riamh beag!
  Loisg gunnaichean fèin-ghluasadach Sòbhieteach aig Tikhvin, chaidh làmhachas achaidh is sèist suas beagan às deidh sin. Neartaich Fritz an dìon agus an cuideam èadhair. Tharraing saighdearan Sobhietach itealain ùra.
  Dh'atharraich coltas an uirsgeulach Marseille cothromachadh cumhachd gu mòr.
  Dh'itealaich an ace mhòr am ME-309, ball-airm fìor chumhachdach a thaobh armachd. Agus gu litireil sguab e air falbh a h-uile duine san t-slighe aige. Fiù 's anns an arm Sòbhieteach, thug iad rabhadh sònraichte gun do nochd uilebheist mar seo san adhar.
  Cha robh Marcel fhèin idir ga mheas fhèin mar dhuine olc, na bu lugha na dhuine an-iochdmhor. Bha e den bheachd, a 'sabaid ris an Arm Dearg, nach robh e ach a' coileanadh a dhleastanas naomh don Motherland. A bharrachd air an sin, cha robh fios aig mòran fiosrachaidh mu bhuaireadh nan Nadsaidhean. Seadh, agus chaidh cus a chur air sgàth a" chogaidh.
  Ach seo a" chiad, às deidh an tilleadh, sabaid superass. Bomairean Sòbhieteach ag itealaich, a 'toirt ionnsaigh air plèanaichean agus luchd-iomairt. Tha iad gu soilleir airson blàr làidir a thoirt do dh'aonadan talmhainn an Wehrmacht. Ach tha Marcel a 'faicinn seo gu lèir agus a' fosgladh teine bho astar còig no sia cilemeatair, agus eadhon a 'feadaireachd tro a shròn.
  Cha robh càraichean Sòbhieteach agus aces gaisgeil fhathast a 'faicinn an nàmhaid, oir thòisich na plèanaichean aca a' spreadhadh, agus na sgiathan aca a 'crìonadh. Loisg Marseille gun amas, ach gu intuitive. Bha e coltach gu robh fios aige ro-làimh càite am biodh gach pìleat ag itealaich agus a" stiùireadh an uilebheist sgiathach aige. Mar sin thionndaidh e a-mach gu bheil fear òg le aodann leanaibh a" sguabadh air falbh an armada sgiathach.
  Bha a 'bhliadhna ùr, ged a bha reothadh, air a bhith teth. Dh'fheuch saighdearan Sòbhieteach, gu cruaidh agus gu cruaidh a 'toirt ionnsaigh, ri Tikhvin a ghabhail. Bha Fritz gan dìon fhèin gu daingeann, a 'feuchainn ri fuireach anns a' bhaile, far an robh an artaireachd na laighe, a 'biathadh Leningrad do-chreidsinneach. A bharrachd air an sin, bha e mu dheidhinn cliù na saighdearan Gearmailteach, a tha ga fhaighinn duilich agus nàire a bhith a 'toirt seachad bailtean mòra.
  Gu mì-fhortanach, thàinig piseach air an aimsir, agus chuir grunn bhomaichean nàmhaid, gu h-àraidh an Yu-288 mòr, stad air suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach agus chuir iad bomadh air conaltradh.
  Bha na h-itealain Sòbhieteach Yak-9 agus Lagg-5 mòran na b' ìsle na an nàmhaid a thaobh armachd agus luaths. Gu sònraichte, chuir ME-309, coltach ri dràgon, às do charbadan Sobhietach nas laige. A bharrachd air an sin, leasaich na Gearmailtich an innleachd neach-sgiathach dùbailte, a leig leotha am buannachd àireamhach a chleachdadh gu h-èifeachdach agus a lughdaich cuid de na duilgheadasan gluasaid a bha aig na carbadan làidir, armaichte ach trom Gearmailteach den Focke agus ME as ùire. A bharrachd air an sin, thòisich jet ME-262s a 'nochdadh air an aghaidh, ged nach eil an inneal seo fhathast gu tur earbsach gu teicnigeach, a bharrachd air atharrachadh nas aotroime, nas gluasadaiche agus nas saoire air an HE-162. Bha an inneal mu dheireadh nas fhasa a dhèanamh agus gu teicnigeach nas earbsaiche na jet Messerschmites. Ach airson a riaghladh, bha feum air pìleatan le teisteanas àrd. A rinn ìsleachadh air feartan adhartach an leasachaidh seo mar chuideam ìosal an itealain - dìreach 1.6 tonna falamh, cosgais cinneasachaidh ìosal agus an gluasad as fheàrr san t-saoghal.
  Ach mhol na h-aces Gearmailteach sin a stiùir an càr seo e. Gu sònraichte soirbheachail bha Huffman, pìleat àireamh a dhà, às deidh Marseille, a dh" fhan a-mach à ruigsinneachd. A 'dol thairis air toradh 300 càr sìos, fhuair Huffman duais àrd - Crois Ridire na Croise Iarainn, le duilleagan daraich, claidheamhan agus daoimeanan. Is e na dòighean aige a bhith a 'tighinn faisg air a' char as lugha, agus an uairsin a 'bualadh agus a' itealaich air ais an fheadhainn as freagarraiche air an HE-162. Mar sin bha Huffman na shàr mhaighstir air sabaid dlùth. Ged a tha, tha toradh Marseille de 3117 itealan sìos fhathast do-ruigsinneach.
  A bharrachd air an sin, air 2 Faoilleach, 1944, nochd am pìleat uirsgeulach seo anns na speuran, a dh'aindeoin sin chuir e ìmpidh air Hitler, a 'cuimhneachadh gu robh na saighdearan Gearmailteach ann an droch staid, agus gu robh an uidheamachd Gearmailteach nas cumhachdaiche a' dol seachad san t-sneachda. Mar sin feumar solar adhair a thoirt don Tikhvin mun cuairt, far an do shocraich na saighdearan Gearmailteach agus a 'bomadh a h-uile slighe a-steach don bhaile.
  Air a 'chiad latha, rinn Marseille sia seòrsaichean agus loisg e sìos còrr is ceud itealan Sòbhieteach. Fìor, air 4 Faoilleach, chaidh an aimsir sìos gu mòr. Dh'èirich cathadh-catha, agus chuir na saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh air a' bhaile.
  B" fheàrr leis na ceithir nigheanan eireachdail a bhith a" sabaid còmhla - gualainn ri gualainn. Air sgàth an fhuachd, b" fheudar dhaibh breug-riochd a chuir orra agus sabaid ann an geal.
  Thàinig am balach ninja Karas gu teasairginn cuideachd. Cha robh eagal air an leanabh gun eagal ron fhuachd agus shabaid e ann an geàrr-chunntasan a-mhàin. B" e uachdar breug-riochd an aon thùs aige de bhlàths, a rinn a chraiceann le losgadh grèine geal fon t-sneachda a bha a" tuiteam, a" còmhdach na sràidean gu lèir. A bharrachd air an sin, chleachd e tilgeil, diosgan meatailt gu math tana agus claidheamh katana ann am blàr. Ach, gu dearbh, loisg e sàr-mhath, agus bho armachd a chaidh a ghlacadh. Ach, cha robh na caileagan cuideachd ag ionndrainn cleachdadh raidhfilean fèin-ghluasadach.
  Tha buill-airm mar seo nas cruinne na gunnaichean submachine, agus nas cudromaiche, nas earbsaiche. Ach, cha do leig na raidhfilean ionnsaigh MN-44, mar riaghailt, na Gearmailtich sìos. Ron treas geamhradh, bha an inneal cogaidh Gearmailteach le deagh ola deiseil. Gu sònraichte, eadhon ann an stoirm sneachda, chaidh aig Focke-Wulf agus ME, a 'cleachdadh teasachadh, gu bhith a' toirt ionnsaigh pianail, ged a bha e cuingealaichte, air saighdearan Sòbhieteach.
  Dh'fheuch Gerda, a 'losgadh air falbh, gun a bhith a' coimhead air an taobh far an robh na saighdearan Sòbhieteach a 'tuiteam. Bha mòran de na sabaidean glè òg, seachd-deug no sia bliadhna deug a dh'aois. Bha na saighdearan-coise air am fastadh le maoim-slèibhe, a' togail a h-uile goireas. Gu dearbh, chaidh mòran a chall.
  Ach am measg na Fritz tha làn de choigrich. Gu sònraichte, às an t-Suain, anns an do bhuannaich na Nadsaidhean anns na taghaidhean o chionn ghoirid, agus chan eil ach suidheachadh an rìgh a 'cumail bho inntrigeadh fosgailte dhan chogadh leis an USSR.
  Co-dhiù, bha oidhirp murt ann an Kolontai dìreach air Latha na Nollaige. Chaidh an tosgaire Sòbhieteach a leòn gu dona, agus tha na dotairean a 'sabaid airson a beatha. Mu thràth tha dà roinn agus ceithir buidhnean-airm às an t-Suain air ruighinn mar shaor-thoilich. Bithear a" cumail ralaidhean agus caismeachdan mòra ag iarraidh cogadh anns an dùthaich fhèin. Agus tha iad a 'cur orra dealbhan de Hitler agus Karl an dàrna fear deug.
  Mar sin tha e na chùis ùine faighinn a-steach don t-Suain gu cogadh dìreach. Tha an Spàinn agus Portagal mu thràth a" cogadh, ach tha iad a" cur saighdearan nas fhaide deas. Agus a-nis sa gheamhradh, mar as trice bidh iad a 'feuchainn ri streap an àiteigin taobh a-muigh Raon na Caucasus. Tha buidheann Bhraisil, a rèir choltais, deiseil airson leum a-steach gu Meadhan Àisia, far a bheil gluasad Basmachi mu thràth a" fàs suas le spionnadh às ùr.
  Ach tha iad sin uile mion-fhiosrachadh, tha roinnean Vlasov cuideachd a 'sabaid ann an Tikhvin. Bidh na daoine sin a" sabaid olc, a" tuigsinn gu bheil iad ann am braighdeanas a" feitheamh ri cràdh uamhasach agus lùb do-sheachanta. Agus dè mu dheidhinn na Gearmailtich? Bidh ùine chruaidh aca cuideachd, gheibh mòran bàs ann an Siberia, ach fhathast cha bhith iad air an crochadh gun lethbhreith.
  Gerda, ag atharrachadh a" chriomag agus a" spealadh sìos na saighdearan air an sgeadachadh ann an còtaichean glasa, oir chan eil trusgan breug-riochd gu leòr aig na Ruiseanaich gu lèir, smaoinich dè a dh" fhaodadh a bhith a" feitheamh orra gun fhios nach tèid an glacadh. Agus rinn e gàire air a" chomas a th" ann airson cuairt-dànachd gnèitheach, fionnar. Fìor, an uairsin ann an Siberia bidh e nas miosa. Mar a bhios an reothadh seo a 'faighinn, tha teas lasair-lasair eadhon nas fheàrr. An seo anns an fhàsach, chaidh iad gu luath cleachdte ris a" ghainmhich theth agus ruith iad casruisgte, ach cha do dh"obraich e a-mach mar sin. Às deidh uair no dhà ann am bikini anns an fhuachd, thòisich e a 'crathadh agus bha e riatanach blàthachadh anns an amar. An sin, bha fir òga bhon bhuidheann-chatha SS mionlach a" blàthachadh na cuirp aca le buillean de spruce broom. Uill, chan ann a-mhàin, gu dearbh, le broom,
  tha balaich taghte, Aryans eireachdail, na tha a dhìth ort!
  Tha iad air an diùid a bh" aca roimhe a chall gu tur, no is dòcha, air an làimh eile, tha iad air faighinn a-mach cho furasta sa tha macho boireann. Ach a-nis feumaidh iad a dhol air ais beagan - na saighdearan-coise Sobhietach, a 'lìonadh na dòighean-obrach le cuirp, a' tighinn faisg ro chunnartach agus thòisich iad a 'tilgeil grenades.
  Bha e riatanach an t-astar a bhriseadh gus nach tuiteadh e fon chlachan briste.
  Fhuair Magda gearradh beag bho shrapnel agus, mar fhreagairt, loisg i ochd peilearan ann an trì diogan. Theich na saighdearan Sòbhieteach, cha mhòr gun bhriseadh, dìreach beagan crùbach agus, lorg am pìos an luchd-fulang. Sgaoil ochd cuairtean agus Stella. Chuir boireannach donn ionnsaigheach i fhèin an cèill:
  - Ri masladh nan treun, seinnidh sinn òran !
  Ach cho-dhùin na saighdearan Sòbhieteach, a rèir coltais, dearbhadh gur e seo gliocas na beatha. Bidh an gunna-inneal ionnsaigh Gearmailteach a" bualadh leis a h-uile neart, agus tha e coltach nach tèid na seallaidhean aige a leigeil seachad. Ged a thuiteas na saighdearan, tha an fheadhainn a thàinig beò fhathast a 'ruith agus eadhon a' tilgeil grenades cha mhòr bàn, ged a ghabhas seo a dhèanamh nas tràithe.
  Bidh an crann-ceusaidh gu dìcheallach a 'tilgeil chlàran, a' gearradh dheth dithis no triùir shaighdearan le aon. An uairsin bidh e a" toirt ionnsaigh leis a" chlaidheamh aige, a bhios a" gearradh ghunnaichean-inneal agus raidhfilean gu furasta, mar gheasan!
  Tha am balach ninja fhathast glè bheag, tha e coltach ri aon-deug no dusan bliadhna a dh'aois, ach tha e cho luath. Chan eil ùine aca a dhol a-steach dha no iad fhèin a dhìon. Chaidh an leanabh a thogail agus a thrèanadh bho àm breith, a 'tilgeil chlaidheamhan air a' phàisde, air a dhroch fhuasgladh agus a ghearradh riobanan, a 'tumadh a-steach do tholl deigh, a' suidheachadh cait air an trèanadh gu sònraichte. Uill, agus mòran a bharrachd, a" tionndadh balach le tàlant ginteil gu bhith na fhìor inneal bàis. Tha a mhàthair na ninja air fhichead ginealach, tha athair na draoidh Siberia cumhachdach agus na nàmhaid ideòlach dha na h-ùghdarrasan Sobhietach, "Sobhietach". Gintinneachd sàr -mhath agus trèanadh le draoidheachd - rinn am balach am fear as fheàrr am measg nan ninjas. Agus gu dearbh, an Impire Hirohito, gus sealltainn dha na Gearmailtich nach e na supermen as fhuaire a th 'annta, ach gu bheil daoine cruaidh ann an Iapan, chuir iad am balach gu aghaidh Gearmailteach-Sobhietach.
  Agus thionndaidh Karas (iasg carp a 'samhlachadh pròis agus spionnadh an samurai!) gu bhith na ghaisgeach airidh.
  Mar eisimpleir, le a chorragan lom, beagan dearg bho iomadh uair a thìde de bhith anns an fhuachd searbh, bidh e a 'tilgeil diosc stàilinn nas taine na falt. Agus ann an làmhan dà chlaidheamh aig an aon àm, gus am biodh e na b 'fhasa loidhnichean tiugh de nàimhdean a ghearradh. Dè cho uamhasach sa tha an leanabh crìochnachaidh seo, dè as urrainn, airson a "chiad uair, saighdearan Sòbhieteach, a bhith gun dìon fo bhuillean chlaidheamhan agus cur air bhog diosc, lean iad air ais, a" fulang fìor eagal.
  Na caileagan, an dèidh dhaibh criomagan atharrachadh, thòisich iad a 'giùlan eadhon nas luaithe, no an àite sin, an àite sam bith.
  Bha cuirp nan saighdearan-coise air an càrnadh nan tulaich. Cha mhòr sa bhad reothadh iad anns an fhuachd, agus dhìrich barrachd shaighdearan suas iad. Sin mar a dhìrich iad agus cha robh iad a 'cunntadh le call. Ach chaidh an ninja a-steach don t-sabaid agus a-rithist, mar gum biodh tonnan eagal air an leigeil ma sgaoil.
  Bha ionnsaigh eu-dòchasach air a bhith ann airson cha mhòr latha slàn. Bha saighdearan Sòbhieteach, aig cosgais na call as motha, a 'fuireach ann an cairteal no dhà, a' putadh na Gearmailtich aig grunn loidhnichean. Ach thug an taic lag bho làmhachas (itealain Gearmailteach anns na seann làithean bomadh air na slighean rèile, gan toirt air falbh bho sholarachadh) agus mòran de leòintich am measg nan aonadan adhartachaidh, a thug air gluasad nan saighdearan-coise a chuir dheth airson ùine ghoirid.
  A dh'aindeoin cunnart leithid innleachdan, chaidh tancaichean a thilgeil dhan bhlàr. Bha e riatanach an nàmhaid a bhriseadh faisg air Tikhvin gus an Fritz, a 'cleachdadh am buannachd ann an teicneòlas, a' fuasgladh a 'bhaile.
  Agus anns an ionnsaigh seo, chaidh co-dhùnadh caran cunnartach a dhèanamh - an tanca IS-2 a chleachdadh. Inneal air a dhealbhadh gu sònraichte mar tanca brisidh. Leis gu bheil gunna cumhachdach, mar thoradh air an ìre ìosal de theine agus an ìre mhath neo-mhearachdach de theine, gu math freagarrach airson sabaid an aghaidh tancaichean dhaoine eile, ach faodaidh e targaidean gun armachd a sgrios gu soirbheachail.
  Mar sin, ged a tha tancaichean ann an suidheachaidhean bailteil nan bomairean fèin-mharbhadh, feumaidh tu briseadh tro dhreuchdan, eadhon le do chrann.
  Gluaisidh trithead "s a ceithir an toiseach. Bha càraichean an ìre mhath aotrom agus gun a bhith mòr a" rèiseadh air sràid chumhang. Bha coileagan Grenades agus Molotov a 'sileadh sìos bho na mullaichean. An uairsin spreadh tancaichean falaichte de gasoline agus napalm. Ach cha do chuir call mòr stad air tancairean an USSR. Bhris iad, a 'call ceudan de chàraichean, a-steach gu meadhan a' bhaile, agus an sin chaidh iad a-steach gu iomlaid buillean cruaidh. Cha do chuir eadhon na faustpatrons èifeachdach a bhris armachd taobh lag nan trithead "s a ceithir eagal air an t-saighdear Sobhietach.
  Chaidh trì armailtean tanca a thilgeil dhan bhlàr sa bhad. Cho-dhùin Stalin eadhon an dàrna stailc a thrèigsinn gu stiùir Voronezh, air sgàth buaidh chinnteach air Tikhvin agus a 'sàbhaladh "Cradle of the Revolution". Fiù ma thèid connadh a chuir a-mach aig ìre teann, thèid ola Caucasian a chall airson uair no dhà a "draibheadh san latha, agus bidh leasachadh raointean ùra a" toirt ùine agus airgead, goireasan daonna, a tha an ìmpireachd Sòbhieteach, air a cheangal le cogadh air dà thaobh, tha gu mòr gan dìth.
  Ach is e Tikhvin artery Leningrad agus rathad na beatha, agus as cudromaiche, tha e na shamhla air gu bheil saighdearan Sòbhieteach comasach agus comasach air a 'chùis a dhèanamh air mòran agus le deagh armachd faisisteach. Mar sin na leig leinn a" phrìs a bhualadh ...
  Tha an tanca IS-2 a" coimhead drùidhteach, tha e cuideachd coltach ri trithead "s a ceithir, chan eil ach an turaid air a ghluasad air adhart eadhon nas motha. Gu dearbh, tha am baraille fhèin tiugh agus fada, gun a bhith an coimeas ris an T-34-76, a tha fhathast a 'toirt buaidh air an raon-catha. Airson an Fhaoilleach gu lèir, cha toir oidhirpean titanic an T-34-85 barrachd air ceud.
  Fìor, tha cho cugallach "s a tha aghaidh an tùir a" bualadh: còmhnard agus gun a bhith ro thiugh le armachd.
  Ruith Karas, a bha a" tilgeil grenades spreadhaidh beag ach glè chumhachdach aig na tancaichean, suas gu na nigheanan agus mhol e:
  - Nach faigh sinn grèim air an IS-2 agus an marcaich sinn e?
  Thug Magda taic don bheachd:
  - Gu dearbh, leig leinn rothaireachd! Chaill sinn an cabin.
  Thug Gerda rabhadh don bhalach:
  - Tha ceithir gunnaichean inneal aig an tanca seo!
  Bhuail Karas ris na caileagan, a 'mothachadh:
  - Mar sin tha e math. A dh'aithghearr bheir na saighdearan-coise ionnsaigh a-rithist, agus gearraidh tu sìos e!
  Chrath Magda am balach ninja.
  - Dèan cabhag, terminator!
  Bha sàilean pinc a" frasadh mar sgiathan mosgìoto, ruith an leanabh karate nas luaithe na curaidh sprint na h-Oiliompaics. An toiseach, thilg e pasgan beag le pasgan de cheò a-steach don IS iongantach. Thòisich freagairt, dhòirt ceò tiugh. Aig an aon àm, sgaoil jets dubha ann an diofar stiùiridhean, a" dalladh nan gunnaichean inneal.
  An dèidh grunn luchd-coise a ghearradh sìos, dh'itealaich Karas mar chlach-mhuilinn a chaidh a leigeil ma sgaoil bho ballista agus dhìrich e suas an tùr. Le dubhan sònraichte, spìon e far an fhrith agus thilg e air ais an còmhdach trom. A bharrachd air an sin, tha a h-uile dad sìmplidh: dà swings le dà chlaidheamh, agus dhealaich còignear de sgioba tanca trom nan cinn. Às deidh sin, leum na caileagan a-steach cuideachd, agus, às deidh dhaibh an breug-riochd bian aca a thilgeil, thàinig iad gu crìch ann am bikini a-rithist. Uill, tha e blàth anns an tanca fhad 'sa tha e a' dràibheadh. Bidh einnsean dìosail 520 each-chumhachd a" blàthachadh gu math meatailt. Tha, tha buinn lom nigheanach a" faireachdainn gu bheil an càr fhèin tòrr nas fheàrr na tro bhrògan geamhraidh sònraichte le buinn rubair synthetigeach ribeach. Thug seirbheis quartermaster na Gearmailt aire do eòlas geamhraidhean cruaidh agus chruthaich e armachd ùr, anns nach eil na casan anns an fhuachd cho fuar. Agus an uairsin, gu math tàmailteach, thug am Fritz na bòtannan faireachdainn bhon t-sluagh ionadail agus tharraing iad orra fhèin. No air a phasgadh ann an sgarfaichean bian.
  Phòg Karas Magda beannachd air a bilean agus thuirt i:
  - Uill, tha an tanca dhutsa! Bidh mi a 'sabaid far a bheil fios agam mar a mharbhadh nas fheàrr.
  Phòg Gerda am balach le urram air an t-sàil sleamhainn, elastagach agus thuirt e:
  - Tha thu nad mhìorbhail!
  Thuirt Stella:
  - Inbhe an Aryan!
  - Tha fios agam! - Thuirt an tombach agus leum e a-mach don fhuachd le aon leum bhon fhrith leth-fhosgailte. An uairsin thuit am mullach le tubaist... Agus fhuair na caileagan an cothrom sabaid air armachd an nàmhaid. Agus tha an gunna gu math cumhachdach. Is e dìreach an Lev-3 a nochd o chionn ghoirid, no mar a chanar ris cuideachd, tha an "Royal Lion" le canan 128 mm, nas làidire. Ach tha an tanca seo fhathast aig an aghaidh ann an leth-bhreacan singilte. Chaidh a shealltainn aig comharrachadh 8 Samhain don Fuhrer anns an robh deamhain. Gu dearbh, ged nach eil e fhathast san t-sreath. Mar leis an t-slighe, tha an IS-2, a tha a" dol tro a chiad ruith a-steach.
  Gu ruige seo, chan eil eadhon na tancairean Sòbhieteach air aon dhealbh a losgadh bho ghunna, a rèir coltais a 'taghadh an targaid aca gu cinnteach.
  Thuirt Stella gu sarcastically, a" tionndadh an uidheamachd:
  - O, sgudal ... Chan eil fèin-ghluasad an seo agus feumar a h-uile càil a dhèanamh le làimh.
  Thuirt Gerda, a dh" ith an cù ann an toll,:
  - Agus tha an sealladh gallim, agus faicsinneachd neo-chudromach. Chan eil iad uabhasach math air amas.
  Mhothaich Magda, a" suathadh air na gèaraichean le a cas-rùisgte agus a" tionndadh a" bhogsa:
  - Agus fhathast, an taca ris na trithead "s a ceithir, tha beagan adhartais ann. Gu sònraichte, tha e nas fhasa gèaraichean a ghluasad. Tha an caban gann, ach faodaidh tu gluasad nas motha no nas lugha. Tha armachd, ge-tà, beag. Ochd cuairtean fichead...
  Thuirt Gerda gu loidsigeach:
  - Airson losgadh air àireamh chuingealaichte de bhuncairean, is dòcha gum bi e gu leòr, ach airson blàr tanca làn-chuimseach, tha e soilleir nach eil e gu leòr.
  Lorg Clara rudeigin math anns an tanca:
  - Ach tha armachd an inneal-gunna air a mhullach! Faodaidh ceithir gunnaichean inneal dìon math a thoirt seachad. Agus an uairsin thug mi sùil air an "luchag" seo - chan eil ach dà "spitting" ann airson a leithid de chàr.
  Dhearbh Stella, a 'luathachadh an einnsean:
  - Sin e! A bheil an armachd seo airson tanca cho trom de cheud agus ceithir fichead tunna?
  Bha Magda, mar panther a mharbh buabhall, a" gortachadh:
  - Chickens gàire!
  Bidh an einnsean dìosail cruaidh a 'luathachadh an tanca. Chithear gu bheil an IS-2 fhathast a" draibheadh air an rathad mhòr, ach nuair a bhios e far-rathaid, bidh buaidh aig a mheadhan grabhataidh air a ghluasad air adhart. Ach chan eil dad, fhad "s as urrainn dhut fois a ghabhail agus taghadh airidh air amas dhut fhèin.
  Dh" fhosgail Magda turaid an tanca gus am faiceadh i na b" fheàrr.
  Agus seo IS-2 eile, is e deagh bheachd a th" ann tancaichean mar sin a chleachdadh nas motha. Air a chùlaibh tha trì ISan eile, ach aon le canan 85 mm nas aotroime. Co-dhiù, an fheadhainn as cunnartaiche, leis gu bheil e comasach an càr a thoirt air beulaibh, agus buail nas luaithe.
  . CAIBIDEIL #3
  Cho-dhùin Magda losgadh bho astar dà chilemeatair. Dh"òrdaich i ann an tòna beag:
  - Shoot dìreach air beulaibh an tùir ... Agus ... Tha thu a 'tuigsinn!
  Stad an càr, leis nach robh rèidh ann, agus Gerda, a" gearan mu dhroch chàileachd nan optics, a bha, gu cinnteach, air a lìomhadh le deugairean gun trèanadh, a" comharrachadh a" bharaille. Chuidich na caileagan le bhith a" luchdachadh slige le cuideam de not gu leth. Chuir an gaisgeach fionn a ghruaidh ris a" bhràighe agus dh" fheuch e ri car cuideigin eile a mhothachadh. Às deidh na h-uile, cha robh i a-riamh air losgadh bhon ghunna seo, modail 1931, roimhe seo. Cumhachdach, ach air a dhol à bith, le projectile biorach, mothachail air ricochet. San fharsaingeachd, cha robh an gunna, gu dearbh, air a dhealbhadh airson tancaichean. Ach, a rèir choltais, bha an atharrachadh an-aghaidh tanca den ghunna 107 mm, a chaidh a leasachadh ann an 1940, ro neo-earbsach agus b" fheudar a thrèigsinn. Agus an seo tha e riatanach ann an suidheachaidhean de dhroch fhaicsinneachd bho astar 2000 meatair gus an targaid a bhualadh. Tha, agus bidh e duilich don nàmhaid freagairt agus bualadh, ach ...
  Phòg Gerda breech a" ghunna, choimhead i a-mach às an fhrith gu sgiobalta, thog i dòrlach de shneachda le a teanga, shluig i e, chuir i fois air a shàilean rùisgte air na luamhan agus ... air a losgadh!
  Thug e air falbh cho mòr is gun do shàth e mo chaol-dùirn agus mo laoigh, agus fàileadh ceò.
  Dh'itealaich an làthair ann an arc fada agus ... Stad an IS-2, a bha a 'coiseachd air adhart, a' smocadh, agus an uairsin thòisich an luchd armachd a 'spreadhadh.
  Fhreagair Magda gu toilichte:
  - Sin a thug sinn dhaibh! - Agus gu loidsigeach, nas mionaidiche, bun-bheachdan troimh-chèile aineolach, thuirt i. - Cha'n e fear a dhealbhas airm, ach ball-airm duine !
  Dh'èigh Gerda:
  - Ath-luchdaich!
  Agus rinn na nigheanan teannachadh. Gu dearbh, an seo chan e "Tìgear" a th 'annta, feumaidh iad fallas a dhèanamh, ach tha e nas spòrsail mar seo, gu h-àraid leis gu bheil tanca seasamh a' fuarachadh gu luath. Tha iarann, às deidh a h-uile càil, na stiùiriche math.
  An dàrna turas loisg Gerda nas luaithe agus nas misneachaile. Lean na ISn a" gluasad, agus, a rèir choltais, cha robh iad fhathast air faighinn a-mach cò às a bha na gunnaichean a" losgadh. Tha, agus chan eil stad ann an cleachdadh na Ruis. Leis gu bheil òrdugh ann ... Agus tha an dàrna slige mu thràth a 'bualadh air an targaid gu misneachail.
  Bidh Gerda a" reamhrachadh a bilean agus ag àithneadh:
  - Agus an treas fear an so.
  Le dàil mhòr, dh'fhosgail an ceathramh IS-1 teine air a 'ghluasad. Agus, gu h-annasach gu leòr, bhuail e, ged a tha e cha mhòr do-dhèanta bho astar cho mòr bho chàr gluasadach, ach tha seallaidhean a 'co-dhùnadh a h-uile dad! Ach, tha an astar airson a" ghunna 85 mm ro mhòr, nas fhaide na a" chrìoch treòrachaidh. Ach bha torr mòr anns an tùr, agus thàinig an armachd aghaidh a-steach. Chuir Gerda mar fhreagairt air a 'cheathramh "pasgan-litreach" le cuideam aon gu leth nota ... Bha aghaidh an tanca IS-1 a' sgoltadh agus teangannan orains a 'dol suas gu h-àrd anns na speuran. Agus seo IS-2 eile, is e deagh bheachd a th" ann tancaichean mar sin a chleachdadh nas motha. Air a chùlaibh tha trì ISan eile, ach aon le canan 85 mm nas aotroime. Co-dhiù, an fheadhainn as cunnartaiche, agus mar sin comasach air a 'chàr a thoirt air a' mhullach, agus a 'bualadh nas luaithe.
  As t-earrach, ghabh na Gearmailtich Smolensk agus chaidh iad gu Vyazma agus Rzhev. An sin thionndaidh iad gu h-obann mu dheas gu Donbass. Agus b" e gluasad cumhachdach ris nach robh dùil a bh" ann. Cha robh ùine aig an Arm Dearg freagairt. Agus ghlac na Nadsaidhean am banca clì gu lèir san Úcráin. Agus mu dheireadh an t-samhraidh rainig sinn lùb an Don. Is ann dìreach as t-fhoghar, cha mhòr gum b" urrainn dha na saighdearan Sòbhieteach stad a chuir air na Nadsaidhean.
  Chuir na Gearmailtich casg cuideachd air Leningrad bhon taobh a deas, a 'gearradh dheth an ocsaidean.
  Agus anns a 'cheann a tuath, bha na Finns mu thràth a' feuchainn ri adhartachadh.
  Tha saor-làithean a" gheamhraidh air tighinn. Anns an USSR, chaidh an tanca T-54, air a dhìon nas fheàrr agus le barrachd armachd, a-steach gu riochdachadh. Ach cha b" urrainnear an IS-4 agus IS-7 a thoirt a-steach gu cinneasachadh. Ged is e inneal a th" anns an IS-7 a tha comasach air sabaid an aghaidh mastodons Hitler, tha e ro dhoirbh a dhèanamh, gu h-àraidh ann an suidheachaidhean a" chogaidh.
  Chaidh an ceathrad "s a h-ochdamh bliadhna a chomharrachadh sa Ghearran le oidhirp leis an Arm Dearg gluasad air adhart san ionad, a chaidh a chuir air ais. Bha na Gearmailtich, a 'cleachdadh roinnean cèin bho air feadh na Roinn Eòrpa, làidir. A bharrachd air an sin, tha diosgan air fàs nas adhartaiche, agus a-nis chan eil e cho furasta an losgadh sìos. Agus leasaich na Nadsaidhean itealain jet. Gu math làidir. Agus chuir an trodaiche ùr ME-362 dìreach iongnadh air na pìleatan Sobhietach. Agus anns an t-sreath de itealan jet, cha robh an USSR.
  Anns a 'Chèitean, thòisich ionnsaigh mhòr de na Nadsaidhean, a' dol seachad air Moscow. Aig an aon àm, chaidh an Tuirc a-steach don chogadh cuideachd, a 'fosgladh an aghaidh a deas ann an Transcaucasia. Agus dh'eirich na cogaidhean le spionnadh ath-nuadhaichte.
  Ach tha caileagan bòidheach ann a tha a 'sabaid le fearg; gu h-àraidh sgioba Ealasaid.
  Seo nighean ann am bicini, a" putadh a casan casruisgte air an inneal-brosnachaidh, agus tha projectile ag itealaich a-mach à canan 100-millimeter.
  Chuir gaisgeach bhon USSR e cho seòlta is gun deach an tanca Gearmailteach E-50 a bhualadh, a dh" aindeoin an armachd cumhachdach aige.
  Thug Catriona fa-near gu làidir, a 'stobadh a fiaclan:
  - Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal!
  Agus le sàilean lom fhad 'sa tha e a' bruthadh air a 'pheadal.
  Loisg Elena cuideachd air an nàmhaid, bhris i am Panther-4 agus rinn i co-èigneachadh.
  - Airson an USSR!
  Bidh Euphrosinia a" giùlan a cìochan, a" toirt air falbh a bra, agus mar a bhuaileas i le ball scarlaid, agus a" seinn, a" giùlan a fiacla:
  - Bodach Makhno,
  A" coimhead a-mach air an uinneig...
  Tha e dorcha a-muigh, tha e dorcha!
  Agus canaidh na caileagan còmhla ri chèile, a" giùlan am fiaclan:
  - Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal, bogaidh sinn
  na nàimhdean gu lèir anns an taigh-beag ...
  Chan eil an t-Athair a 'creidsinn ann an deòir,
  Agus bheir sinn eanchainn don dràgon olc!
  An seo - is iad sin nigheanan - dìreach clas de hyper ...
  Tha an samhradh air tighinn mu thràth. A-rithist, sabaidean cruaidh. Ro dheireadh an Lùnastail 1948, dhùin na Gearmailtich am fàinne timcheall Moscow.
  Bha na tùsairean cuideachd a" sabaid gu cruaidh.
  Thilg am balach Olezhka grenade le a chas rùisgte, leanabhach agus sheinn e:
  - Seo a' chiad leaghadh,
  Ann mo aisling tha mi a ' faicinn Stalin. .
  'S air a sgeudachadh le cuirp-
  An Ruis dhùthchais agam!
  Sheinn am balach Petka, a" losgadh air na Nadsaidhean:
  - Ma tha gillean na talmhainn uile,
  Aig a 'bhad b' urrainn dhaibh an dràgon fhighe a-steach!
  Agus le a shàilean rùisgte, chuir am pàiste lemon mort air bhog.
  Bidh tùsaire eile ann an shorts, Seryozhka, a" losgadh air na Nadsaidhean, a" cur sìos oifigear Nadsaidheach. Agus an uair sin casruisgte, leanabachd, tilgidh e tiodhlac sgrios a" bhàis.
  Is iad seo clann - gu math sabaid.
  Sheinn am balach tùsaire Sashka, a" fucking nan Nadsaidhean, cha robh e ach dusan bliadhna a dh"aois, agus a" spealadh an Fritz:
  - Ann am buaidh bheachdan neo-bhàsmhor co-mhaoineas,
  Chì sinn àm ri teachd na dùthcha againn...
  Agus a' bhratach dhearg - an t-Athair glòrmhor,
  Bidh sinn an-còmhnaidh neo-fhìnnteach dìleas!
  Agus tilgidh leanabh rùisgte, le sàilean leanaibh, pasgan spreadhaidh suas, a" reubadh na Gearmailtich às a chèile.
  Mar sin fhuair iad sìos gu gnìomhachas, gu math ionnsaigheach. Agus dha-rìribh ann an dòigh sabaid, a thionndaidh a-mach gu bhith air leth fionnar.
  Tha clann, gu dearbh, nan luchd-sabaid den chlas as àirde, ach tha Moscow air a chuairteachadh agus air a ghearradh dheth.
  Agus tha na Nadsaidhean mu thràth a" gluasad air adhart anns a" Chugais. Bho dheas a 'ruith an Tuirc.
  Agus tha e a" faireachdainn gu bheil e dha-rìribh do-dhèanta seasamh an aghaidh nàimhdean.
  Ach bidh caileagan a 'sabaid, mar clann mar ghaisgich mòra.
  Gu sònraichte Oleg Rybachenko. Tha am balach crìochnachaidh seo dìreach, canaidh sinn, na ghaisgeach òg agus na shàr-fhear.
  Tilg balach mu dhà bhliadhna dheug a dh" aois ann an coltas, grenade de fheachd mharbhtach, reub e na Nadsaidhean, agus sheinn e:
  - Airson an Ruis Mhòr
  Bidh na balaich a' sabaid...
  Is sinne na Messiahs mòra
  Briseamaid am Fritz!
  Margarita Korshunova - cuideachd nighean gu math sabaid, cuideachd a thug tionndadh dha na Nadsaidhean.
  An sin thilg i tiodhlac sgrios le a cas rùisgte, leanabhail, a' reubadh na Fritzes agus na Turcaich as a chèile, agus an dèidh sin sheinn i:
  - Glòir don Motherland-USSR,
  Tha thu nad eisimpleir don chinne-daonna!
  Às deidh sin, bheir a" chlann e agus feadaireachd. Bha na feannagan treud a" fannachadh agus a" tuiteam, a" lot cinn nan Nadsaidhean. Agus bha e a" coimhead gu math fionnar.
  No is dòcha nach do choimhead e, ach dh" èirich an gnìomh.
  Bha am balach agus an nighean glè fhionnar.
  Tha uiread de dhìoghras agus de chumhachd aca.
  Tha an Caucasus mar-thà faisg air tuiteam, agus tha e a 'fàs barrachd is barrachd dràmadach.
  Agus tha na Gearmailtich rampant agus a 'cleachdadh tortadh. Is toil le caileagan tùsaire Gearmailteach gu sònraichte a bhith gam chràdh.
  Seo Gerd agus Charlotte, balach timcheall air trì-deug, gun èideadh. Agus thòisich iad air strìopachas a dhèanamh ris a" phiobaire. Seryozhka gàire agus purred. An uairsin thug Gerda an solas gu sàil chruinn, lom a" bhalaich. Bha na lasraichean a" lasadh buinn beagan garbh an tùsaire. Rinn e sgreuchail ann am pian. Bha blisters ann.
  Rinn na caileagan Gearmailteach gàire:
  - Bidh e gu math fionnar!
  Agus thòisich iad air an gille a chuipeadh le cuipean. Rinn e gearan agus thòisich e ri sgreuchail. Gu h-àraidh nuair a thòisich na caileagan a 'toirt lòchrain le teine gu casan casruisgte. An uairsin chuir na tùsairean iarann teth dearg air a bhroilleach rùisgte agus chaill am balach mothachadh.
  Tha, tha na gaisgich Gearmailteach air an ceann. Tha cràdh balach ann an òrdugh rudan.
  Tortadh, ge-tà, chan e a-mhàin balaich, ach cuideachd buill Komsomol. Bha na caileagan air an undressed agus air an stiùireadh air an raca. An sin tharraing iad suas, b 'fheudar dhaibh boghadh agus gu litireil a' sgrìobhadh ann am bòidhchead pian. Agus fo chasan cas-rùisgte nan caileagan chuir iad teine ris an fhrasair, a" maoidheadh na buinn a charachadh.
  Mar a bha buill Komsomol a 'sgiathachadh bho phian fiadhaich ... Dè cho cruaidh' sa bha e uile. Agus thug na Nadsaidhean a-steach fàileadh feòil loisgte a-steach do na cuinnlean aca, agus rinn iad gàire, a 'bualadh air a chèile air na cromagan agus ag èigheach:
  - Heil Fuhrer! Marbhaidh sinn a h-uile duine!
  Agus a-rithist cràdh agus cràdh dhaoine. Tha e gu sònraichte inntinneach na tùsairean a chràdh. Tha na gillean air am bualadh gu bàs, agus an uairsin bidh salann air a dhòrtadh air an lotan agus a 'dèanamh gearan. Tha, tha e uamhasach duilich.
  Agus nuair a bhios iad cuideachd a 'cleachdadh uèir teth. Tha sin ga fhàgail tòrr nas gort.
  Agus tha na Nadsaidhean air Makhachkala a ghabhail mu thràth. Agus tha iad a 'gluasad gu crìochan Azerbaijan. Agus chuairtich iad mu thràth agus chuir iad bacadh air Yerevan. Agus tha iad a" stoirmeadh eu-dòchas Batumi leis a h-uile càil. Agus tha e ionnsaigheach.
  Cha mhòr nach do chaochail Marshal Rokossovsky e fhèin. Bhathar a 'faireachdainn gu robh na saighdearan Sòbhieteach fo chuideam agus a' tuiteam às a chèile. Tha an àireamh de ghèilleadh agus luchd-trèigsinn a 'fàs. Agus bidh mòran phìleatan a" fàs trom-inntinn.
  Ged a tha Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova fhathast a 'seachnadh a' chùis. Bidh na nigheanan a 'sabaid gu gaisgeil agus gu cruaidh.
  Ron t-sabaid, leig Anastasia dheth a dhreuchd le triùir ghillean gus cumhachd cosmaigeach iongantach a chruinneachadh ann fhèin.
  Agus dha-rìribh cosgais calpa. Agus leagamaid gu cruaidh an naimhdean sìos.
  Agus fhad 'sa bhios tu a' cleachdadh òrdagan lom.
  Agus dh"èigh i air mullach a sgamhanan:
  - Tha mi nam fìor churaidh na cruinne!
  Agus mar le sàil rùisgte brùth e air an luamhan.
  Tha Akulina Orlova cuideachd na stalcair eu-dòchasach ann am blàr. Agus a" cleachdadh òrdagan rùisgte, bidh e a" pronnadh itealain Wehrmacht.
  An seo loisg i sìos an ME-109 K. 'S dòcha gu bheil an inneal seo seann-fhasanta mar-thà, ach tha e air a bhith beò tro shreath de dh'atharrachaidhean. Agus air an sin faodaidh tu sabaid gu soirbheachail.
  Sheinn Akulina Orlova, ag obair le fearg fiadhaich:
  - Beannachd leat co-chomunn mòr ! Thèid a" chùis a dhèanamh air Faisisteachd!
  Agus a-rithist le sàil lom, ach mar a bhrùthas e.
  Seo cuid de nigheanan seòlta.
  Ach feachdan glè neo-ionann ann an Caucasus. Ged a thathas a" creidsinn gur e iolairean a th" ann an fir uile. Ach chan urrainn dha duine seasamh an aghaidh boireannach Ruiseanach.
  Agus tha na gaisgich cho ionnsaigheach agus fionnar. Tha plèanaichean a' losgadh a dh'aindeoin cho math 's a tha iad.
  Sheinn Akulina Orlova:
  Cearcall grèine...
  Agus leag e sìos an nàmhaid le cuideachadh bho òrdagan lom.
  Lean Anastasia Vedmakova, a" putadh na putanan le a nipples scarlet agus a" gnogadh thairis air na Nadsaidhean:
  Tha na Gearmailtich mun cuairt...
  Rinn Akulina squeak, a 'gearradh dheth plèana Gearmailteach eile:
  - Chaidh Hitler gu fiosrachadh!
  Thuit Anastasia airson na Nadsaidhean a" leantainn:
  thuit e ann an toll...
  Rinn Akulina, a 'losgadh gu ceart, gàire:
  - Bhris mi mo chas ...
  Loisg Vedmakova gu dian agus gu ceart, thug e fa-near:
  - Agus thuirt soraidh slàn!
  Agus bha na nigheanan a" beucaich ann an sèist:
  - Biodh bhodca,
  isbean agus sgadan ann an-còmhnaidh ...
  Cucumbers tomato,
  Sin deireadh Hitler!
  Thuirt Akulina, a-rithist a" cur tiodhlac bàis gu na Nadsaidhean:
  - Gu fìrinneach, feumaidh tu seinn; Tha Rommel a" tighinn gu crìch!
  Dh'aontaich Vedmakova, ag amas air canan le sligean adhair le a corragan lom:
  - Gu dearbh - Hitler - tha seo mar-thà na ìre seachad!
  Far nach eil buaidh phearsanta aig Hitler aig a bheil seilbh, tha na saighdearan Sòbhieteach a' feuchainn ri strì de sheòrsa air choreigin a chur air dòigh. Ach tha e uamhasach duilich. Ach tha iad fhathast a 'dèanamh a h-uile dad comasach agus do-dhèanta.
  Agus bidh a" chlann a" sabaid cuideachd. Agus bidh na tùsairean a 'dol a-steach don bhlàr. A choinnicheas ris an nàmhaid le cocktails Molotov, agus seallaidhean bho ghunnaichean.
  Balaich is caileagan, air am magadh agus air an sgrìobadh, mar as àbhaist, ann am blàr. Agus bidh iad a 'sabaid gu gaisgeil agus gu fìor eu-dòchasach.
  Cia mheud den chloinn aca a tha a 'bàsachadh agus a tha air am fàgail às a chèile.
  Dhìrich na pìleatan Gearmailteach Gertrude agus Adala, a 'slaodadh an casan lom, a-steach do XE-328 le dà sheata, a-steach do inneal jet - is e uilebheist a tha seo le deich canain adhair.
  Bha an t-uisge dìreach air a dhol seachad agus dh" fhàg na caileagan comharran eireachdail, glè shoilleir de an casan rùisgte.
  Bha iad cho tarraingeach is gun do chuir na deugairean a bha a" frithealadh air an raon-adhair gu sanntach a-mach na lorgan-coise lom le an sùilean, agus thòisich eadhon na balaich a" dol suas foirfeachd. San fharsaingeachd, bha mòran phìleatan ann - sheall an t-sabaid gu bheil boireannaich, fo chumhachan co-ionann, dà uair nas àirde na fir. Agus tha sin a 'ciallachadh gu bheil iad èifeachdach. Agus Hitler-Rommel, no an àite Field Marshal Fuhrer, gu dearbh, chan eil leithid de dhuine a 'faireachdainn duilich airson duine sam bith.
  Anns an Treas Reich fhèin, chaidh polygamy a thoirt a-steach gu h-oifigeil - a 'chòir air ceathrar mhnathan. Tha seo gu math practaigeach. Ach chan eil e ro fhreagarrach ri traidiseanan Crìosdail. Chan iongnadh gu bheil faisisteachd a" coimhead airson cruth ùr de chreideamh. Tha Marasgal Fuhrer-Field a 'cumail a-mach gur e monotheism a th' ann, ach cho sònraichte - le pantheon de dhiathan pàganach, seann Ghearmailteach. Gun teagamh, tha Hitler-Rommel e fhèin anns a" phantheon seo air a chuir os cionn a h-uile càil mar theachdaire agus teachdaire an Dia as àirde.
  Mar sin is toil leis an Fuhrer, gu dearbh, a bhith ga àiteachadh fhèin gu mòr.
  Bidh Gertrude agus Adala a" cur air bhog an itealan ionnsaigh ioma-adhbhar aca a-steach do na speuran, a dh" fhaodas pàirt a bhith aig trodaiche cuideachd.
  Tha gaisgich gu math misneachail. Chan eil itealain jet aig na Ruiseanaich, agus chan eil e coltach gum bi iad comasach air seasamh an aghaidh marbhadh tìgearan nan speur.
  Dh'èigh Gertrude:
  - Tha mi nam ridire de shruth a tha a" losgadh ...
  Dhearbh Adala gu dealasach, a" rùisg a fiaclan:
  - Agus bheir mi sùil air a h-uile duine!
  Bhris na caileagan a-mach le gàire. Bhrùth iad an sàilean rùisgte air na peadalan, agus shnìomh iad an itealan ionnsaigh jet.
  Bha e fhathast dorcha, ach bha sreath de sholas a" nochdadh san ear mu thràth. Bha na caileagan a' feadalaich... Bha farsaingeachdan na Ruis mu thràth a' seòladh fodha. Bha na bana-ghaisgich a" gàireachdainn agus a" gàireachdainn air a chèile. Tha iad cho eireachdail agus cho breagha.
  Agus casruisgte, gu dearbh, gun a bhith a 'cur dragh ort fhèin le rud cho neo-riatanach dha nighean ann an cogadh mar bhrògan.
  Agus tha an cugallachd anns an itealan a 'meudachadh iomadh uair thairis.
  An seo bidh càraichean Sobhietach a" falbh thuca. Is dòcha gur e an sgriubha Yak-9 an inneal as mòr-thoradh am measg na fiosan as ùire. Gun a bhith ro armachd, ach gu ìre mhath saor agus le glè bheag de armachd. MIG-5, nas luaithe, le gunnaichean inneal. Tha MIG-3 na mhodail nas tràithe. Is dòcha gur e LAGG-7 an t-eun as luaithe agus as armaichte. Anns an atharrachadh as ùire, tha uimhir ri trì canain 20-mm ann.
  Ach tha iad sin uile nan innealan air an stiùireadh le propeller - cha deach itealain jet a chruthachadh. Agus tha na Gearmailtich a" faireachdainn gu math misneachail.
  Bidh Gertrude a" losgadh deich canain adhair. Bhuail iad 30mm agus dà ghunna 37mm. Bidh iad a" reubadh mar chuairtean teine tro itealan Sòbhieteach. Ach, bidh na pìleatan dearga a" feuchainn ri lorg agus a dhol don earball.
  Tha Adala a" gluasad aig an àm seo. Chan urrainn dhut càr Gearmailteach a thoirt air adhart, ach tha e duilich faighinn a-steach do na h-earbaill. Airson saighdearan an USSR, chan eil dùil ris an ionnsaigh. Chaidh gunnaichean anti-itealain a chuir air bhog mu thràth. Bidh sligean spreadhaidh a" deàrrsadh san dorchadas.
  Tha na Gearmailtich a 'faighinn eòlas air iomagain shònraichte. Bha e coltach gu robh iad air uimhir fhaicinn mar-thà nach biodh iongnadh ort le rud sam bith, ach ... Tha pìleatan Sòbhieteach treun agus chan eil eagal orra mu chall. Chan eil dad airson eagal a chuir orra. Ach chan eil eòlas gu leòr. Bidh am plèana Gearmailteach gu furasta a 'tighinn a-mach às an dàibheadh agus a' losgadh sìos an càr Sòbhieteach. A 'briseadh fear eile gu pìosan.
  Tha cumhachd armachd Gearmailteach fìor mhath. Is e seo pàirt anns a bheil buannachd mhòr aig Fritz thairis air an Ruis. Ach tha astar nan Nadsaidhean uamhasach.
  Bidh Adala a 'luathachadh agus a' briseadh air adhart. Agus bidh Gertrude a" losgadh rocaidean air an nàmhaid. Gheibhear comhairle leis na fiaclan. Tha cuid de armachd ag amas air teas no fuaim.
  Tha Adala ag èigheach:
  Cha mharbh iad sinn!
  Bidh na caileagan a' snìomh an càr aca... Bidh iad a' feuchainn ri bhith fionnar. Agus an uairsin bidh trodaiche Sòbhieteach a' reubadh itealan ionnsaigh jet Gearmailteach faisg air làimh. Agus mar a thòisicheas e ri reubadh, agus a 'sgoltadh. An dà chuid adhair agus adhair.
  Thuirt Gertrude:
  - Bàs borb !
  Bha na gaisgich gu soilleir troimh-a-chèile, agus faodar an ramadh mar sin.
  Tha tancaichean a" gluasad chun na crìche. An sgioba uirsgeulach Gerda, Charlotte, Cairistìona agus Magda.
  Chaidh aig ceathrar ghaisgich air iad fhèin a chòmhdach le glòir le bhith a 'sabaid an dà chuid na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich. Rè an nàimhdeas ri Ameireagaidh, rinn na bòidhchead maighstireachd air tanca Panther-2. Chan e droch chàr a th" ann, nas fheàrr na na Shermans an dà chuid ann an armachd agus ann an armachd aghaidh. An dèidh sin "Pershing" cha mhòr nach robh ùine airson cogadh a dhèanamh. Tha, agus chan eil e na cho-fharpaiseach airson an "Panther" -2.
  An uairsin choisinn na ceithir nigheanan an glòir uirsgeulach. Ged a thòisich iad gu coitcheann air an t-slighe ghlòrmhor aca anns a' chiad dà fhichead bliadhna. Chuir Himmler ìmpidh air an Fuhrer buidhnean-chatha boireannaich fheuchainn ann am batail, bho Aryans air an trèanadh gu sònraichte.
  Sheall an t-sabaid nach eil boireannaich idir nan ceangal lag agus gu bheil fios aca mar a bu chòir dhaibh sabaid gu math. Agus aig an aon àm a 'giùlain nas lugha de chall na fir. Bha na gaisgich cuideachd a" sabaid anns na saighdearan-coise, a" slaodadh an casan rùisgte air gainmheach teth Fàsach an Sahara. Agus rinn e smachd air na tancaichean. An dèidh deuchainn a dhèanamh air an "Tiger", ann am batail le Breatainn.
  Ach, tha caileagan Sòbhieteach air an SU-100 cuideachd a 'sabaid gu math.
  Ged a tha coltas gu bheil suidheachadh na Ruis gun dòchas. Ach tha na gaisgich, còmhla ri Ealasaid, a 'sabaid mar iolairean.
  Bidh Ekaterina a" bruthadh an luamhan le a òrdagan rùisgte. A" cur projectile a tha a" tolladh a" chàr Nadsaidheach E-50 a-steach don taobh agus a" rughadh:
  - Air son a' chomuinn mhoir dearg agus chorrach !
  Bhuail Elena an canan cuideachd le bhith a" cleachdadh a cas lom, mhìn. Bhuail i gu ceart an tanca nàmhaid.
  Rinn an nighean gàire:
  - Airson mo Ruis àlainn!
  Thuirt Euphrasia gu làidir, a 'stiùireadh teine le deagh amas:
  - Glòir don dùthaich againn!
  Agus bidh e cuideachd a" cleachdadh chasan rùisgte, chiseled.
  Tha an inneal Sòbhieteach gu math làidir agus a 'sabaid. Agus tha e a" losgadh gu math.
  Tha an SU-100 comasach air an E-50 a thoirt a-steach don taobh. Ach bidh na caileagan eadhon a 'briseadh tro a h-aghaidh, a' faighinn a-steach gu tàladh no deireadh-gu-deireadh. Agus gheàrr iad tro mheatailt.
  Loisg Ealasaid air an nàmhaid, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Agus rinn e gàire:
  - Bhon t-sruth gorm ...
  Loisg Ekaterina cuideachd, an turas seo a" putadh an luamhan le a nipple scarlet agus a "fuarachadh:
  Tha an abhainn a' tòiseachadh...
  Chuir Elena, a 'gàireachdainn gu làidir agus a' sgàineadh, a-mach:
  Uill, tha an càirdeas a 'tòiseachadh ...
  Agus bhrùth i cuideachd an luamhan le a sàil rùisgte.
  Cho-èignich Euphrasia, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Le gàire!
  Tha na caileagan ag obair air an SU-100 gu math gnìomhach. Agus sgrios uidheamachd nàmhaid.
  Agus air iomall Baku, tha na tùsairean a" cladhach trainnsichean. Tha balaich de dhiofar nàiseantachdan ann. Gu sònraichte, bidh mòran de chinn soilleir a "frasadh. Tha clann dearg is dubh is fionn ann.
  Tha aon rud gan aonachadh: creideamh ann am buaidh co-mhaoineas agus cas-rùisgte. Tha e soilleir nach eil brògan aig a h-uile duine aig àm a 'chogaidh, agus mar sin, mar chomharradh air dìlseachd, bidh a' chlann air fad a 'lasadh an sàilean lom, cruinn. Tha geamhradh ann an Transcaucasia gu math tlàth, agus nuair a bhios tu a 'gluasad agus ag obair le sluasaidean, chan eil an fhuar cho uamhasach.
  Bidh clann ag obair le dealas, agus a" seinn:
  Togaibh teintean, oidhcheannan gorma,
  Tha sinn nar tùsairean - clann luchd-obrach ...
  Tha linn nam bliadhnaichean aotrom a" tighinn dlùth,
  Gairm nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Gairm nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Agus an seo thig an inneal-rabhaidh a-rithist. Bidh balaich is caileagan a" leum gu bonn an trench. Agus tha sligean mu thràth a 'tòiseachadh a' spreadhadh bho shuas: tha làmhachas nàmhaid ag obair.
  Dh"fhaighnich Pashka dha Masha:
  - Uill, a bheil thu a 'smaoineachadh gum mair sinn beò?
  Fhreagair an nighean le misneachd:
  - Cuiridh sinn an aghaidh co-dhiù aon uair, anns an uair as duilghe!
  Thug Pioneer Sasha fa-near gu loidsigeach:
  Tha ar gaisgeachd do-chreidsinneach.
  Chuir am balach bonn lom air na clachan. Chithear gun do lìon am balach e fhèin le calluses cruaidh.
  Thuirt an nighean Tamara:
  Bidh sinn a 'sabaid gun eagal
  Bidh sinn air ar gearradh chan e ceum air ais ...
  Biodh an lèine bog le fuil -
  Barrachd nàimhdean, tionndaidh an ridire gu ifrinn!
  Thug am balach Ruslan, tùsaire le falt dubh, fa-near:
  Thig linntean seachad, thig linn,
  Anns nach bi fulangas agus breugan ...
  Dèan sabaid airson seo gus an tig an anail mu dheireadh agad -
  Dèan seirbheis do dhùthaich mhàthaireil, thusa bhon chridhe!
  Am balach Oleg, caol agus bàn, chirped, rannan:
  Cha searg am fear-faire,
  Sùil air seabhag, iolaire...
  Tha guth an t-sluaigh gu leir -
  Crathaidh an uisge-beatha an nathair!
  
  Stalin a ' fuireach na mo chridhe
  Gus nach aithne dhuinn bròn,
  Dh" fhosgail e an doras don fhànais
  Bha na reultan a" deàrrsadh os ar cionn!
  
  Tha mi a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  A" lasadh na slighe airson co-mhaoineas!
  Rinn na balaich agus na caileagan moladh ann an aonadh.
  Ach a-nis tha itealain ionnsaigh jet mu thràth ag itealaich agus a" leigeil bhomaichean. Agus is e inntrigeadh ionnsaigheach a tha seo.
  Thog Oleg agus Sasha slingshot agus chuir iad tiodhlac bàis air bhog. Agus chaidh am baraille a bhualadh le itealan ionnsaigh Nadsaidheach.
  Sheinn an nighean Natasha:
  - Chan eil an Komsomol a-mhàin aois,
  Is e Komsomol an dàn dhomh!
  Bheir mi buaidh air àite, tha mi a" creidsinn
  Bi beò gu bràth!
  Fhreagair Ahmed, balach tùsaire à Azerbaijan, le gàire:
  - Chan eil thu fhathast nad bhall Komsomol Natasha!
  Chuir an nighean gu feargach a cas-rùisgte air agus fhreagair i le guth binn;
  Ri taobh nan athraichean, le òran sunndach,
  Tha sinn a" seasamh airson an Komsomol...
  Tha linn nam bliadhnaichean aotrom a" tighinn dlùth,
  Glaodh nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Glaodh nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Chuir Oleg cuideachd stampa air a chas rùisgte, leanabhach agus air a ghlùinean:
  Bidh òrd nas làidire a" brùthadh am proletarian,
  Bho làmh titanium a" pronnadh a" chuing ...
  Seinnidh sinn mìle arias do ar Tìr-mòr,
  Agus solas airson an ama ri teachd, math!
  Tha clann toilichte. Agus gu dearbh, chaidh na Gearmailtich a bhomadh, agus cha d 'fhuair ach aon nighean criomag anns an t-sàil lom, cruinn, pinc aice.
  Rinn Pioneer sgreuchail, ach an uairsin shèid a bilean.
  Agus mar sin dh"ullaich iad an ionnsaigh a chuir air ais. Agus tha tancaichean ann mu thràth leis na Nadsaidhean. Tha E-100an làidir a" gluasad. A leithid innealan cumhachdach agus cunnartach.
  Tha leithid de dhìon aca. Sin nach fhaigh thu troimhe bho cheàrn sam bith. Chan urrainn dhut a bhualadh bho dìreach aon cheàrn. Is e an aon chothrom na slighean a bhriseadh.
  Tha clann deiseil airson sabaid, agus a 'crathadh an casan rùisgte. An seo tha iad air uèir a" putadh pacaidean le stuthan-spreadhaidh dachaigh fo shlighean nan Nadsaidhean. Bidh e ag obair agus a" sgrios rolairean tancaichean arm Rommel.
  Agus tha e a" coimhead uamhasach.
  Tha Sasha a" caoineadh:
  - Glòir do chomunn !
  Bidh am balach Pashka a" losgadh le Oleg bho slingshot agus squeals:
  - Glòir do na tùsairean!
  Bidh am balach Ruslan, còmhla ris an nighean Sufir, a 'slaodadh mèinn fon Ghearmailtis le uèir agus ag èigheach:
  - Glòir don USSR!
  Tha clann à Azerbaijan agus balaich Ruiseanach a" sabaid. Tùsairean tana, tana, cas-rùisgte an aghaidh armada mòr de thancaichean.
  Bidh an nighean Tamara a" stobadh a cas eireachdail, beag, cas-rùisgte agus ag ràdh:
  - Glòir dhan Ruis!
  Tha am Pioneer Ahmet a" dearbhadh fhad "s a tha e a" losgadh air an nàmhaid:
  - Tha sinn nar teaghlach càirdeil còmhla!
  Tha am balach Ramzan, Azerbaijani dearg, a 'dearbhadh, a' leagail càr:
  - O 'n fhocal tha sinn ceud mile I !
  Tha a" chlann càirdeil... Seo an nighean Armenian Azatuhi, a bhios cuideachd gu seòlta a" gluasad a" phacaid spreadhaidh fon bhrat-ùrlair faisisteach le cuideachadh bho uèir, agus a" squeaks:
  - Tha an USSR na theaghlach de dhaoine!
  Tha nighean Armenian eile Aghas ag ràdh:
  - Na bi a 'lùbadh gu faisisteachd:
  Agus tharraing an nighean an uèir le a òrdagan rùisgte. Tha falt bàn aig mòran de chloinn Azerbaijani agus Armenia agus chan eil iad eadar-dhealaichte bho chlann Slavic, agus tha mòran dhiubh sin cuideachd. Ge bith cò a dh'fhàg na Gearmailtich air falbh, thuinich teaghlaichean Ruiseanach eile ann an Azerbaijan eadhon fo na tsars.
  . CAIBIDEIL #4
  Tha mòran Slavs ann an Caucasus. Tòrr de chàraidean measgaichte. Tha, agus mar as trice bidh falt nas aotroime aig clann na am pàrantan. Agus chaidh na gillean Slavic a tanachadh gus nach urrainn dhut innse dhaibh bho mhuinntir an àite. A bharrachd air an sin, mar as trice tha clann nas coltaiche ri inbhich.
  Mar sin tha am buidheann-chatha Sòbhieteach eadar-nàiseanta de bhalaich is nigheanan a 'sabaid, agus tha iad uile aonaichte, agus glè choltach. Bidh na sàilean lom aca a" lasadh nuair a ghluaiseas iad.
  Agus bidh clann aislingean a 'cur thiodhlacan bàis. Bidh Shamil agus Seryozhka, an dà chuid balach tùsail, a 'tarraing an uèir. Agus a-nis tha an E-50 Gearmailteach a 'stad le bratag briste.
  Bidh na balaich a" seinn còmhla:
  Aonadh do-sheachanta, poblachd an-asgaidh,
  Cha b" e feachd brùideil a bh" ann, chan e eagal a chruinnich ...
  Agus toil mhaith nan daoine soillseacha,
  Agus càirdeas agus adhbhar, agus misneachd ann an aislingean!
  Agus tha a" chlann toilichte. Bidh iad a 'gàireachdainn le fiaclan geal, eadhon. Agus tha iad toilichte, ged a tha iad ann an cunnart bàis.
  Agus tha na Gearmailtich a" goil. Bidh tancaichean millte a" losgadh an canain agus na gunnaichean-inneal scribble.
  Tha cuid de charbadan Gearmailteach uidheamaichte le lannsaichean grenade agus tha iad gu math cunnartach.
  Tharraing am balach Maksimka agus an nighean Zara à Azerbaijan, agus iad a" lùbadh air an casan casruisgte, mèinn suas fon nàmhaid agus leag iad a-mach am mastodon faisisteach.
  Agus dh"èigh iad aig mullach an sgamhanan:
  - Airson an USSR!
  Tha a" chlann cho èibhinn.
  Bidh luchd-tòiseachaidh Abbas agus Vladimir cuideachd a 'cleachdadh armachd. Anns a 'chùis seo, bidh an catapult agus a' briseadh a 'bhratag E-75 gu na Nadsaidhean. An uairsin sheinn na balaich:
  - Air son mòrachd a' phlanaid fo chòmhdach a' chomuinn !
  Tha Oleg agus Abdula cuideachd nan tùsairean ann an diofar dhùthchannan, ach le aon chridhe, bidh iad cuideachd a 'cur air bhog stuthan spreadhaidh. Bidh iad a" bualadh air an E-100 agus a" seinn ...
  Dh" fhosgail sinn a" phlanaid do na dùthchannan,
  An t-slighe gu àite, gu saoghal neo-fhaicsinneach ...
  Seinnear gniomharan gaisgeil -
  Gus sgarfa a" bhàis a dhubhadh às gu bràth!
  
  Fo bhratach naomh na Ruis,
  Ann an sìth, càirdeas, sonas agus gaol ...
  Bidh sluagh na talmhainn uile nas toilichte,
  Cuiridh dorchadas ifrinn air falbh air fad !
  A" sabaid clann an seo...
  Tharraing Abdurrahman agus Svetlana, balach à Azerbaijani agus nighean à Belarus, sreang ri chèile agus leag iad a-mach tanca faisisteach. Agus sheinn iad:
  - Ainm mòr na Ruis naomh,
  A" deàrrsadh air feadh an t-saoghail - mar ghath grèine ...
  Tha mi creidsinn ann an aonachd gum fàs sinn nas toilichte,
  Leig dhuinn sealltainn dha na daoine an t-slighe cheart!
  Tha clann glè ghaisgeil. Agus bha na Nadsaidhean dìreach air an uabhasachadh le strì cho làidir agus cho fiadhaich.
  'S e tùsaire a th' ann an Abudurrahman, fhuair e criomag anns an aona rùisgte aige. Thruail e uachdar cas leanaibh a bha air a chleachdadh.
  Rinn am balach tàir air:
  - Agus tha e gam ghortachadh!
  Bhuail Svetlana cuideachd anns an t-sàil chruinn, agus sgrìob i a gualainn. Ach rinn an nighean tàir air:
  - Na bris na Pioneers!
  Chrath Azim agus Kolka an càr Gearmailteach cuideachd.
  Sheinn na balaich le sreang agus sheinn iad:
  Chaidh an nàmhaid treun air an oilbheum,
  Ach tha mi a" creidsinn nach tèid e sìos, na daoine Sobhietach ...
  Tha an nàmhaid a" feitheamh ri call is dearmad,
  Agus bidh glòir na Ruis a 'fàs nas làidire!
  Tha an nàmhaid a 'feitheamh: buaidh agus dearmad,
  Agus bidh glòir na Ruis a 'fàs nas làidire!
  Tha clann treun agus chan eil iad a 'lùbadh. Agus tha iad airson a bhuannachadh. Agus bidh iad a" seinn agus a" sabaid.
  Tha na Gearmailtich a" fulang call mòr. Fìor, sa mhòr-chuid tha slighean briste agus rolairean aca. Agus chan eil e marbhtach.
  Na bu mhiosa dha na tùsairean a chaidh a ghlacadh nam prìosanaich.
  Chaidh am balach Abdulhamid, nuair a chaidh a ghlacadh na phrìosanach, a chuir air an raca leis na Nadsaidhean. Chuir iad casan rùisgte an neach-tòiseachaidh a-steach don bhloc, agus thòisich iad air cuideaman a chrochadh air na dubhan. Agus an uairsin las e an teine. Agus bha sàilean rùisgte a" ghille air an reubadh le teine. Agus thuit cuip air a dhruim. Bhuail iad mi airson ùine mhòr. Agus an uairsin thòisich na Nadsaidhean air na h-asnaichean a bhriseadh le clobhaichean dearga.
  Am balach, a" bàsachadh fo chràdh, nuair a bhuail iarann a aisnean, dearg bhon teas, e, a" seinn:
  Tha Berlin cha mhòr fo ar riaghladh,
  Tro phrosbaig chì sinn an Reichstag damnaichte ...
  Tha mi 'n dochas gu 'm bi sith agus sonas gu luath ;
  Air an toir mi cunntas anns na dàin agam!
  
  Dh" fhosgail an Ruis co-mhaoineas don t-saoghal,
  Thàinig i gu bhith na theaghlach don h-uile duine.
  Ach chuir an Wehrmacht sròn muice oirnn,
  Agus a‑nis tha an fhuil a" frasadh o na speuran mar fhuaran!
  
  Na dhìochuimhnich am Fuhrer leinn le tubaist,
  Bha mi airson fearann agus tràillean fhaighinn!
  Chaidh Faisisteachd le iomairt glè fhada -
  Agus seo fìor throm-laighe, aislingean ifrinn!
  
  Balach simplidh, balach casruisgte,
  Cheangail ceangal dearg o chionn ghoirid.
  Bha e airson an saoghal a thogail e fhèin gun Dia,
  Ach gu h-obann sprèadh napalm bho na speuran!
  
  B" fheudar dhomh ruith chun aghaidh, bha sinn AWOL,
  Chan eil duine airson a leithid de dhaoine òga a ghabhail!
  Ach rinn am balach ann an raidhfil e,
  Thionndaidh slighe nan athraichean a-mach gu bhith airidh!
  
  Shabaid e far an robh araon seòlta agus neart,
  Agus tha laigse searbh cuideachd, alas ...
  Bha aig companaich ri uaighean a chladhach
  A 'planadh chisteachan-giuthais anns an reothadh!
  
  'S fear-tòiseachaidh mi nis cleachdte ri fulangas,
  Chaidh e gu taisgealadh casruisgte, chrùb an t-sneachda.
  Theagamh peanas air son mi-chreidimh,
  Nach robh mi airson eòlas fhaighinn air Iosa!
  
  Ach dè na trì uairean a thìde de Golgotha?
  Tha còrr is trì bliadhna de chogadh air a dhol seachad!
  Ann am baile sam bith, bidh banntraichean a' caoineadh gu goirt,
  Cionnus a bhàsaich na mic ann an cladh na dùthcha !
  
  Mhair mi, fhuair mi clisgeadh, leòn le peilear,
  Ach gu fortanach dh" fhan e air a chasan!
  Gu h-onarach thill sinn na fiachan dhan Ghearmailt,
  Tha am faisisteachd sin air a phronnadh gu duslach leinn!
  
  Tha mi air aibachadh, ach fhathast am bhalach,
  Cha do bhris an mustache troimhe, ach mar-thà titan!
  Seadh, inbheach, agus 's dòcha fiù 's cus,
  Às deidh na h-uile, dh'fhàs an cridhe cruaidh mar mheatailt!
  
  An duais as àirde aig Hero Star -
  Stalin fhèin, creid mi, thug e seachad e!
  Thuirt e: feumar eisimpleir a ghabhail bho dhaoine mar thusa,
  Tha an luchd-sabaid a" cruthachadh iuchraichean nan dorsan gu Eden!
  
  Ach a nis cuir sios an raidhfil treun,
  Gabh thusa, a" phincers, òrd agus obraich!
  Tog bàta-siùil agus bàta a-mach à fiodh
  Agus cruthaich plèana gus am bi an t-eun ag itealaich suas!
  Biodh sin mar a dh" fhaodadh, chaill an t-Arm Dearg am blàr airson an Caucasus. Agus tha seo, gu dearbh, cha do mheudaich an cothrom an USSR a bhith beò. Gu dearbh, bha a h-uile dad gòrach.
  Thuit an Caucasus agus thàinig an geamhradh. Moscow agus Leningrad ann an cuairteachadh iomlan agus bacadh. Tha na Gearmailtich agus na roinnean cèin aca nas làidire an dà chuid a thaobh meud agus càileachd. Agus tha gunnaichean inneal fìor mhath aig an Fritz, mar eisimpleir. Agus tha e coltach nach eil cothrom sam bith aig na saighdearan Sòbhieteach air an cuairteachadh air saoradh.
  Ach gu ruige seo, chan eil Stalin air a leigeil seachad fhathast. Ged a bha e mar-thà air molaidhean airson sìth air leth a chuir gu na Nadsaidhean.
  Tha Moscow na bhaile mòr, agus tha tòrr armachd, sligean, peilearan agus biadh ann. Chan eil e furasta am baile-mòr seo a ghabhail. Agus tha e fhathast a" cumail a" dol a dh"aindeoin an rùsgaidh, agus am bomadh mòr.
  Ach, lean na Gearmailtich air adhart. Gu sònraichte as t-earrach. Cho luath 's a thiormaich na rathaidean, ghluais na Nadsaidhean gu Kazan. Agus tha mòran faisisteach ann.
  Ach an seo tha Sòbhieteach brèagha agus, gu dearbh, nigheanan casruisgte ann am bikinis a 'sabaid.
  Bhuail Natasha a nipple sùbh-lusan fhèin. Agus le gàire mòr thuirt i:
  - Tha mi, thu! E fhèin, ise - còmhla an dùthaich gu lèir!
  Victoria le taic:
  - Teaghlach càirdeil còmhla! Anns an fhacal tha sinn ceud mìle I!
  Rinn Oksana gàire agus, a" comharrachadh nan mastodons, thuirt e:
  - Tha an tanca "E" gu math goirid agus squat. Bidh e doirbh faighinn thuige.
  Rinn Veronica sgreuchail gu brònach:
  - Dia ar beannachadh !
  Rinn Natasha gàire agus rinn i gàire:
  - Ann an Ameireagaidh airson na dùthcha gu lèir, ann an Ameireagaidh airson na dùthcha gu lèir, ann an Ameireagaidh airson na dùthcha gu lèir - tha na cothroman co-ionann!
  Bidh Victoria teine a "gàireachdainn agus a" gàireachdainn:
  - Tha cothroman co-ionann airson diofar shreathan den chomann-shòisealta!
  Agus mar a tha thu ag iarraidh. Agus tha a fiaclan brèagha mar a tha iad a 'sealltainn.
  Thuirt Oksana:
  - An uair a bhriseas na Gearmailtich air falbh, bithidh e ro dhona dhoibh o na bunaitean solair aca !
  Rinn Veronica gàire agus mhol i:
  Dèanamaid ùrnaigh ma-thà!
  Rinn Natasha snort le tàir agus chrath i a ceann.
  - Chan eil! Tha sinn nar buill de Komsomol, a tha a" ciallachadh gur e atheists a th" annainn!
  Thug Victoria rabhadh làidir:
  - Agus mar as trice tha mi nam atheist mìleanta! Agus chan eil Dia ann - is e fìrinn meidigeach a tha seo!
  Thuirt Veronica gu faiceallach:
  Ach chan urrainn dhut a dhearbhadh!
  Bhris Victoria a sùilean emerald gu làidir mar fhreagairt. 'S air sgios le gairdeachas :
  - Is urrainn dhomh! Ma tha Dia ann, feumaidh e a bhith cunntachail. Tha e a" ciallachadh a bhith a" gabhail cùram de dhaoine. - Bhuail an gruagach ruadh le a cas rùisgte air an stoc ghiuthais. - Am bheil e comasach smaoineachadh air inntinn chosmach iongantach air nach biodh dragh sam bith mu a cruthachadh!
  Agus thilg an nighean le a cas rùisgte grenade.
  Dhearbh Natasha gu furasta:
  - Sin e! Às deidh na h-uile, tha sinn do Dhia mar a tha clann don Athair, agus chan eil dragh aige mu ar deidhinn!
  Thuirt Veronica gu faiceallach:
  Ach tha eadhon athair dàimheil a" peanasachadh a chlann...
  Rinn Natasha gàire mar fhreagairt.
  - Ach na cuir às dhaibh!
  Thuirt Victoria gu feargach:
  - Tha da rìreadh dòighean neònach air togail suas 'n 'ur Dia ! Ghabh e, mar eisimpleir, agus bhàth e a h-uile duine agus eadhon beathaichean neo-chiontach. Tha a" cheist ag èirigh, dè an seòrsa dòighean faisisteach?
  Thuirt Oksana le gàire:
  - Agus san fharsaingeachd, cràdh shìorraidh ann an ifrinn ... 'S e seo cuideachd follaiseach overkill, oir chan eil dòighean ceartas urrainn fìreanachadh a' chràdh!
  Sgaoil Veronica a làmhan ann an troimh-chèile, agus thuirt i le osna:
  - Saoilidh mi mar an ceudna gu bheil an tuil aig Noah thairis air. Ach bha an Talamh air a lìonadh le peacadh ro shùilean Dhè ...
  Rinn Victoria gàire:
  - Seadh, thòisich a 'chlann air pranks a chluich. Thog athair gunna-inneal agus loisg e air an fheadhainn a bha a 'sabaid, a' fàgail dìreach an fheadhainn a shuidh na bu sàmhaiche na uisge, fon fheur. Rug an ceann ruadh a fiaclan mòra. - Dè an samhlachas!
  Chrath Veronica a guailnean agus thuirt i gu socair:
  - Chan e sagart a th 'annam airson freagairtean a thoirt do cheistean mar sin. Ach tha mi a" smaoineachadh gu robh adhbharan aig Dia airson sin.
  Rinn Victoria gàire agus thuirt i:
  - Tha ... Airson adhbhar thuit iad gun adhbhar, cha robh ach a h-uile duine air fhaicinn mar gum biodh iad air a dhol à bith!
  Mhol Natasha:
  - Is dòcha nach eil anns a 'Bhìoball ach sgeulachd sìthiche Iùdhach. Carson a bu chòir dhuinn creidsinn ann?
  Thog Oksana a beachd:
  - Feumaidh tu, co-dhiùbh, an t-urram agad a chumail. Agus na bi a" cunntadh cus air pàrras às deidh bàs!
  Rinn Victoria gàire agus thuirt i:
  - Tha... Is toil le sagartan a bhith ag innse sgeulachdan! Agus chan eil e gu math tarraingeach!
  Thuirt Veronica gu sàmhach:
  - Ach tha Iosa Crìosd gu math tarraingeach na ìomhaigh!
  Rinn Victoria gàire agus chrath i a ceann.
  - Cha bhithinn-sa a" pòsadh a leithid de shìthiche!
  Rinn Natasha gàire agus thuirt i:
  - Tha, feumaidh duine seasamh suas dha fhèin ... Agus dè tha am Bìoball a 'teagasg? Bhuail iad thu air a" ghruaidh cheart - tionndaidh gu do làimh chlì!
  Bha Veronica airson a ràdh, ach bha e soilleir gun robh nàire oirre. Agus an uairsin chuir Victoria a-steach e:
  - moraltachd fìor neònach. An dara cuid tha Dia a' teagasg dhuinn naimhdean a ghradhachadh, no a' bàthadh a' chinne-daonna gu lèir sa bhad. Agus ciamar a dh'fhaodar seo a mhìneachadh?
  Fhreagair Natasha i fhèin:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gun deach am Bìoball a sgrìobhadh le luchd-seallaidh tàlantach!
  Chuir Veronica gu làidir an aghaidh seo:
  - Ge bith cò a choimheadas air ... Ach air dhòigh eile seach gu bheil Dia ann tha e do-dhèanta coltas na Cruinne a mhìneachadh. "An uairsin dh" èirich an nighean. Ruith i a cas rùisgte, chiseled ri taobh an rùsg agus lean i. - Ge bith dè a chanas duine, ach tha e do-dhèanta dreach nas cinntiche de thùs na Cruinne a lorg no a dhealbhadh, ach a-mhàin mar a chruthaich Dia e!
  Chrath Natasha a guailnean agus dh'fhaighnich i:
  - Agus bun-adhbhar coltas Dhe ?
  Rinn Veronica osnaich agus fhreagair i, a" call misneachd:
  - Tha seo mar-thà na axiom ... Bu chòir gabhail ris le creideamh gu bheil Dia ann. Agus gu bheil e air a bhith ann gu bràth agus nach eil ciad adhbhar ann.
  Chrath Natasha a ceann le àicheil.
  - An gabh thu le creidimh ro-shìorruidheachd Dhè ? Ach is urrainn dhomh a thairgsinn gabhail ri creideamh sìorraidheachd na cruinne, ach às aonais an Uile-chumhachdaich ...
  Thuirt Veronica gu loidsigeach:
  - Tha e coltach ri leisgeul. Cionnus a tha a' chuis shiorruidh so, agus co as a thainig i ?
  Thog Victoria air ais sa bhad:
  - Agus dè a tha loidsigeach - tha Dia sìorraidh ... Agus cò às a thàinig e!? Nas fhaide air adhart uile-chumhachdach agus uile-fhiosrach?
  Fhreagair Veronica le eu-dòchas:
  - Tha e air a bhith ann a-riamh ... Gabhaidh sinn ris le creideamh! Agus ciamar a tha seo comasach - do-chreidsinneach!
  Thuirt Natasha:
  "Gu dearbh, tha sinn air an aon stèidh an seo. Dh'fheumadh cùis tighinn gu bith dòigh air choireigin. Agus tha an rud do-chreidsinneach a" tachairt. - Rinn nighean gàire agus thug i fa-near le misneachd. - Ach fhathast, tha a" cheist carson a tha uimhir de olc air an talamh fhathast fosgailte.
  Thilg Natasha grenade air na Nadsaidhean le cas rùisgte agus sheinn i:
  - Tha sin ceart...
  Chuir Zoya tiodhlac bàis air bhog le a sàil rùisgte agus thuirt i:
  - Nàmhaid...
  Ghèill Augustine gu rudeigin millteach agus squeaked:
  - A" smaoineachadh...
  Thilg Svetlana grenade le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Dè...
  Thilg Natasha lemon no dhà le a casan rùisgte agus dh"èigh i:
  - Ruiseanach...
  Ghèill Zoya cuideachd ri rudeigin shunndach agus marbhtach, a" squeaking:
  - Air a riaghladh ...
  Chuir Augustine air bhog an duine marbhtach, a 'mùchadh:
  - Nàmhaid....
  Ghabh Svetlana a-rithist ris an sgriosail agus vyaknula:
  - Briseadh!
  Thug Natasha tionndadh agus rinn i squeak:
  - WHO...
  Loisg Zoya cuideachd air na coigrich dhubha a bha na Nadsaidhean a" trusadh agus a" magadh orra:
  - Dare!
  Labhair Augustine le neart agus corruich :
  - Gu bheil...
  Ghabh Svetlana ris le gàire panther:
  - AIG...
  Thilg Natasha grenade le a cas-rùisgte agus ghlaodh i:
  - Sabaid...
  Thilg Zoya tiodhlac a" bhàis le a corragan rùisgte agus rinn i gàire:
  - ionnsaighean!
  ghlaodh Augustine a steach, agus ghuil e :
  - Nàmhaid...
  Thug Svetlana dòrlach de grenades leis na buinn rùisgte aice, agus mar a dh" èigh i aig mullach a sgamhanan:
  - Bidh sinn ...
  Thog Natasha an spreadhadh agus rinn i tàir air:
  - Baoghalach...
  Gheàrr Zoya na Nadsaidhean dheth agus rinn i squeak:
  - Buail!
  las Augustine a rìs, agus ghuil e :
  - Baoghalach...
  Rinn Svetlana gàire nuair a loisg i:
  - Buail!
  Thilg Natasha grenade a-rithist le a cas rùisgte, gràsmhor, chirped:
  - Sgriosaidh sinn na Nadsaidhean!
  Ghabh Zoya e agus rinn i gàire:
  - An t-slighe gu co-mhaoineas san àm ri teachd!
  Agus thilg i leamhan le a òrdagan rùisgte.
  Ghabh Augustine agus sgap i na sreathan, agus chaidh a casan rùisgte air falbh le sgrios air feadh an Fritz:
  - Roinnidh sinn an luchd-dùbhlain!
  Ghabh Svetlana e agus thilg i e le a sàil rùisgte, dòrlach de grenades, agus dh" èigh i:
  Dèanamaid pronnadh air na faisisteachan!
  Agus lean a' cheathrar a' losgadh agus a' tilgeadh grenades. Bha an E-75 Gearmailteach a' gluasad. Inneal le gunna 128 mm. Agus losgadh e fhèin.
  Agus thilg na caileagan grenades. a" lagachadh nan Nadsaidhean. Agus loisg iad air ais. Shreap iad air adhart. Tha na tancaichean a" ruith a-rithist. A 'gluasad an "Leopard" Gearmailteach as ùire -1. Càr gu math gluasadach.
  Ach ghabh a nigheanan thairis agus leag iad a-mach e. Reub iad inneal gluasadach le einnsean roth-uidheam gas. Agus shèid iad gu pìosan i.
  Thuirt Natasha le gàire:
  Tha sinn a" sabaid gu math!
  Dh" aontaich Zoya le seo:
  - Gu math fionnar!
  Thuirt Augustine gu glic:
  - Bidh sinn a 'buannachadh!
  Agus chuir i grenade an-aghaidh tanca air bhog le a cas-rùisgte. Nighean làidir. Agus tha uiread de dh" inntinn aice.
  Chuir Svetlana cuideachd tiodhlac bàis air bhog le òrdagan a cas-rùisgte, agus bhuail i an nàmhaid. Nighean gu math ionnsaigheach, le sùilean dath nan cornflowers. Tha a leithid de spiorad aice, agus gluasad de neart!
  Thug Natasha cas agus rinn i gàire:
  - Airson an Ruis naomh!
  Loisg Zoya gu gnìomhach, agus rinn i gàire, a" sealltainn fiaclan neamhnaid:
  - Tha mi nam ghaisgeach den ìre sin nach searg air falbh!
  loisg Augustine cuideachd. Lùb na Nadsaidhean sìos agus rinn iad gàire:
  "Tha mi nam ghaisgeach le mòr-mhiann!"
  Agus rug i a fiaclan neamhnaid!
  Dhearbh Svetlana:
  - rùintean fìor mhòr!
  Tha na nigheanan air a bhith a" sabaid airson ùine mhòr. Agus gu dearbha shoirbhich leotha ann an obair armailteach. Tha iad nan bòidhchead gu tur eireachdail. Inntinn air leth. Agus bidh iad a" losgadh sa chiad ìre.
  Bha Natasha, a 'losgadh, a' smaoineachadh gun robh e às aonais Stalin, nam biodh am Fuhrer air a mharbhadh. bha falamh ann an anamaibh dhaoine. Tha e mar gum biodh fear gaoil air bàsachadh.
  Ged a bha an Seòrasach seo an-iochdmhor. Agus cha do rinn e a h-uile càil ceart. Tha eadhon naidheachd bheag ann mu dheidhinn seo. Carson a bhios bòtannan air Lenin agus air Stalin? Leis gu bheil Vladimir Ilyich air an rathad a thaghadh, agus tha am fear mustachioed seo a "ruith air adhart.
  A thaobh seo, cha b 'e Stalin an riaghladair as fheàrr. Gu dearbh, mar a thuirt Lenin, bha e ro mhì-mhodhail.
  Chan eil an còcaire seo ag ullachadh ach soithichean spìosrach. A thaobh an-iochd, b 'e claidheamh dà-oir a bh' ann.
  Air an aon làimh, chuidich seo le bhith a 'cumail smachd agus bhrosnaich e uidheam a' phàrtaidh. Air an làimh eile, chaidh an luchd-obrach a bu luachmhoire agus na daoine comasach a leagail a-mach. Gu sònraichte, an dèidh a 'chogaidh chaill iad manaidsear cho math ri Voznesensky. Aig an robh na seirbheisean as motha don Motherland.
  Bha Voznesensky, is dòcha, na mhanaidsear math: chan e a-mhàin cruaidh, ach cuideachd sgiobalta agus ionnsaichte. An dotair saidheans as òige san USSR, acadaimigeach, pearsantachd air leth. Às aonais Voznesensky dòigh air choireigin bhiodh eaconamaidh na Ruis Shobhietach gu cinnteach air a dhol ceàrr nan cailleadh e. Agus chan urrainn dhaibh a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean.
  Thilg Natasha lemon le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Bho na speuran...
  Thilg Zoya grenade cuideachd le a corragan rùisgte agus thuirt i:
  - Rionnag...
  Chuir Augustine air bhog tiodhlac bàis le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Bright...
  Thilg Svetlana cuideachd grenade, le cuideachadh bho chas lom, agus chuir i a-mach:
  - Criosta !
  Thug Natasha tionndadh agus rinn i sgadan:
  - Tha mi dhut ...
  Chuir Zoya tiodhlac a" bhàis air bhog le a corragan rùisgte, a" sàrachadh:
  - Òran...
  Ghèill Augustine le a shàil rùisgte, rud a bheir bàs agus a dh"fhalaich:
  - canaidh mi...
  Lean Natasha air adhart, a" seinn gu làidir:
  - Mu dheidhinn ....
  Thilg Zoya pasgan spreadhaidh le a cas-rùisgte, a" sgapadh nan Nadsaidhean agus a" sreap:
  - Dùthchasach...
  Thug Augustina dòrlach de grenades le a sàil rùisgte, agus thug i a-mach:
  - Stalin!
  Bha na caileagan a 'sabaid gu misneachail, ach tha e coltach nach urrainn dhaibh Kazan a chumail. Thuit bòidhchead fon sgaoileadh. Bha iad gu mòr a" sabaid ri mèirlich. Agus feumaidh tu a dhol air ais gu deònach. Agus tha seo mì-thlachdmhor.
  Ghabh Natasha gàire le dragh:
  - Chaidh sinn air ais gu sàmhach airson ùine mhòr ...
  Augustine, a shùilean a' lasadh le feirg, ag aontachadh:
  - Bha e neònach - bha iad a 'feitheamh ris a' bhlàr!
  Ghabh Zoya e agus sheinn i le feirg, agus thog an còrr de na caileagan suas e gu toilichte;
  Eirich, suairc' le mallachd,
  An saoghal acrach is tràill gu lèir, Tha ar n-inntinn fhearg a' goil 'S tha ullamh gu treòrachadh gu còmhrag bàsmhor.
  
  Sgriosaidh sinn an saoghal gu lèir le fòirneart air an talamh, agus an uairsin togaidh sinn ar n-fhearann, togaidh sinn Saoghal ùr: Cò a bha na neoni, bidh e na h-uile.
  
  Stad deoghal fala, vaimpirean Prìosan, cìsean, bochdainn Air do shon - uile chumhachd, beannachdan an t-Saoghail, 'S ar còir mar fhuaim falamh.
  
  Togaidh sinn ar beatha air caochladh, 'S an so tha ar sluagh-ghairm cath : Gach cumhachd - do 'n luchd-oibre, 'S sios leis gach dìosganach !
  
  'S suarach tha thu 'n ad shaibhreas,
  Gual 's bi'd righrean !
  'S sibhse do chaithrichean, pharanta, 'S ar druim a thogadh suas !
  
  Lusan, factaraidhean, seòmraichean - Chaidh a h-uile càil a chruthachadh leis an obair againn. Tha an t-àm ann! Tha sinn ag iarraidh gun till na chaidh a thogail le mèirle.
  
  'S leor, air son nan righ, Doirt sinn an iomaguin a' chogaidh, Cogadh reitheachan a bhualadh ! Sìth do'n t-sluagh, Buailibh, a chlann nan arm !
  
  Cuin a bheir luchd-brathaidh oirnn tuiteam gu gaisgeil ann am blàr air an son, Murderers! An uairsin stiùiridh sinn na gunnaichean blàir thugad.
  
  Cha toir neach saorsa dhuinn : Cha'n e dia, no righ, 's cha'n ghaisgeach Bheir ar lamh fein saoradh.
  
  Le lamh thràilleil thilgeadh thairis, A chum do mhaith a chosnadh air ais, Atadh, adharc, is ceàrdaich gu dàna, Fhad 's a bhios an t-iarunn teth !
  Sheinn na caileagan gu bòidheach, agus bhuail iad air an rathad. Agus tha an cogadh air adhart ...
  Tha TA-400n iongantach agus eadhon TA-500n nas cumhachdaiche a" giùlan suas ri fichead tonna de bhomaichean a" sgrios suidheachadh nan Sòbhieteach. Ach tha an t-Arm Dearg a" feuchainn ri cumail a" dol. Bithear eadhon a" seinn òrain le mòr mhisneachd.
  Bidh daoine toilichte
  Sonas gu bràth ...
  Tha an riaghaltas Sobhietach -
  Tha an cumhachd fìor mhath!
  
  CHAN EIL ZHIRINOVSKY AIRSON A reic ri YELTSIN
  Ghabh Vladimir Volfovich Zhirinovsky e agus dh'atharraich e inntinn aig a 'mhionaid mu dheireadh aig a' bhòt air impeachment Yeltsin air 15 Cèitean, 1999. Gu dearbha, carson a chailleadh e leth an luchd-taghaidh aige? Às deidh na h-uile, rud a tha duilich nach fhiach millean gu leth dolar!
  Vladimir Volfovich dh'iarr an làr.
  Agus an uairsin thuirt e:
  - Feumaidh tu mo thuigsinn gu ceart: tha sinn an aghaidh Yeltsin agus airson impeachment!
  Às deidh sin, thug Vladimir Volfovich Zhirinovsky seachad òraid sgoinneil. Anns an do dh'fhàg e gu litireil clach gun tionndadh bho Yeltsin agus a bhuidheann.
  Seadh, bha Vladimir Volfovich Zhirinovsky dìreach ann an clisgeadh mòr.
  Thuig e gu robh e riatanach a bhith a 'bualadh fhad' sa bha an iarann teth, agus bha Yeltsin mar-thà na chorp poilitigeach, a tha a 'bualadh agus a' gèilleadh gu làidir, agus chan eil dad ri dhèanamh air.
  Agus seo a" bhòt. Rinn leth-cheud bhòt bhon Phàrtaidh Libearalach Deamocratach e comasach còrr air dà thrian de Duma na Stàite fhaighinn agus impeachment ainmeachadh. Chan eil an fhìrinn coileanta fhathast.
  Agus bha fhathast cead bho thagradh Stepashin airson dreuchd prìomhaire na Ruis.
  An seo mhol Vladimir Volfovich Zhirinovsky an tagradh seo a dhiùltadh agus, a bharrachd air sin, cuir às do dhreuchd Primakov. Air sgàth gu bheil e soilleir gu bheil sgitsophrenia aig Yeltsin.
  Agus anns an Duma Stàite chaidh fàilte a chuir air a leithid de mholadh le gàirdeachas. Nach eil Yeltsin gu math craicte?
  Ann an suidheachadh sam bith, cha deach tagradh Stepashin seachad. Agus thug an luchd-dùbhlain na ceudan mhìltean de dhaoine gu na sràidean.
  Agus chuir iad stad air a h-uile càil ... Agus chaidh seisean èiginneach den chùirt bhun-reachdail a chumail.
  Agus chaidh co-dhùnadh, fo chuideam bho na daoine, a dhreuchd a leigeil dheth Primakov. Agus b 'e am bun-stèidh an co-dhùnadh air neo-chinnteachd Ceann-suidhe na Ruis.
  Cho-dhùin Duma na Stàite cuideachd ceannas Yeltsin a chuir dheth air sgàth a chuthach inntinn agus a sgitsophrenia follaiseach. Mar sin faodar Yeltsin a ràdh - an deireadh!
  Chuir Comhairle a" Chaidreachais taic cuideachd ri Yeltsin a thoirt a-mach às a dhreuchd. Agus dhaingnich an Àrd Chùirt crìoch a chur air an tyrant annasach.
  Co-dhiù, cho-dhùin sinn gu robh an t-àm ann stad a chuir air Yeltsin, agus air a theaghlach de mhèirlich cuideachd.
  Agus bha an t-seann Mhinistear airson Cùisean Cèin Maxim Primakov gu ìre mhòr freagarrach don h-uile duine. Is dòcha, ach a-mhàin Berezovsky, ach bha gràin aig a h-uile duine air an oligarch seo.
  Bha Vladimir Volfovich Zhirinovsky an dà chuid mar dhuine còir agus aig an aon àm gu ciallach. Agus chaidh a mheas suas mar sheabhag suas.
  A-rithist dh'fhàs Zhirinovsky fasanta agus fionnar. Gu dearbh, is e deagh neach-poilitigs a tha seo a thug na h-adharcan don h-uile duine.
  Chaidh taghaidhean an dà chuid airson a" Cheann-suidhe agus Duma na Stàite a chumail aig an aon àm. Bha iad air tonn stoirmeil. Thug Zyuganov taic do thagradh Maxim Primakov mar mhalairt air dreuchdan san riaghaltas. Bu chòir gum biodh Yury Luzhkov na phrìomhaire.
  Vladimir Zhirinovsky, mar a bha e an-còmhnaidh, a-steach don cheann-suidhe. Bha e airson nochdadh an sin. Agus mar a thionndaidh e a-mach, chan ann gun adhbhar.
  Ged nach do bhuannaich Vladimir Volfovich, rinn e iomairt soilleir, ro-taghaidh agus ghabh e an dàrna àite - dìreach air cùlaibh Maxim Primakov.
  Agus a-nis chaidh a 'bhuaidh a bhuannachadh leis a' cheann-suidhe ùr ... fhuair Vladimir Volfovich dreuchd Ministear Cùisean Taobh a-staigh agus Prìomh Leas-Phrìomhaire a tha os cionn a 'bhloc cumhachd, a bharrachd air inbhe coitcheann.
  Vladimir Volfovich mar sin dh'èirich nas àirde. Thàinig Yury Luzhkov, a bha na àrd-bhàillidh air Moscow, gu bhith na phrìomhaire. Chaidh Mitrofanov ainmeachadh mar Mhinistear Cùisean Cèin. B" e Gennady Zyuganov a" chiad iar-cheannard a bha os cionn a" bhloc shòisealta, agus b" e Maslyukov a" chiad iar-cheannard airson eaconamas. Agus thàinig an comannach gu bhith na mhinistear ionmhais.
  Mar sin thòisich cruthachadh riaghaltas agus cùrsa ùr.
  Ann an Chechnya thòisich cogadh sìobhalta eadar Maskhadov agus an sgioba aige air an aon làimh, agus Shamil Basayev air an taobh eile. Thàinig Shamil Basayev còmhla ris na Wahhabis, Raduev, agus luchd-ceannairc eile, nam measg Bin Laden. Agus thòisich Aslan Maskhadov a 'toirt taic do cheannas na Ruis.
  Agus lean cogadh sìobhalta fada.
  Dh'fheumadh Maskhadov dèiligeadh ri mòran luchd-duaise cèin a dh'fheuch ri a phrìomh nàmhaid, Shamil Basayev, a chuideachadh. Ach às deidh ionnsaigh ceannairc 11 Sultain, chrìon sruth airgid dha na Wahhabis agus Basayev gu pearsanta.
  Agus chaidh aig Maskhadov air cha mhòr a h-uile Chechnya a thoirt fo smachd. Tha an Ruis air fàs tòrr nas beairtiche ri linn mar a thàinig an eaconamaidh air ais agus prìsean ag èirigh airson ola, gas agus stuthan amh eile. Agus dh'aontaich na Chechens, air an stiùireadh le Maskhadov, tilleadh gu a chuid mar mhalairt air tasgaidhean. Is e sin, bha e, mar ann am fìor eachdraidh, cha robh ach arm na Ruis a 'sabaid agus bha na mìltean de shaighdearan Ruiseanach fhathast beò.
  Agus an àite Akhmad Kadyrov, bha Aslan Maskhadov a 'riaghladh. Chaidh a h-uile càil mar ann an eachdraidh fhìor. Bha Maxim Primakov a 'riaghladh gu faiceallach, gun ghluasadan gu h-obann. Agus dhiùlt e a dhol dhan treas teirm. Agus cha do leig staid na slàinte dha.
  Agus chaidh an rìgh-chathair a thoirt seachad cha mhòr le oighreachd gu Yuri Luzhkov. Tha seo, cuideachd, cha mhòr no nas lugha freagarrach airson a h-uile duine.
  Thàinig Gennady Zyuganov gu bhith na phrìomhaire cuideachd, agus thug na Comannaich taic do Luzhkov anns na taghaidhean. Vladimir Zhirinovsky chaidh e gu ceann-suidhe agus bha e san dàrna àite.
  Ann an taghaidhean 2003, bha e eadhon na b 'fheàrr airson Maxim Primakov, leis nach do ghabh Zhirinovsky pàirt anns na taghaidhean sin.
  Bha tagraichean eile ann a shabaid - mar sin bhon inneal-losgaidh. Agus bha na taghaidhean nas coltaiche ri baoth-chluich.
  Thàinig Gennady Zyuganov gu bhith na phrìomhaire, ach chaidh Zhirinovsky a thoirt a-mach às an riaghaltas, agus thàinig e gu crìch an-aghaidh. Bha seo, gu dearbh, ri bhith air a shùileachadh. Air a chuir às a dhreuchd mar Mhinistear Cùisean Cèin agus Mitrofanov.
  Seo e agus tha e air falbh. Tha làithean dorcha air tighinn airson pàrtaidh LDPR.
  A-rithist Zhirinovsky Vladimir Volfovich tha burraidheachd anns na meadhanan. Agus an coimeas ri Adolf Hitler.
  Fìor, thàinig Vladimir Zhirinovsky gu bhith na sheanalair san arm agus bha mòran òrduighean agus buinn aige.
  Rinn e dreuchd mar oifigeach. Ach a-nis bha agam ri tilleadh don Phàrlamaid.
  Is e buannachd na Frainge am Pàrtaidh Libearalach Deamocratach. Agus chaidh a h-uile càil air ais gu àbhaisteach. Lean Àrd-bhàillidh Moscow Luzhkov ri poileasaidh libearalach meadhanach. Air an làimh eile, bha e coltach gun do dhìochuimhnich Zyuganov gur e Leninist a bh 'ann. Bha am poileasaidh aige mun aon rud ris a bha e roimhe.
  Cha do thachair Maidan san Úcráin. Tha Yulia Tymoshenko dìreach air na taghaidhean ceann-suidhe a bhuannachadh. B" e an adhbhar gun robh èiginn eaconamach 2008 na bu laige. Chithear gun deach eachdraidh beagan eadar-dhealaichte, agus dh'atharraich seo na taighean-solais beagan agus prìsean eadar-dhealaichte.
  Lean Yulia Timoshenko ri poileasaidh meadhanach airson an Iar. Agus cha do rinn e strì ris an Ruis. Bha Àrd-bhàillidh Moscow, Yury Luzhkov, cuideachd a 'nochdadh measachd anns na rùintean aige, agus dha-san bha gnìomhachas os cionn a h-uile càil eile.
  Mar thoradh air an sin, bha cuid de nuances ann am poileasaidh cèin. Dh'fhàillig leasachadh ISIS. Ann an Siria, an àite Assad, nochd ceann-suidhe co-rèiteachaidh. Agus ann an 2015, Luzhkov, mar-thà a dh'aois, agus nach eil buileach fallain a rèir a 'bhun-reachd, crìoch a riaghladh ann an dà theirm.
  Agus a-nis Gennady Zyuganov air a dhol gu ceann-suidhe. Agus cha tug an taghadh aige buaidh mhòr air poilitigs. Bha sìth a' riaghladh ann an Siria ... Cha b' urrainn dha na h-Ameireaganaich a' chùis a dhèanamh air an Taliban agus dh'fhàg iad Afganastan.
  Chaidh cùisean beagan eadar-dhealaichte anns an roinn bocsaidh trom-chuideam. Rinn Vitaly a' chùis air Stevenson, an neach-dùbhlain èigneachail. Agus lean a dhreuchd. Seadh, ron àm sin, b 'e Vitali Klitschko am "bomair umha", a rinn an t-sreath as àirde de thrithead' s a dhà a 'bualadh. Agus an uairsin bha sabaid aonaidh aig Vitali Klitschko le Tyson Fury agus fhuair e na ceithir criosan aig an aon àm. Thàinig Wladimir Klitschko gu bhith na ghaisgeach cruinne cunbhalach.
  Chùm Vitali Klitschko na tiotalan gu 2020, nuair a thàinig dà theirm Yulia Tymoshenko gu crìch. Agus chaidh Vitali Klitschko dhan cheann-suidhe. Bhuannaich gu cinnteach ...
  Agus bha a h-uile dad gu math gu ruige seo, ach mhill an coronavirus a h-uile càil. Bha Gennady Zyuganov na cheann-suidhe airson ùine. Bhuannaich e taghadh 2019. Agus an uairsin chuir e roimhe falbh. Ann an 2023, thàinig Afonin an ìre mhath òg gu bhith na cheann-suidhe ùr air an Ruis. Mar sin, chaidh stad a chuir air an traidisean nuair a bha na cinn-suidhe còrr air seachdad bliadhna a dh'aois. Tha Vladimir Zhirinovsky fhathast na aghaidh. Tha leithid de nàiseantach an t-seann sheanair.
  Ach 's ann aig Afonin a tha a' chiad fhìor dheuchainn - an cogadh leis an Taliban a thug ionnsaigh air Tajikistan. Agus tha seo trom...
  Ach, gu dearbh, tha caileagan brèagha agus casruisgte deiseil airson sabaid gu gaisgeil.
  Lean am blàr mòr leis an Taliban. Agus a-nis tha an Taliban a 'toirt ionnsaigh air saighdearan Ruiseanach air gach iomall.
  Agus tha Arm na Ruis a 'nochdadh an ionnsaigh. Agus tha cath fiadhaich ann.
  Bheir Natasha cas agus tilg i grenade le feachd marbhtach le òrdagan rùisgte. A" deòir an luchd-dùbhlain agus a" rughadh:
  - Glòir do àm nan Diathan Ruiseanach!
  Bidh Zoya cuideachd a" sabaid nàimhdean, nas motha na le misneachd. A" slaodadh sìos an luchd-dùbhlain agus a" beucaich:
  - Ann an ainm an Ruis Mhòr!
  Agus cuideachd le òrdagan lom cuiridh e tiodhlac bàis air bhog.
  Sin mar a fhuair na caileagan seo sìos gu gnìomhachas gu math ainmeil.
  Bha Augustina cuideachd a 'losgadh gu fìor cheart air an nàmhaid, agus a' tilgeil grenades le a h-òrdagan rùisgte, a 'caoineadh:
  - Airson an USSR sgoinneil!
  Agus bidh Svetlana a 'sabaid ris a' Mujahideen, gan leagail a-mach ann an sreathan, a 'ròstadh:
  - Airson an Ruis fionnar!
  Agus le a shàil rùisgte gèillidh e do thiodhlac a" bhàis.
  Seo sgioba de nigheanan a rugadh gus an Taliban a mharbhadh. Agus chan e a-mhàin an Taliban.
  Rinn Natasha gàire agus, a" losgadh air a" Mujahideen, ghabh i e agus dh"èigh i:
  - Glòir don USSR!
  Agus le òrdagan lom, mar a chuireas tu fear murt air bhog.
  Chuir Zoya, a 'leantainn air adhart a' losgadh air saighdearan na h-Ìompaireachd Ioslamach, a-mach gu làidir:
  - Glòir do'n arm !
  Agus le casan cas-ruisgidh e am millteach.
  Agus buailidh Augustine na h-Afganaich agus na coos:
  - Glòir don dùthaich againn!
  Agus cuiridh òrdagan lom air bhog sgrios.
  Bidh Svetlana cuideachd a "pronnadh nàimhdean, gan leagail le fearg agus squeals:
  - Airson co-mhaoineas naomh an USSR!
  Is iad seo na caileagan a bhios a 'sabaid airson an cogais. Agus bidh iad a 'sabaid agus a' buannachadh.
  Bha Alenka a" sabaid gu cruaidh agus thilg i tiodhlacan marbhtach le a òrdagan rùisgte.
  Agus dh'èigh an nighean:
  - Airson co-mhaoineas!
  Loisg Anyuta an nàmhaid gu breagha, agus le a sàil rùisgte bhuail e an Taliban agus rinn i squeak:
  - Airson an Ruis co-mhaoineas!
  An seo bha Alla a 'sabaid gu math modhail, agus gu gnìomhach. Agus òrdagan lom air bhog le feachd marbhtach.
  Rinn an nighean gàire:
  - Airson co-mhaoineas an USSR!
  Ghabh a" ghruagach Maria e agus thug i tionndadh, agus gheàrr i sìos na h-Afganaich agus rinn i gàire:
  - Airson an Fatherland, ar màthair!
  Agus le a òrdagan rùisgte chuir i feachd marbhtach air bhog.
  Thug na h-Oiliompaics cuideachd tionndadh le deagh amas agus chuir iad sìos mòran nàimhdean. Agus chog an nighean, a 'tilgeil a-mach a h-òrdagan rùisgte agus ball-basgaid:
  - Airson an Fatherland, ar màthair!
  Bidh Marusya a" sabaid le fearg fiadhaich cat, agus a" losgadh air na h-Afganaich. Agus sgrios iad gu mòr.
  Agus tha an nighean a 'goid:
  - Tha e gu math fionnar!
  Bidh Matrena gu math ceart a" bualadh air a" Mujahideen, agus a" spealadh mar spikelets. Seo an nighean.
  Agus beucaidh e dha fhèin le rola:
  - Airson Co-mhaoineas fìor mhath!
  Bha Stalenida cuideachd a 'sabaid le fearg fiadhaich agus gheàrr e an Taliban bho na saighdearan. Sin an seòrsa boireannach sabaid a tha i.
  Agus sgriob i air an namhaid gu ro fhreagarrach.
  Sheinn Steelenida:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Seo na caileagan sabaid an seo. Agus glè bhrèagha agus sabaid.
  Thug an gaisgeach cas air an nàmhaid. Lùb sìos mòran de shaighdearan Afganach agus chaidh iad às a chèile. Airson an Ruis agus saorsa
  gu crìch.
  Bhuail Veronika, a" losgadh air an Taliban, iad le rocaidean agus rinn i squeak:
  - Glòir do chomunn !
  Bha Bhictòria, a" losgadh air na gaisgich gaisgeil is gaisgeil Allah, a" càineadh:
  - Airson an Motherland!
  Is e seo na nigheanan as sùgh agus as bòidhche. Nigheanan glè bhrèagha agus sabaid. Agus tha cumhachd uabhasach aca. Agus nigheanan sabaid mar sin
  agus pronnadh, agus buailidh, a" pronnadh nan Afganach.
  Rinn Serafima cuideachd sgrìob air an nàmhaid, a 'leagail an Taliban le feachd fiadhaich.
  Agus thilg an nighean tiodhlacan marbhtach air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte.
  Tha na nigheanan sin dìreach iongantach.
  Rinn Alyonka sgribble air na h-Afghans, agus chuir e sìos na nàimhdean gu làidir.
  Choisich an gaisgeach boireann fhad "s a bha i a" gearradh sìos gaisgich na h-ìmpireachd Ioslamach.
  Agus dh'èigh i:
  - Airson an Fatherland - ar màthair!
  Tha Anyuta gu math gnìomhach ann a bhith a" sgrìobhadh le nàimhdean agus a" spealadh nàimhdean le a cumhachd. Agus le a òrdagan rùisgte thilg i feachd mharbhtach is ro‑mhòr.
  Agus rinn an nighean gàire:
  - Glòir do chomunn !
  Agus le nipple scarlet, chuir am putan bazooka againn an tanca na theine.
  An seo tha an sabaid Alla a" pronnadh an nàmhaid le fearg mhòr. Agus brògan is fliuch a 'cur às don Mujahideen.
  Tha na caileagan sin glè bhrèagha agus tha sabaid air a thighinn gu bhith nan gaisgich.
  A 'sabaid Alla anns an dùthaich gouges le fiadhaich fiadhaich.
  Is e seo slighe armachd nan nigheanan. A tha gu math eadhon a 'sabaid. Agus phronnadh e an Taliban gu làidir.
  Bha Martial Maria ro-chrùbach le neart fiadhaich, agus gheàrr i dheth na h-uile mar ràsair.
  Agus le òrdagan lom, thilg an nighean grenades sgrios. Agus reub an nighean mòran nàimhdean.
  Tha na h-Oiliompaics ag obair a-rithist. Agus a-rithist a 'briseadh a' Mhujahideen. Agus a-rithist thilg i a òrdagan rùisgte le mort agus sgrios.
  Agus bidh e mì-mhodhail agus gu math ionnsaigheach.
  Agus thòisich na h-Oiliompaics a 'sabaid agus le sàil rùisgte chaidh e gu sgrios agus bàs iomlan.
  Seo an leithid de ghaisgeach nighean-sabaid na h-Oiliompaics. Seo nighean sabaid.
  Agus phronn Marusya na h-Afganaich, le mòr chorruich. Is leag iad sios iad le misneach gharg.
  Agus le nipple connlaich ghabh i agus chuir i feachd marbhtach.
  Agus tòrr Mujahideen ann an ciste.
  Thuirt Alenka, a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' squealing:
  - Airson a 'chomannachd as cumhachdaiche san t-saoghal!
  Thug Anyuta, a" sgrìobadh air na h-Afghans, fa-near gu làidir:
  - Seo sinn a-rithist air each geal!
  Seo an sabaid Alla a-rithist ann an sabaid chruaidh. Agus tha an nighean ruadh a-rithist a 'sgrìobadh air a' Mujahideen, agus a 'sguabadh air mullach a sgamhan.
  Agus tha e gu cinnteach gan sgrios.
  agus a' sgreuchail aig mullach a sgamhan.
  Agus tha an nighean a" sgrìobhadh mar inneal-ghunna.
  Agus tha Muire ag obair le a neart fiadhaich uile. Agus bidh e a" losgadh air na h-Afghans gu fìor cheart. Agus bidh e a" gearradh sìos nàimhdean gu fìor cheart - a h-uile peilear san t-sùil.
  Agus roars:
  - Airson an Ruis Svarog!
  Bha na h-Oiliompaics gu math an-iochdmhor agus mharbh iad luchd-dùbhlain agus speal iad am Mujahideen. Agus nighean-ghaisgeach gu math sabaid. Tha na nigheanan sin dìreach iongantach.
  Agus cha mhair duine beò nan aghaidh.
  Bidh na h-Oiliompaics gu tur a" gearradh sìos nàimhdean. Agus bidh e a" leagail nan Afganach le òrdagan rùisgte, a" tilgeil thiodhlacan bàis marbhtach. Tha na h-Oiliompaics, gu dearbh, na nighean fìor
  an fheadhainn as fhuaire agus as connspaidiche san t-saoghal.
  Uill, buailidh e am Mujahideen, agus gearraidh e sìos iad le claidheamh.
  Agus gabhaidh an nighean agus canaidh i:
  - Tha mi nam clas bòidhchead Hyper!
  Tha na caileagan seo cho breagha, agus gu math sabaid. Tha tomhas mòr de thoileachas agus cumhachd aca airson cuirm dha na sùilean.
  Bidh Marusya a" losgadh air na Afghans agus a" squeaks:
  - Airson àm a 'chomanachais!
  Agus mar an ceudna le òrdagan rùisgte, mar gum b"ann làimh ris a" Mhuiahideen a bhuaileas iad. Tha an nighean seo dìreach iongantach.
  Buailidh Matryona nàimhdean le feachd marbhtach le cuideachadh bho nipple broilleach scarlet bho bazooka. Agus is e seo dha-rìribh an cumhachd mòr aice.
  'S tha 'n gaisgeach a' fannachadh :
  - Air son co-chomunn mòr !
  Is iad seo na caileagan a tha a 'sabaid airson an USSR agus a' nochdadh mìorbhailean gaisgeachd. Chan e, an aghaidh nigheanan mar sin, chan urrainn dha nàmhaid cur an aghaidh. Eadhon cho lìonmhor ris an Taliban. Ged a tha iad comasach air cuirp a thilgeil gu Moscow.
  Bidh Stalenida a 'sabaid le feachdan nàmhaid adhartach. Agus cuideachd mar a bhrùthas e am putan bazooka le nipple sùbh-làir agus squeaks:
  - Tha mi nam ghaisgeach sàr-chlas!
  Agus a" fannachadh air a charaidean.
  Bidh Veronica, cuideachd, gu làidir a" sgrios na h-Afghanaich, agus chan eil i a" toirt tròcair dhaibh. Agus tha sgrios mòr ann.
  Tha an nighean gu math sabaid agus tha cumhachd cosmaigeach iongantach aice.
  Agus ann an Stalenida, tha an rud a tha gu dàna a" brùthadh Mujahideen den fheachd seo eadhon nas motha. Nach cuir sinn e mar seo, nigheanan dìreach.
  Tha Victoria a" bualadh air na h-Afganaich le gnìomhachd air leth, gam bualadh agus a" beucaich:
  - Is e nighean àrd-chlas a th" annam!
  Agus buailidh Serafima na Muiahideen le ana-miannan brèige, agus gearraidh e sìos iad, agus tha e a" fannachadh:
  - Tha mi nam bòidhchead ultra!
  Tha Albina agus Alvina a" pronnadh nan Afganach anns na speuran. Agus tha Helga còmhla riutha. Dè cho gnìomhach 'sa thog iad an fheadhainn buidhe. Agus cuir às gu calpa.
  Leag Albina càr Taliban sìos le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Airson an GDR! Leig le co-mhaoineas tilleadh dha na Gearmailtich a-rithist!
  Loisg Alvina cuideachd sìos plèana na h-Ìmpireachd Ioslamach agus thuirt i:
  - Gu na stùcan as motha de cho-mhaoineas!
  Agus chòmhdaich Helga anns an adhar, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, tanca Taliban agus rinn i gàire:
  - Airson buadhan tron mhullach!
  Seo mar a bha sabaid agus caileagan brèagha a 'sabaid.
  Bhris Anastasia Vedmakova am Mujahideen às na speuran agus sheinn i:
  - Biodh co-mhaoineas ainmeil!
  Agus le a òrdagan rùisgte, thilg i bomaichean air an luchd-dùbhlain bhon itealan.
  Agus bhuail Akulina Orlova na h-Afganaich cuideachd agus sheinn iad:
  - Glòir d'ar n-Athair.
  Agus leig e bomaichean trom agus marbhtach air an nàmhaid.
  B" e nigheanan sabaid a bha seo, canaidh sinn gu dìreach.
  Bhris Mirabela Magnetic luchd-dùbhlain le ìre mhòr de dhian agus sgreuchail:
  - Air son a' Chomuinn mhòir agus chumhachdaich !
  Agus a-rithist dhùisg an nighean a sùilean lilac.
  B" e sin na nigheanan.
  Rinn Anastasia Vedmakova a" chùis air na h-Afganaich agus phut e iad, a" caoineadh:
  - Is e an creideas ùr agam a h-uile duine a bhuannachadh!
  Agus cuideachd mar a chleachdas tu òrdagan lom.
  Bhuail Akulina Orlova an luchd-dùbhlain. ghearr i iad mar chìr, agus dh'èigh i :
  - Is mise an duine as làidire san t-saoghal!
  Agus mar a bheir thu a-steach le sàilean lom.
  Agus bidh Mirabela Magnetic a" leagail nàimhdean le a neart mòr agus a squeals:
  - 'S e sàr nighean a th' annam!
  Agus le nipple scarlet fhad 'sa tha e a' bruthadh a 'phutan.
  Tha na nigheanan sin dìreach super agus hyper.
  Bhris Alvina an Taliban agus dh" èigh i le neart:
  - Airson co-mhaoineas!
  Agus le sàilean lom, mar gum biodh e a 'bruthadh air na peadalan. Tha an nighean seo dìreach iongantach.
  Agus Albina air na Afghans mar lupanet. Agus thoir dhaibh hyper calpa.
  Agus gabhaidh e mòran de naimhdean gu luath agus leagaidh e sìos e.
  Agus bidh e ga dhèanamh uile le òrdagan lom.
  Agus seinn:
  - Is mise an nighean as fhuaire san t-saoghal!
  Tha Helga cuideachd a" bualadh air an Taliban. Tha iad uamhasach agus gnìomhach a 'cur às. Ach an uairsin, le òrdagan rùisgte, bidh e ag amas air rocaid, agus brisidh am buncair Afganach i.
  Agus tha e math san fharsaingeachd.
  Agus tha an nighean a 'gàireachdainn ...
  Ach bheir Ealasaid, air an tanca aice, an aghaidh am Mujahideen agus cuiridh i air dòigh call iomlan dhaibh. Agus thèid mòran den Taliban a mharbhadh sa bhad.
  Agus tha na tùir bho tancaichean an Taliban air an spìonadh.
  Is e nighean a th" ann an Ealasaid a tha na sàr-fhear den chlas as àirde. Agus a 'pronnadh nàimhdean le òrdagan lom. Agus gu litearra gan cladhach a-steach don talamh.
  Sin mar a tha an Ealasaid seo dìreach Hyper.
  Agus bidh an tanca aice, mar gum biodh aig a" Mhujahideen, a" gouge.
  Chan e nighean idir, ach rudeigin fìor ghnìomhach agus sabaid.
  Agus tha Catriona a" bualadh nan Afganach. Tha neart agus sùbailteachd iongantach aice. Agus tha i, le cuideachadh bho a casan lom, a 'cur às do shaighdearan an ìmpireachd Ioslamach.
  Is e nighean a tha seo, agus tha i air uimhir de Afganan a mharbhadh mu thràth.
  Agus ghabh i e, agus sheinn i:
  - Tha mi ultra!
  Agus bidh Elena gu tur a 'bualadh nàimhdean. A" sealltainn dhaibh an sàr chlas aige, agus a" rughadh:
  - Is mise Hyper!
  Agus le òrdagan lom, tha e coltach ri òrd air na Sìonaich. Seo an nighean.
  Agus tha Euphrosinia a" cur às do luchd-sabaid Afganastan ann an dòigh gu math ionnsaigheach. Agus brògan a 'cleachdadh òrdagan lom gu math ceart.
  Agus fhad 'sa tha e fhathast a' glanadh:
  - Airson an Motherland agus an Ruis, bidh am Mesiah Svarog againn!
  Canaidh sinn gu bheil na nigheanan nan gaisgich urram.
  Thuirt Ealasaid, a" losgadh air na Afghans:
  - San fharsaingeachd, is toil leam dòigh air choireigin na Diathan Ruiseanach!
  Loisg Ekaterina a sàil rùisgte, a" putadh air a" phutan, leag i an tanca Taliban agus rinn i squeak:
  - Agus is toil leam cuideachd diathan Ruiseanach nas motha! Gu dearbh, carson a tha feum againn air Iosa a bhith air a thimcheall-ghearradh air an ochdamh latha?
  Rinn Elena squeak le fearg:
  - Tha nàire orm den Phrionnsa Vladimir!
  Dh"aontaich Ealasaid le seo:
  - Agus bu chòir dhut a bhith nàire!
  Dh" aontaich Elena le seo:
  - Gu dearbh, tha e tàmailteach gun do rinn na Ruiseanaich adhradh do naoimh Iùdhach!
  Ghabh Catrìona e agus rinn i gàire:
  - Feumaidh naoimh agus diathan Ruiseanach a bhith againn!
  Dh" aontaich Ealasaid le seo, a" crathadh a fiaclan:
  - Tha, bu chòir dhaibh!
  Agus rinn e gàire air an nàmhaid.
  Thug Euphrosinia fa-near gu sunndach, a" spreadhadh am Mujahideen bho chanan:
  - Cuiridh sinn a" chùis air an ìmpireachd Ioslamach ...
  Agus a‑rìs, tha Ealasaid, mar gum buaileadh i an nàmhaid, marbhtach.
  Bidh Gerda cuideachd a" sabaid gu math sgileil. Bidh e a" bualadh air a" Mujahideen le feachd marbhtach agus squeals:
  - Air son co-chomunn mòr !
  agus tha i 'na rìgh cho mìleanta agus ainmeil !
  Bidh Charlotte cuideachd a "pronnadh an Taliban agus a" squeals, a "rùsgadh a fiaclan:
  - Tha sin fìor mhath!
  agus leithid de chlas nighean sabaid mega!
  Bidh Kristina cuideachd a" breabadh nan Afganach le a òrdagan rùisgte. Agus gu cinnteach marbhaidh iad iad.
  Agus gabhaidh e agus siùbhlaidh e:
  - Is mise Aryan àireamh a h-aon!
  Agus buailidh Magda na h‑Afganaich, agus marbhaidh i mòran dhiubh agus sgeig:
  - Airson an USSR agus an GDR!
  Agus a 'bualadh le a shùilean sapphire. Tha an nighean seo dìreach hyper!
  Chan e, chan urrainn don Taliban dèiligeadh ri nigheanan sàr-chlas agus hyper.
  Agus tha iad sin nan nigheanan meallta.
  Agus bidh iad a 'seinn le dìoghras:
  - Agus cò gheibh sinn 's a bhlàr,
  Agus cò a lorgas sinn ann am blàr ...
  Leis nach dean sin feall,
  Reubamaid as a chèile e!
  Agus mar a dhùisgeas na gaisgich gu deòir. Seo na nigheanan.
  Agus chuir iad cuideachd an casan rùisgte ann an sròin shaighdearan Taliban a chaidh a ghlacadh. Agus thug iad orra pògadh an sàilichean cruinn lom.
  Seo na nigheanan ann am bikinis.
  Ach chràdh an Taliban ball Komsomol. Thionndaidh iad a gàirdeanan air an cùlaibh, agus tharraing iad suas air an rèis i. Agus thogadh suas. Agus thoisich iad air an nighean air a" chraoibh. Agus thog i suas i. Agus an uairsin ghabh iad e agus leig iad air falbh e.
  Agus thuit an nighean sìos. Thug i aig an fhìor fheur e agus chroch i. Agus reòdh i. Agus rinn na Mujahideen gàire gu feargach. An uairsin chaidh an nighean a thoirt a-rithist agus a tharraing suas nas àirde, gu fìor mhullach na craoibhe.
  Agus an uairsin leig iad air falbh i a-rithist. Thuit an nighean sìos agus a-rithist crochte air a 'bhonn. Agus shìn an ròp, agus dh'èigh am bòidhchead ann am pian. agus thòisich iad air a togail a rìs.
  Air a tharraing chun mhullach. Thilg iad suas e gu math, leig leotha crochadh beagan. Agus an uairsin leig iad air falbh a-rithist le fearg fiadhaich. Agus thuit an nighean sìos a-rithist agus thionndaidh i
  joints. Agus san fharsaingeachd bha i gu math rùisgte. agus mar a tha e air a ghoirteachadh.
  an uairsin chaidh a thogail a-rithist airson a 'cheathramh uair agus a chrathadh gu math. An uairsin shuidhich iad air meur tiugh e agus thòisich iad air a shìneadh. Cheangail iad bloc ri casan rùisgte nighean,
  agus thòisich e air cudthroman a chrochadh air. Bha an Taliban a 'crochadh cuideam poth an toiseach air aon taobh, agus an uairsin air an taobh eile. An uairsin thòisich iad air an nighean a bhualadh le cuip. Air a bhualadh gus am bi an craiceann a 'briseadh.
  Agus an uairsin thòisich na buill Komsomol a 'dòrtadh salann air na lotan. Agus an uairsin ghabh iad agus chuir iad a-steach sreang dearg-theth. Agus bhuail iad an nighean le cumhachd tinn. An sin smèid na maoir Afganach air buinn rùisgte cas na h-ìghne, agus las iad fear-bratha fo a h-aghaidh. Agus leig leinn losgadh air a 'bhòidhchead gun deas-ghnàthan neo-riatanach. Agus an uairsin chuir an fheadhainn a chuir gu bàs bhon Taliban cìochan na h-ìghne cuideachd. Agus às deidh
  a chuir teine 'n a broilleach. Agus thòisich iad air an nighean a bhualadh gu math.
  Agus friogais an gaisgeach Mujahideen agus a broilleach agus a shàilean. Agus an uair sin reub iad an asal agus thug iad an lòchran gu na cnapan. Agus thòisich iad air an nighean a bhualadh gu math. Agus an uairsin bhuail an teine a h-uchd. Chaidh na falt a bha a" còmhdach grotto Venus a losgadh sa bhad. Tha an nighean seo dìreach iongantach. Agus bha a leithid de chràdh a" feitheamh rithe.
  Loisg luchd-marbhaidh Afganach an nighean agus a broilleach, agus asal, agus uchd, agus buinn a cas-rùisgte. Agus fhritheil iad e gu mionaideach. An uairsin ghlac fear-cuiridh an Taliban slat dearg-theth agus gun a bhith a 'smaoineachadh dà uair chuir e an nighean anns an anus. Agus ciamar, tha i a 'sgreuchail ann am pian fiadhaich.
  Rinn sin dochann cho mòr oirre. Agus tha na caileagan sin cho dona agus cho breagha. Ach chràdh na h-Afghanaich an nighean gu cruaidh. Agus leithid de ghaisgich àlainn. Agus tha iad air an frioladh gu math leis a 'ghaisgeach.
  Agus mar sin chaidh an nighean a thoirt leis na gillean aice agus thòisich i air a corragan fada gràsmhor a spreadhadh le clobhaichean dearg-theth. Agus tha e ga ghoirteachadh cho mòr. Bhris na daoine a chuir gu bàs corragan na h-ìghne, a 'tòiseachadh leis a' mheur bheag.
  Agus gu litireil bha a h-uile dad briste. Agus an uairsin thòisich na h-asnagan a 'spreadhadh aig ball Komsomol. Agus aig an aon àm, chladhaich clobha dearg-theth na bhroilleach. Agus dh'fhàs e dearg bhon teas gus na nipples iarainn agus sgàrlaid a thionndadh. Agus chaidh cìochan na h-ìghne a reubadh dheth. Agus bha e cho an-iochdmhor agus goirt.
  Sin far an robh an cràdh.
  Mhothaich Gerda, a" losgadh air a" Mujahideen:
  - Glòir do chomunn !
  Thuirt Charlotte gu làidir le feachd diabhal. Agus dh'èigh e:
  - Airson an Fatherland!
  Agus le òrdagan rùisgte, buailidh e air an nàmhaid.
  Seo an nighean. Agus cho mìleanta.
  Ghabh Cairistìona e agus bhuail i an Taliban le òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Glòir do àm nan Diathan Ruiseanach!
  Chàin Magda cuideachd a-steach do na h-Afghans a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus a" coiseachd:
  - Airson ar Motherland!
  Agus tha na nigheanan sin cho snog.
  Chuir Gerda, a" losgadh air luchd-dùbhlain à Afganastan, a-mach:
  - Air son co-chomunn mòr na Gearmailt.
  Tha na nigheanan sin nan bòidhchead armachd.
  Fhreagair Gerda gu sunndach, a" sgrìobhadh air a" Mhujahideen:
  - Tha nighean agam dìreach super.
  Agus chomharraich Charlotte gu làidir nuair a loisg i air an neach-dùbhlain aice:
  - Glòir do cho-mhaoineas Aryan!
  Agus a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, rinn i gàire:
  - Airson an t-Athair mòr!
  Thuit Cairistìona cuideachd air an nàmhaid le fìor chinnt, thug e fa-near:
  - Airson an Ruis agus a 'Ghearmailt ann an càirdeas!
  Bhuail Magda mar an ceudna na Mujahideen agus dh"fhalaich i:
  - Glòir don linn againn!
  Agus a-rithist a 'magadh air a chom-pàirtichean.
  Seo na nigheanan.
  Agus thòisich Sìne Armstrong air bualadh air an Taliban le canan.
  Bha an nighean glè bhrèagha.
  Bhuail Sìne an neach-dùbhlain aice le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Glòir do'n Athair !
  Mar sin buailidh Gertrude na nàimhdean gu cruaidh, agus bidh iad air an còmhdach gu tur agus air am briseadh.
  Agus a' caoineadh:
  - Airson Breatainn!
  Agus Malanya, mar gum biodh e a" bualadh air an nàmhaid agus ga dhèanamh hara-kiri, agus a" caoineadh:
  - Airson buadhan Sasannach!
  Bidh Monica cuideachd a" slap air na nàimhdean le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus squeaked:
  - Airson buaidh nan Sòbhieteach!
  Bidh an dà chuid Tamara agus Sulfiyya a" sabaid an Taliban agus a" marbhadh na gaisgich feusagach a thig nan tonn.
  Agus bidh na caileagan seo a" seinn:
  - Bidh daoine toilichte
  Sonas gu bràth ...
  Tha aig riaghaltas na Ruis
  Tha an cumhachd fìor mhath!
  Thionndaidh Tamara agus loisg i le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Air son mo bharail mu cho-mhaoineas !
  Bidh Sulfiya cuideachd a 'bualadh air an nàmhaid, a' marbhadh mòran de Taliban agus a 'sguabadh às:
  - Canaidh sinn facal mun Ruis!
  Agus thòisich an dithis nighean a" gàireachdainn.
  Thug Tamara tionndadh. Ghearr i sìos mòran de Afganach agus rinn i gàire:
  - Airson an fheachd as fheàrr den Fatherland!
  Nì Sulfiya cuideachd ath-sgrùdadh air an nàmhaid agus coo:
  - Airson co-mhaoineas sgarlaid san USSR!
  Agus wink le sùilean sapphire.
  Is iad seo na caileagan - dìreach an clas as àirde agus itealaich.
  Tha Alice agus Angelica fhathast a" sabaid.
  Leanabh blonde agus ceann ruadh.
  Tha iad nan nigheanan làidir agus bidh iad a" losgadh bho raidhfilean snaidhpear.
  Agus nuair a bhios iad a 'seinn dhaibh fhèin:
  - Glòir don USSR! Suidhichidh sinn eisimpleir airson a h-uile duine!
  Loisg Alice air an nàmhaid le raidhfil snaidhpear. Air a losgadh le òrdagan rùisgte, agus
  sgith:
  - Glòir do m' dhùthaich !
  Bidh Angelica cuideachd a" càineadh an nàmhaid, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, a" tilgeil grenade agus squeaks:
  - Airson an Ruis as motha.
  Agus snìomh le a shùilean emerald.
  Tha na nigheanan sin dìreach nam prìomh phìleatan. Agus mar sin tha na h-Afganaich air am brùthadh. An seo tha iad a" sabaid agus an fheadhainn as fhuaire agus as tuigseach san t-saoghal.
  Chlisg Alice, a" snìomh:
  - Glòir dha amannan an CPSU!
  Dh" aontaich Angelica le seo:
  - Mòr-ghlòir do ghaisgich an USSR!
  Agus a-rithist thilg i grenade de fheachd marbhtach le a òrdagan rùisgte air an nàmhaid.
  An seo tha i na boireannach le mearachd àbhaisteach ann an coltas iongantach.
  Ghabh Alice e agus rinn i gàire:
  - Ann an ainm bheachdan neo-bhàsmhor co-mhaoineas!
  Agus thilg i tiodhlac de chumhachd marbhtach le a òrdagan rùisgte.
  Ghabh Angelica cuideachd agus bhuail i air an nàmhaid.
  Gheàrr i dheth e mar phàipear-gainmhich agus dh" èigh i:
  - Airson an Ruis agus na diathan Ruiseanach!
  Bha na boireannaich sin gu math sabaid agus fionnar.
  Ghabh Alice, a" losgadh air an nàmhaid, agus le a òrdagan lom chuir i tiodhlac sgrios air an nàmhaid.
  Agus b" e gluasad gu math snog a bh" ann.
  Bha Angelica cuideachd a" gougadh an nàmhaid, gu litireil ga sgrios agus a" nochdadh cumhachd mòr. Agus thuirt e le gàire:
  - Is e tachartas mòr a tha seo!
  Agus chuir a corragan lom air bhog teachdaireachd bàis is sgrios!
  An seo b" e nighean a bh" ann - dìreach hyperclass.
  Ghabh Alice e agus rinn i beucaich aig mullach a sgamhanan:
  - Is mise an fheadhainn as làidire agus as fhuaire anns a" chruinne-cè!
  Chuir Angelica baraille làn de stuth-spreadhaidh air bhog le a buinn rùisgte agus dh" èigh i:
  - Agus tha mi anns an megaverse!
  Tha na nigheanan seo glè bhòidheach.
  Thuirt Alice nuair a loisg i air an nàmhaid:
  - Tha creideamh ann an co-mhaoineas mòr!
  Agus a 'tilgeil grenades marbhtach le òrdagan lom.
  Agus tha Angelica a" losgadh air a" Mhujahideen agus a" beucaich:
  - Tha ar creideamh ro mhòr!
  'S le òrdaig rùisgte tilgidh e grenade le neart millteach.
  Agus thog na gaisgich suas an nàmhaid, agus mar sin rinn na Taliban sin feall ...
  Mhothaich Alice gu loidsigeach, a 'losgadh bho raidhfil snaidhpear agus a' losgadh sìos itealan ionnsaigh Taliban.
  Ghabh Alice e agus rinn i gàire:
  - Tha mi a 'creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir,
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  A" lasadh na slighe airson co-mhaoineas!
  Agus a-rithist, bheir an nighean e le a òrdagan rùisgte agus cuiridh i air bhog rudeigin marbhtach.
  Tha saor-thoilich à Iapan cuideachd a' strì an aghaidh nam Mujahideen. Gu sònraichte, nigheanan ninja de chreideasan comannach.
  Bhris nighean ninja gorm na h-Afganaich le muileann-gaoithe agus bhuail i iad.
  An uairsin thilg i peasgan sgrios le a òrdagan rùisgte agus dh" fhàs i:
  - Airson co-mhaoineas ann an Iapan!
  Rinn an nighean ninja buidhe cuideachd innleachd dealan-dè le a claidheamhan. Gearr sìos tòrr Mujahideen. Agus an uair sin a casan rùisgte
  ghabh iad agus thilg iad grenade marbhtach.
  An uairsin thuirt an nighean:
  - Glòir don USSR agus Iapan!
  Thog an nighean ninja dearg cuideachd agus bhuail i air na saighdearan Afganach le làmh-làimhe. Agus thilg i a òrdagan rùisgte,
  rudeigin marbhtach ann an tiodhlac. Agus rinn i sgrùdadh:
  - Glòir don Ruis agus don USSR!
  Rinn nighean ninja le falt geal cuirm baraille. Agus mar a bhuail i na saighdearan Taliban le bhith a 'gearradh dheth an cinn. An uairsin thilg
  sgrios marbhtach le cas rùisgte, agus air a sèideadh:
  - Glòir don Arm Dearg!
  Agus thilg na ceithir nigheanan ninja suas peasaichean sgrios leis na sàilean rùisgte aca, agus chuir iad às do bhuidheann-chatha slàn de Afganach le tancaichean. Tha na nigheanan sin dìreach ultra!
  Is e seo bòidhchead - tha na nigheanan gu math fionnar.
  Bidh Oleg Rybachenko cuideachd a 'gearradh a' Mhujahideen le claidheamhan. Agus còmhla ris, an nighean Margarita.
  Tha a" chlann neo-bhàsmhor seo dìreach sgoinneil.
  Agus bidh iad a" pronnadh an nàimhdean gu sònraichte. Canaidh sinn sin an sin agus a" chlann!
  Agus an uairsin bidh am balach agus an nighean le chèile a" feadaireachd. Agus nuair a fhuair na feannagan grèim cridhe bho fhìdeag leanaibh, tuitidh iad chun bhonn. Agus lotaidh an gob claigeann an Taliban.
  Is iad sin clann - gu nàdarra a "sgrios a h-uile càil agus a h-uile duine.
  Sheinn Oleg Rybachenko:
  - glòraich ar daoine Sobhietach,
  Fàilt' air mo phàrtaidh...
  Ar n-aonadh cridheachan na cloinne uile,
  Tha sinn uile nar teaghlach càirdeil!
  Margarita Magnitnaya, a" pronnadh nàimhdean, air a chuir a-mach gu sunndach:
  - Bi ainmeil airson ar n-àite An Ruis!
  Agus cuiridh an nighean, le a òrdagan rùisgte, rudeigin marbhtach air bhog aig an nàmhaid.
  Sheinn Oleg Rybachenko, a 'gearradh sìos an Taliban:
  - Margarita, tha an uinneag fosgailte,
  A Mhairead, cha do dhìochuimhnich thu
  Ciamar a bha e uile!
  Tha am balach seo cho fionnar agus cho cogaidh. Is e seo an gille terminator.
  Is iad sin a 'chlann an seo a tha gu math fionnar agus a' sabaid.
  Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil na nigheanan gu math duilich.
  Tha Alice cuideachd a" losgadh air an Taliban. 'S a' seinn fo 'anail :
  - Aon, dhà, trì, ceithir, còig! Thàinig an coineanach a-mach airson cuairt!
  Agus loisg an nighean a-rithist le fìor chruinneas.
  Bha Angelica na shealladh fìor mhath. Agus rinn e seallaidhean cumhachdach air an nàmhaid.
  Agus mar a bhios e a" brùthadh le nipple scarlet agus ga thoirt bho bazooka agus smeòrach.
  Agus loisg an gaisgeach air an nàmhaid gu fìor cheart.
  Ghabh Angelica e agus rinn i gàire:
  - Glòir don phàrtaidh comannach againn!
  Agus a-rithist, mar spreadhadh le fìor chruinneas aig an nàmhaid. Agus tha plèana Taliban a" bualadh a-rithist.
  Agus loisg Alice cuideachd gu math ceart, agus chaidh itealan ionnsaigh na h-Ìmpireachd Ioslamach na theine.
  Seo na caileagan.
  Thuirt Angelica le gàire:
  - Tha an USSR na dùthaich iongantach anns a bheil a h-uile duine nan teaghlach càirdeil!
  Loisg Alice a-rithist, a" leagail trì Mujahideen aig an aon àm le aon peilear agus fhreagair i:
  - Airson pàrtaidh mòr na Ruis!
  Agus chaidh na caileagan a-mach le gàire. San fharsaingeachd, tha iad nan gaisgich le seallaidhean gu math eadar-dhealaichte.
  Ach tha a h-uile nighean a 'giùlain a' bheachd air co-mhaoineas nan cridheachan. Agus tha iad ag iarraidh gum bi fìor phàrras air a 'phlanaid Talamh. Agus bhiodh e glè bhrèagha.
  Thug Angelica fa-near le bhith a" losgadh air na nàimhdean gu math mionaideach agus a" bualadh tro na claigeann.
  - Cha phaisg Co-mhaoineas a sgiathan gu bràth agus snàigidh e na shlige!
  Dh" aontaich Alice le seo:
  Cha phaisg Co-mhaoineas gu bràth a sgiathan! Is e ar n-ideòlas toileachas a thogail air planaid na talmhainn!
  Agus tha an dithis nighean a" caoineadh:
  - Glòir dhan Ruis! Glòir! Nigheanan casruisgte a 'ruith air adhart ...
  Tha roinn nam boireannach casruisgte... a' cur fàilte air muinntir na Ruis!
  Agus tha na gaisgich boireann a 'nochdadh toileachas ionnsaigheach agus gnèitheasach.
  Rinn Alice gàire, a" rùisg a fiaclan agus a" squeaking:
  - Tha sinn uile a 'seasamh còmhla airson an USSR!
  Agus bhuail an gaisgeach a-rithist na nàimhdean.
  Loisg Angelica air an nàmhaid cuideachd, agus bhuail e tro a cheann. Agus dh'èigh i:
  - Glòir do ar n-Athair!
  Agus bha an gaisgeach, air leth sabaid agus dearg.
  Agus tha a falt anns a 'ghaoith, tha am falt copar-dearg seo a' sruthadh mar bhratach proletarian.
  Tha na caileagan seo gu math brèagha agus sexy.
  Agus tha uimhir de Mujahideen air a thiodhlacadh mu thràth ...
  Tha nigheanan ann cuideachd ag obair ...
  An seo tha Viola agus Dominika a" losgadh air na Afghans.
  Bidh na caileagan a" losgadh bazookas aig tancaichean agus saighdearan-coise Àisianach.
  An seo chaidh Viola a losgadh, a" cleachdadh an nipple scarlet gus am putan a bhrùthadh air a" bazooka, agus a" losgadh urchair le rocaid.
  Agus chaidh an t-uabhas de Afghans a reubadh às a chèile.
  Sheinn Viola a-rithist:
  - Tha mi a 'creidsinn ann an co-mhaoineas mòr!
  Agus bidh Dominica cuideachd a" losgadh gu sònraichte aig an Mujahideen. Agus gan leagail ann an tomadan mòra.
  Aig an aon àm, tilgidh na caileagan grenades le òrdagan lom.
  Agus le nipple scarlet air putan a 'bazooka, bidh e a' bruthadh nàimhdean gu tur a 'sgrios.
  Tha na nigheanan seo cho breagha. Agus mar a tha iad a 'coimhead math nuair a bhios iad a' sabaid ann an dìreach panties. Agus gaisgich den chlas as àirde.
  Thuirt Viola nuair a loisg i air an nàmhaid a-rithist leis an nipple connlach aice.
  - Is toil leam a bhith a" sabaid! Tha e sgoinneil!
  Rinn Dominica gàire agus thuirt e:
  Dè tha ceàrr air fir?
  Rinn Viola gàire agus fhreagair i, a" tilgeil grenade air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte agus a" sreap:
  - Gu dearbh tha e ceart gu leòr! Agus tha cuid dìreach sgoinneil!
  Tha iad sin gu math sabaid agus nigheanan brèagha an seo.
  Thug Dominica fa-near:
  Dè cho fada 'sa thèid an cogadh seo air adhart?
  Loisg Viola air a" Mujahideen a-rithist le bhith a" cleachdadh an nipple corcach agus squeaked:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gur e ùine mhòr a th' ann!
  Ghabh Dominica e agus sheinn i:
  - Tha cogadh a 'dol air adhart anns a' chruinne-cè,
  Crush kill gun adhbhar...
  Tha Satan far an t-slabhraidh
  Agus thàinig am bàs leis!
  
  Agus cò a chuireas stad air an t-sruth
  Aibhnichean bloody crazy. .
  Bidh an giùlan laser a 'draibheadh a-steach don teampall,
  Agus ann am fras, chaidh an duine à sealladh!
  Thuirt Viola, a" tilgeil grenade le a òrdagan rùisgte:
  Agus leithid de chaos
  An cruinne-cè air a lìonadh ...
  'S truagh a' chinne-daonna -
  Fulang pian, fulangas!
  Is iad seo na caileagan, seinneadairean fionnar mar sin.
  Agus tha Oleg Rybachenko a 'gearradh Afghans le claidheamhan.
  Bidh am balach a" tilgeil thiodhlacan bàis le òrdagan rùisgte de chumhachd murt agus a" seinn.
  Freagraidh mac an domhain nach 'eil
  Cha bhith mi nam thràill gu bràth ...
  Tha mi a" creidsinn gun tig saorsa
  leighisidh a' ghaoth lot ùr !
  
  Airson an t-Athair naomh ann am blàr,
  Tha an Svarog Mòr fhèin ag ràdh...
  Eirich ridire treun anns na h-uairean tràtha,
  Thèid an dorchadas air falbh, bidh ròsan a 'Chèitein fo bhlàth!
  Is e balach gaisgeach a tha seo ...
  Agus tha an nighean Margarita a 'sgrios na Mujahideen le claidheamhan agus a' tilgeil grenades le a corragan rùisgte, ag ràdh:
  Agus bualadh a 'chridhe agus na cuislean,
  Deòir ar clann, màthraichean ...
  Tha iad ag ràdh gu bheil sinn ag iarraidh atharrachadh
  Tilg dheth cuing nan slabhraidhean an-iochdmhor!
  Agus bidh a 'chlann a' feadaireachd a-rithist. Agus bheir na feannagan e agus fann, a 'call mothachadh. Agus gu litireil reithe claigeann ceudan de Mujahideen.
  
  THA ALEXANDER ALEKHIN A" TABHAIR COIS DO DAONNA
  Cha do bhàsaich Alekhine le bhith a" tachdadh gu tubaisteach air steak ann am Portagal, ach a dh" aindeoin sin chluich e geam airson farpais tàileasg na cruinne le Mikhail Moiseevich Botvinnik.
  Chaidh an geam a chumail ann an Lunnainn ann an trithead geamaichean. B 'e am fear as fheàrr leotha Mikhail Botvinnik, a bha air leth soirbheachail ann an iomadh co-fharpaisean, agus bha sreath de ghrunn fharpaisean tàileasg air a bhuannachadh. A bharrachd air an sin, bha Aleksandr Aleksin mar-thà leth-cheud 's a ceithir bliadhna a dh'aois, agus bhathar a' creidsinn gu robh an ùine aige air a dhol seachad.
  Tha Botvinnik faisg air fichead bliadhna nas òige agus ann an cumadh corporra sàr-mhath.
  Ach bha ullachadh fosglaidh math aig Alekhine agus chùm e e fhèin ann an cumadh.
  Mar-thà anns a 'chiad gheama, chleachd e ùr-nodha san fhosgladh agus rinn e a' chùis air Botvinnik.
  Ach, bha ullachadh agus Mikhail Moiseevich. An toiseach, bha Alekhine, a bha nas eòlaiche ann an geamannan, air a stiùireadh le dà phuing. Bha iomlaid buillean ann. An uairsin, ron fhicheadamh geama, rinn Botvinnik cothrom air an sgòr. Ach anns an dàrna fichead, chuir Alekhine àrdachadh an sàs agus fhuair e air buannachadh. Às deidh sin, chaill Botvinnik an cothromachadh aige agus thòisich e air cunnart a ghabhail. Agus chaill e ceithir geamaichean eile a-mach à còig.
  Bhuannaich Alekhin an geam an-aghaidh Botvinnik, agus eadhon le sgòr uamhasach.
  Agus sheall seo gu bheil Alasdair Alekhine fhathast fìor mhath, agus nach do chaill e a neart làidir thar nam bliadhnaichean.
  Agus thòisich curaidh na cruinne a 'cluich ann am farpaisean a-rithist.
  Dà bhliadhna às deidh sin, rinn Alekhine a" chùis air Keres cuideachd. Cò a bhuannaich iomadh co-fharpaisean eadar-dhealaichte.
  Agus an uairsin, leis nach do chuir FIDE fhathast smachd air tarraing a 'chrùin, bhuannaich Reshevsky cuideachd.
  Mar sin thàinig Alekhine gu bhith na churaidh cruinne seachd-ùine.
  Agus ann an 1952 chluich Alekhine tarraing le Bronstein. Bha an geama seo gu math teann agus dùbhlanach. Agus thug Alekhine le duilgheadas, às deidh dha an geama mu dheireadh a bhuannachadh, an geam a tharraing gu tarraing ...
  Agus ann an 1957 chuir Alekhine crìoch air a dhreuchd tàileasg gu h-oifigeil. A bhith mar-thà na chluicheadair tàileasg nas sine, na churaidh, chùm e air a bhith a 'cur dheth geamannan airson farpais na cruinne, agus aig a' cheann thall dh'fhalbh e agus dh'fhuirich e gun chùis, agus chùm e crùn tàileasg airson ochd bliadhna fichead.
  Mar sin a" briseadh clàr Lasker.
  Chaidh an tiotal curaidh na cruinne a chluich aig an fharpais ann an 1958. Agus thàinig Mikhail Tal gu bhith na ghaisgeach ùr an t-saoghail aig aois fichead. Agus thionndaidh e a-mach gur e seòrsa de mhothachadh a bh" ann.
  Eu-coltach ris an fhìor sgeulachd, loisg rionnag Mikhail Tal air rìgh-chathair tàileasg airson ùine mhòr.
  Bhuannaich Mikhail Tal an dà chuid Smyslov, agus Geller, agus Petrosyan. An uairsin rinn e a" chùis air Spassky. Agus Bobby Fischer, agus Anatoly Karpov, agus Korchnoi. Agus rinn eadhon Mikhail Tal a 'chùis air Garry Kasparov fhèin anns a' chiad gheama ann an 1986.
  Cha b" ann gu 1989 a rinn Garry Kasparov a" chùis air Tal mu dheireadh. Bhris Mikhail Tal clàr farpais Alekhine. Agus bha e na rìgh air tàileasg airson aon bhliadhna air fhichead!
  An uairsin bha an linn Garry Kasparov. Nas mionaidiche, cha robh àm Garry Kasparov ann.
  Cha do dhìon e ach an tiotal cruinne aige aon uair an aghaidh Short agus chaidh e a-steach gu poilitigs.
  Agus ann an 1995, thàinig Vishy Anand gu bhith na churaidh ùr san t-saoghal. Agus bha an gnè tionnsgalach seo cuideachd a" riaghladh ann an tàileasg airson ùine gu lèir. Dh'fhailich air a' chùis a dhèanamh air clàr Tal airson fad na farpais ann am bliadhna, ach rinn e a' chùis air anns an àireamh gheamaichean a bhuannaich e.
  Rinn Vishy Anand eadhon a" chùis air Carleson ann an 2013. Bha e cho misneachail na chomasan.
  Agus is ann dìreach ann an 2015 a chaidh aig an stùc Carleson fhathast air gabhail ris an Vishy Anand a bha roimhe seo airson fichead bliadhna.
  Dh'fhosgail Carleson an linn aige ...
  Bha atharraichean ann am poilitigs cuideachd. Bha Garry Kasparov an sàs ann am poilitigs. Stèidhich am pàrtaidh aige fhèin, chaidh a thaghadh don phàrlamaid. Agus tha seo air buaidh a thoirt air cùrsa eachdraidh. Ann an taghaidhean State Duma ann an 1995, fhuair pàrtaidh na Ruis Òga aig Garry Kasparov thairis air an ìre de chòig sa cheud.
  Bu mhath le Garry Kasparov ruith airson ceann-suidhe na Ruis cuideachd, bha e fhathast ro òg. Ach thug Yeltsin, gu dearbh, taic moralta. Ach airson na h-ùine, gu dearbh. Nuair a bha bhòt ann sa Chèitean 1999 air impeachment Yeltsin, thug an Fhraing gu h-aon-ghuthach Garry Kasparov airson cur às don deachdaire.
  Bhòt còrr air dà thrian de Duma na Stàite airson impeach a chuir air Yeltsin. Agus gu cinnteach dh'atharraich e cùrsa eachdraidh. Chuir Comhairle a" Chaidreachais taic cuideachd ris an impeachment le bhòt mòr-chuid. Agus thàinig Maxim Primakov gu bhith na cheann-suidhe an gnìomh. Ged a chaidh a chuir às a dhreuchd, chuir a" chùirt bhun-reachdail às dha - ag argamaid nach robh Yeltsin iomchaidh nuair a chuir e ainm ris an òrdugh.
  Mar sin, tha cumhachd air atharrachadh anns an Ruis. Anns na taghaidhean ceann-suidhe tràth ann an tuiteam 1999, bhuannaich Maxim Primakov. Agus thàinig àrd-bhàillidh Moscow, Luzhkov, gu bhith na phrìomhaire.
  Chaidh cogadh le Chechnya a sheachnadh. Ach thòisich cogadh catharra ann an Chechnya fhèin. Air an aon làimh, tha Maskhadov na cheann-suidhe dligheach. Air an làimh eile, Basaev agus Raduev agus an Wahhabis.
  Thug an Ruis taic do Maskhadov le armachd agus airgead. Aig a 'cheann thall, bhuannaich Maskhadov.
  Às deidh sin, chùm Chechnya referendum agus thill e dhan Ruis.
  Bha Maxim Primakov ann an cumhachd airson dà theirm de ochd bliadhna, agus ann an 2007 thug e cumhachd do Yuri Luzhkov. Cò a bha cuideachd a" riaghladh airson dà theirm, gu 2015. Nuair a bha an t-seann àrd-bhàillidh ann am Moscow mar-thà den bheachd gu robh e ro shean, agus thàinig cathraiche Pàrtaidh Comannach Caidreachas na Ruis Gennady Zyuganov gu bhith na cheann-suidhe ùr.
  Ach bha an riaghladair seo, a dh'aindeoin aois adhartach, dèidheil air cumhachd cus.
  Agus ghabh e e, agus ath-shuidhich e na cinn-latha aige. Ach ann an 2022, thòisich an cogadh nuair a thug an Taliban ionnsaigh air Tajikistan. Agus b" e blàr ùr a bha seo.
  A dh'aindeoin sin, le bhith a 'cleachdadh ghoireasan rianachd agus a' falmhachadh nan taghaidhean, fhuair Zyuganov troimhe gu treas teirm.
  Thog Garry Kasparov agus Alexei Navalny tonn mòr de aimhreit an aghaidh nan comannach.
  Bha gearanan mòra ann. Bha còmhstri eadar na daoine agus na poileis, chaidh lannsaichean grenade, gas deòir, batan agus peilearan rubair a chleachdadh. Aig a 'cheann thall, thàinig e eadhon sìos gu losgadh. Agus sreath de mhurt.
  Ann an 2025, bhris Maidan air sgèile mhòr a-mach mu dheireadh, agus chaidh Gennady Zyuganov a chuir às a chèile.
  Thàinig Garry Kasparov gu bhith na cheann-suidhe ùr air an Ruis, agus thàinig Alexei Navalny gu bhith na phrìomhaire. Mar sin dh" fhosgail e àm ùr ann am poilitigs an t-saoghail ...
  Bha Vladimir Putin fhathast na oifigear air nach robh mòran eòlach agus sàmhach ann an rianachd Yeltsin. An aon rud a fhuair e creideas:
  Cha do leig e le Yeltsin coup armachd a dhèanamh às deidh an impeachment. Fìor, Yeltsin fhèin, an dèidh còig grèim-cridhe, nach robh ag iarraidh tuilleadh a 'sabaid airson cumhachd.
  Gheall Garry Kasparov, na dhreuchd mar Cheann-suidhe na Ruis, a dhol seachad air na Stàitean Aonaichte agus thug e air falbh saighdearan Ruiseanach à Afganastan.
  Tha àm ùr ann am poilitigs air tòiseachadh, às deidh cairteal linn de riaghladh leth-chomannach.
  
  
  SGEULACHDAN ÙR DO SAMURAIS BRATACH
  Bha còir aig Blàr Midway a bhith air a bhuannachadh le Iapan co-dhiù. Ach chan eil e na fhìrinn gum fosgail an samurai dàrna aghaidh san atharrachadh seo. Agus mar sin dh" fhaodadh cùisean a bhith air a dhol beagan eadar-dhealaichte. Canaidh sinn gun deach Stalingrad seachad mar ann am fìor eachdraidh. Agus chan eil mòran air atharrachadh. Rinn na Breatannaich Operation Torch às aonais saighdearan Ameireaganach. Tha Rommel briste. Fìor, cha tàinig an cur air tìr ann am Morocco gu buil. Chaidh aig na Gearmailtich, às deidh dhaibh feachdan sònraichte a ghluasad às an Roinn Eòrpa, stad a chuir air oilbheumach Bhreatainn. Montgomery, a 'tuiteam air strì làidir, stad. Chùm na Gearmailtich an loidhne airson ùine. An uairsin thòisich iad air feachdan a bharrachd a ghluasad gu Afraga. Chuir Rommel frith-ionnsaigh air bhog, a" cur beagan cuideam air na Breatannaich, ach chaidh Montgomery air ais gu loidhne dìon ann an Libia. Tha an aghaidh air socrachadh. Anns an Iuchar den treas bliadhna fichead, dh'fheuch na Nadsaidhean ri briseadh tro dhìonan nan Sòbhieteach air an Kursk Bulge. Bho ghlac na Seapanaich na h-Eileanan Hawaiianach, cha mhòr nach do chuir na h-Ameireaganaich stad air creach adhair air bailtean-mòra agus factaraidhean Gearmailteach. Leig seo leis na Gearmailtich beagan tancaichean a bharrachd a dhèanamh, gu sònraichte Tigers and Panthers. Ghabh ceithir ceud carbad eile pàirt anns an Kursk Bulge, a bharrachd air feachdan itealain nas cudromaiche. A bharrachd air an sin, ghluais Hitler sia roinnean-coise a bharrachd às an Fhraing agus thug e air falbh cuid de na gunnaichean bho Bhalla an Atlantaig. Neartaich seo am buidheann Gearmailteach. Thòisich an ionnsaigh timcheall air mar a bha e ann am fìor eachdraidh, ach leis gu robh na Nadsaidhean beagan na bu làidire, bha iad air leth soirbheachail. Ach, cha robh e comasach an fhàinne a dhùnadh timcheall air buidheann nan Sòbhieteach. Ged a mhair an oilbheum Fritz fhèin fichead latha agus thàinig e gu crìch dìreach air 25 Iuchar. An uairsin chuir na h-aonadan Sòbhieteach ionnsaigh an-aghaidh. Agus chaidh an t-sabaid air adhart nas fhaide. Bha na Gearmailtich ann an Afraga air an dìon. Cha robh aca ri an lùth a chosg air an Eadailt, agus chaidh barrachd uidheamachd a lìbhrigeadh air beulaibh, agus mar sin bha am bomadh às aonais na h-Ameireaganaich iomadh uair na bu laige. Lean Iapan a 'buannachadh. Mar sin rinn an àithne Ameireaganach barrachd is barrachd mhearachdan, agus bha iad ann an cus cabhaig gus Cala Peru ath-ghlacadh. Dh'adhbhraich seo am prìomh shealladh - chan eil feum aig Ameireagaidh air an Roinn Eòrpa. Mar thaing airson seo, cha mhòr nach do chuir bàtaichean-aigeil na Gearmailt stad air ionnsaigh a thoirt air bàtaichean Ameireaganach. An t-Arm Dearg, mar sin, dìreach ro dheireadh an t-Sultain ghabh Orel agus Belgorod, an dèidh a 'fulang call mòr. Agus stad an adhartachadh airson ùine. Ach, cha robh adhbhar sam bith clisgeadh fhathast. Thàinig foghar fliuch às a dhèidh, agus an geamhradh às a dhèidh. Agus bu chòir gum biodh buadhan ùra aig an Arm Dearg. Nuair a thuig Hitler seo, thairg Hitler fois dha Stalin. Like, leig dhuinn fois a ghabhail!
  Cia mheud de na gillean againn a chaidh a mharbhadh sa bhlàr mu dheireadh? Bha an USSR agus an Treas Reich a 'sabaid airson trì mìosan. Bha call an Airm Dheirg nas motha na ann an eachdraidh fìor, agus cha robh an Wehrmacht nas lugha. Bha an dà thaobh air am bleith. Ach mheudaich na Nadsaidhean cinneasachadh uidheamachd, b" urrainn dhaibh beagan fhaighinn air ais. Bu chòir a thoirt fa-near gu robh a 'chuibhreann de chall ann an tancaichean airson na Nadsaidhean, agus leis gu robh an leigeil ma sgaoil nas àirde na ann an eachdraidh fìor, rinn na Gearmailtich suas airson am milleadh. Ann am batail dìon, bha am Panther na tanca math. B 'urrainn dha a ghunna fada agus a bha a' losgadh gu luath le sàr optics airson a chuid ùine tancaichean Sòbhieteach a sgrios. A bharrachd air an sin, cha deach trithead "s a ceithir a-steach do na Panthers, Tigers, Ferdinands air an aghaidh, agus bha fhathast ro bheag de tancaichean trom gus buaidh a thoirt air cùrsa nam blàr. Dhiùlt Stalin armachd-cogaidh leis a" Ghearmailt. Ro dheireadh an Dàmhair, thòisich saighdearan Sòbhieteach air an ionnsaigh an aghaidh Kharkov agus Smolensk. Chuir na Gearmailtich an aghaidh gu cruaidh. Bha dìon làidir aca, gu h-àraidh anns a 'mheadhan, agus san fharsaingeachd bha iad an dùil adhartas nan aonadan Sòbhieteach anns na stiùiridhean sin. Gu h-annasach gu leòr, ach an taca ri fìor eachdraidh, thug barrachd uidheamachd, gu h-àraidh itealain agus tancaichean, cothrom do na Gearmailtich a dhol an aghaidh mòran nas èifeachdaiche. A bharrachd air an sin, le barrachd stòrasan glèidhte, rinn na Nadsaidhean an gnìomh na bu shàmhchair, cha do rinn iad cabhag aig àm ionnsaigh nan Sòbhieteach, air an aghaidh, ach stiùir iad na stòran-stòrais nas cunbhalaiche agus bha iad an urra ri dìon nas adhartaiche agus nas doimhne. Sàbhaladh dusan roinn a bharrachd air sgàth dìth aghaidh Eadailteach, agus ann an Afraga cha robh Montgomery ann an cabhag sam bith, agus cha robh na Gearmailtich a" rocadh a" bhàta. Thuit cho dian sa chogadh ri Breatainn gu mòr. Cha robhas a" bruidhinn air sìth air leth fhathast, ach gu follaiseach chuir Churchill maill air a" bhomadh, a rèir choltais a" cunntadh gun do chuir an USSR agus an Treas Reich a-mach a chèile cho mòr "s a b" urrainn dhaibh. Thionndaidh sgaoileadh armachd às a" Ghearmailt agus na saidealan gu bhith cha mhòr an treas cuid nas àirde na ann an eachdraidh fhìor. Rinn seo e comasach tuill a chur suas, agus, an crochadh air dìonan dùmhail, a dhol an aghaidh an ìre mhath soirbheachail. Bha an suidheachadh air a dhèanamh nas miosa leis gu robh òrdugh nan Sòbhieteach air an ionnsaigh, far an robh Fritz mar-thà a 'feitheamh riutha, agus fhuair iad air socrachadh air an dìon. Mar thoradh air an sin, bha an adhartas fhèin gu math slaodach agus chosg e call mòr. Thòisich an cogadh ann an dòigh air choreigin coltach ris a" Chiad Chogadh, nuair a thionndaidh an dìon gu bhith na bu làidire na an ionnsaigh, chaill an taobh ionnsaigh barrachd, agus dh" fhàs an loidhne aghaidh neo-ghnìomhach mar thoradh air an sin. Thàinig saighdearan Sòbhieteach air adhart gu cuibheasach eadar aon gu dà chilemeatair san latha, a' leigeil leis na Gearmailtich suidheachadh fhaighinn, ach dreuchdan ùra, agus an dìon a chumail. Cha robh e comasach a dhol a-steach don àite obrachaidh. Ach chaidh Kharkov a thoirt a-steach tràth san Dùbhlachd às deidh blàran mòra bailteil. Mheudaich na Gearmailtich cinneasachadh itealain. Shoirbhich le Focke-Wulf agus ME-309 an aghaidh nan luchd-sabaid Sobhietach as laige. Gu sònraichte cunnartach bha an ME-309 le seachd àiteachan gunnaichean agus astar àrd. Agus tha am Focke-Wulf le armachd agus dìon math na inneal làidir le sia gunnaichean adhair. Mar thoradh air làthaireachd charbadan le armachd mar sin, gu dearbh, fhuair na Nadsaidhean buannachd san adhar. Chaidh an gluasad as miosa a dhìoladh leis an astar àrd aig dàibheadh, a thug air teicheadh nuair a chaidh e a-steach don earball, agus rinn armachd cumhachdach e comasach losgadh sìos air an itealan bhon chiad dòigh-obrach. A bharrachd air an sin, leasaich na Gearmailtich innleachdan sònraichte airson sabaid le carbadan Sòbhieteach gus armachd nas cumhachdaiche agus itealain Gearmailteach aig astar luath a chleachdadh. Sheall am bomair Yu-288 as ùire e fhèin gu math cuideachd. Tha an inneal seo an dà chuid luath agus a" giùlan eallach mòr boma.
  Bha am Focke-Wulf na bhomair aghaidh làidir, nas fheàrr na PE-2 anns a h-uile dòigh. Ro dheireadh na Dùbhlachd, bha na saighdearan Sòbhieteach sgìth agus b' fheudar dhaibh stad air sgàth call mòr. Fhad "s a bha na Gearmailtich fhathast a" cumail Smolensk, agus pàirt den bhruaich chlì san Úcráin. Agus an rud as cudromaiche - tasgaidhean bauxite agus eileamaidean alloying. Bha call nan saighdearan Sòbhieteach anns na tancaichean air a bhith cho follaiseach 's gun do chuir Mainstein frith-ionnsaigh air bhog, agus b' urrainn dha eadhon Kharkov ath-ghlacadh, agus coire a chruthachadh dha na saighdearan Sòbhieteach. Ach san Fhaoilleach-Gearran, chuir na saighdearan Sòbhieteach frith-bhuaidhean air bhog, agus b 'urrainn dhaibh an Kharkov a bha a' fulang o chionn fhada a ghlacadh a-rithist. Ach ron Mhàrt, bha an t-Arm Dearg sgìth agus b" fheudar dhaibh an oilbheum a chuir dheth. Bha stad ann ... Dh'fhuiling an dà thaobh cus call. A bharrachd air an sin, bha Stalin airson an arm aige ath-lìonadh le tancaichean T-34-85 agus IS-2 nas làidire agus nas adhartaiche. Fìor, bha na Gearmailtich cuideachd air ath-lìonadh le "Panther" -2 agus "Tìgear" -2 nas adhartaiche agus nas cumhachdaiche. Bha Stalin cuideachd a" cunntadh air an LA-7 agus Yak-3 nas adhartaiche. Ach chuir na Gearmailtich, mar fhreagairt, air bhog am mion-atharrachadh as ùire air an TA-152 an àite an Focke-Wulf, agus is e an rud a tha gu sònraichte mì-thlachdmhor an jet ME-262. Cha robh co-ionann aig an itealan mu dheireadh a thaobh luaths, armachd agus armachd. Bha an fhìrinn na bu daoire, agus bha e na bu shaothairiche ann an cinneasachadh. Ach air an làimh eile, chruthaich na Gearmailtich an HE-162 cuideachd, a tha saor, so-ghiùlain, gu ìre mhath furasta a dhèanamh agus cuideachd ath-ghnìomhach. Chan eil Stalin air an fharpais theicnigeach a bhuannachadh fhathast. Shabaid Breatainn an cogadh gu fìor fhulangach. Chan eil na Stàitean Aonaichte fhathast comasach air an iomairt a ghlacadh bho na Seapanach. Air 25 an t-Ògmhios, an dèidh dha neart a chruinneachadh, chaidh an t-Arm Dearg air adhart leis an ionnsaigh sa mheadhan. An toiseach, b 'urrainn do shaighdearan Sòbhieteach a dhol a-steach don dìon, ach an uairsin chaidh iad an sàs anns na blàran airson Smolensk. Is e mearachd àbhaisteach leis na seanalairean dearga bailtean-mòra a thoirt ro cheann-latha sònraichte. Agus feuch, gabhaibh baile mòr daingnichte, le gearastan cumhachdach agus dìon. Chaidh ionnsaigh nan saighdearan Sòbhieteach sìos nuair a ghluais na Gearmailtich feachdan a bharrachd agus thòisich iad a' strì an aghaidh. Dh'fhàs blàran a-rithist, mar anns a' Chiad Chogadh, gu bhith suidheachaidh agus gu math slaodach. Sheall Hitler rabhadh neo-àbhaisteach. Is dòcha gu robh e a 'cunntadh air armachd mìorbhaileach agus na leasachaidhean teicnigeach as ùire agus mar sin cha robh e ann an cabhag. Is dòcha, bha pàirt aig a 'mhiann airson fuil Aryan a shàbhaladh, a bha na Gearmailtich air mòran a chall mu thràth. Tha, agus tha dìon nan tancaichean Nadsaidheach mòran nas èifeachdaiche, gu sònraichte am briseadh "Tiger" -2.
  Chaidh an t-sabaid sa mheadhan air adhart gu deireadh an fhoghair. Sheall Stalin stòlda, ag iarraidh soirbheachadh a leasachadh. Ach anns a 'chùis seo, lorg mi speal air clach. Bha call nan saighdearan Sòbhieteach gu math mòr. Chaill na Gearmailtich, mar an taobh dìon, beagan nas lugha. Bha am Panther-2 na tanca math. Bha an carbad seo air a dhìon gu math san aghaidh agus bha gunna sàr-mhath aige a bha a' tilgeil armachd, agus aig an aon àm coileanadh dràibhidh math. Bha e gu follaiseach a 'dol thairis air an T-34-85 a thaobh cumhachd gunna, dìon aghaidh, agus cha robh e na b' ìsle ann an luaths agus gluasad. Eadhon airson an IS-2, tha inneal na Gearmailt na nàmhaid cunnartach, a 'bualadh aig astar mòr. Air sgàth briseadh sìos tric, armachd co-ionann, dìreach buannachd bheag ann an dìon, cha robh an Rìgh Tìgear anns a 'chunntas a b' fheàrr. Chaidh atharrachadh nas truime den "Panther" -2 suas leis an "Tiger" -2 ann an dìon agus chaidh e thairis air coileanadh dràibhidh. Goirid dh'aontaich na Gearmailtich riochdachadh cha mhòr a-mhàin air an "Panther" -2 le cuideam leth-cheud agus aon tunna le einnsean de 900 each-chumhachd. Bha an tanca seo gu ìre mhòr a" freagairt air an arm. Cha do choisinn an t-Arm Dearg buaidh agus chuir e stad air an adhartas. Thàinig an geamhradh. Bha tancaichean den t-sreath "E" aig na Gearmailtich, agus itealain jet ùr. Bha iomlaid buillean ann. Dh" fhan Breatainn fulangach, tha na Stàitean Aonaichte mar-thà air tòiseachadh a" faighinn rudeigin an-aghaidh Iapan. Stalin, a 'faicinn, fhad' sa bha an USSR a 'cluich an àite fodar canain, a' gabhail ris, agus fiù 's a' tabhann Hitler fois. Mar, leig leis na Nadsaidhean tionndadh chun an Iar, agus tha na calpaich a" cogadh. Bha àireamhachadh an stiùiriche gòrach agus sìmplidh. Dh"aontaich Hitler leis an tionndadh seo. Agus a-nis, sa Ghearran den chòigeamh bliadhna fichead, chaidh saighdearan Gearmailteach air an ionnsaigh ann an Libia. Agus bha iad soirbheachail an sin. Ann am batail, thionndaidh e a-mach gun robh tancaichean Gearmailteach nas fheàrr na feadhainn Shasainn, agus bha itealain jet gu tur a-mach à farpais. Chan eil na SA fhathast air a dhol a-steach don fhèill. Anns na blàran, chluich am Panther-2 agus E-100 am prìomh àite, a bharrachd air atharrachadh an Tiger-2 le turaid bheag agus armachd nas tiugh le einnsean cumhachdach. Chan eil am Beurla "Churchill" dona ann an armachd, ach lag ann an armachd. Chan eil "Cromwell" a' tarraing idir. Agus chan eil an Challenger, an aon tanca seasamh, anns an t-sreath mhòr. Ach is e an rud as cudromaiche càileachd nan saighdearan. Tha na Gearmailtich, às deidh dhaibh a dhol seachad air deuchainn teine is iarann air an aghaidh an ear, tòrr nas deiseil airson sabaid na saighdearan Breatannach. Gu sònraichte na roinnean coloinidh. Agus chaidh na h-aonadan Gearmailteach air adhart leis an ionnsaigh. Anns a 'Mhàrt, chaidh an Èiphit a ghlacadh. Agus an uairsin chaidh na Gearmailtich a-steach don Ear Mheadhanach, ghlac iad Iraq, Kuwait, agus an uairsin Saudi Arabia. Cha bhiodh dragh aig Hitler a dhol dha na h-Innseachan, tro Ioran, ach cha do dh'aontaich Stalin, aig an robh saighdearan fhathast ann an Ioran. Chaidh na Gearmailtich air an ionnsaigh, a 'dol air adhart tron Sudan. Agus nas fhaide gu Ethiopia agus Somalia. Agus às an sin chun a" chrios-meadhain. Ghabh timcheall air seachdad roinn den Wehrmacht pàirt anns an ionnsaigh. Agus cha robh feachdan mar sin aig Breatainn airson a dhol an aghaidh an Treas Reich. Ghlac na Gearmailtich Gibraltar cuideachd. Thionndaidh an ionnsaigh gu bhith neo-ghluasadach, agus cha mhòr dealanach luath. Ghabh itealain ionnsaigh jet, a bharrachd air heileacoptairean, pàirt anns an ionnsaigh cuideachd. Bha Afraga ann an cunnart call iomlan le Breatainn. Ach chan eil Stalin cho sìmplidh.
  Tha tarraing Bhreatainn a-mach às a" chogadh ro chunnartach don USSR. Agus chaidh an t-Arm Dearg air an ionnsaigh san Ògmhios 1945. Cha b' urrainn do na saighdearan Gearmailteach lag san taobh an ear a sheasamh agus ghabh iad ris a' chuideam. Chaidh na Nadsaidhean, gun chomas aca a sheasamh, chun an iar. Bha an t-Arm Dearg comasach air Smolensk, Kyiv a shaoradh, agus chaidh e a-steach do Belarus. Às deidh dhaibh feachdan a bharrachd a ghluasad à Afraga, b" urrainn dha na Gearmailtich le duilgheadas mòr stad a chuir air oilbheum nan saighdearan Sòbhieteach. Ghabh na tancaichean Gearmailteach ùra den t-sreath E-50, aig nach robh co-ionann, pàirt anns na blàir. A bharrachd air an sin, dhèilig na Nadsaidhean ri buille tarraingeach bhon Tuirc. Agus thug an Tuirc fhèin, fo chuideam bhon Ghearmailt, ionnsaigh air an Aonadh Sobhietach. Mar sin, dh'fhàs an suidheachadh nas iom-fhillte a-rithist. B 'e an duilgheadas a bh' ann nach robh an T-54 fhathast air a dhol a-steach don t-sreath, agus bha an T-34-85 mar-thà gu math seann-fhasanta an aghaidh cùl-raon an t-sreath E agus eadhon an Panther-2. Anns a 'gheamhradh, bha saighdearan Sòbhieteach fhathast a' bualadh, ach cha b 'urrainn dhaibh soirbheachadh gu mòr. A bharrachd air an sin, thòisich discos a 'gabhail pàirt anns na blàran ... B' e an aon rud a dh'fhàs nas fheàrr soirbheachas nan Ameireaganaich an aghaidh Iapan. Mu dheireadh, chaidh aig na Yankees air Cala Peru ath-ghlacadh, agus thòisich an iomairt anns a 'Chuan Sèimh a' dol a-null gu taobh Ameireagaidh. Ach, mo thruaighe, dh" fhaodadh cuideachadh bho na SA a bhith ro fhadalach. As t-earrach 1946, chaidh na Gearmailtich, a 'cleachdadh buannachd tancaichean E thairis air trithead' sa ceithir, air an ionnsaigh. Chuir saighdearan Sòbhieteach, air an cruadhachadh le blàir, an aghaidh gu cruaidh. Bha an t-Arm Dearg gaisgeil agus làn stoc de làmhachas. Gu sònraichte gunnaichean an-aghaidh tanca 100mm. Agus chladhaich e a-steach. Chaidh aig na Gearmailtich air Kyiv a thoirt air ais agus an t-Arm Dearg a phutadh air ais seachad air an Dnieper. Ach b 'ann air a' chnap-starra uisge seo a thog na saighdearan Sòbhieteach dìon do-ruigsinneach. Bha na Gearmailtich a 'sabaid fad an t-samhraidh agus an fhoghair, ach cha b' urrainn dhaibh na saighdearan Sòbhieteach a bhriseadh. Is ann dìreach a fhuair iad air stad a chuir air Leningrad a-rithist. Ach cha do ghabh na Nadsaidhean am baile fhèin. Chaidh an geamhradh seachad ann an iomlaid buillean. Bha na h-Ameireaganaich slaodach a" gluasad thairis air a" Chuan Sèimh, agus gu ruige seo chan eil iad air armachd niuclasach a chleachdadh. As t-earrach dh'fheuch na Gearmailtich a-rithist ri gluasad air adhart. Chleachd iad na tancaichean sreath "E", na h-innealan as ùire le cuideam seachdad tunna. Sgaoil an USSR an IS-7, comasach air seasamh an aghaidh mastodons. Thòisich tancaichean meadhanach T-54 cuideachd a 'nochdadh. Rinn Breatainn cuideachd dian, a" cur air bhog oilbheum ann an Afraga a" Chrios-meadhain. Chuidich na h-aonadan talmhainn Ameireaganach an seo cuideachd. Airson a 'chogaidh anns a' Chuan Shèimh, cha robh feum aig na h-Ameireaganaich air mòran shaighdearan agus tancaichean. Mar sin thòisich iad air na Nadsaidhean a bhrùthadh a-mach à Afraga. A-nis bha na caraidean a 'tuigsinn nach biodh e comasach suidhe a-mach, agus gum bu chòir an nàmhaid a bhith air a phronnadh agus a bhrùthadh. As t-samhradh agus as t-fhoghar, bha e comasach dha na SA agus Breatainn pàirt chudromach de Afraga a thoirt air ais, agus eadhon chuir iad na Gearmailtich a-mach à Somalia agus Ethiopia. Cha b' urrainn dha na Gearmailtich ionnsaigh a thoirt air Moscow, air an gluasad sìos ann am batail suidheachaidh. Anns a 'gheamhradh, bhuail Stalin aig an Tuirc. Rinn an t-Arm Dearg a' chùis air na saighdearan Ottomanach agus ghlac iad Kars, Erzurum agus Tanrog. B" fheudar do na Gearmailtich feachdan cudromach a ghluasad gus an caidreachas a shàbhaladh. Ach choisinn an t-Arm Dearg, an dèidh dha bualadh faisg air Leningrad gun dùil, buaidh mhòr an sin. Thàinig a' bhliadhna 1948... As t-Earrach, dh'fheuch na Gearmailtich ri gluasad air adhart a-rithist. Chaidh aca air tanca pioramaid tùsail a chruthachadh do-ruigsinneach bho gach ceàrnaidh seilg. Agus leis an inneal seo bha dòchasan àrda co-cheangailte. Thòisich an adhartachadh sa Chèitean. Às deidh dà mhìos de shabaid làidir, thàinig na Nadsaidhean gu Smolensk. Sheall tancaichean pioramaid an èifeachdas sabaid, ach gu tric bhiodh iad air an sguabadh suas le mèinnean. Cha b" urrainn dha na Gearmailtich am baile a ghabhail agus chuairtich iad e. Ach ann an Afraga, choilean na Càirdean soirbheachas mòr, a" toirt na Gearmailtich a-mach às an Èiphit. Chaidh a" chùis a dhèanamh air Iapan cuideachd, a" call mòran eileanan agus na Philippines. As t-fhoghar, chaidh na Gearmailtich air adhart nas fhaide san ear, sa mheadhan, a-rithist a 'tighinn faisg air Leningrad. Bha itealain Gearmailteach fhathast na bu làidire na am fear Sòbhieteach, gu sònraichte ann an càileachd. Ach aig deireadh 1948, thòisich an MIG-15 a 'ruigsinn an aghaidh. Bha an inneal jet Sòbhieteach na b' ìsle na na Gearmailtich ann an luaths agus armachd, ach bha e na b' fhasa a ghluasad. Leasaich na h-Ameireaganaich an coileanadh cuideachd.
  Sa gheamhradh 1949, phut saighdearan Sòbhieteach na Gearmailtich air ais à Leningrad agus phut iad air ais gu Smolensk. Agus chuir na h-Ameireaganaich, còmhla ris na Breatannaich, na Nadsaidhean a-mach à Afraga. As t-earrach 1949, tharraing an Tuirc a-mach às a" chogadh cuideachd. Chaill an Treas Reich smachd air an Ear Mheadhanach cuideachd. Chaidh suidheachadh nan Nadsaidhean na bu mhiosa. Cha robh iad deònach gluasad air adhart san taobh an ear, ach ghluais iad gu dìon teann. Dh'fheuch saighdearan Sòbhieteach, a' cleachdadh tancaichean T-54 agus IS-7, ri briseadh tro dhìonan an Wehrmacht. Ach chùm na Nadsaidhean gu teann ris a" bhloc. Thàinig oidhirp air tìr san Spàinn gu crìch cuideachd le fàiligeadh. Bha an obair beagan na b 'fheàrr ann an Sicily, far an deach soirbheachadh a choileanadh le cuideachadh bhon mhafia ionadail. Tha e air a bhith mar-thà an aonamh bliadhna deug bho thòisich an Dàrna Cogadh. Tha a h-uile dùthaich air leth sgìth agus uamhasach sgìth. Bha eaconamaidh na cruinne air a dhol thairis air. Agus bha a h-uile duine airson crìoch a chuir air an t-sabaid cho luath "s a ghabhas. Gu sònraichte leis na Gearmailtich agus na Ruiseanaich a bha gu math tàmailteach. Thairg Stalin sìth do Hitler air cumhachan an roghainn neoni: tilleadh gu na crìochan a bh" ann roimhe agus iomlaid phrìosanaich - uile gu lèir! Ach cha do dh'aontaich am Fuhrer ach ri fois, gun a bhith ag iarraidh a thoirt seachad air an fhearann a bha fo shealbh. A bharrachd air an sin, bha obair air cruthachadh boma atamach ga chrìochnachadh mar-thà anns a 'Ghearmailt, agus bha urchraichean eadar-roinneil ann mar-thà. Bheachdaich na Stàitean Aonaichte air a" bhoma atamach a chleachdadh. Ach fhad 'sa bha eagal orra a bhith a' milleadh san Roinn Eòrpa. Agus leig iad sìos e san Dùbhlachd 1949 air Iapan. Bha builean an sgrios uabhasach. Agus bhathas a" tuigsinn san aon seòrsa sa Ghearmailt. Bhruidhinn am Fuehrer ris an dùthaich agus mhol e gun deidheadh beachdachadh air a" cheist mu shaoghal urramach. Ach an uair sin dh'atharraich e inntinn ... Thàinig a 'bhliadhna ùr 1950. Chuir saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh ùr air bhog air an aghaidh. Bha an dìon leis na Gearmailtich gu math teann. Agus chaidh na càirdean air adhart tron Eadailt, far an robh coup armailteach, agus thug iad air falbh Mussolini. Ach bha na tancaichean pioramaideach Gearmailteach nas àirde na na Patons and Challengers. Thug am Paton Ameireaganach, nach b 'urrainn a dhol a-steach do armachd tanca Gearmailteach, eadhon faisg air làimh, a-steach gu sònraichte cruaidh. Agus thòisich na càirdean air sileadh. Seadh, agus rinn diosgan Gearmailteach so-leònte milleadh mòr air na Stàitean Aonaichte agus Breatainn. Aig an àm seo, chùm itealain na Gearmailt inbhe càileachdail thairis air na Càirdean. Thàinig oidhirp tighinn air tìr as t-samhradh ann an Normandy gu crìch le fàiligeadh. Fìor, aig deireadh an Lùnastail, às deidh a" bhomadh niùclasach, ghabh Iapan grèim air. Tha an Iar air a làmhan fhuasgladh. Ach cha robh na Stàitean Aonaichte deònach armachd niùclasach a chleachdadh, gus am faodadh iad a bhith air an còmhdach le urchraichean ballistic eadar-roinneil den Treas Reich. Thàinig an t-Arm Dearg chun an Dnieper sa mheadhan, ach chaidh stad a chuir air cuideachd. Bha feachdan an dà thaobh air an sàrachadh chun na h-ìre as àirde ... Agus mu dheireadh, air 25 Samhain, 1950, thairg Truman sìth do Hitler, air teirmean co-ionnanachd. Is e sin, tha an Roinn Eòrpa fhathast leis an Treas Reich, ach a-mhàin Sicily agus na tha air fhàgail den Eadailt. Stalin a 'dol airson co-rèiteachadh: crìochan an USSR ann an 1939. Is e sin, bidh na Gearmailtich a 'gluasad air ais beagan, a' toirt seachad fearann, ach a 'faighinn beagan togail. Tha an Fhraing, a' Bheilg, an Òlaind, agus feadhainn neònach eile fhathast fo smachd na Gearmailt, ach tha iad a' faighinn tomhas de neo-eisimeileachd. Is e sin, tha rudeigin mar an Aonadh Eòrpach ga chruthachadh. Tha an Treas Reich a" cur crìoch air murt-cinnidh nan Iùdhaich is nan Tìopanaich, ged a dh" fhaodadh cuid de chuingealachaidhean laghail air na còraichean aca fuireach. Tha dàimhean malairt gan ath-nuadhachadh gu h-iomlan. Bidh dùthchannan a" gabhail os làimh spèis a thoirt do uachdranas chàich. Chan eil airgead-dìolaidh air a chuir air duine sam bith. Tha prìosanaich air an iomlaid airson a h-uile duine. Bha Stalin agus Hitler cho sgìth 's gun do ghabh iad ri leithid de thairgse. Bhuannaich na Stàitean Aonaichte barrachd na feadhainn eile, agus mar sin chaidh aca air Sìona agus Àisia a thoirt a-steach don raon buaidh aca. Agus ghabh Breatainn, còmhla ri Ameireagaidh, Afraga. Tha a" Ghearmailt air ìsleachadh mòr a dhèanamh air goireasan daonna. Ann, thug am Fuhrer polygamy a-steach gu h-oifigeil. Chaidh an USSR fhàgail às aonais seilbh tìreil a fhuaireadh anns an naoidheamh, dà fhicheadamh bliadhna air fhichead. Agus bha e gu math sgìth.
  
  
  CARNISH PANTHER ÀIREAMH A DÀ
  GNIOMHARA
  B" urrainn dha nigheanan gaisgeil am Panther a thionndadh gu bhith na shàr obair togail tanca. Agus a-nis tha na Gearmailtich air an t-Arm Dearg a theannachadh gu mòr.
  . CAIBIDEIL #1
  San t-Sultain 1943, chaidh am Panther-2 nas adhartaiche a-steach don t-sreath. Bha an aon thiugh armachd agus armachd aig a" chàr seo ris an Tìgear-2, ach cha robh ann ach dà fhichead tunna. Mar thoradh air an sin, choisinn ionnsaigh Mainstein ann an neart agus b" urrainn dha na Gearmailtich an t-Arm Dearg a thilgeil thairis air an Dnieper.
  Tharraing an cogadh air... Sa gheamhradh, chùm am Fritz a-mach air an loidhne aghaidh agus chùm e bacadh air Leningrad. Agus as t-earrach chuir iad a-mach na caraidean às an Eadailt. Anns an Ògmhios 1944, dh'fhàillig oidhirp oilbheumach agus tighinn air tìr ann an Normandy cuideachd . Chaill na Càirdean còrr is 700,000 saighdear agus oifigear leotha fhèin mar phrìosanaich.
  Ann am meadhan an t-Arm Dearg dh'fhàillig gluasad air adhart air 22 Ògmhios, 1944.
  Bha na sabaidean brùideil. Ghabh na caileagan pàirt anns na blàran cuideachd.
  Bha am Panther-2 cha mhòr do-ruigsinneach air a' mhaoil, gunna sàr-mhath, agus aig an aon àm gu math sùbailte, gu h-àraid le einnsean ùr de naoi ceud each-chumhachd.
  Bha Gerda a" sabaid ann am bikini agus chleachd i òrdagan lom.
  Bha an nighean, a" putadh a" phutan le a sàil rùisgte, a" cògadh:
  - Bidh mi as cumhachdaiche!
  An uairsin loisg i le bhith a 'putadh air a' phutan leis na meadhanan agus Charlotte.
  Dh' eirich an gaisgeach :
  - Aerobatics tanca!
  Loisg Cairistìona, a" putadh air a" phutan le a teanga agus dh"èigh i:
  - Airson fir àlainn!
  Bhuail Magda cuideachd, a 'bualadh air an nàmhaid, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus a' sreap:
  - Agus airson boireannaich eadhon nas bòidhche!
  Agus sheinn na nigheanan, a" losgadh às na gunnaichean agus a" bualadh air na ceithir-deug air fhichead:
  - Thoir an aire do bhoireannaich, thoir an aire do bhoireannaich,
  Thoir an aire do bhoireannaich!
  Guys airson airgead, dèan cabhag!
  Seo nighean a tha a" cur iongnadh oirre le a stuamachd agus a cinnt.
  A bharrachd air an seo, tha cuid de nuances eile ann. Gu sònraichte, an àite an FAA de na h-urchraichean as èifeachdaiche sin, bha na Gearmailtich an urra ris an itealan ioma-adhbhar as ùire agus fìor èifeachdach TA-152. Bha astar àrd aig a 'charbad seo, deagh ghluasad agus armachd làidir le armachd.
  Dh" fhaodadh i a bhith na trodaiche, agus na itealan ionnsaigh, agus na bomair aghaidh. Bha an astar aige 760 cilemeatair san uair, agus sia gunnaichean adhair. An trodaiche aon-suidheachain as cumhachdaiche ann an armachd agus propeller gu math siùbhlach. Airson itealan ionnsaigh agus bomair aghaidh-aghaidh, tha a choileanadh dìreach air leth math. Agus a-nis bha an inneal gu math èifeachdach agus tha na pìleatan fionnar air: Albina agus Alvina. Agus tha iad brèagha blondes dìreach super.
  Bhris Albina bhon itealan aice le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Is mise as fheàrr!
  Agus tha an Yak Sòbhieteach a 'tuiteam, a' fàgail earball smocaidh.
  Air a losgadh le cuideachadh bho chorragan lom agus Alvin. Bhuail i càr Sòbhieteach agus rinn i tweet:
  - Airson dùthaich ailbhein!
  Agus bidh an dithis nighean a" gàireachdainn. Ciste bheag fosgailte. Nochdaidh iad na boobs brèagha aca mar shùbhan-làir a tha ro aibidh.
  Loisg Albina le cuideachadh bho nipple broilleach scarlet, agus lot i mullach an tanca, agus às deidh sin dh" èigh i:
  - Às deidh na h-uile, bhon taiga gu cuantan Bhreatainn!
  Thug Alvina cuideachd grèim air an tanca Sobhietach le nipple broilleach ruby agus chirped:
  - Is e an nighean casruisgte an tè as làidire!
  Sin as coireach nach eil e comasach briseadh tron dìon. Agus chaidh na càirdean a bhualadh. Chan eil cinneasachadh itealain jet prothaideach. Tha e an dà chuid nas daoire agus ag ithe barrachd connaidh, agus tha feum air trèanadh sònraichte airson pìleatan agus bun-structair ùr.
  Mar sin tha e nas fheàrr a bhith an urra ri innealan sgriubha nas adhartaiche. Agus tha an TA-152 na dhealbhadh air leth soirbheachail. Agus mar as trice is e nigheanan hyper a th" ann am pìleatan!
  B" urrainn dha na Gearmailtich an oilbheum Sòbhieteach a chuir air ais sa mheadhan agus eadhon bhris iad troimhe gu Smolensk iad fhèin.
  Sheall na blàran - "Panther" -2 inneal, a tha cha mhòr gun choimeas. Agus chan urrainn dhut smachd a chumail oirre. Agus as t-fhoghar, nochd an "Tiger" -3. Bha armachd aghaidh de 250 mm agus 170 mm de thaobhan le leathad air a" chàr ùr, le cuideam seachdad tunna. Agus einnsean 1200 each-chumhachd.
  Agus tha an "Tiger" -3 airson càraichean Sòbhieteach dìreach marbhtach. Bidh an canan 105-millimeter aige le fad baraille 100-EL a" leagail charbadan Sobhietach bho chòig cilemeatair.
  Tha tanca mar seo, gu dearbh, ro dhoirbh airson gunnaichean Sòbhieteach. Fiù 's air an IS-2.
  Bha na Gearmailtich mu thràth air Smolensk a chuairteachadh agus bha bagairt ann do Moscow.
  Tha an geamhradh air tighinn agus sneachd... Tha Leningrad fhathast fo ghlas. Tha na Gearmailtich air an dìon agus a 'togail neart. Agus ullaich buill-airm ùra.
  Gu sònraichte discos. A bheir seachad àrd-cheannas adhair iomlan.
  Chuir na Gearmailtich ionnsaigh air bhog ann an Afraga sa gheamhradh. Ghlac iad Gibraltar agus thòisich iad air gluasad air adhart gu Morocco. Leig Franco leis na saighdearan Gearmailteach a dhol troimhe às deidh deireadh na Fuhrer.
  Bha dùil aig Hitler am mòr-thìr dhubh agus na goireasan aice. Anns an Fhaoilleach, dh'fheuch an t-Arm Dearg ri gluasad air adhart san ionad. Ach bha am Fritz deiseil air a shon. Agus bha na saighdearan Sòbhieteach an aghaidh strì làidir. A bharrachd air an sin, bha raidhfil ionnsaigh nas fheàrr aig an nàmhaid mar-thà na na Ruiseanaich.
  Anns a 'Ghiblean, bha na Gearmailtich mar-thà a' gluasad air adhart, agus a 'bualadh gu deas.
  Fhuair iad an t-Arm Dearg le iongnadh. Agus a 'cleachdadh tancaichean ùra agus itealain nas làidire.
  Ach, ghabh bomairean jet Arado pàirt anns na blàir cuideachd. Tha iad èifeachdach agus luath. Agus tha e duilich faighinn a-steach annta bho ghunnaichean anti-itealain, agus chan urrainn dha luchd-sabaid grèim fhaighinn air.
  Chuidich buille làidir nan Gearmailtich le bhith a" faighinn an Donbass air ais agus a" gabhail thairis air a" bhruaich chlì san Úcráin. Ràinig na Nadsaidhean eadhon an Don sa bhad. Ach chaidh stad a chur orra an sin fhathast.
  Bha ionnsaigh air a" Chrimea. Bha Stalin ann an clisgeadh. Bha na Càirdean fulangach.
  Bha, agus chuir Iapan an aghaidh nas seasmhaiche agus nas èifeachdaiche. Agus cha b" urrainn dha na h-Ameireaganaich feachdan a bharrachd a riarachadh an aghaidh an Treas Reich.
  Chleachd na Gearmailtich as t-fhoghar 1945 armachd eadhon nas iongantaiche - diskettes. Mar thoradh air an laminar jet, cha mhòr nach robh iad buailteach do ghàirdeanan beaga. Agus b" urrainn dhaibh plèanaichean a losgadh sìos leis a" chrann aca, ach cha do dh"fhuiling iad fhèin call.
  Chan urrainn dhut seasamh an aghaidh discos san adhar.
  An seo tha Grineta agus Eva ag itealaich air soitheach. Tha na caileagan nan nigheanan glè bhrèagha ann am bikinis, agus blondes le sliasaid caol.
  Bhrùth Grineta na putanan joystick le a òrdagan rùisgte.
  Agus loisg an jet laminar sùbailte aice sa bhad sìos dusan itealan Sòbhieteach agus rinn i squeak:
  - Airson ar teicneòlasan!
  Bhris Eubha cuideachd le bhith a" cleachdadh a h-òrdagan lom agus a-rithist leig i a-mach jet murt, a" brùthadh air a h-uile duine agus a "rùsgadh a fiaclan, a-mach:
  - Airson na teicneòlasan as àirde ann an aerodynamics!
  Agus bha na caileagan a' suirghe air a chèile.
  Is e seo baisteadh teine...
  Uill, ann an ro-innleachd, chuir an nàmhaid sa chùis seo, an Treas Reich, beagan fios an sàs. Agus bha na saighdearan aige mar-thà a 'tighinn faisg air Moscow, ged a chaidh iad a-steach do loidhne dìon Mozhaisk.
  Bha bomairean gun earball aig an Fritz mu thràth le einnseanan jet. Agus chuir na Nadsaidhean sìos gu mòr air bomaichean ann an àireamhan mòra. Is e dìreach toiseach a" gheamhraidh a chuir stad air adhartas an Fritz.
  Thairg Stalin, gus ùine a cheannach, fois a ghabhail airson trì bliadhna do Hitler.
  Dh'aontaich am Fuhrer, ach le ùmhlachd do thilleadh dhan Ghearmailt a h-uile prìosanach-cogaidh agus pàigheadh càradh dìolaidh ann an ola, òr agus stuthan amh eile.
  B" fheudar do Stalin aontachadh. Agus cho-dhùin Hitler a thighinn gu cobhair Iapan. Agus thionndaidh e a hordes chun an Iar.
  An toiseach, chaidh saighdearan Gearmailteach air adhart ann an Afraga. Chaidh a" bhliadhna 1946 seachad fo bhuaidhean buadhan ùra an Treas Reich. An toiseach, bha daoine a" fuireach air a" Mhóir-roinn Dhubh.
  An seo chan e am prìomh dhuilgheadas na saighdearan nàmhaid, ach astaran fada, conaltradh sìnte, dìth rathaidean. Agus tha seo dha-rìribh na dhuilgheadas mòr. Ach dh" fhuasgail na Gearmailtich e.
  Fhuair iad gunna aotrom fèin-ghluasadach E-25. Le cuideam de fichead 'sa seachd tunna, bha canan 88 mm 71 EL aige, agus armachd aghaidh 120 mm ann an leòidean, agus 82 mm le leòidean air na taobhan, agus einnsean le naoi ceud each-chumhachd. Bha leithid de ghunna ionnsaigheach fèin-ghluasadach.
  Agus aig an aon àm, tha a choileanadh dràibhidh sàr-mhath. Agus astar, agus gluasad, agus sgàil-dhealbh ìosal, agus armachd aghaidh sàr-mhath, agus canan a tholladh eadhon tanca le deagh dhìon ris an Churchill bho aon chilemeatair gu leth.
  Thuit Afraga ... Agus ghlac na Gearmailtich cuideachd an Ear Mheadhanach, Iran agus na h-Innseachan aig deireadh an t-Sultain, agus chaidh iad a-steach gu Burma.
  Bha Breatainn fo bhuillean uabhasach bho jets Gearmailteach. San t-Samhain, dìreach air an ochdamh ceann-bliadhna den Beer Putsch, thug na Nadsaidhean air tìr saighdearan ann am Breatainn. Agus b" e sin an gluasad brònach aca.
  Ghabh roinn SS gu lèir pàirt anns a" bhlàr, le caileagan casruisgte. Agus bha iad a dh'aindeoin an fhuachd ann an aon bicini. Agus bha na sàilean lom, cruinn, pinc aca a" lasadh seachad.
  Ruith na caileagan air feadh a' chladaich. Thilg iad grenades le casan rùisgte, chiseled agus sheinn iad:
  - Bithidh an cogadh naomh 'na bhuaidh dhuinn,
  Bidh sinn a" pronnadh ìmpireachd nan leòmhann sa bhad ...
  Is e nigheanan iolaire a th" annainn còmhla rinn clann is seanairean,
  Ma tha feum air, nì sinn a" chùis air an fheum mar chuilean!
  Tha na caileagan seo cho breagha agus cha mhòr rùisgte. Agus mar a bhios nigheanan mar sin ag obair air mac-meanmna.
  Agus cuideachd bidh sàsaichean itealaich air am brùthadh a-steach don adhar. Bidh Grineta agus Eva, le jet laminar, a" leagail suidheachadh an nàmhaid, agus a" briseadh buncairean agus bogsaichean-pìoba, agus a" bleith na trainnsichean le iarann.
  Bhrùth Grineta na putanan le a òrdagan rùisgte agus, a" putadh na saighdearan Breatannach a-steach, chir i:
  - Bidh meirleach olc a" snàgail thairis air na creagan,
  Punnd dha le napalm!
  Bha Eubha cuideachd, le a corragan rùisgte de a casan caol, a" bruthadh an inneal-brosnachaidh agus a" sreap:
  Cha shàbhail thu iad
  A mharbhadh a h-uile bastards. .
  Mar a nì thu balgan-buachair a phronnadh -
  Buail mar cockroaches!
  Seo soitheach itealaich a" reubadh aig astar còig fuaim agus chan urrainn dha aon ghunna anti-itealain a thoirt sìos.
  Gu dearbh, tha na pìleatan Albina agus Alvina cuideachd brèagha blondes, dìreach super.
  Bhrùth Albina an luamhan le òrdagan rùisgte agus loisg i sligean adhair, a" losgadh sìos dusan itealan aig an aon àm.
  Rinn an nighean gàire:
  - Glòir dha nigheanan brèagha!
  Chleachd Alvina sàil lom cuideachd, agus às deidh dhi na tiodhlacan de bhàs millteach a leigeil ma sgaoil, agus dusan càr a ghearradh dheth, dh" èigh i:
  - Agus glòir dha na bana-ghaisgich!
  Is iad sin na caileagan annta tha lasair cho do-sheachanta a" losgadh. Tha iad iongantach àlainn. Agus blondes. Agus slinnean caol, agus lannan nam preas mar sheòclaid.
  Is iad sin na caileagan - dìreach na gaisgich as àirde den chlas. Agus cha seas duine gu bràth nan aghaidh.
  Loisg iad sìos còrr air mìle itealan gach fear, agus fhuair iad duaisean sònraichte: Rionnag Crois an Ridire Crois Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan!
  Gun teagamh, cha b" urrainn do Bhreatainn cur an aghaidh an leithid de dh"arm. Rè an ionnsaigh air Lunnainn, bha Gerda agus an sgioba aice air an tanca Tiger-4. Bha an càr seo còig tunna nas aotroime, ach le einnsean roth-uidheam gas de 1500 each-chumhachd. Agus cha mhòr nach robh an tanca aca so-leònte.
  Agus dh"fhàs ceàrnan toinnte na h-armachd a bha ann eadhon na bu mhotha. Agus tha càileachd nan duilleagan dìon air fàs.
  Loisg Gerda le a òrdagan rùisgte, tholladh i an howitzer Sasannach agus rinn i squeak:
  - Glòir do dhùthaich nan ailbhein!
  Bhuail Charlotte cuideachd air an nàmhaid le a casan brèagha agus gnèitheach agus dh'èigh i:
  - Seadh, is sinne dùthaich elephant!
  Thug Cairistìona agus thug i dheth a bra. Agus nochd i cìochan scarlaid a h‑uchd, agus ghluais i iad.
  Às deidh sin, bhrùth na boobs connlaich aice am putan gàirdeachais, agus thàinig uisge sìos tiodhlacan bàis bho ghunnaichean inneal.
  Rinn an nighean gàire:
  - O, tha fios aig Mosca gu bheil i làidir,
  Glacadh pean is easbaig!
  Bhuail Magda cuideachd agus, cuideachd a" cleachdadh na nipples ruby na broilleach làn tana, ròsta:
  - Mo chridhe, a dheagh nighean chridhe !
  Agus chaidh bataraidh Shasainn gu lèir a-steach don adhar aig an aon àm.
  Bha na Breatannaich air an uabhasachadh. Nuair a chaidh Lunnainn a ghlacadh, thuit na saighdearan air an glùinean agus phòg iad casan lom, chiseled, fuar-dearg nan nigheanan.
  Agus bha saighdearan, agus maoir, agus seanailearan ag imlich an sàilean lom agus cruinn len teangannan.
  Is e seo buaidh an Treas Reich. Agus rinn an Cannibal le litir mhòr - Adolf Hitler air na rudan nach do rinn Napoleon a dhèanamh - caismeachd timcheall Lunnainn.
  A-nis b" fheudar don Treas Reich agus Iapan a" chùis a dhèanamh air na Stàitean Aonaichte. Agus chan eil e furasta.
  Tha goireasan mòra aig Ameireagaidh agus eaconamaidh làn leasaichte, agus tha tòrr fheachdan ann. Tha an sluagh mòr. A bharrachd air an sin, an dealachadh bhon treas Reich leis a 'chuan.
  Tha e doirbh fhaighinn... Tha goireasan mòra agus buill-airm mìorbhaileach aig na Gearmailtich a-nis.
  Is e a" chiad bhuille Operation Icarus agus glacadh Innis Tìle. Chaidh an sgìre seo a chleachdadh leis na Stàitean Aonaichte airson bomadh an Treas Reich. A-nis chan urrainn dha na SA an Roinn Eòrpa a ruighinn leis na càraichean aca.
  Chaidh aig Hitler air Innis Tìle a ghlacadh cho tràth ris an Dùbhlachd 1946. Chuir e iongnadh air na h-Ameireaganaich.
  Ach, gu dearbh, chan e buaidh a tha seo fhathast.
  Ach, bha leithid de rùintean aig an Fuhrer ... Nas fhuaire na Genghis Khan agus Napoleon.
  Thog na Gearmailtich gu luath agus aig astar luath, a 'cleachdadh cumhachd thràillean, cabhlach. Agus longan-cogaidh, agus luchd-giùlan phlèanaichean, agus mòran bhàtaichean-aigeann. Aig an aon àm, chaidh ceann drochaid a chruthachadh ann an Ameireagaidh Laidinn. An toiseach ann an Argentina le Perron, agus an uairsin ann am Brasil, gu robh an ceannas a 'sìor fhàs ag amas air an Treas Reich.
  Thòisich na Seapanaich cuideachd air a" chùis a dhèanamh air na Stàitean Aonaichte agus ghabh iad grèim air an iomairt. Tha luchd-sabaid sàr-mhath aca agus pìleatan làidir.
  Ach gu dearbh chan eil Albina agus Alvina co-ionann. Agus tha na caileagan seo san adhar dìreach mar iolairean sàr-chlas.
  Loisg Albina sìos seachd plèanaichean na SA le a òrdagan rùisgte sa bhad agus sheinn i:
  - 'S e gaisgeach mòr a th' annam!
  Chuir Alvina sìos cuideachd ochd eòin le sgiathan air an dèanamh le duralumin le cuideachadh bho a casan lom, tana agus squeaked:
  - Agus tha mi eadhon nas motha de ghaisgeach!
  Agus ghabh na maoir, agus nochd iad an teangannan. Agus leig dhuinn sabaid ...
  Tron samhradh 1947, b' urrainn dha na Nadsaidhean grèim fhaighinn air a' Ghraonlainn agus ionnsaigh a thoirt air Canada.
  Rinn Alvina sabaid air an nàmhaid anns na speuran, agus loisg i sìos sia plèanaichean eile, an turas seo le nipple broilleach scarlaid.
  Agus dh'èigh e gu làidir:
  - Chan eil mi nas làidire san t-saoghal,
  Tha e soilleir don h-uile duine san t-saoghal geal -
  Gu follaiseach dà uair dhà is ceithir
  Feuch an cùm sinn Ameireagaidh cunntachail!
  Bhuail Albina cuideachd an nàmhaid le nipple broilleach ruby, gheàrr e plèana an nàmhaid, agus rinn i squeak:
  - Chan eil crìoch air mo neart,
  Tha mi nam nighean air leth agus bòidhchead ...
  Ma thogas mi aobhar nam batail,
  Mar sin le cumhachd gu bràth!
  Rinn Alvina gàire agus thuirt i:
  - Agus gun a bhith air am pasgadh, gun a bhith air am pasgadh -
  Tha na shorts agad fuar!
  Agus ghabh na caileagan e agus dhùisg iad air a chèile.
  Tha an cogadh air a dhol suas. Chaidh aig Mainstein ann an Canada air na prìomh bhailtean a ghabhail: Toronto agus Quebec. Agus thionndaidh e a-mach gu math fionnar.
  Agus seo Gerda a" sabaid leis a" chriutha aice. 'S e nighean glè bhrèagha a th' innte.
  Chan iongnadh gu bheil na saighdearan glacte a" pògadh a casan casruisgte le leithid de thlachd, eadhon nuair a tha iad dustach.
  Ghabh Gerda e agus sheinn i, a" losgadh agus a" bualadh an Sherman le a òrdagan rùisgte:
  Is urrainn dhomh a h-uile càil a dhèanamh, is urrainn dhomh a h-uile càil a dhèanamh
  Ma chleachdas mi mo chas ann am blàr!
  Agus nochd an gaisgeach a teanga.
  Chàin Charlotte cuideachd marbhadh a bha an làthair anns an neach-dùbhlain aice, an turas seo le cuideachadh bho nipple broilleach scarlet agus chirped:
  - Airson na choilean mi air leth!
  Loisg Cairistìona air an nàmhaid cuideachd, agus gu math iomchaidh. A 'dol tron tanca agus a' squealed:
  - Bidh mi a" rùsgadh mar chat
  Mar a nì cù caoineadh
  Agus ithidh an gopher am gobhar còmhla!
  Bhuail Magda cuideachd ris an neach-dùbhlain aice. Agus le nipple sùbh-làir bhrùth i am putan luing gàirdeachais agus dh" èigh i:
  - Tha na h-Atamans den bheachd gun tog iad cogaidhean,
  Agus tòisichidh iad a 'roinn a' bhocsa gu cothromach!
  Loisg Gerda leis an nipple broilleach ruby agus rinn e squeak:
  - Chan urrainn dhomh Playboy fhaicinn
  Feumaidh mi cuideigin a mharbhadh!
  Tha seo cho ionnsaigheach agus cruaidh. Seo na caileagan ... Ro dheireadh na dà fhicheadamh bliadhna, bha cha mhòr a h-uile Canada air a ghlacadh leis na Gearmailtich.
  Agus anns an 1948 ùr, ghluais an t-sabaid gu crìochan nan Stàitean Aonaichte. Is e seo a fhuair na Nadsaidhean gu na sùilean, ged nach e cònaichean, ach duaisean.
  Anns an earrach dà fhichead 's a h-ochd, chaidh adhartas saighdearan an Treas Reich tro chrìochan nan Stàitean Aonaichte bhon taobh tuath. Agus anns a" Chèitean, thug na Nadsaidhean, còmhla ris na Seapanach, seilbh air Ameireagaidh Laidinn agus Mexico ionnsaigh air a" bhaile-mòr bhon taobh a deas. Agus bha sin na chùis mhòr mu thràth.
  Bha Hitler ag amas air smachd an t-saoghail. Agus cha robh Truman ag iarraidh ach a bhith beò. Ach bha na cothroman aige a" crìonadh.
  Bha am Fuhrer sa chùis seo ann an dreuchd Avadon. Uill, dè a dh" fhàg na SA. An àite "Pershing" nochd "Paton". Bha gunna beagan na bu làidire aig an tanca seo agus einnsean nas cumhachdaiche, ach, gu dearbh, cha b 'urrainn dha seo buaidh a thoirt.
  Bha oidhirpean ann tancaichean nas cumhachdaiche a chruthachadh. Rinn na Gearmailtich an Tiger-4 mar phrìomh inneal, a bha mar-thà math anns a h-uile dòigh. Thilg an canan aige a h-uile carbad Ameireaganach bho astar fada, agus chùm a mhaoil buillean bho cha mhòr canan sam bith. Is e dìreach an tanca "Abraham", le gunna 120-mm, baraille fada, a dh'fhaodadh co-dhiù beagan milleadh a thoirt don "Tìgear" -4, agus eadhon barrachd air bòrd, agus dùin.
  Fhuair na Gearmailtich cuideachd raidhfil ionnsaigh nas adhartaiche. Agus bha am MP-64 seo dìreach sgoinneil. Agus phronnadh e na h-Ameireaganaich gu mionaideach.
  Bha samhradh dà fhichead sa h-ochdamh bliadhna airson Ameireagaidh air a bhith duilich ... Ro dheireadh an Lùnastail, thàinig na Gearmailtich gu Washington agus New York.
  Agus thòisich an ionnsaigh air na bailtean-mòra sin.
  Anns an Lùnastal, thòisich na Nadsaidhean a 'stoirm New York. Ghabh saighdearan itealaich pàirt anns na blàir.
  Seo fear dhiubh a shabaid Eubha agus Agatha. Bha dithis nighean bhrèagha ann am bikinis a 'dràibheadh càr cumhachdach.
  Chaidh a sgèith timcheall le jet laminar agus bha i so-leònte gu gàirdeanan beaga. Agus chleachd na caileagan fhèin ghathan teas nuair a bha iad a' losgadh.
  Bhrùth Eubha am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, a" spùtadh ghathan teas, a" lasadh nàimhdean mar lasair agus a" crathadh:
  - Glòir don Treas Reich!
  Bha Agatha, a" losgadh le a òrdagan rùisgte, cuideachd a" giùlan aig mullach a sgamhanan:
  - Am bi sinn a 'buannachadh!
  Tha an nighean air leth sabaid agus brèagha. Agus mar a tha e a" bualadh nàimhdean le laser.
  Agus leaghaidh ghathan teas tanca Ameireaganach eile.
  Agus air tìr, Gerda ionnsaigh. Cuideachd nighean sabaid.
  Agus a-nis tha i fhèin agus a sgioba mar-thà anns an fhìor mheadhan. Agus bidh sligean a" breabadh far an turaid tanca. Agus bidh na caileagan fhèin a 'bualadh air na Yankees. Agus reubaidh iad neul iomlan de dhaoine, agus cuiridh iad an gnìomh leis an uile ionnsaigheachd. Tha luchd-cogaidh cho friogais 's cho greadhnach, 'S an casan ruisgte rùisgte.
  Bidh iad eadhon a 'seinn, a' crathadh am fiaclan. Is iad sin bòidhchead sabaid an Treas Reich. Agus bidh iad a 'losgadh math gu leòr. Agus lotaidh iad an nàimhdean mar shnàthadan le ola troimhe agus troimhe.
  Tha New York air tuiteam mu thràth. Bidh na SA a" toirt thairis agus na saighdearan aca a" gèilleadh.
  Mar sin tha duilleag eile de dh'eachdraidh air a tionndadh. Tha e coltach gur e buaidh a th 'ann ... Ach an dèidh greis tha Hitler a' glacadh Ameireaga Laideann.
  Agus air 20 Giblean, 1953, thòisich e cogadh le Iapan agus a coloinidhean. Tha buannachd aig feachdan an Treas Reich ann an teicneòlas.
  Agus bidh iad a 'toirt ionnsaigh le armachd cumhachdach. A" toirt a-steach sàsaichean itealaich do-ruigsinneach.
  Tha Albina agus Alvina a" sabaid air itealan disco. Tha iad a 'sabaid nigheanan, ach tha iad ag ràdh dè eile. Agus le òrdagan rùisgte bidh iad a" bruthadh putanan an luing gàirdeachais.
  Seo iad air an losgadh oilbheumach saighdearan Iapanach.
  Bidh ghathan teas ag itealaich mar bhrat-ùrlair. Agus bidh na nigheanan a 'gàireachdainn leotha fhèin. Agus crathaidh iad an cìochan le sgàrlaid.
  Sheinn Albina eadhon:
  Cha chuir duine stad oirnn, cha dèan duine a" chùis oirnn!
  Agus le a sàilean rùisgte, bhrùth i putanan an luing gàirdeachais, a" bualadh air an luchd-dùbhlain. Tha i na leithid de nighean, air a bhreith le madadh-allaidh.
  Bidh Alvina cuideachd a" bruthadh putanan an luing gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, agus a" squeals:
  - Airson mo chumhachd cosmach, stiùir sinn ceann-suidhe an tuathanais chun uaigh!
  Agus snìomh aig caraid!
  Tha, tha na gaisgich gu math sgiobalta agus luath mar dhealanach. Tha iad nan teine.
  Tha Albina ag amas le a cas-rùisgte agus a 'losgadh beam teas. A "losgadh luchd-dùbhlain agus a" squeaks:
  - Airson na buadhan mòra agam!
  Tha, tha na nigheanan an seo den ìre agus den chlas as àirde. Faodaidh iad rudan a dhèanamh nach urrainn do dhaoine eile. Agus bidh iad a 'pronnadh nan Seapanach, le lùth fiadhaich madaidhean-allaidh.
  Ach chan e a-mhàin na Gearmailtich agus arm cèin eile a bhios a" marbhadh samurai.
  Chaidh an USSR, a tha a-nis fo stiùir Beria, a-steach don chogadh cuideachd. An seo, leis an t-slighe, bhàsaich Stalin, troimh-chèile leis a" chùis leis an Treas Reich, na bu thràithe sa Mhàrt 1951. Agus fhuair Beria grèim air cumhachd. Agus a-nis, eadhon an dèidh dha e fhèin a neartachadh, tha e san aon sgioba le Hitler.
  Agus thug iad ionnsaigh air an samurai le chèile.
  Agus tha sgioba Ealasaid a" sabaid ris na Seapanach ann am Primorye. Tha an nighean gu math sabaid agus gnìomhach.
  Bidh iad, gu dearbh, a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis. Agus buailidh samurai, le dealas.
  Fhad 's a tha e fhathast a' seinn;
  Agus tha an t-sabaid a 'leantainn a-rithist
  Agus tha an cridhe iomagaineach sa bhroilleach ...
  Agus tha Lenin cho òg
  Agus tha an Dàmhair òg air thoiseach!
  Agus a-nis bidh Ealasaid a" losgadh, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, bho ghunna an tanca T-54 aig càr Iapanach agus ga tholladh gu bàs.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Rinn Ekaterina cuideachd a" chùis air an nàmhaid le bhith a" cleachdadh a òrdagan lom. Loisg i an tanca samurai, agus thug i fa-near gu làidir:
  - Cha 'n 'eil dùthaich a's glòrmhoire na sinne !
  Loisg Elena air an nàmhaid agus rinn i:
  - Bidh àm co-mhaoineas air an Talamh!
  Bha Euphrasia, cuideachd a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, air a bhualadh agus air a smàladh:
  "Bàs don droch Cheann-suidhe-Satan!"
  Feumar a ràdh gu bheil na gaisgich an seo den chlas as àirde agus sabaid.
  Agus anns na speuran, Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova a 'faighinn cunntasan.
  Loisg Anastasia sìos trodaiche Iapanach agus sheinn i:
  - Agus bidh caileagan casruisgte ag itealaich anns na speuran!
  Bha Akulina, a 'gearradh dheth an samurai, le cuideachadh bho chasan lom, a' sgoltadh:
  - Cool eileamaid! Cool eileamaid!
  Bidh gaisgich a 'cluich le fèithean nam preas. Tha iad ann an òrdugh foirfe agus is urrainn dhaibh an cogadh a bhuannachadh le fealla-dhà.
  Thog Anastasia, a 'losgadh sìos plèana eile, e agus rinn i:
  - Bidh glacadh fionnar de nàimhdean agus an ruaig!
  Dh" aontaich Akulina le seo, a" leagail an nàmhaid le a òrdagan rùisgte:
  - Nach cuir sinn air dòigh slighe iomlan!
  Chaidh na Seapanach a bhrùthadh ...
  An seo, tha an tanca Sòbhieteach LP-10 an sàs anns a 'bhlàr, air a bheil na caileagan bho sgioba Alenka a' sabaid.
  Agus bidh iad a" sabaid ann an càr mòr le canan 130mm.
  Bidh Alenka a" losgadh le a òrdagan rùisgte agus a chirps:
  - Is i so glòir a' chomuinn !
  Rinn Anyuta a" chùis air an neach-dùbhlain aice cuideachd. Buail an nàmhaid agus squeaked:
  - Ann an ainm bheachdan ùra!
  Agus bhuail i cuideachd a sàil rùisgte.
  Bhrùth Alla am putan joystick le nipple scarlet. Bhuail i an samurai, agus ghuil i:
  - Air son mòrachd na dùthcha !
  Maria, a 'losgadh air an nàmhaid, squeak:
  - Airson aonachd na Ruiseanaich air feadh an t-saoghail!
  Agus chleachd i cuideachd nipple connlaich airson losgadh.
  Agus buailidh na h-Oiliompaics an nàmhaid. Brisidh e mòran de luchd-sabaid agus chirp:
  - Airson an Ruis, an fheadhainn as naomha san t-saoghal!
  Agus bheir cuideachd le sàil rùisgte a-steach don nàmhaid.
  Feumar a ràdh gu bheil a" chlann-nighean air leth seòlta. Agus tha cruas mòr aca.
  Gu dearbh, chan urrainn dha Iapan seasamh an aghaidh a leithid de chuideam.
  A bharrachd air an sin, chleachd am Fritz armachd niùclasach cuideachd. A thionndaidh a-mach gu bhith na iongnadh iomlan.
  Thàinig an cogadh gu crìch ann an sia mìosan.
  Fhuair an USSR na fearann a bha air chall roimhe air ais, agus thug an Treas Reich buaidh air na samurai agus na coloinidhean aca.
  Agus air 1 Cèitean, 1958, thòisich cogadh ùr, an aghaidh an USSR bho taobh Hitler a bha e ag iarraidh a ghlacadh, a 'phàirt mu dheireadh den t-saoghal saor bho bhith a' fuireach leis an Treas Reich. Ach sin sgeulachd eile.
  . CAIBIDEIL #2
  Agus tha na Nadsaidhean mu thràth a" sruthadh timcheall Moscow bho dhiofar thaobhan.
  An uairsin chaidh Oleg Akulov agus na caileagan a-steach don bhlàr a-rithist, a 'cuideachadh an Ruis, no an àite an USSR.
  An uairsin thàinig an nighean casruisgte Margarita còmhla riutha. Cuideachd thàinig sgrìobhadair boireann inbheach gu bhith na nighean timcheall air dusan mar mhalairt air neo-bhàsmhorachd agus a" coileanadh misean. Chaidh i dhan gheama tron Hypernet Matrix.
  Bha gaisgich bhon aonamh linn air fhichead a-rithist an sàs ann an Nadsaidhean na ficheadamh linn.
  Tha cus shaighdearan anns an ìmpireachd dhonn faisisteach. Bidh iad a" sruthadh mar abhainn gun chrìoch.
  Oleg Akulov, a 'gearradh nan Nadsaidhean le claidheamhan, an dà chuid saighdearan-coise agus tancaichean, a' beucaich:
  - Na leig seachad e gu bràth!
  Agus dh" fhalbh diosc geur bho chas-rùisgte a" ghille!
  Bha Margarita, a" pronnadh luchd-dùbhlain, a" rùisgeadh a fiaclan, a" grodadh:
  - Tha àite airson feat anns an t-saoghal!
  Agus snàthadan puinnseanta air an sgapadh bho chas lom na h-ìghne, a 'bualadh air na Nadsaidhean agus na plèanaichean agus na tancaichean aca.
  Thilg Natasha cuideachd a òrdagan rùisgte, gu murt agus a" caoineadh:
  Cha dìochuimhnich sinn gu bràth agus cha toir sinn maitheanas gu bràth.
  Agus chaidh a claidhnean tro na faisisteachan sa mhuileann.
  Rinn Zoya, a" gearradh nan nàimhdean, squeak:
  - Airson òrdugh ùr!
  Agus snàthadan ùra air an sgapadh bho a casan rùisgte. Agus dè a tha san t-sùil, dè a tha ann an sgòrnan nan saighdearan Nadsaidheach agus itealain.
  Seadh, bha e soilleir gun robh na gaisgich a" fàs togarrach agus feargach.
  Augustine, a 'gearradh sìos saighdearan geala agus tancaichean, squeak:
  - Bidh an iarann againn!
  Agus tha tiodhlac ùr, marbhtach ag itealaich bho a cas-rùisgte. Agus takni tuiteam agus luchd-cogaidh donn.
  Bidh Svetlana a 'gearradh chun a' mhuillear, tha a claidheamhan coltach ri dealanach.
  Tha na Nadsaidhean a" tuiteam mar sguaban.
  Bidh an nighean a" tilgeil shnàthadan le a casan rùisgte agus a" squeaks:
  - Airson Mother Russia a bhuannaicheas!
  Oleg Akulov adhartasan an aghaidh nan Nadsaidhean. Balach Terminator a 'gearradh saighdearan donn.
  Agus aig an aon àm, bidh òrdagan casan lom a 'bhalaich a' tilgeil a-mach snàthadan le puinnsean, a 'reubadh nan stocan agus a' losgadh sìos plèanaichean.
  Tha am balach ag èigheach:
  - Glòir don Ruis san àm ri teachd!
  Agus ann an gluasad a 'gearradh a h-uile duine ceann agus muzzle.
  Bidh Margarita cuideachd a" pronnadh luchd-dùbhlain.
  Tha a casan rùisgte a' seirm. Tha na Nadsaidhean a" bàsachadh ann an àireamhan mòra. Tha an gaisgeach ag èigheach:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus an uairsin bheir an nighean agus gearraidh e ...
  An tomad de chuirp shaighdearan faisisteach.
  Ach tha Natasha air an oilbheum. Bidh e a" gearradh sìos na Nadsaidhean còmhla ris na tancaichean, agus a" seinn:
  - Tha an Ruis sgoinneil agus radiant,
  Is e nighean gu math neònach a th" annam!
  Agus bidh diosgan ag itealaich bho a casan casruisgte. A chunnaic sgòrnan nan Nadsaidhean. Seadh, is e nighean a tha seo.
  Tha Zoya air an sàrachadh. A 'gearradh saighdearan donn leis an dà làmh. A 'sgoltadh a-mach à tube. Agus bidh e a" tilgeil snàthadan marbhtach le òrdagan rùisgte - bidh iad a" losgadh tancaichean agus plèanaichean.
  Agus aig an aon àm tha e a 'seinn dha fhèin:
  - O, bludgeon rachamaid,
  O, thèid am fear as fheàrr leam!
  Augustina, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean agus a" cur às do na saighdearan donn, squeals:
  - Gach dubhach agus ann an craiceann ainmhidh,
  Ruith e gu poileis aimhreit le cluba!
  Agus le òrdagan rùisgte, cuiridh e air bhog aig an nàmhaid, rudeigin a mharbhas ailbhean, agus eadhon nas motha na tanca.
  Agus an uairsin squeak:
  - Madaidhean-allaidh!
  Svetlana air an ionnsaigh. A" gearradh, a" slaodadh nan Nadsaidhean. Le casan casruisgte, bidh e a" cur air bhog tiodhlacan bàis orra.
  A' ruith muileann le claidheamhan.
  Bhris i mòran de luchd-sabaid agus squeals:
  - Tha buaidh mhòr a 'tighinn!
  Agus a-rithist tha an nighean ann an gluasad fiadhaich.
  Agus bidh a casan rùisgte a" cur air bhog snàthadan marbhtach, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean.
  Leum Oleg Akulov suas. Ghluais am balach ann an corran. Ghearr e suas mòran de na Nadsaidhean anns an leum.
  Thilg e na snàthadan le a chorragan rùisgte agus ghuidh e:
  - Bi ainmeil airson mo mhisneachd àlainn!
  Agus a-rithist tha am balach ann am blàr.
  Tha Margarita a" dol air adhart leis an oilbheum. A 'briseadh a h-uile nàmhaid ann an sreath. Tha a claidheamhan nas cruaidhe na lannan muileann-gaoithe. Agus òrdagan rùisgte a" tilgeil thiodhlacan bàis, tha tancaichean agus plèanaichean a" losgadh.
  Tha an nighean air an eucoir. Cur às do ghaisgich dhonn gun deas-ghnàth.
  Agus leuman a-nis agus a-rithist, agus toinneamh!
  Agus tha tiodhlacan sgrios a 'falbh bhuaipe.
  Agus tha na Nadsaidhean fhèin a 'tuiteam marbh. Agus cruinnichidh tuman iomlan de chuirp suas.
  Tha Margarita ag èigheach:
  - 'S e balach Ameireaganach a th' annam!
  Agus a-rithist thilg a casan rùisgte an t-snàthad.
  Agus an uairsin dusan snàthad eile!
  Tha Natasha air an ionnsaigh cuideachd gu math fionnar.
  Agus tilgidh e casruisgte, agus spìonar as connlach e.
  Agus a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - 'S e bàs spìocach a th' annam ! Chan eil agad ach bàsachadh!
  Agus a-rithist bòidhchead ann an gluasad.
  Tha Zoya a" cur casg air cuirp Nadsaidheach. Agus bidh boomerangs an sgrios cuideachd ag itealaich bho a casan rùisgte.
  Agus bidh na gaisgich dhonn a" tuiteam is a" tuiteam.
  Tha Zoya a" sgreuchail:
  - Nighean casruisgte, buannaichidh tu!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich bho shàilean lom na h-ìghne. A tha dìreach a-steach do amhaich nan Nadsaidhean a 'cladhach.
  Bidh iad a 'tuiteam marbh.
  No an àite, gu tur marbh.
  Augustine air an oilbheum. A' pronnadh saighdearan donn. Tha na claidheamhan aice air an giùlan na dhà làimh. Agus tha i na sàr ghaisgeach.
  Bidh iomghaoth a" sguabadh tro na saighdearan faisisteach.
  Nighean le falt ruadh:
  - Tha an àm ri teachd falaichte! Ach bidh e na bhuannachd!
  Agus air an oilbheum, bòidhchead le falt lasrach.
  Tha Augustine a' beucadh ann an ecstasy fiadhaich:
  - Bidh diathan a 'chogaidh a' reubadh a h-uile càil!
  Agus an gaisgeach air an eucoir.
  Agus tha a casan rùisgte a" tilgeil mòran shnàthadan biorach, puinnseanta.
  Svetlana ann an cogadh Agus mar sin spìosrach agus sabaid. Bidh a casan rùisgte a" tilgeadh a-mach uimhir de rudan marbhtach. Chan e duine, ach bàs le falt fionn.
  Ach ma bhriseas e, chan urrainn dhut stad a chuir air.
  Tha Svetlana a" seinn:
  - Cha bhi beatha mar mhil,
  An leum sin ann an dannsa cruinn!
  Leig leis an aisling a thighinn gu buil -
  Bidh bòidhchead a" tionndadh duine gu bhith na thràill!
  Agus ann an gluasad na h-ìghne casruisgte tha barrachd is barrachd rage ann.
  Tha Oleg anns an ionnsaigh a 'luathachadh a h-uile càil. Rinn am balach a' chùis air na Nadsaidhean.
  Bidh a chasan rùisgte a" tilgeil snàthadan biorach - a" reubadh tancaichean agus plèanaichean.
  Bidh an gaisgeach òg a" sèideadh:
  - Bidh an ìmpireachd chuthach a" reubadh a h-uile duine às a chèile!
  Agus a-rithist tha am balach a 'gluasad.
  Tha Margarita na nighean stoirmeil na gnìomhachd. Agus a 'bualadh air na nàimhdean.
  An seo chuir i air bhog le a cas rùisgte, pea le stuth-spreadhaidh. Sprèidh i, agus sa bhad tilgidh i suas ceud Nadsaidheach agus deich tancaichean.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Thig buaidh thugainn co-dhiù!
  Agus ruithidh e am muileann le claidheamhan - bidh na baraillean tancaichean ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Luathaich Natasha na gluasadan aice. A' chaileag a' gearradh sìos nan gaisgeach donn. Agus fhad 'sa tha thu ag èigheach:
  - Tha buaidh a" feitheamh ri ìmpireachd na Ruis.
  Agus cuireamaid às do na Nadsaidhean aig astar nas luaithe.
  Tha Natasha na nighean crìochnachaidh.
  Chan eil e a 'smaoineachadh a bhith a' stad agus a 'slaodadh sìos, agus tancaichean agus plèanaichean a' dol air seacharan.
  Tha Zoya air an sàrachadh. Tha e coltach gu bheil na claidheamhan aice a 'gearradh salad feòil is meatailt. Bidh an nighean a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha ar saoradh an èifeachd !
  Agus bidh òrdagan lom cuideachd a 'tilgeil snàthadan mar sin.
  Agus mòran dhaoine le sgòrnan briste, nan laighe mun cuairt ann an tuiltean de chuirp, a bharrachd air tancaichean briste agus itealain sìos.
  Is e nighean seòlta a th" ann an Augustine. Agus bidh e a" brùthadh a h-uile duine mar gur e robot a th" ann bho hyperplasma.
  Chan eil e mar-thà air ceud Nadsaidheach a bhriseadh. Ach bidh a h-uile càil a 'togail an astar. Agus tha an gaisgeach fhathast a" beucaich.
  - Tha mi do-chreidsinneach! An fheadhainn as fhuaire san t-saoghal!
  Agus a-rithist, am bòidhchead san ionnsaigh.
  Agus bho a òrdagan lom, bidh peas ag itealaich a-mach. Agus chaidh trì cheud Nadsaidheach agus dusan tanca a reubadh às a chèile le spreadhadh cumhachdach.
  sheinn Augustine:
  - Cha 'n aill leat ar fearann a ghlacadh !
  Tha Svetlana cuideachd air an oilbheum. Agus chan eil e a 'toirt seachad aon ghram de fhaochadh. Wild Terminator Nighean.
  Agus tha e a 'gearradh nan nàimhdean agus a' cur às do na Nadsaidhean. Agus tha an àireamh de luchd-sabaid donn mar-thà air tuiteam a-steach don dìg agus air na rathaidean.
  Bha an t-sianar feargach. Rinn sabaid fiadhaich.
  Tha Oleg Akulov air ais ann an gnìomh. Agus chaidh e air adhart, a 'crathadh an dà chlaidheamh. Agus tha an gille-crìochnachaidh a 'ruith a' mhuilinn. Tha na Nadsaidhean marbh a" tuiteam.
  Measg nan cuirp. Beanntan slàn nam buidhnean fuilteach.
  Tha cuimhne aig a" bhalach coitcheann air ro-innleachd fiadhaich. Far an robh, cuideachd, bha eich agus daoine a" measgachadh ri chèile.
  Tha Oleg Akulov a 'magadh air:
  - Mo thruaighe bhon inntinn!
  Agus bidh airgead gu leòr ann!
  Agus an terminator boy anns a 'ghluasad ùr. Agus bheir a chasan rùisgte rudeigin agus tilgidh e e.
  Ghluais am balach genius:
  - Prìomh chlas agus companaidh "Adidas"!
  Thionndaidh taisbeanadh fìor fhionnar a-mach gu bhith fionnar. Agus cia mheud a mharbh Nadsaidhean. Agus mharbh an àireamh a bu mhotha den fheadhainn a bu mhotha na sabaidean donn.
  Tha Margarita cuideachd anns an t-sabaid. A" pronnadh armailtean cinnamon is stàilinn agus ròin:
  - Rèisimeid clisgeadh mòr! Bidh sinn uile a" draibheadh a-steach don chiste!
  Agus tha a claidhnean air am briseadh leis na Nadsaidhean. Tha an àireamh de luchd-sabaid donn air tuiteam mu thràth.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi eadhon nas fhuaire na panthers! Cruthaich gur e a h-uile duine as fheàrr!
  Agus bho shàilean lom na h-ìghne, mar pea le stuthan-spreadhaidh cumhachdach, thèid e a-mach.
  Agus buail air an nàmhaid.
  Agus bheir e agus brisidh e cuid den luchd-dùbhlain agus tancaichean agus eadhon plèanaichean.
  Agus tha Natasha ann an ùghdarras. Agus buailidh i an luchd-dùbhlain, agus cha toir i fhèin sliochd do neach sam bith.
  Cia mheud Nadsaidheach a tha air briseadh a-steach mu thràth.
  Agus tha a fiaclan cho geur. Agus tha na sùilean saphir. 'S e seo an nighean - a' phrìomh gu bàs. Ged a tha a h-uile com-pàirtiche aice - luchd-cùraim gu bàs!
  Tha Natasha ag èigheach:
  - Tha mi craicte! Bidh peanas agad!
  Agus a-rithist, gearraidh an nighean sìos mòran de Nadsaidhean le claidheamhan.
  Tha Zoya a" gluasad agus tha i air mòran de ghaisgich dhonn a ghearradh.
  Agus bidh casan lom a 'tilgeil snàthadan. Bidh gach snàthad a" marbhadh grunn Nadsaidhean. Tha na nigheanan sin gu math brèagha.
  Bidh Augustine a" toirt air adhart agus a" pronnadh luchd-dùbhlain. Agus aig an aon àm, chan eil e a 'dìochuimhneachadh a bhith ag èigheach:
  - Chan urrainn dhut teicheadh bhon chiste!
  Agus bheir an nighean a fiaclan agus rùisg i a fiaclan!
  Agus tha an ceann-dearg mar sin ... Gruaige a 'sruthadh sa ghaoith, mar bhratach proletarian.
  Agus tha a h-uile dad gu litireil a 'tighinn a-mach à fearg.
  Svetlana a ' dol a-nuas An seo gheàrr i tòrr chlaigeann agus tùir tanca. Gaisgeach a rùisg a fiaclan.
  A ' taisbeanadh na teanga. Agus an uairsin a 'sgoltadh bho connlach. An uairsin tha e ag èigheach:
  - Am bi sibhse marbh !
  Agus a-rithist, bidh snàthadan marbhtach ag itealaich bho a casan rùisgte, a bhuail saighdearan-coise agus itealain.
  Oleg Akulov leum is leum.
  Bidh balach casruisgte a" leigeil a-mach dòrlach de shnàthadan, a" leagail tancaichean, agus a" seinn:
  - Rachamaid a champachadh, fosgail cunntas mòr!
  Tha an gaisgeach òg aig a chuid as fheàrr.
  Tha e gu math sean, ach tha e coltach ri leanabh. A-mhàin gu math làidir agus fèitheach.
  Sheinn Oleg Akulov:
  - Na biodh an geama a rèir nan riaghailtean - brisidh sinn tron fraera!
  Agus a-rithist, chaidh snàthadan marbhtach agus briste a-mach às a chasan casruisgte.
  Sheinn Margarita le toileachas:
  - Chan eil dad do-dhèanta! Tha mi a" creidsinn gun tig saorsa!
  Thilg an nighean cascade marbhtach de shnàthadan a-rithist air na Nadsaidhean agus na tancaichean aca, a" leantainn:
  - Theid an dorchadas air falbh ! Bidh ròsan a" fàs!
  Agus an gaisgeach, cho luath 'sa thilgeas i pea le a h-òrdagan rùisgte, mar sin sa bhad dh'itealaich mìle Nadsaidhean suas dhan adhar. Seadh, tha arm na h-ìmpireachd dhonn, ifrinn a' leaghadh as fa chomhair ar sùl.
  Natasha ann an cogadh. A" leum mar cobra. A 'spreadhadh nàimhdean. Agus tha uimhir de Nadsaidhean a" bàsachadh agus plèanaichean a" tuiteam.
  Their nighean agus claidheamhan, agus gràinean air an gual, agus sleaghan. Agus snàthadan.
  Aig an aon àm, bidh e cuideachd ag èirigh:
  - Tha mi a 'creidsinn gun tig buaidh!
  Agus gheibh glòir nan Ruiseanach!
  Bidh òrdagan lom a" tilgeil snàthadan ùra, a" bualadh air luchd-dùbhlain.
  Zoya ann an gluasad fiadhaich. A 'toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Gearr iad ann am pìosan beaga.
  Bidh boireannach a" ghaisgich a" tilgeil shnàthadan le a corragan rùisgte. A" briseadh tro luchd-dùbhlain, agus mar a bhithear a" rughadh:
  Tha ar buaidh iomlan aig làimh!
  Agus giùlainidh e muileann fiadhaich le claidheamhan, a" sguabadh air falbh tancaichean. Is e seo dha-rìribh nighean coltach ri nighean!
  Ach chaidh cobra Augustine air an oilbheum. Tha am boireannach seo na trom-laighe airson a h-uile trom-laighe.
  Agus ma ghearras e e, tha e a 'ciallachadh gum bi e ga ghearradh.
  Às deidh sin, gabhaidh an ceann ruadh agus seinnidh e:
  - Fosglaidh mi na claigeann uile ! Tha mi nam aisling mòr!
  Agus a-nis tha a claidheamhan ann an gnìomh agus air an gearradh tro fheòil is meatailt.
  Bidh Svetlana cuideachd a 'dol air adhart leis an ionnsaigh. Chan eil breicichean aig a" chaileag seo. Cho luath 's a bhios iad a' sgoltadh, mar sin tha an àireamh de chuirp air a sgapadh, agus tha plèanaichean agus tancaichean a 'tuiteam.
  Bidh an neach-crìochnachaidh blonde ag èirigh:
  - Dè cho math 'sa bhios e! Dè cho math 'sa bhios e - tha fios agam air!
  Agus a-nis tha peas marbhtach ag itealaich bhuaipe.
  Oleg a-rithist ceud de na Nadsaidhean, a 'giùlan meteor, ghearradh dheth. Agus togaidh e boma agus tilgidh e e.
  Beag ann am meud, ach marbhtach ...
  Mar a bhriseadh tu ann am pìosan beaga.
  Rinn balach an neach-crìochnachaidh gàire:
  - Òigridh stoirmeil innealan uamhasach!
  Nì Margarita seo a-rithist ann am blàr.
  Agus gearradh sìos mòran de luchd-sabaid donn. Agus a 'gearradh beàrnan mòra.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - 'S e Lambada an dannsa againn air a' ghainmhich!
  Agus bhuail e le spionnadh ath-nuadhaichte.
  Tha Natasha air an ionnsaigh eadhon nas feargach. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Chan eil e math dhaibh a bhith an aghaidh nigheanan mar sin.
  Ghabh Natasha e agus sheinn i:
  - Tha ruith san spot na rèiteadair cumanta!
  Agus chaidh an nighean gaisgeil a-steach don luchd-dùbhlain le leithid de bhuillean.
  Agus tilgidh e diosgan cas-ruisgte.
  An seo ruith i am muileann. Ràinig tomad cinn an airm dhonn air ais agus na tancaichean a" losgadh.
  Tha i na bòidhchead sabaid. Beat thu fhèin armada cho buidhe.
  Tha Zoya a" gluasad, a" pronnadh a h-uile duine gun eisgeachd. Agus tha a claidheamhan mar siosar bàis.
  Tha an nighean dìreach àlainn. Agus tha a casan rùisgte a" tilgeadh snàthadan gu math puinnseanta.
  Dèan a" chùis air luchd-dùbhlain. Bidh iad a" tolladh an amhaich agus a" dèanamh chisteachan-laighe, a" toirt air tancaichean agus plèanaichean spreadhadh.
  Ghabh Zoya e agus rinn i squeak:
  - Mura h-eil uisge anns an tap ...
  Ghlaodh Natasha le toileachas:
  Mar sin is e do choire a th" ann!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeil rudeigin a mharbhas gu mionaideach. Is e fìor nighean nighean a tha seo.
  'S o 'chasan rùisgte, mar a dh'iticheas an lann. Agus buailidh e mòran de luchd-sabaid, a 'gearradh dheth tùir bho tancaichean.
  Augustine a' gluasad. Swift agus gun samhail na bhòidhchead.
  Dè am falt soilleir a th" oirre. Mar bhratach proletarian ag itealaich. Tha an nighean seo na fìor bhreabadair.
  Agus bidh i a 'gearradh luchd-dùbhlain - mar gum biodh i air a bhreith le claidheamhan na làmhan.
  Ceann-dearg, bastard damn!
  ghabh Augustine e, agus rinn e sgios :
  - Bidh ceann an tairbh - na falbh luchd-sabaid seòlta!
  Agus an seo rinn i a-rithist mòran de luchd-sabaid a phronnadh.
  Rinn Oleg Akulov gàire:
  - Na tha a dhìth ort! Seo an nighean!
  Dhearbh Margarita, a" tilgeil biodag le cas-rùisgte, a" briseadh dheth an turaid tanca:
  - Nighean mòr agus fionnar!
  Dh" aontaich Augustine le seo:
  - Tha mi nam ghaisgeach a bheir bìdeadh do dhuine sam bith!
  Agus a-rithist, le òrdagan lom, cuiridh e air bhog fear murt.
  Chan eil Svetlana ann am blàr nas ìsle na an luchd-dùbhlain. Chan e nighean, ach crìochnachadh le leithid de bhana-bhuidseach ann an lasraichean.
  Agus a" sgreuchail:
  - Abair speur gorm!
  Augustine, a 'leigeil a-mach lann le a cas-rùisgte, a' gearradh dheth an turaid tanca, air a dhearbhadh:
  - Chan eil sinn nar luchd-taic do mhèirle!
  Svetlana, a 'gearradh suas nàimhdean agus a' losgadh sìos plèanaichean, chirped:
  - Chan fheum amadan sgian ....
  Rinn Zoya squeak, a 'tilgeil snàthadan le a casan lom, tana:
  - Luidhidh tu dha o thri bocsaichean !
  Thuirt Natasha, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean:
  - Agus deanaibh leis air son sgillinn !
  Agus bheir na gaisgich agus leumaidh iad. Tha iad cho fuilteach agus cho fuar. Anns an fharsaingeachd, tha tòrr toileachas aca.
  Tha Oleg Akulov a 'coimhead gu math stylish ann am blàr.
  Sheinn Margarita:
  - Tha am buille làidir, agus tha ùidh aig a" ghille ...
  Chuir am balach sàr-mhath agus an seanailear air bhog le a chas rùisgte, leanabhach rudeigin mar propeller heileacoptair. Ghearr e dhà cheud ceann de na Nadsaidhean agus na tancaichean, agus dh"fhalaich e:
  - Gu math spòrs!
  Agus an dà chuid - balach agus nighean ann an làn obair fhosgailte.
  Oleg, a 'gearradh saighdearan donn, gurgled:
  - 'S bidh buaidh mhor againn !
  Fhreagair Margarita mar a leanas:
  - Bidh sinn a 'marbhadh a h-uile duine - le casan lom!
  Tha an nighean gu dearbh na neach-crìochnachaidh cho gnìomhach.
  Sheinn Natasha anns an ionnsaigh:
  - Cogadh naomh !
  Agus chuir an gaisgeach air bhog diosc-boomerang geur. Chaidh e ann an arc, gheàrr e sìos mòran de Nadsaidhean agus tùir tanca.
  Thuirt Zoya, a" leantainn air adhart leis a" mharbhadh:
  - Bidh e na bhuaidh dhuinn!
  Agus chaidh snàthadan ùra a-mach às a casan casruisgte. Agus bhuail iad mòran de luchd-sabaid agus itealain.
  Thuirt an nighean bhàn:
  - Thoir sùil air an neach-dùbhlain!
  Agus nochd i a teanga.
  Augustine, a 'crathadh a casan agus a' tilgeil swastikas le oir biorach, thuirt e:
  - Bratach Imperial air adhart!
  Dhearbh Svetlana gu furasta:
  - Glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus dh"èigh na nigheanan le chèile, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Cha chuir duine stad oirnn!
  Agus a-nis tha diosc ag itealaich bho chasan lom nan gaisgeach. Tha feòil air a reubadh agus tùir tanca ga leagail.
  Agus caoineadh a-rithist:
  - Chan urrainn dha duine a 'chùis a dhèanamh oirnn!
  Chaidh Natasha dhan adhar. Reub e luchd-dùbhlain agus vultures sgiathach, agus chuir iad a-mach:
  - Tha sinn nar madaidhean-allaidh, friogais an nàmhaid!
  Agus bho a corragan rùisgte, falbhaidh diosc gu math marbhtach.
  Bidh an nighean eadhon a" tionndadh ann an ecstasy.
  Agus an uairsin tha e a 'gearan:
  - Tha ar sàilean dèidheil air teine!
  Tha, tha na nigheanan gu math sexy.
  Oleg Akulov mu dheidhinn an ruis:
  - O, tràth, a 'toirt tèarainteachd!
  'S a dhuisg air na gaisgich. Bidh iad a 'gàireachdainn agus a' giùlan am fiaclan mar fhreagairt.
  Gheàrr Natasha sìos na Nadsaidhean agus rinn i squealed:
  - Anns an t-saoghal againn chan eil aoibhneas, gun strì!
  Fhreagair am balach:
  "Uaireannan chan eil sabaid spòrsail nas motha!"
  Dh'aontaich Natasha:
  - Mura h-eil neart ann, tha ...
  Ach tha na gaisgich againn an-còmhnaidh fallain!
  Thilg an nighean snàthadan air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte, shèid i suas tòrr tancaichean, agus sheinn i:
  - Tha 'n saighdear daonnan fallain,
  Agus deiseil airson gnìomh!
  Às deidh sin, gheàrr Natasha a-rithist na nàimhdean, a 'leagail tùir nan tancaichean.
  Tha Zoya na leanabh gu math luath. An seo chuir i baraille slàn air bhog aig na Nadsaidhean. Agus reub e mìle no dhà bho aon spreadhadh.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Na stad, tha ar sàilean deàlrach!
  Agus nighean ann an lace sabaid!
  Augustine ann am blàr cuideachd nach eil lag. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Mar gum biodh bho sguab slabhraidhean a 'bualadh a-mach.
  Agus a 'gearradh luchd-dùbhlain - a' seinn:
  - Thoir an aire, bidh e feumail
  Bidh pie anns an tuiteam!
  Bidh an diabhal ruadh dha-rìribh a" treabhadh ann am blàr mar dheamhan ann am bogsa-snaoisean.
  Agus seo mar a bhios Svetlana a 'sabaid. Agus gheibh na Nadsaidhean bhuaipe e.
  Agus ma bhuaileas i, buailidh i.
  Às an sin, bidh frasan fuilteach ag itealaich a-mach.
  Mhothaich Svetlana gu cruaidh nuair a chaidh frasan meatailt a-mach às a cas rùisgte, a leagh na claigeann agus na tùir tancaichean:
  - Glòir don Ruis, gu mòr eadhon glòir!
  Tha na tancaichean a' ruith air adhart...
  Roinnean ann an lèintean dearga -
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Seo na caileagan a thog na Nadsaidhean. Mar sin tha iad air an gearradh agus air an sgoltadh. Chan e gaisgich, ach dha-rìribh panthers a tha air an t-sreath a bhriseadh.
  Tha Oleg ann an cath agus a' toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Buailidh e iad gun truas, a" gearradh tro na tancaichean, agus a" sgiùrsadh:
  Tha sinn mar thairbh!
  Thog Margarita, a" pronnadh an airm dhonn agus a" gearradh tro na tancaichean:
  Tha sinn mar thairbh!
  Ghabh Natasha e agus rinn i caoineadh, a 'gearradh sìos na sabaidean donn còmhla ris na tancaichean:
  - Tha laighe a-mach à làimh!
  Reub Zoya na Nadsaidhean às a chèile, agus dh"fhuilig i:
  - Chan e, chan ann a-mach à làimh!
  Agus gabhaidh e mar an ceudna e, agus leigidh e a‑mach reultan a chas rùisgte, agus cuiridh e crìoch air mòran de na faisisteachan.
  Ghabh Natasha e agus rinn i squeak:
  - Tha an telebhisean againn air adhart!
  Agus bidh pasgan marbhtach de shnàthadan ag itealaich bho a cas rùisgte.
  Bha Zoya, cuideachd a" sgrios nan Nadsaidhean agus na tancaichean aca, a" magadh air:
  - Tha ar càirdeas na monolith!
  Agus a-rithist an leithid de thilgeil gu bheil na cearcallan a" blur anns a h-uile taobh. Is e seo nighean - cuir às do luchd-dùbhlain fìor.
  Gabhaidh an nighean le òrdagan rùisgte trì boomerangs agus cuiridh i air bhog iad. Agus dh'fhàs na cuirp às an seo eadhon nas motha.
  Às deidh sin, bheir am bòidhchead seachad:
  - Cha toir sinn tròcair air an nàmhaid ! Bidh corp ann!
  Agus a-rithist tha an rud marbhtach ag itealaich air falbh bhon t-sàil rùisgte.
  Thuirt Augustine cuideachd gu reusanta:
  - Chan e a-mhàin aon chorp, ach mòran!
  Às deidh sin, ghlac an nighean e agus choisich i casruisgte tro na maragan fuilteach. Agus mharbh i mòran de na Nadsaidhean.
  Agus mar a tha e ag èirigh:
  - Murt mòr!
  Agus a-nis bruthaidh e a cheann air an t-seanailear Nadsaidheach. Bris a chlaigeann, agus thoir a mach :
  - Banzai! Thèid thu gu neamh!
  Tha Svetlana gu math feargach leis an oilbheum, gu sònraichte a" leagail tancaichean, bidh i a" squeaks:
  - Cha bhith thu air do shàbhaladh!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich far a corragan lom. Mar a bhios i a 'briseadh tron a h-uile duine, thuit na plèanaichean. Agus gu mòr bidh eadhon an gaisgeach a" feuchainn ri rùsgadh agus marbhadh.
  Tha Oleg Akulov a 'magadh air:
  - òrd glòrmhor !
  Agus tha am balach cuideachd a 'tilgeil rionnag cho fionnar ann an cruth swastika le cas-rùisgte. Hibrid iom-fhillte.
  Agus thuit tomad nan Nadsaidhean.
  Rug Oleg:
  - Banzai!
  Agus tha am balach a-rithist ann an ionnsaigh fhiadhaich. Chan e, tha e dìreach a" faicinn cumhachd, agus bholcànothan a" gortachadh!
  Mairead a' gluasad. Bidh e a" reubadh bolg a h-uile duine.
  Tilgidh nighean le a cas a-mach leth-cheud snàthad sa bhad. Agus chaidh a 'mhòr-chuid a mharbhadh le gach seòrsa de nàimhdean, a' leagail an dà chuid tancaichean agus plèanaichean.
  Sheinn Margarita a thaobh sunnd:
  - Aon, dhà! Chan e duilgheadas a th" ann am bròn!
  Cha bu chòir dhut a bhith air do mhisneachadh gu bràth!
  Cùm an t-sròn agus an earball nas àirde le pìob.
  Biodh fios agad gu bheil fìor charaid an-còmhnaidh còmhla riut!
  Is e companaidh cho ionnsaigheach a tha seo. Bidh an nighean a" caoineadh agus a" sgreuchail:
  "Bidh Ceann-suidhe an Dragon gu bhith na chorp!"
  Natasha ann am blàr - dìreach seòrsa de terminator. Agus dh'eirich an rughadh :
  - Banzai! Faigh gu sgiobalta!
  Agus chaidh grenade far a cas-rùisgte. Agus tha na Nadsaidhean coltach ri tairnnean. Agus brisidh e tòrr mastodons agus innealan sgiathach, ifrinn.
  Seo an gaisgeach! A h-uile gaisgeach - gaisgeach!
  Tha Zoya cuideachd air an oilbheum. A leithid de ghalla feargach.
  Agus ghabh i e, agus rinn i gàire mu dheidhinn:
  - Is e ar n-athair an Dia Geal fèin !
  Agus tha e a 'gearradh muileann trì-fhillte aig na Nadsaidhean!
  Agus chrom Augustine air ais:
  - Agus tha mo Dhia dubh !
  Gu dearbha, is e an dearg an dearbh ìomhaigh de mheallta agus de mheanbh-chuileag. Airson nàimhdean, gu dearbh. Agus airson caraidean, tha i na leannan.
  Agus mar le òrdagan rùisgte bheir e agus tilgidh e. Agus mòran de ghaisgich na h-ìmpireachd donn, a bharrachd air na tancaichean agus na h-itealain aca.
  Dh'èigh an ceann ruadh:
  - Tha an Ruis agus an Dia dubh air ar cùlaibh!
  Gaisgeach le comas sabaid fìor àrd. Chan e, fo seo tha e nas fheàrr gun a bhith a 'gabhail dragh. Seach gu bheil tùir tancaichean gan reubadh agus sgiathan itealain faisisteach.
  rinn Augustine sgios :
  - Bidh sinn a" pronnadh a h-uile neach-brathaidh gu pùdar!
  Agus a 'magadh air a chom-pàirtichean. 'S e, chan e dìreach rudeigin a th' anns a 'chaileag lasrach seo a bheir sìth. Mur bi sìth marbhtach!
  Svetlana, a 'pronnadh na nàimhdean, a-mach:
  - Sguabaidh sinn san loidhne thu!
  Dhearbh Augustine:
  - Marbhaidh sinn a h-uile duine!
  Agus bho a casan rùisgte nigheanach gràsmhor, tha tiodhlac sgrios iomlan ag itealaich a-rithist! Agus spreadh na h-uimhir de thancaichean is plèanaichean gu sgoltagan beaga aig an aon àm.
  Sheinn Oleg mar fhreagairt:
  - Bidh banzai iomlan ann!
  Augustine, a" reubadh nan Nadsaidhean às a chèile le a làmhan rùisgte, gan gearradh le claidheamhan, agus a" tilgeil shnàthadan le a òrdagan rùisgte, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean sa bhad, a-mach:
  - Goirid a 'bruidhinn! Goirid a 'bruidhinn!
  Natasha, a 'sgrios na gaisgich dhonn, squeaked:
  - Ann an ùine ghoirid - banzai!
  Agus gearramaid luchd-dùbhlain le searbhas fiadhaich.
  Chuir Oleg Akulov, a 'gearradh sìos air luchd-dùbhlain, a-mach:
  - Chan e Sìonach a th" anns an gambit seo,
  Agus is e a" chiad turas, creid mise, Thai!
  Agus a-rithist, chaidh diosc biorach, gearradh meatailt a-mach à cas-rùisgte a" bhalaich. Gheàrr e dheth an dà chuid turaidean nan tancaichean agus earbaill an itealain.
  Sheinn Margarita, a" gearradh sìos gaisgich na h-ìmpireachd dhonn agus armachd nan tancaichean:
  - Agus cò gheibh sinn 's a bhlàr,
  Agus cò a lorgas sinn ann am blàr ...
  Na bitheamaid ri fealla-dhà le sin -
  Reubamaid as a chèile e!
  Reubamaid as a chèile e!
  Rinn iad obair mhath an uair sin leis na Nadsaidhean ... Agus rinn an Ruis Shobhietach a' chùis air an ìmpireachd dhonn aig àm stoirmeil ann am Moscow.
  Cha robh an cogadh seachad fhathast, ach bha cothrom aig an USSR mar-thà a' chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean fhèin. Mar sin bha aig an t-seisear ri stad a chuir air coileanadh an rùin fìor fhionnar.
  EACHDRAIDH CRIOSD OLEGHKA
  Bha buidheann beag siorcais a" coiseachd air rathad samhraidh a" Chrimea. B' e balach casruisgte, bàn de mu dhà dheug a' chiad fhear a choisich. Balach tana, ach sreangach ann an geàrr-chunntasan, agus choisich e san teas le torso rùisgte. Chaidh na h-asnagan a-mach, ach bha na veins mar uèir, fon cha mhòr dubh bho tan a" chraicinn.
  Lean caileag e. Falt aotrom donn air a losgadh sa ghrèin, mar chruithneachd ro-aibidh. Tha malaidhean na h-ìghne cuideachd aotrom, agus tha a h-aodann, bho dhuslach agus losgadh grèine làidir, coltach ri siopsaidh. Ach tha na feartan aghaidh glè bhrèagha, dìreach beagan biorach air sgàth tana. Tha an nighean caol, ann an dreasa cotan aotrom os cionn a glùinean. Agus cuideachd casruisgte, ged nach bi farmad agad ris an fheadhainn aig nach eil brògan ma choisicheas iad air rathad creagach a" Chrimea. Chan e a-mhàin gu bheil na clachan biorach, ach cuideachd teth ann an grian an t-samhraidh.
  Ach tha na caileagan agus am balach cleachdte ri casan rùisgte an dà chuid anns an teas agus anns an fhuachd, agus chan eil an casan umha agus na buinn le bonn a" toirt aire do na trifles sin.
  Air an cùlaibh tha creutair grinn. Geal, ach le stiallan donn. Cub tìgear albino grinn. Cuideachd emaciated, uamhasach acrach, a 'glacadh dealain-dè air falbh agus purring.
  Air cùl guailnean na h-ìghne tha hurdy-gurdy ann an làmhan cuid de ghoireasan. Air a luchdachadh beagan agus am balach. Tha iad air a bhith a" coiseachd bho thràth sa mhadainn. Chaidh am balach air shard botal. Agus dh"fhairich e pragt tron callus, bha e bacach. Agus mar sin tha na buinn rùisgte air an leagail, agus bidh na callus a" tachdadh à clachan geura, teth.
  Rinn an nighean gàire agus thuirt i:
  - Bi faiceallach Olezhka! Aig amannan bidh iongnadh air na rathaidean!
  Ghabh am balach gu feargach:
  - Tha, chan eil dad uamhasach, eadhon fuil! Ach dè a bheir sinn biadh dha Fimbo!
  Ghabh an nighean anail domhainn agus thuirt i:
  - Seadh, chaidh cuilean an tìgear seachad! Feumaidh e feòil! Cha mhair e fada air na tha air fhàgail!
  Fhreagair am balach le gàire:
  - Tha moran dachas le daoine beartach. Theagamh gun òl sinn feòil. Agus tha thu fhèin, Natasha, cuideachd air cuideam a chall ...
  Chrath an nighean i fhèin agus thuirt i:
  - Agus tha e freagarrach dhomh! Mheudaich sùbailteachd eadhon!
  Agus leum an nighean suas agus thionndaidh i air a ladhar. Bha Olezhka a 'feadalaich le meas, agus bha cuilean an tìgear a' fàs.
  Thàinig cuimhneachain air an aisling a-mach, cuimhneachain meallta, ach cho coltach ri feadhainn fìor.
  O chionn bliadhna no dhà bha iad anns an aon bhuidheann siorcas, a chuir fios gu Tiomnadh an t-Sluaigh agus a chaidh a chur fodha. Ghabh Natasha pàirt cuideachd, agus a rèir fathannan, chuir i eadhon an aghaidh an t-Seanalair. Agus a-nis chaidh i timcheall na Ruis casruisgte agus gun tàmh. Anns a 'gheamhradh, ghluais iad gu Iran, Iraq, far an robh iad a' pleadhadh air na leòidean cas agus a 'toirt seachad cuirmean. As t-samhradh chaidh sinn sìos dhan Ruis. Bha eòlas aig Natashka air grunn chànanan, nam measg Peirsis, agus theagaisg e Oleg Akulov.
  Tha e eadhon èibhinn coiseachd timcheall Ioran ann am brat-ùrlair, ach le casan casruisgte. Bhris iad an coileanadh, agus o chionn ghoirid bha Fimbo aca. Cuideachd fògarrach, à buidheann air choireigin. Bèist de bhòidhchead annasach, ach uamhasach borb. Chaidh stocan thuige gu sgiobalta, ged a chruinnich na cuileanan tìgear mòran dhaoine. Ach anns na beagan làithean a dh "fhalbh, tha sreath dorcha air a thighinn don bhuidheann. Air adhbhar air choreigin, cha d" fhuair nighean bhrèagha, balach agus cuilean tìgear albino airgead sam bith. Agus bha an t-acras orra. Agus as miosa buileach, bha an t-acras air a fhulang le creachadairean beaga.
  Shuidh an triumvirate sìos aig an fhorc. Roinn Olesya dà bhuntàta eadar am balach, agus thug i an t-aran gu lèir don tìgear. Dh'ith e e gu sanntach agus dh'iarr e tuilleadh. 'S truagh gu bheil e ag èigheach cho mòr ... Mar chuilean. Agus dè an tè sgìth.
  Sheas Natasha suas gu daingeann, agus bhuail i a buinn rùisgte, dusty, callused:
  - Chaidh! Leig leinn aoigheachd a thoirt dha na h-uaislean!
  Mar-thà choinnich a 'chiad dacha riutha mì-chàirdeil. Dhiùlt an dorsair a leigeil a-steach agus ghairm e Natasha siùrsach.
  Bha an dàrna turas nas fheàrr. Leig boireannach aois trithead "s a còig dhomh a dhol a-steach. Dh" atharraich Oleg gu bhith na taidhrichean dubhach, agus rinn e carragh gu socair. Dh'fheuch Natasha. Tha an ìomhaigh girlish aice de gymnast gu math deas. Cha robh mòran eòlach air Fimbo, ach leum e cuideachd tron chearcall, a bha Natashka a 'cumail le òrdagan rùisgte, le buinn chruaidh, ach gun a bhith a' call gràs. Bha a 'bhoireannach glè thoilichte agus dh' fhaighnich i do Oleg:
  - 'S e deagh chliù a th' annad!
  Fhreagair am balach gu feargach:
  - Chan e clown a th" annam, ach acrobat agus beagan juggler!
  Dh"fhaighnich a" bhean:
  - Loisg e!
  Thòisich Oleg Akulov a 'tilgeil rudan le toileachas, a' cleachdadh chan ann a-mhàin a làmhan, ach a 'tilgeil dheth na Seiceach a bha mar-thà brònach, agus casan cloinne lom, tana. A" toirt a-steach peann agus cìr na laighe air a" bhòrd.
  Dh"fhaighnich a" bhean-uasal, le gàire gu toilichte:
  - Agus is i a' bhean so do mhàthair ?
  Chrath Oleg a cheann.
  - Chan e, a chompanach!
  Chrath a" bhean-uasal.
  - Tha, tha i ro òg ... A bheil pàrantan agad?
  Rinn an gille osna gu socair.
  - Chan eil mi eòlach air mo phàrantan!
  Rinn a" bhean-uasal osnaich gu brònach agus fhreagair i:
  - Dilleachdan ! Uill, tha brògan agam bhon t-seann mhaighdeann-mhara fhathast! Thoir leat iad!
  Dh'fhalbh am fear-coise, a' gearan, a' falbh. Rinn Natasha gàire toilichte. An sin thàinig am fear-coise. Bha na brògan air an caitheamh mar-thà agus le leathar briste.
  Dh"èigh a" bhean-uasal:
  - Tha mi fhìn ann am fiachan agus, gu mì-fhortanach, chan urrainn dhomh barrachd a thoirt seachad!
  Ghlac Natashka a 'bhròg agus thug e taing don mhaighstir le bacadh. An uairsin dh"fhàg iad am bothan. Rinn an nighean èigheach gu feargach:
  - Airson a leithid de neach-reic sgudail, cha toir e barrachd air nicil. Wow, luchd-saoghal agus truagh! Agus dè an ùine a thug e!
  Thuirt Oleg Akulov:
  'S e latha fada a th' ann, gheibh sinn barrachd!
  Aig an ath dhacha, eadhon nas lugha fortanach. Chaidh gabhail riutha, ach an dèidh a 'choileanaidh cha d' fhuair iad ach truinnsear de na bha air fhàgail bhon bhòrd. Ach shluig cuilean an tìgear beò iad. Co-dhiù is e sin an prothaid.
  Ach aig a 'cheathramh dacha, spreadh caip Seiceach a' bhalaich, agus bha aige ri leantainn air adhart a 'cluich casruisgte, a-mach à èideadh. Agus cha tug iad dhomh ach dime.
  Aig a' chòigeamh dacha cha robh iad ceadaichte. Air an t-siathamh, bha grunn chloinne ann, a thòisich, an dèidh dhaibh an tìgear a chuairteachadh, air cèicichean a thilgeil a-steach. Bha iad cuideachd a 'làimhseachadh Olezhka. Dh"ith am balach acrach an uachdar le seoclaid le toileachas. Ach bha aca ri obair. Cha robh a" chlann airson a dhol air falbh airson ùine mhòr. Thug am bàrd sùil cuideachd air a" choileanadh. Chòrd e gu sònraichte ri coileanadh an gymnast Natasha. Dh'iarr e orm a dhèanamh a-rithist grunn thursan. An uairsin thug e cèic dhan nighinn cuideachd. Thug e ùine mhòr, agus bha a 'ghrian mu thràth a' dol sìos. Agus cha do phàigh iad ach dà hryvnia.
  Aig a 'cheann thall, chuir am maighstir a spòg air cas rùisgte Natasha agus dh' èigh e:
  - Le do choltas, faodaidh tu airgead mòr a chosnadh ann an dòigh eile!
  Tharraing Natasha air ais:
  - A-riamh! Cha tèid mi dhan phannal!
  Rinn am bartender gàire agus thuirt e:
  - Tha e nas duilghe do nighean siorcais fear-bainnse prothaideach a lorg na boireannach le deagh bhuadhan.
  Thuirt Natasha casruisgte gu seòlta:
  - Ach tha gaol nas fhasa!
  Ach fichead kopecks tha cuideachd airgead. Faodaidh tu botal vodca a cheannach dhaibh mu thràth. Ann an suidheachadh sam bith, chaidh pìos feòla a thoirt don chub tìgear. Reic Natasha na brògan airson seachd kopecks. Bha gu leòr aca ri ithe.
  Tha e mu thràth a" fàs dorcha, agus cha bhith thu a" coiseachd timcheall an dachas. Thuirt an nighean bhrèagha Natasha gu daingeann ri Oleg:
  - An tèid sinn do'n tigh-òsda ?
  Chrath am balach le misneachd.
  - Cha tèid! Tha e a" teannadh a-steach an sin!
  Dh" aontaich Natasha cas-rùisgte agus lùbte:
  - Agus dlùth-leanaidh druing air mhisg mi. Lorgaidh sinn àite dhuinn fhìn ann an uamh, agus mus tèid sinn dhan leabaidh snàmhaidh sinn.
  Chrath am balach. Bha iad a" snàmh ann an linne an fhàsaich. Bha an t-uisge blàth agus saillte. Bha meas aig Oleg Akulov air figear Natasha, gu math fèitheach agus caol. Cha robh coltas gu robh a corp tana idir, ach bha e gu math co-sheirm. Tanned, gymnast nighean. Mar a tha i gu gnìomhach a 'togail a gàirdeanan agus a casan. Mar panther air an t-sealg.
  Chuimhnich Oleg air an obair mu Mowgli. Bha sgeulachd èibhinn ann mu bhalach a chaidh a thogail am measg mhadaidhean-allaidh. Rudeigin coltach riutha. Bidh thu a 'coiseachd mun cuairt, ach tha thu saor, tha thu a' faicinn uiread. Tha an aon dachas sòghail, cuid le fuarain agus deilbheadh. Glè bhòidheach. Gu sònraichte as t-samhradh sa Crimea. Gu h-iomlan, tha an samhradh na àm math. Tha e nas miosa sa gheamhradh. Eadhon ann an Ioran agus Iorac tha e fuar air an oidhche. Bidh iad gu tric a" gluasad air an oidhche gus cumail blàth, a" cadal a-muigh.
  An dèidh ionnlaid gu leòr a dhèanamh, thuit am balach agus an nighean nan cadal. Tha iad òg, fallain, air an trèanadh. Bidh iad a" cadal mar bheathaichean fiadhaich: gu fuaimneach, gun a bhith a" toirt aire don uachdar cruaidh. Agus dè, nuair nach fheum corp fallain leapannan iteach. Agus tha e glè mhath cadal a-muigh.
  Ach aocoltach ri beathaichean, bidh daoine a 'faicinn aislingean ... Bha Oleg a' bruadar mu dheidhinn mar a thàinig e gu bhith na bhalach cabin air bàta spùinneadair agus a 'sabaid. Le sabre, a" toirt ionnsaigh air saighdearan Sasannach ann an èideadh. A 'gearradh sìos agus a' sgrios nàimhdean. An seo tha am balach a" bualadh le cas-rùisgte anns a" ghrein. A" leum suas agus a" pronnadh Bhreatainn. Dash eadar nàimhdean. Bidh iad a 'tuiteam, a' gearradh agus a 'bualadh. Agus togaidh am balach suas an dàrna sàbh. A 'giùlan a' mhuilinn, agus gu math maighstireil. Tha am balach gu math ciallach...
  Bhuaileadh a shàilean lom, cruinn, cas air smiogaid oifigear nèibhidh. Agus tha fear le fiaclan air a leagail agus glaodh fiadhaich ag itealaich thairis air a 'bhòrd.
  An uairsin tha balach ann an geàrr-chunntasan, aig a bheil a fhèithean leacach a" priobadh mar thonn mara ann an stoirm, a" ruith muileann-gaoithe le claidheamhan agus a" gearradh dheth cinn sa bhad.
  Bidh iad a" roiligeadh air an deic daraich agus bidh caileagan breagha, curvaceous gan tilgeil len casan lom, seductive agus bewitching.
  Ach tha aislingean neo-shoilleir agus chan eil cuimhne agad ach air feartan cumanta bhuapa.
  An ath latha, feumaidh tu a dhol dhan dachas a-rithist. A bharrachd air an sin, thèid am marbhadh, agus bu chòir an cuilean tìgear a bhiadhadh.
  Dh'fheuch an nighean ri coimhead sunndach agus gàire. Tha i ro mhaiseach, agus bha dorsan an fhir-faire gu toileach air am fosgladh air a son. Ach an seo rinn iad seirbheis mòran na bu mhiosa. Anns a" chiad dacha, bha na daoine-uasal gu deònach a" coimhead an dealbh-chluich aca. Bu toil leis an duine-uasal gu sònraichte a bhith a" coimhead air na casan rùisgte, fèitheach, tana aig Natasha, le buinn pinc agus lùb eireachdail de shàilean cruinn. Ach an seo cha robh iad a 'frithealadh ach na bha air fhàgail bhon bhòrd, a bha air a bhiadhadh gu cuilean tìgear.
  Chùm iad i san dàrna taigh airson ùine mhòr, agus bhuail am maighstir eadhon an nighean leis a" chas ollaidh seductive. Thug a' bhean-uasal seachad Olezhka gu cèic. Thug iad dhomh dime. Bha an ath dhà dhachas falamh - cha d' thàinig na h-uaislean.
  ionnsaigheach le corp brèagha, làidir agus falt blàth lus, thuirt Natashka ann an troimh-chèile:
  - Seadh... Chan urrainn dhut fortan a dhèanamh an seo!
  Rinn Olezhka gàire gu feargach:
  - Tha e nas fheàrr a bhith a 'sealg airson mèirle! Nas prothaidiche!
  Choimhead Natasha suas mar fhreagairt agus sheinn i:
  - Dè an speur gorm. Chan eil sinn nar luchd-taic do mhèirle!
  Chan fheum duine sanntach sgian - seallaidh tu sgillinn copair dha agus dèan leis mar as toil leat!
  Bha an ath dhacha air a chomharrachadh le meud mòr agus sòghalachd iongantach. Bha na fuarain air an òrachadh agus air an spùtadh gu h-àrd anns na speuran. Aig an t-slighe a-steach bha dìtheanan air an sgeadachadh gu sòghail. A" sealltainn dheth a sàilean rùisgte agus a glùinean tana, ann an dreasa ghoirid ghrinn, bha eadhon nàire air Natasha leis an t-sealladh a bha i coltach ri tramp.
  Dh"èigh an t-àrd fhear-coise:
  - Chan eil sinn a 'toirt do na bochdan!
  Fhreagair an nighean:
  - Tha sinn an t-siorcas! Leig leinn bròn a chuir air falbh!
  Rinn Natashka feadan agus thog i a cas rùisgte, fèitheach. Leum an cuilean tìgear geal a-null agus rinn e gàire èibhinn san adhar. Chuir Olezhka cearcall suas, agus shleamhnaich Fimbo a-steach e agus thionndaidh e bun os cionn a-rithist e.
  Bha an ceannard-coise a" feadalaich agus a" gàireachdainn:
  - Chan eil sin dona! Faodaidh tu a dhol seachad!
  Chaidh am balach agus an nighean a-steach don gheata. Bha cuilean tìgear geal a" ruith a-steach cuideachd. Bha maighstir tìr-mòr dìreach a" faireachdainn sgìth anns an lùchairt sòghail aige mar dhùthaich. Na shuidhe ann an coille air beulaibh bòrd sòghail, bha duine uasal uasal a" cagnadh feòil reamhar agus air a nighe sìos le fìon daor bho chuach òir. Ri thaobh shuidh boireannach òg, brèagha ann an dreasa sgeadaichte le seudan. Air an veranda leum nighean mu sheachd bliadhna a dh'aois ann an èideadh snasail agus glè choltach ri bean a 'mhaighstir, cha robh ach a falt nas aotroime.
  Bha am maighstir a" deàrrsadh air Natasha. Tha i dìreach mu choinneamh bean. Blàth vs. brunette, caol, fèitheach, figear caol vs lànachd. Craiceann seoclaid dorcha an aghaidh pallor uaislean. Gun teagamh, rinn an duin"-uasal uasal sùil gheur air an nighinn, a casan casruisgte, cìochan àrda, meadhan tana. Seadh, smaoinich am maighstir, tha mo bhean air fàs reamhar. Agus seo ... dè am figear - dìreach ìomhaigh den t-seann ghaisgeach ban-dia Athena.
  Thòisich Natasha agus Oleg a 'cluich àireamhan. Dannsa Natasha ann an aon mheasgachadh, a bha a 'còrdadh ris na fir cho mòr. Chluich Oleg Akulov a-nis ann an taidhrichean agus lèine-T gleansach. Bha casruisgte eadhon dòigh air choireigin na bu bheairtiche na bha e ann an Seiceach. Bha am balach a" snìomh, a" dèanamh corran, a" leum. Thog Natashka suas e air a làmh sìnte a-mach. Leum an cuilean tìgear geal tro chearcaill, gàirdeanan agus casan, a" dol tro siosar.
  Chluich Natasha am fonn air gùrdaidh beag hurdy cuideachd. Bha am balach a" juggling. An uairsin rinn an nighean juggled, an uairsin bha iad còmhla. Agus chan ann a-mhàin le làmhan, ach le casan lom, sùbailte, le corragan teann mar an fheadhainn aig muncaidhean. Bha e ri fhaicinn mar a bha am maighstir a' sealltuinn gu sanntach air casan rùisgte na h-ighinn, agus a' gabhail anail gu trom, mar gu 'm biodh e air a chaitheamh.
  Bha an luchd-ciùil siorcas lùthmhor, a 'snìomh gu mòr. Rinn Natasha eadhon corran dùbailte, agus choisich iad air an làmhan còmhla. An uairsin leum an cuilean tìgear a-rithist tro na cearcallan, a chùm Natashka le a òrdagan rùisgte.
  Rè a 'chuirm, bha an nighean a' snìomh agus a-nis agus a-rithist a 'sgreuchail le meas. Mhol Barin agus a bhean gu socair. Ach bha e follaiseach gun robh iad toilichte.
  Aig a' cheann thall, sheinn am balach agus an nighean, agus tha an guthan mìorbhaileach, làn-fhuaimneach. Às deidh sin, chùm Natasha ad a-mach airson airgead a chruinneachadh. Bha i cho breagha, cha mhòr gun robh i air a chòmhdach leis a" mheasgachadh. Rinn am maighstir-mòr gàire, agus thuirt e:
  - Bha mi aon uair 'am bhaigeir, de theaghlach uasal, mi-fhìn. Agus fhuair e air a bhith na mhillean-fhear agus cheannaich e tiotal prionnsa dha fhèin. Dè as urrainn uaireigin agus gum fàs thu beairteach!
  Fhreagair Natasha le gàire:
  - Tapadh leat, a Mhòrachd!
  Thuirt Barin gu tioram:
  - Ach stròdhail, cha'n fhaigh saoibhreas ! Mar sin, tha mi a 'moladh gun reic thu dhomh am beathach beag agad.
  Rinn Natasha gàire làidir agus thuirt i:
  - Is e Fimbo ar caraid, chan eil e ri reic!
  Rinn am maighstir gàire gu feargach agus thuirt e:
  - Sin a chanas iad mar as trice nuair a tha iad airson prìs àrd a bhriseadh! Ach chan urrainn dhut mo mhealladh! Tha fios agam cia mheud! Bidh mi a" tabhann chervonets, agus chan e leth-dhusan a bharrachd!
  Chrath Natasha a ceann.
  - Tha mi duilich, a dhuine uasal, ach chan eil an caraid seo ri reic! Chan ann airson airgead sam bith!
  Bha am prionnsa ri feirg:
  - Seadh, bu choir dhuit a bhi toilichte gu'm faor mi thu o'n eallach sin. Feumaidh tìgear fortan airson a bhiadhadh. Agus nuair a dh'fhàsas e suas... A bheil thu a' smaoineachadh gum bi cead agad a dhol timcheall a' bhaile le creachadair mòr cunnartach?
  Bha Natasha bhòidheach air a nàrachadh, agus a h-aodann le dath grèine air a h-aodach. Gu dearbh, uaireannan thàinig an smuain air dè a bu chòir a dhèanamh le Fimbo nuair a dh'fhàsas e suas. Mar-thà a-nis tha na poilis a' coimhead ceasnachail orra, ach dè thachras às dèidh beagan mhìosan?
  Ann an suidheachadh sam bith, feumaidh tu dealachadh ri Fimbo a dh'aithghearr. Tha deich rubles cuideachd airgead. Faodaidh tu cuilean a cheannach agus a thrèanadh. Bidh an cù ag ithe nas lugha, agus faodaidh tu siubhal leis airson bliadhna. Sàbhail beagan airgid agus is dòcha gnìomhachas fhosgladh. No leum a-mach ann am pòsadh ... Tha i brèagha, figured.
  A" meurachadh gu nearbhach a casan fèitheach, seductive, dath umha le a corragan rùisgte, dh" fhan Natasha leisg, thuirt ciall cumanta gum biodh cuilean tìgear na b" fheàrr dheth le prionnsa na bhith leis an acras le buidheann a bha air seachran. Agus ma dhealaich thu ri creachadair, tha e nas fheàrr a dhèanamh a-nis, nuair a tha cothrom mar sin air nochdadh.
  Ach an uairsin bhreab nighean a" mhaighstir, nighean le boghaichean air an sgeadachadh le neamhnaidean, a casan agus rinn i sgreuchail:
  - Tha mi ag iarraidh tìgear! Tha mi ag iarraidh tìgear geal!
  Shìn am prionnsa a làmh, agus bhuail e a dhòrn:
  - Dùn do chab! A-nis tha mi a 'dèanamh gnìomhachas!
  Dh"èigh a" bhean:
  - Na bi ag èigheach ris an leanabh!
  Bha an nighean, a rèir coltais, air a milleadh, agus cha robh eagal oirre. Ach a" leum air ais, dh"èigh i na bu shàmhaiche:
  - Ceannaich dad! Ceannaich cuilean tìgear... Thoir dhomh ceud rubles!
  Thuirt a" bhean ris an nighinn aice le gàire:
  - Faodaidh am beathach seo a bhith cunnartach... 'S e creachadair a th' ann agus bidh e ag ithe nigheanan beaga!
  Chrath am maighstir a chorragan agus thuirt e:
  - Is e am facal mu dheireadh còig-deug rubles! Faigh air do ghlùinean nas motha, cha chuir mi ris!
  Thilg Natasha, a" cromadh gu h-ìosal, slige a bha steigte às a cas lom rùisgte agus dh" fhaighnich i gu modhail:
  - Am faod sinn ar n-aithriche, a Shoisgeulachd ?
  dh'eirich am prionnsa :
  - Chan eil! Airson an turas mu dheireadh, tha mi a 'faighneachd, a bheil thu a' toirt seachad cuilean tìgear airson còig-deug rubles?
  Chrath Natashka a ceann agus chrom i air a" ghreabhal gharbh leis a cas rùisgte, sheunta, ghràsmhor, chiseled.
  Dh'fhaighnich maighstir tìr-mòr gu co-sheòrsach:
  - Dè an t-ainm a th" ort?
  Fhreagair an nighean le gàire:
  - Natasha.
  Rinn am prionnsa gàire gu h-obann.
  - A bheil cead-siubhail agad? Seallamaid!
  Chrath Natasha agus thionndaidh i bàn, an dath dòrainneach a" nochdadh tro a craiceann ollaidh. Bhuail am prionnsa a làmhan agus dh"èigh e:
  - Gabh iad agus cuir fios gu na poileis! Ghoid iad mo thìgear agus mo fhàinne daoimein!
  Ghlaodh an nighean le tlachd:
  - Bravo athair!
  Thug na dìthean ionnsaigh air Natasha. Cha do chuir an nighean an aghaidh, ged a bha i làidir gu corporra. Bha i fhèin agus Olezhka ceangailte le ròpaichean agus glaiste san làr ìseal. Thàinig na poileis gu sgiobalta cuideachd.
  An dèidh èisteachd ris a 'phrionnsa, chuir iad geimhlean air Natasha agus Oleg Akulova air an làmhan agus an casan. A bharrachd air an sin, bha meudan sònraichte aca airson clann. Anns an robh mèirlich òga air an ceangal.
  Às deidh sin, chaidh an nighean agus am balach a thoirt don phrìosan. An sin bha iad air an roinn. Chaidh Oleg a thilgeil a-steach don làr ìseal, far an robh dusan balach shackled mar-thà, agus chaidh Natasha a thilgeil a-steach do chill le boireannaich. Cha robh e milis. Tha stench anns na ceallan, an àite taigh-beag tha toll anns an làr, tha e tais agus leth-dhorcha. Bha na balaich air an cumail ann an geimhlean, rud a tha gu math mì-ghoireasach. Tha làmhan agus casan air an crathadh. Tha e duilich gluasad timcheall ann an seòmar gann. Cha robh iad a 'biathadh ach aran agus uisge, uaireannan thug iad measan grod.
  Shuidh iad an sin gus an deuchainn. An uairsin bha dùil ri na balaich le saothair chruaidh no le fasgadh prìosain. Boireannaich, cuideachd, an dàrna cuid gu saothair chruaidh ann an Siberia, no gu Meadhan Àisia airson buain cotan, no don phrìosan le obair ann am factaraidh sam bith airson biadh riaghaltais. Agus ron deuchainn, faodaidh tu suidhe a rèir toil nan ùghdarrasan. A bharrachd air an sin, chaidh na prìosanaich a shlaodadh cuideachd.
  Aig an aon àm chaidh òrdachadh Oleg agus Natasha a bhith air an sgapadh. Chaidh am balach agus an nighean a sgoltadh chun na sliasaid agus a shìneadh air na gobhair. Bha dithis phoileasman air gach taobh dhiubh. Chuir oifigearan èigneachaidh lagha na slatan ann an mortar le uisge saillte. Shèid iad tron adhar, a" leagail boinneagan. Agus an uairsin, sa bhad, le òrdugh, bhuail na balaich is na caileagan air an druim.
  Ghlan Natasha agus Oleg Akulov am fiaclan gu teann gus nach sgàin iad. Chaidh an spanking a thomhas. Chaidh na poileis an sàs le dealas meadhanach, dìreach a" dèanamh an dleastanas. Dh'fhuiling am balach agus an nighean, a 'tarraing anail gu mòr,. Às deidh dusan buille, spreadh an craiceann agus dòrtadh fuil. Bha e gu math goirt.
  Rinn an ceannard, a bha air ceud buille òrdachadh, gàire. Ma thilgear dheth ionganna nam peacach, is ann mar sin a tha aobhar Dhè. Bidh iad an uairsin a" deàrrsadh saothair chruaidh fad-beatha.
  Airson mèirle gu sònraichte mòr, airson an oidhirp air beatha a" phrionnsa agus a bhean agus a nighean. Agus an uairsin thionndaidh e a-mach gu robh iad a" coimhead airson Natasha mar neach-taic ann am murt an riaghladair. Ann an suidheachadh sam bith, thèid an nighean a ghluasad gu Siberia gu bràth. Mar an nighean bheag. Mar sin is dòcha gum biodh e na b" fheàrr a bhith fo bhròn.
  Dh'fhuiling Oleg Akulov agus Natasha gu misneachail a h-uile ceud buille gun a bhith a 'call mothachadh agus gun a bhith a' dèanamh fuaim. Ach thionndaidh an druim gu bhith na bhreugan fuilteach. Às deidh sin, chuir iad geimhlean orra a-rithist agus thilg iad dhan phrìosan iad.
  Bha am balach na laighe air na bùird, bha a stamag agus a bhroilleach mì-chofhurtail, agus chaidh druim an leanaibh gu lèir a bhriseadh.
  Don òganach, na h-eucoraich, clann tana, tana, a 'bualadh an slabhraidhean, a' sgoltadh:
  - Uill, ciamar a chaidh a ghoirteachadh?
  Rug Oleg Akulov air na balaich eile agus thuirt e:
  - Trivia! Mar a bhios mosgìoto a" bìdeadh!
  Bha am balach as sine, a bha a 'coimhead mu chòig bliadhna deug a dh'aois, cuideachd le ceann air a chrathadh agus an aon fhear anns a' chill aig an robh brògan, ged a bha e garbh le buinn fiodha, a 'coimhead air Oleg Akulov le spèis. Cha robh am balach, aig nach robh falt fionn fhathast air a ghearradh dheth, na ghealtaich sam bith. Agus esan, a' togail a làmh ri Oleg, thuirt e:
  - 'S e mèirleach a th' annam Pretzel! An aon fhìor thug am measg seo ... - Sheall an athair òg mun cuairt agus lean e air. - Air dhuit ceud buille fhaotainn, Cha d' thug thu glaodh no osnaich, a' nochdadh gur duine fìrinneach thu. Seo mo làmh dhut, agus a-nis tha thu mar bhràthair dhomh!
  Chrath Oleg làmhan leis an ùghdarras bheag. Ged a bha e gu ìre mhòr ag iarraidh teicheadh às a 'phrìosan anns an robh claisean, agus bha e na phòcaid. Agus tha an cùl cho briste agus gun gluais thu beagan - bidh e goirt.
  Bha na prìosanaich òga a' faighinn cuibhreannan - seòrsa de bhrochan, uisge agus aran. Chan eil am biadh, gu dearbh, gu diofar, ach cha leig iad leat bàsachadh leis an acras. Bha eòlas-inntinn meadhanach làn aig an àrd-athair, agus a rèir coltais dh'ith e chan ann a-mhàin fo shealbh na stàite.
  Gu dearbh, nochd nighean a dh'aithghearr. Thug i dha basgaid isbean, aran geal, agus botail bhainne.
  Ghabh an athair-cèile e fhèin e agus an uairsin shleamhnaich Oleg a-mach à flasg de leaghan geal:
  - Deoch beagan!
  Ghabh Oleg sip bainne, bha e coltach gu robh e gu math blasta don bhalach acrach agus air a bhualadh agus dh" fhaighnich e don athair:
  - An roinn thu an tar-chuir leis an fheadhainn eile?
  Chrath Krendel a cheann.
  - Gu dearbh chan eil!
  Dh'fhaighnich am balach a chaidh a bhualadh:
  - Agus carson?
  Fhreagair an t-athair òg le dùrachd:
  - Cha robh iad airidh air! Chan eil annta ach mèirlich agus mèirlich, no eadhon dìreach vagabonds.
  Thuirt Oleg gu loidsigeach:
  - Ach is daoine iad mar an ceudna agus tha e duilich dhoibh air aon chuibhrionn prìosain !
  Dh'fhàs am pretzel gu cruaidh.
  - Mairidh! Agus bidh thu taingeil gun tug mi bainne dhut ri òl. Agus chan fhaigh thu sin idir.
  Bha Oleg dha-rìribh ag iarraidh leum suas agus bualadh air an stiùiriche seo, ach às deidh ceud lashes cha robh neart aige leum suas. Às deidh a leithid de spangachadh, eadhon inbhich, bidh fir fallain gu tric a "bàsachadh, chan ann mar leanabh.
  Dh'fhàs am balach, an dèidh ithe agus bainne, trom a-rithist agus thòisich e a 'cadal ann am bruadar, agus tha seo a' tachairt.
  Bha e a" bruadar gur e Jim Hawkins bhon nobhail ainmeil Treasure Island a bh" ann.
  Nuair a bha Seòras an Spùinneadair a" beucaich:
  - Ròstadh sàilean a" bhalaich seo!
  Chrath Iain Silver.
  - Toirmisg mi am balach seo a mharbhadh, agus mar sin feumaidh sinn aoigheachd. Ach chan eil e an dùil a shàbhaladh bho chràdh. Bu chòir dhuinn faighinn a-mach càite an do ghabh e Espanyola.
  Bha na spùinneadairean gu math sgìth dheth. Leum iad suas chun a" bhalaich Jim. Reub iad a chulaidh mharaiche agus thoinn iad a ghàirdeanan. B" àbhaist dha Jim a bhith a" ruith casruisgte air an t-soitheach, a bha na bu chofhurtaile air deic rèidh, gu sònraichte anns na tropaigean. Ach a" dol don dùn, chuir e air a bhrògan. Ach anns a" jungle faodaidh tu ceum a chuir air nathair no biastag.
  A-nis thug na spùinneadairean na bòtannan far a" bhalaich le toileachas. Bhuail fear dhiubh an leathar rèidh, snasta, cha mhòr gun chaitheamh.
  Ruith Seòras a mheur air cas-rùisgte a" bhalaich agus thug e fa-near:
  - Deagh shàilean airson am frioladh!
  Bha làmhan Junge ceangailte air a chùlaibh agus chuir e dubhan orra. An uairsin thòisich iad air Jim a thogail air a 'chrann. Theannaich an ròpa, chaidh muineal a" ghille suas, agus thòisich e air lùbadh air adhart.
  Thug Seòras grèim air guailnean a" bhalaich. Bha Jung a" snìomh mun cuairt le sgreuchail cràdh, a chorp boghach deugaire ceithir-bliadhna-deug na sheasamh dìreach.
  Bha na spùinneadairean toilichte leis an aonta. Thog fear dhiubh cuip mara le seachd earbaill agus shlaod e i.
  Chuir Iain Silver stad air:
  - Stad! Tha am balach tapaidh agus canaidh e a h-uile dad gun chràdh. Innis dhomh, c'àit an do ghabh thu Espaniuil ?
  Dh'èigh Jim Hawkins, ged a bha eagal air mu phian:
  - Cha 'n abair mi !
  Silver dh'àithn:
  - Tòisich!
  Thàinig a" chuip a-nuas air druim yoongi agus spreadh an craiceann tana sa bhad. Ghlan am balach fhiaclan agus dh'fhuirich e sàmhach. Agus bhuail an spùinneadair e. Cho-dhùin Jim cumail suas ris an deireadh. Ged a dh'innis aodann toinnte yoongi dha dè a chosg e dha.
  Bhuail an spùinneadair am balach air a dhruim, agus an uairsin ghluais e gu na taobhan. Bhuail e an dà chuid air an stamag agus air a 'bhroilleach. Bhiodh Jim a" suirghe leis a h-uile buille, uaireannan a" magadh air caoineadh a" teicheadh às a bhilean teann. Ach fhuair am balach òg fhathast grèim air na glaodhan mòra.
  Mu dheireadh, thilg ceann Sheumais gu lag agus thuit e air a thaobh. Chaochail am balach, a 'call mothachadh.
  Fhuair na spùinneadairean bucaid uisge, oir bha tobar anns an taigh-bhloc. Agus dhòirt e thairis air ceann fionn yoongi.
  Thàinig Jim gu na mothachaidhean aige. Dh"fhaighnich Iain Silver ann an guth socair:
  - Innsibh dhomh c'àit an d' thug sibh thairis an long, 's bheir sinn bhàrr na raic thu !
  Bha am balach òg a" gàireachdainn:
  - Cha 'n abair mi !
  Thug Seòras lòchran as a phasgan agus chùm e suas ris an teine e. Bhris lasair. Grinning, thuirt an spùinneadair eòlach:
  - Uill, a bhalaich a" chabair, frithidh sinn do shàilean a-nis!
  Bha Jim Hawkins air chrith. Thàinig an lòchran le teine gu cas rùisgte a" ghille. Agus an uairsin bha an creachadair lasair a" reamhrachadh sàil lom an deugaire mhì-fhortanach. Bha bonn a' bhalaich meadhanach garbh. Ruith e casruisgte air an deic, ach ann am Breatainn fhèin sa gheamhradh choisich e le brògan agus cha robh a chasan gu math cruaidh. Mar sin bha am pian trom.
  Rinn Jim Hawkins sgreuchail.
  Thuirt Iain Silver gu cruaidh:
  - Uill, innis dhomh c'àit an do ghabh thu Espaniol ?
  A dh" aindeoin fàileadh feòil loisgte agus am pian uamhasach, dh" èigh Jim:
  - Chan eil! Cha bhi mi ag ràdh!
  Chuir Seòras an lasair gu bonn lom eile a" bhalaich. Dh'fhàs fàileadh feòil briste nas làidire.
  Thòisich Young Hawkins air tachdadh, thionndaidh aodann òg bàn, agus thuit a cheann air ais air a thaobh.
  Thuirt Iain Silver ann an tòna misneachail:
  - Gu leòr leis! Rud eile, loisgidh sinn a chasan agus cha bhith e comasach don bhalach coiseachd. Agus tha mi airson gun tèid e còmhla rinn a-màireach agus gum faic e buaidh nan spùinneadairean a ghlac an ulaidh!
  Dh" aontaich Seòras ri seo:
  - Gu ceart! Coisichidh e leinn, sàiltean loisgte tron fheur gheur agus nan clachan. Bidh sinn ga shlaodadh le ròp timcheall a mhuineal, agus airson a" bhalach cabin bidh e na chràdh a bharrachd!
  Chrath Iain Silver.
  - Anns an eadar-ama, leig leis a bhith a 'crochadh air a' chrann gu madainn!
  
  
  A-MHÀIN AON mheatair de fhortan
  GNIOMHARA
  Cha robh ach aon mheatair air an taobh chlì na mhèinn Ruiseanach air an deach an long-chogaidh Petropavlovsk a spreadhadh, agus tha cùrsa eachdraidh air sgèile a 'phlanaid Talamh gu lèir air atharrachadh.
  . PROLOGUE
  Chaidh am mèinn, air an deach an long-chogaidh Petropavlovsk a sguabadh suas, seachad air dìreach aon mheatair air an taobh chlì. Agus mar thoradh air an sin, cha do rinn an armachd spreadhadh. Agus cha d' fhuair an long-chogaidh ach milleadh beag agus thill i gu Port Artair fo a cumhachd fhèin. Bha an Àrd-mharaiche Makarov, a bha air a shàrachadh tron oidhche leis an oighre aige Kirill Romanov, gu math diombach leis fhèin nach robh e air òrdugh a thoirt seachad a bhith a" tràladh an uisge timcheall a" phuirt le luchd-sgrios. Rinn bàta eile milleadh air mèinn cuideachd.
  Ach bha a h-uile dad an ìre mhath saor, agus ann am beagan làithean bha e comasach na soithichean a chàradh a-rithist.
  Gu ruige seo, chan eil dad dona air tachairt. Ach dh" fhaodadh e a bhith nas miosa, mar a thachair anns a" chruinne-cè far an do bhàsaich an Àrd-mharaiche Makarov cho gòrach agus cho gòrach.
  Ach anns an t-saoghal seo, tha e - duine airidh, dàn a thomhas a-mach ùine nas fhaide.
  Am bi e comasach dha Àrd-mharaiche Makarov a chleachdadh agus a bhith na phrìomh chomanndair nèibhidh, an coimeas ri Ushakov, mar eisimpleir? No co-dhiù, cha bhith eadhon an tàlant air leth aig Admiral Makarov gu leòr airson a "chùis a dhèanamh air Iapan. A tha a-nis tòrr nas làidire aig muir. A bharrachd air an sin, dh'fheumadh dà long-cogaidh eile a bhith air an càradh.
  Ach, chan eil an Admiral Makarov a 'call cridhe. Agus gu pearsanta, còmhla ris an luchd-obrach càraidh, thòisich e air cur às do làr nan soithichean. A bharrachd air an sin, tha naidheachd ann cuideachd bho St. Petersburg gun tig sguadran Baltic gu teasairginn, agus an uairsin bidh buannachd shoilleir aig an Ruis.
  Bidh na Seapanach, gu dearbh, a 'gabhail brath air a' mhionaid agus a 'feuchainn ri saighdearan a thoirt gu tìr nas fhaisge air Port Artair. Ach bha na saighdearan Ruiseanach, a 'gabhail brath air an stoirm, comasach air dà rèisimeid de ìmpireachd na grèine a mharbhadh. Agus cuir air dòigh.
  An uairsin chaidh ceithir longan-cogaidh de sguadron a 'Chuain Shèimh ath-nuadhachadh aig astar luath.
  Agus chaidh plana meallta a thabhann don Àrd-mharaiche Makarov le ceannard an sgriosadair. Leis gu bheil Togo an-còmhnaidh a" gluasad air an aon shlighe, cuir bagaichean de mhèinnean na shlighe. An tè a chaidh a dhèanamh ann am fìor eachdraidh, ach dìreach le aon sgriosadair. Agus bha an Àrd-mharaiche Makarov a 'cur luach air a' bheachd sa bhad agus dh'òrdaich e a h-uile soitheach iomchaidh a chleachdadh.
  Ach gu dearbh, an dèidh fathann a thòiseachadh airson dì-ghalarachadh gur e dìreach eacarsaichean a tha seo.
  Agus bheir sin buaidh air na mucan-mara fhathast.
  Bha an reasabaidh sìmplidh ach èifeachdach. A bharrachd air an sin, cha deach duine a leigeil a-mach à Port Artair, agus cha b" urrainn do luchd-brathaidh Iapanach an rud fhèin innse.
  Agus bha an toradh iongantach. Sa bhad shèid dusan bàta mòr Iapanach suas agus thòisich iad a" dol fodha. Loisg an fheadhainn eile gu neo-chinnteach anns a h-uile taobh.
  Agus an uairsin nochd sguadron Makarov, a bha mar-thà nas làidire na na Seapanach. Agus thòisich cath borb.
  Bha sligean Ruiseanach na bu mhotha a" tolladh armachd agus a" bualadh nas cinntiche. Tha na soithichean fhathast làn de ghunnaichean agus de sheòladairean, gu math ùr. Agus stiùir Admiral Makarov bho shoitheach-mara aotrom agus gu math sgileil. A bharrachd air an sin, chaidh na Seapanach ann an clisgeadh còmhla, agus mar sin a 'cuideachadh obair nan Ruiseanaich. Seadh, agus chaidh am bratach a bu mhotha na dùthaich na h-àrd-ghrian fodha, agus is gann a chaidh Togo a shàbhaladh bhuaithe. Ach bha an admiral seo ann an strìopachas.
  Agus thionndaidh am blàr gu bhith na bhuille iomlan de na Seapanach. Is e dìreach ribe sìmplidh, buille bhon chùl a cho-dhùin toradh a" chogaidh aig muir. Thachair Tsushima an rathad eile, nuair a dh" fhuiling cabhlach Iapanach call mòr agus sguir iad a bhith ann. Is e seo blàr agus call nan samurai, àrd, le bàs còrr is dà mhìle dheug seòladair agus gun a bhith a 'cunntadh nam prìosanaich.
  Bha na Ruiseanaich ann an clisgeadh sònraichte agus loisg iad gu ceart.
  Cha robh fios aig na gunnaichean aca air ionndrainn agus teagamhan. Agus tha na Seapanach air fàs gu bhith nan treud leantainneach.
  Mar thoradh air cho furasta "s a bha buaidh na Ruis bha mòran a" beachdachadh air arm Iapan gun luach. Uill, dè a thoirt à Àisia? Uill, bhathas den bheachd nach robh buaidh an Admiral Makarov cho glòrmhor. Uill, cò rinn e a" chùis?
  Is fhiach aon saighdear Ruiseanach deich Iapanach.
  Gus faighinn thairis air, agus air tìr, rinn an Seanalair Kuropatkin a 'chùis gu tur air na Seapanach, agus eadhon le beagan dòrtadh fala. Airson an d"fhuair e searmonan marasgal achaidh. Agus nas fhaide air adhart, an tòir air an samurai, dh'fhuadaich e Korea dhiubh. Ann am blàr, cha robh armachd gu leòr aig na Seapanach fhathast, agus bha iad gu tur gun chuideachadh.
  An uairsin dh'iarr am Mikado sìth. Dh"iarr an Ruis air Iapan druim Kuril a thilleadh, suas gu cnàimhneach Hokkaido agus eilean Taiwan. Mar sin chaidh Iapan a ghluasad gu na crìochan a bh" aice roimhe.
  Agus thàinig orra airgead-dìolaidh de bhillean rubles òir Ruiseanach a phàigheadh.
  Dh" ainmich an Ruis Corea mar neach-dìon agus mheudaich i a buaidh ann am Manchuria. Goirid, thàinig Mongolia cuideachd fo thaic na Ruis. Thòisich am pròiseas airson ceangal saor-thoileach de thalamh Shìona agus cruthachadh Zheltorossia.
  Gu nàdarra, chan eil ar-a-mach agus Didòmhnaich fuilteach. Air a 'chathair-rìgh tha an autocratic Tsar Nicholas II, aig a bheil ùghdarras am measg nan daoine air fàs gu mòr.
  Agus leis nach robh aimhreitean ann, dh" fhuiling an Ruis, às deidh dhaibh crìonadh ann an amannan ar-a-mach is aimhreit a sheachnadh, àrdachadh eaconamach luath. Agus mar sin ann an 1914 thàinig barrachd adhartais eaconamach, agus ullachadh na b" fheàrr, don Chiad Chogadh. Agus bha barrachd sluaigh aig an Ruis, ri linn mar a chaidh pàirtean de Shìona agus Coirèa a chur an sàs. Agus tha am bàsmhorachd mar thoradh air an t-suidheachadh eaconamach nas fheàrr nas ìsle na ann an eachdraidh fhìor, agus tha fàs sluaigh nas motha.
  Mar sin, tha an Ruis tsarist nas làidire na às aonais Admiral Makarov. Agus gu dearbh cha robh buaidh air cabhlach a" Bhaltaig. Agus chaidh barrachd itealain a dhèanamh, nam measg Ilya Muromets agus Svyatogor, agus chaidh na tancaichean Luna-2 a-steach don t-sreath le gunnaichean inneal agus slighean àrd-astar. Bha an t-arm rìoghail glè làidir.
  Bha an Àrd-mharaiche Makarov fhathast trì fichead sa còig bliadhna a dh'aois ann an 1914, agus chaidh a chur an dreuchd mar cheannard air a' chabhlach anns a' Bhaltaig. Agus tha nàmhaid na Ruis tòrr nas ùghdarrasaiche na Iapan. Is e sin a" Ghearmailt Kaiser.
  Air an t-slighe, còmhla ris na buannachdan, bha buannachdan aig a 'bhuaidh thairis air an samurai cuideachd. A-nis bha Iapan deiseil airson a dhol a-steach don chogadh air taobh na Gearmailt. Mar sin dh'fheumadh an Ruis tsarist feachd mòr a chumail san taobh an ear.
  Thog na Seapan a-rithist cabhlach agus bha iad deiseil airson dìoghaltas. Agus is e seo minus anns an dreach. A bharrachd air an sin, tha an Tuirc air taobh na Gearmailt agus an Ostair-Ungair.
  Mar sin, dh'fheumadh an Ruis a bhith a 'sabaid an aghaidh ceithir stàitean, ach a-mhàin Bulgaria, agus cha robh toradh a' chogaidh soilleir.
  Ach, tha a" Ghearmailt cuideachd a" dèanamh cogadh air dà thaobh agus a" lìbhrigeadh a" phrìomh bhuille san taobh an iar.
  Chaidh an t-sabaid bhon fhìor thoiseach airson an Ruis nas soirbheachaile na ann an eachdraidh fhìor. Gu sònraichte, mar thoradh air an àireamh-sluaigh nas motha, agus an ìre as àirde den eaconamaidh, cha robh an arm aig àm sìthe anns an Ruis aon gu leth, ach cho mòr ri trì millean, agus mìle rèisimeid. Mar sin faodaidh tu barrachd shaighdearan a thilgeil dhan bhlàr.
  A bharrachd air an sin, làthaireachd barrachd itealain a bhom na Gearmailtich agus an caraidean.
  Mar sin ghlac saighdearan Ruiseanach Prussia an Ear agus chuir iad bacadh air Koenigsberg. Agus dh'fhàillig oidhirp Hindenburg air briseadh troimhe. A" toirt a-steach taing do bhomadh saighdearan Gearmailteach.
  Agus aig muir, fhad 'sa tha na Seapanach a' feitheamh, agus tha an Admiral Makarov a 'sabaid ris na Gearmailtich.
  'S e cabhlach na Gearmailt an dàrna fear san t-saoghal às dèidh Bhreatainn. Ach ciamar a tha thu a 'cunntadh. Theagamh gum bi barrachd bhàtaichean-cogaidh aig an Ruis, ach tha iad sgapte thar trì cuantan, agus tha aon dorn aig na Gearmailtich. A bharrachd air an sin, gu dearbh, tha Cabhlach Bhreatainn ann. Ach tha e cuideachd sgapte thairis air ceithir cuantan. Agus chan eil na Breatannaich ann an cabhag sam bith gus an Ruis a chuideachadh.
  Mar sin feumaidh cabhlach a" Bhaltaig, air a stiùireadh le Makarov, sabaid leis na Gearmailtich leis fhèin. Aig deireadh an Lùnastail, tha an aimsir blàth agus grianach.
  Àrd-mharaiche agus gaisgeach cogadh Iapanach air bàta-mara gluasadach aotrom. Is e seo an innleachdas aige.
  Agus leis gu bheil sgioba bàta-mara aotrom air a dhèanamh suas de nigheanan a-mhàin.
  Tha na caileagan uile òg, caol, lùthmhor agus ann an aon bicini. Bidh iad a" lasadh le casan rùisgte agus sàilichean cruinn, lom.
  Chan eil aig na bàtaichean-mara ach aon ghunna, ach fear dusan òirleach. Agus bidh na nigheanan ga riaghladh gu sàr-mhath.
  Thuirt Natasha, a 'crathadh a fèithean bhoilg, ag èigheach:
  - Airson an Àrd-mharaiche Makarov againn!
  Agus leis an t-sàil rùisgte thug i a-steach don tilgeadh. Agus bha e furasta a phutadh leis na caileagan, a 'socrachadh an casan lom, chiseled an aghaidh an deic armachd.
  Rinn Zoya an nighean, a 'putadh tro thaigh-òsta a' bhàis, squeak:
  - Airson Nicholas II!
  Thuirt Augustine le a glùin lom:
  - Airson an Fatherland - ar màthair!
  Thuirt Svetlana, a" stampadh a casan rùisgte:
  Marbhamaid na Gearmailtich!
  Agus a-nis tha am projectile air a bhualadh a-steach don bharaille agus tha na caileagan ag amas air an targaid. Air thoiseach air grunn chabhlach Gearmailteach. Thathas den bheachd gur e arm na Gearmailt an fheadhainn as làidire san t-saoghal. Agus nach eil e cho furasta dèiligeadh ris.
  Ach an uairsin bidh an dusan òirleach a" spìonadh a-mach rudeigin marbhtach. Agus bidh e ag itealaich - tha seo anns an inneal-sgrios adhartach Gearmailteach. Bidh e a 'bualadh air fìor mheadhan na deic, agus tha an soitheach a' sgoltadh na dà phàirt.
  Tha Natasha ag èigheach aig mullach a sgamhanan:
  - Tha sin fìor mhath!
  Tha Zoya a" dearbhadh, a" stampadh a casan rùisgte:
  - 'S e sàr-chlas a th' ann!
  Ghiùlain Augustine a fiaclan agus thuirt i:
  - Dèanamaid e ann an dòigh ùr!
  Mhothaich Svetlana gu làidir, sùilean boillsgeach:
  - Agus bidh gearradh concrait ann!
  Agus tha a cànan cho lùthmhor.
  A-rithist, bidh na caileagan, a 'gabhail fois air an sàilean lom, cruinn, a' draibheadh an tilgeadh a-steach don chanan. Tha iad air an stèidheachadh gu làidir airson sabaid an aghaidh na Gearmailt Kaiser.
  Tha Makarov ag aideachadh gu dòigheil. Tha cabhlach na Ruis deiseil airson duel aig astar. Tha gunnaichean sàr-mhath aige agus seòladairean sàr-mhath. Mar sin gheibh na Gearmailtich e.
  Agus tha cuideachd nigheanan agus balaich anns a 'chabhlach a thèid iarraidh air an dòigh seo gu Kaiser Wilhelm.
  Thuirt an Àrd-mharaiche Makarov, a" toirt seachad òrdughan:
  - Dùin a h-uile teine air an t-soitheach Gearmailteach as fhaisge ort!
  Agus feumaidh mi ràdh gun do dh'obraich e. Agus thòisich na gunnaichean Ruiseanach air bàta-mara an Kaiser a sgrios, agus chaidh e fodha cha mhòr sa bhad.
  Thuirt Natasha, an caiptean seo cha mhòr rùisgte den chiad ìre ann am bikini:
  - Buail sinn an nàmhaid le marbhadh!
  Dhearbh Zoya, a" stampadh a casan lom:
  - Buailidh sinn a-rithist e!
  Agus an seo a-rithist tha an projectile marbhtach bhon chuileag Ruiseanach ag itealaich.
  Tha Svetlana a 'caoineadh:
  - Airson an Ruis agus a 'bhan-dia Lada!
  Bidh làthaireachd a" bhàis a" bualadh air an sgriosadair agus ga roinn na dhà phàirt. Agus a-rithist tha an soitheach Gearmailteach a 'dol fodha.
  Tha Augustina, an nighean ruadh sin aig a bheil falt copar-dearg a" sruthadh mar bhratach proletarian, a" dearbhadh:
  - Is sinne na nigheanan as ceart san t-saoghal!
  Tha Valentina, an nighean seo ann am panties a-mhàin, agus le nipples sùbh-làir air broilleach tana, a" dearbhadh:
  - Glòir do dhùthaich Nicholas II!
  Tha Victoria, nighean le casan rùisgte air a bheil tanachadh agus a tha coltach ri seoclaid, ag èigheach:
  - Agus glòir don Àrd-mharaiche Makarov!
  Tha Natasha, a" stampadh a cas-rùisgte, a tha gu math gràsmhor agus fèitheach, a" dearbhadh:
  - Agus glòir do Makarov!
  Tha Zoya a" cur ris:
  - Agus glòir don Ruis tsarist!
  Bidh Augustina, còmhla ri caileagan eile, a 'tarraing suas tilgeadh marbhtach eile, a' squeals:
  - Agus glòir dha ar sinnsearan uile agus diathan Ruiseanach!
  Agus a-nis tha na caileagan, a 'cur cuideam air na cuirp fèitheach aca, a' draibheadh taisbeanaidh bàis trom gu armachd cumhachdach.
  Agus mar sin chuir na bòidhchead an gunna dusan òirleach. Agus a-nis chaidh tiodhlac marbhtach a" bhàis a spìon às a" ghunna. Bha na caileagan le toileachas eadhon a" slaodadh an casan rùisgte, chiseled.
  Agus às deidh dha itealaich thairis air an projectile, bidh armadillo a 'bualadh air a' Ghearmailt Kaiser Gearmailteach. Mar thoradh air buille neo-mhearachdach, ghabh eadhon bàta cho mòr agus a roinn ann an trì pàirtean.
  Thilg na caileagan suas an làmhan agus rinn iad squealed:
  - Air son solas co-chomuinn nan righrean !
  Seo Natasha a-rithist a 'toirt seachad òrdughan. Agus tha na caileagan a 'rèiteach le casan rùisgte, chiseled. Agus slaod projectile eile, gu math marbhtach.
  sheinn Augustine:
  - Buailidh sinn an nàmhaid gu cruaidh!
  Thuirt Svetlana le spionnadh:
  - Ar Ceannard Admiral Makarov spòrs!
  Thuirt Natasha, a" giùlan a fiaclan:
  - Bithidh a h-uile rud quasar leinn -
  Tha Kaiser na Wilhelm meadhanach!
  Agus ghabh na caileagan, a' gabhail fois an sàilean lom, cruinn, iad fhèin suas agus shlaod iad tiodhlac marbhtach a' bhàis.
  Agus mar sin phut iad e le casan rùisgte a-steach do bhrat a" ghunna. Air a chur fo chasaid agus thòisich e air a stiùireadh.
  Sheinn Natasha le dealas:
  Thug Monomakh dheth a chaip,
  Sgrios mi mullach mo chinn!
  Thuirt Zoya, a" stampadh a cas-rùisgte:
  - cosgais dealain,
  Buail an gunna!
  Agus a-nis tha an tiodhlac bàis a chuir na caileagan ag itealaich le ròin fhiadhaich. Agus a-nis tha am projectile coltach ri lupanet ann am meadhan an armadillo. Agus mar a thèid a bhriseadh gu tur. Gabhaidh e cuideachd agus roinnidh e na leth. Agus bidh e a 'frasadh anns a h-uile taobh.
  Agus thèid builgean le fuarain. Agus tha e a" lasadh suas gu mòr.
  Bidh na nigheanan gu litireil a" sgreuchail le toileachas. Agus stomp iad len casan rùisgte. Gu dearbh, faodaidh eadhon a 'Ghearmailt Kaiser uabhasach a' chùis a dhèanamh leotha.
  Àrd-mharaiche Makarov le misneachd a 'stiùireadh a' bhlàir. Bidh na soithichean aige a" gluasad gu sgileil agus a" sgaoileadh buillean air Gearmailtich Rìgh Wilhelm.
  Bidh Natasha cuideachd a 'ruith gu math luath. Tha na sàilean pinc, lom aice a" lasadh mar chasan nigheanan beaga draoidheil agus glè bhrèagha. Agus gaisgich eile, cuideachd, tha na buill as ìsle math.
  Bidh iad a-rithist a" draibheadh an projectile a-steach don bhalla. Tha cabhlach Kaiser rudeigin mì-rianail. Tha na bàtaichean aige a' cur bacadh air a chèile a dh'aindeoin an àireamh mhòr.
  Bidh Admiral Makarov a" cleachdadh a chabhlach gu sgileil. Tha teine stèidhichte air a 'phrìomh bhratach. Agus tha e air a bhualadh.
  A bharrachd air an àrd-mharaiche, chan eil ach aon fhear air an t-soitheach-mara - am balach cabin Olezhka. Tha e a" coimhead beag, ach lùthmhor, agus tha a shàilean rùisgte, leanabachd a" priobadh a h-uile àm agus a-rithist.
  Tha Jung air a bhith aithnichte bhon Chogadh Russo-Iapanach. Tha còrr is deich bliadhna air a dhol seachad, agus tha e fhathast na leanabh. Ach b 'e esan a shàbhail an àrd-mharaiche agus an long-chogaidh "Petropavlovsk", mar a tharraing e an seòladair bhon stiùir, agus ghluais e beagan air a' chuibhle stiùiridh, agus cha robh bìdeadh na mèinne marbhtach.
  Bha an gille an sàs aig aois deich, ach bha e cho luath 's nach b' urrainn aon nighean cumail suas ris agus e glè làidir.
  Bha e fhathast air a chumail anns na gillean cabin, ged a b' urrainn dhan ghille iasg seanalair Iapanach a-mach às an uisge agus fhuair e crois airson seo.
  Ach bhon a dh'fhuirich e na leanabh, bha e fhathast air a liostadh gu foirmeil mar bhalach cabin.
  Ach rinn am balach an obair as cudromaiche ann am blàr - thug e co-chomharran an t-seilg agus cha do chaill na caileagan.
  Thuirt Admiral Makarov:
  - Seadh, is math a rinn thu a bhalaich shìorraidh! Bu chòir òrdugh a thoirt dha airson seo.
  Thuirt Anastasia, an caiptean den chiad ìre:
  - Agus gluais e gu na h-oifigearan!
  Chrath Makarov.
  - Chan eil sin ri ràdh!
  Agus a-rithist tha peilear marbhadh a" leantainn, agus an turas seo tha prìomh bhàta na Gearmailt a" dol fodha. Agus leum na mìltean de sheòladairean Kaiser dhan uisge. Is e fìor bhuille uamhasach a tha seo.
  Bidh am balach beag a" gàireachdainn le toileachas. Ged a tha e dha-rìribh, tha e ag obair air misean. Feumaidh duine inbheach bhon aonamh linn air fhichead obrachadh a-mach an neo-bhàsmhorachd a thug na diathan-demiurges Ruiseanach seachad. Agus airson ceud bliadhna feumaidh e a bhith na bhalach deich bliadhna a dh'aois.
  A 'frithealadh aig an àm seo Tsarist Ruis. Agus a-mhàin an uair sin a 'fàs suas ri dusan bliadhna. An toiseach, bha coltas inntinneach air a bhith nad leanabh a-rithist. Ach a bhith ann an 1904, gun telebhisean, eadar-lìon, coimpiutair, fòn, fòn' smart ', laptop, agus mar sin air adhart, chan eil e cho math. Gu h-àraidh ma tha thu cuideachd a 'fuireach anns an taigh-feachd, agus a h-uile duine ga mheas mar bhalach, le sealladh iomchaidh. Fìor, gu corporra tha thu nad bhalach gu math làidir, agus fada nas luaithe na duine àbhaisteach, agus nas cudromaiche, chan urrainn dhaibh do mharbhadh - tha thu air neo-bhàsmhorachd fhaighinn mar-thà agus feumaidh tu obrachadh a-mach.
  Agus dè an cumhachd a th" agad thairis air do cho-aoisean! Às deidh na h-uile, tha a 'chlann a' toirt spèis agus spèis mhòr do neart agus comasachd.
  Agus thàinig Oleg gu bhith na bhalach cabin air sgàth a chomasan corporra leanaban.
  Aig deich bliadhna a dh'aois, tha thu fhathast na snot, agus gu dearbh, cha robh eadhon balach cabin airson a thoirt. Ach ghabh Oleg agus chrom e na h-ìnean gu furasta le a làmhan agus nicil. Thug so buaidh air a' chaiptein a' cheud inbhe, agus dh' aontaich e an gaisgeach òg a thoirt air a luing.
  Agus cha b 'fhada gus an do thòisich na seòladairean a' toirt spèis don bhalach neo-àbhaisteach làidir agus luath a thog cuideaman trom agus a 'sabaid ris a h-uile duine air a làmhan. A bharrachd air an sin, rinn Oleg dàibheadh gu math domhainn, a 'fuireach gun adhar airson ùine mhòr, agus cha robh eagal air an fhuachd. Ruith mi casruisgte agus ann an geàrr-chunntasan ann an sìde sam bith agus cha robh mi fiù 's a' sreothartaich. Agus bha a òrdagan rùisgte cho geur agus cho lùthmhor. Dh'fhaodadh am balach fiù 's an cleachdadh airson acair a thogail air slabhraidh, no crochadh bun-os-cionn.
  Agus ann an corraich, dh'fhaodadh am balach dusan seòladair a sgapadh agus armachd trom a thogail thairis air a cheann.
  Mar sin bha Oleg airidh air spèis uile-choitcheann agus chòrd e ris. Dh" fhan e glè làidir, ach "na bhalach.
  Agus a-nis bha e a 'comharrachadh a' ghunna, a 'socrachadh a shàilean lom, cruinn air a' mheatailt.
  Agus sheinn:
  - Chan eil ar "Varyag" pròiseil a 'gèilleadh don nàmhaid, chan eil duine ag iarraidh tròcair!
  Sheall cabhlach an tsarist aerobatics àrd. Agus laigh a shligean sìos gu math iomchaidh.
  Rinn Admiral Makarov mòran airson seòladairean agus oifigearan a thrèanadh. Bha an sguadron aige làidir. Agus gaisgich de chàileachd àrd.
  Seo na bàtaichean-cogaidh "Glory", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Alexander the Third", "Nicholas the First" a 'sabaid gu fìor èifeachdach. Agus loisg na sgiobaidhean aca gu ceart.
  Ach gu dearbh, cha b" urrainn dhaibh a bhith mar bhalach bhon aonamh linn air fhichead.
  Agus cha robh nigheanan anns an àireamh sin air bòrd.
  Sheinn Olezhka, a" comharrachadh nan gunnaichean aig an targaid agus a" gabhail fois air a chasan rùisgte, leanabhach:
  - Dia sàbhail an righ
  Uachdaran làidir...
  Rioghachadh air son glòire
  Glòir dhuinn!
  Agus bha Natasha, a" losgadh peilear agus a" lasadh a sàil rùisgte, ag èigheach:
  Dèan riaghladh air eagal nàimhdean,
  Orthodox Tsar ...
  Agus an sgioba casruisgte gu lèir de nigheanan ann am bikinis, air an togail ann an sèist:
  Rioghaich air son glòire, air son ar glòire !
  Agus bheir na caileagan a-rithist tiodhlacan-bàis, feachd ro-mharbhtach, agus bidh iad a" dol fodha air longan a" Kaiser, a" seinn gu sunndach, dùrachdach:
  - Air sgàth an athar-righ,
  Bheir mi breith air gaisgeach !
  Agus nuair a thòisicheas an t-sabaid
  Bi nad Satan!
  . CAIBIDEIL #1
  Às deidh bàs a" phrìomh luinge agus call mòr, thòisich na Gearmailtich a" teicheadh. Lean na bàtaichean aca, a 'cumail suas coltas òrdugh, air ais. Agus bha na soithichean Ruiseanach a-nis a 'losgadh às an dèidh.
  Agus chaidh am blàr a bhuannachadh dha-rìribh, ged a bha cha mhòr cabhlach iomlan Kaiser Germany an aghaidh sguadran a" Bhaltaig. Agus is e seo an dàrna, no cha mhòr an dàrna cabhlach san t-saoghal.
  Is dòcha gu bheil cabhlach na Ruis mar-thà air fàs nas lìonmhoire na am fear Gearmailteach, ach tha e sgapte thairis air ceithir cuantan, agus an seo bha cha mhòr a h-uile feachd aig a" Ghearmailt.
  Agus chaill i gu sàr-mhathas Makarov.
  Bha an nighean, a 'stampadh a casan rùisgte, a' cur dragh air mòran. Ghluais am bàta-mara aca, gun a bhith slaodach, air cùl nan Gearmailteach. Agus chomharraich am balach Oleg Rybachenko an canan air an targaid, a 'socrachadh casan a phàiste an aghaidh an iarainn. Agus an uairsin thuit slige bhon leanabh shìorraidh.
  Agus bhris long-cogaidh Gearmailteach eile suas. Agus feumaidh mi ràdh - tha an coileanadh fìor mhath.
  Sheinn Natasha, a 'cluich le a fèithean bhoilg:
  - An turas as motha, falbh a champachadh!
  Thug Zoya, nighean le figear brèagha agus falt òir, fa-near:
  - Tha mi a 'dèanamh tionndadh slàn!
  Gaisgich an seo agus gu dearbh - sàr ghoid!
  Stamp Augustine a cas-rùisgte air a" mheatailt agus chrath i:
  - Airson an àrd-mharaiche!
  Bha Oleg uaireigin a 'sabaid leis na Seapanach. Gu dearbh, cha do thachair ach aon bhlàr mòr dhaibh, le taing dha ribe sìmplidh ach air a chuir gu bàs gu sàr-mhath.
  Sin nuair a thug am balach sligean, ach chuir e ìmpidh orra leigeil leis losgadh. Agus mar a loisg e air gun do bhris an soitheach-mara Iapanach an uairsin. Bhathas den bheachd gur e tubaist a bha seo, ach chaidh am balach a bhuileachadh co-dhiù.
  Agus thòisich Oleg Rybachenko a 'cruinneachadh dhuaisean.
  An turas seo dh" fhaodadh e cunntadh air rudeigin nas cunnartaiche. Mar eisimpleir, air Crois Sheòrais òir le bogha. Agus is e seo an duais as àirde gu ruige seo anns an arm tsarist airson saighdear àbhaisteach, ach airson a-nis tha e fhathast na bhalach-gunna cabin.
  Agus gu cinnteach gheibh na nigheanan duaisean cuideachd.
  Seo mar a tha cabhlach na Ruis a" dol suas ris an fhear Ghearmailteach. Agus gu litireil a 'losgadh an nàmhaid air an t-slighe.
  Sheinn Svetlana, a 'bualadh a fiaclan agus a' gèilleadh:
  - Leig leis an t-seabhag Ruiseanach èirigh gu na speuran,
  Tha mi a" creidsinn gun èirich an Ruis le tsars a-rithist!
  Sheinn Natasha le dealas:
  - Bidh an Ruis ag èirigh a-rithist! Bidh an Ruis ag èirigh!
  Agus a-rithist, bidh na caileagan, mar chasan rùisgte, a 'gabhail fois agus a' punnd. Agus leagaidh iad long-chogaidh eile.
  Fhuair na Gearmailtich aig muir bòidhchead gu math ainmeil. Agus chaidh cabhlach an Kaiser air falbh airson ùine mhòr. Agus chaidh a bhreabadh agus a bhreabadh agus a bhreabadh.
  Bha geama glacaidh ann.
  Bha Zoya, an nighean seo ann am bicini, a" magadh air a casan rùisgte, ag èigheach:
  - Airson an Fatherland agus saorsa gu deireadh!
  Thuirt Augustine, a" stampadh a cas-rùisgte:
  - A 'toirt air cridheachan a bhith a' bualadh còmhla.
  Gun teagamh, chaidh Gearmailt Kaiser a sgrios aig muir. Ach fiù 's air tìr, na Gearmailtich Wilhelm fhuair a' chiad àireamh. Agus dh"fhàs iad cho ionnsaigheach nan adhaircean. Agus bho na speuran bha iad air am bomadh leis na h-uamhasach "Ilya Muromets" agus "Svyatogor" - an itealan as cumhachdaiche san t-saoghal. Agus air tìr, bha na tancaichean Luna-2 a 'sgoltadh.
  Mharcaich Ealasaid agus Catrìona còmhla air an tanca bhig seo, agus loisg iad air dà ghunna-inneal ann an aon ais.
  Leasaich an tanca astar suas ri dà fhichead cilemeatair san uair air an àrd-rathad, agus shiubhail e còig cilemeatair fichead air an rocade. Agus thug seo cothrom dha gluasad gu soirbheachail, còmhla ris an eachraidh iongantach Ruiseanach.
  Às deidh ar-a-mach agus aimhreit a sheachnadh, bha ìrean nas àirde de chinneasachadh gnìomhachais aig ìmpireachd an tsarist agus bha i comasach air maighstireachd a dhèanamh air cinneasachadh sreathach an tanca Prokhorov, a" chiad inneal de sheòrsa san t-saoghal.
  B" e an taobh ceàrr den tanca an armachd tana aige, dìreach an aghaidh peilearan. Ach is e rud adhartach a chanar ris an cumadh claon ann an rèiteachadh siotaichean stàilinn, agus ricochets tric.
  Mar sin "Luna" -2 chan eil e gun dìon idir, mar a dh'fhaodadh duine smaoineachadh aig a 'chiad shealladh.
  Agus tha a mheud beag ga dhèanamh gu math saor airson saothrachadh.
  Tha an cogadh leis na Gearmailtich fhathast comasach a ghluasad. Chan eil loidhnichean aghaidh reòta ann fhathast, agus mar sin tha tancaichean aotrom is gluasadach gu math iomchaidh. Gu sònraichte ged nach eil aon dùthaich air an t-saoghal.
  Bidh Ealasaid a" losgadh, a" putadh an inneal-brosnachaidh le a sàil rùisgte nigheanach agus a" rughadh:
  - Airson an Ruis sgoinneil!
  Bidh Catriona a" losgadh air an nàmhaid, agus ag ràdh gu làidir:
  - Airson Tsar Nicholas II!
  Tha fèill mhòr air an rìgh am measg an t-sluaigh. Cha do thachair Didòmhnaich na Fala, rinn an Ruis a" chùis air Iapan, agus a-nis tha i le misneachd a" dèanamh a" chùis air na Gearmailtich.
  Tha arm an tsarist gu dearbh làidir, agus le misneachd àrd.
  Tha tuarastalan ag èirigh cuideachd agus tha suidheachadh luchd-obrach a" fàs nas fheàrr.
  Goirid ron chogadh, mar urram don treas ceud bliadhna de shliochd Romanov, Tsar Nicholas II gu gràsmhor lughdaich an latha-obrach gu deich uairean gu leth. Agus làithean ro-saora agus Disathairne gu ochd. A bharrachd air an sin, chaidh an latha obrach airson boireannaich agus daoine suas gu aon bhliadhna air fhichead a lùghdachadh gu ochd uairean a thìde, agus chaidh peinnseanan àrdachadh.
  Mar sin bidh an sluagh toilichte leis an athair-rìgh. Chan eil ach pàirt bheag den intelligentsia ag iarraidh pàrlamaid agus ath-leasachaidhean poilitigeach.
  Tha uachdarain ann fhathast, ach tha iad a" faighinn air adhart gu math leis an luchd-tuatha. Mar sin tha mòrachd a-muigh na Ruis a" dèanamh dìoladh airson na saorsa cuibhrichte.
  Ann an Orthodoxy, ge-tà, tha cuid de dh" atharrachaidhean a" tachairt cuideachd. Gu sònraichte, dh "fhuasgail bliadhnaichean an fhoghair, agus toirt a-steach farsaing tractaran, agus todhar mèinnearach, uisgeachadh agus melioration an duilgheadas le aran is feòil. Tha tuarastalan air fàs, agus tha prìsean seasmhach - tha an ruble a 'faighinn taic bho òr.
  Agus chuir an Eaglais Gnàthach stad air an luath ron Nollaig agus lughdaich i cuingealachaidhean bìdh eile. Agus san fharsaingeachd chaidh gabhail ris gu dearbhach. Ghabh mòran Iùdhaich agus Muslamaich gu deònach ri Orthodoxy, a dh'fhàs nas fhasa agus nas sìmplidh.
  Cuideachd anns an Ruis tsarist, lùghdaich bàsmhorachd bho fhuachd, gu sònraichte am measg chloinne. Agus mheudaich seo cuideachd ùghdarras nan ùghdarrasan.
  Mar sin tha an Ruis tsarist a" sìor fhàs, agus tha an cogadh a" dol gu math. Bha Brusilov na bu shoirbheachail an aghaidh na h-Ostairich na bha e ann an eachdraidh fìor, agus chaidh Przemysl a ghlacadh sa bhad, a 'seachnadh a shèist agus a chall.
  Bha solarachadh an airm tsarist math, agus thàinig na saighdearan air adhart le misneachd, agus aig an aon àm bha àrdachadh àireamhach ann. Mar sin thàinig na ro-innsean as dòchasaiche gu buil.
  Dh'fhuiling cabhlach na Gearmailt call mòr agus dh'fhàg iad a' chùis.
  Agus thòisich sguadron na Ruis a 'toirt ionnsaigh air Koenigsberg.
  Ghabh Natasha agus an sgioba aice pàirt ann an seo cuideachd.
  Loisg na caileagan canain agus sheinn iad:
  - Agus anns na h-àrdaibh rionnagach, agus sàmhchair nam beann,
  Ann an tonn na mara agus teine borb!
  Agus teine feargach, agus feargach!
  Tharraing Zoya agus nigheanan eile suas, a" gabhail fois air an sàilean rùisgte, tilgeadh marbhtach agus rinn iad gàire:
  - Airson crìochan ùra tsarism!
  Agus bha coltas gun robh an gunna a" gabhail agus a" gouge. A 'toirt iomradh air itealan ann an arc àrd. Agus a" suirghe gus an tog e bataraidh Gearmailteach slàn suas.
  Sheinn Augustine le gàire:
  - 'S e ar righ glòir a' chatha,
  Is e ar rìgh teicheadh na h-òige!
  A' sabaid le foam 's a' buannachadh,
  Nicholas gar stiùireadh gu co-mhaoineas!
  Dhearbh Svetlana le misneachd, a 'losgadh bho ghunna nas lugha:
  "Tha Nikolai gar stiùireadh gu co-mhaoineas!"
  Agus mar sin chaidh na caileagan fiadhaich, dìreach uamhasach.
  Agus bidh iad a 'losgadh gu math ceart agus eadhon marbhtach. Seadh, chan urrainn duine sam bith cur nan aghaidh.
  Thug Natasha fa-near le gàire, a" rùsgadh a fiaclan, nuair a chaidh bataraidh Kaiser eile suas dhan adhar:
  - Tha ceòl a" cluich, tha drumaichean a" bualadh,
  Tha Rìgh na Gearmailt ga thoirt don chladh!
  Thug Zoya fa-near gu làidir, a "suathadh a sùilean gorma:
  Bidh sinn a" buannachadh, tha fios agam le cinnt
  Gus na nigheanan a choiseachd tro na raointean farsaing ...
  Agus a bhith mar a" phlanaid aig an aon àm na pàrras blàth,
  A thoirt suas sliochd uasal !
  Agus rinn an nighean gàire air a companaich casruisgte. Rinn iad feadalaich còmhla.
  Agus gu dearbh tha iad nan nigheanan gu math èibhinn.
  Agus dh"obraich cumhachd buaidh a" ghunna dusan òirleach. Agus phron i an nàmhaid à Gearmailt Kaiser.
  Chaidh sguadron Makarov a rùsgadh, agus an uairsin an ionnsaigh le cuideachadh bho ghrunn cheudan de tancaichean aotrom Luna, a bha, airson a bhith beò, air an crochadh le barrachd armachd a bharrachd agus cha deach na gunnaichean aca a ghabhail tuilleadh. Agus tha Kuropatkin, ged a tha e beagan a dh'aois, fhathast na iolaire, agus na ghaisgeach air stoirm Koenigsberg. Adhartas dàna de na saighdearan Ruiseanach agus buaidh chinnteach.
  Chuir tuiteam Koenigsberg iongnadh air na Gearmailtich. Fiù 's an dèidh a' bhrosnachaidh, cha do chuidich an Tuirc a-steach don chogadh iad. Agus bha a" Ghearmailt fhèin fhathast air a bualadh air a" Mharne. Agus air falbh bho Paris.
  Thàinig suidheachadh na h-Ostair-Ungair gu bhith deatamach. Thrèig na Slavs na h-ìrean agus ghèill iad leis na ceudan mhìltean. Agus bhàsaich saighdearan eile às na Gearmailtich agus na h-Ungairich fo na buillean.
  Bha arm an tsarist fada na bu mhotha. Chaidh na Gearmailtich a bhualadh cuideachd agus iad a' feuchainn ri ionnsaigh a thoirt air Warsaw. Chaidh an cur an aghaidh feachdan adhartach na Ruis.
  Agus chaidh sinn chun an Iar.
  Thill na Gearmailtich air ais agus ghluais iad san ear, a 'tuiteam air an aghaidh. Chaidh sia buidhnean Gearmailteach a thilgeil gu h-èiginneach gu deas, ach bha e ro fhadalach.
  Bha na Ruiseanaich mu thràth air Krakow a ghabhail agus air Budapest a chuairteachadh. Agus an uair sin bha Bulgàiria, a bha na Gearmailtich a 'feuchainn ri ìmpidh a chur orra, a ghairm cogadh air an Tuirc.
  Agus thionndaidh e a-mach eadhon na bu mhiosa nuair a thug an Eadailt ionnsaigh air an Ostair-Ungair, a" mothachadh gu robh na Gearmailtich air an kaput. Agus an rud as mì-thlachdmhor, thug Iapan, air a h-eucoir leis na Ruiseanaich, ionnsaigh air seilbh na Gearmailt anns a 'Chuan Sèimh.
  Fìor, bha i beagan fadalach, leis gu robh a "mhòr-chuid de na coloinidhean Gearmailteach mar-thà air an glacadh leis an Àrd-mharaiche Kolchak, a bha os cionn sguadran a" Chuain Shèimh gu math soirbheachail.
  Mar sin bha Iapan a-rithist air fhàgail le sròn, ag ainmeachadh cogadh air a 'Ghearmailt agus gu math fadalach.
  Ach cha do dh'fhosgail e dàrna aghaidh leis an Ruis.
  Thòisich na Gearmailtich air saighdearan a ghluasad chun an ear. Ach mar-thà ghabh na Càirdean brath air lagachadh nan Gearmailteach agus chaidh iad air adhart leis an ionnsaigh sa Bheilg.
  Agus thòisich iad air gluasad air adhart.
  Bha an suidheachadh iom-fhillte cuideachd leis gun do thuit an Ostair-Ungair gu crìch agus nach robh iad a" tabhann fìor strì tuilleadh. Agus thug na Gearmailtich na saighdearan aca gu cath ann am pàirtean agus dh'fhuiling iad call às dèidh dhaibh a' chùis a dhèanamh.
  Tanca "Luna" -2 bha air leth soirbheachail. Bha cumhachd millteach aig na gluasadan aige ann an cùl nan Gearmailteach. Agus b" e an eachraidh rìoghail an fheadhainn a b" fheàrr air an t-saoghal.
  Agus bha a h-uile càil air a riaghladh gu fìor sgileil agus bha beagan troimh-chèile ann. Chaidh arm an tsarist air adhart agus thug iad am baile às dèidh a' bhaile.
  Mu thràth thàinig Kuropatkin faisg air an Oder, agus mar as trice bhris Brusilov troimhe gu Vienna.
  Agus ghabh Ostair-Ungair thairis.
  Dh" fheuch na Gearmailtich air an Oder ri dìon làidir a chuir air dòigh cha mhòr. Ach cha robh iad glè mhath air.
  Agus san taobh an iar, thug na càirdean a 'Bhruiseal - coileanadh cudromach eile den cho-bhanntachd.
  An uairsin thuig Kaiser Wilhelm gun robh a shuidheachadh eu-dòchasach agus dh'iarr e sìth.
  Agus air 25 Samhain, 1914, sguir an nàimhdeas air an aghaidh Ruiseanach-Gearmailteach. Is e dìreach saighdearan Ruiseanach a bha timcheall air Berlin mu thràth.
  Bha cuideachd blàr no dhà eile aig muir, a' crìochnachadh cabhlach Kaiser.
  Thàinig an cogadh gu crìch ann am beagan mhìosan. Ach cha deach a" chùis a dhèanamh air an Tuirc fhathast.
  Agus thionndaidh na saighdearan Ruiseanach ris.
  Agus dh'itealaich Oleg Rybachenko bhon Baltic air itealan. Agus leis cho mionaideach "s a bha e, chaidh am balach a chuir aig a" ghunna dusan òirleach de shoitheach-cogaidh Potemkin.
  Anns an sgeulachd seo, cha do thachair ar-a-mach nan seòladairean. Agus choisinn an long-chogaidh, an àite glòir bhrònach ceannairceach, glòir airm dha fhèin.
  Chan eil an sguadran Ottoman, gu dearbh, coltach ri sguadron na Gearmailt anns a h-uile dòigh.
  Cha do rinn am balach, eadhon aig muir, ach grunn thursan, a 'dol fodha air bàtaichean Turcach.
  Agus an uairsin bha an ruaig ann.
  Agus tighinn air tìr dàna ann an Istanbul.
  A bharrachd air Oleg Rybachenko, thàinig nigheanan air tìr cuideachd.
  Ruith Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana air a 'chuairt, a' crathadh sàilichean lom, cruinn.
  Agus sgrìobh iad air na h-Ottomans.
  Bha dà raidhfil ionnsaigh aig a" bhalach na làmhan, agus a" losgadh gu ceart, sheinn e:
  - Tionnsgnadh nan gothan uile,
  Bàthaidh sinn a h-uile duine mar chait!
  Dhearbh Natashka le losgadh fearg:
  - Gu dearbh bidh sinn a 'bàthadh!
  Agus thilg a shàil rùisgte suas tiodhlac bàis. Bha na caileagan sin dìreach a 'coiseachd sgrios.
  Thug Zoya, ann an dòigh shunndach, a" bualadh tro na Turcaich, fa-near:
  - Tha Dia leinn !
  Augustine, a 'gearradh dheth na Turcaich, fa-near:
  - Agus is Geal an Dia so !
  Bha Svetlana, a" briseadh tro ghialla an Ottoman le buille de a cas cas-rùisgte, a" caoineadh:
  - Is e ar Dia an neach as gile air an t-saoghal!
  Bhruidhinn Natasha, a" sgrìobhadh air na Turcaich, a-mach:
  - Is e seo an Talamh againn uile, is e seo sinn uile!
  Agus thilg i grenade millteach eile air a òrdagan.
  Chuir Zoya, a" sgrìobhadh air na h-Ottomans, a-mach:
  - Airson Mother Russia!
  Agus le òrdagan rùisgte, tilgidh e a-rithist rudeigin marbhtach.
  An uairsin spreadh Augustine rudeigin millteach, a" putadh a nipple scarlet air putan a bazooka gluasadach, agus a "sguabadh às:
  - Airson an Fatherland, ar màthair!
  Agus thuirt Svetlana ris, a 'pronnadh an nàmhaid, agus a' slaodadh le claidheamhan:
  - Airson an Motherland naomh!
  Agus nochd an nighean a teanga.
  B" e sgioba air leth dùbhlanach a bha seo. An aghaidh nach urrainn nàimhdean cur an aghaidh.
  Agus thuit Istanbul, agus ghabh an Tuirc grèim air ron Bhliadhn "Ùr.
  Fhuair Oleg Rybachenko epaulettes caiptean an treas ìre, gu bheil balach deich bliadhna a dh'aois a 'coimhead math. Air an t-slighe, bha e an aon rud ris fhèin aig deich bliadhna a dh'aois, ach ann an da-rìribh tha e na leanabh mòr, agus cha robh e coltach ri dwarf. Bha cha mhòr a-staigh e meatair gu leth. Nas mionaidiche, meatair dà fhichead 's a còig ceudameatairean.
  Leis nach robh ginealach de luathaichean ann fhathast, dh'fhaodadh Oleg Rybachenko a dhol seachad airson deugaire. Agus mar sin thug iad dha oifigeach. Agus cuideachd às deidh deireadh a 'chogaidh, fhuair e gu pearsanta Crois an Naoimh Sheòrais air a dhèanamh le òr agus le daoimeanan agus le bogha bho làimh an Impire Nicholas II. Agus b" e an ìre a b" àirde aig an àm sin agus duais saighdear ùr.
  Bha Oleg Rybachenko dìreach toilichte. Bha buaidh cho math agus cho math aige.
  Roinn an Tsarist an Ruis agus na càirdean an Tuirc. Agus chaidh i à sealladh bho mhapa an t-saoghail.
  Chaidh Asia Minor, ceann a tuath agus meadhan Iorac, an caolas agus Istanbul dhan Ruis. Is e glè bheag a fhuair fearann Tucach anns na Balkans agus Bulgàiria. Chaidh Siria dhan Fhraing. Palestine agus pàirt de Saudi Arabia a Bhreatainn, a bharrachd air ceann a deas Iorac, a fhuair na Breatannaich a ghlacadh.
  Mar sin, thàinig Breatainn gu bhith na coloinidhean nas làidire, a" gabhail na Gearmailtich air a son fhèin.
  Fhuair an Ruis bho na Gearmailtich sgìre Klaipeda, Poznan, Danzig, pàirt den fhearann faisg air an Oder. Agus a bharrachd air dìoladh.
  Fhuair a" mhòr-chuid den Ruis bhon Ostair-Ungair. Chaidh Krakow agus am fearann a-steach don Ruis a-steach do rìoghachd na Pòlainn, Galicia agus Bukovina. Thàinig Czechoslovakia agus an Ungair gu bhith nan rìoghachdan fo stiùir Nicholas II agus cuideachd san Ruis. Dh'èirich Iugoslabhia cuideachd - gu foirmeil neo-eisimeileach, ach vassal na Ruis. Dh'aontaich Romania cuideachd taic a thoirt don Ruis, mar mhalairt air Transylvania.
  Dh'fhàs an Ostair Neo-eisimeileach gu math beag. Agus bha an Eadailt comasach air rudeigin fhaighinn.
  Fhuair an Fhraing air ais na bha a 'Ghearmailt air a thoirt bhuaipe roimhe, mar a rinn an Danmhairg.
  A bharrachd air an sin, bha pàirt de fhearann na Gearmailt air a ghabhail thairis airson ùine.
  Fhuair a h-uile duine tòrr. Ghabh an Ruis na coloinidhean Gearmailteach anns a 'Chuan Shèimh, ach a-mhàin dà eilean a chaidh a ghluasad gu Iapan. Thàinig Namibia gu bhith na choloinidh Breatannach, no an àite sin mar phàirt de uachdranas Afraga a-Deas.
  Bha e freagarrach don a h-uile duine. Bha a" mhòr-chuid de na connspaidean mu airgead-dìolaidh. Dh" iarr an Ruis cuibhreann nas motha.
  Ann an dòigh air choreigin chaidh co-rèiteachadh a ruighinn.
  Tha an t-àm air tighinn airson sìth. Ach bha cogaidhean beaga fhathast gan cur an sàs. Gu sònraichte, cho-dhùin an Ruis, Breatainn agus an Fhraing an-toiseach a 'roinn Saudi Arabia, a bha mar-thà air a thionndadh.
  Bha an cogadh an sin goirid agus furasta.
  Bha Oleg Rybachenko agus na caileagan a 'ruith casruisgte san fhàsach airson ùine mhòr agus ghlac iad an sheikh, ceannard an aghaidh.
  Nuair a ghlac iad, às deidh sabaid ghoirid, thug na caileagan air pòg an sàil lom.
  An uair sin an cogadh le Iran. Roinn an Ruis agus Breatainn an dùthaich seo cuideachd. B" e beachd gu math inntinneach a bh" ann cuideachd.
  Thug Oleg Rybachenko agus Natasha ionnsaigh air Ioran le sgioba de chlann-nighean.
  Bhuail an gille le claidheamhan, a" sèideadh dheth cinn nam Persach, agus thuirt e:
  - Glòir gu linn nan daoi mòr !
  Thug Natasha fa-near, a" rùisg a fiaclan agus a" crathadh a nipples scarlet:
  - Glòir don Tsar Nicholas II!
  Gheàrr Zoya sìos na Persians, agus a 'tilgeil grenades le a h-òrdagan rùisgte, a' fàs nas miosa:
  - Glòir don dùthaich againn!
  Agus thilg sàilean cruinn na h‑ìghne peasag a" bhàis.
  Chàin Augustine an nipple ruby aice oirnn leis a" phutan bazooka agus dh"èigh i:
  - Glòir a Brusilov!
  Svetlana, a" tilgeil grenade trom le a òrdagan rùisgte, agus a" gàireachdainn gu h-ionnsaigheach, rinn i gàire:
  - Airson an Lada Mhòr!
  Ghabh na caileagan air adhart arm Ioran gu mionaideach.
  Agus an uairsin chaidh na tancaichean a-steach don bhlàr.
  An turas seo tanca nas truime air a dhealbhadh le mac Mendeleev le canain.
  Elena, Ealasaid, Ekaterina agus Euphrosyne marcachd air an tanca seo.
  Agus gu dearbh tha na caileagan casruisgte agus ann am bikinis.
  Bidh iad a" falbh agus a" seinn:
  - Bhodca Ruiseanach dè a rinn thu,
  bhodca Ruiseanach - sgrios thu mi!
  Bhodca Ruiseanach, sgadan airson lòn!
  Math air spòrs - doirbh aig hangover!
  Agus bho na speuran, bidh Albina cuideachd a 'bruthadh a' pheadal le a sàil rùisgte agus a 'fàgail barrachd bhomaichean air cinn arm Shah agus "Ilya Muromets" -3. Agus an uairsin chan urrainn dha duine cur an aghaidh.
  Rinn Ioran mìorbhaileach a" chùis air gun oidhirp.
  Agus roinn iad mar an ceudna e, a" gabhail ris an àird a tuath, am meadhan agus cuid den oirthir. Às deidh sin, mu dheireadh fhuair an Ruis an ruigsinneachd ris an robh dùil o chionn fhada chun Chuan Innseanach.
  Ach chan eil sgeul a" chogaidh seachad fhathast.
  . CAIBIDEIL #2
  Tsarist Fhuair an Ruis àrdachadh luath san eaconamaidh. Agus bha an saoghal cha mhòr gu tur air a roinn eadar na cumhachdan mòra, nach robh gu ruige seo an dùil a bhith a 'sabaid ri chèile, ach dìreach a' cladhach an fheadhainn a chaidh fhaighinn às ùr.
  Tha Afganastan fhathast mar aon de na dùthchannan neo-eisimeileach mu dheireadh gu ruige seo. Thòisich Sasainn cogadh an sin ann an 1918, ach cha deach gu math. Agus cho-dhùin an Ruis tsarist an roinn seo a thoirt a-steach do ìmpireachd mhòr. Aig an aon àm, gus crìoch coitcheann fhaighinn leis na h-Innseachan, air an do thilg oifigearan Nicholas II sùilean sanntach.
  Gu ruige seo, cha robh duine airson a leigeil seachad. Chaidh Oleg Rybachenko agus sgioba de chlann-nighean agus bàta gu tìr gus sabaid an aghaidh arm rìgh Afganach.
  Bha iad ag iarraidh òrduighean ùra agus glòir. A bharrachd air an sin, chan eil telebhiseanan agus coimpiutairean ann fhathast, agus tha fèisteas nas miosa na anns an aonamh linn air fhichead. A bheil sin airson a dhol dhan t-siorcas, no dhan taigh-cluiche. Fiù 's anns an taigh-dhealbh, tha filmichean fhathast sàmhach agus dubh is geal.
  Ach tha an siorcas coltach ri chèile, agus chan eil e cho eadar-dhealaichte bhon fhear ùr. Ach chan urrainn dhut a dhol ann a h-uile latha.
  Ach tha an cogadh na chur-seachad inntinneach. Gu sònraichte nuair a tha thu neo-bhàsmhor agus nach urrainn dhaibh do mharbhadh.
  Gu dearbh, tha Oleg Rybachenko glè thoilichte a dhol gu ceannsachadh Afganastan. Agus tha na caileagan ag iarraidh sabaid cuideachd. Agus chan eil an ath chogadh fada air falbh.
  Chaidh a' Ghearmailt a dhì-armachadh, agus chan eil Breatainn agus an Fhraing a' coimhead airson trioblaid. Mar sin chan eil miann mòr aig Tsar Nicholas a dhol an sàs leotha fhathast.
  Am measg nan stiùiridhean a dh" fhaodadh a bhith ann airson leudachadh na Ruis tha Sìona cuideachd, nach eil fhathast air a roinn gu tur am measg stàitean làidir.
  Tha Zheltorossia air a chruthachadh an sin mar-thà, agus bu mhath leam a leudachadh gu cha mhòr air feadh Sìona. A tha, ge-tà, fhathast coltach ri bruadar.
  Ach leis cho làidir sa tha an Ruis tsarist, tha an aisling gu math fìor. Gu ruige sin, gu Afganastan.
  Tha balach agus buidheann-chatha de chlann-nighean air an còmhdach le bikini a' ruith casruisgte tro na beanntan.
  An seo thèid iad a-steach don bhlàr leis na Mujahideen.
  Bidh Oleg Rybachenko a" losgadh spreadhadh bho ghunna submachine, agus le òrdagan rùisgte a" tilgeil grenade marbhtach.
  Tha am Mujahideen air a reubadh a" tuiteam. Agus tha am balach a" sgreuchail:
  - Gu glòir an athar-righ, Rugadh iad treun gun aobhar !
  Bidh Natasha cuideachd a" losgadh agus a" tilgeil lemon le a òrdagan rùisgte, agus às deidh sin bidh i ag èigheach:
  - Airson Mother Russia!
  Thug Zoya, a" losgadh air gaisgich shah agus gan spealadh le broom, tiodhlac bàis le a sàil rùisgte agus rinn i squeak:
  - Airson a" bhan-dia Ruiseanach Lada!
  Bha Augustine, a" sgrìobadh air an nàmhaid le raidhfil ionnsaigh den chàileachd as ùire, cuideachd a" cleachdadh a òrdagan rùisgte:
  - Airson ar cumhachd iongantach!
  Svetlana - thilg an nighean seo gun chlaon-bhreith le falt dath sneachda an earraich agus mac-meanmna mòr, tiodhlac bàis marbhtach le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeaked:
  - Airson beachdan mòra co-mhaoineas tsarist!
  Thuirt Oleg Rybachenko, aig an robh beatha mhòr san àm a dh'fhalbh, agus mar-thà san linn seo airson còig bliadhna deug ann am bodhaig leanabhach, neo-bhàsmhor:
  - Am bheil co-mhaoineas co-chosmhail ris an tsar ?
  Thuirt Natasha gu loidsigeach, a" tilgeil tiodhlac bàis le a òrdagan rùisgte agus a" reubadh nan Afganach:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta comasach - tha fios agam gu cinnteach!
  Rinn Zoya, a" spealadh sìos saighdearan Shah, agus a" sgribbleadh air an nàmhaid bho ghunna aotrom submachine, grunt:
  - Anns an anam tha sinn a' strì le ar n-ionndrainn gun smal !
  Augustine, aig an robh a fhalt copair-dearg a 'sruthadh mar bhlàr, bratach proletarianach, a' crathadh:
  - Glòir do ar dùthaich mhàthaireil agus a h-iongantasan!
  Agus an uairsin thilg i tiodhlac bàis ro-mharbhtach le a òrdagan rùisgte.
  Bha Svetlana, a" spealadh sìos na h-Afghans agus a" càrnadh beanntan de chuirp, le dealas:
  - Ann an ainm Mother Russia!
  Agus a sàil rùisgte, chruinn, pinc, mar a bheireadh i cumhachd mòr do sgrios is sgrios.
  Tha na caileagan sin ann am bikinis air arm an Shah a ghabhail agus chan urrainn dha cumhachd sam bith san t-saoghal seasamh nan aghaidh.
  Ach bidh na gaisgich a" rothaireachd air dà tanca Luna-4 as ùire.
  Innealan le ceithir gunnaichean gach fear, agus einnseanan nas adhartaiche, a leig leotha astaran de thrì fichead cilemeatair a ruighinn air an àrd-rathad, agus dà fhichead le rocaid. Agus bha an armachd nas tiugh agus de chàileachd nas fheàrr na air na modalan a bh "ann roimhe.
  Gu dearbh, bha Ealasaid agus Elena cha mhòr rùisgte, agus casruisgte. Agus dhràibh iad an càr gu math misneachail.
  Thuirt Ealasaid, a" losgadh le gunnaichean inneal:
  - Misean mòr Nicholas - an rìgh rìghrean as motha!
  Sheinn Catriona, a" reubadh sìos gaisgich Shah:
  - Eadar na reultan, bidh buille na Talmhainn a" bualadh gu iomagaineach,
  Na raointean de dheàrrsadh criostail - air an uisgeachadh ...
  Bidh mi a" dìon sìth mo theaghlaich -
  A 'frithealadh le m' uile chridhe - Mother Russia!
  Agus bruthaidh an nighean am peadal le a sàilean lom, cruinn.
  Tha na nigheanan sin dìreach iongantach.
  Bidh Elena agus Euphrosinia cuideachd a 'sabaid gu cruaidh. Agus chan urrainn dha duine cur an aghaidh nan nigheanan sin.
  Bidh Elena a" bualadh air an nàmhaid le a corragan rùisgte, casan chiseled agus còisirean:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais!
  Euphrosinia, a 'bualadh air saighdearan Shah le cuideachadh bho shàilean lom, gruagach, agus vyaknula:
  - Glòir dha na rìghrean as àille!
  Agus sheinn na caileagan ann an sèist, a" stampadh an casan rùisgte:
  - Glòir do'n Ruis, glòir,
  Tha tancaichean a" dol air adhart...
  Nigheanan le cha mhòr gun aodach
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Mar sin, air dà tanca le gunnaichean inneal, sgaoil na gaisgich gu dùrachdach. Agus phron iad na h-Afganaich gu mionaideach.
  Agus an uairsin, bhon adhar, mar a thòisich plèanaichean sabaid a 'bruthadh. A 'gabhail a-steach "Dobrynya Nikitich" le sia einnseanan, agus clàr luchdan boma.
  Agus bidh Anastasia Vedmakova a 'bruthadh a' pheadal le a sàil lom, cruinn, pinc.
  Agus bho bhroinn bomair, mar a thuiteas bomaichean marbhtach agus millteach.
  Agus gabhaidh Anastasia e agus seinnidh i:
  - Chan eil Motherland-Russia nas bòidhche,
  Dèan sabaid air a son agus na biodh eagal ort ...
  Chan eil nigheanan nas bòidhche anns a 'chruinne-cè -
  Tha an cruinne-cè gu lèir na lòchran solais Rus!
  Thuirt Akulina Orlova, a" sgrìobhadh air an Shah's Mujahideen bho ghunnaichean-inneal Dobrynya Nikitich:
  - Chan eil faclan nas bòidhche airson an Motherland,
  A" bruthadh bratach buaidh tricolor chun bhroilleach ...
  Bi nad ridire Ruiseanach tha thu deiseil airson blàran -
  Beò airson an aisling a thug seanairean seachad!
  Bhuail Mirabela Magnetic na saighdearan Afganach. Agus chuir e sìos iad gu mòr.
  Agus cuideachd air a losgadh bho lasair-lasair. Agus loisg e mòran de dhuslach, gan losgadh gu làr.
  An uairsin sheinn i:
  Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal
  Marbhamaid na nàimhdean uile anns an taigh-beag!
  Agus chuir an nighean a teanga a-mach. Agus rinn i gàire ri a companaich.
  Sin far a bheil plèanaichean an tsarist Ruis a" bualadh a" Mhujahideen. Agus leig às bomaichean agus napalm.
  Bidh tancaichean nas truime cuideachd a 'sabaid gu math, ach le deagh chomas thar-dùthcha agus einnseanan cumhachdach. Gu sònraichte, an HP-2 as ùire le cuideam leth-cheud tonna, a bhios a "pronnadh an nàmhaid. HP - eadar-theangachadh - "Nikolai Romanov".
  Is e seo a" chiad mhodail deuchainneach de tanca le dà ghunna làn spreadhaidh agus sia gunnaichean inneal.
  Agus mar a tha e a" pronnadh saighdearan Afganach an rìgh.
  Agus bha na caileagan aig an aon àm a 'rùsgadh am fiaclan taobh a-staigh an tanca agus a' gàireachdainn.
  Bidh Alenka a" losgadh peilear le a òrdagan rùisgte agus a sgrathan aig mullach a sgamhanan:
  - Glòir do 'n athair-rìgh !
  Agus tha na caileagan eile a" sgreuchail:
  - Glòir !
  Agus tha an tanca aca a 'ruith suas na leòidean cas.
  Agus air an cùlaibh, a 'frasadh shàilean lom, bidh na caileagan ann an dìreach panties a' reubadh agus na nipples ruby aca a 'deàrrsadh sa ghrèin.
  Seo na caileagan - cha mhòr gu tur rùisgte, agus tha am broilleach cho blasda.
  Bidh Anyuta ag amas air gunnaichean-inneal le a òrdagan rùisgte agus a" pronnadh na h-Afganaich, a" sreap agus a" reubadh:
  - Airson an Ruis, ar màthair!
  Agus bidh an tanca a 'gluasad, agus a' pronnadh luchd-dushman. An sin tha na nigheanan gu math sgìth.
  Tha Allah a' beucaich le toileachas:
  - Agus a" ruith nigheanan a-steach don bhlàr,
  Tha an Ruis air ar cùlaibh, tha an Ruis air ar cùlaibh!
  Tha an nighean seo cho dearg agus fionnar.
  Bidh Mairi cuideachd a" bualadh air saighdearan an rìgh agus a" feadaireachd:
  - Ann an ainm na Ruis naomh!
  Bidh Olympias a" tòiseachadh agus a" pronnadh nàimhdean le feachd. Agus le sàil lom air an nàmhaid mar a ghluaiseas tu.
  Agus tha projectile ag itealaich le leud marbhtach ...
  Chaidh arm rìgh Afganach a sgrios gu ìre agus theich e gu ìre.
  Agus a' togail an casan cas-ruisgte, chaidh na caileagan a-steach gu Kabul. Agus mar sin tha iad fhathast a" gluasad thairis air Afganastan.
  Oleg Rybachenko tòir air an nàmhaid. Còmhla ris an nighean shìorraidh Margarita Korshunova, chaidh iad seachad air arm an sheikh.
  Agus an seo gheàrr am balach agus an nighean le sabers. Agus gheàrr iad sìos na Muiahideen len uile chorraich.
  Thilg am balach pea le òrdagan rùisgte agus reub e dusan saighdear den sheikh às a chèile.
  Agus dh'èigh e:
  - An Tsar Nicholas againn,
  Na fosgail do bheul farsaing!
  Tha Mairead gu math ionnsaigheach. A' ruith muileann. Le òrdagan lom, tilgidh e peas is beucadh:
  - Airson co-mhaoineas tsarist!
  Agus an uairsin gabhaidh a 'chlann e agus feadaireachd ann an sèist. Agus tha na feannagan gu litireil air an sàrachadh agus a" dòrtadh mar uisge air cinn nan Afganach. Agus tha e gu math fionnar.
  Oleg Rybachenko a 'gearradh sìos air nàimhdean agus ròin:
  - Beachdaich air tsarism airson beachdan co-mhaoineas agus buaidh!
  Agus a-rithist mar a bheir thu ionnsaigh air an nàmhaid.
  Agus gheàrr claidheamhan gille an nàmhaid mar chàl.
  Seo an ionnsaigh iongantach aige.
  Agus a-rithist an fhìdeag leis na fithich a tha a 'bualadh.
  Gu ruige seo, tha iad air thoiseach. Agus tha eadhon am buannachd a 'fàs.
  Bidh Margarita a" magadh agus a" beucadh:
  - Glòir dha na gaisgich Ruiseanach!
  Agus leis an t-sàil rùisgte, thilg an nighean tiodhlac sgrios.
  Sin an rud a tha i na bòidhchead armachd.
  Ged a tha e fhathast na leanabh. Agus aon uair 's gu robh i na inbheach, agus eadhon na seann bhoireannach. Ach cheannaich i cuideachd neo-bhàsmhorachd dhi fhèin agus fhuair i òige shìorraidh. Fìor, tha i na nighean airson ceud bliadhna. Agus an uairsin faodaidh an fhìrinn fàs. Anns an eadar-ama, tha i a 'frithealadh ann an arm na Ruis. Agus Superman cuideachd.
  Agus seach, eu-coltach ri Oleg Rybachenko, sgrìobhadair seo nach robh dèidheil air geamannan coimpiutair, tha e mòran nas fhasa dhi. Gu dearbh, is toil leam a bhith a" sabaid.
  Tha clann neo-bhàsmhor nan caraidean. Tha e neònach dòigh air choireigin a bhith nad inbhich, agus eadhon grunn bhliadhnaichean a bhith agad agus a bhith glè òg.
  Agus dh"fhàs an smaoineachadh na b" òige, ged a bha a" chuimhne agus a" phearsantachd gu tur air an gleidheadh.
  Agus feumaidh mi ràdh, tha e uabhasach math.
  Bidh Margarita agus Oleg, rùisgte, le sàilean leanabhach, a 'tilgeil pasgan spreadhaidh, agus a' briseadh an sheikh gu pìosan. Agus tha an àrainneachd aige deiseil. An uairsin gheàrr iad sìos nàimhdean le claidheamhan. Agus is e seo am baisteadh teine aca fhèin. Agus an uairsin bidh iad a 'feadaireachd a-rithist ...
  Bidh feannagan a 'tuiteam air cinn a' Mhujahideen agus a 'briseadh nan claigeann aca gun duilgheadas sam bith.
  Bidh Oleg a 'rògadh, a' gearradh dheth an luchd-dùbhlain:
  - Margarita - tha an uinneag fosgailte!
  Agus a-rithist bidh e a 'gearradh a' mhuilinn, a 'gearradh sìos na cinn mu dheireadh.
  An seo bha na saighdearan Ruiseanach a 'fuireach ann an Kandahar. Tha nas lugha agus nas lugha de dhaoine ann a tha airson a bhith a 'sabaid an aghaidh arm neo-chinnteach an Tsar Nicholas II.
  Tha bailtean-mòra eile mu thràth a" gèilleadh às aonais sabaid. No cha mhòr às aonais sabaid.
  Tha buidhnean fa leth fhathast ag obair anns na beanntan a-mhàin.
  Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova dìreach air tòiseachadh a 'sealg airson a leithid gang.
  Ghearr balach is caileag sìos gaisgich threun Allah. Agus chuir iad an gnìomh leis a h-uile comas iongantach.
  Thilg an leanabh neo-bhàsmhor grenade le a shàilean rùisgte, reub e an luchd-dùbhlain bho chèile agus rinn e squeak:
  - Airson an USSR ùr!
  Margarita, a" branndadh a claidhnean agus a" gearradh a cinn, chroch i:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus thilg sàil rùisgte na h‑ighinn sgrios mòr, a" reubadh nan nàimhdean às a chèile.
  Agus a-nis bidh a 'chlann a' feadaireachd a-rithist agus bidh feannagan lìonmhor a 'tuiteam air cinn nam Mujahideen.
  Agus tha an còmhlan seo air a sgrios. Tha a h-uile càil air a dhèanamh gu math sgiobalta.
  Tha Afganastan, mar gum biodh, air a ghlacadh ... Chaidh cuid de bhuidhnean beaga eile a sgrios le clann neo-bhàsmhor.
  Airson seo fhuair iad airgead agus ìrean ùra. Cho-dhùin muinntir Afganastan gèilleadh don rìgh ùr. Agus gu ruige seo tha iad air a bhith a" dèanamh glè mhath.
  Cha mhòr sa bhad, thòisich rathad-iarainn gu na h-Innseachan a thogail.
  Fhuair Breatainn pìos samhlachail a-mhàin de Afganastan, ach dh'ainmich i buaidh.
  Agus ghluais Oleg Rybachenko agus Margarita gu Manchuria. Tha e socair an sin.
  Ach beagan nas fhaide deas, thòisich ar-a-mach comannach. Agus oidhirp air cumhachd nan Reds a thoirt a-steach ann an Sìona.
  Thionndaidh riaghaltas oifigeil na h-Ìompaireachd Celestial chun Ruis Tsarist airson cuideachadh.
  Agus dh'fhàs an ar-a-mach agus dh'fhàs e. Agus ghlac saighdearan an Airm Dheirg eadhon Beijing.
  Chaidh arm na Ruis air an ionnsaigh. Bha cabhlach a" tighinn bhon mhuir, air a stiùireadh le
  Kolchak. Agus tha e na neach-leantainn airidh air Admiral Makarov. Agus le misneachd a 'sgrios Arm Dearg Shìona.
  Agus bidh na caileagan bhon mhuir a 'losgadh agus a' leigeil a-mach teilgeanan mòra, marbhtach.
  Agus bidh sàilean cruinn, rùisgte nan nigheanan a" frasadh. Agus bidh iad a 'losgadh bho ghunnaichean luchd-turais agus longan-cogaidh.
  Bidh gaisgich a 'ruith gu luath. Sabaid Anna a 'toirt òrdughan. Agus tha an làmhachas a 'dol dheth.
  Veronica - tha an nighean seo, oifigear cabhlaich, cuideachd a 'toirt seachad òrdughan, a bhith dìreach ann am panties agus le stiallan tana de aodach air a' bhroilleach aice.
  Agus aig a h-àithne, loisg na gunnaichean sia-òirlich deug. Agus reubadh às a chèile puirt Beijing.
  Oleg Rybachenko, mar a bha e an-còmhnaidh, ann am blàr ... Tha e na bhalach cho math, fallain ann an geàrr-chunntasan. Agus a 'gearradh sìos air saighdearan Sìonach le dealas. Seo na blàran fiadhaich.
  Bidh Margarita cuideachd a 'sabaid le fìor èifeachdas. Agus bidh e a 'gearradh le claidheamhan gaisgich gaisgeil na h-ìmpireachd nèamhaidh.
  Sheinn an nighean, a' sabaid leis an nàmhaid agus a' crathadh chlaidheamhan, às an tèid an cinn dheth;
  Is e an Ruis an dùthaich as motha
  Motherland àlainn...
  Tha Comrade Stalin air leth freagarrach,
  Togamaid sonas co-mhaoineas a dh'aithghearr!
  
  Ged tha againn, ge-tà, an seòrsa rìghrean,
  Tha na Romanovs a" riaghladh an Ruis ...
  Briseadh dùthaich athar an nàmhaid,
  Thugadh Abel buaidh, chan e Cain!
  
  Biodh Nicholas na shàr tsar,
  Gu fortanach ann am batail agus euchdan ...
  Bhuannaich thu na h-ordes airson an Ruis,
  Seo mar a bhios am beachd air an stàit!
  
  Airson Nikolai bheir mi fo-sgrìobhadh,
  Cha leig mi le oilbheum don autocrat ...
  Doirteadh napalm o neamh air daoine,
  Cha chaill mi, creid mi, an dòchas!
  
  Is sinn iolairean mòra Ruiseanach,
  Comasach air farsaingeachd na cruinne a cheannsachadh ...
  Modhail agus aig an aon àm moiteil,
  Le a neart sa bhlàr gun atharrachadh!
  
  Chan eil dragh aig nigheanan is balaich
  Bidh ridirean a" sabaid gu math gaisgeil...
  An Ruis tha thu air leth math airson ùine mhòr -
  Chan fheum sinn a bhith ag èigheach le buaireadh!
  
  Timcheall air a ' chlann-nighean legion de nàimhdean
  Ach gu gaisgeil bidh iad a" cur às do na droch fheadhainn ...
  Tha dòrn gu leòr againn
  Bidh sinn a 'cosnadh ar n-àite ann an neamh!
  
  Biodh ar cuibhreann àrd
  Agus bidh an Ruis gu bhith beairteach gun chluinntinn ...
  Na seall sìos air nigheanan
  Tha iad caol agus chan eil iad air an druim idir!
  
  Ann an ainm ar Motherland, rionnag
  Leig le co-mhaoineas a bhith soilleir ...
  Aisling mhòr air tighinn gu buil
  Bidh nàdar sa Chèitean gun chrìoch!
  
  Bidh a h-uile dad fo bhlàth ann an dath gu math lus,
  Bidh a h-uile dad gu math soilleir, glan ...
  A" buannachadh a" fosgladh cunntas gun chrìoch,
  Ann an ainm creid bratach a" Chomanachaidh!
  
  Dè an seòrsa dhaoine a tha a 'riaghladh na talmhainn
  Tha iad sin nas daoire airson an Fatherland ...
  Ged a tha e uaireannan falaichte san dorchadas,
  Comasach air ar fighe gu daingeann nar n-aghaidh!
  
  Is toigh leam Belobog agus Crìosd,
  Leugh mi an dà chuid Lada agus Maria ...
  Tha gaol don Ruis fìor-ghlan mar chriostal,
  Bidh mi a 'sabaid agus a' seasamh air a son!
  
  Ann an Ainm an Teaghlaich, air sgàth nan uile dhaoine,
  Rachamaid ma tha sin riatanach Golgotha...
  Thèid an t-eucorach à sealladh ann an ifrinn,
  Agus tha mi a" creidsinn gum bàsaich na nàimhdean a dh" aithghearr!
  
  Na tha an Ruis brèagha agus tha fios agam agus làidir,
  Gu bheil nigheanan is balaich treun ann...
  Leig Satan ionnsaigh ann an cumhachd
  Tha cùmhnantan math againn gu bhith againn!
  
  Na creid cò a bhios a" tiodhlacadh ar Ruis,
  Fhios agad, chan eil iad fada air falbh leis an inntinn ...
  Agus bidh thu a" sabaid agus dìreach na biodh eagal ort,
  Agus a 'putadh a-mach gruaidhean gu gaisgeil ann am blàr!
  
  Bidh gaisgich dàna a" creidsinn
  Brath, treun anns an dannsa mòrail ...
  Aig amannan bheir droch bheathach ionnsaigh oirnn,
  Ach chan eil Ruiseanach nas làidire eòlach air glòir!
  
  An seo tha ar dùthaich mu thràth a" fàs,
  Mar sin creid ann an dath lus an t-seòrsa ...
  Dh" fhosgail buadhan cunntas gun chrìoch,
  Agus bidh cleasan gaisgeil air an seinn!
  . CAIBIDEIL #3
  Tha am pròiseas airson ceannsachadh Sìona fada, tha an dùthaich mòr agus làn sluaigh. Agus tha an t-sabaid an sin a" dol air adhart gu mòr.
  Oleg Rybachenko gearradh Sìnis le claidheamhan. An uairsin bidh e a" tilgeil phògan le stuthan-spreadhaidh gun ullachadh orra le casan rùisgte, leanabachd agus a" seinn:
  - Mo dhùthaich -
  Tha rìghrean a' riaghladh ann
  Teaghlach càirdeil,
  Dèan briseadh air na droch dhaoine!
  Bidh Margarita Korshunova cuideachd a 'sgrios saighdearan na h-Ìmpireachd Celestial. Agus ruith am muileann le claidheamhan. 'S le òrdagan rùisgte tilgidh e piosan bàis.
  Tha an nighean a" seinn:
  - Glòir do chomannachd, glòir ....
  Tha tancaichean a" dol air adhart...
  Roinnean ann an lèintean dearga -
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Agus bidh clann neo-bhàsmhor a 'feadaireachd. Bidh feannagan a" faighinn grèim-cridhe agus a" tuiteam às a chèile air cinn nan Sìonach. Nach cuir sinn e mar seo - clann terminator. Agus bidh na feannagan a" lot claigeann ghaisgich na h-Impireachd Nèamhaidh len gob.
  Agus an uairsin thog nigheanan eile na Sìonaich.
  An seo bidh Natasha gan gearradh le claidheamhan, agus leis an nipple scarlet aice a" brùthadh air a" phutan bazooka, a" sgoltadh tilgeadh a-mach. Agus tha mòr-shluagh Shìona ag itealaich suas.
  Agus tha Natasha a" seinn aig mullach a sgamhanan:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais,
  Bidh crìoch air sìtheachadh!
  Agus an nighean le a òrdagan rùisgte, mar gum biodh i a" cur grenade murt air bhog, a" reubadh luchd-dùbhlain às a chèile.
  Bidh Zoya cuideachd a" sabaid le dealas mòr. Agus gheàrr e na Sìonaich le claidheamhan gun duilgheadas sam bith.
  Agus le òrdagan rùisgte, tilgidh e grenades de chumhachd marbhtach. Tha an nighean seo dìreach iongantach.
  An uairsin cuiridh nipple broilleach connlach air bhog tiodhlac bàis sgriosail.
  Agus chaidh mòr-shluagh nan Sìonach suas.
  Ghabh Zoya e agus sheinn i:
  - Ann an ainm bheachdan co-mhaoineas,
  chì sinn àm ri teachd dùthaich tsarist ...
  'S a bhratach dhearg, ar n-Athair,
  Bidh sinn gu bràth dìleas gun chrìoch!
  Bidh Augustine cuideachd a 'gearradh sìos na Sìonaich. Tha i na sàr nighean.
  Thilg an nighean ruadh grenade marbhtach le a sàil rùisgte, reub i a" mhòr-chuid de luchd-dùbhlain agus rinn i squeak:
  - Airson an Ruis - ar màthair!
  Agus le nipple ruby a broilleach bhrùth i putan a" bhazooka. Agus spùt a-mach rocaid marbhtach. Agus ghabh uimhir de Shìonaich agus bhris iad aig an aon àm.
  Seo na nigheanan.
  Bhris Svetlana na nàimhdean cuideachd. Agus gearr sìos saighdearan na h-ìmpireachd nèamhaidh le claidheamhan. Agus thilg e tiodhlacan bàis le òrdagan ruisgte. Agus aig a 'cheann thall, mar nipple sùbh-craoibhe, tilgidh e a-mach tilgeadh bàis marbhtach.
  Agus seinn:
  - Tha mo dhùthaich nam bailtean mòra agus milis,
  Is e dùthaich rìoghail mo dhùthaich!
  Is iad sin na caileagan - an clas agus na cothroman as sònraichte aca. Chan urrainn dhut seasamh an aghaidh nigheanan mar seo.
  Agus gheàrr iad na Sìonaich sin mar sin gun truas agus teagamhan.
  Tha Aurora cuideachd a" sabaid an seo, agus tha na caileagan a" sgròbadh air na Sìonaich bho ghunna-inneal. Seo bòidhchead.
  Agus cuideachd le nipple scarlet brùth putan an lannsair grenade. Agus a 'losgadh urchair marbhadh. Agus bidh tomad an luchd-dùbhlain aig an aon àm a" deòir is a" deòir nam pìosan beaga.
  An uairsin sheinn Aurora:
  - Airson a 'chomannachd a bu mhotha,
  Dìreach falbh suas is sìos!
  Tha na nigheanan sin gu math fionnar agus ionnsaigheach.
  Bidh Mirabela Magnetic a" bomadh an nàmhaid bhon adhar. Bidh i a" cleachdadh itealan ionnsaigh dà-itealain. Agus mar a bhuaileas e na Sìonaich.
  'S gan bualadh gun iochd. Agus bidh e a" sgrìobadh bho ghunnaichean inneal gu breagha a" cruachadh na Sìonaich ann an cruachan. Agus bidh i ga dhèanamh gu math luath. Brùth sàil lom air a" pheadal. Agus cia mheud bom a thuiteas air na Sìonaich.
  Sheinn Mirabela, a" giùlan a fiaclan:
  - Is mise an tè as làidire air an t-saoghal,
  Agus dà uair a dhà chan e ceithir!
  Tha Akulina Orlova cuideachd a" toirt buaidh air na Sìonaich bhon adhar. Agus tha e ga dhèanamh gu math soirbheachail. Agus a 'pronnadh saighdearan na h-ìmpireachd nèamhaidh.
  Agus an uairsin bhrùth i am putan le cnap scarlet na broilleach, agus a-nis tha i ag itealaich a-steach do na Sìonaich, gan reubadh às a chèile le urchair sabaid.
  Ghabh Akulina e agus sheinn e:
  - Glòir do chridheachan mòra,
  Bidh sinn a 'pronnadh a h-uile nàmhaid gu deireadh!
  Bhris Anastasia Vedmakova na Sìonaich cuideachd agus rinn i le dealas mòr.
  Seo an nighean Anastasia - dìreach super!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" stiùireadh air an nàmhaid, rudeigin marbhtach.
  Agus an uairsin bhrùth an nighean am putan le a ruby nipple, agus thuit bomaichean air na Sìonaich. Agus tha i gu math ionnsaigheach.
  Agus a" pronnadh nan Sìonaich sin le feachd marbhtach.
  Sheinn Anastasia:
  - Bidh sinn a 'reubadh a h-uile duine às a chèile,
  Airson an Ruis, ar màthair!
  An seo a-rithist tha na caileagan a 'sabaid le fìor chràdh. 'S e seo an triumvirate sabaid.
  Agus anns na speuran chan eil co-ionann aca. Ach chan eil mòran bhlàran adhair ann - tha itealain Shìona lag.
  Bhris Akulina Orlova na Sìonaich air tìr, agus loisg iad sligean spreadhaidh agus sheinn iad:
  - Aon, dhà, trì - reub na Sìonaich!
  Bidh cuirm ghlòrmhor ann -
  Bheir sinn buaidh air an t-saoghal!
  Tha iad sin nan sabaidean cruaidh agus brùideil.
  Seo an sgioba aig Ealasaid a" sabaid air an tanca. Seo nighean agus an sgioba aice agus tha iad air ais ann am bikini.
  An seo bhrùth Ealasaid putanan an luing gàirdeachais le a òrdagan rùisgte agus rinn i co-èigneachadh:
  - Glòir don Tsar Nicholas II!
  Loisg Ekaterina cuideachd, a" putadh a nipple scarlet agus a" bualadh air na Sìonaich, agus rinn i gu h-ealanta:
  - Glòir don Super Admiral Makarov!
  Bhris Elena ris an nàmhaid. Reub e tomad de Shìonaich le cuideachadh bho ghunnaichean inneal agus dh" èigh e:
  - Air son comuinn nan righrean !
  Sgriosaidh Euphrosinia ris an nàmhaid, agus leag i sìos saighdearan na h‑Iompaireachd Nèamhaidh, agus sheinn i:
  - Glòir don Ruis agus don Dia Gheal!
  Is iad sin na caileagan a tha a" sabaid air tanca làidir agus làidir. Agus phronnadh an sgioba aca arm Shìona.
  Thuirt Ealasaid gu seòlta, agus phronnaich i an luchd-dùbhlain, vyaknula:
  Chan e am fìor rìgh am fear air a bheil crùn, ach chan e ad le inntinn, agus bungalair le greim!
  Chomharraich Elena gu làidir agus thuirt i gu feargach:
  - Co aig am bheil ceann falamh, agus crùn air, is e sin ad ghnàthaichte, gun righ 'na cheann !
  Rinn Catrìona cuideachd spreadhadh air na Sìonaich, reub i dà dhusan saighdear bhon Ìmpireachd Celestial agus thuirt i:
  - Air dha an dùthaich a sgiùrsadh, faodaidh an deachdaire an crùn a chumail air a cheann, ach gu cinnteach caillidh e aghaidh !
  Euphrosyne, a 'pronnadh nan Sìonaich le seallaidhean air an deagh amas, agus gu litearra chuir e sìos iad, a' togail beanntan de chorp.
  Agus aig an aon àm thuirt i:
  - Is fheàrr do cheann a chall ann an neart na bhith air fhàgail le sròn ann an gealtachd!
  Sin mar a dh"fhàs na nigheanan às an ciall. Agus aig an aon àm tha iad cha mhòr gu tur rùisgte, agus casruisgte, agus gu math tana, le falt fionn.
  Thuirt Ealasaid, a' losgadh:
  - Mura h-eil rìgh nad cheann, bidh thu nad ad a bhios an-còmhnaidh ri do shròn!
  Bha Catriona, a' giùlan teine air leth math air an nàmhaid, agus a 'leagail nan Sìonaich gu mòr, a' caoineadh:
  - Tha an neach a chailleas mothachadh air fìrinn air fhàgail le sròn gun aisling!
  Thug Elena fa-near gu làidir, a 'sgrìobadh air na nàimhdean, agus a' putadh na putanan le a h-òrdagan lom, agus a 'co-èigneachadh:
  - Chuir cas boireannaich, nuair a bha e casruisgte, crùidheadh air duine sam bith anns na tonsils, agus dh'fhàg e e gun bhriogais, a 'toirt a-mach a chorp!
  Thuirt Euphrosinia, a" bualadh air luchd-dùbhlain agus a" marbhadh na Sìonaich le feachd feargach, gu làidir:
  - An dèidh do chogais a chall an tòir air beanntan òir, faodaidh tu an nàmhaid fhàgail le sròn, ach chan eil eadhon sgillinn briste air fhàgail air do chùlaibh!
  Bha na caileagan a" sabaid gu cruaidh agus gu gaisgeil.
  Thug Ealasaid geàrr-chunntas le bhith a" sgrios howitzer Sìneach le slige:
  - 'N uair a tha Dia agad 'n ad chridhe, agus righ ann ad cheann, 's duine thu le litir mhòr !
  Bha gaisgich a" sabaid air aghaidhean eile.
  Rinn Alenka sgrìob air na Sìonaich bho ghunna-inneal. lomadh iad mar chruith- neachd, agus rinn e caoineadh :
  - Air son an righ mhòir,
  A Thighearna taing!
  Agus le òrdagan lom, tilgidh an nighean grenade de fheachd marbhtach.
  Anyuta, a" sgrìobadh air an nàmhaid, agus a" toirt tiodhlac-bàis le a shàil chruinn, lom, a-mach:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh ! Bidh Tsar Nicholas còmhla rinn!
  Agus phut an nighean an seanailear Sìneach san smiogaid le a h-uilinn, agus rinn i gàire:
  - Airson mòr Ruis Svarog!
  Bhris an t-sabaid Alla na saighdearan Sìonach, gheàrr iad sìos iad mar chorran agus vyaknula:
  - Airson an Fatherland - ar màthair!
  Agus thilg a òrdagan rùisgte tiodhlac sgrios cumhachdach marbhtach.
  Bidh Maria cuideachd a" pronnadh nàimhdean le aplomb fiadhaich. Agus sgrìoban bho ghunnaichean inneal, agus iad a" seinn:
  - Is e ar dùthaich mhàthaireil ar màthair!
  Tha an nighean ag iarraidh a bhith na ghaisgeach!
  Agus le òrdagan lom, tilgidh an nighean tiodhlac bàis millteach.
  Agus an uairsin mar a bhrùthas e am putan bazooka leis an nipple scarlet aige.
  Tha na h-Oiliompaics a" pronnadh na Sìonaich gu pùdar. A 'sgrìobadh orra bhon inneal. Agus a' seinn:
  - Tha sinn ort mar ann an cogadh,
  Agus anns a" chogadh mar thusa!
  Agus thilg òrdagan lom na h-ìghne pasgan spreadhaidh.
  Reub e tomad de Shìonaich gu luaithre.
  Loisg Olympias cuideachd le nipple sùbh-làir agus chirped:
  - Air son sith, air son cairdeas, air son a' Chèitein !
  Thuirt Alenka le gàire:
  - Agus an uairsin May?
  Bha Anyuta, a" sgrìobhadh ann an Sìonais, a" squeaked:
  Samhradh, O Shamhradh, Samhradh reultach, bi maille rium !
  Bhris Alla air an nàmhaid, reub e cuid de shaighdearan Sìonach agus rinn e gàire:
  - Airson an ìmpireachd rìoghail!
  Agus tha a falt mar theine lasrach a dh" fhaodadh an Ròimh a losgadh. Seo an nighean.
  Bidh còig ag atharrachadh a shuidheachadh. Agus scribbles aig an nàmhaid le raon leasaichte.
  Agus an uairsin gheàrr na caileagan dìreach na uèirichean dealain, agus chaidh an sruth,
  le naimhdean. Agus dh"èirich na Sìonaich.
  Agus bidh na caileagan, mar shàilean lom, ga thoirt agus a" deàrrsadh. Agus a-rithist togaidh iad suas an t-arm Sìneach, treun. Agus tha na Sìonaich làidir agus treun. Is e sluagh treun, lìonmhor a tha seo.
  Ach bhuail Veronika agus Victoria iad le rocaidean bhon itealan. Agus reub e mòran de Shìonaich. Tha na caileagan a 'sabaid, ann an aon bicini agus casruisgte. Agus leis na sàilean lom aca bidh iad a 'bualadh air an nàmhaid, a' putadh air na putanan.
  Bidh Akulina Orlova cuideachd a" toirt buaidh air na Sìonaich, a" pronnadh nan nàimhdean gun truas sam bith.
  Bhrùth Akulina putanan an luing gàirdeachais le a corragan rùisgte agus bhuail i na Sìonaich, reub i suas iad agus chrath i:
  - Glòir do 'n athair-rìgh !
  Dhearbh Anastasia Vedmakova:
  - Glòir gun chumha do 'n rìgh !
  Thug Mirabela Magnetic tiodhlac sgrios le a sàil rùisgte agus rinn i gàire:
  - Agus leig leinn deoch don Admiral Makarov!
  Agus bha a cuach sgàrlaid aice fosgailte, agus ghabh an nighean e, agus bhrùth i am putan. Agus bha rocaidean ag itealaich aig na Sìonaich. Agus reub e mòran de ghaisgich na h-ìmpireachd nèamhaidh.
  Seo na nigheanan...
  Agus an uairsin ghabh na nigheanan ninja à Iapan grèim air na Sìonaich. Agus na gaisgich, gu dearbh, ann an aon bikini agus casruisgte.
  Thug nighean ninja le falt gorm na claidheamhan agus bhris i na Sìonaich. Agus thug i dheth a ceann. Agus às deidh sin, le a òrdagan rùisgte, thilg i pea millteach. Agus a-rithist, bha gaisgich na h-ìmpireachd celestial le buill-bodhaig air an gearradh ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Sheinn an gaisgeach:
  - Glòir gu Iapan! Glòir!
  Bidh nighean ninja le falt buidhe a" sabaid le nàimhdean. Agus gearraidh e iad gun truas le claidheamhan. Agus tha a corragan lom, gràsmhor girlish a 'tilgeil rudeigin gu tur millteach. Agus gu litireil bidh iad a" reubadh a" chuirp às a chèile. Agus tha an gaisgeach a" seinn:
  - Glòir do Iapan, glòir!
  Tha tancaichean a" ruith air beulaibh,
  Nigheanan, gun eòlas air eagal -
  Beannachdan - muinntir na Ruis!
  Bidh nighean ninja le falt ruadh cuideachd a 'gearradh sìos Sìonach. Tha i na gaisgeach gu math ionnsaigheach. Agus a 'gearradh luchd-dùbhlain gu deireadh. Agus a-rithist, bidh corragan a leithid de chasan cas-rùisgte, seductive a" tilgeadh boomerangs a bhios a" sèideadh dheth cinn mar fhalt le ràsair.
  Agus tha an gaisgeach a" seinn:
  - An Ruis de Tsar Michael,
  Tha an cruinne-cè air buaidh a thoirt!
  Bhiodh nighean ninja le falt geal a" caitheamh a claidhnean fhad "s a bha i a" milleadh cinn nan Sìneach. Agus thionndaidh an nighean seo ann am bikini gu bhith na bhòidhchead sgrìobhte. Agus tha a claidheamhan iongantach. Agus thilg òrdagan rùisgte nan casan cuideachd snàthadan puinnseanta, a" bualadh sgòrnan gaisgich na h-Ìmpireachd nèamhaidh.
  Sheinn an nighean ninja:
  - Chan eil eagal air a" ghaisgeach Iapanach ron bhàs,
  Chan eil eagal oirnn ro bhàs air an raon-catha ...
  Airson an Ruis naomh, bidh an ninja a 'sabaid -
  Agus eadhon a 'bàsachadh - gheibh e buaidh!
  Tha na caileagan sin cha mhòr rùisgte agus brèagha, agus tha an casan a" mealladh fir.
  Ach tha Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova a 'dol a-steach don bhlàr a-rithist, no an àite sin, a' ruith. A-rithist bidh a 'chlann a' sabaid le fearg fiadhaich agus fiadhaich.
  An seo tha am balach a 'branndadh a chlaidheamhan agus a' gearradh dheth cinn nan Sìonaich bho na guailnean.
  Choed Oleg, agus thilg am balach peas de sgrios le òrdagan rùisgte. Reub na naimhdean as a chèile, agus sheinn iad :
  Glòir do cho-mhaoineas a tha Nicholas a 'togail,
  Is esan an rìgh as motha agus as glic!
  Bha an nighean, an t-seann sgrìobhadair seo Margarita Korshunova, a 'gearradh cinn nan Sìonach, a' co-èigneachadh:
  - Airson an Ruis agus Tsar Nicholas!
  Agus le òrdagan lom, bheir an gaisgeach òg agus tilgidh e boomerang. Agus falbhaidh am fear agus gearraidh e dheth cinn shaighdearan Sìonach. Seo nighean.
  Ghabh Margarita e agus sheinn i:
  Chan eil Motherland-Russia nas bòidhche,
  An dùthaich as fheàrr san t-saoghal...
  Bha na reultan a' uisgeachadh nan speur ann an neamhnaidean,
  Siubhail eadhon sealladh seòlta craicte!
  An uairsin ghlac a" chlann neo-bhàsmhor e agus dh" fheadalaich iad aig mullach an sgamhanan. Agus mar sin ghabh na feannagan e, agus fhuair iad grèim cridhe, agus thuit iad gu fann, agus thòisich iad air tuiteam. Agus buail cinn nan Sìonach.
  Is e clann a tha seo, chan eil annta ach uilebheistean agus super ....
  Agus a-rithist, gearraidh sinn sìos na nàimhdean. Agus tha caileagan sabaid agus gaisgeil an seo, a tha fìor mhath, agus mar sin chaidh Natasha air an ionnsaigh.
  Thug an nighean leis agus loisg i às na gunnaichean-inneal, agus rinn i gàire:
  - Airson co-mhaoineas Tsar Nicholas!
  Dhearbh Zoya le bhith a" tilgeil poca spreadhaidh de stuth-spreadhaidh le a sàil rùisgte.
  Agus sheinn an gaisgeach:
  - Air son an righ mhòir,
  Athair-uachdaranach !
  Gheàrr Augustine troimh a nàimhdean gun laigse no truas sam bith. Agus ghabh an gaisgeach ruadh e agus thilg e le a òrdagan rùisgte rudeigin glè mharbhtach agus millteach. Agus rinn e gnìomh uamhasach marbhtach.
  Ruith Augustine am muileann-gaoithe, agus dh'fhàs e:
  - Airson an Ruis agus buaidh gu deireadh!
  Ruith Svetlana muileann claidheamh fìor ionnsaigheach le a claidheamhan. Ghearr i dheth cinn nan naimhdean, 's gan cur 'na tholl. Agus le òrdagan rùisgte, ghabh i agus thilg i tiodhlac bàsmhor.
  Agus dh'èigh i:
  - Airson co-mhaoineas tsarist!
  Agus na caileagan a-rithist len sàilichean rùisgte, cruinn, mar gum biodh iad air am bualadh le peitean sgriosail.
  Agus seinn a-rithist:
  Nikolay, is tusa an rìgh-Mhesiah,
  Bidh thu uile-chumhachdach a dh'aithghearr!
  . CAIBIDEIL #4
  Lean an cogadh an aghaidh Sìona.
  Thog na caileagan bomairean ùra, nas cumhachdaiche. Agus thòisich Anastasia Vedmakova air stailcean adhair cumhachdach a sgaoileadh air na Sìonaich.
  Sheinn an gaisgeach, a" putadh na putanan le a òrdagan rùisgte:
  Bidh daoine toilichte
  Sonas gu bràth ...
  Nicholas cumhachd -
  Tha an cumhachd fìor mhath!
  Rinn Akulina Orlova, a" sgrìobadh air an luchd-dùbhlain aice agus a" spealadh sìos na Sìonaich, ionnsaigh làidir:
  - Air son glòir nam beachd-smuain- eachadh !
  Thuirt Mirabela Magnetic, a" cur bhomaichean bho shuas agus a" marbhadh na Sìonaich:
  - Bidh glòir anns a' bheatha so !
  Seo mar a bheir caileagan bhon adhar ionnsaigh air an ìmpireachd celestial. Agus sgrios saighdearan treun arm Shìona.
  Bidh Alenka cuideachd a 'sabaid. Nighean a' sgoltadh bho inneal-ghunna. A" slaodadh sìos na Sìonaich, agus a" squeaks:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais!
  Agus le òrdagan rùisgte, mar a chuireas e tabhartas bàis don nàmhaid.
  Bidh Anyuta a" losgadh aig na Sìonaich, agus gu math ceart. Tha e gan gearradh sìos agus ag ràdh le spionnadh:
  - Bidh aoibhneas air a 'chruinne-cè!
  Agus le sàilean lom, cruinn, mar gum biodh e a" tilgeil peas a" bhàis.
  Agus a 'sabaid Alla a' sabaid le fiadhaich fiadhaich. Agus tha a claidheamhan a" ruith a" mhuilinn agus a" gearradh dheth cinn nan Sìonach. Tha an nighean ag ràdh le corraich, a" giùlan a fiaclan:
  - Bheir sinn gaol don Ruis againn!
  Agus tilgidh an nighean rudeigin ionnsaigheach agus millteach le a òrdagan rùisgte.
  Battle Maria a 'sabaid a-rithist. Agus tha a claidheamhan cho geur agus cho marbhtach. Agus gheàrr iad feòil mar im iarainn theth.
  Bidh nighean le falt òir a 'bruidhinn gu làidir, a' gearradh na Sìonaich gu pìosan:
  Tha Mother Russia còmhla rinn gu bràth!
  Sabaid agus na h-Oiliompaics. Tha i gu math mòr agus fèithean. Mar a ghabh mi air na Sìonaich, agus gearraidh sinn iad mar chruithneachd le speal. Is e seo nighean, uill, cho mòr, agus ionnsaigheach.
  Agus cuideachd le sàil lom, mar a bheir thu a-steach do bhoma. Agus reubaidh e mòran de luchd-dùbhlain sa bhad.
  Agus an uairsin tha Natasha a 'sabaid. Tha an nighean a' cumail inneal-lasair na làmhan. Agus buail an nàmhaid.
  Chaidh sruth de lasair tro na Sìonaich. Agus loisgidh iad ceud slàn anns an aon àm. Seo an nighean.
  Agus air putan an lasair-lasair bruthaidh e an sgarlaid de bhroilleach boireann.
  Agus mar sin tha e uile a 'dòrtadh.
  Agus bidh an nighean le òrdagan rùisgte a" tilgeil lemonan le feachd ionnsaigheach.
  Sheinn an gaisgeach:
  - Airson an Ruis Naoimh - Glòir don Fatherland!
  Bidh Zoya cuideachd a 'sabaid ri cumhachd fiadhaich a' phanther. Bidh na nipples connlach aice a" bruthadh na putanan agus a" losgadh spreadhaidhean dealain bhon inneal. An uairsin thuirt an nighean:
  - Airson na buadhan ùra againn!
  Agus le òrdagan lom, bidh e a 'tilgeil rudeigin gu tur marbhtach. Seo nighean - blonde meala.
  Augustine, a' cogadh ri naimhdibh, 's 'gan spealadh mar speal, a' cur urchair an deigh urchair, 's 'gan tarruing a stigh do'n chiste-laighe, a' co-èigneachadh:
  - Airson euchdan mòra!
  Agus le a òrdagan rùisgte thilg i tiodhlac mort de chumhachd mòr.
  Agus an uairsin bruthaidh an nighean putan an airm le nipple ruby a broilleach, agus reubaidh i buidheann-chatha slàn de nàimhdean às a chèile.
  Agus an seo tha Svetlana anns a 'bhlàr, nighean iongantach. A 'gearradh nàimhdean gu math ionnsaigheach.
  Agus le òrdagan rùisgte, bidh e a" cur diosc geur, caol, gu luchd-dùbhlain.
  Agus le cnapan dearg den bhroilleach buailidh e an nàimhdean, agus bidh iad air an sgrios gu tur. Na h-uimhir de chuirp agus sgrios iad Sìonaich.
  An uairsin cho-dhùin Svetlana:
  - Airson an Ruis agus buaidh gu deireadh!
  Seo na nigheanan den aerobatics as àirde. Agus chuir iad crìoch air an nàimhdean gu lèir. Agus bidh iad uile a 'dòrtadh lannan teine agus dealain orra.
  Tha Alice agus Angelica ag obair le raidhfilean snaidhpear. Is gann gu bheil ùine aig nigheanan losgadh agus ath-ghalair.
  Tha tòrr Sìonach ann. Agus chan urrainn dhaibh a bhith air an tionndadh cho furasta. Agus bidh iad a" putadh a-steach tonn buidhe gun chrìoch.
  Loisg Alice, a" bualadh tron t-seanailear agus a" crathadh:
  - Dè an obair a th 'againn!
  Loisg Angelica cuideachd gu ceart agus dh" aontaich i:
  - Mòran, ach tha dùil againn ri buaidh!
  Agus chuir an diabhal ruadh i, le òrdagan rùisgte, tiodhlac bàis marbhtach air bhog.
  Loisg Alice a-rithist, loisg i sìos itealan Sìneach. Bha an nighean airson buannachadh gu cinnteach.
  An seo bha na duilgheadasan agus na duilgheadasan aice fhèin.
  Loisg Alice a-rithist, agus gu math ceart, agus rinn i gàire, a" giùlan a fiaclan:
  - Bidh sinn a 'stiùireadh le eisimpleir!
  Agus bha a sùilean a" deàlradh le dealanach.
  Is e seo dha-rìribh an roinn-seòrsa tha nigheanan dìreach super.
  Agus an uairsin loisg Alice agus chaidh trì Sìonaich a tholladh le aon pheilear aig an aon àm.
  Agus gabhaidh an nighean bhàn le a òrdagan rùisgte agus tilgidh i grenade sgrios le feachd marbhtach.
  Tha iad seo a 'chlann-nighean a tha an roinn-seòrsa a tha sìmplidh - super.
  Aig an aon àm, chaidh Aurora a losgadh bho howitzer. Reub i platoon slàn de Shìonaich agus thuirt i:
  - Chan eil teagamh sam bith agam mun chunntas agam!
  Agus ghlac an nighean bhrèagha e agus bhrùth i am putan leis a" chuthach sgàrlaid aice. Agus a-rithist, bidh tilgeadh mòr-inbhe marbhtach ag itealaich aig an nàmhaid.
  Ghabh Aurora e agus sheinn e:
  Tha nàmhaid agam
  Tha neart agus cuideam ann ...
  Ach tha mi ann an craiceann tarbh -
  Seo an còmhradh!
  Chuir a com-pàirtiche Agrippina, a" rùisg a fiaclan agus a" pronnadh na Sìonaich le gàire, a-mach:
  - Hey bullfighter, cùm ort,
  tòisichidh sinn an ruith ...
  Bha Aphrodite, nighean le falt òir, cuideachd ann am bikini agus casruisgte, a" crathadh a fiaclan:
  - Thoir an aire air do bheatha
  A dhuine righ nam beath' !
  Bhrùth Agrippina, le cnap scarlet na làn bhroilleach, putan an airm marbhtach agus rinn i gàire:
  - Bhuail sinn gu ceart,
  Bhuail sinn ceart e -
  Agus tha an amas faisg!
  Bidh Aphrodite, an nighean seo, bòidhchead sgrìobhte, cuideachd a" bruthadh a" phutan le ruby nipple na broilleach, agus a" càineadh an nàmhaid, agus a" gàireachdainn gu bodhar agus a" gàireachdainn a fiaclan:
  - neart mu dheireadh
  An neart mu dheireadh
  Crùisg an nàmhaid!
  Rinn Aurora gàire, agus bhuail e a-steach don nàmhaid, le cuideachadh bho nipple broilleach connlach. Agus an uairsin chuir i a òrdagan lom ris.
  Agus ruith rocaid sabaid gu itealaich.
  Rinn an nighean gàire:
  Bidh na standan a" dèanamh gàirdeachas
  Bidh na standan a" dèanamh gàirdeachas ...
  Agus mar sin bidh iad a 'toirt ionnsaigh
  A dhaoine Galaxy!
  Gu dearbh, tha e mar-thà a 'coimhead gòrach, chun an fhìor.
  Agus a-nis tha tanca Ealasaid a 'dol dhan bhlàr. Agus tha ceathrar nigheanan ann am bikinis. Agus tha na nigheanan a 'sabaid gu cruaidh.
  Loisg Ealasaid air na Sìonaich le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Ann an ainm na Ruis mhòir!
  Catriona, cuideachd, mar a bhuail na saighdearan na Celestial Empire. Mar a ghearras e sìos iad ann am meudan mòra, agus a" giosganachadh, a" giùlan fhiaclan:
  - Glòir dha na diathan Ruiseanach!
  Agus tha an nighean a-rithist a 'bruthadh a sàil rùisgte, cruinn air na putanan a tha a' sruthadh a-mach. Seo na nigheanan ann am bikinis. Canaidh sinn gur e dìreach supermen boireann a th" annta. Feuch ri cur an aghaidh seo. Tha cumhachd iongantach, cosmaigeach aca.
  Buailidh Elena air gaisgich na h-Ìmpireachd Celestial. Gabhaidh e agus maoidheadh e an naimhdean. Agus an uairsin, le nipple scarlet, bidh e a" brùthadh air a "phutan luing gàirdeachais, agus a" crathadh:
  - Glòir do cho-mhaoineas nan tsars Ruiseanach!
  Agus le a shàil rùisgte buailidh e an nàmhaid.
  Tha Euphrosinia cuideachd fionnar ann am batail. Is bheir e breth air an nàmhaid, le mòr-thròcair.
  Agus cuir a-mach mòran de Shìonaich, agus coo:
  - Glòir do àm nan co-mhaoineas Dhia!
  Agus an seo cuiridh i, cuideachd, a-steach ruby nipple. Agus le òrdagan rùisgte, bidh e a" bruthadh nam putanan. Agus cuir às do mhòran de shaighdearan Sìonach.
  Seo na caileagan - tha geansaidhean ionnsaigheach aca. Agus bheir an ceathrar air an tanca agus spreadhadh iad air an nàmhaid le sligean.
  Agus tha cumhachd mòr, iongantach aca.
  Bidh Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova cuideachd ag obair le claidheamhan cho gnìomhach agus cho èifeachdach, mar gum biodh iad nan heileacoptair propellers.
  Thilg am balach pìos antimatter le òrdagan rùisgte. Sgrios e buidheann-chatha slàn de Shìonaich agus coed:
  - Air son mòrachd nan uachdaran !
  Às deidh sin, rinn a chlaidheamhan muileann, a 'gearradh dheth cinn nan Sìonach.
  Gheàrr Margarita Korshunova sìos an nàimhdean. Ghearr i dheth an cinn, agus a" gàireachdainn a fiaclan thuirt i:
  - Airson glòir an USSR tsarist!
  Agus a‑rìs, le sàil rùisgte, chruinn, leanabach, mar a dh" èireas tiodhlac millteach an sgrios.
  An uairsin thog a" chlann neo-bhàsmhor suas agus rinn iad feadalaich. Agus thuit na feannagan, air an goirteachadh leis an fhìdeag, sìos, a 'bualadh air claigeann nan saighdearan Sìonach.
  Chuir Margarita tweet:
  beachdan co-mhaoineas,
  Cuir stad air pacifism!
  Is iad seo na clann uilebheist. Is iadsan an fheadhainn as làidire agus as ionnsaigheach san t-saoghal. Is iad sin clann terminator.
  Oleg Rybachenko sgribble aig an nàmhaid, agus a ghearradh le claidheamhan. Agus an uairsin gabhaidh e agus sèididh e bho lasair-lasair e. Agus loisgidh uimhir de Shìonaich aig an aon àm. Agus tha clann-cogaidh aig an ìre as àirde.
  Ghlac an gille e agus sheinn e:
  - Glòir don Ruis, glòir ...
  Tancaichean cumhachd rivets!
  Agus ghabh balach dà bhliadhna dheug a dh"aois ann an sealladh e, agus le a shàil rùisgte ghèill e gu grenade sgrios, agus chaidh a" mhòr-chuid a reubadh às a chèile le saighdearan Sìonach.
  Bha an gaisgeach òg làn neart agus lùth. Agus mar a sgrios an leanabh sìorraidh saighdearan na h-Ìmpireachd Celestial. Tha e dìreach iongantach, cumhachd thar-ghnèitheach.
  Ghabh Oleg e agus sheinn e:
  Buailidh sinn nas cruaidhe
  Tarraingidh sinn còmhla!
  Bheir sinn ath-bheothachadh air an USSR
  Nach seall sinn eisimpleir don t-saoghal!
  Agus smugaid am balach mar fhion-geur, agus loisg buidheann-chatha slàn de Shìonaich sìos sa bhad. Agus dh'èigh e:
  - Agus nach robh duilgheadasan ann!
  Thuirt Margarita gu seòlta, a" gearradh dheth na nàimhdean mar gum biodh le lann ràsair, agus ag èigheach:
  - Airson an Ruis mhòr,
  Bidh thu a" sabaid agus na biodh eagal ort!
  Agus le a òrdagan rùisgte, an nighean, mar gum biodh i a" cur air bhog pea marbhtach de bhàs iomlan.
  Gheàrr Natasha sìos na Sìonaich a-rithist le frenzy agus fearg.
  Laigh na h-uimhir de ghaisgich bhuidhe sìos len cinn air a ghearradh dheth.
  Is iad seo na caileagan - a tha gu math fionnar agus a 'sabaid.
  Chùm Natasha cuirm an toiseach le claidheamhan - dealan-dè swallowtail. Agus an uairsin thog i inneal-lasair agus bhrùth i am putan leis an nipple scarlet aice. Agus mar fhuaran air cùl muc-mhara, brisidh lasair, a' giùlan na Sìonaich gu cnàimh.
  Sheinn an nighean le falt gorm:
  - Airson an Fatherland - ar màthair!
  Ghlac Zoya e agus cuideachd le claidheamhan, oir tha i ga ghlacadh agus ga ghearradh. Agus ghabh i e le a òrdagan rùisgte, agus thilg i na lannan ràsair. Agus dh'fhàs e tòrr de Shìonaich.
  An uairsin bhrùth Zoya an nipple dearg air a" phutan lasair-lasair, agus mar a loisgeadh i an nàmhaid le aplomb mòr.
  Ghabh Zoya e agus sheinn i:
  Glòir do àm nan rìghrean
  Hammer an reubaltach!
  Agus nighean, cluichidh sinn le fèithean nam preas.
  Tha Augustine na boireannach glè bhrèagha. Agus chaidh a falt tron adhair mar bhratach proletarian.
  Agus gabhaidh an nighean, le a òrdagan rùisgte, bùmarang sgrios.
  Agus an uairsin thug i an nipple ruby na broilleach oir chaidh a tharraing thairis air putan lannsair grenade.
  Agus dh'èigh i:
  - Oir tha an t-Athair àlainn!
  Agus le òrdagan lom bheir e agus a-rithist tilgidh e rudeigin uamhasach marbhtach.
  Ghabh Svetlana e agus loisg e cuideachd le bhith a 'putadh air a' phutan le nipple sùbh-lus, às an do sgèith mèinn a-mach. Thug i iomradh air arc, agus spreadh i aig na saighdearan Sìneach.
  Agus an uairsin ghlac an nighean, le a òrdagan rùisgte, agus thilg i bàlaichean nitroglycerin. Agus reub e mòran de luchd-dùbhlain.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Airson Lada Màthair nan Dia!
  Is iad sin na caileagan, agus sa bhad bruthaidh iad na putanan leis na boobs aca, gus am bi rèisimeid Shìonach gu lèir le tancaichean air an reubadh suas gu h-àrd.
  Seo na nigheanan...
  Agus an uairsin thog na pìleatan Agatha agus Adala na Sìonaich. Is iad sin na caileagan sabaid agus ionnsaigheach le cuirp caol, fèitheach, agus casan lom gràsmhor. A bharrachd air an sin, tha an dà bhòidhchead blondes nàdarrach agus dìreach nigheanan sàr-mhath.
  Agus bheir Agatha e agus bheir i leatha òrdagan rùisgte e, agus cuiridh i rocaid air bhog bhon itealan. Agus bheir e leis an nàmhaid agus cuiridh e gu bàs iad.
  Bidh Agatha ag obair gu làidir. Agus bhrùth an t-slat scarlet aice am putan. Agus
  Seo an nighean a" seinn agus a" seinn:
  Tha an snàthainn briste
  Tha bàs olc a" bagairt oirnn...
  Ach tha nigheanan beò -
  Agus gheibh na nàimhdean bàs!
  Ghabh Adala e agus bhreab i na Sìonaich cuideachd le cuideachadh bho a òrdagan lom. Agus an uairsin mar a bhrùthas an nipple ruby aice na putanan agus bidh rocaidean ag itealaich thairis air suidheachadh gaisgich na h-Ìmpireachd Celestial.
  Rinn an gaisgeach gàire nuair a phron i a nàimhdean:
  - Is mise an duine as làidire san t-saoghal!
  Is iad sin na caileagan a nì iongantasan len casan rùisgte.
  Ach mar eisimpleir, chaidh Juliana a ghlacadh. Bha i air a toinneamh air cùl làmhan nàimhdean.
  Agus stiùir e casruisgte an toiseach air an fheur. Agus an uairsin air a 'ghainmhich ... Agus an uairsin sgap iad teine a dh'aona ghnothaich agus sgap gual air an talamh. Agus chaidh an nighean le buinn rùisgte air na clachan dearga.
  Gu fortanach, dh'fhàs buinn Yuliana garbh agus brònach bho bhith a 'coiseachd casruisgte. Mar sin chan eil sin ga ghoirteachadh cho mòr. Agus tha an nighean a 'coiseachd, gu pròiseil a' tilgeil a cinn.
  Tha an torso aice rùisgte, tha fèithean na h-ìghne làidir, agus dìreach panties tana air a cromagan. Agus craiceann tana, òir-olaidh. Agus tha a falt fada, tiugh, copar-dearg.
  Le bhith a" faicinn nach toir coiseachd casruisgte air na guallan don nighean a bhith a" sgreuchail agus a" caoineadh, chuir na Sìonaich air a" chrann i. Chroch iad an làmhan agus thòisich iad air togail. An toiseach, thog iad i chun an fhìor mhullach. An uairsin chaidh an ròp a leigeil ma sgaoil. Thuit an nighean sìos. Aig an fhìor ùrlar, bha an ròp teann. Thruail cràdh ifrinn an nighean o mhullach a cinn gu a sàilichean rùisgte.
  Rinn Juliana sgreuchail, ach an uairsin bhìd i a bilean. Agus ghlan i a fiaclan.
  Rinn na Sìonaich gàire. Agus a-rithist thòisich iad air a thogail suas. Bha e na chràdh crathadh.
  Bha Juliana sàmhach. Cha robh ach a casan rùisgte, tana, fèitheach a" tionndadh is a" dol tron adhar.
  Chaidh an nighean a thogail a-rithist chun mhullach. Agus an uairsin chaidh an ròp a leigeil ma sgaoil. Thuit corp tana, cha mhòr seoclaid na h-ìghne sìos. A-rithist, pian fiadhaich agus glaodh neònach de bhòidhchead ruadh.
  Bidh an luchd-cuiridh a 'gàireachdainn agus a' giùlan am fiaclan. Canaidh sinn gu bheil iad cho fionnar.
  Ach chaidh an nighean, aig comharra a 'phrìomh neach a chuir gu bàs, a thogail a-rithist. Nas àirde agus nas àirde. Agus tha an ròp teann.
  Ach reòdh an nighean aig an dearbh mhullach. An uairsin a-rithist, a-rithist, chaidh an ròp a leigeil ma sgaoil. Agus thuit an nighean sìos ... Agus a-rithist glaodh bòidhchead eu-dòchasach.
  Tha, tha e dha-rìribh a" fulang. A rèir choltais bha coltas gu leòr air trì buillean. Agus a-nis bha an nighean air a cur air a casan casruisgte, blocaichean daraich trom. Shìn corp fèitheach, tana na h-àilleachd, agus sheas na fèithean a-mach mòran na bu gheire.
  An uairsin, aig comharra an àrd-neach-cùraim, thòisich iad a 'crochadh cuideaman air na dubhan. Agus thòisich corp Juliana, rùisgte agus làidir, a 'sìneadh barrachd. Agus bhris fallas a‑mach, agus dhealraich an craiceann ollaidh, mar gum biodh e air a dhèanamh le ola.
  Rinn an nighean às an Ruis osnaich a-rithist... Ach a-rithist ghlan i gu teann a fiaclan. Agus dh" fheuch i ris a" ghearan goirt a chumail air ais agus a" sgreuchail a" teicheadh às a h-amhaich.
  Thuirt àrd neach-cuiridh Sìona gu cruaidh:
  - Gu leòr! A-nis cuir greim air a shàilean agus ullaich am brazier.
  Thug na tortairean a-mach siuga de ola ollaidh. Agus thòisich iad gu faiceallach a 'lubricate buinn Juliana. Bha e follaiseach gun robh an duine toilichte a bhith a 'faireachdainn casan lom, gràsmhor nighean àlainn. Agus gu dearbh tha e na thoileachas mòr.
  Dh'fhairich an nighean, tron phian anns na cromagan sprained aice, agus gàirdeanan toinnte, agus guailnean, faireachdainn neo-shoilleir de nàire bho suathadh an luchd-cuiridh.
  Ach co-dhiù, dh'fheuch i gun a bhith a 'caoineadh no a' gearan.
  An dèidh crìoch a chur air lubricadh, thòisich an casruisgte, pinc, garbh, ach gun a bhith a 'call cumadh gràsmhor buinn luchd-cùraim na h-ìghne a' càrnadh connadh tana fo na sàilean aca.
  Is e cràdh teine traidiseanta a tha seo, le ròstadh nan sàilean. Sin mar a bha na spùinneadairean ann an Treasure Island ag iarraidh gum biodh sàilean lom, balach aig a' bhalach cabin Jim Hawkins. A rèir choltais tha e fìor ghoirteachadh.
  An seo chaidh an teine a chuir sìos, agus chaidh beagan sulbhur a chuir ris gus an losgadh e nas fheàrr, agus chaidh connadh diesel a dhòrtadh.
  Rinn an t-àrd-neach-crìochnachaidh gàire... Yuliana, a bha a" crathadh gu goirt bhon eagal co-dhiù. Agus an uairsin ghlaodh i a-mach ann am pian uamhasach. Tha, tha seo gu math neònach.
  An seo thug an neach-cràdh lòchran agus las e lasair fo chasan rùisgte, chiseled nighean bhrèagha le falt ruadh, lus, dualach.
  Chaidh an teine beagan astair o bhonn na h-ìghne.
  An toiseach, cha robh Juliana a 'faireachdainn ach blàths tlachdmhor, bha i a' sabaid casruisgte a 'mhòr-chuid den ùine, agus bha a casan gu math cruaidh, còmhdaichte le sgudal callus.
  Ach tha iad fhathast beò. Agus an ceann greis, thòisich buinn rùisgte na h-ìghne air losgadh. Chrath Juliana a fiaclan le neart mòr. Agus mar an ceudna, theich gearan goirt bho bhroilleach na h-ìghne.
  Dh" òrduich an t-àrd-cheannard:
  - A-nis thoir cuip dhi!
  Tharraing an torturer slat seileach à tuba uisge. An toiseach chuir e iad san adhar. Chaidh e seachad le feadag ...
  Agus an uairsin bhuail an duine gu bàs an nighean air a druim le a neart. Dhòirt an craiceann, dath seoclaid no beagan nas aotroime, spreadhadh agus fuil.
  Dh"èigh an t-àrd-neach-cùraim gu bàs:
  - Gabh e furasta seki! Na cuir thu fhèin gu bàs!
  Bhuail an tormentor, agus e a" sgaoileadh a chasan gu farsaing. Thuit na buillean sìos.
  Agus chuir dithis eile a chuir gu bàs connadh tana, tioram, làn alcol dhan teine fo chasan cas-rùisgte nan nigheanan. Bha na lasraichean a" reubadh sàilean na h-ìghne rùisgte, cruinn, pinc, agus aig an aon àm.
  B 'e pian trì-fhillte a bh' ann: sìneadh air a 'chrann, cuip agus teine fo chasan casruisgte na h-ìghne.
  Ach Juliana, an dèidh a bhith a 'cruinneachadh a h-uile misneachd, bha e comasach a chumail air ais sgreuchail àrd, bho pian do-ruigsinneach. Agus dh'fhuiling i mar fhìor nighean na Ruis agus fìor bhana-ghaisgeach.
  Dh"obraich an luchd-brathaidh. Bhuail aon sniffle an nighean air a druim, a bha còmhdaichte le bruthaidhean agus sileadh. An uairsin ghluais e buillean gu cnapan na h-ìghne.
  Bha dithis eile a" coimhead an teine gus am biodh an lasair a" frioladh sàilean oladh na maise.
  Bha coltas mì-thoilichte air an àrd-chràdh. Gu dearbh, chan eil an neach-fulang eadhon a 'gearan. Mar nach gabh a chràdh cruaidh. Agus tha seo na bhuille do uaill an luchd-cuiridh.
  Dh"òrdaich an ceannard tormentor:
  - Agus a nis lub a cìochan !
  Chòrd am beachd seo ris an luchd-cuiridh. Shil iad ola ollaidh air am boineid. Smuain iad air a spògan e, agus thoisich iad air greim a dheanamh air broilleach lom na h-ighinn.
  Bha Juliana gu tur lomnochd, agus chroch i fhèin mar sin. Agus bha a cnapan sgàrlaid air a grodadh.
  Agus rinn an luchd-cùraim gàire.
  Bha ioghnadh agus tàmailt air an nighinn leis an suathadh a bh" aig na gillean garbh is faltach. Agus las i le feirg agus nàire.
  Agus chrom na maoir i, agus lub iad a cìochan, agus gu tiugh. Le suathadh garbh dhaoine, bha broilleach na h-ìghne a" dol suas agus a" cruadhachadh. dh'èigh Juliana:
  - Tapadh leibh!
  Mar fhreagairt cha do rinn an luchd-cùraim ach gàire agus gàire gu feòil-itheach. Ach a-nis chan eil a" bhroilleach air a lubricadh an àite sam bith eile agus feumaidh tu do spògan a thoirt air falbh gu deònach.
  Às deidh sin, thug na torturers lòchrain gu broilleach lom na h-ìghne. Ghlais iad agus bhuail na lasraichean an sgàrlaid ann an ciste rùisgte na h-ìghne.
  Rinn Juliana sgreuchail ann am pian fiadhaich, neo-mhìnichte.
  Ach an uairsin a-rithist, le oidhirp uamhasach toil, ghlan i a fiaclan neamhnaid. Agus thuit i na tosd. Ged a bha i trom le anail.
  A-nis bha an luchd-cuiridh a 'frith a buinn agus a cìochan, a' sìneadh a corp air a 'chrann, a' toinneamh a h-altan, agus ga bhualadh le cuip.
  Ach bha an nighean sàmhach. Sheall i deagh mhisneachd agus gaisgeachd.
  Dh"obraich an luchd-brathaidh. Chùm iad e nas fhaisge air a 'chiste rùisgte, agus an uair sin a' toirt air falbh an lòchran. Bhuail iad le cuip air an druim 's air a' mhala, a' lasadh an teine fo bhonnaibh lom na h-ighinn.
  Ann an ùine ghoirid, bha iad ag obair gu dìcheallach. Ach bha toil na bu treasa aig a' bhana-ghaisgeach, agus b' urrainn i cumail air ais a cuid gearan agus sgreuchail.
  Clioc an t-àrd-fhear gu bàs a theanga le mì-thoileachas agus dh" òrduich e:
  - Agus a nis lionaibh a h-uchd le h-oladh !
  Sheall an luchd-cùraim gu robh iad deiseil airson cràdh. Agus ruith gu sunndach a bhith a" smeuradh uchd rùisgte na h-ìghne. Bha na corragan sanntach, steigeach aca a" snàgail eadar casan na h-àilleachd. Agus bha e gu math borb agus an-iochdmhor.
  Bha Juliana a" faireachdainn mì-mhodhail, agus gu soilleir tàmailteach. Agus bha na corragan uile a" spògadh agus a" spògadh uchd na h-ìghne, agus a" dìreadh na bu doimhne agus na bu doimhne. Agus mar sin thionndaidh e a-mach gu bhith gòrach.
  dh'èigh Juliana:
  - Cha-n urrainn thu m' anam a bhriseadh !
  Smuainich an luchd-cur gu bàs a h-uchd gu tiugh, agus lean iad a' faireachdainn eadar a casan. Ach dh'èigh an t-àrd-cheannard orra. Agus thug e air falbh a làmhan.
  Agus an àite sin ghabh iad agus thug iad lòchran lasrach dhan uchd. Bha teine a" reubadh an daoimean boireann as mothachail a bha aig an nighean.
  Rinn Juliana sgreuchail agus rinn i gàire. Agus bha i ann am pian cho mòr. Cho do-fhulangach goirt "s gu"n do theich osnaich tro ghiallan teann na h-ìghne.
  Agus rinn i priobadh, rud a mheudaich am pian.
  Dh" òrduich an t-àrd-cheannard:
  - Bidh thu cuideachd a" lubricadh a cnapan.
  Rinn an luchd-cùraim gu dìcheallach cabhag gus asal brèagha, elastagach na h-ìghne a smeuradh. Rinn iad e le dealas agus dìoghras. Aig an aon àm dhòirt iad ola air an làmhan.
  Bha Juliana an dà chuid air a goirteachadh agus air a nàrachadh. Ach chaidh an teine a ghluasad beagan air falbh bho a h-uchd agus dh"fhairich an nighean na b" fheàrr. Ghlan Juliana a fiaclan gus am biodh fuil eadhon a" sileadh bho a gomaichean bhon teannachadh. Agus bha i sàmhach.
  Bhiodh an luchd-cuiridh a" smàladh a cnapan gus am biodh iad eadhon a" deàrrsadh.
  Agus an sin thug iad leo lòchran 's an uchd, le lasair theth. Agus lasaidh e, agus reubaidh e an craiceann mìn.
  Bidh e goirt gu sònraichte nuair a thèid an uchd a losgadh. A-cheana anns an perineum, bha na falt air an goirteachadh. Agus tha e cho goirt agus goirt, agus mar eile Juliana a 'fulang a leithid ifrinn, mì-ghiùlain cràdh.
  Dh" òrduich an t-àrd-cheannard:
  - Agus a-nis buail i le cuip dearg-theth, stàilinn!
  Thug neach-proifeiseanta san raon aige slat dearg bhon teas bhon teallach. Agus thòisich e a 'bualadh le iarann teth mar-thà air cùl na h-ìghne lom, tana, leònte mu thràth.
  Rinn Juliana osnaich, agus bha i ann am pian cho mòr is gun robh a h-inntinn troimh-chèile. Agus bha i dha-rìribh ag iarraidh tionndadh dheth agus mothachadh a chall. Ach a thaobh an uilc, dh' aithnich i i fein ann am pianadh neo-fhulangach, agus dh' fhuiling i gu ro fhiadhaich.
  Agus a-nis bha i a 'faireachdainn gu robh i gu bhith a' briseadh a-steach do dheòir agus gun dèanadh i sgreuchail aig mullach a sgamhanan.
  Agus a‑chum am fulangas a mhùchadh beagan, sheinn an nighean;
  Latha Buaidh, cia fad uainn a bha e,
  Mar lèanag air leaghadh ann an teine a chaidh à bith Bha mìltean, carrach, anns an duslach, - Thug sinn an diugh cho dlùth 's a b'urrainn duinn Latha bualaidh, là buadha, là buaidh ! agus oidhcheannan aig fùirneisean an teallaich fhosgailte Cha do dhùin ar dùthaich dhachaidh ar sùilean Bha làithean is oidhcheannan a' sabaid cruaidh - Thug sinn an latha seo cho faisg 's a b' urrainn dhuinn Sèist: Halo, a mhàthair, cha do thill sinn uile ... casruisgte gu ruith troimh 'n drùchd ! choisich leth na Roinn Eorpa, leth na talmhainn, - Thug sinn an diugh cho faisg 's a b' urrainn duinn.
  . CAIBIDEIL #5
  Agus ann an Sìona bha cogadh mòr ann ....
  Chuir Natasha agus an sgioba aice ionnsaigh air an arm gun àireamh den Ìmpireachd Celestial. Rinn na Sìonaich sparradh gu gaisgeil - dùthaich de ghaisgich.
  Agus sgriob na caileagan orra le inneal-ghunnachan. Agus gu litireil gearradh sìos na h-ìrean gu lèir.
  Sheinn Natasha, a" losgadh le gunna-inneal agus a" tilgeil grenade le a cas rùisgte, chiseled, tana:
  - Airson co-mhaoineas mòr,
  Na dèan losgadh!
  Bhuail Zoya an ciudha cuideachd. An uairsin bhuail i le claidheamhan, a 'leagail cinn Sìonach agus a' sreap:
  - Airson crìoch ùr!
  Agus thòisich òrdagan lom nan casan a-rithist, rudeigin marbhtach.
  Agus an uairsin bidh an nighean le a nipple scarlet a 'bruthadh putan a' bazooka.
  Tha Augustine coltach ri lannsair grenade. Agus thug e cuideachd an inneal-brosnachaidh le ruby nipple.
  Ghlac an nighean e agus thilg i grenade le a sàil rùisgte. Agus reub e mòran de Shìonaich.
  Agus an uairsin sheinn i:
  farsaingeachdan fànais,
  Bàs air a chòmhdach ...
  Bidh sinn a 'ìreachadh bheanntan
  Creachadair air a ghoirteachadh!
  Agus dh"imlich Augustine a bilean, a" cuimhneachadh cho làidir sa dh"obraich i a teanga, airson tlachd agus tlachd.
  Thug Svetlana cuideachd am fucking bhon lannsair rocaid le bhith a "putadh air a" phutan le nipple sùbh-làir. Agus bha e cho math ...
  Agus rinn na nigheanan gàire:
  - Airson mòr-chomannachd an tsarist!
  Às deidh sin, bha ceathrar nighean a 'sgoltadh còmhla ... Chaidh mìle saighdear Sìonach a leagail bho chonnachadh.
  Seo na nigheanan - aerobatics.
  Ghabh Natasha i agus rinn i gàire, agus às a dèidh bha na caileagan eile a 'seinn ann an sèist;
  Tha an Ruis na dùthaich air leth
  Co-mhaoineas den ìre as àirde,
  Thugadh dhuinn Lada le Rod,
  A 'gearradh a' chlaidheimh le lann Svarog!
  
  Is sinne na nigheanan air beulaibh
  Komsomol ionnsaigh a thoirt air a. .
  Agus chan eil dòigh eile ann
  Tha an guth ag èigheach!
  
  Bheir sinn buaidh air nàimhdean
  Airson màthair an Ruis ...
  Às deidh na h-uile, tha cherub os ar cionn,
  Dia geal thig am Mesiah !
  
  Cruthachadh anns an dùthaich
  Bidh an tè againn nas àirde na a" ghrian ...
  Às deidh na h-uile, na daoine air feadh na Talmhainn,
  Dèan sabaid gu gaisgeil airson saorsa!
  
  Motherland 's tu ar màthair,
  An Ruis as motha,
  Dh"fheuch am madadh-allaidh ri reubadh
  Tha na nigheanan air fàs nas bòidhche!
  
  An urrainn dhuinn seo a dhèanamh
  Tha a h-uile iongnadh gu math èibhinn ...
  Buail le cas-rùisgte
  Nighean le cumhachd an Komsomol!
  
  Cha sgrios an Dia Dubh
  Às deidh na h-uile, tha e cuideachd na Mhac aig an Know Rod ...
  'S i Svarog a phlàigh,
  Nach cunnt sinn bhon stairsnich!
  
  Tha caileagan dèidheil air casruisgte
  Bidh iad gu gaisgeil a" ruith tro na sruthan sneachda ...
  Chan urrainn dhut doe a ghlacadh le feachd
  Bidh sinn a" giùlan RPG nar baga-droma!
  
  Ma tha gaol aig nighean
  Air a mhealladh le fear seòlta ...
  Rinn i e le fealla-dhà
  Na cuir a-steach e chun an kennel!
  
  Is Dia mòr Dia Belkh,
  Cruthachadh anns an t-saoghal...
  Agus a-nis tha an dragon marbh
  Bidh cruthachadh ùr ann!
  
  Tha an Ruis na dùthaich air leth
  Ann, tha na caileagan an-còmhnaidh casruisgte ...
  Bidh Satan a 'toirt ionnsaigh
  Agus tha braids nan nigheanan rim faicinn!
  
  Uill, an Dia sìorraidh Svarog,
  Dè a rinn e ro Seòrsa na Talmhainn ...
  Is urrainn dha a h-uile duine a lùbadh gu luath ann an adharc,
  Airson ginealaichean ùra!
  
  Ceannard Iosa Mòr,
  Cuideachd, am Mac, creid Rod ...
  Tilgeamaid ace, gu dearbh,
  Bidh an aimsir air leth math!
  
  Agus an uairsin thig an gèam
  Am fear nach eil nas fhuaire ...
  Tha sinn nar leithid de bhràthair
  Dìreach sgaoil na neòil!
  
  Is e Dia ar teaghlach uile-chumhachdach,
  Dèan a" phlanaid nas gile...
  Thoir dhuinn uile slàint' ann am fiachan,
  Gus a dhèanamh nas binne!
  
  Air sgàth an Tighearna-Criosd,
  Bidh sinn a 'dol air ais fad na mìltean ...
  Tha màthair Dhè fìor-ghlan
  Tha Abel beò - tha Cain air a' chùis !
  
  Seo latha spòrsail a" tighinn
  Thàinig Tighearna na cruinne gu bhith na shàr-eòlaiche ...
  'S air fàs gu mòr le stump feòir,
  Airson solas nan ginealaichean!
  
  Seo na nigheanan casruisgte
  Ruith gu sgiobalta a-rithist ...
  Chan e silicone a th" anns na cìochan aca
  Tha co-mhaoineas ri fhaicinn thug!
  
  Bha mi airson gum biodh fios aig na nigheanan
  Buail na fir uile len casan ...
  Gus a bhith na phàrras bho bhoireannach,
  Na bi a" stampadh air bòtannan!
  
  Uill, ann an ùine ghoirid, tha e seachad.
  Bidh iad nan nàimhdean a dh" aithghearr ...
  Tha òige aig a' bhòidhchead,
  Tha saighdearan a" toirt ionnsaigh!
  
  Sin nuair a tha an t-sabaid seachad
  Agus togaidh Svarog a chlaidheamhan ...
  Bidh Rod còmhla riut gu bràth
  Airson Mother Russia!
  Seo mar a bhios caileagan nan daoine Sìonach seo a" cur às agus a" seinn.
  Agus an seo cuideachd tha Stalenida ann am blàr agus a 'branndadh chlaidheamhan. Agus tha a cìochan ceangailte ri bataraidhean sònraichte bhon draoidheachd a bhios dealanach a" spùtadh. Agus tha na Sìonaich air am mealladh.
  Ghabh Steelenida e agus sheinn e:
  - Dealanach, dealanach, dealanach,
  Ar teaghlach dùthchasach, cas-ruisgte!
  Bidh Veronica, bho lannsair grenade, a 'bualadh air a' bhoireannach seo - an clas as àirde.
  Agus tha a teanga cho fada.
  A bharrachd air an sin, nuair a bhios i a" losgadh bho lannsair grenade, bidh an nighean a" brùthadh air a" phutan leis an nipple scarlet aice. Tha seo sgoinneil agus fionnar.
  Ghabh Veronica e agus sheinn i:
  - Is mise an nighean as fhuaire air an t-saoghal,
  Agus dà uair a dhà chan e ceithir idir!
  Agus le sàil rùisgte, gabhaidh an nighean grenade agus bheir i a-steach e. Sin cho connspaideach sa tha i.
  Bidh Victoria cuideachd a 'briseadh nàimhdean. Agus tha a nipples mar ruby ann an gnìomh. Agus a òrdagan lom, oir bidh iad a 'cleachdadh rudeigin gu tur millteach, a tha gu litireil a' sgrios nàimhdean.
  Ghabh Victoria e agus sheinn i:
  Marbhaidh mi thu, marbhaidh mi a h-uile duine,
  Marbhaidh mi thu! Marbhaidh mi thu!
  Agus a‑nis ghabh a sàil rùisgte agus ghèill i don naimhdean. Seo na caileagan àlainn.
  Ach às na speuran, tha Anastasia Vedmakova a 'bualadh air buille uabhasach. Cuideachd nigheanan ann an aon bikini agus squeals le toileachas.
  Aig an aon àm, bidh am bòidhchead a 'tionndadh agus a' seinn a-rithist:
  Nas àirde agus nas àirde agus nas àirde
  An itealaich luath de na h-eòin againn ...
  Agus anns gach propeller anail -
  An t-suaimhneas ar crìdh' !
  Agus a-nis bheir a" bhana-bhuidseach èadhair seo sgarlaid dha, mar gum biodh connlach ro aibidh a" brùthadh air a" phutan le a nipple. Agus sa bhad tha dusan urchraichean a" dol an aghaidh na Sìonaich.
  Ghabh Anastasia e agus rinn i gàire:
  - Sgriosaidh sinn a h-uile duine le ar n-uile neart!
  Tha Akulina Orlova air ais ann an gnìomh. Agus tha i na bòidhchead cho mòr. Agus tha a casan lom, gràsmhor, tana agus cho seductive bidh iad a 'bruthadh air na peadalan agus a' dòrtadh bhomaichean air an nàmhaid.
  Seo na nigheanan le falt duilleag òir.
  Agus tha Anastasia Vedmakova dearg-ruadh agus coltach ri lasair.
  Agus tha falt mar dandelions earraich aig Mirabela Magnetic cuideachd.
  Agus, cuideachd, mar a bheir e agus a chuireas e a-steach, a 'putadh nipple a tha a' deàrrsadh mar ruby. Tha an nighean seo na sgrios fhèin.
  Agus mar sin ghabh i agus leig i a-mach sgòth slàn de shnàthadan puinnseanta aig an nàmhaid. Bhrùth i òrdagan rùisgte air na putanan, a" spùtadh tiodhlacan bàis.
  An uairsin mu dheidhinn gurgled:
  - Is mise an tè as làidire air an t-saoghal,
  Bidh mi a" pronnadh nàimhdean air an èadhar!
  Agus an nighean mar a ghiùlaineadh i fiaclan neamhnaid. Is e seo dha-rìribh aerobatics na h-ìghne, agus tha a falt a" deàrrsadh mar chuachan eaglaisean Orthodox.
  Agus faodaidh i, mar eisimpleir, rudeigin nas miosa a thionndadh.
  Agus ghabh Anastasia Vedmakova e agus, a 'cleachdadh a h-òrdagan lom, chuir e ciùb slàn de ghlainne puinnseanta chun an nàmhaid. Bidh e a" spreadhadh, agus bidh cuirp gun àireamh de Shìonaich a" sgreuchail. Agus roinn iad ann am pìosan beaga.
  Sheinn an gaisgeach ruadh:
  - Murt, bidh mort a' slaodadh gun dia,
  Latha is oidhche, chan eil e gu diofar!
  Agus a-rithist, an aghaidh nàimhdean itealain, bidh an leithid de mharbhadh agus gu millteach a "gabhail agus a" bualadh.
  Agus tha caileagan bhon adhar a 'nochdadh trioblaidean ifrinn agus an ceangal as àirde de sgrios.
  Bidh Oleg Rybachenko, am fear òg sìorraidh seo, a tha coltach ri balach timcheall air dusan, a" feadaireachd agus a" feadaireachd.
  Bidh fithich, an dèidh grèim cridhe fhaighinn, fann agus lorgar iad fhèin ann am bacadh. Bidh an cinn biorach a 'briseadh claigeann nan Sìonach. Is e sabaid fìor dhoirbh a tha seo.
  Bidh am balach a" dèanamh cleas le claidheamhan - thuit boireannach tromp agus dusan ceann Sìneach dheth sa bhad.
  Oleg Rybachenko, a 'gearradh nàimhdean ann an leth, agus a' tilgeil phògan sgrios le corragan lom de chasan chloinne, a 'sgoltadh:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais,
  Na sgriosamaid cuing an t-sìth-shìth !
  Nuair a tharraing Margarita Korshunova sràcan nan clubaichean le a claidheamhan, gheàrr i dheth na cinn agus rinn i gàire:
  - Glòir dha na diathan Ruiseanach!
  Agus ghabh casan cas-rùisgte na h-ìghne agus thilg iad pea de lèir-sgrios agus sgrios air an nàmhaid.
  Agus ghabh Margarita e, agus sheinn i:
  - Airson co-mhaoineas mòr,
  Leigamaid stad air a 'mhòr-chuid den fhàsach!
  Seo nighean aig ìre uamhasach.
  Agus tha na gaisgich a 'bruthadh cuideachd.
  Chuir Alyonka a claidhnean air falbh. Agus gearraidhean. Agus an uairsin gabhaidh e grèim air an grenade le corragan teann. Agus mar a thilgeadh air an nàmhaid. Agus brisidh àireamh mhòr de Shìonaich.
  Ghabh Alenka e agus sheinn e:
  Tha an sabaid naomh agus ceart
  Nigheanan casruisgte anns an dorchadas...
  Chan eil solas a 'sabaid airson glòir -
  Airson beatha air an talamh!
  Agus tha an nighean a 'gàireachdainn.
  Bidh Anyuta cuideachd a" sgrios luchd-dùbhlain le dìoghras mòr. Agus an uairsin bha a broilleach fosgailte. Agus ghabh i an nipple scarlet fhad "s a bha i a" bruthadh putan an luing gàirdeachais.
  Agus an uair sin mèinnean itealaich a-steach don nàmhaid.
  Seo mar a bhios nigheanan a" dèiligeadh ri nàimhdean. Agus tha iad cho cas-ruisgte, cho sexy agus làidir.
  Ghabh Anyuta e agus sheinn e:
  - Tapadh le Dia Iosa
  Sàbhaladh mac an duine le fhuil ...
  Na toir a-steach do bhuaireadh dhaoine
  Thug e òrdugh dha na daoine naomh!
  Thug ruadh-ruadh, a" sabaid Alla gu làidir fa-near:
  Chan eil ann an Dia ach mealladh!
  An uairsin ghabh i e agus bhrùth i an inneal-brosnachaidh leis an ruby nipple aice. Agus mar a spreadh lasraichean fòirneartach bhuaithe.
  Thug Alla fa-near, a" crathadh a fiaclan agus a" seinn:
  - Beannaichte gun Dia
  Tha e comasach a bhith...
  Gabh fear
  Nas beairtiche san leabaidh!
  Agus mar sin, às deidh an trannsa seo, nì an diabhal le deise dhearg gàire.
  Seadh, is e seo nighean as urrainn rud sam bith a dhèanamh. Agus tha gaol mòr aice air fir. Agus gu sònraichte is toil leatha a bhith ag obair le a teanga. Tha gaol cho mòr aice air a h-uile càil.
  Bidh Maria cuideachd a" sabaid le arm Shìona. Agus tha e ga dhèanamh le fearg mhòr.
  Thog nighean le falt dath na duilleige òir agus loisg i snàthadan puinnseanta bho ghunnaichean submachine.
  Gheàrr i dheth mòran de Shìonaich agus dh" èigh i:
  - Eich gheala, eich gheala,
  Nach faigh sinn! Nach faigh sinn!
  Agus mar sin ghabh Maria e agus le a òrdagan rùisgte chuir i air bhog tiodhlac millteach sgrios.
  Agus an uairsin air fhoillseachadh:
  - Tha an diabhal an seo
  Tha an diabhal ann...
  Beatha agus bàs -
  Mealladh fìor!
  Thug Olympias, a" sgrìobhadh air na Sìonaich, fa-near:
  - Dè an fhìrinn?
  Agus ghabh i e cuideachd agus thilg i baraille de stuth-spreadhaidh le casan làidir, lom.
  Ruith i agus bhuail i. Agus dh'itealaich blàr na h-ìmpireachd nèamhaidh gu h-àrd do na speuran.
  Ghabh Olympias agus bhuail e a-rithist e. Agus chleachd i cuideachd nipple scarlet, mar connlach mòr.
  Agus sheinn an gaisgeach:
  Bhithinn anns an speur, bhithinn anns an speur!
  casruisgte agus tòrr sneachda!
  Thuirt Alenka le gàire:
  - Diabhal, diabhal, diabhal sàbhail,
  Thug cuideigin, cuideigin am bhìoras ....
  Thoir dhuinn, thoir dhuinn claidheamhan nar lamh,
  Cha chuidich eadhon Criosd !
  Thog Olympias hose agus chuir e jet de gasoline foamy bhuaithe. Chaidh e suas mar lasair theine. Agus a-nis tuit jet lasair air na Sìonaich. Agus loisgeamaid iad.
  Agus sheinn Olympias:
  Dè an seòrsa neach-cruthachaidh
  Neamh no Ifrinn...
  A 'marbhadh a h-uile duine -
  Do phuinnsean!
  Agus ghabh an gaisgeach e, agus dhùin e le sùilean ifrinn. A" toirt iomradh air an tinneas tuiteamach coronavirus san aonamh linn air fhichead. Agus tha an galar ifrinn seo air a h-uile duine a mharbhadh. Agus dh"èirich a" cheist: carson a tha feum aig Dia air seo?
  Ach a-nis tha amannan eadar-dhealaichte agus tha na nigheanan dìreach a" sabaid ris na Sìonaich.
  Thug Marusya grenade cumhachdach na làmhan, chuir i air falbh le a casan rùisgte, fèitheach agus coed:
  - Airson atharrachaidhean cosmaigeach!
  Thog Matryona e, a" rùisg a fiaclan, agus a" tilgeil rudeigin de neart mòr agus millteach:
  - Atharrachadh - tha ar cridheachan ag iarraidh,
  Atharrachadh - tha ar sùilean ag iarraidh!
  Thog Alenka, a 'losgadh air na Sìonaich agus a' tilgeil grenades le a casan rùisgte, le toileachas mòr:
  - Nar gàire 's ar deòir,
  Agus buillean nan veins!
  Atharraich, tha sinn a" feitheamh ri atharrachadh!
  Thug Anyuta fa-near gu làidir, a" spealadh sìos an luchd-dùbhlain aice agus a" putadh a "phutan leis an nipple broilleach connlach aice:
  - Tha an dùthaich gu lèir air a gabhail a-steach le perestroika,
  Anns an dùthaich againn, tha an atom ga sgoltadh!
  Bha Alla ruadh, a" pronnadh an nàmhaid, le cuideachadh bho òrdagan rùisgte, agus nipples a" deàrrsadh mar rubies, a" toirt taic don spionnadh:
  Biodh eòlas agad air bruthadh a" chridhe agus na cuislean,
  Deòir ar clann-màthraichean....
  Rinn Maria spreadhadh air an nàmhaid, le rudeigin gu math marbhtach, agus thuirt i, a" giùlan a fiaclan:
  Tha sinn ag ràdh gu bheil sinn ag iarraidh atharrachadh
  Tilg dheth cuing slabhraidhean an dràgon!
  Dhearbh na h-Oiliompaics gu làidir. Aig an aon àm, ghabh na caileagan e agus le buinn rùisgte phut iad air falbh boma le fiùs, a bha ag itealaich san adhar agus a" squealed:
  - Deireadh cuing an dràgon !
  Agus a-nis tha na caileagan a-rithist ann an toileachas agus a 'sabaid trance.
  Thug Olimpiada, a" sgrìobadh aig na nàimhdean le gunna-inneal a thug a-mach tiodhlacan mòra, fa-near:
  - Bhon droch dragon
  Shàbhail an genus an Talamh ...
  Agus sgàile nan speur
  Dh'fhàg e daoine!
  Thuirt Alenka gu làidir, a" pronnadh nàimhdean gu brùideil, le modhan ionnsaigheach:
  - Bidh mi nam fìor churaidh na cruinne,
  Agus lùbaidh mi dìreach sìos chun a 'Chuain Shèimh!
  Seo na nigheanan leis na pròiseasan infernal aca.
  Agus casan lom de na bòidhchead, tilg rudeigin uamhasach ionnsaigheach, a 'leantainn gu bàs.
  Mhothaich Anyuta, a" putadh a nipple scarlet air putan an mortar, agus a" pronnadh na Sìonaich agus a" rughadh:
  - Air son a' mheudachd mhòir a tha aig fir !
  Tha na caileagan seo gu math brèagha agus a 'tuigsinn dè tha fir làidir a' ciallachadh. Tha iad spòrsail agus cuiridh iad lùth.
  Bidh Alenka ag obair gu math breagha, agus a" lìbhrigeadh buillean brùideil le a casan rùisgte.
  Agus bidh iad ag itealaich a-rithist le grenades mòr.
  Tha na gaisgich a' sabaid. Agus tha tanca lasair-lasrach a" dol seachad bhon taobh. Bidh e a" leigeil ma sgaoil jet de theine fòirneartach. Bidh e a" lasadh agus a" losgadh a h-uile duine gu bàs. Agus tha aibhnichean a" sruthadh mar lasraichean a" spreadhadh bho bholcàno.
  Chaidh tanca mòr seachad. 'S dh' fhàgadh moran de chuirp loisgte.
  Ghabh Sabaid Alla e agus rinn e feada:
  - Spòrsail, spòrsail, coinnichidh sinn ris a 'bhliadhna ùr!
  Às deidh sin, thilg a cas rùisgte, gràsmhor a-rithist tiodhlac bàis cumhachd mòr, millteach. Agus reub e mòran de Shìonaich.
  Bha na plèanaichean Albina agus Alvina ag itealaich thairis air na caileagan. Thòisich na caileagan sin a 'bualadh air saighdearan na h-Ìompaireachd Celestial le urchraichean.
  Bhrùth Albina am putan leis an nipple scarlet aice. Bhom i buidheann-chatha Sìonach gu lèir agus rinn i gàire:
  - Is mise am boireannach as fhuaire san t-saoghal!
  Bidh Alvina cuideachd a" spreadhadh aig nàimhdean le rocaid, a" cleachdadh nipple broilleach ruby agus squeaks:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais!
  Agus a-rithist cuiridh e rudeigin marbhtach, a 'cleachdadh a shàilean lom. Tha an nighean seo na blonde glè bhrèagha.
  Agus air tìr, ghabh Maria, nighean le falt dath an duilleach òir, an aon nipple ann an dath connlaich aibidh fhad "s a bhios i a" brùthadh, agus a "leigeil a-mach mèinnean aig luchd-dùbhlain le cumhachd millteach mòr.
  An uairsin ghlac an nighean e agus sheinn i:
  - Is mise an neach as fhuaire air an t-saoghal,
  Bidh mi a" coiseachd tro na snowdrifts casruisgte!
  Agus ghabh an nighean agus nochd i a teanga. Dh'fhàs an gaisgeach nas fhuaire agus na bu chumhachdaiche.
  Ghabh Maria e agus a-rithist le a sàil chruinn, chuir rudeigin millteach air bhog.
  Sa bhad, spreadh grunn peasairean.
  Agus bhris e buidheann-chatha slàn de shaighdearan na h-Ìmpireachd nèamhaidh. Tha seo dha-rìribh uamhasach snog.
  Ghabh Maria e agus sheinn i:
  - Thig thugam balach rùisgte Ailig,
  Thoir leat na balaich - uile rùisgte cuideachd!
  Agus mar a nì an gaisgeach gàire agus a sheallas i a teanga, agus an uair sin mar a smugaid i.
  Ach ghabh na h-Oiliompaics, agus, cuideachd, mar a spùtadh iad. Agus bheir an solas as a beul, agus falbhaidh e. Agus losgadh mòran de Shìonais. Is e seo nighean - canaidh sinn gu bheil am boireannach super.
  Agus an uairsin ghlac a casan làidir, lom agus thilg i baraille de nitroglycerin.
  Agus an tè sin, mar a spreadh e ... Agus bidh an spreadhadh na sgrios uamhasach. Agus mar gum biodh cuideigin air boma beag atamach a thilgeil.
  Sin an àireamh de chlann-nighean a th" ann, agus bidh iad a" rughadh mar fhiadhaich agus do-chreidsinneach ...
  An seo anns a 'bhlàr tha Olga le a lasraichean. Agus tha an nighean a 'ruith, a' priobadh le sàilean lom, cruinn.
  Agus bidh e a" losgadh na Sìonaich, bidh e a" losgadh a-mach gu cruaidh ...
  An seo tha iad cuideachd nan luchd-crìochnachaidh. chràdh iad an nighean Seraphim. Gu dearbh, an toiseach, chaidh a toirt air falbh agus a sgrùdadh gu tur rùisgte.
  Dhìrich spògan dhaoine salach gu àiteachan dlùth na h-ìghne. Agus dh"fhairich iad a broilleach, a" cuir strìochag air a shàilean.
  Dhìrich iad a-steach don bheul aice, dhìrich iad a-steach don anus len corragan. Agus an sin sàthadh Seraphim an asal agus am bata.
  Chlisg an nighean ann am pian agus irioslachd. Agus bha e cho tàmailteach.
  Agus chùm iad a 'suathadh rithe ...
  Agus an uairsin ghabh iad agus shuidh iad air dìollaid shònraichte. Agus chaidh snàthadan stàilinn a chladhach a-steach do bhòidhchead na vagina. Agus ghrain i a fiaclan agus rinn i caoineadh ann am pian.
  Bha i air a sìneadh a-mach. Agus chuir iad cuideam air aon taobh, ga chrochadh le dubhan. Agus air an làimh eile, bha an luchd-cùraim cuideachd a 'sgrìobadh air a' chuideam. Bha sin cho daor a thaobh pian adhbhrachadh.
  Agus rinn an nighean gearan agus beucaich. Agus bha i ann am pian do-ruigsinneach. Agus an uairsin chaidh an nighean a bhualadh le cuip a-rithist.
  Agus tha i na suidhe sa dìollaid. Bidh snàthadan a 'bualadh air a h-uchd, tha cuideaman air an sgrìobadh gu a casan. Agus thuit cuip air a dhruim. Nas mionaidiche, chaidh eadhon dà chuip a bhualadh le luchd-marbhadh làidir à Sìona.
  Agus an uairsin thug iad lòchran dhan chas dheas agus bha an lasair a" reubadh sàil chruinn, pinc na h-ìghne. Agus an uairsin thug na daoine gu bàs lòchran air a 'chas chlì. Agus teine lom shàil, cuideachd air a lìomhadh, ach air an taobh eile.
  Agus ghlaodh an nighean a-rithist le fearg fiadhaich. Bhuail iad i le dà chuip, ròstadh iad a casan rùisgte, agus aig an aon àm bhuail iad i le cuip. Ach cha robh seo gu leòr airson an fheadhainn a chuir gu bàs à Sìona fhaicinn.
  Agus thòisich iad air broilleach na h‑ìghne a lubadh le spògan salach. Agus spòg i i le mòr ionnsaigheachd. Agus bha an nighean ag osnaich ann am pian agus a" faireachdainn mar dhaolag a bha ga toirt às a chèile airson pàirtean.
  Ach an uairsin chruadhaich a broilleach le suathadh garbh an luchd-cur gu bàs agus chaidh i suas. Agus dh"fhàs an nighean tòrr na b" fheàrr. Agus an seo a-rithist tha na lòchrain air an toirt gu bodhaig rùisgte na bòidhchead. Agus leig leinn a losgadh.
  Bha an nighean a" caoineadh ann am fiadh-bheatha le cràdh ifrinn. Agus tha na caileagan gu math brèagha agus gu math gnèitheach nuair a bhios iad a 'sgoltadh agus a' chràdh.
  Agus an sin pronnaidh iad a h‑uchd, agus ròistidh iad a casan rùisgte, gràsmhor, agus sìnidh iad i le cuideaman, agus loisgidh iad a cìochan fhathast.
  Agus a-mhàin a-nis thòisich an t-àrd-cheannard air ceistean fhaighneachd. Agus tha an nighean sàmhach. Nas mionaidiche, chan e gu bheil i sàmhach, ach chan eil a glaodhan a 'cur ri faclan fa leth. Tha i dìreach a" caoineadh.
  Le òrdugh an àrd-cheannaiche, chaidh slatan stàilinn le rionnagan biorach a thoirt a-mach às a 'bhrazier.
  Ghlaodh iad corcach as an teas.
  Agus thoisich iad air an nighinn a bhualadh air an druim, gun eagal sam bith, agus le corruich an duine.
  Sin mar a tha e air a ghoirteachadh mar ifrinn. Chan eil e na iongnadh gur e luchd-marbhadh Sìneach a tha seo ...
  Ach bha eadhon seo coltach riutha nach robh gu leòr. Chaidh blàth-fhleasg gheugan bhiorach a chuir air ceann na h-ìghne cuideachd. Fulangas air a chur ris.
  Oleg Rybachenko, a 'leantainn air adhart a' sabaid, agus a 'tilgeil phògan bàis le corragan lom de chasan chloinne, a' crathadh:
  - A 'feitheamh ri buaidh, a' feitheamh ri buaidh,
  An fheadhainn a tha airson na geimhlean a bhriseadh ...
  A' feitheamh ri buaidh, a' feitheamh ri buaidh -
  Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air olc, dorchadas!
  Margarita Korshunova, a 'leantainn oirre a' gearradh na Sìonach, coed, a 'tarraing dealan-dè le a claidhnean:
  - Glòir do'n Chomunn mhòr, naomh,
  Dèanamaid an saoghal na àite nas toilichte ...
  Sgriosaidh sinn an droch shìth
  Air sgàth na Ruis mhòir, naomh!
  Às deidh sin, thug an nighean agus chuir i air bhog dusan snàthadan puinnseanta le a òrdagan rùisgte, a "bualadh air an nàmhaid. Agus bha e cho spòrsail.
  Ghabh Oleg Rybachenko e agus mar a bha e a" feadaireachd, a" suathadh a chlaidheamhan. Agus thuit na mìltean de fheannagan a thàinig chun raon-catha air cinn shaighdearan Sìonach.
  Sheinn an Terminator Boy:
  - Air sgàth an Svarog Ruiseanach,
  Nach cruthaich sinn beagan a bharrachd!
  Agus a-rithist, bhiodh òrdagan rùisgte a" bhalaich ga ghlacadh agus a" tilgeil tiodhlac bàis marbhtach. Agus an leithid de neart le pìos antimatter gun do loisg rèisimeid Shìonach gu lèir sìos ann an lasraichean sgrios. Agus sheinn am balach a tha cuideachd Superman -:
  Is i an Ruis ar cumhachd naomh,
  Thog an t-Slat Uile-chumhachdach ann Eden ...
  Tiomnadh cumhachdach, agus glòir gun chrìoch,
  Cha bhi trioblaidean againn a dh'aithghearr!
  
  IVAN AN SEACHDAIN - AN RIGH MHOR
  Fhuair Rìgh Teàrlach an Dà-uair-deug às a' bhàs aig àm a' chogaidh ann an Nirribhidh, agus fiù 's às dèidh dha sìth a dhèanamh ri Pàdraig Mòr, fhuair e smachd air an dùthaich seo. Agus ghluais an t-Suain beagan bhon chùis. Ann an 1740, aig àm riaghladh Leopoldovna, thug Teàrlach an Dusan ionnsaigh air a-rithist ... Agus bha e comasach, a 'gabhail brath air gun deach Biron a sgrios, agus caos agus caos anns an Ruis, ghabh an dà chuid Vybor agus St Petersburg.
  Ach, thàinig arm na Ruis air ais às deidh a" chiad fhàilligidhean agus bha e comasach dha prìomh-bhaile na Ruis fhaighinn air ais. Cha b 'urrainn don t-Suain ach Vyborg a chumail.
  Ach tha cùrsa na h-eachdraidh air atharrachadh beagan. Cha deach Ivan an t-siathamh a sgrios, oir dh'fhàillig an coup. Agus ghlèidh e a rìgh-chathair. Bhàsaich Teàrlach an dara-uair-dheug aig aois trì-fichead ann an 1752, an dèidh dha riaghladh airson còig-leth-cheud bliadhna. Agus b" e an riaghladh aige an fheadhainn as inntinniche ann an eachdraidh.
  Às deidh stad ann an 1757, bha an Ruis a" cogadh an aghaidh Prussia. An turas seo, air sgàth 's gu robh Ivan an t-Siathamh, mar-thà na inbheach, air an rìgh-chathair, thàinig an cogadh gu crìch le call iomlan air Prussia agus chaidh Frederick II a chur an grèim. Agus thionndaidh seo gu bhith na choileanadh mòr don Ruis. An uairsin chuir an Ruis ceangal ris a" Phòlainn, nas mionaidiche an Co-fhlaitheas, agus rinn i a" chùis air an Tuirc. Bha dà chogadh ann leis an Ìmpireachd Ottoman. Agus chrìochnaich an dàrna fear le glacadh Constantinople agus ceannsachadh iomlan na h-Ìmpireachd Ottoman. Bhuannaich an Ruis Tsarist iomadh buaidh - a 'ruigsinn na h-Innseachan, agus cuideachd a' glacadh Afraga a Tuath. An uairsin ghlac Suvorov an Roinn Eòrpa gu lèir, còmhla ris an Fhraing rèabhlaideach.
  Is e dìreach Breatainn a dh" fheuch ri cur na aghaidh. Ach rinn an Nelson sgoinneil a' chùis air Ushakov a bha na bu shàr-mhath agus nas soirbheachaile. Agus air a leantainn le tìr le glacadh Lunnainn.
  Chaidh an Roinn Eòrpa gu lèir a cheannsachadh ... An uairsin bha iomairt ann an Afraga mar-thà anns an naoidheamh linn deug. Gu math soirbheachail, agus a 'gabhail thairis na h-Innseachan. Agus an uairsin bha na saighdearan Ruiseanach air ionnsaigh a thoirt air, agus ghlac iad Canada agus ràinig iad na Stàitean Aonaichte.
  Ann an 1815, aig aois seachdad 'sa còig, bhàsaich Ivan an t-Siathamh - am fear as motha -. B" e an riaghladh aige an tè as fhaide am measg dhùthchannan nach eil cho cudromach ann an eachdraidh mac an duine. Seachdad "s a còig bliadhna ann an cumhachd. Fìor, feumar a ràdh gu robh an teirm san dreuchd ainmichte, air sgàth na riaghailt. Ach faodar an aon rud a ràdh mu Louis XIV.
  Agus bha Ivan an t-siathamh, a bha ann am fìor eachdraidh na tsar a dh'fhàillig a chuir crìoch air a bheatha sa phrìosan, mar an ceudna gu bhith na riaghladair as motha ann an eachdraidh a 'phlanaid Talamh.
  Thàinig a mhac, Peadar an Treas, gu bhith na rìgh ùr. Lean am monarc seo le poileasaidh ionnsaigheach athar. Agus chuir e crìoch air gabhail thairis Sìona. Rinn an Ruis cuideachd a" chùis air na Stàitean Aonaichte, a" faighinn thairis air an sgìre seo. Agus mar-thà fo Alasdair a 'Chiad, chaidh an arm Laideann le Iapan a cheannsachadh cuideachd. Agus chuir Alasdair II crìoch air ceannsachadh nan dùthchannan mu dheireadh san t-saoghal, Astràilia nam measg.
  Mar sin, dh" èirich ìmpireachd an t-saoghail a-rithist ...
  Tha e coltach gu bheil a h-uile dad gu math, ach tha fèin-riaghladh agus serfdom aig an ìmpireachd. Agus bidh na rìghrean a" feuchainn ri adhartas a dhèanamh nas slaodaiche. A tha, ge-tà, do-dhèanta. Agus ann an 1953, chaidh a 'chiad duine anns a' chùis seo, am Prionnsa Alexei, dhan fhànais.
  Agus ann an 1967 sgèith iad chun na gealaich airson a 'chiad uair. Agus bu chòir a thoirt fa-near gu bheil e gu math fionnar.
  Bho chaidh an itealan gu Mars a chumail mu thràth ann an 1988. A tha fhathast nas fheàrr na bha e ann an fìor eachdraidh ...
  Mean air mhean, thòisich na rìghrean a 'toirt barrachd aire don àite. Bha tursan-adhair gu Venus agus nas fhaide air falbh ...
  Cho-dhùin an Tsar George the First, cuideachd ann an 2020, airson a" chiad uair ann an eachdraidh na Ruis taghaidhean a chumail gu Duma na Stàite agus bun-reachd a stèidheachadh.
  Chuir am monarc ùr an ìre mhath òg eadhon sreath de aphorisms sgiathach sìos;
  Feumaidh a bhith a" smaoineachadh mar shiorcas coiseachd teann!
  Tha gaol a" faireachdainn mar flute, chan eil ach an ceòl tòrr nas binne!
  Tha luchd-poilitigs gu tric nan sionnaich agus cha bhith iad nan leòmhainn a-riamh, oir chan e gnìomhachas rìoghail a th" ann am poilitigs!
  Tha balach gun sabaid nas miosa na cù!
  Is e càileachd ainneamh a th" ann an onair do luchd-poilitigs, gu sònraichte nuair a bhios iad a" cunntadh a" bhòt!
  Ann am bruthadh a" chridhe agus na veins, tha sinn ag iarraidh atharrachadh...ach gun a bhith a" fàs nas sine!
  Tha òigridh gun phrìs mar òr, chan eil e a" seargadh nas luaithe thar ùine!
  Bidh òigridh ag adhartachadh lorg, mar ghaoith ùr gu seòl!
  Bidh òigridh, eu-coltach ri fìon, a 'call luach thar nam bliadhnaichean, ach a' faighinn neart!
  Rugadh innealan-fuadain ann am fantasasan le leisg dhaoine, ach air an riochdachadh le dìcheall ro-dhaonna!
  Mar as motha de chomandairean, is ann as lugha de òrdugh, is ann as lugha de dh" òrdugh, is ann as motha a bhios call!
  Tha leanabachd coltach ri airgead aig àm atmhorachd, mar as luachmhoire, is ann as luaithe a dhealaicheas tu ris!
  Seanalairean darach, thoir a-mach cisteachan fiodha!
  Tha an coitcheann coltach ri baraille, gu sònraichte falamh!
  Nuair a tha na seanalairean daraich, bidh aineolas dùmhail a" soirbheachadh!
  Inntinn agus fantasy, mar an duine agus a bhean, chan eil ach mìos na meala gu math milis nuair a tha màthair-chèile taiceil na fìrinn!
  Chan eil an àireamh òrduighean an-còmhnaidh co-rèireach ri luach, ach tha e an-còmhnaidh a" nochdadh fàbhar an neach as fheàrr!
  Tha ola gu dearbh na òr dubh, a" puinnseanachadh nàdur, a" dubhadh cridheachan, a" neoil na h-inntinn!
  Tha oladh cosmhuil ri fuil dhubh an diabhuil - ni i nimh- neas araon air an fheoil agus air an anam !
  Tha an inntinn na shàbhaladh-beatha ann an làmhan snasail, agus cluba bùidseir ann an spògan amadan!
  Tha e nas fhasa bodach-sneachda a dhèanamh ann am beul bholcàno spreadhaidh na lorg lorg nach deach a chleachdadh airson adhbharan armailteach!
  Tha fosgladh airson cogadh co-ionann ri bhith a" dùnadh mòran dhorsan de bheatha shìtheil!
  Ma tha thu airson sabaid a sheachnadh - pump na fèithean agad, ma tha thu airson cogadh a sheachnadh - tog arm!
  Tha dioplòmasaidh air a lasadh le eallach caitheamh armachd, tha còmhraidhean nan dòrn cuideam!
  Na geall air a" ghealach bho na speuran, feumaidh tu caoineadh mar chù nuair a thig daoine gu iarrtas!
  Bidh cridheachan ag iarraidh dìoghaltas, ach chan eil dad nas seòlta agus nas olc na cridhe an duine - mar sin thoir an inntinn maitheanas!
  Gus foghar fhaighinn, feumar dìosganaich a chur fad na bliadhna!
  Le bhith a" cur fear leisg aon uair, faodaidh tu foghar fhaighinn fad na bliadhna!
  Faodaidh cainnt dhearg cliù dhubh a ghealadh, ach cha sgeadaich i beatha neach gun dath airson beachdachadh!
  Mìorbhuilean saidheans, tha sinn air ar call bho leamhachadh, tha mìorbhailean adhartais gu math inntinneach!
  Chan eil prìomh mhìorbhail saidheans a 'bualadh, ach a' toirt duaisean!
  Chan e madadh-allaidh a th" ann an saidheans, ach fàgaidh e a" choille, mura h-eil uallach sgoilearach ann am buachaille chaorach!
  Cha bu chòir an toiseach a bhith frisky, bidh thu nas slaodaiche sìos gu ceann-latha, ach bidh slaodachd aig an toiseach a" reothadh an deireadh!
  Tha an toiseach coltach ri fosgladh geama, bu chòir dhut leasachadh nas luaithe, ach na gluais gun a bhith a" smaoineachadh air spògan!
  Tha neach-poilitigs air leth coltach ri each aig an obair, ach chan e asal ann an comhairlean!
  Tha gaol, gu dearbh, na fhaireachdainn iongantach, dìreach nuair nach eil e a" buntainn ri deoch làidir!
  Bidh mòran de chòcairean a" milleadh brochan le bhith a" dòrtadh bainne curdled dhan taois!
  Tha neach-poilitigs na neach-ealain, a-mhàin chan eil e a" staining a "chanabhas, ach e fhèin!
  Faodaidh rìghrean a h-uile càil a dhèanamh, ach chan eil monarcan ag iarraidh cha mhòr dad dha na daoine!
  A-mhàin an rìgh a sheasas airson an t-sluaigh!
  Chan eil ach dà rud air an t-saoghal taobh a-muigh smachd a" Chruthaiche: faireachdainnean daonna, agus gòrachas daonna, gu sònraichte nuair a tha mi a" faireachdainn mar dhaoine sgairteil!
  Chan eil e gu diofar cò an ceann-suidhe, is e an rud a tha cudromach cò an rìgh nad cheann!
  Cogadh, gun àite airson meòrachadh, àm a 'bhàis agus a' chuthach!
  Is e dìreach an fheadhainn aig a bheil inntinn nas fhaide na adhbhar a bhios a" dol às mo chiall!
  Chan e dìreach dòigh còmhdhail a th" ann an càr, ach sòghalachd nach eil ach amadan a" leum air!
  An seòrsa eaconamaidh as miosa, gus faighinn thairis air cliù!
  Chaill sinn uaireannan, uaireannan bhàsaich sinn, ach cha deach na Ruiseanaich sìos!
  Bidh sgil a" dol an àite meud, ach chan urrainn dha meud ach sgil meallta a chuir an aghaidh!
  - Ann an corp fallain, agus an spiorad ambal - agus an lag na feola - an t-anam a' seargadh !
  Bidh fuil a" deàrrsadh mar òr, ach bidh anaman meatailt a" meirgeadh bhuaithe!
  Bidh eadhon òr a" meirgeadh mura tèid cridhe a thilgeil bhuaithe!
  Chan e fèisteas a th" ann an cràdh, ach obair chruaidh bhon roinn seirbheis, anns a bheil truas don neach-dèiligidh marbhtach dhut!
  Tha anam an duine shaoibhir gràdhach, ni's mò na bonn òir, far am bheil iad ga ghabhail agus a' cumail ris !
  Tha òr buidhe mar dhath a' bhrathaidh, mìn mar thoil an fhir a tha san amharc, trom mar choguis an fhir-brathaidh !
  Tha pian coltach ri màthair-chèile, obsessive, olc, tha mi airson faighinn cuidhteas e, ach ... às aonais cha bhith thu pòsta le buaidh!
  Nuair nach eil an nàmhaid a 'gèilleadh, bidh iad ga sgrios, agus nuair nach eil e a' gèilleadh, bheir innleachdas buaidh!
  Chan eil e gu diofar ma bhàsaicheas boireannaich an nàmhaid, is e mòr-thubaist a th" ann ma tha na fireannaich againn air an eanchainn a thoinneamh!
  Tha e furasta ann am blàr nuair nach e cràdh a th" ann an ionnsachadh, ach dibhearsain feumail!
  Eadhon ann am briathran Chrìosd, tha a sheirbhisich a 'coimhead airson rudeigin a tha a' frithealadh neo-riaghailteachd dhiadhaidh!
  Tuitidh clòsaid mhòr gu fuaimneach, agus thèid glòir àrd dhàsan a leag sìos e!
  Nuair a tha am masg sgileil, chan fheum sinn leisgeul!
  Nas trice bidh aibhnichean dearga a 'sruthadh air sgàth òraidean dearga agus gnìomhan dubha!
  - Co tha gu bhi air a shàthadh, nach bu choir air chrith air an ròp !
  Mar a bha e an-còmhnaidh, thionndaidh e a-mach, ach cha robh iad ag iarraidh!
  Tha bàs airidh air cuibhreann nas fheàrr na beatha, leis gu bheil an fhaid aige a" fàgail barrachd phàirtean gun choimeas airson taghadh! -
  Geallaidhean a 'toirt cinnteach robbed!
  Tha bonn òr bog, ach nas marbhtach na peilear, bidh e a" bualadh dìreach sa chridhe agus a" toirt a-mach an eanchainn!
  Is e teicneòlas dia a" chogaidh - agus tha an saboteur aige na atheist!
  Chruthaich Dia an cruinne-cè ann an sia làithean, agus bidh an duine a "pàigheadh airson a h-uile sìorraidheachd airson mionaid de laigse a rinn an duine!
  Chaidh iad a-steach air a" chlòimh, ach cha do thill iad le càr càball!
  Ruith, ach na ruith air falbh, tog, ach na bi a "losgadh air ais, buail, ach na bi a" sabaid air ais, agus nas cudromaiche, òl, ach na bi leisg!
  Chan fheum duine cluasan asal marbh, ach tha cluinntinn sionnach beò na thiodhlac dhaibhsan aig nach eil feum air asail gus an amas a choileanadh!
  Brògan d" inntinn, bidh thu gu bràth nad shuaicheantas!
  Tha cogadh na èadhar dha na sgamhanan, ach dìreach air a mheasgachadh le gas dà-chànanach!
  Mura h-eil an nàmhaid airson a leigeil seachad agus nach eil fios aige ciamar a chailleas e, bheir sinn air a leigeil seachad agus cuir às dha airson buannachadh!
  Tha droch dhaoine dèidheil air draoidheachd dhubh, tha daoine dona geala!
  Tha marbhadh ann an cogadh duilich sa phròiseas, tàmailteach ann am beachd, ach dè cho math sa cheann thall! Mar sin tha cogadh a' toirt slàint' do'n anam, a' cruadhachadh do'n chorp, agus a' glanadh an sporan !
  Air uairibh lionaidh an cogadh am pòr gu mòr, agus ann an tomhas direach ri lànachd na fola a chaidh a dhòrtadh, agus ri falamhachd a' chridhe thruaillidh !
  'S dearg an dleasdanas do'n Athair, le diadhachd gun suim !
  Tha cogadh na dheuchainn dha na daoine tuigseach, socair dha na daoine làidir, spòrsail dha na h-amadan! -
  Chan eil e spòrsail a bhith nad stoc gàire, chan eil e dòrainneach toirt air daoine eile caoineadh!
  Tha riaghladair math coltach ri mil le siùcar, an toiseach bidh iad ga reamhrachadh, agus an uairsin ga spìonadh a-mach!
  Agus bidh an droch riaghladair, mar chonn-fhiodha, air a thilgeil a-mach an toiseach, agus an uairsin air a phronnadh!
  Tha, tha òr bog, ach tha sgiath do-ruigsinneach furasta a chruthachadh!
  Tha càileachd an-còmhnaidh nas àirde na meud - chan eil eadhon cuan de bhrochan eòrna na bhacadh air tuagh!
  Tha olc làn de neart nuair a tha math air a lagachadh le eagal!
  Tha fealla-dhà math airson an àite, spàin airson lòn, ach tha cuideachadh ann an trioblaid!
  Is dòcha gu bheil thu fortanach uair no dhà - gun sgil, bidh fortan a" falbh!
  Cò nach e Leo Tolstoy, an tramp litreachais sin!
  
  Mar a chaidh NAPOLEON gu Moscow tro Kyiv
  Thagh Napoleon plana cogaidh eile leis an Ruis. Chaidh e gu Kiev agus rinn e a" chùis air saighdearan Ruiseanach an sin. Agus chruthaich e pupaid Little Russia. An uairsin bha cogadh ann agus chaidh Belarus agus Liotuàinia a-steach do Dhiùcachd na Pòlainn, a chaidh ath-ainmeachadh na rìoghachd. Fhuair an Ostair cuideachd cuid de chrìochan Ucràineach. An dèidh a 'chùis a dhèanamh air an Ruis, thàinig e gu bhith na chumhachd beag. Ann an 1815, chuir Napoleon iomairt air bhog an aghaidh na Tuirc.
  Rinn e a" chùis air na h-Ottomans agus ghabh iad Constantinople. Fhuair a" Ghrèig neo-eisimeileachd, thàinig Bosnia agus Herzegovina gu bhith na phàirt den Eadailt mhòr, a bhiodh air a chuir air an rìgh-chathair le mac Napoleon Bonaparte. Chaidh Romania a thoirt a-steach don Ostair, a rinn an ìmpire co-cheangailte ri Napoleon. Fhuair Bulgaria agus Serbia neo-eisimeileachd, mar Albàinia, ach thàinig iad gu bhith nan vassals air an Fhraing.
  Agus tha a" Ghrèig na vassal den Eadailt Mhòr a tha neo-eisimeileach gu foirmeil.
  Anns an Tuirc, gu dearbh, cha robh ach prìomh-bhaile Istanbul air fhàgail anns na Balkans le pìos beag fearainn.
  Ach, cha do chrìochnaich an cogadh an sin. Chuir Napoleon ionnsaigh air Morocco agus Algeria. Ach chuir cabhlach Bhreatainn bacadh air na Frangaich. Luchdaich a-nuas an cogadh an aghaidh Sasainn. Ach chaidh aig Napoleon innleachdach air Gibraltar a ghlacadh, agus a" chùis a dhèanamh air na Breatannaich leis na feachdan a b" fheàrr aige air tìr.
  Às deidh sin, chuir na Frangaich stad air a 'chaolas agus b' urrainn dhaibh ceann a tuath Afraga gu lèir a ghlacadh, a 'gabhail a-steach an Èipheit agus Sudan. Rè an t-sabaid, bha a 'chiad bhàtaichean-aigeann san t-saoghal aig na Frangaich. Thòisich Sasainn air call mòr a ghiùlan.
  Tha an Roinn Eòrpa gu lèir agus pàirt den Ruis fo a smachd aig Napoleon. Agus chan e Breatainn an co-fharpaiseach aice.
  Mean air mhean thug na Frangaich buaidh air na Breatannaich. Thog iad barrachd shoithichean le sluagh agus goireasan iomadh uair nas cudromaiche. Mu dheireadh, ann an 1931, thàinig Napoleon air tìr ann am Breatainn, agus an dèidh dha na saighdearan aige a leasachadh, ghabh e Lunnainn.
  Ghèill Breatainn ... Chaidh moladh mòr a chuir oirre agus thàinig na coloinidhean gu lèir gu bhith nam Frangach a-rithist.
  Bha Napoleon mu thràth ro aosda, agus chuir e na seanailearan aige gu cath.
  Bha an Fhraing a" sabaid leis na SA agus ann an Ameireagaidh Laidinn gus grunn choloinidhean a chumail.
  Napoleon, air a bhith beò airson seachdad bliadhna, nach eil cho beag airson sàr-ghin, bhàsaich e ann an 1839 a rèir inbhean an naoidheamh linn deug. Shealbhaich a mhac Napoleon II, fionn àrd nach robh coltach ri athair, an rìgh-chathair aig ochd air fhichead. Agus gu dearbh, lean an cogadh. Fhad "s a tha e san fharsaingeachd anns na coloinidhean.
  A bharrachd air an sin, bha beachdan inntinneach aig Napoleon II. Gu sònraichte, chùm e referendum agus dh'aonaich e an Fhraing, an Eadailt, agus an Ostair ann an aon stàit.
  Agus chan eil seo dona cuideachd ... Agus ann am Prussia chuir iad an càirdean air a 'chathair-rìgh.
  Agus bha an Co-fhlaitheas air a riaghladh le mac dìolain Napoleon agus panna Pòlach Valencia.
  Chrìochnaich saighdearan Napoleon II na Stàitean Aonaichte mu dheireadh agus ghlac iad Ameireagadh a Tuath agus a Deas gu tur. An uairsin chaidh ionnsaigh a thoirt air Afraga. Leudaich e gu na h-Innseachan agus Sìona.
  Ann an 1860 bha cogadh ann leis an Ruis. An turas seo chaidh Moscow agus St Petersburg a ghlacadh. Chaidh referendum a chumail, agus chaidh an Ruis, suas chun Chuan Sèimh, a-steach don Cho-fhlaitheas. Agus an uairsin chaidh an Co-fhlaitheas còmhla ris an Fhraing. An uairsin bha cogadh ann an Sìona mar-thà agus tighinn air tìr ann an Astràilia ... Bha Napoleon II a 'riaghladh gu 1883 gus an do chaochail e aig aois seachdad' sa dhà, an dèidh dha cha mhòr an saoghal gu lèir a cheannsachadh.
  Chaidh a ogha Napoleon III suas air a' chathair rìoghail. Fon mhonarc seo, thàinig na cogaidhean mu dheireadh gu crìch le glacadh Iapan, na Philippines, eileanan agus fearann eile ann an Àisia, a bharrachd air Sealan Nuadh.
  Chaidh crìoch a chur air cruthachadh ìmpireachd an t-saoghail... Thàinig Napoleon an Treas gu bhith na cheann-uidhe air eachdraidh chogaidhean.
  Agus a-nis bha aon rathad aig a" chinne-daonna chun fhànais.
  Ann an 1917, chaidh a' chiad duine dhan fhànais. Agus ann an 1922, chaidh turas-adhair chun na gealaich. Agus ann an 1930 gu Mars.
  Thug mac an duine buaidh air àite ... Ro dheireadh an fhicheadamh linn, bha tuineachaidhean daonna mar-thà air a h-uile planaid de shiostam na grèine.
  Agus ann an 2020, thòisich a" chiad turas eadar-rionnagach. Sa bhad thòisich seachd soithichean-fànais chun an rionnag Sirius, a thionndaidh grunn phlanaidean. Agus bha fear dhiubh beò.
  Tha àm ùr de leudachadh eadar-rionnagach air a thoirt a-steach.
  Agus tha an abairt - a dhol gu Moscow tro Kyiv, air brìgh ùr fhaighinn.
  
  TRÌ BUISEAN AXIS SEASMHACH
  Gu mì-fhortanach, cha do thionndaidh Hitler an Ceathramh Arm Panzer dhan Chugais. Agus mar thoradh air an sin, bha e comasach dha na Nadsaidhean Stalingrad a ghabhail sa bhad. Beagan na bu tràithe roimhe sin, bha Iapan air Blàr Midway a bhuannachadh agus air na h-eileanan Hawaiian a ghlacadh le bhith a 'toirt buaidh gu tur air a' Chuan Sèimh.
  Cha do stad Rommel cuideachd, às deidh tuiteam Tolbuk, agus gun a bhith a" leigeil leis na Breatannaich socrachadh san dìon, rinn e a" chùis orra gu tur san Èiphit. A bharrachd air an sin, bha e comasach dha saighdearan Rommel an dà chuid Iorac agus Kuwait a ghlacadh le taic bhon t-sluagh ionadail.
  Dh" fheuch Stalin ri Iorac ath-ghlacadh, ach chaidh an Tuirc a-steach don chogadh air taobh an Treas Reich cuideachd. Agus mar thoradh air an sin, thuit an USSR fo bhuille dùbailte. A thàinig gu bhith trì-fhillte an uairsin anns an Ear Chèin agus dh'fhosgail e dàrna aghaidh agus Iapan.
  A 'gabhail brath air an àm seo, chaidh na Gearmailtich gu Muir Caspian agus gheàrr iad dheth an Caucasus air tìr.
  Mar thoradh air an sin, dh'atharraich cùrsa a 'chogaidh. B" fheudar don USSR pàirt de na feachdan aige a chleachdadh gus an Ear Chèin a chumail bho na Seapanach. Agus bha na Gearmailtich a" tighinn air adhart gun trioblaidean. Thug na Turcaich Yerevan, Batumi, agus bailtean-mòra eile air an gluasad agus bhris iad tro na dìonan troimhe agus troimhe.
  Bha an dà chuid na Gearmailtich agus na Seapanaich a 'tighinn air adhart. B 'urrainn dha na samurai iongnadh a dhèanamh air a' chabhlach Sobhietach ann an Vladivostok agus chaidh iad fodha gun deas-ghnàth. Agus ghlac iad a 'mhòr-chuid de Mongolia.
  Ron bhliadhna ùr, bha na Nadsaidhean air an Caucasus gu lèir a ghlacadh, Baku nam measg.
  Bha e na fhìor bhuaidh agus na bhuille uamhasach don USSR. Chaidh Stalin a-mach, ach cha b 'urrainn dha dad a dhèanamh.
  Bha an geamhradh socair. Is e a-mhàin gun deach oidhirp a dhèanamh gus Leningrad a bhacadh, ach cha do shoirbhich leis. Tharraing na Gearmailtich feachdan a bharrachd suas agus b" urrainn dhaibh an ionnsaigh a chuir air ais.
  Anns a 'Mhàrt, dh' fheuch iad ri ionnsaigh a thoirt sa mheadhan, ach chaidh an ionnsaigh a chuir air ais a-rithist ...
  Aig deireadh a 'Chèitein, chuir na Gearmailtich na saighdearan aca air ais mar thoradh air gluasad iomlan, a' tarraing suas tancaichean nas cumhachdaiche agus nas ùire: am Panther, an Tìgear, an Leòmhann agus an gunna fèin-ghluasadach Ferdinand. Agus chuir iad air bhog oilbheum ann an stiùireadh a 'tighinn còmhla bho thaobh Rzhev agus taobh a tuath an aghaidh, a' feuchainn ri coire a chruthachadh.
  Aig an aon àm, chaidh na Nadsaidhean a-steach do Saratov cuideachd. Thug iad ionnsaigh bho Stalingrad.
  Anns a 'bhlàr, nochd an "Leòmhann" - tanca fìor chumhachdach le cuideam ceithir fichead tunna. Bha armachd aghaidh aig an inneal seo ceud gu leth ceudameatair, agus taobhan ceithir fichead sa dhà mhìleameatair fo na slèibhtean mar "Panther". Bha am fear seo coltach ris an taobh a-muigh ris a" Panther, dìreach na bu mhotha le canan 105-mm ann an inbhe 70 EL fada.
  Bha aghaidh a 'chòmhdaich air a dhìon gu làidir - 240 mm fo na leòidean.
  Bha einnsean nas cumhachdaiche aig an tanca "Lion" mìle each-chumhachd, agus astar timcheall air trithead 's a còig cilemeatair san uair.
  San fharsaingeachd, chan eil an càr gu math soirbheachail, ach tha e air a dhìon gu math ann an aghaidh.
  Gu h-iomlan, gu practaigeach, tha an Tìgear math. Tha am Panther, ged a tha e nas luaithe, caran lag le armachd taobh de dìreach 40 millimeters, agus faodaidh eadhon dà fhichead sa còig a ghabhail.
  San fharsaingeachd, tha na Gearmailtich gu math làidir. Bha iad comasach air call trom a sheachnadh anns an dà fhichead-dàrna bliadhna, agus tha an armailt aca mòr agus chaidh àireamh nan roinnean, còmhla ri feadhainn cèin, anns a" Wehrmacht a-mhàin thairis air trì cheud gu leth. A bharrachd air an sin, saighdearan nan saidealan.
  Chaidh an Spàinn agus Portagal a-steach don chogadh gu fosgailte air taobh an Treas Reich.
  Agus ghlac na saighdearan Gearmailteach Gibraltar agus thòisich iad air gluasad air feadh Afraga.
  Rinn an Eadailt gluasadan a bharrachd agus chuir i barrachd shaighdearan. Ghluais an Tuirc cuideachd, mar a rinn na h-Arabaich. Bha Iapan a" putadh a-steach bhon taobh an ear.
  Bha an Treas Reich cuideachd na bu mhotha ann an àireamh nan saighdearan-coise agus cha robh e na b' ìsle ann an teicneòlas. Bha mòran itealain san adhar aig na Gearmailtich cuideachd. Nochd am ME-309, gun choimeas ann an armachd, agus am Focke-Wulf le sia gunnaichean adhair.
  Bha smachd aig aces Gearmailteach.
  Gu sònraichte Marseille. Airson trì cheud itealan air an losgadh sìos, gheibh e a-rithist Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan. Agus airson còig ceud, fhuair e a 'chiad duais aig an ìre seo, Crois Ridire na Croise Iarainn agus duilleagan daraich òir, claidheamhan, agus daoimeanan.
  Chrìochnaich Marcel air an aghaidh an ear agus shabaid e an sin mar Satan.
  Chuir Stalin duais de cheud mìle rubles òir air a cheann. Agus bha cogadh ann.
  Bha na Gearmailtich, gu dearbh, comasach air briseadh tro dhìonan nan Sòbhieteach agus ghabh iad Saratov agus cheangail iad an goileadair, tuath air Rzhev.
  Anns na Blàran, rinn sgioba tanca Gerda cliù gu sònraichte dhaibh fhèin.
  Loisg am fionn casruisgte an canan Panther aice leis a" bhrollach sgàrlaid aice agus rinn i còinneach:
  Gabhaidh sinn Moscow!
  Bhuail Charlotte cuideachd le nipple sùbh-craoibhe, thol i càr nam feachdan Sòbhieteach agus rinn i gàire:
  Bidh sinn uile a" buannachadh!
  Thug Cairistìona ma sgaoil don nàmhaid, a 'putadh a nipple ruby air a' phutan agus a 'coed:
  - Airson an Ruis naomh!
  Gabhaidh Magda e agus buailidh i an tanca Sobhietach, reubaidh i dheth an turaid, agus chirp:
  - Airson cumhachd cumhachdach!
  Seo mar a bha na caileagan a 'sabaid agus gu math ionnsaigheach.
  Seo cuid de bhoireannaich àlainn...
  Aig deireadh an Iuchair, thòisich ionnsaigh na Gearmailt air Moscow. Aig an aon àm, anns a 'cheann a deas, chuir na Nadsaidhean ionnsaigh air Kuibyshev.
  Bha blàran fiadhaich ann.
  Tha na feachdan, gu dearbh, neo-ionann, ach tha Kuibyshev air a dheagh dhaingneachadh. Feumaidh mi a ràdh gu bheil Moscow cuideachd air a dhaingneachadh gu làidir, mar na dòighean-obrach air. Ann an suidheachadh sam bith, tha sònaichean daingnichte cumhachdach ann, agus gràineagan, agus trainnsichean, agus raointean daingneach cumhachdach gu lèir.
  Thilg na Gearmailtich a-steach an ionnsaigh - ceud gu leth roinn. Tha mòran dhiubh cèin agus le feachd marbhtach beag.
  Ghabh a 'chiad "Tigers" -2 agus an tanca "Maus" pàirt anns na blàir. Sheall na blàran nach robh a 'chiad tanca fhathast dona, ach bha am Maus ro throm agus cha robh e furasta a ghiùlan.
  Ach, chan eil e idir furasta a leithid de tanca a leagail. Agus chaidh na Gearmailtich a-steach do dhìon an Airm Dheirg.
  Bha e gu math duilich dha na Nadsaidhean. Ach tha iad làidir an dà chuid ann an àireamh agus innleachd.
  Chaidh a' chiad bhomaichean Yu-288 a chleachdadh cuideachd. Tha inneal mar seo gu math làidir agus luath, a 'giùlan suas ri sia tunna de bhomaichean.
  Bha na Gearmailtich làidir... Fhuair Marseille airson seachd ceud gu leth itealan le tuiteam sìos duais shònraichte: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan. Agus thàinig e gu bhith na fhìor, sàr-uirsgeul.
  Bha smachd aig na Gearmailtich gu misneachail air na speuran, agus chaidh Iapan air adhart bhon ear.
  Samurai a h-uile neamhnaid agus neamhnaid. Agus chaidh an itealan aca a bhomadh. Bha na SA agus Breatainn fulangach. Agus rinn iad gnìomh le cùram.
  Chleachd Iapan feachdan cudromach anns na blàir. Agus phut e ...
  Anns an Lùnastal, ghabh na Gearmailtich baile-mòr Kalinin agus chaidh iad gu Mozhaisk, an loidhne dìon as daingnichte.
  Aig an aon àm, nochd na blàran airson Tula. Gus an do dh'fhuirich Moscow fad ceud cilemeatair.
  Dh'fhàg Veronica, Oksana agus Natasha, còmhla ri nigheanan eile, an cuairteachadh. Chaidh òrdugh a thoirt don bhuidheann-chatha de chlann-nighean a dhol air ais chun chùl, oir cha mhòr nach robh armachd an-aghaidh tanca aig na gaisgich. Bha eòlas aig Stalenida Pavlovna air a 'chogadh, a' frithealadh mar shaor-thoileach san Spàinn. A bharrachd air eòlas a" chòrr den chogadh. Agus thuig i nach b 'urrainn dha na saighdearan Dearga seasamh an aghaidh tancaichean an t-sreath de chait mhòr. Ach chuir na caileagan a-mach grunn luchd-còmhdhail, ach dh'fhuiling iad fhèin call.
  A nis sgap am buidheann-chatha agus thill iad air ais.
  Bha Veronica, Oksana agus Natasha, an dèidh dhaibh na bòtannan aca a thilgeil, a 'fàgail casruisgte, agus ann am blusaichean aotrom. Chan eil saighdearan Sobhietach deiseil gus colbhan tanca trom a chuir air ais. Agus gu sìmplidh chan eil dad ri bhriseadh tron tanca E-50. Is e an aon chothrom a th" ann milleadh a dhèanamh air na slighean. Ach anns an inneal seo, tha na rolairean suidhichte air cairtean fa leth, agus tha e gu math duilich an cur à comas.
  Ghluais na caileagan dhan ear tron choille, agus ann am buidhnean beaga. Bha iad a" coimhead gu math drùidhteach. Rolaig iad suas am pants, agus ann an lèintean aotrom a-mhàin. Bha falt fada, bàn, beagan dualach a" sruthadh sìos. Tha casan rùisgte air an cur an sàs gu dòigheil leis an fheur, agus uaireannan bidh cnapan a" tighinn tarsainn. Tha a h-uile dad a" coimhead gu math erotic. Bidh brògan a 'nochdadh tro lèintean tana.
  Tha Veronica, a" ràcadh an fheòir le a cas-rùisgte, ag ràdh le buaireadh:
  - Damn e - tha an cogadh dìreach air tòiseachadh, agus mar-thà feumaidh tu a dhol air ais!
  Fhreagair Oksana, aig an robh falt bàn beagan dearg, a "gàireachdainn a fiaclan:
  - Agus cha robh mì-mhisneachd sònraichte sam bith agam! Thug Hitler buaidh air cha mhòr an t-saoghal air fad... Feuch le leithid de uamhas as urrainn dhut a làimhseachadh!
  Chrath Natasha a falt geal-sneachda agus thuirt i:
  - Tha a h-uile duine airson do thoileachadh ... Tha e doirbh dèiligeadh riutha! Chan eil e furasta a bhith dìleas!
  Chrath Veronica. Tha a falt cho buidhe agus cho breagha. Tha i fìor mhath.
  Ach fhuair Victoria grèim orra. A nighean ruadh. Tha falt mar theine. Agus cho tiamhaidh. Sheid a' ghaoth agus, tha e coltach, 's i a' bhratach phroletarianach a' sileadh, falt cho lasrach.
  Thug Victoria dheth a lèine agus nochd i an torso aice. Bha a cìochan làn, bha a cnapan mar sgàrlaid, mar chrom-lusan. Gaisgeach breagha. Agus tha a corp làidir, ionnsaichte fosgailte.
  Rinn Natasha gàire agus rug i an torso aice cuideachd, a" mothachadh:
  - Agus tha na cuirp againn brèagha ... Chan eil annainn ach Amazons!
  Chrath Veronica a ceann.
  - Nach eil e ro radaigeach - a 'bhroilleach a nochdadh! Feumaidh tu cumail ris na riaghailtean ceartais!
  Chrath Victoria a ceann agus chrath i a curls dearga.
  - Ann an comann-sòisealta comannach - riaghailtean moraltachd, tha am bun-bheachd càirdeach. - Chrath a" chaileag a cìochan rùisgte, bha a cìochan sgàrlaid a" deàrrsadh gu seòlta. - Chan e peacadh a th' ann a bhith lomnochd. Nas mionaidiche, tha bun-bheachd peacaidh na shagart, ach is e ar creideas saorsa bho mhoraltachd bourgeois!
  Dhaingnich Natasha, a" crathadh a bodhaig lusach agus elastagach:
  - Nas fhaisge air nàdar! Nas fhaisge air nàdar! Agus nudity nàdarra!
  Rinn Oksana gàire cuideachd agus rug i air a torso. Gu dearbh, ann an teas an t-samhraidh, dè cho tlachdmhor 'sa tha e nuair a tha na cìochan lom. Agus tha a" ghaoth gam sèideadh. A nighean bhòidheach, agus nudity a 'tighinn. Tha a h-uile nighean lùth-chleasachd, le figearan, tha cuirp rùisgte nan gaisgeach a" coimhead gu math co-sheirm.
  Bidh caileagan brèagha a 'coiseachd air an t-slighe. Tha iad cho tarraingeach agus cho tarraingeach.
  Rinn Veronica gàire, a 'crathadh a cinn.
  Ach chan eil e idir tlachdmhor a thaobh bòidhchead!
  Chrath Victoria a ceann le àicheil.
  - Chan eil! Tha cuirp sgoinneil againn! Agus tha sinn a" coimhead rùisgte dìreach sgoinneil!
  Chrath Natasha, agus leum i suas, thuirt i:
  - Bha e math a bhith lomnochd ... An seo thàinig Ilyich le gunna!
  Bhuail Oksana a broilleach agus rinn i squeak:
  - Gu dearbh, tha mo bhodhaig anabarrach math!
  Sheinn Victoria gu sunndach:
  - O, nigheanan, agus is creachadairean sinn ! Wallets, wallets, agus wallets! Chunnaic sinn dolar - beanntan òir!
  Sheinn Natasha, a 'crathadh a cìochan lom, le gàire:
  - B' àbhaist dhaibh a bhi rùisgte, cas-ruisgte, olc !
  Agus bhris a" cheathrar dhiubh a" gàireachdainn. Sheas na caileagan le casan rùisgte, thog iad an sàilean rùisgte. Gaisgich àlainn. Air an cùlaibh tha bagannan droma agus raidhfilean ionnsaigh PPSh. Luchd-cogaidh grinn, glè iongantach.
  Thuirt Veronica gu socair:
  - Ro Dhia, tha sinn uile co-ionnan ... Agus feumaidh sinn freagairt airson debauchery!
  Rinn Natasha gàire agus fhreagair i leis a h-uile diongmhaltas:
  - Chan eil dia ann! Is e sgeulachd sìthiche a tha seo!
  Bhictoria, a" crathadh a cìochan rùisgte, tana, ag èigheach gu deònach:
  - Bha Dia air a dhealbh le cumhachdaich an t-saoghail so chum an sluagh a chumail fo smachd !
  Chrath Veronica a ceann òir le àicheil.
  Cò an uairsin a chruthaich an cruinne-cè?
  Rinn Victoria gàire agus fhreagair i:
  - Bidh na cruinne-cè fhèin a 'fàs mar dhuilleagan air craobh. Bidh iad a 'fàs a-mach à rud sam bith. Nuair a thòisich craobh anns a 'chruinne-cè ann an neo-chrìochnach a' fàs bhon fhìor thoiseach, agus bhon uairsin tha mòran chruinne-cè air nochdadh.
  Rinn Natasha gàire agus chuir i a-mach a teanga, ag ràdh:
  - Tha e teth! An urrainn dhuinn ar pants a thoirt dheth?
  Thug Victoria taic don bheachd:
  - Is e deagh bheachd a th 'ann!
  Agus fhuair na trì nigheanan gu h-aon-ghuthach cuidhteas am pants, a 'fuireach anns na pants aca. Agus dè na cuirp làidir agus fèitheach a th 'aca. Gu sìmplidh eireachdail, agus aerobatics.
  Sheinn Oksana le tlachd:
  - Tha antennae aig a" choileach, tha panties rùisgte air an nighean!
  Cha robh air fhàgail ach Veronica le a pants air a roiligeadh suas agus a lèine air. Fhreagair i gu tosdach:
  - Nach math a bhi rùisgte mar sin ! Dè ma chì iad sinn!
  Rinn Natasha gàire agus fhreagair i:
  - Agus leig leotha eadhon fhaicinn! Is toil leam a bhith a" brosnachadh fir!
  Rinn Victoria gàire, chrath i a sliasaid cha mhòr lom, fhreagair i:
  - Tha fir nan sgudal - dìreach scum!
  Agus a" bualadh air fungas ùr le cas-rùisgte, thuirt i:
  - Dè cho math 'sa tha e stalla a ghabhail agus a mharcachd!
  Thuirt Oksana le gàire:
  - Nuair a tha iad a" toirt cùram dhut, tha e snog... Gu sònraichte ma tha na fir òg, eireachdail...
  Chuir Natasha an cuimhne nan nigheanan:
  - Cuimhnich, ghlac sinn am balach. Balach mìorbhuileach, agus gu cinnteach tha foirfeachd math aige taobh a-muigh na bliadhnaichean aige!
  Dh"imlich Victoria a bilean agus thuirt i le miann na guth:
  - Bhiodh e math sùil a thoirt air!
  Bhris Veronica gu feargach:
  - Dè na rudan neònach a tha thu ag ràdh! Chan urrainn dhut magadh a dhèanamh air faireachdainnean dhaoine mar sin! Gu sònraichte nuair a thig e gu Gearmailtis, ach balach!
  Rinn Oksana gàire agus fhreagair e:
  - Gabh mo leisgeul, ach tha mo chridhe cho meallta ...
  Dhearbh Natasha gu furasta:
  - Tha na Gearmailtich a 'tighinn air adhart, agus tha mi airson bruadar mu rudeigin math! Mar eisimpleir, mu na balaich!
  Mhol Victoria le gàire:
  - Agus dè ma ghlacas tu fir dha-rìribh? Bha e cho math!
  Fhreagair Veronica gu cruaidh:
  - Tha boireannaich air an sgeadachadh le modhalachd, chan e sàrachadh àrdanach!
  Chrath Victoria a ceann lasrach gu àicheil. Leum i a casan rùisgte, agus chroch i:
  - Chan eil! Chan eil ann ach toileachas nas motha, a 'taghadh fear fhèin agus ga shlaodadh dhan leabaidh. Chrath an diabhal ruadh a curls copair-dearg agus lean i air. - Sin e a bhi air a chur 's na preasan air son tait- neach, agus gun dol sios an trannsa.
  Thuirt Veronica gu cruaidh:
  - Tha gnè gun adhbhar na chomharra air amadan! - Agus air a chur ris. - Tha seo an aghaidh gnàthasan moraltachd comannach!
  Cha do dh'aontaich Victoria:
  - Thuirt Lenin fhèin - bu chòir do mhnathan a bhith cumanta!
  Rinn Natasha gàire agus thuirt i:
  - Uill, chan urrainn dhomh a ràdh gun do thilg mi mi fhìn air na fir mar sin, ach tha e math pàirt gnìomhach a ghabhail! Ma tha thu airson taghadh cò dha a bhuaileas tu! Ach nar pàirt-ne chan eil e a" tighinn gu sin.
  Chrath Victoria aonta.
  - Tha, chan eil againn ach nigheanan ... Ach gheibh thu thairis air an fheansa! - Chrath an nighean le toileachas mòr. "Guys, muzhiks... Tha na muzhiks againn gu dùrachdach a" snàgadh air am bolg!"
  Chrath Veronica a ceann le àicheil.
  - Chan e, cha tuirt Lenin sin a-riamh!
  Ghlaodh Natasha mar ghearan:
  - Chan e, is e sin dìreach a thuirt Vladimir Ilyich! Fo cho-mhaoineas, bidh a h-uile dad cumanta, mnathan nam measg!
  Rinn Victoria gàire agus gàire:
  - Tha boireannaich math... Tha fir eadhon nas fheàrr! Eh, a bhith air a ghlacadh, a bhith air an èigneachadh an sin leis a 'chompanaidh gu lèir.
  Rinn na caileagan gàire còmhla. Agus thuirt Victoria, le gàire,:
  - Agus an uairsin bhuail iad e le cnapan raidhfil! Agus bhiodh na sàilean air an cur na theine le lasair bhog agus air an crathadh le corbite!
  Bhreab Natasha cnap le a cas-rùisgte agus rinn i gàire:
  - Tha sàilean toilichte nuair a thèid am bualadh le bambù! An seo ann an Sìona, bha nigheanan is balaich air am bualadh le maidean air na buinn rùisgte aca. Agus chòrd e riutha!
  Sheinn Victoria le fonn:
  - Dè a" chràdh ann an Hollywood! Cait a-mhàin, chan e daoine!
  Thuirt Veronica gu ciallach:
  - An seo thèid thu gu ifrinn ... Bidh thu air do chràdh, agus thèid do shàilean a losgadh chan ann a-mhàin le bambù, ach cuideachd le iarann teth dearg!
  Sheinn Natasha, a" gleusadh a dòrn gu teann:
  - Fitheach dubh aig an ath gheata !
  Lean Victoria, a" crathadh a boobs rùisgte, le nipples scarlet:
  - Ceallach, gathan-làimhe, beul air a reubadh!
  Fhreagair Oksana, aig a bheil cìochan cuideachd lomnochd, agus a" crathadh a cromagan:
  - Cò mheud uair às deidh an t-sabaid mo cheann!
  Chuir Veronica taic ris a" ghluasad, a" stobadh a casan rùisgte:
  - Bhon bhloc gearraidh làn sgèith mi far ....
  Rinn Natasha gàire gu feargach, a" crathadh a cìochan rùisgte:
  - Càit a bheil an Motherland! Leig leotha sgreuchail grànda!
  Bha Victoria a" spangachadh agus a" sèideadh, a" toinneamh a cromagan, is gann gun robh i còmhdaichte le panties follaiseach:
  - Agus is toil leinn i, eadhon ged nach eil i brèagha!
  Rinn Oksana sgadan, a" magadh air a glùinean tana lom:
  - Bastards earbsach!
  Thuirt Veronica le osna:
  - Tha sinn nar geàrdan crìochan Sobhietach. Agus tha sinn a 'bruidhinn mar luchd-gleidhidh feansa. A bheil e comasach...
  Sheinn Victoria mar fhreagairt:
  - Tapadh leibh Stalin-stiùiriche! Airson sùilean gòrach, falamh! Leis gu bheil sinn mar bhreugan, chan urrainn dhut a bhith beò!
  Bha Natasha a" bagairt an diabhal dearg le a dòrn:
  - A-nis, chan e cù a th' annad! Bidh tu ann an roinn shònraichte!
  Thuirt Victoria le misneachd:
  - A dh'aithghearr thig na Gearmailtich gu Moscow ... Agus mar-thà thèid Stalin a thoirt ann an cèidse!
  Rinn Oksana gàire agus chuir e an aghaidh:
  A bheil thu a" smaoineachadh gu bheil toradh a" chogaidh na cho-dhùnadh gun fhiosta?
  Fhreagair Victoria gu fìor dha-rìribh:
  - Ciamar eile? Tha faisg air dàrna leth an t-saoghail fo shealbh Hitler, a bharrachd air Iapan agus na coloinidhean aice. - Chuir an nighean gu feargach a cas rùisgte, ghràsmhor. - Agus chan eil eadhon tancaichean reusanta againn! Tha an t-sreath KV na parody de chàraichean. Tha e soilleir gu bheil T-34 ro bheag. Ach cha deach tanca àbhaisteach a chruthachadh! Agus bidh sligean tollaidh armachd nas miosa na sligean Gearmailteach!
  Rinn Natasha osnaich gu mòr agus rinn i gàire:
  - Feumaidh sinn aontachadh le seo! Gu mì-fhortanach, tha na tancaichean againn fhathast cho neo-fhoirfe. Dè mu dheidhinn KV? Tha, tha iad a" briseadh...
  Thuit na caileagan sàmhach agus thuit an toileachas.
  Gu dearbh, mar-thà sheall a 'chiad uairean den chogadh nach eil bogsa gèar gu tur earbsach aig an T-34-76, agus eadhon nas motha mar sin an t-sreath KV. Agus dè a tha meallta, mar as truime an tanca, is ann as laige a bhios e air atharrachadh gu gluasad. Agus chan eil armachd aghaidh 200 mm gu leòr airson sligean eadhon gunna 88 mm Panther-2 a chumail, agus chan e sin an Tìgear-3.
  Mar a thionndaidh e a-mach gun dùil, tha càraichean Gearmailteach mar òrdugh meudachd nas làidire ann an armachd aghaidh agus an comas buille a ghabhail. Agus tha teicneòlas Sòbhieteach gu soilleir a 'fàilligeadh.
  Bha, bha inneal "Panther" -2 aig nach eil co-ionnan agus leig leinn a h-uile duine a sgrios. Chan urrainn dhut stad a chuir air tanca mar sin.
  Aig deireadh an t-Sultain, thòisich na Gearmailtich a 'cuairteachadh Moscow. Rinn iad ath-sgrùdadh air.
  Bha am foghar tioram agus blàth, agus tràth san Dàmhair bha na Nadsaidhean air tòiseachadh a 'teannachadh am pincers, a' bagairt an cuairteachadh a dhùnadh le bhith a 'glacadh Moscow.
  Fhuair am pìleat Marseille duais shònraichte airson mìle itealan sìos - Rionnag Crois an Iarainn Rionnag le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Agus tha e fionnar.
  Agus bha innealan eile a-nis ann an sabaid.
  Rinn sgioba tanca Gerda cliù dhaibh fhèin ann am batail. Bha na caileagan a 'sabaid air an "Panther" -2. Bha turaid chumhang aig an inneal seo, sgàil-dhealbh nas ìsle, agus dìon aghaidh coltach ris an "Tiger" -2 le nas lugha de chuideam le ochd deug tunna le einnsean co-ionann de 900 each-chumhachd. Agus tha sin a 'ciallachadh coileanadh dràibhidh nas fheàrr. Chleachd Ameireagaidh an Sherman àrd. Cha b 'urrainn don tanca seo a dhol a-steach ach air taobh na Gearmailt, agus chaidh a bhualadh bho astar trì gu leth cilemeatair.
  "Panther" -2 mean air mhean a 'dol an àite àbhaisteach "Panther". Ach gu ruige seo, tha an càr mu dheireadh gu math math. Tha an armachd-cinn aige gu math comasach air an tilgeadh de mhodalan Sherman na bu thràithe a chumail, agus chan urrainn dha seòrsaichean nas ùire a dhol a-steach ach faisg. Agus tha an gunna 75-millimeter Panther fhèin a 'toirt càr Sòbhieteach bho dhà chilemeatair, agus tha e nas luaithe na an tè 88-millimeter, a tha mòran nas fheàrr ann an cleachdadh. Fìor, tha am Panther-2 air a bheulaibh mar as trice do-ruigsinneach eadhon airson gunnaichean fèin-ghluasadach anns na SA le gunnaichean 90-millimeter, agus tha seo, gu dearbh, practaigeach.
  Tha Gerda ag amas air an targaid le a òrdagan lom agus a brògan. An uairsin tha e a" sgreuchail:
  - Airson mòrachd a 'phlanaid air feadh an t-saoghail!
  Tha Charlotte cuideachd a" losgadh, a" bualadh gu ceart air na saighdearan Sòbhieteach agus a" rughadh aig mullach a sgamhanan:
  - Glòir do ar soirbheachas!
  Tha Cairistìona, a" losgadh air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte, agus ga leagail sìos le sligean le deagh amas, a" giùlan a fiaclan, ag ràdh:
  Glòir don Treas Reich!
  Bidh Magda cuideachd a" lasadh le a òrdagan rùisgte, agus ag ràdh le toileachas, a" gnogadh air a caraidean:
  - Airson beachdan Aryan agus am buaidh!
  Bidh na gaisgich boireann ag obair air an tanca, agus chan eil an "Tri fichead sa ceithir" a 'tarraing nan aghaidh. Agus tha na tancaichean IS-1 eadhon nas miosa. Tha an KV-16 trom a" feuchainn ri gluasad air adhart an aghaidh aonadan na Gearmailt. Ach bidh na caileagan cuideachd ga tholladh leis a" ghunna fhada aca. Agus chan eil air fhàgail bhon tanca Sobhietach ach pìosan, mar a bhios an uidheamachd sabaid a" spreadhadh.
  Air "Panther" sìmplidh tha sgioba Jane Armstrong a 'sabaid. Tha an nighean ghaisgeil seo à Breatainn gu misneachail a" faighinn cunntasan.
  Gringeta, losgadh air na Ruiseanaich, le cuideachadh bho òrdagan lom, squeaks:
  - Glòir do linn Bhreatuinn ! Glòir!
  Bidh Monica, cuideachd a" squeaking, a" cur thiodhlacan bàis, le a òrdagan rùisgte agus a" squeaks:
  - Riaghailt Britannia, cuantan gun chrìoch, cha bhith sinn gu bràth nar tràillean!
  Loisg Malanya cuideachd an canan Panther an uair sin, air a bhualadh tro na Trithead "s a ceithir agus a" crathadh:
  - Airson co-mhaoineas rìoghail!
  Agus tha na nigheanan toilichte. Agus cho ainmeil rinn iad a" chùis air an Arm Dearg.
  Mu thràth ghlac na Nadsaidhean aig deas, le taic bhon t-sluagh ionadail, Penza. Còmhla ris na Seapanach, chaidh iad seachad air an Lake Baikal Isthmus agus tha iad a 'sabaid ann an Kamchatka.
  Tha na bòidhchead air an tanca Tiger-2, Agata, Adala, Angelina, Andriana cuideachd a 'sabaid an sin. Tha ceathrar nighean a' bualadh an nàmhaid bhon inneal marbhadh aca. Bidh "Tiger" -2 a 'sgoltadh thiodhlacan bàis agus a' sgrios na h-aonadan Sòbhieteach.
  Tha Agatha, a" losgadh le a òrdagan rùisgte, a" rughadh:
  - Airson an Treas Reich! Agus winks.
  Bidh Adala cuideachd a" losgadh, a" putadh a nipple scarlet, agus a" squeaks:
  - Airson na brataichean Aryan!
  Bidh caileagan ag obair le fìor ionnsaigheachd.
  Agus a-nis tha na saighdearan Gearmailteach a 'dol a-steach gu Turkmenistan. Agus san t-Samhain 1943 ghabh iad am prìomh-bhaile Ashgabat.
  Tha an ionnsaigh a" dol air adhart, le cleachdadh teicneòlais. Bidh "Sturmtigers" cumhachdach a 'tilgeil a-mach bomaichean jet le cuideam trì ceud cileagram. Agus sgrios iad taighean còmhla ris na saighdearan Ruiseanach.
  Tha siren air a chluinntinn. Seadh, tha arm Hitler a" nochdadh an aerobatics as àirde ann an sgrios.
  Chuir an nighean Gearmailteach Eva tweet:
  - Bidh gairm le cosgais!
  Tha Helga a' sabaid air an itealan TA-152. Bidh i a 'leagail projectiles itealain air targaidean talmhainn, a' bualadh air trithead 's a ceithir agus keveshki. Agus ag èigheach ris fhèin:
  - Tha mi nam ghaisgeach Aryan, agus bidh mi nam nighean sàr-chlas!
  Agus a-nis chaidh tanca Sòbhieteach eile a bhualadh dìreach air targaid leis. Feumar a ràdh gu bheil an nighean a" sabaid agus chan eil ach na h-uighean aice nas fhuaire.
  Bidh Gertrude cuideachd a" cur ma sgaoil marbhtach, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, bhon neach-stoirm marbhtach aice a" bualadh air an nàmhaid agus a" squeals:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas Aryan!
  Sabaid gaisgich an seo, agus mar a rèiticheas iad a h-uile càil.
  Anns an Dùbhlachd 1943, cha mhòr nach eil na Gearmailtich air Moscow a ghlacadh agus chaidh iad a-steach don sgìre Gorka agus Kazan le saighdearan. Ghabh gunnaichean fèin-ghluasadach E-10 pàirt anns na blàir cuideachd. Bha an gunna fèin-ghluasadach seo sgoinneil, agus chaidh a leigeil ma sgaoil ann an dà dhreach aig an aon àm. A 'chiad le cuideam de dheich tunna le tighead armachd aghaidh 60 mm, armachd taobh 30 mm, agus einnsean ceithir cheud each-chumhachd. Àirde inneal ìosal de 1.3 meatairean agus dìreach dà bhall den sgioba, le gunna 75 mm agus fad baraille 48 EL, gu math gluasadach. Agus gunna fèin-ghluasaid nas truime-15, cuideam sia tonna deug, armachd aghaidh 82 millimeters aig leathad mòr, armachd taobh 52 millimeters, agus gunna 75 millimeters agus fad baraille 70 EL mar Panther, agus einnsean 550 each-chumhachd.
  Bha gunnaichean fèin-ghluasadach ùra gu math riaraichte le coileanadh dràibhidh armachd na Gearmailt, agus na buill-airm aca.
  Bha dithis nighean a" sabaid air an E-15: Frida agus Kaissa. Loisg iad fichead peilear sa mhionaid bho chanan. A leithid de nigheanan brèagha ann am bikinis.
  Loisg Frida air an tanca IS-1, thol e an t-armachd aghaidh aige agus rinn e coed:
  - Airson beachdan Aryan!
  Agus le òrdagan rùisgte, bhrùth i putanan aon de na ciad chlàran gàirdeachais ann an arm an Treas Reich.
  Lupanula agus Caissa le cuideachadh bho òrdagan lom, a 'bualadh air an nàmhaid le fìor chruinneas. Agus dh'èigh i:
  - Glòir dha bràithreachas Aryan!
  A 'sabaid ri leithid de nighean. Le spionnadh agus mòr-mhiann.
  Agus bidh na gaisgich a" buain an fhogharaidh, le gnìomh nan geòlagan.
  Ach tha e gu sònraichte inntinneach na caileagan glacte a chràdh, is e seo an cur-seachad as ionnsaigheach agus as fheàrr leotha.
  Thuirt Frieda le gàire na fiaclan:
  - Gu leòr airson a bhith beò leis na laghan,
  Air a thoirt seachad le Adhamh agus Eubha ...
  Nag, gluaisidh sinn sgeulachdan,
  Clì, clì, clì!
  Dhearbh Caissa gu làidir:
  - Clì, clì, clì!
  Agus bhrùth i cuideachd a òrdagan rùisgte air na putanan gàirdeachais, agus bhuail i gu h-iomchaidh air an nàmhaid.
  Bha Fritz a 'sabaid ... Albina agus Alvina mar-thà air a dhol thairis air gach aon de chòig ceud itealan sìos. Thionndaidh a leithid de nigheanan mìleanta a-mach. Agus chaidh iad fada 'n am beachd air armailteachd.
  Thuirt Albina, a" losgadh sìos plèana Ruiseanach, le cuideachadh bho a òrdagan lom:
  - Air son Prussia naomh !
  Bha Alvina, a 'leagail a' chàr Ruiseanach, cuideachd a 'cleachdadh a h-òrdagan lom, a' comhartaich:
  - Airson an dùthaich mhòr!
  Nigheanan sabaid gun samhail an seo agus cuir às do nàimhdean gu math biting.
  Tha a' bhliadhna ùr air tighinn mu thràth... Tha Moscow fhathast a' cumail a' dol ann an cearcall a' bhacaidh.
  Stad goirid gu Màrt 1944.
  Agus as t-earrach dh'fhàs e beagan nas blàithe agus thòisich an nàimhdeas a-rithist le spionnadh às ùr.
  Ghabh an Lev-2 pàirt anns na blàran cuideachd, is e seo a 'chiad tanca sreathach anns an do chleachd na Gearmailtich suidheachadh an einnsean agus an tar-chuir còmhla agus air beulaibh an tanca - ann an aon bhloc. Agus chaidh an tùr a ghluasad air ais. B" e an toradh càr nas comhfhurtail, le sgàil-dhealbh ìosal agus turaid chumhang. Chaill an Lion-2 cuideam mòr, agus chuir e dìon air aghaidh mar thoradh air an leathad nas motha den armachd. Tha an tanca seo air fàs nas aotroime na an Tiger-2, a tha a" ciallachadh gu bheil e nas gluasadach le buill-airm cumhachdach.
  Ann an làn ghluasad anns an Treas Reich, chaidh dealbhadh a 'phrìomh tanca ùr E-50 a dhèanamh. Chaidh an càr tro ghrunn atharrachaidhean: stàladh turaid chumhang agus nas lugha. Ag atharrachadh a" chassis gu inneal nas aotroime agus nas fhasa a dhèanamh agus a chàradh, a bharrachd air comas thar-dùthcha nas fheàrr. Suidheachadh an einnsean agus an tar-chuir còmhla agus tarsainn, agus am bogsa gèar air a" motair. Chaidh àirde an tanca a lùghdachadh gu nas lugha na dà mheatair. Agus cha robh an inneal seo ach dà fhichead sa còig tonna le tiugh an armachd Tiger-2. Aig an aon àm, bha einnsean nas cumhachdaiche aice suas gu 1200 each-chumhachd, agus armachd nas làidire - canan 88-mm le fad baraille de 100 EL, agus barrachd cumhachd millteach agus mionaideachd.
  Bha còir aig an tanca seo, ris an canar "Panther" -3, a dhol a-steach don t-sreath. Agus bha an gunna aige uidheamaichte le stabilizer uisgeach. Bha còir aig tanca mar seo a bhith na phrìomh tanca meadhanach. Agus bha leasachadh an E-75 a" dol air adhart cuideachd. Bha an inneal seo air a dhìon eadhon nas fheàrr: armachd aghaidh 250 mm agus armachd taobh 170 mm, le gunna eadhon nas cumhachdaiche agus a" tolladh armachd de 105 mm agus inbhe 100 EL. Bhathar an dùil an cuideam a chumail taobh a-staigh seachdad tunna, agus einnsean cumhachd 1500 a chuir gus gluasad a chumail. Bha an tanca seo gu bhith na phrìomh tanca trom anns an Treas Reich. Agus bhathas an dùil a ghairm: "Tiger" -3. Tha iad sin nan tancaichean de ghinealach ùr, agus mar-thà airson cogaidhean san àm ri teachd leis na Stàitean Aonaichte.
  Ann an Siberia, cha do nochd blàran fìor ach as t-samhradh 1944, nuair a nochd na blàran mu dheireadh leis an Ruis.
  Bha luchd-sabaid jet Gearmailteach cuideachd a" sabaid anns na speuran. Tha an HE-162 nas aotroime, nas fhasa a dhèanamh agus a ghluasad, agus chaidh e seachad air baisteadh teine.
  Nochd an ME-1010 cuideachd le sgiathan a dh'atharraich an sguabadh. Ach b 'e ana-cothrom a bh' ann na riatanasan àrda airson teisteanasan pìleatan. Agus an àite sin, b 'fheàrr leis an TA-183 san t-sreath.
  Chaidh dòchasan mòra a phinnadh air an ME-262 X nas adhartaiche, a bha air a chomharrachadh leis an astar àrd aige thairis air 1100 cilemeatair, còig canain adhair agus gluasad nas fheàrr le sgiathan sguabte.
  Anns an Iuchar, fhuair Albina agus Alvina a 'chiad dà itealan den atharrachadh seo ...
  Mun àm seo bha na Gearmailtich mu thràth air Chelyabinsk agus Sverdlovsk a chuairteachadh. Ghèill na ceudan mhìltean de shaighdearan Sòbhieteach.
  Loisg Albina air tancaichean Ruiseanach bhon adhar, tholladh i na mullaichean aca agus dh" èigh i:
  - Glòir do aislingean Aryan!
  Alvina, a 'leagail pìleatan an USSR, agus gan cur chun an ath shaoghal, le cuideachadh bho a h-òrdagan lom, a' sreap:
  - Airson Prussia Mòr!
  Tha an nighean seo cho sabaid, agus tha na tancaichean cuideachd gu gnìomhach a 'losgadh sìos.
  Tha Gerda agus an sgioba tanca aice air mullach. Tha iad mu thràth a" crathadh iomall Sverdlovsk.
  Loisg Gerda le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Faodar co-mhaoineas a thogail?
  Bhrùth Charlotte am peadal le a sàil rùisgte, agus phron i na Ruiseanaich, agus thuirt i:
  - Tha e comasach agus riatanach!
  Bha Cairistìona, a" losgadh air luchd-dùbhlain le fìor chinnt, agus a" losgadh le casan rùisgte, a" sreap:
  - Airson ar n-Athair!
  Thuirt Magda, a" losgadh air an nàmhaid agus a" reubadh na gunnaichean Sobhietach às a chèile:
  - Airson ar màthair!
  Loisg na caileagan air na sligean gu lèir ... Agus fhad 'sa bha iad air an ath-lìonadh le pasgan sabaid, thòisich iad a' bruidhinn.
  Thuirt Gerda gu feargach:
  - Goirid no mall thuit a h-uile ìmpireachd gu bhith a 'crìonadh. Tha mi creidsinn nach tachair seo dhuinne!
  Cha robh Charlotte buileach ag aontachadh le seo:
  - Agus càite a bheil an gealltanas nach tòisich strì airson cumhachd às deidh Hitler, agus nach tuit an Treas Reich às a chèile?
  Thuirt Cairistìona, gu loidsigeach:
  - 'S e ideòlas am prìomh rud... Tha e gar dèanamh làidir!
  Dhaingnich Magda, a" stampadh a cas-rùisgte:
  - Agus aonaichte!
  Thuirt Charlotte gu reusanta:
  - Ach mar an ceudna, bidh aon a 'sabaid airson cumhachd, agus an uair sin am fear eile, agus an treas fear às a dhèidh. Mar ann an Ìmpireachd na Ròimhe, nuair a chaidh Julius Caesar a mharbhadh an toiseach, agus an uairsin chaidh stad a chuir air sliochd Augustan. Agus ann an Ìmpireachd na Ròimhe thàinig àm de eas-aonta agus sgaradh mòr.
  Dh" aontaich Gerda le seo:
  - Seadh, thòisich na h-ìmpirean air atharrachadh mar mhiotagan, agus chaidh Ìmpireachd na Ròimhe sìos. Cha robh e comasach rudeigin uile-choitcheann a chruthachadh!
  Thuirt Cairistìona le gàire:
  - Feumaidh sinn siostam cuairteachaidh cumhachd! A leithid de shiostam a bheireadh gealltanas dhuinn leasachadh seasmhach agus às aonais strì cunnartach airson cumhachd!
  Chrath Charlotte a guailnean agus thuirt i:
  - Is e dìreach an Eaglais Chaitligeach a b" urrainn siostam cumhachd seasmhach a chumail suas nas motha no nas lugha às aonais sgoltadh agus crìonadh, agus cha b "urrainn do antipopes sam bith casg a chuir air seo.
  Thuirt Magda le gàire:
  - Ach tha e fìor! Tha Caitligich air schism a sheachnadh airson faisg air dà mhìle bliadhna ... Ged a bha uaireannan coups ann, agus chaidh papaichean a mharbhadh no a thoirt gu prìosanach. Tha e a" bruidhinn air rudeigin seasmhach agus maireannach ann an siostam a" Bhatacain.
  Thuirt Gerda le gàire:
  - Bitheamaid an dòchas gu'n innis fial an Fhuhrer dhuinn an t-slighe a mach, agus nach dealaich sinn ri britheamh na Seann Ròimhe !
  Às deidh tuiteam Sverdlovsk agus Chelyabinsk, stad Stalin an aghaidh gun dòchas.
  Agus air 2 Sultain, 1944, chuir e ainm ri aonta air gèilleadh gun chumhachan. Dh'aontaich an USSR a bhith a' fuireach ann an sgìrean air nach robh daoine fhathast a' fuireach agus a' diùltadh uachdranas.
  Fhuair a" Ghearmailt agus na saidealan aice fearann mòr fo smachd.
  Ach bha trioblaid ann fhathast le Breatainn.
  Chuir na Gearmailtich ionnsaigh air bhog ann an Afraga. Aig an aon àm, bhuail itealain jet agus urchraichean FAA am baile-mòr.
  Cha b' urrainn do Bhreatainn na coloinidhean a dhìon. Agus gu luath chaill iad smachd air Afraga.
  Chaochail Churchill san Iuchar 1945. Agus dh"iarr ceannardas ùr Bhreatainn sìth air cumhachan sam bith.
  Dh'iarr Hitler gèilleadh. Dhiùlt Breatainn. Agus thug na saighdearan Gearmailteach, gun leisg, saighdearan air tìr.
  Agus anns an Lùnastal chaidh Sasainn a ghlacadh. Agus an uair sin Èirinn.
  Cha robh na Stàitean Aonaichte airson sabaid às aonais na Breatannaich. Agus cha b" urrainn dhaibh boma atamach a dhèanamh.
  Bu toil le Hitler sabaid, ach tha e duilich na Stàitean Aonaichte fhaighinn bho air feadh a" chuain. Ann an ùine ghoirid, chuir iad romhpa sìth a dhèanamh. Ach bha aig Ameireagaidh ri ùmhlachd a thoirt don Treas Reich.
  A thuilleadh air an sin, fhuair na Gearmailtich a 'chòir air ionadan ann an Aimearaga-Laideannach agus thug iad an Isthmus of Panama dhaibh fhèin. Agus thionndaidh e a-mach sgoinneil.
  Fhuair Hitler a h-uile dad a bha e ag iarraidh ... Ach cha b' urrainn dha suidhe fhathast. Gu sònraichte, bha Iapan a" spìonadh cus dhi fhèin.
  Gun a bhith a 'feitheamh ris an samurai boma atamach a chruthachadh, thug am Fuhrer ionnsaigh air an samurai air 20 Giblean, 1953.
  Cha robh e comasach tuilleadh dàil a chuir air. Lean an cogadh air adhart le àrdachadh teicneòlach air leth san Treas Reich. Ach tha mòran Iapanach ann agus tha roinnean coloinidh aca. A bharrachd air an sin, tha Iapan cuideachd a 'leasachadh gu luath, agus faodaidh iad faighinn thairis air ais.
  Thilg na Gearmailtich sàsaichean itealaich agus tancaichean pioramaideach gu cath. Agus bha gunnaichean-inneal nas adhartaiche aca, agus gunnaichean fèin-ghluasadach fon talamh. Agus mòran de rudan eile.
  Bha Iapan a" sabaid gu cruaidh, ach mean air mhean chluich iad mun cuairt. Ghabh na Gearmailtich eadhon an ìmpire na phrìosanach.
  Chaidh an cogadh brùideil seo air adhart airson faisg air dà bhliadhna. Agus chrìochnaich e le bomadh niùclasach Tokyo agus seilbh air Land of the Rising Sun.
  Tha Hitler mu thràth air cha mhòr an saoghal gu lèir a ghlacadh, ach dh" fhan na Stàitean Aonaichte. Agus tha armachd niùclasach aig na SA agus urchraichean ballistic lìbhrigidh.
  Agus anns an Treas Reich, bha obair a" dol air adhart gus armachd an-aghaidh niùclasach a chruthachadh.
  Agus a-nis bha e deiseil mu dheireadh.
  Agus air 20 Giblean, 1959, thòisich an cogadh eadar na Stàitean Aonaichte agus an Treas Reich. An cogadh mu dheireadh ann an eachdraidh a ' chinne-daonna.
  Agus na SA air chall le aon wicket ...
  Air 8 Màrt, 1960, ghèill gearastan New York. Agus an ath latha, Washington.
  Bha e soilleir gun robh Ameireagaidh a" call a" chogaidh. Nochd an tanca Ameireaganach mu dheireadh bhon t-sreath throm anns na blàran. Armaichte le canan le baraille 155 mm de dh'fhaid, agus armachd aghaidh 310 mm, le turaid stèidhichte, thàinig e gu bhith na sheòrsa de ghunna fèin-ghluasaid le cuideam ceud is còig air fhichead tonna.
  Mu dheireadh b' urrainn dha na h-Ameireaganaich an càr a ghèilleadh, a bha a' cumail sligean canain Gearmailteach air an aghaidh, agus b' urrainn dhaibh a dhol a-steach do tanca Nadsaidheach sam bith. Ach chaidh a seachnadh bho na taobhan. Agus bhuail iad. Agus chaidh càr eile den leithid a bhomadh bhon adhar.
  Chaochail Eisenhower air 20 Màrt, 1960. Agus air 22 Màrt, chaidh an neach a thàinig às a dhèidh Ceanadach a-steach don Treas Reich.
  Agus mar sin chrìochnaich eachdraidh cogaidhean. Agus ghabh an Treas Reich thairis an saoghal gu lèir. Agus tha beatha ùr air tòiseachadh.
  
  . ROMMEL-FUHRER AND THE BARE GILS
  GNIOMHARA
  Às deidh murt Hitler anns an Treas Reich, thàinig feachdan taobh an Iar gu cumhachd. Agus a-nis tha a h-uile càil air atharrachadh, agus a-nis tha na Gearmailtich a 'toirt air adhart agus a' faighinn buaidh às deidh buaidh. Bidh caileagan brèagha a 'sabaid.
  PROLOGUE
  Air 20 Giblean, 1944, bha oidhirp murt soirbheachail air Adolf Hitler.
  Chaidh am Fuhrer a mharbhadh, agus chaidh a mharbhadh a mharbhadh san spot. Thàinig Speer gu bhith na Sheansalair ùr, agus thàinig Rommel gu bhith na Führer agus na Àrd Cheannard. Air 1 Cèitean, 1944, sguir na Càirdean a h-uile nàimhdeas agus bomadh, ag ainmeachadh fois.
  Bha Stalin, gu dearbh, air a shàrachadh. Ach chuir Rommel air ais na laghan an-aghaidh Semitic agus mhol e aonachadh Eòrpach an aghaidh Bolshevism. Agus tha dùthchannan an Iar air aontachadh ris. Aig an aon àm, bha na Nadsaidhean a 'gluasad feachdan bhon Roinn Eòrpa chun an Ear.
  Agus tha fhathast aig an treas Reich trì cheud agus ceithir-fichead roinn. Is e cumhachdan mòra a tha seo. Agus bha còrr air leth den itealan air a chuartachadh leis an aghaidh an iar. Agus an uairsin tha iad air an tilgeil thairis.
  Bha leth-cheud "s a h-ochd roinn ann an ceann a tuath na Frainge a-mhàin. Dhiubh sin, deich tanca, agus còig SS. Tha seo an ìre mhath an coimeas ris na feachdan a bhiodh stèidhichte ann am Belarus an aghaidh feachdan Sobhietach ann an Operation Bagration.
  Agus eadhon nas motha ann an tancaichean agus itealain. Bha suas ri ceud gu leth roinn anns an taobh an iar no anns an Roinn Eòrpa.
  Mar sin tha cothromachadh cumhachd air atharrachadh gu mòr. Tha na Gearmailtich mar-thà air mòr-chinneasachadh "Panthers" agus "Tiger" -2 nas cumhachdaiche a stèidheachadh. Fhuair iad itealain jet, agus tha urchraichean FAA, plèanaichean diosc air an t-slighe, agus an t-sreath E.
  Tha na Gearmailtich a 'sìor fhàs a' fastadh roinnean cèin. Bha raidhfil ionnsaigh MP-44 aca cuideachd san t-sreath, an rud as fheàrr san t-saoghal aig an àm sin, a thàinig gu bhith na prototype de Kalashnikov ann an iomadh dòigh.
  Mar sin bha feachdan mòra aig na Gearmailtich. Agus bha Rommel aca. Seanalair air leth tàlantach. A rinn grunn atharrachaidhean air riaghladh an Wehrmacht a thog a èifeachdas. Agus a 'toirt mòran a bharrachd cumhachd do cheannardan nam buidhnean airm.
  Sgaoil Rommel cuideachd pàirt de na saighdearan SS, ag ath-lìonadh na h-oifigearan anns na pàirtean àbhaisteach den Wehrmacht. Mheudaich sin comas sabaid an airm gu h-iomlan.
  Chaidh còraichean nan ceannardan ionadail àrdachadh cuideachd.
  Cuideachd, chaidh na Slavs aithneachadh gu h-oifigeil mar Aryans agus bha am Central Rada ag obair ann am Belarus. Chaidh ath-leasachaidhean eile a ghabhail os làimh cuideachd.
  Ach thug seo uile ùine.
  Agus bha an t-Arm Dearg ag ullachadh airson ionnsaigh ann am Belarus. Agus bhiodh e duilich buille a chuir air ais an sin.
  An uairsin cho-dhùin Rommel - is e ionnsaigh an dìon as fheàrr. Agus bhuail na saighdearan aige air an taobh a deas den aghaidh iad fhèin. Bho Moldova agus taobh an iar na h-Ugràin ann an treòrachadh co-fhillte.
  Bha am prìomh àireamhachadh air iongnadh. Chaidh seo a choileanadh tro iomairt dì-fhiosrachaidh. Cuideachd leis gu robh Stalin cinnteach nach toireadh na Gearmailtich ionnsaigh. Ged a bha tòrr tancaichean aig an Treas Reich agus eadhon fhuair e buannachd thairis air an USSR annta. Tha, agus an inneal-bhiast "Panther". Tha e cha mhòr do-dhèanta cur na aghaidh.
  Bha na "Tigers" aig na Gearmailtich cuideachd, a bha, mar tancaichean briseadh, làidir agus seasmhach. Ghabh a" chiad jet ME-262 pàirt anns na blàran cuideachd
  A bha gu litireil a 'cur eagal air pìleatan Sòbhieteach - tha na h-innealan sin duilich a thoirt sìos.
  Bha buaidh aig uachdranas nan Gearmailteach ann an tancaichean cuideachd. Ghabh na Tigers -2 agus na Ferdinands air ais às an Eadailt pàirt anns an ionnsaigh. Fhuair na Gearmailtich cuideachd air "luchagan" no dhà a chrìochnachadh le bhith gan cur gu deuchainn sabaid.
  Sheall an tanca seo mar a thàinig e beò ann an adhartas, ach droch choileanadh dràibhidh.
  Ach chan urrainn "luchag" a bhith air a tholladh bho cheàrn sam bith. Agus is e fìor tanca a tha seo.
  Agus tha an astar ìosal ga fhàgail na tanca taic coise math.
  A dh'aindeoin sin, thug Rommel òrdugh airson an E-100 a dhealbhadh leis a 'bheachd air cruth nas teann. Anns a bheil an einnsean agus an tar-chuir suidhichte còmhla agus tarsainn, mar ann an tancaichean eile agus gunnaichean fèin-ghluasaid den t-sreath E.
  Bha e comasach dha na Gearmailtich buannachd fhaighinn ann an raointean na h-Ucrain air sgàth iongnadh innleachdach.
  Agus mar thoradh air an sin, chaidh grunn ghoilearan a chruthachadh. Ach bha an t-Arm Dearg a" sabaid le misneachd. Bha eòlas sabaid aig na saighdearan agus chan urrainn dhut dìreach an toirt air taisbeanadh. Agus cha robh saighdearan an Airm Dheirg airson gèilleadh. Agus bhiodh na teaghlaichean aca dha-rìribh a" faighinn air falbh bhuaithe.
  Sheall na blàran gu bheil tancaichean Gearmailteach, nuair a thèid an cleachdadh gu ceart, fìor mhath. Sheall an TA-152 e fhèin gu math cuideachd. Dh" òrduich Rommel eadhon an itealan seo a thoirt a-mach an àite an Focke-Wulf, agus a thogail an àite urchraichean FAA. Chan urrainn dha urchraichean Moscow a ruighinn fhathast, agus an aghaidh feachdan talmhainn tha iad ro dhaor agus neo-èifeachdach. Bu chòir a thoirt fa-near nach eil an jet ME-262 glè mhath agus gu tric bidh e a "tuiteam. A bharrachd air an sin, tha feum air ath-thrèanadh air pìleatan, agus raon-laighe nas fhaide. Tha, agus cruthachadh bun-structair ùr.
  . CAIBIDEIL #1
  A thaobh seo, bha an trodaiche ùr TA-152 air a stiùireadh le propeller a" coimhead tòrr nas èifeachdaiche an-dràsta. A thaobh luaths, chaidh e thairis air a h-uile itealan Sòbhieteach, ann an armachd cuideachd, gun a bhith na b 'ìsle na Focke-Wulf, agus aig an aon àm bha e na b' fheàrr gluasad.
  A bharrachd air an sin, dh" fhaodadh an TA-162 a bhith air a chleachdadh mar itealan ionnsaigh air sgàth a armachd làidir agus buill-airm. Agus mar bhomair aghaidh.
  Tha an itealan seo aig cridhe leasachadh an teaghlaich Focke-Wulf agus each-obrach a" chogaidh.
  Agus tha ME-262 cuideachd ro dhaor. Bha na bomairean jet Arado a" coimhead nas gealltanach. Air sgàth astar mòr agus àirde itealaich, tha e duilich am bualadh bho ghunnaichean an-aghaidh itealain, agus cha bhiodh e comasach dha luchd-sabaid Sòbhieteach grèim fhaighinn orra idir.
  Mar sin b" fhiach an tasgadh.
  San fharsaingeachd bha deagh shealladh aig na Gearmailtich ann an armachd. Agus bha gainnead alùmanum an aghaidh an USSR às deidh stad a chuir air solar fo Màl Iasad. Tha, agus eileamaidean copair agus alloying cuideachd.
  Tha, chan eil e furasta sabaid às aonais caraidean.
  Chuir Stalin Operation Bagration dheth, agus dh" fheuch e ris na goileadairean a leigeil ma sgaoil, a" toirmeasg an toirt air falbh.
  Ach cha do rinn sin ach e na bu mhiosa. Chleachd na saighdearan an armachd gu sgiobalta agus chaidh iad gu sgrios.
  Agus bha gluasad shaighdearan co-cheangailte ris a" bhomadh. Bha na Gearmailtich mar-thà air àrd-cheannas adhair fhaighinn.
  Agus cha robh iad a" dol a thoirt seachad. Ann a bhith a 'dèanamh phlèanaichean, chaidh iad seachad air an USSR, agus bha iad air leth math ann an càileachd nan innealan agus an clas de phìleatan.
  B" e an rud a bu mhiosa don Arm Dearg nach fhaodadh an suidheachadh a dhol na bu mhiosa anns na speuran. Yak-3, nas adhartaiche na Yak-9 air sgàth dìth duralumin, cha b 'urrainn a thoirt gu buil ann an sreath mhòr. Agus cha b" urrainn LA-7, cuideachd, airson grunn adhbharan, a bhith ro mhòr.
  Mar sin b" fheudar dhomh a bhith an urra ris an Yak-9, a tha, gu dearbh, nas sìmplidh ann an cinneasachadh, ach lag ann an armachd agus astar, nas miosa na carbadan Gearmailteach agus ann an gluasad dìreach.
  Thug an IS-2, a dh" aindeoin an armachd chumhachdach aige, a-steach cuideachd an-aghaidh a" Panther. Bha an T-34-85 beagan na b" fheàrr. Ged a bha na h-eas-bhuannachdan aige.
  Co-dhiù, bha e comasach dha na Gearmailtich an iomairt a ghlacadh .... Bha Rommel na cheannard math agus thug e buaidh air Stalin gu innleachdach. Thuit saighdearan Sòbhieteach a-nis agus a-rithist dhan àrainneachd.
  Agus cha do mheudaich an Wehrmacht a bhuannachd ach le gach mìos sabaid.
  Bha, agus sheall na propellers ionnsaigh MP-44 cho èifeachdach sa bha e, agus thàinig barrachd is barrachd chun bheulaibh.
  Gu ruige seo, cha robh gàirdeanan beaga coimeasach aig an USSR. Agus gu dearbh tha sin dona cuideachd.
  Chaidh an samhradh seachad le buannachd an Wehrmacht ... Thairg Zhukov eadhon a dhol air an dìon. Ach bha Stalin na aghaidh agus dh'iarr e oilbheum cunbhalach agus chuir e casg air saighdearan a tharraing air ais. Dh'adhbhraich seo uile àrdachadh cunbhalach ann an call agus bàs nan roinnean agus na h-aonadan as fheàrr.
  Ro dheireadh an t-samhraidh, ghabh gunnaichean fèin-ghluasadach Gearmailteach E-10 pàirt anns na blàir. Tha iad beag - chan eil an àirde ach 1.4 meatairean, ach aig an aon àm, aotrom, lùthmhor, suas ri seachdad cilemeatair san uair, tha an astar air an èifeachdas a nochdadh.
  Adala, Agata, Amina - bha triùir nigheanan a 'sabaid air aon de na ciad ghunnaichean fèin-ghluasadach sin.
  Bha còir aig an sgioba aca de thriùir A sealltainn gun urrainn do bhoireannaich rudeigin a dhèanamh le mionnachadh. Agus ma tha iad a 'sabaid, bidh iad a' nochdadh foirfeachd fhèin.
  Bidh iad a 'sabaid anns an aon bicini agus casruisgte. A tha gu math trom.
  Tha an gunna fèin-ghluasaid aca gu math farsaing, a tha ga dhèanamh furasta tionndadh,
  Tha cuideam dha-rìribh còig deug tunna. Ach tha an armachd aghaidh de 80 millimeters aig leathad mòr a 'toirt dìon math. Ged, gu dearbh, tha coileanadh dràibhidh beagan nas ìsle.
  B" fheàrr le Rommel dealbhadh le armachd aghaidh nas tiugh gus am biodh a" charbaid beò nas fheàrr. Agus tha an armachd taobh nas tiugh aig 52 mm, a bheir dìon an aghaidh raidhfilean an-aghaidh tanca. An toiseach, dh'fheumadh na gunnaichean fèin-ghluasaid a bhith aca uile deich tunna agus trì fichead millimeatair de armachd aghaidh agus trithead armachd taobh.
  Ach an uairsin sheall mothachadh cumanta gu bheil coileanadh dràibhidh gunnaichean fèin-ghluasaid math mar-thà, agus tha e nas fheàrr a dhìon.
  Tha an gunna an aon rud ris an T-4, 75 mm 48 EL. Tha e comasach a dhol a-steach don T-34-85 agus IS-2, ach aig astar nach eil nas fhaide na cilemeatair.
  Mar sin tha innleachdan ag òrdachadh - a bhith ag obair nas faiceallach. Agus thig nas fhaisge.
  Loisg Adala le a òrdagan rùisgte.
  Bhuail an t-slige air slige T-34-85 agus chaidh an carbad Sobhietach na theine. Agus thòisich e air an t-inneal-cogaidh a reubadh.
  Thuirt Agatha:
  - Chan eil e dona, chuir sinn stad air fhathast!
  Rinn Amina gàire. Chaidh an t-slige Sobhietach seachad agus cha do rinn e cron sam bith.
  Ach, tha an aghaidh gu math claon, agus bu chòir dha an projectile a thoirt a-steach gu ricochet.
  Bidh Adala a" losgadh a-rithist le a òrdagan rùisgte, agus a" seinn:
  Tha sinn nar creachadairean mòra
  Agus gun choimeas ann am blàr!
  An seo loisg i le cuideachadh bho òrdagan rùisgte Agatha.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Airson euchdan mòra.
  Ach dè tha math mun deidhinn? Ach tha e soilleir gu bheil na nigheanan air an rolla. Agus chan urrainn dhut an toirt cho furasta le do làmhan lom.
  An seo loisg Agatha a-rithist le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Agus bhuail an nàmhaid. Agus rinn i buille ceart air tanca Sòbhieteach.
  Bha an E-10, gu dearbh, na ghunna fèin-ghluasadach sàr-mhath, agus tha seo na dhuilgheadas eile don Arm Dearg.
  Fìor, tha leasachadh an SU-100 a 'dol air adhart anns an USSR. Tha an gunna fèin-ghluasaid seo na inneal fìor mhath. Gu sònraichte an t-armachd aice agus an gunna-losgaidh gu ìre mhath luath. Ach tha e fhathast a 'toirt ùine.
  Tha na trioblaidean aca fhèin aig na Gearmailtich.
  An seo thig an fhoghar, agus bidh coileanadh dràibhidh an "Panther" agus "Tiger" -2 ann an suidheachaidhean uisge trom a 'toirt a-steach. Fìor, bha na Gearmailtich mar-thà comasach air an Dnieper a ruighinn agus iad fhèin a stèidheachadh.
  Gu ruige seo, an USSR air an làimh dheis-banca Ukraine a 'cumail a-mhàin Kyiv agus Odessa.
  Tha, tha an suidheachadh draghail.
  Tha an Dàmhair ann mu thràth agus tha an t-uisge ann. Tha aig na Gearmailtich ri dhol air an dìon.
  Feumaidh dearg cuideachd, às deidh sreath de chall, fois gus na h-ìrean aca ath-lìonadh.
  Tha, tha an suidheachadh cho fionnar.
  Chaidh deireadh an fhoghair seachad gu ìre mhòr no nas lugha gu socair. Cha robh ach blàran fo làn ghluasad san adhar. Thàinig Huffman gu bhith na rionnag mòr ùr le còrr air trì cheud itealan sìos.
  Bha, agus tharraing pìleatan eile iad fhèin suas. Tha e cruaidh air aghaidh an adhair.
  Gheall XE-162 a bhith na luingear ùr agus fìor èifeachdach den Treas Reich. Is e a bhuannachd mhòr a th" ann gu bheil e furasta cinneasachadh agus cosgais ìosal. Fìor, chan eil an càr seo glè chofhurtail dràibheadh. Agus feumaidh e pìleatan le teisteanas àrd.
  Bu chòir an tanca E-50 a dhol an àite Panther. Ach an seo, gu dearbh, feumar grunn dhuilgheadasan teicnigeach fhuasgladh agus sgeama cruth ùr a chuir an sàs. A leigeadh le sgàil-dhealbh a" chàr a dhèanamh mòran nas ìsle. Agus tog armachd agus armachd gun a bhith a 'meudachadh cuideam, ach a' neartachadh an einnsean.
  Mar sin tha tòrr obrach ri dhèanamh fhathast. Tha tòrr leasachaidhean ann an itealain, nam measg bomairean gun earball. Agus gu dearbh tha seo trom.
  Agus tha, tha tòrr rudan ann...
  Bha an dà thaobh ag ullachadh buill-airm ùra. Bha an loidhne aghaidh a" ruith ri taobh an Dnieper le pìosan beaga.
  Odessa, a dh'aithghearr air a bhacadh bhon mhuir, thuit e. Agus cha robh smachd aig na Gearmailtich anns a" bhanca deas san Úcráin ach air Kyiv. Ann am Belarus, bha cinn drochaid aca seachad air an Dnieper.
  Anns a 'gheamhradh, dhealbhaich Stalin ionnsaigh mhòr. Ach tha e soilleir gu bheil dìon dùmhail aig na Gearmailtich anns gach àite.
  Ach bha rudeigin aige fhèin aig an USSR cuideachd. Tha a chairtean trump fhèin aig gach fear. Ach anns na speuran tha smachd aig an Luftwaffe. Agus tha smachd aige air calpa. Agus tha a buannachd a 'fàs.
  Thionndaidh TA-152 gu bhith na inneal sgriubha iongantach. Tha, ME-109 ann am mion-atharrachadh L, fìor mhath. Nochd Yu-488 cuideachd, càr iongantach.
  Gu math luath airson bomair ro-innleachdail propeller - 700 cilemeatair san uair.
  Comasach air factaraidhean bomadh anns na h-Urals agus taobh a-muigh nan Urals. Leis an t-slighe, tha an TA-400 na uilebheist eadhon nas cumhachdaiche.
  Tha, tha e cruaidh anns na speuran. Feumaidh sinn gluasad làidir.
  Agus air 12 Faoilleach, 1945, thòisich oilbheum anns an ionad. Ruith an t-Arm Dearg chun ionnsaigh. Ach tha na Gearmailtich deiseil agus a 'feitheamh.
  Lean sabaid borb. Chan eil nas lugha de fheachdan aig na Gearmailtich, agus tha an dìon cumhachdach.
  Agus san adhar, tha buannachd aig an Luftwaffe. Ann an ùine ghoirid, chaidh an ionnsaigh sìos.
  Agus a-rithist tha na blàir fo làn ghluasad ....
  Anns a 'Mhàrt 1945, bha na Gearmailtich mu thràth a' gluasad air adhart. Is e innleachd ùr ionnsaigh air an oidhche a" cleachdadh innealan fo-dhearg. Agus an tanca E-100. Nas aotroime, lùthmhor, ach air a dhìon nas fheàrr na am Maus.
  Tha mar a bhris an tanca tron E-100 math. Tha an armachd aghaidh 250 mm le leòidean, agus tha an armachd taobh 210 mm le leòidean. Astar 40 cilemeatair san uair air an àrd-rathad. Tha cuideam 130 tunna, agus an t-einnsean a tha 1500 each-chumhachd.
  Tha an sgàil-dhealbh mòran nas ìsle na an luchag. Agus tha an corp mòran nas ìsle. Agus tha an chassis nas aotroime.
  Tha an càr gu math teann, agus le dà ghunna. Na cuir an aghaidh an tè seo.
  Agus tha an "Sturmtiger" cuideachd na uilebheist. Leig leis na Nadsaidhean an t-Arm Dearg a bhrùthadh.
  Ach tha na caileagan a 'sabaid gu cruaidh.
  Agus bidh iad a 'tilgeil grenades le an òrdagan rùisgte.
  Bha Alenka, a" losgadh bho ghunna-inneal, a" squeaked:
  - Airson an USSR sgoinneil!
  Dhearbh Anyuta, a" sgrìobhadh mu na Nadsaidhean:
  - Airson a 'chomannachd as motha!
  Alla, a 'losgadh air an Fritz, squeak:
  - Airson àm ri teachd nas fheàrr!
  Agus le a sàil rùisgte thilg i suas feachd marbhtach, a sgrios an nàmhaid.
  Thug Maria, a" sgrìobhadh air na Nadsaidhean, fa-near:
  - Bi ainmeil, tha an saoghal againn sgoinneil!
  Rinn Olimpiada, a" fucking the Fritz, squeaked:
  - Airson an Fatherland, ar màthair!
  Agus cuideachd a òrdagan rùisgte, mar gum biodh iad a" bualadh an nàmhaid.
  Dh"èigh Matryona, a" lùbadh na loidhne:
  - Chan eil duilgheadas sam bith aig an USSR!
  Ach bhris na Gearmailtich tron dìon fhathast. Agus thòisich iad a 'dol seachad air na saighdearan Sòbhieteach san Úcráin.
  Tha, tha an suidheachadh eagallach. Thuit iolaire sa Ghiblean. Agus dh'fhàs e balbh agus gallimo. Mar sin tha e uile air a dhlùthadh.
  Dh'àithn Rommel gu sgileil. Bha na saighdearan aige a" gluasad air adhart le ullachadh làmhachais mu seach agus stailcean adhair.
  Bhathar a' leasachadh an t-sreath-E anns an Treas Reich, agus bha còir aig an tanca E-50 seo a bhith mar an tè a bu mhotha san Treas Reich. Le tiugh armachd an "Tiger" -2, ghabh an dealbhaiche an einnsean agus an tar-chuir còmhla agus chuir e a-steach e. Agus rinn iad an tùr na bu chumhainge agus na bu lugha. Cuideachd, tha an chassis air atharrachadh, tha e air fàs gu math nas aotroime air bogies agus fuarain. Chaidh àirde an tanca a lùghdachadh mar thoradh air a 'chrann caddy, a chaidh a thoirt air falbh, agus roimhe seo bha e a' ceangal an tar-chuir agus an einnsean. Tha an E-50 air fàs nas ìsle ann an sgàil-dhealbh agus tha a chuideam air a dhol sìos.
  Agus mheudaich an armachd eadhon an leathad. Mar thoradh air an sin, thòisich an tanca a 'cur cuideam nas lugha na leth-cheud tunna. Agus an t-einnsean, taing do sèideadh, luathachadh gu 1200 each-chumhachd.
  Mar sin bha an tanca ergonomically nas fheàrr na am Panther le dìon aghaidh sàr-mhath.
  Agus bha an gunna aige na bu shàbhailte agus nas cruinne. Ann an inbhe 88 mm, agus is e fad a" bharaille 100 EL. Tha, tha an càr seo fìor mhath. Tha i soirbheachail agus tha gaol aig na saighdearan oirre.
  Cha robh aig an USSR ach an IS-3, air a dhìon gu math leis an tùr agus air a bheulaibh. A thaobh seo, tha e nas fheàrr na an IS-2, ach trì tunna nas truime, gu h-àraidh air sgàth an turret, agus nas miosa ann an coileanadh dràibheadh.
  Bha na Gearmailtich a" tighinn air adhart gu deas. Bha iad a 'feuchainn ris an Donbass a ghlacadh agus goireasan a thoirt don USSR.
  Agus bha e gu math troimh-chèile. An seo, cuideachd, thòisich an Tuirc a 'cruinneachadh feachdan. Gu dearbh, bha i ag iarraidh prothaid bho na Sòbhieteach tìrean.
  Rinn Rommel gnìomh gu math sgileil. Agus thuit an t-Arm Dearg a-nis agus a-rithist anns na goileadairean.
  Air an làimh eile, bha Stalin gu math iomagaineach agus air a chall gu Rommel ann an innleachdan agus èifeachdas.
  Thòisich na Gearmailtich air sabaid na bu sgileile. Agus na roinnean cèin aca cuideachd. B 'e an rud a bu mhiosa gun robh an USSR ann an toll teicnigeach sònraichte. Bha feum fhathast air an T-54 a chruthachadh agus thug e ùine. Coltach ri itealan jet.
  Agus tha na Gearmailtich mar-thà air an Arado, agus itealain ionnsaigh jet san t-sreath, agus luchd-sabaid. Chaidh an ME-262 X a dhearbhadh mu thràth. Tha sgiathan sguabte aige agus motaran nas adhartaiche. Agus tha an astar thairis air 110 cilemeatair san uair agus còig gunnaichean adhair de bhuill-airm. Agus tha rocaidean jet aige cuideachd a tha air an adhbhrachadh le teas is fuaim. Agus tha seo na chunnart mòr, agus tha saighdearan Wehrmacht anns na speuran a" sìor fhàs a" gabhail ris.
  A-cheana sa Chèitean, thuit Voronezh agus Kursk. Agus leig seo leis na Nadsaidhean a dhol a-steach don Donbass.
  Dh" fhàs an suidheachadh na bu mhiosa. San Ògmhios 1945, chaidh an Donbass gu lèir a ghlacadh. Agus chaidh na Gearmailtich gu lùb an Don. Chaidh Stalin a-mach às a chèile, agus bha e an-còmhnaidh a" sabaid ann an hysteria. Dh'iarr e oilbheum nan aonadan Sòbhieteach. Ach cha do dh'obraich seo dìreach.
  Bha na Gearmailtich nas làidire le buill-airm fèin-ghluasadach agus air an eagrachadh nas fheàrr. A bharrachd air an sin, rinn dòigh smachd nas adhartaiche air an Wehrmacht dìoladh airson mòran de na laigsean tràth a thachair ann an eachdraidh fìor agus a chuidich le buaidh an Airm Dheirg.
  A-cheana chaidh saighdearan Nadsaidheach Rommel a-steach don bhlàr airson Stalingrad.
  Agus tha e gu math cruaidh.
  Ann an saoghal Ìmpireachd a 'Bhrùnaich, nochd blàran fiadhaich airson a' bhaile air an Volga. Tha mòran nigheanan agus luchd-tòiseachaidh a 'sabaid an seo. Ghabh buidheann-chatha snaidhpear nam boireannach fo stiùir a" Chaiptein Natashka Kaktusova suas suidheachadh dìon anns na tobhtaichean air Sràid Voronaya. Bha nigheanan le gunnaichean-inneal agus raidhfilean, ceangailte le bagaichean de grenades, am falach air cùlaibh an tobhta.
  Tha Natasha fhèin ann an tunic spotach thairis air a corp rùisgte, ann am pants goirid, agus casruisgte.
  Nighean bhrèagha, lùbach, le cnapan làidir, sliasaid tana, gearradh falt goirid fo leth-bhogsa. Tha an aghaidh gu math brìoghmhor, le smiogaid manly, sùilean gorma farsaing bho chèile. Thionndaidh falt aotrom donn liath le duslach, broilleach àrd, coltas cruaidh.
  Tha an Caiptean Natasha air a bhith a 'sabaid airson còrr is còig bliadhna agus a dh' aindeoin a h-òige tha i air tòrr fhaicinn. Tha casan na h-ìghne còmhdaichte le gearraidhean agus bruthaidhean. Tha caileag nas lùthmhoire gluasad casruisgte na bòtannan garbha is neo-thruaillidh.
  Bidh an t-aonar lom a" faireachdainn a" chrathadh as lugha den ùir, a" toirt rabhadh mu cho faisg "s a tha mèinn, agus tha am màthair-talmhainn fhèin a" cur ri seasmhachd. Air an aon làimh, chaidh casan na h-ìghne a chruadhachadh, agus cha robh eagal orra ro mheatailt teth, no sprùilleach biorach nan tobhtaichean, ach air an làimh eile, cha do chaill iad cugallachd agus sùbailteachd, a 'toirt rabhadh tro ghluasad gluasad. tancaichean.
  Tha Sweet Natashka a 'cumail grenade le pasgan spreadhaidh ceangailte ris. Feumar snàgadh gu ìmpireachd sapphire làidir an tanca "Lion", a "uisgeachadh nan sràidean le gunnaichean inneal.
  Bidh Mirabela a" snàgail ri thaobh. Cuideachd casruisgte, agus mar sin thàinig a h-uile nighean bhon bhuidheann-chatha a-mach à bòtannan, a 'dèanamh atharrais air an ceannard aca. Bidh a buinn dustach a" geurachadh fhad "s a bhios i a" snàgail air a h-uile ceithir. Tha falt buidhe Mirabela carach agus fada... Beagan dualach. Tha an nighean fhèin caol, tana, beag ann an inbhe. Faodar eadhon a mhearachdachadh airson nighean, le guailnean cumhang agus ceann a tha coltach gu mòr.
  Ach tha mòran eòlas air Mirabela mu thràth. Fhuair i cuideachd tadhal air braighdeanas na h-ìmpireachd donn, às deidh dha a bhith beò tro chràdh cruaidh, agus na mèinnean, às an deach aice, le mìorbhail do-chreidsinneach, air teicheadh.
  Ach a 'coimhead air a h-aodann leanabhach, tairgse, chan urrainn dhut a ràdh gu robh i air a bhualadh le maidean rubair air a sàil, chaidh sruth a dhol tro a corp.
  Agus bha sàilichean gruagach lom cruinn air an losgadh le iarann dearg-theth, rud a tha gu math goirt.
  Bidh Mirabela a' losgadh... Saighdear às an ìmpireachd dhonn, anns a' chùis seo boireannach Frangach, a' tuiteam marbh, a beul a' togail gainmheach is sprùilleach.
  Bidh Natashka a" sleamhnachadh dòrlach de grenades fo ghrunnd sgudail. A-nis bidh "Leòmhann" ceithir-fichead a 'snàgail an seo agus ga spreadhadh. Bidh sùilean gorma na h-ìghne a" deàrrsadh mar shaphir air a h-aodann, gun smal bho losgadh grèine is duslach.
  Tha eòlas a" nochdadh gun atharraich tanca le deagh dhìon a-nis suidheachadh. Tha armachd taobh 100 mm aig "Lion", agus eadhon aig ceàrn. Chan urrainn dha tancaichean meadhanach na h-ìmpireachd Sòbhieteach a dhol a-steach dha, chan eil ach cothrom aig mastodons trom. Ach 's e bratagan an t-amas. Is e am prìomh rud gluasad a thoirt don chàr ...
  Bidh Natasha ag èaladh suas, a" lasadh a sàilean lom, pinc.
  Bidh Svetlana a' losgadh spreadhadh bho ghunna-inneal... Nighean bhrèagha, chan eil fios aig duine dè an nàiseantachd a tha i a' tuiteam. An uairsin gheàrr na caileagan sìos na saighdearan dubha. Bidh saighdearan Ìmpireachd a" Bhrùnaich, às deidh dhaibh a" mhòr-chuid den leth-chruinne an ear a cheannsachadh, a" cur meas air fuil mhaighdeann na Gearmailt agus a" tilgeil saighdearan coloinidh gu cath: Ethiopianaich, Libyans, Eadailtich, diofar chreutairean eile, agus briodan eile. Tha an àireamh de shaighdearan Pòlach air a dhol suas cuideachd - a tha cleachdte bhon chreathail gu bheil gràin aca air Ìmpireachd na Ruis agus siostam nan Sòbhieteach.
  Chan eil sin, ge-tà, a" cur bacadh air an obair aca.
  Thog Erwin Rommel ìre eadar-nàiseanta gu lèir.
  Mòran nàimhdean ...
  Bidh Svetlana gu dìcheallach a" seachnadh teine an inneal-ghunna. Cha mhòr nach do dhealaich am peilear, air a dubhadh bho dhuslach, sàilean cruinn, gruagach. Bha an sgiobair bòidhchead eadhon a" faireachdainn diog bho cho faisg "s a bha an tiodhlac mòr a" sgèith seachad, bhon bhonn garbh aice. Chaidh an nighean thairis oirre fhèin, ag èigheach:
  Cha chuir eadhon peilear stad oirnn!
  Bidh Mirabela a' losgadh air ais... Nighean eile Angelica - glè ruadh, os cionn àirde cuibheasach, agus fèitheach, a dh'aindeoin na cuibhreannan gann. Cuideachd nighean glè bhòidheach, le cromagan sòghail, meadhan àrd, chan e guailnean farsaing boireann, agus cìochan àrda.
  Tha Angelica a" sabaid ann an dìreach na shorts aice, tha an tunic air a reubadh gu shreds, agus a" crìonadh gu duslach, agus cha mhòr gu bheil èideadh ùra gan lìbhrigeadh air feadh an Volga. Nar leigeadh Dia barrachd armachd a ghluasad, agus braon de bhiadh, dha na saighdearan sgìth Ruiseanach agus Sòbhieteach.
  Mar sin tha Angelica cha mhòr rùisgte, tha a casan air an sgrìobadh, gu sònraichte a glùinean. Bhuail pìos shrapnel bonn na cas dheas, agus goirteas e, tha e duilich coiseachd.
  Tha falt ruadh, duslach, cha mhòr rùisgte, Angelica a" toinneamh a h-aodann breagha, ach aig an aon àm cruaidh. Tha an nighean, a" losgadh, ag ràdh:
  - Os cionn dhuinn tha an Tighearna, Moscow agus Joseph Stalin!
  Agus a" gearradh dheth na saighdearan a tha a" toirt ionnsaigh air an ìmpireachd sapphire, is gann gu bheil ùine aca a dhol air ais.
  Tha na tobhtaichean agus na sràidean cumhang ga dhèanamh duilich dha na Sapphire Tanks iongantach tionndadh mun cuairt. Seo faisg air dà cheud tunna de "luchagan" agus chan urrainn dhaibh a dhol seachad idir ...
  Mar a bha dùil aig Svetlana, ghluais "Lev" beagan, agus thiodhlaic e e fhèin ann am pìos sgudail. Bha spreadhadh ann. Bhris am bratag, chaidh rolairean millte no dhà air falbh.
  Stad an tanca leònte agus chaidh slige a-mach às a bharaille...
  Chaidh àiteigin air falbh air falbh, a 'fàgail na tobhta. Bha Blonde Svetlana, mar nathair a 'sgaradh:
  - Sin an àireamhachadh agam! Dh" fhosgail mi cunntas...
  Tha aig a" chaiptean-nighean air falbh a-rithist. Chan urrainn do ghaisgich is balaich na h-ìmpireachd Sòbhieteach agus na saidealan aca an uachdranas teicnigeach a chleachdadh anns an sprùilleach. Leis a" choire air Erwin Rommel borb, bha tagaichean Ìmpireachd a" Bhrùnaich air am bogadh sìos ann am batail trainnsichean ann am baile-mòr caran mòr agus daingnichte.
  Bidh Mirabela a 'tilgeil grenade. A" toirt air na saighdearan-duaise a bha air an sgrios no air na Gearmailtich corran a dhèanamh, a" tionndadh a-rithist. Tha làmh aig fear de na sabaidean donn, agus croch oirre, mar gum biodh, uaireadair Sasannach le combaist.
  Bidh an nighean a-rithist a" tilgeil grenade le a òrdagan rùisgte agus a" squeaks:
  - Airson an Ruis Svarog!
  Agus bheir e cas, a 'gearradh sìos nàimhdean.
  Tha Mirabela ag ràdh le gàire:
  - Ciod a tha an combaist a' nochdadh dhuit - an t-slighe gu ifrinn !
  Agus bidh nighean bhrèagha a" crathadh dheth pìos de chrèadha a tha a" cumail ris bho a sàil dusty.
  Bidh Angelica a" duslach cuideachd, le a cìochan daingeann, làn. Tha na nipples cha mhòr dubh bho shalachar is tachais. Agus feuch ri nighe. A-rithist feumaidh tu tolladh nuair a tha na gunnaichean submachine Gearmailteach a" sgrìobadh. Agus snàgail ann an dòigh plastunski.
  Bidh am buidheann-chatha de chlann-nighean a" cumail an dreuchdan, ged a tha rùsgadh ann. Agus tha sligean troma a" reubadh, is bomaichean a" tuiteam às an adhar... Ach cha bhris dad misneachd nan gaisgeach ruby.
  An seo chì Svetlana mar a bhios am Panther a" snàgadh. Uill, chan eil an tanca seo cho eagallach tuilleadh.
  Faodaidh tu a phutadh a-steach don taobh. Rinn an nighean sreothartaich, agus thilg i a-mach an duslach a dhìrich na beul eireachdail. Thug i grenade na làimh, le cuideam le pasgan spreadhaidh. Feumaidh tu a dhol suas gun mhothachadh. Ach tha uiread de cheò timcheall.
  Thòisich Angelica air goid, a" gabhail fois air an drèana le a corragan rùisgte de chasan is uilleanan gràsmhor. Bha i mar chat a" stalcaireachd luchag. Chuimhnich an nighean air a" chogadh bhon t-samhradh uamhasach sin airson na bliadhna, nuair, a rèir an dreach oifigeil, thug an ìmpireachd dhonn ionnsaigh gu fealltach air raointean farsaing Ìmpireachd na Ruis. (Ged a tha an dà chumhachd a" casaid a chèile mu ionnsaigheachd!)
  Nach robh an t-eagal idir air an nighinn, cha mhòr nach robh an nighean? An toiseach tha, ach an uairsin fàsaidh tu cleachdte ris. Agus tha thu mar-thà a 'faicinn an t-sìorraidheachd de shligean mar fhuaim àbhaisteach.
  Agus a-nis spreadh e gu math faisg. Bhuail an nighean air a stamag. Bidh mìrean a" ruith bho shuas mar threud de sheilleanan fiadhaich.
  Bidh fear dhiubh a" suathadh ri sàil rùisgte, chiseled, pinc na h-ìghne.
  Bidh Angelica a" feadaireachd le bilean le sleagh:
  - Ann an ainm a' cheartais, a Thighearna !
  Bidh an nighean a" luathachadh a snàgadh agus a" tilgeil grenade le pasgan spreadhaidh ceangailte. Bidh an latha an-diugh ag itealaich ann an arc. Cluinnear spreadhadh, tha armachd taobh nas taine a" Phanther a" toirt iasad dha fhèin. Bidh an tanca donn a" tòiseachadh a" losgadh, a" spreadhadh an uidheamachd sabaid.
  Bidh Svetlana a 'gàireachdainn le gàire:
  Tapadh leat a Thighearna Iosa! Tha mi a 'creidsinn annad a-mhàin! Guidheam ort a-mhàin!
  A 'briseadh a' phanther. Air a reubadh, tha stoc fada air a thiodhlacadh ann an sprùilleach. Tha an armachd aghaidh, air a sgaradh bhon taobh-armachd, coltach ri scoop.
  Tha Svetlana, aig a bheil sùilean, air aodann donn bho dhuslach is losgadh grèine, a" deàrrsadh le flùraichean arbhair, ag ràdh:
  - Mar as motha de dharaich a tha aig an nàmhaid, is ann as làidire a bhios ar dìon!
  Tha Angelica gu math sexy, na panties dubha aice, agus bodhaig rùisgte, dusty, làidir. Tha an nighean gu math smart. Faodaidh i pìosan glainne a thilgeil le a òrdagan rùisgte.
  A nis thilg i nì geur le a cas ghràsmhor, còmhdaichte le duslach. Agus steigte, dìreach ann an amhach mercenary Arabach. Bhris Angelica àlainn:
  - Agus tha mi nam shamhla gnè, agus na shamhla air bàs!
  Bha an nighean, às deidh sin a 'snàgail a-rithist, a' losgadh. Stiùir teine agus Svetlana.
  An dèidh don sgiobair bòidhchead, Natashka, an troll a ghearradh sìos, thuirt e:
  - Is e slabhraidh a th" ann am beatha, agus is e na rudan beaga a tha innte na ceanglaichean ...
  Loisg Mirabela, gheàrr e ceann Rommel fosgailte agus thuirt i:
  - Tha e do-dhèanta gun a bhith a 'cur cuideam air a' cheangal!
  Svetlana, a-rithist a 'losgadh gu ceart, crooked:
  - Ach chan urrainn dhut a dhol ann am baidhsagalan air trifles ...
  Loisg Mirabela gu ceart agus thuirt i:
  Rud eile, còmhdaichidh an t-seine thu!
  Dh'ullaich nighean eile Olimpiada, cuideachd glè bhrèagha, còmhla ris an tùsaire Seryozhka, mèinn air uèir. Phut an dithis aca i... Chaidh am booger brùideil a-steach do bhratag an "Tìgear"-2. Agus mar a spreadh an càr donn seo le baraille fhada.
  Dh'èigh am balach fionn Sergei:
  - An Ruis againn, tha bucaid agad!
  Agus is gann gun robh ùine aige leum air ais, a" lasadh, le sàilean dubha, air an leagail, bhon mhullach a bha a" tuiteam.
  Bhuail Olympias amhaich a" bhalaich agus thuirt e:
  - Tha thu glè ghlic!
  Rinn am fear-tòiseachaidh a shlighe chun aghaidh agus chaidh e a-steach do bhuidheann-chatha nam boireannach. Tha am balach gu math cruthachail cuideachd. Mar eisimpleir, rinn e plèanaichean gus itealan ionnsaigh sapphire a losgadh sìos. Nuair a dh" èiricheas na Focke-Wulfs, neo TA-152s, cluinnear ràimh a tha uamhasach bodhar.
  Bidh caileagan agus Gearmailtich a' tighinn còmhla ri symphony Wagner. A leithid de cheòl eireachdail.
  Tha Olympias ag ràdh le buaireadh:
  - Tha iad fhathast a 'feuchainn ri eagal a chur oirnn!
  Sheinn am balach tùsaire le pathos:
  - Chan eil eagal air gaisgeach na Ruis ro bhàs,
  Cha toir am bàs sinn fo na speuran rionnagach!
  Oir bidh an Ruis naomh a 'sabaid gu cruaidh,
  Luchdaich mi an inneal-ghunna cumhachdach!
  Tha Olympias, nighean àrd, fèitheach, le cnapan farsaing agus guailnean, na boireannach àbhaisteach tuathanaich. Bha an t-aodach air a reubadh gu bhith na luideagan rè an t-sabaid, tha casan làidir lom, falt air fhighe ann an dà shleagh agus air a duslach gu mòr.
  Chan eil an fhàinne-cluaise ach aon bliadhna deug a dh" aois, caol bho dìth-beathachaidh, balach air a sgrìobadh agus salach, ann an dad ach shorts. Thionndaidh falt nàdarrach geal a" bhalaich liath, agus chithear na h-asnagan tro chraiceann tana, tana agus salach. Bidh casan air an leagail gu h-uamhasach, agus ann an uillt, bruthaidhean, le blisters. Fìor, chùm an dàn an leanabh bho dhroch leòn.
  An aghaidh a chùl-raon, tha coltas mòr agus geir aig na h-Oiliompaics, ged nach eil an nighean reamhar idir, ach le feòil làidir air a thrèanadh air na cnàmhan. A bharrachd air an sin, cha robh coltas gu robh an t-acras a 'toirt buaidh air a h-ìomhaigh agus a h-ìomhaigh mhòr idir.
  Bidh an nighean a" losgadh bho raidhfil trom an-aghaidh tanca. Chan urrainnear càraichean Brown a tholladh air an aghaidh, ach tha cothrom ann anns na slighean.
  Agus thòisich an "Leòmhann" mòr, an dèidh dha stuth-spreadhaidh trom fhaighinn anns an fho-charbad, a 'sèideadh ceò mar neach-smocaidh trom.
  Sheinn Seryozhka le droch-rùn:
  - Stinky Fritz gun smaoineachadh, lasadh toitean aig an t-slighe a-steach! Gu dearbh, chaidh e ann an trioblaid mhòr!
  Rinn Olympias, a" priobadh le laoigh fèitheach, tana, a" chùis air dannsa tap le a casan rùisgte, breagha. Sheinn an nighean:
  - Bidh aghaidhean ruby naomh a" lasadh bhon ìomhaigh ... Nar leigeadh Dia dhut co-dhiù mìle blitz a bhogadh! Agus ma tha cuideigin ag èigheach nas motha na a h-uile orcs - chan eil duine, creid mi, nach dìt thu airson sin!
  An uairsin rinn i ath-luchdachadh air an raidhfil an-tanca agus loisg i a-rithist. Chuir an neach-còmhdhail cath cinnamon a-mach ceò a-rithist.
  Rinn am buidheann-chatha milleadh mòr air an Fritz. Ach dh"fhuiling e call cuideachd. An seo bha aon nighean air a reubadh na leth, agus dh'fhàs a h-aodann mar sin, a dh'aindeoin an duslach, bàn.
  Tha a" mhòr-chuid de Stalingrad air a ghlacadh mar-thà le saighdearan Rommel, ach chan eil na tha air fhàgail den bhaile ag iarraidh a thoirt a-steach agus gèilleadh.
  Tha Svetlana, aig an aon àm, a 'feuchainn ri briseadh tron "Tiger". Inneal cumhachdach Nadsaidheach, fhuair e grenade air a chliathaich, ach cha do ghèill e. A" tionndadh mun cuairt gus canan a losgadh. Feumaidh an nighean tolladh a-steach don talamh, agus sprùilleach, gus nach bi i air a pronnadh leis an tonn spreadhaidh a tha an làthair.
  Bidh Svetlana a "gàireachdainn gu socair:
  - Mom, athair, tha mi duilich!
  Thilg Mirabela grenade air an Tìgear, a spreadh air a h-aghaidh. Rinn an nighean tàir air:
  - Mu dheidhinn gu bheil an solas a 'teagasg anns a' gheamhradh as t-earrach ... bidh mi ag ath-aithris gun eisgeachd gur e bastard plàigh a th 'ann an Navalny!
  Angelica, a 'briseadh sealladh nan Gearmailteach, agus a' dòrtadh uisge orra le spreadhadh, fo chuideam:
  - Anns a 'chiste, chunnaic mi Alexei a-nis! Agus bhreab i an duine bochd dìreach san t-sùil!
  Thilg an nighean ruadh grenade air an tanca le a corragan rùisgte. Bhuail e air a' bharaille ... Lean spreadhadh agus chaidh beul an "Tìgear" a mhùchadh.
  Thog an sgioba borb de luchd-cogaidh Rommel suas agus chaidh iad air ais.
  Rinn Svetlana snìomh tro a cuinnlean:
  - An tè againne, cha toir an tè agadsa toradh!
  Gheàrr Mirabela sìos mercenary Hitlerite le peilear agus sheinn i:
  - Agus chan eil an villain a 'magadh! Làmhan is casan, bidh e a" toinneamh nan ròpan Ruiseanach! Bidh e a 'dol a dh' fhiaclan a-steach don fhìor chridhe ... Bidh e ag òl an athar gu bonn!
  Svetlana, a 'gàireachdainn, a' comhartaich:
  - Bidh am Fuhrer ag èigheach gu fiadhaich, ga deòir fhèin!
  Loisg Mirabela agus thuirt i:
  - Uill, puffs bàis, gàire!
  Tha "Shtumrtiger" eadhon nas cunnartach air nochdadh. Bidh e a" sgrios thogalaichean agus buncairean gu lèir. A bharrachd air an sin, chan eil e a 'tighinn faisg air suidheachadh saighdearan Ruiseanach. Tha an càr air a chumail fo chòmhdach le gunnairean inneal Nadsaidheach.
  Tha Svetlana den bheachd gu bheil faighinn faisg air suidheachadh nan orcs neo-phractaigeach. Ach anns na speuran Focke-Wulfs. Bidh aon de na carbadan sin ag itealaich nas fhaisge air suidheachadh na Ruis, air a leantainn le TA-152s. Bidh na caileagan a" fosgladh teine oirre.
  Bidh Angelica a" tilgeil grenade, agus ag ràdh gu feargach:
  - Ann am bàs domhain - cha 'n 'eil maitheanas !
  Às deidh sin, bheir an nighean tionndadh bhon inneal-ghunna. A "dol air ais gu sgiobalta. Tha tanca Nadsaidheach an ìre mhath ùr "Panther" -2 le turaid bheag agus sgàil-dhealbh nas ìsle a" tighinn dlùth gu sgiobalta.
  Bidh grunn nigheanan a 'tilgeil grenades aig a' chàr Nadsaidheach. Às deidh dhi na tiodhlacan fhaighinn, bidh i a" reothadh agus chan urrainn dhi tionndadh mun cuairt.
  Rinn Angelica feadan, a" sgàineadh:
  - Is e ionnsaigh ùr a tha seo! Reubaidh sinn a beul!
  Rinn am Panther-2 snarled agus loisg e an armachd nas cumhachdaiche aige.
  Bha an colbh teine a 'sgoltadh an èadhair, agus sa bhad a' teasachadh agus a 'dèanamh dealanaich an àile.
  Rinn Angelica gàire, chaidh na sligean seachad air an nighean leth-rùisgte. Chrath an ceann ruadh gun nàire a cromagan agus thuirt i:
  - Agus thug Newton buaidh air na nàimhdean, thilg e dheth a 'chuing bhon rìgh-chathair! Fritz dh" òrduich e a lagh Newton!
  Stalingrad - baile-mòr Stalin, uile an sàs ann an conflagrations, nuair a bha coltas gu robh teangannan teine a" reamhrachadh na speuran agus a "sgàineadh sradagan purpaidh, orains is sgarlaid! Agus tha gach sradag mar thaibhse a" teicheadh o chaisteal ifrinn.
  Chuir Svetlana, a 'leagail sìos an trodaiche Nadsaidheach, a sùilean gorma, a' seinn:
  - Ciod a tha thu 'g èigheach droch chailleach ? Creid mi, tha dìreach ospadal leigheas-inntinn ag èigheach riut!
  Sheinn Mirabela ann an seinn agus i a" losgadh air an orcs:
  - Dè cho math 'sa tha e laighe sìos air an fheur agus bualadh air Fritz air a' cheann! Cuir air dòigh poultice airson an Fuhrer, agus cuir peilearan bho ghunna-inneal!
  Ghluais an nighean gu fiadhaich agus chaidh i a-null bho a stamag gu a druim. Rinn mi baidhsagal le casan. Chaidh grenade suas. An uair a fhuair am Focke-Wulf itealaich, shrapnel fon bhroinn, gu h-obann dh'èirich e na b' àirde. Chithear gu robh mìrean biorach ga leòn. Chaidh an creutair donn na theine, agus thòisich e air pìosan de sgiathan briste a chall.
  Bha Svetlana, a 'faicinn mar a bha Fokke a' call àirde, a 'cromadh:
  - Sin semaphore! Tha tuagh an crochadh air bòrd!
  Spreadh plèana Hitler, a" sgapadh chriomagan a-steach do gach ceàrnaidh de na speuran. Agus càit an deach an ace faisisteach. Rinn an turas mu dheireadh agam. Chaidh am fear a chuir gu bàs gu luaithre, chan e am pìleat!
  Bha Mirabela a" sreothartaich, a" sgapadh duslach agus thuirt i:
  - A bhith no gun a bhith? Chan e ceist a th" ann!
  Thilg Angelica a-rithist pìos glainne le a cas, cho mòr gus, a 'bualadh na sùla, thàinig e a-mach aig Fritz, tro chùl a' chinn:
  - Tha mi nam armada tanca! Agus feumaidh tu a bhith air do làimhseachadh!
  . CAIBIDEIL #2
  Dh" fheuch luchd-sabaid Hitler agus na saidealan aca ri dhol air adhart, a" tilgeil grenades air am beulaibh. Cha do dh'obraich innleachdan mar seo an-aghaidh nigheanan. An seo chleachd Seryozhka catapult, agus mar a bhuaileas e an nàmhaid mar fhreagairt.
  Sheall am balach tùsanach:
  - Santa Claus a" reubadh beul Hitler!
  Thug casaid an catapult, a" tolladh a-steach don t-sluagh de luchd-sabaid Nadsaidheach Rommel, iad a" sgapadh, agus aig an aon àm roiligeadh a-steach don adhar. Thuit Fritz, agus bhris e air sprùilleach nam ballachan.
  Tanca "Tiger" -2, an dèidh call cothromachadh, bhuail e le "Leòmhann". O, Lebha, càit a bheil an t-ainm iongantach agad?
  Rinn Svetlana gàire agus fhreagair i:
  - Uill, math a rinn thu Seryozhka!
  Dh" èigh am balach gu làidir.
  - Tha Pioneer an-còmhnaidh deiseil!
  Chrath an nighean a cas-rùisgte mar fhreagairt.
  Thòisich an nighean-chaiptein air tàirnneadh a-rithist. Agus chuir Olympias strì ri cas chumhang Seryozhka, dè cho cruaidh 'sa tha e! Chan iongnadh nach eil eagal air a" bhalach ruith tro na teintean.
  Thuirt Mirabela ann an seinn:
  - Tha an òige math - tha seann aois dona!
  Dh" aontaich Angelica, an ceann ruadh sunndach seo:
  Chan eil dad nas miosa na seann aois! Is e seo gu dearbh an suidheachadh as tàmailteach de na h-uile!
  Agus rinn an nighean leum le coup. Smaoinich i airson mionaid air seanmhairean tàmailteach. Chan e, na dèan coimeas, cailleach le nighean. Agus dè am bòidhchead, ann an cuirp caol.
  Ghabh Angelica e agus sheinn i:
  - A" sruthadh às deidh bliadhna, bliadhnaichean ann an carabhan,
  Cailleach a' suathadh henna ann an mortar...
  Agus dè mu dheidhinn mo fhigear caol,
  Chan eil mi a" tuigsinn mar a chaidh òigridh!
  Bhris Svetlana a sùilean, leag i sìos an orc le buille san groin agus thuirt i:
  - Chan eil! Fhathast, ann an cogadh tha leithid de seun - fuireach gu bràth òg! An-còmhnaidh leis an deoch!
  Chuir Olympias casaid ùr anns a" chatapult. Is e seo rudeigin mar mortar math. Rinn an nighean tàir air:
  - Na gabh seachad, ach imich !
  Shuidhich Seryozhka a chas tana ach bog agus chrom i:
  - aodann Rommel!
  Agus chaidh grenade, còmhla ri pasgan spreadhaidh, gu tur a-steach gu suidheachadh luchd-sabaid nan Nadsaidhean.
  Seadh, cha deach Stalingrad a thoirt dhaibh - am baile-mòr fionnar seo. Airson an treas mìos bho dheireadh an t-samhraidh shìorraidh, tha ionnsaigh air a bhith a 'dol, ach chan eil am baile-mòr comasach air a h-uile càil a ghabhail. Ann an roinnean eile den aghaidh, cha robh mòran soirbheachas aig luchd-sabaid Nadsaidheach Rommel, ach chan ann air an fhear seo.
  Loisg Svetlana a daga agus rinn i gàire:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta, tha e a" tachairt gu bheil e comasach... Chan fheumar an cruinne-cè a dhèanamh gu math toinnte!
  Agus bhuail an tanca gas de bhaidhsagal-motair. Bhris an t-inneal, agus shoilleirich crith-thalmhainn teine an sealladh-tìre smocach. Agus bha an orc air a reubadh às a chèile le spòg lasrach.
  Dh" èigh an caiptean nighean:
  - Is toigh leam olc a mharbhadh! Agus is e seo am math as àirde!
  Bhuail Mirabela na trolls le spreadhadh agus rinn i sgàineadh:
  - Cluichidh sinn porcupine!
  Dh'fhosgail Angelica teine, nas mionaidiche. Chaidh grunn chreutairean swarthy fhàgail nan laighe air an sprùilleach còmhdaichte le sleagh:
  - Marbh an nàmhaid! - Rinn an nighean feadaireachd.
  Sheinn Mirabela gu spòrsail:
  - Às deidh dhomh Erwin a pheantadh le lipstick, Margo le spraeadh fuilt, slaodaidh mi thu gu braighdeanas na bana-phrionnsa, bidh an cù dìleas gad shlaodadh!
  Svetlana, a 'losgadh, a' sgioblachadh:
  - Thig air an fheasgar, Alasdair, croch thu fhèin ... Stad a bhith ag ionndrainn do cheann! Thig air adhart san fheasgar, itealaich mar gyrfalcon - gus na orcs a bhualadh gu cruaidh!
  Thuirt Mirabela ann an fearg, a 'leagail a' chlogaid far ceann an stoirmeil:
  - S urrainn dhuinn! Agus bidh sinn!
  Chuir na caileagan bhon bhuidheann-chatha "Lenin" stad air adhartas nan saighdearan cèin. Ghluais Furious Fritz air adhart, gu litearra a 'tilgeil cuirp dhan fhànais. Cha do chuidich an tanca "Lev", leis an deach dòchasan a phinnadh, an dàrna cuid. Seo atharrachadh air an inneal le gunna 150 mm.
  Bidh Angelica a" leagail clach a tha steigte don nipple rùisgte aice. Tha cìochan cho breagha agus làn aig an nighean. Bidh an nighean a 'tilgeil grenade le a cas. Tha a 'chas nas làidire na gàirdean, agus tha an tilgeil a' dol nas fhaide.
  Fhuair "Lion" beàrn anns a 'bhratag, agus stad e. Air a losgadh o bheul cumhachdach. Rumble agus tuiteam.
  Angelica, spitting, ag ràdh:
  - Chan eil an gaisgeach Ruiseanach ag osnaich ann am pian!
  Agus tha an nighean a 'losgadh a-rithist. Agus tha e ga dhèanamh glè mhath. Tha am faisisteach a tha a" lùbadh a-mach às an tùr a" tuiteam air ais.
  Tha nighean ruadh, cha mhòr rùisgte ag ràdh:
  - Gu dìomhain tha an nàmhaid a 'creidsinn gun deach aige air na caileagan a bhriseadh! Cò a tha dàna, bheir e ionnsaigh ann am blàr, buailidh sinn gu cruaidh air na nàimhdean!
  Agus bidh Angelica a 'roiligeadh fèithean nam meadhanan, a tha i air a bhith gu math bogach.
  O, dè cho bòidheach 'sa tha na caileagan! Chan eil mi airson gum bàsaich gin dhiubh.
  Ruith Stalenida... Nighean glè bhòidheach, le falt bàn, geal. Tha i air dòigh air choireigin a" faighinn a-mach iad le seòrsa de phoit gus nach fàs iad salach.
  Tha an nighean gu math brèagha, le figear Venus, dìreach nas tònaiche agus boglach. Aodach oirre, dìreach bra agus panties. Tha a h-uile càil eile air a reubadh às a chèile mu thràth. Ach cia gràsmhor na casan ! Chan e nighean a tha seo, ach ròn foirfeachd, crùn bòidhchead.
  Bidh i a" gluasad ann an dòigh shònraichte, mar fheòrag. Tha cas-rùisgte agus flicker, agus sàilichean, gu h-iongantach fhathast glan. Bidh Stalenida a 'bròg, agus bidh am faisisteach a' faighinn ulcer na bhroilleach.
  Tha an nighean ag ràdh:
  - Is e dìlseachd don dùthaich mhàthaireil am facal as àirde!
  Thuirt Angelica le gàire:
  - Thoir dheth do bra agus fuirich mar mise ann an shorts!
  Chrath Steelenida a ceann gu àicheil.
  - Chan eil seo iomchaidh!
  Chrath Angelica a cromagan, loisg i gu h-iomchaidh, agus sheinn i:
  - Tha rudeigin de bhall Komsomol air fàs neo-àbhaisteach! Tha a bhith a" coiseachd casruisgte mar sin gu math drabasta!
  Rinn Steelenida gàire agus thuirt e:
  - Carson a bheir thu toileachas dha na Nadsaidhean, seall air ar bòidhchead!
  Fhreagair Angelica le cinnt:
  - Tha ar bòidhchead marbhtach!
  Rinn an nighean stàilinn gàire agus loisg i air an TA-200. Chaidh càr an luchd-sabaid Nadsaidheach na theine. Agus dh'èigh am fionn àlainn:
  - Bàs gu olc !
  Rinn Angelica gàire.
  - Agus tha beatha math!
  Bha Stalenida, a 'faicinn gu robh am faisisteach a' tuiteam, a 'caoineadh:
  - Is e seo an luach as àirde! Na bi a" smaoineachadh gur e na Nadsaidhean a bhuannaich thu!
  Tha Angelica a" seinn:
  - A 'feitheamh ri buaidh! Tha buaidh a' feitheamh... An fheadhainn a tha airson na geimhlean a bhriseadh! A" feitheamh ri buaidh! A" feitheamh ri buaidh! Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean!
  A nighean bhòidheach, 's a cìochan rùisgte air chrith. Math le torso lom anns an teas, a tha air a dhianachadh leis an teine.
  Bha Svetlana a-nis a" coimhead tòrr nas cinntiche. Loisg i air na Nadsaidhean le gunna submachine, agus rinn i rùsg:
  - Sgriosaidh mi thu!
  Agus gu dearbh fhuair na Nadsaidhean tiodhlacan marbhtach agus cisteachan-laighe! Agus sheall an nighean dhaibh figear, togaidh sinn òrdagan lom. Agus air a feadalaich mar robair-oidhche. Agus tro chorragan nan cinn as ìsle.
  Tha an caiptean nighean gu math sgiobalta. Agus spìosrach. Agus chan eil e cruaidh idir. Bidh i cuideachd uaireannan a 'faireachdainn duilich airson saighdearan an nàmhaid, aig a bheil clann a dh' fhaodadh a bhith ag èigheach airson an athraichean marbh.
  Tha Svetlana, ge-tà, a 'toirt a leithid de smuaintean air falbh bhuaithe fhèin, agus mar sin tha thu airson a bhith a' caoineadh bhuapa. Ach cha b" e na Ruiseanaich a thàinig gu na Nadsaidhean a ghoid agus a mharbhadh. Chan e, is e faisisteach a tha seo agus bhris pasgan ionnsaigheach de choigrich bho air feadh an t-saoghail a-steach do raointean farsaing na Ruis.
  Chaidh Svetlana thairis oirre fhèin agus loisg e air Fritz, a bha a 'feuchainn ri faighinn gu sàmhach faisg air suidheachadh nan Ruiseanaich ... Chaidh a shùil agus a h-eanchainn, a chaidh a leagail le peilear, a-mach.
  Rinn an nighean-chaiptean gàire agus thuirt e, gu seòlta:
  - Sùil dhìreach gu sùil, ceann ri ceann!
  Loisg Svetlana gu ceart, agus bhuail i baidhsagal-motair le càr-taobh. Thòisich an càr air reubadh, agus sgèith an inneal-ghunna dheth, air a roiligeadh thairis grunn thursan. An uairsin chaidh a muzzle fodha dhan sprùilleach.
  Suathadh an nighean i bonn lom, dustach air an sprùilleach. Agus bha i ag amas a-rithist. Bha a h-aodann òg sunndach a" gàireachdainn caran grinn. Sheinn an nighean:
  - Chan e, thuirt sinn ris na faisistich, cha ghabh na daoine againn ris an fhìrinn gur e àth a chanar ri aran cùbhraidh ruby a-steach!
  Rinn Mirabela dealbh fìor cheart, às an do dh'èirich am Focke-Wulf suas, agus rinn e gàire:
  Airson scoundrel, gu dearbh, tha an roghainn soilleir,
  Airson dhollairean, tha e deiseil airson brath a ghabhail air an Ruis ...
  Ach tha fear na Ruis cho breagha
  Gu bheil e deiseil airson a bheatha a thoirt don Motherland!
  Rinn an nighean corran agus sheall i am fige dha na Nadsaidhean, agus sgrolaich i, agus cha do bhean na peilearan ris a" bhòidhchead.
  Nochd Angelica, thilg am bòidhchead seo, cha mhòr rùisgte, agus gruamach mar diabhal, grenade le dà chas. Agus rinn i sgrùdadh:
  - 'S e an rud a th' agam... Na Nadsaidhean ann an taobh geur!
  Ceartaich Olympias Angelica:
  - Gu geur, anns a' chliathaich, agus cha'n ann air an taobh gheur !
  Rinn an nighean gàire agus chrath i a broilleach watermelon, agus chuir i grenade air bhog a "cleachdadh grenade le pasgan spreadhaidh. Chaidh an "Tìgear" a bhualadh air a" bhalla, agus chaidh an obair ealain cham seo a sheachnadh.
  Às deidh sin, thill an creutair Nadsaidheach air falbh. Thòisich i ri snàgadh mar thurtar air a ghlacadh ann an teine.
  Sheinn Svetlana, a" suirghe gu sunndach:
  - Agus tha an "Tìgear" a 'dol air ais, agus tha am Fritz a' falach!
  Ghluais Buidheann-chatha na Maighdeann fo ionnsaigh, stailcean adhair agus gunnaichean troma. An seo bhuail na bomairean jet, dh'èirich steapaichean briste, dearg-theth dhan iarmailt. Agus bha na clachan na theine. Gu fortanach, cha do bhàsaich gin de na caileagan, ach chaidh na balaich chun an ath shaoghal - nach eil cho duilich! Agus bidh anaman ag itealaich - cuid gu neamh, agus cuid eile gu ifrinn! Far a bheil na deamhan le pitchforks mar-thà a 'feitheamh ris an fheadhainn nach robh a' creidsinn ann an Iosa, no an àite sin ann an Svarog agus am Pàrant.
  Is e Angelica am fear as feise de na gaisgich ann an rage: uill, an urrainn dha na Nadsaidhean bhon "Sturmtiger" aca losgadh air suidheachadh saighdearan Ruiseanach agus na gaisgich dearga a mharbhadh?
  Agus rug an nighean air grenade le a casan rùisgte agus thionndaidh i ann an easan. Agus a 'snìomh nas luaithe agus nas luaithe. Agus an uairsin, le a h-uile neart, thilg i tiodhlac a" bhàis a-steach do bheul farsaing an Stormtiger. Dh" fhalbh casan rùisgte, tana na h-àilleachd, agus chaidh an grenade a-steach don bhobhla fharsaing. Agus thachd an inneal cumhachdach an toiseach, agus an uairsin ruith e. Chaidh dà "Royal Tigers" a sheas air taobhan an "Sturmtiger" a thilgeil suas agus a sgapadh ann an diofar stiùiridhean. Chaidh na rolairean a reubadh uapa, agus thuit iad sìos, ag itealaich mar mhuineal briste na Banrigh.
  Thilg an tonn spreadhaidh Angelica, agus chaidh an nighean bun os cionn. Agus chaidh a tionndadh thairis, a chreachadh agus a thilgeil. Ach a dh" aindeoin sin thàinig a" bhòidhchead gu tìr, sprùilleach biorach, agus clachan brùite air an cladhach na buinn rùisgte. Bha an nighean ann am pian, agus eadhon tron chas ghleusach, chaidh am bàrr a tholladh.
  Ach lorg Angelica an neart airson seasamh suas agus èigheachd:
  - Bidh na Nadsaidhean agad anns an luaithre!
  Chaidh Svetlana agus caileagan eile a thilgeil le tonn spreadhaidh, agus eadhon beagan air am brùthadh. Ach cha do chaochail gin de na gaisgich àlainn. Choinnich na caileagan le doineann agus teine le deagh amas. A 'cur às do na Gearmailtich agus biastagan ionnsaigheach eile a leum a-mach agus a' toirt ionnsaigh air Ìmpireachd Sòbhieteach na Ruis.
  Sheinn Mirabela le fìor dhealas:
  - Agus an uair a bheir trompaid an Tighearna sinn gu cath, bithidh sinn 'nar càirdean do'n Komsomol ! 'S le toil Iehobhah bidh mi ri gairm rola neamh !
  Sheinn Angelica a-mach, a" crathadh an duslach bho na buinn fhuilteach aice:
  - Putin, pàrtaidh, Komsomol! Agus bidh sinn a" cur Rommel gu madhouse!
  Thòisich na caileagan a 'gàireachdainn gu bodhar, agus thuirt Seryozhka le eagal agus buaireadh:
  - Agus an catapult agam, chan eil e cho ceart - mar na casan lom agus làidir sin aig Angelica!
  Thuirt Olympias, a" cluich le fèithean a gàirdein:
  - Tha sin ceart gu leòr! Tha thu fhathast a" smaoineachadh. Rudeigin nas fhuaire!
  . Bha am balach, a" slaodadh a chasan rùisgte, ag èigheach:
  - Gu dearbh thàinig an aon rud air ais!
  Thill Sfero Katastrofov Erwin Rommel air ais gu seòmar na rìgh-chathair agus thuirt e le gàire:
  - Nach dona, bha thu a 'sabaid ri mo Chruthaiche òg! Gabh ris gur e do bhruadar a bh" ann - a bhith nad bhalach gu bràth agus sabaid!
  Dh" aontaich am marasgal achaidh:
  Seadh, is e sin dìreach a bha mi a" bruadar mu dheidhinn! Dìreach na bha mi an-còmhnaidh ag iarraidh! Bi nad bhalach gaisgeach!
  Thuirt leanabh-Dia ann an tòna fìor:
  - Bha thu a 'sabaid, agus a-nis seall thu fhèin mar mhanaidsear sgileil! Tha seo riatanach airson leasachadh feartan pearsantachd!
  Thuirt Erwin ris an nighinn agus ris a" bhalach:
  - Uill, carson nach eil sinn a" dol a choimhead barrachd fhilmichean no?
  Fhreagair Natasha gu socair:
  - Is dòcha gun toir do Mhòrachd sùil air na pìleatan againn: Albina agus Alvina! Tha iad nan sàr mhaighstirean ann an cùisean armachd!
  Dh"aontaich an rìgh òg:
  - Uill, chì sinn beagan a bharrachd, agus seallaidh mi timcheall a 'phrìomh-bhaile! Cha robh còir aig an rìgh suidhe fad na h-ùine anns an lùchairt!
  Sheinn Svetlana mar fhreagairt ann an guth làn-fhuaim:
  - Is e an Righ ar n-uaill agus ar glòir,
  Tha thu glic mar an Talamh dùthchasach ...
  Neartaich mar chumhachd stàilinn,
  Tha thu air a thoirt dhuinn le Dia!
  Fhreagair Erwin gu ciallach:
  - Tha eòlas cuileag aig riaghladair a tha dèidheil air flattery milis!
  thuirt Natasha:
  "Gu fìrinneach is tusa an riaghladair as glic! Tha sinn a" smaoineachadh leatsa gum buannaich an ìmpireachd againn an cogadh an aghaidh shaighdearan Ruiseanach agus an t-Arm Dearg!
  Dh" fhaighnich Erwin dha-rìribh:
  Carson nach eil iad ag iarraidh sìth?
  Fhreagair Natasha gu fìor:
  Carson a tha feum aca air sìth? Chan aithne dhaibh staid inntinn agus ìmpireachd sam bith eile. Tha cogadh na staid nàdarra dhaibh. A bharrachd air an sin, is e cannibals a th" anns na orcs, agus bidh iad ag ithe braighdeanas agus prìosanaich. An dara cuid sa bhad, no às deidh fìor chràdh!
  Thuirt Erwin le gàire:
  - Is fhiach coimhead air aghaidhean nan creutairean sin - tuigidh tu, na bi a 'sùileachadh math bho leithid!
  Sgrìn am film a lasadh suas a-rithist. Sheall e a-nis dà neach-sabaid, air an robh nigheanan brèagha a" rèiseadh: Albina agus Alvina.
  An dà chuid blondes meala, fèitheach, chiseled agus anns an aon bicini. Dè cho math sa tha e uile a" coimhead.
  Bidh Albina a" losgadh gunnaichean itealain. A" losgadh sìos còig plèanaichean de Ruiseanaich agus nigheanan Komsomol, squeaks:
  Bheir sinn ar beatha airson ar Motherland agus bidh sinn gu cinnteach a" buannachadh!
  Alvina, losgadh, air a dhearbhadh:
  - Gu dearbh, bidh sinn a 'buannachadh! Chan urrainn dha a bhith air dhòigh eile!
  Agus loisg i cuideachd spreadhadh de ghunnaichean adhair. Bidh luchd-sabaid nam Bolsheviks agus nigheanan Ruiseanach a" tuiteam agus a" spreadhadh. Tha cuid dhiubh air an ath-sgrùdadh.
  Albina, losgadh, seinn:
  Tha plèanaichean math, tha bàtaichean-smùid math!
  Agus chuir na caileagan na daoimeanan gu mòr!
  Agus bho fhìor bhuail na bòidhchead, chaidh càr eile de na Bolsheviks olc a bhriseadh. Dè tha na dearganaich ag iarraidh a bhith a" sabaid leis na mathain? Mar sin faigh do sizoma anns an t-sròin!
  Bidh Alvina, a 'gearradh dheth Bolshevik eile air fhastadh, a' bruthadh a casan brèagha le a corragan lom. 'S i nighean a th' innte, ma ghluaiseas i a cas, a bhriseas tro bhalla bric.
  Sheall iad eadhon don taigh-dhealbh mar a bha an dà phìleat ann an leum, a" briseadh bùird daraich le an sàilean rùisgte.
  Loisg Albina sìos fear eile, an turas seo bomair Bolshevik, agus rinn i feadan, a" seinn:
  - Chan eil dad nas bòidhche na sinne, eòlach air na cumhachdan,
  Nì sinn a" chùis air a h-uile nighean orc ...
  An suaicheantas de ghaisg is de ghlòir -
  Agus os ar cionn ann an òr tha cerub!
  Agus Albina a-rithist gheàrr sìos càr anns an adhar, aig an stiùir a shuidh Bolshevik. Agus rinn i gu h-ealanta e.
  Ach, chan eil Alvina nas ìsle. Ciamar a thionndaidheas nighean bhàn. A" gluasad a" cleachdadh an dòigh "nathair sionnach". Agus sìos, bidh vultures smocaidh a 'tuiteam.
  Sheinn Alvina, a" blasad a bilean:
  - Innsidh an t-àrd-aingeal dhuinn: bidh e fionnar ann am pàrras,
  Ach chan eil ach geataichean pàrras a" cliogadh ...
  Iarraidh sinn Dia: sgrìobh le caraid,
  Gu rèisimeid aingil air choireigin !
  Agus chuir an gaisgeach lùb mharbh an sàs. Agus chuir i sìos an commissar seo, a bha aig stiùir trodaiche trom. Rinn i e gu gràsmhor, agus bhrùth i am putan le corragan fada, teann de chasan chiseled. Agus bha eadhon an commissar uamhasach air a reubadh às a chèile! Is e seo dha-rìribh nigheanan an aerobatics as àirde!
  Ach a-nis tha an èadhar air fàs nas socraiche ... Bidh na caileagan a 'toirt a' bhuille gu feachdan talmhainn an Airm Dheirg. An seo bidh Albina a "tilgeil projectile itealain bho shuas. Agus tha tanca na Ruis "IS" -3 a 'bualadh gu dìreach air a' mhullach. A" briseadh troimhe, a" leagail nam Bolsheviks.
  Agus bidh na sligean a" tòiseachadh a" spreadhadh. Thathas a" cluinntinn spreadhaidhean agus bàs shaighdearan Sòbhieteach.
  Tha Albina a" sèideadh mar chobra a chuir stad air damh:
  - Airson a 'chinne-daonna!
  Loisg Alvina cuideachd air an nàmhaid, a" pronnadh an nàmhaid. Agus reub e an tùr bhon tanca Lenin. Seadh, bhuail an nighean gu dìreach, agus gu h-iomchaidh.
  Agus dh"fhàg na h-orcs bùrach fuilteach.
  Ghabh an dà bhòidhchead targaidean talmhainn. Chaidh na gunnaichean a sgrios.
  Bhris Albina canan gas nam fireannach fuilteach, còmhla ris na caileagan Ruiseanach, agus thuirt i:
  - Mo bhruadar, tha mi nam bhòidhchead fionnar!
  Bhris Alvina an lannsair rocaid cuideachd, agus chuir i tweet:
  - Agus tionndaidhidh na bainnsean bho bhòidhchead!
  Agus thòisich an dithis nighean a" gàireachdainn. Ged le fir, gu dearbh, chan eil duilgheadasan aca. Tha gaol aig fir air daoine ainmeil. Agus san fharsaingeachd, tha aon duine còrr is fichead nighean, a-mhàin gu bheil iad ro òg. An seo air an Talamh, bidh fireannaich a" fàs feusagan!
  Tha seo na thoileachas don fhireannach, ach ma tha boireannach meadhanach, tha duilgheadasan aice mu thràth!
  Bhrùth Albina na putanan joystick le a òrdagan rùisgte agus chir i:
  - Is e mo bhruadar neo-bhàsmhorachd fhaighinn!
  Bhrùth Alvina an inneal-brosnachaidh le corragan a casan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Agus tha sinn neo-bhàsmhor! Tha sinn beò ann an saoghal eile ann am buidhnean ùra!
  Bhuail Albina tanca orc iongantach agus rinn i gàire:
  - Ged nach e an corp gun anam an corp, ach cia lag an t-anam as eugmhais chorp !
  Agus leig an gaisgeach a-mach sradagan bho a sùilean ... Agus an uairsin, fhad 'sa tha i ag èigheach:
  - Na creid e, cha'n 'eil bàs ann !
  Rinn Alvina a" chùis air na gunnaichean fèin-ghluasadach aig na Bolsheviks trom-laighe, agus mar a bhios i a" sgreuchail:
  - Chan eil eagal air trodaiche de rubies bàis,
  Chan eil dad air an raon-catha a" bagairt ...
  Bidh sinn a 'sabaid gu gaisgeil ri nàmhaid an Fatherland -
  Coileanaidh an nighean deagh chleas!
  Às deidh sin, chuir an nighean sìos an trodaiche aice eadhon nas motha chun uachdar. Agus loisg e rocaid bheag. Agus an tanca mòr de na Bolsheviks "Karl Marx" le còig gunnaichean, mar a thòisich e ri reubadh, agus a h-uile armachd a roinn ann an criomagan.
  Gheàrr Albina sìos grunn bhaidhsagalan-motair ann an Ìmpireachd na Ruis le spreadhadh gunna-inneal, agus rinn i squeak le toileachas:
  - Tha dà sgiath leathann agam, agus suilean mar iolair steppe !
  Nigheanan le mothachadh air bòidhchead gu math frisky. Agus ma ghabhas iad rudeigin suas, thèid a dhèanamh air a 'chiad àireamh.
  Ach thàinig an taisbeanadh itealain gu crìch, agus chaidh sreath eile air adhart. An turas seo sheall iad buidheann de cheathrar nigheanan a bha chan ann a-mhàin nan luchd-sabaid sàr-mhath, ach cuideachd a" cleachdadh draoidheachd armachd.
  Tha aon inneal a 'dol an aghaidh armada iomlan de mastodons an ìmpireachd Bolshevik. Tha e a" coimhead gu tur fèin-mharbhadh.
  Ach aig stiùir an tanca, tha Victoria fhèin na diabhal, le bòidhchead eireachdail. Tha, agus na ceithir nigheanan: dìreach àlainn. Shuidh iad an casan rùisgte an aghaidh na h-armachd agus ghlac iad mothachadh inntinn, mar gum b" iad banrighrean an t-solais. Dè na caileagan draoidheil a th" annta: faodaidh iad agus tha eòlas aca air mòran.
  Loisg Victoria peilear, sheinn i loidhne bho romansa ùr-nodha:
  - Chan eil fhios 'am dè thachair... Tha gàire leanabhach gu math sonraichte... Agus tha caileagan casruisgte a' ruith tro na maragan mu thràth!
  Thòisich an "Ailbhein" de na saighdearan faisisteach aca, air a leagail leatha, a 'smocadh, a' leigeil a-mach fàinneachan biorach. Shluig iad mar nathraichean nimhe. Agus Victoria a 'magadh air a com-pàirtichean, thilg Zoya slige. Thug Nadezhda, searbhanta Perun, fear de shearbhantan nan Diathan a chruthaich Sfero Katastrofov, rabhadh:
  - An seo ann an ambush tha an gunna fèin-ghluasaid as ùire "Porcupine", le gunna 32-not ... Feumaidh tu a bhith nas faiceallach.
  Bhruidhinn Elena làn-fhiosrachail sa bhad:
  - Tha gunna fèin-ghluasaid "Porcupine", na leth-bhreac ceadaichte bho obair nan gnomes, bho sheòrsa sònraichte de ghunna fèin-ghluasaid "Anaconda". Feartan armachd: armachd aghaidh 228 mm, armachd taobh 200 mm - fionnar! Caliber canan 94 mm, co-chosmhail ris an toll-armachd "Royal buffalo". Agus trì gunnaichean-inneal eile...
  Chuir Victoria stad air a com-pàirtichean gu mì-mhodhail agus dh" fheuch eadhon ri a sàil lom a ghluasad san t-sròin, ag èigheach:
  - Tha fios agam!
  Rinn Elena gàire mar a thuirt i:
  - Tha e sgoinneil nuair a tha eòlas ann ... Ach ann an teicneòlas tha mi nam mhaighstir-sgoile, agus tha thu ann an eòlas an uilc!
  Loisg Victoria a-rithist, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, a" reubadh an turaid bhon "Torc" agus a" putadh suas, thuirt i:
  - Tha an t-eòlas agam nas bunaitiche, oir tha olc cuideachd a 'tighinn bho theicneòlas. Agus tha mi a 'toirt comhairle dhut nas fheàrr - na seas a-mach!
  Mhol Zoya, gus an sgudal grùdaidh a chuir às,:
  A-nis, leig dhomh losgadh orm fhìn!
  Agus sheall a" mhaighdeann-mhara, no an àite nighean an Dia Bhàin - a chruthaich an t-Uile-chumhachdach Sphero, nach eil am math as làidire a" cur bacadh oirre bho bhith a" losgadh idir. Agus, airson craiceann gun a bhith ag ionndrainn. Tha gaisgich an seo a 'sabaid aig an ìre as àirde.
  Bidh na caileagan a 'gluasad an tanca agus a' gluasad air adhart. Ach na dìochuimhnich seinn còmhla.
  Thòisich Victoria, a 'stiùireadh teine gun bhainne,:
  - Fo na naoimh ...
  Lean Zoya oirre, agus i cuideachd a" losgadh le a casan rùisgte chiseled:
  - Saorsa !
  Chuir Nadezhda, a 'dearbhadh an losgadh le a òrdagan rùisgte, a-mach:
  - Anns an t-saoghal!
  Lean Victoria, a 'losgadh seachad gun sgeul, a' leantainn:
  - Ann an càirdeas!
  Bidh Zoya a" sgreuchail, fual an nàmhaid:
  - Ann an toileachas ...
  Tha Nadezhda, a 'magadh mun cuairt, a' crìochnachadh:
  - Agus a ghràidh!
  Tha Victoria a" leantainn le pathos aig làn amhach, a" dèanamh peilear le a òrdagan lom:
  - Ann an giùlan soilleir ...
  Bidh Zoya, a" losgadh peilear, a" togail:
  - Bidh daoine a" tighinn còmhla ...
  Tha Nadezhda, a 'losgadh ann am fuil fhuar, le cuideachadh bho a h-òrdagan lom, ag ràdh:
  - Gus cur às don dorchadas a tha romhainn!
  Victoria, a 'leantainn air adhart a' losgadh le casan lom chiseled, cùisean:
  - Stiùirich dùthchannan uile an t-saoghail ...
  Lean Zoya, às deidh dhi losgadh, a "draibheadh slighean tlachdmhor:
  - Dìon!
  Lean Nadezhda, cuideachd a "dèanamh lòn feansa le projectile, a" cleachdadh a casan rùisgte, a "gearradh dheth na sabaidean ruby:
  - Bho ionnsaighean ...
  Bhictoria, a" losgadh a casan rùisgte, a" sgàineadh:
  - locusts Ifrinn!
  Roinn Zoya an "Torc" le casan rùisgte, a" leantainn:
  Agus le mo bhroilleach ...
  Nadezhda, an dèidh dèiligeadh ri "Tyrannosaurs" de na orcs, chuir e a-mach:
  - Còmhdaichte!
  Bhictoria, a" gàireachdainn gu feòil-itheach agus a" losgadh le a casan rùisgte, gràsmhor, a" caoineadh:
  - A h-uile dùthaich ...
  Thuirt Zoya, a bha cuideachd a" losgadh le a cas-rùisgte:
  - Mother Earth!
  Lean Nadezhda, a" bualadh le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, bho chanan:
  - Trioblaid a-rithist ...
  Lean Bhictòria, a" losgadh le a casan ìosal lom, gun anail:
  - A' crochadh...
  Rinn Zoya, a" losgadh peilear, comhartaich:
  - Aibhnichean na fala!
  A' losgadh le cas-rùisgte, thug Nadezhda a mach:
  - air a lasadh suas ...
  Victoria of the Nail, ag ràdh:
  - An naimhdeas àrdanach !
  Thuirt Zoya, a bha cuideachd a" losgadh le a òrdagan rùisgte, cha mhòr ann an deòir:
  - Bho theintean, fuil ...
  An dèidh dha Nadezhda losgadh, le cuideachadh bho bhuillean tana, fèitheach, dh'fhàs e:
  - Deòir agus bròn !
  Sgaoil Victoria an tiodhlac le a casan rùisgte, agus mar a bhiodh i a" sgàineadh:
  - Tha an tè againn a 'caoidh ...
  Bidh Zoya, cho luath "s a bheir i e, cuideachd a" tilgeadh a-mach tiodhlac ifrinn le a casan casruisgte, agus a "beuchadh:
  - A ghràidh...
  Chrìochnaich Nadezhda, a 'bualadh,
  - An dùthaich!
  Tha Bhictòria, mar fhreagairt, le cas-rùisgte, a" sèideadh a-rithist:
  - Ach chan eil...
  Zoya, air a losgadh, le casan rùisgte, agus air a sgaoileadh:
  - Spiorad nigheanan ...
  Nuair a chuir Nadezhda na saighdearan Nadsaidheach air chois, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, chrìochnaich e:
  - Nas làidire!
  Loisg Victoria a-rithist, casruisgte agus ionnsaigheach, lean i:
  - Bhon tobhta agam fhìn ...
  Tharraing Zoya, a" losgadh gu cruaidh le a casan rùisgte, loidhne:
  - Ath-bheothaich sinn!
  bhuail Nadezhda a rìs, agus ghuil e:
  - Gaisgeach Ruiseanach ...
  Bhictoria, mar as trice brònach, cas-rùisgte, grunted:
  - Gabh an claidheamh ...
  Rinn Zoya tàirneanach, air a claoidh:
  - Nas luaithe!
  Thòisich Nadezhda, a 'losgadh le a òrdagan rùisgte:
  - Tha sinn a 'seasamh ...
  Lean Zoya, a" bualadh gu feargach, oirre:
  - Agus a-rithist ....
  Chrìochnaich Victoria, a" tàirneadh a cuid casan ìosal, air nota mòr:
  - Bidh sinn a 'buannachadh!
  . CAIBIDEIL #3
  An uairsin stad na nigheanan. Loisg iad dusan tanca eile ann an sàmhchair, agus às deidh sin sheinn Victoria, a" losgadh a-rithist, agus a-rithist le cuideachadh bho a casan rùisgte:
  - Fo na naoimh ...
  Lean Zoya, a" losgadh le a casan rùisgte:
  - Bratach...
  Dh" atharraich dòchas an dà chuid gu litireil agus gu fìrinneach:
  - A Mhesiah!
  Bha Bhictòria, a" slugadh a bodhaig agus a" iomain projectiles le a òrdagan rùisgte, a" caoineadh:
  - Anns an t-saoghal ...
  Ruith Zoya air adhart, a" losgadh gu làidir:
  - Ann an toileachas ...
  Chrìochnaich Nadezhda, a" slamadh air nota mòr, le cuideachadh bho a buill-bodhaig lom, gràsmhor:
  - Agus a ghràidh!
  Lean Victoria, a" tàirneanach a-rithist, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte:
  - Anns a 'ghrian ...
  Thuirt Zoya, a" slamadh projectile a-steach don Porcupine le cuideachadh bho a casan casruisgte:
  - Ray...
  Nadezhda, gu neo-chùramach a" cur air bhog "Boar" Rommel air feadh na h-ìmpireachd faisisteach, le buill-bodhaig rùisgte, air an rùsgadh:
  - Thig còmhla...
  Chrìochnaich Victoria, a" cur projectile le a casan rùisgte, gu cruaidh:
  - A dhaoine!
  Chuir Zoya, a" losgadh, ris gu gluasadail le a casan rùisgte:
  - Dorchadas infernal ...
  Dòchas, slap, thug a-mach:
  - Fuasgail...
  Rinn Bhictòria, a-rithist a" suirghe air luchd-faisisteach Nadsaidheach Rommel, srann:
  - Air falbh!
  Loisg na caileagan len casan rùisgte agus rinn iad gàire airson còig mionaidean eile. Rè na h-ùine seo, chaidh trithead 's a còig tancaichean-cogaidh nan Nadsaidhean a losgadh. Agus an uairsin chùm iad orra a" seinn a-rithist.
  Mar a bha daonnan, shuidhich an diabhal teine an rann agus an tòn, chleachd i a buill rùisgte:
  Tha sinn air fosgladh...
  Thuirt Zoya, a" losgadh, le cuideachadh bho a casan rùisgte:
  - Dùthchannan...
  Nuair a chuir Nadezhda i thairis e, le cuideachadh bho a corragan rùisgte agus a casan sùbailte, chuir i às dha:
  - Planaidean!
  Rinn Victoria, an dèidh dhi an "Torc" a ghearradh, a 'gàireachdainn gu math àrd, a' gèilleadh:
  - A-steach don fhànais ...
  Bha Zoya, cuideachd a" cur projectile le a corragan rùisgte, a" gàireachdainn:
  - Dòigh!
  Nadezhda, a 'tilgeil tiodhlac, squealed:
  - Don neo-aithnichte ...
  Chuir Victoria an dà chuid tilgeadh agus peilear juicy gu ìre reamhar dha luchd-sabaid nan Nadsaidhean;
  - Miram!
  Agus thòisich Zoya, a" losgadh le a casan rùisgte, air rann ùr fhighe:
  - Gaisgeach...
  Lean Nadezhda, gu cruaidh a" tàirnigeadh le cuideachadh bho a casan rùisgte, thairis air na h-òrdagan faisisteach:
  - Feats...
  Agus chaidh am Bhictòria tapaidh, mar a tha àbhaisteach, a leagail, casruisgte le sàilean cruinn, a" putadh air putan an luing gàirdeachais, "Boar", agus thug e a-mach an deireadh:
  - Glòir!
  Zoya, an dèidh dèiligeadh ris an "Porcupine", a-mach:
  - Gu...
  i Nadezhda, a' losgadh le a casan rùisgte, agus chip i:
  - Sgrios...
  Bhrosnaich Victoria na faclan, air an comharrachadh le òrdagan lom, agus slige air a" ghunna fèin-ghluasadach Witcher:
  - Gu bràth...
  Chuir Zoya, cuideachd projectile a-mach agus chuir e a-mach:
  - Am bàs ....
  Airson Nadezhnaya, bha an sealladh mu dheireadh a loisg i le a casan rùisgte, agus am facal:
  - Sgar!
  Tha sin fionnar! Chaidh an rèisimeid tancaichean faisisteach a sgrios. Tha an gunna fèin-ghluasadach Anaconda, a dh'aindeoin a h-uile armachd, cuideachd air a sgapadh bho shlige Ruiseanach: feumaidh fios a bhith agad càite am buail thu gus a bhualadh agus a sgoltadh gu cinnteach. Às deidh na h-uile, chunnaic na caileagan dùmhlachd agus briseadh anns na loidhnichean feachd anns an armachd. Chan urrainn dhut am mealladh no a dhol thairis orra... Agus faodaidh iad a dhol thairis air duine sam bith a tha thu ag iarraidh.
  Thuirt Zoya le dragh:
  - Nach deanadh e cron dhuinn an t-solar armachd ath-lìonadh?
  Rinn Elena, an nighean spòrsail agus ionnsaichte seo aig Svarog, cuideachd air a chruthachadh leis an Demiurge Boy Sfero Katastrofov neo-chrìochnach uile-chumhachdach, gàire agus thuirt e:
  - Mar sin chan eil thu a 'tuigsinn? Às deidh na h-uile, tha projectile riatanach againn. Is urrainn dhuinn a leithid de bhualadh cha mhòr gun stad!
  Rolaig Bhictòria a sùilean gu sunndach, shlaod i cas-rùisgte an aghaidh a chèile, agus chog i:
  - Hyperfuck gun bhriseadh... Tha e sgoinneil!
  Is iad seo na nigheanan fìor ...
  Agus tha an cogadh fhathast a" dol ... San t-Sultain 1945, a dh" aindeoin sin ràinig na Gearmailtich am Muir Caspian.
  Agus gheàrr iad dheth an Caucasus le tìr. A tha gu math cunnartach. Tha na Gearmailtich a' tighinn air adhart ... Ann am batail, tha na tancaichean agus na plèanaichean ùra aca ...
  Agus tha an Tuirc a" briseadh troimhe bhon deas, a tha dà uair cunnartach. Agus tha an suidheachadh gu math toinnte, gu gobhair ifrinn.
  Leig leis fhèin maoim-sneachda den nàmhaid ... Agus chan eil dòigh ann stad a chuir air.
  Anns an Dàmhair, bha na Gearmailtich mar-thà ann an Dagestan, agus thàinig iad gu Azerbaijan. Agus tha seo fìor agus cunnartach.
  Chaidh an nighean Alice a ghlacadh leis na Nadsaidhean. Chaidh a ceasnachadh leis an SS Colonel Deza. Chaidh an nighean Komsomol a thoirt a-mach chun mheadhan agus thòisich i air a sguabadh le cuip.
  Rinn Alice gàire:
  - Cha 'n abair mi ! Cha bhi mi ag ràdh! Cha bhi mi ag ràdh!
  An uairsin reub iad dheth a pants agus a bòtannan. Agus loisg iad na sàilichean le stiallan farsaing de iarann-teth. Agus chuir e teas air a buinn rùisgte.
  Chaochail an nighean ann an clisgeadh.
  Chaidh bucaid uisge a dhòrtadh thairis oirre. Thug iad gu a chiall e agus tharraing iad suas air a" chrann e. A tha gu math cruaidh.
  Gheàrr Alice a fiaclan agus rinn i gàire:
  - Chan innis mi fhathast! Faodaidh tu mo mharbhadh!
  Bhuail e an nighean air a corp lomnochd le sreang dearg-theth. Ach cha d" fhuair iad dad bhuaipe.
  Às deidh sin, thilg iad am ball Komsomol sgìth a-steach do làr ìseal tais is fuar.
  Agus, gu dearbh, tha seo uamhasach mì-mhodhail.
  San t-Samhain 1945, cha mhòr nach deach an Caucasus gu lèir a ghlacadh, agus chuir Nadsaidhean Rommel ionnsaigh air Baku.
  Bidh dithis nighean Albina agus Alvina ag itealaich dhaibh fhèin air siùsag itealaich mar sin. Tha iad so-leònte le taing don jet laminar làidir. Ach chan urrainn dhaibh losgadh leotha fhèin. Ach mar thoradh air an astar mòr faodaidh iad a dhol seachad air itealain Sobhietach agus reithe.
  Thuirt Albina, a" lùbadh sìos an diosc aice:
  - Teicneòlas iarainn, gu cinnteach riatanach agus glè fheumail!
  Rinn Alvina gàire, rùisg i a fiaclan agus sgàin i:
  - Ach tha a h-uile dad air a cho-dhùnadh leis an spiorad!
  Thuirt Albina:
  - An rud as motha nach e dìreach an spiorad sabaid!
  Tha an dithis nighean blonde agus ann am bikinis. Gu math brèagha agus casruisgte. Nuair a tha gaisgeach gun bhrògan, tha i fortanach. A-nis tha na nigheanan cho dathach agus cho breagha.
  Agus mus tèid thu dhan bhlàr, bidh bòidhchead gu cinnteach ag obair le fir. Is e seo fìor fhèis na feòla dhaibh.
  Sin cho math sa tha na nigheanan.
  Loisg Alvina sìos dà Tu-3 Sòbhieteach agus chuir i tweet:
  - Glòir ar seilg !
  Dhaingnich Albina an ramming agus chuir i a-mach:
  Agus cha bhi e gu bràth mar an tè mu dheireadh!
  Leag Alvina trì itealan ionnsaigh Sòbhieteach eile, agus rinn i squeak:
  - Sin mar a tha thu a 'smaoineachadh gu bheil gaol aig Dia air a' Ghearmailt?
  Chrath Albina a ceann le teagmhach.
  - A rèir choltais chan eil uimhir!
  Rinn Alvina gàire agus dh"fhaighnich i a-rithist:
  - Carson a tha thu a 'smaoineachadh sin?
  Chrath Albina dà chàr Sòbhieteach agus rinn i squeak:
  Tha an cogadh air a dhol air adhart ro fhada!
  Thuirt Alvina gu loidsigeach:
  - Ach tha sinn a 'tighinn!
  Rinn Albina gàire agus ghlaodh i:
  - Mar sin thig a' bhuaidh !
  Loisg Alvina sìos ceithir itealan Sòbhieteach aig an aon àm, le gluasad dàna agus squeaked:
  - Thig e gu cinnteach!
  Bha e riatanach do Albina cur an cuimhne:
  - Às deidh Stalingrad, cha deach an cogadh a rèir nan riaghailtean ...
  Dh"aontaich Alvin le seo:
  - Tha e gu cinnteach an aghaidh nan riaghailtean!
  Ghabh Albina a-mach ann an buaireadh:
  - Thòisich sinn air chall!
  Ghabh Alvina a-mach le dragh:
  - Gu cinnteach tha!
  Reub Albina grunn charbadan Sòbhieteach eile agus dh'fhàs i:
  - Nach e sin duilgheadas dhuinn?
  Loisg Alvina sìos dà jet sabaid Ruiseanach agus chuir i às dha:
  Bha sinn den bheachd gu robh an suidheachadh eu-dòchasach!
  Rinn Albina gàire gu feòil-itheach agus rinn i sgadan:
  - Ciod a tha sinn a' faicinn a nis ?
  Chuir Alvina tweet le aplomb:
  - Rud do-chreidsinneach agus gun samhail!
  Bhris Albina a fiaclan neamhnaideach agus fhreagair i:
  - Gu bheil an Treas Reich a 'buannachadh!
  Leag Alvina sìos itealan ionnsaigh no dhà eile Sòbhieteach agus thug i a-mach:
  - Feumaidh dha-rìribh buannachadh!
  Rinn na nigheanan gàire. Aig aon àm bha iad ag obair, agus gu h-oifigeil ann an taigh-siùrsaich saighdear. Chaidh mòran dhaoine troimhe fhèin, agus chan e a-mhàin an rèis geal. Agus chòrd e riutha gu mòr. Uill, dè cho tlachdmhor sa tha e dha na cuirp. Ach an uairsin thàinig na whores fo ionnsaigh Sòbhieteach. Chaidh an glacadh nam prìosanaich. Uill, bha na hotties a 'smaoineachadh gu robh iad gu bhith air an èigneachadh. Agus seo an diabhal a dhà!
  Thug iad air na strìopaichean claisean agus trainnsichean a chladhach. Agus cha do chòrd e gu mòr ris na sìthichean oidhche a bh" ann roimhe. Mar sin bha iad uile comasach air teicheadh. Mheall iad na saighdearan.
  Agus mhionnaich iad dìoghaltas air na Ruiseanaich.
  Agus rinn iad sabaid an aghaidh na Ruis. Is iad seo an damn ...
  Dhump Albina grunn chàraichean Ruiseanach eile agus thuirt i:
  - Faodaidh tu fhathast a bhith beò le fir!
  Dh" aontaich Alvina le seo:
  - Chan eil e eadhon comasach, ach tha feum air!
  rùisg Albina a fiaclan agus fhreagair i:
  - Ach fhathast... Tha e milis a mharbhadh.
  Agus loisg na caileagan sìos còig càraichean Sòbhieteach eile le gluasad diosc.
  Rinn Alvina gàire agus thuirt i:
  - Agus cuin a tha e searbh?
  Leag Albina sia càraichean eile sìos agus fhreagair i:
  - Pòsaidh mi an dèigh na buaidh ! Agus breith deichnear chloinne!
  Agus thòisich an dithis nighean a" gàireachdainn.
  Agus sheinn iad;
  Is sinne ridirean creideamh faisisteachd,
  Sguabaidh sinn luchd-sabaid co-mhaoineas gu duslach!
  Agus mar a bhios iad a 'gàireachdainn, a' creagachadh am beanntan geala.
  Tha deuchainn sabaid an t-saucer itealaich air leth soirbheachail. Ach tha e eu-comasach a losgadh bhuaithe.
  An seo tha na nigheanan cuideachd a" reubadh dhà IL-2. Is e an itealan ionnsaigh seo am fear as motha san Arm Dearg, agus cha deach stad a chuir air fhathast. Ged a bha e ron chòigeamh bliadhna air fhichead bha e sean.
  Ach tha e fhathast ag obair agus ag obair gu cruaidh. Bithear a" cleachdadh diosgan sabaid mar seo an seo - dìreach uamhas.
  Tha na h-aonadan Sòbhieteach gan sgrios cho mòr 's nach gabh stad a chur orra ... Seo an cavalcade.
  Bha tàladh ann san t-Samhain. Agus dh'àithn Stalin a dhol air adhart anns an ionad. Luchdaich a-nuas am blàr le spionnadh às ùr. Tha e duilich a 'chùis a dhèanamh air Fritz - tha tòrr neart agus deagh bhuill-airm aca. Tha na Pòlaichean a" sabaid gu gnìomhach. A-nis tha iad nan caraidean Gearmailteach.
  Tha na Nadsaidhean fhathast a' cumail an aghaidh. Sheall na blàran gu robh an gunna 88-millimeter 100 EL agus gu math ceart agus a" tolladh armachd. Bidh eadhon na buillean IS-3 air an aghaidh. A bharrachd air an sin, chan eil an tanca mu dheireadh gu math soirbheachail agus duilich a dhèanamh. Agus mar as trice bidh an T-34-85 a" dol air seacharan bho astar fada, a" faighinn sgòran bho aces na Gearmailt.
  Tha an geamhradh air tighinn mar-thà, agus tha an loidhne aghaidh timcheall air dà fhichead sa trì bliadhna, chan eil ach Crimea fhathast Sòbhieteach agus Bialystok, ach tha Kharkov agus Orel mar-thà fo na Nadsaidhean.
  Bidh na Nadsaidhean sa mheadhan a" cur an aghaidh ionnsaigh nan Sòbhieteach agus a" feuchainn ri iad fhèin a thoirt air adhart.
  Uill, agus cuir earbsa ann an ruith a-steach nan innealan as ùire, supermen-girls.
  Chan e na caileagan beaga a chaidh a chlò-bhualadh anns na campaichean bàis. Agus na caileagan sin a chaidh moileciuilean DNA a chleachdadh gus supermen a chruthachadh.
  Agus tha na h-aon ainmean aca leis na ceithir uirsgeulach, agus dìreach cumhachd iongantach. Agus bidh na caileagan a tha a 'sabaid cuideachd a' cleachdadh cuid de luchd-brosnachaidh a chaidh a leasachadh leis an SS.
  Tha Gerda, Charlotte, Kristina agus Magda a' marcachd air tanca clas U-100. Tha an carbad seo nas toinnte, airson ceathrar bhall den sgioba. Agus tha na buill-airm aige mar bhomair jet agus canan uile-choitcheann 88-millimeter 100 EL - inneal-sgrios tanca.
  Bidh gaisgich a" falbh agus a" feadaireachd dhaibh fhèin.
  Bidh Gerda a" losgadh canan fada. Bidh e a" bualadh a-steach don taobh bho astar IS-2 agus chirps:
  - Bheir sinn ar cridheachan airson an dùthaich mhàthaireil,
  Agus frithidh sinn Stalin agus ithidh sinn e!
  Loisg Charlotte an lannsair rocaid aice. Chòmhdaich i am buncair Sòbhieteach agus rinn i squeak:
  - Tha sinn do-chreidsinneach!
  Ghabh Cairistìona e agus rinn i gàire, a" tarraing an inneal-brosnachaidh le a sàil rùisgte:
  - Gheibh sinn e anns na dhà!
  Dolbanula agus gu h-iomchaidh agus Magda. Sgrios e na gunnaichean fèin-ghluasadach Sòbhieteach SU-152. Agus dh'èigh i:
  - Bidh ùine ann, thig buaidh!
  Ghlan Gerda nuair a loisg i:
  - Chan urrainn dha duine stad a chuir oirnn!
  Dhearbh Charlotte:
  - Ach Pasaran !
  Chaidh a" bhiast ruadh tron Chiad Chogadh gu lèir còmhla ri Gerda, a" tòiseachadh às a" Phòlainn agus a" crìochnachadh le oilbheum a" Chèitein seo chaidh. Chunnaic an diabhal ruadh tòrr rudan.
  Agus deiseil airson sabaid gu deireadh!
  Bidh Cairistìona cuideachd a" losgadh, agus a" rùsgadh a fiaclan. Tha a falt buidhe-dhearg. Anns a 'chogadh, chan eil caileagan a' fàs nas sine, agus eadhon, is dòcha, a 'fàs nas òige! Tha iad cho borb agus gràdhach. Rug iad am fiaclan.
  Agus chan e aon tholl anns na fiaclan.
  Tha dath na duilleige òir air falt Magda. Agus cuideachd gu gnìomhach a 'gàireachdainn. Cool nighean. Tha gràs cho làidir aice agus lùth mìle each.
  Gerda, nighean le falt geal, brògan, agus beachdan le gàire:
  - Tha tòrr math agus grànda air an t-saoghal ... Ach damn e, dè cho fada 'sa tha an cogadh seo air a bhith air a tharraing!
  Dh" aontaich Charlotte ri seo:
  - Agus gu dearbh, tha an dàrna cogadh a 'dol air adhart ro fhada. A h-uile sabaid, agus sabaid... Tha e uamhasach sgìth!
  Ghluais Cairistìona cas-rùisgte air feadh na h-armachd agus dh"èigh i:
  - Ach chan eil Breatainn fhathast air a ruaig!
  Loisg Magda air na Ruiseanaich agus rinn i gàire:
  - Feumaidh a" chùis a dhèanamh! Is e seo ar creideas!
  Rinn Gerda sgadan, a" losgadh air na Ruiseanaich, a" sparradh a fiaclan ìbhri:
  - Feumaidh sinn buannachadh!
  Fucked agus Charlotte, bellowed:
  - Aon airson na h-uile, cha seas sinn suas airson a 'phrìs!
  Dh"èigh Cairistìona a" bhiast ruadh agus òr:
  - Chan eil! Nach seas sinn!
  Bhuail Magda a bilean sgàrlaid, ag èigheach:
  - Cha bhith sinn a" dol don bhùth airson a "phrìs!
  'S dh'eirich clàrsach an òir.
  Bhuail Gerda na tancaichean Ruiseanach cuideachd. Buail an càr agus dh"èigh:
  - Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal!
  Thuirt Charlotte, a" seinn còmhla:
  - Bidh nàimhdean uile a" bogadh anns an taigh beag!
  Chuir Cairistìona taic ris an òran:
  - Chan eil an Fatherland a 'creidsinn ann an deòir!
  Lean Magda ann an guth seinn:
  - Agus bheir sinn do na h-uile comunn anns an eanchainn !
  Agus bha na caileagan a' suirghe air a chèile. San fharsaingeachd tha tanca math aca. Is ann dìreach bho astar a tha e duilich briseadh tron IS-3 air a" mhullach. Ach às deidh a h-uile càil, tha projectile duilich aig na Gearmailtich, ach le cridhe uranium. Agus tha tòrr dhaoine dubha anns an arm. A tha a 'sabaid le fearg fiadhaich. Agus chan urrainn dha a h-uile duine farpais riutha.
  Tha caileagan cleachdte ri bhith a" sabaid casruisgte. Fiù 's anns a' Phòlainn, cha robh iad ach ann an aon bikini, agus casruisgte.
  Nuair a thig am bonn lom a-steach don talamh, bidh e ag ath-nuadhachadh. Is dòcha gur e sin as coireach nach eil nigheanan ag aois! Ged a tha ùine a" ruith a-mach! Gaisgich, canamaid dìreach glè ghaisgeach.
  Tha iad air uimhir de chleasan a dhèanamh, ach bidh iad a" sabaid mar shaighdearan àbhaisteach. Agus an-còmhnaidh a-mhàin ann am bikini, agus casruisgte. Anns a 'gheamhradh, tha e eadhon tlachdmhor dhaibh a bhith a' cromadh le casan casruisgte air snowdrifts.
  Bidh Gerda a" seinn agus a" seinn:
  Thèid sinn tro theine is uisge!
  Loisg Charlotte air na Ruiseanaich leis a" bhomair aice agus thuirt i:
  - Glòir do mhuinntir Phrussianach !
  Loisg Cairistìona cuideachd, agus rinn i squeak:
  Bidh sinn a" riaghladh a" phlanaid!
  Thog Magda agus dhearbh e:
  - Bidh sinn gu cinnteach!
  Bhuail Gerda an tilgeadh a-rithist agus rinn e squeak:
  "Cha chuir eadhon napalm stad oirnn!"
  Dh" aontaich Charlotte ri seo:
  - Agus eadhon am boma atamach, air nach eil eagal oirnn!
  Shuidh Cairistìona agus fhreagair i:
  - Cha do shoirbhich leis na h-Ameireaganaich boma atamach a chruthachadh! Is e bluff a th" ann!
  Ghlaodh Magda aig mullach a sgamhanan:
  - Chan urrainn don t-saoghal teicheadh bhon òrdugh Gearmailteach ùr!
  Agus nì na caileagan gàire.
  Dh'fhàs an suidheachadh èiginneach. Anns an Dùbhlachd, thàinig saighdearan Sòbhieteach air adhart sa mheadhan. Ach a-rithist cha b 'urrainn dhaibh faighinn thairis air dìon cumhachdach an Wehrmacht ...
  Am measg nan Nadsaidhean agus na caileagan tanca Agata agus Adala. Bidh iad a 'sabaid air an E-10, gunna fèin-ghluasadach le dithis agus gu math cofhurtail. A bhios a" losgadh gu math ceart. Ged nach eil an armachd aige cumhachdach gu leòr, bidh e a" leagail na trithead "s a ceithir gu sònraichte.
  Bidh Agatha a" losgadh le a òrdagan rùisgte agus a" bualadh air a" chàr Sòbhieteach, gu math ceart.
  Agus an uairsin dh'èigh i:
  - Airson an Treas Reich!
  Dolbanula gu math iomchaidh agus Adala. Cuideachd a 'cleachdadh casan lom chiseled.
  Agus bhris i càr Sòbhieteach le dealbh ceart. Agus dh'èigh i:
  - Glòir dha na gaisgich againn!
  Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil nigheanan gu math iongantach. Agus bidh iad a 'losgadh math gu leòr. An rud nach e peilear a th" ann, an uairsin buille.
  Gunnaichean fèin-ghluasaid Tha E-10 na inneal glè bheag airson dà shaighdear agus àirde 1.2 meatairean le luchd-sabaid a tha suidhichte nan laighe. An seo tha e na rud èifeachdach agus gu math gluasadach. An toiseach, cha robh i ach deich tunna de chuideam, ach bha coltas gu robh a h-armachd de 60 millimeters air a 'chrann agus 30 air an taobh gu Hitler caran lag. Agus dh'òrdaich e a mheudachadh gu 82 mm aghaidh agus 52 mm taobh. Ach tha cuideam an inneil air a dhol suas gu 16 tonna, a" lughdachadh gluasaid. Ach rinn Rommel an càr aice fichead ceudameatair na b" ìsle, agus lughdaich e an àireamh de bhuill a" chriutha gu dithis. Agus thòisich an gunna fèin-ghluasaid a 'cur cuideam air aon tunna deug, a leig le einnsean de 400 each-chumhachd e gus gluasad a chumail aig ìre àrd.
  Chàin Agatha a casan rùisgte a-steach don nàmhaid a-rithist, thol i am pàirt ìosal de armachd IS-2 agus sheinn i:
  - Mo chumhachd mòr!
  Bhuail Adala cuideachd an tanca Sòbhieteach, bhuail e an càr air a 'chrann agus rinn e gàire:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Agus chleachd i cas lom, chiseled cuideachd.
  Tha na caileagan seo an seo gu math sabaid. Agus sgrios iad na Sòbhieteach, armada tanca.
  Ach a-nis thionndaidh iad gu gunnaichean. Agus mar sin tha iad air an leagail le bhith a 'cleachdadh òrdagan lom. Chan eil iad a 'toirt seachad tròcair sam bith. Agus buinn rùisgte flash.
  Chan e a-mhàin gu bheil caileagan, ge-tà, a 'losgadh agus a' marbhadh luchd-ciùird. Gu sònraichte, chaidh deugaire a chaidh a ghlacadh a chràdh. Bha am balach sia-bliadhna-deug gu math eireachdail. Thug na caileagan às agus cheangail iad ri craobh-giuthais e. Agus an uair sin thòisich iad air losgadh le lòchrain, agus mar an ceudna chuir iad teine ri brochan.
  Bha e ri fhaicinn mar a bha craiceann tana, rèidh a" bhalaich còmhdaichte le blisters agus pimples. Agus feumaidh mi ràdh gu bheil e air a ghoirteachadh gu mòr.
  Dh"imlich Adala a bilean agus sheinn i:
  Dùthaich bheag, dùthaich bheag...
  Thuirt Agada, a" cur sàilean a" bhalaich na theine:
  - Co a dh'innseas dhomh, a sheallas c'àit am bheil i, c'àit am bheil i !
  Agus an dà chuid bòidhchead mar a nì thu gàire. Tha an duine òg gu math eireachdail. Dè cho breagha "s a tha deugairean aig sia-deug. Nuair nach e balach a th" ann tuilleadh, ach chan e duine fhathast. Nuair a tha na feartan aghaidh fhathast a 'gluasad bho leanabh gu inbheach seòrsa, agus air an adhbhar seo tha iad gu sònraichte àlainn. Nuair a tha gruaidhean nam balach fhathast ruadh agus gun a bhith còmhdaichte le falt, cho maoth, mar nighean nighean. Agus chan eil an craiceann fhathast cho faltach agus garbh ri inbhich.
  Tha Adala agus Agada nan gaisgich eòlach a bhios a" pianadh a" bhalaich le toileachas. Faigh tlachd às a chuid gàire. Agus bidh iad fiù 's a' dol às an ciall ro a shùilean, a 'sealltainn seunan agus a' losgadh teine.
  Is iad sin beathaichean .... Chaidh am balach a chràdh chun na h-ìre gun do chaill e mothachadh. An uairsin chuir iad uisge deigh air, thug iad gu na mothachadh e agus a-rithist chràdh iad e agus bha e spòrsail.
  Thuirt Adala, a" reamhrachadh a bilean:
  - Chan eil dad nas bòidhche na cràdh!
  Dh" aontaich Agada le seo:
  - Air bhioran!
  Agus a-nis tha na gaisgich shrew a 'cur às do na saighdearan Sòbhieteach. Agus fhad 's a tha iad a' seinn:
  - Is e ar righ teachdaire nèimh,
  Tha an rìgh againn coltach ri deamhan taibhse ...
  Is e an rìgh againn am fear a chaidh a thaghadh airson dànachd....
  Chan eil an rìgh againn ach thusa!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Tha Rommel gu ìre agus Lucifer. Bha e comasach dha an rud a bha coltach do-dhèanta a dhèanamh.
  Agus a-nis tha na Nadsaidhean a 'buannachadh barrachd is barrachd le misneachd.
  . Bidh an E-25 a" tionndadh gu math furasta, mar sin a" dèanamh dìoladh airson dìth turaid rothlach.
  Chan eil anns an sgioba ach dithis, agus tha an àirde 1.3 meatairean. Chan fheumar a ràdh, dealbhadh èifeachdach agus furasta a dhèanamh.
  Smaoinich air an Tìgear-2 a thaobh armachd agus buill-airm ann an cuideam T-4, is e inneal grandiose agus iongantach a tha seo.
  Tha Agatha agus Agnes a" marcachd air E-25, cuideachd nigheanan ann an A. Agus brèagha, a 'sabaid casruisgte agus ann am bikini.
  Agus mar a bhios iad a" losgadh nach caill iad.
  Loisg Agatha le a òrdagan rùisgte air an nàmhaid, agus rinn i gàire:
  - Glòir do m' neart !
  Bhreab Agnes cuideachd air an nàmhaid le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, bhuail i an nàmhaid agus chuir i a-mach:
  - Agus is e mo neart-sa glòir ni's mò !
  Agus mar a gheibh thu buaidh air luchd-dùbhlain. Tha an nighean seo dìreach iongantach.
  Agus mar a tha nigheanan dèidheil air cràdh.
  Ball de Komsomol, mar eisimpleir, ghabh iad agus loisg iad a nipples scarlet le lòchran. Agus sgreuchail cho cruaidh.
  Fris Agnes a sàil le mòr thlachd, agus ghuidh i oirre:
  - A 'leigeil leis an tuathanach tyrant-cruinneachaidh bàsachadh!
  Dh" aontaich Agatha le seo, a" cur an nàmhaid na theine:
  - Airson Prussia mòr!
  Agus tha na nigheanan a 'gàireachdainn.
  Sabaid leig leinn dìreach a ràdh gun do ghoid iad, agus bòidhchead infernal mòr. Seo an IS-2 bhon dealbh cheart aca air a roinn na phìosan.
  Dh"èigh Agnes aig mullach a sgamhanan:
  - Glòir do cho-mhaoineas Aryan!
  Tha na Gearmailtich a" feuchainn ri briseadh troimhe gu Tbilisi. Tha Grozny a" toirt ionnsaigh le fearg. Ach sheas an ceathrar nighean gaisgeil nan slighe.
  Thilg Natasha grenade air na Nadsaidhean le cas rùisgte agus sheinn i:
  - Tha sin ceart...
  Chuir Zoya tiodhlac bàis air bhog le a sàil rùisgte agus thuirt i:
  - Nàmhaid...
  Ghèill Augustine gu rudeigin millteach agus squeaked:
  - A" smaoineachadh...
  Thilg Svetlana grenade le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Dè...
  Thilg Natasha lemon no dhà le a casan rùisgte agus dh"èigh i:
  - Ruiseanach...
  Ghèill Zoya cuideachd ri rudeigin shunndach agus marbhtach, a" squeaking:
  - Air a riaghladh ...
  Chuir Augustine air bhog an duine marbhtach, a 'mùchadh:
  - Nàmhaid....
  Ghabh Svetlana a-rithist ris an sgriosail agus vyaknula:
  - Briseadh!
  Thug Natasha tionndadh agus rinn i squeak:
  - WHO...
  Loisg Zoya cuideachd air na coigrich dhubha a bha na Nadsaidhean a" trusadh agus a" magadh orra:
  - Dare!
  Labhair Augustine le neart agus corruich :
  - Gu bheil...
  Ghabh Svetlana ris le gàire panther:
  - AIG...
  Thilg Natasha grenade le a cas-rùisgte agus ghlaodh i:
  - Sabaid...
  Thilg Zoya tiodhlac a" bhàis le a corragan rùisgte agus rinn i gàire:
  - ionnsaighean!
  ghlaodh Augustine a steach, agus ghuil e :
  - Nàmhaid...
  Thug Svetlana dòrlach de grenades leis na buinn rùisgte aice, agus mar a dh" èigh i aig mullach a sgamhanan:
  - Bidh sinn ...
  Thog Natasha an spreadhadh agus rinn i tàir air:
  - Baoghalach...
  Gheàrr Zoya na Nadsaidhean dheth agus rinn i squeak:
  - Buail!
  las Augustine a rìs, agus ghuil e :
  - Baoghalach...
  Rinn Svetlana gàire nuair a loisg i:
  - Buail!
  Thilg Natasha grenade a-rithist le a cas rùisgte, gràsmhor, chirped:
  - Sgriosaidh sinn na Nadsaidhean!
  Ghabh Zoya e agus rinn i gàire:
  - An t-slighe gu co-mhaoineas san àm ri teachd!
  Agus thilg i leamhan le a òrdagan rùisgte.
  Ghabh Augustine agus sgap i na sreathan, agus chaidh a casan rùisgte air falbh le sgrios air feadh an Fritz:
  - Roinnidh sinn an luchd-dùbhlain!
  Ghabh Svetlana e agus thilg i e le a sàil rùisgte, dòrlach de grenades, agus dh" èigh i:
  Dèanamaid pronnadh air na faisisteachan!
  Agus lean a' cheathrar a' losgadh agus a' tilgeadh grenades. Bha an E-75 Gearmailteach a' gluasad. Inneal le gunna 128 mm. Agus losgadh e fhèin.
  Agus thilg na caileagan grenades. a" lagachadh nan Nadsaidhean. Agus loisg iad air ais. Shreap iad air adhart. Tha na tancaichean a" ruith a-rithist. A 'gluasad an "Leopard" Gearmailteach as ùire -1. Càr gu math gluasadach.
  . CAIBIDEIL #4
  Ach ghabh a nigheanan thairis agus leag iad a-mach e. Reub iad inneal gluasadach le einnsean roth-uidheam gas. Agus shèid iad gu pìosan i.
  Thuirt Natasha le gàire:
  Tha sinn a" sabaid gu math!
  Dh" aontaich Zoya le seo:
  - Gu math fionnar!
  Thuirt Augustine gu glic:
  - Bidh sinn a 'buannachadh!
  Agus chuir i grenade an-aghaidh tanca air bhog le a cas-rùisgte. Nighean làidir. Agus tha uiread de dh" inntinn aice.
  Chuir Svetlana cuideachd tiodhlac bàis air bhog le òrdagan a cas-rùisgte, agus bhuail i an nàmhaid. Nighean gu math ionnsaigheach, le sùilean dath nan cornflowers. Tha a leithid de spiorad aice, agus gluasad de neart!
  Thug Natasha cas agus rinn i gàire:
  - Airson an Ruis naomh!
  Loisg Zoya gu gnìomhach, agus rinn i gàire, a" sealltainn fiaclan neamhnaid:
  - Tha mi nam ghaisgeach den ìre sin nach searg air falbh!
  loisg Augustine cuideachd. Lùb na Nadsaidhean sìos agus rinn iad gàire:
  "Tha mi nam ghaisgeach le mòr-mhiann!"
  Agus rug i a fiaclan neamhnaid!
  Dhearbh Svetlana:
  - rùintean fìor mhòr!
  Tha na nigheanan air a bhith a" sabaid airson ùine mhòr. Agus gu dearbha shoirbhich leotha ann an obair armailteach. Tha iad nan bòidhchead gu tur eireachdail. Inntinn air leth. Agus bidh iad a" losgadh sa chiad ìre.
  Bha Natasha, a 'losgadh, a' smaoineachadh gun robh e às aonais Stalin, nam biodh am Fuhrer air a mharbhadh. bha falamh ann an anamaibh dhaoine. Tha e mar gum biodh fear gaoil air bàsachadh.
  Ged a bha an Seòrasach seo an-iochdmhor. Agus cha do rinn e a h-uile càil ceart. Tha eadhon naidheachd bheag ann mu dheidhinn seo. Carson a bhios bòtannan air Lenin agus air Stalin? Leis gu bheil Vladimir Ilyich air an rathad a thaghadh, agus tha am fear mustachioed seo a "ruith air adhart.
  A thaobh seo, cha b 'e Stalin an riaghladair as fheàrr. Gu dearbh, mar a thuirt Lenin, bha e ro mhì-mhodhail.
  Chan eil an còcaire seo ag ullachadh ach soithichean spìosrach. A thaobh an-iochd, b 'e claidheamh dà-oir a bh' ann.
  Air an aon làimh, chuidich e le bhith a 'cumail smachd agus bhrosnaich e uidheam a' phàrtaidh. Air an làimh eile, chaidh an luchd-obrach a bu luachmhoire agus na daoine comasach a leagail a-mach. Gu sònraichte, an dèidh a 'chogaidh chaill iad manaidsear cho math ri Voznesensky. Aig an robh na seirbheisean as motha don Motherland.
  Bha Voznesensky, is dòcha, na mhanaidsear math: chan e a-mhàin cruaidh, ach cuideachd sgiobalta agus ionnsaichte. An dotair saidheans as òige san USSR, acadaimigeach, pearsantachd air leth. Às aonais Voznesensky dòigh air choireigin bhiodh eaconamaidh na Ruis Shobhietach gu cinnteach air a dhol ceàrr nan cailleadh e. Agus chan urrainn dhaibh a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean.
  Thilg Natasha lemon le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Bho na speuran...
  Thilg Zoya grenade cuideachd le a corragan rùisgte agus thuirt i:
  - Rionnag...
  Chuir Augustine air bhog tiodhlac bàis le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Bright...
  Thilg Svetlana cuideachd grenade, le cuideachadh bho chas lom, agus chuir i a-mach:
  - Criosta !
  Thug Natasha tionndadh agus rinn i sgadan:
  - Tha mi dhut ...
  Chuir Zoya tiodhlac a" bhàis air bhog le a corragan rùisgte, a" sàrachadh:
  - Òran...
  Ghèill Augustine le a shàil rùisgte, rud a bheir bàs agus a dh"fhalaich:
  - canaidh mi...
  Lean Natasha air adhart, a" seinn gu làidir:
  - Mu dheidhinn ....
  Thilg Zoya pasgan spreadhaidh le a cas-rùisgte, a" sgapadh nan Nadsaidhean agus a" sreap:
  - Dùthchasach...
  Thug Augustina dòrlach de grenades le a sàil rùisgte, agus thug i a-mach:
  - Stalin!
  Bha na caileagan a 'sabaid gu treun, ach tha e coltach nach urrainn dhaibh Grozny a chumail. Thuit bòidhchead fon sgaoileadh. Bha iad gu mòr a" sabaid ri mèirlich. Agus feumaidh tu a dhol air ais gu deònach. Agus tha seo mì-thlachdmhor.
  Ghabh Natasha gàire le dragh:
  - Chaidh sinn air ais gu sàmhach airson ùine mhòr ...
  Augustine, a shùilean a' lasadh le feirg, ag aontachadh:
  - Bha e neònach - bha iad a 'feitheamh ris a' bhlàr!
  Ghabh Zoya e agus sheinn i le feirg, agus thog an còrr de na caileagan suas e gu toilichte;
  Eirich, suairc' le mallachd,
  An saoghal acrach is tràill gu lèir, Tha ar n-inntinn fhearg a' goil 'S tha ullamh gu treòrachadh gu còmhrag bàsmhor.
  
  Sgriosaidh sinn an saoghal gu lèir le fòirneart air an talamh, agus an uairsin togaidh sinn ar n-fhearann, togaidh sinn Saoghal ùr: Cò a bha na neoni, bidh e na h-uile.
  
  Stad deoghal fala, vaimpirean Prìosan, cìsean, bochdainn Air do shon - uile chumhachd, beannachdan an t-Saoghail, 'S ar còir mar fhuaim falamh.
  
  Togaidh sinn ar beatha air caochladh, 'S an so tha ar sluagh-ghairm cath : Gach cumhachd - do 'n luchd-oibre, 'S sios leis gach dìosganach !
  
  Tha thu tàir air do shaibhreas, Gual 's rinneadh rìghrean thu, 'S tu do chaithir-chathraichean, a' phaipeir, Air ar druim a thogadh suas !
  
  Lusan, factaraidhean, seòmraichean - Chaidh a h-uile càil a chruthachadh leis an obair againn. Tha an t-àm ann! Tha sinn ag iarraidh gun till na chaidh a thogail le mèirle.
  
  'S leor, air son nan righ, Doirt sinn an iomaguin a' chogaidh, Cogadh reitheachan a bhualadh ! Sìth do'n t-sluagh, Buailibh, a chlann nan arm !
  
  Cuin a bheir luchd-brathaidh oirnn tuiteam gu gaisgeil ann am blàr air an son, Murderers! An uairsin stiùiridh sinn na gunnaichean blàir thugad.
  
  Cha toir neach saorsa dhuinn : Cha'n e dia, no righ, 's cha'n ghaisgeach Bheir ar lamh fein saoradh.
  
  Le lamh thràilleil thilgeadh thairis, A chum do mhaith a chosnadh air ais, Atadh, adharc, is ceàrdaich gu dàna, Fhad 's a bhios an t-iarunn teth !
  Sheinn na caileagan gu bòidheach, agus bhuail iad air an rathad. Agus tha an cogadh air adhart ...
  Tha TA-400n iongantach agus eadhon TA-500n nas cumhachdaiche a" giùlan suas ri fichead tonna de bhomaichean a" sgrios suidheachadh nan Sòbhieteach. Ach tha an t-Arm Dearg a" feuchainn ri cumail a" dol. Bithear eadhon a" seinn òrain le mòr mhisneachd.
  Bidh daoine toilichte
  Sonas gu bràth ...
  Tha an riaghaltas Sobhietach -
  Tha an cumhachd fìor mhath!
  Agus bidh tùsairean casruisgte agus tùsairean a" sabaid sa gheamhradh ann am beanntan na Caucasus. Tha clann a 'nochdadh misneachd uabhasach.
  Agus seall iad fhèin gu bhith treun.
  Agus tha an t-òran a ' cluich a-rithist a-nuas
  Is sinne luchd-tòiseachaidh clann a" chomanachais,
  Teine-teine, teanta agus fùirneis copair...
  Cabhlach pronnaidh sinn gu fealltach faisisteach,
  Cò a tha a 'feitheamh ri ruith fiadhaich!
  Agus bidh nighean le ceangal dearg a" tilgeil pasgan spreadhaidh le òrdagan rùisgte, a" reubadh am Fritz às a chèile.
  Às deidh sin bidh e a" seinn:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Cuiridh sinn stad air a" mhòr-chuid de fhaisisteachd!
  Agus gabhaidh an gille a loisg sàil rùisgte a choise mar an ceudna e, agus beucaidh e:
  - Air son mòrachd planaid a' chomuinn !
  Tha clann nan luchd-sabaid air leth misneachail. Ged a tha iad uaireannan a 'dùileachadh a leithid de chràdh fiadhaich.
  Tha ionnsaigh nan Nadsaidhean a" leantainn. Air 9 Faoilleach, bha na Nadsaidhean air grunn bhailtean-mòra a ghluasad mu thràth, a" tighinn faisg air Tbilisi.
  Tha neart nan Nadsaidhean mòr.
  Ach, bha eadhon clann bheag a" sabaid an aghaidh nan Nadsaidhean. Chuir balaich is caileagan pasganan spreadhaidh gun ullachadh aig tancaichean Gearmailteach, gunnaichean fèin-ghluasadach, agus saighdearan-coise.
  Chleachd cuid catapults beaga agus slingshots mòra. Dhearbh sin a bhith gu math èifeachdach.
  Tha clann sa chumantas nan leithid de dhaoine, sunndach agus buailteach do ghaisgeachd. Ged tha an casan ruisgte dearg bhon fhuachd, Mar chasan feannag. Ach tha an toil do-chreidsinneach.
  Bha na tùsairean a 'sabaid gu misneachail. Bha fios aca dè bha braighdeanas faisisteach a" ciallachadh.
  Thuit an nighean Marka, mar eisimpleir, ann an bearraidhean nan Nadsaidhean. Dh'ol iad a casan rùisgte agus chuir iad i faisg air a' bhràighe. Cha mhòr nach do reub teangan lasrach sàilean lom, cruaidh na h-ìghne bho choiseachd fhada casruisgte. Lean an cràdh airson timcheall air còig mionaidean deug, gus an robh na buinn còmhdaichte le blisters. An uairsin, chaidh casan lom na h-ìghne fhuasgladh. Agus a-rithist chuir iad ceistean. Bhuail iad mi le pìoban rubair air mo chorp rùisgte.
  An uairsin chaidh iad seachad air an t-sruth... Chaidh Marinka a chràdh gu deich air chall mothachaidh rè a' cheasnachadh. Agus an uairsin leig iad fois dhi. Nuair a bha an casan casruisgte rud beag, bha iad air an smeuradh le ola a-rithist agus chaidh am brazier a thogail a-rithist. Faodar a leithid de chràdh ath-aithris iomadh uair. Agus cràdh le sruth, agus cuip le pìoban rubair.
  Chaidh Marka a chràdh airson sia mìosan. Gus an deach i dall agus thionndaidh i liath bhon chràdh. An uairsin thiodhlaic iad i beò anns an talamh. Cha do chaith e eadhon peilear.
  Pioneer Vasya, na Nadsaidhean air an cuip le uèir dhearg-theth air a chorp rùisgte.
  An uairsin chaidh sàilean lom a losgadh le stiallan dearg-teth iarainn. Cha b' urrainn dhan ghille seasamh ag èigheach, ach cha do bhrath e a chompanaich fhathast.
  Sgaoil na Nadsaidhean beò e ann an searbhag hydrochloric. Agus is e pian uamhasach a tha seo.
  Tha na Fritzes sin nan uilebheistean... Chaidh am ball Komsomol a chràdh le iarann. An uairsin chroch iad e air raic, thog iad suas e agus thilg iad sìos e. An uairsin, thòisich iad air losgadh le crowbar dearg-theth. Bha na cìochan air an reubadh le geasan. An uairsin bha an t-sròn gu litireil air a reubadh le cuilbhearan dearg-theth.
  Chaidh an nighean a chràdh gu bàs... Bhris iad uile a corragan agus a cas. Chaidh ball eile de Komsomol, Anna, a chasg. Agus nuair a fhuair i bàs, loisg iad le lòchrain.
  Ann an ùine ghoirid, rinn na Nadsaidhean magadh mar a b" fheàrr a b" urrainn dhaibh agus mar a bha iad ag iarraidh. Rinn iad cràdh agus chràdh a h-uile duine.
  Bha Natasha agus an sgioba aice fhathast a 'sabaid anns a' chuairt. Chleachd na caileagan an casan rùisgte, gràsmhor anns a' bhlàr, agus thilg iad grenades. Chuir iad an aghaidh feachdan adhartach na Fritz. Chùm iad iad fèin ro mhisneachail, agus cha robh iad a' dol a thilleadh.
  Choinnich luchd-còmhnaidh a 'bhaile a chaidh a ghlacadh Tbilisi ris na Gearmailtich le bhith a' tuiteam air an glùinean. Bha cuid de na balaich casruisgte a dh'aindeoin an t-sneachda, agus chrom iad sìos dha na Nadsaidhean.
  Buaidh iongantach. Thug caileagan Gearmailteach air balaich am bòtannan no sàilean lom a phògadh. Rinn balaich troimh-a-chèile agus eagallach e gu umhail.
  Chuir cuid de bhoireannaich strìochag air sàilean nam balach agus bhuail iad le clubaichean iad. Bha e a" coimhead gu math sexy.
  Gu h-uamhasach, ged a bha e seann-fhasanta an dà chuid gu moralta agus gu dearbh, ghlac "Tìgear" -2 pronnadh fir. Tha fireannaich inbheach air am marbhadh. Chan eil ach boireannaich agus balaich gun fheusag air am fàgail beò. Agus leig le fir inbheach bàsachadh fo na bratagan. Agus chaidh e seachad air mòran dhaoine.
  Tha "Royal Tiger" na tanca cumhachdach. Agus a leithid de hulk gu bheil na saighdearan Sòbhieteach a 'teicheadh ... Agus cia mheud dhiubh a losgadh sìos bho dealanaich cumhachd.
  Agus a-nis, thairis air togail na Comhairle Baile, bratach le swastika Nadsaidheach.
  Tha na Gearmailtich cuideachd a" gluasad air adhart gu bailtean-mòra Seòrasach eile. Tha na saighdearan aca mar phlàigh dhonn. Agus cumhachd iongantach.
  Tha an t-uabhas de shaighdearan Sòbhieteach a' gèilleadh. Tha a 'mhòr-chuid dhiubh air am brùthadh le "Panthers" -2 agus "Tigers" nas truime, oir chan eil feum air an sgudal seo. Bidh boireannaich a' tuiteam gu an glùinean agus air an gluasad casruisgte.
  A leithid de thubaist iongantach.
  Bidh Yak-9 a 'ruith gu cath. Tha an inneal seo air a thoirt a-mach ann am meudan mòra. Ach tha seo gu math feumail. Chan eil aces Gearmailteach a" faighinn ach cunntasan. Agus bidh iad a 'losgadh sìos ann an àireamhan mòra. Agus tha na balaich mar-thà aig an stiùir. Agus bidh na caileagan sabaid a 'sabaid cuideachd.
  Tha Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova a" feuchainn ris na Nadsaidhean a chumail air ais anns na speuran. Nigheanan ann an aon bikini agus casruisgte. Agus tha an dà chuid glè bhrèagha agus glè sabaid air a ghoid.
  Bidh Anastasia a 'sabaid agus a' gluasad. Bidh an trodaiche aice a" toirt a-mach lùb marbh, agus tha inneal Focke-Wulf na Gearmailt air a leagail. Agus bidh e a" cleachdadh a òrdagan lom.
  Chan eil an nighean a 'dìochuimhneachadh a bhith a' caoineadh:
  - Tha mi nam neach-sabaid sàr-chlas!
  Bidh Akulina cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid. Agus bidh e ga dhèanamh gu sgiobalta. Agus bidh e cuideachd a" cleachdadh òrdagan lom.
  Agus beucaidh am mullach a sgamhan:
  - Glòir do chomunn !
  Tha an Caucasus mar-thà faisg air tuiteam, agus tha e a 'fàs barrachd is barrachd dràmadach.
  Agus tha na Gearmailtich rampant agus a 'cleachdadh tortadh. Is toil le caileagan tùsaire Gearmailteach gu sònraichte a bhith gam chràdh.
  Seo Gerd agus Charlotte, balach timcheall air trì-deug, gun èideadh. Agus thòisich iad air strìopachas a dhèanamh ris a" phiobaire. Seryozhka gàire agus purred. An uairsin thug Gerda an solas gu sàil chruinn, lom a" bhalaich. Bha na lasraichean a" lasadh buinn beagan garbh an tùsaire. Rinn e sgreuchail ann am pian. Bha blisters ann.
  Rinn na caileagan Gearmailteach gàire:
  - Bidh e gu math fionnar!
  Agus thòisich iad air an gille a chuipeadh le cuipean. Rinn e gearan agus thòisich e ri sgreuchail. Gu h-àraidh nuair a thòisich na caileagan a 'toirt lòchrain le teine gu casan casruisgte. An uairsin chuir na tùsairean iarann teth dearg air a bhroilleach rùisgte agus chaill am balach mothachadh.
  Tha, tha na gaisgich Gearmailteach air an ceann. Tha cràdh balach ann an òrdugh rudan.
  Tortadh, ge-tà, chan e a-mhàin balaich, ach cuideachd buill Komsomol. Bha na caileagan air an undressed agus air an stiùireadh air an raca. An sin tharraing iad suas, b 'fheudar dhaibh boghadh agus gu litireil a' sgrìobhadh ann am bòidhchead pian. Agus fo chasan cas-rùisgte nan caileagan chuir iad teine ris an fhrasair, a" maoidheadh na buinn a charachadh.
  Mar a bha buill Komsomol a 'sgiathachadh bho phian fiadhaich ... Dè cho cruaidh' sa bha e uile. Agus thug na Nadsaidhean a-steach fàileadh feòil loisgte a-steach do na cuinnlean aca, agus rinn iad gàire, a 'bualadh air a chèile air na cromagan agus ag èigheach:
  - Heil Fuhrer! Marbhaidh sinn a h-uile duine!
  Agus a-rithist cràdh agus cràdh dhaoine. Tha e gu sònraichte inntinneach na tùsairean a chràdh. Tha na gillean air am bualadh gu bàs, agus an uairsin bidh salann air a dhòrtadh air an lotan agus a 'dèanamh gearan. Tha, tha e uamhasach duilich.
  Agus nuair a bhios iad cuideachd a 'cleachdadh uèir teth. Tha sin ga fhàgail tòrr nas gort.
  Agus tha na Nadsaidhean air Makhachkala a ghabhail mu thràth. Agus tha iad a 'gluasad gu crìochan Azerbaijan. Agus chuairtich iad mu thràth agus chuir iad bacadh air Yerevan. Agus tha iad a" stoirmeadh eu-dòchas Batumi leis a h-uile càil. Agus tha e ionnsaigheach.
  Cha mhòr nach do chaochail Marshal Rokossovsky e fhèin. Bhathar a 'faireachdainn gu robh na saighdearan Sòbhieteach fo chuideam agus a' tuiteam às a chèile. Tha an àireamh de ghèilleadh agus luchd-trèigsinn a 'fàs. Agus bidh mòran phìleatan a" fàs trom-inntinn.
  Ged a tha Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova fhathast a 'seachnadh a' chùis. Bidh na nigheanan a 'sabaid gu gaisgeil agus gu cruaidh.
  Ron t-sabaid, leig Anastasia dheth a dhreuchd le triùir ghillean gus cumhachd cosmaigeach iongantach a chruinneachadh ann fhèin.
  Agus dha-rìribh cosgais calpa. Agus leagamaid gu cruaidh an naimhdean sìos.
  Agus fhad 'sa bhios tu a' cleachdadh òrdagan lom.
  Agus dh"èigh i air mullach a sgamhanan:
  - Tha mi nam fìor churaidh na cruinne!
  Agus mar le sàil rùisgte brùth e air an luamhan.
  Tha Akulina Orlova cuideachd na stalcair eu-dòchasach ann am blàr. Agus a" cleachdadh òrdagan rùisgte, bidh e a" pronnadh itealain Wehrmacht.
  An seo loisg i sìos an ME-109 K. 'S dòcha gu bheil an inneal seo seann-fhasanta mar-thà, ach tha e air a bhith beò tro shreath de dh'atharrachaidhean. Agus air an sin faodaidh tu sabaid gu soirbheachail.
  Sheinn Akulina Orlova, ag obair le fearg fiadhaich:
  - Beannachd leat co-chomunn mòr ! Thèid a" chùis a dhèanamh air Faisisteachd!
  Agus a-rithist le sàil lom, ach mar a bhrùthas e.
  Seo cuid de nigheanan seòlta.
  Ach feachdan glè neo-ionann ann an Caucasus. Ged a thathas a" creidsinn gur e iolairean a th" ann an fir uile. Ach chan urrainn dha duine seasamh an aghaidh boireannach Ruiseanach.
  Agus tha na gaisgich cho ionnsaigheach agus fionnar. Tha plèanaichean a' losgadh a dh'aindeoin cho math 's a tha iad.
  Sheinn Akulina Orlova:
  Cearcall grèine...
  Agus leag e sìos an nàmhaid le cuideachadh bho òrdagan lom.
  Lean Anastasia Vedmakova, a" putadh na putanan le a nipples scarlet agus a" gnogadh thairis air na Nadsaidhean:
  Tha na Gearmailtich mun cuairt...
  Rinn Akulina squeak, a 'gearradh dheth plèana Gearmailteach eile:
  - Chaidh Hitler gu fiosrachadh!
  Thuit Anastasia airson na Nadsaidhean a" leantainn:
  thuit e ann an toll...
  Rinn Akulina, a 'losgadh gu ceart, gàire:
  - Bhris mi mo chas ...
  Loisg Vedmakova gu dian agus gu ceart, thug e fa-near:
  - Agus thuirt soraidh slàn!
  Agus bha na nigheanan a" beucaich ann an sèist:
  - Biodh bhodca,
  isbean agus sgadan ann an-còmhnaidh ...
  Cucumbers tomato,
  Sin deireadh Hitler!
  Thuirt Akulina, a-rithist a" cur tiodhlac bàis gu na Nadsaidhean:
  - Gu fìrinneach, feumaidh tu seinn; Tha Rommel a" tighinn gu crìch!
  Dh'aontaich Vedmakova, ag amas air canan le sligean adhair le a corragan lom:
  - Gu dearbh - tha Hitler mar-thà na ìre seachad!
  Far nach eil buaidh phearsanta aig Rommel-Hitler, tha na saighdearan Sòbhieteach a' feuchainn ri strì a chur air dòigh ann an dòigh air choireigin. Ach tha e uamhasach duilich. Ach tha iad fhathast a 'dèanamh a h-uile dad comasach agus do-dhèanta.
  Agus bidh a" chlann a" sabaid cuideachd. Agus bidh na tùsairean a 'dol a-steach don bhlàr. A choinnicheas ris an nàmhaid le cocktails Molotov, agus seallaidhean bho ghunnaichean.
  Balaich is caileagan, air am magadh agus air an sgrìobadh mar a bha iad an-còmhnaidh ann am blàr. Agus bidh iad a 'sabaid gu gaisgeil agus gu fìor eu-dòchasach.
  Cia mheud den chloinn aca a tha a 'bàsachadh agus a tha air am fàgail às a chèile.
  Dhìrich na pìleatan Gearmailteach Gertrude agus Adala, a 'slaodadh an casan lom, a-steach do XE-328 le dà sheata, a-steach do inneal jet - is e uilebheist a tha seo le deich canain adhair.
  Bha an t-uisge dìreach air a dhol seachad agus dh" fhàg na caileagan comharran eireachdail, glè shoilleir de an casan rùisgte.
  Bha iad cho tarraingeach is gun do chuir na deugairean a bha a" frithealadh air an raon-adhair gu sanntach a-mach na lorgan-coise lom le an sùilean, agus thòisich eadhon na balaich a" dol suas foirfeachd. San fharsaingeachd, bha mòran phìleatan ann - sheall an t-sabaid gu bheil boireannaich, fo chumhachan co-ionann, dà uair nas àirde na fir. Agus tha sin a 'ciallachadh gu bheil iad èifeachdach. Agus Hitler-Rommel, no an àite Field Marshal Fuhrer, gu dearbh, chan eil leithid de dhuine a 'faireachdainn duilich airson duine sam bith.
  Anns an Treas Reich fhèin, chaidh polygamy a thoirt a-steach gu h-oifigeil - a 'chòir air ceathrar mhnathan. Tha seo gu math practaigeach. Ach chan eil e ro fhreagarrach ri traidiseanan Crìosdail. Chan iongnadh gu bheil faisisteachd a" coimhead airson cruth ùr de chreideamh. Tha Marasgal Fuhrer-Field a 'cumail a-mach gur e monotheism a th' ann, ach cho sònraichte - le pantheon de dhiathan pàganach, seann Ghearmailteach. Gun teagamh, tha Hitler-Rommel e fhèin anns a" phantheon seo air a chuir os cionn a h-uile càil mar theachdaire agus teachdaire an Dia as àirde.
  Mar sin is toil leis an Fuhrer, gu dearbh, a bhith ga àiteachadh fhèin gu mòr.
  Bidh Gertrude agus Adala a" cur air bhog an itealan ionnsaigh ioma-adhbhar aca a-steach do na speuran, a dh" fhaodas pàirt a bhith aig trodaiche cuideachd.
  Tha gaisgich gu math misneachail. Chan eil itealain jet aig na Ruiseanaich, agus chan eil e coltach gum bi iad comasach air seasamh an aghaidh marbhadh tìgearan nan speur.
  Dh'èigh Gertrude:
  - Tha mi nam ridire de shruth a tha a" losgadh ...
  Dhearbh Adala gu dealasach, a" rùisg a fiaclan:
  - Agus bheir mi sùil air a h-uile duine!
  Rinn na caileagan gàire. Bhrùth iad an sàilean rùisgte air na peadalan, agus shnìomh iad an itealan ionnsaigh jet.
  Bha e fhathast dorcha, ach bha sreath de sholas a" nochdadh san ear mu thràth. Bha na caileagan a' feadalaich... Bha farsaingeachdan na Ruis mu thràth a' seòladh fodha. Bha na bana-ghaisgich a" gàireachdainn agus a" gàireachdainn air a chèile. Tha iad cho eireachdail agus cho breagha.
  Agus casruisgte, gu dearbh, gun a bhith a 'cur dragh ort fhèin le rud cho neo-riatanach dha nighean ann an cogadh mar bhrògan.
  Agus tha an cugallachd anns an itealan a 'meudachadh iomadh uair thairis.
  An seo bidh càraichean Sobhietach a" falbh thuca. Is dòcha gur e an sgriubha Yak-9 an inneal as mòr-thoradh am measg na fiosan as ùire. Gun a bhith ro armachd, ach gu ìre mhath saor agus le glè bheag de armachd. MIG-5, nas luaithe, le gunnaichean inneal. Tha MIG-3 na mhodail nas tràithe. Is dòcha gur e LAGG-7 an t-eun as luaithe agus as armaichte. Anns an atharrachadh as ùire, tha uimhir ri trì canain 20-mm ann.
  Ach tha iad sin uile nan innealan air an stiùireadh le propeller - cha deach itealain jet a chruthachadh. Agus tha na Gearmailtich a" faireachdainn gu math misneachail.
  Bidh Gertrude a" losgadh deich canain adhair. Bhuail iad 30mm agus dà ghunna 37mm. Bidh iad a" reubadh mar chuairtean teine tro itealan Sòbhieteach. Ach, bidh na pìleatan dearga a" feuchainn ri lorg agus a dhol don earball.
  Tha Adala a" gluasad aig an àm seo. Chan urrainn dhut càr Gearmailteach a thoirt air adhart, ach tha e duilich faighinn a-steach do na h-earbaill. Airson saighdearan an USSR, chan eil dùil ris an ionnsaigh. Chaidh gunnaichean anti-itealain a chuir air bhog mu thràth. Bidh sligean spreadhaidh a" deàrrsadh san dorchadas.
  Tha na Gearmailtich a 'faighinn eòlas air iomagain shònraichte. Bha e coltach gu robh iad air uimhir fhaicinn mar-thà nach biodh iongnadh ort le rud sam bith, ach ... Tha pìleatan Sòbhieteach treun agus chan eil eagal orra mu chall. Chan eil dad airson eagal a chuir orra. Ach chan eil eòlas gu leòr. Bidh am plèana Gearmailteach gu furasta a 'tighinn a-mach às an dàibheadh agus a' losgadh sìos an càr Sòbhieteach. A 'briseadh fear eile gu pìosan.
  Tha cumhachd armachd Gearmailteach fìor mhath. Is e seo pàirt anns a bheil buannachd mhòr aig Fritz thairis air an Ruis. Ach tha astar nan Nadsaidhean uamhasach.
  Bidh Adala a 'luathachadh agus a' briseadh air adhart. Agus bidh Gertrude a" losgadh rocaidean air an nàmhaid. Gheibhear comhairle leis na fiaclan. Tha cuid de armachd ag amas air teas no fuaim.
  Tha Adala ag èigheach:
  Cha mharbh iad sinn!
  Bidh na caileagan a' snìomh an càr aca... Bidh iad a' feuchainn ri bhith fionnar. Agus an uairsin bidh trodaiche Sòbhieteach a' reubadh itealan ionnsaigh jet Gearmailteach faisg air làimh. Agus mar a thòisicheas e ri reubadh, agus a 'sgoltadh. An dà chuid adhair agus adhair.
  Thuirt Gertrude:
  - Bàs borb !
  Bha na gaisgich gu soilleir troimh-a-chèile, agus faodar an ramadh mar sin.
  Tha tancaichean a" gluasad chun na crìche. An sgioba uirsgeulach Gerda, Charlotte, Cairistìona agus Magda.
  Chaidh aig ceathrar ghaisgich air iad fhèin a chòmhdach le glòir le bhith a 'sabaid an dà chuid na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich. Rè an nàimhdeas ri Ameireagaidh, rinn na bòidhchead maighstireachd air tanca Panther-2. Chan e droch chàr a th" ann, nas fheàrr na na Shermans an dà chuid ann an armachd agus ann an armachd aghaidh. An dèidh sin "Pershing" cha mhòr nach robh ùine airson cogadh a dhèanamh. Tha, agus chan eil e na cho-fharpaiseach airson an "Panther" -2.
  An uairsin choisinn na ceithir nigheanan an glòir uirsgeulach. Ged a thòisich iad gu coitcheann air an t-slighe ghlòrmhor aca anns a' chiad dà fhichead bliadhna. Chuir Himmler ìmpidh air an Fuhrer buidhnean-chatha boireannaich fheuchainn ann am batail, bho Aryans air an trèanadh gu sònraichte.
  Sheall an t-sabaid nach eil boireannaich idir nan ceangal lag agus gu bheil fios aca mar a bu chòir dhaibh sabaid gu math. Agus aig an aon àm a 'giùlain nas lugha de chall na fir. Bha na gaisgich cuideachd a" sabaid anns na saighdearan-coise, a" slaodadh an casan rùisgte air gainmheach teth Fàsach an Sahara. Agus rinn e smachd air na tancaichean. An dèidh deuchainn a dhèanamh air an "Tiger", ann am batail le Breatainn.
  Ach, tha caileagan Sòbhieteach air an SU-100 cuideachd a 'sabaid gu math.
  Ged a tha coltas gu bheil suidheachadh na Ruis gun dòchas. Ach tha na gaisgich, còmhla ri Ealasaid, a 'sabaid mar iolairean.
  Bidh Ekaterina a" bruthadh an luamhan le a òrdagan rùisgte. A" cur projectile a tha a" tolladh a" chàr Nadsaidheach E-50 a-steach don taobh agus a" rughadh:
  - Air son a' chomuinn mhoir dearg agus chorrach !
  Bhuail Elena an canan cuideachd le bhith a" cleachdadh a cas lom, mhìn. Bhuail i gu ceart an tanca nàmhaid.
  Rinn an nighean gàire:
  - Airson mo Ruis àlainn!
  Thuirt Euphrasia gu làidir, a 'stiùireadh teine le deagh amas:
  - Glòir don dùthaich againn!
  Agus bidh e cuideachd a" cleachdadh chasan rùisgte, chiseled.
  Tha an inneal Sòbhieteach gu math làidir agus a 'sabaid. Agus tha e a" losgadh gu math.
  Tha an SU-100 comasach air an E-50 a thoirt a-steach don taobh. Ach bidh na caileagan eadhon a 'briseadh tro a h-aghaidh, a' faighinn a-steach gu tàladh no deireadh-gu-deireadh. Agus gheàrr iad tro mheatailt.
  Loisg Ealasaid air an nàmhaid, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Agus rinn e gàire:
  - Bhon t-sruth gorm ...
  Loisg Ekaterina cuideachd, an turas seo a" putadh an luamhan le a nipple scarlet agus a "fuarachadh:
  Tha an abhainn a' tòiseachadh...
  Chuir Elena, a 'gàireachdainn gu làidir agus a' sgàineadh, a-mach:
  Uill, tha an càirdeas a 'tòiseachadh ...
  Agus bhrùth i cuideachd an luamhan le a sàil rùisgte.
  Cho-èignich Euphrasia, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Le gàire!
  Tha na caileagan ag obair air an SU-100 gu math gnìomhach. Agus sgrios uidheamachd nàmhaid.
  Agus air iomall Baku, tha na tùsairean a" cladhach trainnsichean. Tha balaich de dhiofar nàiseantachdan ann. Gu sònraichte, bidh mòran de chinn soilleir a "frasadh. Tha clann dearg is dubh is fionn ann.
  Tha aon rud gan aonachadh: creideamh ann am buaidh co-mhaoineas agus cas-rùisgte. Tha e soilleir nach eil brògan aig a h-uile duine aig àm a 'chogaidh, agus mar sin, mar chomharradh air dìlseachd, bidh a' chlann air fad a 'lasadh an sàilean lom, cruinn. Tha geamhradh ann an Transcaucasia gu math tlàth, agus nuair a bhios tu a 'gluasad agus ag obair le sluasaidean, chan eil an fhuar cho uamhasach.
  Bidh clann ag obair le dealas, agus a" seinn:
  Togaibh teintean, oidhcheannan gorma,
  Tha sinn nar tùsairean - clann luchd-obrach ...
  Tha linn nam bliadhnaichean aotrom a" tighinn dlùth,
  Gairm nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Gairm nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  . CAIBIDEIL #5
  Agus an seo thig an inneal-rabhaidh a-rithist. Bidh balaich is caileagan a" leum gu bonn an trench. Agus tha sligean mu thràth a 'tòiseachadh a' spreadhadh bho shuas: tha làmhachas nàmhaid ag obair.
  Dh"fhaighnich Pashka dha Masha:
  - Uill, a bheil thu a 'smaoineachadh gum mair sinn beò?
  Fhreagair an nighean le misneachd:
  - Cuiridh sinn an aghaidh co-dhiù aon uair, anns an uair as duilghe!
  Thug Pioneer Sasha fa-near gu loidsigeach:
  Tha ar gaisgeachd do-chreidsinneach.
  Chuir am balach bonn lom air na clachan. Chithear gun do lìon am balach e fhèin le calluses cruaidh.
  Thuirt an nighean Tamara:
  Bidh sinn a 'sabaid gun eagal
  Bidh sinn air ar gearradh chan e ceum air ais ...
  Biodh an lèine bog le fuil -
  Barrachd nàimhdean, tionndaidh an ridire gu ifrinn!
  Thug am balach Ruslan, tùsaire le falt dubh, fa-near:
  Thig linntean seachad, thig linn,
  Anns nach bi fulangas agus breugan ...
  Dèan sabaid airson seo gus an tig an anail mu dheireadh agad -
  Dèan seirbheis do dhùthaich mhàthaireil, thusa bhon chridhe!
  Am balach Oleg, caol agus bàn, chirped, rannan:
  Cha searg am fear-faire,
  Sùil air seabhag, iolaire...
  Tha guth an t-sluaigh gu leir -
  Crathaidh an uisge-beatha an nathair!
  
  Stalin a ' fuireach na mo chridhe
  Gus nach aithne dhuinn bròn,
  Dh" fhosgail e an doras don fhànais
  Bha na reultan a" deàrrsadh os ar cionn!
  
  Tha mi a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  A" lasadh na slighe airson co-mhaoineas!
  Rinn na balaich agus na caileagan moladh ann an aonadh.
  Ach a-nis tha itealain ionnsaigh jet mu thràth ag itealaich agus a" leigeil bhomaichean. Agus is e inntrigeadh ionnsaigheach a tha seo.
  Thog Oleg agus Sasha slingshot agus chuir iad tiodhlac bàis air bhog. Agus chaidh am baraille a bhualadh le itealan ionnsaigh Nadsaidheach.
  Sheinn an nighean Natasha:
  - Chan eil an Komsomol a-mhàin aois,
  Is e Komsomol an dàn dhomh!
  Bheir mi buaidh air àite, tha mi a" creidsinn
  Bi beò gu bràth!
  Fhreagair Ahmed, balach tùsaire à Azerbaijan, le gàire:
  - Chan eil thu fhathast nad bhall Komsomol Natasha!
  Chuir an nighean gu feargach a cas-rùisgte air agus fhreagair i le guth binn;
  Ri taobh nan athraichean, le òran sunndach,
  Tha sinn a" seasamh airson an Komsomol...
  Tha linn nam bliadhnaichean aotrom a" tighinn dlùth,
  Glaodh nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Glaodh nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Chuir Oleg cuideachd stampa air a chas rùisgte, leanabhach agus air a ghlùinean:
  Bidh òrd nas làidire a" brùthadh am proletarian,
  Bho làmh titanium a" pronnadh a" chuing ...
  Seinnidh sinn mìle arias do ar Tìr-mòr,
  Agus solas airson an ama ri teachd, math!
  Tha clann toilichte. Agus gu dearbh, chaidh na Gearmailtich a bhomadh, agus cha d 'fhuair ach aon nighean criomag anns an t-sàil lom, cruinn, pinc aice.
  Rinn Pioneer sgreuchail, ach an uairsin shèid a bilean.
  Agus mar sin dh"ullaich iad an ionnsaigh a chuir air ais. Agus tha tancaichean ann mu thràth leis na Nadsaidhean. Tha E-100an làidir a" gluasad. A leithid innealan cumhachdach agus cunnartach.
  Tha leithid de dhìon aca. Sin nach fhaigh thu troimhe bho cheàrn sam bith. Chan urrainn dhut a bhualadh bho dìreach aon cheàrn. Is e an aon chothrom na slighean a bhriseadh.
  Tha clann deiseil airson sabaid, agus a 'crathadh an casan rùisgte. An seo tha iad air uèir a" putadh pacaidean le stuthan-spreadhaidh dachaigh fo shlighean nan Nadsaidhean. Bidh e ag obair agus a" sgrios rolairean tancaichean arm Rommel.
  Agus tha e a" coimhead uamhasach.
  Tha Sasha a" caoineadh:
  - Glòir do chomunn !
  Bidh am balach Pashka a" losgadh le Oleg bho slingshot agus squeals:
  - Glòir do na tùsairean!
  Bidh am balach Ruslan, còmhla ris an nighean Sufir, a 'slaodadh mèinn fon Ghearmailtis le uèir agus ag èigheach:
  - Glòir don USSR!
  Tha clann à Azerbaijan agus balaich Ruiseanach a" sabaid. Tùsairean tana, tana, cas-rùisgte an aghaidh armada mòr de thancaichean.
  Bidh an nighean Tamara a" stobadh a cas eireachdail, beag, cas-rùisgte agus ag ràdh:
  - Glòir dhan Ruis!
  Tha am Pioneer Ahmet a" dearbhadh fhad "s a tha e a" losgadh air an nàmhaid:
  - Tha sinn nar teaghlach càirdeil còmhla!
  Tha am balach Ramzan, Azerbaijani dearg, a 'dearbhadh, a' leagail càr:
  - O 'n fhocal tha sinn ceud mile I !
  Tha a" chlann càirdeil... Seo an nighean Armenian Azatuhi, a bhios cuideachd gu seòlta a" gluasad a" phacaid spreadhaidh fon bhrat-ùrlair faisisteach le cuideachadh bho uèir, agus a" squeaks:
  - Tha an USSR na theaghlach de dhaoine!
  Tha nighean Armenian eile Aghas ag ràdh:
  - Na bi a 'lùbadh gu faisisteachd:
  Agus tharraing an nighean an uèir le a òrdagan rùisgte. Tha falt bàn aig mòran de chloinn Azerbaijani agus Armenia agus chan eil iad eadar-dhealaichte bho chlann Slavic, agus tha mòran dhiubh sin cuideachd. Ge bith cò a dh'fhàg na Gearmailtich air falbh, thuinich teaghlaichean Ruiseanach eile ann an Azerbaijan eadhon fo na tsars.
  Tha mòran Slavs ann an Caucasus. Tòrr de chàraidean measgaichte. Tha, agus mar as trice bidh falt nas aotroime aig clann na am pàrantan. Agus chaidh na gillean Slavic a tanachadh gus nach urrainn dhut innse dhaibh bho mhuinntir an àite. A bharrachd air an sin, mar as trice tha clann nas coltaiche ri inbhich.
  Mar sin tha am buidheann-chatha Sòbhieteach eadar-nàiseanta de bhalaich is nigheanan a 'sabaid, agus tha iad uile aonaichte, agus glè choltach. Bidh na sàilean lom aca a" lasadh nuair a ghluaiseas iad.
  Agus bidh clann aislingean a 'cur thiodhlacan bàis. Bidh Shamil agus Seryozhka, an dà chuid balach tùsail, a 'tarraing an uèir. Agus a-nis tha an E-50 Gearmailteach a 'stad le bratag briste.
  Bidh na balaich a" seinn còmhla:
  Aonadh do-sheachanta, poblachd an-asgaidh,
  Cha b" e feachd brùideil a bh" ann, chan e eagal a chruinnich ...
  Agus toil mhaith nan daoine soillseacha,
  Agus càirdeas agus adhbhar, agus misneachd ann an aislingean!
  Agus tha a" chlann toilichte. Bidh iad a 'gàireachdainn le fiaclan geal, eadhon. Agus tha iad toilichte, ged a tha iad ann an cunnart bàis.
  Agus tha na Gearmailtich a" goil. Bidh tancaichean millte a" losgadh an canain agus na gunnaichean-inneal scribble.
  Tha cuid de charbadan Gearmailteach uidheamaichte le lannsaichean grenade agus tha iad gu math cunnartach.
  Tharraing am balach Maksimka agus an nighean Zara à Azerbaijan, agus iad a" lùbadh air an casan casruisgte, mèinn suas fon nàmhaid agus leag iad a-mach am mastodon faisisteach.
  Agus dh"èigh iad aig mullach an sgamhanan:
  - Airson an USSR!
  Tha a" chlann cho èibhinn.
  Bidh luchd-tòiseachaidh Abbas agus Vladimir cuideachd a 'cleachdadh armachd. Anns a 'chùis seo, bidh an catapult agus a' briseadh a 'bhratag E-75 gu na Nadsaidhean. An uairsin sheinn na balaich:
  - Air son mòrachd a' phlanaid fo chòmhdach a' chomuinn !
  Tha Oleg agus Abdula cuideachd nan tùsairean ann an diofar dhùthchannan, ach le aon chridhe, bidh iad cuideachd a 'cur air bhog stuthan spreadhaidh. Bidh iad a" bualadh air an E-100 agus a" seinn ...
  Dh" fhosgail sinn a" phlanaid do na dùthchannan,
  An t-slighe gu àite, gu saoghal neo-fhaicsinneach ...
  Seinnear gniomharan gaisgeil -
  Gus sgarfa a" bhàis a dhubhadh às gu bràth!
  
  Fo bhratach naomh na Ruis,
  Ann an sìth, càirdeas, sonas agus gaol ...
  Bidh sluagh na talmhainn uile nas toilichte,
  Cuiridh dorchadas ifrinn air falbh air fad !
  A" sabaid clann an seo...
  Tharraing Abdurrahman agus Svetlana, balach à Azerbaijani agus nighean à Belarus, sreang ri chèile agus leag iad a-mach tanca faisisteach. Agus sheinn iad:
  - Ainm mòr na Ruis naomh,
  A" deàrrsadh air feadh an t-saoghail - mar ghath grèine ...
  Tha mi creidsinn ann an aonachd gum fàs sinn nas toilichte,
  Leig dhuinn sealltainn dha na daoine an t-slighe cheart!
  Tha clann glè ghaisgeil. Agus bha na Nadsaidhean dìreach air an uabhasachadh le strì cho làidir agus cho fiadhaich.
  'S e tùsaire a th' ann an Abudurrahman, fhuair e criomag anns an aona rùisgte aige. Thruail e uachdar cas leanaibh a bha air a chleachdadh.
  Rinn am balach tàir air:
  - Agus tha e gam ghortachadh!
  Bhuail Svetlana cuideachd anns an t-sàil chruinn, agus sgrìob i a gualainn. Ach rinn an nighean tàir air:
  - Na bris na Pioneers!
  Chrath Azim agus Kolka an càr Gearmailteach cuideachd.
  Sheinn na balaich le sreang agus sheinn iad:
  Chaidh an nàmhaid treun air an oilbheum,
  Ach tha mi a" creidsinn nach tèid e sìos, na daoine Sobhietach ...
  Tha an nàmhaid a" feitheamh ri call is dearmad,
  Agus bidh glòir na Ruis a 'fàs nas làidire!
  Tha an nàmhaid a 'feitheamh: buaidh agus dearmad,
  Agus bidh glòir na Ruis a 'fàs nas làidire!
  Tha clann treun agus chan eil iad a 'lùbadh. Agus tha iad airson a bhuannachadh. Agus bidh iad a" seinn agus a" sabaid.
  Tha na Gearmailtich a" fulang call mòr. Fìor, sa mhòr-chuid tha slighean briste agus rolairean aca. Agus chan eil e marbhtach.
  Na bu mhiosa dha na tùsairean a chaidh a ghlacadh nam prìosanaich.
  Chaidh am balach Abdulhamid, nuair a chaidh a ghlacadh na phrìosanach, a chuir air an raca leis na Nadsaidhean. Chuir iad casan rùisgte an neach-tòiseachaidh a-steach don bhloc, agus thòisich iad air cuideaman a chrochadh air na dubhan. Agus an uairsin las e an teine. Agus bha sàilean rùisgte a" ghille air an reubadh le teine. Agus thuit cuip air a dhruim. Bhuail iad mi airson ùine mhòr. Agus an uairsin thòisich na Nadsaidhean air na h-asnaichean a bhriseadh le clobhaichean dearga.
  Am balach, a" bàsachadh fo chràdh, nuair a bhuail iarann a aisnean, dearg bhon teas, e, a" seinn:
  Tha Berlin cha mhòr fo ar riaghladh,
  Tro phrosbaig chì sinn an Reichstag damnaichte ...
  Tha mi 'n dochas gu 'm bi sith agus sonas gu luath ;
  Air an toir mi cunntas anns na dàin agam!
  
  Dh" fhosgail an Ruis co-mhaoineas don t-saoghal,
  Thàinig i gu bhith na theaghlach don h-uile duine.
  Ach chuir an Wehrmacht sròn muice oirnn,
  Agus a‑nis tha an fhuil a" frasadh o na speuran mar fhuaran!
  
  Na dhìochuimhnich am Fuhrer leinn le tubaist,
  Bha mi airson fearann agus tràillean fhaighinn!
  Chaidh Faisisteachd le iomairt glè fhada -
  Agus seo fìor throm-laighe, aislingean ifrinn!
  
  Balach simplidh, balach casruisgte,
  Cheangail ceangal dearg o chionn ghoirid.
  Bha e airson an saoghal a thogail e fhèin gun Dia,
  Ach gu h-obann sprèadh napalm bho na speuran!
  
  B" fheudar dhomh ruith chun aghaidh, bha sinn AWOL,
  Chan eil duine airson a leithid de dhaoine òga a ghabhail!
  Ach rinn am balach ann an raidhfil e,
  Thionndaidh slighe nan athraichean a-mach gu bhith airidh!
  
  Shabaid e far an robh araon seòlta agus neart,
  Agus tha laigse searbh cuideachd, alas ...
  Bha aig companaich ri uaighean a chladhach
  A 'planadh chisteachan-giuthais anns an reothadh!
  
  'S fear-tòiseachaidh mi nis cleachdte ri fulangas,
  Chaidh e gu taisgealadh casruisgte, chrùb an t-sneachda.
  Theagamh peanas air son mi-chreidimh,
  Nach robh mi airson eòlas fhaighinn air Iosa!
  
  Ach dè na trì uairean a thìde de Golgotha?
  Tha còrr is trì bliadhna de chogadh air a dhol seachad!
  Ann am baile sam bith, bidh banntraichean a' caoineadh gu goirt,
  Cionnus a bhàsaich na mic ann an cladh na dùthcha !
  
  Mhair mi, fhuair mi clisgeadh, leòn le peilear,
  Ach gu fortanach dh" fhan e air a chasan!
  Gu h-onarach thill sinn na fiachan dhan Ghearmailt,
  Tha am faisisteachd sin air a phronnadh gu duslach leinn!
  
  Tha mi air aibachadh, ach fhathast am bhalach,
  Cha do bhris an mustache troimhe, ach mar-thà titan!
  Seadh, inbheach, agus 's dòcha fiù 's cus,
  Às deidh na h-uile, dh'fhàs an cridhe cruaidh mar mheatailt!
  
  An duais as àirde aig Hero Star -
  Stalin fhèin, creid mi, thug e seachad e!
  Thuirt e: feumar eisimpleir a ghabhail bho dhaoine mar thusa,
  Tha an luchd-sabaid a" cruthachadh iuchraichean nan dorsan gu Eden!
  
  Ach a nis cuir sios an raidhfil treun,
  Gabh thusa, a" phincers, òrd agus obraich!
  Tog bàta-siùil agus bàta a-mach à fiodh
  Agus cruthaich plèana gus am bi an t-eun ag itealaich suas!
  Agus a-nis tha na ceithir air eadhon nas cumhachdaiche agus nas foirfe fhaighinn "E" -50 no "Panther" -3, air a chomharrachadh le armachd làidir agus dìon.
  Bha na gaisgich a" faireachdainn glè mhisneachail. Is e smachd an tanca an fheadhainn as ùire le joysticks. An càr as ùire. Fiù 's an einnsean gas roth-uidheam. Ach tha tòrr "Panther" -2 ann cuideachd. Chan eil trithead "s a ceithir de ìre sam bith co-chosmhail ri inneal mar sin.
  Bha Gerda na shuidhe ann an cathair-armachd. Bha i na bikini. Tha nigheanan mu thràth cleachdte ri bhith a" sabaid leth-rùisgte. Loisg gaineamh theth an fhàsaich an casan rùisgte, thog molagan nam beann am buinn rùisgte. Ach cha do bhris na gaisgich idir agus cha do chuir iad a-steach iad gu pùdar.
  Bha ceannard na sgioba, a fhuair mòran dhuaisean, ag ràdh:
  - Agus a-nis tha an Ruis nar n-aghaidh! Tha tachartasan is buadhan ùra a" feitheamh!
  Chrath i a ceann geal mar shneachda. Blonde nàdarra, glè bhrèagha agus tana.
  Rinn Charlotte gàire.
  Bha falt copar-dearg air a" chaileig seo a loisg mar lasair. Cuideachd bòidhchead, le tan umha. Ann am bikini, tana, fèitheach. Le casan rùisgte, stomping air gainmheach teth agus clachan biorach.
  Thuirt an diabhal teine:
  - Is dòcha gur e na Ruiseanaich an luchd-dùbhlain as fanaid againn!
  Thog Cairistìona a guth. Tha a falt buidhe-copaidh, cuideachd a 'losgadh mar lasair, ach le dath òir. Agus an aon tan, fèithean, agus bòidhchead. Aghaidh brìoghmhor agus aig an aon àm socair. Agus bikini. Casan a tha air stampadh airson mìltean air uachdar cruaidh agus losgaidh, ach nach do chaill an gràs agus na loidhnichean rèidh. Tha òrdagan lom air an gearradh gu grinn agus gu math sùbailte.
  Dh"fhaighnich an nighean ruadh:
  - Carson a tha thu a 'smaoineachadh sin?
  Fhreagair Magda air a son. Tha falt geal-òr air a" chaileig seo, fionn meala. Glè bhrèagha, fèitheach, le aodann brìoghmhor, agus sùilean sapphire-emerald. Tha na casan air an cruadhachadh cuideachd, le sàilean cruinn agus òrdagan dìreach. Is dòcha gu bheil an t-aodann as tairgse aig Magda, cha mhòr ciùin, a dh'aindeoin a smiogaid misneachail. Tha Gerda, mar eisimpleir, a 'coimhead nas cruaidhe. Tha Cairistìona rud beag nas buige, agus chan eil i cho bochd 's a tha i ri bana-bhuidseach Charlotte.
  Thuirt Magda:
  - Tha siostam totalitarian aca mar an tè againn. Mar sin tha iad nas cruaidhe!
  Rinn Gerda gàire agus fhreagair e:
  - Tha tancaichean Sòbhieteach nan cruinneachadh de mheatailt sgudail. Cha bu chòir eagal a bhith oirnn romhpa!
  Fhreagair Magda gu socair:
  - Anns an t-sreath KV, tha e làn de mastodons. Gu sònraichte KV9.
  Rinn na nigheanan gàire. B 'e "sàr-obair" a bh' anns an tanca mu dheireadh - an inneal as truime le trì gunnaichean: dà 152-mm agus aon 122, le cuideam trì ceud tunna, agus armachd aghaidh 200 mm. Aon de na modailean as neo-shoirbheachail ann an togail tanca. Cha robh e comasach a leithid de tanca a ghiùlan idir. Agus tha an càr dìreach na chaitheamh airgid! Chaidh an KV-10 a-steach don t-sreath cuideachd - inneal le trì gunnaichean 107 mm agus cuideam dà cheud tunna, seòrsa de sgrios tanca.
  Chan e am beachd as fheàrr dà ghunna a chuir air an tanca. Agus eadhon barrachd air trì. An seo, gu dearbh, Stalin sheall tyranny. Agus chuir e bacadh mòr air an dùthaich. Ach, chaidh tanca bhon t-sreath Isov a leasachadh cuideachd. Ach cuideachd mòr agus trom. Is e an aon eadar-dhealachadh bhon t-sreath KV oidhirp gus an armachd a shuidheachadh aig leathad reusanta. Ach cha do rinn an t-Arm Dearg cogadh, agus mar sin cha do leasaich an dòigh-obrach mòran. Agus cha robh cleachdadh sabaid ann a bhith a" cleachdadh innealan.
  San fharsaingeachd, chleachd na Gearmailtich ceithir bliadhna de dhàil an coimeas ris an fhìor eachdraidh nas torraiche.
  Bhrùth Charlotte, ruadh-ruadh a òrdagan rùisgte air an luing gàirdeachais. Air a losgadh aig buncair na crìche. Bhuail slige 105mm an gunna Sòbhieteach agus thionndaidh e thairis e. Thòisich an seata sabaid ri reubadh, agus chaidh na sligean a spreadhadh.
  Rinn a" bhana-bhuidseach ruadh sgial:
  - 'S e ridire uabhasach a th' annam - air do ghlùinean borb! sguabaidh mi air falbh naimhdean an athar o aghaidh na talmhainn!
  Agus gàire nam fiaclan neamhnaid, agus dealradh nan sùilean emerald. Tha nigheanan dha-rìribh aig an ìre as àirde.
  Rinn Cairistìona gàire agus fhreagair i:
  A-nis bidh mi a 'losgadh!
  Agus cuideachd losgadh air an nàmhaid. Loisg canan Sòbhieteach 76mm. Bhuail an t-slige air mullach leathad an E-50. Agus dh'èirich e às. Bha e dìreach a" glaodhadh ann an cluasan nan nigheanan.
  Bhuail Gerda a casan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Dè an trannsa!
  Agus loisg i fhèin an ath shealladh ... Loisg tancaichean Gearmailteach aig sgìre dhaingnichte nan Sòbhieteach. Bha an E-100 ag obair cuideachd. Thàinig an inneal seo cuideachd a-mach mar thoradh air an Maus. Chan e deagh bheachd a th" ann airson tanca dà-ghunna. Chaidh an E-100 a stad mu thràth.
  An àite sin, thig atharrachaidhean ionnsaigh air an t-sreath "E" a-steach don t-sreath. Ach tha am fear seo fhathast ag obair. Agus a 'losgadh projectiles.
  Bidh Charlotte a 'gàireachdainn gu sgiobalta agus a' crathadh a cas-rùisgte.
  - Is e staid uamhasach a th" ann an cogadh, ach bidh e ga ghlacadh mar gheama!
  Agus loisg an nighean, agus gu math iomchaidh.
  Rug Cairistìona a fiaclan biorach. Tha i na panther feòil-itheach, creachaidh.
  Tha gunnaichean Sòbhieteach a' losgadh, agus air am beulaibh tha raointean mèinn. Tha teletanks Gearmailteach a" gluasad. Agus bidh na bomairean ionnsaigh ag obair le ràimh fiadhaich.
  Bidh puist crìche a" dol timcheall. Chaidh buidhnean Hitler thairis air a" chrìch.
  Thuirt Magda nach robh e ro èibhinn, a' tapadh a cas-rùisgte air an armachd:
  - Bidh sinn a" sguabadh air falbh dìon làidir, ach panicles stàilinn!
  Bhuail na gaisgich air a chèile. Bha dìon nan Sòbhieteach gu math cumhachdach. Gu sònraichte mòran mhionaidean. Agus chuir seo dàil air na Gearmailtich. Ach fhuair iad fhathast gluasad air adhart.
  Bha bomairean ag obair air dreuchdan Sòbhieteach, agus thàinig plèanaichean ionnsaigh bho shuas cuideachd. Ruith a-steach do dhoimhneachd dìon an Airm Dheirg agus TA-400, aon de na h-atharrachaidhean as iongantaiche air na bomairean. Suas ri sia einnseanan, a 'gabhail a-steach feadhainn jet. Agus tha iad a" bomadh agus a" sgrios bailtean-mòra nan Sòbhieteach.
  Thuirt Gerda, a" losgadh, le smirk:
  - Ann am blàr, is beathaichean sinn, ach le inntinn duine!
  Agus air a losgadh a-rithist. Sgrios e canan Sòbhieteach. San fharsaingeachd, is e seo nighean den echelon as àirde. Agus tha e cho cool.
  Loisg an E-50 aig dreuchdan Sòbhieteach, e fhèin cha mhòr gun a bhith air a mhilleadh. Thug armachd leathad a" chàir le stàilinn saimeant deagh ricochets. Cha b' urrainn do shligean Sòbhieteach fiù 's na Gearmailtich a sgrìobadh gu ceart.
  Chuimhnich Cairistìona air deuchainnean an "Tiger". An uairsin b" e seo a" chiad tanca Gearmailteach a chaidh mòr-thoradh. Cha b' urrainn gin de na sligean milleadh a dhèanamh air an Tìgear. Thuit na Breatannaich fo a bhuillean. Ach seo canain a tha seachd troighean deug, air a tholladh air a bheulaibh. An uairsin cha mhòr nach do bhàsaich na nigheanan. Agus bha seo air a chuimhneachadh leis a" ghaisgeach. Dè cho faisg 's a bha iad air a' chailleach thòmach leis an speal, a' faireachdainn a h-anail reòthte.
  Suathadh an nighean i bonn rùisgte an aghaidh na h-oisein. Bha i gu mòr airson leum a-mach às an tanca agus ruith. Tha i na gaisgeach cho dìreach.
  Sheinn Cairistìona le aplomb:
  - Ceò gorm, 's gach àite foill !
  Rinn na gaisgich gàire ... Bha am vidok aca gu math sexy agus erotic.
  Agus dh"obraich an gunna agus loisg e. Cha do smaoinich i eadhon air stad. Chuir a h-uile duine slige às deidh slige. Briseadh suidheachadh nan Sòbhieteach gu bhith na chips agus nam pìosan.
  Chualas oran o na glaodhaich air a chùl ;
  Tha an saighdear daonnan fallain
  Tha an saighdear deiseil airson rud sam bith ...
  Agus duslach mar bho bhrat-ùrlair,
  Tha sinn a 'faighinn a-mach às an rathad!
  Agus na stad
  Agus na atharraich casan -
  Tha ar n-aghaidhean a" deàrrsadh
  Brògan sgoinneil!
  Agus a-rithist tha cumhachd jet bomber a 'tuiteam air suidheachadh nan Sòbhieteach. Agus a-rithist, tha sgrios agus raointean daingnichte gu lèir air an tilgeil suas. Agus bidh na gunnaichean ag itealaich anns a h-uile seòrsa taobh.
  Tha grunn dhusan tanca Gearmailteach a" losgadh aig an aon àm agus a" sgrios a h-uile càil.
  Tha Gerda a" faireachdainn mar Bagheera a-muigh a" sealg. An seo tha a 'chiad loidhne de dhìon Sòbhieteach air a sgrios mu thràth. Ach tha saighdearan an Airm Dheirg fhathast a" snàmh agus a" losgadh air na Gearmailtich.
  Am measg an luchd-sabaid tha tùsairean ann cuideachd. Chaidh Leninists òga gu saor-thoileach a-steach don Arm Dearg. Tha a" mhòr-chuid de na balaich casruisgte agus ann an shorts. Bidh iad gan caitheamh fhèin, fealla-dhà.
  Agus tha tùsairean a" bàsachadh...
  Bha Charlotte, a 'stiùireadh an teine, a' gàireachdainn:
  - Agus na puinndearan, 's e sin an rud, bha an dùthaich uile ag amharc!
  Loisg i air na Ruiseanaich, agus Cairistìona, a" sgròbadh gu puinnseanta:
  - Tha sinn coltach ri seabhagan, ag èirigh suas mar iolairean!
  Agus a-rithist leig i a-mach gàire lasrach. Nigheanan brèagha...
  Ghluais grunn tancaichean Gearmailteach fon talamh. Agus nochd iad ann an cùl na saighdearan Sòbhieteach, ag adhbhrachadh clisgeadh agus sgribble inneal-ghunnaichean. Sheall na Nadsaidhean suas mar mosgìotothan bho throm-laighe.
  Chunnaic E-50 gluasad trithead "s a ceithir tro na optics. Rug Gerda a fiaclan agus thòisich i air am baraille a chomharrachadh. Inneal Sòbhieteach le tùr beag T-34-76 agus gu math gluasadach. Feuch am fear seo agus faigh e. Tha an nighean mar-thà gu math eòlach, ach tha an càr Sòbhieteach fhathast eu-coltach ris an American Sherman.
  Agus tha an astar chun na Ruis faisg air còig cilemeatair.
  Bidh an nighean a" sgrìobadh a sàil rùisgte, bidh Charlotte a" strì eadar a h-òrdagan. Bidh na nigheanan a" gàireachdainn.
  An uairsin bidh Gerda a 'losgadh air a' chàr Ruiseanach. Tha luachair an t-slige gu math faisg, cha mhòr a 'sgrìobadh an armachd ... Ach fhathast seachad. Bidh Gerda a" bualadh a" mheatailt le a dòrn ann an buaireadh.
  Tha Magda ag innse dha a companach:
  - Bhuail thu an corp! Bidh e nas fhasa faighinn ann!
  Bidh Gerda a" dol seachad air an luing gàirdeachais gu Magda agus a" feadaireachd:
  - Mar sin dèan thu fhèin e!
  Sheinn Magda le sunnd:
  - Tha an talamh anns an uinneig, tha an talamh anns an uinneig ... - Thug an nighean an gàirdeachas le a corragan rùisgte agus bhrùth i am putan, a" leantainn oirre a" seinn. - Tha an talamh ri fhaicinn anns a 'phort!
  Agus tha an projectile aice dìreach a 'bualadh air bonn an tanca Sòbhieteach. Bhris an càr agus dhealaich e. Thòisich e air losgadh ... spreadh sligean Sòbhieteach am broinn a 'bhroinn.
  Chrath Magda a corragan rùisgte agus chrom i:
  - Faic mar a fhuair mi e! Agus tha thu ag ràdh ...
  Rinn Charlotte sgadan, a" tilgeil a fangan.
  - Bidh sinn a" bruidhinn a-rithist, ann an diofar chànanan!
  Nochd càraichean ùra Sòbhieteach. Chaidh trithead "s a ceithir an toiseach. Càraichean gluasadach agus iomadach. An uairsin ghluais sinn bhon t-sreath BT. Is e seòrsa de bhratagan-cuibhle seann-fhasanta a tha seo. Bha an T-26s antediluvian cuideachd a 'tighinn air adhart, nach eil comasach air a bhith a' sgrìobadh armachd Gearmailteach. Thàinig HFan nas cumhachdaiche agus nas truime air adhart aig an deireadh. Agus mòran de shaighdearan-coise.
  Rinn Cristina gàire agus gàire:
  Uill, seallaidh sinn iad!
  Dh'fhosgail carbadan Gearmailteach teine bho astar fada, a 'feuchainn ris na saighdearan-coise Sobhietach a phutadh gu làr. Rinn iad sgrios cuideachd air tancaichean agus creutairean beò eile.
  Nochd itealan ionnsaigh Sòbhieteach anns na speuran cuideachd: an Ilys ainmeil. Thug iad ionnsaigh air cruthachadh na Gearmailt. Bha luchd-cogaidh Hitler a" rèiseadh a dh"ionnsaigh iad. B" e fìor dump a bh" ann. Luchd-sabaid Gearmailteach XE-262, gu math siùbhlach agus siùbhlach le comas gluasad. Bidh iad a 'toirt ionnsaigh air teicneòlas Sòbhieteach, a' bruthadh mar iarann.
  Loisg Charlotte a-rithist. Chaidh mi a-steach don BT Sòbhieteach, agus dh'fhàs e:
  - Chan e sgeulachd sìthiche a th' anns an òran seo... Bidh an sgeulachd sìthiche air thoiseach!
  Sguir E-50 agus sheall e an aghaidh ionnsaigh nan Sòbhieteach. Thilg òrdugh neo-eòlach an tèarmann tanca dha-rìribh don mharbhadh. Agus chaidh càraichean Ruiseanach a bhualadh - mar chearcan ann an spìon. Agus chuir iad cath orra gu dian.
  Loisg Gerda urchair, bhris e maoil nan trithead "s a ceithir agus rinn e sgial:
  - Ciod e an Cruithear - ifrinn leòinte !
  Loisg Charlotte cuideachd, às deidh dha an targaid a lorg, ghluais na càraichean Sòbhieteach ann an loidhne dhìreach, agus chaidh aig na caileagan air losgadh. Agus san fharsaingeachd, seo ceithir de na phenomena.
  Sheinn a' chlàrsach dhearg:
  - Bidh am puinnsean againn a" marbhadh a h-uile duine!
  Agus lean na gaisgich a" losgadh, a" giùlan am fiaclan cho làidir agus cho mòr ri eich.
  Chuir Cairistìona tweet le aplomb:
  - Bidh am puinnsean againn a" marbhadh a h-uile duine!
  bhuail Magda na ceithir-ar-fhichead, agus dh'imich i:
  - Seo an toradh againn!
  Dhealaich na caileagan...
  Ach tha bòidhchead Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid. Sgioba Ealasaid air an T-34-85. Nigheanan glè mhisneachail. Agus bidh iad cuideachd a" sabaid casruisgte agus ann am bikini.
  Tha an càr aca a' sabaid an aghaidh nam Panthers Gearmailteach. Tha an carbad seo fhathast ann an seirbheis, ach tha barrachd is barrachd tancaichean ùra den t-sreath E a" tighinn tarsainn.
  Bidh Ealasaid a" losgadh le a òrdagan rùisgte. Bidh e a" tolladh an nàmhaid a-steach don taobh bho astar agus a" squeaks:
  - Glòir do linn Stalin!
  Loisg Ekaterina cuideachd le cuideachadh bho a òrdagan lom agus thuirt i:
  - Nach 'eil a leithid de ghlòir !
  Chuir Elena, an aghaidh, a 'toirt a fiaclan:
  Tha sinn air ar breith airson buannachadh!
  Agus loisg i cuideachd le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte ...
  Aig an aon àm, bha an nighean ag osnaich gu mòr. Chaidh smuaintean mì-thoilichte tro mo cheann. Thòisich an cogadh le buaidh. Bhris na Gearmailtich tro na dìonan agus ghluais iad air adhart le misneachd.
  Theich Elena an uairsin chun an ear. Thuit a brògan às a chèile anns na ciad làithean. Agus b" fheudar dhomh a dhol casruisgte. Agus tha e a 'goirteachadh neo-chleachdadh. Bha casan na h-ìghne uile bruite, brùite, air am bualadh gu h-uamhasach. Agus cha b" urrainn dhi coiseachd gu h-àbhaisteach tuilleadh, ach chaidh i air seachran. Ach a dh'aindeoin seo, ghluais i agus choisich i. Chaill Elena mòran cuideam air an iomairt - aon chraiceann agus cnàmhan. Ach dh'fhàs i tanachadh, agus dh'fhàs a falt fiù 's na bu aotruime an dèidh a bhith a' seargadh sa ghrèin. Agus tha podzhili agus garbh air na buinn rùisgte. Agus ràinig i an loidhne aghaidh agus lean i oirre a" sabaid. Agus bha na blàir fo làn ghluasad a-rithist.
  Bha Elena sa mhòr-chuid a" sabaid anns na saighdearan-coise. Nam measg ghabh pàirt ann an dìon Moscow agus Stalingrad.
  Ach mu thràth air an Kursk Bulge ghluais i gu tanca. An sin, chaidh an ceathrar nighean aca a chruthachadh: Ealasaid, Elena, Catriona, Euphrasia - ceithir "E". Tha na gaisgich dha-rìribh uirsgeulach. A bha a 'sabaid casruisgte agus ann am bikini, eadhon anns an fhuachd, agus thug e Fritz anns na h-adharcan.
  . CAIBIDEIL #6
  Bha an tanca Panther, a choinnich na caileagan air an Kursk Bulge, na charbad fìor chunnartach. Bha e eu-comasach a bualadh air an aghaidh. Agus ghabh i i fhèin fad air falbh. A bharrachd air an sin tha e na losgadh luath.
  Mar sin gus briseadh troimhe, bha agad ri smachd a chumail air an tanca le deagh sgil agus gun a bhith gad bhualadh fhèin.
  Rinn Ealasaid dìreach sin. Ged a loisg i barrachd air a 'ghluasad. Agus chuir i air falbh an tanca Euphrasia.
  Tha e cha mhòr do-dhèanta gluasad bho thrithead "s a ceithir. Ach fhuair na caileagan buaidh. Agus chog iad le mòr mhisneachd.
  Bidh Ekaterina cuideachd a 'losgadh gu math ceart.
  Air an Kursk Bulge, chòmhdaich na caileagan iad fhèin le glòir agus fhuair iad òrdughan.
  Agus a-nis tha rionnag gaisgeach an USSR aig gach fear dhiubh.
  Sin a tha a dhìth air nigheanan! Dìreach gaisgich den chiad ìre!
  Sheinn Catriona:
  Tha mi a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  A" lasadh na slighe airson co-mhaoineas!
  Gu dearbh, is iad sin nigheanan a tha ag adhbhrachadh farmad am measg leannanan. Chan eil e coltach ri Gerda agus an sgioba aice.
  An seo rè an còrr, agus chràdh i fhèin agus a buidheann, gun leisg, am fear-tòiseachaidh.
  An toiseach, chaidh balach trì-deug a thoirt a-mach rùisgte. An uairsin thòisich iad ga bhualadh. Agus an uairsin pròg le snàthadan. A bharrachd air an sin, an toiseach bha na snàthadan fuar, ach an uairsin chaidh an teasachadh air teine.
  Agus tha e dha-rìribh air a ghoirteachadh gu mòr.
  Thruail Charlotte boglach a" bhalaich agus rinn i gàire:
  - Tha mi nam ifrinn de vixen!
  Às deidh sin, thug i slat dearg-theth na làmhan agus thòisich i air buinn rùisgte, beagan garbh a" ghille a losgadh leis. Fhad 's a tha e a' faighinn tlachd às a ghleusan fiadhaich.
  Agus ghabh Cairistìona na clobha agus theas i, thòisich i air òrdagan an luchd-tòiseachaidh a spìonadh na casan rùisgte. Thòisich mi leis a" mheur bheag, ga dhèanamh gu slaodach agus aig an aon àm gu cruaidh. Agus bha corragan an leanaibh a" sgàineadh agus a" briseadh. Agus bha e cho goirt don neach-tòiseachaidh gun do chaill am balach mothachadh grunn thursan.
  Chrath Magda feannag, geal bhon ghath, fo lann a gualainn. Agus nì am balach caoineadh.
  Chràidh iad an tùsaire gu bàs. Agus thionndaidh e a-mach gu robh e dìreach sgoinneil. Agus lean am pianadh.
  Ach, cha do chuir Darth Sidious ùine seachad.
  A bharrachd air a bhith a" losgadh air itealan Sòbhieteach, bha an àireamh a h-aon faisisteach agus Sith dubh cuideachd a" bualadh air targaidean talmhainn.
  Ràinig cinneasachadh tanca T-34-85 na ceudan de charbadan san latha san USSR. Dh'fheuch an t-òrdugh Sòbhieteach ris an àireamh a ghabhail.
  Ach lean an t-sabaid le leuman fiadhaich ann an diofar dhòighean. Bhuail an Sith dubh na carbadan Sòbhieteach le cuairtean itealain agus dealanach.
  Uill, air 18 Màrt, fhuair Sheev Palpatine atharrachadh nas adhartaiche air an X-class ME-262, agus bha an inneal seo gu math iongantach.
  Còig gunnaichean itealain, agus astar còrr air 1100 cilemeatair san uair. Agus sgiathan sguabte.
  Chan eil dòigh ann a bhith an aghaidh a leithid de chumhachd.
  Bidh plèanaichean Sòbhieteach a' tuiteam air a beulaibh agus air an reubadh gu slatan.
  Ach tha an rud as miosa a" tachairt anns na campaichean faisisteach.
  Tha am bracaist seachad, agus thathas gan stiùireadh chun uèirleadh ...
  Tha clann air an lìnigeadh air raon a" chaismeachd, bidh balaich a" chinne-daonna a" feuchainn ri cumail ri chèile, bidh prìosanaich òga a" cumail an cruthachadh a rèir an àirde. Tha iad air an roinn ann am buidhnean a rèir aois agus meud. Tha balaich bho chòig gu sia bliadhna deug a dh'aois, a bharrachd air òigridh bho dhiofar rèisean agus nàiseanan, riochdairean bho dhaoine eile.
  Tha iad air an aonachadh a-mhàin le aodach, no an àite sin, cha mhòr nach eil iad ann, dìreach goirid ghoirid le àireamh comharra air na balaich.
  Tha ìmpireachd an Treas Reich a 'toirt iomradh orra air a' phrionnsapal a bhith a 'bruthadh barrachd bhuannachdan dhaibh fhèin bhon fheadhainn a tha air sgur a bhith air am meas mar shaoranaich! Sàbhalaidhean anns a h-uile càil, air aodach, brògan, ge-tà, cha robh fios aig cuid de bhalaich nam beatha an-asgaidh air brògan.
  Ach le maidean agus cruach rubair air sàilean lom a fhuair iad gu tric. Bidh cinn air an crathadh, a h-uile dà sheachdain bath, far a bheil iad air an sgaldachadh. An uairsin bidh iad a 'crathadh sa bhad le inneal maol, agus an uairsin chan eil mòran air fàs air ais. Bidh na balaich a" caismeachd casruisgte air clachan biorach. Ma tha Oleg Rybachenko cleachdte ri seo agus nach eil a chas garbh a 'faireachdainn pian, an uairsin bidh a' chlann as lugha a 'leagail an sàil agus an corragan lom gus am bi iad a' bleith.
  Tha an geàrd gu lèir air a dhèanamh suas de dh'uilebheistean a tha a 'riochdachadh nan rèisean as cruaidhe anns a' chruinne-cè, chan eil ach ceannard fasgadh a 'champa obrach, an seann Frau Pontuss, a' coimhead le a sùilean brùideil de bhrònach.
  Bidh fear cumhachdach SS a bhios a" cluich dreuchd neach-stiùiridh a" toirt seachad stiùireadh air far am bi cuideigin ag obair an-diugh, no an àite sin, ag obair gu cruaidh gus an caill e mothachadh. Bidh Oleg Rybachenko, a 'lùghdachadh a ghuailnean tòidheach, a' coimhead air an dàrna leth den ghàrradh. Tha nigheanan ann, bho bheag gu cha mhòr inbhich. Tha iad air an eideadh mar bhaigeirean ann an luideagan briste den anart as garbh. Tha na h-aghaidhean tioram, tha na sùilean a 'coimhead mòr agus brònach. Tha am poca goirid, tana ach tha casan tana ri fhaicinn bho shìos. Tha na caileagan cuideachd casruisgte agus tha iad uile gun eisgeachd maol air am bearradh. Tha e coltach gu bheil seo air a dhèanamh gus an irioslachadh, a-rithist gus sealltainn nach eil iad dad. Ach an seo chan ann idir na h-eucoraich a tha air an cruinneachadh - a" chlann thrèigte mì-fhortanach.
  An seo tha iad ag ainmeachadh gun tèid buidheann de bhalaich chun bhùth fuaigheil, a dh" obair anns a" phròifil as dòrainneach agus as sàraichte. An seo cha b" urrainn dha Timur a sheasamh agus dh"èigh e le cràdh:
  - Chan eil mi airson a bhith ag obair mar sin! Cuir mi chun a 'phlanntachaidh no a' ghàrraidh.
  Bha na gillean a 'reothadh, tanachadh, cuirp tana teann.
  Bha e soilleir gun robh Pontuss air leth toilichte leis an tachartas ùr airson a" chur gu bàs:
  - An dè bha thu sàmhach, agus bha eagal orm gum biodh do theaghlach air fhàgail gun leasan lèirsinneach. Gum bi am balach air a ghluasad còig tursan tro na raointean.
  Chaidh togail-inntinn tro rangannan na cloinne.
  - Tha sin ceart. - Tòn buan thuirt am matron. - Thoir seachad slatan don h-uile duine.
  Chaidh na buillean a chuir an sàs le slatan biorach sònraichte. Mar bu trice bhiodh iad air an taghadh leis na balaich fhèin às na tiugh, aig amannan nuair nach robh obair ann. Ach, gu dearbh, eadhon an uairsin b 'fheudar do chloinn, eadhon ged nach robh buannachd don ìmpireachd, a chladhach, mar eisimpleir, toll a chladhach airson leth latha agus a thiodhlacadh airson leth latha.
  Choimhead Oleg air a làmhan, bha iad ann an calluses, chaidh corragan a leagail.
  Chuir na balaich às dha na bàraichean gu fèin-ghluasadach, bha e coltach ri Oleg gun do loisg iad fhèin, na h-ionnstramaidean cràdh, an corragan, agus dh" fhàs an casan trom. Cha robh e airson a charaid a bhualadh, ach cha robh misneachd aige gearan a dhèanamh. Cha mhòr nach fhaca e dad agus bhuail e òrdag mhòr gu goirt air clach-mhuile na laighe. Gu neònach gu leòr, ach chuidich am faireachdainn cràdh le bhith a" cruinneachadh agus an ceò mus do ghlan mo shùilean. Dh" fhàs an ceum na bu daingeann, ged a thionndaidh a" mheur gorm.
  Chaidh an togail ann an leth-chearcall ann an loidhne fhada. Bha Timur ceangailte le maidean le a làmhan agus chaidh a ghuailnean a thoinneamh gus am biodh e na b" fhasa am balach a bhualadh. Bidh na balaich a" spùtadh agus a" feuchainn ri coimhead air falbh. Le òrdugh Frau Pontuss, frasadh iad sàl, a" crathadh salainn gorm air a dhruim caol ach tana. A 'breithneachadh leis an dòigh anns an do rinn am balach gàire, thòisich e air losgadh.
  Bhuail ceannard fasgadh a" champa faisisteach a bilean:
  - A nis gheibh sibh uile leasan. Buail nas duilghe, ge bith cò a bhios a "mealladh bidh e doomed gu dìoghaltas.
  Chuir an neach-cuideachaidh sa chùis seo, trodaiche SS às dha na fangan aige:
  Bidh sinn a 'dèiligeadh riutha an-dràsta! Ghlaodh an t-uilebheist.
  Chaidh am balach a ghluasad eadar na sreathan. Thog na balaich na slatan gu mall agus thuit a 'chiad bhuille air druim Timur. A 'breithneachadh leis na sgarfaichean air a' chùl agus air na taobhan, chaidh am balach a pheanasachadh barrachd air aon uair, agus mar sin bha e dìreach ag osnaich agus a 'toirt anail gu mòr, mar a h-uile balach a bha a' feuchainn ris na sgriothan a chumail air ais.
  - Buail nas cruaidhe! ghlaodh Pontus. - Leig leis a bhith ag èigheach.
  Chaidh a 'chiad bhuille a thoirt seachad leis na balaich as lugha, aig nach robh an neart airson pian mòr adhbhrachadh. Ach an uairsin thòisich na seann ghillean gam bhualadh. Chaidh cùl an leanaibh a ghearradh le stiallan dearga, fuil air a dhòrtadh. Thug pian, air a dhianachadh le salann gorm, Timur sgreuchail, thuit e eadhon, chaidh bòrd a chuir a-steach le ìnean gu h-ìosal agus thog e a bhroilleach.
  - Chan eil feum! - Ghlaodh an gille. - Obraichidh mi ge bith càite a bheil thu ag ràdh.
  - Gu dearbh nì thu! - fhreagair Pontus. - Ach an toiseach, spanking.
  Bha na companaich an-dè air bhioran agus rinn iad a" chùis air am bràthair an-dè. Bhuail an dà chuid daoine agus coigrich leis an aon neart. Bha am balach a" sgreuchail, a chasan rùisgte a" fàgail lorgan-coise fuilteach. Ghreas am fear mòr SS agus bhuail e fhèin am balach le cluba air a chasan lom, tana. Bha e airson barrachd pian adhbhrachadh don bhalach. Thuit am buille air na h-adhbrannan sinewy, agus an ath fhear air na sàilean. Bha Timur a" magadh agus a" magadh. An uairsin chuir an torturer snàthad tiugh a-steach don phoit, a "dòrtadh a-steach don leaghan.
  - Gu ceart! Thuirt Pontus. - A nis b'fhearr leis bàsachadh na dhol a mach. Chan eil duine a 'teicheadh bho pheanas.
  Bha Oleg Rybachenko na sheasamh cha mhòr aig fìor cheann na loidhne, agus bha e coltach ris gur e buillean a 'chuip a thuit air. Chaidh Timur a leigeil sìos, cha robh am balach fhèin ach a" suirghe, ag èigheach agus a" caoineadh. Thionndaidh a h-aodann cruinn crùbach le cràdh, chuir gruaim fulangais e.
  A 'faicinn Oleg, dh' èigh e le bilean bàn:
  - Dean tròcair !
  Chuir an gille leisg: he froze.
  Dh" èigh am fear burly SS:
  - Uill, dè tha thu a 'feitheamh! Bàigh!
  Fhreagair Oleg:
  - Chan urrainn dhomh! Is esan mo charaid!
  Rinn an neach-stiùiridh faisisteach gàire:
  A bheil thu ag iarraidh an aon rud dhut?
  Chrith Oleg air feadh an t-saoghail, a 'tionndadh bàn:
  - Chan eil, ach!
  Chuir Pontus stad air:
  - Gu leòr! Chuir am balach ainm ris a" bhinn aige fhèin. Dè as fhiach thu mordovorot. Dòirt gu math e agus croch e air raca gus am bi daoine eile ga mheas.
  Oleg chaidh a phutadh a-mach à gnìomh, a tharraing gu na gobhair. Dh" fheuch am balach ri cur an aghaidh, ach dhèilig na militants SS ris mar phiseag. Làmhan air an toinneamh gu goirt, cnàmhan air am pronnadh. Chuir iad air na bùird e, dh"fhairich am balach cho garbh sa bha bàrr nan tairnnean a bha a" sruthadh a-mach air a ghruaidh agus air a stamag. Chaidh iad a-steach do na fèithean, a 'chiste, an smiogaid, aghaidh nan sliasaid, na glùinean. Bha a ghruaidh air a sgrìobadh gu ìre na fala.
  - O, na dèan! - Dh'fhaighnich Oleg.
  - Riatanach! - Thuirt neach-stiùiridh an SS airson eisimpleir a shuidheachadh airson a h-uile duine.
  Dh"fhairich am balach sàl ga dhòrtadh air a dhruim, agus an uair sin salann ga dhòrtadh. Tha e coltach ri plàstair mustaird. Rinn Oleg grimaced, chaidh a chasan callus a smàladh (an turas mu dheireadh a bha e anns a 'chuimhne neònach sin a thàinig am bàrr san t-sealladh seo - chuir e air sandals mu shia bliadhna air ais), cha mhòr sa bhad thòisich iad air tachas fhèin. Chrath am freiceadan faisisteach snàthad a-steach do phoca a" bhalaich, phronnaich e gu garbh agus gu goirt, chaidh leaghan losgaidh a-staigh.
  - A nis bithidh tu fo uamhas, agus cha chaill thu mothachadh. - Bha an t-uilebheist a" magadh, a" rùisg air a h-aodann, agus bhiodh riochdaire film uamhasach air tòiseachadh a" stad!
  - Airson dè? rinn e osnaich an leanabh neo-chiontach. - Air sgàth Chriosd, seall tròcair.
  Fhreagair neach-stiùiridh an SS, a" frasadh seile puinnseanta:
  - Chan eil mi a 'creidsinn anns na sgeulachdan sìthe seo mu dheidhinn Iosa math! San fharsaingeachd, ma tha Dia ann, tha e olc agus an-iochd. Agus mar as mò a nì thu olc agus fhulangas air do choimhearsnach, 's ann a's mo de chumhachd agus de shòlas a gheibh thu anns an ath shaoghal.
  - Absurd! - Thuirt e, a' tionndadh bàn le uamhas, agus gu h-obann tha Dia dha-rìribh na leithid de bhalach.
  - Chì thu! - Ghluais sliochd an Tartarus cosmhuil. - Ach na bithibh an dòchas, an diugh nach bàsaich sibh.
  Dh'àithn Pontuss ann an tòn a' bualadh:
  - Tòisich! Cuimhnicheadh e gu sìorraidh pògan a' chuip!
  Ghabh am fear-pòsda glacte air chrith an uair a chual' e fheadag a' tolladh, agus an sin concussion làidir as an do bhris an craiceann air a dhruim. Rinn na geàrdan SS a 'chùis gu cruaidh, ach aig an aon àm chuir iad stad air an neart gus nach marbhadh iad. Theich sgreuch bho sgòrnan a" ghille, chrath e, thàinig deòir a-mach. A 'bìdeadh a bhilean gus an do shèid e, chùm an gille e fhèin. Mionaid às deidh sin, lean buille eile, a 'crathadh a' chuirp gu lèir. Ghabh Oleg anail domhainn, bha am pian, air a neartachadh le salann is sàl, do-ruigsinneach.
  Dh'èigh Pontuss:
  - Siuthad!
  A-rithist feadag agus sèideadh! A 'gearradh troimhe chun a' chnàimh. Chaidh am balach a losgadh dhan fhìor bhroinn. Bha e coltach gun do bhuail e an stamag. A dh 'aindeoin na h-oidhirpean as fheàrr aige, chaidh pàirt den sgread a-mach às a bhilean teann.
  - Mam!
  A-rithist a 'sèideadh! Air a 'chùl, eadar na lannan gualainn biorach, agus, mu dheireadh, air na sàilean lom. Bidh am balach a" sgreuchail, chan eil an neart aige tuilleadh gus e fhèin a chumail. Bidh an sgreuchail a" sprèadhadh mar bholcàno bhon amhach agus mar a tha coltas gur e an t-sròn a th" ann. Tha Pontuss riaraichte:
  "A-nis tha mi a" faicinn gu bheil thu ga bhualadh chun chridhe. Buail gu math e, ach na marbh e!
  Le gach buille, bidh am pian a "fàs nas miosa. Bidh deòir a 'measgachadh le fuil agus a' tuiteam air an leabaidh. Bidh na stiallan fuilteach air a" chùl a" tighinn còmhla, a" tighinn a-steach do bhreugan dearg, tha cnàmhan tana geal a" bhalaich a" tòiseachadh a" nochdadh. Tha Oleg a 'mùchadh, chan eil èadhar gu leòr aige, chladhaich an uèir a-steach dha na h-adhbrannan lùbte aige. Cha bhith sàilean lom a" gluasad le craiceann garbh, garbh, calloused a "gluasad sa bhad, ach bidh boinneagan fala fhathast a" tighinn a-mach. Bidh na buillean a" teannachadh, tha e coltach gu bheil dealanach a" dol tro na crìochnachaidhean neoni chun an fhìor dhruim. Tha balaich eile sàmhach, chan eil cogais a" ceadachadh aontachadh, chan eil eagal dìoghaltas a" ceadachadh dìteadh. Chìthear mar a bha cinn nam balach a" seargadh, ach tha an sùilean a" leantainn a" chur gu bàs. Gu h-annasach agus neònach, tha a 'mhòr-chuid air a bhith air an sgapadh mu thràth ann an dòigh coltach no nas adhartaiche. Tha thu a" smaoineachadh mura b" ann dhòmhsa a bha e, agus uaireannan tha droch-rùn nad smuaintean: bidh e a" sgreuchail, ach gu dearbha dh" fhaodadh e a sheasamh, gun a bhith cho lag ri Oleg.
  Tha am bualadh mu thràth air na cnàmhan lom, tha an cùl, na taobhan, na sliasaidean nan lot làidir. Mura h-eil airson an in-stealladh brosnachaidh, bhiodh am balach air a bhith air a sgàineadh gu bàs - bhàsaich e le clisgeadh goirt. Agus mar sin chaidh e a-steach do rudeigin na bu mhiosa na Dante's Hell. Seo nuair a tha a h-uile moileciuil, a h-uile cealla, gach vein làn de phian trom-oidhche.
  Dh" fheuch an tionnsgnadh Oleg Rybachenko gu cruaidh ri e fhèin a tharraing air falbh bhon phian. A 'cuimhneachadh air a phàrantan, an àm sona de leanabachd fad às, bha e coltach gu robh e a' putadh air falbh le a chasan, bho làbha dearg-theth na fulangas, ach thug i a-steach e a-rithist, chòmhdaich e le a cheann e. Mar sin sheòl iad troimh chuan a' chràidh, Bruadar a' bhàis mar fhear-saoraidh o chràdh. Chuimhnich mi briathran an Taisbein Naoimh Eòin. - Agus bidh iad airson bàsachadh, ach chan urrainn dhaibh. Seo mar a tha an dàn a" feitheamh ri peacaich a tha a" pianadh clann. Bheir an Tighearna duais dhaibh a cheud uiread, agus bidh am peanas as cudromaiche, mar a tha Iosa ag ràdh ann an Soisgeul Mhata, sìorraidh. Agus theid cuid a chum na beatha maireannaich, cuid eile chum cràdh sìorruidh. Tha seo dòigh air choireigin comhfhurtachd, a 'dùsgadh fuath do nàimhdean, miann a bhith beò agus a bhuannachadh. Tha am balach comasach air èigheach:
  - Paidhidh tu air a shon so, air son gach tearuint' o leanabh freagraidh tu air là breitheanais Dhè.
  - Dùin a' ghalla! - Tha neach-stiùiridh an SS a" rughadh.
  - Chan urrainn dhut an fhìrinn a bhacadh. Rinn am piobaire osna.
  - Faigh barrachd!
  Bhuail iad a-rithist e, a 'tasgadh a h-uile rage, a' briseadh chnàmhan, ach tha am pian mar-thà air ìre cho mòr 's nach urrainn dha a bhith nas làidire. Is e seo iarann, a dh'fhaodar a theasachadh gu teòthachd sònraichte, agus an uairsin bidh e a 'sgaoileadh.
  Tha Pontuss a 'tuigsinn seo, tha a' chailleach (no an àite, chan eil i a 'coimhead nas fhaide na dà fhichead bliadhna a dh'aois, ach gu dearbh air a dhol thairis air beagan linntean), tha tòrr eòlas aice mar luchd-cuiridh:
  - Uill, tha sin gu leòr! Agus an uairsin gheibh e bàs! Leig leinn prìosanach beag a shlànachadh agus a chràdh le cuideachadh bho choimpiutair. Chan eil agam ach prògram "torture of the Olympics."
  Tha neach-stiùiridh an SS, a dh"aona ghnothaich, ag ràdh:
  - A nis c'àit am bheil e ? Don ospadal?
  - Chan eil air a 'chrann! - Gheàrr am matron dheth gun tagradh. Leig leis a chrochadh mar rabhadh do dhaoine eile. Cuir a-steach dìreach in-stealladh gus taic a thoirt don chridhe. Agus leig leotha Timur a thionndadh tro na sreathan a-rithist, agus leig leis a 'chòrr de na buillean fhaighinn bhuat. Aon uair 's sealladh airson briodadh. Feum air obair!
  Chrath Inomiryan le cuip a cheann agus shlaod e a chluasan bian:
  - Eisd ris a' bhan-tighearna. Uill, ruith e a-rithist.
  Thuit buillean ùra air Timur. An turas seo, cha robh duine airson gearan a dhèanamh. Cha bu bheag a mhiann tuiteam ann an làmhan an luchd-cuiridh. Bidh Timur a" sgreuchail bho àm gu àm a" tuiteam. Tha e air a thogail agus air a bhualadh a-rithist. Tha an dàrna sreath de stailcean a" tighinn gu crìch mu thràth. Cha robh ach beagan bhalach air fhàgail. Is e aon dhiubh am fear as sine, sia bliadhna deug a dh'aois, tha feusag mu thràth a 'briseadh troimhe agus tha mustache ri fhaicinn. Tha e follaiseach gu bheil e a" leisg, a" bualadh, ach ga dhèanamh gu furasta, cha mhòr a" suathadh.
  Tha Frau Pontuss feargach:
  - Croch an t-òganach leisg so air crann agus ceangail clach r'a chasan. Leig leis fulang.
  Tha am balach air a ghlacadh, bidh e a" teannachadh na fèithean faochaidh aige, toradh obair chruaidh, agus ag èigheach:
  - Uill, dè tha thu a 'coimhead, bha na balaich gam bhualadh!
  Bidh na balaich a" crathadh, bidh rumble a" sguabadh tro na sreathan, ach chan eil an diongmhaltas ann a bhith a" reubadh an luchd-cràdh.
  Lean na gaisgich bikini air adhart leis an adhartas aca. Chaidh na Nadsaidhean seachad air daingneach Kamyshov agus chuir iad a-steach an goileadair. Tanca E-50, a 'gluasad chun an ear.
  Sheinn Gerda le sunnd:
  - Tha mi nam nighean cho snog! Bidh mi a 'briseadh a h-uile nàmhaid mar icicles ... Agus anns an fhuachd, casruisgte, dàna, a bhios eadhon sradagan a' dòrtadh bho bhith fo mo chasan!
  Rinn Charlotte gàire, bhuail i trithead "s a ceithir a-steach don bhodhaig agus dh" èigh i gu deònach:
  - Chan eil adhbhar ann a bhith teagmhach mun Motherland! Tha gaisgich nas cruaidhe na fir!
  Bhrùth Cairistìona am putan le a cas-rùisgte cuideachd, agus rinn i brathadh gu fiadhaich, a" leagail a" chanain Shobhietach. Mar sin thàinig eadhon an stoc dheth:
  - Tha teachd a-steach àrd mar stùcan beinne!
  Loisg Magda an canan aice aon ri aon. Bha e 105 mm agus marbhtach anns an atharrachadh as ùire, bha e gu math luath na theine, a" losgadh deich buillean gach mionaid.
  Bhrùth an nighean a corragan rùisgte agus thuirt i:
  - Tha an àireamh sa cheud ann an loidhne an ama ri teachd air a thoirt seachad ...
  Bhuail Gerda an tanca Sòbhieteach, phronn e an armachd agus dh'èigh e:
  - Chì thu dhut fhèin!
  Bhuail i agus Charlotte, a 'cleachdadh a h-òrdagan lom, le ròin fhiadhaich, fiadhaich:
  - Tha an Fatherland a-nis nas fhaisge oirnn!
  Loisg Cairistìona cuideachd, a" cleachdadh corragan a casan lom, tana, ag ràdh:
  - Beannachd leat a' ghrian leinn !
  Bhuail Magda cuideachd, agus bhrùth i a sàil rùisgte. Bhris i an canan Sòbhieteach gu pìosan fleòdraidh, a" seinn:
  - Is e Motherland an tè as làidire!
  Agus beucaidh na gaisgich mar bhuabhall anns an taigh-spadaidh. Tha ceathrar gu math dèidheil air fir. Tha e gu math freagarrach dhaibh. Carson nach biodh? Tha iad cho breagha agus ionnsaigheach. Agus gràdhach. Agus is e cù a th" ann an duine, dìreach beckon. Agus bidh a h-uile càil agad, airgead nam measg. Agus tha na boireannaich sin gu math làidir gu corporra. Agus cnàmhaidh iad foirfeachd fhireann le stuamachd chuthach. Agus tlachd seasmhach.
  Cha leig thu leas feitheamh bliadhna slàn airson fear - agus a dh" aindeoin sin lorgaidh orgasm thu!
  Ghabh Gerda e agus reub e, a" losgadh air na Sobhietich trithead "s a ceithir, agus a" leagail an tùir:
  - Tha mi nam fìor ridire sgrios!
  Chuir Cairistìona a teanga a-mach agus rinn i gàire gu brònach:
  - Agus tha mo ghàire mar sin ri panther!
  Bhruidhinn Charlotte gu làidir, a" crathadh a dòrn agus a" putadh an gàirdeachas le a òrdagan rùisgte.
  Agus tha atharrachaidhean mòra romhainn!
  Ghlaodh Magda agus dh"èigh i:
  - Tha sinn nar sgeadachadh de hetaera!
  Rinn Gerda gàire agus fhreagair e:
  - Dè cho math 'sa tha e nuair a bhios làmhan òganach eireachdail gad chùram!
  Agus smaoinich a" chaileag mar a bha na palms aice a" spògadh air nipples connlach. Tha e dha-rìribh cho mìorbhuileach. Agus tòcan agus brosnachail. Agus gu math snog.
  Loisg Gerda aig an USSR SU-85. Bhuail i an càr, agus rinn i gàire, a" slaodadh a casan rùisgte air an armachd:
  - Ah, a bhoireannaich daraich, a bhoireannaich daraich!
  Dhearbh Charlotte gu làidir, a 'putadh a-mach a gruaidhean agus a' crathadh a cìochan slàn.
  - Dubh! Darach! A mhnathan duibhe!
  Agus mar a bheir e agus gàire ... Mar glagan a 'seinn. Agus tha a ghuth cho mòr.
  Agus bha an neach-fulang aice na ghunna Ruiseanach 76-millimeter. Tha na buill-airm gu math àrsaidh.
  Rinn Cairistìona gàire agus sgreuchail:
  - Bidh mi a 'reubadh agus a' briseadh!
  Agus le a corragan rùisgte, stiùir i cuideachd projectile gu càr nàmhaid.
  Dè cho breagha 'sa tha i. Tha òr agus copar air leth math!
  Tha Magda gu tur buidhe, agus i a" seinn le dealas:
  - Tha an hurdy-gurdy cuideachd a" caoineadh ...
  An uair sin thionndaidh i timcheall an USSR trithead 'sa ceithir agus lean i a' seinn gu brònach.
  - Tha i na coigreach ann am Berlin!
  Rinn Gerda gàire mar fhreagairt. Bhrùth i am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte agus loisg i sìos howitzer Sòbhieteach.
  - 'S e Berlin prìomh-bhaile an t-saoghail!
  Rinn Charlotte gàire le aplomb mar fhreagairt:
  - Agus is e Lunnainn prìomh-bhaile Paris!
  Agus ìnean air an Sòbhieteach T-36. Tha an inneal, ged nach eil e mòr, cuideachd air a mheas mar tanca.
  Ghabh Cairistìona e agus thug i air falbh e, a" snìomh a" bhaidhc le a casan rùisgte:
  - Agus is e Paris prìomh-bhaile na Ròimhe!
  An uairsin, cho luath 's a bhios e a' gàireachdainn ... Agus le sùilean emerald bidh e a 'drileadh tro na gaisgich uile ann an sreath. Agus aig an aon àm a 'gàireachdainn, agus a' deàrrsadh le fiaclan. Ach idir mar a bheir e agus òrd air tancaichean Sòbhieteach. Leagaidh e leth an tùir aig na ceithir thar fhichead.
  Agus às a dèidh, gabhaidh Magda e agus lasaidh i e le grenade. Is e sin, projectile. A rèir SU-76. Gu soilleir mar-thà càr seann-fhasanta, ach fhathast air a liostadh.
  Agus rinn e gàire:
  - Agus is e an Ròimh prìomh-bhaile Miami!
  Tha e uabhasach èibhinn. Ach chaidh na caileagan air an giùlan air falbh cuideachd. Cha do mhothaich iad mar a bha càraid de shaighdearan arm Sòbhieteach a' snàgail suas thuca le pasganan de grenades an-aghaidh tanca agus a' sèideadh suas na slighean. Agus mar a bheir e agus spreadhadh. Bhris na rolairean agus chaill an E-50 a ghluasad.
  B" fheudar dhomh an càr agam a chàradh. Anns an eadar-ama, mhair leigheas lotan a 'chlach-ghràin, na caileagan a-rithist a' faighinn tlachd às na cuimhneachain aca fhèin, fìor inntinneach agus tarraingeach.
  Nuair a chunnaic Gerda nach robh an nàmhaid aice, gun a bhith a 'toirt taic dha, na sheasamh gu cunbhalach, leum e gu h-obann, ga bhualadh le cas-rùisgte fon ghlùin. Agus nuair a thòisich am Mòinteach air tuiteam, chaidh faobhar a" chlaidheimh seachad air eadar na lannan umha agus na h-asnaichean. Thòisich Charlotte cuideachd air a claidhnean a ghluasad mòran na bu làidire. Aig an aon àm bha na caileagan a 'smeòrach mar mhucan. Ged a bha na claidheamhan aca a" gluasad gu eadar-dhealaichte, bha mothachadh ann fhathast air sioncronachd. Chaidh Gerda an sàs ann an gaisgeach mòr Ròmanach, agus thionndaidh a chlogaid gu bhith air a sgeadachadh le itean peucaig. An turas seo bha neach-dùbhlain fìor eòlach agus làidir aice. Bhruidhinn Golden stripes cuideachd air ego eòlas agus airidheachd. An dèidh grunn ionnsaighean a chuir air a" ghruagach bhàn, chaidh am fear a thug, a rèir choltais, an duin"-uasal uasal air an oilbheum. Cheum Gerda air ais agus feadalaich:
  - Chan e Eadailtis a th' annad!
  Fhreagair am patrician uamhasach:
  - Agus chan eil annad ach slut casruisgte! Nad bheachd-sa, dè an ìre a mhaireas tu an aghaidh seann lann Ròmanach?
  Thuirt Gerda air ais:
  - Chan eil fios agam an aghaidh an lann, ach tha feusag ort agus chan eil dad agad ri dhol na aghaidh!
  Ach, a dh'aindeoin a h-uile dòchas a bha an Gerda cas-rùisgte, b' fheudar dhan nighean tilleadh air falbh. Thug na Ròmanaich cùl-stòran ùra a-steach don bhlàr, bha nigheanan agus balaich nas trice air an goirteachadh no chaidh an sàthadh gu bàs. Dh'fheuch na gillean boghadaireachd, ge-tà, ri losgadh thar an cinn, a' bualadh air buidhnean iomchaidh.
  Aig an aon àm, leag Charlotte sìos neach-dùbhlain eile gu faiceallach, agus gheàrr i dheth làmh neach eile. Sheinn an gaisgeach:
  - Tha claidheamh niuclasach ag iarraidh do ghearradh! Bidh e a" losgadh mar theine ifrinn, mar leusair! Ach na smaoinich air mar as urrainn dhut do bheatha a shàbhaladh, bi fìor airson gaol, bi fìor chun deireadh!
  Chuir Gerda iongnadh air:
  - Agus bidh thu a 'seinn mar neach-saidheans fìor!
  Thug Charlotte an aire:
  - Tha e math nuair a tha pìleatan ann am fiosaig, bidh iad a" gluasad an saidheans air adhart! Ach tha na prìomh chùisean air am fuasgladh anns na h-ìrean, anns na h-ìrean, anns na h-ìrean!
  Dhearbh Gerda le bhith a" togail:
  - 'S caomh a bhi beò am measg teine 'us ceò ! Agus cluinn an inneal-gunna chirp! Stiùir sinn Fuhrer gu cath do-chreidsinneach! Air adhart, air adhart, air adhart!
  Thug Charlotte taic dha:
  - Nuair a bhios sligean a" spreadhadh a latha is a dh"oidhche, bidh ìrean agus òrdughan a" dol nas luaithe! Biodh e feargach air feadh an t-saoghail - cogadh, cogadh, cogadh!
  Bha Gerda air a mhisneachadh leis a' chumhachd tharraingeach na corp lùth-chleasachd. Agus gu h-obann dh'fhàs an astar mar bhualadh sgiathan tairbh nathrach. Agus an uairsin bha gaisgeach na Seann Ròimhe ag ionndrainn pòc den bhàrr san t-sròin. Agus bha e air a bhuaireadh, agus gheàrr an gaisgeach Gerda a ghàirdean air a làimh dheis:
  - Nach dàna leat a bhi mì-mhodhail ris a' mhnaoi !
  Fhreagair am brùideil, le itean peucaig, a" crathadh a bhilean ìosal, le sàrachadh:
  - Cha robh ann ach fealla-dhà! Às deidh na h-uile, cha robh ann ach fealla-dhà!
  Fhreagair Gerda le magadh, a" slaodadh air a làmh lag,:
  - Na dèan fealla-dhà leis a" mhadadh-allaidh!
  Agus nuair a thuit an gaisgeach Ròmanach air a ghlùinean, bhuail an gaisgeach e san smiogaid le a glùin. Dh'aontaich Charlotte:
  - Tha seo gu math nar stoidhle den SS!
  An uairsin fhuair Gerda puing sa ghualainn, agus thuirt e:
  - Uill, a dhorsan!
  Chomhairlich Charlotte:
  - Dèan muileann! Agus geur do chlaidheamhan!
  An sin thàinig boghadairean nan Ròmanach a‑steach, bha iad trom ann an armachd, agus bha na gunnaichean aca de àirde dhaoine. Gu dearbh, saighdean meatair gu leth a dh'fhaid, ro chunnartach ball-airm an aghaidh leth-rùisgte nigheanan agus balaich. A rèir coltais bha Attila a 'tuigsinn nach robh e comasach feitheamh nas fhaide; thilg e a-steach an ionnsaigh an eachraidh, a stiùir e gu pearsanta gu cath.
  Chuartaich am famhair seo dà chlaidheamh aig an aon àm, gach fear cho fada ri sleagh farpais ridire!
  Rinn Gerda gàire agus rinn e gàire.
  - An so, mu dheireadh, ar n-eibhinn a' tighinn !
  Rinn Charlotte gàire.
  - Feumaidh tu bualadh gu cruaidh agus nas cudromaiche ann an àm! Aig an àm nuair a bhios a" bhuaidh aig a" char as àirde!
  Agus saighdean mòr uile shileadh sìos o shuas. Leum nigheanan is balaich gu aon taobh, agus eadhon sgreuchail:
  - Bidh seo mar ar slighe! Gheibh thu air falbh bho pheilear, ach dè mu dheidhinn saighead.
  Ach bha cuid de dhaoine fhathast air am bualadh le saigheadan. A bharrachd air an sin, chan e a-mhàin gun do bhàsaich riochdairean bho rèisimeidean Gearmailteach Attila, ach cuideachd, agus ann an àireamhan mòra, bho thiodhlacan nan saighdearan Ròmanach aca fhèin. Ach, thuit marcaichean nam barbarach, a 'dol seachad air an ìre aca, air saighdearan-coise an nàmhaid. Uill, bha Attila fhèin a" coimhead dìreach chic.
  Bhreab Gerda an marcaiche steigeach gu aon taobh le breab:
  - Na dèan spòg, chan ann leatsa!
  Chrath Charlotte a ceann.
  - Agus chan 'eil na gillean an so dona, ged nach 'eil iad coltach ris an fhear againne ! Do na seabhagan Aryan againn!
  Dh'aontaich Gerda, a' sgoltadh le claidheamh Ròmanach:
  - Gu dearbh, chan e càraid! Creid nach e cumhachd Gearmailteach na Ròimhe a th" ann! Criothnaicheamaid mar leòmhan, agus cha searg an làmh !
  Dhearbh Charlotte:
  - Seadh, ged nach ann o shit a tha an claidheamh !
  Chuir na caileagan ris gu sgiobalta, a" toinneamh an pretzel le an claidheamhan agus a" seinn:
  Tha sinn a" sabaid airson adhbhar ceart! Chan eil co-rèiteachadh sam bith ann le bayonet ifrinn! Cha bhi a' ghrian air a còmhdachadh le neòil! Cha chòmhdaich an fheasgair an dorchadas a dh'aithghearr!
  Mu dheireadh, bhris Atilla fhèin troimhe gu boghadairean na Ròimhe. Ach, a rèir meud, bha e soilleir gun deach na boghan sin a dhèanamh ann am Breatainn. Fhad 'sa bha e a' sabaid, chuimhnich Gerda air an sgeulachd. Fo Eideard an Treas, leis an fhar-ainm The Great leis na Breatannaich, b" e na boghadairean a thàinig gu bhith na phrìomh mheur den arm ... Agus bha cuid dhiubh air an cur suas air each! Chaidh feachdan àrd-ìre nam Frangach a bhualadh gu tròcaireach. San fharsaingeachd, an dà chuid ann an Jungfoling agus Aonadh nan Caileagan Gearmailteach, cha robh fàilte air fuath ... Bha na Breatannaich air an aithneachadh mar nàmhaid cunnartach, a thug buaidh air barrachd fearainn na dùthaich sam bith eile ann an eachdraidh iomlan a 'phlanaid Talamh!
  Ach a nis bha marcach nam barbarach a" pronnadh an luchd-bhogha, "gan gearradh le buillean cumhachdach do"n champ. Air an làimh eile, bha Gerda an aghaidh nàmhaid à Sìona. Cha robh e ro àrd, ach bha e ainmeil a' toinneamh a chasan, air a bhròg ann am bòtannan le spurs:
  - Tha na Gearmailtich nan dìosganaich - bidh iad gu cinnteach air am bualadh! - Ghluais e.
  Fhreagair Gerda le ionnsaigh bhiodag:
  - Gu dìomhain tha an nàmhaid den bheachd gun deach aige air a" chùis a dhèanamh air na Gearmailtich! Cò a tha airson ionnsaigh a thoirt ann am blàr, thèid na nàimhdean a bhualadh gu fòirneartach!
  Thog Charlotte:
  - Cha tig droch fhortan air a" phlanaid! Agus gu dìomhain thilg an nàmhaid na feachdan aige a-steach don iomairt! Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air an nàmhaid ann am blàr làidir! Tuitidh dorchadas na dhuslach - thig an t-àm airson solas!
  . CAIBIDEIL 7
  Thog Gerda a-rithist le eadhon barrachd lùth, a" toirt geàrr-chunntas air:
  - Cha 'n e gealbhan a th' anns an fhacal, ach tha gnìomhair ga thionndadh gu feannag!
  Chùm Charlotte:
  - Nuair a dh'fhàsas an teanga eu-domhainn, bidh cnap san amhaich air a bhruich de mhin!
  Gerda le buille cumhachdach, eadhon unfeminine den chlaidheamh, gheàrr e dheth ceann trodaiche a 'leum bhon taobh chlì, agus an uairsin a-rithist chaidh e an sàs leis na Sìonaich. Dh'èigh an gaisgeach bàn gu dian is gu h-àrd:
  - Cha ghabh thu e!
  Fhreagair an gaisgeach Sìneach:
  - Agus chan fheum thu a ghabhail, tha thu mar-thà uile romham.
  Rinn Gerda gàire mar fhreagairt.
  - Tha an uilinn dlùth, ach cha bhith thu a" bìdeadh!
  An uairsin sgrìob bàrr a" chlaidheimh an nighean mar chobra, a" gearradh tron truinnsear armachd agus a" nochdadh a broilleach: eireachdail agus le peitean dearg. Ghluais na Sìonaich gu brònach:
  "A-nis chan eil agad ach ùrnaigh!" Dè an eaglais as fheàrr leat: Caitligeach no Soisgeulach?
  Fhreagair Gerda gu feargach:
  - Tha an eaglais eadar-dhealaichte bho strìopach leis gu bheil aoibhneas an-còmhnaidh a" cur dheth airson nas fhaide air adhart!
  Rug na Sìonaich air na fiaclan cam aige.
  - Agus chan eil an àbhachdas sin air atharrachadh dhut! O nighean, nach duilich leam a leithid de bhòidhchead a mhilleadh riutsa!
  Rug Gerda a fiaclan.
  - Chan eil mi duilich! San fharsaingeachd, tha e duilich don t-seillean, agus tha an t-seillean air a 'chraobh, agus tha a' chraobh anns a 'choille! Càite bheil a 'choille - air an t-sròin!
  Chaidh na Sìonaich suas mar fhreagairt:
  Tha mòran nàimhdean aig a" Ghearmailt!
  Thug Gerda air ais gu sgiobalta:
  - Bidh mòran chòcairean a" milleadh a" bhrochan!
  Às deidh lòn eile den ghaisgeach caol-shùileach, dh" fhan sruth fhuilteach air broilleach na h-ìghne. Gheàrr Gerda agus ceum air ais. Bha na Sìonaich a" caoineadh:
  - Sin a gheibh thu!
  Fhreagair an nighean gu socair:
  - An neach nach faigh air an eanchainn, chan fhàs e gu bràth nas glic! Tha brains mar wallet, feumaidh tu faighinn airson an lìonadh!
  Thog na Sìonaich:
  - Uill, tha thu dèidheil air sophistry! Airson a" chiad uair tha mi a" faicinn nighean cho ionnsaichte agus cho eòlach. Tha fios agad, is dòcha gum b" fheàrr dhut a dhol còmhla ri arm na Ròimhe Mòr. Anns an dùthaich againn, faodaidh neach sam bith, ge bith dè an nàiseantachd, an suidheachadh as àirde a ghabhail fon ìmpire!
  Fhreagair Gerda:
  Is fheàrr bàsachadh na bhrath!
  Thuirt an gaisgeach caol-shùileach:
  - Chan eil seo reusanta, seall air an eachraidh againn a 'dol a-steach don bhlàr ... Agus nuair a thèid do ghlacadh, bidh thu gu litireil a' caoineadh air an raic ann am pian!
  Fhreagair Gerda gu socair:
  "Is fheàrr bualadh aon uair gu socair na bhith ag èigheach le cridhe ceud uair!"
  Ach gu mì-fhortanach, tha e coltach gu bheil na Sìonaich ceart, na mìltean de mharcaichean Ròmanach, air an stiùireadh leis an ìmpire fhèin (tha e coltach gu bheil an armachd aige còmhdaichte le rùsg de daoimeanan, rubies agus emeralds!), Rush chun arm borb. Ach, bha marcaichean Attila mar-thà air a 'mhòr-chuid de na boghadairean nàmhaid a mharbhadh, thòisich balaich an airm borb fhèin gu dian a' cur saighdean a-steach don nàmhaid. Le bhith a" gearradh Charlotte gu cruaidh chuir i fàilte air a companach:
  Na leig seachad Gerda! Na toir seachad a gheallaidhean! Nas fheàrr a thighinn còmhla agus buannachadh gu cinnteach!
  Gheàrr Attila, còmhla ris na gaisgich aige, a-steach don t-siostam Ròmanach. Bha na claidheamhan mòra aige a" maistreadh am measgaiche fuilteach mar lannan propeller. Agus an thug e fhèin, chaidh e air adhart, a 'feuchainn ri briseadh a-steach dhan ìmpire.
  Thuirt Gerda gu feallsanachail:
  - Ma tha thu airson a bhith nad bhuachaille treud, na bi nad chaora!
  Dh'aontaich Charlotte:
  -Tha a h-uile reithe ag iarraidh a bhith na chìobair fhad "s a tha am madadh-allaidh fada air falbh agus an raidhfil faisg air làimh!
  An seo fhuair Gerda lot eile na stamag. Cheum an nighean air ais a-rithist. Sheas a cas-rùisgte gu h-obann air bàrr biodag a bha a" dol a-mach agus rinn Gerda squeak:
  - Ach oh oh! Dè cho pianail!
  Bha Charlotte fhèin air grunn lotan fhaighinn mu thràth agus lean i air ais. Dh"èigh an gaisgeach:
  - Thoir an aire air do neart, cha sheas na Ròmanaich ri blàr fada!
  Ach bha fìor ùine chruaidh aig na barbarianaich. Chaidh barrachd is barrachd bhuidhnean de na Ròmanaich a-steach don bhlàr. Chaidh marcaichean ann an armachd òir a-steach gu cath fiadhaich. Bha brataichean le cinn madadh-allaidh a" sruthadh os an cionn. Agus air beulaibh reubadh an gaisgeach, 's dòcha fiù' s nas motha na Attila. Aig an aon àm, dh'fheuch na Ròmanaich eadhon ris an arm borb a chòmhdach bho na cliathaichean, a 'cur air bhog dà rèisimeid chumhachdach le sleaghan agus armachd umha timcheall air a' phrìomh bhlàr. Dh"iarr Gerda:
  - Tha sinn a 'ruith a-mach à neart, tha sinn gu bhith a' call!
  Mhol Charlotte:
  - Agus tha thu a 'seinn mar fhreagairt! Tha an t-òran gar cuideachadh a" togail agus a" fuireach! Fo 'n druma fo 'n bhratach dhearg air iomairt ! Agus an tì a ghluaiseas tro bheatha le òran; chan eil e a-riamh à sealladh an àite sam bith!
  Sheinn an dithis nighean ann an sèist, agus, a dh'aindeoin lotan an guth; bha e mar thrompaid :
  Tha leithid de ghairm aig saighdearan,
  Chan e dreuchd a tha seo, chan e tiotal!
  Ged uaireannan ceud not fèin-ghluasadach,
  Chan e, chan e caismeachd, is cràdh an fheòil!
  
  Ach theid sinn, a' cur ceum air adhart,
  Leis gu bheil sinn a" toirt seirbheis don Motherland!
  Creid, gheibh an droch nàmhaid buaidh,
  Airson spòrs a bhith agad nad bheatha!
  
  Cha mhòr nach robh sinn air ar teagasg bhon chreathail
  Dèan sabaid airson an Fatherland le misneachd!
  Bhiodh claidheamhan air an dèanamh de stàilinn
  Agus a-nis RPG ann am baga-droma làidir!
  
  Cha tèid sinn air ais sìos, chan e ceum air ais
  Ged leagadh an cuirp an uaigh !
  Gearraidh sinn sìos sreath de nàimhdean,
  Bheir an t-Uile-chumhachdach neart dhuinn!
  
  Slat tancaichean, plèanaichean ag itealaich,
  Tha bomaichean a" tuiteam agus sligean a" spreadhadh!
  Na gabh sinn airson cuileanan cas
  Tha na saighdearan air fàs cruaidh!
  
  Chaochail an companach ud mar ghaisgeach,
  Na cuir rud sam bith fon chrois!
  Gu tric bidh daoine a 'cluich le dànachd
  Ach bidh an gaol nas làidire - creid mi!
  
  Ged a bha iad ann am blàr, far an dian iad tàir,
  Cuimhnichidh sinn ar sinnsearan cliùiteach!
  Mar chaidh sinn do 'n Ròimh airson ùine mhòr,
  Carson nach ith thu na tha air fhàgail ann an tràilleachd!
  
  Cha 'n fheud sinn boghadh a bhualadh,
  Na toir ar saoghal gu a ghlùinean!
  Às deidh na h-uile, is e gyrfalcons a th" annainn - rinn sinn a" chùis air a" gheama sinn fhìn,
  Riochdairean de gach ginealach!
  
  Seo oidhirp is tilgeil,
  Tha sinn mu thràth a 'faicinn an nàmhaid, a' crathadh gu math!
  Cha mhòr nach do bhuail am peilear an teampall,
  Dorchaichte ann an sùilean ar grèine!
  
  Ach chaidh sinn air an ionnsaigh,
  Bidh sinn a" pronnadh na bayonets borb leis a" chrann!
  Leig leinn am Fritz a losgadh, ma tha sin riatanach le teine,
  Tha an trodaiche againn air fàs gun phrìsean - dìreach ulaidh!
  Cho luath 's a chrìochnaich an nighean a' seinn, thuit prìomh ghaisgeach arm nan Ròmanach ann an armachd òir bho bhuille Attila. Agus gheàrr an nighean bhrosnachail sìos na Sìonaich eadhon na bu thràithe, agus a-nis thug i ionnsaigh air riochdaire ceannard na coise. Chaidh i a-steach don bhlàr le fuamhaire fìor, aon-shùileach agus eadhon thòisich e air a phutadh, a 'crathadh a chlaidheimh:
  - Cha bhith an uilebheist agad a" dèiligeadh rinn! Leis gur e Gearmailtich a th" annainn!
  Fhreagair an gille gu mì-mhodhail:
  - Gearmailtich - piobair! Dùthaich nan cripples!
  Bha Gerda feargach:
  - Chan eil! Tha sinne na Gearmailtich nar dùthaich de ghaisgich mòra. An dùthaich a tha cleachdte ri buannachadh agus aig nach eil duine ri lùbadh!
  Thionndaidh am famhair a bhilean agus sa bhad fhuair e faobhar a" chlaidheimh na amhaich. Chaidh tobar a-mach à amhaich tairbh ... Chaidh e air seachran, agus sa bhad fhuair e priobadh fon chridhe ... dh'èigh Gerda:
  - Chan eil aois aig gaisgeachd!
  Bhrosnaich Charlotte a caraid:
  - Gu cinnteach pronnadh iad daor ... Bidh an cuideam eadhon nas luaithe!
  Aig an àm seo, leag fear de na gillean bogha-frois casruisgte sìos an ìmpire Ròmanach le peilear le deagh amas. Agus bha e riatanach an t-saighead a thoileachadh gu dìreach san t-sùil!
  Gerda, a' gàireachdainn, a' seinn:
  - Blimey! Chan ann san t-sùil, ach san t-sùil!
  Thionndaidh Charlotte a meur chun teampall aice.
  - Agus dè! Is fheàrr a bhith a" bualadh aon uair na bhith a" mallachadh ceud! Uill, a-nis ruithidh an nàmhaid!
  Dhaingnich Gerda, a" gearradh sìos gaisgeach eile:
  - Bidh an nàmhaid air chrith leis an eagal agus teichidh e air falbh!
  Gu dearbha, bha na h-ìrean de na Ròmanaich leisg agus thòisich iad a 'gèilleadh. San fharsaingeachd, nuair a bhios an arm a 'falbh, tha e eagallach. Eadhon ged a tha e na arm cho smachdail ris an t-Seann Ròimh. Chan iongnadh, às deidh a h-uile càil, Genghis Khan, ma theich dusan, dh "òrduich e ceud gu lèir a chuir gu bàs ... Ged a tha earbsachd an òrdugh mu dheireadh air a cheasnachadh an e innleachd luchd-eachdraidh a tha seo. Fiù 's anns an Ròimh, chaidh a h-uile deicheamh a chur gu bàs rè an itealaich. A" priobadh le casan rùisgte, rinn na nigheanan is na balaich cabhag gus an nàmhaid a thòir. Agus chluich na h-adharcan...
  Dhùisg Gerda, gu h-obann a" leum suas, chaidh na caileagan suas gu sgiobalta. Bidh sinn a" nighe, a" bruiseadh ar fiaclan agus a-rithist air ar lubadh le uachdaran dìon le caismeachd èignichte tron fhàsach. Mar sin tha iad casruisgte nan deiseachan snàmh agus a" ruith tro ifrinn gainmhich.
  Sheall clann Arabach an corragan orra le iongnadh agus feadalaich:
  - Deutsche Akbar!
  Choimhead Gerda mun cuairt agus choimhead i gu dùrachdach air na craobhan pailme a bha a" crìonadh, agus às deidh sin rinn i feadaireachd ri Charlotte:
  - A-rithist ann an ifrinn!
  Fhreagair an diva ruadh le gàire:
  - Is peacaich na h-uile dhaoine, agus is e an fo-dhuine staid nàdurra pheacach !
  Ghluais Gerda air ais.
  - Cha'n urrainn duine ach peacadh !
  Chrath Charlotte a falt lasrach agus thòisich i air mìneachadh fhad "s a bha i a" ruith:
  - Tha mi ag aontachadh! Tha eadhon mìle uair ag aontachadh! San fharsaingeachd, tha peacadh na bhun-bheachd dàimheil, agus dìreach daonna. Mar eisimpleir, ma ghabhas sinn moraltachd an t-seann t-saoghail, an sin ann, bha e math gun robh e buannachdail an dà chuid an duine fhèin agus a threubhan. Mar eisimpleir, bha adhaltranas air a mheas mar bheannachadh, chan e peacadh!
  Dh" aontaich Gerda gu deònach:
  - Deas! Tha am Fuhrer fhèin den bheachd gu bheil e nas fheàrr do bhoireannach a bhith trom le gaisgeach cogaidh na bhuaipe, fada bho bhith na cèile treun. Gu sònraichte ma tha comharran fuil cronail, neo-ghlan aig an duine cuideachd.
  Dh" èigh Madeleine ris na nigheanan:
  - Sàbhail do nigheanan anail, an turas seo ruithidh sinn gu sgìths!
  Rinn Gerda gàire air ais.
  Faodaidh tu a bhith sgìth, ach chan urrainn dhut a bhith sgìth.
  Airson leth uair a thìde ruith na caileagan gu sàmhach, agus an uairsin thuirt Charlotte:
  - A bheil fios agad dè an aisling neònach a bh 'agam air leannan?
  Chuir Gerda iongnadh air:
  - Tha, tha mi ag aideachadh cuideachd! Agus dè?
  Fhreagair Charlotte, le gàire,:
  - Chan eil dad! A leithid de bhruadar gun robh mi nam ghaisgeach ann an arm a" bharbaich mhòir Attila. Agus rinn sinn sabaid air cèir na seann Ròimhe. Agus bha a h-uile dad cho breagha agus cho cruaidh aig an aon àm ...
  Rinn Gerda gàire mar fhreagairt.
  - Tha fios agad, bha mi a 'bruadar mu dheidhinn cuideachd! Co-thuiteamas rudeigin iongantach. Chunnaic mi thu nam aisling!
  Ghluais Charlotte air ais.
  - Agus mise thu! Shabaid thu gu math, ged a cha mhòr nach do mharbh an gaisgeach caol-shùileach is buidhe thu!
  An turas seo cha do chuir Gerda iongnadh air, chuir e iongnadh oirre:
  - Chan urrainn a bhith! Mar sin nach eil e a" tachairt gu bheil dithis a" faicinn an aon aisling aig an aon àm?
  Fhreagair Charlotte:
  - Ma tha an cnatan mòr còmhla tinn, is dòcha gum bi an aisling mar an ceudna. Seo mar a thèid e! Chuala mi gu bheil meadhanan sònraichte ann an comann Thule a bhios a" gabhail deoch làidir agus a" toirt anail ann an tinctures luibhean, agus an uairsin a" tuiteam a-steach do sheallaidhean! Agus tha iad gu math soirbheachail a bhith nam fàidhean!
  Dh" aontaich Gerda, a" leum thairis air a" chlach-mhuilinn:
  - Gu cinnteach! Ann am prionnsapal, chan fheum tiodhlac fàisneachd cumhachdan os-nàdarrach, faodaidh gu sìmplidh a bhith ann an laghan corporra gu math buntainneach, ach fhathast gun fhuasgladh ann an nàdar. Ach dè an adhbhar a tha aig an aisling seo?
  Chrath Charlotte a guailnean agus fhreagair i:
  - Chan eil fhios agam! Is dòcha gun dèan an Treas Reich a" chùis air Breatainn agus na Stàitean Aonaichte air cùl nan Leòmhann no ... An seo faodaidh tu tomhas airson ùine mhòr!
  Bha Gerda gu bhith ag ràdh rudeigin, nuair gu h-obann ghlac a cluais fuaim motair a bha fhathast ri chluinntinn. A dh"aindeoin an astair, bha e follaiseach gun robh einnseanan nam plèanaichean a" dèanamh fuaim, agus gu robh iad a" tighinn faisg gu mòr ...
  Dh"àithn Madeleine:
  - Dè an ìre den eacarsaich àireamh a dhà: falach.
  Stad na caileagan, thug iad a-mach cleòcan breug-riochd, air am peantadh gus dath an fhàsaich a cho-fhreagairt, bho na bagannan droma aca. An uairsin thòisich iad a 'cladhach gu luath, agus bho shuas cha robh e follaiseach, rud a bha mì-nàdarrach. An seo thug Gerda taing dha na thachair gun robh an dà chuid armachd agus sluasaidean sapper aca. Rud eile, dh" fhaodadh na caileagan san fhàsach a bhith nan cobhartach furasta dha itealain ionnsaigh Bhreatainn no bomairean dàibhidh. Thuirt Charlotte, a" sgrìobadh a" ghainmhich le a casan rùisgte:
  - Tha e coltach gum feum sinn fùdar-gunna a shnìomh, eadhon ann an Tunisia ... Tha dòighean an Tighearna do-chreidsinneach!
  Chuir Gerda le sealladh glic an aghaidh:
  - Tha dìth eòlais ceart an-còmhnaidh dona, le aon eisgeachd, nuair a thig e gu planaichean an Uile-chumhachdaich!
  Agus mar a tha e a" slaodadh a chas rùisgte air a" ghainmhich. Togaidh e san adhar.
  Thuirt Charlotte gu ciallach:
  - Tha e math eòlas daonna a bhith agad, ach tha e eadhon nas fheàrr comasan Diadhaidh a bhith agad!
  Agus le corragan rùisgte rug i air cuileag. Bhris i biastag agus sheall i teanga pinc.
  Agus aig àm eile de chòmhstri eadar cumhachdan an Axis, tha na blàran borb aca fhèin a" gabhail àite.
  Bha saighdearan an Treas Reich a 'sabaid airson Saratov. Tha an Caucasus mu thràth gu tur fo na Nadsaidhean. Agus chan eil dad aig an Arm Dearg ri na beàrnan aige a chòmhdach. Tha e fìor gu bheil tanca T-54 aig Stalin cuideachd, ach tha e fhathast air a thoirt a-mach ann am meudan beaga. Agus chan eil seo gu leòr airson a bhith a 'còmhdach an aghaidh. Tha an T-54 air a dhìon gu math air beulaibh an turaid, ach nas miosa ann an armachd aghaidh a 'chòmhlain, agus tha na taobhan eadhon nas laige. Neartaich na Gearmailtich an tanca E-50 beagan le bhith a 'dèanamh an armachd nas doimhne, agus ag àrdachadh ceàrnan claonadh, agus a' cur einnsean roth-uidheam gas de 1500 each-chumhachd. Chaidh cuideam a 'charbaid suas gu seachdad tunna, ach dh'fhàs an armachd taobh 170 millimeters, agus bha an armachd aghaidh 250 millimeters. A-nis tha an tanca Gearmailteach air a thighinn gu bhith na shàr-obair idir, le gunna calibre 105-millimeter ann an 100 EL, agus cumadh gu math claon.
  A" sabaid, leig dhuinn a dhol na aghaidh, inneal den t-seòrsa as ùire.
  Chaidh na Gearmailtich seachad air Saratov, agus bha iad deiseil gus ionnsaigh a thoirt air Kuibyshev. Tha na sabaidean an seo fiadhaich.
  Agus mar-thà tha a 'Chèitein a' fàs fiadhaich leis an dath soilleir aice. Agus dè cho breagha 'sa tha e?
  Agus tha an cogadh air fhadadh mar doineann agus teine o ifrinn.
  Chaidh an E-50 a chaidh a chàradh gu cath. Ach a dh" aindeoin sin stèidhich na Ruiseanaich daingnichean gu ìre mhòr, agus bha aig na Gearmailtich ri faighinn thairis air dìonan ann an doimhneachd. Sgrios na gaisgich am bataraidh gu rianail.
  Loisg Gerda, a" briseadh a" chanain Shobhietach, agus an uairsin le gàire na guth thuirt:
  - Buailidh sinn daoine, agus buailidh sinn na cuinneagan!
  Sheinn Charlotte a curls copair-dearg:
  - Tha sinne, oh, robairean ! Mèirlich!
  Agus a 'putadh air a' phutan joystick le a meur rùisgte, chuir i pròiseict, a 'briseadh buncair nan Sòbhieteach.
  Agus an uairsin dh'fhàs Cairistìona gu bodhar:
  - Bang Bang! Agus tha thu marbh! Na mairbh! Na mairbh!
  Agus tha e cuideachd a 'bruthadh a chas gràsmhor le meur ruisgte, a' cur an nàmhaid gu bualadh.
  Agus an uair sin bha Magda ann. Seo an nighean. Bidh e mar an ceudna a" bruthadh an gàirdeachais le òrdagan a choise rùisgte, agus mar a bhios e a" bualadh.
  - O, ge b'e neach a chì sinn, gun dàil !
  Gerda tarraingeach, a 'crathadh a cìochan slàn, bhuail i air na ceithir-deug air fhichead, agus dh' èigh i:
  - Agus airson cuideigin bheir e fàileadh friogais!
  Bhrùth Charlotte a corragan rùisgte air na putanan luing gàirdeachais, agus rinn i gàire mar sparrow:
  - Agus tha sinn a 'cumail rudeigin nar uchd!
  Reub Kristina gunna Sòbhieteach le slige agus reub i, a' bualadh air a bilean sgàrlaid:
  Na tig faisg oirnn...
  Bhrùth Magda am putan le a meur lom cuideachd. Shèid i trithead "s a ceithir, agus dh"èigh i:
  - Na tig faisg oirnn!
  Agus bidh Gerda, a" bheathach ionnsaigheach seo, le falt fionn, cuideachd a" bualadh le tilgeag, agus brisidh na ceithir-deug-ar-fhichead mar shròn a" bhocsair fo dhòrn neach-bualaidh. Agus bidh an gaisgeach a" caoineadh:
  - Marbhaidh sinn e!
  Agus a-rithist bidh na caileagan a 'spreadhadh nan deòir agus a' losgadh, gun aithreachas no stad.
  Thog Charlotte gu dealasach:
  - 'S e mèirleach mòr a th' annam...
  Agus cuideachd mar a bhuaileas e howitzer Sòbhieteach. Cha robh ach pàirtean ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Tha Cairistìona a' dèanamh gàire. Fhad "s a tha e a" brùthadh a mheur lom air a "phutan luing gàirdeachais agus chirps:
  - Agus tha nighean nan deamhan marbh !
  Bidh Magda cuideachd a" tàirngeadh le bhith a" putadh a casan rùisgte air rud tarraingeach, a" briseadh tanca Sòbhieteach agus a" toirt seachad:
  - Agus chan e modhail!
  Rug Gerda a fiaclan, las a fiaclan. Smaoinich i air fear òg eireachdail. Cho brawn, lùth-chleasachd, le faochadh fèithean, agus foirfeachd mòr fireann. Agus mar a bhios i a" lùbadh a-null agus a" cuairteachadh a bilean sgàrlaid timcheall a cridhe sèididh, jade. Dè cho blasta "s a tha e, mar reòiteag seoclaid. Agus an reòiteag seoclaid sin a bhios tu a" reamhrachadh le do theanga. Agus tha e cho snog, cho brosnachail.
  O, dè cho math ma thèid òganach eile còmhla rithe bhon chùl. Agus thèid an t-slat pulsating, jade a-steach gu grotto tais Venus. Agus dè cho mòr 'sa tha e.
  Chrath Gerda eadhon le languor. Cho taitneach agus cho taitneach 's a bha e dhi.
  Loisg an nighean air a" ghunna Sòbhieteach. Agus rinn i gàire gu h‑urramach, a" stampadh a cas-rùisgte:
  - Guys, guys, tha e an urra riut fhèin ...
  Bhuail Charlotte cuideachd agus bhris i an tanca Ruiseanach, fhad "s a bha i a" crathadh, a "crathadh a làn mheirge:
  - Sàbhail an talamh bho theine!
  Chrath Cairistìona a falt buidhe-copaidh. Thug i gàire lasrach, a" caoineadh:
  - Tha sinn airson an t-saoghail airson càirdeas, airson gàire an t-saoghail ....
  Chuir Magda cliog air an luing gàirdeachais le a meur lom. Bhris i an tanca Sòbhieteach agus rinn i gàire:
  - Airson coinneamhan cridheil!
  Bha coltas anabarrach sunndach air na gaisgich. Agus mar a rùisg iad am fiaclan. Agus bidh iad a 'goid agus a' caoineadh.
  Tha Charlotte cuideachd a 'smaoineachadh air fear. Òg, ach le feusag. Mar a tha e a 'gabhail cùram de a cìochan. Mar a bhios feusag a" strì ris a" bhroilleach, bidh falt dualach a" ruith thairis air connlaich aibidh nan nipples. Agus tha e a" strìopachas rithe, agus a" pògadh a cìochan. Cuir timcheall an nipple milis, meala le do theanga. Tha an leithid de dhìol. Agus ma tha an duine fhathast a 'steigeadh a theanga ann an grotto Venus. Abair blas!
  Bidh Charlotte a" losgadh agus a" squeals:
  - Agus bithidh an claidheamh geur !
  Gu dearbh, tha na caileagan, ged a tha iad àlainn, a 'dèanamh gnìomh salach - bidh iad a' marbhadh saighdearan Sòbhieteach. Ach bha iad air an teagasg mar sin bho òige tràth. Tha iad nan madaidhean-allaidh neo-thruacanta.
  Agus tha iad a 'smaoineachadh gu bheil iad ceart. Tha an aon togail agus inntinn aca. Thòisich na caileagan a" sabaid air ais ann an ceathrad "s a h-aon, cuid den bhuidheann-chatha "madadh-allaidh" aca, eadhon na bu thràithe. Agus cuimhnich gu neo-thoileach air na ciad cheumannan. Nuair nach robh thu ach sia-deug. Agus bha a h-uile càil mun cuairt a 'coimhead iongantach, brèagha romansach.
  Ach, tha iad fhathast gu math òg!
  Chaidh dà dhusan itealan Sasannach thairis air na caileagan falaichte, is dòcha nach do mhothaich iad dad, agus bha iad mu thràth a" tòiseachadh a" sgaoileadh air cùl fàire, nuair a chaidh fuaimean ùra amharasach a chluinntinn gu h-obann. Dh"àithn Madeleine:
  Bidh a h-uile duine a 'laighe sìos agus na gluais!
  Reothadh na caileagan, bha iad a 'feitheamh airson rudeigin. Agus an uairsin nochd luchd-còmhdhail aotrom agus làraidhean bho chùl an dùn. A" breithneachadh leis an dealbhadh, riochdachadh Beurla is Ameireagaidh. Gluais iad gu slaodach gu prìomh-bhaile Tunisia. Bha Madeleine beagan air a ghlacadh. Bha i den bheachd gu robh an loidhne aghaidh fhathast fada air falbh, agus tha sin a" ciallachadh nach biodh ùine aig na Breatannaich nochdadh fhathast. No an àite sin, cha bu chòir dhaibh nochdadh. Agus an uairsin tha colbh slàn ann. Ged, is dòcha, nas lugha na buidheann-chatha ... Cò iad, buidheann blàir de sheòrsa, a 'dol seachad air na fàsaichean gun a bhith a' dol air adhart gu leantainneach, ag iarraidh rummage tron chùl. Tha e coltach gu bheil e loidsigeach, ged le teicneòlas tha iad furasta am faicinn san fhàsach. Ann an suidheachadh sam bith, feumaidh tu do chuid fhèin a chuir air an rèidio, ach na fosgail teine. A bharrachd air an sin, chan eil ann ach ceud dhiubh, agus tha còrr air trì cheud Sasannach ann!
  Thuirt Gerda ri Charlotte:
  - Tha Beurla aca! Seo a" chiad uair a tha mi air am faicinn faisg orra!
  Fhreagair an caraid ruadh, cuideachd gu math iomagaineach:
  - Chan eil dad sònraichte! Agus tha uimhir de dhaoine dubha nam measg!
  Gu dearbh, bha co-dhiù leth de Bhreatainn nan daoine dubha. Agus bha an colbh a 'gluasad gu slaodach, agus bha na daoine dubha fhathast a' caoineadh rudeigin ... Tha iad a 'tighinn nas fhaisge agus nas fhaisge ...
  An uairsin cha b 'urrainn dha nerves aon de na caileagan a sheasamh, agus bhuail i le gunna submachine. Anns an dàrna h-aon, dh'fhosgail a 'chòrr de na gaisgich teine, agus chaidh Madeleine a-mach gu sgiobalta:
  - Pli!
  Chaidh grunn dhusan Sasannach a spealadh aig an aon àm, agus chaidh fear de na làraidhean na theine. Dh" fhosgail an còrr de Bhreatainn teine gun lethbhreith. Ghabh Madeleine grèim air a" mhionaid agus dh"èigh i:
  - Tilg grenades oilbheumach còmhla!
  Bidh caileagan bhon bhuidheann-chatha SS mionlach "She-wolves" a "tilgeil grenades fada agus gu ceart. Agus gu bheil iad air an trèanadh bho òige, agus chaidh iad cuideachd tro innleachd sònraichte. Seo nuair a bhios tu a" trèanadh le sruth, beagan dàil leis an tilgeadh agus thusa le sgaoileadh. Thilg Gerda agus Charlotte na tiodhlacan aca cuideachd. Agus somersault Bhreatainn agus bun os cionn ... Tha e èibhinn. Bidh iad a" losgadh air thuaiream, agus tha na daoine dubha fhathast ag èigheach ann an cànan nach gabh a thuigsinn. Seo cuid de na sgùbanan...
  Agus tilgidh Gerda agus tilgidh i, agus e a" seinn cuideachd:
  - Ann an sgoilearan an SS tha trom-laighe! Aon leum, aon bhuille! Tha sinn nar madaidhean-allaidh - tha an dòigh-obrach againn sìmplidh! Cha toil leinn an cat a tharraing leis an earball!
  Bidh Charlotte cuideachd a 'fàs mar fhreagairt. Bidh na peilearan a chaidh a losgadh leatha a" briseadh nam pìosan den chlaigeann. Agus spìonaidh iad an sùilean. Seo fear dubh a tha fo eagal, mar a bheir e bayonet dha a chompanach fionn air a chliathaich. Spìonaidh e fuil mar fhreagairt. Bidh Charlotte a" seinn còmhla:
  - Ainglean ifrinn ghruamach rionnagach! Tha e coltach gun tèid a h-uile càil sa chruinne-cè a sgrios! Feumar itealaich a-steach don adhar le seabhag luath! Gus dìon bho bhàs an anam!
  Bidh na Breatannaich ag obair ann an dòigh neo-eagraichte, tha a" mhòr-chuid dhiubh nan saighdearan coloinidh: Negroes agus Innseanaich, Arabaich. Bidh iad an dàrna cuid a" tuiteam, a" reothadh, no, air an làimh eile, a" leum suas gu h-obann agus a" tòiseachadh a" reubadh mar mhaighich chuthach. Ach, bidh na caileagan a 'losgadh gu ceart, agus na grenades, ged nach eil na criomagan a' sgèith fada, ach gu dùmhail! A-nis chan eil mòran nàimhdean air fhàgail. Bidh Madeleine a" sgreuchail sa Bheurla, tha a guth cho bodhar àrd is nach fheum thu eadhon beul-aithris:
  - Gèilleadh agus sàbhalaidh sinn do bheatha! Ann am braighdeanas gheibh thu biadh math, fìon agus gnè!
  Dh'obraich e sa bhad agus bhon a tha iad mar-thà a 'toirt suas ... Hands up and ...
  Chaidh leth-cheud prìosanach a chruinneachadh, agus chaidh leth dhiubh a leòn. Dh"àithn Madeleine:
  - Marbh an leòinte!
  Loisg na madaidhean-allaidh gun deas-ghnàth peilearan a-steach do theampaill an fheadhainn nach b" urrainn seasamh air an casan, agus chaidh an còrr a luchdachadh a-steach do chàraichean agus an gluasad chun bhunait as fhaisge.
  Às deidh gainmheach teth an fhàsach, tha e gu math tlachdmhor do chasan lom Gerda a bhith a 'faireachdainn bog rubair. Tha i fiù 's a' gearan gu toilichte ... tha làraidhean Ameireaganach gu math cofhurtail agus chan eil iad a 'crathadh tron turas. Air buannachadh tha na caileagan sunndach. Dh"fhaighnich Charlotte do Gerda:
  - Co mheud a mharbh thu ?
  Shrug an nighean air a gualainn ann an iomaguin.
  - Chan eil fhios agam? Cha b' mise an aon fhear a loisg... Ach tha mi a' smaoineachadh tòrr!
  Rinn Charlotte àireamhachadh:
  - Tha ceud dhinn, air ar marbhadh mu thri cheud, 's e sin triuir am brathair, 's e sin, gach piuthar ! Deagh thoiseach tòiseachaidh dhan chogadh!
  Thog Gerda a làmh gu mì-mhodhail.
  - Chan eil e gu diofar dhòmhsa! Is e am prìomh rud nach do bhàsaich aon leannan. Ged is e staitistig a tha seo gu dearbh, chaidh trì cheud nàmhaid a sgrios, agus air ar taobh cha robh ach dà ghaisgeach madadh-allaidh air an leòn beagan. Tha mi eadhon a" faighneachd ciamar nach eil sinn fhathast air Afraga a ghlacadh gu tur, le leithid de ghaisgich.
  Mhill Charlotte am faireachdainn sa bhad:
  - Mar sin an deigh na h-uile, chaill sinn air na gaisgich mi-fhortanach so anns an ochdamh la deug !
  Chrath Gerda a ceann fionn gu feargach, mar gum biodh i air a sprèadhadh le sneachda na Bliadhn" Ùire:
  - Tha e air sgàth bhrath! Ach gu dearbh, bha sinn nas fhaisge na bha e a-riamh air buaidh agus bha e follaiseach don h-uile duine nach eil dall! Och, chaidh briseadh a-steach oirnn!
  Dh" aontaich Charlotte, a" sgrìobadh a casan casruisgte air cùl a cluais chlì le a òrdagan.
  - Tha, brathadh, sabotàis, meadhanachd an airm .... Ach bhris sinn fhathast na Ruiseanaich, a 'toirt orra gèilleadh anns an ochdamh bliadhna deug! O, bhiodh e math coiseachd tro raointean farsaing na Ruis, tha e fionnar an sin, ach tha e teth an seo!
  Rinn Gerda gàire gu socair.
  - Ach anns an Ruis tha reothadh cho dona ann ... Ach nuair a ruith mi casruisgte tron t-sneachda anns na beanntan, tha fios agam dè an seòrsa flùr a th" ann.
  Rug Charlotte a fiaclan.
  - Bidh Gerda beag a" ruith cas-ruisgte tron t-sneachda a tha a" losgadh ... Tha e samhlachail mar ann an sgeulachd sìthiche ... Sgeulachdan mu dheidhinn fìor-ghlan, fhathast leanabhach agus gun a bhith fèin-thoileil idir ...
  Rinn Gerda suil gu dùrachdach air a caraid:
  - A bheil e mar a tha againn ris an Fuhrer?
  Dhearbh Charlotte:
  - Cha mhòr! Bidh sinn dìreach a" rothaireachd, gun a bhith a" ruith casruisgte air gainmheach teth fàsach. Tha, eadhon às deidh a" bhuaidh.
  Dh" èigh an negro ceangailte ann an Gearmailtis:
  - Ainglean uamhasach, tha mi deiseil airson seirbheis a thoirt dhut! Tha thu nad bhan-dia, is mise do thràill!
  Bhuail Charlotte a cas car garbh thairis air falt dualach donn a" ghlacadair dhubh.
  - Tha thu dubh le nàdar nan tràillean! Tha seo, gu dearbh, math air an aon làimh, feumaidh cuideigin a bhith ag obair gu cruaidh bho mhoch gu oidhche, a 'dèanamh obair gheal ... Is sinne na Gearmailtich, an uair sin, an dùthaich as cultarail agus as eagraichte air an Talamh. Nàisean mòr de ghaisgich, agus chan ann airson dad a bha saighdearan Gearmailteach a" frithealadh anns a h-uile arm Eòrpach agus eadhon anns an Ruis, agus mar as trice ann an dreuchdan stiùiridh!
  . CAIBIDIL #8
  Thilg Gerda gu borb:
  - Seadh, ni thu seirbhis dhuinn mar thràill. Tha goireasan sònraichte againn airson daoine dubha. Agus tha thu air fhàgail le...
  Mhol Charlotte:
  Leig leis ar casan a phògadh. Às deidh na h-uile, bidh e snog dhuinn, agus Niger iriosal.
  Chrath Gerda a ceann gu làidir.
  "Chan eil fios agam ciamar a nì thu, ach tàmailteach, ma bheanas bilean an Niger le fàileadh craiceann glan den fhìrinn Aryaki. Gus am bi...
  Cha do dh'aontaich Charlotte:
  - Uill chan eil! Air an làimh eile, bu toil leam e. Uill seall...
  Chuir bòidhchead lasrach dearg a cas bheag a-steach don duine dhubh. Thòisich e gu deònach air meòir fhada, rèidh, chiseled na ban-dia a phògadh. Agus cha do rinn an nighean mar fhreagairt ach gàire gu socair, bilean tiugh duine dubh a" cuir strìochag air craiceann tana. An seo choisich cànan a 'phrìosain air bonn elastagach, beagan dusty na h-ìghne. Ach, tha e math nuair a bhios tu a 'cur dragh air duine làidir, faisg air dà mheatair de dh'fhaid.
  Chuir Gerda iongnadh air:
  - Tha e neònach, ach dè mu do dheidhinn, nach eil e tàmailteach?
  Rinn Charlotte gàire.
  - Uill chan eil! Carson a bu chòir dhomh a bhith tàmailteach?
  B" fheàrr le Gerda fuireach sàmhach: carson a bu chòir dhi casg a chuir air cùisean a caraid. Gu dearbh, chaidh a thogail gum bu chòir boireannach Gearmailteach a bhith chan ann a-mhàin na gaisgeach, ach cuideachd bean ghràdhach, socair agus màthair fallain. Ach chan eil i fhèin air smaoineachadh mu na balaich fhathast, is dòcha air sgàth trom-inntinn corporra, no dìreach nach do lorg i a companach fhathast. Ach, tha Charlotte, tha e coltach, sgìth dheth. Bhuail i an negro le a h-adhbrann air an t-sròin, cho mòr 's gun do shruth an yushka agus mhol i do Gerda:
  - Am faod sinn seinn ?
  Chrath Gerda.
  - Gu dearbh bidh sinn a 'seinn! Mur eil, bidh e brònach!
  Bha na caileagan a" seinn, agus an nigheanan a" tighinn còmhla gu h-aon-ghuthach, gus an robh an t-òran a" sruthadh mar eas:
  Theid sinn le fear beag bòidheach as an doire,
  A' cumail bròn neo-thruaillidh !
  'S am fuachd, a' lasadh fuar,
  Adhbhar briste briste!
  
  Casan lom anns an t-sneachda
  Tha nigheanan beaga geala a" tighinn!
  Beuchd mar mhadaidhean-allaidh Tha cathadh-catha olc,
  A" reubadh sìos treudan de dh"eòin pichug!
  
  Ach chan eil fios aig an nighean eagal
  Tha i na neach-sabaid de fheachdan cumhachdach!
  'S gann a chòmhdaich an lèine an fheòil,
  Bidh sinn gu cinnteach a" buannachadh!
  
  'S e ar curaidh-ne bu shearbh,
  Na lùb e le sledgehammer!
  An seo gluaisidh na mapalan gu socair,
  Tha maoim-sneachda a" tuiteam!
  
  Cha 'n 'eil e 'na chleachdadh againn bhi fo eagal,
  Nach dian thu crith bhon fhuachd!
  Tha an nàmhaid reamhar le muineal tairbh,
  Tha e steigeach, dona mar glue!
  
  Is e sin neart an t-sluaigh
  Ciod a rinn an reite naomh !
  Tha creideamh agus nàdur dhuinne,
  Bidh an toradh soirbheachail!
  
  Tha Criosd a' brosnachadh an athar,
  Ag innse dhuinn sabaid gu deireadh!
  Gus a 'phlanaid a dhèanamh na pàrras
  Bidh gach cridhe treun!
  
  Bidh daoine toilichte a dh" aithghearr
  Biodh beatha uaireannan na crois throm!
  Peilearan marbhtach brùideil
  Ach tha am fear a thuit mar-thà air èirigh!
  
  Tha saidheans a" toirt dhuinn neo-bhàsmhorachd
  Agus tillidh inntinn nan daoine a thuit gu na h-ìrean!
  Ach ma tha eagal oirnn, tha thu creidsinn
  Cuiridh an nàmhaid an sgòr suas sa bhad!
  
  Mar sin ùrnaigh ri Dia
  Chan eil feum air a dhol suas, leisg air falbh!
  Tha am Breitheamh Uile-chumhachdach ro theann,
  Co-dhiù faodaidh e cuideachadh uaireannan!
  
  Tha Motherland nas gràdhaiche dhomh na rud sam bith,
  Dùthaich naomh, ghlic!
  Cùm ar ceannard nas làidire na an t-srian,
  Tha Blossom Fatherland air a bhreith!
  Sheinn na caileagan bhon bhuidheann-chatha SS elite "Wolves" gu h-àlainn, agus bha na faclan dùrachdach. San fharsaingeachd, bha stereotype ann gu bheil fear SS a" ciallachadh neach-cuiridh! Ach chan eil. Bha, gu dearbh, aonadan peanasachaidh sònraichte, mar as trice mar phàirt de roinnean tèarainteachd, a bha a 'dèanamh obraichean sònraichte, ach bha a' mhòr-chuid de na roinnean SS dìreach mar gheàrdan mionlach an Wehrmacht. San fharsaingeachd, feumar a ràdh nach e am propaganda dearg, totalitarianach an stòr fiosrachaidh as earbsaiche mun Dàrna Cogadh. Às deidh na h-uile, tha e soilleir nach b 'urrainn do stiùirichean comannach Agitprop a bhith neo-chlaonach agus a bhith a' còmhdach thachartasan gu cothromach. Mar sin, tha e gu h-earbsach duilich breithneachadh càite an robh an fhìor fhìrinn, mu uamhasan nan Nadsaidhean, agus càite a bheil ficsean. Ann an suidheachadh sam bith, feumaidh an fheadhainn a tha gu mòr an sàs ann an rannsachadh eachdraidheil aideachadh nach eil a h-uile saighdear SS na neach-cuiridh agus uilebheist. A bharrachd air an sin, ron ionnsaigh air an USSR; bha na Nadsaidhean gu h-iomlan gan giùlan fhèin gu fulangach anns na sgìrean còmhnaidh, chan eil stòran an Iar a" comharrachadh mòr-thubaistean agus murt.
  Agus a-nis chuidich na caileagan leis na braighdean a dhol a-mach às na càraichean; chuir iad suil air guailnibh leathann nan daoine sgairteil gu càirdeil. Às deidh sin, chaidh cuireadh a thoirt dha na caileagan iad fhèin ùrachadh ...
  Bha an dìnnear beag, ach air an làimh eile, chaidh zebra a losgadh anns an fhàsach agus fhuair gach nighean shish kebab air a bruich ann an Arabais. San fharsaingeachd, bha na h-Arabaich, co-dhiù bhon taobh a-muigh, càirdeil agus dh'fheuch an fheadhainn a bha eòlach air Gearmailtis eadhon ri fealla-dhà, no gu socair a 'bualadh air casan nan nigheanan.
  Bhrùth Gerda an Arabach steigeach air falbh agus thuirt e:
  - Chan eil mi dhut!
  Lean Charlotte an deise:
  - Faigh thu fhèin harem!
  Rinn Gerda gàire agus mhol e:
  - Ach innis do Charlotte, dè a dhèanadh tu nam biodh tu nad bhean aig an t-Sultan?
  Thuirt an caraid ruadh gu teagmhach:
  - 'S e seo dha-rìribh connspaideach sonas ... Ged a tha e an crochadh air a' bhean aig a bheil sultan. Nam biodh an Ìmpireachd Ottomanach mòr na h-àrd-ìre, an uairsin ... bhiodh e eadhon glè mhath ... bhithinn ag ath-leasachadh arm na Tuirc, ag adhartachadh armachd ... Agus is dòcha an toiseach gun tionndaidhinn mo shùilean chun an ear.
  Dh'aontaich Gerda.
  - Gu ceart! Ach tha seo na adhbhar tàmailteach don Tuirc nach b" urrainn dhi eadhon nuair a bha i an sàs ann an Iran a cheannsachadh. Bha seo gu math fìor, gu h-àraidh bhon a bha arm Phersia air ais. Tha e inntinneach, am Fuhrer sgoinneil, dè an co-dhùnadh a nì e, an Tuirc a cheannsachadh, no fhathast a thoirt a-steach don cho-bhanntachd aige, a" tilgeil cnàimh dha na h-Ottomans, a" toirt a-steach cuid de na tìrean nach eil cho luachmhor ann an Ioran?
  Chrath Charlotte a guailnean ann an iomaguin.
  - Chan eil fhios agam! Gu dearbh, tha fathannan air a bhith ann o chionn ghoirid gun toir sinn ionnsaigh air an USSR ... Tha iad ag ràdh gu bheil feum mòr air beairteas Ruiseanach agus fearann geir na h-Ucrain!
  Thog Gerda muga tì le corragan a cas-rùisgte agus an àite sin thog i gu smiogaid e, a" dòrtadh an leaghan donn a-steach innte fhèin. Aig an aon àm, fhuair an nighean cothrom bruidhinn:
  - Tha fearann gu math beairteach, reamhar san Úcráin. Fo stiùireadh glic Gearmailteach, agus le ar cultar àrd àiteachais, bheir iad a-mach buain as àirde. Agus an uairsin bidh aran againn, bidh e nas saoire na uisge. Agus gheibh na h-Ucràinich fhèin buannachd às, leis gu bheil an riaghaltas Sobhietach dìreach gan goid, a" toirt orra acras!
  Chrath Charlotte.
  - Teagaisgidh sinn dha na Slavs sin ar cultar mòr Gearmailteach! Bheir sinn soilleireachd dhaibh!
  An seo chaidh stad a chuir air a" chòmhradh le glaodhan mì-mhodhail, bha an ùine eile seachad.
  Ach às deidh na dinneir, chaidh na caileagan a-rithist air an lìnigeadh agus b" fheudar dhaibh caismeachd èignichte a dhèanamh tron fhàsach. An dèidh ithe, bha e doirbh a ruith agus bha na caileagan eadhon a 'gearan beagan, gus, ge-tà, bha na cuirp aca a' blàthachadh. Agus mar sin chaidh iad air falbh mar ierboas.
  Aig an aon àm, chuir an SS Colonel Dess nota cipher ùr gu na Breatannaich gu dìomhair. Sin as coireach gun robh e coltach gu robh Dess a" brathadh an Treas Reich ann an cunnart faighinn a-steach don Gestapo. Tha airgead ann, tuarastal math, a bharrachd air bròg armachd, dè eile a tha a dhìth ... Ach tha daoine ann aig a bheil seilbh nàdarra, miann airson brathadh. A" brathadh, bidh iad dìreach a" glacadh an othail, agus a" falbh às an ciall mar gum biodh bho luibhean. Agus a-nis bha Dess a" sgrìobhadh gu dàta Bhreatainn mu ghluasad saighdearan ùra, agus coltas itealain a bharrachd. Agus cuideachd na bha fios aige mu àm teachd saighdearan na Gearmailt. Gun teagamh, bhiodh e fhèin cuideachd uaireannan a" faireachdainn nàire gun robh a chompanaich a" bàsachadh leis a" choire aige, agus bha eagal air gum faodadh e nochdadh ... .. O chionn ghoirid tha fathannan air a bhith ann mun obair a tha ri thighinn san taobh an ear. Agus chan e a-mhàin fathannan, chaidh saighdearan a ghluasad chun Phòlainn agus Romania, gu sònraichte tancaichean. Ged nach robh cliù arm na Ruis gu sònraichte àrd, b" e buille an airm Ruiseanach tsarist a bhris am blitzkrieg ann an 1914. A bharrachd air an sin, bha saor-thoilich Sòbhieteach a' sabaid gu math anns an Spàinn, no stailc dòrn tanca ann am Manchuria. Bha an coltas gum biodh an Wehrmacht air a bogadh sìos an sin agus nach biodh ùine aige ron gheamhradh glè àrd. Agus gum bi ùine aig Breatainn agus na Stàitean Aonaichte còmhla feachdan a chuir an sàs. Ach, is dòcha nach cùm an USSR a-mach chun gheamhradh, gu sònraichte ma tha an ionnsaigh air gu h-obann, agus nach eil ùine aig na Ruiseanaich ceumannan a ghabhail gus ionnsaigh a chuir air ais. Tha, agus cuidichidh Iapan ...
  Às deidh dha na dìomhaireachdan a thoirt seachad, las Dess toitean, a" toirt toitean Ameireaganach a-mach às a" phasgan. Ged a tha suim sgiobalta air a dhol a-steach don chunntas dìomhair aige ann am banca san Eilbheis, chan eil e bochd idir. Gu sònraichte, chuir fear de na sheikhs am falach stash òir agus molagan. Thug fear-fiosrachaidh Arabach dhaibh aon agus seirbhisich an t-sheikh seo, aig an robh fios gu robh ulaidhean falaichte aig a cheannard. Dè nach biodh air a ghoirteachadh faighneachd don phrìosanach nas mionaidiche, dè agus ciamar, ma tha fios aige gu dearbh.
  Agus chaidh Dess do sheomar a" chràidh, agus cha b" fhada gus an deach fear-fiosrachaidh Arabach còmhla ris. Rinn Dess suil air.
  - Ciod an cliu a th' againn.
  Bha inneal-cùise SS làn uidheamaichte. Bha eadhon dynamo ann airson buillean dealain. Agus an uair sin thug iad am prìosanach. Leig Dess a-mach fìdeag de bhriseadh-dùil nuair a chunnaic e e: balach Arabach àbhaisteach, cha mhòr nas sine na ceithir-deug. Craiceann dorcha, tana, ach a" feuchainn ri coimhead dìreach agus gun a bhith a" brathadh eagal. Ach, faodaidh balaich neònach, mar riaghailt, eòlas fhaighinn air mòran le bhith ag èisteachd ri dìomhaireachdan inbheach. Dess, a 'faireachdainn gann de ùine, òrdaichte:
  - Air raca a' bhalaich Arabach !
  Chaidh deise caran sgiamhach an t-searbhanta a reubadh gu sgiobalta far a" ghille. Agus dìreach mar sin, rùisgte, tharraing iad suas mi air an raca. Dhùin na làmh-fhailean air làmhan a 'ghille, agus thòisich iad air an làmhan a shìneadh bhon chùl. Thòisich an leanabh Arabach air lùbadh thairis, bha a chasan rùisgte air an clampadh a-steach don stoc leis an luchd. Bha am balach ag osnaich, bha na joints a" toinneamh na ghuailnean, bha am balach ag anail gu trom. Dh'fhaighnich Dess gu mì-mhodhail:
  - Dè an t-ainm a th' air do chuilean?
  Tha an eadar-theangair a-rithist ann an Arabais.
  - Ali! - Shluig an gille mach le crith.
  Thuirt Dess na bu ghràdhaiche:
  - Innsibh dhomh c'àit an d'fhalaich bhur maighstir an ionmhas. Ma their thu gum faigh thu duais àrd, nì sinn sheikh thu fhèin. Agus chan e, bidh sinn ga chràdh gus an toir thu seachad an spiorad.
  Dh"èigh am balach:
  - Chan eil fios agam càil!
  Rinn Dass gàire gu feargach.
  - Chan eil mi a 'creidsinn! Abair balach le muga cho seòlta, ach cha robh fios aige air dad. Uill, dè tha thu dol a thoirt dhuinn toileachas.
  Thug fear mòr SS air falbh cuip leathair bhon bhalla, le rionnagan eadar-dhealaichte. Thàinig dotair a bha an làthair gu sònraichte ann an còta geal agus aparan chun ghille agus chuir e a làmh air taobh deas a bhroilleach. Dh"èist e ris a" chuisle agus, le gàire, thuirt e:
  - Tha cridhe anabarrach fallain aige. Comasach air mòran fhulang, ach gu math foighidneach. Faodaidh e a bhith na chnò cruaidh.
  Bha Dass a" magadh air gu suarach.
  - Mar sin nas fheàrr ... Ged a dh'fheumas tu a bhith ag obair.
  Thug fear a chuir gu bàs an SS agus an neach-brathaidh pàirt-ùine buille làidir do dhruim Arabach deugaire. Nochd sruth fuilteach, bha am balach a" panadh gu trom, aodann a" toinneamh, ach mhùch e an osna a bha a" teicheadh. Bhuail Dess a-rithist, rinn e gàire cas agus rinn e gàire feòil-itheach. Gu dearbh, tha cràdh a 'toirt toileachas dha mòran ...' s dòcha gu bheil e cuideachd co-cheangailte ri instinct ainmhidhean, a 'mhiann a bhith a' sealltainn do shàr-chomais, gu bheil thu os cionn an duine, agus gu bheil an neach-fulang na shit. Bha eadhon Friedrich Nietzsche den bheachd gum biodh sàr-fhear an t-saoghail "toilichte" san àm ri teachd tòrr nas cruaidhe an dà chuid an dàimh ri daoine eile agus ris fhèin. Cha robh Dess glè eagallach a thaobh an-iochd dha fhèin, ach do dhaoine eile ...
  Lean buillean, às deidh buillean, thionndaidh cùl caol ach sinew a" bhalaich gu bhith na bhreugan fuilteach, agus thòisich a" chuip air coiseachd air a chasan. Airson creideas Ali, co-dhiù faisg air an deireadh thòisich e ri caoidh gu socair, ach fhuair e air cumail air ais na glaodhan mòra aige. Chuir Dass stad air a" chromadh agus dh" fhaighnich e gu magadh:
  - An toil leat amar na Gearmailt?
  Dh' èigh am balach a chaidh a bhualadh:
  - Chan eil!
  Dh"fhaighnich an SS Colonel, anns an tòn as binne:
  - Ma tha thu airson dìomhaireachd a thoirt seachad, dèan e a-nis. Rud eile, bidh sinn a" milleadh, agus cha bhith e comasach dhut seirbheis a dhèanamh san SS tuilleadh.
  Fhuair Ali misneachd airson freagairt:
  - Chan innis mi dad dhut! mhionnaich mi ann an ainm Allah!
  Rinn Dess gàire mar shionnach.
  - Ciod a leanas sinn ! Bheir thu toileachas dhuinn. Dè a bhiodh tu airson tagradh a-nis?
  Mhol an dotair sadistic:
  - Am brazier! Tha an tortadh seo math cuideachd oir faodar a chleachdadh còmhla ri feadhainn eile.
  Rinn Dass gàire gu h-aingidh.
  - Gu dearbh, am brazier! A-nis bidh sinn a 'frioladh nan sàilean gu socair.
  Cha do rinn an SS Colonel dìmeas, agus thòisich e fhèin air smeuradh le ola-pailme, ge-tà, mar-thà air a ghrodadh le ola, buinn nan gillean, garbh, ach mus deach a chràdh le luchd-searc a 'chrùin, air an sguabadh às an duslach. Chrath an dotair le cead.
  - Mar sin cha bhith na casan a" losgadh sa bhad, agus is urrainn dhuinn an "toileachas nèamhaidh" a shìneadh airson ùine mhòr!
  Às deidh sin, rinn dà neach-cuideachaidh Arabach brazier uidheamaichte le smachd fèin-ghluasadach, ga chuir timcheall air leth mheatair bho chasan cas-rùisgte balach eireachdail, eireachdail. Às deidh sin, thòisich Dess gu pearsanta air an teine a lasadh.
  Bha teangannan lasrach a' ruith gu fiadhaich thairis air na bricichean guail. Rinn am balach wheezed, thòisich e air jerk a cheann convulsively ...
  Agus air an roinn eile den aghaidh, an sabaid fhèin agus tachartasan ionnsaigheach.
  Kuibyshev bha fo ionnsaigh agus gu dearbh thuit e. Chaidh Saratov a sgrios cuideachd agus a ghlacadh leis na Nadsaidhean. Mar sin dh" fhàs e eadhon na bu mhiosa. Bha na Gearmailtich mar-thà gu soilleir a 'buannachadh ... bha Stalin a' briseadh a-mach, ach cha b 'urrainn dha rud sam bith a chuir an aghaidh cuideam nan Nadsaidhean. Cha do lean an cogadh suidheachadh nan Sobhietich. Tha am Fuhrer ionnsaigheach agus sgiobalta, eu-coltach ri Hitler. Agus is e ro-innleachd fìor fhionnar a tha seo agus air a dheagh lìbhrigeadh.
  Dh'fheuch Fritz ri ionnsaigh a thoirt sa mheadhan agus gu math soirbheachail.
  A dh'aindeoin sin, chaidh Stalenida Pavlovna a-steach do bhlàr neo-ionann le buidheann de chlann-nighean. Chan eil na feachdan mar an ceudna ... Ach thug na gaisgich ionnsaigh air còmhdhail Fritz. Chan eil e cho mòr armachd agus nas so-leònte.
  Chuir caileagan casruisgte, leth-rùisgte teine air na Nadsaidhean. Às deidh dha a bhith air a bhualadh, chaidh an neach-còmhdhail na theine. An uairsin, chuir na gaisgich a-mach còmhdhail eile. Rinn e smocadh agus sgàineadh. Dh" fheuch an treas neach-giùlain armachd ri falbh. Ach chuir Natasha a-mach e le lannsair grenade a chaidh a ghlacadh. Às deidh sin, chaidh mastodon beag a chrìochnachadh.
  Thòisich gaisgich às deidh sin air duaisean a thogail. Chomharraich Oksana an grenade sgiobalta le gàire:
  - Tionndadh Gearmailteach!
  Thuirt Bhictòria, a" giùlan a fiaclan, ag èigheach:
  - Agus tha thu a 'coimhead Negros!
  Gu dearbh, am measg nam marbh bha daoine dubha, agus Innseanaich, agus Arabaich! Chan eil ann ach beagan dhaoine geala. Thug na gaisgich na h-airm bho na mairbh. Bha iad cuideachd a" creachadh am pòcaidean a" coimhead airson airgead. Bha comharran Gearmailteach ann am pàipearan agus buinn mheatailt cuideachd.
  Gu ruige seo, tha an comharra air fuireach mar an airgead as cumhachdaiche air an t-saoghal. Agus eadhon às deidh ceannsachadh Afraga le taic òir.
  Thug na gaisgich, a' slaodadh an casan rùisgte, chiseled, na cuirp. Agus air a luchdachadh sìos le armachd.
  An uairsin chaidh sinn air ais dhan choille. Dh" fhaighnich Stalenida don cheathrar:
  - Uill, ciamar? An deach thu?
  Chuir Victoria a-mach a broilleach agus fhreagair i gu pròiseil:
  - Tha, ruith sinn beagan, ach cha robh dad sònraichte ...
  Mhol Stalinida:
  "Is dòcha gun urrainn dhuinn sgaradh a-rithist agus a dhol chun ear?"
  Mhol Natasha gu modhail:
  - Agus ma chruthaicheas tu sgaradh partisan?
  Chrath Steelenida a ceann gu àicheil.
  - Chan eil ... Tha òrdugh ann dhuinn a dhol air ais, air cùl na loidhne aghaidh. Co-dhiù, dè tha fios agad mu chùrsa an t-sabaid?
  Fhreagair Veronica le osna:
  - Gu ruige seo, chan eil dad ... Chan eil rèidio againn, chan eil ...
  Chuir Stalenida stad air, ag ràdh gu dona:
  - Bithidh an cogadh fada agus cruaidh. Is dòcha nach bi a h-uile duine comasach air a bhith beò. Anns a 'chùis seo, bu chòir dhuinn ...
  Bha misneachd aig Veronica casg a chuir air:
  - Cuimhnich Dia ?
  Chrath Steelenida a ceann gu àicheil.
  - 'S e comannach agus atheist a th' annam ... Agus tha eadhon gliocas dùthchasach ag ràdh: earbsa ann an Dia agus na dèan mearachd leat fhèin!
  Bhris Victoria:
  - Thuit an nighean so fo bhuaidh dope cràbhach. Agus tha mi a" smaoineachadh mar sin: nach eil ann an Dia ach mealladh, ach is mealladh fìor chronail a tha seo, tha e a" cur bacadh air an inntinn!
  Chrath Steelenida a ceann gu àicheil.
  - Thoir spèis do chreideamh cuideigin eile Vic ... San fharsaingeachd, gu dearbh, is e na creidmhich a dh'fheumas dearbhadh gu bheil Dia ann!
  Stamp Natasha gu feargach a cas-rùisgte agus fhreagair i:
  - Agus dè a tha ann ri dhearbhadh! Ma tha Dia ag aideachadh gu bheil na faisisteach air cha mhòr an saoghal gu lèir a ghlacadh, an uairsin dè an seòrsa Dia a tha seo!
  Dh" fhàs Victoria gu cruaidh.
  - Uill, dearbhaich gu bheil Dia Vera ann. A bharrachd air an argamaid gràineil gum feum a" chiad adhbhar a bhith aig a h-uile dad!
  Chrath Veronica a maoil, shuathadh i bonn rùisgte, beagan fala air an fheur agus thug i a-mach:
  - Uill, airson mìneachadh nach robh beatha ann, ach leasaich e agus nochd eadhon fear?
  Thuirt Steelenida gu socair:
  - Teòiridh mean-fhàs ... Bidh a h-uile dad a" dol bho shìmplidh gu nas iom-fhillte, agus foirfe. Agus tha seo air a dhearbhadh leis gu bheil sreathan geòlais ann. Ruith boireannach òg a cas-rùisgte tarsainn an fheòir agus rinn i gàire. - An seo, mar eisimpleir, tha diofar amannan geòlais ann, agus tha seo air a bhreithneachadh le fosailean.
  Chaidh Veronica sìos.
  "Chan eil mi nam eòlaiche air Creocianism. Agus chan fhaigh thu a leithid de leabhraichean anns an USSR. Ach tha obraichean thall thairis far a bheil e air a dhearbhadh nach eil saidheans gu dearbh a" dol an aghaidh creideamh. Agus thug e geàrr-chunntas air a" bhunait saidheansail airson sgrùdadh a" Bhìobaill. Gu sònraichte mu fhàisneachd a" Bhìobaill!
  Rinn Victoria gàire agus thuirt i:
  - Tha na fàisneachdan sin air an dèanamh gu h-ath-ghnìomhach. Chan eil làmh-sgrìobhainnean sam bith den Bhìoball agus den t-Seann Tiomnadh nas sine na an deicheamh linn AD. Mar sin chan eil dòigh ann na fàisneachdan a dhearbhadh!
  Dhearbh Natasha gu làidir:
  - Gu cinnteach mar sin ... Gun chreideamh, tha do chreideamh stèidhichte gu sònraichte air creideamh dall agus ...
  Mhol Victoria gu furasta:
  - Eagal roimh bhàs ! Dè tha creideamh sam bith a 'smaoineachadh!
  Chrath Veronica a guailnean agus fhreagair i:
  Carson nach eil eagal air atheists ron bhàs? Agus gu bheil rudeigin eile aca airson a bhith an dòchas?
  Bhuail Victoria meur casruisgte, bhris i e agus mhol i:
  - Uill, mar eisimpleir, faodaidh sinn creidsinn anns an aiseirigh le cumhachd saidheans. Agus tha seo fìor mhath cuideachd!
  Rolaig Natasha a sùilean agus thuirt i gu bruadar:
  - Sin e! Smaoinich air àm ri teachd comannach. Cha 'n 'eil airgiod innte, ach pailteas de bhathar saor. A" toirt a-steach baidhsagalan-motair air an urrainn dhut itealaich a-steach don fhànais. Agus bidh toraidhean sam bith - cèicean, reòiteag, pineapples, cearcan-fraoich, agus mar sin air adhart air am fàs gu synthetigeach. A h-uile àite robots. Bidh daoine ag obair dìreach dà uair a thìde san latha, agus an uairsin dìreach a" toirt òrdughan dha na h-innealan. Agus ann an latha.
  Choisich na caileagan, a" bruidhinn, a" tomhas a h-uile càil len casan rùisgte. Tha iad air an luchdachadh le diofar ghunnaichean inneal agus bazookas. Dusan bòidhchead gu lèir.
  Agus lean Natasha ag ràdh:
  - Agus an gnìomhachas dibhearsain as beairtiche. A-mhàin toileachas. Mar eisimpleir, telebhiseanan dath, agus bidh thu a 'coimhead dusan cartùn sa bhad. Agus tòrr rudan tarraingeach. Innealan slot, geamannan coimpiutair, diofar innealan-fuadain ... Agus eadhon ro-innleachdan. Mar, mar eisimpleir, bidh thu a 'cluich mar Stalin agus a' chùis air Hitler. Fiù ma tha comas an t-saoghail air fad aige ....
  Lean Victoria gu bruadar, airson Natasha:
  Agus tha na taighean cho breagha. Tha bothan aig gach fear le fuaran agus gàrradh. Agus mura h-eil àite gu leòr ann airson daoine air an Talamh, bidh iad a" fuireach ann am Venus, a" Ghealach, Mars agus planaidean eile. Gu sònraichte, chaidh soithichean-fànais le astaran superluminal, no eadhon busaichean le gluasad neoni, a chruthachadh. Seo nuair a gheibh thu air a" bhus, agus thèid do ghiùlan gu àite a-muigh, no eadhon gu saoghal eile. Seo mar a tha ceudaurs, no sìobhragan eireachdail, a" cur fàilte oirbh. - Rug an nighean air an nathrach 'na pailm, thug i gu a cluais e, agus ag èisdeachd, lean i air a labhairt. "Mar eisimpleir, iongantasan innleadaireachd ginteil. Chan eil seann aois ann. Chan eil a h-uile duine a 'coimhead nas sine na fichead, a bharrachd air nigheanan. Tha iad uile fallain agus fallain, le fàilidhean taitneach, ùr. Tha nigheanan an-còmhnaidh fallain, gun menstruation. Tha e comasach nach fheum clann a bhith air an giùlan, gun tèid an togail ann am broinn saidhbear.
  Thug Natasha taic dha seo le gàire:
  - Agus nochdaidh craobhan, air am fàs siùcairean, reòiteag, lollipops, cèicean mar mheasan. Agus faodar an ithe gun tuiteam de gheir. Agus bidh a h-uile duine toilichte le càraichean ùra as urrainn dhut itealaich. Agus gu mòr-thìr eile agus gu Mars, agus eadhon gu galaxy nàbaidh!
  Mhol Steele:
  - Agus an uairsin bidh daoine eadar-dhealaichte, le mòr-chumhachdan. Bidh seo, gu dearbh, na bhuannachd. Agus bidh na mairbh air an aiseirigh, agus cha chuimhnich iad gu robh cuideigin uaireigin a 'creidsinn ann an sgeulachdan a' Bhìobaill!
  Bhris Victoria agaric cuileag le a cas rùisgte agus rinn i gàire:
  - Tha, gu dearbha! Uill, dha-rìribh, dè tha am Bìoball a" gealltainn? Am bi sinn eadhon a" dol suas ris an druma, no an àite fuaimean na h-organ? Agus cha bhi eadhon feòil ann!
  Sgaoil Veronica a làmhan agus thuirt i:
  - Ciod e do mhothachadh ? Ach anns na Sgriobtuiribh naomha, cha'n 'eil an duais air a cur an cèill gu cinnteach. Agus tha sinn a" togail ris an druma, is e prothaideachadh a tha seo!
  Rinn Victoria gàire agus chuir i a-mach a teanga. Às deidh dhi mothachadh:
  - Uill, tha ... Agus dè thachras an sin? Rud gun pheacadh? Agus dè mu dheidhinn saor-thoil, ciamar às aonais?!
  Fhreagair Veronica gu sàmhach, a 'caolachadh a sùilean beagan:
  - Mairidh saor-thoil, ach cha bhi peacadh ann. - Suathadh an nighean a cas-rùisgte air a' chòinnich agus lean i. "Bidh e comasach oir bidh gràin aig daoine air peacadh. Chan e na h-uile dhaoine, ach na fìreanan a tha air an sàbhaladh. Tha seo a" ciallachadh nuair a thèid Satan agus factaran iriosal a thoirt air falbh, gun caill am peacadh cho tarraingeach sa tha e agus gun lughdaich e luachan.
  Rinn Victoria feadan, ghluais i i sàil rùisgte, cruinn a-steach do stoc beithe. Agus thuirt i gu socair:
  - Agus ciamar is urrainn thu fuath a thoirt do pheacadh, ma bheir e uiread de thoileachadh. An seo, mar eisimpleir, le fir, gu sònraichte feadhainn òga. Nuair a bhios iad a" spògadh riut, nuair a bhios iad a" strì riut, nuair a bhios iad a" massage do shàilean. Às deidh na h-uile, tha e na thoileachas mòr a bhith a "faireachdainn suathadh cuirp fèithe. Agus tha thu ag ràdh gur e peacadh a th 'ann!
  Ghabh Veronica gu feargach:
  - Agus tha e mì-mhoralta gnè a bhith agad le diofar fhir!
  Thuirt Steelenida gu feargach:
  - Gus a bhith onarach, chan e puritan a th" annam an dàrna cuid, ach ... Fhathast, tha còd moralta comannach ann agus bu chòir dha aon feuchainn ri cumail ris. 'S na luidh sios fo gach neach a dh' eireas !
  Fhreagair Victoria gu dàna:
  - Is toil leam a bhith gnìomhach. Agus is toil leam a bhith a" coimhead airson agus a" tàladh dhaoine mi-fhìn. An uairsin dèan gaol dhaibh mar a tha thu ag iarraidh. Nach eil sin àlainn. Uill, carson a bu chòir dhuinn a bhith modhail, an àite a bhith a" cumadh ar fireannaich sinn fhèin!
  Thuirt Stalin gu fuar:
  - Le do choltas chan eil e doirbh! Ach às deidh a h-uile càil agus airson marbhadh, tha thu tòrr!
  Dh" fheuch Victoria ris a" chòmhradh a chuir air falbh beagan:
  - Co-dhiubh, is aithne dhuit an teachd-an-tir coman- ach, daoine saor agus glic, moran na's fearr na riaghailt Dhe, a' leigeadh ris buaidh faisisteachd, no bàthadh an cinne-daonna ann an tuil. Bhris an diabhal teine an stòl le a casan rùisgte de a cas dheas agus lean e air. - gu pearsanta cha toil leam a bhith a" fuireach ann an rìoghachd neach-brathaidh a tha a" gairm na h-Iùdhaich na shluagh fhèin, agus mar a thionndaidheas e a-mach gu bheil an còrr nan coigrich?!
  Fhreagair Steelenida gu dona:
  - Faodaidh tu argamaid a dhèanamh mun inntinn nas àirde airson ùine mhòr, ach anns a 'Bhìoball ... A bheil e loidsigeach a bhith ga mheas mar fhoillseachadh Dhiadhaidh?
  Fhreagair Victoria le misneachd:
  - Gu dearbh chan eil! Cruelity an t-Seann Tiomnadh, sàmhchair mì-reusanta an Tiomnadh Nuadh - a 'cur sochairean aon daoine ... Nach eil e mì-reusanta?
  Bhuail Veronica an stump le a corragan rùisgte ann an buaireadh. Ghabh i cràdh ann am pian agus fhreagair i:
  - Mar sin an deigh na h-uile, tha Pol ag radh : Tha ar teagasg 'na cheap-tuislidh do na h-Iudhaich, 'na chuthach do na barbaraich ! Chan urrainn inntinn pheacach seo a thuigsinn!
  Rinn Victoria gàire agus thuirt i ann an guth fileanta:
  - Chan urrainnear an Ruis a thuigsinn leis an inntinn,
  Chan urrainnear slat-tomhais cumanta a thomhas ...
  Tha sealbh sònraichte aice -
  Chan urrainn dha duine a chreidsinn ach anns an Ruis!
  Thuirt Steelenida, a" togail a sùilean gu cruaidh:
  - Agus an so an Ruis roimh Chriosduidh. Milleanan, ceudan de mhilleanan de dhaoine a 'creidsinn ann an Dia. Nam measg bha inntinnean air leth. A leithid Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... Agus bha na h-adhbharan aca fhèin airson creidsinn. Tha sinn, an uair sin, an-aghaidh mealladh! Thug am boireannach òg grèim air meur a bha air tuiteam le a cas làidir, rùisgte, bhris i i, agus lean i oirre. - Tha sinn nar luchd-leantainn de atheism saidheansail agus tha sinn den bheachd gu bheil a h-uile duine na ghobha air a shon fhèin! Agus nach eil e riatanach a bhith a 'creidsinn gu bheil an deagh uncail Iosa a' tighinn agus a 'togail a h-uile duine, a' fuasgladh ar duilgheadasan uile! Feumaidh a" phlanaid seo riaghladh saidheansail agus leudachadh gu àite! Agus na bithibh a' gabhail a h-uile seòrsa dòchais airson àitean nèamhaidh, no maighich!
  Rinn Victoria gàire agus gàire:
  - 'S cha diùlt mi 'n f hirinn fhireann !
  Thuirt Steelenida gu cruaidh:
  - Uill, tha thu ruadh-ruadh agus dissolite ... Cò a thog thu?
  Fhreagair Victoria le fealla-dhà:
  -Nuair a athair Carlo, agus nuair nach eil duine idir!
  Leag Stalenida an cuileag sìos le a dòrn agus rinn i sgadan:
  - Tha e follaiseach ... Mura h-eil Dia ann, chan eil seo a 'ciallachadh idir gum bu chòir dha a bhith vulgar agus dissolute!
  . CAIBIDEIL #9
  Fhreagair Victoria gu h-onarach:
  - Like! Tha thu a' tuigsinn mar e!
  Thuirt Natasha, a" gàireachdainn, ag ràdh:
  - Dh'ainmich Co-mhaoineas co-ionannachd an dà ghnè. Agus tha sin a" ciallachadh còir boireannach a bhith a" coimhead airson fear i fhèin. Mar eisimpleir, tha mi a" smaoineachadh, às deidh dhut am fear as toil leat a thaghadh, gu bheil e gu math àbhaisteach a dhealbhadh! - Bhuail an nighean air balgan-buachair na cnuimhe le a cas-rùisgte agus lean i oirre. - Agus tha e gu math àbhaisteach a bhith dèidheil air grunn ghillean aig an aon àm. Às deidh na h-uile, tha iad eadar-dhealaichte agus bidh gach fear gad ghiùlan fhèin ann an diofar dhòighean, rud a tha gu math snog!
  Thuirt Veronica gu socair:
  - Bidh tu a' losgadh ann an ifrinn air son a leithid so do sheorsa agus do ghnùis !
  Rinn Steelenida gàire agus thuirt e:
  - Cha 'n 'eil moraltachd a' Chomanachaidh idir cho teann ris a' Chriosduidh. Agus ma tha thu gad ghiùlan fhèin mar seo, an uairsin ... tha mi a 'smaoineachadh nach coinnich thu le cead! Chan eil a h-uile duine againn ... brot!
  Thuirt Victoria gu mòr:
  - Carson a ghineadh hypocrisy? Chuir an Crìosdaidheachd seo diofar chuingealachaidhean air boireannaich. A 'gabhail a-steach, leithid an toirmeasg, a bhith a' gràdhachadh barrachd air aon fhear. - Bhuail an diabhul ruadh gu goirt am cnap le a cas-ruisgte, agus thilg e ni b'airde i. Agus lean i oirre. - Agus bha comunn a' searmonachadh nach 'eil Dia ann ! Agus tha sin a 'ciallachadh gu bheil a h-uile dad ceadaichte! Agus faodaidh sinn boireannach a bhith nan eòin an-asgaidh an tòir air gaol. A 'taghadh na fir sin a bheir seachad mòran a bharrachd toileachas. Agus is e seo am prìomh phuing!
  Chrath Stalenida an ceann dearg le a meur-chlàr:
  - Chan e seo am prìomh rud airson ball Komsomol! San fharsaingeachd, is e an rud as cudromaiche seirbheis don Fatherland agus adhbhar Lenin. Agus chan e an rannsachadh airson toileachas airson a 'chuirp! Feumaidh tu seo a thuigsinn!
  Fhreagair Victoria gu feargach:
  - 'S mise 'bhiast 's an leabaidh am blàr ! Mar sin na dèan gearan rium!
  Rinn an diabhul ruadh ri sgios :
  - 'S e sàr nighean a th' annam!
  Veronica air a chuir a-steach gu sgiobalta:
  - Is e moralta co-chomunn agus Criosduidh aon : an ti nach dean obair, cha'n 'eil e ann !
  Sheall Victoria eòlas air a" Bhìoball:
  - Agus thuirt Iosa: na gabh dragh mun aran làitheil agad ... Bi mar eòin na coille.
  Thuirt Stalenida gu làidir:
  -Comannachd rugadh gu ìre mhòr air a bhith a 'diùltadh luachan Crìosdail. Agus tha cuid de cho-shìntean gu math comasach. Mar sin tha bratach dhearg aig na Nadsaidhean cuideachd, mar a tha againne!
  Bhris Victoria a" chuileag le a cas-rùisgte, shuath i a sàilean lom, cruinn air a" chòinneach agus thuirt i:
  - Tha cìsean mòra aig an Treas Reich air calpa prìobhaideach, agus ceudad àrd de sheilbh na stàite. Tha sòisealachd aca gu ìre, ach sochairean dha na Gearmailtich! - Gheàrr an nighean duilleag beithe dheth, agus rinn i gàire, chuir i ris. - Am bitheantas, mu chreideamh, tha oran suairce agam. A bheil thu airson gun dèan mi e?
  Chrath Stalenida gu deònach a ceann soilleir, leag i sìos meur grod le a cas rùisgte, gràsmhor, agus rinn i crathadh:
  - Seinnibh flor, na biodh ioghnadh oirbh !
  Agus sheinn Victoria gu sunndach;
  Ciod a bha an Tighearn a' ciallachadh ?
  Tha e, a 'fuireach ann an astar uabhasach ...
  'N uair thugadh an t-ordugh gu obair,
  Gus nach fuirich sinn ann am bruadar.
  
  Ged a tha eideadh rìoghail eireachdail,
  Ach chan eil duine gòrach nas motha ....
  Tha bochdainn a" fàgail puing-bàn -
  Tha an saoghal fulangais againn mòr!
  
  Agus chan e coire Adhaimh a th" ann
  Fear sìmplidh Sòbhieteach, Ruiseanach ...
  A choisich lomnochd, gun a bhith a" falach nàire,
  Coltach ri proletarian fo tsarism!
  
  Thug Dia biadh dha - crìoch,
  Feurach gun fhios dha na forcaichean ...
  Agus ma tha thu ag iarraidh barrachd, thèid do bhualadh!
  Agus òl le pailm do làmh gun bhotail.
  
  Dh' fhuiling Adhamh a leithid do dhàil,
  Ann am pàrras eagallach, dòrainneach!
  Ach dh'itealaich an nathair air sgiathan,
  Thuig e: tha neach a 'fulang ...
  
  Tha dòigh ann faighinn a-mach às na tiugh,
  Tog baile-mòr, thoir sliochd!
  Gus nach tèid thu air adhart tro theirm a" ghàrraidh,
  Aig amannan feumaidh tu perfidy!
  
  Ghoid mi an iuchair dhraoidheil à pàrras,
  Gu Eden àbhaisteach fàgail ...
  An sin gheibh thu nighean a 'bruadar
  Co-dhiù faodaidh tu bàsachadh san fhìor shaoghal!
  
  Tha, gu dearbh tha cunnart ann, a bhalaich,
  Chan e tiodhlac a th" anns a" phlanaid seo...
  Ach bidh eòlas agad air cogais, onair,
  Agus gheibh thu, eòlach air do chàraid!
  
  Fhuair Adhamh an iuchair so -
  Dh" fhosgail e na geatachan agus dh"fhàg e pàrras.
  Chaith am peacach moran neart,
  A" ceumadh air clachan bheanntan mòra ...
  
  An seo chì e an geata a-rithist -
  Agus a-rithist nochd an nathair sgiathach ...
  thubhairt e, Is Satan math mise, -
  Dh" fhosgail am bolt an seo leis fhèin ...
  
  chaidh Adhamh a steach agus chunnaic e,
  A leithid de mhìorbhail air a pheantadh ...
  Nighean lomnochd air cùl a' chnoic,
  Is e mias òir a th" ann an seòrsa de porcelain.
  
  Ach dè cho math
  Cha b' urrainn Adhamh am balach cur an aghaidh!
  Agus pòg a beul
  Nas binne na mil!
  
  
  Fhreagair i e -
  Chaidh buidhnean ann an ecstasy stoirmeil còmhla ...
  Chan e, na mallaich Satan -
  Nochd guys ann am peacadh!
  
  Chuir Dia a-mach iad à pàrras, ach ...
  Thàinig a" phlanaid gu bhith na dhachaigh dhaibh.
  Ged tha aon ghrian aig daoine,
  Ach thàinig an sliochd gu bhith nam mìltean!
  
  Bha, bha e gu math cruaidh
  Tuiltean, tiormachd agus geamhraidhean.
  Ach tha 'n inntinn 'na ràmh cumhachdach,
  Tha an duine air fàs na chreutair làidir!
  
  Ciamar as urrainn aingeal itealaich
  Ciamar a sgriosas beanntan deamhan faochadh!
  Cruthaich rathad, far a bheil an t-slighe -
  Ruig puing sam bith air tìr.
  
  Agus feumaidh tu àite-fànais -
  Bidh sinn cuideachd comasach air buaidh a thoirt.
  Mar sin cha bhinn ar peacaidh-ne,
  Chan e, na bi a" bruidhinn nonsens pop!
  
  Na bi am peacadh - chan eil adhartas ann,
  Bidh smuaintean a" gineadh gluasad!
  Aon fhreagairt don t-searmoin:
  Chan eil feum againn air pàrras cuideigin eile!
  Bhuail na caileagan ann an aonadh. Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil guth Bhictòria làidir, làn-fhuaim, glè thaitneach. Agus bha na gaisgich air leth inntinneach leis an dàn seo.
  Mhol Steelenida le gàire:
  - Nuair a bhios ùine ann, cluichidh tu an òran seo aig an lann-cluiche!
  Chrath Victoria aonta agus mhol i:
  - Agus aig an aon àm aontaichidh sinn an duais!
  Rinn an nighean ruadh gàire agus bha i airson coiseachd air a làmhan. Ach tha cus armachd aice.
  Bha na caileagan air a bhith a" coiseachd fada gu leòr agus bha iad sgìth. Suidh sìos airson lòn fhaighinn. Dh"fhosgail iad biadh à canastairean agus stew. Geall air a chosnadh gu làidir. Tha na gaisgich uile òg, fallain, fallain.
  Thuirt Natasha le gàire:
  "Am measg an fheadhainn a chaidh a mharbhadh leinn, tha cha mhòr na h-uile nan coigrich. Tha na Gearmailtich a 'tilgeil arm cèin nar n-aghaidh!
  Sheinn Victoria a-mach à àite:
  - Agus tha an arm againn air an taobh chlì, agus tha an arm againn air an làimh dheis ... Tha e math dhuinn a bhith a 'sabaid le deoch!
  Choimhead Stalenida gu cruaidh air a" cheann-dhearg agus thuirt e:
  - Tha thu nad nighean spòrsail ... Feumaidh sinn do phòsadh!
  Chrath Victoria a ceann.
  - Carson cèile? Nas fheàrr dusan leannan a bhith agad!
  Rinn Natasha gàire agus thuirt i:
  - Chan eil e inntinneach conaltradh a dhèanamh le aon fhear airson ùine mhòr - tha e a 'cur dragh air! Tha e nas fheàrr nuair a tha balaich eadar-dhealaichte agad!
  Mhol Oksana:
  "Is dòcha an ath thuras a bheir sinn prìosanach Gearmailteach... Agus nì sinn magadh air!"
  Rinn Steelenida gàire agus thuirt e:
  - Uill, tha a nigheanan innleachdach ... Agus cha bhiodh e na ghort dhuinn an cànan a ghlacadh!
  Thuirt Natasha, a" giùlan a fiaclan gu borb:
  - Guys, guys ... Tha thu glè, glè dhona, na balaich againn! A bhalaich! A bhalaich! Bidh na fir againn air am bualadh le caileagan!
  Thòisich na caileagan a' gàireachdainn... Dh'òl iad beagan às na flasgaichean de dheoch làidir. Rinn bòidhchead no dhà eadhon srann.
  Ach dh'fhàs Stalenida:
  - Dìrich! Ge bith cò a bhios a 'cadal marbhaidh sinn e!
  Leum na caileagan suas agus shìn iad a-mach nan teudan. Chrath iad an cuid airm agus dh'fhalaich iad am fiaclan. Bòidhchead àlainn. Agus wink len sùilean sapphire. Tha iad ag iarraidh co-dhiù beagan, ach cleasan a chluich. Suidh air each.
  Agus mar sin caismeachd a-rithist agus stob do chasan rùisgte. Ged a tha na nigheanan a 'coimhead glè bhòidheach. Tha uiread de bhòidhchead aca. Agus cuirp làidir, fallain de nigheanan.
  Mhothaich Natasha, a" coiseachd,:
  - Gus am faigh sinn fuasgladh air duilgheadas tancaichean Nadsaidheach, chan eil dad againn ri dhèanamh an-aghaidh saighdearan Fuhrer!
  Mhìnich Victoria:
  - Bha thu airson a ràdh chan e saighdearan, ach innealan! Agus san fharsaingeachd, chan eil fàilteachadh an-aghaidh sgrap mura h-eil sgrìob eile ann!
  Agus bhuail an diabhal ruadh le cas rùisgte air stump a bha fada grod. Thog neul de sgudal is duslach.
  Thuirt Veronica gu h-iriosal:
  - Uile thoil Dhe !
  Thuirt Stalenida gu feargach, a" bualadh a sàil rùisgte air a" chlach-mhuilinn:
  - Chan eil! Bidh a h-uile dad nar toil Bolshevik!
  Agus bha a sùilean gu litireil a" deàrrsadh le fearg!
  Thuirt Victoria gu cruaidh:
  - Bidh Hitlerites a" cur às do Iùdhaich às aonais deas-ghnàthan neo-riatanach. Carson nach do sheas Dia suas airson a shluaigh?
  Fhreagair Veronica gu slaodach:
  - peacannan...
  Sheinn Victoria, a" stampadh a casan rùisgte:
  - O, peacaidhean, peacaidhean ... Na peacaich gobhar! Na peacaich gobhar! Buailidh e an fhìonain! Buailidh an fhìonain ghil!
  Agus rug a" mhaise ruadh air an dealan-dè le a corragan rùisgte, agus thog i a cas, a" sealltainn a caraidean.
  - Is iad seo na mìorbhailean a tha a 'tachairt nar coilltean!
  Fhreagair Veronica le gàire:
  - Tha thu a' faicinn gur e bòidhchead a th' ann... Agus tha thu ag ràdh nach e seo cruthachadh Dhè!
  Bhris Victoria:
  -Is e creideamh opium nan daoine! Agus tha an dealan-dè brèagha airson a dhol am falach nas fheàrr mar fhlùraichean!
  Thuirt Steelenida gu feargach:
  - Is dòcha gu leòr mu chreideamh? A bheil e nas fheàrr leigeil le Vera innse dhut mar a bhios i modhail ma thèid a cur gu fiosrachadh?
  Chrath Veronica a guailnean agus fhreagair i:
  - Bidh mi iriosal!
  Bha Natasha airson rudeigin a ràdh, ach rinn an nighean fuaim thairis oirre. Ruith jet stormtroopers seachad. Mòran stàilinn agus vultures glè chreachadairean. Chrom iad agus shèid iad smùid. Tha tòrr ghunnaichean ann, agus bidh na Gearmailtich a 'losgadh gu math ionnsaigheach.
  Steeleed òrdachadh:
  - Disguise!
  Bha an gaisgeach Gerda, a thuit na chadal dìreach anns an tanca, a" bruadar air na thachair anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna cho fada air falbh ...
  Thuirt an SS Colonel Dess gu magadh:
  - Uill, a bhalaich ... Ma tha thu airson do dhànachd a lughdachadh, innis dhuinn càite a bheil ulaidhean an t-sheikh falaichte. Cha 'n fhan sinn ann am fiachan, Bidh thu fein a'd' sheikh uasal.
  Ghluais Ali gu convulsively. Tha iomadh crìoch neònach air sàilean lom, agus tha an teine na phian mòr. Anns an èadhar, tha fàileadh losgaidh nas làidire agus nas làidire. Bha am balach a" crathadh barrachd is barrachd, fallas is deòir a" sruthadh sìos a ghruaidhean:
  - Chan eil fios agam ... chan eil fios agam ...
  Bhris Dass a chorragan san adhar.
  - Na dèan breug, chì mi tron bhreug! Gu h-àraidh bhon a thuirt thu fhèin nach dèanadh sin. Bidh sinn gad chràdh gu bàs agus ...
  Tharraing Ali a-steach agus shìn e a sgàin, ach le bolg caran boglach. Dh" fheuch e ri na sgreuchail aige a chumail air ais gus nach biodh e a" sealltainn gu robh e ann am pian, ach cha robh an corp brònach airson fhulang. Bha deòir a 'sruthadh bho a shùilean gu neo-thoileach, agus bha ioghnadh air a' ghille Arabach gun robh e a 'caoineadh mar nighean. Ach, mo thruaighe, cha 'n 'eil e 'na chumhachd stad a chur air deòir agus caoidh, ged tha braon fola a' sruthadh o bhilean a tha air a bheumadh gu connsachail. Dass, aig an aon àm, gus am pian a dhianachadh; ghlac e na clobha le cinn theth 's thug e greim air rib sgith a' ghille. Bhrùth e gu curamach a spògan làidir, agus thòisich e ri toinneamh. Bha Ali ag osnaich mòran na b" àirde, bha am pian do-ruigsinneach, theich bhon amhach aige:
  - Chan eil feum! Feuch nach dèan!
  Ann an dòigh air choreigin, rinn Dess gàire ann an dòigh Àisianach agus dh" fhaighnich i:
  - An dèan thu? A-nis tha thu ag ràdh.
  Chrath na gillean an cinn, agus rinn iad osnaich, a" tilgeil fala:
  - Chan eil! Cha bhi mi ag ràdh!
  Bhruidhinn Dess gu h-obann a-rithist, gu socair agus le toileachas:
  - Uill, carson a bhàsaicheadh tu cho òg. Airson dè? Seall cho breagha sa tha beatha, cho snog "s a tha e a bhith a" toirt anail air èadhar ùr agus a bhith dèidheil air nigheanan. Agus bidh do chorp mì-mhodhail na laighe anns an sgudal agus bidh na cnàmhan air an slaodadh le dràgonan.
  - Ach tuitidh an t-anam ann an Jilga ! - Bhrùth Ali a-mach às e fhèin.
  Rinn an Còirneal gàire gu h-aingidh.
  - Chan eil! Còmhdaichidh sinn do chorp ann an craiceann muc agus bidh ifrinn ifrinn a" feitheamh riut mar fhear truaillidh!
  Seo na balaich dha-rìribh a" briseadh nan deòir:
  - Chan eil feum! Feuch nach dèan!
  Dh'eirich Dess gu h-eagalach :
  - Bruidhinn...
  Fhreagair Ali le osnaich:
  - Chan urrainn dhut a mhìneachadh cho furasta. Feumaidh mi sealltainn dhut fhèin, an t-àite seo.
  Chrath an Còirneal a mhaoil leathann, ach cha b'e air bith ìosal. Is dòcha nach eil am balach ag iarraidh ach ùine a cheannach agus feuchainn ri ruith. Anns a 'chùis seo, cha bhi iad air an tarraing ach bho ghnìomhachasan eile, eadhon ged nach eil iad cho prothaideach. Ach air an làimh eile... Dess bellowed:
  - Math! Thoir far an raca e, ach slabhraidh a chas, a bharrachd air bloc timcheall a mhuineal, gus nach ruith e air falbh! Thoir sùil air a" chuilean seo airson mialan!
  Nuair a chaidh am balach a shaoradh bhon chrann, rinn e osnaich a-rithist. Gun teagamh fhuair e air a chasan, agus air ball, thionndaidh e mach craiceann a choise gu bhi air a losgadh. Ach, rinn Ali a dhìcheall fuireach dìreach, agus eadhon rinn e gàire air martarach. Gu h-obann bha an còirneal a 'faireachdainn spèis don Arabach òg: tha e a' cumail air, ag iarraidh sealltainn gur e duine a th 'ann. Dè as urrainn, às deidh na h-ulaidhean a bhith na làmhan, am balach fhastadh? Às deidh na h-uile, cha bhi dòigh aige air ais gu a chuid fhèin fhathast. Cha toir càirdean Sheik mathanas don t-searbhanta mu na h-ulaidhean a chaidh a thoirt seachad, agus chan urrainn ach an SS cha mhòr uile-chumhachdach am balach a dhìon bho dhìoghaltas.
  A dh" aindeoin cho neo-chomasach "s a bha am prìosanach teicheadh, chuir na balaich slabhraidh le ball ris a" chas rùisgte, leth-scoraichte, agus shuidhich iad a cheann agus a làmhan ann am bloc cuideachd. Às deidh sin, tha an Còirneal, a 'co-dhùnadh gun a bhith a' toirt leis ach beagan fhireannach SS scumbag, ge-tà, a tha sàr-mhath air armachd a chleachdadh, agus dorsairean Arabach, air eagal 's gu bheil tòrr ulaidhean ann. An uairsin, gu dearbh, gheibh iad cuidhteas iad, ach airson a-nis tha iad a 'gealltainn beanntan òir ...
  Uill, anns an eadar-ama, bha na caileagan air crìoch a chuir air nuair a dh'fhàs e gu tur dorcha, an ath chaismeachd aca. Bhrosnaich Charlotte Gerda:
  - Tha ionnsachadh duilich ann am blàr!
  Thuirt Gerda air ais:
  - Is duilich a bhith beò ann an ionnsachadh - tha e furasta bàsachadh ann am blàr!
  An dèidh crìoch a chur air an ruith gu deireadh, chuir na caileagan sgìth iad fhèin beagan a bharrachd, an uair sin nigh iad agus chaidh iad dhan leabaidh. Uill, dè as urrainn dhut thu fhèin a thionndadh chun ìre as ìsle! Gerda, bha mi a" bruadar air sgrìobhadh fìor dhrùidhteach ...
  An toiseach, chunnaic an nighean an nàmhaid, na bruadar i, mar gum biodh, a 'sgrùdadh àite mòr aig an aon àm.
  Dh"fhàg an t-arm am baile-mòr. Chaidh na saighdearan suas ann an ceart-cheàrnach, a bha, mar a ghluais iad, a 'coimhead nas coltaiche ri radan. Mar as àbhaist, tha am beul as tàmailteach aig na beathaichean sin! Air thoiseach tha na melosaurs, agus còig tyrannosaurs, air a leantainn le eachraidh, càmhalan, le ridirean armaichte, marcachd le luchd-sabaid nas aotroime.
  Barrachd coise-coise, aotrom, ann an armachd leathair, tilgearan sleagh, agus trom ann an armachd umha. Bha cuideachd na boghadairean a bu lìonmhoire. Tha boghaichean eadar-dhealaichte, tha feadhainn bheaga dubh, agus tha feadhainn mòra air am peantadh buidhe. Tha cuid de na saighdearan armaichte le sleaghan agus air an lìnigeadh mar phalanx. Anns an fharsaingeachd, an ìre mhath mòr arm a rèir inbhean na Meadhan-Aoisean. Bidh dinosaurs a" reubadh agus a" brosnachadh eagal. Ann an gluasad, tha e coltach ri sruth eabar, do-sheachanta, is dòcha dìreach nach eil cho luath. Tha trumpaidean a" gortachadh, tha na drumaichean a" bualadh. Air an cùlaibh, tha eich is daimh a' slaodadh catapults agus ballistae. Chan eil an fheadhainn mu dheireadh, ge-tà, glè fhreagarrach don bhlàr achaidh. Taobh a-muigh balla a" bhaile, bidh ceò ag èirigh a-steach don adhar, a" cruthachadh obair, a" cruthachadh geimhlean dha thràillean. Aig fìor earball nan saighdearan tha luchd-cur gu bàs ann an trusganan dubha, deiseil gus na reubaltaich a chràdh gu cruaidh. Tha na clobha air an teasachadh mu thràth, tha na drilean air an teasachadh.
  Agus na tha air am beulaibh: tràillean leth-rùisgte, le armachd, nam measg tha mòran de dheugairean tana, le lannan gualainn biorach agus sàilichean dubha, air an leagail air clachan. Uill, dè an arm de chearcan airson gàire a dhèanamh. Tha Gerda fhèin leth-rùisgte agus casruisgte, ach chan eil nàire oirre idir:
  - Tha bàs na bhun-bheachd càirdeach ann an ùine, tha beatha iomlan ann an brìgh!
  Ach gu h-iongantach gu leòr, cha do sgap deugairean agus tràillean eile, an dèidh coinneachadh ri arm mòr. Air an làimh eile, bha gathan agus clachan a 'sgèith aig na dineosairean. An toiseach, dh'fheuch iad ri na marcaichean a bha nan suidhe air na h-uilebheistean a leagail.
  Agus seo com-pàirtiche Charlotte, a 'breithneachadh leis an each daoimean, duine uasal. Às deidh na h-uile, chunnaic i mar a bha saighdearan a 'tighinn dlùth, nas lìonmhoire na bha dùil aig a' ghaisgeach sgairteil, ach cha do dh'fhiosraich i faireachdainnean clisgeadh.
  - Agus tha iad fèin-mhisneachail! Tha iad an dùil gun dèan iad ar cràdh. Dè tha thu ag ràdh ris an t-seabhag sin.
  - Iontas deiseil! Ge bith dè cho prìomhadail "s a tha dineosairean, bidh còrr air dà cheud dhiubh, às deidh dhaibh itealaich, a" pronnadh an airm gu lèir! - Rinn an duine òg, air a pheantadh mar Innseanach, le itean dearg is buidhe, gàire.
  Ghabh an Diùc de Eleron, còmhla ri grunn chòirnealaichean, uile ann an òr is seudan, carlam ann am meadhan an eachraidh:
  - Uill, seo beagan a bharrachd agus thèid an nàmhaid a phronnadh, rud a bha do-sheachanta. Seo a" bhanrigh, bidh ceud gaisgeach ga h-èigneachadh, agus an uairsin ma tha i beò, nì mi seo rithe!
  Uill, an seo dhiùlt fantasy don diùc àrdanach. Na dhèanadh e leis a" bhanrigh, bha mi airson a bhith na bu chruaidhe, gus am biodh sliochd a" crathadh eadhon linntean às deidh sin, ach cha robh beachdan gu leòr ann.
  Tha dinosaurs mu thràth air ruith gu na tràillean a tha a" sruthadh gu luath. Fhuair e an rud a bu mhiosa. Leum gille no dhà ro dhàna orra, dhìrich iad air am beul, chuir iad sleagh nam fiaclan. Ach, gun chomas aca grèim a chumail air an t-slige, dh"itealaich iad agus chaidh an stampadh gu brùideil.
  Bha gob Falcon a" feadalaich gu h-àrd, agus an uairsin, a" tuigsinn nach robh iad a" tuigsinn, bha iad a" beucaich gu bodhar:
  - A-nis tha an t-àm ann!
  Bha fuaim ann agus builgeanan ag itealaich aig na dineosairean. Bha iad gu math mòr, dathach, coltach ri sgàthan ann an coltas, ach, a 'tuiteam a-steach do mhullach nan dineosairean, chaidh iad suas le lasair loisgte.
  Bha am contraption a chruthaich Falconbeak agus Snow White the Terminator gu math sìmplidh. Is e an fheadhainn àbhaisteach dìreach sèidearan builgean mòra, mar an fheadhainn a bhios clann a" gabhail pàirt. A-mhàin an àite fuasgladh siabann, measgachadh spreadhaidh sìmplidh ach èifeachdach. Chaidh na bàlaichean fhèin a bhrùthadh le gaoth aotrom, a chaidh ath-riochdachadh le cuideachadh bho gheasaibh. Eu-coltach ri doineann a rinn daoine, cha robh feum air cus lùth. Mar sin bha armachd na cloinne gu math èifeachdach an aghaidh uilebheistean a bha a" ruith air adhart. Bha e a" coimhead iongantach, builgeanan a" gluasad le dath a" bhogha-froise gu lèir a" tuiteam a-steach do chluasan lom. Tha a 'bhuaidh coltach ri boma napalm, is e am prìomh rud gu bheil an gas a-staigh a' cur dragh air nasopharynx creutairean, ag adhbhrachadh faireachdainn eagallach. Tha, agus tha an lasair gu h-àraidh a' lasadh, a' tarraing a mach anama an ainmhidh. Thionndaidh na h-uilebheistean, an sàs ann an teine, gu bhith nan itealan mòr-reic. Bha e uile cho eagallach agus neo-àbhaisteach.
  Shèid Charlotte bugle air a mheudachadh le truinnsearan fuaimneach:
  - Òrdugh ionnsaigh!
  Rinn eachraidh nan reubaltaich, a bha air fàs gu math lìonmhor mar-thà, cabhag a dhol air tòir an airm fhalamhaich. Chaidh boghadairean a-steach don t-sabaid cuideachd. Bha e coltach gun robh piosaichean do-sheachanta a" crìonadh, ag ullachadh airson a bhith a" pronnadh le èiginn coltach ri radan air fhighe bho shaighdearan.
  Air thoiseach, mar as àbhaist, a 'gearradh tron adhair, ruith Charlotte. Chuir i air post-slabhraidh tana, ach glè làidir de dh" obair troich. Ach, cha robh geàrr-chunntasan a bodhaig seductive falaichte idir, air an làimh eile, bha a h-uile loidhne ri fhaicinn: bhon bhroilleach gu na cnapan. Aig an aon àm, bha an crùn a" deàrrsadh tòrr nas gile na tha e comasach dha daoimeanan fìor.
  - Saryn air kitchka! - Dh'èigh an nighean, a 'dèanamh atharrais air Stenka Razin. Chuimhnich i air aon nobhail bhon roinn de fhicsean tabloid, cha mhòr air a thoirmeasg san Treas Reich, far an robh an ataman uirsgeulach a" sabaid le armada de rionnagan. B 'e neart agus aig an aon àm chivalry. Tha, agus tha an cuilbheart gu math inntinneach, anns an robh bana-phrionnsaichean, agus an deamhan ifrinn Skelentor, a ghlac am prìomh thùs de lùth uile-choitcheann ...
  An seo smaoinich Gerda mar-thà, ach ciamar a bhiodh i fhèin ga giùlan fhèin an àite ceannard nan reubaltaich. Gu sònraichte a bhith ann am braighdeanas agus fo chràdh. Anns a 'chùis seo, bhiodh i air misneachd, urram a chumail, cha do dh'fhàillig i ann an làmhan an luchd-cuiridh. Às deidh a h-uile càil, rinn an t-ataman fealla-dhà droch-rùnach air an raca, a" nochdadh toil gun lùbadh agus faireachdainn èibhinn Cossack.
  - Tha mi a 'creidsinn nach tèid mi sìos! - Thuirt an nighean rithe fèin.
  Thug dinosaurs ionnsaigh air an eachraidh aca fhèin. Reub iad, shaltair iad, chuir iad cùl ri càmhail, eich agus luchd-cogaidh eile. Ghlac clisgeadh cuideachd an eachraidh, a" sgaoileadh gu na saighdearan-coise. Smaoinich cò ris a tha dineosaur cuthach coltach. Bidh closach le cuideam grunn ailbhein, le fiaclan meatair de dh'fhaid, agus le spògan crathaidh, a" sgoltadh a h-uile duine ann an sreath. Cha mhòr sa bhad thionndaidh an t-arm gu bhith na shluagh eagallach, a tha air a reubadh às a chèile le tràillean agus saighdearan a chaidh a-null gu taobh na banrigh dligheach.
  Bha Charlotte gu pearsanta a' cumail sùil air an leagail agus an tòir. Chuir grunn rothaichean a-steach oirre agus chaidh iad gu crìch sa bhad. Dh" fheuch an Diùc Eleron, le sgioba taghte de luchd-gleidhidh, ri stad a chuir air an t-sròin. Thuit Charlotte air. A 'cuairteachadh an dà chlaidheamh aig an aon àm, gheàrr an gaisgeach sìos na geàrdan gun stad, a' fàgail cothrom sam bith.
  Dh'fheuch gobhan air càmhal làn armachd ri cur na h-aghaidh.
  Thuirt Charlotte, a" gàireachdainn gu h-obann:
  "Agus a bheil thu a" smaoineachadh gu bheil àirde a "toirt buaidh air sgil?"
  - Bidh an t-ailbhean a" stampadh an t-seangain! - dh'èigh am famhair bian.
  - Agus a 'dol seachad ron luchag! Tha ionndrainn mhòr air na daoine mòra! - Às deidh grunn bhuillean luath, lorg an nighean beàrn san visor agus bhuail i an nàmhaid.
  - Nach fhada chluich an ceòl! Bhuail mi tron visor! Agus thug olc an seirbhiseach do ifrinn ! - Chuir an gaisgeach a teanga a mach.
  Chòrd an fealla-dhà ri Charlotte, gu sònraichte an rann agus am punnd. Agus ma tha, chaidh an leagail nas spòrsail. Leig Snow White the Terminator cocktails Molotov às an adhar, a 'cur ris a' chlisgeadh.
  - Chan eil ann ach toiseach! Ach oh oh! - Ars' an gaisgeach sìthe.
  Bhris Charlotte troimhe gu Diùc Eleron. Bha Togo air a chuairteachadh le geàrdan: ceithir gobhan air càmhalan ochd-chasach a bha comasach air mòran uilebheistean a ghiùlan gu furasta.
  Thug an Diùc òrdugh don t-Seanalair Chichihu.
  - Feuch ri dòrn a chruinneachadh de chuid de na saighdearan nach eil cho luachmhor gus dàil a chuir air na reubaltaich, agus till thu fhèin gu sgiobalta chun gheata.
  "Mar sin feumaidh sinn sinn fhìn a ghlasadh anns a" bhaile? " - Le buaireadh follaiseach dh'fhaighnich an seanailear.
  - 'S dòcha tha! Chan eil gin de do ghnìomhachas! Ruith an diùc.
  - Bu truagh an làthair cò ! Tha cuid de ragamuffins gar cruinneachadh! Leig an seanailear a-mach brais de lasair orains às a bheul.
  - Mo thruaighe, ciod e so ! - Gu h-obann chuir an t-eagal orm an Diùc.
  Gheàrr Charlotte sìos an goblin agus dà shaighdear eile ann an leum fiadhaich. Ruith triùir ghillean oirre.
  Dh'èigh Eleron:
  - Marbh a' ghalla!
  Chuir saighead air a losgadh le Gerda (bha i cuideachd a" sabaid gu cruaidh agus a" feuchainn ri cumail suas ri a caraid) a" leagail fear den luchd-ionnsaigh. Chaidh uilebheist eile a mharbhadh le Svetlana.
  - Duilich, bòidheach, bha mi an toiseach, oir bha an duine.
  Rinn an gobhan a bha air fhàgail a" fanaid:
  - Tha daoine nan dìosganaich! Bidh pìosan gobhan ann!
  Mar fhreagairt, bhreab an nighean a glùin fon ghlùin, agus chuir i a ceann a-steach don eòlas-inntinn brùideil.
  - Dè mu dheidhinn sròn briste.
  Bho bhuille uabhasach na h-àilleachd, chrath ceann an uilebheist, agus thuit an t-uilebheist far a 'chàmhail. Bha fios aig Charlotte mar a bhuaileadh i, gus am biodh na buillean aice a" pairilis bheathaichean mòra meud ailbhein. Gus seo a dhèanamh, feumaidh tu a 'phuing a tha thu ag iarraidh a thaghadh, agus an còd a bhualadh le ceàrn geur, nuair a thèid cartilages an t-sròin a-steach do lobe aghaidh an eanchainn.
  Tha mi a" cur na fìrinn nad cheann! - Dh'èigh an nighean.
  Dh'fheuch Diùc Eleron ri losgadh air an nighean le biodag puinnseanta le fuaran.
  Rug Charlotte air iteig na lann agus leag i sìos e leis a" chlaidheamh. Meatailt, ann an conaltradh le meatailt, sgèith dheth. Leum an nighean bhon dìollaid, sgèith i thairis agus thug i sìos an lann air a' chlogaid.
  - Faigh calpaiche!
  Bhon concussion, bhris an clogaid, còmhla ris a 'cheann. Chaidh na bha air fhàgail den phrionnsa a sgèith far an eich aige. Chuir Charlotte a teanga a-mach, bha e fada pinc agus sheall i don h-uile duine e.
  - An rud a tha thu air do chràdh, is dòcha gum faigh thu.
  Bhris bàs a" phrionnsa misneachd an airm. Theich na saighdearan an dara cuid no ghèill iad ann an dròbhan. Bha an clisgeadh ro mhòr. Is e dìreach saighdearan agus uaislean a dh" fheuch ri coltas strì a chuir air dòigh. Ach chaidh fòcas mar sin a-mach gu sgiobalta.
  . CAIBIDIL #10
  Bhrosnaich Charlotte na saighdearan, eadhon deugairean cha mhòr gun armachd, air an reubadh gu dàna agus, is dòcha, eadhon gu feumadh iad a bhith air an cumail suas. Leag an nighean grunn dhusan luchd-sabaid, ach cha robh duine ri mharbhadh tuilleadh.
  Cha robh tìde aca an geata a dhùnadh, a bharrachd air an sin, rinn cuid de mhuinntir a" bhaile ar-a-mach, thòisich dumpadh.
  An dèidh dha Baron de Capricorn ionnsachadh mun ar-a-mach anns a 'bhaile, a thog tràillean, dh' iarr e:
  - Cuir gu bàs a h-uile tràill, cuir gu bàs mòr.
  Bha Snow White an Terminator, ge-tà, na bu shocair, a' sgapadh nan geàrdan le sruth teine, agus a' suidheachadh bratach na banrigh dìreach air an tùr.
  - Ciod a tha thu 'g iarraidh oirnn a shaoradh. No is dòcha eadhon thug e seachad.
  Na saoranaich reubaltach, bhris mòran thràillean troimhe gu lùchairt an riaghladair. Bhris Charlotte a-steach don gheata, bhuail i agus phron i a h-uile duine ann an sreath.
  Fhuair Gerda sgrìoban no dhà, ach cha do dh'fhàs i feargach ach bho seo, seo a chlaidheamh, leag e sìos an troll corporal, an uairsin dhreap i suas gu luath.
  Leum an gaisgeach le a cas, chuir e gobhan anns a" chiste, sgèith e far a" bhalla, a" tuisleadh air sleaghan a chaidh a chladhach anns na clachan-meallain.
  - Saoil dè a tha thu a 'blasad geir!
  Lorg a claidhnean a-rithist pailteas de bhiadh, a" dol an-aghaidh na geàrdan. Ach cha do chuir a" mhòr-chuid den ghearastan an aghaidh. Is e dìreach an lùchairt le aonadan taghte, saighdearan mercenary sa mhòr-chuid, a thàinig gu bhith na chnò nas cruaidhe airson a sgàineadh. Thug Falconclaw fhèin ionnsaigh air a' chòmhdach. Aig an aon àm, bha Charlotte gu litearra ag itealaich nas àirde, a 'coinneachadh ri Capricorn aghaidh ri aghaidh. Cha d' fhan ach dusan duine mu 'n cuairt air a' bharan, gnothach do ghaisgich a dhà no thrì dhiog. An sin ruith e 'na dhuin'-uasal.
  Gu dearbh, cha robh sabaid ann, bhean an gaisgeach ri gualainn a" bharain le a meur agus chuir e pairilis air.
  - Faodaidh tu cunntadh air tròcair na Banrigh. Ach, chan eil fios aig cùirt an t-sluaigh truas sam bith!
  Leum fear air an robh coltas faun oirre.
  - Dè am beathach a tha thu airson faighinn san eanchainn? - Mhallaich an gaisgeach.
  Ged a ghluais e nas luaithe na duine àbhaisteach, chuir Charlotte stad air an ionnsaigh agus shèid i dheth an ceann grànda le buille air ais:
  Agus an uairsin tha am faun ann. Tha an cruinne-cè gu lèir làn de na creutairean sin. No 's dòcha seòrsa eile de goblin.
  Ghluais an gaisgeach dhan lùchairt, ach cha robh tìde aige, dhèilig na reubaltaich agus muinntir a' bhaile ris a' ghearastan mus tàinig an diva seo.
  Fhuair Gerda crìoch air dìreach dà bhatard eile. Shnìomh i timcheall a h-axis, ag ràdh gu feallsanachail:
  - Chan urrainn dhut a "chùis a dhèanamh air a h-uile duine gun a" chùis a dhèanamh ort fhèin - chan urrainn dhut a "chùis a dhèanamh ort fhèin gun a bhith ag ionnsachadh bhon h-uile duine!
  Bha ùine aig an riaghladair a shàthadh mus do rinn an gaisgeach eadar-theachd. Ach, leig so faochadh do chruas na cùirte, agus bha an duine urramach, tha e coltach, 'na mhasladh math nan deanadh muinntir a' bhaile iad fèin ris. Chaidh an corp reamhar a ghearradh ann an càl, gun a bhith a" fàgail ball slàn.
  Chuir an nighean magadh air na reubaltaich a bha ro eudmhor.
  - Cuimhnich, is e am prìomh rud an comas a bhith beò le laghan cothromach. Tha an t-àm ann òrdugh a thoirt dha na daoine.
  Anns a 'bhaile, chaidh na cuirp a thoirt air falbh gu luath, cha robh mòran dhiubh ann, agus chaidh na sràidean a sguabadh, chaidh na craobhan a ghearradh. Chaidh ùghdarrasan ionadail a thaghadh, a" gabhail a-steach am measg nan tràillean a bh" ann roimhe. Ach, b" e tràillean a" mhòr-chuid den t-sluagh, chlàr iad a h-uile duine ann an sreath, gu sònraichte am measg nam bochd.
  B" i Lenastala a" chiad neach a thug na daoine gu bòid. Dh" fhàs a" bhanrigh òg na bu dorcha, dh" fhalbh am fàbhar dìon, leudaich guailnean is cnapan, falt glan air a nighe a" deàrrsadh geal-neamhnaid. Bha i glè bhrèagha agus boireann, gun neart math. Thug sagartan le eud an sluagh gu bòid. Ach bha e follaiseach nach robh ministearan a 'chulta dhubh toilichte: bha a' bhanrigh ro-ionraic, chuir i casg air ìobairtean daonna, agus lughdaich i cìs na h-eaglaise. Agus a-nis bidh daoine a" cumail a-mach air a" chrann, gu h-àraidh gu tric bidh iad ag ìobairt leanaban neo-chiontach, gu sònraichte balaich. Bu choir do dhuine ann an ifrinn a bhi air thoiseach.
  Aig àm a" bhòid dhubh, mhol an sagart:
  - Marbhamaid dusan balach, agus seisear nigheanan !
  Thuirt Lenastala gu mì-mhodhail:
  - Chan 'eil ni 's fearr na thu ! Gu teine brònach !
  Chaidh an sagart a thogail agus a ghiùlan chun a 'choille-teine agus na geugan ro-cheangailte. Aig an aon àm, sguab Gerda a lann agus sheas i ri taobh Charlotte, a 'faighneachd le iongnadh:
  - Neònach, ach ciod air son an do thòisich an ar-a-mach so.
  Fhreagair a companach le gàire:
  - A' chaithir dhligheach a philleadh chum na ban-righ. Tha Lena air a bhith na ban-oighre dligheach, agus tha neach-cleachdaidh na suidhe air an rìgh-chathair.
  Bha Gerda fhathast teagmhach:
  - Chan ann tric a thachras aon gu bheil na h-oighrean dligheach air a 'chathair-rìgh, a' tionndadh chun an t-sluaigh airson cuideachadh.
  Thuirt Charlotte gu loidsigeach:
  - Cha bhith càirdeas leis an t-sluagh a" irioslachadh ma tha e a" leantainn gu àirdean cumhachd! Uill, anns a" chùis seo, is dòcha gur e seo an cothrom mu dheireadh aig a" bhanrigh.
  Chrath Gerda, le bàrr a chlaidheimh, a sàil rùisgte, nighinn. Bha sandals làn-neamhnaid air Charlotte. Gu h-obann rug i air a" bhalach spòrsail le làimh. Bha coltas gu robh am balach airson sporan a tharraing a-mach à crios a' ghaisgich. Thog Charlotte làidir am balach suas air a ghàirdean sìnte a-mach. Ach, sheall an leanabh mu dheich bliadhna a dh'aois, gun a bhith nas fhaide, agus chaidh e na dheòir:
  - O, chan eil peathraichean! Tha mi nas motha mar sin ...
  Bhris Gerda gu cruaidh:
  - Tha fios agam - cha dèan! Gu leòr, ge-tà, feumar am mèirleach a pheanasachadh, air neo bidh e cleachdte ri neo-chùram! Dè a tha thu a" moladh Charlotte?
  Thog an gaisgeach a h-aodann.
  - Tha mi a" smaoineachadh gum bi spanking gu leòr! Na cuir dragh air leanabh le bhith a 'gearradh làmh dheth.
  Dh'aontaich Gerda.
  - Bheir sinn seachad e dha na geàrdan agus leig leotha a sgioblachadh!
  Gu h-obann thòisich an tomboy beag a" faighneachd le deòir:
  - Cha 'n 'eil, 's fearr mo thoirt do 'n sgireachd.
  Rinn Charlotte srann gu tàireil.
  - Mèirleach ann an squires ... Abair amadan a th 'annam! Tha, tha thu fhathast beag, gus am b 'urrainn dhut an arsenal agam a ghiùlan, tha thu dìreach a' tuiteam sìos. Mar sin..." ghlaodh an nighean a-mach. - Tha i na geàrd, feumaidh tu am mèirleach a pheanasachadh ...
  Gu h-obann rinn Gerda gàire:
  - Mar sin chan eil geàrd ann, theich i ... Feumaidh sinn am balach a thoirt don bhanrigh, gus am bi i na britheamhan!
  Chrath Charlotte a ceann gu àicheil.
  - Chan fheumar aire a tharraing air a" bhanrigh air a leithid de rud ri oidhirp air mèirle banal. A bharrachd air an sin, tha Lenastala ro chaoimhneil, is dòcha gun òrdaich i e a leigeil ma sgaoil. Mar sin bhiodh e na b" fheàrr nam biodh sinn ga pheanasachadh san spot. Tha mi a" smaoineachadh dìreach cuir a-mach e le geugan air na sàilean ...
  Cha do dh'aontaich Gerda.
  - Chan eil! Anns a 'chùis seo, bidh e duilich dha coiseachd, agus eadhon ged a bhriseas sinn e gu ìre na fala, glacaidh e an galar. Tha e nas fheàrr dìreach clann dona a spìonadh mar as àbhaist!
  Chrath Charlotte cùl a cinn agus chrath i.
  - Biodh e mar sin!
  Nuair a bha e a" dol seachad thòisich am balach air èigheach, agus dhùin Gerda a bheul gus nach cluinnteadh e. Ach fhathast chruinnich sluagh de dhaoine fiosrach. Mhol iad mar a dhèanadh iad mèirleach. Às deidh sin, thug iad breab dha san asal le batal, ga leigeil ma sgaoil air na ceithir taobhan. An uairsin chaidh na caileagan chun an taigh-òsta as fhaisge. Ach ruith iad a-steach do dhuilgheadas sa bhad, thionndaidh e a-mach gu robh e loma-làn, leis gu robh mòran de reubaltaich air airgead fhaighinn mar-thà agus gu robh iad ann an cabhag gus a lughdachadh.
  Thuirt Gerda:
  - Amhach farsaing, àbhaisteach sealladh cumhang!
  Thuirt Charlotte:
  - Cò anns a' cheud àit a tha lìonadh na damh, anns an ti mu dheireadh a tha glanadh na coguis !
  Thionndaidh na caileagan mun cuairt agus cho-dhùin iad dìreach coiseachd sìos an t-sràid. Dìreach an uairsin, leum trì gobhan le clubaichean agus aon troll le sròn mòr le claidheamh dubhan a-mach às an rathad. Thug Tearlach gu deilbh air luasgadh an daraich, shàth an lann fo stamaig a' chreutair ghruagaich, ghràineil. Cha do rinn i fiù 's maill, a' leagail a 'ghaisgich far a casan. Le buille deas, gheàrr Gerda dheth an dà chuid an cluba agus an ceann:
  - Glac sin!
  Tharraing Charlotte a-mach a claidheamh le duilgheadas agus rinn i gàire:
  - Gus soilleireachadh! Às deidh dhut do cheann a chall, chan fhaigh thu dad ach ceann goirt!
  Às deidh sin, chuir an gaisgeach an creutair sìos, air feadh a 'chorp, cha mhòr ga ghearradh ann an leth. Agus bha Gerda airson an treas goblin a chuir sìos, ach an uairsin chaidh an troll thairis air an lann leatha. Chan eil e coltach gu bheil e ro mhòr, mu mheud duine cuibheasach, is dòcha gu bheil e beagan nas tiugh, ach tha e cho luath ri ifrinn.
  Thuirt Gerda eadhon abairt à nobhail sentimental:
  - Gu sgiobalta agus gu sgiobalta, bidh thu nad mhinistear!
  Fhreagair an troll gu sgiobalta:
  - Le urram agus claidheamh, bidh thu nad shabaid! Agus tha thu, às deidh a h-uile càil, a" leum nighean casruisgte, mar choineanach, agus thig thu gu crìch ann an ribe.
  Dh" atharraich Gerda a-rithist:
  - Mur urrainn thu cridhe na gearra a chur air falbh, Ni thu caoineadh mar mhadadh-allaidh, o bheatha chon !
  Dh'fheuch an goblin ri brath a ghabhail air gu robh an gaisgeach a 'strì ri ionnsaighean an troll a chumail, agus dh' fheuch e ri tighinn bhon taobh. Ach bha Charlotte furachail. Gu sgiobalta mar cheetah boireann, gheàrr i gu litireil suas an creutair olc, fàileadh. An uairsin dhùisg an gaisgeach aig Gerda:
  - A-nis tha a h-uile dad cothromach!
  Rinn an troll gàire.
  - Carson a tha uaislean cho tearc am measg dhaoine, leis nach eil ciall aca - dòigh-beatha ann an uisge-beatha mean-fhàs!
  Thug Gerda air ais gu sgiobalta:
  - Vileness, ged a tha e na loidhne-teasairginn anns an t-strì airson mairsinn, ach air a shlaodadh leis na cnuimhean mì-earbsa a chruthaich e!
  Fhreagair an troll le bhith a" toirt ionnsaigh eadhon nas borb:
  - Mar as trice bidh eloquence a" fàs nuair, nuair a dh" fhalbhas an comas dìon corporra!
  Mar fhreagairt, dh'fheuch Gerda ris an nàmhaid a ghlacadh anns a 'ghluasad a bha a' tighinn a-steach, ach thug creutair an dorchadais ionnsaigh ann an dòigh gu math eadar-dhealaichte. A bharrachd air an sin, thug e eadhon a 'bheachd gu robh e a' cluich leis a 'chaileig a dh'aona ghnothaich, eadhon a' magadh air a 'ghaisgeach air an t-sròin grunn thursan. Dh'fhàs an nighean feargach, agus sa bhad fhuair i fìor dhroch stealladh anns a 'bhroilleach, agus mar thoradh air an sin dhòirt fuil. Dh'fheuch Gerda ri leum thairis air an troll, ach gheàrr an troll gu h-aotrom a craiceann dorcha bho losgadh grèine air a stamag. Agus nuair a dh" fheuch e ri breabadh anns a" ghrein, chuir e a chlaidheamh gu goirt air a chorragan rùisgte.
  - Ma tha thu airson a bhith beò, dèan gaol dhomh! - Ghlan am freak. - Chan eil cothrom agad idir!
  Thog Gerda:
  - Gun cothrom! Agus a-nis chì sinn seo!
  Sheinn an gaisgeach bàn casruisgte gu h-ard:
  Thuirt am fear a chuir gu bàs: Chan eil làithean sona rim faicinn,
  Bidh tu air do gheur-leanmhainn agus nad choigreach!
  Ach an t-arm de luchd-sabaid a tha dèidheil air saorsa,
  Dèilig ris an àireamh gun àireamh!
  
  Aghaidh taibhse a 'bhàis: companach fuadain maireannach,
  Ach chan fheum sinn cuideachd cadal-sìth!
  Cò tha an leisg na fhògarrach anns gach àite,
  Dè cho duilich 'sa tha e bruadar a bhith agad!
  
  Agus dè an aisling - gaol ether-,
  Tha an t-slighe thuige uaireannan meallta!
  Tha Pol cruaidh, an sin na dean toibheum,
  Aig amannan tha mearachdachadh gun chùram an-iochdmhor!
  
  An uairsin thèid na bliadhnaichean sìos ann am mionaid òige,
  Agus nì am blàr fuaim mar chuirm!
  An seo tionndaidh a" ghaoth na cuairteagan cruinn,
  Dè cho dìoghrasach, feargach a dhòirt e sìos!
  
  Creid, cluinnear fearann àitich,
  Fàsaidh iad aran òir, loisgidh iad e!
  Uill, bho ìomhaighean nan naomh aghaidhean gluasad,
  Bheir iad gràs air son na h-oibre so !
  
  Ach mar chuairt-ghaoith - Seroko às an fhàsach,
  Tha cogadh uamhasach air tighinn chun Talamh!
  Bidh clann a 'ruith le casan cas,
  Ged a tha sneachda air a bhith ann mu thràth - tha an geamhradh a" riaghladh!
  
  Thionndaidh nàimhdean taighean gu bhith nan tobhtaichean,
  Agus cuideigin brònach - clann air chall!
  Croch cuideaman mu amhaich dhaoine,
  Bidh dannsa luchd-crìochnachaidh gun chridhe a 'losgadh!
  
  Cha'n urrainn an sluagh bròn a chur an cèill, cho teann,
  Gun fasgadh, gun bhiadh, gun leapannan blàth!
  Ag feadaireachd mar chobra, cathadh catha san raon,
  Càite, an fhìrinn, na h-uaislean - gu ifrinn le breug!
  
  Thig latha soilleir - uair ghlòrmhor buaidh,
  Bidh iolaire na dùthcha ag itealaich suas os cionn nan creagan!
  Seinnear euchdan nan saighdeir,
  Tha claidheamh geur agus sgiath làidir againn!
  Aig an lide mu dheireadh den ghaisgeach, thuit an troll grànda, agus chaidh an ceann gearraidh dheth fichead meatair math. Gu h-obann thàinig sguab de lasrach gu saor-thoileach bhuaithe, agus cha robh ach dòrlach de luaithre air fhàgail an àite a" chinn grànda.
  Ghabh na caileagan fo stiùir Stalenida sabaid eile. Ach cha deach e cho math an seo. Dh'fhuiling a' bhuidheann call.
  Bhàsaich triùir nigheanan, chaidh an còrr den dusan neach-sabaid a ghoirteachadh le diofar dhragh, agus cha mhòr gum b" urrainn dhaibh briseadh air falbh. Dh'fheumadh eadhon dithis nighean a bhith air an giùlan. Och, is e cogadh a tha seo. Chan eil e an-còmhnaidh comasach a h-uile duine a sgrios. A bharrachd air an sin, bha tancaichean glè làidir anns a 'cholbh, nas mionaidiche gunnaichean fèin-ghluasaid E-5. Tha e coltach gu bheil iad beag, ach gu math seasmhach. Agus an uairsin thàinig am plèana ionnsaigh jet ann an àm.
  Agus air an cùlaibh heileacoptairean ann an cumadh diosc. Feuch ri cur an aghaidh a leithid de chumhachd. Cha d" fhuair ach triùir a-mach à dusan neach-fulaing - dh" fhaodadh aon a ràdh, a fhuair dheth gu saor. Ach chuir na Nadsaidhean thairis còrr air fichead. Seo mar a thionndaidh an t-sabaid.
  Dh'fhalbh na gaisgich, air seachran, a' feuchainn len uile neart. Thuirt Natasha, an nighean mhì-mhodhail seo:
  - Dè an truas dha na caileagan ... 'S e eadhon truas a th' ann ... Ach carson nach cuir thu gillean ris a' bhuidheann-chatha againn?
  Rinn Stalenida sreap, gu feargach a" putadh a cas rùisgte thairis air a" Maybug:
  - Cò aig a bheil dè ... Agus chan eil agad ach fireannaich nad inntinn!
  Ghabh Victoria oilbheum agus thuirt i:
  - Mise cuideachd! Mar a tha thu airson a bhith fo chùram le fear. Mothaich do bhroilleach nad ghàirdeanan ...
  Spìon an diabhal gruagach lann feòir, ga shìneadh dheth agus a" crathadh:
  - O, tha mo bhalaich fionnar... Tha e math nach eil thu gèidh... Tha gaol agam air an fheadhainn a bhios a" fuck nigheanan... Às deidh a h-uile càil, superman macho bhon chreathail!
  Ghluais Steelenida beagan agus rinn e gàire:
  - Tha... Bidh e beagan nas spòrsail. Agus ciamar a tha Natasha nad charaid?
  Dh"fhaighnich an nighean bhàn, gun tuigse, a-rithist:
  - Dè an caraid?
  Fhreagair am Màidsear le misneachd:
  - Andreyka! Às deidh na h-uile, fhuair e cuideachd Zhukov!
  Bha Natasha ag osnaich gu mòr agus shrug i a guailnean.
  - Gu mì-fhortanach, chan eil fios agam ...
  Aig an aon àm chaidh Andreika (Agus b 'e seo am balach eòlach agus an gaisgeach tùsail) a thilgeil a-steach don neach-cùise. Chaidh am balach leònte fhàgail na cheangal, agus eadhon air a cheangal ris a" bhalla ri amhaich. Mar a bha eagal air na Nadsaidhean ro chloinn Ruiseanach. Bha e tais am fear na cùise, nighean air a ceangal ris a" bhalla crochte faisg air a" ghille. Gu tur rùisgte, bha a corp na leòn leantainneach, bruthaidhean, pisugi, gearraidhean, losgadh, chaidh an nighean a chràdh. Bha i gun mhothachadh agus cha robh i ach a" gearan gu socair.
  Thug an gille sùil air na ballachan. Bha am prìosan àrsaidh, air a thogail air ais ann an amannan tsarist, bha na ballachan tiugh, bha uinneag bheag dìreach fon mhullach air a thoirmeasg. Bha Andreika a 'faireachdainn nach e a-mhàin prìosanach a bh' ann fhèin, ach prìosanach àrsaidh. Mar an ar-a-mach ainmeil Stenka Razin, bha dùil gum biodh e air a chràdh agus a chur gu bàs.
  Rinn Andreika osnaich, an urrainn dha, balach aon-bliadhna-deug a dh" aois, seasamh an aghaidh a" chràdh? Nach caoineadh i mar nighean! Às deidh na h-uile, chan ann airson an tùsaire a bhith a 'gearan agus a' caoineadh. Thionndaidh Andreika cas-ruisgte, sgrìobte, chaidh an lot a ghoirteachadh gu mòr, bha na h-uillleanan aige ceangailte, bha aige ri tionndadh timcheall air dòigh air choireigin gus a dhèanamh nas fhasa, atharraich an ceàrn. Chaidh am pian uabhasach sìos airson mionaid.
  Tha stench uabhasach anns a' chill. Tha an làr air a dhath, fuil congealed. Tha cnàmhan air an sgapadh. De dhaoine? Tha e eadhon eagallach, chì thu grunn phrìosanaich a" dol tron chill seo. Fìor, bha Anndra den bheachd gun robh na Nadsaidhean air Grodno a ghlacadh an ìre mhath o chionn ghoirid. Agus cuin a chaidh aca air a leithid de mhilleadh a dhèanamh? A bheil iad nan luchd-fulaing nas sine? Mar eisimpleir, an NKVD? Ghluais am balach. Thionndaidh e a-mach uamhasach uamhasach! Dè cho cruaidh sa tha an dùn. Chan eil duine ann airson bruidhinn ris, tha e coltach gu bheil an nighean ann an strìopachas iomlan. Rinn an luchd-cur gu bàs i mar ghaisgich na h-àrsaidh. Dìreach a" faighneachd carson? Dè an t-olc a dh" fhaodadh nighean òg adhbhrachadh dha na Nadsaidhean. Ach, tha Andreyka, cuideachd, dìreach na bhalach agus thòisich e air a mharbhadh, a 'sabaid ris an droch spiorad seo. Chuir na Nadsaidhean an dùthaich aca os cionn nàiseanan is sluagh eile. Mar sin rinn iad dligheachas air olc agus fulangas! Chan e, bu chòir do dhuine àbhaisteach a bhith a" sabaid an aghaidh an lagh. A bharrachd air an sin, chan eil na Gearmailtich fhèin saor, tha iad air an dìon leis an uidheamachd totalitarian. Bidh e anns a h-uile dòigh a 'cur bacadh air an iomairt as lugha agus a' nochdadh faireachdainnean daonna.
  Tha Faisisteachd a" tighinn bhon fhacal bunch. Bidh e gu neo-thruacanta a" fighe dhaoine, gan tionndadh gu bhith nan tràillean slabhraidh. Tha co-mhaoineas, an uair sin, ag àrdachadh duine, a 'toirt neart ùr dha, agus a' brosnachadh lòchran na beatha. Tha eadar-dhealachadh mòr ann. Tha co-mhaoineas eadar-nàiseanta na nàdar agus uile-choitcheann. Chan eil Hitlerism ag àrdachadh ach aon dùthaich, agus chan e mac an duine gu h-iomlan. Is e seo an ana-cothrom aige. Ach às deidh a h-uile càil, tha freumhaichean cumanta aig daoine, a tha air a dhearbhadh gu bith-eòlasach. Tha sliochd gu math fallain agus torrach aig na h-aon daoine dubha agus geala. Is e Andreika a th 'ann, mac Ruiseanach agus Bealarúisis, gu math obrachail, chan eil idir na mhisneachd, agus deiseil airson sabaid an aghaidh faisisteachd.
  Gu dearbh, thàinig Pavel gu bhith na bu làidire agus fhuair e air falbh bho na nàimhdean, an dèidh dha mòran Ghearmailteach a mharbhadh. Bha e Andreika ag obair mar lag, chaidh a ghlacadh na phrìosanach. Is dòcha gum bu chòir dhut a bhith air am peilear mu dheireadh a chumail dhut fhèin. Ged a tha e marbh, chan urrainn dha aon Ghearmailteach a mharbhadh tuilleadh! Agus mar sin tha e beò, ged tha e fulang.
  Rinn Andrey casruisgte sgrìobadh a chas beagan sgìth air clach tais, lorg Ilza a" phuing as dorra, loisg e le toitean e, gus an do chruthaich blister. Ach ni sam bith, a bhalaich ghaisgeil, cha bhris e. Air an làimh eile, bu chòir pian a bhith na bhrosnachadh bhon àrdaich a mhisneachd. Agus cha bhris am fear-tòiseachaidh gu bràth. San fharsaingeachd, tha buaidh nan Gearmailteach sealach. Buailear iad luath no mall, dìreach mar a chailleas olc an-còmhnaidh gu math. Faodaidh tu, gu dearbh, argamaid a dhèanamh gu bheil buannachdan math a-mhàin ann an sgeulachdan sìthe, ach ann am beatha tha a h-uile dad nas duilghe. Ach chan eil eadhon sgeulachd sìthiche ach mar sgàthan air fìrinn. Às deidh na h-uile, tha mòran a bha na aisling a-nis air tighinn gu buil. Bha Anndra a" smaoineachadh: is dòcha gu bheil e gu bhith a" bàsachadh? Dè tha gu math comasach! Ach a bheil eagal a" bhàis air? Ma bhuannaicheas co-mhaoineas, bidh e fhèin agus gaisgich eile na dùthcha Sòbhieteach air an aiseirigh airson beatha ùr shona is shìorraidh. An uairsin bidh e beò ann an saoghal gun bhròn, cràdh, bàs agus olc! Is e am prìomh rud gum bi a" bhuaidh mu dheireadh air a bhuannachadh! Às deidh na h-uile, is ann dìreach sa chùis seo a bhios na gaisgich a tha air tuiteam air an aiseirigh!
  Agus thig rìoghachd na co-mhaoineas! Saoghal far an tig na aislingean as dìomhaire gu buil. A leithid de chruinne-cè far a bheil sealbh aig neach air a h-uile dad a th "ann, nach urrainn dha ach bruadar a dhèanamh, agus nach eil eadhon an-còmhnaidh a" cunntadh air soirbheachas. Seo e, dè an saoghal iom-fhillte agus ioma-thaobhach. Agus an uairsin fosglaidh saoghal eile an gàirdeanan don duine. Uill ma-thà! Tha e comasach gu bheil na raointean mòra den chosmos cuideachd olc! Cuiridh e tàir agus cràdh air coigrich beò. Ach bheir calpachas saorsa dhaibh cuideachd! Brisidh e ceanglaichean tràilleachd agus irioslachd. Thig àm agus uair na saorsa, soillsichidh e an talamh le a sholas mòr! Agus tilgidh iad air falbh cuing an dorchadais, sluagh an dorchadais, agus bheir an duine buaidh air saoghal na cruinne! Agus bidh cuimhne aig na h-oghaichean gun a bhith a 'creidsinn gu robh iad a' fuireach ann an dorchadas fo shàilean iarainn. Chaith sinn comharan air droch bhèist, agus a nis tha sinn a' gluasad ann an creidimh glan agus naomh !
  Bha eadhon iongnadh air Andreika dè cho math "s a chruthaich a smuaintean. Tha rudeigin sònraichte agus sònraichte mun deidhinn. Mar a bha e aig àm a 'chogaidh shìobhalta, nuair a b' e rann, agus rosg, 's dòcha, eadhon beagan tàir agus dearmad air prìomh armachd a' phroletariat. A nis tha am bàrd ann am braighdeanas, agus tha na h-itean agus an t-sluic, gu fìrinneach, ann an slabhraidhean. A dh'aindeoin sin, chan eil e a 'toirt suas, agus a' coimhead air adhart ri nas soilleire san àm ri teachd. Agus dè a bhios ann an urra ri gach neach. Chan eil an leithid de rud ann ri neach a cho-dhùnas agus a phlanntaich a h-uile dad.
  Thuirt Andreyka:
  - Tha an àm ri teachd an urra rinn! Fiù nuair a tha e coltach nach eil dad an urra rinn!
  Thionndaidh an gille, dh'fheuch e ris na slatan a bhleith. Tha an dreuchd seo duilich agus duilich, ach tha an-còmhnaidh cothrom air choreigin soirbheachadh. Thòisich Andreika, a 'faighinn thairis air a' phian uabhasach, a 'suathadh ris a' bhalla. Is e am prìomh rud gun a bhith ag èigheach, gun a bhith a" sealltainn do laigse. Tha e na thùsaire, agus mar sin na sgeadachadh de mhisneachd. Feumaidh tu sabaid, agus mar sin bidh e a" sabaid, agus bidh e gu cinnteach a" buannachadh! Airson glòir na Sòbhieteach fatherland.
  Suathadh am balach gu cruaidh, aig an àm sin thàinig an nighean gu a mothachadh agus rinn i gàire:
  - Air an lawn uaine, leum coin gorm!
  Agus an uairsin thuit i ann an dearmad a-rithist. Thuirt am balach:
  - Mì-thoilichte! Bha i air a chràdh leis na faisistich damnaichte! Ach tha mi creidsinn nach bi dìoghaltas fada ri thighinn! Tha àm buaidh thairis air uilebheistean mac an duine a" tighinn dlùth. Thionndaidh an gille agus sheinn e:
  'S bidh a' bhratach a' deàrrsadh air a' phlanaid,
  Dùthaich naomh, chan eil dad nas bòidhche anns a "chruinne-cè!
  'S ma bhios feum air, gheibh sinn bàs a rìs,
  Airson co-mhaoineas, airson ar n-adhbhar mòr!
  Chaidh am pian thairis air a" bhalach a-rithist, ghluais e beagan air falbh bhon bhalla agus thòisich e air a cheann a chreachadh.
  An uairsin chualas glaodh agus chaidh còignear fhireannach àrd SS a-steach don chill. Gun a bhith a" smaoineachadh dà uair, bhreab iad am balach le am bòtannan agus rug iad air leis na gàirdeanan:
  - Thig a ghalla!
  Thuig Andreika nach robh e feumail cur an aghaidh. Bha a choille gun cheangal. Bhuail iad mi uair no dhà a bharrachd agus ghiùlain iad mi air mo làmhan. Bha coltas gu robh an gille air a ghlacadh ann am fuachd reòta: far an robh e ga ghiùlan. A bheil an rud as miosa a" dol a thachairt a-nis?
  Gu dearbh, bha am balach ga shlaodadh an àiteigin shìos an staidhre. Agus gu h-annasach gu leòr, dh'fhàs e na bu bhlàithe. Gu h-obann bha Andreika a" faireachdainn tòrr nas sunndach: càite a bheil sinne, cha deach e à bith! Gheibh e a-mach às a" bhròn seo cuideachd.
  Ghiùlain iad e suas an staidhre, gu slaodach ga leigeil sìos! Mu dheireadh mhothaich am balach gun robh an taiseachd air a dhol seachad air tiormachd. Ghiùlain an luchd-cùraim am pàiste gu seòmar farsaing. Fìor, bha na ballachan a 'coimhead uabhasach, bha iad air an crochadh le diofar ionnstramaidean le cumadh iongantach. Chunnaic am balach grunn àiteachan teine agus cnap-starra ann an cumadh raca. Bha mòran chomharran sìnte ann cuideachd agus diofar nithean cràidh. Gu h-obann bha Andreika a" faireachdainn truime na stamag, rudeigin air a shàthadh!
  Is e seo an t-eagal! Thuig am balach, nach bu chòir dha gèilleadh idir!
  Bha Andrey casruisgte a" teannadh suas. Anns an talla shuidh còirneal SS agus boireannach a bha eòlach mar-thà, an tè a ghabh pàirt ann an glacadh a 'bhalaich. Thionndaidh am pioneer Andreika bàn, tha e soilleir gu bheil dànachd dhoirbh a" feitheamh ris ma tha iad a" dol a cheasnachadh leanabh, luchd-cuiridh gun fheum. Chan e, cha toireadh e a-steach iad gu bràth, eadhon ged a dh'fheumadh iad èigheach chan e smuain, chan e fuaim! Ach a-mhàin ma tha e comasach dha a làimhseachadh.
  Dh"fhaighnich an SS Colonel:
  - Ainm!
  Bha Anndra sàmhach. Chrom iad air le cuip. Tha stiall dhearg air a" chùl. Còirneal SS, a-rithist:
  - Abair ainm pàisde!
  Fhreagair Andreika eu-dòchasach le droch-rùn:
  - Is mise Stalin beag!
  Rinn an SS Colonel srann.
  - Sin ton na galla ! Tha e coltach gu bheil e ag iarraidh dàimh nas cruaidhe.
  Thuirt Ilsa:
  - Feuchamaid sàilichean an leanaibh.
  Dh"fhaighnich an SS Colonel:
  - Ainmich na co-obraichean agad agus anns a 'chùis seo leigidh sinn air falbh thu!
  Fhreagair Ruslan, mar fhìor ghaisgeach tùsaire:
  - Tha na daoine Sobhietach gu lèir nan luchd-taic dhomh, bhon t-seann duine chun leanabh!
  Thuirt an SS Colonel:
  - Seadh, is creutair stòlda thu ! Chan eil thu a" tuigsinn gun urrainn dhuinn do mharbhadh!
  Sùilean gorm a" lasadh, fhreagair Andrey:
  - Faodaidh na Nadsaidhean marbhadh, ach an rud nach urrainn dhaibh a dhèanamh is e dòchas neo-bhàsmhorachd a thoirt air falbh!
  Dh"èigh an Còirneal:
  - Tòisich!
  casruisgte agus leònte, chaidh Ruslan a thogail, chaidh na ròpaichean a ghearradh agus chaidh na bannan a chuir dheth gu neo-riaghailteach. Ghluais am balach. Thug làmhan air ais, agus thug e e fhèin chun a 'chrann. Thilg iad ròpa thairis air an làmhan. Dh"èigh an Còirneal:
  - Tionndaidh joints a 'bhrataich!
  Shìn an ròp chun a" mhullaich. Dh"fhairich Andreika pian ifrinn na ghualainn leònte, agus rinn e osnaich:
  - Mam! Tha sin uamhasach!
  Rinn an Còirneal gàire.
  - Bruidhnidh tu!
  Chrath Andreika a cheann soilleir:
  - Chan eil!
  Chuir na balaich geimhlean trom air an casan rùisgte, na cnàmhan nan guailnean a" brùthadh leis a" chuideam uamhasach. Dhòirt fuil a-mach. Bha am pian eagallach, thionndaidh an tùsaire Andrei bàn, bha a mhaoil còmhdaichte le geur-leanmhainn, chualas osnaich neo-thoileach bho chùl a bheul, ach lorg e fhathast an neart airson a ràdh:
  - Chan eil! Agus a-rithist chan eil!
  Chuir Ilsa ramrod stàilinn anns an teallach agus thuirt i le gàire:
  - A bhalaich ghràdhaich, aidich, agus bheir sinn dhut seoclaid.
  Leòinte dh'èigh Andrei:
  - Chan eil! Chan eil feum agam air na daoine salach agad!
  ghlaodh Ilsa:
  - Uill, thu fhèin agus galla!
  An uairsin thug i a-mach ramrod dearg-theth às an lasair agus chuir i dhan lot e. Cha robh am pioneer Andreika a-riamh air a leithid de phian fhaighinn roimhe, ghlac e an anail, chaill e mothachadh le clisgeadh.
  Thòisich Ilsa, mar neach-cur gu bàs eòlach, a 'massage a ghruaidhean agus a mhuineal, gu luath thug e am balach gu a mothachadh.
  - Na bi dùil gum faigh am brat dearmad ann an clisgeadh sàbhalaidh!
  Dh"òrdaich an SS Colonel:
  - Ròstadh a shàilean.
  Las luchd-cùraim an SS sa bhad teine beag, thòisich an lasair a" reamhrachadh casan brèagha, lom an leanaibh. Aig an aon àm, chuir Ilsa an ramrod dearg-theth a-steach don lot a-rithist. Chuir an dotair SS droga sònraichte air a" bhalach gus am biodh e a" faireachdainn pian nas gèire agus a" call mothachadh nas slaodaiche. A-nis bha an tùsaire Andreika air a sguabadh thairis le cuan gun chrìoch de fhulangas, eadhon na bu mhiosa na ifrinn Dante. Thòisich dithis mharbhadairean eile air prìneachan geal-theth a dhràibheadh fo ìnean a" bhalaich.
  Bha Andreika, air a shàrachadh le fulangas uamhasach, a" faireachdainn gu robh e faisg air tuiteam gu tur. Ach gu h-obann, leth gòrach, nochd ìomhaigh Stalin roimhe:
  - Dè a nì an ceannard? - Dh'fhaighnich am balach.
  Agus fhreagair Stalin, a" gàireachdainn le fiaclan geala:
  - Agus dè eile as urrainn neach-tòiseachaidh a dhèanamh san t-suidheachadh seo! Na bi dìreach a" caoineadh! Gabh anail domhainn agus seinn.
  Thug am pioneer Andreika gàire air:
  - Eisd ris an stiùiriche!
  Thòisich am balach suas agus, tro fheachd, bhris e, ach aig an aon àm, sheinn e le guth soilleir agus làidir, a" sgrìobhadh dìreach air an t-slighe:
  Thuit e ann am braighdeanas uamhasach faisisteach,
  Tha mi a" seòladh air tonnan cràdh uamhasach!
  Ach sileadh, sheinn e orain,
  Às deidh na h-uile, tha an tùsaire gun eagal càirdeil leis a 'chridhe!
  
  'S innsidh mi gu daingean do luchd a' chur gu bàs,
  Nach truagh an t-aoibhneas a dhòirt sibh a‑mach gu dìomhain!
  Innsidh an lag dhomh bhi sàmhach,
  Às deidh na h-uile, tha am pian uamhasach agus dìreach uamhasach!
  
  Ach tha fios agam, tha mi a 'creidsinn gu làidir
  Thèid Faisisteachd a thilgeil dhan dubh-aigein!
  Bheir jet lasraichean uilc buaidh ort,
  Agus bidh iadsan uile a thuit, le gàirdeachas, air an aiseirigh!
  
  Agus tha ar creideamh ann an co-mhaoineas làidir
  Itealaich sinn mar sheabhag, èirich sinn os cionn nan uile reultan!
  Leig le aibhnichean mil fìon sruthadh
  An saoghal gu lèir, cluinnidh an adharc àrd comhairle!
  
  Agus an inneal a 'bruthadh gu teann tùsaire,
  Seall suas dhan iarmailt, òg!
  Agus suidhich eisimpleir dhaibhsan a tha a" fannachadh,
  Tha do cheangal cho soilleir ri feòil-mhara!
  
  Motherland dhòmhsa tha thu a ' ciallachadh a h-uile rud a
  Màthair agus brìgh gach beatha òg!
  Leig leis a' bheatha chruaidh gu ruige seo,
  Tha na daoine againn a 'fulang fo dhroch fhasais!
  
  Ach teannaich toil a' ghille dheirg,
  Spit nad aodann le ifrinn de chòmhlan swastika!
  Biodh an naimhdean a' crathadh le corruich,
  Agus bheir an t-Arm Dearg buaidh orra!
  
  dùthaich naomh an USSR,
  Dè thug co-mhaoineas dha na daoine!
  Mar thug màthair dhuinn a cridhe,
  Airson sonas, sìth, dòchas agus saorsa!
  . CAIBIDEIL #11
  Seo mar a bha an gaisgeach-tòiseachaidh ga ghiùlan fhèin gu misneachail. Agus bha e airidh air an tiotal aige, mar thùsaire tha e moiteil. Seo dìreach mar a bu chòir a h-uile balach Sòbhieteach a ghiùlan.
  Aig an aon àm, dhìrich na caileagan a-steach do thiugh an tiugh. Las iad teine beag agus dh'ath-nuadhaich iad iad fein. Cha b" urrainn dha dithis de na naoinear nigheanan coiseachd, agus às deidh dhaibh ciad-chobhair a thoirt dhaibh, a" còmhlan, thug iad dhaibh alcol cupa gus nach biodh na lotan air an goirteachadh agus gun tuiteadh na caileagan nan cadal.
  Thuirt Natasha le gàire:
  Tha a h-uile dad san t-saoghal againn càirdeach. Mar eisimpleir, tha alcol gu ìre mhòr na phuinnsean, agus aig an aon àm bidh e a" slànachadh. Tha na caileagan nan cadal! Agus dh"fhàs e tòrr nas fhasa dhaibh!
  Thuirt Victoria gu ciallach:
  - Tha a h-uile dad san t-saoghal càirdeach ... Agus chan e aingeal a th 'ann an Dia, agus chan e diabhal a th' anns an Diabhal!
  Fhreagair Veronica gu feargach:
  - Dè an seòrsa blasphemy ... Cò mu dheidhinn a tha seo?
  Thuirt an diabhal ruadh gu loidsigeach:
  - Agus mu dheidhinn sin ... Anns a 'Bhìoball, tha Dia a-mhàin a' bruidhinn cànan fòirneart. Aon an uairsin is fhiach Noah rudeigin. Agus an diabhal? Mar fhìrinn, chan eil mòran air a chluinntinn mu dheidhinn. Co-dhiù, eadhon anns a" Bhìoball, tha Satan a" tàladh barrachd na tha e a" marbhadh!
  Thug Natasha fa-near gu reusanta:
  - Is fìor thoil le Dia fòirneart. Rinn Rìgh Daibhidh cogaidhean brùideil. Dh"òrdaich Dia Saul nàisean gu lèir a chuir às gun eisgeachd: boireannaich, clann agus sprèidh nam measg! Tha e neònach a bhith a" bruidhinn air tròcair... Nach eil thu a" smaoineachadh?!
  Bha Veronica airson a ràdh, ach cha tàinig dad math gu inntinn. Gu dearbh, chan eil dad sònraichte ri chòmhdach. A thaobh tuil Noah, smaoinich i fhèin tòrr. Agus cha b" urrainn dhi mìneachadh a lorg, mìneachadh reusanta co-dhiù, airson a leithid de chruaidh-chàs. Cha do sgrios Dia am peacadh, mu thràth Ham, air a lasadh suas, agus cha robh Noah naomh idir. Agus cha b'e Ham, ach Haamam a bha mallaichte. Chan eil e soilleir cuideachd. San fharsaingeachd, tha am Bìoball slàn seo, gu sònraichte an t-Seann Tiomnadh, làn de mhì-thuigse. Mar eisimpleir, mharbh Elisha dà fhichead 's a dhà chloinne airson a leithid de trifle gun robh e air a mhealladh airson cho maol.
  Tha seo gu soilleir thairis air! Dèan seo le clann. Agus tha e doirbh seo a mhìneachadh.
  Bha Veronica fhèin leisg ann an creideamh. Cha robh fios agam eadhon dè an creideamh a bu chòir gabhail ris. Cha bu toil leam Orthodoxy cus: tòrr de bhuaidhean bhon taobh a-muigh, greadhnachas, ach bha a h-uile dad fuar ann an dòigh air choireigin. Ach cha d' thug na Baistich mar an ceudna fois agus sith. Coltach ris no nach eil, ach feumaidh creideamh co-dhiù creideamh. Agus bha nighean spaideil ag iarraidh gum biodh a h-uile dad loidsigeach agus a h-uile crìoch a" tighinn còmhla.
  Gus am bi a h-uile dad a" coimhead reusanta agus ceart. Agus mar sin ... Tha e coltach gu bheil eadhon teagasg mu chràdh ifrinn shìorraidh iomarcach. Is e an rud as miosa mu ifrinn fad nam peanasan: bidh ifrinn gu bràth. Agus thèid billeanan de bhilleanan de bhliadhnaichean seachad, agus bidh peacaich fhathast a 'fulang agus a' fulang. Agus tha e uamhasach! Dè a th" ann an sìorraidheachd? Tha e nas fhasa do mhuncaidh le sùilean am Bìoball a thaipeadh air meur-chlàr na bhith a" feitheamh sìorraidheachd.
  Tha cràdh ann an ifrinn na chùis air leth. Chan e peacadh a th" ann Hitler a chràdh nas fhaide agus nas duilghe. Ach dè ma thèid deugaire gu ifrinn? San fharsaingeachd, ciamar as urrainn duine a bhith air a shàbhaladh ma pheacaicheas e. Fiù mura h-ann le gnìomhan, an uairsin le faclan no smuaintean! Agus ciod e peacadh ?
  Mheudaich Victoria, a" faicinn gu bheil Veronica sàmhach, an cuideam:
  - Tha, agus ann an Taisbeanadh Eòin ... Cho luath 's a thòisich beatha air an Talamh a' fàs nas fheàrr, ciamar as urrainn dhuinn cur gu bàs a dhòrtadh air a 'phlanaid Talamh. Agus mar sin cuir dragh air mac an duine gu lèir. Agus dè as urrainn a ràdh?
  Fhreagair Veronica gu cruaidh:
  - Thèid thu do dh'ifrinn - bithidh fios agad !
  Chuir Steelenida stad air an t-strì:
  - A h-uile cadal! Tha tòrr obair romhainn fhathast!
  Dhùin na caileagan an sùilean gu deònach. Tha 'n oidhche 's an t-samhradh gu math blàth, agus bha na gaisgich a' cruinneachadh còmhla agus a' tuiteam nan cadal ri chèile.
  Bha Veronica a 'bruadar gu robh i ann an saoghal na h-ama ri teachd. Coisichidh tu sìos an t-sràid, agus gluaisidh na cliathaichean mar abhainn. Agus bidh càraichean dathte ag itealaich thairis air. Agus tha a h-uile àite làn de thùsairean le ceanglaichean dearga. Agus tha a" chlann seo ag itealaich agus a" snìomh mar leòmainn. Agus bidh a h-uile duine a 'gàireachdainn, a' gàireachdainn.
  Chrath Veronica a làmhan agus sgèith i. Tha i coltach ri dealan-dè, agus cluinnidh tu crathadh a sgiathan. Agus bidh thu ag itealaich leat fhèin, ag itealaich ... Agus tha dathan soilleir mar sin timcheall. Tha na taighean mòra, ioma-dhathach, air am peantadh mar chèicean. Agus tòrr ìomhaighean - diofar bheathaichean eireachdail.
  Tha a h-uile dad cho breagha. Tha aon de na togalaichean coltach ri cèiceag càise le daoimeanan. Agus bidh sàsaichean itealaich a" tionndadh timcheall air. Bidh iad a" deàrrsadh orains, agus a" toirt deàrrsadh sgoinneil.
  Togalach eile ann an riochd seachd crùbagan nan seasamh air muin a chèile. A bharrachd air an sin, tha dath eadar-dhealaichte air gach crùbag, agus tha na spuirean a" deàrrsadh le clachan luachmhor. Agus an itealan: cho breagha agus eireachdail. Chan eil cumadh stèidhichte aig cuid dhiubh, ach gluaisidh iad a-steach don fhànais mar blots.
  Tha cuid eile, air an làimh eile, structarail. A 'cuimhneachadh air maoimean-sneachda, cumadh geoimeatrach cho iongantach. Carson nach eil bòidhchead agus sgeadachadh bòidhchead.
  Ach tha an togalach ag èirigh gu h-àrd anns an adhar, agus tha i coltach ri iolaire le sgiathan thairis air, dìreach mar gum biodh e air a dhèanamh de chriostal. Agus tha an gob a" deàrrsadh nas gile na daoimean, agus is dòcha eadhon a" ghrian.
  Agus dè mu dheidhinn an structar aig a 'mhullach, aig a bheil aquarium gu lèir le beathaichean mara iongantach. Agus iasg le lannan airgid agus itean fada, òir. Agus tha uiread de chreutairean eile a-muigh an sin. Agus, cuideachd, mar gum biodh e làn de sheudan. Agus sleamhainn, a 'toirt a h-uile dath den bhogha-froise.
  Chaidh nighean ann an ceangal dearg suas gu Veronica. Chuir i iongnadh oirre:
  - A bheil thu nad inbheach?
  Fhreagair Veronica le gàire:
  - Tha, carson?
  Rinn am Pioneer gàire agus fhreagair e:
  - Chan eil dad math! Mas e inbheach a th" annad, bheir an hyperdragon thu.
  Rinn Veronica feadan.
  - Cò! Agus bha mi a" smaoineachadh gur e co-mhaoineas a bh" annad!
  Chrath an nighean anns a" cheangal dhearg gu brònach, agus fhreagair i gu làidir:
  - Tha co-mhaoineas againn dha-rìribh! Tha bathar an-asgaidh, tha bathar an-asgaidh, tha a h-uile dad ann. Bho consolaidhean geama gu clogaidean brìgheil. - Chrath an nighean, agus chrath i sleagh fhollaiseach, chriostal, a" crathadh. - Seall air a' chraoibh seo.
  Gu dearbha, faisg air an togalach ann an cruth ceithir asters nan seasamh air mullach a chèile, dh'fhàs craobh daraich le duilleagan òir. Agus air a sin dh'fhàs cèicean, cèicean agus diofar stuthan còcaireachd. Cho bog agus cho breagha.
  Thuirt Veronica gu h-iongantach:
  - Tha sin fìor mhath! Dè an craobh...
  Chrath am fear-tòiseachaidh agus nochd cèic na làimh. Rinn an nighean gàire.
  - Feuch! Tha e blasta!
  Shluig Veronica feòil milis na cèic. Bha am blas gu math socair, tlachdmhor, mar gum biodh taigh-glainne a 'fàs na bheul. Agus dè cho math 'sa tha e uile.
  Dh"aidich Veronica gu h-onarach:
  - Chan eil mi a-riamh ag ithe dad nas fheàrr!
  Rinn am Pioneer gàire, agus i a" giùlan a fiaclan neamhnaid, fhreagair i gu feargach:
  - Agus san aon dòigh, aig aois mòr-chuid, nas mionaidiche, nuair a thig sinn gu bhith nan deugairean, bidh an hyperdragon a "caitheamh. Is e seo dìreach bròn-chluich ar daoine mòra!
  Thuirt Veronica gu cinnteach, cheangail i a dòrn agus bhreab i a cas-rùisgte san adhar:
  - Bheir mi dìoghaltas air an dràgon ! Tha mi deiseil airson sabaid ris!
  Bhris am piobaire corragan a làimhe deise. Agus nochd claidheamh geur anns an adhar. Mòr agus sgoinneil. Iomall biorach, agus a lann air a losgadh mar gu robh e dèanta de reultan.
  Shìn Veronica a làmh a-mach. Chaidh an claidheamh a stigh leis fhein, 's chuir an gaisgeach e. Thuirt i le toileachas:
  - Bidh mi a 'sabaid airson an Motherland ... Le cuideachadh Dhè, air sgàth nan daoine!
  Fhreagair am fear-tòiseachaidh gu feargach, agus eadhon sradagan a-mach às a fiaclan neamhnaid:
  - Chan eil dia ann! Tha iad sin uile nan claon-bhreith daonna!
  Rinn Veronica osnaich gu mòr.
  - O ! A-rithist... Agus seo an rìoghachd gun dia...
  Fhreagair an nighean gu làidir:
  Chan eil rìoghachd againn! Tha deamocrasaidh againn! Bidh an seanadh agus a" cho-labhairt a" riaghladh, agus tha dà chonsal, balach agus nighean, air an taghadh leis an t-sluagh uile airson aon bhliadhna. - Chrath am pioneer a bhròg a-steach don bheàrn, cho mòr gus an robh fàinne ann. An uairsin chrom i. - Is e co-mhaoineas cumhachd nan daoine, agus chan e cult neach mar Stalin!
  Dh" aontaich Veronica gu ìre:
  - Leig Stalin leis fhèin a bhith air a mholadh cus! Feumaidh e a bhith beagan nas modha co-dhiù!
  Chrath am Pioneer a ceangal scarlaid agus dh"èigh i, a" tilgeil suas a làmh dheas:
  - Tha Pioneer an-còmhnaidh deiseil! Marbhaidh sinn a h-uile crodh!
  Cha b" urrainn dha Veronica cur an aghaidh faighneachd:
  - Agus dè an aois a tha thu?
  Rinn an nighean gàire agus fhreagair i gu modhail:
  - Dà cheud fichead 's a còig !
  Bha Veronica a" feadalaich agus a" roiligeadh a sùilean.
  - Seadh?
  Rinn an nighean aodann trom agus thuirt i:
  Tha sinn a" fàs suas gu math slaodach! Bho bhreith gu bhith a 'gabhail a-steach an dràgon, bidh beagan a bharrachd air mìle bliadhna a' dol seachad!
  Dh"èigh Veronica, a" suathadh a sùilean dubha, dubh:
  - Tha e direach mar leanabachd shiorruidh ! Mar ann an sgeulachd sìthiche!
  Thuirt Pioneer gu duilich:
  - Is e sgeulachd sìthiche a tha seo, dìreach sgeulachd uamhasach ... Mura biodh e airson an dràgon, mar as trice bhiodh sinn neo-bhàsmhor agus cha bhiodh fios againn air seann aois!
  Thuirt Veronica gu sònraichte:
  - Is e Co-mhaoineas rioghachd na h-òige siorruidh !
  Chrath an nighean a ceann òir agus rinn i gàire:
  "A-nis, feuch, canaibh rudeigin dhuinn!" Gus a dhèanamh nas spòrsail!
  Bho gach taobh, thòisich clann a 'sgèith suas gu Veronica. Balaich, caileagan, uile àlainn, ann an aodach eireachdail. Agus ghlaodh iad le guthan airgid, cho taitneach, agus cho maiseach.
  - Seinnibh blath ! Na biodh nàire ort! Tha thu dìreach iongantach!
  Agus thàinig Veronica air tìr air an t-slighe gluasadach, agus a" dannsadh oirre le a casan rùisgte, gràsmhor, gu dealasach agus gu h-eireachdail a" seinn a guth, sheinn i;
  Is mise nighean Tìr an t-solais agus a" ghràidh,
  An nighean Komsomol as brèagha ...
  Ged a thogas am Fuhrer ìre air fuil,
  Aig amannan bidh mi a" faireachdainn neònach!
  
  Seo linn fìor ghlòrmhor de Stalinism,
  Nuair a bhios timcheall air a" deàrrsadh agus a" deàrrsadh ...
  Sgaoil fear pròiseil a sgiathan -
  Agus thug Abel buaidh, Tha Cain air falbh !
  
  Is e an Ruis mo mhàthair-thìr
  Ged a tha mi uaireannan a" faireachdainn neònach...
  Agus is aon teaghlach an Komsomol,
  Ged a tha e casruisgte a dhol air an t-slighe gu sgiobalta!
  
  Thug cas Faisisteachd ionnsaigh air an Motherland,
  Bha fangan an torc seo, feargach a" rùsgadh fhiaclan...
  Dhòirt napalm borb as an speur,
  Ach tha Dia agus an Stalin sgoinneil còmhla rinn!
  
  Is e an Ruis an USSR Dearg,
  Fatherland mòr...
  Gu dìomhain sgaoileadh a spògan, A Shir,
  Bidh sinn gu cinnteach beò fo cho-mhaoineas!
  
  Ged a thòisich an cogadh mòr,
  Agus chaidh tòrr fala a dhòrtadh ...
  Seo dùthaich mhòr a" sgrìobhadh,
  Bho dheòir, conflagrations agus pian mòr!
  
  Ach tha mi creidsinn gun ath-bheothaich sinn an t-Athair,
  Agus togaidh sinn bratach nan Sòbhieteach os cionn nan rionnagan ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  An Ruis sgoinneil, radiant!
  
  Seo mo dhùthaich
  Chan eil duine anns a" chruinne-cè gu lèir, tha e nas bòidhche ...
  Ged thainig sgillinn Satan a rithis,
  Bidh ar creideamh a 'fàs nas làidire anns na fulangas sin!
  
  Mar a rinn Hitler fèin-ghairm,
  Chaidh aige air Afraga a ghabhail uile aig an aon àm ...
  Far a bheil uiread de neart aig faisisteachd
  Tha galar air sgaoileadh air feadh na Talmhainn!
  
  Sin an uiread a ghlac am Fuhrer mòran,
  Agus chan eil e eadhon a" tomhas ...
  Na chruthaich swarm bandit,
  Os an cionn, tha bratach sgàrlaid ag itealaich le trom-laighe!
  
  Tha a leithid sin de fhrasan làidir a-nis,
  Chan eil "Tigers" aca, ach tha tancaichean nas miosa ...
  Agus bhuail Adolf le snaidhpear san t-sùil -
  Thoir bancaichean nas làidire dha na Nadsaidhean!
  
  An rud nach urrainn sinn a dhèanamh, nì sinn le magadh,
  Ged a tha nigheanan casruisgte anns an fhuachd ...
  Tha sinn a' togail leanabh ro làidir,
  Agus sgarlaid, ròs àlainn!
  
  Ged a tha an nàmhaid a 'strì, ruith gu Moscow,
  Ach sheas na caileagan lom-rùisgte...
  Buaileamaid le gunna-inneal à speal,
  Tha saighdearan a" losgadh chàirdean!
  
  Nì sinn an Ruis os cionn a h-uile càil,
  Dùthaich a tha ann an cruinne-cè na grèine nas bòidhche ...
  'S bidh soirbheas cinnteach,
  Bidh ar creideamh a" fàs nas làidire ann an Orthodoxy!
  
  Agus creid na mairbh, aiseirigh sinn na caileagan,
  An dara cuid le cumhachd Dhè, no le flùr saidheans ...
  Bheir sinn buaidh air farsaingeachdan na cruinne,
  Às aonais a h-uile dàil, dòrainn borb!
  
  Bidh sinn comasach air an Motherland a dhèanamh fionnar,
  Togamaid rìgh-chathair na Ruis os cionn nan rionnagan ...
  Is tusa am Fuhrer mustachioed,
  Ciod a tha 'ga shamhlachadh fèin as eugmhais gnùis an uilc mar am Mesiah !
  
  Ni sinn an t-Athair mar fhamhair,
  Dè thachras, mar aon monolith ...
  Sheas an nighean ri cheile air a' chuilinn,
  Às deidh na h-uile, tha ridirean do-chreidsinneach ann am batail!
  
  Sàbhail an t-Athair mòr
  An uairsin gheibh thu duais bho Chrìosd ...
  Is fearr an t-Uile-chumhachdach an cogadh a bhriseadh,
  Ged uaireannan feumaidh tu sabaid gu treun!
  
  Ann an ùine ghoirid, bidh na blàran a 'bàsachadh gu luath,
  Thig na blàran agus na call gu crìch ...
  'S tha na ridirean nan iolairean mòra,
  Bho rugadh a h-uile saighdear!
  Thionndaidh Veronica a claidheamh san adhar agus chuir i a cas rùisgte, gràsmhor air uachdar na sràide, a bha ri fhaicinn.
  Chomharraich an nighean le wink air gaisgeach boireann bhon Dàrna Cogadh. Agus thuirt i le gàire brònach:
  - Tha iad mu thràth air feuchainn ris an dràgon a sgrios eadhon le cuideachadh bho ghunnaichean hyperlaser de longan-cogaidh mòra. Chan urrainn dhut a" chùis a dhèanamh air le aon chlaidheamh!
  Chrath Veronica le aonta.
  - Tha mi creidsinn mu dheidhinn. Uill, nuair a bha na Spartanaich a 'sabaid ris na Persians, fhreagair iad gu modhail: cogaidh sinn anns na faileasan!
  Nochd balach ann an briogais ghoirid agus ceangal dearg. Chrom e gu Veronica agus thuirt e:
  - An aoigh sgoinneil againn bhon àm a dh'fhalbh. Dè cho toilichte 's a tha sinn fàilte a chur oirbh!
  Fhreagair Veronica le osna:
  - Cho fad "s nach tèid a" chùis a dhèanamh air an hyperdragon, chan eil e gu leòr airson gàirdeachas a dhèanamh. Agus tha e coltach nach bi e furasta dèiligeadh ris!
  Mhol am balach:
  Ithidh sinn an toiseach agus an uairsin bruidhnidh sinn!
  Nochd clann eile - balaich is caileagan, gun a bhith nas sine na ceithir bliadhna deug a dh'aois.
  Bha iad ann an aodach spaideil, ach bha mòran dhiubh casruisgte agus air an lasadh le sàilean lom, cruinn chloinne.
  Bha an gaisgeach na shuidhe ann an àite urraim - cathair-armachd dèanta de òr agus làn daoimeanan. Agus fhathast bog.
  Ach, shuidh a" chlann mar gum biodh iad air rìghrean rìoghail. Agus sheinn iad rudeigin sunndach dhaibh fhèin:
  - Glòir do ìmpireachd bhrèagha leanabachd,
  Bidh sinn gu math brèagha làidir ...
  Tha sinn air ar deanamh de taois chumhachdaich,
  A mhuinntir na dùthcha mhòir, naomha !
  Ach an uairsin nochd soithichean òir, agus chaidh iad air bhog tron adhar. Bha e gu math brèagha agus drùidhteach.
  Agus dè na beathaichean iongantach a bha ann. Mar eisimpleir, measgachadh de phineapple agus earb, eala agus melon, agus rudeigin eile gu math blasda agus blasta. Mar eisimpleir, agus cèicean càise le bananathan agus turcaich. Tha a h-uile dad an seo gu math blasta agus eadhon cloying.
  Dh'ith Veronica air an dà ghruaidhean agus sheinn i:
  - Chan e biastagan foighidneach a th" annainn,
  Ag ithe a h-uile rud math!
  Agus bheir an nighean e agus gàire. A bharrachd air an sin, smaoinich an nighean air cò ris a tha e coltach a bhith beò ann an saoghal far nach bi thu gu bràth nad inbheach.
  Bha am bòrd a" fàs na b" fhaide agus bha na mìltean chloinne air a chùlaibh mu thràth. Agus chan eil duine a 'coimhead nas sine na ceithir-deug. Mòran gu sònraichte nigheanan le seudaireachd bho na clachan luachmhor as beairtiche.
  Aig an aon àm, bha a 'mhòr-chuid den chloinn casruisgte, chìthear gu bheil e gu math mì-thlachdmhor coiseachd ann am brògan ann an suidheachaidhean samhraidh shìorraidh.
  A bharrachd air an sin, bha a 'chabhsair blàth, ach cha robh e idir teth, agus a' coiseachd air le buinn rùisgte bidh thu a 'faireachdainn toileachas.
  Thòisich Veronica a 'ithe measgachadh de mhuc-mhara, cinn-latha, orains agus donut.
  Agus tha e gu math tlachdmhor an dà chuid ann am blas, agus ann an suathadh, agus ann an aroma. Tha a h-uile dad an seo san t-saoghal seo brèagha agus a" coimhead glè mhath. Mar a bha co-mhaoineas air a shamhlachadh ann an sgeulachdan sìthe mu àm ri teachd ri teachd.
  Ged a tha, gu dearbh, lom, sàilean cruinn gu tric co-cheangailte ri bochdainn, tha fiù 's a leithid de dhòigh-labhairt - tramp.
  Dh" ith Veronica agus ghabh i sip à siuga platinum de dh"fhìon le emerald-studd. Tha blas iongantach air an fhìon seo gu bheil thu ga òl mar cocktail milis le aroma meala!
  Agus bidh na nightingales a 'seinn agus na h-eòin phàrras.
  Dh"fhairich Veronica togail suas agus sheinn i:
  Agus tha an t-sabaid a 'leantainn a-rithist
  Agus tha an cridhe iomagaineach sa bhroilleach ...
  Tha an saoghal againn cho òg
  Gu bràth earrach air thoiseach!
  An uairsin thòisich i air biadh blasda agus cùbhraidh ithe a-rithist. Ghabh Veronica eadhon forc òir le a òrdagan rùisgte agus shnìomh i e, a" seinn:
  - Is mise an nighean as làidire san t-saoghal,
  Bho àite gu math fionnar mar ether!
  Tha an gaisgeach air leth gnìomhach. Agus ith biadh math. Nas mionaidiche, chan e a-mhàin math, ach gu math blasda agus ealanta. Agus is e biadh fìor fhionnar agus iongantach a th" ann.
  Sheinn Veronica:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais,
  Bidh sinn an-còmhnaidh a" creidsinn ann an toileachas ...
  Sgriosaidh sinn cuing an fhasais,
  Tha mi a" creidsinn gun tig ar aisling gu buil!
  Agus an seo thilg a cas-rùisgte a-rithist rudeigin blasta na h-amhaich. Agus is e suidheachadh gu math inntinneach a tha seo.
  Thuirt nighean bho àm ri teachd ri teachd:
  - Bidh thu ag ithe gu math fallain - tha e a" ciallachadh gu bheil thu làidir!
  Dh" aontaich Veronica le seo:
  - Tha mi gu math làidir!
  Thuirt am balach le teagamh:
  - Chan fheum thu brag!
  Rinn ball Komsomol gàire.
  - Ach chan eil dha-rìribh?
  Dh"èigh am balach beag:
  - Agus cuideachd bho bhith a 'bòstadh,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Bhris Veronica:
  - Is mise an duine as làidire san t-saoghal!
  Thuirt an nighean le gàire:
  - Tha thu a 'bròg a-rithist!
  Chuir Veronica tweet:
  - Is urrainn dhomh a h-uile càil a dhèanamh, is urrainn dhomh a h-uile càil a dhèanamh,
  Le do chridhe teth ...
  Ma dh'fheumas tu beanntan a sguabadh,
  Chan urrainn dhomh a chuideachadh!
  Agus ghabh an nighean agus sheall i a teanga!
  Chrath am balach le aonta.
  - Is tusa a bhios a" sgrìobhadh agus a" dèanamh gnìomh fionnar!
  Mhol an nighean:
  - Agus leig leis an aoigh inbheach againn na sgilean aice ann an cùisean armachd a nochdadh!
  Dh"aontaich am balach le seo.
  - Leig leis sealltainn! Rud eile, tha i airson sabaid an aghaidh hyperdragon, ach is dòcha nach eil an neart aice airson rudeigin nas sìmplidh!
  Fhreagair Veronica le osna:
  Cha toil leam brag, ach...
  Chuir balach timcheall air dusan a chas cas-rùisgte air agus rinn e rùsg:
  - Chan eil, ach! Bidh sabaid cleachdaidh agad an-dràsta!
  Chrath nighean Komsomol ag aontachadh:
  - Tha mi deiseil!
  Thuirt an nighean le gàire:
  - Feumaidh tu sabaid leis an robot. Agus chan eil e cho furasta!
  Fhreagair Veronica gu gaisgeil:
  - Tha mi mar neach-tòiseachaidh - an-còmhnaidh deiseil!
  Sheinn am balach le tlachd:
  Agus tha an t-sabaid a 'dol air adhart a-rithist
  Tha an teine hyperplasma a 'goil ...
  Agus tha Lenin cho òg -
  A" bualadh le claidheamhan!
  Ceartaich an nighean am balach:
  - Chan e Lenin, ach solas nan ginealach, agus chan ann le claidheamhan, ach le hyperblaster!
  Thuirt am balach gu feargach:
  "Chan urrainn dhut eagal a chuir orm le hyperblasters!"
  Dh"èirich a" chlann on bhòrd, deich mìle uile anns an aon àm. Chuir cha mhòr a h-uile duine an casan casruisgte fhad "s a bha iad a" dèanamh sin. Agus thuirt i:
  - Elfaraya thig a-mach!
  Agus mar sin trì tursan ...
  Agus an uairsin bha fionn eireachdail mòr, mil, le fèithean gu math follaiseach agus ann am bicini. Bha cìochan mòra aice, is gann a bha còmhdaichte le stiallan tana de aodach, agus sliasaid lurach, sòghail. Bha musculature Hercules aig an nighinn, agus bha na fèithean a" roiligeadh mar bhàlaichean fo a craiceann tana.
  Bha an nighean gaisgeach cha mhòr rùisgte agus casruisgte, brèagha, ach air a phumpadh suas ro mhòr.
  Gu math àrd agus cuideachd fèithean Veronica bha ceann na bu ghiorra na i, agus mòran na bu chumhainge na guailnean. Mar sin, nuair a sheas na caileagan suas an aghaidh a chèile, thòisich a 'chlann ri èigheach.
  Chaidh glaodhan a chluinntinn:
  Cuiridh sinn geall guys!
  Agus a bharrachd:
  - Cuiridh sinn geall!
  Bha am falt mar dhuilleach òir aig an dithis nighean, agus bha am falt beagan lùbte.
  Chrath Elfaraya air a companach agus thug i fa-near:
  - Tha mi nam biorobot, agus mar sin cha mharbh mi thu!
  Fhreagair Veronica le gàire:
  - Agus tha mi nam dhuine ... Agus a 'sabaid riut, bidh mi a' coileanadh mo dhleastanas!
  Thuirt Elfaraya:
  - Tha thu nad inbheach ... Mar sin chan ann bhon t-saoghal seo!
  Fhreagair Veronica le osna:
  - Agus an saoghal as nach 'eil mise ni 's fearr na so !
  Stamp an nighean gu feargach a cas-rùisgte agus dh"òrduich i:
  - Tòisichidh sinn a 'sabaid! A dh'aithghearr thig an hyperdragon a-rithist airson barrachd luchd-fulaing!
  Chrath Elfaraya, agus rinn i a" chiad lòn. Lean Veronica air ais beagan.
  Bha an dithis nighean a" suirghe air a chèile. Bha claidheamh mòr agus fada aig Elfarai na làimh. Chuir i mun cuairt iad mar iteag. Dh" fheuch Veronica ri cuir an-aghaidh.
  Agus às aonais mòran soirbheachas. Tha an nàmhaid luath. A bharrachd air an sin, bha e coltach gu robh i eadhon a" cluich cat is luchag.
  Rinn Elfaraya sgamhan agus sgrìob i gualainn Veronica, agus sgrìob i i mar spòg cait.
  An uairsin thuirt i:
  - Chan eil thu air do ghoirteachadh!?
  Fhreagair Veronica gu feargach:
  - Chan eil!
  Agus a-rithist thug e ionnsaigh air an nàmhaid. Bha ball Komsomol an sàs ann an feansaichean agus bha beachd aige mar a dhèiligeas e ri claidheamhan. Ach tha an neach-dùbhlain aice an dà chuid nas luaithe agus nas làidire.
  Ach, is e robot a th" ann.
  An seo rinn Elfaraya a-rithist a 'chùis air ionnsaigh Veronica, agus a-rithist sgrìob e an nighean air a' bhroilleach. Dhòirt an fhuil a-mach barrachd.
  Dh'fheuch Veronica ri duslach a thilgeil a-steach do shùilean biorobot le a òrdagan lom, ach gun mòran soirbheachas.
  Thuirt Komsomolskaya Pravda:
  - Agus bha e duilich leis na Nadsaidhean!
  Rinn Elfaraya sgrìobadh a-rithist leis a" chlaidheamh aice, leig dhuinn ionnsaigh dealanach a dhèanamh agus an craiceann a tholladh air a gualainn, air a chuir a-mach:
  - An diugh, a dhaoine uaisle, tha sinn a' deanamh eachdraidh,
  Togamaid barricades, agus crematoriums a-màireach!
  Thug Veronica taic don òran leis an ionnsaigh fhiadhaich aice:
  - Tha sinn a 'togail saoghal ùr, agus tha sinn a' dol às àicheadh an àm a dh'fhalbh,
  Ag èirigh chun rìgh-chathair - gòrach agus brònach!
  Rinn Elfaraya lòn eile, an turas seo a" bualadh Veronica air a cas rùisgte agus a" caoineadh:
  - A bheil thu air do ghoirteachadh?
  Thuirt Veronica:
  - Mura b" e robot a bh" annad, bhithinn den bheachd gur e magadh a tha seo!
  Agus rinn an nighean Komsomol ann an rage sreath slàn de bhuillean le claidheamhan. Agus shearg a chlaidheamh mar sgiathan dealan-dè.
  Ach gheàrr Elfaraya air ais i, ga ghlacadh anns an trafaic a bha ri thighinn. Chaidh am bra air broilleach Veronica a ghearradh. Agus nochd an nipple scarlet ball Komsomol.
  Bha nàire air Veronica agus rinn i gàire:
  - Daingead!
  Sheinn an nighean biorobot:
  Cha tusa aingeal, ach dhòmhsa, ach dhòmhsa,
  Tha thu air a bhith nad naomh!
  Cha tusa aingeal, ach chunnaic mi, ach chunnaic mi,
  Chan eil do sholas talmhaidh!
  Veronica, a" suathadh a claidheimh, a torso rùisgte a" deàrrsadh le fallas mar gum biodh i air ola, agus a" beucaich:
  - Is ann dìreach air neamh a-mhàin a tha fios aig ainglean gu bheil am biorobot a" feitheamh!
  
  EACHDRAIDH ÙR ROBUR THE CONQUERER
  GNIOMHARA
  Bidh Robur the Conqueror, còmhla ri dithis nighean seunta, a" cruthachadh inneal uile-choitcheann, a thionndaidh a-mach gu bhith na armachd fìor chumhachdach. Dè a tha a" feitheamh ris a" chinne-daonna a-nis? Tha Robur ag iarraidh cumhachd thairis air an t-saoghal!
  . CAIBIDEIL #1
  Bha Robur an Conqueror air a shàrachadh gu mòr le buille dealanaich. Ach cha do bhàsaich e. Chaidh an uidheam uile-choitcheann aige a thilgeil air tìr. Agus ged a ghortaich e e fhèin, bha cothroman ann fhathast a chàradh.
  Agus chaidh an sgioba à sealladh airson greis anns na Stàitean Aonaichte, agus bha iad a 'coimhead airson diofar phàirtean airson an inneal.
  Ann an Ameireagaidh, a rèir choltais, bha iad den bheachd gun robh Robur marbh, gu h-àraidh bhon a thàinig neach-fianais bho na poileis beò, a dhearbh gun deach an inneal a bhualadh le dealanach.
  Agus a dh'aithghearr thòisich an Russo-Iapanach Cogadh. Bha dàimhean gnìomhachais aig na Stàitean Aonaichte leis an Ruis, ach cha do chòrd an ìmpireachd fèin-riaghlaidh ris na meadhanan deamocratach.
  Gu dearbh, anns an Ruis bha làn chumhachd aig an tsar: gnìomhach, reachdail agus laghail. Agus bha am poball adhartach ag iarraidh pàrlamaid agus saorsa cainnte agus cogais.
  Mar sin rinn na Stàitean Aonaichte gàirdeachas nuair a chaill an Ruis tsarist ... Agus aig a 'cheann thall, chaidh sìth a shoidhnigeadh a dh'atharraich cothromachadh cumhachd anns a' Chuan Sèimh.
  Agus rinn Robur an càr gu foirfe... Rinn e e le feartan iongantach.
  Comasach chan ann a-mhàin gluasad air tìr, uisge, fon uisge, agus san adhar, ach ann an dà eileamaid eile: àite agus fon talamh.
  Agus seach nach robh ùidh aig Romulus air mathas a 'phlanaid Talamh, chaidh e chun na gealaich.
  Bha dithis nighean còmhla ris: Albina agus Alvina. Shleamhnaich inneal Robur thairis air uachdar àite. Bha e beag, ach chleachd e lùth fusion thermonuclear, nuair a chaidh hydrogen a thionndadh gu helium.
  Aig an aon àm, rè an itealaich, chaidh raon leth-spàsail a chruthachadh timcheall an inneil agus dh" fhaodadh e a dhol a-steach tro na còmhdach as cruaidhe.
  Dh'itealaich Robur, a' bualadh air glùin na h-ìghne... Agus aig an aon àm bha e a' smaoineachadh. Tha iomadh bliadhna aige. Chaidh "Albatross" a chruthachadh anns na làithean sin nuair a bha gnìomhachas an itealain dìreach a 'nochdadh anns na h-ochdadan den linn mu dheireadh. Bha Robur mu thràth còrr air dà fhichead an uair sin. Rinn e itealan nach robh co-ionnan ann am fìor eachdraidh na h-aonamh linn air fhichead, mar eisimpleir, a thaobh fad an itealaich. Fìor, chan eil anns an astar aige ach clàr airson na h-ùine aige.
  An uairsin chaidh aige air rudeigin gu tur super a chruthachadh.... Agus cuir iongnadh air an t-saoghal gu lèir. Agus aig a 'cheann thall, thoir seachad rudeigin mìorbhaileach san fharsaingeachd.
  Ach tha thu fhèin còrr is trì fichead mar-thà agus tha e brònach. Chithear gu bheil Romulus a" fàs aosda.
  Bhiodh e ion-mhiannaichte, gu dearbh, òigridh a thilleadh. Ach ciamar a choileanadh seo?
  Ann an seann leabhar, leugh Robur gu bheil a leithid de chlach air a 'ghealach a dh' fhaodadh a bhith a 'toirt air ais òigridh gu corp sam bith.
  An-dràsta tha e a" deàrrsadh tron bheàrn. Thionndaidh Albina, a bha cuideachd na neach-saidheans boireann, air inneal lorg stiùiridh sònraichte gus rèididheachd na cloiche a ghlacadh. Thuirt am boireannach fionn le tàmailt:
  "Tha seann aois a" cur eagal orm cuideachd!"
  Chrath Robur aonta.
  - Tha e uamhasach! Cha 'n 'eil ùlas agus spionnadh ann roimhe so, agus cha 'n 'eil cadal a' toirt ùr- nuigh dhuit ann an rathad oige, agus tha do cheann a' goirteachadh ni's trice 's ni's trice.
  Chrath Alvin le osna.
  - Chan eil sinn òg tuilleadh cuideachd, ged a tha sinn a 'coimhead math. Agus tha an comas air seann nigheanan fhaighinn cho eagallach!
  Agus bhuail an dà innleadair am meatailt le an sàilean.
  Ach bha a" ghealach a" tighinn nas fhaisge. Agus bha uidheam Robur aig àirde nan speur.
  Chaidh tromachd na Talmhainn fhaicinn na bhroinn. Agus tha sin, gu dearbh, fìor mhath.
  Thuirt Albina:
  - Chan eil adhair air a 'ghealach!
  Thuirt Robur le gàire:
  - Tha deiseachan math againn. A bharrachd air an sin, tha a" chlach-ghealach ann am meadhan an t-saideal. Agus chan eil e cho furasta sin fhaighinn. Ach gu fortanach tha an inneal againn gun samhail.
  Thug Alvin fa-near:
  - Agus tha sinn cuideachd an sàs ann a chruthachadh! A bheil cuimhne agad mar a leasaich sinn e?
  Thuirt Albina gu deònach:
  - Gu sònraichte thermonuclear fusion de hydrogen - nuair a bhios an inneal a "ruith air uisge leis fhèin agus airson ùine mhòr!
  Chrath Robur a cheann liath.
  - Seadh, mo luchd-obrach, chruthaich sinn inneal uile-choitcheann a bha ceudan de bhliadhnaichean air thoiseach air an àm. Ach chan eil seo gu leòr! Às deidh dhuinn tiodhlac òigridh fhaighinn, tha rudeigin againn ri dhèanamh air an Talamh!
  Rinn Alvina gàire agus thuirt i:
  - Feumaidh sinn cumhachd a ghlacadh thairis air an t-saoghal!
  Chrath Albina gu teagmhach, le a guailnean farsaing gun bhoireannach:
  - Is e deagh bheachd a th" ann, ach aon, chan eil eadhon inneal cho foirfe gu leòr - feumaidh tu arm iomlan a chruthachadh!
  Thuirt Raibeart:
  - Faodaidh raon leth-fhànais a tha comasach air a dhol tro chùis sam bith cuideachd leusair cumhachdach a ghineadh a ghearras eadhon longan-cogaidh. Mar sin is urrainn dhuinn feachd trom a dhèanamh.
  Chrath Alvina, a" rùisg a fiaclan:
  - leusair buaidh, cumhachd infernal,
  Is urrainn dha faighinn thairis air duilgheadas sam bith!
  A-nis tha a 'ghealach air fàs cho mòr ri lagan air an sgrion, agus lean i a' fàs. Bha sgàinidhean agus cuantan na gealaich rim faicinn. Tha an uachdar aige liath-ghlas agus gluasadach aig an aon àm.
  Thug Albina dheth a bròg, a" nochdadh a cas rùisgte, chiseled. Ghluais a corragan agus nochd deic chairtean annta.
  Beauty air a mholadh:
  - Am bi sinn a 'cluich?
  Rinn Alvina gàire agus fhreagair i:
  - Faodaidh tu cuideachd feuchainn! 'S e geama inntinneach a bhiodh ann!
  Thuirt Robur gu làidir:
  - Chan eil e math cairtean a chluich! Is dòcha gun urrainn dhuinn rudeigin nas inntinniche a shnìomh?
  Chrath Albina a guailnean agus fhreagair i:
  - Agus dè tha thu a 'moladh? 'S dòcha tàileasg?
  Chrath Robur.
  - Is e geama inntinnean mòra a tha seo. Dè as urrainn dhuinn feuchainn?
  Fhreagair Alvin:
  - Anns an fharsaingeachd, chan eil mòran ùine, bidh sinn a dh'aithghearr air tìr air a 'ghealach. Is dòcha gu bheil e nas fheàrr, dha-rìribh, leig dhuinn cairtean iomlaid gu sgiobalta.
  Dh'aontaich Robur:
  - Chan eil mi ag aithneachadh am blitz! Feumar tàileasg a chluich gu smaoineachail. Mar sin cairtean nas fheàrr!
  Thòisich Albina air an deic a ghluasad le a corragan rùisgte de chasan chiseled. An uairsin thug i seachad na cairtean. Fhuair Romulus tromp sia agus thòisich e air falbh an toiseach. Thòisich an geama... Cha deach aca air cluich ach geama no dhà. Thàinig a 'chiad fhear gu crìch ann an tarraing, agus bha an dàrna Albina anns an fhuachd. Às an robh an nighean uamhasach oilbheumach agus a" seinn:
  - Cairtean airson bracaist, cairtean airson lòn,
  Cairtean airson dinnear, sin an dìomhair gu lèir!
  Thuirt Robur le gàire:
  - Gu mì-fhortanach ann an cairtean - fortanach ann an gaol!
  Air an seo, san fharsaingeachd, thàinig a h-uile càil gu crìch. Bhuail an inneal ris an uachdar agus thàinig e gu tìr gu daingeann air a 'ghealach. A-nis bha iad gu bhith mar a" chiad speuradairean ann an eachdraidh mac an duine a bhean ri uachdar saideal na talmhainn.
  Gu dearbh, bha na nigheanan dha-rìribh ag iarraidh a dhol casruisgte, ach tha falamhachd a" riaghladh a laghan fhèin. Mar sin cha robh iad ro dheònach deiseachan-fànais a chur orra.
  Bha Robur cuideachd ann an deise-fànais. Bha e a" faireachdainn gu math misneachail.
  Seo iad air uachdar na gealaich. Choisich iad gu slaodach. Agus leum iad sa bhad - tha grabhataidh air a "ghealach mòran nas lugha na air a" phlanaid Talamh.
  Thuirt Robur le toileachas:
  Is sinne a" chiad daoine air a" ghealaich! Dè cho iongantach!
  Sheinn Albina le gàire:
  - Gealach, gealach - flùraichean, flùraichean,
  Tha sinn uile ag earbsa ann an gaol -
  Dòchas agus aislingean! Dòchas agus aislingean!
  Thuirt Alvina le gàire:
  - Is urrainn dhuinn a h-uile càil a dhèanamh, agus eadhon itealaich chun ghealach!
  Bhuail an triad air uachdar na gealaich agus eadhon dh'fheuch e ri leum. Bha na geansaidhean fada. Agus nuair a thèid thu sìos, tha an tuiteam coltach ann am bruadar.
  Tha e gu cinnteach a" coimhead àlainn.
  Sheinn Robur:
  - Tha e math a bhith air a 'ghealach,
  Anns an dùthaich eireachdail seo!
  Thuirt Albina gu loidsigeach:
  - Tha e math air a 'Ghealach, oir is sinne a' chiad fhear air. Ach gu fìrinneach chan eil flùraichean ann, gun fheur, gun speur gorm. Chan eil sin ro mhòr.
  Dh'aontaich Alvina ri seo, a' stampadh a sàil air a' ghainmhich. An uairsin chaidh a thilgeil suas.
  Rinn an nighean gàire:
  - Chan e sin as fheàrr nuair a tha gainmheach is sgàinidhean timcheall!
  Rinn Robur gàire agus thuirt e:
  - Lorg an fheadhainn as fheàrr anns an fheadhainn as miosa, agus chan ann a chaochladh! Agus an seo na dhòigh fhèin, feumaidh mi a ràdh gu foirfe!
  Dh" aontaich Albina le seo:
  - Tha, tha e math gu leòir 'na dhòigh fèin ! Ach ... fhathast chan eil beatha milis!
  Chuir Alvina ceartachadh air a com-pàirtiche:
  - Chan eil beatha idir!
  Rinn Robur beagan leuman eile. An uairsin sheas e air a cheann agus choisich e air a làmhan. Tha e follaiseach gun do chòrd e gu mòr ris. Ach chan e balach a th" ann. Tha e còrr is trì fichead. Agus tha a bhith a 'coiseachd air do làmhan airson ùine fhada mì-chinnteach agus sgìth. Tha mi ag iarraidh rudeigin eadar-dhealaichte - nas practaigeach.
  Thuirt Robur gu daingeann:
  - Gu leòr! A-nis sgèithidh sinn gu fìor mheadhan na gealaich agus suathadh air a "chlach a bheir òigridh shìorraidh!
  Dh"èigh an dithis nighean còmhla ri chèile:
  - Gu dearbh bidh sinn ag itealaich! Tha sinn ag iarraidh òigridh shìorraidh!
  Agus mar sin ruith an triad chun a 'chàr iongantach aca, a bha coltach ri siorc barracuda, le cuibhlichean, a bha, ge-tà, comasach air a tharraing air ais.
  Agus an uairsin leum na caileagan agus seann duine a-steach don inneal seo. Rinn iad glè mhath e.
  Ged, gu dearbh, tha a 'ghealach fìor mhath cuideachd. Agus a-nis b" e turas eadhon nas inntinniche a-staigh a bh" ann.
  Sheinn Robur, na shuidhe aig cuibhle an inneil uaigneach aige:
  - Tha am balach a" faicinn gunna-inneal na bhruadar -
  Às deidh na h-uile, tha an tanca nas fheàrr dha na an Limousine ...
  Bho bhreith, tha an co-thaobhadh seo soilleir,
  Is e an aon neart sin a bhuannaicheas san t-saoghal!
  Agus an uairsin chaidh an raon leth-fhànais a thionndadh air, agus chaidh inneal coltach ri barracuda a-steach do dhoimhneachd na gealaich, a 'fuasgladh uachdar a' phlanaid.
  Chrath an inneal an toiseach, agus an uairsin thòisich e a 'dol nas doimhne don ùir gealaich.
  Tha nas lugha de chrathadh càr ann. Agus an uairsin luidh i sìos gu tur, agus chaidh i dhan doimhneachd mar obair-cloc.
  Chuir Albina tweet:
  - Brisidh sinn troimh bheinn air bith,
  Amhach sam bith - tionndaidhidh sinn!
  Dhearbh Alvina seo gu furasta:
  - Gu dearbh tionndaidhidh sinn, feuchaidh sinn!
  Agus chuir an nighean dheth a bòtannan. Lean a cèile an deise.
  Agus fhad 's a bha Robur aig an stiùir, thòisich na caileagan air cairtean a chluich nam measg fhèin.
  Rinn iad e le cuideachadh bho òrdagan lom, agus gu math sunndach. Chluich iad, thilg iad cairtean agus shabaid iad air ais.
  Ach cha b" fhada gus an do dh" fhàs iad sgìth dheth. Agus cho-dhùin na caileagan tàileasg a chluich. Gu dearbh, chan eil e glè inntinneach a bhith a" cluich chairtean aon air aon. Ach ann an tàileasg, gu dearbh - tha e super.
  Thuirt Albina le gàire:
  - Tha tàileasg 0 na gheama airson daoine inntleachdail!
  Dh"aontaich Alvin le seo:
  - Gu dearbh! Is sinne an elite inntleachdail as àirde!
  Chrath Albina. Agus thug a òrdagan lom a-mach botal de champagne às a" chaibineat. Dh"fhuasgail an nighean an corc, agus leig i a-mach jet eireachdail. Bhuail i 'na h-aghaidh. Agus dhùisg e aodann brèagha agus ùr na h-ìghne.
  Thuirt an neach-saidheans fionn:
  - Chan eil e tarbhach!
  Dh"aontaich Alvin le seo:
  - Tha e glè gòrach a bhith a 'slap thu fhèin mar sin!
  Ghabh Albina am figear dubh le a corragan lom agus ghluais i e. 'S e geama inntinneach a th' ann. Chluich an dà thaobh gu sgiobalta. Agus thòisich iom-fhillteachd nam figearan. Agus thàinig e uile gu bhith na shìmplidheachd. Agus an uairsin tarraing.
  Shuidh na caileagan airson greis thairis air a 'bhòrd fhalamh.
  An uairsin chaidh na figearan a chuir a-rithist.
  An turas seo chluich Albina le pìosan geal. Chluich an neach-dùbhlain aice Dìon Innseanach an Rìgh, agus dh" èirich an Zemish Variation. Bha na gealaichean a" toirt ionnsaigh air an rìgh. Thug Albina eadhon figear seachad. Ach cha robh buaidh ann.
  Tarraing eile...
  Chrath na caileagan làmhan.
  An sin chuir Albina romhpa seinn, bha a guth làn-fhuaimneach, agus ro shùgh, agus a casan rùisgte a' slaodadh ri seinn ;
  Àite air a pheantadh ann an solas dorcha, gruamach,
  Agus chaidh na reultan-deighe sìos nan orbitan...
  Tha mi ag iarraidh gaol, mar fhreagairt chan eil mi a 'cluinntinn,
  Tha cridheachan nan nigheanan air am briseadh!
  
  Is toil leinn a bhith a" sabaid gu treun,
  A 'sabaid gu cruaidh airson an Motherland ...
  Bheir sinn seachad deuchainn misneach a-rithist,
  Is mise ridire an t-saoghail - chan ann le anam buffoon!
  
  Nuair a phronn sinn an Wehrmacht,
  Bha na caileagan a 'sabaid gu gaisgeil faisg air Moscow ...
  Dh' fhuasgail e 'n sgaoth dhonn,
  Ged a tha an nàmhaid càirdeach do Satan!
  
  'S e nigheanan casruisgte a th' annainn air sneachda,
  na bi nad nàmhaid fios agad gu bheil eagal ort ...
  'S le pòca faisisteach dìreach air an taobh,
  An dèidh cruinneachadh, na fuamhairean ann an càrn bho chraiceann an t-slat!
  
  Ach ciod e ar misneach anns gach ni,
  Nuair a chaidh Mercury a thomhas leis na casan ....
  Bidh neach sam bith a nì cabhag oirnn,
  Na bi a" stampadh an oir, a bhròg!
  
  Biodh Tìr na Ruis ainmeil,
  Sheall sinn do dhaoine an t-slighe chun chruinne-cè ...
  tha muinntir an t-saoghail uile mar aon teaghlach -
  Chì sinn co-mhaoineas a dh" aithghearr!
  
  Faodaidh, faodaidh tu creidsinn, no co-dhiù na creid,
  Ach tha duine air a bhreith na chreutair làidir ...
  Cha toir a' bhiast buaidh air ar càirdeas,
  Às deidh na h-uile, creid gu bheil na nàimhdean gun chumhachd nar n-aghaidh!
  
  Ann an ainm ar dùthcha, naomh,
  Bidh mi a 'sabaid an aghaidh olc sam bith ...
  Tha nighean a' ruith casruisgte san t-sneachda
  chan eil eadhon smaoineachadh gèilleadh gu gealtach!
  
  Tha sinn nar milleanan de luchd-sabaid borb,
  A tha aonaichte ann an cogadh. .
  Bheir sinn glòir do chreideamh athraichean agus athraichean,
  Às deidh na h-uile, tha nigheanan ann am batail do-chreidsinneach!
  
  Thug Svarog dhuinn an cath bu gheire,
  Thuirt na caileagan a' sabaid gu fiadhaich...
  Leig le foirfeachd Dhè a thighinn gu buil
  Agus nuair a bhuannaicheas tu, bidh thu a 'roinn leis an dìlleachdan!
  
  Biodh sinne nar glòir, tha mi creidsinn an Ruis,
  A tha a ' sabaid gun eagal. .
  Dèan sabaid airson an Motherland agus na biodh eagal ort,
  Tha eadhon an lèine gu lèir bog le fuil!
  
  Seadh, chan eil teagamh - sguabaidh sinn air falbh na h-uile nàimhdean,
  Rugadh sinn gus an robh treubh de fhuamhairean againn ...
  Fon bhratach le calico dearg trì-dath,
  Biodh daoine aonaichte ann an sìorraidheachd!
  
  An seo thig àm ùr
  Àiteachan fosgailte do dhaoine fànais ...
  Bidh cuid de mheanbh-fhrìdean a' bualadh gu cruaidh,
  A' falbh gu ifrinn le gòraich, labhair !
  
  Seadh, cha chreid duine breug idir,
  Agus am fear a tha an-còmhnaidh air a bhreith gus a bhuannachadh ...
  Mar sin, chan eil an suaicheantas glòrmhor agad air chrith,
  Ged a chaidh an nàmhaid gu sgiobalta!
  
  Cha toir sinn gèill do 'n nàmhaid,
  Chan ann air an Talamh, eadhon anns na speuran gorma ...
  Bidh thu a" sgrìobhadh na balaich ann an leabhar notaichean,
  Gun tog an long-rionnag as mar eala fris!
  
  Gun dìon sinn an Talamh gu treun,
  Tha fios agad gur e nigheanan gaisgeil a th" annainn...
  Feuch, tha an cerub a' sgaoileadh a sgiathan,
  Tha grenade air a thilgeil orra!
  
  Chan e, cha tèid na caileagan a sguabadh air falbh gu bràth,
  Cha chuir iad air ar glùinean sinn ...
  Mar a bha e roimhe Hitler kaput,
  Mar sin bidh aoibhneas nan ginealach ann an glòir!
  
  Ann goirid, bidh sinn ag itealaich chun an rionnag,
  Agus bidh sinn ann an saoghal Virgo, Orion ...
  Bidh aislingean mòra a" tighinn gu buil
  Togaidh sinn òrdugh glòrmhor, ùr!
  
  Agus tha mi a" creidsinn gun tig an ùine a dh" aithghearr
  Nuair a tha an fheadhainn a bhàsaich ann am blàr air an aiseirigh ...
  Fosglaidh buaidh cunntas gun chrìoch,
  Gheibh am fear as glaine san t-sabaid duais!
  
  Is aithne dhomh daoine san t-saoghal, nì sinn rèite,
  Aon: Arabais, Hindu agus Orthodox ...
  Bidh iad uile air an soillseachadh leis an Tighearna Uile-chumhachdach,
  Agus bidh an dàn dhuinn, gu dearbh, glòrmhor!
  
  Biodh sonas a" feitheamh air na h-uile dhaoine,
  Agus sìorraidheachd ann an aoibhneas glòrmhor gu bràth ...
  Thig fàilligidhean agus neoni gu crìch,
  Agus leighis an lag, an duine lag!
  
  An seo bidh sonas do dhaoine fad linntean,
  Ged a tha na billeanan de bhliadhnaichean a" dol seachad ann an glòir...
  Às deidh na h-uile, tha cumhachd inntinn dhaoine làidir,
  Rugadh sinn ann an cumhachd fànais!
  
  Bheir sinn buaidh air an t-saoghal le fealla-dhà,
  Togaidh sinn galaxies an t-slighe gu deireadh ...
  Rachamaid tron bhac ann an gaol, toinneamh,
  Moladh do Dhia Iosa Ainm!
  
  Agus cruthaichidh sinn fhèin rionnagan sa bhad,
  Togamaid bailtean parsecs fada ...
  Bidh an sealgair a 'tionndadh gu geama gu luath,
  Agus os cionn a h-uile càil biodh daoine ann!
  Sheinn Albina an dàn gu lèir, agus thog Alvina e le a guth fuaimneach. Agus bha na nigheanan air leth spòrsail agus chic.
  An uairsin chluich na nigheanan an treas geama tàileasg. Agus thòisich iad air cluich na bu mhiosa.
  Chluich Alvina le White agus choimhead i airson gluasadan duilich. Bha Albina cuideachd a 'sabaid.
  Bha an dithis nighean a' lùbadh thairis air a' bhòrd, agus cha mhòr nach do bhuail iad aodainn is sròinean.
  Bha an geama air adhart. Agus bha Robur, aig an aon àm, a 'toirt a chàr eireachdail nas fhaisge air meadhan na gealaich. Tha adhartas san talamh mìorbhaileach. Gu dearbh, faodar seo a mheasadh mar mhìorbhail. Ach chan eil beatha air a 'ghealach. Agus tha seo na dhuilgheadas.
  Ghluais Robur an càr agus smaoinich e. Gu h-àraidh ma tha Dia? Agus ma tha, dè a th 'ann? A bheil e dha-rìribh mar a tha e sa Bhìoball no eadar-dhealaichte? Ruith Robur.
  Bha leanabas duilich aige agus chrìochnaich e ann an goireas ceartachaidh òigridh. Ach cha do mhair dad beò agus eadhon gu bhith na stiùiriche.
  Agus an dèidh dha a 'chiad phrìomh-bhaile a dhèanamh, chaidh e air ais bho chòmhlanit gu bhith na fhear-gnìomhachais. Agus thàinig seo gu bhith na raon gnìomhachd ùr aige.
  An uairsin ghabh Robur ùidh ann an itealan. Agus choinnich e ri dithis nighean òg - Albina agus Alvina. Agus bha iad comasach air itealan sònraichte a dhèanamh. A bha ag itealaich agus aig an robh stòr cumhachd mòr.
  An lorg mòr seo.
  Dhràibh e eadhon dà àrd-ollamh às na SA air a Pioneer. Fìor, rinn iad gnìomh brìoghmhor, theich iad agus eadhon sgrios iad an càr. Ach cha tug e maitheanas dhaibh.
  An uairsin, chaidh beagan a bharrachd itealaich ... Chaidh ùine seachad .... Bha Albina agus Alvina le chèile airson càr a chruthachadh a b" urrainn itealaich, draibheadh, agus snàmh. Agus chaidh seo a dhèanamh.
  Bha Robur mu thràth a 'tòiseachadh a' smaoineachadh mu chumhachd thairis air an t-saoghal ... Ged, gu dearbh, cha toir aon inneal buaidh air an t-saoghal.
  Ach gu dearbh, mar a bha Robur a" creidsinn, bhiodh aonachadh mac an duine math. Stadadh cogaidhean, rachadh an t-acras à sealladh, agus bhiodh duilgheadasan eile dìreach air am fuasgladh.
  Ach ciamar a dh" aonaicheas tu daoine às aonais cogadh mòr eile? Is e seo an duilgheadas dha-rìribh.
  Cha robh Robur airson daoine a mharbhadh, ach cuideachd deachdaire an t-saoghail, bha e dha-rìribh ag iarraidh a bhith. Seo contrarrachd agus dileab duilich. Agus an uairsin, gu dearbh, bha smuaintean ann mu Dhia - a bheil e ann?
  Cha robh fios aig Robur seo, dìreach mar a bha e coltach nach robh mòran dhaoine eòlach air seo. Nas mionaidiche, cha mhòr a h-uile dad. Agus nam biodh am Pàp na atheist, cha chuireadh sin iongnadh ro mhòr air Robur.
  Is e am prìomh argamaid an aghaidh Dia a bhith ann am pailteas uilc agus ana-ceartas anns an t-saoghal. Agus ma cheadaicheas Dia olc agus fulangas nam billeanan de dhaoine, carson? A bheil dìth neart no gràdh air? Ach, carson, ma tha Cruthadair na Cruinne ann, feumaidh e a bhith foirfeachd?
  No 's dòcha a chaochladh? Tha cruthachadh na fhaileas air pearsa a' Chruithear, agus tha e neo-iomlan do bhrìgh nach 'eil Dia fèin foirfe.
  Ann an suidheachadh sam bith, nuair a bhios dèideadh ort, mar eisimpleir, tha thu deiseil airson a bhith a 'sreap a' bhalla agus a 'mallachadh an t-saoghail gu lèir, agus Dia, a chruthaich rud cho tàmailteach ri caries! Tha, chan eil ùine ann airson toileachas ann am beatha. Ach, ann an seann aois, tha mòran lotan eadar-dhealaichte a 'toirt ionnsaigh air duine.
  Agus chan e an rud as miosa a-muigh an sin. Gabh, mar eisimpleir, aillse? Tha e dha-rìribh nas miosa na a" phlàigh. Ciamar a gheibh daoine burraidheachd mar sin?
  Agus eadhon nas miosa tha seann aois. Sin an rud a bu mhotha a bha an t-eagal air Robur. Tha e coltach gu bheil e fallain agus eadhon làidir.
  Ach tha rudeigin air atharrachadh thar nam bliadhnaichean. Agus, mar eisimpleir, chan eil cadal tuilleadh ùrachail ann an dòigh òg agus bidh thu sgìth nas luaithe. A 'toirt buaidh air stamina agus luaths. Agus chan eil boireannaich cho tarraingeach.
  Chan ann mar a bha e nam òige. No eadhon aig aois òg. Tha thu a" fàs sean, agus tha e gu math dona.
  Is e aon de na taisbeanaidhean as mì-thlachdmhor de sheann aois atharrachaidhean bhon taobh a-muigh, gu sònraichte wrinkles agus falt liath, agus eadhon coltas badan maol. Agus tha seo cuideachd mì-thlachdmhor. Agus tha an stamag a 'tòiseachadh a' fàs a dh'aindeoin trèanadh. Agus chan eil an neart annad a" goil tuilleadh mar bholcàno.
  Tha Albina agus Alvina nas òige, ach tha iad mar-thà dà fhichead bliadhna a dh'aois. Agus tha nigheanan gu math toinnte mun choltas aca. Ged tha suil agus tri fichead nach toir. Ach gu follaiseach tha eagal air a bhith nan seann bhoireannaich.
  Agus tha seo a 'cur dragh mòr orra ... A bharrachd air an sin, bha dèideadh air Albina, agus bha aice ri lìonadh a chuir. Agus le lìonadh, bidh an fhiaclan a 'tuiteam gu tur nas luaithe no nas fhaide air adhart.
  Tha, tha e brònach dha na caileagan.
  Agus tha clach na gealaich comasach air òigridh a thoirt air ais. Agus, is dòcha, gu bràth!
  Agus tha sin sgoinneil. Gu sònraichte ma tha thu bàsmhor, chan eil adhbhar ann an saoghal a cheannsachadh. Às deidh do bhàis, tuitidh e às a chèile a-rithist. Agus seo mar a dh"fhaodas tu a stèidheachadh sìorraidh, seasmhach, maireannach, agus air a stiùireadh airson buannachd riaghladh dhaoine. Bha Robur ag iarraidh neo-bhàsmhorachd chan ann a-mhàin dha fhèin, ach cuideachd airson a 'chinne-daonna. Gus am faigh e neart agus seasmhachd, agus aig an aon àm a 'leasachadh gu fiùghantach agus bàtaichean-fànais ag itealaich gus faighinn thairis air saoghal eile taobh a-muigh siostam na grèine.
  Nas luaithe no nas fhaide air adhart bidh mac an duine a "maighstireachd cumhachd thermonuclear agus a" cruthachadh boma cumhachdach. Agus ma tha diofar dhùthchannan ann aig an àm seo, faodaidh seo leantainn gu cogadh niùclasach agus a" chinne-daonna à bith.
  Mar sin tha feum air riaghaltas aonaichte. Agus is e seo saoradh dhaoine ...
  Chuir an coimpiutair rabhadh a-mach - tha iad a" tighinn faisg air meadhan na gealaich, agus mar sin tha an targaid gu math faisg.
  . CAIBIDEIL #2
  Agus ann am meadhan na gealaich tha soitheach lag. Agus na bhroinn, mar shaphir, clach luachmhor, meud watermelon, a 'deàrrsadh. Tha e glè bhrèagha, le iomadh taobh.
  Agus comasach air òige shìorraidh a thoirt do neach sam bith a bheanas rithe. Fìor, feuch ri faighinn gu meadhan na gealaich. Mar gum biodh draoidhean a" falach ulaidhean ann an doimhneachd saideal na Talmhainn.
  Seo an t-inneal iongantach aig Robur thairis air talamh cruaidh na gealaich agus chaidh e dhan mheadhan.
  Bha dìth cuideam a" riaghladh an sin, ach ann an uidheamachd sàr-eòlaiche às na SA, grabhataidh fuadain.
  Ach nuair a chaidh an triad a-mach às an uidheamachd, fhuair iad iad fhèin ann an neo-làthaireachd iomlan grabhataidh ann am meadhan na gealaich.
  Agus sheòl iad san adhar a bha anns a" ghobhar seo.
  Thuirt Albina:
  - Abair clach bhrèagha! Dìreach mìorbhaileach!
  Thuirt Alvin:
  - Seadh, fionnar! Agus ciamar a gheibh sinn òige shìorraidh a-nis?
  Fhreagair Robur le misneachd:
  - Feumaidh tu na miotagan a thoirt air falbh agus an dà bhois a cheangal agus a chumail airson mionaid. Thig lùth na h-òige a-steach thugainn, agus bidh sinn gu bràth òg!
  Rinn Albina fìdeag:
  - Wow! Cho sìmplidh!
  Thug Alvina fa-near gu loidsigeach:
  - Agus tha a h-uile dad gu h-innleachdach sìmplidh! Is e dìreach meadhanachd a bhios a" dèanamh a h-uile càil!
  Chrath Robur.
  - Tha e blàth a-staigh an seo! Na reothadh do làmhan. Bheir sinn dheth ar miotagan.
  Agus thòisich an sàr-eòlaiche air na miotagan aige a thoirt dheth. Lean na caileagan e. Tha làmhan cho breagha aig na bòidhchead, agus aig an aon àm air an tanachadh, le ìnean fada, air am peantadh le sgarlaid.
  Chuir Alvina tweet:
  - O, ar làmhan, a 'saothrachadh làmhan!
  Chuir Albina còmhla ri chèile:
  - Agus is sinne na nigheanan as fhuaire!
  B' e Robur a' chiad fhear a chuir a làmhan air a' chloich. Thuirt seann duine cumhachdach, le toileachas:
  - Tha e cho teth!
  An uairsin chuir Albina agus Alvina an làmhan air. Bha na caileagan a 'reothadh, a' faireachdainn blàths agus lùth a 'tighinn a-steach annta.
  Bha Robur crochte, bha e fhèin, cuideachd, a" faireachdainn sgaoilidhean dealain tlachdmhor a" sguabadh troimhe. Agus bha e, canaidh sinn, sgoinneil. Agus an uairsin chunnaic e gu robh na caileagan cuideachd a 'crathadh. Agus tha iad a 'faireachdainn.
  Chùm Robur a theanga. Bha fiaclan no dhà a dhìth, ach a-nis tha iad air tòiseachadh a 'fàs. Agus bidh an craiceann air làmhan duine, dìreach air beulaibh a shùilean, a 'fàs nas tairgse agus chan eil e cho garbh.
  Chan eil a h-aodann ri fhaicinn, ach tha Albina air èigheach mu thràth:
  - Cartridge bidh d" fhalt liath a" dol à sealladh!
  Chrath Robur.
  - bha dùil agam ris! Ach chan eil an ath-nuadhachadh cho follaiseach ortsa nigheanan - tha thu mu thràth a" coimhead sgoinneil!
  Sheinn Albina le toileachas:
  - O, leanabachd, leanabas, càit a bheil thu ann an cabhaig,
  O leanabachd, leanabas, càit a bheil thu ag itealaich!
  Lean Alvina leis an òran:
  - Cha do chluich mi gu leòr leat fhathast,
  Tha an nighean air fàs casruisgte agus fionnar!
  Rinn Albina gàire.
  - Agus tha do Romulus air a fheusag a chall mu thràth!
  Chrath an t-innleadair gnèitheach.
  - Feusag? A bheil sin gu leòr an uairsin?
  Agus dh'fheuch e ri a làmhan a thoirt far a 'chlach a tha a' toirt òige. Ach cha robh e ann.
  Agus shàth iad am palms gu tur.
  Bha Robur a" caoineadh:
  - Dè tha seo?
  Bha Albina agus Alvina cuideachd a' tionndadh... Gu h-obann, thòisich cuirp nigheanan mòra, àrd a' crìonadh.
  Agus dh'èigh iad ann an corruich.
  Bha mi a 'faireachdainn gun do thòisich a chorp mòr de dhuine àrd, faisg air dà mheatair, a' crìonadh agus Robur.
  Agus chuir seo troimhe-chèile e. Bha an t-òganach ùr a" tionndadh nas cruaidhe. Ach fhathast, cha b" urrainn dha faighinn air falbh. Chan fhaigheadh na caileagan air falbh idir.
  Agus tha iad mar-thà air a dhol sìos gu mòr.
  Bha Albina eadhon ag èigheach:
  - Chan eil tuiteam a-steach do leanabachd a" ciallachadh a bhith nas òige!
  Thuirt Alvina gu sgiobalta:
  - Nas òige na bodhaig, cha bhi leanabh na inntinn!
  Bha Robur a" faireachdainn gu robh an deise crochte air mar phoca. Tha e air crìonadh gu mòr.
  Tha na caileagan air fàs gu bhith nan clann, agus a-nis faodar deich bliadhna a thoirt dhaibh. Gu fortanach, tha am pròiseas lughdachadh air stad. Agus a-nis bha na trì figearan le aodach-fànais sagging agus cuirp beaga.
  Ach, mu dheireadh chuir Robur a làmhan air falbh agus chaidh e dhan adhar. Bhris dithis nighean air falbh cuideachd agus chaidh iad a-steach.
  Rinn Albina squeak:
  - Rachamaid air ais! Agus ruith e chun inneal ann an cruth siorc.
  Ghabh Robur an sin cuideachd, agus lean Alvina e.
  Gu h-iomlan, bha iad airson na h-innealan-fànais aca a thilgeil dheth agus coimhead orra fhèin san sgàthan.
  Agus seo iad a-staigh. Chan eil e comasach na spacesuits a thoirt dheth sa bhad. Agus tha mo làmhan air chrith.
  Ach mu dheireadh tha na clogaidean dheth, agus leotha an còrr.
  A-nis chì thu, a Robur, gu bheil caileagan àrda air tionndadh gu bhith nan nigheanan. Agus tha e na innleadair sgoinneil.
  Thug Robur sùil air an sgàthan. Agus chunnaic e air a bheulaibh balach fèitheach le àirde dà fhichead agus còig meatairean. Dìreach leanabh, tana agus casruisgte, dìreach mar a bha Robur aig deich. An e sin gu bheil na fèithean nas fhollaisiche na leanabachd. Agus tha a" bhileag cho breagha agus cho seòlta.
  Rinn Albina gàire.
  - A-nis tha thu nad bhalach Robur!
  Thuirt Alvina le gàire:
  - A bhalaich Tyrant!
  Rinn Albina gàire feòil-itheach:
  - Bidh balach casruisgte a" riaghladh a" phlanaid Talamh!
  Robur mallaichte:
  - Agus cò thusa? Nigheanan! Am bu toil leat a bhith mar seo?
  Thuirt Albina le osna:
  - Tha, is e cus cus soilleir a tha seo! Ach tha e ceart gu leòr, tha na buannachdan aige!
  Thuirt Alvina le dragh:
  - Rudan adhartach nach eil mi a 'faicinn! A-nis bheir e dochann dhuinn gaol a thoirt dha fir. Tha òige math, ach tha mòran dhuilgheadasan aig leanabachd
  Bha Robur a" gortachadh, no an àite sin a" fàsgadh:
  - Ach tha e nas miosa buileach dhomh! Dè am boireannach a bhiodh ag iarraidh gaol leam?
  Rinn Albina gàire agus fhreagair i:
  - Tha, le rud cho beag, chan eil feum aig boireannaich ort. Agus a-mhàin mar mhac!
  Chrath Robur a dhòrn.
  Bidh mise nam athair dhaibh. Fìor athair a 'phlanaid Talamh gu lèir!
  Thug Alvina fa-near gu làidir, a" stampadh a cas rùisgte, leanabhach:
  - Fàsaidh tu suas agus bidh thu nad athair, fàsaidh tu nas glic!
  Thuirt Albina le gàire:
  No chan fhàs thu suas! Bidh leanabachd gu bràth!
  Rinn Robur gàire:
  - Tha sinn fhathast nar cloinn gu bràth,
  Chan eil ach bliadhnaichean ag atharrachadh!
  Agus ann an corruich, chrom esan mar an ceudna, 'na chois leanabh-rùisgte. Gu soilleir bha an t-aodach aige a" tuiteam dheth, agus a-nis tha thu rùisgte. Mura cuir thu timcheall air aodach nan cnapan.
  Bha Robur a" faireachdainn gun deach a mhealladh, agus mar gum biodh e air a ghoid. An àite ath-nuadhachadh, thuit e na òige.
  Gu dearbh, bha mi a 'faireachdainn math gu corporra. Agus bha spioradan àrda ann. Bha mi dha-rìribh ag iarraidh gàireachdainn agus leum.
  Ach gu dearbh cha robh dùil aige ri sin. A bharrachd air an sin, tha e mì-thlachdmhor a bhith a 'call àrd, faisg air dà mheatair a dh'àirde, nuair a bhios tu a' coiseachd anns an t-sluagh agus chì thu fada air falbh.
  An àite sin, tha thu a-nis na sheòrsa de scammer. Agus chan e as fheàrr. Ach air an làimh eile, tha thu làn de lùth.
  Mar a thuirt Engels: tha a bhith a" dearbhadh mothachadh. Agus bidh corp an leanaibh a" cuir às do bhròn agus gu cinnteach tha thu air do tharraing gu gach seòrsa gnìomh. Agus tha thu airson leum is gluasad mar gur e each obair-cloc a th" annad.
  Dh'òrdaich Robur:
  - Ceart gu leòr! Tha sinn air ath-nuadhachadh, eadhon cus. Agus a-nis itealaich chun Talamh!
  Dh"fhaighnich Albina ann an troimh-chèile:
  - Agus dè a tha sinn a 'dol a dhèanamh an sin ann an cuirp chloinne?
  Thuirt Robur gu daingeann:
  - Bheir sinn buaidh air an t-saoghal!
  Bhuail Alvina a làmhan agus stamp i casan a pàisde:
  - Tha e mìorbhaileach!
  Sheinn Albina le sunnd:
  - Tha an saoghal gu lèir nar làmhan,
  Is sinne rionnagan na mòr-thìrean...
  Air a bhualadh anns na h-oiseanan -
  Co-fharpaisich damnaichte!
  Dhearbh Robur gu làidir, a 'crathadh a chinn:
  - Tha, bhris iad e! Agus tha e fionnar!
  Rinn Alvin ceartachadh:
  - Chan eil sinn air a bhriseadh fhathast, ach bidh sinn gu cinnteach ga bhriseadh!
  Sheinn Albina gu làidir:
  - Na gabh irioslachd ris na caileagan,
  Daingnichidh sinn a" ghlòir le claidheamh stàilinn....
  Cha 'n fhuiling sinn tuilleadh maslaidh-
  Nach bris sinn na faisisteach gu lèir gu pìosan!
  Thuirt Robur gu sgiobalta:
  - Tha e ro thràth airson seinn mu na Nadsaidhean! Chan eil Mussolini fhathast na dhuine, agus cha deach Hitler eadhon a thoirt gu seirbheis san arm airson adhbharan slàinte!
  Chrath Alvina aig an àrd-ollamh agus thuirt i:
  - An uairsin sgèith iad gus mearachdan dhaoine eile a cheartachadh! Is dòcha gum fàs an saoghal gu math nas fheàrr!
  Dhearbh am balach Robur:
  - Gu'm fàs e na b' fheàrr na mo dhòrn gaolach !
  Agus ruith inneal beag, ach sùbailte agus sùbailte bho mheadhan na gealaich, air a chnàmh tron talamh, gun trannsaichean fhàgail às a dhèidh.
  Sheinn Albina le gàire:
  - Tha dòigh iarainn aig mac an duine,
  Gu cinnteach riatanach agus glè fheumail ...
  Lean Alvina gu deònach:
  Ach, agus tha e nas tlachdmhoire dhomh, mìorbhailean dùthchail,
  Aodach-bùird le fèin-chruinneachadh, brògan àrd-astar ...
  Sheinn am balach Robur le sunnd:
  - Tha mi a 'creidsinn, le sgeulachd sìthiche, nach eil daoine a' fàgail beannachd,
  Agus mairidh caraidean dìleas gu bràth!
  Gu dearbh, sheall an triumvirate an clas as àirde. Nas mionaidiche, choilean iad an amas agus rinn iad ath-nuadhachadh. Agus a-nis feumaidh sinn rudeigin eadhon nas cudromaiche a dhèanamh.
  Balach Robur aig an stiùir. Bidh e a" cumail smachd le gàirdeachas, agus chan eil lughdachadh na h-àirde a" cur bacadh air idir. Agus tha am faireachdainn ag èirigh.
  Gu dearbh, ged a tha thu nad bhalach, chan fhàs thu sean gu bràth. Agus tha e toilichte. Mar sin tha beatha shona agad air thoiseach ort. Agus bidh thu a" riaghladh na talmhainn gu bràth.
  Às deidh na h-uile, tha an leithid de dh 'inneal aige na làmhan: faodaidh e itealaich tron adhair agus tro fhànais. Agus snàmh air an uisge agus fon uisge, agus eadhon gluasad fon talamh. Agus tha gunna aige cuideachd le graviolaser.
  Dè an t-arm as urrainn seasamh na aghaidh? Tha raon leth-fhànais a 'toirt cothrom dhut gluasad chan ann a-mhàin fon talamh, ach tha an càr aige gu tur so-leònte. Is e sin, chan urrainn dha duine a bhualadh. Chan e aon armachd air a" phlanaid talamh a tha comasach air a dhol a-steach don itealan aige.
  Agus tha Robur a" faireachdainn gu math misneachail. Agus tha an dithis nighean a chuidich an gnè theicnigeach seo, agus cuideachadh mòr, cuideachd a 'faireachdainn sunndach agus toilichte. A-nis chan fhàs iad sean gu bràth. Agus tha seo a 'toirt toileachas mòr dhaibh.
  Dè ma tha iad nan nigheanan? Tha iomadh dòigh eile ann air spòrs a bhith agad na bhith a" toirt gaol do dhaoine le fàileadh. Ach bhiodh e inntinneach cluich sa chogadh. Agus is dòcha gur e seo an cur-seachad as fheàrr. Anns an eadar-ama, tha Albina agus Alvina a 'cluich tàileasg a-rithist. Rinn Albina gluasad le White: E2-E4, agus thagh an neach-dùbhlain aice Dìon Sicilian. Agus, gu dearbh, an dreach ainmeil den Dragon. Dìon fìor bheothail le easbaig air an t-slighe fhada. Fìor, tha cothrom aig White cumail ri peilear a tha air gluasad air adhart.
  Agus tha an ionnsaigh a chèile agus fiadhaich. Bheir gach fear ionnsaigh air an rìgh na sgìre fhèin.
  Agus gu dearbh, tha na caileagan a 'sabaid air an aon dòigh. Nas mionaidiche, tha iad nas coltaiche nach e nigheanan mar-thà, ach nigheanan. Ach tha am blàr a th' aca, gu dearbh, gu math fiadhaich.
  Dh'ìobair Albina peansail, agus rinn an nàmhaid aice iomlaid. Chaidh an t-sabaid ann an stiùireadh ionnsaigheach.
  Rinn na caileagan gluasad le casan rùisgte agus rùsgadh am fiaclan ìbhri.
  Thug Alvin fa-near:
  - Bidh sinn a" cluich mar leanabh ann an geama neo-phàiste!
  Dh" aontaich Albina le seo:
  - Tha, tha sinn a 'cluich! Agus tha mi cinnteach gum buannaich mi!
  Tha na nigheanan gu math iongantach. Agus bidh òrdagan cas an cuid chloinne ag ath-rèiteachadh na figearan.
  Seo an luchd-fulaing a-rithist, agus an iomlaid buillean ... Agus tha Robur a 'gluasad a dh'ionnsaigh uachdar na gealaich.
  Gu dearbh, fon talamh, tha an astar nas ìsle na ann am falamh, ach fhathast glè àrd.
  Bha Robur a" gluasad, shaoil leis gur e balach a bh" ann a-nis. Ach am fàs e suas no am fuirich e na leanabh? Is e ceist inntinneach a tha seo. Is dòcha gu bheil e no nach eil.
  Ach anns a" bhodhaig tha lùth agus sunnd gun samhail aig Robur. Mar sin faodaidh tu a bhith toilichte.
  Agus is dòcha nach bi dèideadh air gu bràth, agus gum bi deagh fhradharc aige gu bràth. Tha, agus chan eil a neart leanabh. Agus dè na fèithean bogach a thàinig gu bhith, dìreach Hercules na òganach. Agus faodaidh e e fhèin a shealltainn gu math ma dh'fheumas e ann an sabaid.
  Sheinn Robur eadhon:
  - Na tha daoine ag ràdh
  Chan eil dragh againn ...
  Chan eil ach an toradh cudromach
  Buail sàr-mhath!
  Agus le a shàilean lom, cruinn, bhrùth am balach am peadal. Agus rinn an càr aige gàire.
  Tha cumhachd thairis air an t-saoghal tarraingeach agus milis. Ach aig an aon àm, tha e cuideachd na uallach mòr. Agus tha Raibeart a" tuigsinn seo. Cha'n fheud an eachdraidh a bhi air a cur a steach cha-n ann le fear-tuarasdail, no le fear-tuarasdail, ach le uachdaran mor a shaoras an cinne-daonna. Agus tog fìor phàrras air a 'phlanaid Talamh. Agus molaidh daoine e gu dùrachdach.
  Sheinn Robur le sunnd:
  - Cha dèan mi breug
  Tha mi airson riaghladh ...
  Ach chan e càr meirgeach,
  Agus an dùthaich gu lèir!
  Rinn na caileagan gàire nuair a chuala iad an t-òran seo. Agus bha iad cuideachd airson rudeigin a sheinn. Ach cha tàinig adhbhar freagarrach gu inntinn.
  Ach, lean na caileagan a 'cluich. Ach an uairsin bha iomlaid ann, agus dh'fhàs an suidheachadh marbh. Ach chùm iad orra a" fìdhlearachd agus a" fulang airson ùine mhòr.
  Bha Robur den bheachd aig a" cheart àm nach robh cliù san t-saoghal ach goirid. Agus thuit cha mhòr a h-uile ìmpireachd agus thuit iad ann an crìonadh. Bha e mar gum biodh feachd de sheòrsa air choreigin a chuir casg air amalachadh daonnachd. An-dràsta tha grunn ìmpirean mòra air an t-saoghal. Is e am fear as motha am Breatannach, agus an dàrna fear Ruiseanach. Agus mar-thà bha an Ruis a 'crìonadh, an dèidh dhaibh an cogadh a chall gu Iapan, rud a tha gu math tàmailteach.
  Chaill an rèis gheal don bhuidhe, agus chan eil dad ann airson gàirdeachas a dhèanamh. Ach, air an làimh eile, an Ruis tsarist bha iongantach iomadh seòrsa de thubaistean agus fàilligeadh a dh'adhbhraich a 'chùis. Mar gum biodh cumhachd nas àirde a" dol an sàs. Ged ma tha iad nan cumhachdan nas àirde? Ach, am b" urrainn do Genghis Khan leth an t-saoghail a cheannsachadh às aonais taic chumhachdan nas àirde? Às deidh na h-uile, dè an ìre a tha sin Mongolia? Agus cò th' ann an Genghis Khan fhèin - duine borb nach b' urrainn sgrìobhadh no leughadh.
  Mar sin an seo, gu follaiseach, chuidich cuid de fheachdan gu cinnteach e. Fìor, cha b 'urrainn dhaibh ìmpireachd làidir a chruthachadh. Nas mionaidiche, bha ceannsachadh nan robairean cugallach, agus thuit an dùthaich gu mì-mhodhail. Nas mionaidiche, chaidh cumhachd Genghis Khan a reubadh an toiseach le sliochd, agus an uairsin chaidh e à sealladh gu tur.
  Bha Ìmpireachd na Ròimhe na bu làidire, ach chaidh i cuideachd an toiseach ann an dà phàirt, agus an uairsin chaidh an sgrios leis na barbarianaich an Iar, na h-Arabaich an Ear agus na Turcaich.
  Tha an Ruis Tsarist, mar ìmpireachd mòr-thìreach, a 'coimhead nas làidire na na Breatannaich, ach a-nis tha amannan duilich ann - aimhreitean agus a' chùis bho na Seapanach. Tha an tè mu dheireadh gu math duilich.
  Tha e comasach dha muinntir na Ruis mòran mathanas a thoirt air sgàth deàrrsachd buaidh armachd agus mòrachd ìmpireil. Agus nuair a bhuaileas iad thu, agus eadhon na Seapanach nach eil gam faicinn mar neach-dùbhlain ùghdarrasach, tha seo dà uair tàmailteach, agus, gu dearbh, tha iad a 'cur a' choire air an rìgh an toiseach. Agus còmhla ris, còmhla ris an t-siostam gu lèir de chumhachd monarcachd.
  Chrath Robur a ghuailnean - tha e ceud sa cheud Ameireaganach agus chan eil dragh aige mun Ruis. Ach tha fuil Slavic aig Albina agus Alvina, agus bha an call aca air an Tsarist Ruis à Iapan gu math troimh-chèile.
  Ach fhreagair Robur iad: bu chòir dha a ghinealach a bhith a 'riaghladh a' phlanaid Talamh, agus chan e cuid de Romanovs. Agus gun cruthaich e Robur ìmpireachd shìorraidh a bheir a-steach a h-uile saoghal àitichte anns a" chruinne-cè. Agus is dòcha chan ann a-mhàin ann an seo, ach cuideachd ann an cruinne-cè eile. Agus an uairsin bidh ìmpireachd Mega-hyperuniversal ann, aig am bi cumhachd agus neart air leth!
  Bha Robur den bheachd gun deidheadh saidheans air adhart agus nach biodh seann fhir is boireannaich ann, gum biodh a h-uile duine gu bràth òg agus brèagha. Agus bidh na daoine òga gun fheusag, le aghaidhean beaga grinn. Agus cha tèid na nigheanan à sealladh gu bràth.
  Sheinn Robur le sunnd:
  - Bidh mi gu bràth òg, gu bràth air mhisg! Agus gu bràth fionnar agus eudmhor!
  Rinn na caileagan gàire mar fhreagairt agus chuir iad a-mach an teangan. Canaidh sinn gu bheil iad èibhinn.
  Agus a-nis tha iad coltach ri nigheanan.
  Thug Albina fa-near le gàire, a" seinn:
  Tha a h-uile dad gòrach san t-saoghal eagallach seo,
  Chan eil ann ach mionaid dha agus cùm ort ...
  Chan eil ann am beatha ach àm eadar an àm a dh" fhalbh agus an àm ri teachd,
  Agus is e sin an rud ris an canar beatha!
  Rug Alvina a fiaclan agus thuirt i:
  - Cha 'n 'eil e ro dhoirbh dhuit !
  Thuirt Albina le gàire:
  - Rud nach tèid le 'm bhàrdachd !
  Sheinn Alvina air ais:
  Thàinig mallachd na naidheachd uamhasach, ifrinn gu buil,
  Tha a" ghrian air seargadh ann a bhith a" caoidh na dùthcha ...
  Tha marbhadh na cogais agus an urraim air a thoirt air falbh -
  Cha do chrith an làmh fhuilteach !
  Thog Albina le dealas mòr:
  - Is e droch bhuffoon agus coigreach a th" anns a" mharbhaiche,
  Dh" ith mi tòrr cridheachan nighean...
  Dh'atharraich e a mhàileid airson còta earbaill,
  Chuir an t-eagal fionnar stad air àm an itealaich!
  Lean Alvina gu dealasach a" seinn ann an guth leanaibh:
  Aghaidh radanta a 'bhàrd Pushkin,
  Air a chuairteachadh le foam fuilteach a" bhàis ...
  Fear-giùlain Pushkin caoimhneas agus solas,
  Airson seo, bhuail peilear sa chridhe!
  Albina, le toileachas mòr, a 'seinn leantainneach, romansa eireachdail:
  Sruth de dheàrrsadh, radiant...
  Dhòirt faclan a" bhàird agus na dàin...
  ghràdhaich e daoine le 'uile chridhe glan,
  Ann an cruthachadh an t-solais, peacaidhean comharraichte olc!
  Lean Alvina a" seinn le fìor dhealas:
  Bu daoimein geur a fhacal,
  A h-uile cumhachd a bha aig an lide, thug e seachad peann ...
  Dh"obraich e gu breagha, ghabh daoine iongnadh air a h-uile duine,
  Thogadh bàrdachd, a Dhia nan speur !
  Lean Albina gu fiadhaich a' sgrìobhadh agus a' seinn:
  Chan eil crìochan air tàlant a" bhàird,
  Chan eil àireamh de mhìrean rionnag anns an adhar ...
  Bidh am mortair cunntachail leis an Tighearna,
  Agus bidh Pushkin còmhla rinn gu bràth!
  Agus bhuail na caileagan an casan rùisgte, chiselled.
  Thug Robur geàrr-chunntas air a" cho-dhùnadh loidsigeach agus sheinn e cuideachd:
  -Ah Pushkin, tha thu ceàrr annasach,
  As t-earrach cha robh againn ri bhith tinn ...
  Às deidh na h-uile, fàileadh luibhean spìosrach, fìnealta,
  Comasach air a h-uile duine a dhràibheadh far an raon-laighe!
  Dh" aontaich Albina le seo:
  - Tha, tha an t-earrach na àm iongantach! Is dòcha gu sònraichte!
  Sheinn Alvina le sunnd:
  - Agus taobh a-muigh na h-uinneige tha mìos a 'Chèitein ag èirigh,
  Bidh thu a 'sabaid air a shon agus a' caoidh!
  Mu dheireadh, thàinig talamh na gealaich gu crìch, agus chaidh an uidheamachd eireachdail eireachdail aca a-steach don bheàrn. Agus mar a chanas iad - chaidh e a-steach don àite obrachaidh.
  Sheinn Albina le sunnd:
  - Tha an talamh anns a 'phort, an talamh anns a' phort, an talamh anns a 'phort ri fhaicinn ...
  Ghabh Alvina le gàire:
  - Mar a tha mac brònach mu mhàthair, mar a tha mac brònach mu mhàthair, tha sinn brònach air an Talamh, tha i na h-aonar!
  Thog am balach sìorraidh Robur an t-seinn seo:
  - Ach na reultan, gidheadh, agus na reultan, gidheadh,
  Beagan nas fhaisge, ach tha a h-uile duine fuar cuideachd!
  Lean Albina gu deònach:
  - Agus mar ghleoc eclipse, agus mar ghleoc eclipse! Tha sinn a" feitheamh ris an t-solas agus a" faicinn aislingean talmhaidh!
  Lean Alvina oirre a" seinn le spionnadh, na guth draoidheil:
  - Ach chan eil sinn a 'bruadar mu fhuaim a' phuirt-fhànais ... Chan e an gorm reòthte seo!
  Thàinig am balach speuradair Robur còmhla gu dealasach:
  - Agus bruadar, tha feur againn, feur faisg air an taigh! Feur uaine, uaine!
  An uairsin chuir iad astar ris agus ruith iad chun Talamh.
  Sheinn Robur le toileachas:
  - Theid sinn, reubaidh sinn, air fèidh tràth 's a' mhaduinn, 'S gu dian-spreadhadh a stigh do 'n t-sneachd !
  Thog Albina le dealas mòr:
  - Chì thu gur ann gu dìomhain a chanas iad ris a" cheann a tuath ...
  Thuirt Alvina le fearg a" bualadh air a bilean:
  - Chì thu e gun chrìoch, tha mi ga thoirt dhut!
  Agus chuir an nighean stampa air a cas rùisgte, chiselled.
  Rinn am balach Robur tàir air:
  - Chan eil buannaichean anns a" chogadh mu dheireadh,
  Cha tèid duine a shàbhaladh bho bhola urchraichean ...
  Sheinn Alvina le sunnd:
  - Cuiridh sinn le spreadhadh mòr infernal hello!
  Lean Albina le fearg:
  - Agus lus nan ròsan, thagh sinn bouquet!
  Agus ruith an nighean, agus casan chiseled, leanabhach aice, a" dannsa:
  - Aon dha trì! Sguab às na spotlights!
  Tha iad a" tighinn nas fhaisge agus nas fhaisge air an Talamh.
  Tha am ball gorm a" fàs nas motha. Agus tha e gu math fionnar. Mar sin a dh'aithghearr bidh iad air a 'phlanaid aca.
  Bhrùth am balach Robur a shàilean rùisgte, leanabhach agus rinn e caoineadh:
  - Chì thu an eclipse anns na speuran,
  Surf demonic uamhasach ...
  Tha soidhne ifrinn ag itealaich
  Slaod àite treud!
  Thog Alvina gu deònach:
  - Avadon tha am mallachd ag èirigh,
  Gu h-iomlan bàs Avadon. .
  Avadon agus rèisimeidean nam marbh...
  Tha Avadon às a rian!
  Chuir Albina ris le fearg:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  Thuirt am balach Robur:
  Manach salach, seòlta
  Ag iarraidh a bhith na cheannard air an stàit ...
  Ach a" togail eagal...
  Chuir Alvina crìoch air a" bheachd a leanas:
  - Gheibh e bàs ann am boglach meirgeach!
  Lean Albina, a" giùlan a fiaclan, oirre:
  - A 'feuchainn ris an t-saoghal a shìneadh,
  Chuir Alvina a cas rùisgte, leanabhach oirre agus lean i:
  - Lìon de dhìoghras infernal!
  Sheinn Albina gu feargach:
  - Claigeann leper agus vampire....
  Rinn Alvina sgadan, a" stampadh a cas rùisgte, leanabhail:
  - Le palate sgoltadh neo-sheasmhach!
  Thuirt Robur le gàire brònach òg:
  - Bidh SATO ag èirigh ann an rage,
  Ghluais nàmhaid na rèisimeid air adhart ...
  Ach an luchd-cur gu bàs - naimhdean,
  Coinnichidh nigheanan le nàimhdeas!
  Thogadh Albina, 's bha a casan rùisgte a' gluasad:
  - Bidh iad a 'cladhach ann an craiceann muc,
  Bidh an nàmhaid air a phronnadh gu duslach!
  Lean Alvina air adhart le aplomb infernal:
  Bidh na boireannaich a 'sabaid gu fiadhaich
  Tha dòrn na h-ìghne làidir!
  Cha do chuir Albina buileach ris ann an rann:
  - Agus tha sàil lom nan nigheanan làidir cuideachd!
  Dhearbh Robur:
  - Tha an armachd làidir agus tha na tancaichean againn luath!
  Dh"aontaich Alvin le seo:
  - Tha, gu math luath! Dìreach dealanach!
  Sheinn Albina gu feargach:
  - Tha boirionnaich 'n ar bailtibh,
  Gu bheil iad a" draibheadh itealan le fealla-dhà...
  Thuirt Alvina, gu feargach:
  - Nach aithne dhuit maise an teagamh,
  Bheir nàmhaid magadh sìos!
  Rinn Robur gairdeachas le feirg an leinibh shiorruidh :
  Tha iad air am breith airson buannachadh
  Gus adhbhar a ghlòrachadh fad linntean!
  Chuir Albina ris le gàire de nighean shìorraidh:
  - Às deidh na h-uile, ar sinn-seanair,
  Chruinnich iad armailt dhoibh gun dàil !
  Tha an nighean seo dìreach na shàr artaigil. Agus ged a tha iad a-nis nan clann, chan eil iad air an ionnsaigheachd a chall.
  Thuirt Robur gu h-iongantach, a" rùrach aodann milis, leanabhach:
  - Is mise an neach as làidire san t-saoghal seo,
  Agus bogaidh mi a h-uile duine san taigh beag!
  Chuir an t-ollamh balach eadhon cas an leanaibh air an làr, bha e làn dealas.
  A-nis tha iad a 'dol a-steach don àile air a' phlanaid Talamh. Ràinig e gu math luath. Agus chòrd e riutha.
  Tha an triumvirate dìreach air leth toilichte. Seo iad air ais air an talamh...
  Sheinn Albina le dealas:
  - Agus anns na h-àrdaibh rionnagach, agus sàmhchair nam beann,
  Ann an tonn na mara agus teine borb!
  Agus teine feargach, agus feargach!
  Thionndaidh Albina air an lèirmheas agus thuirt e le iongnadh:
  - Rud nach 'eil anns an t-saoghal so ceart !
  Rinn Robur gàire agus dh"fhaighnich e dha-rìribh:
  - Agus dè dìreach a tha ceàrr?
  Thug an t-àrd-ollamh balach a shùilean a-mach.
  Fhreagair Albina le teagamh na guth:
  - Tha sinn a-nis san àm a dh'fhalbh, dìreach bliadhna no dhà air ais!
  Dh"èigh Alvina gu deònach:
  - Nas fheàrr uile! Cuidich sinn leis an Ruis a" chùis a dhèanamh air Iapan!
  Bha Robur, a thàinig gu bhith na bhalach, toilichte a bhith a 'sabaid:
  Bidh sinn dha-rìribh na chuideachadh! Tha mi an-còmhnaidh toilichte an rèis geal a chuideachadh!
  Chrath Albina.
  - Airson ar Màthair na Ruis!
  . CAIBIDEIL #3
  Lean am blàr eadar saighdearan Kuropatkin agus na Seapanach a rèir an t-suidheachaidh àbhaisteach. An toiseach, bidh na Ruiseanaich a 'cur an aghaidh ionnsaighean samurai, an uairsin tòisichidh iad a' dol timcheall an taobh agus a 'teàrnadh Kuropatkin.
  Ach aig an àm seo chan eil an innleachd seo air obrachadh. Nochd inneal-cogaidh ann an cumadh siorc le gunna grav-laser air beulaibh saighdearan Iapanach.
  Dh'àithn Robur:
  - Feuch an rèis geal!
  Agus bhrùth Albina na putanan gàirdeachais le cuideachadh bho chorragan lom de chasan na cloinne. Agus bhuail an jet na Seapanach, a 'gearradh tro na saighdearan-coise agus na marcachd.
  Bhrùth Alvina sìos le a sàil rùisgte, a" cur jet eile bho chanan laser eile agus a" còisir:
  - Airson Mother Russia!
  Agus rinn a" chlann gàire, a" pronnadh nan Iapanach. Bha gàirdeanan agus casan an samurai ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Chlisg Robur ann an guth leanabh:
  - Is mise am fear as fhuaire air an t-saoghal!
  Agus leis an t-sàil rùisgte aige, bhrùth am balach an luamhan, a" toirt sìos sruth marbhtach air na Seapanach.
  Bhàsaich gaisgich na grèine ag èirigh ceudan is mìltean aig aon àm, b 'e blàr mòr a bh' ann.
  Bha an àireamh de Iapanach nas motha na a rèir sgrìobhainnean oifigeil, leis nach tug na samurai aire do na h-aonadan cùil aca. Mar sin tha buannachd shoilleir aig na Seapanach ann an àireamhan ann am batail. A tha gu ìre a" fìreanachadh rabhadh Kuropatkin.
  Agus bha na Seapanach an-còmhnaidh a 'fulang barrachd call na na Ruiseanaich anns a h-uile blàr.
  Agus aig deireadh a 'chogaidh, bha iad nas ìsle na an arm na Ruis ann an àireamhan còrr is dà uair. Agus mura b" ann airson an ar-a-mach gòrach, bhiodh dùthaich na h-Ar-a-mach air a briseadh gu smitheranan.
  Agus a-nis tha sgioba de thriùir: balach agus dithis nighean, a 'sgrios na samurai. Ged a tha dà cheud gu leth mìle saighdear aca - tòrr a bharrachd na a rèir figearan oifigeil. Agus chan eil an seo ach a-mhàin, agus tha dà cheud mìle eile nan seasamh faisg air Port Artair.
  Agus tha a" mhuir làidir, an cabhlach a thog na h-Ameireaganaich agus na Breatannaich. Ach nan aghaidh, armachd a chaidh a chruthachadh le genius trì-fhillte.
  Tha Robur, a 'gearradh sìos an samurai, a' seinn:
  - Ag èirigh gu cunnartach thairis air a" phlanaid ...
  Thuirt Albina, a" cur tonn le a òrdagan lom, ag ràdh:
  - iolaire Ruiseanach, dà-cheann!
  Chuir Alvina, gu làidir a" cuir a-mach mòran de shaighdearan Iapanach a tha a" sreap ann am maoim-sneachda, a-mach:
  - Ann an òrain nan daoine air an seinn ...
  Bhuail Robur, am balach sìorraidh so, le greim fhalluing, agus dh"fhògair e:
  Tha e air a mhòrachd fhaighinn air ais!
  Bhrùth Albina, a 'putadh a corragan lom, leanabhach, an nàmhaid. Tha i na nighean cho math. Agus an dèidh lùghdachadh ann am meud, dh'fhàs i fiù 's na bu dàna agus cù.
  Agus sheinn i eadhon:
  - Chan e biastag foighidneach a th" annam, turtar super ninja!
  Thuirt Alvina, a bha cuideachd a" putadh putanan an luing gàirdeachais le a corragan rùisgte, gu sgiobalta ris:
  - Bidh thu mar neach-brathaidh - tha e glè fhionnar!
  Thuirt am balach Robur:
  Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal ...
  Bhrùth Albina a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Tha e soilleir oir dà uair tha ceithir!
  Bhrùth Alvina cuideachd a sàilean pàisde lom, cruinn, pinc air a" phutan agus ghreimich i, a" leagail nan Seapanach:
  - Soak anns an taigh beag!
  Dh"èigh am balach Robur, a" pronnadh an samurai agus a" togail tomadan slàn de chuirp, aig mullach a ghuth:
  - Airson an Tsar Ruiseanach!
  Rinn Albina sgrìobadh ann an Iapanais le cuideachadh bho chorragan lom de chasan na cloinne agus rinn i:
  - An Ruis mhòr naomh againn,
  Tìr bheairteach bheairteach!
  Ghlan Alvina na Seapanach le cuideachadh bho shàilean pàisde rùisgte, cruinn, pinc, agus squealed:
  - Tha Dia am Mesiah 'na shuidhe air an righ-chaithir,
  Athair Tsar Nicholas!
  Am balach Robur, a" spealadh ghaisgich ìmpireachd na grèine ag èirigh, a" putadh putanan an t-siùil le a chasan rùisgte, leanabh, a-mach:
  - Tha mi creidsinn nach loisg e le teas ifrinn,
  Dearg an t-seachdamh bliadhna deug!
  Albina, a 'gearradh dheth na Seapanach le cuideachadh bho a corragan lom, a casan chiseled, a-mach:
  - Chan eil ach an Fatherland na theine!
  Bha Alvina, a 'gearradh tron samurai agus a' putadh a sàil rùisgte, pinc air na putanan, a 'sguabadh às:
  - Gu h-ainmeil a" toirt buaidh air Iapan!
  Bhuail am balach-ollamh, a" bualadh air a" mheur-chlàr le sàil a phàiste rùisgte, buidheann-chatha slàn de dhùthaich na grèine ag èirigh agus reub e:
  - Tha mi a 'creidsinn anns an rionnag agam,
  meallaidh mi dànachd!
  Thuirt Albina gu seòlta, a" spealadh sìos buidheann-chatha eile de Iapanach, agus a" sealltainn a teanga:
  - Anns a' chogadh naomh, bithidh ar buaidh !
  Thuirt Alvina, a" leagail mòran samurai, agus a" lìonadh torn iomlan de chuirp, gu seòlta:
  - Bratach ìmpireil air adhart - glòir dha na gaisgich a thuit!
  Chòmhdaich Robur am bataraidh Iapanach, a' losgadh a chanain grav-laser. Bha na gunnaichean a" cogadh agus a" tionndadh gu adharc reithe. Chuir an t-àrd-ollamh balach a-mach a theanga agus ghlan e:
  Cha chuir dad stad oirnn, cha dèan duine a" chùis oirnn!
  Agus brùthaidh an t-sàil rùisgte, leanabhach am putan. Agus a-rithist, bheir beam an leusair grabhataidh slap air na Seapanach.
  Bha e dìreach hyper... ..
  Thug Albina fa-near le toileachas, a" togail bataraidh eile, agus a" comharrachadh an targaid le a casan rùisgte:
  - Tha ar neart 'n an dòrn !
  Chuir Alvina, teann leis na Seapanach, mar gum biodh i a" toirt air falbh bearraidhean fuilteach bhuapa, agus a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais le a sàil rùisgte, a-mach:
  Is sinne an fheadhainn as làidire de na h-uile!
  Ghabh gaisgich na triumvirate air Iapan gu cruaidh. Agus chaidh a chuir às, agus a losgadh mar chomadan fànais a" tuiteam gu làr.
  Robur, sheinn am balach sìorraidh sin:
  - Agus chaidh an samurai gu talamh, fo chuideam stàilinn agus teine!
  Rinn Albina gàire gu bodhar, agus chuir i a-mach gu seòlta:
  - Ach dh'innseadh fiosrachadh le cinnt,
  Agus mar a bhrùthas e am putan le a shàilean lom, cruinn.
  Thug Alvina taic, lom, leanabhach corragan a" putadh air na putanan gàirdeachas agus a" pronnadh an nàmhaid:
  - Agus chaidh am batàillean air an ionnsaigh!
  Robur, a 'losgadh air na Seapanach, is e balach sìorraidh a tha seo, a' rughadh:
  - Shabaid sinn le dìoghras gun ghaoid!
  Chuir Albina, a" losgadh nàimhdean le lasers grabhataidh, agus a" cluich le a casan rùisgte, a-mach:
  - An sgioba againn de stàilinn agus làidir!
  Sin mar a sgrios am barracuda aca, a bha so-leònte ri teine samurai, agus luath bho thrì gunnaichean laser grabhataidh, cairteal de mhillean saighdear Iapanach. Feumaidh sinn ùmhlachd a thoirt don samurai - shabaid iad gu deireadh. Ach fhathast chaill iad.
  Agus cha robh ach adhaircean agus casan air fhàgail bho arm Iapanach. Nas mionaidiche, is e dìreach beanntan de chuirp a chaidh an sàbhadh nam pìosan, agus cnap de mheatailt crùbach agus smocadh.
  Bha, chaidh Iapan a bhualadh gu cruaidh. Agus chaidh pàirt de na feachdan aice a chuir às le soilleireachd.
  Chuir Robur agus a nigheanan uisge às an t-sruth air ais. Dh'ith iad cuideachd biadh à tiona Sasannach a chaidh a ghlacadh bhon arm Iapanach a chaidh a sgrios.
  Agus gluaisidh mi gu na saighdearan sin a bhac Port Artair. Agus bha armailtean samurai a" tighinn air adhart mar thonn an làin.
  Ach an uairsin thug an inneal cumadh barracuda ionnsaigh air arm na Coise. Agus c'àit am bheil saighdearan tìr na grèine gu dol a nis ?
  Chaidh an gabhail thairis le sgioba neo-thruacanta. Agus mar sin rinn sgrios.
  Bhrùth Robur am putan luing gàirdeachais le cas leanaibh, a" cur ghathan marbhtach agus a" beucaich:
  - Nàmhaid an Fatherland a" caismeachd gu Gehenna!
  Bhrùth Albina na putanan le a òrdagan rùisgte, gheàrr i sìos buidheann-chatha slàn de samurai agus dh"èigh i:
  - Cha chuir nàimhdean stad air an Ruis!
  Bhrùth Alvina cuideachd a sàil rùisgte air putanan a" mhaide gàirdeachais, agus, a" gàireachdainn le gàire, rinn i gàire:
  - Airson an Fatherland - ar màthair!
  Robur a" pronnadh an samurai agus a" tionndadh an itealain, bha an leanabh sìorraidh seo a" beucaich:
  - Airson siostam comannach ùr!
  Sheinn Albina, a 'sgrios na h-Iapanach:
  Structar taiceil gaol....
  Alvina, a 'pronnadh an samurai, coed:
  Tha sinn mar chanach anns na speuran!
  Thuirt Robur, a" cur às do na Seapanach:
  - An àite sin mar chlamhan!
  Rinn Albina gàire, a" sgrìobadh air an samurai, agus a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a-mach:
  - Airson an itealaich gu na rionnagan!
  Dh'ainmich Alvina gu làidir, a 'briseadh nan Seapanach, agus gan spealadh mar tholl:
  - Airson na h-amannan as motha!
  Thug Robur fa-near gu làidir, a" spealadh mar speal feòir agus a" fuarachadh ann an guth leanaibh:
  - Is sinne an fheadhainn as fhuaire!
  Bha Albina, a 'sgrìobhadh ann an Seapanais, agus a' cleachdadh sàil lom, a 'fàs:
  - Airson deagh shunnd!
  Alvina, a" pronnadh nan samurai, agus a" càrnadh tuman iomlan de chuirp, agus moran de chuirp crùbach, rinn i caoineadh:
  - Airson hyper clas Fatherland!
  Chlisg Robur, a" giùlan fhiaclan leanaban:
  - Bidh a h-uile dad gu math!
  Agus feuchamaid na Seapanach.
  Ghabh Albina, a" sgrìobadh air an samurai, agus a" cleachdadh a òrdagan rùisgte e, agus rinn i gàire:
  - Tiodhlaicidh sinn a h-uile duine ann an ciste!
  Chuir Alvina a-mach, a" spealadh sìos na Seapanach gu làidir, agus gam pronnadh le bhith a" cleachdadh a sàilean lom:
  - Airson uamhas iomlan!
  Agus mar a bhith a 'leagail an samurai a-rithist. Is e seo an Hollywood cruaidh, marbhtach aca.
  Agus sheinn Albina ann an speur;
  'S e linn glè stoirmeil a th' anns an aonamh linn air fhichead,
  Bidh bhìorasan a" creachadh ann, luchd-ceannairc ...
  Ach fhathast, aig àirde na beatha, neach
  Agus tha fios aig daoine air seo, chan e sìthichean a th" annta!
  
  Faodaidh sinn creidsinn gu bheil mi ag itealaich gu Mars
  Tha farsaingeachd Venus dìreach air ath-thogail ...
  Bidh fios aig a h-uile dad dìreach air a" chlas as àirde,
  Agus tha a h-uile duine air a bhreith na ghaisgeach!
  
  Tha, is e ar gnìomhachas adhartas a leasachadh,
  Airson daonnachd a bhith àlainn ...
  Ged bheir iad ionnsaigh air dìreach deamhain ifrinn,
  Tha e cunnartach fios a chuir gu nighean casruisgte!
  
  Is sinne nigheanan Komsomol na Talmhainn,
  Marbhaidh sinn an nàmhaid gun eagal sam bith ...
  Na daoine air planaid an teaghlaich seo,
  Agus a-nis bidh an duine gu bhith na ghaisgeach!
  
  Cha bhi mì-run sam bith air an fhios so a riaghladh
  Fo bhratach Co-mhaoineas Naomh...
  Aon uair bha rùnaire coitcheann ann, agus ron rìgh,
  Còmhla chuir sinn às do chlaidheamh faisisteachd!
  
  Seallaidh sinn toileachas do dhaoine le eisimpleir,
  Is urrainn dhuinn a h-uile càil a dhèanamh gu mullach an t-saoghail ...
  Bha an Ruis ann - bha an USSR ann,
  Agus rinneadh Criosd a' ghràidh 'na iodhol !
  
  Bidh bliadhnaichean stoirmeil a" dol seachad
  Chaidh sinn timcheall Sirius cho ainmeil ...
  Air a thogail air rionnagan a 'bhaile -
  Eirich bhon phlanaid chreathail!
  
  Às dèidh na h-uile, tha Lada leinn, agus Svarog cumhachdach,
  Dè rinn an saoghal cho mòr...
  Gum biodh an Dia geal is mò ann,
  Chan eil e ro fhadalach airson ionnsachadh!
  
  Eiridh na mairbh a dh" aithghearr, eil fhios agad
  Thèid pàrras air a" phlanaid a thogail sa bhad ...
  Chan eil an aimsir ach Cèitean maireannach,
  Tha meud an làraich togail dìreach fìor mhòr!
  
  Nì sinn tursan-adhair gu deireadh,
  Rachamaid gu oir na cruinne-cè ...
  Ghabh Svarog Mòr àite 'athar,
  Le a ghlòir ann am batail gun atharrachadh!
  
  Bha, bha e duilich, tha fios agam gu bheil e duilich,
  Thug nàimhdean ionnsaigh air an Ruis ann an horde ...
  'S fear-catha riomhach,
  Ach rinn iad an slighe tro cho-mhaoineas!
  
  Thug an Tighearna Svarog dhuinn òrd làidir,
  Gus nàimhdean na Ruis a phronnadh leotha ...
  Agus buail a leithid de bhuille-
  Tha sinn dìreach air an nàmhaid a chuir air ais!
  
  Ann an sùilean na h-ìghne Komsomol teine,
  Bidh e a" losgadh ann an cascade ifrinn, chì thu an lasair ...
  Tha fios agam air seo airson an Motherland, boireannaich,
  Togaidh sinn a" bhratach nas àirde na a" ghrian!
  
  Is duine thu, beachdaich a nis air iolair,
  Ag èirigh suas os cionn rionnagan na cruinne leantainneach ...
  Thar an t-saoghail, shìn na spògan seabhag a-mach,
  Agus fo uallach mothachadh neo-thruaillidh!
  
  Chan urrainn dhut dìreach an Ruis a mharbhadh,
  Seach nach do dh'fheuch nàmhaid brùideil ...
  Bidh an sealgair a 'tionndadh gu geama gu luath,
  Tha e cunnartach don nàmhaid sabaid leis an Fatherland!
  
  Gluaisidh an nighean a cas-rùisgte,
  Agus sgèithidh am faisisteach a-mach, fios d" fhiaclan ...
  Agus ma ghluaiseas boireannach am poker,
  Tha sin a" ciallachadh gu bheil trompaidean a" bhàis air cluich!
  
  Bidh a h-uile dad san t-saoghal againn deimhinneach,
  Tha gnìomhachas sam bith na ghillean argamaideach ...
  Seallamaid cruthachalachd gun teagamh,
  Agus bidh sinn a 'sgrìobadh bhon inneal!
  
  Bidh nàimhdean gu furasta a" creidsinn gun dèan sinn briseadh,
  Bidh sinn a" gearradh feur dustach gun teagamh ...
  Sàbhailidh sinn an Ruis bho dhuilgheadas mòr,
  Biodh e na chridhe - Iosa agus Lenin!
  
  Gus na rionnagan as àirde san t-saoghal
  Tha soithichean talmhaidh comasach air itealaich ...
  Thug am bàrd dhuinn uile chumhachd an lide,
  Ann an ainm ar Màthair na Ruis!
  
  Tha a" bhan-dia Lada a" toirt glòir don Ruis,
  Bidh i a" sgaoileadh còmhdach mòr ...
  Dèan sabaid airson an Motherland agus na biodh eagal ort,
  Gu dearbh, chan eil dòigh nas fheàrr dhuinn!
  Aon uair 's gu robh na caileagan a' sabaid faisg air Moscow,
  Bha na fuamhairean figurative a' sabaid...
  Ach tha Hitler ann an co-chòrdadh ri Satan,
  Agus tha fios aig Svarog agus mise - gu bheil sinn do-chreidsinneach!
  
  Ged bha reothadh ann a reothas an fhuil,
  Bha an nighean a" rèiseadh tro na snowdrifts casruisgte ...
  Bheir an dùthaich sonas 's gach ni,
  Is airgead de dh"òr a braids!
  
  Is aithne do'n Tighearna Uachdaran gach cridhe,
  Agus nigheanan cho mòr, tha gaol aig Dia ...
  Bidh iad a 'sabaid gu deireadh
  Rud eile, sgriosaidh an nàmhaid an dùthaich!
  
  Sin as coireach gu bheil a h-uile dad san t-saoghal na bhreug,
  Nuair a chuireas tu ort glainneachan dath ròs ...
  Agus tha an nàmhaid a 'tilgeil ceò leantainneach,
  Seachd Dihaoine an nàmhaid airson seachdainean!
  
  Bidh sinn a 'cruthachadh armachd dhuinn fhìn,
  Agus claidheamh an fheadhainn as gèire eòlach air stàilinn damask ...
  Cha tèid dùthaich an athar a thoirt air falbh leis an ruble,
  Uill, carson a tha eich sgìth?!
  
  Mothaich gum bi a h-uile dad gu math gu h-obann,
  Nuair a chruinnicheas sinn le cumhachd Dhè ...
  Is tu seabhag na fìrinn, chan e coileach breugach,
  Tha mi a" creidsinn ann an co-mhaoineas ann am blàr a bhriseas sinn troimhe!
  
  Airson ar neart, agus mar urram don Ruis,
  Airson a 'bhratach dhearg agus an Ruis ghràdhach ...
  Airson an Úcráin agus airson Belarus,
  Nach cuir sinn crìoch air a" mhisean as motha!
  
  Bheir sinn gloir do Lada ann an gloir,
  Gus Svarog a ghràdhachadh, màthair Dhè Màiri ...
  Bidh an rangachadh gu cinnteach còig...
  Oir thug creideamh neart!
  
  Dè a th" ann am Batu agus an Genghis Khan olc dhuinn,
  Coltach ri Hitler, arm Napoleon ...
  Cha dean aon khan buaidh oirnn,
  Chan e horde, eadhon ged a tha milleanan ann!
  
  Anns an Ruis, rugadh sinn nigheanan,
  Gu glòir Ilyich agus Iosa ...
  A-nis chan eil na h-iolairean ag itealaich ach suas,
  Gus ealain sgoinneil a nochdadh!
  
  Moscow 'S e prìomh-bhaile na sìth agus gaol,
  Tha sinn a" togail àite...
  Ged nach urrainn thu sonas a thogail air fuil,
  Creachadh nan infidels rinn sinn a" chùis air a h-uile duine!
  
  Na mathadh an nàmhaid laigse dhuinn,
  Tha e airson sàilean nan nigheanan a frioladh ...
  Uaireannan ionnsaigheach ghoul
  Comasach air olc a reubadh agus a bhualadh!
  
  Ach cha toir sinn suas a" chrìch don nàmhaid,
  Faigh gu crìochan cruinne-cruinne sam bith ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Le a neart ann am batail gun atharrachadh!
  
  Mar sin tha buaidh nan caileagan dlùth,
  Chan eil eagal oirnn ro Stelzanath,
  Tha gaol do'n Athair milis agus fior-ghlan,
  Agus ma tha sin riatanach, bidh sinn a 'sabaid leis an arm!
  Seo dàn slàn coisrigte don àm ri teachd, sheinn na caileagan, le mòr fheirg.
  Agus an uairsin thug iad leis na sàilean lom aca fhad "s a bha iad a" brùthadh air na putanan, a "crìochnachadh na Seapanach mu dheireadh.
  Agus mar sin sguir arm na Coise a bhith ann. Chaidh faisg air leth mhillean Iapanach dhan ath shaoghal. Agus tha e gu math fionnar.
  Agus a-nis tha e fhathast gus a 'chùis a dhèanamh air a' chabhlach. Agus an uairsin chan eil air fhàgail ach adhaircean agus casan à Iapan.
  Chrath Albina, a" rùisg a fiaclan:
  - Tha an uair a" teannadh nuair a bhuannaicheas sinn!
  Dh"aontaich Alvin le seo:
  Agus tuit crùislean a" phrìosain dhan àibheis!
  Dhearbh Robur gu làidir:
  - Cha toir duine dhuinn lag!
  Agus bhrùth am balach a chasan rùisgte air putanan an t-seòlaidh.
  Tha e coltach gu bheil an cogadh a" tighinn gu crìch.
  Agus a-nis tha am barracuda aca a 'gluasad a dh' ionnsaigh cabhlach samurai. Agus is e seo gu dearbh gluasad maighstir-sgoile. Agus chan eil an geama a rèir nan riaghailtean - brisidh sinn tron fraera!
  Chuir Albina tweet:
  - Glòir don ìmpireachd ùr, cruinne!
  Shoilleirich am balach Robur le spionnadh:
  - Mo ìmpireachd cruinne!
  An uairsin bhuail an t-àrd-ollamh cloinne am meatailt le cas-rùisgte. Dè rinn am fuaim a.
  Le cuideachadh bho radar, lorgar cabhlach Iapanach. Tha e dìreach a" siubhal faisg air Port Artair, a" feuchainn gun a bhith a" leigeil ma sgaoil sguadron a" Chuain Shèimh a tha dùinte.
  Sheinn Alvina, an nighean shìorraidh seo, a" stobadh a cas rùisgte, leanabhail:
  - Grian soilleir an dòchais
  Ag èirigh thairis air an dùthaich a-rithist ...
  Arm na Ruis ainmeil,
  Beats Iapan sa mhuir!
  Lean Albina air adhart le dealas, cuideachd a 'putadh na putanan le a sàil lom, cruinn, leanabhach:
  Iolaire Ruiseanach thairis air a 'phlanaid,
  bidh Wings a' sgaoileadh a 'toirt dheth ...
  Thèid an nàmhaid a ghairm gu cunntas
  Thèid a" chùis a dhèanamh, briste!
  Agus a-nis tha an inneal barracuda a 'losgadh a' chiad ghiùlan aig bàtaichean Iapan.
  Agus bidh lasers grabhataidh, leis a" chumhachd cosmaigeach iongantach aca, a" bualadh air prìomh dùthaich dùthaich na grèine ag èirigh.
  Agus a-nis thòisich an long-chogaidh as motha den samurai, air an robh an Admiral Togo ainmeil suidhichte, a 'dol fodha. Agus bha e gu litireil air a ghearradh na phìosan beaga le lasers grabhataidh air an dèanamh le geniuses a fhuair òigridh shìorraidh.
  Robur - am balach shìorraidh seo, a" putadh na putanan le a chasan rùisgte, leanabachd, agus a" gàireachdainn fhiaclan:
  Bidh sinn a" saltairt air Mercury le ar casan,
  Agus tha slighe gu Mars!
  Thuirt Albina, a" pronnadh an nàmhaid le a sàil rùisgte:
  - Togaidh sinn tonnan tsunami,
  Bidh an rèis bhàn ag èirigh!
  Thug Alvina fa-near gu sgiobalta, a" losgadh air an nàmhaid le bhith a" cleachdadh a òrdagan lom:
  - Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal!
  Agus chaidh soitheach Iapanach eile fodha. Gu dearbh b" e nigheanan a bha seo.
  Ged a thionndaidh na gaisgich sgoinneil gu bhith nan clann, cha do dh'fhàs an èifeachdas sabaid ach bho seo. Agus bha uidheam mìorbhaileach, millteach aca. A loisg gu litireil air a h-uile bàta Iapanach.
  Sheinn Robur, eadhon a" pronnadh nan Seapanach:
  - Ann am farsaingeachd an Motherland mìorbhuileach ...
  Chuir Albina, a 'cur thiodhlacan de fhorsa marbhtach, agus gu litireil a' losgadh an luchd-dùbhlain aice, a-mach:
  - A 'faighinn tlachd às a' bhlàr agus an obair ....
  Thog Alvina e le fearg, a" leigeil ma sgaoil bàs ifrinn aig an nàmhaid:
  - Rinn sinn òran aoibhneach ...
  Bhrùth Robur am putan le a chorragan rùisgte, a chasan leanaibh, agus thog e gu deònach:
  - Mu dheidhinn an deagh charaid agus an stiùiriche!
  Bhris Albina, le fìor dhealas, na Seapanach, agus chaidh i fodha na soithichean aca, a 'toirt orra builgeanan a shèideadh agus a losgadh, fhad' sa bha i a 'seinn:
  - Is e Robur glòir a 'bhlàir!
  Bàthadh Alvina, le mòr dhìoghras, cabhlach samurai, agus shàbh i na soithichean aca, sheinn i:
  - Robur - an turas-adhair òigridh againn!
  Thog Robur fhèin an t-òran mu dheidhinn fhèin, a" putadh a shàil rùisgte, chruinn, leanabhach air na putanan agus a" rughadh:
  - A" sabaid le òrain agus a" buannachadh....
  Lean Albina le dealas mòr, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte:
  - Leanaidh fear Robur !
  Agus sheinn an Trianaid gu lèir gu làidir, a 'dol fodha air cabhlach Iapanach, agus a' fàgail cothrom sam bith air bàtaichean nàmhaid:
  - A 'sabaid agus a' buannachadh le òrain,
  Leanaidh fear Robur!
  Agus tha iad dha-rìribh a" dol fodha na soithichean gu math. Agus bheir iad ort a dhol sìos.
  Chaidh a" chiad dusan còmhdach-iarainn agus bàta-mara armaichte fodha. Agus a-nis thog na saighdearan òga soithichean nas lugha. Gus nach biodh dad agus duine beò.
  Thuirt Robur le gàire:
  - Ma tha an lag sa chiste sa bhad ....
  Agus chuir cas rùisgte, leanabhail an àrd-ollamh ghille cuid eile de ghathan millteach.
  Rinn Albina gàire, agus thuirt i nuair a chaidh i fodha na soithichean Iapanach:
  - Air son mòrachd a' phlanaid, agus an teachd a steach a's àirde na co-chomunn !
  Agus tha a sàil rùisgte a-rithist a" bruthadh nam putanan.
  Alvina, a 'leantainn air adhart a' sgrios nan Seapanach agus a 'cleachdadh òrdagan lom, casan chloinne, vyaknula:
  - Airson spòrs air leth!
  Agus sheinn na caileagan còmhla:
  - Sùilean, leanabh cadalach, sguab le do làimh,
  Lorg thu spòrs cruaidh dhut fhèin ...
  Bidh cuideaman mòra a" reubadh gu sgiobalta gu furasta,
  Suidhichidh tu clàr cruinne!
  Agus thuirt Albina, a" pronnadh nan Iapanach aig muir:
  - Dìreach clàr cruinne!
  . CAIBIDEIL #4
  Thòisich cabhlach Iapanach, às deidh dhaibh na soithichean as motha aca a chall, agus às deidh dhaibh a luchd-stiùiridh a chall, thòisich iad air sgapadh. Agus b" fheudar don bharracuda a chur às a dhèidh agus lasers grabhataidh a chuir ris.
  Alvina, a 'putadh na putanan le a h-òrdagan rùisgte, a' gèilleadh, a 'rùsgadh a fiaclan:
  Crìochnaichidh sinn thu chun deireadh!
  Dhaingnich Albina, a" putadh na putanan le a sàil rùisgte, cruinn, pinc agus a" rughadh:
  - Bidh a 'ghrian ag èirigh gu bhith na dol fodha!
  Bidh Robur cuideachd a" losgadh slugadh marbhtach aig an nàmhaid, agus a" losgadh inneal-sgrios eile, a" toirt air leaghadh.
  An uairsin bidh e ag èirigh:
  - Air bòrd!
  Rinn Alvina gàire, agus i a" toinneamh a cromagan, a" rùrach a fiaclan, a" caoineadh:
  - Thig Iapan gu crìch!
  Dh" aontaich Albina le seo, le putadh air na putanan:
  Fhuair thu e, a dhuine òg!
  Tha na caileagan fhathast cho snotty ann an coltas, ach a 'sabaid. Agus chan eil ach builgeanan air fhàgail bho na soithichean Iapanach.
  Sheinn Robur, a" ruith nan Seapanach:
  Chan fhalbh an nàmhaid, chan fhalbh an nàmhaid,
  Agus tha mi ga chreidsinn!
  Chan fhalbh an nàmhaid, chan fhalbh an nàmhaid,
  Tha foam air fàs!
  Agus tha am balach a-rithist a" bruthadh a shàil rùisgte, chruinn, leanabhach air putanan a" mhaide gàirdeachais.
  Agus bhuail e na Seapanach, a 'gearradh an sgrios gu dà phàirt cha mhòr co-ionnan.
  Thug Albina fa-near gu làidir, a" putadh na putanan luing gàirdeachais le òrdagan rùisgte:
  - Bidh e uile gu math super!
  Agus tha soitheach Iapanach eile a" dol fodha.
  Alvina gu gnìomhach a 'bàthadh nan Seapanach, a' toirt a-mach:
  - Is e nighean cogaidh fànais a th" annam!
  Agus nochd i a teanga. An uairsin thòisich i air leum, mar gum biodh ann am pana-fhrithealaidh.
  Tha na nigheanan sin aig an ìre as àirde!
  Sheinn Robur, a' sabaid nan Seapanach:
  Robur, Robur, Robur -
  Slugadh dealanach!
  Chuir Albina, a" putadh putanan an luing gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, ris gu làidir:
  Robur, Robur, Robur -
  Chaidh casan gu làmhan!
  Chuir Alvina, le a sàil rùisgte, leanabhach, a" putadh air a" phutan gàirdeachas agus a" dol fodha bàta Iapanach eile, a-mach:
  "Agus chan innis mi do dhuine sam bith gu bheil gaol agam air Robur!" Tha gaol agam air Robber!
  Thuirt Albina, a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais le a casan rùisgte:
  Tha gaol agam air Robert! Agus brisidh mi a h-uile duine!
  B" e sin an sgioba. Agus bidh clann mar sin a 'bàthadh nan Seapanach gun truas sam bith.
  Bha Robur den bheachd, mar thoradh air an eadar-theachd aca, gun robh Nicholas II air tionndadh bho bhith na shàr shàr. Agus canaidh sinn gu bheil e fìor mhath. Agus is esan Robur - an sàr-ghin de gach àm agus sluagh.
  Cruthaich armachd mar sin. Tha e ag iarraidh cumhachd thairis air an t-saoghal, agus a-nis tha e a 'cuideachadh an Tsar Ruiseanach. Ach faodaidh tu an armachd agad a thionndadh an-aghaidh na Ruis an-còmhnaidh.
  Bidh e Robur a 'sabaid air a shon fhèin an toiseach. Agus feumaidh mi aideachadh, tha e ga dhèanamh gu math soirbheachail.
  Bhuail Alvina cuideachd an nàmhaid le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Ma dh'fheumas tu riaghladh ...
  Chuir Albina, a" pronnadh nàimhdean le a sàil rùisgte, pinc, a tha cho sgiobalta a" brùthadh, a-mach:
  - Na dì-chuimhnich gu bràth,
  Tha an fhuil a 'sruthadh mar torrent!
  Agus dhearbh am balach Robur:
  - Fhathast mar a tha e a" dòrtadh! Agus buailidh sinn an nàmhaid!
  Ghabh Albina, a" dol fodha air bàta Iapanach eile, i agus sheinn i:
  - Saoire stoirmeil Shàtain,
  Doirt fuil air an t-solus !
  Chuir Alvina a-mach gu làidir, a" sàbhadh an sgriosadair le a òrdagan rùisgte:
  - Agus an claidheamh cogaidh naomh,
  Bhris an dìomhair!
  Thuirt Robur le gàire coltach ri leanabh:
  - Seadh, gheàrr sinn an dìomhair, agus sheall sinn ar neart mòr!
  Agus a-nis tha bàta Iapanach eile a" bàthadh. Cha mhòr nach eil soithichean air fhàgail ann an Iapan. Tha an luchd-sgrios mu dheireadh a" dol fodha. Agus tha e gu math fionnar.
  Sheinn Robur le toileachas:
  - Tha na longan briste,
  Tha na cisteachan fosgailte ..
  Bidh emeralds agus rubies a" sgaoileadh mar uisge!
  Albina le toileachas mòr, a 'blasad nam faclan, chrìochnaich e a' seinn:
  - Ma tha thu airson a bhith beairteach,
  Ma tha thu airson a bhith toilichte ...
  Thuirt Alvina, a" pronnadh a òrdagan rùisgte:
  - Fuirich còmhla rinn, a bhalaich,
  Bidh tu nad rìgh againn!
  Agus dh"èigh an dithis nighean ann an sèist:
  - Bi ar righ !
  Bidh tu nad rìgh againn!
  Agus nì an dà bhan-dia agus nigheanan fionnar gàire.
  Ach tha cabhlach Iapanach air a chrìochnachadh. Agus chaidh na soithichean mu dheireadh fodha. A-nis tha an cogadh cha mhòr seachad.
  Thuirt Albina le gàire feòil-itheach:
  - Feumaidh sinn an Ruis a chuideachadh uair is uair gus faighinn cuidhteas bagairt Iapanach!
  Dh"aontaich Alvina le seo, a" stampadh a cas-rùisgte:
  - Gu dearbh feumaidh tu!
  Fhreagair Robur, am balach ionnsaigheach, sìorraidh sin:
  - Agus chan eil dragh agam! Bidh sinn gu sònraichte a" pronnadh na nàimhdean!
  Agus a-nis chaidh an uidheamachd eireachdail aca gu cladaichean Iapan. Gu dearbh, feumar na saighdearan Iapanach a sgrios anns a 'bhaile fhèin.
  Sheinn Albina, a" rùisg a fiaclan:
  - Fhad 's a bhios an uaireadair a' bualadh, 's an uair a' bualadh,
  Fhad 's a bhios an uaireadair a' bualadh - na croch do shròin !
  Lean Alvina oirre le feirg, a' tapadh a sàil chruinn, lom:
  Fhad 's a tha an cridheachan a' bualadh, fhad 'sa tha an cridheachan a' bualadh
  Airson an rud as fheàrr - sabaid gu deireadh!
  Chrath Robur a ghuailnean leanabhach. Bha e furasta dha na Seapanach a mharbhadh. Am b" urrainn dha gealaichean a mharbhadh gu furasta cuideachd? Gu dearbh b" urrainn dhomh! Tha e ag iarraidh cumhachd thairis air an t-saoghal! Is e seo an dìoghras agus am beachd ionnsaigheach aige. Nuair a bhios tu a" marbhadh gus cabhag a dhèanamh nuair nach marbhadh daoine a chèile gu bràth!
  Agus bidh toileachas anns a 'chruinne-cè gu lèir!
  Sheinn Robur eadhon le tlachd:
  Càite an robh e, cuin a bha e,
  Mar leanabh, no 's dòcha ann am bruadar ...
  'S e nead do neach gaolach a th' ann an corran air a' mhullach,
  Svit as t-earrach!
  Thuirt Albina:
  - Chan eil seo buntainneach tuilleadh! An coimeas ris an inneal againn, chan e duine a th" anns a" chorc!
  Fhreagair Robur:
  - Tha 'n corran beò, 's tha ar n-inns' fuadain !
  Sheinn Alvina le tlachd:
  - Cho math agus cho sìtheil,
  Ach fhathast, tha a" bhiast fionnar....
  Tha thu a" smaoineachadh gur e cuimhneachan a th" annam
  Ach gu dearbh tha am mathan beò!
  Rinn Albina gàire agus thug i fa-near:
  - 'S neo-fheumail a bhi 'g iarr- aidh tròcair air biast cealgach !
  Agus seo am barracuda aca air fearann Iapanach. Le cuideachadh bho radar agus eadar-ghuidhe rèidio, tha e a 'sireadh saighdearan, agus tha e an sàs ann an cur às dhaibh. Agus a 'pronnadh, gu fìrinneach, gu calpa.
  Tha Robur a" gearradh a" bhuidheann-chatha Iapanach le gunnaichean, ag ràdh:
  - Bidh sinn a" cruthachadh mìorbhailean fànais!
  Albina, fucking samurai, a-mach:
  - Bha i a 'coimhead air an speur!
  Alvina, a 'pronnadh nan Seapanach, coed:
  - Airson co-mhaoineas ùr Robur!
  Agus nochd i a teanga. Tha an nighean seo dìreach iongantach!
  Ghluais Robur, às deidh dha rèisimeid no dhà de samurai a sgrios leis na caileagan, a ghluasad a-rithist. Agus rinn e gnìomh gu math luath. Bha na gluasadan aige air an inneal uile-choitcheann, mar a bha e an-còmhnaidh, gu math luath.
  Thug Albina fa-near le gàire, a" rùisg a fiaclan, agus a" putadh a òrdagan lom air na putanan:
  Tha sinn nar nigheanan le gràs mòr!
  Fhreagair Alvin:
  - Chan e gràsan, ach buidhnean!
  Agus brùth le sàilean lom!
  Chan eil an obair aca furasta, leis nach eil na saighdearan Iapanach anns an dùthaich mhàthaireil air an cruinneachadh ann an aon àite, ach tha iad cruinn. Agus feumaidh iad a bhith air am bualadh mean air mhean.
  A tha gu cinnteach a 'cruthachadh cuid de dhuilgheadasan.
  Tha Robur trang a' rannsachadh le radar. Agus còmhla ris, còmhla ris na Seapanach, tha na caileagan a 'sgoltadh agus a' sgrios. Feumaidh tu itealaich gu iomadh raon.
  Bidh robur air itealaich a" dèanamh suas aphorisms sgiathach;
  Tha deachdaire na bhocsair a bhios an-còmhnaidh a" bualadh fon chrios le làmhan cuideigin eile, nach èist ris an gong agus a bhios na bhritheamh aige fhèin!
  Tha bogsadh a" sabaid le miotagan bog, poilitigs sabaid teanga às aonais miotagan geala!
  Bogsairean air dòrn, luchd-poilitigs air teangannan, bogsairean air na riaghailtean gu h-onarach, luchd-poilitigs air aineolas gu mì-onarach!
  Tha boireannach cuideachd na bocsair, is i dìreach an fheadhainn as marbhtach nuair a bheir i dheth a h-aodach gu tur!
  Bidh proifeiseantaich ann am bocsadh a" sabaid le broilleach lom, boireannaich proifeasanta lom chan e a-mhàin an torsos!
  Tha sabaid bocsaidh air a chuingealachadh ann an ùine leis na riaghailtean, chan eil fios aig còmhstri luchd-poilitigs crìochan-ùine agus riaghailtean!
  Bidh bogsairean a" sabaid gu fosgailte gu poblach, bidh luchd-poilitigs a" sabaid fon bhrat-ùrlair, agus eadhon ged a dhìreas iad a-mach gus an teanga a bhìdeadh fon chrios!
  Tha bogsair borb ri mholadh, ach mar as trice bidh luchd-poilitigs a" cumail orra le mealladh!
  Tha an neach-poilitigs gu mòr airson a bhith nan leòmhainn, ach tha a bhith a" dìon sealladh mearachdach mar reithe àbhaisteach, agus asal borb a bhios ga mhuc fhèin!
  Is e sealladh soilleir agus brèagha a th" ann am bogsaidh, tha poilitigs dall cuideachd, ach tha e tàmailteach a bhith a" coimhead air, agus tha e ceud uair nas searbh èisteachd ris!
  Aig amannan bidh pluma soilleir peucaig aig neach-poilitigs agus eloquence of nightingale, ach ann a bhith a" dèiligeadh ri luchd-bhòtaidh tha e fhathast na mhuc gun sgiathan!
  Ann am bocsadh, tha gàirdeanan fada luachmhor; ann am poilitigs, tha cànanan fada tòrr nas marbhtach don dùthaich gu lèir!
  Chan urrainn do bhocsair le a dhòrn ach aon neach-dùbhlain a chuir sìos anns an fhàinne, neach-poilitigs fon bhrat-ùrlair, le teanga fhada, tionndaidhidh e an stàit gu lèir na thobhta!
  Is e neach-poilitigs an ruitheadair marathon as seasmhaiche, uaireannan chan eil eadhon beatha gu leòr aige airson ruith chun rìgh-chathair!
  Bidh ruitheadair a" tomhas neart airson uair a thìde, cha chruinnich neach-poilitigs, eadhon am fear as ciallaiche, neart airson sìorraidheachd!
  Tha neach-poilitigs gu tric homophobic, ach le asal mòr riatanach, sgiobalta, ach muc chun na h-ìre as àirde!
  Chan eil neach-poilitigs an-còmhnaidh na dhuine cudromach, ach an-còmhnaidh na asal mòr!
  Bidh luchd-bhòtaidh a" faicinn an neach-poilitigs dha bheil iad a" bhòtadh mar phrionnsa sgeulachd sìthiche, ach an-còmhnaidh a" faighinn rìgh rùisgte air an rìgh-chathair!
  Tha an deachdaire ga fhaicinn fhèin na pheucag ann an daoimeanan agus ìmpire ann an trusganan purpaidh, ach nuair a dh" iarras an neach-taghaidh cunntas, thionndaidh e a-mach gu bhith na rìgh rùisgte agus na chearc fliuch, spìonta!
  Tha toil boireannaich coltach ri daoimean ann an seud-muineil, tha dìth toil phoilitigeach na chlach-mhuilinn ceangailte ri sròn mun amhaich!
  Faodar boireannach a choimeas ri daoimean, fear ri ailbhinn, agus poilitigs ri clot feces!
  Tro fheachd, faodaidh tu sabaid le nàmhaid cumhachdach, ach cha toir feachdan sam bith ort èisteachd ri òraid neach-poilitigs gu deireadh, ma chuireas e e fhèin ort co-dhiù trì tursan mar charaid!
  Feumaidh a h-uile dad san t-saoghal oidhirp, dìreach fo èigheachd monotonous neach-poilitigs chan eil e duilich tuiteam na chadal!
  Ann am bogsaidh, bidh sròinean gu tric briste, ach ann am poilitigs, bidh thu an-còmhnaidh a" fuireach le do shròn!
  Tha sròn bocsair cam, ann am poilitigs tha an dòigh air neach-bhòtaidh fhàgail le sròn cuideachd cràiteach!
  Ann am bocsadh, bithear uaireannan a" cunntadh puingean gu mì-onarach; bidh bhòtaichean an-còmhnaidh mì-onarach ann an taghaidhean!
  Ann am bocsadh, tha mar a bhios tu a" sabaid cudromach, agus mar a thathas a" cunntadh na bhòtaichean agus tha beagan tòiseachaidh aig rìgh an fhàinne, ann am poilitigs chan eil e gu diofar ciamar a bhòtas iad, agus tha an cunntadh gu tur ann an làmhan an neach a tha air an rìgh-chathair!
  Ann an spòrs, faodaidh tu a bhith nad mhonarc le broilleach lom, ach ann am poilitigs, tha a h-uile duine mar rìghrean rùisgte!
  Ann an spòrs gheibh thu fallas agus dusty, ach ann am poilitigs bidh thu gu cinnteach salach agus cha nigh fras an salachar fàileadh!
  Faodaidh saighdear a bhith air a shàrachadh, ach bi tlachdmhor don suathadh airson boireannach, agus tha neach-poilitigs, ge bith dè cho rèidh "s a bhios e a" bearradh, a "nochdadh faireachdainn pògadh snàgaire!
  "S e iolaire a th" ann an saighdear le inbhe gealbhan, "s e cearc fhliuch le rang Turcaich a th" ann am fear-poilitigs!
  Tha an saighdear, ged nach eil e soilleir ann an cumadh, agus uaireannan bidh e a 'dèanamh òrdughan gòrach, ach eu-coltach ris an neach-poilitigs-pitheid, chan eil e a' seinn bho ghuth cuideigin eile!
  'S e ant-neach-cogaidh a th' anns an t-saighdear, agus tha am fear-poileataigs a' tilgeil shit bho shuas, oir 's e drone reamhar air a' chùl!
  Tha an saighdear gaisgeil fiù 's nuair a tha e diùid, tha an neach-poilitigs gòrach, eadhon nuair a tha e na choileach!
  Tha an saighdear uasal, ach chan eil e saor, tha an neach-poilitigs borb, agus cuideachd, gu dearbh, na thràill le dìoghras!
  Is e leòmhann a th" ann an saighdear, ged a tha e fhathast goirid, agus tha poilitigs na shionnach agus mar-thà air fàs nas sine!
  Tha saighdear coltach ri aingeal ann an ifrinn, agus is e neach-poilitigs cuirm mhuc ri linn plàigh!
  Tha balach casruisgte nas comhfhurtail a" ruith tron t-sneachda na tha neach-poilitigs bròg a" gluasad eadar cleasan!
  Tha balach, fiù 's rùisgte anns an fhuachd, nas toilichte na bodach air a thilgeil ann an eabar òraid neach-poileataigs!
  Chan eil uiread de dh" eagal air boireannach a bhith rùisgte is cas-ruisgte "s gu bheil neach-poilitigs fireann a" cur a brògan air agus a" reubadh trì craiceann dheth!
  Tha am boireannach eagallach na coltas, ach chan eil mòran ann a chuireas fìor eagal oirre, tha an deachdaire fireann uamhasach na choltas, ach a" falbh bhon sgàil aige fhèin!
  Airson deachdaire, chan eil sàmhchair buidhe ach ma dh" fhaodas na cuspairean fhulang a" cur an teangannan nam pòcaidean gun a bhith a" gearan!
  Tha an deachdaire a" dèanamh cinnteach gu bheil e cruaidh mar chreig, ach gu dearbh chan eil anns an tyrant ach clach-mhuile le sròn!
  Nighean a" leagail a casan nuair a ruitheas i casruisgte thairis air clachan biorach, bidh neach-poilitigs a" dol troimhe-chèile nuair a bhios i a" crùidheadh eadar uillt!
  Faodar sàilean boireann lom a tholladh le tè gheur, cha tèid bròg neach-bhòtaidh le neach-poilitigs a tholladh eadhon le eirmseachd!
  B" fheàrr le boireannach coiseachd casruisgte anns an fhuachd na bhith air a crùidheadh le òraidean lasrach luchd-poilitigs!
  Ann an reothadh, cha bhith cridhe teth a" fuarachadh, agus cha bhith òraid lasach neach-poilitigs blàth!
  Tha lasair aig neach-gràdhach na chridhe, ach dìreach cac na ghrùthan bho neach-poilitigs!
  Tha cridhe lasrach an neach-gràdhaiche aig saighdear, agus tha stamag aig luchd-poilitigs ostrich coirbte agus sgòrnan python sanntach!
  Bidh saighdear a 'cumail urram - tha e a' cosg mòran, bidh neach-poilitigs a 'reic nàire, nach fhiach sgillinn briste, ach a chosgas trì daor!
  Tha còta liath air an t-saighdear, agus tòrr stuth glas na cheann, tha falt madadh-allaidh glas air an neach-poilitigs, agus tha e ag amas air a bhith na chàrdan glas!
  Bidh luchd-poilitigs a" cur shaighdearan a dhòrtadh fala airson facal dearg, agus air sgàth gnìomhachas dubh bidh iad a" brathadh gaoil!
  Faodaidh saighdear a chorp a shàthadh, ach fanaidh e glan na anam, agus cha chuidich seòmar-ionnlaid neach-poilitigs gus salachar spioradail a nighe dheth!
  Feumaidh saighdear droch ghillean a mharbhadh air sgàth an Motherland, bidh neach-poilitigs a" marbhadh a h-uile rud math le mòr-mhiann airson a chuid fhèin!
  Chan e murtair a th" ann an saighdear a bhios a" marbhadh, neach-poilitigs a" gealltainn - chan eil e a" coileanadh!
  Bidh saighdear uaireannan a" dèanamh an do-dhèanta gun a bhith ga spùtadh fhèin, cha dèan neach-poilitigs dad de na ghabhas às aonais fèin-ùidh na phòcaid fhèin, gun a bhith a" sparradh air càch!
  "S e leòmhann a th" ann an saighdear fo stiùir reitheachan, "s e madadh-ruadh a th" ann am poileataigs nach gèilleadh ach reitheachan le eanchainn cearc!
  Is dòcha nach bi saighdear an-còmhnaidh na leòmhann, ach is e am prìomh rud gun a bhith na asal às an deach trì craiceann a leigeil sìos!
  , Chan eil saighdear an-còmhnaidh ga ghiùlan fhèin mar aingeal, ach ann an doimhneachd anama tha e dìleas do Dhia, bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh a" dòrtadh òraidean aingil le geallaidhean pàrras, ach air uachdar an spioraid tha e soilleir gu bheil e dìleas. a Satan !
  Faodar saighdear fhàgail gun bhotannan rè a 'bhlàir, ach bidh neach-poilitigs a' cur air brògan, ann an suidheachadh sam bith!
  Bidh saighdear a" caitheamh èideadh breug-riochd gus a bhith beò air sgàth an athar, fhad "s a tha neach-poilitigs na chameleon gus neach-bhòtaidh a mharbhadh gu moralta gus an rìgh-chathair a ghlacadh!
  Saighdear ann am blàr a' reubadh mar chù aig torc, neach-poileataigs air a' chùl, tòrr a' comhartaich agus mucan!
  Tha e math do shaighdear a bhith làidir mar dharaich nuair a choinnicheas e ri nàmhaid, tha e nas miosa a bhith gòrach mar stump nuair a bhios e ann an conaltradh ri neach-poilitigs!
  Bidh fear-cuiridh a" gearradh cinn le tuagh, saighdear a" sàthadh na amhaich le bayonet, neach-poilitigs a" sileadh air eanchainn le a theanga, agus a" tachdadh air cùl amhaich le faclan steigeach!
  Tha e nas fheàrr do shaighdear a bhith na mhadadh-allaidh borb na coineanach gealtach, gu sònraichte nuair a choinnicheas e ri boa constrictor poilitigeach!
  Is dòcha gu bheil saighdear fiadhaich na choltas, ach ann an doimhneachd uan macanach, is e muc àbhaisteach a th" ann an neach-poilitigs le sealladh aingil!
  Tha saighdearan an-còmhnaidh treun, eadhon nuair a thilleas iad cha dèan iad ach gluasad innleachdach, tha luchd-poilitigs an-còmhnaidh gòrach, eadhon nuair a bheir iad ionnsaigh, bidh iad a" dèanamh cleas ro-innleachdail!
  Bidh saighdear a" sabaid le co-ionann agus làidir le òrdugh, bidh neach-poilitigs a" toirt ionnsaigh air an fheadhainn lag, le a thoil fhèin!
  Chan eil fìor shaighdear an-còmhnaidh air a dheagh bhreith, ach an-còmhnaidh a 'coileanadh a dhleastanas, chan eil neach-poilitigs, eadhon le pedigree rìoghail, an-còmhnaidh a' cumail a gheallaidhean!
  Bidh saighdear uaireannan a" cleachdadh siùrsaich rè a shaor-làithean, tha neach-poilitigs an-còmhnaidh ag obair agus aig fois na siùrsach a bhios a" cleachdadh luchd-bhòtaidh!
  Bidh saighdear a" pàigheadh do strìopachas na tha e a" cosnadh leis an fhuil aige, tha neach-poilitigs e fhèin na strìopach agus tha e air a phàigheadh airson fuil luchd-bhòtaidh a mhilleadh!
  Bidh saighdear a" losgadh, a" cur peilear a-steach do bhroilleach an nàmhaid, neach-poilitigs a" marbhadh le bhith a" cur muc na phòcaid, agus bile san òr!
  Bidh saighdear ann am blàr a" èigheachd sunnd, chan eil neach-poilitigs sàmhach cuideachd, ach ma thèid gaisgeach a bhualadh ann am blàr, an uairsin leis nach e glaodh a th" ann an glaodh, mo thruaighe!
  Chan e rionnag a th" ann an saighdear an-còmhnaidh, ach chan eil glòir a chuid eòlais a" seargadh thairis air na linntean, bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh ag amas air àite luminary, ach tha a chliù còmhdaichte le molltair!
  Bidh an saighdear ag obair le bayonet biorach agus a" sgoltadh ann an deagh chogais, bidh am fear-poilitigs a" bualadh na h-òrdagan le cuideachadh bho theanga aig a bheil geur gun chogais!
  Faodaidh saighdear cus fìon òl agus a phiseadh, ach cha bhith e, mar neach-poilitigs, a" dòrtadh a" bhuineach gun tomhas na mhisg!
  Tha nighean casruisgte deiseil airson ruith às dèidh a leannain gun eagal, ach leis an eagal a bheir an neach-bhòtaidh cead dha fhèin a bhith air a crùidheadh le luchd-poilitigs!
  Is e sionnach a th" ann an neach-poilitigs, dha bheil an luchd-bhòtaidh a" fuireach ann an coop cearc, ach a" caitheamh feòil an fheadhainn aig a bheil eòlas cearc, bidh an neach-poilitigs gu cinnteach a" sleamhnachadh muc!
  Tha saighdearan a" sabaid an aghaidh choilich a bhios a" breith uighean òir, airson seanailearan Turcaich a tha iad fhèin air am biathadh le luchd-poilitigs sionnaich!
  Bidh an saighdear a 'ruith air an ionnsaigh, a' creidsinn ann am buaidh, bidh an neach-poilitigs air a 'chùl, co-dhiù, a' cur a 'choire air an trodaiche le bhith a' gluasad bho phrionnsabalan!
  Bidh saighdearan uaireannan a 'tilleadh, oir tha an toileachas caochlaideach, ach bidh iad daonnan a' toirt seachad do phoilitigs, tha an toileachas ann an trioblaid agus a 'sleamhnachadh muc!
  Tha am balach casruisgte ro dheònach leigeil leis an neach-poilitigs a dhràibheadh fo a shàil!
  Nuair a tha casan rùisgte nighean air an goirteachadh le clachan biorach, bidh iad a" gortachadh cridhe duine, ach rinn luchd-poilitigs a thug orra brot càl a spìonadh le brògan bast a" chùis air grùthan an luchd-bhòtaidh!
  Chan eil saighdear a" coimhead airson bàs, tha e airson a bhith beò, chan eil neach-poilitigs a" coimhead airson dòigh air na geallaidhean taghaidh aige a choileanadh - tha e airson airgead a chuir a-steach don luchd-bhòtaidh!
  Tha saighdear an-còmhnaidh òg na chridhe, eadhon a" tionndadh liath, seann neach-poilitigs meallta na shuidhe san òr, agus diabhal maol eadhon le falt tiugh!
  Sna seann làithean, bha claidheamh aig saighdear, an uairsin chaidh gunna-inneal a chuir na àite gus a dhèanamh nas fhasa nàimhdean a mharbhadh, agus bha teanga aig neach-poilitigs aig an àm - nas marbhtach na tha e do-dhèanta a chruthachadh!
  Is e seòrsa de dh" inneal cogaidh a th" ann an saighdear, ach tha e fhathast na dhuine, ann am poilitigs chan eil dad daonna ann - tha e na inneal cogaidh an aghaidh argamaidean reusanta!
  Is fheàrr spàin airson dinnear na brot càl slurping le brògan bast!
  Ma tha e doirbh caraidean a dhèanamh ann am poilitigs mar mhadaidhean-allaidh ann am pasgan, na bitheamaid co-dhiù a" sgròbadh a chèile air an raon-laighe!
  Bidh luchd-poilitigs a" sgròbadh mar mhadaidhean-allaidh agus a" cur muc air a chèile mar shionnaich!
  Faodaidh neach-poilitigs fhathast fangan madadh-allaidh a chuir am falach fo chraiceann caorach, ach chan urrainn dha dad a bhith a" falach sgillinn muc!
  Chan fhiach sgillinn do neach-poilitigs nach urrainn sgillinn muc fhalach bho luchd-bhòtaidh!
  Bidh am fear-poileataigs a" sgròbadh an luchd-bhòtaidh cho mòr is gum bi iad a" caoineadh mar mhadaidhean-allaidh!
  Bheir neach-poilitigs gun grèim madadh-allaidh, ach le cleachdaidhean muc, an neach-bhòtaidh gu beatha cù!
  Bidh an neach-poilitigs a 'dol tarsainn air fhèin le a làmhan, a' faighinn a-steach na phòcaid le a theanga, agus a 'stampadh air anam le a bhrògan!
  Ma tha seachd Dihaoine aig neach-poilitigs san t-seachdain, bidh co-latha-breith leisg aig an neach-bhòtaidh Diluain!
  Chan eil e gu diofar a bhith air a bhreith Diluain, is e mòr-thubaist a th" ann deachdaire a thaghadh Didòmhnaich!
  Às deidh dhut taghadh a dhèanamh airson neach-brathaidh anns na taghaidhean Didòmhnaich, tha cunnart ann gum faigh thu Diluain leantainneach dhut fhèin!
  A 'taghadh làmh iarainn, gheibh thu slabhraidh stàilinn timcheall do mhuineal!
  Ach, tha an làmh iarainn nas fheàrr ann an cumhachd na cas cnàimh anarchy!
  Is fheàrr an cumhachd as cruaidhe na anarchy iomlan, tha e nas fhasa aon neach-dìon fhulang na mìle bràthair!
  Bu chòir dha fìor riaghladair a bhith coltach ri prionnsa sìthiche dha na daoine, agus chan e rìgh rùisgte!
  Is e glè bheag de phrionnsachan sìthiche a tha ann am poilitigs - ach rìghrean làidir rùisgte!
  Tha prionnsa na rìgh san àm ri teachd, tha rìgh rùisgte na bhriseadh san latha an-diugh!
  Tha boireannach a" feitheamh ri prionnsa le sgeul-sìthe, ach gheibh i rìgh rùisgte, is e teachdaire a th" ann an neach-bhòtaidh, agus gheibh i cealgaiche le toil lag, no tyrant gun phrionnsapal!
  Boireannach a" feitheamh ri prionnsa gus am pòsadh i, neach-bhòtaidh a" feitheamh ri geallaidhean taghaidh a choileanadh gus am bi an aillse a" feadalaich air a" bheinn!
  Tha an neach-poilitigs na mhaighstir air breugan agus na mhaighstir air leisgeulan, agus leis a" chomas a bhith a" briseadh suas tha e na churaidh cruinne!
  Chan eil ach aon chothrom aig neach-poileataigs a" chiad bheachd a dhèanamh, agus cothrom seasmhach a bhith a" faighinn a-mach!
  Tha fios aig an neach-poilitigs gur e ceithir a th" ann dà uair a dhà, ach bidh e a" feuchainn ri dearbhadh le bhith a" cur dà theirm eile ris, gum faigh thu an saoghal gu lèir!
  Tha an neach-poilitigs ag iarraidh cumhachd agus rìgh-chathair leòmhann, ach a thaobh neart is e coileach a th 'ann aig a' char as fheàrr, agus a thaobh suidheachadh tha e na shionnach a 'cladhach toll gus muc a chur!
  Feumaidh nerves stàilinn a bhith aig an neach-bhòtaidh gun a bhith a" meirgeadh bho uisge beòil an neach-poilitigs!
  Is fhasa a chreidsinn gun tuit an speur gu talamh na tha an deachdaire airidh air a bhith air àrdachadh gu neamh!
  Tha an neach-poilitigs an-còmhnaidh deiseil airson geallaidhean mar nightingale a dhòrtadh, ach an gealladh a choileanadh nuair a bhios an aillse a" feadalaich air a" bheinn!
  Carson a tha e cho duilich geallaidhean taghaidh a choileanadh - faodaidh tu muc-mhara ithe le do shùilean, ach reubaidh spàin mhòr do bheul!
  Faodaidh tu a h-uile dad a tharraing am mac-meanmna a dhèanamh, mura h-eil iad sin nan geallaidhean aig neach-poilitigs gun mac-meanmna reusanta!
  Tha an neach-poilitigs deiseil airson anam a reic ris an Diabhal air sgàth cumhachd, ach chan eil Satan a 'ceannach rud nach fhiach sgillinn agus thèid e na làmhan an-asgaidh!
  Chan urrainn dha neach-poilitigs a bhith na Dhia, ach tha Satan fhèin comasach air a sgrios!
  Tha an neach-bhòtaidh ag iarraidh glainead ann am poilitigs gus feòil ithe, ach chan fhaigh e ach aon sheòrsa bho neach-poilitigs salach - muc planntaichte!
  Tha aon mhias taobh aig a "chòcaire-poileataigs - nòtan airson cluasan, agus aon seòrsa feòil - cuir muicean, air an treas toll bho donut le mil geallaidhean bho dùn eloquence, agus gu crìch, brochan beithe agus càise ann am mousetrap. !
  Is e còcaire a th" ann an neach-poilitigs a bhios ag ullachadh soithichean nach gabh ithe airson òraidean milis, gus am biodh e na b" fhasa an neach-bhòtaidh a shlugadh fhèin!
  Is e còcaire a th" ann an neach-poilitigs a bhios gu fialaidh a" biathadh an neach-bhòtaidh le mil òraidean, ach bidh eadhon mil searbh ma bhàthadh tu ann!
  Ma tha an deachdaire le mèinn seòlta air na teirmean aige ath-shuidheachadh gu neoni, tha seo a" ciallachadh gu bheil an neach-bhòtaidh air bas fhaighinn a-rithist!
  Bidh gaisgeach an-còmhnaidh a" sabaid airson adhbhar ceart, fhad "s a bheir neach-poilitigs a h-uile duais air an taobh chlì!
  Bidh gaisgeach a" losgadh le a làmh chlì airson adhbhar ceart, neach-poilitigs le a theanga a" toirt a h-uile euchd air an taobh chlì!
  Tha cogadh an aghaidh cuan a" ghràidh, ach tha feum air tobar fala cuideachd!
  Cha ghaisgeach Dia ann an neart, ach aingeal ann an uaislean!
  Tha clogaid iarainn, bayonet stàilinn, agus cridhe òir aig an t-saighdear, ach chan eil an neach-poilitigs a" cur luach air eadhon airson sgillinn!
  Bidh saighdearan gu tric air an iomain gu marbhadh mar chaoraich, ach is leòmhainn an cridhe iad, agus is e caora àbhaisteach neach-poilitigs a bhios a" beucaich mar leòmhann!
  Faodaidh saighdear cuideachd a bhith fo eagal a 'bhàis, ach fhathast tha barrachd eagal air eas-onair, agus tha neach-poilitigs a' crathadh fad a bheatha, ach chaill e an t-urram aige o chionn fhada!
  Bidh na saighdearan, às deidh dhaibh a "chùis a dhèanamh air an nàmhaid, a" comharrachadh a "bhuaidh, tha an neach-poilitigs, às deidh dha an neach-bhòtaidh a mhealladh, a" comharrachadh a "ghille!
  Is dòcha gu bheil balach na dheagh ghaisgeach, ach chan fhàs neach-poilitigs gu bràth gus a bhith cunntachail don luchd-bhòtaidh!
  Is fheàrr a bhith nad bhalach casruisgte na bhith a" leigeil leis an luchd-poilitigs do bhrògan a chuir ort agus d" òige a ghoid!
  Is e flùr eireachdail a th" ann an nighean a dh" fhaodas seargadh, ach nach caill a cùbhraidh gu bràth, tha neach-poilitigs na chàrn de dh" aol, is urrainn dha an rìgh-chathair a dhìreadh, ach cha dèan e ach gort!
  Is e fìor dhuine a th" ann an saighdear, tha neach-poilitigs na boireannach gruamach ann am pants!
  Tha creach uasal aig saighdear mar bheuc leòmhainn, agus tha hysteria borb aig neach-poilitigs, is e am facal bleith reithe!
  Is ann ainneamh a bhios latha dheth aig saighdear, ach bidh neach-poilitigs seachd Dihaoine san t-seachdain, agus bidh an luchd-taghaidh aige a" comharrachadh an co-là-breith aca Diluain!
  Saighdear, às deidh dha tuiteam, a" putadh suas, bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh a" tuiteam gu moralta agus a" brùthadh na phòcaid!
  Bithear a" toirt air saighdear uaireannan a dhol tron pholl fhad "s a tha e fhathast na dhuine, agus tha neach-poilitigs ann an aodach glan agus air a chaitheamh le Cologne fhathast na mhuc!
  Bidh saighdear a" toirt urram agus a" fuireach le urram, bidh neach-poilitigs a" sleamhnachadh muc a-steach agus fhathast na mhuc!
  Tha putanan ann an sreath aig saighdear, tha cnap torc aig neach-poilitigs!
  Bidh saighdear a" cluinntinn clann gaisgeil, agus a" cur luchd-poilitigs gu ospadalan inntinn-inntinn!
  Thathas ag ràdh gun tàinig an duine bho mhuncaidh, ach tha neach-poilitigs soilleir sa bhad agus dh" fhan e na mhuc!
  Rinn na Làbaraich duine a-mach à muncaidh, agus thionndaidh an t-strì falaichte poilitigs gu bhith na mheasgachadh de shionnach is muc!
  Bidh an neach-obrach ag obair gu cruaidh agus uaireannan ag òl alcol, tha an neach-poilitigs piggy agus bidh e an-còmhnaidh a" cuir a-mach a" bhuineach beòil!
  Bidh an saighdear a" fàs bho bhlàr gu blàr, an neach-poilitigs bho iomairt taghaidh gu iomairt eile, barrachd is barrachd a" tionndadh gu bhith na strìopach!
  Bidh sùilean saighdeir a" lasadh le toileachas òigridh trodaiche, tha ad neach-poilitigs a" losgadh mar mhèirleach, le dìmeas air sineach loisgte!
  Tha roghainn aig saighdear: ciste ann an croisean no ceann anns na preasan, agus chan eil aig neach-poilitigs ann an taghaidhean ach croisean làn de mhiannan, luchd-bhòtaidh agus cinn càl!
  Saighdear eadhon beag ann an inbhe le misneachd mhòr, neach-poilitigs eadhon le suidheachadh àrd - cogais pygmy!
  Tha saighdear ag iarraidh corp boireann mar thiodhlac airson euchdan, agus tha neach-poilitigs gu neo-airidh a" cur aillse air feadh na dùthcha!
  Bidh ùine agus àite aig saighdear an-còmhnaidh airson gnìomh, ach chan eil e an-còmhnaidh comasach a choileanadh, gu cinnteach bidh ùine aig neach-poilitigs ann an trioblaid ùine gu cinnteach muc a chuir air a cheann!
  Is e neach-poileataigs an aon chreutair gun sgiathan ann an nàdar a bhios a" suirghe air ceann a h-uile duine!
  Tha fios aig a h-uile balach-sgoile gur e ceithir a th" ann dà uair a dhà, is e dìreach luchd-poilitigs, an àite a bhith ag iomadachadh àireamhan, a bhios a" dèanamh sgaradh cunbhalach nam pòcaid!
  Bidh saighdear ag ionnsachadh le bhith a" dèanamh chnapan-starra, bidh neach-poilitigs a" feuchainn ri luchd-bhòtaidh a chleachdadh leis a" bheachd gun soirbhich le neach ma bhuaileas neach an òrdagan!
  Tha a h-uile saighdear na ghaisgeach, chan eil an eadar-dhealachadh ach ann an ìre, tha a h-uile neach-poilitigs na strìopach, chan eil an eadar-dhealachadh ach ann an inbhe pimp!
  Tha saighdear gu ìre na neach-cur gu bàs, leis gu bheil e cuideachd a" dòrtadh fala, tha neach-poilitigs na neach-brathaidh iomlan, leis gu bheil e a" sileadh air an eanchainn aige!
  Ma gheibh an seanailear cuireadh gu banais, gheibh an saighdear cuireadh gus an Motherland a shàbhaladh gus am bi bainnsean air an cluich ann an dùthaich shaor!
  . CAIBIDEIL #5
  B" e an geàrd ìmpireil an cruinneachadh mòr mu dheireadh de shaighdearan. Tha iad sin air an taghadh samurai aig taigh-còmhnaidh an mikado. 'S ann dhoibh-san a thog gaisgich threubhan na cloinne.
  Bha iad airson crìoch a chuir air bagairt Iapanach uair is uair!
  Bhrùth an gille siorruidh, Robur, am putan gàirdeachais le meuran rùisgte casan a chloinne, agus bhuail e feachd mharbhtach sgrios agus losgadh ghaisgich dùthaich na grèine.
  Rug Robuir fhiaclan agus sheinn e:
  - Is mise an tè as làidire air an t-saoghal,
  Agus bog anns an taigh beag!
  Thuirt Albina le gàire, a" cuir casg air a fangan leanabhach agus a" seinn:
  - Aon dha trì! Dèan sgrios air na nàimhdean gu lèir!
  Agus bruthaidh an nighean putanan an t-seòlaidh le a casan rùisgte, chiseled. Tha i dìreach na sàr-ghaisgeach.
  Bhris Alvina an samurai le a sàilean rùisgte, gràsmhor, pinc agus còisir:
  - Airson an Fatherland - ar màthair!
  Thuirt Albina le gàire teagmhach:
  - Am bi e sgoinneil? Agus dè tha ar màthair a" ciallachadh?
  Chrom Alvina a fiaclan agus fhreagair i:
  - Airson ùine mhòr a bhith a 'tuigsinn màthair làidir - a bhith a' tuigsinn nigheanan leis an inntinn!
  Agus a-rithist, leig leinn losgadh agus chunnaic sinn an geàrd. Agus rinn i e gu dùrachdach.
  Aig an aon àm, chomharraich Robur a chasan lom, leanabhach, tana aig gunnaichean an nàmhaid agus smaoinich e air brìgh na beatha.
  Tha a mhisean fhèin aig gach neach na bheatha. Agus chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh na aghaidh. Mar eisimpleir, rinn e Robur na lorgaidhean as motha ann an teicneòlas, agus shoirbhich leis. Agus a-nis feumaidh sinn daonnachd a dhèanamh toilichte leis an deachdaireachd againn fhèin. Agus is e seo a phrìomh amas.
  Agus sheinn Robur, a" pronnadh nan Seapanach:
  - An seo thig am misean, agus an uairsin taghaidh an Ruis, an àite Nicholas, mi!
  Agus sin cia mheud Iapanach marbh. Dìreach dòrlach slàn de chuirp. Tha rèisimeidean geàrd an ìmpire, aig an robh an cuthach fios a chuir chun Ruis, a" bàsachadh. Ach, mura h-eil ach leis an Ruis tsarist, chan eil ann ach leth na trioblaid, agus an seo tha sàr-eòlas teicnigeach Robur na aghaidh. Agus tha seo na dhuilgheadas mòr dha-rìribh.
  Thòisich Robur a rìs ri cur an cèill aphorisms sgiathach, a theich gu furasda o theangaidh a leanabachd ;
  Is fheàrr deamhan aithreachail na aingeal a tha air tuiteam!
  Is e an dòigh as fheàrr air ceartas a stèidheachadh a h-uile duine a pheanasachadh!
  Tha an ùine aig gach glasraich, agus tha slabhraidh aig a" chù airson lòn agus leas airson dinnear!
  Bidh an ceann glic ag òrdachadh, ach bidh corragan sùbailte a" glacadh. Tha aon eu-comasach as eugmhais an eile - inntinn gun chorp, mar anam gun fheòil !
  Chan eil e daonnan glic air an rìgh-chathair, ach daonnan leis an rìgh na cheann!
  Na bi eadhon a" spadadh air an àm a dh" fhalbh mura h-eil thu airson crìoch a chuir air cuan cuir a-mach san àm ri teachd!
  Bidh eadhon an fhìor ghnìomh as lugha a" toirt bàrr air na h-aislingean agus na pròiseactan as gigantic!
  Tha an t-amadan mu dheireadh comasach air marbhadh, ach tha an fhìor chiad ghinealach comasach air aiseirigh!
  Thig an cinne-daonna an dara cuid chun na Diadhachd Uile-chumhachdaich, no a" teàrnadh gu squalor nan apis, ach tha e cho eu-comasach fuireach aig aon ìre "s a tha e seasamh air oir bonn aig àm crith-thalmhainn!
  Tha e nas fheàrr a bhith a" slaodadh aon uair le claidheamh na bhith a" bagairt le bric mìle uair!
  Ma tha thu airson a bhith toilichte, pòsaidh gu math; ma tha thu airson gliocas fhaighinn, pòs gu neo-shoirbheachail!
  Pòsadh a tha easbhaidheach nuair a tha làmhan fear na bainnse air a gheurachadh airson rudeigin nach toir toileachas dha bean na bainnse!
  Faodaidh eadhon leanabh marbhadh, ach airson aiseirigh bu chòir dha duine a thighinn gu ìre an demiurge!
  Is e an leòmhann rìgh feòil-itheach nam beathaichean, ach is e an fheadhainn as marbhtach seòlta an t-sionnaich!
  Nuair a thàinig an asal gu bhith na rìgh, smaoinich an sionnach gur e Dia a bh" ann, agus bha aig a" chuid eile ri treabhadh mar asail!
  Tha riaghailtean seasmhach ann an tàileasg, ann am poilitigs tha geama gun riaghailtean agus gun lagh!
  Is e geama airson inntinnean mòra a th" ann an tàileasg a rèir riaghailtean soilleir, chan e geama a th" ann am poilitigs idir, dha na h-eucoraich mòra a rèir bun-bheachdan neo-shoilleir!
  Chan eil cumhachd aig an inntinn as motha mìneachadh don amadan mu dheireadh - carson a tha poilitigs na fhìor chuthach!
  Tha innleachd na cuibhle na fhìor lorg airson buannachd mac an duine, ach is e comas luchd-poilitigs luchd-bhòtaidh a dhràibheadh ann an cearcallan am mallachd as motha!
  Airson duine tuigseach, tha ròp na shàbhalaiche-beatha airson faighinn a-mach às an loch, airson amadan is e sròn a th" ann, agus tha misneachd na thubaist!
  Tha còig corragan air dòrn pòd, ach ge b'e neach a bhuaileas iad chan eil eadhon unnsa cogais aige!
  Is e an rud as duilghe tuiteam gu neach-bhòtaidh glòrmhor bho na beanntan òir a gheall an luchd-poilitigs!
  Mar as àirde a" bheinn òir na gheall an neach-poilitigs, "s ann as coltaiche a bhriseas an neach-bhòtaidh amhach às deidh dha itealaich dheth!
  Aig amannan bidh neach-poilitigs a" toirt taic do neach-bhòtaidh - mar sròn duine crochte!
  Ann an ciùird tha maighstirean air a h-uile ciùird, ach ann am poilitigs, is e sgil aon chànan!
  Chan urrainn eadhon na làmhan as sgileil a h-uile càil a chàradh, ach faodaidh luchd-poilitigs neo-chomasach le teangannan a h-uile càil a bhriseadh!
  Cha tog an duine as làidire le a làmhan eadhon tunna, ach cha lughdaich neach-poilitigs le a theanga staid iomlan gu lag!
  Bidh an cobra a" feadaireachd mus leig e puinnsean a-steach don bhodhaig, agus bidh am fear-poilitigs a" dòrtadh a-mach mar fhras-oidhche, a" puinnseanachadh an anam!
  Bidh an nathair a" leigeil a-mach puinnsean tro na fangan aice, bidh an neach-poilitigs a" cuir a-mach puinnsean tron teanga, a" marbhadh tòrr nas cinntiche!
  Tha an fhìrinn uaireannan searbh, ach tha salann na fìrinn aige a" slànachadh, tha an neach-poilitigs an-còmhnaidh milis, ach tha a mhil ag adhbhrachadh briseadh-dùil an t-siùcair!
  Tha mil à beul fear-poilitigs gun aran, ach chan eil aran saothair gun salann na fìrinn!
  Nuair a choimheadas tu air deachdaire, tha poilitigs farmadach, tha dòrtadh fala nas blasda na bhith a" smeuradh silidh nad bheul!
  Tha an deachdaire cho searbh ris a' chnuimh, ach chan eil salann na fìrinn annsan ach ann an grùthan a chuspairean!
  Tha òraid milis aig neach-poilitigs-deamocratach, tha òraid aig neach-poilitigs an-toiseach, agus an uairsin a cheann far a ghuailnean!
  Gus dreuchd a dhèanamh ann am poilitigs, feumaidh fios a bhith agad air trì riaghailtean: tha sàmhchair buidhe, bu chòir cainnt a bhith mar mhil, a "gealltainn ann an trì bogsaichean, thoir air falbh bhon lobaidh ann an trì dòighean!
  Bidh luchd-poilitigs ag ràdh aon rud agus a" dèanamh rud eile, ach a-mhàin - cha bhith thu sgìth leotha!
  Nuair a thèid brògan a chuir air fear, thèid e briste ann an creideas, agus nuair a bheir boireannach dheth a brògan, bidh i ag iomadachadh a fortan!
  Chan urrainn dha a h-uile duine eadhon àite aingeal a thagradh, ach tha a h-uile boireannach mar-thà na ban-dia comasach!
  Mu dheireadh, chaidh an geàrd a sgrios gu tur, agus chaidh an lùchairt a sgrios gu ìre.
  A-nis feumaidh sinn toirt air a" Mikado ainm a chuir ri gèilleadh gun chumhachan don Ruis agus an uairsin reifreann a chumail mu bhith a" toirt a-steach Iapan ann an ìmpireachd na Ruis.
  Gu dearbh, is e seo an rud as cudromaiche ...
  Chuir na caileagan orra armachd gluasadach agus chaidh iad a-mach às an itealan.
  Cha do chuir duine an aghaidh iad.
  Bha am Mikado an dùil riutha còmhla ris na ministearan. Aig sealladh nigheanan casruisgte, bha na h-uaislean air an nàrachadh agus air an cur an sàs.
  Albina òrdachadh:
  - Air glùinean!
  Leig am Mikado agus na ministearan iad fhèin sìos gu umhail. Ghabh iad air chrith leis an eagal.
  Thuirt Alvina:
  "A-nis pòg ar lorgan-coise!"
  Agus airson a bhith nas cinntiche le blaster pòcaid, gheàrr i dheth dà gheàrd-bodhaig an ìmpire. Agus an uairsin tum i a casan rùisgte san fhuil a dhòirt o na mairbh. Às deidh dhi, thionndaidh Albina gu bhith na leaghan scarlet.
  Às deidh sin, dh'fhàg na caileagan dearg, gràsmhor, comharran beaga de na casan aca.
  Phòg an t-ìmpire agus na ministearan iad gu h-umhail. Agus b" e seo an irioslachd as làidire a bha aig Iapan.
  An uairsin, gu dearbh, feumaidh tu ainm a chuir ri gèilleadh gun chumhachan de thìr na grèine ag èirigh.
  B" fheudar do Albin agus Alvin ainm a chuir ri Caibineat nam Ministearan gu lèir.
  Agus an uairsin chaidh am mikado sìos a-rithist agus phòg e buinn rùisgte, fuilteach nan caileagan sìorraidh.
  Mar sin ghabh dreuchd Iapan agus buaidh iomlan.
  Ach airson a-nis, feumaidh tu feitheamh gus an tig saighdearan Ruiseanach. Co-dhiù, chaidh ainmeachadh air an rèidio gum biodh Iapan a" glacadh.
  Bha Robur ro-thoilichte, agus dh' eirich am balach siorruidh :
  - Rinn mi a" chùis air ìmpireachd iomlan!
  Agus spreadh e a" gàireachdainn... Bha e cunnartach an carbad-sabaid fhàgail, ach bha e dòrainneach suidhe leis fhèin.
  Agus cho-dhùin am balach sìorraidh, a fhuair neo-bhàsmhorachd mar thiodhlac, leantainn air adhart leis a 'chruinneachadh de bhriathran sgiathach;
  Gus gàirdeachas a dhèanamh ann am buaidh agus gun a bhith a" caoidh searbhas a" chùis, feumaidh tu fallas an dìcheall agus sradag tàlant!
  Bidh saighdear a" faireachdainn na chridhe cuin a thèid e air an ionnsaigh, agus neach-poilitigs a tha air a bhith san òr o chionn fhada a" cur a mharbhadh!
  Bithear a" tadhal air an t-saighdear uaireannan le teagamhan mu chomas na h-àithne, ach chan eil an neach-poilitigs, gun teagamh sam bith, comasach, sin ann an comas laighe!
  'S e saighdear mac an iolaire a bhios a' peiceadh air nàmhaid 's a' sileadh nan speur, 'S e neach-poileataigs mac an t-sionnaich a shèideas air a cheann is mucan air an cliathaich!
  Ann am blàr, rinn an gaisgeach a" chùis air mus do thòisich an t-sabaid, chaill am maorach gun a dhol a-steach don bhlàr, rinn an neach-poilitigs mealladh eadhon mus deach na duaisean a roinn!
  Ann am blàr, tha feachdan an-còmhnaidh neo-ionann, tha cuideigin nas làidire, cuideigin nas laige, agus tha a h-uile duine a cheart cho math air poilitigs a chluich!
  Ann am blàr, bidh saighdear a" sgrìobadh bho ghunna-inneal, agus neach-poilitigs air a" chùl a" druma a theanga gun fheum!
  Chan fheum saighdear a bhith air a bhrosnachadh gu cleas - tha e an-còmhnaidh deiseil, agus cuiridh neach-poilitigs às dhut aig àm sam bith!
  Tha naoi beatha aig saighdear mar chat, agus tha millean masgaichean aig neach-poilitigs mar ifrinn!
  Tha saighdear, eadhon ged a tha e tinn gu corporra, fallain gu inntinn, agus tha neach-poilitigs an-còmhnaidh trom le miann dòrainneach an neach-bhòtaidh a sgrios!
  Chan urrainn dha innealan-fuadain a bhith tinn, cha bhith fìor shaighdearan a" leigeil seachad, agus chan urrainn dha luchd-poilitigs le nàdar cuideachadh ach a dhol suas!
  Tha gaisgeach trì tursan na ghaisgeach, tha neach-poilitigs millean uair na mhuc!
  Tha saighdear air thoiseach 's air thoiseach 'na dhuine, agus 's an dara h-àite 'n a ghaisgeach, 's e fear-poileataigs 'n a mhuc anns a' cheud cheum, agus 'na shionnach anns an dara h-aon !
  Faodaidh boireannach casruisgte a dhol seachad air fear sam bith, tha e furasta dha casan gun bhrògan, tha e duilich a bhith beò gun eanchainn!
  Chan eil nàire air boireannach a sàil rùisgte a lasadh, bidh e fada nas miosa ma chuireas fear crùidhean ort agus a reubadh dheth trì craiceann!
  Faodaidh neach-poilitigs gluasad mar tanca, ach tha an armachd aige mar jelly buinneach beòil!
  Gheibh saighdear mialan air a" chaismeachd, ach tha neach-poileataigs a tha air a chùlaibh mar-thà na bhreabadair innte le gairm, agus fiù "s mucan fad na h-ùine!
  Is e neach-poilitigs a" chaora sin às nach fhaigh thu clòimh airson bòtannan faireachdainn, ach bheir thu fhèin brot càl le brògan bast!
  Bheir muc feòil is bacon do dhaoine, agus cha bhith neach-poilitigs muc ach a" crochadh nòtan air a chluasan agus a" cur càise ann am mousetrap!
  Tha òraid an neach-poilitigs na bhrochan làidir agus na hodgepodge de gheallaidhean, agus dha beagan càise bho mousetrap, chan eil biadh mar sin ag adhbhrachadh ach briseadh-dùil!
  Tha gaol aig an t-saighdear air boireannaich agus air an Motherland, tha an neach-poilitigs fhèin coltach ri boireannach capricious agus dèidheil air cumhachd thairis air an Motherland!
  Tha saighdear ag iarraidh gnìomh a choileanadh agus a bhith na ghaisgeach, bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh a" faighinn cothrom a bhith a" dèanamh ciall agus a" faighinn duais!
  Mura h-eil saighdear a 'cunntadh nan rionnagan, an uairsin nas luaithe no nas fhaide bidh e gan cosnadh air strapan gualainn, ach cha robh neach-poilitigs, a' beachdachadh air fhèin mar rionnag, eadhon airidh air crois air an uaigh aige!
  Chan eil saighdear an-còmhnaidh a 'lorg àite fon ghrèin, ach tha anam soilleir, bidh neach-poilitigs uaireannan a' gabhail àite luminary, ach tha an diabhal fhèin na spiorad!
  Tha an saighdear a 'coimhead airson glòir agus ag iarraidh a bhith beò, tha an neach-poilitigs mar-thà air nàire a lorg agus ag iarraidh a bhith beò ann an dòigh mhòr!
  Bidh saighdear a" cur fàilte air agus a" fuireach le urram, bidh neach-poilitigs a" sleamhnachadh muc, agus tha e fhèin fhathast na torc mangy!
  Chan eil seirbheis saighdear a 'leigeil le bhith a' fàs bolg, ach an dèidh dha bolg a chall, bidh gaisgeach a 'faighinn neo-bhàsmhorachd ann an cridheachan dhaoine, agus tha neach-poilitigs, an dèidh dha a bhith ag obair suas a' bhroinn, a 'fuireach a-mhàin anns an òr!
  Cha bhith an saighdear a" caitheamh a" bhroinn agus chan eil bolg aige airson a bhith air a ghràdhachadh le caileagan, tha am fear-poilitigs a" crathadh leis a" bhroinn agus ag obair suas sùbh-craoibhe, agus airson seo tha gràin againn air an luchd-bhòtaidh!
  Tha caileag chas-ruisgte nas toilichte na cailleach a tha air a crùidheadh le charlatans, a 'gealltainn òigridh shìorraidh agus beairteas, ach an àite craiceann òg, tha iad air trì craiceann a leagail!
  Chan eil an saighdear buileach na sheanalair fhathast, chan eil e na b" ìsle dha ann an innleachdas agus misneachd, chan e Satan a th" anns an neach-poilitigs buileach, ach airson ciall a dhèanamh, tha rudeigin aige fhathast ri ionnsachadh bhon diabhal!
  Tha an t-sàil rùisgte boireann cruinn agus seductive, na rìghrean rùisgte leis am bi luchd-poilitigs a" nochdadh romhainn nuair a tha iad air an reubadh far an masg, cruinn ann an cainnt, ach tàmailteach!
  Chan eil am pìleat air a bhreith le sgiathan, bidh e a 'faighinn sgiathan anns an t-strì, chan eil an neach-poilitigs air a bhreith le sròn, ach bidh e a' fàgail luchd-bhòtaidh le sròn gun duilgheadas!
  Tha sgil saighdear air a bhreith ann an cràdh, tha beusachd phoilitigeach a" cruthachadh cràdh am measg luchd-bhòtaidh!
  Chan eil saighdear na mhaighstir fhathast, ach bidh e ag ionnsachadh bho bhlàr gu blàr, chan eil neach-poilitigs na aingeal tuilleadh, agus tha e a" fàs leisg bho iomairt taghaidh gu iomairt eile!
  Chan urrainn esan a tha air a bhreith airson snàgadh itealaich, ach is urrainn dha tràill bho bhreith a dhol suas chun rìgh-chathair ma tha gliocas fiodha, inntinn comhachag, agus sealladh iolaire!
  Bidh an neach as treasa a" buannachadh ann an cogadh, agus an neart as motha ann an seòltachd, agus mar sin gabhaidh am madadh-ruadh thairis an leòmhann gu bràth!
  Chan eil an saighdear ga thoirt cho mòr le feachd "s le innleachdas, is e an eanchainn am pàirt as làidire den bhodhaig, ged nach eil fèithean aige, agus is i an teanga as cronail, ged a tha e air cùl nam fiaclan!
  Bidh an saighdear a" teannachadh a chrios gus a dhèanamh nas fhasa a ruith, tha am poilitigs a" toirt air an luchd-bhòtaidh an criosan a theannachadh, agus bidh iad a" sgapadh!
  Tha sgiathan spioradail aig saighdear, agus iolaire 'na anam, tha sgillinn aig neach-poileataigs na spiorad, agus tha anam nas miosa na muc!
  Bidh teanga fir gu deònach a" reamhrachadh sàil lom boireannaich, ach tha fir ghòrach eadhon nas deònaiche leigeil leotha fhèin a bhith air an crùidheadh le luchd-poilitigs le teangaidh!
  Tha teangannan fada aig luchd-poileataigs, ach làmhan glè ghoirid gus an gealladh mu bheul gun tomhas a choileanadh!
  Is e cuileagan a th" anns an fheadhainn aig a bheil an inntinn a" spùtadh air òraidean meala luchd-poilitigs, agus bidh an fheadhainn aig a bheil sannt radain a" reubadh càise a shaoradh ann an mousetrap!
  Is ann ainneamh a tha luchd-poilitigs nan amadan, air an làimh eile, mar as trice is e amadan an fheadhainn a bhios a" tilgeil an guthan mar neach-poilitigs mellifluous, ann an cunnart a bhith air am bualadh air na cluasan airson seo, agus a bhith air am fàgail gun bhriogais!
  - 'S e pòcaid fhèin a th' ann am fear-poileataigs, agus 's e duine pòcaid a th' ann, agus chan eil bonn na phòcaid, ach chan fhaigh e a-mach às ach fige dhan luchd-bhòtaidh!
  Bidh an neach-ionnsaigh a" stampadh air an talamh le a bòtannan, agus tha am boireannach a" stampadh an duine le a casan rùisgte, tha an talamh ag osnaich ann am pian, tha an duine a" gabhail fois le toileachas!
  Chan eil an saighdear ag iarraidh marbhadh, ach bidh e a" dèanamh a dhleasdanas gu dìcheallach, bidh am fear-poilitigs ag iarraidh fala, agus chan eil eadhon unnsa de chogais aige!
  Chan e hamstair a th' ann an saighdear ri chruinneachadh, 's chan e gopher ri fhalach, 's chan e radan ri gnathaich leis fhèin, ach gu dearbh tha fiaclan leòmhainn aige nuair a bhios e a' sabaid airson adhbhar ceart!
  Is e aonad sabaid a th" ann an saighdear, chan eil ann an neach-poilitigs ach neoni mìleanta!
  Chan e saighdear no gaisgeach a th" ann am fear-poileataigs, ach bidh e a" marbhadh gu h-èifeachdach le teanga fhada agus a" reubadh a" mhullaich far a lùdagan!
  Bidh an deachdaire cuideachd a" gearradh bearraidhean bho stumpaichean a" cleachdadh teanga fhada, sàbh de shòlas!
  Is i a chnàmhan as treasa an teanga, mura h-eil i ceangailte le teanga!
  Ma tha neach-poilitigs ceangailte le teanga, cha chruinnich e cnàmhan ann am polemics!
  Tha neach-poilitigs fhathast na mheasan sin, nach bi a-riamh abaich airson a bhith a" biathadh an luchd-bhòtaidh, ach grodadh bhon mhionaid a thèid a thaisbeanadh airson measadh le bhòtadh!
  Is e toradh a th" ann an neach-poilitigs a bhios, a" dòrtadh sùgh eloquence, a" tionndadh luchd-bhòtaidh gu glasraich!
  Tha botal leth-liotair de bhodka nas marbhtach na dusan Hitler, agus mar sin deochamaid leis nach eil ach alcol a" marbhadh na Ruiseanaich agus sinne uile!
  Bidh balach le sàil rùisgte a" bualadh fiaclan nàmhaid, tha inbheach a tha air a chrògadh le poilitigs fhathast na chù gun fhiaclan a bhios ag èigheach ris a" ghealaich!
  Tha cliù àrd a" tighinn gu saighdear nach eil furasta, ach tha i tapaidh, ach tha neach-poilitigs a-nis agus an uairsin a" ruith a-steach do sgandalan mòra de chliù!
  Tha saighdear na ghaisgeach solais, ge bith dè am beachd a bhios e a" sabaid, tha neach-poilitigs na ghràineileachd don dorchadas, ge bith dè am bratach air a bheil e!
  Chan eil e gu diofar dè am bratach a tha aig an t-saighdear, is e am prìomh rud gu bheil misneachd a" losgadh na chridhe, agus chan eil dath an dath gu diofar ann am poilitigs, bidh e gu borb ann an grùthan an neach-bhòtaidh!
  Tha saighdear fo dhroch bhratach airidh air barrachd spèis na neach-poilitigs fo na slogan ceart, ach ge bith dè am bazaar, a" breith muc!
  Tha co-mhaoineas na phàrras a bhios daoine eadhon a "togail air an talamh le làmhan calloused, ach bidh luchd-poilitigs muc a" tionndadh a "phlanaid gu ifrinn, a" sgrios na tha math le teangannan fada!
  Tha saighdear airson an Motherland an-còmhnaidh na bheinn, bidh neach-poilitigs dìreach a" slaodadh sìos clach-mhuile, tha a mhuc na h-urrad sabaid, gus nach dèan i cus crap!
  Faodaidh boireannach a bhith na deagh shaighdear gu sàmhach, ach tha neach-poilitigs, eadhon na pants, na boireannach meallta, labhairteach!
  Tha teangannan fada aig luchd-poilitigs agus rùintean gun chrìoch, ach airson grèim fhaighinn air an Talamh, tha na làmhan goirid, agus tha an inntinn eadhon nas lugha!
  Na bi brag mu dheidhinn teicneòlas stàilinn, ma tha spiorad coltach ri jelly agad, an uairsin thug na saighdearan borb club le cluba, an dà chuid air neamh agus air an talamh!
  Fear-poileataigs, a" bleith neòinean, às nach e flùr airson arain, ach flùr cruaidh, le nòtaichean air cluasan an luchd-bhòtaidh!
  Is e ridire a th" anns an t-saighdear a bhios a" sabaid an aghaidh dràgon, ach gu dearbh tha an dràgon seo air a chùlaibh agus chan eil seachd cinn ann, ach millean masg, agus àireamh gun àireamh de shnàthan muc!
  Feumaidh saighdear, gus nach bi e na chearc air a spìonadh, a bhith na ghèadh, bidh neach-poilitigs, gus an luchd-bhòtaidh a fhrithealadh air barbecue, toilichte a bhith a" pisseadh, chan ann ann an dòigh chàirdeil!
  Is e dìreach balaich a th" ann an saighdearan, ach bidh iad a" fàs suas bho bhlàr gu blàr, bidh luchd-poilitigs, ge bith dè an aois, bho iomairt taghaidh gu iomairt eile, a" tuiteam ann an gealltainn eadhon nas motha!
  Faodaidh saighdear a bhith gun fheusag, ach na ghaisgeach glòrmhor, agus chan urrainn do neach-poilitigs ann an suidheachadh sam bith ach earball fhàgail!
  Tha am balach a" bruadar mu bhith na ghaisgeach iolaire, ach chan eil e soilleir cò às a tha luchd-poilitigs-mucan a" tighinn cho salach is gu bheil e tàmailteach eadhon bruadar mun deidhinn!
  B" fheàrr le balach-cogaidh a rugadh casruisgte san t-sneachda na leigeadh leis fhèin a bhith air a chrathadh le poilitigs agus a thionndadh gu bhith na bhròg le faireachdainn!
  Chan e cearc a th" ann am boireannach rùisgte, bheir i dheth briogais fir sam bith agus tionndaidhidh i eadhon riaghladair àrdanach gu bhith na rìgh rùisgte!
  Bidh am balach a" fàs na shaighdear, agus cò an neach-poileataigs na òige ma dh" fhàsas muc cho mòr às?
  Tha siùrsach onarach le teachdaichean - airgead mar mhalairt air toileachas, agus tha neach-poilitigs na bhreugaire iomlan, a" bhòtadh agus a" cìsean mar mhalairt air briseadh-dùil mòr!
  Tha neach-poilitigs na strìopach gu math daor, às a bheil thu chan ann a-mhàin ann an cunnart syphilis eanchainn fhaighinn, ach cuideachd muc nad phòcaid!
  Tha neach-poilitigs na sheòrsa de siùrsach is an àite a bhith a" toirt dheth aodach, bidh e a" reubadh trì craiceann bhon luchd-bhòtaidh agus a" toirt galair, tron Tbh!
  Cha tèid thu a-steach don aon abhainn dà uair, ach faodar scoundrel a tha an-còmhnaidh muc a thaghadh a-rithist dusan uair!
  Cha toil le beathaichean is clann biadh gun salann, ach carson a tha inbhich a" tuiteam airson cainnt mhilis luchd-poilitigs a tha air an call le salann na fìrinn!
  Tha salann na fìrinn searbh, ach tha cumhachd slànachaidh aige, tha cainnt neach-poilitigs milis, ach ag adhbhrachadh tinneas an t-siùcair na h-inntinn!
  Chan eil duine ag iarraidh a bhith na pheann, ach tha dreuchd anns an arm a 'tòiseachadh le prìobhaideach, chan eil neach-poilitigs ag iarraidh a bhith a' cluich leis na riaghailtean, agus bidh e a 'stiùireadh a dhreuchd ann am poilitigs gun lagh!
  Tha neach-poilitigs a tha a" dèanamh tàir air daoine gèidh na asal mòr e fhèin, agus chan eil mac an duine aige!
  Chan fhaigh saighdear bàs dà uair, ach brathaidh neach-poilitigs trì tursan, agus meallaidh e millean uair!
  Cha bhith dà bhàs a" tachairt, agus chan urrainn dhut do bhrògan a thoirt dheth le casruisgte, ach thèid aig luchd-poilitigs air marbhadh fad na h-ùine, agus trì craiceann a reubadh dheth!
  Chan eil eagal air an nighinn a bhith a" ruith casruisgte san t-sneachda, tha eagal oirre nach tionndaidh fear na bainnse gu bhith na bhròg le faireachdainn gòrach, air a chrathadh suas gu a chluasan!
  Bidh saighdear ann an cogadh a" fàs nas òige agus nas aibidh aig an aon àm, neach-poilitigs ann an strì falaichte, a" fàs sean agus a" tighinn gu ìre, aig an aon àm a" dol fodha gu ìre beathach fiadhaich!
  Tha saighdear na cho-sgrìobhadh prìobhaideach agus bidh e na phroifeasanta ann an cogadh, chan eil fios aig neach-poilitigs air na cinn-latha, agus proifeasanta ann a bhith a" toirt buaidh!
  Feumaidh saighdear a bhith ailbhinn, ach na tionndaidh gu clach na chridhe, tha clach air a bhith aig neach-poilitigs o chionn fhada an àite cridhe, ach tha cruas rubair aige!
  Tha deagh shaighdear ann an cath coltach ris an Diabhal - gu bheil e riatanach an teine a chuir a-mach, gur e Satan fhèin neach-poilitigs sgileil ann an ciall, agus tha coileanadh geallaidhean na phìob àbhaisteach!
  Faodaidh saighdear bàsachadh air an raon-catha, ach tha e nas fheàrr na bhith air a mharbhadh fo shruth de bhreugan milis à beul luchd-poilitigs aig àm sìthe!
  Ge bith cò a thèid a bhreith mar ghaisgeach gheibh e bàs na ghaisgeach, ge bith cò a thig gu bhith na neach-poilitigs tha e mar-thà na scoundrel marbh agus na chorp coiseachd!
  Is e poilitigs nuair a bhios iad ag ràdh aon rud, a "ciallachadh rud eile, a" dèanamh an treas cuid, a "tionndadh a-mach an ceathramh, ach tha e fhathast a" dol chun taobh agus fhathast na ghràinealachd san òr!
  Chan eil bràithrean ann am poilitigs, ach tha mòran de chàirdean bochda, chan eil prionnsachan sgeulachd sìthiche ann, ach cus de rìghrean rùisgte, chan eil fìrinn ann eadhon airson mionaid, ach bidh gu leòr bhreugan ann airson barrachd air aon. ginealach!
  Thig gaol nuair nach bi thu a" feitheamh, bidh luchd-poilitigs a" cumail nuair nach gairm thu!
  Tha gach aois umhail do ghaol, is urrainn do luchd-poilitigs a h-uile ciall a làimhseachadh!
  Is e uilebheist a th" ann an neach-poilitigs a" seasamh mar dhuine eireachdail, ach chan urrainn dha inneal-losgaidh sòghail sgillinn muc agus fangan madadh-allaidh fhalach!
  Tha saighdear cuideachd na uilebheist ann an dòigh air choireigin, leis gu bheil e a" marbhadh air an raon-catha, ach eu-coltach ri neach-poilitigs, tha e air stèidh cho-ionann, ach bidh an neach-bhòtaidh an-còmhnaidh a" call!
  Tha boireannach ag iarraidh gaol agus toileachas dhi fhèin agus a teaghlach, tha ùidh aig neach-poilitigs gu sònraichte ann a bhith a" milleadh dhaoine eile, agus tha i trom le gaol airgid!
  Tha boireannach coltach ri ròs: fàileadh tarraingeach, coltas soilleir, droigheann biorach, agus cò ris a tha neach-poilitigs coltach, a" bualadh le stench, coltas truagh, agus cactus causticity?
  Tha boireannach na sgeadachadh de bhòidhchead agus purrachd, ged nach eil e an-còmhnaidh air leth freagarrach, ach bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh na inbhe meanness agus gràin!
  Chan eil balach casruisgte a" giùlan mì-ghiùlan agus a" dol na phòcaid cho tric "s a bhios neach-poilitigs a" dèanamh rudan cas agus a" cur muc innte!
  Is toigh leis a 'phàiste a bhith a' cluich le buill-airm, ach tha e na sheun, is toil leis an neach-poilitigs a bhith gan creachadh, ach an àite eagal, bidh e a 'brosnachadh tàmailt agus gàire!
  Thàinig an duine, mar a tha luchd-saidheans ag ràdh, bho mhuncaidh, neach-poilitigs, ged a tha dàimh aig prìomhaiche àbhaisteach, gu sònraichte daoine soirbheachail, le jackal!
  Tha nàdar cruthachail Diadhaidh aig neach, ach tha luchd-poilitigs a" ceusadh gur e dìreach deamhan a th" annta le nàdar agus a" cruthachadh caos!
  Is e an neach-poilitigs an Diabhal san fheòil, a-mhàin chan e tighearna ifrinn, ach neach-cruthachaidh an fho-thalamh air an Talamh, anns am bi na diabhal a "dol a-mach à smachd agus a" cruthachadh caos!
  Tha saighdear na bhritheamh air Dia agus air ùine, tha neach-poilitigs na bastard gun deuchainn, agus chan eil fios aig a neo-lagh air clàr-ama!
  Chan eil an saighdear a" sireadh sìth, "s chan eil an stoirm ri fhaicinn nas motha, adhlaicidh am fear-poileataigs na rinn e, tha farmad mòr air a" phasgain!
  Tha saighdear uaireannan na ghaisgeach gu neo-eisimeileach, agus chan eil e airson a mharbhadh, ach a 'coileanadh dleastanas naomh don Motherland, fhad' sa tha neach-poilitigs na neach-brathaidh saor-thoileach a tha dèidheil air muc, gun a bhith a 'coileanadh a dhleastanasan don luchd-bhòtaidh!
  Bidh saighdear a" fuasgladh thòimhseachain ann am batail, bidh neach-poilitigs a" togail cothlamadh seòlta, chan urrainn dha a" chùis fhuasgladh gu sìtheil!
  Tha neach-poileataigs cho coitcheann is gu bheil e a" caitheamh strapan gualainn amadan, an àite a bhith a" glaodhaich, ged a tha e fhèin, ge-tà, na shionnach!
  Faodaidh saighdear cairtean a chluich, ach bidh neach-poileataigs a" caitheamh eapulettes de shia eadhon gun a bhith a" cluich!
  'S e trodaiche math a th' ann an saighdear, nuair a gheibh e leis a cheann, 's e muc a th' ann am poileataigs, gheibh e gealbhan bho iolaire!
  Tha fios aig saighdear dè a th 'ann an eagal, ach tha e a' faighinn thairis air fhèin, tha fios aig neach-poilitigs dè a th 'ann an urram, ach tionndaidhidh e e dha fhèin!
  Mura h-eil eagal air boireannach a casan rùisgte a lasadh, nach leig i fhèin a bhith air a cur air bòtannan, an uairsin rugadh i ann an lèine!
  Rugadh gaisgeach nach leigeadh leis fhèin a bhith air a rùsgadh de na trì craiceann aige ann an lèine!
  A bhoireannach, na biodh nàire ort coiseachd casruisgte, na biodh eagal ort a bhith fo shàilean bròg le faireachdainn!
  Mura h-eil thu airson oir an lann a shlugadh, faigh inntinn gheur agus seasmhachd stàilinn!
  Is urrainn claidheamh amadain an corp a tholladh, ach is e dìreach facal geur an t-saoi a bhuaileas an cridhe!
  Is e diabhal a th" ann an saighdear aig a bheil cridhe glan, tha neach-poilitigs ag ràdh gur e Dia a th" ann, ach a tha làn de smuaintean salach!
  Na biodh nàire air boireannach a nochdas an tòir air prionnsa fireann, nàire rìgh rùisgte a phòsadh!
  Rugadh boireannach le cuideachadh bho a casan rùisgte trì craiceann bho fhear ann an lèine!
  Bidh boireannach a rugadh ann an lèine le feòil rùisgte a 'cur air fear, eadhon ged nach e làn bhot a th' ann!
  Tha e nas cudromaiche do bhoireannach a bhith air a bhreith ann an lèine na bhith a" faighinn èideadh sòghail bho rìgh rùisgte!
  Tha e nas fheàrr do bhoireannach a dhol rùisgte na leigeil leatha fhèin a bhith air a reubadh dheth trì craiceann le bòtannan làn-fheallta, nas fheàrr casruisgte na crùisgean le bròg maol!
  Ma bhriseas boireannach casruisgte, a" crathadh a broilleach, moladh, gun a bhith a" dèanamh tàir agus fìdeag, an uairsin rugadh i ann an lèine agus cha leig i leatha crùidheadh!
  Bidh laigsean boireannaich a "tionndadh gu bhith na fheachd tarraingeach, agus ma tha fear a" nochdadh laigse, thèid a phutadh a-steach do bhoglach de neo-chomas!
  Bu chòir gum biodh e comasach dha boireannach mathanas fhaighinn ma tha i airson a bhith soirbheachail, ma tha fear airson rudeigin a choileanadh, cha bu chòir dha a leigeil seachad!
  Tha àite iolaire air a thoirt don fhear aig a bheil fios mar a dhòirt i a-mach mar fhitheach-oidhche agus nach cunnt na fithich!
  Tha esan a dh'àireamh mòran feannagan gu tur gun sgiathan agus gun gob!
  Ge bith cò a reiceas an Motherland airson òr chan fhiach sgillinn agus bidh e còmhdaichte le meirge brathaidh fon mheatailt uasal!
  A" goid a shliochd, thèid thu briste ann an creideas don bheàrn, oir bàthaidh a h-uile dad ann an uisge-uisge gun bhonn eucoirean na h-ama a dh" fhalbh!
  Feumaidh gaisgeach a bhith glic mar chomhachag, treun mar iolaire, gun a bhith a 'cunntadh feannagan ann am blàr, gus nach bi cearc air a spìonadh!
  Chan eil e gu diofar nuair a tha beagan bhliadhnaichean ann, mòr-thubaist iomlan nuair nach eil brains agus innleachdas gu leòr aig aois sam bith!
  Tha am balach ag iarraidh a bhith na shaighdear agus a dhol gu cogadh gus a bhith na ghaisgeach, tha neach-poilitigs ag iarraidh a bhith na chomanndair, suidhe a-mach air a chùlaibh, agus a bhith a 'dèanamh ciall!
  Bidh an saighdear ag iarraidh brochan le feòil, ach gheibh e brochan beithe bho chomandairean agus cuiridh e muc grod bho luchd-poilitigs!
  Ann am blàr, feumaidh tu chan e a-mhàin bayonet biorach agus inneal stàilinn, ach cuideachd inntinn gheur agus nerves stàilinn, le làmhan òrail innleadair!
  Chan fheum na daoine monarc air an rìgh-chathair, ach tsar nan ceann, chan e òraid airgid luchd-poilitigs, ach rubles airgid anns an sporan aca!
  Bidh inntinn agus misneachd, mar an duine agus a 'bhean, a' toirt buaidh air a 'bhuaidh a-mhàin ann an càraidean, agus cha bhi ban-dia soirbheachas sam bith - fortan, san treas àite!
  Tha an oigridh uaine ach milis, tha sean aois searbh, agus leomhain, agus tha boirionnach mar chuileag gu milseachd, tha tinneas mar chuileag gu sean aois!
  Tha e nas fheàrr a bhith nad neach-bhòtaidh òg na seann neach-poilitigs;
  Ann an òige, faodar argamaid a dhèanamh air gnìomhachas sam bith, ach ann an seann aois agus idleness stad!
  Tha barrachd aoibhneis anns an oigridh o shaothair, na o shiorr- achd ann an sean aois, uime sin òlamaid do'n fhìrinn nach criochnaich an oigridh gun saothair sam bith !
  Tha caileag math na h-òige, tha spàin airson na dinneir, agus tha neach-poilitigs anns an uaigh!
  Tha balaich le sàilean lom nas toilichte na inbhich, às an do tharraing luchd-poilitigs sìos trì craiceann agus a chuir iad suas gu na cluasan aca!
  Fhad 'sa bha Robur a' dèanamh seo, ràinig na caileagan leis an sgrìobhainn oifigeil mu ghèilleadh Iapan. Mar so chrìochnaich an cogadh glòrmhor. Ach air thoiseach air Rommel tha mòran chùisean agus dhuilgheadasan ann fhathast. Co-dhiù, rinn an triùir aca a" chùis air cumhachd nach robh idir lag.
  Dh" fhaighnich Albina do Robur le gàire:
  - Agus cò tha sinn a' dol a sgrios a nis ?
  Chrath am Balach Eternal a ghuailnean agus mhol e:
  - Is dòcha gun toir sinn suas an Ruis airson cothromachadh?
  Chuir Alvina an aghaidh gu loidsigeach:
  - An uairsin cha robh feum air Iapan a sgrios dhuinn! Agus ma tha sinn air cothromachadh cumhachd atharrachadh, feumaidh sinn cumail oirnn!
  Stamp Robur a chas rùisgte, leanabhail agus thuirt e:
  - Ach tha thu faicinn, gu bheil e comasach gu leòir an saoghal uile a cheannsachadh ! Tha sinn dìreach air neart a nochdadh!
  Dh" aontaich Albina le seo:
  - Tha, sheall iad! Ach a bharrachd air neart, bu chòir gliocas a bhith air a shealltainn cuideachd!
  Smaoinich am Balach sìorraidh. Chan eil e math na ceudan mhìltean de dhaoine a mharbhadh. Ach feumaidh tu fhathast cumhachd a ghlacadh thairis air an t-saoghal. Ach ciamar a nì thu seo gun a bhith a 'marbhadh milleanan de shaighdearan agus oifigearan? A bharrachd air an sin, aig an aon àm, bha e riatanach aimhreitean nan daoine ceannairceach a chumail fodha, ma thachras seo. An seo gheibh thu fuil mar nach eil dad eile ann an eachdraidh mac an duine.
  Ach thàinig smuain tro inntinn Robur:
  - Feumar inneal telepathic a chruthachadh a bheireadh òrdughan inntinn dha mac an duine. Rudeigin mar hypnosis le cuideachadh bho tonnan rèidio, agus an uairsin bidh smachd againn air a" chruinne-cè gu lèir.
  Dh" aontaich Albina le seo:
  - Feumaidh sinn tonnan graviomagnetic sònraichte de hypnosis. Agus an uairsin gheibh sinn thairis air cnap-starra sam bith sa bhad agus smachdaichidh sinn an saoghal gu lèir! Agus dannsaidh na h‑uile chinnich fodhainn, agus nì iad àitheantan sam bith!
  Thuirt Alvina, a" giùlan a fiaclan:
  - Agus bidh e uabhasach fionnar!
  Agus chuir an nighean crìochnachaidh stampa air a cas rùisgte, chiselled.
  Chrath am balach Robur aonta.
  - Leasaichidh sinn inneal coltach ris agus bidh sinn gu furasta fo smachd a h-uile duine gun eisgeachd. Agus an uairsin bidh cumhachd iomlan thairis air an t-saoghal!
  Rinn Albina gàire agus sheinn i:
  - Bidh daoine a" bàsachadh airson meatailt, airson meatailt,
  Bidh Robur a" riaghladh an taisbeanaidh! Riaghladh an sgòr!
  Dh" aontaich Alvina le seo, a" suirghe air a companach:
  - Bidh ar cumhachd, mar chumhachd na Trianaid Naoimh, gu bràth! Agus chan e a-mhàin maireannach, ach daonnach!
  Dh" aontaich Albina le seo:
  - Nuair a tha an làmh daingeann agus na h-amasan daonna, airson duine bidh thu nad Uile-chumhachdach!
  Chrath Robur, agus bhrùth e am putan leis an t-sàil rùisgte, chruinn, leanabhach aige, a" togail an uidheim aige agus a" seinn:
  An neach air am bheil an cridhe 's an anam bochd,
  Thèid a phronnadh sa bhad le caoimhneas!
  Ghlaodh na caileagan anns an t-sèist aig mullach an guthan:
  Tha àireamhachadh fuar a" toirt seirbheis dhuinn mar mhiann -
  Nàmhaid airson a" chùis a dhèanamh, uill, ach chan eil na dòighean a" cunntadh!
  
  EACHDRAIDH SUPERAS ELF BIFA
  Chaidh Elf Bif, a" siubhal timcheall diofar shaoghal, a-steach don Dàrna Cogadh. Agus, gu dearbh, chuir e roimhe na Gearmailtich a chuideachadh, agus mar sin bha e cuideachd bàn agus eireachdail. A bharrachd air an sin, bha Bif cuideachd air a tharraing leis gu robh na Nadsaidhean airson an superman agus an aghaidh Crìosdaidheachd. Mar sin chaidh e dhan Luftwaffe agus thàinig e gu bhith na phìleat. Agus leis gu bheil na sìobhragan tòrr nas luaithe, nas làidire agus iomadh uair nas fheàrr mar fhreagairt do dhaoine, agus eadhon le draoidheachd dìon, thòisich Biff a "faighinn sgòr gu math luath.
  Dh'fhàs an trodaiche aige, mar thoradh air draoidheachd, do-sheachanta. Agus bhuail gach projectile bhon ghunna adhair an targaid gu ceart.
  Uill, bha e coltach nach toireadh eadhon a leithid de shàr-bhuaidh leis fhèin mòran buaidh air cùrsa a" chogaidh.
  Ach b" urrainn dha Biff, às deidh dha dà cheud plèana a losgadh sìos sa Mhuir Mheadhan-thìreach, losgadh air Montgomery e fhèin. Agus tha seo mar-thà trom. Chaochail an seanailear Sasannach a bu chomasach. Fhuair Bif a" Chrois Iarainn le duilleagan daraich, claidheamhan is daoimeanan airson Crois an Ridire. Ach bha e a" cruinneachadh chunntasan cho luath is gun robh trì cheud itealan aige ann am mìos. Agus air 20 Lùnastal, 1942, chuir Rommel ionnsaigh air bhog taobh Alexandria.
  Às aonais Montgomery, chaidh a h-uile càil ceàrr leis na Breatannaich. Agus thuit iad ann an ribe Rommel, agus chaidh am marbhadh. Loisg Bif aig an àm seo còrr air dà cheud itealan ann an seachdain agus bhuail e cuideachd targaidean talmhainn.
  Cha robh tìde aig Hitler òrdugh a sgrìobhadh mun duais. Fhuair Biff a-rithist airson trì cheud itealan sìos: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich, claidheamhan agus daoimeanan. Airson còig ceud plèana, choisinn e Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Ghlac saighdearan Rommel an Èiphit agus bhris iad a-steach gu Iorac sa bhad, far an do thòisich ar-a-mach an-aghaidh Bhreatainn. Ghlac na Gearmailtich Kuwait cuideachd. Thug an t-Arm Dearg ionnsaigh air saighdearan Rommel ann an Iorac, ach bhrosnaich seo an Tuirc a-steach don chogadh an aghaidh an USSR. A rinn an suidheachadh gu math duilich. Agus b" fheudar do Stalin an ionnsaigh aig Stalingrad a thrèigsinn. B" urrainn dha na Gearmailtich am baile gu lèir a thoirt fo smachd tràth san Dùbhlachd. Agus fhuair Paulus eadhon duais air a shon.
  Bha an t-Arm Dearg a" sabaid leis na Turcaich agus chaidh a ghluasad sìos ann an Transcaucasia.
  A bharrachd air an Bif iongantach, bha Marseille cuideachd air leth math, a 'faighinn sgòran gu luath, a' gabhail a-steach pìleatan Sòbhieteach. Fhuair Marseille cuideachd Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan airson ceithir cheud itealan sìos.
  Agus choisinn Bif airson seachd ceud gu leth itealan sìos Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan. Agus airson mìle - Rionnag Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  B 'urrainn dha na Gearmailtich an aghaidh a chumail sa mheadhan, agus eadhon a' chùis a dhèanamh air oidhirp gus Leningrad a bhacadh.
  Beagan nas fhaide air adhart, dh'fheuch saighdearan Sòbhieteach ri gluasad air adhart faisg air Stalingrad sa Ghearran, ach bha na Gearmailtich deiseil agus chuir iad às do gach ionnsaigh. Agus chuir Biff agus Marseille eagal air itealan Sòbhieteach agus thàinig iad gu bhith nan aces uirsgeulach.
  Ach air 30 Cèitean, nuair a thiormaich na rathaidean, agus na Gearmailtich comasach air tancaichean ùra Panther agus Tìgear a tharraing suas, a bharrachd air an gunna fèin-ghluasaid Ferdinand, thòisich oilbheum ùr de na Nadsaidhean air feadh an Volga.
  Le bhith ag ainmeachadh cogadh iomlan san Treas Reich barrachd air dùblachadh cinneasachadh armachd. A bharrachd air an sin, chuir cabhlach bàta-aigeil na Gearmailt dragh mòr air na Stàitean Aonaichte agus Breatainn, agus mar thoradh air an sin lùghdaich dian a" bhomaidh gu mòr.
  Bha, agus bha call feachdan talmhainn an Wehrmacht nas ìsle, agus thionndaidh na factaraidhean gu robh barrachd luchd-obrach le teisteanas aca. Agus leig seo leis na Gearmailtich cuideachd buill-airm a chur ris an t-sgaoilidh, agus gu sònraichte itealain. Agus chan eil Focke-Wulf, nuair a thèid a chleachdadh gu ceart, dona idir.
  Agus tha an "Tìgear" na iongnadh agus na iongnadh don Arm Dearg. Bha na Gearmailtich comasach air briseadh tro loidhne dìon nan Sòbhieteach nuair a bha iad a' gluasad.
  B 'e an rud a bu mhiosa a bh' ann gun robh am misneachd gu math ìosal anns an Arm Dearg, aig nach robh fios air buadhan. Agus ghèill mòran shaighdearan no thrèig iad. Bha an àireamh den fheadhainn a ghèill mòr, mar a bha na h-uireasbhuidh.
  Cha robh spiorad sabaid an Wehrmacht roimhe seo air a bhriseadh gu mòr àrd. Agus anns na speuran, bha smachd aig na Gearmailtich gu tur. Bha na Stàitean Aonaichte fulangach, agus dh'fhuiling Breatainn call mòr.
  A bharrachd air an sin, chaidh mòran a bharrachd itealain a dhèanamh na bha iad roimhe.
  Bha Biff a" cruinneachadh chunntasan cho luath is gun deach duaisean ùra a chruthachadh dha. Airson dà mhìle itealan, chaidh an elf òg a bhuileachadh air Rionnag Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. Agus airson trì mìle itealan - Star of the Knight's Cross of the Iron Cross le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan.
  Ron Iuchar 1943, ràinig na Gearmailtich a 'Mhuir Caspian agus thug iad ocsaidean dha na saighdearan Sòbhieteach anns a' Chugais. Agus an sin lean iad air an aghaidh air an oirthir, air feadh a" chòmhnaird.
  Aig deireadh an Lùnastail, bha iad mu thràth ann an Dagestan agus a 'tighinn faisg air crìoch Azerbaijan.
  Às deidh sin, thàinig blàr làidir airson Tbilisi air adhart. Agus bha na feachdan gu math neo-ionann.
  Bha an USSR gu soilleir a 'call blàr airson an Caucasus. San t-Sultain, dh'fheuch Stalin ri gluasad air adhart san ionad. Agus chaidh na saighdearan aige an sàs an sin a-rithist. Ghabh am Panther-2 pàirt anns na blàran.
  Thionndaidh an càr seo gu bhith caran trom le leth-cheud "s a trì tonna, ach air a dhìon nas fheàrr gu sònraichte air a" mhullach: 100 millimeters agus 60 taobh, agus rinn an einnsean cumhachd 900 airgead dìoladh airson mòran. A bharrachd air an sin, canan 88 mm agus baraille fada de 71 EL.
  Chan eil e furasta cur an aghaidh a leithid de tanca. Gu sònraichte ma tha nigheanan eu-dòchasach a" sabaid.
  Loisg Gerda air a" chàr Sòbhieteach le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Is sinne an fheadhainn as fheàrr!
  Bhuail Charlotte trì-fichead sa ceithir le a sàil rùisgte agus rinn i squeak:
  - Tha an Treas Reich còmhla rinn!
  Bhuail Cairistìona air na saighdearan Sòbhieteach agus rinn i gàire:
  - Thuirt mi nach bi thu a" draibheadh!
  Bhreab Magda a casan le a òrdagan rùisgte agus thuirt i:
  - Is sinne an clas as àirde!
  Gu dearbh, chaidh an ionnsaigh anns an ionad a chuir air ais le call mòr don Arm Dearg.
  Agus as t-fhoghar agus sa gheamhradh, chuir na Nadsaidhean crìoch air glacadh an Caucasus ... Às deidh sin dh'fhàs suidheachadh an USSR gu math duilich.
  Agus loisg Beef sàr-phìleat sìos ceithir mìle itealan. Airson an d'fhuair e an Grand Star of the Knight's Cross of the Iron Cross le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Thug Marseille cuideachd an àireamh de phlèanaichean sìos gu mìle. Agus fhuair e cuideachd duais: Rionnag Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Agus ron earrach, bha Bif air còig mìle itealan a losgadh sìos, fhuair e Grand Star of the Knight's Cross of the Iron Cross le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Anns a' Chèitean 1944, chuir na Nadsaidhean ionnsaigh ùr air bhog an-aghaidh suidheachadh na Ruis. Chaidh na buillean a lìbhrigeadh an dà chuid gu tuath, a 'dol seachad air Leningrad, agus air feadh an Volga, a' dol seachad air Moscow bhon taobh a deas. Agus is e ionnsaigh mhòr a tha seo. Clip ann am pincers dùbailte.
  Chaill an t-Arm Dearg mòran den spiorad sabaid aige, ach bha e fhathast làidir.
  Bha na tancaichean ùra T-34-85 agus IS-2 nas adhartaiche agus nas cumhachdaiche na an fheadhainn roimhe. Nochd LA-7 nas cumhachdaiche cuideachd. Fìor, chaidh a thoirt a-mach ann am meudan beaga. Ach cha deach an Yak-3 a-steach gu cinneasachadh. Agus ro dheireadh a" Chèitein, tha mìle den jet ME-262 as ùire aig na Gearmailtich mu thràth le ceithir gunnaichean 30-millimeter ann an seirbheis. Agus tha e na inneal ùr uamhasach.
  Tha, agus chan eil an TA-152, a ghabh àite an Focke-Wulf, dona.
  Tha na prìomh tancaichean Gearmailteach "Panther" -2 agus "Tiger" -2. Tha einnsean de 1000 each-chumhachd aig an tanca mu dheireadh, agus tha e math a thaobh coileanadh dràibhidh. Mar sin tha uidheamachd aig na Gearmailtich san t-sreath - cumhachd millteach mòr. Ged a tha e fhathast neo-iomlan. Ach thathar ag ullachadh sreath E. Ach cha do nochd "luchag", mar eisimpleir, e fhèin glè mhath.
  Agus mar sin tha am blàr a 'tòiseachadh ... An toiseach, chaidh Saratov a thoirt leis na Gearmailtich, an uairsin Kuibyshev.
  Loisg Bif sìos sia mìle itealan agus fhuair e: Rionnag Mòr de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan.
  An uairsin ghlac na Gearmailtich Ulyanovsk cuideachd. Agus ro dheireadh an t-samhraidh ghabh iad Kazan. Thuit aghaidh an Airm Dheirg.
  Ron t-Sultain, bha Mairtfheòil air seachd mìle itealan a losgadh sìos agus air duais ùr fhaighinn: an Star Grand Cross of the Knight's Cross of the Iron Cross le darach airgid a" fàgail chlaidheamhan is daoimeanan.
  Agus san Dàmhair, bhris na Gearmailtich troimhe bhon taobh tuath agus dhùin iad an fhàinne timcheall air Moscow.
  Às deidh sin, thòisich an obair air an t-Arm Dearg a sgrios agus a phronnadh.
  Anns an Dùbhlachd, loisg Mairtfheòil sìos ochd mìle itealan agus fhuair e Star Grand Cross of the Knight's Cross of the Iron Cross agus claidheamhan duilleag daraich òir agus daoimeanan.
  Agus dìreach air Latha na Nollaige, 25 Dùbhlachd, 1044, chaidh gearastan Moscow, a dh'aindeoin òrdugh gnèitheach Stalin, a chuir an grèim. Agus fhuair Field Marshal Goth, a ghabh am prìomh-bhaile, Crois Mhòr na Croise Iarainn airson seo.
  Ach, fhad 'sa bha Stalin, a theich gu Sverdlovsk, ag iarraidh leantainn air adhart leis a' chogadh. Agus bha dòchas fhathast aig na càirdean.
  Gu ruige seo chan eil na Gearmailtich air bomadh ach Siberia Sòbhieteach. Fhuair iad Yu-488s cumhachdach air an stiùireadh le propeller agus TA-400s a chaidh a sguabadh mar doineann. Agus thug iad bàs agus sgrios gu bailtean Sòbhieteach.
  Lean Elf Beef a 'sabaid anns na speuran agus a' gabhail pàirt ann an ionnsaighean bomadh. Agus bha an inneal aige ag obair a-nis agus a-rithist, a" toirt sìos sruthan clisgeadh de fheachd millteach mòr air an luchd-dùbhlain.
  Anns a" Mhàrt 1945, chaidh an àireamh de phlèanaichean a chaidh an losgadh sìos leis an elf uirsgeulach seo thairis air naoi mìle. Agus fhuair e an duais: Star Grand Cross of the Knight's Cross le claidheamhan duilleag daraich platanam agus daoimeanan. Agus tha e uabhasach snog!
  Ach anns a 'Chèitean, tha na Gearmailtich a' gluasad air adhart air na Urals. Tha na saighdearan aca a" tighinn air adhart gu luath. Tha an t-Arm Dearg gu gaisgeil a" feuchainn ri cumail a-mach. Ach chan urrainn dhi dad a dhèanamh.
  Tha na Nadsaidhean mu thràth air na tancaichean as ùire den t-sreath E a thilgeil a-steach don bhlàr. Agus tha e cha mhòr do-dhèanta cur nan aghaidh.
  Gu h-àraidh an aghaidh an E-100, a tha do-sheachanta airson Sobhietach gunnaichean bho gach ceàrnaidh. Agus tha an canan 128 mm aige marbhtach airson cha mhòr armachd sam bith.
  Agus tha an E-100 a" cur uabhas air saighdearan Sòbhieteach. A bharrachd air an sin, tha fàsachadh endemic, mar a tha gèilleadh. Agus tha an gèilleadh seo mòr.
  Bidh cuid de sgaraidhean eadhon a 'gèilleadh ri fuaimean na h-orcastra. Agus tha cuid, air an làimh eile, a 'sabaid gu deireadh.
  Ach tha na feachdan neo-ionann, agus mar-thà san Ògmhios thuit Sverdlovsk agus Chelyabinsk. Agus an uairsin ghluais na Gearmailtich thairis air Siberia.
  Bha bailtean-mòra Sòbhieteach gan dìon fhèin. Gu sònraichte Novosibirsk, far an robh fiù 's clann a' sabaid.
  Agus bha blàran borb a" dol an sàs ann am Meadhan Àisia. Ach ron t-Sultain 1945, bha a 'mhòr-chuid den USSR air a ghlacadh. Ach san Dàmhair, air sgàth reothadh, chuir na Gearmailtich stad air an adhartas thairis air Siberia. Bha conaltradh ro fhada.
  Loisg Elf Beef sìos deich mìle itealan agus fhuair e airson seo Rionnag Mòr Crois Mhòr an Ridire le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  An uairsin bha cogadh anns na speuran fhathast ... Suas gu Cèitean 1046, fhuair Bif air losgadh sìos mìle itealan eile agus fhuair e: Rionnag Mòr Crois Mhòr Crois an Ridire le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Agus an uairsin thòisich ionnsaigh Gearmailteach ùr anns an Ear Chèin. Chuir na Stàitean Aonaichte agus Breatainn crìoch air a" chogadh leis an Treas Reich agus shabaid iad Iapan. Ach chùm na samurai a-mach gu gaisgeil. Agus nochd iad mòr-mhisneachd agus gaisgeachd.
  Bha an t-Arm Dearg lag ann an àireamhan, ach bha cuid de na factaraidhean a chaidh fhalmhachadh chun an ear fhathast ag obair. Agus lìbhrig iad chun aghaidh, a" toirt a-steach itealain.
  Bha na Gearmailtich mar-thà a 'tighinn air adhart cha mhòr ann an caismeachdan, ach co-dhiù, mus do ràinig iad Vladivostok, thug e grunn mhìosan dhaibh. Agus aig deireadh an t-Samhain, a dh'aindeoin an reothadh, bha am Fritz fhathast a 'ruigsinn Chukotka.
  Mar sin thuit na bailtean-mòra mu dheireadh den USSR.
  Thug Elf Beef an àireamh de phlèanaichean sìos gu dusan mìle agus fhuair e duais ùr: Rionnag Mòr na Croise Mòr de Chrois an Ridire le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan, a bharrachd air inbhe marasgal achaidh itealain. Agus is e seo gu dearbh a choileanadh mòr.
  An uairsin bha an USSR air a ghabhail thairis. Ach bha Stalin fhathast air a ghlacadh. Leis na Stàitean Aonaichte, cha robh Hitler, a ghlac sgìrean mòra, a 'sabaid tuilleadh. Roinn iad na raointean buaidh. Fhuair an Treas Reich an Roinn-Eòrpa, leth Afraga - ceann a tuath, agus seilbh Frangach na Beilge. A bharrachd air an Ear Mheadhanach agus fearann an USSR gu lèir.
  Agus bha gu leòr aige ... ghlèidh Iapan an cuid seilbh ann an Sìona agus gu ìre, cha robh tìde aig na Stàitean Aonaichte agus Breatainn a ghlacadh air ais bhuaithe.
  Thàinig saoghal bipolar a-mach. Shoirbhich agus leasaich an Treas Reich, chaidh na Gearmailtich eadhon chun na gealaich air ais ann an 1957. Ach an dèidh bàs Hitler ann an 1960, dh'èirich buaireadh ann. Ged a bha e comasach sgaradh a sheachnadh. Ach dh"fhàs an siostam ùr na bu libearalach agus fhuair a h-uile cuspair den Treas Reich saoranachd.
  Agus mar sin chuir sin crìoch air àm neo-ionannachd nàiseanta.
  Bha an Treas Reich agus Iapan air an aon làimh, agus na SA agus Breatainn air an taobh eile, a 'farpais ri chèile mar-thà san fhànais, agus bha ceannsachadh siostam na grèine a' dol air adhart.
  Itealaich gu Mars ann an 1974 - a 'chiad fheadhainn - na Gearmailtich, agus bliadhna an dèidh sin gu Venus. Mar sin chan eil an saoghal ùr na dhòigh fhèin fhathast gun dad. Agus sgèith an elf Bim gu saoghal ùr, a" lorg dànachd agus mothachaidhean ùra.
  
  CHAMBERLAIN INSTEAD OF CHURCHILL
  GNIOMHARA
  An àite cogadh gun fheum agus gun fheum, agus eadhon cogadh marbhtach leis a" Ghearmailt airson Breatainn, rinn Chamberlain sìth ris an Treas Reich. Agus a-nis tha an USSR a 'sabaid an Wehrmacht fear air aon agus tha toradh a' chogaidh eadhon nas do-chreidsinneach, agus tha an t-sabaid tòrr nas duilghe na ann an eachdraidh fhìor.
  . CAIBIDEIL #1
  Fhuair Chamberlain, gun a dhreuchd a leigeil dheth, air sìth a thoirt gu crìch leis an Treas Reich. Bha briathran Hitler gu math meadhanach. Dh"aithnich Breatainn a h-uile ceannsachadh a rinn na Nadsaidhean, ach cha do dh" fhuiling i fhèin call tìreil. Is e an aon rud gun do thill na Breatannaich Namibia dha na Gearmailtich. Gu h-iomlan, bha na Nadsaidhean a 'gealltainn gum biodh ìmpireachd coloinidh Bhreatainn do-sheachanta.
  Fhuair Hitler làmh an-asgaidh san taobh an ear cuideachd. A tha, gu dearbh, ann an làmhan nan Gearmailteach. Ach bha Chamberlain cuideachd airson gum biodh an dà dheachdaire, Stalin agus Hitler, a" sabaid chun a" bhàis.
  Mar sin bha na cearcallan freagairteach seo uile toilichte. Gheall Hitler nach cuireadh e cus eucoir air na h-Iùdhaich. Agus gun tèid òrdugh cothromach a stèidheachadh anns na sgìrean còmhnaidh.
  Bha buaidh mhòr aig an Treas Reich. Ach a h-uile h-aon, bha an cogadh leis an USSR do-sheachanta. Is ann dìreach an turas seo a bha adhbhar sam bith ann airson Hitler a dhol an sàs ann an ionnsaigheachd.
  Bha mòran choloinidhean aige. A bharrachd air an sin, ghlac na Gearmailtich a 'Ghrèig agus Iugoslabhia cuideachd. Fhuair iad na coloinidhean Beilgeach, Frangach agus Duitseach.
  Bha eadhon còmhstri ann le Iapan thairis air Indochina. Mar, tha a h-uile coloinidh Frangach Gearmailteach, agus bu chòir rianachd Gearmailteach a bhith ann.
  Aig an aon àm, air 1 Cèitean, 1941, chunnaic na Gearmailtich Sobhietach KVs agus T-34 aig caismeachd na Ceàrnag Dearg. Agus dh'òrdaich Hitler cruthachadh Gearmailteach trom mar fhreagairt.
  Chaidh an cogadh a chuir dheth gu 22 Ògmhios, 1943.
  Chaidh aig na Gearmailtich air tancaichean ùra a leigeil ma sgaoil ron àm seo - am Panther, an Tìgear, an T-4 ùr-nodha, agus an gunna fèin-ghluasaid Ferdinand. Ach cha robh an àireamh aca fhathast gu leòr. Nochd an trodaiche ME-309 cuideachd, ach cuideachd thòisich e air a dhol a-steach do na saighdearan.
  Tancaichean "Lion" agus "Maus", gu ruige seo a-mhàin ann an sampaill deuchainn. Tha an raidhfil ionnsaigh MP-44, cuideachd dìreach air a chruthachadh agus cha robh ùine aige a dhol a-steach don t-sreath.
  Mar sin chan eil na Gearmailtich buileach deiseil anns an treas bliadhna fichead. Ach anns an USSR, cuideachd, chan eil iomlan co-sheirm. Fìor, ann an dà bhliadhna a bharrachd, chaidh loidhne Molotov a chrìochnachadh a dh'aindeoin sin, ach tha e ro fhaisg air a 'chrìch.
  Aig an aon àm, bha saighdearan Sòbhieteach agus ceannardan fhathast air an teagasg barrachd ionnsaigh a thoirt air seach a bhith a 'dìon.
  Fìor, chan ann an turas seo a dh'fhàillig an t-Arm Dearg a bhith air a ghlacadh le iongnadh, agus dh'ainmich Stalin gluasad coitcheann, a 'toirt an àireamh de shaighdearan gu dusan millean. Ach air an làimh eile, bha Iapan cuideachd deiseil airson dàrna aghaidh fhosgladh, agus dh'fheumadh pàirt de na saighdearan Sòbhieteach a chumail anns an Ear Chèin.
  Dh'fhàs an USSR na bu làidire ann an dà bhliadhna. Chaidh an treas plana còig-bliadhna a choileanadh cus, agus a rèir dàta oifigeil, dhùblaich an eaconamaidh. Chaidh faisg air còig mìle deug tanca a bharrachd agus trithead mìle itealan, agus deichean de mhìltean de ghunnaichean a thoirt gu buil.
  Bha an t-Arm Dearg gu math làidir. Ach gu dearbh, chuir an Treas Reich ris.
  Às deidh don Speer shunndach a bhith na Mhinistear Armachd, agus chaidh eaconamaidh an Treas Reich agus an luchd-còmhnaidh a ghluasad gu bunait armachd, mheudaich cinneasachadh armachd gu mòr. Chaidh aire shònraichte a thoirt do na feachdan armaichte. Agus mar thoradh air ceumannan lùthmhor agus cleachdadh saothair anns na coloinidhean, bha cinneasachadh tancaichean anns an Treas Reich nas àirde na mìle sa mhìos, air thoiseach air an USSR.
  Tha an "Panther" as ùire, gu math nas fheàrr na a 'phrìomh tanca Sòbhieteach T-34, ann an losgadh armachd agus ìre teine a' ghunna agus ann an armachd aghaidh.
  Air an làimh eile, thionndaidh an t-sreath KV Sòbhieteach gu robh e èifeachdach gu leòr, a 'dol air adhart gu gigantomania neo-iomchaidh.
  Bha adhbhar àicheil ann cuideachd - an gaol a th' aig Stalin air tancaichean mòra. Anns an Lùnastal 1941, chaidh an KV-3 le cuideam trì fichead "s a h-ochd tonna a-steach gu cinneasachadh, san t-Sultain 1941 thòisich an KV-5 le cuideam ceud tonna a thoirt a-mach. Agus bhon Mhàrt 1942, chaidh an KV-4, le cuideam ceud is seachd tunna, a-steach don t-sreath.
  Agus chan e sin uile. Anns an Lùnastal 1942, nochd an KV-6 le cuideam ceud gu leth tunna. Agus sa Mhàrt 1943, KV-7 le cuideam ceud is ceithir fichead tunna.
  Mar sin, ghabh tancaichean an t-sreath KV an t-slighe cuideam gun adhbhar.
  Is e dìreach an T-34-76 a chanar ri inneal an ìre mhath soirbheachail. Ach a bharrachd air an sin, chaidh an A-30, tancaichean le cuibhlichean agus an T-29 a thoirt a-mach bhon chlas seo.
  Cha robh itealain an USSR dona, ach bha an PE-2 fhathast ro dhoirbh a riaghladh, agus cha robh an MIG-3, an trodaiche as fheàrr le Stalin, cuideachd a 'fìreanachadh fhèin.
  Rinn na Gearmailtich mu na h-uimhir de phlèanaichean ann an dà bhliadhna, agus a rinn an USSR. Ach bha an itealan aca, 's dòcha, nas practaigeach. Bha an ME-309 gu math cumhachdach ann an armachd agus luaths, agus gun teagamh làidir, ach tha e fhathast gann. Ach, ann an cleachdadh, bha an ME-109 nas làidire na innealan Sòbhieteach.
  Gu h-iomlan, bha na Gearmailtich air an ullachadh na b 'fheàrr, agus bha na saighdearan aca làidir agus bha buannachd mhòr aca ann an gluasad.
  A bharrachd air bàillidh Iapan, a tharraing na saighdearan air ais cuideachd.
  Anns an ionnsaigh, chleachd na Gearmailtich mòran roinnean cèin agus coloinidh, a bha na b 'ìsle na feadhainn Eòrpach ann an èifeachdas sabaid.
  Thug an Wehrmacht aig cosgais roinnean cèin agus coloinidh a neart gu sia millean deug. A bharrachd air ochd millean saighdear Iapanach agus coloinidh.
  Bha Iapan agus an Treas Reich mu dhà thuras nas àirde na an USSR ann an saighdearan-coise. Fìor, bha tancaichean Iapanach aotrom, ach gluasadach. Ann an itealain, bha a" mhòr-chuid aig an Axis ann an àireamhan.
  Ach 's e an rud as cudromaiche chan e seo a-mhàin... Bha càirdean aig na Gearmailtich. Nam measg tha an Tuirc agus an Eadailt le feachdan mòra. Mar sin, a 'toirt aire do na saidealan, mheudaich ro-bheachd an Treas Reich eadhon nas motha. Air taobh na Treas Reich tha Fionnlannaich, agus Hungarianaich, agus Ròmanaich, agus Slòbhacaich, Croataich, Bulgarianaich, Spàinntich agus eadhon na Portagail.
  Agus cha b" fhada gus an deach an t-Suain a-steach don chogadh.
  Agus bhris na saighdearan Gearmailteach tro dhìonan nan Sòbhieteach ... Agus mìos an dèidh sin ràinig iad Smolensk.
  Agus an uairsin nochd blàr mòr airson a" bhaile-mhòr seo. Gu dearbh, cho-dhùin e na thachair don USSR.
  Bha Alexei, a bha na bhalach dusan bliadhna a dh'aois ann am blàr, a bharrachd air Alenka agus Katka, a 'sabaid air sràidean Smolensk.
  Dh'fheuch hordes Hitler ris a' bhaile a ghlacadh.
  Loisg balach casruisgte ann an shorts leis fhèin, Aleksey, spreadhadh bho ghunna-inneal, a" spealadh nan Nadsaidhean.
  Thilg leanabh dà bhliadhna dheug a dh'aois grenade marbhtach le corragan rùisgte casan na cloinne agus dh'èigh e:
  - Airson co-mhaoineas an USSR!
  Thug Alenka cuideachd cas, leag e na Nadsaidhean a-mach, thilg i tiodhlac bàis le a shàil rùisgte agus thug i a-mach:
  - Airson ar n-Athair - mo mhàthair fhèin!
  Rinn Katka sgrìobadh bho ghunnaichean-inneal, bhuail i na Nadsaidhean, agus an uairsin chaidh a h-òrdagan rùisgte a thilgeil, a" giùlan sgrios agus bàs.
  Rinn an gaisgeach seinn ann an:
  - Airson an USSR!
  Ghabh buidheann-chatha snaidhpear nam boireannach fo stiùir a" Chaiptein Natashka Kaktusova suas suidheachadh dìon anns na tobhtaichean air Sràid Volodarsky. Bha nigheanan le gunnaichean-inneal agus raidhfilean, ceangailte le bagaichean de grenades, am falach air cùlaibh an tobhta.
  Tha Natasha fhèin ann an tunic spotach thairis air a corp rùisgte, ann am pants goirid, agus casruisgte. Nighean bhrèagha, lùbach, le cnapan làidir, sliasaid tana, gearradh falt goirid fo leth-bhogsa. Tha an aghaidh gu math brìoghmhor, le smiogaid manly, sùilean gorma farsaing bho chèile. Thionndaidh falt aotrom donn liath le duslach, broilleach àrd, coltas cruaidh. Tha an Caiptean Natasha air a bhith a 'sabaid airson còrr is dà bhliadhna agus a dh' aindeoin a h-òige tha i air tòrr fhaicinn. Tha casan na h-ìghne còmhdaichte le gearraidhean agus bruthaidhean. Tha caileag nas lùthmhoire gluasad casruisgte na bòtannan garbha is neo-thruaillidh.
  Bidh an t-aonar lom a" faireachdainn a" chrathadh as lugha den ùir, a" toirt rabhadh mu cho faisg "s a tha mèinn, agus tha am màthair-talmhainn fhèin a" cur ri seasmhachd. Air an aon làimh, chaidh casan na h-ìghne a chruadhachadh, agus cha robh eagal orra ro mheatailt teth, no sprùilleach biorach nan tobhtaichean, ach air an làimh eile, cha do chaill iad cugallachd agus sùbailteachd, a 'toirt rabhadh tro ghluasad gluasad. tancaichean.
  Tha Sweet Natashka a 'cumail grenade le pasgan spreadhaidh ceangailte ris. Feumar snàgail chun tanca làidir Gearmailteach "Lion", a 'uisgeachadh nan sràidean le gunnaichean inneal.
  Bidh Mirabela a" snàgail ri thaobh. Cuideachd casruisgte, agus mar sin thàinig a h-uile nighean bhon bhuidheann-chatha a-mach à bòtannan, a 'dèanamh atharrais air an ceannard aca. Bidh a buinn dustach a" geurachadh fhad "s a bhios i a" snàgail air a h-uile ceithir. Tha falt buidhe Mirabela mì-mhodhail agus fada... Beagan frizzy. Tha an nighean fhèin caol, tana, beag ann an inbhe. Faodar eadhon a mhearachdachadh airson nighean, le guailnean cumhang agus ceann a tha coltach gu mòr.
  Ach tha mòran eòlas air Mirabela mu thràth. Chaidh aice air tadhal air an dà chuid ann am braighdeanas faisisteach, às deidh dhi a bhith beò tro chràdh cruaidh, agus mèinnean, às an sin, le mìorbhail do-chreidsinneach, fhuair i air teicheadh. Ach a 'coimhead air a h-aodann leanabhach, tairgse, chan urrainn dhut a ràdh gu robh i air a bhualadh le maidean rubair air a sàil, chaidh sruth a dhol tro a corp.
  Bidh Mirabela a 'bròg ... Tha saighdear bhon Treas Reich, anns a' chùis seo Arabach, a 'tuiteam marbh, a tholl a' togail gainmheach agus sprùilleach.
  Bidh Natashka a" sleamhnachadh dòrlach de grenades fo ghrunnd sgudail. A-nis bidh "Leòmhann" ceithir-fichead a 'snàgail an seo agus ga spreadhadh. Bidh sùilean gorma na h-ìghne a" deàrrsadh mar shaphir air a h-aodann, gun smal bho losgadh grèine is duslach.
  Tha eòlas a" nochdadh gun atharraich tanca le deagh dhìon a-nis suidheachadh. Tha armachd taobh 100 mm aig "Lion", agus eadhon aig ceàrn. Chan urrainn trithead "s a ceithir briseadh troimhe, chan eil cothrom ach aig Keveshes trom. Ach is e na slighean an amas. Is e am prìomh rud gluasad a thoirt don chàr ...
  Bidh Svetlana a' losgadh spreadhadh bho ghunna-inneal... Tha saighdear, chan eil fios aig duine dè an nàiseantachd, a' tuiteam sìos. Bidh na Gearmailtich, às deidh dhaibh a" mhòr-chuid den Leth-chruinne an Ear a cheannsachadh, a" cur meas air fuil Aryan agus a" tilgeil saighdearan coloinidh gu cath: Arabaich, Afraganaich, Innseanaich, diofar Àisianach, agus Eòrpaich. Tha an àireamh de Phòlaichean air a dhol suas cuideachd - a tha cleachdte bhon chreathail gu bheil gràin aca air Bolshevik Ruis. Tha nàiseantach Ucràineach, agus Don Cossacks, agus Chechens, agus an Caucasian Khaganate gu lèir a" sabaid an seo. Thog Hitler ìre eadar-nàiseanta gu lèir.
  Mòran nàimhdean ...
  Bidh Svetlana gu dìcheallach a" seachnadh teine an inneal-ghunna. Cha mhòr nach do dhealaich am peilear, air a dubhadh bho dhuslach, sàilean cruinn, gruagach. Bha an caiptean brèagha eadhon a" faireachdainn diog mu cho faisg "s a bha tiodhlac mòr a" sgèith seachad. Chaidh an nighean thairis oirre fhèin, ag èigheach:
  Cha chuir eadhon peilear stad oirnn!
  Bidh Mirabela a' losgadh air ais... Nighean eile Angelica - glè ruadh, os cionn àirde cuibheasach, agus fèitheach, a dh'aindeoin na cuibhreannan gann. Cuideachd nighean glè bhòidheach, le cromagan sòghail, meadhan àrd, chan e guailnean farsaing boireann, agus cìochan àrda.
  Bidh Angelica a" sabaid ann an dìreach na shorts aice, tha an tunic air a reubadh gu shreds, agus a" crìonadh gu duslach, agus chan eil èideadh ùra gan lìbhrigeadh air feadh an Volga. Nar leigeadh Dia barrachd armachd, agus braon de bhiadh, a ghluasad dha na saighdearan Sòbhieteach sgìth.
  Mar sin tha Angelica cha mhòr rùisgte, tha a casan air an sgrìobadh, gu sònraichte a glùinean. Bhuail pìos shrapnel bonn na cas dheas, agus goirteas e, tha e duilich coiseachd.
  Tha falt ruadh, duslach, cha mhòr rùisgte, Angelica a" toinneamh a h-aodann breagha, ach aig an aon àm cruaidh. Tha an nighean, a" losgadh, ag ràdh:
  - Tha an Tighearna, Moscow agus Stalin os ar cionn!
  Agus tha i a" gearradh dheth na Nadsaidhean a tha a" toirt ionnsaigh, is gann gu bheil ùine aice i fhèin gluasad air ais.
  Tha na tobhtaichean agus na sràidean cumhang ga dhèanamh duilich dha na tancaichean mòra Gearmailteach tionndadh mun cuairt. Seo faisg air dà cheud tunna de "luchagan" agus chan urrainn dhaibh a dhol seachad idir ...
  Mar a bha dùil aig Svetlana, ghluais "Lev" beagan, agus thiodhlaic e e fhèin ann am pìos sgudail. Bha spreadhadh ann. Bhris am bratag, chaidh rolairean millte no dhà air falbh.
  Stad an tanca leònte agus chaidh slige a-mach às a bharaille...
  Chaidh àiteigin air falbh air falbh, a 'fàgail na tobhta. Bha Blonde Svetlana, mar nathair a 'sgaradh:
  - Sin an àireamhachadh agam! Dh" fhosgail mi cunntas...
  Tha aig a" chaiptean-nighean air falbh a-rithist. Chan urrainn dha na Gearmailtich agus na saidealan aca an sàr theicnigeach a chleachdadh anns an sprùilleach. Tro choire Hitler borb, chaidh tagaichean an Treas Reich a ghluasad sìos ann am batail suidheachaidh ann am baile-mòr caran mòr agus daingnichte.
  Bidh Mirabela a 'tilgeil grenade. A" toirt orra corran a dhèanamh air na Gearmailtich no na h-Arabaich a chaidh sìos, a" tionndadh a-null. Bidh fear de na saighdearan Nadsaidheach a" reubadh a làimhe, agus a" crochadh oirre, uaireadair Sasannach le combaist.
  Tha Mirabela ag ràdh le gàire:
  - Ciod a tha an combaist a' nochdadh dhuit - an t-slighe gu ifrinn !
  Agus bidh nighean bhrèagha a" crathadh dheth pìos de chrèadha a tha a" cumail ris bho a sàil dusty.
  Bidh Angelica a" duslach cuideachd, le a cìochan daingeann, làn. Tha na nipples cha mhòr dubh bho shalachar is tachais. Agus feuch ri nighe. A-rithist feumaidh tu tolladh nuair a tha na gunnaichean submachine Gearmailteach a" sgrìobadh. Agus snàgail ann an dòigh plastunski.
  Bidh am buidheann-chatha de chlann-nighean a" cumail an dreuchdan, ged a tha rùsgadh ann. Agus bidh iad a" reubadh shligean troma, agus bidh bomaichean a" tuiteam às na speuran ... Ach cha bhris dad misneachd bana-ghaisgeach Sòbhieteach.
  An seo chì Svetlana mar a bhios am Panther a" snàgadh. Uill, chan eil an tanca seo cho eagallach tuilleadh.
  Faodaidh tu a phutadh a-steach don taobh. Rinn an nighean sreothartaich, agus thilg i a-mach an duslach a dhìrich na beul eireachdail. Thug i grenade na làimh, le cuideam le pasgan spreadhaidh. Feumaidh tu a dhol suas gun mhothachadh. Ach tha uiread de cheò timcheall.
  Thòisich Angelica air èaladh suas, a 'gabhail fois air an drèana le a h-òrdagan lom agus a h-uilllean. Bha i mar chat a" stalcaireachd luchag. Chuimhnich an nighean air a 'chogadh bhon t-samhradh uabhasach sin den dà fhicheadamh bliadhna, nuair a thug an Wehrmacht ionnsaigh gu fealltach air raointean an USSR. Nach robh an t-eagal idir air an nighinn, cha mhòr nach robh an nighean? An toiseach tha, ach an uairsin fàsaidh tu cleachdte ris. Agus tha thu mar-thà a 'faicinn an t-sìorraidheachd de shligean mar fhuaim àbhaisteach.
  Agus a-nis spreadh e gu math faisg. Bhuail an nighean air a stamag. Bidh mìrean a" ruith bho shuas mar threud de sheilleanan fiadhaich. Bidh Angelica a" feadaireachd le bilean le sleagh:
  - Ann an ainm a' cheartais - A Thighearna !
  Bidh an nighean a" luathachadh a snàgadh agus a" tilgeil grenade le pasgan spreadhaidh ceangailte. Bidh an latha an-diugh ag itealaich ann an arc. Cluinnear spreadhadh, tha armachd taobh nas taine a" Phanther a" toirt iasad dha fhèin. Tòisichidh an tanca Gearmailteach a" losgadh, bidh an uidheamachd sabaid a" spreadhadh.
  Bidh Svetlana a 'gàireachdainn le gàire:
  Tapadh leat a Thighearna Iosa! Tha mi a 'creidsinn annad a-mhàin! Guidheam ort a-mhàin!
  A 'briseadh a' phanther. Air a reubadh, tha stoc fada air a thiodhlacadh ann an sprùilleach. Tha an armachd aghaidh, air a sgaradh bhon taobh-armachd, coltach ri scoop.
  Tha Svetlana, aig a bheil sùilean, air aodann donn bho dhuslach is losgadh grèine, a" deàrrsadh le flùraichean arbhair, ag ràdh:
  - Mar as motha de dharaich a tha aig an nàmhaid, is ann as làidire a bhios ar dìon!
  Tha Angelica gu math sexy, na panties dubha aice, agus bodhaig rùisgte, dusty, làidir. Tha an nighean gu math smart. Faodaidh i pìosan glainne a thilgeil le a òrdagan rùisgte.
  A nis thilg i nì geur le a cas ghràsmhor, còmhdaichte le duslach. Agus steigte, dìreach ann an amhach faisisteach. Bhris Angelica àlainn:
  - Agus tha mi nam shamhla gnè, agus na shamhla air bàs!
  Bha an nighean, às deidh sin a 'snàgail a-rithist, a' losgadh. Stiùir teine agus Svetlana.
  Bha an caiptean bòidhchead, Natasha, air gearradh sìos air am faisisteach, ag ràdh:
  - Is e slabhraidh a th" ann am beatha, agus is e na rudan beaga a tha innte na ceanglaichean ...
  Loisg Mirabela, gheàrr e ceann Fritz fosgailte agus thuirt e:
  - Tha e do-dhèanta gun a bhith a 'cur cuideam air a' cheangal!
  Svetlana, a-rithist a 'losgadh gu ceart, crooked:
  - Ach chan urrainn dhut a dhol ann am baidhsagalan air trifles ...
  Loisg Mirabela gu ceart agus thuirt i:
  Rud eile, còmhdaichidh an t-seine thu!
  Dh'ullaich nighean eile Olimpiada, cuideachd glè bhrèagha, còmhla ris an tùsaire Seryozhka, mèinn air uèir. Phut an dithis aca i... Chaidh am booger brùideil a-steach do bhratag an "Tìgear"-2. Agus mar a spreadh an càr Gearmailteach seo le baraille fhada.
  Dh'èigh am balach fionn Sergei:
  - An Ruis againn, tha bucaid agad!
  Agus is gann gun robh ùine aige leum air ais, a" lasadh, le sàilean dubha, air an leagail, bhon mhullach a bha a" tuiteam.
  Bhuail Olympias amhaich a" bhalaich agus thuirt e:
  - Tha thu glè ghlic!
  Rinn am fear-tòiseachaidh a shlighe chun aghaidh agus chaidh e a-steach do bhuidheann-chatha nam boireannach. Tha am balach gu math cruthachail cuideachd. Mar eisimpleir, rinn e plèanaichean gus itealan ionnsaigh faisisteach a losgadh sìos. Nuair a dh" èiricheas na Focke-Wulfs, neo TA-152s, cluinnear ràimh a tha uamhasach bodhar.
  Bidh na Gearmailtich a' dol an cois symphony Wagner. A leithid de cheòl eireachdail.
  Tha Olympias ag ràdh le buaireadh:
  - Tha iad fhathast a 'feuchainn ri eagal a chur oirnn!
  Sheinn am balach tùsaire le pathos:
  - Chan eil eagal air a 'ghaisgeach Ruiseanach ro bhàs,
  Cha toir am bàs sinn fo na speuran rionnagach!
  Oir bidh an Ruis naomh a 'sabaid gu cruaidh,
  Luchdaich mi an inneal-ghunna cumhachdach!
  Tha Olympias, nighean àrd, fèitheach, le cnapan farsaing agus guailnean, na boireannach àbhaisteach tuathanaich. Bha an t-aodach air a reubadh gu bhith na luideagan rè an t-sabaid, tha casan làidir lom, falt air fhighe ann an dà shleagh agus air a duslach gu mòr.
  Chan eil Seryozhka ach aon bliadhna deug a dh'aois, tana bho dhroch bheathachadh, air a sgrìobadh agus air a sgrìobadh, ann an rud sam bith ach goirid ghoirid. Thionndaidh falt nàdarrach geal a" bhalaich liath, agus chithear na h-asnagan tro chraiceann tana, tana agus salach. Bidh casan air an leagail gu h-uamhasach, agus ann an uillt, bruthaidhean, le blisters. Fìor, chùm an dàn an leanabh bho dhroch leòn.
  An aghaidh a chùl-raon, tha coltas mòr agus geir aig na h-Oiliompaics, ged nach eil an nighean reamhar idir, ach le feòil làidir air a thrèanadh air na cnàmhan. A bharrachd air an sin, cha robh coltas gu robh an t-acras a 'toirt buaidh air a h-ìomhaigh agus a h-ìomhaigh mhòr idir.
  Bidh an nighean a" losgadh bho raidhfil trom an-aghaidh tanca. Chan urrainnear càraichean Gearmailteach a tholladh air an aghaidh, ach tha cothrom ann anns na slighean.
  Agus thòisich an "Leòmhann" mòr, an dèidh dha stuth-spreadhaidh trom fhaighinn anns an fho-charbad, a 'sèideadh ceò mar neach-smocaidh trom.
  Sheinn Seryozhka le droch-rùn:
  - Stinky Fritz gun smaoineachadh, lasadh toitean aig an t-slighe a-steach! Gu dearbh, chaidh e ann an trioblaid mhòr!
  Rinn Olympias, a" priobadh le laoigh fèitheach, tana, a" chùis air dannsa tap le a casan rùisgte, breagha. Sheinn an nighean:
  - Bidh aghaidhean Ruiseanach naomh a" priobadh bhon ìomhaigh ... Nar leigeadh Dia dhut co-dhiù mìle Fritz a bhogadh! Agus ma dh" èireas neach nas motha na na faisisteach, cha dìt neach sam bith, mise, thu airson sin!
  An uairsin rinn i ath-luchdachadh air an raidhfil an-tanca agus loisg i a-rithist. Chuir an neach-còmhdhail Gearmailteach a-mach ceò a-rithist.
  Rinn am buidheann-chatha milleadh mòr air an Fritz. Ach dh"fhuiling e call cuideachd. An seo bha aon nighean air a reubadh na leth, agus dh'fhàs a h-aodann mar sin, a dh'aindeoin an duslach, bàn.
  Tha a" mhòr-chuid de Stalingrad air a ghlacadh leis na Nadsaidhean mar-thà, ach chan eil na tha air fhàgail den bhaile ag iarraidh a thoirt a-steach agus gèilleadh.
  Tha Svetlana, aig an aon àm, a 'feuchainn ri briseadh tron "Tiger". Càr cumhachdach Gearmailteach, fhuair e grenade air a chliathaich, ach cha do ghèill e. A" tionndadh mun cuairt gus canan a losgadh. Feumaidh an nighean tolladh a-steach don talamh, agus sprùilleach, gus nach bi i air a pronnadh leis an tonn spreadhaidh a tha an làthair.
  Bidh Svetlana a "gàireachdainn gu socair:
  - Mom, athair, tha mi duilich!
  Thilg Mirabela grenade air an Tìgear, a spreadh air a h-aghaidh. Rinn an nighean tàir air:
  - Mu dheidhinn gu bheil an teagasg aotrom sa gheamhradh as t-earrach ... bidh mi ag ath-aithris gun eisgeachd gu bheil Hitler na bastard plàigh!
  Angelica, a" briseadh sealladh nan Nadsaidhean, agus a" dòrtadh uisge orra le spreadhadh, fo theannachadh:
  - Anns a 'chiste, chunnaic mi am Fuhrer a-nis! Agus bhreab i an duine bochd dìreach san t-sùil!
  Thilg an nighean ruadh grenade air an tanca le a corragan rùisgte. Bhuail e air a' bharaille ... Lean spreadhadh agus chaidh beul an "Tìgear" a mhùchadh.
  Ghabh an Gearmailteach gòrach e agus thill e air ais.
  Rinn Svetlana snìomh tro a cuinnlean:
  - An tè againne, cha toir an tè agadsa toradh!
  Gheàrr Mirabela sìos mercenary Hitlerite le peilear agus sheinn i:
  - Agus chan eil an villain a 'magadh! Làmhan is casan, bidh e a" toinneamh nan ròpan Ruiseanach! Bidh e a 'dol a dh' fhiaclan a-steach don fhìor chridhe ... Bidh e ag òl an athar gu bonn!
  Svetlana, a 'gàireachdainn, a' comhartaich:
  - Bidh am Fuhrer ag èigheach gu fiadhaich, ga deòir fhèin!
  Loisg Mirabela agus thuirt i:
  - Uill, puffs bàis, gàire!
  Tha "Shtumrtiger" eadhon nas cunnartach air nochdadh. Bidh e a" sgrios thogalaichean agus buncairean gu lèir. A bharrachd air an sin, chan eil e a 'tighinn faisg air suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach. Tha an càr air a chumail fo chòmhdach le gunnairean inneal Gearmailteach.
  Tha Svetlana den bheachd gu bheil faighinn faisg air suidheachadh Fritz neo-phractaigeach. Ach anns na speuran Focke-Wulfs. Tha aon de na h-innealan sin ag itealaich nas fhaisge air suidheachadh nan Sòbhieteach. Bidh na caileagan a" fosgladh teine oirre.
  Bidh Angelica a" tilgeil grenade, agus ag ràdh gu feargach:
  - Ann am bàs domhain - cha 'n 'eil maitheanas !
  Às deidh sin, bheir an nighean tionndadh bhon inneal-ghunna. A "dol air ais gu sgiobalta. Bidh tanca Gearmailteach an ìre mhath ùr "Panther" -2 le turaid bheag agus sgàil-dhealbh nas ìsle a "draibheadh suas gu sgiobalta.
  Bidh grunn nigheanan a 'tilgeil grenades air a' chàr Gearmailteach. Às deidh dhi na tiodhlacan fhaighinn, bidh i a" reothadh agus chan urrainn dhi tionndadh mun cuairt.
  Rinn Angelica feadan, a" sgàineadh:
  - Is e ionnsaigh ùr a tha seo! Reubaidh sinn a beul!
  Rinn am Panther-2 snarled agus loisg e an armachd nas cumhachdaiche aige.
  Bha an colbh teine a 'sgoltadh an èadhair, agus sa bhad a' teasachadh agus a 'dèanamh dealanaich an àile.
  Rinn Angelica gàire, chaidh na sligean seachad air an nighean leth-rùisgte. Chrath an ceann ruadh gun nàire a cromagan agus thuirt i:
  - Agus thug Newton buaidh air na nàimhdean, thilg e dheth a 'chuing bhon rìgh-chathair! Fritz dh" òrduich e a lagh Newton!
  Bha Stalingrad uile an sàs ann an conflagrations, nuair a bha coltas gu robh teangannan teine a" reamhrachadh na speuran agus a" sgàineadh sradagan purpaidh, orains is scarlaid! Agus tha gach sradag mar thaibhse a" teicheadh o chaisteal ifrinn.
  Chuir Svetlana, a 'leagail sìos trodaiche Gearmailteach, a sùilean gorma, a' seinn:
  - Ciod a tha thu 'g èigheach droch chailleach ? Creid mi, tha dìreach ospadal leigheas-inntinn ag èigheach riut!
  Sheinn Mirabela ann an seinn, a" losgadh air na Nadsaidhean:
  - Dè cho math 'sa tha e laighe sìos air an fheur agus bualadh air Fritz air a' cheann! Cuir air dòigh poultice airson an Fuhrer, agus cuir peilearan bho ghunna-inneal!
  Ghluais an nighean gu fiadhaich agus chaidh i a-null bho a stamag gu a druim. Rinn mi baidhsagal le casan. Chaidh grenade suas. An uair a fhuair am Focke-Wulf itealaich, shrapnel fon bhroinn, gu h-obann dh'èirich e na b' àirde. Chithear gu robh mìrean biorach ga leòn. Chaidh an creutair faisisteach na theine, agus thòisich e air pìosan de sgiathan briste a chall.
  Bha Svetlana, a 'faicinn mar a bha Fokke a' call àirde, a 'cromadh:
  - Sin semaphore! Tha tuagh an crochadh air bòrd!
  Spreadh am plèana Gearmailteach, a" sgapadh sprùilleach a-steach do gach ceàrnaidh de na speuran. Agus càit an deach an ace faisisteach. Rinn an turas mu dheireadh agam. Chaidh am fear a chuir gu bàs gu luaithre, chan e am pìleat!
  Bha Mirabela a" sreothartaich, a" sgapadh duslach agus thuirt i:
  - A bhith no gun a bhith? Chan e ceist a th" ann!
  Thilg Angelica a-rithist pìos glainne le a cas, cho mòr gus, a 'bualadh na sùla, thàinig e a-mach aig Fritz, tro chùl a' chinn:
  - Tha mi nam armada tanca! Agus feumaidh tu a bhith air do làimhseachadh!
  Dh" fheuch na Gearmailtich agus na saidealan aca ri dhol air adhart, a" tilgeil grenades air am beulaibh. Cha do dh'obraich innleachdan mar seo an-aghaidh nigheanan. An seo chleachd Seryozhka catapult, agus mar a bhuaileas e an nàmhaid mar fhreagairt.
  Sheall am balach tùsanach:
  - Santa Claus a" reubadh beul Hitler!
  Thug casaid a" chaiptein, a" tolladh a-steach don t-sluagh de Nadsaidhean, iad a" sgapadh, agus aig an aon àm roiligeadh a-steach don adhar. Thuit Fritz, agus bhris e air sprùilleach nam ballachan.
  Tanca "Tiger" -2, an dèidh dha a chothromachadh a chall, bhuail e an "Leòmhann". O, Lebha, càit a bheil an t-ainm iongantach agad?
  Rinn Svetlana gàire agus fhreagair i:
  - Uill, math a rinn thu Seryozhka!
  Dh" èigh am balach gu làidir.
  - Tha Pioneer an-còmhnaidh deiseil!
  Chrath an nighean a cas-rùisgte mar fhreagairt.
  Thòisich an nighean-chaiptein air tàirnneadh a-rithist. Agus chuir Olympias strì ri cas chumhang Seryozhka, dè cho cruaidh 'sa tha e! Chan iongnadh nach eil eagal air a" bhalach ruith tro na teintean.
  Thuirt Mirabela ann an seinn:
  - Tha an òige math - tha seann aois dona!
  Dh" aontaich Angelica, an ceann ruadh sunndach seo:
  Chan eil dad nas miosa na seann aois! Is e seo gu dearbh an suidheachadh as tàmailteach de na h-uile!
  Agus rinn an nighean leum le coup. Smaoinich i airson mionaid air seanmhairean tàmailteach. Chan e, na dèan coimeas, cailleach le nighean. Agus dè am bòidhchead, ann an cuirp caol.
  Ghabh Angelica e agus sheinn i:
  - A" sruthadh às deidh bliadhna, bliadhnaichean ann an carabhan,
  Cailleach a' suathadh henna ann an mortar...
  Agus dè mu dheidhinn mo fhigear caol,
  Chan eil mi a" tuigsinn mar a chaidh òigridh!
  Bhris Svetlana a sùilean, leag i an Gearmailteach sìos le buille san groin agus thuirt i:
  - Chan eil! Fhathast, ann an cogadh tha leithid de seun - fuireach gu bràth òg! An-còmhnaidh leis an deoch!
  Chuir Olympias casaid ùr anns a" chatapult. Is e seo rudeigin mar mortar math. Rinn an nighean tàir air:
  - Na gabh seachad, ach imich !
  Shuidhich Seryozhka a chas tana ach bog agus chrom i:
  - aodann Fritz!
  Agus chaidh grenade, còmhla ri pasgan spreadhaidh, gu tur a-steach gu suidheachadh nan Nadsaidhean.
  Seadh, cha deach Stalingrad a thoirt dhaibh. Airson an treas mìos bho dheireadh an Ògmhios, tha an ionnsaigh air a bhith a" dol, ach cha deach aig a" bhaile air a h-uile càil a ghabhail. Air roinnean eile den aghaidh, bha na Nadsaidhean soirbheachail, ach chan ann air an fhear seo.
  Loisg Svetlana a daga agus rinn i gàire:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta, tha e a" tachairt gu bheil e comasach... Chan fheumar an cruinne-cè a dhèanamh gu math toinnte!
  Agus bhuail an tanca gas de bhaidhsagal-motair. Bhris an t-inneal, agus shoilleirich crith-thalmhainn teine an sealladh-tìre smocach. Agus bha an Gearmailteach air a reubadh às a chèile le spòg lasrach.
  Dh" èigh an caiptean nighean:
  - Is toigh leam olc a mharbhadh! Agus is e seo am math as àirde!
  Rinn Mirabela a" chùis air na Gearmailtich le spreadhadh agus sgàineadh:
  - Cluichidh sinn porcupine!
  Dh'fhosgail Angelica teine, nas mionaidiche. Chaidh beagan dhubh fhàgail nan laighe air sprùilleach còmhdaichte le sleagh:
  - Marbh an nàmhaid! - Rinn an nighean feadaireachd.
  Sheinn Mirabela gu spòrsail:
  - An dèidh dha Hitler a pheantadh le lipstick, Mainstein le spraeadh fuilt, slaodaidh mi thu gu braighdeanas na bana-phrionnsa, bidh an cù dìleas gad shlaodadh!
  Svetlana, a 'losgadh, a' sgioblachadh:
  - Thig air adhart san fheasgar, Adolf, croch thu fhèin ... Stad a bhith ag ionndrainn do cheann! Thig air adhart san fheasgar, itealaich mar gyrfalcon - gus na Nadsaidhean a bhualadh gu cruaidh!
  Thuirt Mirabela ann an fearg, a 'leagail a' chlogaid far ceann an stoirmeil:
  - S urrainn dhuinn! Agus bidh sinn!
  Chuir na caileagan bhon bhuidheann-chatha "Lenin" stad air adhartas nan saighdearan cèin. Ghluais Fritz air adhart, gu litearra a 'tilgeil cuirp dhan fhànais. Cha do chuidich an tanca "Lev", leis an deach dòchasan a phinnadh, an dàrna cuid. Seo atharrachadh air an inneal le gunna 150 mm.
  Bidh Angelica a" leagail clach a tha steigte don nipple rùisgte aice. Tha cìochan cho breagha agus làn aig an nighean. Bidh an nighean a 'tilgeil grenade le a cas. Tha a 'chas nas làidire na gàirdean, agus tha an tilgeil a' dol nas fhaide.
  Fhuair "Lion" beàrn anns a 'bhratag, agus stad e. Air a losgadh o bheul cumhachdach. Rumble agus tuiteam.
  Angelica, spitting, ag ràdh:
  - Chan eil an gaisgeach Ruiseanach ag osnaich ann am pian!
  Agus tha an nighean a 'losgadh a-rithist. Agus tha e ga dhèanamh glè mhath. Tha am faisisteach a tha a" lùbadh a-mach às an tùr a" tuiteam air ais.
  Tha nighean ruadh, cha mhòr rùisgte ag ràdh:
  - Gu dìomhain tha an nàmhaid den bheachd gun deach aige air na Ruiseanaich a bhriseadh! Cò a tha dàna, bheir e ionnsaigh ann am blàr, buailidh sinn gu cruaidh air na nàimhdean!
  Agus bidh Angelica a 'roiligeadh fèithean nam meadhanan, a tha i air a bhith gu math bogach.
  O, dè cho bòidheach 'sa tha na caileagan! Chan eil mi airson gum bàsaich gin dhiubh.
  Ruith Stalenida... Nighean glè bhòidheach, le falt bàn, geal. Tha i air dòigh air choireigin a" faighinn a-mach iad le seòrsa de phoit gus nach fàs iad salach.
  Tha an nighean gu math brèagha, le figear Venus, dìreach nas tònaiche agus boglach. Aodach oirre, dìreach bra agus panties. Tha a h-uile càil eile air a reubadh às a chèile mu thràth. Ach cia gràsmhor na casan ! Chan e nighean a tha seo, ach ròn foirfeachd, crùn bòidhchead.
  Bidh i a" gluasad ann an dòigh shònraichte, mar fheòrag. Tha cas-rùisgte agus flicker, agus sàilichean, gu h-iongantach fhathast glan. Bidh Stalenida a 'bròg, agus bidh am faisisteach a' faighinn ulcer na bhroilleach.
  Tha an nighean ag ràdh:
  - Is e dìlseachd don dùthaich mhàthaireil am facal as àirde!
  Thuirt Angelica le gàire:
  - Thoir dheth do bra agus fuirich mar mise ann an shorts!
  Chrath Steelenida a ceann gu àicheil.
  - Chan eil seo iomchaidh!
  Chrath Angelica a cromagan, loisg i gu h-iomchaidh, agus sheinn i:
  - Tha rudeigin de bhall Komsomol air fàs neo-àbhaisteach! Tha a bhith a" coiseachd casruisgte mar sin gu math drabasta!
  Rinn Steelenida gàire agus thuirt e:
  - Carson a bheir thu toileachas don Fritz, thoir sùil air ar bòidhchead!
  Fhreagair Angelica le cinnt:
  - Tha ar bòidhchead marbhtach!
  Rinn an nighean stàilinn gàire agus loisg i air an TA-200. Chaidh an càr Nadsaidheach na theine. Agus dh'èigh am fionn àlainn:
  - Bàs gu olc !
  Rinn Angelica gàire.
  - Agus tha beatha math!
  Bha Steelenida, a 'faicinn gu robh a' Ghearmailteach a 'tuiteam, a' fàs nas miosa:
  - Is e seo an luach as àirde! Na bi a" smaoineachadh gur e na Nadsaidhean a bhuannaich thu!
  Tha Angelica a" seinn:
  - A 'feitheamh ri buaidh! Tha buaidh a' feitheamh... An fheadhainn a tha airson na geimhlean a bhriseadh! A" feitheamh ri buaidh! A" feitheamh ri buaidh! Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean!
  A nighean bhòidheach, 's a cìochan rùisgte air chrith. Math le torso lom anns an teas, a tha air a dhianachadh leis an teine.
  Bha Svetlana a-nis a" coimhead tòrr nas cinntiche. Loisg i aig an Fritz le gunna submachine, agus rinn i comhartaich:
  - Sgriosaidh mi thu!
  Agus gu dearbh fhuair na Nadsaidhean tiodhlacan marbhtach agus cisteachan-laighe! Agus sheall an nighean dhaibh figear, togaidh sinn òrdagan lom. Agus air a feadalaich mar robair-oidhche. Agus tro chorragan nan cinn as ìsle.
  Tha an caiptean nighean gu math sgiobalta. Agus spìosrach. Agus chan eil e cruaidh idir. Bidh i cuideachd uaireannan a 'faireachdainn duilich airson saighdearan an nàmhaid, aig a bheil clann a dh' fhaodadh a bhith ag èigheach airson an athraichean marbh.
  Tha Svetlana, ge-tà, a 'toirt a leithid de smuaintean air falbh bhuaithe fhèin, agus mar sin tha thu airson deòir a bhriseadh bhuapa. Ach cha b' e na Ruiseanaich a thàinig gu na Gearmailtich a ghoid agus a mharbhadh. Chan e, is iad sin na Gearmailtich agus bhris pasgan ionnsaigheach de choigrich bho air feadh an t-saoghail a-steach do raointean farsaing na Ruis.
  Chaidh Svetlana thairis oirre fhèin agus loisg e air an Fritz, a bha a 'feuchainn ri faighinn gu sàmhach faisg air suidheachadh nan Ruiseanaich ... Chaidh sùil agus eanchainn an duine, a chaidh a leagail le peilear, a-mach.
  Rinn an nighean-chaiptean gàire agus thuirt e, gu seòlta:
  - Sùil dhìreach gu sùil, ceann ri ceann!
  Loisg Svetlana gu ceart, agus bhuail i baidhsagal-motair le càr-taobh. Thòisich an càr air reubadh, agus sgèith an inneal-ghunna dheth, air a roiligeadh thairis grunn thursan. An uairsin chaidh a muzzle fodha dhan sprùilleach.
  Suathadh an nighean i bonn lom, dustach air an sprùilleach. Agus bha i ag amas a-rithist. Bha a h-aodann òg sunndach a" gàireachdainn caran grinn. Sheinn an nighean:
  - Chan e, thuirt sinn ris na faisisteachan, chan fhuiling na daoine againn gur e am facal ford a chanar ri aran cùbhraidh Ruiseanach!
  Rinn Mirabela dealbh fìor cheart, às an do dh'èirich am Focke-Wulf suas, agus rinn e gàire:
  Airson scoundrel, gu dearbh, tha an roghainn soilleir,
  Airson dhollairean, tha e deiseil airson brath a ghabhail air an Ruis ...
  Ach tha an duine Ruiseanach cho breagha
  Gu bheil e deiseil airson a bheatha a thoirt don Motherland!
  Rinn an nighean corran agus sheall i do na Nadsaidhean am fige, agus sgrol i, agus cha do bhean na peilearan ris a' bhòidhchead.
  Nochd Angelica, thilg am bòidhchead seo, cha mhòr rùisgte, agus gruamach mar diabhal, grenade le dà chas. Agus rinn i sgrùdadh:
  - Is e na tha agam ... Fritz ann an taobh biorach!
  Ceartaich Olympias Angelica:
  - Gu geur, anns a' chliathaich, agus cha'n ann air an taobh gheur !
  Rinn an nighean gàire agus chrath i a broilleach watermelon, agus chuir i grenade air bhog a "cleachdadh grenade le pasgan spreadhaidh. Chaidh an "Tìgear" a bhualadh air a" bhalla, agus chaidh an obair ealain cham seo a sheachnadh.
  Às deidh sin, thill an creutair Nadsaidheach air falbh. Thòisich i ri snàgadh mar thurtar air a ghlacadh ann an teine.
  Sheinn Svetlana, a" suirghe gu sunndach:
  - Agus tha an "Tìgear" a 'dol air ais agus na Gearmailtich a' falach!
  Ghluais Buidheann-chatha na Maighdeann fo ionnsaigh, stailcean adhair agus gunnaichean troma. An seo bhuail na bomairean jet, dh'èirich steapaichean briste, dearg-theth dhan iarmailt. Agus bha na clachan na theine. Gu fortanach, cha do bhàsaich gin de na caileagan, ach chaidh fir chun an ath shaoghal - nach eil cho duilich! Agus bidh anaman ag itealaich - cuid gu neamh, agus cuid eile gu ifrinn! Far a bheil deamhan le pitchforks mu thràth a "feitheamh ris an fheadhainn nach robh a" creidsinn ann an Iosa.
  Is e Angelica am fear as feise de na gaisgich ann an rage: uill, an urrainn dha na Nadsaidhean bhon "Sturmtiger" aca losgadh gu mòr air suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach agus na gaisgich dearga a mharbhadh?
  Agus rug an nighean air grenade le a casan rùisgte agus thionndaidh i ann an easan. Agus a 'snìomh nas luaithe agus nas luaithe. Agus an uairsin, le a h-uile neart, thilg i tiodhlac a" bhàis a-steach do bheul farsaing an Stormtiger. Dh" fhalbh casan rùisgte, tana na h-àilleachd, agus chaidh an grenade a-steach don bhobhla fharsaing. Agus thachd an inneal cumhachdach an toiseach, agus an uairsin ruith e. Chaidh dà "Royal Tigers" a sheas air taobhan an "Sturmtiger" a thilgeil suas agus a sgapadh ann an diofar stiùiridhean. Chaidh na rolairean a reubadh uapa, agus thuit iad sìos, ag itealaich mar mhuineal briste na Banrigh.
  Thilg an tonn spreadhaidh Angelica, agus chaidh an nighean bun os cionn. Agus chaidh a tionndadh thairis, a chreachadh agus a thilgeil. Ach a dh" aindeoin sin thàinig a" bhòidhchead gu tìr, sprùilleach biorach, agus clachan brùite air an cladhach na buinn rùisgte. Bha an nighean ann am pian, agus eadhon tron chas ghleusach, chaidh am bàrr a tholladh.
  Ach lorg Angelica an neart airson seasamh suas agus èigheachd:
  - Bidh na faisistich agad anns an luaithre!
  Chaidh Svetlana agus caileagan eile a thilgeil le tonn spreadhaidh, agus eadhon beagan air am brùthadh. Ach cha do chaochail gin de na gaisgich àlainn. Choinnich na caileagan le doineann agus teine le deagh amas. A' cuir às do na Nadsaidhean a leum a-mach agus biastagan ionnsaigheach eile a' toirt ionnsaigh air an USSR.
  Sheinn Mirabela le fìor dhealas:
  - Agus an uair a bheir trompaid an Tighearna sinn gu cath, bithidh sinn 'nar càirdean do'n Komsomol ! 'S le toil Iehobhah bidh mi ri gairm rola neamh !
  Sheinn Angelica a-mach, a" crathadh an duslach bho na buinn fhuilteach aice:
  - Lenin, pàrtaidh, Komsomol! Tha sinn a 'cur an Fuhrer gu madhouse!
  Thòisich na caileagan a 'gàireachdainn gu bodhar, agus thuirt Seryozhka le eagal agus buaireadh:
  - Agus an catapult agam, chan eil e cho ceart - mar na casan lom agus làidir sin aig Angelica!
  Thuirt Olympias, a" cluich le fèithean a gàirdein:
  - Tha sin ceart gu leòr! Tha thu fhathast a" smaoineachadh. Rudeigin nas fhuaire!
  . CAIBIDEIL #2
  Thàinig Smolensk gu bhith na chnap-starra don Wehrmacht. Bhuail tonnan de dh" ionnsaigh nàmhaid na aghaidh mar chlachan clach-ghràin.
  Agus loisg na ceudan de tancaichean Gearmailteach, agus chùm an dìon gu mòr doimhneachd agus misneachd. Agus gu follaiseach cha robh duine airson a thoirt a-steach agus gèilleadh.
  Na bhalach dusan bliadhna a dh'aois ann an coltas, lean Alexei Sotnikov a 'sgrìobadh, bho ghunna-inneal air na Nadsaidhean a bha a' tighinn air adhart.
  Gheàrr an leanabh-riaghladair dheth na Nadsaidhean gu math iomchaidh. A "bualadh le fìor chruinneas.
  Agus aig an aon àm, bidh òrdagan rùisgte casan cloinne a" bhalaich a-rithist a" tilgeadh an làthair marbhadh a" sgrios agus a" tionndadh an tanca faisisteach.
  Tha balach a' chogaidh a' beucaich:
  - Air son co-chomunn mòr !
  Bidh Alenka cuideachd a 'losgadh gu fìor cheart air an nàmhaid. Bidh gach peileir aice a" lorg targaid.
  An uairsin rùisg an nighean a cìochan agus bhrùth i a nipple scarlet air putan a" bhazooka. Agus loisg na h-urchraichean a chaidh a losgadh air taobh tanca Maus.
  An uairsin thilg Alenka grenade de fheachd marbhtach le a òrdagan rùisgte, a" reubadh dusan Fritz.
  An uairsin rinn an nighean gearan:
  - Glòir don Motherland-USSR! Bidh gach gaisgeach na thùsaire!
  Lean Ekaterina a 'sgrìobadh le fìor chruinneas aig an nàmhaid. Gheàrr iad sìos mòran de na Nadsaidhean agus rinn iad squeak
  - Airson an Fatherland, ar màthair!
  'S dh' eirich a òrdagan rùisgte a rìs, 's a leithid de mhilleadh bàis.
  Agus an uairsin bhrùth i an nipple sùbh-làir air putan a" bazooka agus thuirt i:
  - Tapadh le Dia Svarog!
  Lean na Gearmailtich orra le ionnsaigh air Smolensk. Bha coltas gu robh beagan air fhàgail, ach bha e uamhasach duilich a dhol seachad air an fhear mu dheireadh. Cha do chuidich eadhon cleachdadh mòr de "Sturmtigers". Ged a dh'adhbhraich sgrios bhomaichean jet uabhasach mòr. B" e dòigh eile air bomaichean napalm.
  Bha am buidheann-chatha de chlann-nighean air tanachadh, ach bha na bòidhchead fhathast a" sabaid. Air 20 Dàmhair, bha an t-sneachda ann, agus bha na bòidhchead uile casruisgte. Bidh iad a" fàgail lorgan gràsmhor air an raon-leapa geal agus chan eil an sàilean cruinn, lom a" reothadh!
  Nigheanan brèagha, air an rolladh beagan san t-sneachda agus dh'fhàs iad nas glaine. Cha do lorg an Olympias mòr, às deidh dhaibh Seryozhka a ghlacadh, àite a lorg dha fhèin. Fhathast airson balach cho spaideil agus cho breagha a chall. Agus dè a bha a" feitheamh ris ann am braighdeanas faisisteach? A" chiad chràdh, agus an uairsin am peanas bàis!
  Bha am balach gu dearbh faisg air a bhith air a losgadh, ach chrìochnaich e anns na mèinnean. Ag obair sia uairean deug san latha, agus cuibhreannan gann, bha cuip an neach-stiùiridh a" feitheamh ri Seryozhka.
  Nas mionaidiche, tha am balach mar-thà na chuaraidh, agus ag obair gu cruaidh an sin mar asal. Ach tha e tòrr nas blàithe fon talamh na tha e air an uachdar. Agus feumaidh na gaisgich, gus nach reothadh iad, leum is ruith. Agus tha na nigheanan a 'sabaid. Seo an tanca cumhachdach "Lion" ann am mion-atharrachadh ionnsaigh. Tha gunna 150 mm aige, tòrr nas èifeachdaiche agus nas practaigeach airson blàran anns a" bhaile. Tha an Fritz dèidheil air an tanca seo oir tha e air a dhìon gu math bho gach taobh.
  Tha "luchag" ag èaladh beagan air chùl. Bha an carbad Gearmailteach, nas lugha na dà cheud tunna, cuideachd armaichte le canan 150-milimeter agus losgadh goirid, luath seachdad 's a còig. Mar sin tòrr nas practaigeach. Tha an àireamh de ghunnaichean-inneal air a dhol suas gu ceithir, agus mar a bha e roimhe, tha e furasta gun a bhith faisg air an tanca.
  Bidh Svetlana, Mirabela agus Angelica a" feuchainn ris a" mastodon a ghleusadh còmhla. Air a thaghadh gu faiceallach dha.
  Sheinn Svetlana le dealas:
  - Mar a bha sinn beò, a 'sabaid, agus gun eagal a' bhàis ... Mar sin bho seo a-mach, bidh thu fhèin agus mise beò! Agus anns na h-àirdean rionnagach, agus sàmhchair nam beann, ann an cogadh nèibhidh agus teine feargach! Agus ann an teine feargach, agus feargach!
  B' e am "Maus" am mion-atharrachadh as ùire, le suas ri sia gunnaichean-inneal, dà cho-aiseach le baraillean, agus ceithir snìomh air lùdagan.
  Rinn Mirabela, a 'snàgail tron t-sneachda, sgàineadh:
  - Cha toir sinn seachad gu bràth! Às deidh na h-uile, tha Iosa an Dia as àirde còmhla rinn!
  Thilg an nighean, a 'tighinn nas fhaisge, pasgan spreadhaidh air bratag na luchaige. Thuit e, fon sgiath, agus bhris an rinc.
  Dh'èigh na nigheanan sandal le toileachas:
  - Faigh faisisteach!
  Agus nochd sàilean lom, beagan dusty.
  Ghabh Angelica swing agus thilg i grenade frag aig an Fritz. Chaidh am faisisteach a thilgeil suas le tonn spreadhaidh, còmhla ris chaidh cinn dithis luchd-sabaid dubha bho na saighdearan coloinidh a reubadh dheth.
  Dh' fheadalaich bòidhchead a' ghruagaich:
  - Airson an Motherland agus Stalin!
  Thilg Svetlana am pasgan spreadhaidh a-rithist... An turas seo cha robh e cho soirbheachail, bhuail i an armachd agus spreadh i air uachdar na slige stàilinn.
  Thuirt an nighean ann an àmhghar:
  - O, smeuraich mi!
  Agus chaidh e a-steach airson cuibhreann ùr de stuth-spreadhaidh dachaigh. Bha a shàilean cruinn, dearg bhon fhuachd, a" priobadh. Nighean cha mhòr rùisgte, a" snàgail san t-sneachda, rud beag mì-chofhurtail. Ach bi foighidneach. Gu h-àraidh nuair a bhios sligean a 'tachairt bho cus teas, bidh an sneachda a' leaghadh.
  Sheinn Svetlana eadhon:
  - Tha fios agam, a dh'aithghearr falbhaidh an fhuachd,
  Bidh an dùn a 'ruith gu làidir ...
  Agus tha iad mu thràth a" ruith tro na maragan -
  Nigheanan casruisgte!
  Bidh an nighean a" losgadh, agus an Arabach bho na saighdearan coloinidh a" tuiteam às a chèile. Bidh oidhirpean nàmhaid a bhith an sàs ann am buidhnean beaga a" leantainn gu call mòr.
  Bidh canan goirid na luchaige a" losgadh briseadh a-rithist. Bhris sligean an àiteigin sa cheò. Agus tòrr bhriseadh ...
  Cha mhòr nach eil na Gearmailtich air Stalingrad a ghlacadh ... Chan eil mòran air fhàgail. Ach is e seo dìreach a tha a 'cur casg air an Wehrmacht bho bhith a' cleachdadh bhomaichean mòra agus làmhachas trom. Leigidh am Fritz le coigrich a dhol air adhart, nach eil duilich.
  Loisg Mirabela an raidhfil aice. Thuit am mercenary faisisteach agus roilig e thairis air clachan an tobhta.
  Suathadh an nighean a cìochan rùisgte le nipples scarlaid. Sgeadaich iad na gaisgich gu tur - leumaidh iad anns na shorts aca. Ach air an làimh eile, cha mhòr nach eil cnapan sam bith orra. A rèir coltais nudity, dòigh air choireigin gu sònraichte a 'dìon na bòidhchead. Leis gu bheil iad comasach air a bhith beò ann an ifrinn cho mòr!
  Bidh Angelica a" crathadh a" mheasgachadh de shneachda is eabar agus a" losgadh a-rithist. Bhuail e saighdear dubh dìreach san t-sùil. A ghalla, na abair dad.
  Bidh an triùir nigheanan a" tighinn faisg air an luchag a-rithist. Tha e duilich a dhol a-steach do chàr aig a bheil armachd cho tiugh bho gach taobh. Ach tha na gaisgich làn dòchas. Mura h-urrainn dhut briseadh tron t-slige fhèin, carson nach cuir thu dheth am baraille.
  Sheinn Angelica, a" breabadh clodan salach le a casan rùisgte:
  - Ar fìrinn, ar fìrinn ... Mar ghathan na grèine! Bithidh ar n-ath-mhàireach deàlrach, sruthain a' sruthadh o na beanntaibh !
  Tha gaisgich air a bhith armaichte o chionn fhada le MP-44an a chaidh an glacadh. Tha raon fada aig na raidhfilean ionnsaigh sin. Bidh bòidhchead a 'losgadh gu misneachail. Bidh dubhan a 'tuiteam a-rithist. Bidh iad a" losgadh tobraichean fala scarlaid.
  Sheinn Mirabela, a" losgadh, le raidhfil agus gunna-inneal air a ghlacadh air a guailnean:
  - Tha an damhan-allaidh brùideil air a ghathan a gheurachadh,
  Agus bidh e ag òl fuil naomh, Ruiseanach bhon Ruis!
  Gach ni beag is beag d'a namhaid, marbhaidh e,
  Cò aig a bheil gaol don Ruis!
  Gràdh dhan Ruis!
  Chuir an nighean peilear a-steach don "gheàrd" measgaichte a dhìrich a-mach às na sgàinidhean. Rinn a" bhòidhchead gàire, chùm a h-aodann, ged a bha i tàmailteach, a seun agus a seun.
  San fharsaingeachd, tha a h-uile nighean anns a 'bhuidheann-chatha aca brèagha. An seo, mar eisimpleir, an Tatar Seraphim. Tha a h-athair Tatar, ach tha a màthair à Belarus, agus shealbhaich Serafima falt dath cruithneachd aibidh bhuaipe. Cuideachd nighean bhrèagha, casruisgte, agus cha mhòr rùisgte. Agus bidh e a" losgadh bho ghunna-inneal a chaidh a ghlacadh, ann an spreadhaidhean goirid. Agus bidh faisisteach bho shaighdearan eile a" snàgadh air.
  Bidh Serafima a" losgadh gu math ceart. Ri a taobh bha am Mirabela donn òir. Bidh an dithis nighean a" losgadh agus a" seinn.
  - Motherland! Thòisich Mirabella...
  - Agus an t-arm! - A 'leantainn, a' losgadh Seraphim.
  Chuir Mirabella tweet:
  - Is e seo...
  A 'stiùireadh an teine agus a' bualadh air an dath, thuirt Seraphim:
  - Dà phòla!
  Rinn Mirabela gàire agus rinn i gàire:
  - Air an...
  Loisg Seraphim agus thuirt e:
  - Dè...
  Gheàrr Mirabela còig dheth, a" leantainn:
  - Cùm do ghrèim!
  Seraphim, a' losgadh, a' cur fàilte air :
  - Planet!
  Mirabela, losgadh, chirped:
  - Cìche...
  Seraphim, losgadh, glanadh :
  - Dìon ...
  Bhris Mirabela ceann an fhaisisteach agus thug i a-mach:
  - Sin thu ....
  Seraphim a" gearradh nan Nadsaidhean le peilearan, a" fanaid:
  - An dùthaich!
  Mirabela, a 'cur peilearan le deagh amas, chirped:
  - A h-uile duine ....
  Thuirt Seraphim, a" losgadh barrachd is nas cruinne:
  - Daoine!
  Sheinn Mirabela, a" tilgeil a falt òrail, salach bho a clàr:
  - Rat...
  Seraphim urchair, agus a' cur urchair, thug e mach:
  - Tha do...
  Lean Mirabela, a 'bualadh air an fhaisisteach san amhaich, a' leantainn:
  - Blàth!
  Lean an Tatar blonde, a "cur dhealbhan, a" leantainn:
  - Neòil...
  Chuir Mirabela, a" losgadh gu ceart, ris:
  - Tarraingeach!
  Seraphim, a' gàireachdainn, a' gàireachdainn:
  - Uill agus ...
  Loisg Mirabela gu ceart agus rinn i feargach:
  - A ghrian !
  Seraphim, a' bualadh ann an searragaibh, ri sgios :
  - Zoy!
  Lean Mirabela le gàire:
  - fèin-ghluasadach...
  Bha Seraphim, mar gu'm biodh e a' losgadh, a' comhartaich :
  - Nathair...
  Chuir Mirabela seallaidhean le deagh amas ris:
  - Gualainn...
  Thuirt Seraphim le gàire:
  - Saighdear !
  Sheinn Mirabela gu dealasach agus i a" losgadh:
  - cladhaichidh mi...
  Thuirt Serafima, a bha os cionn teine sabaid:
  - Uaigh...
  Leag Mirabela sìos an Afraganach agus lean i:
  - A nàmhaid!
  Tha na caileagan a-mach à armachd. Agus b 'fheudar dhi ruith gu luath airson còmhdach. Tha solar air feadh an Volga gu math duilich. Bomadh is rùsgadh seasmhach. An seo thig companaidh neartachaidh bhon taobh eile.
  Bidh fuarain de spraeadh agus mìrean a" goil timcheall nan eathraichean. Bidh stoirmean-troopers a" beucaich san adhar. An seo tha na Focke-Wulfs ag itealaich a-steach. Agus bidh iad a" leagail bhomaichean.
  Bhris grunn bhàtaichean suas. Tha saighdearan Sòbhieteach a' bàthadh agus a' bàsachadh.
  Tha teine làmhachais an nàmhaid ro dhùmhail. Ach chan urrainn dha nigheanan casruisgte a bhith fo eagal le seo eadhon airson ceud.
  Fiù 's air an oidhche, bidh am Fritz a' cumail a h-uile càil fo theine. Agus tha na bomairean dàibhidh aca air an caitheamh. A 'gabhail a-steach seanair Yu-87. Ged a tha itealain jet air a dhol a-steach don t-sreath mu thràth.
  Seo an sgeulach Sòbhieteach Yak-9. Tha e a" sabaid ME-309 Gearmailteach. Gluasad aontaichte, an aghaidh luaths agus armachd. Tha an Gearmailteach a 'feuchainn ri a' chùis a dhèanamh air a 'chàr Sòbhieteach bhon chiad ghairm. Ach chan eil e a" soirbheachadh. Bidh an yak, an uair sin, a 'strì ri dhol a-steach don earball, ach tha na Nadsaidhean a' fàgail air sgàth astar àrd.
  Gearmailteach nas luaithe, le buill-airm nas làidire, an aghaidh Ruiseanach nas so-ghluasadach. Ach tha an itealan luath a" leantainn. Bidh am faisisteach a" cleachdadh seachd puingean losgaidh an aghaidh seachd, agus a" suathadh ris a" chàr Sòbhieteach. Bidh i a 'call astar agus a' tòiseachadh a 'tuiteam.
  Bidh e a 'toirt a-mach slatan de cheò. Agus tha an einnsean air ...
  Dè an cogadh a tha seo! Tha e duilich a bhith an aghaidh inneal cho cumhachdach ann an armachd ris an ME-309, anns a bheil seachd puingean losgaidh a" dèanamh dìoladh airson cus cuideim agus droch ghluasad.
  Tha astar àrd a 'leigeil leis an fhaisisteach a dhol a-steach do dhàibheadh, agus tha aghaidh an t-sabaid Gearmailteach air a dheagh armachd.
  Tha Svetlana a-rithist a" feuchainn ris a" Maus a lagachadh. Tha an nighean ann an cunnart a beatha. Tha i mu thràth uile air a sgrìobadh suas, a" snàgail rùisgte tro na daingnichean. A h-uile bòidhchead ann an sgrìoban agus pisuga. Ach an uairsin bidh e a 'tilgeil grenade le pasgan ceangailte ris an spreadhadh. Tha i eadhon air a bualadh le spreadhadh bho ghunna-inneal. A 'sgrìobadh gualainn na bòidhchead.
  Ach air an làimh eile, bhuail am pasgan spreadhaidh am beul canan 150-mm. Agus tha an Gearmailteach mar-thà air milleadh mòr fhaighinn. Le duilgheadas mòr, bidh an càr a" gluasad às a àite, agus a" snàgail air ais gu suidheachadh a shaighdearan gus a lotan a reamhrachadh.
  Tha Focke-Wulfs agus grunnan TA-152 a" nochdadh anns na speuran. Bidh iad a 'tòiseachadh a' sgoltadh nan dreuchdan Sòbhieteach. Nochd dhà de na carbadan jet ionnsaigh as ùire HE-183 cuideachd. Ràinig na vultures sin astaran suas ri ochd ceud cilemeatair san uair, agus cha mhòr nach robh e comasach am bualadh.
  Bidh na nigheanan a" losgadh air ais air na Gearmailtich. Tha an-còmhnaidh cothrom ann an nàmhaid a cheangal, a dh" aindeoin dìon cumhachdach itealain ionnsaigh bho theine talmhainn.
  Fhuair Svetlana agus Anzhelika an Luftfaust a chaidh a ghlacadh air ais. Tha an armachd seo, anns a bheil naoi eadar-cheangailte fichead millimeters recoilless.
  Faodaidh tu losgadh mar ghunna beag anti-itealain.
  Agus bidh na gaisgich a" comharrachadh an nàmhaid. Bidh iad a 'bruthadh an toiseach gu rèidh ... Chuir an dà bhòidhchead an casan lom air an sprùilleach, a' faireachdainn tilleadh rèidh.
  Bidh Focke-Wulf le sia gunnaichean adhair, a 'tòiseachadh a' smocadh - tha a bhroinn air a reubadh fosgailte.
  Bidh na caileagan a" beucaich le toileachas:
  - Poc! Nigheadair! Amas!
  Bidh plèanaichean Gearmailteach eile a 'tòiseachadh a' cuairteachadh thairis air cinn nan nigheanan. Bidh bòidhchead a" deàrrsadh a-steach do na trannsaichean fon talamh, a" seachnadh rocaidean Focke-Wulf.
  Fhuair Svetlana sàilean cruinn garbh le twinkle. Rinn an nighean gearan:
  - O lasraichean ifrinn !
  Bha bonn na h-ìghne air a chòmhdach le blisters agus gu goirt. Bha mi airson rudeigin fuar a phutadh.
  Agus air an uachdar, tha na beàrnan a 'leantainn. Bidh sneachda a" spìonadh às na lasraichean, tha tobhtaichean air an reubadh às a chèile. Bidh na Gearmailtich a" tuiltean na h-àiteachan le teine, ach chan eil ach glè bheag de chiall bho seo. Chaidh gaisgich am falach mar luchainn ann am mionc. Leig leotha iad fhèin iarnaigeadh.
  Thuirt Angelica ann an cluais Svetlana:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gum bi na Nadsaidhean mu dheireadh a' ruith a-mach à smùid a dh'aithghearr. Tha tòrr neart aca, ach ann an Stalingrad chan eil cothrom aca tionndadh mun cuairt!
  Fhreagair an nighean bhàn gu pròiseil:
  Tha sinn an seo mar trì cheud Spartans! Bidh sinn a" nochdadh feachdan adhartach an nàmhaid!
  Rinn Angelica, ruadh-ruadh, gàireachdainn agus suirghe air a nighean com-pàirteach:
  - Agus chan fhaigh thu timcheall oirnn!
  Nuair a ràinig na caileagan an uachdar, thàinig an ionnsaigh gu crìch. Nochd saighdearan-coise dubha ùra. Dhìrich iad air adhart, agus bha aig na caileagan ri teine fhosgladh, a 'toirt air an nàmhaid an talamh a chladhach le an sròinean.
  A-rithist, chaidh na "Lions" agus "Tigers" a-steach don bhlàr. Dh'fheuch na Gearmailtich ri cuideam a chur air arm nan Sòbhieteach le tancaichean trom. Bho àm gu àm bha sligean a 'sileadh sìos. Dh'fheuch an "Tiger" nas so-leònte gun a bhith a 'briseadh air falbh bho na cumaidhean aige. Thuit mortaran cuideachd.
  Loisg na caileagan air na Gearmailtich agus an saighdearan-duaise. Chuir e às do luchd-dùbhlain. Loisg Angelica agus Svetlana ann an càraidean. Nochd muzzles nàmhaid agus shocraich iad. An uairsin sreath ùr de nàimhdean air adhart.
  Bhiodh na caileagan a' seinn aig àm a' bhlàir.
  Thòisich Angelica le bhith a" losgadh:
  - Roimhe...
  Svetlana, losgadh, lean:
  - Leut...
  Thuirt Angelica lupanuv:
  - Legion...
  Svetlana, a 'gearradh dheth trì, shushed:
  - Nàmhaid...
  Thuirt Angelica, a" tilgeil an luchd-dùbhlain, a-mach:
  - Tha iad....
  Lean Svetlana, an dèidh dha leth de chlaigeann nan Arabach a leagail:
  - Tha iad ag iarraidh...
  Lean Angelica, a 'pronnadh an nàmhaid, a' leantainn:
  - Tha thu...
  Svetlana, losgadh, sgàineadh ann an rage:
  - Shred...
  Bha Angelica, a 'tolladh claigeann nan Arabach, a' gàireachdainn:
  - Sgrios...
  Thuirt Svetlana, a 'leantainn air adhart a' slaodadh, ag ràdh:
  - Notaichean...
  Bha Angelica, mar gum biodh e a" losgadh, a" feadalaich:
  - Na biodh sgàth ort...
  An dèidh dha Svetlana sealladh ceart a dhèanamh, dh'èigh e:
  - Nàmhaid...
  Lean Angelica, a 'losgadh mar snaidhpear, a' leantainn:
  - Shtykov...
  Svetlana, a 'losgadh nas fhaide, a' comhartaich:
  - Comasach air ...
  Thuirt Angelica, gun stad a chuir air losgadh:
  - Feachd...
  Bha Svetlana, a 'losgadh gu fiadhaich, a' caoineadh, a 'ceartachadh a caraid:
  - Misneachd...
  Bha Angelica, ann an ecstasy cruaidh, an dèidh dha losgadh tro chinn nan Afraganach, a" comhartaich:
  - Neart...
  Svetlana, a 'bualadh le teine, a' sgioblachadh:
  - Àrdachadh...
  Lean Angelica, a" crathadh a curls dearga, oirre:
  - Agus nàimhdean ...
  Chuir Svetlana, an dèidh dha an Arabach a bhualadh sa stamag, a-mach:
  - Anns a 'bhad...
  Bha Angelica, a" losgadh leis a h-uile seòrsa, a" comhartaich:
  - Sgrios...
  Ghabh na caileagan anail. Agus às deidh dhaibh beagan a bharrachd a losgadh, dh"èigh iad:
  - Is sinne ridirean an raidhfil snaidhpear, tha guth a" mhurt a" glaodhaich!
  Chaidh an tonn de shaighdearan putadh, coloinidh sìos beagan. Ghluais na Nadsaidhean na tancaichean air adhart a-rithist. Nochd "Tìgearan" -2 le na mucan fada aca, agus chuir iad sligean air falbh air a h-uile dad a fhuair iad an aire.
  Bha cumadh tùsail an tùir aig "Tiger" -2 agus leòidean nan lannan armachd bho na taobhan. Rinn seo e beagan nas seasmhaiche. Thagh na gaisgich boireann slighean an tanca a-rithist mar an targaid aca. Dh'fheumadh am faisisteach a bhith coltach ri nathair ann am pana-fhrithealaidh.
  Thilg Svetlana pasgan spreadhaidh, a 'pronnadh rolair aghaidh an "Tiger" -2 agus sheinn i:
  - Choinnich mi thu le tiodhlac ... Gu dearbh, mhìnich mi àite sa chiste!
  Rinn Angelica sgadan, gu toilichte a" tilgeil pasgan mòr, spreadhaidh air an fhaisisteach:
  - Ach Pasaran !
  Agus bhon spreadhadh, thionndaidh beul fada an tanca Gearmailteach. Agus thòisich an rìgh Tìgear air tionndadh air ais. A-rithist, bha am faisisteach air a dhroch leòn. Ghlac Angelica e agus rinn i rùsg, a" tilgeil pìos glainne le a òrdagan rùisgte:
  - Gu 'm bitheadh tu 'n ciste dharach !
  Thàinig a" ghlainne, an dèidh dha itealaich seachad, air tìr dìreach ann an amhaich Innseanach, am measg saighdearan Gearmailteach a" bhaile.
  Rinn Svetlana suirghe air a cèile agus sheinn i:
  - Cuiridh mi mo cheann anns a' bharaille so ! Bidh mi a" dupadh a h-uile duine!
  Loisg Angelica spreadhadh bhon ghunna-inneal aice. Bha na Gearmailtich fo ionnsaigh a-rithist. Rinn an nighean tàir air:
  - Is urrainn dhuinn a h-uile càil a dhèanamh! Agus bidh sinn a bhuannachadh!
  Loisg Svetlana an raidhfil aice agus thuirt i:
  - Tha buannachadh mòr a" feitheamh! Gum biodh ar seanairean ann an glòir!
  Rinn Angelica corran agus roilig timcheall, a" snìomh mar chraobh Nollaige. Sheinn an nighean, a' snìomh,:
  - soirbheachas Mgr, càit a bheil thu a' dol ... soirbheachas Mgr - bidh na faisisteach a' gàireachdainn ...
  Mheudaich tancaichean Gearmailteach, gun a bhith a" sàbhaladh shligean, an teine. Dhòirt iad na tiodhlacan-spreadhaidh aca. Agus thàinig iad gu suidheachadh nan Sòbhieteach, a' feuchainn ri beàrnan a sheachnadh.
  Bha Svetlana, a 'cleachdadh uèir, mar a dh' ionnsaich an Seryozhka glacte dhaibh, a 'tarraing suas mèinn cuideamach. Chaidh "Leòmhann" gu slaodach suas gu suidheachadh nan Sòbhieteach. Bha an gunna 150mm aige a" sgoltadh shligean a-mach. Rinn a" chlann-nighean sgadan agus dh" fhalbh iad.
  Sheinn Svetlana:
  - Gearmailtich-piobair, faisisteach-Nadsaidhean... Tha deireadh sìthiche a' feitheamh riut!
  Thuirt Angelica le gàire:
  - Pacifism... Tha e fiù 's gòrach a bhith a' bruidhinn air sìtheachadh nuair a thig e gu na Nadsaidhean!
  Bhuail Svetlana air sròn Arabach bhon gheàrd coloinidh le peilear le deagh amas agus rinn i gàire:
  - Agus tha iad lag ann an smaoineachadh ... Agus ann an cùisean armailteach chan eil iad cho làidir! A dh'aithghearr cuiridh sinn às dhaibh bho aghaidh a 'phlanaid Talamh!
  Loisg Angelica spreadhadh eile, shuath i a cìochan rùisgte an aghaidh an sprùilleach, agus sheinn i:
  - 'S e ridire Ruiseanach a th' annam air glùinean luchd-brathaidh ... sguabaidh mi air falbh nàimhdean an athar bho aghaidh na Talmhainn!
  Chrath na caileagan am broilleach lom ri chèile.
  Dh'eirich ailleachd a' ghruagaich, Ag amharc suas air na speuraibh. Bha "Frames", gunnairean Gearmailteach, a" snìomh an sin.
  A 'fàs suas, a-nis agus a-rithist, a' dol an sàs ann am briseadh gaoithe Gearmailteach "Lion". Agus chùm a ghunna a" smàladh.
  Svetlana, a 'gluasad mèinn fo shlighean tanca Gearmailteach, chuir e stad air:
  - Airson Serezha ....
  Stad an Gearmailteach agus loisg e a-rithist. Spreadh an t-slige air cùlaibh nan nigheanan.
  Thuirt Svetlana:
  - Sligean bainne, aig a bheil eanchainn pàisde!
  Sheas "Leòmhann" airson greis. Co-dhiù an robh an sgioba eòlach Gearmailteach a" faireachdainn cunnart ro-làimh, no an robh iad airson an uidheamachd sabaid a chleachdadh. Ach sheas an "Leòmhann" beagan ùine agus thilg e a-mach sligean marbhtach.
  Thug Svetlana fa-near gu bheil gunna nas fheàrr aig an tanca Gearmailteach agus a 'losgadh nas trice na an KV-2. Agus tha seo, gu dearbh, a 'dèanamh an càr seo tòrr nas cunnartaiche. Chaidh Svetlana thairis oirre fhèin agus rinn i sgadan:
  Theid na h-aingidh gu ifrinn !
  Loisg Angelica air an fhaisisteach ann am plexus na grèine, agus rinn i rùsg:
  - Tha ar buaidh do-sheachanta! Agus thig a h-uile càil gu crìch gu math!
  Gheàrr Svetlana dheth an Turc cuideachd, agus sheinn i:
  - Ged a tha e coltach gum bi beatha air a bhriseadh a dh'aithghearr nuair a bhuaileas trioblaid air a adhairc dhubh ... Bidh eich nàbaidh agus fuil a 'sruthadh mar abhainn, agus a-rithist bidh an talamh a' falbh bho bhith fo do chasan!
  Thuirt Angelica, an dèidh dha an Iranian a bhogadh, ag ràdh:
  - Ach tha an neach-dìon fhèin aig an talamh cuideachd ... Agus eadar na reultan air an sìneadh thuige ... Snàithleanan sàbhalaidh do-fhaicsinneach gus Hitler fògradh gu Kolyma!
  Sheinn na caileagan, a' losgadh, còmhla ri chèile:
  - Briseamaid Adolf, gortaichidh e e! Tha mi a" creidsinn gun tèid a" chùis a dhèanamh air faisisteachd! Agus anns an Ruis againn, nochdaidh am Mesiah, Tighearna sluagh gach dùthaich!
  Agus lean na gaisgich a" losgadh. Ach laigh saighdearan-coise an nàmhaid, agus thòisich iad air losgadh agus grenades a thilgeil. Dh" fheuch buidhnean faisisteach ri na caileagan a smocadh a-muigh le teine mortar. Agus a 'tilgeil tòrr grenades.
  Thuirt Angelica gu feallsanachail:
  - Faodaidh tu an àireamh a ghabhail anns na taghaidhean, an sgil anns na taghaidhean gun chogadh!
  Rinn Svetlana gàire agus thug e fa-near:
  - Tha cogadh na raon far a bheil càileachd a" toirt buaidh air meud, tha taghaidhean, mar riaghailt, an aghaidh, agus is e fealla-dhà a tha seo!
  Thill na gaisgich beagan air ais, bha grenades agus na criomagan aca a" dòrtadh ro thiugh. Ghabh Angelica eadhon grèim air an tiodhlac a chaidh a thilgeil le a cas agus thilg i air ais e. Chaidh an grenade seachad agus bhuail iad na Nadsaidhean air na clogaidean aca. Agus mar a tha e a 'spreadhadh ...
  Bha e mar gum biodh ceangal eile air spreadhadh an àiteigin.
  Thuirt Angelica gu feallsanachail:
  - Is e fortan an dàrna toileachas, is e soirbheachas an treas fear, ach a" chiad sgil!
  Rinn Svetlana gàire agus chuir i a-steach:
  - Tha fortan na dhuais airson misneachd, ach chan ann airson neo-chùram!
  Thug Angelica a-mach sùil Hindu bhon arm coloinidh agus rinn i sgàineadh:
  - Cò tha fortanach, tha anam a 'seinn!
  Rinn Svetlana gàire agus rinn i gàire:
  - Tha e math nuair a tha thu fortanach, tha e a 'ciallachadh gun sàbhail Dia thu!
  Tha na nigheanan beagan nas èibhinn. An uairsin ghluais an "Leòmhann" Gearmailteach air adhart, agus bhuail e mèinn. Ruith am bratag a-steach do inneal spreadhaidh agus chaidh a reubadh às a chèile.
  Shnìomh an "Leòmhann" leònte agus sheas e suas ... Bha na gaisgich air leth toilichte agus sheinn iad aig mullach an sgamhanan:
  - Tha leòmhann na chrùb ann an smaoineachadh, tha tìgear na thùs de gach seòrsa trioblaid ... Chan eil dad nas inntinniche na duine san t-saoghal!
  Thug Svetlana loidhne fhada, dìreach dh'èirich arm cèin gu stoirm agus sheinn i:
  Tha rocaidean, plèanaichean againn,
  An spiorad Ruiseanach as làidire san t-saoghal ...
  Aig an stiùir aig na pìleatan as fheàrr -
  Bidh an nàmhaid air a phronnadh gu duslach agus sìos!
  Tha coltas gu bheil "leòmhann" air a dhroch mhilleadh. Reòthadh i, a" spùtadh a-mach beagan shligean eile.
  Nochd Panther sùbailte. Ach, bha eagal oirre a dhol gu domhainn a-steach do shuidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach, ach thòisich i a 'losgadh. Bhiodh sligean a" feadaireachd thairis air cinn nan nigheanan. Agus bhris iad sprùilleach agus teintean.
  Bha Svetlana deiseil airson grenade a thilgeil, deiseil airson an àm a ghlacadh nuair a thàinig an tanca faisisteach faisg air astar ruigsinneach. Ach chan eil amadan sam bith anns a" Phanther nas motha. Loisg na Gearmailtich, a" cur shligean ann am pàtran checkerboard, a" feuchainn gun a bhith ag ionndrainn aon phìos talmhainn. Agus gu litireil thug e a-mach a h-uile clach.
  Chrath Angelica a broilleach lom agus thuirt i:
  - Tha innleachdan Fritz lochtach ... Dè an ìre a choileanas iad mar sin?
  Thuirt Svetlana gu ciallach:
  - Bidh cearc a" buain gràin le gràn, agus a" faighinn cuideam fada nas luaithe na muc a" slugadh pìosan mòra!
  Loisg am Panther còrr is ceithir fichead peilear, agus às deidh dha ruith a-mach à armachd, thionndaidh e mun cuairt, a" dol air ais chun uachdair aige. Na àite, nochd mastodon ùr "Sturmtiger". Chòmhdaich an inneal a stoc farsaing le caip. Chithear, mar sin, an dòchas e fhèin a shàbhaladh.
  "Sturmtigr", air a losgadh aig suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach bho astar. Rocaid air a losgadh. Dh' eirich an talamh suas, agus dhòirt tobar lasrach a mach asda lasrach.
  Is gann gun do mhair na caileagan beò, bha iad còmhdaichte gu ìre mhath. Bha Svetlana eadhon beagan bodhar. Gu h-obann chunnaic an nighean i fhèin a" gallopadh air each. Agus gu bheil i ag òrdachadh sguad a thug ionnsaigh air arm Tatar. Agus bidh gaisgich a" marcachd eich leatha. Na Mongol-Tatars, gun chomas seasamh an aghaidh a "bhuille, a" teicheadh agus a "bàsachadh nam mìltean fo na cnuimh.
  Tha Svetlana, air an làimh eile, a 'sgoltadh dà chlaidheamh agus a' gearradh sìos nàimhdean. Ach chaidh an sealladh a bhriseadh gu h-obann.
  Bhuail Angelica a cèile air a ghruaidhean, ga crathadh, ag ràdh:
  - Uill, a h-uile rud! A-nis stad air laighe mun cuairt!
  Fhreagair Svetlana gu feargach:
  - Cha do luidh mi sìos, ach shabaid mi!
  Leum an nighean suas ann an corraich agus thilg i grenade. An làthair, an dèidh itealaich, air tìr ann am beul an tanca "Lev". Às deidh dha milleadh fhaighinn, chrath an càr an stoc cuideamach aige.
  Ghlaodh Svetlana aig mullach a sgamhanan:
  - Is mise ridire na Ruis!
  Loisg Angelica spreadhadh bhon ghunna-inneal aice agus rinn i gàire:
  - Fhreagair an gille, a 'crathadh a shùilean,
  Tha mi airson seirbheis a thoirt don Ruis Naoimh ...
  Leigibh muir de dhoirteadh fola
  Ach is urrainn Dia ar sàbhaladh!
  Thuit Svetlana air an sprùilleach le a stamag lom agus a broilleach. Dìreach ann an tìde, mar a chaidh na ceudan de spreadhaidhean gunna-inneal a sguabadh thairis air a ceann. Chuir an nighean a-mach a teanga agus thuirt i:
  - Tha cuthach shaighdearan gaisgeil na shàbhaladh-beatha do sheanalairean abstruse!
  Dh" aontaich Angelica.
  - Tha an saighdear gaisgeil, tha an seanalair ciallach, tha an nàmhaid seòlta, is e soirbheachas dìlseachd a-mhàin le misneachd glic!
  Dh" fhosgail na caileagan teine a-rithist agus rinn iad gàire ann an dìlseachd:
  Os a chionn, sguadranan
  A 'gàireachdainn còmhla
  Tha Adolf na amadan làidir -
  A 'cur Sodom!
  Nochd "Leòmhann" armachd eile. Ruith dà shaighdear air falbh bhuaithe, a" breithneachadh leis na h-aghaidhean swarthy - Arabs. Dh'fheuch iad ri slabhraidh a thilgeil air an dubhan gus an tanca leasaichte a tharraing bhon bhlàr.
  Loisg Anzhelika agus Svetlana, aig an aon àm a 'leagail nan techies. Sheinn na gaisgich:
  - Na sgrios thu fhèin agus cuidich companach, cuidich daoine eile a-mach às a "chòmhstri!
  Nochd triùir dhubh. Rinn iad rèis leis an t-seine cho luath 's a b' urrainn dhaibh, ach chaidh an losgadh leis na caileagan cuideachd. A bharrachd air an sin, loisg Svetlana bho ghunna, a 'putadh a' chù le òrdagan rùisgte.
  Agus fhuair i air an luchd-dùbhlain aice a bhualadh gu mòr, mar Robin Hood gu h-iomchaidh.
  Thuirt Angelica:
  - Chan e an comharra am fear a bhuaileas gu soirbheachail, ach a bhios ag ionndrainn le droch fhortan!
  Thilg Svetlana grenade le a cas-rùisgte agus rinn i sgadan:
  - Faodaidh an neach as ceart le sealladh biodag a bhith ag ionndrainn, ach faodaidh inntinn neo-thròcaireach geur sleamhnachadh seachad air an targaid!
  Bhuail an grenade air a" mortar agus thòisich e air spreadhadh, a" spreadhadh nam mèinnean.
  Seadh, cha robh Smolensk furasta dha na Gearmailtich. Fhuair iad ann dùn bàis iriosal !
  . CAIBIDEIL #3
  Tha dìon Smolensk na mhisean glòrmhor... Ach is dòcha nach eil seo gu leòr.
  Bha nigheanan brèagha Ruiseanach Margarita Magnitnaya agus Oksana a 'sabaid leis na Nadsaidhean a bha a' feuchainn ri briseadh sìos gu deas air Smolensk gaisgeach. Bha an dà bhòidhchead os cionn companaidh de thùsairean - balaich is caileagan a thog armachd.
  Shèid gaoth bhlàth o dheas, leagh an sneachd. Bhiodh luchd-tòiseachaidh agus luchd-tòiseachaidh, casruisgte ann an geàrr-chunntasan, a" glùin an salachar len casan.
  An seo agus an sin bha duilleagan buidhe-dearg air tuiteam. Sheas na craobhan, a' crochadh nan geugan lom.
  Cha robh a" chlann fuar; tha iad air a bhith ag obair cas-ruisgte agus leth-rùisgte bho thràth san earrach. Bidh iad a 'gluasad gu làidir - tana, ach sùbailte.
  Sheinn an nighean thùsail Ekaterina Sotnikova;
  Ag itealaich mar teintean oidhcheannan gorm
  Is sinne clann thùsail an luchd-obrach...
  Tha àm nam bliadhnaichean aotrom a" tighinn dlùth -
  Glaodh nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Agus thog a" chlann suas le chèile, a" stampadh an casan rùisgte san eabar:
  - Glaodh an luchd-tòiseachaidh - bi deiseil an-còmhnaidh!
  Tha fuaim ga chluinntinn: itealain ionnsaigh Gearmailteach is Ameireaganach a" tighinn dlùth. Bidh clann a" gleusadh an dùirn gu teann.
  Bidh Alenka Sotnikova a" fuaimneachadh le misneachd, agus an nighean brìgheil Komsomol sa gheama a" stampadh a cas-rùisgte:
  - Tha iongnadh oirnn dhut vultures!
  Gu dearbh, tha balach ann an ceangal dearg, fear bhon àm ri teachd Alexei Sotnikov air tilleadh gu beulaibh an Dàrna Cogaidh mar-thà agus a 'crathadh làmh an leanaibh.
  An aon rud casruisgte, agus ann an geàrr-chunntasan, mar a" chòrr de na balaich, tha e rùisgte chun mheadhan, agus gu math bogach, tha fèithean cast rim faicinn. Gu dearbh, tha na balaich agus na caileagan eile tana agus tioram, craiceann agus cnàmhan air cuibhreannan acras agus daonnan ag obair le sluasaidean.
  Tha am balach Oleg meatair gu leth àrd, cha mhòr dubh bho losgadh grèine, ach tha a fhalt geal air fàs air ais mu thràth. Gun teagamh tha e na leanabh brèagha agus làidir aig aois an fhànais.
  Agus a-nis tha nathraichean air am peantadh ann an dath nan speur ag èirigh a dh"ionnsaigh nan Nadsaidhean.
  Bha balach casruisgte Alexei Sotnikov ceangailte riutha grenades min-sàibh sònraichte, beag ach glè spreadhaidh.
  Seo am Focke-Wulf, XE-129, agus an American P-47, P-51. Tha Ameireagaidh, gun nàire tuilleadh, cha mhòr gu fosgailte a" sabaid air taobh an Treas Reich. Gu foirmeil, tha pìleatan Ameireaganach nan saor-thoilich. Ach gu dearbh tha iad nan com-pàirtichean sa chogadh a chuir riaghaltas na SA agus oligarchs air adhart.
  Clann le gunnaichean, cuid eile le bazookas dachaigh nan laighe. Thog Alexei Sotnikov agus na caileagan casruisgte Alenka agus Ekaterina, mar ghaisgich nas eòlaiche, bazookas dachaigh bho phìoban gun ath-chuairteachadh. Agus mar a thuiteas iad a-steach do chàr itealaich ìosal.
  Leig am balach agus na caileagan fionn an casan casruisgte agus bhrùth iad gu socair air an inneal-brosnachaidh. Agus bhuail na casaidean dà itealan ionnsaigh Ameireaganach agus am Focke-Wulf Gearmailteach.
  Chaidh grunn dhealbhan a-mach às na trainnsichean - bha na tùsairean a" losgadh cuideachd.
  Alexei Sotnikov, a" spangachadh a shàil rùisgte, chruinn, leanabachd, chirped:
  - Ged tha coltas gille casruisg air,
  Cha do bhris an mustache troimhe, ach mar-thà titan ...
  Ann am batail, tha gille inbheach eadhon cus,
  Agus buail buille marbhtach!
  Agus a-nis tha am balach a" tarraing nan sreangan le òrdagan rùisgte, agus tha na nathraichean sgiathach air am bualadh le itealain ionnsaigh Gearmailteach is Ameireaganach. Bidh dusan itealan Allied and Third Reich a" spreadhadh sa bhad.
  Bidh Aleksey Sotnikov agus dithis nighean bhrèagha anns na h-aon deiseachan-ionnlaid a-rithist a" tarraing nan innealan-brosnachaidh, a" leagail na h-ath chàraichean sa cho-bhanntachd calpachais.
  Bhrùth am balach am biast le a shàilean rùisgte agus bha e a" beucaich:
  Thèid na làithean ifrinn sin seachad
  Bidh an treas Reich a 'tuiteam ...
  Cha rìoghaich Satan
  Dèan sabaid na bi a" gluasad!
  Bidh na balaich eile cuideachd a" stiùireadh nan nathraichean le casan rùisgte. Agus a-nis bidh stoirmean na co-bhanntachd a" tuiteam air tiodhlacan itealaich beaga ach marbhtach. Tha mòran phlèanaichean a" bàsachadh. Bidh iad a 'spreadhadh san adhar agus a' briseadh nam pìosan.
  Tha pìleatan Hitler a' losgadh... Agus tha an itealan ionnsaigh a th' air fhàgail ann an cabhaig, a' sgapadh rocaidean is bhomaichean, a' falbh às a chèile.
  Tha am balach shìorraidh Alexei Sotnikov a" magadh air:
  - Glòir don Ruis mhòr!
  Bidh balaich is caileagan adhartach a" togail ann an sèist:
  - Glòir don USSR!
  Bidh an nighean Masha a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan, a" spangachadh a cas rùisgte, gruamach:
  - Glòir do Stalin!
  Tha Boy Pashka a" cur ris:
  - Agus Alyosha glòir! Tha e na shàr-eòlaiche!
  Tha trainnsichean na cloinne air an luadhadh gu math, agus mar thoradh air spreadhadh boma is rocaid, cha d" fhuair ach dithis bhalach agus nighean sgrìoban beaga. Agus tha seo a dh'aindeoin 's gun deach uinneanan uabhasach a chruthachadh, agus mòran sgrios agus tionndadh air lannan na talmhainn ...
  Agus ann an cuid de dh'àiteachan bha an talamh bhon teas a 'losgadh agus a' smocadh.
  Sheas aon de na caileagan suas le bonn rùisgte agus loisg i a cas, às an sin rinn i sgreuchail:
  - Bàs gu Goering agus Hitler!
  Bha a" chlann làn dealas. Tha buill Komsomol agus nigheanan geama Alenka agus Margarita deiseil airson sabaid.
  Sheinn Alexei Sotnikov, a" sgrìobhadh air an t-slighe:
  Rugadh mi ann an aois an fhànais
  Far an robh bàtaichean a" ruith tro na galaxies...
  Tha gnìomhan dhaoine math gu leòr, creid mi,
  Reub an cogadh as a chèile, a ridire!
  
  Ach dh'òrdaich na Demiurge Gods
  Bidh thu a" cuideachadh do shinnsirean ...
  Gabh thu hyperblaster ann an làmhan gille,
  Agus reubadh Hitler as a chèile!
  
  Uill tha balaich air am breith airson sabaid
  Tha iad nan gaisgich sgoinneil, creid mi ...
  Às deidh na h-uile, bha na Ruiseanaich a-riamh comasach air sabaid,
  Biodh a" bhiast chobhartaich air a sgrios!
  
  Biodh mo dhùthaich naomh air a glòrachadh,
  An USSR dùthchasach againn ...
  Tha nighean a' ruith casruisgte san t-sneachda
  A" nochdadh misneachd!
  
  Agus bidh mi a 'sabaid gu fiadhaich an-aghaidh faisisteachd
  Neach-tòiseachaidh balach mòr Ruiseanach ...
  'S bidh ar creideamh le comunn,
  Co-dhiù tha Sam sanntach a" cuideachadh an Fritz!
  
  Creid mi, cha bhris na Ruiseanaich,
  Bidh an sluagh gu lèir a" cruinneachadh timcheall Moscow...
  'S e ridire a th' annam nach eil idir air mo shàrachadh le anam,
  Tha sinn dìleas do Stalin a thaobh an Tighearna!
  
  Chan urrainn neach sam bith na tùsairean a bhriseadh,
  Chan e clann a th" annta - ach mic Dhè...
  Bidh sinn mar ghinealach de eisimpleirean
  Cha bhith am Fuhrer a" cunntadh na h-adharcan sin!
  
  Seadh, tha ar glòir ar dùthaich mhàthaireil a" dol suas,
  Os cionn an fheadhainn as motha san t-sneachda, creid na beanntan ...
  Tha nighean a' ruith casruisgte san t-sneachda
  A" draibheadh Fritz dhan chiste le a shàilean lom!
  
  Na creid gu bheil na Nadsaidhean làidir a-nis,
  Ged a chaidh an Sherman aca a thoirt a-steach le Sam ...
  Cha bhi sinn aithreachas eadhon a 'creidsinn beatha
  Tha an t-àm ann airson atharrachadh mòr!
  
  Tha Motherland cho breagha ris a" ghrian,
  Is e Playful Motherland ar màthair...
  'S tha falt na h-ìghne a' lùbadh le h-òr,
  Bidh e comasach dhuinn am Fritz a reubadh gu shreds!
  
  Is sinne luchd-tòiseachaidh clann a" chomanachais,
  Bidh sinn a" toirt seirbheis dha Svarog agus do Chrìosd...
  Sgaoil na h-uiread de dh' fhasais,
  Bheir mi buaidh air an Fatherland!
  
  Is e an Ruis dùthaich mhàthaireil a" phlanaid,
  Tha na aislingean as fheàrr leatha aice ...
  Tha eòlas math air an dà chuid inbhich agus clann
  Chan eil feum air tuilleadh fealla-dhà!
  
  Nuair thig an t-Uile-chumhachdach bidh grian ann,
  Bidh craobhan Apple a" fàs air Mars...
  Tha an dà chuid na Sìonaich agus na Seapanaich aonaichte,
  Ameireaganach le Ruiseanach air an t-slighe!
  
  Aontaich beachdan co-mhaoineas,
  Agus tha creideamh eòlach air aisling Lenin ...
  Tilgidh sinn gràineileachd an t-seallaidh gu aon taobh,
  Togamaid bòidhchead anns a 'chruinne-cè!
  
  Air ar son-ne Muire is Lada,
  Tha sinn a 'toirt urram do Dhia, agus Marx "Capital" ...
  Gu'm faigh na h-uile luchd-tòiseachaidh duais,
  Dhuinne, tha Svarog agus Stalin air leth freagarrach!
  
  Tha fios aig Faisistich nach reithe iad
  Tha an toil, an neart, eòlas air a" chumhachd againn...
  Bidh sinn a 'pronnadh an nàmhaid le buille trì-fhillte,
  Agus tionndaidh am Fuhrer a dh" aithghearr gu bhith na bhreugan!
  
  Gum biodh an Ruis ghlòrmhor againn
  Mar spìc shìorraidh sa ghàrradh airson fo bhlàth ...
  A charaid Stalin, is tusa ar teachdaire,
  Còmhla riut thèid sinn gu comannachas!
  
  Nuair a bhios mionaidean de stoirmean tàirneanaich, amannan cruaidh,
  Tha an cogadh fuilteach seachad...
  Gu h-obann bidh ar clann a 'fàs suas
  Thig sonas siorruidh!
  Chaidh dàn math a dhèanamh le balach casruisgte Alexei Sotnikov, a" crìochnachadh le prìomh nota.
  Ach a-nis tha an rùsgadh a" tòiseachadh ... Ma dh" fhàillig an ionnsaigh ionnsaigh agus gun cosg e call mòr, a-nis chaidh na canain a bhualadh.
  Chan eil am balach ceann-cogaidh bhon àm ri teachd ro fhada air falbh fhathast air armachd a chruthachadh an-aghaidh làmhachas. Ged a bha leanabh sgoinneil a 'leasachadh rocaidean air sliochd a' pheann agus tarraing guail.
  Bha am balach deiseil airson sabaid, ach ged nach robh na rocaidean fhathast deiseil, chaidh an sgioba casruisgte aige am falach ann an dugouts.
  Gus an ùine a chuir seachad aig àm an t-slige, chluich dithis bhall Komsomol, aoigh bhon àm ri teachd, agus dithis nighean Masha agus Klara, còmhla ris a "bhalach Pashka, cairtean.
  Tha Ekaterina, aig a bheil falt ruadh mar-thà a 'fàs, agus às an do dh'fhàs i tòrr nas bòidhche agus nas bòidhche, thilg i a-mach a' chairt le òrdagan rùisgte, a 'toirt fa-near:
  - Gu fìrinneach, tha na Fritz agus na h-Ameireaganaich a" brùthadh oirnn!
  Thug Alenka, nighean le falt duilleag òir beagan lùbach, fa-near:
  - Ach cha bhris sinn fhathast, oir tha spiorad sabaid againn!
  Chrath Alexei Sotnikov:
  - Bidh saidheans Sobhietach a" freagairt teicneòlas nàmhaid le armachd mìorbhuileach! Tha mi creidsinn ann!
  Chrath Masha a ceann le pigtails:
  Is tusa an armachd againn cuideachd!
  Agus thilg a' chaileag a' chairt le a cas bheag, rùisgte, air a nighe le salachar.
  Thuirt Pashka le osna:
  - Tha an saoghal calpachais gu lèir a" sabaid nar n-aghaidh! A leithid de fheachdan neo-ionann!
  Thuirt Alexei Sotnikov, am balach sìorraidh seo gu loidsigeach:
  - Rinn Suvorov a" chùis air feachdan adhartach an nàmhaid! Agus bidh sinn a 'bualadh!
  Sheinn Margarita le gàire:
  - Tha buaidh a 'feitheamh, tha buaidh a' feitheamh, iadsan a tha a 'creidsinn ann an co-mhaoineas naomh!
  Tha buaidh a" feitheamh, tha buaidh a" feitheamh, faisisteachd air a sgrios leis an nighinn!
  Thuirt Clara:
  - Ge bith dè cho iongantach sa bha tancaichean nan Nadsaidhean, tha freagairt againn!
  Chrath am balach Alexei Sotnikov a chas rùisgte, leanabhach agus chrath e:
  - Gu dearbh tha! Tha, agus tha an rùsgadh a" dol sìos, tha an t-àm ann falbh!
  Agus leum seòrsa de bhalaich is nigheanan a-mach às a" bhuncair. Flashed an cuid cloinne pinc, nighe, sàilean cruinn.
  Chaidh na Nadsaidhean, gu dearbh, air an ionnsaigh le tancaichean.
  Sheinn Alenka àlainn:
  - Pioneer, Komsomol! Coisich tro bheatha còmhla!
  Ùr-ionnsaiche, Komsomol! Creid sinn nach tèid thu air seacharan!
  Sheall Aleksey Sotnikov air an raon le sealladh geur leanabh bhon àm ri teachd. Bha tancaichean Gearmailteach, Ameireaganach agus Breatannach a" gluasad. Armada iomlan de chàraichean. An seo chì thu gunnaichean fèin-ghluasadach "Ferdinanda". Tha tancaichean Sherman Ameireaganach àrd, cuid le muzzles goirid, cuid eile le muzzles nas fhaide. Barrachd squat Beurla "Churchill", air a dhìon gu math. Seo Cromwells follaiseach le muic ghoirid, ach caran sùbailte, coltach ri iarann. "Grand" àrd nas sine de Arm na SA. An tanca Beurla as fheàrr "Challenger" le gunna seachd troighean deug. Agus seo an fheadhainn Gearmailteach. "Leòmhann" uamhasach agus mòr le gunna le baraille fada.
  A rèir coltais seann-fhasanta "Tiger" na chruth ceàrnagach. Sgoinneil "Panther". Modalan nas fhaide air adhart agus fhathast tearc: "Tiger" -2 agus "Panther" -2.
  Tha an dà tanca mu dheireadh glè choltach - tha eadhon an canan mar an ceudna, chan eil ach an Panther-2 le turaid nas lugha agus nas cumhang, agus tha an sgàil-dhealbh nas ìsle.
  Is e gunna fèin-ghluasaid "Ferdinand" -2 a "chiad fhear anns an Wehrmacht, far am faodar an einnsean a chuir ann an aon bhloc leis an tar-chuir agus tarsainn. Dè an ìre de sgàil-dhealbh nas aotroime agus nas ìsle a tha an gunna fèin-ghluasadach seo air fàs.
  Ach chan eil "Lion" -2 air a dhol a-steach gu cinneasachadh fhathast, feumar grunn dhuilgheadasan teicnigeach fhuasgladh gus innealan mar sin a chuir air bhog. Mar sin airson a-nis, tha tancaichean aig na Gearmailtich le cruth seann-fhasanta: tha an tar-chuir air beulaibh, agus tha an t-einnsean aig a "chùl, a tha a" leantainn gu call air an crankshaft.
  Ach tha am Beurla "Challenger", am fear mu dheireadh air cruth agus einnsean sia ceud each-chumhachd. Nochd an tanca o chionn ghoirid agus chan eil e ro mhòr, ach èifeachdach.
  Ach is e an Sherman as motha anns na SA, a tha air a thoirt a-mach ann am meudan mòra. A leithid de chàr ... Gun a bhith air a dhìon gu dona san aghaidh agus tha gunna le baraille meadhanach fada aig cuid de na tancaichean.
  Tha leithid de armada tanca ann.
  Ach tha am balach casruisgte Aleksey Sotnikov, an tùsaire ùr-fhuineach seo, air rudan iongantach ullachadh dha na croinn-chladaich.
  Mar eisimpleir, thòisich mèinnean min-sàibh a 'spreadhadh. Chaidh tancaichean Gearmailteach, Ameireaganach, Breatannach a reubadh às a chèile le bratagan, briste le rolairean. A 'losgadh meatailt.
  Bhuail an nighean thùsail a cas-rùisgte agus rinn i squeak:
  - Sin na faisistich, faigh e!
  B" e tanca an Leòmhann a" chiad fhear a spreadhadh. An uairsin dà Shermans. Nas fhaide air adhart "Panther" agus "Churchill". An uair sin a-rithist "Shermans" agus "Cromwells".
  Agus seo tanca Gearmailteach T-4 eile nach deach à bith. Shèid e suas e cuideachd. Agus an uairsin thòisich an "Tiger" a 'smocadh.
  Alexei Sotnikov, a 'tilgeil phògan bàis, air a ghluasad le corragan lom de chasan chloinne:
  - Glòir don USSR!
  Thug Alyonka, nighean bhrèagha le falt òrail, e agus phronn i am biastag le òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Airson tionndadh na cruinne!
  Dh"èigh Catriona:
  - Airson na coileanaidhean as àirde san USSR!
  Agus cuideachd mar lupanet bho bazooka. Agus rinn Aleksey Sotnikov fhèin bazooka à pìob. Agus tha i a 'losgadh gu math marbhtach.
  Loisg am balach-terminator-voivode cuideachd, agus loisg e air falbh "Tiger" -2, agus dh'èigh e gu bodhar:
  - 'S e ridire fànais a th' annam!
  Agus thuirt an sgioba de luchd-tòiseachaidh:
  - Co-mhaoineas beò!
  Bha na Nadsaidhean dha-rìribh a" dol an-aghaidh an-aghaidh ionnsaigheach bhon luchd-dùbhlain aca. Agus spreadh na tancaichean aca, agus tancaichean nan caidreabhaich a-nis is a-rithist agus thuit iad sìos. Agus tha e neo-fheumail maitheanas a thoirt do chloinn an airm-dheirg air son tròcair.
  Loisg na tancaichean gun lethbhreith agus cha b" urrainn dhaibh dad a dhèanamh ris na tùsairean.
  Loisg am balach Alexei Sotnikov am bazooka aige a-rithist agus rinn e squeak:
  - Airson an Motherland agus Stalin!
  Thilg Alenka molagan le a corragan rùisgte de chasan nigheanach, leag i sìos an nàmhaid agus rinn i gàire:
  - Airson mòrachd an USSR!
  Agus rinn i gàire ri a companaich.
  Chuir am balach Andreika stampa air a chas cas-rùisgte agus sheinn e:
  - A dh'aithghearr coinnichidh sinn ri aisling,
  Is e a" chiad cheum nam beatha...
  Chì thu a-rithist air feadh na dùthcha,
  Cuairtean de dh "ionnsaighean feargach!
  Loisg Aleksey Sotnikov a-rithist bho bhazooka ath-chleachdadh fad-ùine, a" sgoltadh an Sherman agus a" seinn:
  Agus tha an t-sabaid a 'leantainn a-rithist
  Tha an teine hyperplasmic a" goil...
  Agus tha Lenin cho òg -
  A" nochdadh buille marbhtach!
  Tha an trodaiche òg seo na dhuine cho math. Agus le òrdagan cas na cloinne tha e a' comharrachadh a' ghunna aig an targaid. Agus a 'losgadh a-rithist. Agus bidh na càirdean a" gluasad air adhart, bidh na tancaichean aca a" dìreadh còmhla ris na Gearmailtich. Agus chan eil ach call a bharrachd ann.
  Mar as dlùithe a thig mastodons an nàmhaid, is ann as motha a dh" fhuilingeas iad call. Bidh clann, gu sònraichte, a" losgadh bho bhazookas aotrom is sìmplidh aig tancaichean, a" reubadh sìos tùir bhuapa. Agus bidh iad a" call call mòr.
  Bidh an nighean Alenka a" tilgeil grenade le a corragan rùisgte de chasan nigheanach agus a" seinn:
  - Is i so a' ghlòir, glòir a' chomuinn,
  Bidh mi ag itealaich gu neamh le òran!
  Cuiridh an nighean Lara, le òrdagan rùisgte, air bhog cuideachd tiodhlac bàis marbhtach, a" reubadh luchd-dùbhlain agus a" squealing:
  - Air son mòrachd a' chomuinn !
  Bidh luchd-tòiseachaidh a" sabaid gu daingeann an dà chuid balaich is nigheanan aig an aon àm. Agus tha iad uile a 'sabaid.
  Tha am mathan casruisgte cuideachd, a 'tilgeil grenade le cas pàiste, a' stad an Sherman Ameireaganach agus a 'sguabadh às:
  - Airson an Ruis Sobhietach!
  Agus tha a" chlann a" sabaid a-rithist. Bidh tancaichean Hitler agus na càirdean a" tuiteam air mèinnean, grenades, dealbhan bazooka. Agus tha iad gu litearra neo-sheasmhach.
  Tha an nighean Clara a' losgadh gunna-inneal aig na saighdearan-coise. An uairsin le a cas-rùisgte thilg i pea le stuth-spreadhaidh guail. Reub i mòran faisisteach agus rinn i gàire, a" giùlan a fiaclan:
  - Is mise fìor churaidh na cruinne!
  Agus tilgidh sàil rùisgte na h-ìghne peas a-rithist. Bidh e a" spreadhadh agus a" reubadh dà rolaire tanca Nadsaidheach.
  Thug an nighean Masha cas, agus gunna submachine. Gheàrr i sìos am Fritz agus ghlan i:
  - Glòir dha na gaisgich Ruiseanach!
  Agus sàil rùisgte, chruinn mar thiodhlac sgrios.
  Seo na nigheanan. Agus bidh na balaich a" feuchainn ri cumail suas. Agus tilgidh iad air na Nadsaidhean, agus leag iad sìos na saighdearan-coise, agus is legion coigreach seo gu lèir. Agus leis na sàilean lom aca, cuiridh na tùsairean sgrios iomlan air an nàmhaid.
  Agus bidh iad a" gàireachdainn.
  Agus mar a tha na faisisteach còmhla air am bualadh leis na tùsairean. Agus leis na glùinean lom, salach aca, bidh iad a 'bruthadh baraillean a' bazooka.
  Ach bidh na balaich air na uèirichean a 'tarraing suas mèinnean bho min-sàibh. Agus mar a tha iad gu neo-thruacanta a" lagachadh Fritz agus saighdearan-duaise eile. Is e fìor dhòigh-obrach totalitarian a tha seo.
  Leanabh casruisgte Alexei Sotnikov a" losgadh air bazooka agus am balach a" seinn:
  - Tha an saoghal air a bhogadh ann an solas fuilteach,
  Tha na daoine suas an aghaidh a 'bhalla ...
  Ach tha mi a" creidsinn èirigh na grèine
  Ach tha mi creidsinn èirigh na grèine!
  Cuiridh e às do dhorchadas sloc a" phrìosain!
  Us uaislean, us uaislean...
  Air a thrèanadh airson a bhith meallta!
  Agus às aonais deuchainn! Agus às aonais deuchainn!
  Air a ghlasadh san làr ìseal!
  Rinn am balach air leth sunndach, mar a thùsairean. Agus phronn iad am Fritz gun truas sam bith. Bhris iad iad le buillean ceart agus sgrios.
  Ghabh an Alenka àlainn, a 'losgadh air na Nadsaidhean, agus mar gum biodh e gam bualadh, agus rinn e gàire:
  - Ar creideamh ann an co-mhaoineas,
  Cuir an aghaidh faisisteachd olc!
  Agus le òrdagan lom, bheir an nighean a-rithist agus losgadh air an nàmhaid.
  Bhuail Masha Pioneer le a sàilean cruinn lom air grenade agus bhris i tanca Gearmailteach, a" squeaking:
  - Airson co-mhaoineas!
  Bha Ekaterina, a 'losgadh bho ghunna-inneal, a' gàireachdainn:
  Lorgaidh sinn Hitler sa choille, lorgaidh sinn Hitler sa choille! Nach dèan sinn fealla-dhà leis! Reubamaid as a chèile e!
  Agus le a òrdagan rùisgte, tilgidh an nighean grenade agus chirp a-rithist:
  - Bidh mi ga reubadh às a chèile!
  Ged a tha an tanca Lev uamhasach, mastodon le cuideam ceithir fichead tunna, chan urrainn dha seasamh an aghaidh luchd-tòiseachaidh nan Sòbhieteach.
  Agus bidh a 'chlann ga phronnadh, a' tilgeil phògan bho ghual le an casan rùisgte, agus is e fìor bhàs a tha seo.
  Tha Beauty Alenka ag èigheachd:
  - Ar spiorad Ruiseanach!
  Agus bheir e spreadhadh marbhtach bhon ghunna-inneal, a" spealadh sìos an nàmhaid. Agus a 'toirt a-mach beinn eile de chuirp.
  Alexei Sotnikov, losgadh, notaichean:
  - Chuir sinn stad orra!
  Agus a-rithist tha am balach a 'tilgeil grenade le a chas rùisgte agus a' snìomh. Agus stad tanca Gearmailteach eile.
  Seo an gunna fèin-ghluasadach Ameireaganach "Witch" a 'gluasad. Càr luath, ach air a dhìon gu lag agus air a losgadh sìos le bazooka. Nighean le pigtails air an losgadh agus a" bualadh gu dìreach.
  Thilg nighean eile pea le a òrdagan rùisgte agus mhill i am faisisteach, agus sheinn i:
  - Glòir don USSR! Tha luchd-tòiseachaidh nan eisimpleir dha na h-uile!
  Agus a-rithist, mar a bheir tionndadh feachd marbhtach. Agus bheir e air falbh mòran de na faisisteachan agus gearraidh e sìos iad.
  A" sabaid Alenka, a" losgadh air an Fritz, a" squeals:
  - Is mise an nighean a bhuannaicheas a h-uile duine!
  Agus a-rithist le òrdagan lom, cuiridh rudeigin murt air bhog.
  Chuir Catriona, a 'losgadh air luchd-dùbhlain, a-mach:
  - Faodaidh co-mhaoineas cosmaigeach tighinn còmhla rinn!
  Agus mar a dhùisgeas e. Agus le a shàil rùisgte gabhaidh e grenade agus bheir e air falbh e. Agus mar a thèid na Nadsaidhean a ghearradh sìos gu mionaideach.
  Bidh luchd-tòiseachaidh a" sabaid gu gaisgeil. Agus na bi a 'dol faisg orra. Agus mar a bhios iad a 'losgadh gu ceart agus gu ceart.
  Tilgidh an nighean Alenka grenade de fheachd marbhtach a-rithist le a òrdagan rùisgte, reubaidh na nàimhdean às a chèile agus sgàineadh:
  - Airson a 'chomannachd as cosmaigeach!
  Bidh na caileagan a" losgadh agus bidh na balaich is na caileagan a" cumail suas.
  Thionndaidh triùir Shermans a-null sa bhad. An seo bha a 'chlann aca a' bualadh, cho mionaideach 's gu bheil iad a' bualadh a-mach à duilgheadasan.
  Chuir Alenka àlainn tweet:
  - Le snàthainn, le snàithlean,
  Chan eil mi airson a dhol...
  Komsomolskaya casruisgte,
  Beò!
  Agus a-rithist, le sàil rùisgte, a thaobh nan Nadsaidhean, cuiridh e air bhog tiodhlac bàis. Agus luidh sìos le mòr mhisneachd nan Nadsaidhean.
  Ekaterina, a 'gàireachdainn agus a' rùsgadh a fiaclan, notaichean:
  - Ann an ainm bheachdan co-mhaoineas!
  Agus mar a bheir tiodhlac bàis agus sgrios a-steach le sàil rùisgte!
  Combat Alenka, losgadh, agus loidhne spealaidh às deidh loidhne de luchd-duaise agus faisisteach, air a chuir a-mach:
  - Glòir do thìr nan Sòbhieteach!
  Agus a‑rithist le sàil rùisgte, mar gun tilgeadh e air na Nadsaidhean.
  Eiridh sguab iomlan de fhuil agus mhìrean.
  Thug Alexei Sotnikov, a" losgadh le fìor chruinneas, agus a" tilgeil thiodhlacan bàis le òrdagan rùisgte, fa-near:
  - Joy, aoibhneas gu bràth!
  Thug an nighean Lenka, a 'losgadh, taic don bhalach crìochnachaidh:
  - Leig leis an aisling a thighinn gu buil!
  Agus le corragan rùisgte, tilgidh am piobaire an leomhan.
  Is iad seo na clann sabaid.
  Thug Alexei Sotnikov fa-near, a" rùisg fhiaclan:
  - Faisg, faisg, aoibhneas agus trioblaid,
  Tha e riatanach, tha e riatanach, freagairt làidir a thoirt seachad!
  Chuir Alenka Sotnikova, a" losgadh air na Nadsaidhean, a-mach:
  - Saoghal grianach,
  Tha Tha Tha! Tha!
  Spreadh niuclasach
  Chan eil chan eil!
  Agus a-rithist, mar a chuireas e às do spreadhadh de mhilleadh murt.
  Aleksey Sotnikov le òrdagan rùisgte a chasan balach, agus e a" cur beagan peas air bhog mar thiodhlac bàis le cumhachd murt. Agus tha na tancaichean Gearmailteach, às deidh dhaibh milleadh fhaighinn, a" teicheadh.
  Bha am balach-terminator-voivode a" crathadh mar parrot:
  - Aon dha trì! Dèan briseadh air Adolf!
  Agus ghabh an gille dòrlach de ghual grenades le a shàilean rùisgte.
  Agus bhris uimhir dhiubh sin Fritz aig an aon àm.
  Is e seo a thug e air na Nadsaidhean air am bualadh gu h-iomchaidh.
  Le bhith a" sabaid Alenka, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" bualadh gu fìor cheart air na Nadsaidhean, thuirt e:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Agus le òrdagan lom, thilg i grenade sgrios. Agus bhris uimhir de luchd-faisisteach aig an aon àm.
  Dh'fhàs call nàmhaid ann an tancaichean. Thòisich na Gearmailtich, còmhla ris na càirdean, a 'faicinn cho daingeann' sa bha an dìon, air ais air falbh. Dìreach thionndaidh iad air ais. Agus dh" fhàs an sligean nas doimhne.
  Catriona, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" cur teachdaireachd bho bazooka ann an arc àrd, a-mach:
  àirde rionnag,
  Ar dùthaich naomh!
  Agus le a òrdagan rùisgte thilg i a‑rìs teachdaireachd a" bhàis, agus phronn i mòran de luchd-dùbhlain.
  Thill na Gearmailtich agus na caraidean air ais ...
  Luchd-tòiseachaidh agus ghlaodh iad, ruith às an dèidh, a 'tilgeil grenades. Agus bha balaich is caileagan mar sin a" sabaid.
  Thuirt Combat Alenka le misneachd:
  - Ar fìrinn anns a h-uile dad!
  Agus le òrdagan lom, a-rithist mar a chuireas tu pea bàis marbhtach air bhog.
  Alexei Sotnikov, a 'losgadh air a' ghluasad, squeaked:
  - Còmhla tha sinn nar neart mòr,
  Tha fearg na croiche leinn!
  Agus cuiridh am balach air bhog a-rithist tiodhlac millteach sgrios.
  Thàinig an t-arm seo gu lèir air adhart agus phronn iad an Wehrmacht air an robh gràin.
  Agus bha a" chlann air an ionnsaigh, a" ruith an nàmhaid. Bha na sàilean cruinn aca, air an dubhadh le duslach, a" frasadh.
  Agus mar a chuir na tùsairean às do na nàimhdean. Mar a chuir iad às dhaibh. Agus air a ghearradh gun bhriseadh. Agus thilg iad grenades.
  Tha iad sin nan tùsairean Sobhietach dha-rìribh, air a bheil eagal faisisteach sam bith.
  'S ma bheir iad orra bualadh, teannaidh iad gu tur.
  Clann-cogaidh, toirt ionnsaigh, seinn gu daingeann;
  Sgriosaidh sinn an saoghal uile le fòirneart,
  Sìos chun bhonn agus an uairsin ...
  Togaidh sinn saoghal ùr, ùr,
  Cò a bha na dhuine, bidh e na h-uile càil!
  Agus dithis nighean - buill Komsomol, cuideachd, mar lupanul bho ghunnaichean-inneal agus gheàrr iad dheth na Nadsaidhean.
  Agus an uairsin, le sàilean lom, bheir iad a-steach poca min-sàibh. Dh'itealaich iad sin gu mòr agus ghabh iad agus spreadh iad thairis air tancaichean teicheadh nan Nadsaidhean. Agus reub na h-uimhir suas iad agus chuir iad às a chèile iad airson pàirtean.
  . CAIBIDEIL #4
  Thug na Gearmailtich agus saighdearan cèin bho air feadh an t-saoghail ionnsaigh air baile-mòr Vyazma. Shèid gaoth bhlàth a-steach bhon deas, agus a dh'aindeoin an t-seusan fuar, leagh an sneachda agus bha fìor bhrochan a' snàmh. Bha tancaichean Gearmailteach a" snàgail le duilgheadas tro shràidean a" bhaile Sobhietach.
  Bha buidheann-chatha de thùsairean bho chloinn de dhiofar nàiseanan a" sabaid an aghaidh nan Nadsaidhean air Sràid Kirov. Bha ball Komsomol Aliya os cionn a" bhuidheann-chatha.
  Loisg nighean bhrèagha bho ghunna-inneal. Gus a dhèanamh nas beairtiche agus gus a brògan a shàbhaladh, dh'fhalaich i a bòtannan agus chuir i sàilichean cruinn, gruagach.
  Bha an teòthachd os cionn neoni, agus bha clann an luchd-sabaid ann an shorts, no dreasaichean goirid, a" lasadh an sàilean rùisgte.
  Bha na balaich daonnan a 'gluasad agus mar sin cha do reothadh iad.
  Bha am balach Aleksey Sotnikov, còmhla ris an nighinn Alenka (a bhean cuideachd a 'gabhail coltas leanabhach, gus nach biodh iad ro eadar-dhealaichte bhon duine aice a bha air a bhith na leanabh!), An dà chuid le ceangal dearg, a' gabhail fois air an casan rùisgte. casan, tharraing e suas mèinn, agus an "Royal Tiger" Gearmailteach air an rinc spèilidh a shèideadh suas, stad e.
  Chuir balach tùsaire eile, Arkasha Sapozhkov, agus an nighean Alice, cuideachd tiodhlac bàis air bhog bho slingshot, a "bualadh air an neach-còmhdhail Nadsaidheach. Gu salach, chuir a 'chlann an casan casruisgte air na slatan de leacan, agus cha do rinn iad fiù' s wince.
  Sheinn na gaisgich òga:
  - Is sinne luchd-tòiseachaidh clann a' Chomuinn !
  Dh" aontaich ball Komsomol Natasha, agus thilg i pasgan-spreadhaidh le a cas rùisgte, a" reubadh suas na saighdearan-coise a" crathadh:
  - Airson adhbhar Lenin!
  Thug ball Komsomol Masha cuideachd cas. Agus chuir i air bhog le a òrdagan rùisgte bùmarang, a" gearradh dheth cinn nan saighdearan agus a" sèideadh:
  - Airson adhbhar Stalin!
  Tha am buidheann-chatha de chlann-nighean a" toirt taic dha na tùsairean. Tha mòran nigheanan ann agus tha iad brèagha, ann an sgiortaichean goirid agus casruisgte.
  Bhuail ball Komsomol Alsou, bho raidhfil an-aghaidh tanca, agus bhuail e taobh a" Panther. An uairsin sheinn an nighean:
  - Pàrtaidh, Lenin, Komsomol!
  Ball Komsomol Aziza - cuideachd mar a bhuaileas tu an nàmhaid còmhla ris an nighean Anisa bho catapult gluasadach. Agus tha na bòidhchead an seo gu math connspaideach agus ceart ann an losgadh agus blàran.
  Cha toir luchd-cogaidh tròcair don nàmhaid.
  Bidh Anastasia Vedmakova a 'sabaid anns an adhar mar fhìor bhana-bhuidseach terminator. Akulina Orlova còmhla rithe. Leig leis na plèanaichean Gearmailteach agus buill-airm nas cumhachdaiche, ach bidh na gaisgich gan brùthadh.
  Tha Akulina a" earbaill Focke-Wulf. Tha, tha uimhir ri sia gunnaichean adhair aig an nàmhaid, ach chan eil seo a" cur dragh air an nighean. Agus bidh i a" sabaid mar fhìor titan agus fuamhaire.
  Bhrosnaich Anastasia Vedmakova a com-pàirtiche:
  - Tha thu nad nighean sàr-chlas!
  Thuirt Akulina, a" gearradh Gearmailteach eile dheth, agus a" bruthadh nam peadalan le a casan lom, tana, ag ràdh:
  - A 'fuaimeachadh gu math leanabhach!
  Rinn Vedmakova gàire agus thug e fa-near:
  - Gu ìre, is e clann a th" annainn! A bharrachd air an sin, tha clann sgoinneil!
  Agus las a" bhean òg a fiaclan neamhnaid.
  Chaidh Grozny a chuir fo shealg ... Bha buill Komsomol agus tùsairean a" sabaid gu cruaidh mar fhìor titans.
  Tharraing Aleksey Sotnikov agus Lekha Teterev, an dithis bhalach tùsaire cas-rùisgte, pasgan spreadhaidh de min-sàibh le cuideachadh bho uèir chun tanca cumhachdach Lev, a bha cha mhòr a" gluasad tron eabar, a" giùlan cnap mòr. Agus a-nis tha an rolair cùil aige air fàs le stuthan spreadhaidh, agus mar a tha e a 'spreadhadh ... Bratagan briste sgapte ann an diofar stiùiridhean.
  Sheinn Alexei:
  - Tha mi a 'creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir,
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Thog Lyokha Teterev suas, a 'bualadh le cas leanabh lom:
  - Bidh a 'ghrian a' deàrrsadh gu soilleir
  A" lasadh na slighe airson co-mhaoineas!
  Tha na balaich le chèile swarthy agus ann an geàrr-chunntasan, chan eil ach falt fionn air Aleksey, agus Lekha le dubh. Ach tha iad a" sabaid an aghaidh nan Nadsaidhean còmhla. Ball Komsomol Vasima le falt dubh, Vasilisa le falt geal.
  An dà bhòidhchead a dh'aindeoin an fhuachd ann an sgiortaichean goirid. Agus na sàilean cruinn aca, cho tarraingeach.
  Agus tha Bella na bhall Komsomol còmhla riutha, agus cuideachd brògan. Agus le corragan rùisgte tilgidh e pasgan spreadhaidh eile.
  Tha caileagan is clann a" sabaid an seo, ach chan eil cead aig na Nadsaidhean briseadh troimhe. Agus tha na sabaidean fiadhaich.
  Ach, tha na Nadsaidhean a" feuchainn ri Vyazma a chuairteachadh. Agus tha e cunnartach. Ach bidh tancaichean agus luchd-còmhdhail a" dol an sàs san eabar...
  Agus tha na bomaichean a 'spreadhadh ... Mar sin tha Yu-488 a' feuchainn ris a 'bhaile a bhomadh. Agus còmhla ris, agus na h-uilebheistean Ameireaganach B-29 ... Tha iad cuideachd a 'bualadh gunnaichean gas ...
  Tha dithis nighean ag itealaich air Yu-288: Isabella agus Zaira, blondes brèagha. Bidh iad a" leigeil bhomaichean. Ach an uairsin tha an Yak-9 a 'nochdadh bhon taobh.
  Bidh Iseabail, le cuideachadh bho a h-òrdagan lom, a 'stiùireadh a' ghunna adhair agus a 'losgadh air an inneal Sòbhieteach. An uairsin cuir ris an astar. Chan eil an Yak-9 ro luath co-dhiù, agus an seo tha e cuideachd ann an dreach cus, agus chan urrainn dha grèim fhaighinn air càr Gearmailteach.
  Bhuail na caileagan air a" ghlainne le an sàilean rùisgte agus an squeak:
  - Bithibh iomraiteach, tha ar n-armailt naomh !
  Agus mar a nochdas na teangannan!
  Agus chaidh an càr Sòbhieteach na theine bho dhà ghunna plèana cùil, agus chaidh e na theine, uisgeachan a bhios corragan lom nan casan nigheanach.
  ghlaodh Saira, a' giùlan a fiacla:
  - nighidh mi na saighdearan dearga uile !
  Agus dùin do shùilean gorma. Agus tha i a" coimhead mar an tè as connspaideach agus as dian.
  Agus mar a tha gaol aice air fir òga àlainn.
  Ach, tha a miann airson marbhadh tòrr a bharrachd.
  Nuair a thàinig na Gearmailtich air tìr an dèidh bomadh, dh'òl Zaira lionn. Agus chuir Isabella, a bharrachd air lionn, crayfish cuideachd. Dh"ith na nigheanan gu toilichte. Dh" fhàg iad casan gràsmhor, cas-ruisgte, lorgan-coise air reòthadh an adhair. Chleachd na balaich am bòidhchead cha mhòr rùisgte le coltas acrach agus nàire. Dè cho brèagha 'sa tha nigheanan agus aig an aon àm uamhasach.
  Dh"fhaighnich Iseabail do Zaira:
  - An saoil thu gun tig an cogadh gu crìch a dh" aithghearr?
  Thug Zaira fa-near:
  - Chan ann ron t-samhradh! Gus an toir sinn Moscow, cha bhith na Ruiseanaich air an glacadh!
  Thuirt am fionn le sùilean emerald:
  - Agus às deidh tuiteam Moscow, faodaidh sabaidean a bhith ann fhathast!
  Dh" aontaich am fionn le falt gorm:
  - Faodaidh iad! Ach chan e sabaidean a bhios ann tuilleadh, ach sàrachadh!
  Agus rinn na caileagan gàire, chuir iad crìoch air a bhith ag ithe a' chromag, agus a-rithist dhan bhlàr ... Ged a bha an aimsir an ìre mhath itealaich. 'S dh' fhàg an casan rùisgte lorgan-coise gràsmhor, lom.
  Thug Iseabail fa-near:
  - Tha a h-uile dad brèagha againn, eadhon lorgan!
  Chrath Zaira.
  - Tha nigheanan Gearmailteach foirfe!
  Agus sheinn an dà mhaise olc ann an sèist:
  - Tha Reich na foirfeachd,
  Tha Reich na foirfeachd ...
  Bho ghàire gu gluasad-bodhaig
  Os cionn a h-uile moladh!
  O dè beannachd
  Biodh fios agad gur e foirfeachd a th" annainn
  Biodh fios agad gur e foirfeachd a th" annainn
  Biodh fios agad gu bheil sinn foirfe!
  Agus a-rithist, tha bomaichean air an leigeil sìos air suidheachadh nan Sòbhieteach. Agus tha daoine a 'bàsachadh. Bidh mòran dhaoine a" bàsachadh le losgadh agus bomadh. Agus bho dhealbhan de lannsaichean gas, agus innealan marbhtach eile.
  Tha Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova nan nigheanan glè bhrèagha. Tha iomadh bliadhna aig Anastasia mar-thà, ach chan eil e a 'fàs nas sine, agus tha e a' coimhead gu math ùr agus òg, a-mhàin gu bheil fèithean mòra air an leasachadh gu làidir a 'toirt oirre coimhead nas sine. Agus chan eil wrinkles no lìn air a h-aodann, le craiceann tana, tana. Agus tha Akulina fhathast òg airson bhliadhnaichean. Tha an dà bhòidhchead sàr-mhath. Tha iad nan aces den chlas as àirde. A bharrachd air an sin, tha Pokryshkin, às deidh dha Friedrich-Wolka a losgadh sìos, air a chlisgeadh gu mòr agus chan eil e a" dèanamh barrachd sheòrsan tuilleadh.
  Bidh Anastasia a" gluasad baraille air a reubadh. Agus a" leagail beagan ME-109 a tha seann-fhasanta. Às deidh sin, tha an nighean gaisgeach a 'sguabadh às:
  - Tha sinn a 'ruith iolairean anns na speuran!
  Bidh Akulina a" gluasad, nathair sionnach, agus a" gearradh dheth am Focke-Wulf san earball agus sa chirps:
  - Tha an Ruis air ar cùlaibh! Tha an Ruis air ar cùlaibh!
  Tha nigheanan gu cinnteach air an àrdachadh. Cha do chuir iad eadhon bras ann am panties tana a bhios iad a" sabaid. Ach tha e na chuideachadh mòr ann an sabaid. Às deidh na h-uile, tha e a 'meudachadh èifeachdas a' bhuaidh a tha aig cuibhrigean murt.
  Bidh Anastasia a" gluasad a-rithist. An turas seo tha neach-dùbhlain nas miosa aice na ME-309, aig a bheil seachd puingean teine. A" toirt a-steach trì gunnaichean itealain caliber 30 mm. Agus gu dearbh tha seo na fhìor neach-dùbhlain. Leigidh armachd cumhachdach leat an nàmhaid a ghearradh dheth ann an aon turas. Agus chan eil agad ach aon ghunna adhair...
  Bidh Anastasia, ge-tà, a 'tilgeil a plèana gu taobh, a' gluasad air falbh bho na jets luaidhe itealaich. Tha, chan eil aice ach inbhe gunna 20-millimeter. Ach ma loisgeas tu air an earball.
  Sheinn Anastasia le gàire:
  - Thàinig luchd-fuasglaidh gu m' earball,
  Ach an seo rinn e osna ...
  'S goirt a chlaoidh na sgrioban,
  Chan fheum iad eadhon croisean air na h-uaighean aca,
  Thig croisean sìos air na sgiathan!
  Rinn Akulina gàire agus gheàrr e an Yu-188, a" cooing:
  - Airson buadhan spòrsail!
  Agus nochd i a fiaclan neamhnaid. Is e na caileagan an seo an dòrtadh sabaid as fharsainge agus as motha.
  Bidh Anastasia a 'tilgeil an Yak-9 gu aon taobh. Tha iad a' feuchainn ri a leagail a-rithist. Brùth ME-309, tha an càr dona.
  Sheinn Anastasia gu feargach:
  - Agus tha mi faicinn gu trom,
  Ann an aisling Ivan uabhasach. .
  Talamh ann an Siberia air a sgaoileadh,
  Thusa an Ruis dhùthchasach!
  Agus tha an gaisgeach a-rithist a 'leagail a' chàr Gearmailteach. An toiseach reubadh a sgiath. A" toirt ort astar a chall. Agus an uairsin thèid e chun an earbaill. Tha deagh chothrom aig a" Ghearmailteach faighinn air falbh air sgàth cho luath sa tha an dàibheadh. Ach chan ann an aghaidh nan Witchers. Leis gu bheil i na ace den chlas as àirde!
  Tha Akulina cuideachd ann am blàr borb. Bidh an nighean a" cur a sàilean rùisgte air na peadalan agus a" seinn:
  - Na fuirich irioslachd nan Slavs,
  Nach èirich sinn an aghaidh nan Gearmailteach ...
  Na gabhamaid tuilleadh masladh
  Cruinnich sinn an nàmhaid le làmh stàilinn!
  Seo an Airacobra na h-aghaidh. Inneal làidir: ceithir gunnaichean inneal, agus aon ghunna adhair 37 mm. Bidh Akulina a" cur a càr air bhog mar sled sìos cnoc, a" seachnadh shligean itealain. Agus dàibheadh fon bhroinn. Bidh e a" bruthadh an inneal-brosnachaidh le òrdagan rùisgte ... Agus a" bualadh gu dìreach air targaid so-leònte.
  Agus tha an càr Ameireaganach a 'lasadh suas.
  Sheinn Akulina le dealas:
  - Gu buaidh bheachdan neo-bhàsmhor co-chomunn !
  Bidh Anastasia cuideachd a 'sabaid gu math. Seo trì Mustangs na h-aghaidh. Tha e coltach nach eil iad cho iongantach ris an ME-309, aig a bheil na canain adhair comasach air leagail le aon bhuille. Chan eil ann am Mustang, an trodaiche Ameireaganach, ach gunnaichean-inneal. Ach air an làimh eile, tha sia dhiubh, gu math mòr ann an inbhe 14-millimeter.
  Feumaidh Anastasia gluasad. Rinn jet peilearan beagan sgrìobadh air an sgiath. Ach tha buille san dòigh-obrach agus tha an trodaiche Ameireaganach na theine.
  Sheinn Anastasia:
  - Taigh craicte na theine,
  Bidh na deamhain gan cràdh gun stad
  Gheibh duine peacach a chuid
  An ti a rinn aoradh do Shatan !
  Agus seo inneal podvitel eile na SA ... Agus tha seo gu dearbh na thagradh gu math dona.
  Tha an càr Yankee mu dheireadh a 'feuchainn ri faighinn air falbh. Bidh am Mustang a 'dol thairis air an Yak-9 ann an luaths agus a' faighinn air falbh. Loisg Anastasia bho astar.
  Agus fhuair mi Ameireaganach. Ach fhuair e fhèin, a" puffadh le earball, air faighinn a-mach às a" bhlàr.
  Thug Anastasia fa-near:
  - Bang Bang! Chaill! Dh"fhalbh an coineanach glas!
  Bha Akulina cuideachd a" sabaid leis an R-51. Inneal cumhachdach le ochd gunnaichean inneal. Agus, fhad 'sa tha e a' gluasad, bidh e a 'cur teine air sgiath a' chàir seo ... Agus tha e a 'leantainn gu cùl, brògan.
  Sheinn Akulina:
  Tha a" ghrian a" gàireachdainn
  A "deàrrsadh gu soilleir dha clann ...
  Agus a-rithist thilg i an càr aice chun an taobh. A 'losgadh Yu-88. Tha an inneal seo seann-fhasanta, ach fhathast a" sabaid. Gearmailteach, a 'feuchainn ri sneak a-mach. Ach chan urrainn dha falach bhon nighinn a bhios gu sunndach a" bruthadh air na peadalan le a sàilean lom, cruinn agus an càr na theine.
  Thuirt Anastasia le gàire:
  - Sin mar a tha eagal orra rompa !
  Agus Focke-Wulf eile còmhdaichte!
  Thuirt Akulina gu feargach nuair a bha e a" losgadh:
  - Bu chòir don t-saoghal spèis a thoirt dhuinn, biodh eagal oirnn,
  Chan urrainnear buannachdan nan nigheanan a chunntadh ...
  Tha buill Komsomol cho math air sabaid,
  Bidh Satan air a sgrios!
  Agus dh' amhairc an gaisgeach air a cèile. Ged nach fhaic thu e ...
  Tha na bòidhchead air ais. Agus tha e cunnartach. An seo tha ME-109 a" tòiseachadh gan ruith. Shoots...
  Tha na nigheanan a" gluasad. Gearmailteach càr cunnartach. Chaidh sgiath Akulina a mhilleadh agus chaidh a" chraobh na theine.
  Ràinig a leannan dhan raon-laighe e. Fhuair a 'bhana-bhuidseach e cuideachd ... Agus bhris i tron fuselage agus leig i a-mach ola, beagan milleadh air an einnsean.
  Feumaidh na caileagan an itealan a thrèigsinn aig an àm seo. Tha na càraichean aca gan càradh.
  Agus ruith e casruisgte tron t-sneachda. Leudaich na cuirp làidir is fèitheach aca.
  Tha an dithis nighean air an dathadh. Redhead, aig a bheil falt anns a 'ghaoith mar bhratach an USSR, agus fionn.
  Tha Anastasia a" faighneachd dha a companach:
  - Uill, ciamar a tha thu a" smaoineachadh a nì sinn a" chùis air na Gearmailtich?
  Fhreagair Akulina gu h-onarach le osna:
  - Mura h-eil ach na Gearmailtich ... An saoghal calpachais gu lèir air motaran!
  Chrath an dearg-cheann anns an dearbhach.
  - Tha an nàmhaid glè làidir. Ach dè bha thu an dùil?
  Thuirt am fionn le osna:
  - Às deidh Stalingrad, bha dòchas againn mar an iuchair. Ach thachair e gu robh sinn ro sgiobalta an champagne fhosgladh ....
  Aig an aon àm, bha na blàran a 'dol air adhart le bhith a' cleachdadh diofar sheòrsaichean uidheamachd. Tha Gerda agus Charlotte, mar eisimpleir, dìreach air na gunnaichean fèin-ghluasadach E-10 as ùire fhaighinn airson deuchainn aig an aghaidh.
  Inneal le sgàil-dhealbh ìosal de 1.4 meatairean agus gunna de chàileachd baraille 75 mm 48EL. Chan eil e dona, agus gu ruige seo ann an dreach furasta. Tha an armachd aghaidh 60 mm, agus tha an armachd taobh 30 mm. Cuideam deich tonna, einnsean 400 each-chumhachd.
  Tha coileanadh dràibhidh a 'ghunna fèin-ghluasaid sàr-mhath, agus ann am beanntan na Caucasus tha e na àite ceart dha. Dìreach ann an àm airson na Nollaige Caitligeach, chaidh a 'chiad mhodail a chaidh a dhèanamh ann am meatailt a lìbhrigeadh. Chan eil aice ach aon eas-bhuannachd: armachd caran lag, ach tha seo air a dhìoladh le ceàrnan mòra claonadh reusanta an airm.
  Tha na caileagan Gerda agus Charlotte nan laighe cha mhòr nan laighe. Tha einnsean cumhachdach a 'toirt blàths, agus tha e gu math cofhurtail ann am bikinis agus bòidhchead casruisgte.
  An seo, a 'bruthadh a òrdagan lom, bidh am fionn a' tilgeil a 'chàr chun an taobh. Tha nàmhaid làidir aca a-nis IS-2. Tha an càr fhathast tearc anns an Arm Dearg, ach a-nis fhuair mi e.
  Agus tha e nas fheàrr gun a bhith a" tuiteam fo bhuille a canain 122-mm. Inneal Sòbhieteach a 'losgadh bho astar. Agus, gu dearbh, tha e ag ionndrainn gunna luath fèin-ghluasadach.
  Agus a-nis feumaidh tu faighinn nas fhaisge air astar a 'bhlàir gus briseadh tron nàmhaid.
  notaichean Gerda:
  - Tha an nàmhaid làidir, ach cliobach!
  Thuirt Charlotte le gàire:
  - Tha e mòr, ach tha armailt mhaoil an tùir car lag !
  Chrath am fionn.
  - Mar sin feuch sinn e!
  Bha an càr Sòbhieteach, a bharrachd air easbhaidhean eile, fhathast le droch fhaicsinneachd, agus cha b 'urrainn dha a' ghunna fèin-ghluasadach Gearmailteach a chuir an grèim.
  Aon shealladh eile agus tha e air falbh. A bharrachd air an sin, tha ìre ìosal de theine aig canan cumhachdach.
  Agus dè an gunna fèin-ghluasadach a th" aig na Gearmailtich gu sgiobalta.
  Agus mar sin bhrùth Gerda am putan le a òrdagan rùisgte, agus tholladh an tilgeadh marbhtach air aghaidh an turaid IS-2
  Agus thòisich e air spreadhadh an tanca briste Ruiseanach. Thòisich calpa eadhon a 'spreadhadh agus chaidh na sligean aige a-steach gu freagairt slabhraidh.
  Agus chaidh an sgrios gu mòr.
  Shèid turaid mastodon IS-2 Sobhietach dheth agus reub e dheth, mar gum biodh corc air itealaich a-mach à champagne.
  Thug Gerda fa-near:
  - Gunna math fèin-ghluasadach, ach tha an gunna caran lag!
  Dh" aontaich Charlotte ri seo:
  - Bidh an gunna bhon "Panther" nas làidire!
  Chuir am fionn ris:
  - Agus nas èifeachdaiche!
  Thuirt dearg:
  - Tha dòchasan airson inneal-sgrios tanca làn-chuimseach ceangailte ris an E-25. Ach, ma thèid seo air adhart, cha bhi dad againn ri sgrios a dh" aithghearr.
  Leag an gunna fèin-ghluasadach Gearmailteach dà ghunna eile agus bhuail e an T-34-85. Ach, chan eil an càr seo na dhuilgheadas nas motha. Loisg na gaisgich air projectile aig comar an tùir. Agus fhuair an tanca Ruiseanach leòn marbhtach. Agus thòisich e ri spreadhadh.
  Agus chan eil an T-34-76 cunnartach airson gunna fèin-ghluasadach Gearmailteach air a bheulaibh. Bidh an tilgeadh aige a" sleamhnachadh far armachd le leathad gu math.
  Thilg Gerda e le cuideam a òrdagan rùisgte, agus thug i fa-near:
  - A-nis tha mi làn mhisneachd nar buaidh!
  Chuir Charlotte a-steach gu co-sheòrsach:
  - Ach chan ann a-nis?
  Fhreagair am bodach gu onarach:
  - Às deidh Stalingrad, dh" èirich beagan teagamhan!
  Rinn an ceann ruadh gàire.
  - Agus às deidh Moscow?
  Fhreagair Gerda gu fìor:
  - An sin cha 'n ann leis na Ruiseanaich a bhuail sinn, ach leis an t-Seanalair Frost!
  Sheinn Charlotte le fealla-dhà:
  - O reothadh, reothadh,
  Na reothadh mi
  Na reothadh mi...
  Mo each!
  Thionndaidh na caileagan an gunnaichean fèin-ghluasadach agus fhuair iad slige air an aghaidh. Ghlaodh e eadhon nam chluasan. Ach chaidh e far na rèilichean.
  Rinn Charlotte mallachd.
  - Tha e coltach ri ceòl!
  Rinn Gerda gàire.
  - Bidh cofaidh is cocoa againn le tì!
  Às deidh sin, bhris an gunna fèin-ghluasadach aca làraidh Sòbhieteach, agus an uairsin chaidh howitzer Ruiseanach a bhualadh gu dìreach anns a "bhrath.
  Bha an E-10 a 'gluasad suas ri ceud cilemeatair san uair, agus is e càr a tha seo nach do leig leis fhèin a bhith air a bhualadh.
  An seo loisg na caileagan air na saighdearan Ruiseanach bho ghunna-inneal, a' spealadh sìos dusan no dhà. Agus rinn na nigheanan gàire.
  Thug Gerda fa-near:
  - Is e ar gunna fèin-ghluasaid an fheadhainn as iongantaiche, gu practaigeach, agus tha seo gu math fionnar.
  Thuirt Charlotte le gàire:
  - Seadh, faodaidh e na h-adhaircean a thoirt do na h-Americanaich. Bheir sinn Moscow an toiseach, an uairsin New York.
  Agus an uairsin ghlac an càr Gearmailteach agus chuir e air bhog tiodhlac bàis eile, bhris e gunna fèin-ghluasaid na Ruis. Agus bidh na nigheanan a 'gàireachdainn a-rithist.
  Dh'itealaich Mirabela anns na speuran air itealan ionnsaigh IL-2. Agus cha mhòr nach do ruith mi a-steach don sgioba aig Gerda. Agus nan ruith mi a-steach ann, bhiodh e dona dha nigheanan an Treas Reich. Bhiodh IL-2 air an reubadh bhon adhar.
  Agus mar sin loisg Mirabela a-mach às a" ghunna itealain Tiger-2 agus rinn i gàire:
  - Dhiùlt mi thu dà uair,
  Abair pàigheadh!
  Tha mi cho galar-
  Chan eil mi còrr air fichead!
  Agus mar a tha e a" feadaireachd.
  Agus an seo tha gluasad sìmplidh "Tiger", agus còmhla ris dà "Shermans". Tha tancaichean Ameireaganach àrd, agus caran lag ann an armachd. Ged a bhitheas an tri-fichead 's a ceithir.
  Loisg Mirabela gunnaichean aig an Tìgear. Tha inbhe 50 millimeters aice agus bhris i tron faisisteach. An uairsin rinn i gàire:
  - Gaidar ceum air adhart!
  Agus ghluais e an teine gu na Shermans. Bha iad gu math iomagaineach. Agus scriobhamaid bho ghunnaichean inneal an-aghaidh itealain. Tha, tha seo airson IL-2, faodaidh e a bhith cunnartach. San fharsaingeachd, tha an càr Sòbhieteach seann-fhasanta. Faodaidh cuid de luchd-sabaid a bhith air a losgadh sìos agus tha feartan itealaich neo-chudromach.
  Sheinn Mirabela:
  - Ach an so tha smùirnein freasdail,
  Fhuair fear co-aimsireil ann ...
  Far am bheil an gradh goirt, dian,
  Tha maighdeann ifrinn na theine!
  Agus a-nis tha an gaisgeach a 'losgadh air na Shermans. A 'feuchainn ri leagail orra. Ach bidh iad gan dìon fhèin agus gan dìon fhèin.
  Rinn Mirabela gàire:
  - Is e nighean fionnar a th" annam, bidh mi a" sabaid gu tur cas-ruisgte!
  Agus leis an t-sàil rùisgte aige, bidh e a" bruthadh an inneal-brosnachaidh. Agus a-rithist còmhdaichidh e an nàmhaid.
  Tha cuimhne aig Mirabela air an òganach bhrèagha a bh" aice an turas mu dheireadh agus cho tlachdmhor sa bha e leis.
  Sheinn an nighean:
  - Leum coineanan geala,
  Balaich a" ruith le nigheanan!
  Agus tha e a 'bleoghan le a shùilean lilac. Agus mar a tha e a" deàrrsadh le fiaclan neamhnaid.
  A 'tilleadh na h-ìghne sa chiad àite, dh' iarr e air a 'ghille as fhaisge. Agus ged a chaidh an itealan ionnsaigh ath-chonnadh agus ath-lìonadh le pasgan sabaid, bha e fo uallach math airson lùth bhuaithe. Agus dh'fhàs i tòrr nas làidire agus nas luaithe.
  San fharsaingeachd, tha staonadh cronail dha boireannaich, bu chòir dha a h-uile duine seo a thuigsinn.
  Tha Lolita, nighean Sasannach air an itealan ionnsaigh aice, cuideachd a 'bualadh air dreuchdan Sòbhieteach. Tha an R-47 aice na inneal gu math practaigeach.
  Tha Lolita a' seinn:
  - Riaghailt Britannia, cuantan farsaing,
  Cha bhi sinn gu bràth nar tràillean!
  Agus leis an t-sàil rùisgte aige, bidh e a" bruthadh an inneal-brosnachaidh. Agus buailidh e an nàmhaid gu calpa. Agus tha i na nighean le neart mòr a-staigh. Agus bidh Lolita a 'buannachadh, a' cluich leis na fèithean aice. Cò a bhuannaicheas? Tha, dhi fhèin, agus is toil leatha eadhon fallain!
  Dh' eirich an gaisgeach :
  - Tha cead agam an Ruis a chaitheamh,
  Is e nighean a th" annam - misean rùisgte!
  Agus bidh Lolita casruisgte a" buannachadh le feachd nach eil lag!
  Agus tha i na leithid de bhòidhchead armachd! Dìreach fìor mhath.
  An seo, còmhla ris na pìleatan Gearmailteach Albina agus Alvina, rinn i chràdh air an tùsaire. Chaidh nigheanan a' bhalaich seo a thoirt às an toiseach agus an uairsin a leagail le uèir bhiorach. An uairsin chrath iad salann air lotan an tomboy, agus thòisich iad air friogais le sradag. Mharcaich na caileagan le lòchrain nan làmhan agus loisg iad an craiceann. Agus bha fàileadh cho teth ann.
  Thairg Lolita pìos den tùsaire a chaitheamh le spionnadh. Agus thòisich na caileagan air buain agus air ithe. Delicious don bhalach agus feòil juicy. Soft agus chan eil idir saillte. Agus nuair a rinn iad piobair, an uairsin thòisich platoon slàn de nigheanan air an leanabh a chaitheamh.
  Agus tha grùthan a" bhalaich cho blasta. Agus tha blas math aig a" chridhe cuideachd. Agus chuir iad às dha gu tur. Bha Lolita, mar eisimpleir, a 'còrdadh ri brains friogais neach-tòiseachaidh.
  Tha, tha cannibalism gu math fionnar. Tha feòil daonna gu math blasda. Gu sònraichte dha balaich, nuair a tha e caol, ach chan eil e cruaidh, ach sùbailte agus ùr, agus ma tha e le piobar, bidh e gu math blasda.
  Ach gheibh na Nadsaidhean adhaircean cuideachd. An seo tha Ealasaid agus an sgioba aice air an T-34-76 a" sabaid ris na Nadsaidhean. Bidh iad a 'ruith chun "Tìgear", agus bidh iad gu gaisgeil a' dol airson rapprochement, oir chan urrainn dhut uilebheist na Gearmailt a thoirt air falbh. Tha am mastodon fhathast a" gluasad tron eabar, agus a" toinneamh an t-sròin gun chuideachadh. Agus tha na caileagan a" luathachadh deiseil airson a reithe dha-rìribh.
  Agus a-nis tha na trithead "s a ceithir a" leum fo fhìor thaobh an tanca faisisteach agus mar a chuireas e. Ghèill am mastodon don bhòrd agus chaidh a tholladh gu mionaideach, agus cuideachd na theine.
  Bidh an gunner Elena a" magadh air:
  - Tha sinn nar luchd-sabaid sgoinneil, agus is math a rinn sinn!
  An uairsin seallaidh an teanga.
  Tha iad sin dha-rìribh a" sabaid ghaisgich bho ghaisgich. Chan urrainn dha duine dèiligeadh riutha.
  Thuirt Catrìona, a" rùisg a fiaclan:
  - Is e mo chumhachd an rud as mòr-chòrdte!
  Agus bho astar bhuail iad am Panther bhon taobh. Fhuair an tanca Gearmailteach leòn marbhtach, agus thòisich sligean a 'spreadhadh a-staigh.
  Agus seo an seann T-4, inneal a chaidh a stad a-mhàin anns a 'bhliadhna ùr.
  Faodaidh a bhith gu math cunnartach. Tha gunna tollaidh Gearmailteach aice. Ach chan eil teagamh sam bith aig nigheanan Sòbhieteach. Agus bhuail iad o astar. Buail air an aghaidh. Fìor, cha deach na Nadsaidhean a tholladh, ach chaidh an crathadh.
  Thug Catriona fa-near:
  - Ochd fichead millimeatair de armachd. Feumaidh sinn am faisisteach a leigeil nas fhaisge!
  Dh"aontaich Ealasaid:
  -Feum! Ach tha gunna lag againn!
  Rinn Euphrosinia gàire agus thuirt e:
  - Ach tha càileachd an turas math!
  Agus seo an "Panther" -2 a 'tighinn dlùth. Faodaidh an tanca seo, air sgàth a ghunna cumhachdach, bualadh bho astar fada. Agus chan eil e furasta an aghaidh aige eadhon an IS-2 a ghabhail. Chan e na trithead "s a ceithir.
  Tha càr an Airm Dheirg a" gluasad. Tha e soilleir, ma thachras buille, an deireadh sa bhad. A bharrachd air an sin, cha do lùghdaich tiugh an armachd a-mhàin. Gu dearbh, rinn iad an tanca nas aotroime agus nas luaithe, ach dh'fhàg iad dìon a-mhàin an aghaidh peilearan. Ach air an làimh eile, dh"fhàs an trithead "s a ceithir cho luath.
  Bidh Euphrosinia a" gluasad an tanca gus nach tèid a bhualadh. An seo tha an T-4 air fàs beagan nas fhaisge air an taobh air gluasad.
  Bidh an nighean a" bruthadh a" phutan le a òrdagan rùisgte, agus tha an tilgeadh air a losgadh le Elena a" tolladh an fhaisisteach.
  Tha an nighean toilichte ag ràdh:
  - Anns a' chogadh naomh - bithidh ar buaidh !
  Ach a-nis, "Panther" -2 faighinn seachad air. Dèan smachd air a phutadh dìreach a-steach don taobh, agus bidh seo na chothrom.
  Tha Ealasaid a" toirt fa-near:
  - Nochd càr cunnartach!
  Tha Catrìona gu làidir an aghaidh:
  - Caibineatan mòra, àrd agus a 'tuiteam!
  Tha an tanca Sobhietach a" luathachadh. Chan eil ach ceithir deug tunna de chuideam. Agus tha seo a 'toirt, le einnsean còig ceud each-chumhachd, astar mòr.
  Chan eil an Gearmailteach cuideachd lag agus brògan. A 'losgadh projectile de chumhachd marbhtach. Ach chan urrainn dha faighinn a-steach.
  Tha tiodhlac a" bhàis a" dol seachad...
  Fhreagair Ealasaid le gàire:
  - Sgiathan dubha air feadh an t-saoghail ....
  Tha an càr Sobhietach a" losgadh air a" ghluasad. A" bualadh Gearmailteach le slige air a" mhaoil. Gu dearbh an ricochet. Ach feumaidh trithead "s a ceithir fhathast a bhith comasach air bualadh gu ceart ann an gluasad.
  Thug Catriona fa-near:
  - Ghoid sinn na bileagan!
  "Panther" - 2 a 'bròg a-rithist. Stad i. Thuig na Gearmailtich gu robh an càr Sòbhieteach airson a dhol air bòrd. Agus tha iad airson a losgadh.
  Thuirt Ealasaid le gàire:
  - Seadh, biodh ar n-Arm Dearg ann an glòir !
  Agus dh'fhàs an tanca aca suas. Agus a-rithist tha na Gearmailtich a" smeuradh. Agus a-nis tha an càr Sòbhieteach a 'briseadh troimhe gu taobh an àrd-ùrlair.
  An seo chan eil armachd Panther-2 ach trì fichead milliméadar, ged a tha e comasach briseadh troimhe aig ceàrn.
  Bhrùth Elena an inneal-brosnachaidh le òrdagan rùisgte. Fhreagair am projectile agus bhuail e an nàmhaid.
  Agus an dèidh dha leòn bàsmhor fhaighinn, bha am Panther Rìoghail ann an àmhghar.
  
  CHAN EIL HITLER ann an cunnart foillseachadh cogaidh AIR na SA.
  Cha do dh'ainmich Hitler cogadh air na Stàitean Aonaichte. Agus cha deach Ameireaga fhèin a-steach don bhlàr leis an Treas Reich. Agus lean seo gu dìth bomadh agus an dàrna aghaidh.
  Chaidh an Treas Reich sìos faisg air Stalingrad. Ach chaidh an ace Marseille Gearmailteach a b" fheàrr aig an àm sin a ghluasad chun aghaidh an ear. Agus mar thoradh air an sin, thòisich itealan Sòbhieteach a 'losgadh mar lòchrain.
  Cha robh na Breatannaich, às aonais Ameireagaidh, deònach gluasad air adhart san Èiphit. Chaidh an suidheachadh a dhèanamh na bu mhiosa leis gun do bhuannaich Iapan Blàr Midway. Agus ghlac iad an iomairt anns a" Chuan Shèimh.
  Faisg air Stalingrad, b" urrainn do dh"fhiosrachadh Gearmailteach pàirt de na saighdearan Sobhietach fhaicinn air cliathaichean Buidheann Airm B. Agus feachdan ath-eagrachadh. Mar thoradh air an sin, chaidh ionnsaighean nan saighdearan Sòbhieteach a chuir air ais. A bharrachd air an sin, thòisich an ionnsaigh ann an aimsir neo-itealaich. Agus bha droch bhuaidh aig seo cuideachd.
  Fhuair Marseille sgòr gu sgiobalta, agus airson na trì cheud itealan Sòbhieteach a chaidh sìos, airson a 'chiad uair anns an Wehrmacht, fhuair e an dàrna Knight's Cross of the Iron Cross le duilleagan daraich, claidheamhan agus daoimeanan. Bhrosnaich an t-ainm Marseille uabhas fiadhaich anns na pìleatan Sòbhieteach, agus bha e uamhasach - am far-ainm an diabhal dubh.
  Cha b' urrainn don Arm Dearg briseadh tro dhìonan na Gearmailt an dara cuid sa mheadhan no aig deas. Agus chaidh mo ghlacadh leis an oilbheum - rud a thionndaidh a-mach gu bhith gun fheum. Ro dheireadh na Dùbhlachd, chaidh an t-sabaid sìos. Anns an Fhaoilleach, ge-tà, chaidh Operation Iskra a dhèanamh, ach b 'urrainn dha na Gearmailtich an ionnsaigh Sòbhieteach a chuir air ais ann an stiùireadh Leningrad.
  Anns an Treas Reich, chaidh cogadh iomlan ainmeachadh agus mheudaich cinneasachadh armachd gu mòr. A" toirt a-steach na Panthers and Tigers as ùire. Cuideachd a-steach don t-sreath agus an tanca "Lion". Bha an inneal seo coltach ri cumadh ris a" Panther, ach bha cuideam ceithir fichead tunna ann agus bha canan 105 mm agus inbhe baraille 70 EL ann. Ach, sheall an "Leòmhann" bhon fhìor thoiseach na h-easbhaidhean aige - astar ìosal, briseadh tric, ìre nas ìsle de theine a" ghunna.
  Tha buannachdan an tanca Leòmhann a 'toirt a-steach dìon aghaidh fìor chumhachdach den turaid 240 mm agus deagh 150 mm de mhullach a' chrann. Cuideachd, bha na taobhan air an dìon gu ìre mhath le 82 mm de armachd fo na leòidean. Agus cha deach na gunnaichean Sòbhieteach 76-mm a-steach dha.
  Mar sin thàinig an Leòmhann, còmhla ris an Ferdinand, gu bhith na inneal adhartais.
  Agus lìbhrig na Nadsaidhean am prìomh bhuille bho thaobh Stalingrad air an Volga.
  Agus bha iad gu math soirbheachail ann a bhith a" dèanamh sin.
  Ach, ghabh caileagan brèagha bho gach taobh pàirt anns na blàran cuideachd.
  Mar eisimpleir, bidh Olesya a 'sabaid le gunna-inneal agus Mirabela còmhla rithe. Tha na nigheanan glè bhrèagha.
  Agus bidh iad a 'losgadh gu math ceart.
  Sheinn Olesya eadhon:
  Mar a tha eun a' sruthadh a sgiathan!
  Thuirt Mirabela, a" rùisg fhiaclan le gàire:
  - Agus bidh seo mar ar seun!
  Agus bheir a" bhòidhchead cuideachd cas, agus an uairsin le a òrdagan rùisgte tilgidh i tiodhlac murt a" sgrios.
  Ach chan urrainn dhut thu fhèin a dhìon le nigheanan a-mhàin. Bha Hitler air còrr air ceithir fichead roinn làn-fhuil a chruinneachadh anns an raon briseadh. A" toirt a-steach tanca, SS. Agus tha iad comasach gu calpa briseadh troimhe. Is e fìor chumhachd demonic a tha seo.
  Bidh tancaichean "Lion" agus gunnaichean fèin-ghluasadach "Ferdinand" a 'dol air adhart agus a' briseadh loidhne dìon nan Sòbhieteach.
  Agus tha plèanaichean anns na speuran fhathast. ME-309 trodaiche Gearmailteach, a tha a 'sealltainn aerobatics as àirde agus armachd cumhachdach. Chan e fealla-dhà a th" anns na seachd puingean teine.
  Tha ME-309 ann an astar agus armachd gun choimeas. Tha trì canain adhair 30mm ann agus ceithir gunnaichean inneal 14mm.
  An aghaidh inneal mar seo, tha e soilleir nach urrainn an Yak-9 mì-fhortanach, le aon ghunna 20-mm agus gunna-inneal, seasamh an aghaidh.
  Mar sin ghlac na Gearmailtich sa bhad àrd-cheannas adhair. Agus sgriosamaid càraichean Sòbhieteach.
  An ceann mìosa gu leth ràinig sinn Astrakhan, agus ràinig sinn Muir Chaspian. A tha dha-rìribh fionnar. Agus chuir na Gearmailtich bacadh air ocsaidean an Airm Dheirg dhan Chugais.
  A-nis tha e a" fàs uamhasach eagallach ...
  Ach tha tùsairean agus tùsairean a" sabaid an-aghaidh nan Nadsaidhean.
  Sheas buidheann chloinne nan slighe. Ghabh balaich is caileagan suas slingshots agus raidhfilean.
  An seo tha iad a" losgadh bho slingshot, a" leigeil a-mach pasgan de stuth-spreadhaidh dachaigh aig an tanca. Fhuair an càr Gearmailteach toll agus stad e.
  Thilg Seryozhka agus Tanka suas an làmhan agus chuir iad stad air an casan rùisgte, leanabhach, ag èigheach:
  - Glòir do Stalin!
  Agus ruith a" chlann, a" priobadh le sàilichean beaga, dubh is eabar.
  Chuir an tùsaire Oleg agus an nighean Lara air bhog cuideachd le bhith a" putadh air a" phutan bazooka le òrdagan rùisgte agus squeaked:
  - Airson dùthaich an USSR!
  Agus a-rithist thog an tanca Gearmailteach agus stad e.
  Tha luchd-tòiseachaidh dìreach air leth toilichte.
  Shuidh Seryozhka a chasan rùisgte agus rinn e gàire:
  - Airson Motherland!
  Ach mo thruaighe, chan eil gaisgeachd nan tùsairean a" sàbhaladh. Tha na Gearmailtich a" gluasad air adhart air oirthir a" Mhuir Caspian. A bharrachd air an sin, chaidh an Tuirc a-steach don chogadh, a 'dèanamh an suidheachadh nas miosa.
  Thairg Stalin san t-suidheachadh seo sìth do Hitler ... Thuirt am Fuhrer nach do dh'aontaich e ach gèilleadh.
  Ron bhliadhna ùr, ghlac na Nadsaidhean an Caucasus gu lèir agus chaidh iad còmhla ris na Turcaich.
  Fo na cumhaichean sin, cha robh am Fuhrer ag iarraidh ionnsaigh a thoirt air Moscow tuilleadh. Agus thairg e sìth do Stalin. Ach dhiùlt an deachdaire Sòbhieteach.
  Anns a 'gheamhradh, chuir na Gearmailtich ionnsaigh air bhog san Èipheit, agus rinn iad gu soirbheachail e. Bha e comasach dhuinn an Ear Mheadhanach gu lèir a ghlacadh. Agus bha seo na fhìor choileanadh den Wehrmacht.
  Agus ann an teicneòlas bha e air a chomharrachadh le coltas an "Panther" -2, carbad air a dheagh dhìon agus le deagh armachd le gunna agus einnsean cumhachdach.
  Bha "Panther" -2 a-nis na phrìomh tanca den panzvale. Agus gu dearbh, tha a chumhachd uamhasach. Ach tha e eadhon nas cunnartaiche nuair a tha e air a ruith le caileagan gu math duilich.
  Loisg Gerda a canan 88mm le a òrdagan rùisgte agus dh"èigh i:
  - 'S e sàr nighean a th' annam!
  Dhearbh Charlotte le misneachd, a 'losgadh air carbadan Sòbhieteach:
  - Tha mi hyper!
  Thug Cairistìona fa-near, a" leagail an nàimhdean le sligean, agus a" nochdadh fìor chinnt:
  - Tha mi den chiad ìre!
  Agus dhearbh Magda, a" pronnadh an nàmhaid gu pùdar:
  - Is mise an duine as làidire san t-saoghal!
  Gu dearbh, is e na caileagan an seo an fheadhainn as cunnartaiche anns a 'chruinne-cè. Agus chan eil anns na figearan aca ach sàr churaidhean.
  Chaidh an tanca ùr Tiger-2 a leigeil ma sgaoil le einnsean nas cumhachdaiche de 1000 each-chumhachd. Canaidh sinn gu bheil an càr cumhachdach agus luath aig an aon àm.
  Agus cò as urrainn seasamh an aghaidh an "Tìgear" -2?
  Chuir na Gearmailtich ionnsaigh air Saratov, a 'toirt a' phrìomh bhuille air feadh an Volga, a 'dol seachad air Moscow. Agus ghluais na saighdearan aca luath gu leòr.
  Bha na tancaichean ùra Sòbhieteach IS-2 agus T-34-85 fhathast na b' ìsle na am Panther-2 agus cha b' urrainn dhaibh cur na aghaidh.
  Agus bha "Leòmhann" -2 aig na Gearmailtich cuideachd le cruth nas dlùithe. Bha an t-einnsean agus an tar-chuir air an suidheachadh còmhla agus air beulaibh an tanca, a rinn e comasach àirde a 'charbaid a lùghdachadh, agus bhiodh an turaid air a dhèanamh nas cumhang agus nas lugha. "Leòmhann" -2 mar sin dh'fhàs nas aotroime le trian, fhad 'sa bha a' cumail an aon tiugh de armachd agus buill-airm. Agus dh'fhàs an einnsean nas cumhachdaiche ann am mìle each-chumhachd. Agus thàinig an "Leòmhann" gu bhith na inneal gluasadach agus cha robh e cho mòr. Agus cha deach na Luchag a-steach don t-sreath - bha iad ro throm.
  An àite sin, chaidh iad air adhart gu bhith a 'leasachadh E-100an nas adhartaiche.
  Ach cha do shàsaich eadhon an tanca seo an armachd. B 'e am Panther-3 no E-50 a' phrìomh charbad. Agus chaidh a leithid de cholossus a leasachadh gu gnìomhach.
  Chaidh Saratov agus Kuibyshev a thoirt gu sgiobalta. Ron Iuchar 1944, thàinig na Gearmailtich gu Ulyanovsk agus thòisich iad air stoirm a 'bhaile-mòr seo.
  Bha caileagan Sòbhieteach a 'sabaid gu misneachail.
  Thug Alenka cas agus thilg i poca le measgachadh spreadhaidh le òrdagan rùisgte, a" rughadh:
  - Airson co-mhaoineas!
  Loisg Anyuta cuideachd spreadhadh agus bhrùth i putan a bazooka gluasadach le a nipple broilleach sgarlaid agus bhuail i an tanca Gearmailteach, às deidh sin rinn i co-èigneachadh, a" rùisg a fiaclan:
  - Airson Stalin!
  Agus tha an t-Alla ruadh cuideachd fad air falbh. Rinn i spealadh air na Nadsaidhean, agus an uairsin thug i pasgan bàis le a sàil rùisgte agus chog i:
  - Airson ar n-Athair àlainn!
  Mar sin bidh Maria a" losgadh gu math ceart. Agus bidh a nipple sùbh-làir a 'cur pea bàis fon tanca.
  Agus tha an nighean a 'goid:
  - Airson ar n-Athair!
  Agus gèillidh Olympias do mhòran grenades le buinn rùisgte, a chasan làidir agus a shèid:
  - Airson an Ruis sgoinneil!
  Seo am Focke-Wulf, XE-129, agus an American P-47, P-51. Chan eil nàire air Ameireagaidh tuilleadh cha mhòr gu fosgailte a" sabaid air taobh an Treas Reich. Gu foirmeil, tha pìleatan Ameireaganach nan saor-thoilich. Ach gu dearbh tha iad nan com-pàirtichean sa chogadh a chuir riaghaltas na SA agus oligarchs air adhart.
  Clann le gunnaichean, cuid eile le bazookas dachaigh nan laighe. Thog Oleg Rybachenko agus Margarita còmhla ri Oksana, mar ghaisgich nas eòlaiche, tiùban bazooka dachaigh gun ath-chuairteachadh. Agus mar a thuiteas iad a-steach do chàr itealaich ìosal.
  Leig am balach agus na caileagan fionn an casan casruisgte agus bhrùth iad gu socair air an inneal-brosnachaidh. Agus bhuail na casaidean dà itealan ionnsaigh Ameireaganach agus am Focke-Wulf Gearmailteach.
  Chaidh grunn dhealbhan a-mach às na trainnsichean - bha na tùsairean a" losgadh cuideachd.
  Chuir Oleg Rybachenko tweet:
  - Ged tha coltas gille casruisg air,
  Cha do bhris an mustache troimhe, ach mar-thà titan ...
  Ann am batail, tha gille inbheach eadhon cus,
  Agus buail buille marbhtach!
  Agus a-nis tha am balach a" tarraing nan sreangan le òrdagan rùisgte, agus tha na nathraichean sgiathach air am bualadh le itealain ionnsaigh Gearmailteach is Ameireaganach. Bidh dusan itealan Allied and Third Reich a" spreadhadh sa bhad.
  Bidh Oleg Rybachenko agus dithis nighean bhrèagha anns na h-aon chulaidh-ionnlaid a-rithist a 'tarraing nan innealan-brosnachaidh, a' leagail nan ath chàraichean den cho-bhanntachd calpachais.
  Bhrùth am balach am biast le a shàilean rùisgte agus bha e a" beucaich:
  Thèid na làithean ifrinn sin seachad
  Bidh an treas Reich a 'tuiteam ...
  Cha rìoghaich Satan
  Dèan sabaid na bi a" gluasad!
  Bidh na balaich eile cuideachd a" stiùireadh nan nathraichean le casan rùisgte. Agus a-nis bidh stoirmean na co-bhanntachd a" tuiteam air tiodhlacan itealaich beaga ach marbhtach. Tha mòran phlèanaichean a" bàsachadh. Bidh iad a 'spreadhadh san adhar agus a' briseadh nam pìosan.
  Tha pìleatan Hitler a' losgadh... Agus tha an itealan ionnsaigh a th' air fhàgail ann an cabhaig, a' sgapadh rocaidean is bhomaichean, a' falbh às a chèile.
  Tha Oleg Rybachenko a 'magadh air:
  - Glòir don Ruis mhòr!
  Bidh balaich is caileagan adhartach a" togail ann an sèist:
  - Glòir don USSR!
  Bidh an nighean Masha a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan, a" spangachadh a cas rùisgte, gruamach:
  - Glòir do Stalin!
  Tha Boy Pashka a" cur ris:
  - Agus glòir do Olezhka! Tha e na shàr-eòlaiche!
  Tha trainnsichean na cloinne air an luadhadh gu math, agus mar thoradh air spreadhadh boma is rocaid, cha d" fhuair ach dithis bhalach agus nighean sgrìoban beaga. Agus seo a dh" aindeoin gun deach funailean uamhasach a chruthachadh, agus mòran sgrios agus tionndadh air lannan na talmhainn ...
  Agus ann an cuid de dh'àiteachan bha an talamh bhon teas a 'losgadh agus a' smocadh.
  Sheas aon de na caileagan suas le bonn rùisgte agus loisg i a cas, às an sin rinn i sgreuchail:
  - Bàs gu Goering!
  Bha a" chlann làn dealas. Tha buill Komsomol Margarita agus Oksana deiseil airson sabaid.
  Sheinn Oleg Rybachenko, a" sgrìobhadh air an t-slighe:
  Rugadh mi ann an aois an fhànais
  Far an robh bàtaichean a' ruith tro na galaxies ...
  Tha gnìomhan dhaoine math gu leòr, creid mi,
  Reub an cogadh as a chèile, a ridire!
  
  Ach dh'òrdaich na Demiurge Gods
  Bidh thu a" cuideachadh do shinnsirean ...
  Gabh thu hyperblaster ann an làmhan gille,
  Agus reubadh Hitler as a chèile!
  
  Uill tha balaich air am breith airson sabaid
  Tha iad nan gaisgich sgoinneil, creid mi ...
  Às deidh na h-uile, bha na Ruiseanaich a-riamh comasach air sabaid,
  Biodh a" bhiast chobhartaich air a sgrios!
  
  Biodh mo dhùthaich naomh air a glòrachadh,
  An USSR dùthchasach againn ...
  Tha nighean a' ruith casruisgte san t-sneachda
  A" nochdadh misneachd!
  
  Agus bidh mi a 'sabaid gu fiadhaich an-aghaidh faisisteachd
  Pioneer Balach Ruiseanach Mòr ...
  'S bidh ar creideamh le comunn,
  Co-dhiù tha Sam sanntach a" cuideachadh an Fritz!
  
  Creid mi, cha bhris na Ruiseanaich,
  Bidh an sluagh gu lèir a" cruinneachadh timcheall Moscow...
  'S e ridire a th' annam nach eil idir air mo shàrachadh le anam,
  Tha sinn dìleas do Stalin a thaobh an Tighearna!
  
  Chan urrainn neach sam bith na tùsairean a bhriseadh,
  Chan e clann a th" annta - ach mic nan Diathan ...
  Bidh sinn mar ghinealach de eisimpleirean
  Cha bhith am Fuhrer a" cunntadh na h-adharcan sin!
  
  Seadh, tha ar glòir ar dùthaich mhàthaireil a" dol suas,
  Os cionn an fheadhainn as motha san t-sneachda, creid na beanntan ...
  Tha nighean a' ruith casruisgte san t-sneachda
  A" draibheadh Fritz dhan chiste le a shàilean lom!
  
  Na creid gu bheil na Nadsaidhean làidir a-nis,
  Ged a chaidh an "Sherman" aca a thoirt a-steach le Sam ...
  Cha bhi sinn aithreachas eadhon a 'creidsinn beatha
  Tha an t-àm ann airson atharrachadh mòr!
  
  Tha Motherland cho breagha ris a" ghrian,
  Is e Playful Motherland ar màthair...
  'S tha falt na h-ìghne a' lùbadh le h-òr,
  Bidh e comasach dhuinn am Fritz a reubadh gu shreds!
  
  Is sinne luchd-tòiseachaidh clann a" chomanachais,
  Bidh sinn a" toirt seirbheis dha Svarog agus do Chrìosd...
  Sgaoil na h-uiread de dh' fhasais,
  Bheir mi buaidh air an Fatherland!
  
  Is e an Ruis dùthaich mhàthaireil a" phlanaid,
  Tha na aislingean as fheàrr leatha aice ...
  Tha eòlas math air an dà chuid inbhich agus clann
  Chan eil feum air tuilleadh fealla-dhà!
  
  Nuair thig an t-Uile-chumhachdach bidh grian ann,
  Bidh craobhan Apple a" fàs air Mars...
  Aonaichte agus Sìonach is Seapanais,
  Ameireaganach le Ruiseanach air an t-slighe!
  
  Aontaich beachdan co-mhaoineas,
  Agus tha creideamh eòlach air aisling Lenin ...
  Tilgidh sinn gràineileachd an t-seallaidh gu aon taobh,
  Togamaid bòidhchead anns a 'chruinne-cè!
  
  Air ar son-ne Muire is Lada,
  Tha sinn a 'toirt urram do Dhia, agus "Prìomh-bhaile" Marx ...
  Gu'm faigh na h-uile luchd-tòiseachaidh duais,
  Dhuinne, tha Svarog agus Stalin air leth freagarrach!
  
  Tha fios aig Faisistich nach reithe iad
  Tha an toil, an neart, eòlas air a" chumhachd againn...
  Bidh sinn a 'pronnadh an nàmhaid le buille trì-fhillte,
  Agus tionndaidh am Fuhrer a dh" aithghearr gu bhith na bhreugan!
  
  Gum biodh an Ruis ghlòrmhor againn
  Mar spìc shìorraidh sa ghàrradh airson fo bhlàth ...
  A charaid Stalin, is tusa ar teachdaire,
  Còmhla riut thèid sinn gu comannachas!
  
  Nuair a bhios mionaidean de stoirmean tàirneanaich, amannan cruaidh,
  Tha an cogadh fuilteach seachad...
  Gu h-obann bidh ar clann a 'fàs suas
  Thig sonas siorruidh!
  Ach a dh'aindeoin a h-uile misneachd an t-Arm Dearg, Ulyanovsk fhathast a 'tuiteam.
  Agus chuairtich na Gearmailtich Kazan cuideachd... Agus chuir iad a-steach coire mòr bhon taobh a tuath...
  Dh'aontaich Stalin, fo na cumhaichean seo, ri capitulation, le ùmhlachd do ghleidheadh a chraiceann fhèin.
  Dh'aontaich Hitler ri seo... Agus bha an USSR gu tur an sàs ann am beagan mhìosan.
  Fhuair an Treas Reich a h-uile càil. Agus bha an cogadh seachad air an taobh an ear.
  Ach bha fhathast Breatainn agus na Stàitean Aonaichte.
  Ann an 1945, ghabh na Gearmailtich smachd air Afraga air fad. Agus ann an 1946 bha tighinn air tìr ann am Breatainn. Chaidh cha mhòr a' chabhlach Shasannach gu lèir a chur fodha le bàtaichean-aigeil Third Reich. Agus bha an cur air tìr soirbheachail. Ghabh am Panther-4 pàirt anns na blàran cuideachd. Le cuideam de sheachdad tunna, bha armachd aghaidh 250 mm aig an inneal seo agus armachd taobh 170 mm fo na leòidean. Agus gunna le fad baraille 105 mm de 100 EL. Aig an aon àm, chaidh an einnsean mu dheireadh de 1500 each-chumhachd a chuir a-steach - roth-uidheam gas. "Panther" -4 thionndaidh a mach gu bhith na tanca a tha cha mhòr so-leònte bho gach ceàrnaidh de theine, agus a 'bualadh air a h-uile carbad, fiù' s tearc ann am pàirtean Breatannach den "Turtle".
  Thuit Breatainn ann an deich latha. Agus b" e blitzkrieg drùidhteach a bh" ann.
  Ach a-nis tha buaidh eile aig an Wehrmacht air a bhuannachadh ... Agus a-nis tha e fhathast gus crìoch a chuir air na Stàitean Aonaichte.
  An seo is e an rud as duilghe, gu dearbh, faighinn thairis air a" chuan. Ach tha cabhlach meadhanach mòr aig na Gearmailtich mu thràth. Agus an toiseach chaidh Innis Tìle a ghlacadh, an uairsin a 'Ghraonlainn, agus an uairsin Canada.
  Bidh caileagan Gearmailteach a 'sabaid gu cruaidh.
  Mar sin tha na caileagan a" toirt ionnsaigh air prìomh-bhaile Canada, Quebec, leis a" chràdh feargach a th" ann an hyena acrach.
  Loisg Gerda le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Bhris mortar Ameireaganach agus rinn e:
  - Bi pròiseil ma ta as an abhainn chruach.
  Loisg Charlotte agus loisg e, bhris e mortar an airm chalpachais. Agus sheinn i cuideachd:
  - Agus a 'ghaoth flamingo ag itealaich a-steach do na neòil!
  Ghluais Cairistìona a h-òrdagan lom cuideachd. Bhris i an howitzer, chrùb i an stàilinn. Agus rinn e gàire:
  Tuigidh tu mi...
  Chleachd Magda, an uair sin, a corragan lom airson losgadh leis na putanan joystick. Bhris i an canan 122-millimeter agus thuirt i:
  Agus chan fhaigh thu dùthaich nas fheàrr!
  Rinn Gerda gàire... Chuir an cogadh tàmailt oirre cuideachd. Is e an rud as cudromaiche chan e a-mhàin nach eil fios agad cuin a bhios an deireadh, ach ... Dìreach bha coltas gu robh an deireadh faisg gu leòr.
  Bha Moscow mu thràth fo ionnsaigh agus air a chuairteachadh. Agus bhiodh an Kremlin air a ghabhail gu h-obann mura biodh e airson a bhith air a ghlacadh le Stalin. Chan e, dha-rìribh tha am baile mòr agus fada bhon Kremlin. Ach tha e follaiseach fhathast nach eil tuiteam a" phrìomh-bhaile fada air falbh. Agus càite an tèid Stalin an uairsin? A Sverdlovsk?
  Anns a 'gheamhradh, tha e doirbh faighinn gu na Urals - bhiodh e mura biodh an USSR air gèilleadh! Ach chan eil seo a 'cur eagal air na gaisgich.
  Smaoinich Gerda mar a bha i a" ruith casruisgte tron t-sneachda... Bha coltas gu math èibhinn air. Mar an neach-ainm bhon bhanrigh sneachda. Fiù 's gu ìre, faodar seo a ghairm iongantach. Is breugach an sgeul, ach tha boillsgeadh innte - leasan do dhaoinibh matha. Agus eadhon barrachd nigheanan!
  Chuimhnich Gerda mar a ghiùlain i leanabh Hitler fo a cridhe agus a 'magadh. Tha, tha e spòrsail a bhith trom le bhith a" toirt a-steach biadhadh fuadain. Bha am Fuhrer, gu dearbh, a 'toirt aire dha a shliochd fhèin. A nis bithidh an t-eucorach as motha a bha a-riamh agus sluagh beò na chloinn aig a bheil fios cia mheud bliadhna agus geamhradh eile!
  Is dòcha eadhon mìle bliadhna!
  Dha Gerda, gu dearbh, chan e eucorach a th" anns an Fuhrer, ach an neach-stàite as motha. Am fear aig nach robh co-ionann ann an eachdraidh na planaidean Talamh! Agus chan ann a-mhàin airson Gerda. Bidh mòran de shaighdearan Sòbhieteach a 'fuaimneachadh an ainm seo le spèis agus iongnadh.
  Ged a tha iad fhathast an dùil gum bi an cogadh comasach air briseadh.
  Ach, tha nas lugha agus nas lugha de neart air fhàgail aig Stalin ...
  Bhrùth Gerda a corragan lom, gràsmhor air a" phutan luing gàirdeachais. Sgrios e gunna anti-itealain. Agus dh'èigh e:
  - Tha 'n speur ri gaoith, Buailidh tàirneanach gu h-aithghearr !
  Thug Charlotte sùil air a cèile. Bha e dìreach taobh a-muigh nan tancaichean agus bha an t-uisge ann, uisge math, math.
  Bhrùth an gaisgeach an gàirdeachas le a sàil rùisgte agus dh"èigh i:
  - Anns an talla liriceach ... luchag gheal!
  Rinn Cairistìona gàire. Loisg i air gunna anti-itealain Sòbhieteach agus chuir i a-mach:
  - Bheir e uisge sìos an t-sràid mar bhucaid staoin!
  Suathadh an nighean a sàilean cruaidh le a làmh agus rinn i gàire:
  - Ruith barrachd ...
  Thuirt Magda gu seòlta, agus i cuideachd a" putadh air a" phutan air pannal smachd an tanca le a corragan rùisgte:
  - Ruith gun a bhith a 'ruith air falbh!
  Agus chuir e gàire!
  Rinn Gerda gàire. Mar leanabh, bha i a 'bruadar mu bhith na ghaisgeach. Bha i na nighean cho ionnsaigheach. Ach eadhon na bu thràithe, bha Liosta Miann aice - gus faighinn a-steach do na bana-bhuidsich.
  Chan eil seo fionnar idir, ach gu math fionnar ... Gus ionnsachadh mar a nì thu conjure agus smachd a chumail air an t-saoghal. Agus tòrr ri rèiteachadh.
  An seo, mar eisimpleir, tha seann bhoireannaich cho dona agus grànda! A bheil seo ceart? Gu dearbh chan eil! Bu chòir boireannach a bhith gu bràth òg agus brèagha!
  Bha Gerda a 'bruadar mu bhith a' cruthachadh a cruinne-cè fhèin, anns nach eil a h-uile nighean agus balach a 'fàs nas sine, nach eil iad tinn, agus gu bheil iad gu bràth brèagha, neo-bhàsmhor! A-nis bhiodh sin na chruthachadh iongantach!
  Carson a tha an saoghal againn cho neo-fhoirfe? Agus cò as coireach airson seo! Uaireannan chuir Gerda a" cheist seo oirre fhèin. Agus cha b" urrainn dhi freagairt a lorg. Air an aon làimh, tha Dia cunntachail airson a h-uile càil. Tha e uile-chumhachdach, agus is e eadhon an diabhal a chruthachadh. Mar sin... Ach smaoinich air Dia gràdhach a" dèanamh boireannaich grànda? Ciamar a ghabhas seo a cheadachadh?
  Cha do lorg Gerda fhèin am freagairt. Chuir i ceist air sagart ... Fhreagair e i le abairt mu dhleastanas:
  - Is e so builean a' pheacaidh !
  Chrath Gerda cùl a cinn agus fhreagair i:
  - Am bheil athair reusanta a' milleadh clann dàna ?
  Cha do lorg an sagart dad ri fhreagairt ...
  Agus thuirt Gerda le gàire:
  - Ma ta, pheacaich duine, mar sin peanasaich e le ceartas, agus na tionndaidh gu freasdal e ! Rud eile, tha thu fhèin eadhon nas miosa na e!
  Gu dearbh, rinn an nighean reusanachadh gu math loidsigeach. Agus cha do lorg e mìneachadh reusanta carson a tha Dia a" dèanamh mì-dhealbhadh air boireannaich. Às deidh na h-uile, tha cailleachan-dubha grànda. Agus chan eil dad nas fheàrr na peacaich. Dè a tha mì-chinnteach, dè a th 'ann an cailleachan-dubha - bidh brìgh aon rud gu bhith na uilebheistean ann an seann aois. Agus chan eil bòidhchead ann dhaibh an seo ... Ach bha eagal mòr air Gerda a bhith na chailleach. Airson a bhith grànda? Tha, tha bàs nas fheàrr!
  Mar sin, thòisich i air bruadar mu dhreuchd mar ghaisgeach. Mar sin anns a" chùis sin gheibh thu bàs òg agus air an raon-catha! Gus nach bi thu a 'fulang ann an seann aois!
  Tha e math a bhith beò òg ... Agus dè mu dheidhinn seann aois? A leithid de staid thruagh! Agus gun bòidhchead!
  Bu toil le Gerda a bhith a" leughadh sgeulachdan sìthe mu dheidhinn elves. Is iad seo na fìor chreutairean. Agus tha iad beò airson iomadh linn agus chan eil iad a 'fàs aois. Gu bràth òg, breagha, fallain, agus sunndach, na sìobhragan sin. Nam biodh daoine coltach riutha a-mhàin!
  Agus dèan gaol dha elf. Smaoinich air a leithid de leannan: corp deugaire eireachdail, fèitheach, agus eòlas gaoil fad linntean. Dè an seòrsa ealain agus elves caran eadar-dhealaichte anns an leabaidh. Cia mheud cleas eadar-dhealaichte a tha fios aca. Agus na seallaidhean as iongantaiche agus as gnèitheasach.
  Mhothaich Gerda gu bheil e nas fheàrr gaol a dhèanamh le fir òga no eadhon deugairean. Mar as trice bidh iad eagallach agus faiceallach, is toil leotha a bhith gad chùram agus a" pògadh do bhroilleach. Tha, agus tha buidhnean òga mòran nas tlachdmhoire airson conaltradh le craiceann boireann. Agus nach eil torso faltach gu math tarraingeach. Agus creag thu an corp, agus bidh iad gad bhualadh.
  Tha e math nuair a bheir duine massage dhut. Agus gu sònraichte ma tha an massage seo an dà chuid socair agus garbh aig an aon àm. Tha e math nuair a tha corp làidir boireann air a rùsgadh le làmhan làidir.
  Smaoinich Gerda air seo agus eadhon a" osnaich le toileachas. Dè cho math 'sa tha e.
  Bhrùth Charlotte a corragan rùisgte air an luing gàirdeachais agus rinn i gàire:
  - Tha crogaill 's an amhainn, morain air thoiseach !
  Agus bhris i na trithead "s a ceithir nam pìosan ... Seadh, an diabhal ruadh-ruadh. A 'marbhadh Ameireaganaich.
  Bhrùth i am putan le a meur lom agus Cairistìona, a" tweetadh:
  Feumaidh a h-uile duine caraidean!
  . CAIBIDEIL #2
  Ghabh na Gearmailtich agus an càirdean thairis Canada agus ghluais iad an t-sabaid gu dìreach gu talamh na SA.
  Bidh sabaidean ann an Ameireagaidh fhèin
  Ach air an latha no air an fheasgar seo, cha robh am balach casruisgte Friedrich an dùil crìoch a chur air an t-sealg. Dhèilig saighdearan Ameireaganach à Philadelphia agus Chicago ri buille làidir, neo-thorrach do thaobh nan saighdearan Nadsaidheach a bha a" gluasad air adhart gu Ryazan.
  Agus bha balach trì bliadhna deug a dh'aois, casruisgte ann an stocan snàmh, mar an fheadhainn as fheàrr, air a thilgeil mar-thà aig àite briseadh air an oidhche.
  Bhris Friedrich, air an ME-362 aige le barrachd armachd, sa bhad an i. Fìor, fhuair an HE-362 uile-làthaireach air adhart beagan air thoiseach air. A" toirt a-steach an Huffman uirsgeulach, an ace as fheàrr ann am Poblachd Ingushetia, don robh e na bhlàr ann an Chicago a thàinig gu bhith na uair a" bhuaidh.
  Ach gu dearbh, a 'losgadh sìos plèanaichean dheth làimhe, agus fiù' s bho astar de chòig no sia cilemeatair, nas fhaide na cumhachd an "leanabh". Bidh Huffman, a" gabhail brath air astar seòlta a" chàir aige, a" cleachdadh innleachdan gluasad geur agus tuilleadh tarraing air ais. Air an t-slighe, tha armachd cha mhòr as fheàrr aige airson seo, canain 30-millimeter de na modalan tràth HE-362 - an obsessive "Salamander". Inneal a bha fìor mhath ann am batail, agus nas cudromaiche, air leth freagarrach airson sealg, agus innleachdan airson creach adhair obann a chumail.
  Ach fhuair Friedrich air losgadh sìos dìreach dà fhichead sa naoi itealan, a 'sèideadh suas còmhdach adhair, agus an dèidh sin thionndaidh e gu tancaichean.
  Anns an dorchadas ro-làimh, tha na càraichean coltach ri seangan pacaid a" dìreadh suas an cnoc. Is e am prìomh each-obrach aig Pershing, ann an cruinne-cè eile, an tanca buaidh. Creach furasta dha Friedrich, a tha air tuiteam ann an trance sabaid. Tha an còrr eadhon nas lugha na "Sherman", "Witch", ach tha SAU-155 "Big Tom" ann cuideachd airson briseadh tro dhaingnichean agus SAU-240 - uilebheist san fharsaingeachd.
  Agus an seo tha tanca no dhà nas ùire agus nas motha na an "Washington" -11, a rèir coltais a 'chiad mhodail ... bhon taobh a-staigh. Tha an armachd aige a 'ceadachadh, agus na trì gunnaichean den mhodail MP-103, le luaths àrd muzzle. Gus cron a dhèanamh, ge-tà, air armachd inneal-gunna, ach bhon fhear mu dheireadh, thionndaidh am balach Friedrich a-mach gu bhith san fharsaingeachd, gus nach slaod e an astar bho cus cuideim agus gun leasaich e gluasad nan innealan.
  Nuair a thug an "Washington" -11 dheth, spreadh an inneal-losgaidh ann an aon dhiubh, gu h-obann dh'fhairich am balach uaill mhòr, agus eadhon air a thoirt a-mach:
  - Faodaidh tu duine sam bith a bhrath, ach dìreach thu fhèin atharrachadh!
  Agus a-nis chaidh nàire a" bhrath, mar gum biodh le draoidheachd, à sealladh, agus chrath Friedrich an t-suain aige.
  Bha Helga a 'sabaid gu math, dà phlèana agus ochd tancaichean, ceithir gunnaichean fèin-ghluasadach - tha an toradh airson aon sortie agus airson duine àbhaisteach sàr-mhath. Ach is e seo aon itealan ... Nuair a thill e, lean e nuair a dh'fhàs an dàrna fear ...
  Ach a-mhàin trì Duck-2s, cha robh barrachd itealain ann agus dh'fheumadh am prìomh bhuille a bhith air a lìbhrigeadh an aghaidh nan colbhan sin. An seo, is dòcha gur e am prìomh rud a chùm Friedrich air ais an fhìrinn, eu-coltach ris a" chiad tonn de phlèanaichean, nach robh na tancaichean a" dol còmhla agus bha e riatanach, mar gum biodh, a bhith a" sgrìobadh dheth le ruff, a" dèanamh tursan-adhair.
  Agus bha na saighdearan Ameireaganach a 'sabaid gu gaisgeil. An seo, mar eisimpleir, cia mheud "Witches" -3 armachd, ach lag, a thog suas na proboscises aca. Le astar àrd nan gunnaichean fèin-ghluasaid seo, bha gluasad na "Witch" comasach air briseadh-dùil a chuir a-steach gu sgiobalta leis, ach dh'adhbhraich sin call mòr. Mura b" ann airson àrd-cheannas adhair, bhiodh e air am Fritz a thoirt sìos gu mionaideach.
  Ach, chaidh càraid de Ferdinand-4s a sgrios cuideachd - thug buaidh air laigse dìon armachd taobh a" ghunnaichean cumhachdach fèin-ghluasadach seo, aon de na sgriosadairean tanca as fheàrr ann an eachdraidh chogaidhean.
  Bha Helga a" sabaid ann am bikini caol Ameireaganach. Nighean fèitheach, beagan os cionn àirde na cuibheasachd, le figear ban-dia. Na ghaisgeach fìor bhrèagha, bu toil le Friedrich i na bu mhotha na an nighean Porsche a bha ro àrd (agus a shoirbhich), ged a bha an tè mu dheireadh na ban-oighre air fear de na fortan as beairtiche sa Ghearmailt. Ach leatha, cha do rinn am balach, ged a b' urrainn dha pòsadh aig an aon àm ri Helga, mòran math. Tha i na asal spaideil ge-tà.
  Tha Mairead, prìomh bhean an Fhührer, gu bhith a' breith a dh'aithghearr... Ged 's dòcha nach eil cho luath... Damn, tha ùine a' dol seachad gu slaodach sa chogadh. Gu math dòrainneach slaodach. An seo, tha e coltach, tha faireachdainn cho inntinn ann gum mair blàr Chicago co-dhiù grunn bhliadhnaichean, ged nach eil eadhon mìos air a dhol seachad - 29 Dàmhair ... Tha saidhgeòlas tuigse sònraichte ...
  Ach, chaidh an latha seachad gu ìre mhath luath. Ach air 30 Dàmhair, 1947, thòisich Friedrich a-rithist a 'sealg. Tha marbhadh an nàmhaid air a" bhratach air tiormachadh. Ged a tha Philadelphia fhathast a-mach à ruigsinneachd airson an Fritz.
  Cho-dhùin Frederick gun gabhadh e Weitestein gu cinnteach agus gun cuireadh e crìoch air sèist fhada a" choire, a" luathachadh deireadh a" chogaidh. Dè an ìre as urrainn dhut snàgadh agus leum mar seo, tha an t-àm ann soilleireachadh mu dheireadh.
  Agus airson tòiseachadh, leis gur e Hitler-Bismarck a th" ann, tha e coltach gu bheil e mar-thà na phrìomh mharsanta achaidh agus gu h-oifigeil gu bheil sguadron adhair aige fo a cheannas, gus a h-uile càil a dhèanamh a-mach, seanailear an airm nach gabh a chall agus a ghlacadh air an oidhche. Tha Superdeveloped Intuition mar-thà air innse don bhalach Friedrich càite an lorg e, anns a" cheàrnag a tha Vatutin a" falach. Agus cha robh seanalair an airm idir fulangach, a' toirt òrduigh agus ag iarraidh seasamh ris a' bhàs. Chan eil eadhon Moscow air a ghabhail fhathast, tha am blàr a 'dol air adhart airson a h-uile taigh, agus eadhon slighe a-steach. Tha am baile-mòr seo mu thràth ga choimeas ri Stalingrad.
  Phòg Friedrich Helga air na bilean milis beannachd agus thuirt e ann an uisge-beatha:
  - Tha mi a" dol gu gnìomhachas cunnartach ... Is dòcha nach till mi ...
  Rinn an nighean gàire mar fhreagairt.
  - Chan urrainn dhut a chall! Leis gu bheil Friedrich Bismarck na sgeadachadh de spiorad Aryan. Spiorad neo-bhàsmhor !
  Chrath an gaisgeach òg ri a charaid mar fhreagairt:
  - Mar sin tha e, ann am prionnsabal, ach ... Chan urrainn dhut a bhith fèin-mhisneachail ... - Stad agus cur ris. - Is e fèin-mhisneachd a tha a 'leantainn gu iomadh fàilligidhean. Agus eadhon aon, uaireannan gu leòr airson bàs.
  Stamp Helga gu feargach a cas rùisgte, girlish:
  - Chan fhaigh thu bàs ... Carson a tha mi còmhla riut!
  Fhreagair Friedrich:
  - Chan eil mi airson do chuir ann an cunnart. Ma tha, mar eisimpleir, rè blàr, tha thu a 'smaoineachadh chan ann a-mhàin mu do dheidhinn fhèin no mu adhbhar na h-obrach, ach cuideachd dragh a chur air do leannan ... Tha seo a' toirt dragh agus nàire. Faodaidh e fàiligeadh aig an àm as mì-chothromach. Chuir an duine òg a làmhan air guailnean na h-ìghne agus choimhead e dìreach anns na sùilean. - Tha thu gam thuigsinn?
  Dh" aontaich Helga gu furasta.
  - Tha mi a' tuigsinn... A bharrachd air an sin, bidh barrachd air dìreach cuimhne agam ort.
  Gu h-obann dh'fhàs Friedrich fiosrach, chaolaich sgoilearan a shùilean:
  - Dè tha thu a" ciallachadh?
  Rinn Helga gàire air ais agus fhreagair i gu neo-chiontach.
  - Gu dearbh, chan eil mi gu tur cinnteach, ach ... Tha e coltach gu bheil i trom!
  Feadan Bismarck:
  -O uill! Ach, chan fhaic thu e, tha an sliasaid caol!
  Chrath Helga a guailnean fèitheach.
  - Mar sin chan eil eadhon mìos air a dhol seachad ... Ach bha thu ag iarraidh seo cuideachd, nach robh?
  Fhreagair Friedrich gu h-onarach:
  - Dè ma chaidh thu air fòrladh màthaireil agus nach robh cunnart ann tuilleadh a bhith a" sabaid aig an aghaidh, an uairsin tha - bha mi airson! Agus an còrr ... 'S dòcha gu bheil sin gu leòr, tha thu ag itealaich?
  Thog Helga anail a-mach:
  - Thig crioch air a' bhlàr so, agus chi sinn. Tha e coltach rium nach leig cumhachdan nas àirde leis a 'ghruagach bàs, a tha a' giùlan mac an dia beò na broinn.
  Thug Friedrich sùil air a shùilean gorma mar fhreagairt:
  - 'S dòcha! Ach tha barrachd adhbhar ann airson crìoch a chuir air a" chogadh seo cho luath "s a ghabhas.
  Agus a' pògadh a-rithist, a' magadh orra gu teann, dhealaich iad. Thionndaidh an oidhche a-mach gu bhith nas fhuaire na an àbhaist, mar-thà air an treas latha air fhichead, agus an uairsin seall agus Samhain, mìos an fhoghair mu dheireadh. Choisich Friedrich, no an àite sin, ruith e chun na h-obrach, mar as àbhaist, anns na h-aon stocan snàmh, gus am biodh e na b 'fheàrr le craiceann lom a bhith a' faireachdainn teannas loidhnichean feachd agus theoplasm na planaid talmhainn. Bha am balach deònach a dhol a shabaid, chaidh e às an t-sealladh, mar gum biodh e riamh air mothachadh air nàire, airson a bhrath. Dh'fhairich cuilean a' mhadaidh-allaidh fuil, agus cha b' urrainn e na b' fhaide agus cha robh e airson a thoileachadh a chall.
  Airson an obair shònraichte, dh'atharraich Friedrich armachd, a 'cur ghunnaichean-inneal ris agus a' fàgail aon ghunna dìreach gun fhios. Dh" fhan tancaichean san àrainneachd fìor minuscule agus feumaidh iad sabaid sa mhòr-chuid le saighdearan-coise. Lorg Young Bismarck leisgeul dha fhèin gu furasta - cha toireadh na Ruiseanaich buaidh air an t-saoghal gu lèir co-dhiù, mar sin carson nach dèan thu cabhag, agus mar sin sàbhail beatha milleanan de dhaoine. Seòrsa de mheanbh-chuileag airson math. A bharrachd air an sin, chan eil àite aig Friedrich Bismarck airson tilleadh, agus tha fìor theaghlach aige mu thràth agus fortan a tha a" fàs gu luath san Treas Reich. Tha, agus is dòcha nach e a shinnsirean a th 'ann idir, ach cruinne-cruinne co-shìnte coltach ris, seòrsa de dh' dubhadh cuspair agus àite.
  Mar sin, chan eil feum ann thu fhèin a chuir gu bàs!
  Chan urrainn cogais a bhith air a mealladh, ach faodar a mealladh!
  Dh'iarr Friedrich air sianar luchd-cuideachaidh airson obair shònraichte, b 'e Huffman aon dhiubh. San fharsaingeachd, b 'e am beachd tùsail a h-uile càil a dhèanamh leis fhèin. Ach cho-dhùin Bismarck, an dèidh tuairmse a dhèanamh, nach dèanadh e cron air eòlas fhaighinn air ceannard agus buidheann. Às deidh na h-uile, cha bhith thu a 'sabaid fad na h-ùine mar phìleat àbhaisteach air aon itealan. Feumaidh tu cuideachd feartan ceannais a leasachadh annad fhèin. Agus a-nis tha seachd cuileagan a 'dol a-steach gu cath fiadhaich aig aon àm agus dìreach seachd. Sgioba iongantach agus cothromachadh inntinneach de chumhachd. Ach bidh iad a" sabaid le sgil nuair nach urrainn dhaibh a bhith air am pronnadh le àireamhan! Tha Friedrich ag iarraidh a ghlacadh fhad 'sa tha e dorcha, ach aig an aon àm bidh e ag itealaich cho ìosal' sa ghabhas. Tha na buill eile den sgioba cuideachd air ME-362 - ceithir agus Neo-362.
  Tha an oidhche làn de lasraichean agus de ghunnaichean fiadhaich. Bidh saighdearan Ameireaganach a" freagairt mòran nas trice, ach chan eil iad fhathast a" seasamh mar phoca fo bhuillean puncher. Coltach ri mathan air a chuairteachadh le horde, bidh e ag iomadachadh a neart le bhith a 'sgapadh treudan mòra de choin, a' cruthachadh mìorbhailean de neart agus de mhisneachd. Mar sin tha na bomaichean a" tuiteam air an suidheachadh, agus chan urrainn dhaibh seasamh an aghaidh a leithid de chuideam.
  Ach chan eil na plèanaichean Gearmailteach a" losgadh fhathast, is e sgioba a th" ann an sgioba. Agus thuit Friedrich ann an trance domhainn, tha a chorp fhèin a 'stiùireadh a' chàr chun an amas. Anns a 'cheann, an uair sin, mar gheamaichean bualadh, bidh aphorisms a' frasadh;
  Tha e nas fhasa an cuan a thogail le mèirleach na tighinn gu co-dhùnadh sònraichte ann an deasbad cràbhach!
  Mar as trice tha creideamh an aghaidh fulangas!
  Mar as trice bidh bruidhinn mu phoilitigs a" leantainn gu scuffle!
  Chan eil òr a 'meirgeadh bho fhuil, chan eil e a' milleadh bho fhalla, chan eil e a 'crìonadh le deòir!
  Is e dòrn a th" ann an cluba, is e claidheamh sgian na dhòrn!
  Ma tha thu airson an dùthaich a riaghladh - ionnsaich àithne dhut fhèin!
  Nuair a tha sporan falamh aig nàbaidh, tha coltas nas coileanta air do chuid!
  Is fheàrr thu fhèin a thrasgadh, na bhith a" cluinntinn osnaich leanabh a" bàsachadh leis an acras!
  Aig amannan tha an ùine airson cunntas a thoirt air mearachdan - air fhàgail a-mhàin san uaigh!
  Cleachdaidh an ar-a-mach a" chuip gus cabhag a dhèanamh nuair nach tuit a" chuip air duine gu bràth!
  Is e an einnsean adhartais as fheàrr pian - mura biodh casan sgìth air a ghoirteachadh, cha bhiodh duine air càr a chruthachadh!
  Is ann dìreach às deidh dha eòlas fhaighinn air lànachd fulangais - an urrainn dha lànachd toileachas a mheas!
  Ma tha thu airson a bhith nad dhia, ionnsaich gaol a thoirt dha do nàbaidh, oir is e Dia gràdh!
  Is e taghaidhean an aon raon-catha far am bi sgil a" buannachadh, chan e àireamhan!
  Bidh madadh-allaidh agus glasraichear a" coimhead air an t-saoghal ann an dòigh eadar-dhealaichte, gu sònraichte air fhaicinn bho latha na truinnsear!
  Nuair a tha an rìgh air a bhrath gu h-uamhasach, ach nas miosa buileach nuair a bhrathas an rìgh a chogais fhèin!
  Tha an gàire nas fharsainge, tha am fùdar-gunna nas tiorma, tha an lann nas gèire, agus tha an cridhe nas feargach!
  'S e cogadh ifrinn airson a' chuirp, Purgadair airson an anama, nèamh airson bàrdachd!
  Chan urrainn dhut a h-uile duine a bhualadh mura buail thu thu fhèin!
  A" bhiast as uamhasach, am fear seo a tha a" fuireach ri taobh no taobh a-staigh do chridhe!
  Aig amannan tha bogachd co-chosmhail ri brath!
  Tha a h-uile dad innleachdach sìmplidh na paradoxicality!
  Is searbh aran a' bhrath, mil an daorsa, deòir nan neo-chiontach !
  Is e an dòigh as fhasa air feumalachdan a choinneachadh a bhith meadhanachadh mòr-mhiann!
  Bidh stamag falamh a" faighinn barrachd aoibhneis bho rùsg arain dhubh na bho bhroinn lìonta bho ghiuthais le cearcan-fraoich!
  Aig amannan tha call làidir nas luachmhoire na buaidh gheur!
  Tha òr na leithid de mheatailt, mar as àirde an sampall, is ann as làidire a bheir e fuil!
  Bidh misneach a" dùblachadh neart, ceithir-cheàrnach, agus adhbhar a" toirt buaidh!
  Aig amannan bidh smaoineachadh fèin-mharbhadh a" leudachadh beatha!
  Às aonais coileanadh, tha beatha na neach-ionaid truagh airson a bhith beò!
  Tha cogadh às aonais luchd-fulaing coltach ri taigh-cluiche gun chleasaichean!
  Is e dìreach an fheadhainn a tha ann an gaol le bàs as urrainn fìor luach a chuir air toileachas beatha!
  Tha gaol air beatha fhathast nas nàdarraiche na bhith ag adhradh bàs - tha an tè mu dheireadh a" cuimhneachadh cat ann am poc!
  Tha a h-uile dad a tha a "leantainn gu buaidh mìorbhuileach: an nàmhaid a ghabhail thairis - uill, ach chan eil na dòighean a" cunntadh!
  Tha òr bog, ach nì an cridhe goirt e!
  Tha eòlas ann an ceann scoundrel nas cunnartaiche na fèithean amadan!
  Thàinig an diabhal suas le bhodka, airgead agus ola! Uile a cheart cho millteach!
  Is fhiach aon eucoireach dà neo-chiontach - tha a 'chiad fhear a' reubadh veins an ainm droch eòlas, agus tha an dàrna fear a 'cunntadh air dìlseachd!
  Cò a shàbhaileas an t-arm, falbh air briseadh sìos!
  Chan e armachd a bhios a" marbhadh, ach fear as urrainn a ghlacadh!
  Tha bàs mar dhroch bhiadh ;
  Chan eil buaireadh feitheimh, eu-coltach ri breith, a" falbh le ùine!
  Tha e eu-comasach a sgrios a-mhàin falamhachd agus gòrach!
  Chunnaic Friedrich anns na faclan mu dheireadh an targaid gu soilleir mar-thà agus dh'òrdaich e dàibheadh air. Aig an aon àm, dh'fhosgail an neach-crìochnachaidh òg teine bho gach baraille gunna-inneal. Bhiodh peilearan spreadhaidh agus àrd-inbhe a" tolladh nam barrabhallan, a" rùsgadh shaighdearan nàmhaid, a" briseadh an cnàmhan, a" leagail fuarain de fhuil dhonn eabarach.
  Agus sgrios Friedrich dà tanca "Washington" -7 den gheàrd sabaid mar-thà rè a 'chòmhdaich. Le aon ghluasad den mheur, bhris e tro na mullaichean aca. Chuir e sìos a h-uile duine a bha taobh a-staigh leth-cileameatair. Agus an uairsin chuir e an càr sa bhad air an talamh air a chladhach le trainnsichean. Agus eadhon ron t-slighe mu dheireadh, leum e as t-samhradh.
  Leum am balach a-steach don bhuncair agus rinn e strì uamhasach ann an stoidhle gangsters. 'S fhad 's a sheinn an criochadair òg ;
  Chunna mi falbh air each glas,
  Dè an seòrsa asail a tha a" rughadh mar sin?
  Is aithne dhomh Satan fèin càirdean dhaoine -
  Bidh mi a" dèiligeadh ri duine sam bith a bhios a" reubaltaich na dùthcha!
  
  Tha na deamhain air socrachadh ann an droch eanchainn,
  Agus gabh smuaintean feargach!
  Dèanamaid cothromachadh - sguab às na neamhan aig an aon àm,
  Glan an siostam bhon abyss!
  
  Far a bheil mi a 'leum, chan eil mi fiù' s gam thuigsinn fhèin,
  Sguabadh crith-thalmhainn hyperplasmic tron cheann!
  Na leig thu fein a steach do shòlas,
  Gus am bi sruth na glòir a 'dòrtadh thairis air an t-saoghal ghealach!
  
  Tha cogadh a" sruthadh ann an sruth gun bhriseadh -
  Tha an leithid de dhreuchd a" feitheamh ri neach ...
  Agus tha mi airson fìon deoch làidir òl -
  Agus gu sìtheil lean air adhart le meud a 'chòmhraidh.
  
  Ach bidh fios agad air laigse agus sgìth -
  Ma lorgas tu duine, tha thu soirbheachail agus nad neach-gairm!
  Bidh sinne, mar thùsairean, a" feuchainn ri caismeachd -
  Às deidh na h-uile, chan e ainm gòrach a th" ann an gaisgeach fionnar!
  
  Babakh agus air a reubadh, seo beinn de chuirp,
  Tha an nàmhaid troimh-chèile, ruith e air ais!
  Is urrainn dhuinn an rèis a chrìochnachadh
  Ged tha cù na fo-shaogh'l A' comhartaich gu fiadhaich !
  
  Dè nì sinn san t-saoghal - gun fantasy,
  Rugadh sinn, mar gum biodh napalm a 'cur dragh air an eanchainn!
  Gu bràth bidh sinn mar bhliadhnaichean òige -
  Agus bidh àite ann an ifrinn nas fheàrr na air neamh!
  
  Dè tha an saighdear ag iarraidh? Gus an cogadh a chumail a 'dol
  Sìth agus leamhas agus laigse na h-eanchainn dha!
  Glacaidh sinn leis an nàmhaid do'n uaigh -
  Ach fios agad gu bheil e ro fhadalach gèilleadh do na gaisgich!
  
  Cha bhi toradh ann, agus chan eil roghainn ann -
  Chrìochnaich an obair agus sa bhad fear eile!
  Às deidh na h-uile, is e dìreach toiseach tòiseachaidh a tha seo, ruith casg,
  Às deidh na h-uile, is e gnìomh math a th" ann an seirbheis armachd!
  A 'còmhdach a shlighe le cuirp, ràinig Friedrich seanailear an airm. Bhreab e am ball-airm as a làmhan air chrith agus dh"èigh e:
  - Hyundai Hoch!
  Mhionnaich Whitestein.
  - Clach mhadaidh sgiathach.
  Bha Friedrich air a dhol an sàs sa Bheurla mar-thà:
  - Tha, Ivan! An seo faodaidh tu co-mhaoineas a chluich air an trombaid, ach ge bith ciamar a chluicheas tu, bidh thu uile a" cluich na solais a-muigh. Agus ma tha iadsan a thig thugad, bidh an fheadhainn a thig air do shon!
  Bha Vaiteshain air a cheusadh, sheall e air a' ghille, fo eagal leis an fhaochadh neo-nàdarrach geur, le gàire fanaid, a' leagadh nan saighdearan a bha 'frithealadh fo 'n cuairt le buillean binne, agus dh'èigh e :
  Is tusa an Diabhal fìor.
  Cha do chuir Friedrich taic ris an tòn spòrsail agus thuirt e gu cruaidh:
  - Gu leòr! A-nis thoir an òrdugh don h-uile duine gèilleadh, sàbhail do bheatha fhèin agus beatha dhaoine eile! Na tha de fhuil Ruiseanach is Gearmailteach air a dhòrtadh ...
  Thuirt Seanalair an Airm Vaiteshein gu cruaidh:
  - Chan eil! Is fheàrr bàsachadh na bhrath!
  Thilg Friedrich le a chorragan lom còig snàthadan puinnseanta (armachd feachdan sònraichte an SS), a 'leagail an fheadhainn a dh'fheuch ri ruith a-steach - geàrdan taghte. Agus rinn e gàire.
  - Agus chan eil feum air do chead! Bheir mi fhìn an òrdugh gèilleadh às do leth ...
  Dh"èigh Vatutin ann an troimh-chèile:
  - Agus an còd soidhne gairm?
  Rinn Friedrich gàire gu seòlta.
  - Agus tha e aithnichte dhomh .... Mur eil, ciamar a bhiodh mi a lorg thu.
  Ruith Vatutin, ann an èiginn, air an deugaire infernal le biodag, ach chaidh e seachad air agus, a 'bualadh air a' bhalla, chaill e mothachadh. Agus anns a" bhad chuir Friedrich fios air an t-seabhag, a" dèanamh atharrais air guth a" chomanndair gu ceart, ag òrdachadh a h-uile fo-shaighdear gèilleadh sa bhad. Bhruidhinn an ace òg gu misneachail agus gu cruaidh, chaidh a chogais a mhisneachadh le mìneachadh loidsigeach - uile mar an ceudna, tha iad air an cuir gu bàs, agus mar sin tha e nas fheàrr am beatha a shàbhaladh, agus na mìltean de shaighdearan Gearmailteach cuideachd.
  Agus faodaidh Galkin cuideachd guth cuideigin eile a bhriseadh, mar sin carson nach bu chòir dha Friedrich a bhith comasach air seo a dhèanamh - fear nach eil na shàr-fhear sìmplidh, ach fìor - fìor Aryan agus neach fa leth den ghinealach ùr anns an t-seadh as dìriche.
  Chan eil coltas gu bheil an còrr den sgioba aige cho fortanach. Chaidh aonan a mharbhadh le triùir eile, ge-tà, furasta gu leòr airson a dhol an aghaidh leònte, nam measg an Huffman beag tapaidh.
  Ach thug an t-òrdugh a thathas ag ràdh a thàinig gu pearsanta bho sheanalair an airm buaidh agus stad na h-ionnsaighean gu dìreach orra.
  Rinn Friedrich an t-òrdugh a-rithist grunn thursan, agus às deidh sin, gus ùine a mharbhadh, thòisich e, le bhith a 'cumail iteach ann an cruth ceart air a chulagan, a' dealbhadh aphorisms fionnar ùra;
  Tha mòran dhaoine tuigseach agus onarach ann, ach tha iad air an rèiteachadh cho seòlta nach bi iad a" measgachadh!
  Is e gealtachd a" chiad chomharra air ùmhlachd. Agus is e ùmhlachd anam saighdeir! Agus is e anam saighdeir an iuchair gu buaidh - gus buannachadh feumaidh tu a bhith nad gheàrd! Is e seo paradox a" chogaidh!
  : Tha Dia anns gach neach, is Dia gach pearsa, ma tha a mhàin àrd-mhisneachd, agus an t-anam gun ainmhidh !
  Tha marbhadh ann an ainm Chrìosd co-ionann ri marbhadh Chrìosd!
  Tha e nas fheàrr a bhith ag obair ann an trèanadh na a bhith a 'gabhail fois anns an uaigh!
  Nuair a bhios an claidheamh briste, ruigidh an làmh airson a' bhiodag!
  Faodaidh tu casg a chuir air, no masladh fhulang, ach chan urrainn dhut fìreanachadh masladh banal!
  Tha a h-uile dad cruaidh cugallach agus marbhtach, ach ann an stamina bog, tha neart ann. Agus cò nach eil a 'creidsinn ann an seo, gu dearbh, bidh mi a' sealltainn a 'chànain gun urrainn dhut ithe! Thuit na fiaclan uile gu duslach, ach tha e beò - tha mi ag ràdh brag!
  Bidh seasmhachd gnè a" sgrios gaol!
  Tha a bhith a" cunntadh fortan mar a bhith a" magadh air Dia agus a" cur dragh air bàs!
  Bidh ùbhlan buidhe a" fàs nas fheàrr nuair a bhios tu a" uisgeachadh nan craobhan le fuil!
  Tha trì rudan ann: aig a bheil luach gun atharrachadh: an Uile-chumhachdach, pàrantan agus Motherland!
  Is e an taigh-cluiche as inntinniche an taigh-cluiche cogaidh, chan eil ach a" chìs inntrigidh ro àrd!
  Ach ann an taigh-cluiche gnìomhachd, tha deòir an-còmhnaidh fìor agus tha gach gnìomh na leasan airson beatha!
  Is ann dìreach an uairsin a thig tàlant gu bhith na shàr-eòlaiche, ma thèid iomadachadh le dìcheall mòr!
  Bidh dàil a" goid laurels, bidh cabhag a" toirt soirbheachas!
  Is e fìor lannsair fear a tha comasach air gnìomhachd iom-fhillte a dhèanamh gun mhothachadh!
  Chan e am bocsair a bhuaileas, ach am fear a bhuaileas!
  Tha bòidhchead an-còmhnaidh puinnseanta - tha na balgan-buachair as soilleire ag itealaich agaric, agus tha puinnsean mar gheasaibh boireannaich - dizzy agus puinnseanachadh a" chridhe!
  Faodaidh an inntinn nadurra an fheachd nàdurra a cheannsachadh, ach cha cheannsaich an fheachd dhùthchasach an inntinn gu bràth !
  Tha e nas fheàrr bàsachadh moiteil na bhith beò iriosal!
  Ge b'e neach a ghleidheas beatha leis an amhaich tha e nas dualtaich a chall na esan a shaoras isean an t-sonais !
  Bidh bòidhchead a" seargadh, tha misneach fhathast sìorraidh!
  Tha 'chlaidheamh ro gheur chum cumhachd an staid a chumail air, tha'n t-ullach- adh ro mhilis chum an t-sluaigh òl gu bràth leis !
  Tha innleachdas an t-saighdeir a" dèanamh dìoladh airson mearachd an t-seanailear, ach tha a bhith a" togail àireamhachadh air mar a bhith a" cladhach toll le snàthad!
  Tha e duilich na tha mar-thà na theine a lasadh agus na tha air losgadh sìos mu thràth a chuir a-mach!
  Stuth fireann teth, tiormaich an eanchainn agus loisgidh e tro bhonn a" mhàileid!
  An àite sin, loisgidh e toll na phòcaid - cridhe blàth!
  Tha am poca as tiugh air a tholladh troimhe le phallus cruaidh!
  Airson fear, an sgàthan òir as fheàrr!
  Air a 'bhonn agus wrinkles - sgeadachadh fear!
  Faodaidh cogadh a bhith gun bhuannaiche - ach bidh neach air chall an-còmhnaidh!
  Is e laigse daonna am prìomh inneal adhartais!
  Ma tha thu airson a bhith mar a" chiad fhear, obraich mar an tè mu dheireadh!
  Is e Genius càirdean na diadhachd, agus càirdean airidh!
  Faodaidh tu beagan seirbheis a thoirt don Motherland, ach chan urrainn dhut beagan a bhrath!
  ! Tha mi a 'smaoineachadh, mar sin - tha mi ann, tha mi ann - mar sin, tha mi beò, tha mi beò - mar sin, tha mi beò gu toilichte!
  Tha com-pàirtichean gnèitheasach coltach ri biadh - feumaidh iad measgachadh agus spìosraidhean teth!
  Tha ar-a-mach air a dhèanamh le cridhe fìor-ghlan, ach chan ann le miotagan geala; air an t-slighe gu sonas, tha na cuibhlichean a" feumachdainn lubrication fala!
  Mar is trice, chan ann air sgàth mi-chiall a tha iad a" brathadh, ach air sgàth anfhainneachd, ged is i laigse a tha ag aomadh a dh"ionnsaigh meanbh-chuileag!
  San fharsaingeachd, is e an lagh nach obraich inneal meirgeach ach le saim òir!
  Seòladh agus àireamhachadh: mar a bheir fear agus bean buaidh - is e onair an treas fear a bharrachd!
  Is e glainne de bhodca an cruthachadh as gun stèidh san t-saoghal, tha tuiteam a-steach dha gun chrìoch, agus tha am bonn sa chladh!
  Chan e a h-uile eucorach a th" ann an eucoir, chan e eucoir a th" anns a h-uile eucorach!
  Tha e nas fhasa do chàmhal a dhol tro shùil snàthaid na bhith air fhoillseachadh gun bhrat!
  Tha britheamh proifeasanta coltach ri siùrsach proifeasanta - chan eil an eadar-dhealachadh ach ann an ìre na cìse agus ìre a 'phimp!
  Tha luchd-poilitigs coltach ri cnuimhean, dìreach bidh iad a" frasadh barrachd fala às an guthan nuair a tha iad air am fògradh!
  Is e fuil an todhar as fheàrr airson a bhith ag àiteachadh misneachd a" ghinealaich a tha ag èirigh!
  Bidh a 'mhòr-chuid ionnsaigheach umhail a' smaoineachadh leis an stamag, chan ann leis a 'chridhe, oir tha e tòrr nas motha ann an tomhas-lìonaidh.
  Ach, is e teagasg atheistic an fheadhainn as loidsigeach, tha e a" sealltainn aibidheachd mac an duine, fhad "s a tha creideamh sam bith, co-cheangal ri leanabachd!
  Is Athair làidir Dia air glùin làidir, air am bheil leanabh lag ag iarraidh a leantuinn !
  Is ann ainneamh a bhios duine a" lasadh sradag tàlant nuair a tha taiseachd totalitarianism timcheall!
  Bidh an fheadhainn nach eil riaraichte leis an àm a dh'fhalbh agus air a bheil eagal an latha an-diugh a 'smaoineachadh mun àm ri teachd nas trice!
  Tha e nas fhasa a" ghealach a bhualadh le creag na bhith toirt air luchd-poilitigs na geallaidhean taghaidh aca a chumail!
  Tha daonnachd siùcair ann an dùthaich dhaoine cho iomchaidh ri siùcar ann am borscht!
  Tha trì rudan sìorraidh: Dia, ùine agus amaideas daonna!
  Ma tha thu airson a bhuannachadh; dìochuimhnich trì faclan: tha e duilich, chan urrainn dhomh, tha sin gu leòr!
  Lorgaidh muc salachar an-còmhnaidh, lorgaidh radan beàrn an-còmhnaidh, agus gheibh neach leisg leisgeul an-còmhnaidh!
  moralta na h-aon fhreumh leis an fhocal salach ! Mar as trice bidh e air a chleachdadh airson buaidh a ghlanadh agus vice a nighe air falbh!
  Agus gu dearbh, sheall na tancaichean Gearmailteach den t-sreath E iad fhèin gu bhith nan carbadan cunnartach agus sabaid. Càite bheil na h-Ameireaganaich air thoiseach orra. Tha an leithid de neart aig na faisisteach.
  Gu sònraichte nuair a tha sgioba tanca Gerda a" toirt ionnsaigh air agus a" pronnadh saighdearan na SA.
  Tha càr sreath E-50 aice, lùthmhor agus luath. Tha fad baraille aice de 100 EL agus inbhe gunna 105 mm. Ma tha an leithid de ghunna a 'gouges.
  Bhrùth Gerda am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, loisg e air projectile, a" bualadh air an nàmhaid gu ceart agus a" sreap:
  - Glòir don Treas Reich!
  Bha Charlotte, an nighean ruadh seo cuideachd a" bualadh, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, air na h-Ameireaganaich agus a" gàireachdainn, a" rùrach a fiaclan:
  Glòir dha na saighdearan do-chreidsinneach againn!
  Thug Kristina cuideachd grèim air a casan caol, chiseled le a corragan rùisgte agus dh"èigh i:
  - Glòir do ghaisgeachd an Wehrmacht!
  Bha Magda, a" cleachdadh corragan fada gràsmhor a casan rùisgte, cuideachd a" bualadh is a" sèideadh:
  - Glòir don Wehrmacht do-chreidsinneach!
  Agus gabhaidh ceathrar nigheanan e agus beucaidh iad aig mullach an sgamhanan:
  - 'S e fìor iolairean a th' annainn, agus làn de ghaisgeachd! Agus bidh sinn ag itealaich mar eòin, a mhic an dùthaich ghaisgeil!
  Loisg Gerda a-rithist le a òrdagan rùisgte. Bhuail i an càr Ameireaganach agus rinn i sgadan:
  - Ni h-eadh, cha'n e mic, ach nigheanan !
  Loisg Charlotte air a" chàr Ameireaganach, reub i dheth an turaid agus rinn i gàire:
  - Gu dearbh, tha nigheanan gu math gaisgeil!
  Chrath Cairistìona an neach-dùbhlain aice. Thruail i an nàmhaid troimhe agus troimhe, agus sgàin i, a" giùlan a fiaclan:
  - Is sinne na fìor innealan bàis!
  Loisg Magda air an nàmhaid cuideachd. Bhris i armachd an nàmhaid, reub i clàr an nàmhaid agus dh"èigh i:
  - Agus is sinne na h-innealan as foirfe san t-saoghal!
  Agus rinn na nigheanan gàire anns an t-sèist:
  - Glòir don Ghearmailt, glòir, tha na tancaichean a" ruith air adhart! Tha roinnean den Treas Reich a 'cur fàilte air na daoine treun!
  Ann an ùine ghoirid, bha na Gearmailtich a 'dèanamh glè mhath, agus bha na saighdearan aca a' faighinn aon bhuaidh às dèidh a chèile.
  Tha eaconamaidh làidir aig na Stàitean Aonaichte, gu dearbh, ach chaill iad a thaobh teicneòlas. Gu sònraichte tancaichean agus itealain jet. Bha an ME-262 X aig na Gearmailtich mar-thà ann an cinneasachadh sreathach, agus bha an itealan seo an dà chuid beò, astar nas àirde na 1150 cilemeatair san uair, agus armachd le còig canain itealain 30-mm. Chan urrainn dha Ameireaganaich seasamh an aghaidh inneal mar sin.
  Bha eun XE-262 aig na Gearmailtich cuideachd, furasta a dhèanamh, cha mhòr gu tur air a dhèanamh le fiodh, gu math aotrom agus furasta a ghluasad. Ach bha an XE-262, mar thoradh air a bhith ro ìosal agus astar àrd, cuideachd duilich a riaghladh agus bha feum air pìleatan sgileil. Ach bha e math airson stoidhle Huffman, a bha ag obair ann an rapprochement. Agus aig raon dlùth chuir e às dha na h-Ameireaganaich.
  Ach a bharrachd air Huffman, bha dithis nighean ann cuideachd: Albina agus Alvina. Chaidh gach fear dhiubh thairis air trì cheud itealan sìos agus fhuair iad Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan. Chan eil aig croisean Knight le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan gu ruige seo ach Huffman, a loisg sìos còrr air còig ceud itealan, agus Rudel, an itealan ionnsaigh uirsgeulach, a chuir a-mach còrr air còig ceud tanca, agus mòran thargaidean talmhainn eile. Agus seachd itealan deug eile.
  Anns an Treas Reich, dh 'aontaich iad cuideachd an t-siathamh ìre de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan, dhaibhsan a ruigeas mìle itealan sìos, no an aon àireamh de tancaichean briste.
  Ann an Crois an Ridire so, bu choir co-dhiù ceud daoimein a bhi air a cheangal, agus bhitheadh i ni bu mhotha na Croisean Ridire eile. Mar sin bha an duais chan ann a-mhàin urramach, ach cuideachd daor.
  Tha Albina agus Alvina ag itealaich air feadh an adhair. Bidh iad a" losgadh sìos na plèanaichean Yankee aca agus a" seinn tro am fiaclan:
  - A nigheanan àlainn,
  Deagh charaidean...
  'S e gillean mòra a bhiodh ann -
  Agus brògan sgoinneil!
  Bha Albina ag amas air gunna an itealain le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, bhuail i an Ameireaganach agus rinn i squeak:
  - Solais nan sùilean sunndach!
  Agus rinn i gàire air a cèile. Gheàrr i dheth a fear eile. Bhris i an nàmhaid gu pìosan le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Air son co-chomuinn agus ar buadhan glòrmhor !
  Chuir Albina ceartachadh air a com-pàirtiche, a 'losgadh sìos plèana Yankee:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Agus thòisich an dithis nighean a" gàireachdainn.
  Aig an aon àm, lean an cogadh. Bha na h-Ameireaganaich gu soilleir a 'call an nàmhaid as fheàrr ann an teicneòlas agus trèanadh, agus eadhon a' cleachdadh roinnean cèin.
  Gu sònraichte, tha prìomh tanca Sherman aig na Yankees. Uill, càite a bheil e an aghaidh prìomh Ghearmailteach E-50. Bha armachd aghaidh de 250 millimeters aig inneal nan Nadsaidhean, armachd taobh de 170 millimeters, agus cuideam seachdad tunna le einnsean de 1200 each-chumhachd le àrdachadh einnsean.
  Bu chòir a thoirt fa-near nach b 'urrainn don Sherman eadhon a dhol a-steach do thaobh na Gearmailt, oir tha armachd an E-50 a' lùbadh. Cha do ghabh eadhon an Sherman le gunna seachd troighean deug, an Firefly, Gearmailteach air bòrd. Ach cha robh an tanca seo uabhasach mòr.
  Agus thug na Gearmailtich le misneachd an tanca Ameireaganach bho chòig cilemeatair air falbh. A bharrachd air an sin, tha sgàil-dhealbh àrd aige. Bha Pershing beagan na b" fheàrr aig na h-Ameireaganaich. Ach cha robh an tanca seo cho mòr ris an Sherman, agus fhathast cha robh a ghunna 90-mm gu leòr airson sabaid èifeachdach.
  Is e dìreach "Supershing" a b 'urrainn a dhol a-steach don E-50 Gearmailteach a-steach don taobh. Buannachd gunna agus inbhe 90 mm agus fad baraille de 73 EL. Ach air an làimh eile, chan eil an ìre teine ach ceithir cuairtean sa mhionaid an coimeas ri dusan airson an E-50 Gearmailteach, agus tha cuideam leth-cheud tunna ro mhòr airson einnsean 500 each-chumhachd. Tha, agus chan eil an armachd gu leòr. Ann an aghaidh prìomh mastodon na Gearmailt, cha do bhris na h-Ameireaganaich troimhe fhathast. Agus bha E-75 aig an Fritz cuideachd le gunna calibre 128 mm agus tighead armachd taobh 210 mm fo na leòidean, le dìon eadhon nas fheàrr agus einnsean de 1500 each-chumhachd.
  Mar sin bhon fhìor thoiseach, bha na SA a" call. Is e dìreach an tanca T-93, nas mionaidiche gunna fèin-ghluasaid le cuideam ceithir fichead sa trì tonna, le tiugh armachd aghaidh 305 mm agus canan 155 mm, a b" urrainn sabaid an aghaidh mastodons Gearmailteach.
  Ach cha robh coileanadh dràibhidh a" ghunna fèin-ghluasadach seo cudromach, mar a bha ìre an teine. Agus sgrios na Gearmailtich e le itealain.
  Mar sin cha robh na h-Ameireaganaich gu h-iomlan a" dèanamh gu math, agus bha iad a" call gun dòchas.
  Agus thàinig na saighdearan Gearmailteach nas fhaisge agus nas fhaisge air New York agus Washington.
  Ghuidh Truman ri Hitler airson sìth.
  Ach cha robh am Fuhrer ag iarraidh ach gèilleadh iomlan gun chumhachan sam bith. Bha Washington air a chuairteachadh. Agus thòisich na Nadsaidhean air ionnsaigh a thoirt air prìomh-bhaile na SA.
  Bha sgioba tanca Gerda a' sabaid airson nas soilleire a-màireach. Agus bhuannaich e gun duilgheadas sam bith.
  Thòisich an nighean eadhon a 'losgadh chan ann a-mhàin le a òrdagan rùisgte, ach cuideachd le sgoltagan sgàrlaid a' bhroilleach. Agus chuidich e gu mòr.
  Loisg Charlotte cuideachd le bhith a" putadh a ruby nipples air a" phutan luing gàirdeachais agus a" caoineadh:
  - Tha mòrachd a' chomanachaidh a' laighe ann nach e iasg a th' ann, ach muc-mhara!
  Thug Cairistìona, a" losgadh, a" putadh putanan an luing gàirdeachais, fa-near:
  - Agus togaidh sinne na Gearmailtich an co-mhaoineas as motha!
  Chuir Magda, a" losgadh nipples dearg air an luchd-dùbhlain aice, a-mach gu làidir:
  - An comunn a's soilleire ! Dìreach suas, chan e ceum sìos!
  Dhearbh Gerda a" comharrachadh a" chanain le a òrdagan rùisgte, agus a" tionndadh an howitzer Ameireaganach le peilear le deagh amas:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Às deidh tuiteam Washington, cha b" fhada gus an do ghabh Ameireagaidh grèim air. Agus thachair e air 31 Faoilleach, 1948.
  Tha an Dàrna Cogadh seachad. Agus bha Hitler ag èirigh gu cumhachd aig an aon àm nuair a chaidh Ameireaga a ghlacadh.
  Bha e coltach gu robh ùine fhada de shìth ann. Gu dearbh, tha a h-uile cogadh seachad, tha na Stàitean Aonaichte air an glacadh, agus dè a bharrachd a dh" fhaodadh tu a bhith ag iarraidh? Ach bha aon chumhachd eile ann le coloinidhean: Iapan. Agus bha Hitler airson a cheannsachadh cuideachd.
  . CAIBIDEIL #3
  20 Giblean, 1953 thòisich cogadh ùr airson ath-roinn an t-saoghail. Bha an USSR fhathast ann an cruth gearraichte. Chuir an t-arm a thàinig gu cumhachd an dèidh Stalin, Voznesensky mar phrìomh riaghaltas foirmeil. Chaidh aig an stiùiriche seo air eaconamaidh na Ruis ath-nuadhachadh gu ìre. Agus thairg e Hitler com-pàirt an USSR anns a 'chogadh an aghaidh Iapan. Dh'aontaich e, ach air chumha nach tilleadh an Ruis ach Primorye, Eilean Sakhalin agus an t-sreath Kuril, a chaidh a ghlacadh roimhe leis an samurai.
  Mar sin fhuair Voznesensky cothrom ùr an USSR ath-bheothachadh, agus an ìmpireachd ath-nuadhachadh gu ìre.
  Chaidh an t-sabaid a leudachadh ann an làn chumhachd.
  Bha Alenka agus an sgioba aice a 'sabaid air tanca T-11 ùr, deuchainneach. Bha an càr seo trom agus air a dheagh dhìon. Ràinig an armachd aghaidh aice 300 millimeters le cuideam inneal de thrì fichead "s a h-ochd tonna agus gunna calibre 130-mm. Anns an eadar-ama, tha am prìomh tanca T-54 fhathast anns an USSR, a tha cuideachd nach eil dona idir.
  Agus tha Alenka agus a cèile a 'losgadh le gunna cumhachdach bho astar fada. Tha na càraichean aca fhèin aig na Seapanach, gu dearbh. Gu sònraichte, seo an E-75, air a chopaigeadh bhon mhodail Gearmailteach fo chead. Ach tha an tanca seo beagan seann-fhasanta mu thràth.
  Agus bidh Alenka ga bhualadh a-mach le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Agus bidh i a" cur an projectile gu dìreach deireadh gu deireadh.
  Tha an nighean ag èigheach:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh ! Glòir do Lenin ann an cridheachan!
  Gu dearbh, is e seo bòidhchead den ìre as àirde.
  Bidh Anyuta cuideachd a" losgadh, a" cleachdadh a corragan lom de chasan chiseled agus squeaks:
  - Tha mi nam ghaisgeach glè fhionnar, agus tha e coltach ri doll obair-cloc!
  Bidh Alla cuideachd a" losgadh mu seach. Bhuail an nighean seo an samurai agus thuirt i:
  - Ann an ainm solas, teas agus gaoth!
  Agus, gu dearbh, a 'cleachdadh casruisgte.
  Agus an uairsin thàinig Maria air tìr. Tha i na nighean le neart spioradail uamhasach. Bhris i tanca Iapanach agus rinn i gàire:
  - Air son co-chomunn treun !
  Agus ghuil i air a shàil rùisgte.
  Agus mu dheireadh loisg i le cuideachadh cas-rùisgte agus Marusya. Bhuail an nighean an nàmhaid agus rinn i sgadan:
  - Glòir gu àm saoghal nas fheàrr!
  Agus mar a tha i a 'feadaireachd ... 'S e nighean fìor fhionnar a tha seo.
  Tha sgioba tanca nan Sòbhieteach a' dèanamh obair mhath agus a' togail chunntasan. Bidh nigheanan gu dearbh a" gabhail stiùir gu sgiobalta. Tha an càr as fheàrr aca airson an Airm Dearg cuideachd.
  Agus tha Gerda a 'sabaid air tanca pioramaideach. Tha an càr seo mar-thà nas adhartaiche agus chan eil ann ach dithis bhall den sgioba.
  Tha iad fhèin, còmhla ri Charlotte, a 'losgadh air na Seapanach, agus tha iad air leth èifeachdach.
  Bhrùth Gerda, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, na putanan luing gàirdeachais agus bhuail i an càr Iapanach, a" sgròbadh:
  - Agus chaidh an samurai dhan talamh fo chuideam stàilinn agus teine!
  Loisg Charlotte oirre cuideachd, a" cleachdadh corragan rùisgte a casan chiseled, agus rinn i sgiala:
  - Ach tha ar Wehrmacht bhon taiga gu cuantan Bhreatainn, tha iad uile millean uair nas làidire!
  Tha Magda agus Cairistìona a' sabaid ann an tanca pioramaideach eile.
  Tha nigheanan Terminator air leth dùbhlanach agus uamhasach ann an neart.
  Agus mar sin bidh Cairistìona a" losgadh, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus a" bualadh nan Iapanach.
  An uairsin tha e a" sgreuchail:
  - An àm againn le buadhan air thoiseach!
  Bidh Magda cuideachd a" losgadh air an nàmhaid. A 'leagail an tùir bho na samurai agus a' squeals:
  - Agus tha na coileanaidhean a" feitheamh eadhon nas fhuaire!
  Agus a-rithist, le òrdagan lom, tha e a 'faighinn prothaid bhon t-siostam, a' leagail nàimhdean.
  Tha, tha nigheanan ann a chuireas stad air each galloping agus a dhol a-steach do bhothan losgaidh.
  Thug na gaisgich thairis an nàmhaid agus mean air mhean chaidh iad suas.
  Bha Iapan air chall. Agus chleachd na Gearmailtich armachd làidir - discos.
  Cha robh fios aig na seòladairean itealaich sin co-ionann.
  An seo tha Agatha agus Adala a" sabaid air diosc. Bidh gaisgich a" cumail smachd air an inneal le cuideachadh bho joysticks, agus a" cleachdadh an aonad as cumhachdaiche seo. Agus mar sin bidh iad a 'pronnadh luchd-dùbhlain. Agus bhuail iad le ghathan teas bhon adhar. Gu litearra a" sgrios cumhachd farpaisich.
  Bidh Agatha, a" losgadh air an nàmhaid, a" rughadh:
  - Mad mo mhisneachd!
  Agus le sàilean lom, cruinn, mar gum biodh e a 'bruthadh.
  Tha Adala, a" losgadh air nàimhdean, ag ràdh le misneachd:
  - Chan eil ann ach cumhachd!
  Agus bidh e cuideachd a" cleachdadh òrdagan rùisgte an aghaidh an nàmhaid.
  Bha na nigheanan gu math sgapte. Agus mar sin, canaidh sinn bòidhchead sabaid dìreach.
  Chan eil mòran air fhàgail de Iapan.
  Bha Land of the Rising Sun a' call. Agus gu mì-fhortanach, bha e coltach cha mhòr gun dòchas.
  Bha na samurai an aghaidh uachdranas teicneòlach. Agus fìor dhroch nàmhaid a thaobh planadh obrachaidh.
  Rinn Iapan a" chùis air an Ruis san ùine aice, ach a-nis bha i a" call gu co-bhanntachdan.
  Aig a" cheann thall, chuir an Treas Reich eadhon stailc niuclasach air bhog air na h-eileanan, agus thàinig tìr na grèine suas.
  Mar thoradh air an sin, chaidh crìoch a chur air ceannsachadh fearann mòr. Ach, bha an Treas Reich a 'sabaid beagan a bharrachd ann an Ameireagaidh Laidinn, agus rinn e grèim air fearann a bharrachd.
  Ach nuair a tha an saoghal gu lèir fon Treas Reich, tha an USSR a tha fhathast saor a" magadh air an Fuhrer.
  Agus air 20 Giblean, 1957, thòisich ionnsaigheachd an aghaidh na Ruis. Agus tha feachdan mòra a 'tighinn air adhart air an USSR.
  Dè as urrainn don Arm Dearg cunntadh fo na cumhaichean seo? Tha na feachdan mar-thà gu math neo-ionann.
  Ach a rèir choltais, tha beagan àireamhachadh fhathast aig Ruiseanaich agus nàiseantachdan eile.
  Agus tha iad a 'sabaid gu math cruaidh.
  Tha Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana a" sabaid ris na Nadsaidhean.
  Nigheanan gu traidiseanta casruisgte agus ann am bikinis. Agus seo an creideas aca. Bidh iad a 'sabaid le fòirneart fiadhaich.
  Tha Natasha, a" losgadh le gunna-inneal, ag ràdh:
  - Dè tha sinn math air, gu bheil fios againn mar a nì sinn sabaid!
  Dh" aontaich Zoya, a" losgadh air an nàmhaid:
  - S urrainn dhuinn!
  Agus thilg i grenade le a òrdagan rùisgte.
  Rinn Augustina sgrìobadh air na Nadsaidhean le inneal-ghunna, agus le toileachas mòr, dh'èigh i, a 'tilgeil grenade le a sàil rùisgte:
  - Is mise fear-sgrios an uilc!
  Svetlana, cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' losgadh gu ceart, a 'gearradh sìos air na nàimhdean agus a' tilgeil poca stuth-spreadhaidh le cas-rùisgte, air sgàth 's gu bheil an tanca a' tionndadh thairis, air a chuir a-mach gu brosnachail:
  - bleithidh mi an Treas Reich gu fùdar!
  Agus chuir an nighean a teanga a-mach a-rithist.
  Seo na gaisgich. Còmhla riutha faodaidh tu sabaid an-aghaidh cha mhòr uilebheist sam bith. Agus eadhon Hitler.
  Sheinn Natasha, a 'losgadh air na Nadsaidhean, agus a' dìon Moscow:
  - Tha sinn air ar pronnadh le cuing an uamhais,
  Tha sinn air ar sàrachadh le cuing an infidel ...
  Leig Zoya, a" losgadh air an Fritz, agus a" cur a òrdagan lom air bhog le a casan, fìdeag mhurt:
  Ach bidh e a" goil nar veins
  Neamh nan Slavs. .
  Lean Augustina, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" cleasachd gu sunndach, a" toirt grenade le a sàil rùisgte:
  'S o na cladaichean maiseach,
  Gu cladaichean Kolyma. .
  Sheinn Svetlana le dìoghras fiadhaich, a 'cluich le fèithean a casan, agus thug na leacan naidheachd seachad:
  Is e seo uile ar Talamh,
  Seo sinn uile!
  Agus an seo bha na caileagan, feumaidh mi ràdh, le fìor inntinn agus fìor ionnsaigheachd.
  Chan urrainn dha duine stad a chuir orra, chan urrainn dha dad a "chùis a dhèanamh orra. Bidh madaidhean-allaidh olc a" pronnadh an nàmhaid, bidh tìgearan olc a" cur fàilte air na gaisgich.
  No 's dòcha heroines. Seo na caileagan gambling den itealaich as àirde de eun.
  Agus ma bhios iad a 'sabaid, an uairsin bhon chridhe ....
  Agus Alenka còmhla ris an sgioba aice air an tanca T-13. Inneal a tha deiseil airson seasamh an aghaidh na Gearmailtis, pioramaidean composition. Bidh an nighean a" losgadh air an nàmhaid, agus a" seinn:
  - Na tancaichean againn, chan eil ann ach mìorbhail,
  Bho fhàsach gu cuantan a tuath!
  Reubaidh sinn as a chèile thu, creid Iudas,
  Bidh am beathach uamhasach air a sgrios!
  Dhearbh Anyuta le fearg, cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid le cuideachadh bho a h-òrdagan lom:
  - Reubaidh mi an nàmhaid agus bleithidh mi iad gu pùdar.
  Ghabh Alla mu seach a" casaid air an nàmhaid le cuideachadh bho a òrdagan lom agus rinn i gàire:
  - Air son mòrachd a' chomuinn dhearg !
  Rinn Maria cuideachd a" chùis air an nàmhaid, a" dèanamh peilear le deagh amas le a ball ìosal lom agus a" beucaich:
  - Airson buadhan brèagha!
  Ghluais Marusya cuideachd, le cuideachadh bho a òrdagan lom, an nàmhaid, mar gum biodh e ga bhualadh, agus dh 'èigh i:
  - Airson na beachdan a b' àirde de cho-mhaoineas!
  Bha na Còig a" sabaid ris na Nadsaidhean mar luchd-crìochnachaidh.
  Agus bha pìleatan Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid anns na speuran. Gu sònraichte, Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova.
  Bha iad a" sabaid mar ghaisgich epic boireann. A" cleachdadh òrdagan rùisgte, chuir iad teilgean adhair air falbh. Bhuail iad an naimhdean gu h-iomchuidh.
  Bhrùth Anastasia a nipple scarlet air a" phutan luing gàirdeachais, bhuail i am faisisteach agus rinn i gàire:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas!
  A" losgadh air an nàmhaid le bhith a" cleachdadh nipples connlaich, rinn an Akulina leth-rùisgte cuideachd:
  - Glòir do ghaisgich an USSR!
  Tha iad sin teth agus làidir nigheanan an seo. Mar a bhios iad a" sabaid mar fhìor bheathaichean. Agus tha dìoghras superhuman agus neart mòr aca.
  Sheinn Anastasia, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Os cionn na planaid mì-fhortanach crochte,
  Evil Fritz faicinn an dorchadas a. .
  Is fuath leis an fhear-gabhail a thuagh,
  Giorraich agus gearr dheth do cheann!
  
  Ge-tà, chan eil e na pheanas,
  Agus na coisich gu bràth fon chuing ...
  Tionndaidh nàimhdean olc gu suaicheantasan teine,
  Bidh e na riaghladair air an t-saoghal!
  Agus an uairsin tha Ealasaid air an tanca T-55. Inneal le canan 105-millimeter nas cumhachdaiche na an T-54 agus deiseil airson sabaid an aghaidh nàimhdean.
  Nigheanan anns an tanca, gu dearbh, ann an aon bicini.
  Bhrùth Ealasaid am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, a" losgadh gu ceart air an nàmhaid, agus rinn i gàire:
  - Airson an Ruis co-mhaoineas!
  An uairsin loisg Ekaterina an uair sin, a" cleachdadh an sgàrlaid na broilleach airson losgadh.
  Bhuail i an tanca Nadsaidheach agus rinn i gàire:
  - Airson soirbheachadh ann a bhith a 'togail co-mhaoineas!
  Loisg Elena cuideachd air an neach-dùbhlain aice le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Bhris i baraille tanca pioramaid, rinn i sin gu h-iomchaidh.
  An uairsin rinn i gàire:
  - Mar is soilleire bithidh againn comunn !
  An uairsin lupanula agus Euphrasia, ged a tha i mar as trice dìreach na dhràibhear. Ach bhuail an nighean gu fìor cheart, a 'bualadh air beul an tanca Nadsaidheach.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Tha ar comunn-ne ni's gile na a' ghrian !
  Tha na caileagan air an tanca casruisgte agus ann am bikini a 'coimhead gu math brèagha agus tarraingeach. Agus tha cìochan aca le leithid de sgàrlaid.
  Sheinn Ealasaid le tlachd ;
  Bheir sinn a" chuing a phronnadh, creid faisisteachd,
  Gluaisidh mi beanntan ma bhios feum air...
  Bidh linn ann, àm co-mhaoineas,
  Bidh mi ag itealaich gu neamh le òran!
  Agus a-rithist, bidh an nighean le a nipple scarlet a 'putadh air a' phutan clàr-taice agus a 'bualadh air na Nadsaidhean.
  Mar sin chan fhaigh am Fuhrer ach beagan.
  Le leithid de chlann-nighean, tha e soilleir gu bheil an USSR fhathast beò, agus chan urrainn dha Hitler a bhriseadh cho furasta.
  
  
  
  COGADH NAM CIGARETS AGUS BOOTAIL ALCOHOL
  GNIOMHARA
  Bidh geama brìgheil agus fìor fhionnar a" gabhail àite ann am matrix Hypernet, anns am bi botail alcol agus pacaidean de thoitean a" sabaid eatorra fhèin. Ro-innleachd sabaid glè inntinneach agus inntinneach.
  . CAIBIDEIL #1
  Agus chaidh na h-ochdnar gu lèir a-steach don Hypermatrix. Thòisich geama de sgèile agus teannachadh mòr.
  B 'e a' chiad cheum, gu dearbh, a bhith a 'togail shoithichean rionnag de gach modail agus aonad - botail agus pacaidean le làmhan agus casan daonna.
  Tha, tha na geamannan gu math neònach. Bidh iad a" nochdadh fantasasan dhaoine san àm ri teachd a tha gu soilleir air tuiteam gu leanabachd shìorraidh, sunndach. Agus tha seo, gu dearbh, glè innleachdach.
  Mar eisimpleir, thòisich Alice a 'rannsachadh a' phlanaid le còig pacaidean de thoitean. Ach tha iad a 'gluasad gu luath. Tha goireasan gun chrìoch air a" phlanaid, ach feumaidh iad fhathast a bhith air am mèinneadh.
  Bidh Alice, gu dearbh, a" cleachdadh a" chòd meallta. Mar, ge-tà, agus Arkasha. Chan eil togail cho inntinneach ri sabaid, agus air na planaidean aca bidh iad a 'feuchainn ri faighinn tron ìre ullachaidh cho luath' sa ghabhas.
  Agus an toiseach, bidh iad a" dèanamh ionad airson cinneasachadh luchd-obrach robotach. Agus bidh iad a" dèanamh innealan-fuadain ùra agus bùthan-obrach ùra, ag ath-riochdachadh fhactaraidhean aig astar luath. Agus tha seo air a dhèanamh gu math fionnar le dealas mòr.
  Bidh factaraidhean mòra, an uair sin, a 'tòiseachadh a' dèanamh shoithichean-fànais.
  Tha acadamaidh saidheansan, togail agus armachd ann cuideachd. Dè a dh" fheumas tu gus feartan longan-cogaidh a chuir air falbh. Seo an fheadhainn as aotrom - is iad sin luchd-sabaid aon-suidheachain. Tha iad saor agus furasta an gluasad, furasta an dèanamh. Mar as truime agus nas cumhachdaiche an uidheamachd, is ann as daoire a tha e, agus mar as slaodaiche a thèid a stampadh.
  Mar sin, is e treudan de phlèanaichean beaga le aon phìleat a" chiad fheadhainn a thèid suas dhan adhar. Agus tha iad a 'strì gus coinneachadh ri chèile. Is e pacaidean de thoitean Camel an luchd-sabaid as elite, agus tha botail de cognac Napoleon nan aghaidh. A tha sa chumantas fionnar agus gu math fionnar. Agus a-nis tha canain laser a" losgadh - tha luchd-sabaid coltach ri stingrays, no iasg mara domhainn le sgiathan. Bidh na sailean a 'sgapadh agus a' tuiteam a-steach do chàraichean a tha a 'gluasad gu luath.
  A" chiad bhotail briste agus toitean a lasadh ann an cleas-teine de spreadhaidhean ioma-dathte.
  Taobh a-muigh, tha e coltach ri bualadh dà thonn mara. Bidh iad a 'dol thairis air. Bidh grunn luchd-sabaid eadhon a" reubadh a chèile. Tha spreadhadh a' leantainn... Botal de ruma làidir Jamaican air a bhriseadh na phìosan agus air a losgadh.
  Nuair a choimhead Alice seo agus a" cur a-mach àitheantan, dh"èigh i:
  - Cuiridh sinn a-mach photons dhut!
  Rinn Arkasha gàire agus fhreagair e:
  - Chan eil an seo ach toiseach!
  Bhuail na sabaidean, dh'fheuch iad ri faighinn a-steach do earball a chèile, air an snìomh mar gum biodh ann an uisge-uisge.
  Agus chaidh barrachd is barrachd fheachdan ùra a-steach don bhlàr. An seo chaidh càraichean dà-suidheachain agus trì suidheachain nas cumhachdaiche a chuir an gnìomh. Bha cumadh sgiobalta orra cuideachd agus bha iad tar-shoilleir.
  Bhiodh toitean a" suirghe leis na spògan aca air bataichean gàirdeachais, botail a" goirteachadh agus a" suathadh ris na buill aca. Bha e uile a" coimhead gu math fuilteach agus cruaidh.
  Sotnikov, cuideachd a 'ruith gu cath ann an aon-suidheachan sabaid. Tha sia canain leusair aig a' chàr aige agus tha e marbhtach. Ge-tà, chan urrainn dhut a bhith a 'briseadh tron chrann gu furasta - bidh an raon leth-spàs a' crith.
  Tha Alexei na bhodhaig leanabhach gu math deas-ghnàthach, agus tha e air thoiseach air pasgan de thoitean mar fhreagairt. Seo tionndadh murt, agus bha an nàmhaid gu litireil a" lasadh, mar gum biodh e air a splasadh le gasoline.
  Bha na lasraichean mar mheasgachadh de ghorm is uaine, mar gum biodh iad a" seachnadh falamh.
  Sheinn Alexei:
  Chan eil eagal oirnn ro chogadh
  Is mise aingeal, chan e Satan!
  Tha Alenka cuideachd ann am blàr. Thagh i luchd-sabaid rionnag le dà ghunna pulse a loisg sailean grabhataidh. Nighean ann am bicini a tha gu ìre mhòr a 'còmhdach a corp.
  Agus tha seo a 'dèanamh an Alyonka fèitheach agus lùbach eadhon nas bòidhche agus nas bòidhche. Bidh a corragan lom, le ìnean gleansach, gu math sgiobalta a" brùthadh air na putanan.
  Agus a-nis tha am pasgan sabaid "Belomor" air a roinn ann an dà phàirt co-ionnan.
  Bha ceangal aig Alenka ris a" chridhe.
  Sheinn a' Chaileag Witch:
  - Tha mo chridhe bochd ullamh,
  Spreadhadh sa bhroilleach mar shligean ...
  Airson fear gaoil le facal caoimhneil,
  Airson sealladh radanta, boillsgeach!
  Thòisich eadhon bàtaichean beaga a-steach don bhlàr. Bha iad cuideachd air an cumadh mar chreutairean mara - leumadairean no cearbain. Agus gu mòr an sàs le gunnaichean.
  Tha Natasha Belaya, gu dearbh, cuideachd ann am blàr. Is ann dìreach an turas seo a thagh i dreuchd ceannard inneal-sgrios urchraichean. Dè fìor roghainn.
  Tha an sgriosadair coltach ri siorc barracuda le leth-cheud gunna de dhiofar inbhe.
  Tha Natasha Belaya a" seinn:
  - farsaingeachdan fànais -
  Bàs air a chòmhdach ...
  Cuilbheart dorcha -
  Suil gu sanntach!
  Alenka gu làidir a" leagail inneal nàmhaid eile, ga roinn le spionnadh, air a chuir a-mach:
  - Dìreach urram
  Chan fhaighear anns an adhar...
  Tha cridhe ag iarraidh dìoghaltas
  Ag iarraidh an saoghal a shàbhaladh!
  Air an taobh eile, tha Katka a' sabaid... Bidh i a' tilgeil a h-uile seòrsa pirouettes air trodaiche, agus tha i air a giùlan tron bhac mar iteag.
  Bhrùth an nighean le a sàilean lom, cruinn am putan agus rinn i squeak:
  - Òrdugh a" chomanndair aig àm a" chogaidh ...
  Lyokha Teterev, a 'brosnachadh colossus eile, bhuail a shnàthaid earball a' bhàta an turas seo, agus thug e air losgadh. Mar a bha iad a 'ruith, a' bualadh agus a 'spreadh botail deoch làidir. Gu h-èibhinn spògan daonna agus casan deoch làidir.
  Sheinn an gaisgeach òg agus an neach-spòrs:
  A b" àbhaist a bhith daonna
  Tionndaidh am fear sin dheth neoni!
  Thuirt Katya, a" putadh a sàil rùisgte pinc air an inneal-brosnachaidh, a-mach:
  - Bool, bool, bool, bool! Bool, bool, bool, bool!
  Sèididh sinn deoch làidir!
  Chaidh Maha a-steach don t-sabaid cuideachd. Ach mar-thà mar cheannard air a 'chiad long-mara urchraichean a thàinig a-mach às na hangaran. Tha an nighean modhail bhon taobh a-muigh, ach tha inntinn aice fhèin.
  Agus tha e air a bhith na latha cruaidh airson botail deoch làidir. Agus is e buille figurative a tha seo. Bhuail canain chumhachdach a' chruiteir. Agus sprèadh pulsar teine bhon fhionna. Ghiùlain e sgrios mòr feachd. Agus air a sguabadh mar hello trom-laighe.
  Sheinn Masha, ag atharrais air an fheadhainn eile:
  Bidh a h-uile dad gu math san t-saoghal seo
  Happy air a 'phlanaid mar clann!
  Tha an cruiser rudeigin coltach ri muc-mhara marbhtach. Aonad sabaid trom. Agus tha pacaidean de thoitean a" cur fàilte air Maha. Taobh a-muigh, tha a h-uile dad a 'coimhead èibhinn, mar ann an cartùn airson inbhich.
  Ach seo seilearan a" chruiseir. Tha iad air an togail nas slaodaiche, ach tha dà cheud gunna gach fear aca agus urchraichean thermoquark. Agus gu dearbh is e fìor argamaid a tha seo.
  Thuirt Alice:
  - Ann an taghaidhean, bidh iad a" buannachadh le àireamhan, agus rinn mi a" chùis le sgil!
  Agus tha an gaisgeach agus aig an aon àm an àrd-acadamaidh a 'toirt seachad òrdughan. Tha, tha briseadh sìos air a bhith ann. Coltach ri sgeirean le arm slàn de innealan-fuadain briste. Ach mar a chanas iad: tha caoimhneas a 'toirt buaidh air an t-saoghal. Chaidh an ceannard leònte a chàradh, agus thill an t-arm innealan gu tuigse iomchaidh air fìrinn.
  Aig an aon àm, gu dearbh, ag ùrachadh cuimhne nan trì laghan robotics.
  Agus a-nis tha cogadh brìgheil ann. Agus tha gach pasgan de thoitean le casan an dà chuid aonad sabaid agus aig an aon àm pearsantachd.
  Sheinn Alice:
  - Theid sinn gu dàna gu cath,
  A" togail photon a-mach à orbit....
  Briseamaid na longan-cogaidh-
  Thèid nàimhdean uile a bhualadh!
  Bidh botail, a 'spreadhadh, a' losgadh gu math soilleir. Tha iad làn deoch làidir. Eadhon an fheadhainn anns am bu chòir lionn a bhith ann. Tha seo, gu dearbh, glè inntinneach agus èibhinn.
  Bhrùth Maha am putan le a cas-rùisgte. Chaidh pulsar marbhtach a-mach. Agus thuit am bàta. Seo na frigates ann am blàr. Tha iad nan carbadan gu math comhfhurtail agus sùbailte le armachd làidir.
  Armadillos a 'dol gu cath. Fiù "s nas motha na soithichean-mara, tha gunnaichean air leth cumhachdach aca. Agus bidh iad cuideachd a "cur air bhog rocaidean a bhios a" ruith chun nàmhaid le astar superluminal.
  Thug Sotnikov, a" faicinn mar a tha na h-earbaill ann am falamh, mothachail:
  - Cogadh fìor mhath!
  Agus dh"fhairich balach an riaghladair mar a chaidh tonn trom bhon rocaid a chaidh a spreadhadh, agus chaidh an gaisgeach òg a chrathadh.
  Chaidh e suas an druim ... Tha na mothachaidhean gu math geur, eadhon anns a 'stamag a chuir e strìochag.
  Agus an uairsin tuiteam geur sìos.
  Thog Alyonka, a chrath i cuideachd, a fiaclan agus thug i fa-near:
  - An e tsunami a th' ann?
  Sheinn Aleksey, a 'cothromachadh an trodaiche,:
  - Dìreach le làmhan lom -
  Dhèilig mi ris an tsunami!
  Bhrùth Alenka an luamhan le a òrdagan rùisgte, a" spreadh hyperplasma le sgaoilidh agus thuirt i:
  - Agus naoidheamh tonn,
  Tha seo coltach ri Claude Vandamme!
  Tha longan-cogaidh nan armachd làidir le dìonan cumhachdach agus is iad an fheadhainn as slaodaiche ri thogail.
  Ach aig an aon àm, is iad sin na h-innealan briseadh as èifeachdaiche agus as uamhasach. Taobh a-muigh, tha iad coltach ri mucan-mara agus a" giùlan mìltean de ghunnaichean.
  Ghluais Natasha Belaya tron pod teicheadh, a" sruthadh mar fleòdradh ann an stoirm, a-steach don chiad shoitheach de chlas cho mòr.
  Sheinn Alexei, anns an robh am bàrd a 'fuireach agus a' faighinn deagh shealladh bhon t-sabaid, mar thoradh air an iomadh sgàilean tomhas-lìonaidh:
  - Bòrd mòr motley,
  Tha na h-motaran aice a" crathadh...
  Bidh feachdan a 'gluasad beò
  An dà chuid tancaichean agus longan-cogaidh!
  Rinn Alenka squeak, a" bualadh air targaid eile le peilear air a dheagh amas, agus a" toirt air pacaidean toitean ceò:
  - Tancaichean tha thu ag ràdh!
  Dhaingnich am balach voivode, a" gluasad gu socair air falbh bhon chnap-starra cuideamach a chaidh a losgadh bhon ghunna turais:
  - Tha, agus tancaichean cuideachd!
  Agus thuirt e, a-rithist a" toinneamh an dòigh trì-bharaille:
  - Tha anam aig an tanca cuideachd!
  Chrath Alena.
  - Tha, an seo tha cuid de bhotail mar-thà air tòiseachadh air an aideachadh le blasadairean sabaid. Feumar seo a ràdh gu math practaigeach!
  Agus thilg an nighean an càr aice air an taobh dheas. Dealanach sùbailte, trì-dathte. Agus is e fìor dhroch stuth millteach a tha seo.
  No 's dòcha organ a' chogaidh?
  Natasha, mar-thà bhon long-chogaidh, a 'putadh air corragan lom, gràsmhor a casan iongantach àlainn agus gràsmhor air na putanan gàirdeachas, air a lasadh le colbh marbhtach.
  Seo nuair a bhios hyperplasm ag itealaich, air a theasachadh suas gu còig billean ceum, agus an seo bidh e eagallach dha na deamhan.
  Rinn Natasha gàire, a 'coimhead air an t-soitheach briste le pacaidean de thoitean daor agus nach eil glè bheag a' briseadh às a chèile.
  Seo am pasgan coitcheann de "Camel", mar a thèid a losgadh bhon superfire hyperplasmic agus a 'tòiseachadh air a chràdh.
  Agus tha na casan a" tionndadh, guth cho fiadhaich, fiadhaich a th" aige.
  Seadh, chan e bath a tha seo dhut.
  Thug Natasha an nighean terminator fa-near:
  - Tha boirionnaich 'n ar bailtibh,
  Gu bheil iad a" draibheadh itealan le fealla-dhà...
  'S tha barail ro ghlic,
  Dè a nì boireannach fionnar!
  Thuirt Arkasha Sapozhkov gu loidsigeach:
  - Chan e gnè nas laige a th" ann am boireannach, ach boireannach brèagha!
  Agus thug e an òrdugh a bhith a 'leasachadh planaidean nàbaidh agus a' togail factaraidhean ùra airson botail thràillean. Seadh, is e ro-innleachd a tha seo, agus blàr mòr gun choimeas.
  Nuair a leag Alenka càr eile sìos, sheinn e le pathos:
  - Rugadh sinn gus sgeulachd sìthiche a thoirt gu buil,
  Agus a h-uile nàimhdean an Fatherland - duslach!
  Tha Alice fhathast na prìosanach na bodhaig, ach ann an inntinn agus tuigse sa gheama. Agus tha an t-sabaid glè bhrèagha. Bidh longan-cogaidh a" fàgail nan hangaran agus a" dol dhan bhlàr. Bidh iad a" seòladh mar logaichean ann an abhainn. Tha miltean de ghunnachan orra, 's an calibre 'dol troimh 'n mhullaich.
  Gu sònraichte drùidhteach tha an long-chogaidh mhòr, fuamhaire fìor chumhachdach agus fìor. Agus tha an cumhachd buaidh fìor mhath ...
  Bidh Alice a" ruith rocaid ... An àite cosgais thermoquark, thermopreon nas làidire. Ann an rocaidean tràth, bidh cuarcagan a 'tighinn còmhla, agus anns an ath ghinealach, bidh mìrean, a tha air an dèanamh suas de chuarc - preons.
  Agus is e inneal uamhasach a tha seo. Ach tha Arkasha a" pumpadh an airm aige.
  Agus tha raointean an fhorsa air an còmhdach le bana-phrionnsaichean-plasma - a tha na dhìon nas foirfe air sgàth cho mòr sa tha àite.
  Chan eil an dà bhotal agus pacaidean de thoitean air an eadar-theangachadh. Tha iad air an dèanamh ann an dòigh container.
  Agus faodaidh toirt a-mach a h-uile càil agus a h-uile càil mairsinn anns a" mhaitrix gun chrìoch.
  Ach, anns a" mhòr-chuid de ro-innleachdan, tha goireasan neo-sheasmhach.
  Tha Alexei a" faicinn na hulks sin. Agus tha e ag ùrachadh an t-sabaid.
  Tha hyperlasers aige a-nis, pumpa thermopreon, agus dìon dlùth kinespatial.
  Sheinn am fear-cogaidh beag:
  - Bidh fòirneart a" pronnadh stàilinn,
  Ach chan eil cumhachd na droch-rùn sìorraidh ...
  Agus bheir thusa an aghaidh an nàmhaid ...
  Nuair a làmh daingeann
  Agus tha na h-amasan daonnach
  Nàmhaid anns an dubh-aigein
  'S na laoich theid gu neamh !
  Alexei tionndadh mun cuairt a-rithist. Bha e mar-thà cleachdte ris gu robh e ann an corp balach dusan bliadhna a dh'aois aig aois dà fhichead. Tha seo a 'toirt mòran bhuannachdan.
  Is e sin, chan eil adhbhar ann airson clisgeadh, gun adhbhar ...
  Ach bha e soilleir gun deach na botail a chlisgeadh nuair a chaidh an long-chogaidh na theine bho ghrunn bhuillean rocaid.
  Sgap na botail, agus chaidh grunn dhiubh a thoirt a-steach don t-seòmar fionnarachaidh. Spreadh dusan botail deoch làidir aig an aon àm ... Bha measgachadh lasanta, infernal a" sruthadh thairis air an làr ...
  Sheinn Alexei:
  - Teine mortair trom,
  'S gun bhotal, mo thruaigh, chan eil beatha ann,
  Rachamaid sìos gu buffet an stèisein!
  Agus bidh am balach-voivode a-rithist a" dèanamh gluasad deas, agus a" cumail suas sgiath trodaiche dà-chathair. Agus bha e gu litireil a" lasadh suas, mar neach-sèididh.
  Tha Natasha, gu dearbh, os cionn an long-chogaidh mhòr. Ri taobh a cognac sìnte "Napoleon". Agus bidh am botal seo a" deàrrsadh le epalettes marasgal.
  Ghabh Natasha e agus rinn i gàire:
  - Bidh sinn uile a 'coimhead air na Napoleons,
  Air adhart, ionnsaigh - na legions!
  Agus bha an nighean, le cuideachadh bho a h-òrdagan lom, a 'bruthadh a-rithist air putanan an t-seòlaidh agus, mar armadillo de ghaisgich thoitean, bidh e a' sgapadh a-steach do bhoinnean de mheatailt leaghte.
  Is e seo dha-rìribh volley a tha a dhìth ...
  Sheinn Natasha:
  - Chan e biastagan foighidneach a th" annainn,
  Tha sinn armaichte mar turtaran...
  Ma bhuaileas sinn le laser,
  Nach fàg sinn ach falamh!
  Is e seo dha-rìribh nigheanan a bhios a" cur bàs. Agus sgriosaidh iad aon soitheach-mara nàmhaid an dèidh fear eile.
  Tha Alenka, ge-tà, a 'còrdadh ris a' chothrom a bhith a 'sabaid ann an trodaiche. Chan e fìor obair dhi a th" ann a bhith a" losgadh bàta-cogaidh anns a" bhad. Agus a-nis bhuail i càr fìor mhath a-rithist.
  An uairsin thuirt i gu feallsanachail:
  - Bidh cearc a" buain gràin le gràn, agus a" faighinn cuideam fada nas luaithe na muc a" slugadh pìosan mòra!
  Agus gu sgiobalta thug i grèim air a òrdagan rùisgte. Seo nighean.
  Agus tha i cho fucking na cigarettes seo.
  Thuirt Alexei le beachd:
  - Chan eil mi a 'tuigsinn an fheadhainn a tha a' smocadh - tha e tàmailteach toitean a chumail nad bheul!
  Chrath Alena.
  - Droch chleachdadh!
  Agus rinn an nathair-sionnaich mar an ceudna an cleas, agus las fear-cogaidh eile.
  Agus an uairsin bhuail an nighean air a sàil rùisgte agus rinn i squeak:
  - Tha an arm agam làidir
  Sàbhalaidh i an saoghal!
  Tha an nighean, gu dearbh, air rudeigin eile fhaicinn mar-thà ... Ged, gu dearbh, tha an duel de thoitean agus deoch làidir a 'coimhead gu math neo-àbhaisteach. Ach is fhiach sùil a thoirt air fhathast.
  Agus mar sin chaidh fìon Burgundy a-steach don bhlàr air long-cogaidh mòr. Gu fìrinneach, tha ceudan de mhìltean de bhotail mar sin agus chan e botail mar sin. Tha e a" coimhead gu math fionnar air sgèile mhòr.
  Agus tha na botail a 'ruith, spìosrach le bileagan agus epaulettes. Tha e a 'coimhead nas motha na beairteach.
  Bidh losgadh a" tighinn bho dhiofar astaran agus tha e gu math ceart. Tha na buaidhean a" fàs nas sgriosaile. Agus bha agam ri losgadh le rocaidean agus sìol eile.
  Chùm Alice sùil gheur air an raon-catha. Chuir i na saighdearan aice air ais, a 'feuchainn ris an taobh a chòmhdach le longan-rionnag. Agus bha coltas gu robh na gnìomhan aice gu math loidsigeach.
  Ach rinn Arkasha gnìomh gu sunndach cuideachd. Mean air mhean bha longan-rionnag de thunnaichean mòra a" tighinn dlùth. Agus dh'fhàs an iomlaid làmhachais barrachd is barrachd dian.
  Coltach ri supernovae, chaidh spreadhaidhean rocaid suas. Agus cha robh ann ach sgrios iomlan. Agus is e fìor bhlàr a tha seo anns a bheil a h-uile saighdear na ghaisgeach.
  Gluais na botail agus na pacaidean aig astar luath. Agus bha na spògan agus an casan a" deàlradh. Agus b" e gnìomh lùthmhor a bh" ann.
  Bhrùth Natasha a casan a-rithist le a òrdagan rùisgte, agus stiùir i rocaidean trom air an nàmhaid.
  A-rithist beàrn agus a-nis thòisich na toitean-cogaidh a 'sgoltadh. Agus las an teine a bha innte, mar gun tòisicheadh na coinnlean a bha an seo ri seirm.
  Sheinn Natasha:
  - Tha sinn nar nigheanan gaisgeil, tha ar guth le fuaim!
  Agus a-rithist, bidh urchraichean marbhtach agus millteach ag itealaich. Agus tha am balgan-buachair infernal a" lasadh, agus seo an an-iochd an seo air sgèile mhòr.
  Dh"òrdaich Arkasha don arm de bhotail:
  - Dèan gearradh slanting!
  Botal-coitcheann làn cognac daor a" rùsgadh:
  - Tha sin ceart, a Cheannaird!
  Thuirt Natasha gu ciallach:
  - Thug an arm againn Berlin, agus chuidich an nighean!
  Agus tha a sàil rùisgte a" bruthadh an aghaidh nam putanan a-rithist. Agus le luathachadh mòr, tha na tiodhlacan marbhtach mu sgrios a" sprèadhadh.
  Loisg Alexey sìos an trodaiche a-rithist le muileann-gaoithe slantach agus dh" èigh e:
  - Is e mo chuis ceithir focail,
  Chan eil mi a" coimhead airson dòigh eile!
  Dh" aontaich Natasha le seo:
  - Tha, na bi a" coimhead airson cuairtean, cluich dìreach air an oir!
  Tha fios aig a" chaileag seo dè tha i a" dèanamh. Agus dòigh glè ghlic leatha. Gu h-iomlan, ge-tà, tha cothromachadh fiùghantach air a chumail suas.
  Bha am balach-voivode ag obair mar ace eòlach. Ann an Chechnya, bha aige ri sabaid. Bha saighdearan-duaise agus gaisgich ionadail ann, agus luchd-sabaid fìor mhath.
  Dh" fhaodadh na Chechens eadhon beachdachadh orra fhèin mar bhuannaichean a" chiad chogaidh, leis gun do dh" fhalbh arm na Ruis gun a bhith a" ruighinn an amas. Seadh, agus anns an dàrna blàr slaod e air adhart airson deich bliadhna.
  Alexei, a 'losgadh air an nàmhaid agus a-rithist a' gluasad an trodaiche, gu math sgiobalta a 'bualadh air pàirtean so-leònte.
  Ruith am balach voivode a-steach do phasgan de chàmhalan. Is iad sin toitean mionlach, a tha a" ciallachadh nach eil am pìleat furasta.
  Thòisich blàr gluasad, dà aces. Thàinig beachd eadhon tro cheann Sotnikov: cò ris a bhiodh am blàr eadar Kozhedub agus Huffman coltach? Is dòcha gur e sabaid airidh a bhiodh ann.
  Chuir Alexei gu sgiobalta a-mach trodaiche àrd-sgoile, agus sheinn i:
  - Is mise am fear as motha
  Ged a bha e beò an dàrna linn!
  Thug Alenka fa-near le gàire gun do chuir i tron sgrion sgrùdaidh:
  Bidh a h-uile dad gu math, a bhalaich!
  Fhreagair Sotnikov:
  - Cha'n e balach a th' annam, ach fear-pòsda !
  Loisg Alenka sìos an nàmhaid le tionndadh gu math mionaideach, agus chuir e às gu sgiobalta na sabaidean.
  Thug Natasha fa-near gu sgiobalta, agus bhuail i gu sgiobalta na putanan le leacan nam meadhanan.
  Agus ghabh na h-urchraichean gu math ionnsaigheach ri seo. Agus dh'itealaich iad mar nimh marbhtach cobra a chuireadh air bhog fon chraiceann.
  Bha Sotnikov a-rithist a 'sabaid le pasgan de Camel. Rinn am balach sìorraidh an gnìomh ro dhìrich.
  Agus bha an neach-dùbhlain aige comasach air a ghlacadh, agus bha Alexei air a dhùsgadh le teas mòr.
  Dh'èigh Alenka:
  - Thoir an aire, a charaid!
  Bha am balach-voivode, beagan a' reubadh an astar. Ach lean an nàmhaid ris gu misneachail.
  Agus cha mhòr nach do bhuail an dithis luchd-sabaid. Dh'fhalbh, chaidh còmhstri ionnsaigheach. Agus bhuail iad eadhon.
  Sheinn Alexei:
  - Bidh baile-mòr air Venus,
  Agus air Mars tha sinn a 'togail baile-mòr ...
  Chan e chimera grànda a th' ann -
  Bheir sinn toraidhean dhut!
  Phut Alice am Marlboro air a gualainn agus rinn i gàire:
  - Is e rud beag snog a th" annad!
  Sheall am marasgal tutu:
  - Tha sinn toilichte seirbheis a thoirt dhut!
  Sokolovskaya òrdachadh:
  - Rach air an ionnsaigh! Thig air adhart bhon taobh chlì seach-rathad.
  Bha gluasad nan longan-cogaidh ro shòlasach, agus ghluais iad na bu luaithe na na bàtaichean-mara. Agus rinn iad gnìomh le lùth air leth.
  Choimhead Alice air an raon-catha, àite trì-thaobhach nas mionaidiche. Agus a-nis tha Arkasha a 'feuchainn ri cuideam a chuir. Bha an loidhne aghaidh a-nis ag èirigh, agus an uairsin boghach.
  Agus b" e cothromachadh fiùghantach a bh" ann. Shaor Alice a casan bho a brògan, agus thòisich i a" bruthadh le a corragan rùisgte air na putanan gàirdeachais.
  Agus bha ath-sgrùdadh agus sgrios ann.
  An seo thug iad leotha aon de na longan-cogaidh mòra agus thuit an taobh. Agus loisg e, loisg e le neart uabhasach.
  Loisg Natasha gu gnìomhach, agus thug i smachd air a òrdagan lom.
  Agus tholladh aon soitheach an dèidh eile.
  Mar sin bha a h-uile gluasad aice gràsmhor, agus air leth mionaideach. Agus gu math seòlta chuir i às do luchd-dùbhlain. Agus a-nis tha pacaidean de cigars a" losgadh a-rithist, agus botail a" spreadhadh air an taobh eile. Agus chan eil na cothroman airson gach taobh a 'dol seachad air crìochan co-chothromachd fiùghantach.
  Sheinn Natasha eadhon aig mullach a sgamhanan:
  - Is mise an tè as làidire air an t-saoghal,
  Is urrainn dhomh elephant a bhualadh ...
  'S anns an àile bhrònach so,
  Chan e an Tighearna a tha a" riaghladh - Satan!
  Thuirt Alex le gàire:
  Tha sinn mar Satan!
  Agus bha am balach-voivode, a 'bruthadh a shàilean lom, cruinn chloinne, ach na putanan agus leig e a-mach sruthan ionnsaigheach de hyperplasm uile aig an aon àm. Agus sin mar a tha fucked ... Agus an ace le pasgan de "Camel", agus gu litireil a 'blasad.
  Ghabh e agus thug e fa-near gu làidir nuair a bha an nàmhaid deiseil dheth.
  Sheinn Sotnikov:
  - Tha buaidh luchd-sabaid gaisgeil a" feitheamh,
  Is urrainn dhuinn cnapan-starra a bhriseadh sìos ...
  Bidh sinn ann an glòir nan athraichean mòra,
  An dùil gum bi fios aig na saighdearan air na buannachdan!
  Rinn Alyonka gàire, a 'gearradh dheth inneal ùr an nàmhaid, agus a' sreap:
  - Airson an Ruis naomh!
  Thuirt Alexei le gàire cloinne:
  - Agus an seo an Ruis, tha sinn a 'cogadh le botail!
  Fhreagair a" bhana-bhuidseach gu seòlta:
  - Airson botal glè mhòr, gheibh thu airgead airson a" ghobhar!
  Agus rinn an dithis luchd-sabaid gàire.
  Arkady nach eil fhathast an sàs anns a 'bhlàr. Ghluais e saighdearan, gus nach leigeadh leis an nàmhaid a dhol a-steach don chùl.
  Dh'fheuch Alice ri sleamhnachadh troimhe agus poca a chruthachadh. Gu ruige seo cha robh i comasach.
  Chaidh pacaidean de thoitean daor timcheall na h-ìghne. Chùm iad a" feuchainn ri comhairle a thoirt seachad. Ach, cha robh seo gu mòran feum.
  Seo long-cogaidh no dhà eile air gach taobh a chaidh na theine agus thòisich iad a" tuiteam às a chèile.
  Chladhaich na botail.
  Bha Aleksei air a bhith a" sabaid ann am plèana sabaid aig an àm seo, ged a bha e air a bhuaireadh gus gluasad gu càr nas motha.
  Ghluais Sotnikov gu math. Leum e, mar bhanrigh air bòrd, tron fhàsach.
  Agus bha seo na choileanadh sàr-mhath den dàn air a phàirt.
  Bhrùth Alenka cuideachd le a casan rùisgte air na putanan agus na luamhan. Bha botal de Bordeaux a" sabaid ri thaobh. Cuideachd gaisgeach mionlach a chuir às do nàimhdean le toileachas piranha a" pronnadh chearcan.
  Air an làimh eile, gheàrr Sotnikov neach-dùbhlain eile le speal, agus thug e air losgadh gu math.
  An seo bhuail an luchd-sabaid gu litireil, agus chaidh raointean an fhorsa air falbh. Agus is e sgrios mòr a tha seo. Ach gu dearbh chan ann gu Alexei - an trodaiche àrd-neart aige.
  Bhrosnaich Alenka a companach agus an duine aice:
  - 'S math a rinn thu a bhalaich! Brùth air!
  Air an làimh eile, loisg Natasha teine bàis dlùth bhon long-chogaidh mhòr. Tha i na gaisgeach le swing marbhtach.
  Cha robh Natasha ag amas, ach chuir i cuideam air a h-òrdagan lom.
  Dh'fheumadh i cuideachd a bhith ann an trioblaid, gu h-àraidh nuair a bha i òg.
  Ged a b' e briseadh a-mach pimple a thug a' bhròn a bu mhotha dhi. Nas mionaidiche, gun a bhith a 'frasadh, ach leum e suas.
  Sheinn Natasha, a" cumail smachd air an lasair:
  - Chan eil thu a 'dol a dh'àite sam bith
  Tionndaidhidh mi cigar gu bhith na bhreugan!
  Thug Alexey fa-near gu loidsigeach:
  - Bidh àbhachdas gar cuideachadh le bhith a" togail agus a" fuireach!
  Mhìnich Natasha:
  - Chan e àbhachdas, ach òran!
  Sheinn Sotnikov, a 'leagail trodaiche eile ann an cruth stingray:
  A tha cleachdte ri sabaid airson buaidh,
  Leig leotha seinn còmhla rinn!
  Bhris Natasha millean boma atamach air Hiroshima le sruth de lùth agus dh"èigh i:
  - Am fear tha subhach, ni e gàire,
  Cò a tha airson a choileanadh ....
  Thuirt Alenka le gàire:
  - Bidh an neach a shireadh an-còmhnaidh a "lorg!
  Agus chomharraich a sàil rùisgte am pulsar gu mionaideach air an targaid. Agus gu dearbh, bha toitean gu math mì-thlachdmhor.
  Ach cha robh Katka, air an làimh eile, na b 'ìsle anns a' bhlàr. Agus chuir a òrdagan rùisgte, gun a bhith cho sgiobalta, tiodhlacan bàis. Agus gu cruaidh chuir i a-steach spionnadh a" bhàis.
  Bhuail Katya aig Masha tron sgrùdaire:
  - Abair bòidhchead a chumas!
  Mar fhreagairt, fhreagair an nighean shìorraidh trì cheud bliadhna a dh'aois:
  - Na bi dìreach a 'cumail ort agus a' bualadh!
  Agus nochd na gaisgich an teangannan da chèile.
  Ach, tha Katya fhathast cha mhòr na deugaire ann am bliadhnaichean, agus chan eil coltas gu bheil Masha air aibidh.
  Tha na gaisgich an seo den ìre as àirde.
  Tha Lyokha Teterev cuideachd ann an teas a 'bhlàir, ach is fheàrr leis a bhith a' losgadh bho long-chogaidh mhòr.
  Chan eil e fhèin, cuideachd, air dealachadh ri òige. An seo ann an saoghal an ama ri teachd, tha cùisean beagan a-mach às an inntinn.
  Ghabh Lyokha cuideachd air coltas balach timcheall air trì-deug agus bhrùth e na putanan le a shàilean rùisgte agus sheinn e aig an aon àm:
  - Sèideadh, sèideadh, sèideadh, buille eile,
  Tha tiodhlac sònraichte aig an luchd-sabaid againn!
  . CAIBIDEIL #2
  Chrath Masha le aonta, cuideachd a" comharrachadh ghunnaichean le hyperplasm air na nàimhdean le a corragan lom de chasan girlish, agus biadh:
  Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal
  Agus caithidh sinn ar beatha mar ann an raon seilg!
  Gluais Katya air falbh bhon t-sruth losgaidh de ghràineanan air an teasachadh gu billeanan de cheumannan.
  Chaidh an nighean a ghearradh sìos agus bha ùine ann le saighdearan-duaise a thug ionnsaigh air an Ruis. Agus sgriosar cinn gu spòrsail.
  Agus tha geam ann cuideachd. Dè mu dheidhinn botail a bhriseadh? Chan eil iad neo-bhàsmhor idir.
  Leugh Katya, a" togail a fiaclan:
  - Aon, dhà, trì, ceithir, còig -
  Thàinig Katya a-mach airson losgadh!
  Dhearbh Masha, a" spreadhadh le jet marbhtach de ghràineanan:
  - Bidh sinn a" buannachadh gun eisgeachd!
  Ghlaodh Alice riutha tro na holograman:
  - Na snàmh air cùl nam buadhan, bheir e a-steach thu falamh!
  Rinn Katya gàire, a" leagail targaid eile:
  - Tha a 'bhuaidh glè mhath,
  Agus fàgaidh sinn na nàimhdean a" pronnadh!
  Agus a-nis tha na soithichean-fànais a" tighinn dlùth a-rithist. Bidh longan-cogaidh agus longan-cogaidh mòra a" feuchainn ri cumail ris a" bhalla, a bheir air an fheachd agus na raointean leth-fhànais cruachadh, agus gum fàs soithichean-fànais cha mhòr so-leònte.
  Bidh Katya a" sabaid le dìoghras agus gu math ciallach. Chan e fealla-dhà a th" ann an sabaid.
  Gu dearbh bidh an fheadhainn as làidire a 'buannachadh.
  Ach ann an da-rìribh, faodaidh an ro-innleachd mairsinn gun chrìoch. Gu sònraichte ma tha na goireasan coimeasach. Agus tha na feachdan cha mhòr dìreach co-ionann.
  Chrath Alice a mala. Dè cho tric a thionndaidh a leithid de chogadh, mar gheama seiceadair no tàileasg, gu bhith na tharraing.
  Agus an seo tha e eadhon nas duilghe a bhith an sàs na ann an tàileasg.
  Agus an uairsin cothromachadh agus beagan oscillation a 'bhobhla.
  Thòisich Alenka, cuideachd, a 'fucking cigarettes, a' fàs iomagaineach. Gu dearbh, tha iad a 'fucking air a chèile an seo, ach chan eil an villain a' magadh ...
  Rinn Alice gàire:
  - Airson na coileanaidhean as ùire!
  Masha, a 'giùlan botail de bhodka agus cognac, a' squeaked:
  - Airson an soirbheachas as fheàrr!
  Fhreagair Lech:
  - Chan e sin e!
  Chàirich Katya, a" còmhdach targaid eile:
  - Às deidh don reactair tuiteam, cha bhith e mar an ceudna!
  Bha Alice a" fàs feargach:
  - Tha e soilleir sa bhad nach e Pushkin a th" ann,
  Sgrìobh na faclan seo!
  Rinn Katka gàire agus fhreagair i, a" bualadh air an trodaiche:
  - Agus gun a bhith air am pasgadh, ach gun a bhith air am pasgadh!
  Tha na shorts agad fuar!
  Bha Lyokha a" bagairt air Katya le a mheur:
  - Na bi mì-mhodhail! Fliuch air cùl na cluasan!
  Rinn Katya gàire.
  - Bainne co-dhlùthaichte?
  Ghabh Alice gu feargach:
  - An dèan Katya airson bliadhna, bheir mi siùcairean dhut!
  Dh"èigh an gaisgeach òg:
  - Agus chan eil còir agad!
  Dh" aontaich Masha, gu feargach a" stampadh a sàil rùisgte:
  - Agus dè dha-rìribh a tha thu ag àithneadh!?
  Fhreagair Alice gu ciallach:
  - B' fhearr righ a bhi agad nad cheann na a ghaoth !
  Chàin Masha an jet sabaid le gàire agus rinn i gàire:
  - Airson an Fatherland, ar màthair!
  Thuirt Lech le dìoghras:
  - Ar màthair, ar màthair - marbhaidh sinn vodca!
  Thuirt Katya gun dùil:
  - Agus thuirt mo mhuime gu bheil bhodca nas cunnartaiche dha neach Ruiseanach na dusan Hitler!
  Chrath Alice le aonta.
  - Tha, tha na ceudan de Hitlers gu dearbh nas cunnartaiche! Ach, chan eil eagal air na cuirp againn ro dheoch làidir!
  Agus bhrùth an nighean a òrdagan rùisgte a-rithist air na putanan joystick. Agus bha an sgioba ag obair. Chaidh legionan ùra de shoithichean rionnagach mòr is trom làn de phasganan de thoitean a-steach don bhlàr.
  Ach bho thaobh Arkasha Sapozhkov, bha na h-aon legions ùra a 'gluasad gu coinneamh. Agus dh"fhàg na soithichean-fànais slighean fada boillsgeach às an dèidh.
  Ghluais Aleksey Sotnikov ann an jet sabaid, an dara cuid a 'luathachadh no a' slaodadh sìos.
  "S e duine òg tapaidh a bh" ann.
  Thug Arkasha òrdughan. Ach bha esan, cuideachd, mar-thà sgìth de bhith na cheannard.
  Agus an àite e fhèin, dh'fhàg an àrd-acadaimigeach òg gu bràth an ceannard dealanach agus chaidh e dhan bhlàr.
  Lean Alisa Sokolovskaya e. Luathaich an trodaiche aice gu mòr.
  Thagh an dà uachdaran-cogaidh carbadan le buill-airm fìor chumhachdach agus thionndaidh iad air modh dia.
  Seo sinn a" dol bhon tionndadh seo.
  Shaor Alice cuideachd a casan gràsmhor bho a brògan, agus thòisich i air na putanan a bhrùthadh le a corragan rùisgte. Tha e cho math cluich le do chasan.
  Sheinn Alice eadhon:
  - An àiteigin air Kama,
  Chan eil sinn eòlach oirnn fhìn!
  An àiteigin air Kama -
  Abhainn Màthair!
  Chan urrainn dha ruighinn le làmhan
  Na ruig le do chasan!
  Thog Masha:
  - Casan lom
  Nigheanan obair-cloc!
  Agus an sin thàinig iad gu bhith nan saighdearan àbhaisteach, a 'faighinn tlachd à blàr fiadhaich.
  Agus tha e na fhaireachdainn cho math a bhith a" sabaid mar sin!
  Dh'fhuirich Alice ann an aon bicini. 'S e nighean glè bhrèagha a th' innte. Tha figear foirfe aice agus cuibhreannan de chorp iongantach.
  Ach anns an ìmpireachd mhòr daonna thairis air grunn galaxies, chan eil daoine grànda no le ciorram corporra idir.
  Agus tha e gu cinnteach toilichte. Cho breagha agus cho ceart sa tha an cruinne-cè a-nis.
  Bidh Alice a" bruthadh a òrdagan rùisgte air na luamhan. Tha cho breagha sa tha i agus tha lùban a bodhaig cho tarraingeach ann an iomlanachd agus co-sheirm nan loidhnichean.
  Sheinn an nighean gaisgeach:
  - Glòir do mo dhùthaich,
  Tha sinn uile nar teaghlach càirdeil!
  Agus a-nis bidh i a" leigeil a-mach sgaoileadh beag pea air rocaid bheag. Ach tha an ath-bhualadh thermopreon cuideachd a" sprèadhadh lùth feachd mòr.
  Agus tha spreadhadh supernova ann agus dusan neach-sabaid, còmhla ris a "bhàta, a" losgadh mar leòmainn ann an lasraichean an teallaich.
  Cha robh fiù 's ùine aig na botail airson facal a bhruidhinn.
  Thuirt Alice:
  - A 'toirt seachad sgil -
  Tha fios againn mar a ghearras sinn atharrachadh!
  Chuir Lech Teterev tweet:
  - Tha thu dìreach super Alice!
  Chuir Hero Girl tweet:
  - Lisa-Alisova - deagh ainm!
  Agus a-rithist, le sàilean cruinn, pinc nigheanach, bheir tiodhlac bàis seachad.
  Is e sgrios mòr a tha seo.
  Rinn Katya gàirdeachas, a" reubadh plèana eile às a chèile le botail le rocaid:
  - Tha, is e deagh ainm a tha seo!
  Agus sheinn i:
  - Gu h-obann ruith an sealgair a-mach -
  Hyperplasm a" bualadh!
  Rinn Masha gàire agus thuirt i:
  - Tha e brèagha!
  Agus leigidh a corragan lom de chasan chiseled, tana a-mach rudeigin gu tur marbhtach agus aig an aon àm breagha.
  Agus dhealaich eadhon an sgriosadair bhon bhuail.
  Mar fhreagairt, dhùisg Natasha aig a piuthar tro hologram ann an dath soilleir agus rinn i squeak:
  - An e thermopreon a tha sin!?
  Chrath Maha gu làidir.
  - Tha, rudeigin mar sin! Agus gu math cuideachail!
  Agus chaidh na caileagan a-mach le gàire. Chuir iad eadhon an teangannan a-mach. Leudaich iad sa bhad mar chuipean agus chaidh iad a-steach do bhall. Agus dh" fhàs e cho toinnte.
  Thuirt Alice:
  - Agus tha sinn eadar-fhighte mar phaidhir nathraichean,
  Tapadh leibh dà charaid!
  Thuirt Natasha:
  - Tha sinn math caraidean!
  Thionndaidh Arkasha, a bha cuideachd a "conaltradh tro ro-mheasadh trì-thaobhach, gu bhith na bhalach le craiceann dubh mac Afraga agus rinn e squeak:
  - Tha nigheanan math nan deagh charaidean,
  Inntinn mar clann ro-sgoile - bidh eagal a" feitheamh orra!
  Agus leig balach dubh le craiceann dubh bho fhiaclan neamhnaid a-mach seilleanan-grèine.
  Agus leum iad, agus seo mìorbhail, ceathrar luchd-sabaid le toitean aig an aon àm, a" losgadh mar cnapan toitean ann an losgaidh gas.
  Ghluais Alice air ais.
  - Tha thu dìreach a" seun!
  Thug Arkasha fa-near, a" gluasad a chluasan:
  - Tha mi nam ìomhaigh de dh'fhiosrachadh!
  Agus tha am balach bho na cuinnlean, mar gum biodh e a 'bualadh le dealanach, na sheun - buaidh a' mhaitrix, no an àite an hypermatrix.
  Thug Alenka fa-near gu reusanta:
  - Tha ar n-inntinn dìreach ag adhbhrachadh cùis do-chreidsinneach!
  Aig an aon àm, fhuair Aleksey Sotnikov buille air a 'chrann. A-rithist bha am balach làn teas mòr. Ach cha robh nàire air idir.
  Air an làimh eile, chuir e an cuimhne seann riaghladair taigh-ionnlaid. Dè a th' ann an bath dha-rìribh?
  Sheinn am balach beag:
  Bath, bath, bath, bath!
  Sileadh daraich is beithe!
  Thog Alenka trannsa an duine aice:
  Bath, bath, bath, bath, bath!
  Tha pìos de ar beatha singilte!
  Chaidh Arkash a thoirt air falbh a-rithist le sailean grèine bho fhiaclan a "deàrrsadh mar daoimeanan gearraichte agus thug e fa-near:
  - Agus is tusa fear agus bean!
  Chrath Aleksey gu làidir, a" gluasad air falbh bhon mhèinn ag itealaich air slighe iom-fhillte:
  - Biodh eagal a' mhnaoi air an duine aice !
  Rinn Alenka gàire, bhrùth a sàil rùisgte, pinc am peadal, agus rinn an nighean gàire:
  - Cha 'n eagal leam f hein, na 'm fuachd !
  Thuirt Alexei gu tàmailteach a" coimhead air an dìoghras aige. An uairsin bha e cha mhòr air a chòmhdach le grenade chrono. Armachd cunnartach eadhon ged a tha modh dia agad. Ghreas am balach, loisg a shàilean rùisgte, leanabhach gu dona.
  Chuir Sotnikov a-mach:
  - Thoir an aire dhut fhèin, bi faiceallach!
  Dhaingnich Alenki seo le bhith a" briseadh brigantine an nàmhaid le emitter sabaid air an fhear seo:
  - Bi faiceallach, cùm sùil ort fhèin!
  rinn Arkasha gàire agus sheinn e:
  - Tha mi nam tanca ifrinn cumhachdach -
  Bidh seoclaid toilichte!
  Tha am blàr eadar toitean agus deochan alcol na fhìor fhasan.
  Bha Alice, air a taobh, a" bualadh botail air diofar sheòrsaichean de shoithichean-fànais, agus sheall Arkasha pacaidean de thoitean air diofar sheòrsaichean de shoithichean rionnag. Bha e cho snog - geama drùidhteach.
  Bha Arkasha, a 'leagail bàta-mara slàn le stuthan tombaca, a' co-èigneachadh:
  - Alice às a 'chuthach -
  Bò sgoinneil!
  Fhreagair a" bhana-ghaisgeach boireann:
  - Pàighidh tu!
  Agus chuir a rocaid an t-uabhas air le raon mòr de ghunnaichean agus de bhotail.
  Bha, bha e drùidhteach.
  Aig an aon àm, chaidh Aleksey Sotnikov an sàs ann am blàr le pasgan de thoitean Korona. Bha an ace àrd-inbhe. Gluais an dithis luchd-sabaid a-steach agus a-mach às na sruthan lùtha a bha a" spreadhadh.
  Bha am balach voivode eadhon beagan fo imcheist. Tha an nàmhaid dha-rìribh làidir. Ach càit an deach an tè againne?
  Sheinn Alexei, a" gluasad:
  - Cha-n 'eil eagal oirnn air a' char as lugha roimh naimhdean,
  Na sabers làidir Ruiseanach againn!
  Agus a-rithist gluasad cinnteach agus air leth soirbheachail. Agus a-nis tha an spiorad air a leagail às an nàmhaid. Tha e coltach, às deidh dha faighinn a-steach don stiall falamh, gu bheil e a" mùchadh.
  Sheinn Sotnikov:
  - Tha a 'ghrian ag èirigh agus a' dol fodha
  Agus bheir dùthaich nan gaisgeach breith!
  Thuirt Alenka le gàire:
  - Chan eil an stràc a" freagairt!
  Agus chuir an nighean a-rithist a sàil casruisgte, gleansach an làthair.
  Uill, is e fìor dheuchainn sabaid a tha seo.
  Gaisgeach agus gaisgeach, mar a bha daonnan, aig àirde àrd.
  Bha Arkasha Sapozhkov a 'tighinn faisg air Alice.
  Chuir an neach-acadaimigeach òg a-muigh tweet:
  - Uill, a charaid - am bheil thu ullamh gu gabhail ri deas làimh na fàth ?
  Fhreagair Alice le cooing:
  - A ghille mo ghràidh,
  Aig an uair seo, dè tha ceàrr ort!
  Bhris Arcasha le saile sgrios, agus dh"fhs e:
  - Tha a h-uile dad ann an òrdugh, bha iad a" coimhead airson duilgheadasan annam gu dìomhain,
  Dìreach Lisa, is tusa Alice, bha mi gad ionndrainn!
  Agus rinn am balach gàire air an nighinn. Bha e a" coimhead grandiose agus èibhinn aig an aon àm.
  Chuir Natasha cuideachd rudeigin millteach agus aig an aon àm ri ithe.
  Chaidh an giùlan hyperplasmic atharrachadh gu bhith na chèic a bha a" còmhdach a h-uile sealladh de shoithichean rionnag.
  Gu dearbh, nuair a tha tòrr bhriosgaid ann, bidh iad a" tachdadh air!
  Chuir Alice meas air an ionnsaigh chèic mhòr.
  - Tha sin fìor mhath! - Dh'èigh an nighean.
  Bha, gu cinnteach bha fàileadh ann mar overkill. Thòisich pacaidean de thoitean air an losgadh leotha fhèin, agus spreadh botail.
  ghabh Arcasha e, agus ghuil e:
  - Ma tha thu nad bhob le cèic,
  Gu math ainmeil an sàs!
  Mar sin an àiteigin tha na muncaidhean -
  Tha thu air an glacadair a chleachdadh!
  Agus tilg pulsar boillsgeach bho na sùilean.
  Chuir Aleksey Sotnikov, a 'cur cuideam air a' cho-fharpaiseach ace, a-mach:
  - Rolaig icicles bho na sùilean,
  Tha uair bàis Pan air tighinn!
  Agus a-rithist air a thoinneamh le rocaidean marbhtach.
  Leig Natasha seachad, a 'cur air bhog an ath ìre bhon long-chogaidh mhòr:
  - Bidh am pàrtaidh againn air a bhuannachadh!
  Agus iteig blot hyperplasmic ann an cruth mapa. Agus bha am falamh a" sgàineadh, deiseil airson a roinn na iomadh sradag.
  Aig an aon àm, nuair a bha iad a 'itealaich, bhuail botal bhodka agus pasgan de Belomor an-aghaidh luchd-iomairt. Bha spreadhadh ann agus sgrios iomlan.
  Agus an uairsin thòisich am pasgan agus am botal às deidh an cuir a-mach a" bualadh air a chèile ann am falamh.
  Bha e soilleir gu robh toitean agus deoch làidir ag adhbhrachadh neo-fhreagarrachd dha chèile.
  Bha Belomor, a" putadh bhodca Stolichnaya, a" gruntadh gu sanntach:
  - Dè tha thu an dùil?
  Fhreagair am botal:
  - Gus do mhilleadh!
  Bha am paca de thoitean a" magadh.
  - Chan fhaigh thu e!
  Chuir am botal an aghaidh:
  - Ciamar as urrainn dhomh feitheamh!
  Agus bhuail iad cinn a chèile. Seo mar a bha iad uile a" deàrrsadh.
  Thuirt Arkasha, a 'coimhead air an dealbh seo gu cas:
  - Chan e, cha chuir sgiathan briste troimh-chèile,
  Chan eil truas annam agus chan ann gu cas!
  Thug Lekha Teterev taic don trannsa:
  - Cha toil leam fòirneart agus neo-chomas -
  Nach 'eil an sin ach truas do Chriosd air a cheusadh !
  Bha a bhith a 'toirt às a chèile ann am falamh dathach agus sùbailte.
  Bha Alice a" feadalaich agus a" seinn còmhla, a" cluich a" mheur-chlàr le òrdagan rùisgte:
  - Mo fhìor ghàire, agus buille ro-chumhachdach!
  Às deidh sin, bidh an nighean, mar a falt, a 'leigeil a-mach sguab slàn de shradagan bho a ceann.
  Thug Arkasha fa-near le dìoghras mòr:
  - 'S e Diabhal iongantach a th' annam!
  Fhreagair Alice:
  - Chan e, chan eil annad ach imp!
  Agus rinn an neach-foghlaim le làmh an uachdair leis an ro-leasachan gu mòr:
  - Tha mi nam feansa concrait!
  Fhreagair Natasha:
  - Chan e Arkasha a th" ann, is e hypertitan a th" ann!
  Thuirt Alexei, a 'tighinn a-mach à cnoc eile, le iongnadh:
  - Tha gaol aig a h-uile duine an seo air an ro-leasachan hyper!
  Mhìnich Alice gu loidsigeach:
  - Agus tha ar beatha fhèin na hyper leantainneach. Mura h-eil ann am beatha, an uairsin anns an Hypermatrix!
  Thionndaidh Lyokha Teterev a-steach do choreigin agus rinn i mar cholman:
  - Bidh iad a 'coiseachd air feadh na matrix,
  Tha rionnagan a" sèideadh suas!
  Agus thuirt Katya le aplomb:
  - Uill, am matrix, is e sin am matrix!
  Gu dearbh, is e dìreach siostam mòr de sgrios leantainneach agus sgrios a tha seo.
  Bha botail agus pacaidean de thoitean air an èigneachadh gu bhith ag innse fortan. Thòisich aon de na botail bhodka "Crystal" air a peacaidhean aideachadh air beulaibh a 'ghunna ghathan.
  Fhuair i eadhon air a glùinean - a" seinn:
  - Leig às mo pheacaidhean,
  Tha fios agam gu bheil tòrr agam...
  Feuch an èist thu agus cuidich
  Tha mi airson aithreachas a dhèanamh an làthair Dhè!
  Bha e a" coimhead gu math èibhinn. Ach gu dearbh, tha creideamh aig toitean botail cuideachd. Agus bidh eadhon armachd uaireannan ag ùrnaigh.
  Fhreagair Arkasha ceist Sotnikov:
  - Tha, gu dearbh - a" creidsinn innealan-fuadain - is e adhartas a tha seo!
  Thuirt balach an neach-gleidhidh:
  - Dè an ìre adhartais a chaidh a dhèanamh?
  Gu iongantasan do-chreidsinneach ...
  A-mhàin gu math tàmailteach
  Ann an cùis a 'chreidimh, deamhan neònach!
  Dhearbh Alice gu làidir:
  - Trioblaidean air an dearmad
  Ruith air a thrèigsinn ...
  Bidh robotan a" treabhadh gu h-ainmeil,
  Chan e duine!
  Chrath Arkady.
  - Tha, bidh innealan-fuadain a" treabhadh gu math!
  Agus sheinn iad uile ann an sèist anns na ceithir, no na h-ochdnar:
  - Caiptean, caiptean gàire,
  Às deidh na h-uile, is e gàire bratach bàta!
  Caiptein, caiptean tarraing suas!
  Is e dìreach na gaisgich a bheir buaidh air na cuantan!
  Agus bidh a h-uile duine a" feadaireachd ann an aonadh ...
  Uill, ceart nightingale-robbers!
  Thog Alexei Sotnikov a làmh leanabhach, cheangail e a dhòrn agus sheinn e:
  - Dòrn, dòrn -
  Bhuail iad an naimhdean le buille,
  Ar dòrn!
  Bha e dha-rìribh rudeigin fhaicinn ...
  Thòisich deise blàir eile air seinn:
  - A bheil thu airson a bhith nad jerk?
  Gu dearbh chan eil,
  Thoir dhomh beagan fìon
  Agus pasgan de thoitean!
  Feadan Alexei. Dh'fhàg e an ath rocaid agus dh'èigh e:
  - Sin physiology!
  Agus thionndaidh am balach-voivode gu bhith làn obair fhosgailte.
  Bha a choltas mar sgrùdadh air hypermatrix agus smaoineachadh eile.
  Thuirt Alice, le sneer:
  - Tha an fhìrinn agam
  Gus an saoghal a thionndadh gu bhith na thaigh-grùide!
  Agus bhrùth an nighean a-rithist am meur-chlàr iom-fhillte agus marbhtach le a òrdagan rùisgte.
  Thug Arkady Sapozhkov fa-near gu loidsigeach:
  Cha mhòr nach deach a h-uile duine craicte
  Fiù 's an fheadhainn a tha gòrach ...
  Ach a dhaoine bha thu a' pògadh -
  Tha e a 'toirt cus neart!
  Dh" aontaich Alice le seo:
  Cus, tha sin gu cinnteach!
  Agus chaidh sàil lom na h-ìghne an sàs san antenna. Agus dh" fhalbh tonn tsunami de chumhachd mòr, gun chrìoch.
  Bha e follaiseach gun robh fiù 's na longan-cogaidh mòra a' crathadh air an lìon teine.
  Agus chaidh soithichean nas lugha a thionndadh gu tur.
  Sheinn Alice:
  - Chaidh mi air luing air luing,
  Agus chan eil fearann gu leòr anns na speuran!
  Leugh Alexei Sotnikov ann an dòigh nas liriceach:
  - Tha cuimhne agam a-nis
  Tha an sealladh gu math soilleir ...
  Loisg e mo chridhe le puing biodag!
  Loisg mi ann an sruthaibh na gaoithe teine,
  Dh'fhuirich thu sàmhach mar fhreagairt!
  Rinn Alice gearan mar fhreagairt:
  - O, dè cho furasta "s a tha e faighinn a-steach gu pervachi -
  Dùin suas, dùin, dùin!
  Dh'aontaich Arkasha:
  - Tha sàmhchair buidhe, ach gu tric aig ìre gu math ìosal!
  Rinn Alice gàire, agus leudaich a teanga dusan meatair, agus mar slap air aghaidh àrd-sgoilear.
  Thàinig eadhon a shùilean a-mach às na socaidean aca ...
  Agus bha carranan mu thràth a" stompadh air a" bheàrn. Bhiodh botail alcol a" rèiseadh air eich gheala, agus toitean air eich dhubha. Agus bha e a" coimhead uamhasach snog.
  Agus bha tubaist ann...
  Sheinn Lekha Teterev:
  - las mi dàrna toit,
  Bha gnogadh anns an taigh-ionnlaid...
  Is dòcha deireadh an t-saoghail
  Gabh ris an eagal mi!
  Dhearbh Alice:
  - Gabhamaid e!
  Agus bheir a" bhana-ghaisgeach a theanga a-rithist mar scarecrow ...
  Chuir Arkasha an aghaidh seo na dhòigh fhèin. Leudaich a chliabh air a mhullach agus thug e grèim air a theanga. Sa bhad bha cuairt ghoirid ann agus mar a bha e a" deàrrsadh ... Nas mionaidiche, bha dealanach a" bualadh mar rolla druma.
  Agus a-rithist chaidh tonn an tsunami, is e dìreach an turas seo a thuit am buille air soithichean rionnag le pacaidean de thoitean. Agus lasaidh a h-uile càil agus lasadh ...
  Agus tha longan-cogaidh mòra coltach ri frasan de dhrafaichean sneachda air an tilgeil a-steach do phras-fhrithealaidh mòr.
  Às deidh dha buillean iomlaid, bhuail am balach agus an nighean shìorraidh an cinn agus sheinn iad còmhla:
  - Bidh sinn nar caraidean riut,
  Dèan ionmhas air càirdeas maireannach!
  Dh"aontaich Alice ri seo agus sheinn i:
  - Diabhal, diabhal, diabhal sàbhail,
  Rinn cuideigin, cuideigin, peanas oirnn ...
  Thoir dhuinn, thoir dhuinn, claidheamhan 'na làimh,
  An aghaidh, an aghaidh a 'phlàigh ùr!
  Dh" aontaich Sotnikov:
  - Bha, bha a leithid de coronavirus an seo ....
  Thuirt Alice:
  Cha toir am bhìoras sinn!
  Agus bidh dealanach a" frasadh às a sùilean a-rithist.
  San fharsaingeachd, thionndaidh an sgioba gu bhith... Riaraichte...
  Bha cha mhòr a h-uile gin de na botail briste, agus na toitean nan teine. Agus san fharsaingeachd, bha am blàr ann an làn ghluasad airson ùine fhada agus gu litireil a losgadh a-mach ...
  Thug Sotnikov fa-near:
  Tha am Matrix air a h-uile càil atharrachadh ...
  Chrath Alena.
  - Tha am botal cuideachd na dhuine!
  Chrath Lekha Teterev:
  - Agus nach e daoine a th" ann an toitean?
  Sheinn Natasha:
  - Reicidh mi an saoghal gu lèir airson aon toit,
  Agus chan eil eadhon leth-bheatha na phian airson seo!
  Dh'èigh Masha:
  Lorg Columbus Ameireagaidh
  Seòladair gaisgeil...
  Ach aig an aon àm bha e a 'teagasg
  An saoghal gu lèir a" smocadh tombaca!
  Thuirt Alexei Sotnikov gu seòlta:
  - Agus nuair a tha cùisean dona - tha iad ag ràdh - is e tombaca a th' ann!
  Chrath Arkasha ag aontachadh:
  - Tha e ceart! Tha sinn air sabaid mu thràth! Agus saor sinn!
  Chrath Alice.
  - Tha mi a 'smaoineachadh gu bheil fios agam ciamar a gheibh mi cuidhteas an cocoon!
  Chrath Sotnikov aonta.
  - Cogadh math gus smuaintean a shoilleireachadh!
  Dh'aontaich Alice:
  Chan eil dad nas fheàrr na sabaid math!
  Sheinn Arkady:
  - Tha cogadh a 'dol air adhart anns a' chruinne-cè,
  Crush, marbhadh gun adhbhar ...
  Air a shaoradh le Satan
  Agus thàinig am bàs leis!
  Chrath an sgioba... Chaidh soithichean rionnag, rionnagan briste, botail briste, agus toitean loisgte uile à sealladh...
  Sos eadar dà cannibals
  . CAIBIDEIL #1
  Thairg Hitler sìth do Stalin eadhon ron Kursk Bulge. Dìreach nuair a thadhail Molotov air an loidhne aghaidh. Agus aig coinneamh phearsanta, chaidh aig an dà dheachdaire air dòigh air choireigin aontachadh. An toiseach dh" iarr Stalin sìth às aonais fo-sgrìobhaidhean agus saoradh. Thug Hitler, an uair sin, fa-near gu bheil a 'Ghearmailt fhathast a' cumail smachd air pàirt chudromach de chrìochan an USSR, agus gu bheil iarrtasan Stalin ro mhòr.
  Thairg Hitler sìth, le gleidheadh na fhuair an Treas Reich air a cheannsachadh.
  Mu dheireadh, aig a 'mhionaid mu dheireadh, dh'aontaich an ceannard ri co-rèiteachadh: tilleadh gu crìochan 1939. Dh'aontaich am Fuhrer, a 'tuigsinn nach b' urrainn dha dà thaobh a tharraing, ri seo. A bharrachd air an sin, choisinn a" Ghearmailt rudeigin agus bha e comasach toradh iomairt an ear airson buaidh a chlàradh.
  Bha adhbhar aig Stalin cuideachd. An toiseach, chaidh sgìrean mòra den USSR a shaoradh gun aon shealladh. Agus san dàrna h-àite, bha àireamhachadh ann gum biodh Hitler a 'sabaid san Iar airson grunn bhliadhnaichean eile. Agus thig seo uile gu crìch ann an sgrios a chèile nan caidreabhaich agus an Treas Reich.
  Agus an uairsin gabhaidh an USSR thairis an saoghal gu lèir!
  Tha e coltach gu bheil an àireamhachadh sineach, ach is dòcha fìor. Ann an suidheachadh sam bith, thionndaidh Hitler na h-òrdughan aige chun an Iar.
  Air 20 Giblean, sguir an nàimhdeas air an aghaidh Sobhietach-Gearmailteach. An uairsin thòisich toirt air falbh saighdearan Gearmailteach. Bha còir aige sia mìosan a thoirt.
  Thug na Nadsaidhean gach nì a b" urrainn dhaibh air an cùlaibh. Ach ann an Tunisia, tha nàimhdeas air a dhol am meud.
  An toiseach, gu dearbh, thàinig luchd-sabaid Gearmailteach bhon aghaidh an ear, agus aces nas fheàrr. Agus thoisich iad air fuine na cairdibh gu ro chruaidh.
  An uairsin tharraing na bomairean suas cuideachd agus thòisich iad a 'gluasad tancaichean agus saighdearan-coise, a' gabhail a-steach aonadan SS taghte, a bharrachd air aonadan aghaidh air an cruadhachadh ann am batail san taobh an ear.
  Gu dearbh, is dòcha gur e am Panther an tanca as fheàrr san t-saoghal aig an àm sin. Tha canan teine luath aice, tilgeadh armachd, agus tha a maoil air a dhìon gu math. Agus tha na suidheachaidhean airson a 'chriutha cofhurtail. Mar sin bha e coltach gun robh na Gearmailtich a 'tilgeil a-mach cairt làidir tromp.
  Agus aig an aon àm tharraing suas grunn bhàtaichean-aigeann. Agus chaidh am blàr airson Tunisia air adhart.
  Nas cudromaiche, bha na Nadsaidhean, an dèidh dhaibh itealain a chruinneachadh, comasach air ionnsaigh a thoirt air agus a ghlacadh Malta. Agus mar sin thug e air falbh bunait làidir dha na Breatannaich. Agus dh"fhàs e na bu chofhurtaile dha na Nadsaidhean feachdan a ghluasad chun Mhóir-roinn Dhubh.
  Agus dh"fhàs e na bu mhiosa buileach dha na Càirdean nuair a leig Franco leis na Gearmailtich a dhol gu Gibraltar.
  Agus thuit an daingneach mar thoradh air ionnsaigh dealanach.
  Chunnaic Sotnikov an ionnsaigh seo ann am bruadar.
  Tha a 'chiad phìleat, a tha mar-thà air a bhith uirsgeulach, Marseille, a bha ann an eachdraidh itealain a bhacadh mar thoradh air ceud gu leth-cheud agus dà cheud agus trì cheud itealan, gu math misneachail a fhuair àirde air an Focken-Wulf. Cha b" urrainn dha, gu dearbh, am blàr as cudromaiche a chall, a cho-dhùineas cò a bhios a" riaghladh Afraga. Mar sin, an àite an ME-109, dh'aontaich e an F-190 neo-àbhaisteach a dhràibheadh, ged a dhìrich an tionndadh bomair den chàr seo beagan cruaidh, oir chaidh an luchd bom a chuir sìos anns an dreach ath-luchdachadh. Thàinig F-190 no Focken-Wulf, gu bhith na fhìor "each itealaich" den Luftwaffe aig àm an Dàrna Cogaidh. Bha an itealan seo, a bha gu math mallaichte ann an amannan nan Sòbhieteach, ann an dreuchd bomair aghaidh a 'dol thairis air an Pe-2 anns a h-uile dòigh, agus mar itealan ionnsaigh bha e gun teagamh na b' fheàrr na an Il-2, no eadhon an Il-2 nas adhartaiche agus gluasadach. -10.
  Dè tha nas fheàrr? Astar, gluasad, gu sònraichte nuair a bha thu a" dàibheadh bhon sgiath, uill, buill-airm, agus mar sin bha uimhir ri sia (!) Canain aig an itealan seo anns an atharrachadh as motha aige.
  Chaidh an dàrna pìleat, a choisinn Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich, claidheamhan agus daoimeanan, a sgèith gus ionnsaigh a thoirt air cabhlach Shasainn chan ann leis fhèin. Còmhla ris tha armada slàn, bomairean, nam measg bomairean dàibhidh, itealain ionnsaigh agus luchd-sabaid. Chruinnich itealain àireamh mhòr agus a dhol air stailc aig an dùn, agus an sguadron Breatannach. Tha a h-uile dad air a thomhas mar-thà, ged nach eil coimpiutairean ann fhathast ... Na dì-chuimhnich, nochdaidh inneal àireamhachaidh transistorized a dh'aithghearr, agus an uairsin thèid an sabaid eadhon nas soirbheachaile.
  Tha an càr gu math trom, tòrr armachd, air sgàth suidheachadh an einnsean air beulaibh a 'phìleat (mar na Sòbhieteach Laggs), dh'fhàs faicsinneachd nas miosa. Gu dearbh, bha seo cuideachd a 'dìon a' phìleat, ach bha eas-bhuannachdan ann cuideachd. Chan eil armachd an atharrachaidh seo air an Focken-Wulf lag: dà ghunna trithead-millimeter, agus dà ghunna inneal 13-mm. Fìor, gus gluasad a dhèanamh nas fhasa, chaidh dà ghunna a bharrachd aig ceann na sgèithe a thoirt air falbh. San fharsaingeachd, tha an itealan, gu dearbh, cha mhòr adhartach airson a h-ùine. Ach aig an aon àm, feumar aideachadh gu robh na Gearmailtich gu soilleir air coileanadh itealaich an inneil nas miosa an tòir air armachd agus armachd nas cumhachdaiche. Agus san fharsaingeachd, cha b 'e an dòigh air barrachd ghunnaichean a chrochadh air plèanaichean a b' fheàrr, oir bha e a 'meudachadh cosgais innealan, agus a' lùghdachadh comas gluasad mar thoradh air barrachd cuideam.
  Ged a tha an cogadh, gu dearbh, air a bhuannachadh chan ann le teicneòlas, ach leis na daoine fhèin. An seo, mar eisimpleir, air an làimh dheis de Marseilles, nach eil fhathast cho tiotal, ged a tha e mar-thà air fhaighinn crois ridire airson a dhol fodha Marat, a thàinig gu bhith na phìleat ionnsaigh ainmeil Rudel, ag itealaich. Ach bha a 'mhòr-chuid den uirsgeul seo ag itealaich air an Yu-87, a tha, gu dearbh, nas miosa na Focken-Wulf anns a h-uile dòigh.
  A bharrachd air an sin, tha na Me-110n iongantach rim faicinn cuideachd. Luchd-sabaid dà-suidheachain, a tha air iad fhèin a dhearbhadh gu math, ann an dreuchd bomairean aghaidh. A bharrachd air grunn dhusan air an tionndadh gu sgiobalta Me-210, Xe-123, agus eadhon itealain ionnsaigh biplane aotrom. Bha vulture Luftwaffe slàn an seo. Is e am prìomh bhomair, gu dearbh, Yu-88. Co-dhiù, bha an ace as cinneasaiche san Dàrna Cogadh, leis an fhar-ainm "kid", dìreach air ceumnachadh bhon sgoil itealaich. Ach bha e cuideachd na ghaisgeach, a tha riatanach, agus is dòcha gum bi e. Ach, tha e tàmailteach, Pokryshkin agus Kozhedub: thàinig na h-aces Sòbhieteach as fheàrr gu bhith nam marasgal adhair, agus cha do dh'èirich an fheadhainn Gearmailteach a-riamh os cionn còirnealaichean. Thuit Marseille ann an fìor eachdraidh ann an tubaist, a 'crìochnachadh cùrsa-beatha goirid air itealaich. Ach bha cuibhreann mòran na b" fheàrr aige: sorties - sìos càraichean nàmhaid na Meldes agus Huffman. Ach cha do thachair seo an seo, air sgàth co-dhùnadh an Fuhrer am pìleat a ghluasad dhan Eadailt gus a dhol air stailc ann am Malta. Dìreach thachair forc anns a 'mhonadh.
  Agus a-nis tha Marcel beò agus faodaidh e eadhon feuchainn air fhèin ann an dreuchd eadar-dhealaichte: a" draibheadh carbad ionnsaigh. Agus rudeigin eile ri leigeil sìos air soithichean nàmhaid.
  Is dòcha air sgàth gu bheil gaisgeach gaisgeil sgileil an-còmhnaidh ag àithneadh spèis, eadhon ged a tha e na nàmhaid don dùthaich agad. Bhon seo, bidh na Breatannaich ag ainmeachadh an ainm Marseille ann an uisge-beatha agus a" dol thairis orra fhèin. Thug iad an diabhal caoimhneil air. Ged is e an taobh a-muigh an t-seud as iongantaiche a-riamh agus tha coltas air daoine mar bhalach, no faodar eadhon aodann a mhearachdachadh mar nighean. Ach tha tòrr a bharrachd ri dhèanamh!
  Choimhead Marcel chun an taobh. Seo iad, tha na ceudan de phlèanaichean ag itealaich, agus tha am Focken-Wulf aige, leis an t-siostam àrdachadh einnsean aige agus an einnsean cumhachdach air fhuarachadh le èadhar, a" tarraing air adhart beagan. Gu h-ìosal tha a 'mhuir, a dh'aithghearr an sguadron Breatannach, a tha a' ciallachadh cath. Is e an long-cogaidh as motha ann an eachdraidh Bhreatainn, an long-chogaidh Bhictòria na amas pearsanta aige. Chaidh co-obraiche Rudel fodha am bàta-cogaidh Sòbhieteach "Marat" (nas mionaidiche, thug e air a dhol fodha gu bonn, san àm ri teachd, leig e air falbh e, agus thill e gu seirbheis gu ìre!). Agus nì e rudeigin eadhon nas mòrail.
  An seo, mar dheamhan às an dorchadas, leumaidh Sasannach Spitfires agus Harihers a-mach às na sgòthan airson an coinneachadh. Bidh Marseille a 'fosgladh teine sa bhad bho astar nas fhaide na trì cilemeatair. Agus dè a 'bhuannachd a th' aig a 'ghunna M-103 de 30 mm - is e seo dìreach an comas a bhith a' bualadh aig astar mòr. Fìor, gus targaid itealaich a bhualadh aig an aon àm, tha feum air cruinneas snaidhpear. Ach an seo b 'fheàrr le Kozhedub cuideachd a bhith a' losgadh bho astar mòr de 200-300 meatair, agus an "Baby" Gearmailteach, air an làimh eile, bho ìre ìosal, ach aig astar mòr, nach eil furasta fhaicinn.
  Faodaidh Marseille, le gunna a tha trì tursan nas truime na an canan Lagg-5 20 mm, an nàmhaid a phronnadh bho thrì cilemeatair. Mar sin faigh e!
  An dèidh tòiseachadh mar-thà air milleadh a dhèanamh air astar, chaidh na Breatannaich a-steach agus, a 'slaodadh sìos, thòisich iad a' gluasad gu na taobhan. Agus bha Marcel a" faireachdainn an t-slighe a-steach gu staid sabaid trance, nuair nach eil thu ag amas tuilleadh. Tha an corp, mar gum biodh, fo smachd deamhan a tha air freumhachadh annad, a" brùthadh air brosnachadh iongantach. Bidh e a 'tachairt le cuid de luchd-sabaid nuair a bhios an eanchainn, a bhios neach mar as trice a' cleachdadh mìleamh aig a 'char as àirde, gu h-obann, a' bagairt spreadhadh, a 'toirt seachad làn chumhachd. An dèidh tiodhlac lèirsinn iomlan fhaighinn. Agus lean an ace òg a-nis a" losgadh aon bhuillean gus an seata a chumail nas fhaide. San fharsaingeachd, gu dearbh, tha e cha mhòr do-dhèanta a bhith a 'bualadh air aon targaid bho inneal-ghunna gunna, eadhon le stàladh fo smachd. Is dòcha gur e sin as coireach nach eil uimhir ann an cuimhneachain phìleatan air an ainmeachadh mu urchraichean jet. Ach a-nis tha Marcel coltach ri meadhan agus comasach air conaltradh le spioradan demonic. Tha seo a" ciallachadh gun do loisg an t-oifigear itealain a-steach do staid trance sabaid, gu intuitive a" cleachdadh comasan paranormal. Agus cha robh e ag ionndrainn, oir bha fios aige - ro-làimh, far am biodh seo no an trodaiche sin suidhichte. Agus leig seo leat an inneal-brosnachaidh a bhrùthadh gun bhriseadh sam bith agus bualadh, bualadh, bualadh! Agus dh'fhuiling an nàmhaid call mòr, agus chaill e misneachd fa chomhair ar sùl.
  Seo na tha a" tachairt dha vultures Breatannach a tha a" coimhead gun chuideachadh, cearbain air an tilgeil air gainmheach an fhàsaich. Agus tha iad feargach a" feuchainn ri leum air ais san aon dòigh!
  Ach, tha an dà chuid Huffman agus pìleatan Gearmailteach eile cuideachd a 'sabaid gu gaisgeil agus, as cudromaiche, gu sgileil. Cha do rinn Rudel mearachd cuideachd, ged a tha Yu-87 aige, nach eil na chàr fìor mhath airson sabaid adhair. Fìor, le dà ghunna 20-mm. An seo chan eil na Breatannaich a" cur ghunnaichean air an itealan aca, tha iad cuingealaichte ri gunnaichean-inneal. Ach tha Marseille, a dh" aindeoin cuideam mòr a" chàir aige agus an gluasad as miosa mar thoradh air an seo, fhathast nas fheàrr, tha an àireamh de luchd-sabaid sìos air a dhol thairis air leth-cheud, agus chan e aon (!) Miss.
  Bha na sabaidean Breatannach mar-thà air an sgrios gu ìre mhòr, agus beag-chuid sgapte. Fo chabhlach adhair na Gearmailt, bàtaichean Breatannach. Seo an long-cogaidh as motha dhiubh gu gach long-cogaidh, an long-cogaidh Victoria, air ainmeachadh às deidh banrigh a" Cho-fhlaitheis, a bha a" riaghladh an fheadhainn as fhaide ann an eachdraidh an t-saoghail (dha na riaghladairean sin a dh" fhaodar a shlighe a leantainn gu ìre mhòr no nas earbsaiche!). Tha Marseille a 'faicinn bàta fodha, air a bheil cha mhòr roinn de shaighdearan agus de sheòladairean. Na ceudan de ghunnaichean de dhiofar seòrsa, nam measg sia gu còig òirlich air fhichead a bha comasach air tunna de shligean a spìonadh a-mach. Bàta-cogaidh uamhasach, cruthachadh nan innleadairean Breatannach as fheàrr. Feumaidh tu boma tunna a leigeil sìos gus am buail e gu dìreach a-steach don t-seòmar einnsein, no a-steach don ionad armachd, gus spreadhadh adhbhrachadh. Rud eile, tunna de bhomaichean, a leithid de brontosaurus le sgaraidhean do-chreidsinneach, air a chùlaibh nach tuit an "Titanic" sìos slob truagh. A bharrachd air an sin, bi faiceallach nach tuit thu fo theine ghunnaichean an-aghaidh itealain, agus tha mòran dhiubh sin air an long-chogaidh mhòr seo, tha iad mu thràth a "losgadh bhuapa, cleasan-teine a" lasadh suas bho spreadhaidhean.
  Ach, cha robh Marcel ag amas no a 'taghadh rud sam bith, le bhith ann an leth-trance agus a' faireachdainn, mar Luke Skauker, an cumhachd, a bharrachd air anail an ether cosmic gu lèir, tharraing e an luamhan agus chaidh boma tunna sìos. Rinn Marcel ùrnaigh:
  - Mo Dhia, maith agus dean trocair, ach 's e so mo dhleasdanas !
  - Tha an neach a chailleas an-còmhnaidh ceàrr, ach tha e an-còmhnaidh fasanta na co-dhùnaidhean ceart a tharraing bhon chall! - An uairsin, an dèidh òrdachadh, le aphorism - Faodaidh tu buannachadh le bhith a "call a h-uile càil, agus a" call - le bhith a "faighinn fèin-thoileachas!
  Bha rughadh gu h-ìosal le leithid de chumhachd is gun do chrath eadhon na plèanaichean Gearmailteach aig àirde reusanta gu math dona. Bha an long-cogaidh mòr "Victoria" air a dhol thairis le itean teine, a 'ruigsinn àirde skyscraper ann an New York, agus na tonnan "tsunami" a' tighinn bhuaithe a 'sgapadh na soithichean Sasannach as fhaisge air gach taobh. Chaidh cuid de frigates eadhon thairis... Agus b" e tuiteam às a bh" ann.
  Bha Marseille ag òrdachadh tro rèidio cumhachdach:
  - Agus a-nis de na gunnaichean gu lèir, air Gibraltar - teine!
  Chaidh an t-òrdugh a thoirt seachad dìreach ann an tìde, dìreach anns a 'phrìomh, nuair a fhuair na saighdearan a-mach às an taigh-feachd agus a' dèanamh eacarsaichean, a tha a 'ciallachadh gun toireadh iad solas do Bhreatainn an-diugh le thermoquark napalm.
  Uill, thug plèanaichean Gearmailteach eile ionnsaigh air an sguadran. A-mach à oisean a shùil, chunnaic Stalluk gun robh Yu-87 aig Rudel air boma cuideam 500 cileagram a leigeil sìos air inneal-giùlain itealain agus bhuail e, mar a bha e an-còmhnaidh, dìreach. Dh"èigh an caiptean-fuhrer le toileachas:
  - Sin mar a ghleidheas an gaisgeach cogaidh !
  Fhuair an neach-giùlain itealain milleadh, ach chan ann a-mhàin bho Rudel. Chuir aces Gearmailteach eile ris cuideachd. Cho-dhùin Marseille fhèin, aig an robh dà bhoma 200 cileagram fhathast, an cleachdadh san dòigh seo. B 'e bàta-mara a' chiad neach-fulang. Bhuail am boma e dìreach a-steach do similear mòr a bha a' dèanamh deatach .... Lorg fear eile e fhèin ann am frigate. Gus seo a dhèanamh, rinn Marseille eadhon gluasad dàibhidh. Às deidh sin, dh'fhàs am fuselage nas aotroime, agus bha aithreachas air an ace òg nach robh e air an cus cuideam a thoirt chun ìre as àirde de 1800 cileagram. Ach, chan fheum a bhith cho fèin-thoileil, leig le gaisgich eile an Treas Reich seasamh a-mach agus glòir fhaighinn. Às deidh na h-uile, feumar a ràdh gur e rud urramach a bhith nas àirde agus nas fhuaire na a h-uile duine eile.
  Anns a 'Ghearmailt faisisteach, bha mòran ghaisgich glòrmhor, a' sgrùdadh a h-eachdraidh agus gnìomhan diofar ghaisgich agus ridirean cogaidh, tha e dìreach iongantach, agus cha bhith iongnadh ort a-riamh: carson a chuir na Gearmailtich air falbh cho luath? Agus carson a chaill an itealan aca sàr-mhathas adhair?
  Gu dearbh, anns an Aonadh Sòbhieteach, bha aces gun a bhith ag ionndrainn - Pokryshkin, a 'chiad trì tursan gaisgeach an USSR, Kozhedub, a bha air a mheas mar an fheadhainn ab' fheàrr, sia a bharrachd a bha còrr is leth-cheud. Ach fhathast ... Is dòcha gu bheil an rud ceart dha-rìribh air taobh an USSR, agus thug cumhachdan nas àirde taic don Arm Dearg agus don Ìmpireachd Sòbhieteach!
  Thuig Marcel an uairsin gu robh e air an obair aige a dhèanamh, agus a-nis bha an t-àm ann a dhol air ais, ath-chonnadh agus bualadh air an daingneach. Chaidh a" mhòr-chuid de na soithichean, a" toirt a-steach dà long-cogaidh agus dà itealan itealain, a chur fodha; bhon mhuir, chan urrainn dha Breatainn Gibraltar a chuideachadh ann an dòigh sam bith tuilleadh. Agus tha an daingneach fèin a nis dìreach air a bualadh, agus cha'n urrainn i cur 'na aghaidh.
  Thionndaidh am pìleat crìochnachaidh air ais agus lean armada buadhach an Treas Reich e. Cha mhòr nach eil dad air fhàgail de na Breatannaich. Fìor, cha robh call sam bith ann, ach bha iad a 'sabaid le luchd-sabaid agus gunnaichean an-adhair air an losgadh. (Milleadh am Marseille aca dìreach ceithir fichead sa h-aon itealan, a" toirt an àireamh iomlan de phlèanaichean gu 401!). A-nis faodaidh tu a chomharrachadh ...
  Nuair, gu dearbh, a thuiteas an daingneach ...
  Co-dhiù, Rudel, gu dearbh, gun teagamh, math a rinn thu, chì thu mar a ghabh e ris na frigates, chì thu, bhris e cuideachd an neach-giùlain itealain.
  An seo tha am bomair-cogaidh Marseille air tighinn air tìr mu thràth. Air a chruadhachadh agus cleachdte ri saothair armachd, rinn am buidheann gluasadan gu fèin-ghluasadach.
  Cha bu chòir ath-chonnadh agus ath-luchdachadh an itealain a bhith nas fhaide na còig mionaidean deug, agus an uairsin leum agus tubaist an còrr.
  Uill, tha an demoniac Adolf Hitler, mar a chaidh ainmeachadh, gu pearsanta a" stiùireadh stoirm Gibraltar às an Spàinn.
  Chaidh an dùn Breatannach a bu chumhachdaiche fhèin a shlaodadh gu mòr agus bha na trainnsichean gu litireil air an talamh, agus thuit ballachan agus sgaradh. Chan urrainn dhuinn ach smaoineachadh cho uamhasach sa bha luchd-dìon daingneach Gibraltar. Agus chan ann a-mhàin le stailcean sligean. Ach, bha an èigheach agus an glaodh uamhasach. Chaill Negroes agus Arabaich am measg nan aonadan coloinidh an cinn mar-thà anns a 'chiad gheàrr-chunntasan den ullachadh làmhachais, agus cha robh coltas nas fheàrr air na gealaichean.
  Bha an t-eagal air an Àrd-Chorporal Parkinson's gun do ruith e dhan taigh beag. Ach bha co-dhiù dusan Sasannach agus Arabaich air a dhol còmhla mar-thà, gus an robh an corporal air a bhreabadh gu neo-riaghailteach anns a 'bhreac le sàil. Dh"èigh Galar Pharkinson eadhon na b" àirde agus tharraing e a ghunna.
  - Hey thu aghaidh bhuidhe, mise thusa!
  Bho gu h-àrd, air sgàth crathadh nam beàrnan, thuit gainmheach sìos, teth agus biorach, gu litireil a 'dìreadh a-steach do choilear a' chorporra. Thuit e ann an staid tuiteam jet agus dh'fhosgail e teine airson a mharbhadh. Mar fhreagairt, dh'itealaich biodag, a' tolladh stamag Pharkinson. Thuit tobar fola gu neo-iomchuidh o 'bhroinn throm, agus bhuaileadh an corp fo bhuaireas.
  Agus ann an àiteachan eile cha robh e na b" fheàrr, sgreuchail, stench, tantrums, gunfights, nuair a dubh-dubh Breatannaich no, air an làimh eile, bàn-aghaidh, a dh'aindeoin an t-samhraidh tropaigeach, a 'briseadh a chèile. Agus shuas an staidhre bha e, gu dearbh, eadhon na bu mhiosa, ach an sin bhàsaich an hysteria gu sgiobalta, chaidh a h-uile duine fòirneartach a bhualadh.
  Is e dìreach strìopach an t-saighdeir Corneille nach do chaill a ceann, ach ghabh i brath air a 'mhionaid airson beairteas pearsanta. Aon, dhà, trì - reubaidh na pòcaidean agad. Ceithir, ochd, còig - feumaidh tu losgadh air na bunnies! Agus dhìrich an strìopaich dhubh gu neo-sheòrsach na phòcaidean, agus rinn i gàire gu h-obann.
  Ghlac Panic na coin cuideachd, thòisich iad a 'reubadh agus a' bìdeadh na gaisgich Breatannach a bha air an sgrios, agus fhreagair iad gu fiadhaich le bhith a 'losgadh agus, as cudromaiche, a' bualadh, ge-tà, chan e a-mhàin beathaichean, ach cuideachd daoine. Chaill eadhon an Còirneal Phantomakh - leis an fhar-ainm an tarbh, a cheann cho mòr is gun do thòisich e a" cladhach a-steach, a" bualadh gu neo-shoirbheachail air làr a" bhuncair le sluasaid sapper.
  Uill, ghluais Marseille, Rudel, Getter agus ridirean eile de chogadh an Treas Reich bho shuas, a" feuchainn an-toiseach ri gunnaichean an-aghaidh itealain a thoirt a-mach. Ach, cha mhòr nach robh sgrios sam bith an seo, agus cha mhòr nach do loisg na Breatannaich. A" sgrios dìreach aon stoc dàna, thuirt Marcel:
  "Chan eil e math a bhith nad thrifles ann an cùis mhòr, ach tha e eadhon nas miosa gun a bhith a" cur cuideam air trifles air sgàth beagan crìonaidh airson idleness!"
  Chaidh am plana, a chaidh a leasachadh ro-làimh leis a 'phrìomh oifis, a dhèanamh, gu soilleir mar anns na h-eacarsaichean. Ghluais na saighdearan air adhart eadhon ro dheireadh an ullachaidh làmhachais. Le dearmad air ath-eagrachadh pheann. Cha b 'urrainn don Fuhrer eadhon òrdughan a thoirt seachad, cho fad' sa bha a h-uile càil a 'dol a-mach gu co-chòrdail. Gu sònraichte, gluasad "Goliaths" a 'sèideadh suas earrannan ann an raointean mèinne. Agus cuideachd air a bhrosnachadh, gu pearsanta leis an sgiobair-fuhrer, an siostam furasta a chleachdadh "Nathair Gorynych". Bha na trannsaichean anns na h-achaidhean mèinn air am fàgail farsaing, agus sa bhad ruith tancaichean aotrom orra, agus an uairsin na saighdearan-coise. Ach, cha mhòr nach do chuir na Breatannaich, mar a bhiodh dùil, an aghaidh. Is e dìreach làthaireachd de mhèinnean dùmhail, a "toirt a-steach an fheadhainn as ùire, fo smachd rèidio, a chuir maill air an adhartas, a bharrachd air grunn spìcean is dìgean. Chruthaich seo gu nàdarra duilgheadasan, agus barrachd air fìor dhuilgheadasan. Ach às deidh a h-uile càil, chan eil na Gearmailtich cho sìmplidh, bha iad a 'faicinn mòran.
  An seo thionndaidh Marseille air ais air a Fokken-Wulf, nam biodh an cothrom aige, bhiodh e air am plèana a thoirt air tìr an àiteigin nas fhaisge, dè a dhèanadh e, losgadh air fhèin agus sabaid air chois. Ach mar a bhiodh fortan ann, tha e duilich àite math a lorg, ged nach eil am Focken-Wulf idir na chàr mìorbhaileach a thaobh tighinn air tìr.
  Dh" fhaighnich am pìleat Rudel do Marseille air an rèidio:
  - Tha mi a 'faireachdainn gum bi Maxim deiseil ann an co-obraiche uair a thìde! Is dòcha gum feuchaidh sinn ri suidhe sìos air an àrd-ùrlar creagach sin gus a bhith ann an àm airson mion-sgrùdadh ad?
  Thuirt Marcel gu gruamach:
  - Chan urrainn suidhe ach aon!
  Chuir Rudel dàil air. Bha e a 'tuigsinn gu robh an gaisgeach mòr den Treas Reich mì-fhortanach ag iarraidh barrachd a mharbhadh, ach air an làimh eile, dh' fhaodadh iad beachdachadh air a 'chumhachd a bha eagal air, agus eadhon a' toirt an stiùiriche gu peilearan.
  Thuig Marcel seo agus gu h-obann chuir e iongnadh air:
  - Ceart gu leòr ma-thà! Suidh sìos thu! Chan urrainn dhut a bhith cho fèin-thoileil agus na duaisean gu lèir a thoirt dhut fhèin! Leig le daoine eile losgadh!
  Beagan mhionaidean às deidh sin, thòisich an neach-crìochnachaidh òg a 'srann agus chan fhaca e na brataichean geala ag itealaich thairis air an daingneach. Agus às deidh beagan ùine, tha grunn cholbhan de luchd-grèim a tha air an iongnadh agus a chaill an coltas daonna air an stiùireadh mu thràth.
  Mar sin, chaidh daingneach air leth cudromach ro-innleachdail a ghabhail. Agus thòisich na faisisteach a-nis a" dol a-steach gu dìreach a-steach gu Afraga. Chaidh saighdearan a ghiùlan chun na mòr-thìr dhubh air an astar as giorra.
  Agus a-nis thòisich cothromachadh cumhachd air atharrachadh gu mòr. Gu sònraichte air sgàth gu robh cumhachd sabaid nas fheàrr aig na tancaichean Gearmailteach a-nis. Agus chan e a-mhàin "Tigers" agus "Panthers", ach eadhon T-4. Mar sin bha e gu math duilich dha na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich.
  Bha an suidheachadh air a dhèanamh nas miosa leis gu robh mòran a bharrachd eòlas sabaid aig na saighdearan Gearmailteach le fìor nàmhaid, agus bha iad nas cliùitiche le smachd agus trèanadh.
  A bharrachd air an sin, thòisich na raidhfilean ionnsaigh MP-44, aig nach robh co-ionann, a 'dol a-steach do na saighdearan Gearmailteach.
  Cuideachd, thòisich an USSR air ola a reic ris an Treas Reich agus chaidh uidheamachd nan Nadsaidhean ath-bheothachadh. Mar sin chaidh Morocco a ghlacadh gu sgiobalta. Agus bha e comasach dha na Gearmailtich ceangal a dhèanamh ris na saighdearan aca ann an Tunisia tro Algeria. Agus bha buidhnean-airm Wehrmacht a" sruthadh thairis air Libia.
  Gu dearbh, bha caileagan brèagha a 'sabaid gu math gaisgeil.
  Ann an Libia, cha robh loidhne dìon cumhachdach aig na Breatannaich agus mar sin thill iad air ais.
  Ach chaidh an tòir air sàilichean saighdearan na Treas Reich.
  Agus a-mhàin anns an Èiphit bha blàran fìor borb air an leudachadh. A bharrachd air an sin, chaidh fìor neartachadh a ghluasad à Breatainn agus na SA.
  Bha Magda agus Schella nan gaisgich san Èiphit. Thachair oilbheum aonadan Rommel ann an suidheachaidhean duilich ann an samhradh teth. Tha e nas fhasa do ghaisgich boireann, tha iad ann am bikini, agus air an smeuradh le uachdar dìon, gu math èifeachdach. Bidh gainmheach teth dùthaich nam pharaoh a" socrachadh nan casan rùisgte, ach chan eil casan calltach a" toirt aire do leithid de shunnd tuilleadh. Is e sin dìreach na peilearan agus na sligean a tha fìor. Agus tha an ionnsaigh "Desert Fox" a 'taghadh, mar riaghailt, anns an dorchadas. Bidh na Sasannaich a" sabaid ann an dòigh eadar-dhealaichte. Bidh saighdearan coloinidh a" tuiteam às a chèile aig a" chiad ionnsaigh, ach tha luchd-sabaid à Breatainn fhèin, a bharrachd air dà roinn Astràilianach, a" sabaid gu cruaidh.
  An seo, a 'lùbadh sìos agus air loidhne lùbach, bidh na caileagan a' ruith air an ionnsaigh, a 'briseadh a-steach don trench, far a bheil cnap mòr a' tòiseachadh.
  Is e an rud as duilghe an seo ruith nuair a bhios sligean a" spreadhadh mun cuairt, bidh fuarain de ghainmhich leaghte ag èirigh àrd dhan adhar. Agus cha mhòr nach eil na mìrean a 'toirt buaidh air a' chraiceann gun geir, fon bheil an uèir de fhèithean stàilinn a 'roiligeadh.
  Agus anns an trench fhèin tha e mar-thà nas fhasa. Bidh Shella a" breabadh an oifigear Sasannach as fhaisge air a" ghialla. Bidh e a" bleith fhiaclan agus a" tuiteam às a chèile gu teann.
  Tha am fionn ag èigheach gu toilichte:
  - Seo cuirm san dòigh Aryan!
  Bidh an com-pàirtiche lasrach a" cur glùin ris an groin, a" toirt air an mercenary Arabach socrachadh sìos agus ag èigheach:
  - Chan eil seo airson gum bi thu a" cluich spilikins!
  Tha cogadh cruaidh. Bidh eadhon an Shella angelic a" reubadh bolg an t-Sasannach as fhaisge le bayonet. Tha i tàmailteach, ach chan eil dad ri dhèanamh. An dara cuid is esan thusa, no is leatsa. Ann an cogadh chan eil bun-bheachd air meanness, chan eil ann ach slatan-tomhais airson èifeachdas agus comasachd.
  Agus fuil. Tha e eadhon iongantach gum faod uimhir a bhith a" sruthadh a-mach bhuaipe bho bhuille làidir bunasach le sluasaid sapper. Nuair a bhios an fhuil, mar seo, a 'frasadh air a' ghainmhich, agus an uairsin chan eil e ag iarraidh a bhith air a ghabhail a-steach gu cruaidh.
  Bidh Shella, aig a bheil buinn chruaidh a" cnagadh air an leaghan steigeach, olc seo, a" glaodhaich gu feargach agus a" beucaich:
  - A chuileanan leòmhann, cha chuidich seo.
  Tha fearg na h-ìghne bhon SS ag àrdachadh gu mòr. Tha buille chruaidh do 'n nàmhaid anns a' ghrein a' leantuinn. Agus bidh an RAF mòr ag itealaich a-mach mar choirc de champagne agus trainnsichean. Agus thig builgeanan fala a-mach à cùl beul an oifigeir. Tha Magda a" ceadachadh:
  - Sin na fir is fearr 's am faighear sàsachadh !
  Ach chan eil am fear igneous fhèin a" call ùine. Ghluais i cnap carbine ionnsaigh, thug i air an nàmhaid a bhith ag èigheach mar chèir choinnle. Is ann dìreach leis gur e Negro a th" anns an neach-fulang, thionndaidh an stump a-mach dorcha. A-nis tha Shella a" brosnachadh a caraid:
  - Cùm e suas!
  Tha Magda, dìreach air peilearan no dhà a losgadh bho dhaga math Mauser leasaichte, a" dearbhadh:
  - Tha mar sin cùm!
  Agus tha an còrr de na caileagan a 'sabaid gu gaisgeil agus, as cudromaiche, gu math sgileil. Gu h-iongantach, chan eil ach glè bheag de chall aig buidheann-chatha nan tìgearan, ged a tha iad a" sabaid ann an tiugh a" chogaidh. Is dòcha na diathan, agus a 'bhan-dia as cudromaiche - tha Pallas no Fortune fàbharach dha òighean òga?
  Is dòcha gur ann air sgàth sin a chaidh a" chompanaidh aca a chuir a shabaid anns an tiugh dheth. Anns an raon den adhartas ris a bheil dùil de fheachdan mòra Breatannach bhon Alexandria a chaidh a bhacadh. Agus dè an loidsig a tha ann an seo.
  
  Mar sin a-nis tha na caileagan nan laighe ann an ambush, a" bruidhinn.
  Dh"fhaighnich Magda do Shella:
  - Aontaich gum biodh tu air bruadar a dhol bho ifrinn an fhàsach seo chun Ruis!
  Chrath Shelley a ceann.
  - Gu h-onarach, chan eil. Ged a thaobh gnàth-shìde tha e nas fheàrr na seo!
  Rinn am Magda lasrach gearan gu fiadhaich:
  - A bheil eagal ort ro shaighdearan Ruiseanach, no geamhradh Ruiseanach?
  Chrath Shelley a ceann.
  - Uill chan eil! Bhiodh e eadhon inntinneach na b" urrainn dhi seasamh an aghaidh an fhuachd searbh, casruisgte agus ann an aon deise snàmh. Ach chan e sin a" phuing, a bheil?
  Rinn Magda gàirdeachas le tàir àibheiseach:
  - Agus dè ann an? A bheil eagal ort bàsachadh?
  Chuir Shelley dheth e:
  - Uill chan eil! Chan e gealtach a th 'annam, a tha mi a' smaoineachadh a tha a h-uile duine air fhaicinn mar-thà barrachd air aon uair, ach tha thu a 'faicinn, tha na Ruiseanaich nan leithid de dhaoine ... A bhios mar as trice a' sabaid gu deireadh agus a 'faighinn thairis air an fheadhainn as seasmhaiche!
  A" losgadh Magda, a" crathadh an fhalla bho a ceann, a" sradag a" sgapadh agus, a" tuiteam air a" ghainmheach theth, a" sgiùrsadh gu tàmailteach, rinn i gearan:
  - Ach ghabh iad thairis anns a 'Chiad Chogadh. Chuir iad an ainmean ri sìth nàire leinn, agus mar sin às deidh sin, canaidh tu gu bheil iad do-chreidsinneach agus a "sabaid gus a" chrìoch!
  Fhreagair Shelley le osna:
  - Mar sin às deidh a h-uile càil, ghabh sinn grèim air a" Chiad Chogadh. An uairsin airson dìoghaltas a ghabhail!
  Bhris an diabhal teine.
  - Bha e na bhrath ar riaghaltas!
  - Mar sin tha brath aca leis na h-ar-a-mach agus na Bolsheviks! Chaidh Shelley a-mach. - Mar mura h-eil fios agad cò a th" ann an Lenin!
  Thionndaidh Magda a corragan le tàirneanach briste aig an teampall aice:
  - Gu mì-fhortanach tha fios agam!
  Air an seo, chuir an leannan crìoch air a 'chòmhradh, bidh an sgòrnan a' tiormachadh, tha e duilich a bhith a 'bruidhinn, agus bha claidheamh Damocles a' deàrrsadh air thoiseach.
  Nuair a chaidh a 'ghrian thairis air an àirde, agus an uairsin thòisich e air bàsachadh, agus na faileasan a' leudachadh, thionndaidh e a-mach nach ann gu dìomhain a thòisich na caileagan air an obair.
  A-nis, nuair a bha an ifrinn fhèin seachad, bha torr de ghluasadan agus seòrsa de ghluasad bho thaobh Alexandria.
  Dh'òrdaich Gala:
  - Dèan deiseil nigheanan! An uairsin dh" fhàs a guth tòrr nas dìonaiche. - Tigresses sa ghunna!
  Mu dheireadh, nochd silhouettes nan tancaichean air astar air loidhne an dùin. Bidh iad a" gluasad gu slaodach, ach ann an dòigh air choireigin ominously. Dh'ullaich na caileagan na raidhfilean an-aghaidh tanca aca. Tha iad sin nan lannsaichean grenade, gun ath-chòmhdach aotrom. Chan eil an cumhachd spreadhaidh aca, ge-tà, freagarrach airson a h-uile tanca.
  Gala, swarthy, feòil-itheach, ged a tha e air a shàrachadh leis an teas, àitheantan, no an àite a 'toirt rabhadh:
  - Na fosgail teine gun òrdughan. Tha Cromwells agus Matildas air beulaibh. Tha armachd aghaidh tanca Chrombail seachdad ceudameatair, agus tha am Matilda ceithir fichead. Cha toir na lannsaichean grenade againn iad. Mar sin, cha bhith thu a" losgadh ach air na slighean.
  Dh"èigh na nigheanan ann an aonadh:
  - Tha sin ceart Comrade Commander!
  Thuirt Shella, na seasamh gu sunndach:
  - Ach, tha "Cromwell" cho math, tha an iarann gu math coltach ri chèile! Tha mi air fhaicinn cho tric e, ach chan urrainn dhomh fàs cleachdte ris an fhealla-dhà seo.
  Gu dearbh, bha am fear seo de na tancaichean Beurla as motha a" coimhead coltach ri iarann banal le a phàirt aghaidh beveled. Ach, bha e gu math duilich a bhriseadh tro leithid de tanca. An seo feumaidh tu caliber de 75 co-dhiù, a tha fhathast tearc airson arm na Gearmailt. Tha an canan 88-millimeter eadhon nas fheàrr, ach chan eil mòran dhiubh aig Rommel, agus tha e gu math duilich a leithid de rud a ghiùlan, gu sònraichte san fhàsach.
  Agus seo Matilda. An cruthachadh togail tanca Breatannach as fheàrr ron chogadh. Ochdad millimeatair de armachd aghaidh, le cuideam dìreach 27 tonna. Is e sin, tha armachd aghaidh tanca meadhanach nas tiugh na an KVan Sòbhieteach trom, agus eadhon air a sgeadachadh mar bhogha bàta. Bha Gerda den bheachd gu robh "Matilda" a rèir coltais ag ullachadh airson a 'chogaidh an aghaidh an USSR. Bha aig na Ruiseanaich mar-thà, eadhon ron Dàrna Cogadh, gunnaichean 76 millimeters, a tha a 'ciallachadh gun robh iad comasach air na bha nas laige a bhriseadh. Chan eil am Matilda fhèin, ge-tà, le deagh armachd, 47 inbhe, ach tha trì gunnaichean-inneal ann.
  Tha na caileagan, ge-tà, le fuil fhuar. Chan eil ach beagan a bharrachd air trithead tanca a" gluasad, air a leantainn le tankettes agus saighdearan-coise. Pàirt den saighdearan-coise air baidhsagal-motair le càr-taobh. Tankettes, beagan a bharrachd air leth-cheud, ach tha na saighdearan-coise motair a" reubadh gu dòigheil. Dh" fhaighnich Shella, le iongnadh mòr, air Magda:
  - Càite am faigh iad na h-uimhir de uidheamachd anns a" bhacadh?
  Rinn an deamhan boireann ruadh gàire mar a fhreagair a" chlàrsach:
  - Seadh, cha robh duilgheadas aca a-riamh le canaichean staoin. Tha iad airson ar deuchainn a dhèanamh airson neart. Mar a dh"innseas mura bi na balaich againn a" crìonadh!
  Fhreagair Shelley:
  - Chan e balaich, ach nigheanan! Agus cuideachd an fheadhainn as fhuaire ...
  Agus air cùlaibh na pìosan agus na baidhsagalan-motair rinn iad caismeachd air na saighdearan-coise. Theich na saighdearan Sasannach, a 'cromadh beagan, agus nan làmhan bha raidhfilean agus gunnaichean submachine aca. Bha clang de bhratagan ann, agus giosgan gainmhich.
  Choimhead Magda gu sgiobalta mun cuairt (tha e coltach nach eil e dad uamhasach, air oir an t-suidheachaidh anns a bheil na caileagan, iarann, tha balaich Gearmailteach cuideachd nan suidhe ann an ambush!). Gu ruige seo, cha deach aon urchair a losgadh bho aonadan Wehrmacht. Tha a h-uile dad sàmhach agus socair. Thuirt Shelley gu socair:
  - Tha sinn mar Innseanaich ann an ambush, ach aig an aon àm tha cunnart ann gun caill sinn ar sgalp!
  Rinn Magda snìomh mar fhreagairt le tàir sònraichte, a" sèideadh sreang lasrach de fhuilt bho a h-aodann:
  - Le leithid de shunnd, cha bu chòir dhut a dhol gu cath idir!
  Ach bha nerves na bu mhiosa aig na Breatannaich, no is dòcha gu robh iad airson deagh bheachd a thoirt air an nàmhaid agus mar sin chaidh na tancaichean a chuir a-steach sa bhad le ceò, chaidh seallaidhean sìos. Às an dèidh, chaidh gunnaichean inneal a losgadh, agus loisg saighdearan-coise cuideachd volley bho na raidhfilean aca. Dh'fhuirich na Gearmailtich sàmhach, a 'feitheamh ris an nàmhaid tighinn faisg.
  Agus nuair nach robh ach ceud meatair air fhàgail aig na nàimhdean, dh"àithn Gala gu pongail:
  - Teine!
  . CAIBIDEIL #2
  Bha na caileagan mar-thà air a bhith comasach air aontachadh gu fèin-ghluasadach mun luchd-fulaing aca agus air an losgadh bho lannsaichean grenade air na slighean. Gu fortanach, tha iad gu math follaiseach ann an tancaichean Beurla. Loisg Shella, agus dh 'èigh i gu toilichte, chaidh am bratag ceart den "Matilda" armachd a bhriseadh. Thionndaidh an nighean:
  - Fhuair "Matilda" checkmate!
  Fhuair Magda cuideachd an Cromwell a leagail, agus rinn an nighean gàire gu toilichte:
  - Cha tèid ar-a-mach am bourgeois sa Ghearmailt seachad!
  An uairsin rinn an dithis nighean gàire. Rinn madaidhean-allaidh eile a" chùis air na lannsaichean grenade aca gu ceart, agus mar thoradh air an sin stad na trithead "s a ceithir tancaichean Breatannach. Thuirt an ceannard aca Gayla:
  - Tha na Sasannaich uile air chrith, tha 'n suarachas thar an oir ! Ma tha na Gearmailtich a" sabaid, tha e nas fheàrr gun a dhol an sàs ann an sabaid!
  Gu dearbha, tha boireannaich na leithid de ghnè gu bheil tiodhlac sònraichte aca ann an losgadh. Agus bhuail iad gu fìor mhath. Mar sin bha cumhachd iongantach nam Breatannach air a pairilis.
  Fìor, chan e dùthaich lag a th" ann am Breatainn agus thòisich na càraichean a chaidh stad a" losgadh air ais. Ach is e ana-cothrom a th" aca ... Chan eil am muzzle a" dol sìos gu math, mar sin .... àithntean Gala:
  - Na nigheanan sin nach do chuir a-mach na lannsaichean grenade aca, leig leotha luchd-fulaing a thaghadh am measg tankettes.
  Rinn Magda gàire.
  - Agus pìosan, o wedges - nì sinn siùcairean a-mach dhiubh!
  Tha Shella a" cur ris:
  - Ged a tha sinn air daithead, ach tha àite agad anns an taigh beag!
  Thuirt Magda:
  - Bidh cearc a" buain gràin le gràn, ach a" faighinn cuideam nas luaithe na torc a" slugadh pìosan!
  Dè th' ann an tankette? Is e inneal a tha seo a tha coltach ri tanca beag, uaireannan air a thracadh, uaireannan le cuibhlichean. Chan eil cuideam na fìrinn ach dhà no trì thunnagan, no ceithir gu leth tonna. Tha canan aig atharrachaidhean nas truime cuideachd. A leithid de rud beag ... tha an inbhe aige 20 millimeters, ach tha e gu math cunnartach dha saighdearan-coise. Co-dhiù, faodar tankette a tholladh air a" mhaoil, gu h-àraidh ma thèid thu a-steach don chrann, far nach bi an armachd a" reubadh. Tha seata a bharrachd de lannsaichean grenade aig cuid de chlann-nighean gu sònraichte. Bidh iad ag ath-luchdachadh gu sgiobalta gu socair, mar a bhith a" brùthadh baraillean leanabh. An uairsin bidh iad a 'fosgladh teine airson a mharbhadh.
  Sheinn Magda eadhon:
  - Bidh sinn ag ath-aithris gluasadan sìmplidh - buille le deagh amas airson a" chùis a dhèanamh!
  Bidh pìosan a" dèiligeadh ri buillean ann an diofar dhòighean. Aig Shella, mar eisimpleir, spreadh neach-fulang stàilinn, agus aig Magda, an dèidh dha cogadh, thòisich e air tuineachadh. Bidh na caileagan eadhon a 'sguabadh às le toileachas, mar gum biodh iad air an sàrachadh le gillean brèagha. Agus is e am freagairt cuir às do bhàs.
  Bha Shella eadhon a "reamhrachadh an lannsair grenade le a teanga, a" faireachdainn blas meatailteach. Tha cha mhòr a h-uile tankettes air an lìnigeadh. Thòisich baidhsagalan-motair Breatannach a" fàs nas slaodaiche. Eadhon o chian, bha e soilleir mar a bha aghaidhean Astràilianaich air an toinneamh. Bha e soilleir gun robh ionnsaigh air Breatainn air leth tachdadh...
  Thog Magda, a 'cur sìos an lannsair grenade, gunna submachine agus, a' bruthadh air a 'ghille, thuirt i:
  - 'S e gruagaiche caomh a th' annam, oir chan eil dad nas tairgse na bàs!
  Rinn Shella gàire:
  - Chan e peacadh a th' ann falt a ghearradh mar na Breatannaich!
  Thàinig an losgadh bho na Breatannaich gu bhith mì-rianail, agus an uairsin chaidh na gunnaichean inneal trom Gearmailteach a bhualadh agus na canain a bhualadh le sligean briste. An toiseach, chaidh gunnaichean beaga a losgadh, ge-tà, rinn iad cuideachd mòran sgrios, agus an uairsin choisinn iad ìre cuibheasach de 75 millimeters. Nuair a bhuaileas a leithid de chàileachd, agus na sligean a" tuiteam nam pìosan ...
  Suathadh Magda a làmhan le toileachas.
  - Seo brochan dhaibh!
  Bha aon Sasannach na Negro, agus cho mòr: seachd troighean gu leth, cha bu lugha. Bha deise dìon-urchair air agus bha e a" beucaich mar torc leònte. Leis gun deach am baidhsagal-motair mòr air an robh an duine dubh a" marcachd a bhualadh, leum e dheth agus ruith e chun àite. Rinn Shelley gàire gu h-aingidh.
  Bha, bha e na dhuine math.
  Tha sealladh na fionn-ruisgte gu geur ceart, dìreach ann am bruthach an Othello armaichte. Ghlaodh na daoine dubha: às deidh dhaibh eòlas fhaighinn air "orgasm" teann. Rinn Shelly fealla-dhà:
  Tha na nigheanan againn nan daoine snog
  Thèid luach a dhearbhadh le claidheamh stàilinn!
  Peilear ann am maoil scum bho ghunna-inneal,
  Cuiridh sinn dheth cuid de dhubh maol!
  Cha mhòr nach do thachd Magda le iongnadh:
  - Mar sin tha fios agad fhathast mar a nì thu mionnachadh! Uill, thu fhèin agus caraid!
  Ruith Shelley air ais.
  - Agus dè? Tha mi glè eadar-mheasgte!
  Laigh pàirt de na Breatannaich sìos agus loisg iad air ais. Dh'fhàs am blàr, agus chaidh fear de na peilearan cho faisg air ceann Mhagda 's gun do gheàrr i fiù 's cnap falt dheth. Bha e coltach gu robh pìos de lasair shoilleir air tuiteam. Chaidh an diabhal teine thairis air fhèin gu meacanaigeach:
  - Tha an làmhan air an geurachadh gu ifrinn na gruagaichean sin !
  Fhreagair Shella, a" leantainn oirre a" giùlan teine a bha ag amas:
  - Clach-ghràin!
  Cha b 'urrainn dha Magda, a dh' aindeoin cho trang sa bha an t-sabaid, a dhol an aghaidh a 'cheist:
  - Dè thuirt thu?
  Sheall Shelley gu glic.
  A bheil thu a' tuigsinn Laideann? An abairt a" comharrachadh kaput iomlan!
  Mar fhreagairt, gheàrr Magda loidhne fhada de chòignear Shasannach eile a leum suas aig an àm ceàrr, agus thuirt i:
  - Tha cus na h-inntinn co-chosmhail ri a dìth!
  Shella agus an uairsin lorg e rudeigin a chuir an aghaidh:
  - Chan e, tha thu ceàrr! Tha e furasta an inntinn a thoirt air falbh, ach tha e duilich a chuir ris.
  Nuair a chuir Magda Arabach eile dhan leabaidh, cho-dhùin Magda aontachadh:
  - Dè as urrainn dhomh a ràdh! San fharsaingeachd do-dhèanta! Glainne fìon - cha chuir sin inntinn ris! Tha an dàrna agus an treas seòlta!
  Ach, a dh"aindeoin call misneachd, bha na Breatannaich fhathast cunnartach. Seo fear de na madaidhean-allaidh, cutie dubh ann am bicini, peilearan no dhà air am bualadh sa cheann, a" toirt air sgreuch ghoirid a dhol sìos gu bràth. 'S truagh gun robh beatha na h-ìghne cho goirid, mar dhealain-dè aon-latha. Chaidh grunn mhadaidhean-allaidh a ghoirteachadh. Thuirt Magda:
  - Tha mòran aces eadar-dhealaichte, dìreach tòrr pid ....
  Chuir Shelley stad air.
  - 'S e droch mhanadh a th' ann a bhith a' mionnachadh drabasta ann an sabaid... Ged a tha neach-seic ann an geama na chomharra air clas!
  An dèidh seo a ràdh, chuir an nighean peilear a-steach gu sùil an neach-dùbhlain. Dh'fhàs i fiù 's ann an dòigh air choireigin, mar sin bidh thu a' marbhadh, bidh thu a 'marbhadh .... Chan eil crìoch ann an sealladh air seo. Cha robh Magda cuideachd air dheireadh agus thòisich eadhon air na mairbh a chunntadh. San fharsaingeachd, ma smaoinicheas tu mu dheidhinn, tha marbhadh a 'cur neart ri duine? Tha dìreach marbhadh, gu dearbh, a" cur ris agus a" neartachadh karma. Tha e coltach gu bheil thu air do bhrosnachadh le lùth dhaoine nas ìsle. Agus bidh thu mìle uair nas làidire. Mar a chanas iad - gaisgich-ghaisgich. No an àite gaisgich-bogatyrs. Seo fear à Astràilia - chaill cha mhòr balach leth a chlaigeann. Thuirt Magda:
  Is fheàrr aon uair a mharbhadh na mallachadh mìle uair!
  Dh'aontaich Shelley.
  - Gu cinnteach! Faodaidh tu briogadh air a h-uile duine mar seo! Càite bheil do chuideam fèin-ghluasadach, spit borb ann an eanchainn an rionnag.
  Thuirt Magda, feargach leis a" cheetah:
  - Croch na Breatannaich thu, uill, deoch gu ifrinn! Dìreach uisge air mullach an t-seanailear agad!
  Thòisich Shella cuideachd a 'cunntadh nan sampallan a chaidh a mharbhadh. Gu dearbh, gum bu chòir a bòidhchead seasamh air deas-ghnàth. Ach seo ceist eile, am bu chòir dhi coinnlean a chuir airson nam marbh no nach eil? Às deidh na h-uile, ged a tha droch dhaoine nan nàimhdean, tha iad fhathast nan daoine. Mar, mar eisimpleir, rinn na Spartanaich ann an leithid de chùisean. Is dòcha uasal.
  Thuirt Shella, ann an uisge-beatha na ban-dia brosnachail:
  - Tha fios agad Magda, rachamaid às deidh an t-sabaid chun teampall as fhaisge agus dèan ùrnaigh airson an fheadhainn a chaidh a mharbhadh leinn gus am bi an anaman bho purgadair a" ruith dìreach gu pàrras.
  Rinn an gaisgeach ruadh-bhrònach.
  - No is dòcha gun tèid sinn don mhosc? Uill, thusa agus Shelley sentimental. Dìreach mar an neach-ainm agad bho sgeulachd sìthiche Andersen, no an àite Teàrlach Perot. - Chuir Magda spreadhadh a" toirt air triùir eile fuil a spreadhadh. - Ach chan eil ar saoghal na raon airson faireachdainnean saor.
  Chrath an gaisgeach fionn a gualainn.
  - Ciamar a ràdh? Cha bu toil leam, nam bithinn-sa, gum biodh an corp air a stampadh a-steach don todhar, agus eadhon air a dhòrtadh air a mhullach. Nì thu math agus thig e air ais thugad ...
  - Thig air ais le peilear! Ruith Magda, às deidh dhi sgrìoban no dhà fhaighinn mu thràth.
  Chuir Shella sìos dhà eile agus thuirt i:
  - Agus chan eil thu a" magadh, an uairsin cha lorg eadhon peilear thu!
  Thionndaidh Magda a h-aodann salach.
  - Is e amadan a th" anns a" pheilear agus chan e ollamh a th" anns a" bhàgh, ach chan e àrd-ollamh a th" anns a" pheilear! Ach chan urrainn dhut thu fhèin a dhìon bho theine fèin-ghluasadach le censer!
  Thuirt Shelley:
  - Sgrìobh aon bhàrd ainmeil - gus am bi peann co-ionann ri bayonet!
  Aig an àm seo, bha cluais an fhionn air a sgrìobadh beagan le peilear. Ach, cha do rinn Shelley eadhon gàire. Agus dè ma bhios am peilear a" feadaireachd, tha e a" ciallachadh gun deach e seachad.
  . CAIBIDIL #10
  
  Dh" aontaich Magda an dòigh seo:
  - Tha an giùlan seo airidh air fìor Aryan!
  Fhreagair Shelley:
  - Bidh fialaidheachd airson molaidhean, a" falach gainnead na h-inntinn, agus sannt!
  Magda as àite agus as an t-slighe, ag èigheach:
  - Bheir a leithid de fheallsanachd thu chun uaigh!
  Air taobh deas Shella, chaidh caraid le falt aotrom a leòn cuideachd. Ged a tha an nighean fhathast na h-ùr-thighinn air nach eil iad eòlach an àite companach a dh" fhalbh, tha i fhathast a" faireachdainn duilich air a son. Ach chan eil i a 'gearan, air an làimh eile chuir i a-mach gàire. An uairsin thòisich i air an urchair a tharraing a-mach le a teanga. Shlaod Shella rithe:
  - Leig dhomh do chuideachadh ...
  Thog i air ais:
  - Thig dheth! Teine nas fheàrr agus sgrios na cuileanan leòmhann lousy. Tha seo fìor mhath dhut.
  Cha do rinn Shella dìoghaltas le bionaichean fuilt no tilgeil gainmheach, eadhon ged a bha i air a buaireadh. A 'toirt taic dha a h-uilinn agus a' faighinn cuideam, gu soilleir a 'leagail triùir ann an spreadhadh goirid (tha gunna submachine aice mu thràth, dh'fhàs e cho teth' s gun do thòisich am baraille a 'tionndadh dearg, tha e eadhon iongantach nach eil e air stad fhathast!), claoidhte:
  - Sgoinneil, cha tachair e gu bràth ann an cogadh! Gu cinnteach rudeigin neo-chrìochnach!
  Thuirt caraid (Whalen an t-ainm a bh" oirre):
  - Bhiodh sin ri do theanga, agus eadhon a" sgrìobadh inneal-brosnachaidh gunna-inneal! Mar sin sgriosadh e a h-uile duine.
  Rinn Shelley gàire, gu math àrd. An uairsin dh"èigh fear de na Sasannaich:
  - Tha thu uile Boshi whores!
  Fhreagair Shella le feachd le bhith a" tilgeil grenade criomag:
  - Tha mi a 'cluinntinn bho gigolos!
  A" bagairt Alexandria na theine na bu mhiosa na Caesar, bhris Magda, agus thilg i grenade cuideachd. Dh'èigh:
  - Tha sinn an-còmhnaidh fialaidh le leithid de thiodhlacan!
  Tharraing Whalen am peilear às a gualainn agus chuir i a-mach e.
  - Tha thu a" blasad nas fheàrr na tha thu a" faireachdainn!
  Nochd daingneachadh ann an cùl Bhreatainn, dusan tanca a bharrachd. Seadh, Matildas, agus an còrr cheannaich Maccabees anns na SA. Bha na tancaichean mu dheireadh gun turaid, ach le trì gunnaichean gach fear. Bha Magda a" feadalaich gu socair.
  - Tha! Is iad sin càraichean dineosaur!
  Rinn Shelley gàire gu socair.
  - Tha fios agad, faodaidh dineosaur stampadh air mamal ma shlaod e sìos le eanchainn. A h-uile mòr-thubaist ...
  Bhris Magda gu sgiobalta:
  - Agus an seo chan eil thu ceart. Bidh duine a 'smaoineachadh deich tursan nas luaithe na tha e a' gluasad. Is e sin, chan e na brains a tha gar leigeil sìos an toiseach, ach an corp!
  Shelley roilig a sùilean.
  - Tha, an corp ... Mar as trice tha an t-anam làidir agus gun chuideam.
  Rinn Magda gàire gu socair.
  - Pheacaich an t-anam, ach is e an corp a tha freagarach !
  Bha na Maccabees gu math slaodach, agus mar sin cha robh na Matildas ann an cabhag sam bith. Ach, cha robh na nigheanan iomagaineach, bha iongnadh orra fhathast, gu sònraichte, dusan cosgais an-aghaidh tanca. Ach anns a 'chùis seo, cha do nochd iad iad fhèin. Bha rughadh ann agus chaidh uimhir ri trì sligean a dh" ionnsaigh na tancaichean Breatannach. Seo aon "Maccabee" sa bhad a chaidh a bhualadh, toll air a chruthachadh na slige farsaing. Cha do chaill na Breatannaich, ge-tà, an cinn agus rinn iad eadhon oidhirp neo-shoirbheachail gus teine fhosgladh. Ach, bha e duilich faighinn a-mach cò às a bha na canain a bha falaichte gu faiceallach aig Rommel a" losgadh. Lean volley eile, agus bhuail e turaid Matilda. Rinn Shelley gàire gu sunndach le a sùilean farsaing fosgailte.
  - Agus dè? Gunna an-adhair, an uairsin teine luath!
  Rinn Magda gearan le buaireadh:
  "Cha bhi dad air fhàgail dhuinn.
  Às deidh na Maccabees, nochd tankettes ùra, a bharrachd air grunn Chrombail. A bharrachd air an sin, a 'breithneachadh leis a' pheant feannadh, chaidh na càraichean sin a chladhach a-mach às a 'ghainmhich. Cuideachd slat, tha iad airson a thoirt gu mì-mhodhail. Rug am Magda ruadh air an damhan-allaidh le a corragan, cas-ruisgte, gruagach, agus phronn i e gu neo-riaghailteach:
  - Tha sin an aon rud dha na Breatannaich gu lèir!
  Shella air aontachadh gu blàth:
  - Bravo! Cùm e suas!
  Lean gunnaichean anti-itealain 88-mm a" giùlan teine a bha ag amas. Bha an ìre teine aca àrd, ach cha tug an cruinneas seachad. Ruith an nàmhaid air thuaiream agus cha b" urrainn dha milleadh mòr a dhèanamh. Uill, agus na madaidhean-allaidh a bhith a 'sabaid leis na saighdearan-coise, a bha a' tighinn barrachd is barrachd.
  Thuirt Magda, a" feuchainn ri droch chràdh an sgrìob a mhaothachadh:
  - Tha na Breatannaich cho neo-eaconamach ann an cleachdadh ghoireasan daonna. Tha e iongantach gun deach aca air còrr air leth an t-saoghail a ghabhail!
  Mar sin chuir Schella an cèill i fhèin aig àm gu math rèidh dha na Gearmailtich:
  - Is maighstirean iad, tilgidh iad cuirp oirnn ! Chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh na aghaidh, wow, tha na cuirp a" goirteachadh gu mòr!
  Rinn a" Mhagda loisgeach èigheach gu caol:
  - Tha, ionnsaigh gas, fìor rud.
  Bha na tancaichean Breatannach a" snàgail mar thurtaran, agus cha b" fhada gus an d" fhan ach pìosan meatailt bho na Maccabees. Ach chaidh aig an fheadhainn as seòlta "Matilda" air sleamhnachadh, ach mharbh na madaidhean-allaidh aice am bratag sa bhad, mar a bha e an-còmhnaidh a "bualadh gu h-iomchaidh bhon lannsair grenade.
  Shil Shelley a bilean.
  - Sin an dòigh againn! A rèir nan Esses!
  Bha na Cromwells, neo an sgioba, air an nàrachadh gu mòr, air an tarraing aig na smachdan agus air na saighdearan aca fhèin a phronnadh le mearachd. Dh'fhàs eadhon na bratagan, bho ghainmheach agus fuil, salach agus dearg-donn. Aig an aon àm, thionndaidh na tancaichean san spot, agus dh'fheuch na tùir ri gluasad gu sgiobalta. Rug Shella a fiaclan agus sheinn i:
  - Forget-me-nots fàs am badeigin. Bidh mama a" fuine paidhean! Chan e fiaclan a th" ann an Reich sa bheul, ach fangan bho shligean!
  Gu gòrach lean "Cromwells" orra a" dol mun cuairt, agus phronnadh iad na saighdearan aca fhèin, eadhon nas dian. Thuit eadhon na gunnaichean anti-itealain Gearmailteach sàmhach gus nach cuir iad bacadh air na tancaichean, gus misean "urramach" a choileanadh. dh'eirich Magda gu dian :
  Mar sin tha sinn a" falbh a-nis! Is dòcha gun urrainn dhuinn teicheadh bhon stoirm!
  Ach seo cuid de na "Cromwells" a tha fhathast air an ìreachadh agus ruith gu na h-àiteachan anns an robh na caileagan. Ach chaidh stad a chuir orra cha mhòr sa bhad le seallaidhean le deagh amas. A rèir choltais tha na madaidhean-allaidh ann an toileachas a" bhlàir, dìreach toirmisg iad iad fhèin a bhith ag ionndrainn. Bha fìor dhaingneach Gearmailteach aig na Breatannaich. Seo aon de na tankettes, an dèidh dha na tha air fhàgail de mhisneachd a chall, thionndaidh e air ais. Dh"àithn seanailear Astràilianach rudeigin agus chaidh grenades thuice. Chaidh an càr a chaidh a leòn gu bàs na lasraichean, agus an uairsin thòisich na sligean a 'spreadhadh a-staigh. Tha an leithid de shealladh.
  Bha gunna submachine aig a" mhaighdeann-mhara Shella, air a chuartachadh bho bhith a" teasachadh cus, agus, a" cur pìos iarainn a bha gun fheum air a thaobh, thòisich i air losgadh bho raidhfil fèin-luchdachaidh. Agus dè an innleachd fìor mhath! Tha ìre an teine nas ìsle, ach tha an amas nas àirde. Rinn a" chòrr de na caileagan gaisgeach an aon rud eadhon beagan na bu thràithe. Agus Magda a" crathadh a cinn, thuirt i:
  - Cogadh a 'teagasg eaconamaidh. Agus aig an aghaidh, eadhon nas motha na air a chùlaibh!
  Dh" aontaich Shelley gu deònach.
  - Leig leis a theagasg! Ach cia lion de na cuileanan leòmhainn sin a tha a" reubadh oirnn! Am bheil e comasach gu 'n do thilg na Breatannaich, mar so, am feachd gu lèir oirnn !
  Fhreagair Magda, le sùilean seòlta is seilg, mar Cinderella, no an àite a leth-pheathraichean aig a" bhall:
  "Gu h-onarach, is e sin dìreach a tha mi a" cunntadh air! "
  Chuir Shelley iongnadh air.
  - A bheil thu a 'cunntadh? A bheil thu airson gum bàsaich sinn? Aig aois cho òg airson bàs a lorg?
  Ghluais Magda gu gràdhach.
  - Chan ann sa chùis seo! Dìreach smaoinich, dè thachras nuair a bhios an nàmhaid a 'cuimseachadh a chuid fheachdan gu lèir ann an aon àite?
  Fhreagair Shelly sa bhad:
  - Bi nas làidire san raon seo. Faodaidh i briseadh tron loidhne aghaidh.
  - Dè mu dheidhinn feadhainn eile? Rug Magda.
  - Nas làidire! Chan eil a chaochladh! - Rinn Shelley tomhas gu h-obann - Mar sin, fhad "s a bhios an nàmhaid a" tilgeil a fheachd gu lèir oirnn, faodaidh an còrr de na saighdearan againn stoirm a chuir air daingneach an nàmhaid!
  Ruith Magda a-null gu sgiobalta agus phòg i a caraid air a gruaidh rùisgte:
  - Glic! Mu dheireadh lorg e! Gus nach bi Alexandria na bhaile-mòr clàraichte a chùm a-mach an-aghaidh an Wehrmacht cho fada.
  Thuirt Shelley:
  - Ach tha Alexandria air a thighinn gu bhith na leithid de bhaile-mòr. Agus tha mi an dòchas nach dèan aon de na bailtean-mòra nàmhaid a" chùis air a" chlàr aige! Às deidh na h-uile, tha sinn ...
  Chuir Magda stad air:
  - Is e droch mhanadh a th" ann a bhith ag ràdh gu bheil sinn do-chreidsinneach gus an tig am blàr seachad. Agus tha fios agad air!
  Fhreagair Shella a sùilean sapphire gu feargach mar fhreagairt.
  - Chan eil a bhith nad chreidmheach a 'ciallachadh a bhith saobh-chràbhach. Tha seo eadhon air ainmeachadh anns a" cheasnachadh!
  A-rithist, thuirt Magda, an dèidh dha losgadh bho ghunna gu soirbheachail agus gearradh dheth "mucan-mara marbhtach" eile:
  - Seinn mo nighean donn ! Tha sin gu cinnteach nas fheàrr a bhith a" seinn na bhith a" caoineadh!
  Gu h-obann rinn Shelley magadh:
  - Tha e nas fheàrr a bhith a" gearan bho orgasm na bhith a" seinn le pian!
  dh"fhàs Magda na b"fhearg:
  - Uill, chan urrainn dhut dà fhacal a cheangal agus mar sin tha thu a" bruidhinn vulgarity. Thig air adhart, seinn e nas àirde.
  Agus thòisich Shella air seinn, an toiseach bha coltas sàmhach oirre, ach le gach rann ùr, dh'fhàs a guth na bu làidire;
  Le teine nan sruth fala,
  Chuir maoim-sneachda tuil air ar fearann...
  Chan eil fios aig cogadh air crìoch-ama,
  Nas fheàrr na am fìon as milis!
  
  Cha bhi blas na buaidh searbh,
  eadhon searbhas deataich agus fola.
  Nuair a bha ar seanairean a 'sabaid -
  Bidh an oidhche a" crathadh mun deidhinn!
  
  Is e neo-bhàsmhorachd an duais as àirde,
  Gun a bhith eòlach air seann aois gòrach.
  Gus nach tig teachdairean ifrinn,
  Airson gràs a sruthadh.
  
  Tha gaol againn air an t-saoghal agus fàileadh snàthadan giuthais,
  Ach ma tha feum air, tha am blàr a 'feitheamh.
  O ar cridhe òir,
  Leig leis losgadh, a 'leaghadh an deigh!
  
  Seadh, òglaich ùr a' dol seachad,
  Tha a h-uile dad air fàs banal.
  air am bheil a ghrian ag eirigh,
  Chan e breug a th" ann a bhith nad dhuine!
  
  Gràdhaich daoine solas an Tighearna,
  Tha e gu math coibhneil, creid sinn ...
  Ged a tha an t-slighe tro bheatha an fho-thalamh,
  Agus a" riaghladh an t-saoghail: Herod-Ham!
  
  Tha amasan glan againn
  Ach tha 'n t-slighe dhoibh 'na truas anns an fhuil !
  Às deidh na h-uile, tha e na inneal fèin-ghluasadach mar dumbbells,
  Tha Likho an dorchadais làn de chàirdean!
  
  'S e Iosa 's Muire ar barant,
  Thig iad agus bheir iad toileachas!
  An uairsin falbhaidh am fuachd - flùr,
  Agus fearg le meanness kaput!
  Thàinig ionnsaigh Bhreatainn gu crìch mu dheireadh. Stad na tancaichean mu dheireadh a chaidh a leagail faisg air na trainnsichean Gearmailteach a chaidh a chladhach. Agus is e a-mhàin na saighdearan-coise, agus na baidhsagalan-motair ùra a thàinig a-steach fhathast nach do dh" fhàg oidhirpean teicheadh bhon ghreim. Air an sàrachadh leis a" chaismeachd fhada, chaidh na caileagan, garbh bhon ghainmhich ri fallas, a" losgadh air ais leis na peilearan mu dheireadh aca. Dh"atharraich Shella a bayonet agus thuirt i ri Magda:
  - Uill, làmh-ri-làimh?
  Fhreagair an nighean:
  - Seadh làmh ri làimh! Bidh e na shealg glòrmhor, ged is e seo an tè mu dheireadh dha mòran! Dìreach feitheamh ri òrdugh a 'cheannaird!
  Thuirt Shella:
  - Tha òrdugh a" chomanndair aig àm a" chogaidh air a lìonadh le gaol agus prìs mhòr!
  Ach, bha e follaiseach nach robh aonachd am measg nan saighdearan Breatannach. Laigh cuid dhiubh sìos agus cha robh iad airson ruith air adhart, agus chuir an còrr an casan gu sgiobalta. Bha beagan bhuillean air fhàgail aig na gaisgich boireann mar-thà, ged a bha poca làn armachd air a thoirt leis gach madadh-allaidh an toiseach. 'S e, is e nigheanan a th' annta, brèagha, cas-ruisgte, ann am bikinis làidir de ghaisgeach buidheann-chatha SS boireannaich elite. An roinn anns an robh na daoine as fheàrr sa Ghearmailt a 'sabaid, agus eadhon air an trèanadh gu neo-thruacanta. Seòrsa de phrògram airson daoine san àm ri teachd a chruthachadh - an sàr-fhear air a sheinn leis an sgoinneil Friedrich Nietzsche. Dh" fheuch na caileagan ris an neach-fulang aca fhèin a thaghadh gach fear agus gun a bhith a" call aon chairt gu dìomhain. Agus an uairsin bha tancaichean ann. Agus cò às a tha na "Matildas" sin a 'tighinn, gan stampadh tron mhullach. Ach a-nis, tha e coltach: gu bheil crìoch foighidinn air a ruighinn, tha Gala mar-thà deiseil airson òrdugh sabaid làmh-ri-làimh a thoirt seachad, nuair a tha sin gu h-obann. Thàinig symphony grandiose Wagner bho na sgòthan fad às. Tha an ceòl seo cho mòr agus cho tlachdmhor, comasach air fìor Aryan a thoirt gu frenzy iomlan. Agus dràibheadh an nàmhaid gu tailspin. A" coimhead air an speur, dh"èigh Magda gu h-àrd:
  - Seadh, is iad sin na bomairean Stuka againn.
  Bhris Shelley punnd:
  - Cha chuir pìosan air dòigh disassembly pìos air phìos!
  Dè as urrainn a ràdh mun Yu-87 iongantach, am bomair dàibhidh uirsgeulach, samhla Blitzkrieg na Gearmailt? Tha an inneal seo, dìreach foirfe (airson an ùine aige, nuair nach robh siostaman stiùiridh coimpiutair cho cumhachdach agus èifeachdach), freagarrach airson a bhith a "sgrios targaidean talmhainn, agus gu sònraichte coisichean-coise, agus tancaichean cuideachd. Agus cinneasachadh fear eile airidh: tha Focke-Wulf dìreach a" tòiseachadh a" faighinn às.
  Choisich Gayla gu h-ard.
  - Tilg sa ghainmhich, gu sgiobalta agus falaich do cheann!
  Agus a-nis lean na buillean air na Breatannaich, tha na Matildas air an sèideadh suas agus air an tionndadh. Dh"fhairich Shella na criomagan, mar chìr, a" dol tro a falt agus a" sgrìobadh a cluais. Bha Magda cuideachd air a dubhadh, agus cha robh aon nighean fortanach idir, gheàrr i an t-slat. Ach gu fortanach, b" iad sin na fulangaichean mu dheireadh mu dheireadh. A-nis tha ionnsaigh Bhreatainn air tachdadh mu dheireadh, agus chaidh bratach le swastika a thogail thairis air prìomh minaret Alexandria! Bha am bratach seo fìor mhòr, agus chuir e eagal air còrr air leth an t-saoghail:
  Dh'èigh Magda, le fìor mheas, ag ràdh:
  - Blimey! Mu dheireadh thall!
  Chuir Shelley iongnadh air.
  - Bhuannaich sinn? Ann an dòigh air choreigin chan urrainn dhomh a chreidsinn!
  Rinn Magda gàire gu socair.
  -Tha Tha Tha Tha!
  Thòisich na Breatannaich a bha air fhàgail cuideachd a" tilgeadh air falbh ragaichean geala. B" e buaidh a bh" ann, rud nach urrainn dhut ach bruadar a dhèanamh, na sheasamh air beulaibh armada a bha do-chreidsinneach a-muigh, thachair e.
  thuirt Shelley:
  - Joy, gàirdeachas fad na h-ùine! Bidh sinn an-còmhnaidh toilichte! Tha a" bhratach againn de dhath ruadh a" sealltainn na slighe...
  Tharraing diabhal eigin Magda leis a teangaidh, agus smèid i as:
  - A 'dol a dh'àite sam bith!
  Ach chual an Gale olc, bha ise, mar a b' àill leis, am fagus, agus chaidli an torman air an àm sin. Dh'èigh ceannard na companaidh:
  - Sin mar a tha? Tha bratach le swastika a 'stiùireadh, nad bheachd-sa, gu àite sam bith. Nì sinn a-mach leat e, ach airson a-nis feumaidh sinn prìosanaich a thogail.
  Gu dearbh, am measg an fheadhainn a ghèill bha mòran leònte, agus gu dona. Còmhla riutha, rinn na Nadsaidhean an gnìomh "gu tròcaireach", peilear smachd sa cheann agus òrdugh iomlan. Chaidh an fheadhainn a chaidh a leòn gu h-aotrom a chuir ann an colbh air leth - faodar an leigheas agus an cleachdadh mar luchd-obrach. Ach, gu h-obann dh" fhiosraich Shella pang de chogais nuair a chunnaic i murt an fheadhainn a chaidh a dhroch leòn agus a" crùbadh. Anns an Treas Reich, bha a h-uile dad fo smachd riatanasan comais. Agus mar sin, chaidh na rudan neo-riatanach a thoirt air falbh. Shella fhèin, a dh'aindeoin a h-uile drile, agus mar-thà làidir (gu h-àraidh às dèidh a 'bhlàir!) Tha an àireamh de chuirp ann an cunntas aice, fhathast coibhneil agus glè sentimental. Chuir deòir searbh eadhon sìos a gruaidh dhuslach, tana. Dè an rud salach a th" ann an cogadh, mar a dh" atharraicheas e caractar agus measadh neach.
  Bha Magda cuideachd iomagaineach; dè eile a thig a-mach leis a" Ghayla an-iochdmhor. Ciamar a thèid a peanasachadh? Gu dearbh, aig àm a 'chogaidh, faodaidh an ceannard dìreach òrdachadh a bhith air a losgadh, gun eadhon na h-adhbharan a mhìneachadh. Ged is dòcha nach tig e gu sin. Às deidh na h-uile, tha iad nan elite, agus ma thèid an cur gu bàs, agus eadhon le fianaisean, faodaidh iad tòiseachadh a 'cladhach a-steach dè a th' ann, carson. Tha iad nan gaisgich luachmhor, chan e fodar canain àbhaisteach.
  Bha Roth, ge-tà, air a bhualadh gu math. Bhàsaich triùir nigheanan Gearmailteach, chaidh còignear a dhroch ghoirteachadh, bha faisg air leth dhiubh aotrom, agus chaidh a h-uile duine gun eisgeachd a sgrìobadh agus bha iad sgìth gu bàs. Chaidh àireamhachadh call a dhèanamh beagan às deidh sin, ach airson a-nis chaidh na prìosanaich a thogail agus chaidh na duaisean a chaidh a ghlacadh a chunntadh. Agus cuideachd chuir na caileagan air dòigh na buill-airm a thilg an nàmhaid a-steach do chrann air leth. Eadhon ged a b" e oidhche a bh" ann, bha e aotrom gu leòr, gu sònraichte air sgàth na gealaich làn. Thuirt Shelley:
  - A bheil fios agad Magda ann an leithid de shìde, mar as trice bidh madaidhean-allaidh gu math gnìomhach. Gu sònraichte an fheadhainn a bha roimhe marbh!
  Thionndaidh an gaisgeach ruadh 'na h-aodann.
  - Ma tha, às deidh a h-uile càil, sgeulachdan sìthe, tha. Ach tha thu nad inbhich. An àite sin, is e nigheanan inbheach a th" annainn, agus tha sinn fhìn mar ghouls. Fiù ma tha iad boireann agus gu math brèagha.
  Ro shùilean Shella, no an àite a bhith na cuimhne ùr, nochd prògram den bhlàr a dh" fhalbh, oir às deidh tuiteam a "bhoma, sgap cuirp Bhreatainn. Nam measg, bha aon ann - a rèir choltais am measg dhaoine dùthchasach Astràilia, muzzle le bilean tiugh agus sròn rèidh - dìreach uamhas. Agus na sùilean ... Dìreach mo bhiast gràdhach agus socair, tha gaol cho mòr agam ort, creid mi. Cha do ràinig an ceann an Shella uamhasach ach deich meatairean! Agus tha e coltach ri ...
  Cha b" urrainn na caileagan a chaidh a mharbhadh, eu-coltach ri saighdearan àbhaisteach, a thiodhlacadh dìreach mar sin. Bha na cuirp aca air am pasgadh ann am pocannan plastaig agus às deidh an t-seirbheis soraidh agus tiodhlacaidh (chaidh seo a dhèanamh le sagart sònraichte le swastika air a mhuin!), Chaidh an cur air itealan chun Ghearmailt.
  Bha an sagart na SS sònraichte ann an èideadh dearg, agus le aghaidh neach-marbhadh proifeasanta. Bha Hitler air a bhith ag iarraidh creideamh ùr a stèidheachadh san Treas Reich o chionn fhada. Fìor, tha duilgheadasan air a bhith ann le cruinneachadh diadhachd eile. Bhrùth cuid de fheallsanaich àrd-amasach am modail agus an teòiridh aca fhèin. Agus is e dìreach am Fuhrer fhèin a b" urrainn fear cumanta a thaghadh. Ach bhiodh gabhail ri creideamh ùr, far an cuireadh a" chrois an àite an swastika, no an àite an swastika an àite a" chrois, a" ciallachadh sgaradh do-sheachanta sa chomann-shòisealta, agus eadhon dìreach air an oidhche ron Dàrna Cogadh. Cho-dhùin Hitler an ath-leasachadh a chuir dheth gu amannan nas fheàrr! Gu mì-fhortanach, bha e coltach gu robh eadhon am Fuhrer comasach air beanntan a ghluasad agus laghan nàdair atharrachadh, air an èigneachadh a bhith a 'cunntadh le claon-bhreith daonna. Tha falt ruadh air Magda, ach tha falt ruadh, dath smaoineachaidh seòlta agus neo-àbhaisteach, ag osnaich. Eu-coltach ris a" ghaisgeach bhàn Shella, an marbhadh sgileil seo le anam uain, cha robh gaol aice air Crìosda, le dùrachd a" beachdachadh air mar lag agus Iùdhach. Gu dearbh, tha am Bìoball na sgàineadh iomlan. Tha an dearbh fhìrinn gur e na h-Iùdhaich na daoine a thagh Dia ag adhbhrachadh dìreach gàire agus diùltadh. Airson Dia a thaghadh... Brr... Chuir Magda stad air a smuaintean agus chuidich i le bhith a" luchdachadh na mairbh ann an soitheach sònraichte. Tha e dha-rìribh neònach gu bheil duine, crùn na cruinne-cè, cho cugallach is gun tèid a mharbhadh. Às deidh na h-uile, a bheil e comasach an foirfe a sgrios ... Ach, tha e gòrach bruidhinn mu dheidhinn neach foirfe.
  . CAIBIDEIL #3
  Tha an creutair seo gu math mì-fhreagarrach airson beatha, gu sònraichte clann daonna. Agus carson? Tha seo a" togail teagamhan mu chùrsa nàdarra rudan ann an mean-fhàs. Às deidh na h-uile, is e duine an raon as àirde agus chan urrainn dha duine argamaid gu bheil seo dìreach mar sin. Mar sin, tha atheism loidsigeach. Às deidh na h-uile, tha laigsean daonna air am mìneachadh leis gu bheil e fhathast gu practaigeach aig fìor thoiseach fàradh mean-fhàs. Is e sin, fhad "s a tha thu lag, ach san àm ri teachd faodaidh tu fàs làidir.
  Tha moraltachd Chrìosdail a" gabhail ris: gun do rugadh tu le cac agus gum fuirich thu mar an aon shit, is tusa a-mhàin a ghiùlaineas d" irioslachd gu bràth. Uill, tha fìor bhrìgh bun-bheachd Islam a" ciallachadh submissiveness... Agus tha a bhith umhail a" ciallachadh a bhith nad neo-bheusachd, rud a tha gu tur neo-iomchaidh airson neach pròiseil.
  Aig an aon àm, bha na madaidhean-allaidh trang a" glanadh cuirp agus a" cruinneachadh uidheamachd. Bha an oidhche ann mu thràth, an tè as soilleire den bhliadhna. Bha na cuirp mar-thà air tòiseachadh a" cuir a-mach fàileadh mùchadh. Rinn Magda grimaced: uill, carson a tha uimhir de shit air daoine! Tha an duine na inneal sgudail coiseachd! Ach ann an teòiridh, feumaidh neach a bhith - superman agus superanimal! Tha brìgh sònraichte aig seo - an inntinn, a 'toirt seachad agus foirfeachd corporra. Wow, na daoine seo ... neo daoine beaga. Uill, carson a tha iad nas fheàrr na beathaichean, ma tha iad a" goid mar sin! Feumaidh tu faighinn thairis ort fhèin gus suathadh air na cuirp agus an dumpadh ... Bha Shelle, dh" fhaodadh aon a ràdh, fortanach, bidh i a "cladhach toll domhainn is farsaing còmhla ri saighdearan eile, far an tèid na cuirp a dhumpadh. Ach, rinn Magda beagan meallta, rinn i cabhag gus tanca Chrombail a thrèigsinn leis an nàmhaid a chuideachadh. Uill, chan eil dad ann a thaobh feartan gu sònraichte dìon agus ruith an colossus seo. Thuirt an gaisgeach:
  - Tha an teicneòlas gu math duilich.
  Chuir Ket blonde casruisgte, cuideachd bhon chompanaidh aice, an aghaidh:
  - Chan eil gnothach sam bith aig teicneòlas ris ma tha daoine grod!
  Tha Magda an seo leis an dà làmh airson, air aontachadh sa bhad leis a" ghaisgeach bhrèagha bhrèagha:
  - Tha e nas fhasa uidheamachd meirgeach a ghlanadh na bhith ag ùrachadh neach grod! Tha am fèus as làidire gun chumhachd - ma tha an inntinn lag!
  Ket, a 'putadh an tanca le a làmhan, gàire:
  - Uill, thu fhèin agus Solon! No an àite, Socrates ann an sgiort, air a chuir an cèill cho toinnte. Ach Hitler, mar a thuirt e: a 'chùis, a' chùis agus a 'bualadh a-rithist!
  Dh" fhàs Magda gu h-iomchaidh ann an dòigh Suvorov:
  - Buail, ach na sabaid air ais!
  Chaidh biceps biorach Ket suas, phut i an tanca le a neart gu lèir, agus chaidh cnap na h-ìghne fodha bhon oidhirp. Cha do rinn Magda cuideachd, mar fhìor Aryan, mealladh. Dh" fheuch an nighean a b" fheàrr, agus sheinn i eadhon:
  - Na smaoinich air gaol! Brùth cuideaman mòra! Às deidh na h-uile, is e seo ar fìor spòrs - chan e clàr ionadail, cruinne!
  Sheinn Ceit:
  - Shuidhich sinn clàran ùra gus am fàs an talamh! Dà uair, trì tursan nas àirde na an àbhaist - gus am bi mo dhùthaich fo bhlàth!
  Lean Magda gu leth-magaidh agus gu leth-dhroch:
  - Agus tha na clàran sin fionnar - cuir às do bharrachd bastards! Chan e nigheanan dona a th" annainn - bidh sinn a" pronnadh bhreigichean le piobar!
  Buailidh an gaisgeach ruadh, eadhon ann an ecstasy, a ceann air an armachd. Agus an uairsin dh" èist mi ris a" cheòl. Agus an uairsin rinn i teannachadh eadhon nas motha. Ach, tha e neònach gun do dh" ainmich na Breatannaich, aig a bheil sealladh cho urramach a thaobh na monarcachd, an tanca às deidh Cromwell, reubaltach, rèabhlaideach. Seadh, eadhon bàs Rìgh Teàrlach an toiseach. Cho an aghaidh loidsig a tha e tanca bàta-mara ùr ainmeachadh às deidh marbhadh, le armachd cumhachdach gu leòr. Ged a tha an gunna a" losgadh briseadh, chan e sligean an-aghaidh tanca. Mhal Magda an armachd gu sgiobalta le a teanga agus an uairsin thilg i a-mach gu blasta:
  - Beagan searbh!
  Thuirt Ceit:
  - Mura faigh sinn duais às deidh a "bhlàr seo, is e seo an ana-ceartas as àirde!
  Thuirt Magda le osna:
  - Ann an teòiridh, feumar duais fialaidh a thoirt do na gaisgich boireann uile den bhuidheann-chatha againn, no an àite a "chompanaidh. Bha a h-uile duine a 'sabaid mar ghaisgich, cha deach duine a-mach, agus bha co-dhiù dusan corp fo an casan. Mharbh mi fhèin còrr is dà fhichead "leanabh leòmhann" anns a' bhlàr seo a-mhàin. Agus gum bu chòir duais a thoirt don h-uile duine - bhiodh sin cothromach!
  Chrath Kat.
  - Carson nach biodh! A bharrachd air an sin, dh" fhan ar triùir charaidean nan laighe air a" ghainmhich. Mar sin tha e uile uamhasach. Na cogaidhean neo-sheasmhach sin uile ann an eachdraidh mac an duine. Tha cogadh, gu dearbh, inntinneach, ach tha daoine a" bàsachadh!
  Bidh Magda gu h-obann a" seinn le tolladh:
  - Bidh daoine a 'bàsachadh airson meatailt! Tha daoine a" bàsachadh airson meatailt! Bidh Satan a" riaghladh a" bhàl an sin, tha am ball a" riaghladh an sin! Tha Satan a' riaghladh am ball an sin, agus a' dòrtadh napalm !
  Rinn na caileagan gàire agus mu dheireadh chuir iad an Cromwell air an àrd-ùrlar. Aig an aon àm, chaidh aig Magda air ladhar mhòr a cas-ruisgte a phronnadh, ach le sreathan tana tana de bhana-ghaisgeach a" chas. Rinn an nighean gàire agus thuirt i:
  - Air na casan mar air asphalt! Dial flat chan e viola!
  Tha àbhachdas na àbhachdas, ach is e obair obair. Bha na madaidhean-allaidh ag obair gu cruaidh, mar gum biodh iad ann an saothair chruaidh, ach aig an aon àm rùisg iad am fiaclan. Dh" fheuch Magda ri seasamh a-mach an seo cuideachd. Bha na sliasaid fhathast feòil air chrith cho mòr. Thuirt Ceit, a" gàireachdainn,:
  - 'S e dannsa a th' ann an dannsa!
  Chuir Magda iongnadh air:
  - Dè tha thu a" cur ris?
  Mhìnich Ceit:
  - Tha sinn a 'dannsa mar ann am ballet, ach aig an aon àm le cuideaman. Chuala mi gu bheil bogsairean cuideachd a 'cleachdadh dòigh trèanaidh coltach ris - thoir cuideaman air do làmhan agus leum air beulaibh sgàthan!
  Cha b' urrainn Magda cuideachadh ach gàire a dhèanamh.
  - Uill, tha! Tha mi a" tuigsinn gur e deagh dhòigh a tha seo! Ma tha na cuideaman math, an uairsin às deidh na cuideaman anns na h-aon mhiotagan, bidh na làmhan dìreach ag itealaich!
  Thuirt Ceit:
  - Tha mòran airson a thoirt air falbh, ach tha a 'mhòr-chuid an dùil ri dànachd Icarus, oir tha itean an àrd-mhiann air an ceangal le cèir a' ghealtachd!
  Rinn Magda gàire gu glic.
  - Tha mi 'g am fhaicinn, mar an ceudna, a'd' fheallsanach ! San fharsaingeachd ...
  Chuir Ceit stad air:
  - Cha 'n 'eil madaidhean-allaidh gòrach 'n am measg ! Tha sinn uile foghlamaichte, uill, tha leughadh Friedrich Nietzsche riatanach.
  Thàinig Magda gu furachail agus dh" fhaighnich i sa bhad:
  - Nietzsche? Is e feallsanachd inntinneach a tha seo. Ach chan eil slat-tomhais an superman air a mhìneachadh gu mionaideach san obair aige. San fharsaingeachd, tha Nietzsche air a tharraing a dh" ionnsaigh an t-siostam coitcheann prìomhadail, is e sin, gu Linn na Cloiche, rud nach toil leam gu pearsanta.
  Chuir Ceit iongnadh air
  - Agus carson?
  Rinn Magda gàire gu brùideil.
  - Is e an fhìrinn nach eil Nietzsche a "soilleireachadh gu leòr, no an àite sin, eadhon gu tur a" dèanamh dì-meas air àite adhartas saidheansail agus teicneòlach. Mar a bheir e buaidh air duine, agus airson na b" fheàrr. Agus san fharsaingeachd, chan eil e iomchaidh oidhirp a dhèanamh air Linn na Cloiche a dhealbhadh - ga ainmeachadh mar òr. Gu dearbh, anns an t-slighe mean-fhàs, bidh daoine a" dol bho shìmplidh gu iom-fhillte, bhon fheadhainn as miosa chun an ìre as fheàrr. Mar eisimpleir, cho luath sa tha itealain ag atharrachadh, bhon fheadhainn as sìmplidh chun an fheadhainn as làidire. Bun-bheachdan leithid astar, gluasad agus mar sin air adhart.
  Rinn Ceit gàire agus sheinn i:
  - Ciod an t-adhartas a thàinig - gu mìorbhuilean do-fhaicsinneach ! Ach tha rudeigin a dhìth, deamhan seòlta a" toinneamh a earbaill!
  Thuirt Magda gu ceòlmhor:
  - Trioblaid air a dhìochuimhneachadh! Tha an treas Reich a" riaghladh! Robots a" tighinn a dh" aithghearr! Pàisdean rèidh!
  Dh'fheumadh na caileagan a ghiùlan agus a bhith ag obair gus am biodh iad fo bhlàth, bha e gu math aotrom mar-thà agus chaidh cuirp nan nàimhdean a thiodhlacadh mu dheireadh, bha e coltach gum faodadh iad a dhol dhan leabaidh, ach cha robh sin fìor. Chan e, bha na caileagan fhathast a 'faighinn rudeigin ri ithe, agus nuair a fhuair iad buaidh, bha iad fiù' s a 'bìdeadh stew cuach. Dh"àithn Gayla gu dùrachdach:
  - Is mòr an onair dhuit blasad a chur air biadh do nàmhaid !
  Magda agus an uairsin vyaknula:
  - Chan e, tha e na urram mòr dha na Breatannaich gun do dh'aontaich sinn an cuid shit ithe!
  Bha sùilean Gayla a" lasadh gu feargach.
  - Uill, chan e, tha e mu thràth a 'dol thairis air a h-uile crìochan. Fanaidh thusa Magda gu tur gun bhiadh! A bharrachd air an sin, bidh thu fo ùmhlachd seòrsa de chràdh. Gu sònraichte, tha e coltach rium gu bheil an absar agad ro bhlasta, agus nach eil na fèithean agad faochadh. Mar sin, leig dhuinn deuchainn a dhèanamh air coileanadh cleachdaidh ùr ort!
  An uairsin tharraing cuideigin teanga Shella:
  - Chan eil mi airson Magda fhàgail gus fulang leis fhèin. Leig leam a bhith air mo chràdh cuideachd.
  Rinn Gala gàire gu brònach.
  - 'S math a rinn thu nighean. A leithid de dhìlseachd, no an àite càirdeas. Mairidh tu an dà chuid! Agus fuirich an t-acras le chèile!
  Thuit Shella na tosd, chuir fàileadh an stùc tòc air cuinnlean nighean acrach sgìth. Agus an uairsin thòisich a 'chòrr de a caraidean a' slugadh gu mòr gu mòr.
  Ach bha am prìomh chràdh fhathast ri thighinn. Thàinig Gale suas le rudeigin sòlaimte. Chaidh na caileagan a chrochadh len làmhan air sreang a chladhaich gu goirt anns an dùirn, agus slabhraidh air a ceangal rin casan. A bharrachd air an sin, ma chumas tu do chasan co-shìnte ris an talamh, a 'dèanamh oisean, tha an t-sreath stàilinn beagan goirid, an uairsin an duilleag iarainn. Ach ma lùghdaicheas tu do chasan, bidh bàrr na slabhraidh a 'gluasad a' mheatailt, a tha e fhèin ceangailte ri stòr bholtaids. Agus bidh do bhodhaig a" briseadh tron sgaoileadh dealain. Seo an leithid de chràdh inntinneach.
  Mhal Gayla a bilean gu borb.
  - Bidh na meadhanan agad a" fàs cho làidir ... Bheir na nigheanan agad taing dhomh airson an trèanadh!
  Thuirt Magda, a" gàireachdainn gu h-eireachdail:
  - Agus carson tarraing, taing airson an trèanadh anns a" bhad! Taing don SS sgoinneil airson ar n-òige sona!
  Chrath Gayla a meur.
  - Feumaidh na nigheanan agad a bhith a" crochadh mar sin airson latha slàn. Ach, mu dheireadh, faodaidh tu a bhith a" faireachdainn mar fhìor fhir!
  Chrath Magda a ceann.
  - Tha a h-uile deuchainn a" sealltainn gu bheil boireannach, ma tha i air a trèanadh gu ceart, tòrr nas seasmhaiche agus nas cunnartaiche na eadhon fir air an cruadhachadh le cogaidhean!
  Gheàrr Gayla i goirid:
  - Aon fhacal a bharrachd agus cuiridh mi latha de dheuchainnean ùra ris!
  Thuit na caileagan sàmhach, tha e duilich oisean a chumail, gu sònraichte ma tha slabhraidh air a cheangal ri an casan airson ùine mhòr. Mar sin croch mar nipple. Dh"fhalbh Gayla gun soraidh slàn, a" fàgail na caileagan a" fulang mar seo. Bha Shella a 'faireachdainn beagan cuideam anns a' bhroinn ìseal, chuir an t-seine a h-adhbrannan sìos, shlaod i a casan. Bha an nighean gu h-obann air a mealladh leis a" chothrom faighinn a-mach dè thachradh nan suathadh slabhraidh air an iarann. Dè bu chòir dhut feuchainn ...
  Bha an clisgeadh dealain cho làidir is gun robh an Shella cruaidh a" sgreuchail gu neo-thoileach. Mar gum biodh cnap dearg-theth a" tolladh a" chuirp bho na sàilean gu cùl a" chinn. Bha fiacail anns na fèithean, agus ceann goirt. Rinn Shelley gàire.
  - Is e seo an t-iarrtas airson deuchainnean a tha cho àbhaisteach don SS!
  Thuirt Magda gu leth-sgeulach:
  - Tha e math feuchainn air... Nàmhaid! Ach, chan eil mi air mo shàrachadh leis an leasan.
  Bha na nigheanan sàmhach airson greis. Smaoinich Magda: Uill, dè cho neònach 'sa tha an dàn. A-nis tha na Gearmailtich air buannachadh, tha a h-uile duine a 'dèanamh gàirdeachas, agus feumaidh iad a bhith a' crochadh mar piorran, agus eadhon a 'fulang. Cò dha a tha paidhean agus donuts, agus dhaibhsan aig a bheil bruthaidhean agus cnapan! Tha e inntinneach na tha ri thighinn. A-nis, às deidh tuiteam Alexandria, tha e comasach ionnsaigh a chuir air bhog anns an Ear Mheadhanach, eadhon mus tèid ath-neartachadh a bharrachd a ghluasad. Gu dearbh, carson a dh'fheitheamh ma tha coltas gu bheil tòrr shaighdearan ann an Iorac agus Palestine, ach ciamar as urrainn dhomh a ràdh gu bheil iad ... Gun a bhith deiseil airson sabaid, tha cus Arabaich is daoine dubha ann a bhios a' sgapadh nuair a bhios an dùdach a' caoineadh. Agus ma nì thu dàil, bidh ùine aig na Breatannaich mòran beairteas a tharraing air ais, gu sònraichte à Ierusalem agus Baghdad. Chan fheumar bualadh nas luaithe agus cuir às don nàmhaid. Tha Afraga na mòr-thìr gu lèir, ach tha tuiteam Iorac cuideachd na phrìomh dhòigh air Àisia. Às deidh dhaibh stòran ola, bauxite agus meatailtean eile a ghlacadh, gheibh a" Ghearmailt cuidhteas mu dheireadh eisimeileachd sam bith air an USSR. Agus is dòcha eadhon buaidh a thoirt air an Ruis! Iomairt dhan ear... Seann aisling nan Aryans! Agus an uairsin dè? Is dòcha eadhon leudachadh fànais, mar as toil leotha a mhìneachadh ann an nobhailean ficsean saidheans. Ag itealaich gu na rionnagan agus saoghal ùr. Far a bheil, mar eisimpleir, measgachadh de churranan is losgannan a" fuireach... Tha e sgoinneil, rud nach robh ann roimhe, agus chan fhaigh thu analogue air an Talamh. Às deidh na h-uile, tha saoghal eile air a lìonadh le solas do-chreidsinneach, a tha a 'ciallachadh gum feum saighdearan Gearmailteach an toirt le stoirm. Às deidh na h-uile, chan eil dad nas gile na a 'ghrian, ach a-mhàin na reultan! Dh"fhaighnich Magda do Schell:
  - Uill, chan eil mi gad thuigsinn, carson a dh'iarr thu flùr cho gòrach? An toil leat a bhith a" crochadh mar seo air a" chrann? A bharrachd air an sin, tha mo stamag air a ghoirteachadh.
  Rinn Shelley smachd air coltas gàire.
  - Agus tha fios agad gu math! Mar eisimpleir, mhothaich mi airson ùine mhòr gu bheil mo ABS beagan air dheireadh. Mar sin tharraing mi suas.
  Chunnaic Magda gu gruamach:
  - Uill, cha robh fios agam gun toireadh iad oirnn na meadhanan a thrèanadh. Bha mi gu pearsanta a" smaoineachadh gun dèanadh iad a" chùis orm le truncheons air mo shàilean. No is dòcha eadhon cuip le uèir bhiorach. Ge-tà, ma bheir e toileachas dhut ...
  Bhruidhinn Shelley na b" àirde:
  - Tha fios agad, nach pian thu an t-anam ! Is dòcha gum bu chòir dhuinn bruidhinn mu dheidhinn rudeigin eile.
  Chrath Magda le aonta.
  - Bruidhnidh sinn! Seinnibh flùr, na biodh nàire ort! Às deidh na h-uile, le bòidhchead a leithid de phiuthar, chì thu sgrìobhadh òrain, sàr neach-ciùird.
  Shella, a" co-dhùnadh gu robh e na b" fheàrr i fhèin a tharraing air falbh bho phian san dòigh seo na bhith a" feadaireachd, sheinn i, a bharrachd air an sin, bho ainm fireann:
  Muse nighean gòrach
  Tha e duilich, an uairsin bummer ...
  Bidh prepositions a" leum agus chan eil aonadh ann,
  Thèid maoim-sneachda de rannan a dhubhadh às!
  
  Ach an tè air a bheil mo ghràdh le m' uile chridhe -
  Mar fhreagairt, tha e ag innse carson a tha na faclan.
  Faodaidh gràdh criostal an doras fhosgladh
  Fosgail slighe iolaire dha sin!
  
  Às deidh na h-uile, creid gu bheil claidheamh a 'pheann nas daoire,
  Tha cruas innte - reubaidh an fluagh gu crith !
  Ard-uaislean àrdanach,
  Bidh rann dòrainneach mun deidhinn...
  
  Chruthaich sinn gloir rati,
  Far a bheil fuil a 'sruthadh, agus an àiteigin fallas.
  Leudaich iad an staid,
  Bho pioramaidean gu floes deighe.
  
  Ach aig an aon àm tha an t-anam na uan,
  Ann, tha an lyre a" faireachdainn milis ...
  Às deidh na h-uile, is e guth na h-ìghne -
  Agus leagh an dìoghras agus clach-ghràin!
  
  Far am bheil focal, tha ròsan a' lasadh,
  Càite a bheil na craobhan ubhal a 'fàs ...
  Chan urrainn dhuinn a bhith air ar draghadh leis an fhuachd
  Agus cuir eagal air obair dhìomhain!
  
  Bidh sinn a" tionndadh aislingean gu cruthachaidhean
  Nach faigh sinn thairis air an abyss. .
  Bidh an saoghal gu lèir a 'reothadh ann an iongnadh
  Nuair a dh" fhalbhas bròn na h-oidhche!
  
  An uairsin thig am fulangas gu crìch
  Cha bhi crùbagan agus dìlleachdan ann ...
  'S cha tig dealachadh oirnn,
  Leig leis a 'chreutair leumach an stairsneach a shèideadh!
  
  Bithidh an t-athar 'na rioghachd do Dhia,
  Tha gach fear againn air a mheas mar an Cruthaiche.
  Cha chuir ach luaithre air ceilg,
  Cò tha onarach, coibhneil - math a rinn thu!
  
  Chaidh a' chompanaidh a lùghdachadh gu naochad 's a còig gaisgich (chaidh triùir a mharbhadh, agus chaidh dithis eile a leòn cho dona is gun do dh'fhuirich iad san ospadal). Càit a bheil thu a" dol: chan eil cogadh gun chall, chan eil ann ach call gun chogadh! Bha sgaraidhean fhathast aig grunn ghaisgich air na cuirp caol, fèitheach aca, agus thionndaidh nighean no dhà gu bhith air an còmhlan. Cha robh na tigresses, sgìth bho thursan fada, a 'coimhead gu math mì-chliùiteach - bha iad air am fàgail, gus am biodh na h-asnagan aca eadhon a' nochdadh troimhe. Bha na caileagan gu neònach a" sgrìobadh an casan air a" ghainmhich, gan losgadh agus a" garbh, bha iad a" tachdadh cus is a" tachdadh gu brùideil. San fharsaingeachd, ma tha àite air an talamh nas miosa na ifrinn Dante, lorg iad e dhaibh fhèin ann an Afraga. Ach, cha do dh'fhàs na gaisgich a' fàs bàn, agus 's dòcha fiù' s gun robh iad a' faireachdainn gun robh aca ri eòlas fhaighinn air cruadal cho cruaidh. Seòrsa de moraltachd: mar as motha de dhuilgheadasan, "s ann as fheàrr. Propaganda de asceticism agus luachan spioradail, caractar Nadsaidheachd, gu sònraichte anns an dreach radaigeach de Goebbels, an taca ri ideòlas caitheamh bourgeois an Iar. Seo mar a tha na caileagan, air an dubhadh le losgadh grèine agus duslach, gann air an còmhdach le bicini, agus air an crochadh le buill-airm, a" coimhead coltach ri caricature de shaighdearan Ameireaganach. Agus chan eil e fada air falbh bunait na Gearmailt agus a 'chrìoch le Sudan .... Bidh gaoth theth a' sèideadh às an sin, cluinnear fàileadh losgaidh, agus tha na sgòthan anns na speuran cho tearc ... dìreach eileanan sa Chuan Sèimh. Bidh dùintean pinc fo bhuaidh tomadan èadhair a" gluasad beagan, mar gum biodh na titansan glacte ag iarraidh draoidheachd nan diathan pàganach a thilgeil air falbh, ach aig an aon àm bidh iad a" mùchadh ann an neo-chomas.
  Thuirt Shella gu sàmhach ri Magda:
  Agus cuin mu dheireadh ...
  Fhreagair an diabhal ruadh eadhon na bu sàmhaiche:
  - Glè luath! Leig leinn an deoch a-rithist!
  Dh"èigh Gayla gu bodhar:
  - Ruith, caismeachd ceum (tha an leithid de dh" àithne coltach ri magadh iomlan!)
  Bha na bòidhchead a" reubadh, bha na sàilean cruaidh, loisgte aca a" lasadh an aghaidh cùl-raon gainmheach òrail, cha mhòr a" smocadh. A dh 'aindeoin gu robh a' ghrian a 'tighinn faisg air an àirde, bha aig na caileagan ri ruith a-rithist. Cho cha mhòr rùisgte, le luchd cruaidh thairis air a ghuailnean ...
  Shelley, a" gàireachdainn, thuirt e:
  - Anns an fheasgar chì iad sinn aig astar mòr agus tilgidh iad sinn!
  Dh'aontaich Magda:
  - Cha'n 'eil e uile cho gruamach. Is dòcha nach mothaich iad sinn ... No an àite sin, tha an àireamhachadh gu lèir stèidhichte air nach bi neach àbhaisteach a" ruith a-steach do theas cho ifrinn san fhàsach.
  - Gu sònraichte casruisgte! Rinn Shelley gàire.
  Agus dh"fhàs a" ghaoth eadhon na bu teotha. 'S e a-màireach a' chiad latha dhen Iuchar... Am mìos as teotha dhen t-samhradh, air a' mhòr-thìr as teotha air a' phlanaid Talamh. Agus feumaidh na caileagan ruith, a" slaodadh buill-airm agus luchd armachd làidir leotha. Chuimhnich Magda air sgeulachd air leth mun àm ri teachd fad às. Chuir sàr-shìobhaltachd a bha cumhachdach agus a rèir coltais air leth freagarrach, casg air diofar ghnèithean agus rèisean anns an galaxy gus fìor chogaidhean mòra a phàigheadh nam measg fhèin. Uill, leis gu bheil cuid de chonnspaidean an-còmhnaidh ag èirigh eadar ìmpirean stellar, an uairsin cuir air adhart blàran cuibhrichte - le feachdan beaga agus le armachd timcheall air an aon rud.
  Tha e coltach gur e beachd reusanta a th" ann bho shealladh smaoineachadh daonnachd, ach ... Ann an da-rìribh, bha an "Arm Saorsa" de shàr-shìobhaltachd fhèin a" fastadh shaighdearan airson na blàran sin, a" taghadh an fheadhainn as bòidhche, as neo-chomasach, no cinnteach. luchd-sìthe - a thàinig gu crìch san arm air sgàth cùisean mercenary. A bharrachd air an sin, chaidh luchd-brosnachaidh a chuir gu na saighdearan gus casg a chuir air a "bhlàr eadhon mus do thòisich e ... Ann an ùine ghoirid, b" e parody de chogaidhean a bh "ann, gus an deach duine a lorg a fhuair air an t-siostam lochtach seo a bhriseadh. Is i so a ghairm - dreuchd saighdeir, anam gaisgeach. Agus deireadh Hollywood ris nach robh dùil - cha b 'urrainn dha a bhith air a dhèanamh às aonais com-pàirt boireannach!
  Tha a h-uile dad mar bu chòir - dè an seòrsa obair, gun fhìor ghràdh agus dìoghras?
  A 'smaoineachadh, chaidh an gaisgeach Magda air adhart le cas casruisgte air cnap cactus, chaidh a spìonadh, ach cha tug an nighean eadhon aire dha ...
  Bha e comasach an t-òrdugh lochtach a bhriseadh às aonais cogadh, agus mar sin gaisgeil ann an cruinne-cè nach eil toilichte san àm ri teachd, mu dheireadh le cuideachadh bho ghaol. Agus cha do ghràdhaich Magda gu ruige seo ach ann an aislingean, no ann an aislingean. Bha i teth agus aig an aon àm brònach maighdean. Agus sgaoil i a stuamachd stoirmeil ann an trèanadh agus cogaidhean. Agus dè a th 'ann an gaol - rudeigin airson a bheil fuil a' dòrtadh gu fòirneartach!
  Chrath an t-aingeal bàn-dhearg dheth grìogagan fallais. Neònach, ach mar as trice bidh bàird a" rannan gaol is fuil. A rèir choltais, tha seo air sgàth 's gu bheil fireannaich air a bhith ag iarraidh fòirneart an co-cheangal ri boireannaich. Chan e beathach a th" ann an duine, ge-tà, anns an fhaireachdainn gu bheil e comasach dha smaoineachadh gu reusanta ... Ach air an làimh eile, tha moraltachd Crìosdail gu tur coimheach ris. Tha na tha Iosa a" teagasg dha duine, agus gu sònraichte duine làidir, cho mì-nàdarrach agus ag adhbhrachadh diùltadh làidir gu robh soirbheachas Crìosdaidheachd an aghaidh loidsig ... cuingealachaidhean sònraichte air neach. Agus, gu tric gu math mì-reusanta ...
  B 'e oidhche làn agus eadhon sgòthach a bh' ann mar-thà (a dh'aindeoin sin, chaidh a 'ghaoth suas le sgòthan bhon mhuir nach robh cho fada bhon oirthir), nuair a ruith na caileagan chun an amas mu dheireadh.
  Roimhe sin bha ionad Sasannach, agus eadhon le raon-adhair. A bharrachd air an sin, a" breithneachadh leis na tùir a bha làn de bharaillean gunna-inneal de chàileachd mòr, uèir bhiorach, agus raointean-laighe cruadhtan, bha e uidheamaichte o chionn fhada. Ghabh na Breatannaich seilbh air an Èiphit ann an 1882, a" stèidheachadh siostam phupaidean an sin. A-nis bha dùil aig na Gearmailtich an aon rud a dhèanamh.
  Thòisich Gala sunndach a" sgrùdadh a" bhunait agus an raon-adhair tro phrosbaig airm sònraichte, a bha gu math toinnte. Thàinig grunn nigheanan-corporra eile còmhla rithe. Mar-thà eòlach air a 'chogadh, bhon uair a bha i fhathast na scout ùr agus na neach-ceangail anns an Spàinn, agus mar-thà na gaisgeach neo-thruacanta anns a' Phòlainn, an Fhraing agus Iugoslabhia, bha Gala a 'tomhas na h-àireamhan gu ciallach. Bha an raon-adhair air a dhìon gu math làidir, a" toirt a-steach làmhachas an-aghaidh itealain. Bha, agus bha tòrr phlèanaichean air. Co-dhiù, a bheil e neònach gu bheil na Breatannaich a" cumail uimhir de itealain ann an aon àite gun a bhith ga sgaoileadh thairis air raointean-adhair? Is dòcha gu bheil targaid meallta an seo, agus na fìor phlèanaichean suidhichte ann an àiteachan eile? Tha tòrr thùir gunna-inneal ann, tha eadhon trì tancaichean Matilda agus ceithir tancaichean Chrombail. Ma dhùisgeas tu timcheall, chan urrainn dhut a dhèanamh gun fhuil.
  Dh'ainmich Gayla dithis ghaisgich a bha mì-chinnteach, ach gu cinnteach làidir agus sgileil. Chuir i cùl riutha le cuip, gus am biodh a cisteachan-donn-cainne eadhon a" gluasad. A' deanamh gnùis bhrùideil, dh'orduich i gu cruaidh :
  - Tha òrdughan aig Magda agus Shella dhut: a dhol a-steach gu fearann an raon-adhair, agus faighinn a-mach dè na plèanaichean a tha ann. Mar sin thoir sùil mhionaideach air na dìonan!
  Chrath na caileagan an cinn gu umhail: òrdugh, tha òrdugh ann, agus feumar a dhèanamh. Agus ciamar - sin an duilgheadas aca. Dh'fhalbh Shella agus Magda gu luath airson an raon-adhair. Mhol am fear-smàlaidh:
  - Glacamaid an teangaidh agus bheir sinn am foirm uaith. An uairsin, às deidh dhuinn aodach atharrachadh, thèid sinn a-steach don raon-adhair. Nach bi beagan spòrs againn an sin!
  Thuirt an Shella fionn rudeigin troimhe-chèile:
  - Feumaidh sinn an cànan seo a lorg an toiseach. An uairsin a bheil thu a" smaoineachadh gu bheil iad a "dol timcheall an fhàsaich? Agus an urrainn dhut an glacadh mar seo ann an sluagh?
  Bha Magda a" feadalaich le bilean sgàrlaid:
  - Gu cinnteach. Mar eisimpleir, tha geàrdan faisg air na tancaichean, oir tha iad air cùlaibh crìochan nan tùir. Faodaidh tu cuideachd seòladairean a losgadh an sin, agus ma tha sin riatanach ...
  - Glac tanca agus rothaireachd? Rinn Shelley gàire gu feargach.
  Chrath Magda, a" gluasad a ladhar, ag aontachadh:
  - Agus gu bheil e gu math comasach. Ged a chaidh òrdachadh dhuinn a-mhàin a bhith a 'dèanamh aithris. A 'togail fuaim gun òrdugh ... Tha fios agad fhèin dè a tha an taisbeanadh de dh' iomairt gu math duilich ann an cogadh!
  Rinn Shelley osnaich gu trom.
  - Gu mì-fhortanach, tha fios agam glè mhath!
  Bha na caileagan, cha mhòr gun a bhith a 'falach, a' ruith a dh'ionnsaigh nan tancaichean. Bha na saighdearan cuideachd à measg nan Negroes - bha iad a" smocadh thoitean, agus cha mhòr nach fhaca iad dad. Cha robh ach aon dhiubh den rèis bhàn, agus, tha e coltach, oifigear. Ach bha e caran leis an deoch cuideachd. Chuir seo iongnadh air Shell: ciamar a tha na Breatannaich gan giùlan fhèin? Nach eil eagal orra ro sabotàis, ionnsaighean leis na h-Arabaich, no sortie dàna leis na Gearmailtich? Fìor, is dòcha air a shàrachadh leis an teas mòr, a bharrachd air an droch naidheachd bhon aghaidh, thòisich na Breatannaich a bha mar as trice le fuil fhuar a" bualadh. San fharsaingeachd, chuimhnich Schella seo bho leabhraichean teacsa: chan eil an seòrsa Sasannach, mar chuspair fuar agus gun fhaireachdainnean, nas motha na uirsgeul. A bharrachd air an sin, chan e amadan a th" ann an Albannaich is Èireannaich. Uill, tha na daoine dubha a thaobh seo air am bacadh gu tur - bidh iad a 'dol às an ciall bho dòs beag, mar, co-dhiù, bidh na Seapanach a' dèanamh.
  Cha bhith nigheanan a-riamh a" maitheanas dad. A 'glacadh a' chinn, agus le biodag san amhaich, dìreach anns an artery carotid - is e seo an t-àm. Ach tha cuirm nas èifeachdaiche ann, thug iad air falbh an dàrna paidhir de luchd-seallaidh, bhuail iad a smiogaid le a pailme, an uairsin snìomh, ag àrdachadh a ceann beagan. Crunch agus amhaich toinnte.
  Rinn Magda gàire air a caraid:
  - Sin mar a tha sinn dìreach gan losgadh. Coltach ri piorran bho chraobhan!
  Fhreagair Shelley gu socair:
  - Tha dòigh eadhon nas sìmplidh ann - mar eisimpleir, peilear bho armachd sàmhach. Agus mar sin chan eil e math do làmhan beaga a shalach.
  Rinn Magda snìomh gu tàireil, mar chat mòr creachaidh:
  - Tha thu nad dhuine sìos gu talamh Shell. Chan eil an romansa mu bhith a" faighinn tlachd à bòidhchead blàir annad. Tha a h-uile dad cho prìomhadail. A bheil e inntinneach losgadh agus eadhon dùnadh?
  Chuir an Diabhal Snow-White stad air a caraid:
  - Is fheàrr dhut coimhead, tha ochdamh tanca ann cuideachd. Bha e gu math foighidneach mar chruaich fheòir. Ach thuig mi sa bhad carson a bhiodh a 'ghrian a' tiormachadh an fheòir dhuinn, nuair nach biodh eadhon camel airson a ithe às deidh sin.
  Dh'aontaich Magda.
  - Tha, is e sealladh gu math loidsigeach a tha seo. Tanca, feumaidh mi faicinn dè am fear. Is dòcha gur e seo aon den fheadhainn as ùire ...
  Chrath Shella beagan feòir agus rinn i feadan sa bhad:
  - O, tha, tha baraille collapsible aige. Is e seo a" chiad uair a tha mi air an dòigh seo fhaicinn. Is dòcha Ameireaganach, ma tha iad ceàrr!
  Chuir an diabhal teine stad air a" ghaisgeach geal-sneachda:
  A-nis leig dhuinn faighinn chun raon-adhair. Tha coin a" ruith mun cuairt cuideachd. Is e duilgheadas eile de dhuilgheadasan a tha seo.
  Rinn Shella cabhag gus fois-inntinn a thoirt dha a caraid:
  - Tha fios agam mar a bheir mi buaidh air coin agus mar sin thèid mi leam fhìn. Gu fortanach, tha an t-oifigear bho mheasg nan daoine geala glan-ghlan agus de dh'àirde meadhanach. Bidh an èideadh aige freagarrach dhomh. Tha mi mu thràth ag atharrachadh m" aodann.
  Gu dearbh, chuir an nighean air makeup gu sgiobalta. Agus gun deach seo a theagasg dhaibh ann an sgoil shònraichte cuideachd. Cha do chuir Magda an aghaidh.
  - Thèid thu, agus dèiligidh mi ris an tanca ùr. Tha rudeigin feumail ann cuideachd airson saidheans armachd na Gearmailt. Ach seo Schella, tha mi a" guidhe ort, na fuirich, cho luath "s a chuireas tu crìoch air an sgrùdadh, agus mar sin bidh mi a" sabaid air ais.
  Chuir eadhon an jerboa bruis air adhart mar fhreagairt - tha iad ag ràdh, na leig sìos sinn, fionn!
  Fhreagair an nighean bhàn le gàire.
  - Nì mi a h-uile dad gu math luath. Cho fad 's a tha e comasach.
  Cha tug Magda aire sam bith dha a caraid tuilleadh, ach thòisich i gu tur ri sgrùdadh an tanca. An seo rinn i grunn lorgaidhean. An toiseach, bha dà ghunna tàthaichte aig an tanca. Canan le baraille fada 76-millimeter le muzzle collapsible agus canan baraille goirid 47-millimeter airson a bhith a" losgadh projectiles brisidh. San fharsaingeachd, tha na buill-airm gu math beairteach, gu sònraichte airson 1942 agus mòr-thìr Afraganach. Co-dhiù, bha breic meallta inntinneach agus teann aig a" ghunna, agus a rèir choltais b" e an gunna ainmeil seachd troighean deug, nach deach a chuir an gnìomh fhathast, ach a chaidh a shanasachadh mar-thà anns a h-uile dòigh le Goebbels na seirbheis rìoghail de Bhreatainn.
  Chrath an nighean an uachdar agus lorg i suaicheantas iolaire air an fhrith agus an sgrìobhadh sa Bheurla: "Made in the USA". Mhallaich Magda:
  - Uill, mar a bha mi an-còmhnaidh fo amharas, is e hack Ameireaganach a tha seo. A rèir choltais chuir iad Breatainn air ar n-anam! Agus chan eil iad aineolach gum bi tancaichean Gearmailteach a" caismeachd tro New York airson seo.
  Cha robh e cho furasta a bhith a 'fosgladh an fhrith, ach chaidh seo a theagasg dha na caileagan, gu dearbh, gu pedantically agus aig an aon àm, a tha a' faireachdainn cruthachail gu paradocsaigeach. Mar sin bha e na adhbhar urraim gabhail ris mar chnap-starra.
  Aig an aon àm, rinn Shella gu math atharrais air giùlan leis an mhisg agus chaidh i faisg air an t-slighe a-steach don raon-adhair. Agus dh'fhairich e sa bhad an eadar-dhealachadh eadar inntinn Bhreatainn agus na Gearmailt. Dh"fhaighnich guth leisg an neach-faire:
  "Dè an gnothach a th' agad, a Pheadair?"
  Fhreagair Shelley goirid:
  - Air nota pearsanta!
  - Siuthad!
  Bha Shella am broinn an raon-adhair. Rinn i sgrùdadh air na plèanaichean, agus mhothaich i a h-uile càil, a 'gabhail a-steach stains carnabhail air na fuselages, dòrtadh gasoline agus barrachd. An uairsin dh'fhàs e soilleir dhi sa bhad gun deach co-dhiù dà thrian de phàtranan breug-riochd a dhèanamh a-mach à còrr air dà cheud itealan. Ach, bha innealan fìor ann cuideachd, nam measg na Lancasters cumhachdach a bha comasach air suas ri sia tonna de bhomaichean a ghiùlan. Ruith dà chù tairbh suas gu scout Shella. Bhuail an nighean iad gu socair agus ghluais i air adhart. Nuair a tha uimhir de phlèanaichean ann an aon sgìre an ìre mhath beag, bheir e buaidh, gu sònraichte air nàdar romansach.
  Tha na h-innealan sgiathach seo, mar a tha iad a 'coimhead anns na sreathan aca, gu math, nan ìomhaigh sgoltadh de ridirean an Òrdugh Teutonic a thàinig gu bhith a' toirt buaidh air na Slavs. A-mhàin tòrr nas uamhasach agus eagallach. B 'fheàrr leis na Gearmailtich, mar riaghailt, armachd fìor mhòr a dhìon an ridire gu math. Aig an aon àm, fiù 's ma tha a' phrìs a bhios lùghdachadh ann an gluasad gaisgeach. Ach anns an t-saoghal ùr-nodha, chaidh an t-slighe gu cleachdadh luchd-sabaid gluasadach. Tha an aon Me-109 fhathast le cuideam nas lugha na an luchd-dùbhlain Sasannach aige.
  . CAIBIDEIL #4
  Agus an seo tha na ridirean sgiathach seo nan seasamh agus a 'feitheamh airson rudeigin, agus tha iad a' fàileadh teicneòlaichean brònach agus marbhtach an fhicheadamh linn.
  Chan eil Shelle, ge-tà, gu sònraichte tlachdmhor a bhith a 'coiseachd, tha a casan girlish air cleachdadh bòtannan a chall, agus tha iad mu thràth air tòiseachadh a' suathadh. A bharrachd air an sin, cha do sheall na Breatannaich mac-meanmna mòr: an dèidh dhaibh plèanaichean fìor a chuir air aon taobh, tha eadhon sgeilp dearg de chrìochan ri fhaicinn. Uill, tha seo, san fharsaingeachd, furasta a thuigsinn carson, gus nach bi na pìleatan Breatannach, agus eadhon le sùilean air an deoch, a 'cur dragh air rud sam bith. Agus mar sin san fharsaingeachd tha e comasach mar-thà tilleadh.
  Thill Shella air ais, agus thòisich eadhon air barrachd stad. An uairsin leig iad a-mach i air ais gun faighneachd, agus dìreach às deidh dhaibh na cìobairean a snìomh, rinn iad beagan gàire. Rinn an diabhul geal-shneachda feadaireachd dhoibh :
  - Chan eil dad a dh" aithghearr a dh" atharraicheas tu sealbhadairean!
  Agus air ais gu slaodach a-rithist ... Agus dh'fhàs a 'ghaoth tòrr nas ùire, chan fhada gus an tòisich i a' faighinn solas ...
  Agus rinn Magda, aig an aon àm, a-mach an tanca ... B 'e modal deuchainneach Mp-16 "D" a bh' ann. San fharsaingeachd, tha an tanca gu math cumhachdach agus tha siostam smachd uisgeach aige airson gunnaichean inneal (ann an stoidhle, no an àite sin san t-siostam, a tha àbhaisteach dha na sabaidean as ùire!). Le luchd armachd mòr, agus siostam ath-lìonadh fèin-ghluasadach. Is e an tanca am fear as ùire airson an ùine aige, agus chan eil e eadhon soilleir carson a sheall na Breatannaich a leithid de dhearmad, ga dhìon cho neo-chùramach? Is dòcha gu bheil feart swagger mòran de dhùthchannan ag obair an seo, chan urrainn dha cuideigin eile a bhith math, agus tha sin a" ciallachadh nach fheum e a bhith air a dhìon!
  Mus do ràinig Shella, an gaisgeach bòidhchead, chuir e connadh air an tanca agus thug e sùil air an luchd armachd. Chuir an gaisgeach fionn, às deidh dha na bòtannan gràin a chuir dheth bho chasan ban-dia a" chogaidh, innse gu sgiobalta mun t-suidheachadh dha a companach.
  Chuir Magda na chuala i ri Geila, agus an sin dhealraich a h‑aodann:
  - Shellochka a-nis tha na caileagan againn a 'toirt ionnsaigh air an nàmhaid. Agus bha cead againn an nàmhaid a bhualadh sa bhad, a 'cleachdadh nan tancaichean sin.
  Dh"èigh an gaisgeach geal-sneachda:
  - Seo na bha thu a" bruadar mu dheidhinn! Uill, a bheil an càr a" ruith?
  Dhearbh Magda gu reusanta:
  - Ag obair. Tha tancaichean aig Ameireaganaich an-còmhnaidh nas fheàrr na tancairean.
  Gu dearbh, thòisich an càr suas bhon chiad tionndadh. Gu inntinneach, cha robh na motaran fuaimneach. Bha fios aig na caileagan, mar eisimpleir, gu robh an T-34 Ruiseanach a 'tuiteam, mar sin ... Faodar an tanca seo a chleachdadh an-aghaidh saighdearan coloinidh Bhreatainn gus na daoine dùthchasach a sgaoileadh.
  Agus shaltair na gaisgich air càr air leth-cheud agus còig tunna. Ach, bha e air a smachdachadh gu math furasta, ged a bha e na bu mhiosa na an T-4 nas aotroime. Chaidh còig einnseanan a chuir air a" Mp-16 aig an aon àm, ach dh" atharraich seo, is dòcha, eadhon mar a bha an tanca beò sa bhlàr.
  Dh'fhosgail na caileagan gun smaoineachadh dà uair teine air na tùir gunna-inneal. A 'chiad bhuail le projectile criomag agus na "cubs leòmhann" a tha air am bualadh ag itealaich bun os cionn.
  Am measg Bhreatainn, mar a bhiodh dùil, dh" adhbhraich an ionnsaigh clisgeadh. Bha an losgadh mearachdach, agus bha na caileagan fhathast comasach air gunnaichean-inneal a cheangal. Bha Magda airson an Lancaster a chòmhdach le deagh amas, ach air an rèidio dh" òrduich Gayla i gu cruaidh:
  - Sàbhail na plèanaichean nàmhaid, glacaidh sinn iad sàbhailte agus fuaim.
  Uill, carson a tha sin saor, saor. Tha e nas fheàrr na tùir a sgrios agus luchd-fulaing daonna a thaghadh. A leithid de bhuillean le deagh amas.
  Chaidh an còrr de na gaisgich, aig an aon àm (bha iad mar-thà nas fhaisge) a-steach do na tancaichean Breatannach. Cha tug e ach leth-mhionaid na h-adan fhosgladh, agus an uairsin an togail. San fharsaingeachd, cha mhòr nach do chuir na caileagan eadhon aire don raon-adhair, ach ghluais iad gu bonn Shasainn. Aig an aon àm, bhuail iad an taigh-feachd, far an robh na saighdearan nàmhaid suidhichte, a bharrachd air pìleatan cadail.
  beuc Gayla mar mhathain ann an teas:
  - Na bi a" losgadh aig an taigh-bathair le connadh! Bidh e feumail dhuinn!
  Bhris Magda agus Schella dà thùr gunna-inneal a" cleachdadh tomad mòr an tanca aca. Bha na caileagan gu litireil a" cromadh am broinn le gàire. Mar, tha iad fhathast fionnar.
  Ach bha am prìomh obair fhathast air a dhèanamh le gunnaichean inneal. Bha e riatanach gun a bhith a 'leigeil leis na pìleatan nàmhaid air na plèanaichean, gun a bhith a' leigeil leotha falbh. Ach ruith beagan ghaisgich iad fhèin gu na càraichean Sasannach agus shuidh iad sìos aig an stiùir. Agus dè as urrainn a bhith air fhighe a-steach don bhunait a-nis, leis gu bheil an leithid de thrèanadh itealaich aca cuideachd. Tha, agus tha na plèanaichean air an ath-chonnadh le làn armachd. Seo mar a thionndaidheas masha-malashka.
  Bhris Shella le peilear ceart tanca beag a leum a-mach às a" gharaids. Thòisich ochd tancaichean le sgiobaidhean de mhadaidhean-allaidh air sgrios fòirneartach a dhèanamh air bunait mhòr Shasainn. Bhris na tancaichean na geataichean gun mòran deasbaid agus lìon iad a h-uile càil le luaidhe. Bha eadhon an taigh-feachd na theine. Leum Sasannaich troimh-a-chèile agus tùsanaich de gach seòrsa a-mach às. Cha robh blàr ann mu thràth, gu dearbh, ach cha robh ann ach buille iomlan. Fìor, chaidh saighdearan Breatannach fa-leth agus tùir gunna-inneal a losgadh air ais. Eadhon air armachd an tanca luaidhear clachan-meallain air am bualadh. Dh'fhàs Magda mar panther feargach:
  - Uill, dè a tha thu dèidheil air eisirean agus min-choirce, thuig thu mu dheireadh dè a th" ann an cogadh fìor. Bidh sinn ann an Lunnainn gu math luath!
  Sheinn Shella, a" rùrach a fiaclan:
  Ciod a ni sinn an Albion,
  Càite bheil na losgannan sleamhainn - kwak!
  Ged tha na legionan air an ionnsaigh,
  Ach buille le bayonet ann an sgillinn!
  Chrath Magda a mala agus chrath i a ceann gu àicheil:
  - Chan e, chan e seo an t-òran a tha a 'toirt brosnachadh gu cleasan! Ach feumaidh e a bhith eadar-dhealaichte!
  Agus an gaisgeach lasrach, gàireach mar ghunna-inneal. Mar sin bha pìosan feòla ag itealaich ann an diofar stiùiridhean, agus thuit dusan Sasannach sa bhad.
  Agus an tanca trom fhèin, leig leinn na saighdearan nàmhaid a phronnadh, gan "rèidh" le iarann. Chaidh cnàmhan a chrathadh fo na slighean. Agus an uairsin thòisich an nàmhaid a 'sgapadh anns a h-uile taobh. Ach an uairsin leum an nàmhaid "Matilda" a-mach. Mar sin bidh Shella ga bualadh le tolladh armachd.
  - Faigh grenade "meal-choirce", seinn serenade mar chuimhneachan!
  An turas seo bhuail am projectile dìreach aig a" bhothan eadar an turaid agus an slige, agus chaidh an tanca, às deidh deagh chrathadh, a thoirt chun taobh. Aig an aon àm, spreadh an tanca gas, agus sa bhad spreadh e le lasair dearg-dearg.
  Cha b" urrainn dha Blonde She-Devil seasamh an aghaidh geur:
  - Bidh Matilda a" faighinn seiceadair - bidh an toradh èibhinn!
  Bhuail Magda a companach le pailme callused air a sliasaid sinewy.
  - Agus tha thu òg, mo nighean donn! Mar sin seinn còmhla mar seo!
  Ach a dh" aindeoin sin, a rèir choltais loisg fear de na Breatannaich gu mearachdach, no is dòcha a dh"aona ghnothach, air an tanca connaidh. Bha preas salach-donn de lasraichean gasoline a" fàs agus a" fàs. Loisg Gerda spreadhadh fada bho ghunna-inneal ionnsaigh luath 9mm. Thuit mu dhà fhichead saighdear Sasannach san spot. Agus bha grunn de na leòntean, gun truas sam bith, a 'stampadh air slighean farsaing tanca Ameireaganach. Rinn Shelley gàire gu h-aingidh.
  - Chan e lipstick a tha seo! Cò ris a tha e coltach a bhith a" tionndadh gu cèicean!
  Agus cha do dhìochuimhnich an diabhal ruadh, gun nàire cuir a-steach:
  - Ge bith ciamar a thionndaidheas tu e, tha pancagan air an stampadh le tanca nas fheàrr na feces mairt!
  Gu luath bhris na caileagan trì pìosan eile. Threòraich Shella, agus thug Magda sligean seachad, agus chaidh an luchdachadh a dhèanamh gu fèin-ghluasadach. Agus fhuair iad fhèin slige air an armachd. Chan eil e coltach gu bheil e eagallach, airson dìon turaid 80-mm, ach bidh e a 'fàs gu math. Loisg Magda a corragan agus dh"èigh i:
  - Seo iad tiodhlacan Mharcais Carabas! Am faod sinn piobar a chur orra le rudeigin a tha beagan nas spìosrach agus an sailleadh?
  Shella, an dèidh dhi "uilebheist" eile a sgaradh le slige, a 'seinn:
  - Dè an seòrsa soithichean, dè an seòrsa soithichean - an toireadh tu a h-uile càil leat! 'S truagh nach bi sinn a' sabaid tric - beathach tearc, a leithid de mharbhadh!
  Gu h-obann bhuail Magda a maoil agus chuimhnich i:
  - Ach o chionn fhada bhuat Snow White le gunna, chan eil sinn air òrain a chluinntinn! Seinnibh flùr, na biodh nàire ort!
  Sheinn an gaisgeach neamhnaid, agus bha a guth cho Diadhaidh agus cho Diabhalach ann an aon vial 's nach robh ni air bith aig an dùdach ri 'dheanamh ;
  E fein a shabaid ann an cridhibh na sith,
  Snaidhmean charactaran - Dia an Cruthaiche,
  Chruthaich e le claidheamh a' ghaisgich,
  Eisimpleir airson a h-uile ginealach!
  
  Ach faodaidh tu fein sabaid,
  Àrdaich, hordes airson buannachadh!
  Chan eil anam iolaire agus leòmhann na gheàrr,
  A leithid de chumhachd agus a shluagh naomh!
  
  Biodh an nàmhaid mar chù air a ghluasad,
  Agus gheàrr ar sgiath làidir an daoimean!
  Air iomall an fheasgair gràidh gu bràth,
  Airson bròn, bheir an trodaiche duais don bhàs!
  
  Na bi earbsa ann an luchd-sìthe gòrach
  Na theagaisg Iosa ri fhulang...
  Gus am bi seagal a" fàs fo speuran soilleir,
  Bi làidir mar mhathan!
  
  Ann am batail tha sinn làn de dhùrachd,
  Agus le fuil stoirmeil, òg ...
  Tha sinn a' reubadh ifrinn as a chèile,
  C'àit am bheil na legionan ri Satan !
  
  Agus tha fios aig na h-uile gu bheil an Cruthadair;
  Ionnsaich mar a neartaicheas tu na fèithean agad!
  Na caith do chuid ùine air gòrachas
  Rud eile, thig mi thugad le peanas!
  
  'S e neo-chumhachd am prìomh bhuannachd,
  Rugadh e droch-rùn, meanness ...
  Pàigh frills an luchd-ionnsaigh -
  Na dìochuimhnich mu mhisneachd, urram agus uaill!
  
  Ach a dh'aindeoin gach trioblaid thu
  Bràthair bròin nach toir a-steach!
  Thig a h-uile aisling gu buil
  Dannsamaid le leannan ann am waltz rèidh!
  
  Ciod tuilleadh a bheir an Tighearna
  Tha, tha an ath bheatha ann an ceò ...
  Tha an fheòil so a' fulang anns a' bheatha,
  Chan eil a h-uile dad cho rèidh ris an nobhail ...
  
  Biodh eòlas agad air fear an fhearainn agad
  Tog do thoileachas air ...
  Gluasad agus adhartas a" ruith -
  Bheir iad cumhachd thairis air an t-saoghal!
  Agus anns an Èiphit, bha an t-sabaid fhathast fo làn ghluasad. Bhual gaisgich gun eagal gach nàimhdeil gu soirbheachail 'S sheinn iad air falbh ;
  Chrìochnaich Shella air an nòta àrd, ach chuir Magda an uairsin gu h-aotrom i le a cas, dìreach le a sàil rùisgte, a-steach do phreas làidir tana:
  - Agus carson a tha thu a 'seinn mu luachan Crìosdail? Is e Aryans a th" annainn, chan e Crìosdaidhean. Tha Snow White craicte!
  Chrath Shella a ceann gu feargach, fhad "s nach deach a làmhan a ghluasad gus smachd a chumail air a" ghunna-inneal:
  - Duilich! An Ruis Orthodox troimh-chèile le Prussia pàganach! Ro dhoirbh losgadh agus sgrìobhadh aig an aon àm!
  Chrath Magda, gun stad a bhith a" stiùireadh na h-èifeachdaich, air a spealadh sìos le rangannan nàimhdean Shasainn, a sùilean fada, dubha. Agus a' cur sreath eile de naimhdean anns a' chiste-laighe, coltach ri dùdach a' gàireachdainn:
  - Aig cosgais mar a nì thu sgrìobhadh - is e ceist deasbaid a tha seo, ach tha losgadh furasta agus sìmplidh!
  Gu dearbh, thòisich grunn oifigearan agus saighdearan Sasannach, a 'spìonadh neapraigean geal, a' gèilleadh gu sunndach. Aig a' cheart àm, bha'n t-eagal orra cho mòr 's gu'n do chuir iad a h-uile seòrsa de nàir orra, no fiù 's caoineadh idir. Chuir grunn mhìltean de shaighdearan coloinidh (Arabaich agus Negroes), iongnadh orra le eagal, a bharrachd air ceudan de Shasannaich, nach robh cho gòrach, bàn, a thilg suas an làmhan. Nochd fiù 's luideagan geala bho na tancaichean. Mar a chanas iad, lorg iad dòigh dìon eadar-dhealaichte - nas earbsaiche na armachd gnìomhach!
  Rinn na caileagan gàire - sin an dòigh air a dhèanamh - na toir a-steach gu bràth!
  Leum Shella a-mach às an tanca agus ruith i casruisgte a dh"aona ghnothach air feadh an t-sruth lasrach. Ge-tà, cha do smaoinich Magda air gèill a thoirt do a caraid, agus bha a casan lom, tana, caol dìreach a" frasadh seachad, mar gum biodh treudan de gazelles a" ruith seachad. Bha sàiltean caileag cruadhaichte, ach cruinn agus gràsmhor a 'toirt aire do theangan an lasair ghorm. Ach cha do dh'èigh na gaisgich tìgear ach gu toilichte mar fhreagairt.
  An seo, cha b 'urrainn don Negro glacte bacadh a chur air a mhiann, ruith e orra agus fhuair e buille uabhasach bhon Magda teine ann an plexus na grèine, agus an dèidh sin, a' sgoltadh clot mòr de mhucus agus fuil às a bheul, mu dheireadh shocraich e sìos.
  B" e seo, mar a thàinig e a-mach, an dol-a-mach mu dheireadh de strì. A-nis bha na saighdearan Breatannach gu tur briste. Bha còrr agus trì mìle prìosanach nan seasamh air an casan. Ach, loisg na tìgearan gu neo-riaghailteach timcheall air còig ceud Breatannach nach robh comasach air seasamh suas air sgàth an leòintean, dìreach aon pheilear airson dà cheann air a phutadh gu chèile: is e sin as coireach gu bheil iad a" fulang, agus a "toirt eallach a bharrachd don Wehrmacht. Mar a thuirt Himmler: cha bu chòir tròcair a dhol thairis air crìochan èifeachd eaconamach.
  Dh"òrdaich na caileagan dha na prìosanaich, air an sàrachadh le uamhas, tuill a chladhach gus na mairbh a chuir ann. Bha e mar-thà gu math aotrom, agus chaidh an ceò bhon ionad a chaidh a sgrios a ghiùlan thairis air astar fada.
  Chuimhnich caraid Shella am film, mar anns a 'chùis ghaisgeil seo, bha aon de na prìomh charactaran, an dèidh buaidh dhoirbh, gu brònach a' putadh air a 'phìob aige. Agus dh'fhosgail na gaisgich meadhan-aoiseil, a 'mearachdachadh an neach-bualadh airson Satan, teine air an ceannard fhèin. Ach, an turas seo, bha a 'bhuaidh gu math furasta, ach lorg aon de na caileagan fhathast a caraid mì-mhodhail - bàs, chaidh còig bòidhchead a ghoirteachadh, agus cuid - no dhà, air an droch leòn.
  Nochd plèanaichean Gearmailteach anns na speuran bhon taobh an iar. Chuir na caileagan fàilte orra le gàirdeachas. Chuir Gaupman SS, an gaisgeach boireann eireachdail aig Gale, suas a gruaidhean agus chluich i leis na fèithean aice a" ruith fo a craiceann seoclaid, agus dh" ainmich i san aon dòigh:
  - Tha na saighdearan againn a" tighinn air adhart gu soirbheachail. Mar sin chan eil ùine againn seasamh fhathast. ceanglaidh na priosanaich iad fein suas, agus glasaidh sinn suas iad anns a' hangar, a' fagail dusan madadh-alluidh gu freiceadan. Agus leanaidh an còrr a 'gluasad gu luath air cùl an nàmhaid.
  Bha eagal mòr air Magda agus Shella gum biodh iad an urra ri dìon nan tràillean briste agus na prìosanaich cogaidh a bha air tionndadh gu bhith nan treud umhail, oir bha na nigheanan air bhioran mu thràth agus bha iad airson sabaid. Agus is e dìreach maoir a tha a" bruadar mu sheirbheis luchd-dìon! Ach a rèir coltais thug na feartan sabaid aca buaidh air Gala agus, a" cluich leis a" bhiceps aice, dh" ainmich i dhaibh:
  - Dèanamaid ath-chonnadh agus lìonaidh sinn armachd an tanca. Siubhail e nas fhaide. Tha mi faicinn gu bheil thu math air sabaid! A bharrachd air an sin, chan eil thu gu sònraichte mòr agus tha thu fada nas freagarraiche airson smachd a chumail air tanca.
  Bha na caileagan, a 'tilgeil suas an làmhan ann am fàilte armailteach, a' comhartaich:
  - Toilichte feuchainn Comrade Commander!
  - Gus a dhèanamh nas fhasa dèiligeadh ris a" ghunna agus na gunnaichean inneal, thèid Filela leat! - Gheàrr Gale dheth agus ruith e gus an amas a mhìneachadh dha nigheanan eile. Bhris an fheadhainn a bha fo eagal am sùilean, agus chrom iad am preas, le còmhdach gann, no eadhon meirgean fosgailte. Bha an caiptean tìgear làidir cuideachd casruisgte, agus ged nach robh a casan beag, bha a cumadh gu math brèagha, agus cha robh i fhèin ach dà bhliadhna air fhichead a dh'aois, is e dìreach cus leasachadh fèithean a thug air Gala coimhead nas truime agus nas sine. Aig an aon àm, tha i iongantach luath, gu math cunnartach airson làmh-ri-làimh sabaid.
  Fhad "s a bha na nigheanan ag ath-chonnadh agus ag ath-lìonadh armachd, thug Filela ionnsaigh orra le ceistean:
  - Bha thu taobh a-staigh a 'bhunait adhair aca, uile nad aonar. Gu sònraichte thusa, Shella... Nach eil e eagallach?
  Chrath am fionn bhàrr an fhàsaich bho a gruaidh, rud a fhuair dòigh air choireigin air grèim fhaighinn air a craiceann tana, tana. A" tilgeil a" bhiodag àrd, fhreagair i gu h-aithghearr:
  - Chan eil! Carson a bu chòir eagal a bhith oirnn? Tha sinn fìor Aryans!
  Air do Fhilela airm a ghlacadh air an iteig, agus a thilgeadh aig a' bhòrd a' geurachadh ann am meadhon an fhàsaich, dh' èisd e le beul taitneach. An uairsin, le osna, fhreagair i:
  - Is tusa am fear as òige againn, agus mus deach thu gu Afraga cha robh eòlas agad. An seo, tha a h-uile nighean mar-thà air eòlas sabaid fhaighinn, agus air fùdar-gunna fhaighinn. Air an t-slighe, cha mhòr nach eil thu coltach ri nigheanan, le aghaidhean neo-chiontach.
  Rug Magda gu cruaidh, a" tilgeil na sgian bayonet le a òrdagan:
  Ach chan eil sinn a 'marbhadh gu neo-chiontach. Dè as coireach ris a" chòmhradh seo co-dhiù. A bheil thu a" coimhead airson strì?
  Dhiùlt Filela gu daingeann:
  - Gu dearbh chan eil! Ach tha mi ag aideachadh dhut, ged a chuir mi fùdar-gunna an toiseach air 1 Sultain, 1939 sa Phòlainn. Is e sin, eadhon ron mhòr-chuid de na caileagan sa chompanaidh, mar as trice thòisich iad air am baisteadh teine bho raointean na Frainge, ach tha eagal orm fhathast. - Leig an nighean sìos a sùilean uaine gu diùid. Cha robh e furasta dhi aithneachadh - gu h-àraidh a 'toirt na geàrdan ro thoiseach a' bhlàir.
  Bhuail Shella gualainn sgrìobach, fèitheach Filela.
  - Gus a bhith onarach, uaireannan bidh mi a 'faireachdainn mì-chofhurtail. Ged a tha an eallach corporra a tha sinn a "faighinn cho sgìth is gu bheil thu eadhon a" bruadar mu bhith a "faighinn cuidhteas a" bhodhaig bàsmhor.
  Shrug a' chailleach dhonn air a gualainn.
  - Uill chan eil fhios agam! Agus tha e ga m' chlaoidh gu mòr, cha lugha na thusa, ach tha an t-eagal mòr air fhàgail. - Thill Filela suil ghoirid air an speur, dh' islich i a guth gu ciar. Theagamh gu'n robh eagal oirre gu'n èisdeadh an Dia Uile-chumhachdach rithe. " A thuilleadh air sin, am bheil a leithid de ni ann ri anam?" Cha do labhair am Fuhrer mòr agus glic riamh mu dheidhinn seo, agus cha do sgrìobh e ann an obair sam bith aige.
  Rug Magda a-rithist air an sgian bayonet le a corragan rùisgte, a" seachnadh ghearraidhean. A" gàireachdainn mar Milady Winter, fhreagair i airson Shelley:
  - Agus chan eil e gu diofar. Dhuinne, is e am prìomh rud nàimhdean a mharbhadh cho mòr "s as urrainn, agus ar beatha a chuir ann an cunnart cho beag" s a ghabhas. Gu nàdarra, ma tha a chaochladh - cha toir rabhadh gu bhith na bhrath!
  Dh'aontaich File:
  - An neach nach sàbhail beatha ann am blàr, cumaidh e an urram eadhon nuair a bhios e a" roinn duaisean!
  Dhearbh Shella:
  - Ge b'e neach a ghoideas buaidh, caillidh e a thoradh, oir bidh an ti mu dheireadh a' grodadh o chliù a chaidh a mhilleadh !
  Nan suidhe anns an tanca, chuir na caileagan a-mach brataichean Shasainn agus dìreach mar sin, chaidh iad air falbh gu bras. Agus uile gu lèir bha còig rudan deug anns an fhàsach. Air a ghlacadh gu mì-mhodhail bho na carbadan Breatannach, armachd agus gun armachd sam bith. Mar sin b' iad na mothachaidhean a bu shuarach, Mar gu'm biodh na gaisgich air caismeachd.
  Thug Magda fa-near:
  - Seo, seo am bòidhchead! Tha sinn a" toirt ar cat leinn! Will, chì mi sabaid - gheibh e burraidh!
  Thuirt Shella, gun mòran dealas, a" crathadh a cinn chun na Snow Maiden:
  - Chan eil e èibhinn idir! Tha e na pheacadh gàire a dhèanamh air seo!
  Seo Magda, mar gum biodh an gleoc rabhaidh dheth sa mhadainn:
  Dè tha bun-bheachd peacaidh a" ciallachadh? An seo tha thu a 'seinn Shella mu dheidhinn Iosa Crìosd, agus chan eil thu fiù' s a 'tuigsinn gu bheil am prìomh lagh a' Bhìobaill - tuarastal a 'pheacaidh - bàs dìreach absurd! - Rinn an gaisgeach teine, eadhon airson ìmpidh, cearcall le a làmhan. - Gu tur às aonais loidsig!
  Rinn Filela cabhag gus:
  - Gu cinnteach! Rud eile, dè an seòrsa saighdearan a th" annainn, mura bris sinn an àithne - na bi a" marbhadh!
  Rinn Magda gàire gu socair agus thòisich i a" cagnadh air leathad a" bhiodag. An seo lorg Shella rudeigin a chuir an aghaidh:
  - Gu fìrinneach, anns a 'chiad fhear - tha an seachdamh àithne seo mar seo - na dèan droch mhort! Is e sin, an seo tha sinn a 'bruidhinn mu dheidhinn murt, agus chan e bochdainn beatha neach. - Agus a 'toirt i fhèin coltas Cicero air a' chùbaid, agus 's dòcha gun do chuir Tetruliana ris. - Tha cuid de nuances an seo!
  Ghearr Magda an t-olc:
  - Cuideachd ceanglaichean ris an eadar-theangachadh bhon Eabhra. Dè eile a dh" fhaodadh a bhith nas tàmailteach! Dh"fhàs an diabhal ruadh barrachd is barrachd inflamed. Gu dearbh, faodaidh a h-athair fhèin Azello bho nobhail Bulgakov. - Anns am bitheantas tha moran neo-lochd- achd anns a' Bhiobull, ach is e an ni a's aineolaiche na tha e a' tagradh a thaobh dreuchd facal Dhe, agus neo-thruaillidheachd ! Ghlaodh an gaisgeach a fiaclan. - Criosd an Cruthadair Uile-chumhachdach de na h-uile creutairean, a h-uile rud faicsinneach agus neo-fhaicsinneach, a h-uile rud talmhaidh agus nèamhaidh... Agus aig an aon àm Iosa a 'fàs troimh-chèile anns na rudan as bunaitiche!
  Thuirt Shelley gu cruaidh:
  - Chan eil feum air sin a ràdh, agus gu soilleir. Ann an cuid de dhòighean tha e troimh-a-chèile, agus ann an cuid de dhòighean tha e na fhiosaiche. - Chuir aingeal crìochnachaidh sneachda geal ris. - A bharrachd air an sin, faodaidh an Dia Incarnate brìgh nan Sgriobtairean Naomh a thoirt seachad na bhriathran fhèin. San fharsaingeachd, tha mòran fàisneachdan a tha air tighinn gu buil mar-thà anns a 'Bhìoball.
  Chrath Magda a ceann lasrach gu làidir:
  "Chan eil sin fìor idir, agus dearbhaidh mi dhut e!"
  Rinn Shelley gàire.
  - Uill, feuch, tha na cairtean agad nad làimh!
  Thòisich Magda air bruidhinn, a" dèanamh atharrais air tòna spruis caricatured a" chlèireach.
  - Ann an leabhraichean naomh gach creideamh, tha fàisneachdan, is e sin, ro-innse mun àm ri teachd, a 'fuireach anns an àite as cudromaiche. Tha fàisneachdan mar sin anns a" Bhìoball. Tha a" mhòr-chuid de na fàisneachdan sin ro neo-shoilleir. - Rinn am feallsanach crion-dhearg bhilean cruinn. - Ann an còmhradh soraidh leis na h-abstoil, thuirt Iosa gu fàidheadaireachd: "An uairsin cluinn mu chogaidhean agus fathannan mu chogaidhean ... Oir feumaidh e bhith mar sin ... èiridh nàisean an aghaidh nàisean agus rìoghachd an aghaidh rìoghachd, agus bidh gortan, plàighean ann. agus crithean-talmhainn" (Soisgeul Mata 24: 5-6). - Thog an nighean a sùilean deas airson barrachd faireachdainn. - Ach direach thachair so air an t-saoghal roimh fhàisneachdaibh Chriosd, agus tha so a' leantuinn gus an là 'n diugh. Dè, ma-thà, an luach a th" aig na fàisneachdan sin anns am biodh tachartasan "ro-shealladh" a" tachairt an-còmhnaidh gun fhàisneachd?
  Chrath Filela le cead agus i a" sgrùdadh iris erotic cupa a chaidh a ghlacadh bho na Sasannaich a chaidh a ghlacadh. Ach aig an aon àm, dh'èist an gaisgeach gu math faiceallach:
  - Seadh, faodaidh tu a ràdh gun robh cogaidhean ann an-dè, tha cogaidhean ann an-diugh, bidh cogaidhean ann a-màireach!
  An dèidh dha Magda a dhearbhadh (Dè as urrainn dhomh a ràdh - tha iad ag ràdh nach e bastard a th" ann, tha thu sgiobalta!), lean i oirre leis an òraid aice:
  Chaidh cuid de na fàisneachdan bìoballach a sgrìobhadh gu h-ath-ghnìomhach - às deidh na tachartasan sin a bhith air tachairt mar-thà. Fìor, uaireannan bha na fàidhean a 'caoidh tachartasan san àm ri teachd a ro-innse, ach aig an aon àm, mar as trice, thuit iad ann an dìomhaireachd.
  Mar sin, tha Dia tro na fàidhean a" gealltainn do shliochd Dhaibhidh an rìoghachd shìorraidh (2 Rìghrean, 7: 11-16), ach bhris rìoghachd Dhaibhidh suas gu Israel agus Iùdah às deidh bàs a mhac Solamh, agus an sliochd (sliochd) Rìgh Daibhidh a sgrios gu ìre an toiseach ann an Asiria rìgh Artaxerxes, agus an uair sin - fo freumh, gun eisgeachd, an rìgh Babylonian Nebuchadnesar. (Ieremiah 52: 9-11, 22: 28-30).
  Chaidh aontachadh le Filela gu dùrachdach:
  - Sin mar a bu chòir dhut dèiligeadh riutha. Agus mar a chuireas tu luchd-còmhnaidh nam bailtean a chaidh an glacadh fo na tuaghan, an uairsin seo, mas e do thoil e. Agus ciamar a thug iad aire dhaibh!
  Dhearbh an diabhal teine:
  - Ach gu dearbh, chan eil na diofar mhearachdan aig na "fàidhean" cuingealaichte ri seo.
  Tha Dia, tron fhàidh Ieremiah, a" gealltainn sgrios gu bràth, an Èiphit a ghluasad à Suez gu Ethiopia (28: 8-14), ach cha do choilean Dia an gealladh seo chun an latha an-diugh.
  Agus tuilleadh mu na fàisneachdan aig Ieremiah. Tro a bheul, tha Dia a 'gealltainn an Èiphit a lìbhrigeadh gu làmhan Nebuchadnesar (29: 19); sgrios gu bràth Tìrus (26:3-14; 27; 36; 28:19). Ach cha do ghabh Nebuchadnesar, agus cha d"fheuch e ris an Èiphit a ghlacadh. A thaobh baile-mòr Thiruis, cha deach a ghlacadh le Nebuchadnesar, agus cha deach a ghlacadh le Alasdair Mòr, agus gu ruige seo cha do sguir e airson aon latha.
  Dhearbh Shella le osna throm:
  - Och, chunnaic mi Tiriodh air a" mhapa. Gabhaidh sinn a dh" aithghearr!
  Lean Magda air:
  A" dol an aghaidh fàisneachd Eseciel, ghlac agus sgrios Nebuchadnesar Ierusalem, chan e an Èiphit agus chan e Tìrus. Ach, 16 bliadhna às deidh na fàisneachd aige, tha Ieremiah fhèin ag aideachadh gu bheil baile-mòr Thiriodh fhathast ann gun mhilleadh (26: 1; 29: 8-14). Nas fhaide air adhart, rinn Iosa Crìosd fhèin fàidheadaireachd gu dìomhain mu bhàs an Tìoraidh neo-chaochlaideach seo (Mata, 11:21-22; Lucas, 10:14).
  Agus mar a bha a bilean sgàrlaid a" toinneamh gu glic agus gu snasail aig an aon àm. Is e seo dha-rìribh Satan ann an aodann boireann mìorbhuileach. Agus dè an guth.
  Dh"ainmich an aon Ieremiah, às leth Dhè, gum biodh Rìgh Iehoiachin air a pheanasachadh airson a pheacaidhean le bhith gun clann (22: 28-30). Ach tha Mata a" gairm Ieconiah mar aon de sinnsearan Ìosa Crìosd (Mata 1:11-12). Ciamar a bha e comasach dha Iosa a bhith air a bhreith bho shinnsear fad às aig nach robh clann?
  Às deidh an aithris mu dheireadh, rinn Filela gàire gu glic. Thuirt Shelly:
  - Is e fàisneachd gun chumhachan a tha seo!
  Rinn Magda srann gu tàireil.
  - Ach faodaidh oracle meallta sam bith sin a ràdh! Bidh thu ag èisteachd nas fhaide! - Lean an diabhal ruadh oirre, oir chan urrainn dha tancaichean a dhol ro luath thairis air an fhàsach, agus tha iad gu math trom agus tha ùine ann airson cabadaich ... bha barrachd is barrachd misneachd aig guth Magda:
  Tha Ieremiah, às leth Dhè, a" dèanamh a-mach gun tèid an rìgh Iùdhach Sedeciah a ghlacadh le Nebuchadnesar, ach tha e a" gealltainn bàs sàmhach agus tiodhlacadh diadhaidh dha (34:2-5). Ach, mar a thachair nas fhaide air adhart, mharbh Nebuchadnesar càirdean Shedeciah uile, agus dhall e e fhèin, agus thilg e dhan phrìosan e, far an do chaochail e (52:9-11). Wow bàs sìtheil agus tiodhlacadh diadhaidh!
  Thathas a" dèanamh fàidheadaireachd air an aon bheatha "socair agus shocair" airson Rìgh Iosiah (2 Rìgh 22:18-20). Às deidh a leithid de fhàisneachd, chaidh Iosiah a leòn gu bàs leis na h-Èiphitich ann am blàr faisg air Megido (Ibid., 35: 20-24).
  Suil an làir sabaid Filela na stamag agus thòisich i air a" bhiadh à tiona a thoirt air falbh. Is e canastair le Texas Buffalo air a" phacaid dìreach na tha a dhìth oirre. Gu sònraichte feòil juicy air a bogadh ann an sùgh tomato agus sabhs seoclaid.
  A dh 'aindeoin gun robh Magda cuideachd a' nochdadh miann, lean an nighean stòlda air adhart leis a 'phrògram foghlaim. Ach, tha guth beag snog ann gu bheil e math a bhith ag èisteachd ri gaisgeach le falt dath an sprèadhadh Krakatoa:
  - Sgrìobh am fàidh Isaiah gu'n seasadh lerusalem gu bràth : chum nach rachadh neach neòghlan sam bith a steach innte, agus nach rachadh duine neo-Iudhach a steach. Ach dìreach às deidh an fhàisneachd seo, chaidh Ierusalem a ghlacadh agus a sgrios le Nebuchadnesar (586 RC), an uairsin chaidh a thoirt agus a sgrios gu talamh leis na Ròmanaich (70 AD). - Thòisich an gaisgeach teine air cur, a 'feuchainn ri coltas cuideam fuaim a thoirt don chànan. - Chaidh am "Cathair Eternal" a ghlacadh agus a sgrios leis na Persians, Arabs, Crusaders, Turks, Breatannach agus Frangach. - Chuir Magda ris gun anail agus thog i an tòn aice. - Gu cinnteach Gearmailtich, agus a-nis tha uimhir de dh" Iùdhaich "glan" a" fuireach ann "s a tha "neòghlan" (a rèir am mìneachadh!) Arabaich, Eòrpaich, daoine dubha ...
  Filela, ag ithe feòil buabhall, thuirt e:
  - Crìosdaidhean, mar riaghailt, nach eil dha-rìribh a 'leughadh na fàisneachdan a thaobh nan tachartasan mus breith Iosa Criosd. Tha barrachd ùidh aca ann am fàisneachdan Iosa Crìosd fhèin agus na h-abstoil aige, is e sin, fàisneachdan leabhraichean an Tiomnaidh Nuaidh. Is e adhbhar dragh sònraichte na fàisneachdan aca mu dhàrna teachd Ìosa Crìosd (mun Bhreitheamh mu dheireadh, mu Armageddon).
  Dhaingnich Magda le gàirdeachas, a" crathadh a bha comasach air teine a chuir agus losgadh, gu bunaitean na Seann Ròimhe agus ceudan de bhailtean-mòra coltach ri chèile le ceann:
  -Na beil sinn air fàisneachdan sam bith eile, no air mion-fhiosrachadh mu na fàisneachdan mu dhàrna teachd Iosa Crìosd. Leig leinn fuireach air aon cheist as cudromaiche: Cuin a thig an Dàrna Teachd? Bheir sinn sùil air briathran Iosa Crìosd fhèin. Bha an searmonaiche ainmeil Ameireaganach Billy Greumach a 'tomhas gu bheil e a' fàidheadaireachd mu dhàrna teachd Chrìosd anns a 'Bhìoball 380 tursan. Gabhamaid còmhnuidh air a' chùirtein 's a's soilleire dhiubh.
  Bha Magda gu bhith a" cumail a" dol, nuair a thàinig comharra air an rèidio:
  - Tha colbh de thancaichean Sasannach a" gluasad air adhart. A h-uile duine deiseil!
  Thuirt Shelley ann an troimh-chèile:
  "Chan eil fios agam fhìn dè a tha nas miosa - a bhith a" dèanamh droch mhurt no a bhith ag èisteachd ri leithid de heresy!"
  Fhreagair Filela:
  - Tha Magda dìreach a" bruidhinn na fìrinn fhìor agus ag argamaid gu loidsigeach. A bharrachd air an sin, tha am Bìoball gu leòr, tha e a" bruidhinn gu soilleir agus gu cruaidh mu fhàidhean meallta. Mar sin buail an nàmhaid leis an armachd aige fhèin.
  Thuirt an gaisgeach diabhal teine:
  - Seall, tha e nas fheàrr mar a nì sinn a" chùis air an nàmhaid leis na buill-airm aige fhèin! Agus chan ann a-mhàin air an aghaidh ideòlach. Tha mi fhathast a" bruidhinn mun Bhìoball. Anns an eadar-ama, thoir sùil air sligean tollaidh armachd Snow White!
  Rug Shelley gun truas sam bith:
  - Uill, gu dearbh, rud bunaiteach mar sin, is urrainn dhomh a dhèanamh mi-fhìn! Cò dha a tha thu a 'gabhail rium! Is mise bean a" chogaidh!
  Sheinn Filela, a" cuideachadh le bhith a" luchdachadh a" chanain:
  - Lady of War! Cò eile as urrainn coimeas a dhèanamh riut! A" Bhean Uasal cogaidh bidh sinn a dh" aithghearr ann am prìomh bhaile Shasainn!
  Bha guth ìosal, cha mhòr fireann Gayla a" nochdadh thairis air an rèidio.
  - Leum an colbh agus tog air an taobh!
  Dh"èigh na nigheanan air ais:
  - Sieg Heil!
  Gu dearbh, feumaidh nerves iarainn a bhith agad gus leigeil le nàmhaid gun dùil a thighinn nas fhaisge, agus an uairsin seachad ort. An seo, tha tancaichean meadhanach, Cromwells agus Matildas, air thoiseach, agus an uairsin tankettes aotrom. Feumaidh dusan tanca a chaidh an glacadh a bhith an sàs ann an sioncranachadh gus am faigh gach fear an neach-fulang. Is e seo seòrsa de choileanadh de symphony ciùil. Ma bhriseas co-dhiù aon nota, tionndaidhidh an sgrìobhadh gu lèir gu bhith meallta agus caillidh e tiotal sàr-obair. Agus ciod e an cogadh so ! Tha a" mhòr-chuid de luchd-leantainn air an cruinneachadh le ealain armachd, ach tha na deòir an-còmhnaidh dùrachdach, agus chan eil duine airson encore a ghairm!
  Thuirt Shella:
  Cuidich sinn Màthair Naomh Dhè!
  Dh"àithn Gayla gu borb:
  - Teine!
  Agus chuir dusan baraille a-mach sligean aig an aon àm. Tha taobhan Matildas agus Cromwell air an dìon gu math nas miosa, a tha a 'ciallachadh gu bheil iad ... Bha Magda air leth toilichte agus air a chluinntinn:
  - Bogsaichean cairt-bhòrd briste!
  Mhothaich Shella sa bhad, a" luchdachadh an canain ann an dòigh ùr:
  - Uill, Sasannaich gòrach! Cha do dh" iarr iad eadhon facal-faire dhuinn, dìreach chunnaic iad na brataichean, agus mar sin thug iad leotha sinn fhèin sa bhad!
  Rinn Magda gàire gu socair.
  - Is e an inntinn Breatannach aca!
  Chaidh còig air fhichead tancaichean mòra agus dusan nighean madadh-allaidh a sgrios sa bhad. An uairsin bha ùine aca, mus do fhreagair an nàmhaid troimh-chèile, dàrna volley a thoirt don nàmhaid.
  Agus dusan a bharrachd a" fulang, bhris tancaichean, mar cnàimhneach cearbain air an tilgeadh air tìr, air gainmheach teth, buidhe. Agus aig an aon àm tha iad fhathast a 'smocadh, bidh sruthan dorcha donn ag èaladh dhan adhar. Tha e coltach gur e àl de nathraichean a th" ann. A bharrachd air an sin, snàgairean, mar gum biodh iad air am milleadh le mean-fhàs ceàrr. Agus tha an t-sèist iongantach cho tinn sa dh" fhaodas e a bhith.
  Stad na tancaichean Breatannach sa bhad agus reothadh iad. Dh" fheuch an aon tanca trom a th" air fhàgail ri tionndadh mun cuairt. Sheinn Shella:
  - A' bhòidhchead ! Am bòidhchead! Tha sinn a" toirt ar cat leinn!
  Sheinn Magda:
  - Chan ann ann am poca, ach ann am muzzle! Le peilear a" tolladh armachd!
  Rinn Filela gàire.
  - An coin agad - às deidh ar sabaid!
  Às deidh sin, chuir iad a-steach gu pìosan. Uill, faodaidh iad a bhith air am pronnadh air an aghaidh. Cha b" urrainn do chuid de thancairean Bhreatainn a sheasamh agus, a" fàgail an uidheamachd aca, chaidh iad a-steach do itealan coitcheann. Lean cuid de gheugan le draibhearan nas eòlaiche orra a" losgadh air ais. An seo bhuail projectile an tanca Mp-16, a 'toirt dheth rumble bodhar san armachd.
  Sheall Shella teanga pinc:
  - Tha na gaisgich againn a 'teicheadh - chan fhaigh Breatannach gòrach suas!
  ghlaodh Magda gu h-ard :
  - Leig seachad gu sgiobalta!
  Filela air a dhearbhadh:
  - Agus na biodh eagal oirnne ! Gus prìosanaich a bhualadh le crios air a" phàpa, tha a" chrois dhearg a" toirmeasg!
  Thuirt Shella, an dèidh dhi tankette stòlda a bhriseadh le slige:
  - Bhuail mi thu! Agus bric ann an snout a h-uile duine!
  Thàinig am blàr gu crìch, dh'fheuch grunn tankettes ri falbh, ach chaidh an leagail gu neo-chinnteach. Leig na madaidhean-allaidh a-mach squeal de thoileachas cridhe:
  - Blimey! Chan eil an t-sabaid seo gòrach!
  Ach, cha robh am blàr seachad fhathast. Bidh làraidhean Beurla agus baidhsagalan-motair a" nochdadh. Loisg Shella slige shrapnel aig a" chàr as fhaisge, chrùb e, agus bha na tancaichean connaidh dìreach a" spreadhadh. Chrath Magda a fiaclan.
  - Clisgeadh! Is e ar dòigh!
  Thuirt Filela:
  Is fheàrr marbhadh na ìmpidh a chuir air!
  Bha Shella eadhon nas mionaidiche:
  - Is fheàrr bualadh aon uair na a ràdh ceud uair! Tha e nas fheàrr a bhualadh ceud uair na bhith sàmhach ...
  Chuir Magda stad air:
  - Tha na Breatannaich a" ruith mu thràth! Thig às an dèidh!
  Loisg na caileagan gu math ceart, cha do chaill Shella a-riamh, ach chan urrainnear na tancaichean a choimeas fhathast ri làraidhean ann an astar. A bharrachd air an sin, cha b' e na Cromwells an seo an einnsean Meteor as ùire de 600 each-chumhachd, ach cumhachd each nas laige de 400. A rèir choltais, cha robh ùine aca fhathast an tanca turais seo ath-uidheamachadh. Bha am Matilda cuideachd na bu laige, agus dè as urrainn dhuinn a ràdh mun Mp-16 trom-chuideam.
  Mar sin tha na nigheanan beagan air dheireadh. Seadh, bha mar an ceudna gaoth a' sèideadh fa chomhair na coinneimh, thòisich neòil air cruinneachadh. Thuirt Magda:
  - A-nis tha an t-uisge ann!
  Bha Shelley air leth toilichte:
  - Nas fheàrr uile! Agus tha e glè theth anns an tanca seo! Agus tha e ga bhlàthachadh fhèin, ach tha a 'ghrian a' losgadh!
  Filela air a dhearbhadh:
  - Uill, tha! Agus dè an ìre as urrainn dhut a frioladh!
  Cha do roinn Magda an dòchas:
  - Bidh a" ghainmhich a" fàs bàn agus stadaidh sinn!
  Thuirt Shelley gu dealasach:
  - Agus chan eil e a" cur eagal orm gu pearsanta!
  Bha na neoil a' cruinneachadh gu math luath, agus dhorch- aich an speur, mar gu 'm biodh eclipse gealaich ann. Dh"èigh Magda:
  - An sin creid ann an Dia an deigh sin !
  Bha Shelley a" feadalaich gu feargach.
  - Agus dè? Carson nach creid thu! Nach do dhearbh Criosd gur esan am fior Dhia ?
  Bha boinneagan mòra de dh'uisge tropaigeach a' bualadh air mullach an tanca. Feargach, thòisich Magda a 'bruidhinn a-rithist;
  Ann an còmhradh r'a dheisciobluibh, thug Criosd dearbh- adh dhoibh gu'm biodh iad uile, a chuid abstoil, beò, agus gu'm faiceadh iad le'n sùilibh fèin a dhara teachd ann an glòir. "Gu fìrinneach tha mi ag ràdh ribh, nach bi ùine agad a dhol timcheall bailtean-mòra Israel (ann am Palestine) mus tig Mac an Duine" (Mata 10: 23).
  Chuir Filela iongnadh air, a" priobadh mar gum biodh i a" dòrtadh luaithre Hiroshima na sùilean:
  An robh Iosa dha-rìribh ag ràdh sin?
  
  
  
  
  
  AMERICA A' CUIDEACHADH AN REICH
  GNIOMHARA
  Chuir na Càirdean an Iar an ainm ri fois leis an Treas Reich. A" gabhail brath air nach eil dàrna aghaidh agus bomaichean ann, tha na Nadsaidhean a" daingneachadh an cuid shaighdearan agus a" dol a-null chun an oilbheum. Bidh e a" fàs gu math teth.
  . CAIBIDEIL #1
  Mar eisimpleir, anns a 'Mhàrt 1943, chaidh fois a thoirt gu crìch eadar an Treas Reich agus na Càirdean. Dh" aontaich Hitler stad a chuir air geur-leanmhainn nan Iùdhaich mar mhalairt air casg a chuir air nàimhdean san Iar. A bharrachd air an sin, chuir an Iar stad air lìbhrigeadh don USSR fo Iasad-màil. Agus thug seo buaidh air cùrsa an nàimhdeas.
  Chuir Hitler dàil air an oilbheum air an Kursk Bulge ro fhada. Bha e a" cur dheth Operation Citadel le bhith a" cleachdadh na tancaichean as ùire, am Panther agus an Tìgear. B" e san Iuchar an turas mu dheireadh a chuir am Fuhrer an oilbheum dheth.
  Bha e airson deuchainn a dhèanamh ann am batail air an Tiger-2 nas adhartaiche agus nas cumhachdaiche, a bharrachd air an trodaiche ME-309. Bha na Gearmailtich cuideachd airson an "Maus" a dhearbhadh anns an ionnsaigh. Agus atharraich an "Panther" -2.
  Agus mar thoradh air, Stalin dh'òrdaich e fhèin gus ionnsaigh a thoirt air 1 Lùnastal. Agus sa bhad ann an dà stiùireadh - Belgorod-Kharkov, agus Orlovsky. Bha na Gearmailtich, eu-coltach ri fìor eachdraidh, na bu làidire. Tharraing iad buidheann Rommel a-mach à Afraga, agus ghluais iad pàirt de na feachdan bhon Fhraing agus na Balkans. Anns na Balkans, chaidh Bulgarians agus Eadailtich a chuir an àite na Gearmailtich. Mar sin, dh'fhàg ochd roinnean Gearmailteach agus dusan roinn Eadailteach Afraga, seachd roinnean Gearmailteach bho na Balkans, agus fichead roinn bhon Fhraing, a 'gabhail a-steach feadhainn tanca.
  Leis gun do sguir bomadh an Treas Reich, bha sgaoileadh armachd dà fhichead sa cheud nas àirde na ann an eachdraidh fhìor. Bha barrachd tancaichean agus plèanaichean ann. Thòisich an Tiger-2 air mòr-thoradh bhon Chèitean 1943, chaidh e a-steach don t-sreath ME-309, a bharrachd air bomair Yu-288. Agus dh'fhàs e trom.
  Agus chaidh "Luch" a-steach don t-sreath ... Bha na Gearmailtich deiseil airson sabaid. Bha na loidhnichean dìon aca gu math làidir.
  Tha, agus bha "Panther" anns a 'chiad latha den t-sabaid air a bhith na tanca dìon fìor èifeachdach. Loisg i còig-deug shots sa mhionaid, agus thug i trithead "s a ceithir bho dhà chilemeatair.
  Tha, tha "Ferdinand" cuideachd na inneal-beathach. Agus ma bhuaileas e, buailidh e. Is iad sin innealan cogaidh. Agus tha an armachd aghaidh dà cheud mìle meatair.
  Sheall na blàran gu bheil na Fritz làidir. Agus cuideachd thòisich na caileagan a 'sabaid air an taobh aca agus tha e fionnar.
  Charlotte, losgadh, seinn:
  - Agus a-rithist ...
  Thug Gerda, cuideachd, a" losgadh bho shealgair sgiobalta, taic do:
  - A" leantainn...
  Chrìochnaich Frida le dòrainn:
  - Am blàr ...
  Chuir Charlotte, gun stad air losgadh, a-mach:
  - Goil...
  Frida, a 'bualadh, a' caoineadh:
  - Hyperplasma...
  Rinn Gerda gàire agus loisg e air projectile agus thuirt e:
  - Teine...
  Rinn Charlotte gàire agus choimhead i air na gunnaichean Sòbhieteach, agus chuir i a-mach gun a bhith ag ionndrainn:
  Agus Goering...
  Frida, thumpadh, squealed:
  - A leithid ...
  Lean Gerda air, a" losgadh le caoineadh:
  - Òg!
  Tha Charlotte a" leantainn air adhart leis na bheir i bhon elf, gun nàire a" riochdachadh òran nan Sobhietich gu tàirneanach. Agus thionndaidh e a-mach gu bhith uamhasach gòrach agus vulgar.
  Agus òg ...
  Rinn Frida osnaich, gu mì-fhortanach, gu h-iomchaidh mar a bha e an-còmhnaidh, agus thuirt i:
  - Leòir...
  Chrìochnaich Gerda le peilear:
  - Air adhart!
  Às deidh sin, dh'atharraich na gaisgich, a 'losgadh, cuspair an òrain beagan. Às deidh na h-uile, chan e daoine a th 'annta a-nis, ach leth elf. Agus tha sin a" ciallachadh gun toir thu na daoine bochd bhuapa! Cha'n urrainn iad a mhain seinn, ach rughadh, agus ni-eigin tur tur. Tha an karma aca mar sin, fhios agad. Bha na h-òrain, gu dearbh, air fàs gòrach.
  Shlaod Charlotte, a bha os cionn an teine, air:
  - A-mach...
  Thug Gerda lupanuv bho theine luath taic dha:
  - Beathaichean...
  Sheall Frida e agus lean i air:
  - Bhon tram...
  Rinn Charlotte a" chùis air, agus lean i oirre a" caoineadh:
  - Air an...
  Loisg Gerda agus chuir e a-mach:
  - Oisean....
  Ghabh Frida a-steach agus lean i:
  - Cosgaisean...
  Bhuail Charlotte, a" leigeil a-mach tiodhlac le a cruinneas diabhal,:
  -Beoir...
  Nuair a gheàrr Gerda slige, dh'èigh e:
  - An seo ...
  Thug Frida a-mach slap le tiodhlac agus rinn i squeak:
  - Briseadh a-steach ...
  Charlotte, a" losgadh, fhad "s a tha i a" beucaich mar bhiast:
  - Tsar....
  Dh" èigh Gerda a-mach facal scorch, brònach:
  - Beathaichean...
  Frida, a" leigeil a-mach projectiles, cllang:
  - Thoir....
  Loisg Charlotte gu cruaidh, thuirt i:
  - Leòir...
  Thuirt Gerda, a" falmhachadh a" bhràighe:
  - Dèan cabhag...
  Frida, losgadh, glaodh:
  - Ailbhein....
  Dh'èigh Charlotte, a 'leigeil a-mach projectile, às deidh a' phròiseict:
  - Sgiath...
  Bhuail Gerda a-rithist agus rinn e squeak:
  - Deas...
  Dh"èigh Frida, a" bualadh:
  - Sùil...
  Charlotte mar a sheinn i ann an ciudha frantic ...
  - Chaidh...
  Agus dìreach an uairsin thàinig sligean nan nigheanan crìochnachaidh gu crìch. Bha aca ri tionndadh air ais gus an uidheamachd sabaid bhon làraidh ath-lìonadh. Ach tha an solar anns an Treas Reich sàr-mhath agus bidh na damhain-allaidh, gu mì-fhortanach, a 'tilleadh a-rithist.
  Air an t-slighe air ais, thòisich na caileagan a 'bruidhinn air an ath chuspair. Thug Charlotte, an diabhal ruadh sin a beachd:
  - Tha mi a" smaoineachadh, às deidh Moscow a ghlacadh, is e Lunnainn an ath amas againn!
  Rinn Gerda gàire agus dhearbh e:
  - Gu dearbh, thèid sinn a shaoradh na Breatannaich bho thràilleachd Zionist!
  Agus spreadh an triùir nigheanan a" gàireachdainn gu bodhar. Bha iad a" smaoineachadh gur e fìor spòrs a bh" ann.
  Mhol Frida:
  - Agus saoramaid Ameireagaidh bho na Sionanaich as sanntach. Agus cuideachd bho cheannas dhaoine dathte. Agus an uairsin tharraing na Bolsheviks suas na Yankees gu tur.
  Gu h-obann, mar ris nach robh dùil, tha Gerda a" seinn:
  Ma sheasas sinn uile an aghaidh nan Yankees,
  Bidh sinn a 'briseadh a' chaidreachais a tuath ...
  Cha chuidich eadhon tomahawks ...
  A chionn gun dìol Dia olc!
  Gu dearbh, air taobh nan nigheanan crìochnachaidh, tha an tagradh gu Dia a 'coimhead gòrach. Do bhrìgh gur e an Treas Reich corpachadh an Antichrist. Ach leis gun tèid ùine seachad mus atharraich an luchd armachd, rinn an diabhal ruadh Charlotte fuaim. Nuair a chuala i an abairt mu dheireadh aig Gerda, rinn i gàire:
  - Chan eil dia ann!
  Dh' eirich an gaisgeach cherub :
  - Ciamar nach 'eil ?
  Dh'iarr Charlotte:
  - Gu dearbh chan eil, fìrinn mheidigeach!
  Dh"fhaighnich Gerda a" cheist as nàdarraiche:
  - Cò a chruthaich an cruinne-cè?
  Fhreagair Charlotte cha mhòr sa bhad:
  Tha an cruinne-cè ann agus bha e a-riamh ann. Cha do dh'atharraich e ach a bhith ann agus a phàirt, daonnan ag atharrachadh agus ag atharrachadh.
  Suathadh Gerda a cas rùisgte air cùlaibh a cluais. Ged a bha ginean damhan-allaidh aice, chan e cù, agus thuirt i gu h-iongantach:
  Ciamar a bha e a-riamh ann? Feumaidh adhbhar a bhith ann air a shon.
  Cho-dhùin Charlotte a com-pàirtiche cràbhach a bhualadh leis an armachd aice fhèin:
  - Agus ciamar a tha an Dia uile-chumhachdach air a bhith ann riamh? Feumaidh gu bheil adhbhar ann air a shon!
  Suathadh Gerda a cas-rùisgte a-rithist, an turas seo air a h-aodann, agus thuirt i le teagamh:
  - Tha Dia ag obair ann an dòighean dìomhair.
  Thuirt Charlotte, na dòigh loidsigeach fhèin:
  - Mar sin chan e sin am freagairt.
  Mhol Gerda an uairsin:
  - Gabhamaid mar axiom an fhìrinn gun teagamh gu bheil an Tighearna Dia ann, agus gu'n robh e riamh ann, agus tòisichidh sinn uaith.
  Bha Charlotte gu loidsigeach an aghaidh an aon dòigh:
  - Gabhamaid ma ta, mar an ceudna, mar axiom, an fhìrinn gun teagamh gu'n robh a' chùis agus an cruinne-cè air a bhith ann agus air a bhith ann a-riamh, agus tòisichidh sinn bhuaithe.
  Thòisich Frida, a bha san treas àite sa chonnspaid seo, a" gàireachdainn agus ag ràdh:
  - Tha... 'S e còmhradh a tha seo eadar am bodhar agus am bodhar. Mar sin chan urrainn dhut a thighinn gu co-dhùnadh soilleir sam bith.
  Cha do dh'aontaich Charlotte.
  - Tha buannachd agam thairis air Gerda. Mar eisimpleir, ma thèid sinn air adhart bhon fhìrinn gur e Pearsa Uile-chumhachdach Dhè prìomh adhbhar a h-uile càil, an uairsin san àm ri teachd mar thoradh air: thionndaidh neach a-mach gu bhith nas laige agus gun a bhith adhartach gu teicnigeach. Agus ma bheir sinn fainear gur e nàdur uile-chumhachdach, ach neo-phearsanta an t-aobhar agus am bun-adhbhar, an sin tha e 'tionndadh a mach gu'n d' rugadh e do neach a b'fhoirfe agus a b'airde. Mar sin tha e a 'tionndadh a-mach gun robh eadar-ghluasad bho sìmplidh gu iom-fhillte. Agus anns a 'mhodail cruthachaidh, air an làimh eile, bho iom-fhillte gu sìmplidh. Ach, a-nis tha sinn a 'faicinn pròiseas mean air mhean iom-fhillteachd, anns a bheil a h-uile càil bho theicneòlas a' leasachadh ann an dòigh mean-fhàs. Tha, tha an eanchainn daonna daonnan a 'fàs. Is e sin, a bhith a" gabhail ris gur e cùis neo-phearsanta a th" ann sa mhòr-chuid, às an deach rud nas iom-fhillte, nas loidsigeach a leasachadh le mean-fhàs, nas loidsigeach na a chaochladh, mar gum biodh brògan luibhean an aghaidh daonnachd a" dol gu pearsantachd gu tur uile-chumhachdach agus foirfe.
  Thog Frida suas agus thuirt e:
  - Seadh, leugh mi beagan litreachas cràbhach. Ma tha thu ga creidsinn, bha Adhamh na bu foirfe na an duine gnàthach agus leasaich e gu h-inntinn. Agus gun do thòisich na daoine sin, air dealachadh ri Dia, air a dhol air slighe a" pheacaidh, a" fàs sean agus a" lagachadh, ach... A-nis tha sinn a" faicinn a" phròiseas air ais: fàs cumhachd an duine agus a leasachadh inntleachdail iongantach. Gu sònraichte aig àm cogaidhean! Cuimhnich air na tancaichean a thòisich sinn air a' chogadh anns a' chiad dà fhichead, agus na th' againn a-nis! Tha eadar-dhealachadh mòr ann!
  Thuirt Gerda gu iriosal:
  - Tha e uile na iongnadh!
  Chuir na Gearmailtich an aghaidh ionnsaigh nan Sòbhieteach air gach taobh. Agus dhèilig iad fhèin ri buillean brònach.
  Agus anns na speuran air ME-309, bha caileagan brèagha, casruisgte ann am bikinis a 'sabaid. Bha iad a" sabaid gu math cruaidh. Agus bha iad gu litireil a" pronnadh an nàmhaid, mar chops.
  Loisg Albina air an luchd-dùbhlain aice le a òrdagan rùisgte agus leag i càr Sòbhieteach sìos.
  An uairsin rinn i gàire:
  - Airson na beachdan mòra Aryan!
  Bidh Alvina mar an ceudna a" càineadh an nàmhaid, agus ga roinn gu mionaideach, agus a" co-èigneachadh:
  - Glòir do bheachdan ùra!
  Agus brùth a nipple sgàrlaid air an nàmhaid.
  Ach tha an nighean Sòbhieteach bhon bataraidh làmhachais a 'losgadh air na h-uilebheistean faisisteach. Bidh iad a" feuchainn ris an ionnsaigh a chuir air ais, gu cainneachdail agus gu càileachdail nas fheàrr na an nàmhaid.
  Tha na caileagan bhon bhuidheann-chatha Sòbhieteach cuideachd glè bhòidheach, agus ann an sgiortaichean goirid, chan eil cìochan còmhdaichte ach le bras. Bidh an casan rùisgte a" priobadh, agus na gaisgich iad fhèin gu làidir a" rèiteach tro na sligean.
  Tha aon de na bonn, Leifteanant-gunnair Akulina, a 'lìbhrigeadh shligean le casan rùisgte, agus i fhèin a' gabhail fois a làmhan air cuibhle a 'ghunna. Agus eadhon ged a thuiteas sligean orra bho shuas, agus bomaichean a 'sgèith às na speuran, mar an ceudna, chan urrainn dha na caileagan a bhith air an sgoltadh agus a bhriseadh. Shabaid iad gu gaisgeil agus leanaidh iad orra a" sabaid.
  Tha Anyuta ag amas air a' ghunna... Chan eil "luchag" air a tholladh, ach tha an nighean fhathast a' losgadh air. Agus gu h-obann, tha thu fortanach agus bidh an armachd a 'gèilleadh. Anns a 'chùis seo, feumaidh an Gearmailteach ciste-laighe òrdachadh le ceòl.
  Tha an nighean casruisgte sunndach, ged a tha i a' tuigsinn nach eil ach glè bheag de chothrom aca faighinn a-mach à leithid de chuairt-ghaoith. Mar eisimpleir, bidh an Sturmmaus a 'dol air adhart leis an ionnsaigh. Is iad sin innealan coltach ris an Shtrumtigr, dìreach tòrr nas motha agus air sgàilean lucha fada. Agus nuair a bhios rocaid trom ag itealaich a-mach à lannsair boma 600-mm, is e dìreach rud uamhasach a tha seo.
  Bha cnapan de thalamh loisgte a" sileadh sìos air Anyuta, agus leagh an ùir às deidh a" bheàrn. Ach cha robh nàire air an nighean idir. Air an làimh eile, chuir i a casan rùisgte gus a bhith a 'faireachdainn massage tlachdmhor bho na pìosan. Agus gu toilichte a 'seinn:
  Tha dùthaich mhàthaireil agus armailt dà cholbh,
  Air a bheil a 'phlanaid a' gabhail fois!
  Dìonaidh sinn thu le ar cìochan,
  Is seinnear d'arm leis gach sluagh !
  
  Tha na neòil fionnar, ach tha a' ghrian teth,
  Suathadh an gunna-inneal gualainn saighdeir ...
  Gu bràth Motherland tha sinn còmhla riut. .
  Cladhaich sinn uaigh don aingidh!
  Bha Anyuta air a bhith ann am braighdeanas nan Nadsaidhean mar-thà agus an sin chaidh a bualadh gu mòr le maidean air a sàilean. Rinn an nighean osnaich agus reub i mun cuairt, ach cha do bhrath i duine. Ciod iad na buillean so uile dh' i. Tha i na ball Komsomol. Is e rud eile gu bheil na Nadsaidhean air briseadh tron loidhne aghaidh dìon agus gu bheil iad a" bagairt a" chùis a dhèanamh air an fhear seo cuideachd. Tha fios aig Anyuta agus losgadh. Ged a tha seo gu math duilich, bu chòir dhut a dhol a-steach do bharaille an "Maus", agus an uairsin caillidh an tanca Gearmailteach an comas losgadh agus feumar a thoirt gu cùl airson càradh. Agus tha seo mar-thà na dhuilgheadas don Fritz.
  Agus an seo fhuair Anyuta, às deidh grunn thursan, am baraille "Tiger" -2 a bhualadh. An uairsin sheinn an nighean gu toilichte:
  - Cha toir ar n-eireadh dhuitse !
  Agus air a losgadh a-rithist. Chomhairlich Akulina dhi casan casruisgte a chleachdadh nuair a bhios iad a" losgadh, oir tha e tòrr nas practaigeach. Dh" aontaich an nighean bhrèagha seo gu ìre. Agus chaidh cùisean mòran na b" fheàrr. Tha na gunnaichean uile de chàileachd 85 mm, chan eil iad cumhachdach gu leòr an aghaidh tancaichean Gearmailteach. Agus mar sin ma bhuaileas tu am baraille, nochdaidh cothroman soirbheachais.
  Bidh Anyuta a" feuchainn ri sealladh farsaing gorm a shamhlachadh le dotagan buidhe gluasadach air. Is e seo sgàil-dhealbh tiugh uaine tanca Nadsaidheach. Tha thu ga fhaicinn mar ailbhean mòr. Mar sin gabh e agus buail am mastodon air an stoc. An uairsin bidh àrdachadh an nàmhaid ann an roinnean cuideam gun fheum dha.
  Agus a-nis eile "Tìgear" -2 a 'call a proboscis. Agus bidh e gu math tinn.
  Tha Akulina a" seinn aig mullach a sgamhanan:
  - Ex earball, lannan - cha do ghlac Fritz eòlas air a" bhran!
  Tha am bataraidh gu tur air a dhèanamh suas de sandals nigheanan agus mar sin, a rèir coltais, bidh cumhachdan nas àirde gan cumail, agus chan eil na sligean air an goirteachadh. Tha a sgoil fhèin agus a dhàn fhèin aig gach fear dhiubh. Mar leanabh, bha bruadar aig Akulina air cungaidh-leigheis a chruthachadh a bheireadh neo-bhàsmhorachd. Bha coltas gu robh bàs na cho-dhùnadh uamhasach agus mì-chothromach dhi. Às deidh na h-uile, tha an fhìrinn gu bheil daoine a 'bàsachadh uamhasach. Agus ged a bha an nighean a 'creidsinn ann an neo-bhàsmhorachd an anam, a tha bun-sgoile an taca ris a' bhodhaig, ach fhathast. Chan e bòrd tàileisg a th" anns an t-saoghal, thoir pìos dheth agus cuir air ais e. Chan e, thionndaidh an cruinne-cè gu bhith cruaidh. Carson a dh"fheumas duine fàs sean agus bàsachadh? Bha Akulina gu sònraichte air a shàrachadh leis na seann bhoireannaich - tha an gràinealachd seo uamhasach.
  Nach cosmhail an duine ri blàth, agus nach crùn a" chruthachaidh? Feumaidh an duine a bhith agus a bhith neo-bhàsmhor. Agus cha do nochd e dha air chor sam bith a bhith tinn agus a dhol dhan ath shaoghal. Às deidh na h-uile, tha duine air a bhreith gu bhith toilichte.
  Agus dè an seòrsa toileachas as urrainn dhuinn bruidhinn ma chailleas daoine an càirdean agus an caraidean? Ma tha e - pearsantachd a 'crìonadh? Chan e, tha seo ceàrr agus chan eil e math. Agus chaidh Akulina a-steach do litreachas meidigeach. Goirid thàinig an nighean chun a 'cho-dhùnaidh nach eil ceimigeachd a-mhàin gu leòr airson neo-bhàsmhorachd, agus bu chòir rudeigin bunaiteach ùr agus èifeachdach a chruthachadh.
  Is dòcha eadhon beagan rèididheachd. A tha, eu-coltach ri rèidio-beò, nach sgriosadh, ach slànachadh. An uairsin thòisich an cogadh agus cha robh ùine ann airson neo-bhàsmhorachd. Bha Akulina ag obair aig a 'chùl airson greis. Ach dh'fhàs call an airm dhearg, chaidh nigheanan a ghairm chun aghaidh na bu trice, agus chaidh boireannach meidigeach cuideachd. An toiseach bha i ag obair mar banaltram, agus an uair sin a ghluasad gu bataraidh. Barrachd air aon uair lorg Akulina i fhèin faisg air bàs. Ach a h-uile uair a dh'fhuirich i beò agus eadhon gun droch leòn.
  Nighean bhochd aig an robh uiread de dhuilgheadasan eadar-dhealaichte na beatha. Agus a-nis tha tancaichean faisisteach a" tighinn faisg orra.
  Agus seo bòidhchead eile, donn-donn Tatyana. Bidh an nighean a" toirt shligean, a" slaodadh bhogsaichean. Tha i cuideachd cas-ruisgte, agus eadhon a 'faighinn toileachas ann an seo - às deidh a h-uile càil, tha an t-Iuchar anns a' ghàrradh, am mìos as teotha den bhliadhna. Tha e math an seo, tha a h-uile nighean a chruinnich iad gu math breagha, a" togail iongnadh ann an nàimhdean an athar. Bidh Tatyana a" tarraing a" bhogsa agus a" seinn:
  Aonadh do-sheachanta, poblachd an-asgaidh,
  Cha b" e mì-mhisneachd, chan e neart, chan e eagal a thàinig còmhla ...
  Agus toil mhaith nan daoine soillseach-
  Sìth, càirdeas, solas, adhbhar agus misneachd ann an aislingean!
  
  Glòir do'n Athair, ar dùthaich shaor,
  Tha càirdeas nan dùthchannan uile an urra ri linn,
  Feachd laghail, toil an t-sluaigh,
  Às deidh na h-uile, tha neach sìmplidh airson Unity!
  Agus fo leithid de fhaclan, tha i nas sunndach agus chan eil coltas cho trom air na bogsaichean tuilleadh. Agus bidh an nighean a 'lùbadh gu furasta. Tha i cho tàlantach. Agus nighean sunndach. Seo saboteur Gearmailteach a" snàgadh suas le grenade gu
  barrabhalla. Bidh Tatyana a 'togail lemon le a cas-rùisgte, agus ga tharraing a-mach le corragan gràsmhor, ga thilgeil air an nàmhaid. Sa bhad bidh triùir luchd-brathaidh Gearmailteach ag itealaich suas, air am briseadh sìos le pìosan itealaich. Agus sheall Tatyana, a 'dol thairis air a casan lom, tana, am fige dhaibh. A dh" aindeoin sin, "s e nighean bhòidheach a th" innte. Agus am faigh i bàs cuideachd?
  Agus seo an ceannard aca bataraidh, Major Voronina. Tha i mu thràth trithead bliadhna a dh'aois, ach tha an sliasaid bho ghluasad cunbhalach caol, mar nighean òg. Tha a falt geal, agus mar sin chan eil am falt liath ri fhaicinn, agus tha a h-aodann bhon èadhar ùr dearg agus glan, chan e aon fhalt. Bha Margarita Voronina a 'sabaid bho na ciad làithean den chogadh. Cha robh e gu math soirbheachail ann an duaisean, leis gu robh i air a bhith a" sabaid airson còrr is sia bliadhna agus gu pearsanta mharbh i còrr air ceud Gearmailteach. Chan ann aon uair a chaidh Margarita a dhroch ghoirteachadh, agus cha do laigh i san ospadal. Bha i eadhon air ainmeachadh: Iron Margarita. Ach bha am boireannach gu moralta sgìth bhon chogadh fhada gu moralta.
  Tha a casan rùisgte goirt, agus cha mhòr gun duslach. Dh'ionnsaich i i fhèin ruith casruisgte ron chogadh anns an t-sneachda. Agus a-nis airson còrr is sia bliadhna chan eil mi air bròg a chaitheamh. Anns a 'chòigeamh bliadhna fichead, gus a bhòid a chumail, bha i a' sabaid anns an roinn as fhaide deas faisg air Rostov. Is ann dìreach le taing dha ointmentan Siberia a sheachain i frostbite. Ach thàinig i beò às aonais brògan, chaidh i seachad air fìor dheuchainn ann an snowdrifts Ruiseanach. Agus lean an cogadh.
  Cha robh i a' cur luach mòr air, agus cha do chuir i a-riamh a h-inntinn an sàs. Mar sin chruinnich na duaisean gu slaodach ach gu cinnteach. Agus a-nis tha i mar-thà air èirigh gu inbhe major agus tha Òrdugh Glòir de na trì ìrean. Ach chan eil rionnag a 'ghaisgich a tha Margarita air a bhith airidh air o chionn fhada fhathast. Ach chan eil an gaisgeach gu sònraichte duilich.
  Is e am prìomh rud a bhith beò sa chogadh seo. Agus an seo tha amulet sònraichte aice de Perun. Leigidh e leat ceathrar a shàbhaladh ann am blàr sam bith. Margarita i fhèin agus triùir eile de a roghainn.
  Bha am prìomh bhoireannach fhèin clàraichte trì airson a shàbhaladh: Akulina, Anyuta, Tatyana. Nigheanan math agus glè chomasach. Seo an canan aca, tha na baraillean mu thràth air còignear Ghearmailteach a losgadh. Agus a-nis bhuail Anyuta am bratag Panther. Stad an tanca Gearmailteach agus thòisich e air smocadh.
  Tha Margarita ag èigheach ris na nigheanan:
  - Cùm e suas!
  Bidh iad a" freagairt aig mullach an sgamhanan:
  - Tha mar sin cùm!
  Dh"èigh Margarita gu deònach:
  - Chan eil! Cha chuir duine stad oirnn. Cha bhuannaich duine!
  Agus chaill an siathamh luch a beul. Tha tancaichean Gearmailteach gu math luath, ach tha grunn dìgean an-aghaidh tanca agus gràineagan gan casg bho bhith a" gluasad air adhart. Bidh na caileagan ag amas còmhla, bidh Akulina a 'cuideachadh le bhith ag amas air a' ghunna, tha i luath mar nach eil trodaiche sam bith eile ann. Tha Tatyana cuideachd làidir agus ceart. Seo iad a" losgadh a-rithist. Agus an turas seo bhuail am projectile bratag an Leòmhann.
  Chan eil e feumail a bhith a 'bualadh air slighean an "Tiger" -2, leis gu bheil rolairean beaga a' dèanamh a 'chàr, no an àite fo-charbad, cha mhòr do-sheachanta. Ach aig baraille fada, tha e èifeachdach agus tarraingeach.
  Tha Anyuta ag fhuaimneachadh mar sheòladair fìor:
  - Uill, bhon sgreuch!
  Tha Akulina a" toirt taic don diabhal-cherub:
  - Thig sinn le gàire sunndach,
  Gu togalaichean mòra an Reich Berlin ...
  Bidh sinn toilichte leis an dithis milis,
  Tha an arm againn do-chreidsinneach!
  Agus a-rithist thòisich an tanca Gearmailteach a 'smocadh cho fòirneartach, agus thòisich e air pìosan meatailt a leigeil a-mach air gach taobh.
  Air a ghiùlan air falbh le dealas, thòisich am buidheann-cath chanain gu lèir ri seinn;
  Aon uair 's nach robh fios aig duine aisling,
  Cha b 'urrainn dhomh cànan an smuain àrd a thuigsinn!
  A 'coimhead air solas rionnag a tha a' deàrrsadh -
  Cha robh fios agam air bun-bheachd an Fatherland Naomh.
  
  Bha e 'na bheathach, 'na gharbh-
  A làn stamag - sin an comhfhurtachd gu lèir!
  Tha aon instinct - mar fheannag a" piocadh,
  Agus tha an t-acras a" dol sìos gu dubh-aigein ifrinn!
  
  An uairsin bha a h-uile dad dìreach sìos chun a 'bhùird,
  Agus ann an seo, tha eadhon na beathaichean toilichte!
  Agus tha an spiorad a 'miannachadh maise sìorraidh -
  Na chreidsinn cumhachd nas fheàrr a dhèanamh!
  
  An uairsin gheibh sinn daoine am beachd -
  Seadh, leis a sin thig cràdh uabhasach!
  Ach tha thu a 'sabaid airson òganach eòlais -
  Ardaichidh teagasg reusanta na h-uile !
  
  An uairsin cha bhith thu a" fulang fada
  Thig an t-àm - òigridh gu bràth!
  Eiridh t'athair agus do mhàthair cuideachd,
  Thèid iad a-steach do throm-laighe gun a bhith air an crùbadh!
  
  Ach tha smuaintean mar an ceudna olc gach aon -
  Tha iad nan teine!
  Nuair a bheir iad eagal air fear eile,
  Nuair a tha tiodhlac aig neo-bhàsmhor!
  
  Moch, feumaidh tu faighinn seachad air d" fhearg -
  Cruthaich cruinne-cè eile ann an glòir!
  Bidh 'n cumhachd so 'n 'ur cridhe,
  Tha an call sin cuideachd na dheasachadh!
  Thàinig Blàr Kursk gu crìch ann an tarraing. Agus bha fois ann. Thug na Gearmailtich am Panther -2 a-steach don t-sreath. Bha an inneal seo nas adhartaiche le turaid chumhang agus sgàil-dhealbh nas ìsle.
  Dh'fhàs cuideam a 'chàir, beagan taobh a-staigh dà fhichead' s a seachd tunna, bhon a thàinig piseach air coileanadh dràibhidh eadhon air sgàth an einnsean naoi ceud each. Ach tha armachd agus armachd air àrdachadh gu mòr. Thàinig ceann an tùir gu 150 mm, agus bha na taobhan 60 mm, bha aghaidh a 'chòmhdaich 120 mm aig claonadh dà fhichead' sa còig ceum agus bha na taobhan 60 mm. Agus tha an gunna 88 mm agus 71 EL. Bidh a leithid de ghunna a "dol a-steach bho astar cilemeatair de armachd 193-millimeter aig claonadh 30 ceum. Mar sin tha an inneal gu math dona agus millteach.
  Uill, dè am freagairt a tha seo? Is ann dìreach leis an fhìrinn gum bi na caileagan cuideachd a" sabaid casruisgte agus ann am bikini. An uairsin chan fheum an tanca a bhith foirfe nas motha.
  Tha an geamhradh ann mu thràth. Agus tha aon de na ciad tancaichean IS-2 a" dol dhan bhlàr. Agus an sgioba aig Elena air. Tha nigheanan gu dearbh casruisgte agus ann am bikinis. Tha iad deiseil airson a dhol an-aghaidh an scum Nadsaidheach, air a bheil na Stàitean Aonaichte air a chùlaibh.
  Mar sin tha an t-sabaid gu bhith cruaidh.
  Loisg Elena le a òrdagan rùisgte. Bhuail i an inneal Nadsaidheach agus rinn i squeak:
  - Airson an Motherland!
  Bidh Euphrosinia cuideachd a" càineadh an nàmhaid, ga bhualadh air an taobh, agus a" gàireachdainn gu bodhar, thuirt e:
  - Airson Mother Russia!
  Pheant na caileagan an tanca IS-2 geal ron bhlàr. Agus tha e cha mhòr do-fhaicsinneach san t-sneachda. Agus tha iad a" gog an nàmhaid gu ro‑iomchaidh.
  Thuirt Ealasaid, a" losgadh gu ceart air an nàmhaid, agus a" bualadh air an nàmhaid gu ceart, gu loidsigeach:
  - Is mise Robin Hood ann am bikini!
  Dh" aontaich Elena le seo:
  - Tha thu dha-rìribh na fhìor Robin Hood!
  Agus mar a bheir e agus a bhrùthas e an inneal-brosnachaidh le a shàilean rùisgte.
  Tha ceithir E air an IS-2 na fheachd mòr. Ged a tha Gerda na neach-dùbhlain mòr air Panther-2.
  Tha an dà tanca timcheall air an aon roinn cuideam. Tha armachd nas taine aig an fhear Ghearmailteach air na taobhan, ach tha e air a dhìon nas fheàrr air a" mhaoil, gu sònraichte leis an turaid agus pàirt ìosal a" chabhsair. Agus tha an canan Gearmailteach nas motha a" tolladh armachd agus a" losgadh gu sgiobalta.
  Fìor, is dòcha gu bheil milleadh aon-ùine air a "ghunna Sobhietach nas làidire. Tha, tha seo gu dearbh na bhuannachd mhòr, ach tha an gunna Gearmailteach nas cruinne. Agus an rud a tha cudromach, tha am Panther-2 tòrr nas sùbailte agus nas so-ruigsinneach.
  Mar sin tha buannachd aig Gerda. Agus ma bhrùthas i am putan le a òrdagan rùisgte, cha bhith coltas beag oirre.
  Agus tha caileagan Gearmailteach gu math dèidheil air fir, agus is e seo an neart aca cuideachd, gu sònraichte ma bhios iad ag obair an teangan le slatan jade pulsating.
  . CAIBIDEIL #2
  Anns a 'gheamhradh, cha do choilean an t-Arm Dearg àite tionndaidh cinnteach. Dh'fhuirich an loidhne aghaidh seasmhach. Agus cha mhòr gun ghluasad.
  An ath bhliadhna, nochd na Gearmailtich ann an sreath de phlèanaichean jet agus mean-fhàs an Focke-Wulf - TA-152. Inneal iongantach le armachd cumhachdach agus astar reusanta. Tha seo trom...
  Anns an USSR, chan eil ann fhathast ach tancaichean ùra IS-2 agus T-34-85. Agus b" e ceum mòr a bha sin cuideachd.
  As t-earrach, chuir na Gearmailtich ionnsaigh ùr air bhog. Dh" fheuch iad ris an iomairt a ghlacadh.
  Thòisich toiseach an oilbheum air 21 Cèitean air a lasadh le ràimh deichean de mhìltean de ghunnaichean, agus còrr air seachdad mìle bomair a" falbh le bomaichean napalm aig an aon àm, agus le cuideam suas ri deich tonna. Thòisich am blàr as eugmhais den Dàrna Cogadh. Chaidh an nàmhaid thairis air an Rubicon agus ruith e gu Moscow. Thuit tancaichean Gearmailteach, chaidh càraichean nas lugha an sàs. Bha tagaichean de stàilinn a" tighinn air adhart gu suidheachadh nan Sòbhieteach, mar eachraidh Genghis Khan ann an armachd tiugh. Chaidh Arrays air adhart, agus an toiseach, chleachd na "Luchainnean" agus "Royal Lions", "Tigers" -2 iad mar reithe fuasglaidh.
  Fiù 's na bu tràithe, chaidh teletanks seachad - "Chess Horse". Shèid iad suas raointean mèinne agus ghlan iad an t-slighe airson carbadan Gearmailteach gu suidheachadh nan Sobhietich. Bha an "Nathair Gorynych" cuideachd air a chleachdadh, nuair a chaidh pìoban làn de stuth-spreadhaidh a thilgeil air adhart agus chaidh a h-uile càil a ghlanadh.
  Tha na caileagan elf Frida, Charlotte, Gerda anns an tanca Panther-3 as ùire agus a 'gluasad aig fìor thoiseach an ionnsaigh. Gaisgich breagha ann an inneal còmhnard le cuideam 75 tonna, rùisg iad am fiaclan air a chèile agus loisg iad le gunna den inbhe 105 mm a bh" ann roimhe.
  Thuirt Charlotte le gàire:
  - Tha còrr is trì bliadhna air a dhol seachad mar-thà bho thòisich an cogadh leis an Ruis. Ach cha deach Moscow a ghabhail fhathast!
  Thuirt Frida le nàire:
  - Ach a dh'aithghearr thèid an Caucasus a thoirt. Agus is dòcha gu bheil seo eadhon nas cudromaiche!
  Fhreagair Gerda le gàire:
  - Gu dearbh, tha beanntan iongantach agus àiteachan eireachdail ann, ach ... Mar as trice bidh an cogadh a 'crìochnachadh le tuiteam a' phrìomh-bhaile. Agus ged nach eil e air a ghabhail, tha e eu-comasach bruidhinn mu ar buaidh!
  Dh" aontaich Charlotte gu deònach.
  - Chan eil!
  Tha an tanca ùr "Panther"-3 fhathast fo dheuchainn deuchainneach. Tha a h-uile dad cho fèin-ghluasadach ann gum biodh dà bhall den sgioba gu leòr. Ach is fheàrr le caileagan cas-rùisgte threesomes a dhèanamh. Chan eil e ga dhèanamh nas fhasa dhaibh ge-tà.
  Agus a" reubadh tanca mòr air suidheachadh nan Sòbhieteach. Tha e trom ach air a dheagh dhìon agus tha canan 105mm ann an 100EL. Agus tha seo trom.
  A" ruith air adhart leis an uilebheist seo ...
  Agus bidh sligean Sobhietach a" breabadh far an tanca seo.
  Thuirt Gerda:
  - Tha an triùir againn duilich!
  Thug Charlotte fa-near le gàire, a" losgadh air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte.
  Choisich an ceann ruadh:
  - Biodh ar Tìr-mòr ann an glòir!
  Thuirt Frida le gàire:
  - Glòir don spiorad Aryan!
  Agus bruthaidh e cuideachd leis an t-sàil rùisgte aige agus marbhaidh an tanca Sòbhieteach. Agus a' caoineadh:
  - Airson feachdan ùra!
  Seo far a bheil cumhachd mòr an tanca a" tighinn a-steach.
  Ach, air an làimh eile, tha caileagan Sòbhieteach a 'sabaid. Agus tha na gaisgich às an Ruis cuideachd casruisgte.
  Tha na blàran fiadhaich agus tha an Fritz a 'dol air adhart, a' briseadh tro dhìonan ann an doimhneachd. Agus chan eil cùisean buileach a" dol a rèir a" phlana.
  Loisg Ealasaid bhon IS-2 aig an nàmhaid agus rinn i gàire:
  - Airson an Fatherland - ar màthair!
  Thug Ekaterina fa-near, a" fucking an nàmhaid:
  - Airson na h-atharrachaidhean againn, airson na Ruis!
  Ghabh Elena e cuideachd agus bhuail i air an nàmhaid, a 'cooing:
  - Agus tha a h-uile dad air leth math airson an Ruis!
  Chuir Euphrosyne tiodhlac sgriosail le a corragan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Airson an Fatherland!
  Bha na ceithir air an IS-2 ag obair agus a 'losgadh gu math ceart. Agus gu math ceart, bhuail gu sgiobalta na nàimhdean.
  Uill, tha na Gearmailtich fhathast a" briseadh troimhe. Agus bidh iad a 'gluasad ann an stiùireadh sabaid.
  Tha an samhradh ann mu thràth agus tha an aghaidh gu litearra a" crìonadh. Ach tha na caileagan a 'leantainn air adhart a' sabaid agus a 'nochdadh an clas as àirde aca.
  Ghabh Ealasaid fiamh ris na briathran so. Às deidh geamhradh an ìre mhath agus gun a bhith ro shoirbheachail, chaidh cùisean air an aghaidh nas miosa. Ann an Kursk, a dh'aindeoin àrdachadh àireamhach, dh'fhuiling na saighdearan Sòbhieteach call mòr. Agus eadhon a-nis, tha an aghaidh oilbheumach an luchd-sabaid faisg air Voronezh, a thòisich an ìre mhath soirbheachail, a" fàiligeadh. Chaidh na Gearmailtich gu cùl agus gheàrr iad conaltradh. Agus a-nis feumaidh na caileagan air an tanca a dhol air ais.
  Ach fhathast, tha e math nuair nach eil ach boireannaich anns a 'chàr - bidh iad a' fàileadh fàileadh cho tlachdmhor, chan ann mar fhir sweaty. Agus tha an sgioba aca air an deagh cho-òrdanachadh. Agus chaidh an ceathrar suas gu bhith air leth brèagha.
  Tha Ealasaid gu cinnteach ag ràdh:
  Bidh sinn a 'buannachadh, tha fios agam gu cinnteach! Fiù "s a" tilleadh don Ear Chèin!
  Fhreagair an Aurora ruadh, a" slaodadh a cas rùisgte, chise air an uisge, a" gàireachdainn, le òran saighdeir:
  "Mu dheireadh, chaidh òrdugh ionnsaigh a thoirt dhuinn!" Thoir air falbh ar ranna agus ar fuil! Ach tha cuimhne againn mar a chaidh a" ghrian air ais agus cha mhòr a dhol sìos san ear!
  Fhreagair Ekaterina agus Elena ann an sèist:
  - Uill thuirt!
  Chuir Aurora cas-rùisgte ris ann an rosg:
  - Bidh an Roinn Eòrpa gu lèir ag obair dha na Nadsaidhean, agus eadhon barrachd ghoireasan ann an Afraga. Mar sin feumaidh sinn barbell gu math trom a thogail!
  Bhuail Ealasaid casruisgte an t-uisge le a dòrn:
  - Togamaid e agus reubamaid suas e! Agus a-nis tha sin gu leòr! Air ùrachadh mu thràth agus air ais anns an tanca!
  Cha do chuir na bòidhchead an aghaidh. Sweat bho chuirp làidir, tana air an nighe dheth agus ceart gu leòr. Tha cnapan sòghail aig na caileagan, agus slinnean cumhang, agus bolg le preas faochaidh. Tha iad dha-rìribh coltach ri ìomhaighean de sheann bhan-diathan. Agus tha na casan cho caol, agus aig an aon àm fèitheach, bàlaichean agus uèir stàilinn de fhèithean a "roiligeadh fon chraiceann ollaidh.
  Tha iad ag ràdh mu na caileagan sin: cuiridh iad stad air each galloping, thèid iad a-steach do bhothan losgaidh!
  Ged a tha e deònach tilleadh gu tanca teth. Splash Elena bhon bhucaid air an armachd gus an càr a dhèanamh beagan nas fhuaire co-dhiù.
  Thug Ealasaid iomradh cruaidh air seo:
  - Ciamar a bhios fir ann an èideadh a" sabaid ann an cisteachan stàilinn mar sin? Agus tha sinn cha mhòr rùisgte!
  Thòisich Aurora casruisgte, le fiaclan mòra agus fiaclan neamhnaid, a" gàireachdainn:
  - Aontaichidh tu gur e beachd glè inntinneach a th" ann - bikini a chuir fo Iasad-màil!
  Fhreagair Ekaterina gu feargach, a" bualadh a cas-rùisgte air bratag an tanca:
  - Tha, mìorbhaileach. An sgudal as ìsle de aodach, an àrd-amas as motha!
  Bha Elena, cuideachd a" suirghe, dìreach an turas seo le a broilleach, craicte:
  - Bhiodh e na b" fheàrr nan cuireadh iad tanca a bharrachd! No plèana!
  Thuirt Ealasaid casruisgte:
  - Tha, sgudal tha tancaichean aca!
  Bha Aurora ruadh, a' dìreadh an tùir, an aghaidh:
  - Chan eil idir! Tha an "Churchill" as ùire fìor mhath, gu sònraichte ann an armachd!
  Chrath Ealasaid Blonde a mala agus dh" fhaighnich i:
  - An do mharcaich thu an Churchill ?
  Fhreagair an diabhal teine ann an uisge-beatha:
  - Chan eil! Ach fhuair mi a-mach gun fhiosta gu bheil armachd aghaidh aige de 102 - millimeters!
  Chrìochnaich Ealasaid bhòidheach a h-aodann, agus thug i grèim air a corragan rùisgte, air armachd nan trithead "s a ceithir agus thuirt i:
  "Dà uair cho tiugh ris an fhear againn?" Uill, dè deagh bheachd!
  Dh'fhaighnich Elena, na suidhe ann an suidheachan an dràibhear:
  Dè mu dheidhinn inbhe a" ghunna?
  Fhreagair an Aurora casruisgte gu h-onarach:
  - Chan eil fhios 'am ... Ach is coltaiche gur e 75 no 76 millimeters a th' ann. Gu math coltach ris an fheadhainn againn.
  Thuirt Aurora casruisgte, fhad "s a bha i a" fuireach a-staigh na gunner, ag ràdh:
  - Mar sin is dòcha gu bheil an coileanadh dràibhidh aige nas miosa?
  Chrath Aurora cas-rùisgte a guailnean làidir, fèitheach.
  - Is dòcha ... Ach bha einnsean Meteor 600-each aig na Breatannaich mu thràth, agus mar sin chan eil mi a" smaoineachadh gur e inneal ciste a th" ann an tanca Churchill!
  Chuir Ealasaid bhòidheach ceist eile:
  - Agus dè na leasachaidhean as ùire a th" againn?
  Sheinn an diabhal ruadh le guth gràdhach:
  - 'S e dìomhaireachd mòr a th' ann... A bheil thu ga chreidsinn neo nach eil?
  A' crathadh a casan rùisgte, fhreagair Ealasaid le guth binn:
  - Gu dearbh tha mi gad chreidsinn! Airson a leithid de cheistean, faodaidh tu gu sìmplidh ... Rattle a-steach don champa - far a bheil am mathan beag geal!
  Mhothaich Elena casruisgte, a" tòiseachadh air a" chàr:
  - Tha fathannan ann gun nochd uilebheist a dh" aithghearr - seachd gunnaichean, agus dà lannsair rocaid mar air Katyushas.
  Bha an Aurora lasrach a" feadalaich agus a" crathadh a cinn.
  - Tha, cha tionndaidh uilebheist mar sin timcheall!
  Thuirt Elena gu sgiobalta:
  - Ach ciamar a thèid a ghoirteachadh!
  Bha T-34-85 ag èirigh. B" fheudar dhomh mo ghuth a thogail airson èigheach thairis air an einnsean.
  Dh"èigh an t-Àrd-Leifteanant Ealasaid:
  - Chuala mi gu bheil IS ùr a" tighinn a dh" aithghearr, le armachd ro thiugh, agus dà einnsean. Mar sin bidh na Gearmailtich nan Khan!
  
  
  Sheinn Aurora casruisgte le magadh:
  "Cladhaichidh sinn an tanca, tòisichidh e a" marbhadh a-rithist ann an dà riaghailt, tòisichidh e a "toirt dhut khan dha na cladhan!"
  Agus bhris a" cheathrar dhiubh a" gàireachdainn. Mean air mhean thog an càr air astar. A dh'aindeoin a h-uile uirsgeulach trithead 's a ceithir agus T-34-85, bha e caran doirbh tanca a dhràibheadh. Gu sònraichte, bha feum air oidhirp mhòr airson gluasad a" bhogsa gèar. Bha Elena làidir cas-rùisgte a" dèiligeadh, uaireannan chuidich ceann ruadh i le a cas. Ach dh" fhaodadh am bogsa fhèin briseadh.
  Mar sin, cha deach an "trithead" s a ceithir" a chuir air an gèar as àirde. Mar sin bha an tanca a" gluasad nas slaodaiche na b" urrainn dha. Agus bha cunnart ann gun lorgadh na "rudan", an Yu-187, agus an TA-152, bomair dàibhidh a bha gu math cunnartach, e tron latha.
  Thuig Ealasaid casruisgte seo, agus bha dùil aice faighinn dhan choille na bu luaithe. An sin, chan eil an tanca aca ro eadar-dhealaichte.
  Chuir Aurora casruisgte òran fo a sròn. Tha an ceann dearg an-còmhnaidh ann an deagh shunnd, eadhon nuair a bhios e a" lìbhrigeadh naidheachdan brònach.
  Tha cuimhne aig Natasha air toiseach a" chogaidh. Thachair e aig meadhan-latha, nuair a dh" ainmich iad e air an rèidio. Ach mu thràth sa mhadainn, thòisich fathannan ominous a" sgaoileadh. An uairsin dh'aithris iad air an rèidio gun tug a 'Ghearmailt ionnsaigh air an USSR gun a bhith ag ainmeachadh cogadh. Sa bhad chaidh grunn bhoireannaich a-steach do dheòir.
  Bha faireachdainn nan daoine measgaichte. Bha an fheadhainn a tha nas òige, agus air an drogaichean le propaganda, eadhon air leth toilichte: tha iad ag ràdh, ann an dà sheachdain togaidh sinn na Gearmailtich agus bidh iad nan sgoth. Bha an fheadhainn as sine, air an làimh eile, tanachadh.
  Bha Ealasaid, cuideachd, a 'faireachdainn mì-chofhurtail. Bhàsaich a bràthair a bu shine ann an cogadh na Fionnlainne, agus an dèidh dha am bràthair meadhanach tilleadh, dh'innis e tòrr rudan uabhasach. Co-dhiù, bha e soilleir nach robh ìre an Airm Dheirg cho àrd ris a" phropaganda ag ràdh. Agus nach eil an àithne suas gu par, agus gu bheil mòran tancaichean a" losgadh mar gheasan.
  Bhruidhinn na h-oifigearan air na Gearmailtich le spèis ... Fhathast, thug iad buaidh air cha mhòr a h-uile Roinn Eòrpa. Agus cò as sine air a bheil cuimhne air a" Chiad Chogadh. An uairsin ràinig saighdearan Kaiser an Dnieper, agus chaidh an Ruis gu Cùmhnant iriosal Brest-Litovsk.
  Mar sin bha Ealasaid rùisgte gu math troimh-chèile. Cha robh mi airson mo luchd-gràidh a thiodhlacadh a-rithist, agus eadhon nas motha a bhith a" sabaid le nàmhaid cho làidir ris a" Ghearmailt agus a saidealan. Chan eil mòran dòchais ann do Bhreatainn. Chan eil e gu diofar ciamar a thigeadh na creachadairean feòil-itheach seo còmhla an aghaidh na Ruis.
  Dhearbh na ciad làithean agus na seachdainean na ro-innsean as eu-dòchasach. Thàinig na Gearmailtich air adhart agus ghabh iad aon bhaile às dèidh a chèile. Thuit Minsk taobh a-staigh beagan làithean. Agus ann an nas lugha na mìos Smolensk. Rinn Ealasaid gu saor-thoileach airson an aghaidh. 'S e nighean làidir a th' innte, agus gu math cruaidh.
  
  Thàinig i gu bhith na tancair le cothrom, ron sin bha i a' sabaid anns na saighdearan-coise. Lean na Gearmailtich air adhart. Bha am pàirt anns an do shabaid an nighean air a chuairteachadh. Rinn Natasha a slighe thuice fhèin agus chaidh i sìos air tanca trèigte. Bha Elena còmhla rithe agus còmhla bha e comasach dha na caileagan an càr a thòiseachadh. Agus eadhon thug i chun loidhne aghaidh.
  Airson seo fhuair iad bonn, agus chaidh a shònrachadh do na saighdearan tanca. Bha an ullachadh gu math goirid - dìreach mìos gu leth. Fhuair na caileagan pàirt a ghabhail ann an dìon Moscow.
  Bha e coltach mar-thà gu robh an fheadhainn againn faisg air làimh. Chunnaic aonadan adhartach an Fritz an Kremlin tro phrosbaig, an dèidh dhaibh a dhol a-steach gu fo-bhailtean a" phrìomh-bhaile. Ach thachair mìorbhaileach.
  Cha b 'e a-mhàin gun deach na nàimhdean a stad, ach fhuair iad cuideachd air a dhol air adhart leis an ionnsaigh. Cha do dhealbhaich duine an obair-lannsa mu dheireadh. Chaidh e air adhart gu sporsail, ach bho seo bha e eadhon nas soirbheachaile. Chaidh na Nadsaidhean air ais, thrèig iad an uidheamachd aca agus gu litireil reothadh iad anns an fhuachd.
  Agus sheall na "trithead 's a ceithir" an deagh chàileachd - comas thar-dùthcha. Chaidh na Gearmailtich an sàs anns na sruthan sneachda, agus ghluais na ridirean agus bhuail iad an nàmhaid.
  Às deidh don chunnart do Moscow a bhith air a chuir às, bha a h-uile duine den bheachd gun deidheadh an fheadhainn againn a-nis agus nas fhaide air adhart. Agus gu robh cùl nan Nadsaidhean air a bhriseadh.
  Ach a-nis tha a h-uile dad eadar-dhealaichte a-rithist! Mar ann an sgeulachd sìthiche eagallach! Mu dheidhinn luchd-gluasaid! Nuair a dh"fhàsas dubh geal agus bidh geal a" fàs dubh.
  Agus a-nis tha e air fàs gu math nas miosa. Tha coire air a chruthachadh, agus feumaidh fear faighinn a-mach às.
  Lean Svetlana a-mach às an tanca. Is e inneal a th" anns an T-34-85 a tha, a bharrachd air bogsa gèar teann, cuideachd cho tarraingeach ri droch fhaicsinneachd. Air sgàth seo, tha an tanca seo a 'call pàirt chudromach de na feartan sabaid aige. Tha am Panther-2 Gearmailteach gun a leithid de dhuilgheadas, agus troimhe tha a h-uile dad gu math follaiseach.
  Dhreap an nighean eadhon a-steach don chupa a chaidh a ghlacadh, a" toirt fa-near na suidheachaidhean obrach nas comhfhurtail don sgioba, agus deagh optics na Gearmailt. Fìor, tha an gunna 88-mm fada bho bhith lag, agus tha am projectile cuideachd trì tursan nas aotroime na am fear Sòbhieteach.
  Dh" fheuch an diabhal dearg ri leantuinn a-mach cuideachd. Ach tha e rud beag gann do dhithis nighean a bhith a" coimhead tro aon fhrith. Thòisich iad air putadh.
  Dh" fhàs an Aurora cas-rùisgte gu cruaidh:
  "Seo m" àite fhathast!" Tha thu nad ghunnair agus bu chòir dhut suidhe aig an t-sealladh!
  Thog Catriona:
  - Air an làimh eile, feumaidh mi a h-uile dad fhaicinn! Agus bidh eòlas nas fheàrr agad air d" àite!
  Thòisich na caileagan air sabaid. Fighe fèithean, cuirp tana, teannachadh fèithean làidir. Shleamhnaich eadhon am bras bhon oidhirp.
  Rinn Ealasaid sgreuchail orra, agus tharraing i an dithis aca le òrdagan an casan rùisgte, a" toirt orra socrachadh:
  - Chan e a-mhàin gu bheil na Gearmailtich a 'gabhail grèim, ach feumaidh tu sabaid fhathast! Sàbhail do shàrachadh dha na Nadsaidhean!
  Sguir na caileagan a" brùthadh a chèile, ach thionndaidh iad chun a" chomanndair ann an sèist:
  - Ciamar as urrainn dhuinn a leantainn?
  Rinn Ealasaid co-dhùnadh Solon (bha Seanadair Solon cho ainmeil ann!):
  - Gheibh thu a-mach mu seach!
  Thuirt Aurora casruisgte gu h-obann:
  -Agus bidh am fionn a" mealladh!
  Fhreagair Catherine gu feargach:
  - Bhiodh tu sàmhach dearg-gun nàire !
  rinn Ealasaid gàire:
  - Gu leòr! No bheir mi casan cearc dhut! Atharraichidh tu do charaid air mo àithne!
  Sheall an nighean a teangannan dha chèile agus ... dh'fhan i a' crochadh còmhla san fhrith.
  Thuirt Ealasaid casruisgte ann an tòna fuar:
  - Suidhidh thu sìos, tha Svetlana fhathast!
  Bha an Augustine theine da rìreadh diombach :
  Tha i air a bhith an seo airson ùine mhòr! Tha mi dìreach air nochdadh! Agus ann an teòiridh, bu chòir dhomh atharrachadh!
  Thog Ealasaid a guth agus a" leigeil a-mach a" mheatailt, ag èigheach:
  - Chan eilear a" bruidhinn air òrdughan a" chomanndair aig àm a" chogaidh, ach air an coileanadh ... No am bu chòir dhomh do shlaodadh?
  Bha an diabhal sandal lasrach a" falach gu deònach anns an tùr theth, gann, a" caoineadh:
  - Òrdugh bhon chomanndair aig àm a" chogaidh, nuair a bhios peilearan a" feadaireachd mun cuairt! Air a lìonadh le gaol agus luach mòr, naomh dha saighdearan Ruiseanach!
  Rinn Ealasaid gàire. Chaidh an còmhstri a rèiteachadh, agus a dh'aithghearr a 'choille, agus bidh iad gu sàbhailte falaichte. An seo dh'èigh an neach-faire Catherine gu h-obann:
  - Air thoiseach air a 'Ghearmailt air an tanca!
  A-nis tha seo fìor ... A bharrachd air an sin, bha eagal air Ealasaid nach robh uiread de bhlàr tanca aige leis gum biodh am faisisteach a" gairm itealain ionnsaigh air an rèidio. Ach, tha dòchas ann nach sgèith am Fritz air sgàth tanca aonaranach Sobhietach.
  Ged a chaidh an Gearmailteach am falach air cùl cruach de sheann fheur, fhuair Catrìona air fhaicinn. B 'e Panther-2 a bh' ann, agus anns an atharrachadh as ùire le fad muzzle de 100 EL. Tha an inbhe an aon rud 88 mm, ach tha astar muzzle an projectile mòran nas àirde.
  Dh'fhaodadh Panther-2 anns an atharrachadh roimhe briseadh troimhe aig astar nach eil nas fhaide na 1000 meatair, agus an uairsin chan eil e cinnteach air a 'chrann. Dh'fhaodadh na Sobhietich trithead 'sa ceithir ruighinn gu teòiridheach suas ri cilemeatair air bòrd, ach ann an cleachdadh bho chòig ceud meatair. Ach an turas seo, tha na cothroman cha mhòr cothromach. Agus tha optics nas fheàrr aig na Nadsaidhean.
  A dh 'aindeoin a h-uile cunnart, thionndaidh Elena air an gèar mu dheireadh le a sàil rùisgte. Bheuc na Tri-fichead 's a ceithir ni bu laidire, air chor 's gu'n robh an lamhan air an còmhdachadh, agus an uisg' fein air chrith. Ach a-nis tha iad tòrr nas duilghe a bhualadh. Tha an Gearmailteach a 'seasamh fhathast agus a' feitheamh ris a 'chàr Sòbhieteach.
  Tha e nas fhasa targaid pàipearachd a bhualadh, ach nuair a bhios do chàr a" crathadh mar sin ...
  Bidh Ekaterina a" teàrnadh agus, le cuideachadh bhon Aurora cas-rùisgte aice, ag amas agus a" losgadh a" chiad sealladh.
  Tha slige a" spreadhadh deich meatairean air thoiseach air a" Ghearmailteach.
  Tha Ealasaid casruisgte a" toirt rabhadh dha:
  - Bidh faiceallach! Chan eil na h-uimhir de armachd againn air fhàgail!
  Fhreagair Ekaterina, a" crathadh a cinn fionn gu cas:
  "Is e dìreach sealladh seallaidh a th 'ann!"
  Sheinn an Aurora casruisgte le magadh:
  - Bidh amàireach nas fheàrr na an-dè! Bidh a-màireach nas fheàrr na an-dè! Halo a ghrian!
  Thuirt an Ekaterina casruisgte beagan ann am fuaim, ach gu soilleir:
  - Air ais dheth!
  Dh'fheuch an nighean ri amas a-rithist. Bha an Gearmailteach fhathast fada air falbh. Tha e eadhon eu-coltach gun toireadh an canan Zis-85 an armachd 60-millimeter aige bho astar cho mòr. Cha do loisg na Nadsaidhean fhathast, ach ghlac e an targaid. Tha an turaid bheag T-34 na thargaid bheag. Tha e duilich a bhualadh bho astar, gu sònraichte nuair a tha an tanca a" ruith aig làn astar mar sin.
  Chuir Catriona casruisgte leisg. Shoot an-dràsta no nas fhaide air adhart, a 'tighinn nas fhaisge. Trithead 's a ceithir crathadh a' gluasad, agus tha e eu-comasach sealladh ceart a ghabhail. Feumaidh tu stad, no faighinn faisg gu leòr, no eadhon nas fheàrr faisg.
  Tha Elena casruisgte ag ràdh, a" gleusadh a dòrn:
  - Air son glòir dùthaich mhàthar nan naomh !
  Bidh Ekaterina cas-rùisgte, mu dheireadh, a" co-dhùnadh agus a" losgadh. Tha an tilgeadh air a spìonadh a-mach às a" bharaille. Bidh an nighean còmhla ris le neach-dìon inntinn.
  Mar-thà nas fhaisge, mu aon mheatair gu leth, bhon Ghearmailteach. Leis gu bheil na trithead "s a ceithir duilich fhaicinn bhon t-sealladh, is e deagh thoradh a tha seo. Bha Aurora leth-rùisgte, a lean a-mach aig àm an t-seilg, a" comhartaich gu làidir:
  - Cha mhòr beagan a bharrachd!
  Bha Catriona a" gearan gu feargach:
  - Cha mhòr nach eil e a" cunntadh!
  Choisg an diabhal ruadh:
  "Bheir sinn punch na aghaidh don Führer, gheibh e seachad air dòigh air choireigin!" Tha sinn rud beag coltach a-nis, rud beag craicte!
  Bhrùth Catriona gu mì-fhoighidneach am bòidhchead le a cas:
  - Dùin suas mas urrainn dhut!
  Dh'fhàs Aurora casruisgte:
  - Briogais!
  Mu dheireadh, cha b 'urrainn don Ghearmailteach a sheasamh, air a losgadh ... Chaidh an t-slige le feadag gu cunnartach faisg air a' chàr. Ach cha do bhuail Fritz. Dè bha e a" smaoineachadh? An robh amharas agad gu robh a leithid de bhòidhchead nan suidhe sa charbad no air a losgadh gu meacanaigeach? Tha turret ceannard agus deagh fhaicsinneachd aig Panther-2. Anns a 'cheathramh bliadhna thar fhichead, thàinig an tanca seo gu bhith na bu mhotha. Le a chuideachadh, fhuair na Gearmailtich soirbheachadh mòr, a' glacadh sgìrean taobh a-staigh ceithir crìochan na Gearmailt ann an 1937 agus, ann an dìreach còig mìosan.
  Sheall an tanca làn gu leòr. Gu sònraichte an aghaidh an IS-2. Aig deireadh a 'cheathramh bliadhna air fhichead, nochd roghainn le fad baraille nas fhaide, agus mar sin luaths tùsail a' phròiseict. Tha dùil aig a" Ghearmailteach an nàmhaid a bhualadh, ged a tha an trithead "s a ceithir na chàr trioblaideach. Uaireannan bidh na Ruiseanaich a 'riaghladh a bhith a' bualadh bho astar fada, agus a 'gluasad. Feumaidh sinn an nàmhaid a shlugadh mar chuileag.
  Ealasaid casruisgte, a" tuigsinn gu bheil cothrom ann an-còmhnaidh bualadh, feadaireachd:
  - Lenin, pàrtaidh, Komsomol!
  Bha smuain seòlta a" lasadh tro m" inntinn, carson nach tionndaidh thu gu Dia? Ach chan eil còir aig ball Komsomol creidsinn ann an Dia. Agus san fharsaingeachd, ma tha e ann, carson a tha e a 'ceadachadh seo uile? An leigeadh Cruthadair dàimheil a leithid de aingidheachd? Dè mu dheidhinn seann aois agus bàs?
  Cha mhòr rùisgte, bha eagal air Ealasaid, is dòcha barrachd na bàs, gum fàsadh i sean agus gum fàsadh i grànda. Dè cho mì-chothromach a tha seo. Agus gu dearbh, ma tha sinn a 'gabhail ris gu bheil duine bàsmhor, airson leasachadh agus adhartas, an uair sin disfiguring dhaoine le seann aois chan eil dòigh air choireigin a-mach à làimh. Agus càit a bheil bòidhchead an neach-cruthachaidh? A bheil e dha-rìribh a" còrdadh ri cailleachan crùbach is rùisgte?
  Cha b" urrainn do Ealasaid bhrèagha seo a mhìneachadh agus cho-dhùin i - is e Dia innleachd dhaoine! Gu dearbh, tha mean-fhàs ann. Agus is dòcha gun tig an t-àm nuair a leasaicheas duine chun na h-ìre sin gum bi e comasach dha na mairbh aiseirigh! Agus an uairsin bidh an fheadhainn a bhàsaich sa chogadh air an ath-bhreith ann an saoghal co-mhaoineas soilleir!
  Thuirt Ealasaid casruisgte:
  - Dia deònaich buaidh ar pàrtaidh atheistic!
  Shocraich bòidhchead Ekaterina agus loisg i airson an treas uair ... Bha coltas gun robh an t-slige a" bualadh air an armachd, ach a-rithist chaidh i seachad. Ach chuir an Gearmailteach ... Damn, buail!
  Chrith an tùr, chualas glaodh. Gu fortanach, chuir an t-armachd a bha a' lùbadh sìos an sealladh.
  Ach as cudromaiche, bho astar math fhathast, fhuair am Fritz grèim air tanca a bha a 'gluasad gu luath le turaid bheag. Agus tha seo a 'ciallachadh gu bheil tancair eòlach na shuidhe an sin, agus an ath thuras is dòcha nach bi e a' stiùireadh ...
  Cas-rùisgte, gleansach le fallas, chuir Aurora a-steach am projectile gu fèin-ghluasadach. Thionndaidh Catherine le ùrnaigh gu ... Artemis! A rèir choltais bha e coltach gur e ban-dia na seilge an tè a bu fhreagarraiche sa chùis seo. Agus bhreab an nighean le a cas-rùisgte ann an oisean geur. Mhothaich Ekaterina casruisgte nuair a tha i feargach, gu bheil i a" losgadh nas fheàrr. Agus... dhùin i a sùilean, an urra ri intuition...
  An ceathramh sealladh...
  Thuirt Ealasaid casruisgte gu socair:
  - Tha sgàile nèimh mar bhrataich !
  Agus dh"èigh Aurora leth-rùisgte, a-rithist a" coimhead a-mach bho chùl na h-uchd:
  - Dìreach ann an sùil an tairbh! Buail an tùr!
  Bhris an t-slige tro tanca Gearmailteach aig an t-snaim. Thòisich teine agus thòisich an t-inneal sabaid air reubadh. An seo thuirt an ceann-ruadh, gun a bhith buileach dòigheil:
  - Gu fortanach! Agus dìreach bhon cheathramh uair!
  Rinn Ealasaid casruisgte cabhag gus an Aurora ruadh a cheartachadh:
  - Le leithid de chrathadh, agus chan eil e dona! Air a' cheathramh feuchainn!
  Bha Catrìona casruisgte a" taobhadh ris a" cheann-dhearg gun dùil:
  - Chan eil! Tha i ceart, bha e na b" fheàrr a bhith a" bualadh a" chiad uair!
  Thòisich Elena a 'slaodadh sìos beagan, a' feuchainn ris na luamhan a ghluasad le a casan rùisgte cho rèidh 'sa ghabhas. Chaidh an trithead "s a ceithir sìos. Bha coltas caran mì-mhodhail air an tanca bhon taobh a-muigh, ach sheall e cho èifeachdach sa bha e. Chaidh turaid na Gearmailt a reubadh gu tur dheth, agus roinneadh an slige na dhà phàirt bhon spreadhadh.
  Thòisich Elena a 'slaodadh sìos beagan, a' feuchainn ris na luamhan a ghluasad le a casan rùisgte cho rèidh 'sa ghabhas. Chaidh an trithead "s a ceithir sìos. Bha coltas caran mì-mhodhail air an tanca bhon taobh a-muigh, ach sheall e cho èifeachdach sa bha e. Chaidh turaid na Gearmailt a reubadh gu tur dheth, agus roinneadh an slige na dhà phàirt bhon spreadhadh.
  Ach fhuair aon Fritz fhathast a-mach às a" chàr, agus chaidh e am falach air cùl nam preasan, a" leigeil air gu robh e marbh. Le òrdugh Ealasaid, stad Elena an tanca. Leum Aurora agus Ekaterina leth-rùisgte a-mach às na trithead "s a ceithir. Leum an ceann ruadh suas chun na Gearmailt agus, a 'nochdadh neart iongantach, thog e leis a' choilear e le aon làimh. Ach, cha robh am faisisteach ach beag ann an inbhe. Is e seo dha-rìribh seòrsa de leanabh, aodann leanaibh, bodhaig tana, eadhon mustache nach eil air briseadh troimhe fhathast.
  Dh"fhaighnich an dearg-cheann fèitheach ann an Gearmailtis:
  - A bheil thu cho neo-leasaichte dystrophic, no a bheil thu dha-rìribh nad shket?
  Ghlaodh am balach le h-eagal :
  - Chan e leanabh a th' annam. Tha mi à Jungvolk, bha inntearnas agam air tanca!
  Thòisich an Aurora cas-rùisgte a" gàireachdainn:
  - Bho Jungvolk? Carson nach eil ceithir bliadhna deug eile agad?
  Chrath am balach agus fhreagair e:
  "Chan eil mi ach aon-deug!" Thug m" uncail leam air turas. Na cuir gu Siberia mi! Agus rinn am balach gàire.
  Mhol Ekaterina casruisgte, a thuig Gearmailtis gu math:
  "Is dòcha gum bu chòir dhuinn ar leanabh a leigeil air falbh?"
  Rug an Aurora lasrach a fiaclan gu borb:
  - Leig leis a' Ghearmailteach do chuid fein ? A-riamh!
  Thuirt an gunner fionn meala gu reusanta:
  - Ma bheir sinn a leithid de shket mar phrìosanach, nì a h-uile duine magadh oirnn!
  Lean an Comanndair Ekaterina a-mach cuideachd agus, a" coimhead air a" bhalach, thuirt e:
  - Tha e caran sgith. Agus dh'fhaighnich an nighean ann an Gearmailtis. A bheil thu dha-rìribh à Jungvolk?
  Fhreagair am balach:
  - Tha Milady...
  Thuirt Catherine gu loidsigeach:
  - Ma bheir sinn leinn e, faodaidh sinn a chur gu taigh dilleachdan math. Agus ma leigeas sinn leinn fhìn, an uairsin seallaidh tu air a 'phàiste agus marbhaidh iad e!
  Chuir Aurora cas-rùisgte an aghaidh:
  Càite am faca tu dilleachdan math? Tha mi fhìn nam dhìlleachdan, agus thadhail mi air coloinidh òg, agus tha mi airson a ràdh nach eil diofar ann!
  Thionndaidh Catriona gu Aurora agus rinn i gàire:
  - Bu tu dearg-cheann a'd' shuidhe air òganach ? Bha mi an-còmhnaidh fo amharas!
  A" stampadh a cas-rùisgte, rinn Aurora srann gu tàireil agus thuirt i:
  - Bha ar colunn cho gniomhach 's nach robh mèirlich innte ! Coltach ri tùsaire, ach le smachd gu math teann. Chan eil mi fiù 's eòlach air cànan na bandit!
  Dh" aontaich Catrìona le seo:
  - Tha e a 'tachairt ... thadhail mi air a' choloinidh cuideachd, agus an sin tha a h-uile sgoilear cho cultarail agus cho ceart 's nach ann ainneamh a lorgas tu daoine mar sin ann an campa tùsaire. Uill, ceart gu leòr, is dòcha gum bi leanabh Gearmailteach air a dhol a-mach còmhla rinn, agus gum biodh e na bu dhaonnach a leigeadh air falbh!
  Rinn an Aurora cas-rùisgte gàire agus mhol e:
  "Is dòcha gum fàg e leinn e." Biodh e na mhac aig rèisimeid, ionnsaichidh sinn cànan na Ruis dha ...
  Rinn Ealasaid gàire aig an Aurora leth-rùisgte agus rinn i gàire:
  A bheil feum agad air dèideag?
  Is cruaidh a thuirt an ceann ruadh:
  - Agus dè a tha nas miosa dhuinne na bhith a" fuireach ann am menagerie faisisteach?
  Gun fhiosta chaidh Ekaterina a-steach don ola motair a chaidh a dhòrtadh agus bha i a-nis a" sguabadh a cas rùisgte, gràsmhor air an fheur. Ach sheas an duslach gu daingeann. Thug an nighean gunner taic do Aurora:
  - Seadh, bidh am balach nas fheàrr dheth leinn na leis a 'bhiast Nadsaidheach seo! Tha e beag, sgith, iomchaidh ann an tanca! Bidh sinn a 'teagasg dha a bhith a' sabaid agus a 'dèanamh cleasan!
  Thuirt Ealasaid gu gruamach:
  - Deich-ar-fhichead 's a ceithir cho gann airson an tanca ceithir againn. Agus an uairsin cuir am balach. Ach, chan e dìreach sin a th" ann. An uair sin bruidhnidh iad a h-uile seòrsa rud olc mu ar deidhinn!
  Thuirt an Aurora ruadh àlainn gu feargach:
  Tha thu a" smaoineachadh ro dhona air daoine eile. Cha bhi!
  Lean Elena a-mach às an tanca cuideachd agus rinn i sgadan:
  - Nigheanan, leig leinn a bhith a 'fuireach còmhla ... Aig a' cheann thall, am bu chòir dhuinn am balach fhàgail, chan ann airson ar co-dhùnadh a tha e, ach airson ceannard an aonaid ... Uill, airson a-nis, leig leinn an leanabh a thoirt leinn agus rothaireachd leis a 'ghaoith !
  . CAIBIDEIL #3
  Chrath Ealasaid casruisgte gu mì-fhortanach is rinn i gàire:
  - Chì thu, toirmisg an ceannard dhuinn a ghiùlan. Is e cogadh a tha seo, chan e sgoil-àraich!
  Chùm Aurora casruisgte a làmh a-mach chun bhalach agus thuirt i ann an Gearmailtis fhìor:
  A-nis is mise do mhàthair! Bidh thu beò agus ag ithe còmhla rinn!
  Fhreagair am balach le gàire:
  - Chan eil feum, piuthar, tha mi airson a dhol dhachaigh!
  Chrath an Aurora ruadh a ceann gu bagarrach.
  - Chan eil! Is tusa ar prìosanach! Mura h-eil thu airson a dhol gu Siberia, bidh thu còmhla rinn!
  Bha am balach airson a dhol na dheòir, ach le oidhirp toil chùm e air ais na deòir aige. Agus cha robh coltas gu robh an duine a" caoineadh. Thug Catriona am balach na gàirdeanan agus thug i dhan chàr e. Gu dearbh, dh'fhàs còignear againn anns an tanca làn sluaigh. Agus chan eil na caileagan beag, agus tha an càr ro bheag. Bha an Gearmailteach beag a chaidh a ghlacadh na shuidhe na bu sàmhaiche na uisge fon fheur.
  Chaidh an tanca a-steach don choille. Agus dìreach ann an tìde, chaidh dà itealan ionnsaigh ainmeil Yu-187 dìreach seachad. Leis fhèin, chan eil an itealan seo ro uamhasach ann am batail adhair, ach bidh e a 'tilgeil bhomaichean gu math ceart, agus faodaidh e cuideachd bualadh air tanca air leth.
  Thuirt Ealasaid le gàire:
  "Agus cha mhòr nach do chaill sinn ùine air sgàth a" bhalaich seo. Bhris iad an tanca againn gu pìosan.
  Chrath Catrìona.
  - Bhuannaich sinn duel tanca le neach-dùbhlain cha mhòr co-ionann, agus a rèir coltais neach-losgaidh eòlach. Roimhe sin, chuir iad cuideachd grunn ghunnaichean a-mach agus thàinig iad beò. De na companaich againn, gu cinnteach cha robh iad uile fortanach!
  Sheall Ealasaid air a corp agus thuirt i:
  - Tha an ceathrar againn cho rèidh, gun sgaraidhean... Ge bith dè an dòigh anns a bheil fortan a" toirt dìoghaltas oirnn!
  Chrath an Aurora cas-rùisgte a ceann.
  Mar as trice tha toiseach tòiseachaidh math a" ciallachadh deireadh math. Biodh sin mar a dh" fhaodadh e, tha sinn fhathast beò!
  Suathadh Ekaterina a sròn le òrdagan a casan rùisgte, agus mhol i:
  "Is dòcha gum bu chòir dhuinn stad agus bìdeadh a bhith againn ri ithe. Na bi ag ithe sa mhadainn!
  Dh"aontaich Ealasaid:
  - Leig leinn! Aig an aon àm, bheir sinn biadh don leanabh!
  Bha an lòn beag: lard, aran agus uinneanan. Cha robh cuibhreann airm gu leòr ann airson a h-uile duine, agus mar sin fhuair iad tiodhlac sa bhaile. Dh"ith na caileagan agus thug iad don bhalach e. A rèir choltais bha eagal air fhathast agus dh" ith e dìreach sliseag tana de salsa is aran. Ach lorg Catriona beagan a bharrachd bainne, ged a bha e goirt.
  Às deidh ithe, ghabh na nigheanan fois agus sheinn iad ...
  Tha nigheanan ruitheamach a" sabaid airson an Ruis,
  Tha iad gu math pròiseil agus mic Svarog ....
  Bidh ar bòidhchead a" bualadh cho iomchaidh le inneal-ghunna,
  Cha bhi seirbhisich Shatain comasach air ar briseadh !
  
  Shabaid sinn gu treun, shabaid sinn an aghaidh faisisteachd,
  Nì sinn a" chùis air an droch Wehrmacht, eadhon ged a tha an nàmhaid làidir ...
  Tha mi creidsinn gum faic sinn co-mhaoineas a dh'aithghearr,
  Duilleag òir, soilleir bhon chraobh maple!
  
  Chan eil ar dùthaich nas fheàrr, tha co-mhaoineas nas bòidhche,
  Gus am bi ar n-Athair fo bhlàth gu mòr ...
  Thig sonas sgiathach air a" phlanaid,
  Agus thig an aisling mu bheatha nas fheàrr a dh'aithghearr!
  
  Creid gum bi an Ruis againn na thoileachas mòr,
  Bidh Maria a" riaghladh, Lada màthair nan Diathan ...
  Cuiridh sinn stad air marbhadh an ifrinn Wehrmacht fiadhaich,
  Agus chan eil feum air faclan a bharrachd agus cuimhneachail!
  
  Cha bhith e comasach don nàmhaid cridhe nan nigheanan a reubadh a-mach,
  Gheàrr sinn an luchd-sabaid againn claidheamh geur, frenzied ...
  Tha fios glè mhath aig guth nam bòidhchead air a" ghairm,
  Agus bidh e comasach dhuinn na hordes faisisteach a ghearradh!
  
  Tha fios againn nach toir buill Komsomol seachad gu bràth,
  Cuiridh sinn sìos na Nadsaidhean gu lèir leis an lann as gèire ...
  Biodh aghaidhean ar nigheanan a" deàrrsadh le òr,
  Agus buailidh sinn am faisisteach san aodann le dòrn!
  
  Bidh nighean casruisgte a" ruith tro na sruthan cruaidh sneachda,
  Tha e gu gnìomhach a 'sgrìobadh le tàirneanach de dhealanach bhon ghunna-inneal ...
  Chan eil agad ach na faisistich thu fhèin a bhàthadh,
  Leis gu bheil an Fatherland na dhaingneach monolith!
  
  Bheir sinn buaidh air na faisistich, ged tha cumhachd na sìth aca,
  Cho-dhùin Uncail Sam cluich còmhla ris an Fritz sa bhlàr seo.
  rinn iad dhoibh fèin iodhol o Adolf,
  Agus a-nis tha e air feachdan Ruiseanach fhaighinn nan aghaidh!
  
  An seo bidh blàran olc a" goil, ann am blàr a" bhall Komsomol seo,
  Bidh iad a" pronnadh nan Nadsaidhean, ged a tha iad ann an strì neo-ionann...
  Tha guth nighinn à airgead cho macanta,
  Cha gheill am bòidhchead do Hitler-Satan!
  
  Tha an roinn Ruiseanach againn airson buannachadh gu leantainneach,
  Ged nach eil fios aig an armada faisisteach air an àireamh ...
  Agus bhuail sinn Adolf gu cruaidh anns a 'bhreac,
  Ghèill Moscow Làbarach don swoop!
  
  Tha sneachda ann mu thràth, agus na caileagan casruisgte,
  Bidh iad a" frasadh leis an t-sàil rùisgte aca, mar lorg geàrr...
  Tha buill Komsomol a 'ruith ann am blàr,
  Creid nach fhaic an nàmhaid an daol !
  
  Na toir tròcair do na faisicli anns a' bhlàr,
  Bidh an arm aca ann an ifrinn, mar dheamhan na theine ...
  Gheibh sinn duaisean o lamhan Iosa,
  Bidh e gu math borb, mathan nigheanan Ruiseanach!
  
  Ma tha feum air, tionndaidhidh sinn, tha na beanntan uile còmhdaichte le sneachda,
  Agus seasaidh sinn ann an cruinne-cruinne co-mhaoineas pàrras aotrom ...
  A" fosgladh urchair dhuinn gu fortanach bho ghunnaichean an Aurora,
  Agus bha faisisteachd brùideil air a thilgeil gu ifrinn!
  
  Cha do ghèill Stalingrad, chuir sinn an aghaidh sin fo,
  Ged a bhris horde a-mach à stàilinn agus ifrinn ...
  Thilg nigheanan grenades casruisgte len casan,
  Leis gu bheil buill Motherland of Komsomol mar aon!
  
  Tha mi a" creidsinn gum bi sinn ann am Berlin, ged a tha e doirbh,
  Tha "Panthers", "Tigers", "Lions", "Ferdinand" aig na Nadsaidhean!
  Tharraing an nighean am post slabhraidh air a gualainn,
  Leis gu bheil buill Komsomol ann am blàr nan tàlant làidir!
  
  Tha cridhe na h-ìghne air a thoirt do Iosa,
  Cuideachd, tha Lenin agus Stalin beò ann an creideamh dìoghrasach ...
  Gus nach bi teagamhan sgileil ann,
  Canamaid gu daingeann agus gu làidir gu bheil Adolf kaput!
  
  Bidh sinn a" pronnadh ceann-suidhe an dràgon le claidheamhan,
  Agus sgriosaidh sinn a bhuidheann airson linntean ...
  Bidh sinn a" saltairt air buidhnean faisisteachd nigheanan le ar casan,
  Biodh an solas air a choileanadh, aisling naomh!
  
  Thoir saorsa do dhaoine, na smuaintean agus na faireachdainnean aca,
  Gus am bi an rionnag a" deàrrsadh mar ghrian a" cho-mhaoineas ...
  Oir bidh brochan againn le ìm cho tiugh,
  Bidh òige shìorraidh ar peathar gu bhith dhuinn gu bràth!
  
  An seo thig an solas, bidh an Fatherland a" deàrrsadh ...
  Bidh an Fatherland na ghlòir dhuinn fad linntean ...
  Seasaidh sinn air a" mhullach, tha thu a" creidsinn co-mhaoineas,
  Neart spiorad na Ruis, fios agad gu bheil an trodaiche sgoinneil!
  
  An seo tha an Ruis deiseil airson a bhith nas caoimhneil agus nas bòidhche,
  Agus cuidich an saoghal gu lèir gus a dhol gu toileachas pàrras ...
  Is urrainn dhuinn eadhon oirean na cruinne a cheannsachadh,
  An cruinne-cè gun iomall air toileachas nam feachdan a bheir!
  
  Ach cha bhi Ruis fo shàil an droch Reich,
  Leis gu bheil fìor thàlant aige airson cath ...
  Ann an dannsa ar nigheanan, ris an obair-cloc sin,
  Dè a chreideas am bòidhchead toradh sam bith!
  
  Gu h-aithghearr thig linn na grèine radanta,
  Nuair a dh"fhàsas glòir an athar gu h-eireachdail ...
  Tha an arm againn ainmeil a" sabaid leis an Infernal Wehrmacht,
  Agus bidh e comasach dha uabhas an uilc Fritz a sguabadh air falbh!
  
  Beannachd leat Lada naomh, ar Màthair Dhè,
  Rugadh thu do Perun, agus Yaril nan linntean ...
  Chan fhaigh brochan gun dòchas creideamh,
  Ma chosgas tu tòrr, cha chum thu faclan air ais!
  
  Is e an riaghladair as cudromaiche an Stalin mòr,
  Dh" fhàg Lenin an t-slighe bu ghlice gu Eden mar dhìleab dha.
  A chionn gur e Iòseph uachdaran an t‑solais,
  Agus beagan ùine dha daoine air leth freagarrach!
  
  Chan urrainn dha na Nadsaidhean amadan a dhèanamh air an Fatherland,
  Agus gheàrr e Moscow bhon Volga, bho Siberia ...
  Tha mi a" creidsinn gum bi e beò - Ruiseanaich fo cho-mhaoineas,
  Agus cumhachd Adolf - sguabaidh mi às an nighean!
  
  Gu h-aithghearr bidh buaidh, tha e fìor mar a" ghrian,
  A dh'aithghearr bidh radiance ann, mar ghathan quasar ...
  Agus creid an Ruis, leasaichidh co-mhaoineas,
  Uill, mura creid thu mi, is fheàrr dhut dùnadh!
  
  Bidh saidheans a dh" aithghearr ag aiseirigh marbh a" cho-mhaoineas,
  Tha a gliocas gun chrìochan, cho mòr ri quasar ...
  Bheir sinn buaidh air na faisisteach le ar deagh spioradan,
  Nach toir sinn a-steach do bhuaireadh a" phoca òir!
  
  Uill, ann an ùine ghoirid thèid e seachad, is e ifrinn ùine a tha seo,
  Thèid na nigheanan againn a-steach gu Berlin ann an dearg ...
  'S ar n-eallach gun chrìoch thig gu crìch,
  Oir bheir sinn ar sonas le sabaid!
  Sheinn Elena còmhla ris a h-uile duine airson greis, ach an uairsin thòisich i air an einnsean, agus chaidh an càr a-rithist. Chan eil e furasta faighinn air falbh bhon tòir air na trithead "s a ceithir leis an einnsean àrd aige. Tha mòran eas-bhuannachdan aig diesel cuideachd.
  Cha do dh'obraich an conaltradh rèidio, agus cha robh agad ach gluasad dhan ear. Cha mhòr a 'gluasad gu dall. Bho àm gu àm lean Ealasaid leth-rùisgte a-mach às an fhrith. Dh" fheuch mi ri co-aoisean an sin agus an Aurora ruadh. Agus bha Catrìona sgìth bhon teas agus thuit an nighean na cadal.
  Shuidh am balach ann an aon àite agus phòg e a shròn cuideachd. Air an làimh eile, bha Ealasaid a 'smaoineachadh càite an cuireadh i a slighe. Bha beachdan gu leòr ann. Ach cò am fear a bheir gu saoradh?
  Cha robh mi airson a bhith air mo ghlacadh leis na Nadsaidhean. Tha Ealasaid leth-rùisgte air faicinn mar-thà dè tha seo làn de eisimpleir Daria. Chaidh an nighean bhochd a ghlacadh aig àm ionnsaigh taisbeanaidh. Dh"fhuasgail na Nadsaidhean i an toiseach agus reub iad i le cuipean. An uairsin chaidh iad casruisgte tron t-sneachda gu baile beag ri thaobh. Agus an sin, le casan reothadh, b" fheudar dhaibh dannsadh air na guail.
  Fhuair Daria bochd fulangas mòr. An uairsin chuir iad air raca i agus thug iad oirre a chrochadh cha mhòr rùisgte gus an do bhàsaich an nighean leis an fhuachd. Mar sin chuimhnich Ealasaid gu robh dùil riutha gun fhios nach biodh braighdeanas ann - cràdh agus cur gu bàs.
  
  
  Anns an fharsaingeachd, tha e na iongnadh gu bheil a leithid de chultarail daoine mar na Gearmailtich thionndaidh a mach a bhith cho, dìreach os-nàdarrach an-iochdmhor. Bha iongnadh air Ealasaid leth-rùisgte nach robh na Nadsaidhean dìreach a" faireachdainn truas ri duine sam bith. Chaidh eadhon clann a chràdh, agus dh" adhbhraich seo iongnadh ...
  Gu h-àraidh nuair a chaidh na tùsairean a chuipeadh le uèir bhiorach, dearg-theth. Brr! A bheil clach aig na Nadsaidhean an àite cridhe?
  Rè a 'ghluasaid, chunnaic na caileagan grunn shaighdearan Sòbhieteach a' putadh an slighe tron choille.
  Dh'òrdaich Ealasaid àlainn stad a chur air an tanca agus thairg i na saighdearan a thoirt. Mar sin cha robh àite sam bith a-staigh, shocraich an luchd-sabaid sìos air an armachd - tùir agus sligean. Chùm iad eadhon làmhan gus nach tuiteadh iad.
  Bha na saighdearan òg, cha mhòr nach robh eadhon bràgan aca fhathast, cha robh ach am prìomh fhear nas sine na an còrr. Thòisich Aurora cas-rùisgte, mar a bha a" mhòr-chuid de bhoireannaich ruadh, stuama, a" suirghe leis an luchd-sabaid. Ghabh i eadhon làmhan an fheadhainn a bu bhrèagha agus chuir i air a broilleach iad.
  Dh"èigh Ealasaid gu cruaidh ris a" bhiast ruadh:
  - Gabh air do shocair!
  Thug an duine òg, a 'sguabadh às, a làmhan air falbh, agus dh' fhàs an Aurora leth-rùisgte:
  "Uill, nach eil thu a" faireachdainn duilich dha na balaich sin a chaill cleachdadh gaol boireann?
  Fhreagair Ealasaid bhòidheach, siùbhlach,
  - Ach na dèan e air beulaibh a h-uile duine ... Nuair nach eil duine a 'faicinn, dèan na tha thu ag iarraidh!
  Chrath Aurora cas-rùisgte a cromagan ann an buaireadh. Faisg air làimh, fir òga eireachdail air bhioran. Agus dh' fhuiling an ceann ruadh, air an robh fuil theth, fulangas nach b' urrainn i miann an tìodhlacaidh a shàsachadh an-dràsta. Ann an aon bikini, bha Catriona cuideachd air a dhùsgadh, bha i ag iarraidh fear, ach bha fios aice mar a dhèanadh i smachd air fhèin. Ged a tha i air i fhèin a mhìneachadh mar neach-fulang am measg nan òganach air an armachd. Seo am fear aotrom le sùilean dubha. Nuair a stadas iad airson na h-oidhche, an uairsin ...
  Bha Ealasaid casruisgte cuideachd a" faireachdainn miann innte fhèin, ach tha togail ball Komsomol a" gearan an-aghaidh instincts as fheàrr. Chan urrainn dhut dìreach gaol a dhèanamh leis a" chiad neach ris an coinnich thu, dìreach air sgàth gu bheil e grinn. Ged a tha e tlachdmhor.
  Bidh Ealasaid a" toirt na smuaintean sin air falbh bhuaipe fhèin, ach mar as motha a dh" fheuchas i is ann as motha a tha i ag iarraidh. Gu fortanach, nochd tanca Sòbhieteach eile air thoiseach. A bharrachd air an sin, a 'breithneachadh a rèir meud agus cumadh - KV.
  Chaidh aire a thoirt don nighean, agus thug Aurora cas-rùisgte, leis nach robh an rèidio ag obair, comharran le brataichean. Chaidh a freagairt bho tanca Sòbhieteach. Mar, tha a h-uile dad ann an òrdugh, a dh'aithghearr fàgaidh sinn an goileadair.
  Cha robh ach Elena a 'coimhead fo eagal - is dòcha nach robh connadh gu leòr ann.
  Ghlaodh an nighean bhàn ris a" cheann ruadh:
  "Soidhne gu bheil feum againn air connadh."
  Thug Aurora cas-rùisgte an comharra. Agus fhreagair iad i. Gum buail làraidh solair a dh" aithghearr agus bidh e nas fheàrr. Bhuail an ceann ruadh aodann an t-saighdeir a bha fhathast gun fheusag agus... bhuail e a bilean gu geur. Ghluais am fear òg a-rithist. Dh"fhaighnich am Màidsear, le gàire:
  - Carson nach pòg thu mi?
  Fhreagair Aurora leth-rùisgte gu mì-mhodhail:
  - Tha thu sean!
  Fhreagair am prìomh fhear le masladh na ghuth:
  "Chan eil mi ach trithead "s a trì bliadhna a dh"aois. Aois Chriosd !
  Rinn an Aurora cas-rùisgte srann gu tàireil:
  - Chan eil mi a 'creidsinn ann an Dia! - Mar a thuirt Lenin: Chan eil ann an Dia ach mealladh, ach is e mealladh gu math cronail a tha seo, tha e a" cur bacadh air an inntinn!
  Chuir am prìomh fhear, le bròn na ghuth, an aghaidh:
  "Cha robh mi a" creidsinn ann an Dia nas motha, ach thachair tachartas cho iongantach dhomh is nach urrainnear seo a mhìneachadh ach le eadar-theachd chumhachdan nas àirde! "
  Bha an diabhal dearg teagmhach:
  - Faodar a h-uile dad a mhìneachadh bho shuidheachadh tàbhachdach. Feumaidh tu dìreach an eòlas iomchaidh a bhith agad.
  Chrath am Màidsear a ghuailnean, bha fhalt mu thràth a" liathadh, agus bha e coltach gu robh e co-dhiù dà fhichead bliadhna a dh"aois. B" fheàrr le Aurora cas-rùisgte balaich òga fhathast. Agus cha robh cus ùidh aice anns a 'mhòr-chuid, mar dhuine. Ged a tha e neònach dè a chunnaic e annasach? 'S dòcha ifrinn?
  Ruith Aurora leth-rùisgte a bonn rùisgte air taobh geur an airm. Dh" fhàs an t-sàil gu maoth, agus rinn am bòidhchead lasrach gàire.
  An uairsin dh'fhaighnich i don phrìomh neach:
  - Agus ciod a chunnaic thu ?
  Fhreagair e gun dùil:
  - Tha fios agad, innsidh mi seo dhut aig an ath choinneamh!
  Thuirt Aurora leth-rùisgte gu teagmhach:
  "Ach faodaidh iad do mharbhadh cuideachd, nach urrainn?"
  Thuirt am Màidsear le dìmeas a dh"aona ghnothach:
  Mar sin is e dànachd a tha seo! Mar do bhòidhchead!
  Fhreagair an ceann ruadh gu dona:
  "'S e bana-bhuidseach a th' annam, agus chan fhaigh buidsichean bàs ann an cogadh!"
  Bhris am prìomh fhear a" gàireachdainn agus bhuail i ceann lasrach na h-ìghne:
  "A" bhana-bhuidseach atheist... Tha seo cho inntinneach!"
  Fhreagair an Aurora cas-rùisgte gu dona:
  - Chan eil e a 'cur bacadh air! A bharrachd air an sin, gun a bhith a" creidsinn ann an ifrinn, tha thu tòrr nas misneachaile ann am buidseachd!
  Bha am prìomh neach fhathast ag iarraidh rudeigin a fhreagairt, nuair a bhuail trì sligean an tanca KV air thoiseach. Air am falach gu faiceallach, chuir na Gearmailtich air dòigh ambush. A bharrachd air an sin, b 'e aon tanca am mion-atharrachadh as ùire air an "Panther" -2 le gunna fada 88-mm, a bha comasach air a dhol a-steach gu armachd aghaidh an IS-2 bho astar fada. A-rithist, dh'fheumadh na caileagan a dhol an sàs ann am blàr neo-ionann. Ach a rèir choltais tha an dàn dhaibh - a bhith a" sabaid agus a" buannachadh! Agus chan urrainnear dad a dhèanamh an aghaidh seo eadhon leis an gaisgeachd aca!
  Ged, nuair a bhuannaicheas tu buadhan ann an seo, an uairsin an seun! Gun eagal!
  Sheinn Ealasaid chas-rùisgte le guth làn-fhuaim;
  Bidh am fear-cuiridh faisisteach a" reubadh a ghuailnean,
  Seo an raca, clobha, drilean ri làimh!
  Tha e ag iarraidh corp an anama a mhilleadh,
  Uilebheist gun samhail, ach a" coimhead snog!
  
  Gheall e airgead, longan anns a' chuan,
  Dè as urrainn eadhon tiotal a thoirt seachad!
  Dìreach cuir thu air an loidhne,
  Às deidh na h-uile, dha-san chan eil annad ach corp agus geama!
  
  Tha e ag iarraidh fios a bhith againn mu ar gnìomhachas,
  Ciod a tha nuadh ann an slabhruidh nam bochd a chrathadh !
  Mar sin, dràibheadh mi gu fialaidh gabh air adhart,
  Gus dìochuimhneachadh athair agus eadhon a mhàthair!
  
  Ach ni sinn seirbhis do 'n Motherland gu daingean,
  Chan urrainn dhuinn a bhith air ar briseadh le cruaidh-chàs an neach a chuir gu bàs!
  Lùbaidh geug o ghaoith,
  Agus bidh naoidheanan rùisgte a" caoineadh!
  
  Seadh, chaill mi a' chiad chuairt dhoirbh,
  Ach bheir an t-Uile-chumhachdach cothrom air ais!
  Agus an uairsin cuiridh mi fhìn an nàmhaid chun an t-sèididh,
  Cuiridh mo dhòrn an snàgaire gu daingeann!
  
  Bheir Motherland neart dhomh
  Gu bheil e comasach faighinn seachad air cràdh a h-uile pian!
  'S thoir a mach as an uaigh gun ìochdar so,
  Gus nach bi thu air do chaitheamh, mathan feargach!
  
  Beagan a bharrachd agus tha slàinte faisg -
  Gheibh sinn buaidh thairis air an nàmhaid!
  A bhith beò fo chòmhdach solas na co-mhaoineas,
  Gus am bi a 'ghrian a' tuiltean an taigh le òr!
  Uill, dè mu dheidhinn nigheanan mar sin, bidh e comasach dha saighdearan an Airm Dhearg seasamh an aghaidh an nàmhaid. Agus bidh iad a 'sabaid gu treun.
  Ach a dh" aindeoin sin, bhris na Nadsaidhean troimhe gu Stalingrad a-rithist agus tha blàran borb a" dol air adhart airson a" bhaile air an Volga.
  Bidh caileagan agus an seo a 'sabaid gu gaisgeil. Tha e mar gum biodh iad nam buidheann-chatha fìor neo-bhàsmhor.
  Mar eisimpleir, tha Alenka ann an èiginn èiginn, agus a 'tilgeil pasgan guail spreadhaidh le a òrdagan rùisgte, a' tionndadh a 'Phanther thairis.
  Agus tha seo dìreach a 'sabaid air iomall a' bhaile, a tha gu math cruaidh.
  Bidh Anyuta, a" losgadh air na Nadsaidhean, a" squeals:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais!
  Agus bidh Alla le a nipple scarlet a 'bruthadh a' phutan bazooka agus a 'bualadh gu misneachail air an nàmhaid san spot.
  An uairsin tha e ag èigheach:
  - Gun cheannsachadh cha'n e ceum air ais,
  Unconquered - gaisgeach Stalingrad ...
  Gun bhogha anns gach àm,
  Còmhla rinn, tha an Ruis na dùthaich naomh!
  Chàirich Maria, a 'gearradh sìos na nàimhdean agus a' caoineadh:
  - Glòir do'n Ruis naomh !
  Fhreagair Olympias gu sgiobalta, a" spealadh sìos na Gearmailtich:
  - Airson an USSR!
  2 Sultain, 1944, blàir borb fhosgladh airson a 'bhaile air an Volga. Ghabh buidheann-chatha snaidhpear nam boireannach fo stiùir a" Chaiptein Natashka Kaktusova suas suidheachadh dìon anns na tobhtaichean air Sràid Volodarsky. Bha nigheanan le gunnaichean-inneal agus raidhfilean, ceangailte le bagaichean de grenades, am falach air cùlaibh an tobhta.
  Tha Natasha fhèin ann an tunic spotach thairis air a corp rùisgte, ann am pants goirid, agus casruisgte. Nighean bhrèagha, lùbach, le cnapan làidir, sliasaid tana, gearradh falt goirid fo leth-bhogsa. Tha an aghaidh gu math brìoghmhor, le smiogaid manly, sùilean gorma farsaing bho chèile. Thionndaidh falt aotrom donn liath le duslach, broilleach àrd, coltas cruaidh. Tha an Caiptean Natasha air a bhith a 'sabaid airson còrr is dà bhliadhna agus a dh' aindeoin a h-òige tha i air tòrr fhaicinn. Tha casan na h-ìghne còmhdaichte le gearraidhean agus bruthaidhean. Tha caileag nas lùthmhoire gluasad casruisgte na bòtannan garbha is neo-thruaillidh.
  Bidh an t-aonar lom a" faireachdainn a" chrathadh as lugha den ùir, a" toirt rabhadh mu cho faisg "s a tha mèinn, agus tha am màthair-talmhainn fhèin a" cur ri seasmhachd. Air an aon làimh, chaidh casan na h-ìghne a chruadhachadh, agus cha robh eagal orra ro mheatailt teth, no sprùilleach biorach nan tobhtaichean, ach air an làimh eile, cha do chaill iad cugallachd agus sùbailteachd, a 'toirt rabhadh tro ghluasad gluasad. tancaichean.
  Tha Sweet Natashka a 'cumail grenade le pasgan spreadhaidh ceangailte ris. Feumar snàgail chun tanca làidir Gearmailteach "Lion", a 'uisgeachadh nan sràidean le gunnaichean inneal.
  Bidh Mirabela a" snàgail ri thaobh. Cuideachd casruisgte, agus mar sin thàinig a h-uile nighean bhon bhuidheann-chatha a-mach à bòtannan, a 'dèanamh atharrais air an ceannard aca. Bidh a buinn dustach a" geurachadh nuair a bhios an nighean a" snàgail air a h-uile ceithir. Tha falt buidhe Mirabela mì-mhodhail agus fada... Beagan frizzy. Tha an nighean fhèin caol, tana, beag ann an inbhe. Faodar eadhon a mhearachdachadh airson nighean, le guailnean cumhang agus ceann a tha coltach gu mòr.
  Ach tha mòran eòlas air Mirabela mu thràth. Chaidh aice air tadhal air an dà chuid ann am braighdeanas faisisteach, às deidh dhi a bhith beò tro chràdh cruaidh, agus mèinnean, às an sin, le mìorbhail do-chreidsinneach, fhuair i air teicheadh. Ach a 'coimhead air a h-aodann leanabhach, tairgse, chan urrainn dhut a ràdh gu robh i air a bhualadh le maidean rubair air a sàil, chaidh sruth a dhol tro a corp.
  Bidh Mirabela a 'bròg ... Tha saighdear bhon Treas Reich, anns a' chùis seo Arabach, a 'tuiteam marbh, a tholl a' togail gainmheach agus sprùilleach.
  Bidh Natashka a" sleamhnachadh dòrlach de grenades fo ghrunnd sgudail. A-nis bidh "Leòmhann" ceithir-fichead a 'snàgail an seo agus ga spreadhadh. Bidh sùilean gorma na h-ìghne a" deàrrsadh mar shaphir air a h-aodann, gun smal bho losgadh grèine is duslach.
  Tha eòlas a" nochdadh gun atharraich tanca le deagh dhìon a-nis suidheachadh. Tha armachd taobh 100 mm aig "Lion", agus eadhon aig ceàrn. Chan urrainn trithead "s a ceithir briseadh troimhe, chan eil cothrom ach aig Keveshes trom. Ach 's e bratagan an t-amas. Is e am prìomh rud gluasad a thoirt don chàr ...
  Bidh Svetlana a' losgadh spreadhadh bho ghunna-inneal... Tha saighdear, chan eil fios aig duine dè an nàiseantachd, a' tuiteam sìos. Bidh na Gearmailtich, às deidh dhaibh a" mhòr-chuid den Leth-chruinne an Ear a cheannsachadh, a" cur meas air fuil Aryan agus a" tilgeil saighdearan coloinidh gu cath: Arabaich, Afraganaich, Innseanaich, diofar Àisianach, agus Eòrpaich. Tha an àireamh de Phòlaichean air a dhol suas cuideachd - a tha cleachdte bhon chreathail gu bheil gràin aca air Bolshevik Ruis. Tha nàiseantach Ucràineach, agus Don Cossacks, agus Chechens, agus an Caucasian Khaganate gu lèir a" sabaid an seo. Thog Hitler ìre eadar-nàiseanta gu lèir.
  Mòran nàimhdean ...
  Bidh Svetlana gu dìcheallach a" seachnadh teine an inneal-ghunna. Cha mhòr nach do dhealaich am peilear, air a dubhadh bho dhuslach, sàilean cruinn, gruagach. Bha an caiptean brèagha eadhon a" faireachdainn diog mu cho faisg "s a bha tiodhlac mòr a" sgèith seachad. Chaidh an nighean thairis oirre fhèin, ag èigheach:
  Cha chuir eadhon peilear stad oirnn!
  Bidh Mirabela a' losgadh air ais... Nighean eile Angelica - glè ruadh, os cionn àirde cuibheasach, agus fèitheach, a dh'aindeoin na cuibhreannan gann. Cuideachd nighean glè bhòidheach, le cromagan sòghail, meadhan àrd, chan e guailnean farsaing boireann, agus cìochan àrda.
  Bidh Angelica a" sabaid ann an dìreach na shorts aice, tha an tunic air a reubadh gu shreds, agus a" crìonadh gu duslach, agus chan eil èideadh ùra gan lìbhrigeadh air feadh an Volga. Nar leigeadh Dia barrachd armachd, agus braon de bhiadh, a ghluasad dha na saighdearan Sòbhieteach sgìth.
  Mar sin tha Angelica cha mhòr rùisgte, tha a casan air an sgrìobadh, gu sònraichte a glùinean. Bhuail pìos shrapnel bonn na cas dheas, agus goirteas e, tha e duilich coiseachd.
  Tha falt ruadh, duslach, cha mhòr rùisgte, Angelica a" toinneamh a h-aodann breagha, ach aig an aon àm cruaidh. Tha an nighean, a" losgadh, ag ràdh:
  - Tha an Tighearna, Moscow agus Stalin os ar cionn!
  Agus tha i a" gearradh dheth na Nadsaidhean a tha a" toirt ionnsaigh, is gann gu bheil ùine aice i fhèin gluasad air ais.
  Tha na tobhtaichean agus na sràidean cumhang ga dhèanamh duilich dha na tancaichean mòra Gearmailteach tionndadh mun cuairt. Seo faisg air dà cheud tunna de "luchagan" agus chan urrainn dhaibh a dhol seachad idir ...
  Mar a bha dùil aig Svetlana, ghluais "Lev" beagan, agus thiodhlaic e e fhèin ann am pìos sgudail. Bha spreadhadh ann. Bhris am bratag, chaidh rolairean millte no dhà air falbh.
  Stad an tanca leònte agus chaidh slige a-mach às a bharaille...
  Chaidh àiteigin air falbh air falbh, a 'fàgail na tobhta. Bha Blonde Svetlana, mar nathair a 'sgaradh:
  - Sin an àireamhachadh agam! Dh" fhosgail mi cunntas...
  Tha aig a" chaiptean-nighean air falbh a-rithist. Chan urrainn dha na Gearmailtich agus na saidealan aca an sàr theicnigeach a chleachdadh anns an sprùilleach. Tro choire Hitler borb, chaidh tagaichean an Treas Reich a ghluasad sìos ann am batail suidheachaidh ann am baile-mòr caran mòr agus daingnichte.
  Bidh Mirabela a 'tilgeil grenade. A" toirt orra corran a dhèanamh air na Gearmailtich no na h-Arabaich a chaidh sìos, a" tionndadh a-null. Bidh fear de na saighdearan Nadsaidheach a" reubadh a làimhe, agus a" crochadh oirre, uaireadair Sasannach le combaist.
  Tha Mirabela ag ràdh le gàire:
  - Ciod a tha an combaist a' nochdadh dhuit - an t-slighe gu ifrinn !
  Agus bidh nighean bhrèagha a" crathadh dheth pìos de chrèadha a tha a" cumail ris bho a sàil dusty.
  Bidh Angelica a" duslach cuideachd, le a cìochan daingeann, làn. Tha na nipples cha mhòr dubh bho shalachar is tachais. Agus feuch ri nighe. A-rithist feumaidh tu tolladh nuair a tha na gunnaichean submachine Gearmailteach a" sgrìobadh. Agus snàgail ann an dòigh plastunski.
  Bidh am buidheann-chatha de chlann-nighean a" cumail an dreuchdan, ged a tha rùsgadh ann. Agus bidh iad a" reubadh shligean troma, agus bidh bomaichean a" tuiteam às na speuran ... Ach cha bhris dad misneachd bana-ghaisgeach Sòbhieteach.
  An seo chì Svetlana mar a bhios am Panther a" snàgadh. Uill, chan eil an tanca seo cho eagallach tuilleadh.
  Faodaidh tu a phutadh a-steach don taobh. Rinn an nighean sreothartaich, agus thilg i a-mach an duslach a dhìrich na beul eireachdail. Thug i grenade na làimh, le cuideam le pasgan spreadhaidh. Feumaidh tu a dhol suas gun mhothachadh. Ach tha uiread de cheò timcheall.
  Thòisich Angelica air èaladh suas, a 'gabhail fois air an drèana le a h-òrdagan lom agus a h-uilllean. Bha i mar chat a" stalcaireachd luchag. Chuimhnich an nighean air a 'chogadh bhon t-samhradh uabhasach sin den dà fhicheadamh bliadhna, nuair a thug an Wehrmacht ionnsaigh gu fealltach air raointean an USSR. Nach robh an t-eagal idir air an nighinn, cha mhòr nach robh an nighean? An toiseach tha, ach an uairsin fàsaidh tu cleachdte ris. Agus tha thu mar-thà a 'faicinn an t-sìorraidheachd de shligean mar fhuaim àbhaisteach.
  Agus a-nis spreadh e gu math faisg. Bhuail an nighean air a stamag. Bidh mìrean a" ruith bho shuas mar threud de sheilleanan fiadhaich. Bidh Angelica a" feadaireachd le bilean le sleagh:
  - Ann an ainm a' cheartais, a Thighearna !
  Bidh an nighean a" luathachadh a snàgadh agus a" tilgeil grenade le pasgan spreadhaidh ceangailte. Bidh an latha an-diugh ag itealaich ann an arc. Cluinnear spreadhadh, tha armachd taobh nas taine a" Phanther a" toirt iasad dha fhèin. Tòisichidh an tanca Gearmailteach a" losgadh, bidh an uidheamachd sabaid a" spreadhadh.
  Bidh Svetlana a 'gàireachdainn le gàire:
  Tapadh leat a Thighearna Iosa! Tha mi a 'creidsinn annad a-mhàin! Guidheam ort a-mhàin!
  A 'briseadh a' phanther. Air a reubadh, tha stoc fada air a thiodhlacadh ann an sprùilleach. Tha an armachd aghaidh, air a sgaradh bhon taobh-armachd, coltach ri scoop.
  Tha Svetlana, aig a bheil sùilean, air aodann donn bho dhuslach is losgadh grèine, a" deàrrsadh le flùraichean arbhair, ag ràdh:
  - Mar as motha de dharaich a tha aig an nàmhaid, is ann as làidire a bhios ar dìon!
  Tha Angelica gu math sexy, na panties dubha aice, agus bodhaig rùisgte, dusty, làidir. Tha an nighean gu math smart. Faodaidh i pìosan glainne a thilgeil le a òrdagan rùisgte.
  A nis thilg i nì geur le a cas ghràsmhor, còmhdaichte le duslach. Agus steigte, dìreach ann an amhach faisisteach. Bhris Angelica àlainn:
  - Agus tha mi nam shamhla gnè, agus na shamhla air bàs!
  . CAIBIDEIL #4
  Bha an nighean, às deidh sin a 'snàgail a-rithist, a' losgadh. Stiùir teine agus Svetlana.
  Bha an caiptean bòidhchead, Natasha, air gearradh sìos air am faisisteach, ag ràdh:
  - Is e slabhraidh a th" ann am beatha, agus is e na rudan beaga a tha innte na ceanglaichean ...
  Loisg Mirabela, gheàrr e ceann Fritz fosgailte agus thuirt e:
  - Tha e do-dhèanta gun a bhith a 'cur cuideam air a' cheangal!
  Svetlana, a-rithist a 'losgadh gu ceart, crooked:
  - Ach chan urrainn dhut a dhol ann am baidhsagalan air trifles ...
  Loisg Mirabela gu ceart agus thuirt i:
  Rud eile, còmhdaichidh an t-seine thu!
  Dh'ullaich nighean eile Olimpiada, cuideachd glè bhrèagha, còmhla ris an tùsaire Seryozhka, mèinn air uèir. Phut an dithis aca i... Chaidh am booger brùideil a-steach do bhratag an "Tìgear"-2. Agus mar a spreadh an càr Gearmailteach seo le baraille fhada.
  Dh'èigh am balach fionn Sergei:
  - An Ruis againn, tha bucaid agad!
  Agus is gann gun robh ùine aige leum air ais, a" lasadh, le sàilean dubha, air an leagail, bhon mhullach a bha a" tuiteam.
  Bhuail Olympias amhaich a" bhalaich agus thuirt e:
  - Tha thu glè ghlic!
  Rinn am fear-tòiseachaidh a shlighe chun aghaidh agus chaidh e a-steach do bhuidheann-chatha nam boireannach. Tha am balach gu math cruthachail cuideachd. Mar eisimpleir, rinn e plèanaichean gus itealan ionnsaigh faisisteach a losgadh sìos. Nuair a dh" èiricheas na Focke-Wulfs, neo TA-152s, cluinnear ràimh a tha uamhasach bodhar.
  Bidh na Gearmailtich a' dol an cois symphony Wagner. A leithid de cheòl eireachdail.
  Tha Olympias ag ràdh le buaireadh:
  - Tha iad fhathast a 'feuchainn ri eagal a chur oirnn!
  Sheinn am balach tùsaire le pathos:
  - Chan eil eagal air a 'ghaisgeach Ruiseanach ro bhàs,
  Cha toir am bàs sinn fo na speuran rionnagach!
  Oir bidh an Ruis naomh a 'sabaid gu cruaidh,
  Luchdaich mi an inneal-ghunna cumhachdach!
  Tha Olympias, nighean àrd, fèitheach, le cnapan farsaing agus guailnean, na boireannach àbhaisteach tuathanaich. Bha an t-aodach air a reubadh gu bhith na luideagan rè an t-sabaid, tha casan làidir lom, falt air fhighe ann an dà shleagh agus air a duslach gu mòr.
  Chan eil Seryozhka ach aon bliadhna deug a dh'aois, tana bho dhroch bheathachadh, air a sgrìobadh agus air a sgrìobadh, ann an rud sam bith ach goirid ghoirid. Thionndaidh falt nàdarrach geal a" bhalaich liath, agus chithear na h-asnagan tro chraiceann tana, tana agus salach. Bidh casan air an leagail gu h-uamhasach, agus ann an uillt, bruthaidhean, le blisters. Fìor, chùm an dàn an leanabh bho dhroch leòn.
  An aghaidh a chùl-raon, tha coltas mòr agus geir aig na h-Oiliompaics, ged nach eil an nighean reamhar idir, ach le feòil làidir air a thrèanadh air na cnàmhan. A bharrachd air an sin, cha robh coltas gu robh an t-acras a 'toirt buaidh air a h-ìomhaigh agus a h-ìomhaigh mhòr idir.
  Bidh an nighean a" losgadh bho raidhfil trom an-aghaidh tanca. Chan urrainnear càraichean Gearmailteach a tholladh air an aghaidh, ach tha cothrom ann anns na slighean.
  Agus thòisich an "Leòmhann" mòr, an dèidh dha stuth-spreadhaidh trom fhaighinn anns an fho-charbad, a 'sèideadh ceò mar neach-smocaidh trom.
  Sheinn Seryozhka le droch-rùn:
  - Stinky Fritz gun smaoineachadh, lasadh toitean aig an t-slighe a-steach! Gu dearbh, chaidh e ann an trioblaid mhòr!
  Rinn Olympias, a" priobadh le laoigh fèitheach, tana, a" chùis air dannsa tap le a casan rùisgte, breagha. Sheinn an nighean:
  - Bidh aghaidhean Ruiseanach naomh a" priobadh bhon ìomhaigh ... Nar leigeadh Dia dhut co-dhiù mìle Fritz a bhogadh! Agus ma dh" èireas neach nas motha na na faisisteach, cha dìt neach sam bith, mise, thu airson sin!
  An uairsin rinn i ath-luchdachadh air an raidhfil an-tanca agus loisg i a-rithist. Chuir an neach-còmhdhail Gearmailteach a-mach ceò a-rithist.
  Rinn am buidheann-chatha milleadh mòr air an Fritz. Ach dh"fhuiling e call cuideachd. An seo bha aon nighean air a reubadh na leth, agus dh'fhàs a h-aodann mar sin, a dh'aindeoin an duslach, bàn.
  Tha a" mhòr-chuid de Stalingrad air a ghlacadh leis na Nadsaidhean mar-thà, ach chan eil na tha air fhàgail den bhaile ag iarraidh a thoirt a-steach agus gèilleadh.
  Tha Svetlana, aig an aon àm, a 'feuchainn ri briseadh tron "Tiger". Càr cumhachdach Gearmailteach, fhuair e grenade air a chliathaich, ach cha do ghèill e. A" tionndadh mun cuairt gus canan a losgadh. Feumaidh an nighean tolladh a-steach don talamh, agus sprùilleach, gus nach bi i air a pronnadh leis an tonn spreadhaidh a tha an làthair.
  Bidh Svetlana a "gàireachdainn gu socair:
  - Mom, athair, tha mi duilich!
  Thilg Mirabela grenade air an Tìgear, a spreadh air a h-aghaidh. Rinn an nighean tàir air:
  - Mu dheidhinn gu bheil an teagasg aotrom sa gheamhradh as t-earrach ... bidh mi ag ath-aithris gun eisgeachd gu bheil Hitler na bastard plàigh!
  Angelica, a" briseadh sealladh nan Nadsaidhean, agus a" dòrtadh uisge orra le spreadhadh, fo theannachadh:
  - Anns a 'chiste, chunnaic mi am Fuhrer a-nis! Agus bhreab i an duine bochd dìreach san t-sùil!
  Thilg an nighean ruadh grenade air an tanca le a corragan rùisgte. Bhuail e air a' bharaille ... Lean spreadhadh agus chaidh beul an "Tìgear" a mhùchadh.
  Ghabh an Gearmailteach gòrach e agus thill e air ais.
  Rinn Svetlana snìomh tro a cuinnlean:
  - An tè againne, cha toir an tè agadsa toradh!
  Gheàrr Mirabela sìos mercenary Hitlerite le peilear agus sheinn i:
  - Agus chan eil an villain a 'magadh! Làmhan is casan, bidh e a" toinneamh nan ròpan Ruiseanach! Bidh e a 'dol a dh' fhiaclan a-steach don fhìor chridhe ... Bidh e ag òl an athar gu bonn!
  Rinn Svetlana gàire agus rùsgadh:
  - Bidh am Fuhrer ag èigheach gu fiadhaich, ga deòir fhèin!
  Loisg Mirabela agus thuirt i:
  - Uill, puffs bàis, gàire!
  Tha "Shtumrtiger" eadhon nas cunnartach air nochdadh. Bidh e a" sgrios thogalaichean agus buncairean gu lèir. A bharrachd air an sin, chan eil e a 'tighinn faisg air suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach. Tha an càr air a chumail fo chòmhdach le gunnairean inneal Gearmailteach.
  Tha Svetlana den bheachd gu bheil faighinn faisg air suidheachadh Fritz neo-phractaigeach. Ach anns na speuran Focke-Wulfs. Tha aon de na h-innealan sin ag itealaich nas fhaisge air suidheachadh nan Sòbhieteach. Bidh na caileagan a" fosgladh teine oirre.
  Bidh Angelica a" tilgeil grenade, agus ag ràdh gu feargach:
  - Ann am bàs domhain - cha 'n 'eil maitheanas !
  Às deidh sin, bheir an nighean tionndadh bhon inneal-ghunna. A "dol air ais gu sgiobalta. Bidh tanca Gearmailteach an ìre mhath ùr "Panther" -2 le turaid bheag agus sgàil-dhealbh nas ìsle a "draibheadh suas gu sgiobalta.
  Bidh grunn nigheanan a 'tilgeil grenades air a' chàr Gearmailteach. Às deidh dhi na tiodhlacan fhaighinn, bidh i a" reothadh agus chan urrainn dhi tionndadh mun cuairt.
  Rinn Angelica feadan, a" sgàineadh:
  - Is e ionnsaigh ùr a tha seo! Reubaidh sinn a beul!
  Rinn am Panther-2 snarled agus loisg e an armachd nas cumhachdaiche aige.
  Bha an colbh teine a 'sgoltadh an èadhair, agus sa bhad a' teasachadh agus a 'dèanamh dealanaich an àile.
  Rinn Angelica gàire, chaidh na sligean seachad air an nighean leth-rùisgte. Chrath an ceann ruadh gun nàire a cromagan agus thuirt i:
  - Agus thug Newton buaidh air na nàimhdean, thilg e dheth a 'chuing bhon rìgh-chathair! Fritz dh" òrduich e a lagh Newton!
  Bha Stalingrad uile an sàs ann an conflagrations, nuair a bha coltas gu robh teangannan teine a" reamhrachadh na speuran agus a" sgàineadh sradagan purpaidh, orains is scarlaid! Agus tha gach sradag mar thaibhse a" teicheadh o chaisteal ifrinn.
  Chuir Svetlana, a 'leagail sìos trodaiche Gearmailteach, a sùilean gorma, a' seinn:
  - Ciod a tha thu 'g èigheach droch chailleach ? Creid mi, tha dìreach ospadal leigheas-inntinn ag èigheach riut!
  Sheinn Mirabela ann an seinn, a" losgadh air na Nadsaidhean:
  - Dè cho math 'sa tha e laighe sìos air an fheur agus bualadh air Fritz air a' cheann! Cuir air dòigh poultice airson an Fuhrer, agus cuir peilearan bho ghunna-inneal!
  Ghluais an nighean gu fiadhaich agus chaidh i a-null bho a stamag gu a druim. Rinn mi baidhsagal le casan. Chaidh grenade suas. An uair a fhuair am Focke-Wulf itealaich, shrapnel fon bhroinn, gu h-obann dh'èirich e na b' àirde. Chithear gu robh mìrean biorach ga leòn. Chaidh an creutair faisisteach na theine, agus thòisich e air pìosan de sgiathan briste a chall.
  Bha Svetlana, a 'faicinn mar a bha Fokke a' call àirde, a 'cromadh:
  - Sin semaphore! Tha tuagh an crochadh air bòrd!
  Spreadh am plèana Gearmailteach, a" sgapadh sprùilleach a-steach do gach ceàrnaidh de na speuran. Agus càit an deach an ace faisisteach. Rinn an turas mu dheireadh agam. Chaidh am fear a chuir gu bàs gu luaithre, chan e am pìleat!
  Bha Mirabela a" sreothartaich, a" sgapadh duslach agus thuirt i:
  - A bhith no gun a bhith? Chan e ceist a th" ann!
  Thilg Angelica a-rithist pìos glainne le a cas, cho mòr gus, a 'bualadh na sùla, thàinig e a-mach aig Fritz, tro chùl a' chinn:
  - Tha mi nam armada tanca! Agus feumaidh tu a bhith air do làimhseachadh!
  Dh" fheuch na Gearmailtich agus na saidealan aca ri dhol air adhart, a" tilgeil grenades air am beulaibh. Cha do dh'obraich innleachdan mar seo an-aghaidh nigheanan. An seo chleachd Seryozhka catapult, agus mar a bhuaileas e an nàmhaid mar fhreagairt.
  Sheall am balach tùsanach:
  - Santa Claus a" reubadh beul Hitler!
  Thug casaid a" chaiptein, a" tolladh a-steach don t-sluagh de Nadsaidhean, iad a" sgapadh, agus aig an aon àm roiligeadh a-steach don adhar. Thuit Fritz, agus bhris e air sprùilleach nam ballachan.
  Tanca "Tiger" -2, an dèidh dha a chothromachadh a chall, bhuail e an "Leòmhann". O, Lebha, càit a bheil an t-ainm iongantach agad?
  Rinn Svetlana gàire agus fhreagair i:
  - Uill, math a rinn thu Seryozhka!
  Dh" èigh am balach gu làidir.
  - Tha Pioneer an-còmhnaidh deiseil!
  Chrath an nighean a cas-rùisgte mar fhreagairt.
  Thòisich an nighean-chaiptein air tàirnneadh a-rithist. Agus chuir Olympias strì ri cas chumhang Seryozhka, dè cho cruaidh 'sa tha e! Chan iongnadh nach eil eagal air a" bhalach ruith tro na teintean.
  Thuirt Mirabela ann an seinn:
  - Tha an òige math - tha seann aois dona!
  Dh" aontaich Angelica, an ceann ruadh sunndach seo:
  Chan eil dad nas miosa na seann aois! Is e seo gu dearbh an suidheachadh as tàmailteach de na h-uile!
  Agus rinn an nighean leum le coup. Smaoinich i airson mionaid air seanmhairean tàmailteach. Chan e, na dèan coimeas, cailleach le nighean. Agus dè am bòidhchead, ann an cuirp caol.
  Ghabh Angelica e agus sheinn i:
  - A" sruthadh às deidh bliadhna, bliadhnaichean ann an carabhan,
  Cailleach a' suathadh henna ann an mortar...
  Agus dè mu dheidhinn mo fhigear caol,
  Chan eil mi a" tuigsinn mar a chaidh òigridh!
  Bhris Svetlana a sùilean, leag i an Gearmailteach sìos le buille san groin agus thuirt i:
  - Chan eil! Fhathast, ann an cogadh tha leithid de seun - fuireach gu bràth òg! An-còmhnaidh leis an deoch!
  Chuir Olympias casaid ùr anns a" chatapult. Is e seo rudeigin mar mortar math. Rinn an nighean tàir air:
  - Na gabh seachad, ach imich !
  Shuidhich Seryozhka a chas tana ach bog agus chrom i:
  - aodann Fritz!
  Agus chaidh grenade, còmhla ri pasgan spreadhaidh, gu tur a-steach gu suidheachadh nan Nadsaidhean.
  Seadh, cha deach Stalingrad a thoirt dhaibh. Airson an treas mìos bho dheireadh an Ògmhios, tha an ionnsaigh air a bhith a" dol, ach cha deach aig a" bhaile air a h-uile càil a ghabhail. Air roinnean eile den aghaidh, bha na Nadsaidhean soirbheachail, ach chan ann air an fhear seo.
  Loisg Svetlana a daga agus rinn i gàire:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta, tha e a" tachairt gu bheil e comasach... Chan fheumar an cruinne-cè a dhèanamh gu math toinnte!
  Agus bhuail an tanca gas de bhaidhsagal-motair. Bhris an t-inneal, agus shoilleirich crith-thalmhainn teine an sealladh-tìre smocach. Agus bha an Gearmailteach air a reubadh às a chèile le spòg lasrach.
  Dh" èigh an caiptean nighean:
  - Is toigh leam olc a mharbhadh! Agus is e seo am math as àirde!
  Rinn Mirabela a" chùis air na Gearmailtich le spreadhadh agus sgàineadh:
  - Cluichidh sinn porcupine!
  Dh'fhosgail Angelica teine, nas mionaidiche. Chaidh beagan dhubh fhàgail nan laighe air sprùilleach còmhdaichte le sleagh:
  - Marbh an nàmhaid! - Rinn an nighean feadaireachd.
  Sheinn Mirabela gu spòrsail:
  - An dèidh dha Hitler a pheantadh le lipstick, Mainstein le spraeadh fuilt, slaodaidh mi thu gu braighdeanas na bana-phrionnsa, bidh an cù dìleas gad shlaodadh!
  Svetlana, a 'losgadh, a' sgioblachadh:
  - Thig air adhart san fheasgar, Adolf, croch thu fhèin ... Stad a bhith ag ionndrainn do cheann! Thig air adhart san fheasgar, itealaich mar gyrfalcon - gus na Nadsaidhean a bhualadh gu cruaidh!
  Thuirt Mirabela ann an fearg, a 'leagail a' chlogaid far ceann an stoirmeil:
  - S urrainn dhuinn! Agus bidh sinn!
  Chuir na caileagan bhon bhuidheann-chatha "Lenin" stad air adhartas nan saighdearan cèin. Ghluais Fritz air adhart, gu litearra a 'tilgeil cuirp dhan fhànais. Cha do chuidich an tanca "Lev", leis an deach dòchasan a phinnadh, an dàrna cuid. Seo atharrachadh air an inneal le gunna 150 mm.
  Bidh Angelica a" leagail clach a tha steigte don nipple rùisgte aice. Tha cìochan cho breagha agus làn aig an nighean. Bidh an nighean a 'tilgeil grenade le a cas. Tha a 'chas nas làidire na gàirdean, agus tha an tilgeil a' dol nas fhaide.
  Fhuair "Lion" beàrn anns a 'bhratag, agus stad e. Air a losgadh o bheul cumhachdach. Rumble agus tuiteam.
  Angelica, spitting, ag ràdh:
  - Chan eil an gaisgeach Ruiseanach ag osnaich ann am pian!
  Agus tha an nighean a 'losgadh a-rithist. Agus tha e ga dhèanamh glè mhath. Tha am faisisteach a tha a" lùbadh a-mach às an tùr a" tuiteam air ais.
  Tha nighean ruadh, cha mhòr rùisgte ag ràdh:
  - Gu dìomhain tha an nàmhaid den bheachd gun deach aige air na Ruiseanaich a bhriseadh! Cò a tha dàna, bheir e ionnsaigh ann am blàr, buailidh sinn gu cruaidh air na nàimhdean!
  Agus bidh Angelica a 'roiligeadh fèithean nam meadhanan, a tha i air a bhith gu math bogach.
  O, dè cho bòidheach 'sa tha na caileagan! Chan eil mi airson gum bàsaich gin dhiubh.
  Ruith Stalenida... Nighean glè bhòidheach, le falt bàn, geal. Tha i air dòigh air choireigin a" faighinn a-mach iad le seòrsa de phoit gus nach fàs iad salach.
  Tha an nighean gu math brèagha, le figear Venus, dìreach nas tònaiche agus boglach. Aodach oirre, dìreach bra agus panties. Tha a h-uile càil eile air a reubadh às a chèile mu thràth. Ach cia gràsmhor na casan ! Chan e nighean a tha seo, ach ròn foirfeachd, crùn bòidhchead.
  Bidh i a" gluasad ann an dòigh shònraichte, mar fheòrag. Tha cas-rùisgte agus flicker, agus sàilichean, gu h-iongantach fhathast glan. Bidh Stalenida a 'bròg, agus bidh am faisisteach a' faighinn ulcer na bhroilleach.
  Tha an nighean ag ràdh:
  - Is e dìlseachd don dùthaich mhàthaireil am facal as àirde!
  Thuirt Angelica le gàire:
  - Thoir dheth do bra agus fuirich mar mise ann an shorts!
  Chrath Steelenida a ceann gu àicheil.
  - Chan eil seo iomchaidh!
  Chrath Angelica a cromagan, loisg i gu h-iomchaidh, agus sheinn i:
  - Tha rudeigin de bhall Komsomol air fàs neo-àbhaisteach! Tha a bhith a" coiseachd casruisgte mar sin gu math drabasta!
  Rinn Steelenida gàire agus thuirt e:
  - Carson a bheir thu toileachas don Fritz, thoir sùil air ar bòidhchead!
  Fhreagair Angelica le cinnt:
  - Tha ar bòidhchead marbhtach!
  Rinn an nighean stàilinn gàire agus loisg i air an TA-200. Chaidh an càr Nadsaidheach na theine. Agus dh'èigh am fionn àlainn:
  - Bàs gu olc !
  Rinn Angelica gàire.
  - Agus tha beatha math!
  Bha Steelenida, a 'faicinn gu robh a' Ghearmailteach a 'tuiteam, a' fàs nas miosa:
  - Is e seo an luach as àirde! Na bi a" smaoineachadh gur e na Nadsaidhean a bhuannaich thu!
  Tha Angelica a" seinn:
  - A 'feitheamh ri buaidh! Tha buaidh a' feitheamh... An fheadhainn a tha airson na geimhlean a bhriseadh! A" feitheamh ri buaidh! A" feitheamh ri buaidh! Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean!
  A nighean bhòidheach, 's a cìochan rùisgte air chrith. Math le torso lom anns an teas, a tha air a dhianachadh leis an teine.
  Bha Svetlana a-nis a" coimhead tòrr nas cinntiche. Loisg i aig an Fritz le gunna submachine, agus rinn i comhartaich:
  - Sgriosaidh mi thu!
  Agus gu dearbh fhuair na Nadsaidhean tiodhlacan marbhtach agus cisteachan-laighe! Agus sheall an nighean dhaibh figear, togaidh sinn òrdagan lom. Agus air a feadalaich mar robair-oidhche. Agus tro chorragan nan cinn as ìsle.
  Tha an caiptean nighean gu math sgiobalta. Agus spìosrach. Agus chan eil e cruaidh idir. Bidh i cuideachd uaireannan a 'faireachdainn duilich airson saighdearan an nàmhaid, aig a bheil clann a dh' fhaodadh a bhith ag èigheach airson an athraichean marbh.
  Tha Svetlana, ge-tà, a 'toirt a leithid de smuaintean air falbh bhuaithe fhèin, agus mar sin tha thu airson deòir a bhriseadh bhuapa. Ach cha b' e na Ruiseanaich a thàinig gu na Gearmailtich a ghoid agus a mharbhadh. Chan e, is iad sin na Gearmailtich agus bhris pasgan ionnsaigheach de choigrich bho air feadh an t-saoghail a-steach do raointean farsaing na Ruis.
  Chaidh Svetlana thairis oirre fhèin agus loisg e air an Fritz, a bha a 'feuchainn ri faighinn gu sàmhach faisg air suidheachadh nan Ruiseanaich ... Chaidh sùil agus eanchainn an duine, a chaidh a leagail le peilear, a-mach.
  Rinn an nighean-chaiptean gàire agus thuirt e, gu seòlta:
  - Sùil dhìreach gu sùil, ceann ri ceann!
  Loisg Svetlana gu ceart, agus bhuail i baidhsagal-motair le càr-taobh. Thòisich an càr air reubadh, agus sgèith an inneal-ghunna dheth, air a roiligeadh thairis grunn thursan. An uairsin chaidh a muzzle fodha dhan sprùilleach.
  Suathadh an nighean i bonn lom, dustach air an sprùilleach. Agus bha i ag amas a-rithist. Bha a h-aodann òg sunndach a" gàireachdainn caran grinn. Sheinn an nighean:
  - Chan e, thuirt sinn ris na faisisteachan, chan fhuiling na daoine againn gur e am facal ford a chanar ri aran cùbhraidh Ruiseanach!
  Rinn Mirabela dealbh fìor cheart, às an do dh'èirich am Focke-Wulf suas, agus rinn e gàire:
  Airson scoundrel, gu dearbh, tha an roghainn soilleir,
  Airson dhollairean, tha e deiseil airson brath a ghabhail air an Ruis ...
  Ach tha an duine Ruiseanach cho breagha
  Gu bheil e deiseil airson a bheatha a thoirt don Motherland!
  Rinn an nighean corran agus sheall i do na Nadsaidhean am fige, agus sgrol i, agus cha do bhean na peilearan ris a' bhòidhchead.
  Nochd Angelica, thilg am bòidhchead seo, cha mhòr rùisgte, agus gruamach mar diabhal, grenade le dà chas. Agus rinn i sgrùdadh:
  - Is e na tha agam ... Fritz ann an taobh biorach!
  Ceartaich Olympias Angelica:
  - Gu geur, anns a' chliathaich, agus cha'n ann air an taobh gheur !
  Rinn an nighean gàire agus chrath i a broilleach watermelon, agus chuir i grenade air bhog a "cleachdadh grenade le pasgan spreadhaidh. Chaidh an "Tìgear" a bhualadh air a" bhalla, agus chaidh an obair ealain cham seo a sheachnadh.
  Às deidh sin, thill an creutair Nadsaidheach air falbh. Thòisich i ri snàgadh mar thurtar air a ghlacadh ann an teine.
  Sheinn Svetlana, a" suirghe gu sunndach:
  - Agus tha an "Tìgear" a 'dol air ais agus na Gearmailtich a' falach!
  Ghluais Buidheann-chatha na Maighdeann fo ionnsaigh, stailcean adhair agus gunnaichean troma. An seo bhuail na bomairean jet, dh'èirich steapaichean briste, dearg-theth dhan iarmailt. Agus bha na clachan na theine. Gu fortanach, cha do bhàsaich gin de na caileagan, ach chaidh fir chun an ath shaoghal - nach eil cho duilich! Agus bidh anaman ag itealaich - cuid gu neamh, agus cuid eile gu ifrinn! Far a bheil deamhan le pitchforks mu thràth a "feitheamh ris an fheadhainn nach robh a" creidsinn ann an Iosa.
  Is e Angelica am fear as feise de na gaisgich ann an rage: uill, an urrainn dha na Nadsaidhean bhon "Sturmtiger" aca losgadh gu mòr air suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach agus na gaisgich dearga a mharbhadh?
  Agus rug an nighean air grenade le a casan rùisgte agus thionndaidh i ann an easan. Agus a 'snìomh nas luaithe agus nas luaithe. Agus an uairsin, le a h-uile neart, thilg i tiodhlac a" bhàis a-steach do bheul farsaing an Stormtiger. Dh" fhalbh casan rùisgte, tana na h-àilleachd, agus chaidh an grenade a-steach don bhobhla fharsaing. Agus thachd an inneal cumhachdach an toiseach, agus an uairsin ruith e. Chaidh dà "Royal Tigers" a sheas air taobhan an "Sturmtiger" a thilgeil suas agus a sgapadh ann an diofar stiùiridhean. Chaidh na rolairean a reubadh uapa, agus thuit iad sìos, ag itealaich mar mhuineal briste na Banrigh.
  Thilg an tonn spreadhaidh Angelica, agus chaidh an nighean bun os cionn. Agus chaidh a tionndadh thairis, a chreachadh agus a thilgeil. Ach a dh" aindeoin sin thàinig a" bhòidhchead gu tìr, sprùilleach biorach, agus clachan brùite air an cladhach na buinn rùisgte. Bha an nighean ann am pian, agus eadhon tron chas ghleusach, chaidh am bàrr a tholladh.
  Ach lorg Angelica an neart airson seasamh suas agus èigheachd:
  - Bidh na faisistich agad anns an luaithre!
  Chaidh Svetlana agus caileagan eile a thilgeil le tonn spreadhaidh, agus eadhon beagan air am brùthadh. Ach cha do chaochail gin de na gaisgich àlainn. Choinnich na caileagan le doineann agus teine le deagh amas. A' cuir às do na Nadsaidhean a leum a-mach agus biastagan ionnsaigheach eile a' toirt ionnsaigh air an USSR.
  Sheinn Mirabela le fìor dhealas:
  - Agus an uair a bheir trompaid an Tighearna sinn gu cath, bithidh sinn 'nar càirdean do'n Komsomol ! 'S le toil Iehobhah bidh mi ri gairm rola neamh !
  Sheinn Angelica a-mach, a" crathadh an duslach bho na buinn fhuilteach aice:
  - Lenin, pàrtaidh, Komsomol! Tha sinn a 'cur an Fuhrer gu madhouse!
  Thòisich na caileagan a 'gàireachdainn gu bodhar, agus thuirt Seryozhka le eagal agus buaireadh:
  - Agus an catapult agam, chan eil e cho ceart - mar na casan lom agus làidir sin aig Angelica!
  Thuirt Olympias, a" cluich le fèithean a gàirdein:
  - Tha sin ceart gu leòr! Tha thu fhathast a" smaoineachadh. Rudeigin nas fhuaire!
  Chùm Stalingrad air adhart gu daingeann. Ach anns a 'Chugais, bha an suidheachadh air a dhèanamh nas miosa nuair a chaidh an Tuirc a-steach don chogadh.
  Chuir fosgladh dàrna aghaidh le arm Ottoman millean-làidir, gu dearbh, duilgheadasan ris.
  Bha sabaid gun fhosgladh anns an Transcaucasus. Agus bha na Turcaich fo thuil le cuideam mòr ...
  As t-fhoghar agus sa gheamhradh, mar thoradh air blàran fiadhaich, thuit an Caucasus ... Agus bha na Nadsaidhean agus na Turcaich a 'fuireach ann.
  Bha sluagh na Ruis gu lèir a" sabaid gu cruaidh anns a" Chugais.
  Ach, tha caileagan Sòbhieteach air an SU-100 cuideachd a 'sabaid gu math.
  Ged a tha coltas gu bheil suidheachadh na Ruis gun dòchas. Ach tha na gaisgich, còmhla ri Ealasaid, a 'sabaid mar iolairean.
  Bidh Ekaterina a" bruthadh an luamhan le a òrdagan rùisgte. A" cur projectile a tha a" tolladh a" chàr Nadsaidheach E-50 a-steach don taobh agus a" rughadh:
  - Air son a' chomuinn mhoir dearg agus chorrach !
  Bhuail Elena an canan cuideachd le bhith a" cleachdadh a cas lom, mhìn. Bhuail i gu ceart an tanca nàmhaid.
  Rinn an nighean gàire:
  - Airson mo Ruis àlainn!
  Thuirt Euphrasia gu làidir, a 'stiùireadh teine le deagh amas:
  - Glòir don dùthaich againn!
  Agus bidh e cuideachd a" cleachdadh chasan rùisgte, chiseled.
  Tha an inneal Sòbhieteach gu math làidir agus a 'sabaid. Agus tha e a" losgadh gu math.
  Tha an SU-100 comasach air an E-50 a thoirt a-steach don taobh. Ach bidh na caileagan eadhon a 'briseadh tro a h-aghaidh, a' faighinn a-steach gu tàladh no deireadh-gu-deireadh. Agus gheàrr iad tro mheatailt.
  Loisg Ealasaid air an nàmhaid, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Agus rinn e gàire:
  - Bhon t-sruth gorm ...
  Loisg Ekaterina cuideachd, an turas seo a" putadh an luamhan le a nipple scarlet agus a "fuarachadh:
  Tha an abhainn a' tòiseachadh...
  Chuir Elena, a 'gàireachdainn gu làidir agus a' sgàineadh, a-mach:
  Uill, tha an càirdeas a 'tòiseachadh ...
  Agus bhrùth i cuideachd an luamhan le a sàil rùisgte.
  Cho-èignich Euphrasia, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Le gàire!
  Tha na caileagan ag obair air an SU-100 gu math gnìomhach. Agus sgrios uidheamachd nàmhaid.
  Agus air iomall Baku, tha na tùsairean a" cladhach trainnsichean. Tha balaich de dhiofar nàiseantachdan ann. Gu sònraichte, bidh mòran de chinn soilleir a "frasadh. Tha clann dearg is dubh is fionn ann.
  Tha aon rud gan aonachadh: creideamh ann am buaidh co-mhaoineas agus cas-rùisgte. Tha e soilleir nach eil brògan aig a h-uile duine aig àm a 'chogaidh, agus mar sin, mar chomharradh air dìlseachd, bidh a' chlann air fad a 'lasadh an sàilean lom, cruinn. Tha geamhradh ann an Transcaucasia gu math tlàth, agus nuair a bhios tu a 'gluasad agus ag obair le sluasaidean, chan eil an fhuar cho uamhasach.
  Bidh clann ag obair le dealas, agus a" seinn:
  Togaibh teintean, oidhcheannan gorma,
  Tha sinn nar tùsairean - clann luchd-obrach ...
  Tha linn nam bliadhnaichean aotrom a" tighinn dlùth,
  Gairm nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Gairm nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Agus an seo thig an inneal-rabhaidh a-rithist. Bidh balaich is caileagan a" leum gu bonn an trench. Agus tha sligean mu thràth a 'tòiseachadh a' spreadhadh bho shuas: tha làmhachas nàmhaid ag obair.
  Dh"fhaighnich Pashka dha Masha:
  - Uill, a bheil thu a 'smaoineachadh gum mair sinn beò?
  Fhreagair an nighean le misneachd:
  - Cuiridh sinn an aghaidh co-dhiù aon uair, anns an uair as duilghe!
  Thug Pioneer Sasha fa-near gu loidsigeach:
  Tha ar gaisgeachd do-chreidsinneach.
  Chuir am balach bonn lom air na clachan. Chithear gun do lìon am balach e fhèin le calluses cruaidh.
  Thuirt an nighean Tamara:
  Bidh sinn a 'sabaid gun eagal
  Bidh sinn air ar gearradh chan e ceum air ais ...
  Biodh an lèine bog le fuil -
  Barrachd nàimhdean, tionndaidh an ridire gu ifrinn!
  Thug am balach Ruslan, tùsaire le falt dubh, fa-near:
  Thig linntean seachad, thig linn,
  Anns nach bi fulangas agus breugan ...
  Dèan sabaid airson seo gus an tig an anail mu dheireadh agad -
  Dèan seirbheis do dhùthaich mhàthaireil, thusa bhon chridhe!
  Am balach Oleg, caol agus bàn, chirped, rannan:
  Cha searg am fear-faire,
  Sùil air seabhag, iolaire...
  Tha guth an t-sluaigh gu leir -
  Crathaidh an uisge-beatha an nathair!
  
  Stalin a ' fuireach na mo chridhe
  Gus nach aithne dhuinn bròn,
  Dh" fhosgail e an doras don fhànais
  Bha na reultan a" deàrrsadh os ar cionn!
  
  Tha mi a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  A" lasadh na slighe airson co-mhaoineas!
  Rinn na balaich agus na caileagan moladh ann an aonadh.
  Ach a-nis tha itealain ionnsaigh jet mu thràth ag itealaich agus a" leigeil bhomaichean. Agus is e inntrigeadh ionnsaigheach a tha seo.
  Thog Oleg agus Sasha slingshot agus chuir iad tiodhlac bàis air bhog. Agus chaidh am baraille a bhualadh le itealan ionnsaigh Nadsaidheach.
  Sheinn an nighean Natasha:
  - Chan eil an Komsomol a-mhàin aois,
  Is e Komsomol an dàn dhomh!
  Bheir mi buaidh air àite, tha mi a" creidsinn
  Bi beò gu bràth!
  Fhreagair Ahmed, balach tùsaire à Azerbaijan, le gàire:
  - Chan eil thu fhathast nad bhall Komsomol Natasha!
  Chuir an nighean gu feargach a cas-rùisgte air agus fhreagair i le guth binn;
  Ri taobh nan athraichean, le òran sunndach,
  Tha sinn a" seasamh airson an Komsomol...
  Tha linn nam bliadhnaichean aotrom a" tighinn dlùth,
  Glaodh nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Glaodh nan tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Chuir Oleg cuideachd stampa air a chas rùisgte, leanabhach agus air a ghlùinean:
  Bidh òrd nas làidire a" brùthadh am proletarian,
  Bho làmh titanium a" pronnadh a" chuing ...
  Seinnidh sinn mìle arias do ar Tìr-mòr,
  Agus solas airson an ama ri teachd, math!
  Tha clann toilichte. Agus gu dearbh, chaidh na Gearmailtich a bhomadh, agus cha d 'fhuair ach aon nighean criomag anns an t-sàil lom, cruinn, pinc aice.
  Rinn Pioneer sgreuchail, ach an uairsin shèid a bilean.
  Agus mar sin dh"ullaich iad an ionnsaigh a chuir air ais. Agus tha tancaichean ann mu thràth leis na Nadsaidhean. Tha E-100an làidir a" gluasad. A leithid innealan cumhachdach agus cunnartach.
  Tha leithid de dhìon aca. Sin nach fhaigh thu troimhe bho cheàrn sam bith. Chan urrainn dhut a bhualadh bho dìreach aon cheàrn. Is e an aon chothrom na slighean a bhriseadh.
  Tha clann deiseil airson sabaid, agus a 'crathadh an casan rùisgte. An seo tha iad air uèir a" putadh pacaidean le stuthan-spreadhaidh dachaigh fo shlighean nan Nadsaidhean. Bidh e ag obair agus a" sgrios rolairean tancaichean arm Rommel.
  Agus tha e a" coimhead uamhasach.
  . CAIBIDEIL #5
  Tha Sasha a" caoineadh:
  - Glòir do chomunn !
  Bidh am balach Pashka a" losgadh le Oleg bho slingshot agus squeals:
  - Glòir do na tùsairean!
  Bidh am balach Ruslan, còmhla ris an nighean Sufir, a 'slaodadh mèinn fon Ghearmailtis le uèir agus ag èigheach:
  - Glòir don USSR!
  Tha clann à Azerbaijan agus balaich Ruiseanach a" sabaid. Tùsairean tana, tana, cas-rùisgte an aghaidh armada mòr de thancaichean.
  Bidh an nighean Tamara a" stobadh a cas eireachdail, beag, cas-rùisgte agus ag ràdh:
  - Glòir dhan Ruis!
  Tha am Pioneer Ahmet a" dearbhadh fhad "s a tha e a" losgadh air an nàmhaid:
  - Tha sinn nar teaghlach càirdeil còmhla!
  Tha am balach Ramzan, Azerbaijani dearg, a 'dearbhadh, a' leagail càr:
  - O 'n fhocal tha sinn ceud mile I !
  Tha a" chlann càirdeil... Seo an nighean Armenian Azatuhi, a bhios cuideachd gu seòlta a" gluasad a" phacaid spreadhaidh fon bhrat-ùrlair faisisteach le cuideachadh bho uèir, agus a" squeaks:
  - Tha an USSR na theaghlach de dhaoine!
  Tha nighean Armenian eile Aghas ag ràdh:
  - Na bi a 'lùbadh gu faisisteachd:
  Agus tharraing an nighean an uèir le a òrdagan rùisgte. Tha falt bàn aig mòran de chloinn Azerbaijani agus Armenia agus chan eil iad eadar-dhealaichte bho chlann Slavic, agus tha mòran dhiubh sin cuideachd. Ge bith cò a dh'fhàg na Gearmailtich air falbh, thuinich teaghlaichean Ruiseanach eile ann an Azerbaijan eadhon fo na tsars.
  Tha mòran Slavs ann an Caucasus. Tòrr de chàraidean measgaichte. Tha, agus mar as trice bidh falt nas aotroime aig clann na am pàrantan. Agus chaidh na gillean Slavic a tanachadh gus nach urrainn dhut innse dhaibh bho mhuinntir an àite. A bharrachd air an sin, mar as trice tha clann nas coltaiche ri inbhich.
  Mar sin tha am buidheann-chatha Sòbhieteach eadar-nàiseanta de bhalaich is nigheanan a 'sabaid, agus tha iad uile aonaichte, agus glè choltach. Bidh na sàilean lom aca a" lasadh nuair a ghluaiseas iad.
  Agus bidh clann aislingean a 'cur thiodhlacan bàis. Bidh Shamil agus Seryozhka, an dà chuid balach tùsail, a 'tarraing an uèir. Agus a-nis tha an E-50 Gearmailteach a 'stad le bratag briste.
  Bidh na balaich a" seinn còmhla:
  Aonadh do-sheachanta, poblachd an-asgaidh,
  Cha b" e feachd brùideil a bh" ann, chan e eagal a chruinnich ...
  Agus toil mhaith nan daoine soillseacha,
  Agus càirdeas agus adhbhar, agus misneachd ann an aislingean!
  Agus tha a" chlann toilichte. Bidh iad a 'gàireachdainn le fiaclan geal, eadhon. Agus tha iad toilichte, ged a tha iad ann an cunnart bàis.
  Agus tha na Gearmailtich a" goil. Bidh tancaichean millte a" losgadh an canain agus na gunnaichean-inneal scribble.
  Tha cuid de charbadan Gearmailteach uidheamaichte le lannsaichean grenade agus tha iad gu math cunnartach.
  Tharraing am balach Maksimka agus an nighean Zara à Azerbaijan, agus iad a" lùbadh air an casan casruisgte, mèinn suas fon nàmhaid agus leag iad a-mach am mastodon faisisteach.
  Agus dh"èigh iad aig mullach an sgamhanan:
  - Airson an USSR!
  Tha a" chlann cho èibhinn.
  Bidh luchd-tòiseachaidh Abbas agus Vladimir cuideachd a 'cleachdadh armachd. Anns a 'chùis seo, bidh an catapult agus a' briseadh a 'bhratag E-75 gu na Nadsaidhean. An uairsin sheinn na balaich:
  - Air son mòrachd a' phlanaid fo chòmhdach a' chomuinn !
  Tha Oleg agus Abdula cuideachd nan tùsairean ann an diofar dhùthchannan, ach le aon chridhe, bidh iad cuideachd a 'cur air bhog stuthan spreadhaidh. Bidh iad a" bualadh air an E-100 agus a" seinn ...
  Dh" fhosgail sinn a" phlanaid do na dùthchannan,
  An t-slighe gu àite, gu saoghal neo-fhaicsinneach ...
  Seinnear gniomharan gaisgeil -
  Gus sgarfa a" bhàis a dhubhadh às gu bràth!
  
  Fo bhratach naomh na Ruis,
  Ann an sìth, càirdeas, sonas agus gaol ...
  Bidh sluagh na talmhainn uile nas toilichte,
  Cuiridh dorchadas ifrinn air falbh air fad !
  A" sabaid clann an seo...
  Tharraing Abdurrahman agus Svetlana, balach à Azerbaijani agus nighean à Belarus, sreang ri chèile agus leag iad a-mach tanca faisisteach. Agus sheinn iad:
  - Ainm mòr na Ruis naomh,
  A" deàrrsadh air feadh an t-saoghail - mar ghath grèine ...
  Tha mi creidsinn ann an aonachd gum fàs sinn nas toilichte,
  Leig dhuinn sealltainn dha na daoine an t-slighe cheart!
  Tha clann glè ghaisgeil. Agus bha na Nadsaidhean dìreach air an uabhasachadh le strì cho làidir agus cho fiadhaich.
  'S e tùsaire a th' ann an Abudurrahman, fhuair e criomag anns an aona rùisgte aige. Thruail e uachdar cas leanaibh a bha air a chleachdadh.
  Rinn am balach tàir air:
  - Agus tha e gam ghortachadh!
  Bhuail Svetlana cuideachd anns an t-sàil chruinn, agus sgrìob i a gualainn. Ach rinn an nighean tàir air:
  - Na bris na Pioneers!
  Chrath Azim agus Kolka an càr Gearmailteach cuideachd.
  Sheinn na balaich le sreang agus sheinn iad:
  Chaidh an nàmhaid treun air an oilbheum,
  Ach tha mi a" creidsinn nach tèid e sìos, na daoine Sobhietach ...
  Tha an nàmhaid a" feitheamh ri call is dearmad,
  Agus bidh glòir na Ruis a 'fàs nas làidire!
  Tha an nàmhaid a 'feitheamh: buaidh agus dearmad,
  Agus bidh glòir na Ruis a 'fàs nas làidire!
  Tha clann treun agus chan eil iad a 'lùbadh. Agus tha iad airson a bhuannachadh. Agus bidh iad a" seinn agus a" sabaid.
  Tha na Gearmailtich a" fulang call mòr. Fìor, sa mhòr-chuid tha slighean briste agus rolairean aca. Agus chan eil e marbhtach.
  Na bu mhiosa dha na tùsairean a chaidh a ghlacadh nam prìosanaich.
  Chaidh am balach Abdulhamid, nuair a chaidh a ghlacadh na phrìosanach, a chuir air an raca leis na Nadsaidhean. Chuir iad casan rùisgte an neach-tòiseachaidh a-steach don bhloc, agus thòisich iad air cuideaman a chrochadh air na dubhan. Agus an uairsin las e an teine. Agus bha sàilean rùisgte a" ghille air an reubadh le teine. Agus thuit cuip air a dhruim. Bhuail iad mi airson ùine mhòr. Agus an uairsin thòisich na Nadsaidhean air na h-asnaichean a bhriseadh le clobhaichean dearga.
  Am balach, a" bàsachadh fo chràdh, nuair a bhuail iarann a aisnean, dearg bhon teas, e, a" seinn:
  Tha Berlin cha mhòr fo ar riaghladh,
  Tro phrosbaig chì sinn an Reichstag damnaichte ...
  Tha mi 'n dochas gu 'm bi sith agus sonas gu luath ;
  Air an toir mi cunntas anns na dàin agam!
  
  Dh" fhosgail an Ruis co-mhaoineas don t-saoghal,
  Thàinig i gu bhith na theaghlach don h-uile duine.
  Ach chuir an Wehrmacht sròn muice oirnn,
  Agus a‑nis tha an fhuil a" frasadh o na speuran mar fhuaran!
  
  Na dhìochuimhnich am Fuhrer leinn le tubaist,
  Bha mi airson fearann agus tràillean fhaighinn!
  Chaidh Faisisteachd le iomairt glè fhada -
  Agus seo fìor throm-laighe, aislingean ifrinn!
  
  Balach simplidh, balach casruisgte,
  Cheangail ceangal dearg o chionn ghoirid.
  Bha e airson an saoghal a thogail e fhèin gun Dia,
  Ach gu h-obann sprèadh napalm bho na speuran!
  
  B" fheudar dhomh ruith chun aghaidh, bha sinn AWOL,
  Chan eil duine airson a leithid de dhaoine òga a ghabhail!
  Ach rinn am balach ann an raidhfil e,
  Thionndaidh slighe nan athraichean a-mach gu bhith airidh!
  
  Shabaid e far an robh araon seòlta agus neart,
  Agus tha laigse searbh cuideachd, alas ...
  Bha aig companaich ri uaighean a chladhach
  A 'planadh chisteachan-giuthais anns an reothadh!
  
  'S fear-tòiseachaidh mi nis cleachdte ri fulangas,
  Chaidh e gu taisgealadh casruisgte, chrùb an t-sneachda.
  Theagamh peanas air son mi-chreidimh,
  Nach robh mi airson eòlas fhaighinn air Iosa!
  
  Ach dè na trì uairean a thìde de Golgotha?
  Tha còrr is trì bliadhna de chogadh air a dhol seachad!
  Ann am baile sam bith, bidh banntraichean a' caoineadh gu goirt,
  Cionnus a bhàsaich na mic ann an cladh na dùthcha !
  
  Mhair mi, fhuair mi clisgeadh, leòn le peilear,
  Ach gu fortanach dh" fhan e air a chasan!
  Gu h-onarach thill sinn na fiachan dhan Ghearmailt,
  Tha am faisisteachd sin air a phronnadh gu duslach leinn!
  
  Tha mi air aibachadh, ach fhathast am bhalach,
  Cha do bhris an mustache troimhe, ach mar-thà titan!
  Seadh, inbheach, agus 's dòcha fiù 's cus,
  Às deidh na h-uile, dh'fhàs an cridhe cruaidh mar mheatailt!
  
  An duais as àirde aig Hero Star -
  Stalin fhèin, creid mi, thug e seachad e!
  Thuirt e: feumar eisimpleir a ghabhail bho dhaoine mar thusa,
  Tha an luchd-sabaid a" cruthachadh iuchraichean nan dorsan gu Eden!
  
  Ach a nis cuir sios an raidhfil treun,
  Gabh thusa, a" phincers, òrd agus obraich!
  Tog bàta-siùil agus bàta a-mach à fiodh
  Agus cruthaich plèana gus am bi an t-eun ag itealaich suas!
  Tha seo dha-rìribh na saga ghaisgeach taigh-dhealbh... Ach fhathast air chall.
  Agus tha an Caucasus air a ghlacadh.
  Agus as t-earrach 1945, chuir na Nadsaidhean ionnsaigh air bhog an-aghaidh Saratov. Ghluais na saighdearan aca mar maoim-sneachda.
  Agus a-nis tha na ceithir air eadhon nas cumhachdaiche agus nas foirfe fhaighinn "E" -50 no "Panther" -3, air a chomharrachadh le armachd làidir agus dìon.
  Bha na gaisgich a" faireachdainn glè mhisneachail. Is e smachd an tanca an fheadhainn as ùire le joysticks. An càr as ùire. Fiù 's an einnsean gas roth-uidheam. Ach tha tòrr "Panther" -2 ann cuideachd. Chan eil trithead "s a ceithir de ìre sam bith co-chosmhail ri inneal mar sin.
  Bha Gerda na shuidhe ann an cathair-armachd. Bha i na bikini. Tha nigheanan mu thràth cleachdte ri bhith a" sabaid leth-rùisgte. Loisg gaineamh theth an fhàsaich an casan rùisgte, thog molagan nam beann am buinn rùisgte. Ach cha do bhris na gaisgich idir agus cha do chuir iad a-steach iad gu pùdar.
  Bha ceannard na sgioba, a fhuair mòran dhuaisean, ag ràdh:
  - Agus a-nis tha an Ruis nar n-aghaidh! Tha tachartasan is buadhan ùra a" feitheamh!
  Chrath i a ceann geal mar shneachda. Blonde nàdarra, glè bhrèagha agus tana.
  Rinn Charlotte gàire.
  Bha falt copar-dearg air a" chaileig seo a loisg mar lasair. Cuideachd bòidhchead, le tan umha. Ann am bikini, tana, fèitheach. Le casan rùisgte, stomping air gainmheach teth agus clachan biorach.
  Thuirt an diabhal teine:
  - Is dòcha gur e na Ruiseanaich an luchd-dùbhlain as fanaid againn!
  Thog Cairistìona a guth. Tha a falt buidhe-copaidh, cuideachd a 'losgadh mar lasair, ach le dath òir. Agus an aon tan, fèithean, agus bòidhchead. Aghaidh brìoghmhor agus aig an aon àm socair. Agus bikini. Casan a tha air stampadh airson mìltean air uachdar cruaidh agus losgaidh, ach nach do chaill an gràs agus na loidhnichean rèidh. Tha òrdagan lom air an gearradh gu grinn agus gu math sùbailte.
  Dh"fhaighnich an nighean ruadh:
  - Carson a tha thu a 'smaoineachadh sin?
  Fhreagair Magda air a son. Tha falt geal-òr air a" chaileig seo, fionn meala. Glè bhrèagha, fèitheach, le aodann brìoghmhor, agus sùilean sapphire-emerald. Tha na casan air an cruadhachadh cuideachd, le sàilean cruinn agus òrdagan dìreach. Is dòcha gu bheil an t-aodann as tairgse aig Magda, cha mhòr ciùin, a dh'aindeoin a smiogaid misneachail. Tha Gerda, mar eisimpleir, a 'coimhead nas cruaidhe. Tha Cairistìona rud beag nas buige, agus chan eil i cho bochd 's a tha i ri bana-bhuidseach Charlotte.
  Thuirt Magda:
  - Tha siostam totalitarian aca mar an tè againn. Mar sin tha iad nas cruaidhe!
  Rinn Gerda gàire agus fhreagair e:
  - Tha tancaichean Sòbhieteach nan cruinneachadh de mheatailt sgudail. Cha bu chòir eagal a bhith oirnn romhpa!
  Bhrùth Charlotte, ruadh-ruadh a òrdagan rùisgte air na putanan luing gàirdeachais. Air a losgadh aig a" bhuncair dìon. Bhuail slige 105mm an gunna Sòbhieteach agus thionndaidh e thairis e. Thòisich an seata sabaid ri reubadh, agus chaidh na sligean a spreadhadh.
  Rinn a" bhana-bhuidseach ruadh sgial:
  - 'S e ridire uabhasach a th' annam - air do ghlùinean borb! sguabaidh mi air falbh naimhdean an athar o aghaidh na talmhainn!
  Agus gàire nam fiaclan neamhnaid, agus dealradh nan sùilean emerald. Tha nigheanan dha-rìribh aig an ìre as àirde.
  Rinn Cairistìona gàire agus fhreagair i:
  A-nis bidh mi a 'losgadh!
  Agus cuideachd losgadh air an nàmhaid. Loisg canan Sòbhieteach 76mm. Bhuail an t-slige air mullach leathad an E-50. Agus dh'èirich e às. Bha e dìreach a" glaodhadh ann an cluasan nan nigheanan.
  Bhuail Gerda a casan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Dè an trannsa!
  Agus loisg i fhèin an ath shealladh ... Loisg tancaichean Gearmailteach aig sgìre dhaingnichte nan Sòbhieteach. Bha an E-100 ag obair cuideachd. Thàinig an inneal seo cuideachd a-mach mar thoradh air an Maus. Chan e deagh bheachd a th" ann airson tanca dà-ghunna. Chaidh an E-100 a stad mu thràth.
  An àite sin, thig atharrachaidhean ionnsaigh air an t-sreath "E" a-steach don t-sreath. Ach tha am fear seo fhathast ag obair. Agus a 'losgadh projectiles.
  Bidh Charlotte a 'gàireachdainn gu sgiobalta agus a' crathadh a cas-rùisgte.
  - Is e staid uamhasach a th" ann an cogadh, ach bidh e ga ghlacadh mar gheama!
  Agus loisg an nighean, agus gu math iomchaidh.
  Rug Cairistìona a fiaclan biorach. Tha i na panther feòil-itheach, creachaidh.
  Tha gunnaichean Sòbhieteach a' losgadh, agus air am beulaibh tha raointean mèinn. Tha teletanks Gearmailteach a" gluasad. Agus bidh na bomairean ionnsaigh ag obair le ràimh fiadhaich.
  Bidh puist crìche a" dol timcheall. Chaidh buidhnean Hitler thairis air a" chrìch.
  Thuirt Magda nach robh e ro èibhinn, a' tapadh a cas-rùisgte air an armachd:
  - Bidh sinn a" sguabadh air falbh dìon làidir, ach panicles stàilinn!
  Bhuail na gaisgich air a chèile. Bha dìon nan Sòbhieteach gu math cumhachdach. Gu sònraichte mòran mhionaidean. Agus chuir seo dàil air na Gearmailtich. Ach fhuair iad fhathast gluasad air adhart.
  Bha bomairean ag obair air dreuchdan Sòbhieteach, agus thàinig plèanaichean ionnsaigh bho shuas cuideachd. Ruith a-steach do dhoimhneachd dìon an Airm Dheirg agus TA-400, aon de na h-atharrachaidhean as iongantaiche air na bomairean. Suas ri sia einnseanan, a 'gabhail a-steach feadhainn jet. Agus tha iad a" bomadh agus a" sgrios bailtean-mòra nan Sòbhieteach.
  Thuirt Gerda, a" losgadh, le smirk:
  - Ann am blàr, is beathaichean sinn, ach le inntinn duine!
  Agus air a losgadh a-rithist. Sgrios e canan Sòbhieteach. San fharsaingeachd, is e seo nighean den echelon as àirde. Agus tha e cho cool.
  Loisg an E-50 aig dreuchdan Sòbhieteach, e fhèin cha mhòr gun a bhith air a mhilleadh. Thug armachd leathad a" chàir le stàilinn saimeant deagh ricochets. Cha b' urrainn do shligean Sòbhieteach fiù 's na Gearmailtich a sgrìobadh gu ceart.
  Chuimhnich Cairistìona air deuchainnean an "Tiger". An uairsin b" e seo a" chiad tanca Gearmailteach a chaidh mòr-thoradh. Cha b' urrainn gin de na sligean milleadh a dhèanamh air an Tìgear. Thuit na Breatannaich fo a bhuillean. Ach seo canain a tha seachd troighean deug, air a tholladh air a bheulaibh. An uairsin cha mhòr nach do bhàsaich na nigheanan. Agus bha seo air a chuimhneachadh leis a" ghaisgeach. Dè cho faisg 's a bha iad air a' chailleach thòmach leis an speal, a' faireachdainn a h-anail reòthte.
  Suathadh an nighean i bonn rùisgte an aghaidh na h-oisein. Bha i gu mòr airson leum a-mach às an tanca agus ruith. Tha i na gaisgeach cho dìreach.
  Sheinn Cairistìona le aplomb:
  - Ceò gorm, 's gach àite foill !
  Rinn na gaisgich gàire ... Bha am vidok aca gu math sexy agus erotic.
  Agus dh"obraich an gunna agus loisg e. Cha do smaoinich i eadhon air stad. Chuir a h-uile duine slige às deidh slige. Briseadh suidheachadh nan Sòbhieteach gu bhith na chips agus nam pìosan.
  Chualas oran o na glaodhaich air a chùl ;
  Tha an saighdear daonnan fallain
  Tha an saighdear deiseil airson rud sam bith ...
  Agus duslach mar bho bhrat-ùrlair,
  Tha sinn a 'faighinn a-mach às an rathad!
  Agus na stad
  Agus na atharraich casan -
  Tha ar n-aghaidhean a" deàrrsadh
  Brògan sgoinneil!
  Agus a-rithist tha cumhachd jet bomber a 'tuiteam air suidheachadh nan Sòbhieteach. Agus a-rithist, tha sgrios agus raointean daingnichte gu lèir air an tilgeil suas. Agus bidh na gunnaichean ag itealaich anns a h-uile seòrsa taobh.
  Tha grunn dhusan tanca Gearmailteach a" losgadh aig an aon àm agus a" sgrios a h-uile càil.
  Tha Gerda a" faireachdainn mar Bagheera a-muigh a" sealg. An seo tha a 'chiad loidhne de dhìon Sòbhieteach air a sgrios mu thràth. Ach tha saighdearan an Airm Dheirg fhathast a" snàmh agus a" losgadh air na Gearmailtich.
  Am measg an luchd-sabaid tha tùsairean ann cuideachd. Chaidh Leninists òga gu saor-thoileach a-steach don Arm Dearg. Tha a" mhòr-chuid de na balaich casruisgte agus ann an shorts. Bidh iad gan caitheamh fhèin, fealla-dhà.
  Agus tha tùsairean a" bàsachadh...
  Bha Charlotte, a 'stiùireadh an teine, a' gàireachdainn:
  - Agus na puinndearan, 's e sin an rud, bha an dùthaich uile ag amharc!
  Loisg i air na Ruiseanaich, agus Cairistìona, a" sgròbadh gu puinnseanta:
  - Tha sinn coltach ri seabhagan, ag èirigh suas mar iolairean!
  Agus a-rithist leig i a-mach gàire lasrach. Nigheanan brèagha...
  Ghluais grunn tancaichean Gearmailteach fon talamh. Agus nochd iad ann an cùl na saighdearan Sòbhieteach, ag adhbhrachadh clisgeadh agus sgribble inneal-ghunnaichean. Sheall na Nadsaidhean suas mar mosgìotothan bho throm-laighe.
  Chunnaic E-50 gluasad trithead "s a ceithir tro na optics. Rug Gerda a fiaclan agus thòisich i air am baraille a chomharrachadh. Inneal Sòbhieteach le tùr beag T-34-76 agus gu math gluasadach. Feuch am fear seo agus faigh e. Tha an nighean mar-thà gu math eòlach, ach tha an càr Sòbhieteach fhathast eu-coltach ris an American Sherman.
  Agus tha an astar chun na Ruis faisg air còig cilemeatair.
  Bidh an nighean a" sgrìobadh a sàil rùisgte, bidh Charlotte a" strì eadar a h-òrdagan. Bidh na nigheanan a" gàireachdainn.
  An uairsin bidh Gerda a 'losgadh air a' chàr Ruiseanach. Tha luachair an t-slige gu math faisg, cha mhòr a 'sgrìobadh an armachd ... Ach fhathast seachad. Bidh Gerda a" bualadh a" mheatailt le a dòrn ann an buaireadh.
  Tha Magda ag innse dha a companach:
  - Bhuail thu an corp! Bidh e nas fhasa faighinn ann!
  Bidh Gerda a" dol seachad air an luing gàirdeachais gu Magda agus a" feadaireachd:
  - Mar sin dèan thu fhèin e!
  Sheinn Magda le sunnd:
  - Tha an talamh anns an uinneig, tha an talamh anns an uinneig ... - Thug an nighean an gàirdeachas le a corragan rùisgte agus bhrùth i am putan, a" leantainn oirre a" seinn. - Tha an talamh ri fhaicinn anns a 'phort!
  Agus tha an projectile aice dìreach a 'bualadh air bonn an tanca Sòbhieteach. Bhris an càr agus dhealaich e. Thòisich e air losgadh ... spreadh sligean Sòbhieteach am broinn a 'bhroinn.
  Chrath Magda a corragan rùisgte agus chrom i:
  - Faic mar a fhuair mi e! Agus tha thu ag ràdh ...
  Rinn Charlotte sgadan, a" tilgeil a fangan.
  - Bidh sinn a" bruidhinn a-rithist, ann an diofar chànanan!
  Nochd càraichean ùra Sòbhieteach. Chaidh trithead "s a ceithir an toiseach. Càraichean gluasadach agus iomadach. An uairsin ghluais sinn bhon t-sreath BT. Is e seòrsa de bhratagan-cuibhle seann-fhasanta a tha seo. Bha an T-26s antediluvian cuideachd a 'tighinn air adhart, nach eil comasach air a bhith a' sgrìobadh armachd Gearmailteach. Thàinig HFan nas cumhachdaiche agus nas truime air adhart aig an deireadh. Agus mòran de shaighdearan-coise.
  Rinn Cairistìona gàire agus ioghnadh:
  Uill, seallaidh sinn iad!
  Dh'fhosgail carbadan Gearmailteach teine bho astar fada, a 'feuchainn ris na saighdearan-coise Sobhietach a phutadh gu làr. Rinn iad sgrios cuideachd air tancaichean agus creutairean beò eile.
  Nochd itealan ionnsaigh Sòbhieteach anns na speuran cuideachd: an Ilys ainmeil. Thug iad ionnsaigh air cruthachadh na Gearmailt. Bha luchd-cogaidh Hitler a" rèiseadh a dh"ionnsaigh iad. B" e fìor dump a bh" ann. Luchd-sabaid Gearmailteach XE-262, gu math siùbhlach agus siùbhlach le comas gluasad. Bidh iad a 'toirt ionnsaigh air teicneòlas Sòbhieteach, a' bruthadh mar iarann.
  Loisg Charlotte a-rithist. Chaidh mi a-steach don BT Sòbhieteach, agus dh'fhàs e:
  - Chan e sgeulachd sìthiche a th' anns an òran seo... Bidh an sgeulachd sìthiche air thoiseach!
  Sguir E-50 agus sheall e an aghaidh ionnsaigh nan Sòbhieteach. Thilg òrdugh neo-eòlach an tèarmann tanca dha-rìribh don mharbhadh. Agus chaidh càraichean Ruiseanach a bhualadh - mar chearcan ann an spìon. Agus chuir iad cath orra gu dian.
  Loisg Gerda urchair, bhris e maoil nan trithead "s a ceithir agus rinn e sgial:
  - Ciod e an Cruithear - ifrinn leòinte !
  Loisg Charlotte cuideachd, às deidh dha an targaid a lorg, ghluais na càraichean Sòbhieteach ann an loidhne dhìreach, agus chaidh aig na caileagan air losgadh. Agus san fharsaingeachd, seo ceithir de na phenomena.
  Sheinn a' chlàrsach dhearg:
  - Bidh am puinnsean againn a" marbhadh a h-uile duine!
  Agus lean na gaisgich a" losgadh, a" giùlan am fiaclan cho làidir agus cho mòr ri eich.
  Chuir Cairistìona tweet le aplomb:
  - Bidh am puinnsean againn a" marbhadh a h-uile duine!
  bhuail Magda na ceithir-ar-fhichead, agus dh'imich i:
  - Seo an toradh againn!
  Dhealaich na caileagan...
  Ach tha bòidhchead Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid. Sgioba Ealasaid air an T-34-85. Nigheanan glè mhisneachail. Agus bidh iad cuideachd a" sabaid casruisgte agus ann am bikini.
  Tha an càr aca a' sabaid an aghaidh nam Panthers Gearmailteach. Tha an carbad seo fhathast ann an seirbheis, ach tha barrachd is barrachd tancaichean ùra den t-sreath E a" tighinn tarsainn.
  Bidh Ealasaid a" losgadh le a òrdagan rùisgte. Bidh e a" tolladh an nàmhaid a-steach don taobh bho astar agus a" squeaks:
  - Glòir do linn Stalin!
  Loisg Ekaterina cuideachd le cuideachadh bho a òrdagan lom agus thuirt i:
  - Nach 'eil a leithid de ghlòir !
  Chuir Elena, an aghaidh, a 'toirt a fiaclan:
  Tha sinn air ar breith airson buannachadh!
  Agus loisg i cuideachd le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte ...
  Aig an aon àm, bha an nighean ag osnaich gu mòr. Chaidh smuaintean mì-thoilichte tro mo cheann. Thòisich an cogadh le buaidh. Bhris na Gearmailtich tro na dìonan agus ghluais iad air adhart le misneachd.
  Theich Elena an uairsin chun an ear. Thuit a brògan às a chèile anns na ciad làithean. Agus b" fheudar dhomh a dhol casruisgte. Agus tha e a 'goirteachadh neo-chleachdadh. Bha casan na h-ìghne uile bruite, brùite, air am bualadh gu h-uamhasach. Agus cha b" urrainn dhi coiseachd gu h-àbhaisteach tuilleadh, ach chaidh i air seachran. Ach a dh'aindeoin seo, ghluais i agus choisich i. Chaill Elena mòran cuideam air an iomairt - aon chraiceann agus cnàmhan. Ach dh'fhàs i tanachadh, agus dh'fhàs a falt fiù 's na bu aotruime an dèidh a bhith a' seargadh sa ghrèin. Agus tha podzhili agus garbh air na buinn rùisgte. Agus ràinig i an loidhne aghaidh agus lean i oirre a" sabaid. Agus bha na blàir fo làn ghluasad a-rithist.
  Bha Elena sa mhòr-chuid a" sabaid anns na saighdearan-coise. Nam measg ghabh pàirt ann an dìon Moscow agus Stalingrad.
  Ach mu thràth air an Kursk Bulge ghluais i gu tanca. An sin, chaidh an ceathrar nighean aca a chruthachadh: Ealasaid, Elena, Catriona, Euphrasia - ceithir "E". Tha na gaisgich dha-rìribh uirsgeulach. A bha a 'sabaid casruisgte agus ann am bikini, eadhon anns an fhuachd, agus thug e Fritz anns na h-adharcan.
  Bha an tanca Panther, a choinnich na caileagan air an Kursk Bulge, na charbad fìor chunnartach. Bha e eu-comasach a bualadh air an aghaidh. Agus ghabh i i fhèin fad air falbh. A bharrachd air an sin tha e na losgadh luath.
  Mar sin gus briseadh troimhe, bha agad ri smachd a chumail air an tanca le deagh sgil agus gun a bhith gad bhualadh fhèin.
  Rinn Ealasaid dìreach sin. Ged a loisg i barrachd air a 'ghluasad. Agus chuir Euphrasinia an tanca air falbh.
  Tha e cha mhòr do-dhèanta gluasad bho thrithead "s a ceithir. Ach fhuair na caileagan buaidh. Agus chog iad le mòr mhisneachd.
  Bidh Ekaterina cuideachd a 'losgadh gu math ceart.
  Air an Kursk Bulge, chòmhdaich na caileagan iad fhèin le glòir agus fhuair iad òrdughan.
  Agus a-nis tha rionnag gaisgeach an USSR aig gach fear dhiubh.
  Sin a tha a dhìth air nigheanan! Dìreach gaisgich den chiad ìre!
  Sheinn Catriona:
  Tha mi a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  A" lasadh na slighe airson co-mhaoineas!
  Gu dearbh, is iad sin nigheanan a tha ag adhbhrachadh farmad am measg leannanan. Chan eil e coltach ri Gerda agus an sgioba aice.
  An seo rè an còrr, agus chràdh i fhèin agus a buidheann, gun leisg, am fear-tòiseachaidh.
  An toiseach, chaidh balach trì-deug a thoirt a-mach rùisgte. An uairsin thòisich iad ga bhualadh. Agus an uairsin pròg le snàthadan. A bharrachd air an sin, an toiseach bha na snàthadan fuar, ach an uairsin chaidh an teasachadh air teine.
  Agus tha e dha-rìribh air a ghoirteachadh gu mòr.
  Thruail Charlotte boglach a" bhalaich agus rinn i gàire:
  - Tha mi nam ifrinn de vixen!
  Às deidh sin, thug i slat dearg-theth na làmhan agus thòisich i air buinn rùisgte, beagan garbh a" ghille a losgadh leis. Fhad 's a tha e a' faighinn tlachd às a ghleusan fiadhaich.
  Agus ghabh Cairistìona na clobha agus theas i, thòisich i air òrdagan an luchd-tòiseachaidh a spìonadh na casan rùisgte. Thòisich mi leis a" mheur bheag, ga dhèanamh gu slaodach agus aig an aon àm gu cruaidh. Agus bha corragan an leanaibh a" sgàineadh agus a" briseadh. Agus bha e cho goirt don neach-tòiseachaidh gun do chaill am balach mothachadh grunn thursan.
  Chrath Magda feannag, geal bhon ghath, fo lann a gualainn. Agus nì am balach caoineadh.
  Chràidh iad an tùsaire gu bàs. Agus thionndaidh e a-mach gu robh e dìreach sgoinneil. Agus lean am pianadh.
  Seo mar a tha e a" leantainn. Pal agus Saratov agus Kuibyshev saor an asgaidh. Agus thòisich na Nadsaidhean air stoirm a chuir air Moscow.
  Fo na cumhaichean sin, chan urrainn ach luchd-bualaidh tighinn air tìr an Ruis a shàbhaladh. Agus tha Anton Shelestov a 'dol air misean fionnar leis na caileagan.
  Tha, tha suidheachadh an Airm Dheirg dìreach mar-thà gun dòchas. Agus an seo chan urrainn ach mìorbhail an USSR a shàbhaladh.
  Ach seo na comharran gu bheil na sianar luchd-sabaid a" dol a-steach don bhlàr. Aon dòchas airson Anton, Margarita, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana. Tha iad comasach air stad a chur air agus a 'chùis air nàimhdean aig an aon àm, gan tionndadh gu luaithre.
  Tha sgioba de chlann-nighean cho fiadhaich agus cho breagha air cruinneachadh. Agus nan aghaidh Tolstopuz agus a bhuidheann. Uill, chan eil e eagallach ...
  Agus tha na Nadsaidhean mu thràth a" sruthadh timcheall Moscow bho dhiofar thaobhan.
  An uairsin chaidh Anton agus na caileagan a-steach don bhlàr a-rithist, a 'cuideachadh an Ruis, no an àite an USSR.
  An uairsin thàinig an nighean casruisgte Margarita còmhla riutha. Cuideachd thàinig sgrìobhadair boireann inbheach gu bhith na nighean timcheall air dusan mar mhalairt air neo-bhàsmhorachd agus a" coileanadh misean.
  Bha gaisgich bhon aonamh linn air fhichead a-rithist an sàs ann an Nadsaidhean na ficheadamh linn.
  Tha cus shaighdearan anns an ìmpireachd dhonn faisisteach. Bidh iad a" sruthadh mar abhainn gun chrìoch.
  Bha Anton Shelestov a" beucaich, a" gearradh sìos na Nadsaidhean le claidheamhan, an dà chuid saighdearan-coise agus tancaichean:
  - Na leig seachad e gu bràth!
  Agus dh" fhalbh diosc geur bho chas-rùisgte a" ghille!
  Às deidh sin, bidh an leanabh a 'feadaireachd gu bheil na feannagan a' fannachadh, a 'bualadh tro na claigeann aca.
  Bha Margarita, a" pronnadh luchd-dùbhlain, a" rùisgeadh a fiaclan, a" grodadh:
  - Tha àite airson feat anns an t-saoghal!
  Agus snàthadan puinnseanta air an sgapadh bho chas lom na h-ìghne, a 'bualadh air na Nadsaidhean agus na plèanaichean agus na tancaichean aca.
  Thilg Natasha cuideachd a òrdagan rùisgte, gu murt agus a" caoineadh:
  Cha dìochuimhnich sinn gu bràth agus cha toir sinn maitheanas gu bràth.
  Agus chaidh a claidhnean tro na faisisteachan sa mhuileann.
  Rinn Zoya, a" gearradh nan nàimhdean, squeak:
  - Airson òrdugh ùr!
  Agus snàthadan ùra air an sgapadh bho a casan rùisgte. Agus dè a tha san t-sùil, dè a tha ann an sgòrnan nan saighdearan Nadsaidheach agus itealain.
  Seadh, bha e soilleir gun robh na gaisgich a" fàs togarrach agus feargach.
  Augustine, a 'gearradh sìos saighdearan geala agus tancaichean, squeak:
  - Bidh an iarann againn!
  Agus tha tiodhlac ùr, marbhtach ag itealaich bho a cas-rùisgte. Agus takni tuiteam agus luchd-cogaidh geal.
  Bidh Svetlana a 'gearradh chun a' mhuillear, tha a claidheamhan coltach ri dealanach.
  Tha na Nadsaidhean a" tuiteam mar sguaban.
  Bidh an nighean a" tilgeil shnàthadan le a casan rùisgte agus a" squeaks:
  - Airson Mother Russia a bhuannaicheas!
  Anton Shelestov adhartasan an aghaidh nan Nadsaidhean. Balach Terminator a 'gearradh saighdearan donn.
  Agus aig an aon àm, bidh òrdagan casan lom a 'bhalaich a' tilgeil a-mach snàthadan le puinnsean, a 'reubadh nan stocan agus a' losgadh sìos plèanaichean.
  Tha am balach ag èigheach:
  - Glòir don Ruis san àm ri teachd!
  Agus ann an gluasad a 'gearradh a h-uile duine ceann agus muzzle.
  Agus an uairsin fìdeag eile, agus tuiteam feannagan, a bhios eadhon a" dol tro mhullaichean nan tancaichean.
  Bidh Margarita cuideachd a" pronnadh luchd-dùbhlain.
  Tha a casan rùisgte a' seirm. Tha na Nadsaidhean a" bàsachadh ann an àireamhan mòra. Tha an gaisgeach ag èigheach:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus an uairsin bheir an nighean agus gearraidh e ...
  An tomad de chuirp shaighdearan faisisteach.
  Agus bidh e cuideachd a 'feadalaich, bidh mòran feannagan ann an luaths a' tuiteam air hordes Fritz, a 'briseadh eadhon tancaichean.
  . CAIBIDEIL #6
  Ach tha Natasha air an oilbheum. Bidh e a" gearradh sìos na Nadsaidhean còmhla ris na tancaichean, agus a" seinn:
  - Tha an Ruis sgoinneil agus radiant,
  Is e nighean gu math neònach a th" annam!
  Agus bidh diosgan ag itealaich bho a casan casruisgte. A chunnaic sgòrnan nan Nadsaidhean. Seadh, is e nighean a tha seo.
  Tha Zoya air an sàrachadh. A 'gearradh saighdearan donn leis an dà làmh. A 'sgoltadh a-mach à tube. Agus bidh e a" tilgeil shnàthadan marbhtach le òrdagan rùisgte - losgadh sìos tancaichean agus plèanaichean.
  Agus aig an aon àm tha e a 'seinn dha fhèin:
  - O, bludgeon rachamaid,
  O, thèid am fear as fheàrr leam!
  Augustina, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean agus a" cur às do na saighdearan donn, squeals:
  - Gach dubhach agus ann an craiceann ainmhidh,
  Ruith e gu poileis aimhreit le cluba!
  Agus le òrdagan rùisgte, cuiridh e air bhog aig an nàmhaid, rudeigin a mharbhas ailbhean, agus eadhon nas motha na tanca.
  Agus an uairsin squeak:
  - Madaidhean-allaidh!
  Svetlana air an ionnsaigh. A" gearradh, a" slaodadh nan Nadsaidhean. Le casan casruisgte, bidh e a" cur air bhog tiodhlacan bàis orra.
  A' ruith muileann le claidheamhan.
  Bhris i mòran de luchd-sabaid agus squeals:
  - Tha buaidh mhòr a 'tighinn!
  Agus a-rithist tha an nighean ann an gluasad fiadhaich.
  Agus bidh a casan rùisgte a" cur air bhog snàthadan marbhtach, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean.
  Leum Anton Shelestov suas. Ghluais am balach ann an corran. Ghearr e suas mòran de na Nadsaidhean anns an leum.
  Thilg e na snàthadan le a chorragan rùisgte agus ghuidh e:
  - Bi ainmeil airson mo mhisneachd àlainn!
  Agus a-rithist tha am balach ann am blàr.
  Tha Margarita a" dol air adhart leis an oilbheum. A 'briseadh a h-uile nàmhaid ann an sreath. Tha a claidheamhan nas cruaidhe na lannan muileann-gaoithe. Agus òrdagan rùisgte a" tilgeil thiodhlacan bàis, tha tancaichean agus plèanaichean a" losgadh.
  Tha an nighean air an eucoir. Cur às do ghaisgich dhonn gun deas-ghnàth.
  Agus leuman a-nis agus a-rithist, agus toinneamh!
  Agus tha tiodhlacan sgrios a 'falbh bhuaipe.
  Agus tha na Nadsaidhean fhèin a 'tuiteam marbh. Agus cruinnichidh tuman iomlan de chuirp suas.
  Tha Margarita ag èigheach:
  - 'S e balach Ameireaganach a th' annam!
  Agus a-rithist thilg a casan rùisgte an t-snàthad.
  Agus an uairsin dusan snàthad eile!
  Agus an uairsin bidh a 'chlann a' feadaireachd ann an sèist gu bheil sgòthan feannagan slàn a 'tuiteam air na Nadsaidhean, gu litearra a' reubadh an cinn agus a 'tolladh an claigeann, mar gum biodh iad le drile.
  Tha Natasha air an ionnsaigh cuideachd gu math fionnar.
  Agus tilgidh e casruisgte, agus spìonar as connlach e.
  Agus a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - 'S e bàs spìocach a th' annam ! Chan eil agad ach bàsachadh!
  Agus a-rithist bòidhchead ann an gluasad.
  Tha Zoya a" cur casg air cuirp Nadsaidheach. Agus bidh boomerangs an sgrios cuideachd ag itealaich bho a casan rùisgte.
  Agus bidh na gaisgich dhonn a" tuiteam is a" tuiteam.
  Tha Zoya a" sgreuchail:
  - Nighean casruisgte, buannaichidh tu!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich bho shàilean lom na h-ìghne. A tha dìreach a-steach do amhaich nan Nadsaidhean a 'cladhach.
  Bidh iad a 'tuiteam marbh.
  No an àite, gu tur marbh.
  Augustine air an oilbheum. A' pronnadh saighdearan donn. Tha na claidheamhan aice air an giùlan na dhà làimh. Agus tha i na sàr ghaisgeach.
  Bidh iomghaoth a" sguabadh tro na saighdearan faisisteach.
  Nighean le falt ruadh:
  - Tha an àm ri teachd falaichte! Ach bidh e na bhuannachd!
  Agus air an oilbheum, bòidhchead le falt lasrach.
  Tha Augustine a' beucadh ann an ecstasy fiadhaich:
  - Bidh diathan a 'chogaidh a' reubadh a h-uile càil!
  Agus an gaisgeach air an eucoir.
  Agus tha a casan rùisgte a" tilgeil mòran shnàthadan biorach, puinnseanta.
  Svetlana ann an cogadh Agus mar sin spìosrach agus sabaid. Bidh a casan rùisgte a" tilgeadh a-mach uimhir de rudan marbhtach. Chan e duine, ach bàs le falt fionn.
  Ach ma bhriseas e, chan urrainn dhut stad a chuir air.
  Tha Svetlana a" seinn:
  - Cha bhi beatha mar mhil,
  An leum sin ann an dannsa cruinn!
  Leig leis an aisling a thighinn gu buil -
  Bidh bòidhchead a" tionndadh duine gu bhith na thràill!
  Agus ann an gluasad na h-ìghne casruisgte tha barrachd is barrachd rage ann.
  Tha am balach Anton anns an ionnsaigh a 'luathachadh a h-uile càil. Rinn am balach a' chùis air na Nadsaidhean.
  Bidh a chasan rùisgte a" tilgeil snàthadan biorach - a" reubadh tancaichean agus plèanaichean.
  Bidh an gaisgeach òg a" sèideadh:
  - Bidh an ìmpireachd chuthach a" reubadh a h-uile duine às a chèile!
  Agus a-rithist tha am balach a 'gluasad.
  Tha Margarita na nighean stoirmeil na gnìomhachd. Agus a 'bualadh air na nàimhdean.
  An seo chuir i air bhog le a cas rùisgte, pea le stuth-spreadhaidh. Sprèidh i, agus sa bhad tilgidh i suas ceud Nadsaidheach agus deich tancaichean.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Thig buaidh thugainn co-dhiù!
  Agus ruithidh e am muileann le claidheamhan - bidh na baraillean tancaichean ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Luathaich Natasha na gluasadan aice. A' chaileag a' gearradh sìos nan gaisgeach donn. Agus fhad 'sa tha thu ag èigheach:
  - Tha buaidh a" feitheamh ri ìmpireachd na Ruis.
  Agus cuireamaid às do na Nadsaidhean aig astar nas luaithe.
  Tha Natasha na nighean crìochnachaidh.
  Chan eil e a" smaoineachadh stad is slaodadh sìos agus tancaichean is plèanaichean a" dol air seachran.
  Tha Zoya air an sàrachadh. Tha e coltach gu bheil na claidheamhan aice a 'gearradh salad feòil is meatailt. Bidh an nighean a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha ar saoradh an èifeachd !
  Agus bidh òrdagan lom cuideachd a 'tilgeil snàthadan mar sin.
  Agus mòran dhaoine le sgòrnan briste, nan laighe mun cuairt ann an tuiltean de chuirp, a bharrachd air tancaichean briste agus itealain sìos.
  Is e nighean seòlta a th" ann an Augustine. Agus bidh e a" brùthadh a h-uile duine mar gur e robot a th" ann bho hyperplasma.
  Chan eil e mar-thà air ceud Nadsaidheach a bhriseadh. Ach bidh a h-uile càil a 'togail an astar. Agus tha an gaisgeach fhathast a" beucaich.
  - Tha mi do-chreidsinneach! An fheadhainn as fhuaire san t-saoghal!
  Agus a-rithist, am bòidhchead san ionnsaigh.
  Agus bho a òrdagan lom, bidh peas ag itealaich a-mach. Agus chaidh trì cheud Nadsaidheach agus dusan tanca a reubadh às a chèile le spreadhadh cumhachdach.
  sheinn Augustine:
  - Cha 'n aill leat ar fearann a ghlacadh !
  Tha Svetlana cuideachd air an oilbheum. Agus chan eil e a 'toirt seachad aon ghram de fhaochadh. Wild Terminator Nighean.
  Agus tha e a 'gearradh nan nàimhdean agus a' cur às do na Nadsaidhean. Agus tha an àireamh de luchd-sabaid donn mar-thà air tuiteam a-steach don dìg agus air na rathaidean.
  Bha an t-sianar feargach. Rinn sabaid fiadhaich.
  Tha Anton Shelestov air ais ann an gnìomh. Agus chaidh e air adhart, a 'crathadh an dà chlaidheamh. Agus tha an gille-crìochnachaidh a 'ruith a' mhuilinn. Tha na Nadsaidhean marbh a" tuiteam.
  Measg nan cuirp. Beanntan slàn nam buidhnean fuilteach.
  Tha cuimhne aig a 'ghille terminator air ro-innleachd fiadhaich. Far an robh, cuideachd, bha eich agus daoine a" measgachadh ri chèile.
  Tha Anton Shelestov a" caoineadh:
  - Mo thruaighe bhon inntinn!
  Agus bidh airgead gu leòr ann!
  Agus an terminator boy anns a 'ghluasad ùr. Agus bheir a chasan rùisgte rudeigin agus tilgidh e e.
  Ghluais am balach genius:
  - Prìomh chlas agus companaidh "Adidas"!
  Thionndaidh taisbeanadh fìor fhionnar a-mach gu bhith fionnar. Agus cia mheud a mharbh Nadsaidhean. Agus mharbh an àireamh a bu mhotha den fheadhainn a bu mhotha na sabaidean donn.
  Agus fiù 's ma tha e a' feadaireachd, an sin tuit am fitheach air na rèiseamaidean faisisteach ann an àireamhan mòra. Agus chaidh na h-uimhir a mharbhadh, agus mar sin bidh gob feannagan a" briseadh tro mhullach nan tancaichean. Agus cuideachd plèanaichean a 'briseadh.
  Tha Margarita cuideachd anns an t-sabaid. A" pronnadh armailtean cinnamon is stàilinn agus ròin:
  - Rèisimeid clisgeadh mòr! Bidh sinn uile a" draibheadh a-steach don chiste!
  Agus tha a claidhnean air am briseadh leis na Nadsaidhean. Tha an àireamh de luchd-sabaid donn air tuiteam mu thràth.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi eadhon nas fhuaire na panthers! Cruthaich gur e a h-uile duine as fheàrr!
  Agus bho shàilean lom na h-ìghne, mar pea le stuthan-spreadhaidh cumhachdach, thèid e a-mach.
  Agus buail air an nàmhaid.
  Agus bheir e agus brisidh e cuid den luchd-dùbhlain agus tancaichean agus eadhon plèanaichean.
  Agus tha Natasha ann an ùghdarras. Agus buailidh i an luchd-dùbhlain, agus cha toir i fhèin sliochd do neach sam bith.
  Cia mheud Nadsaidheach a tha air briseadh a-steach mu thràth.
  Agus tha a fiaclan cho geur. Agus tha na sùilean saphir. 'S e seo an nighean - a' phrìomh gu bàs. Ged a tha a h-uile com-pàirtiche aice - luchd-cùraim gu bàs!
  Tha Natasha ag èigheach:
  - Tha mi craicte! Bidh peanas agad!
  Agus a-rithist, gearraidh an nighean sìos mòran de Nadsaidhean le claidheamhan.
  Tha Zoya a" gluasad agus tha i air mòran de ghaisgich dhonn a ghearradh.
  Agus bidh casan lom a 'tilgeil snàthadan. Bidh gach snàthad a" marbhadh grunn Nadsaidhean. Tha na nigheanan sin gu math brèagha.
  Bidh Augustine a" toirt air adhart agus a" pronnadh luchd-dùbhlain. Agus aig an aon àm, chan eil e a 'dìochuimhneachadh a bhith ag èigheach:
  - Chan urrainn dhut teicheadh bhon chiste!
  Agus bheir an nighean a fiaclan agus rùisg i a fiaclan!
  Agus tha an ceann-dearg mar sin ... Gruaige a 'sruthadh sa ghaoith, mar bhratach proletarian.
  Agus tha a h-uile dad gu litireil a 'tighinn a-mach à fearg.
  Svetlana a ' dol a-nuas An seo gheàrr i tòrr chlaigeann agus tùir tanca. Gaisgeach a rùisg a fiaclan.
  A ' taisbeanadh na teanga. Agus an uairsin a 'sgoltadh bho connlach. An uairsin tha e ag èigheach:
  - Am bi sibhse marbh !
  Agus a-rithist, bidh snàthadan marbhtach ag itealaich bho a casan rùisgte, a bhuail saighdearan-coise agus itealain.
  Anton Shelestov leum is leum.
  Bidh balach casruisgte a" leigeil a-mach dòrlach de shnàthadan, a" leagail tancaichean, agus a" seinn:
  - Rachamaid a champachadh, fosgail cunntas mòr!
  Tha an gaisgeach òg aig a chuid as fheàrr.
  Tha e mar-thà gu math sean, a 'beachdachadh air ifrinn, ach tha e coltach ri leanabh. A-mhàin gu math làidir agus fèitheach.
  Sheinn Anton Shelestov:
  - Na biodh an geama a rèir nan riaghailtean - brisidh sinn tron fraera!
  Agus a-rithist, chaidh snàthadan marbhtach agus briste a-mach às a chasan casruisgte.
  Agus a-rithist bidh am balach a" feadalaich, na deichean mhìltean de mhèirlich a" dòrtadh air nàimhdean agus a" fuaigheal an clogaidean.
  Sheinn Margarita le toileachas:
  - Chan eil dad do-dhèanta! Tha mi a" creidsinn gun tig saorsa!
  Thilg an nighean cascade marbhtach de shnàthadan a-rithist air na Nadsaidhean agus na tancaichean aca, a" leantainn:
  - Theid an dorchadas air falbh ! Bidh ròsan a" fàs!
  Agus an gaisgeach, cho luath 'sa thilgeas i pea le a h-òrdagan rùisgte, mar sin sa bhad dh'itealaich mìle Nadsaidhean suas dhan adhar. Seadh, tha arm na h-ìmpireachd dhonn, ifrinn a' leaghadh as fa chomhair ar sùl.
  Natasha ann an cogadh. A" leum mar cobra. A 'spreadhadh nàimhdean. Agus tha uimhir de Nadsaidhean a" bàsachadh agus plèanaichean a" tuiteam.
  Their nighean agus claidheamhan, agus gràinean air an gual, agus sleaghan. Agus snàthadan.
  Aig an aon àm, bidh e cuideachd ag èirigh:
  - Tha mi a 'creidsinn gun tig buaidh!
  Agus gheibh glòir nan Ruiseanach!
  Bidh òrdagan lom a" tilgeil snàthadan ùra, a" bualadh air luchd-dùbhlain.
  Zoya ann an gluasad fiadhaich. A 'toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Gearr iad ann am pìosan beaga.
  Bidh boireannach a" ghaisgich a" tilgeil shnàthadan le a corragan rùisgte. A" briseadh tro luchd-dùbhlain, agus mar a bhithear a" rughadh:
  Tha ar buaidh iomlan aig làimh!
  Agus giùlainidh e muileann fiadhaich le claidheamhan, a" sguabadh air falbh tancaichean. Is e seo dha-rìribh nighean coltach ri nighean!
  Ach chaidh cobra Augustine air an oilbheum. Tha am boireannach seo na trom-laighe airson a h-uile trom-laighe.
  Agus ma ghearras e e, tha e a 'ciallachadh gum bi e ga ghearradh.
  Às deidh sin, gabhaidh an ceann ruadh agus seinnidh e:
  - Fosglaidh mi na claigeann uile ! Tha mi nam aisling mòr!
  Agus a-nis tha a claidheamhan ann an gnìomh agus air an gearradh tro fheòil is meatailt.
  Bidh Svetlana cuideachd a 'dol air adhart leis an ionnsaigh. Chan eil breicichean aig a" chaileag seo. Cho luath 's a bhios iad a' sgoltadh, mar sin tha an àireamh de chuirp air a sgapadh, agus tha plèanaichean agus tancaichean a 'tuiteam.
  Bidh an neach-crìochnachaidh blonde ag èirigh:
  - Dè cho math 'sa bhios e! Dè cho math 'sa bhios e - tha fios agam air!
  Agus a-nis tha peas marbhtach ag itealaich bhuaipe.
  Anton a-rithist gearraidh ceud de na Nadsaidhean, a 'giùlan meteor. Agus togaidh e boma agus tilgidh e e.
  Beag ann am meud, ach marbhtach ...
  Mar a bhriseadh tu ann am pìosan beaga.
  Rinn balach an neach-crìochnachaidh gàire:
  - Òigridh stoirmeil innealan uamhasach!
  Nì Margarita seo a-rithist ann am blàr.
  Agus gearradh sìos mòran de luchd-sabaid donn. Agus a 'gearradh beàrnan mòra.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - 'S e Lambada an dannsa againn air a' ghainmhich!
  Agus bhuail e le spionnadh ath-nuadhaichte.
  Agus bidh a" chlann a" feadaireachd a‑rìs, agus a" toirt a‑nuas na feannag air cinn nan Nadsaidhean.
  Tha Natasha air an ionnsaigh eadhon nas feargach. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Chan eil e math dhaibh a bhith an aghaidh nigheanan mar sin.
  Ghabh Natasha e agus sheinn i:
  - Tha ruith san spot na rèiteadair cumanta!
  Agus chaidh an nighean gaisgeil a-steach don luchd-dùbhlain le leithid de bhuillean.
  Agus tilgidh e diosgan cas-ruisgte.
  An seo ruith i am muileann. Ràinig tomad cinn an airm dhonn air ais agus na tancaichean a" losgadh.
  Tha i na bòidhchead sabaid. Beat thu fhèin armada cho buidhe.
  Tha Zoya a" gluasad, a" pronnadh a h-uile duine gun eisgeachd. Agus tha a claidheamhan mar siosar bàis.
  Tha an nighean dìreach àlainn. Agus tha a casan rùisgte a" tilgeadh snàthadan gu math puinnseanta.
  Dèan a" chùis air luchd-dùbhlain. Bidh iad a" tolladh an amhaich agus a" dèanamh chisteachan-laighe, a" toirt air tancaichean agus plèanaichean spreadhadh.
  Ghabh Zoya e agus rinn i squeak:
  - Mura h-eil uisge anns an tap ...
  Ghlaodh Natasha le toileachas:
  Mar sin is e do choire a th" ann!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeil rudeigin a mharbhas gu mionaideach. Is e fìor nighean nighean a tha seo.
  'S o 'chasan rùisgte, mar a dh'iticheas an lann. Agus buailidh e mòran de luchd-sabaid, a 'gearradh dheth tùir bho tancaichean.
  Augustine a' gluasad. Swift agus gun samhail na bhòidhchead.
  Dè am falt soilleir a th" oirre. Mar bhratach proletarian ag itealaich. Tha an nighean seo na fìor bhreabadair.
  Agus bidh i a 'gearradh luchd-dùbhlain - mar gum biodh i air a bhreith le claidheamhan na làmhan.
  Ceann-dearg, bastard damn!
  ghabh Augustine e, agus rinn e sgios :
  - Bidh ceann tairbh ann - cha tèid an luchd-cogaidh air seachran !
  Agus an seo rinn i a-rithist mòran de luchd-sabaid a phronnadh.
  Thuirt Anton Shelestov:
  - Na tha a dhìth ort! Seo an nighean!
  Dhearbh Margarita, a" tilgeil biodag le cas-rùisgte, a" briseadh dheth an turaid tanca:
  - Nighean mòr agus fionnar!
  Dh" aontaich Augustine le seo:
  - Tha mi nam ghaisgeach a bheir bìdeadh do dhuine sam bith!
  Agus a-rithist, le òrdagan lom, cuiridh e air bhog fear murt.
  Chan eil Svetlana ann am blàr nas ìsle na an luchd-dùbhlain. Chan e nighean, ach crìochnachadh le leithid de bhana-bhuidseach ann an lasraichean.
  Agus a" sgreuchail:
  - Abair speur gorm!
  Augustine, a 'leigeil a-mach lann le a cas-rùisgte, a' gearradh dheth an turaid tanca, air a dhearbhadh:
  - Chan eil sinn nar luchd-taic do mhèirle!
  Svetlana, a 'gearradh suas nàimhdean agus a' losgadh sìos plèanaichean, chirped:
  - Chan fheum amadan sgian ....
  Rinn Zoya squeak, a 'tilgeil snàthadan le a casan lom, tana:
  - Luidhidh tu dha o thri bocsaichean !
  Thuirt Natasha, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean:
  - Agus deanaibh leis air son sgillinn !
  Agus bheir na gaisgich agus leumaidh iad. Tha iad cho fuilteach agus cho fuar. Anns an fharsaingeachd, tha tòrr toileachas aca.
  Tha Anton Shelestov a 'coimhead gu math stylish ann am blàr.
  Sheinn Margarita:
  - Tha am buille làidir, agus tha ùidh aig a" ghille ...
  Chuir am balach crìochnachaidh air bhog rud a bha coltach ri propeller heileacoptair le a chas. Ghearr e dhà cheud ceann de na Nadsaidhean agus na tancaichean, agus dh"fhalaich e:
  - Gu math spòrs!
  Agus an dà chuid - balach agus nighean ann an làn obair fhosgailte.
  Anton, a" gearradh shaighdearan donn, thuirt e:
  - 'S bidh buaidh mhor againn !
  Fhreagair Margarita mar a leanas:
  - Bidh sinn a 'marbhadh a h-uile duine - le casan lom!
  Tha an nighean gu dearbh na neach-crìochnachaidh cho gnìomhach.
  Sheinn Natasha anns an ionnsaigh:
  - Cogadh naomh !
  Agus chuir an gaisgeach air bhog diosc-boomerang geur. Chaidh e ann an arc, gheàrr e sìos mòran de Nadsaidhean agus tùir tanca.
  Thuirt Zoya, a" leantainn air adhart leis a" mharbhadh:
  - Bidh e na bhuaidh dhuinn!
  Agus chaidh snàthadan ùra a-mach às a casan casruisgte. Agus bhuail iad mòran de luchd-sabaid agus itealain.
  Thuirt an nighean bhàn:
  - Thoir sùil air an neach-dùbhlain!
  Agus nochd i a teanga.
  Augustine, a 'crathadh a casan agus a' tilgeil swastikas le oir biorach, thuirt e:
  - Bratach Imperial air adhart!
  Dhearbh Svetlana gu furasta:
  - Glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus dh"èigh na nigheanan le chèile, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Cha chuir duine stad oirnn!
  Agus a-nis tha diosc ag itealaich bho chasan lom nan gaisgeach. Tha feòil air a reubadh agus tùir tanca ga leagail.
  Agus caoineadh a-rithist:
  - Chan urrainn dha duine a 'chùis a dhèanamh oirnn!
  Chaidh Natasha dhan adhar. Reub e luchd-dùbhlain agus vultures sgiathach, agus chuir iad a-mach:
  - Tha sinn nar madaidhean-allaidh, friogais an nàmhaid!
  Agus bho a corragan rùisgte, falbhaidh diosc gu math marbhtach.
  Bidh an nighean eadhon a" tionndadh ann an ecstasy.
  Agus an uairsin tha e a 'gearan:
  - Tha ar sàilean dèidheil air teine!
  Tha, tha na nigheanan gu math sexy.
  Anton Shelestov mu dheidhinn gorgling:
  - O, tràth, a 'toirt tèarainteachd!
  'S a dhuisg air na gaisgich. Bidh iad a 'gàireachdainn agus a' giùlan am fiaclan mar fhreagairt.
  Bidh feadag càirdeil agus sgòthan feannag a" tuiteam air cinn nan Nadsaidhean. Agus tha tùir nan tancaichean a 'sgoltadh bho bhuillean an gob.
  Gheàrr Natasha sìos na Nadsaidhean agus rinn i squealed:
  - Anns an t-saoghal againn chan eil aoibhneas, gun strì!
  Fhreagair am balach:
  "Uaireannan chan eil sabaid spòrsail nas motha!"
  Dh'aontaich Natasha:
  - Mura h-eil neart ann, tha ...
  Ach tha na gaisgich againn an-còmhnaidh fallain!
  Thilg an nighean snàthadan air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte, shèid i suas tòrr tancaichean, agus sheinn i:
  - Tha 'n saighdear daonnan fallain,
  Agus deiseil airson gnìomh!
  Às deidh sin, gheàrr Natasha a-rithist na nàimhdean, a 'leagail tùir nan tancaichean.
  Tha Zoya na leanabh gu math luath. An seo chuir i baraille slàn air bhog aig na Nadsaidhean. Agus reub e mìle no dhà bho aon spreadhadh.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Na stad, tha ar sàilean deàlrach!
  Agus nighean ann an lace sabaid!
  Augustine ann am blàr cuideachd nach eil lag. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Mar gum biodh bho sguab slabhraidhean a 'bualadh a-mach.
  Agus a 'gearradh luchd-dùbhlain - a' seinn:
  - Thoir an aire, bidh e feumail
  Bidh pie anns an tuiteam!
  Bidh an diabhal ruadh dha-rìribh a" treabhadh ann am blàr mar dheamhan ann am bogsa-snaoisean.
  Agus seo mar a bhios Svetlana a 'sabaid. Agus gheibh na Nadsaidhean bhuaipe e.
  Agus ma bhuaileas i, buailidh i.
  Às an sin, bidh frasan fuilteach ag itealaich a-mach.
  Mhothaich Svetlana gu cruaidh nuair a chaidh frasan meatailt a-mach às a cas rùisgte, a leagh na claigeann agus na tùir tancaichean:
  - Glòir don Ruis, gu mòr eadhon glòir!
  Tha na tancaichean a' ruith air adhart...
  Roinnean ann an lèintean dearga -
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Seo na caileagan a thog na Nadsaidhean. Mar sin tha iad air an gearradh agus air an sgoltadh. Chan e gaisgich, ach dha-rìribh panthers a tha air an t-sreath a bhriseadh.
  Tha Anton ann am batal agus a" toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Buailidh e iad gun truas, a" gearradh tro na tancaichean, agus a" sgiùrsadh:
  Tha sinn mar thairbh!
  Thog Margarita, a" pronnadh an airm dhonn agus a" gearradh tro na tancaichean:
  Tha sinn mar thairbh!
  Ghabh Natasha e agus rinn i caoineadh, a 'gearradh sìos na sabaidean donn còmhla ris na tancaichean:
  - Tha laighe a-mach à làimh!
  Reub Zoya na Nadsaidhean às a chèile, agus dh"fhuilig i:
  - Chan e, chan ann a-mach à làimh!
  Agus gabhaidh e mar an ceudna e, agus leigidh e a‑mach reultan a chas rùisgte, agus cuiridh e crìoch air mòran de na faisisteachan.
  Ghabh Natasha e agus rinn i squeak:
  - Tha an telebhisean againn air adhart!
  Agus bidh pasgan marbhtach de shnàthadan ag itealaich bho a cas rùisgte.
  Bha Zoya, cuideachd a" sgrios nan Nadsaidhean agus na tancaichean aca, a" magadh air:
  - Tha ar càirdeas na monolith!
  Agus a-rithist an leithid de thilgeil gu bheil na cearcallan a" blur anns a h-uile taobh. Is e seo nighean - cuir às do luchd-dùbhlain fìor.
  Gabhaidh an nighean le òrdagan rùisgte trì boomerangs agus cuiridh i air bhog iad. Agus dh'fhàs na cuirp às an seo eadhon nas motha.
  Às deidh sin, bheir am bòidhchead seachad:
  - Cha toir sinn tròcair air an nàmhaid ! Bidh corp ann!
  Agus a-rithist tha an rud marbhtach ag itealaich air falbh bhon t-sàil rùisgte.
  Thuirt Augustine cuideachd gu reusanta:
  - Chan e a-mhàin aon chorp, ach mòran!
  Às deidh sin, ghlac an nighean e agus choisich i casruisgte tro na maragan fuilteach. Agus mharbh i mòran de na Nadsaidhean.
  Agus mar a tha e ag èirigh:
  - Murt mòr!
  Agus a-nis bruthaidh e a cheann air an t-seanailear Nadsaidheach. Bris a chlaigeann, agus thoir a mach :
  - Banzai! Thèid thu gu neamh!
  Tha Svetlana gu math feargach leis an oilbheum, gu sònraichte a" leagail tancaichean, bidh i a" squeaks:
  - Cha bhith thu air do shàbhaladh!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich far a corragan lom. Mar a bhios i a 'briseadh tron a h-uile duine, thuit na plèanaichean. Agus gu mòr bidh eadhon an gaisgeach a" feuchainn ri rùsgadh agus marbhadh.
  Tha Anton Shelestov a" caoineadh:
  - òrd glòrmhor !
  Agus tha am balach cuideachd a 'tilgeil rionnag cho fionnar ann an cruth swastika le cas-rùisgte. Hibrid iom-fhillte.
  Agus thuit tomad nan Nadsaidhean.
  Rug Anton:
  - Banzai!
  Agus tha am balach a-rithist ann an ionnsaigh fhiadhaich. Chan e, tha e dìreach a" faicinn cumhachd, agus bholcànothan a" gortachadh!
  Mairead a' gluasad. Bidh e a" reubadh bolg a h-uile duine.
  Tilgidh nighean le a cas a-mach leth-cheud snàthad sa bhad. Agus chaidh a 'mhòr-chuid a mharbhadh le gach seòrsa de nàimhdean, a' leagail an dà chuid tancaichean agus plèanaichean.
  Sheinn Margarita a thaobh sunnd:
  - Aon, dhà! Chan e duilgheadas a th" ann am bròn!
  Cha bu chòir dhut a bhith air do mhisneachadh gu bràth!
  Cùm an t-sròn agus an earball nas àirde le pìob.
  Biodh fios agad gu bheil fìor charaid an-còmhnaidh còmhla riut!
  Is e companaidh cho ionnsaigheach a tha seo. Bidh an nighean a" caoineadh agus a" sgreuchail:
  "Bidh Ceann-suidhe an Dragon gu bhith na chorp!"
  Natasha ann am blàr - dìreach seòrsa de terminator. Agus dh'eirich an rughadh :
  - Banzai! Faigh gu sgiobalta!
  Agus chaidh grenade far a cas-rùisgte. Agus tha na Nadsaidhean coltach ri tairnnean. Agus brisidh e tòrr mastodons agus innealan sgiathach, ifrinn.
  Seo an gaisgeach! A h-uile gaisgeach - gaisgeach!
  Tha Zoya cuideachd air an oilbheum. A leithid de ghalla feargach.
  Agus ghabh i e, agus rinn i gàire:
  - Is e ar n-athair an Dia Geal fèin !
  Agus tha e a 'gearradh muileann trì-fhillte aig na Nadsaidhean!
  Agus chrom Augustine air ais:
  - Agus tha mo Dhia dubh !
  Gu dearbha, is e an dearg an dearbh ìomhaigh de mheallta agus de mheanbh-chuileag. Airson nàimhdean, gu dearbh. Agus airson caraidean, tha i na leannan.
  Agus mar le òrdagan rùisgte bheir e agus tilgidh e. Agus mòran de ghaisgich na h-ìmpireachd donn, a bharrachd air na tancaichean agus na h-itealain aca.
  Dh'èigh an ceann ruadh:
  - Tha an Ruis agus an Dia dubh air ar cùlaibh!
  Gaisgeach le comas sabaid fìor àrd. Chan e, fo seo tha e nas fheàrr gun a bhith a 'gabhail dragh. Seach gu bheil tùir tancaichean gan reubadh agus sgiathan itealain faisisteach.
  rinn Augustine sgios :
  - Bidh sinn a" pronnadh a h-uile neach-brathaidh gu pùdar!
  Agus a 'magadh air a chom-pàirtichean. 'S e, chan e dìreach rudeigin a th' anns a 'chaileag lasrach seo a bheir sìth. Mur bi sìth marbhtach!
  Svetlana, a 'pronnadh na nàimhdean, a-mach:
  - Sguabaidh sinn san loidhne thu!
  Dhearbh Augustine:
  - Marbhaidh sinn a h-uile duine!
  Agus bho a casan rùisgte, tha tiodhlac sgrios iomlan ag itealaich a-rithist! Agus spreadh na h-uimhir de thancaichean is plèanaichean gu sgoltagan beaga aig an aon àm.
  Sheinn Anton mar fhreagairt:
  - Bidh banzai iomlan ann!
  Augustine, a" reubadh nan Nadsaidhean às a chèile le a làmhan rùisgte, gan gearradh le claidheamhan, agus a" tilgeil shnàthadan le a òrdagan rùisgte, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean sa bhad, a-mach:
  - Goirid a 'bruidhinn! Goirid a 'bruidhinn!
  Natasha, a 'sgrios na gaisgich dhonn, squeaked:
  - Ann an ùine ghoirid - banzai!
  Agus gearramaid luchd-dùbhlain le searbhas fiadhaich.
  Chuir Anton Shelestov, a 'gearradh sìos air luchd-dùbhlain, a-mach:
  - Chan e Sìonach a th" anns an gambit seo,
  Agus is e a" chiad turas, creid mise, Thai!
  Agus a-rithist, chaidh diosc biorach, gearradh meatailt a-mach à cas-rùisgte a" bhalaich. Gheàrr e dheth an dà chuid turaidean nan tancaichean agus earbaill an itealain.
  Sheinn Margarita, a" gearradh sìos gaisgich na h-ìmpireachd dhonn agus armachd nan tancaichean:
  - Agus cò gheibh sinn 's a bhlàr,
  Agus cò a lorgas sinn ann am blàr ...
  Na bitheamaid ri fealla-dhà le sin -
  Reubamaid as a chèile e!
  Reubamaid as a chèile e!
  Rinn iad obair mhath an uair sin leis na Nadsaidhean ... Agus rinn an Ruis Shobhietach a' chùis air an ìmpireachd dhonn aig àm stoirmeil ann am Moscow.
  Cha robh an cogadh seachad fhathast, ach bha cothrom aig an USSR mar-thà a' chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean fhèin. Mar sin bha aig an t-seisear ri stad a chuir air coileanadh an rùin fìor fhionnar.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAC SAOR PORT ARTHUR
  Thàinig Maniac Chikatilo, ann an rèite airson peacaidhean, gu bhith na bhalach cartùn Conan. Tha am balach seo na ghaisgeach anime Iapanach. Ach le toil ban-draoidh cumhachdach, ghluais an t-anam, am maniac Ruiseanach as ainmeil agus as adhartaiche, a-steach dha.
  Agus a-nis tha am balach cartùn Chikatilo deiseil airson sabaid.
  Tha e coltach ri leanabh timcheall air aon bliadhna deug a dh" aois ann an geàrr-chunntasan, casruisgte, agus le fèithean faochaidh agus torso rùisgte, tana. Cha d' dhealachadh ach a fhalt fionn o Chonan.
  Agus a-nis bha aig dìreach an cartùn Iapanach ri pàirt a ghabhail ann an dìon Port Arthur.
  Tha Mount Vysokaya na phrìomh àite ann an dìon suidheachadh na Ruis.
  Dh'èigh an gille cartoon. Chan eil air ach briogais ghoirid, agus tha an t-Samhain ann mu thràth agus tha e fuar. Coisich casruisgte air sneachda fliuch.
  Chluinnte fuaim nan gunnachan. Thilg na Seapanach an neart gu lèir gus Beinn High a ghlacadh. Às deidh sin, bidh bàs sguadron Port Arthur gu bhith do-sheachanta.
  Chì an gille cartùn a" bheinn beagan bhon taobh. Tha na Seapanach air.
  Bidh aonadan Ruiseanach a" losgadh air ais bho raidhfilean agus gunnaichean inneal.
  Bidh Chikatilo a" ruith suas an cnoc. Mhothaich na saighdearan am balach. Ach chan eil iad a 'cur stad air. Chan eil am balach fionn ann an shorts a" togail amharas.
  Dhìrich an leanabh karate suas agus sa bhad chuir e a chas rùisgte a-steach do smiogaid an samurai. Air dha buille fhaotainn, dh'itealaich e bhàrr na beinne.
  Dh" èigh Chikatilo:
  - Aon neoni!
  Agus a-rithist, chaidh sàil chruinn lom a' bhalaich a bhualadh le buillean dhan chiste. Agus bhuail an leanabh karate an ath samurai le a dhòrn.
  Sheinn Chikatilo-Konan:
  - Tha sinn a 'feitheamh ri soirbheachas - is mise an fheadhainn as fhuaire!
  Agus an uairsin nochd balach eile Leshka Brilliant ri thaobh. Agus chaidh esan cuideachd a-steach gu cath cruaidh. Seo cartùn eile. Agus còmhla ris, ceathrar nighean ann am bikinis.
  Seo sianar ghaisgich ionnsaigheach a chaidh a-steach don bhlàr. Agus sgriosamaid an samurai gu dìcheallach gun truas sam bith. Agus bha coltas craiceann caorach air na speuran dha na Seapanach, agus thòisich sgrios agus sgrios iomlan. Na h-uile a bha a 'bagairt call iomlan.
  Agus gheàrr na caileagan le claidheamhan, agus thilg iad len òrdagan rùisgte gu bàsmhor, agus clisgeadh cìochan a" bhàis, agus sgrios iomlan. Agus cha robh truas sam bith ann dha na Seapanach.
  Ghabh Chikatilo sàilean lom agus thilg e pasgan spreadhaidh agus chaidh companaidh samurai slàn a reubadh gu shreds.
  Sheinn an Terminator Boy:
  - Chan eil eagal air a 'ghaisgeach Ruiseanach ro bhàs,
  Chan eil eagal oirnn ro bhàs air an raon-catha ...
  Bidh an ridire gu gaisgeil a" sabaid leis an nàmhaid,
  Agus bheir eadhon bàsachadh buaidh!
  Tha am blàr air sgèile mhòr agus tha sealladh mòr de smaoineachadh agus lùth ri fhaicinn.
  Bha nigheanan is balaich gaisgeach air a bhith a" slaodadh airson uairean mu dheireadh.
  Mar sin thòisich iad air sgrìobadh bho ghunnaichean-inneal. Agus cuideachd a 'cleachdadh òrdagan lom.
  Loisg am balach Chikatilo, gheàrr e sìos na nàimhdean agus sheinn e, a" cur aon loidhne às deidh a chèile:
  - fàsaidh mi nas gaisgeil agus nas dàna na leòmhann!
  Ghearr an gille Brilliant dheth na samurai, agus leag e na beanntan as,
  - Dè mu dheidhinn leòmhann! Fiù "s nas gaisge na sròn-adharcach!
  Thilg Bhictòria, an gruagach ruadh seo, rudeigin marbhtach air a ceann le sàil nighinn.
  Chuir iad a-mach mòran de Iapanach agus rinn iad squeak:
  - Gus an co-thaobhadh as motha!
  Nadezhda, a 'leagail luchd-dùbhlain mar sgitls le ialtag, a' gèilleadh, a 'sgoltadh a fiaclan:
  - Airson Ruis ùr!
  Leig Elena a-mach dealanach bho a nipples scarlet agus rinn i co-èigneachadh:
  - Airson mòrachd a 'phlanaid Talamh!
  Loisg Zoya pulsar cascading às a boglach, agus a" crathadh a fiaclan agus a" leigeil a-mach seilleanan-grèine bhuapa, dh"èigh i:
  - Airson euchdan air leth!
  Thug Hope e agus chuir e bhon chuan sgàrlaid gath millteach de sgrios, agus ghuidh e:
  - Glòir don dùthaich mhàthaireil!
  Bhictòria, a" spealadh sìos na Seapanach èiginneach, chirped:
  - Bheir sinn ar n-anam,
  Is sinne ar dùthaich naomh!
  Bidh sinn a 'seasamh agus a' buannachadh -
  Agus cha bhith sinn aithreachas air beatha!
  Agus bidh na cnapan sgàrlaid aice gu bhith air an sprèadhadh le dealanach millteach a loisgeas buidheann-chatha slàn.
  Thuirt Zoya:
  - Ar buaidh sgoinneil!
  Agus cuideachd air an nàmhaid, dè cho geur sa bhuaileas e ...
  Bha Nadezhda a" bleith, a" crathadh a h-aodann agus a" squeaking gu làidir:
  - Airson an Fatherland, ar màthair!
  Agus cuiridh a òrdagan rùisgte grenade marbhtach air bhog a-rithist.
  Is ann mar sin a tha sgrios agus sgrios a" tachairt. Tha na Seapanach, gun truas sam bith, air an sguabadh air falbh leis na sia.
  Tha am balach Chikatilo, a 'sgrìobadh air na nàimhdean, a' squeaks:
  - Air son co-chomunn mòr !
  Tha Diamond a 'cur ris:
  - Anns a 'chiste cuiridh sinn ath-bheothachadh!
  Mar sin taic teine, dìreach làmhachas achaidh aotrom. Faodaidh armachd na Ruis teine trom a ghiùlan. Ann an stoidhle nam Boer an aghaidh Bhreatainn. Dh" fheuch an fheadhainn sin aig aon àm ri ionnsaigh aghaidh a ghabhail. Ach bha roghainn aig na Breatannaich fhathast, mar eisimpleir, cuairtean a dhèanamh agus feuchainn ri mailisidh nam Boer a chuairteachadh. An rud a rinn iad fiù 's leisg. Agus chan urrainn dha na Seapanach a dhol seachad air na dùin - feumaidh iad streap air an ionnsaigh.
  Bidh Andrei Chikatilo a" losgadh air na Seapanach bho ghunna-inneal. A-nis tha an dealbh gu lèir ri fhaicinn gu h-iomlan agus tha thu, gun fhios agad air mearachd, a" tàirngeadh. Tha aghaidhean buidhe nan saighdearan marbh air an toinneamh le mì-rùn. Air an cùlaibh streap samurai eile a tha eadhon nas feargach. Ach eadhon iad sin bidh thu a" gearradh sìos, a" faighinn barrachd is barrachd misneachd. Chan urrainn dha na Seapanach a leithid de chlach-mhìle a thoirt seachad.
  Bidh ìrean a" tuiteam air cùl ìrean. Bidh na slabhraidhean a 'briseadh suas, agus tha barrachd is barrachd fo-roinnean a' nochdadh. Bidh luchd-sabaid nach eil ro mhòr a" cumail ris an uèir bhiorach, ga reubadh agus a" tuiteam a-rithist. Bidh iad a 'lìonadh le beinn iomlan de chuirp. An uairsin air a 'bheinn seo sreath eile de na mairbh, an uair sin tè eile. Agus mar sin air adhart gus am fàs an cnoc gu lèir.
  Nuair a dh'fhàsas an gunna-inneal aig Andrei Chikatilo ro theth, gabhaidh am balach air fear eile. Leig leis na Seapanach tachdadh air fuil. Ann an cuid de dh'àiteachan, tha sabaidean làmh-ri-làimh mu thràth a 'briseadh a-mach. Ach tha am balach a" losgadh - aon pheilear, aon no fiù "s dhà no trì chuirp. Tha an t-slat Iapanach gu math dùmhail, agus faodaidh gunna-inneal grunn dhiubh a tholladh aig an aon àm. Mar sin leig leotha tachdadh air vomit.
  Chan eil dad an aghaidh Iapan, chan eil dad aig a" bhalach crìochnachaidh. Air an làimh eile, tha iad gu math gaisgeil samurai, chan eil eagal orra ro rud sam bith. Dìrich agus streap, na biodh eagal ort bàsachadh. Ach airson a 'mhòr-chuid, bha am bàs mì-chinnteach. Leig leotha, ge-tà, a h-uile càil a chòmhdach le cuirp.
  An seo a-rithist dh'atharraich iad crios an inneal-ghunna, agus sheas an gille air le casan rùisgte, bha e na bu bhlàithe fhathast. Tha crùn an t-samhraidh mu thràth air an t-sròin, ach tha na gaothan a 'sèideadh bhon taobh tuath, agus tha an reothadh air a thoirt gu cothromach. Tha mi airson blàthachadh gu sgiobalta le claidheamh agus sabaid làmh-ri-làimh. Mu dheireadh, cha b 'urrainn don bhalach, mar-thà às deidh an tritheadamh rioban fada a chosg, seasamh an aghaidh, ruith e chun ionnsaigh le claidheamh. Agus a-nis tha balach Superman neo-sheasmhach.
  Nuair a ghluaiseas tu cho luath, sgoltadh mar Ilya Muromets - air an t-sràid cheart, air an t-sreath chlì. Muileann, agus dusan ceann air an gearradh dheth. Dealan-dè fàilteachaidh agus dusan eile. A 'faighinn fanadair agus dusan trian. Agus tha na cuirp blàth, a 'ruith orra le casan lom, bidh thu a' faireachdainn aoibhneas.
  Chan ann mar seo... Boots! 'S math a rinn Leshka, tha e cuideachd a' feuchainn ri sabaid casruisgte. Agus fhad "s a chumas iad, ged a tha na spògan air fàs dearg mar gheòidh.
  Bidh na Seapanach a 'cumail a' sreap agus a 'sreap. Gus an cur gu bàs a luathachadh, feumaidh tu leum air ais agus an gunna-inneal a thogail a-rithist.
  Tha, leis na gunnaichean inneal aca, ma mharbhas gach peilear corp no grunn chuirp, bidh thu fhathast a" cur às nas luaithe na le claidheamhan. Tha aon chrios gunna-inneal mìle cuairt. Mar sin thoir an aire don samurai! Bidh tu fhathast a" dannsadh.
  A 'sealg, bha am balach den bheachd gu robh Iapan gu math fortanach anns a' chogadh sin. Gu sònraichte leis gun do thòisich an ar-a-mach. Uill, nuair a thàinig an t-sìth gu crìch, bha na Seapanach mar-thà sgìth air tìr, agus dh'fhaodadh na Ruiseanaich a bhith air an crìochnachadh. Seanalair Samsonov, no an àite Linevich, le dà uiread de shaighdearan, agus a 'faighinn barrachd is barrachd replenishment ùr, dh'fhaodadh a bhith air ionnsaigh a thoirt air an samurai fhèin. Ach an àite sin, chaidh na h-aonadan Ruiseanach an uairsin air an dìon. Cha b' urrainn dha na Seapanach, ge-tà, streap air an ionnsaigh tuilleadh. Mar sin bha feum aca air an t-saoghal nas motha na an Ruis.
  An seo bidh Zoya a" losgadh bho ghunnaichean inneal ... Bidh e a" sgrìobadh le feachd uamhasach, a" spealadh nàimhdean gun truas.
  Agus a-nis tha an nighean a 'bruthadh a nipple scarlet air an t-slingshot agus a-nis tha tiodhlac marbhtach sgrios air a thilgeil a-mach.
  Sheinn Zoya:
  - Tha an snàthainn briste
  Tha bàs olc a" bagairt oirnn...
  Airson na Ruiseanaich a bhith beò
  Feumaidh an nàmhaid bàsachadh gu sìmplidh!
  Thuirt Elena, a" sgrìobadh air na saighdearan cumhang, agus a" leagail loidhne eile ann an sreath, ag èigheach:
  - Airson an Fatherland - ar màthair!
  Lean am balach cartùn a "sgròbadh, a" leagail nàimhdean bhon ìmpireachd celestial agus a "smaoineachadh.
  Ann an 1922, cha robh Iapan ann an cunnart cogadh mòr ùr. Ghlac na Bolsheviks Primorye. Bha mòran a" càineadh gu làidir air an ìmpire aig an àm nach do ghabh e brath air laigse na rèim chomannach dìolain agus nach do ghabh e an Ear Chèin dha fhèin. Carson, mar sin, chan eil an leisg Iapanach gu tur soilleir.
  Ann an 1904, cho-dhùin Iapan air cogadh, anns nach robh cha mhòr duine a 'creidsinn ann an toradh fàbharach airson an samurai. Ach ann an 1922, cha robh na Seapanach airson a 'chùis a dhèanamh air an Arm Dearg, air a lagachadh leis a' chogadh shìobhalta. A bharrachd air an sin, bha taic aca bhon t-saoghal chalpachais gu lèir.
  San fharsaingeachd, bha na Bolsheviks, gu dearbh, fortanach. Dh" fhaodadh an Entente a bhith air an Ruis a thoirt air falbh, agus chan eil an t-Arm Dearg na cho-fharpaiseach dhaibh. An seo cha do thuig Andrei Chikatilo cuid de rudan.
  Carson a chuir an Taobh Siar san fhicheadamh bliadhna còmhla gluasad nan Geàrdan Geala. Eadhon ged nach robh cothrom aig na Whites Moscow a ghabhail, tha e gu math comasach cuid de sgìrean a chumail dhaibh fhèin. Seadh, agus dh" fhaodadh an Ruis a bhith air a lagachadh gu mòr le bhith a" slaodadh a-mach a leithid de chogadh. Chan eil e soilleir cuideachd carson nach do dhìon an Entente na riaghaltasan bourgeois Caucasian. Bha eadhon aonta aca mu thaic armailteach. Tha e soilleir nach e co-fharpaiseach a th" ann an Arm Dearg an Entente, a bha bochd aig an àm, gu sònraichte a thaobh teicnigeach. Ach airson adhbhar air choireigin sheall Sasainn agus an Fhraing fulangas.
  Mar sin ghabh Victoria e agus le a casan cas-rùisgte chuir i baraille slàn de stuth-spreadhaidh air a dhèanamh le min-sàibh.
  Agus mar a spreadh e le feachd fiadhaich. Agus dh'èigh i:
  - Airson an rìgh agus an ìmpireachd!
  Dh'fhàs Zoya, a 'leantainn air adhart a' sgrìobadh an nàmhaid, gu math ionnsaigheach, agus bha an tionndadh fada air falbh, a 'gearradh sìos an nàmhaid.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Bidh ciste ann dhut samurai!
  Elena, a 'pronnadh an nàmhaid, agus a' càrnadh tuill de chuirp, a 'leagail an nàmhaid gu bàs, agus ag obair le feachd iongantach, a' bualadh hordes de samurai a-steach don chiste, squealed:
  - Airson buaidh thairis air nàimhdean!
  Thuirt Nadezhda, gun a bhith a" toirt an cothrom as lugha don nàmhaid, agus ga spealadh mar speal mhurt, agus a" gearradh a-mach na Seapanach:
  - Port Artair, Port Artair -
  Nach do shèid Nikolay air falbh thu!
  Am b" urrainn dha na Breatannaich, mar eisimpleir, agus an Crimea a chumail. Bhiodh iad air saighdearan a thoirt air tìr le tancaichean an sin, cha mhòr gum biodh iad air an cur a-mach air feadh an Isthmus, na Reds ... Ann am Meadhan Àisia, dh'fhaodadh na Breatannaich agus na Frangaich na poblachd bourgeois a chuideachadh. Agus san fharsaingeachd, dh'fhaodadh tòrr rudan a bhith mì-thlachdmhor don Ruis Shobhietach, ach gu fortanach cha do thachair dad. Ged, gu dearbh, bhiodh Iapan air a bhith ag iarraidh Primorye a chumail dhi fhèin, gu cinnteach cha bhiodh an neart ann gus an samurai a leagail às an sin anns na ficheadan. B" urrainn dha na Seapanach siostam phupaidean a chuir air dòigh an sin - mar am fear Manchurian.
  Nuair a leugh Andrey Chikatilo The Heart of Bonivur , bha ùidh aige cuideachd. Carson nach deach na Seapanach a-steach don bhlàr leis an Arm Dearg, ach dìreach thug iad Primorye dha na Bolsheviks. A bharrachd air an sin, dh'fheumadh na samurai sabaid chan ann leis an Ruis Shobhietach gu lèir, ach a-mhàin leis an Ear Chèin. Is e sin, Poblachd Sluagh an Ear Chèin. Agus cha robh seo na cho-fharpaiseach dha Iapan aig an àm sin.
  Anns a' Chiad Chogadh, ghabh na Seapanaich seilbh na Gearmailt anns a' Chuan Sèimh cha mhòr gun chall, agus dh'fhàs iad fiù 's na bu làidire na bha iad ann an 1904. Agus chan eil e buileach soilleir carson a bha am misneach agus an neo-mhothachadh aca aig an àm, agus nach robh an aon rud ann an 1922. Gu dearbh, bhiodh na Stàitean Aonaichte agus Breatainn gu gnìomhach a 'toirt taic dha na Seapanach anns an t-sabaid an aghaidh nam Bolsheviks.
  Is e seo nach b "urrainn do Andrei Chikatilo a thuigsinn, le iongnadh eadhon nuair a bha e na leanabh. A bharrachd air an sin, an toiseach bha na Seapanach a 'fuireach ann an Vladivostok, ach an uairsin dh' fhalbh iad gun sabaid. Agus chan eil nàire air Iapan a bhith a" fuireach anns an Ear Chèin gu lèir, ach cha do shabaid an samurai air a shon ...
  Ach, dè an ìre de mhisneachd: thèid iad air ionnsaigh, bidh iad a 'bàsachadh leis na mìltean, agus eadhon deichean de mhìltean, ach bidh iad a' toirt ionnsaigh mar biorobots. Agus chan eil bun-bheachd aig na Seapanach air eagal no instinct fèin-ghlèidhteachais. Mura biodh airson an t-seisear aca, cha bhiodh iad air am baile-daingneach a ghleidheadh.
  Ann am fìor eachdraidh, bha Port Artair air tuiteam mu thràth ron àm seo. Agus an uairsin chruinnich na samurai cha mhòr a h-uile feachd talmhainn.
  Thilg Victoria boomerang le swastika le a òrdagan rùisgte agus gheàrr i dusan ceann dheth aig an aon àm, a" caoineadh:
  - Airson a 'Chreidimh, an Tsar agus an Fatherland!
  Agus bidh na caileagan a" cur às do na Seapanach agus na balaich....
  Thug am balach iomradh air Kuropatkin an àite a" ghunna inneal a bha ro theth le fear a bha air fuarachadh mar-thà agus chan ann le facal math:
  Chan eil an asal seo a" gabhail brath! Tha e coltach gum feum sinn na saighdearan Iapanach gu lèir a mharbhadh sinn fhìn. - Thilg Oleg grenade le òrdagan rùisgte, gheàrr pìosan tro ghrunn shaighdearan Iapanach agus lean am balach air. - Sin e a bu chòir Kuropatkin a bhith air a bhreithneachadh airson dìth gnìomh eucorach.
  Thilg am balach a-rithist grenade le a chasan, agus an uairsin thòisich iad air clachan staoin a thilgeil le an corragan rùisgte. Mar sin bidh thu a 'marbhadh dà eun le aon chloich: sgriosaidh tu na h-Iapanach cuideachd, agus bidh do chasan lom a' fàs blàth. Tha an reothadh gu lèir còrr air fichead ceum, agus nuair a dh'fhàsas e dorcha bidh e eadhon nas motha. Agus mar sin tha thu air gluasad agus cùm blàth. A bharrachd air an sin, faodaidh tu lannan ràsair agus snàthadan a thilgeil. Agus san fharsaingeachd, tha tòrr tolladh agus gearradh sprùilleach anns an daingneach.
  Mar sin tha samurai air a bhualadh le làmhan agus casan. Agus bho astar ... dh'èigh am balach:
  - Bhàsaich Samurai gu gaisgeil - fo chuideam stàilinn is teine!
  Loisg Nadezhda gunnaichean-inneal le bhith a" cleachdadh a òrdagan lom, ach bha iongnadh oirre cuideachd. Mar eisimpleir, mèinnean beaga ceimigeach. An seo, gu dearbh, feumaidh tu a bhith gu math faiceallach nan cleachdadh gus nach puinnseanaich na saighdearan agad fhèin. Ach mar thiodhlac ann am matamataig ann an cearcall Archimedes agus Pelman, Nadezhda àireamhachadh a h-uile rud.
  Agus nuair a bha an samurai air a dhol a-steach don dùn faisg air làimh, bhriog nighean bhrèagha air an inneal-sèididh ultrasonic le a casan rùisgte. Agus ampoules beaga bìodach le spreadhadh gas làidir agus caustic, a "còmhdach sgìre de dheich mìle heactair aig an aon àm.
  Is e seo dha-rìribh armachd nan Demiurge Gods, nach biodh iomarcach eadhon anns an aonamh linn air fhichead. Rè an fhosaidh, dh'ullaich an Natashka sgoinneil, còmhla ri mac-bràthar Mendeleev fhèin, puinnsean a bha gu math puinnseanta, ach gu luath a 'lobhadh san adhar. Agus tha a bhuaidh puinnseanta stèidhichte gu mionaideach air dòigh sònraichte airson ceangal ocsaidean.
  Sa bhad, thionndaidh buidheann gu leth Iapanach gu bhith air am marbhadh ann an còig deug gu fichead diog ... Agus bha sealladh deichean de mhìltean de shaighdearan a" bàsachadh ann an ùine ghoirid a" toirt buaidh air àithne Iapanach.
  Thòisich ceòl an teàrnaidh air cluich, agus an dèidh dhaibh còrr is ceud gu leth mìle saighdear a chall anns an ionnsaigh seo, lean na Seapanach air an ais. Bha na Ruiseanaich gu faiceallach an tòir air na Seapanach, ach bha eagal orra cuideachd ro ghas, no seòrsa de dh" ambush. Chrìochnaich am blàr mar nach robh e air tòiseachadh.
  Ach cha robh Andrey Chikatilo air a ghearradh fhèin fhathast, bha rudeigin air tòrr lùth a chruinneachadh anns a 'ghille, agus rinn e cabhag gus a dhol air tòir nan sùilean cumhang. Sin mar a ghlacas tu iad agus gan gearradh, mar a tha thu a" cnagadh air sìol. Uill, mar nach seall thu do sgilean mura bi an nàmhaid a" sabaid air ais.
  Ach aig tionndadh ris nach robh dùil a dh" ionnsaigh a" bhalaich, leum ninja ann an hoodie dubh a-mach a-rithist. A-rithist fìor bhlàr airson sgil.
  Thug Andrey Chikatilo, mar a bha e air a dheagh theasachadh, ionnsaigh air a cho-obraiche. Thilg e a mach tri dios anns a' bhad, ach chaidh dithis a ghearradh air an iteig le claidh- ean, agus chaidh an treas fear seachad air, cha mhor a ghlac e cluais a' bhalaich. Rinn an ninja feadan agus thuirt e ann an Iapanais:
  - Naruto Ruiseanach!
  Dhearbh Andrey Chikatilo gu furasta:
  - Gu dearbh, tha e fionnar!
  Chaidh claidheamhan thairis, dh'itealaich sradagan. Phòs an ninja na h-ionnsaighean agus thill e air ais. Thilg Anndra fhèin pìos meatailt le a chorragan rùisgte. Fhreagair an nàmhaid, ach chunnaic am balach càit an lorgadh e agus gheàrr e e fhèin, aig fìor cheàrn, a" cuairteachadh an lann. Chaidh an nàmhaid a cheangal, an craiceann dìon a" spreadhadh agus an fhuil air a deargadh air a thaobh.
  Leum an ninja air ais, bha e air a leòn agus gu math domhainn, agus nam biodh e air a bhith na bhuille air sgèile mhòr, bhiodh e air a ghearradh gu tur ann an leth. Tha e coltach gur e trodaiche uirsgeulach a th" ann an Naruto Ruiseanach, bidh na lannan aige a" lasadh gu math luath.
  Bidh an ninja a 'feuchainn ri tilgeil a-rithist, ach ag ionndrainn buille air a' ghlùin le shin, agus ghlac Andrei Chikatilo gu toilichte an swastika-boomerang le fhiaclan. Bidh an nàmhaid a 'feuchainn ri ionnsaigh a thoirt, ach gheibh e fhèin lann air a' ghàirdean. Tha am bicep air a bhreabadh, agus tha am balach, gun stad, a 'caitheamh sreath slàn. Thig an naoidheamh buille gu dòigheil san amhaich ... Uill, tha amhach tarbh an ninja fo dhìon, dìreach air a ghearradh gu leth. Ach chan eil dad eile, beagan stròcan, buille làidir le tionndadh den bhodhaig agus an ceann mu dheireadh air a sgaradh bhon bhodhaig.
  Mar sin chuir an ninja crìoch air a chùrsa-beatha air aghaidh an iar-thuath.
  Dh'èigh am balach terminator:
  - Banzai ann an Ruisis!
  Às deidh sin, chaidh am miann airson sabaid sìos beagan. Nas mionaidiche, leis gu bheil na Seapanach mu thràth a" teicheadh.
  Bha oidhche 22-23 Samhain, 1904 an dà chuid fuar agus teth aig an aon àm. Dhearbh Boreyko Kondratenko gun a bhith a" reubadh, leis nach eil fios cò a thug ionnsaigh air na Seapanach. Is dòcha eadhon eadar na samurai bha còmhstri pearsanta ann, air neo faodaidh tu a bhith air do bhualadh leis an fheadhainn agus an fheadhainn sin.
  Thuit Kondratenko sgìth na chadal air a" bhogsa armachd. Anns an eadar-ama, bha e mar-thà a 'faighinn solas.
  Mar a thàinig cumaidhean a" bhlàir a-mach às an dorchadas, bha grunn chnuic Seapanach air an gearradh agus air an losgadh rim faicinn. Chan e a-mhàin gun do gheàrr na caileagan, ach ghlac iad cuideachd mu leth-cheud inneal-ghunna, seachd gunnaichean le armachd. Thuit fras de pheilearan a-rithist air an samurai, agus thàinig nighean Perun, Nadezhda, còmhla ri nighean cù Svarog Elena. Bha call nan Iapanach mar-thà uamhasach, agus cha mhòr nach gabh atharrachadh. Ro aon uair deug sa mhadainn, thachd an ionnsaigh mu dheireadh agus bha tàladh sealach ann.
  Aig meadhan-latha ràinig na Seanalairean Kondratenko agus Smirnov. Bha an dithis ghaisgich eòlach mu thràth air an uabhasachadh le cruinneachadh cho mòr de chuirp ann an aon àite. Bhàsaich còrr air dà fhichead sa còig mìle saighdear agus oifigear Iapanach ann an aon oidhche agus madainn. Agus mus do nochd na seanailearan cha do nochd ach ceathrar nighean ann am bikinis, air an cuairteachadh gu pailt le fuil, agus dithis bhalach lùth-chleasachd ann an geàrr-chunntasan air am fuaigheal bho aodach gu sònraichte seasmhach, ris nach do chùm dearg agus leaghan sam bith eile.
  Bha seo uile mar chuimhneachan air delirium a bha a" sèideadh inntinn, agus bha an dà sheanalair eadhon a" pronnadh a chèile. Ach chùm Lieutenant Boreyko, dà mheatair agus beagan kopecks, a làmhan a-mach gu na nigheanan maoir agus rinn e spionnadh:
  - Tha boirionnaich 'n ar bailtean beaga !
  Chrath Victoria, le falt ruadh, spòg cumhachdach Boreiko gu làidir mar fhreagairt agus thuirt i gu feallsanachail:
  - Tha boirionnaich 'n ar bailtean beaga ! Dè cho ainmeil a bhith a" planadh chisteachan!
  Le falt bàn mar a" chiad shneachda, chomharraich Nadezhda grunn bhalaich air an robh nàire:
  - Agus crathaidh iad, cha bu mhiosa na sinn!
  Chrath Boreiko làmhan gu socair. Fìor fhuamhaire le fàs Nikolai Valuev, agus 's dòcha barrachd ann an cuideam. Chan eil an aghaidh dha-rìribh cho cumhang, ach rudeigin ann bho Ilya Muromets, gu sònraichte leis gun deach aig Boreyko air feusag fhàs. Fìor, chan e aingeal a th 'anns an fhamhair leifteanant, rinn e sabaid ris an deoch agus bhuail e mòran. Ach san fharsaingeachd, tha anam, mar a chanas iad, sunndach.
  Tha Kondratenko neo-shaven, le mustache air ath-fhàs, glè choltach ri Chapaev, mar a chaidh a riochdachadh anns an fhilm. Tha Smirnov, air a 'chaochladh, glan-shaven, ann an sgillinn òir, coltach ri àrd-ollamh le epaulettes. Air an cùlaibh tha dòrlach de shaighdearan agus de sheòladairean.
  Sheall an Elena glic agus teignigeach dhaibh an toiseach na duaisean a chaidh a ghlacadh, agus thòisich an diabhal i Bhictòria gun stad a" dìreadh a-steach do na pocannan duffel Iapanach, ag ràdh:
  - An sin tha cuibhreannan tioram aca ... Bidh an gearastan a 'cunntadh a h-uile cromag arain.
  Thuirt nighean Belobog Zoya, mar mheadhan nighean mothachail:
  - Guys, thoir air falbh gunnaichean inneal agus canain gu sgiobalta: ann an dà uair a thìde tòisichidh na Seapanach air a" bheinn a shlaodadh, bidh na gunnaichean uile air an cuimseachadh air, agus mar sin cha bhith aon inneal marbhtach air fhàgail!
  Dh" fhaighnich Kondratenko le iomagain:
  - Agus ciamar a tha thu?
  Fhreagair Bhictòria ionnsaigheach airson an Zoya choibhneil:
  - Agus tha sinn gu math làidir, bana-bhuidsichean Ruiseanach, cha toir sligean no criomagan sinn. Mar sin cadal beagan... Agus an sin gearraidh sinn a-rithist!
  Dh" aontaich Elena le sùilean gorma le seo:
  - Cho fad "s a bhios an canan a" dol sìos, cha bhith na Seapanach a "stoirm. Mar sin chan eil adhbhar ann duine sam bith fhàgail air a" bheinn. Agus an uairsin nuair a dhìreas an samurai, gearraidh sinn iad mar an turas mu dheireadh!
  Dhearbh Nadezhda snasail, a 'tarraing sgeadachadh air a' chiad sneachda foghair le a corragan lom:
  - Dìreach! Cho-dhùin Luchd-obrach Coitcheann Iapan an cuid oidhirpean a chuimseachadh air a 'bheinn seo. Mar sin, air aghaidhean eile, bidh breather agad airson a-nis.
  Òrdugh teann agus teicnigeach Elena:
  - Thoir air ais an sgrios! Na gabh dragh mun sguadron - gus an toir sinn Beinn Vysokaya an seo. Agus bidh an nàmhaid a dh'aithghearr sgìth nuair a bhios sinn a 'dèiligeadh rinn.
  Bha Andrey Chikatilo den bheachd gu robh feum air blasad fhaighinn cuideachd:
  - Agus cuiridh sinn fodha a bhata-cogaidh mar an ceudna !
  Chaidh gearan cead tro na saighdearan agus na seòladairean. Às deidh sin, thòisich a h-uile duine gu sgiobalta a "toirt a-mach grunn dhuaisean.
  Dh'fhosgail na Seapan teine mu thràth aig àm dol fodha na grèine. Bha iad dha-rìribh ag amas air a h-uile rud a b" urrainn dhaibh air a" bheinn. Ach bha na caileagan mutant agus na maoir-chladaich aig an àm seo air iad fhèin a dhùnadh ann an làr ìseal an dùin agus a dhol a-steach do staid meòrachaidh domhainn, ath-nuadhachail. Agus leig leis na Seapanach na sligean aca a chaitheamh air àite falamh. Tha iad ag iarraidh innleachdan an Entente, mar sin leig leotha feuchainn air.
  Dhiùlt an Riaghladair-Seanalair Stessel, às deidh dha ionnsachadh mu na thachair air Mount High, a chreidsinn airson ùine mhòr. Beagan nas taine, ach fhathast reamhar, dh"èigh an duine urramach:
  - Seo na fantasasan erotic agad! Boireannaich le claidheamhan - neòinean!
  Chrath ceannard an daingneach, an Seanalair Smirnov, a ghuailnean ann an troimh-chèile agus fhreagair e gu sgiobalta:
  Mura robh mi air am faicinn le mo shùilean fhèin, cha chreidinn gu bràth iad. Ach tha fìrinnean nan rudan gòrach!
  Rinn Stessel gàire gu mì-mhodhail:
  - Nonsense agus barrachd neòinean!
  An uairsin mhol Smirnov gu loidsigeach:
  - Am faod do Shoisgeul-sa, thusa gu pearsanta eòlas a chur orra ?
  Ach, dhiùlt an riaghladair tairgse cho tarraingeach agus dh" iarr e fios a chuir gu Fock cho luath "s a ghabhas.
  Bha an seann Ghearmailteach air a bhith ag obair airson eòlas Iapanach o chionn fhada, agus mhill e na Ruiseanaich gu mòr. Tha Fock fhèin bhon taobh a-muigh glè choltach ri Gobsek, air a mhìneachadh cho tàlantach le Balzac, agus gun a bhith cho sanntach. Gu dearbh, b 'e airgead a thug air Fok conaltradh a dhèanamh le riochdairean a' mikado. Beachdachaidhean malairteach os cionn a h-uile càil.
  Ach, cha deach an naidheachd nach deach gabhail ris a" Bheinn Àrd agus ceithir bana-bhuidsichean a bha gu math làidir agus draoidheil (cha robh balaich casruisgte, gu dearbh, air an toirt fa-near!), An àite sin eadhon toilichte le Fok. A-nis faodaidh tu iarraidh bho lìonra brathaidh Iapan, cìs a bharrachd, airson ionnsaigh ùr eireachdail aoil.
  Agus is toil le airgead cunntas ... Agus mar as duilghe a tha e dha na samurai faisg air Port Arthur, is ann as daoire a tha seirbheisean neach-brathaidh proifeasanta Fok.
  Mar sin, mhol coitcheann na Gearmailt le gàire:
  - Ann an latha no dhà, cùm coinneamh agus thoir duais dha na nigheanan leis na as urrainn dhut! Agus fhad "s a tha sinn a" smaoineachadh ...
  Chan eil e cho furasta neach cunnartach a thoirt air falbh. An seo tha Kondratenko fhathast beò - tha an seanalair seo na shuaicheantas, na chomanndair air leth sgileil, agus tha Port Arthur air a bhith a" cumail loidhne dìon seasmhach airson ceithir mìosan gu leth. Agus tha an t-sèist gu lèir air a bhith a" dol air adhart airson còrr air sia mìosan agus tha Iapan a" sileadh ...
  A bharrachd air an àireamh a chaidh a mharbhadh, bha beagan a bharrachd air am pronnadh le cuirp, air am pronnadh, ach Iapanach beò air an Àrd-bheinn - a chaidh a thoirt gu prìosanach.
  Thug fear dhiubh, an Caiptean Nakata, a bha na neach-lagha ainmeil à Tokyo roimhe, fianais inntinneach.
  Tha e coltach gu robh Iapan mar-thà ann an suidheachadh ionmhais is eaconamach air leth duilich. Bha stoc de stuthan armachd a" ruith a-mach, bha sgiobachd le trèanadh a" ruith a-mach. Tha saighdearan an airm sèist gu math sgìth agus sgìth air sgàth droch bhiadh agus droch chàileachd. Ann an Iapan fhèin, tha iad ag iarraidh co-dhùnadh luath. Ach aig a" cheart àm tha iad ag iarraidh Port Artair a ghabhail cho luath "s a ghabhas - air neo cha bhi Land of the Rising Sun a" faighinn dad bhon chogadh seo. Tha, agus chan eil an Ruis ag iarraidh sìth. Às deidh na h-uile, a dh'aindeoin a h-uile call ann am Manchuria, tha tòrr a bharrachd eachraidh agus saighdearan-coise aig Kuropatkin. Agus anns a h-uile call sin, chaill na Seapanach saighdearan co-dhiù na Ruiseanaich.
  Uill, nam biodh Kuropatkin na bhobhstair mar sin, agus nam biodh co-dhiù beagan aige bho Alexander Suvorov, bhiodh cùrsa a" chogaidh air a bhith eadar-dhealaichte.
  Ach mar an ceudna, tha arm na Ruis ann am Manchuria a 'fàs agus a' meudachadh dà bhuidheann gach mìos. Agus tha crìoch air gealtachd agus mì-chinnt sam bith, mura fuasgail an t-arm sèist a làmhan, an uairsin ron Bhliadhn 'Ùr bidh uachdranas Kuropatkin ann an saighdearan-coise dà-fhillte, ann an eachraidh trì-fhillte, agus ann an làmhachas barrachd air aon uair gu leth - an feumaidh an nàmhaid tòrr ghunnaichean airson an t-sèist.
  Agus le iomall cho mòr, an urrainn dha seann Mhinistear an Dìon dèiligeadh ann an dòigh air choireigin?
  Aig an àm seo, chuimhnich Lieutenant Boreiko air sgeulachd mu Tamerlane agus Mulla Nasreddin.
  Thuit guth ciatach oifigeach Ruiseanach gu rèidh thairis air na trainnsichean a bha air am milleadh le sligean;
  - Nuair a chaidh sèist Delhi air adhart airson ùine mhòr, thòisich Tamerlane ag innse don sgrìobhadair gum bu chòir na seirbheisean cùil a chuir gu cuideachadh.
  "Cuir leat leth-cheud mìle coisiche ionnsaichte, còig-mìle-fichead marcach, sè ceud ballistas agus trì cheud catapult, agus eadhon dà cheud ailbhean cogaidh ...
  Choimhead an Supreme Khagan air ais air Mulla Nasreddin le bogha iriosal agus ann an tòna bog dh" fhaighnich e:
  - 'S dòcha gun d' fhuair sinn rudeigin a bu ghlice?
  Chrath am Mulla a cheann agus bhruidhinn e gu dàna ris an sgrìobhaiche:
  - Reub an duilleag, agus tilg am parchment dhan bhasgaid - chan eil feum againn air seo idir!
  Chuir Tamerlane iongnadh air agus dh" fhaighnich i don t-saoi:
  - Agus dè a tha a dhìth oirnn an uairsin!
  Fhreagair Nasreddin ann an tòna misneachail:
  - Leig leotha ceannard snasail a chuir!
  Chaidh coinneachadh ri faclan an Leifteanant Boreyko a bha gu math fiosrach agus a" ceadachadh gàire bho shaighdearan Ruiseanach.
  B" e naidheachd chudromach eile nach tàinig an dòchas gun tigeadh a" Ghearmailt a-steach don chogadh air taobh Iapan. Thug Kaiser Wilhelm eadhon taic do sguadron Rozhdestvensky, a bhios a-nis, còmhla ri sia soithichean de Rear Admiral Babushkin, leth-cheud "s a h-aon. Ma chuireas sinn ri seo a" chiad sguadron a" Chuain Shèimh a chaidh a spìonadh ann am Port Arthur, faodar a ràdh gu bheil cumhachd-teine iomlan nan cabhlaich Iapanach is Ruiseanach co-ionann. Agus ma thèid agad air seachd bàtaichean-mara trom a cheannach à Argentina fhathast, gheibh thu buannachd.
  Mar sin thuit Kondratenko na chadal le faireachdainn sunndach, ged a bha na Seapanach a" cuimseachadh am fiùs aca air Mount High.
  
  MU'N CUIR SIBH AMERICA
  Cha do dh'ainmich Hitler cogadh air na Stàitean Aonaichte. Uill, cha robh a" Chòmhdhail Ameireaganach deònach a dhol a-steach don chogadh san Roinn Eòrpa. Tha cùrsa na h-eachdraidh air atharrachadh bho seo ... Bhuannaich Iapan blàr Midway agus stèidhich i fhèin gu daingeann anns a 'Chuan Sèimh.
  Cha deach aig Rommel a-riamh air an Èiphit a ghlacadh. Ach cha deach na Breatannaich airson Operation Torch nas motha.
  Aig Stalingrad, bhuannaich na Ruiseanaich, ach an uairsin chuir Mainstein ionnsaigh air bhog san Úcráin. A bharrachd air an sin, leis nach robh feum air saighdearan a ghluasad gu Afraga, ghabh grunn roinnean Gearmailteach eile pàirt anns a" chunntair. Chuir am Fritz gu mòr ri itealain cuideachd. A bharrachd air an sin, chaidh an ace uirsgeulach Gearmailteach Marseille a ghluasad chun aghaidh an ear. Agus leig leis na plèanaichean Sòbhieteach a sgrios.
  Tha Marseille na uirsgeul san adhar. Nuair a loisg e sìos trì cheud itealan, thug Hitler a-steach ìre ùr de Chrois an Ridire le duilleagan daraich òir gu sònraichte dha. Agus airson ceithir cheud itealan thug e seachad Òrdugh na h-Iolaire Gearmailteach le daoimeanan. Agus airson còig ceud Crois Mhòr an Iarainn thug seachad.
  Tha Marseille anns na speuran na fhìor iongantas. Agus tha eagal air na pìleatan Sòbhieteach aige.
  Ghabh trithead tanca Tìgear ùr pàirt cuideachd ann an ionnsaigh Mainstein, a dh" fhalbh, ann am fìor eachdraidh, ann an gainmheach an Sahara. Agus mar sin cha bhith na h-Ameireaganaich a" dìreadh, agus tha na Breatannaich a" feuchainn ris na h-Innseachan a chumail aig a h-uile cosgais agus gun a dhol air adhart san Èiphit.
  Ann an ùine ghoirid, fhuair Mainstein air ais chan ann a-mhàin Kharkov agus Belgorod, ach cuideachd Kursk. Agus dh'fhuiling an t-Arm Dearg barrachd milleadh. Agus chruthaich na Gearmailtich grunn ghoilearan. Agus an uairsin bha stad obrachaidh ann mar thoradh air mudslides.
  Ann an eachdraidh fìor, bha an Kursk Bulge. Ach a-nis tha an leac seo air a ghearradh dheth.
  Agus is i a" cheist càite an tèid thu? Cha robh mi airson a dhol gu Stalingrad tuilleadh. Ach gun a bhith a 'gabhail Stalingrad chan fhaigh thu na saighdearan agad anns a' Chugais. Ach a-rithist streap a-steach don trom-laighe seo?
  Thoir ionnsaigh air Moscow? Ach tha neart agus dìon ann an doimhneachd.
  A bharrachd air an sin, gheàrr an t-Arm Dearg dheth an leac Rzhev, agus chan eil pìosan ann an suidheachadh nan Sòbhieteach. Tha Leningrad cuideachd na dhaingneach fìor chumhachdach - dùn baile-mòr.
  Is e sin, ge bith càite an tilg thu e - anns a h-uile àite tha dìon cumhachdach Sòbhieteach de na saighdearan le stamina iongantach. Agus an uairsin cho-dhùin Hitler - am prìomh bhuille a bhualadh san Èiphit, agus tobraichean ola a ghlacadh anns an Ear Mheadhanach.
  Agus aig an aon àm ath-lìonadh na saighdearan Wehrmacht le roinnean coloinidh, Arabach.
  Bha am beachd tarraingeach. Agus san ear, cuir geall air itealan ionnsaigh adhair agus jet. Gu sònraichte, gheall na bomairean jet Arado a bhith nan neart làidir nach fhuilingeadh call sam bith.
  Ann an suidheachadh sam bith, san taobh an ear, dh'òrdaich am Fuhrer dìon agus adhartachadh ann an Afraga.
  Fhuair Rommel grunn roinnean tanca, nam measg an fheadhainn le Panthers agus Tigers. B" iad an dà thanca sin aig àm an coltas agus airson ùine às deidh sin an fheadhainn a b" fheàrr air an t-saoghal. Bha e soilleir gun robh na tancaichean Breatannach air an sàrachadh. Ged nach robh an "Churchill" armachd na bu laige. Ach bha e soilleir nach robh an canan aige gu leòr.
  Bha am Focke-Wulf na chàr math cuideachd. Bha na buill-airm as cumhachdaiche aig an trodaiche seo agus gu litireil sguab e air falbh an luchd-dùbhlain. Chaidh an gluasad as miosa a dhìoladh leis an astar àrd nuair a bha iad a" dàibheadh. Tha, agus dh'fhaodadh sia gunnaichean adhair losgadh sìos air plèana sam bith bhon chiad ghairm. Mar sin bha an cuideam uamhasach mòr.
  Thuit na Breatannaich fo bhuillean aces cumhachdach, Gearmailteach. Chan e a-mhàin Marseille.
  B" e iongnadh mì-thlachdmhor do Bhreatainn an tanca Tìgear, aig an robh armachd àrd-inbhe agus comas làidir a bhith beò. Mar sin chuir oilbheum Rommel agus an Iuchair clisgeadh air Breatainn.
  A dh 'aindeoin an teas, bhris na Gearmailtich tro na dìonan agus rinn iad na ceudan de chilemeatairean air an gluasad nas doimhne, a' toirt Alexandria. Agus ghlac e an Nile Delta. Ann am batail, rinn an ace tanca Wittmann cliù dha fhèin air an Tìgear. Agus gaisgeach ùr anns an Treas Reich.
  Ag èirigh san Èiphit agus rionnag Huffman, a bhios a dh" aithghearr mar an dàrna fear.
  Bha Rudel cuideachd na ghaisgeach.
  A-rithist làn spòrs Gearmailteach. Dh'àithn Rommel gu sgileil agus bhuannaich e le coirean. Bha nas lugha de Bhreatannaich ann agus bha iad na bu mhiosa ann an càileachd na an Wehrmacht.
  Ann am batail, chaidh am propeller ionnsaigh MP-44 a dhearbhadh cuideachd, a bha mar an rud as fheàrr san t-saoghal agus a bha gu math èifeachdach. San fharsaingeachd, rinn na Gearmailtich a' chùis air Breatainn anns a h-uile dòigh agus chaidh iad thairis air Canàl Suez agus nas fhaide gu Iraq agus Kuwait, le Palestine.
  Beagan na bu tràithe, chaidh Malta a ghlacadh cuideachd. A bha na ghnìomhachd fìor mhath. Cha do rinn Stalin adhartas fhathast agus dh'fhuirich e. Ach rinn call nan Breatannaich an suidheachadh iom-fhillte. Agus a-nis b 'urrainn dha na Nadsaidhean bualadh aig a' Chugais agus bhon taobh a deas.
  Gu mì-fhortanach, chuir an t-Arm Dearg ionnsaigh air bhog an-aghaidh Kursk agus Orel san t-Sultain. Ach bha na Gearmailtich an dùil ris agus dh'ullaich iad dìon cumhachdach.
  Ann an dìon, chaidh Ferdinands na Gearmailt seachad air an deuchainn cuideachd. Bha an gunna fèin-ghluasaid seo le armachd aghaidh fìor chumhachdach èifeachdach ann a bhith a" sgrios tancaichean.
  Chan eil e dona ann an dìon agus "Panther". Chuir na Gearmailtich an aghaidh gu daingeann. Thàinig saighdearan Sòbhieteach air adhart gu math slaodach agus cha b 'urrainn dhaibh a dhol a-steach don àite obrachaidh.
  Bha na Gearmailtich comasach air tuiteam an aghaidh a sheachnadh, agus cur an aghaidh. Agus cha do rinn an t-Arm Dearg ach ceud cilemeatair air adhart ann an dà mhìos, cha deach e ach ri Kursk agus Orel, agus, mar thoradh air a 'mhilleadh mòr, stad e. Agus ghabh na Gearmailtich thairis an Ear Mheadhanach gu lèir. Agus san t-Samhain bha iad comasach air Gibraltar a ghlacadh le stoirm. Chuir Hitler ìmpidh air Franco fhathast.
  A bharrachd air an sin, chaidh Sasainn a lagachadh gu mòr air sgàth gnìomhachd cabhlach bàta-tumaidh an nàmhaid. Agus bha droch bhuaidh aig seo cuideachd.
  Thòisich Churchill eadhon a 'lùbadh a dh'ionnsaigh sìth air leth. Ach bha Hitler airson a" Mhóir-roinn Dhubh a chuir fo smachd gu tur. Agus thairg e fois dha Stalin airson bliadhna.
  Dh'aontaich ceannard seòlta an USSR ris an stad seo. Bha e a" cunntadh air ball-airm ùr.
  Ach bha fios aig Hitler dè bha e a" dèanamh. Ghlac a' Ghearmailt Afraga, agus as t-samhradh 1944 thòisich iad air tìr ann am Breatainn. Agus an turas seo chaidh aig na Nadsaidhean air a h-uile càil a dhèanamh gun sgur. Ghlac itealain jet bho na Nadsaidhean ceannas anns na speuran. Agus bha na sabaidean air an stiùireadh le propeller ME-309 agus TA-152 gu math làidir. Agus sheall an raidhfil ionnsaigh MP-44 gu math fionnar anns an t-sreath mhòr.
  De na tancaichean, bu chòir am Panther-2 a thoirt fa-near le sgàil-dhealbh nas ìsle agus turaid bheag chumhang. An dèidh armachd agus armachd a chuir ris, cha robh cuideam anns an tanca ùr ach dà fhichead sa seachd tunna le einnsean de naoi ceud each-chumhachd. Agus bha coileanadh dràibhidh math aige, le canan 88 mm 71EL, agus ceud gu leth millimeters de armachd aghaidh. Chaidh an Tìgear-2 a thoirt a-mach ann an baidsean beaga, leis gu robh coltas an Panther-2, a bha cha mhòr nach robh cho ìosal ann an dìon agus co-ionann ann an armachd, le àrdachadh mòr ann an coileanadh dràibhidh, sa bhad air an tanca seo a dhol à bith.
  Coltach ri "Tìgear" sìmplidh. Ach thionndaidh an "Leòmhann" -2 gu bhith na inneal nas soirbheachaile.
  Ann, chaidh an einnsean agus an tar-chuir a chuir còmhla agus tarsainn. Mar thoradh air an sin, thuit an sgàil-dhealbh, agus dh'fhàs an tanca tòrr nas aotroime. "Leòmhann" -2 le cuideam de leth-cheud 's a trì tunna. Gunna de 105 mm 70 EL, armachd taobh 82 mm, armachd aghaidh 150 mm agus sligean 120 mm le leòidean. Agus tha aghaidh an tùir 240 mm le leòidean.
  Agus mìle each-chumhachd einnsean. Tha an càr, mar a chì thu, an dà chuid a 'ruith agus cumhachdach anns a h-uile dòigh. Bha Lev 2 iongantach.
  Ann goirid - a h-uile Khan. Agus chan eil cothrom aig Breatainn an aghaidh an Wehrmacht.
  Fhuair pìleat Marseille airson seachd ceud gu leth itealan sìos duais ùr: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan.
  Agus is e deagh fheum de thàlant a tha seo.
  Ann an dà sheachdain thuit Breatainn. Agus chaidh Lunnainn a ghlacadh. Agus theich Churchill ann an nàire.
  Ged nach eil an cogadh seachad gu foirmeil fhathast, tha na Seapanach air Astràilia a ghlacadh mar-thà.
  Agus cha b" fhada gus an do tharraing Canada a-mach às a" chogadh. Rinn na Gearmailtich cuideachd Operation Icarus san Lùnastal, a' glacadh Innis Tìle. Agus a-nis cha b" urrainn dha na SA am faighinn.
  Às deidh sin, thòisich iad ag ullachadh ionnsaigh ùr an aghaidh an USSR. A 'crochadh air itealan jet agus tancaichean an t-sreath "E". A bharrachd air buill-airm bunaiteach ùra leithid urchraichean ballistic agus diskettes.
  Ann an ùine ghoirid chuir na SA ainm ri sìth le Iapan. Agus air 20 Giblean, 1945, dh'aontaich an Treas Reich agus dùthaich nan samurai air co-chogadh. Agus thòisich oilbheum Fritz air 15 Cèitean nuair a thiormaich na rathaidean.
  Dh'ullaich an USSR airson ùine fhada agus chladhaich e iomadh daingneach. Anns a 'cheathramh bliadhna air fhichead, nochd an t-Arm Dearg - lannsair rocaid Andryusha. Cuideachd anns an t-sreath tha tancaichean T-34-85 agus IS-2. Agus itealain LA-7 agus Yak-3. Ach, cha deach an Yak-3 a-steach gu mòr-chinneasachadh air sgàth dìth duralumin àrd-inbhe. Agus bha an Yak-9 fhathast na phrìomh neach-sabaid. Bha LA-7 na b" fheàrr aig astar, ach fhathast na b" ìsle na na Gearmailtich.
  Is e an rud as meallta gun do chaill an USSR a shàr chàileachd san adhar. Rinn na Gearmailtich mòran a bharrachd itealain, a" toirt a-steach jets.
  Ann an tancaichean, tha buannachd fhathast aig a" Ghearmailt ann an càileachd. Tha an dà chuid "Panther" -2 agus "Lion" -2 nan innealan nas adhartaiche agus nas cumhachdaiche. Nochd an E-10 agus E-25 san t-sreath cuideachd. Bha an gunna fèin-ghluasadach mu dheireadh air leth soirbheachail. Cothlamadh de ghunnaichean ann an 88 mm ann an 100 EL. Armachd aghaidh 120 millimeters aig leathad mòr, armachd taobh de 82 millimeters le cuideam de thrithead tonna le einnsean 900 each-chumhachd, agus àirde aon mheatair gu leth. Seadh, b" e inneal a bh" ann mu thràth dìreach beathach.
  Loisg an canan ùr 12 cuairtean sa mhionaid agus thol e na tancaichean Sobhietach gu lèir bho astar sabaid.
  "Panther" -2, tanca math, ach chaidh "Panther" -3 a leasachadh. Tha i nas truime aig seasgad "s a còig tonna, ach tha i air a dìon agus le armachd nas fheàrr. Ach gu ruige seo anns an t-sreath chan eil ach E-10 agus E-25 agus E-100 fìor mhòr. Fhuair an tanca mu dheireadh einnsean de 1,500 each-chumhachd, a thug, le cuideam de 130 tonna, astar 40 cilemeatair dha air an rathad mhòr. Tha armachd taobh an tanca seo 210 mm slanted, agus tha an armachd aghaidh 250 mm le leathad. Agus dà ghunna: 128 mm agus 75.
  B' e "Mamoth" an t-ainm a bh' air an tanca seo. Tha e nas adhartaiche na an "Maus", agus cruth teann. Dìon fìor mhath bho gach ceàrnaidh. Tanca brisidh air leth math agus gu math sùbailte.
  Ach fhathast daor agus gu math trom.
  Fhuair an USSR an IS-3 sa Chèitean. Tha an inneal seo air a dhìon gu math anns a 'mhullach, ach nas truime agus nas miosa ann an coileanadh dràibhidh na an IS-2 le armachd co-ionnan. Agus nas daoire agus nas duilghe a dhèanamh. Anns an Dùbhlachd 1944, thòisich an SU-100 a thoirt gu buil - gunna fèin-ghluasadach nas practaigeach na modalan roimhe.
  Tha an USSR deiseil. Ach chan ann gu deireadh. A bharrachd air an sin, tha Iapan a" gluasad air adhart bhon taobh an ear.
  Cha robh XE-162 ga fhìreanachadh fhèin. Bha itealan le feartan itealaich sàr-mhath agus saor, furasta a dhèanamh duilich a riaghladh agus cha b 'urrainn ach pìleatan le teisteanas àrd itealaich air.
  Fìor, chòrd Huffman ris. Airson an stoidhle sabaid aige - an inneal foirfe.
  B" fheàrr le Marseille an ME-309, each earbsach, no an TA-152 le buill-airm cumhachdach. 'S e snaidhpear a bh' ann.
  Chan eil ME-262 cuideachd dona, ach chan eil e fhathast gu tur earbsach, ach gu math èifeachdach agus seasmhach.
  Chaidh an jet ME-163 a leigeil ma sgaoil ann an dreach nas adhartaiche - trodaiche rocaid beag, gun earball agus gu math luath. Chan e droch chàr a th" ann ME-1100 le sgiathan a dh" atharraicheas sguab, ach feumaidh e pìleatan le teisteanas àrd.
  Càr math ME-262 X, anns a h-uile dòigh - astar sàr-mhath thairis air 1100 cilemeatair san uair, sgiathan sguabte, còig gunnaichean adhair, einnseanan so-ghiùlain, nas adhartaiche agus earbsach, agus practaigeach airson smachd a chumail air pìleatan àbhaisteach. Ach chan eil fhathast san t-sreath.
  Na prìomh eich-obrach aig an ME-309 agus TA-152. Bidh innealan a "sgrìobadh, ach buill-airm gu math làidir, aig astar luath agus cumhachdach. Agus as cudromaiche buileach, tha tòrr dhiubh. Agus tha an USSR fhathast an urra ri Yak-9, agus air an PE-2, nach eil fìor mhath, agus feartan itealaich caran lag an IL-2, agus nach eil mòran nas fheàrr na an IL-10.
  Tha, tha na feachdan neo-ionann.
  Bidh na Gearmailtich cuideachd a" cleachdadh saighdearan-coise coloinidh ann am batail. A tha trioblaideach.
  A bharrachd air Iapan, chaidh an Tuirc a-steach don chogadh cuideachd. Agus a-nis tha na Gearmailtich, còmhla ris na h-Ottomans, a 'tighinn air adhart bho thaobh a-muigh na Caucasus. Agus tha seo fhathast na dhuilgheadas.
  Tha an t-Arm Dearg teann.
  San fharsaingeachd tha Hitler misneachail mu bhuaidh. Cha deach na Stàitean Aonaichte a-steach don chogadh leis an Treas Reich.
  Agus chuir na Gearmailtich ionnsaigh air bhog ann an grunn stiùiridhean ro-innleachdail aig an aon àm. Bhuail iad bho Rubha Taman. Agus Rostov-on-Don, agus bho Kursk gu Voronezh, agus gu Moscow sa mheadhan. Agus anns a 'cheann a tuath gu Tikhvin, airson cearcall an dàrna Leningrad. Agus Karelia. Agus còmhla ris na Turcaich ann an Transcaucasia. Agus gu Iran.
  Agus air an taobh an ear thug e ionnsaigh air an samurai. Am prìomh bhuille gu Mongolia agus Primorye bho thìr, agus gu Vladivostok agus Petropavlovsk bhon mhuir. Phut iad gu cruaidh.
  Tha ionnsaigh ann an grunn stiùiridhean, gu dearbh, na sgapadh de fheachdan.
  Ach às deidh a h-uile càil, feumaidh an nàmhaid, gus a bhualadh dheth, frasadh a dhèanamh. Agus tha tòrr stòrasan glèidhte aig an Treas Reich.
  A" gabhail a-steach sgaraidhean bho air feadh na Roinn Eòrpa. Dh" aontaich an t-Suain a dhol a-steach don chogadh, air neo bhiodh e air a shlugadh suas le Operation Polar Bear. Chuir an Eilbheis cuideachd roinn de shaor-thoilich. Chaidh Franco a-steach don chogadh gu h-oifigeil, dh"ainmich e gluasad. Agus is e feachd cudromach a tha seo.
  An Eadailt, an dèidh dhi a làmhan fhuasgladh, rinn i gluasadan a bharrachd agus chuir i feachdan mòra chun an ear. Chaidh Salazar, fo chuideam Hitler, a-steach don chogadh an aghaidh an USSR. Chuir riaghaltasan Bhreatainn is Frangach a bha fo shealbh saighdearan saighdearan. Bha an Roinn Eòrpa gu lèir fo armachd - a h-uile dùthaich gun eisgeachd.
  A bharrachd air an sin, tha na pàirtean Ruiseanach de Vlasov agus feadhainn eile .... A bharrachd air roinnean Arabach agus Afraganach agus eadhon Innseanach agus Iran. Tha uimhir de fheachdan air a chruinneachadh. Cha robh armachd gu leòr ann airson a h-uile duine.
  Dh'aontaich na SA eadhon àireamh mhòr de raidhfilean fèin-ghluasadach agus gunnaichean-inneal, agus càraichean a thoirt dha na Gearmailtich.
  Ann an tancaichean, bha an Treas Reich na b 'ìsle ann an àireamh ris an USSR, a' call gu trithead 's a ceithir. Ach chaidh e seachad ann an gunnaichean fèin-ghluasadach. Faodar E-10 agus E-25 a thoirt gu buil gu math nas fhasa agus ann am meudan mòra. Agus tha an tanca Panther-2 as motha gu cinnteach nas fheàrr na an T-34-85, gu sònraichte ann an armachd aghaidh agus buill-airm, ach fhathast caran lag air na taobhan.
  Ach chaidh na Gearmailtich thairis air an USSR, le barrachd cumhachd, tro bhith a' cleachdadh gnìomhachas Bhreatainn, agus na Frangaich nas gnìomhaiche ann an dèanamh tancaichean. Agus leasaich iad làmhachas cuideachd. Ach cha robh an t-Arm Dearg na b 'ìsle ann an gunnaichean, agus thug seo beagan chothroman.
  Ach anns na saighdearan-coise, tha buannachd aig an nàmhaid agus gluasad shaighdearan cuideachd.
  Sgaoil an co-dhùnadh ionnsaigh a thoirt air gach taobh sa bhad cùl-stòran an Airm Dheirg agus chuir e às don àithne. Is e an rud as meallta nach robh dùil sam bith aig an USSR, le comas eaconamach agus goireasan daonna.
  Dh'fhàs an nàmhaid na bu làidire agus dh'fhaodadh e barrachd a chur ris, ach 's dòcha nach do rinn an USSR.
  Anns a 'mheadhan, far an robh an dìon as làidire, chùm an t-Arm Dearg a-mach. Ach anns a 'Chugais, thuit an aghaidh.
  Agus thuit an taobh a deas gu lèir. Agus anns a 'cheann a tuath, ghabh na Gearmailtich Tikhvin fhathast agus thug iad seachad an artaireachd gu Leningrad.
  Rinn Hitler gàirdeachas .... Tron samhradh, bha e comasach dha na Gearmailtich agus an co-bhanntachd aca an Caucasus a ghlacadh gu tur agus an Volga a ruighinn ann an sgìre Stalingrad agus Astrakhan. Agus san t-Sultain, chaidh an dà chuid Stalingrad agus Astrakhan a ghlacadh.
  Chaidh an cogadh a chall gu ro-innleachdail. Agus ghlac na Seapanaich Mongolia agus Primorye.
  Fo na cumhaichean sin, thairg Stalin sìth don Fuhrer air cumhachan sam bith.
  Dh'iarr Hitler gèilleadh. Dhiùlt Stalin.
  Chuir na Gearmailtich ionnsaigh air bhog air an Volga. Chaidh Kuibyshev, agus Saratov, Tambov a ghlacadh ...
  Anns an Dùbhlachd, thàinig na Gearmailtich gu Ulyanovsk. Bha stad sealach ann. Ro fhuar airson Arabach agus saighdearan dubha. Bha Hitler airson an rèis gheal a shàbhaladh ann am batail agus an ionnsaigh a reothadh gus an earrach.
  Anns an t-siathamh bliadhna air fhichead, thàinig na gunnaichean fèin-ghluasadach SU-100 gu bhith na phrìomh fhreagairt Sòbhieteach. Nas fhasa a dhèanamh na an T-34-85 agus le buill-airm cumhachdach is èifeachdach, bha e coltach gur e an dòigh as fheàrr a-mach. Ged a bha e ann am fìor eachdraidh cha robh an SU-100 ro mhòr.
  Anns an USSR, chaidh an IS-7 a leasachadh gu sgiobalta; tha e ro iom-fhillte airson mòr-chinneasachadh. Ma tha e ann am fìor eachdraidh, eadhon an uairsin cha do leig iad a-steach don t-sreath aig àm sìthe, an uairsin nuair a bhios an nàmhaid faisg air Ulyanovsk agus thu an-còmhnaidh air a bhomadh le itealain, chan urrainn dhut do cheann a thogail.
  An àite an IS-7, chaidh an SU-130 a chuir air bhog gu sgiobalta a-steach don t-sreath air chassis IS-2. Dh'fhaodadh an inneal seo co-dhiù rudeigin a dhèanamh an aghaidh mastodons Gearmailteach. A bharrachd air an sin, chaidh am Panther-4 a-steach don t-sreath leis na Gearmailtich, eadhon nas truime, agus air a dhìon nas fheàrr, agus Lev-3.
  Anns a" Chèitean 1946, thòisich ionnsaigh ùr air na Nadsaidhean. A 'dol seachad air Moscow, agus le stoirm a' phrìomh-bhaile fhèin. Tha Leningrad fhathast anns an fhàinne.
  Chaidh daoine dubha agus Arabaich a ghluasad chun ionnsaigh. Agus chaidh mòran fala a dhòrtadh.
  Dh'òrdaich Stalin - seasamh gu bàs!
  Thuit Ulyanovsk agus Kazan às deidh mìos de shabaid. Ghabh na Gearmailtich cuideachd Orenburg agus Ufa. Agus dà mhìos an dèidh sin, thuit Gorky City cuideachd. Agus bha Moscow air a chuairteachadh.
  Uill, Stalin, gu dearbh, theich agus chaidh am falach ann an Siberia. Chaidh dìon Moscow a stiùireadh le Zhukov. Bha na sabaidean gu math fiadhaich. Chùm Moscow air adhart gu daingeann.
  Ach bha i air a bruthadh. Aig an aon àm, ràinig na Gearmailtich an Urals. Ghabh iad Sverdlovsk agus Chelyabinsk.
  Moscow fhathast air a chumail a-mach. Agus thuit e a-mhàin san Dùbhlachd 1946. Chan eil an cogadh, ge-tà, air tighinn gu crìch fhathast ... Ghluais am prìomh oifis gu Novosibirsk.
  Agus lean an strì an sin.
  Thòisich na Gearmailtich air adhart a-rithist sa Chèitean 1947. Tha seòrsaichean teicneòlais nas adhartaiche aca air nochdadh. Agus ann an itealan - bomairean gun earball agus ann an teicneòlas. Bha am Panther-4 fhathast a 'tomhas seachdad tunna le einnsean de chòig ceud deug each. Chaidh an "Panther" -5 a leasachadh leis na h-aon bhuill-airm, ach le cuideam leth-cheud 's a còig tunna agus einnsean de 1800 each-chumhachd. Tha an aon thiugh den armachd, ach tha na ceàrnan de chlaonadh reusanta air fàs nas motha.
  Nochd a 'chiad T-54 anns an Arm Dearg, ach tha e mar-thà coltach ri poultice marbh.
  Airson mìle itealan fhuair Marseille Rionnag Crois an Ridire le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan. Airson mìle gu leth itealan, Rionnag Crois an Ridire le duilleagan daraich òir, claidheamhan is daoimeanan. Agus airson dà mhìle plèana, Rionnag Crois an Ridire le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan.
  Bha an t-Arm Dearg a-nis a" losgadh sìos. Ach shabaid i le mòr mhisneachd. Fhuair Kozhedub airson a 'cheudamh itealan Gearmailteach an ceathramh rionnag òir de ghaisgeach an USSR. B" esan a" chiad fhear a fhuair an leithid de dhuais airson a" cheathramh uair. B 'e Pokryshkin a' chiad ghaisgeach a bhàsaich trì tursan. Chan eil cuid eile air a bhith comasach air fàs.
  Bha inneal ùr ga leasachadh cuideachd, ach bha e ro fhadalach mu thràth.
  Fhuair na Gearmailtich am MP-54, a tha nas aotroime ann an cuideam agus foirfe.
  Nochd ME-362 cuideachd. Tha e cuideachd na chàr àrd. Bidh Rudel a 'faighinn na Platinum Oak Leaves agus Huffman.
  Bha an cogadh air...
  Agus seo an samhradh armailteach mu dheireadh. Tha na Nadsaidhean a" tighinn air adhart, a" briseadh an aghaidh lagachadh nan saighdearan Sòbhieteach. Bidh barrachd is barrachd aonadan den Arm Dearg a" gèilleadh às aonais sabaid, barrachd is barrachd luchd-fàgail. Thuit Novosibirsk san t-Sultain. Agus san Dùbhlachd, chaidh crìoch a chuir air glacadh cha mhòr a h-uile prìomh bhailtean ann an Siberia agus Meadhan Àisia leis na Gearmailtich agus na Seapanaich.
  San Ògmhios 1948, bha daoine a" fuireach ann an Chukotka agus a" mhòr-chuid no nach robh cho cudromach de thuineachaidhean an USSR. Thionndaidh an cogadh gu ìre partisan. San Dùbhlachd 1948, chaidh Stalin a mharbhadh le ionnsaigh rocaid. Agus mu dheireadh, air 30 Faoilleach, 1949, chuir Beria ainm ri aonta air gèilleadh an airm dhearg agus an NKVD saighdearan mar mhalairt air amnesty agus maitheanas.
  Ach lean seòrsaichean eadar-dhealaichte de phàrtaidhean.
  Chruthaich na Stàitean Aonaichte am boma atamach agus tha e a-nis a-mach à ruigsinneachd. Ach, air a cheannsachadh leis an Treas Reich agus Iapan gus barrachd air aon ghinealach a chnàmh agus a chuairteachadh. Mar sin tha an t-àm airson sìth air tighinn. Chaidh na Gearmailtich dhan fhànais aig àm a' chogaidh air an V-4. Agus air 20 Giblean, 1955, thòisich turas-adhair chun na gealaich le speuradairean.
  Bha a-nis trì ìmpireachd hegemonic air an t-saoghal - an Treas Reich, na SA, agus Iapan. Bha iad a 'fuireach an ìre mhath sìtheil agus a' farpais ann an eaconamaidh fànais agus saidheans. Ged a bha an saoghal gu math teann ri cogadh niùclasach. Ach bha dòchas ann gun socraich sinn sìos agus gun stiùir sinn!
  DÌON MOSCOW LE LAOIDHEAN PIONEER
  GNIOMHARA
  Bidh luchd-tòiseachaidh, mar as àbhaist, a" nochdadh a" chlas as àirde agus aerobatics aig àm a" Chogaidh Mhòir Patriotic.
  . CAIBIDEIL #1
  Tha buidheann-chatha de thùsairean òga fo stiùir a 'bhalaich shìorraidh Oleg Rybachenko a' sabaid gus Moscow a dhìon, prìomh-bhaile an USSR.
  Tha balaich is caileagan ann an ceanglaichean dearga, casruisgte is ragach a" sabaid blàr neo-ionann an-aghaidh an armada faisisteach.
  Tha na Nadsaidhean a" toirt ionnsaigh bhon adhar.
  Tha funail air an sgapadh mun cuairt agus bha grunn chriomagan a" cuairteachadh a h-uile dòigh-obrach gu suidheachadh nan Sòbhieteach. Tha na craobhan air an goirteachadh, tha na craobhan beithe, air an giùlan mar gheamannan, a" coimhead gu sònraichte drùidhteach.
  Tha am balach Oleg agus an nighean Margarita a 'cladhach trainnsichean, a' bruthadh am buinn rùisgte, cruaidh, leanabhach air aisnichean nan sluasaidean.
  Tha an nighean ag ràdh:
  - Is maith a bhi neo-bhàsmhor ! Tha na Nadsaidhean gar bomadh, ach chan eil eagal oirnn.
  Chrath an gille a cheann geal.
  - Gu tur gun eagal!
  Ri thaobh, bidh clann eile, cuideachd casruisgte, leth-rùisgte, tana agus tana, ag obair le sluasaidean.
  Tha an nighean Marinka, a 'bruthadh a sàil chruinn lom air làmh an t-sluasaid, a' seinn:
  - Tha Pioneer an-còmhnaidh deiseil! Agus air adhart às aonais tuilleadh ado!
  Tha am balach Seryozhka a 'seinn, a' giùlan fhiaclan:
  - Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal! Soak na Nadsaidhean anns an taigh beag!
  Tha clann deiseil airson sabaid gu gaisgeil. Buidheann iomlan de luchd-tòiseachaidh. Agus tha iad gu math gaisgeil.
  Tha balaich is caileagan deiseil airson sabaid gus an deireadh. Agus tha iad a" dol a shabaid.
  Bidh Boy Petka ag atharrachadh slingshot dachaigh.
  Tha clann deiseil airson sabaid. Gu math deiseil.
  Seo na h-itealain ionnsaigh Nadsaidheach ag itealaich. Tha mòran dhiubh ann agus tha cuid dhiubh eadhon an fheadhainn as ùire, reactive.
  Bidh Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova a 'tarraing air slingshot agus a' cur air bhog rudeigin gu tur marbhtach aig an nàmhaid, is e sin poca guail spreadhaidh.
  Bidh e ag itealaich ann an arc agus a "bualadh dìreach air an itealan ionnsaigh. Bidh e a 'spreadhadh agus a' splatter anns a h-uile taobh le pìosan. Thòisich plèana no dhà ri thaobh a 'smocadh.
  Tha clann air leth toilichte agus gu litireil a 'squeal. A" slaodadh le casan rùisgte.
  Agus cluinnear squeak ionnsaigheach.
  Bidh am balach tùsaire Sashka agus an nighean Masha a" cur air bhog tiodhlac bàis marbhtach. Agus bhuail an inneal Nadsaidheach. Bidh Stormtroopers a" cur air bhog rocaidean aig na tùsairean. Clann a" frasadh le sàilean rùisgte, liath bhon duslach, sgapaidh iad. Agus teine air ais a-nuas.
  Chuir am balach Oleg Rybachenko tweet:
  - Tha mi a 'creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir,
  Bidh crìoch air faisisteachd....
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  A" lasadh na slighe airson co-mhaoineas!
  An dà chuid am balach agus an nighean, mar gum biodh iad a 'losgadh bho bazooka. Agus tha plèana Gearmailteach eile air a reubadh às a chèile.
  Shuidh Margarita a casan rùisgte, agus sheinn i:
  - Bheir sinn buaidh air na faisisteach,
  Tha Dia agus an cerub leinn!
  Tha Boy Seryozhka ag èigheach:
  Tha Stalin còmhla rinn!
  Agus bhrùth an leanabh putan a" bhazooka le òrdagan rùisgte!
  Seo mar a bhios iad a" losgadh. Tha hum air a chluinntinn. Air fàire chì thu mar a tha tancaichean a" tighinn dlùth.
  Chì thu mar a tha na duilleagan a 'tuiteam bho na craobhan. Agus mar a tha easan talmhainn ag itealaich suas chun mhullach.
  Agus mar a tha am feur a 'losgadh. Tha cas-rùisgte na h-ìghne Lara air a losgadh le solas. Agus tha i a" sgreuchail.
  Tha Lara ag èigheach:
  - Glòir do chomunn !
  Bidh bataraidhean a" losgadh air carbadan Gearmailteach. Ach bidh iad a 'losgadh bho astar.
  Nigheanan casruisgte - bidh buill Komsomol a" sgapadh le sàilean pinc lom. Agus thoir leat na projectiles. Cuir air bhog rudeigin gu tur marbhtach.
  Agus a 'briseadh rumble.
  Tha Veronica, am ball Komsomol seo a" brosnachadh:
  - Tapadh le Dia Rod!
  Bidh gaisgich a" sabaid gu cruaidh. Agus tha an tùsaire air a thilgeil grenades air na nàimhdean.
  Bidh clann a" losgadh air an nàmhaid agus a" bualadh air na Nadsaidhean. Tha saighdearan-duaise marbh a" tuiteam.
  Thilg Alice, an nighean thùsail seo, lemon le a òrdagan rùisgte. Buail an nàmhaid agus squeaked:
  - Airson a 'Bhan-dia Lada!
  Thionndaidh am balach Kai, gheàrr e sìos na Nadsaidhean agus rinn e squeak:
  - Airson an Fatherland air adhart!
  Gheàrr an nighean Glasha sìos am Fritz agus rinn i squeak:
  - Airson Mother Russia!
  Agus le a òrdagan rùisgte, thilg i grenade marbhtach.
  Seo far a bheil clann tùsaire a" sabaid gu cruaidh.
  Chuir Oleg agus Margarita a-rithist poca guail a-mach à slingshot agus reub iad an turaid bhon tanca. Bha am balach agus an nighean a" comhartaich ann an sèist:
  - Air son solas a' chomuinn !
  Chuir Oleg Rybachenko, balach timcheall air aon-deug, ach gu math fèitheach, fois air a shàilean rùisgte air an fheur agus thòisich e air a" phacaid spreadhaidh a tharraing air an uèir.
  Agus an uairsin ghlac "Leòmhann" Hitler e agus thuit e air rudeigin marbhtach, agus chaidh na ròlairean aige, às deidh dhaibh sgrios, a dhol.
  Agus dh'imich iad. An seo chaidh an nighean, le tilgeil de lemon, air falbh ceann Fritz agus roilig e air feadh an fheòir. Agus chaidh na fiaclan a-mach às an aghaidh.
  Margarita, losgadh, squeaked:
  - Airson an Fatherland gu deireadh!
  Agus chuir uisgeachan a cas-rùisgte a-rithist air bhog murt agus fionnar.
  Agus tha na tùsairean teine air an deagh amas.
  Tha tancaichean Gearmailteach a" gluasad a-steach. Tha cuid dhiubh ùr agus squat. Bidh iad a 'losgadh gu ceart air an nàmhaid. Nas mionaidiche, chan eil e ceart. Agus tha na tùsairean casruisgte a" freagairt. Agus sgriosar an nàmhaid.
  Le stiùir Valentine, chuir an nighean seo an teine:
  - Airson ar n-Athair!
  Agus gearrar as an nàmhaid le spreadhadh marbhtach. Agus mòran de chuirp.
  Bidh luchd-tòiseachaidh a" sabaid mar bogatyrs agus bogatyrs.
  Bidh an Warbler, am balach tùsaire seo, a" spealadh luchd-dùbhlain, a" seinn:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Agus tilgidh sàil lom an leanaibh suas pasgan spreadhaidh.
  Seo a" chlann a tha an seo - tha iad gu math meallta airson Hitler.
  Tha an luchd-sabaid gu dearbh òg, ach gu math cogaidh. Chan eil dòigh ann cur nan aghaidh.
  Thug am balach Maksimka cas cuideachd agus rinn e squeak:
  - Bidh aoisean ùra ann
  Bidh atharrachadh ginealach ann...
  Ach cha'n 'eil neach, agus cha-n
  Na dìochuimhnich an t-ainm Lenin!
  Dh" aontaich an nighean Veronica:
  - Na dìochuimhnich agus na thoir maitheanas!
  Agus a‑rìs tilgidh e nì marbhtach le a chas‐rùisgte.
  Tha am balach Seryozhka mar-thà air a bhith ann an làmhan luchd-cur gu bàs nan Nadsaidhean, agus le cuid de mhìorbhail theich e.
  Ach tha e math cuimhneachadh air na ceasnachaidhean, an cràdh agus ana-cleachdadh mì-dhaonna.
  Agus bha na Gearmailtich fhèin chan ann a-mhàin a 'sabaid, ach cuideachd a' dèanamh eucoirean cruaidh. Rè an t-sabaid, bha an loidhne aghaidh gu tric air a ghluasad. Mar sin thuit am balach scout Seryozhka Panteleev ann an ribe.
  Chrìochnaich balach dusan bliadhna a dh'aois ann an cùis-cùise Gearmailteach, chaidh a thoirt air falbh agus a sgrùdadh, a 'lorg leabhar notaichean agus daga beag Ameireaganach.
  Dh" fhaighnich oifigear boireann Gearmailteach ann an Ruisis dha Serezha:
  - A bheil thu airson a bhith beò balach?
  Fhreagair Panteleev, a 'leagail a cheann:
  - Chan eil mi a 'coireachadh airson rud sam bith!
  Shlaod am boireannach a sùilean gu cruaidh agus thuirt i gu brònach:
  - Cha robh thu nad aonar... Càite an deach an dà àrd-chompanach?
  Ghluais Seryozhka agus fhreagair e gu deònach:
  "Fiù" s nam biodh fios agam, cha chanainn fhathast..." An uairsin thog am balach a cheann agus dh" èigh e. - Agus tha thu fhathast a 'tighinn gu crìch gu luath!
  Rinn am boireannach gàire gu brònach.
  - Tha thu ceàrr! Tha am Fuhrer do-chreidsinneach, agus innsidh tu tòrr a bharrachd dhuinn!
  Chaidh fàinnean-cluaise ann an shorts geal a thoirt a-mach don t-sneachda. Bha casan rùisgte air an spìonadh le uachdar fuar sleamhainn le rùsg reòthte, agus aisnean lom a" bhalaich thana, a" sìneadh a-mach mar bharran cliabh, a" coiseachd, gu mì-thlachdmhor a" siognail air a" ghaoith fhuar. Bha am balach a 'crathadh chan ann a-mhàin bhon fhuachd, ach cuideachd bhon eagal. Bha e a" coimhead cho neo-chuideachail agus foighidneach. Lean am boireannach e, agus chrom an sneachda fo a bòtannan.
  Rinn Seryozhka suathadh gu neo-thoileach air na buinn fhuarachaidh aige, beagan garbh, agus dh" fheuch e ri ceum a chuir ris. Ach bha na làmhan ceangailte air cùl an ròpa a" tionndadh gu neo-thoileach. Stad an gille. Bha bucaidean deigh deighe air an ullachadh mu thràth, dòrlach mòr de shlatan ùra. Tha raca garbh snaighte ann, tha teine a' lasadh, air am bheil clobhaichean air an teasachadh agus fear-cuir gu bàs tàmailteach. Cat gun chridhe a dh"ullaich airson ceasnachadh le dìoghras.
  Cheum an cluas-fhàinne air ais agus dhùin e a shùilean. Ghabh leanabh an scout an t-eagal - an tòisicheadh iad dha-rìribh ga chràdh mar seo, dìreach anns an fhuachd.
  Ach tha e coltach gur e seo dìreach mar a bhios e, agus bidh iad gam chràdh gu poblach - an seo tha an sluagh gan stiùireadh chun chuirm. Bidh geàrdan na Gearmailt ag èigheach gu bagarrach. Tha am balach bàn Ruiseanach gu dìcheallach a" feuchainn ris a" chrith a shocrachadh, tha an reothadh mu thràth a" losgadh a shàilean, ach, a dh" aindeoin an fhuachd, chuir fallas sìos corp tana, ach sinewy a" bhalaich.
  Aig an aon àm, thug am boireannach a-mach cùis toitean agus inneal-aotrom às a pòcaid. Beag air bheag las i toitean, agus an uairsin gu h-obann chuir i toit a bha a" losgadh fo lann ghualainn gheur a" bhalaich.
  Rinn Seryozhka sgreuchail gu neo-eisimeileach, agus chaidh a bhualadh san t-sròin. Bha yushka lag a 'sruthadh. Agus rinn a" bhean nathair sgeig:
  - Inns dhuinn gu sgiobalta, càite eile a bheil neach-conaltraidh agad, dè am facal-faire airson an fho-thalamh?
  Dh"èigh am balach aig mullach a sgamhanan:
  "Chan innis mi dhut idir!" Chan innis mi gu bràth!
  Dh"òrdaich am boireannach gu cruaidh:
  - An uairsin fuck e!
  Bha làmhan Serezha mu thràth ceangailte air cùl a dhruim, agus phut neach-cuideachaidh an neach-cuiridh am balach gu ìre mhòr. Bha grunn bhoireannaich às an Ungair a" suirghe gu co-fhaireachdainn nan cànan fhèin:
  - Ouch! Ouch! Chan eil ann ach leanabh!
  - Gu math rùisgte anns an fhuachd ....
  - Am bheil e gu bhi air a chràdh !
  Cha robh Seryozhka eòlach air Ungairis, ach dh'ionnsaich e Gearmailtis a thuigsinn gu math - air neo, dè an seòrsa oifigear fiosrachaidh a th 'ann mura h-eil e eòlach air cànan nàmhaid a dh'fhaodadh a bhith ann! Ach, gu dearbh, chuir e am falach seo air beulaibh an luchd-ionnsaigh, agus dh'fheuch e ri bhith a 'coimhead nas gòraiche na tha e. Leag aon de na luchd-cuideachaidh nach robh cho beag aig a" chailleach am masg dheth agus b" fheudar dha a thoirt dheth. Chuir Seryozhka iongnadh air. Dìreach nighean, le falt aotrom dearg air a braidseadh ann am mucan tana, bha i na pàirt de sgioba feòil-itheach.
  Chuir am boireannach òg Gearmailteach, a" glacadh sùil a" bhalaich, a teanga a-mach agus sgàin i, ann an Gearmailtis:
  - Tha mi làidir! Brisidh mi agus brisidh mi a-mach do chnàmhan le clobhaichean dearg-theth!
  Thug Seryozhka sùil air na clobha agus thionndaidh e bàn. Ma thig e bho theine beag de thoitean cràdh craiceann lom fon lann ghualainn cho dòrainneach agus cho tàmailteach, dè a thachras nuair a bhuaileas iarann dearg fàileadh ifrinn air a bhodhaig?
  Dh" òrduich an t-oifigear boireann ann an tòna rùsgaidh:
  - Tarraing am balach suas air a 'chrann!
  Thilg an nighean a bha a" cur gu bàs, gun masg oirre, dubhan gu sgiobalta air ròp làidir a cheangail làmhan an scout òg le dubhan. Eile nas motha, ann am masg dubh, tharraing neach-cuideachaidh an neach-cuiridh, le cuideachadh bho inneal snìomh, an slabhraidh ris an robh an dubhan ceangailte.
  Sùbailte mar acrobat, cha mhòr nach robh Seryozhka a 'faireachdainn pian sam bith nuair a chaidh a ghàirdeanan suas agus a ghuailnean a' snìomh air na casan deiridh. Às deidh na h-uile, gu dearbh, bha eòlas farsaing aig an scout ann a bhith a 'sreap tro na h-uinneagan, air feadh na pìoba simileir, agus eadhon air leasanan fhaighinn bho luchd-ciùil siorcas. Ach, às deidh don neach-cuideachaidh nach robh neart na h-ìghne a nochdadh, thilg e bloc air casan casruisgte a" bhalaich agus leag e na glasan gu daingeann.
  A 'breithneachadh leis a' ghreim aice, a dh'aindeoin a sgil, bha e doirbh a chuir air bloca, agus ann an guailnean agus ligaments a 'bhalaich, aig an robh cuideam còrr is dùblachadh, sealladh pian. A-nis thòisich an fhìor chràdh.
  Chaidh banaltram òg ann an còta geal agus miotagan rubair chun bhalach scout. Chuir i a làmh air beulaibh cridhe a" bhalaich agus dh" èist i ris a" chuisle, agus an uairsin a" gàireachdainn le gàirdeachas borb thuirt i:
  - Tha cridhe ro làidir aige, is urrainn dha mòran fhulang!
  Rinn an t-oifigear boireann sgàineadh ann an Ruisis:
  - Abair am facal-faire!
  Seryozhka, a 'cuimhneachadh air a' bhalach-Kibalchich, a bha, 's dòcha, am bourgeoisie cuideachd a' ceusadh rùisgte air a 'chrann agus ag iarraidh an dìomhair as cudromaiche a thoirt seachad, chuir e misneachd dha fhèin. Gu h-annasach gu leòr, ach chuir fìor phian às don eagal agus thug e neart gus cur an aghaidh gràinealachd Hitler.
  Dh"èigh an scout òg:
  - Chan innis mi dad dhut! Agus bidh Hitler a' strì agus a' cur an sàs!
  Bha am boireannach, a bha mar-thà air a bhith an làthair iomadh uair aig na ceasnachadh, agus a chaill gu tur coltas cogais agus truas sam bith, air òrdachadh gu mionaideach:
  - Bàgh!
  Chaidh am balach a thoirt gu buille le nighean òg. Feumaidh i a bhith na h-eòlaiche air grunn phrìosanaich òga. Tha e comasach air pian adhbhrachadh, ach aig an aon àm gun a bhith a 'sgrìobadh suas gu bàs, agus gun a bhith a' leigeil le neach dàibheadh bho ifrinn a 'chràdh a-steach don phàrras de "tionndadh" iomlan de mhothachadh.
  Thuit na buillean air cùl tana ach sinewy Seryozhka, ga bhìdeadh mar sgaothan guailnean.
  Bha e air a ghoirteachadh, ach cha do rinn am balach, a 'tarraing anail gu mòr agus a' fosgladh a bheul, a 'sgiathachadh ann am pian. Ann an seo, smaoinich e air a 'bhlàr as dian, anns a bheil Malchish-Kibalchish a' gabhail pàirt. An àite Malchish-Kibalchish, bidh e a 'sabaid agus ag òrdachadh - Seryozhka. Is e a-mhàin gu bheil iad a 'sabaid chan ann le daoine geala, ach le fìor faisistich.
  Seo slat de uamhasach Gearmailteach "Tigers", innealan aig a bheil coltas gu math eagallach. Ach a-nis tha iad coltach ri cairt-bhòrd agus bidh thu gan sgoltadh le sabre!
  Bha an t-oifigear boireann, a 'faicinn gu robh am balach, a dh' aindeoin a shùilean fosgailte, cha mhòr nach do ghabh e ri buillean, dh'òrdaich e gu cruaidh:
  - Agus a-nis am brazier!
  Ruith an nighean-chrùin chun an fhrasair agus thug i a-mach jar de ola ollaidh à drathair. Agus an sin ruith i suas a dh"ionnsaigh a" ghille, agus a" toinneamh a h-aodann le tàir, thòisich i air a" ghille a smàladh air bonn cruaidh a chasan, aig nach robh ùine air a bhith a" maothachadh an dèidh samhradh casruisgte.
  Bha Seryozhka fiù 's toilichte nuair a bhean iad rithe cruaidh, cas-rùisgte, làmhan blàth girlish, agus ola teas. Rinn am balach granndadh gu toilichte, ach sheall am fear a chuir gu bàs dha a dhòrn agus thuirt i ann an Ruiseanach briste:
  - Frisidh sinn do bhalach shàilean! Bidh thu ag èigheach mar mhadadh-allaidh!
  Chuimhnich Seryozhka am film "Treasure Island" a bha e air fhaicinn anns an taigh-dhealbh dìreach air an oidhche ron chogadh. An sin, bha nighean a bha fo chasaid mar bhalach cabin cuideachd ann an cunnart a bhith a" frioladh a sàilean. Bha e a" ciallachadh rudeigin goirt agus a rèir choltais nach robh math. An uairsin chuir Seryozhka, a-mach à feòrachas, coinneal a lasadh agus thug e a shàilean cruinn, leanabhach chun an t-solais.
  Mar a dh'èigh e an uairsin ann an guth nach bu leis fhèin! Bha e uamhasach goirt agus, air an t-sàil, chaidh sèid purpaidh suas, air nach robh e comasach seasamh suas. Mar sin airson ùine b" fheudar dhan leanabh coiseachd le a chas dheas air òrdagan. Thàinig am blister, ge-tà, sìos gu sgiobalta, ach dh'fhuirich na cuimhneachain.
  As t-fhoghar, nuair a chaidh casan a 'bhalaich a chruadhachadh gu ìre calluses, dh'fheuch Sergei ri ruith thairis air na guallan. Mar sin bha fios aig cuid de bhalaich Ròmanach mar a dhèanadh iad. Ach, loisg e fhathast e - a rèir choltais bha na dìomhaireachdan ionadail aca fhèin an seo. Ach air glainne bhriste, dh" fhaodadh buinn le glaodhaich, nan roinneadh tu do chuideam gu cothromach, ceum. Gun luaidh air a bhith a" ruith air clachan beanntach, biorach. Tha seo cha mhòr àbhaisteach airson Serezha.
  Bha cuimhne air a tharraing bhon mhionaid nuair a las teine beag suas fo a chasan. A leithid de dhòigh cràdh, friogais air sàilean lom, gu slaodach, ach gu pianail fada. Agus chan eil an ola a 'losgadh craiceann tiugh, garbh nam buinn. Agus tha e gu mòr a 'goirteachadh cho mòr, agus nas cudromaiche, bidh am pian a' meudachadh mean air mhean, chun na h-ìre gu bheil e do-ruigsinneach.
  Bha an cùl, na taobhan, na cnapan, agus eadhon na casan air cùl Serezha mu thràth air an gearradh gu stiallan fuilteach. Ach bha am pian ann an dòigh air choireigin a" faireachdainn dòrainneach. Is dòcha gu robh am measgachadh de dh'iomadh fulangas air a dhol sìos aig an aon àm, no thug cuimhneachain nan gaisgeach tùsail misneachd.
  Ach tha e dha-rìribh na fhìrinn, ann an fìor eachdraidh, nach robh mòran den chloinn a thuit ann am braighdeanas faisisteach a" sgaradh agus a" brathadh dìomhaireachdan rè ceasnachadh. Bha inbhich air an sgaradh fo chràdh na bu luaithe agus na bu trice. Mar sin chan e uirsgeul a th" ann an luchd-tòiseachaidh, a" lùbadh sìos ann an dùintean faisisteach, idir!
  An toiseach bha Seryozhka a 'faireachdainn blàths tlachdmhor anns na buinn, ach an uairsin thòisich e a' losgadh, mar gum biodh uisge goileach air a dhòrtadh. Tha am pian a" losgadh gu mòr agus tharraing am balach scout gu cruaidh suas a chasan, a" togail bloc trom a" gearradh le cinn stàilinn an ankle. Sa bhad, chuir an nighean a bha air a chràdh, a rèir coltais an dùil an aon rud bhon neach a chaidh a ghlacadh, log trom air a" bhloc. Chaidh pian geur a chuir tro na joints, ligaments, agus guailnean, ag adhbhrachadh gum biodh am balach a "sgreuchail.
  A-nis dh'fhàs an cràdh, chaidh a làmhan a thoirt a-mach gu litireil, agus chaidh a chasan a losgadh. Leugh Sergey Panteleev barrachd air aon uair mar a chaidh partisans a chràdh aig àm ceasnachadh agus, aig an àm as duilghe, thàinig call mothachaidh gu teasairginn. Agus an uairsin tuitidh tu troimhe mar chladhach domhainn.
  Ach bha Seryozhka dìreach air a chomharrachadh le ceann làidir agus leis nach do chaill e a chruthachadh, eadhon a 'faighinn deagh bhuille air a' cheann. Tha, agus tha fios aig an fheadhainn a chuir gu bàs, is dòcha proifeiseantaich, mar a chràdh iad.
  Bidh e a 'goirteachadh mòran, agus an uairsin cho-dhùin an t-oifigear boireann fhèin spòrs a bhith aice. Thugadh i brat-fraoich-theth air an lasair, agus thòisich esan air a losgadh, anns na h-àitean a bu mhothachaile, air corp sine a' ghille.
  Agus an uairsin, gus na sgriothan a chumail air ais, sheinn Seryozhka, mar fhìor ghaisgeach tùsaire;
  Dìonaidh sinn thu, a thìr mo ghràidh,
  Farsaingean gun chrìch athar,
  Tha muinntir na Ruis aonaichte leis a" phàrtaidh -
  Bidh reothadh a" tarraing phàtranan air an uinneig!
  
  Tha ceangal dearg agam - bratach sgàrlaid,
  Bha e ceangailte ri pròis agus cogais!
  Bha sinn a' meàrrsadh ann an samhradh teth,
  Tha an teine-teine ruby a 'soilleireachadh an fhoghair!
  
  Ach gu h-obann bhuail an Wehrmacht mar sledgehammer,
  Saighdear Sòbhieteach, na gabh an nàire!
  Nì sinn na faisisteach glè theth,
  Agus Hitler salach!
  
  Tha sinn nar tùsairean, uile aonaichte anns na h-ìrean,
  Is e a bhith a" sabaid airson an Motherland ar n-amas!
  Tha saighdear na Ruis do-chreidsinneach ann am batail,
  Agus cò a th" ann an Nadsaidheach, gu dearbh, dìreach stump!
  
  Rach chun aghaidh aig gairm a" chridhe fios
  Ged a bha iad airson gun na gillean a leigeil a-steach,
  Ach na suidh, tha sinn glaiste suas air an deasg,
  Is ann dìreach air an aghaidh a gheibh thu còig cruaidh!
  
  'S ged tha ar n-earalachadh fo theine,
  Ach tha sinn a" creidsinn gun tèid a" chùis a dhèanamh air an Wehrmacht!
  Tha ar saighdearan a' leaghadh mar reul,
  Ach tha fios aig Dia, chuir e binn air an Reich!
  
  Bidh an nighean a" sabaid casruisgte
  Sgrios na gillean dheth na sròin uile,
  Tha dùthaich nan comhairlean òga fo bhlàth,
  Agus tha sinne, gu dearbh, nar ridirean-iolairean!
  Sheinn am balach scout, agus chaidh am pian air ais, cha do chuir am brazier no am meatailt dearg dragh air, agus bha e coltach gun robh eadhon sgiathan mòra iolaire a" sgaoileadh air a chùlaibh.
  Air a nàrachadh, thug an nighean torturer a-mach cuip air a theasachadh aig an teine, dèanta de stàilinn, uèir bhiorach, agus thòisich i air a" bhalach a bhualadh air an druim a bha mar-thà fuilteach agus briste.
  Ach sheinn Seryozhka le barrachd is barrachd dealas;
  Bidh sinn a" sabaid Nadsaidheachd gu deireadh,
  Leis nach eil rudan nas cudromaiche dha na Ruiseanaich,
  Bidh eun ag èirigh air feadh an t-saoghail le dath scarlet,
  Tha an trom-laighe againn air a thighinn gu bhith na sheabhag!
  
  Tha am màthair òg, ach mu thràth liath,
  Bidh naoimh a" deàrrsadh bho na h-ìomhaighean mar gloss aghaidh,
  'S tu dùthaich mo ghràidh,
  Tha mi deiseil airson gum bi thu a" sabaid chun a" bhàis!
  
  A" sealg gus an Reich infernal a chrochadh air a" chuing,
  Ghlac innleachd gunna-inneal,
  Agus tha an trodaiche air a bhrosnachadh le amas àrd,
  Thog e grenade agus chaidh e dhan tanca!
  
  A mhàin gille, 's sleagh fo chois,
  Mar-thà reothadh sa mhadainn, ach tha thu casruisgte,
  Ach chan eil e iomchaidh do luchd-tòiseachaidh a bhith ag èigheach,
  Cò a tha na ghaisgeach, tha e mar-thà fo Satan!
  
  Mar sin, chan eil àite ann - eòlas air dìomhain,
  Cha toir e ach gu ifrinn an dubh-aigein,
  Ghlaodh fear eile - cha ghabh mi eagal,
  Gheàrr Jet am plèana speur!
  
  Tha, tha am balach beag eudmhor ris na pìleatan,
  Bidh iad ag itealaich anns na speuran - bidh iad a" briseadh an dorchadais ...
  'S chan eil agad ach raidhfil meirgeach,
  Tha thu nad cheannard air an Dàmhair snotty!
  
  Ach tha leithid de fhacal ann - feumaidh tu sabaid,
  Gun roghainn eile, gun dòigh
  Uair dhe na h-uairean bha sinn nar clann sìmplidh,
  Ach tha na gaisgich fhathast beò, tha an t-eucoir beò!
  
  A-cheana faisg air Moscow, tha an droch Wehrmacht a" bualadh canain,
  Bho bhomaichean mòra tha an talamh air chrith - dorchadas!
  Tha thu a 'toirt cunntas air cràdh na talmhainn - Pushkin glic,
  Thàinig e chun na Talmhainn - eagal gun tròcair!
  
  Nuair a bhios reothadh a" draibheadh snàthadan - ann an teas an t-samhraidh,
  Bidh sinn gar spionnadh fhèin le sealladh bog, iongantach,
  Cia math a bha e dhuinn aig uair bruadar na maidne,
  Ruith iad casruisgte, tro na feuran emerald!
  
  Biodh an sneachd fo bhonn an leinibh,
  Ach tha Stalin a" blàthachadh an tùsaire le creideamh!
  Agus bha an gàire mar fhreagairt gu math sonrach,
  An teàrnadh sin ann an corraich cathadh-gaoithe!
  
  Mar sin cunnt fios, a 'feitheamh ri mammon snàgaire,
  Cuireamaid crìoch air cumhachd, nàimhdean stròdhail -
  A-nis tha an talamh air chrith
  Agus bha an speur còmhdaichte le ceò iarann!
  
  Cha do bhris an reothadh sinn, oir tha an spiorad teth,
  Agus reothadh cluasan Fritz gu cruaidh ...
  Ach am faicear neach air bith da rìreadh,
  Gum bi na saighdearan againn a" gearradh an sgudal seo!
  Tha luchd-cuir gu bàs na Gearmailt a tha a" ciùrradh Seryozhka Panteleyev gu litireil mu thràth air an sùilean a chuir ris an oidhirp. Bha an nighean-cràbhaidh a" frasadh mar aillse, agus boinneagan fallas eabarach a" sileadh sìos a h-aodann breagha, ach air a shaobhadh le fearg feargach. Bha luchd-cur gu bàs Hitler gun chumhachd ro mhisneachd an leanaibh agus an òran gaisgeil aige.
  Bho Moscow, an t-slighe gu soirbheachas Stalingrad,
  Barrachd ghillean, ach tha an inntinn inbheach,
  Tha sinn nar suidhe ron t-sabaid - càraid òg,
  Os ar cionn tha iad a' toirt sgàile, ann an masladh nam fineachan !
  
  Uill, dè tha sinn a 'creidsinn ann an cumhachd briste,
  Gun tig an Volga gu bhith na uaigh aig Fritz dha na h-uile ...
  Dè is gràineileachd dha Sodom technotronic,
  Air a thilgeil a-steach do Tartarus le cumhachd Sobhietach!
  
  Chan e iodhal de phlastair shìmplidh a th" ann an ar Dia,
  Tha na riaghailtean a 'leantainn gu soirbheachas Lenin,
  Feumaidh sinn sabaid an aghaidh na stàilinn,
  Ann an dàin, bidh cleasan air an seinn!
  
  Biodh fios agad gu bheil an t-òran a" gearradh stàilinn seach meatailt,
  Is i an iolaire as motha gun teudan a bharrachd!
  Guidheam nach fhalbh ar comas,
  Gus nach cuir thu nàire, gòrach-fhicsean!
  
  Às deidh na h-uile, tha mòran bhuaireadh anns an t-saoghal seo,
  Aig amannan bidh eadhon an t-eagal orm airson mo bheatha nuair a tha mi òg ...
  Ach ma tha an nàmhaid aig do stairsnich,
  Chan e sin sabaid làmh-ri-làimh a sheachnadh!
  
  Tha an goileadair dùinte gu daingeann faisg air Stalingrad,
  O Volga a bha a 'ruith air feadh an raon-catha. .
  Chan urrainn dhut a dhol tron institiud seo ann an absentia,
  Feum air spiorad soldering agus bochdainn!
  
  Thig sinn eadhon le bròn gu deireadh a 'Chèitein,
  Chan fhaca gin de na Slavs luchd-brathaidh an neach a bha fo chasaid,
  Bidh sinn a" buannachadh, tha fios agam le cinnt
  Coisichidh sinn le òran anns na cluaintean farsaing!
  
  Ach bhris an Wehrmacht sìos - tha sinn air an ionnsaigh,
  Bha e cuideachd uamhasach eagallach faisg air Kursk ...
  Cossacks gu dàna le sabre 's le ad,
  Thilg iad iad fhèin air an "Tiger", Fritz air a bhualadh gu gaisgeil!
  
  Shabaid sinn an sin, mar a dh'fheumas luchd-tòiseachaidh,
  Thilg iad bomaichean, bratagan anns an fhrasair ...
  Ged tha e cruaidh, le sligean tha e teannadh,
  Is e dìreach ar smuaintean a thòisich a" faighinn buaidh!
  
  Na rinn an "Tìgear" - cha do thilg e ach a gheugan air ais,
  "Panther", cuideachd, chuir sinn sìos an craiceann ...
  Bidh sinn a 'tighinn faisg air an Dnieper - foghar teine,
  Cuin a bhios sinn ann am Berlin còmhla riut?
  
  Chan eil àite ann an tràilleachd - chan eil pàrras ann,
  Leis gu bheil e tàmailteach a bhith a" lùbadh cùl nan Ruiseanaich,
  Blà, bi gu bràth làn, iomall geal,
  A thoirt suas sliochd uasal !
  
  An seo tha Kyiv na shamhla air ar aonachd,
  Thug sinn casruisgte leis le stoirm!
  Airson glòir na sìthe, ann an grian na co-mhaoineas,
  Thig air adhart, a" toirt ionnsaigh air an Wehrmacht, a ghillean!
  
  Agus ann am Minsc, air an gabhail, cheangail iad an Komsomol,
  Ged nach robh bliadhna cinnteach gu leòr,
  Ach bhuail sinn am Fritz cho borb,
  Dh" aithnich a h-uile duine - is e saighdearan Ruiseanach a th" annainn!
  
  Agus bidh feum air - bidh sinn a" riaghladh nam beann,
  Bheir saidheans neart - rud nach gabh a thomhas,
  Bu duilich leinn, bha sinn fuar, bha sinn leis an acras,
  Ach na gèilleadh do leisg puinnseanta!
  
  Seadh, cha do thill mòran dhinn o'n bhlàr,
  Tha mìltean air fhàgail, agus mìltean de chuirp,
  Ach fios agad ann am Berlin, bidh sinn a" coinneachadh ri òigridh,
  Bha na mnathan bu shine a' caoineadh thar an uaigh!
  
  'S maith a thug sinn naimhdean,
  Chaidh a leithid de chumhachd a bhriseadh,
  Dh"fhosgail Co-mhaoineas astaran naomh dhuinn,
  An t-slighe, a 'comharrachadh airson Mother Russia!
  Tha, an uairsin sheall Seryozhka an clas as àirde agus bha e comasach dha teicheadh bho bhraighdeanas.
  Agus cha robh ann ach gaisge mòr a" bhalaich.
  Sheall Oleg Rybachenko a sgil fhad 'sa bha e a' sabaid.
  Agus a-nis thilg casan cas-rùisgte a" bhalaich snàthadan puinnseanta air na Nadsaidhean. Agus thuit na Nadsaidhean marbh.
  Ach thilg an nighean Margarita grenades no dhà le a òrdagan rùisgte. Agus thionndaidh tanca faisisteach eile a-null.
  Sheinn an gille 's an nighean 's iad a' lasadh air an nàmhaid ;
  Tha sinn a' creidsinn anns an Ard-Athair,
  Cò ris an canadh na daoine Rod...
  Bidh sinn dìleas dha gu deireadh,
  Airson an Motherland, airson sonas agus saorsa!
  
  Biodh comunn ann an glòir shiorruidh,
  An rud a bheir toileachas fialaidh don chruinne-cè gu lèir ...
  'S cha tig ath-bheothachadh cruaidh thairis,
  Leigeamaid às na neòil agus falbhaidh an droch shìde!
  
  Biodh glòir an Teaghlaich gu bràth,
  Ann an ainm ar Motherland an Ruis ...
  Coilean aisling mhòr
  Nuair a tha Crìosd am Mesiah a 'tighinn!
  
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh, nar luchd-sabaid gaisgeil,
  Bidh Lada còmhla rinn gu bràth ...
  Tha màthraichean 's athraichean moiteil asainn,
  Feumar sabaid gu gaisgeil airson Ruis a" ghràidh!
  
  Bidh an Dia Mòr Geal leinn,
  Crìosda, Svarog, a Mhoire Naoimh...
  Tilgidh sinn a h-uile nàmhaid dìreach dhan adharc,
  Leis gu bheil na h-Aryans a" riaghladh anns an Ruis!
  
  Chruthaich an Cruithear an Talamh gu h-ainmeil,
  Leudaich farsaingeachd farsaingeachd gu sgiobalta ...
  Às deidh na h-uile, tha tòrr neart aige,
  Cruthaich cuantan, fàsaichean, beanntan!
  
  Ann an ainm Iosa, a Theaghlaich ghlòrmhor,
  Tha miann cluich a" coileanadh ...
  Agus a dh'aithghearr bidh pàrras - thig an t-àm,
  Nuair a bhios a h-uile càil a 'fàs anns a' Chèitean radiantach!
  
  Nigheanan casruisgte a' ruith
  Chan eil eagal orra ro dhroch sneachda ...
  Cuiridh iad air dòigh kaput airson Hitler a dh" aithghearr,
  Às deidh na h-uile, bha e comasach dha na Ruiseanaich sabaid a-riamh!
  
  Cuidichidh Perun sinn gus an t-sabaid a bhuannachadh,
  Agus slànaichidh a" Bhan-dia Lada na lotan....
  Bidh sinn gu bràth còmhla riut Motherland,
  Tha an Ruis a" bruadar a bhith a" sabaid gu gaisgeil!
  
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh, clann gaisgeil,
  Anns an t-slat ionnsaigh air na h-uilebheistean faisisteach ....
  'S math a rinn balaich is caileagan
  Lean air adhart le obair nan comannach glòrmhor!
  
  
  Bheir sinn ar cridheachan airson an Motherland,
  Mar dhìleab an Lenin mòr ghlòrmhor ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Thig, tha mi creidsinn, chun an amas as motha!
  
  Chan urrainn duine ar creidsinn a bhualadh
  Air na cothroman dìoghaltas a dhèanamh air na h-òrdughan ifrinn ...
  Bidh sinn gu dàna a" gluasad am Fuhrer nar n-aghaidh,
  Brisidh an Ruis an nàmhaid!
  
  Ann an dòigh air choreigin thug na Nadsaidhean am balach na phrìosanach,
  Loisg iad na sàilean le teine le iarann ....
  Agus chràdh iad an gille fad mìos,
  Ach cha b" urrainn dhaibh eadhon cur a-mach!
  
  Bha leanabh ann gun aodach casruisgte gu bhith air a losgadh,
  Is e an reothadh as làidire, tha na casan mar theine ....
  Sheid a' ghaoth 's ghluais an giuthas gu dian,
  Agus an àiteigin bhuail am plèana!
  
  Ach chum am balach air gus an deireadh,
  Ged a bha a" chuip a" feadaireachd gu uabhasach....
  Agus thuirt am fear-tòiseachaidh leis an Fatherland soraidh slàn -
  Chan eil feum air deòir agus gun a bhith a" rughadh chun aghaidh!
  
  Mu dheireadh chuir e smal air aodann Fritz,
  Agus fhuair mi peilear rùisgte sa bhroilleach ...
  Bha iad a" feadaireachd - tha bilean nam balach a" dol gu neamh,
  Thuit a-steach do dhruim sneachda a bha sgìth mu thràth!
  
  Ach rinn na saighdearan dìoghaltas air,
  Bhris iad am Fritz mar an glainne sin ...
  Agus chrìochnaich na Ruiseanaich ann am Berlin,
  Ged a tha e doirbh sabaid an aghaidh faisisteach!
  
  Choisich na caileagan casruisgte,
  Dhorchnaich na sàilean aca bhon fheur...
  Agus càite an deach bòidhchead casan Ruiseanach,
  Tha sìol-chraobhan òir de spikelets air èirigh!
  
  Ann an ùine ghoirid, rinn sinn a" chùis air na Nadsaidhean,
  Chuidich Lada sinn gu mòr le seo....
  Chrìochnaich am blàr ann am Berlin -
  Ach tha am Fuhrer na fheachd - Satan!
  Sheinn a" chlann agus chùm iad orra a" sabaid. Tha, tha iad air a bhith tro mhòran.
  Mar eisimpleir, Andreika chaidh a ghlacadh aig aois aon-deug.
  Bha e air a bhogadh rùisgte agus gun chuideachadh air latha reòthte à toll-deighe. Bha iad cuideachd air am pianadh gu poblach. Agus bha daoine a" coimhead.
  Nuair a thionndaidh am balach gorm bhon fhuachd, thòisich iad air a bhlàthachadh le cuipean. Leum an corp tana leanabhach às deidh gach buille. An uairsin, thòisich Andreika a 'dòrtadh salann air na lotan.
  Agus thug iad an lòchran gu casan rùisgte, leanabachd. Bha fàileadh feòil loisgte air. An uairsin thugadh an teine gu broilleach tòidheach a" ghille. Tha Andreika mu thràth tana agus sgìth a "sgreuchail. Craiceann na cloinne blistered, lotan air an losgadh. Chaill an tùsaire òg mothachadh grunn thursan bho chlisgeadh dòrainneach.
  Ghlan Andreika a fhiaclan gu cruaidh. Ach dh'èigh e fhathast ann am pian grunn thursan.
  An uairsin thòisich am fear a chuir gu bàs air a chorragan a bhriseadh air casan chloinne. Agus mu dheireadh loisg iad rionnag chòig puingean air a bhroilleach.
  An uairsin chuir Andreika dheth airson ùine mhòr.
  Chaidh latha no dhà a thoirt don bhalach airson fois a ghabhail agus a chràdh a-rithist air a" chrann. Bhuail iad iad air an casan rùisgte le cuip iarainn dearg-theth. An uairsin chuir iad teine ris an fhuilt air an ceann.
  Chràidh iad an leanabh leth gu bàs.
  Chaidh Lara a cheasnachadh cuideachd. Thuirt an nighean gu treun:
  - Cha bhith mi ag ràdh dad.
  Chaidh a bualadh le uèir bhiorach agus an uairsin a thoirt a-mach gu fuachd na h-oidhche ann an aon lèine reubte agus fuilteach. Gun èideadh, casruisgte, le druim air a sgoltadh, chaidh Lara a thoirt tron fhuachd searbh. Reothadh an Gearmailteach fhèin agus thug e air ais i don bhothan gus e fhèin a bhlàthachadh, an toiseach.
  Dh'fhuiling an nighean Lara mòran, ach chùm i oirre. Mar sin cha tuirt i dad ach arrogance.
  An uairsin loisg an neach-crìochnachaidh faisisteach a cas-rùisgte, stiff anns an fhuachd, le pòcair gus a dhèanamh dearg bhon teas. Rinn Lara gàire agus chaill i mothachadh.
  Dhòirt iad tuba de uisge reòta oirre agus loisg iad i, a" toirt beò dàrna sàil chruinn na h-ìghne.
  Agus gu dearbh tha e gu math cruaidh. Cha do dh"aidich Lara a-riamh. Chaidh a chràdh beagan an dèidh sin le dealan. Tha e gu cinnteach air a ghoirteachadh gu mòr.
  Cha b 'urrainn dhan nighean an clisgeadh dealain a sheasamh agus thòisich i a' bruidhinn neòinean. An uairsin thàinig Lara suas leis a" bheachd innse dha na Nadsaidhean gu bheil fios aice càit an do chuir na partisans am falach òr.
  Agus mar sin fhuair Lara fois, air a bhiadhadh gu math agus a" faighinn beagan in-stealladh neartachaidh. An uairsin thug iad dhan choille mi. Agus threòraich an nighean iad gu feall-fhalach de phàrtaidhean. Agus rè a 'bhlàir, bha i na sandal, agus ruith i air falbh tron t-sneachda.
  Sguir na sàilean anns an fhuachd eadhon bho bhith air an goirteachadh agus cha do rinn na blisters uiread de ghortachadh.
  Thàinig Lara beò. Ach chuir na Nadsaidhean an grèim am balach Vadim a dh" ainmich i fo chràdh.
  B' e Vadim mac a' bhuir-mhaighstir agus cha robh gnothach sam bith aige ris na partaidhean.
  Ach bha am balach gun aodach agus air a ghluasad casruisgte tron reothadh anns na stocainnean snàmh aige. Agus an uairsin chuir iad suas air a 'chrann.
  Agus dh' aidich e na h-uile nithe, agus bhrath e eadhon 'athair agus a mhàthair. Gu dearbh, bha iad cuideachd air am pianadh.
  Bha am balach Vadim air a chràdh airson ùine mhòr. Agus an uairsin, còmhla ri mo mhàthair, dhràibh iad casruisgte agus tron t-sneachda tron bhaile gu lèir. Bha comharan air an crochadh mu ar muineal: is luchd-pàrtaidh sinn. Agus rinn iad a" chùis air boireannaich is balaich air an druim lom le cuip.
  Agus crochte gu dearbh. Ach cha robh am borgaire beò gus a" chur gu bàs fhaicinn agus bhàsaich e fo chràdh.
  Bha Lara beagan duilich dha Vadim. Ach is coltaiche gun do bhrath e i.
  Chan eil fios aig cogadh air tròcair.
  Agus a-nis tha blàr borb fo làn ghluasad. Agus bidh a h-uile slige is bom ùr a" tuiteam gu làr.
  Agus bidh na tùsairean a" sabaid.
  Thug am balach Seryozhka, a 'losgadh, fa-near:
  Chan urrainn dhut ar n-òran a thachdadh, chan urrainn dhut a mharbhadh! Cha mharbh thu!
  Ciamar a fhuair e air teicheadh? Beagan fortanach an seo. Tha na Gearmailtich gu math feargach gu bheil am balach a 'seinn aig àm a' chràdh, ghabh iad e agus cha do chroch iad e. Agus chuir sinn romhainn rudeigin nas ionnsaichte a chruthachadh.
  Agus cuid de chràdh airson feuchainn gu tur mì-dhaonna.
  Bha cead aig a" ghille gluasad beagan. Agus phuinnsean iad e sa chàr gu campa a" bhàis airson deuchainnean.
  Ach bha e comasach don leanabh beàrn a lorg sa chàr agus sleamhnachadh a-mach. Chaidh an sgàineadh a chruthachadh le tubaist bho chriomag boma, agus cha deach mothachadh dha. Agus còmhla ris an nighean Seryozhka ruith air falbh. Agus bha iad casruisgte agus fhuair iad tron t-sneachda. Ach tha a 'chlann air an cruadhachadh, bha iad comasach air seasamh an aghaidh an fhuachd. Agus ràinig sinn an loidhne aghaidh.
  Tha, tha na Nadsaidhean a" brùthadh gu cruaidh.
  Agus bidh bomaichean air an leigeil sìos gu math tric. Agus tha howitzers air an cur air suidheachadh nan tùsairean.
  Bidh a' chlann a' freagairt le bhith a' tòiseachadh a' seinn a-rithist;
  Is gille mi a rugadh an tir naomh,
  A chanar ris an Ruis gun chrìoch ...
  Agus chan eil àite nas fheàrr airson eòlas fhaighinn air an talamh gu lèir,
  Agus ge b'e ciamar a dh'iarras tu air Dia ann an creideamh fann!
  
  Ach rugadh e na atheist àrd fhiosta
  Ann an dòigh sineach, anns an aonamh linn air fhichead seo ...
  Tha mi airson pàrras iongantach a thogail le mo làimh fhèin,
  Càite am biodh na diathan nan daoine fhèin!
  
  Ach a nis fhuair mi stigh an fhicheadamh linn buaireasach,
  Agus bha balach agam airson sabaid an sin ...
  Gu'n seinnear feat laoch na Ruis,
  Bha e comasach dhuinn na Ruiseanaich sabaid a-riamh!
  
  Tha ar misneach beò anns a' chridhe òg,
  Agus bidh m" fhuil a" goil gu brùideil nam veins...
  Dh" fhosgail buadhan cunntas gun chrìoch,
  Bidh sinn a" sabaid gu fiadhaich a latha is a dh"oidhche!
  
  Gu glòir ar Rusia treun,
  Dè an gràs a bheir Lada ...
  Faodaidh sinn iomramh le ràimh an Eden,
  Gheibh sinn duais gun chrìoch!
  
  Seo ar creideamh, agus an Dia cumhachdach Svarog,
  Agus an dealanach a bhios Perun fhèin a" tilgeil ...
  Air ar son-ne, soidhichidh an t-slat shìorruidh am mionnan,
  Agus tha buaidh a" feitheamh sa Chèitean radanta!
  
  Is Ruiseanaich sinn, mic shàr na dùthcha,
  Tha mi a" creidsinn gum bi sinn ag itealaich gu Mars a dh" aithghearr ...
  Tha fios agam gun do rugadh mi gus buadhan a chruthachadh,
  Thugadh Abel buaidh, chan e Cain!
  
  Bheir sinn ar cridheachan airson ar dùthcha,
  Dèan seirbheis don Ruis le d" inntinn agus bayonets ...
  Sgaoilidh an cerub a sgiathan o phàrras,
  Gluaisidh sinn air adhart air na Nadsaidhean le ar dòrn!
  
  Ann an ni sam bith gheibh an nàmhaid cothrom,
  Cha toir an Wehrmacht sinn gu ar glùinean ...
  Bhuail sinn am Fritz dìreach san t-sùil
  Airson glòir nan ginealaichean as cudromaiche!
  
  Anns an Ruis, gach gaisgeach bho mhanaidsear,
  Bidh an leanabh a" tarraing na làmhan chun inneal ...
  Òrdugh Svarog - cuir às don Fuhrer -
  Bheir Lada duais fialaidh!
  
  Chan eil dad eile san t-saoghal againn
  Nas daoire tha am bratach buadhach, sgarlaid, dearg ...
  Bhris am bàta, sgàin an ràmh,
  Tha e cunnartach a bhith a" sabaid le ar n-Athair!
  
  Chan eil fios aig duine càite a bheil oir na cruinne,
  Càite am bi speuradairean a" dol...
  Svarog an Righ uile-chumhachdach,
  Agus gheibh an ridire tabhartasan bhuaithe!
  
  
  Na biodh eagal ort, cha bhris na faisistich sinn,
  Ged a tha e san t-saoghal seo, còmhla riutha na Stàitean Aonaichte, le leòmhainn ...
  Agus cha chuirear stad air beatha, is aithne dhomh an t-snàthainn,
  Cha bhuail iad an dùthaich athar le bòtannan!
  
  Tha neart armailteach againn, creid
  Agus tha tancaichean, plèanaichean deamhain nas fhuaire ...
  Gheibh biast na faisisteach a' chùis,
  Tha am Fuhrer agus neach-taic an Diùc air an crochadh!
  
  Tha a" bhratach dearg, is i bratach làidir a tha seo,
  Bidh e a" deàrrsadh mar phoca dearg thairis air a" chruinne-cè ...
  Chuir am ball Komsomol Fritz anns an groin,
  Le a shàilean, lomnochd, agus chan e geal!
  
  Tha mi a" creidsinn gun tèid sinn a-steach gu Berlin a dh" aithghearr,
  Le òran buadhach co-mhaoineas gaisgeil ...
  Agus sguabaidh sinn air falbh na faisisteach gu lèir,
  Gus nach bi bastards de ath-bheòthachadh!
  
  Agus an uairsin bidh pàrras anns a 'chruinne-cè,
  Tha trompaidean nan cheruban cumhachdach a" cluich...
  Dèan sabaid airson an Motherland agus dèan cabhag,
  Leis an Ruis Rod agus tha sinn do-chreidsinneach!
  Deuchainnean a' Phrionnsa bhig
  Chrìochnaich Oleg anns an tùr san aon chill le Natasha. Bha deise daor air, ach air a reubadh ann an àiteachan. Thugadh air falbh an claidheamh, agus na h-uile airm aig àm na braighdeanas, agus chaidh an rannsachadh gu mì-mhodhail, a 'gabhail airgid agus seudaireachd. Ach airson a-nis, dh'fhàg iad bòtannan agus camisole. Agus tha thu nad shuidhe air cnap connlaich. A-nis tha thu nad bhalach timcheall air trì bliadhna deug anns na Meadhan Aoisean. Tha sin beagan nas lugha na dusan airson an aonamh linn air fhichead. Ach tha an corp air a thrèanadh, tha am prionnsa, gu dearbh, air a leasachadh le eacarsaichean corporra agus feansaichean. Ach chan eil e cho làidir agus cho luath 'sa bha e nuair a bha Oleg ann an feòil neo-bhàsmhor. Ach tha an corp seo math cuideachd. Barrachd no nas lugha fallain, a h-uile fiaclan slàn, ach nas mothachaile. An seo, nuair a chaidh a chur an grèim, chuir iad stad air le baton agus, air a cheann, chaidh cnap cuideam suas.
  Chaidh an clogaid òir a thoirt air falbh. Agus air a cheangal leis an amhaich ris a" bhalla. Ach tha an slabhraidh fada agus faodaidh tu èirigh. Ri thaobh tha a mhàthair. Tha Natasha air atharrachadh beagan. Chan eil e cho leathann-ghualainn agus fèitheach, ged a tha am boireannach caol agus làidir, chan eil i cuideachd na h-aon den fheadhainn lag, ged nach e bana-bhuidseach neo-bhàsmhor. Beagan nas sine na Natasha, mu thrithead bliadhna a dh'aois a rèir inbhean an latha an-diugh, agus gu math brèagha, tha a h-aodann nas tairgse agus chan eil e cho cruaidh. Boireannach aibidh, beagan na bu ghile na Natashka, a bha dorcha bho losgadh grèine, agus tha a falt fionn, ach chan e gorm, ach beagan òrail.
  B 'i a' chiad bòidhchead na rìoghachd, a rug ach dithis chloinne, agus mar sin, a 'cluich spòrs, bha i comasach air cumail suas girlish figear. A rèir inbhean nam Meadhan Aoisean, tha e a" coimhead dìreach sgoinneil!
  Gus an deach a 'bhanrigh a ghoid, chaidh daoine sònraichte agus dìleas a ghlacadh gun strì. Agus tha seudaireachd aice, dreasa gu math daor, tòrr seudaireachd, cabots air an sgeadachadh le neamhnaidean agus òr. Boireannach òg brèagha, beairteach, agus a-muigh gu math socair. Ged nach robh e ann an geimhlean, agus bha eadhon nàire air Oleg a bhith air a shlabhraidh mar chuilean, agus gu robh a dheise air a reubadh ann an àiteachan, air a bhualadh, agus gu robh fuil ri fhaicinn.
  Ach bha iad airson am prionnsa a thoirt beò, an dèidh dhaibh òrdugh teann fhaighinn a rèir coltais, agus cha do rinn iad pòg, cha do gheàrr iad, ach dìreach beagan iongnadh. Ged a chuir am balach sabaid na aghaidh gu mòr.
  Ach tha e soilleir gu bheil deuchainnean nas cruaidhe a" feitheamh riutha air thoiseach. Tha a" bhanrigh na suidhe air leabaidh le leabaidh iteach agus cluasagan, ri a taobh tha searbhanta.
  Chuimhnich Oleg air an fhilm: "The Lady and the Robber". Bha bean bhreagha an sin cuideachd, no an cailin air a cumail ann an tùr a bu mho no nach robh cho taitneach, le leaba 'us leaba itean, agus maighdeann. Agus chaidh an seudaireachd a thoirt air falbh a-mhàin mus deach a chuir gu bàs. Agus a-nis tha iad mu choinneamh cur gu bàs. Agus cha'n e tuadh macanta an fhir a chuir gu bàs, ach a' losgadh air a' chrann leis an Inquisition. Is ann dìreach ron àm sin a bheir an luchd-cràbhadh a-mach gu brùideil am fiosrachadh a tha a dhìth orra mu na daoine beairteach, ulaidhean a" chrùin, agus nas cudromaiche, mu aon tèarmann naomh a bheir cumhachd mòr dha luchd-sgrùdaidh, agus is dòcha cumhachd thairis air an t-saoghal!
  Ghluais Oleg Rybachenko, bha e air cleachdadh a chorp àbhaisteach, ged a bha e òg agus fallain, a chall. Gu mì-fhortanach, suathadh an collar stàilinn amhaich an leanaibh. Agus san fharsaingeachd tha e tàmailteach suidhe air slabhraidh, mar chù. Agus bha beagan pearsantachd agus prionnsa aige, is e sin, fear pròiseil. Nuair a tha thu seo agus thusa agus chan e sin thu fhèin. Agus tha e iriosal a bhith a" faireachdainn mar chuilean.
  Tha Natasha a" coimhead air. Chan eil i buileach leatha - coltas banrigh. Agus an inntinn, agus an tuigse a tha aice fhèin agus rithe. Tha cuimhne aig an neach-giùlain a bh" ann roimhe. Ach buidsichean gaisgeach. Agus tha cuimhne dhùbailte agad. Agus Oleg Rybachenko, a tha mar-thà air a bhith ann am measgachadh mòr de mhiseanan agus loidhnichean eadar-dhealaichte, agus am prionnsa, aig a bheil nas lugha de thachartasan, ach cuideachd aig aois trì-deug, tha a charactar air a chruthachadh gu ìre mhòr.
  Agus tha cleachdaidhean ann cuideachd. Mar eisimpleir, tha suidhe air connlach salach mì-thlachdmhor agus tàmailteach, tha deise a" phrionnsa eireachdail agus gu ìre mhath glan. Agus tha, tha mi airson ithe. Agus cha bhiodh e doirbh a bhith ag òl. Agus dè a bheir iad dha na prìosanaich ri òl?
  Am bi iad air an cumail air aran agus air uisge, mar phrìosanaich àbhaisteach? No bheir iad rudeigin nas sòghaile agus nas freagarraiche dha rìghrean.
  An seo anns an nobhail "Deich bliadhna an dèidh sin", anns a 'Bastille, bha na prìosanaich air am biathadh gu math. Ach is dòcha gur e dìreach innleachd ealain a th" ann. No a bheil daoine uasal air am biadhadh gu math?
  Rinn Oleg osnaich agus dh" fhaighnich i don Bhanrigh Natasha:
  - Am bi sinn deiseil?
  Thuirt nighean na fala as Lùnastal gu cinnteach:
  - An-còmhnaidh deiseil!
  Bha am balach prionnsa airson rudeigin eile a ràdh, ach chaidh dorsan an tè a bha gu math mòr a" cromadh. Thionndaidh cuideigin iuchair a 'ghlais. Agus an uairsin thionndaidh iad a-mach à meatailt gu math tiugh agus chaidh an camara a-steach. Grunn gheàrdan prìosain air an trèanadh gu sònraichte, cuideachd fear no dhà a chuir gu bàs ann an trusganan, dà shagart ann an sultan, agus boireannach ann an èideadh manachail.
  Thug an sagart a b" àirde sùil air a" bhanrigh agus thuirt e gu tioram:
  - Thoir air falbh a h-uile seudaireachd agus amulets bhuaipe!
  Thàinig boireannach ann am casag manachail gu Natasha, agus i a" cur oirre miotagan air an dèanamh le leathar tana, thuirt i gu h-iriosal:
  - Gabh mo leisgeul, a Mhòrachd, feumaidh mi do sgrùdadh gus nach bi thu a" falach amulet sam bith a chuireas casg air an diabhal bho bhith a "gabhail aithreachas eadhon fo chràdh!
  Thuirt an sagart gu cruaidh:
  - Cha-n e mòrachd a tha an so, ach neach fo amharas ann am buidseachd ! Ma sheasas i, cumaidh na geàrdan i!
  Thuirt Natasha gu pròiseil:
  - Chan fhiach mi fhìn e!
  Thòisich i air a h-jewelry a thoirt dheth. Chuimhnich Oleg air an nobhail Ivanhoe. Le Rebecca, an uairsin, cuideachd, thug iad air falbh a h-uile seudaireachd agus aodach soilleir taobh an ear. Cha robh air fhàgail ach an eideadh geal, casan beaga na h-ìghne lom. Tha, chìthear nach eil e glè thlachdmhor coiseachd casruisgte air talamh garbh Shasainn airson nighean bho theaghlach beairteach le buinn nach eil cruaidh. No 's dòcha fuar. Co-dhiù, ann an atharrachaidhean Ivanhoe chan eil e soilleir a bheil Rebecca casruisgte no nach eil.
  Ach saoil an tèid a" Bhanrigh Natasha a chreachadh?
  Chuir cailleachan-dubha an tiara, fàinnean-cluaise, fàinneachan agus bracelets ann am poca. An uairsin dh" iarr i gu modhail cead fios a chuir gu Natasha feuch an robh i air dad fhalach.
  Dh"òrduich an sagart gu teann:
  Feumaidh i a bhith gun aodach!
  Bhris Natasha agus stamp i a cas na bròg:
  - Ciamar a tha thu!
  rinn an sagart gàire :
  - Bu chòir dhut a bhith air do sgrùdadh airson spotan buidseach! Agus na biodh nàire ort, bidh thu rùisgte a" crochadh air a" chrann còmhla ri do mhac! Mura h-eil thu, gu dearbh, ag aideachadh sa bhad agus faighinn a-mach far a bheil na h-ulaidhean falaichte!
  Rinn Natasha gàire gu feargach:
  - A-riamh!
  Chrom an sagart air ais:
  - Cùm i! Feuch an dèan sinn sgrùdadh nas mionaidiche!
  Ghlac na geàrdan a" bhanrigh gu math teann. Agus thòisich cailleachan-dubha ann an miotagan air a corset fhuasgladh. Chuir Natasha an aghaidh gu cruaidh agus dh'fheuch i ri breabadh. Chaidh a bualadh gu h-obann san aodann le geàrd agus rinn a" bhanrigh sgreuchail. B' e neach-gleidhidh eòlach a bh' anns a' chailleachan-dubha agus gu seòlta dh' fhuasgail i a h-aodach agus reub i dheth. An uairsin thàinig am blouse agus an sgiort. Bha Natasha a" faireachdainn nàire. Tha Oleg na mheasgachadh de dhragh agus aig an aon àm toileachas deugaire, anns a bheil boireannach brèagha gun aodach. An seo bha na brògan air an reubadh far a" bhanrigh, agus an uair sin na stocainnean. Dè an cas gràsmhor a th" aice. Bha casan Natasha, ged a bha iad brèagha, mòr, agus air an cruadhachadh bho bhith a 'coiseachd casruisgte seasmhach. Agus tha iad nas lugha aig a 'bhanrigh, agus mòran nas miosa.
  Seo aon stocadh breugach an uairsin fear eile. Chaidh sgiort eile a shaoradh gu sgileil le cailleachan-dubha. Dh"fhan a" bhanrigh casruisgte, agus ann am brais air a sgeadachadh le daoimeanan, agus panties. Is e seo uile aodach an duine tàmailteach Lùnastal.
  Thionndaidh an cailleachan-dubha chun an t-sagart, a rèir choltais ceannard an luchd-sgrùdaidh. Ghabh e leisg, ach chaidh fear eile ann an sultan beairteach agus turban le emeralds a-steach don chill. Thuirt e gu cruaidh:
  - Uill, dè a tha thu a 'feitheamh, cuir às dhi nas fhaide! Feumar a" bhana-bhuidseach a rannsachadh gu deireadh!
  Bhon bhanrigh, thug an cailleachan-dubha air falbh am bra gu faiceallach, an uairsin thug i dheth na panties. Nochd e uchd Venus. Bha Natasha airson a chòmhdach agus gu litireil a losgadh le nàire. Ach bha a làmhan air a chumail le prìosanaich làidir agus ionnsaichte.
  Bha Oleg a 'faireachdainn an othail bu làidire ann fhèin. Bha boireannach brèagha gun aodach air beulaibh deugaire, agus anns na Meadhan Aoisean, bha balaich, ged nach robh iad mòr ann an inbhe, glè leasaichte. Sheas foirfeachd fireann a" phrionnsa suas agus chaidh e suas chun ìre as ìsle. Bha mi mar sin airson mo làmhan a chleachdadh, ach an làthair dhaoine eile tha e tàmailteach seo a dhèanamh.
  Dh"òrdaich an neach-ceasnachaidh anns an t-sultan le emeralds:
  "Thoir sùil air Teàrlach air a corp airson comharran bana-bhuidseach ..."
  Thàinig an sagart a-nìos ann am boireannach rùisgte, bhrèagha, chuthach. Bha a" bhanrigh an-còmhnaidh ag eacarsaich agus a" feansadh, agus mar sin cha robh cus geir aice, agus bha eadhon preas ri fhaicinn, ged nach robh e cho follaiseach ri Natasha na corp roimhe. Tha i maiseach, ach o'n leth a muigh bha gnùis neo-thruaillidh aig an neach-fiosrachaidh. Agus cha mhòr nach do bhean a làmhan agus a mhiotagan ris a" bhodhaig, agus bha sgrùdadh na banrigh gu math inntinneach. Ach craiceann na h-òigh, glan, mìn, maoth, bàn, oir is ann ainneamh a b' urrainn a' bhanrigh a bhi 'gabhail na grèine ann ach a-mhàin, gus nach faicte i.
  Ach bha e ri fhaicinn gu soilleir nach biodh lochdan is smal oirre. Gu h-obann bha Oleg a 'faireachdainn gun robh an toileachas aige a' dol sìos. Bha e fhathast ro bheag bodhaig airson a bhith air a shàrachadh le hormonaichean agus a" fulang gu goirt nuair nach gabh an tilgeil air falbh. Ach tha a mhàthair air a h-irioslachadh agus tha an luchd-cur gu bàs ga sgrùdadh. Agus chan eil e a" togail spionnadh tuilleadh, ach ag adhbhrachadh fearg. Fearg stoirmeil a' bhalaich a bu mhiosa agus a bu mhiosa.
  Oleg, a 'gabhail brath air gu bheil an t-seine air a' choilear gu math fada, leum e suas agus fhuair e air ruighinn le cas gu cùl an neach-sgrùdaidh a bha a 'sgrùdadh a mhàthair. Bha am buille goirt, agus thuit an sagart. Bhuail e 'cheann, ach cha robh e laidir ann an stamaig na ban-righ, 's thug i breab air le a glun san smiogaid.
  Dh"èigh an neach-ceasnachaidh ann an sultan le emeralds:
  - Gabh an cuilean seo agus dòirt a-steach e, le slatan gu math!
  Fhreagair an sagart gu h-ìosal:
  - Chan urrainn dhut an neach san Lùnastal a sgioblachadh gun cho-dhùnadh cùirte!
  - Agus chràdh?
  Fhreagair an sagart ann an cogar:
  - Tha a 'chùirt mu thràth air cead a thoirt seachad airson a' chràdh, ach gun mhilleadh, agus dìreach airson fiosrachadh fhaighinn!
  Thuirt an Inquisitor gu feargach:
  - Agus cràdh gu faighidinn aideachadh ann am buidseachd ?
  Is thuirt an sagart gu socair:
  - Feumaidh an ìmpire ulaidhean, agus tha e eadhon a 'gealltainn gun tèid e air falbh, am balach agus am boireannach, ma dh' innseas iad agus gun toir iad a-mach an t-slighe a-steach don tasg!
  Thuirt an Inquisitor anns an t-Sultan gu feargach:
  - Carson a tharraing? Cràdhamaid a" bhanrigh agus am prionnsa an-dràsta! A bharrachd air an sin, chan eil iad airson bruidhinn!
  Chrath an sagart.
  - Chan eil e ciallach tarraing! Chun an làr ìseal aca!
  Chaidh Oleg a ghlacadh leis na geàrdan agus cha mhòr nach do thòisich e air aodach a thoirt dheth. Bha iad gu math làidir, a rèir choltais gu sònraichte air an taghadh mar na prìosanaich a b" fheàrr gus na prìosanaich as luachmhoire a dhìon. Mar sin, reub iad gu litireil an camisole, lèine, pants, reub iad dheth na bòtannan. Bha Oleg gu tur rùisgte, dìreach ann an geàrr-chunntasan.
  Dh'fhuasgail iad a choilear agus shlaod iad e suas an staidhre còmhla ri Natasha. Bha Oleg den bheachd, is dòcha, mar seo, anns na h-aon gheàrr-chunntasan, gun do ghiùlain iad Malchish-Kibalchish chun an t-seòmair chràdh. Ach, tha deagh thoiseach aig Oleg fhathast air an fhìor phrionnsa, bidh e a" faireachdainn fìor phian, ach chan fhaigh e bàs idir, ach bhiodh clann an teaghlaich rìoghail tòrr nas eagal na àite, leis nach urrainn dha cunntadh. air cunntas Happy End airson. Eadhon ged a dh" innseas tu dìomhaireachd, loisgidh iad fhathast thu mar dhraoidh - chan fheum duine neach-fianais a bharrachd.
  Chan eil an rathad chun an làr ìseal ro fhada, uile ann an aon tùr. Do phrìosanaich uasal gu h-àrd, tha an t-àite ceasnachaidh nas ìsle.
  Ged a bha Oleg air cluinntinn gu robh e na b 'fheàrr gun a bhith a' coimhead air ionnstramaidean cràdh, bha e a 'coimhead gu neònach. Tha arsenal glè bheairteach den Inquisition. Agus dè dìreach nach robh. Agus clobhaichean, agus dubhain, agus slatan, agus drilean, agus mòran de nithean eile.
  Choinnich fear ruadh ri Oleg, eòlaiche air cràdh chloinne. Choimhead i air a" bhalach eireachdail, fèitheach, agus a sùilean air an togail le ana-miann luaineach.
  A" glacadh cas-rùisgte gràsmhor a" bhalaich bhòidheach, chog i:
  - Dè cho math balach cho grinn a chràdh!
  Thug i gu sgileil clobha dearg às an teallach agus chuir i air sàil chruinn Oleg iad. Bha am pian airson bonn neo-chruaidh a" phrionnsa uamhasach agus thionndaidh e a-mach, a" reubadh a chas le glaodh.
  Rinn am boireannach ruadh gàire agus phut i an t-iarann, dearg bhon teas, gu stamag a" ghille. Agus mar a bhuaileas tu le bròg anns an groin. Ghlac Oleg an anail.
  Agus chrom an ceann ruadh.
  - Fuck iad le chèile!
  Seann chràdh. Tha làmhan air an ceangal air cùlaibh an druim agus air an druim, rud a tha a' goirteachadh an luchd-trèanaidh gu mòr. Dh"fhairich Oleg a shàilean loisgte a" lasadh, agus chunnaic e blisters air craiceann a bhroinn. Ach shìn iadsan a làmhan agus tharraing iad suas e. Agus tha na joints air an toirt a-mach às na guailnean. Tha Natasha no a" bhanrigh gu tur rùisgte. Agus tha i, cuideachd, air a tarraing suas air raic. Chì thu mar a bha fèithean na h-ìghne teann. Bidh Natasha a" feuchainn ri breabadh, ach chan eil na fèithean aice cho làidir, agus tha na sgilean aice fionnar.
  Tha Oleg a" faireachdainn mar a bhios e a" boghadh agus a" lùbadh thairis, ach tha an neach a chuir gu bàs a" leum gu sgiobalta agus na joints air an toinneamh agus casan casruisgte a" bhalaich air an reubadh far an làr. An seo tha e air a thogail suas. Tha na casan air an cur a-steach don bhloc, às am bi cuideam a bharrachd agus mòran nas dorra.
  Tha Oleg a' faireachdainn gu bheil na h-adhbrannan aige air am bualadh anns na stocan. Tha iad trom agus tha dubhan aca airson cuideaman a chrochadh agus an neach a tha a" fulang a shìneadh. Ghlan am balach fhiaclan na bu duilghe a chumail bho bhith a" sgreuchail. Feumaidh tu a bhith misneachail an aghaidh cràdh.
  Innsibh dhut fhèin nach eil e air a ghoirteachadh gu mòr. Seo mar a bha am balach a chaidh a chràdh leis na Nadsaidhean. Chuir iad snàthadan fo na tairnnean, agus smaoinich e gur e gràineag a bh' ann a' priobadh.
  No Malchish-Kibalchish. Nuair a bha e air a chràdh, thugadh neart dha gun robh barrachd eagail air a nàimhdean roimhe.
  An seo bidh iad a 'crochadh an cuideam ri taobh an dubhan. Bidh am pian anns a 'bhodhaig sìnte a' fàs nas làidire. Agus seo a" bhanrigh lomnochd, agus mar an ceudna ise air an darach. Tha Natasha a 'fulang, thilg i dheth a fiaclan agus a' feuchainn gun a bhith a 'cromadh. Tha a craiceann cho geal, chan e olive buidhe, tana mar as àbhaist. Tha am boireannach òg a" gabhail fras le pian, agus thathas cuideachd a" crochadh cuideaman oirre. Tràthan bodhaig toned, fèitheach na banrigh.
  Tha Oleg a 'faireachdainn àrdachadh ann fhèin agus tha foirfeachd fireann ag èirigh a-rithist. Bidh an diabhal dearg a" gàireachdainn agus a" caoineadh:
  Tha am balach air bhioran!
  Agus gu h-obann reub i na panties aice agus bhrùth i na bàlaichean le a làmhan. Agus tha iad cho làidir.
  Cha b 'urrainn dha Oleg seasamh agus ghlaodh e. Chaidh a shùilean sìos bho chlisgeadh pian. Tha e coltach gu bheil na h-uighean gu bhith a" spreadhadh. Tha e dha-rìribh na chràdh sin gun do bhris na seanalairean Sobhietach sìos cuideachd.
  Rinn am fear-dearg sgial air:
  - Innis dhomh, c'àit am bheil an t-slighe a steach do'n ionmhas ?
  Bha na sgrìobhaichean a' magadh orra le am pinn, deiseil airson aideachadh a bha air a reubadh air a' chrann a sgrìobhadh sìos.
  thuirt Oleg:
  - Tha, chaidh thu ...
  Bhrùth dearg na bu duilghe agus bhàsaich Oleg. Dhùisg mi bho bhucaid uisge fuar. Thill am pian le mothachadh. Tha na ligaments air an sìneadh air a 'chrann, ach bidh e a' goirteachadh gu h-àraid anns a 'ghruaig, leis na bàlaichean air am pronnadh gu leth. Gu h-obann goirt agus loisgte sàil breagagan. Bidh an luchd-cuiridh a 'crochadh cuideaman a bharrachd, às a bheil am pian anns na guailnean agus na ligaments a' dol am meud. Tha e coltach gu bheil na gàirdeanan agus na casan gu bhith a" tighinn dheth.
  Bidh Oleg a" feuchainn ri fois-inntinn a thoirt dha fhèin nach leig iad leis reubadh, agus gun tig am pìos gu crìch a dh" aithghearr. Anns an eadar-ama, smaoinich gu bheil thu nad thùsaire. No ... An seo bha Natasha air a shìneadh gu math agus thòisich iad air a bhualadh le cuip. Shiubhail an luchd-cur gu bàs gun mhòran mì-rùn, gun cabhag, gus am pian a bu mhotha adhbhrachadh. Tha Natasha eòlach ri fhaicinn thar nan linntean de bheatha agus tha na mìltean de mhiseanan air ionnsachadh smachd a chumail air pian agus faireachdainnean, agus chan eil i eadhon a "gearan. A bharrachd air an sin, tha e a 'gàireachdainn.
  Tha faireachdainn Oleg cuideachd ag èirigh. Ach dè ma smaoinicheas tu gu bheil am pian tlachdmhor? Is toil le cuid de dhaoine e. Chan e seileach a bh" ann, ach thuit slat iarainn gu h-obann air druim a" bhalaich, agus bhuail an ceann ruadh i fhèin. Chrath corp a" phrionnsa. Ghluais Oleg agus rinn e gàire:
  Uill, is tusa Satan!
  Bhuail an ceann ruadh a-rithist... Bhrist craiceann tana a' phrionnsa... Dhòirt fuil.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Brazier fo do chasan agus craiceann le cuip.
  Nuair a thèid cuip a chuir air falbh, chan eil e cho eagallach. Ach bha buinn rùisgte nan gillean air an sàthadh le ola, agus chaidh brat-bhratach a chur fodha. Chaidh an teine suas. Agus bhuail sruthan èadhair teth sàilean na cloinne. An toiseach cha robh am pian cho làidir. Ach thog an teas suas agus loisg e na bu duilghe. Agus bha a 'Bhanrigh Natasha cuideachd air a frioladh. Agus tha e cho breagha nuair a tha casan seductive nighean na theine.
  Tha Oleg a" faireachdainn gu bheil e air a dhùsgadh a-rithist, ged a tha na bàlaichean aige air an slugadh leis a" bhrùthadh làidir le làimh a" chailleach gu bàs. Agus bha an togail gu math goirt. Agus cha mhòr nach eil buillean a 'chuip air a' bhodhaig follaiseach an aghaidh cùl-raon a 'phian a chuir tuil air na ligaments sìnte den bhodhaig, agus na sàilean ròsta.
  An seo thog an ceann ruadh slat iarainn le ceann dearg-theth, agus mar a chuir i ann an uchd Oleg e. A-rithist leis a 'phian, bidh am balach a' tionndadh, agus cha mhòr nach do chuir e a-mach a ghiallan gus nach dèan e sgreuchail.
  Bidh am fear ruadh a" meirg, a" nochdadh fiaclan mòra mar fhiaclan eich:
  - Innsibh dhomh c'àit am bheil an t-slighe a steach do'n ionmhas !
  Agus loisg i e anns a" cheann eile, uchd leanaibh a" phrionnsa. An uairsin lughdaich i an t-slat a-steach don teallach a-rithist. Thòisich mi a 'teasachadh. Chuir Oleg gàire a-mach, lìon am pian corp leanaibh a 'phrionnsa, ach dh' adhbhraich e cuideachd toileachas, às an robh na faireachdainnean cha mhòr tlachdmhor.
  Às deidh don diabhal ruadh an t-slat a theasachadh gu domhainn, thug e a-mach e agus thug e gu aodann leanabach Oleg i, a "buain:
  - Bruidhinn cuilean! Uill, càit a bheil na h-ulaidhean falaichte?
  Fhreagair am balach gu dàna:
  - Càite? Ann an Karaganda!
  Bha iarann teth a" suathadh ri gruaidh rèidh, leanabhach a" bhalaich. Bha Oleg Rybachenko a 'faireachdainn pian fiadhaich agus aig an aon àm eagal gum biodh e air a mhilleadh. Agus bha mi dha-rìribh ag iarraidh aideachadh. Ach an uairsin bhuail e mi sa cheann. Bidh thu mar neach-tòiseachaidh air an rèis! Às deidh na h-uile, cha b 'urrainn do chràdh am briseadh.
  Sheall an ceann ruadh:
  - An labhair thu ?
  Agus mu thràth bha a' ghruaidh eile air a cur sìos le cràdh le slait. Bha Oleg sàmhach. Thionndaidh a' bhean a chuir gu bàs an tapadh, agus dh'eirich am brazier fo chasan casruisgte a' ghille na bu treise. An uairsin, aig an t-soidhne aice, thug dithis neach-cuideachaidh gu bàs bhon teallach mar-thà cuipean sònraichte air an dèanamh le uèir bhiorach, a dh'fhàs dearg teth.
  Oleg air a chrathadh. Bha e a" coimhead eagallach. Ach tha pian, às deidh a h-uile càil, na mhothachadh làidir, agus faodaidh e, le inntinn sònraichte, a bhith tlachdmhor.
  Dìreach smaoinich gu bheil thu air do chuipeadh le broom anns na amaran. Agus rinn am balach eadhon gàire nuair a thuit an uèir bhiorach, dearg bhon teas, air a chorp a bha air a bhualadh mar-thà.
  Ach tha e ga ghoirteachadh, bidh e a" goirteachadh mòran, agus tha thu gu litireil ann an tsunami de dh" fhulangas. Airson na Meadhan-Aoisean, tha cràdh gu math fionnar. Agus chaidh a" Bhanrigh Natasha a chuipeadh le sreang dearg-theth. Agus bidh i cuideachd a 'gàireachdainn mar strìopach nuair a thèid neach-dèiligidh a-steach don underpants aice agus a' strì ri a pussy le a làmh.
  Bho leithid de smuaintean, tha am balach-phrionnsa a 'faighinn toileachas làidir, agus tha a iomlanachd fireann a' cumail a-mach mar pheg. Redhead feargach. Bidh e a 'tighinn faisg air an teallach, a' toirt a-mach stiall farsaing iarainn bhon teine le clobhaichean sònraichte. Agus bheir e gu broilleach a" bhalaich e. Thug i suathadh air a" chraiceann lom, bhrùth i is rùisg i a fiaclan agus thuirt i:
  - Uill, dè a tha a 'goirteachadh?
  Fhreagair Oleg Rybachenko gu dàna:
  - Chan eil dòigh ann! Mar bhoireannach air a bruthadh le awl!
  Agus chaidh a bhualadh le bàrr a bhròg anns an groin. Tha am pian gu math làidir, ach bhrosnaich am balach e fhèin gu robh e tlachdmhor, agus mar sin cha do ghlaodh e, cha do dh'èigh e, ach rinn e gàire.
  Dh" fhàs an ceann-ruadh barrachd is barrachd feargach. Rug i air na clobha dearg-theth as an teine agus rug i air a" ghille ri taobh an smiogaid. A' snìomh. An uairsin thòisich i air gillean na cloinne a bhriseadh air an casan le clobhaichean dearg-theth. Agus aig an aon àm a 'leantainn air adhart a' frioladh nan sàilean.
  Rinn Oleg gàire gu h-obann. Bha am pian cho mòr is gun do chuir e às mo chiall mi. Ach dh"fhairich am prionnsa an othail a bu fhiadhaich ann fhèin.
  Bhris nighean a" bhalaich ruadh òrdagan a" bhalaich agus chrom i:
  - An labhair thu ? Càite bheil na h-ulaidhean?
  Fhreagair Oleg Rybachenko gu dàna:
  - Dùin suas an uilebheist gòrach agad! Cha bhi fios air an ionmhas agad!
  Agus brisidh e òrdagan a-rithist. Ach, thàinig cràdh eile air a" chlàrsach ruadh. Mar sin chuir an luchd-marbhadh funail na fhiaclan agus cheangail iad pìoban. Agus dòirtidh sinn uisge fuar sìos do amhaich. Cuideachd seann chràdh agus èifeachdach. A-nis tha do stamag a 'dol suas agus a' bruthadh air do bhroilleach. Agus aig an aon àm, bidh an nighean cur gu bàs le falt lasrach a 'toirt a-mach stiall eile de iarann teth dearg. Agus tha e ga chuir air bolg a" bhalaich a" cur thairis air. Bidh e a" dòrtadh uisge, agus a" maothachadh gu sporsail.
  Agus tha fear-bratha a" tòiseachadh ri sgeig, a tha a" losgadh casan-rùisgte a" phrionnsa.
  Bheir an ceann dearg comharra don luchd-cuiridh:
  - Sàsaichte!
  Agus le oidhirp mhòr bidh e a" briseadh an ladhar mu dheireadh de chas-rùisgte a" bhalaich. An uairsin bidh e a 'gàireachdainn:
  - Bastard, brisidh sinn thu!
  Agus bidh an nighean a tha air a chur gu bàs a 'toirt a-mach snàthadan biorach, dearg-teth bho àite teine eile, agus a' tòiseachadh a 'bualadh air a' bhalach Oleg anns a 'chrìoch. Tha e ga ghoirteachadh mar ifrinn. Ach tha am balach fhathast a" gàireachdainn. Ged a bhuail iad aig an aon àm e le sreang dearg-theth air a dhruim agus a thaobh. Agus an uairsin crathadh le uisge saillte.
  Bha e mar gum biodh am pian as fiadhaich a" spreadhadh le bomaichean. Ach fhathast, chan eil mothachadh air a dhol sìos. Bha am balach ro-thoilichte agus mar sin cha do thionndaidh e dheth. Agus bha am pian na mheasgachadh de phian agus de thlachd. Mar èigneachadh airson boireannach. Nuair a bhios i aig an aon àm a 'faighinn pian agus orgasm.
  Mar sin tha Natasha, a" breithneachadh le a h-aodann, toilichte a dh" aindeoin a" bhrèideag fo a casan rùisgte, agus na buillean de uèir dearg-theth air a corp.
  Loisg Oleg gruaidhean na cloinne a-rithist, an turas seo le stripe nas fharsainge. Agus chuir e teine ris na h-armannan le lòchran. Thilg iad an corp troimhe agus troimhe le snàthad fada dearg-theth. An uairsin dhùisg iad a-rithist.
  Faodaidh flùr a bhith eadar-dhealaichte. Dh"fheuch an Inquisition. Mar sin chuir am boireannach gu bàs slat dearg-theth anns a" chòigeamh puing. Tha am pian fiadhaich agus dall.
  Agus an seo thug iad lòchran gu falt a" ghille agus chuir iad na theine e. Tha seo gu tur eagallach.
  Bha Oleg Rybachenko a" caoineadh gu fuar:
  - Na bi a" caoineadh thairis air falt air a bhearradh!
  Mar fhreagairt, bheir am boireannach le ceann ruadh grèim air a" bhalach leis an t-sròin le clobhaichean dearg-theth, agus tarraingidh i gu sgiobalta. Choisich Oleg an gille:
  - Chaidh sròn Varvara neònach a reubadh dheth aig a" mhargaidh!
  Agus gu dearbh thug iad a-mach leth a shròin, a 'cur às dha a' bhalach. Agus an uairsin dh'èirich an t-slat dearg-teth anns an asal nas àirde ... Air a ghluasad chun an stamag làn uisge agus air a losgadh tron t-slige.
  Cha mhòr nach do chaill Oleg mothachadh bhon chlisgeadh pian, ach fhuair e air rùsgadh:
  - Cha 'n abair mi !
  Ghabh an diabhal ruadh e agus thòisich e air a' ghille a bhualadh le sreang theth ann am fiadh-bheathach. An uairsin leum i chun a 'bhrazier, agus spìon i a-mach na clobha geal-theth ann an àmhainn shònraichte, far an robh gual a' losgadh, agus teas sònraichte mar ann am fùirneis-sèididh.
  Gu h-obann rug am boireannach gu bàs na bàlaichean aig Oleg Rybachenko le clobha geal-theth agus tharraing i. Theich am freumh fireann, agus gheibheadh am balach-phrionnsa clisgeadh cho dòrainneach is gun do chaill e mothachadh dha-rìribh. Agus cha b 'urrainn do bhuidheann àbhaisteach seasamh an aghaidh cus luchd. Theich anam Oleg Rybachenko a-mach à feòil a" bhalaich a bha air a chràdh agus air a reubadh gu bàs.
  Agus anns a' cheann neo-chorporra, ach comasach air anamanan a smuaineachadh agus a thuigsinn, òran air a mhaslachadh;
  Thuit e ann am braighdeanas uamhasach faisisteach,
  Tha mi a" seòladh air tonnan cràdh uamhasach!
  Ach sileadh, sheinn e orain,
  Às deidh na h-uile, tha an tùsaire gun eagal càirdeil leis a 'chridhe!
  
  'S innsidh mi gu daingean do luchd a' chur gu bàs,
  Nach truagh an t-aoibhneas a dhòirt sibh a‑mach gu dìomhain!
  Innsidh an lag dhomh bhi sàmhach,
  Às deidh na h-uile, tha am pian uamhasach agus dìreach uamhasach!
  
  Ach tha fios agam, tha mi a 'creidsinn gu làidir
  Thèid Faisisteachd a thilgeil dhan dubh-aigein!
  Bheir jet lasraichean uilc buaidh ort,
  Agus bidh iadsan uile a thuit, le gàirdeachas, air an aiseirigh!
  
  Agus tha ar creideamh ann an co-mhaoineas làidir
  Itealaich sinn mar sheabhag, èirich sinn os cionn nan uile reultan!
  Leig le aibhnichean mil fìon sruthadh
  An saoghal gu lèir, cluinnidh an adharc àrd comhairle!
  
  Agus an inneal a 'bruthadh gu teann tùsaire,
  Seall suas dhan iarmailt, òg!
  Agus suidhich eisimpleir dhaibhsan a tha a" fannachadh,
  Tha do cheangal cho soilleir ri feòil-mhara!
  
  Motherland dhòmhsa tha thu a ' ciallachadh a h-uile rud a
  Màthair agus brìgh gach beatha òg!
  Leig leis a' bheatha chruaidh gu ruige seo,
  Tha na daoine againn a 'fulang fo dhroch fhasais!
  
  Ach teannaich toil a' ghille dheirg,
  Spit nad aodann le ifrinn de chòmhlan swastika!
  Biodh an naimhdean a' crathadh le corruich,
  Agus bheir an t-Arm Dearg buaidh orra!
  
  dùthaich naomh an USSR,
  Dè thug co-mhaoineas dha na daoine!
  Mar thug màthair dhuinn a cridhe,
  Airson sonas, sìth, dòchas agus saorsa!
  
  Bidh blonde casruisgte a" dìon ALASKA
  GNIOMHARA.
  Thàinig Alasdair an Treas gu cumhachd ann an 1966 agus chuir e roimhe Alasga a dhìon bho arm Bhreatainn. Bidh caileagan bàn brèagha agus boireannach ruadh aig a bheil draoidheachd agus diofar dhòighean cogaidh a 'cuideachadh gus fearann na Ruis a chumail ann an Ameireagaidh.
  . CAIBIDEIL #1
  Tha Mirabela Magnetic a-rithist air misean fionnar ùr. An turas seo ann an saoghal Alasdair III. A bharrachd air an sin, thòisich an rìgh air riaghladh mòran na bu tràithe na ann an eachdraidh fhìor. Bho chaidh athair Alasdair II a mharbhadh ann an 1866 sa Ghiblean. Ann an fìor eachdraidh, chaidh an rìgh a shàbhaladh le cothrom, ach cha do dh'obraich e a-mach an seo.
  Agus thòisich Alasdair cumhachdach an Treas air riaghladh bho 1866. Agus, gu dearbh, b 'e a' chiad cheum aige casg a chur air reic Alasga. Agus tha e ceart. Sgoinneil, chan eil an Ruis tsarist a" sgapadh a sgìrean. Is ann dìreach a-nis a dh" fheumas an fhìrinn na tìrean sin a dhìon. Agus chan eil e furasta.
  Dh'adhbhraich co-dhùnadh seo an tsar-shagart beagan fearg ann an cearcallan cèin. Agus cho-dhùin Breatainn deuchainn a dhèanamh air an Ruis an toiseach.
  Thug saighdearan Breatannach ionnsaigh air daingneach beag le gearastan beag Ruiseanach ann an Alasga san Ògmhios 1868.
  Gu dearbh, chaidh Mirabela Magnetic, mar sheirbheiseach dìleas do dhiathan na Ruis, a chuir chun ghearastan seo air suidheachadh na talmhainn san Ruis, agus bha aige ri pàirt a ghabhail anns na blàran airson fearann na Ruis a chumail.
  Casruisgte agus goirid agus bra, thug an nighean ionnsaigh air bataraidh Bhreatainn, a bha suidhichte air àirde àrd os cionn an dùn. Bha eòlas mòr aig Mirabela Magnitnaya mu thràth ann a bhith a" coileanadh diofar mhiseanan de dhiathan uile-chumhachdach na Ruis ann an diofar shaoghal. Seadh, is ann mar sin a tha an dàn don nighean-genius seo. Mar oileanach inbheach, bha i airson a bhith neo-bhàsmhor.
  Agus rinn na Demiurge Gods Ruiseanach i neo-bhàsmhor, ach thionndaidh i gu bhith na nighean crìochnachaidh a bhios a 'frithealadh orra agus do mhuinntir Mother Russia. Tha seo gu math freagarrach don nighean shìorraidh.
  Bidh i a" cromadh sìos air beul aon neach-seallaidh Sasannach agus a" sleamhnachadh amhach. Chan e a" chiad uair agus chan ann sa chiad mhisean a nì i seo. Bhon fhìor thoiseach, le taing dha corp neo-bhàsmhor, bha an nighean shìorraidh a 'faicinn seo uile mar gheam, agus mar sin cha robh i a' faireachdainn aithreachas agus mì-chofhurtachd sam bith na h-anam.
  Dhaibh, dh'fhàs e cho nàdarrach 's nach robh an nighean ach toilichte leis an ath shoirbheachadh aice.
  An seo dìreach reub i ceann neach-seallaidh eile. Faigh eòlas air na Sasannaich againn: tha Alasga air a bhith agus bidh e Ruiseanach!
  Mirabela Magnetic - tha an innleachdaiche innleachdach agus as adhartaiche seo san CIS air a bhith air a shàrachadh o chionn fhada gun deach Alasga a reic airson sgillinn! Ach chan ann mar sin a tha Tsar Alexander the Third! Chan e, cha ghèill am monarc seo aon òirleach de thalamh na Ruis!
  Glòir don Ruis agus tsars Ruiseanach!
  Ghluais an nighean crìochnachaidh le a còigeamh lom Sasannach eile air cùl a chinn. Bhris a mhuineal. An uairsin sheinn i:
  - Bidh Alasga leinn gu bràth,
  Far a bheil bratach na Ruis, tha a" ghrian a" deàrrsadh an sin!
  Aisling mhòr air tighinn gu buil
  Agus tha guth nan nigheanan gu math fuaimneach!
  Seadh, bhiodh e math nan cuidicheadh na ceithir nigheanan bana-bhuidseach uirsgeulach, brèagha mar rionnagan, a-nis. Bhiodh iad nan cuideachadh mòr. Ach tha e ceart gu leòr sabaid leis fhèin.
  An seo cuiridh tu pùdar gun smoc agus nitroglycerin na theine. A-nis thèid am bataraidh Sasannach gu lèir a-steach don adhar.
  Sheinn Mirabela Magnetic:
  - Chan eil Motherland-Russia nas bòidhche,
  Dèan sabaid air a son agus na biodh eagal ort ...
  Chan eil dùthaich nas toilichte anns a 'chruinne-cè,
  Tha an cruinne-cè gu lèir na lòchran solais Rus!
  Bidh am bataraidh a" spreadhadh: mar spreadhadh de bholcàno mòr. Chaidh grunn cheudan Sasannach a thilgeil suas sa bhad, agus spreadh iad nam pìosan beaga.
  Às deidh sin, thòisich an nighean, a 'crathadh dà shabers, a' gearradh Bhreatainn. Aig an aon àm, bidh an gaisgeach òg-terminator a" sgreuchail mar anns a" Bheurla.
  Tha na h-Albannaich air èirigh! Tha iad airson a" bhanrigh a reubadh!
  Seo far an do thòisich e... Bha losgadh eadar Sasannaich chinnidheach agus Albannaich. Seadh, losgadh cho fiadhaich agus cho borb.
  Agus chaidh an leagail cuideachd. Ghabh na h-Albannaich agus na Breatannaich ri chèile.
  Bha na mìltean de shaighdearan a bha a' sèist ris an dùn a-nis a' sabaid leis an fhìor èiginn.
  Roinn treabhaidh magnetach Mirabela:
  - Gearr agus marbhadh! Shoot iad sin!
  Lean am blàr air sgèile mhòr. Aig an aon àm, aig an aon àm, le neart neo-choltach, ghlac Mirabela grunn bharaillean de nitroglycerin a-steach don bhàta, agus chuir i gu sàmhach i chun an long-chogaidh Sasannach as motha.
  Dh'èigh nighean an Terminator:
  - Airson an Ruis, tiodhlac sgrios!
  Agus phut i am bàta air falbh le a casan rùisgte, gruagach, a bha, a 'luathachadh, a' bualadh gu taobh an armadillo. Loisg na Breatannaich a bh" air bòrd na gunnaichean aca air thuaiream agus gun fheum.
  Agus seo an toradh, cho ramming. Agus spreadh grunn bharaillean de nitroglycerin. A bharrachd air an sin, chomharraich an nighean neo-bhàsmhor iad cho ceart is gun do spreadh e gu tur.
  Agus lean a leithid de sgrios. Agus ghabh an long-chogaidh e agus thòisich e air a dhol fodha gun duilgheadas sam bith.
  Agus chaidh na Breatannaich air bòrd a bhàthadh. Aig an aon àm, tha an nighean mu thràth air an t-sreapadair. Bidh e a" gearradh nan seòladairean le sabers, agus tha i a" ruith chun taigh-cuibhle, a" spangachadh a cas-rùisgte.
  Gu h-ainmeil a" gearradh sheòladairean agus squeaks:
  - Glòir don dùthaich bhrèagha againn!
  An Ruis ionmholta fo tsar ghlic !
  Cha toir mi dhut nàimhdean Alasga!
  Thèid a reubadh gu pìosan ann an torc rage!
  Agus an uairsin thilg an nighean grenade le a casan rùisgte agus reub i na Breatannaich às a chèile.
  An uairsin bhris i troimhe chun an stiùir, agus tionndaidh sinn an soitheach-mara. Agus dà shoitheach mhòr Shasannach mar a bhuaileadh iad. Agus brisidh an armachd orra. Agus leig leat fhèin a dhol fodha agus a losgadh aig an aon àm.
  Sheinn Mirabella:
  - Glòir a Ruis, glòir!
  Bidh an cruiser a" ruith air adhart....
  Tsar Alasdair Mòr,
  Fosglaidh cunntas airson buadhan!
  Às deidh sin, chaidh an nighean crìochnachaidh le aon leum gu bàta-mara eile. Agus innte cuideachd, thòisich i air seòladairean a ghearradh. Agus briseadh a-steach don stiùir.
  Agus an sin, dìreach tionndaidh mun cuairt agus brùth na soithichean.
  Sheinn an nighean terminator eadhon:
  - Crios dubh,
  Tha mi gu math socair ...
  Crios dubh -
  Chan e eilean a th" ann an duine!
  Crios dubh,
  Sgaoileadh dealanach -
  Tha na Breatannaich uile nan laighe marbh!
  Agus Mirabela Magnetic a 'putadh na soithichean còmhla a-rithist. Is e an nighean seo dha-rìribh an gaisgeach as fhuaire san t-saoghal!
  Agus leum a-rithist, agus air turas-mara eile. Seadh, thàinig droch bheachd air bana-mhaighstir nan cuantan - sabaid leis an Ruis. Gu h-àraidh nuair a tha nighean cho cruaidh agus eu-dòchasach a 'sabaid.
  Mirabela Magnetic agus an uair sin chrom e suas tòrr Sasannach agus thionndaidh i an soitheach timcheall. Nas mionaidiche air a ghlacadh bho na Breatannaich. Agus ghluais i e gu ionnsaigh air bàta-mara eile. Agus le gaoith fhiadhaich chreach an nàmhaid.
  Bha e mar gum biodh dà uilebheist a 'tighinn còmhla agus a' cur aghaidh air aodach fiadhaich. Agus gheàrr sròn a chèile. An uairsin thog iad suas uisge na mara agus thòisich iad a 'dol fodha, gun chothrom sam bith.
  Thuirt Mirabela Magnetic:
  - Glòir do Alastair III! Sàr rìghrean!
  Agus a-rithist, le òrdagan rùisgte, tilgidh e suas boma le stuth-spreadhaidh. Agus chaidh am friogaid gu lèir, às deidh dha toll fhaighinn, a dhol fodha.
  Bha, cha robh na Breatannaich, gu dearbh, an dùil ri seo. An robh iad a" smaoineachadh gun ruitheadh iad a-steach do dhàn-thuras cho fiadhaich?
  Mirabela Magnetic air a bhualadh:
  - Glòir do Rùis Mhòr nan tsars !
  Agus a-rithist, bheir an nighean agus glacaidh i stiùir an ath thuras-mara. Agus le cuideachadh bho chasan lom, nighinn, tionndaidhidh e e, agus reitheidh e an nàmhaid. Bidh dà shoitheach a" briseadh sìos le chèile, agus a" tachdadh ann an cur a-mach na mara!
  Tha nighean an Terminator a" sgreuchail:
  - Air son glòir dùthaich mhàthar nan naomh !
  Agus a-rithist tha leum fada ann. Agus itealaich thar nan tonn. Às deidh sin, bidh an nighean a-rithist a 'gearradh le sabers, a' briseadh troimhe chun an stiùir. Tha i na fìor ghaisgeach crìochnachaidh ionnsaigheach agus ionnsaigheach.
  A" pronnadh nan seòladairean Sasannach, agus a" seinn:
  - Deàrrsadh le rionnag radanta,
  Tron dorchadas dorcha. .
  Ar sàr-Tsar Alasdair,
  Chan eil fios aige pian, gun eagal!
  
  Bidh nàimhdean a" teicheadh romhad
  Tha an sluagh a" dèanamh gàirdeachas...
  Tha an Ruis a" gabhail riut -
  Tha làmh chumhachdach a" riaghladh!
  Agus gheàrr Mirabela Magnetic dheth mòran de na Breatannaich, agus a-rithist phut iad na soithichean air sgèile mhòr, len aghaidh.
  Is e fìor nighean terminator a tha seo. Tha e a" coimhead mu fhichead bliadhna a dh"aois, dìreach meatair naochad a dh"àirde, agus ged a tha na fèithean air an tilgeadh stàilinn agus am faochadh coltach ri bàraichean seoclaid.
  Agus ma bhuaileas a leithid de nighean, cha bhi mil ann idir.
  Agus an seo a-rithist tha an nighean a 'leum bho aon long-mara gu fear eile. Agus a-rithist, gun a bhith nas sine, bidh e gam putadh air adhart.
  'S a' glaodhaich ris fèin :
  - Airson Rus nan Romanovs!
  Gu dearbh, tha an nighean terminator air rolla. Seallaidh i a h-uile duine an clas as àirde aice. Agus gearraidh e agus pronnaidh e gach duine, mar fhamhair aig a bheil ball.
  Seo leum eile, an turas seo air armadillo.
  Tha sabers na h-ìghne casruisgte ag obair a-rithist. Bidh iad a 'feuchainn ri losgadh oirre, ach chan eil na peilearan a' bualadh air an nighean neo-bhàsmhor, agus ma bhuaileas iad, bidh iad a 'breabadh dheth.
  Tha e math a bhith nad nighean shìorraidh, chan e dìreach òg a th" annad, ach chan urrainn dhaibh do mharbhadh nas motha. Seo thu a" bualadh Bhreatainn.
  Glac thu an stiùir. Agus a-nis tha thu mar-thà ga shnìomh, agus a-nis tha dà long-cogaidh slàn ann mu thràth, mar a bu chòir dhut bualadh, agus tubaist. Agus bidh iad a 'briseadh meatailt a tha eadhon sradagan a' sgèith a h-uile taobh.
  Tha Mirabela Magnetic ag èigheach:
  - Airson an Ruis gum bris a h-uile duine dheth na h-adharcan!
  Agus le sàilean gruagach lom, chruinn tilgidh e tiodhlac bàis. Brisidh e tomad Bhreatainn agus thèid an ath frigate chun bhonn.
  Uill, tha ceithir bàtaichean-mara eile air fhàgail. Tha e soilleir nach cuir na Breatannaich an cabhlach gu lèir gu cladaichean Alasga.
  An seo tha Mirabela Magnetic a 'glacadh cuibhle stiùiridh eile. Agus as a h-uile àite tha e ga shnìomh air an nàmhaid. Agus a-nis bidh an dà thuras-mara a" gabhail agus a" bualadh air maoil.
  Tha rattle, agus an spreadhadh meatailt. Agus tha an dà bhàta a 'tòiseachadh a' dol fodha gu mòr.
  Sheinn Mirabela Magnetic:
  - Aig a 'bhùth "Beer-Water",
  Na laighe na dhuine toilichte ...
  Thàinig e bho na daoine
  Agus chaidh e a-mach agus thuit e dhan t-sneachda!
  A-nis feumaidh tu na bàtaichean-mara mu dheireadh a sgrios, agus soithichean nas lugha a ghabhail.
  An uairsin bidh na Breatannaich air tìr, an dèidh bàs a 'chabhlach, a' gèilleadh do thròcair a 'bhuannaiche.
  Agus do Bhreatainn, bidh seo na leithid de leasan nach dìochuimhnich iad gu bràth e. Agus bidh cuimhne aca cuideachd air a" Chrimea, far an do chuir iad an ceann ri linn an sinn-seanair Nicholas the First. Ach, cha deach Nikolai Palych sìos ann an eachdraidh mar fhear sgoinneil, ach thionndaidh e a-mach gu bhith na fhàilligeadh. Ach feumaidh an ogha aige a-nis glòir armachd na Ruis a nochdadh.
  Agus ann an seo tha e air a chuideachadh le Mirabela Magnetic - nighean crìochnachaidh fìor fhionnar agus diongmhalta.
  Bidh Mirabela a" glacadh stiùir eile, agus a" putadh an dithis luchd-turais Breatannach an aghaidh a chèile. Agus bidh e ag obair gu fìor chinnteach agus fionnar.
  An uairsin tha an nighean terminator ag èigheach:
  - Theid na longan gu bonn,
  Le acraichean, siùil ...
  Agus an uairsin bidh iad leatsa
  Cisteachan òir!
  Cisteachan òir!
  Agus leum eile, leis gun deach ceithir longan-cogaidh agus dusan bàta-mara a sgrios, agus an uairsin tha an t-àm ann na frigates a sgrios. Caillidh Breatainn mòran shoithichean.
  Agus an uairsin tuig dè tha e a" ciallachadh ionnsaigh a thoirt air an Ruis.
  Sheinn nighean an Terminator:
  - Air son an iong- antais agus ar buaidh anns an t-saoghal !
  Agus chuir i dìollaid air cuibhle stiùiridh na h‑ath chuing, agus stiùir i an long gu reithe, agus le buille cumhachdach, mar shoitheach!
  Agus gabhaidh an dà shoitheach, agus brisear iad, agus roinnear iad nam bloighdean. Agus tha e fìor mhath agus gu math fionnar.
  Bidh Mirabela Magnetic a" leum a-rithist, agus a" leum air soitheach eile. Agus às an sin tha e a 'stiùireadh a' phròiseas. Agus a-rithist tionndaidh an long timcheall, agus bidh na frigates a "bualadh.
  A-rithist, tha an sgreuch de mheatailt briste, spreadhadh cumhachdach, agus na seòladairean a tha air fhàgail a" tuiteam dhan uisge.
  Tha Mirabella ag èigheach:
  - Airson soirbheachas ar buill-airm!
  Agus a-rithist nighean gaisgeil san ionnsaigh. Chuir i dìollaid air frigate ùr. Agus chuir e chun an sgriosadair.
  Bidh bàtaichean a" bualadh agus a" spreadhadh. Bidh am meatailt a 'briseadh agus bidh an teine a' losgadh suas dhan adhar. Agus tha daoine a 'losgadh beò.
  Is e seo an trom-laighe as miosa a-riamh. Agus tha na Breatannaich a" losgadh mar barbecues.
  Am measg nam marbh bha balach cabin, balach timcheall air trì-deug. Is truagh, gun teagamh, a leithid de dhuine a mharbhadh. Ach is e cogadh an cogadh.
  Sheinn nighean an Terminator:
  - Bithidh cuirp, iomadh beann ! Tha Athair Chernomor còmhla rinn!
  Agus thilg an nighean a‑rìs grenade le a cas-rùisgte, agus chaidh long eile fodha.
  Bhuail an nighean eireachdail ceann àrd-mharaiche Bhreatainn, fhad "s a bha a cheann a" spreadhadh mar phumpkin air a bhualadh le cnap. Agus leis an t-sàil rùisgte chuir i an duine mòr dubh anns an smiogaid. Agus chaidh e thairis agus leag e sìos dusan seòladair.
  Agus an uairsin thionndaidh a" chaileag am frigate mun cuairt a-rithist agus thug i a nàbaidh leis. Air a tweetadh gu ionnsaigheach:
  - 'S e rionnag mòr a th' annam!
  Agus a-rithist, tha an nighean terminator air an ionnsaigh. Sgoinneil agus sgiobalta. Bidh e a" faicinn bholcàno slàn agus sprèadhadh de chumhachd mòr. Is e seo nighean sgoinneil do-chreidsinneach.
  'S a phronnadh gach neach gun iochd. Agus a-nis tha an nighean-superman a" dìollaid frigate eile. Agus sgriosaidh e an nàmhaid gun mòran moille. Tha an nighean seo na rionnag mòr.
  Bhrùth Mirabela Magnetic an dà shoitheach an aghaidh a chèile a-rithist, agus dh"èigh i aig mullach a sgamhanan:
  - Air son co-chomunn mòr !
  Agus a-rithist nighean-cogaidh gaisgeil air an ionnsaigh. Tha, an seo tha thu a" sabaid ann an dòigh ùr. Chan eil e coltach ri buille eile mun Dàrna Cogadh. Tha a h-uile dad snog agus ùr an seo. A" sabaid Bhreatainn an aghaidh Alasga.
  Chan eil na Stàitean Aonaichte air faighinn seachad air a" chogadh shìobhalta fhathast, agus chan eil crìoch chumanta aca leis an Ruis. Mar sin ma dh'fheumas tu a dhol an sàs leis na Yankees, an uairsin fada nas fhaide air adhart.
  Agus tha coloinidh de Chanada aig Breatainn agus tha crìoch chumanta aig an Ruis ris. Mar sin feumar cuir às do marbhadh Shasainn chumhachdach.
  Ach seo paidhir frigates eile a bhuail an aghaidh. Ann an ùine ghoirid cha bhi dad air fhàgail de chabhlach Bhreatainn.
  Agus air tìr, cha bhith thu a" toirt ionnsaigh air Alasga cus. An seo tha conaltradh airson Breatainn air a shìneadh.
  Bidh Mirabela Magnetic a-rithist a" putadh na frigates ri chèile, agus a" rughadh:
  - Chan fheum spùinneadair saidheans,
  Agus tha e soilleir carson...
  Tha casan is gàirdeanan againn
  Agus làmhan ...
  Agus an ceann, chan eil feum againn air dad!
  Agus gluaisidh ceann na h-ìghne mar sheòladair Sasannach, gun tèid e seachad air, agus gun cuir e sìos dusan saighdear.
  Tha Mirabela air an ionnsaigh a-rithist.... An seo a-rithist phut i na frigates an aghaidh a chèile. Agus bidh iad a 'briseadh, a' losgadh agus a 'dol fodha.
  Dh'èigh Mirabela:
  - Airson anam na Ruis!
  Agus a-nis tha sàil chruinn, lom na h-ìghne a-rithist a 'lorg tadhal. Bidh i a" pronnadh an nàmhaid agus a" beucaich:
  - Airson an Fatherland naomh!
  Agus le glùin rùisgte nighinn, mar gu'm biodh e a' bualadh an nàmhaid anns a' bholg. Thug iad leotha e agus thàinig an caolan a-mach à cùl a bheòil.
  Thuirt Mirabela Magnetic:
  - Air sgàth mòrachd an Fatherland!
  Agus thionndaidh i am bòrd-tionndaidh san adhar, a" reubadh an nàimhdean nam pìosan beaga le a casan casruisgte.
  Tha, tha an nighean a 'sgrios gu sgiobalta ... Bhiodh i fhèin gu furasta a' dèiligeadh ri nàimhdean.
  Ach nochd ceathrar nighean bana-bhuidseach. Agus cuideachd bòidhchead casruisgte agus ann am bikini.
  Agus brisidh sinn na Breatannaich. Bidh iad a" leum suas dhaibh fhèin, a" tilgeil grenades le casan rùisgte nigheanach, agus a" reubadh Bhreatainn às a chèile.
  Agus seo Natasha - nighean fèitheach ann am bikini. Bheir e agus tilgidh e diosg le òrdagan rùisgte ... Tha grunn sheòladairean Sasannach air an gearradh dheth, agus am frigate a' tionndadh mun cuairt agus a' reitheachan a cho-obraiche.
  Tha Natasha ag èigheach:
  - Alasdair an Treas sàr-rionnag!
  Tha Zoya an nighean seo le falt òir a 'dearbhadh:
  - Superstar agus chan eil e sean idir!
  Augustine gu dian a' pronnadh nan Sasannach, thug a' ghalla ruadh so a mach, a' crathadh a fiaclan :
  - Bidh Co-mhaoineas còmhla rinn!
  Agus ghlac sàil rùisgte na h-ìghne agus bhuail e an nàmhaid ann am beul a" ghunna. Agus ghabh an friogaid agus sgoilt e.
  Rinn Svetlana gàire, loisg i le gunna, phronnadh e an nàmhaid, shnìomh e, cas-rùisgte a" chuibhle stiùiridh, a" comhartaich:
  - Righrean leinn !
  Sgap na caileagan sa bhad, agus sgrios iad an cabhlach gu mòr. Uill, cò as urrainn cur an aghaidh. Ruith na frigates gu luath a-mach, agus a-nis bha soithichean nas lugha gan briseadh nan àite.
  Sheinn Natasha, a" sgrios Bhreatainn,:
  - Tha an Ruis air a bhith ainmeil airson linntean mar naomh!
  Agus le òrdagan rùisgte, tilgidh e boma a sgoilt am brigantine.
  Thuirt Zoya, a" leantainn air adhart a" pronnadh an nàmhaid:
  - Tha gaol agam ort le m" uile chridhe agus anam!
  Agus a-rithist, le a òrdagan rùisgte, thilg i pea. Dhealaich an ath long Shasannach sin.
  Ghabh Augustine mar an ceudna agus chronaich e an nàmhaid. Bhris i an long, chaidh a" ghalla ruadh fodha mòran de nàimhdean à Breatainn. Agus rinn i sgrùdadh:
  - Airson Alasdair III, a thig gu bhith na rìgh mòr!
  Dh'aontaich Svetlana gu furasta le seo:
  - Bidh gu cinnteach!
  Thuit cas rùisgte a" chrùin-dhubh fionn a-steach do thaobh na luinge Breatannach le leithid de dh" fheachd is gun do bhris am bàta Sasannach na trì pàirtean.
  Bhuail Mirabela the Magnetic, an nighean do-chreidsinneach seo, cuideachd air an nàmhaid cho cruaidh leis an t-sàil chruinn, chruinn, leanabhach aice gun deach am brigantine fodha agus chaidh i fodha cha mhòr sa bhad.
  Sheinn nighean an Terminator:
  - Sguabaidh sinn air falbh an nàmhaid le aon bhuille,
  Dearbhaidh sinn a" ghlòir le claidheamh stàilinn ...
  Bhris sinn an Wehrmacht air adhbhar math,
  Na Sasannaich a' cluich, brisidh sinn!
  Bhuail Natasha agus thuirt i le gàire:
  - Agus, gu dearbh, nì sinn e le casan rùisgte girlish!
  Agus bhuail sàilean lom na h-ìghne air bàta Sasannach eile.
  Chuir Zoya, a" rùisg a fiaclan, a-mach gu làidir:
  - Air son co-mhaoineas anns an fheòil rioghail !
  Agus thug an nighean leis a h-òrdagan rùisgte agus thilg i rudeigin a bheir buaidh marbhtach air na nàimhdean, gu litearra gan sguabadh agus gan reubadh.
  Augustine, a' pronnadh nan Sasannach, ghabh agus chuir a mach :
  - Glòir do Chriosd agus do'n Teaghlach !
  Às deidh sin, thilg a casan rùisgte boma cuideachd, a" reubadh bàta-tumaidh eile às a chèile.
  Agus an uairsin sgoltadh an t-sàil lom am brigantine le buille mionaideach. Agus rinn i e gu math gràsmhor.
  Tha Svetlana cuideachd ann an gluasad gnìomhach. A 'sgrios nàimhdean. Agus leis an t-sàil rùisgte aige a" cur brigantine eile chun bhonn.
  Agus tha an nighean le a òrdagan rùisgte a-rithist agus le fearg fhiadhaich a" tilgeil grenade. Tha i na gaisgeach iongantach.
  Seo Natasha ann an ionnsaigh luath, agus gu math ionnsaigheach. Bidh i a 'toirt ionnsaigh gu cruaidh.
  Agus tha an soitheach ùr Sasannach a" dol fodha nuair a thèid a bualadh le boma air a thilgeil le òrdagan lom na h-ìghne.
  Sheinn Natasha, a" giùlan a fiaclan:
  - Tha mi superhuman!
  Bhreab Zoya am brigantine san t-sròin le a glùin rùisgte. Agus dhealaich e na sgàinidhean agus thòisich e a" dol fodha.
  Bha Mirabela Magnetic le a sàil rùisgte cuideachd a" sgoltadh an t-soitheach Breatannach a bu lugha agus a" sreap:
  - Airson mo neart! Spreadh a h-uile duine!
  Agus tha am balach a-rithist ann an gluasad agus ionnsaigh ionnsaigheach.
  Chùm Augustine air a" gluasad mar chobra a tha a" tachdadh Bhreatainn, agus a thug seachad le spionnadh:
  - Co-mhaoineas! Is e facal pròiseil a tha seo!
  Agus thilg òrdagan lom na h-ìghne eu-dòchasach seo tiodhlac sgrios eile.
  Agus thàinig tomad nan Sasannach gu crìch ann an ciste, no aig bonn na mara. Ach, dè an seòrsa ciste-laighe nam biodh iad air an reubadh às a chèile?
  Agus chaidh an còrr eadhon fodha!
  Bha Mirabela Magnetic, le gàire fiadhaich, a" spatadh air a" bhrigantine, agus chaidh e na theine mar gum biodh e air a dhùsgadh le napalm.
  Dh'èigh nighean an Terminator:
  - Airson vodca rìoghail!
  Agus mar a tha e a" gàireachdainn, agus a" toirt sàil rùisgte air bòrd luing Bhreatainn. Roinnidh e agus bul-bul gu doimhne na fairge.
  Thilg Svetlana am boma le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Agus bidh caileagan sgiobalta a" dol a-mach gu muir ...
  Agus gearrar naimhdean le sabairean.
  Dhaingnich Mirabela Magnetic, a" pronnadh Bhreatainn:
  - Eileamaid na mara! Eileamaid na mara!
  Seo mar a dhealaich na gaisgich. Agus tha an nighean oileanach cho sabaid riutha. Agus aig an aon àm frisky.
  Mirabela Magnetic a" losgadh air an nàmhaid bho chanan Bhreatainn. Agus a' dol fodha soitheach eile, air a cur a-mach:
  - Bruadar fànais! Gum biodh an nàmhaid air a phronnadh!
  Dhealaich na caileagan ban-dia agus an nighean oileanach ann an corruich mhòr. Agus gheàrr iad sìos an nàmhaid, gun dòigh sam bith aig Breatainn air a leithid de chuideam a sheasamh.
  Chaidh Mirabela fodha bàta eile, a 'cuimhneachadh gun do cho-dhùin an troich na Gearmailtich a chuideachadh ann an dealbhadh an "Tiger" -2 ann an aon de na cruinne-cè co-shìnte. Agus chaidh aig an eòlaiche theicnigeach seo air càr a dhèanamh le tiugh armachd agus armachd an "Tìgear Rìoghail", le cuideam dìreach trithead tunna, agus aon mheatair gu leth a dh'àirde!
  Agus carson a tha e na thobhta! Agus tha sàr dhealbhadair ann! Gu dearbh, le inneal mar seo, b 'urrainn dha na Gearmailtich a' chùis a dhèanamh air na Càirdean ann an Normandy as t-samhradh 1944, agus as t-fhoghar gus stad a chur air oilbheum an Airm Dearg a bha air a dhol troimhe gu Warsaw.
  Bha e na bu mhiosa nach e a-mhàin gun do dhealbhaich an gnome tancaichean. Thionndaidh XE-162 cuideachd a-mach gu bhith air leth soirbheachail agus aotrom, agus saor, agus furasta a riaghladh. Agus thionndaidh bomair Yu-287 gu bhith na shàr-fhear.
  Agus an uairsin dh'fheumadh an còignear aca eadar-theachd a dhèanamh. Agus mar sin chaidh an cogadh air adhart gus an t-seachdamh bliadhna fichead.
  Agus mura robh còignear ann, dh" fhaodadh am Fritz a bhith air buannachadh!
  Bhruidhinn Mirabela Magnetic an uairsin gu cruaidh an aghaidh nan gnomes:
  - Tha iad nas miosa na elves!
  Gu dearbh, bha a leithid de elf hitman ann. Thàinig e gu bhith na phìleat aig an Luftwaffe, an dèidh dha còrr air sia ceud gu leth itealan a losgadh sìos bho thuiteam a" chiad bliadhna air fhichead, chun Ògmhios 1944, air gach taobh. Fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le Duilleagan Darach Airgid, Claidheamhan is Daoimeanan nuair a loisg a" chiad itealan san Luftwaffe sìos dà cheud itealan. Nas fhaide, airson trì cheud itealan sìos, fhuair e Òrdugh na Gearmailt Eagle le daoimeanan. Airson ceithir cheud itealan sìos, a 'chiad Òrdugh Ridire Crois an Iarainn, le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. Airson còig ceud itealan cuimhneachaidh sìos ro 20 Giblean, 1944, fhuair an elf Grand Cross of the Iron Cross - an dàrna fear san Treas Reich às deidh Hermann Goering.
  Agus airson an itealan 600, fhuair e duais shònraichte: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan. Cha deach an t-elf glòrmhor a losgadh sìos a-riamh - tha draoidheachd ag obair mar neach-brathaidh nan diathan. Agus bha e ag obair leis fhèin mar bhuidheann adhair slàn.
  Ach cha robh buaidh sam bith aig seo air cùrsa a" chogaidh. Agus thàinig na Càirdean air tìr ann an Normandy. Agus gu math soirbheachail, a dh'aindeoin oidhirpean as fheàrr an elf.
  Uill, an uairsin cho-dhùin an riochdaire seo de dhaoine draoidheil a dhol air an rathad bhon Treas Reich. A bharrachd air an sin, dè a tha a dhìth air? A bheil e comasach do chunntasan a thoirt suas gu mìle? Cò a bhitheas leis an nàmhaid!
  Chaidh Mirabela fodha brigantine eile, agus ghuidh i:
  - Airson an Fatherland, ar màthair!
  Mu thràth chaidh còignear dhiubh fodha cha mhòr a h-uile bàta. Air a 'chord mu dheireadh, chaidh còig soithichean a phutadh còmhla aig an aon àm, a' crìochnachadh a 'chùis air cabhlach Shasainn.
  Sheinn Mirabela Magnetic, a" rùisg a fiaclan:
  - Bidh an Ruis ainmeil airson linntean,
  Bidh atharrachadh ginealach ann a dh" aithghearr...
  Ann an aoibhneas, bruadar mòr
  Bidh Alasdair, chan e Lenin!
  Tha e coltach gu bheil na nigheanan toilichte. Aig muir, tha Sasainn air a' chùis. A-nis tha e fhathast gus crìoch a chuir air an nàmhaid batail air tìr.
  Agus rinn an còignear cabhag gus an nàmhaid a bha neo-eagraichte agus leth-bhriste a ghearradh sìos.
  Bhris na caileagan agus am balach an nàmhaid. Chrom iad e le sàbair, agus thilg iad grenades air an nàmhaid len òrdagan rùisgte. Agus thionndaidh e a-mach gu bhith uamhasach fionnar.
  Chrom Natasha agus sheinn i, tha a sabers cho luath agus fichead stròc san diog. Seadh, le leithid de luaths, chan urrainn dha duine cur an aghaidh nam buidsichean. Is e seo a tha cumhachd nan diathan Ruiseanach a" ciallachadh!
  Ghluais Mirabela Magnetic le a sàil rùisgte air a" chlogaid, agus bhris i amhach Seanalair Bhreatainn, thuirt i:
  - Aon dhà trì ceithir!
  Thilg Zoya diosc geur, biorach le a corragan rùisgte agus thuirt i le gàire:
  - Cosa os cionn gàirdeanan nas fharsainge!
  Rinn Augustine gnìomh uabhasach ionnsaigheach. Agus tha a casan rùisgte luath. Agus bidh falt copair-dearg a 'sruthadh mar bhratach blàir, proletarian.
  Ghlac an nighean e agus sheinn i:
  - 'S e bana-bhuidseach a th' annam agus chan eil dreuchd nas bòidhche ann!
  Dh'aontaich Svetlana, a 'gearradh sìos air luchd-dùbhlain:
  - Chan eil! Agus chan eil mi a 'smaoineachadh gum bi!
  Agus thilg a casan rùisgte biodagan. Chaidh iad a-null agus gheàrr iad dheth dà dhusan Sasannach.
  Chaidh an sgrios a rèir a" phlana. Bha an dithis nighean agus am balach an sàs le fearg follaiseach. Agus cruinneas iongantach. Luchd-cogaidh air am pronnadh gu mòr le aplomb fiadhaich.
  Mirabela Magnetic, air a ghearradh ann an leth coitcheann eile, fhad "s a tha i a" feadaireachd.
  Agus ghabh dusan feannag e agus thuit iad bho ionnsaigh cridhe. Thuit e, agus bhuail e tuill ann an ceann leth-cheud saighdear Sasannach.
  Seo an t-sabaid! An sabaid as fhuaire!
  Terminator Girl fo chead:
  - Tha mi nam ghaisgeach mòr! Is mise Schwarzenegger ann an sgiort!
  Ghreas Natasha gu mòr, agus chuir i stampa air a cas-rùisgte:
  - Tha thu nad Terminator ann am bikini!
  Dh" aontaich Mirabella:
  - 'S e Terminator a th' annam ann am bikini a bhios a' cur a-mach a h-uile duine!
  . CAIBIDEIL #2
  Rinn Natasha, an nighean casruisgte seo ann am bikini co-dhùnadh:
  - Bheir sinn ionnsaigh air an t-sianar Breatannach againn! Tha ro bheag de na saighdearan againn ann an Alasga airson an cur fo ionnsaigh!
  Dh" aontaich Mirabela Magnetic le seo:
  - Carson a tha feum againn air bayonets a bharrachd? Is e am prìomh rud gu bheil draoidheachd ann!
  Agus bha an nighean shìorraidh, a bha co-dhiù a 'coimhead a-mach mu fhichead bliadhna a dh'aois, dìreach air fèithean fìor fhollaiseach, a' stampadh a cas rùisgte, nighean.
  Tha Margarita, an nighean crìochnachaidh seo, cuideachd mar aon de na h-inbhich sin a dh" aontaich tilleadh gu leanabachd air sgàth neo-bhàsmhorachd agus a bhith a "coileanadh a h-uile seòrsa de mhisean.
  Choisich i:
  - Mu dheireadh rudeigin ri dhèanamh! Dè cho sgìth sa tha mi, tha e gu sònraichte moralta a bhith an sàs ann an aon togail!
  Dhearbh Mirabela Magnetic, an nighean crìochnachaidh neo-bhàsmhor seo gu deònach:
  "Le bhith onarach, tha mi sgìth dheth cuideachd!" Tha mi ag iarraidh sabaidean!
  Sheinn Natasha:
  - Foidhe tha jet na gealaich azure,
  Os a chionn tha gath òir de ghrèin...
  Ach tha esan ceannairceach ag iarraidh stoirm -
  Mar gu 'm biodh sith anns an stoirm !
  Rinn an gaisgeach gàire, a 'sealltainn fangan biorach.
  Cha tuirt an sianar facal eile. Thug i dìreach ionnsaigh air na Breatannaich. Bha arm Bhreatainn caran mòr: ceud gu leth mìle saighdear, a tha ann an aon àite tòrr airson an naoidheamh linn deug. Seadh, feuchaidh mi ri uiread a chruinneachadh ann an Canada.
  A bharrachd air an sin, gu dearbh, cabhlach mòr, bho dhiofar chuantan.
  A dh'aindeoin sin, ghluais an armada gu dreuchdan Ruiseanach. Agus cia mheud saighdear a tha san Ruis an sin? Ceud uiread nas lugha! Uill, tha an luchd-obrach togail a" tighinn cuideachd.
  Ach an seo ghabh na sia le buill-airm draoidheil na Breatannaich agus thug iad ionnsaigh orra.
  An turas seo, tha gunnaichean inneal, claidheamhan, agus an arsenal draoidheil sgriosail aig na gaisgich òga shìorraidh.
  Agus mar a rinn iad sgrios air an arm sin.
  Shèid Mirabela Magnetic a claidheamhan, a 'gearradh sìos na saighdearan Sasannach. An uairsin thug i spreadhadh de ghunnaichean-inneal, a 'gearradh sìos air an luchd-dùbhlain. Às deidh casan casruisgte nigheanach, thilg na gaisgich grenade, a" reubadh às a chèile arm Ìmpireachd nan Leòmhann.
  Agus aig deireadh a 'chiad tonn de ionnsaigh, Mirabela feadalaich.
  Bha feannagan a" fannachadh, a" bualadh mullaich nan saighdearan Sasannach.
  Sheinn nighean an Terminator:
  - Is e an spiorad Ruiseanach as làidire san t-saoghal!
  Bha Margarita, an nighean shìorraidh seo, agus cuideachd neach-crìochnachaidh de chumhachd millteach mòr, air a bhualadh le claidheamhan a leudaich. Agus an uairsin thug i spreadhadh de ghunnaichean inneal. An uairsin chuir corragan lom an leanaibh shìorraidh air bhog tiodhlac bàis marbhtach. Reub e mòran de nàimhdean na Ruis às a chèile.
  Às deidh sin, bidh nighean le falt òir a 'feadalaich mar fhìdeag, agus tilgidh i neul slàn feannagan air cinn Bhreatainn. Bidh an fheadhainn sin a 'briseadh na mullaich.
  Thuirt Marguerite:
  - Bidh an nàmhaid air a phronnadh gu duslach agus itean!
  Natasha air an oilbheum... Ruith an nighean le falt gorm an toiseach am muileann-gaoithe le a claidhnean. An uairsin ghabh i e agus le a òrdagan rùisgte thilg i grenade a bheir bàs dha na Breatannaich. An uairsin thug i spreadhadh de ghunnaichean-inneal.
  An uairsin thilg i dheth a bra agus mar a tha dealanach a" frasadh bho nipple scarlet.
  Bha eich agus daoine air an tilgeil suas sa bhad agus air an reubadh gu sgoltagan.
  Rinn Natasha gàire:
  - Ach Pasaran !
  Thilg an gaisgeach Mirabela grenade marbhtach le a cas rùisgte, girlish agus squeaked:
  - 'S e nighean sgoinneil a th' annam!
  Bhrath Margarita, an nighean sgìth seo, le a sàil rùisgte, tiodhlac a" bhàis agus thug i seachad:
  - Agus tha mi nam boireannach fionnar!
  Tha ionnsaigh mhòr air nighean Zoya le falt buidhe. Agus thug i spreadhadh bho ghunnaichean inneal, agus an uairsin gheàrr i le claidheamhan agus chùm i cuirm dealan-dè. Thilg an nighean le casan cas tiodhlac sgrios. Reub e mòran de shaighdearan Sasannach às a chèile. Agus an uairsin leig an gaisgeach nipple dearg a-mach pulsar sgrios. Agus thug e buaidh air na Sasannaich.
  Thuirt Zoya:
  - Tha mi mar sin, an fheadhainn as fhuaire!
  'S a rithist an gaisgeach mar shlait, 'S an turas so le dealanaich o 'n bhoglach. Gabhaidh i agus loisgidh i ceud no dhà Sasannach.
  Agus gàire ris fhèin a" sparradh fhiaclan. Agus bho na fiaclan cuirear sailean a tha dall air an nàmhaid.
  Tha Augustine cuideachd anns an t-sabaid. Is e seo an tè as fhuaire de na nigheanan as duilghe. Agus a-nis gabhaidh i claidheamhan a 'leudachadh a' ghearraidh. An uairsin loisg e às na gunnaichean inneal aige. Slaod sìos loidhne Bhreatainn. Às deidh sin, le òrdagan lom, tilgidh e grenade. A tha a" briseadh na sabaidean Sasannach mar blotter.
  Agus an seo tha eadhon nas fhuaire bhon ruby nipple a 'leigeil a-mach tiodhlac bàis marbhtach. Agus cia mheud neach-dùbhlain a tha neo-chomasach.
  Ach bho bhoglaich chruinn a" chinn-dheirg, bidh easgaid de dhealanach a" sgèith a-mach, agus a" lasadh an luchd-dùbhlain mar lòchran barbecue.
  Choisich Augustine aig mullach a sgamhanan:
  - Bidh e glè bhlasta!
  Tha Svetlana ceart an sin. Tha i ann an frenzy. Agus tha a claidhnean a" dol tro na slèibhtean mar tancaichean, tro na saighdearan-coise. Agus an uairsin, le gluasad gràsmhor, bidh an automata a" gearradh sìos air luchd-dùbhlain. Agus nuair a bhios nipples connlach ag obair, tha seo gu tur mì-riaraichte.
  Agus nuair a bhios an navel a" spùtadh rudeigin a tha fìor agus gun chrìoch a" fàileadh murt.
  Tha an gaisgeach a" sgreuchail:
  - Tha mi nam ghaisgeach!
  Mirabela Magnetic fìdeag mar seabhag. Agus tuit air na Breatannaich mar uisge glas. An seo bheir an nighean agus gearraidh i le claidheamhan mar siosar. Agus an uairsin obraichidh na h-innealan. Tha an gaisgeach òg ann an clisgeadh mòr. Agus tha seo eadhon nas fhuaire, nuair a chuireas cas casruisgte, nighean oileanach tiodhlac bàis air bhog.
  Rinn Mirabela gàire:
  - Air son mòrachd iomairt a' chomuinn !
  Tha Margarita na nighean gu math gnìomhach agus cruaidh. Bheir i spreadhadh de ghunnaichean-inneal, a" gearradh sìos na Breatannaich. Agus an uairsin gearradh feòil le claidheamhan.
  'S an sin le cas-ruisgte cuiridh e a leithid de sgrios.
  'S bidh na gaisgich òga a' feadalaich. Agus tuitidh flakes cho tiugh de fheannagan mionnan air na nàimhdean.
  Bidh Natasha a" losgadh le fìor chruinneas, agus a" rughadh:
  - Glòir do dhùthaich nan Tsars!
  Loisg an nighean air spreadhadh bho ghunna-inneal. An uairsin bhuail i le claidheamhan, a 'gearradh dheth luchd-cogaidh ìmpireachd nan leòmhann. Agus an uairsin, le òrdagan lom, mar a thilgeas tu tiodhlac sgrios iomlan.
  Agus an uairsin bidh pulsars air an leigeil a-mach le nipples scarlet. Agus an uairsin bidh dealanach millteach agus marbhtach ag itealaich a-mach às an navel cruinn. Agus loisg làn làn, saighdearan Sasannach.
  Ach b" e an tiodhlac as sgriosail a bh" ann nuair a spreadh nighean le falt gorm a panties, agus chaidh tornado millteach de sgrios draoidheil a-mach à uchd Venus.
  Is e seo an rud nach urrainn dha na Breatannaich seasamh idir. Bidh e ga thoirt agus ga leagail a-steach do chips agus cisteachan.
  Rug an gaisgeach:
  - Glòir don dùthaich chosmach agus rìoghail!
  Bidh Zoya a" sabaid le lùth fiadhaich. An seo ruith i am muileann le claidheamhan. An uairsin thug i seachad fìor spreadhadh de ghunnaichean-inneal. A bharrachd air an sin, chaidh gach peilear a losgadh le nighean bhrèagha le falt dath dandelion òg a bhuail dìreach air an targaid agus cha robh e dìomhain. Agus an uairsin thilg meuran lom nan casan gràsmhor tiodhlac bàis eile. Agus thionndaidh e a-mach gu robh e gu math ceart agus le deagh amas. Agus bhuail gach criomag den grenade draoidheil, ath-chleachdadh dìreach air an targaid.
  Agus an uair sin ghabh e am bior dearg, agus loisg e bhon chiste dheis aig an eachraidh, agus bhon taobh chlì aig a 'chas-coise.
  Chuir Zoya tweet:
  - Glòir do Tsar Alasdair !
  Ach chaidh dealanach a-mach às an navel, an toiseach air na saighdearan-coise, agus an uair sin air an eachraidh. Thionndaidh e a-mach gu bhith uamhasach marbhtach agus ceart.
  Agus seo an t-cord mu dheireadh, nuair a dh" èirich iomghaoth bho grotto àlainn Venus, a" reubadh panties na h-ìghne gaisgeil. Agus tha uimhir de Shasainn air an sgrios aig aon àm.
  Bidh am fear-cogaidh boireann ag èigheach:
  - Airson an Ruis a chaidh a ghealltainn!
  Thuirt Natasha, a" gearradh dheth na saighdearan Sasannach:
  - Tìr Gealladh Israel ... canar beagan eadar-dhealaichte ris an Ruis!
  Tha Augustine na ghaisgeach ann an gàire marbhtach na fiaclan boillsgeach mar sgàthan. Agus bidh coineanach grèine a" falbh bhuapa, a bhiodh a" ròstadh saighdearan Sasannach. Bidh an nighean ruadh a 'dèanamh innleachd le claidheamhan, a' gearradh sìos an luchd-dùbhlain. An uairsin bidh e a 'losgadh bho ghunnaichean inneal, gan gearradh sìos mar inneal gearraidh feòir. Agus nuair a bhios grenade air a thilgeil le cas rùisgte clàrsaich dhearg ag itealaich, agus a" briseadh luchd-sabaid Shasainn.
  Agus an uairsin bidh gaisgeach an deise dhearg, mar a bheir i bhon nipple ruby, rudeigin a bheir bàs a "losgadh. Agus thèid pulsars fiadhaich seachad.
  Thug an nighean rudeigin bhon navel aice, nach eil a "toirt cothrom teicheadh, a" cur air bhog agus a "frasadh aig mullach a sgamhanan.
  - Airson buaidh thairis air nàimhdean na Ruis!
  Agus aig a "cheann thall, le bhith a" reubadh panties tana bho uchd Venus cuiridh sin air bhog rudeigin nach tug eadhon ùine dha na Breatannaich a dhol thairis orra fhèin. Thuit e sìos gu cruaidh.
  Ghabh Svetlana e agus bhuail i le claidheamhan mar lannan muileann. Gheàrr i tro na sabaidean Sasannach. Agus an uairsin loisg i air na gunnaichean-inneal aice. Gearr dheth mòran nàimhdean. Ghlac an nighean e agus chuir i grenade air bhog le a corragan rùisgte de a casan rùisgte. Agus reub e an t-uabhas de luchd-dùbhlain. Agus an uairsin bho na nipples connlaich loisg i a leithid de sgaoileadh de dhealanach clisgeadh. Agus loisg i a-mach na sabaidean Sasannach às aonais a" char as lugha truas.
  Mar sin thug i bhon navel agus chuir i beam de dhraoidheachd draoidheil. Agus reub e iad uile nam pìosan beaga.
  Agus mu dheireadh, ghabh i e, thilg i dhith a panties gorma, agus mar a chuireadh i stoirm slàn a-mach à uchd Venus, agus a chuir i an rèisimeid na theine, agus loisg i gu deireadh i.
  Chaidh Mirabela Magnetic sìos a-rithist le bhith a" dèanamh innleachd dealan-dè air daoine. Agus an uairsin loisg i spreadhadh bho ghunna-inneal. Gheàrr iad sìos na saighdearan Sasannach. Thilg casan cas na h-ìghne grunn grenades ath-chleachdadh. Agus reub iad an luchd-dùbhlain.
  Agus an uair sin an gaisgeach mar a bhith a 'feadaireachd. Agus gu h-àrd, thòisich na feannagan a 'dòrtadh sìos air na Breatannaich le feachd cruaidh gunna-inneal easel. Agus mar a lot iad saighdearan Ìmpireachd Bhreatainn len gob geur còmhla ris na clogaidean aca.
  Sheinn nighean an Terminator:
  - Glòir do dhùthaich na Ruis!
  Bha Margarita, an nighean gun sgìos, cuideachd a" sreap gu sunndach, a" rùrach a fiaclan:
  - Glòir don ghaisgeach Tsar Alexander!
  Agus le casan cas-ruisgte gabhaidh e agus tilgidh e a leithid a nì mortmhor, as gu'n tuiteadh carn teine o'n àirde.
  'S bidh an nighean a' feadalaich a-rithist... Agus tuitidh an fheannag mar dòrtadh marbhtach air cinn nam Breatannach.
  Bidh Natasha a" sabaid leis na saighdearan-coise le frenzy fiadhaich. 'S bheir e claidheamhan aig na Breatannaich 's an tràs. Agus gearraidh e sìos nàimhdean bho ghunna-inneal. Agus nuair a tha a sàil rùisgte a" tilgeadh suas tiodhlac bàis, bidh e air leth fionnar.
  Agus fàgaidh an gaisgeach gorm-gheal tiodhlac sgriosaidh iongantach bhon nipple sgàrlaid aice. Agus friogais na saighdearan Sasannach beò.
  Gu dearbh, tha mi a 'faireachdainn duilich airson na balaich, ach thàinig iad gu tìr thùsail na Ruis - Alasga. Agus tha e doirbh dèiligeadh riutha, gun ainneart.
  Ach bha Natasha, mar gum biodh i a" bualadh bhon navel aice le slugadh cumhachdach, dealain, a" bualadh an luchd-dùbhlain gu bhith na bhreugan fuilteach. Bidh i ga dhèanamh gu math èifeachdach.
  Ach tha am biadhadh as sgriosail a" feitheamh nàimhdean nuair a thig e bho uchd Venus, mar a dh" òrduicheas an stoirm draoidheil hyperplasmic. Bheir seo sgrios iomlan.
  Gaisgeach ag èigheach:
  - Tha Co-mhaoineas a 'tighinn!
  Zoya, a 'stiùireadh teine marbhtach air an nàmhaid, bho ghunnaichean-inneal, air a ghearradh le claidheamhan. Bhris i sreath slàn de Shasannaich. An uairsin le òrdagan rùisgte de chasan gràsmhor thilg i grenade marbhtach. Chuir e às a chèile saighdearan Breatannach.
  Agus nuair a bha na nipples dearg a" deàrrsadh le pulsars, a" pronnadh cumhachd Bhreatainn, dh" fhàs na Breatannaich gu tur tinn.
  Ach leig boglach na h-ìghne dealanaich a-mach, a leagh na bidogan de raidhfilean luchd-sabaid Shasainn, agus a thug orra smocadh fhèin.
  Ach chaidh an tiodhlac as cumhachdaiche de sgrios a-mach à grotto Venus. Thug e leis na naimhdean uile gun dàil, agus loisg e. Agus air fhàgail dìreach adhaircean agus casan bho luchd-dùbhlain. Nas mionaidiche, buinn nam bòtannan.
  Chuir Zoya tweet:
  - Thig Co-chomunn - glòir do'n tsar !
  Bidh Augustine a 'sabaid le frenzy ionnsaigheach. Is e nighean a th" innte, uill, nighean cho sabaid is nach urrainn dhomh duine a shàbhaladh na h-aghaidh. Tha a falt cop-dearg a" sruthadh anns a" ghaoith Mar bhratach Lenin, leis an tèid iad a stoirm air an lùchairt gheamhraidh. Bheir an gaisgeach spreadhadh bho ghunnaichean-inneal, agus tha gach peilear ceart air targaid. Agus bidh e a 'gearradh le claidheamhan gun deas-ghnàthan neo-riatanach.
  Agus nuair a bhios òrdagan lom na h-ìghne crìochnachaidh a 'tilgeil grenade den chumhachd as marbhtach. Agus reubaidh iad nam pìosan beaga, reubte, uile shaighdear Bhreatainn a bha aig meadhan an sgrios.
  Ach dh'obraich na ruby nipples. Cuideachd buaidh marbhtach air luchd-dùbhlain. Aon nipple, a' deàrrsadh le seudan, a' spatadh a-mach aig na saighdearan-coise, agus am fear eile aig eachraidh Ìmpireachd Bhreatainn. Agus gu litireil air a lasadh le teas ifrinn.
  Chuir Augustine tweet:
  - Glòir do dhùthaich na Ruis!
  Agus a-nis, bho navel nighean le deise dhearg, thèid dealanach a-mach. Agus bidh e na theine air feadh nan ìrean Sasannach.
  Rinn Natasha squeak le a sàil rùisgte:
  - Tha thu super!
  Leigidh an gruagach ruadh bho grotto Venus a-mach sruth marbhtach de chuairt-ghaoth is ròin draoidheil:
  - Mo dhùthaich san USSR!
  Bidh Svetlana cuideachd a" strì le toinneamh ionnsaigheach. Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeadh diosgan tana, agus bidh gach fear dhiubh a" gearradh dheth dusan ceann Beurla. Ghiùlain an gaisgeach a fiaclan. A" losgadh bho ghunnaichean-inneal, a" gearradh nàimhdean le claidheamhan, agus gan tionndadh gu bhith nan praiseach fuilteach.
  Ach bho na nipples connlaich aice, bha sailean de lasers draoidheil ag itealaich. Agus canamaid dìreach gu bheil e fìor fhionnar. Ciamar a losgadh air an nàmhaid. Agus tha na ghathan sin a tha cìochan brèagha na h-ìghne a 'toirt a-mach dha-rìribh a' dèanamh losgadh iongantach.
  An nighean san fharsaingeachd, canaidh sinn an gaisgeach superman!
  Agus bhon bhoglaich chruinn, tha na bòidhchead mar dhealanach, a 'losgadh a-mach rèiteachaidhean slàn ann an ìre an nàmhaid.
  Rinn Svetlana squeak:
  - Airson an Ruis, an rud as fhuaire de na h-uile!
  Agus a-nis, bho a h-uchd àlainn de Venus, tha sruth de phlasma draoidheil draoidheil a 'sgèith a-mach agus a' tuiteam air na Breatannaich. Gu litearra gan losgadh gu luaithre agus suaicheantasan teine.
  Rinn Svetlana gàire:
  - Ann an Ainm a 'Chrìosd Ruiseanach!
  Dhearbh Mirabela Magnetic, a 'sabaid gu cruaidh agus a' sgoltadh le claidheamhan mar heileacoptair ann am modh ionnsaigh:
  - Ann an ainm Ìosa, ar Dia Ruiseanach, Geal, Uile-chumhachdach!
  Agus cuiridh cas-rùisgte na h-ìghne air bhog tiodhlac mar sin de sgrios.
  Às deidh sin, bidh an nighean a 'feadaireachd a-rithist mar robair-oidhche. Bidh feannagan bho leithid de fhìdeag a 'dol às an ciall agus lag. Agus bha claigeann Sasannach air na gob aca.
  notaichean Mirabel:
  - Nas fheàrr a bhith na rìgh airson uair a thìde na thràill airson ceud bliadhna .... Ach chan eil an duine ag iarraidh bàsachadh!
  Rinn Margarita gàire agus thuirt i:
  - Tha, chan eil fios aig daoine fhèin dè a tha iad ag iarraidh!
  Ruith an nighean am muileann-gaoithe agus thilg i grenade le cas-rùisgte. An uairsin las i a fiaclan neamhnaid, ag ràdh:
  - Tha an duine ag iarraidh a bhith na Dhia, ach chan eil e airson ìobairt!
  Agus thug Margarita, spreadhadh de ghunnaichean-inneal. Chuir e sìos mòran de luchd-dùbhlain. Agus an uairsin mar a nì thu feadaireachd. Agus thuit na fithich air cinn shaighdearan Sasannach, le toradh marbhtach.
  Thuirt an nighean le gàire:
  Tha a h-uile dad a tha a" leantainn gu buaidh mìorbhuileach!
  Dhaingnich Mirabela Magnetic, an dèidh muileann-sàrachaidh a dhèanamh, an dèidh dha cinn dusan Sasannach a ghearradh sìos:
  - Gabh thairis air an nàmhaid, ach chan eil na dòighean a "cunntadh!
  Rinn Natasha innleachd dealan-dè le a claidheamhan. An uairsin thug i seachad spreadhadh le deagh amas, a 'gearradh sìos air an luchd-dùbhlain. Ghearr i iad mar im le sgian. Agus dh'fhuasgail i a fiaclan peurach. Chaidh seilleanan-grèine a-mach às a h-uchd, a reub cinn nan saighdearan Sasannach. Agus rinn iad uile e gu bagarrach agus gu deimhinn.
  An uairsin ghlac òrdagan rùisgte na h-ìghne agus chuir i lemon air bhog. A tha, an dèidh a reubadh, sa bhad a 'cur às do cheud saighdear Bhreatainn. Agus gheàrr iad dheth na buill aca.
  Agus an uairsin seallaidh Natasha bhon navel aice, fhad "s a bhios i a" frasadh le dealanach bàs is sgrios, an clas as àirde. Agus dh'obraich an navel gu math ionnsaigheach, a 'cur bàs do-sheachanta.
  Agus nuair a thàinig frasan de lùth draoidheil, millteach sìos bho grotto Venus, thionndaidh e a-mach gu bhith na fhìor aerobatics air leth.
  Bhris Natasha:
  - Airson buadhan naomh!
  Agus cuiridh an sgàrlaid a-mach pulsars cath a ghearras an nàmhaid glan.
  Ach anns an ionnsaigh Zoya. Tha an nighean seo le falt òir cho gnìomhach agus cho sgiobalta. Mar sin ghabh i e agus thug na gunnaichean inneal spreadhadh fìor mhath agus ceart. Agus an uairsin gheàrr i a làmh air ais le a claidheamhan. A" bualadh boma bàis marbhadh casruisgte. Agus an uairsin ghabh i peitean dearg oir bhiodh i a" leigeil ma sgaoil pulsars marbhtach de fhìor chumhachd. 'S a reubadh ghaisgich ìmpireachd nan leòmhann.
  Agus glaodh:
  - Glòir do chomunn !
  Agus as an nail cuiridh e a leithid de dhealanach deàlrach, as gun loisg e an naimhdean gu làr.
  Agus an uairsin togaidh nighean grotto Venus tonn de chumhachd gun chrìoch is gum bi e dìreach na eileamaid fhiadhaich.
  Thuirt Zoya:
  - Airson an Ruis, rìghrean naomh!
  Agus bho fhiaclan neamhnaid leigidh e a-mach a leithid de gheàrran de lùth sgriosaidh gun loisg iad leth rèisimeid Shasainn. Agus mar a chuireas e eagal air na h-eich nach eil caileagan nas fhuaire ann.
  rùisg Augustine a fiaclan, agus chrom i air a companaich. An uairsin ghabh i e agus thilg i le a òrdagan rùisgte tiodhlac a" bhàis air luchd-sabaid ìmpireachd nan leòmhann. Loisg i spreadhadh de ghunnaichean-inneal, an uairsin ruith i muileann le claidheamhan, a" gearradh an luchd-dùbhlain.
  Agus ag èigheach:
  - Airson co-mhaoineas Ruiseanach!
  Agus bho na ruby nipples leig seachad tiodhlac de sgrios agus draoidheachd millteach. Gu litireil ag ithe nàimhdean beò.
  Agus nuair a dh" iteig boltaichean dealanaich a-mach às an nail a bha a" spreadhadh tro na raointean Beurla, agus chaidh an leagail uile mar chorran. Tha, agus air an frioladh, mar kebabs ann am pana.
  Ach bho uchd Augustine dhòirt sruth de lùth losgaidh, ifrinn. Agus mar a thòisich e air a h-uile càil a losgadh, agus a thionndadh gu luaithre. Agus a-nis bha rèisimeid Sasannach gu lèir, air sgàth sruth plasma draoidheil, air falbh.
  Ghlaodh an gaisgeach ruadh :
  - Airson co-mhaoineas Ruiseanach!
  Agus bho fhiaclan neamhnaid mar a chuireas e a-mach coineanach na grèine. Agus bidh na saighdearan Sasannach sin air an losgadh, agus bidh na clogaidean aca air an leaghadh sìos.
  Sin mar a bheir an dearg-cheann.
  Agus an seo tha Svetlana ann am blàr. A leithid de bhòidhchead uamhasach agus losgadh. Ged a tha a falt co-cheangailte ri sneachda.
  Ghabh an gaisgeach e agus a-rithist shnìomh e na claidheamhan, a 'gearradh tro na nàimhdean. An uairsin loisg i às na gunnaichean inneal aice, agus gu math ceart, cha mhòr gu marbhtach agus marbhtach. Chaidh na peilearan uile gu dìreach chun targaid.
  An uairsin chuir casan cas na h-ìghne a-mach tiodhlacan sgrios agus sgrios.
  Reub iad mòran de shaighdearan ìmpireachd Bhreatainn.
  Ach dh'itealaich pulsairean sgrios o na nipples dearg. Tha, tha iad cho marbhtach as nach urrainn dhomh an sàbhaladh bhuapa. Agus bha uiread de luchd-sabaid Shasainn air an frioladh. Agus rinn iad an gnìomh gun an truas a bu lugha.
  Agus bho 'n nail bhris e le dealanach a' lasadh, na bu truime na sgaoileadh an àile. Agus loisg iad uile sa bhad.
  Agus an uair sin ghabh an nighean agus leig às às a beul na bunnies de sgrios iomlan agus bàs.
  Loisg mòran luchd-dùbhlain ....
  Agus is ann mar seo a bhios iomghaoth lèir-sgrios agus sgrios ag itealaich a-mach às a" bhroinn. Agus lasadh na sabaidean Sasannach mar gum biodh iad nan coinnlean airson na Nollaige. Agus loisgidh e às aonais an aithreachas as lugha.
  Bhris Svetlana:
  - Glòir do dhùthaich co-mhaoineas tsarist!
  Mirabela Magnetic air a dhearbhadh le dìoghras:
  - Glòir do ghaisgich !
  Agus chuir an nighean a-mach cuideachd sailean grèine bho a fiaclan, a loisg mòran Sasannach.
  An uairsin chaidh na caileagan bana-bhuidseach a ghlacadh, agus gus call an luchd-dùbhlain a luathachadh, leigeadh iad a-mach gasaichean draoidheil bhon chòigeamh puing. Agus bha na deichean mhìltean de Shasannaich a" reothadh sa bhad. Agus an uairsin thuit e ann an convulsions goirt.
  Bha Mirabela Magnitnaya agus Margarita Korshunova a" feadalaich le chèile, gu sioncronach, agus bha tomad feannagan is vultures a bha air tighinn gu bhith a" peiceadh aig cuirp nam marbh, a" gabhail agus a" tuiteam mar flakes air na Breatannaich. Agus lot iad an cinn, agus clogaidean, agus mar sin air adhart. Bhuail iad gu cruaidh e.
  Leig Augustine a-rithist bho grotto Venus làn iomghaoth de dhraoidheachd, a bhuail an luchd-dùbhlain, agus mar a bhios e a "feadaireachd le gàire fiadhaich de fhiaclan puinnseanta.
  - Is mise gnè a' bhàis !
  Agus bidh na sia air fad a' feadalaich a-rithist... Tha am mìle Sasannach mu dheireadh bhon arm mhòr air an crìochnachadh leis an fheadalaich agus am murt gràineil. Chaidh iad gu litireil a-steach do na cisteachan.
  Às deidh sin, tha an t-àm ann gluasad gu cabhlach Bhreatainn. Chaidh ceud gu leth mìle Sasannach a sgrios air tìr. Agus a-nis tha an t-àm ann grèim fhaighinn air a" mhuir.
  Tha Mirabela Magnetic, cha mhòr a 'suathadh ris na tuinn le sàilean pinc lom, a' ruith ri taobh nan tonn. Bidh an nighean a 'tionndadh a claidheamhan, a' sgèith chun an armadillo as fhaisge agus a 'gearradh nan seòladairean le a claidheamhan. Na dì-chuimhnich losgadh bho ghunnaichean inneal.
  Agus tha a chasan rùisgte a 'tilgeil grenades gu math ceart agus marbhtach. Agus faodaidh tu a ràdh gu bheil e fìor mhath.
  Agus aig a" cheann thall, bidh an nighean a" greimeachadh air stiùir na luinge. A" tionndadh bàta-cogaidh cumhachdach, agus sa bhad bidh dà shoitheach a" bualadh air a chèile aig làn astar. Bha e mar gum biodh dà bheinn a 'tighinn còmhla aig an aon àm, agus thuit am meatailt, agus chaidh na pìosan a losgadh. Agus thuit na Sasannaich a bha troimh-chèile dhan uisge. Agus air a bhàthadh leis na ceudan.
  Mirabela mar a dhèanadh iad fìdeag - chaidh an t-iasg às a chèile agus thòisich e air na seòladairean Sasannach a bhualadh le na h-earbaill aca anns a 'bhogha.
  Rinn an nighean tàir air:
  - Glòir don tsarism - tha sinn a 'gluasad a dh'ionnsaigh co-mhaoineas!
  Ghearr Margarita sìos an luchd-dùbhlain, 's gan gearradh nam pìosan le claidheamhan, 's a' gearradh nan Sasannach mar chab, bhris i troimhe chun an stiùir. Le a òrdagan rùisgte, thilg i grenades air an nàmhaid, agus bhuail i dheth a bhroinn. Thionndaidh an nighean gu bhith gu math fionnar agus do-chreidsinneach. Agus a-nis ghlac i an stiùir.
  Agus a-rithist bidh an dà chòmhdach iarainn Shasainn a" tionndadh mun cuairt agus a" bualadh. Agus giosgan meatailt, agus tuiteam nam fuamhairean. Agus an dèidh an tuil.
  Tha Natasha cuideachd ann an ionnsaigh borb. Bha i ag obair le claidheamhan. An uairsin gearradh dheth ann an sreath. Agus le òrdagan rùisgte chasan nam boireannach chuir i boma air bhog.
  An sin ghlac i an stiùir, agus thionndaidh i an long-chogaidh air reithe. Ach aig an aon àm, cha do dhìochuimhnich i a bhith a 'losgadh pulsar bho nipple scarlet, a' reubadh nan seòladairean às a chèile.
  Rinn an nighean gàire:
  - Frasan agus dealanach!
  Dh" fhuasgail Zoya, a" sgrios luchd-dùbhlain le claidheamhan agus a" losgadh le gunnaichean inneal, an t-slighe chun stiùir. Thionndaidh i an long-chogaidh le a òrdagan rùisgte. Chrath e a cho-obraiche as fhaisge.
  Chaidh Zoya suas.
  - Tha e mìorbhaileach!
  Agus bheir an nipple dearg a-mach pulsar eile.
  Agus seo Augustine ann an gnìomh. Bhuail i air na seòladairean le claidheamhan, thug i spreadhadh, cho mòr 's nach deach aon urchair seachad. Gabh troimhe chun an targaid. Bidh a 'chuibhle stiùiridh cuideachd a' tionndadh le corragan lom.
  Agus bidh an dà armadillos a 'bualadh.
  Dh"èigh an gruagach ruadh am bàrr a sgamhanan:
  - Bidh iolairean a 'sabaid airson an athar!
  Tha Svetlana cuideachd na phrìomh bhoireannach ann an sabaid. Bidh e a" gearradh na Beurla le claidheamhan. An uairsin gearraidh e sìos le spreadhadh bhon inneal-ghunna. Agus an uairsin le casan rùisgte tilgidh e diosc no dhà tana.
  Rug mi air a" chuibhle stiùiridh, thionndaidh e. Agus a-rithist bidh na armadillos a 'bualadh.
  Ghreas an nighean air mullach a sgamhanan:
  - Bidh mi ag obair iongantasan!
  Rinn Mirabela Magnetic, an dèidh dha na Sasannaich a ghearradh le claidheamhan, dìollaid air bàta eile. Agus a-rithist phut i na armadillos le cas. Agus mar a bhios an gaisgeach a 'feadaireachd. Agus gun deach mòran sheòladairean a losgadh sìos le iasg eagallach dhan uisge.
  Tha Margarita cuideachd na maighstir blàir. An toiseach, tha na Sasannaich air am bualadh le claidheamhan. An uairsin bidh e ga thoirt le casruisgte agus a 'tilgeil diosgan marbhtach. Agus às deidh na h-ìghne, às aonais deas-ghnàthan neo-riatanach, bidh an armadillo a 'leudachadh, agus reitheachan a-steach do nàimhdean.
  An uairsin tha an nighean a" caoineadh:
  - Bidh deise nan cairtean air leth math!
  Tha Natasha cuideachd na nighean, chan e blunder idir. A 'gearradh tro na seòladairean Sasannach mar blotter. An uairsin tha e a 'toirt grèim air an stiùir. Agus a-rithist a 'putadh armadillos. Ach nuair a bhios tiodhlac sàr-chlas ag itealaich a-mach às an nipple scarlet, is e fìor bhàs a tha seo.
  Bidh Zoya a" sabaid às aonais iom-fhillteachd sam bith. Gearr sìos dòrlach de Shasannaich le claidheamhan. Thilg i bùmarang le a cas-rùisgte, a" gearradh an cinn dheth. Agus an uairsin ghlac i an stiùir agus a-rithist bhuail an dà shoitheach.
  Dh' eirich an gaisgeach :
  - Rachamaid do 'n reithe !
  Tha Augustine cuideachd na boireannach nach caill e. Thug i leatha e agus le a òrdagan rùisgte rug i air an àrd-mharaiche air an t-sròin agus thilg i air bòrd e. Agus an uairsin gheàrr i a h-uile duine le claidheamhan mar sauerkraut. Agus an uairsin ghlac i an stiùir agus thionndaidh i an long-chogaidh le reithe ifrinn.
  Agus thòisich iad air dol fodha còmhla.
  Tha Svetlana na ghaisgeach bho fheachdan pronnadh. Gheàrr i sìos mòran de sheòladairean Sasannach. Agus ghabh i an stiùir le a casan rùisgte, agus reub i trì soithichean Sasannach sa bhad agus fhuair i air an tuil gu furasta.
  An uairsin dh'èigh i:
  - seudaireachd aodaich euthanasia!
  Mirabela Magnetic bàta Breatannach eile a 'glacadh agus a' bualadh le ròp, anns a 'chùis seo bàta-mara, a' rughadh:
  - Glòir don dùthaich mhàthaireil!
  Chuir Margarita cuideachd dìollaid air bàta ùr a" gluasad. Agus lìon i suas le reithe seòlta, a 'sgrios an nàmhaid.
  Agus rinn e gàire:
  - Tha luchd-turais a" dol fodha!
  Bha Natasha cuideachd a" dìollaid agus a" putadh an t-soitheach-mara leis an dòigh àbhaisteach. Aig an aon àm, chaidh pulsar a leigeil ma sgaoil bhon nipple scarlet. Chrom e an soitheach Breatannach dìreach a-steach don taobh agus sgoilt e i.
  Dh' eirich an gaisgeach :
  - Glòir do dhùthaich co-mhaoineas tsarist!
  Agus an uairsin thèid clot a thilgeil a-mach à uchd Venus, a chuir dà thuras mara air falbh sa bhad.
  Tha Zoya cuideachd anns a" ghluasad ionnsaigh. Agus thionndaidh a" chuibhle stiùiridh. Dèanamaid sgrios air na Breatannaich agus brùth sinn na bàtaichean-mara, taobh ri taobh. Agus an uairsin thilg i boma le a òrdagan rùisgte, agus chaidh i fodha bàta Sasannach eile.
  An uairsin lean an nighean air a sgrios le dealanach bho nipples sùbh-craoibhe.
  Tha Augustine cuideachd ann an tionndadh gu math ionnsaigheach. Gearr na Sasannaich le claidheamhan. Agus an uairsin thilg i slige le a cas-rùisgte, a bha, a 'bualadh air an stiùir, a' tionndadh an cruiser Sasannach gus an do bhuail e ri a cho-obraiche.
  Bhris an nipple ceart ruby dealanach a chaidh fodha am frigate, agus am brigantine clì.
  A" chlàrsach dhearg a" seinn:
  - Glòir gu àm an tsarism!
  Agus bho grotto Venus, mar tsunami draoidheil.
  Bha Svetlana, cuideachd ann an ecstasy fiadhaich, a" comhartaich:
  - Bidh an Ruis a 'buannachadh!
  Agus thionndaidh i long eile gu reithe, agus thòisich i air briseadh sìos meatailt. Agus sa bhad thòisich an dà shoitheach a 'dol fodha agus a' spreadhadh.
  Bha Mirabella Magnetic a' feadalaich a-rithist... Leum mìle iasg suas agus sa bhad bhuail iad an earbaill gu taobh an t-sreapadair. Chrom e agus thòisich e ri dol fodha.
  Agus ghlac a' ghruagach cheannairceach bàta-siùil eile, agus cho deas air a stiùireadh le a casan rùisgte, nighinn, a' tionndadh a' chuibhle, gun deach ceithir longan fodha sa bhad.
  Agus phut Margarita dà luing-mara, an dèidh an cur fodha, dh"fhalaich i:
  - Glòir do dhùthaich na beatha rìoghail!
  Agus thilg an nighean còig peasairean le a òrdagan rùisgte, agus sa bhad spreadh còig soithichean Ìmpireachd Bhreatainn mar chaiptean fo òrdaig.
  Chrath Natasha le cead. Agus thilg i a-mach sruth lùth bho bhroinn Venus. Bàthadh e soitheach-mara no dhà agus chaidh e fodha:
  - An Ruis a bhith beò fo cho-mhaoineas!
  Thilg Zoya cuideachd tsunami de lùth bhon bhroinn aice, a" tionndadh nan soithichean, agus a" sgàineadh:
  - Agus eadhon nas fheàrr fon tsarism!
  Sheall Augustina sruth de lùth aig a nàimhdean le a nipples ruby. Cuir grunn shoithichean na theine aig an aon àm. Bhuail i an dealanach às a nail agus dh"èigh i:
  - Airson a 'chùirteir rìoghail!
  Aig an aon àm, bhrùth Svetlana an dà bhàta-mara Breatannach mu dheireadh agus chaidh e fodha grunn shoithichean eile le bhith a" tilgeil sailean laser draoidheil bho nipples connlaich. An uairsin ghabh i e agus thug i dòrtadh de dhealanach dha bho uchd Venus agus dh" èigh i:
  - Air son mòrachd tsars na Ruis !
  Bha Mirabela a 'feadalaich a-rithist ... A-nis thòisich na leumadairean a' bualadh air taobhan nan soithichean Sasannach, a 'toirt orra roiligeadh a-null agus a dhol fodha.
  Sheinn an nighean:
  - Tha co-mhaoineas nas àirde na tsarism!
  Thilg Margarita, an nighean casruisgte so, peas eile air friogaid Bhreatuinn, agus chaidh i fodha soitheach eile, a' gluasad a sàil-rùisgte, vyaknula:
  - Agus b 'e na h-amannan tsarist a b' fheàrr!
  Dh'aontaich Mirabela, a 'crìochnachadh na Breatannaich, le seo:
  - Gu dearbh an rud as fheàrr!
  Agus thug an nighean air, a gluasad rùisgte, sàil chruinn a-steach do bhogha an fhrigadaich, itealaich suas agus trì soithichean eile a chur fodha.
  
  A Nighean rùisgte a' taomadh GENGHIS KHAN
  Bidh an nighean gaisgeil a" cabhag gu blàr Kalka gus an rati Ruiseanach a chuideachadh. Tha i a" ruith, a" lasadh a casan rùisgte, chiseled, tana.
  Tha am blàr air an Kalka air leth cudromach. Ma rinn thu a" chùis air rati Mongol, is dòcha nach bi Batu ann leis a" chuing Mongol-Tatarach às deidh sin. Co-dhiù, is e leasan a tha seo agus smaoinichidh sliochd Genghis Khan trì tursan mus tèid e dhan Ruis.
  Tha Mirabela a' ruith gu cobhair nan saighdearan Ruiseanach agus a' seinn gu dùrachdach rithe fhèin, a sàilean lom, cruinn, beagan dustach a' priobadh;
  Is mise an nighean as làidire san t-saoghal
  A rugadh ann an purity. .
  Chan eil mi nas bòidhche air a 'phlanaid -
  Bidh sinn a 'soirbheachadh anns a h-uile àite!
  
  Biodh an Ruis ainmeil airson a h-uile duine as iongantaiche,
  An dùthaich a thug buaidh air an t-saoghal gu lèir ...
  Leig le daoine a bhith nas inntinniche sa bhad
  Tha gaisgeach sam bith na fhìor iodhal!
  
  dìonaidh mi an dùthaich naomh
  Càit a bheil ar sinnsearan, creid an fheadhainn as làidire ...
  Faigh a-mach daoine a tha casruisgte,
  Is i iolaire a th" innte, chan e gealbhan!
  
  Bha mi nam bhall Komsomol ann am beatha a dh" fhalbh,
  Bha na Nadsaidhean a" sabaid gu h-ainmeil cho pronnadh ...
  'S bha guth na h-ighinn cho seinn,
  Agus anam soilleir èadhar!
  
  Shabaid mi faisg air Moscow gu treun,
  Anns an reothadh bha nighean casruisgte ...
  Agus smaoinich air mo chuideam cho uamhasach,
  Bhris mi aodann Fritz le mo dhòrn!
  
  Gu glòir Iosa ar bratach,
  Agus cuideachd an Dia Svarog as motha ...
  Lada ro-naomh leinn gu bràth,
  Agus an Dia Geal as soilleire san t-saoghal!
  
  Is sinne na daoine a rugadh ann an solas na grèine,
  Bhrosnaich Yarilo sinn gu gnìomh ...
  'S tha oran nan caileag 'ga dòrtadh gu dian,
  Feuch, tha an cerub a" sgaoileadh a sgiathan!
  
  Loisg mi bho inneal-ghunna gu h-iomchaidh,
  Tilgeil tiodhlac le cas-rùisgte ...
  Thilg mi mo lìon air an fhaisisteach,
  Tha an nighean a" coimhead beagan aosda!
  
  Fear-cogaidh, beachdaich mi o Dhia,
  Cruthaich saoghal anns a bheil bòidhchead ...
  Ann an ainm an Svarog as motha,
  Ann an anam na bòidhchead, bidh bòidhchead ag ath-bheothachadh!
  
  Dhìon sinn an Kremlin bho na Nadsaidhean,
  Bha e comasach dhuinn a h-uile duine a chunntadh aig aon àm ...
  Cha tig, cha tig dì-armachadh bho nighean,
  Agus bhuail sinn am Fritz dìreach san t-sùil!
  
  Air son glòir a' chomuinn shiorruidh,
  Bha mi a" sabaid casruisgte mar bhall Komsomol ...
  Sgriosaidh sinn na treudan faisisteachais,
  Gus nach bi stàilinn a 'gèilleadh do nàimhdean na Ruis!
  
  Bha nigheanan a" sabaid faisg air Stalingrad
  Tha Aleli coltach ri ruby anns na nipples aca ...
  Chì sinn co-mhaoineas gu luath ga thoirt,
  Gun eòlas air bròn is fadal!
  
  Is sinne na caileagan as fheàrr san Fatherland,
  Tha mi nam bhall Komsomol rùisgte cha mhòr ...
  Ach mar sin phronnadh an Reich bho inneal-ghunna,
  Nach deach na Gearmailtich a-steach don chompanaidh againn!
  
  Ann an ainm an Ruis as radiant,
  Tha mi a" creidsinn gum bi a h-uile dad glè mhath ...
  Iosa mòr a 'creidsinn misean
  Fhad 's a bha thu a' leagail chisel!
  
  Ann an ainm ar dùthaich mhàthaireil,
  Ruithidh sinn na faisisteachan olc...
  Seadh, stadamaid treudan an fhàsaich,
  Eadhon ann an ionnsaigh feargach, mèirleach olc!
  
  Biodh ainm Ìosa a" deàrrsadh mar ghrian
  Gun toir màthair Màiri pàrras mòr dhut...
  Airson Lada an Uile-chumhachdaich, is clann sinn,
  Agus bidh thu a 'sabaid gu gaisgeil agus dàna!
  
  Ann an ainm ar mòr-thìre,
  Dè thug co-mhaoineas anns a h-uile àite ...
  Bidh naoimh bho na h-ìomhaighean a" deàrrsadh, chì mi na h-aghaidhean,
  Ann an aon teaghlach an Tighearna!
  
  Ann an ainm an Uile-chumhachdaich Svarog,
  Slànaighear Criosd Uile-chumhachdach...
  Feumaidh sinn a bhi cosmhuil ri Dia an Teaghlaich,
  Air a' Chruthadair Neo-chrìochnach gu lèir!
  
  Seadh, togaidh an Ruis a" bhratach gu h-àrd i fhèin,
  Bidh sinn a" fàs nas làidire agus nas glice...
  Ged a bheir Genghis Khan ionnsaigh le cas,
  Ach tha na nigheanan againn nas glice fhathast!
  
  Mar sin tha mi ag innse dhut na daoine as toil leat
  Dèan seirbheis do na Diathan Ruiseanach dìleas dhuinn ...
  Agus sàbhail anaman Ruiseanaich ann am blàr,
  Ged a bhuaileas e sgaoth ifrinn !
  
  Bidh sinn a" buannachadh, tha fios agam le cinnt
  Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean gu lèir ...
  Cha phronnaich Cain luchd-cogaidh an athar,
  Agus le rughadh uamhasach bidh am mathan beò!
  
  Nì sinn a h-uile rud glè fhionnar,
  Nì sinn a" chùis air Fritz agus Mongols gu lèir ....
  Às deidh na h-uile, tha e cunnartach sabaid le nigheanan,
  Tha fios aig muinntir na Ruis do-chreidsinneach!
  
  Seallaidh sinn uile gàire bagarrach,
  brisidh sinn adhaircean Genghis Khan...
  Ann an ainm na glòire gun chrìoch,
  Biodh dànachd glè shoilleir ann!
  
  Seadh, sabaididh sinn gu breagha ris na caileagan,
  Seallaidh sinn an clas as àirde san t-saoghal ...
  'S e gaisgeach a th' annam, agus chan eil an t-anam a' creidsinn clown...
  Agus bheir Dia duais do Chrìosd airson na buadhan!
  
  Bidh sinn a 'briseadh tumen Genghis Khan,
  Air Kalka bidh nigheanan ann am blàr ...
  Na cuir an aghaidh buille ifrinn,
  Tha gaol agam air Iosa agus Stalin!
  
  Mar sin gearraidh mi na nàimhdean, creid gun chunntas,
  Is urrainn dhomh a" chùis a dhèanamh orra mar mheanbh-chuileag ...
  Creid mi, tha obair chruaidh againn,
  Ged tha beatha cho lag ri snàthainn sìoda!
  
  Ann an ainm Lada, a Mhoire bheannaichte,
  Dè thug òigridh agus gaol ...
  Tha sinn nar nigheanan le casan gu tur lom,
  Sailleadh sinn an nàmhaid gu poll agus fuil!
  
  Thig Criosd, agus èiridh na mairbh
  Perun, Yarilo, Dia Geal, Svarog ...
  Tha iad aon, tha fios aig daoine onarach
  Agus os cionn na cruinne tha an t-Slat Uile-chumhachdach!
  
  Ann goirid, bidh ar sonas buan,
  Sgoinneil agus iongantach airson aoisean ...
  Tha araon neamh agus talamh ann an cumhachd mor,
  Agus neo-bhàsmhorachd, agus òige gu bràth!
  Sheinn Mirabela gu h-àlainn agus tha a corp gu math fèitheach, tana, agus tarraingeach. Agus tha a casan rùisgte gu math tarraingeach flash.
  Bha an nighean beagan fadalach, agus bha am blàr air tòiseachadh mu thràth. Ach an uairsin chaidh bòidhchead eile suas. Natasha, Zoya, Augustine, Angelica, Svetlana. Agus tha seo mar-thà sia gaisgich. Agus tha na gaisgich gu math fionnar, agus gu corporra gu math làidir le guailnean farsaing agus cìochan àrda.
  Seo sianar nigheanan le cuirp fèitheach agus uabhasach snaidhte.
  Bhris Mirabela leis a chlaidheamhan, agus bhris i an luchd-dùbhlain a bha air an claoidh:
  - Glòir Ìmpireachd Mòr na Ruis!
  Agus le a òrdagan rùisgte thilg i diosc geur air an robh oirean, agus gheàrr i dheth na cinn.
  Natasha, a 'gearradh sìos na gaisgich Mongol, agus a' marbhadh an luchd-dùbhlain agus a 'sguabadh às:
  - Airson an Ruis gu deireadh!
  Thuirt Zoya, a 'gearradh tro na nukers,, a' sgoltadh a fiaclan, a 'grunnachadh:
  - Ruby Genghis Khan!
  Bha Augustine, a 'gearradh tro nàimhdean Kievan Rus, a' tilgeil boomerang le a òrdagan rùisgte agus a 'sguabadh às:
  - Airson an Fatherland, ar màthair!
  Gheàrr Angelica an luchd-dùbhlain, agus le a sàil lom thilg i grenade marbhtach le sgrios agus coisich:
  - Airson an Fatherland airson an Ruis!
  Svetlana, a 'gearradh tro na gaisgich Mongol, agus a' tilgeil snàthadan puinnseanta le a corragan rùisgte, a 'grunnachadh:
  - Airson na buadhan as fhuaire!
  Gheàrr Mirabela sìos an nàmhaid nukers le dìoghras mòr, agus thòisich an nighean dealasach a 'seinn;
  An Ruis Mhòr - raointean gun chrìoch,
  Biodh an talamh naomh air a losgadh eadar na reultan ...
  Tha mi a 'creidsinn nach eil faireachdainnean a' chridhe a 'leaghadh -
  Dìonaidh sinn a" chrìoch bho oir gu oir!
  
  Biodh co-mhaoineas nar taigh,
  A thug breith air Comrade Lenin ...
  Agus tha droch nàmhaid faisisteachd air a sgrios,
  Ann an ainm nan ginealaichean as motha!
  
  Às deidh na h-uile, tha an dùthaich mhàthaireil nar cridheachan mar aon,
  Agus san àm ri teachd airson mòran galaxies ...
  Biodh mo dhùthaich ainmeil fad linntean
  Motherland chan e dìreach còmhdach milis a th" annad!
  
  Leig le m 'Athair fo bhlàth
  Nì sinn a" chùis air Genghis Khan...
  A" buannachadh a" fosgladh cunntas gun chrìoch-
  Chun a 'ghlòir tha mi eòlach air Ivan Ruiseanach!
  
  Tha sinn nar nigheanan gaisgeach cho làidir
  Nach urrainn don nàmhaid faighinn thairis oirnn ...
  Is sinne nigheanan Shvarog, agus mic,
  Comasach air an Fuhrer a bhualadh na aghaidh!
  
  Air ar son a' bhan-dia Lada tha mi a' creidsinn
  A thug breith air mòran dhiathan ...
  Is teaghlach càirdeil iad uile,
  Cò as aithne dhomh Rod nam chridhe!
  
  Agus Iosa uile-chumhachdach na Ruis,
  Rugadh e ann an sàr Orthodoxy. .
  Gu dearbh, chan e geàrd idir a th" anns an demiurge,
  Tha an t-Uile-chumhachdach air còmhnuidh am measg an t-sluaigh !
  
  Gu glòir Chriosd uile-chumhachdaich,
  Togaidh sinn ar claidheamhan geura...
  Dèan sabaid air na Mongols gu deireadh
  Gus nach tig horde Batu dhan Ruis!
  
  Seadh, leinn an neo-chrìochnach ann an cumhachd Rod,
  cò a chruthaicheas an cruinne-cè ...
  Agus b 'urrainn dha dìreach a dhèanamh
  Dè dìreach a tha a" cur iongnadh oirnn mothachadh!
  
  Tha sinn nar daoine - is e seo farsaingeachd an fhànais,
  Comasach air buaidh a thoirt air an t-saoghal ...
  Ged thog tuagh Baty suas na h-ordan,
  An Ruis le neart an Teaghlaich sa bhlàr gun atharrachadh!
  
  Tha caileagan gu math dèidheil air casruisgte,
  Ruith gu sgiobalta tro na sruthan-sneachda reòta ...
  'S buailidh iad am Mongol le dòrn,
  Gun a bhith deònach dèiligeadh ris an Fatherland!
  
  Chan urrainn dhut dùthaich dachaigh nas bòidhche a lorg
  Ged a bheir iad ionnsaigh air an Ruis le treud trom-laighe ...
  Chan eil an nighean nas fhaide na fichead bliadhna a dh'aois,
  Tha i mu thràth air samurai a ghearradh sìos!
  
  Tha i brèagha agus classy
  An nighean a sgriosas na Mongols le fealla-dhà ...
  Thugadh Satan ionnsaigh air an talamh -
  Bidh sinn a "pronnadh an nàmhaid le ruitheam stàilinn!
  
  Mar sin chuir mi mo chas cas-ruisgte,
  Agus chuir i a sàil rùisgte san smiogaid ...
  Thàinig mi gu bhith na nighean cho snog
  Chan fheum thu samovolok sa chùis seo!
  
  Tha mo chlaidheamhan a' fas mar iteag,
  Agus gheàrr iad arm Mongol cho ainmeil ...
  Biodh mo ràmh làidir,
  Bidh an nàmhaid air a sgrios gu fiadhaich!
  
  Tha, chan eil an Ruis againn nas bòidhche ri lorg,
  Sgoinneil mar a" ghrian os cionn a" phlanaid...
  Gheibh sinn sonas dhuinn fein,
  Agus bidh cleasan gaisgeil air an seinn!
  
  Tha an Ruis na dùthaich radanta,
  Dè thug co-mhaoineas dha na daoine...
  Tha i air a toirt dhuinn gu bràth le Kin,
  Airson an Motherland, airson toileachas, airson saorsa!
  
  Tìr-athar - tha sinn a 'toirt glòir don Tighearna Crìosd,
  Biodh Maria agus Lada aonaichte ...
  Ghabh Comrade Stalin àite athair -
  Tha sinne na Ruiseanaich do-chreidsinneach ann am batail!
  
  Tha gaol aig sluagh an t-saoghail air dòigh na Ruis,
  Tha sinn mar aon, creid daoine le cridhe ...
  Creid mi, na lùb sinn le dorn,
  Fosglaidh sinn an doras gu àite a dh" aithghearr, tha fios agam!
  
  Le cas-rùisgte thèid sinn a-steach air Mars,
  Bidh sinn a dh" aithghearr maighstireachd Venus ann an neart ...
  Bidh a h-uile dad dìreach mar an clas as aithne,
  Agus bidh fear na ghaisgeach sam bith!
  
  Tha, is e Iosa Superman
  Le Svarog, èiridh an Ruis bho a glùinean ...
  Cha bhi trioblaidean aig na gillean,
  Thugamaid gloir do 'n Teaghlach ann an Ainm neo-chriochnach !
  Cha robh anns na Mongols ach tri-fichead mile 's sia caileagan chrom iad gu math ainmeil.
  Agus nuair a gheàrr Mirabela ceann Sudubey dheth, a" tilgeil biodag gheur le òrdagan rùisgte, chaidh na lannan mu dheireadh a dh" ionnsaigh saighdearan na Ruis.
  Thuirt Mirabela, a" gearradh nam Mongols:
  - Ann an cogadh, mar as trice bidh an ceannard ag iarraidh a bhith a 'stiùireadh mar leòmhann, ach airson buannachadh, cha bu chòir dha fo-cheannard a bhith na reithe!
  Thug Natasha fa-near gu làidir, a 'gearradh tro na nukers, agus a' leagail an cinn gun duilgheadas sam bith:
  - Is e neach-poilitigs gualainn a bheir seachad mil puinnseanta, agus geallaidhean le blasad de bhreugan agus às aonais salann na fìrinn!
  Zoya, a 'gearradh suas na Mongols, agus a' tilgeil snàthad puinnseanta le a cas-rùisgte, a 'coed:
  - Nuair a dh'fhosglas neach-poilitigs a bheul, bidh anam an neach-bhòtaidh a' dùnadh gu teann!
  Augustine, a 'gearradh dheth na Mongols, agus gan sgaradh gu dìollaidean, chrath e:
  - Mar as motha de bheanntan òr a bhios ag itealaich a-mach à beul an neach-poilitigs, is ann as coltaiche gum bi wallet an neach-bhòtaidh falamh!
  Thug Angelica, a 'gearradh nam Mongols, agus a' gearradh an cinn, a 'briseadh an giallan le sàilichean lom, gu h-ealanta:
  - Tha e furasta do neach-poilitigs beinn òir a gheallaidhean fhèin a dhìreadh, oir tha àrdachadh mar sin a" fosgladh don neach-bhòtaidh tuiteam dhan dubh-aigein!
  Lean Svetlana, bha na Mongols a bha air fhàgail air teicheadh mu thràth, agus bha i a 'tilgeil snàthadan le a h-òrdagan lom, a' cooing:
  - Thug Dia aobhar do'n duine air son a' chruthachaidh, agus beartas chum peanais !
  Às deidh sin, thionndaidh am blàr mu dheireadh gu bhith an tòir air nàimhdean. Gheàrr Mirabela sìos an luchd-dùbhlain agus sheinn i:
  - Tha gaisgich an dorchadais dha-rìribh làidir,
  Tha an t-olc a" riaghladh an t-saoghail gun fhios dè an àireamh...
  Ach is sibhse mic Shatain,
  Na bris cumhachd Chriosd !
  Agus chuir Mirabela crìoch air na nàimhdean.
  A" gearradh sìos na Mongols mu dheireadh, thuirt i:
  - Tha nàmhaid neo-chrìochnach coltach ri galair gun làimhseachadh - bi an dùil ri duilgheadasan!
  Anns a 'bhlàr seo, bhuannaich na Ruiseanaich, gu dearbh. Ach chan eil seo gu leòr. Faodaidh na Mongols, an dèidh dhaibh an neart a chruinneachadh, a dhol dhan Ruis fhathast. Ged a chaidh leasan a theagasg dhaibh.
  Mar sin, fhuair na sia nigheanan obair bho na Diathan Ruiseanach gus Genghis Khan a mharbhadh gus an neartaich e e fhèin ann an Khorezm.
  Tha iad dìreach a 'toirt ionnsaigh air seann phrìomh-bhaile na h-ìmpireachd. Is dòcha gur e an aon bhaile mòr a dhiùlt gèilleadh. Agus a-nis tha na Mongols a 'toirt ionnsaigh air.
  Mhol Natasha:
  - Feumaidh sinn Genghis Khan agus a mhic a mharbhadh. An uairsin thèid arm Mongol às a chèile!
  Dhearbh Mirabella:
  - Barrachd gnìomh - nas lugha de dh" fhaclan!
  Agus na caileagan - thug an sianar ionnsaigh air an luchd-dùbhlain. Agus gearramaid na Mongols le claidheamhan a leudaich, agus tilgeamaid tiodhlacan bàis le òrdagan rùisgte.
  Sgap na gaisgich ... Agus gheàrr iad tro fhuadaichean slàn ann an suidheachadh an nàmhaid. Agus mar a gheàrr iad iad.
  Thug Mirabela, a 'briseadh nam Mongols, fa-near:
  - Chan urrainn dhuinn a 'chùis a dhèanamh!
  Dhearbh Natasha, a 'gearradh tro na legions de na Mongols, seo:
  - Nuair a tha sinn aonaichte, tha sinn do-chreidsinneach!
  Agus ghluais Zoya aig na Mongols le a sàil rùisgte, gu fìrinneach gan reubadh gu pìosan. An uairsin dh'èigh i:
  - Tha mi a 'creidsinn gun tèid an Ruis ath-bhreith!
  Rinn Angelica, a 'gearradh tro luchd-dùbhlain, squeak:
  - Sin an rud a tha mi a 'sabaid air a shon!
  Augustine, a 'briseadh an Mongol rati, roar:
  - Agus chan eil eagal orm ro nàimhdean!
  Chuir Svetlana a-mach, a" gearradh nàimhdean le toileachas:
  - Bidh sin na dhìon do Kievan Rus air na slighean fad às!
  Agus sheinn na caileagan, a 'gearradh sìos na Mongols, ann an sèist;
  Bha Genghis Khan airson an saoghal a riaghladh,
  Tha rùintean aige làn bhogsaichean ...
  Ag iarraidh bualadh air an Kiev Fatherland,
  Ach bidh sinn ga dhràibheadh dìreach a-steach don chiste!
  
  Is sinne nigheanan nighean Svarog,
  Is urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh air na Mongols gu lèir ...
  Anns gach crìdh' tha mìr do Dhia,
  Cha toir droch ghadaiche buaidh oirnn !
  
  Creidsinn gum bi sinn còmhla ri Iosa a dh'aithghearr
  Tha e a 'smaoineachadh air an Dia as glòraiche ...
  Gus buaidh a thoirt air ealain mhòr,
  Gus am faigh a h-uile duine ann an cridhe glòir!
  
  Tha Genghis Khan a" toirt ionnsaigh bhrùideil,
  Tha na h-òrdughan aige air leth math ...
  Rug mi 'n nighean air a' chaillich,
  Gaisgich Nuker air an stiùireadh!
  
  Bidh an Ruis, gu dearbh, glè shoilleir,
  An dùthaich mhàthaireil as fìor-ghlan ...
  Tha eadhon daoine neo-chreidmheach toilichte ann,
  Ged uaireannan trioblaidean le Satan!
  
  'S e 'm fear a 's motha am fear-buaidh,
  Tha an droch bharbarian seo Genghis Khan ...
  A chrom tha 'na fhear-brath 'na anam,
  Cha bhi sinn air ar ceannsachadh leis a" Mhongol Khan!
  
  Tha an nàmhaid, gu dearbh, glè làidir,
  Tha na h-oirean aige mar chuan ...
  Ach tha na caileagan a 'coimhead stylish,
  Air a bhualadh ann an cridhe Genghis Khan!
  
  Is urrainn dhuinn pàirt den t-saoghal a cheannsachadh
  Nach faigh sinn thairis air an horde fealla-dhà ...
  Uime sin, ann an Criosd anam iodhol,
  Brisidh mi arm nam Mongols!
  
  Tha Genghis Khan na luingear ged a tha e math,
  Ach creidibh mi, brisidh sinn e ...
  Ged theid an dragon le mile aghaidh,
  Thèid glòir a dhearbhadh le claidheamh stàilinn!
  
  Dhìon an Ruis an dùthaich leatha fhèin,
  Bho ionnsaighean nan locust ifrinn ...
  Chòmhdaich i cìochan a màthar -
  Uile shluagh na grèine agus na talmhainn!
  
  Thuirt na caileagan gu math daingeann:
  Genghis Khan chan urrainn dhut cur an aghaidh a. .
  Dh'fhàs bratach na h-Athair gu pròiseil,
  Thèid thu seachad air an deuchainn gu daingeann le còig!
  
  Tha puing aig claidheamh nan caileagan,
  Chan fhaighear dè a tha nas làidire anns a" chruinne-cè ...
  Na giùlain na beathaichean nàr,
  Bidh e comasach dhuinn a dhol a-steach do phàrras a" ghràidh!
  
  Chan eil dad nas fheàrr anns an Motherland na
  nigheanan an t-saoghail, an saoghal, an daoimean ...
  Ruiseanaich, Tatars, Mordovians, Chukchi -
  Dhaibhsan uile, bheir Crìosd a bheatha!
  
  Bidh a h-uile dad gu math san t-saoghal againn,
  tha horde Genghis Khan air bàsachadh ...
  Cha tig Armageddon Batu,
  Cha dèan Satan sgrios air na Ruiseanaich!
  An seo thilg Natasha biodag geur agus chrìochnaich i Genghis Khan le bhith a 'tilgeil tiodhlac bàis le a òrdagan rùisgte.
  Agus gheàrr Mirabela Magnetic dheth ceann a" mhic bu shine aig Genghis Khan Jochi.
  Mar sin, chaidh an dà phrìomh cheannard air na Mongols a mharbhadh.
  Chaidh an dàrna mac aig Genghis Khan a mharbhadh le Augustine, agus an treas fear le Zoya, a 'bualadh le tiodhlacan bàis marbhtach.
  Ach an ceathramh mac, Svetlana bhris a h-amhaich le buille le cas-rùisgte.
  Seadh, sheall na caileagan seo an clas sabaid as àirde. Chan eil ach aon mhac dligheach aig Genghis Khan, Kulkan, ach tha e fhathast na leanabh beag. Mar sin tha an strì airson cumhachd do-sheachanta. Ach, tha ogha Mengo ann cuideachd - am fear as sine bho Jochi agus mu thràth cha mhòr inbheach òg.
  Chaidh a thoirt dha crìoch a chuir air an Angelica aotrom-dhearg. Gus nach eil ach clann bheag air fhàgail agus tha strì ann airson rìgh-chathair Genghis Khan.
  Mar sin cha bhi na Mongols suas ris an iomairt an aghaidh na Ruis. Agus is coltaiche gun tuit an ìmpireachd aca às a chèile agus a dhol fodha na chnuimh.
  Ach, gun fhios nach do chuir na caileagan gu bàs grunn de na ceannardan as ùghdarrasaiche aig Genghis Khan, gus nach b 'urrainn do dhuine sam bith a' chùis a dhèanamh air an Ruis agus na Mongols aonachadh.
  Às deidh sin, a" frasadh lom, thill sàilean cruinn chun ùine aca.
  Cha robh fios aig Kievan Rus mun ionnsaigh. Mean air mhean, chaidh sgaradh fiùdalach a chuir an àite daingneachadh an Fhearainn. Agus chaidh seo a dhèanamh le Alasdair Nevsky, aig a bheil buaidh thairis air na Suainich agus na Gearmailtich a neartachadh ùghdarras. Agus seach nach robh e air a phuinnseanachadh, bha e a 'riaghladh airson ùine fhada, agus eadhon air a stiùireadh gu bhith air a chrùnadh, a' faighinn an tiotal ìmpire agus rìgh. Roimhe sin, an dèidh dha a 'Phòlainn a cheannsachadh, Bulgàiria, agus na stàitean air fad air feadh an Volga. Chaidh Tsargrad a ghabhail cuideachd. Cruthaich an ìmpireachd mhòr agad fhèin. Rud nach do thuit às a chèile, oir neartaich Nevsky an t-soirbheachas chun rìgh-chathair bho mhac gu mac agus le àrd-inbhe.
  Mar sin dh"èirich an sliochd rìoghail. Lean Kievan Rus a 'toirt buaidh air. Bha cumhachdan aice nach robh an coimeas ri a nàbaidhean. Agus eu-coltach ris an caliphate Ioslamach agus ìmpireachd Genghis Khan, cha do thuit e. Stèidhich Alexander Nevsky meadhanachadh làidir de ìmpireachd na Ruis, agus chuir e bacadh air cumhachd nan satraps, gan dèanamh comasach air an ath-chur agus fo smachd Kiev agus Constantinople.
  Mar sin bha a h-uile dad gu math. Gus an robh an saoghal gu lèir aonaichte agus air a dhaingneachadh.
  Agus luathaich seo, gu dearbh, adhartas saidheansail agus chaidh daoine a-steach don fhànais mòran na bu thràithe agus rinn iad maighstireachd air planaidean siostam na grèine. Dh" fhàs beatha na b" fheàrr agus na b" fheàrr. Fo na cumhaichean sin, bha Genghis Khan uaireannan air a chuimhneachadh, agus chaidh a thoirt fa-near gum faodadh e cuideachd ìmpireachd mhòr a chruthachadh mura biodh na ban-diathan Ruiseanach air stad a chuir air.
  Chaidh filmichean a dhèanamh cuideachd ...
  Agus nuair a leasaich saidheans agus a dh'ionnsaich dìomhaireachd ùine, an uair sin Alasdair Nevsky agus Genghis Khan aiseirigh bho na mairbh.
  Chluich iad tàileasg le chèile. Thug Nevsky fa-near:
  - Bha thu nad cheannsaiche airidh!
  Chrath Genghis Khan.
  - Cha do ghèill mi ach do nigheanan nan diathan Ruiseanach!
  Agus rinn e tilgeadh .... Rinn an dithis riaghladairean àrsaidh gàire agus thuirt iad:
  - Tha gach neach na ghobha na thoileachas fhèin, ach tha a h-uile dad a tha san t-saoghal an urra ri cumhachdan nas àirde, gun a bhith a" cunntadh onair!
  ALEXANDER AN CEATHAIR DIA BEO
  An turas seo thèid Mirabela a chuir a chuideachadh Alasdair a 'Cheathramh, mac Alasdair Mòr, am fear as ainmeile de rìghrean, anns a' bhlàr.
  Chan eil ann ach balach deich bliadhna a dh'aois. Agus buinidh an fhìor chumhachd san ìmpireachd don riaghladair.
  Cha robh cuimhne aig Mirabela air ainm an riaghladair. Agus airson a-nis, ruith i dìreach air gainmheach teth an Ear Mheadhanach, a "spangachadh a casan rùisgte, tana agus gràsmhor.
  Seadh, cha b" e rathad furasta a bh" ann dhi. Bidh a" ghainmheach air sàilean na h-ìghne rùisgte a" losgadh gu mòr.
  Gus beagan dragh fhaighinn chuir Mirabela romhpa seinn. Às deidh na h-uile, tha an t-òran a 'togail tòna na beatha gu sònraichte:
  Agus tha guth na h-àilleachd iongantach.
  A' chaileag a' seinn gu sunndach ;
  'S e nighean casruisgte a th' annam a' ruith tron fhàsach
  Bidh gainmheach teth a" cràdh mo bhonn...
  Dè thachair don bhòidhchead a-nis
  Carson a tha guth-oidhche aice!
  
  Chan eil an saoghal, gu dearbh, creid mi, milis,
  Creid mi, tha mòran dhuilgheadasan fon ghrèin ...
  Moch, tha blas mì-thlachdmhor fhathast ann,
  Agus tha fios aig nigheanan seilge air atharrachaidhean mòra!
  
  An seo anns an linn a thàinig sìos, creid Alasdair,
  Trodaiche mòr Macedonia bho Dhia ...
  An robh ann mar Cassandra lomnochd,
  An ceannard cumhachdach - creid mi, is math a rinn thu!
  
  Ach chaochail an riaghlair, bòidheach mar a' ghrian,
  Dh'fhuirich a mhac beag air an rìgh-chathair ...
  Agus gu dearbh, cha bhith thu a" reubadh feannagan ann an seo,
  Abair leanabh air an rìgh-chathair, mo thruaighe, gu tur leis fhèin!
  
  Dh'fheuch an nighean gu dìcheallach ri a dhìon,
  Cùm an aisling naomh air an rìgh-chathair ...
  Gus nach bi an ìmpireachd a 'riaghladh an t-saoghail beagan,
  Leughaidh mi ùrnaigh ris an Dia Uile-chumhachdach!
  
  Tha mi nis a' ruith casruisgte troimh 'n fhàsach,
  Tha e gu math goirt dha na buinn mì-fhortanach agam ...
  Bha an ìmpireachd ann an làn bhuaireadh
  Gun cuidicheadh an Dia Uile-chumhachdach, cherub!
  
  Mar sin chaidh mi gu campa nan Greugach cogaidh,
  A 'tabhann sheirbheisean ann an sabaid claidheamh...
  "Adhbhar gur e bràithrean daonna a th" annainn uile
  Agus gu dàna creidsinn gum bris sinn an luchd-dùbhlain!
  
  Dè an dàn don Slav,
  Dèan sabaid gu cruaidh, na cuir mallachd air dànachd ...
  Ma tha feum air, cuiridh sinn bancaichean air an nàmhaid,
  Chaidh an cunntas fhosgladh mu thràth agus chaidh càin a chuir air!
  
  An seo tha mi a 'sabaid airson aonachd an t-seann t-saoghail,
  Gus am bi an Tighearna Mòr a" riaghladh ...
  Às deidh na h-uile, tha blàran an athar a 'fuaimeachadh mar sgeul pàrras,
  A' reubadh air uairibh na feola naomh !
  
  Seadh, 's e gaisgeach na dùthcha a th' anns a' chaileag, fear-gràdhach,
  Airson ìmpireachd nan Greugach a 'sabaid gràdhach ...
  Dìonaidh mi an leanabh àrsaidh air an rìgh-chathair,
  Leis gur ann o Dhia a thàinig e, fhios agad, leanabh!
  
  Bidh saoghal mac an duine glòrmhor,
  Tha fios agam gum bi e fìor mhath agus bidh a h-uile dad gu math ...
  Tha Macedonia cha mhòr dùthchasach na Ruis,
  Feumar am bàta a reubadh ma thèid an ràmh a bhriseadh innte!
  
  A dh'aithghearr thig Dia Iosa thugainn le gràs,
  Bheir e slàinte do chloinn an duine do na h-uile ...
  Gus am bi na plebeians na h-uaislean as glic,
  Gus fuasgladh fhaighinn air barrachd dhuilgheadasan làitheil!
  
  Glòir do Dhia, agus glòir do Iosa Criosd,
  Gun do rugadh grian mòr nan speur ...
  Feumaidh e buntainn ri ealain...
  Gum biodh barrachd chumhachdan ceart againn!
  
  Sin nuair a dh'èireas sinn suas dhan adhar anns na speuran,
  Rachamaid suas os cionn nan rionnagan gus Iosa a chumail ...
  Bidh iadsan uile a bhàsaich ann an ecstasy mòr air an aiseirigh,
  Beannaichte Moire do 'n Mhac!
  Chrìochnaich Mirabela a 'seinn, agus mar a leum i suas agus sgrolaich i an clàr-tionndaidh san adhar le a casan rùisgte. Agus gàire.
  An uairsin chuimhnich an nighean gu robh an riaghladair aig Alasdair a 'cheathramh, Philip Arridea, bràthair athar agus bràthair Alasdair Mòr. Ach chaidh a mharbhadh. Agus a-nis tha Antigonus One-Eyed air an rìgh-chathair. Tha e a' cur taic ri Alasdair a' Cheathramh.
  Agus chuir Cassander, uachdaran agus uachdaran Mhacedònia, na aghaidh.
  An seo tha blàr gu bhith air a chumail, anns an tèid an dà chuid Antigonus One-Eyed agus an Tsar Alexander the Ceathramh ainmichte a chall.
  Tha barrachd fearann agus saighdearan aig Antigonus One-Eyed. Tha Macedonia fhèin agus a" Ghrèig aig Cassander - arm armaichte nas eagraichte agus nas fheàrr.
  Mar sin tha na cothroman co-ionann - agus faodaidh an cothrom as lugha co-dhùnadh a dhèanamh air toradh a" bhlàir.
  Ged a tha an sgeulachd seo beagan eadar-dhealaichte bhon fhear oifigeil, ach tha na h-amannan sean, chan eil fios aig duine ciamar a bha e.
  Theich Mirabela gu campa Antigonus One-Eyed. Agus tha a sàilean lom, cruinn a" deàrrsadh.
  Tha sgillinnean agus brataichean a" champa rim faicinn fad às mu thràth. Tha an t-arm mòr. Cunnt am fearann suas gu na h-Innseachan agus pàirt de na h-Innseachan. Tha an Èiphit fhathast leisg dè an taobh a bu chòir a ghabhail.
  Antigonus agus Cassander a 'sabaid airson cumhachd. Ach tha buaidh Antigonus ga dhèanamh comasach an ìmpireachd a chruinneachadh ann an aon dòrn a-rithist, fhad "s a tha Cassander, air an làimh eile, ga sgaoileadh.
  Mar sin tha an roghainn Mirabela follaiseach!
  Tha an nighean a 'ruith dhan champ. Bha gaisgich sa bhad a" coimhead air a fèithean fèitheach, tana, ann an aon bicini.
  Ach cha robh duine deònach argamaid a dhèanamh agus slaodadh sìos.
  Bidh luachair Mirabela, agus a casan rùisgte a" fàgail lorgan-coise gràsmhor sa ghainmhich.
  Bidh mòran de ghaisgich, gu sònraichte an fheadhainn òga, a" tuiteam air an glùinean agus a" pògadh na lorgan-coise sin gu dùrachdach.
  Seo nighean bhòidheach, fèitheach a' coiseachd seachad air na teantaichean. Bidh gaisgich a 'bogadh rithe.
  Agus pòg a lorgan-coise a-rithist. Tha Mirabela na nighean a tha dìreach super.
  Tha gaisgeach òg a' feuchainn ri grèim fhaighinn oirre le a glùin lom. Agus ghabh an nighean e agus bhreab i e.
  Thuit e agus bhuail e.
  Sheinn Mirabella:
  - airidh orm, tha thu airidh orm
  Tha thu airidh air nighean!
  Air airidh, maise le gunna,
  Na peacaich tuilleadh!
  Agus tuitidh a h-uile duine air an glùinean air a beulaibh.
  Tha an nighean a 'ruith suas gu teanta Antigonus. Tha e cho mòr ri fìor lùchairt.
  Agus tha mòran ghaisgich an seo - co-dhiù dà cheud mìle airson a 'champa gu lèir. Seo an seangan.
  Aig an t-slighe a-steach, tha fìor ghaisgich a 'coinneachadh ri Mirabela. Agus leig iad an nighean troimhe.
  An seo tha an gaisgeach a 'dol a-steach don teanta, agus a' dol nas fhaide, a 'ceumadh le casan lom, gràsmhor air bratan-ùrlair lusach.
  Tha i a-rithist, agus a-rithist ga ionndrainn. Agus tha na caileagan a 'lùbadh dìreach chun a' mheadhan. Agus tha a h-uile dad a 'coimhead glè mhath.
  Seo i am broinn an teanta agus choinnich Antigonus rithe. Duine caran mòr le bad sùla.
  Thug mi sùil air an nighean facal ban-dia àlainn.
  Agus thuirt e:
  - Thàinig thu airson gaol!
  Chrath Mirabela a ceann agus chuir i a-mach i:
  - Thàinig mi a thoirt buaidh dhut!
  Chrath Antigonus agus fhreagair e:
  - Dè tha fios agad mu Cassandra!
  Fhreagair an nighean le gàire:
  Tha e air ribe a shuidheachadh dhut! Tha trì saighdearan nas lugha aige, ach tha iad nas eagraichte. Ach, ma thèid sinn bhon taobh far nach eil sinn an dùil, faodaidh sinn buaidh chinnteach a bhuannachadh!
  Dh"fhaighnich Antigonus le amharas:
  "Dè ma chuir Cassander e fhèin thugad?" Agus bheir thu a-steach sinn gu ribe!
  Fhreagair Mirabela le misneachd:
  - Cha bhith e comasach dha Cassander an ìmpireachd aonachadh. Tha e dìreach na neach-cleachdaidh. Is ann a-mhàin fo riaghladh mac Alasdair Mòr a tha e comasach aonachd na stàite a ghleidheadh. Agus bidh mi an-còmhnaidh a" cuideachadh an fheadhainn a tha a" cur ri aonachd mac an duine!
  Chrath Antigonus.
  - dòigh air choireigin tha mi gad chreidsinn! Uill, rachamaid a champachadh!
  Fhreagair Mirabela gu làidir le fearg:
  - Thèid sinn gu dàna a-steach don bhlàr airson cumhachd Petrik,
  Agus ann an aislingean Dia Amon - aghaidhean naomh!
  Às dèidh sin thairg an nighean a bhith a 'stiùireadh an airm, agus dh'aontaich Antigonus.
  Nochd Alasdair a" Cheathramh e fhèin.
  "S e balach caran mòr agus fèitheach a bh" ann. Falt bàn agus craiceann dorcha bho losgadh grèine, bha e soilleir gu robh am balach na bu chofhurtaile coiseachd casruisgte na bhith a 'caitheamh sandals agus armachd.
  Ach an seo gheibh am balach air an each. Tha e aon-bliadhna-deug a dh'aois, ach faodaidh tu ceithir-deug no còig-deug a thoirt seachad.
  Chithear gu bheil e a" coimhead air Mirabela le ùidh, agus thuirt e:
  Dè na fèithean a th" aice!
  Fhreagair an nighean le gàire:
  "'S e sàr ghaisgeach a th' annam!"
  Chrath an gille righ.
  - Deas! Às deidh na buaidh, nì mi mo chiad bhean dhut!
  Thuirt Mirabela le gàire:
  - Tha mi a 'smaoineachadh, às deidh a' bhuaidh, gum bi mi air mo ghiùlan gu saoghal eile! Och, is e an t-amas agam do chuideachadh, ach chan eil cumhachd sam bith agam thairis orm fhìn!
  Dh"òrdaich Alasdair a" Cheathramh:
  - Stiùir sinn gu cath!
  Agus chaidh armailt mhòr Antigonus a mach air iomairt. Bha eadhon ailbhean cogaidh ann.
  Thug Mirabela fa-near gu làidir, a 'crathadh a' ghainmhich teth le a casan làidir, lom:
  - Thèid sinn gu dàna gu cath airson cumhachd nan Sòbhieteach!
  Agus an uairsin dh'fhàs e na b 'fheàrr:
  - Airson cumhachd Mhacedonia!
  Nighean sabaid - chan urrainn dhut dad a ràdh na h-aghaidh. Is e fìor ghalla a tha seo.
  Agus tha an t-arm Antigonus agus Alasdair a 'gluasad timcheall air na feachdan Cassander.
  Tha gluasad mòr ann.
  Bidh Mirabela a" seinn air iomairt, agus bho ainm fireann:
  Is mise Alasdair, rìgh nan Greugach.
  'S esan Darius uachdaran nam Persach, Choinnich sinn a rìs air blàr a' chatha.
  
  Fo Issa bhuail mi e 'S dh' airidh mi air gloir, Fhuair " Invincible " an t-ainm !
  
  Dh'aithnich an saoghal gu lèir mi an uairsin, thug mi "Diadhaidh" orm, dhearbh mi e le mo chlaidheamh!
  
  Thàinig mi ga ruaig, 'S a cheangail gach dùthaich, 'S an t-àm do na h-uile dhaoinibh bhi beò gu sith ! - - - Tha na saighdearan aige romham, Le eagal, chruinnich sinn an siostam Bidh sinn a" cluich a-rithist le ar dàn!
  
  Tha iad seachd uairean ni's mò na sinne, Ach tha sradagan a' bualadh o'n sùilibh Tha sinn a' creidsinn : cha'n fhàg na diathan sinn ! - - - Chaidh naimhdean d'ar n-ionnsuidh mar shluagh, Cha 'n 'eil fhios aca ciod an rian, Chuir e na saighdearan gu marbhadh !
  
  Seo a mharcaichean ag itealaich, Tha iad airson ar n-eagal a chur oirnn A leithid - cha dèan iad ach ruaig! - - - Bidh am phalanx anns a 'mheadhan a' cumail an loidhne Gheibh iad bàs, ach chan fhaigh iad às a 'bhlàr Measgaich na Persians air beulaibh a' bhalla aca!
  
  Agus sabaid ceart. Sabaid làidir, ach cùm ort! Agus cùm an loidhne!Tha na Thracians ann! Chan e seo a" chiad uair dhaibh!
  
  Ach tha 'n sgiath chli air chrùbadh, 'S air teàrnadh o chionn fhada, 'S i 'g iarraidh mo chobhair !
  
  Chan eil mi gu bhith gan cuideachadh. Às deidh na h-uile, is e sabaid a tha seo! Tha mi a' seasamh agus a' feitheamh, tha Thessalianaich ann! Tha mi a 'creidsinn ann an dàn!
  
  Bidh panic a' goil 'n a ionad, 'S ar phalanx 'gan cruinneachadh, 'S an cuid eachraidh a' ruith gu taobh !
  
  Chaidh an amas agam a ruighinn an seo!Tha na diathan air an doras fhosgladh dhuinn!!Tha mi a" tilgeil eachraidh dhan bheàrn seo!!! - - - Chriothnaich an talamh, 's bidh an duslach a' gluasad, 'S na sradagan a' bualadh fo 'n iongan - An eachraidh trom sin ag itealaich!
  
  'S iad mo chompanaich gu lèir, Thilg iad a' ghloine chum dànachd, 'S bu mhiann leinn an saoghal uile fo smachd !
  
  Coiseachd - am prìomh rud ann am blàr, A 'ruith às deidh an eachraidh anns na h-ìrean Invincible, mar Achilles ann am blàr!
  
  Tha mi a" faireachdainn toradh a" bhlàir.
  
  Gheàrr sinn na saighdearan aige!Tha a" bhuaidh gu math faisg!Bidh cuimhne aig daoine air ar blàr fad linntean!!!
  
  Tha a gheàrd mar-thà air a chrùbadh, agus ceud meatair air thoiseach air, agus chan eil duine eile air thoiseach! - - - Air ar faicinn fa chomhair ar n-aghaidh, Mar mhartanach borb, gun ghaisgeach, Le eagal, Dh' fhag Darius am blàr.
  
  Dè an gille a th" ann! Thug e eas-urram d'a chrùn, agus thàinig crioch air a chumhachd uile !
  
  Càite a bheil thu a"dol?! Ruith, dìon thu fhèin bhon bhàs, O Dhia! Cia maslach mo naimhdean !
  
  Tha feachd nam Phersia uile cheana a' ruith, An diugh tha mi làn de bhlàr, Buinidh leth an t-saoghail dhomh a nis !
  An seo chuir an t-arm crìoch air an iomairt agus chaidh iad gu cùl Cassandra. Agus an uairsin bha Mirabela a 'feitheamh ris an lorg - a bharrachd air na saighdearan Greugach agus Macedonia, bha Eiphitich ann cuideachd.
  Mar sin is ann air sgàth sin a choisinn Cassander ann am fìor eachdraidh, agus chaidh Alasdair a" Cheathramh a ghlacadh agus a mharbhadh.
  Mar sin, chan eil ach aon uair gu leth barrachd shaighdearan aig Antigonus, le càileachd an nàmhaid as fheàrr.
  Ach tha suidheachadh nas buannachdail aige agus iongnadh innleachdach air a thaobh.
  Rinn Mirabela cabhag chun ionnsaigh.
  Agus maille ri a ceathrar nighean sheunta: nigheanan nan diathan.
  Agus gearramaid na naimhdean.
  Stiùir Mirabela am muileann le a claidheamhan, a 'gearradh sìos saighdearan Cassandra agus a' crathadh:
  - Is e meur a th" ann am boireannach a bhios a" fàs nas fheàrr ann an humus debauchery, ach tha dìoghaltas a" feitheamh ris co-dhiù!
  Bha Natasha cuideachd air a sgoltadh le fearg agus fearg. Bhris a chràdh rùisgte giallan a" ghaisgich Ghreugach, a" fannachadh:
  - Tha neach-poilitigs na neach-matamataig a bheir air falbh agus a roinn, agus bidh e ga dhèanamh le mearachd mòr na phòcaid!
  Zoya, a" leantainn oirre a" sgoltadh an nàimhdean agus a" tilgeil gheamannan puinnseanta le a òrdagan lom agus a" squeaking:
  - Chruthaich Dia boireannach casruisgte agus òg, chuir Satan, le cuideachadh bho luchd-poilitigs, crùidheadh oirre, agus thug e oirre tuiteam na òige!
  Gheàrr Angelica sìos gu mòr mòran nàimhdean, agus chaidh a falt copair-dearg a-steach don ghaoith mar bhratach proletarian.
  Agus dh'èigh an nighean:
  - Is fheàrr do bhoireannach sàilean lom a lasadh na bhith air a crùidheadh tro phòsadh airson bròg!
  Gheàrr Svetlana an luchd-dùbhlain agus gheàrr e iad agus rinn i squealed:
  - Is e boireannach am flùr as àille ann an gàrradh an Tighearna Dia, ach am bratag as brònach - bidh fear-poilitigs fireann grànda ag ithe suas a stalc!
  Mirabela, a 'leantainn air adhart a' gearradh nan nàimhdean, a 'sguabadh às agus a-mach:
  - A" nochdadh a cìochan, fàgaidh boireannach fear gun bhriogais agus bheir i trì craiceann bhuaithe!
  Lean Natasha gu làidir, a 'pronnadh an luchd-dùbhlain aice:
  - Tha an nighean fionn gu cinnteach brèagha, chan eil ach an ceann soilleir ro litireil!
  Zoya, a 'gearradh suas na gaisgich, thuirt Cassandra:
  - Chan eil ceann bàn nighean blonde an-còmhnaidh gu litearra, ach an-còmhnaidh gu fìrinneach an gnè cothromach!
  Thuirt Angelica, a" leantainn air adhart a" pronnadh an luchd-dùbhlain aice,:
  - Dè an diofar a tha eadar neach-poilitigs agus strìopach - tha an tè mu dheireadh a 'laighe sìos airson airgead fo neach sam bith, agus tha a' chiad fhear a 'leigeil sìos leth an luchd-bhòtaidh airson prothaid le dòigh sam bith!
  Svetlana, a 'gearradh dheth nàimhdean arm Cassandra, agus a' tilgeil boomerang le a h-òrdagan lom, a-mach:
  - Bidh siùrsach airson airgead a" tionndadh neo-chiontachd asal sam bith gu bhith na dhuine, na neach-poilitigs agus an-asgaidh nì e asal beag a-mach à duine sam bith!
  Mirabela, a 'pronnadh diofar sheòrsaichean de luchd-dùbhlain, agus a' briseadh a giallan le a sàil chruinn, lom, a-mach:
  - Mu dheireadh bidh balaich gu bhith nam fireannaich, bidh luchd-poilitigs thar nam bliadhnaichean an dàrna cuid a" tionndadh gu bhith nan deachdairean, no nan fealla-dhà!
  Bha Natasha, a" sgoltadh nan nàimhdean, agus a" gearradh an cinn, a" tilgeil rudan brisidh le a corragan rùisgte, a" smèideadh:
  - Chan eil an neach-poilitigs an-còmhnaidh èibhinn, ach an-còmhnaidh fealla-dhà coiseachd, agus clown an-asgaidh!
  Thuirt Zoya, a" gearradh suas a h-uile seòrsa de nàimhdean:
  - Bidh an deachdaire gu tric a" toirt air na cuspairean aige deòir a thilgeil, ach ann an fealla-dhà tha an dùthaich gu lèir ga iarraidh!
  Angelica, a 'gearradh na Macedonians, squeak:
  - Cia feumail 's a tha deachdairean - 'n uair a tha daoine a' togail, ag iarraidh a rùsgadh mar chaoraich, 's a dhùisgeas madadh-ruadh ann an cinn chaorach !
  Svetlana, a 'cumail muileann-cogaidh, a' gearradh dheth cinn agus chirped:
  - Ma tha thu air do rùsgadh le inntinn reithe, ma tha innleachd an t-sionnaich agad, cuiridh tu air collar do cho-fharpaisich e!
  Chuir Mirabela, a 'leantainn air adhart a' sgaradh an luchd-dùbhlain, a-mach:
  - Sgriosaidh madadh-ruadh tri chraicionn an leòmhainn, agus sgàinidh e dheth cho làidir ri darach, agus cho steigeach!
  Thug Natasha, a" sabaid leis na phalangists air adhart, fa-near:
  - Ge bith dè cho fada "s a bhios cànan an neach-poilitigs, cha tig beatha an neach-bhòtaidh ach nas giorra bho seo!
  Mhothaich Zoya gu làidir agus i a" gearradh na nàimhdean:
  - An tòir air ruble fada, bidh luchd-poilitigs a" giorrachadh an teangannan airson càineadh, a" cuimhneachadh - tha sàmhchair buidhe!
  Chuir Angelica, a" gearradh tro na nàimhdean èalaidh, a-mach:
  - Tha sàmhchair buidhe, ach gu tric ann am pòcaid cuideigin eile!
  Svetlana, a 'gearradh tro na nàimhdean, coed:
  - Tha fear le litir mhòr air a tharraing chun an t-solais, fear, gu dearbha fireann, gu feadhainn bàn!
  Bha Mirabela, a 'leantainn air adhart a' gearradh sìos arm an nàmhaid, a 'gearan:
  - Thug Dia inntinn agus anam neo-bhàsmhor do dhuine, thilg Satan an inntinn thairis air an inntinn, a' tionndadh a' chuirp 'na chlosach !
  Bha Natasha, a" pronnadh luchd-dùbhlain, a" comhartaich:
  - Is e beathach a th" ann an duine air a riaghladh le sionnach na sheasamh mar leòmhann ann an aodach chaorach!
  Sgap na caileagan, a 'gearradh sìos arm Kassandra le èifeachdas agus cuideam mòr. Agus bha an claidheamhan a" deàlradh mar lannan propeller.
  Thug Zoya fa-near, a" tilgeil pea le stuth-spreadhaidh marbhtach le òrdagan rùisgte:
  - Fear a "bruadar gu bheil cumhachd an Uile-chumhachdaich aige, airson amasan bonn muncaidh a choileanadh!
  Chuir Angelica an vixen dearg, a" sgaradh nan nàimhdean, a-mach:
  - Gun teagamh, tha gràdh aig Dia ar n-anmaibh, ach bu mhiann leinn mar sin gu'n do ghràdhaich an t-Uile-chumhachdach ar cuirp mar an ceudna, a' cur cha'n e mhàin leigheas spioradail !
  Chuir Svetlana, a" gearradh sìos na nàimhdean, ris cuideachd, a" briseadh giallan an nàmhaid le a sàil rùisgte:
  - Chruthaich Dia Eubha gus an toireadh i toileachas, agus rinn i neach-poilitigs gus an goid e aislingean, ach gun dèanadh e gàirdeachas, ged as aonais bòidhchead!
  Bha Mirabela, a 'gearradh tro luchd-dùbhlain agus a' tilgeil grenades le a h-òrdagan rùisgte, a 'sguabadh às:
  - Is e seòrsa de phòcaid pòcaid a th" ann an neach-poilitigs a chuireas teanga fhada an àite mheuran dexterous, agus a nì tòrr a bharrachd fuaim nuair a bhios e a" goid, a" cur às don chomas smaoineachadh!
  Dh" aontaich Natasha gu tur le seo, a" pronnadh nan nàimhdean agus a" crathadh:
  - Cha bhith riaghladair a tha dèidheil air a bhith a" bruidhinn mòran a "coileanadh mòran ann an cùisean practaigeach, leis gu bheil teanga fhada a" giorrachadh na gàirdeanan!
  Thug Zoya fa-near gu làidir, a 'gearradh sìos cuid eile de na nàimhdean, agus a' tilgeil grenade le a cas-rùisgte:
  - Carson is ann ainneamh a bhios Dia Uile-chumhachdach a" bruidhinn ri daoine - gus nach bi iad coltach ri luchd-poilitigs leis a" bhuineach beòil a" falach neo-chomas!
  Ghabh Angelica, a" gearradh tro na nàimhdean agus le a òrdagan rùisgte, agus thilg i marbhadh air an nàmhaid, agus rinn i squeak:
  - Bidh am fear-poilitigs a" bruidhinn mòran, agus a "bruidhinn eadhon nas motha, ach tha na faclan aige a" dol seachad air cluasan an neach-bhòtaidh, nach eil bodhar bho bhith a "bruidhinn leisg!
  Svetlana, a 'gearradh tro na nàimhdean, agus a' cur air bhog sgrios le òrdagan lom, a-mach:
  - Mar as fhaide a bhios teanga neach-poilitigs, is ann as giorra a bhios inntinn an neach-bhòtaidh a bhòtas air a shon!
  Thug Mirabela fa-near, a-rithist a" tilgeil a òrdagan rùisgte, boma marbhtach:
  - Airson an neach-bhòtaidh, tha teanga fhada neach-poilitigs na sròn air an amhaich, a tha, ge-tà, a "sileadh air an eanchainn an toiseach, agus an uairsin a" pùdar a "chinn, pùdar falamh eile!
  Thuirt Natasha gu làidir, a 'gearradh sìos na nàimhdean:
  - Is ann ainneamh a bhios inntinn àrd air a chur còmhla ri teanga fhada, ach tha arrogance cumanta airson briathrachas aig nach eil eòlas air crìochan!
  Thuirt Zoya gu seòlta, a" rùisg a fiaclan agus a" caoineadh mar panther:
  - Bidh teanga fhada a" freagairt gu math ann am pòcaidean, ma thèid a chur còmhla ri eòlas air iom-fhillteachd sycophancy!
  Thuirt Angelica, a" sgaradh nan nàimhdean, gu sgiobalta:
  - Cha bhith fìor shàr-eòlaiche a" bruidhinn airson ùine mhòr, is e giorrad piuthar tàlant, agus is e sàr-bhràthair bràthair pongail!
  Svetlana, a 'gearradh dheth na phalangists, a bha air teicheadh mar-thà, a' comhartaich:
  - Cha'n e mhàin gu bheil teanga fhada 'na comharradh air inntinn ghoirid, ach mar an ceudna air faoineachd gun chrìoch !
  Ann an ùine ghoirid, rinn iad a 'chùis air arm Cassander, agus gheàrr Mirabela dheth a cheann gu pearsanta.
  Às deidh sin, thug na caileagan air na prìosanaich an casan rùisgte, chiselled, beagan dusty agus fuilteach a phògadh.
  Rinn iad e gu h-iriosal agus a' lùbadh ann an trì bàsan.
  Thug ìmpireachd Alasdair Mòr aonachd air ais. Agus dhealraich bratach Mhacedònia a‑rìs.
  An uairsin lean iomairtean ùra an aghaidh nan Arabach, agus an ceannsachadh. An uairsin gu Colbhan Hercules, le glacadh na Ròimhe agus Carthage. Agus dha na h-Innseachan le a cheannsachadh iomlan.
  Bha Alasdair a 'Cheathramh beò airson seachdad bliadhna agus fhuair e smachd air Sìona, a' dol thairis air glòir athar.
  Thug iad Alasdair Mòr mar ainm air. Ghlac e a h-uile dùthaich shìobhalta san t-seann saoghal. Agus dh"èirich ìmpireachd bhon Chuan Siar chun a" Chuain Shèimh. Mòr, cumhachdach agus beairteach.
  Beagan nas fhaide air adhart, chaidh ionnsaigh a thoirt air Iapan cuideachd. Agus an uairsin chaidh Ameireagaidh a cheannsachadh.
  Thàinig an ìmpireachd gu bhith cruinneil. Bha e air a riaghladh leis an teaghlach Petrik. Bha an t-ùghdarras aige cho mòr is nach robh àrdachadh mòr sam bith air na satraps. Agus a-nis adhartas, an dèidh a dhol seachad air an linn ghruamach Meadhan-Aoisean, anns a 'bhad a ghluasad a-steach dhan ghnìomhachas.
  Agus an uairsin an tionndadh gnìomhachais. Agus tha tursan-adhair mac an duine chun fhànais mìle bliadhna nas tràithe na ann an eachdraidh fhìor.
  Agus anns an aonamh linn air fhichead, tha an ìmpireachd air oir na cruinne a ruighinn. Chaidh inneal-tìm a chruthachadh agus dh"ionnsaich iad mar a dh" aiseirigh na mairbh.
  Chaidh Alasdair Mòr agus a mhac a bu mhotha a aiseirigh cuideachd.
  Seo mar a dh" atharraich cùrsa eachdraidh an t-saoghail. Agus bha e math dha daonnachd.
  Smaoinich air ìmpireachd uile-choitcheann anns a bheil eadhon daoine marbh fada air an aiseirigh, agus an aonamh linn air fhichead san latha an-diugh. Anns a bheil còrr is dà cheud dùthaich san t-saoghal, agus a 'cothromachadh an impis cogadh niùclasach.
  Agus tha diofar coronaviruses uile a" gluasad!
  Mar sin... Tha na caileagan air an obair as motha a choileanadh airson a h-uile daonnachd adhartach, agus chan e fìor adhartach!
  
  Bidh caileag blonde a" cuideachadh a" phrionnsa SVYATOSLAV
  Tha an nighean-gaisgeach fèitheach agus ann am bicini a 'ruith gu campa Grand Diùc Kiev Svyatoslav.
  Thàinig arm an ìmpire Ròmanach gu campa na Ruis. Tha buannachd aig na Ròmanaich ann an neart uair gu leth. Thog iad arm mòr.
  Svyatoslav chaill an iomairt. Chuir creach nam Pechenegs, agus brathan nam Bulgarians, buaidh mhòr air an arm aige. Agus a-nis feumaidh tu a bhith a 'sabaid nas motha.
  Ann am fìor eachdraidh, ghabh Svyatoslav dìon anns an daingneach. Ach gheàrr cabhlach nan Ròmanach an solar dha na Ruiseanaich air feadh an Danube. Agus mar thoradh air an sin, cha mhòr nach do bhàsaich iad gus an do dh'aontaich iad falbh às deidh grunn sgaraidhean, air teirmean duilich.
  Thuig Mirabela gur e an cothrom a b" fheàrr a" chùis a dhèanamh air na saighdearan Ròmanach sa bhad agus a dhol gu Constantinople.
  An uairsin bheir na Bulgarians, agus na Greugaich, agus na h-Ungairich taic don bhuannaiche Svyatoslav, agus bidh an Ìmpireachd Byzantine deiseil!
  Agus bidh Tsargrad gu bhith na phrìomh-bhaile na stàite mòr Ruiseanach! Airson Svyatoslav choisinn mòran. A h-uile sgìre Volga agus an Crimea, agus an Caucasus a Tuath, agus Bulgaria agus Romania. Ach an dèidh a bhàis, chaidh an ceannsachadh air chall. Agus tha na Pechenegs mu thràth a" dìreadh an Volga.
  Mar sin is e a-nis an àm èiginneach. Agus tha teansa gum bi Kievan Rus gu bhith mar an ìmpireachd as làidire agus as fharsainge san t-saoghal, eadhon mus deach a bhaisteadh.
  Tha fios aig Mirabela air seo agus ruith i gu cath.
  Ach dè nì i leatha fhèin? Is dòcha gun tig còignear luchd-sabaid eile - balach agus ceathrar nigheanan - nigheanan nan Diathan Ruiseanach, agus leanabh neo-bhàsmhor?
  Tha Mirabela gu mòr an urra ri seo.
  Ach fhad "s a tha thu a" ruith sèididh, sàilean lom, pinc. Aig an aon àm, tha an nighean a 'seinn:
  - Tha sinn a 'sabaid airson an Ruis,
  Leis an ainm Svarog ...
  Na bi nad nighean borb
  Tha thu ann an cridhe Dhè!
  An seo tha i a 'ruith nas fhaisge agus nas fhaisge air an daingneach, far a bheil na saighdearan Ruiseanach Svyatoslav suidhichte.
  An toiseach, bidh an nighean a 'gearradh sìos le claidheamhan dà neach-seallaidh Ròmanach a tha nan seasamh faisg air an dùn.
  Sheinn Mirabela eadhon:
  - Motherland ag itealaich anns an adhar ...
  Ann an ainm Perun, èiridh an Ruis a-rithist!
  Sin as coireach gum feumadh na Ruiseanaich gabhail ri creideamh cuideigin eile? Gu dearbh, tha e tòrr nas fheàrr a bhith a 'creidsinn do chuid fhèin agus soilleir. Na diathan Ruiseanach sin a thug aire do na Slavs agus a chuir ri am beairteas.
  An seo tha an gaisgeach a 'ruith suas chun a' bhalla. Aig a" mhullach tha seòladairean.
  Chì iad bòidhchead sgrìobhte, donn òir agus bheir iad i mar bhan-dia.
  A bharrachd air an sin, tha Mirabela gu math àrd, gu sònraichte airson na h-amannan sin, agus fèitheach, gus am biodh i air a mhearachdachadh airson boireannach àbhaisteach.
  Agus mar sin thòisich Mirabela a 'cumail ri a corragan agus a casan lom, a' dìreadh suas am balla. Agus bha e a" coimhead glè mhath.
  Tha an nighean glè bhrèagha, agus tha faochadh nam fèithean aice na farmad ri fear sam bith.
  Is e seo dha-rìribh nighean nan diathan.
  Chaidh Mirabela suas. Rinn i gàire agus rinn i gàire ris na saighdearan.
  Bha na gaisgich na bu ghiorra na i, agus ghabh iad ioghnadh ri fèithean làidir agus domhainn na h-ìghne.
  Air ball thug an gaisgeach an tarbh leis na h-adhaircean:
  - Thoir dhomh a 'Phrionnsa Svyatoslav!
  Chrath am fear bu shine de na gaisgich le feusag ghlas:
  - Tha, a Bhan-dia, tha sinn deiseil!
  Thuit dithis òganach air an glùinean agus phòg iad casan rùisgte Mirabella. Chrath an nighean le aonta.
  - Tha e brèagha!
  Às deidh sin, ghluais i, còmhla ri saighdearan, gu meadhan an daingneach, far an robh am prionnsa mòr Kyiv Svyatoslav fhèin.
  Bha Mirabela toilichte agus sheinn i:
  - Bithidh toradh fior,
  Tha sinn a" dol gu Tsargrad!
  An seo ràinig i, a" slaodadh a buinn rùisgte air na clachan-meallain, an togalach far an robh an seann cheannard ainmeil Ruiseanach. Tha am pearsantachd uirsgeulach.
  An seo a-staigh choinnich gaisgich ùra rithe. Bha iad a 'faireachdainn Mirabela airson fèithean làidir agus broilleach. An uairsin leum iad air adhart.
  Cha robh Svyatoslav fhathast air a dhol dhan leabaidh agus choinnich e ri aoigh àrd. Bha e goirid, ach le guailnean leathann, le cheann air a bhearradh, a bha air a chrùnadh le ro-ghlais. Chan eil e fhathast na sheann duine aibidh, làn neart agus lùth. Choimhead e air Mirabela agus rinn e gàire. Chan eil e tlachdmhor nuair a thig boireannach thairis ort.
  Dh"fhaighnich e dhith le gàire a bha a" coimhead teann, oir bha a shùilean a" coimhead olc:
  - C'arson a thàinig a' mhaise thugam ?
  Fhreagair Mirabela cuideachd le gàire, agus choimhead i gu caoimhneil:
  - Gus do chuideachadh le bhith a" chùis air na Ròmanaich mhòir!
  Thuirt Svyatoslav le osna:
  - Aon chlaidheamh cha 'n fhuasgail ni sam bith, Ged tha thu laidir, Tha mi faicinn gaisgeach !
  Stamp an nighean a cas-rùisgte agus fhreagair i:
  - Feumaidh sinn ionnsaigh a thoirt air na Ròmanaich a-nis. Chan eil iad fhathast air na feachdan gu lèir a chruinneachadh, agus gheibh iad daingneachadh. Sa bhad smash agus a dhol gu Tsargrad!
  Chrath Svyatoslav agus thuirt e:
  - Bha mi a 'smaoineachadh sin cuideachd. Ach tha làmh an uachdair aig an nàmhaid!
  Fhreagair Mirabela gu loidsigeach:
  - Bidh ùine ag obair nar n-aghaidh! Ma chuireas sinn dàil beagan ni's faide, gearraidh cabhlach na Ròimh sinn air taobh na Danube, agus cha bhi daingneachadh no sògh againn. Agus chan fhàs ach feachdan an nàmhaid!
  Thuirt Svyatoslav le osna:
  - Bha an oracle againn an dùil gun caill sinn ann am blàr fosgailte!
  Fhreagair Mirabela gu cruaidh:
  "Nach robh thu a 'smaoineachadh gun deach an oracle seo a cheannach leis a' bhasil?" Agus cha mheudaich an dàil sin ach buannachd Byzantium!
  Chuir Svyatoslav gu gruamach an aghaidh:
  - Is ann ainneamh a bha an oracle ceàrr, agus bha sinn roimhe seo a" ro-innse ar buaidh, an dà chuid thairis air na Khazars agus sluagh eile. Ge-tà... An tusa nighean nan diathan le cothrom sam bith?
  Chrath Mirabella.
  - Faodaidh tu deuchainn a dhèanamh orm ann am blàr le gin de na gaisgich agad!
  Bhuail Svyatoslav Mirabela anns an stamag gun dùil. Ghluais an nighean gu meacanaigeach, agus bhuail i am prionnsa le a ceann air a" mhaoil. Thuit e.
  Ruith dà ghaisgeach àrd gu Mirabela, ach leum an nighean agus bhuail i iad le a sàilichean rùisgte.
  Thachair an luchd-sabaid...
  Chrom Mirabela sìos agus chuir e cuideam air amhach Svyatoslav. Thàinig e gu a mhothachaidhean agus dh" fhosgail e a shùilean.
  An sin rinn e gàire, a" suathadh a mhaoil bhrùite:
  - Is e so an Dia Dubh. Tha thu, a rèir choltais, na nighean do Chernobog. Mar sin air a ghluasad, tha an ceann a" sgàineadh!
  Fhreagair Mirabelle:
  - Is urrainn dhomh potion a ghrùdadh a nì do ghaisgich nas làidire agus nas seasmhaiche.
  An uairsin nì sinn a" chùis air an nàmhaid gu cinnteach!
  Chrath Svyatoslav, a cheann air a chrathadh le forelock:
  - Vari! Tha mi gad chreidsinn!
  Dh"fhaighnich Mirabella:
  - Tagh beagan luibhean agus bidh am poit deiseil!
  Thug an t-Ard-Diùc dhi dà dhusan nighean searbhanta gus a cuideachadh.
  Chaidh Mirabela, còmhla ris, dhan choille a chruinneachadh potion a tha a 'meudachadh neart agus seasmhachd an luchd-sabaid. Cha robh gaisgich Byzantine anns a" ghàrradh fhathast.
  Ach bha an nighean-ghaisgeach air an rabhadh. Agus air adhbhar math.
  Seo grunn dhusan marcaiche a dh" fheuch ri ionnsaigh a thoirt air na maighdeannan a bha a" tilleadh le basgaidean làn de luibhean is balgan-buachair.
  Ruith Mirabela chun nàmhaid ann am blàr. Agus a' crathadh a claidheimh, gheàrr i dheth trì cinn air ball.
  An uairsin ciamar a ghearras sinn na nàimhdean. Tha an nighean seo dìreach na neach-crìochnachaidh ann am bikini agus casan lom.
  Bhuail a sàil rùisgte an gaisgeach Byzantine san smiogaid. Air dha itealaich, leag e sìos còignear mharcaich aig an aon àm.
  Chuir Mirabella tweet:
  - Is mise an tè as fhuaire air an t-saoghal, agus tha an nighean gu sònraichte casruisgte!
  B" e tionndadh fìor mhath a bha seo. Lean Mirabela air a bhith a 'slaodadh an luchd-dùbhlain aice agus a' tilgeil slatan glainne le a h-òrdagan lom, a 'bualadh air an luchd-dùbhlain aice.
  Chaidh na Ròmanaich sin aig nach robh tìde teicheadh a mharbhadh. Agus choisinn Mirabela buaidh eile.
  Seo na caileagan a" spangachadh le casan rùisgte, tha e blàth anns na Balkans as t-samhradh, agus thug iad balgan-buachair, dearcan agus feur. Agus thòisich Mirabela ann an sloc mòr air grùdaireachd gheasan marbhtach agus gaoil.
  Agus ghiùlain e fàileadh làidir breac air feadh a" champa. Agus bha nighean le falt òir a' gluasad a h-uile càil le a cas rùisgte, chiseled.
  Agus chuidich seo gu mòr.
  Bhris Mirabela potion ann an coire agus sheinn i;
  Rugadh mi eòlach anns an aonamh linn air fhichead,
  Anns a bheil electronics anns a h-uile àite ...
  Agus creidibh mi, nerves na stàilinn -
  Tha fios agad gu robh daoine ag itealaich air a" ghealach!
  
  Cruthachadh mòr an duine
  Comasach air gabhail ris fhad "s a tha thu a" cluich am ball...
  Is sinne clann an laptop, an eadar-lìn
  Agus buailidh sinn an aineolach!
  
  Dè tha fios agad a dh'innlich sinn
  Tha scrion dùinte ann an aon mheur bheag ...
  Chì sinn co-mhaoineas gu luath ga thoirt,
  Ma loisgeas eadhon teine olc!
  
  Creid mi, thig ar n-àm
  Bidh an dùthaich saidheans a" soirbheachadh ...
  Thugadh Abel buaidh, cha'n e Cain,
  Dh'fhosgail Buannaichean cunntas gun chrìoch!
  
  Tha sinn a 'creidsinn anns an Ruis màthair againn,
  Dè rinn tionndadh fìor...
  Bha na h-achaidhean air an uisgeachadh le drùchd bho neamhnaidean,
  Dh" fhosgail buannaichean cunntas gun chrìoch!
  
  Gu glòir Iosa agus Svarog,
  Nì sinn a" chùis air ar nàimhdean còmhla...
  Ann an ainm an Uile-chumhachdaich, biodh eòlas agad air an Teaghlach,
  Dh'fhosgail sinn arm mòr na Ruis!
  
  Seadh, dèanadh gràdh tàirneanach ann an glòir mhòr,
  Biodh Lada còmhla rinn gu bràth ...
  Rugadh sinn ann an cumhachd fànais -
  Thig aisling mhòr gu buil!
  
  Bha Lenin againn 's an Stalin mòr,
  Tsar Peadar Mòr, agus an stoirm Ivan ...
  Tha fèithean againn, tha sinn air fàs nas duilghe,
  Sin mar a tha dàn don rati mòr!
  
  Soirbhich leis an Athair ann an creideamh,
  An gaol a thug oirnn...
  Biodh an aimsir May maireannach
  Agus a 'tilgeil a-mhàin droch fhuil anns a' bhlàr!
  
  Rugadh sinn gus sgeulachd sìthiche a thoirt gu buil
  Gu glòir ainglean Ruiseanach, diathan ...
  Gus an tionndaidh an droch nàmhaid gun dàil gu duslach,
  Agus paidhean air am fuine gu fialaidh!
  
  Cha chreid mi nach bi duine lag,
  Is e an dàn dha a bhith a" faighinn thairis air na deamhain uile ...
  Faigh na duaisean as motha
  Leig leis a bhith air a sgrios ann am blàr!
  
  Seadh, chan eil fios aig ar nàmhaid fhathast air an neart,
  Ach tha mi a" creidsinn gun tèid an Ruis ath-bhreith ...
  Ged a bheirear ionnsaigh air leanaban, boireannaich,
  Bidh sinn a 'buannachadh - tha mi a' creidsinn ann agus na biodh eagal ort!
  
  Gum biodh ar Tìr-mòr saor,
  Biodh e ann an glòir shìorraidh gu bràth ...
  Is ridirean sinn, creid mi, uasal,
  Chan eil eagal oirnn mu thrioblaidean agus bliadhnaichean!
  
  Gu h-aithghearr gheibh sinn maitheanas,
  Tha sinn a" creidsinn gum buannaich sinn an nàmhaid...
  Thig fios o Dhia Deasaich,
  Leig leis a 'cherub a sgiathan a sgaoileadh!
  
  An uairsin leigidh sinn crìoch air na thòisich sinn
  Nach tog sinn baile-mòr ùr nas làidire na a h-uile...
  Agus bidh e mòran nas fheàrr na an toiseach,
  Thèid an villain fionnar a dhubhadh às gu pùdar!
  Chrìochnaich an nighean ghaisgeil a" seinn. Agus an seo a-rithist bha a h-uile càil a" snìomh anns a" choire, a" deàrrsadh, agus bha a" phoit deiseil.
  A-nis dh'òl saighdearan Ruiseanach e. Bha còrr 's trithead mìle dhiubh ann, còmhla ris na Bulgarians.
  Ghabh Svyatoslav cuideachd sip den deoch. Bha e deiseil airson sabaid. Còmhla ris tha a bhràthair, Danilo tòrr nas àirde.
  Uill, dè an t-slighe dha na ridirean Ruiseanach. Bidh seo uile na bhlàr mòr agus fuilteach.
  Dh"òl Mirabela cuideachd, agus bha i a" faireachdainn gu robh neart mòr aice mar-thà.
  Shlaod an nighean a claidheamhan agus thuirt i:
  - Tha e nas fheàrr buannachadh nad sheasamh na bhith a" call air do ghlùinean!
  Às deidh sin, dh'àithn Svyatoslav mar-thà:
  - Uill, a bhràithrean ann am blàr!
  Agus dh"fhosgail na geatachan, agus chaidh sguad na Ruis a‑mach. Agus b" e feachd a bh" ann làn neart is lùth.
  Tha leth-cheud mìle saighdear aig na Byzantines, agus rinn iadsan cuideachd an sìn. Tha e coltach gu bheil e ni's mò ann an aireamh, ach cha'n 'eil e cho misneachail agus cho dàna 'na spiorad.
  Chruinnich an t-ìmpire Ròmanach e fhèin airson magadh. Agus mar sin ghabh an t-arm Byzantine agus ghluais iad.
  Tha i nas truime na h-armachd, agus tha buannachd aice ann an eachraidh.
  Ach le bhith a" dol seachad air na marcaichean air thoiseach tha Mirabela Magnetic, làn lùth agus èasgaidh a bhith a" sabaid. Tha an nighean an seo den chàileachd as àirde. Agus mar a bhuaileas e na gaisgich Byzantine.
  A" coileanadh buille leum le dà chas rùisgte aig an aon àm, a" leagail luchd-dùbhlain agus a" sgreuchail:
  - Glòir dha amannan rati na Ruis!
  An uairsin bidh an nighean a" feadaireachd gu bodhar aig mullach a sgamhanan. Tha, tha e a 'coimhead fionnar agus èibhinn.
  Agus a claidheamhan mar a thuiteas air an naimhdean, gan gearradh mar ealtainn. Seo an nighean.
  Agus an uairsin tha gaisgich eile ann.
  Bidh Natasha a" gearradh sìos na gaisgich Byzantine le claidheamhan agus ag èigheach:
  - Airson an Ruis Svyatoslav!
  Agus le a òrdagan rùisgte tilgidh e snàthad nimheil.
  Agus an uairsin bidh Zoya a" dol dhan bhlàr. Saighdearan Byzantine air an gearradh le fìor eu-dòchas. Agus a 'briseadh sìos iad le dealas làidir.
  A' ruith muileann le claidheamhan.
  Agus thog an gruagach Angelica suas na Ròmanaich agus sgriosaidh sinn iad le fearg mhòr agus èiginn.
  Agus bidh a sàil rùisgte cuideachd ag obair agus a" briseadh giallan.
  Nighean a' gàireachdainn:
  - Ann an ainm Perun!
  Agus gheàrr Svetlana cuideachd le cuideam mòr, a 'sgrios an nàmhaid.
  Agus treòraichidh e am muileann le claidheamhan agus le sleaghan:
  - Airson co-mhaoineas!
  Mirabela a" sgaradh nan Ròmanaich, notaichean:
  - Ma tha thu airson an saoghal gu lèir a chosnadh, lìon do cheann le gliocas agus do chridhe le gràdh!
  Thuirt Natasha, a" gearradh sìos an nàimhdean bho Byzantium:
  - Cha bhith cridhe òir an-còmhnaidh a" tàladh airgead nad phòcaid, ach leigidh e leat ulaidhean gun àireamh a lorg air neamh, an taca ri beanntan notaichean banca nach fhiach sgillinn!
  Thug Zoya, a" gearradh nan legionnaires, fa-near:
  - Tha e duilich a thuigsinn carson a tha Dia a 'ceadachadh olc, ach tha e nas duilghe carson nach eil duine a' ceadachadh math na chridhe, agus tròcair na ghnìomhan!
  Thug Angelica fa-near, a 'gearradh nan Ròmanaich, agus a' tilgeil diosgan le a h-òrdagan lom:
  - Chan fhiach beanntan òir à beul luchd-poilitigs sgillinn, ach tha sgillinn copair, ma tha duine na leannan, na ionmhas mòr don t-saoghal!
  Thug Svetlana, gu làidir a" sgoltadh an luchd-sabaid Byzantine, fa-near:
  - Chruthaich Dia an duine airson toileachas, ach tha an duine a 'cruthachadh trioblaidean agus mì-fhortan dha fhèin, a' miannachadh a bhith na Dhia an Cruthaiche!
  Chuir Mirabela, a 'gearradh tro luchd-dùbhlain le claidheamhan, a-mach:
  - Na tha boireannach ag iarraidh, tha Dia ag iarraidh, is dòcha gur e sin as coireach gu bheil trioblaidean agus duilgheadasan leantainneach aig fir, leis gu bheil boireannach touchy gun dia!
  Thug Natasha, a" sgaradh nan Ròmanaich, fa-near:
  - Nuair a bhios clann a 'gàireachdainn le toileachas, chan eil pàrantan a' gàireachdainn, agus mar sin cha robh cosgais thiodhlacan idir èibhinn!
  Thug Zoya, a" slaodadh nam Byzantines agus gan leagail le a cas-rùisgte, fa-near gu loidsigeach:
  - Tha Dia an-còmhnaidh na Athair gràdhach do dhuine, ach tha dànachd gu tric na mhuime borb!
  Augustine a' sgaradh nan Ròmanaich, air a chur ris gu loidsigeach:
  - Tha e duilich eadhon do shionnach dànachd a mhealladh agus chan eil e comasach Dia a mhealladh!
  Svetlana, a" sgoltadh tro luchd-dùbhlain, agus gam pronnadh gu làidir, agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le a sàil lom, a-mach:
  - Tha a h- uile dad comasach ann am poilitigs, ach chan urrainn dhut fhathast Dia a mhealladh eadhon aon uair, eadhon ged a tha thu cleachdte ri bhith a" stiùireadh luchd-bhòtaidh leis an t-sròin gu Infinity!
  Thuirt Mirabela, a" gearradh an luchd-dùbhlain gu càl, agus a" dèanamh chops Ròmanach a-mach dhiubh:
  - Tha luchd-poileataigs nan camagan mòra ann an cealg, ach glè bheag ann an cùisean na fìrinn!
  Thuirt Natasha, a" leantainn oirre a" gearradh sìos nàimhdean gu dealasach:
  - Bidh an neach-poilitigs a "falach a chuid fangan, ach is toil leis a bhith a" nochdadh fhiaclan, gu sònraichte ma tha an neach-bhòtaidh le brains cearc!
  Thuirt Zoya, a" pronnadh nan Ròmanaich, gu seòlta:
  - Chan eil mothachadh aig an neach-poilitigs air cuibhreann ann an geallaidhean, ach buileachadh crìochan teann a tha buailteach gu neoni!
  Thuirt Angelica, a 'gearradh tro na nàimhdean, le fearg:
  - Tha cuimhne gun samhail aig an neach-poilitigs airson geallaidhean, ach miann a bhith a" laighe gu Infinity!
  Thuirt Svetlana gu làidir, a 'gearradh dheth cinn nan Ròmanaich:
  - Faodaidh neach-poilitigs le a theanga tsunami slàn a thogail, ach nuair a thig e gu bhith ag obair le a cheann, tha socair iomlan ann!
  Ruith Mirabela clàr-tionndaidh le casan rùisgte, a" gearradh sìos an luchd-dùbhlain agus a" caoineadh:
  - Bidh neach air mhisg a 'cadal, agus bidh neach-poilitigs a' srann nuair a thig e gu bhith a 'coileanadh a' gheallaidh le sùilean air an mhisg!
  Thug Natasha fa-near an toiseach, a" gearradh dheth na nàimhdean:
  - Is e siùrsach a th" ann an neach-poilitigs a bhios a" bhòtadh aig an aon àm, ach nach toir toileachas dha!
  Dh"aontaich Zoya, a" gearradh sìos nan Ròmanaich, gu tur le seo:
  - Tha rùintean leòmhann aig an neach-poilitigs, a bheir an neach-bhòtaidh gu beatha cù!
  Thug Angelica, a" sabaid leis na Byzantines, agus gam pronnadh, fa-near gu loidsigeach:
  - Tha gràdh aig Dia air an duine eadhon ann am peacaibh, cha sgriosar ach neo-dhiadhachd an t-anam !
  Svetlana, a" gearradh dheth na legionnaires mar fhalt ràsair air feusag, a" feadalaich:
  - Tha saor-thoil 'na thiodhlac o Dhia, a mhàin aig nach 'eil eòlas air stairsneach na coguis !
  Rinn Mirabela, a 'gearradh sìos air na Ròmanaich a bha air an tanachadh mar-thà, coed:
  - Is i saorsa coguis tiodhlac an Tì a's Airde, tha saorsa o choguis na mhallachadh o'n Ti a's isle !
  Thug Natasha, a 'gearradh sìos na saighdearan Ròmanach, no an àite na saighdearan Byzantine, geàrr-chunntas:
  " Thug Dia saor o ghràdh mòr, ach thagh an duine a chuid de mhòr fhuil!"
  Gus i fhèin a dhèanamh nas sunndach, sheinn Zoya:
  Is mise nighean Komsomol sìmplidh,
  Air a thòiseachadh o chionn ghoirid ...
  Roc air ròp gu h-ealamh,
  Dìreach mar a chanas iad tha bòidhchead milis!
  
  Ach thug am Fuhrer ionnsaigh air an Ruis ghràdhach,
  Tha gàire feargach a" bagairt faisisteachd...
  Ach fhathast tha na nigheanan nas bòidhche na a h-uile duine
  Freagraidh sinn a" bhuille as maslach!
  
  Gu glòir ar mòr-mhàthair,
  Gheibh na balaich bàs dàna ...
  Stadamaid a" mhòr-chuid de na Nadsaidhean fiadhaich,
  Bidh an arm againn do-chreidsinneach!
  
  Thug am ball Komsomol obair dhomh,
  An àite sin, thoir fiosrachadh don phrìomh oifis,
  Mar sin bidh thu a" teannachadh d" anail
  Gus nach biodh mial-mhàgach sam bith ann am bruadar!
  
  Tha mi coiseachd casruisgte anns an fhaiche,
  Ged nach ann à cleachdadh a ghoid iad am baile,
  Glè mhath an toiseach, cruaidh às deidh
  Tha e daor coiseachd casruisgte air greabhal!
  
  Tha na buinn gu mòr air an ceangal bho chlachan,
  Agus fuil a" sruthadh bho na gearraidhean...
  Ach tha na brataichean air an t-Athair ag itealaich gu soilleir,
  Agus bidh gràdh an Tighearna leinn!
  
  Molaibh Iosa famhair
  A tha nas àirde agus nas bòidhche na a h-uile càil ...
  Nuair a bhios an sluagh agus am pàrtaidh còmhla,
  Nach comharraich sinn deagh fhortan agus soirbheachas!
  
  Tha sinn a" creidsinn ann am faisisteachd, brisidh sinn an cnàimh-droma,
  Air sgàth a h-uile cogadh bho manaidsear. .
  Bidh buaidh sa Chèitean radanta,
  Ann an Gehenna, bi nad villain!
  
  Gu robh mo fhearann naomh air a ghlòrachadh,
  Tha buadhan glòir an Dàmhair a" tàirneanaich...
  Ged tha an nighean casruisgte,
  Tha i a" fulang, a ghràidh, chan ann gu dìomhain!
  
  Choisrig sinn ar cridheachan airson an Motherland,
  Airson glòir an òir, cunnt anaman ...
  Gu soirbheas, dh' fhosgail iad an dorus gu luath,
  Agus cuir stad air mì-rùn is foill!
  
  Biodh an Ruis mar hegemon an t-saoghail,
  Thoir òrdugh don chruinne-cè ...
  Thoir duais do gach nàmhaid le buaidh,
  Agus le fealla-dhà gluais am peilear chun na banrigh!
  
  Biodh mo Ruis ann an glòir uile-choitcheann,
  Leig le craobhan ubhal fo bhlàth air Mars ...
  Anns na Sobhietich, dearg, feargach cumhachd,
  Bheir na daoine an aisling gu buil!
  
  Nì sinn an t-Athair mòr,
  Leis gur e buill Komsomol an fheadhainn as fhuaire ...
  Cuir taic ri aghaidhean nan naomh air na h-ìomhaighean,
  Buannaichidh sinn, a 'fàgail peacaidh nar cridheachan!
  Cha mhòr nach deach an arm Byzantine gu lèir a mharbhadh, agus theich na bha air fhàgail dhiubh.
  An tòir air an nàmhaid, chuir Angelica a-mach:
  - Cha-n e uibhean sgrìobte tabhartas Dhè, ach an ti a dhiùltas gràs tha eanchainn cearc fhliuch agus bog-bhruite !
  Ghluais Svetlana an nàmhaid le a sàil rùisgte air cùl a chinn agus dh" èigh i:
  - Tha Dia a' toirt gràis do neach air bith, ach cha'n 'eil a h-uile duine an dàn ri saoibhreas a ghabhail !
  Thuirt Mirabela, a 'sgrios na nàimhdean, a' crathadh a fiaclan:
  - Faodaidh an t-sleigh a bhith leis fhèin, is dòcha nach e leis fhèin a th" ann, ach tha an t-àite air an rìgh-chathair an-còmhnaidh aig cuideigin eile, leis gu bheil poilitigs ann an cumhachd, tha droch mhiann aige!
  Natasha, a 'crìochnachadh na Ròmanaich, gu math loidsigeach agus ceart thuirt:
  - Tha seachd Dihaoine san t-seachdain aig neach-poilitigs, agus mar sin tha e an-còmhnaidh ag iarraidh Diluain sìorraidh a chuir air dòigh dha luchd-bhòtaidh, agus Didòmhnaich làidir dha fhèin!
  Thug Zoe fa-near gu làidir nuair a gheàrr i cinn nan Ròmanaich a bha a" teicheadh:
  - Is toil le neach-poilitigs comhairle a thoirt do luchd-bhòtaidh, ach tha deagh chomhairle daor, agus chan fhiach an fheadhainn a bheir luchd-poilitigs seachad!
  Thuirt Angelica, a" gearradh às na Byzantines a bha a" teicheadh, ag èigheach:
  - Cha'n 'eil salann ni's milse na salann na firinn, agus cha'n 'eil mil a's seirbhe na mil gheallaidhean an taghaidh !
  Thug Svetlana, a" pronnadh an luchd-sabaid a bha a" teicheadh, fa-near, a" tilgeil diosc le cinn biorach le a cas-rùisgte:
  - Faodaidh Dia maitheanas a thoirt do pheacadh sam bith le bhi 'nochdadh com-pàirt, ach tha duine neo-lochdach amaideach ma mhaitheas e dha fèin dìmeas neo-thruaillidh !
  Thug Mirabela geàrr-chunntas air a h-uile càil, a 'crìochnachadh nan Ròmanaich mu dheireadh:
  - Faodaidh tu araon creidsinn ann an Dia, agus gun a bhi creidsinn, ach a' cheud fhear a tha 'gar deanamh 'n ar iomhaigh de'n Uile-chumhachdach, agus air dheireadh, ainmhidh o inbhe an Ti a's isle !
  Chaidh a" chùis a dhèanamh air an arm Byzantine gu tur, agus a-nis cha do chuir dad stad oirnn bho bhith a" gluasad gu Constantinople.
  Dh'fhàs arm Svyatoslav le leum is crìochan. Bha Greugaich, agus Bulgarians, agus Serbaich, agus Ungairis agus feachdan eile còmhla ris.
  Agus an uairsin lean an ionnsaigh air an dùn cumhachdach seo.
  Thug Mirabela ionnsaigh còmhla ris na caileagan eile. Fhad "s a bha i a" gearradh sìos luchd-dìon Constantinople, lean an nighean a "magadh:
  - Chruthaich Dia Eubha àlainn agus òg gus am biodh gaol aig Adhamh oirre, ach an neach-poilitigs ann an anam an duine, mharbh e òige an anama, agus chuir e an corp gu ifrinn!
  Thug Natasha, a 'briseadh luchd-dìon Constantinople, fa-near:
  - Tha e math a bhith nad bhoireannach òg le corp, tha e dona a bhith nad leanabh gun chuideachadh nuair a thig e gu gnìomhachas!
  Zoya, a" gearradh dheth luchd-dùbhlain, air a chuir a-mach gu reusanta:
  - Tha an neach-poilitigs ann am faclan eadar-dhealaichte ag ràdh gu bunaiteach aon rud - tha cumhachd agam, agus tha nòtan agad air do chluasan, tha rìgh-chathair agam, agus bidh thu ag osnaich bho bhuaireadh!
  Thuirt Angelica, an nighean ruadh seo, a-rithist a" dèanamh toinneamh geur le a claidhnean:
  - Is e oidhche-oidhche a th" ann an neach-poilitigs a bhios a" seinn gu binn, ach tha notaichean fìor eun air an sgrìobhadh le Dia, fhad "s a tha notaichean neach-poilitigs air an sgrìobhadh le spòg grèim airgead-grubber!
  Thuirt Svetlana gu sgiobalta, a" gearradh sìos neach-dìon eile de Tsargrad:
  - Cho-dhùin Dia - is e an duine a mhac fhèin, ach rinn an neach-poilitigs an neach-bhòtaidh na leas-mhac dìlleachdan!
  Chrìochnaich Mirabela, a" gearradh na nàimhdean gu fiadhaich, agus a" tilgeil shnàthadan puinnseanta le a òrdagan rùisgte:
  - Is e am Pàrant as gràdhaiche an Dia Uile-chumhachdach, ged nach 'eil e soilleir c'arson a tha duine-leanabh a' glaodhaich gu goirt air a thilgeadh leis an Athair Uile-chumhachdaich, ann an dubh-aigein na cruinne-cè - tha eadhon aon deur searbh de leanabh a' reubadh cridhe a' ghràidh !
  Tha an ionnsaigh air tighinn gu crìch mu thràth agus tha Tsargrad air tuiteam. Chaidh buaidh Svyatoslav a neartachadh. Chaidh seo a leantainn le iomairtean ann an Ioran agus na h-Innseachan. Agus an sin thug na Ruiseanaich buaidh air barrachd is barrachd fearainn ùra. Pal agus Baghdad....
  Dh"èirich ìmpireachd mhòr, bhon Èiphit, na Balkans, gu Sìona fhèin.
  An dèidh bàs Svyatoslav, ge-tà, bha roinn de mhaoin. Ach bha am fear bu shine na ogha Yaroslav the Wise. Agus aonaich e an ìmpireachd a-rithist, agus thug e buaidh air Sìona.
  Anns an Ruis, chaidh gabhail ri creideamh ùr: Rodnoverie, air a stiùireadh le Slat an Cruthaiche agus teagasg nèimh agus ifrinn. Ach bha pantheon iomlan de dhiathan aig Rod fhathast - mic agus nigheanan.
  Cha bhi deireadh an t-saoghail ann, agus mar sin tha an Ruis sìorraidh agus is e na Ruiseanaich daoine taghte Dhè.
  Mar sin rugadh sgeulachd ùr ann an cruinne-cruinne co-shìnte.
  
  Blonde lom-rùisgte a" cuideachadh an Diùc VASILY III
  Ach a dh'aithghearr ghluais Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya gu sgeulachd eile.
  Chuir arm Vasily III sèist air Kazan. Chan e an ceannard, ge-tà, an rìgh fhèin, ach a bhràthair Dmitry. A ghaisgich òig ! Ach eòlach!
  B 'e 1506, a' chiad bhliadhna iomlan de riaghladh Vasily an Treas, a neartaich Muscovy gu mòr agus a neartaich meadhanachadh an riaghladair. Fìor, chan eil e air cus a bhuannachadh, ach tha rùintean mòra aige!
  Agus mar sin cho-dhùin Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya cuideachadh a thoirt do Phrìomh Dhiùc na Ruis, agus eadhon, gu ìre, an Ìmpire gus am baile-mòr agus prìomh-bhaile na Khanate a ghabhail.
  Chaidh am balach neo-bhàsmhor agus an nighean crìochnachaidh gu stoirm Kazan, a 'branndadh sabers. Bha iad a" sabaid mar ghaisgich. Le bhith nan gaisgich neo-bhàsmhor ghluais iad nas luaithe na cheetahs. Agus le òrdagan rùisgte chuir iad air bhog diosgan le urram geur air an ullachadh ro-làimh, a bhuail na Tatars dìreach san amhach.
  Ruith Oleg agus Mirabela gu sgiobalta, agus air falbh air a 'bhalla, rinn iad muilnean, a' gearradh sìos còig no sianar luchd-cogaidh Tatar.
  An uairsin thòisich iad air luchd-dùbhlain a ghearradh, agus an cur air bhog, a 'leagail dusan nukers.
  Agus thuit iad agus thuit iad.
  Bha balach is nighean a" sabaid mar titans. Bha iad air an comharrachadh le'n sùbailteachd, agus rinn na claidhnean cuig luideag deug anns an diog. Agus mar sin gheàrr iad sìos an nàmhaid. Bha buill-airm sònraichte aig na gaisgich òga: claidheamhan agus sabers aig an aon àm agus gheàrr iad cha mhòr meatailt agus feòil sam bith.
  Chùm Oleg dealan-dè mòr, gheàrr e dusan neach-dùbhlain aig an aon àm agus dh'èigh e:
  - 'S e scooter mòr a th' annam!
  Agus a-rithist am balach ann an ionnsaigh fiadhaich.
  Agus seo an nighean Mirabela a 'tilgeil grenade le a h-òrdagan rùisgte agus a' sreap:
  - Tha ar n-Athair glòrmhor, dùthchasach-dìleas, Orthodox! Agus bidh e comasach dhuinn na Tatars a bhualadh, agus a bhith Kazan fon Ruis!
  Agus a-rithist bidh na gaisgich òga, neo-bhàsmhor a 'toirt ionnsaigh. Agus bidh iad a 'sabaid le frenzy feargach. Tha cruinneachadh fiadhaich de bheachdan aca agus lùth frenzied.
  Càraid òg air an ionnsaigh. Agus bidh gaisgich Tatar a 'tuiteam fo na buillean aca. Agus tha an luchd-sabaid a fhuair neo-bhàsmhorachd agus a dh'obraich a-mach am beatha shìorraidh gu math spòrsail.
  Bha Oleg, a 'gearradh dheth an Tatar, a' gàireachdainn:
  - Ceud, an dèigh ceud, rèisimeid an dèigh rèisimeid ! Ridirean Ruiseanach air an gearradh le claidheamh! Tha mi a" creidsinn gun tig buaidh a dh" aithghearr! Tha sinn a 'fosgladh cunntas glòrmhor!
  Thilg Mirabela diosg le urram mòr le a òrdagan rùisgte agus sheinn i:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Thilg Oleg Rybachenko, am balach sìorraidh seo, discus le a chas lom, leanabhach, ach glè làidir agus sheinn e:
  - Neach-dìon na h-Athair! Saighdear Perunov!
  Mirabela Magnetic, a 'leantainn air adhart a' gearradh, a 'seinn:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Ghearr an gille sìos an naimhdean, agus rinn e sgial:
  - Bidh Gaisgich na Ruis a" cruinneachadh ann an inneal-rabhaidh!
  Seo mar a bhios clann gaisgeil a" sabaid - gaisgich sgoinneil! Tha dìoghras agus neart aca, airson legion gu lèir.
  No 's dòcha deich legions! A 'coimhead orra, rinn a' chòrr de na saighdearan gàirdeachas, agus thòisich iad a 'bualadh air ballachan Kazan.
  Oleg, a 'gearradh sìos air na Tatars, bellowed:
  - Airson Tsar Vasily III!
  Agus mar a thilgeas e diosc le urram geur, mar a ghearras e air falbh dusan neach-dùbhlain na Ruis.
  Agus snìomh e a‑rithist an dealan-dè, agus am muileann air a chùlaibh. Gearr sìos dusan aig aon àm. Agus an uairsin gabhaidh am balach e, agus le a shàilean lom gluaisidh e an khan san smiogaid.
  Teichidh e, agus silidh e deas don choire teàrr ghoil.
  Dh'èigh Oleg Rybachenko:
  - Uill, gu ifrinn leat!
  Ghabh Mirabela am bùmarang le a òrdagan rùisgte, gheàrr i còignear nukers agus rinn i beucaich:
  - Glòir do dhùthaich an Tsar Vasily!
  Dhearbh Oleg Rybachenko gu deònach:
  - Fàilte dhut an Ruis naomh!
  Rinn Mirabela, a 'gearradh sìos na Tatars, sgeadaich:
  - Chan e seo an Ruis fhathast, ach Muscovy!
  Tha pàirt chudromach den bhalla mar-thà air a ghlacadh le saighdearan Ruiseanach. Tha iad mu thràth a" toirt a-steach a" bhaile fhèin.
  Fhuair an Grand Duke Vasily e fhèin fo sgàil air sgàth a shinn-mhac Ivan the Terrible.
  Ach ann am fìor eachdraidh, cha do chuir Kazan a-steach dha. Agus a-nis tha an leanabh agus an nighean ghaisgeil ag ath-sgrìobhadh, agus a 'cur ris na dh'fhàillig sinnsearan na Ruis.
  Gheàrr Oleg Rybachenko sìos ceithir cinn le aon bhuille. An uairsin thilg am balach boomerang le òrdagan rùisgte. Gheàrr e sìos seachdnar luchd-cogaidh eile agus dh"èigh e:
  - Is e dòigh air choireigin chaidh iad a-steach don chiste, agus an goul a bu chumhachdaiche,
  Bha e airson mo mhuineal a bhìdeadh, ach thionndaidh e a-mach gu robh e coltach ri geama!
  Agus bidh an gaisgeach òg tinn dheth ...
  Thionndaidh Margarita an sgriubha agus rinn i squeak:
  - Tha mi nam chobra deiseil airson leum!
  Agus a-rithist cuiridh e air bhog boomerang marbhadh le òrdagan rùisgte. Tha an nighean, gu cinnteach, coltach ris a" bhan-dia as fhuaire.
  Chaidh a 'mhòr-chuid de Kazan a ghlacadh mu thràth. Bidh gaisgich gaisgeil a 'stoirm lùchairt an àrd-khan. Tha iad làn feirge agus toileachas fiadhaich. Tha Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya nan gaisgich crìochnachaidh. Agus gach aon de na claisean aca, agus bidh iad a" crathadh gu math tric - is iad sin cuirp ùra!
  Oleg Rybachenko, a 'sabaid, thuirt:
  - Ach faodaidh am blàr seo atharrachadh gu mòr!
  Dh" aontaich Mirabela gu loidsigeach:
  - thug Ivan the Terrible buaidh air Kazan! Agus a-nis bheir bràthair athar Dmitry buaidh oirre!
  Thilg am balach bùmarang le òrdagan rùisgte. Gheàrr e sgòrnan nan còig Tatars, agus rinn e rùsg:
  - Airson an Ruis mhòr agus speur nan Slavs!
  Tha Mirabela na nighean bhrèagha, air a dhearbhadh le misneachd:
  - Airson an Impireachd as motha!
  Agus thilg a" chaileag mar an ceudna lann le deagh chliù le a òrdagan rùisgte.
  Agus gheàrr i mòran de nòcairean, agus gheàrr i cò. Tha i na leithid de bhòidhchead armachd.
  Tha sin gu math snog Mirabela. Air sgàth neo-bhàsmhorachd, dh'aontaich i a bhith na nighean ann am bikini, a 'trèigsinn a corp a bh' ann roimhe, agus a reic gu tràilleachd. Ach an uairsin fhuair i a leithid de neart superhuman! Agus creidibh mi, gu dearbh, tha e air leth math dhi!
  Bidh an nighean a" sabaid agus am balach a" sabaid agus na nàimhdean a" tuiteam. Tha iad briste agus lag.
  Mar sin bidh na gaisgich gaisgeil a" briseadh a-steach don t-seòmar rìgh-chathair, far a bheil an Kazan Khan suidhichte.
  Bidh e a" feuchainn ri falbh, ach tha am balach a" tilgeadh rionnag le cas rùisgte agus a" briseadh cùl ceann Khan. Bidh am fear briste a 'tuiteam agus a' bàsachadh ...
  An uairsin bidh na saighdearan-cogaidh a 'cur às don chòrr de na Tatars. Ach, tha an fheadhainn mu dheireadh, an dèidh dhaibh am maighstir a chall, a 'leigeil às an cuid armachd agus a' gèilleadh.
  Mar sin thuit Kazan. A-nis tha an Ruis air èirigh gu na tìrean sin. Thuinich Grand Diùc Muscovy Vasily pàirt de na Tatars anns an Ruis, agus thuinich pàirt de na Ruiseanaich ann an Kazan.
  An uairsin dh'fhàs e eadhon nas fheàrr. Chaidh an Àrd-Dhiùc Ruiseanach ùr a thaghadh cuideachd mar Àrd Dhiùc Lituàinia. Chaidh suas chun rìgh-chathair ...
  Tha e soilleir carson - bha a 'bhuaidh air Kazan gu math iongantach dha na h-uile. Agus thuig iad gu bheil an Ruis gu math làidir!
  Agus rinn na saighdearan-cogaidh an dìcheall an seo. Ghabh iad agus rinn iad a' chùis air arm a' phrìomh cho-fharpaiseach aig Grand Duke Vasily III. Agus chaidh an tagraiche fhèin a ghlacadh agus a leagail le ceann a 'bhalaich agus na h-ìghne neo-bhàsmhor.
  Agus rinn iad seo le bhith a" tilgeadh diosgan len casan rùisgte ann an aonadh, agus iad ag èigheach:
  - Feumaidh Slavs a bhith aonaichte! Bithidh sinn uile do-chreidsinneach!
  Agus a" leum suas is a" slaodadh gu bàs an hetman, dh"èigh na gaisgich òga:
  - Tha sinn nar gaisgich de àm ùr agus cruthachadh fionnar!
  Às deidh sin, phòg na prìosanaich lorgan-coise lom nan gaisgich òga, a dh" fhàg iad air an t-sneachda ùr. Agus aontaichidh tu gu bheil e gu math fionnar!
  Agus an uairsin turas gu Astrakhan. Seo mar a tha aon bhuaidh a" tarraing feadhainn eile còmhla ris.
  Ghluais Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya, còmhla ris an Grand Duke seo, gu Astrakhan.
  Chuir balach is nighean stoirm air a" bhaile mhòr seo. Bha iad a 'sabaid, a-rithist a' ruighinn arm na Ruis tro thrannsa ùine.
  Agus a‑rìs gheàrr iad iad fhèin, agus thilg iad am boomerang len òrdagan rùisgte. Seo far an d" fhuair cùisean tòrr nas fhasa. Agus bha an t-arm air a stiùireadh le Vasily an Treas e fhèin. Agus bu mhòr a chumhachd. Ràinig saighdearan Àrd-Diùcachd Lituàinia cuideachd. Chuir iad stoirm air a" bhaile-mhòr seo.
  Agus gheàrr clann an neach-crìochnachaidh iad fhèin agus thilg iad boomerangs, diosgan, rionnagan. Oleg Rybachenko eadhon thilg e grenades no dhà.
  Le casan rùisgte, thilg na gaisgich òga cuideachd rionnagan biorach, tana, ach comasach air grunn sgòrnan a ghearradh aig aon àm.
  Agus tha an casan dha-rìribh mar shamhla air sùbailteachd, agus neart luath agus fìor fhiadhaich.
  Agus mar a bhios nighean a 'tilgeil boomerang le a h-òrdagan lom, an uairsin cha bhi nàimhdean Moscow na Ruis naomh na mhil idir!
  Dh" èigh na Terminator Warriors ann an aonadh:
  - Glòir do Vasily the Third, am fear as motha de na tsars Ruiseanach!
  Agus a-rithist buaidh mhòr airson rìoghachd na Ruis.
  Chaidh Basil an Treas a chrùnadh leis an tiotal rìgh, agus chaidh aithneachadh gu h-oifigeil mar ìmpire. Dh'fhàs an ìmpireachd aige gu mòr. Thòisich Ruiseanaich cuideachd a 'dol a-steach gu Siberia. Agus dh'aithnich Khanate a 'Chrimea eadhon e fhèin mar vassal na Ruis.
  Às deidh don bhaile-mòr a chuir a-mach, thug Vasily III air tighearna ùr na h-eaglaise na dogmas atharrachadh agus polygamy a cheadachadh. Bha seo gu ìre mar thoradh air mar a chaidh Kazan, Astrakhan agus fearann Ioslamach eile a chuir an sàs.
  Phòs Vasily an Treas e fhèin sa bhad a" bhana-phrionnsa Lituàinianach Glinskaya agus an Tatar Tamara. Agus an uairsin cuideachd air a 'cheathramh nighean.
  Thug an t-Seanadh cead dha na Ruiseanaich ceathrar mhnathan a bhith aca. Agus ghabh mòran phrionnsachan brath air seo.
  Thàinig an cogadh leis a' Phòlainn gu crìch le ceannsachadh... Bha arm na Ruis làidir agus mòran na bu lìonmhoire. Seadh, chuidich Oleg agus Mirabela. Agus leis na gaisgich crìochnachaidh sin, chan eil neach-dùbhlain sam bith uamhasach.
  Agus thàinig Vasily an Treas gu bhith na Rìgh air a 'Phòlainn. Tha an ìmpireachd air a neartachadh. Ach thàinig Suleiman the Magnificent gu rìgh-chathair na h-Ìmpireachd Ottoman. Agus thug an riaghladair seo buaidh air an Ungair. Thug e cuideachd ionnsaigh air Vienna.
  Ach bhris Khanate a" Chrimea leis an Ruis. Agus lean iomairt ùr. Bha Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya cuideachd air leth math an seo le òrdugh na ban-dia bana-bhuidseach hyper-uamhasach. Gu dearbh, rè an ionnsaigh air Perekop. Seo am pàirt as làidire de dhìon Tatars a 'Chrimea. Ach às deidh a h-uile càil, tha na gaisgich: Oleg agus Mirabela gu math fionnar!
  Agus mar a bhios iad a" reubadh, agus mar a bhios iad a" reubadh! Agus mar a ghearras iad sìos na Tatars. Agus leis an dealas fiadhaich gabhaidh iad os làimh e.
  Agus thilg an gille rionnag le a òrdagan rùisgte, agus gheàrr i air falbh sia Tatarais.
  Agus loisg an nighean sìos còig le rionnag a thilgeil. Thionndaidh na daoine sin a-mach gu bhith a" sabaid.
  ghlan Oleg agus Mirabela pàirt den bhalla. A bharrachd air an sin, bha an làmhachas ag obair cuideachd. Chaidh mòran sgrios a dhèanamh air na Tatars. Mar sin thuit an Crimean Khanate.
  An uairsin bha blàr ann le arm Suleiman the Magnificent. An turas seo, ann an eachdraidh fìor, cha robh an sultan mòr fortanach. Chan e a-mhàin gun do mharbh Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya mòran Turcaich, ach ghlac iad an Sultan cuideachd.
  Thug an Ruis air na Turcaich na Balkans fhàgail. Agus stèidhich i a daingnichean fhèin an sin. Agus cuideachd Istanbul a thaghadh. Dh'èirich Constantinople a-rithist.
  Stad Vasily III airson ùine ghoirid. Dh'fheumadh an ceannsachadh a bhith air a chuairteachadh. Dh" aontaich Livonia ùmhlachd a thoirt dha na Ruiseanaich, agus ghèill Narva dha na rudan a bha aca gun chogadh.
  Dh'òrdaich Vasily the Third, eadhon ann an 1535, baile-puirt a thogail aig beul an Neva. Rudeigin coltach ri Petersburg of Peter the Great. Fìor, ghluais Basil am prìomh-bhaile dìreach gu Constantinople.
  Ann an 1537 ghlac na Ruiseanaich Vyborg agus dhaingnich iad iad fhèin bho cheann a tuath nan Suainich, gan cur fodha gu tur.
  Rè an ionnsaigh air Vyborg, Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya a-rithist cliùiteach.
  Leum am balach agus an nighean gu nàdarra thairis air an stairsnich ùine agus ghabh iad pàirt san ionnsaigh.
  An seo thilg Oleg boomerang le a chasan rùisgte, chuir e às do dhusan neach-dùbhlain agus sheinn e:
  - Glòir don Ruis agus a Tsar Vasily an Treas!
  Thilg Mirabela cuideachd rudeigin marbhtach le a òrdagan rùisgte agus air a sgaoileadh gu dàna:
  - Airson Ruis naomh agus a 'bhanrigh neo-thalmhaidh!
  Às deidh sin, bha am balach agus an nighean cho sgapte is gun deach glanadh iomlan de chuirp nan Suainich a ghearradh troimhe.
  Ann an 1540-1541, ghlac saighdearan Ruiseanach Àisia Minor bho na Turcaich. Agus ann an 1545, agus cuideachd Mesopotamia agus Palestine. Ann an 1547 anns a' Mhàirt, bhàsaich an rìgh, aig aois trì fichead 's a h-ochd bliadhna a dh'aois. Thionndaidh a riaghladh dà fhichead sa dhà a-mach gu bhith fada agus glè thoilichte le iomadh ceannsachadh airson an Ruis.
  Chaidh Basil an Treas ainmeachadh mar Basil Mòr. Agus air a 'chathair-rìgh bha òganach, ach a rèir ìrean na Ruis, inbheach Ivan Vasilyevich.
  Agus leis gu robh Vasily the Third beò nas fhaide na ann an eachdraidh fìor, chaidh buaireadh boyar a sheachnadh.
  Ivan Vasilyevich, an toiseach co-dhùnadh gu tur fo smachd Livonia, bha an cogadh ann an 1550 soirbheachail. Sguab làmhachas cumhachdach Ruiseanach air falbh a h-uile duine, agus chaidh cha mhòr a h-uile baile-mòr a ghlacadh gu sgiobalta.
  Gu dearbh, bha clann terminator Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya a 'gabhail pàirt anns na blàran.
  Le an casan rùisgte, leanabhach, thilg iad a h-uile càil geur agus tolladh cho dùrachdach is gun do bhàsaich na saighdearan Livonian ann an àireamhan mòra.
  A bharrachd air an sin, bidh gaisgich òga cuideachd a" losgadh gu ceart bho ghunnaichean agus mar sin gu ceart.
  Loisg Oleg am balach crìochnachaidh, agus thilg e tiodhlac marbhadh le a chasan rùisgte.
  Luchd-dùbhlain air an sgapadh agus air an squeaked:
  Tha mi nam sgrios air mo chorpachadh!
  Agus nì an gille gàire agus beucaich:
  - Is mise mac ath-bheothachadh mòr!
  Cuiridh Mirabela, an nighean chruaidh seo, air bhog cuideachd marbhadh le a òrdagan rùisgte, agus squeak:
  - Is mise nighean ban-diathan mòr an sgrios !
  Agus a-rithist bidh a 'chlann a' gàireachdainn agus a 'giùlan am fiaclan. Agus an uairsin mar sin itealaich suas chun daingneach. Agus mar sin thèid a h-uile duine a ghearradh sìos. Chan eil claidheamhan aca, chan eil aca ach propellers. Agus sgrios iad na Livonians agus saighdearan eile den armailt mercenary gun truas.
  Tha am balach agus an nighean casruisgte fad na h-ùine, eadhon anns an t-sneachda. Agus bidh iad nan gaisgich neo-bhàsmhor eadhon mar seo!
  Carson nach biodh? Carson a tha brògan dha na daoine sin aig a bheil cuirp nas luaithe na beathach sam bith, agus gu dearbh chan urrainn dhaibh mathanas fhaighinn no a bhith tinn.
  An uairsin shabaid Ivan the Terrible san Èiphit. An dèidh ceannsachadh ann am beagan bhliadhnaichean ceann a tuath Afraga gu lèir, Morocco nam measg. An uairsin chaidh rubha Arabach a ghlacadh.
  Bha a" Ghearmailt sgapte, bha an Ostair lag, bha an Spàinn agus dùthchannan eile trang le cogaidhean.
  Ghluais an Ruis Tsarist thairis air Ioran gu na h-Innseachan. Ann an 1590, chaidh ionnsaigh a thoirt air na h-Innseachan. Bha Ivan the Terrible beò gu trì fichead 's a h-ochd bliadhna agus bhàsaich e ann an 1598. Agus chaidh Ivan an Còigeamh a leantainn. Lean an Ruis a leudachadh chun an ear agus glacadh Sìona. Ged a bha an cogadh fada agus cruaidh.
  Thug e trì cogaidhean gus Sìona a cheannsachadh.
  Cha do rinn eadhon com-pàirteachadh ann am batail Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya sa bhad cinnteach gum bi buaidh.
  Bha, agus bha gaisgich òga a" sabaid ann an tachartasan. Ruithidh iad a-steach iad fhèin, gearraidh iad suas na Sìonaich agus ruithidh iad air ais a-rithist.
  Gu dearbh, bha am balach agus an nighean gu math gnìomhach agus èifeachdach. Agus leis an òrdagan rùisgte thilg iad gu gnìomhach rionnagan biorach, diosgan agus boomerangs.
  Chuir Oleg Rybachenko gu pearsanta às do Mhinistear Dìon Shìona gu bàs. Agus an uairsin mar a tha e a 'tilgeil grenade le cas boyish. Mar sin sa bhad dà dhusan gaisgeach buidhe chun an t-saoghail eile, ag ràdh:
  - Glòir don Ruis, a tha gu bràth anns na linntean a 'comharrachadh slighe na cruinne!
  Agus bheir an nighean Margarita e agus cuiridh i boomerang air bhog le a cas rùisgte, a tha marbhtach, nach eil an àite sam bith nas fhuaire.
  Agus an dèidh dhi a" chùis a dhèanamh air an luchd-dùbhlain, tha an nighean a" squeaks:
  - Airson an Ruis mar sin, bidh thu a" sabaid agus na biodh eagal ort!
  Agus thòisich am balach agus an nighean a 'seinn eadhon nas dian.
  Bhàsaich Ivan an còigeamh fear ann an 1620, agus lean a mhac Ivan an t-siathamh air adhart leis an obair aige. Às deidh cogaidhean cruaidh ann an 1640, chaidh Sìona a chuir fo smachd mu dheireadh.
  Thòisich Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnetic a 'nochdadh nas gnìomhaiche ann an diofar àiteachan blàir agus blàir.
  Agus an uairsin thilg am balach Oleg boomerang agus shèid e dheth ceann ìmpire Shìona. Agus thàinig e gu bhith na ghaisgeach!
  Agus thilg an nighean Mirabela grenade le a cas-rùisgte agus leag i a-mach prìomh oifisean an luchd-dùbhlain gu lèir.
  Agus gu dearbh, le taing dha na clann neo-bhàsmhor seo, chaidh an fheadhainn as motha de bhuaidhean Ìmpireachd na Ruis a bhuannachadh!
  Agus às deidh a 'bhuaidh air Sìona, Moscow An Ruis, chan eil eagal air duine! Agus cha chuir duine stad air na Ruiseanaich agus cha bhuannaich e! Tha iad air a dhol seachad air a" phuing gun tilleadh!
  Agus dh'fhàs an Ruis na bu làidire mar ìmpireachd mhòr. Bha Ivan an Siathamh a" riaghladh airson deich bliadhna eile gus an do ghlac e Korea agus a" mhòr-chuid de Indochina.
  Às a dhèidh, chaidh Alasdair a" Chiad suas an presto. Lean an rìgh ùr air adhart leis a" chùrsa ceannsachaidh a bh" aige roimhe. Chaidh Indochina a cheannsachadh gu tur, agus thàinig soithichean Ruiseanach air tìr ann an Astràilia agus thòisich iad a 'rannsachadh na mòr-thìr seo. A bharrachd air an sin, chaidh na Ruiseanaich a-steach gu Alasga eadhon na bu thràithe agus adhartach air feadh Chanada ... An seo choinnich iad ris an Fhraing mu thràth, a fhuair seasmhachd agus beairteas mu dheireadh fo Louis a "cheathramh-deug, agus Sasainn, a bha a" fàs gu luath.
  A bharrachd air an sin, lean an Ruis a" rannsachadh Afraga agus bha Breatainn an aghaidh sin cuideachd. Chaidh an t-Suain cuideachd suas agus dh'fheuch iad ri ionnsaigh a thoirt air an Ruis.
  Ach bha saighdearan na Ruis air an rabhadh, agus cha do rinn Breatainn agus an Fhraing gnìomh còmhla. Agus thug saighdearan Alasdair a" Chiad buaidh air an stàit seo.
  Gu dearbh, ghabh an dà chuid Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya pàirt ann an seo.
  Thilg gaisgich casruisgte diosgan agus gheàrr iad le claidheamhan fada cruaidh.
  Tha iad cho fionnar agus neo-sheasmhach.
  Thilg Oleg Rybachenko rionnag biorach le òrdagan rùisgte de chasan balach, leag e sìos dusan Suaineach agus sheinn e:
  - Airson glòir na Ruis naomh!
  Thilg an nighean Mirabela cuideachd rud marbhtach le a casan rùisgte agus rinn i sgàineadh:
  - Air son mòrachd an Teaghlaich neo-lochdach !
  Agus leumaidh a" chlann còmhla agus buailidh iad air riaghladair na Suaine sa bhroilleach le an sàilean rùisgte.
  Chaidh e a-null agus loisg e sìos dusan saighdear nàmhaid.
  An dèidh bàs Alasdair a' Chiad ann an 1675, chaidh Tsar Alexei a' Chiad mhac aig Alasdair suas air a' chathair rìoghail. Mar bu trice bha còir-sheilbh na rìgh-chathair a rèir inbhe nam mac, agus an uair sin na h-oghaichean bhon mhac bu shine. Stèidhich Vasily the Third seo gus nach biodh strì ann airson an rìgh-chathair nas fhaide air adhart. Le meadhanachadh làidir.
  Thachair Alexei ris an Fhraing an toiseach ann an Ameireagaidh, agus ri Breatainn ann an Afraga.
  Aig an aon àm, chaidh saighdearan Ruiseanach a-steach do thìr na Gearmailt. Bha an glacadh gu math soirbheachail, leis gu robh na prionnsapalan sgapte. Ghlac rèisimeidean Ruiseanach na bu mhotha cuideachd an Eadailt. Chaidh seo a leantainn le iomairt an aghaidh na Frainge. Thàinig riaghladh Louis the Sun King gu crìch gu mì-fhortanach. Ghabh rèisimeidean Ruiseanach is cèin ris an Fhraing.
  Bha Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya air leth math a-rithist.
  Bha gaisgich òga a 'sabaid le claidheamhan agus a' tilgeil diosgan air saighdearan nàmhaid. Mharbh mòran shaighdearan.
  Thilg am balach rionnag air an nàmhaid le cas rùisgte, agus beuc e:
  - Tha mi nam ghaisgeach superman!
  Thilg an nighean cuideachd, le a òrdagan rùisgte, an diosc mharbhtach agus rinn i feadan:
  - Agus tha mi nam ìomhaigh de chosmos iongantach!
  Agus mar a nochdas e a theanga fhada! Agus an uairsin mar a bheir thu sàilean lom ann an sròn cunntais na Frainge. An sgàineadh aghaidh sin.
  Agus bidh Oleg Rybachenko ag itealaich seachad mar meteor ifrinn, agus ghabh dusan Frangach agus bhàsaich iad. Agus an uairsin am balach, mar gum biodh e a" spreadhadh bho ghunna a chaidh a ghlacadh le buckshot.
  Agus chuir e tòrr luchd-sabaid. Bidh iad a 'frasadh ann am pian agus a' bàsachadh!
  Agus bidh na gaisgich crìche a" reubadh thuca fhèin agus a" gearradh sìos a h-uile duine, mar gum biodh iad fhèin nan ainglean a" bhàis agus nas luaithe na cheetahs.
  Bha Breatainn dòigh air choireigin a" sabaid air ais aig muir agus dh" iarr i sìth. Lean an Ruis a leudachadh ann an Ameireagaidh. Ghlac na saighdearan aice na coloinidhean Sasannach is Frangach gu lèir, agus ràinig iad Mexico.
  Chaidh ceannsachadh Afraga agus Astràilia a chrìochnachadh.
  A-nis cha robh ach an Spàinn agus a coloinidhean, agus Portagail le a coloinidhean, air fhàgail gun duine.
  Ach bha an cogadh seo mar-thà airson Peadar Mòr, a fhuair cumhachd ann an 1700. Chuir an tsar ùr, chan e Romanov, ach Rurikovich, a 'gabhail brath air an tachartas mar ionnsaigh air ceannaichean Ruiseanach, saighdearan a-steach don Spàinn agus Portagail.
  Bha na dùthchannan sin mu thràth a" crìonadh agus chaidh a" chùis a dhèanamh orra gu sgiobalta. Thòisich saighdearan Ruiseanach cuideachd a 'toirt buaidh air coloinidhean. Bha iad le chèile na bu lìonmhoire agus na b" fheàrr uidheamaichte agus armachd. Bha pùdar gun smoc agus sligean àrd-spreadhaidh aig arm na Ruis mar-thà, agus bàtaichean-adhair sabaid. Bha eadhon tancaichean ann. Agus a" chiad thrèanaichean armaichte. A thug buaidh air an luchd-dùbhlain.
  Nochd a 'chiad ghunnaichean-inneal cuideachd ann an arm na Ruis.
  Ach eadhon an seo Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya cha b 'urrainn dhaibh fàiligeadh. Feumaidh iad sabaid agus obrachadh a-mach am neo-bhàsmhorachd.
  An seo tha am balach a-rithist a" tilgeil grenade le a chas rùisgte. Agus reub an luchd-dùbhlain agad gu pìosan. Às deidh sin sheinn iad:
  - Ann an ainm na Ruis sin a tha a 'toirt buaidh air an t-saoghal gu lèir agus cridheachan dhaoine!
  Tha an nighean, cuideachd, mar gum biodh a 'tilgeil cas lom, beag, ach làidir a thaobh cumhachd spreadhaidh, boma. Reubaidh na Spàinntich iad, agus sgiùrsaidh iad :
  - Air son an leithide sin gu'n robh sonas do na h-uile dhaoinibh an còmhnaidh !
  Agus a" chlann, a" tilgeadh tìodhlacan bàis maille rin casan rùisgte, sheinn iad:
  - Biodh iad gu bràth òg, 's ar bliadhnachan dealrach !
  Agus às deidh sin, mar chosgais le rudeigin gu math marbhtach. Agus bidh iad a 'crathadh an sabers mar sin.
  Tha 'fhuil sin a' sruthadh mar amhainn, agus an talamh uile a' falbh o bhi fo d' chosaibh !
  Seo na gaisgich! Uill, dìreach supermen le casan rùisgte, a tha cha mhòr rùisgte anns an teas is fuachd.
  Ach luchd-sabaid cho math! An branda agus an clas as àirde! An seo gheàrr iad iad fhèin agus cuir às do luchd-dùbhlain!
  Tha am balach agus an nighean coltach ri Archangels an sgrios as fiadhaich, aig nach eil cnapan-starra agus cnapan-starra air an t-slighe gu buadhan agus euchdan ùra.
  Air an t‑slighe, tha na bailtean a" gèilleadh, agus an luchd-àiteachaidh a" dol a‑mach, agus a" pògadh lorgan cas-rùisgte nan gaisgeach neo-bhàsmhor agus mòr.
  Chaidh an Spàinn agus Portagal, còmhla ris na coloinidhean, a cheannsachadh gu sgiobalta. Agus cha robh air fhàgail ach Breatainn.
  Ach ann an 1725, thàinig saighdearan Phàdraig Mòr air tìr air.
  Tha Oleg Rybachenko agus Mirabela Magnitnaya, mar a bha e an-còmhnaidh, air thoiseach air a h-uile duine. Tha gaisgich òga neo-bhàsmhor agus leum iad ann an ùine.
  Bidh iad a" losgadh ghunnaichean-inneal agus a" tilgeil grenades marbhtach le òrdagan rùisgte.
  A" reubadh nam Breatannach, agus gaisgich eile.
  Bidh Oleg a 'rògadh, a' losgadh agus a 'gearradh:
  - Tha sinn nar gaisgich air bràithreachas fànais!
  Thilg an nighean Mirabela grenade le a òrdagan rùisgte agus rinn i squealed:
  - Agus buailidh sinn a h-uile duine gun teagamh!
  An uairsin bhuail an nighean le a shàilean lom air Diùc Buckingham cho cruaidh is gun do bhris i amhach!
  Ghlac iad Lunnainn agus mu dheireadh chuir iad crìoch air ceannsachadh an t-saoghail.
  Mar sin dh"èirich, aon ìmpireachd. Chaochail Pàdraig Mòr ann an 1735, agus chaidh ogha Peadar an dàrna fear suas air a' chathair rìoghail. Fhathast òg, ach neach-riaghlaidh tapaidh agus cruaidh. Neartaich an Ruis meadhanachadh, chaidh factaraidhean agus rathaidean a thogail. Nochd plèanaichean, agus chaidh rathaidean-iarainn a shìneadh barrachd is barrachd gnìomhach.
  Bha Pàdraig II a" riaghladh airson ùine mhòr agus gu seasmhach. Ann an 1790 chaidh Pàdraig an Treas a leantainn. Bha an dùthaich beairteach, ach sìtheil. Thathas mu thràth a" bruidhinn mu leudachadh àite.
  Agus ann an 1817, chaidh a" chiad itealan le sgioba a-steach don fhànais. Ann an 1820, thàinig Alasdair II gu bhith na tsar. Bha an rìgh ùr ag iarraidh leasachadh nas luaithe air àite agus rannsachadh fànais.
  Ann an 1825, thachair a 'chiad turas-adhair chun na gealaich. Agus ann an 1845, chaidh soithichean Ruiseanach gu Mars. Agus ann an 1847 gu Venus. Ann an 1850, gu Mercury, agus an ath rud gu saidealan Jupiter. Chaidh cosmonauts Ruiseanach a-steach don phlanaid Pluto as fhaide air falbh ann an 1860.
  Seo mar a chaidh leasachadh siostam na grèine air adhart. Agus ann an 1917, thachair a 'chiad turas-adhair taobh a-muigh siostam na grèine. Chaidh grunn shoithichean mòra rionnag a-mach airson Alpha Centauri.
  Agus ann an 1921, agus gu Sirius ... Co-dhiù, lorg iad grunn phlanaidean an ìre mhath àbhaisteach an sin. Dà fhichead bliadhna an dèidh sin, nochd a 'chiad shoithichean a' itealaich aig astar fìor-luminal.
  Agus ann an 2017, airson a 'chiad uair, chaidh cosmonaut Ruiseanach gu oir an galaxy.
  Bha e mìorbhaileach san fharsaingeachd.
  Ann an 2030, chaidh inneal-tìm a chruthachadh... Agus ghluais an cinne-daonna gu ìre leasachaidh eadar-dhealaichte, nas àirde. Fiù ma tha na Rurikovichs fhathast nan suidhe air an rìgh-chathair, agus a 'mhonarcachd iomlan a' riaghladh ìmpireachd an duine.
  Ach, tha dùbhlan ann a tha ag argamaid a bheil feum aig an Ruis air poblachd air an t-saoghal. Ach tha i sàmhach. Tha na daoine riaraichte leis an t-suidheachadh a th 'ann mar-thà, oir tha beatha air fàs glè mhath, agus a h-uile bliadhna bidh e a' fàs nas fheàrr.
  
  Tha BLONDE a' Sàbhaladh Ìmpireachd IVAN AN T-uamhasach
  Tha Mirabela Magnetic air misean a-rithist. An turas seo tha i a 'cuideachadh an droch Ivan the Terrible.
  Anns a 'chùis seo, tha i a' dìon Polotsk bho na hordes de Stefan Batory.
  Dh'fhuirich am balach sìorraidh Oleg Rybachenko ann am Polotsk. Chaidh an ionnsaigh a chuir air ais, ach bha an suidheachadh fhathast eagallach. Ach an uairsin nochd Mirabela Magnetic agus ceathrar nigheanan eile. Nochd iad mar gum biodh iad bho tholl san fhànais. Bha an còignear nighean casruisgte agus ann am bicinis, agus mar sin nochd an sianar dhraoidheil.
  Bha am balach, a bha air a bhith beò fada gu leòr agus a bha fhathast na oileanach aig Mirabela Magnetic, a bha air tadhal air àm Napoleon III mar-thà, a 'feadalaich:
  - Bhuail sinn a-rithist e! Tha seo sgoinneil!
  Thuirt Oleg Rybachenko gu daingeann:
  - Agus gu cinnteach atharraich cùrsa na h-eachdraidh!
  Chrath Natasha, Marusya, Augustina, Svetlana an claidheamhan. Bha na nigheanan gu math diongmhalta.
  Mhol Natasha:
  - Tha sianar againn a-nis ... Buaileamaid an campa Pòlach!
  Bha Oleg Rybachenko gu math taiceil don bheachd seo:
  - Agus dè? Rachamaid! Tha sinn uile còmhla nar neart mòr!
  Dh" aontaich Mirabela Magnetic gu deònach le seo:
  Tha sinn nar feachd uamhasach!
  Agus bha a sàil rùisgte a" pronnadh coileach-dubh.
  Agus bhuail na gaisgich an casan rùisgte, fear air an taobh eile, mar dhearbhadh.
  Air an oidhche, thàinig sia luchd-sabaid cruaidh sìos bho bhalla baile Pskov. Bha iad a" dol a dh"ionnsaigh campa na Pòlainn. An seo, gu foirmeil, arm na Pòlainn, ach gu dearbh saighdearan-duaise bho air feadh na Roinn Eòrpa. Gu sònraichte mòran de na Gearmailtich. Arm mòr.
  Ach às deidh a h-uile càil, tha na sia luchd-sabaid fionnar. Agus thug na caileagan leis a 'ghille na saighdearan-faire agus thug iad air falbh iad, a' tilgeil snàthadan biorach le corragan an cas-rùisgte. Thuit luchd-frithealaidh briste. Bhris na gaisgich boireann an claidheamhan agus thòisich iad a" buain. Mar threud nathraichean thug iad ionnsaigh air a" champ.
  Airson na Meadhan-Aoisean, dè cho neo-àbhaisteach - nuair a bheir nigheanan ann am bikinis ionnsaigh. Agus bidh iad, a 'briseadh an nàmhaid, gu litearra a' cur raointean bàis gu lèir.
  Chuir Oleg Rybachenko a chlaidheamhan a-mach agus gheàrr e e. Le bhith a" crathadh a" ghille gheàrr an còirneal eudmhor.
  Agus rinn e gearan:
  Bidh sinn a 'sabaid airson an Ruis Naoimh!
  Gheàrr Mirabela Magnetic am pana beairteach na leth, agus a" briseadh sròn a" chunntais Ghearmailteach le a sàil lom, chirped:
  Chan eil eagal oirnn ro bhàs air an raon-catha!
  Bha Natasha, a" gearradh sìos na Pòlaichean, na Gearmailtich agus saighdearan-duaise eile, ag èigheach:
  - Chan eil eagal a 'bhàis air a' ghaisgeach Ruiseanach!
  A" sgrios arm na Pòlainn, agus na saighdearan-duaise, Marusya, dh"èigh an nighean crìochnachaidh seo:
  - Fo na speuran rionnagach, cha toir am bàs sinn!
  Augustine, 's i nighean an propeller. An incarnation as fheàrr de fheachdan sònraichte nan Sòbhieteach, agus eadhon cuid de mutant, a "gearradh nam pòlaichean - tweeted:
  - Bidh mi a 'sabaid airson mo Ruis naomh!
  Bha Svetlana, a" toinneamh a claidhnean, agus a" gearradh na Gearmailtich, na Suainich agus na Pòlaichean, a" crathadh le a sàil chruinn, a" crathadh:
  - luchdaichidh mi an inneal-ghunna cumhachdach!
  Bha Natasha, a" sgoltadh tro na Pòlaichean, na Gearmailtich, agus na saighdearan-duaise às an Roinn Eòrpa, agus eadhon na Turcaich, a" crathadh:
  - Dèan sgrios air nàimhdean - gun eòlas air sgàil an eagail!
  Dh" èigh an Augustine lasrach, a falt cop-dhearg a" sruthadh sa ghaoith mar bhratach Aurora:
  - Tha saoghal na cruinne a 'coimhead ort!
  Marusya, is e seo fionn le falt òir, fhad "s a tha i ag èigheach, a" leum suas air a casan rùisgte:
  - Leig le do lèine a losgadh ann am fuil!
  Bidh Mirabela cuideachd a" tilgeil diosc gheur le a òrdagan rùisgte, a" gearradh dheth cinn nan saighdearan agus an rùsg:
  - Airson Ivan uabhasach!
  Bhuail Svetlana, le suathadh mòr, a sàil rùisgte a-steach do stamag a" Phòla. An uairsin thilg i grunn dhioscaichean le òrdagan rùisgte, a" gearradh dusan no dhà, ag èigheach:
  - Bàsaich an t-Athair le d' anam gràdhach !
  Agus rinn na nigheanan gàire. Dè na deamhain àlainn agus gnèitheach a tha iad. Agus mòr, agus air a bhrùthadh le fèithean faochaidh. Agus bidh iad a 'tilgeil snàthadan le casan rùisgte, agus diosgan tana - a' marbhadh grunn shaighdearan aig an aon àm le aon.
  Agus bidh iad gu litireil a" dol thairis air na cuirp ...
  Agus fàgaidh iad dealbhan fuilteach, gràsmhor de chasan rùisgte, nighinn.
  Agus dìreach sianar an aghaidh grunn deichean mhìltean de luchd-sabaid. Ach tha clisgeadh ann an rangannan nam Pòla. Agus chan eil fios aca cia mheud a thug ionnsaigh orra. Agus tha iad gu tur craicte. Thòisich cuid dhiubh eadhon a 'losgadh air a chèile agus gan gearradh fhèin.
  Thilg Oleg Rybachenko, am balach sìorraidh seo, boma dachaigh le a chasan rùisgte, agus dh" èigh e sa Phòlainn:
  - Thug na Gearmailtich ionnsaigh! Tha na Gearmailtich a" toirt ionnsaigh oirnn!
  Agus an uairsin thilg e am boma a-rithist agus dh'èigh e, an turas seo ann an Gearmailtis:
  - Thug Pòlaichean ionnsaigh! Tha pòlaichean a" toirt ionnsaigh oirnn!
  Thog Mirabela ann an Gearmailtis:
  - Tha pòlaichean a 'toirt ionnsaigh oirnn! Tha na Pòlaichean a" marbhadh nan Gearmailteach!
  Agus dè a thòisich: bha saighdearan-duaise Gearmailteach an sàs anns na Pòlaichean. Agus chaidh na Suainich còmhla ris a' mhuirt cuideachd. Bha sabaid fhuilteach ann. A bha air a dhèanamh na bu mhiosa le luasgadh chlaidheamhan, 's le saber nigheanan casruisgte, 'S gille gun fheusag 'an giorrad.
  Dh'èigh Oleg Rybachenko aig mullach a sgamhanan:
  - Nuair a tha sinn aonaichte, tha sinn do-chreidsinneach!
  Agus air a chur ris ann an Gearmailtis:
  - Pòlaichean Rubha!
  An uairsin ann an Suainis:
  - Chop na Pòlaichean agus na Gearmailtich!
  An uairsin thuirt am balach casruisgte ann am Pòlainnis:
  - Gearr na Gearmailtich agus na Suainich!
  Bha Mirabela cuideachd a" beucaich aig mullach a sgamhanan:
  - Gearr na Pòlaichean agus na Suainich!
  Agus le a sàil rùisgte, bhuail an nighean an nàimhdean anns an smiogaid.
  Agus thilg iad snàthadan puinnseanta len òrdagan rùisgte.
  Agus dh'fhàs an clisgeadh nas motha... Dh'fhàs an t-strì an aghaidh a chèile. Agus thòisich am balach agus Natasha a 'tighinn faisg air an riochd, a' gearradh a-mach às na cuirp dhaibh fhèin, gu teanta Rìgh na Pòlainn, Stefan Batory.
  B' e an rìgh seo an t-uachdaran Semigrad. Is e sin, iar-cheannard Sultan Turcach thairis air an Ungair. Chaidh an interregnum sa Phòlainn air adhart. Am measg nan tagraichean airson rìgh-chathair na Pòlainn bha Ivan the Terrible. Ach, cha do ghabh Ivan an rìgh-chathair. Bha buaidh cuideachd aig an aghaidh dhùthchannan an Iar, nach robh ag iarraidh neartachadh cho geur air an Ruis. Agus eagal nan uaislean an saorsa a chall. Agus an leisg air Ivan the Terrible fhèin - nach toir ceangal na Pòlainn gu buil gun tog na gillean aca fhèin an cinn?
  Ann an suidheachadh sam bith, tachartas eachdraidheil: cha do thachair aonachadh na Ruis agus a 'Cho-fhlaitheis fo riaghladh Ivan Vasilyevich. Agus chaidh rìgh-chathair na Pòlainn a ghlacadh gu h-obann le Stefan Batory. Mun àm seo, bha an Ruis air a 'mhòr-chuid de Livonia a ghlacadh. Agus anns an t-seachdamh bliadhna deug thar fhichead, bha cha mhòr a h-uile Livonia, ach a-mhàin Riga agus Revel, fo Ruis.
  Stefan Batory, air cruinneachadh neart, agus air airgead fhaighinn airson a 'chogaidh bho Turcach Sultan, agus am Bhatican thòisich iomairt an aghaidh na Ruis. A 'taghadh Polotsk mar a' chiad targaid. Agus fon bhaile-mòr seo chaidh co-dhùnadh na thachair don Chogadh Livonian. Ann am fìor eachdraidh, chaidh Polotsk a thoirt leis na Pòlaichean, agus às deidh sin ghlac iad an iomairt agus thòisich iad air buannachadh. Agus tha mòr-thubaistean do-ruigsinneach air tuiteam air an Ruis.
  Ach an turas seo sa bhlàr, sianar eireachdail. Agus chan urrainn na Pòlaichean agus an luchd-malairt seasamh nan aghaidh!
  Agus chaidh am murt cho fuilteach 's gu bheil e do-dhèanta a ràdh ann an sgeulachd sìthiche, gun a bhith ga mhìneachadh le peann. Ged, mar eisimpleir, tha meur-chlàr dealanach gu math comasach.
  Bha Oleg Rybachenko a 'feadalaich agus a' comhartaich:
  - Tha na Pòlaichean a 'gearradh sìos air na Gearmailtich!
  Thuirt Mirabela Magnetic:
  - Tha na Gearmailtich a 'gearradh Phòlaichean!
  Agus bhris e maille ri Natasha gu camp an rìgh. Dh'fheuch Stefan Batory ri e fhèin a stiùireadh. Bha e air a dheagh sgeadachadh, agus bha measgachadh de fheartan Oriental agus Eòrpach aige.
  Thilg Oleg Rybachenko diosg geur, tana le òrdagan rùisgte de chasan balach. Dh'itealaich e ann an arc, a 'feadalaich gu tana. Agus stefan Batory eadar na sùilean. Chaidh Rìgh na Pòlainn a leòn gu bàs agus thuit e le osnaich. Seadh, cha robh e furasta don mhonarc. Cha do mhair a riaghladh fada. Balach àbhaisteach, casruisgte. No fiù 's cha robh e gu math àbhaisteach a' cur dragh air.
  Sheinn Oleg Rybachenko le toileachas:
  - Tha mi nam jet-sabaid, tha an einnsean agam na theine! Is e neamh mo dhachaigh! 'S biodh an t-oganach air a bhualadh, 'S mi 'm mhaighistir fhiar air a' bhàs !
  Thilg Mirabela grenade le a òrdagan rùisgte, reub i suas mòran luchd-duaise agus dh"fhuilig i:
  - Agus tha mi nam nighean ghaisgeach!
  Chàirich Oleg Rybachenko agus dh'èigh e sa Phòlainn:
  - Mharbh na Gearmailtich an righ !
  Agus an uairsin mar a tha e ag èirigh a-rithist:
  - Tha na Suainich còmhla ris na Gearmailtich aig an aon àm!
  Tha Mirabela ag èigheach aig mullach a sgamhanan:
  - Ni sinn dioghaltas air an righ !
  Agus às deidh sin, thòisich fìor dumpadh eadar na Pòlaichean agus na saighdearan. Bha iad air an gearradh chun an ìre as àirde. Agus gu gnìomhach a 'crathadh a chèile, agus a' nochdadh le peilearan. Agus dhòirt am mòr-shluagh agus chaidh a reubadh às a chèile. Agus bhàsaich gaisgich nam mìltean.
  Agus an uairsin tha na caileagan agus an dithis bhalach mar a dh" fheuch iad. B" e fìor bhreugan a bh" ann. Agus is e sin an gearradh iomlan. Agus chuir e air falbh na Fritz, agus na Polaich, agus na Suainich, agus eadhon na Turcaich. Agus chaidh an grinder feòil dhan chlas as àirde.
  Sheinn Oleg Rybachenko:
  - Chan eil òr ruigsinneach dha na Suainich ... Co-dhiù tha inntinn aca! Gearraidh mi sìos nàimhdean na Ruis! Agus cò a mharbhas mi le claidheamhan!
  Agus dhealaich na caileagan. Agus tilgeadh iad nithean brisidh len corragan rùisgte. Is iad sin bòidhchead agus eunlaith an itealaich as àirde.
  Ghabh Oleg Rybachenko e agus sheinn e le dealas:
  - Chan eil aimhreit eòlach orm! Tha stòradh agam nam bhroilleach! Tha mi nam ghaisgeach den chlas as àirde!
  Thuirt Mirabela, a 'cumail an àireamh ochd le a làmhan:
  - Sàil nàmhaid san t-sùil!
  Sheinn Natasha le dealas:
  - Agus trodaiche den chompanaidh "Adidas"!
  Leum Marusya suas agus rinn i rùsg:
  - Each Pegasus !
  Agus mar a leumas na gaisgich, 's mar a bhios iad a' rùsgadh. Agus tha na guthan aca a" fàs, mar ghuthan nan each dubha!
  rinn Augustine fiery:
  - Is e gaisgich a th" annainn .... - Thilg an nighean dusan diosc le a corragan rùisgte sa bhad, agus bhuail i grunn dhusan Pòla is Gearmailtich. - Am buille as fhuaire! Agus mar a tha Ivan Krushila!
  Svetlana, dhearbh an neach-crìochnachaidh fionn seo:
  - Agus bhithinn a" tachdadh a h-uile duine!
  An uairsin thilg i a-rithist a h-òrdagan lom, gràsmhor, snàthadan biorach, puinnseanta.
  Agus a-rithist tiùrran de luchd-dùbhlain - na Gearmailtich agus na Pòlaichean.
  Thilg Mirabela pasgan spreadhaidh dachaigh le a sàil rùisgte, a" sgapadh an luchd-dùbhlain agus a "sguabadh às:
  - Airson an Ruis Mhòr!
  Rug Natashka a fiaclan, leig i a-mach grunn thiodhlacan marbhtach le a casan rùisgte, agus chuir i a-mach:
  - Bidh sinn a 'sabaid air an Talamh! Anns na speuran agus ann an dorchadas!
  Sheinn Oleg Rybachenko, a 'sgoltadh le claidheamhan anns an dà làmh agus a' tilgeil diosgan le casan balach:
  Tha an inneal bàis air a dhol às a chiall ...
  Lean Marusya, a 'gearradh a h-uile duine ann an sreath, agus a' tilgeil diosgan le corragan gràsmhor a casan lom nighean, a 'leantainn:
  - Tha i ag itealaich meteorite!
  Augustine lasach, ri sgios, a" tilgeadh chlàran a" deàlradh, agus a" sgeadaich:
  - Agus tha Satan fhèin a 'riaghladh an t-saoghail!
  Lean an gruagach Svetlana a 'seinn le toileachas:
  Agus comharraich sinn ar soirbheachas!
  Ghabh Natasha e agus rinn i gàire le toileachas:
  - Cogadh an-diugh ....
  Chuir Marusya ris le aplomb, a" tilgeil shnàthadan agus diosgan le òrdagan rùisgte:
  - Am màireach bithidh sith !
  Fhreagair an Augustine lasrach le corruich borb, a" sgiala mar nathair. Agus thilg a casan rùisgte snàthadan cho geur 's gun do lot iad a h-uile duine dhan amhaich:
  - Agus creid iodhal Lucifer!
  Lean Svetlana air adhart le marbhadh fiadhaich, fiadhaich:
  - Bidh sinn a 'sabaid air an talamh anns na speuran agus cuiridh sinn dorchadas!
  Ghabh Mirabela, a 'gearradh an nàmhaid, agus a' putadh an nàmhaid le a ceann, agus ghabh e i:
  - Airson glòir an Motherland agus mise!
  Sheinn Natasha, a" tilgeil chlàran le cuideachadh bho chorragan nigheanach lom, gràsmhor:
  - Bidh sinn a 'sabaid chun na crìche, bheir sinn air ar cridheachan a bhith a' bualadh còmhla!
  Rinn Marusya gàire agus rinn i gàire, a" gearradh nam pòlaichean agus a" tilgeil chlachan le casan casruisgte.
  - Agus an uairsin moonshine airson overclocking!
  Augustine lasach, a" cur shnàthaidean marbhtach, agus an nì sin a bhuaileas agus a bhriseas, ri sgeig:
  - Agus an uairsin fìon - gu deireadh!
  Chuir an neach-crìochnachaidh fionn a-rithist snàthadan puinnseanta le a corragan lom, agus rinn i gàire:
  - O lionn fial a' dòrtadh !
  Às deidh sin, rinn an gaisgeach bòidhchead gàire, agus bho a gàire chuir saighdearan-duaise Stefan Batory na cluaisean aca.
  Thuirt Oleg Rybachenko gu seòlta:
  - Gun chogadh cha 'n 'eil sith, gun ghaol cha 'n 'eil cuirm !
  Natasha, a 'tilgeil boomerangs le oirean biorach le a corragan rùisgte de chasan gràsmhor, girlish, chirped:
  - Tha tarraingeachd boireannaich dèidheil air òigridh, ionmhas fir!
  Thug Marusya, a" frasadh gàire sgoinneil, agus a" tilgeil thiodhlacan bàis le a casan, a-mach:
  - Tha boireannaich math nan òige, fir le airgead!
  Sheas an Augustine lasrach, le gniomh bàird, sruthan a' bhàis le a casan rùisgte, ri sgios :
  - Tha boireannach na flùr, tha fear na drone a 'dol gu mil!
  Bha Svetlana bàn neamhnaideach a" crathadh, a" tilgeil nan lannan le a sàilean rùisgte, a" rùisg a fiaclan:
  - Tha e math a bhith na boireannach, tha e dona a bhith na boireannach!
  Oleg Rybachenko, a 'gearradh sìos na Pòlaichean agus saighdearan-duaise, agus a' tionndadh a chlaidheamhan mar lannan heileacoptair, a 'gàireachdainn:
  - Bha còir aig duine a bhith còmhla ri a bhean, ach chan ann ri boireannach!
  Chuir Natasha a corragan rùisgte air bhog, a" rùsgadh boomerangs, agus a" tilgeil a falt gorm, a" comhartaich:
  - Tha duine an-còmhnaidh na fhireannach, ach mar as trice bidh gallan ga thoirt gu beatha cù!
  Bha Zoya, a" crathadh a falt ann an dath na duilleige òir, a" crathadh le chèile, a" rùisg a fiaclan, agus a" tilgeil le a sàilean lom an rud a bhios a" marbhadh, no nas miosa, a" briseadh na phìosan:
  - Tha e nas fheàrr nuair a tha duine fireann na galla!
  Rinn Mirabela, cleas le claidheamhan - dràgon trì-fhillte, agus a 'tilgeil biodag le a h-òrdagan rùisgte, air a grunt:
  - Airson dùthaich mhàthaireil an t-saoghail gu lèir nas bòidhche!
  Dh" èigh Augustine, aig an robh a fhalt cop-dearg mar bhratach proletarianach, agus a casan rùisgte, chiseled a" spùtadh torran bàis agus sgrios, ag èigheach:
  - Ma tha fear ag iarraidh corp boireannaich a bhith aige, feumaidh e gnìomhachas fir a thòiseachadh!
  Svetlana, a 'cur air bhog le a casan rùisgte, boomerang ann an cruth swastika còig-biorach, a' crathadh:
  - Tha e math gum bi corp boireannaich aig fear - ach chan ann gu litireil!
  Thòisich Oleg Rybachenko, balach a bha a 'coimhead mu thrì bliadhna deug a dh' aois, a 'seinn, a' sgrìobhadh gu litireil air an t-slighe:
  Rugadh mi ann an àm òir
  Is e adhartas an aonamh linn air fhichead...
  'S tha corp a' ghille òg,
  Is esan an duine as làidire san t-saoghal!
  Bha mi nam bhalach ann an saoghal sona, fialaidh,
  Bha e coltach gum b" urrainn dha beanntan a ghluasad sa bhad ...
  Cha d" fhuair mi a-mach: gur e ceithir dà uair a dhà -
  Gus an t-slighe gu soirbheachas a lasadh!
  Ach luath air adhart gu buaireasach an fhicheadamh linn,
  Anns a bheil an crith-thalmhainn na chogadh naomh ...
  Air a sgrios bhon t-seòmar marmoir -
  Agus tha an Satan cumhachdach a 'riaghladh am ball!
  Anns an Ruis, is e seo treubh de fhuamhairean,
  Is urrainn dhuinn sgaoth de phlanaidean a thionndadh ...
  Nuair a tha na daoine agus am pàrtaidh aonaichte -
  Agus tha iad a" lasadh suas an t-slighe gu co-mhaoineas!
  Seo an gille a bha anns a' chogadh,
  Agus dh'fhàs Stalin air leth freagarrach dha ...
  Dh'fhan an gaisgeach òg casruisgte,
  Nuair a thug faisisteach ionnsaigh air dùthaich a dhùthchais!
  Tha an talamh a 'losgadh agus tha na craobhan giuthais a' bàsachadh
  Tha a' phlanaid na theine...
  Bidh am balach a" coiseachd casruisgte tron t-sneachda,
  Gus an aisling mhòr, ghaisgeil agad!
  Dè a nì e, chan eil fios aige fhèin, mo thruaighe
  A" snìomh anns an t-sneachda fuar, fann...
  Uill, airson adhbhar air choireigin, tha Cain a" faighinn buaidh,
  Tha a h-uile soirbheachas aig na scumbags!
  Faodaidh tu feitheamh - tha fios agam gun obraich e,
  Agus itealaich gu luath gu Mars. .
  Tha mo nighean air tòrr cuideam a chall
  Ach sheall i dìreach clas sa bhlàr!
  Ruith i casruisgte tron t-sneachda,
  Bhris an reothadh a sàilean gu feargach ...
  Tilgidh sinn Adolf gu h-ainmeil bhon chois,
  Agus buailidh sinn gu sgiobalta!
  Phut sinn na Nadsaidhean air ais à Moscow,
  Chaidh iad a-steach do Bherlin a chaidh a" chùis le saighead ...
  Agus dh'fhàs e glè ghlan air a 'phlanaid,
  Feuch, tha an cerub a" sgaoileadh a sgiathan!
  Thèid sinn a-steach gu Berlin, tha fios againn gu cinnteach,
  Ged a tha am faisisteach seòlta agus an-iochdmhor ...
  Agus bidh saor-làithean againn sa Chèitean radiant,
  Nach tèid mòrachd dhan ghainmhich!
  Ath-bheothaich sinn farsaingeachdan na cruinne,
  Agus bidh pàrras radanta air a" phlanaid ...
  Airson glòir a 'chruthachaidh neo-chrìochnach
  Balach tha thu a 'sabaid agus a' dàna!
  Chuir Mirabela Magnetic ris le dealas mòr, a" rùsg a fiaclan neamhnaid:
  - Nighean a tha thu a 'sabaid agus a' dàna!
  Agus bha Oleg Rybachenko a 'sabaid le rage fiadhaich, a chaidh a chur còmhla ri stuamachd sòlaimte. Thilg balach bòidheach fèitheach gu sgiobalta diosgan biorach le a chorragan rùisgte, a 'gearradh cinn shaighdearan Pòlach is Gearmailteach.
  Agus bha na caileagan a 'putadh eadhon na bu mhiosa, agus a' cleachdadh an casan rùisgte, gràsmhor airson snàthadan a thilgeil agus bàs a thoirt. Mharbh na gaisgich a h-uile duine le claidheamhan agus rinn iad fùdar iomlan de fhuil agus de chnàmhan. Agus gheàrr iad, gheàrr iad, chuir iad snàthadan biorach air bhog, agus tòrr dhioscaichean agus boomerangs.
  Dh"fhuiling na Pòlaichean milleadh mòr agus thachd iad le fuil. Agus mar a thachd iad. Mar fhuarain is easan de leaghan scarlaid a' sruthadh. Agus splasadh, losgadh, buill air chall. Thachair seo uile aig astar fiadhaich, doineann.
  Bhàsaich còrr air 60,000 saighdear agus chaidh an sgrios.
  Oleg Rybachenko, a 'tilgeil diosgan marbhtach le òrdagan cas na cloinne, a' co-èigneachadh:
  - Tha na saighdearan deiseil - bana-mhaighstir! Bidh sinn a 'sgrios a h-uile duine!
  Chuir Natasha, a bha èibhinn agus a 'rùsgadh a fiaclan, a-mach:
  Bidh sinn a 'sgrios a h-uile duine!
  Thuirt Mirabela, às deidh dha am muileann fhaighinn, ag ràdh:
  - Agus buail an nàmhaid!
  Agus chaidh na gaisgich a bhuain a h-uile duine, agus gheàrr iad mar sgian gearraidh. Agus bha na propellers sin a" cur às. Agus sheinn iad eadhon:
  - Ach a bhith onarach! Leigamaid às a h-uile duine!
  Loisg na gaisgich uile gu litireil na farpaisich aca - dìreach a "cur às agus a" dèanamh chisteachan-laighe iomlan. Agus a 'dèanamh sgrios figurative agus leantainneach.
  Bha Mirabela, a 'gearradh an nàmhaid mar slisneagan càise, agus a' gearradh nan cinn, a 'sguabadh às:
  - Airson an Ruis agus ceann-suidhe ùr na dùthcha!
  Zoya le falt òir nighean, agus stiùir i slighe totalitarian. Agus a" cluich le a biceps, thuirt i:
  - Ciod nach biodh 'na ghaisgeach ! Tha e an-còmhnaidh airidh air buannachadh!
  Agus a-rithist, thilg na gaisgich casan casruisgte, lannan a bhuail luchd-dùbhlain. Agus chruthaich iad sruthan fala.
  Bha na caileagan a" frasadh len casan casruisgte tro na maragan sgàrlaid, agus thog iad tiùrran de sgàrlaid, frasan marbhtach.
  Thuirt an Angelica teine gu h-eireachdail, a 'cur grunn lannan marbhtach agus marbhtach a bha a' frasadh le fuarain de lùth fiadhaich, fòirneartach. Agus dh"èirich neòil slàn de dheamhain gun chrìoch, cruaidh is feargach.
  Thuirt an nighean gu ciallach:
  - Dèanamaid gàire agus bi caraidean! Agus nì sinn a" chùis air a h-uile duine!
  Thionndaidh Svetlana a-steach gu crith, agus a-rithist bhuail i le a sàilean rùisgte ann am broilleach aon de na Pòlaichean, gun do thionndaidh e a-null, agus a "tilgeil a chrògan air falbh, bhris e amhaich grunn dhusan neach.
  Ghlaodh Svetlana le toileachas:
  - Is ban-righ mharbhtach so ! Seo am buille!
  Mirabela, a" gearradh luchd-duaise agus droch spioraid eile, gan gearradh le claidheamhan, agus a" pronnadh giallan eile de phrionnsa na h-Ungaire le a shàilean rùisgte:
  - Is e mo bhuille an tè as marbhtach san t-saoghal!
  Rinn Natasha gàire, agus i a" sgaoileadh dòrlach de ghrian-grèine le a fiaclan lasrach, thuirt i:
  - Bidh gaol a" buannachadh agus a" marbhadh!
  Agus rinn na nigheanan uile gàire, ach chaidh an gàire a bhàthadh agus mharbh iad an luchd-dùbhlain.
  Aig an àm sin, thàinig luchd-sabaid Ruiseanach agus mailisidhean a-mach à geataichean Polotsk. Ruith iad air an nàmhaid len uile neart. Agus claidheamhan toinnte gu gnìomhach.
  Mun àm seo, chaidh a 'mhòr-chuid de na Pòlaichean agus na saighdearan-duaise a mharbhadh. Agus na h-ìrean tana de luchd-dùbhlain, air an tug tonnan de shaighdearan Ruiseanach ionnsaigh. Bha buille saighdearan na Ruis faiceallach. Bho na musgaidean, loisg na boghadairean, ach gu ruige seo a 'seachnadh rapprochement. Agus naimhdean air an sgrios.
  Agus thilg na caileagan fhathast lannan agus bùmarang len casan rùisgte, agus rùisg iad am fiaclan geal-sneachda. Leig iad eadhon a-mach ìomhaighean sgàthan, agus dhall iad sùilean an luchd-dùbhlain.
  Chaill na Lyakhs an giùlan agus chaidh an crìochnachadh le buillean bho chlaidheamhan biorach. Agus cha robh cothrom aca, no tròcair. Bha rud ann a tha marbhtach agus neo-thruacanta. Agus rudeigin nach gabh stad le oidhirpean daonna.
  Agus sealgairean bho thaobh nam boghadairean, agus na mailisidhean agus an leagail gu tròcaireach, bho thaobh nan caileagan ceann-uidhe a tha a" pronnadh agus a" bleith.
  Bidh deagh ghaisgich gan giùlan fhèin, agus gan gearradh gu cruaidh. Agus tha iad a 'roghnachadh a bhith a' sgrios amasan nan ceannardan. Gheàrr iad dheth an cinn, a 'tilgeil diosgan. No cuir a-mach sùilean - le snàthadan biorach. Mar sin tha na caileagan ag obair dàna agus fionnar. Bidh iad a 'bleith gun deas-ghnàth sam bith.
  Gheàrr Mirabela tro mhòran luchd-duaise agus salachar eile, agus fo a claidheamhan, bha cinn mar watermelons air an sgapadh le frasan sgàrlaid air gach taobh.
  Dh'èigh an nighean:
  - An clas as àirde agam sa chruinne-cè!
  Thilg Natasha grenade le cas cas-rùisgte, agus mar a bhios i a" crathadh le lùth:
  - Is sinne mòrachd a 'chosmos! Marbhaidh sinn a h-uile duine!
  Chuir Zoya, a 'crathadh a falt òir, cearcall le cinn biorach le a corragan lom.
  Agus thug i mach le corruich, a' smèideadh :
  - Is mise an rud a bheir agus a bheir a-mach!
  Chuir an Angelica lasrach tiodhlac bàis eile, agus thuirt i gu seòlta:
  - Faodaidh amadan sam bith fhulang, chan fhaigh a h-uile duine glic buannachd!
  Thug Svetlana, èibhinn agus boillsgeach le falt neamhnaideach, aphorism a-mach:
  -Marbh, comasach, agus leth-bhreith, chan eil aiseirigh fo ùmhlachd gnè!
  Thug Oleg Rybachenko seachad cuideachd ann an dòigh gu math tùsail:
  - A" chùis air an nàmhaid - bidh thu ga mharbhadh, a" dèanamh a" chùis ort fhèin - bheir thu beatha nas fheàrr!
  Thuirt Mirabela, a" pronnadh nan nàimhdean le spionnadh:
  - Tha e nas fheàrr aon bheatha a thoirt do dhuine airidh na bhith a 'marbhadh mìle maorach - tha e nas buannachdail flùr fhàs na bhith a' milleadh mìle biastagan!
  Thug Natasha, a" gearradh sìos na Pòlaichean agus na h-Ungairich, fa-near:
  - Cha'n e an ti laidir a mharbhas, ach an Ti uile-chumhachdach a dh' eireas !
  Angelica ruadh, a" gearradh tro shaighdearan a" Cho-fhlaitheis, vyaknula:
  - Ge bith cò a thionndaidheas suas a shròn ro mhòr ron t-sabaid, fuirichidh e le a shròn nuair a bhios e a" roinn duaisean!
  Bha Zoya, a" gearradh tron luchd-dùbhlain, a" tilgeil grenade murt le a òrdagan rùisgte, air a grunt:
  - 'N uair a sguir duine de bhi 'na mhuncaidh - 'n uair a thòisich e air atharr- achadh cha'n e nàdur, ach gnè aingil !
  Ghabh Svetlana, a 'gearradh tro na nàimhdean, agus a' leigeil a-mach dealanach às a 'chuileag sgàrlaid aice, agus thug e a-mach e gu seòlta:
  - Tha e na adhbhar connspaid co-dhiù a bha duine na mhuncaidh, ach na mhiann smachd a chumail air, tha e na bheathach àbhaisteach, agus eadhon buailteach do chadal a" gheamhraidh!
  Thuirt Mirabela Magnetic, a" slaodadh an luchd-dùbhlain aice le fearg agus a" cur crìoch air na nàimhdean mu dheireadh:
  - 'S e madadh-ruadh a th' ann an neach-poileataigs le mòr-mhiannan leòmhann, dòighean muc, stòldachd asail, agus muncaidh a tha buailteach do mheirle-sgrìobhaidh!
  Agus an uairsin a" tilgeil grenade le bonn pinc lom, thuirt i:
  - Ma tha thu airson a bhith dìreach glic - creid na leabhraichean teacsa, ma tha thu airson a bhith nas glic - na bi earbsa anns an luchd-poilitigs!
  Chaidh crìoch a chur air arm Stefan Batory. Chaidh arm na Ruis a-rithist gu Warsaw. Agus chaidh taghaidhean a chumail airson an Sejm, far an deach Ivan the Terrible gu bhith na rìgh ùr air a" Cho-fhlaitheas.
  Thachair aonachd sluagh an t-saoghail Slavic. Agus thàinig Livonia gu bhith na phàirt den Ruis cuideachd. An uairsin bha buaidh air an t-Suain agus ceannsachadh Vyborg.
  Agus an uairsin ràinig an riaghladair Skopin-Shuisky Stockholm. Agus chaidh an t-Suain a cheannsachadh.
  Thàinig an Ruis gu bhith na ìmpireachd mhòr le bhith a 'tionndadh a sealladh chun an ear. Agus thachair tòrr buaidh, a bharrachd air togail bhailtean. An uairsin thug na saighdearan Ruiseanach buaidh air a 'Chrimea Khanate, còmhla ri daingneach Azov. Agus tha iad sin nan euchdan mòra.
  Bha Ivan the Terrible beò gu 1599, agus bha a riaghladh gu math fada agus, as cudromaiche, glòrmhor. Thàinig am mac Ivan an Còigeamh gu bhith na rìgh-chathair, agus chaidh sliochd Rurik a ghleidheadh air a 'chathair-rìgh. Lean buaireadh agus iomairtean.
  Ach sin sgeulachd eile. Mura soirbhich leis an Ruis Tsarist barrachd, agus na Pòlaichean, na h-Ucranaich, na Belarusians agus na Ruiseanaich còmhla agus le misneachd a" chùis a dhèanamh air na nàimhdean. Mar so mean air mhean a' toirt buaidh air an t-saoghal uile, agus a' leudachadh o rioghachd gu rioghachd !
  Agus dh'fhuirich Ivan the Terrible ann an cuimhne nan daoine mar am fear as motha de na tsars Ruiseanach! Agus chaidh e sìos ann an eachdraidh mar an ceannsaiche as motha, grunn thursan a 'meudachadh crìochan Ìmpireachd na Ruis!
  
  NIGHEAN A CHUIDEACHD NAPOLEON III
  Fhuair an nighean Mirabela Magnetic a-steach do shaoghal a 'chogaidh Franco-Prussian, eadar Bismarck agus Napoleon III. Ann an eachdraidh fhìor, bhuannaich a 'Ghearmailt agus chuir i crìoch air an aonachadh. Agus an uairsin dh'adhbhraich e a 'Chiad Chogadh agus thuit Ìmpireachd na Ruis agus sliochd rìoghail Romanov.
  Gu dearbh, bhiodh e air a bhith na b 'fheàrr dhan Ruis mura biodh a' Ghearmailt air aonachadh agus nach b 'urrainn dhi a' chùis a dhèanamh air Napoleon III.
  Bha Mirabela Magnetic, a 'slaodadh a casan casruisgte air an fheur, a-nis a' ruith a dh'ionnsaigh na Frainge.
  Bha e riatanach rabhadh a thoirt, faisg air Sedan, gun do dh'ullaich na Prùisich ribe airson Napoleon III agus gun do ghlac iad na prìomh àirdean.
  Dè as urrainn a ràdh mu Napoleon III? Dh'fheuch mac-bràthar Napoleon Mòr ri atharrais a dhèanamh air bràthair athar. Agus bha e ag iarraidh a chruthachadh cumhachdach ìmpireachd, agus b 'urrainn ceannsachadh na Roinn Eòrpa.
  An toiseach bha e soirbheachail. Chaidh aige air Cogadh a" Chrimea a bhuannachadh leis an Ruis. Fìor, aig cosgais call mòr, cha d 'fhuair an Fhraing fhèin buannachdan tìreil bho seo. An uairsin na cogaidhean ann an Indochina.
  Buaidh air an Ostair, agus ceangal sgìre no dhà san Eadailt.
  Nas fhaide nach eil cho soirbheachail. Cha deach a" Bheilg a ghlacadh. Meicsiceo cuideachd.
  Chaill an cothrom an Ostair a chuideachadh sa chogadh an aghaidh Prussia.
  Agus a-nis an cogadh leis a 'Ghearmailt chumhachdach.
  Ann am fìor eachdraidh - call iomlan na Frainge agus glacadh Napoleon III.
  Ach tha cothrom aig Mirabela, nighean casruisgte ann am bikini, mòr-thubaist a sheachnadh. Agus gun a bhith a 'leigeil leis a' Ghearmailt faighinn aig crìochan an iar na Ruis agus nàmhaid cumhachdach a leasachadh.
  Bidh Mirabela a" ruith air frith-rathad sa choille agus a" seinn:
  - Ma tha, ma tha, fada, fada ...
  Ma tha, ma tha thu air an t-slighe ...
  Leum stomp agus ruith!
  Ach is dòcha, is dòcha ...
  Ach is dòcha, tha e comasach, tha e comasach!
  Tha sin gu math, gu math comasach!
  Faodaidh tu a dhol a dh'Afraga!
  Ann an Afraga, tha na h-aibhnichean cho farsaing
  Agus tha beanntan Afraganach cho àrd!
  O, crogaill, hippos!
  Ah, muncaidhean, mucan-mara sperm!
  Ah, ah, agus am parrot uaine!
  Ah, ah, agus am parrot uaine!
  An seo, leis an òran chloinne seo, leum e gu campa Napoleon III.
  Tha na Frangaich gu math lìonmhor agus tha an campa mòr. Ged nach eil smachd an coimeas ris na Prùisich. Agus, is dòcha, tha na gunnaichean seann-fhasanta, agus na h-èideadh ro shoilleir. Agus san fharsaingeachd, tha an arm nas miosa na amannan Napoleon.
  Fìor, tha na Frangaich math air sabaid le bayonets. Chaidh an armachd seo a chruthachadh anns an Fhraing.
  Mar sin faodaidh tu sabaid cha mhòr air teirmean co-ionann. Agus tha an t-sabaid gu bhith gu math cruaidh.
  Cha deach stad a chur air a' chaileag anns a' bhikini. Ged a dh'ith na saighdearan i le an sùilean.
  Tha Mirabela na bhòidhchead tearc agus gràs fìor lùth-chleasachd. Bidh i a" ruith thuice fhèin a" frasadh shàilean rùisgte, cruinn, pinc.
  Agus a-nis tha i a 'ruith suas chun a' phrìomh teanta, far a bheil ìmpire na Frainge, Napoleon Treas, suidhichte. Tha a chumhachd mòr. Ged a tha e foirmeil tha pàrlamaid agus seanadh ann. Ach gu dearbh, tha Napoleon III cha mhòr gun chrìoch.
  Agus a-nis tha e làn miann a 'chùis a dhèanamh air na Gearmailtich, agus gabhail a-steach pàirt de cheann a deas na Gearmailt na sgrìobhadh.
  Gu dearbh, tha e fada bho Napoleon a 'Chiad. Bha e mar-thà air bàsachadh ann am bliadhnaichean Napoleon III, agus aig aois dà fhichead thug e smachd air an Roinn Eòrpa gu lèir.
  Ach tha Napoleon III fhathast a 'creidsinn na ghlòir. A bharrachd air an sin, tha an Fhraing mu thràth air a dhol a-steach do Afraga, agus tha dìomhaireachd mòr aice.
  Chaidh an nighean a stad aig beul an teanta leis na geàrdan agus dh"fhaighnich iad:
  "Dè an gnothach a th' agad ris an ìmpire?"
  Fhreagair Mirabela gu onarach le sùilean sapphire:
  - Gnìomhachas prìobhaideach!
  Agus leig iad troimhe gun cheist i. Tha e soilleir nach eil aig a leithid de bhòidhchead ach cùis phearsanta don ìmpire.
  Ghluais Mirabella, a" slaodadh a casan rùisgte, gràsmhor air na bratan-ùrlair, timcheall an teanta coltach ri meud teanta siorcais. Chaidh a toirt seachad leis a" gheàrd grunn thursan.
  Mu dheireadh, chaidh Mirabela a-steach gu oifis an ìmpire. Dh'èigh Napoleon III sa bhad:
  - Abair bòidhchead!
  Chrom an nighean don mhonarc. Bha Napoleon III meadhan-aois, goirid, agus cha robh e gu math follaiseach. Maol, agus chan ann mar riaghladair mòr.
  Bha Mirabela tòrr na b" àirde na e agus tha a coltas cho soilleir.
  Choimhead Napoleon oirre gu sanntach, ag èigheach:
  - Tha a leithid de bhòidhchead agad ... Dìreach mìorbhail!
  Rinn Mirabela gàire agus fhreagair i:
  Tha a h-uile duine den bheachd gu bheil mi àlainn. A-mhàin airson cuid de dh'fhir, tha mi ro mhòr!
  Chrath Napoleon, a" rùisg fhiaclan meallta.
  - Tha gaol agam air boireannaich mòra! Is toil leam thu!
  Stamp Mirabela a cas rùisgte, tana, fèitheach agus thug i fa-near, sa bhad a" toirt an tarbh leis na h-adharcan:
  - Cha tàinig mi a dhèanamh gaol dhut! Agus tha mi airson innse dhut gu bheil na Prùisean air feall-fhalach a chuir air dòigh air do shlighe, agus gu bheil iad a 'feitheamh riut a dhol a-steach don ghleann!
  Thog Napoleon a shùilean agus dh'fhaighnich e:
  - Ciamar a tha fios agad air sin?
  Fhreagair Mirabela gu cruaidh:
  - An toiseach, tha e àbhaisteach bruidhinn ri boireannaich mar thusa! Agus san dàrna àite - tha fios agam!
  Ghabh Napoleon aithreachas.
  "Bha ro-aithris neo-shoilleir agam cuideachd, ach cha do dhearbh m" fhiosrachadh dad. Ciamar a tha fios agad air sin?
  Thuirt an nighean gu loidsigeach:
  - Anns gach bean an Diabhol ! Agus tha fios aig an Diabhal air a h-uile càil - cha mhòr nach eil Dia ann, ach air an taobh eile!
  Chrath an t-Impire.
  - Gu loidsigeach! Tha thu ro bhrèagha airson a bhith nad neach-brathaidh. Uill, ceart gu leòr ... thèid mi an rathad eile, dh'innis na seanalairean dhomh gu bheil an raon-laighe fo Sedan gu math mì-ghoireasach airson ionnsaigh. Ach tha mi airson an oidhche a chuir seachad còmhla riut!
  Thuirt Mirabella:
  - Eadar sinn dà fhichead bliadhna de dh' eadar-dhealachadh !
  Gu dearbh, tha Napoleon mu thràth trì fichead sa dhà a dh'aois. Agus tha e maol agus chan eil e a 'deàrrsadh le bòidhchead. Ach tha an t-àite maol air a 'chrann fhathast beag, agus tha an coltas uasal. Tha na guailnean gu math farsaing, tha mòran òrdughan ann le molagan air a 'bhroilleach.
  A bharrachd air an sin, chan e a-mhàin Fraingis a tha anns na h-òrdughan, ach cuideachd Beurla, Ruisis agus feadhainn eile.
  Ged a tha an Ruis fiù 's toilichte leis a' chogadh leis na Frangaich, a bha air an dìon leis a 'Ghearmailt.
  Dh'òrdaich Napoleon:
  - Cion sinn!
  Ruith na searbhantan suas agus dhòirt iad fìon air na cuachan airgid. An uairsin ruith iad air falbh, a 'sgoltadh an sàil.
  Ghabh Napoleon sip agus thug e dha Mirabella e.
  Bhlais i am fìon. Agus bha mi a 'faireachdainn gu robh e taitneach agus làidir.
  Dh"òl i leth na glainne agus thug i fa-near:
  - Rud math! Ach feumaidh tu a" chùis a dhèanamh air na Prùisich an-toiseach!
  Dh'fhaighnich Napoleon:
  - An e Frangach a th' annad?
  Fhreagair Mirabela gu h-onarach:
  - Chan eil!
  Dh"fhaighnich an t-Impire:
  - Agus cò thusa?
  Thuirt Mirabela gu pròiseil:
  - Tha mi Ruiseanach!
  Chrath Napoleon le gàire.
  - Cho breagha agus Ruiseanach? Tha d" fhalt mar dhuilleag òir!
  Dhearbh an nighean:
  - Tha mo ghruag air leth math!
  Mhol an t-Impire:
  - Is dòcha an uairsin gum faigh thu blas air caviar dubh?
  Chrath Mirabella aonta.
  - Is e deagh bheachd a tha sin!
  Agus chuir an nighean a-mach le spàin òir gu glainne caviar. Mhol an ìmpire le gàire:
  - Bi am fear as fheàrr leam! Nì mi ban-diùc dhiot!
  Chrath Mirabella a guailnean agus fhreagair i:
  - Gu math rèidh ... Ach tha rudeigin ag innse dhomh nach bi ùine agam a bhith nam bhan-diùc! Bidh mo rùn nas giorra!
  Rinn Napoleon osnaich agus fhreagair e:
  - Bha gaol agam ort, gun eòlas air dìoghras roimhe,
  Bha gaol agam anns na cridheachan, gun bhacadh tha sinn a" lagachadh ...
  Bha gaol agam ort cho dùrachdach, cho caomh,
  Mar a bheir Dia dhut - a bhith air do ghràdhachadh le daoine eile!
  Chrath Mirabela agus thuirt i:
  - Faodaidh tu a bhith nad mhonarc mòr. Tha fios agad, is urrainn dhomh do thoirt gu cùl nan Gearmailteach, agus gheibh thu a" bhuaidh as motha!
  Bha iongnadh air Napoleon:
  - An urrainn dhut a dhèanamh?
  Chuir Mirabella tweet:
  - A h-uile rud do-dhèanta, is dòcha gu bheil fios agam gu cinnteach!
  Chrath an t-Impire.
  - Tha thu àlainn! Dannsa leinn.
  Dh'èirich Napoleon. Ged a bha Mirabela casruisgte, bha i fhathast na b' àirde na am monarc le cha mhòr a ceann slàn.
  Thòisich iad air dannsa. Cha robh an nighean glè mhath air. Ach chuidich Napoleon i.
  Chuir Mirabella tweet:
  Bidh sinn uile a" coimhead air Napoleon
  Na milleanan de dhaoine crazy a. .
  Tha iad airson an aisling a fhrithealadh
  Agus thionndaidh iad gu bhith nan geama!
  Fhreagair Mirabela le dealas le bhith a" seinn òran mu Napoleon Bonaparte:
  Napoleon, Napoleon
  Chaidh a shabaid an aghaidh na Ruis, Ma chaidh e a-mhàin a shabaid an aghaidh na Ruis, Bha e airson a riaghladh an t-saoghail gu lèir.
  
  Bha e airson an saoghal gu lèir a riaghladh, Alasdair, gus an t-eagal iarraidh air an Tsar, Alexandra, bha eagal air, chuir mi ainm ri litir air ais thuige.
  
  A dhaoin' uaisle, ar n-uaislean uile, Ghabh iad an t-eagal, cha 'n aithne dhaibh ciod a their iad.
  Bha an t-eagal orra, ach theich a h-uile duine,
  O, tha, chan eil duine ann am Moscow, bràithrean!
  
  Mar aon, cha robh eagal air duine - Seo Kutuzov, ceannard a h-uile duine againn.Mar aon, cha robh eagal air ach aon - Prionnsa Kutuzov - seo e ar gaisgeach!
  Chrath Napoleon III.
  - Thig air adhart, seinn bòidhchead!
  Lean Mirabela a 'seinn, dàn slàn a chunnaic i aon uair air an eadar-lìon:
  Tha mi nam sheasamh anns a' mhòr-bhùth... An sin-taram-taram-taram...
  tha mi a' coimhead air na sgeilpichean, cha bhith mi a' bualadh air duine sam bith... Agus aingeal geal air choireigin, nach eil a' seasamh an seo airson dad, Ag ràdh rium gu milis: "Uill, dè a tha thu ag iarraidh? ... Dè?"
  
  Agus bhon fhuaim seo bidh e draoidheil dhomh, bidh mi a" crathadh rudeigin, ach chan eil mi a" cluinntinn mo leanaban, tha mi ag ràdh gu bheil fastadh, ann am prionnsapal, slànachadh, Ach, gu dearbh, bhiodh tu co-dhiù a" cur rudeigin air na sgeilpichean .. Agus
  
  air an seo an aingeal Lucy (sin mar a chanas daoine rithe), Tha i ag ràdh gu sàmhach: "There-taram-taram-there-there !!!", A tha 's dòcha a' ciallachadh nach fhiach e, mar ... Dè Bidh, tha iad ag ràdh, a" bìdeadh do sgòrnan airson a" mhòr-bhùth dhùthchasach!
  
  ... Agus a-rithist tha mi a 'snàmh ann an nirvana, gu sanntach gas airson adhair le mo bheul, A h-uile càil a' tionndadh geal-gorm-dearg, liath ceò bho gach
  
  
  
  
  
  taobh cha do leig iad a-steach iad! ith a h-uile càil suas ... Tha na marasgal a' cruinneachadh air chùl, a' sileadh leis an acras... Na geàrdan nas taine - 's e dìreach truas a th' ann a bhith a' coimhead orra!
  
  Bidh Bonaparte air chrith le caviar (tha seo, leis an t-slighe, na chomharra!), Bidh e a" coimhead air na sgeilpichean, agus bidh an caviar a "crith nas làidire ... A" tionndadh gu Luce, a "gairm Murat thugainn, Nas taine agus nas bòidhche, bidh e a" togail a mustache suas ...
  
  Tha an ìmpire a 'tòiseachadh: "A la ger, com a la hero! Tha an t-acras air an arm! Tha an t-acras air an arm! Pàighidh sinn ann an òr! Tha Lucy, cuideachd ann am Fraingis, gu math sàmhach agus gu socair, ag ràdh: " Fosgail an zenki! Tha a h-uile dad san uinneig!",
  
  Agus an t-seann gheàrd ann an adan mathan Air a ruaigeadh ann an Talla Pollock agus gruth càise ...
  
  Tha an ìmpire a 'leantainn: "Tha an t-arm gu math acrach! O, damn thu ... sheri!", Cumhachd hypnotic gu bheil a shùilean a 'falach, Tha a h-uile dad air a stiùireadh gu Lucy, tha a h-uile dad timcheall air a' smocadh mu thràth ...
  
  Tha an ìmpire a 'coimhead gu cunnartach - tha Lucy a' coimhead air Murat, Agus Murat - tha e na ghille gaisgeil! Bidh e a" tarraing a mustache suas, bidh an t-Ìmpire a" tionndadh purpaidh - tha Lucy a" coimhead air Murat, Agus Murat - is e duine gaisgeil a th" ann, tarraing a mustache suas, bidh an t-Ìmpire ag ithe le a shùilean - tha Lucy a" coimhead air Murat, Agus Murat - tha e na ghille gaisgeil , a' tarraing suas a mustache. Agus cho-dhùin an t-seann gheàrd, le pian air an aghaidhean, "Pollock" leis na gunnaichean aca. Chuir an
  
  cornet bho Toulouse - gaisgeach Austerlitz - an càise ... agus shocraich e gu bràth ...
  
  Murat leis an aon ghlaodh, Agus na geàrdan - cuideachd le gul - bidh iad a 'fàgail a' bhùth, 'S bidh iad a' siubhal ann an sluagh air rathad còmhdaichte le sneachda, A 'mallachadh a h-uile càil san t-saoghal ... Tha Berezina air thoiseach ... Tha, tha. .. Wee-wee ...
  
  Bidh an dealbh ag atharrachadh a-rithist: bidh a h-uile càil timcheall a" soilleireachadh a-rithist, An aon deasc airgid, an aon Lucy, gu sàmhach agus gu sìtheil, mar a bha e an-còmhnaidh. bha biadh an seo ...
  
  Seall an aire Tha mi ag iarraidh gun toir iad seachad leabhar ghearanan no molaidhean, taing a sgrìobhadh air dà dhuilleig Buidheachas, taing, taing agus còig ...
  Thuirt Napoleon III:
  - Tha e brèagha!
  Agus thuit an t-ìmpire air cathair, agus rinn e srann. Choimhead Mirabela air ais. Agus gun a bhith a 'smaoineachadh dà uair, ghabh i agus dhòirt i fhèin barrachd fìon. Ghabh i sith le gàirdeachas, agus thòisich i air a slaodadh.
  An uairsin chuir i slaod air an ìmpire air a" ghruaidh. Dhùisg Napoleon.
  Thuirt an nighean:
  - Tha an t-àm ann, a Mhòrachd, saighdearan a chruinneachadh agus a dhol gu cùl nam Prussian!
  Bha Napoleon ag osnaich:
  - Bhiodh sin duilich!
  Fhreagair Mirabela:
  - Theid sinn gu dàna gu cath,
  Airson cumhachd nan Sòbhieteach ...
  brisidh sinn na Pruis-
  Chun an òrain seo!
  Ghèill Napoleon gu deònach. Agus a-nis tha Mirabela ga stiùireadh leis a 'ghàirdean, agus a' dèanamh trombaid a 'chruinneachaidh. Tha ùine air a bhith aig na saighdearan mu thràth airson fois a ghabhail agus tha an t-àm ann gluasad timcheall cearcall-rathaid a dhèanamh.
  Gus beagan toileachas a thoirt dha Napoleon, bheir an nighean gaisgeach dha massage amhaich. Agus tha Bonaparte Jr. a" faireachdainn sruthadh a-steach de lùth ann fhèin. Agus an seo thig arm mòr na Frainge.
  Bidh Mirabela a" toirt seachad òrdughan às leth an ìmpire. Mar thoradh air an sin, tha na saighdearan a 'gluasad, ach às aonais ceòl agus drumaireachd. A tha gu math cruaidh. Tha an t-arm a' cruinneachadh.
  Agus gnìomhan, a 'gluasad air adhart air an dubhan, a' dol seachad air na h-àirdean. Gheall Mirabela i fhèin na Frangaich fhaicinn. Agus tha e ag èigheach riutha gu caoimhneil. Tha an t-arm a' gluasad.
  Ruith an nighean air adhart agus dh"imich i, a" lasadh a shàilean cruinn, lom. Lean saighdearan i.
  Ruith Mirabela agus sheinn i:
  - Ma tha an daingneach air an t-slighe,
  Thog an nàmhaid ...
  Tha e riatanach a dhol seachad bhon chùl -
  Gabh i gun urchair!
  Seo mar a stiùir an nighean arm mòr gu cùl nam Prùis. Agus thug na Frangaich ionnsaigh air na Gearmailtich, a 'gabhail iongnadh orra. B" e ionnsaigh feargach agus eu-dòchasach a bh" ann.
  Chaidh Mirabela le dà shabair a-steach don bhlàr.
  An toiseach, chùm nighean ghaisgeil cuirm aig a" mhuileann agus gheàrr i cinn dithis shaighdearan Prussianach. An uairsin ghabh a sàil rùisgte agus thàinig i air tìr air smiogaid oifigear Gearmailteach, a" pronnadh a ghiallan.
  Mirabela air a cheadachadh:
  - Sguabaidh sinn air falbh an nàmhaid le aon bhuille,
  Thèid glòir a dhearbhadh le claidheamh stàilinn ...
  Bhuail sinn an Wehrmacht chan ann gu dìomhain -
  Na Prussians a bhriseadh a-steach do chips!
  Agus mar sin ghluais an nighean a glùin gu smiogaid a 'chòirneal Gearmailteach. Agus bho bhuille làidir, bhris a mhuineal. B" e sabaid iongantach a bha sin. Agus is e an t-sabaid a tha a dhìth ort.
  Rinn Mirabela innleachd dealan-dè le a claidheamhan, agus rinn i gàire:
  - Bòidhchead, ailleachd, 'S Prussianach mise mar chat !
  Agus bhuail a sàilean lom ann an leum an seanailear Gearmailteach sa bhroilleach. Dh'itealaich e bho bhuille làidir, agus ruith e a-steach gu beinneanan Prussian. Thionndaidh seo a-mach gu bhith fìor mhath. Agus dòrtadh a-steach fuarain fala.
  Chrath Mirabela, a" rùisg a fiaclan:
  - 'S mòr mo neart, crathaidh sinn am Prussian !
  Bha na Frangaich, a 'glacadh nan Gearmailtich le iongnadh, gam brùthadh gu mòr. Bha còrr is dà cheud mìle saighdear ann an arm Bismarck. Agus 's e seo am blàr as motha bho "Blàr nan Dùthchannan". Chan eil Napoleon an Treas fhèin a 'ruith a-steach don bhlàr tiugh, ach is fheàrr leis a bhith a' stiùireadh bho astar.
  Chan eil Bismarck cuideachd a 'sreap gu cath. Bidh e a" feuchainn ris na pàirtean sgapte Gearmailteach a thoirt còmhla. Mar sin chan eil an teannachadh a" dol sìos.
  Bidh Mirabela a 'gearradh le dà chlaidheamh. A bharrachd air an sin, le òrdagan rùisgte, bidh e a" tilgeil biodag air an nàmhaid. Agus sa bhad tuit triùir Prussian bho thilgeil le deagh amas.
  Sheinn Mirabella:
  Tha sinn beò air talamh ar n-athar
  Oigheanan Lada agus clann Dhè ...
  'S ag itealaich air each sgiathach,
  An Ruis gu euchdan mòra nan linntean!
  Agus a-nis tha claidheamhan a nigheanan air am briseadh aig na Prùisich. Agus a-rithist, brisidh sàil rùisgte, cruinn na h-ìghne broilleach seanailear Gearmailteach eile. Canaidh sinn an nighean seo - dìreach super.
  Agus a-nis tha i a 'fàs nas fhaisge agus nas fhaisge air Bismarck. Tha an nighean gu math diongmhalta. Agus bidh e a 'tilgeil boma nitroglycerin le a neart gu lèir. Bidh e ag itealaich seachad agus mar a bheir e toileachas do Bismarck dìreach air beulaibh a" chlogaid.
  Agus bha spreadhadh cumhachdach ann. Chaidh Bismarck sa bhad, còmhla ris na seanalairean, a reubadh às a chèile.
  Agus air dha an ceann a chall, thionndaidh armailt Phrussian air ball gu bhith nan tomad neo-riaghlaidh.
  Agus ruith na Gearmailtich, a 'tilgeil brataichean, gunnaichean, agus stuthan. Lean na Frangaich gu dian. Agus dh'iomair iad na Pruis- ich sin chum na crìche fèin. Gus an do thuit cha mhòr a h-uile dhiubh agus thuit iad ann am braighdeanas.
  Às deidh sin, tha an cogadh mu thràth air gluasad gu fearann na Gearmailt. Thug an Fhraing buaidh air pàirt chudromach den fhearann, suas chun an Elbe. Agus neartaich e a bhuaidh.
  Chaochail Napoleon III gu luath, ach bhàsaich e ann an glòir. Agus chaidh an rìgh-chathair a leantainn le Napoleon IV.
  Cha d'fhuair an Ruis, ann am pearsa na Gearmailt, nàmhaid làidir. Ach aig àm a' chogaidh leis an Tuirc ann an 1877, ghluais an Fhraing a-rithist dhan Chrimea. B' fheudar do dh'Alasdair II anns na suidheachaidhean sin na Balkans fhàgail. Agus ghlac an Fhraing an Eadailt cuideachd ...
  Tharraing an t-sabaid air adhart agus ghlac e an Roinn Eòrpa air fad. Chaidh an Ostair a-steach don chogadh cuideachd.
  Agus an Ruis, mar-thà fo Alasdair Treas, a-rithist thòisich cogadh leis an Tuirc. Agus leis nach do chuir duine bacadh oirre, ghlac i Istanbul, Àisia Minor, agus am fearann don Èiphit, a bharrachd air Iorac, a "ruighinn a" Chuan Innseanach.
  An uairsin thug Alasdair an Treas buaidh air Ioran. A' dol sìos ann an eachdraidh cha'n ann ni's mò mar pheacach, ach mar fhear-buaidh. Tha an Ruis air fàs làidir. Lean an Fhraing agus Breatainn ris a" chogadh. Mhol Napoleon an ceathramh caidreachas don Ruis.
  Dh'aontaich Nicholas II, a shealbhaich Alasdair III, a chaochail gun ùine.
  Thug an Ruis ionnsaigh air na coloinidhean Breatannach anns na h-Innseachan, Pacastan agus an Èiphit. A bharrachd air an sin, thug feachdan talmhainn Ruiseanach ionnsaigh air an Ostair-Ungair agus Prussia.
  Chaidh an Roinn Eòrpa a cheannsachadh le saighdearan Ruiseanach is Frangach. Fhuair an Ruis a h-uile dùthaich Slavic dhi fhèin agus chaidh na crìochan seachad air an Oder, agus cha mhòr gu Vienna.
  Mar sin chrìochnaich a 'chiad roinn den t-saoghal. An uairsin thug Iapan ionnsaigh air an Ruis. Ach bha na Ruiseanaich làidir agus deiseil. A bharrachd air an sin, tha cabhlach cumhachdach aca chan ann a-mhàin sa Chuan Shèimh, ach anns a" Chuan Innseanach. Mar sin rinn an tsarist Ruis Nicholas II a 'chùis gu misneachail orra.
  Thàinig Iapan gu bhith na roinn Ruiseanach.
  An uairsin, còmhla ris an Fhraing, roinn an tsarist Ruis Nicholas II Afraga. A bharrachd air an sin, ghlac na Ruiseanaich Sìona, agus an Fhraing gu tur Thailand agus Indochina. Agus an uairsin ghabh na Ruiseanaich agus na Frangaich thairis Astràilia.
  Chaidh an leth-chruinne an ear gu lèir a roinn eadar an Ruis agus an Fhraing.
  Ach bha sgìrean falamh fhathast anns an Hemisphere an Iar, agus gu sònraichte na Stàitean Aonaichte, ach tha an ceannsachadh aca na sgeulachd eile. Agus tha Mirabela Magnetic air a dheagh dhèanamh - dìreach sàr nighean!
  
  MARBHRANN RUSSIA PUTIN ANN AN AFGHANISTAN
  GNIOMHARA
  Dh'fhàillig na h-ionnsaighean air 11 Sultain, 2011. Agus a-nis tha an Ruis aig Putin a" sabaid ann an Afganastan. Tha na blàran fiadhaich, tha na lannan a 'gluasad. Gu dearbh, tha riochdairean bho na feachdan sònraichte boireann a 'nochdadh gaisgeachd sònraichte - bidh an gnè cothromach a' bualadh air a 'Mujahideen.
  . CAIBIDEIL #1
  Dìreach gun fhios nach do chuir na h-Ameireaganaich daoine amharasach a-mach às an dùthaich aca agus cha do thachair ionnsaigh ceannairc 11 Sultain 2001. Agus a-nis tha arm na Ruis a 'sabaid an Taliban.
  Tha na sabaidean gu math teann. Agus bhom iad suidheachadh nam Mujahideen.
  Tha ceithir nigheanan Ruiseanach anns na speuran: Natasha Sokolovskaya, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  Agus tha iad gu gnìomhach a 'bualadh air dushmans.
  Agus bidh iad a" brùthadh corragan an cas-rùisgte air putanan a" mhaide gàirdeachais. Is iad seo na caileagan sabaid. Cò as urrainn cha mhòr rud sam bith a dhèanamh.
  Agus rinn iad a" chùis air na dushmans air an robh gràin. Tha cogadh ann leis an Taliban. Is e bomadh a tha sa mhòr-chuid san Ruis. Ach tha aonadan talmhainn ann cuideachd a bhios a" sabaid le nàimhdean.
  Agus a 'gabhail a-steach air a' charbad deuchainneach T-95.
  Agus tha Natasha, Zoya, Augustina, agus Svetlana cuideachd a 'sabaid.
  Agus tha iad cuideachd a" bualadh na Mujahideen...
  Tha an cogadh air a bhith a" dol airson grunn bhliadhnaichean. Tha ceannas Putin a" tighinn gu crìch. Agus eu-coltach ris an sgeulachd roimhe, tha inntinn ann. Gu dearbh, cò a bhuannaicheas? Chan eil an eaconamaidh a" dèanamh math. Tharraing an cogadh air an dà chuid ann an Chechnya agus ann an Afganastan. Tha e làn de dhuilgheadasan. Chan eil prìsean ola is gas cho àrd "s a bha iad ann an eachdraidh fhìor. Mar sin tha na comannaich a' tagradh barrachd.
  Thug Natasha Korshunova, a" losgadh bho tanca, fa-near:
  - An seo tha sinn a 'cogadh, ach chan eil na dùilean rim faicinn!
  Chrath Zoya le gàire.
  - Cha-n e so ar cogadh ! Agus carson a bhios sinn a" chuthag anns na beanntan seo?
  Fhreagair Augustine:
  - Stad a bhruidhinn!
  Air adhart agus suas, agus an sin ...
  Às deidh na h-uile, is iad sin na beanntan againn -
  Cuidichidh iad sinn!
  Cuidichidh iad sinn!
  Dh" aontaich Svetlana ris na leanas:
  - Tha mi creidsinn gun cuidich iad!
  Agus loisg an T-95 projectile trom eile aig an Mujahideen. Agus bhuail e iad gu dian, a leithid de bhuille.
  Agus chaidh pìosan de dhusmanan àrd-spreadhaidh a ghearradh sìos.
  Bhuail Natasha air a sàil rùisgte pinc agus sheinn i:
  - Tha sinn air ar n-adhart chum co- chomunn naomh,
  Agus tilg grenades casruisgte!
  Agus tha na nigheanan ionnsaigheach ann am blàr ...
  Agus dòigh air choireigin bha am Mujahideen a" frioladh sàilean aon bhall Komsomol. Air a ghlacadh agus chun a" bhonn rùisgte le iarann dearg-theth. Agus feumaidh mi ràdh gun do ghortaich e cho mòr.
  Agus bha an nighean a" beucaich le bhith a" fulang agus a" sgiùrsadh ...
  Agus an uairsin bhris a òrdagan rùisgte na gillean-dubha le clobha. Seo am poileasaidh aca.
  Ghabh Zoya e agus rinn i beuchd:
  - Cogadh, cogadh, cogadh,
  Leig leis a bhith feargach air feadh an t-saoghail ...
  Bidh ìrean agus òrdughan a" dol nas luaithe -
  Nuair a dhùisg na sligean a latha is a dh"oidhche!
  Agus le sàilean lom, mar a bhrùthas tu ...
  Thuirt Augustine le gàire:
  - Cha bhith duine a "stampadh an aghaidh nan nigheanan!
  Mar sin thug iad gu mòr air an fhear-laighe glacte an casan rùisgte a phògadh,
  Casan gràsmhor. Agus thug e pògan orra.
  Dh"fhairich Augustine a teanga a" reamhrachadh a sàil rùisgte, chruinn, pinc.
  Agus dh'èigh i:
  - Is mise an neach as làidire san t-saoghal - bogaidh mi na nàimhdean anns an taigh beag!
  Agus a" gàireachdainn air mullach mo sgamhanan a-rithist!
  An seo bha na caileagan ann an Afganastan fiadhaich.
  An seo thug Tamara agus Veronica air na sàilean lom duslach aca am Mujahideen a chaidh a ghlacadh a reamhrachadh. Agus an uairsin bidh iad a 'peantadh orra. Agus mar a gheibh iad spreadhadh bho lannsair grenade - a" reubadh dushmans.
  Thug Tamara fa-near gu làidir:
  - Is sinne an fheadhainn as fhuaire san t-saoghal!
  Dh"aontaich Veronica:
  - Chan eil e a" fàs nas fheàrr!
  Agus rug na nigheanan air na fir len òrdagan rùisgte ri taobh an t-sròin agus rinn iad plumagan dhaibh.
  Tha iad sin nan bòidhchead. Agus mar fhreagairt, ma chaidh an glacadh, bhiodh iad a 'frith an t-sàil.
  Tha an cogadh, gu dearbh, a" dol air adhart le diofar ìrean de shoirbheachas.
  Bidh saighdearan Ruiseanach a" pronnadh am Mujahideen. Agus tha an fheadhainn mar fhreagairt a 'pàigheadh cogadh mèinnean.
  Agus bidh iad cuideachd a" lagachadh saighdearan Ruiseanach. An dara cuid thèid an echelon a leigeil sìos, no thèid rudeigin eile a shèideadh suas.
  Agus bidh iad a" losgadh sìos heileacoptairean le lannsaichean. Tha na bhios iad a" dèanamh air leth èifeachdach.
  Mar fhreagairt, tha na caileagan a 'magadh air a' Mujahideen. Agus tha tòrr rudan a" toirt air bòidhchead a bhith a" reamhrachadh le teangannan.
  Thuirt Stalenida, a" rùisg a fiaclan:
  - Bidh droch dhuine a 'snàgail air na creagan,
  Punnd dha le napalm!
  Cha shàbhail thu iad
  Cuir gu bàs am bastard seo ...
  Mar a nì thu balgan-buachair a phronnadh -
  Buail mar cockroaches!
  Mar sin chaidh na caileagan sìos gu gnìomhachas ...
  Alenka, mar eisimpleir, leis a 'bhuidheann-chatha casruisgte aice ann am bikini, mar a ghabh i os làimh sgrios a dhèanamh air na gaisgich Allah.
  Agus fhuair i an galar casruisgte, agus tha preas faochaidh cho mòr aig na nigheanan. Agus tha sàilean nan nigheanan cruinn agus pinc.
  Bidh Alenka a" tilgeil grenade le a òrdagan rùisgte agus a ròin:
  - Ann an ainm an USSR!
  Rinn Anyuta gàire, speal e sìos am Mujahideen agus squeak:
  - Tha an USSR air falbh o chionn fhada! Tha an Ruis ann!
  Thilg Alla suas pasgan spreadhaidh le a sàil rùisgte, cruinn agus squeaked:
  - Air son an athar, agus a theich ann an glòir !
  Agus tha an nighean a 'gàireachdainn. Agus a rìs bheir e turns, agus ro fhreagarrach.
  Bha Maria, cuideachd a" losgadh, agus a" tilgeil suas grenade le feachd marbhtach, a" crathadh, a" giùlan a fiaclan:
  - Airson na buadhan as motha!
  Olimpiada, a" sgrìobadh air a" Mujahideen, agus gam marbhadh le fìor chinnt agus a" tilgeil lemon le a òrdagan rùisgte, air a squeaked:
  - Airson tiodhlacan mòra!
  Bha Matrena cuideachd a" brùthadh spùinneadairean agus a" squeaked:
  - Glòir don Ruis, agus bidh Hercules na Mhesiah!
  Marusya, a 'leagail nan nàimhdean, agus a' tilgeil tiodhlac bàis air an nàmhaid le a cas-rùisgte, dh 'èigh i:
  - Airson Mother Russia!
  Seo na caileagan sabaid an seo.
  Agus bidh iad a" greimeachadh air na fir-phoit len òrdagan rùisgte ri taobh an t-sròin. Seo mar a tha iad gan càineadh.
  Bha Natasha, a" sgrìobadh bho ghunnaichean-inneal, a" squeaked:
  - Airson ar còir!
  Agus mar a bheir am bòidhchead agus gàire.
  Seo na caileagan - a h-uile nighean nigheanan ...
  Bidh Alice agus Angelica ag obair mar luchd-sniper. Tha iad gu math brèagha agus nigheanan sabaid.
  Agus bhuail iad bho raidhfilean gu fìor cheart. Cha mhòr nach urrainn duine dèiligeadh riutha.
  Alice, ma bhios i a 'losgadh, an uairsin dìreach san t-sùil. Agus bualadh gu math iomchaidh.
  An uairsin thug i fa-near:
  - Bidh sinn a 'sabaid gu gaisgeil!
  Thilg Angelica, am boireannach àrd, fèitheach, ruadh seo grenade, reub i am Mujahideen às a chèile agus rinn i squeak:
  - Airson an Ruis naomh!
  Thilg Alice blonde òrdagan rùisgte, snàthad puinnseanta, thol i ceannard nan militants Afganach agus rinn i squeak:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus a-rithist loisg sìos droid bho raidhfil.
  Thuirt Angelica:
  - Agus leudaich am builgean gus an do spreadh e!
  Dh" aontaich Alice le seo:
  - Feumaidh fios a bhith agad air tomhas a h-uile càil! Às deidh na h-uile, tha a 'phlanaid cruinn!
  Agus rinn na caileagan gàire, a 'rùsgadh am fiaclan.
  Gu dearbh, an seo tha iad a 'sabaid, agus chan eil fios dè.
  Cogadh Afganach - prògram a dhà!
  Ach, bha cogadh Chechen ann cuideachd, le ath-aithris. An toiseach call, an uairsin dìoghaltas.
  Ach airson Afganastan, bha Putin airson dìoghaltas a dhèanamh. Tha a bhith a" faighinn thairis air Afganastan a" dol thairis air euchdan nan ceannardan Sòbhieteach.
  Chaill iad an cogadh airson Afganastan!
  Is e dìreach a" cheist a shoirbhicheas? Aon dòchas airson nigheanan sabaid!
  Bhris na caileagan an nàmhaid le dealas mòr ...
  Bha casan gràsmhor, tana, fèitheach is rùisgte nan nigheanan gaisgeil a" frasadh tro na maragan blàth air am blàthachadh le grian a" Ghiblein.
  Bha na gaisgich Komsomol a bha air an nighe le uisge breagha, mar shìthichean, ged a bha iad air an sgrìobadh gu h-uamhasach, leònte ann am blàr, teantaichean purpaidh air aghaidhean neo-chiontach. Rè a 'bhlàir, cha mhòr nach deach a h-uile aodach de ghaisgich glamourous na Ruis mhòir a losgadh no a reubadh, agus ruith iad leth-rùisgte, agus lòchrain falt: Galina, mar dhuilleag òir, Angelin, mar lasraichean a' bholcàno Vesuvius a bha a 'crìonadh, còmhdaichte na fèithean caol, a" gluasad air ais mar boinneagan airgead-beò.
  Air a chùlaibh bha achadh làn de chuirp agus uidheamachd briste, uile air an sàthadh le bomaichean, sgàineadh agus lotan domhainn, trainnsichean air am fàgail bho bhuaidh plèanaichean diosc neo-aithnichte.
  Bha Kabul fhèin, mar chorp air a chràdh le galair nach gabh a leigheas, a 'toirt a-mach clubaichean de dhubh, ach aig an aon àm, mar gum biodh ceò gun bheatha. Bha snìomhain dèanta de dadaman de stuth loisgte a" dol tarsainn agus a" dol tarsainn anns na speuran ann an sgeadachadh satanach.
  Thug gaisgeach Angelina Siberia fa-near:
  - Bidh eadhon nàdar a" feuchainn ri cuideam a chuir air ar laigse daonna agus ar neo-chuideachadh ro na h-eileamaidean!
  Bha Galina, a 'frasadh uisge air an t-sloc le buille làidir, a' gearan:
  - Tha an tiodhlac againn gus ar fìrinn fhèin a chruthachadh. Às deidh na h-uile, tha an inntinn gu ìre mhòr nas làidire na na fèithean. Dè th' ann am fèithean? Dìreach snàithleach pròtain anns a bheil feachdan electromagnetic ag eadar-obrachadh.
  Choimhead Angelina suas air an adhar. Bha e coltach gun do thòisich na crith-thalmhainn air blàr beag eatorra fhèin. Mar gum biodh na deamhain a" roinn cumhachd thairis air a" chruinne-cè. Bha na sruthan a 'bualadh, a' dol tarsainn, agus an uairsin a 'dèanamh suas seòrsa de sgeadachadh, agus an uairsin, air an làimh eile, a' sgapadh san fhànais.
  Tron Angelina gun fhiosta a cas-rùisgte air bàrr criomag meatailt agus, a" stad, rinn i osnaich:
  "Damn e, tha mi ann an trioblaid mhòr!" Dè cho geur 'sa dh'fhaodas pìosan a bhith!
  Thuirt Galina gu feallsanachail:
  - Tha an saoghal gu lèir air a dhèanamh suas de shnàthadan, dìreach dha na beòtha tha e coltach gu bheil e caol, air sgàth mothachadh bhròg! - Agus chaidh sònrachadh a chur ris. - Is urrainn dhuinn a bhith air ar n-èideadh agus gun aodach le coigrich, ach chan eil sinn ach "a" bròg" sinn fhìn!
  Thilg Angelina suas an raidhfil aice gu fèin-ghluasadach agus loisg i air an neach-dushman, a "leantainn air adhart leis a" mhiann aice a h-uile duine a mharbhadh, a bha air a dhol suas gus coinneachadh riutha. Thuit Mujahideen le aodann briste an raidhfil aige bho a làmhan agus rinn e groan air asal. Bha an gaisgeach Siberia a" magadh air:
  - Bhiodh tu fionnar, ach fàs dona! Is e seo a tha seirbheis do sheikhs a" leantainn!
  Thilg Galina i fhèin air an talamh air a stamag agus loisg i burst amas. Shuidhich trì Mujahideen gu rèidh air feur ùr an earraich. Thuirt Angelina gu reusanta:
  - Bha iad ag iarraidh fearann Ruiseanach, mar sin fhuair thu e, ged a bha e le crìoch shuidhichte!
  Rinn Galina gàire gu glic:
  - Bidh luchd-riaghlaidh a tha ag iarraidh àiteachan gun chrìoch a" faighinn gu teann a rèir na crìche, airgead airson an uaigh! Ach, gu mì-fhortanach, tha saoranaich air an tiodhlacadh cho tric!
  Thuirt Angelina ann an da-rìribh:
  - Tha am bàs dona, ach tha beatha fon chuing nas miosa buileach ... Mar as truime a' chuing, 's ann as duilghe a tha e a thilgeil dheth. - An sin chuimhnich an diabhul loisgeach. - Ach a-nis tha sinn a" comharrachadh cuirm shoirbheachail, tha a h-uile càil a" dol gu math, agus eadhon prìomh-bhaile do-chreidsinneach an Treas Caliphate - tha Kabul aig ar casan!
  Thuirt Galina le tòna sgìth:
  - Agus dè a 'phuing. Bidh feum air bleith nas fhaide air adhart, mar nach robh sinn a-riamh a" bruadar! A bheil thu a" smaoineachadh a-nis gun dèan na h-Afganaich a h-uile càil dhuinn? Nighean naive tha thu!
  Bha Angelina gu reusanta an aghaidh seo:
  - Ma nì sinn a" chùis air ar prìomh nàmhaid, saoraidh seo goireasan airson tuilleadh strì! Feumaidh tu fhèin seo a thuigsinn.
  Sheall Galina, an àite freagairt, air an achadh trench a bha na laighe air a beulaibh. Cia mheud duine, an dà chuid Ruiseanach agus Afganach, a fhuair bàs air? Chan e ifrinn an saoghal, ach gu cinnteach chan e nèamh idir. Ann, is dòcha, eadhon nas coltaiche - tha smachd aig nithean mòra den fhìor-shaoghal. Às deidh na h-uile, tha orthodoxies eaglaise a 'teagasg gu bheil beag-chuid beag air a shàbhaladh.
  Agus tha a" mhòr-chuid de dhaoine, air sgàth peacachadh an nàduir, air an càineadh gu cràdh.
  Bha Galina an-còmhnaidh air a h-iomagain agus air a dhiùltadh le leithid de shuidheachadh de na Sgriobtairean Naomha. Sin da rìreadh a tha an orthodox a" meas peacaidh? Tha e eadhon gu math nàdarra miann gach neach beò airson dreuchd agus àrd-ìre. Ach nach e so toradh nàdurra air nàdur an duine ? Agus an lagh mean-fhàs nach gabh atharrachadh.
  Mar eisimpleir, nam biodh an t-Arm Dearg air a threòrachadh le teagasg Chrìosda - bidh iad gad bhualadh air a" ghruaidh cheart, tionndaidh gu do làimh chlì, ciamar a thigeadh e gu crìch airson an t-Athair Sòbhieteach gu lèir.
  Thuit na caileagan Komsomol air bogsa-pìoba Afganach nach deach a sgrios gu tur agus b" fheudar dhaibh laighe sìos fo theine cuimsichte.
  Thuirt Angelina, a" suathadh an fheòir le a buinn rùisgte, oir bha a sàil gu math tachaiseach, ag ràdh:
  - Uaireannan feumaidh tu fulang ... Ach bidh eadhon flùr gu bhith na chleachdadh, agus, gu dearbh, is e an rud as miosa!
  Dh" atharraich Galina a suidheachadh, le dealbh neo-mhearachdach shèid i far leth claigeann a" Mhujahideen a bha a" toirt seachad òrdughan ann an tòn a bha a" comhartaich agus a" gàireachdainn:
  - Bidh Wahhabism a" cleachdadh dhòighean neo-esthetigeach: còig gu aon. Agus ma tha nas lugha dhiubh ann, bidh e a 'tilleadh air ais!
  Thuirt Angelina gu duilich:
  - Dè tha thu ag iarraidh onair bhon t-sionnach?
  Fhreagair Galina gu duilich:
  - Aontaich, oir tha thu airson creidsinn ann an rudeigin brèagha! eadhon onair an t-sionnaich, no uaislean madadh-allaidh!
  B" fheudar do chlann-nighean Komsomol a dhol suas gu na bogsaichean pill a bha air fhàgail air a h-uile ceithir. Seann innleachd snàgadh, a chleachd boireannaich ghaisgich ann am blàr. Agus feumaidh mi ràdh, chan ann às aonais soirbheachas.
  Thug Angelina sìos còignear saighdearan Taliban a bha a" feuchainn ri tarraing a-mach à falach ann an aon spreadhadh, agus thuirt i le toileachas:
  - Bidh arm na Ruis, mar a bha e an-còmhnaidh, a" buannachadh. Fiù ma tha buannachd aig an nàmhaid!
  Rinn Galina, a" leigeil ma sgaoil spreadhadh, gàire mar fhreagairt:
  - Cha bhi buannachd gu bràth aig Mujahideen. - An uairsin a 'leagail dithis le aon dhealbh, thuirt i. - A nis cha bhi!
  Is gann gun robh ùine aig Angelina a ceann a shlaodadh bho bhuaidh a" chasaid. Bha eadhon iallan de fhalt lasrach air a ghearradh dheth, pìos uilinn. Dh"èigh an gaisgeach Komsomol ruadh:
  - Tha gearradh fuilt an seo an-asgaidh, ged a tha an taigh beag daor ri dhèanamh!
  Fhreagair Galina, a 'gàireachdainn tro a deòir, a caraid:
  - Tha fios agad, chan eil seo èibhinn idir ... San fharsaingeachd, ma thachras bàs, am bi leantainneachd ann, is e sin a 'cheist?
  Leig Angelina a-mach gun robh i iongantach:
  - Agus dè a tha, gu dearbh, fealla-dhà? Às deidh na h-uile, chan eil pian, sgìths no eòlasan ann nach eil ann, co-dhiù. Mar sin tha e tòrr nas binne na ar beatha de dheuchainnean leantainneach! - Agus an sin chuir an diabhul loisgeach ris. - Tha beatha na dheuchainn leantainneach air an t-slighe chumhang, ach is e biadh a th" ann an duilgheadasan, ar miann a bhith beò ann an dòigh mhòr!
  Mus do fhreagair i, chunnaic Galina am Mujahideen le aodann mongrel agus le bhith a" brùthadh gu rèidh air an inneal-brosnachaidh chuir sin stad air an scooping aige. Rinn an gaisgeach Komsomol, a" crathadh a curls dearga, gàire:
  - Tha fios agad, is fheàrr leis a h-uile duine gun eisgeachd beatha na gun dad. Tha seo a" ciallachadh, eadhon nar n-inntinn fhìn, gu bheil seun neo-mhìnichte ann!
  Rinn Galina gàire, le oidhirp fhollaiseach:
  - A 'toirt a-steach beò agus fulang! - Stad an gaisgeach Komsomol buidhe-bhuidhe agus chuir e ann an guth nas socraiche gun dragh. - Ach am bheil e comasach an solus a thuigsinn gun fhios a bhi aige air an dubhar. Agus chan eil fios aig toileachas pian sam bith. Tha a h-uile solas aithnichte tro dhà-chànanas!
  Cha do dh" aontaich Angelina ach gu ìre:
  -Ma tha sinn a" bruidhinn mar sin, dh"fheumadh sinn a" chùis a dhèanamh air na Mujahideen gus blas na buaidh a thuigsinn dha-rìribh. - Ghluais am ball teine Komsomol a dhòrn, a 'sgoltadh criomag den leac. - Cuideachd, às deidh a h-uile càil, dualism: air chall agus air buannachadh! Tha buaidh an-còmhnaidh searbh le call, ach milis le duaisean - chan fhaigh a "chùis ach searbhas, agus blas saillte a" chuing "premium"!
  Cha b 'urrainn dha Galina, a' sguabadh an t-sealladh sùbailte, cuideachadh ach aontachadh:
  - Tha, gu dearbh, tha dualachas sònraichte an làthair anns a h-uile dad. Mar sheòrsa, bhiodh Diadhachd, gun dòchas a ghnàth às aonais an Diabhal.
  Rinn Angelina cabhag, gun stad a chuir air an teine, gus a caraid a cheartachadh:
  - Leis fhèin, tha am facal Diabhal anns an t-Seann Ghreugais a 'ciallachadh neach-càinidh. Is e sin, chaidh oidhirp a dhèanamh anns a 'Bhìoball gus cur an aghaidh Dhè anns an dòigh a bu mhiosa.
  Bhrosnaich Galina, a 'leagail sùil Mujahideen eile bho snaidhpear, a caraid:
  - Is e seo dubh PR. A bheil thu a" feuchainn ris an ìre agad àrdachadh le bhith a" lughdachadh an neachdùbhlain agad?
  Thug Angelina fa-near gu loidsigeach:
  - Gu dearbh, bidh a h-uile duine ann an cumhachd a" cleachdadh a ghoireasan rianachd fhèin gus dìmeas a dhèanamh air an neach-dùbhlain aige. Tha samhladh sonraichte ann an so, nach e miann cumhachd a thoirt seachad, agus sochairean a chall le amar. Mar sin, tha a bhith a" dùileachadh sa Bhìoball ri mìneachadh cothromach air a" chòmhstri eadar Dia agus Satan co-dhiù naive.
  Chuir Galina eadhon a sùilean gorma air a maoil:
  - Gu dearbh, chan urrainn dha neach a bhith ag iarraidh neo-eisimeileachd bho na h-ùghdarrasan. Ach is i a" cheist cò a th" ann an Satan. An t-aingeal as foirfe a tha a" feuchainn ri barrachd saorsa a thoirt don chruthachadh, no... Am fear a thàinig gu bhith na athair do olc agus fulangas?
  Rinn Angelina osnaich gu brònach.
  - Tha pian agus fulangas air fàs cho nàdarrach don chinne-daonna gu bheil teagamhan mòra agam gur e Lucifer a thug breith dhaibh ... Co-dhiù, às aonais miann Dhè Uile-chumhachdaich, chan eil e coltach gum faodadh neach cruthaichte soirbheachadh co-dhiù . ..
  Às deidh dha Galina peilear marbhtach a chuir a-steach don drochaid cham aig sròn a" Mhujahideen, chaidh e sìos, sa bhad còmhdaichte le fuil. Dh" aontaich an gaisgeach sa bhad:
  - Seadh, tha a h-uile olc agus trioblaid a th' air a chur air an Diabhal co-ionann ri bhi air a chuir oilbheum leis a' chuip a bhuaileas na tha aig an fhear a bhuail e.
  Bha Angelina fhèin, a" bualadh air an nàmhaid le spreadhadh goirid, agus chuir i cnap air an aghaidh warped as fhaisge, agus às deidh sin thuirt i:
  - Tha an samhlachas a leanas nas freagarraiche an seo: shnaigh an sealbhadair maide a-mach à fiodh, bhuail e an tràill leis, agus an uairsin ag ràdh - tha am bata gu tur olc, agus tha an sealbhadair fìor mhath!
  Thionndaidh Galina timcheall gun fhiosta, agus dh'adhbhraich cnàimh briste cnàimh-choille na h-ìghne pian uabhasach dha na h-altan lasrach. Chrath an gaisgeach beagan a h-aodainn, ach cha do chrom e ri gearan. A bharrachd air an sin, bhuail i trì Mujahideen mar gum biodh i a 'cluich sgitichean. Leig fear de na h-Afganaich air falbh neach-taic faust, mar thoradh air an sin, dh'fhalbh an lannsair.
  Bha coltas gun robh sguab teine a" losgadh tron chruadhtan, agus splinters bho chuirp, cnàmhan, feòil reubte ag itealaich suas.
  Sheinn Galina, a" gàireachdainn, a" magadh oirre fhèin (chan urrainn dhut a bhith beò ann an cogadh gun àbhachdas, no co-dhiù gun a bhith a" cumail do psyche ann an deagh shlàinte) a" seinn:
  - Abair cràdh, pian math: geam an aghaidh spioradan nan Nadsaidhean; ceud - neoni!
  Rinn an dithis nighean bhrèagha gàire gu h-àrd, gu h-àrd .... Agus a rèir coltais bho ghàire tollaidh thug sin buaidh air an eagal Mujahideen gun do dh'fhàs an losgadh bhon taobh aca fliuch sa bhad. Bha an t-sàmhchair cho obann agus cho trom is gun do bhuail e na gaisgich air na cluasan. Is dòcha nach robh an spreadhadh den rocaid V-5 sa chlaigeann cho marbhtach!
  . CAIBIDEIL #2
  Thuirt Angelina:
  - Chan eil dad a" sgreuchail cho dòrainneach mu chall ri tàladh armachd!
  Chuir Galina, gu neònach a" sgrìobadh a cluais le a cas-rùisgte, ris le eirmseachd do-sheachanta:
  - Tha fuaimean a" bhlàir bodhar, ach bidh thu dha-rìribh bodhar nuair nach mothaich thu deireadh a" chanain!
  Rinn am Mujahideen ris nach robh dùil an obair nas fhasa - thilg iad air falbh na luideagan geala agus thòisich iad air èigheach aig mullach an sgamhanan:
  - Bin Laden kaput! Bin Laden math!
  Cha b 'urrainn don ghaisgeach Siberia a-rithist seasamh an aghaidh aphorism:
  - Bidh na daoine a "làimhseachadh droch riaghladair mar lionn, tha iad airson fhaicinn fuar agus air a" bhòrd, ach tha iad deiseil airson pàigheadh air a shon chan ann a-mhàin le pìos pàipear!
  Thug Galina iomradh beag air seo:
  - Nuair a tha an riaghladair dona, tha e air ainmeachadh gu math ann an fealla-dhà! Agus nuair a tha tòrr fealla-dhà ann, bidh beatha nas spòrsail! Agus tha gàire a 'leudachadh beatha! Is e sin, le stiùirichean gun fheum: tha beatha mar naidheachd leantainneach: fada, sunndach, uamhasach, ach an-còmhnaidh deònach eòlas fhaighinn air an leantainn!
  Rinn Angelina gàire gu socair.
  - Agus cha robh fios agam carson a bhios rìghrean meadhanach mar as trice a" riaghladh cho fada!
  Ghèill faisg air ceud gu leth Mujahideen. Nam measg bha co-dhiù trithead balach bho dheich gu sia bliadhna deug a dh"aois, a" mhòr-chuid dhiubh ann an geàrr-chunntasan agus casruisgte, a fhuair air an glùinean cas-rùisgte a bhualadh anns na trainnsichean. Ann an sealladh nan caileagan brèagha gann air an còmhdachadh le luideagan briste, bidh na balaich a" frasadh agus a" cuir sìos an cinn, ach aig an aon àm tha iad fhathast a" magadh air na gaisgich bhrèagha bhrèagha.
  Chuir Mujahideen-Afghans an gàirdeanan sìos ann an troimh-chèile, chan eil e eadhon a" nochdadh dhaibh gu bheil e tàmailteach beachdachadh air leth den bhuidheann-chatha a bhith a" gèilleadh do dhithis nighean leònte, a tha fhathast glè òg. Dè cho eagallach 's a tha iad.
  Bha e coltach gu robh fear de na balaich, a" sgrìobadh a bhonn salach air an fheur gu nearbhach, air splinter a chuir a-steach don t-sàil lom aige, agus thuirt e ann an Ruiseanach briste:
  - Cha chuir peathraichean mi gu Siberia, an sin reothadh sinn ar sròinean, corragan agus casan!
  Thuirt Angelina gu feargach:
  "Cuiridh sinn air falbh e co-dhiù, agus gus nach seas do chasan lom anns an t-sneachda, bidh thu air do bhualadh gu cruaidh gach uair le maidean air do chasan casruisgte.
  Ghabh am balach-mujahid air chrith leis an eagal, agus dh'eirich e na dheòir mar nighinn. Rinn Galina cabhag gus an leanabh a shàsachadh:
  - Tha thu fhathast ro bheag. Is dòcha, thèid do gheàrr-chunntas fon roinn shìobhalta. Dìreach air eagal, canaidh tu nach eil thu fhathast dusan, an uairsin gu cinnteach cha toir iad don champa thu.
  Gu h-obann sguir balach a" mhailisidh de bhith a" reubadh agus ann an guth nas ìsle, a" feuchainn ri atharrais a dhèanamh air inbheach, thuirt e:
  Chan fhàg mi mo chompanaich! An dàrna cuid tha a h-uile duine an-asgaidh no còmhla ann an campa cruinneachaidh!
  Chuir na caileagan iongnadh air a 'mhisneachd ris nach robh dùil aig a' bhalach, thàinig Angelina suas agus bhuail i a cheann:
  - 'S math a rinn thu, thèid creideas a thoirt dhut ... Ach na biodh eagal ort, obraichidh a' mhòr-chuid de na Mujahideen a chaidh a ghlacadh ann am pàirt Eòrpach na Ruis, ag ath-nuadhachadh factaraidhean agus àiteachas, agus airson do chlann bidh biadh math, nas fheàrr na thèid na cairtean agad agus na filmichean as fhuaire a shealltainn.
  Bha na gillean glacte gu dearbh tana, bha cuid eadhon a" nochdadh cnàmhan meang, agus bha triùir ghillean rùisgte air an sliasaid fo chraiceann tana a" sealltainn tro gach rib, agus dh" fhàs an gàirdeanan cho tana "s gun robh e iongantach mar a bha iad a" cumail faustants Afganach annta. Tha cuibhreannan bìdh anns an Treas Caliphate aig an Taliban, a chaidh a thoirt seachad air cairtean cuibhreannachaidh, air a dhol sìos anns na mìosan a dh" fhalbh chun na h-ìre far a bheil an sluagh cha mhòr air a bhith leis an acras gu bàs. A bharrachd air an sin, is e an earrach a tha gu traidiseanta mar an àm as gann den bhliadhna airson toraidhean.
  Bha Galina a 'faireachdainn duilich dha na daoine sin, clann "superhumans", a tha a-nis coltach ri bochd, acrach casruisgte. Ruith i na pòcaidean, lorg i bàr beag teòclaid Ameireaganach annta agus ghabh i iongnadh.
  Bha an tiodhlac a fhuaireadh fo Iasad-màil ro bheag, agus bha trithead "s a dhà bhalach ann (tha an còrr tòrr nas sine, ann an èideadh armachd no teine, gun shaven, glè mhì-thlachdmhor, air an sealg, a tha gan dèanamh coltach ri bodaich!), An sin cha bhi seoclaid gu leòr ann airson a h-uile duine.
  Thoir do aon agus oilbheum a thoirt do dhaoine eile? No tilg tòrr? Mar as trice is e an dàrna fear an t-slighe a-mach, ach sa chùis seo is dòcha gu bheil e a "coimhead gòrach. No roinn sia leacan eadar na sabaidean as lugha.
  Bha an tè mu dheireadh coltach ri Galina Lomonosova mar an fheadhainn as cothromaiche, agus thug e air falbh am pasgan teòclaid gu faiceallach, roinn e na sliseagan, gan toirt don chloinn Afganach as lugha agus as taine.
  Bha coltas gu robh am Mujahideen roimhe briste. Cha do mharcaich a h-aon aca, cha do dh'fheuch e ris an armachd a phutadh no a thoirt air falbh. Fìor, chuir cuid dhiubh mallachd air choireigin tro na fiaclan aca, ach cho luath "s a ghabh na caileagan Komsomol ceum air an taobh aca, thuit na spùidean sa bhad sàmhach agus bhrùth iad an cinn gu na guailnean aca, mar gum biodh dùil aca ri buille.
  Bha Galina eadhon air a snìomh le tàir neo-àbhaisteach:
  - Tha e riatanach gu bheil superhumans a 'crìonadh. Agus càite a bheil an spiorad Muslamach do-sheachanta aca san Taliban?
  Dh'èigh Angelina, a 'spìonadh toit bho aon de na balaich, agus ga thilgeil dhan fheur, ga chuir às le a corragan de chiseled, ged a bha e còmhdaichte le sgrìoban, casan, ag èigheach:
  - Airson cuideigin a tha a 'smocadh thoitean, a' togail soirbheachas ann am beatha, ro thric gabh fois ceò!
  Dhearbh Galina gu furasta:
  - Sin a tha mi ag aontachadh le Bin Laden, cha bu chòir dha fìor ghaisgeach Mujahideen òl, smocadh agus feumaidh e a bhith dìleas!
  Às deidh na briathran seo, chaidh na gillean gruamach, deiseil airson a dhol a-steach do dheòir aig àm sam bith, a-steach do ghàireachdainn càirdeil, agus dh'fhàs a h-uile càil aig an aon àm na b 'fhasa air an anam.
  Nuair a thug na gaisgich Komsomol seachad na prìosanaich cogaidh don aonad Ruiseanach as fhaisge, rinn Angelina èideadh dha Galina, a 'càradh seòrsa de splint air cnàimh-choille briste. Mhol an dotair achaidh sa bhad gum biodh an gaisgeach a" laighe sìos air streapadair agus a" caitheamh grunn làithean leis fhèin. Dhiùlt an gaisgeach Komsomol am moladh seo le tàir, ged a thuig i, gu mì-fhortanach, gu robh mòran shaighdearan ann an Arm na Ruis a bheireadh grèim air sa bhad. Bha a guth cruaidh, mar ghuth tidsear sgoile a" magadh air oileanach dearmadach:
  - A bhi ag ionndrainn uairean ar buaidh, na laithean mu dheireadh a bu aoibhniche sa chogadh ? Seadh, is e seo am peanas as cruaidhe a ghabhas smaoineachadh. Agus nach eil thu airson an snaidhpear as fheàrr a thoirt air falbh bho Arm na Ruis?
  Thionndaidh an dotair bàn, dh" fhàs a h-aghaidh aosta, dh"fhàs soidhne mòd-ceartais fa chomhair a shùilean ... Bha Galina, a" faicinn a h-eagal gu h-àrd, mar nighean bheag, a" gàireachdainn agus a" bualadh a làmh air a gualainn:
  - Uill, na dèan sin! Tha gràin agam fhìn air an fheadhainn a bhios a" sgrìobhadh diùltadh nas motha na Mujahideen. Gus am bi...
  Agus dh'fhalbh an nighean, a' feadalaich, ...
  Cha robh an fhàinne timcheall air Kabul fhathast dùmhail gu leòr, bhris aonadan fa leth Afganach troimhe bho na goileadairean gu nodan dìon a" phrìomh-bhaile aca. Chaidh an taobh a deas a ghearradh dheth, ach anns a 'cheann a tuath, far an do thòisich an ionnsaigh a-mhàin air 20 Giblean, agus chaidh dàil a chuir air a bhith a' dol thairis air raointean ìosal làn-sruthadh Abhainn Afghanistan, bha beàrnan fhathast aig a 'Mujahideen.
  Chaidh ìmpidh a chuir air Bin Laden Kabul fhàgail, ruith gu deas, an uairsin còmhdach a ghabhail ann am bàta-tumaidh. B" e cabhlach bhàtaichean-aigeann Afganach, leis a h-uile call a bh" ann, fhathast an fheadhainn as neo-fhollaisiche air an t-saoghal, agus bha nas lugha de bhàtaichean-aigeann sabaid ann na bha a h-uile cabhlach eile san t-saoghal còmhla!
  Ach bha iad dìomhair don fhìor cheann.
  Ach bha coltas cho briste air inntinn Bin Laden leis an fhiasco poilitigeach agus armailteach aige fhèin gun do chuir e roimhe gabhail ri bàs. Cha robh anns an deachdaire hysterical ach seorsa de dh" uaislean agus cha b" e borb a bh" ann, deiseil airson dad a dhèanamh airson dàil a chuir air coinneamh ri cailleach aig a bheil anail nas fhuaire na lionntan leaghan, agus aig a bheil greim neo-sheasmhach. Ach, dh" ainmich e seo gu poblach, ach dè dha-rìribh a bha e a" smaoineachadh ...
  Bheirear cànan do neach-poilitigs ciallach gus a smuaintean fhalach, ach mar as trice, bidh cainnt neach-poilitigs gu lèir a" nochdadh gòrachas gun chiall!
  Bidh Natasha cuideachd a 'sabaid gu cruaidh. Agus bidh a sàil chruinn rùisgte, mar gum biodh i a" toirt a-steach do thiodhlac sgrios, agus grenade ag itealaich seachad agus a" reubadh am Mujahideen gu tur.
  Rinn an nighean gàire:
  - Aon, dhà, trì, ceithir, còig! Thàinig am boireannach a-mach airson losgadh!
  Rinn Zoya, a" sgrìobaireachd air na dushmans, agus a" spealadh sìos ìrean slàn de luchd-ceannairc, a" magadh:
  - Tha mi a 'creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir,
  Bidh crìoch air faisisteachd....
  Agus bidh a 'ghrian a' deàrrsadh
  A" lasadh na slighe airson co-mhaoineas!
  Loisg Augustine loidhne aig luchd-sabaid Afganach, agus gheàrr e dheth an loidhne gu lèir.
  Agus dh'èigh i:
  - Glòir do cho-mhaoineas anns an Ruis!
  Thuirt Svetlana le gàire:
  Tha calpachas againn!
  Agus thilg a' chaileag pea mharbhtach le a sàil rùisgte.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Bidh daoine toilichte
  Sonas gu bràth ...
  Tha an riaghaltas Sobhietach -
  Tha an cumhachd fìor mhath!
  Thilg Natasha grenade, a 'tionndadh an tanca Mujahideen, a bha air a dhèanamh de fhiodh, agus rinn i gàire:
  - Air son co-chomunn mòr !
  Agus ghabh na gaisgich e, agus rinn iad feadalaich. Agus thòisich na feannag a thuit anns an t‑suain air tuiteam às an speur.
  Agus lot iad cinn nam Muiahideen len gob. Agus tholladh iad an turban aca agus mar sin air adhart.
  Rinn Zoya squeak, winning:
  - Glòir do'n Ruis, leis an dara teachd de cho-mhaoineas !
  Bha na nigheanan gu math èibhinn. Agus gu litireil thug e spionnadh dhaibh.
  Rinn Augustine gàire a fiaclan:
  - Bi ainmeil airson an Fatherland - a tha a 'cogadh ris na spooks!
  Agus thug an nighean bhon bazooka mar lupanet. Agus tha a cumhachd iongantach dìreach marbhtach.
  Ghabh Zoya e agus rinn i gàire:
  - Bheir buaidh air saighdearan Bin Laden !
  Agus thug an gaisgeach cas air a dheagh amas. Agus bhuail a h-uile peilear an targaid.
  An uairsin thuirt na nigheanan:
  - Tha sinn a-nis air ais aig a 'chaismeachd,
  An teine Bolshevism ann an ciste. .
  Bràgad Comannach -
  Còmhla rinn Lenin air thoiseach!
  Dhearbh Svetlana, a" spealadh luchd-dùbhlain mar speal agus rinn i tweet:
  - Airson aerobatics!
  Agus ghabh an nighean agus loisg i sìos plèana nàmhaid. Agus, rinn i fìor mhath e.
  Thug Natasha fa-near gu làidir, a 'gearradh sìos air an luchd-dùbhlain aice, agus a' sgoltadh, a 'toirt a fiaclan:
  - Airson an Fatherland, ar màthair!
  Agus seo an nighean, mar a tha i a" bualadh air an nàmhaid. Agus an uairsin chaidh an tanca a shèideadh far an tùir, agus chaidh am meatailt a reubadh bhon chrann agus chaidh na rolairean a h-uile taobh.
  Bha iad a" rèiseadh agus a" snìomh air an fheur, agus a" losgadh a h-uile càil. Agus bhuail aon de na rolairean am Mujahideen sa stamag agus gheàrr e na leth e.
  Thuirt Natasha le wink:
  - Airson an Fatherland, a tha nas fhuaire de na h-uile!
  Agus bheir an gaisgeach tionndadh fìor cheart. Tha na sabaidean an seo cruaidh agus fuilteach.
  Dushmans snap. Tha e coltach gu bheil iad gu litearra gun àireamh.
  Tha na Afghans ag iarraidh sìth agus riaghladh aonaichte. Ach a-nis tha an Ruis air an fhearann aca a-rithist. Agus tha blàran borb an sin anns an Afganastan uamhasach seo.
  Thug Zoya, losgadh, fa-near:
  - Glòir do àmanna a' cho-chomuinn mhòir !
  Agus tilgidh an nighean lemon le a òrdagan rùisgte le cumhachd murt.
  Agus reubaidh an luchd-dùbhlain agad às a chèile.
  Thuirt Augustina, a 'gearradh sìos am Mujahideen:
  - Glòir d'ar dìlseachd agus ar creidimh !
  Leum an ceann ruadh suas agus ruith e chun na spùinnean. Bha a falt cop-dearg ag itealaich mar bhratach cath. Chì thu sa bhad - is e an nighean na tha a dhìth ort.
  Agus a-nis buail an nighean le a sàil rùisgte, pinc, cruaidh air smiogaid seanalair Afganach. Agus bris a ghiall. An uairsin cho-dhùin am bòidhchead:
  - Airson euchdan barraichte Ìmpireachd na Ruis!
  A-rithist, tha an t-sabaid ann an Afganastan gu math cruaidh agus fuilteach. Aifreann de dhiofar seòrsa de sgrios agus bàs timcheall.
  Mirabela, a 'toirt a-steach buillean brùideil air spògan bhon adhar agus a' togail clubaichean slàn de chlachan agus de mheatailt, le iarann leaghte, air an sgoltadh:
  - Is mise am pìleat as làidire!
  Bha Akulina Orlova teagmhach:
  - Chan e, is mise an tè as làidire!
  Agus cuideachd mar a bhuaileas e an nàmhaid le feachd mòr millteach le rocaid.
  Thuirt Anastasia Vedmakova gu math ionnsaigheach, a 'cur shligean le cumhachd millteach mòr bhon itealan ionnsaigh aice.
  Rinn an nighean, a" pronnadh a sàil rùisgte pinc, coed:
  - Bidh sinn a 'sabaid airson an Motherland,
  Pòg sinn!
  Agus chaidh aig an trèana armachd againn air luathachadh!
  Bha fiaclan dath-neamhnaid aig Akulina Orlova agus beul fìor bhrèagha. Agus tha a theanga gu math pinc agus gràsmhor, comasach air iongantasan a dhèanamh.
  Choisich an nighean:
  - Na fuirich irioslachd nan Slavs,
  Bidh sinn a" stampadh air an Taliban le beinn ...
  Cha 'n fhuiling sinn tuilleadh maslaidh-
  Nach pronnadh sinn an nàmhaid le ar casan rùisgte!
  Gu dearbh, tha na nigheanan gu math èibhinn agus binn. Tha uimhir de sheun aca agus fealla-dhà eadar-dhealaichte.
  Chuimhnich Mirabela mar a bha teanga an fhir-phoit a" reubadh a buinn chruaidh, dusty de chasan casruisgte na h-ìghne.
  Agus cho snog agus cho tlachdmhor sa tha e.
  Sheinn an nighean:
  Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal
  Bogaidh sinn na nàimhdean gu lèir anns an taigh beag ....
  Chan eil an Fatherland a 'creidsinn ann an deòir -
  Agus bheir sinn buille eanchainn dha na oligarchs olc!
  Chuir Natasha Sokolovskaya, pìleat à Lucifer, tweet:
  - Glòir don Ruis, na dùthchannan as motha!
  Agus le sàilean lom, mar a bhrùthas tu. Is e seo dha-rìribh nigheanan le gàire trom-laighe. Agus ma bhios feachd marbhtach rocaidean ag itealaich a-mach às na h-innealan ioma-adhbhar aca, an uairsin èiridh trainnsichean agus buncairean!
  Tha nigheanan ann an cogadh Afganastan, gu dearbh, rudeigin sònraichte agus gun samhail.
  Bidh Stalenida a" cur air bhog rocaidean de chumhachd marbhtach, marbhtach aig a" Mujahideen.
  'S a' reubadh ghaisgich Allah an Taliban. Tha, tha an gluasad seo air dearbhadh gu bheil e comasach. Mar sin iomadh bliadhna a 'sabaid leis an Ruis.
  Chuir Stalenida agus Veronika, a 'bualadh am buinn rùisgte, dusty air a' ghainmhich, a-mach sgaoilidh.
  Agus a-rithist tha rudeigin uamhasach marbhtach ag itealaich. Agus a 'giùlan mòran sgrios.
  Sheinn Steelenida:
  - Glòir don dùthaich bhrèagha againn!
  An uairsin mar a ghabhas agus a sheallas an teanga. Agus brùthaidh a sàilean rùisgte am putan brosnachaidh.
  Ghabh agus tharraing Victoria agus Veronica suas rudeigin làn neart agus cumhachd sgrios mòr.
  Agus an uairsin dh'obraich inneal gas na Ruis. Agus a 'losgadh achaidhean gu lèir le fear-dushman.
  Bha glùinean dathte seoclaid air na caileagan - mar sin tana. Agus tha e dha-rìribh gu math sexy. Tha craiceann cha mhòr nan nigheanan dubh, agus tha am falt flùrach, air an làimh eile, aotrom, agus beagan òir.
  Seo cuid de bhòidhchead iongantach.
  Agus ma chuireas iad rudeigin air bhog... Bidh caileagan brèagha a' deàrrsadh le fallas, agus tha coltas gu bheil an craiceann tana aca air a dhòrtadh a-mach à umha.
  Dè cho tarraingeach sa tha seo.
  Steelenida, a 'cur às do na h-Afghans, a' fàs nas miosa:
  - Tha an arm agam làidir, bidh e a" dìon an t-saoghail!
  Fhreagair Tamara seo:
  - Theagamh gu'n robh thu a' ciallachadh - ar n-arm !
  Sheinn Veronica agus Victoria agus iad a" losgadh air spùinnean Afganach:
  - Chan eil e ro thràth ...
  Chan eil sinn airson a dhol dhan arm!
  Ach, o, o -
  Chan eil sinn airson a dhol dhan arm!
  An sin chan eil balaich ro chruaidh airson gaol!
  Agus mar a tha na bòidhchead a 'gàireachdainn.
  Bhuail Tamara an neach-dùbhlain aice agus rinn i squeak:
  - Airson an co-mhaoineas as motha anns a 'chruinne-cè!
  Sheinn Nicoletta, a" priobadh a glùinean rùisgte:
  - Tha calpachas ag ràdh nach eil,
  Is e sòisealachd ar freagairt!
  Agus an nighean a-rithist, mar gum biodh i a 'tilgeil feachd marbhtach, sgrios mòr air grenade.
  Bidh Alenka agus an sgioba aice a 'sabaid le mòran spooks.
  Bidh an nighean a 'sabaid le dealas mòr. A 'sabaid mar uilebheist. A 'sealltainn a chlas iongantach agus a' squeaks:
  - Ann an ainm bheachdan neo-bhàsmhor co-mhaoineas,
  Chì sinn àm ri teachd na dùthcha againn...
  Fhreagair Anyuta le gàire:
  - Anns an Ruis a-nis calpachas! Gus am bi...
  Thilg Alenka sgrios mòr le a shàil rùisgte agus dh" èigh i:
  - Sòisealachd beò!
  Thug Allah le sealladh riaraichte fa-near:
  - Bidh àm de cho-mhaoineas mòr ann!
  Agus a-rithist, fhad "s a tha an tionndadh murt a" spreadhadh.
  Choed Maria, le sealladh glè thoilichte, agus a 'pronnadh am Mujahideen, a bha a' snàgadh mar locust:
  Biodh àm co-mhaoineas ann!
  Agus a-rithist, mar a thilgeas tu tiodhlac bàsmhor.
  Thuirt Olympias gu làidir, a" leagail tagaichean Taliban, agus a" caoineadh:
  - Airson mòrachd na Ruis comannach!
  Agus a-rithist, mar a tha nighean a 'tilgeil a cas-rùisgte a leithid de sgrios nach fhacas a-riamh.
  Marusya, a 'bualadh nan nàimhdean, agus gan spealadh a-mach às a' ghunna-inneal, agus a 'cluich le leacan nam meadhanan, dh' èigh i:
  - Airson an Ruis naomh!
  Matryona, a 'gearradh tron nàmhaid, agus ga spealadh, squeal:
  - Airson Dia Perun!
  Dhearbh Elena:
  - Agus airson Svarog!
  Ghearr Alla sìos loidhne de dhusmans agus beucaich e:
  - Agus na dìochuimhnich Lada Màthair Mòr nan Dia!
  Thuirt Maria, a" leagail a" Mhujahideen:
  - Tha mòrachd ar Motherland anns a h-uile dad!
  Olympias mar a thèid e a-steach bho lannsair grenade, agus na nàimhdean a reubadh às a chèile agus squeak, aig mullach a sgamhanan:
  - Bidh sinn a" buannachadh gun eisgeachd!
  Dh" aontaich Anyuta gu tur le seo:
  - Tha, tha ar buaidh do-sheachanta!
  Agus ghabh an gaisgeach e, agus dh"obraich an t-sàil rùisgte.
  Agus bho tanca nan Afghans - chaidh an tùr a reubadh dheth.
  Sheinn Matryona le gàire:
  - Bidh gach soirbheachas còmhla rinn!
  Tha na caileagan a 'leantainn air adhart a' sabaid le mujahideen gun àireamh mar ionnsaigh air sgòth de locust.
  Cia mheud dhiubh a tha an seo - tòrr mòr.
  Ach tha tòrr nigheanan ann cuideachd. Agus tha iad glè bhrèagha.
  Ghabh Viola agus Malvina grèim air na dushmans Afganach gu math ainmeil. Agus brisidh sinn iad le brùidealachd.
  Bha Viola eadhon a" crathadh, a" tilgeil grenade air a ghluasad le rocaid le a cas-rùisgte:
  - tha mi a 'sgrios a h-uile càil!
  Agus mar a bheir e tionndadh le deagh amas agus ceart don Mujahideen.
  Thug Malvina fa-near, cuideachd a" sgrìobhadh le fìor chruinneas air spooks:
  - Ar buaidh anns a' chogadh naomh !
  Agus a-rithist tilgidh e grenade le cuideachadh bho shàilean lom.
  Is iad seo na caileagan - an urram as àirde sa chlas aca.
  Bha Viola eadhon a" crathadh le wink:
  - Bidh baile-mòr ann cuideachd air Venus agus Mars!
  Dh" aontaich Malvina le seo:
  - Bidh craobhan Apple a" fàs ann!
  Bha na caileagan air an comharrachadh le bòidhchead fìor mhath agus bha meas mòr orra.
  Ach an seo a-rithist, tha Gerda bho am measg an luchd-duaise a" gluasad air an tanca.
  Agus tha an gaisgeach cuideachd casruisgte agus ann am bikini.
  Agus tha i air tanca sònraichte - fionnar - "Leopard" -3. Agus is e càr mòr a tha seo, feumaidh mi cumhachd a ràdh.
  Agus còmhla rithe, tha na caileagan cuideachd cha mhòr rùisgte.
  Bidh Gerda a" losgadh le a òrdagan rùisgte agus a squeals:
  - Glòir do àm theicneòlasan ùra!
  Agus mar a tha e a" tàirngeadh an nàmhaid.
  Agus spreadhaidh pròiseact spreadhaidh àrd de chumhachd millteach mòr.
  Bidh am Mujahideen le an gàirdeanan agus na casan air an reubadh dheth ag itealaich air falbh gu stiùiridhean fad às.
  Chuir fear dhiubh a cheann dheth ann an clogaid. Chaidh a tilgeil suas agus a bhreabadh suas.
  Agus thilg an nighean Aurora an ceann càl seo le a cas-rùisgte.
  An uairsin dh'èigh an nighean:
  - Is e ar ruith as fhuaire!
  Agus thug i tionndadh gu math ceart agus le deagh amas. Às an sin chaidh dusan Mujahideen a ghearradh sìos.
  Rinn Aurora gàire le gàire:
  - Tha craobhan ubhal fo bhlàth, bidh smùid againn!
  Gerda air an tanca crushed dushmans. Agus bha i fhèin, còmhla ri a caraidean, bho dhà ghunna de nàdar murt.
  Loisg Charlotte, a" putadh a òrdagan rùisgte air na putanan luing gàirdeachais agus dh"èigh i:
  - Pantomaim ainmeil Cheops!
  An uairsin thèid am bòidhchead a-mach le gàire.
  Thug Cairistìona, a" fucking nan Afganach le gunna-inneal, fa-near:
  - Gu'm biodh Dia leinn !
  Thuirt Magda gu loidsigeach:
  - A bheil feum aige air caileagan casruisgte, murky mar sinne?
  Gerda coed:
  Tha feum agam air cumhachd mòr!
  Agus mar a bhuaileas e an nàmhaid le projectile marbhtach. Agus chaidh moran nam marbh agus an sgrios sa bhad.
  Thug Charlotte fa-near le bhith a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais le a sàil rùisgte:
  - Tha e coltach ri arm Lucifer!
  Às deidh sin, bidh am bòidhchead a "deàrrsadh le fiaclan neamhnaid.
  Chràidh Mujahideen tè de na caileagan. Smuain iad a buinn rùisgte le h-oladh lus na grèine, agus chuir iad suas brat-bhrataich. Agus thòisich an lasair air sàilean lom, cruinn na h-ìghne a reubadh.
  Agus bha e cho mìorbhaileach. Agus gu litireil chuir i dragh oirre.
  Dh"èigh Gerda gu feargach:
  Ròstaidh sinn sibh uile!
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  - Tha sinn an toiseach ann an sùilibh nan spiorad - chì sinn ! Agus an uairsin bidh sinn gan frioladh agus gan ithe!
  Warriors gu dearbh aig àirde mhòr.
  An seo thòisich iad air am Mujahideen a phronnadh le bratagan. Agus bha iad air leth soirbheachail leis. Dhòirt an fhuil fo na rolairean, agus chrom na cnàmhan. Bha a h-uile dad a" coimhead glè mhath.
  Thuirt Gerda le gàire:
  - 'S e cobra rabid a th' annam!
  Agus a-rithist, mar gum biodh ann an spioradan, tha e a 'bualadh. Is e seo a creideas.
  Agus tha boma às deidh boma ga leagail às an adhar. Agus chan eil iad a" toirt tròcair don phasgan iomlan seo den Taliban.
  Bhuail Charlotte ris na pìleatan tro Skype agus rinn i squeak:
  - Gun tèid ar prògram stoirmeil a thoirt gu buil!
  Dh" aontaich Cairistìona le seo:
  - Gu dearbh bidh!
  Agus anns an adhar, Albina, mar gum biodh i a 'bualadh air spooks. Agus nì e tòrr sgrios.
  An uairsin tha e ag èigheach:
  - 'S e fìor dhràgon fionn a th' annam!
  Agus thèid Alvina a chuir air bhog bhon adhar mar rocaid, agus thèid na nàimhdean a bhriseadh.
  An uairsin bidh e ag èirigh:
  - Airson àm co-mhaoineas mòr!
  Thuirt Albina, a" breabadh na spioradan bhon adhar:
  - Agus chan eil e uamhasach idir!
  Nigheanan, gu dearbh, le mac-meanmna.
  Lean an cogadh eadar an USSR agus Afganastan ...
  Loisg Natasha air saighdearan ìmpireachd Taliban, gu litearra chuir i sìos iad agus sheinn i ...
  Gum biodh a" ghrian an-còmhnaidh
  Biodh neamh an-còmhnaidh ann ...
  Gum biodh màthair an-còmhnaidh ann -
  Am bi mi an-còmhnaidh!
  Agus cuiridh an nighean, le òrdagan rùisgte, grenade murt air bhog aig na Afghans. Agus bidh tomad de ghaisgich na h-ìmpireachd Ioslamach air an reubadh às a chèile.
  Bidh Zoya cuideachd a" losgadh agus a" seinn:
  - Bi air do ghlòrachadh, tha thu air do ghlòrachadh, is tusa an Talamh againn!
  Na coilltean agus na h-achaidhean dùthchasach againn!
  Ann an ainm an Uile-chumhachdaich,
  Is tusa ar teaghlach gràdhach, naomh!
  Agus le òrdagan rùisgte, tilgidh e cuideachd rudeigin cho marbhtach air a" Mhujahideen.
  Bha, bha fìor dhuilgheadas aig gaisgich na h-ìmpireachd bhunaiteach.
  Lean an Augustine ruadh air a bhith a 'gearradh sìos a' Mhujahideen agus a 'crathadh, a' spealadh sìos an rangannan:
  - Is mise an duine as làidire san t-saoghal!
  Agus mar a tha e a" tilgeadh tiodhlac bàis le òrdagan rùisgte a" chumhachd mhurt, a" reubadh nàimhdean às a chèile.
  Agus bidh Svetlana cuideachd a 'cur rudeigin marbhtach ris na nàimhdean, agus a' sgrios a 'chuirp.
  Agus an uairsin tha e a 'gearan:
  - Glòir do mo dhùthaich!
  Agus tilgidh esan, cuideachd, tiodhlac sgrios le òrdagan rùisgte feachd mharbhtach.
  Tha na nigheanan sin dìreach uamhasach.
  Tha na gaisgich boireann air Afganastan a thogail, agus chips ag itealaich bho ìmpireachd an Taliban.
  Thug Natasha, a" losgadh air a" Mujahideen, agus a" spealadh sìos iad, ag ràdh:
  - Molaidh sinn Dia le Ainm Svarog!
  Agus le òrdagan lom, mar a chuireas tu air bhog tiodhlac marbhtach de sgrios.
  Tha na caileagan dha-rìribh nan comharra air an aerobatics as àirde.
  Bhrùth Zoya a nipple scarlet air a" phutan bazooka, a" càineadh a" Mhujahideen agus a" slugadh:
  - Airson an USSR!
  Agus bidh Augustine cuideachd a 'gabhail agus a' bualadh air na saighdearan buidhe. Agus brisidh agus fògraidh e mòran de Mhuiahideen:
  - Ach a bhith beò mar a bha e roimhe, ach a bhith beò a rèir Brezhnev!
  Tha mi balbh, tha mi balbh, chan urrainn dhomh!
  Agus le òrdagan rùisgte, cuiridh e air bhog a-rithist rudeigin marbhtach. Seo an nighean.
  Agus Svetlana, cuideachd, anns a 'bhlàr - fìor sabaid brat. Agus tha e a 'sabaid gu cruaidh. Agus tha e comasach air mòran de luchd-ceannairc a thoirt air adhart bho Ìmpireachd Ioslamach an Taliban a ghearradh dheth.
  Agus tha an nighean a 'goid:
  - Glòir do cho-mhaoineas Svarog!
  Agus tha cuid eile a" dearbhadh:
  - Glòir do chomunn !
  . CAIBIDEIL #3
  Bidh Ealasaid a" losgadh air an nàmhaid. Agus cuideachd a 'cleachdadh òrdagan lom. Tha tanca math aice, comasach air luchd-dùbhlain a tholladh troimhe. Agus feumaidh an nighean seo a ràdh, dìreach
  sàr chlas.
  Agus tilgidh i, agus buailidh i naimhdean.
  Agus a' seinn:
  - Ann am buaidh bheachdan neo-bhàsmhor co-mhaoineas,
  Chì sinn àm ri teachd na dùthcha againn...
  Agus bratach dhearg ar n-athar,
  Bidh sinn an-còmhnaidh neo-fhìnnteach dìleas!
  Bidh Ekaterina cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid, ga bhualadh troimhe, agus a' briseadh tro thùir chàraichean. An uairsin tha e a" sgreuchail:
  - Glòir do cho-mhaoineas Lada!
  Agus cuideachd a 'cleachdadh òrdagan lom.
  Tha Elena cuideachd a" losgadh air a" Mujahideen. A 'bualadh air an Taliban Empire. Bidh e ga bualadh troimhe is troimhe, agus a" sguabadh às:
  - Tha ar n-adhbhar ceart!
  Agus bidh Euphrosinia cuideachd a 'bualadh nàimhdean gu fìor cheart. Agus a' seinn:
  - Ann an ainm deagh bheachdan! Thèid a" chùis a dhèanamh air an villain!
  Agus cuideachd mar a tha e a 'bualadh air a chom-pàirtichean.
  Agus mar a leumas tanca Ealasaid. Agus sgriosamaid na saighdearan Mujahideen. Agus bha e fiadhaich.
  Bha na caileagan a" seinn agus a" beucaich:
  - Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal!
  Agus a-rithist loisg iad gu math ceart.
  B" iad sin na nigheanan - na tha a dhìth oirbh!
  'S thug iad buaidh air an naimhdibh-mujahideen gu h-iomraiteach.
  An seo anns an adhar, thug na caileagan cuideachd dushmans.
  Thionndaidh Anastasia Vedmakova, a 'losgadh phlèanaichean, gu targaidean talmhainn. Bhris i iad, agus dh'èigh i :
  - Tha na nigheanan againn gaisgeil, treun. treun,
  Tha gillean dualach glè ghrinn againn!
  Bidh sinn gan bleith teth
  Agus an uairsin bidh sinn a 'sgoltadh, thairis air a' ghualainn chlì!
  Chuir Akulina Orlova, luchd-dùbhlain fucking, a-mach:
  - Fhad 's a tha thu air an rathad!
  Agus leag e sìos am Mujahideen le casruisgte.
  Leag Mirabela Magnetic cuideachd na saighdearan Taliban sìos agus rinn i crathadh, a "rùsgadh a fiaclan:
  - Bidh mòran bhuannachdan ann!
  Agus thòisich a òrdagan lom air gluasad.
  B" iad sin na nigheanan - dìreach super class!
  Bha Alenka agus an sgioba aice a 'sabaid leis a' Mujahideen. Agus bha e a" coimhead gu math tarraingeach.
  Chùm na caileagan an dìon agus thilg iad tiodhlacan sgrios air na saighdearan a bha a" tighinn air adhart ann an ìmpireachd Taliban le òrdagan rùisgte.
  Thug Alenka tiodhlac sgrios le a shàil rùisgte agus sheinn i:
  - Alek, a 'tilgeil deòir de thoileachas!
  Sheas Anyuta tiodhlacan bàis le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Mar tha a h-anam a' seinn na clàrsaich !
  Rinn Alla cuideachd a" chùis le bhith a" putadh a nipple scarlet air putan a" bazooka agus thug i seachad:
  - Drip, drip, drip, agus sùilean gorma Alenka, bidh deòir a" tuiteam air an t-sleagh!
  Bhreab Maria le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Dìreach air an t-sleagh! Agus mamaidh!
  Olympias, cuideachd, mar a dhèanadh e gàire, agus rùisg e fhiaclan neamhnaid.
  Tha i na nighean le bòidhchead agus seun annasach.
  Aig an aon àm, tha an gaisgeach a 'gàireachdainn agus a' gàireachdainn:
  - Glòir do rìghrean a' chomuinn !
  Agus le a shàil rùisgte gèillidh e do thiodhlac a" bhàis.
  Tha Marusya cuideachd gu mòr airson sabaid ...
  Agus bidh e a" sgrìobadh aig a" Mhujahideen gu mòr le gunnaichean inneal. Agus le a shàil rùisgte tilgidh e tiodhlacan bàis.
  Agus ag ràdh:
  - Air son co-chomunn mòr !
  Bidh Matrena cuideachd a 'toirt buaidh air saighdearan ìmpireachd Taliban. Sgrios iad iad le dian-theas. Agus ag èigheach, a 'fuaigheal:
  - Airson buadhan air leth!
  Tha Alenka ag ràdh gu làidir, a 'gearradh sìos an nàmhaid:
  - Is e an Ruis againn a" chiad fhear agus fìor mhath!
  Agus tilgidh e mar an ceudna tìodhlac millteach gu sgrios le a chas-rùisgte.
  Tha Anyuta a" cur an cèill le gàire, a" gearradh sìos an ìre de shaighdearan Mujahideen:
  - Glòir don Arm Dearg!
  Agus a-rithist a" tilgeil air an nàmhaid, tiodhlac marbhtach de sgrios.
  Agus tòisichidh Allah air luchd-dùbhlain a sgrios. Agus cuideachd bidh a òrdagan rùisgte a" pronnadh nan nàimhdean gu mionaideach.
  Agus cuileagan a' bhàis air a thilgeadh le casan rùisgte.
  Agus tha Maria cuideachd na nighean gu math sabaid ann am blàr. Agus tha na dealbhan aice gu math ceart agus bhuail iad an nàmhaid le gealltanas.
  Agus tha an nighean seo cuideachd na caractar sabaid.
  Bidh e ga losgadh fhèin agus ga bhualadh:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Bidh Olympias a" losgadh air an nàmhaid. Bidh e a" spealadh sìos am Mujahideen agus ag ràdh le gàire:
  - Glòir don dùthaich againn!
  Agus a-rithist, buailidh sinn na h-Afganaich.
  Agus le òrdagan lom airson tiodhlacan bàis a thilgeil air luchd-dùbhlain.
  Is iad seo na nigheanan ann an arm na Ruis.
  Agus bidh iad a" losgadh air an nàmhaid, bhuail iad gu sònraichte e.
  Tha Marusya cuideachd a" losgadh air an nàmhaid. Agus tha e ga dhèanamh glè mhath.
  Bidh an nighean a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Glòir don CPSU!
  Agus a 'coimhead le sùilean purpaidh.
  Agus a-rithist a 'tilgeil tiodhlac sgrios le casan rùisgte. Tha an nighean seo dìreach iongantach.
  Tha Marusya brèagha, agus cha mhòr rùisgte.
  Bidh Matrena cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid, agus gu math ceart. Bidh e ga bhualadh agus a 'sguabadh às, a' giùlan fhiaclan:
  - Neamh is Talamh - mo ghradh !
  Agus cuideachd an nighean mar a dhùisgeas an nàmhaid le cuideachadh bho shàilean lom nan casan.
  Is toil le caileagan a bhith a" marbhadh - is iad sin nigheanan!
  Bidh Stalenida cuideachd a" sabaid gu dian an aghaidh a" Mhujahideen.
  Agus cuiridh an nighean seo rocaid air bhog aig saighdearan ìmpireachd Taliban. Agus mar a reubadh e tomad de shaighdearan Afganach. Seo nighean - canaidh sinn dìreach na tha a dhìth oirnn.
  Tha Steelenida ag ràdh:
  - Airson an Fatherland - an USSR!
  Bidh Veronica cuideachd a" sabaid le nàimhdean gu cruaidh. 'S a' tilgeadh gibhtean bàsmhor le òrdagan rùisgte.
  Agus fhad 's a tha an nighean a' caoineadh:
  - Air son co-chomunn mòr !
  Tha Victoria a" sabaid. Mar sin bhrùth i a casan lom, tana air an lannsair agus mar a bhuail i am Mujahideen. Reub i as a chèile iad, agus rinn i gàire:
  - Creid mo mhàthair-thìr!
  Agus Seraphim mar shèid air an nàmhaid. Ciamar a leagas e sios agus a sgriosas e moran de Mhuiahideen, a' comhartaich :
  - Airson ar n-Athair!
  Chan eil anns na nigheanan sin ach mìorbhail.
  Oleg Rybachenko, tha am balach neo-bhàsmhor seo cuideachd a 'sabaid leis na caileagan. Tha e na fhìor, agus an trodaiche as fhuaire san t-saoghal.
  Bidh am balach a" gearradh sìos saighdearan Afganach le claidheamhan agus a" tilgeil thiodhlacan orra le cuideachadh bho òrdagan rùisgte.
  Agus fhad 's a tha e a' seinn:
  - Ma tha an daingneach air an t-slighe,
  Thog an nàmhaid ...
  Tha e riatanach a dhol seachad bhon chùl -
  Gabh i gun urchair!
  Agus a-rithist an gille agus an nighean, còmhla ris, Margarita mar a tha iad a 'feadaireachd.
  Agus na feannagan, le grèim cridhe orra, a 'tuiteam air cinn shaighdearan Mujahideen.
  Bidh Margarita Korshunova a" gearradh a" Mhujahideen le claidheamhan, tha an nighean bhriste seo a" sgiùrsadh:
  - Glòir do rìghrean a' chomuinn !
  Agus a‑rìs luaisgidh e a chas‐rùisgte, agus tilgidh e snàthadan nimhe air nàimhdean.
  Is e a" chlann seo na fìor uilebheistean.
  Oleg Rybachenko, a 'sgrìobadh air luchd-dùbhlain, mar a bheir e seachad:
  - Mur biodh ann ach an ceann slàn !
  Bidh sinn a dh'aithghearr ann an Kabul,
  Sin a h-uile càil a tha ann!
  Dhaingnich Margarita seo le bhith a" cur às don luchd-dùbhlain aice:
  - Bidh, bidh sinn ann an Kabul!
  Agus mar a bheir e tiodhlac a" bhàis le a shàil rùisgte.
  Is e a" chlann seo na fìor uilebheistean.
  Agus bidh iad a" sabaid mar ghaisgich òga. Ged nach eil iad a 'coimhead ach dusan bliadhna a dh'aois. Ach tha iad dìreach coltach ri clann.
  A-nis tha Bin Laden air fàs gu bhith na uilebheist cho mòr is gu bheil iad a" cur eagal air clann. Mar a bha uair ann roimhe, chuir Hitler eagal orra. Agus tha seo, gu dearbh, cuideachd inntinneach agus loidsigeach.
  Agus chaidh aig a 'Mujahideen ann an cuid de dh'àiteachan air adhart gu fearann na Ruis.
  Sin as coireach gur e Mujahideen a th" annta agus gu bheil iad làidir ann an àireamhan.
  Anns na bailtean beaga a chaidh an glacadh, ghabh saighdearan ìmpireachd Taliban agus gun dàil chuir iad romhpa na boireannaich is na clann uile a bhualadh agus a bhualadh le maidean air an t-sàil, agus dìreach fir inbheach a ghlasadh.
  losgadh ann an seadaichean. Gu dearbh, tha iad cunnartach, agus chan eil feum aig na Mujahideen air sgiobachd. Agus faodaidh boireannaich a bhith air an èigneachadh. Agus chaidh na fir a thoirt agus a phutadh a-steach don t-sabhal. Cò a chuir an aghaidh
  chaidh losgadh orra san spot. Chaidh a h-uile deugaire aig an robh mustaches mar-thà a 'briseadh troimhe cuideachd a thilgeil a-steach do na seadaichean, air a chuairteachadh le gasoline, còmhla ri fir inbheach. Gu dearbh, faodaidh iad sabaid mu thràth.
  Ghlac am Mujahideen e agus chuir e na theine e. Agus bha na fir air an losgadh beò. Agus bha balaich gun a bhith nas sine na ceithir-deug agus bha na boireannaich uile, ge bith dè an aois, air an neo-èideadh agus thòisich iad air sgioblachadh le cuip.
  Agus an uairsin bualadh air na sàilean le maidean bambù. Leig grunn de chloinn nas òige agus grunn chailleach am brògan bho chlisgeadh pian. Chaidh cuid eile a bhualadh gus nach seasadh iad suas.
  Agus tha an casan rùisgte ata.
  An uairsin thog na Sìonaich suas iad agus chuir iad air falbh iad le bayonets nan stiùir. Tha iad sin nan creutairean cruaidh.
  Agus mar sin thòisich òrdugh ùr fo smachd an Taliban.
  Agus chan eil an seo ach toiseach.
  Tha iomadh àrd-ìre aig na Mujahideen ann an saighdearan-coise, ach itealain mòran nas laige agus uidheamachd càileachd nas lugha agus nas miosa agus buill-airm trom. Tha mòran tancaichean Afganach air an dèanamh à
  craobh. Agus chan eil sin gan dèanamh nas làidire.
  An seo tha Gerda, anns a 'chàr aice, gu math ainmeil a' bruthadh saighdearan ìmpireachd Taliban. 'S a leagas iad le dian-dhian. Agus tha an gunna aice ag obair.
  Bhuail Gerda casan an neach-dùbhlain le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Glòir dha amannan comannachd am measg nan Gearmailteach!
  Loisg Charlotte cuideachd le a casan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Glòir do ghaisgich a' chomanachaidh !
  Ghabh Cairistìona e agus bhuail i an nàmhaid, a" putadh a" phutan leis a" chuing sgàrlaid aice agus a" slugadh:
  - Agus glòir don dùthaich againn!
  Agus Magda mar a bhuaileas i an nàmhaid, a" cleachdadh a h-òrdagan rùisgte agus a" gèilleadh:
  - Dreuchd ar Motherland airson linntean!
  Agus cuideachd bhuail an nàmhaid.
  Agus tha iad sin a" sabaid bòidhchead - super agus hyper class.
  Gaisgich den ìomhaigh as fharsainge agus bhon deuchainn sabaid.
  Tha Albina agus Alvina, pìleatan sabaid às a" Ghearmailt, cuideachd a" bualadh am Mujahideen.
  Agus bidh iad ga dhèanamh le fìor dhealas.
  Agus bidh iad a 'cleachdadh òrdagan lom.
  Bidh Albin a" losgadh plèana Afganach san adhar agus a" sreap:
  - Airson co-mhaoineas ann an dùthchannan leasaichte!
  Loisg Alvina sìos am plèana le a òrdagan rùisgte agus thuirt i:
  - Agus ann an leasachadh cuideachd!
  B" e nigheanan dha-rìribh a bha seo - na tha a dhìth ort!
  Agus pronnadh am Mujahideen. Agus a-nis tha plèanaichean Afganach air an losgadh sìos anns na speuran.
  Agus an uairsin gluaisidh iad air adhart gu targaidean talmhainn.
  Còmhla riutha tha Helga, cuideachd nighean bhàn glè bhrèagha.
  Agus buail an nàmhaid.
  Agus gheàrr e dheth am plèana le a òrdagan rùisgte agus a chupa:
  - Air son co-chomunn mòr !
  Agus leagaidh Albina an càr Afganach sìos, bheir e air losgadh agus cuir ris:
  - Airson na raointean as motha!
  Agus gearraidh Alvina an itealan ionnsaigh Mujahideen agus bheir e seachad:
  - Airson a 'bhan-dia Hera!
  Agus gabh gàire.
  Bidh Helga cuideachd, gun a bhith a" smaoineachadh cus, a" pronnadh nan Afganach agus a" rughadh:
  - Glòir do ar n-Athair mòr !
  Agus a 'leagail naimhdean gu math iomchaidh.
  Agus tha Natasha agus an sgioba aice fiadhaich.
  Bidh iad a" cur às do na Mujahideen ann an tomadan mòra. Agus fhad 's a tha iad a' seinn:
  - Agus ag itealaich air each sgiathach,
  An Ruis bho mhìltean bliadhna air falbh!
  Bidh Zoya cuideachd a" bualadh air an nàmhaid le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus a sèidsearan:
  - Airson an Ruis anns a bheil na diathan Ruiseanach a 'riaghladh!
  Chuir Augustine ris le gàire, a 'pronnadh nan nàimhdean. agus a" cleachdadh shàilean rùisgte airson seo:
  - Airson an USSR!
  Agus cuideachd mar a chuireas tu peilear le bhith a" putadh an nipple scarlet air putan a "bazooka.
  Agus tha Svetlana cuideachd a 'cur às do nàimhdean gu sònraichte.
  Agus cuideachd a 'cleachdadh òrdagan lom. Agus a 'gearradh sìos mòran de Mujahideen.
  A' seinn:
  - Tha sinn beò air Talamh ar n-athar,
  Is clann ghlòrmhor oghaichean Svarog!
  Bhrùth Natasha am putan bazooka le nipple ruby agus leag i a-mach an tanca Mujahideen, a chuir a-mach:
  - Agus bidh sinn ag itealaich air each sgiathach,
  Tha sinn anns na mìltean bhliadhnaichean air falbh!
  Gheàrr Zoya am Mujahideen ann an spreadhaidhean. Agus a" càrnadh cuirp bho shaighdearan na h-Impireachd Ioslamach, dh"èigh i:
  Rinn an Ruis gàire
  Agus ghlaodh agus sheinn...
  Anns a h-uile aois, is ann air sgàth sin a tha an Ruis!
  Thug Augustine, a" sgriobair air na nàimhdean, fa-near gu làidir, a" tilgeil grenade le a shàilean rùisgte:
  - Bidh sinn mar an fheadhainn as làidire san t-saoghal!
  Agus cuideachd mar a tha e a" bualadh air na Mujahideen. Agus sa bhad gearradh sìos sreath slàn dhiubh.
  Agus tha Svetlana cuideachd a 'cur às do shaighdearan an ìmpireachd Ioslamach. Agus le òrdaig rùisgte chas a" chumhachd millteach, tha e a" tilgeadh tìodhlacan, agus a" seinn:
  - Glòir do linn a' chreid- imh,
  Tha mi creidsinn nach bi sìthiche againn!
  Agus bidh an nighean a 'bruthadh putan a' bhazooka agus a 'briseadh an nipple sùbh-lusan gu mionaideach.
  Agus an seo tha bòidhchead eile a 'sabaid.
  Mar eisimpleir, Sìne Armstrong. Bu chòir a thoirt fa-near cuideachd nighean bòidhchead a tha gu math inntinneach agus sabaid.
  Bidh e a" pronnadh a" Mhujahideen brùideil agus, a" squeaking, ag ràdh:
  - Seo agaibh an samhradh!
  Loisg an nighean air na h-Afghans, gheàrr i sìos iad agus rinn i co-èigneachadh:
  - Airson an Fatherland agus saorsa gu deireadh!
  Rinn Gertrude cuideachd blasad air an nàmhaid. Loisg i sìos tanca Mujahideen agus squeak i:
  - Air son co-chomunn mòr !
  Agus cuiridh Malanya air bhog rudeigin marbhtach aig an nàmhaid. Brisidh e gu pìosan e agus sgiùrsaidh e:
  - Tha mi a 'dol dhan fheur!
  Agus bidh Monica a" bualadh air an nàmhaid le rudeigin marbhtach agus chirp, a" giùlan a fiaclan:
  - Seallaidh mi air an speur shoilleir agus tuigidh mi gu bheil mi beò!
  Ghabh Sìne e agus dh'èigh i:
  - Cluinnear clag anns an speur !
  Chaidh Gertrude a-steach don nàmhaid agus rinn e squeak:
  - Bidh uisge ann gu tur!
  Malanya mar a nì thu cù air an nàmhaid le squeal:
  - Tha mi 'dol gu m' òige !
  Loisg Monica aig a" Mujahideen, bhris i càr an nàmhaid agus sheinn i:
  - Uisge samhraidh dhomhsa!
  Tha na nigheanan sin dìreach iongantach!
  Thug Natasha fa-near gu làidir, a" losgadh air nàimhdean agus biadh:
  - Is sinne na gaisgich mhòr aig Svarog!
  Agus tilgidh e tiodhlac marbhtach air an nàmhaid le òrdagan rùisgte.
  Ghabh Zoya e agus spreadh e air an nàmhaid le spreadhadh fèin-ghluasadach. leag i sìos e, agus ghuil i :
  - Airson an Ruis Svarog!
  Agus thilg i tiodhlac a" sgrios le a òrdagan rùisgte.
  Augustine, cuideachd, mar slap air an nàmhaid. Agus tilgidh òrdagan rùisgte tiodhlac marbhadh de sgrios. Reubaidh an nàmhaid as a chèile agus sgiùrsaidh e:
  - Airson an gluasad gu co-mhaoineas!
  Agus bidh Svetlana cuideachd a 'bualadh air an nàmhaid mar shuganet. Agus cuir às gu sgiobalta an nàmhaid. Agus glacaidh a shàil rùisgte, agus gheibh i tabhartas marbhtach a" bhàis. Agus buailidh mòran nàimhdean.
  Agus an uairsin bidh an nighean a" seinn:
  - 'S e ar beachd-ne an ni a's treasa,
  Thàinig mi gu bhith na nighean, gu math fionnar!
  Tha na nigheanan sin dìreach iongantach.
  Tha Natasha ga cur fhèin ann an dòigh gu math connspaideach.
  Ach tha Oleg Rybachenko cuideachd a 'sabaid gu cruaidh.
  Agus gheàrr an gille am Mujahideen le claidheamhan agus le squeaks:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Agus le òrdagan rùisgte tilgidh e tiodhlac bàsmhor.
  Tha an leanabh seo dìreach iongantach.
  Agus Margarita Korshunova, gu tur a 'bualadh nàimhdean. 'S le òrdagan cas an naimhde sgrios.
  An uairsin tha e a" sgreuchail:
  - 'S e sàr nighean a th' annam!
  Agus a-rithist, le corragan lom, mar a chuireas tu geamannan biorach agus puinnseanta air bhog aig an nàmhaid.
  Agus an uairsin gabhaidh a 'chlann e agus feadaireachd. Agus sa bhad tha tòrr feannagan air a ghlacadh, agus a 'tuiteam air an nàimhdean, a' briseadh troimhe. Agus bidh na claigeann a" fàs làn thuill.
  Canaidh sinn gur ann mar seo a chaidh an disassembly gu sabaid.
  Agus clann, gu reusanta a 'bruidhinn, a' sabaid agus neo-bhàsmhor.
  Sheinn Oleg Rybachenko, a 'gearradh na Mujahideen gu pìosan.
  Bha e cho breagha
  Tha an duine air a thighinn gu bhith na thràill don cho-chruinneachadh!
  Agus a-rithist, le òrdagan rùisgte, cuiridh am balach tiodhlac marbhtach gu nàimhdean gun mòran deas-ghnàth. Tha seo dha-rìribh na marbhadh.
  Ghabh agus sheinn Oleg Rybachenko:
  - Ta, ta, ta, tha sinn a' toirt cat leinn !
  Agus a-rithist, le òrdagan rùisgte, tha na slams marbhtach aig an nàmhaid. Agus tha e gu math ionnsaigheach.
  Chuir Margarita, a" pronnadh nan nàimhdean, agus gan spealadh le seallaidhean math, a-mach:
  - Glòir do àm co-mhaoineas na Ruis!
  Agus a-rithist thilg i tiodhlac marbhtach bàs air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte.
  An seo bheir a" chlann a-rithist e agus feadaireachd. Agus thuit tomad feannagan air cinn nan saighdearan Sìonach. Seo mar a chaidh an sgrios iomlan aca.
  Agus tha a 'chlann làn dealas agus miann a bhith a' sabaid dha-rìribh.
  Bidh Alenka a" losgadh air an nàmhaid agus a" squeaks:
  - Airson an Fatherland, ar màthair!
  Agus tilgidh e tiodhlac bàis le cas rùisgte, chiseled.
  Canaidh sinn gu bheil na nigheanan sin gu math sabaid.
  Bidh Anyuta a" sgriobadh air an nàmhaid agus a" sèideadh gu bodhar:
  - Airson ar dùthaich mhòr.
  Agus le a shàil rùisgte tilgidh e suas an nì sin a bheir sgrios agus bàs.
  Agus tha Alla a" cur às dha na nàimhdean le spreadhaidhean. Bidh e a 'gearradh sìos mòran de Mujahideen, agus a' tilgeil grenades le òrdagan rùisgte agus a 'sguabadh às:
  - Airson buadhan mòra ùra!
  Agus cuideachd mar a bhuaileas tu le spreadhadh marbhtach.
  Ach bidh Maria cuideachd a" leagail nàimhdean le speal marbhtach. Agus le sàil rùisgte, tha rudeigin uabhasach millteach air a thilgeil air na nàimhdean. Agus a" giùlan fhiaclan ag ràdh:
  - Bidh an Ruis na curaidh!
  Agus nì na h-Oiliompaics cuideachd a" chùis air an nàmhaid le lùth mòr. Agus bheir e a‑nuas dòrn mortaidh, no sleagh, air an nàmhaid. Agus cuideachd cleachd òrdagan lom.
  Agus roar:
  - Airson an Ruis as naomh!
  Agus a" giùlan fhiaclan le gàire.
  Tha Marusya cuideachd ann an suidheachadh sabaid agus squeals, a" cuir casg air a fangs:
  - Reubaidh mi Mujahideen gu pìosan thu!
  Agus le òrdagan rùisgte tilgidh e an tiodhlac bàis as marbhtach.
  Agus bidh Matryona, mar gum biodh aig nàimhdean, a" bualadh. Agus bheir e fìor ghort dhi. Agus dràibheadh e mòran de Mujahideen a-steach do chiste Matryona. Agus gul, a" giùlan fhiaclan:
  - Is mise an sabaid as motha san t-saoghal!
  Agus gàire.
  Is iad sin na caileagan an seo - tha guth nam bòidhchead gu math fuaimneach.
  Bidh Stalenida cuideachd a" pronnadh luchd-dùbhlain, a" cuir às do na Mujahideen agus a" rughadh:
  - Airson an sluagh mòr de dhiathan Ruiseanach!
  Agus tilgidh e mar an ceudna grenade le a òrdagan rùisgte.
  Agus brisidh e mais a" Mhujahideen.
  Is iad seo na caileagan - an clas as àirde agus super.
  Bidh Veronica a" magadh air na dushmans agus ag èigheach:
  - Airson an Fatherland, ar màthair!
  Agus a-rithist tha a òrdagan rùisgte air an gearradh sìos leis a" chàr Afganach.
  Bidh Victoria a" sgrios saighdearan sgairteil. Bidh e gan spealadh mar speal agus a" gàireachdainn gu làidir, ag ràdh:
  - Airson ar n-Athair gun chrìoch!
  Agus le òrdagan lom, a-rithist a 'tilgeil tiodhlac a' bhàis.
  Agus tha Seraphim cuideachd coltach ri lupanet de na Mujahideen. Agus bhon bazooka bidh e a 'toirt a-mach tiodhlac a' bhàis le bhith a 'putadh a' phutan le nipple scarlet.
  Seo e - boireannach sabaid.
  Agus gearan:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Agus tha Alice agus Angelica fhathast a" sabaid. Tha na nigheanan sin nan luchd-snipers. Agus bidh iad a" losgadh air na Sìonaich le feachd marbhtach mòr.
  Agus buail gu deas air an targaid le fìor mhearachd.
  Aig an aon àm, tha Alice ag èigheach:
  - Is mise an duine as làidire san t-saoghal!
  Agus le òrdagan rùisgte, mar a ghabhas e agus a chuireas e air bhog an tiodhlac sgrios, a" cur às don Mujahideen.
  Agus buailidh Angelica cuideachd an t-arm swarthy. Agus cleachd òrdagan lom. Agus bidh e a" bruthadh an inneal-brosnachaidh le cnap sgàrlaid a bhroilleach agus a" magadh:
  - Glòir do mo shaoghal!
  Agus cuideachd mar a nì thu gàire.
  Seo na caileagan, tha a h-uile nighean nan nigheanan.
  Bidh Alice a 'seinn gu làidir agus gu gnìomhach, a' losgadh air an nàmhaid:
  - Tha ar fearann air a ghlòrachadh,
  Tha sinn uile nan daoine - teaghlach dùthchasach!
  Agus tilgidh Alice, cuideachd, grenade marbhtach le a òrdagan rùisgte.
  Agus buailidh Angelica cuideachd nàimhdean. Agus le òrdagan lom tilgidh e tiodhlacan bàis.
  Aig an aon àm, bidh an nighean ruadh a 'seinn:
  - Glòir don USSR againn!
  Agus tha a sàil rùisgte a" tilgeadh grenade marbhtach.
  Seo na caileagan - dearg is fionn.
  tha uimhir anns na caileagan sin agus cho sònraichte, fionnar agus fìor.
  Steelenida, a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' dèanamh seallaidhean le deagh amas le cuideachadh bho a casan rùisgte, a 'coed ionnsaigheach:
  - Airson an Ruis agus saorsa gu deireadh!
  Agus a-rithist bhrùth i am putan le ruby nipple a broilleach.
  Tha Stalenida na nighean glè ghrinn agus fionnar. Agus tha uiread de dhìoghras agus de thoil ann le neart.
  Sheinn an nighean:
  - Is e Stalin glòir a 'bhlàir,
  Stalin ar itealan òigridh a. .
  A' sabaid 's a' buannachadh le òrain,
  Tha na daoine againn a" leantainn Stalin!
  Veronica, a 'losgadh air a' Mujahideen agus gu gnìomhach a 'cur às dhaibh, squeaked:
  A' sabaid 's a' buannachadh leis an òran,
  Tha na daoine againn a" leantainn Stalin!
  Thuirt Victoria, a" losgadh air saighdearan Afganach:
  - Bheirear sgiathan mòra dhuinn,
  Tha misneachd mhòr ga thoirt dhuinn ...
  Am pailteas de thuathanas Stalin,
  Glòir don dùthaich Sòbhieteach!
  Agus thilg a' chaileag tiodhlac bàis le a cas-rùisgte.
  Seraphim, a" spealadh sìos am Mujahideen gun deas-ghnàthan neo-riatanach, a-mach:
  'S e Stalin glòir a' bhlàir,
  Stalin ar itealan òigridh a. .
  A' sabaid 's a' buannachadh le òrain,
  Tha na daoine againn a" leantainn Stalin!
  Thog Steelenida e le gàire, a" seinn:
  - A 'sabaid agus a' buannachadh le òrain,
  Tha na daoine againn a" leantainn Stalin!
  Agus mar sin ghabh na gaisgich gu mòr ri cur às don Mujahideen gun àrdan neo-riatanach agus fealla-dhà. Feumaidh mi ràdh gu bheil iad gu math sabaid bòidhchead.
  Chrath Stalenida, a" rùisg a fiaclan:
  - A" sabaid leis an òran agus a" buannachadh,
  Tha na daoine againn a" leantainn Stalin!
  Seo na caileagan sabaid an seo.
  Thuirt Veronica le gàire:
  - Bithidh ar buaidh anns a' chogadh naomh.
  Agus nochd i a teanga.
  Mar sin an seo tha na caileagan dìreach mar am blas as àirde agus as fhuaire annta.
  Thug Victoria fa-near, a 'bualadh air na caileagan:
  - Is e seo am blàr mu dheireadh agus cinnteach againn!
  Agus a-rithist, mar a tha e a 'bualadh air an nàmhaid.
  Agus buail le òrdagan lom.
  Tha na nigheanan sin dìreach sgoinneil.
  Agus nigheanan a tha dèidheil air a bhith a" sabaid cho mòr.
  Thuirt Steelenida:
  - Agus tha e duilich don Taliban a bhith ann an ciste!
  Dh" aontaich Victoria le seo:
  - bidh! Agus tha am Bin Laden seo tòrr nas cunnartaiche na Hitler!
  Dh" aontaich Veronica le seo:
  - Tha, tha tòrr a bharrachd shaighdearan aige!
  Thug Seraphim fa-near gu feargach, a" spealadh sìos am Mujahideen ann an spreadhaidhean:
  - Tha an àireamh ag iarraidh a ghabhail!
  Thuirt Steelenida le misneachd:
  - Cha ghabh thu e!
  Agus dh'fhuasgail i fiaclan neamhnaid.
  An uairsin thilg i grenade sgrios le a òrdagan rùisgte le feachd marbhtach.
  Thug Victoria fa-near le gàire, a" togail a fiaclan:
  - Glòir do chomunn !
  Agus a-rithist thilg i tiodhlac marbhtach a" bhàis le a òrdagan rùisgte.
  Bhuail Veronica an nàmhaid agus rinn i gàire:
  - Glòir do cho-mhaoineas agus ar pàrtaidh!
  Thug Seraphim fa-near:
  Agus glòir do adhbhar Lenin!
  Agus chuir e tiodhlac sgrios a-steach don nàmhaid.
  Agus sin mar a dhealaich iad ris na caileagan sin. Agus mar sin tha na Mujahideen air am bualadh.
  Thug Alyonka, a" spealadh sìos na saighdearan Afganach, fa-near le fearg:
  - Air son euchdan a's airde na co-chomunn !
  Agus a-rithist cuileagan grenade air a thilgeil le òrdagan lom.
  Agus an seo bidh Anyuta ag obair gu math ionnsaigheach an aghaidh an nàmhaid.
  Agus a 'gearradh sìos nàimhdean le cuideam marbhtach. Gearr as iad mar chorran. Agus sgriothan:
  - Airson glòir an USSR!
  An sabaid Alla de bhualadh agus sgriùran Mujahideen:
  - Ann an ainm Perun!
  Agus tilgidh e cuideachd tiodhlacan marbhtach air an nàmhaid le òrdagan rùisgte.
  Thuirt Maria ionnsaigheach agus i a" spealadh luchd-dùbhlain:
  - Airson smachd air an USSR!
  Agus mar an ceudna le òrdagan rùisgte, mar a ghèilleas tiodhlac bàsmhor a" bhàis.
  Agus na h-Oiliompaics, mar a bheir e air nàimhdean, bidh e a 'bualadh agus a' squeak:
  - Airson an Fatherland gu buaidh as àirde!
  Agus cuideachd cuiridh a casan rùisgte tiodhlac sgriosaidh marbhtach.
  Seo nighean - canaidh sinn dìreach - ultra!
  Agus thog Matryona na Muiahideen, agus marbhamaid iad. Agus rinn e gnìomh le cuideam mòr.
  Agus sheinn an gaisgeach:
  - Tha sinn air ar pronnadh le cuing an t-sluaigh !
  Agus chuir Marusya a-mach, a" goug luchd-dùbhlain agus gan spealadh mar speal marbhtach:
  - Tha sinn air ar brùthadh le cuing an neo-dhìleas!
  Agus gheàrr Olympias sìos droch spioraid Afganach, agus dh"fhalaich e:
  - Ach tha e a' goil 'nar cuislean,
  Thuirt Alenka, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Adharc nan Slavs!
  Agus rinn Anyuta gàire le gàire:
  - Agus o chladach na mara,
  Gu Kolyma reòthte!
  Thuirt Alla Dearg le misneachd:
  - 'S e so uile ar Tìr,
  Seo sinn uile!
  Thuirt Maria, a" losgadh air luchd-dùbhlain:
  - A h-uile duine againn!
  Agus le tilgeadh de a òrdagan rùisgte, sgap i mòran de Mujahideen.
  Seo na nigheanan sabaid. Agus annta an cuideam, canaidh sinn - super.
  Thug Alenka fa-near, a" gàireachdainn na dhorn:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Thuirt Anyuta le gàire:
  - Glòir do Lenin!
  Chuir Alla, a" losgadh air a" Mujahideen, a-mach:
  Luchd-tòiseachaidh an seo agus an sin
  Seinn òran do Lenin!
  Agus thilg i grenade marbhtach le a òrdagan rùisgte.
  Is e seo nighean cho sabaid Maria. Agus a" pronnadh am Mujahideen le cuideam mòr.
  Agus tha iad gu litireil air an sguabadh air falbh le broom.
  'S Maria a' sgriobadh air na naimhdean, 's i a' magadh oirre:
  - Tha sinne 'n ar luchd-pòsda - nigheanan co-chomuinn !
  Agus a-rithist, mar a thilgeas tu air an nàmhaid, cuibhreann mòr de stuth-spreadhaidh.
  Thug Olympias fa-near, a 'gearradh dheth an nàmhaid, mar fheur le corran:
  - Tha mi nam ghaisgeach sàr-chlas!
  Agus tha a casan lom, chiseled coltach ri fucking Mujahideen, uamhasach agus millteach.
  Seo na nigheanan. Canaidh sinn gu bheil iad fìor mhath.
  Thuirt Alenka:
  - Tha sinn nar tùsairean agus a" seinn òrain do Lenin!
  Rinn Ann ceartachadh:
  - Chan e, is sinn buill Komsomol! Agus seinn òrain do Stalin!
  Thug Alla fa-near gu làidir, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Bidh e comasach dhuinn crìoch a chuir air an nàmhaid,
  Agus bidh saor-làithean dhorn ann!
  Agus Mairi, a" losgadh air an nàmhaid, a" spealadh sìos an nàmhaid, agus bha mòr-shluagh nam Mujahideen bog.
  Rinn an nighean gàire, le gàire:
  - Airson an Ruis agus àite!
  Rinn Olympias gàire gu bodhar agus rinn e gàire.
  - Airson ar dùthaich mhòr!
  'S le a òrdagan rùisgte, tilgidh e tiodhlac bàis le feachd marbhtach.
  Rinn Marusya gàire, agus thug i fa-near:
  - Airson a 'bhuaidh thairis air Afganastan.
  Rinn Matrena gàire le aoibhneas:
  - Glòir don CPSU!
  Agus ciamar a sheallas an teanga!
  Is iad seo na nigheanan fionnar.
  Agus tha Oleg Rybachenko a 'bualadh a' Mhujahideen le claidheamhan agus ròin:
  - Airson an USSR sgoinneil!
  Agus le òrdagan rùisgte, am balach, mar gum biodh e a" suathadh ris an nàmhaid.
  Agus chirps:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Bidh Margarita a" gearradh sìos na h-Afganaich agus a" sgiùrsadh:
  - Airson ar n-Athair!
  Agus le òrdagan lom, cuiridh an nighean snàthadan puinnseanta air bhog. Agus sgòrnan Mujahideen bidh iad a 'gèilleadh.
  Agus canaidh an nighean:
  - Mo mhòr chomunn bithidh leinn !
  Agus bidh a" chlann a" feadalaich a‑rìs, agus na mìltean de fheannagan a" reubadh claigeann Mhuiahideen.
  
  MARBHRANN SOISEACH NAPOLEON BONAPARTE
  Phòs Napoleon Bonaparte piuthar Alasdair I. Bha am pòsadh seo buannachdail don dà ìmpireachd. Bha an dà ìmpire càirdeach. Agus an àite cogadh gun chiall ri chèile, chuir iad romhpa an Tuirc a ghlacadh.
  Chan eil na h-Ottomans, gu dearbh, nam farpaisich san arm Ruiseanach-Frangach, agus chaidh Constantinople a ghabhail ann an aon iomairt. An uairsin bha turas gu Àisia Minor agus an Èiphit. Tunnaichean de ghlacan ùra.
  Thug Napoleon buaidh air Ioran cuideachd. Chaidh Meadhan Àisia dhan Ruis. Agus an uairsin air a leantainn le turas gu na h-Innseachan. Ghlac Bonaparte Mòr mòran dhen Talamh.
  Ach ann an 1825, bhàsaich Alasdair a" Chiad. Chaidh Constantine a thoirt air ais. Agus bha Nicholas I an aghaidh ar-a-mach nan Decembrists.
  Agus chuir e stad air gu brùideil. Agus an uairsin cho-dhùin Napoleon a mhac agus a chàirdean Tsar Alexander a chur air rìgh-chathair na Ruis, an àite Nicholas the usurper.
  Agus b" e gluasad làidir a bh" ann. Bha arm mòr aig an Fhraing, còmhla ris na coloinidhean. Agus bha Napoleon air a mheas mar shàr-eòlaiche. Agus, gu dearbh, bha e an urra ri buaidh luath.
  Agus cha robh Kutuzov dìreach ann. Chaidh a" chùis a dhèanamh air na saighdearan Ruiseanach, gu h-àraidh na seanailearan a b" fheàrr a thionndaidh a-mach gu bhith nan Decembrists, agus chaidh an cur an grèim no an cur gu bàs.
  Thàinig iomairt Napoleon gu crìch nuair a chaidh Moscow agus St Petersburg a ghlacadh.
  Chuir an ìmpire às do serfdom, agus ghabh na daoine gu deimhinneach e.
  Rinn am mionlach ionadail rèite cuideachd agus chaidh Napoleon II a chuir air a" chathair rìoghail.
  Agus deich bliadhna an dèidh sin, chaidh referendum a chumail agus chaidh an aonadh mu dheireadh den dà ìmpireachd a chumail.
  Bha Napoleon beò gu 1838 agus bhàsaich e aig aois trì fichead sa naoi. Bha a rìoghachadh ro ghlòrmhor, agus bha na buaidh- ean air leth air son aon neach.
  Ann an 1831, fhuair Napoleon air tìr ann am Breatainn agus thug e buaidh air cuideachd. An uairsin ghlac e na coloinidhean ann an Ameireagaidh agus fhuair e air adhart cogadh a dhèanamh leis na Stàitean Aonaichte.
  Thàinig Napoleon II, duine òg àrd, gu bhith na ìmpire ùr. Bha e mar-thà sean gu leòr airson leantainn air adhart le obair athar agus a 'toirt buaidh air a' chòrr den t-saoghal.
  Bha cuideachd fearann fiadhaich agus Sìona, Iapan, agus na coloinidhean sin ann an Ameireagaidh nach robh ùine aig na Frangaich a ghlacadh.
  San fharsaingeachd bha an cogadh fo smachd na h-ìmpireachd ùir. Bha Napoleon II a' riaghladh gu 1880 agus fhuair e buaidh air cha mhòr an t-saoghal air fad. An uairsin chaidh Napoleon III suas chun rìgh-chathair. Agus rug e air na tìrean fiadhaich mu dheireadh, a 'neartachadh an ìmpireachd.
  Tha a 'phlanaid gu lèir air fàs mar aon. Tha àm an t-soirbheachais air tighinn. Is ann ainneamh a thòisich ar-a-mach, agus mar sin bha beatha math. Agus bha na creideamhan beò gu sìtheil. Ach barrachd is barrachd fo smachd atheism, le cult pearsantachd an ìmpire.
  Agus thachair a" chiad itealan le sgioba dhan fhànais ann an 1930. Leasaich saidheans ann an aon ìmpireachd nas luaithe. Agus an uairsin chun Ghealach, an uairsin gu Mars agus air feadh siostam na grèine.
  Agus ann an 2001, thòisich a 'chiad itealan le sgioba gu an rionnag Sirius. Agus tha seo na adhartas mòr dha daonnachd.
  Seadh, bha e comasach dha Napoleon daoine aonachadh agus an saoghal gu lèir a cheannsachadh. Agus thug seo gu buil modail nas foirfe de chumhachd agus eaconamaidh.
  Bhuannaich sàr-eòlaiche Napoleon ... ann an dòigh is gum bi iad soirbheachail le ath-nuadhachadh daonna. Agus tha seo trom.
  Agus mar-thà bidh na bodaich nan daoine òga, agus bidh na cailleachan nan nigheanan. Agus dh'fhàs e dìreach dòigh air choireigin super!
  Chan eil seo coltach ri droch fhìrinn, nuair a gheibh daoine an dàrna cuid coronavirus, no tart, no, air an làimh eile, uisge trom. Agus mòran, mòran a bharrachd.
  Chan eil òrdugh anns an t-saoghal - làn chogaidhean agus cruaidh-chàs.
  Agus ann an saoghal ìmpireachd cruinne Napoleon - mar-thà co-mhaoineas. Chan eil bochdan, tha obair aig a h-uile duine, agus tha a h-uile duine làn. Bidh a" chlann uile ag ionnsachadh san sgoil air coimpiutairean no tron eadar-lìn. Mar as trice bidh mòran ag obair dìreach le ainm.
  Dìreach ceithir uairean obrach san latha, agus trì latha dheth san t-seachdain le dòrlach de shaor-làithean.
  Tòrr innealan-fuadain ann an gnìomhachasan saothrachaidh agus seirbheis. Tha tòrr obraichean ann far am bi thu dìreach a" cur likes air a" choimpiutair.
  Dh" fhàs e math a bhith beò. Bithear a" toirt seachad càraichean an-asgaidh, no càraichean mar heileacoptairean beaga le motaran dealain. Tha motaran nas adhartaiche agus nas càirdeile don àrainneachd.
  Agus dè nach eil ... tha brògan ruith aig eadhon clann agus le an cuideachadh faodaidh tu itealaich tron adhair.
  Cha mhòr nach deach eucoir à bith, agus thòisich eadhon sabaidean gladiator air an cur air dòigh mar anns an t-seann Ròimh.
  Tha na cuantan mu thràth air nochdadh air a" Ghealach, agus bailtean-mòra air an togail aig astar luath. Agus air Mars cuideachd, agus air Venus. Tha factaraidhean mu thràth air maighstireachd a dhèanamh air Mercury air lùth na grèine. Dè cho math "s a dh" fhàs e dìreach leis gun do phòs Napoleon Bonaparte piuthar Alasdair a" Chiad!
  
  
  MA THISG AN COGADH ANN AN DA FHICHEAD A TRÌ
  Cha tug Hitler ionnsaigh air an USSR ann an 1941. Chuir e roimhe cumail a" sabaid san Iar an aghaidh Bhreatainn. A bharrachd air an sin, às deidh seilbh Iugoslabhia agus a dhol air tìr air eilean Chreit, bha eagal ann nach biodh ùine gu leòr aig na Gearmailtich crìoch a chuir air a" chompanaidh san taobh an ear - ro na h-uisgeachan fuar is trom.
  Mar sin chaidh slighe eile a thaghadh. Anns an Iuchar, bhris na Gearmailtich ionad armachd Bhreatainn ann am Malta agus thug iad saighdearan air tìr an sin. Neartaich iad cuideachd buidheann Rommel. Chaidh Tolbuk a ghlacadh le stoirm. Agus an uairsin thòisich an ionnsaigh air an Èiphit.
  Aig an aon àm, chaidh Gibraltar a ghlacadh le stoirm san t-Sultain. Às deidh sin, thòisich na Nadsaidhean air saighdearan a ghluasad gu dìreach gu Afraga.
  Cho-dhùin am Fuhrer gum faodadh ceud gu leth roinn Gearmailteach a bhith air a chleachdadh ann an dòigh nas reusanta, agus an àite an USSR, grèim fhaighinn air an Ear Mheadhanach, na h-Innseachan agus Afraga.
  A-cheana san Dàmhair, ghlac ochd roinnean de Rommel agus aonadan Eadailteach an Èiphit.
  Agus an uairsin thòisich an ionnsaigh air Iorac, Palestine, Kuwait. Bha na Gearmailtich a" gluasad barrachd is barrachd shaighdearan gu Afraga. Stalin feitheamh airson a-nis a.
  Tron gheamhradh, thug na Gearmailtich buaidh air an Ear Mheadhanach agus ghluais iad gu Ioran. Aig an aon àm ri teachd a-steach do chogadh Iapan, a thug ionnsaigh air na SA air Cala Peru.
  Agus ghabh e thairis raointean mòra.
  As t-earrach 1942, bha na Gearmailtich mar-thà anns na h-Innseachan. Agus ghlac iad ceann a tuath agus pàirt de mheadhan Afraga gu lèir.
  Agus as t-samhradh agus as t-fhoghar thug iad buaidh air a 'chòrr den Mhòr-thìr Dhubh.
  Agus bha e fionnar.
  Thòisich sèist adhair agus ionnsaigh air Breatainn le itealain.
  Chleachd na Gearmailtich goireasan agus saothair nan sgìrean ceannsaichte.
  Agus bhrùth iad Sasainn mar phoca punching.
  Bha itealain Yu-188 nas cumhachdaiche agus nas adhartaiche. Chaidh luchd-sabaid ùrachadh cuideachd.
  Nochd aces ùra - clas a bharrachd a bhrùth na Breatannaich anns na speuran.
  Agus an sin thug Churchill, a" faicinn gu robh iad mì-thoilichte, sìth air teirm sam bith don Treas Reich.
  Bha na Stàitean Aonaichte cuideachd deiseil airson a dhol a-steach don Ghearmailt agus Iapan. Dh'aontaich am Fuhrer stad a chur air a' chogadh, ach air chumha gum pàigheadh iad airgead-dìolaidh mòr. Agus cuideachd a" gabhail coloinidhean ann an Afraga agus Àisia.
  Às deidh sin, thòisich na Gearmailtich ag ullachadh iomairt an aghaidh an USSR. Air ais anns an dà fhicheadamh bliadhna, thòisich leasachadh teaghlach de tancaichean ginealach ùr, agus feadhainn glè throm.
  'S e sin - "Panther", "Tìgear" -2, "Leòmhann", "Maus" agus rudeigin a dhol à bith "Tiger". Ron Ògmhios 1943, cha robh ach am Panther agus an Tìgear san t-sreath. Thathas fhathast a" dèanamh deuchainn air a" chòrr de na h-innealan. Chaidh an T-4 ùrachadh cuideachd, an dèidh dha armachd nas cumhachdaiche fhaighinn, agus an T-3.
  Cha robh tìde aig na Gearmailtich an arm aca ath-uidheamachadh. Tha an trodaiche ME-309 as ùire dìreach air tòiseachadh a" ruighinn. Fìor, anns an t-sreath bha Focke-Wulf - inneal cumhachdach ann an armachd agus astar. Yu-288 cuideachd dìreach air tòiseachadh a dhol a-steach don t-sreath.
  Rinn an USSR còrr air dusan mìle tanca agus àireamh bheag de ghunnaichean fèin-ghluasadach ann an dà bhliadhna. Bha an Treas Plana Còig Bliadhna air a choileanadh cus a rèir dàta oifigeil. Chaidh itealain a dhèanamh ann an òrdugh còrr air ochd mìle deug. Mìle mìltean de ghunnaichean is mortaran. A bharrachd air timcheall air millean gunna submachine. Chaidh an t-arm a ghluasad gu gunnaichean-inneal.
  Bha an T-34-76 ann an seirbheis, agus cuid de sheòrsan tancaichean eile. Gu sònraichte, an t-sreath KV. KV-3, KV-4, KV-5 cumhachdach. Aig an aon àm, bha an KV-3 a 'tomhas trì fichead' sa h-ochd tunna, agus an KV-4 ceud is ochd tunna, an KV-5 ceud tunna. Ged a tha fìor chleachdadh air sealltainn gu bheil tancaichean trom gu tric a 'briseadh sìos agus nach eil iad gu math èifeachdach ann an sabaid.
  A bharrachd air an T-34-76, chaidh an tanca slighe-cuibhle A-20 a thoirt a-mach cuideachd, mean-fhàs den BT roimhe, agus bha an T-29 cuideachd air a thracadh le cuibhlichean, ach le trì gunnaichean.
  Armachd gu math lag. San fharsaingeachd, bha an cabhlach tanca làidir.
  Barrachd air trithead "s a trì mìle tanca, agus àireamh bheag de ghunnaichean fèin-ghluasaid, a bharrachd air pìosan.
  Fìor, bha pàirt de na feachdan anns an Ear Chèin, nuair a cheangail Iapan a làmhan agus ag ullachadh airson ionnsaigh còmhla ris an Treas Reich.
  Chan eil Samurai gu math làidir ann an tancaichean, ach tha tòrr saighdearan-coise aca. a" gabhail a-steach a" choloinidh.
  Anns an treas Reich san Ògmhios 1941 bha còig mìle naoi ceud tanca an aghaidh fichead 's a dhà mìle Sòbhieteach. Tha an co-mheas timcheall air aon gu ceithir.
  Fìor, bha feadhainn ann cuideachd, ach cha mhòr nach deach an cleachdadh. Gu h-iomlan, tha fichead roinn tanca aig na Gearmailtich. Anns an dàrna leth den dà fhicheadamh bliadhna, cha deach ach 1800 tanca a thoirt gu buil, le call beag, ach le caitheamh is deòir. Anns an dà fhicheadamh tadhal, chaidh sia mìle tanca a losgadh. Gu ìre mhòr mar thoradh air oidhirpean Speer. Agus ghabh an Treas Reich suas ris an USSR a thaobh an àireamh de chàraichean a chaidh a dhèanamh gach bliadhna. Tha, tha an càileachd air a dhol suas. A 'nochdadh anns an t-sreath "Tiger" agus chaidh T-4, agus T-3 ùrachadh. Air an oidhche ron ionnsaigh air an USSR, ràinig sgaoileadh nan tancaichean mìle carbad gach mìos, a bharrachd air gunnaichean fèin-ghluasaid. Chaidh am Panther a-steach don t-sreath, a bha a 'dol thairis air a' mhòr-chuid de charbadan Sòbhieteach agus an T-34-76 ann an armachd agus armachd. Cha robh an tanca seo dona, mar a bha an T-4 le canan 75-millimeter agus inbhe 48 EL, cuideachd nas fheàrr na an trithead "s a ceithir. Agus an "Tìgear" fhèin, cuideachd inneal, ged a tha e seann-fhasanta, ach iongantach.
  Ach ged a bha an Treas Reich na b 'ìsle anns an àireamh iomlan de tancaichean. Fìor, thug Breatainn agus na Stàitean Aonaichte rudeigin dha na Gearmailtich. Gu sònraichte, na Shermans, an ìre mhath coimeasach ann an armachd aghaidh agus armachd ris na Sòbhieteach trithead 's a ceithir, agus na Sasannaich Churchills, air an deagh dhìon le armachd. Uile gu lèir, còrr is dà mhìle gu leth de na tancaichean sin.
  A bharrachd air an sin, bha tancaichean Eadailteach aig na Gearmailtich cuideachd, ach bha tancaichean lag, agus àireamh sònraichte de fheadhainn Turcach, air an reic gu ìre mhòr ris na Stàitean Aonaichte.
  Thug na Gearmailtich an àireamh iomlan de thancaichean gu ochd mìle deug, a bharrachd air gunnaichean fèin-ghluasaid. Aig an aon àm, tha còrr is trithead 's a trì mìle tanca aig an USSR fhathast. Ach ma ghabhas sinn am fear as ùire, bidh barrachd aig na Gearmailtich mu thràth.
  Ged nach robh an USSR fhathast air a bhith a 'sabaid agus ag obair air rèilichean aig àm sìthe agus bha e na b' ìsle na na Gearmailtich anns an teicneòlas as ùire, a chaidh a dhèanamh gach mìos. Gu sònraichte ann an gunnaichean fèin-ghluasaid, a chaidh a thoirt a-mach mòran, gu sònraichte aotrom - "Hunter".
  A bharrachd air an sin, tha an ACS seo gu math math agus gluasadach.
  Gus seo is urrainn dhuinn deich mìle tanca Iapanach a chuir ris. Ach mar as trice tha iad aotrom, agus tha cuid dhiubh a 'cogadh ri Sìona.
  San fharsaingeachd, tha co-ionannachd dlùth ann an tancaichean. A bharrachd air an sin, cha deach pàirt de chàraichean nan Gearmailteach, gu sònraichte na Panthers, a mhaighstireachd leis na sgiobaidhean. Mar sin, san fharsaingeachd, faodaidh sinn a ràdh co-ionannachd anns a 'chùis seo.
  Ach nas miosa na ann an ceathrad "s a h-aon. An uairsin bha na Gearmailtich na b' ìsle ann an àireamhan. Agus cha mhòr nach deach na tancaichean aca, na carbadan KV agus T-34, a-steach.
  Agus bha againn ri sabaid mu thràth - dìreach air dà thaobh. Agus chan eil ann ach aon charaid: Mongolia.
  Ann an itealain, tha cùisean eadhon nas miosa. Tha e coltach gu bheil an USSR làidir anns an àireamh de phlèanaichean. Ach thog na Gearmailtich meud itealain, a" cur cuideam air Breatainn. Agus leasaich iad sgil aces - gu sònraichte Marseille. Fhuair am pìleat seo, an dèidh còrr is trì cheud itealan sìos, dà Òrdugh Ridire Crois an Iarainn le duilleagan daraich, claidheamhan agus daoimeanan.
  Anns an dà fhichead-dàrna bliadhna, rinn na Gearmailtich còrr air ochd mìle fichead itealan. Airson a 'chiad leth den dà fhichead' sa trì, mar-thà fichead mìle, agus bha e comasach a ghlacadh suas leis an USSR gu h-iomlan. Leis na h-innealan càileachd as fheàrr.
  Gu sònraichte am ME-309 as ùire, aig an robh seachd puingean losgaidh, a "toirt a-steach trì gunnaichean adhair 30-millimeter.
  Aontaichidh tu gur e cumhachd mòr a tha seo. A bharrachd air Focke-Wulf. Tha an Yu-188 na bhomair aig nach eil co-ionann.
  Feumaidh seo an itealan Iapanach a chur ris. A thug buannachd fhaicsinneach do chumhachdan an Axis.
  Tha aces Iapanach cuideachd glè eòlach. Agus tha an luchd-sabaid aca sùbailte.
  Mar sin, anns na speuran, tha an Axis Powers gu mòr an dà chuid ann an àireamh agus càileachd feachdan.
  A bharrachd air an sin, ghluais Ameireagaidh agus Breatainn àireamh sònraichte de na h-itealain aca. Tha am bomair Ameireaganach B-29 agus an trodaiche Airacobra gu sònraichte làidir. Is dòcha gu bheil an trodaiche Mustang nas miosa. Chan eil aige ach sia gunnaichean-inneal. Ach bidh e cuideachd nas fheàrr na an fheadhainn Sòbhieteach. Tha P-51 cuideachd na dheagh itealan ionnsaigh Ameireaganach.
  Anns an fharsaingeachd, a 'gabhail a-steach teicneòlas an Iar, na Gearmailtich agus Iapanach àrd-ìre anns na speuran agus an àireamh agus càileachd agus eòlas sabaid eadhon nas àirde.
  Mar sin anns na speuran, is coltaiche, bidh smachd aig an axis gu tur.
  Tha làmhachas beagan nas fheàrr. Tha tòrr ghunnaichean is mortaran aig an USSR. Bha mu cheud mile anns an Og-mhios de'n aonamh bliadhna thar fhichead an aghaidh ceathrad 's a h-ochd mile de na Gearmailtich 's a' cho-bhanntachd. Gu dearbha, lean na Gearmailtich orra a 'dèanamh ghunnaichean, ach fhathast cha robh iad a' pàigheadh cus cogaidhean oilbheumach. Mar sin an seo chùm an USSR buannachd. A bharrachd air an sin, "Katyusha".
  Bha canain gas aig na Nadsaidhean, ach cha robh iad ro mhòr.
  Mar sin airson a-nis, tha armachd an USSR nas làidire. Ged is dòcha gur e na gunnaichean Gearmailteach 88 mm an fheadhainn as fheàrr air an t-saoghal. Tha grunnan air an dèanamh. Agus chan eil Katyusha gu math làidir ann an dìon. Agus chan eil e ro cheart.
  Mar sin cothromachadh cumhachd, mar a chanas tu an seo, barrachd no nas lugha, agus faodaidh tu cumail suas ris an dìon.
  Agus bha an dìon air a neartachadh. Chaidh Loidhne Molotov a chrìochnachadh ann an dà bhliadhna a bharrachd. Agus chaidh loidhne Stalin ath-nuadhachadh. Mar sin faodaidh tu cumail ort.
  Anns na saighdearan-coise, dh'atharraich cothromachadh cumhachd cuideachd ... chuir an USSR air adhart.
  Agus an dèidh na h‑aon-bliadhna-fichead, far an robh còig gu leth muillean saighdear aige, thug e a àireamh gu còig-mìle-deug.
  Bha meud an gluasad gu math mòr.
  Ach chuir an Treas Reich feachdan mòra an sàs. Mòran roinnean cèin, saighdearan coloinidh, feachdan saideal. Agus bha còig-milleanan-coise thar fhichead aig na Gearmailtich, agus bha còig millean aig na Càirdean. Tha trithead millean gu h-iomlan na iomall mòr. Fìor, chan eil na roinnean coloinidh air an deagh thrèanadh, ach le ceannardan Gearmailteach.
  Anns na roinnean SS san fharsaingeachd tha na Gearmailtich aig àirde àrd. Tha eòlas armailteach farsaing aig pàirt den Wehrmacht. Agus a thaobh seo, tha na Nadsaidhean làidir. A bharrachd air an sin, tha buannachd mhòr aig na Gearmailtich ann an gluasad. An seo tha cinneasachadh na Roinn Eòrpa, agus solar bho Bhreatainn agus na SA. Anns an àireamh de chàraichean, baidhsagalan-motair agus làraidhean anns na Gearmailtich, a 'bhuannachd a tha seachd gu ochd tursan.
  Agus tha barrachd ghunnaichean submachine aca. A" gabhail a-steach an fheadhainn a chaidh a lìbhrigeadh à Ameireagaidh agus Breatainn.
  San fharsaingeachd, tha na Nadsaidhean anns na saighdearan-coise làidir. Agus chaidh deich millean eile an-aghaidh an USSR a ghluasad le Iapan, gun a bhith a" cunntadh na pàirtean eile an aghaidh Shìona.
  Mar sin a thaobh sgiobachd, tha buannachd mhòr aig cumhachdan Axis. Agus anns a 'ghluasad aice cuideachd.
  Tha cabhlach Iapan iomadh uair nas làidire na an Cuan Sèimh Sòbhieteach.
  Tha buannachd mhòr aig na Gearmailtich ann an soithichean cuideachd.
  Ach chan ann gu ruige seo ann an luchd-giùlan phlèanaichean agus soithichean mòra. Ach chan eil an USSR làidir an seo nas motha.
  Tha an Eadailt aig mòran shoithichean, ge-tà. San fharsaingeachd, tha an nàmhaid cuideachd tòrr nas làidire aig muir.
  Tha an USSR, nas ìsle ann an èadhar, càileachd agus meud, gu sònraichte nas fheàrr ann an làmhachas, nas cainneachdail na càileachd. Ann an tancaichean, tha e beagan nas làidire ann am meud, ach nas miosa ann an càileachd. Agus san fharsaingeachd, eadhon ann an tancaichean, faodaidh an nàmhaid a bhith nas làidire. Ann an saighdearan-coise, tha e nas ìsle ann an àireamh agus gluasad. Tha mòran phàirtean den Treas Reich nam fodar canain coloinidh, mar a tha na Seapanach. Ach anns an USSR, chan eil a h-uile gluasad air an trèanadh ceart. Tha barrachd eòlas sabaid aig na Nadsaidhean. Fìor, tha na saighdearan Sòbhieteach ann an deagh dhìon.
  Tha dìon gu math cumhachdach, einnseanaichte a" toirt cothrom grunn shaighdearan-coise a chumail air ais.
  Tha tòrr ghunnaichean-inneal agus canain ann agus tha seo cuideachd a' meudachadh stamina.
  Dà loidhne de Molotov agus Stalin, agus an treas cuid ga thogail air an cùlaibh.
  San fharsaingeachd, tha suidheachadh an USSR ro-innleachdail gun dòchas. Ann an cogadh meallta, luath no mall, gheibh na saidealan aige, a tha nas fheàrr ann an eaconamaidh agus goireasan na Treas Reich, a" toirt a-steach an Tuirc agus Iapan le coloinidhean, seachad air.
  Aon dòchas ma thachras cogadh fada, faodaidh Breatainn agus na Stàitean Aonaichte dàrna aghaidh fhosgladh.
  Uill, inneal mìorbhaileach eile ...
  Ann an suidheachadh sam bith, tha an geall air a dhèanamh air dìon teann. Agus caitheamh sìos agus stad a chuir air an nàmhaid.
  Stalin, ge-tà, fiù 's mus an cogadh a' feuchainn ri barganachadh. Mar eisimpleir, gèilleadh pàirt den fhearann do na Gearmailtich. No tairgse tobraichean ola fhaighinn air màl.
  No 's dòcha airgead-dìolaidh a phàigheadh - ann an gràn, ola, òr, gual, no fiù' s bathar à tiona?
  Chan eil Hitler, ge-tà, ag iarraidh sìth. Tha seo furasta a thuigsinn - tha arm an USSR na chunnart. Coltach ris an ideòlas comannach. Mar sin tha iad nan nàimhdean bàsmhor.
  Agus tha am Fuhrer ag iarraidh cogadh.
  Tha Hirohito cuideachd a 'bruadar mu dhìoghaltas airson Khalkhin Gol. Agus tha e ag iarraidh farsaingeachd de Siberia.
  Tha, agus anns na Stàitean Aonaichte, chan eil dragh aig mòran a bhith a" sabaid an aghaidh an USSR.
  Ach ged nach eil Hitler a 'toirt cuireadh dhaibh. Tha cothromachadh cumhachd uamhasach ... Agus dè a nì thu?
  Tha Stalin, gu dearbh, gu dìomhair a" feuchainn ri barganachadh leis na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich.
  Ach thuirt iadsan ris: Lean le d' uile neart, agus an sin chi sinn. Is dòcha gun urrainn dhuinn cuideachadh. Agus cha bhith sinn ann an cunnart.
  Ann an ùine ghoirid, dh" fhàs cogadh do-sheachanta.... Agus tha duilgheadasan ann fhathast - chan eil an t-Arm Dearg glè mhath air e fhèin a dhìon. Chaidh a teagasg gus sabaid air fearann cèin agus ionnsaigh a thoirt, gun a bhith a 'dìon.
  Ach ghlac na Gearmailtich leth an t-saoghail fhathast agus tha fios aca mar a nì iad mòran.
  Air 22 Ògmhios, 1943, thòisich an cogadh. Cha robh e ris nach robh dùil, ach fhathast gu innleachdach thionndaidh e a-mach gu h-obann. Sa bhad, chaidh feachdan Fritz gu lèir a thilgeil air an nàmhaid.
  Agus deiseil airson an nàmhaid a sgrios.
  Anns a 'chiad uair a thìde, thionndaidh e a-mach gu robh na Gearmailtich làidir san adhar. Agus gu bheil tòrr shaighdearan àrd-ìre aca. Agus gu bheil an "Tìgear" na tanca briseadh fìor mhath, ged a tha e air a dhol à bith. Agus feachd làidir ME-309 agus Yu-288.
  Seadh, rinn an armada seo cabhag, agus choinnich na saighdearan Sòbhieteach aca le strì an aghaidh.
  Cha do nochd an t-sabaid air feadh na crìche gu lèir. Agus chaidh iad gu ìre mhòr fo òrdugh an Wehrmacht. Dhìrich iad mar bhiastagan, grunn luchd-duaise.
  Mar a thionndaidh e a-mach, bha na daingnichean suidhichte ro fhaisg air a" chrìch agus cha robh doimhneachd gu leòr aca ann an dìon. A bharrachd air an sin, agus as cudromaiche, is iad seo mearachdan nan seanalairean, aig nach robh mòran eòlais, agus nach robh a 'tuigsinn mar a chumadh iad an dìon.
  Agus thionndaidh spiorad armachd mòran aonadan, gu sònraichte san Úcráin, gu bhith lag.
  Agus thàinig gèilleadh mòr agus trèigsinn gu bhith na riaghailt. Gu sònraichte ann an taobh an iar na h-Ugràin.
  Agus ann an Transcaucasia, far an robh na Turcaich agus na Gearmailtich a 'tighinn air adhart, bha an arm cèin gun tàmh. Chaidh aig an nàmhaid air briseadh troimhe agus timcheall air Yerevan. Ach cha do leig am baile-mòr fhèin seachad.
  Chaidh Batumi, às deidh deich latha de shabaid làidir, a ghlacadh. B' urrainn dha na Gearmailtich a dhol a-steach do dheich chilemeatairean a-steach do dhìonan nan Sòbhieteach anns na ciad làithean. Agus ghearradh dheth Bialystok ... Agus nochd coire fon Leòmhann. Agus ged a rinn na Nadsaidhean nas lugha de dh'adhartas anns a' chiad dà sheachdain na bha iad ann an eachdraidh fìor anns a' chiad dà fhicheadamh bliadhna, bha e doirbh dha na saighdearan Sòbhieteach an iomairt a ghlacadh. Mar sin tha an nàmhaid nas làidire.
  Nam biodh buannachd aig na Gearmailtich ann an saighdearan-coise anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna, dìreach anns na ciad làithean. Agus an uairsin chaidh am buannachd don Arm Dearg. Cha robh dad ri ghluasad an seo.
  Agus bha e cunnartach a bhith a' gèilleadh ... Agus mar sin b' urrainn dha na Gearmailtich a dhol troimhe gu Minsk le blàran. Agus tha seo mar-thà trom.
  Thòisich sabaid làidir anns a" bhaile fhèin. Dh"òrdaich am Fuhrer gluasad air adhart agus gun a bhith a" gèilleadh. Agus dh"òrdaich Stalin - chan e ceum air ais!
  Mìos an dèidh toiseach na h-eucoir, ghluais na Gearmailtich gu Berezina, agus thug iad Minsk ... Thàinig iad gu Zhitomir.
  B' urrainn dha na Seapanach timcheall air Vladivostok. Agus tha seo cuideachd na fhìor thagradh air an taobh aca. Chaidh pàirt chudromach de Mongolia a ghlacadh cuideachd.
  Ghlac na Gearmailtich cuideachd, còmhla ris na saidealan, Moldova, agus thòisich iad a 'tighinn faisg air Odessa. Agus tha e fionnar.
  Bha Stalin a" faireachdainn gu math mì-chofhurtail. Agus thuig e a bhrù, an aghaidh a leithid de cho-bhanntachd.
  A rìs thairg e sìth. Ach cha robh am Fuhrer, gu dearbh, ag iarraidh. Agus lean na Gearmailtich air adhart ...
  Aig a 'cheann thall, cho-dhùin Stalin an dìon a chumail air an Dnieper.
  Dà mhìos an dèidh toiseach a 'chogaidh, ràinig na Nadsaidhean an Dnieper, agus anns a' mheadhan fiù 's faisg air Smolensk.
  Bha Yerevan, air a chuairteachadh leis na Turcaich, fhathast a 'cumail a-mach ... chaidh suidheachadh cunnartach a chruthachadh.
  Ghairm Stalin coinneamh den arm. Feum air rudeigin a dhèanamh. Ma tha thu dìreach gad dhìon fhèin, chan eil ann an call ach beagan ùine.
  Thairg Zhukov a dhol air stailc sa mheadhan. Ged nach robh na feachdan gu leòr ... Mar-thà san Lùnastal ...
  Nochd a 'chiad tancaichean Lev aig an aghaidh. Bidh iad ag ath-bhreithneachadh airson cleachdadh sabaid beagan às deidh sin. Bha 'n t-inneal so trom air naoi-fichead tunna, agus le gunna cumhachdach. Tha an dìon aghaidh làidir: ceud gu leth millimeatair de mhullach a" chatha le slèibhtean, agus dà cheud agus dà fhichead millimeatair de mhullach an tùir. Bha tanca mar seo a 'cumail a h-uile carbad den USSR, agus chaidh an canan 105-mm aige le fad baraille de 70 EL a tholladh eadhon an KV-4 le armachd aghaidh 180-mm.
  Is e armachd fìor throm a tha seo. Ach bha cus cuideam, gu dearbh, ga dhèanamh duilich gluasad agus luaths. Seadh, cha do loisg an gunna ach còig buillean gach mionaid. Fhuair na Gearmailtich tanca cumhachdach, ach cha robh e gu math practaigeach a chleachdadh.
  Nochd an "Tiger" -2 cuideachd. Thionndaidh an càr seo gu bhith na b" fheàrr ann an teirmean practaigeach na ann an eachdraidh fhìor. Bho chaidh an einnsean mìle each a chruthachadh agus a chuir an gnìomh. Agus le cuideam de thrì fichead 's a h-ochd tunna, thionndaidh an inneal seo gu bhith an ìre mhath gluasadach agus luath agus cha do bhris e sìos cho tric.
  Thòisich "Panther" -2 cuideachd a 'tighinn. Bha cuideam air leth-cheud "s a trì, ach rinn an einnsean 900 each-chumhachd suas e. Bha an gunna 71EL 88-millimeter de dh'fhaid làidir gu leòr agus bha tolladh armachd, losgadh ceart agus luath riarachail, no eadhon math, airson sabaid an aghaidh tancaichean nàmhaid.
  Sheall na carbadan sin an ìre aca ann am batail. San t-Sultain, mu dheireadh chuairtich na Gearmailtich Smolensk. Pal agus baile-mòr Tallinn. Thàinig na Gearmailtich agus na h-ionadan coloinidh aca, còmhla ris na saidealan, gu Leningrad.
  Thàinig e dhan Crimea. Bha Kyiv, a sheas air cnoc agus air a dheagh dhaingneachadh, fhathast air a chumail ...
  Thàinig an Dàmhair ... Bha an t-uisge ann agus ghluais gluasad nan Nadsaidhean nas slaodaiche.
  Cha robh e comasach crìoch a chuir air a" chogadh gu sgiobalta. Sguir na Seapanaich cuideachd, a 'bacadh Vladivostok, a' glacadh a 'mhòr-chuid de Mongolia, agus a' stiùireadh Khabarovsk a ghabhail.
  Tha na Gearmailtich gu ruige seo air co-dhùnadh gun a dhol air an rampage, ach a bhith a" brùthadh itealain. A bharrachd air an sin, bha leasachaidhean jet math ann. Agus dh'fhaodadh bomairean an t-sreath ùr bhomadh le cha mhòr gun chron.
  Tha, agus urchraichean ballistic, tha seo cuideachd na chumhachd sgrios mòr.
  Fìor, tha iad daor, agus chan eil fìor chruinneas aca.
  Ach tha bomairean jet a" coimhead gu math gealltanach.
  Agus chuir na Gearmailtich ionnsaigh adhair air bhog. Dh'fhaodadh an itealan ùr Yu-488 agus TA-400 bomadh a dhèanamh air factaraidhean an USSR anns na h-Urals agus taobh a-muigh nan Urals. Is e an Yu-488 ùr a" chiad bhomair sreathach Gearmailteach le ceithir einnseanan.
  Eu-coltach ris an American B-29, tha raon sgiathan nas lugha aige agus astar nas luaithe. Agus tha sia einnseanan san fharsaingeachd aig an TA-400 agus tha an cumhachd fìor mhòr.
  Chaidh na Gearmailtich agus na saidealan aca air an dìon mu dheireadh san t-Samhain. Cha do rinn iad ach sabaid agus bomadh. Bha ionnsaigh adhair ann.
  Agus bha mòran nigheanan brèagha anns na blàran.
  An seo, tha sgioba Ealasaid a 'sabaid air an tanca T-34-76. Nigheanan a dh'aindeoin an fhuachd ann am bikinis agus casruisgte.
  Tha iad a 'gluasad, agus nan aghaidh tha am Panther. Bidh an gaisgeach Euphrosyne a" luathachadh an tanca le cuideachadh bho shàilean lom, cruinn agus a" seinn:
  - Airson beachdan co-mhaoineas
  Gu dàna a dhol dhan bhlàr
  Agus arm an fhasais
  Bidh sinn a 'briseadh!
  Chan urrainnear "Panther" air a' mhullach a tholladh. Agus feumaidh tu faighinn faisg oirre airson faighinn air bòrd. Bidh caileagan a" cluich le fèithean nam preas. Tha an tanca aca a 'tighinn faisg air an nàmhaid gu luath.
  Panther a 'losgadh. Bidh teilgeadh de fheachd marbhtach ag itealaich, ach tha na trithead "s a ceithir dodges.
  Tha Catriona ag ràdh:
  - Tactic cunnartach!
  Bidh gunnaichean nam Panthers a" losgadh còig cuairtean deug sa mhionaid. Agus tha e gu math duilich sleamhnachadh chun astar a tha thu ag iarraidh.
  Bidh na nigheanan a" seinn:
  - Agus anns na h-àirdean rionnagach agus sàmhchair nam beann,
  Ann an tonn na mara agus teine borb!
  Agus teine feargach, agus feargach, agus feargach!
  Agus a-nis tha an tanca aca a 'dol eadar na "Panthers" agus a' losgadh orra air na taobhan.
  Seo na caileagan a tha a" sabaid. Agus tha càraichean nan teine. An toiseach tha aon panther air a tholladh, an uairsin fear eile.
  Ghabh Elena e agus rinn i gàire:
  - Glòir don dùthaich againn - an USSR!
  Agus a-rithist na caileagan ann an gluasad luath an tanca. Agus cuir a-mach an "Tìgear". Tha iad gu follaiseach fionnar.
  Sheinn Ealasaid le tlachd, a" bruthadh a h-òrdagan lom:
  - Agus thèid iad dhan bhlàr - tha na caileagan casruisgte,
  Eileamaid mòr, eileamaid fionnar!
  Gaisgich dè a chanas iad - gu h-àrd!
  Buail nàimhdean leis a h-uile luaths de panthers. Cha chuir duine stad orra.
  Agus anns an adhar Anastasia Vedmakova, tha i fhathast na mhèirleach. Tha na nigheanan sin dìreach sgoinneil.
  Agus dè cho ionnsaigheach agus gun deas-ghnàth a bhios iad a 'sabaid.
  Mar sin ghlac an nighean e agus le a òrdagan lom, chomharraich i gunna an itealain agus bhuail e an nàmhaid.
  An uairsin rinn i gàire:
  - Is mise am boireannach as fhuaire!
  Agus tha an t-sabaid a" leantainn...
  Bidh Akulina Orlova a" caoineadh, a" spealadh luchd-dùbhlain:
  - Tha sàr nighean agam!
  Agus a-rithist a 'gearradh sìos air an nàmhaid. Seo an fheadhainn a chaidh a ghoid.
  Agus bidh i a" dèanamh rolla dùbailte a" bualadh ME-309 a tha gu math fionnar.
  Seo na gaisgich a bheir iad solas don Luftwaffe.
  Bidh Akulina Orlova a" losgadh sìos plèana nàmhaid le a òrdagan rùisgte agus a squeaks:
  - Glòir don USSR!
  Tha Mirabela Magnetic cuideachd anns na h-ìrean, dìreach neach-marbhadh mìorbhuileach. Agus bidh am pìleat seo le misneachd a" leagail nan Nadsaidhean le baraille trì-fhillte agus a" squeaks:
  - Airson na beachdan as motha air co-mhaoineas air a 'phlanaid Talamh!
  Thionndaidh seo a-mach gu bhith fìor fhionnar.
  Tha an triùir nigheanan ag obair mar a bha iad a 'goid agus tha iad gu math dùbhlanach ann am meud agus àirde.
  Tha an geamhradh air tighinn mu thràth. Agus reothadh... Tha an t-Arm Dearg a' feuchainn ri gluasad air adhart.
  Ach tha an nàmhaid gu ìre mhòr deiseil airson a 'gheamhraidh. An turas seo, bha an Wehrmacht, dìreach gun fhios agus airson na h-ùine fhuar, a" stòradh aodach is biadh.
  Fìor, tha na saighdearan coloinidh glè fhuar agus mì-chofhurtail.
  Shoirbhich leis an Arm Dearg le Smolensk a leigeil ma sgaoil agus na Nadsaidhean a phutadh air ais thairis air an Dnieper san Úcráin.
  Ach tha an nàmhaid làidir, agus tha an itealan aige rampant. Agus bomaichean, bomaichean, agus bomaichean a-rithist!
  Agus a-nis luchd-sabaid jet ann am blàr. Agus an àite an Focke-Wulf, an inneal TA-152 nas adhartaiche. Agus tha seo, gu dearbh, cuideachd na dhuilgheadas mòr.
  Ann an itealan, tha an dà chuid na Gearmailtich agus na Seapanaich làidir. Fhuair Marseille airson ceithir cheud itealan sìos duais àrd - Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. Agus airson còig ceud fhuair e Grand Cross of the Iron Cross.
  Thàinig am pìleat seo gu bhith dìreach uirsgeulach. Agus chan eil ann ach trom-laighe dha na pìleatan Sòbhieteach.
  Thuirt Stalin eadhon:
  - Is e diabhal dubh a th 'ann! Agus tha an t-àm ann a chuir gu ifrinn!
  Tha, tha an cogadh air adhart. Anns a 'gheamhradh, chaidh cuid de shoirbheachaidhean a choileanadh, ach cha robh àite tionndaidh cinnteach ann.
  Fìor, cha robh an trodaiche jet ME-262 gu math earbsach agus èifeachdach. Agus tha an einnsean fada bho bhith foirfe. Ach tha an TA-152 tòrr nas practaigeach na am Focke-Wulf. Agus tha an inneal seo fhathast air a chleachdadh chan ann a-mhàin mar ghaisgeach, ach cuideachd mar itealan ionnsaigh agus bomair aghaidh.
  Thionndaidh an càr a-mach gu bhith ioma-adhbhar agus trom. Gu ruige seo, chan eil ach an Yak-9 air nochdadh anns an USSR, a tha air a dhèanamh nas sìmplidhe, agus chaidh an MIG-3 a stad.
  As t-earrach, mar a bha an sneachda a 'leaghadh agus na Nadsaidhean a' tòiseachadh a 'dol air adhart a-rithist, dh'fhàs e na bu bhlàithe.
  Agus bha na saighdearan a deas a" sabaid na bu deòin nuair nach robh reothadh ann. Bha an t-sabaid fiadhaich.
  Bha an t-Arm Dearg a" sabaid gu cruaidh. Ach bha na feachdan neo-ionann. Chleachd na Gearmailtich am Panther-2 mar an tanca as motha, inneal le buill-airm cumhachdach agus air a dheagh dhìon san aghaidh. Agus tha "Tiger" -2 cuideachd reusanta.
  Ghabh na Maus pàirt anns na blàir cuideachd.
  Ged a tha an inneal seo ro throm agus slaodach. Agus chaidh an tanca "Lion" a thoirt a-mach à riochdachadh.
  Fhathast san t-sreath bha an ùrachadh T-4. Agus chaidh an T-3 a thoirt a-mach à cinneasachadh mu thràth.
  Tha duilgheadasan aig an USSR cuideachd ... Tha e riatanach an t-sreath KV ùrachadh. Agus tha e fhathast neo-èifeachdach.
  Chan eil IS-2 air nochdadh fhathast. Ach chaidh an T-34-85 a-steach don t-sreath. Agus tha seo san fharsaingeachd loidsigeach.
  Agus chaidh tancaichean trom a thoirt a-mach à cinneasachadh gu tur. Dh" òrduich Stalin geall a chuir air aon T-34-85 mòr. A tha san fharsaingeachd loidsigeach. Ged a tha an inneal seo "Panther" -2 cha do ghabh e ann an aghaidh. Ach dh" fhaodadh e bualadh air an taobh.
  As t-samhradh, nochd bomairean jet Arado Gearmailteach, nach b 'urrainn do luchd-iomairt Sòbhieteach eadhon grèim fhaighinn air. Agus tha seo trom.
  Ghabh na Nadsaidhean Smolensk, Vyazma, Rzhev, agus Kalinin.
  Leningrad air a bhacadh ... Gu deireadh an t-samhraidh, cha robh Moscow ach ceud cilemeatair air falbh.
  Ach bha an t-Arm Dearg a" sabaid gu cruaidh. Chuir na Seapanaich crìoch air glacadh Mongolia agus thug iad ionnsaigh air Meadhan Àisia.
  Dh" fhàs an suidheachadh gu math toinnte.
  Thilg Stalin tàirneanach agus dealanach, agus a-nis agus a-rithist thuit e ann an hysteria. Ach cha do chuidich sin mòran.
  Dh" fhàs an suidheachadh na bu duilghe. As t-fhoghar, dh'atharraich na Gearmailtich am plana agus thionndaidh iad gu deas, a dh'ionnsaigh an Caucasus.
  Chaidh Orel, Kursk, agus Voronezh san Dàmhair a thoirt a-steach ... Ro dheireadh an t-Samhain, chaidh an t-Arm Dearg air ais nas fhaide na an Don agus chaidh e a-steach an sin. Chaidh sgìrean cudromach a chall.
  Agus bha cuideam nan Nadsaidhean a" fàs.
  Gu sònraichte bidh jet bombers ga fhaighinn. Agus bidh iad a 'bìdeadh gu math cruaidh.
  Ach tha caileagan Sòbhieteach a 'sabaid aig àirde àrd.
  Tha na Gearmailtich a" feuchainn ri briseadh troimhe gu Leningrad. A 'toirt ionnsaigh air Novgorod. Ach sheas an ceathrar nighean gaisgeil nan slighe.
  Thilg Natasha grenade air na Nadsaidhean le cas rùisgte agus sheinn i:
  - Tha sin ceart...
  Chuir Zoya tiodhlac bàis air bhog le a sàil rùisgte agus thuirt i:
  - Nàmhaid...
  Ghèill Augustine gu rudeigin millteach agus squeaked:
  - A" smaoineachadh...
  Thilg Svetlana grenade le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Dè...
  Thilg Natasha lemon no dhà le a casan rùisgte agus dh"èigh i:
  - Ruiseanach...
  Ghèill Zoya cuideachd ri rudeigin shunndach agus marbhtach, a" squeaking:
  - Air a riaghladh ...
  Chuir Augustine air bhog an duine marbhtach, a 'mùchadh:
  - Nàmhaid....
  Ghabh Svetlana a-rithist ris an sgriosail agus vyaknula:
  - Briseadh!
  Thug Natasha tionndadh agus rinn i squeak:
  - WHO...
  Loisg Zoya cuideachd air na coigrich dhubha a bha na Nadsaidhean a" trusadh agus a" magadh orra:
  - Dare!
  Labhair Augustine le neart agus corruich :
  - Gu bheil...
  Ghabh Svetlana ris le gàire panther:
  - AIG...
  Thilg Natasha grenade le a cas-rùisgte agus ghlaodh i:
  - Sabaid...
  Thilg Zoya tiodhlac a" bhàis le a corragan rùisgte agus rinn i gàire:
  - ionnsaighean!
  ghlaodh Augustine a steach, agus ghuil e :
  - Nàmhaid...
  Thug Svetlana dòrlach de grenades leis na buinn rùisgte aice, agus mar a dh" èigh i aig mullach a sgamhanan:
  - Bidh sinn ...
  Thog Natasha an spreadhadh agus rinn i tàir air:
  - Baoghalach...
  Gheàrr Zoya na Nadsaidhean dheth agus rinn i squeak:
  - Buail!
  las Augustine a rìs, agus ghuil e :
  - Baoghalach...
  Rinn Svetlana gàire nuair a loisg i:
  - Buail!
  Thilg Natasha grenade a-rithist le a cas rùisgte, gràsmhor, chirped:
  - Sgriosaidh sinn na Nadsaidhean!
  Ghabh Zoya e agus rinn i gàire:
  - An t-slighe gu co-mhaoineas san àm ri teachd!
  Agus thilg i leamhan le a òrdagan rùisgte.
  
  Bidh gaisgich a' seinn aig barr an sgamhan ;
  Dùthaich mhòr an USSR,
  Dè an fheadhainn as fhuaire san t-saoghal ...
  Thachair millean duilgheadas cunntais
  Ach is e ar gnìomhachas obair agus cruthachadh!
  
  Creid nach coisinn an nàmhaid an dùthaich,
  A tha nas bòidhche agus nas làidire na a h-uile càil ...
  Cuiridh sinn suas sgiath earbsach a dh" aithghearr,
  Agus mu dheireadh bidh sinn a" creidsinn nas buige ...
  
  Seadh, cho-dhùin Uncail Sam cuideachadh,
  Dha na Nadsaidhean às deidh atharrachadh cumhachd anns an Reich ...
  Agus chaidh cumhachd nan Nadsaidhean ath-nuadhachadh,
  Tha an nàmhaid airson an USSR a reubadh às a chèile!
  
  A-nis feumaidh sinn sabaid gu cruaidh
  Leis na Nadsaidhean gu bheil an fheadhainn làidir a" ruith ...
  ach buailidh sinn fo dhaimh an naimhdean,
  Gu glòir ar màthair Ruis!
  
  Chan e, chan urrainn dhut Ruiseanach a bhriseadh,
  Tha fios againn ciamar, is toil leinn a bhith a" sabaid gu gaisgeil ...
  An seo chuir an Wehrmacht romhpa ionnsaigh a thoirt oirnn,
  Ach chan urrainn dha ach tuiteam sìos agus gun a bhith a" dol a-mach!
  
  Anns an Ruis, gach gaisgeach bho mhanaidsear,
  Bidh an leanabh a 'tarraing a làmhan chun a' ghunna ...
  Leig leis a bhith na dhraoidheachd gu math sgiobalta
  Cò a chruthaich a" phlanaid seo!
  
  Airson Hitler, na gabh Moscow air an fhiaclan,
  Chaidh a bhualadh gu cruaidh san t-snout ...
  Carson a dhìrich e dhan Ruis, chan eil mi a" tuigsinn,
  Is lag dha bacill a mharbhadh le claidheamh!
  
  Seadh, faisg air Moscow fhuair an nàmhaid bashing,
  Thug na caileagan sàil lom dha ...
  Chì thu gur e dìreach moron a th" anns an Fuhrer -
  Thug Kohl buaidh air co-mhaoineas!
  
  Seo na tùsairean le òrain,
  Air an ionnsaigh le buille druma ...
  Biodh am Fuhrer kaput a-nis,
  Agus bidh sinn a 'dràibheadh an Fritz ann an cruthachadh grèim!
  
  Tha am balach casruisgte air sneachda,
  Ceum air adhart gun eagal ...
  Bidh na Nadsaidhean air an iomain a-steach don chiste a dh" aithghearr,
  Agus bidh ròsan a 'fàs anns a' Chèitean radiantach!
  
  'S bidh bothain aig Hitler a dh'aithghearr,
  Thèid e a-steach don uaigh. agus an neach a thàinig às a dhèidh Goering ...
  Cuiridh sinn am Fuhrer air an dubhan a dh" aithghearr,
  ged a tha e uaireannan na bhrogan dòrainneach cudthromach!
  
  Cruthaichidh sinn saoghal Ruiseanach iongantach,
  Anns am bi an Ruis a" riaghladh, creid mi ...
  Cha robh toil aig Shakespeare a leithid a dhèanamh,
  Ged a bheir iad ionnsaigh air an Ruis le cuideam diabhal!
  
  Tha cuideam cruaidh Hitler ri fhaicinn,
  Tha an seann charaid aige ga chuideachadh ...
  'S iongantach an cluinnear na caileagan a' caoineadh,
  Chan eil àite ri fhaicinn a dh" aithghearr ann am pàrras!
  
  Seadh, dh"atharraich Uncail Sam an t-slighe,
  Agus tancaichean, plèanaichean gan cur gu na Nadsaidhean ...
  Na mhiann, tha na Yankees glè fhionnar,
  Gus barrachd comannaich a dhràibheadh a-steach don chiste!
  
  Dh" fhàs e na bu mhiosa, ged a bha Stalingrad,
  Bhris mi cha mhòr a h-uile taobh de na Nadsaidhean ...
  Dh' eirich a leithid so do chomhradh gun stad,
  Fon adhar seo, gu cinnteach glan!
  
  Uill, dè a nì thu - tha na caileagan a-mach à làimh,
  Am falach bhon Fuhrer of the horde ann am batail ...
  Agus chan eil bòtannan freagarrach dha nigheanan,
  Tha fios aca an-còmhnaidh mar a nì iad sabaid!
  
  Dha nigheanan, chan eil reothadh uamhasach,
  Nuair a bha iad a 'sabaid faisg air Moscow,
  Cha mhòr gun robh iad lomnochd, casruisgte,
  A 'tilgeil grenade le do chas rùisgte!
  
  Mar sin dè bha thu ag iarraidh Goering,
  Uill, bha mi a" smaoineachadh gun cuidicheadh na Yankees thu anns a" bhad ...
  'S a chuir caos iomlan,
  Agus chan eil na caileagan a 'gearan ach le fearg fiadhaich!
  
  Tha còmhrag fuilteach ann,
  Bidh fios aig nigheanan gu bràth a" creidsinn gun a bhith a" toirt seachad ...
  Cha bhi neoni againn air na cunntasan,
  Agus tha RPG cumhachdach air a chuir ann am baga-droma!
  
  Tha gaisgich na bhòidhchead
  Tha Lada fhèin deiseil airson sabaid air an son ...
  Tha calmain de ghloir naomh aca,
  Biodh dìreach an duais as àirde ann!
  
  Seadh, tha mi creidsinn gun tig Dia nam Feachd Svarog,
  Agus èiridh na mairbh sa bhlàr...
  Agus sèididh adharc ghlòrmhor an t-sealgair,
  Agus bidh na buannaichean mar an fheadhainn as onarach!
  
  Cha bhi doilgheas air thalamh ni's mò,
  Agus tiormaichidh deòir searbh ...
  Bidh sinn beò ann an aon teaghlach eòlach-
  Agus dìreach bàsaichidh na deamhan olc!
  
  Balaich innleachdach gu dàna gu cath,
  gillean casruisgte a' ruith tron t-sneachda..
  Tha mi a" creidsinn gum bi an Ruis an-còmhnaidh còmhla riut,
  Ged uaireannan bidh sàsaichean air am briseadh!
  
  aiseirigh Dia Iosa iadsan uile a thuit,
  Agus bidh e a" riaghladh leis an Dia Gheal ...
  Togaidh sinn gu dàna sgiath do'n Athair,
  Bidh e na dhleastanas glòrmhor seirbheis a thoirt don Ruis!
  
  Tha, tha Sam seòlta, dìreach seòlta,
  Na miannan a tha gu math so-thuigsinn aige ...
  Tha e na teantaichean gu Moscow a-nis postair,
  Agus tha deuchainnean olc a 'feitheamh ris an Fatherland!
  
  Ach tha Lada agus Morair Perun leinn,
  Agus Lenin, Stalin, agus an Trotsky a bu ghlice ...
  A bha, a rèir choltais, a' lùbadh an airm,
  Agus an nightingale Vysotsky as cudromaiche!
  
  Ann goirid, bidh sluagh de Dhia naomh,
  Buannaichidh sinn blàr an nàmhaid ...
  Agus tilg suas mòran dorn làidir,
  Airson glòir an t-saighdeir as motha!
  
  Nigheanan ionnsaigh casruisgte
  Bidh iad a 'ruith agus chan eil iad a' sabaid, tha fios aca air an reothadh ...
  Na tarraing gu cath iad, beachdaich orra le feachd,
  Biodh fios agad gu bheil an sgàrlaid a" deàrrsadh ann an solas ròs!
  
  Ann an ùine ghoirid, luchd-sabaid airson an dùthaich aca fhèin,
  Dèan seirbheis ann an dìth ùidh moiteil ...
  biodh athraichean agus athraichean uaill,
  Agus bho na speuran chan eil dùil agad ri tiodhlacan airson sgillinn!
  Thilg Natasha lemon le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Bho na speuran...
  Thilg Zoya grenade cuideachd le a corragan rùisgte agus thuirt i:
  - Rionnag...
  Chuir Augustine air bhog tiodhlac bàis le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Bright...
  Thilg Svetlana cuideachd grenade, le cuideachadh bho chas lom, agus chuir i a-mach:
  - Criosta !
  Thug Natasha tionndadh agus rinn i sgadan:
  - Tha mi dhut ...
  Chuir Zoya tiodhlac a" bhàis air bhog le a corragan rùisgte, a" sàrachadh:
  - Òran...
  Ghèill Augustine le a shàil rùisgte, rud a bheir bàs agus a dh"fhalaich:
  - canaidh mi...
  Lean Natasha air adhart, a" seinn gu làidir:
  - Mu dheidhinn ....
  Thilg Zoya pasgan spreadhaidh le a cas-rùisgte, a" sgapadh nan Nadsaidhean agus a" sreap:
  - Dùthchasach...
  Thug Augustina dòrlach de grenades le a sàil rùisgte, agus thug i a-mach:
  - Stalin!
  Ghabh Augustine agus sgap i na sreathan, agus chaidh a casan rùisgte air falbh le sgrios air feadh an Fritz:
  - Roinnidh sinn an luchd-dùbhlain!
  Ghabh Svetlana e agus thilg i e le a sàil rùisgte, dòrlach de grenades, agus dh" èigh i:
  Dèanamaid pronnadh air na faisisteachan!
  Agus lean a' cheathrar a' losgadh agus a' tilgeadh grenades. Bha an "Tìgear" Gearmailteach -3 a 'gluasad. Inneal le gunna 128 mm. Agus losgadh e fhèin.
  Agus thilg na caileagan grenades. a" lagachadh nan Nadsaidhean. Agus loisg iad air ais. Shreap iad air adhart. Tha na tancaichean a" ruith a-rithist. A 'gluasad an "Leopard" Gearmailteach as ùire -1. Càr gu math gluasadach.
  Ach ghabh a nigheanan thairis agus leag iad a-mach e. Reub iad inneal gluasadach le einnsean roth-uidheam gas. Agus shèid iad gu pìosan i.
  Thuirt Natasha le gàire:
  Tha sinn a" sabaid gu math!
  Dh" aontaich Zoya le seo:
  - Gu math fionnar!
  Thuirt Augustine gu glic:
  - Bidh sinn a 'buannachadh!
  Agus chuir i grenade an-aghaidh tanca air bhog le a cas-rùisgte. Nighean làidir. Agus tha uiread de dh" inntinn aice.
  Chuir Svetlana cuideachd tiodhlac bàis air bhog le òrdagan a cas-rùisgte, agus bhuail i an nàmhaid. Nighean gu math ionnsaigheach, le sùilean dath nan cornflowers. Tha a leithid de spiorad aice, agus gluasad de neart!
  Thug Natasha cas agus rinn i gàire:
  - Airson an Ruis naomh!
  Loisg Zoya gu gnìomhach, agus rinn i gàire, a" sealltainn fiaclan neamhnaid:
  - Tha mi nam ghaisgeach den ìre sin nach searg air falbh!
  loisg Augustine cuideachd. Lùb na Nadsaidhean sìos agus rinn iad gàire:
  "Tha mi nam ghaisgeach le mòr-mhiann!"
  Agus rug i a fiaclan neamhnaid!
  Dhearbh Svetlana:
  - rùintean fìor mhòr!
  Tha na nigheanan air a bhith a" sabaid airson ùine mhòr. Agus gu dearbha shoirbhich leotha ann an obair armailteach. Tha iad nan bòidhchead gu tur eireachdail. Inntinn air leth. Agus bidh iad a" losgadh sa chiad ìre.
  
  Beagan eadar-dhealaichte MU ROOSEVELT
  Chaochail Franklin Roosevelt mòran na bu tràithe, ann an tionndadh neònach de dh 'ionnsaigh air 30 Faoilleach 1943. Ged a bha Eanraig Uallas air a mheas mar neach-clì, thionndaidh e a-mach gu bhith na shàr-eòlaiche agus dh" iarr e air Stalin, mar mhalairt air taic armachd, ath-leasachaidhean poilitigeach a dhèanamh agus amnesty airson a h-uile prìosanach poilitigeach.
  Bha freagairt chruaidh Stalin, a bha cuideachd dìreach air buaidh mhòr a chosnadh aig Stalingrad, agus a 'faireachdainn gu math cruaidh agus làidir, a' cur dragh air Wallace, agus dh'ainmich e gun deach taic armailteach a thoirt gu crìch don USSR. A 'cluich pàirt àicheil, agus suidheachadh Churchill, nach robh ag iarraidh adhartas luath an t-Arm Dearg san Roinn Eòrpa agus sùbailteachd ris nach robh dùil aig Adolf Hitler, a dh'ainmich reothadh an "fuasgladh deireannach air a' cheist Iùdhach." Bha am Fuhrer comasach air daoine ciallach a bhrosnachadh bhon àrainneachd, a" gabhail a-steach, gu h-annasach gu leòr, prìomh neach-cur gu bàs an Treas Reich, Himmler.
  Dh'obraich an argamaid: nach tèid na h-Iùdhaich a dh'àite sam bith, agus ma chailleas tu an cogadh, faodaidh tu a h-uile càil a chall agus gu do-sheachanta. Uill, às deidh dhaibh buannachadh san Ear, bidh e comasach bruidhinn ris na caraidean ann an dòigh eadar-dhealaichte.
  Co-dhiù, reub na Stàitean Aonaichte gnìomhachd armachd, Breatainn cuideachd, agus ged nach deach eadhon fois ainmeachadh gu h-oifigeil, thionndaidh a" chòmhstri san taobh an iar gu bhith air a lughdachadh. A bha, gu dearbh, na bhuannachd don Wehrmacht. Chuir cabhlach bàta-aigeil na Gearmailt stad air na creach, chaidh na Càirdean suas, a" cur stad air a" bhomadh ro-innleachdail.
  Bha saighdearan Sòbhieteach, mar ann an eachdraidh fìor, air Kursk a ghlacadh tràth sa Ghearran air an 8mh, agus Belgorod air an 9mh. Air 15 Gearran, thòisich an ionnsaigh air Kharkov, a dh'fhàg na saighdearan Gearmailteach, a 'seachnadh cuairteachadh. Fiù 's na bu tràithe, dh'fhàg na Nadsaidhean Rostov-on-Don.
  Air 18 Gearran, ràinig Hitler am prìomh oifis gu pearsanta. Thug e cumhachdan ùra do Mainstein. A bharrachd air an sin, chaidh daingneachadh a ghluasad gu sgiobalta bhon Iar. An toiseach, gu dearbh, itealain. Cha do ghabh an aghaidh an iar an itealan cho beag - faisg air leth de na h-itealain. Chaidh grunn roinnean a bhathas an dùil a ghluasad a dh'Afraga a chuir air rèile chun an Ear. A bharrachd air an sin, chaidh a h-uile cruth deiseil airson sabaid a ghluasad às an Fhraing agus na Balkans, agus anns a" Ghearmailt fhèin, chaidh gluasad iomlan agus cogadh ainmeachadh leis an Reichstag.
  Air 19 Gearran, dh'òrdaich Mainstein don 4mh Arm Panzer ionnsaigh a chuir air bhog gus stad a chuir air na saighdearan Sòbhieteach a dhol air adhart tro Pavlograd. Air 22 Gearran, bha Pavlograd a 'fuireach. Chaidh an obair a bhith a 'dìon nan slighean chun an Dnieper bhon taobh tuath tro Krasnograd no Dnepropetrovsk, no tro Poltava no Kremenchug, a thoirt don bhuidheann Kempf.
  Eu-coltach ri fìor eachdraidh, shoirbhich leis na Gearmailtich mòran a bharrachd. Mar thoradh air an toirt a-steach na feachdan adhair aca gu blàr, bha buannachd aca a-rithist san adhar. A bharrachd air an sin, ghabh barrachd shaighdearan talmhainn pàirt anns an ionnsaigh, a" toirt a-steach 30 tanca Tìgear ùr-nodha, a bha ann an eachdraidh dha-rìribh an sàs ann an gainmheach Afraganach.
  Chaidh aig na Gearmailtich air Kharkov a chuairteachadh sia latha nas tràithe na an fhìor sgeulachd, air 8 Màrt, chaidh Belgorod a ghlacadh leis an Fritz, agus chaidh Belgorod a ghlacadh air gluasad 9 latha roimhe sin - air 10 Màrt.
  Chaidh aig na Nadsaidhean air Kursk a ghlacadh le swoop, a" dùnadh fàinne eile air 14 Màrt. Air 18 Màrt, ghlac am Fritz Stary Oskol cuideachd. Ach, chuir an leaghadh agus an aghaidh ghaisgeil nan saighdearan Sòbhieteach stad air na Nadsaidhean bho bhith a' soirbheachadh. Ach bha call an airm dhearg anns na goileadairean nas cudromaiche na bha e ann an eachdraidh fìor, agus chaidh an Kursk Bulge a ghearradh air ais sa Mhàrt 1943.
  Bha soirbheachadh Mainstein gu math dona, ach cuingealaichte, agus mar sin cha b 'urrainn dha na Nadsaidhean eadhon a h-uile càil a chaill iad aig àm gnìomhachd Voronezh-Kastornoe a thilleadh. Ged a-nis cha robh ceann goirt orra - an Kursk Bulge. Ach chruthaich seo duilgheadasan a bharrachd: càite agus ciamar a bheir thu ionnsaigh?
  Fhad "s a bha na Càirdean gan giùlan fhèin gu fulangach, bha eaconamaidh na Gearmailt gu math neo-ghnìomhach. Dhùblaich cinneasachadh tancaichean agus gunnaichean fèin-ghluasaid taobh a-staigh trì mìosan, a" ruighinn 1,200 carbad gach mìos, a "toirt a-steach na" Tigers "as ùire," Panthers "- gu math nas fheàrr ann an cumhachd sabaid ri uidheamachd Sòbhieteach. Ach bha aig na sgiobaidhean ri smachd a chumail air na tancaichean ùra fhathast, agus tinneasan an òige a thoirt nam inntinn.
  Agus chan eil e furasta stiùireadh a thaghadh airson an oilbheumach. Faodaidh tu gluasad air adhart gu Moscow, agus a-rithist feuch ri dìoghaltas a dhèanamh airson Stalingrad, briseadh troimhe gu ola Caucasian. Dh'fhaodadh Leningrad, far a bheil e doirbh dha na Sòbhietich daingneachadh a ghluasad, a bhith mar aon de na h-amasan.
  Dh'fheitheamh na Gearmailtich trì mìosan, shàbhail iad feachdan agus tancaichean ùra, agus fhuair iad trèanadh. A-cheana anns an arm agus chan eil balaich ceithir bliadhna deug neo-àbhaisteach, chaidh mòran roinnean cèin a chruthachadh. Ràinig neart an Wehrmacht suas ri 10.5 millean saighdear agus oifigear, eadhon ged a chaidh càileachd nan saighdearan a lughdachadh beagan.
  Anns an èadhar, chaidh blàran a shabaid le diofar shoirbheachas. Mheudaich na Nadsaidhean cinneasachadh phlèanaichean, agus rinn iad gnìomh nas gnìomhaiche.
  Thagh na h-aces aca, mar riaghailt, an àite cath aca, agus dh'fheuch iad gun a dhol a-steach don bhlàr, a 'toirt a-mach àireamhan.
  Bu chòir a thoirt fa-near gun robh am Focke-Wulf, ged a bha e na b 'ìsle na itealan Sòbhieteach ann an gluasad, ach thug an t-astar àrd aig àm dàibhidh cothrom dha teicheadh nuair a dh' fhàg e an earball, agus armachd cumhachdach gus an itealan a losgadh bhon chiad dòigh-obrach. Mar sin cha robh e comasach a" bhuannachd thairis air na Nadsaidhean a ghlacadh gu tur, agus bha aces Gearmailteach nas eòlaiche, le buill-airm nas cumhachdaiche, a" faighinn smachd air an èadhar.
  Ach cho-dhùin Hitler ionnsaigh a thoirt air an Caucasus, dìreach ann an dòigh beagan eadar-dhealaichte. 'S e sin, a' dèanamh Stalingrad am prìomh stiùir, agus a 'cur buidhnean airm "A" agus "B" an sin. Chan eil am fuasgladh, gu dearbh, cho math, ach an dèidh call ceann-drochaid Rzhev, a 'gluasad air adhart gu Moscow, dh'fheumadh na Gearmailtich faighinn thairis air loidhne dìon fìor chumhachdach.
  Aig cosgais Leningrad, cha tug an ionnsaigh air baile-mòr an dùn don Treas Reich eadhon ged a bha e soirbheachail, buannachdan cinnteach.
  Mar sin tha e fhathast ri gluasad gu deas. Ach a dh'aindeoin sin fhuair Stalin air thoiseach air Hitler.Air 22 an t-Ògmhios, chaidh saighdearan Sòbhieteach air an ionnsaigh ann an stiùireadh Oryol agus Kusk. Bha an t-adhbhar airson na dòighean feitheimh a thrèigsinn co-cheangailte ri giùlan fulangach a 'chaidreachais: gun sìth, gun chogadh. Dè eile a ghabhadh gabhail ris, ach ... Ghluais gainnead duralumin, còmhla ri cinneasachadh itealain Gearmailteach a bha a" sìor fhàs, barrachd is barrachd iomairt chun Luftwaffe.
  A bharrachd air an sin, bha bomair Yu-188 fìor mhath aig na Nadsaidhean mu thràth, a leasaich astar a bha na b" fheàrr no co-dhiù nach robh na b" ìsle na na Yaks, agus eadhon rinn iad deuchainn soirbheachail air an Yu-288. Dh'fhaodadh an càr mu dheireadh, còmhla ris an t-sreath DO-217, a bhith na bhomair ro-innleachdail fìor mhath. Agus mar sin, thàinig itealan Gearmailteach gu bhith na adhbhar mì-fhàbharach dha na saighdearan Sòbhieteach.
  Air an làimh eile, chuir Hitler dàil air leis an ionnsaigh, agus mar sin chaidh roinnean tanca ùr a chruthachadh agus trèanadh sgiobaidhean. Air sgàth dìth bhomaidh, chaidh na Tigers agus na Panthers a leigeil ma sgaoil nas motha na ann an eachdraidh fìor, agus dh'fheumadh iad a bhith air an teagasg.
  Chaidh aig na Gearmailtich air ullachadh airson an dìon gu h-iomlan, cha b 'urrainn dhaibh a bhith air an gabhail le iongnadh. Mhair an t-sabaid airson còrr air mìos. Thachair saighdearan Sòbhieteach ri teicneòlas Gearmailteach ùr, agus thionndaidh e a-mach gun robh an "Panther" agus an "Tiger" anns na blàir a bha ri thighinn mar òrdugh meudachd nas làidire na carbadan Sòbhieteach. Cha tug Butting fìor chothrom don T-34 agus KV buannachadh. A bharrachd air an sin, chan eil cinneasachadh charbadan le canan 85-mm nas cumhachdaiche air a bhith air a mhaighstireachd fhathast, agus cha b" urrainnear an 76-mm "Panther" agus "Tiger" a thoirt air adhart.
  Thàinig saighdearan Sòbhieteach a-mhàin ann an cuid de sgìrean air adhart suas ri còig cilemeatairean deug agus dh'fhuiling iad call mòr. B" urrainn dha na Gearmailtich a dhol air an aghaidh. Am measg nan ceannardan, bu chòir a thoirt fa-near Rommel, a tha air ùr thighinn don aghaidh an ear, ach a tha ainmeil san Iar. Chaidh aige air e fhèin a dhearbhadh gu math anns a" bhlàr leis na Sòbhietich.
  B' urrainn dha na Gearmailtich, a' fàs an-aghaidh, an Don a ruighinn. Ach an uairsin, an àite a dhol air adhart gu Moscow, thionndaidh iad gu deas.
  Bha am Fuhrer ag iarraidh dìoghaltas airson Stalingrad. Bu chòir a thoirt fa-near gun robh seo eadhon na bhuannachd dha na Gearmailtich an toiseach. Cha robh Stalin a 'creidsinn anns an roghainn a bhith ag ath-aithris Operation Blau agus ghluais e na stòrasan aige nas fhaisge air Moscow. Mar thoradh air an sin, chaidh na Nadsaidhean, a 'gluasad air adhart air an Don, a-steach do na saighdearan Sòbhieteach bhon chùl.
  Ach, bha an t-Arm Dearg eadar-dhealaichte mu thràth. Bha na seanailearan Sòbhieteach, a fhuair eòlas air sabaid, ag obair na bu sgileil, agus dh'fhàs na saighdearan fhèin gu math teann. Cha robh e comasach dha na Fritz a dhol thairis air an Don agus briseadh troimhe gu Stalingrad. An ìre as àirde de na choilean iad, glacadh Rostov-on-Don, agus ruigsinneachd don abhainn air feadh an rèis gu lèir. Fìor, chaill na saighdearan Sòbhieteach Voroshilovgrad, Donets, agus sgìrean cudromach, ach cha b 'urrainn dha na Nadsaidhean a ghlacadh rè iomairtean an t-samhraidh agus an fhoghair, eadhon na chaidh aca air a dhèanamh ann an 1942. Rud a bha Stalin den bheachd gur e soirbheachas sònraichte a bh" ann. Ma chumas sinn nar cuimhne gu robh an USSR a-nis a" sabaid air aon aghaidh.
  Chaidh am bagairt à Iapan a lagachadh nuair a chaill Land of the Rising Sun mar thoradh air call anns a" Chuan Sèimh. Agus ged nach b 'urrainn don USSR a bhith ro eagal airson an Ear Chèin.
  Anns a 'gheamhradh, thòisich an-aghaidh oilbheumach an t-Arm Dearg. Tha e follaiseach gun tug grunn tancaichean Gearmailteach anns an fhuachd agus an t-sneachda a-steach, agus chuir rèiteachadh neo-àbhaisteach nan rolairean bacadh air a' chassis. Ach cha robh e comasach soirbheachadh iomlan a choileanadh an seo. Chaidh na Gearmailtich a phutadh beagan sa mheadhan, agus dh'fhàillig iad air an Don, ach cha b 'urrainn do roinn Leningrad, air sgàth dìon ro chumhachdach an nàmhaid, a bhith air a shaoradh. Cho fad 's a bha am bacadh air a chumail suas. Dh'ionnsaich na Gearmailtich mòran cuideachd, ach bha iad mar-thà sgìth bhon chogadh. Bha an ath shamhradh na oidhirp air iomairt an Fritz a ghlacadh. Ach a-rithist cha b" urrainn dha na Nadsaidhean ach an Don a ruighinn. Thàinig an ionnsaigh air Leningrad gu crìch le fàilligeadh.
  Tha atharrachaidhean air tachairt anns na SA. Mar innleachd feitheamh-is-fhaicinn, chaill Ualas an taghadh ceann-suidhe gu Poblachdach Cheney. Ach lean an neach a thàinig às a dhèidh ga ghiùlan fhèin gu fulangach. Dìreach mar a bha na Làbaraich a ghabh àite Churchill aig stiùir Bhreatainn. Anns a 'gheamhradh ann an 1945, bha e comasach dha saighdearan Sòbhieteach briseadh tro dhìonan Wehrmacht sa mheadhan agus gluasad air adhart gu Smolensk agus eadhon a bhith a' fuireach anns a 'bhaile-mòr seo. Ach thug itealan jet an nàmhaid smachd air an èadhar agus stad an ionnsaigh air na saighdearan Sòbhieteach. Agus sa Mhàrt agus sa Ghiblean, choisinn am Fritz air ais na bha iad air chall. As t-samhradh ann an 1945, dh'fheuch na Gearmailtich ri ionnsaigh a leasachadh an-aghaidh Moscow a 'cleachdadh tancaichean "E" agus bomairean jet agus a' chiad charbadan sabaid ann an cruth diosc san t-saoghal.
  Bha urchraichean ballistic, air an làimh eile, air an aithneachadh mar bhuill-airm ro dhaor agus neo-èifeachdach. Chaidh aig na Gearmailtich air a dhol faisg air Moscow, ach bha deireadh an fhoghair air tighinn mu thràth, agus chleachd na h-Ameireaganaich armachd atamach agus thug iad air Iapan grèim fhaighinn air.
  Le boma atamach, dh'iarr Cheney air an dà dhùthaich sìth a thoirt gu crìch.
  Ach cha b 'urrainn dha Stalin agus Hitler aontachadh ann an dòigh sam bith. Cha robh aonachd anns na SA nas motha, far an robh mòran de chearcaill ath-bheothachaidh a 'creidsinn gum bu chòir don dà thaobh cumail a' marbhadh a chèile cho fada 'sa ghabhas.
  Ach bhon a shoirbhich leis na Nadsaidhean, an turas seo gheàrr iad dheth Leningrad mu dheireadh agus chaidh iad faisg air ceud cilemeatair gu Moscow, thòisich na Stàitean Aonaichte agus Breatainn air an USSR a chuideachadh le bhith ag ath-thòiseachadh solar Iasad-màil.
  Anns a 'gheamhradh, thòisich saighdearan Sòbhieteach a' putadh na Nadsaidhean a-rithist, ach cha b 'urrainn dhaibh Leningrad a bhacadh. Thuit baile-mòr Lenin, ach chaidh am Fritz a phutadh air ais beagan bhon phrìomh-bhaile. Bha cobhair bhon Iar meadhanach agus dh" fhaodadh e a bhith cinnteach. Ach bha na Gearmailtich sgìth agus sgìth.
  Chaidh samhradh 1946 seachad le atharrachaidhean beaga air an suidheachadh. Agus sa gheamhradh, choilean saighdearan Sòbhieteach beagan soirbheachais, a 'leagail Fritz bho Rzhev agus Vyazma agus gan putadh, ged a bha e beagan, chun an Don.
  As t-earrach 1947, bhàsaich Adolf Hitler agus, air 18 Cèitean, chaidh armachd a shoidhnigeadh le eadar-mheadhanachadh nan Stàitean Aonaichte agus Breatainn. Bha na suidheachaidhean gu math duilich don USSR agus cha robh iad gu math fàbharach don Ghearmailt. Thàinig an Úcráin, Belarus, a h-uile fearann a bha aig an Wehrmacht gu bhith nan sgìrean òrdaichte fo cho-smachd nan Stàitean Aonaichte, Breatainn, a" Ghearmailt, agus saidealan.
  Thàinig an Treas Reich gu bhith coltach ris an Aonadh Eòrpach, agus na sgìrean Sobhietach a bha fo shealbh, leithid luchd-dìon, Leningrad nam measg. Fhuair Don inbhe mar chrìoch òrdaichte, neo-eisimeileach bhon USSR agus gu foirmeil neo-eisimeileach, ach gu dearbh le buaidh mhòr bho na Stàitean Aonaichte.
  Mar sin, chaidh crìoch na Ruis Sòbhieteach a lùghdachadh gu mòr. B" fheudar do Stalin aosta agus lag poilitigs fhàgail. Thuit an t-ùghdarras aige gu mòr, agus dhealaich a luchd-eòlais.
  Às deidh dha Stalin a dhreuchd a leigeil dheth, dhealaich an Caucasus - Georgia, Armenia, Azerbaijan - bhon USSR. Agus beagan bhliadhnaichean an dèidh sin, agus Meadhan Àisia. Mar sin, chaidh an Ruis a chuir sìos gu dreuchd cumhachd beag, ged a bha e le armachd niùclasach. An coimeas ri fìor eachdraidh, chaidh St Petersburg, Smolensk, Pskov, agus cuid de roinnean eile san Iar a thionndadh gu bhith fo òrdugh.
  Agus a dh'aithghearr dhealaich roinnean na Caucasus a Tuath, anns an robh Muslamaich sa mhòr-chuid, cuideachd. Anns a 'Ghearmailt, an dèidh bàs Hitler (a rèir coltais chaidh am Fuhrer a chuideachadh le bhith a' fàgail), bhàsaich an t-sreath dhrogaichean Goering a dh'aithghearr. Chaidh Himmler a mharbhadh cuideachd. Ghlac an Speer nas meadhanach cumhachd. Beagan bhliadhnaichean às deidh sin, chaidh an siostam ioma-phàrtaidh ath-nuadhachadh, agus dh'fhàs na Nadsaidhean mòran nas meadhanach.
  Aig a" cheann thall, thàinig na Stàitean Aonaichte gu bhith làmh an uachdair agus smachd air an t-saoghal. Cha robh an USSR aca a-nis mar cho-fharpaiseach, agus cha b 'fhada gus an do chaill na comannaich cumhachd. Ann an Sìona, tha riaghaltas pro-Ameireaganach a" riaghladh, anns an t-saoghal Ioslamach an aon rud. Tha àm smachd iomlan Ameireagaidh air tighinn ...
  Ach cha tug seo toileachas don chinne-daonna, ged a bha na h-Ameireaganaich, an dèidh dha hegemony a stèidheachadh air an Talamh, comasach air itealaich gu Mars air ais san fhicheadamh linn, a bharrachd air an sin, chaidh adhartas agus teicneòlas a leasachadh eadhon nas luaithe na ann an da-rìribh. B 'e a' bhuaidh a bh 'ann gun robh na Stàitean Aonaichte a-nis a' cumail smachd air luchd-saidheans bho air feadh an t-saoghail. Ach chan eil e na dhìomhaireachd gur e cus dìomhaireachd a chuir bacadh air leasachadh saidheans daonna.
  Ann an dòigh shònraichte, tha e air fàs nas sàbhailte na ann an eachdraidh fhìor. Dh'fhaodadh feachdan nan Stàitean Aonaichte agus na saidealan aca luchd-ceannairc agus luchd-crìochnachaidh a phronnadh an àite sam bith san t-saoghal gun eagal a bhith orra a bhith fo chasaid nach robh iad ceart gu poilitigeach. Tha e comasach eadar-theachdan daonnachd a dhèanamh, agus dlùth-chruinneas eaconamach is poilitigeach èifeachdach. Chan eil feum air a bhith a" biathadh luchd-crìochnachaidh cràbhach gus cuir às do luchd-dùbhlain poilitigeach - faodar seo a dhèanamh le eadar-theachd shìmplidh.
  Mar sin, gu ìre, tha e coltach gu bheil an saoghal air buannachadh le bhith a" fàs unipolar an taca ri fìor ioma-thaobhach. Ach an uairsin chunnaic Vasily Terkin mar a thachair dha aon neach ...
  Fhuair Anna Kazei (Sloinneadh inntinneach agus is dòcha nach e co-thuiteamas a th" ann, ged a tha an gnìomh a" gabhail àite anns an aonamh linn air fhichead!) far an stèisean rèile agus lean i air chois. Tha an trèana eireachdail, le càraichean sgiobalta, ach tha an stèisean fhèin am measg an fheadhainn as iomallaiche. B 'e foghar blàth Ucràineach a bh' ann - samhradh Innseanach, nuair a bha dreasaichean òir air guailnean beithe, agus coilltean agus claisean air an sgeadachadh le sgàrlaid rìoghail. Tha nàdar brèagha, agus chan eil boireannach fhathast gun seun, ged a tha i co-dhiù trithead "s a còig bliadhna a dh" aois, agus tha falt liath mu thràth a "nochdadh troimhe.
  Tha Anna Kazei brònach, agus mar sin bidh i a 'dol air ceann-latha còmhla ri a cuid chloinne ... gu prìosan cruaidh-obrach. Dè mu dheidhinn a tha am britheamh air binn a chuir air balach 12-bliadhna agus nighean 15-bliadhna gu 99 bliadhna sa phrìosan? An e sin a nì thu le clann mì-thoilichte? Agus dè rinn iad? Uill, reub iad na bileagan leis na sanasan. Seadh, gheàrr iad uèirichean fòn is eadar-lìn gus cuir an-aghaidh buaidh buaidh Ameireagaidh.
  Tha gluasad ann an taobh an ear na h-Ugràin - "Patriotic Resistance". Chan e, chan eil iad a 'dèanamh fìor chogadh guerrilla, mar a bha e aig àm an Dàrna Cogaidh. Gu bunaiteach, is e propaganda agus sabotage air sgèile bheag às aonais leòintich daonna a th" annta. Mar sin bha a clann airson dùbhlan a thoirt do tyranny an Iar le bhith a 'gearradh an uèir grunn thursan.
  Ach bha e comasach dhaibh am filmeadh air camara bhidio, agus tha gu leòr de "well-wishers" ann cuideachd. Chaidh na balaich a chur fo chasaid sabotage agus eadhon ceannairc, a bharrachd air a bhith a" dèanamh milleadh mòr air an eaconamaidh. Agus ceanglaichean aig aois òg, thug iad aire do shuidheachadh lasachaidh - thug iad faisg air ceud bliadhna de shaothair chruaidh.
  Chaidh a" chùirt seachad gu math luath, agus cha do rinn an neach-lagha ach crathadh air an neach-casaid ann an aonta. Bha, agus chaidh am pròiseas fhèin a dhùnadh. A bharrachd air an sin, chaidh innse dha Anna gum biodh a clann fhathast fortanach nam biodh fios aca, agus gum biodh ceanglaichean aca ris an talamh fon talamh, cha bhiodh iad a 'seachnadh a' chiad chràdh, agus an uairsin am peanas bàis. Ach, chan e cràdh a th" ann a bhith ann an saothair chruaidh fhèin.
  Tha casan Anna ceangailte ann an seann bhrògan. Bidh i a" giùlan baga-droma slàn le prògraman a tha ceadaichte a dhèanamh dìreach uair sa bhliadhna. Agus chan eil clann mì-fhortanach, is dòcha, ro fhionnar sa phrìosan.
  Tha na h-eucoraich nan seasamh air an rathad, agus mar sin chan eil iad ann an campa an taigh-feachd, tha iad air an sìneadh air an rathad mhòr. Bidh na patroilean a" gàireachdainn aig Anna, agus gu neo-riaghailteach a" ruighinn a-steach don backpack len làmhan, a" toirt a-mach biadh. Lìon am poileas mòr bho mhuinntir an àite sa bhad an isbean cervelat na bheul. A dh 'aindeoin gu bheil na feartan stàiteachd aig an Úcráin gu foirmeil, mar gum biodh, a' gabhail a-steach an Rada taghte, ach tha barrachd bhrataichean Ameireaganach na feadhainn buidhe-gorm.
  Bidh balaich fo ochd-deug ag obair air leth bho inbhich. Tha an latha blàth, grianach, stiallach, lèintean prìosain air am pasgadh ann am pasgan air leth, agus cuirp tana, sinewy, seoclaid bho ghrian nan deugairean, air an lasadh le fallas. Bidh cuid a" ràcadh chlachan is greabhal air na slighean rèile le crathadh farsaing, cuid eile a" tarraing rèilichean, cuid eile a" planadh agus a" sàbhadh chlàran.
  Tha balaich ann bho dheich gu seachd bliadhna deug a dh" aois, agus tha cuid a" coimhead eadhon nas òige. Agus ciamar nach urrainn dha duine a bhith duilich air an son, ma tha an lagh Angla-Shasannach a" faighinn làmh an uachdair anns an Úcráin òrdaichte, nuair bho aois deich bliadhna tha uallach eucoireach iomchaidh a thaobh inbhich?
  An uairsin chomharraich am poileas gu Anna, aig an robh am baga-droma gu math nas aotroime - càite am bu chòir dha coimhead airson a mhac Marat (cuideachd is dòcha nach e co-thuiteamas ainmean a tha seo gun fhiosta!). Tha, tha e duilich dhi a leithid de chuideam a ghiùlan, ach fhathast tha i ceangailte. Agus chan eil am faochadh seo na thoileachas, oir an seo tha na cuibhreannan gann, agus tha na daoine caol.
  Agus seo a mac. Chuir e fois a chasan rùisgte, ann am briogais stiallach os cionn a ghlùinean, air clachan biorach agus a" putadh baraille de chruadhtan. Agus a 'coimhead casruisgte, a' tarraing anail gu mòr air Marat, thuig Anna gu robh e fhèin, cuideachd, ga neartachadh fhèin le oidhirp iongantach de thoil. Tha coltas mòr air ceann bearrte an aghaidh cùl-raon de ghuailnean tana, agus tha falt fionn an aghaidh cùl-raon claigeann tana cha mhòr do-fhaicsinneach. Bho na tha am balach coltach gu tur maol. Dh" fhàs an wrinkle air a" mhaoil na bu mhotha na bu doimhne. Às an sin, mura biodh e airson an ìomhaigh bheag agus na guailnean cumhang, bhiodh na balaich a 'coimhead tòrr nas sine.
  Tha Marat ag obair, agus bidh luchd-stiùiridh borb a" gluasad faisg air làimh, ag èigheach agus a" crathadh sgùran farsaing rawhide. Is e saothair chruaidh a tha seo, gun tròcair. Gus seasamh an aghaidh a leithid de astar obrach, bu chòir dhut fois a ghabhail co-dhiù airson beagan dhiog, agus laighe sìos air a 'bharaille gus fois a thoirt dha do dhruim sinewy, le cuip. Ach, nuair a bhios e a 'losgadh, mar as trice cha bhith e a' gearradh a 'chraicinn.
  Chan eil còir aig Anna a thighinn gu àm lòn aig an obair. Mar sin feumaidh tu coimhead agus feitheamh.
  Bidh deòir màthair gu math suas gu neo-thoileach. Tha casan a 'bhalaich còmhdaichte le bruisean, bruthaidhean, bruthaidhean, tha na buinn air an còmhdach le calluses. Fad an earraich, an t-samhraidh agus an fhoghair, feumaidh eucoraich òga a bhith ag obair casruisgte. Tha iad ag ràdh gu bheil e fiù 's nas dexterous agus nas fheàrr airson balaich a tha sa phrìosan. Gu dearbh, is e seo eaconamaidh ainmeil Ameireagaidh. A bharrachd air an sin, bidh brògan stoidhle an Iar a 'caitheamh a-mach ro luath. Agus mar sin, nar leigeadh Dia, gum bi bòtannan leis an stàit co-dhiù a" cumail a-mach airson a" gheamhraidh - gu fortanach tha a" ghnàth-shìde air blàthachadh agus chan eil amannan sneachda cho fada.
  Ach a-nis tha aig na balaich ri rèilichean troma a shlaodadh. Uill, càit a bheil Maratika. Tha e caol mar chuilc, sin mar a tha na h-asnagan a 'nochdadh troimhe bho bhith fon chraiceann tana, agus an stamag a' tuiteam bho theannachadh. Cearcallan dorcha fo na sùilean, tha iad ag ràdh nach eil obair chruaidh furasta dha balach beag. Am bi e comasach dha fichead bliadhna a shìneadh, agus às deidh sin bidh e comasach còir laghail ath-thagradh a chuir a-steach?
  Ach feumaidh sinn ùmhlachd a thoirt do Marat, bidh e gu socair a" suidheachadh an rèile, agus nuair a chì e a mhàthair, bidh e a" gàire mar fhreagairt. Tha an wrinkle air a" mhaoil air a lasadh a-mach agus tha e soilleir gur e balach a tha seo fhathast a tha a" faighinn spòrs ann an suidheachadh sam bith...
  Bidh a" chuip a" feadaireachd agus a" losgadh Marat gu goirt. Bidh a "mhàthair a" sgreuchail, a "feuchainn ri ruith aig an neach-stiùiridh air a" phoileasman, bidh ambal a "greimeachadh air a ghualainn, a" stad:
  - Na dean moille ! Ionnsaigh air prìosanach ann an loidhne an dleasdanais... Aig a' char as fheàrr, dusan!
  Tha Anna mu thràth nas iongantaiche:
  - Am bheil còir aca clann a bhualadh a rèir an lagha ?
  Fhreagair am poileas gu h-onarach:
  - Canar tomhas èiginneach de bhuaidh corporra ris an seo a thaobh eucoirich. Tha gearan gu tur gun fheum!
  Rinn a' bhean osna gu trom, agus dh' fheuch i ri a sùilean a thoirt dhith a mac gus nach biodh e cho cruaidh. Tha an còrr de na balaich a" suirghe air adhart cuideachd. Tha cha mhòr a h-uile gin dhiubh casruisgte, dìreach dhà den fheadhainn as sine ann an cuid de stuthan dachaigh a tha follaiseach. Agus tha a h-uile duine air a chrathadh maol, gun eisgeachd. Nuair a thàinig fear dhiubh na b" fhaisge le clach air a ghuailnean, chunnaic Anna an àireamh puncture aige.
  Horror - a bheil seo aig a mac?
  Tha am briseadh-lòin goirid - a rèir an lagha, feumaidh eucoraich obrachadh co-dhiù dà uair dheug san latha, ach ann an da-rìribh tha iad air an draibheadh ceithir-deug gu sia-deug. Fìor, tha mòran an urra ri cho dona sa tha an obair. Mar eisimpleir, chan eil e coltach gum faod eadhon inbheach seasamh ri bhith a 'giùlan leth-cheud cileagram de chuideam, bho aon làr gu làr air a ghualainn.
  Ach, mar eisimpleir, faodaidh tu cotan a chruinneachadh nas fhaide. Mar as trice bidh caileagan ag obair air planntachasan, agus mar sin tha e nas duilghe gu corporra dha balaich.
  Airson lòn, bidh na balaich air am biathadh le rus; anns an Úcráin, tha e air freumhachadh gu math agus tha e na bhiadh pròtain luachmhor. Bidh iad cuideachd a 'cur beagan bainne le aran agus garllan - gus am bi iad a' goirteachadh nas lugha. Tha am biadh gu math fallain, gus nach bi na balaich, ged nach eil iad gu leòr, a 'faicinn beul beàrnach. Seo ùbhlan agus lemonan.
  Tha Marat, ged a tha e acrach, a" mìneachadh dha mhàthair:
  - Tha cleachdadh againn, agus glic - na prògraman a roinn air na gillean uile !
  Bha iongnadh air Anna
  - Glic?
  Mhìnich balach nas sine, le tatù toinnte air a ghàirdean agus crois air a bhroilleach, le misneachd:
  - Gu cinnteach! Nas trice na aon uair sa bhliadhna, chan fhaigh thu ach gluasad airson barryk mòr. Agus chan urrainn dhut a chumail. Tha uimhir againn ann agus tha seòrsa de dh" ath-phàigheadh a" dol air adhart fad na h-ùine!
  Dh"aontaich Anna agus, a" bualadh a mac air a druim, dh"fhairich i an dà chuid ùr agus mar-thà air slànachadh strìopaichean agus sgrìoban. Dh'fhaighnich mama dha mac:
  - Am bi iad air am bualadh gu tric?
  Chuir Marat gàire air agus fhreagair e:
  - Bidh iad a" feuchainn gun a bhith air an goirteachadh. Chan eil dubhagan agus buill-bodhaig deatamach a" bualadh air falbh.
  Lean Anna a ceist:
  - Nach eil e fuar coiseachd casruisgte?
  Fhreagair am balach gu h-onarach:
  - Gu dearbh, anns a 'bhaile bha iad a' ruith casruisgte a-mhàin air làithean blàth, ach an seo tha iad air am breabadh gus an tuit an sneachda, agus faodaidh sin a bhith air a shàbhaladh ... Ach.
  Rinn am balach leis a" chrois eadar-theachd a-rithist:
  - Tha mi air a bhith an seo airson còig bliadhna! Tha e ceart gu leòr, ag obair a-muigh, ag ithe biadh fallain, faodaidh tu a bhith cruaidh agus gun eadhon casadaich! Bidh sinn beò mura faigh sinn bàs!
  Marat, a" bìdeadh na h-isbeanan gu faiceallach, thuirt e:
  - Gu dearbh, mairidh sinn beò, agus is dòcha gum faigh sinn saorsa!
  An seo thuig Anna gu h-obann gu robh na cuspairean airson còmhraidh sgìth. Chaith Marat a bheatha, dh'fhuirich i leatha. Agus chan eil e iomchaidh co-fhaireachdainn a dhèanamh leis a 'ghille, cha bhi e ach oilbheumach. Ged a tha cothroman aig Marat a thoil fhaicinn faisg air neoni. Tha, agus cuir air dòigh teicheadh bho rìoghachd fantasy. A bharrachd air an sin, eadhon ged a ruitheas tu air falbh, an uairsin anns an t-saoghal ùr-nodha, ciamar as urrainn dhut falach fon talamh ro fhada? Tha teicneòlas a" tighinn air adhart, agus is dòcha gu bheil an còmhradh aca ga chlàradh, agus is dòcha eadhon le ìomhaigh bhidio.
  Dh'fhaighnich Marat mun chù Polkan, agus an dèidh dha freagairt fhaighinn, thuit e sàmhach. Thug Anna sùil air a mac le fios. Tha sinn ga fhaicinn, bha e airson faighneachd nas mionaidiche mu a phiuthar, ach bha e a 'faireachdainn nach robh a mhàthair fhathast air conaltradh rithe. Tha am briseadh-lòin goirid, agus ann an còig mionaidean tòisichidh na balaich Trudovik ag obair a-rithist.
  Shìn Anna slipers fighe gu a mac:
  - Cuir ort mo ghradh !
  Fhreagair Marat le guth:
  - Cha bu chòir... Bu chòir do bhalaich uile a bhith mar an ceudna ann am peanas. Agus is e coiseachd casruisgte gus an reothadh aon de na seòrsaichean peanas! Bidh iad dìreach gan losgadh. B" fheàrr leigeadh leis a bhith tosdach nuair a dh"fhàsas mo bhràthair beag suas.
  Mu dheireadh bhuail Mamaidh casan cruaidh a mic, a leag i sìos, agus phòg i iad a dh'aindeoin an duslach. An uairsin bha pòg mu dheireadh air a" mhaoil, agus fo èigheach bagarrach an neach-gleidhidh, dh" èirich i agus chaidh i a-mach airson an t-slighe a-mach. An uairsin stad i. Chaidh an obair a chuir air dòigh le reusantachd Ameireaganach: dh'obraich na h-eucoraich gu cruaidh gus an deach an luchd gu diofar bhuidhnean fèithe. An uairsin bidh an obair agus an corp a 'fàs, nas co-roinneil agus bidh na prìosanaich a' fàs sgìth nas lugha, agus tha sin a 'ciallachadh gun urrainn dhut tòrr a bharrachd a chuir a-mach bhuapa.
  Tha làmhan Marat mar-thà adharcach le calluses, agus tha e gu math misneachail a 'luchdachadh a' bhròg. Tha an corp tana, ach sinew, agus tha gàirdeanan tana làidir. Chan e, is dòcha gum mair iad ann an saothair chruaidh airson ùine mhòr. Mar sin tha e ro thràth am balach a thiodhlacadh.
  Phut an neach-dìon Anna gu garbh agus dh" èigh i:
  - Tha an ùine agad seachad! Rachamaid a-mach às an seo! Agus mar sin chaidh mi thairis air a" chrìoch!
  Tha coltas gu math trom air casan na boireannaich. Air thoiseach tha tadhal air Sister Marinka. An-dràsta is e fulangas an fhoghair a th" ann, agus feumaidh sinn an ùine a ghlacadh. Tha e math nach eil am bràthair agus am piuthar ro fhada air falbh.
  Tha smachd aig prìomh-bhaile Ameireagaidh san Úcráin, mar a tha oifigearan cèin, co-dhiù. Tha na daoine cumanta iad fhèin beò gu modhail, ach tha rudeigin a 'tuiteam orra cuideachd. Co-dhiù, tha na luideagan saor, agus tha Anna na h-aodach ùr bochd coltach ri caora dhubh.
  Ach, tha caileagan òga eucorach nan dreasaichean stiallach coltach ri prìosanaich ann an campaichean Nadsaidheach. Chithear iad bhon chàr trèana. Tha mòran de chlann-nighean air an tilgeil dhan phrìosan airson seachain chìsean sìmplidh, a" toirt cothrom dhaibh a bhith ag obair. Mar sin, tha mòran de luchd-obrach èiginneach anns na raointean.
  Bha Anna fortanach, bha na nigheanan dìreach air raon mòr a chrìochnachadh agus ron fhear ùr bidh iad a" stobadh casruisgte airson deich rainn eile. Mar sin faodaidh tu bruidhinn ri Marina. A rèir choltais cha robh nighean casruisgte, tana, ann an dreasa stiallach le àireamh agus sloinneadh air a broilleach, cunnartach don neach-dìon, agus choisich e, a" cur a ghunna-inneal air a ghualainn. Tha Marinka, mar Marat, air fàs beagan nas àirde agus nas taine bhon choinneamh mu dheireadh. Ach, cha robh duilgheadas sam bith ann le biadh ann am baile beag na h-Ucrain.
  An seo tha iad air am biathadh a rèir an àbhaist, gu follaiseach gu leòr, airson obair cho dian agus cho cruaidh. Dh'aidich Marina ceist a màthar:
  - Tha, tha mi dha-rìribh ag iarraidh ithe! Bidh sinn eadhon a 'glacadh bhoiteagan-talmhainn, gan nighe agus gan smocadh ann an dòigh shònraichte, agus uaireannan bidh sinn gan ithe amh. Acrach!
  Dh"fhaighnich Anna mu shlàinte. Fhreagair Marina gu h-onarach:
  - An toiseach, bha na fèithean a 'goirteachadh mòran, bha an cadal gu sònraichte goirt, ach a-nis chaidh mi an sàs ann. Chan eil dad eile ann - bidh sinn ag obair anns an èadhar ùr agus air an talamh. Bidh e nas miosa sa gheamhradh, tha na h-innealan gu math cruaidh agus tedious.
  Thuirt mama, a" cuimhneachadh air a" mhuileann-snìomh, ag ràdh:
  - Agus dusty!
  Dh" fhaighnich Marat mu dheidhinn Marat. Dh'ionnsaich mi gu robh am balach fallain, agus eadhon an dèidh beagan mhìosan de shaothair chruaidh, dh'fhàs e na bu làidire agus na bu mhiosa. Rinn gàirdeachas. Tha am bràthair as òige mar-thà seachd bliadhna a dh'aois, agus tha e cuideachd làidir. Tha m 'athair a-nis ag obair cruaidh an àiteigin ann an Siberia, agus chaidh a' chòir air conaltradh a thoirt air falbh. Chan eil fios ach gu bheil e fhathast beò, air eagal bàis thigeadh fios.
  Thuirt Marina le osna:
  "Mura b" ann airson m "athair, is dòcha nach biodh mi air a dhol a-steach don ghnìomhachas seo!" Is e trom-laighe a th" ann a bhith a" dol seachad air do bheatha ann an trusgan stiallach, agus eadhon a" dol don taigh beag ann an sreath agus le òrain!
  Dh" fheuch Anna ri gàire a dhèanamh, ag ràdh:
  - Mura h-eil beachdan ann, às deidh fichead bliadhna, a rèir an lagha, faodaidh tu athchuinge a chuir airson leigeil ma sgaoil tràth!
  Chrath Marina a ceann.
  - Anns a 'chiad fichead bliadhna, mar as trice chan eil iad a' toirt maitheanas, ach a-mhàin airidheachd air leth ... Uill, ma nochdas tu teicheadh no co-fheall! - Lùghdaich an nighean a sùilean làn grèine gu dath cruithneachd a bha ro aibidh. - Ach cha tèid mi gu bràth do 'n t-seanadh !
  Thug Anna sùil air an nighinn aice. Misneachail, mar smiogaid Marat, feartan cunbhalach, beagan biorach. Aig a 'cho-dhùnadh, tha falt nan nigheanan air a chrathadh maol, ach tha iad air fàs beagan mu thràth. Thòisich curls geal, òrail eadhon a" curl beagan. Nighean àrd a tha caran àrd, agus a dh"aindeoin cho tana "s a tha i, chan eil i idir a" coimhead tòidheach no ceàrnach.
  Dh" fhaighnich Anna gu neo-thoileach a nighean:
  - Agus gu bheil thu ... Nach do dh'fheuch iad ri do èigneachadh?
  Chrith aodann Marinka, agus fhreagair i gu sàmhach:
  - Chan ann às aonais, ach... tha Ameireaganaich fhathast cràbhach agus chan eil iad ga bhrosnachadh... Gun chead bho na h-ùghdarrasan as àirde. Ach faodaidh tu clàradh gu h-oifigeil ann an taigh-siùrsaich agus thèid aon bhliadhna den teirm gu dhà!
  Cha do dh'fhaighnich Anna. Bha fios aice nach deidheadh oilbheum a thoirt do Marka le bhith a" tabhann nan seirbheisean sin. Dh"fhàs cridhe a" bhoireannaich eadhon nas duilghe. Fhreagair an nighean le gàire:
  - Na bi brònach... Tha cothroman ann an-còmhnaidh! Tha barrachd ann, ann am beatha tha tòrr spòrs ann.
  Agus sheinn a" mhaise dh"fhannaich, agus thog na nigheanan le sèist;
  Dè thachair don bhean-phòsta
  Tha mi a 'fulang le anam dubh!
  A' cuimhneachadh air a gnùis ghrinn,
  Dè a chumas mi nuair a thèid mi dhan bhlàr!
  Sheinn caileagan casruisgte às leth a 'ghille, romansa brèagha, agus bha e a' coimhead gu math nàdarra agus brèagha.
  Tha cuimhne agam mar a shiubhail an t-slighe gun stad,
  Tro bhailtean beaga sìtheil, fàsach!
  Tha aodach spaideil ort
  Ceum furasta agus slighe gu na manachainnean!
  
  'S bidh feur òir a' ribeadh air an raon,
  Chuir a' ghaoth an ceò air fad!
  Bidh Orthodoxy ann an glòir shìorraidh,
  Solas an dòchais ann an ùrnaighean Chrìosdaidhean!
  
  Casan cas air na rathaidean
  Gabhaidh an nighean agus mise aithreachas airson peacaidhean!
  Crom sìos agus creid anns an Dia Naomh
  Cuiridh e cuideam air do bheatha air na lannan!
  B' e poileis ionadail sa mhòr-chuid a bha anns na geàrdan agus dh'èist iad gu fàbharach ris na caileagan. Chaidh prìosanaich deas a steach do 'n t-srian, far nach deachaidh ach sin seachad, a' cur sgàile air stoirm thàirneanaich.
  'S an uair le peal guth o'n rìgh-chathair,
  Chan eil thu airidh air a dhol a-steach don phàrras agam!
  Air sgàth naomhachd nan speur
  Chan eil e ri fhaighinn, na bi eadhon bruadar!
  
  Tha thu peacach ann an trioblaidean ìosal, salach,
  Bu chòir aon a bhith a 'fuireach agus a' cumail fad linntean!
  Chan eil ach misneachd ann am buadhan air a luachadh,
  Coltach ri measgachadh de aon arm Ruiseanach!
  
  Cha tèid ar saighdear gu taighean-òsta,
  Ag òl bhodka, tha e tàmailteach - olc!
  Is esan an gaisgeach as làidire - stoirm an t-saoghail!
  Cò a dhìrich a-steach don Ruis, sguabaidh sinn às a-steach do shit!
  
  Ceum mo nighean sìos an t-slighe
  Air cùl guailnean sgriob reubte!
  Bidh i a" gabhail cùram de a bòtannan
  Thug mi a h-uile dad gu bionaichean Dhè!
  Bha na caileagan uile mar a b' àbhaist - 's e trusganan agus casan-rùisgte a bh' annta. Tha a 'mhòr-chuid dhiubh mar-thà nan caileagan àrd agus mòr, ach tha caileagan glè bheag fhathast le cinn air an crathadh. Bidh iad a" fàgail na h-aon lorgan-coise beaga, lom. Bidh Anna gu neo-eisimeileach a" rùsgadh deòir - prìosanaich mì-fhortanach an rèim conquiscador. Agus cò dhiubh airson an cuireadh iad gu dìcheallach ceithir uairean deug no sia uairean deug ann an saothair chruaidh?
  Agus mar-thà fàileadh, dubh a 'losgadh,
  Sguab horde tro na bailtean beaga!
  Chaidh an dùthaich gu lèir a reubadh às a chèile
  Ann an luaithre agus tobhtaichean a 'bhaile!
  
  Sin 'n uair a bha 'n nighean borb,
  - Chan e, chan e rud a th" ann a bhith a" falach san làr ìseal!
  'S air an aghaidh leis an uile dhùrachd dh' iarr,
  Air sgàth 's gun do ghairm Iosa!
  
  Thug iad plèana dhi, airson na Nadsaidhean a bhualadh,
  Gu itealaich, a' glòrachadh an Criosda so !
  A bhi teth anns na speuraibh soilleir,
  Gus na speuran a dhùnadh don Fritz!
  
  Seadh, chog i le a h-uile neart,
  Agus rinn i ùrnaigh ro ìomhaigh an uilc!
  Cha robh e airson a bhith air a chumail ann am braighdeanas ri taobh na h-uaighe
  Chuir e às do na snàgairean, chan e an àireamh!
  Aig na briathran so, rinn na caileagan, eadhon a' chuid a bu mhotha dhiubh, gàirdeachas agus luathaich iad an astar. Bha Anna cuideachd a" pleadhadh casruisgte san eabar bhlàth. Agus bha i toilichte. Tha e mar gum biodh tu a" tilleadh gu d" òige fhèin. Bidh molagan mòra de rathaidean a' cuir strìochag ris a' bhonn rùisgte, agus tha sgìths a' crìonadh às a seo, agus a' nochdadh sunnd. Agus ged a tha leantainn air adhart leis an romansa gu math brònach, bidh Anna a" gàireachdainn san fharsaingeachd.
  Ach anns a bhlàr mu dheireadh thionndaidh e gu dona,
  Airson adhbhar air choireigin, spreadh an tanca gas!
  Dean tròcair, guidheam, tha mi 'g èigheach ri Dia,
  'S truagh ma tha na caileagan na theine!
  
  Fhreagair Iosa mi gu cruaidh
  Dh'fhuiling mi air do shon, dh'fhuiling mi!
  Agus a-nis creid mi - chan eil ciste ann,
  Dh' eirich an t-Uile-chumhachdach an dream a thuit !
  
  Agus a nis tha do bhean nuadh-phòsda air neamh
  'S math dh' i, 'S thiormaich e deòir e fèin !
  Creid mi, tha àite ann dhut cuideachd
  Bheir thu do bhruadar gu buil!
  
  Dìreach fios - a 'frithealadh na Ruis,
  Seo an dòigh air Dia a thoileachadh!
  Dè a bhith toilichte leis a 'phlanaid gu lèir,
  Feumar seirbheis a thoirt don Motherland leis an daingneach gu lèir!
  
  Is e am prìomh pheacadh an t-Athair a thionndadh air falbh,
  Na bi a" dol gu scolding - laigh sìos anns na preasan!
  B'fhearr dreuchd buffoon truagh,
  Gun eòlas air maise an Tighearna!
  
  Mar sin falbh agus dèan dìoghaltas air na Nadsaidhean,
  Labhair Iosa cho ominously!
  Thèid an ceò à sealladh dhan adhar chùbhraidh,
  Bidh ùine ann airson sìth!
  
  DAN Tsar Vladimir Kirillovich Romanov
  Mar sin air 20 Giblean, 1946, thòisich an Dàrna Cogadh. Thug a' Ghearmailt, an Eadailt agus Iapan ionnsaigh air arm na Ruis tsarist. Agus a-rithist, thionndaidh an rud as mì-thlachdmhor - bha na seanailearan a 'dol thairis air a' mhionaid chinnteach, tùsail den stailc.
  Bha Von Bock a 'briseadh a-steach à Prussia an Ear, bha Mainstein a' putadh bhon taobh a deas, agus bha an Rommel uirsgeulach a 'tighinn air adhart sa mheadhan.
  Fìor, thionndaidh arm na h-Eadailt gu bhith mì-eagraichte agus cha robh e gu math deiseil airson sabaid, ach bha an samurai a 'sabaid air leth soirbheachail. Chaidh a" Ghearmailt Nadsaidheach a-steach don chogadh, air a gluasad, agus às deidh trì seachdainean de shabaid làidir, ràinig na saighdearan aice an Vistula agus thug iad ionnsaigh air Warsaw.
  Ach an uairsin chaidh an astar sìos. Bha Warsaw air a dhìon le cearcall dìon fìor chumhachdach, nas mionaidiche, ceithir slighean cha mhòr do-chreidsinneach aig an aon àm, agus thionndaidh am baile fhèin gu bhith na dhaingneach. Bhiodh e air a bhith na b" reusanta prìomh-bhaile rìoghachd na Pòlainn fhàgail dùinte agus gluasad air adhart, ach dh" iarr Hitler gun a bhith a" fàgail daingnichean falamh air cùl na Gearmailt agus dh" òrduich e am baile a ghlacadh le stoirm aig cosgais sam bith.
  Bu chòir a thoirt fa-near gun robh an Fuhrer of the Third, ged a choilean e na h-euchdan as motha agus na buaidhean iongantach rè a rìoghachd, gu math tinn le syndrome Pharkinson. Agus mar thoradh air an sin, cha b 'urrainn dha fìrinn a thuigsinn gu leòr.
  Thàinig am blàr airson Warsaw gu bhith na fhìor phrògram den Dàrna Cogadh. Às deidh dha na Nadsaidhean còrr is millean dà cheud mìle a mharbhadh agus a leòn a chall, mu dheireadh ghabh iad prìomh-bhaile rìoghachd na Pòlainn, ach chuir iad seachad ceithir mìosan gu leth de ùine luachmhor air.
  Mar sin, dh'fhàillig an oidhirp gus ionnsaigh a leasachadh chun an ear. Fìor, b 'urrainn dha na Gearmailtich aonachadh ann am Prussia an Ear agus a' gabhail thairis a 'mhòr-chuid de rìoghachd na Pòlainn - Warsaw agus Krakow. Ach às deidh dha Prague a ghlacadh, thionndaidh oidhirp air ionnsaigh a thoirt air Slobhagia le brag gu bhith na slag.
  B" urrainn do Hitler sabaid ann an hysterics cho mòr "s a bha e ag iarraidh, ach shàbhail an Treas Reich. Ach, cha tàinig àireamhachadh seanalairean na Ruis airson blitzkrieg agus ionnsaigh air Berlin.
  Anns a" gheamhradh den t-siathamh-fichead, dà fhichead-seach-bliadhna, lean an nàimhdeas. Dh'fheuch na Gearmailtich ri gluasad air adhart agus dh'fhuiling iad call. Rinn na h-aonadan Ruiseanach grunn ghnìomhan oilbheumach faiceallach. Ghlac iad sgìre Klaipeda a-rithist agus roinnean taobh an iar Lituàinia air an glacadh leis na Gearmailtich.Dh" fhuiling na Seapanach call mòr, ach chaidh stad a chuir orra.
  Ann an Afraga, sa gheamhradh, b 'urrainn do rèisimeidean Ruiseanach na chaidh a chall as t-samhradh a thilleadh agus na loidhnichean tùsail aca a ruighinn. Agus ann an cuid de dh'àiteachan bidh eadhon a 'dol a-steach do sheilbh Eadailteach.
  Nuair a chaidh mullach an earraich seachad, chuir na Gearmailtich ionnsaigh mhòr ùr air bhog às an Roinn Eòrpa. Rinn iad am prìomh gheall air tancaichean fìor throm le cuideam còrr air ceud tunna. Bu chòir a thoirt fa-near gun robh an tanca Ruiseanach as motha "Alexander"-4 le cuideam ach trì fichead tunna, agus, gu dearbh, fhuair na Gearmailtich buannachd ann an armachd armachd.
  Ach bha eas-bhuannachdan ann cuideachd ann a bhith a" cleachdadh mastodons. Gu sònraichte nuair a bha feum air faighinn thairis air cnapan-starra uisge.
  Cha robh aon bheachd ann an ceannas an tsarist - gus tancaichean trom-throm a dhèanamh leotha fhèin no nach robh.
  Thachair na blàran as làidire anns na speuran. Cho-dhùin itealan jet cò aig am biodh àrd-ìre adhair. Gu ruige seo, chaidh co-ionannachd càileachd a chumail suas. Is dòcha gu robh eadhon na Gearmailtich beagan air thoiseach air arm na Ruis ann an càileachd, ach beagan na b" ìsle ann am meud.
  A bharrachd air an sin, cha robh co-dhùnadh Hitler a bhith ag àrdachadh cinneasachadh urchraichean ballistic a" fìreanachadh fhèin. Cha do ghabh buill-airm daor, ach nach robh gu leòr ceart, leisgeul dhaibh fhèin. Ged, mar eisimpleir, chan urrainnear a ràdh gu tur neo-èifeachdach. Ma shuidhich saboteurs no luchd-brathaidh beacon, lorg e na targaidean aige gu math soilleir. Bha, agus bha urchraichean turas-mara mu thràth a" faighinn cruinneas.
  Tha an tanca meadhanach Ruiseanach "Peter" - 5, a thaobh iomlanachd nam feartan, air a thionndadh a-mach mar an carbad as fheàrr sa chlas le nas lugha de chuideam, gun a bhith nas ìsle na feartan sabaid na an "Panther" as daoire - 3.
  B' e cairt eile sa Ghearmailt na bàtaichean-cogaidh "Rat", "Monster", "Alligator". Mar dhòigh air adhartas innleachdach, tha innealan mar sin làidir, ach tha e cha mhòr do-dhèanta oilbheumach a leasachadh le an cuideachadh.
  Cha deach plèanaichean diosc, a dh'aindeoin na feartan itealaich sònraichte aca, a chleachdadh ach airson taisbeanaidhean agus mar bhomaichean àrd-àirde. Dh'fhaodadh iad èirigh gu àirde suas ri trithead cilemeatair agus a dhol thairis air Moscow, ach bha droch sheasmhachd ann an sabaid agus cosgais àrd a 'toirt a' bhuannachd don chàr a bhith ga chleachdadh mar luingear.
  Is e an t-adhbhar airson cho ìosal "s a tha e fuireach ann an cearcall einnseanan jet àrd-chumhachd, aon bhualadh air an einnsean agus bidh an diosc a" call seasmhachd. A bharrachd air an sin, cha b 'urrainn do mheud an itealain a bhith nas lugha na trithead meatair ann an trast-thomhas.
  Thionndaidh e a-mach gur e rud mòr agus daor a bh" ann.
  Thàinig na Gearmailtich air adhart bho àm gu àm tràth san earrach, fad an t-samhraidh, agus gu meadhan an fhoghair. Bha arm an tsarist gu daingeann a 'dìon agus a' cladhach a-steach ... Dh'fhuiling saighdearan an Treas Reich call mòr, mòr, agus cha do dh'fhàs iad ach bho cheud gu ceud gu leth cilemeatair. Agus ann an Afraga, aig an aon àm, chuir an t-arm Ruiseanach, tsarist, le taic bho na tùsanaich, na h-Eadailtich a-mach à Ethiopia agus Somalia, a 'fuireach ann an Tripoli ann an Libia.
  Còmhla ri reothadh, tha an t-àm ann do sheanalairean na Ruis na chaidh a chall roimhe a bhuannachadh air ais. Ach cha robh eadhon an neart aca fhathast gus na blàran a bhriseadh gu cinnteach. Ro dheireadh a" Mhàirt 1948, cha robh na Gearmailtich ach air am putadh air ais gu na h-àiteachan tùsail aca. Ach ann an Afraga, chaidh na h-Eadailtich a chuir a-mach à Libia, agus tha iad air a dhol a-steach do Tunisia mar-thà. Gu follaiseach chaidh saighdearan Ruiseanach air adhart ann an Afraga crios-meadhain.
  Anns a 'Chèitean, bha na Gearmailtich agus an arm co-cheangailte riutha mu thràth a' gluasad air adhart. Bha cogadh agus buaireadh ann. An seo tha buannachd shònraichte aig an Ruis ann an goireasan daonna.
  A-rithist, tha soirbheachasan Gearmailteach beag. Ach chuir cabhlach an tsarist Iapan a-mach à grunn eileanan mara mòra agus chuir iad a-mach an samurai aig deireadh an fhoghair - a" cur Indonesia air bòtannan nan seabhag.
  Anns a 'gheamhradh, chuir arm na Ruis ionnsaigh mhòr air bhog anns na h-Alps sneachda gun dùil. B' e am plana an Eadailt a chur à comas gu buan, agus toirt air na Gearmailtich na feachdan aca a sgaoileadh air aghaidhean ùra.
  Phàigh an aithghearrachd agus an gliocas dheth. Thuit an Ròimh aig deireadh an Fhaoillich. Tha uirsgeul a 'bhaile anns an robh rìgh-chathair a' phàpa air a shuidheachadh agus dàimhean samhlachail ceangailte ris leis an t-sròin uèir bhiorach as teann.
  Chaidh na Gearmailtich a phutadh air ais a-rithist seachad air an Vistula... Ach nas cudromaiche, ann am meadhan a' Ghiblein, dh'fhàs an Eadailt gu tur saor. Mura h-eil, gu dearbh, faodar beachdachadh air a" chruth-atharrachadh gu aon de na mòr-roinnean Ruiseanach le satrap air a chuir an dreuchd leis a" mhonarc Autocratic mar shaoradh.
  Ach ann an 1949, bha a" Ghearmailt Nadsaidheach mu thràth a" sabaid cha mhòr leatha fhèin. Chaidh Iapan a phutadh air ais don dùthaich mhàthaireil aca, fhad "s a bha an Spàinn agus Portagal a" feitheamh. Agus bha na cothroman aca air cumhachd anns a" fheòil seo a" tuiteam.
  Ach nuair a chaidh an Treas Reich as t-samhradh, a 'sgrìobadh suas na stòran-stòrais mu dheireadh, a-rithist air an ionnsaigh, dh' ainmich an deachdaire Portagail Salazar cogadh an aghaidh na Ruis. Bha dragh air Tolya mu shoirbheachas saighdearan Ruiseanach ann an Afraga - bha iad mar-thà air Boston a ghabhail thairis, agus chaidh iad faisg air crìochan Afraga a Deas agus Angola. Is ann dìreach an seo a chluich na SA a pàirt. Thuirt an Truman brùideil nach biodh an cumhachd as cumhachdaiche ann an leasachadh eaconamach ag ionndrainn a chuid fhèin agus nach leigeadh leis an Ruis hegemony an t-saoghail a stèidheachadh.
  Co-dhiù, sheall Generalissimo Franco bacadh, ach cha do rinn Salazar. Chruthaich fosgladh aghaidh ùr leis na Portagail duilgheadasan dha arm na Ruis a chaidh a-steach gu Algeria.
  Ach as t-samhradh aig toiseach an fhoghair, cha do shoirbhich leis na Gearmailtich rud sam bith cudromach a choileanadh. Ruith iad gu dìon ann an doimhneachd. Agus bha an supertank as truime san t-saoghal "Monster" -3, a ràinig cuideam de 10 mìle tunna, agus inbhe boma de 2000 millimeters, dìreach na mhì-thuigse air leth cosgail. A dh'aindeoin pailteas de ghunnaichean an-aghaidh itealain, chaidh a sgrios le itealan ionnsaigh Ruiseanach, a 'toirt buaidh air stailcean adhair dàna.
  Nuair a thàinig socair a" gheamhraidh a-steach, ghluais arm na Ruis buaidh na sabaid gu Afraga.
  Cha robh saighdearan Portagail, coloinidh ro làidir. Thàinig arm an tsarist, le taic bho na h-Arabaich agus an sluagh ionadail, air adhart. Anns a 'gheamhradh, shaor iad Angola, gheàrr iad dheth na Gearmailtich à Afraga a Deas agus Madagascar. As t-earrach, dh'fhàs sabaid nas motha ann an Algiers agus Camarún. Chaidh na Nadsaidhean air ais, ach bha e uamhasach duilich a thoirt air adhart. Ach fhathast soirbheachas às deidh soirbheachas.
  Agus bha tàladh anns an Roinn Eòrpa, ach a-mhàin blàran adhair.
  Ann an 1950, lean an Ruis Autocratic a 'meudachadh cinneasachadh armachd. Bha buannachd anabarrach aice ann an goireasan. Thàinig Astràilia mu dheireadh fo smachd stàite na Ruis.
  As t-samhradh, bha am Fritz a" reubadh, a" putadh, a" tilgeil na mìltean de urchraichean ballistic gu dreuchdan Ruiseanach, eadhon a" dèanamh rùsgadh air Moscow a" cleachdadh Fau raon leudaichte. Ach cha mhòr nach do choilean iad dad. Stuck agus a-mach às an anail.
  Agus chrìochnaich an àithne tsarist gu slaodach ag ithe Afraga ... Chaidh na blàran airson Morocco a tharraing air adhart gu deireadh a 'Ghearrain 1951. Ach air an làimh eile, chaidh conaltradh an Treas Reich air a 'mhòr-thìr dhubh a bhriseadh mu dheireadh.
  Chùm Afraga a Deas agus Madagascar a-mach fhathast, agus as t-earrach 1951 chuir arm na Ruis ionnsaigh air bhog an-aghaidh Nigeria gus an aghaidh a rèiteachadh mu dheireadh.
  As t-samhradh 1951, dh'fheuch na Gearmailtich a-rithist ri adhartachadh ... Agus chuir na Ruiseanaich cuideam air Afraga, agus chuir iad cuideam air Iapan le itealan. Bha Samurai a" dìon an cathair-bhaile a-mhàin, ach gu cruaidh cha robh e airson sìth a dhèanamh.
  Nas cudromaiche, ro dheireadh an fhoghair, thàinig Afraga crios-meadhain gu lèir fo smachd Ìmpireachd na Ruis tsarist. A-nis bha an Treas Reich, dha-rìribh fhathast fo smachd, dìreach fearann air a bhualadh taobh an iar na Roinn Eòrpa.
  Chaidh a" bhliadhna 1952 a chomharrachadh le oilbheum saighdearan Ruiseanach air Madagascar agus Afraga a-Deas, a bharrachd air a" cheannsachadh air uachdar adhair le itealain Ruiseanach. San t-Sultain 1952, thuit an tuineachadh Gearmailteach mu dheireadh air a" mhòr-thìr dhubh. Chithear gu bheil a nis, spiorad na Prussianach air teachd a mach mu dheireadh.
  A' faireachdainn gun robh iad dòchasach mun t-suidheachadh aca, chuir Iapan ainm ri gèilleadh trom san t-Samhain. Chaidh airgead-dìolaidh mòr a chuir air Land of the Rising Sun agus chaidh saighdearan Ruiseanach a thoirt a-steach.
  Ged a ghlèidh an t-Ìmpire Hirohito an tiotal foirmeil aige, lorg Iapan i fhèin ann an eisimeileachd vassal air an Ruis.
  Agus air 1 Faoilleach 1953, thòisich saighdearan Ruiseanach mu dheireadh air an ionnsaigh chinnteach san Roinn Eòrpa. Cha robh an droch thinn Adolf Hitler fiù 's airson cluinntinn mu shìth, no seòrsa de ghèilleadh urramach. Ged a tha e mu thràth ri fhaicinn don t-sùil rùisgte - tha a" Ghearmailt air leth sgìth.
  Agus fhuair arm na Ruis tancaichean ùra, foirfe "Peter" -7 agus "Alexander" -10 le dìon làidir agus sligean iteach. Agus ruith i air falbh gu na rionnagan. Nas mionaidiche, Berlin.
  Bha an t-sabaid ann am Prussia an Ear air leth borb. Chaidh Koenigsberg a chuairteachadh tràth sa Ghearran, agus thuit e dìreach sa Ghiblean.
  Anns an Fhaoilleach-Gearran, chaidh na Gearmailtich a chuir a-mach às an sgìre eadar an Vistula agus an Oder. Anns a 'Mhàrt, ghabh na Ruiseanaich Vienna, agus sa Ghiblean Bavaria.
  Chaidh stoirm a chuir air Berlin cuideachd sa Ghiblean - bha a" mhìos seo air a bhith cho toilichte don Ruis tsarist. Agus thàinig an ionnsaigh gu crìch nuair a thuit am prìomh-bhaile faisisteach. Cha do chuir Hitler às dha fhèin. Chaochail e ann am Bonn, le mòran de na tinneasan nach gabh a leigheas.
  Ach cuideachd le ìoranas neònach de dhàn no Pallas capricious, thachair seo air 30 Giblean. Fìor, chan e 1945, ach 1953. Ach tha e soilleir nach robh na h-ochd bliadhna a bharrachd a thug Nemesis dha na bhuannachd don bastard demoniac. Dìreach barrachd fala agus barrachd bàis.
  Agus dh'fhuiling Hitler fhèin airson ùine eadhon nas fhaide na ann an eachdraidh fìor.
  Thuit an gèilleadh cuideachd air an aon cheann-latha, 9 Cèitean, 1953. Mar sin thàinig an Dàrna Cogadh gu crìch.
  Mhair e beagan a bharrachd air seachd bliadhna. Bha e ag agairt gu robh còrr air ceud agus fichead millean beatha dhaoine. Tha e duilich obrachadh a-mach dìreach. Thionndaidh an Roinn Eòrpa a-mach gun fhuil. Dh" fhuiling an Ruis milleadh mòr cuideachd, airson dùthaich le fàs sluaigh bliadhnail de chòrr air trì sa cheud, chan eil seo marbhtach.
  Ach ghabh Tsar Vladimir the Third eadhon ceum nach fhacas a-riamh - rinn e laghail polygamy. Rinn eadhon an Eaglais Gnàthach gèilleadh anns a 'chùis seo, a' leigeil le Crìosdaidh ceithir mnathan a bhith aige.
  Agus san fharsaingeachd, chaidh an iris ath-sgrùdadh air mòran chùisean, gus freagairt air fìrinnean an latha an-diugh.
  Ghabh an Ruis smachd gu tur air Afraga, a bharrachd air seilbh bheag Spàinnteach, Astràilia, an Ostair, fearann Gearmailteach air feadh an Oder, an Eadailt a-steach, agus a h-uile seilbh samurai agus Gearmailtich ann an Àisia agus a 'Chuain Shèimh.
  Roinn an Fhraing, a" Bheilg agus an Òlaind a" Ghearmailt, a" fàgail na Gearmailtich a-mhàin Berlin agus pàirt den dùthaich mun cuairt oirre. Agus aig an aon àm dh'aithnich iad iad fhèin mar vassals Ruiseanach.
  Neartaich toradh a" chogaidh seo suidheachadh Vladimir III.
  Tha an t-àm air tighinn airson seasmhachd coimeasach. Leasaich na SA leotha fhèin, agus bha armachd niùclasach aca. Agus chruinnich Tsar Vladimir Romanov cuideachd arsenal iomchaidh. Bha an Ruis a 'cladhach a cuid stuthan, agus cha robh miann sònraichte ann a bhith a' faighinn thairis air rudeigin eile.
  A bharrachd air an sin, chaidh saideal a chuir air bhog a-mach, agus an uairsin iteig duine a-steach don fhànais - thachair e cuideachd ann an 1961, dìreach air 9 Cèitean, ach bha dà cosmonauts Ruiseanach Oleg agus Natasha air bòrd aig an aon àm. Agus bha an itealan fhèin air a dheagh àirneis.
  Ann an 1969, chaidh an dà chuid an Ruis agus na Stàitean Aonaichte aig an aon àm chun na gealaich. Agus bha e na fhìor adhartas san fhànais.
  Thàinig leudachadh a bharrachd air adhart mòran nas luaithe na ann an eachdraidh fhìor. Ann an 1981, chuir bonn cosmonaut Sòbhieteach cas air Mars, agus ann an 1984 air Venus. Thòisich a" chiad tuineachaidhean cunbhalach air an togail air a" Ghealach. Thàinig Mercury gu bhith na ìre ùr dha daoine ann an 1991.
  Cha robh an ath bhliadhna cho spòrsail dha na Ruiseanaich. Chaochail an Tsar as motha Vladimir Kirillovich. Thàinig an riaghladh aige gu bhith mar an tè as fhaide airson an dà chuid sliochd nan Romanov agus airson eachdraidh na Ruis gu lèir: trì fichead sa dhà! Agus seo, feumar aideachadh, thionndaidh e a-mach gu bhith na bhliadhnaichean de choileanaidhean mòra, eadhon ged a dh'fheumadh iad prìs mhòr a phàigheadh dhaibh.
  Leis nach robh mic fireann ann an Vladimir Kirillovich, dh'èirich còmhstri laghail. Cho-dhùin an rìgh fhèin e gu math sìmplidh - dh'ainmich e an nighean aige Màiri a thàinig às a dhèidh. agus ban-oighre. Faodaidh monarc neo-eisimeileach rud sam bith a dhèanamh, tha e os cionn an lagha agus an lagh fhèin. Ach rinn riochdairean bhon àrd mheur de Nicholas II ar-a-mach. A thuilleadh air an sin, dh'fhàg Mikhail Aleksandrovich Romanov clann. An toiseach am mac, agus an uairsin, bhon a bhàsaich an sliochd gu ìre mhath òg, agus an ogha. Mar sin, dh'èirich tagraiche eile airson na rìgh-chathair, mar-thà tro loidhne Alasdair III.
  Bha fàileadh a' chogaidh shìobhalta air a' chùis... Ach... Às dèidh ralaidhean stoirmeil agus còmhraidhean anns an t-Seanadh, chaidh gabhail ri co-rèiteachadh. Tha mac òg Màiri, Seòras a' Chiad, air ainmeachadh mar ìmpire. Agus gus an tig e gu aois, bidh comhairle riaghlaidh cruinneachaidh a" riaghladh, a tha a" toirt a-steach a h-uile prìomh fasach bhon teaghlach ìmpireil.
  Air an sin, chaidh a h-uile càil a cho-dhùnadh.
  Ann an 1993, thàinig cosmonaut Ruiseanach air tìr airson a 'chiad uair air aon de na gealaich aig Jupiter. Tha a" phlanaid mhòr fhèin ro mhòr - tomad do-ruigsinneach, nach bu toil leat eadhon nàmhaid. Air, cupa cofaidh le cuideam, le sledgehammer!
  Bha a" chomhairle riaghlaidh ann cuideachd às deidh do Sheòras a dhol a-steach don rìgh-chathair mar mhonarc le comas laghail. Dh'fhuirich an autocracy do-chreidsinneach. Ged a dh'fhàs litearrachd agus mothachadh an t-sluaigh - ann an 2000 thug iad a-steach foghlam àrd-sgoile èigneachail uile-choitcheann, agus dh'adhbhraich sin miann gu tur nàdarra airson barrachd saorsa poilitigeach agus riochdachadh ann an structaran cumhachd sluagh sìobhalta iomlan Ìmpireachd na Ruis. Agus bidh barrachd Shìonaich is Innseanaich innte na Ruiseanaich.
  A bharrachd air an sin, anns an t-suidheachadh seo, cha b 'urrainn dha na h-uaislean a dhol airson deamocratachadh agus foirm riaghaltais pàrlamaideach. Dh'fhaodadh uaislean na Ruis a bhith air an sgaoileadh, agus gu cinnteach bhiodh iad air sgaoileadh ann an tonn nan daoine cumanta agus nan coigrich.
  Agus mar sin thàinig am monarc air an rìgh-chathair gu bhith na fhìor neach-urrais - seasmhachd agus ceannas na prìomh nàisean.
  Agus ann an 2012, chaidh an tachartas as motha a chumail - a 'phlanaid as fhaide air falbh de shiostam na grèine, Pluto, air a chuir a-steach gu speuradairean Ruiseanach! Agus bho Venus, chaidh a 'chiad ghlasraich agus measan a chaidh fhàs air planaid neo-thalmhaidh a thoirt seachad aig bòrd a' mhonarc.
  
  NA cuir a-mach diosgan beaga bìodach
  GNIOMHARA
  Gu tubaisteach leig às diosc le hologram a dh" innis dha Adolf Hitler eòlas air an àm ri teachd, a bha gu math cunnartach don t-saoghal. Tha am Fuhrer airson ùine ghoirid a" diùltadh ionnsaigh a thoirt air an USSR agus aig an àm seo ionnsaighean san Iar.
  . CAIBIDEIL #1
  Thuit an neach-siubhail ùine gun fhiosta air draibhear beag cruaidh le hologram air. Agus ann an sin bha eachdraidh a 'phlanaid Talamh. Agus thuit e ann an làmhan an SS, agus ri còirneal ro-ghlic. Agus bha e comasach dha faighinn troimhe gu Himmler agus Hitler. Agus ghabh iad ris, agus choimhead iad air an hologram. Agus thàinig iad gu co-dhùnaidhean.
  An toiseach, gu dearbh, cho-dhùin Hitler. Fhuair e nis fios cia mar a rachadh an cogadh.
  Agus, gu dearbh, rinn mi beagan atharrachaidhean. Gu sònraichte, cha do chuir e stad air na tancaichean faisg air Duker. Agus thug e buaidh air na Sasannaich. Bha, agus ghabh an Fhraing grèim air beagan làithean roimhe sin, leis gu robh eòlas math aig na Nadsaidhean air àireamh agus suidheachadh shaighdearan.
  Ach tha an rud as inntinniche nas fhaide air adhart ... chuir Hitler romhpa saighdearan a thoirt gu tìr ann am Breatainn agus a cheannsachadh. Agus bha e coltach ri gluasad làidir. Mar sin ron àm sin, bha teagamhan aig Fritz. Tha Hitler fhèin na shàr Anglophile, agus gu mòr an urra ri caidreachas Bhreatainn agus an Treas Reich an aghaidh an USSR. Ach an turas seo bha a h-uile dad soilleir.
  A thuilleadh air an sin, bha fios aig Hitler mar-thà le cinnt nach biodh e comasach co-rèiteachadh le Breatainn, agus bha an USSR gu math làidir gu armailteach agus chruthaich e stòrasan ro luath. Mar sin chan eil e cho furasta dèiligeadh ris. Agus feumaidh tu an toiseach cabhlach tanca cumhachdach a chruthachadh, an aghaidh trithead "s a ceithir.
  Agus fhathast faigh goireasan nan coloinidhean Sasannach. Agus is e seo am prìomh rud - an uairsin bidh grunn stòrasan agus cumhachd aig an Treas Reich. Agus gu dearbh tha na Breatannaich a-nis nas laige. Cha deach na saighdearan a chaidh air chall faisg air Duker a chunntadh.
  A bharrachd air an sin, bha fiosrachadh ceart aig Hitler a-nis mu dhìonan cladaich Bhreatainn agus thuig e na b" fheàrr mar a dhèanadh e cogadh adhair. A bharrachd air an sin, chuir am Fuhrer an dreuchd Ministear Armachd is Armachd Speer, agus thug e cumhachdan èiginneach dha - ag òrdachadh eaconamaidh an Treas Reich agus na dùthchannan fo shealbh a ghluasad gu bunait cogaidh. Agus tha cinneasachadh armachd sa Ghearmailt air a dhol suas gu mòr - gu sònraichte itealain. Rinn sin e comasach am blàr adhair a bhuannachadh airson Breatainn, agus a dhol air tìr. Agus, gu dearbh, tha e glè, glè bhlasta.
  Bha fios aig Hitler a-nis air an luchd-dùbhlain aige. Agus mar sin chuir e romhpa cogadh iomlan ainmeachadh mòran na bu tràithe, agus mus do thòisich an Treas Reich a 'call. Tha e soilleir gu bheil na càirdean làidir. Agus ged nach eil an Wehrmacht air a shàrachadh leis an USSR, bu chòir Breatainn a chuir air falbh. Tlachd a ghabhail air a 'mhionaid.
  Aig an aon àm, gu dearbh, gluais an àireamh as motha de fhactaraidhean gu trì gluasadan agus cleachd luchd-obrach cèin. Agus gu dearbh tha seo gu math trom. Agus tog barrachd bhàtaichean-aigeann. Cuimhnich gu robh e comasach aig an aon àm an cogadh submarine a bhuannachadh.
  Bha na Gearmailtich a" togail an comais aig astar nas luaithe. Agus bhrùth e na Breatannaich anns na speuran. A bharrachd air an sin, dhèilig iad ri buille uamhasach, a" glacadh Malta gu tur. Agus bha sin cudromach cuideachd. Bhruidhinn Hitler gu cruaidh ri Franco agus thug e air leigeil leis na saighdearan Gearmailteach a dhol troimhe agus stoirm a chuir air Gibraltar. Às deidh sin, chaidh am Fritz gu Afraga ann am treudan. Agus bha an cuideam air Breatainn a" fàs.
  Agus bha e coltach nach robh cothrom aig na Breatannaich ... Ann am prionnsabal, mar a tha e. Cha deach na Stàitean Aonaichte a-steach don chogadh gu fosgailte. Agus chaidh an cur air tìr san t-Sultain, às deidh do phlèana Bhreatainn a bhith air a chuir fodha le feachdan adhartach an Luftwaffe. Bha pàirt chudromach air a chluich le oidhirpean Speer, a chuir Hitler an dreuchd sa Chèitean agus a dh'òrdaich an eaconamaidh a ghluasad gu bonn cogaidh. Agus shoirbhich leis. Gu luath fhuair an Treas Reich spionnadh agus an ionad armachd-gnìomhachais aige. Le comasan factaraidhean itealain Gearmailteach chaidh ceithir fichead sa cheud itealan a dhèanamh gach latha. Agus cha b" urrainn do Bhreatainn cur an aghaidh a leithid de chumhachd.
  A bharrachd air gluasad làidir eile air pàirt Hitler gus leigeil le boireannaich sabaid anns na speuran.
  Agus an seo tha Albina agus Alvina - tha dà bhòidhchead casruisgte ann am bikini a 'sabaid san adhar.
  Tha iad gu math fionnar a" cur cuideam air na Breatannaich.
  Bidh Albina a" losgadh sìos plèana Breatannach le òrdagan rùisgte agus squeals:
  Bidh sinn a" briseadh a h-uile càil gu pìosan!
  Bidh Alvina cuideachd a" gearradh an nàmhaid le a sàil rùisgte agus a" squeals:
  - Bidh e na bhuaidh dhuinn!
  Tha, ma tha na caileagan a 'sabaid cha mhòr rùisgte, bidh e dona. Agus mar sin bidh an nàmhaid air a reubadh gu pìosan nach bi e coltach gu leòr do dhuine sam bith. Dè cho làidir 'sa tha nigheanan casruisgte ann am bikinis.
  Agus ma tha iad mar-thà a 'tòiseachadh a' squeal agus a 'ruagadh, is e cnap-starra iomlan a tha seo.
  Chuir Alvina, a" leagail càr Sasannach eile, a-mach:
  - Chan urrainn dhuinn a 'chùis a dhèanamh!
  Rinn Albina, a 'gearradh dheth an Sasannach, squeak cuideachd:
  - Is sinne an fheadhainn as làidire!
  Tha na nigheanan gu cinnteach fionnar. Rinn Marseille gu math cuideachd. Thug Hitler aire shònraichte dha. Agus chaidh an iongantas seo den ace, a shuidhich grunn chlàran san Dàrna Cogadh, fhoillseachadh mòran na bu thràithe.
  Is e an rud as cudromaiche, gu dearbh, a dhol air tìr. Bha ro-aithris na sìde ceart aig na Gearmailtich, agus eòlas air dìon a' chladaich, agus mar sin chaidh an cur air tìr glè mhath.
  Rinn na Nadsaidhean an gnìomh le misneachd. Ghabh buidheann-chatha de nigheanan an SS "Wolves" pàirt anns a 'bhlàr. Bha na gaisgich boireann a" sabaid ann am bikini agus casruisgte a-mhàin, rud a bha gan dèanamh do-chreidsinneach. Agus tha seo, feumaidh mi ràdh, na cho-dhùnadh gu math follaiseach agus fionnar.
  Lean na Nadsaidhean a 'toirt ionnsaigh ... Agus sa bhad chaidh cinn drochaid air ùir Bhreatainn a ghlacadh nuair a bha iad a' gluasad.
  Loisg Gerda agus Charlotte, a" slaodadh an casan casruisgte tro maragan an fhoghair, air na saighdearan Sasannach agus rinn iad squealed:
  - Anns a' chogadh naomh, bithidh ar buaidh ! Bratach ìmpireil air adhart - glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus sheall nigheanan eile, a" tilgeil grenades len casan rùisgte, an clas a b" àirde aca, a" beucaich:
  - Cha chuir duine stad oirnn
  Cha toir dad buaidh oirnn!
  Gu dàna sgriosaidh sinn an nàmhaid,
  Is e monolith a th" ann an ar toil!
  Agus gu dearbh bha na nigheanan dìreach iongantach. Agus gu dearbh - tha na caileagan sin super!
  Agus nuair a thug iad dheth am bras cuideachd, agus a nochd iad a leithid de dh" ionnsaigheachd gun lùbadh, dh"fhàs e gu math - ro-mhòr!
  Ghluais Gerda, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aige:
  - Chan urrainn dha duine a 'chùis a dhèanamh oirnn!
  Agus le a sàil rùisgte thilg i grenade. Agus sgriosar mòran nàimhdean.
  Thilg Charlotte, cuideachd, lemon le a òrdagan rùisgte, reub i suas mòran nàimhdean agus rinn i squeak:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Bidh Cairistìona cuideachd a" sabaid le bhith a" spealadh luchd-dùbhlain agus ròpan:
  - Airson Màthair Prussia!
  Thilg Magda tiodhlac bàis marbhtach le a sàil rùisgte, air a còisir:
  - Airson clachan-mìle mòra agus euchdan!
  Tha e coltach gu bheil na nigheanan gu math feargach. Agus tha iad a 'sealltainn an clas aca. Agus gu math cudromach.
  Càite a bheil e an aghaidh sgioba nan nigheanan, gu h-àraidh ma reub iad dheth am bras - cuir an aghaidh!
  Nigheanan, gu dearbh, ma sheallas iad clas, seallaidh iad e gu mòr.
  Agus mar a bhios iad a" beucaich aig mullach an sgamhanan.
  Tha, càite a bheil an Treas Reich an aghaidh seo gus cur an aghaidh ...
  Ach mu dheireadh, chaidh am Fritz seachad air Lunnainn. Agus ghluais e air a cheàrnan.
  Agus theich Churchill a Chanada.
  Ghèill na Breatannaich Lunnainn airson sgrios a sheachnadh. Agus san fharsaingeachd chuir an aghaidh caran lag. Agus fhuair iad buaidh air a chèile.
  Thuit Sasainn. Chaidh rìgh a bha an aghaidh na Gearmailt a chur air an rìgh-chathair agus chaidh riaghaltas a stèidheachadh leis a' Phrìomhaire Mosley.
  An uairsin thòisich ceannsachadh nan coloinidhean ann an Sasainn. Agus bha na Gearmailtich ag ullachadh airson caismeachd dhan ear. Agus chruinnich iad tancaichean ùra. Chaidh an T-4 ùrachadh airson gunna nas cumhachdaiche. Agus fhuair an T-3 gunna le baraille nas fhaide.
  Thionndaidh Churchill, gu dearbh, earball eadar a chasan agus thòisich e ag iarraidh air na Stàitean Aonaichte a dhol a-steach don chogadh. Ach chaill Aimeireaga am miann a bhith faicinn cho làidir sa bha na Nadsaidhean.
  Agus tha beagan atharrachaidhean air a bhith ann an teicneòlas. Chuir na Gearmailtich, a 'dèanamh an "Tiger", an t-einnsean agus an tar-chuir còmhla agus ann an aon bhloca agus tarsainn, chaidh an tùr a dhèanamh nas lugha agus nas cumhainge, agus chaidh an carbad atharrachadh gu fear nas aotroime agus nas practaigeach.
  Mar thoradh air an sin, bha an "Tìgear" nas lugha na dà mheatair, agus le cuideam nas lugha na trithead 's a h-ochd tunna. A thug, le einnsean de sheachd ceud each-chumhachd, deagh ghluasad dha. Agus bha an dìon eadhon na b 'fheàrr, oir bha an armachd suidhichte fo na leòidean. Agus mar sin chan eil an tanca dìreach air a ghabhail.
  Bha an càr seo gun samhail.
  Às deidh dha Breatainn a bhith air a ghlacadh agus fo smachd, thòisich am pròiseas airson na coloinidhean a ghlacadh.
  Cha robh tìde aig na Gearmailtich ionnsaigh a thoirt air an USSR as t-earrach dà fhichead 's a h-aon. Agus as t-samhradh bha e follaiseach nach biodh iad ann an tìde ron gheamhradh!
  Mar sin cho-dhùin Hitler gun a dhol dhan Ruis aig an àm seo. Agus leis gun urrainn dha na Stàitean Aonaichte boma atamach a chruthachadh, feumaidh tu an ceannsachadh an toiseach. Ged nach eil e furasta Ameireagaidh fhaighinn thall thairis. Ach feumaidh tu...
  An toiseach, rinn na Gearmailtich sa Chèitean 1941 Operation Icarus gus Innis Tìle a ghlacadh. Agus bha e dàna agus ciallach. An uair sin dhan Ghraonlainn agus an uair sin a Chanada.
  Bha còmhradh ann - am biodh Stalin airson a dhol còmhla ris a" cho-bhanntachd Axis? Agus cuideachd a dhol gu cogadh leis na Stàitean Aonaichte? Bha am buaireadh, gu dearbh, fìor mhath. Ach chùm Stalin an cunbhalachd ... agus cha deach e a-steach don chogadh.
  Agus bha na Gearmailtich a" tighinn faisg air na SA. Rinn Iapan a" chùis air cabhlach Ameireagaidh aig Cala Peru agus ghlac i tòrr fearainn. Chaidh aig na Gearmailtich air na h-Innseachan a ghlacadh cuideachd. Agus b" e an gluasad làidir a bh" aca.
  Dh'òrdaich Hitler gun cruinneachadh saighdearan ann an Argentina agus Brazil. Agus gus feachdan mòra a chruinneachadh an sin. Agus cuideachd gluais tro Chanada. Chuir Iapan casg air na SA agus Isthmus Panama. Agus thòisich iad air cuideam a chuir air na h-Ameireaganaich bhon dà thaobh.
  B" urrainn dha na Gearmailtich toirt air Argentina agus Brasil a dhol a-steach don chogadh an aghaidh nan Stàitean Aonaichte. Bha ùghdarras an Treas Reich mòr. Tha eaconamaidh làidir aig Ameireagaidh, ach arm caran lag. Agus thathas ga bhrùthadh gu mòr. Agus a 'mhuir, chaidh na Seapanach fodha cha mhòr a' chabhlach gu lèir. Agus bha Ameireaga fo ionnsaigh bhon chabhlach bhàtaichean-aigeann. Agus buail fìor chumhachdach air soithichean cumhachdach agus luchd-giùlan phlèanaichean. A tha cuideachd a 'sgrios a h-uile duine.
  Ghabh Hitler an nàmhaid airson a bhruthadh agus thòisich e air a phronnadh mar inneal cnàimh. Agus tha e air a ghoirteachadh.
  Agus tha na caileagan a" pronnadh nan Ameireaganach anns na speuran. Agus tha an tanca "Tiger" anns an dreach ùr-nodha air a thighinn gu bhith na chàr fionnar. Agus bhuail e a h-uile duine mar sheacaid.
  Tha Hitler, mar a chanas iad, na neach-crìochnachaidh marbhtach. Agus tha na nigheanan anns an Wehrmacht nan gaisgich marbhtach agus a "bualadh air an nàmhaid.
  Mar eisimpleir, dh 'ainmich dà phìleat bhon Treas Reich - Albina agus Alvina iad A - ceàrnag, fhuair iad cunntasan gu math luath. Fhad "s a bha Marseille air a mheas mar churaidh. Ron Ògmhios 1943, thug e a chunntas gu ceithir cheud càr agus mar thoradh air sin fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. Agus is e seo an còigeamh ìre.
  Ach bha Albina agus Alvina mu thràth a 'glacadh suas ris. A' dol thairis air trì cheud carbad sìos gach fear, fhuair iad Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan is daoimeanan. Ach a-nis bha iad mu thràth faisg air ceithir cheud. Agus cha robh iad a" dol a stad.
  An seo bhrùth Albina a òrdagan rùisgte air peadalan na cuibhle stiùiridh agus rinn i gàire:
  - Glòir don Athair mhòr!
  Agus loisg e sìos itealan no dhà Ameireaganach.
  Chaidh Alvina, a 'leantainn oirre a' losgadh, cuideachd a 'bualadh. Loisg i sìos dà itealan Arm na SA le a casan rùisgte agus rinn i squeak:
  Tha sinn mar shamhla air fuath!
  Dhealaich na caileagan dòighean. Tha iad gu math lùthmhor ann am blàr.
  Loisg Albina a canan agus rinn i sgadan:
  - Glòir don Fatherland - cuip!
  Dh"aontaich Alvin le seo:
  - Mòr-ghlòir !
  Bhrùth na Gearmailtich gu cruaidh air na h-Ameireaganaich. Agus ghabh iad càileachd an itealain aca.
  Thionndaidh an E-50 gu bhith na leasachadh math. Thionndaidh an tanca seo a-mach le gunna a" tolladh armachd agus gunna luath-theine. Agus le deagh dhìon aghaidh.
  Chan e an Sherman Ameireaganach a cho-fharpaiseach. Agus Pershing cuideachd. Bha an E-50 na bhiast inneal.
  Anns an treas bliadhna deug thar fhichead thuinich na Gearmailtich anns a' Ghraonlainn, agus chruthaich iad cas-cheum ann an Canada. Aig an aon àm, choisinn dioplòmasaidh Gearmailteach Brasil thairis air an taobh aige, còmhla ri Argentina, a bha air a bhith umhail o chionn fhada. Agus thòisich an adhartachadh bho na cinn drochaid a deas.
  'S e bliadhna chinnteach a bha ann an 1944. Thug saighdearan Gearmailteach agus Seapanach ionnsaigh air Meagsago, agus ghlac iad cha mhòr a h-uile Canada, a 'toirt ionnsaigh air Alasga cuideachd. Agus an uairsin chaidh na nàimhdean a ghluasad gu na Stàitean Aonaichte mu dheireadh. Air an fhearann aige, thòisich blàran fìor.
  Agus gu dearbh, sheall na tancaichean Gearmailteach den t-sreath E iad fhèin gu bhith nan carbadan cunnartach agus sabaid. Càite bheil na h-Ameireaganaich air thoiseach orra. Tha an leithid de neart aig na faisisteach.
  Gu sònraichte nuair a tha sgioba tanca Gerda a" toirt ionnsaigh air agus a" pronnadh saighdearan na SA.
  Tha càr sreath E-50 aice, lùthmhor agus luath. Tha fad baraille aice de 100 EL agus inbhe gunna 105 mm. Ma tha an leithid de ghunna a 'gouges.
  Bhrùth Gerda am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, loisg e air projectile, a" bualadh air an nàmhaid gu ceart agus a" sreap:
  - Glòir don Treas Reich!
  Bha Charlotte, an nighean ruadh seo cuideachd a" bualadh, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, air na h-Ameireaganaich agus a" gàireachdainn, a" rùrach a fiaclan:
  Glòir dha na saighdearan do-chreidsinneach againn!
  Thug Kristina cuideachd grèim air a casan caol, chiseled le a corragan rùisgte agus dh"èigh i:
  - Glòir do ghaisgeachd an Wehrmacht!
  Bha Magda, a" cleachdadh corragan fada gràsmhor a casan rùisgte, cuideachd a" bualadh is a" sèideadh:
  - Glòir don Wehrmacht do-chreidsinneach!
  Agus gabhaidh ceathrar nigheanan e agus beucaidh iad aig mullach an sgamhanan:
  - 'S e fìor iolairean a th' annainn, agus làn de ghaisgeachd! Agus bidh sinn ag itealaich mar eòin, a mhic an dùthaich ghaisgeil!
  Loisg Gerda a-rithist le a òrdagan rùisgte. Bhuail i an càr Ameireaganach agus rinn i sgadan:
  - Ni h-eadh, cha'n e mic, ach nigheanan !
  Loisg Charlotte air a" chàr Ameireaganach, reub i dheth an turaid agus rinn i gàire:
  - Gu dearbh, tha nigheanan gu math gaisgeil!
  Chrath Cairistìona an neach-dùbhlain aice. Thruail i an nàmhaid troimhe agus troimhe, agus sgàin i, a" giùlan a fiaclan:
  - Is sinne na fìor innealan bàis!
  Loisg Magda air an nàmhaid cuideachd. Bhris i armachd an nàmhaid, reub i clàr an nàmhaid agus dh"èigh i:
  - Agus is sinne na h-innealan as foirfe san t-saoghal!
  Agus rinn na nigheanan gàire anns an t-sèist:
  - Glòir don Ghearmailt, glòir, tha na tancaichean a" ruith air adhart! Tha roinnean den Treas Reich a 'cur fàilte air na daoine treun!
  Ann an ùine ghoirid, bha na Gearmailtich a 'dèanamh glè mhath, agus bha na saighdearan aca a' faighinn aon bhuaidh às dèidh a chèile.
  Tha eaconamaidh làidir aig na Stàitean Aonaichte, gu dearbh, ach chaill iad a thaobh teicneòlas. Gu sònraichte tancaichean agus itealain jet. Bha an ME-262 X aig na Gearmailtich mar-thà ann an cinneasachadh sreathach, agus bha an itealan seo an dà chuid beò, astar nas àirde na 1150 cilemeatair san uair, agus armachd le còig canain itealain 30-mm. Chan urrainn dha Ameireaganaich seasamh an aghaidh inneal mar sin.
  Bha eun XE-262 aig na Gearmailtich cuideachd, furasta a dhèanamh, cha mhòr gu tur air a dhèanamh le fiodh, gu math aotrom agus furasta a ghluasad. Ach bha an XE-262, mar thoradh air a bhith ro ìosal agus astar àrd, cuideachd duilich a riaghladh agus bha feum air pìleatan sgileil. Ach bha e math airson stoidhle Huffman, a bha ag obair ann an rapprochement. Agus aig raon dlùth chuir e às dha na h-Ameireaganaich.
  Ach a bharrachd air Marcel, bha dithis nighean ann cuideachd: Albina agus Alvina. Chaidh gach fear dhiubh thairis air trì cheud itealan sìos agus fhuair iad Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan. Chan eil aig croisean Knight le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan gu ruige seo ach Huffman, a loisg sìos còrr air còig ceud itealan, agus Rudel, an itealan ionnsaigh uirsgeulach, a chuir a-mach còrr air còig ceud tanca, agus mòran thargaidean talmhainn eile. Agus seachd itealan deug eile.
  Anns an Treas Reich, dh 'aontaich iad cuideachd an t-siathamh ìre de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan, dhaibhsan a ruigeas mìle itealan sìos, no an aon àireamh de tancaichean briste.
  Ann an Crois an Ridire so, bu choir co-dhiù ceud daoimein a bhi air a cheangal, agus bhitheadh i ni bu mhotha na Croisean Ridire eile. Mar sin bha an duais chan ann a-mhàin urramach, ach cuideachd daor.
  Tha Albina agus Alvina ag itealaich air feadh an adhair. Bidh iad a" losgadh sìos na plèanaichean Yankee aca agus a" seinn tro am fiaclan:
  - A nigheanan àlainn,
  Deagh charaidean...
  'S e gillean mòra a bhiodh ann -
  Agus brògan sgoinneil!
  Bha Albina ag amas air gunna an itealain le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, bhuail i an Ameireaganach agus rinn i squeak:
  - Solais nan sùilean sunndach!
  Agus rinn i gàire air a cèile. Gheàrr i dheth a fear eile. Bhris i an nàmhaid gu pìosan le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Air son co-chomuinn agus ar buadhan glòrmhor !
  Chuir Albina ceartachadh air a com-pàirtiche, a 'losgadh sìos plèana Yankee:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Agus thòisich an dithis nighean a" gàireachdainn.
  Aig an aon àm, lean an cogadh. Bha na h-Ameireaganaich gu soilleir a 'call an nàmhaid as fheàrr ann an teicneòlas agus trèanadh, agus eadhon a' cleachdadh roinnean cèin.
  Gu sònraichte, tha prìomh tanca Sherman aig na Yankees. Uill, càite a bheil e an aghaidh prìomh Ghearmailteach E-50. Bha armachd aghaidh de 250 millimeters aig inneal nan Nadsaidhean, armachd taobh de 170 millimeters, agus cuideam seachdad tunna le einnsean de 1200 each-chumhachd le àrdachadh einnsean.
  Bu chòir a thoirt fa-near nach b 'urrainn don Sherman eadhon a dhol a-steach do thaobh na Gearmailt, oir tha armachd an E-50 a' lùbadh. Cha do ghabh eadhon an Sherman le gunna seachd troighean deug, an Firefly, Gearmailteach air bòrd. Ach cha robh an tanca seo uabhasach mòr.
  Agus thug na Gearmailtich le misneachd an tanca Ameireaganach bho chòig cilemeatair air falbh. A bharrachd air an sin, tha sgàil-dhealbh àrd aige. Bha Pershing beagan na b" fheàrr aig na h-Ameireaganaich. Ach cha robh an tanca seo cho mòr ris an Sherman, agus fhathast cha robh a ghunna 90-mm gu leòr airson sabaid èifeachdach.
  Is e dìreach "Supershing" a b 'urrainn a dhol a-steach don E-50 Gearmailteach a-steach don taobh. Buannachd gunna agus inbhe 90 mm agus fad baraille de 73 EL. Ach air an làimh eile, chan eil an ìre teine ach ceithir cuairtean sa mhionaid an coimeas ri dusan airson an E-50 Gearmailteach, agus tha cuideam leth-cheud tunna ro mhòr airson einnsean 500 each-chumhachd. Tha, agus chan eil an armachd gu leòr. Ann an aghaidh prìomh mastodon na Gearmailt, cha do bhris na h-Ameireaganaich troimhe fhathast. Agus bha E-75 aig an Fritz cuideachd le gunna calibre 128 mm agus tighead armachd taobh 210 mm fo na leòidean, le dìon eadhon nas fheàrr agus einnsean de 1500 each-chumhachd.
  Mar sin bhon fhìor thoiseach, bha na SA a" call. Is e dìreach an tanca T-93, nas mionaidiche gunna fèin-ghluasaid le cuideam ceithir fichead sa trì tonna, le tiugh armachd aghaidh 305 mm agus canan 155 mm, a b" urrainn sabaid an aghaidh mastodons Gearmailteach.
  Ach cha robh coileanadh dràibhidh a" ghunna fèin-ghluasadach seo cudromach, mar a bha ìre an teine. Agus sgrios na Gearmailtich e le itealain.
  Mar sin cha robh na h-Ameireaganaich gu h-iomlan a" dèanamh gu math, agus bha iad a" call gun dòchas.
  Agus thàinig na saighdearan Gearmailteach nas fhaisge agus nas fhaisge air New York agus Washington.
  Ghuidh Roosevelt ri Hitler airson sìth.
  Ach cha robh am Fuhrer ag iarraidh ach gèilleadh iomlan gun chumhachan sam bith. Bha Washington air a chuairteachadh. Agus thòisich na Nadsaidhean air ionnsaigh a thoirt air prìomh-bhaile na SA.
  Bha sgioba tanca Gerda a' sabaid airson nas soilleire a-màireach. Agus bhuannaich e gun duilgheadas sam bith.
  Thòisich an nighean eadhon a 'losgadh chan ann a-mhàin le a òrdagan rùisgte, ach cuideachd le sgoltagan sgàrlaid a' bhroilleach. Agus chuidich e gu mòr.
  Loisg Charlotte cuideachd le bhith a" putadh a ruby nipples air a" phutan luing gàirdeachais agus a" caoineadh:
  - Tha mòrachd a' chomanachaidh a' laighe ann nach e iasg a th' ann, ach muc-mhara!
  Thug Cairistìona, a" losgadh, a" putadh putanan an luing gàirdeachais, fa-near:
  - Agus togaidh sinne na Gearmailtich an co-mhaoineas as motha!
  Chuir Magda, a" losgadh nipples dearg air an luchd-dùbhlain aice, a-mach gu làidir:
  - An comunn a's soilleire ! Dìreach suas, chan e ceum sìos!
  Dhearbh Gerda a" comharrachadh a" chanain le a òrdagan rùisgte, agus a" tionndadh an howitzer Ameireaganach le peilear le deagh amas:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Às deidh tuiteam Washington, cha b" fhada gus an do ghabh Ameireagaidh grèim air. Agus thachair e air 31 Faoilleach, 1945.
  Tha an Dàrna Cogadh seachad. Agus bha Hitler ag èirigh gu cumhachd aig an aon àm nuair a chaidh Ameireaga a ghlacadh.
  Bha e coltach gu robh ùine fhada de shìth ann. Gu dearbh, tha a h-uile cogadh seachad, tha na Stàitean Aonaichte air an glacadh, agus dè a bharrachd a dh" fhaodadh tu a bhith ag iarraidh? Ach bha aon chumhachd eile ann le coloinidhean: Iapan. Agus bha Hitler airson a cheannsachadh, a bharrachd air an USSR.
  22 an t-Ògmhios, 1945 thòisich an ionnsaigh air arm an Treas Reich ann an USSR.
  Dè as urrainn don Arm Dearg cunntadh fo na cumhaichean seo? Tha na feachdan mar-thà gu math neo-ionann.
  Ach a rèir choltais, tha beagan àireamhachadh fhathast aig Ruiseanaich agus nàiseantachdan eile.
  Agus tha iad a 'sabaid gu math cruaidh.
  Tha Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana a" sabaid ris na Nadsaidhean.
  Nigheanan gu traidiseanta casruisgte agus ann am bikinis. Agus seo an creideas aca. Bidh iad a 'sabaid le fòirneart fiadhaich.
  Tha Natasha, a" losgadh le gunna-inneal, ag ràdh:
  - Dè tha sinn math air, gu bheil fios againn mar a nì sinn sabaid!
  Dh" aontaich Zoya, a" losgadh air an nàmhaid:
  - S urrainn dhuinn!
  Agus thilg i grenade le a òrdagan rùisgte.
  Rinn Augustina sgrìobadh air na Nadsaidhean le inneal-ghunna, agus le toileachas mòr, dh'èigh i, a 'tilgeil grenade le a sàil rùisgte:
  - Is mise fear-sgrios an uilc!
  Svetlana, cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' losgadh gu ceart, a 'gearradh sìos air na nàimhdean agus a' tilgeil poca stuth-spreadhaidh le cas-rùisgte, air sgàth 's gu bheil an tanca a' tionndadh thairis, air a chuir a-mach gu brosnachail:
  - bleithidh mi an Treas Reich gu fùdar!
  Agus chuir an nighean a teanga a-mach a-rithist.
  Seo na gaisgich. Còmhla riutha faodaidh tu sabaid an-aghaidh cha mhòr uilebheist sam bith. Agus eadhon Hitler.
  Sheinn Natasha, a 'losgadh air na Nadsaidhean, agus a' dìon Moscow:
  - Tha sinn air ar pronnadh le cuing an uamhais,
  Tha sinn air ar sàrachadh le cuing an infidel ...
  Leig Zoya, a" losgadh air an Fritz, agus a" cur a òrdagan lom air bhog le a casan, fìdeag mhurt:
  Ach bidh e a" goil nar veins
  Neamh nan Slavs. .
  Lean Augustina, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" cleasachd gu sunndach, a" toirt grenade le a sàil rùisgte:
  'S o na cladaichean maiseach,
  Gu cladaichean Kolyma. .
  Sheinn Svetlana le dìoghras fiadhaich, a 'cluich le fèithean a casan, agus thug na leacan naidheachd seachad:
  Is e seo uile ar Talamh,
  Seo sinn uile!
  Agus an seo bha na caileagan, feumaidh mi ràdh, le fìor inntinn agus fìor ionnsaigheachd.
  Chan urrainn dha duine stad a chuir orra, chan urrainn dha dad a "chùis a dhèanamh orra. Bidh madaidhean-allaidh olc a" pronnadh an nàmhaid, bidh tìgearan olc a" cur fàilte air na gaisgich.
  No 's dòcha heroines. Seo na caileagan gambling den itealaich as àirde de eun.
  Agus ma bhios iad a 'sabaid, an uairsin bhon chridhe ....
  Agus Alenka còmhla ris an sgioba aice air an tanca KV-13. Inneal a tha deiseil airson seasamh an aghaidh na Gearmailtis, pioramaidean composition. Bidh an nighean a" losgadh air an nàmhaid, agus a" seinn:
  - Na tancaichean againn, chan eil ann ach mìorbhail,
  Bho fhàsach gu cuantan a tuath!
  Reubaidh sinn as a chèile thu, creid Iudas,
  Bidh am beathach uamhasach air a sgrios!
  Dhearbh Anyuta le fearg, cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid le cuideachadh bho a h-òrdagan lom:
  - Reubaidh mi an nàmhaid agus bleithidh mi iad gu pùdar.
  Ghabh Alla mu seach a" casaid air an nàmhaid le cuideachadh bho a òrdagan lom agus rinn i gàire:
  - Air son mòrachd a' chomuinn dhearg !
  Rinn Maria cuideachd a" chùis air an nàmhaid, a" dèanamh peilear le deagh amas le a ball ìosal lom agus a" beucaich:
  - Airson buadhan brèagha!
  Ghluais Marusya cuideachd, le cuideachadh bho a òrdagan lom, an nàmhaid, mar gum biodh e ga bhualadh, agus dh 'èigh i:
  - Airson na beachdan a b' àirde de cho-mhaoineas!
  Bha na Còig a" sabaid ris na Nadsaidhean mar luchd-crìochnachaidh.
  Agus bha pìleatan Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid anns na speuran. Gu sònraichte, Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova.
  Bha iad a" sabaid mar ghaisgich epic boireann. A" cleachdadh òrdagan rùisgte, chuir iad teilgean adhair air falbh. Bhuail iad an naimhdean gu h-iomchuidh.
  Bhrùth Anastasia a nipple scarlet air a" phutan luing gàirdeachais, bhuail i am faisisteach agus rinn i gàire:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas!
  A" losgadh air an nàmhaid le bhith a" cleachdadh nipples connlaich, rinn an Akulina leth-rùisgte cuideachd:
  - Glòir do ghaisgich an USSR!
  Tha iad sin teth agus làidir nigheanan an seo. Mar a bhios iad a" sabaid mar fhìor bheathaichean. Agus tha dìoghras superhuman agus neart mòr aca.
  Sheinn Anastasia, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Os cionn na planaid mì-fhortanach crochte,
  Evil Fritz faicinn an dorchadas a. .
  Is fuath leis an fhear-gabhail a thuagh,
  Giorraich agus gearr dheth do cheann!
  
  Ge-tà, chan eil e na pheanas,
  Agus na coisich gu bràth fon chuing ...
  Tionndaidh nàimhdean olc gu suaicheantasan teine,
  Bidh e na riaghladair air an t-saoghal!
  Agus an uairsin tha Elizaveta air gunna fèin-ghluasaid SU-100. Inneal le canan 100 mm nas cumhachdaiche na an T-34-85 agus deiseil airson sabaid an aghaidh nàimhdean.
  Nigheanan anns an tanca, gu dearbh, ann an aon bicini.
  Bhrùth Ealasaid am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, a" losgadh gu ceart air an nàmhaid, agus rinn i gàire:
  - Airson an Ruis co-mhaoineas!
  An uairsin loisg Ekaterina an uair sin, a" cleachdadh an sgàrlaid na broilleach airson losgadh.
  Bhuail i an tanca Nadsaidheach agus rinn i gàire:
  - Airson soirbheachadh ann a bhith a 'togail co-mhaoineas!
  Loisg Elena cuideachd air an neach-dùbhlain aice le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Bhris i baraille tanca pioramaid, rinn i sin gu h-iomchaidh.
  An uairsin rinn i gàire:
  - Mar is soilleire bithidh againn comunn !
  An uairsin lupanula agus Euphrosinia, ged a tha i mar as trice dìreach na dhràibhear. Ach bhuail an nighean gu fìor cheart, a 'bualadh air beul an tanca Nadsaidheach.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Tha ar comunn-ne ni's gile na a' ghrian !
  Tha na caileagan air an tanca casruisgte agus ann am bikini a 'coimhead gu math brèagha agus tarraingeach. Agus tha cìochan aca le leithid de sgàrlaid.
  Sheinn Ealasaid le tlachd ;
  Bheir sinn a" chuing a phronnadh, creid faisisteachd,
  Gluaisidh mi beanntan ma bhios feum air...
  Bidh linn ann, àm co-mhaoineas,
  Bidh mi ag itealaich gu neamh le òran!
  Agus a-rithist, bidh an nighean le a nipple scarlet a 'putadh air a' phutan clàr-taice agus a 'bualadh air na Nadsaidhean.
  Mar sin chan fhaigh am Fuhrer ach beagan.
  Le leithid de chlann-nighean, tha e soilleir gu bheil an USSR fhathast beò, agus chan urrainn dha Hitler a bhriseadh cho furasta.
  Ged a tha na Gearmailtich a' sreap air adhart ...
  Tha Gerda a" sabaid air an tanca E-50 U, agus an uairsin bidh brùthadh marbhtach ann. Agus mar sin tha a h-uile duine a 'bualadh air.
  Bidh e a" bruthadh putanan a" mhaide le a òrdagan rùisgte, agus a" bualadh air ceithir-ar-fhichead agus a" beucadh:
  - Airson co-mhaoineas, an t-Aryan mòr!
  Bidh Charlotte a" sabaid, agus le a òrdagan rùisgte bidh i cuideachd a" cur projectile marbhtach agus squeals:
  - Tha sin fìor mhath!
  Ghabh Cairistìona e agus bhuail i le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte air an nàmhaid le leum marbhtach agus dh" èigh i:
  - Airson buadhan mòra!
  Agus Magda, cuideachd, mar lupaneet le leum murtail, le cuideachadh bho shàilean lom, lupanula bho ghunnaichean-inneal agus i a" fàs feargach:
  - Airson supermen!
  Mar sin tha an t-Arm Dearg teann bho seo.
  An seo tha Agatha agus Adala a" sabaid air diosc. Bidh gaisgich a" cumail smachd air an inneal le cuideachadh bho joysticks, agus a" cleachdadh an aonad as cumhachdaiche seo. Agus mar sin bidh iad a 'pronnadh luchd-dùbhlain. Agus bhuail iad le ghathan teas bhon adhar. Gu litearra a" sgrios cumhachd farpaisich.
  Bidh Agatha, a" losgadh air an nàmhaid, a" rughadh:
  - Mad mo mhisneachd!
  Agus le sàilean lom, cruinn, mar gum biodh e a 'bruthadh.
  Tha Adala, a" losgadh air nàimhdean, ag ràdh le misneachd:
  - Chan eil ann ach cumhachd!
  Agus bidh e cuideachd a" cleachdadh òrdagan rùisgte an aghaidh an nàmhaid.
  Bha na nigheanan gu math sgapte. Agus mar sin, canaidh sinn bòidhchead sabaid dìreach.
  Mar sin tha e gu math duilich don USSR seasamh an aghaidh a leithid de chumhachd.
  Bidh Albina agus Alvina cuideachd a" sabaid agus a" leagail nàimhdean len òrdagan lom. Agus glè ominous.
  Agus bidh na caileagan a" pronnadh an airm dhearg agus a" rughadh:
  - Bidh madaidhean-allaidh geala a" falach ann am pasgan,
  Is ann dìreach an uairsin a mhaireas an gnè ...
  Am bàs lag - tha iad air am marbhadh ...
  A 'glanadh fuil naomh!
  . CAIBIDEIL #2
  Tha na Gearmailtich agus na caraidean aca a" cur cuideam air an Arm Dearg. Agus sgrios an Ruis.
  Ach bidh caileagan Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid air ais. Agus tha iad a 'sealltainn an clas as àirde.
  Bidh Anastasia Vedmakova a 'leum a-steach don itealan. Togaidh e dhan adhar e, gluaisidh e gu cruaidh agus beucaidh e:
  - Air son co-chomunn mòr !
  Bidh an nighean a" sabaid leis fhèin ann am panties. Agus tha e glè bhrèagha.
  Agus thug Akulina Orlova eadhon a bra dheth, agus chan eil ach gealtach a 'sabaid. Agus tha an nighean gu math snog.
  Is e sàr nighean a th" ann an Akulina, agus le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte bidh i a" leagail an nàmhaid agus a" squeals:
  - Glòir do chomunn !
  Cha robh ach stocainnean snàmh air Mirabela Magnetic. A leithid de nighean bhrèagha agus sabaid. Agus mar a tha e ag èirigh:
  - Tha nighean agam a tha air leth math!
  Agus cuideachd le cuideachadh bho òrdagan lom, bidh e a 'briseadh an nàmhaid.
  Is iad sin na nigheanan agus gu math fionnar agus frisky. Agus mar sin bidh iad a" pronnadh a" cho-bhanntachd faisisteach gu lèir air icicles mar chluba.
  Ach tha an Wehrmacht fhathast a" tighinn air adhart.
  An uairsin choisinn na ceithir nigheanan an glòir uirsgeulach. Ged a thòisich iad gu coitcheann air an t-slighe ghlòrmhor aca anns a' chiad dà fhichead bliadhna. Chuir Himmler ìmpidh air an Fuhrer buidhnean-chatha boireannaich fheuchainn ann am batail, bho Aryans air an trèanadh gu sònraichte.
  Sheall an t-sabaid nach eil boireannaich idir nan ceangal lag agus gu bheil fios aca mar a bu chòir dhaibh sabaid gu math. Agus aig an aon àm a 'giùlain nas lugha de chall na fir. Bha na gaisgich cuideachd a" sabaid anns na saighdearan-coise, a" slaodadh an casan rùisgte air gainmheach teth Fàsach an Sahara. Agus rinn e smachd air na tancaichean. An dèidh deuchainn a dhèanamh air an "Tiger", ann am batail le Breatainn.
  Bha mar a thachair don tanca Panther gu bhith inntinneach. Ann an eachdraidh fhìor, bha àite mòr aig an tanca as fheàrr agus an dàrna tanca as motha seo den Treas Reich anns a 'Pantsval. Anns an roghainn eile, cha mhòr nach robh na "Panthers" a 'sabaid. Cha robh tìde aca prìomh-bhaile Bhreatainn a stoirm. Chaidh "Panthers" -2 nas adhartaiche agus nas cumhachdaiche a-steach don t-sreath airson blàir an aghaidh na SA.
  Agus a-nis tha na ceithir air eadhon nas cumhachdaiche agus nas foirfe fhaighinn "E" -50, air a chomharrachadh le armachd làidir agus dìon.
  Bha na gaisgich a" faireachdainn glè mhisneachail. Is e smachd an tanca an fheadhainn as ùire le joysticks. An càr as ùire. Fiù 's an einnsean gas roth-uidheam. Ach tha cuideachd gu leòr de "Panthers" -2. Chan eil trithead "s a ceithir na cho-fharpaiseach ri inneal mar sin.
  Bha Gerda na shuidhe ann an cathair-armachd. Bha i na bikini. Tha nigheanan mu thràth cleachdte ri bhith a" sabaid leth-rùisgte. Loisg gaineamh theth an fhàsaich an casan rùisgte, thog molagan nam beann am buinn rùisgte. Ach cha do bhris na gaisgich idir agus cha do chuir iad a-steach iad gu pùdar.
  Bha ceannard na sgioba, a fhuair mòran dhuaisean, ag ràdh:
  - Agus a-nis tha an Ruis nar n-aghaidh! Tha tachartasan is buadhan ùra a" feitheamh!
  Chrath i a ceann geal mar shneachda. Blonde nàdarra, glè bhrèagha agus tana.
  Rinn Charlotte gàire.
  Bha falt copar-dearg air a" chaileig seo a loisg mar lasair. Cuideachd bòidhchead, le tan umha. Ann am bikini, tana, fèitheach. Le casan rùisgte, stomping air gainmheach teth agus clachan biorach.
  Thuirt an diabhal teine:
  - Is dòcha gur e na Ruiseanaich an luchd-dùbhlain as fanaid againn!
  Thog Cairistìona a guth. Tha a falt buidhe-copaidh, cuideachd a 'losgadh mar lasair, ach le dath òir. Agus an aon tan, fèithean, agus bòidhchead. Aghaidh brìoghmhor agus aig an aon àm socair. Agus bikini. Casan a tha air stampadh airson mìltean air uachdar cruaidh agus losgaidh, ach nach do chaill an gràs agus na loidhnichean rèidh. Tha òrdagan lom air an gearradh gu grinn agus gu math sùbailte.
  Dh"fhaighnich an nighean ruadh:
  - Carson a tha thu a 'smaoineachadh sin?
  Fhreagair Magda air a son. Tha falt geal-òr air a" chaileig seo, fionn meala. Glè bhrèagha, fèitheach, le aodann brìoghmhor, agus sùilean sapphire-emerald. Tha na casan air an cruadhachadh cuideachd, le sàilean cruinn agus òrdagan dìreach. Is dòcha gu bheil an t-aodann as tairgse aig Magda, cha mhòr ciùin, a dh'aindeoin a smiogaid misneachail. Tha Gerda, mar eisimpleir, a 'coimhead nas cruaidhe. Beagan nas buige na Cairistìona, agus rud air choireigin mar a" bhana-bhuidseach Charlotte.
  Thuirt Magda:
  - Tha siostam totalitarian aca mar an tè againn. Mar sin tha iad nas cruaidhe!
  Rinn Gerda gàire agus fhreagair e:
  - 'S e dòrlach de mheatailt a th' ann an tancaichean Sòbhieteach. Cha bu chòir eagal a bhith oirnn romhpa!
  Fhreagair Magda gu socair:
  - Anns an t-sreath KV, tha e làn de mastodons. Gu sònraichte KV9.
  Rinn na nigheanan gàire. B 'e "sàr-obair" a bh' anns an tanca mu dheireadh - an inneal as truime le trì gunnaichean: dà 152 mm agus aon 122, le cuideam de thrì ceud tunna, agus armachd aghaidh 200 mm. Aon de na modailean as neo-shoirbheachail ann an togail tanca. Cha robh e comasach a leithid de tanca a ghiùlan idir. Agus tha an càr dìreach na chaitheamh airgid! Chaidh an KV-10 a-steach don t-sreath cuideachd - inneal le trì gunnaichean 107 mm agus cuideam dà cheud tunna, seòrsa de sgrios tanca.
  Chan e am beachd as fheàrr dà ghunna a chuir air an tanca. Agus eadhon barrachd air trì. An seo, gu dearbh, Stalin sheall tyranny. Agus chuir e bacadh mòr air an dùthaich. Ach, chaidh tanca bhon t-sreath Isov a leasachadh cuideachd. Ach cuideachd mòr agus trom. Is e an aon eadar-dhealachadh bhon t-sreath KV oidhirp gus an armachd a shuidheachadh aig leathad reusanta. Ach cha do rinn an t-Arm Dearg cogadh, agus mar sin cha do leasaich an dòigh-obrach mòran. Agus cha robh cleachdadh sabaid ann a bhith a" cleachdadh innealan.
  San fharsaingeachd, chleachd na Gearmailtich ceithir bliadhna de dhàil an coimeas ris an fhìor eachdraidh nas torraiche.
  Bhrùth Charlotte, ruadh-ruadh a òrdagan rùisgte air an luing gàirdeachais. Air a losgadh aig buncair na crìche. Bhuail slige 105mm an gunna Sòbhieteach agus thionndaidh e thairis e. Thòisich an seata sabaid ri reubadh, agus chaidh na sligean a spreadhadh.
  Rinn a" bhana-bhuidseach ruadh sgial:
  - 'S e ridire uabhasach a th' annam - air do ghlùinean borb! sguabaidh mi air falbh naimhdean an athar o aghaidh na talmhainn!
  Agus gàire nam fiaclan neamhnaid, agus dealradh nan sùilean emerald. Tha nigheanan dha-rìribh aig an ìre as àirde.
  Rinn Cairistìona gàire agus fhreagair i:
  A-nis bidh mi a 'losgadh!
  Agus cuideachd losgadh air an nàmhaid. Loisg canan Sòbhieteach 76mm. Bhuail an t-slige air mullach leathad an E-50. Agus dh'èirich e às. Bha e dìreach a" glaodhadh ann an cluasan nan nigheanan.
  Bhuail Gerda a casan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Dè an trannsa!
  Agus loisg i fhèin an ath shealladh ... Loisg tancaichean Gearmailteach aig sgìre dhaingnichte nan Sòbhieteach. Bha an E-100 ag obair cuideachd. Thàinig an inneal seo cuideachd a-mach mar thoradh air an luchag. Chan e deagh bheachd a th" ann airson tanca dà-ghunna. Chaidh an E-100 a stad mu thràth.
  An àite sin, bidh atharrachaidhean ionnsaigh air an t-sreath "E" a 'tighinn a-steach don t-sreath. Ach tha am fear seo fhathast ag obair. Agus a 'losgadh projectiles.
  Bidh Charlotte a 'gàireachdainn gu sgiobalta agus a' crathadh a cas-rùisgte.
  - Is e staid uamhasach a th" ann an cogadh, ach bidh e ga ghlacadh mar gheama!
  Agus loisg an nighean, agus gu math iomchaidh.
  Rug Cairistìona a fiaclan biorach. Tha i na panther feòil-itheach, creachaidh.
  Tha gunnaichean Sòbhieteach a' losgadh, agus air am beulaibh tha raointean mèinn. Tha teletanks Gearmailteach a" gluasad. Agus bidh na bomairean ionnsaigh ag obair le ràimh fiadhaich.
  Bidh puist crìche a" dol timcheall. Chaidh buidhnean Hitler thairis air a" chrìch.
  Thuirt Magda nach robh e ro èibhinn, a' tapadh a cas-rùisgte air an armachd:
  - Bidh sinn a" sguabadh air falbh dìon làidir, ach panicles stàilinn!
  Bhuail na gaisgich air a chèile. Bha dìon nan Sòbhieteach gu math cumhachdach. Gu sònraichte mòran mhionaidean. Agus chuir seo dàil air na Gearmailtich. Ach fhuair iad fhathast gluasad air adhart.
  Bha bomairean ag obair air dreuchdan Sòbhieteach, agus thàinig plèanaichean ionnsaigh bho shuas cuideachd. Ruith a-steach do dhoimhneachd dìon an Airm Dheirg agus TA-400, aon de na h-atharrachaidhean as iongantaiche air na bomairean. Suas ri sia einnseanan, a 'gabhail a-steach feadhainn jet. Agus tha iad a" bomadh agus a" sgrios bailtean-mòra nan Sòbhieteach.
  Thuirt Gerda, a" losgadh, le smirk:
  - Ann am blàr, is beathaichean sinn, ach le inntinn duine!
  Agus air a losgadh a-rithist. Sgrios e canan Sòbhieteach. San fharsaingeachd, is e seo nighean den echelon as àirde. Agus tha e cho cool.
  Loisg an E-50 aig dreuchdan Sòbhieteach, e fhèin cha mhòr gun a bhith air a mhilleadh. Thug armachd leathad a" chàir le stàilinn saimeant deagh ricochets. Cha b' urrainn do shligean Sòbhieteach fiù 's na Gearmailtich a sgrìobadh gu ceart.
  Chuimhnich Cairistìona air deuchainnean an "Tiger". An uairsin b" e seo a" chiad tanca Gearmailteach a chaidh mòr-thoradh. Cha b' urrainn gin de na sligean milleadh a dhèanamh air an Tìgear. Thuit na Breatannaich fo a bhuillean. Ach seo canain a tha seachd troighean deug, air a tholladh air a bheulaibh. An uairsin cha mhòr nach do bhàsaich na nigheanan. Agus bha seo air a chuimhneachadh leis a" ghaisgeach. Dè cho faisg 's a bha iad air a' chailleach thòmach leis an speal, a' faireachdainn a h-anail reòthte.
  Suathadh an nighean i bonn rùisgte an aghaidh na h-oisein. Bha i gu mòr airson leum a-mach às an tanca agus ruith. Tha i na gaisgeach cho dìreach.
  Sheinn Cairistìona le aplomb:
  - Ceò gorm, 's gach àite foill !
  Rinn na gaisgich gàire... Bha am bhidio aca gu math sexy agus erotic.
  Agus dh"obraich an gunna agus loisg e. Cha do smaoinich i eadhon air stad. Chuir a h-uile duine slige às deidh slige. Briseadh suidheachadh nan Sòbhieteach gu bhith na chips agus nam pìosan.
  Chualas oran o na glaodhaich air a chùl ;
  Tha an saighdear daonnan fallain
  Tha an saighdear deiseil airson rud sam bith ...
  Agus duslach mar bho bhrat-ùrlair,
  Tha sinn a 'faighinn a-mach às an rathad!
  Agus na stad
  Agus na atharraich casan -
  Tha ar n-aghaidhean a" deàrrsadh
  Brògan sgoinneil!
  Agus a-rithist tha cumhachd jet bomber a 'tuiteam air suidheachadh nan Sòbhieteach. Agus a-rithist, tha sgrios agus raointean daingnichte gu lèir air an tilgeil suas. Agus bidh na gunnaichean ag itealaich anns a h-uile seòrsa taobh.
  Tha grunn dhusan tanca Gearmailteach a" losgadh aig an aon àm agus a" sgrios a h-uile càil.
  Tha Gerda a" faireachdainn mar Bagheera a-muigh a" sealg. An seo tha a 'chiad loidhne de dhìon Sòbhieteach air a sgrios mu thràth. Ach tha saighdearan an Airm Dheirg fhathast a" snàmh agus a" losgadh air na Gearmailtich.
  Am measg an luchd-sabaid tha tùsairean ann cuideachd. Chaidh Leninists òga gu saor-thoileach a-steach don Arm Dearg. Tha a" mhòr-chuid de na balaich casruisgte agus ann an shorts. Bidh iad gan caitheamh fhèin, fealla-dhà.
  Agus tha na tùsairean a" bàsachadh...
  Bha Charlotte, a 'stiùireadh an teine, a' gàireachdainn:
  - Agus na puinndearan, 's e sin an rud, bha an dùthaich uile ag amharc!
  Loisg i air na Ruiseanaich, agus Cairistìona, a" sgròbadh gu puinnseanta:
  - Tha sinn coltach ri seabhagan, ag èirigh suas mar iolairean!
  Agus a-rithist leig i a-mach gàire lasrach. Nigheanan brèagha...
  Ghluais grunn tancaichean Gearmailteach fon talamh. Agus nochd iad ann an cùl na saighdearan Sòbhieteach, ag adhbhrachadh clisgeadh agus sgribble inneal-ghunnaichean. Sheall na Nadsaidhean suas mar mosgìotothan bho throm-laighe.
  Chunnaic E-50 gluasad trithead "s a ceithir tro na optics. Rug Gerda a fiaclan agus thòisich i air am baraille a chomharrachadh. Inneal Sòbhieteach le tùr beag T-34-76 agus gu math gluasadach. Feuch am fear seo agus faigh e. Tha an nighean mar-thà gu math eòlach, ach tha an càr Sòbhieteach fhathast eu-coltach ris an American Sherman.
  Agus tha an astar chun na Ruis faisg air còig cilemeatair.
  Bidh an nighean a" sgrìobadh a sàil rùisgte, bidh Charlotte a" strì eadar a h-òrdagan. Bidh na nigheanan a" gàireachdainn.
  An uairsin bidh Gerda a 'losgadh air a' chàr Ruiseanach. Tha luachair an t-slige gu math faisg, cha mhòr a 'sgrìobadh an armachd ... Ach fhathast seachad. Bidh Gerda a" bualadh a" mheatailt le a dòrn ann an buaireadh.
  Tha Magda ag innse dha a companach:
  - Bhuail thu an corp! Bidh e nas fhasa faighinn ann!
  Bidh Gerda a" dol seachad air an luing gàirdeachais gu Magda agus a" feadaireachd:
  - Mar sin dèan thu fhèin e!
  Sheinn Magda le sunnd:
  - Tha an talamh anns an uinneig, tha an talamh anns an uinneig ... - Thug an nighean an gàirdeachas le a corragan rùisgte agus bhrùth i am putan, a" leantainn oirre a" seinn. - Tha an talamh ri fhaicinn anns a 'phort!
  Agus tha an projectile aice dìreach a 'bualadh air bonn an tanca Sòbhieteach. Bhris an càr agus dhealaich e. Thòisich e air losgadh ... spreadh sligean Sòbhieteach am broinn a 'bhroinn.
  Chrath Magda a corragan rùisgte agus chrom i:
  - Faic mar a fhuair mi e! Agus tha thu ag ràdh ...
  Rinn Charlotte sgadan, a" tilgeil a fangan.
  - Bidh sinn a" bruidhinn a-rithist, ann an diofar chànanan!
  Nochd càraichean ùra Sòbhieteach. Chaidh trithead "s a ceithir an toiseach. Càraichean gluasadach agus iomadach. An uairsin ghluais sinn bhon t-sreath BT. Is e seòrsa de bhratagan-cuibhle seann-fhasanta a tha seo. Bha an T-26s antediluvian cuideachd a 'tighinn air adhart, nach eil comasach air a bhith a' sgrìobadh armachd Gearmailteach. Thàinig HFan nas cumhachdaiche agus nas truime air adhart aig an deireadh. Agus mòran de shaighdearan-coise.
  Rinn Cairistìona gàire agus ioghnadh:
  Uill, seallaidh sinn iad!
  Dh'fhosgail carbadan Gearmailteach teine bho astar fada, a 'feuchainn ris na saighdearan-coise Sobhietach a phutadh gu làr. Rinn iad sgrios cuideachd air tancaichean agus creutairean beò eile.
  Nochd itealan ionnsaigh Sòbhieteach anns na speuran cuideachd: an Ilys ainmeil. Thug iad ionnsaigh air cruthachadh na Gearmailt. Bha luchd-cogaidh Hitler a" rèiseadh a dh"ionnsaigh iad. B" e fìor dump a bh" ann. Luchd-sabaid Gearmailteach XE-262, gu math siùbhlach agus siùbhlach le comas gluasad. Bidh iad a 'toirt ionnsaigh air teicneòlas Sòbhieteach, a' bruthadh mar iarann.
  Loisg Charlotte a-rithist. Chaidh mi a-steach don BT Sòbhieteach, agus dh'fhàs e:
  - Chan e sgeulachd sìthiche a th' anns an òran seo... Bidh an sgeulachd sìthiche air thoiseach!
  Sguir E-50 agus sheall e an aghaidh ionnsaigh nan Sòbhieteach. Thilg òrdugh neo-eòlach an tèarmann tanca dha-rìribh don mharbhadh. Agus chaidh càraichean Ruiseanach a bhualadh - mar chearcan ann an spìon. Agus chuir iad cath orra gu dian.
  Loisg Gerda urchair, bhris e maoil nan trithead "s a ceithir agus rinn e sgial:
  - Ciod e an Cruithear - ifrinn leòinte !
  Loisg Charlotte cuideachd, às deidh dha an targaid a lorg, ghluais na càraichean Sòbhieteach ann an loidhne dhìreach, agus chaidh aig na caileagan air losgadh. Agus san fharsaingeachd, seo ceithir de na phenomena.
  Sheinn a' chlàrsach dhearg:
  - Bidh am puinnsean againn a" marbhadh a h-uile duine!
  Agus lean na gaisgich a" losgadh, a" giùlan am fiaclan cho làidir agus cho mòr ri eich.
  Chuir Cairistìona tweet le aplomb:
  - Bidh am puinnsean againn a" marbhadh a h-uile duine!
  bhuail Magda na ceithir-ar-fhichead, agus dh'imich i:
  - Seo an toradh againn!
  Dh'fhàg Veronica, Oksana agus Natasha, còmhla ri nigheanan eile, an cuairteachadh. Chaidh òrdugh a thoirt don bhuidheann-chatha de chlann-nighean a dhol air ais chun chùl, oir cha mhòr nach robh armachd an-aghaidh tanca aig na gaisgich. Bha eòlas aig Stalenida Pavlovna air a 'chogadh, a' frithealadh mar shaor-thoileach san Spàinn. Agus thuig mi nach b 'urrainn dha na saighdearan crìche seasamh an aghaidh tancaichean an t-sreath "E". Ach chuir na caileagan a-mach grunn luchd-còmhdhail, ach dh'fhuiling iad fhèin call.
  A nis sgap am buidheann-chatha agus thill iad air ais.
  Bha Veronica, Oksana agus Natasha, an dèidh dhaibh na bòtannan aca a thilgeil, a 'fàgail casruisgte, agus ann am blusaichean aotrom. Chan eil saighdearan Sobhietach deiseil gus colbhan tanca trom a chuir air ais. Agus gu sìmplidh chan eil dad ri bhriseadh tron tanca E-50. Is e an aon chothrom a th" ann milleadh a dhèanamh air na slighean. Ach anns an inneal seo, tha na rolairean suidhichte air cairtean fa leth, agus tha e gu math duilich an cur à comas.
  Ghluais na caileagan dhan ear tron choille, agus ann am buidhnean beaga. Bha iad a" coimhead gu math drùidhteach. Chuir iad am pants orra, agus ann an lèintean aotrom a-mhàin. Bha falt fada, bàn, beagan dualach a" sruthadh sìos. Tha casan rùisgte air an cur an sàs gu dòigheil leis an fheur, agus uaireannan bidh cnapan a" tighinn tarsainn. Tha a h-uile dad a" coimhead gu math erotic. Bidh brògan a 'nochdadh tro lèintean tana.
  Tha Veronica, a" ràcadh an fheòir le a cas-rùisgte, ag ràdh le buaireadh:
  - Damn e - tha an cogadh dìreach air tòiseachadh, agus mar-thà feumaidh tu a dhol air ais!
  Fhreagair Oksana, aig an robh falt bàn beagan dearg, a "gàireachdainn a fiaclan:
  - Agus cha robh mì-mhisneachd sònraichte sam bith agam! Thug Hitler buaidh air cha mhòr an saoghal air fad... Feuch le leithid de shluagh, is urrainn dhut a làimhseachadh!
  Chrath Natasha a falt geal-sneachda agus thuirt i:
  - Tha a h-uile duine airson a thoileachadh... Tha e doirbh dèiligeadh riutha! Chan eil e furasta a bhith dìleas!
  Chrath Veronica. Tha a falt cho buidhe agus cho breagha. Tha i fìor mhath.
  Ach fhuair Victoria grèim orra. A nighean ruadh. Tha falt mar theine. Agus cho tiamhaidh. Sheid a' ghaoth agus, tha e coltach, 's i a' bhratach phroletarianach a' sileadh, falt cho lasrach.
  Thug Victoria dheth a lèine agus nochd i an torso aice. Bha a cìochan làn, bha a cnapan mar sgàrlaid, mar chrom-lusan. Gaisgeach breagha. Agus tha a corp làidir, ionnsaichte fosgailte.
  Rinn Natasha gàire agus rug i an torso aice cuideachd, a" mothachadh:
  - Agus tha na cuirp againn brèagha ... Chan eil annainn ach Amazons!
  Chrath Veronica a ceann.
  - Nach eil e ro radaigeach - a 'bhroilleach a nochdadh! Feumaidh tu cumail ris na riaghailtean ceartais!
  Chrath Victoria a ceann agus chrath i a curls dearga.
  - Ann an comann-sòisealta comannach - riaghailtean moraltachd, tha am bun-bheachd càirdeach. - Chrath a" chaileag a cìochan rùisgte, bha a cìochan sgàrlaid a" deàrrsadh gu seòlta. - Chan e peacadh a th' ann a bhith lomnochd. Nas mionaidiche, tha bun-bheachd peacaidh na shagart, ach is e ar creideas saorsa bho mhoraltachd bourgeois!
  Dhaingnich Natasha, a" crathadh a bodhaig lusach agus elastagach:
  - Nas fhaisge air nàdar! Nas fhaisge air nàdar! Agus nudity nàdarra!
  Rinn Oksana gàire cuideachd agus rug i air a torso. Gu dearbh, ann an teas an t-samhraidh, dè cho tlachdmhor 'sa tha e nuair a tha na cìochan lom. Agus tha a" ghaoth gam sèideadh. A nighean bhòidheach, agus nudity a 'tighinn. Tha a h-uile nighean lùth-chleasachd, le figearan, tha cuirp rùisgte nan gaisgeach a" coimhead gu math co-sheirm.
  Bidh caileagan brèagha a 'coiseachd air an t-slighe. Tha iad cho tarraingeach agus cho tarraingeach.
  Rinn Veronica gàire, a 'crathadh a cinn.
  Ach chan eil e idir tlachdmhor a thaobh bòidhchead!
  Chrath Victoria a ceann le àicheil.
  - Chan eil! Tha cuirp sgoinneil againn! Agus tha sinn a" coimhead rùisgte dìreach sgoinneil!
  Chrath Natasha, agus leum i suas, thuirt i:
  - Bha e math a bhith lomnochd ... An seo thàinig Ilyich le gunna!
  Bhuail Oksana a broilleach agus rinn i squeak:
  - Gu dearbh, tha mo bhodhaig anabarrach math!
  Sheinn Victoria gu sunndach:
  - O, nigheanan, agus is creachadairean sinn ! Wallets, wallets, agus wallets! Tha sinn air dolar fhaicinn - beanntan òir!
  Sheinn Natasha, a 'crathadh a cìochan lom, le gàire:
  - B' àbhaist dhaibh a bhi rùisgte, cas-ruisgte, olc !
  Agus bhris a" cheathrar dhiubh a" gàireachdainn. Sheas na caileagan le casan rùisgte, thog iad an sàilean rùisgte. Gaisgich àlainn. Air an cùlaibh tha bagannan droma agus raidhfilean ionnsaigh PPSh. Luchd-cogaidh grinn, glè iongantach.
  Thuirt Veronica gu socair:
  - Ro Dhia, tha sinn uile co-ionnan ... Agus feumaidh sinn freagairt airson debauchery!
  Rinn Natasha gàire agus fhreagair i leis a h-uile diongmhaltas:
  - Chan eil dia ann! Is e sgeulachd sìthiche a tha seo!
  Bhictoria, a" crathadh a cìochan rùisgte, tana, ag èigheach gu deònach:
  - Bha Dia air a dhealbh le cumhachdaich an t-saoghail so chum an sluagh a chumail fo smachd !
  Chrath Veronica a ceann òir le àicheil.
  Cò an uairsin a chruthaich an cruinne-cè?
  Rinn Victoria gàire agus fhreagair i:
  - Bidh na cruinne-cè fhèin a 'fàs mar dhuilleagan air craobh. Bidh iad a 'fàs a-mach à rud sam bith. Nuair a thòisich craobh anns a 'chruinne-cè ann an neo-chrìochnach a' fàs bhon fhìor thoiseach, agus bhon uairsin tha mòran chruinne-cè air nochdadh.
  Rinn Natasha gàire agus chuir i a-mach a teanga, ag ràdh:
  - Tha e teth! An urrainn dhuinn ar pants a thoirt dheth?
  Thug Victoria taic don bheachd:
  - Is e deagh bheachd a th 'ann!
  Agus fhuair na trì nigheanan gu h-aon-ghuthach cuidhteas am pants, a 'fuireach anns na pants aca. Agus dè na cuirp làidir agus fèitheach a th 'aca. Gu sìmplidh eireachdail, agus aerobatics.
  Sheinn Oksana le tlachd:
  - Tha antennae aig a" choileach, tha panties rùisgte air an nighean!
  Cha robh air fhàgail ach Veronica le a pants air a roiligeadh suas agus a lèine air. Fhreagair i gu tosdach:
  - Nach math a bhi rùisgte mar sin ! Dè ma chì iad sinn!
  Rinn Natasha gàire agus fhreagair i:
  - Agus leig leotha eadhon fhaicinn! Is toil leam a bhith a" brosnachadh fir!
  Rinn Victoria gàire, chrath i a sliasaid cha mhòr lom, fhreagair i:
  - Tha fir nan sgudal - dìreach scum!
  Agus a" bualadh air fungas ùr le cas-rùisgte, thuirt i:
  - Dè cho math 'sa tha e stalla a ghabhail agus a mharcachd!
  Thuirt Oksana le gàire:
  - Nuair a tha iad a" toirt cùram dhut, tha e snog... Gu sònraichte ma tha na fir òg, eireachdail...
  Chuir Natasha an cuimhne nan nigheanan:
  - Cuimhnich, ghlac sinn am balach. Balach mìorbhuileach, agus gu cinnteach tha foirfeachd math aige taobh a-muigh na bliadhnaichean aige!
  Dh"imlich Victoria a bilean agus thuirt i le miann na guth:
  - Bhiodh e math sùil a thoirt air!
  Bhris Veronica gu feargach:
  - Dè na rudan neònach a tha thu ag ràdh! Chan urrainn dhut magadh a dhèanamh air faireachdainnean dhaoine mar sin! Gu sònraichte nuair a thig e gu Gearmailtis, ach balach!
  Rinn Oksana gàire agus fhreagair e:
  - Gabh mo leisgeul, ach tha mo chridhe cho meallta ...
  Dhearbh Natasha gu furasta:
  - Tha na Gearmailtich a 'tighinn air adhart, agus tha mi airson bruadar mu rudeigin math! Mar eisimpleir, mu na balaich!
  Mhol Victoria le gàire:
  - Agus dè ma ghlacas tu fir dha-rìribh? Bha e cho math!
  Fhreagair Veronica gu cruaidh:
  - Tha boireannaich air an sgeadachadh le modhalachd, chan e sàrachadh àrdanach!
  Chrath Victoria a ceann lasrach gu àicheil. Leum i a casan rùisgte, agus chroch i:
  - Chan eil! Chan eil ann ach toileachas nas motha, a 'taghadh fear fhèin agus ga shlaodadh dhan leabaidh. Chrath an diabhal ruadh a curls copair-dearg agus lean i air. - Sin e a bhi air a chur 's na preasan air son tait- neach, agus gun dol sios an trannsa.
  Thuirt Veronica gu cruaidh:
  - Tha gnè gun adhbhar na chomharra air amadan! - Agus air a chur ris. - Tha seo an aghaidh gnàthasan moraltachd comannach!
  Cha do dh'aontaich Victoria:
  - Thuirt Lenin fhèin - bu chòir do mhnathan a bhith cumanta!
  Rinn Natasha gàire agus thuirt i:
  - Uill, chan urrainn dhomh a ràdh gun do thilg mi mi fhìn air na fir mar sin, ach tha e math pàirt gnìomhach a ghabhail! Ma tha thu airson taghadh cò dha a bhuaileas tu! Ach nar pàirt-ne chan eil e a" tighinn gu sin.
  Chrath Victoria aonta.
  - Tha, chan eil againn ach nigheanan ... Ach gheibh thu thairis air an fheansa! - Chrath an nighean le toileachas mòr. - Peasants, muzhiks... Tha na fir againn gu dùrachdach a" snàgadh air am bolg!
  Chrath Veronica a ceann le àicheil.
  - Chan e, cha tuirt Lenin sin a-riamh!
  Ghlaodh Natasha mar ghearan:
  - Chan e, is e sin dìreach a thuirt Vladimir Ilyich! Fo cho-mhaoineas, bidh a h-uile dad cumanta, mnathan nam measg!
  Rinn Victoria gàire agus gàire:
  - Tha boireannaich math... Tha fir eadhon nas fheàrr! Eh, a bhith air a ghlacadh, a bhith air an èigneachadh an sin leis a 'chompanaidh gu lèir.
  Rinn na caileagan gàire còmhla. Agus thuirt Victoria, le gàire,:
  - Agus an uairsin bhuail iad e le cnapan raidhfil! Agus bhiodh na sàilean air an cur na theine le lasair bhog agus air an crathadh le corbite!
  Bhreab Natasha cnap le a cas-rùisgte agus rinn i gàire:
  - Tha sàilean toilichte nuair a thèid am bualadh le bambù! An seo ann an Sìona, bha nigheanan is balaich air am bualadh le maidean air na buinn rùisgte aca. Agus chòrd e riutha!
  Sheinn Victoria le fonn:
  - Dè a" chràdh ann an Hollywood! Cait a-mhàin, chan e daoine!
  Thuirt Veronica gu ciallach:
  - An seo thèid thu gu ifrinn ... Bidh thu air do chràdh, agus thèid do shàilean a losgadh chan ann a-mhàin le bambù, ach cuideachd le iarann teth dearg!
  Sheinn Natasha, a" gleusadh a dòrn gu teann:
  - Fitheach dubh aig an ath gheata !
  Lean Victoria, a" crathadh a boobs rùisgte, le nipples scarlet:
  - Ceallach, gathan-làimhe, beul air a reubadh!
  Fhreagair Oksana, aig a bheil cìochan cuideachd lomnochd, agus a" crathadh a cromagan:
  - Cò mheud uair às deidh an t-sabaid mo cheann!
  Chuir Veronica taic ris a" ghluasad, a" stobadh a casan rùisgte:
  - Bhon bhloc gearraidh làn sgèith mi far ....
  Rinn Natasha gàire gu feargach, a" crathadh a cìochan rùisgte:
  - Càit a bheil an Motherland! Leig leotha sgreuchail grànda!
  Bha Victoria a" spangachadh agus a" sèideadh, a" toinneamh a cromagan, is gann gun robh i còmhdaichte le panties follaiseach:
  - Agus is toil leinn i, eadhon ged nach eil i brèagha!
  Rinn Oksana sgadan, a" magadh air a glùinean tana lom:
  - Bastards earbsach!
  Thuirt Veronica le osna:
  - Tha sinn nar geàrdan crìochan Sobhietach. Agus tha sinn a 'bruidhinn mar luchd-gleidhidh feansa. A bheil sin comasach...
  Sheinn Victoria mar fhreagairt:
  - Tapadh leibh Stalin-stiùiriche! Airson sùilean gòrach, falamh! Leis gu bheil sinn mar bhreugan, chan urrainn dhut a bhith beò!
  Bha Natasha a" bagairt an diabhal dearg le a dòrn:
  - A-nis, chan e cù a th' annad! Bidh tu ann an roinn shònraichte!
  Thuirt Victoria le misneachd:
  - A dh'aithghearr thig na Gearmailtich gu Moscow ... Agus mar-thà thèid Stalin a thoirt ann an cèidse!
  Rinn Oksana gàire agus chuir e an aghaidh:
  A bheil thu a" smaoineachadh gu bheil toradh a" chogaidh na cho-dhùnadh gun fhiosta?
  Fhreagair Victoria gu fìor dha-rìribh:
  - Ciamar eile? Tha còrr air leth den t-saoghal fo shealbh Hitler, a bharrachd air Iapan agus na coloinidhean aice. - Chuir an nighean gu feargach a cas rùisgte, ghràsmhor. - Agus chan eil eadhon tancaichean reusanta againn! Tha an t-sreath KV na parody de chàraichean. Tha e soilleir gu bheil T-34 ro bheag. Ach cha deach tanca àbhaisteach a chruthachadh! Agus bidh sligean tollaidh armachd nas miosa na sligean Gearmailteach!
  Rinn Natasha osnaich gu mòr agus rinn i gàire:
  - Feumaidh sinn aontachadh le seo! Gu mì-fhortanach, tha na tancaichean againn fhathast cho neo-fhoirfe. Dè mu dheidhinn KV? Tha, tha iad a" briseadh...
  Thuit na caileagan sàmhach agus thuit an toileachas.
  Gu dearbh, mar-thà sheall a 'chiad uairean den chogadh nach eil bogsa gèar gu tur earbsach aig an T-34-76, agus eadhon nas motha mar sin an t-sreath KV. Agus dè a tha meallta, mar as truime an tanca, is ann as laige a bhios e air atharrachadh gu gluasad. Agus chan eil armachd aghaidh 200 mm gu leòr airson sligean eadhon an canan Panther-2 88 mm a chumail, agus chan e sin an E-50.
  Mar a thionndaidh e a-mach gun dùil, tha càraichean Gearmailteach mar òrdugh meudachd nas làidire ann an armachd aghaidh agus an comas buille a ghabhail. Agus tha teicneòlas Sòbhieteach gu soilleir a 'fàilligeadh.
  Ach, ann am fìor eachdraidh, bhuannaich na Gearmailtich anns a 'chiad uairean agus làithean. Ach cha robh an leithid de thancaichean is itealain aca, agus itealain jet uamhasach. Agus cha robh càraichean nas truime na dà thonna fichead. San fharsaingeachd, thionndaidh na Gearmailtich a-mach gu bhith iongantach lag anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna. Agus aig an aon àm, b 'e an rud a tha neònach a' chùis a dhèanamh air neach-dùbhlain nas làidire. Agus a-nis? Tha a h-uile cairt trombaid aig na Nadsaidhean: eòlas sabaid, gluasad shaighdearan nas fheàrr, an comas briseadh a-steach do dhìonan - air a dhol am meud. Agus chan e am Fuhrer trì mìle gu leth solas, agus tanca uisgeach, ach deich mìle trom. Agus itealain jet, a tha, ann am prionnsabal, nach eil an propeller na cho-fharpaiseach.
  Agus tha an t-Arm Dearg fhathast air a thrèanadh nas fheàrr airson ionnsaigh na bhith a" dìon. Agus theagaisg iad do na saighdearan an nàmhaid a bhualadh air a chrìch fhèin, agus gun a chuid fhèin a dhìon. Gu dearbh, dh" fhàs cuid de rudan na b" fheàrr. Chaidh loidhne Molotov a chrìochnachadh. Tha seo mar-thà na bhuannachd. Tha an loidhne dìon a thaobh innleadaireachd tòrr nas làidire na bha e anns a' chiad dà fhichead sa h-aon bliadhna.
  A bharrachd air an sin, tha na saighdearan fhathast air an gluasad nas fheàrr na ann an eachdraidh fhìor. Agus deiseil airson a" bhuille a chuir air ais. Ach fhathast chan eil trèanadh ann an dìon fìor mhath. Chan eil an spiorad ro oilbheumach. Bidh itealain gu fìrinneach a" dol seachad. Agus chan urrainnear ìre trèanaidh phìleatan a choimeas ri Gearmailtis. Ach tha eòlas cho mòr aig an Fritz.
  Tha cothromachadh cumhachd mòran nas miosa na bha e anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna. An uairsin bha ceithir tursan nas motha aig an USSR tancaichean agus itealain, agus thuit iad sìos fhathast. Agus a-nis? A-nis tha buannachd aig na Gearmailtich ann an càileachd agus meud. A bharrachd air an sin, ann an tancaichean, tha an càileachd oh, cho follaiseach air taobh nan Nadsaidhean. Tha, agus itealain cuideachd.
  Is dòcha gur e sin as coireach gu bheil na ceathrar nigheanan cho eu-dòchasach.
  Chan eil gaisgich a 'tòiseachadh idir.
  Mhothaich Natasha, a" ceumadh air freumhan chraobhan, agus a" faireachdainn tingle na casan rùisgte:
  - Tha sinn air ar cùl a nochdadh do na nàimhdean! No is dòcha gum biodh e na b" fheàrr seasamh suas agus bàsachadh le urram!
  Chrath Victoria a ceann dearg.
  Dè a dh'atharraicheas ar bàs? Is e dìreach na Nadsaidhean a gheibh brag mu dheidhinn buaidh ùr!
  Dh"aontaich Veronica:
  - Deas! Cha chuir ar bàs ach laurels faisisteach! Agus bu chòir dhut na buill-airm as ùire fhaighinn agus sabaid an aghaidh nan Nadsaidhean.
  Thuirt Oksana gu teagmhach:
  - Ach mar ? An aghaidh an E-50, gun armachd!
  . CAIBIDEIL #3
  Thuit na caileagan sàmhach ... Agus gu dearbh, dè an seòrsa tanca a th 'anns an E-50? Inneal le cruth dùmhail, fo dhà mheatair agus ceàrnan mòra de chlaonadh an armachd. Seòrsa de foirfeachd ann an togail tanca.
  Ginealach ùr de dh "innealan le stàball uisgeachaidh gunna. Agus tha an armachd air a lùbadh, agus na taobhan, agus an aghaidh, agus an deireadh. Seòrsa squat. Ann am prionnsabal, is e am puing lag bonn a 'chòmhlain, ma gheibh thu eadar na rolairean. Ach feumaidh fios a bhith aig seo cuideachd. A thuilleadh air an sin, tha na Gearmailtich a 'crochadh air bratagan agus sgàileanan - a' toirt dìon dùbailte.
  Mar sin fhuair am Fritz an tanca as fheàrr, nach b" urrainn don SU-100, a tha fhathast na ghunna fèin-ghluasaid tearc, a ghabhail.
  Nuair a chaidh dreuchdan Sòbhieteach a shàbhaladh, chaidh gunnaichean gas agus bomairean a chleachdadh.
  Ach a-nis, chaidh itealan ionnsaigh thairis air na nigheanan. Bha iad gu soilleir a" bagairt na bòidhchead a thiodhlacadh.
  Nam biodh iad dìreach gam faicinn, gu dearbh.
  Thuirt Natasha, a" suirghe air a h-aodann:
  - Is e boireannaich galla a th" annainn uile - chan eil am Fuhrer fionnar!
  Agus a-rithist chuir i gàire gu na Nadsaidhean.
  Thuirt Victoria gu loidsigeach agus èibhinn:
  - Chan e a 'chiad trodaiche a th' ann, chan e eadhon an dàrna fear!
  Thug Oksana fa-near:
  - Tha "Panther" -2 air bòrd gu math comasach a ghabhail. Chan eil aice ach 82 mm de armachd fo leathad beag. Cha bhith e na dhuilgheadas dhuinn!
  Rinn Veronica gàire agus mhol i:
  - Is dòcha gun urrainn dhuinn dìreach tanca mar sin a dhèanamh ...
  Bha na caileagan air a bhith a" coiseachd airson grunn uairean a thìde gun stad. Tha an ùine air a dhol seachad air meadhan-latha. Faodaidh tu stad agus ithe. Cha robh na daoine anns an USSR a 'fuireach ro fhurasta, ach thàinig piseach air suidheachadh an eaconamaidh. Chaidh cuid den bhathar a reic aig prìsean cuibhreannachaidh glè ìosal, cuid aig prìsean àrda malairteach.
  Bha an treas plana còig-bliadhna de 1938-1942 eadhon air a choileanadh gu foirmeil. Chaidh seo a choileanadh, ge-tà, le bhith a 'meudachadh fad an latha-obrach, agus peanasan cruaidh airson neo-làthaireachd. Nas foirmeile buileach, chaidh a" chiad dà phlana còig-bliadhna a choileanadh cus, ach gu dearbh chan eil seo fìor. Bha an ìre àrd de atmhorachd ga dhèanamh comasach na staitistig a làimhseachadh.
  Ach leasaich an dùthaich gu math luath. Is dòcha nach eil sin cho luath 's a rèir staitistig oifigeil, ach... Bha na figearan a' fàs. Bha factaraidhean gan togail, mheudaich cinneasachadh gu sònraichte ann an innleadaireachd meacanaigeach. Meudachadh shailean agus buill-airm.
  Àiteachas air a chur ris. Às deidh a" chiad chrìonadh air adhbhrachadh le cruinneachadh-cruinneachaidh, thòisich tuathanasan cruinneachaidh ag obair. Chaidh barrachd is barrachd tractaran, todhar, agus diofar innealan a dhèanamh. Mean air mhean dh'èirich tuathanasan coitcheann. Chaidh an ceathramh plana còig-bliadhna a dhealbhadh beagan nas lugha, oir mar as àirde an ìre. Mar as duilghe a tha e an ìre seo àrdachadh! Ach chaidh an dà fhichead 's an treas agus an ceathrad' sa cheathramh bliadhna, gu h-oifigeil co-dhiù, a rèir a' phlana. No eadhon beagan air thoiseach. Bhathar cuideachd a' brosnachadh obair ro-ùine gu gnìomhach. agus diofar sheòrsaichean iasadan.
  Chuir àiteachas beagan a bharrachd ris, agus rinn seo e comasach prìsean cuibhreann bìdh a reothadh agus a" chrìoch air sgaoileadh bìdh àrdachadh. Tha tuarastalan air a dhol suas beagan.
  Gu dearbh, anns an USSR, chan eil a h-uile dad cho foirfe ris na sgàileanan film, ach mean air mhean dh'fhàs beatha na b 'fheàrr. Nochd baidhsagalan, agus eadhon anns a 'cheathramh bliadhna air fhichead a' chiad telebhiseanan dubh-is-geal. Loisg iad cuideachd a" chiad fhilm dathte mu Stalin, gu dearbh. Chaidh an càr "Moskvich" a leigeil ma sgaoil san t-sreath. Chaidh cinneasachadh biadhan à tiona agus siùcairean, toraidhean milseanachd a chuir ris. A 'nochdadh air an reic agus innealan fuarachaidh air ammonia.
  'S e sin, anns an USSR bha gluasadan airson na b' fheàrr. Agus cha robh an NKVD tuilleadh cho rampantach 's a bha e anns an t-seachdamh-bliadhna-deug ar fhichead agus an ochdamh bliadhna deug thar fhichead. Gu dearbh, cha robh na daoine ag iarraidh cogadh. Agus bha eagal air na Gearmailtich.
  Bha gnìomhachas trom adhartach agus innleadaireachd meacanaigeach aig an USSR mu thràth. Ach aig an àm seo, cha robh tìde aca an arm ath-lìonadh le càraichean. Ged, gu dearbh, an taca ris an dà fhicheadamh bliadhna, tha an uidheamachd air fàs le òrdugh meudachd. Agus ràinig meud an airm fhèin aon mhillean deug - a dhà uimhir nas motha na anns a" chiad dà fhichead. Agus bha an eaconamaidh a" strì ri cumail suas.
  Chaidh aig Stalin air gnìomhachas làidir a chruthachadh, ach choisinn am Fuhrer cus, agus cha robh e comasach dèiligeadh ris. Thionndaidh goireasan gu tur gun choimeas.
  Ach bha deagh stew ga dhèanamh mar-thà anns an USSR. Agus dh'ith na caileagan e le toileachas, còmhla ri uinneanan agus aran.
  Thuirt Natasha gu feargach, a" cagnadh feòil:
  - Uill, carson nach deach am Fuhrer gu Iapan fhathast! Agus thig thugainn!
  Fhreagair Victoria, a" càineadh a cas-rùisgte gu cruaidh air an t-snag:
  - Stupidity do-sheachanta!
  Mhol Oksana:
  - Tha mi a" smaoineachadh gu bheil am Fritz a" dèanamh dì-meas oirnn! Ach ann an da-rìribh, feumaidh sinn am pasgan Hitler seo gu lèir a reubadh gu pìosan!
  Thuirt Veronica le osna:
  - Cha robh sinn fortanach ... Ged a dh 'fhaodadh an cogadh a bhith air tòiseachadh anns a' cheathrad 's a' chiad. B" iad sin na fathannan air ais an uairsin!
  Chrath Victoria gu aonta, agus chrath i a broilleach rùisgte, a" sgàineadh:
  - Is dòcha mar sin! Ach a rèir choltais bha Iugoslabhia, agus soirbheachas Bhreatainn an aghaidh na h-Eadailt a" cur troimh-chèile mu phlanaichean Hitler. Ach, gu dearbh, bha e eadhon na bhuannachd don Fritz.
  Bhrùth Natasha an seangan le a corragan rùisgte de chasan gràsmhor, agus chrom i ag aontachadh:
  - Gu cinnteach! Anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna, bhiodh an Treas Reich, gun tancaichean troma agus gunnachan-mòra rocaid, gu tur sàbhailte dhuinn. Bhiodh sinn air a bhith a" cur dragh air ... Agus mar sin thog am Fritz am bàr.
  Rinn an nighean osna gu trom.
  Thug Victoria sùil air Natasha. Air a cìochan lom, elastagach agus smaoinich i: "ge-tà, is e bòidhchead a th" ann, "cho math sa bhiodh e a bhith a" gabhail cùram dhi. Ach cha do dh'innis i gu h-àrd e - tha e uabhasach mì-mhodhail.
  Thuirt Veronica gu loidsigeach:
  - Chan eil faireachdainn subjunctive aig eachdraidh ... Ach san fharsaingeachd, bhiodh e na b" fheàrr a dhol air stailc anns an dà fhicheadamh bliadhna, nuair a thàinig na Nadsaidhean air adhart san Fhraing. An uairsin chan eil an t-àm - nas goireasaiche a 'tachairt!
  Rinn Victoria srann gu tàireil.
  - Agus briseadh a 'chùmhnant? Chan aontaich Stalin ri seo! Thug e a fhacal urram gun a bhith a 'toirt ionnsaigh!
  Rinn Natasha gàire agus thuirt i:
  - O, cia uasal a tha sinn !
  Chrìochnaich na caileagan an aran, an stew, agus an uinneanan. Dh"òl iad bainne goirt às na flasgaichean. Ghluais sinn air adhart.
  An àiteigin bha hum nan einnseanan. Bha tancaichean Gearmailteach a" gluasad. Nam measg tha an E-100 as motha. Chaidh aig Speer air barrachd eisimpleirean mòra a dhiùltadh. Ach dha-rìribh, carson a tha feum aig tanca air dà bharaille? Tha e nas fheàrr dà tanca a dhèanamh nas aotroime le diofar bharaillean na aon le dhà, ach trom.
  Tha E-100 cuideachd a-mach à cinneasachadh, ach gheibhear e fhathast san t-sreath. A bharrachd air an sin, tha Hitler cuideachd dèidheil air mastodons, agus dh" òrduich e an t-sreath gu lèir a chumail bho E-5 gu E-100.
  Inneal E-75 gu math mòr le 128 mm agus cuideam ceithir fichead tonna. Aontaichte leis an E-50 ann an armachd. Cha mhòr gur e seo am modail as fheàrr, gu practaigeach bidh e eadhon nas miosa. "Royal Lion" le canan 210 mm, agus cuideam ceud tunna.
  Dhreap na caileagan craobh ghiuthais àrd agus choimhead iad air na tancaichean. "Royal Lion" taing don einnsean 1800 each-chumhachd, gu math cumhachdach mastodon agus sùbailte. Tha an E-100 cuideachd uidheamaichte le einnsean cumhachdach. Tha an Shturmlev cuideachd a" gluasad, le lannsair rocaid cumhachdach 500-millimeter. Is e seo aon de na h-innealan brisidh as èifeachdaiche.
  Bha mar a thachair don tanca Lev fhèin dà-sheaghach. Nochd e ron "Panther", agus chaidh aige air sabaid san t-Suain, san Eilbheis, agus nuair a chaidh e air tìr ann am Breatainn fhèin.
  Thug Hitler buaidh air an dà chuid an Eilbheis agus an t-Suain, agus chuir e aontaidhean tràillean an sàs air an Spàinn agus Portagail. B" fheudar dhaibh sin an airgead nàiseanta aca a thrèigsinn agus gabhail ris a" chomharra. Mar sin, a 'tuiteam fo bhuaidh na Gearmailt calpa.
  Bha còir aig an tanca "Lion" a bhith air a chleachdadh an aghaidh Ameireagaidh. Ach cha robh càr ro throm, le gunna nach robh gu leòr luath, a' freagairt air an arm. Chaidh prìomhachas a thoirt don "Panther" -2 nas adhartaiche. Bha an carbad seo riaraichte leis an arm leis na buill-airm aige, agus tha coileanadh dràibhidh, agus gu sònraichte armachd aghaidh, nas airidh air. Thàinig "Panther" -2 gu bhith na tanca buaidh anns a 'chogadh leis na Stàitean Aonaichte. Agus bha "Leòmhann" air a chleachdadh gu math ainneamh. Cha robh an "Tìgear" cuideachd na tanca fìor chinneasach, is gann gun robh ùine aige a bhith a 'lasadh suas anns na blàir aig deireadh an dà fhicheadamh dàrna bliadhna. Agus tha "Tiger" -2 seann-fhasanta, is gann gu bheil ùine aige nochdadh. Cha robh an "Panther" -2 ùr-nodha, le cuideam de leth-cheud tunna, na b 'ìsle na an "Tigr" -2 ann an dìon agus armachd, agus bha e na b' fheàrr ann an coileanadh dràibhidh le cuideam ochd-deug tunna nas lugha.
  Tha cleachdadh sabaid air sealltainn gu bheil am "Panther" -2 gu math nas fheàrr na an "Sherman" ann an feartan sabaid, a 'bualadh a' chàr seo bho astar fada, suas ri trì cilemeatair gu leth, agus tha e gu ìre mhòr do-ruigsinneach air a 'mhullach agus dìreach faisg air làimh. tha raon so-leònte air an taobh. Agus tha sin fada bho bhith fìor airson a h-uile modal Sherman.
  Chaill Ameireagaidh le itealain jet Gearmailteach agus Panthers, a bharrachd air an E-25 na bu thràithe - gunna fèin-ghluasaid gun samhail, dìreach aon mheatair gu leth a dh" àirde.
  Tha na Stàitean Aonaichte air a dhol thairis air...
  Bhuail Natasha a nipple sùbh-lusan fhèin. Agus le gàire mòr thuirt i:
  - Tha mi, thu! E fhèin, ise - còmhla an dùthaich gu lèir!
  Victoria le taic:
  - Teaghlach càirdeil còmhla! Ann am facal, tha sinn ceud mìle I!
  Rinn Oksana gàire agus, a" comharrachadh nan mastodons, thuirt e:
  - Tha an tanca "E" gu math goirid agus squat. Bidh e doirbh faighinn thuige.
  Rinn Veronica sgreuchail gu brònach:
  - Dia ar beannachadh !
  Rinn Natasha gàire agus rinn i gàire:
  - Ann an Ameireagaidh airson na dùthcha gu lèir, ann an Ameireagaidh airson na dùthcha gu lèir, ann an Ameireagaidh airson na dùthcha gu lèir - tha na cothroman co-ionann!
  Bidh Victoria teine a "gàireachdainn agus a" gàireachdainn:
  - Tha cothroman co-ionann airson diofar shreathan den chomann-shòisealta!
  Agus mar a tha thu ag iarraidh. Agus tha a fiaclan brèagha mar a tha iad a 'sealltainn.
  Thuirt Oksana:
  - An uair a bhriseas na Gearmailtich air falbh, bithidh e ro dhona dhoibh o na bunaitean solair aca !
  Rinn Veronica gàire agus mhol i:
  Dèanamaid ùrnaigh ma-thà!
  Rinn Natasha snort le tàir agus chrath i a ceann.
  - Chan eil! Tha sinn nar buill de Komsomol, a tha a" ciallachadh gur e atheists a th" annainn!
  Thug Victoria rabhadh làidir:
  - Agus mar as trice tha mi nam atheist mìleanta! Agus chan eil Dia ann - is e fìrinn meidigeach a tha seo!
  Thuirt Veronica gu faiceallach:
  Ach chan urrainn dhut a dhearbhadh!
  Bhris Victoria a sùilean emerald gu làidir mar fhreagairt. 'S air sgios le gairdeachas :
  - Is urrainn dhomh! Ma tha Dia ann, feumaidh e a bhith cunntachail. Tha e a" ciallachadh a bhith a" gabhail cùram de dhaoine. - Bhuail an gruagach ruadh le a cas rùisgte air an stoc ghiuthais. - Am bheil e comasach smaoineachadh air inntinn chosmach iongantach air nach biodh dragh sam bith mu a cruthachadh!
  Dhearbh Natasha gu furasta:
  - Sin e! Às deidh na h-uile, tha sinn do Dhia mar a tha clann don Athair, agus chan eil dragh aige mu ar deidhinn!
  Thuirt Veronica gu faiceallach:
  Ach tha eadhon athair dàimheil a" peanasachadh a chlann...
  Rinn Natasha gàire mar fhreagairt.
  - Ach na cuir às dhaibh!
  Thuirt Victoria gu feargach:
  - Tha da rìreadh dòighean neònach air togail suas 'n 'ur Dia ! Ghabh e, mar eisimpleir, agus bhàth e a h-uile duine agus eadhon beathaichean neo-chiontach. Tha a" cheist ag èirigh, dè an seòrsa dòighean faisisteach?
  Thuirt Oksana le gàire:
  - Agus san fharsaingeachd, cràdh shìorraidh ann an ifrinn ... 'S e seo cuideachd follaiseach overkill, oir chan eil dòighean ceartas urrainn fìreanachadh a' chràdh!
  Sgaoil Veronica a làmhan ann an troimh-chèile, agus thuirt i le osna:
  - Saoilidh mi mar an ceudna gu bheil an tuil aig Noah thairis air. Ach bha an Talamh air a lìonadh le peacadh ro shùilean Dhè ...
  Rinn Victoria gàire:
  - Seadh, thòisich a 'chlann air pranks a chluich. Thog athair gunna-inneal agus loisg e air an fheadhainn a bha a 'sabaid, a' fàgail dìreach an fheadhainn a shuidh na bu sàmhaiche na uisge, fon fheur. Rug an ceann ruadh a fiaclan mòra. - Gheibhear an leithid de shamhla!
  Chrath Veronica a guailnean agus thuirt i gu socair:
  - Chan e sagart a th 'annam airson freagairtean a thoirt do cheistean mar sin. Ach tha mi a" smaoineachadh gu robh adhbharan aig Dia airson sin.
  Rinn Victoria gàire agus thuirt i:
  - Tha ... Airson adhbhar thuit iad gun adhbhar, dìreach chunnaic iad a h-uile duine mar gum biodh iad air a dhol à bith!
  Mhol Natasha:
  - Is dòcha nach eil anns a 'Bhìoball ach sgeulachd sìthiche Iùdhach. Carson a bu chòir dhuinn creidsinn ann?
  Thog Oksana a beachd:
  - Feumaidh tu, co-dhiùbh, an t-urram agad a chumail. Agus na bi a" cunntadh cus air pàrras às deidh bàs!
  Rinn Victoria gàire agus thuirt i:
  - Tha... Is toil le sagartan a bhith ag innse sgeulachdan! Agus chan eil e gu math tarraingeach!
  Thuirt Veronica gu sàmhach:
  - Ach tha Iosa Crìosd gu math tarraingeach na ìomhaigh!
  Rinn Victoria gàire agus chrath i a ceann.
  - Cha bhithinn-sa a" pòsadh a leithid de shìthiche!
  Rinn Natasha gàire agus thuirt i:
  - Seadh, feumaidh duine seasamh air a shon fhèin... Agus dè tha am Bìoball a' teagasg? Bhuail iad thu air a" ghruaidh cheart - tionndaidh gu do làimh chlì!
  Bha Veronica airson a ràdh, ach bha e soilleir gun robh nàire oirre. Agus an uairsin chuir Victoria a-steach e:
  - moraltachd fìor neònach. An dara cuid tha Dia a' teagasg dhuinn naimhdean a ghradhachadh, no a' bàthadh a' chinne-daonna gu lèir sa bhad. Agus ciamar a dh'fhaodar seo a mhìneachadh?
  Fhreagair Natasha i fhèin:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gun deach am Bìoball a sgrìobhadh le luchd-seallaidh tàlantach!
  Chuir Veronica gu làidir an aghaidh seo:
  - Ge bith cò a choimheadas air ... Ach air dhòigh eile seach gu bheil Dia ann tha e do-dhèanta coltas na Cruinne a mhìneachadh. - An uairsin rinn an nighean gàirdeachas. Ruith i a cas rùisgte, chiseled ri taobh an rùsg agus lean i. - Ge bith dè a chanas duine, ach tha e do-dhèanta dreach nas cinntiche de thùs na Cruinne a lorg no a dhealbhadh, ach a-mhàin mar a chruthaich Dia e!
  Chrath Natasha a guailnean agus dh'fhaighnich i:
  - Agus bun-adhbhar coltas Dhe ?
  Rinn Veronica osnaich agus fhreagair i, a" call misneachd:
  - Is e axiom a tha seo mar-thà... Bu chòir gabhail ris le creideamh gu bheil Dia ann. Agus gu bheil e air a bhith ann gu bràth agus nach eil ciad adhbhar ann.
  Chrath Natasha a ceann le àicheil.
  - An gabh thu le creidimh ro-shìorruidheachd Dhè ? Ach is urrainn dhomh a thairgsinn gabhail ri creideamh sìorraidheachd na cruinne, ach às aonais an Uile-chumhachdaich ...
  Thuirt Veronica gu loidsigeach:
  - Tha e coltach ri leisgeul. Cionnus a tha a' chuis shiorruidh so, agus co as a thainig i ?
  Thog Victoria air ais sa bhad:
  - Agus dè a tha loidsigeach - tha Dia sìorraidh ... Agus cò às a thàinig e!? Nas fhaide air adhart uile-chumhachdach agus uile-fhiosrach?
  Fhreagair Veronica le eu-dòchas:
  - Bha e a-riamh ann... Gabhaidh sinn ris le creideamh! Agus ciamar a tha seo comasach - do-chreidsinneach!
  Thuirt Natasha:
  "Gu dearbh, tha sinn air an aon stèidh an seo. Dh'fheumadh cùis tighinn gu bith dòigh air choireigin. Agus tha an rud do-chreidsinneach a" tachairt. - Rinn an nighean gàire agus thug i fa-near le misneachd. - Ach fhathast, tha a 'cheist carson a tha uiread de olc air an talamh fhathast fosgailte.
  Gu dearbh tha tòrr ri argamaid mu dheidhinn ...
  Co-dhiù, chaidh feachdan teignigeach na bu lugha, nach robh cho eòlach agus na bu mhiosa a chuir an aghaidh nan Nadsaidhean.
  Nam biodh ann am fìor eachdraidh anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna bha buannachd ceithir-fhillte aig an USSR ann an tancaichean, le carbadan de chàileachd nas fheàrr, a-nis tha barrachd mastodons aig na Gearmailtich agus tha iad nas èifeachdaiche. Agus tha itealain jet aig na Gearmailtich agus cuideachd barrachd ann an àireamh agus càileachd. Ann am fìor eachdraidh, bha ceithir tursan nas àirde de phlèanaichean aig an USSR. Fìor, is dòcha gu bheil an càileachd air taobh an Luftwaffe. Bha càraichean nach deach a chleachdadh na b" ìsle na càraichean Gearmailteach. Agus cha robh an fheadhainn as ùire cuideachd gun teagamh. Ach a-nis tha itealain jet aig na Gearmailtich mu thràth, nach eil na itealan propeller Sòbhieteach nan co-fharpaisich.
  Gu dearbh, chaidh aca air loidhnichean dìon a chladhach, ach tha an trèanadh caran lag. Ach tha an t-Arm Dearg gu ìre mhòr oilbheumach na nàdar. Is e aon rud a bharrachd nach b" urrainn dha na Gearmailtich iongnadh a dhèanamh air na saighdearan. Ach is e an ana-cothrom a th" ann gu bheil buannachd cainneachdail aca anns a h-uile càil, agus eadhon barrachd fìor eòlas sabaid na anns an dà fhicheadamh h-aon.
  Plus fhathast a 'tuigsinn an àireamh de fheachdan. Agus tha e cho doirbh cur an aghaidh. Anns an dà fhicheadamh bliadhna den USSR, an dèidh gluasad, chaidh e seachad air an Wehrmacht ann an àireamhan, ach bha e na b 'ìsle ann an càileachd coisichean-coise agus gluasad coitcheann. A-nis, aig cosgais càileachd, chan eil a h-uile dad soilleir. Tha mòran roinnean coloinidh anns an Wehrmacht, nach eil gu math deiseil airson sabaid. Ach air an làimh eile, deagh propeller ionnsaigh MP-44, agus tòrr uidheamachd. Agus anns a 'phlanaid seo, tha an nàmhaid air fàs eadhon nas làidire. Chuir an USSR, gu dearbh, ris cuideachd, ach chan eil uimhir.
  Tha cha mhòr an saoghal gu lèir an aghaidh na Ruis. Agus an seo tha na cothroman mòran nas lugha na anns an dà fhicheadamh sa chiad.
  Mhothaich Albina, às deidh dha grunn phlèanaichean a losgadh,:
  - An seo tha sinn a 'bualadh, a' bualadh, ach chan eil na bruaichean rim faicinn ...
  Rinn Alvina gàire agus fhreagair i:
  - Tha sinn mu thràth a" tighinn faisg air an Dnieper agus bidh blàr mòr ann ...
  Lean na gaisgich bikini air adhart leis an adhartas aca. Chaidh na Nadsaidhean seachad air Brest Fortress agus phluic iad an goileadair. Tanca E-50, a 'gluasad chun an ear.
  Sheinn Gerda le sunnd:
  - Tha mi nam nighean cho snog! Bidh mi a 'briseadh a h-uile nàmhaid mar icicles ... Agus anns an fhuachd, casruisgte, dàna, a bhios eadhon sradagan a' dòrtadh bho bhith fo mo chasan!
  Rinn Charlotte gàire, bhuail i trithead "s a ceithir a-steach don bhodhaig agus dh" èigh i gu deònach:
  - Chan eil adhbhar ann a bhith teagmhach mun Motherland! Tha gaisgich nas cruaidhe na fir!
  Bhrùth Cairistìona am putan le a cas-rùisgte cuideachd, agus rinn i brathadh gu fiadhaich, a" leagail a" chanain Shobhietach. Mar sin thàinig eadhon an stoc dheth:
  - Tha teachd a-steach àrd mar stùcan beinne!
  Loisg Magda an canan aice aon ri aon. Bha e 105 mm agus marbhtach anns an atharrachadh as ùire, bha e gu math luath na theine, a" losgadh deich buillean gach mionaid.
  Bhrùth an nighean a corragan rùisgte agus thuirt i:
  - An àireamh sa cheud ann an loidhne an ama ri teachd air a thoirt seachad ...
  Bhuail Gerda an tanca Sòbhieteach, phronn e an armachd agus dh'èigh e:
  - Chì thu dhut fhèin!
  Bhuail i agus Charlotte, a 'cleachdadh a h-òrdagan lom, le ròin fhiadhaich, fiadhaich:
  - Tha an Fatherland a-nis nas fhaisge oirnn!
  Loisg Cairistìona cuideachd, a" cleachdadh corragan a casan lom, tana, ag ràdh:
  - Beannachd leat a' ghrian leinn !
  Bhuail Magda cuideachd, agus bhrùth i a sàil rùisgte. Bhris i an canan Sòbhieteach gu pìosan fleòdraidh, a" seinn:
  - Is e Motherland an tè as làidire!
  Agus beucaidh na gaisgich mar bhuabhall anns an taigh-spadaidh. Tha ceathrar gu math dèidheil air fir. Tha e gu math freagarrach dhaibh. Carson nach biodh? Tha iad cho breagha agus ionnsaigheach. Agus gràdhach. Agus tha an duine na chù, dìreach beckon. Agus bidh a h-uile càil agad, airgead nam measg. Agus tha na boireannaich sin gu math làidir gu corporra. Agus cnàmhaidh iad foirfeachd fhireann le stuamachd chuthach. Agus tlachd seasmhach.
  Cha leig thu leas feitheamh bliadhna slàn airson fear - agus a dh" aindeoin sin lorgaidh orgasm thu!
  Ghabh Gerda e agus reub e, a" losgadh air na Sobhietich trithead "s a ceithir, agus a" leagail an tùir:
  - Tha mi nam fìor ridire sgrios!
  Chuir Cairistìona a teanga a-mach agus rinn i gàire gu brònach:
  - Agus tha mo ghàire mar sin ri panther!
  Bhruidhinn Charlotte gu làidir, a" crathadh a dòrn agus a" putadh an gàirdeachas le a òrdagan rùisgte.
  Agus tha atharrachaidhean mòra romhainn!
  Ghlaodh Magda agus dh"èigh i:
  - Tha sinn nar sgeadachadh de hetaera!
  Rinn Gerda gàire agus fhreagair e:
  - Dè cho math 'sa tha e nuair a bhios làmhan òganach eireachdail gad chùram!
  Agus smaoinich a" chaileag mar a bha na palms aice a" spògadh air nipples connlach. Tha e dha-rìribh cho mìorbhuileach. Agus tòcan agus brosnachail. Agus gu math snog.
  Loisg Gerda aig an USSR SU-85. Bhuail i an càr, agus rinn i gàire, a" slaodadh a casan rùisgte air an armachd:
  - Ah, a bhoireannaich daraich, a bhoireannaich daraich!
  Dhearbh Charlotte gu làidir, a 'putadh a-mach a gruaidhean agus a' crathadh a cìochan slàn.
  - Dubh! Darach! A mhnathan duibhe!
  Agus mar a bheir e agus gàire ... Mar gum biodh na glagan a 'seinn. Agus tha a ghuth cho mòr.
  Agus bha an neach-fulang aice na ghunna Ruiseanach 76-millimeter. Tha na buill-airm gu math àrsaidh.
  Rinn Cairistìona gàire agus sgreuchail:
  - Bidh mi a 'reubadh agus a' briseadh!
  Agus le a corragan rùisgte, stiùir i cuideachd projectile gu càr nàmhaid.
  Dè cho breagha 'sa tha i. Tha òr agus copar air leth math!
  Tha Magda gu tur buidhe, agus i a" seinn le dealas:
  - Tha an hurdy-gurdy fhathast a" caoineadh ...
  An uair sin thionndaidh i timcheall an USSR trithead 'sa ceithir agus lean i a' seinn gu brònach.
  - Tha i na coigreach ann am Berlin!
  Rinn Gerda gàire mar fhreagairt. Bhrùth i am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte agus loisg i sìos howitzer Sòbhieteach.
  - 'S e Berlin prìomh-bhaile an t-saoghail!
  Rinn Charlotte gàire le aplomb mar fhreagairt:
  - Agus is e Lunnainn prìomh-bhaile Paris!
  Agus ìnean air an Sòbhieteach T-26. Tha an inneal, ged nach eil e mòr, cuideachd air a mheas mar tanca.
  Ghabh Cairistìona e agus thug i air falbh e, a" snìomh a" bhaidhc le a casan rùisgte:
  - Agus is e Paris prìomh-bhaile na Ròimhe!
  An uairsin, cho luath 's a bhios e a' gàireachdainn ... Agus le sùilean emerald bidh e a 'drileadh tro na gaisgich uile ann an sreath. Agus aig an aon àm a 'gàireachdainn, agus a' deàrrsadh le fiaclan. Ach idir mar a bheir e agus òrd air tancaichean Sòbhieteach. Leagaidh e leth an tùir aig na ceithir thar fhichead.
  Agus às a dèidh, gabhaidh Magda e agus lasaidh i e le grenade. Is e sin, projectile. A rèir SU-76. Gu soilleir mar-thà càr seann-fhasanta, ach fhathast air a liostadh.
  Agus rinn e gàire:
  - Agus is e an Ròimh prìomh-bhaile Miami!
  Tha e uabhasach èibhinn. Ach chaidh na caileagan air an giùlan air falbh cuideachd. Cha do mhothaich iad mar a bha càraid de shaighdearan arm Sòbhieteach a' snàgail suas thuca le pasganan de grenades an-aghaidh tanca agus a' sèideadh suas na slighean. Agus mar a bheir e agus spreadhadh. Bhris na rolairean agus chaill an E-50 a ghluasad.
  Uill, dè thachras...
  Tha tòrr tancaichean aig na Nadsaidhean agus tha iad tòrr nas adhartaiche na an fheadhainn Sòbhieteach. Agus tha sgiobaidhean nas eòlaiche aca.
  Gu dearbh, tha mòran saighdearan cèin, a tha a 'cruthachadh cuid de dhuilgheadasan, ach chan eil e eagallach. Ach tha an àireamh de shaighdearan gu math làidir. Agus chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh na aghaidh.
  Cha robh an àireamh anns an dà fhicheadamh bliadhna dìreach gu leòr airson na Fritz. Gu h-àraidh bha glè bheag de tancaichean. Agus chuir seo stad orra bho bhith a" sabaid.
  Bha Albina agus Alvina air itealan ionnsaigh a 'dòrtadh bhomaichean air an nàmhaid. Bha an t-Arm Dearg, fo am buillean, a 'crathadh agus a' bàsachadh.
  Albina, a 'leigeil seachad tiodhlac bàis eile, a' fàs nas miosa:
  - Airson atharrachaidhean cinnteach agus buaidh!
  Dhearbh Alvina gu furasta, a" losgadh le bhith a" putadh a òrdagan lom air na putanan gàirdeachas:
  - Air son gu'n do theich iad bhàrr an cos o shoirbheachasan an Treas Reich.
  Shreap na pìleatan Gearmailteach Gertrude agus Adala, a 'slaodadh an casan rùisgte, a-steach do XE-328 le dà sheata, a-steach do inneal jet - is e uilebheist a tha seo le deich gunnaichean adhair.
  Bha an t-uisge dìreach air a dhol seachad agus dh" fhàg na caileagan comharran eireachdail, glè shoilleir de an casan rùisgte.
  Bha iad cho tarraingeach is gun do chuir na deugairean a bha a" frithealadh air an raon-adhair gu sanntach a-mach na lorgan-coise lom le an sùilean, agus thòisich eadhon na balaich a" dol suas foirfeachd. San fharsaingeachd, bha mòran phìleatan ann - sheall an t-sabaid gu bheil boireannaich, fo chumhachan co-ionann, dà uair nas àirde na fir. Agus tha sin a 'ciallachadh gu bheil iad èifeachdach. Agus chan eil Hitler, gu dearbh, na dhuine airson truas a thoirt do dhuine sam bith.
  Anns an Treas Reich fhèin, chaidh polygamy a thoirt a-steach gu h-oifigeil - a 'chòir air ceathrar mhnathan. Tha seo gu math practaigeach. Ach chan eil e ro fhreagarrach ri traidiseanan Crìosdail. Chan iongnadh gu bheil faisisteachd a" coimhead airson cruth ùr de chreideamh. Tha Hitler a 'cumail a-mach gur e monotheism a th' ann, ach cho sònraichte - le pantheon de dhiathan pàganach, seann Ghearmailteach. Gun teagamh, tha Hitler fhèin anns a" phantheon seo air a chuir os cionn a h-uile càil mar theachdaire agus teachdaire an Dia as àirde.
  Mar sin is toil leis an Fuhrer, gu dearbh, a bhith ga àiteachadh fhèin gu mòr.
  Bidh Gertrude agus Adala a" cur air bhog an itealan ionnsaigh ioma-adhbhar aca a-steach do na speuran, a dh" fhaodas pàirt a bhith aig trodaiche cuideachd.
  Tha gaisgich gu math misneachail. Chan eil itealain jet aig na Ruiseanaich, agus chan eil e coltach gum bi iad comasach air seasamh an aghaidh marbhadh tìgearan nan speur.
  Dh'èigh Gertrude:
  - Tha mi nam ridire de shruth a tha a" losgadh ...
  Dhearbh Adala gu dealasach, a" rùisg a fiaclan:
  - Agus bheir mi sùil air a h-uile duine!
  Rinn na caileagan gàire. Bhrùth iad an sàilean rùisgte air na peadalan, agus shnìomh iad an itealan ionnsaigh jet.
  Bha e fhathast dorcha, ach bha sreath de sholas a" nochdadh san ear mu thràth. Bha na caileagan a' feadalaich... Bha farsaingeachdan na Ruis mu thràth a' seòladh fodha. Bha na bana-ghaisgich a" gàireachdainn agus a" gàireachdainn air a chèile. Tha iad cho eireachdail agus cho breagha.
  An seo bidh càraichean Sobhietach a" falbh thuca. Is dòcha gur e an sgriubha Yak-9 an inneal as mòr-thoradh am measg na fiosan as ùire. Gun a bhith ro armachd, ach gu ìre mhath saor agus le glè bheag de armachd. MIG-5, nas luaithe, le gunnaichean inneal. Tha MIG-3 na mhodail nas tràithe. Is dòcha gur e LAGG-7 an t-eun as luaithe agus as armaichte. Anns an atharrachadh as ùire, tha uimhir ri trì canain 20-mm ann.
  Ach tha iad sin uile nan innealan air an stiùireadh le propeller - cha deach itealain jet a chruthachadh. Agus tha na Gearmailtich a" faireachdainn gu math misneachail.
  Bidh Gertrude a" losgadh deich canain adhair. Bhuail iad 30mm agus dà ghunna 37mm. Bidh iad a" reubadh mar chuairtean teine tro itealan Sòbhieteach. Ach, bidh na pìleatan dearga a" feuchainn ri lorg agus a dhol don earball.
  Tha Adala a" gluasad aig an àm seo. Chan urrainn dhut càr Gearmailteach a thoirt air adhart, ach tha e duilich faighinn a-steach do na h-earbaill. Airson an USSR, chan eil an ionnsaigh ris nach robh dùil. Chaidh gunnaichean anti-itealain a chuir air bhog mu thràth. Bidh sligean spreadhaidh a" deàrrsadh san dorchadas.
  Tha na Gearmailtich a 'faighinn eòlas air iomagain shònraichte. Bha e coltach gu robh iad air uimhir fhaicinn mar-thà nach cuireadh dad iongnadh ort, ach ... tha pìleatan Sobhietach treun agus chan eil eagal orra mu chall. Chan eil dad airson eagal a chuir orra. Ach chan eil eòlas gu leòr. Bidh am plèana Gearmailteach gu furasta a 'tighinn a-mach às an dàibheadh agus a' losgadh sìos an càr Sòbhieteach. A 'briseadh fear eile gu pìosan.
  Tha cumhachd armachd Gearmailteach fìor mhath. Is e seo pàirt anns a bheil buannachd mhòr aig Fritz thairis air an Ruis. Ach tha astar nan Nadsaidhean uamhasach.
  Bidh Adala a 'luathachadh agus a' briseadh air adhart. Agus bidh Gertrude a" losgadh rocaidean air an nàmhaid. Gheibhear comhairle leis na fiaclan. Tha cuid de armachd ag amas air teas no fuaim.
  Tha Adala ag èigheach:
  Cha mharbh iad sinn!
  Bidh na caileagan a' snìomh an càr aca... Bidh iad a' feuchainn ri bhith fionnar. Agus an uairsin bidh trodaiche Sòbhieteach a' reubadh itealan ionnsaigh jet Gearmailteach faisg air làimh. Agus mar a thòisicheas e ri reubadh, agus a 'sgoltadh. An dà chuid adhair agus adhair.
  Thuirt Gertrude:
  - Bàs borb !
  Bha na gaisgich gu soilleir troimh-a-chèile, agus faodar an ramadh mar sin.
  . CAIBIDEIL #4
  Thuit buille uamhasach air Vladivostok sìtheil (anns an Ear Chèin, cha deach lagh armachd a thoirt a-steach). Bha a" mhòr-chuid de shoithichean a" Chuain Shèimh air an dì-armachadh ann am puirt, chaidh mòran sheòladairean a ghluasad chun aghaidh an iar cuideachd. Air an aon làimh, bha dùil ri ionnsaighean Land of the Rising Sun, ach ann an cleachdadh thionndaidh e a-mach nach robh dùil riutha. Rinn Seanalair Yamamoto geall air stailc aig an aon àm leis na feachdan uile a ghabhadh a chleachdadh. Le bhith a" faighinn a" chùis air Ameireagaidh an ìre mhath luath, cha robh tìde aca a" mhòr-chuid de chabhlach Iapanach a chuir fodha, bha longan-cogaidh a" riochdachadh cumhachd air leth sònraichte.
  Bha caiptean a 'chiad ìre, Vasilchikov, dìreach aig an àm seo, a' cluich chairtean le oifigearan eile den chabhlach. Bha na balaich fhathast gu math òg, chaidh am fàgail an seo gus dèanamh cinnteach nach robh na soithichean a 'grodadh gu tur. B 'e Vasilchikov an aon fhear dhiubh a bha a' fàileadh fùdar-gunna, chaidh a ghluasad à Leningrad air sgàth 's gu robh feum air làimhseachadh airson fìor ghrèim, air a ghlacadh ann am baile mòr sgòthach. Bha caiptean den chiad ìre, no ma chaidh a ghluasad gu feachdan na talmhainn, an còirneal, a 'còrdadh ri sàmhchair Vladivostok, na sràidean soirbheachail aige. Chaidh an geamhradh seachad, chaidh an Giblean seachad le toileachas, bha e mìorbhaileach, blàth, cha robh an t-Ògmhios sa mheadhan, ach anns a 'chrios tropaigeach. Dh'òl na h-oifigearan beagan, tha am bhodca math ann an stòr na mara, a rèir ìrean an latha an-diugh (bha atmhorachd ron chogadh a 'lùghdachadh an ruble), cha mhòr nas saoire na bainne.
  Ach, chaidh am faireachdainn a mhilleadh leis an naidheachd nach tigeadh an ath charabhan le stew Ameireaganach, agus mar thoradh air an sin chaidh am greim-bìdh suas ann am prìs, agus an àite feòil-feal Texas, bha againn ri iasg a bha sgìth mar-thà ithe le picil. . Dh'fheuch na h-oifigearan grunn thursan ri eadar-theangachadh air a 'chòmhradh air cuspair a' chogaidh agus dh 'iarr iad bruidhinn air cuid de bhlàran, ach dh' fhan Vasilchikov sàmhach agus chuir e an còmhradh air falbh chun an taobh. Mu dheireadh, nuair a fhuair iad e mu dheireadh, dh'èigh e:
  - Cuiridh iad chun aghaidh thu, gus an aithnich thu màthair Kuz'kin. Tuig nach ann bho chùbhraidheachd a tha fùdar-gunna, ach bho chuirp!
  Leum leifteanant nèibhidh glè òg (bha e dìreach air epalettes fhaighinn, às deidh leth-bhliadhna de sgrùdadh, a chaidh e a-steach sa bhad bhon sgoil):
  - Sin cò tha sinn a dhìth! Boireannaich! Boireannach àlainn! Carson a tha sinn nar suidhe nar n-aonar, oir tha am baile làn de nigheanan aonaranach.
  Rinn na balaich gàirdeachas:
  - Gu dearbh, rachamaid a choimhead airson nigheanan.
  Sheinn an t-oifigear romansa:
  - Nach math a luidhe sios air an fheur, agus ciod an ni taitneach r'a itheadh ! Cuir air dòigh ath-rèiteachadh anns an taigh-ionnlaid, agus cuir fios gu na caileagan òga!
  Dh'èigh Vasilchikov ris an òigridh feargach:
  - Tha cuirfew a-muigh agus tha na caileagan a" cadal às deidh obair chruaidh! Chan eil a h-uile duine fortanach gu faigh a leithid de mhèirlich àite, toilichte nuair a bhios fallas is fuil a" dòrtadh mun cuairt.
  Rinn an t-oifigear magadh air:
  - Chan ann bho spioradan a tha fùdar-gunna, ach bho chuirp, dìreach airson daoine prìobhaideach, tha masgaichean gas aig ceannardan le sìoltachan!
  Chaidh Vasilchikov a chaoidh.
  - Feallsanach ! Gu h-àbhaisteach Spinoza, chan eil air fhàgail ach a bhith ag ionnsachadh mar a tharraingeas tu an inneal-brosnachaidh le do theanga! Agus bidh e: pah! Gràdh! Gràdh!
  Rinn na h-oifigearan gàire, thòisich eadhon na h-uinneagan air chrith. Thuirt Vasilchikov:
  - Tha do theanga sgoinneil nuair a tha inntinn an neach-dùbhlain agad beag!
  Thuirt an t-oifigear òg:
  "Gu leòr de sin, faigh sinn deoch!"
  Bha an còrr den luchd-sabaid ag èirigh:
  - Tha sin ceart, dòirt e! Gu madainn, gu dearbh, bidh gu leòr bhodka againn, ach bidh greimean-bìdh gu leòr ann gu ifrinn cuideachd!
  Agus dhòirt uisge teine ann an glainneachan! Seadh, mar sin thòisich e air goil agus a" reubadh, sheinneadh òrain drabasta, drabasta.
  Dh" fhosgail an dorus gu h-obann, agus bha coltas gu"n robh an seòmar air a spreadhadh le doineann. Leum nighean àrd lasrach suas gu na h-oifigearan, agus leis a h-uile càil a dh" fhaodadh i a bhith a" sgàineadh balla breige le botal bhodka gun chrìochnachadh. Dh'èigh an nighean:
  - Deoch-làidir agus boors! Tha an dùthaich uile ag obair, no a 'sabaid, tha thu toilichte mar mhucan. Air dearmad air coguis agus air urram ! Chan iongnadh gun tuirt Lenin: is e an mhisg an rud as miosa de na h-uilebheistean, a sgrios sònraichte san raon phoblach!
  Bha an t-oifigeach òg mar-thà gu math leis an deoch, a shùilean a" frasadh, agus dh"èigh e air ais, a" glacadh botal falamh:
  - A ghalla faigh a-mach à seo! A-nis nì mi!
  Goirid bhuail an nighean ladhar a bròg fon ghlùin. Bha coltas aotrom air a' bhuille, gun raon, ach rinn an t-òganach èigheach agus chaidh e fodha. Thuit am botal agus bhris e. Dh'èigh a h-uile duine, thuirt Vasilchikov:
  - Tha, is iad sin comharran Anna Vedmakova, pìleat ace anns an Spàinn agus san Fhionnlainn. Tha falt uirsgeulach oirre, dath an teine! Fàilte ort, Ceannard Squadron...
  Chrath an Witcher.
  - Tha mi fhathast ann an inbhe prìomh, agus choisinn a 'chiad phìleat ace rionnag gaisgeach an USSR. Dìreach air ruighinn anns an trodaiche MIG-5 aice. Fhad "s a tha an còrr den sguadran air an aghaidh an ear. Chaidh stiùireadh a thoirt dhomh... Uill, chan e gin de do ghnìomhachas a chaidh iarraidh orm. Co-dhiù, feumaidh mi an inneal-sgrios agad gus bratach Ameireagaidh a thogail sa bhad agus a dhol gu muir.
  Bha iongnadh air Vasilchikov:
  - Carson a tha sinne?
  Bha sùilean uaine a" Witcher a" lasadh.
  - Leis gu bheil an càr seo air a dhèanamh anns na SA. Chaidh a lìbhrigeadh dhut fo Iasad-màil, agus an uairsin na lean ach na h-òrdughan agam.
  Rinn Vasilchikov gàire:
  - Tha an còirneal a 'gèilleadh don phrìomh, agus eadhon bho roinn eile. Tha an t-ùghdarras agad.
  Chùm Vedmakova sgrìobhainn le seula an NKVD agus ainm-sgrìobhte Leas-chathraiche a" Phrìomh Oifis agus Cathraiche Comhairle nan Daoine Commissars, ceannard nam poileas dìomhair - Marshal Beria.
  - Thuig! Agus às aonais tuilleadh ao, cha bhith thu ach umhail dhòmhsa! Dè a thachras air dhòigh eile, chan eil mi ag ràdh: chan eil thu còig bliadhna a dh'aois!
  Dh'aidich Vasilchikov:
  - Math! Tha an sgriosadair a" gluasad, chan fheumar ach na seòladairean a thogail bhon taigh-feachd agus seòladh ann an dà uair a thìde.
  Rug Vedmakova air an oifigear òg leis a" fhalt, bha i na ceann na b" àirde na e agus gu soilleir na bu làidire:
  - Cia boicht' agus misg ! Carson a tha sgioba cho sgaraichte agad! Tha am fear seo a" coimhead nas coltaiche ri balach cabin na ri oifigear. Is dòcha airson toiseach tòiseachaidh, sèididh e gu math e gus an tig na hopan gu lèir a-mach.
  Bha nàire air Vasilchikov:
  - Is e seo Pasha Kolobkov. Chaidh a chuir gu cùrsaichean gu dìreach bho Sgoil Suvorov, a rèir prògram giorraichte. Tha e fhathast gu math na bhalach, ann an dà mhìos tha a cho-là-breith sia bliadhna deug a dh'aois.
  Rinn Witcher grimac:
  - Wow! Aig còig-deug agus mar-thà na oifigear! Sin a nì luathachadh! Agus cha robh fios agam gu robh milks a" faighinn tiotalan mu thràth.
  Chrath Vasilchikov a ghuailnean.
  - A thaobh comannach, bidh clann a 'fàs suas tràth! A bharrachd air an sin, thachair sgeulachd dha, mar a sgrìobh e an sgeulachd as fheàrr mu dhìon dìon Moscow, agus thug Zhukov fa-near dha seo agus chomhairlich e dha am balach a ghluasad bho òglaich gu oifigearan.
  Thàinig piseach air The Witcher:
  - Math! Nach dona nach e amadan a th' ann, ach nach eil e ag òl tuilleadh! Is urrainn dhomh fàileadh a dhèanamh, agus tha mo shròn mar chù, sa bhad fon chùirt! Gu fìrinneach, pàighidh tu air a shon. Duine meadhan-aois mar-thà, ach e fhèin.
  Rinn Vasilchikov casadaich:
  - Gu fìrinneach, tha mi trithead "s a dhà, ach tha mi mu thràth air a leòn sia tursan san Spàinn agus san Fhionnlainn, agus mar sin tha mi a" coimhead sean ...
  Bha Vedmakova airson rudeigin a ràdh mar fhreagairt, nuair a bhris ràmh uamhasach an t-sàmhchair ro-làimh. Bha e mar gum biodh ulpagan troma a" tuiteam às na speuran, bha glainne na h-uinneige a" spreadhadh sa bhad. Bhuaileadh pìosan de chlach-mheallain air a" bhòrd agus eadhon air tìr ann an làmhan is aghaidhean oifigearan air an mhisg. Dh'èigh Witcher:
  - A h-uile duine a-mach sa bhad.
  Dh'èigh Vasilkov mar fhreagairt, cho mòr 's gun do reub e cha mhòr na cordaichean gutha aige:
  - Is iad so sligean dheug oirlich ! Tha e coltach gu bheil longan-cogaidh Iapanach air an sealg, tha sin a" ciallachadh.
  Bhuail Vedmakova, ann an buaireadh, am balla leis a 'bhròg aice:
  - Thòisich, ach chan ann mar a bha sinn an dùil! Chan eil idir! Gu dona, feumaidh sinn an sguadron a thoirt chun na mara sa bhad agus cabhlach na dùthcha de mhuncaidhean le sùilean cumhang a chuir fodha.
  Thuirt Vasilchikov:
  - Tha buill-airm a-mhàin air an sgriosadair agam agus air dà amar beag. Chan eil eadhon freagairt againn.
  Sheall Vedmakova a dòrn:
  - Uill, bu chòir làmhachas cladaich a bhith agad! Às deidh na h-uile, cha deach a h-uile duine a chuir chun aghaidh an iar, a bharrachd air itealain. Às deidh na h-uile, thathas air a bhith a" bruidhinn airson bhliadhnaichean mu dheidhinn gum faod Iapan a dhol a-steach don chogadh aig àm sam bith.
  Bha Vasilkov airson rudeigin a ràdh, ach a-rithist thuit e, thuit pìosan uisge sìos. Bha an dùdach a" caoineadh, a" toirt rabhadh gun tàinig itealan. Dh'èirich Vasilchikov agus dh'èigh e thairis air fuaim a 'bhana-bhuidseach:
  - Tha itealain againn, agus tha bataraidhean cladaich, eadhon ged nach eil iad ann an seata iomlan, rim faighinn. Feuch an freagair sinn!
  Bha am pìleat a" fàs feargach agus i a" ruith tro na sràidean:
  - bhithinn dìreach a" ruith chun ghaisgeach agam agus cuiridh mi na Japs sin, cha bhith e coltach gu leòr. Pàighidh iad fhathast airson Tsushima, agus Muden.
  Dh'aontaich Vasilchikov:
  - Seadh, pàighidh iad! Tha, eadhon le ceudad!
  Bha spreadhaidhean ann agus sgoltadh mòr de ghunnaichean an-aghaidh itealain. San fharsaingeachd, chaidh a 'mhòr-chuid de dhìon adhair Vladivostok a thoirt a-mach air ais anns an dà fhicheadamh bliadhna, gus dìon Moscow a neartachadh (Bha dùil gum biodh Hitler a' bualadh, ach an uairsin chaidh e seachad!), Mar sin na puingean iomadach den mosgìoto Cha robh coltas gu robh taigh dùthaich an Rising Sun a" toirt mòran aire do leithid de "fuaim". Leig bomairean dàibhidh Iapanach "tiodhlacan" earraich le sgreuch tollaidh. Chaidh am buille a chuir air a" bhaile agus air a" chabhlach. Chan eil na plèanaichean Iapanach ro mhòr, ach sùbailte, ach tha na longan-cogaidh, air an làimh eile, àrd. Gu ruige seo, cha deach aig na h-Ameireaganaich air ach dà bhòidhchead mar sin a chuir fodha, agus bha an fheadhainn a thàinig beò, còmhla ris an luchd-turais, a" sgrios an oirthir. Bha e gu math coltach ris an ionnsaigh borb air Land of the Rising Sun air 27 Faoilleach 1904. Is ann dìreach an uairsin cha robh itealan ann.
  Bha Vasilchikov a 'faireachdainn gu robh e a' mùchadh bho bhith a 'ruith. Chan e superman a th" ann, ach duine sìmplidh le sgamhanan tinn, air a ghlacadh ann an suidheachadh duilich. Agus ann an Vedmakova cha do ghabh i seachad air mòran. Saoil dè an aois a tha i, gann nas motha na deich air fhichead, tha a cìochan mòr, agus a guailnean farsaing coltach ri duine.
  Thionndaidh Vedmakova gu h-obann mun cuairt agus shìn i a làmh:
  - Na ruith seann duine, lean mi! - Dh'èigh i le leithid de neart 's gun do bhuail an tonn fuaim a cluasan. - Faigh an inneal-sgrios a-mach gu muir cho luath "s a ghabhas.
  Thòisich spreadhaidhean faisg air làimh, thuit sprùilleach sìos, thuit fear dhiubh gu dìreach air Vedmakova, agus ghlac i gu meacanaigeach e le a làmhan. Bha an nighean pìleat a 'faireachdainn mar neach-glèidhidh a choisinn peanas gu soirbheachail, bha a' chriomag cruinn, blàth agus bha e coltach ri ball. Gu h-obann dh"fhairich Anna rudeigin leaghan a" sruthadh sìos a gàirdeanan. Thug an nighean sùil air a 'chriomag, agus an uairsin thàinig eadhon a gaisgeach iarainn, air a chruadhachadh le trì bliadhna de chogadh (Còmhla ris na Spàinntich), thàinig nausea chun a h-amhaich. Bha ceann pàisde aice na làmhan. Nighean bhochd (chì thu seo bho na mucan-mara goirid, le sùilean gouged a-muigh. Chuir Vedmakova a ceann gu faiceallach air an asphalt sgàinte agus chaidh i thairis:
  - Cha robh uine agad gu peacachadh, gun bhi beò ! Ach, chan eil peacach nas motha na Dia, mar sin chan eil peacadh nas motha na dìmeas air fulangas chloinne.
  A-rithist, ràmh, agus criomagan, bhuail fear an nighean sa bhròg, a" sgrìobadh a" chraicinn. Bha Vedmakova mar-thà ag iarraidh tionndadh mun cuairt agus ruith cho luath 's as urrainn dhi chun an raon-laighe, far an robh a MIG gu foighidneach a' feitheamh ris a 'bhan-aoigheachd ionnsaigheach, ach ...
  Gu sgiobalta mar lann bhiodag, dh" aithnich sealladh a" ghaisgich cràdh do-fhulangach de phian air aodann caiptean den chiad inbhe Vasilchikov, nuair a sgèith am pàirt àrd aige den bhodhaig a chaidh a reubadh dheth air a thilgeil suas leis an tonn spreadhaidh. Is gann gun do chuir an nighean i fhèin às don chriomag. Bha i mar-thà aig aon àm, dòigh air choireigin a" dubhadh a gruaidh, eadhon aig àm blàr an adhair anns an Spàinn. Mar thoradh air an sin, dh'fhuirich sgarfa domhainn, a bha, airson ùine mhòr, a 'milleadh a coltas. Fìor, ann an Siberia chaidh a toirt a-steach do dhraoidheachd fìor làidir, a fhuair, le cuideachadh bho acfhainn agus a "toirt ionnsaigh air spioradan, slànachadh mar nach biodh e a-riamh, an leòn seo agus càraid eile. Airson seo, thug Vedmakova dha a neoichiontachd, a 'faighinn eòlas air toileachas boireannaich. Às deidh sin, fhuair an nighean an cothrom as lugha a bhith a 'bìdeadh toileachas gràidh le fear, a bha gu math doirbh a dhèanamh ann an àm naomh nan Sòbhieteach, eadhon leis a' bhòidhchead Satanic aice agus an comas buaireadh. Chan eil a" phuing, gu dearbh, cho mòr ri ìmpidh a chur air an duine, ach dèanamh cinnteach nach fhaigh eagraiche a" phàrtaidh a-mach mu dheidhinn seo. Agus tha na h-uimhir de sgamadairean de gach strì ann, is gu bheil snitch, air snitch agus snitch, gan toirt air adhart. Mar sin cha luathaich thu gu mòr ma tha do chùrsa-beatha dèidheil ort. Ach timcheall air ceithir mìosan air ais, nuair a chaidh rionnag a" ghaisgich a bhuileachadh oirre, airson an còigeamh itealan faisisteach air fhichead a chaidh a losgadh sìos ann an sreath: choinnich i ann am Beria. Agus anns an elite Sòbhieteach gu lèir cha robh boireannach nas motha na ceannard nam poileas dìomhair agus fosgailte.
  Ruith Vedmakova mar raon-laighe. A bharrachd air an sin, rud a tha glè ainneamh a 'tachairt dhi, mheasg i suas an t-sràid ann am baile-mòr air nach robh mi eòlach, agus mar thoradh air an sin cha do dh'atharraich i ach an astar.
  Theich am pìleat agus chuimhnich e: bha Beria innleachdach san leabaidh, ach chan e a blas, maol, bolg, chan e Apollo. Mar sin cha robh e a-riamh na leannan dhi. San fharsaingeachd, tha fathannan gun do dh" èignich Beria boireannaich na fhìor àibheiseachd. Ma chaidh innse dha gu daingeann nach eil, cha do thionndaidh an dàrna fear den Ìompaireachd Dhearg, mar riaghailt, gu co-èigneachadh. Ged a tha an dàn dha na nigheanan gun a bhith ag ràdh nach eil ri leithid de uilebheist? Neach-cuiridh na Ruis àireamh a h-aon!
  Ach an seo thàinig i gu bhith na earbsa aig Lavrenty Palych. San fharsaingeachd, b" i aon de na ciad saor-thoilich boireann a shabaid san Spàinn. Gu dearbh, cha robh mòran de phìleatan Sòbhieteach a 'gabhail pàirt anns a' chogadh shìobhalta seo. Tha e coltach nach robh Stalin fhèin gu sònraichte ag iarraidh buaidh nan sòisealaich. Agus dè a tha loidsigeach, anns an Fhraing, bhuannaich na sòisealaich, a rèir coltais luchd-clì, agus cha do dh'fhàs an dàimh leis an USSR ach na bu mhiosa. Ach aig an aon àm, leis gur e faisisteach agus bourgeois a th" ann am Franco, agus gu bheil coltas gu bheil riaghaltas sluagh na Spàinn air an taobh chlì, cha robh e comasach dearmad a dhèanamh air iarrtasan airson cuideachadh. Bha, dh'fheumadh pìleatan Sòbhieteach eòlas fhaighinn, feuchainn air uidheamachd ùr. An toiseach, chaidh an cogadh air adhart le diofar shoirbheachas, ach an uairsin chaidh aig arm Franco, le taic bho aonadan Eadailteach is Gearmailteach, air Catalonia a ghlacadh. Bha am blàr san adhar co-ionnan an toiseach, ach an uairsin nochd am Messerschmitt ainmeil. Anns a 'chiad bhlàr adhair, bha Vedmakova a' faireachdainn cumhachd an itealain seo an taca ris an IL-16. Gu sònraichte, thug astar, eadar-dhealachadh de cheud cilemeatair san uair, cothrom dha na pìleatan faisisteach taghadh dhaibh fhèin càite, ciamar agus cuin a thèid iad dhan bhlàr. San dàrna h-àite, dh" fhaodadh armachd canan èadhair 20 mm losgadh sìos air plywood IL-16 aig astar fada, fhad "s a bha an ME-109, le armachd aghaidh peilear, a" cumail seallaidhean bho ghunna inneal 9.6 mm de neach-sabaid Sobhietach. Mar sin, gus Messer a sgrios, bha e riatanach an dàrna cuid ionnsaigh a thoirt bhon chùl, no ma bha thu gu math fortanach faighinn a-steach don einnsean, no don ghlainne sealladh. Bu chòir a thoirt fa-near gu robh conaltradh mòran na b" fheàrr aig na Gearmailtich cuideachd agus gun do rinn iad gnìomh nas co-chòrdail. Vedmakova chaidh a losgadh sìos dà uair, agus air an treas uair bha i air a dhroch leòn agus a thoirt dhan phrìosan. Bha na h-amannan cruaidh an uairsin, ach bhon a bha an cogadh air a chall mar-thà, thuit Madrid, dh'òrdaich Hitler, mar chomharradh air deagh rùn, agus a 'planadh caidreachas le Stalin, prìosanaich Sòbhieteach a thilleadh dhan dùthaich aca fhèin. Chaith Vedmakova ach mìos ann am braighdeanas, chaidh a cur ann an ospadal airson oifigearan, le deagh bhiadh agus cùram. Cha do rinn duine a" chùis no a" èigneachadh, is dòcha gun do dh" fheuch na Nadsaidhean agus an riaghaltas Franco ri iad fhèin a nochdadh don t-saoghal gu lèir mar luchd-daonnachd an taca ris an tyrant fuilteach: Stalin! Ach às deidh dhi tilleadh gu dùthaich a dachaigh, de na seann phrìosanaich cogaidh, cha robh ach aon Vedmakova air fhàgail san fharsaingeachd.
  Fìor, chaidh an òrdugh a chaidh a thoirt seachad, airson an aon trodaiche Eadailteach a bha sìos, a thoirt air falbh bhuaipe. Ach dh'fhuirich i anns an arm, agus fiù 's a' gabhail pàirt anns a 'chogadh leis an Fhionnlainn. Cha robh ann an dùthaich Suomi ach 118 plywood seann-fhasanta anns a" chabhlach itealain aice. Cha mhòr nach do ghabh an nighean pàirt ann am batail adhair, bha i an sàs nas motha ann an taisgealadh, fhuair i òrdugh, tha e coltach gur e monoplane a bh 'ann, a dh' aindeoin sin loisg i sìos, ach cha deach a chunntadh.
  Ach, chan eil sgrùdadh oidhche cuideachd dona, tha e na chùis chudromach don arm. Gu dearbh, leis an fhìrinn gun do mhair an cogadh leis na Finns ceud is còig-deug latha, agus na saighdearan Sòbhieteach air adhart gu leth cilemeatair san latha, cha b 'urrainn dha ach faireachdainn de bhuaireadh adhbhrachadh. Leig Beria an uairsin sleamhnachadh rithe gu robh an co-mheas de chall eadar còig agus aon airson dùthaich Suomi. Fìor, chaidh loidhne Mannerheim a bhriseadh troimhe le ionnsaigh aghaidh, a tha cuideachd na choileanadh. Tha Vyborg a 'tighinn le tiodhlacan - ge-tà, cha deach a thoirt, ach dh'fhàg na Finns an dèidh ainm a chur ris an aonta sìthe. Chaidh an cogadh a bhuannachadh, ged is ann le bhith a" pàigheadh le abhainn fala. Bhiodh Vedmakova gu tric a" conaltradh ris an fheadhainn leòinte, saighdearan-coise agus tancairean. San fharsaingeachd, bha ìre eagrachaidh an Airm Dheirg fada bho bhith foirfe. Ged, mar eisimpleir, thug an tanca KV-2 buaidh làidir air an nighean. Dh'fhaodadh an howitzer 152mm aige briseadh sìos agus bataraidhean a chumail fodha. Bha cuideachd itealan Sòbhieteach ùr MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU agus feadhainn eile. Fhuair Vedmakov an MIG, air ainmeachadh às dèidh Mikoyan. Bha coileanadh itealaich fìor mhath aig an itealan, agus am mullach àirde as motha am measg nan seabhagan Sòbhieteach. Fìor, thòisich an itealan seo a 'tighinn gu litireil air an oidhche ron chogadh, cha robh ach beagan uairean a thìde de thìde itealaich aig a' mhòr-chuid de na pìleatan, agus chaidh an cur aig na stiùirean as ùire, neo-leasaichte. Ach bha luchd-obrach nas eòlaiche fhathast ag itealaich air an IL-16 seann-fhasanta, itealan aig an robh astar as àirde fichead cilemeatair nas ìsle na bomair Yu-88. Mar sin tha e coltach gu bheil tòrr itealain ann, ach ma bheir thu a chàileachd ...
  Cha robh an ionnsaigh Gearmailteach gu tur ris nach robh dùil. Bha fathannan gun robh cogadh a" grùdadh air a bhith a" cuairteachadh bhon Fhaoilleach. Chaidh timcheall air còig millean saighdear glèidhte a dhreachadh a-steach don arm, chaidh teirm seirbheis an airm a leudachadh gu ceithir bliadhna, chaidh tancaichean a tharraing suas chun chrìch. Agus aig an aon àm bha iad gu gnìomhach a 'cladhach trainnsichean, cha do sheas arm mòr san raon, mar gum biodh iad air a thoirt a-mach a dh'aona ghnothaich agus a rèiteachadh gus am biodh e na b' fhasa dha na Gearmailtich ar saighdearan a chuairteachadh agus a sgrios. Bha i anns na daingnich. Fìor, anns a 'Chèitean bha fathann ann gun deach co-dhùnadh a dhèanamh agus gu robh saoradh na Roinn Eòrpa gu bhith a" tòiseachadh. Ann am prionnsabal, Vedmakova, ma bhuail Stalin Hitler na bu tràithe, cha bhiodh i ag ràdh ach taing. Airson dùthaich sam bith, agus gu h-àraidh an Ruis, tha e gu math nàdarra a 'fàs ann an tìr, a' strì airson leudachadh. Ruler-conqueror, is e tiotal urramach a tha seo... Agus san fharsaingeachd, is e ar-a-mach cruinne, Aonadh Sobhietach airson a" phlanaid gu lèir an t-amas mu dheireadh aig co-mhaoineas, le dùil ri leudachadh gu àite. Às deidh na h-uile, chan urrainn dha a bhith duilich airson ùine mhòr agus leigeil leis na Nadsaidhean armachd a chruthachadh a tha comasach air daonnachd a sgrios. Air an làimh eile, dè an t-amadan a dh'fheumas tu a bhith, gu bheil e cho gòrach an dà chuid an arm agus an dùthaich a chur an àite. Cùm na saighdearan anns an riochd as so-leònte, a" seachnadh an dàta gu lèir mun ionnsaigh a tha ri thighinn? Dà mhìos ro thoiseach a" chogaidh, thug draoidh air an robh i eòlach ionnsaigh oirre gun toireadh buidhnean faisisteach ionnsaigh air an USSR air an latha as giorra den bhliadhna! Agus chuir e bonn dìon thuice, a 'toirt rabhadh, fhad' sa bha e oirre, nach biodh Vedmyakova ann an cunnart bàis no leòn. Agus dè! Ann an latha no dhà, tha e mu thràth air naoi itealan fichead faisisteach a losgadh, a" toirt a-steach dà Yu-488n, agus aon Yu-287, co-dhiù, tha am bomair mu dheireadh cho sgiobalta is gur gann gum b" urrainn don MiG-5 grèim fhaighinn air. . Às deidh sin, dh'iarr Vedmyakova càr den atharrachadh as ùire. Dè mu dheidhinn a" mharcaiche agus an t-each. Am measg boireannaich Sòbhieteach, is i a 'chiad fhear anns an àireamh de chàraichean sìos, agus am measg fireannaich, a' chiad fhear. Mar sin thug iad am prìomh. Cho luath, mar ann an sgeulachd sìthiche. Ach tha buaidh an Treas Reich gu math fìor. An tionndadh ann an Afraga anns an dà fhicheadamh sa chiad, agus an uairsin a-mach às a 'chogadh a h-uile càirdeas a dh' fhaodadh a dhol dhan Treas Reich, agus a-nis cuideachd ionnsaigh iongantach le Iapan. Tha an dàrna fear dona san fharsaingeachd, ach chan eil e marbhtach. Tha, tha sluagh Iapan, timcheall air ceud millean no eadhon beagan a bharrachd a-nis! (Cha robh cunntas-sluaigh air a bhith ann airson ùine mhòr, ach tha an ìre breith glè àrd, agus gu ruige seo, gun chuingealachaidhean air poileasaidh deamografach, tha an àrdachadh ann. nas àirde na anns an USSR). Agus ma chuireas sinn cuideachd an rèim Pupaidean leis an "ìmpire" Sìneach ann am Manchuria, is e seo trithead gu dà fhichead millean eile (cha robh duine dha-rìribh a "cunntadh an sin airson ùine mhòr). A bharrachd air an sin, tha trì cheud millean coloinidhean air an ceannsachadh.
  Fìor, tha pàirt de na saighdearan Iapanach a" cur bacadh air Sìona, ach a-nis tha e glè choltach gum bi sìth air a shoidhnigeadh le Chiang Kai Shek, no an àite sin, tha na tha air fhàgail dheth air a chuir an sàs, agus còmhla ri Ameireagaidh cuiridh iad an aghaidh Arm Dearg Mao a tha mar-thà beag.
  Ann am Manchuria fhèin, tha mu dheich millean Seapanach mar-thà, agus trì millean dà cheud mìle saighdear "Sìneach". Tha neart iomlan Feachdan Armaichte Iapan mu sheachd millean thar fhichead, ach tha iad an dara cuid sgapte air feadh Àisia, agus eadhon anns na Stàitean Aonaichte, no tha ceithir muillean dhiubh nan saighdearan fèin-dhìon agus tha iad air an cnàimhneach. Tha mòran tancaichean aig Iapan, dìreach dà mhìle gu leth air fhichead, agus ann am Manchuria fhèin, timcheall air deich mìle. Agus tha na tancaichean fhèin lag, nas miosa na modalan Gearmailteach 1941. Cha bhith e comasach don Chi-Ha as motha a dhol a-steach do armachd an T-34 eadhon aig raon dlùth, agus faodaidh an càr againn sgòr aig astar nas motha na cilemeatair. Tha an fhìrinn fìor, an T-34, a 'bualadh gu ceart bho 500 meatair. Chaidh dàil a chuir air ath-armachadh le optics, agus tha faicsinneachd fhathast lag. Ach is e tancaichean a tha sin, agus chan eil itealan Iapan dona. Tha an fhìrinn beagan nas miosa na Gearmailtis, agus Ameireagaidh, ach chan eil sin ach beagan. Chan eil an diofar nas fhaide na sia mìosan. Rè an t-sabaid faisg air Khalkhin Gol, chuir aon phìleat ace Iapanach (dàin e, chaidh an t-ainm mu dheireadh aige a-mach às a cheann, bha e coltach gu robh e gu tur balbh anns a 'ghrèin feòil seo), loisg e sìos 41 itealan Sòbhieteach gus an deach a chrìochnachadh. Mar sin dè mu dheidhinn a tha e? Tha itealan math aig Iapan, agus tha ìre trèanaidh aces àrd. Fìor, tha ath-armachadh le itealain ùra aig àm a" chogaidh na bheachd nas slaodaiche na beachd dhùthchannan eile. Carson? Is dòcha air sgàth nach eil comas gnìomhachais gu leòr aig dùthaich an Rising Sun aig an aon àm gus ionnsaigh a thoirt air na Stàitean Aonaichte aig an aon àm, a bhios a "dèanamh còrr air dà cheud itealan san latha, agus a" faighinn maighstireachd air modalan ùra. Bhomaich na h-Ameireaganaich Iapan gu mòr, sgrios iad factaraidhean, loisg iad bailtean-mòra. Ach, chan eil e cho dian fhathast, gus am bi na h-eileanan ro fhada air falbh, cha robh tìde aca faighinn faisg air làimh, agus a-nis, nuair a chaidh iad dhan treas Reich, chan eil iad a" bomadh idir. Agus mar a dhèiligeas tu ri leithid de chumhachd. Tha an cabhlach Iapanach tòrr nas làidire na an Cuan Sèimh a th" ann an-dràsta, neo-iomlan. Cho fad 's nach tèid e fodha, chan urrainn eadhon smaoineachadh air buaidh. Ach an seo tha arm an fhearainn ... Anns an Ear Chèin, faisg air a 'chrìch, tha seachdad' sa dhà roinn gu foirmeil, thug Beria am fiosrachadh seo dhi fo dhìomhaireachd mhòr, a bharrachd air trì roinnean crìche eile, agus dà roinn den NKVD. Tha e coltach gur e grunnan a th" ann, ach tha làn luchd-obrach aca a rèir an àireamh àbhaisteach, dìreach saighdearan an NKVD. Tha stàitean aig àm sìthe aig na roinnean a tha air fhàgail. Tha seo a 'ciallachadh gu bheil buannachd mhòr aig Iapan ann an saighdearan-coise, itealain, agus eadhon ann an tancaichean. Uill, ann an tancaichean, tha ar pàirt air a dhìoladh le sàr chàileachd, agus tha an còrr tòrr nas miosa. Ged ma ghabhas tu gàirdeanan beaga, tha Iapan cuideachd air dheireadh anns an àireamh de ghunnaichean-inneal, mar as trice tha gunnaichean aice. Ach, tha roinnean an Ear Chèin air an droch uidheamachadh le gunnaichean submachine. Chan eil innealan gu leòr ann airson a h-uile duine. Mar sin ... A thaobh càileachd, chan eil àrdachadh sam bith anns na saighdearan-coise, ach, eadhon nas miosa, tha na h-oifigearan as fheàrr air an gluasad gu aghaidh nan Sòbhieteach, an seo chan eil na saighdearan as miosa, mar riaghailt, air an losgadh, aig a 'char as lugha de thrèanadh armailteach. Tha seo a 'ciallachadh gu bheil an cogadh a' tòiseachadh, ann an suidheachadh air leth mì-fhàbharach airson an USSR. Agus cha tèid glè bheag de thèarmainn ùra a thilgeil chun ear ...
  Gu h-obann chaidh Witcher a-steach don conflagration. Bha ospadal a' bhaile a chaidh a bhomadh na theine. Tha an dealbh dha-rìribh apocalyptic, agus tha boireannaich, clann, agus seann daoine a" losgadh beò. An so thuit an leanabh 's an teine, agus mu 'n cuairt bha rughadh agus caoineadh uamhasach.
  Dh'fhairich Vedmakova trompaidean nan archangels na ceann agus thilg i fhèin a-steach do na lasraichean. Bha teangannan teine a' reubadh làmhan ruisgte agus aodann fosgailte na h-ìghne, ach ghluais am pìleat cho luath 's gun d' fhuair i grèim air an leanabh, ga tharraing a-mach à glacadh an sgrios.
  Leum an nighean a-mach, a 'faireachdainn dìreach beagan tachas air a craiceann, thoir sùil air an leanabh. Och, bha e ro fhadalach, bha am balach air mhùchadh, a" tarraing lasraichean na sgamhanan, a" losgadh air aodann cruinn. Tha leithid de blisters air a" chraiceann nas buige na gucagan neòinean-nòin. Dh'èigh Witcher:
  - Seo caos daonna!
  Bhuail i cnap de sgudal le a bòt, agus às deidh sin rinn i cabhag gus cuideachadh le cò eile a dh" fhaodadh a bhith air a shàbhaladh. Bha e coltach ri dannsa cobra eadar luchd-losgaidh gas, bha an nighean a" gluasad gu math neònach agus a" dannsadh. Loisg i i fein, leagh a bòtannan, loisgeadh a tunic, ach lean i air a" sabaid gu cruaidh air son gach deòir a bh" aig pàiste, airson gach buille cridhe beag, airson gach beatha lag, ach cho riatanach airson na dùthcha! Thuit na bòtannan as a chèile, agus a nis bha a' chaileag a' dannsadh troimh 'n lasair lasrach, a casan rùisgte, siùbhlach. B" e martarach a bh" innte, ach chan e a-mhàin cailleachan-dubha ga chràdh fhèin le fastaidhean is cuip, rud nach eil na bhuannachd do Dhia no do dhaoine, na martarach-sabaid a" sàbhaladh beatha shònraichte. Bha casan pìleat na h-ìghne còmhdaichte le sreath de blisters beaga, ach ghluais iad eadhon nas luaithe agus nas mionaidiche bho pian.
  Thug caiptean na seirbheis mheidigeach a-mach bòtannan mòra às a bhaga, agus dh" èigh e rithe:
  - Gabh iad, cuir air gu sgiobalta iad! Bidh thu cho sgìth.
  Fhreagair am pìleat sa bhad:
  - Tha e nas fheàrr a bhith nad neach-cripple gu corporra na bhith nad neach-brathaidh moralta! Chan e diog dhut fhèin, a h-uile càil airson an aghaidh, a h-uile dad airson buaidh!
  Fhreagair caiptean na seirbheis mheidigeach:
  - Is e fìor dhuine Sòbhieteach a tha seo!
  Mhallaich a' bhana-bhuidseach:
  - Agus dè as fhiach dhut daoine a shàbhaladh!
  Rinn an caiptean osna.
  - Tha bràistean agam, an àite casan!
  Dh'èigh Vedmakova, a 'toirt a-mach nighean eile le aodann leth-scorched agus gun mhothachadh:
  Dè cho cruaidh 'sa tha Dia!
  Chrath an caiptean.
  Cha'n e coire Dhe a th' ann, ach coire dhaoine !
  Chuir Vedmakova an aghaidh:
  - Is e seo an aon rud ri ràdh - chan e na pàrantan as coireach, ach a 'chlann!
  Bha an sgiobair airson rudeigin a ràdh, ach chaidh na sgòthan de cheò a-steach don amhaich aige, agus bha e a" casadaich gu feargach.
  Chuir an nighean casruisgte an cèill:
  - 'S e bana-bhuidseach a th' annam agus chan eil dreuchd nas bòidhche ann!
  Agus a' toirt sàil rùisgte, lean i oirre:
  - Biodh beannachdan agus bouquet anns a" chiste-laighe olc aig Adolf!
  Chaidh na bomaichean sìos, ach lean an rùsgadh. Tha solar math de shligean aig gunnaichean an t-soithich, ge-tà, bha an teine a-nis air a stiùireadh nas motha gu na soithichean Sobhietach a bha air an dì-armachadh. Thuig Yamamoto gum biodh ceannas aig muir a" gluasad an iomairt sa chogadh seo gu Iapan airson ùine mhòr. Agus airson soithichean a thogail, tha am pròiseas daor agus fada, ged a tha, mar eisimpleir, bàtaichean-aigeann, is dòcha, nas fhasa a stampadh. Feumar seo, gu dearbh, a thoirt fa-near cuideachd, ach tha e cudromach an structar a bhriseadh. Bha Admiral Yamamoto, an duine as cumhachdaiche ann an Iapan às deidh an Impire Hirohito, a" faireachdainn mar dhia. Dia fìor, agus mar sin theagaisg creideamh dùthaich an Rising Sun gur e comas armachd an dòigh as fheàrr air deification! Agus a nis b' urrainn an ceannard mòr an t-àite mu'n cuairt a chràdh agus a bhualadh gu neo-riaghailteach.
  Os cionn Vladivostok tha sgòthan tiugh, dubha de cheò airson mòran chilemeatairean; is iad sin goireasan stòraidh ola agus ionadan connaidh nan teine. Na ceudan, mìltean de dhaoine air an losgadh, ifrinn, uill, às deidh sin, ciamar nach mothaich thu mar dhia a rinn dìoghaltas air na Ruiseanaich airson linntean de irioslachd, tha sluagh mòr air an èigneachadh ann an sreath de dh" eileanan cho beag an taca ri farsaingeachdan na Ruis. A-nis tha cabhlach na Ruis a" dol fodha, agus eu-coltach ri Cala Peru, chan fhàg iad aon shoitheach.
  Rè Blàr Khalkhin Gol, mhol Yamamoto buille coltach ri Vladivostok a lìbhrigeadh, airson an deach plana mionaideach a dhealbhadh. Ach gun dùil rinn Hitler sìth ri Stalin. San fharsaingeachd, amadan Hitler, a thòisich murt nan Iùdhaich agus mar sin chuir e na aghaidh fhèin an dà chuid a 'Phòlainn agus dùthchannan an Iar. Agus carson a bha feum aige air? A bheil thu airson beairteas Iùdhach fhaighinn? Ach bha e na b 'fheàrr a bhith an toiseach cumhachd an t-saoghail, a' chùis air an USSR, agus 's dòcha an uair sin dùthchannan eile. Tha an taobh an iar nas fhasa a bhuannachadh air sgàth 's gu bheil an inntinn mòran nas lugha air a chomharrachadh le fanaticism agus claonadh gu fèin-ìobairt. A bheil co-dhiù aon chùis aithnichte de phìleatan Ameireaganach a" reubadh. Fìor, bha dà thubaist ann, ach tha e glè choltach gur e tubaist a tha seo.
  Tha na Ruiseanaich fanatical, rud a tha neònach, leis nach eil an creideamh Orthodox ag aontachadh ri fèin-mharbhadh, agus chan eil e idir den bheachd gum faod duine slighe gu pàrras a chosnadh le cleasan armachd. Am bitheantas tha teagasg Chriosd, 'n a bheachd-san, anabarrach gòrach agus neo-fheumail. Leugh e Yamamoto am Bìoball agus ghabh e iongnadh air cho gòrach 'sa bha daoine a bhith a' beachdachadh air a leithid de Dhia sìtheil. Mar eisimpleir, tha e a 'teagasg: bidh iad gad bhualadh air a' ghruaim cheart - tionndaidh gu do làimh chlì, bidh iad ag iarraidh aon lèine - thoir dhà, gràdhaich do nàmhaid! Is e dìreach neach le tinneas inntinn as urrainn beachdachadh air Crìosd Dia. Chan eil a leithid de chreideamh math ach airson tràillean, bhasailean ceangailte. Agus feumaidh gu robh an Roinn Eòrpa gu lèir agus leth an t-saoghail air creidsinn.
  Fìor, cha do chuir teagasg Ìosa, a dh "aindeoin gu bheil e a" diùltadh prionnsapal an t-Seann Tiomnadh, sùil airson sùil, agus a "teagasg dhut gaol a thoirt do do nàimhdean, a" cur stad air na Breatannaich bho bhith a "faighinn thairis air an treas cuid den phlanaid gu lèir, a" cruthachadh an an ìmpireachd as fharsainge ann an eachdraidh a" chinne-daonna. Agus tha seo a dh'aindeoin creideamh Bhreatainn, far a bheil Dia air ainmeachadh eadhon anns an laoidh nàiseanta. Gu h-iongantach, tha cinn-suidhe nan SA a" mionnachadh air a" Bhìoball, ach a dh" aindeoin sin bomadh bailtean Iapanach le bomaichean napalm, a" losgadh mìltean de bhoireannaich is de chloinn beò. A bharrachd air an sin, mharbh iad an sluagh sìobhalta, chan ann le tubaist, ach a dh'aona ghnothach, b 'e innleachd a bha seo airson a bhith a' cur eagal air an t-sluagh shìobhalta: a 'lagachadh goireasan daonna is eaconamach.
  Ach cha do bhom na Seapanach na Stàitean Aonaichte an-toiseach, ron ionnsaigh Gearmailteach, rè a 'chogaidh gu lèir cha do bhris ach aon bhomair troimhe agus mharbh e, dìreach sianar shìobhaltach. Agus tha iad cuideachd a" cur an-iochd sònraichte ris na samurai. Às deidh na h-uile, b 'urrainn dha Yamamoto, ma thogras e, briseadh troimhe le bomairean gu bailtean-mòra na SA, gu h-àraid às deidh dha cabhlach Yankee a chall faisg air Acarsaid Peru. Tha, tha Eòrpaich nan bastards moralta. Tha tuigse shìorruidh aca, creideamh, teagasg agus chan eil!
  Chan ann mar sin ann an Iapan! Is e na tha sinn a" teagasg na nì sinn. Cha 'n 'eil a leithid de ni ann a tha Dia ag radh tionndaidh a ghial eile, gidheadh mharbh a sheirbhisich clann bhig a dh'aona ghnothach. Seadh, am bitheantas, cha'n urrainn an creideas gur aon Dia agus Uile-chumhachdach a bhi fior. Nam biodh e na aonar, an sin gun teagamh bheireadh e an aire gu'n tugadh daoine aoradh dha gu ceart, ann an creidimh agus ann am firinn, agus gu'm biodh aon teagasg aca. Agus mar sin bidh a h-uile duine ag ùrnaigh mar a tha e ag iarraidh, dè a tha e ag iarraidh. Agus tha an saoghal ro grànnda agus ceàrr airson a bhith air a chruthachadh le aon Dia Uile-chumhachdach. Às deidh na h-uile, bidh riaghladair cunntachail sam bith sa chiad àite a 'strì airson òrdugh agus ceartas. Tha e ag iarraidh gum bi an làidir, glic, uasal, onarach anns a 'chiad àite, agus an còrr an dàrna cuid ceartachadh fhèin, a' fàs gu corporra agus gu spioradail, no ... Ach, ma tha Dia Uile-chumhachdach agus Cruthadair na cruinne-cè, cha bhiodh e cruthaich freaks corporra agus inntinn.
  Às deidh na h-uile, carson a tha an ìmpire uaireannan a 'toirt air falbh laigsean dhaoine mar a chaidh a thoirt seachad? Leis nach eil dòigh eile ann, chan urrainn dha freaks a thionndadh gu fir eireachdail agus gealtach gu bhith dàna ann am priobadh na sùla. Ach nam b" urrainn dhomh, dhèanainn sa bhad e! Och, feumaidh mi gabhail ris na tha ann agus dèiligeadh ris an stuth daonna a fhuair mi mar a chaidh a thoirt seachad. Ach cò uaith a fhuair e 's i ceist eile. Tha, agus tha uireasbhaidhean aig an ìmpire fhèin: chan eil ann ach duine - tha e a" fàs sean, tinn, lag. Gu iongantach, bidh ìmpire diadhaidh gu tric a" fuireach nas lugha na seirbheiseach àbhaisteach, tha nas lugha de sgilean armachd aige na a" mhòr-chuid de sheanalairean agus mòran shaighdearan. Uill, dè a tha ann bho Dhia Uile-chumhachdach. Ach chan eil geal nas fheàrr! Ann an eachdraidh na Roinn Eòrpa gu lèir, cha robh ceannsachadh uamhasach agus soirbheachail na Hitler. Tha, tha e dha-rìribh na shamhla air comas armachd dhaoine geala! Agus, a dh'aindeoin sin, cha b 'urrainn don cheannard as motha a-riamh agus sluagh, eadhon crìoch a chur air an talla-spòrs, foghlam àrd-sgoile fhaighinn, a tha riatanach ann an Iapan!
  . CAIBIDEIL #5
  A bharrachd air an sin, cha deach gabhail ri Hitler dhan arm, airson adhbharan slàinte. Gu h-iongantach, bha an dealas seo de chult neart, an leòmhann cogaidh, cho lag gu corporra, eadhon anns a 'Ghearmailt, far a bheil dreuchd armailteach aig gach post, cha deach a ghairm mar neach prìobhaideach. Dè cho ìosal sa tha an Roinn Eòrpa.
  Ach, cha robh foghlam àrd-sgoile aig Stalin, fear eile de na luchd-poilitigs as fhollaisiche den ùine againn, ach bha e na chnap. Agus gu inntinneach, cha robh e cuideachd air a dhreachadh a-steach don arm, airson adhbharan slàinte. Gu inntinneach, co-thuiteamas, cha robh foghlam àrd-sgoile aig dà nàmhaid droch-rùnach, cha deach an gairm airson seirbheis armachd air sgàth adhbharan slàinte, bha athraichean air mhisg, agus bha athair Hitler cuideachd ag obair mar ghreusaiche an toiseach!
  Seo a leithid de cho-thuiteamas, neònach, ominous. Chan eil Göring, neach-ionaid oifigeil Hitler, mar sin. Tha e bho theaghlach de uaislean, bha sinnsear Goering na iar-cheannard air fìor riaghladair na Gearmailt, Bismarck. Mar sin, Churchill: uaislean, bho theaghlach uasal, agus plutocrats Ameireaganach, (chan eil an Ceann-suidhe Roosevelt dad nas motha na peansail, lorg iad gu luath cànan cumanta leis.
  Bha iad airson Hitler a chur an àite leotha, ach cha do dh'obraich e a-mach. Thug Hitler buaidh orra uile! Tha Goering na neach-gnìomhachais, oligarch, uaislean agus pragmatist. Tha e nas fheàrr na Hitler comasach air feachdan an t-saoghail air fad an aghaidh Bolshevik agus an-aghaidh na Ruis aonachadh. Tha Ameireagaidh agus Breatainn airson crìoch a chuir air an Ruis, ge bith dè an rèim riaghlaidh, ach tha na comannaich, a tha a" dol às àicheadh bun-bheachd seilbh phrìobhaideach, tha iad airson crìoch a chuir air cho dona. Tha e cianail gum bi iad fiù 's a' tionndadh sùil dhall air cus neartachadh na Gearmailt agus gum feum iad fhèin a dhol dhan Treas Reich.
  Ach, tha a 'Ghearmailt na farpaiseach geo-poilitigeach, ach farpaiseach taobh a-staigh frèam riaghailtean calpachais agus uaislean a' gheama, agus tha an Ruis Bolshevik gu tur coimheach agus nàimhdeil. Tha e eadhon na iongnadh gun tug Churchill fhèin cuideachadh do Stalin, a dh" aindeoin a ghràin an-aghaidh co-mhaoineas, traidiseanta, Sasannach air an Ruis.
  Air ais ann an 1941, bha mi airson an Ruis aig Stalin a chuir an aghaidh na Gearmailt Hitler. Gu pianail, chuir na Gearmailtich às dha. Às deidh na h-uile, tha a 'Ghearmailt fo na deargan na each-cogaidh air a chur gu carbad nan Sòbhieteach, agus tha an USSR fo na donn na raon partisan sìorraidh. Às deidh na h-uile, cha bhith na Bolsheviks fanatical a 'rèiteachadh iad fhèin, agus bidh iad a' pàigheadh cogadh guerrilla fada, a chuireas às don Treas Reich cho mòr 's gun tèid a h-uile bruadar mu leudachadh a bharrachd a-mach à sealladh mar bhogha-froise an dèidh stoirm tàirneanach! An Ruis fon Ghearmailt, nas fheàrr na a" Ghearmailt fon Ruis! A" tuigsinn seo, tha e soilleir carson a chaidh Churchill agus na Stàitean Aonaichte, às deidh call agus gèilleadh armachd, cho luath gu rapprochement leis an Treas Reich.
  Tha Yamamoto na phragmatist, bha e an-aghaidh a" chogaidh leis na SA agus Breatainn. Ach bhrosnaich an dà ìmpireachd seo iad fhèin Iapan le bhith a" cur embargo air solar stuthan peatrail. Às deidh na h-uile, chan eil tobraichean fhèin aig dùthaich an Rising Sun, agus mòran stuthan amh eile. Bha na Seapanach a" barganachadh, bha na h-Ameireaganaich a" tighinn gu crìch barrachd is barrachd iarrtasan iriosal.
  Agus aig an aon àm, cha robh na Yankees, a 'brosnachadh a' chogaidh, idir a 'gabhail cùram mu bhith a' toirt an airm agus an nèibhidh gu bhith deiseil airson sabaid. Thionndaidh am buaireadh a-mach gu bhith ro mhòr, agus mar as motha bha dòchas ann gun robh Moscow gu bhith a" tuiteam agus a" Ghearmailt, agus gun tigeadh a caraidean gu teasairginn. A bharrachd air an sin, bha dòchas ann nach biodh na Stàitean Aonaichte, a tha fhathast nan dùthaich an ìre mhath deamocratach, gu mòr an urra ri beachd a" phobaill, nan slaodadh an cogadh air adhart, nach biodh iad airson fuil a dhòrtadh air eileanan dhaoine eile. Gu dearbh, carson a gheibheadh duine àbhaisteach Ameireaganach air an t-sràid cisteachan-sinc còmhla ri a chàirdean, mura h-eil sinn a 'bruidhinn mu bhith a' dìon fearann na Stàitean Aonaichte fhèin, agus eadhon a 'pàigheadh cìsean armailteach mòr! Is dòcha gur e sin as coireach gun do chaill an Ruis tsarist, le barrachd shaighdearan, ach cha robh muinntir na Ruis a" beachdachadh air Manchuria mar an sgìre aca, agus cha robh iad airson pàigheadh le fuil is fallas airson ùidhean eas-chruthach. Gu mì-fhortanach, cha deach Hitler gu Moscow, gu ìre air sgàth cho neo-ullaichte airson a 'Gheamhraidh chruaidh, agus gu ìre air sgàth a' ghnè fanaticism aig na Bolsheviks.
  Cha robh mi airson eòlas fhaighinn air mi-fhìn.
  Ach, chan e a-mhàin na Bolsheviks, tha muinntir na Ruis buailteach fèin-ìobairt airson amasan mòra. Às deidh na h-uile, chaidh a 'chiad reithe adhair a dhèanamh leis a' ghille Ruiseanach Messer. Tha e eadhon iongantach nach do rinn e seo air sgàth uairean pàrras, ach airson an Tìr-mòr. Ged a tha ... Messer gu ìre na amadan, leis gu bheil e na mhaighstir air aerobatics, innleachdach, dealbhaiche, agus gu dearbh bheir fear beò mòran a bharrachd buannachd don Motherland. Is dòcha nach eil na Yankees cho ceàrr, ag ath-aithris a" phrionnsapail: is e am prìomh rud ann am blàr a bhith beò! Às deidh na h-uile, chan urrainn dha na mairbh a mharbhadh tuilleadh!
  Ghabh grunn de chlann-nighean leth-rùisgte, lom-uchd, an cead.
  Thuirt Admiral Naumo:
  - Tha sinn mu thràth air còrr air dà thrian den armachd a chleachdadh. Tha na gunnaichean glè theth, tha iad air an dòrtadh le bucaid uisge!
  Rinn Yamamoto crois le a mheur san adhar agus thuirt e ann an guth ìosal, caran gruamach:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gun seas na gunnaichean an treas cuid de na sligean mu dheireadh. Ged nach eil, cuir a-mach suas ri ceithir fichead sa còig sa cheud.
  Chrath an Àrd-mharaiche Naumo agus sguab e fallas bho aghaidh.
  - An fhiach e a h-uile rud as fheàrr a thoirt seachad air a 'chiad latha?
  Ghlan Yamamoto a dhòrn.
  - Cosgaisean! Gu dearbh is fhiach e! Chuir sinn iongnadh air na Ruiseanaich, mar a bha e ann an 1904, na Gearmailtich ann an 1940, ach bidh Stalin a 'peanasachadh an àithne gu mòr agus cha tachair seo a-rithist. Mar sin feumar a chleachdadh gun do thuit earball an dràgon na chadal. Gu fìrinneach, tha mi a" tuigsinn Stalin, thug an cogadh leis a" Ghearmailt aire cho mòr is gun do sguir e a bhith a" coimhead às dèidh an Ear Chèin. Agus tha eagal air an entourage aige gun stiùiriche an iomairt a ghabhail. An seo chaill sinn ar buille. A bharrachd air na h-Ameireaganaich. Bha e follaiseach don a h-uile duine gun robh a 'chùis ga ullachadh, na sgòthan a' cruinneachadh, bhiodh tàirneanach a 'bualadh a dh'aithghearr, ach ...
  Ruith iad, a' lasadh casruisgte, sàiltean cruinn na h-ìghne. Bha iad air misean cudromach.
  Bha Naumo a" suathadh ri leagh a" chlaidheamh samurai a bha crochte air a chrios, no mar a chanar ris gu cumanta cuideachd katana:
  - Bidh Ruiseanaich an-còmhnaidh ag obair fadalach! Cha bhi an cogadh ro fhada agus ruigidh sinn na h-Urals.
  Thog Yamamoto a shùilean chun na speuran.
  "Gun cuidicheadh na diathan sinn le seo, ach chan eil mi a" smaoineachadh! Bidh iad ag ionnsachadh gu luath, sheall Khalkhin Gol gu bheil an ìre de Ruiseanaich nas àirde na aig àm a 'chogaidh 1904-1905. A bharrachd air an sin, innsidh mi dìomhaireachd dhut. Chuidich an neach-ionaid dìomhair againn ann an Vladivostok beagan nach robh sligean aig an làmhachas cladaich a bha gu math cumhachdach, agus nach do dh'fhàillig an itealan ann an tìde. Is e seo an cogadh dìomhair.
  Chuir Naumo iongnadh air:
  - Agus càite an robh SMERSH agus an NKVD a" coimhead?
  Rinn Yamamoto gàire, a 'crathadh a chorragan.
  "Tha na buidhnean as miosa den Ruis a" frithealadh an seo anns an Ear Chèin, tha an fheadhainn air a bheil eagal bàsachadh air an aghaidh Sobhietach-Gearmailteach a" strì airson Vladivostok. Mar sin, an seo tha e mòran nas fhasa lorg fhaighinn air neach-brathaidh no amadan aig a" mhullach, a bharrachd air neach fèin-sheirbheis. Agus tha an NKVD cho cleachdte ri bhith a" nochdadh co-fheall mac-meanmnach is nach mothaich e tuilleadh luchd-brathaidh. Mar sin tha e gu math comasach a bhith ag obair. Air an t-slighe, ma chaidh grunn sheanalairean a-null gu taobh nan Gearmailtich, a dh'aindeoin gu bheil an teaghlaichean, an càirdean agus an caraidean ann an cunnart airson seo, tha e comasach brìb a thoirt do chuideigin bhon mhullach. No cleachd e anns an dorchadas, a tha eadhon nas fheàrr.
  Mar sin tha sinn air tòrr obair a dhèanamh. Tha sinn Iapanach mar as trice air an comharrachadh le mionaideachd ann a bhith a" smaoineachadh mu obair armachd, agus a" toirt aire do na rudan beaga.
  Suathadh Naumo meall a katana.
  - Deas! Ach tha nàire Khalkhin Gol a" nochdadh faireachdainn de shearbhas agus buaireadh làidir! Ciamar a b" urrainn dhuinn...
  Thug Yamamoto taic dha:
  - Bha barrachd Manchus na Iapanach, agus san fharsaingeachd tha e do-dhèanta a bhuannachadh fad na h-ùine. Feumaidh mi a thoirt fa-near, ge-tà, nach robh na h-aonadan as fheàrr a 'sabaid air ar taobh, agus bha buannachd mhòr aig na Ruiseanaich ann an itealan agus tancaichean.
  Tharraing Naumo leth-tharraing an katana aige.
  - Chan eil sinn reusanta! Cha toir samurai iomradh gu bràth air lann dòrainneach agus each sgìth, mòran nàimhdean, agus armachd lag!
  Ceartaich Yamamoto:
  - Samurai, gu dearbh chan e, ach fear, gu mì-fhortanach tha! Bidh daoine buailteach mearachdan a dhèanamh!
  Chaidh aire a thoirt do Yamamoto agus dh" èigh e rudeigin a-steach don phìob, agus lean i oirre:
  - Agus tha fios agad, thairg mi a dhol air stailc anns an Ruis air ais sa Chèitean 1942. Dh" fhaodadh seo casg a chuir air a" chiad Fritz a dhol air adhart.
  Chrath Naumo.
  - Gu dearbh! Ach shabaid sinn na SA agus an Leòmhann Breatannach.
  Bhuail Yamamoto an taigh-cuibhle le a mheur.
  - Tha! Fìor, ach chaidh na SA a bhualadh anns na fiaclan, chaill Breatainn a coloinidhean, agus bha a 'Ghearmailt gu math teann. Bha sinn airson na b" urrainn dhuinn de fheachd a tharraing à taobh an iar na Ruis gus am biodh e na b" fhasa don Wehrmacht a dhol air an ionnsaigh an aghaidh Bhreatainn gun eagal air stab sa chùl bho Stalin. - Dh'òl an àrd-mharaiche an t-aobhar a thairg nighean rùisgte ann an sgiort ghoirid agus lean i air. - Bha am buille air a phlanadh airson a 'Chèitein, nuair a bha na rathaidean a' tiormachadh, ach chuir na h-Ameireaganaich stad air.
  Tharraing Naumo an katana aige agus bhuail e san adhar e:
  - Bàs dha na SA! Bidh iad an-còmhnaidh a" cur bacadh air Iapan.
  Rinn Yamamoto gàire gu glic.
  - Chan ann an-còmhnaidh, gu dearbh, mar eisimpleir, nuair a bha sinn a" sabaid an toiseach leis an Ruis, chuidich na Yankees sinn gu mòr le iasadan, a bharrachd air solar armachd. Chaidh còrr 's leth ar cabhlach a dhèanamh le airgead nan Stàitean Aonaichte agus Bhreatainn, agus aig na gàrraidhean-luinge aca fhèin. Mar sin chan eil Ameireagaidh an-còmhnaidh dona, ach chan ann sa chùis seo.
  Dh"fhaighnich Naumo le iongnadh:
  - Agus carson?
  Ruith iad seachad air àrd-mharaichean Iapanach a rithist, a' lasadh shàilean rùisgte na h-ìghne.
  Dh"aontaich Yamamoto a mhìneachadh:
  - Bhris treud de bhomairean fada troimhe gu Tokyo, agus dhèilig iad ri buille brùideil don phrìomh-bhaile, a" cleachdadh bhomaichean napalm. Loisg na ceudan de thaighean fiodha, agus dh'òrdaich an ìmpire aig cosgais sam bith an raon smachd a ghluasad air falbh bhon phrìomh-bhaile. Agus an toiseach, gus an ionad sabaid de ionadan Ameireaganach a ghlacadh air na h-eileanan Medei, as fhaisge air cnàimhneach Iapanach. Gu mì-fhortanach, cha do shoirbhich leinn, agus mar sin thòisich sinn air am blàr airson a 'Chuain Shèimh a chall. Tha e math gun robh an gliocas againn aig an aon àm gus caidreachas a thoirt gu crìch gu sgiobalta leis an Treas Reich agus faighinn dheth beag. Rud eile, cha bhiodh eadhon tobhtaichean air fhàgail de na bailtean-mòra againn.
  Leum na caileagan cas-rùisgte eadhon suas, a" crathadh am braids dubha is dearg.
  Chuir Nauma a chlaidheamh san adhar:
  Bhithinn air buannachadh co-dhiù! Mar sin a bheil e dha-rìribh riatanach na Philippines a thoirt dha Hitler às deidh a" chogaidh? Tha an neamhnaid seo de chrùn Iapanach, Singapore do-chreidsinneach, a 'fàs ann an Hong Kong, Indonesia, tobraichean ola nan coloinidhean Sasannach a chaidh a ghlacadh, agus Guinea Frangach, Indochina, Burma, Thailand. Agus mòran a bharrachd, chan eil na tha ri bruidhinn mu dheidhinn a 'tionndadh na teanga. Às deidh na h-uile, tha sinn nar seasamh air a 'chrìch leis na h-Innseachan, air an stairsnich a ghlac am Fuhrer - Astràilia. Agus thoir seachad a h-uile càil gun sabaid, mar gheàrdach ...
  Chuir Yamamoto stad air:
  - Am measg nan daoine geala cuideachd, tha smart! Chan iongnadh gun do chuir an t-Ìmpire na dhreuchd, cnap de Napoleon. Ach bha Caesar eile ann, thuirt e: tha e nas duilghe a 'chùis a chumail na a bhuannachadh. Anns a 'chùis seo, tha seo a' buntainn rinn sa chiad àite. Aig an ìre seo, cha robh roghainn againn. Cho-dhùin sinn pàirt a chumail gus nach caill sinn a h-uile càil, uachdranas nam measg.
  Rinn Nauma ath-riochdachadh air an fhigear ochd leis a" chlaidheamh:
  Tha mi tuigsinn le m' inntinn, ach le m' chridhe !
  Sheas Yamamoto suas agus bhuail e a cho-obraiche air a ghualainn.
  - Tha, chan eil thu troimh-chèile, sa chùis seo, ma dh'fhàgas sinn, an uairsin tilleadh. Nì sinn a" chùis air an USSR agus a-rithist ruithidh sinn chun Treas Reich an aghaidh na SA agus na Breatannaich, ach nì sinn a" chùis orra mar-thà còmhla ris na Gearmailtich agus pasta. Agus an uairsin bidh sinn a 'tilleadh a h-uile càil, agus cuideachd bidh sinn a' glacadh na h-Innseachan, Astràilia, Alasga agus suas gu ... Chithear an sin, às dèidh a h-uile càil, bidh stòrasan Siberia Ruiseanach againn, agus bidh Ameireaga a 'tuiteam ann an trom-inntinn a-rithist. Feumar seo a thuigsinn!
  A-rithist, chrath na caileagan cas-rùisgte leis an aonta as motha. Tha iad cho breagha, tana, bha cuid de na caileagan eadhon le falt fionn, agus fèitheach.
  Bha an Admiral Nauma, le gluasad cha mhòr do-fhaicsinneach, a" falach an katana na shlaodadh agus, a" crathadh, ag èigheach:
  - Tha an àm ri teachd math, ach tha an latha an-diugh nas fheàrr! Cluinn air luchd-giùlan phlèanaichean, chaidh an solar iomlan de bhomaichean a chleachdadh, agus air adhart ...
  Yamamoto òrdachadh goirid:
  - Thig air an deic agus seall mu 'n cuairt, an ceann leth-uair tionndaidhidh sinn mu 'n cuairt agus falbhaidh sinn chum ar bonn as fhaisge.
  Shèid Nauma tro a shròn:
  - Eisd ris a' cheannard !
  Leum an àrd-mharaiche a-mach, a 'cumail an dorais gus a chumail bho bhith a' sgoltadh. Mus robh a ceuman air bàsachadh, shleamhnaich faileas a-mach air an doras, choisich i air tiptoe agus thilg i dheth an còmhdach. Rinn Yamamoto gàire.
  - Lady Armstrong, tha thu cho obann sa bha e an-còmhnaidh!
  Thuit sruth soluis air a' chreutair, ga nochdadh 'na ghlòir uile. B" e figear fionn, nymph a bh" innte, le deagh chuibhreann, ach le aodann boireannach aibidh anns na tritheadan aice. Beagan nas àirde na Yamamoto, ann am brògan leathair air an sgeadachadh le emeralds agus sapphires gus dath na tuinn a cho-fhreagairt, le buinn bhog. Às deidh dhi na còmhdaichean a thilgeil dheth, bha i ann an deise snàmh agus ghluais i mar dhannsair Innseanach.
  Chuir Yamamoto stad air a" bhoireannach:
  - Dannsa nas fhaide air adhart! Anns an eadar-ama, èist rium gu faiceallach, ciamar a ghabh ceann-suidhe phupaidean nan Stàitean Aonaichte mar phàirt den Treas Reich, Henry Truman, ris a" mholadh againn inbhe stàitean foirmeil neo-eisimeileach a thoirt dha na sgìrean saoraidh uile?
  Fhreagair Armstrong na guth ciùin:
  - Thuirt e gu robh e fhèin agus Churchill na aghaidh. Bidh a h-uile coloinidh fhathast nan coloinidhean, agus bidh Sìona fhathast air a roinn. Air an t-slighe, thuirt Truman ma tha Iapan a 'cuideachadh siostam Chai Kang Shi, faodaidh e a shàbhaladh - bidh e gu pearsanta a' faighneachd do Hitler an robh e mar sin. Ann an ùine ghoirid, tha na h-ionadan agad ann am Manchuria, a bharrachd air an rèim, agus eadhon faigh rudeigin air tìr-mòr Shìona. Gu sònraichte, lasachaidhean agus cothrom air stuthan amh.
  Rinn Yamamoto gàire.
  - 'S e deagh naidheachd a th' ann! A bheil fios aig riaghaltas phupaidean na SA gun do bhuail sinn an USSR? No nach eil fhathast?
  Rinn Armstrong cearcall le a meur.
  - Tha fios aige mu thràth! Gu ruige seo, cha robh freagairt oifigeil sam bith ann, ach tha Truman air a bhith ag èigheach mar-thà: is math a rinn thu Japs!
  Rinn Yamamoto gàire agus thionndaidh e a shùilean gu feargach.
  - Chan e Japs a th 'annainn, ach na Seapanaich, dùthaich de ghaisgich agus de dhaoine glic, agus chan e cìobairean agus eucoraich mar na h-Ameireaganaich. Ged, gu dearbh, tha seo math, tha e a 'ciallachadh nach bi cnapan-starra ann airson ionnsaigh domhainn a-steach do Siberia.
  Ghluais am boireannach gu spòrsail a casan air an làr:
  - Tha Siberia math - tha e mòr, beairteach! Agus aig an aon àm, tha Siberia dona - tha sneachda agus fuachd ann!
  Chrath Yamamoto a bhilean.
  - Chan eil eagal air an t-saighdear Iapanach air reothadh. Is e seo brìgh còd Bushido: na bi a "coimhead airson beatha furasta dhut fhèin, ach faigh thairis air duilgheadasan. Chan iongnadh gur e samhla an samurai - carp crucian! Bidh an t-iasg seo an-còmhnaidh a 'snàmh an aghaidh an t-sruth.
  Chuir e iongnadh air Armstrong:
  - Carp? A leithid de dh'iasg gun chron. A bheil na deamhain uamhasach, fìor den apocalypse samurai an coimeas riutha fhèin le minnow, a tha air a frioladh ann am pana, agus chan ann le tìgear no leòmhann.
  Sgaoil Yamamoto a làmhan.
  - Chan eil leòmhainn ann an Iapan! Agus tha an tìgear na chat ro thaitneach, chan eil misneachd aice. Tha fios agad, aon de na prìomh dheuchainnean air samurai, aig aois deich, tha e air a thoirt a-steach do chèidse le tìgear agus feumaidh e pìos feòil ùr a thoirt bhon bhiast. A rug an Zenki sin, nach eil thu a" creidsinn?
  Chrath Armstrong a ceann.
  "Cha chreid mi gun urrainn dha balach deich bliadhna a dh" aois tìgear a làimhseachadh, eadhon ged a tha an claidheamh as gèire na làmhan.
  Chuir Yamamoto a làmh gu socair air druim na h-ìghne agus bhuail i a craiceann lom, meurach.
  - Bha thu mì-thuigsinn. Bidh mac samurai a 'dol a-steach don chèidse leis an tìgear gun chlaidheamh no armachd sam bith. Feumaidh e inntinn làidir agus cumhachd tiomnaidh a chleachdadh gus toirt a chreidsinn air an tìgear a bhiadh a thoirt dha!
  Dh'èigh Armstrong:
  - Tha, tha e dìreach do-chreidsinneach! Is e Samurai an fhìor diabhal! An robh thu anns a' chill sin cuideachd?
  Leig Yamamoto sìos a shùilean.
  - Gu mì-fhortanach chan eil! Is e seo gnàthachadh nan seann amannan! Ach ma tha thu ag iarraidh, tilgidh sinn ann an cèidse thu? Can gu bheil thu airson faighinn a-steach don chèidse leis an tìgear?
  Ghlan Armstrong, a gàirdeanan Greugach tana, grinn air am pasgadh mu amhaich an àrd-mharaiche. Dh'fhosgail bilean le cuireadh:
  - Mas e an tìgear thusa, tha mi deiseil eadhon airson ifrinn! Ged tha pàrras nas miosa na ifrinn às aonais thusa, a samurai mo ghràidh.
  Gu h-obann phut Yamamoto am boireannach air falbh agus dh" èigh e:
  - A-nis feumaidh mi geàrr-chunntas a dhèanamh air toraidhean an ionnsaigh air an USSR le àrd-mharaichean eile, a bharrachd air faighinn a-mach mar a tha cùisean air tìr. Chan eil ùine ann airson tlachd fhaighinn bho thlachd boireannaich. Tha thu a" tuigsinn: gun ùine! Cha gairm mi ort ach san fheasgar. Co-dhiù, chan eil gearradh cumhang mo shùilean agus craiceann buidhe a" cur dragh orm.
  Chuir Armstrong a cromagan sìos.
  - Chan eil! Dìreach an aghaidh! Mar sin eadhon nas romansach agus neo-àbhaisteach! Tha thu Iapanach, is mise Ameireaganach: rèis buidhe is geal, aingeal agus deamhan! Tha an eadar-dhealachadh seo mì-chinnteach! Tha a 'mhòr-chuid de bhoireannaich a' còrdadh ris a 'chiad fhear agus chan eil iad coltach ris a' chòrr.
  Dhòirt Yamamoto leth-ghlainne de dh'fheòil air a mheasgachadh le "Ginn" agus, a 'slugadh ann an aon thuit e gu socair, socair:
  - Gu fìrinneach, bha mi a" smaoineachadh gu robh boireannaich nas gleidhidh na fir. A bheil boireannaich air mòran lorg saidheansail a dhèanamh?
  Thilg Armstrong a ceann agus chrath e a falt bàn, thuirt e:
  - Is e an lorg as cudromaiche dha boireannach fear ùr a lorg, dìreach air chùmhnant gur e leabhar a th" ann, chan e rèidio! Agus chan e luchd-labhairt a th" ann an samurai!
  Bha trile cluig shiorruidh ann, lasadh solas uaine. Dhòirt an àrd-mharaiche leth glainne eile dha fhèin, air a snìomh ann an Ruisis, agus dh" ith e lemon air a smeuradh le mil. Dh"imlich e a bhilean agus sheall e sleagh claidheamh samurai:
  - Mharbh mi gu pearsanta còrr air ceud neach, co-dhiù fichead dhiubh boireannaich òga! Bidh tu mar an neach as àille de na fulangaichean uile.
  Bha Armstrong a 'bagairt, a' cumail a-mach cànan crùbach Yamamoto:
  - Tha triùir mhac agam agus nì iad dìoghaltas ort fhèin agus air do theaghlach, Admiral!
  Cha robh coltas ann gun robh Yamamoto ciontach idir.
  - rug i triùir chloinne ...
  - Còig! Rinn Amstrong ceartachadh.
  Gu sònraichte còig! Agus a chum na h-ìghne ?
  Thilg a" bhean-uasal a cas thar a h-amhaich:
  - Is e Ameireaganach a th" annam agus tha sin ag ràdh a h-uile càil!
  Chrath Yamamoto agus rinn e sgadan:
  - A-nis thig balach thugad, tha i na trodaiche ninja gu math làidir. Dèan seirbheis dha chun na h-ìre as àirde. Tuigsinn?!
  Chrath Armstrong aonta.
  - Tha gaol agam air daoine òga... tha mi an dòchas gu bheil e eireachdail?
  Fhreagair na Seapanach le misneachd:
  - Eadhon barrachd! Còrdaidh e riut!
  Agus dh'fhàg e an cabin gu daingeann. An àite sin, nochd balach cha mhòr sa bhad. Tha ea' coimhead mu thrì-deug no ceithir bliadhna deug a dh'aois, gu math fèitheach, casruisgte agus briogais ghoirid air. Gu math eireachdail, le falt fionn.
  Bha Armstrong toilichte... nach fheumadh i dèiligeadh ri seann chlaon.
  Bha am balach, ge-tà, a" coimhead feargach is gu h-aithghearr air a" Bheurla:
  - Faigh undressed!
  Rinn am boireannach gàire agus thuirt i:
  - 'S dòcha beagan a bharrachd romansach!
  Fhreagair am balach le bhith ga slaodadh san aodann. Loisg gruaidh na baintighearna. Rinn an neach-brathaidh osna throm agus thòisich i air a h-aodach a thoirt dheth. Och, chan e toiseach tòiseachaidh gealltanach a th" ann.
  Rug am balach air fhiaclan, thilg e dheth na shorts aige, agus nochd e foirfeachd fireannach cudthromach.
  Rinn e gàire, a" gàireachdainn:
  - Laigh sìos!
  Le osna, laigh Lady Armstrong air a druim agus sgaoil i a casan. Chaidh am balach le cuideam agus gu mì-mhodhail a-steach innte, agus thòisich e air òrd mar inneal-ghunna. Gun fhaclan, gun fhacal ...
  Bha an neach-brathaidh mar-thà na strìopach eòlach, agus cha robh i air a ghoirteachadh. Air an làimh eile, tha jolts biorach cha mhòr tlachdmhor. Mar sin chuir iad toileachas rithe, agus thòisich grotto Venus air a lìonadh le taiseachd. An sin thòisich e gu tur, agus chualas gearan trom.
  Thathas a 'toirt boireannaich garbh, ach tha seo cuideachd na thlachd. Agus an seo tha thu còmhdaichte le tonn de orgasm.
  Bidh am balach gu h-obann a 'stad a' bualadh, a 'toirt grèim air a' Bhean Uasal Armstrong leis a 'fhalt le neart, agus a' lùbadh sìos rùisgte gu foirfeachd. Bidh an neach-brathaidh a" fosgladh a beul agus bidh an jet a" bualadh air a teanga. Chan e seo a" chiad uair idir. Agus tha an gruel geal bhon bhalach milis, agus glè thaitneach don bhlas. Bidh Armstrong a" reamhrachadh a bhilean le fìor thlachd.
  An uairsin bidh an ninja òg fhèin a 'lùbadh a dh'ionnsaigh a h-uchd le aodann, agus a' tòiseachadh ag obair gu neo-eisimeileach. Bidh Armstrong a" crathadh le tonn eile de ecstasy agus a" rughadh mar buabhall ann an taigh-spadaidh. Feumaidh i foirfeachd a ghlacadh le a beul sgarlaid. Agus a bhith ag obair le teanga pinc. Gus an èirich an tobar geal is milis a-rithist.
  Uiread de spòrs. Agus tha an ninja òg, fèitheach, agus fionn dìreach gun sgìos. Tha a lùth neo-sheasmhach agus uamhasach. An trodaiche cliùiteach seo agus am fuamhaire leabaidh. Agus falt fionn ... Tha dìreach a h-uile dad super agus an clas as àirde.
  Chaidh an E-50 a chaidh a chàradh gu cath. Ach a dh" aindeoin sin stèidhich na Ruiseanaich daingnichean gu ìre mhòr, agus bha aig na Gearmailtich ri faighinn thairis air dìonan ann an doimhneachd. Sgrios na gaisgich am bataraidh gu rianail.
  Loisg Gerda, a" briseadh a" chanain Shobhietach, agus an uairsin le gàire na guth thuirt:
  - Buailidh sinn daoine, agus buailidh sinn na cuinneagan!
  Sheinn Charlotte a curls copair-dearg:
  - Tha sinne, oh, robairean ! Mèirlich!
  Agus a 'putadh air a' phutan joystick le a meur rùisgte, chuir i pròiseict, a 'briseadh buncair nan Sòbhieteach.
  Agus an uairsin dh'fhàs Cairistìona gu bodhar:
  - Bang Bang! Agus tha thu marbh! Na mairbh! Na mairbh!
  Agus tha e cuideachd a 'bruthadh a chas gràsmhor le meur ruisgte, a' cur an nàmhaid gu bualadh.
  Agus an uair sin bha Magda ann. Seo an nighean. Bidh e mar an ceudna a" bruthadh an gàirdeachais le òrdagan a choise rùisgte, agus mar a bhios e a" bualadh.
  - O, ge b'e neach a chì sinn, gun dàil !
  Gerda tarraingeach, a 'crathadh a cìochan slàn, bhuail i air na ceithir-deug air fhichead, agus dh' èigh i:
  - Agus airson cuideigin bheir e fàileadh friogais!
  Bhrùth Charlotte a corragan rùisgte air na putanan luing gàirdeachais, agus rinn i gàire mar sparrow:
  - Agus tha sinn a 'cumail rudeigin nar uchd!
  Reub Kristina gunna Sòbhieteach le slige agus reub i, a' bualadh air a bilean sgàrlaid:
  - Na tig faisg oirnn ...
  Bhrùth Magda am putan le a meur lom cuideachd. Shèid i trithead "s a ceithir, agus dh"èigh i:
  - Na tig faisg oirnn!
  Agus bidh Gerda, a" bheathach ionnsaigheach seo, le falt fionn, cuideachd a" bualadh le tilgeag, agus brisidh na ceithir-deug-ar-fhichead mar shròn a" bhocsair fo dhòrn neach-bualaidh. Agus bidh an gaisgeach a" caoineadh:
  - Marbhaidh sinn e!
  Agus a-rithist bidh na caileagan a 'spreadhadh nan deòir agus a' losgadh, gun aithreachas no stad.
  Thog Charlotte gu dealasach:
  - 'S e robair math a th' annam...
  Agus cuideachd mar a bhuaileas e howitzer Sòbhieteach. Cha robh ach pàirtean ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Tha Cairistìona a' dèanamh gàire. Fhad "s a tha e a" brùthadh a mheur lom air a "phutan luing gàirdeachais agus chirps:
  - Agus tha nighean nan deamhan marbh !
  Bidh Magda cuideachd a" tàirngeadh le bhith a" putadh a casan rùisgte air rud tarraingeach, a" briseadh tanca Sòbhieteach agus a" toirt seachad:
  - Agus chan e modhail!
  Rug Gerda a fiaclan, las a fiaclan. Smaoinich i air fear òg eireachdail. Cho brawn, lùth-chleasachd, le faochadh fèithean, agus foirfeachd mòr fireann. Agus mar a bhios i a" lùbadh a-null agus a" cuairteachadh a bilean sgàrlaid timcheall a cridhe sèididh, jade. Dè cho blasta "s a tha e, mar reòiteag seoclaid. Agus an reòiteag seoclaid sin a bhios tu a" reamhrachadh le do theanga. Agus tha e cho snog, cho brosnachail.
  O, dè cho math ma thèid òganach eile còmhla rithe bhon chùl. Agus thèid an t-slat pulsating, jade a-steach gu grotto tais Venus. Agus dè cho mòr 'sa tha e.
  Chrath Gerda eadhon le languor. Cho taitneach agus cho taitneach 's a bha e dhi.
  Loisg an nighean air a" ghunna Sòbhieteach. Agus rinn i gàire gu h‑urramach, a" stampadh a cas-rùisgte:
  Guys, guys, tha e an urra riut fhèin ...
  Bhuail Charlotte cuideachd agus bhris i an tanca Ruiseanach, fhad "s a bha i a" crathadh, a "crathadh a làn mheirge:
  - Sàbhail an talamh bho theine!
  Chrath Cairistìona a falt buidhe-copaidh. Thug i gàire lasrach, a" caoineadh:
  - Tha sinn airson sìth, airson càirdeas, airson gàire an t-saoghail ....
  Chuir Magda cliog air an luing gàirdeachais le a meur lom. Bhris i an tanca Sòbhieteach agus rinn i gàire:
  - Airson coinneamhan cridheil!
  Bha coltas anabarrach sunndach air na gaisgich. Agus mar a rùisg iad am fiaclan. Agus bidh iad a 'goid agus a' caoineadh.
  Tha Charlotte cuideachd a 'smaoineachadh air fear. Òg, ach le feusag. Mar a tha e a 'gabhail cùram de a cìochan. Mar a bhios feusag a" strì ris a" bhroilleach, bidh falt dualach a" ruith thairis air connlaich aibidh nan nipples. Agus tha e a" strìopachas rithe, agus a" pògadh a cìochan. Cuir timcheall an nipple milis, meala le do theanga. Tha an leithid de dhìol. Agus ma tha an duine fhathast a 'steigeadh a theanga ann an grotto Venus. Abair blas!
  Bidh Charlotte a" losgadh agus a" squeals:
  - Agus bithidh an claidheamh geur !
  Gu dearbh, tha na caileagan, ged a tha iad àlainn, a 'dèanamh gnìomh salach - bidh iad a' marbhadh saighdearan Sòbhieteach. Ach bha iad air an teagasg mar sin bho òige tràth. Tha iad nan madaidhean-allaidh neo-thruacanta.
  Agus tha iad a 'smaoineachadh gu bheil iad ceart. Tha an aon togail agus inntinn aca. Thòisich na caileagan a" sabaid air ais ann an ceathrad "s a h-aon, cuid den bhuidheann-chatha "madadh-allaidh" aca, eadhon na bu thràithe. Agus cuimhnich gu neo-thoileach air na ciad cheumannan. Nuair nach robh thu ach sia-deug. Agus bha a h-uile càil mun cuairt a 'coimhead iongantach, brèagha romansach.
  Ach, tha iad fhathast gu math òg!
  Chaidh dà dhusan itealan Sasannach thairis air na caileagan falaichte, is dòcha nach do mhothaich iad dad, agus bha iad mu thràth a" tòiseachadh a" sgaoileadh air cùl fàire, nuair a chaidh fuaimean ùra amharasach a chluinntinn gu h-obann. Dh"àithn Madeleine:
  Bidh a h-uile duine a 'laighe sìos agus na gluais!
  Reothadh na caileagan, bha iad a 'feitheamh airson rudeigin. Agus an uairsin nochd luchd-còmhdhail aotrom agus làraidhean bho chùl an dùn. A" breithneachadh leis an dealbhadh, riochdachadh Beurla is Ameireagaidh. Gluais iad gu slaodach gu prìomh-bhaile Tunisia. Bha Madeleine beagan air a ghlacadh. Bha i den bheachd gu robh an loidhne aghaidh fhathast fada air falbh, agus tha sin a" ciallachadh nach biodh ùine aig na Breatannaich nochdadh fhathast. No an àite sin, cha bu chòir dhaibh nochdadh. Agus an uairsin tha colbh slàn ann. Ged, is dòcha, nas lugha na buidheann-chatha ... Cò iad, buidheann blàir de sheòrsa, a 'dol seachad air na fàsaichean gun a bhith a' dol air adhart gu leantainneach, ag iarraidh rummage tron chùl. Tha e coltach gu bheil e loidsigeach, ged le teicneòlas tha iad furasta am faicinn san fhàsach. Ann an suidheachadh sam bith, feumaidh tu do chuid fhèin a chuir air an rèidio, ach na fosgail teine. A bharrachd air an sin, chan eil ann ach ceud dhiubh, agus tha còrr air trì cheud Sasannach ann!
  Thuirt Gerda ri Charlotte:
  - Tha Beurla aca! Seo a" chiad uair a tha mi air am faicinn faisg orra!
  Fhreagair an caraid ruadh, cuideachd gu math iomagaineach:
  - Chan eil dad sònraichte! Agus tha uimhir de dhaoine dubha nam measg!
  Gu dearbh, bha co-dhiù leth de Bhreatainn nan daoine dubha. Agus ghluais an colbh gu slaodach, agus bha na daoine dubha fhathast a 'caoineadh rudeigin ... Tha iad a' tighinn nas fhaisge agus nas fhaisge ...
  An uairsin cha b 'urrainn dha nerves aon de na caileagan a sheasamh, agus bhuail i le gunna submachine. Anns an dàrna h-aon, dh'fhosgail a 'chòrr de na gaisgich teine, agus chaidh Madeleine a-mach gu sgiobalta:
  - Pli!
  Chaidh grunn dhusan Sasannach a spealadh aig an aon àm, agus chaidh fear de na làraidhean na theine. Dh" fhosgail an còrr de Bhreatainn teine gun lethbhreith. Ghabh Madeleine grèim air a" mhionaid agus dh"èigh i:
  - Tilg grenades oilbheumach còmhla!
  Bidh caileagan bhon bhuidheann-chatha SS mionlach "She-wolves" a "tilgeil grenades fada agus gu ceart. Agus gu bheil iad air an trèanadh bho òige, agus chaidh iad cuideachd tro innleachd sònraichte. Seo nuair a bhios tu a" trèanadh le sruth, beagan dàil leis an tilgeadh agus thusa le sgaoileadh. Thilg Gerda agus Charlotte na tiodhlacan aca cuideachd. Agus tha na Breatannaich somersaulted agus bun os cionn ... Tha e èibhinn. Bidh iad a" losgadh air thuaiream, agus tha na daoine dubha fhathast ag èigheach ann an cànan nach gabh a thuigsinn. Seo cuid de na sgùbanan...
  Agus tilgidh Gerda agus tilgidh i, agus e a" seinn cuideachd:
  - Ann an sgoilearan an SS tha trom-laighe! Aon leum - aon bhuille! Tha sinn nar madaidhean-allaidh - tha an dòigh-obrach againn sìmplidh! Cha toil leinn an cat a tharraing leis an earball!
  Bidh Charlotte cuideachd a 'fàs mar fhreagairt. Bidh na peilearan a chaidh a losgadh leatha a" briseadh nam pìosan den chlaigeann. Agus spìonaidh iad an sùilean. Seo fear dubh a tha fo eagal, mar a bheir e bayonet dha a chompanach fionn air a chliathaich. Spìonaidh e fuil mar fhreagairt. Bidh Charlotte a" seinn còmhla:
  - Ainglean ifrinn ghruamach rionnagach! Tha e coltach gun tèid a h-uile càil sa chruinne-cè a sgrios! Feumar itealaich a-steach don adhar le seabhag luath! Gus dìon bho bhàs an anam!
  Bidh na Breatannaich ag obair ann an dòigh neo-eagraichte, tha a" mhòr-chuid dhiubh nan saighdearan coloinidh: Negroes agus Innseanaich, Arabaich. Bidh iad an dàrna cuid a" tuiteam, a" reothadh, no, air an làimh eile, a" leum suas gu h-obann agus a" tòiseachadh a" reubadh mar mhaighich chuthach. Ach, bidh na caileagan a 'losgadh gu ceart, agus na grenades, ged nach eil na criomagan a' sgèith fada, ach gu dùmhail! A-nis chan eil mòran nàimhdean air fhàgail. Bidh Madeleine a" sgreuchail sa Bheurla, tha a guth cho bodhar àrd is nach fheum thu eadhon beul-aithris:
  - Gèilleadh agus sàbhalaidh sinn do bheatha! Ann am braighdeanas gheibh thu biadh math, fìon agus gnè!
  Dh'obraich e sa bhad agus bhon a tha iad mar-thà a 'toirt suas ... Hands up and ...
  Chaidh leth-cheud prìosanach a chruinneachadh, agus chaidh leth dhiubh a leòn. Dh"àithn Madeleine:
  - Marbh an leòinte!
  . CAIBIDEIL #6
  A dh'aindeoin sin, chaidh Stalenida Pavlovna a-steach do bhlàr neo-ionann le buidheann de chlann-nighean. Chan eil na feachdan mar an ceudna ... Ach thug na gaisgich ionnsaigh air còmhdhail Fritz. Chan eil e cho mòr armachd agus nas so-leònte.
  Chuir caileagan casruisgte, leth-rùisgte teine air na Nadsaidhean. Às deidh dha a bhith air a bhualadh, chaidh an neach-còmhdhail na theine. An uairsin, chuir na gaisgich a-mach còmhdhail eile. Rinn e smocadh agus sgàineadh. Dh" fheuch an treas neach-giùlain armachd ri falbh. Ach chuir Natasha a-mach e le lannsair grenade a chaidh a ghlacadh. Às deidh sin, chaidh mastodon beag a chrìochnachadh.
  Thòisich gaisgich às deidh sin air duaisean a thogail. Chomharraich Oksana an grenade sgiobalta le gàire:
  - Tionndadh Gearmailteach!
  Thuirt Bhictòria, a" giùlan a fiaclan, ag èigheach:
  - Agus tha thu a 'coimhead Negros!
  Gu dearbh, am measg nam marbh bha daoine dubha, agus Innseanaich, agus Arabaich! Chan eil ann ach beagan dhaoine geala. Thug na gaisgich na h-airm bho na mairbh. Bha iad cuideachd a" creachadh am pòcaidean a" coimhead airson airgead. Bha comharran Gearmailteach ann am pàipearan agus buinn mheatailt cuideachd.
  Gu ruige seo, tha an comharra air fuireach mar an airgead as cumhachdaiche air an t-saoghal. Agus eadhon às deidh ceannsachadh Afraga le taic òir.
  Thug na gaisgich, a' slaodadh an casan rùisgte, chiseled, na cuirp. Agus air a luchdachadh sìos le armachd.
  An uairsin chaidh sinn air ais dhan choille. Dh" fhaighnich Stalenida don cheathrar:
  - Uill, ciamar? An deach thu?
  Chuir Victoria a-mach a broilleach agus fhreagair i gu pròiseil:
  - Tha, ruith sinn beagan, ach cha robh dad sònraichte ...
  Mhol Stalinida:
  "Is dòcha gun urrainn dhuinn sgaradh a-rithist agus a dhol chun ear?"
  Mhol Natasha gu modhail:
  - Agus ma chruthaicheas tu sgaradh partisan?
  Chrath Steelenida a ceann gu àicheil.
  - Chan eil ... Tha òrdugh ann dhuinn a dhol air ais, air cùl na loidhne aghaidh. Co-dhiù, dè tha fios agad mu chùrsa an t-sabaid?
  Fhreagair Veronica le osna:
  - Gu ruige seo, chan eil dad ... Chan eil rèidio againn, chan eil ...
  Chuir Stalenida stad air, ag ràdh gu dona:
  - Bithidh an cogadh fada agus cruaidh. Is dòcha nach bi a h-uile duine comasach air a bhith beò. Anns a 'chùis seo, bu chòir dhuinn ...
  Bha misneachd aig Veronica casg a chuir air:
  - Cuimhnich Dia ?
  Chrath Steelenida a ceann gu àicheil.
  - 'S e comannach agus atheist a th' annam ... Agus tha eadhon gliocas dùthchasach ag ràdh: earbsa ann an Dia agus na dèan mearachd leat fhèin!
  Bhris Victoria:
  - Thuit an nighean so fo bhuaidh dope cràbhach. Agus tha mi a" smaoineachadh mar sin: nach eil ann an Dia ach mealladh, ach is mealladh fìor chronail a tha seo, tha e a" cur bacadh air an inntinn!
  Chrath Steelenida a ceann gu àicheil.
  - Thoir urram do chreideamh cuideigin eile Vic... San fharsaingeachd, gu dearbh, is e na creidmhich a dh'fheumas dearbhadh gu bheil Dia ann!
  Stamp Natasha gu feargach a cas-rùisgte agus fhreagair i:
  - Agus dè a tha ann ri dhearbhadh! Ma tha Dia ag aideachadh gu bheil na faisisteach air cha mhòr an saoghal gu lèir a ghlacadh, an uairsin dè an seòrsa Dia a tha seo!
  Dh" fhàs Victoria gu cruaidh.
  - Uill, dearbhaich gu bheil Dia Vera ann. A bharrachd air an argamaid gràineil gum feum a" chiad adhbhar a bhith aig a h-uile dad!
  Chrath Veronica a maoil, shuathadh i bonn rùisgte, beagan fala air an fheur agus thug i a-mach:
  - Uill, airson mìneachadh nach robh beatha ann, ach leasaich e agus nochd eadhon fear?
  Thuirt Steelenida gu socair:
  - Teòiridh mean-fhàs ... Bidh a h-uile dad a" dol bho shìmplidh gu nas iom-fhillte agus nas foirfe. Agus tha seo air a dhearbhadh leis gu bheil sreathan geòlais ann. - Ruith boireannach òg a òrd rùisgte thar an fheòir, agus rinn i gàire. - An seo, mar eisimpleir, tha diofar amannan geòlais ann, agus tha seo air a bhreithneachadh le fosailean.
  Chaidh Veronica sìos.
  "Chan eil mi nam eòlaiche air Creocianism. Agus chan fhaigh thu a leithid de leabhraichean anns an USSR. Ach tha obraichean thall thairis far a bheil e air a dhearbhadh, gu dearbh, nach eil saidheans a" dol an aghaidh creideamh. Agus thug e geàrr-chunntas air a" bhunait saidheansail airson sgrùdadh a" Bhìobaill. Gu sònraichte mu fhàisneachd a" Bhìobaill!
  Rinn Victoria gàire agus thuirt i:
  - Tha na fàisneachdan sin air an dèanamh gu h-ath-ghnìomhach. Chan eil làmh-sgrìobhainnean sam bith den Bhìoball agus den t-Seann Tiomnadh nas sine na an deicheamh linn AD. Mar sin chan eil dòigh ann na fàisneachdan a dhearbhadh!
  Dhearbh Natasha gu làidir:
  - Gu cinnteach mar sin ... Gun chreideamh, tha do chreideamh stèidhichte gu sònraichte air creideamh dall agus ...
  Mhol Victoria gu furasta:
  - Eagal roimh bhàs ! Dè tha creideamh sam bith a 'smaoineachadh!
  Chrath Veronica a guailnean agus fhreagair i:
  Carson nach eil eagal air atheists ron bhàs? Agus gu bheil rudeigin eile aca airson a bhith an dòchas?
  Bhuail Victoria meur casruisgte, bhris i e agus mhol i:
  - Uill, mar eisimpleir, faodaidh sinn creidsinn anns an aiseirigh le cumhachd saidheans. Agus tha seo fìor mhath cuideachd!
  Rolaig Natasha a sùilean agus thuirt i gu bruadar:
  - Sin e! Smaoinich air àm ri teachd comannach. Cha 'n 'eil airgiod innte, ach pailteas de bhathar saor. A" toirt a-steach baidhsagalan-motair air an urrainn dhut itealaich a-steach don fhànais. Agus bidh toraidhean sam bith - cèicean, reòiteag, pineapples, cearcan-fraoich, agus mar sin air adhart air am fàs gu synthetigeach. A h-uile àite robots. Bidh daoine ag obair dìreach dà uair a thìde san latha, agus an uairsin dìreach a" toirt òrdughan dha na h-innealan. Agus ann an latha.
  Choisich na caileagan, a" bruidhinn, a" tomhas a h-uile càil len casan rùisgte. Tha iad air an luchdachadh le diofar ghunnaichean inneal agus bazookas. Dusan bòidhchead gu lèir.
  Agus lean Natasha ag ràdh:
  - Agus an gnìomhachas dibhearsain as beairtiche. A-mhàin toileachas. Mar eisimpleir, telebhiseanan dath, agus bidh thu a 'coimhead dusan cartùn sa bhad. Agus tòrr rudan tarraingeach. Innealan slot, geamannan coimpiutair, diofar innealan-fuadain ... Agus eadhon ro-innleachdan. Mar, mar eisimpleir, bidh thu a 'cluich mar Stalin agus a' chùis air Hitler. Fiù ma tha comas an t-saoghail air fad aige ....
  Lean Victoria gu bruadar, airson Natasha:
  Agus tha na taighean cho breagha. Tha bothan aig gach fear le fuaran agus gàrradh. Agus mura h-eil àite gu leòr ann airson daoine air an Talamh, bidh iad a" fuireach ann am Venus, a" Ghealach, Mars agus planaidean eile. Gu sònraichte, chaidh soithichean-fànais le astaran superluminal, no eadhon busaichean le gluasad neoni, a chruthachadh. Seo nuair a gheibh thu air a" bhus, agus thèid do ghiùlan gu àite a-muigh, no eadhon gu saoghal eile. Seo mar a tha ceudaurs, no sìobhragan eireachdail, a" cur fàilte oirbh. - Rug an nighean air an nathrach 'na pailm, thug i gu a cluais e, agus ag èisdeachd, lean i air a labhairt. - Agus mar eisimpleir, iongantasan innleadaireachd ginteil. Chan eil seann aois ann. Chan eil a h-uile duine a 'coimhead nas sine na fichead, a bharrachd air nigheanan. Tha iad uile fallain agus fallain, le fàilidhean taitneach, ùr. Tha nigheanan an-còmhnaidh fallain, gun menstruation. Tha e comasach nach fheum clann a bhith air an giùlan, gun tèid an togail ann am broinn saidhbear.
  Thug Natasha taic dha seo le gàire:
  - Agus nochdaidh na craobhan, air am fàs siùcairean, reòiteag, lollipops, cèicean - mar mheasan. Agus faodar an ithe gun tuiteam de gheir. Agus bidh a h-uile duine toilichte le càraichean ùra as urrainn dhut itealaich. Agus gu mòr-thìr eile agus gu Mars, agus eadhon gu galaxy nàbaidh!
  Mhol Steele:
  - Agus an uairsin bidh daoine eadar-dhealaichte, le mòr-chumhachdan. Bidh seo, gu dearbh, na bhuannachd. Agus bidh na mairbh air an aiseirigh, agus cha chuimhnich iad gu robh cuideigin uaireigin a 'creidsinn ann an sgeulachdan a' Bhìobaill!
  Bhris Victoria agaric cuileag le a cas rùisgte agus rinn i gàire:
  - Tha, gu dearbha! Uill, dha-rìribh, dè tha am Bìoball a" gealltainn? Am bi sinn eadhon a" dol suas ris an druma, no an àite fuaimean na h-organ? Agus cha bhi eadhon feòil ann!
  Sgaoil Veronica a làmhan agus thuirt i:
  - Ciod e do mhothachadh ? Ach anns na Sgriobtuiribh naomha, cha'n 'eil an duais air a cur an cèill gu cinnteach. Agus tha sinn a" togail ris an druma, is e prothaideachadh a tha seo!
  Rinn Victoria gàire agus chuir i a-mach a teanga. Às deidh dhi mothachadh:
  - Uill, tha ... Agus dè thachras an sin? Rud gun pheacadh? Agus dè mu dheidhinn saor-thoil, ciamar às aonais?!
  Fhreagair Veronica gu sàmhach, a 'caolachadh a sùilean beagan:
  - Mairidh saor-thoil, ach cha bhi peacadh ann. - Suathadh an nighean a cas-rùisgte air a' chòinnich agus lean i. - Bidh e comasach oir bidh fuath aig daoine don pheacadh. Chan e na h-uile dhaoine, ach na fìreanan a tha air an sàbhaladh. Tha seo a" ciallachadh nuair a thèid Satan agus factaran iriosal a thoirt air falbh, gun caill am peacadh cho tarraingeach sa tha e agus gun lughdaich e luachan.
  Rinn Victoria feadan, ghluais i i sàil rùisgte, cruinn a-steach do stoc beithe. Agus thuirt i gu socair:
  - Agus ciamar is urrainn thu fuath a thoirt do pheacadh, ma bheir e uiread de thoileachadh. An seo, mar eisimpleir, le fir, gu sònraichte feadhainn òga. Nuair a bhios iad a" spògadh riut, nuair a bhios iad a" strì riut, nuair a bhios iad a" massage do shàilean. Às deidh na h-uile, tha e na thoileachas mòr a bhith a "faireachdainn suathadh cuirp fèithe. Agus tha thu ag ràdh gur e peacadh a th 'ann!
  Ghabh Veronica gu feargach:
  - Agus tha e mì-mhoralta gnè a bhith agad le diofar fhir!
  Thuirt Steelenida gu feargach:
  - Gus a bhith onarach, chan e puritan a th" annam nas motha, ach ... Fhathast, tha còd moralta comannach ann agus bu chòir dha feuchainn ri fhaicinn. 'S na luidh sios fo gach neach a dh' eireas !
  Fhreagair Victoria gu dàna:
  - Is toil leam a bhith gnìomhach. Agus is toil leam a bhith a" coimhead airson agus a" tàladh dhaoine mi-fhìn. An uairsin dèan gaol dhaibh mar a tha thu ag iarraidh. Nach eil sin àlainn. Uill, carson a bu chòir dhuinn a bhith modhail, an àite a bhith a" cumadh ar fireannaich sinn fhèin!
  Thuirt Stalin gu fuar:
  - Le do choltas chan eil e doirbh! Ach às deidh a h-uile càil agus airson marbhadh, tha thu tòrr!
  Dh" fheuch Victoria ris a" chòmhradh a chuir air falbh beagan:
  - Co-dhiubh, is aithne dhuit an teachd-an-tir coman- ach, daoine saor agus glic, moran na's fearr na riaghailt Dhe, a' leigeadh ris buaidh faisisteachd, no bàthadh an cinne-daonna ann an tuil. - Bhrùchd an diabhul loisgeach an stòl le a cas dheas agus lean e air. - gu pearsanta cha toil leam a bhith a" fuireach ann an rìoghachd neach-brathaidh a tha a" gairm na h-Iùdhaich a dhaoine, agus ciamar a thionndaidheas e a-mach gu bheil an còrr nan coigrich?!
  Fhreagair Steelenida gu dona:
  - Faodaidh tu argamaid a dhèanamh mun inntinn nas àirde airson ùine mhòr, ach anns a 'Bhìoball ... A bheil e loidsigeach a bhith ga mheas mar fhoillseachadh Dhiadhaidh?
  Fhreagair Victoria le misneachd:
  - Gu dearbh chan eil! Cruelity an t-Seann Tiomnadh, sàmhchair mì-reusanta an Tiomnadh Nuadh - a 'cur sochairean aon daoine ... Nach eil e mì-reusanta?
  Bhuail Veronica an stump le a corragan rùisgte ann an buaireadh. Ghabh i cràdh ann am pian agus fhreagair i:
  - Mar sin an deigh na h-uile, tha Pol ag radh : Tha ar teagasg 'na cheap-tuislidh do na h-Iudhaich, 'na chuthach do na barbaraich ! Chan urrainn inntinn pheacach seo a thuigsinn!
  Rinn Victoria gàire agus thuirt i ann an guth fileanta:
  - Chan urrainnear an Ruis a thuigsinn leis an inntinn,
  Chan urrainnear a thomhas le arshin cumanta ...
  Tha sealbh sònraichte aice -
  Chan urrainn dha duine a chreidsinn ach anns an Ruis!
  Thuirt Steelenida, a" togail a sùilean gu cruaidh:
  - Agus an so an Ruis roimh Chriosduidh. Milleanan, ceudan de mhilleanan de dhaoine a 'creidsinn ann an Dia. Nam measg bha inntinnean air leth. A leithid Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... Agus bha na h-adhbharan aca fhèin airson creidsinn. Tha sinn, an uair sin, an-aghaidh mealladh! - Thug a" bhean òg grèim air meur a bha air tuiteam le a cas làidir, rùisgte, bhris i i agus lean i oirre. - Tha sinn nar luchd-leantainn de atheism saidheansail agus tha sinn den bheachd gu bheil a h-uile duine na ghobha air a shon fhèin! Agus nach eil e riatanach a bhith a 'creidsinn gu bheil an deagh uncail Iosa a' tighinn agus a 'togail a h-uile duine, a' fuasgladh ar duilgheadasan uile! Feumaidh a" phlanaid seo riaghladh saidheansail agus leudachadh gu àite! Agus na bithibh a' gabhail a h-uile seòrsa dòchais airson àitean nèamhaidh, no maighich!
  Rinn Victoria gàire agus gàire:
  - 'S cha diùlt mi 'n f hirinn fhireann !
  Thuirt Steelenida gu cruaidh:
  - Uill, tha thu ruadh agus ceadach... Cò thog thu?
  Fhreagair Victoria le fealla-dhà:
  -Nuair a athair Carlo, agus nuair nach eil duine idir!
  Leag Stalenida an cuileag sìos le a dòrn agus rinn i sgadan:
  - Tha e follaiseach ... Mura h-eil Dia ann, chan eil seo a 'ciallachadh idir gum bu chòir dha a bhith vulgar agus dissolute!
  Fhreagair Victoria gu h-onarach:
  - Like! Tha thu a' tuigsinn mar e!
  Rinn Natasha gàire agus thuirt i:
  - Dh'ainmich Co-mhaoineas co-ionannachd an dà ghnè. Agus tha sin a" ciallachadh còir boireannach a bhith a" coimhead airson fear i fhèin. Mar eisimpleir, tha mi a" smaoineachadh gu bheil e gu math àbhaisteach a bhith a" taghadh fear as toil leat a chumadh! - Bhuail an nighean air balgan-buachair na cnuimhe le a cas-rùisgte agus lean i oirre. - Agus tha e gu math àbhaisteach a bhith dèidheil air grunn ghillean aig an aon àm. Às deidh na h-uile, tha iad eadar-dhealaichte agus bidh gach fear gad ghiùlan fhèin ann an diofar dhòighean, rud a tha gu math snog!
  Thuirt Veronica gu socair:
  - Bidh tu a' losgadh ann an ifrinn air son a leithid so do sheorsa agus do ghnùis !
  Rinn Steelenida gàire agus thuirt e:
  - Cha 'n 'eil moraltachd a' Chomanachaidh idir cho teann ris a' Chriosduidh. Agus ma tha thu gad ghiùlan fhèin mar seo, an uairsin ... tha mi a 'smaoineachadh nach coinnich thu le cead! Chan eil a h-uile duine againn ... brot!
  Thuirt Victoria gu mòr:
  - Carson a ghineadh hypocrisy? Chuir an Crìosdaidheachd seo diofar chuingealachaidhean air boireannaich. A 'gabhail a-steach, leithid an toirmeasg, a bhith a' gràdhachadh barrachd air aon fhear. - Bhuail an diabhul ruadh gu goirt am cnap le a cas-ruisgte, agus thilg e ni b'airde i. Agus lean i oirre. - Agus bha comunn a' searmonachadh nach 'eil Dia ann ! Agus tha sin a 'ciallachadh gu bheil a h-uile dad ceadaichte! Agus faodaidh sinn boireannach a bhith nan eòin an-asgaidh an tòir air gaol. A 'taghadh na fir sin a bheir seachad mòran a bharrachd toileachas. Agus is e seo am prìomh phuing!
  Chrath Stalenida an ceann dearg le a meur-chlàr:
  - Chan e seo am prìomh rud airson ball Komsomol! San fharsaingeachd, is e an rud as cudromaiche seirbheis don Fatherland agus adhbhar Lenin. Agus chan e an rannsachadh airson toileachas airson a 'chuirp! Feumaidh tu seo a thuigsinn!
  Fhreagair Victoria gu feargach:
  - 'S mise 'bhiast 's an leabaidh am blàr ! Mar sin na dèan gearan rium!
  Rinn an diabhul ruadh ri sgios :
  - 'S e sàr nighean a th' annam!
  Veronica air a chuir a-steach gu sgiobalta:
  - Is e moralta co-chomunn agus Criosduidh aon : an ti nach dean obair, cha'n 'eil e ann !
  Sheall Victoria eòlas air a" Bhìoball:
  - Agus thuirt Iosa: na gabh dragh mun aran làitheil agad ... Bi mar eòin na coille.
  Thuirt Stalenida gu làidir:
  -Comannachd rugadh gu ìre mhòr air a bhith a 'diùltadh luachan Crìosdail. Agus tha cuid de cho-shìntean gu math comasach. Mar sin tha bratach dhearg aig na Nadsaidhean cuideachd, mar a tha againne!
  Bhris Victoria a" chuileag le a cas-rùisgte, shuath i a sàilean lom, cruinn air a" chòinneach agus thuirt i:
  - Tha cìsean mòra aig an Treas Reich air calpa prìobhaideach, agus ceudad àrd de sheilbh na stàite. Tha sòisealachd aca gu ìre, ach sochairean dha na Gearmailtich! - Gheàrr an nighean duilleag beithe dheth, agus rinn i gàire, chuir i ris. - San fharsaingeachd, mu chreideamh, tha òran èibhinn agam. A bheil thu airson gun dèan mi e?
  Chrath Stalenida gu deònach a ceann soilleir, leag i sìos meur grod le a cas rùisgte, gràsmhor, agus rinn i crathadh:
  - Seinnibh flor, na biodh ioghnadh oirbh !
  Agus sheinn Victoria gu sunndach;
  Ciod a bha an Tighearn a' ciallachadh ?
  Tha e, a 'fuireach ann an astar uabhasach ...
  'N uair thugadh an t-ordugh gu obair,
  Gus nach fuirich sinn ann am bruadar.
  
  Ged a tha eideadh rìoghail eireachdail,
  Ach chan eil duine nas gòraiche ann....
  Tha bochdainn a" fàgail puing-bàn -
  Tha an saoghal fulangais againn mòr!
  
  Agus chan e coire Adhaimh a th" ann
  Fear sìmplidh Sòbhieteach, Ruiseanach ...
  A choisich lomnochd, gun a bhith a" falach nàire,
  Coltach ri proletarian fo tsarism!
  
  Thug Dia biadh dha - crìoch,
  Feurach gun fhios dha na forcaichean ...
  Agus ma tha thu ag iarraidh barrachd, thèid do bhualadh!
  Agus òl le pailm do làmh gun bhotail.
  
  Dh' fhuiling Adhamh a leithid do dhàil,
  Ann am pàrras eagallach, dòrainneach!
  Ach dh'itealaich an nathair air sgiathan,
  Thuig e: tha neach a 'fulang ...
  
  Tha dòigh ann faighinn a-mach às na tiugh,
  Tog baile-mòr, thoir sliochd!
  Gus nach tèid thu air adhart tro theirm a" ghàrraidh,
  Aig amannan feumaidh tu perfidy!
  
  Ghoid mi an iuchair dhraoidheil à pàrras,
  Gus Eden fhàgail ...
  An sin gheibh thu nighean a 'bruadar
  Co-dhiù faodaidh tu bàsachadh san fhìor shaoghal!
  
  Tha, gu dearbh tha cunnart ann, a bhalaich,
  Chan e tiodhlac a th" anns a" phlanaid seo...
  Ach bidh eòlas agad air cogais, onair,
  Agus gheibh thu, eòlach air do chàraid!
  
  Fhuair Adhamh an iuchair so -
  Dh" fhosgail e na geatachan agus dh"fhàg e pàrras.
  Chaith am peacach moran neart,
  A" ceumadh air clachan bheanntan mòra ...
  
  An seo chì e an geata a-rithist -
  Agus a-rithist nochd an nathair sgiathach ...
  thubhairt e, Is Satan math mise, -
  Dh" fhosgail am bolt leis fhèin...
  
  chaidh Adhamh a steach agus chunnaic e,
  A leithid de mhìorbhail air a pheantadh ...
  Nighean lomnochd air cùl a' chnoic,
  Is e mias òir a th" ann an seòrsa de porcelain.
  
  Ach dè cho math
  Cha b' urrainn Adhamh am balach cur an aghaidh!
  Agus pòg a beul
  Nas binne na mil!
  
  
  Fhreagair i e -
  Chaidh buidhnean ann an ecstasy stoirmeil còmhla ...
  Chan e, na mallaich Satan -
  Nochd guys ann am peacadh!
  
  bhreab Dia iad a-mach à pàrras, ach ...
  Thàinig a" phlanaid gu bhith na dhachaigh dhaibh.
  Ged tha aon ghrian aig daoine,
  Ach thàinig an sliochd gu bhith nam mìltean!
  
  Bha, bha e gu math cruaidh
  Tuiltean, tiormachd agus geamhraidhean.
  Ach tha 'n inntinn 'na ràmh cumhachdach,
  Tha an duine air fàs na chreutair làidir!
  
  Ciamar as urrainn aingeal itealaich
  Ciamar a sgriosas beanntan deamhan faochadh!
  Cruthaich rathad, far a bheil an t-slighe -
  Ruig puing sam bith air tìr.
  
  Agus feumaidh tu àite-fànais -
  Bidh sinn cuideachd comasach air buaidh a thoirt.
  Mar sin cha bhinn ar peacaidh-ne,
  Chan e, na bi a" bruidhinn nonsens pop!
  
  Na bi am peacadh - chan eil adhartas ann,
  Bidh smuaintean a" gineadh gluasad!
  Aon fhreagairt don t-searmoin:
  Chan eil feum againn air pàrras cuideigin eile!
  Bhuail na caileagan ann an aonadh. Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil guth Bhictòria làidir, làn-fhuaim, glè thaitneach. Agus bha na gaisgich air leth inntinneach leis an dàn seo.
  Mhol Steelenida le gàire:
  - Nuair a bhios ùine ann, cluichidh tu an òran seo aig an lann-cluiche!
  Chrath Victoria aonta agus mhol i:
  - Agus aig an aon àm aontaichidh sinn an duais!
  Rinn an nighean ruadh gàire agus bha i airson coiseachd air a làmhan. Ach tha cus armachd aice.
  Bha na caileagan air a bhith a" coiseachd fada gu leòr agus bha iad sgìth. Suidh sìos airson lòn fhaighinn. Dh"fhosgail iad biadh à canastairean agus stew. Geall air a chosnadh gu làidir. Tha na gaisgich uile òg, fallain, fallain.
  Thuirt Natasha le gàire:
  "Am measg an fheadhainn a chaidh a mharbhadh leinn, tha cha mhòr na h-uile nan coigrich. Tha na Gearmailtich a 'tilgeil arm cèin nar n-aghaidh!
  Sheinn Victoria a-mach à àite:
  - Agus tha an arm againn air an taobh chlì, agus tha an arm againn air an làimh dheis ... Tha e math dhuinn a bhith a 'sabaid le deoch!
  Choimhead Stalenida gu cruaidh air a" cheann-dhearg agus thuirt e:
  - Tha thu nad nighean spòrsail ... Feumaidh sinn do phòsadh!
  Chrath Victoria a ceann.
  - Carson cèile? Nas fheàrr dusan leannan a bhith agad!
  Rinn Natasha gàire agus thuirt i:
  - Chan eil e inntinneach conaltradh a dhèanamh le aon fhear airson ùine mhòr - tha e a 'cur dragh air! Tha e nas fheàrr nuair a tha balaich eadar-dhealaichte agad!
  Mhol Oksana:
  - 'S dòcha an ath thuras a bheir sinn prìosanach Gearmailteach... Agus nì sinn magadh air!
  Rinn Steelenida gàire agus thuirt e:
  - Uill, tha a nigheanan innleachdach ... Agus cha bhiodh e na ghort dhuinn an cànan a ghlacadh!
  Thuirt Natasha, a" giùlan a fiaclan gu borb:
  - Muzhiks, muzhiks... Tha thu glè, glè dhona, ar muzhiks! A bhalaich! A bhalaich! Bidh na fir againn air am bualadh le caileagan!
  Thòisich na caileagan a' gàireachdainn... Dh'òl iad beagan às na flasgaichean de dheoch làidir. Rinn bòidhchead no dhà eadhon srann.
  Ach dh'fhàs Stalenida:
  - Dìrich! Ge bith cò a bhios a 'cadal marbhaidh sinn e!
  Leum na caileagan suas agus shìn iad a-mach nan teudan. Chrath iad an cuid airm agus dh'fhalaich iad am fiaclan. Bòidhchead àlainn. Agus wink len sùilean sapphire. Tha iad ag iarraidh co-dhiù beagan, ach cleasan a chluich. Suidh air each.
  Agus mar sin caismeachd a-rithist agus stob do chasan rùisgte. Ged a tha na nigheanan a 'coimhead glè bhòidheach. Tha uiread de bhòidhchead aca. Agus cuirp làidir, fallain de nigheanan.
  Mhothaich Natasha, a" coiseachd,:
  - Gus am faigh sinn fuasgladh air duilgheadas tancaichean Nadsaidheach, chan eil dad againn ri dhèanamh an-aghaidh saighdearan Fuhrer!
  Mhìnich Victoria:
  - Bha thu airson a ràdh chan e saighdearan, ach innealan! Agus san fharsaingeachd, chan eil fàilteachadh an-aghaidh sgrap mura h-eil sgrìob eile ann!
  Agus bhuail an diabhal ruadh le cas rùisgte air stump a bha fada grod. Thog neul de sgudal is duslach.
  Thuirt Veronica gu h-iriosal:
  - Uile thoil Dhe !
  Thuirt Stalenida gu feargach, a" bualadh a sàil rùisgte air a" chlach-mhuilinn:
  - Chan eil! Bidh a h-uile dad nar toil Bolshevik!
  Agus bha a sùilean gu litireil a" deàrrsadh le fearg!
  Thuirt Victoria gu cruaidh:
  - Bidh Hitlerites a" cur às do Iùdhaich às aonais deas-ghnàthan neo-riatanach. Carson nach do sheas Dia suas airson a shluaigh?
  Fhreagair Veronica gu slaodach:
  - peacannan...
  Sheinn Victoria, a" stampadh a casan rùisgte:
  - O, peacaidhean, peacaidhean ... Na peacaich gobhar! Na peacaich gobhar! Buailidh e an fhìonain! Buailidh an fhìonain ghil!
  Agus rug a" mhaise ruadh air an dealan-dè le a corragan rùisgte, agus thog i a cas, a" sealltainn a caraidean.
  - Is iad seo na mìorbhailean a tha a 'tachairt nar coilltean!
  Fhreagair Veronica le gàire:
  - Tha thu a' faicinn gur e bòidhchead a th' ann... Agus tha thu ag ràdh nach e seo cruthachadh Dhè!
  Bhris Victoria:
  -Is e creideamh opium nan daoine! Agus tha an dealan-dè brèagha airson a dhol am falach nas fheàrr mar fhlùraichean!
  Thuirt Steelenida gu feargach:
  - Is dòcha gu leòr mu chreideamh? A bheil e nas fheàrr leigeil le Vera innse dhut mar a bhios i modhail ma thèid a cur gu fiosrachadh?
  Chrath Veronica a guailnean agus fhreagair i:
  - Bidh mi iriosal!
  Bha Natasha airson rudeigin a ràdh, ach rinn an nighean fuaim thairis oirre. Ruith jet stormtroopers seachad. Mòran stàilinn agus vultures glè chreachadairean. Chrom iad agus shèid iad smùid. Tha tòrr ghunnaichean ann, agus bidh na Gearmailtich a 'losgadh gu math ionnsaigheach.
  Steeleed òrdachadh:
  - Disguise!
  . CAIBIDEIL 7
  Bha Elizaveta Petrova, leifteanant òg de na saighdearan crìche, balbh. Bha fathannan mu dheidhinn mar a thòisich cogadh air a bhith a" cuairteachadh airson dà mhìos. Ach an aon rud, dòigh air choireigin cha b" urrainn dhomh a chreidsinn ... Leis gur e nighean spaideil a th" ann, cha robh Ealasaid a" roinn force majeure pretentious an teagasg oifigeil - gun robh an t-Arm Dearg na bu làidire na h-uile. Bha bràthair a h-athar a' sabaid ann an cogadh na Fionnlainne, chaidh a leòn agus bhruidhinn e gu dìoghrasach mun chùrsa aige.
  - Bha na tancaichean againn gu slaodach a" sruthadh mar jelly bho phana. Ghluais QMS iongantach air adhart, le dà tholl, trì fichead tunna gach fear. Seòrsa de reithe airson dìon a bhriseadh. Agus mar a tha iad a" rànaich! Tha Thunderclaps coltach ri squeak lucha an taca ri rughadh tairbh. Agus fo na bratagan tha tuill. O chionn beagan làithean bha crìonadh ann, bha an talamh dubh còmhdaichte le rùsg deigh. Bidh na tancaichean a 'gluasad nas slaodaiche agus nas slaodaiche, bidh an eachraidh a' glacadh suas riutha. Na mìltean de mharcaichean, feumaidh iad a bhith air an cumail air ais gus nach tèid iad seachad air na tancaichean. Agus air thoiseach, chuir na Finns mèinnean sìos agus thiodhlaic iad baraillean ola. Loisg mòran de na tancaichean againn mar choinnlean. Sealladh uamhasach, gu h-àraidh anns an oidhche pòlach tràth, gasoline agus ola air a dhòrtadh, measgaichte le uisge leaghaidh. Bha eagal air na h-eich, agus bha iad faisg air fearg, chaidh an losgadh, agus ruith maoim-sneachda beò chun na coise-coise. Tha an sealladh dìreach uamhasach, cha b" urrainn dha na tancaichean stad no tionndadh. Seadh, agus thug an àithne casg oirnn stad.
  Ma thèid thu air adhart a-mhàin - briseadh an nàmhaid. Agus na tancaichean a" spreadhadh agus a" losgadh, shàth an marc-shluagh an saighdearan-coise aca fhèin. Thachd an oilbheum, bha e coltach, thuit na reultan bho na speuran.
  Thionndaidh bràthair-athar an fhuil suas agus stad e. Ghabh e sip de cheud gram agus lean e air.
  - Mar sin, gun ath-nochdadh, gun chòmhdach adhair, chuir sinn tuil. Chog iad fad a' gheamhraidh agus leth a' Mhàirt, bhris iad troimh na daingnichibh, ach cha dean dà cheud mìle d'ar saighdear- aibh gàirdeachas gu bràth ann am buaidh. Tha an solas air a dhol a-mach air an son gu bràth.
  Dh'fhaighnich an nighean le iongnadh:
  - Dìreach uiread?
  Chrath an t-uncail.
  - Gu cinnteach, tha mi a 'smaoineachadh, chan eil fios aig duine, ach chaidh na cuirp a thoirt a-mach le echelons. Bha e eagallach. B'èigin duinn an dìon a chur fodha, 'S na Finn' a ghearradh sios ar n-aghaidh. Dìreach cuthach fiadhaich.
  Chuir Elena stad air agus dh"fhaighnich i:
  - Agus dè, nach eil sinn cho làidir?
  Fhreagair an uncail:
  - Chan eil neart an tanca anns an armachd, ach ann an ceann an tancair!
  Chrath an nighean.
  - Is iongantach a thuirt thu!
  Bha cuimhne aig Ealasaid air a" chòmhradh seo airson ùine fhada. Dh"fhaighnich i dè an seòrsa tancaichean a bh" aig na Gearmailtich agus na Fionnaich. Ach, cha robh tancaichean aig an Fhionnlainn, ach a-mhàin dusan tanca trì-tunna aotrom. Agus na tancaichean Gearmailteach, o"n a bha m" uncail eòlach orra, chaidh innse dha le co-ogha a chaidh dhan Ghearmailt anns a" chiad dà fhichead. San fharsaingeachd, cha do chòrd an dòigh-obrach aige mu na Nadsaidhean aig an àm sin.
  - Tanca T-1, le cuideam dìreach còig gu leth tonna, is e astar 57 cilemeatair san uair. Armachd gun bullet, trì gunnaichean inneal. Uill, thèid e an-aghaidh na saighdearan-coise, ach tha an inneal cho lag.
  Ach chan eil i na h-aonar? - Dh'fhaighnich an nighean gu iomagaineach.
  - Tha T-2s, T-3s, T-4s, agus T-5s ann cuideachd!
  Rinn Ealasaid gàire.
  - Agus dè am fear dhiubh as làidire?
  - T-5! Tha dà ghunna aige 75 mm agus 37 mm, ceithir gunnaichean inneal. 'S e, is e tanca bòidheach a tha seo, tha na Gearmailtich ga ainmeachadh "Werewolf". - Sgaoil bràthair-athar a ghàirdeanan, 'gan luasgadh mar mhuileann-gaoithe.
  - Agus an luaths? - Fiosrach, dh'fhaighnich an nighean!
  - Leth-cheud cilemeatair air an àrd-rathad, san fharsaingeachd, gu leòr. San fharsaingeachd, tha an tanca inntinneach, le turaid sgiobalta. An rud as fheàrr de chruthachadh togail tanca faisisteach. Bha uncail ag osnaich. - Fìor, chan eil an T-28 againn, agus gu sònraichte an T-34, nas miosa, agus tha gunnaichean ar tancaichean eadhon nas cumhachdaiche.
  Mhol an nighean:
  - Dè ma chruthaicheas sinn tancaichean ùra, nas fhuaire.
  Fhreagair an uncail:
  - Chan eil dad nas fhuaire na an KV-2, tha e na chumhachd mar sin, ach tha an KV-3 ann cuideachd, agus an KV-4, agus gu sònraichte an KV-5. Tha cuideam ceud is fichead tunna air an uilebheist mu dheireadh agus tha e gu bhith a" dol a-steach gu mòr-chinneasachadh. Sin nuair a thèid na Gearmailtich a bhualadh mar shlabhraidh muilt.
  Rinn an nighean gàire gu h-obann:
  - Ma tha thu airson nighean a ghiùlan, bruidhinn mu bhuill-airm, ach ma tha thu airson falbh gu bràth - bruidhinn mu armachd Sòbhieteach!
  Ghabh an uncail oilbheum:
  - Carson a tha droch innleachd againn?!
  Rinn an nighean magadh:
  - Ach tha an dàta air a sheòrsachadh. Tha iad ag ràdh gum faigh thu teirm airson aon iomradh air inbhe gunna-tanca.
  Chrath an t-uncail a cheann.
  - Chan eil fìor! Airson leithid de thrifle, chan eil duine sa phrìosan!
  Rinn an nighean gàire.
  - Ciamar a chanas tu! Agus cha do thachair sin.
  Thuirt uncail:
  - Innsidh mi dhut mun T-34, is e inbhe an airm 76 mm. Agus tha an armachd 52mm, gun fhios nach bi thu a" faighneachd.
  Rinn an nighean srann gu suairce.
  - Bu mhath leam am mìorbhail seo fhaicinn. An seall thu?
  Fhreagair an uncail gu deònach:
  - Seallaidh mi dhut ma tha thu ag iarraidh! Ach, dh'ainmich Voroshilov an tanca seo gòrach. Taing do Marshal Kulik airson a bhith ag iarraidh a bhuileachadh. Bha, bha Stalin gu pearsanta a" cur luach air an tanca seo. Aig toiseach na ceathrad 's an treas, thathar an dùil ceud agus dusan roinn tanca uidheamachadh leis.
  Chuir an nighean iongnadh air:
  - Aon tanca?
  - Chan eil! Cuideachd KV agus T-80, ge-tà, tha an tanca seo aotrom, tha mi a 'ciallachadh T-80. Is urrainn dha snàmh gu fìor!
  Chuir an nighean iongnadh air:
  - A shnàmh? Tha e inntinneach!
  - Tha tri mile tri cheud tanca muirneach againn. - Thuirt Uncail e le moit, an sin dh'ìslich e a ghuth gu cogar. Na innis do dhuine sam bith, is e dìomhaireachd mòr a th" ann. Ma rinn thu blabaidh, dh" fhaodadh tu a dhol air cùl bhàraichean. Seall: chan eil dad a 'giorrachadh beatha mar theanga fhada.
  Thuit Ealasaid sàmhach sa bhad: dà latha air ais, thachair sgeulachd caran mì-thlachdmhor dha a deagh charaid. Thachair na leanas. Bha feasgar taigh-cluiche ann, bha tòrr spòrs aig a h-uile duine, ach gu dearbha dh'òl iad. Bhiodh trompaidean a" cluich, nigheanan is balaich a" dannsadh. Mar sin bha Yashka Klopov, fear sunndach agus neach-stiùiridh, mar a bha e an-còmhnaidh ag iarraidh fealla-dhà a chluich. Ruith mi suas chun bhalla far an robh dealbh de Stalin crochte. Dealbh làn-bhalla, soilleir, còmhdaichte le breac-dhualadh. Bha Stalin a" coimhead òg, timcheall air trithead "s a còig bliadhna a dh" aois, gun a bhith tuilleadh, eireachdail. Cha robh eadhon an aghaidh cho ìosal agus cho leathad ris an fhear thùsail. Chluich Yashka an harmonica, an uairsin thilg e a-steach don talla e.
  - Ach, Yuli, Yuli, Yuli! Is e òran matuli a th" ann!
  Cò a dh'fhaighnich le magadh:
  - Agus c'arson a tha thu a' seinn mu d' mhàthair, ma tha t'athair a'd' làthair ?
  Rinn Yashka gàire mar fhreagairt agus sheinn i:
  - Bha m' athair borb air a chur as a' bhaile ! Tha m" athair, athair nan daoine, a" riaghladh anns a" Kremlin naomh!
  Rinn a h-uile duine gàire, a 'bualadh an làmhan agus a' feadalaich. Aig an aon àm, thug Yashka a-mach riaghladair às a chrios agus, a 'gàireachdainn, thuirt e:
  - Bu mhiann leam sròn athair nan cinneach a thomhas !
  Dh"fhaighnich an luchd-èisteachd ann an sèist:
  - Carson?
  Bha Yashka, a 'cluich le riaghladair, a' glanadh:
  - Leis gu bheil cridhe mòr aig Stalin! An tè as motha san t-saoghal! Mar sin bu chòir gum biodh an t-sròn mar an tè as motha!
  Mar fhreagairt, gàire càirdeil agus feadaireachd:
  Dh'èirich Yashka air tiptoe, chuir e riaghladair, thionndaidh e grunn thursan. agus thuirt e ri gàire:
  - Leth-cheud 's a trì ceudameatairean! Tha sin fionnar! Is e dha-rìribh am fear as motha!
  Bha a h-uile duine a" gàireachdainn a-rithist, a" comharrachadh chorragan. Uile gu lèir, bha am feasgar soirbheachail. Chrath Ealasaid a ceann le buaireadh, a" cur air falbh na cuimhneachain. Chaidh Yashka a thoirt air falbh aig briseadh an latha, air an t-slighe chun an funail dhubh, bhuail daoine ann an seacaidean leathair e le clubaichean agus dòrn. Thionndaidh an t-aodann òg, sunndach gu bhith na bhreugan fuilteach. Chunnaic Ealasaid seo, oir bha iad uile gu sònraichte cruinn gus sùil a thoirt air an grèim. An uairsin bhruidhinn an t-oifigear poilitigeach, dh'èigh e mòran agus bha e a 'bagairt. Chaidh còignear eile a chur an grèim san spot, cha robh duine airson cur na aghaidh. Chuimhnich Ealasaid air a so, chaidh a gaol mòr air a' phàrtaidh a chrathadh.
  Ach, eadhon a-nis, ma rinn an nàmhaid oidhirp air Stalin, thairg i a cìochan gun stad!
  Dh"fhaighnich an nighean dha bràthair-athar:
  - A bheil an Fhraing na dùthaich làidir?
  Fhreagair e:
  - Tha, làidir! Còmhla ri Breatainn, tha smachd aca air an treas cuid den t-saoghal! A" toirt aire do na coloinidhean, chan eil sluagh na Frainge nas ìsle na an USSR.
  feadalaich Ealasaid.
  - Agus a leithid de chumhachd air chall!
  Chrath uncail mullach maol a chinn:
  - Tha, chaill mi! Uile ann am mìos gu leth, chaidh a" chùis a dhèanamh air ceithir cumhachdan Eòrpach! Cha robh buaidh aig eadhon Napoleon agus Alasdair Mòr ri Hitler.
  Dh"fhaighnich Ealasaid ann an uisge-beatha:
  Dè an seòrsa Hitler a th" ann?
  Shrug uncail.
  - Chan fhaca mi e! Anns na dealbhan, chunnaic thu e fhèin e. Tha iad ag ràdh le àirde cuibheasach, nearbhach, ag ithe feòil daonna, gu sònraichte dèidheil air cìochan boireannaich a ghearradh dheth!
  Chrath Ealasaid a ceann.
  - Na bi a' feadaireachd! 'S e vegetarian a th' ann an Hitler!
  Cha do dh'aontaich an uncail.
  - Ann an spiorad, tha e na canabal àbhaisteach! Dh"òrdaich Rem a charaid as fheàrr a ghearradh ann an dà phìos le uèir bhiorach. Carson nach e uilebheist feòil-itheach a th" ann! Às deidh don Fhraing gèilleadh, dh" òrduich e ceud mìle Iùdhach a bha a" fuireach ann am Paris agus an sgìre mun cuairt a losgadh beò. Mar thoradh air an sin, bha stench uamhasach ann! A bharrachd air an sin, cha do shàbhail na Nadsaidhean eadhon clann beaga. Às deidh an losgadh, rinn an SS urinated gu dùbhlanach air an luaithre! Tha iad ag ràdh gu bheil Hitler gu pearsanta an sàs ann an cràdh agus tortadh!
  Thuirt Ealasaid:
  - Fear-riaghlaidh na muinntir sin a bheir aran o'n fhear a chuir gu bàs, a' tional salainn air a asal !
  Chrath uncail a cheann, thug e a-mach toitean, thug e puff. Bha fios aige mar a dhèanadh e smocadh gu math inntinneach, a 'sèideadh fàinneachan ceò. Dh'fhàs a shealladh na bu ghlice:
  - Tha fios agad dè a tha eagal orm!
  Fhreagair an nighean le guth ìosal:
  - Chan eil mi a 'smaoineachadh dad!
  Chuir bràthair an athar an aghaidh, a" gabhail puffs goirid:
  - Is e dìreach daoine le reothadh nach eil eagal air rud sam bith! Airson neach àbhaisteach, chan eil e idir tàmailteach eagal a bhith agad! Gu h-àraidh ma tha e reusanta, agus nach eil cho mòr dha fhèin agus dha feadhainn eile.
  Chrath an nighean gu cinnteach.
  - An seo tha mi ag aontachadh!
  Sguir bràthair-athar a" smocadh, agus chrath e a cheann, mar gum biodh e a" sìneadh a mhuineal:
  - Tha fios agad, tha fathannan ann gu bheil na Nadsaidhean a" cruthachadh ball-airm uamhasach ùr. Boma a tha comasach air bailtean-mòra gu lèir a dhubhadh às gu duslach puinnseanta. 'S cha bhi teicheadh uaith.
  Rinn Ealasaid srann gu tàir:
  - Bluff propaganda àbhaisteach Goebbels!
  Bha bràthair-athar ag osnaich gu domhain, mar each-mara fon uisge:
  - Ach chan eil! Is e saidheans a tha seo! Tha armachd ag ràdh gu bheil luchd-saidheans gu math fìor! Thàinig e eadhon suas le ainm - am boma atamach! Mar sin tha mi a" smaoineachadh gu bheil e nas fheàrr gun a bhith a" feitheamh gus an tuit ball-airm cho uamhasach ann an làmhan nan Nadsaidhean, gus ionnsaigh a thoirt air a" Ghearmailt an-toiseach!
  Chrath Ealasaid, mar gum biodh bho clisgeadh dealain:
  - Ach tha e mì-onarach a bhith a 'briseadh aonta na sìthe. Tha aonta neo-ionnsaigheach againn leis a" Ghearmailt, cùmhnant càirdeas agus chrìochan!
  Thuirt bràthair-athar gu goirt:
  - An robh spèis aig na Nadsaidhean dha na cùmhnantan a-riamh? Cuimhnichidh sinn co-dhiù a" Phòlainn, neo a" Bheilg agus an Òlaind! Thuirt Hitler eadhon seo: tha onair na ìobairt àbhaisteach, air altair na h-èifeachdais!
  Fhreagair an nighean le dealas:
  - Chan e Hitler a th" ann an Stalin!
  Rinn bràthair-athar, dh" aontaich, ach chuir e am fear mu choinneamh gu diametrically:
  - Gu dearbh, agus is ann air sgàth sin a dh'fheumas tu a dhol air stailc an toiseach! Cha toir sliochd maitheanas dha airson dàil! Thoir ionnsaigh air neart trì-fhillte, dìon leth iad!
  Thuirt Elena:
  - Bidh an arm againn mar an fheadhainn as oilbheumach san t-saoghal ma bhuaileas an nàmhaid! Agus an uairsin rinn i a-rithist e eadhon nas àirde. - Ach dìreach ma bhuaileas an nàmhaid!
  Rinn an t-uncail smugaid gu glic:
  - Canar ceann gàrraidh ri ceann air a ghearradh le lann, bidh cnapan dìoghaltas a" tighinn bhuaithe! Chan e, tha mi a" smaoineachadh gum bu chòir do Hitler a bhith air a chrìochnachadh eadhon nuair a chaidh na h-òrdughan aige gu Paris.
  Chuir an nighean stampa air a cas-rùisgte (bha bòtannan nan seasamh faisg air làimh!), Fhreagair i:
  - Is dòcha gu bheil thu ceart!
  Bha cuimhne aig Ealasaid air a" chòmhradh seo airson ùine fhada. Chruthaich fathannan mun chruinneachadh de shaighdearan Nadsaidheach, gu sònraichte sa Phòlainn, na brisidhean cunbhalach air a" chrìch Sòbhieteach le itealain Gearmailteach, agus na chaidh a chur an grèim tric am measg nan saighdearan faireachdainn nearbhach. Aig an aon àm, bhrosnaich na h-oifigearan poilitigeach gu gnìomhach: cha bhi cogadh ann! A dh'aindeoin sin, bha feachdan a bharrachd gan tarraing suas chun na crìche, gu h-àraidh feadhainn le armachd! Gu sònraichte, chunnaic Ealasaid an toiseach an tanca KV-3 as ùire, le dà ghunna agus cuideam seachdad 'sa còig tunna. B 'e modal deuchainneach a bh' ann, a bu chòir, mar a thuirt cuideigin, a bhith air a dhearbhadh ann am batail. Ach, cha do chòrd an tanca ris an nighinn, leis gu robh e ro throm, bha e air a chomharrachadh le gluasad ìosal, bhris drochaidean, thionndaidh an tùr gu slaodach. A thuilleadh air an sin, air sgàth cho mòr 'sa bha na gunnaichean, bha an ìre de theine a' fulang agus bha an cruinneas coimeasach ìosal! Ach a dh" aindeoin sin, bhrosnaich tanca cho cumhachdach misneachd. Thuit an einnsean dìosail de 850 each-chumhachd gu mòr, bha e coltach ri sprèadhadh bholcànach, tha càraichean Gearmailteach tòrr nas sàmhaiche. Thug an nighean sealladh teagmhach don uilebheist agus thionndaidh i mun cuairt, air a sàilean ...
  Bha madainn 22 Ògmhios, 1945 na thachartas uamhasach, chaidh feachdan mòra faisisteachd a thilgeil air an USSR. Ach, cha do chuir Ealasaid clisgeadh an toiseach. A bharrachd air an sin, tha faclan uncail mun bhoma atamach a chruthaich na Nadsaidhean gu domhainn nam chuimhne. Is dòcha eadhon nas fheàrr, thug Hitler ionnsaigh a-nis, nuair a tha cruthachadh superweapon fhathast fada air falbh! Tha e nas fheàrr tìgear a phronnadh nuair nach eil e fhathast air fangan fhàs! Ged a tha an seòrsa Fuhrer na thìgear, an àite seacal. Ach is e an rud as brònach deireadh faisisteachd!
  Thogadh Ealasaid suas san leabaidh, agus chuir i aodach gu sgiobalta, còmhla ris a 'chòrr de a companaich agus a bràithrean ann an armachd.
  Lìbhrig na Nadsaidhean am prìomh bhuille gu cùl na buidhne Bialystok. Cumhachdach armachd agus meacanaigeach colbhan, taobh a-staigh dà uair a thìde, doimhne dà fhichead cilemeatair. Agus mar a bhiodh fortanach, cha deach eadhon na trainnsichean a chladhach ro chùramach.
  Cha deach sligean gunnachan a thoirt a-steach, agus b' fheudar dha na caileagan coinneachadh ris na Nadsaidhean le raidhfilean agus grenades. An seo nochd tancaichean Hitler agus luchd-giùlain armachd. Bha E-50an a' gluasad air adhart, le ceithir gunnaichean-inneal agus canan caliber 105-millimeter. Beagan nas lugha na na tancaichean E-50 Sh, le sligean sgàineadh àrd-spreadhaidh agus canain de chàileachd 150, 180 agus lannsair rocaid 380 mm.
  Air an cùlaibh tha iad nas so-leònte, ach fhathast do-ruigsinneach Panther-2, le gunnaichean 88mm.
  Dh"fhairich Ealasaid sa bhad gun chuideachadh. Dè as urrainn dhi a dhèanamh, le armachd a-mhàin le raidhfil Moskin agus grenades an-aghaidh sgiobachd no dhà? Tha tancaichean Gearmailteach a" dòrtadh gunna-inneal air na saighdearan-coise Sobhietach, tha sligean a" spreadhadh. Bidh caileagan fuil agus fir òga a 'tuiteam faisg air làimh. Chaidh casan fear eile gun fheusag a sguabadh dheth. Bidh e a" sgreuchail agus a" sìneadh a làmhan gu Ealasaid, a tha a" call corragan. Bidh spreadhaidhean a-rithist, German Messers 262 a 'nochdadh san adhar, an uairsin itealan ionnsaigh jet XE-183. Bho astar, chan eil iad uamhasach eagallach agus tha iad coltach ri cuileagan, ach nuair a bhios iad ag itealaich nas fhaisge, bidh iad a 'tionndadh gu bhith nan vultures.
  Tha na tancaichean Gearmailteach a" tighinn nas fhaisge agus nas fhaisge, tha nathraichean le swastikas a" dol thairis orra. Aig an aon àm, tha symphony grandiose Wagner a 'fuaimeachadh. Tha a h-uile dad a "coimhead gu neo-àbhaisteach cunnartach, eadhon na tancaichean, co-dhiù, chan eil iad ro mhòr, air am peantadh gus am bi iad coltach ri beathaichean creachaidh. Gu sònraichte mòran aghaidhean lom. Tha Ealasaid a" faireachdainn uabhas bheathaichean, tha i airson ruith, bidh a casan a" dol gun smal, ach....
  Ciamar as urrainn do dhuine Ruiseanach (Agus tha Belarusians agus Ruiseanaich mar aon de na h-aon daoine), brathadh agus eagal a bhith orra.
  Bidh Ealasaid a 'tilgeil grenade. Bidh i, le gàirdean làidir, a 'tilgeil fada, agus a' bualadh air an E-50. Bidh an tanca a 'reothadh airson mionaid agus a' freagairt sa bhad. Cluinnear spreadhadh bodhar, tha an nighean air a thilgeil dhan adhar, agus tha tonn dorchadais a" còmhdach a mothachaidh...
  Dh"fhairich Ealasaid i fhèin a" tuiteam a-steach do linne domhainn - dubh-dhubh, agus a-mhàin anns na h-àirdean bha sùilean lasrach nan reultan a" priobadh gu h-eagallach. Mar a bhios tu a" dàibheadh, tha an cuideam air a" bhroilleach a" fàs nas làidire, bidh sledgehammers a" gnogadh sa cheann, agus bidh gach buille aca a" fàs nas dorra is trom! Mu dheireadh, tha a corp a 'suathadh ris a' bhonn, tha cùl a cinn a 'fuarachadh, tha an nighean ag iarraidh leum suas agus chan urrainn dhi gluasad. An seo - aig an aon àm, cluinnear squeak bho gach taobh, cuid de chreutairean beaga a 'meirgeadh. Tha Ealasaid a" faireachdainn gu bheil a cridhe a" bualadh gu fiadhaich na broilleach. Cha bhithear a" tilgeil air radain, mòr mar choineanaich agus ioma-dathte, aig a bheil mòr-chuid de dhath fuilteach. Bidh iad a" reubadh agus a" tòiseachadh a" reubadh. Bidh Ealasaid a" sgreuchail agus... a" tighinn gu a mothachadh.
  Bidh dà shaighdear Gearmailteach a" gropadh na h-ìghne, agus an uairsin a" togail a falt gu h-obann:
  - Sgoinneil! Eirich a' ghalla!
  Tha Ealasaid ag èirigh, ga chrathadh. Tionndaidh an nighean a ceann, tha e trom. Wow! Ach tha e coltach gu bheil a h-uile dad slàn.
  Tha na Gearmailtich a" togail cholbhan de phrìosanaich, fir is boireannaich air leth. Bha iongnadh air Elena eadhon gun do ghèill na h-uimhir. Chan eil cuid de bhoireannaich, còrr is leth-cheud, an fheadhainn leòinte rim faicinn, tha e coltach gun do chuir na Nadsaidhean crìoch air na daoine sin. A 'putadh cnapan nan nigheanan (tha cha mhòr a h-uile saighdear boireann òg agus air an dreachadh o chionn ghoirid), chaidh iad air adhart. Bha e gu math teth, bha cuid de bhoireannaich air an èideadh a reubadh dheth agus bha iad "a" lasadh "nan lèintean.
  Dh" fhaighnich Ealasaid don Chaiptean Valentina Sinitsa, bha bruis no dhà air a h-aodann:
  - Nu agus sin a-nis Valya?
  Fhreagair an sgiobair, nighean a bha gu math bàn dearg, fichead "s a h-ochd bliadhna:
  - Tha e ceart gu leòr, ma bhios an oidhche dorcha, an sin ruithidh sinn air falbh!
  Rinn Ealasaid sgrùdadh oirre fhèin:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gu bheil! Chan ann airson nan Sòbhieteach a tha braighdeanas! Tha e coltach nach eil milleadh ann, rinn na criomagan tròcair air mo bhodhaig! Chan eil ann ach claoidh nam cheann.
  Fhreagair Valentina:
  Tha e coltach gu bheil thu air do shàrachadh! Brr! Ach chan eil mi fhìn a 'tuigsinn mar a chrìochnaich mi ann am braighdeanas. Bhuail an gunna submachine, agus leig na caileagan eile suas. Mar thoradh air an sin, chaidh mo ghlacadh mar an amadan mu dheireadh!
  Chrath Ealasaid.
  - Seadh, deagh thoiseach tòiseachaidh dhan chogadh! Mus robh ùine aice fiù 's aon Ghearmailteach a mharbhadh, chaidh a toirt na prìosanach. Uabhasach fiadhaich! Dè mura h-urrainn dhuinn teicheadh?
  Fhreagair Valentina:
  - Tha fios agad gu bheil thu air leth brèagha! Gruag òir le figear foirfe. Chan fhaca mi nighean nas bòidhche na thu fhèin!
  chuir Ealasaid dheth e.
  - Carson a tha feum agam air na molaidhean sin! Agus chan e duine a th" annad idir!
  Thuirt an caiptean:
  - Faodaidh tu dìreach a bhith air do èigneachadh!
  Chaidh Ealasaid a ghlacadh.
  - Ciamar a èigneachadh?
  Bha iongnadh mòr air Valentina:
  - Nach eil fios agad?
  Dhùin Ealasaid a sùilean.
  - Gu teòiridheach, gu dearbh tha fios agam, ach ...
  Rinn Valentina gàire.
  - An do dh'fheuch thu a-riamh le fear?
  Chrath Ealasaid a ceann le àicheil.
  - Gu dearbh chan eil! San fharsaingeachd, cha bu chòir do chomannach a dhol sìos gu moralta agus gaol a dhèanamh taobh a-muigh pòsadh!
  Chaidh Valentina a ghluasad.
  - Ciamar a chanas tu! Nam bheachd-sa, is e cùis phearsanta a tha seo don h-uile duine! A bharrachd air an sin, tha fir uile eadar-dhealaichte, agus gheibh thu toileachas bhuapa nad dhòigh fhèin. Chan eil e cho furasta a thomhas an seo, ach bidh an duine gu luath a" fàs dòrainneach.
  Bha nighean Komsomol a 'coiseachd chun na làimh dheis a' gearan:
  - Do dhuine, is e conaltradh spioradail am prìomh rud, agus chan e instincts bheathaichean!
  Thug Valentina òrdag suas.
  - Nach bruidhinn sinn mu chuspairean drabasta! Is dòcha gum b" fheàrr dhuinn bruidhinn mun phàrtaidh, agus co-mhaoineas a thogail!
  Bha Ealasaid airson rudeigin a ràdh, mar a lean an òrdugh - an colbh airson stad.
  Bha iad dìreach air beulaibh àrd-ùrlar concrait, far an deach làraidh no dhà agus càr suas. Aig an aon àm, nochd colbh eile de bhoireannaich geur-leanmhainn. A" breithneachadh leis an aodach, b" e sìobhaltaich a bh" annta.
  Chaidh Gearmailteach reamhar a-mach à càr Gearmailteach air a pheantadh le khaki. Bha aodann mì-thaitneach, air a dhroch chrathadh le smiogaid trì-fhillte, agus inneal-inneal neònach dà-bharaille air a ghuailnean. Ach thug an caip, air an robh an suaicheantas a" deàrrsadh - dà bholt dealanach, fear SS air a bhrath. Thàinig am faisisteach a-mach air beulaibh nan nigheanan agus dh 'òrduich e ann an Ruiseanach briste:
  - Ìre suas! Thoir an aire!
  Chaidh na caileagan a-mach gu fèin-ghluasadach, thug trèanadh armachd buaidh. Chuir aon de na caileagan leisg gu mòr, agus fhuair i cnap air a" phàpa.
  Rinn an t-oifigear SS gàire gu toilichte, choimhead e air casan a" bhoireannaich agus dh" òrduich e:
  - A h-uile duine, thoir dheth do bhrògan!
  Rinn na caileagan crathadh, chaidh rumble tro na sreathan. Bha a" Ghearmailteach reamhar a" crathadh gu dùbhlanach agus a" gearan gun liosta:
  Ge b'e neach a ni eas-ùmhal, thèid a chrochadh ! - Agus an uairsin gu h-obann glaodh uamhasach. - Sgoinneil! Sgil!
  Thòisich na caileagan air na brògan aca a thoirt dheth. Dh"fhairich Ealasaid a làmhan a" gluasad gu fèin-ghluasadach. Tha e coltach gu bheil e na chleachdadh dhi cumail ris na h-uilebheistean faisisteach. Thug i dheth aon bhot, a" faireachdainn le a cas-rùisgte, blàths tlachdmhor a" chabhsair chruadhtan. An uairsin chuir an dàrna fear gu faiceallach bòtannan leathair ùra a chaidh a chuir a-mach o chionn ghoirid (cha nochd bòtannan tarpaulin ach aig deireadh a "chogaidh). Bha sgreuchail ann. Leum nighean òg nach robh nas sine na sia-deug a-mach agus dh"èigh i:
  - Cha bhith mi a" losgadh boobies! Biodh e nas fheàrr na mairbh a thoirt air falbh bhuam!
  Thug am borov Gearmailteach soidhne, rug dithis fhireannach àrd SS air an nighean agus shlaod iad i chun chroich a chaidh ullachadh ro-làimh.
  Leig na caileagan-prìosanaich cogaidh osna a-mach, ach cha robh duine deònach a dhol an aghaidh, bha e follaiseach gun tug clisgeadh braighdeanas buaidh.
  - Dubhan i! - Dh'èigh e faisisteach reamhar. - Na leig leis bàsachadh sa bhad! Bidh fios aig an diabhal mar a chuireas e an aghaidh.
  Chaidh aodach na h-ìghne a reubadh dheth, chuir am fear SS eadhon cigar a-steach do nipple pinc na bòidhchead. Ghlaodh an nighean agus dh"èigh i:
  - Cuimhnich orm, is e Tanya an t-ainm a th" orm! Bàs dha faisistich!
  Bha oifigear an SS ag èigheach:
  - Sguab a-mach a theanga!
  Leum Mordovian suas chun na h-ìghne le aparan salach crùbach agus clobhaichean na làmhan. Bhrùth Nadsaidheach eile gruaidhean na h-ìghne, a" fosgladh a beul. Dh'fheuch i ri cur an aghaidh. ach tha na feachdan ro neo-ionann. Dhòirt an fhuil à beul na h-ìghne, agus chaill i fhèin mothachadh bhon chlisgeadh pian. Thilg an t-uilebheist faisisteach a theanga reubte a-mach agus shàth e le a bhròg e. Chaidh an nighean lomnochd a chrochadh gu sgiobalta leis na Nadsaidhean air dubhan bàta geur. Leig i a-mach glaodh lag, agus ghabh i crith, am pian a bharrachd a thug i. Chaidh Bliss a sgrìobhadh air aghaidhean nan Nadsaidhean, am faireachdainn iongantach sin de shàsachadh brònach nuair a ghortaicheas tu do sheòrsa fhèin. Eadhon ged a tha e na nighean bhrèagha le falt bàn. An seo, tha bròn air a mheasgachadh le eileamaid ghnèitheasach.
  Dhùin Ealasaid a sùilean gus nach faiceadh i a leithid de neo-riaghailteachd. Aig an aon àm, thàinig colbh de phrìosanaich, boireannaich shìobhalta, thuca. Thug na Nadsaidhean orra cuideachd am brògan a thoirt dheth. Chaidh na boireannaich a thogail òg, cha robh gin dhiubh a 'coimhead thairis air trithead' s a còig no nas òige na sia-deug. Boireannaich làidir Belarusianach, a" mhòr-chuid le falt bàn, sùilean gorma, sealladh tlachdmhor, fuil is bainne.
  Dh"àithn an t-oifigear reamhar a-rithist:
  - Thoir air falbh aodach a-muigh!
  Bha Ealasaid gu h-obann a" frasadh, ach dè ma dh"fhàgas na Nadsaidhean i gu tur rùisgte? Agus tha na corragan mu thràth a 'toirt a-mach an tunic. Bidh boireannaich shìobhalta a 'caoineadh agus a' gearan, mar gum biodh iad gu bhith air an cur gu bàs. Tha aon dhiubh a 'cumail leanabh. Bidh na Nadsaidhean ga spìonadh às a làmhan. Bidh am boireannach mhàthaireil a" reubadh agus air a sàthadh san stamag le bayonet. Tuitidh e, air chrith le glaodh cridhe. Bidh an t-oifigear SS a 'ruith chun leanabh, ga thilgeil fo a chasan agus a' tòiseachadh a 'stampadh. Agus bidh e a 'dèanamh gus nach bàsaich e sa bhad, a' briseadh gàirdeanan agus casan fìnealta.
  Bidh a" mhàthair a" caoineadh agus ga slaodadh chun chroich gus an crochadh air dubhan fhad "s a tha i fhathast beò. Air an t-slighe, bidh iad a 'reubadh an cuid aodaich gu pìosan agus gam bualadh le cnapan raidhfil. An uairsin bidh iad a 'tarraing a' bhoireannaich mhùchte gu deireadh, agus iad a 'gàireachdainn gu sunndach, mar gum biodh i air a clach le marijuana.
  thuirt Ealasaid:
  - Agus a bheil crìoch air na h-eucoirean aca! Cò thug breith orra, boireannach no madadh-allaidh!
  Thuirt Valentina le dìoghras:
  Cha toir sinn maitheanas gu bràth agus cha dìochuimhnich sinn gu bràth! Airson gach buaireadh, pàighidh na Nadsaidhean gu dòigheil.
  Fhreagair Ealasaid:
  - Chan eil seo gu leòr airson a h-uile Nadsaidheach sa Ghearmailt.
  Rinn Valentina magadh:
  - Dè tha air fhàgail, an uairsin gu Iapan!
  Cha do shocraich am prìomh Nadsaidheach fhathast, loisg an cuthach na shùilean dòrainneach, a bheul beag toinnte:
  A-nis tha mi a 'toirt rabhadh dhut! Bheir sinn thu gu crìochan na Gearmailt. Bidh àite math aig an fheadhainn a bhios gan giùlan fhèin gu math, biadh, agus san àm ri teachd, saoranachd urramach den Ghearmailt Mhòr. Ach ma theicheas neach air bith, an sin airson gach fògarraich, òrdaichidh mise fichead nàmhaid a bhith air an losgadh beò. A bheil thu gam thuigsinn! - Dh'eirich fuaim na h-eucorach. - Agus a-nis chì thu gu soilleir dè tha e a 'ciallachadh a bhith a' cur an aghaidh an Fuhrer.
  Ruith na Nadsaidhean ann an colbh de bhoireannaich shìobhalta agus thagh iad dusan de na daoine as grànda. Bha iad gu neo-chinnteach air an slaodadh leis an fhalt agus air an leagail ann an tiùrr. Às deidh sin, thòisich na fir SS air na boireannaich a thionndadh le uèir bhiorach. Bha iad gu dìcheallach a" feuchainn ri teicheadh. Mar fhreagairt, fhuair iad cnapan air na guailnean agus anns a 'bhroilleach (nach do chaill mothachadh).
  Rinn an t-oifigeach reamhar gàire.
  - Uill, a-nis lòchran dhaibh! Leig leotha "mealtainn" am pian!
  Agus a-rithist glaodhan mì-mhodhail nam beathaichean faisisteach. Shlaod triùir fhireannach SS le physiognomies degenerate an tanca far a" gasoline agus chuir iad às don mhullach. A dh"aindeoin an astair, ràinig fàileadh tàmailteach connaidh Ealasaid. Tha e coltach gur e gasoline ìosal octane a thàinig bho phròiseas uisgeachaidh guail a bh" ann. Airson a h-uile uidheamachd iomadach, cha robh gu leòr ola nàdarra aig an Fuhrer, eadhon a 'toirt aire do sholarachadh an USSR agus na coloinidhean Afraganach a bha a' fuireach, agus mar sin nochd fiosaigs an Treas Reich innleachdach. Bha an gasoline seo sònraichte, teòthachd losgaidh nas ìsle an taca ris an fhear àbhaisteach, agus cuideachd an fhìrinn gun do thòisich e air reothadh mar-thà aig naoi ìrean fo neoni. Thar ùine, bheir seo buaidh air cùrsa a" chogaidh. Air an cuairteachadh le uèir bhiorach mheatailt, bha boireannaich gu cruaidh a 'crathadh an làmhan (an fheadhainn aig an robh iad saor), dh' èigh na Nadsaidhean, a 'gàireachdainn agus a' sealltainn an teangan, rudeigin ann an Gearmailtis.
  . CAIBIDIL #8
  Tha an tanca E-50 air mòran bhuillean fhaighinn mu thràth. Ach ruith na gaisgich a-steach do bharaille slàn de nitroglycerin. Spreadh an tanca, a shèid gu tur far na rolairean gu lèir. 'S bha na gaisgich gun char. Fhad 's a bha iad a' coimhead airson tanca eile, chaidh na bòidhchead a-steach gu cuimhneachain inntinneach air a' chiad bhliadhna air fhichead.
  Moch, bha aisling cho tlachdmhor mu Gerda goirid. Ag èirigh a-rithist agus ag eacarsaich. Ach, cha do smaoinich na caileagan air iom-fhillteachd mu dheidhinn seo. Bha iad eadhon ag obair le dealas sònraichte. Aig an aon àm, cho-dhùin Madeleine an gnìomhachd chorporra iomadachadh beagan agus chaidh na caileagan a chleachdadh gu cairtean sònraichte air an robh na tancaichean. Thuirt ceannard na companaidh SS gu toilichte:
  - An seo nigheanan, sàbhalaidh sinn connadh gann, agus trèanaidh sinn thu. Seòrsa ùr de luchd, le luach gnìomhaichte!
  Nuair a bhios nigheanan ann an deiseachan-ionnlaid a" tarraing tancaichean, agus eadhon a" fallas fon ghrèin, is e sealladh math a th" ann. Ach feumaidh na caileagan an casan rùisgte a chuir sìos air gainmheach agus clachan biorach. Seas suas agus na leig seachad ....
  Ghlac Gerda a h-anail le duilgheadas, thuirt e gu feallsanachail:
  - Tha e brèagha, gu dearbh, ach... Sin mar a tha sinn a-nis coltach ri tràillean na Seann Èiphit. Tha sinn cuideachd a" slaodadh an luchd as truime, ach co-dhiù cha bhith iad gar bualadh le cuip!
  Dh'aontaich Charlotte:
  - Gu dearbh, cha bhith iad a" bualadh, ach chan eil sin ga dhèanamh nas fhasa! Ged nach eil - chan eil ann ach fallaineachd còmhla ri togail cuideam!
  Dh" fheuch Gerda ris a" chòmhradh a thionndadh gu cuspair eile:
  - Dè do bheachd, mura biodh Alastair Mòr air bàsachadh aig aois cho òg, gum biodh e air an Ròimh a ghlacadh, agus an saoghal gu lèir?
  Fhreagair Charlotte às deidh fois, a "crathadh a fallas:
  - Tha e doirbh a ràdh... Às dèidh na h-uile, dhealbhaich e iomairt an aghaidh nan Arabach neo-chùramach... Ach gu dearbha bha cothrom aige! Ged a bu chòir dhuinn a bhith toilichte nach do shoirbhich leis!
  - Carson?! - Chuir Gerda iongnadh air, a 'sìneadh an strap a' suathadh a gualainn.
  Fhreagair Charlotte, a" gàireachdainn le a fiaclan:
  - Leis gu bheil Hitler anns a 'chùis seo, bhiodh e ro dhoirbh a dhol thairis air. Agus mar sin thèid dà mhìle bliadhna eile seachad agus leanaidh a" cheist cò an ceannard a b" fheàrr agus a bu mhotha a bha a-riamh agus na daoine le freagairt gun samhail - Fuhrer na Gearmailt!
  Phòg Gerda an strap nas cruaidhe:
  - Tha, tha Adolf Hitler mu thràth air a dhol thairis air Napoleon ... Bidh seo gu sònraichte follaiseach: nuair a bheir sinn an Èiphit, dh" fhàillig Napoleon! Agus an sin, fad na slighe gu na h-Innseachan .... Ach is e am prìomh rud, gu dearbh, a dhol air tìr ann am Breatainn ...
  Dhearbh Charlotte gu làidir:
  - Dè nach do rinn Napoleon: a-steach a Lunnainn, nì an Wehrmacht fo stiùireadh Adolf Hitler! Tha e dìreach inntinneach, an tòisich sinn air ionnsaigh a thoirt air an Ruis, ro no às deidh sin?
  Thuirt Gerda gun teagamh:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gu bheil e nas fheàrr às deidh ... Napoleon, leis an t-slighe, sgrios an arm gu lèir anns an Ruis. Ach chan e Frangach a th" annainn. Chan e gaisgich glè chomasach a th" ann an losgannan!
  Chaidh am fionn cumhachdach, a 'tarraing an strap leotha, gu còmhradh. Bha coltas gu robh a guth gu math ìosal, coltach ri guth duine, ged a bha am figear boireann agus tarraingeach:
  - Tha, tha na Frangaich rud- eigin gealtach, ach cha 'n 'eil an innleachd aca idir dona. Chunnaic mi mar a bhuail an Ziz-35, le cead, armachd nan T-4s Gearmailteach. Bha mi fiù 's a' faireachdainn nàire mun uidheamachd againn ... Mar sin rinn "Matildas" Bhreatainn. Faodaidh grenade na bratagan aca a bhriseadh, ach briseadh tron armachd ... ghabh gunnaichean 88-millimeter e, ach tha glè bheag dhiubh againn. Chan eil air fhàgail ach a bhith a" bualadh air na slighean agus a" gluasad air falbh ... San fharsaingeachd, tha na Breatannaich cuideachd làidir ann an itealain ...
  Ghluais Gerda an seo, agus a dh'aindeoin an teas, dh'fhairich i fuachd:
  - Mar sin lorg iad sinn san fhàsach agus tilg bomaichean aig na tancaichean!
  Ghabh an gaisgeach bàn ri:
  - Is e dìreach bomairean dàibhidh le aces eòlach as urrainn faighinn a-steach don tanca. Mar sin tha an coltas gun tuislich sinn orra ìosal. A bharrachd air an sin, tha mi a" creidsinn nar fortan.
  Bha fois goirt ann. Chaidh dusan nighean madadh-allaidh a chuir gu gach cairt le tanca. Ghluais iad ann an dà cholbh bheag, nigheanan tana, fèitheach mar sin ... Cho breagha "s a bha e ... Agus bha coltas pinc air na dùintean ann an dath na grèine. Cruth-tìre iongantach ....
  Gun a bhith fada bho na caileagan, bha an SS Colonel Dess, le dusan dràibhear Arabach agus dà thugs mòr, a 'gluasad tron fhàsach. Chaidh casan a' ghille-iùil a chur na theine agus chaidh a chur gu tròcaireach air asail. Bha an Còirneal Dass a" magadh air le tàmailt, air sgàth gainnead uisge, cha robh na dròbhairean sgairteil air an nighe agus bha droch fhàileadh orra. Agus thionndaidh an latha gu bhith teth, eadhon a rèir ìrean oirthir Afraga, leis gun tug a" ghaoth anail ifrinn bhon Sahara. Mar sin bha agam ri fallas. Bha e coltach gun robh an rathad fada. Bha Dess a" faireachdainn mar amadan iomlan. Faodaidh e beagan làithean a chall air sgàth balach a tha na laighe bho thrì bogsaichean. Agus gheibh e cuideachd smachd-bhannan smachdachaidh, oir bha e neo-làthaireach ... Fìor, chan eil na saighdearan Gearmailteach a 'planadh ionnsaigh a thoirt air anns na làithean a tha romhainn, agus eadhon an seo, air a' chrìch le Libia agus Tunisia, tha cùl gu math domhainn. Uill, faodaidh tu daonnan smaoineachadh air adhbhar airson neo-làthaireachd... Ach 's e gamble a th' ann fhathast, agus... Chan eil sannt nas làidire na argamaidean adhbhar.
  Bidh Dess a" marcachd san dubhar air camel, ag òl araka le ceann-latha deoch làidir ìosal. Ged a dh 'fhaodadh an deoch seo a bhith nas làidire na schnapps, ach anns an teas seo tha e fèin-mharbhadh. Tha an cruth-tìre mun cuairt neo-inntinneach agus tha grunn mhìosan de sheirbheis air fàs sgìth mar-thà. Tha Dess a" feuchainn ri smaoineachadh dè an ìre de ulaidh a bhios aig sheikh... Tha Tunisia suidhichte ri taobh Algeria, agus bidh spùinneadairean gu tric a" falach ulaidh an sin. Uill, bha spùinneadairean, no an àite prìobhaideach ann an seirbheis an Turcaich Sultan, gu tric nan sheikhs fhèin. A bharrachd air an sin, tha mèinnean òir ann an Tunisia, agus chaidh emeralds a mhèinneadh. Fìor, nuair a thàinig na Frangaich a-mach, bhàsaich emeralds às-tharraing ... Carson? Air sgàth monopoly Bhreatainn, cha robh e deònach prìs emeralds Innseanach a thoirt sìos, a thug air an leasachadh reothadh ann an coloinidhean na Frainge. Agus bha òr air a mhèinneadh sa mhòr-chuid ann an àiteachan furasta, agus bha iad ro leisg airson mèinnean domhainn a chladhach ... Bha Dess den bheachd, às deidh a h-uile càil, gur dòcha gur e na Frangaich an dùthaich as leisg agus as suarach san Roinn Eòrpa. Ged nach urrainnear a ràdh gur e droch ghaisgich a tha seo ... thug Napoleon Bonaparte, mar eisimpleir, buaidh air an Roinn Eòrpa, agus chan urrainnear seo a choileanadh le saighdearan gun fheum. Agus dha-rìribh, dè a bha innleachdach aig Napoleon? Tactic sìmplidh, eadar-ghluasad luath, stailc le d "uile neart, a" dol seachad air na cliathaichean agus oidhirpean air a dhol air a chùlaibh ... Ma leasaich Frederick Mòr na innleachdan sreathach as ùire agus as èifeachdaiche, an uairsin rinn Napoleon dìreach atharrais air Alasdair Mòr . .. Seadh, thug innleachdan mar sin soirbheachas, ach cuir air dòigh cò a bhiodh saighdearan luath Macedon no Napoleon a" faighinn ionnsaigh, no bhiodh iad air am pronnadh agus am marbhadh air a" chaismeachd. Mu dheireadh, aig Waterloo, ghlac Blucher agus Wellington Bonaparte air a ghluasad cunnartach. Tha e coltach ri punch goirid gus coinneachadh ri bogsaiche farsaing. Agus chaidh Napoleon a leagail ... Co-dhiù, cha do rinn saighdearan Ruiseanach a 'chùis air Bonaparte ann am blàr, ach ghabh iad le cuideachadh bhon reothadh coitcheann, galaran sgaoilte agus partisans.
  Dè a bheachd air Hitler? An toiseach, gu dearbh, bha smuaintean ann nach robh anns an Fuhrer ach corporal agus upstart, mac seann ghreusaiche ... B 'fheàrr leis an t-seann Hindenburg anns na taghaidhean ceann-suidhe, ged a thuig e gu robh fear ceithir fichead bliadhna a dh'aois. dìreach cha b" urrainn dhaibh dèiligeadh gu corporra ri dleastanasan deachdaire! Ach cha do chòrd Hitler ris na bochdan - dùthchasach dhan bhonn! Ach an uairsin, nuair a chaidh Adolf ainmeachadh mar Sheansalair an Reich, thug e fhathast a bhòt dha na Sòisealaich Nàiseanta, leis nach robh feachd làidir sam bith eile air an làimh dheis air fhàgail. Seadh, chuir na saighdearan stoirmeil, gu dearbh, thug an arm gu lèir buaidh air. Ach bha teagamh ann gun cumadh Hitler cumhachd, gu sònraichte aig àm èiginn, trom-inntinn uamhasach, nach tuiteadh a" Ghearmailt gu tur.
  Ach Hitler, bhon fhìor thoiseach, thòisich cruaidh ath-nuadhachadh òrdugh, a 'toirmeasg nan Comannach, agus an uair sin pàrtaidhean eile. Sgapadh na h-aonaidhean ciùird, a' cur aghaidh obrach nan àite. Thàinig e gu bhith na dheachdaire fìor, le siostam aon-phàrtaidh. Agus thog e an eaconamaidh, ath-uidheamachadh an airm. Ach fhathast, cha do dh'aontaich Dess leis a h-uile dad a rinn am Fuhrer. Mar eisimpleir, carson a bu chòir goireasan cho mòr a chosg air a 'phrògram: "Obair tro Joy!" agus luchd-obrach a thoirt air saor-làithean, gu Nirribhidh, an Fhraing, agus eadhon na h-Eileanan Canary. Nach biodh e na b" fheàrr beagan fhactaraidhean tanca no iomairtean saothrachadh phlèanaichean a bharrachd a thogail leis an airgead seo? No gabh am pròiseact Volkswagen, càr dhaoine - cia mheud tanca a dh'fhaodadh a bhith air a thogail dheth ... San fharsaingeachd, dh'fheuch Hitler ri suidhe air dà chathair, àrdachadh inbhe beòshlaint, agus ùrachadh an airm. Ach, ma ruitheas tu dà gheàrr, chan fhaigh thu aon seach aon. Bha Dess càirdeach do phrìomh eaconamaiche an Treas Reich, Stach, agus bha e gu math mothachail air feartan coitcheann eaconamaidh na Gearmailt. Chaidh a" Ghearmailt a-steach don chogadh leis a" Phòlainn, le armachd aice airson dìreach trì seachdainean (!) de nàimhdeas dian. An uairsin bhuaileadh na càirdean, bhiodh suaicheantasan teine air fhàgail bhon Treas Reich. Thòisich Hitler an ionnsaigh an aghaidh na Frainge, a 'toirt seachad an dà chuid tancaichean agus gunnaichean, luchd-obrach agus itealain! Ach rinn e a" chùis air na losgannan gun eadhon a" spìonadh às. An uairsin an ionnsaigh air Sasainn ... An seo rinn Hitler mearachd, bha e riatanach crìoch a chuir air Breatainn fo Duker, agus an uairsin air ais san Iuchar, a 'cleachdadh soithichean cabhlach ceannaiche na Gearmailt (agus cha robh e beag), saighdearan fearainn air na h-eileanan. An uairsin bhiodh e na mhaighstir air an t-suidheachadh. Ach cha do rinn am Fuhrer dàna, is dòcha le eagal gun rachadh soithichean Breatannach na loidhne a-steach do chòmhdhail le saighdearan ... Ach is e a" bhun-loidhne gun robh an leithid de chlisgeadh is troimh-chèile ann am Breatainn aig an àm sin, agus bha e ceart coimhead air a" mhuir mì-eagraichte, gun robh teansa glè mhòr ann, mar amannan airson iongnadh luath a thighinn air tìr. Uill, air tìr, cha robh dad aig Sasainn ri chur na aghaidh. Gu càileachdail co-dhiù... Ach chaill Hitler ùine, agus san t-Sultain dh'aithris Churchill abairt eachdraidheil: tha suidheachadh Hitler sgoinneil agus ... eu-dòchasach. Às deidh sin, chaidh Dess fhèin gu fiosrachadh Breatannach. Ged a chaill am Fuhrer am blàr airson Sasainn, bha an co-mheas de chall timcheall air aon ri aon, agus ma ghabhas sinn ris gun robh timcheall air còig air fhichead sa cheud nam plèanaichean air an losgadh sìos le làmhachas an-aghaidh itealain, bha aces na Gearmailt eadhon nas fheàrr na an fheadhainn Sasannach. . Tha, agus chan eil na plèanaichean nas miosa, is dòcha eadhon an ME-109 (F) agus nas fheàrr na an treud leòmhann. Co-dhiù, ann an Afraga tha cothromachadh cumhachd agus call san adhar eadhon nas fàbharach na ann am Breatainn. Thug a" bhliadhna 1940, a thòisich cho sgoinneil, mòran briseadh dùil air a" cheann thall. Chaill sinn mòran aces làidir agus itealain, agus eadhon caidreachas Mussolini, chaidh a bhualadh gu nàire sa Ghrèig. Ach bha a leithid de bhuannachd aige ann an neart. Agus an uairsin aig toiseach na bliadhna bha e na bummer, chaill an Eadailt Ethiopia, Somalia, a" mhòr-chuid de Libia, agus a bharrachd air an sin, anns a h-uile blàr, bha na Breatannaich gu mòr (grunn thursan!) air an àireamhachadh. Chaidh na ceudan mhìltean de pasta a ghlacadh. Uill, mar nach creid thu anns an tuiteam a tha ri thighinn air an Treas Reich, gu sònraichte an aghaidh cùl-raon de thaic a tha a" sìor fhàs do nàimhdean na Gearmailt bho na Stàitean Aonaichte. Ach an uairsin, a-rithist, chaidh na lannan a dh" ionnsaigh an Treas Reich. Rinn Rommel a" chùis air na Breatannaich agus ghlac e Kollencourt, an uairsin thuit Iugoslabhia, a" Ghrèig ann an dà sheachdain, agus an uairsin eilean Crete. Bha Dess eadhon toilichte dha na Gearmailtich, ach bha eagal air nochdadh cuideachd. Ach, tha dragh eile ann a-nis an toir na Gearmailtich ionnsaigh air an USSR. Thuirt Shtach gun robh Hitler air co-dhùnadh a dhèanamh ann am prionnsabal mar-thà, ach nach robh na cinn-latha deireannach soilleir fhathast. Mar as trice canar 22 Ògmhios ris, ceann-latha gèillidh na Frainge ...
  Chan eil e coltach gum bi a 'Ghearmailt an aghaidh a' chogaidh, air dà thaobh, mura h-eil, gu dearbh, a 'crìochnachadh anns an dà fhicheadamh agus ron gheamhradh ... Agus sa gheamhradh, chan eil na Gearmailtich idir deiseil airson sabaid ... Bidh Stalin a 'gabhail ris, an uairsin ... Ach, eadhon ged nach eil ùine aca Ma bheir na Gearmailtich Moscow, chan eil e coltach gum bi na Ruiseanaich comasach air buidheann cumhachdach gu leòr a chruthachadh gu teicnigeach. Sin an àireamh de bhuill-airm a leig iad a-mach sa chiad chogadh? An coimeas ris a" Ghearmailt, tha e gu tur zilch! Mar sin, chan eil e coltach gun cuir na Ruiseanaich iongnadh oirnn le rud sam bith ach tomadan mòra de choiseachd.
  Dè eile a dh'fhaodas a bhith? Is coltaiche gum mair an cogadh grunn bhliadhnaichean eile agus gun tig e gu crìch ann an tarraing. Cha bhith e comasach dha Breatainn gu bràth uimhir de shaighdearan a chruinneachadh gus a" chùis a dhèanamh air na pàirtean eireachdail den Wehrmacht air an deagh thrèanadh, agus chan eil coltas ann gum bi a" Ghearmailt comasach air na h-eileanan do-chreidsinneach a chumail fodha le itealain is nèibhidh, agus bidh na Stàitean Aonaichte cuingealaichte ri taic eaconamach. . Às deidh na h-uile, cha tuig an neach-lagha Ameireaganach carson a dh'fheumas na Yankees bàsachadh, air sgàth seòrsa de Roinn Eòrpa. Uill, tha muinntir na Ruis borb, bidh iad partaidh, slaodaidh an cogadh air adhart, ach cha bhi neart gu leòr aca airson a dhol air adhart gu ionnsaigh chinnteach. Nas coltaiche, cha bhith e comasach dha Breatainn Afraga a Tuath a chumail ... Ann an ùine ghoirid, is e an treas Reich an toradh as coltaiche, ìmpireachd mhòr, ach chan e saoghal an t-saoghail, ach an sin ...
  Is e seo dìreach a bha Dess ag iarraidh: tha call Bhreatainn agus glacadh nan eilean gu math fosgailte (ged is dòcha gu bheil ùine aig an t-seirbheis dhìomhair am faidhle caibineat agus an fhianais gu lèir a sgrios, ach an uairsin dè cho fortanach!). Gu dearbh, cha robh mi airson a bhith ag iarraidh gun cailleadh an Treas Reich, is e sin, an dùthaich aige leis an rèim, a bha gu math iomchaidh don fhear SS. B" e tarraing a b" fheàrr!
  Bidh carabhan beag a" snàgail air a" ghainmhich. Sheinn fear de na dròbhairean Arabach òran brònach. Aig an aon àm gu tric a 'cuimhneachadh air Allah. An uairsin smaoinich Dess, carson a tha Muslamaich den bheachd gu bheil e ceart agus math dhaibh fhèin ainm Allah fhuaimneachadh cho tric "s a ghabhas? An seo ann an Crìosdaidheachd, air an làimh eile - na dì-chuimhnich ainm Dhè gu dìomhain! An seo dhìochuimhnich na h-Iùdhaich eadhon an fhìor ainm an Dia - às deidh a h-uile càil, tha Ieh `obhah na riochd fuaimneachaidh nas fhaide air adhart ... Anns an fharsaingeachd, cha do chòrd Dess ris a" Bhìoball agus an Crìosd lag, bha e eadhon iongantach mar a bha na Ròmanaich cogaidh, na mòr am b" urrainn ìmpireachd le cult neart gabhail ri teagasg sèimh cho bunaiteach? Eadhon ged nach do chuir sàmhchair Crìosdaidheachd bacadh air giùlan cogaidh, ach fìor bhunait an teagaisg ... Gràdhaich do nàmhaid - bu chòir dha a bhith air a dhiùltadh leis an elite Ròmanach, agus chan e a-mhàin an elite.
  Ach ghabh Crìosdaidheachd freumh, agus cha tug eadhon tuiteam Ìmpireachd na Ròimhe buaidh air: ghabh na barbarianaich ris an teagasg seo cuideachd, a dh" aindeoin a h-uile mì-nàdarrach. Ged, gu dearbh, cha do lean iad e gu sònraichte. Mar eisimpleir, cha do chuir sìtheachadh bacadh air òrdughan mìleanta. Gu sònraichte, na trampillers, a bha, leis an t-slighe, cuideachd a 'cleachdadh an swastika agus a' beachdachadh air airgead mar an Dia aca! Mar sin bidh iad ag ràdh aon rud agus a" dèanamh rud eile! Bha Hitler a thaobh seo mòran na bu chunbhalaiche! Na tha e ag ràdh, tha e a 'dèanamh! Às aonais aithrisean cealgach, mu ghaol dha nàbaidh!
  Ach, tha e iongantach gun do mhair siostam na h-eaglaise, a chaidh a thogail air meallta agus breugan, airson uimhir de linntean! Agus cha do rinn eadhon adhartas ach beagan air na bunaitean aige a chrathadh.
  An àiteigin air astar bha fuaim nan einnsean ri chluinntinn; a 'breithneachadh leis an tòn - b' e na plèanaichean a bh 'ann. Ach, bha dùil aig Dess, bhon a chuir iad orra caiptean, gun dèanadh na Breatannaich mearachd orra airson Arabaich agus nach fosgladh iad teine. Sheall geàrd-bodhaig mòr, Hans, raidhfil an-aghaidh tanca, às an sin, air an t-slighe, tha e comasach, aig amannan, losgadh air trodaiche (ged nach ann gun duilgheadas, a thaobh bualadh!).
  Ach cha do nochd na h-itealain, dh'itealaich iad seachad... Às dèidh sin thòisich na h-Arabaich a' seinn gu brònach a-rithist... Loisg Dess a dhaga, cho mòr 's gun do ghlac cluas an duine sgiobalta. Thuit an t-Arabach fo eagal. Agus mhallaich an SS Colonel:
  - Cuir stad air caoineadh jackals! Gu sàmhach, rave, ach nas luaithe!
  Thog na draibhearan gluasadach an com-pàirtiche gun stad agus lean iad air an t-slighe. Ged a dh'fhàs an aghaidhean na bu neòil, cha robh duine a' miannachadh gearan... Bhuail an SS Colonel baraille a' dhaga (air a dhèanamh leis an t-slighe ann an òrdugh sònraichte!), 's e deagh argamaid a bh' ann... Co-dhiù!
  Saoil ma bheir na Ruiseanaich ionnsaigh orra an-toiseach, am bi na Gearmailtich comasach air seasamh an aghaidh marbhadh coltach ris an arm Àisianach? Anns a 'Chogadh Mhòr, dh'fhuiling na Ruiseanaich call mòr, sa mhòr-chuid de chùisean bha iad gu math gòrach, ach bha iad fhathast a' cur bacadh air feachdan mòra Kaiser Germany ... Mar sin, chan e cat gu tur dona a th" anns a" chogadh dhaibh... Agus ma chuimhnicheas tu air an t-seachdamh bliadhna a dh"aois... Thug eadhon Frederick Mòr a-steach don arm bast san Ruis! Chan e, cha bu chòir dì-meas a dhèanamh air na Ruiseanaich ann an dòigh sam bith, rinn an siostam comannach totalitarian iad eadhon nas làidire! Thog Stalin ìre smachd nan saighdearan Sòbhieteach, cinneasachadh gnìomhachais agus solar. Coirbeachd làidir, a tha a 'ciallachadh nach e seo àm Nicholas II! Mar sin tha an USSR na nàmhaid cunnartach, is dòcha eadhon marbhtach, gu sònraichte ma bhuaileas e an toiseach! Ann an cogadh an latha an-diugh, tha am bàillidh iongnadh air leth cudromach, mar, gu dearbh, aig àm cogaidhean àrsaidh. Dè ma chailleas sinn, mar sin, eu-coltach ris a" Chiad Chogadh, cha bhi dìoghaltas ann! Cha leig na dùthchannan buadhach cead seo a dhèanamh tuilleadh .... Ged ma thòisicheas suathadh eadar an USSR agus an Iar, leis nach eil leudachadh cho cumanta air co-mhaoineas na faisisteachd, bidh e ... Bidh sìobhaltas Gearmailteach ùr a" soirbheachadh. air cuirp luchd-calpa ainmichte agus coimiseanairean an ear. Ge bith cò a bhios nar n-aghaidh bidh e fhathast còmhla rinn! Agus is dòcha gum bi co-bhanntachd mòr an-aghaidh Bolshevik ann!
  Gu h-obann dh" fhaighnich Hans, sàmhach gus am baile beag, den chòirneal:
  "Is dòcha stad agus ceasnachadh a" bhalach tràilleach a-rithist?"
  Chrath Dess a cheann feargach anns an àicheil.
  - Chan eil e ciallach! Cha bhith e ag ràdh dad ùr.
  - An sin theagamh gu'm faigh sinn ar tràth-nòin, na mo stamag, cathadh-catha a' glaodhaich ?
  Chuir e iongnadh air an SS Colonel:
  Dè tha thu airson ithe anns an teas seo?
  Chrath Hans.
  - Tha mi airson ithe an-còmhnaidh!
  Choimhead Dess air a" ghrian, bha i air a dhol thairis air an àirde mu thràth, gu dearbh bha e seachad air ceithir uairean agus bha an t-àm ann stad a chuir air. Dh'ith na h-Arabaich air leth cruinnichte ann an cearcall, cha do rinn an triùir de na Nadsaidhean dìmeas air feòil is lionn. Mar sin rinn iad gàire, dhìochuimhnich Dess eadhon airson ùine ghoirid e fhèin ann am bruadar ....
  Agus chunnaic mi rudeigin craicte... Cuid de mheanbh-fhrìdean, an toiseach beag, agus an uairsin a 'fàs agus a' fàs nas eagallach... Agus tha na giallan aca mar as trice uamhasach, cho mì-mhodhail! Dh"fhairich an còirneal e fhèin a" mùchadh, a" magadh air gu convulsive agus a" dùsgadh. Chan e, bha a h-uile dad socair, dà shaighdear iarainn SS air an rabhadh, agus an uairsin a-rithist air an rathad.
  Bha Gerda agus Charlotte anns an obair a bu chruaidhe fad an latha, agus an uairsin thuit iad nan cadal mar na mairbh agus chaidh iad a-steach don t-saoghal aca.
  Bha hologram mòr ann le stadium far an deach sabaidean gladiator an latha an-diugh a chumail. Bha an lann-cluiche fìor mhòr le milleanan de dhaoine. Bha a" chuan ghorm ag èirigh. Bha blàr eadar an gladiator boireann Gerda agus creutair leth-thuigseach bho lìog nan saoghal dorcha, an nebula duslach.
  Gerda a thàinig a-mach an toiseach. 'S e nighean bheothail, shùbailte a bh' innte, le falt-neo-neamhnaid sneachda-gheal. Rinn an gaisgeach turus trì-fhillte, a" toinneamh timcheall an raoin. A rèir cleachdaidhean, cha robh oirre ach bra tana agus panties, gu sònraichte gus nach biodh an armachd falaichte. Agus mar sin dh'fheumadh i leth-rùisgte a bhith a 'sabaid le dìreach aon inneal-solais. Ach, tha armachd mar sin cuideachd gu math èifeachdach. Chan e suidheachadh a 'bhlàir na clachan as cofhurtail, leth-rèidio-beò a tha a' deàrrsadh fo chasan lom na h-ìghne. Bidh i, gu dearbh, a 'gàireachdainn, a' feuchainn gun a bhith a 'brathadh a' phian.
  Tha Gerda làn de lùth, bidh i a" leum a-rithist agus a" dèanamh corran còig uiread.
  - Siud mise!
  Agus tha a caraid gun tàmh Charlotte a" mìneachadh dha a leannan:
  - Ron t-sabaid, chaidh an nighean seo a sganadh gu faiceallach, cha bu chòir aon chip no rudeigin dealanach a bhith innte. Bidh iad cuideachd a" cumail sùil air a" mhaighdeann airson làthaireachd draoidheachd cuideigin eile. Is e sin, faodaidh gladiator a bhith an urra ri a chorp a-mhàin, no air inntinn gheur. Ach, cha robh Gerda a-riamh na amadan agus na shìmplidh.
  Dè a chuir mi an teagamh? - Chaidh faighneachd dha a 'coimhead coltach ri fear òg Apollo.
  - Chan eil! Ach tha corran còig-fhillte, às aonais electronics, na chomharradh air deagh fhoghlam. Mar sin, tha a h-uile duine fo iongnadh, am b" urrainn dha na gymnastairean agad rudeigin mar sin a dhèanamh? Ghluais Charlotte gu glic.
  - Dh'fhaodadh triùir, còig chan eil! Seadh, agus leum i glè àrd le ruith goirid! - Sgaoil an gaisgeach òg a ghàirdeanan nas fharsainge.
  - Is e seo an cumhachd! Cumhachd an Treas Reich agus ann an saoghal eile.
  Aig an aon àm, bha geallaidhean gan dèanamh. Fhad 's a bha e dall gu coltas an nàmhaid. Tha e coltach gu robh Gerda ainmeil agus measail a dh'aindeoin cinneadh no gnè.
  Ruith an nighean gladiator suas agus rinn i an-toiseach sia-fhillte, agus an uairsin tè a sheachd uiread. An uairsin chrom i suas don luchd-èisteachd. Bha na fèithean aice a 'gluasad mar chnàimhean mara, san fharsaingeachd, bha an nighean a' coimhead iongantach: Amazon àbhaisteach. Ach, tha e nas fhasa rionnag a leagail le clach na bhith a 'lorg nighean grànda anns a' Ghearmailt Great Space Empire.
  - Tha boirionnaich 'n ar bailtibh : dhoibhsan aig am bheil gràdh agus urram, stadaidh iad air each a chasg, a stigh do bhothan loisgeach. sheinn Charlotte.
  Bha a" mhòr-chuid de gheall nach deach aithris airson Gerda. Fìor, bha a 'mhòr-chuid den phoball a' feitheamh ris an neach-dùbhlain aice nochdadh.
  Agus dh'fhuirich. Dhealaich na geatachan mòra, agus thòisich closach mòr a" snàgadh a-mach air an àrd-ùrlar. B" e fìor dhineasair a bh" ann, mar eun cobhartaich, ach bha còrr air trithead greim-bìdh ann. Agus mòr, co-dhiù ceithir fichead tunna, tiugh armachd. Famhair an t-saoghail bheathaichean.
  Milleanan de sgòrnan, glaodhaich, squealed, chirped, lìonadh le nightingale. A rèir choltais chuir am famhair buaidh orra.
  - Bi glic! - Bidh an coimpiutair a" crìonadh.
  - Air cò! - Tha an luchd-èisteachd a 'seinn.
  - 'S e ainm Friplodof! Cosa Nostra!
  Rinn iogalacts de gach strì geall de dhiofar ìrean. An seo anns an toileachas chuir iad geall, a 'toirt a' chùis dha na milleanan. Cuid den fheadhainn a chuir san dorchadas geall air an nighean Gerda: rinn iad ath-rèiteachadh air an geall, airson eadhon nas motha! Thug Cosa Nostra buaidh orra!
  Lean sanasan.
  - Tha leth-cheud "s a h-ochd sabaid aig an gladiator Gerda agus gun a" chùis, tha ceud ceithir fichead sa ceithir sabaid aig Cosa Nostra agus chan eil duine air fhàgail beò. Cuir na geall agad!
  Rinn na caileagan bhon bhuidheann-chatha SS "Wolves" geall cuideachd, ach rinn a h-uile duine ach an ceannard gruamach Madeleine gàirdeachas airson Gerda. Mar sin tha na geallaidhean aon-thaobhach.
  Tha beachd sònraichte aig Haupmann Madeleine, mar a bu chòir, gus nach seas an ceannard a-mach an-aghaidh a fo-roinnean. Bha na nigheanan a" tuigsinn seo glè mhath, cha robh dragh sònraichte orra.
  Is e dìreach caraid Charlotte a thuirt gu gruamach:
  Is fheàrr airgead a chall na bhith a" brathadh nighean mar sin. Tha an t-airgead sin marbhtach, cha mhòr gum bi duine air a bhiadhadh le pàipear suarach ...
  - Uill, tha e math ma tha thu cho mì-thoilichte! Is dòcha gum bu mhath leinn sabaid? Chaol Madeleine a mala gu cruaidh.
  - Chan eil e gu diofar dhòmhsa! - thuirt am madadh-allaidh Berta. - Am faod mi a bhith air a ghiùlan gu talla gladiatorial?
  "Chan eil draoidheachd cho cumhachdach againn fhathast." Chuir Charlotte an aghaidh le gàire. - Stiùir gus do mhiann a chasg: cuir às do na nàimhdean gu lèir gun dàil, oir thig dìoghaltas co-dhiù, chan urrainnear daoine a sgrios mar chrodh!
  - Thuirt reusanta! - Thuirt a caraid Apollo.
  Sheall comharra san raon, agus thòisich an t-sabaid: leum an dineosaur mòr Cosa Nostra air adhart. Mar thoradh air a" bhuaidh a bh" aig a leithid de mhàs, chrith an còmhdach leth-rèidio-ghnìomhach den fhàinne.
  Thuirt Charlotte:
  - Tha ainm sònraichte air. Carson a tha Cosa Nostra?
  Blonde le dath beag purpaidh, chuir Berta dreach air adhart:
  - Is dòcha gu bheil seo air sgàth gu robh Cosa Nostra na mhafia annasach fionnar ann an aon seann shreath telebhisean, a" cruthachadh an saoghal brìgheil aca fhèin de dhineosairean gus an cruinne-cè a ghlacadh!
  - Agus dè mar sin? Cha do thuig Charlotte.
  - Agus dh'amhairc na h-ungalacts, agus ghabh iad iongantas. - Chan eil mi cinnteach a mhol Bertha.
  Tha a h-uile dad a tha do-dhèanta comasach anns a" chruinne-cè! Gu bheil sinn a" faighinn thairis le ar neart gun atharrachadh! sheinn Charlotte. - 'S cha till saighdearan na Reich gu bràth, tha e mar reul shoilleir - glac na h-amannan.
  Cha robh Gerda eòlach (gu h-obann bha cuimhne neònach aice) ann an cabhag sam bith ionnsaigh a thoirt. Dh'fhuirich i airson an uilebheist, leum e chun an taobh no dìreach beagan nuair a thàinig e gu astar cunnartach agus dh'fheuch e ri pronnadh. Bha a' bhiast gu math luath, ach air sgàth 's cho mòr 's a bha i bha i neo-sheasmhach, agus tric ga ionndrainn.
  Gerda, ann an tionndadh, a 'sgrùdadh a ghluasadan, ma tha an nàmhaid a choisinn ceud ceithir fichead' sa ceithir blàir, tha e a 'ciallachadh gu bheil e cuideachd a tha neartan. Fìor, thuit a 'mhòr-chuid de na sabaidean, as coltaiche, air na h-aon bheathaichean ris fhèin.
  Nuair a bhuaileas dà uilebheist a cheart cho gòrach agus am fear as motha a bhuannaicheas.
  Ach, feumaidh tu coimhead gu dlùth, tha tòrr teantaichean ann agus tha iad biorach, lùbte mar ramrod, is dòcha puinnseanta.
  Bidh fèithean preas Gerda a" cluich, bidh i a" gluasad mar chobra ri fuaimean pìob an fhakir. Tha a cìochan air chrith, agus tha bràmair eireachdail Charlotte ga ghlacadh fhèin a" smaoineachadh gu bheil e airson a faicinn slàn, rùisgte mar sheann bhan-dia Ghreugach.
  Chaill an uilebheist grunn thursan, ach cha do rinn e slaodach. Bha e follaiseach gur e creutair ifrinn a bh' ann, deiseil airson a dhol air tòir na h-ìghne le modh-obrach inneal.
  Leum Gerda a-rithist, a 'sèideadh pòg dhan t-sluagh. Thòisich ìomhaigh a" ghaisgich ri dealachadh bhon fhalla a thàinig a-mach. Bha e coltach ri umha snasta agus snasta.
  - Seadh, nighean ghlic! - Air a dhèanamh le urram Berta. "Cha bhiodh dragh agam a bhith a" dannsadh san raon mi-fhìn.
  - Agus cha bhithinn a 'diùltadh! - A" bruidhinn mar sin, bha fear lùth-chleasachd Charlotte rud beag seòlta. Bha e gu cinnteach a" faireachdainn beagan toileachais agus miann sabaid. Aig an aon àm, bha e mothachail air a 'chunnart a bhith a' bualadh le fuamhaire.
  Thuirt Charlotte gu làidir:
  - Chan eil mi a 'sabaid nas miosa na i!
  A rèir choltais, an dèidh sùil a chumail air na gluasadan gu susbaint a cridhe, leum Gerda mar leumadair-feòir. Bha an solas aice a" lasadh, a" gearradh dheth na teantaichean le swoop. Bhiodh iad ag itealaich ann an diofar stiùiridhean, a" frasadh fuil ghorm is donn. Thuit beagan bhrochan air casan rùisgte, swarthy na h-ìghne. Shiubhail an craiceann elastagach, chrath am boireannach gladiator dheth, ach dh" fhan uillt.
  - Wow, a bhata puinnseanta. - Choisich a casan calla fad-fhulangach thairis air an droighionn 's air an goirteachadh, corp an uilebheist. Chaidh aig a' chaileag air ceum a dhèanamh, 's mar sin cha do gheill i a cas.
  Thuirt Berta le fìor spèis:
  - Beannachd! Coltach ri sàr-eòlaiche a 'cluich ionnsramaid ciùil. Bhiodh e math sgrìobhadh a dhèanamh.
  Rinn leannan Charlotte gàire.
  - Agus cha bu chòir don teòiridh sin a bhith air dheireadh air cleachdadh.
  Thionndaidh an t-uilebheist, a 'toirt air an nighean leum far a druim. Chaidh i a-steach grunn thursan san adhar, a 'nochdadh bho bhith a' coimhead air dusan sùilean criostalach an uilebheist.
  Leum Berta eadhon le toileachas:
  - Tha mi deiseil! An sin! - Dh'èigh i.
  - Càite - càite! Cò às a tha thu agus cò às a tha thu? - rinn e atharrais air Charlotte.
  Thug Gerda ionnsaigh air an dinosaur a-rithist. Cho-dhùin i a dhol an sàs ann an spreadhaidhean goirid agus na b" fheàrr a sheachnadh a bhith air a bhualadh le puinnsean. Bidh an solas-solais ag obair air a 'phrionnsabal de sprèadhadh photons ann an leth-àite seasmhach, a tha ga dhèanamh comasach a h-uile càil a ghearradh gu litearra le cosgais lùth as ìsle. Bidh an nighean ga chleachdadh. Fìor, anns a 'chùis seo, tha an claidheamh gladiatorial fo chasaid le glè bheag de lùth, a tha a' ciallachadh nach eil e a 'gearradh cho cruaidh agus cho luath' sa bha an trodaiche ag iarraidh. Agus san fharsaingeachd, dè an seòrsa sabaid a th 'ann nuair a bhios aon chom-pàirtiche dìreach a' bualadh air an fhear eile. Tha e riatanach gun robh cothrom aig a 'charactar àicheil cuideachd, air neo cha tèid am poball gu taisbeanaidhean mar sin. Is e rud neo-chinnteach a th" ann an fortan...
  An turas seo, rinn Gerda mearachd beag. Bha na teantaichean sa mheadhan mòran na bu luaithe na an fheadhainn air taobhan an uilebheist. Chaidh fear dhiubh a shàthadh sa chiste, a 'gearradh tron bra aice. Chrath cìochan lom, rinn bràmair Charlotte sgrùdadh air na nipples ruby aca, a "deàrrsadh gu soilleir ann an solas grunn ghrianan coimheach.
  Thàinig buille eile às deidh sin: gheàrr Gerda paidhir greimichean, ach chaidh taobh deas a broilleach a ghearradh dheth, fuil nigheanach air a frasadh.
  Gheàrr an gladiator boireann greim eile dheth agus leum i far a" chnap-starra.
  Gus faighinn thairis air, thòisich teòthachd nan clachan-mullaich ag èirigh. A rèir choltais, bha iad airson an luchd-sabaid a phutadh gu rapprochement nas fhaisge agus diùltadh luath.
  Cha b" urrainn dha Gerda stad, eadhon airson diog, bha a casan rùisgte a" losgadh, a" sèideadh mar gum biodh air raca meadhan-aoiseil.
  Thuirt bràmair Charlotte le iongnadh:
  Carson nach robh sandals air an nighean? - Às deidh na h-uile, loisgidh a casan mìorbhaileach!
  Mhìnich Charlotte:
  - A leithid de chleachdadh! San fharsaingeachd, feumaidh gladiator pian a chumail suas, gu sònraichte ma tha e na bhoireannach. Tha an luchd-èisteachd toilichte nuair a tha an fheadhainn a tha a 'sabaid air an cràdh.
  - Cosmic bròn! - Geàrr-chunntas "Apollo".
  Cha do rinn sin e nas fhasa don nighean. Bha aice ri i fhèin a thilgeil air an uilebheist a-rithist. An turas seo, bha an luchd-fulaing aice mar shùilean creutairean nan speuran dorcha. Dh'innis eòlas don gladiator boireann gu tric gu bheil an eanchainn nas fhaisge air na sùilean. Bho dè? Leis gu bheil feum air cus fiosrachaidh a phròiseasadh nach eil air a lagachadh le seanal tar-chuir fada. Mar sin, dh'fheuch an gaisgeach, nach robh eòlach air structar a 'chreutair, ris an eanchainn a lorg.
  Aon às deidh a chèile, bhuail e ceithir sùilean, ach fhuair i fhèin sgrìob no dhà. Bha an uilebheist a" reubadh, mar gum biodh e a" faireachdainn pian cuideachd. Agus eu-coltach ri duine, cha robh i gu bhith ga fhulang.
  Thug Charlotte fa-near seo agus thug i a-mach aphorism:
  - Mar as àirde a bhios an ràmh - mar as sàmhaiche a bhios an inntinn, is ann as àirde a bhios an guth - mar as ìsle a bhios an fhiosrachadh!
  - Abair ceart! Dh'aontaich Apollo. - Chan e Rooster an ceannard as sònraichte!
  Thill Gerda air ais, bhuail lòn eile de teantaichean beathach ro luath air truinnsear nam meadhanan, a" briseadh troimhe, cha mhòr chun druim. Chithear gun do dh"fhuiling eadhon an stamag. Gu fortanach bha e falamh, cha bhiodh duine ag ithe cus ro shabaid.
  A-nis thuig an gladiator gum faodadh i am blàr a chall, a dh'aindeoin soirbheachaidhean sealach. Dh"fhàs na clachan cho teth is gun do dh"fhairich eadhon an uilebheist an teas tro na cnàmhan air na casan. Cha deach Gerda a shàbhaladh ach le fallaineachd làidir a cuid buill. Bhiodh an nighean, gu tric casruisgte, a" dannsadh air iarann dearg-theth, a" nochdadh fìor stamina. Fìor, dh" fhaodadh na clachan-meallain sin eadhon barrachd teas a thoirt seachad, leithid reactair niùclasach, air sgàth rèididheachd leth-rèidio.
  Mar sin cha do dh'fhàg a 'mhisneachd a' bhòidhchead, a dh'aindeoin 's gun do dh'fhàs bagairt bàis fìor. Agus ann an sabaid mar seo, chan urrainn dhut a leigeil seachad. No an àite, faodaidh tu, ach anns a 'chùis seo is e an nàire as làidire airson beatha.
  Dh" fhaighnich Apollo do Charlotte:
  - Agus nach urrainn a 'bhuil a bhith ach bàs?!
  - Cho fad 's as aithne dhomh Gerda, cha dèan i roghainn sam bith eile dhi fhèin!
  - Gu misneachail, chan abair thu dad, ach fhuair mi air tuiteam ann an gaol leatha le m "uile chridhe agus anam! An dèidh sin a ràdh, ghabh am balach anail domhainn.
  Cha b' urrainn dhan nighean seasamh agus leum i air an t-slige a-rithist, a' suathadh ri a casan loisgte. Chuir e seachad beagan bhuillean làidir, rinn e leum no dhà. A-nis thòisich i a 'dèanamh somersaults, gearradh air an iteig.
  - An ti aig nach 'eil solas an dealan-dè, nach teich air a phronnadh le lìon ! - Thuirt i abairt a tha air a bhith na sgiath bho shean. Mar sin bha an Rubber Fox, am bàrd bocsair, fhathast a" sabaid. Chuir e cuideachd a bheatha ann an cunnart, ach gu ìre nas lugha cha robh an neach-dùbhlain cho dona, agus as cudromaiche, duilich.
  Bhrosnaich Charlotte i, a "caoineadh le cridhe:
  - Gearr a bhroinn. Ann an cuid de na creutairean sin, tha an eanchainn suidhichte ri taobh an stamag.
  Thuirt Apollo:
  - A bheil dad sam bith as urrainn dhut a dhèanamh gus a cuideachadh? Coltach ri draoidheachd?
  Chrath Charlotte a ceann.
  - Chan eil draoidheachd ag obair san raon. A bheil e rudeigin neo-àbhaisteach agus air leth làidir.
  "Cha do dh'ionnsaich mi draoidheachd nan tonn fhathast!" - Rinn an duine òg eireachdail sgrìobhte osna.
  - Ach tha mi eòlach oirre gu foirfe. - Rinn an elf, gun dùil a-steach don chompanaidh aca, bòstadh. - Tha na daoine agus draoidheachd aon!
  Leum Gerda grunn thursan, agus gu h-obann chaidh lann a-mach, ghluais e ro luath, gun a bhith a" leigeil leis breabadh. Is gann gun robh ùine aig a" chaileag a làmh a chuir suas. Bho bhuille uamhasach, bhris an lann agus an gàirdean, shàth làmh an gladiator.
  - Seo dubhan eile! - Fhreagair ise, a' sguabadh an fhalla bho aodann Bert. - Dè thachras a-nis.
  Ghlaodh Charlotte ris an nighinn Gerda.
  - Dàibhidh fo! Tha e coltach gu bheil cuimhne agam far a bheil meadhan neoni aig na creutairean sin.
  - Abair rithe ! dh'èigh e ri leannan Charlotte.
  - Do-dhèanta! - Gearr dhith an nighean ruadh lasrach.
  Gheàrr Gerda i fhèin eadhon na bu mhiosa, ruith sgarfa domhainn tarsainn a h-aodann, gheàrr i a gruaidh. Aon uair 's a-rithist, bha i air a ghlacadh. Chaidh an làmh a mhilleadh, ach bha an tè cheart, far an robh an claidheamh, fhathast ag obair.
  Bha an luchd-èisteachd a" freagart, agus bha a" mhòr-chuid, rud a bha eagallach, a" spreigeadh airson an uilebheist! A rèir coltais sgìth de bhuadhan seasmhach Gerda. Bha an nighean, tha e coltach, gu math cleachdte ri gaol an t-sluaigh, bha seo mì-thlachdmhor. Airson mionaid chaill i a h-astar, airson an deach a peanasachadh sa bhad, bhris an teanta a cas, mar gum biodh i air a snaidheadh bho mhàrmor donn.
  Thuit astar Gerda agus thug i air falbh a druim, a 'faighinn buille eile a bhris cnàimh-droma aice. Bha a h-aodann a" toinneamh ann am pian, ach dh"èigh an gaisgeach tron àmhghar:
  - Cha bhi mi briste!
  Thuit an nighean air gach taobh air na clachan-meallain dearg-theth, a" briseadh riban no dhà, thàinig builgeanan fala a-mach à cùl a beul. Bha gathan ann, thug an t-uilebheist ceum le ceithir fichead tunna de chlosaich air a chois fallain, a 'briseadh na h-àilleachd. Thàinig ceò às an nighinn, agus thòisich i ri connsachadh.
  Rinn Apollo sgreuchail:
  - Tha i a 'bàsachadh! A bheil e seachad?
  Shil Berda a sròn le guth a" caoineadh.
  - 'S dòcha tha! A nighean ghràidh, tha thu a" bàsachadh, nach truagh a tha thu!
  Thuirt Charlotte le a fo-aodach:
  - Chan e leasbach a th" annad, a Bherta?
  - Gun teagamh! - Gus a briathran a dhearbhadh, chrom an nighean air ceann Apollo agus phòg i gu daingeann air a bilean.
  Chrom an t-òganach sìos i mar fhreagairt. Nuair a tha thu air do phògadh gu dìoghrasach mar seo - chan eil ann ach mìorbhail.
  - Seall gu faiceallach! - Chuir Charlotte stad air itealaich an dìoghras, ach cha robh tuiteam de eud na tòna.
  Gu dearbh, bha beul mòr dineosaur mutant a 'lùbadh thairis air an nighean. Agus aig an àm sin, le oidhirp eu-dòchasach mu dheireadh, thilg an gladiator an claidheamh dhan bheàrn eadar an speur agus an amhaich. Shleamhnaich e a-staigh. Ruith na gasaichean a chruinnich anns an stamag, las teine bhon bheul, agus thilg an tonn soith an nighean air falbh. Bhris an Cosa Nostra na grunn phìosan, chaidh an fheòil scorched a-mach.
  Bha an nighean, an dèidh dha an dà chasan agus gàirdeanan a chall, na laighe gun mhothachadh. Nochd robots ri thaobh. Nochd ìomhaigh den bhroilleach air an sganair, bhuail dà chridhe le duilgheadas, ach gu cothromach ann am bodhaig boireann fallain.
  - Mhair Gladiator Gerda agus tha i a" faighinn a" bhuaidh! Mar sin, bidh an ath thaisbeanadh ann an trì mionaidean! - Gu h-àrd, ach gun fhaireachdainn sam bith dh'ainmich an coimpiutair.
  - Bets air a chluich! - Dh'èigh cuideigin, gu soilleir guth tùs neo-thalmhaidh.
  Chaidh na bha air fhàgail de Gerda a thogail.
  "Apollo" (uill, cò bhiodh air smaoineachadh) a dh'aindeoin sin ghuil:
  - Agus am fuirich an nighean seo gu bràth air a crùbadh?
  Chrath Charlotte a ceann cho làidir is gun do dh" fhalbh grunn speuclairean fìona:
  - Wow! Tha coileanadh ar leigheis cho mòr is gum bi e cho math ri ùr ann am beagan uairean a thìde agus nach bi am milleadh as lugha air fhàgail. Uill, innis dhomh, a bhalaich ghòraich, càit am faca tu cripples leinn.
  . CAIBIDEIL #9
  Dh"fhaighnich Ealasaid gu cruaidh:
  - An cuirear na theine iad !
  Fhreagair Valentina le fearg:
  - Chan eil, leig leotha falbh! Seadh, bheir iad seachad cèicean airson an rathaid!
  Ghuil Ealasaid casruisgte:
  - Agus tha e fhathast cho an-iochdmhor! Uill, ceart gu leòr, fir, ach boireannaich, carson a dh'fheumas iad a bhith a 'fulang cho mòr!
  Mhol Valentina:
  - Feumaidh na Gearmailtich na Slavs, a-mhàin mar thràillean. Feumaidh tràill eagal agus gèilleadh! Is e seo òrdugh stèidhichte air eagal! Agus gus eagal a chur ort, feumaidh tu a ghoirteachadh!
  Bha Ealasaid chas-rùisgte a" deàrrsadh le sùilean gorma:
  - Agus gu fearg feumaidh tu a ghoirteachadh!
  Thòisich lasair, cha do sgaoil an teine cho luath "s a bha e le gasoline àbhaisteach, ruith na boireannaich, a" feuchainn ris an uèir a bhriseadh, fuil a "dòrtadh bho na cuirp aca air a reubadh le snàthadan.
  Bha e coltach do"n Ealasaid bha casruisgte gu"n robh an uine ag èaladh gu h-iongantach mall, mar nathair, a" sèideadh gaoth ùr, agus an corp, air a chòmhdachadh le lèine aotrom, air fàs fuar.
  Mu dheireadh ghlac na lasraichean a h-uile martarach boireann, dh" fhàs an glaodhan tòrr na bu mhotha. Bha an craiceann air na sùilean air a chòmhdach le blisters agus air a leigeil dheth. Bha fàileadh an losgaidh a 'fàs nas làidire agus nas làidire. Bha e tinn agus bha deòir a" sruthadh bho shùilean nan nigheanan. Ghlaodh an t-ard-fhaisistich le caoineadh gu leir:
  - Ma ruitheas duine air falbh, loisgidh mi thu uile! Heil! Heil Hitler, an riaghladair as motha den chruinne-cè!
  Thug saighdearan faisisteach harmonicas bho na criosan aca agus chluich iad iad gu sunndach! A bharrachd air an sin, cha robh na Nadsaidhean a" fulang le dìth èisteachd iomlan. Ach rinn sin an ceòl eadhon nas sinist.
  Ghluais an t-oifigear geir ann an Ruisis:
  - Tha ceòl, ceòl, ceòl a' dòrtadh ! Tha sin brònach, an uairsin le anail eagallach! Cò a dhannsas gu sunndach ris an fhonn a soillseachadh an anama! Tha ceòl a' dòrtadh, ceòl, ceòl, air falbh bròn, stad na Gearmailtich bho bhròn! Neo-chrìochnach, sìorraidh, òg, bhon a tha e airson a bhith beò!
  Ghlaodh an neach-cuideachaidh aige, oifigear ruadh:
  - Bidh a h-uile duine a" dannsa! Uill, dannsa bitches no loisgidh mi thu uile!
  Thòisich na caileagan air suathadh gu socair len casan rùisgte. Dh'èigh an t-àrd-fhasgaiche gu làidir, a 'crathadh a ghàirdeanan:
  - Beò! Uill a" ghalla agus a" ghalla, thig air adhart!
  Thòisich na caileagan a 'gluasad mòran na bu luaithe ann an aimhreit, ach cha robh e coltach ri dannsa cultarail, ach b' e dannsa fiadhaich de na Papuans, oirthir Paraguay a bh 'ann!
  Ruith na Nadsaidhean suas gu na boireannaich agus bhuail iad san aodann iad len dòrn, a 'sguabadh rudeigin le cridhe agus a' gàireachdainn.
  Rinn am prìomh fhaisisteach gluasad-bodhaig. Thug balach ann an cruth Hitler Youth botal cognac thuige! Tharraing a" mhuc reamhar dìreach bhon amhach, bhlàthaich an leaghan dà-fhichead ceum an stamag. Dh'fhaighnich Borov don bhalach, ann an dòigh sgiobalta:
  - Tha ceithir-deug agad mu thràth, leigidh mi leat strìopach sam bith a losgadh!
  Nochd briseadh-dùil air aodann a" bhalaich.
  - Agus dìreach losgadh! Tha e ro bhog! dh'èigh e.
  Rinn am bastard reamhar grannda.
  - Dè tha thu airson a dhèanamh rithe?
  Thog am balach:
  - Air a sgiùrsadh gu bàs, agus an uairsin air a chuir na theine!
  - Ceart gu leòr, thig air adhart! Nas luaithe a-mhàin, feumar na h-aighean sin a ghluasad dhan Ghearmailt ann an tìde.
  Ghluais am balach, a" deàrrsadh le bòtannan deàrrsach, tiugh, air loidhne nam boireannach. Rinn e gàire gu h-aingidh agus rinn e gàire gu h-an-iochdmhor. Bho àm gu àm, stad na Nadsaidhean òga agus bhreab iad am boireannach seo no am boireannach sin sa stamag, ach cha do rinn i roghainn.
  Rinn Ealasaid ùrnaigh ri cuideigin neo-aithnichte - ach chan ann dhòmhsa! Ach stad an òigridh dìreach air a beulaibh agus chomharraich e le a mheur:
  - 'S e so mo throcair !
  Reothaich Ealasaid, air chrith gu fealltach, agus thionndaidh a h-aodann tana, bàn. Chuir am prìomh fhaisisteach an aghaidh gun dùil:
  - Naoi!
  Fhuair am balach faisisteach oilbheum:
  - Agus carson a tha sin?
  Fhreagair Borov:
  - Tha i ro bhòidheach! Dìreach nighean mìorbhaileach, faodaidh tu a thoirt do chuid coitcheann agus faigh tòrr airgid.
  Dh" aontaich an Hitlerach òg gu deònach:
  - Ceart gu leor! Dìreach air sgàth 's gun do dhiùlt thu mo chiad iarrtas, pianaidh mi dà strìopach!
  Thionndaidh am balach gu sgiobalta agus thagh e dithis nighean nas òige. An turas seo bha e ann an cabhaig, air eagal nach biodh a chreach laghail air a tharraing a-mach.
  Leum na caileagan a-mach air a" cheàrnaig iad fhèin, is dòcha gu robh iad an dòchas gun dèanadh balach eireachdail tròcair orra nam biodh iad umhail. Rinn an òigridh srann gu maslach.
  - Faigh air do ghlùinean agus pòg mo bhrògan!
  Thuit na caileagan agus chaidh iad às a chèile. Phòg iad le misneachd an craiceann snasta, a 'fàileadh fàileadh làidir cèir daor. Gu h-obann rug sliochd Òigridh Hitler air na nigheanan leis an fhalt agus thog iad le feachd iad:
  - Dè a' ghalla! - Rinn am balach sgàineadh ann an Ruisis. - Sgìth de bhith beò! A-nis undress sa bhad!
  Thug na caileagan air falbh an cuid aodaich gu fiadhaich, a 'fàgail dìreach panties. Dh"òrduich an t-òganach brònach:
  - Laigh sìos! Air clamps!
  Laigh na caileagan gu dìcheallach, agus cheangail an luchd-cuideachaidh SS an gàirdeanan agus an casan ann an stoc sònraichte. Ruith am balach a chorragan thairis air sàilean pinc seductive nan nigheanan, nach robh fhathast air ùine fhaighinn airson duslach. Gu h-obann dh"fhairich e togail-inntinn làidir agus dh"èigh e le cridhe:
  - Cuip throm dhomh !
  Thug na fir-chearc seachad a" chuip. Cha robh e furasta, ach bha e air a dhèanamh suas de uèir dearg-teth, dearg-teth le rionnagan biorach. Tha buillean le armachd mar sin tòrr nas mothachaile.
  Chaidh Ealasaid casruisgte a thilgeil ann am fiabhras nuair a smaoinich i dè bha a" feitheamh rithe. An seo is e gàire mòr faisisteachd, nuair a thionndaidheas daoine gu bhith nam beathaichean. Agus na torran ifrinn seo de uilebheistean a chaill faireachdainnean bunaiteach daonna.
  Bidh a" chuip a" feadaireachd gu ominously agus a" tuiteam air druim rùisgte, chothromach nan nigheanan. Bidh buille don chnàimh a 'gearradh tron chraiceann agus feòil. Ghlan am faisisteach òg gu toileach, bha e a" faireachdainn mar fhìor Dhia. Seadh, b'e diadhachd an uilc a bh' ann, agus toil neo-sgriosail, gun an faireachduinn bu lugha de thruas. Ach, ann an Òigridh Hitler bha iad a" teagasg gur e laigse a th" ann an truas! Is e droch fhaireachdainn a th" ann an truas nach eil airidh air fìor Aryan. Chan eil e gu leòr airson an nàmhaid a mharbhadh, feumaidh e bhith air a thoirt gu fulang agus irioslachadh anns an dòigh as gann! Tha na Slavs nan dùthaich nas ìsle mar na h-Iùdhaich, agus tha marbhadh Slav coltach ri bhith a" marbhadh cù rabid. Dè a th 'ann an cogais - ribe ifrinn den anam, air a chruthachadh le Iùdhaich agus feallsanachd Ruiseanach. Chan eil fios aig fìor Aryan air aithreachas, chan eil ach aon rud a" cur dragh air, gur e glè bheag de nàimhdean a mharbh e! Ach gu h-an-iochdmhor bean, no leanabh a chràdh: an foillseachadh as àirde de chomas Aryan.
  Bhris na panties fo bhuillean an uèir dhearg-theth agus chaidh iad far na cnapan. Rinn na caileagan sgreuchail an toiseach, ach bha am balach làidir nas fhaide na na bliadhnaichean aige agus shocraich iad gu sgiobalta, a 'call mothachadh bho chlisgeadh uabhasach. Ach, cha robh luchd-cùraim nan Nadsaidhean air an call, thug iad sìos air cinn bòidhchead òga bucaidean deigh ullachadh ro-làimh (a 'cleachdadh inneal-fuarachaidh campachaidh). Aig an aon àm, chuir am brònach òg an uèir air an teine a-rithist agus thug e a-nuas i air casan rùisgte na h-ìghne. Agus a-rithist squeals uamhasach, sgreuchail, anns nach robh dad daonna ann.
  Is gann a b" urrainn Ealasaid seasamh air a casan, bha e coltach cò às a thàinig an neart gus a leithid de rud a chumail. Bha e na rud gun bhrìgh as lugha, fada seachad air an duine. Tha e neònach mar a dhèanadh balach cho grinn, cha mhòr na leanabh, seo. Tha e dìreach do-chreidsinneach gu dè an ìre a tha faisisteachd a" mì-dhealbhadh anama, eadhon clann. Mar sin cuir às do bheachd ginealach slàn!
  Thuit na caileagan sàmhach a-rithist, agus chaidh uisge a dhòrtadh orra a-rithist. Ach, a dh'aindeoin na h-oidhirpean gu lèir, dh'fhàs glaodhan a 'chràidh nas sàmhaiche agus nas sàmhaiche. Bho ghualainn gu casan, cha robh àite-fuirich air fhàgail aig na martairean mì-fhortanach. Mu dheireadh, dh"fhàs am balach sgìth, thiormaich e am fallas bho a mhaoil agus chuir e toileachas tro fhiaclan a dh" ionnsaigh colbh nam boireannach mì-fhortanach.
  - Sgith ! Faodaidh tu an losgadh!
  Cha do ghluais na caileagan a bha air an reubadh tuilleadh, is dòcha gu robh am fulangas air a dhol thairis air tomhas sònraichte. Ruith na Nadsaidhean suas chun gasoline mì-fhortanach, nach robh gu sònraichte fialaidh, ga chuir na theine. Cha do ghluais na caileagan fiù 's, ged a dh' ith an teine am feòil gu mall le spionnadh.
  Mun àm seo, bha sgreadan nan daoine mì-fhortanach air an losgadh beò, agus b" e an aon choire a bh" ann gun robh còir aca a bhith nan dearbhadh soilleir air toil do-sheachanta Nadsaidheachd, cuideachd air a dhol sìos!
  Shèid am bastard reamhar a dhòrn cam.
  - Uill, whores! Tha mi an dòchas gu bheil thu a" tuigsinn carson a tha not a" ruith! Agus a-nis thèid an caismeachd chun na tha an dàn dha ùr a thogail agus ceum air cheum.
  Sheas na mnathan gun ghluasad, cho ioghnadh 's a bha iad leis a' chruadal, an sealladh trom-oidhche.
  Tharraing am balach faisisteach, gun a bhith a" smaoineachadh dà uair, daga a-mach agus, le gàire gu brònach, loisg e air an nighean sa chas:
  - Chuala tu, chaidh innseadh dhuit caismeachd !
  Dhùisg am peilear na boireannaich, dh"fhairich Ealasaid làmhan socair Valentina air a guailnean.
  - Cuir mo chompanach dìleas, gus dìoghaltas a dhèanamh, feumaidh tu a bhith beò!
  Fhreagair an nighean le misneachd:
  - Agus tha mi a 'mionnachadh gum mair mi beò!
  Aig an aon àm, bha bastard òg a 'losgadh nighean a bha a' caoineadh, a thuit. Aig an aon àm, dh'fheuch e ri a làmhan agus casan casruisgte a mharbhadh. Cha robh mi airson crìoch a chuir air an nighinn anns a" bhad, oir tha èisteachd ri sgreuchail pian tòrr nas tlachdmhoire na gàire.
  Dh" fhan an nighean air a dhroch leòn na laighe air an rathad, cha do chrìochnaich am faisisteach òg, agus rug iad oirre ri taobh an aisne le dubhan agus shlaod iad chun chroich i.
  Bhuail an duine reamhar SS am balach air a cheann:
  - A charaid mo ghràidh ! Tha thu dìreach mar an Fuhrer mar phàiste! Agus tha fios agad, bha sabaid aig an Adolf mòr le nighean mar-thà sa chiad ìre. Mar sin thug e fhèin agus dithis de a charaidean ionnsaigh oirre air an t-slighe dhachaigh. Rug iad oirre agus cheangail iad i, thòisich iad ri magadh oirre. Loisg iad i le teine, bhris iad cnàmhan, chuir iad a-mach a sùilean, agus an uairsin lìon Adik òg a h-amhaich le searbhag sulfarach a chaidh a thoirt bho leasanan ceimigeachd. An uairsin cha robh Hitler ach sia bliadhna a dh'aois, agus bha e mar-thà comasach air gnìomh misneachail a bha airidh air fear Aryan.
  Dh" fhaighnich an gearan òg Nadsaidheach:
  - An robh an nighean Iùdhach?
  - Chan eil, Slav! Thuit an Ostair-Ungair air sgàth 's gun deach na Gearmailtich a bhrath leis na Slavs, gun do bhòidich Fuhrer an spìonadh a-mach! - Ruith Borov a làmh thairis air amhach. - San fharsaingeachd, tha muncaidhean airidh air dìmeas, ach chan eil na Slavs!
  Thog na fir SS an spògan còmhla:
  - Heil Hitler!
  Choisich boireannaich òga, casruisgte, leth-aodach gu sgiobalta air an rathad. Bha na Nadsaidhean a" marcachd air baidhsagalan dìon ceithir-chuibhlichean sònraichte (gus nach biodh iad a" caitheamh gasoline air a bhith a" toirt taic dha fo-dhuine). Bha Ealasaid, air a clisgeadh le uamhasan agus mì-mhoraltachd soilleir nan Nadsaidhean, sàmhach airson a" chiad uair no dhà, cha do smaoinich i eadhon air dad, ach choisich i leth na chadal. Bha e coltach nach robh na caileagan eile cuideachd deònach bruidhinn, co-dhiù air cuspairean saoghalta.
  Fhad "s a bha na caileagan casruisgte a" coiseachd air asphalt rèidh air a chuir a-mach air talamh Sobhietach, bha an casan a" faireachdainn cha mhòr no cho comhfhurtail. Ach às deidh dhaibh a dhol seachad air a" phuist chrìch thobhta, thàinig iad gu crìch air fearann na Pòlainn ... Thionndaidh an rathad a-mach gu bhith còmhdaichte le greabhal mìn, agus greabhal biorach a" cladhach a-steach do chasan lom nan nigheanan. Anns na bliadhnachan mu dheireadh, cha b 'urrainn do Ealasaid tursan casruisgte a phàigheadh, cha b' fhada gus an robh i a 'faireachdainn mar a thòisich a sàil rùisgte a' reubadh agus a 'fuine gu neo-thruacanta. Gus aire a tharraing, bhruidhinn i ri Valentina:
  - Agus a nis ciod a ni sinn ?
  Fhreagair an sgiobair gu sàmhach às deidh fois:
  - Chan urrainn dhuinn ruith, air neo thèid na caileagan uile a mharbhadh! Aig an aon àm, chan eil neart ann airson seo a ghiùlan nas motha!
  Mhol Ealasaid:
  - Dè ma chuireas sinn air dòigh teicheadh airson a h-uile duine?
  Chrath Valentina.
  - Tha mi dìreach a 'smaoineachadh mu dheidhinn! Tha e dìreach duilich gu teicnigeach sin a dhèanamh. Seall cia mheud geàrd a tha timcheall.
  Thuirt Ealasaid abairt Suvorov:
  - Bidh iad a' glaodhaich cha'n ann le aireamh, ach le sgil !
  Fhreagair Valentina:
  - B 'e aon de na prìomh adhbharan airson buaidh Suvorov an cosnadh sabaid as fheàrr agus trèanadh corporra saighdearan na Ruis. Gu sònraichte, cha robh na saighdearan Turcach air an teagasg le bayonet agus sabaid làmh-ri-làimh, agus mar sin chaidh iad sìos gu sgiobalta. Ach leis na Frangaich, bha e na bu duilghe, gu h-àraidh bhon a chaidh am bayonet a chruthachadh anns an Fhraing.
  Fhreagair Ealasaid gu diongmhalta:
  - Ach bhuannaich iad!
  - Tha, bhuannaich iad! Ach a bhith onarach, chan eil e cho furasta "s a chanas iad ann an leabhraichean teacsa! Rinn Valentina osna. - Tha prìs buaidh ro dhaor, faodaidh e duaisean a lughdachadh!
  thuirt Ealasaid:
  - Chan eil sinn a 'bruidhinn mu dheidhinn duaisean. Is e an duais as motha sa chogadh beatha air a shàbhaladh! San fharsaingeachd, mar a thuirt Stalin, chan eil gnè aig saighdear!
  Mhol Valentina:
  - An uairsin bi nad bhalach agus bidh thu a" faireachdainn nas fheàrr!
  rinn Ealasaid gàire.
  - Cha bhiodh dragh agam fhìn a bhith nam bhalach, tha na balaich tòrr nas saoire!
  Bha Valentina a' feadalaich.
  - Carson?
  - A chionn gu bheil an casan nas garbh, agus tha e gam losgadh mar a bhith a 'coiseachd air guail! - Rinn Ealasaid squeak.
  Fhreagair Valentina:
  - Agus tha faireachdainn agam mar gum biodh iad gam bhualadh air na sàilean le maidean airson ùine mhòr agus cruaidh, ach feumaidh mi fhulang. Tha e comasach gun tèid dàil a chuir air ar braighdeanas agus nach eil fhathast. Chuala mi gu bheil boireannaich ann an campaichean cruinneachaidh a 'faighinn brògan dìreach nuair a bhios an sneachda ann, agus eadhon an uairsin bidh iad air an dèanamh le fiodh.
  Bha Ealasaid casruisgte a" crathadh:
  - Tha brògan fiodha airson casan nigheanan dìreach air a chràdh, aon uair, nuair a bha mi fhathast na nighean-sgoile ann an taigh-tasgaidh, chuir mi air adhart iad agus choisich mi air feadh an trannsa. Tha iad cho mì-chofhurtail agus a 'tuiteam dheth fad na h-ùine.
  Valentina air a cheartachadh:
  - Agus bidh iad a 'suathadh an casan gu uamhasach, agus bidh iad gam blàthachadh gu dona sa gheamhradh! Tha brògan bast tòrr nas fheàrr, tha iad an dà chuid nas blàithe agus nas buige!
  Bha na boirionnaich anns na bailtean ni bu chruaidhe 's cha do ghearain iad, am feadh a bha mnathan nam bailtean cheana air toiseachadh ri braon fola fhaicinn, a' cuir an ceill do chasan oga, òganach air a' ghreabhal.
  Bha treud de luchd-sabaid ME-109 ag itealaich thairis air na speuran, ruith iad aig àirde gu ìre ìosal agus chitheadh tu eadhon an swastika air na sgiathan.
  Thuirt Ealasaid:
  - Saoil càite a bheil na MiGs glòrmhor againn?
  Fhreagair Valentina gu deònach:
  - Tha mi a 'smaoineachadh nach eil iad air an lìonadh! San fharsaingeachd, tha ùr-sgeul inntinneach aig na Gearmailtich, bomaichean beaga, faodar eadhon a chuir dheth bho sgiathan luchd-sabaid. Tuitidh iad gu làr mar chloich-mheallain. Cha toir an tanca e, ach an aghaidh saighdearan-coise no itealain, gu h-àraidh feadhainn aotrom mar an IL-26, tha e gu math èifeachdach.
  Thuirt Ealasaid:
  - Tha e coltach gu robh againn, cuideachd, gu robh na "rudan beaga" sin gu bhith a" dol a-steach gu cinneasachadh. Cha do rinn sinn beagan dheth. San fharsaingeachd, dìleab throm an t-siostam tsarist, ath-structaradh gnìomhachas bho rèilichean calpachais gu sòisealach.
  Thuirt Valentina:
  - A bharrachd air cogadh catharra! Anns an aonamh bliadhna air fhichead, thuit cinneasachadh tionnsgalach seachd tursan an taca ris an treas bliadhna deug. Bhàsaich milleanan de dhaoine, chaidh an dùthaich a mhilleadh agus, eu-coltach ri riaghaltas an tsarist, cha tug duine iasadan dhuinn. Gu dearbh, cha robh mòran ùine againn. Ghlac Hitler sinn aig an àm nuair a bha an t-arm dìreach a" tòiseachadh air tancaichean fìor èifeachdach ath-uidheamachadh.
  Dh" aontaich Ealasaid casruisgte:
  - Seo thu ceart! Rinn sinn mòran, ach cha d" rinn sinn mòran. Bidh an Roinn Eòrpa gu lèir ag obair airson an Wehrmacht. Roinn-Eòrpa! Agus bha an Ruis tsarist a 'call a' chogaidh, a dh'aindeoin 's gun robh a' Ghearmailt a 'cumail na prìomh fheachdan san Iar. A-nis tha sinn ann an suidheachadh duilich.
  Agus cuin a ruigeas na tancaichean againn an Roinn Eòrpa?
  Fhreagair Valentina:
  - Tha mi a 'guidhe gum biodh e luath! Ach bha mi cuideachd a" sabaid san Fhionnlainn, agus mar sin chan eil mi cho làn dòchasach, chan eil an arm againn buileach deiseil airson cogadh.
  Chaidh nighean òg le strapan gualainn sàirdseant òg a-steach do chòmhradh:
  - Tha mi a 'smaoineachadh ann an dà sheachdain bidh na tancaichean againn a' saoradh Warsaw, agus ann am Berlin!
  Chrath Valentina a ceann, a 'sgaoileadh a mane dearg.
  - Bu mhath leam a chreidsinn, ach... Ghabh na Nadsaidhean thairis ceithir dùthchannan deug Eòrpach ann an ùine ghoirid. An uairsin thug iad buaidh air Afraga agus Breatainn. Thug e ionnsaigh air an Ear Mheadhanach agus na h-Innseachan. Agus an uairsin rinn iad a" chùis air Ameireagaidh, còmhla ri Canada. - Chuir an nighean gu feargach a cas-rùisgte, leag i sìos air na clachan. - Tha seo a 'bruidhinn air fìor neart an Wehrmacht, agus airson trì mìosan gu leth bha sinn trang leis an arm bheag Finnish. Tha fios agam gu dìreach dè a th" ann an cogadh. Chan e, anns a 'chùis seo, tha an nàmhaid tòrr nas làidire na sinne!
  Bha an nighean òg troimh-a-chèile
  - Mar sin an urrainn dhuinn a chall?
  Fhreagair Valentina:
  Gu bunaiteach tha, ach ...
  Dh"èigh an nighean sandal:
  - Dè ach...
  Fhreagair Barefoot Valentina:
  - Bidh na Nadsaidhean fhèin gu bhith nan luchd-cladhaich uaighean fhèin! Seall cho brùideil 's a tha iad. Bidh gach nì bho chuan gu muir gu luath ag èirigh nan aghaidh. Bidh eadhon na tùsairean a" sabaid an-aghaidh faisisteachd, loisgidh an talamh fo chasan an luchd-ionnsaigh. Bidh na Nadsaidhean a" tachdadh nan fuil fhèin. Bhiodh an co-dhùnadh aca ionnsaigh a thoirt air an USSR na mhearachd marbhtach. - Bhuail a' chaileag a rithist gun sparradh oirre lom, rùisgte, dearg o chois ùr tan. - No an àite sin, thèid mòr-thubaist agus faisisteach a sguabadh far aghaidh na planaid!
  Dh"aontaich Ealasaid:
  - Chan e, chan urrainn don vampire Hitler teicheadh bhon chrann critheann! Ach a-nis, cia mheud de ar bailtean mòra a thèid a sgrios agus bailtean beaga a losgadh. - Thog an nighean gu feargach a h-amhaich làidir, thòisich falt òir air gluasad. - Agus is amadain a th" annainn le fios mun stailc a tha ri thighinn, cha do chladhaich sinn eadhon trainnsichean!
  Chrath Valentina casruisgte aonta.
  - Tha mi a 'smaoineachadh gun tèid Pavlov a mharbhadh!
  chuir Ealasaid dheth e.
  - Tha, chan ann mu dheidhinn Pavlov a tha e! San fharsaingeachd, dh'fheumadh Stalin an òrdugh gus an arm a thoirt gu làn deiseil airson sabaid a thoirt seachad.
  Chrath Valentina gu làidir.
  - Tha thu gu cinnteach ceart! Ach a rèir choltais bha an stiùiriche airson dàil a chuir air toiseach a" chogaidh chun an fhear mu dheireadh, gu h-àraidh leis nach robh an Wehrmacht deiseil airson a" gheamhraidh, agus ma bhuannaich sinn co-dhiù mìos, cha robh an Wehrmacht cho mòr. Agus ron t-siathamh-fichead, no dà-fhichead agus an t-seachdamh bliadhna, bhiodh ar n-arm air fàs mòran na bu làidire. Is e an rud a tha a" cur dragh orm suidheachadh nan Stàitean Aonaichte agus Breatainn. Faodaidh iad, an dèidh crìoch a chur air gèilleadh urramach leis a 'Ghearmailt, agus fiù' s a 'faighinn pàirt de na Sòbhieteach sgìre. - Stamp an nighean i rùisgte, air a sgrìobadh agus air a leagail sìos, sàil chruinn, dusty. - A bharrachd air an sin, is dòcha gum feuchaidh Iapan ri dìoghaltas a dhèanamh airson a 'chùis ann am Manchuria.
  Tha iad ag ràdh gu bheil i mu thràth air ionnsaigh a thoirt air ar Vladivostok. Agus an uairsin lorgaidh sinn sinn fhìn ann an cearcall aonaranachd.
  Bha Ealasaid sgith-rùisgte ag osnaich, a" ceumadh air mollach gheur, thòisich a cas air sileadh mar chlach-an-tìr, agus a meuran brùite a" glaodhaich na bu mhotha. Bha i a 'smaoineachadh: nach biodh na Nadsaidhean,' s dòcha, a 'leigeil leotha brògan ùra agus de dheagh chàileachd, dè cho mòr' sa tha iad airson a bhith a 'cur dragh air agus a' cur pian. Gu dearbha, anns an Ruis, bhathas den bheachd gu robh casan casruisgte mar chomharradh air bochdainn, agus chan ann às aonais adhbhar a bha abairt ann - is e sin, baigeir. A nis tha e ri f haicinn am bi i comasach, air dhi a spògan rùisgte, gràsmhor a bhriseadh, a ruigheachd cho mòr air a briseadh cho mòr. Agus ma thuiteas e, dè thachras dha?
  Mar gum biodh i còmhla ris na faclan aice, dh'èigh tè de na caileagan òga le casan briste fuilteach:
  - Chan urrainn dhomh a dhèanamh tuilleadh!
  Agus chrom e sìos, a" sìneadh a chasan fad-fhulangach air adhart. Chaidh na Nadsaidhean suas thuice agus dhòirt gasoline air ceann na h-ìghne. Leum i suas gu h-obann, ach bha e ro-anmoch, dh'eirich inneal-solais trèigte suas, chaidh am boireannach mì-fhortanach a ghlacadh ann an lasair loisgeach.
  Ruith an nighean, ag èigheach, a ruith, bha na braighdean eile air an sgapadh gu taobhan. An dèidh a dhol seachad air a' cholbh, thuit am martarach, a 'call mothachadh, loisg na sruthan lasair na sgamhanan mì-fhortanach, agus bha am bàs uamhasach! Lean glaodh ominous:
  - Sgoinneil! Sgil! A" caoidh a" bhàis!
  Chuir na caileagan ann an èiginn ceum air adhart. Bha Ealasaid ag osnaich gu socrach is bacach, a casan rùisgte, air an gearradh a" spreadhadh le cràdh, mar gum b" ann le suathadh an iarainn dearg-theth. Ach bha i, mar nigheanan eile, ceangailte.
  Gus beagan dragh fhaighinn, thuirt Ealasaid casruisgte:
  - Am faod sinn an Internationale a sheinn?
  Chrath Valentina a ceann.
  - Bidh na h-uilebheistean sin a" losgadh oirnn uile! Bi foighidneach! Bidh casan casruisgte, gu h-àraidh am measg dhaoine òga mar sinne, gu luath a" fàs garbh. Mairidh sinn agus mairidh sinn. Bidh buaidh aig an Arm Dearg. Eadhon ged a thogas na luchd-calpa uile armachd nar n-aghaidh! Às deidh na h-uile, bhon taiga gu cuantan Bhreatainn, is e an t-Arm Dearg an tè as làidire!
  Ghlan Ealasaid a dòrn.
  - Ach chan eil spiorad Ruiseanach nas làidire,
  An tobhtaichean aca fhèin ath-bheothaich sinn!
  Gaisgeach Ruiseanach gabh an claidheamh a dh" aithghearr
  Seasaidh sinn agus buannaichidh sinn a-rithist!
  Às deidh sin, dh'fhàs e na b 'fhasa dòigh air choireigin, agus dh'fhàs eadhon am pian losgaidh anns na casan fuilteach nas laige.
  Bha a" ghrian a" dol sìos, bha na Nadsaidhean a" fàs nas iomagaineach agus a" cur ìmpidh air na caileagan a dhol air adhart.
  Dh" fhàs e na b" ùire, bha a" ghaoith gu dòigheil a" sèideadh aghaidhean fallas. Thuirt Ealasaid casruisgte:
  - Tha e coltach gu bheil eadhon a" ghrian dhuinne!
  Rinn Valentina gàire làidir.
  - Tha grian a' chomuinn daonnan dhuinne !
  Bha na faileasan air an rathad a" leudachadh, a" fàs nas dorcha agus nas dorcha. Las na Nadsaidhean lanntairean, a rinn coltas nam baidhsagalan aca tòrr nas dìomhaire, bha faireachdainn de dhìomhaireachd ann. Bha Ealasaid mar-thà a" smaoineachadh nach b" e sin na Nadsaidhean, ach uilebheistean uamhasach. Seòrsa de Viy no gouls ioma-thaobhach. Gu h-annasach gu leòr, ach thug seo air na Nadsaidhean nach robh eagallach agus, mar gum biodh, neo-phractaigeach. Poveselev - dh'fhosgail dàrna gaoth, thòisich Valentina a 'seinn òran:
  - An sin air na slighean neo-aithnichte, bidh deamhan ann an sandals a "dannsa! Uill, dh" ith Koschei cus brot càl!
  Rinn Valentina gàire.
  Tha thu iongantach mar a bha e an-còmhnaidh!
  Mu dheireadh, nochd tùr-chomharran air falbh, agus dh'fhàs taighean rim faicinn, le dubhagan. Mar sin tha an turas aca faisg air a cheann. Bha a 'mhòr-chuid de na caileagan mar-thà sgìth, bha iad aig an loidhne mu dheireadh de shàrachadh corporra agus air an cumail a-mhàin air an instinct mairsinn.
  Dh" fhaighnich Ealasaid do Valentina mar gum biodh fios aice:
  - Am bi iad gam biadhadh?
  Fhreagair an sgiobair le magadh, ged a bha e duilich dhi:
  - Dha na Gearmailtich, tha sinn mar chrodh, agus cha do gheall duine biadh a thoirt don chrodh air an t-slighe!
  Fhreagair Valentina casruisgte gu feargach:
  "An uairsin gearraidh mi sgòrnan Hitler!"
  Beagan cheudan de cheumannan nas dorra, air an reubadh gu pìosan, le casan casruisgte, agus thòisich na caileagan air an stiùireadh gu campa sònraichte. Tha e coltach gun deach ullachadh ro-làimh dha prìosanaich cogaidh, bha taigh-feachd fiodha ri fhaicinn anns an dorchadas, cuideachd tùir le uèir bhiorach. Thòisich boireannaich a 'briodadh orra, a' feuchainn ri sìobhaltaich agus armachd a chuir air leth. Ach, bha na prìosanaich cho sgìth 's nach do smaoinich iad eadhon air teicheadh. Thuit iad dìreach air na bunan fiodha garbh. Nuair a bha Ealasaid a" ceumadh air an fheur stampte le a casan brùite, fuilteach, fhuair i eòlas sona. Mu dheireadh, faodaidh i tuiteam na chadal. Ach nuair a bha i mu thràth a" dol a-steach don taigh-feachd, leum dithis fhireannach SS suas thuice agus bhris iad i gu neo-riaghailteach.
  - Airson dè? - Dh'èigh an nighean.
  - Schwein Ruiseanach! Lean far an tèid innse dhaibh!
  Thugadh Ealasaid a mach as a champ, agus chaidh iad seachad air na tùir, agus air na geatachan iarainn. An toiseach, bha an nighean den bheachd gu robh iad airson a losgadh, ach an uairsin bha eagal oirre gum biodh i air a chràdh. Dè ma tha na Nadsaidhean den bheachd gu bheil dìomhaireachd cudromach aig an nighean?
  Chaidh a toirt gu taigh mòr air a sgeadachadh le bas-fhaochadh leòmhainn. Gu h-annasach gu leòr, thug sealladh oighreachd bheairteach misneachd do Ealasaid, cha robh i coltach ri seilearan cràdh gruamach nam Meadhan Aoisean. Ach, faodaidh na h-uilebheistean sin cràdh agus cràdh an àite sam bith agus cho mòr "s a thogras iad.
  Chaidh a toirt a-steach don togalach, bha casan lom na h-ìghne a" suathadh ris a" bhrat-ùrlair lusach, meileabhaid agus chaidh a bhàthadh ann.
  Bha solas dealain soilleir a" lasadh. Nochd fear ann an dathan-fraoich, a" toirt sùil gun chùram air an nighinn, ag àithneadh:
  - Nigh a casan!
  Bha Ealasaid na suidhe air cathair agus thug searbhanta air a sgeadachadh gu grinn bobhla uisge uisge. Na maighdeann bho thùs, bha i na Pòla Belarusianach agus bha eòlas aice air Ruisis. A 'tumadh a casan bruite ann am bobhla de dh'uisge dorcha, shuath i iad gu socair. B' e sealladh truagh a bh' ann an casan nighean Ealasaid. Gu litireil cha robh àite-fuirich air fhàgail orra, chaidh na corragan a leagail. Agus, a dh'aindeoin sin, bha casan bòidhchead Bealarúisis brèagha, agus bha iad airidh air bana-phrionnsa no ban-dia Ghreugach.
  Thug a" mhaighdeann air falbh an duslach agus an fhuil gu socair, a" suathadh gach meur. An uairsin, le co-fhaireachdainn na guth, dh'fhaighnich i:
  - Tha e coltach gun d" fhuair thu tòrr, a ghràidh?
  Fhreagair Ealasaid:
  - Fhuair cuid eile e na bu duilghe! Chan eil dad agam ri gearan mu dheidhinn dànachd!
  Chrath am Poll.
  - Tha mi a" creidsinn airson dùthaich nan Sòbhieteach gun tig a h-uile càil gu crìch gu math!
  Chuir fir an SS stad air a" chòmhradh agus, a" togail Ealasaid, shlaod iad i a-steach don talla le àirneis eireachdail. Chuir an nighean an aghaidh gu socair, thilg iad i, a 'bualadh an dorais agus, sa bhad, mar thaibhse, nochd torc reamhar. A-cheana ro colic san eanchainn, bha guth eòlach a" sèideadh:
  - Uill, birdie, bidh thu umhail!
  Dh" fheuch Ealasaid ri leum air ais, ach thionndaidh na Nadsaidhean a bha coltach ri cliobalta gu bhith na bu shocair. Leum i gu h-obann chun na h-ìghne agus reub i dheth a lèine, a" nochdadh dà bhroilleach caran mòr, làidir le cnapan biorach. Bhreab an nighean e anns an groin le a glùin, ach bha dùil aig an fhaisisteach ri seo, ge-tà, chan e lagan a bha a" frithealadh san SS agus chuir i stad air an ionnsaigh.
  - Cuir an aghaidh, bidh e eadhon nas spòrsail!
  Ruith an torc reamhar oirre a-rithist, a" reubadh dheth na bha air fhàgail de a h-aodach, gu h-àraidh a pants, ach gu h-obann rinn e gàire le cridhe:
  - Tha, tha thu fhathast a 'bìdeadh galla.
  Theich Ealasaid leth-rùisgte agus ruith i chun an dorais eile, bha i an dòchas gur dòcha nach biodh saighdearan mar sin ann. Dh'fhosgail i e agus sa bhad fhuair i buille làidir dhan smiogaid. Nochd deugaire fèitheach le torso rùisgte air a beulaibh. Ann, gu a h-uabhas, dh'aithnich i am brònach òg bho Hitler Youth. Rinn e gàire gu h-aingidh le fiaclan geala.
  - Agus tha thu stuama!
  Dh"èigh an duine reamhar SS:
  - Tha mi a 'toirt cead dhut a chleachdadh leam! Tha thu mar inbheach mu thràth agus tha an t-àm ann feuchainn air a" bhodhaig boireann!
  Fhreagair an Hitlerach òg:
  - Chan eil mi air na Ruiseanaich èigneachadh fhathast.
  Dh'fhàs Ealasaid tinn, bhon a dh'fhaodadh i a bhith air a h-èigneachadh, gu sònraichte nàire a bhith a 'toirt air falbh an deugaire urram. Aig dà fhichead 's a dhà, ghlèidh i a neoichiontachd, agus a nis, feumaidh i dealachadh ri naomhachd cha'n ann ri a fear gaolach, Sòbhieteach, ach le leithid de dh' ìsleachadh 's nach fhaca an saoghal fhathast. Bha an nighean a" sgreuchail le cridhe, ach thug faisisteach mòr agus cha b" e leanabh beag ionnsaigh oirre sa bhad. Bha an torc a' tomhas aon mheadhon gu leth co-dhiù, agus dh'fhairich Ealasaid sgìth cho luath 's a bha na bha air fhàgail de neart a' crìonadh.
  Aig an aon àm, bhrùth am brònach òg a làmhan agus phronnaich i a cìochan. Mu dheireadh thuit i, agus ghabh an t-uilebheist gu garbh i, le deòin torc ann an teas. Bha cràdh uamhasach aig Ealasaid, a" tuiteam a-steach do dh" ifrinn!
  . CAIBIDIL #10
  Chaidh an tanca a shuidheachadh dha na gaisgich, agus lean iad air adhart gu doimhneachd suidheachadh nan Sòbhieteach. Loisg na bòidhchead air tancaichean Ruiseanach, agus chrath iad am fiaclan.
  Gheàrr Gerda na trithead "s a ceithir le slige agus chrath e:
  "Is e gaisgeach clas àrd a th 'annam!"
  Às deidh sin, mar a dhùisg thu a 'gàireachdainn ... Nighean iongantach dha-rìribh. Gaisgeach nan aerobatics as àirde. Agus rud beag dona, agus strìopach... Marbhadair mì-chliùiteach de ghillean math.
  Bidh Charlotte cuideachd a" brùthadh air a" phutan luing gàirdeachais le a òrdagan rùisgte agus a" leigeil seachad:
  - Is toil leam a bhith a" sgrios tancaichean!
  Agus dealaichidh na Sobhietich trithead "s a ceithir às aonais tuilleadh bheachdan. Tha na tùir air an leagail agus air an tolladh troimhe.
  Loisg Cairistìona gun chlaon-bhreith. An turas seo, b" e howitzer Sobhietach 152-inbhe a bha a" fulang le a corragan lom. Is e caliber gu math neònach a th" ann. Gu dearbh, cha tèid e a-steach do armachd aghaidh càr Gearmailteach, ach bidh e a 'crathadh gu math. Agus cuiridh na caileagan an cluasan.
  Tha an gaisgeach buidhe-dhearg ag ràdh:
  - Tha mi cho bòidheach, bruadar casruisgte!
  Agus an uairsin chuir Magda mar an ceudna thairis e. Cuideachd gaisgeach, mura h-eil bho Dhia, an uairsin gu cinnteach bho Satan. Agus seo a dh'aindeoin a h-uile creideamh.
  Agus dè an nighean bhrèagha a th" innte. Agus gu math sexy, ach aig an aon àm diùid.
  Sheinn Magda, a" cnagadh a cas-rùisgte agus a" crathadh a sùilean fada dubha:
  - Às deidh na h-uile, chan eil e a 'tachairt air an t-saoghal gu bheil tancaichean briste anns a' buffet!
  Rug Gerda a fiaclan agus sgàin i, a" deàrrsadh le sùilean emerald, a" leagail ball-airm eile:
  - Bidh mi Superman! Agus loisgidh mi a h-uile duine!
  Agus a-rithist, le a chorragan, bidh e a 'bruthadh agus a' crathadh buncair nan Sòbhieteach. Nighean ionnsaigheach. Feuch seo agus cuir thairis! Tha cumhachd iongantach aice!
  Loisg tanca Gearmailteach ris a" bhataraidh. Bha na Nadsaidhean mu thràth air a dhol domhainn a-steach do shuidheachadh nan Sobhietich, a" tighinn faisg air Minsk. Ach tha iomadh loidhne dìon ann, agus tha an t-Arm Dearg a" seasamh an-aghaidh. Tha uimhir air a chladhach an seo. Cho furasta a-steach don àite obrachaidh agus cha bhith thu a" briseadh a-mach. Damn, gnìomhan duilich ri fhuasgladh.
  Tha cùisean air a bhith ann mu thràth de reitheachan tanca. Gu sònraichte, bidh BTan aig astar luath, ach le armachd lag, an-còmhnaidh a" strì ri reithe. Mar sin chan urrainn dhaibh teicneòlas Gearmailteach a ghabhail. Bha cùis ann nuair a thuit Yaks cuideachd air colbhan Gearmailteach le uidheamachd.
  Rinn Charlotte sgadan, a" bualadh air bataraidh nan Sòbhieteach:
  - Dè an aon rud a bha gòrach dha na Ruiseanaich sin. Chan e, airson a ghlacadh sa bhad, ach tha iad a" seasamh an aghaidh ...
  Fhreagair Cairistìona seo gu loidsigeach, ach an-toiseach, le bhith a 'putadh le a ladhar lom, thionndaidh i an canan Sòbhieteach 100-mm thairis air:
  - Is e daoine practaigeach a th" ann an Ameireaganaich, ach eadhon cha do rinn iad grèim air ar n-aghaidh sa bhad! Mar sin ciamar a chanas tu cò a tha gòrach. Tha sinn fhathast cho fada bho Moscow!
  Bhrùth Magda am putan joystick le a ladhar rùisgte agus thuirt i le misneachd:
  - Rachamaid ann! Bidh sinn ann gu cinnteach, agus luath gu leòr!
  Bha Gerda a" feadalaich agus a" seinn, a" fosgladh a bilean sgàrlaid:
  - Tha sinn a 'caismeachd air Moscow, agus tha sinn a' faicinn faisisteachd air fàire ... A dh'aithghearr nì mi a 'chùis air Lenin, agus thèid Comrade Stalin a ghlacadh!
  Às deidh don nighean a corragan rùisgte a bhrùthadh a-rithist air a" phutan joystick. Agus dè cho gòrach. Chaidh gunna Sòbhieteach 85 mm suas agus a chuibhlichean air a reubadh dheth.
  Loisg Charlotte cuideachd, agus gu math iomchaidh. Aig an aon àm rinn e sgadan gu mì-fhortanach:
  - Fàgaidh mi 'n gunnachan anns an speur ! 'S bheir mi nuas a' ghealach as an speur !
  Às deidh sin, thionndaidh gunna Sòbhieteach eile a-mach gu bhith air a sgoltadh mar chnothan-cnòimhe fo sledgehammer.
  Tha, tha an canan Gearmailteach 105-mm glè, eadhon uamhasach marbhtach. Ach thòisich na bòidhchead anns na saighdearan-coise. Agus tha sinn air a bhith tro tòrr leis. Agus carson nach robh ach an casan rùisgte a" treabhadh. B" e a" chiad bhliadhna air fhichead a bha ann. Nuair a tha tòrr air a cho-dhùnadh. Cha robh toradh a" chogaidh ro-chinnteach. Agus chaidh na gaisgich an aghaidh feachdan mòra Bhreatainn. Cha robh bana-mhaighstir nan cuantan a" dol a thoirt a-steach fhathast, agus chuir i na aghaidh gu mòr.
  Is e seo a chuimhnich Gerda nuair a chuir i ionnsaigh air loidhne dìon Sòbhieteach eile, glè chumhachdach. Ach nuair a bha iad fhathast glè òg, choisich iad mar sin, agus rinn iad seo. Dè an spòrs a bh" aca an uairsin!
  Chaidh dealbhan air bhog ro shùilean Gerda, mar gum biodh iad ann am film;
  Fhreagair Apollo:
  - Chan eil àite sam bith! Anns an t-saoghal shona againn chan eil agus chan urrainn a bhith crùbach! Leis gu bheil an Treas Reich a thug buaidh air an t-saoghal a "toirt toileachas don h-uile duine!
  Thog na caileagan an làmhan le fàilte chridheil.
  - Sìne Heil! Gu dearbh, sonas! Tha sinn ag iarraidh math... Dà sgiath gheal air feadh an t-saoghail! Tha solas nar n-anam, an latha as soilleire - chan urrainn dha Shakespeare innse!
  Och, a" dùsgadh a-rithist... Dhùisg Gerda, a" faireachdainn a" phian as fiadhaich na corp... Chan eil e furasta a bhith a" draibheadh tron fhàsach agus a" tarraing tancaichean, eadhon ged a tha thu air do mheas mar shàr-fhear. No fìor Aryan - tròcaireach do nàimhdean an Reich! Ge-tà, cha do ghortaich Charlotte nas lugha, agus rinn i eadhon osnaich:
  - A leithid de phian! Abair cràdh - an Treas Reich an aghaidh nan Yankees - ceud is neoni!
  Dh" fheuch Gerda ri i fhèin agus a caraid a bhrosnachadh:
  - Bu chòir dha Superman a rèir Nietzsche a bhith tròcaireach do dhaoine eile, ach eadhon nas motha dha fhèin!
  "Tha mi a" guidhe gum b "urrainn dhomh toirt air Friedrich Nietzsche e fhèin ruith thairis air a" ghainmhich agus an tanca a tharraing, "thuirt Charlotte ri gearan.
  Dh'aontaich Gerda.
  - Tha, tha mi ag aontachadh: cò nach do dh'fhuiling, cha tuig e!
  Às deidh bracaist, thug Madeleine toileachas dha na caileagan:
  - A-nis ruith sìmplidh, gu dearbh le luchd. Thathas an dùil gun toir barrachd gnìomhachd Bhreatainn air ais na vultures aca, agus mar sin tha e nas fheàrr gun a bhith cunnartach tancaichean. Às deidh na h-uile, ge bith dè cho fionnar sa tha na nigheanan agad, cha bhith e comasach dhut an tanca a tharraing nas luaithe na thèid iad leotha fhèin!
  Rinn Gerda gearan gu feargach:
  "Gu dearbh chan eil thu ga ghiùlan fhèin!"
  Bha Madeleine feargach, neo ghabh i oirre gun robh i feargach:
  - Leth-cheud buille le bata air sàilean na h-ìghne gòrach seo!
  Rinn na madaidhean-allaidh cabhag gus òrdugh na bana-mhaighstir a choileanadh. Laigh Gerda sìos gu umhail agus chuir i a casan rùisgte, gràsmhor a-steach don inneal a bha i air ullachadh ro làimh. 'S e falaka a bh' ann! Ghabh an nighean anail domhainn, a 'feuchainn gun a bhith a' toirt seachad a h-inntinn inntinn. Thàinig Madeleine fhèin a-steach don neach-fulang aice, bhean i rithe air a shàilean cruaidh, gun a bhith fhathast dusty. Cliog i air a teanga agus thuirt i:
  - Cunnt na buillean!
  Airson beating, thagh Madeleine cluba sònraichte, rubair, ach le slat stàilinn a-staigh. Tha an ceannard fhèin cuideachd na nighean, ach air sgàth a h-ìomhaigh mòr, lùth-chleasachd, tha coltas gu bheil i nas sine na na bliadhnaichean aice, sniff i an rubair agus bhuail a caraid e gu mòr.
  - Aon uair! - thuirt Gerda ann an tòna fulangach.
  Bhuail Madeleine Gerda air na sàilean eadhon nas duilghe.
  - Dhà! - Ars' an nighean.
  Lean ceannard na companaidh SS air a chur gu bàs. Dh'fheuch e ri na buillean a sgaoileadh gu cothromach gus am biodh am pian as àirde, ach aig an aon àm seachain milleadh. Bha Gerda a" cunntadh, a" feuchainn ri nas lugha aire a thoirt do na buinn lasrach. Nuair a ruith i casruisgte tron t-sneachda, cha robh am pian nas lugha, ach dh'fhuiling an nighean agus cha do rinn i slaodach, a 'tuigsinn gu robh a saoradh dìreach ann an luaths. Rud eile, gheibh thu frostbite, bidh thu nad chripple agus thèid thu gu sgudal. Mar sin tha e riatanach, an uairsin feumar a bhith na fhìor Aryan agus a bhith a 'fulang le misneachd. San fharsaingeachd, chan eil pian mar sin ann! Is e mealladh a tha seo. Gu dearbh, chruthaich na Zionists pian, laigse agus seann aois! Ach gu dearbh, tha an duine gu bhith na dhia, no na shàr-fhear! Ach a bheil còir aig an t-superman a bhith a" caoineadh, eadhon ged nach eil annad ach nighean sia-bliadhna-deug a dh" aois, nach deach a phògadh le fear a-riamh. Gun teagamh!
  Aig àireamh leth-cheud (cha deach glòir Providence air seacharan!), Stad Madeleine agus thuirt i:
  - Òigridh! Chan eil aon pheanas dhutsa crìochnaichte. Ruithidh tu casruisgte tron fhàsach gun a bhith a" lubadh na buinn le uachdar dìon. Ionnsaichidh am pian a bharrachd leasan dhut!
  Chrath Gerda gu h-umhail.
  - Tapadh leat a cheannard.
  Gu dearbh, cha robh an nighean gu sònraichte toilichte, agus bha e air a ghoirteachadh a bhith a 'ruith mar sin, agus às aonais uachdar dìon bha e eadhon nas dorra, ach bha dùil aice mairsinn. Tha buinn làidir aice, cha bhiodh brògan air a chaitheamh le caileagan mionlach ach aig caismeachdan, no ma bha feum air cus ùine a chaitheamh anns an fhuachd, nas fhaide na seasmhachd na cuirp. Ach tha e neònach, cha mhòr nach do dh'fhàs na caileagan tinn le cruaidh-chàs cho mòr ... No is dòcha gu bheil e nàdarrach! Ann an làithean Tsarist na Ruis, bha bàsmhorachd leanaban àrd, ach bha an fheadhainn a thàinig beò gu math fallain clann agus daoine! Uill, a-nis airson ruith casruisgte air gainmheach teth an fhàsaich... Ciamar a sheasas i e!
  O, o, o, cho goirt, ach na bitheamaid fo ghruaim, ach dèan gàire. Ma nì an leanabh gàire: is dòcha gun obraich a h-uile dad a-mach!
  Sheinn Gerda eadhon le làn fhuaim, dhòirt an guth air feadh an fhàsaich:
  Gu fortanach tha thu nad charaid dìleas,
  Piuthar feum agus toil!
  Dè cho goirid 'sa tha àm cur-seachad luath,
  Ged a tha am miann airson buannachadh an-còmhnaidh!
  
  Airson leanabh a bhreith - gus a chluinntinn a 'brathadh,
  Chan eil fios aig madaidhean-allaidh a dh'aithghearr!
  Siubhail nàimhdean an toiseach - feumaidh tu a bhith fo iongnadh,
  Biodh mo fhìon ann an corraich!
  
  Airson maighdeann, is e an claidheamh a" chiad chomhfhurtachd,
  Bheir e dhi creideamh ann an ceum frisky!
  Agus an àiteigin tha doineann ifrinn ag èirigh,
  Nach cuir sinn an cèill gaol don Fatherland ann an rann!
  
  Ann an rannan nach deach a sgrìobhadh le uisge eabarach,
  Agus an fheadhainn a shèid trodaiche!
  Ach bidh ùine ann dhuinn beatha iongantach a chaitheamh,
  Nuair a tha an t-Athair uile-chumhachdach gràdhach!
  
  Ach na bithibh an eisimeil ris an Athair
  Leis gu bheil sinn cha mhòr inbhich!
  Agus ma tha sinn sa bhad ag iarraidh cuibhreann nas fheàrr,
  Nuair nach eil ana-ceartas sàmhach!
  
  Dèan sabaid airson gach cluais air an lawn
  Airson gach neamhnaid agus duilleag!
  Tha na gaisgich gu dian,
  Tha na facail-suaicheantais sìmplidh: sabaid agus sabaid!
  
  Chan eil soirbheachadh gun strì - tha an saoghal mar sin
  Dè nach bu chòir na measan a spìonadh mas e còinneach a th" anns na làmhan!
  Bhrùth an t-sròn an amhaich nas motha,
  Thiormaich an stòr gu h-obann gun fhiosta!
  
  Ach thug an Motherland dhuinn mòr-chumhachdan,
  Tha thu nad ghaisgeach, ridire fear ùr!
  An ni a bha blàth 'us milis dhuinn,
  Ann an cridhe na h-òigh gleidhidh e gu bràth!
  Chrìochnaich a' chaileag a' seinn, bha a caraidean a' seinn còmhla... Chrom i ris a' ghaoith agus ruith i air adhart. Mar a tha e uaireannan a 'tachairt, àlainn, sìth, eadhon nuair a tha e a' goirteachadh. Agus carson a ruitheas i chun na crìche, oir gaisgeach ... Agus chan e gaisgeach Gearmailteach eadhon pìos iarainn, ach rudeigin nas duilghe na stàilinn! Agus is ciall dha a bhith ri osnaich air a shon fhèin a bhrath!
  Cha robh cead aig na caileagan fois a ghabhail airson lòn, agus cha b' fhada gus an do dh'fhàs na trì madaidhean-allaidh gun mhothachadh. Chaidh an togail le criosan agus an slaodadh, deich sa bhad. Bha Gerda casruisgte am measg an fheadhainn a chaidh a chleachdadh. Cho brùideil 'sa bha buinn rùisgte na h-ìghne a' losgadh, agus a laoigh air an goirteachadh, ach cha do rinn i fiù 's gearan. Cha robh ach an teanga air a luasgadh le tart, agus bu goirt a labhairt. Agus leth-uair an dèidh sin, thuit còignear ghaisgich sa bhad. Às deidh sin, chaidh stad ainmeachadh agus bha cead aig na nigheanan uisge òl. Agus an uairsin lean an ifrinn saor-thoileach-èiginneach ...
  Dh'fhàilnich air na caileagan am bonn a ruighinn, agus b' fheudar dhaibh an oidhche a chur seachad anns an fhàsach. Shìn na gaisgich ròpannan faltach mun cuairt orra, agus an dèidh sin laigh iad sìos le chèile, air còta uisge. Chaidh sinn a-steach do aisling ... chunnaic Gerda a-rithist rudeigin blàir;
  An seo tha i fhèin agus na gaisgich eile a" marcachd eich. Bidh blàran brèagha a 'feitheamh riutha air thoiseach, na h-amannan glòrmhor sin nuair a chaidh luach a chur air misneachd agus urram, agus bha a h-uile duine na ridire ... A h-uile duine a bha a' sabaid, gu dearbh, às aonais a leithid de dhòighean Jesuit, nuair a thèid saighdearan-coise a bhomadh bhon adhar. Agus an uairsin tha timcheall air buill-airm co-ionann ann agus mòran chothroman airson neart a nochdadh.
  Bidh an rèis gràsmhor aca a 'togail suas agus a' togail an astar. Mean air mhean a 'luathachadh, ràinig na h-eich astar iongantach. Seo an "Ceum Seachd-lìog" ainmeil den Treas Reich! Nuair nach e each a th' ann an each, ach an rud a tha mìorbhaileach agus sgiathach. Bha coltas gu robh falt nan marcaichean reòta san adhar agus air a shìneadh a-mach ann an trèanaichean òir, neamhnaid, emerald ... Agus dìreach uaireannan, bha iad air chrith ann an ùine leis a 'ghluasad, mar sreang tana de ghiotàr.
  Bha cuirp làidir fèithean nan each a 'sìneadh a-mach fada, mar gum biodh iad leisg, a' leum, agus an uairsin air am pasgadh cha mhòr ann an leth, mar fuarain mòra, gus an talamh a phutadh a-rithist. Lean leuman aon às deidh a chèile, gluasadan ruitheamach, gu sioncronach anns a h-uile beathach den sgaradh. Bha meas aig Gerda: bha gluasadan nan each cho saor, mar nach biodh dad a" cur bacadh orra. Ged a bha, gu dearbh, lùbach le fèithean follaiseach, bha coltas gu robh gaisgich leth-rùisgte nam pàirt de na h-eich, cho sgiobalta agus a shuidh iad. Bhuail na h-àilleachdan air an taobhan le'n sàilibh rùisgte, agus na h-eich, a' di-chuimhneachadh gu'n robh na naimhdean borb a' reubadh as an dèigh, ruith iad a stigh do 'n leth-ruith draoidheil so !
  Smaoinich Gerda gun robh i ag itealaich ann an trodaiche ... Mar a bha i ag iarraidh aig an àm sin a bhith na pìleat agus a 'sgoltadh plèanaichean Breatannach - a' toirt bàs dhan Ghearmailt.
  Tharraing am ball gu sgiobalta a-steach do na trannsaichean preasach. Bha gaisgich boireann tarraingeach air na h-eich aghaidh a" crùbadh, a" coimhead gu faiceallach air thoiseach agus a" falach air cùl amhaich lùbte bheathaichean. Tha iad nam bòidhchead fèitheach a tha airidh air na catwalks as cliùitiche, a" chiad fheadhainn a lorg an nàmhaid, ann an cunnart tuiteam fo dòrtadh marbhtach. Dhealaich eileanan le meuran dlùth eadar-cheangailte an-dràsta agus an uairsin gu h-obann, a" nochdadh earrannan ùra, coltach ri grunnd aibhne. Bha madaidhean-allaidh an sguadron eachraidh a" sruthadh thairis orra le tonn sùbailte, Mar shruth dorcha a" deàrrsadh le stàilinn.
  Smaoinich Gerda air colbh tanca a" dèanamh air Paris. Bha a 'Ghearmailt an uairsin a' sabaid leatha fhèin, an aghaidh trì ìmpirean le seilbh coloinidh: Sasainn, an Fhraing agus an Òlaind, a bharrachd air a 'Bheilg ... Dhiùlt Franco cealgach fosgladh dàrna aghaidh agus eadhon chùm e còmhraidhean fa-leth mu na gheibheadh e nan deidheadh e a-steach don chogadh an aghaidh A' Ghearmailt. Thòisich Mussolini air conaltradh dìomhair le Churchill mu na bailtean-mòra Gearmailteach a bhiodh a" dol don Eadailt nan deidheadh an dàrna aghaidh, deas, fhosgladh, agus chuir Stalin a bu mhiosa barrachd is barrachd roinnean ùra an sàs. Bha na Sòbhietich a' cruinneachadh dòrn tanca cumhachdach (Thàinig am fiosrachadh seo am bàrr gu h-obann ann an eanchainn Gerda). Nam biodh na lannan gu bhith a" magadh, agus na saighdearan Nadsaidheach a" stad, an uairsin ... Bha e comasach grunn aghaidhean fhaighinn aig an aon àm agus tuiteam ann an suidheachadh a chaidh a chall gu ro-innleachdail. Ach thionndaidh Hitler gu bhith na shàr-eòlaiche, chan e a-mhàin gun do bhuannaich e, ach choisinn e gu sgiobalta. Chaidh e gu cùl agus sgrios e an toiseach aon phàirt de na saighdearan Allied, agus an uair sin fear eile. Agus ged a bha barrachd ghunnaichean, shaighdearan agus tancaichean aig na Westerners, thug e orra grèim fhaighinn air! Seadh, agus cha robh an cridhe sin aig na caidrich, an spiorad faisisteach sònraichte sin (chan eil faisisteachd airson dad, bhon fhacal fascinator-bundle!). Mar sin chaill iad nuair a chaidh na saighdearan air cùl an loidhne ...
  Thionndaidh an spiorad a-mach gu bhith na bu làidire na cùis, agus faodaidh tu ionnsaigh a thoirt le nas lugha de neart! Carson nach do bhuannaich a" Chiad Chogadh? Is dòcha air sgàth 's nach robh misneachd cho mòr aig rèim Kaiser am measg an t-sluaigh ri riaghaltas Hitler ... Agus cha robh na seann sheanalairean cho sgileil, agus bha aca ri sabaid air dà thaobh ...
  Gu h-obann bha Gerda a" faireachdainn mar a bha, mar ghathan dol fodha na grèine, a" fàs nas doimhne - agus ma bheir an Ruis dhearg ionnsaigh, agus a-rithist bidh iad fo bhuille dùbailte? Fìor, a-nis chan eil prìomh fheachd coise na Frainge ann tuilleadh, a tha a "ciallachadh gum bi e nas fhasa. A bharrachd air an sin, tha na Gearmailtich aonaichte agus air an cruinneachadh, air an cruinneachadh timcheall air beachd soilleir Sòisealach Nàiseanta. Cha robh iad a-riamh cho aonaichte!
  Chaidh barrachd is barrachd eileanan trang seachad aig astar luath agus chaidh iad à sealladh fad às. Bha na preasan fhèin uaine orains, le snàthadan cruinn mar dubhan èisg. Tha iad uile a" feuchainn ri grèim fhaighinn air na h-eich ri taobh nan crògan, agus tha na duilleagan coltach ri aghaidh creachaidh, rudeigin mar seo ann an luchd-ealain meadhan-aoiseil air am peantadh le deamhain! Bha braids tiugh, dearg na h-ìghne gaisgeil Madeleine a" dannsadh san adhar air beulaibh aodann Gerda. Ghlac an nighean le fòcas na criosan smachd leis an dà làmh, ach bha i fhathast air a toirt a-mach às na sreathan aghaidh. Ann an dòigh air choreigin, bha dà ghaisgeach eile an sàs air gach taobh. Marcaichean serene, fo bhròn agus aig an aon àm gu paradocsaigeach gluasadach, caol, gràsmhor agus aig an aon àm cumhachdach. Bidh aghaidhean tana a" coimhead dorcha, agus falt fada, sruthadh, air an làimh eile, a" deàrrsadh ann an solas trì grianan a" dol fodha. Tha gaisgich cruaidh, sùilean emerald, sapphire, òmar, deàrrsadh turquoise. A dh'aindeoin sin, ann an aodann nan nigheanan, tha rudeigin leanabhach, naive, às a bheil thu airson gun tèid do suathadh. Is i Gerda, an companach agus am piuthar, ach ma tha na companaich a" faireachdainn laigse no brath air a taobh, thèid am marbhadh san spot! Agus na tha Madeleine ag òrdachadh dhaibh ... coileanaidh iad gun teagamh!
  Shuidhich na soillseachadh a stigh, agus dh'èirich na gealaichean 'nan àite. Aon às deidh a chèile, cho soilleir agus cho dathach, de dhiofar dhathan ... Dè cho breagha "s a tha flùraichean a" fàs anns na speuran, agus flùraichean à Gàrradh Eden!
  Feadan na gaoith nam chluasan, Fàile taitneach cuirp nighinn fallain, Measgte le fallas eich tartmhor 's le luibhean cùbhraidh. Agus an àiteigin air thoiseach, tha grunn nàimhdean am falach. Bha lannan gualainn an ainmhidh, cumhachdach agus eadhon fon nighean, a 'coiseachd air gach taobh den chreathail. Chuir sealladh nam fèithean sèid agus tuiteam gu rianail rudeigin an cuimhne Gerda. Ach seo rud air nach robh cuimhne aig a" ghaisgeach. Bha, agus bha coltas ann gun deach ùine cunnartach à sealladh ...
  An àiteigin fada air dheireadh, 's gann ri chluinntinn ann an sgoltadh spògan crathaidh, chaidh sgreuchail a chluinntinn, glaodhan neo-àbhaisteach geur nan gouls, fàinneadh mheatailtean, squeals leantainneach de cho-fhilltean de chàmhal agus asail. Sheinn guth trompaid. A rèir choltais, feumaidh Charlotte, mo thruaighe, itealaich a-steach mar sin, a" dol an-aghaidh na gouls. Ach gu math nas miosa dhaibh!
  Ach - hooray! - Cha mhòr sa bhad thug prìomh rothaichean Madeleine rabhadh. Chan urrainn dhomh na faclan a thoirt a-mach - dìreach fuaimean biorach, togarrach. A" leantainn stiùireadh nan làmhan, mhothaich Gerda cinn ghouls coimheach ag èirigh os cionn nam preasan air an taobh cheart air beulaibh, ceud gu leth fathom air falbh. Dh'fhàs iad mar gum biodh bho àite sam bith - co-dhiù ceud figear dùmhail. Nochd marcaichean cuideachd - dotagan dorcha air druim bheathaichean mòra.
  Dh'atharraich Madeleine an t-slighe gu dìreach agus gu co-ionnan - mar gum biodh treud èisg a 'dol chun an taobh. Bha na h-eich, a rèir choltais, fhathast a" putadh air adhart, ged is gann gun robh seo comasach. Agus thug na gouls dòigh air choireigin gu slaodach ris an nàmhaid, a leig le Madeleine a dhol timcheall agus a dhol seachad orra. Agus aig an àm sin, nuair a bha e coltach gu robh an cunnart air a dhol seachad, chualas glaodhan ùra an t-seallaidh. Nochd an dàrna buidheann nàmhaid an turas seo bhon taobh chlì - co-dhiù ceithir fichead creutair mòr. Thionndaidh buidheann de mhadaidhean-allaidh, cha mhòr anns an robh còig dusan gaisgeach, mar each skater, a 'seachnadh sabaid. Agus a-rithist bha an nàmhaid ag obair gu slaodach, mar nach biodh e a 'cumail suas ris na fògarraich a bha a' sruthadh.
  Thuig Gerda gu h-obann gu robh iad dìreach gan stiùireadh, gan toirt gu àite ullaichte. Bhiodh e na mhearachd uamhasach, tubaisteach an t-slighe seo a leantainn. Dh" fheuch an gaisgeach òg ri glaodhaich:
  - Bi faiceallach caraidean! Is e a bhith ro-innseach a bhith peanasach!
  Ach chaidh a glaodh eu-dòchasach a bhàthadh... Agus dh'fhairich Gerda casruisgte i fhèin gun chumhachd. Is dòcha gur ann mar seo a bha am Fuhrer a" faireachdainn nuair a chaidh innse dha gun deach am blàr adhair airson Breatainn a chall! Ach, tha an cogadh dìreach air tòiseachadh.
  Ach bha Madeleine mar-thà a 'tuigsinn a h-uile dad agus a' crathadh air an nighean:
  - An ribe foirfe airson nuair a tha an neach-fulang den bheachd gur e neach-bualaidh a th" annta! - Agus a 'gearradh sìos geugan le claidheamh, thuirt i. - Is e mèirle air leth math nuair a tha neach-dèiligidh na charaid dhomh ann am pròiseas robaireachd!
  A 'coimhead mun cuairt, mhothaich Gerda le eagal gun robh an dà bhuidheann a' leantainn chùrsaichean co-shìnte air fàire, air an làimh dheis agus air an taobh chlì. Coltach ri cinn gearraidh siosar, deiseil airson artaireachd fosgailte a ghearradh.
  - Co as a thainig na faingean so ? - Ann an guth na h-ighinn chluinnteadh fearg agus eu-dòchas. - Tha, eadhon ann an leithid de mheudan!?
  An dèidh tuairmse a dhèanamh air an taobh far an robh na nàimhdean gan stiùireadh, dh'fheuch Gerda ri faighinn a-mach càite an robh an ambush. Ach air beulaibh am "bàta" beò aca bha barrachd is barrachd eileanan trang, de dhiofar dhathan, a" gluasad mar thonnan na mara air an uachdar air an robh connadh dìosail air sgaoileadh, dathach, a" nochdadh sruthan an t-solais airson còig monaidhean. Agus b" e sin a rinn e doirbh a sheòladh.
  A 'gluasad eadar na tiugh, thòisich na h-eich a' nochdadh a 'chiad chomharran sgìth. Bha na cuirp aca air an còmhdachadh gu pailt le foam tais, thionndaidh na plaideachan troma dorcha aig na h-oirean, chuir am fàileadh searbh dragh air cuinnlean nan marcaichean. Suathadh Gerda a sàil rùisgte, pinc air a druim, dh"fhairich i sleamhnachadh teth craiceann eich. Is e am prìomh rud gun a bhith a" call astar!
  A 'faireachdainn sabaid a' tighinn dlùth, rinn Gerda casruisgte sgrùdadh air an uidheamachd sabaid. Tha grunn phasganan de sleaghan goirid is fada ceangailte taobh a-staigh ruigsinneachd marcaichean. Gu h-ìosal tha dà scimitar Arabach, fada agus beagan lùbte. Ach dìon bho saighdean ... Tha iad cha mhòr rùisgte, ann am bicini, faodar an losgadh gu ifrinn! Nach eil e gòrach a dhol a-steach don bhlàr cha mhòr rùisgte nuair a tha an nàmhaid dìreach a" bagairt losgadh ort le saighdean. Agus dè bha na ceannardan a 'smaoineachadh? Chuimhnich mi gun do thuit Charlotte ann an dòigh air choreigin: "An tanca Frangach as motha, meadhanach Ziz-35, do-ruigsinneach air a" mhullach! Agus gu mì-fhortanach, tha na tancaichean againn mar inneal-sèididh sgoile!"
  Ach bha e coltach gu robh Madeleine a" tuigsinn a" chunnart, agus rinn i cabhag gus fois-inntinn a thoirt dha:
  - Tha ar craiceann air a smàladh le potion bana-bhuidseach, a dhìonas tòrr nas fheàrr na armachd!
  Fhreagair Gerda le fealla-dhà:
  - Ge bith cò a smaoinicheas air dìon tron bhlàr tha e gu tur gun dìon an-aghaidh clisgeadh!
  Thug Madeleine rabhadh ge-tà:
  - Air na sùilean, na cluasan, agus pàirt àrd an amhaich, tha a 'phoit nas laige. Mar sin thoir an aire, is dòcha gun tèid do ghlacadh!
  Fhreagair Gerda le toileachas:
  - Tha mi a 'tuigsinn sin ... Ach force majeure, tha e cuideachd force majeure ann an Afraga. Dè as urrainn dhut a dhèanamh!
  Bha fuaimean fada a" tolladh an èadhair, mar an t-sruth de chlachan-mìle a bha a" crìonadh. Le beagan tuigse, thuig Gerda gur e glaodh Madeleine a bh" ann. Fhreagair na caileagan bòidheach iad, agus an deigh sin thog na gaisgich an sabbair - cuid 'n an laimh dheis, agus cuid air an laimh chli, agus mar an ceudna sleagh. Chrath Gerda a scimitar cuideachd ag èigheach:
  - 'S e nighean a th' annam!
  Gu h-obann, chunnaic Gerda Charlotte a 'ruith tarsainn orra, le raon beag de bhòidhchead: tha bravo air leth math!
  Aig an aon àm, chaidh loidhnichean còmhnard a-mach air beulaibh dà cheud leum. An uairsin chuir na saighdearan-coise de ghouls agus gouls stad air a 'ghlanadh air an robh na gaisgich Gearmailteach a' ruith. Cha robh geugan taobh an seo tuilleadh, lean an trannsa seo dìreach gu bàs. Ann an ghathan slanting measgachadh de dhol fodha na grèine agus solas na gealaich, bha grunn raointean den nàmhaid a" lasadh le gach dath den bhogha-froise air a nochdadh bhon stàilinn.
  Chrath an ràmh ùr aig Madeleine an àite, agus chaidh sgaradh nan nigheanan a roinn ann an dà bhuidheann, a shleamhnaich sa bhad gu na taobhan. Ghluais iad air falbh bho chèile, a 'putadh an aghaidh oirean mu choinneamh an t-sèididh. dh"èigh Gerda:
  - Alasdair Mòr ann am bikini!
  An dèidh dhaibh am puing a ruighinn leis an leud bu lugha de na preasan, leum na gaisgich air adhart tro na h-eileanan uaine. Air ball bha caoineadh a' fas, mar gu'm biodh asail air an craiceadh, as an robh an dearbh adhar a' gluasad mar uinneig. Thuig Gerda gu h-obann gun cuala i osnaich chan ann a-mhàin le a cluasan, ach cuideachd tro a casan fad-fhulangach, girlish. Tha e coltach gu robh iad cuideachd air an goirteachadh, leis gu robh e balbh don ghaisgeach rè an ruith casruisgte, air fear dearg-teth, gus an urrainn dhut eadhon ugh cearc a bhèicearachd air gainmheach an fhàsaich. Uill, mar a chanas na daoine glic: tha each eadar-dhealaichte bho dhuine leis nach eil am marcaiche air a dhearbhadh le bhith a" bhòtadh, agus nach eil comasan sam bith a" toirt cothrom dìollaid don mharcaiche! No eile: tha ceithir casan aig each, ruithidh e nas luaithe na duine, ach sìnidh e a chrògan nas tràithe cuideachd!
  Chaidh na preasan seachad ann am mionaid, agus chaidh na h-eich a-rithist a-mach don àite fhosgailte. Thàinig sgrìoban sèididh fada ri fhaicinn air na cuirp aca. A thaobh meud nan casan sin, bha na sgrìoban gu math domhainn; mar a chladhaich na Sìonaich (nàisean dìcheallach!) trainnsichean!
  Thòisich na marcaichean mu'n cuairt gu cabhaig a' fuasgladh an airm, mar an ceudna stiallan leathair, a' còmhdachadh nan each leo. Gus am biodh craiceann èideadh, gràineach, lìomhach a' dìon nan each.
  Lorg Gerda casruisgte, gu mì-thlachdmhor dhi fhèin, gun robh a corragan air fàs caran neònach. Airson adhbhar air choireigin, bidh iad a" sleamhnachadh far na snaidhmean, uill, tha an dubh-aigein còmhla riutha, còmhdaichidh e co-dhiù!
  Gu seòlta, mar lasair teine air meuran tioram an leum, chaidh i a-steach gu ìre èiginneach. Shocraich nàdar fhèin, reòta ann an seallaidhean draghail. Dh" ith an fhàire an solas, air an taobh an iar bha a h-uile càil air a pheantadh le paileas fala agus socair reòta. Air thoiseach air an taobh an ear, bha na speuran gluasadach mu thràth a 'tòiseachadh a' lasadh, a 'tionndadh gu dath òir soilleir. Ach eadhon an aghaidh a" chùl-fhiosrachaidh seo, bha coltas ann gun robh faileas, bàs, agus sreathan de ghouls is gouls a" deàrrsadh le iarann a" falach.
  Creutairean baoghalta, grànda, a 'faicinn gu bheil an fheall-fhalaich a' sruthadh timcheall an taobh, a 'ruith às an àite. Sgap figearan gòrach de ghaisgich coise gu sgiobalta bho na h-àiteachan aca, a" dàibheadh a-steach do na trannsaichean anns na tiugh. Nan àite, chaidh sreathan farsaing de phòlaichean biorach a chaidh a chladhach a-steach aig ceàrn a nochdadh - is dòcha buill-airm an aghaidh ghaisgich Gearmailteach. Chuir sgaraidhean sreap de luchd-tòrachd air an cùlaibh, a" mothachadh mar a ghluais Madeleine, astar a bharrachd, a" feuchainn ri grèim fhaighinn air na fògarraich. Bha gach aon den dà bhuidheann de eachraidh nàmhaid mòran na bu mhotha na a" bhuidheann ghaisgich a bha na aghaidh agus dh" fhaodadh iad cunntadh air soirbheachas sònraichte ann an tubaist. Ach tha gouls trom, agus tha hibridan camel-asail gu math nas slaodaiche. An àite a bhith a" crìonadh, cha do mheudaich an t-astar ach. Agus dè an coimeas eadar each, camel agus asal a thaobh luaths!
  Thuirt Gerda gu feallsanachail:
  - Faodaidh tu a bhith mì-mhisneachail agus cruaidh, ach cha bu chòir dhut an saoghal fhaicinn mar chàmhal agus a bhith a 'nochdadh seasmhachd asail!
  A' tionndadh mun cuairt, mhothaich an gaisgeach nach robh dithis air an tòir, ach le trì buidhnean de mharcaichean. Bha seo a" ciallachadh nach robh coltas ann nach robh slighe eile aca ach gluasad a dh"ionnsaigh an ambush. Ma dh 'atharraicheas e, feumaidh tu a bhith a' sabaid le àireamh nas fheàrr den nàmhaid. Uill, tha fios aig na madaidhean-allaidh dè tha iad ag iarraidh, chan e a" chiad uair a bhios iad a" sabaid. Is ann gu dìomhain a tha an nàmhaid a" smaoineachadh gun tarraing e iad gu ribe. Air an làimh eile, gheibh iad ùine agus bidh iad comasach air gluasad. An uairsin chuimhnich Gerda mar a bha i fhèin a" dannsa casruisgte air uèir bhiorach. Bha e air a ghoirteachadh cuideachd, ach bha e eadhon na bu mhiosa a bhith a 'tuiteam air na guallan a' losgadh gu h-ìosal, agus nas cudromaiche, na bu mhiosa. Tha na sàilean lom, cruinn, leanabhach aice a" faireachdainn a" phuing stàilinn a" cumail a-steach, cha mhòr a" tolladh nan calluses air an lìonadh air na clachan biorach. Ach fhathast, an taca ri teine, tha e cha mhòr mar massage.
  Eadhon mus do thòisich e air an t-sabaid, ghabh Madeleine grèim air an iomairt, a" toirt buaidh air an nàmhaid gu sgileil. Agus nuair a tha an luchd-dùbhlain agad nan gouls agus nan gouls, tha e nas iriosal a bhith gèilleadh riutha ann an innleachdan. Agus bha Gerda airson a chreidsinn nach robh dùil aig an nàmhaid ris na gluasadan innleachdach aca. Leis an fhìrinn gun gearraich cinn nàimhdean an guillotine dheth. Agus gu bheil a" Ghearmailt os cionn a h-uile càil, coltach ri beachdan soilleir an Treas Reich!
  - Squad air làn rabhadh! - Thug guth àrd Madeleine Gerda air ais gu fìrinn. - A-nis chop.
  Bha corragan na h-ìghne fhathast a' fìdhlearachd leis a' cheangal. Mar sin bidh e comasach an t-each fhàgail rùisgte. San fharsaingeachd, ann an cogadh, mar ann an cogadh. Biodh na truinnsearan a" còmhdachadh a" chompanach dhìleas, rud a chuireas crìoch air a ghluasad. Thar leathar sgeadaichte, bha truinnsearan cnàimh air an dorchachadh ann an sreathan geoimeatrach, bha iad a" meirgeadh, a" gèilleadh gu tioram leis a" ghaoith. Bhon chlag aca, dh"fhàs an nighean sunndach.
  Bha na marcaichean a' dèanamh an ullachaidh mu dheireadh airson cath. Bhuail na caileagan ri cnap nan each len casan rùisgte agus thòisich iad air an sleaghan fhuasgladh. A" leantainn na h-eisimpleir aca, bha an Gerda leth-rùisgte gu toilichte a" tomhas cas fhada, gharbh le bàrr meatailt biorach na làimh. Bhuail an gaisgeach a bilean - deagh sleagh!
  Bha an gaisgeach casruisgte agus fèitheach Gerda air eòlas fhaighinn air marcachd eich mu thràth, agus bha i a" faireachdainn gu math misneachail. Coltach ri Amazon ann an eachraidh Macedonia, gun a bhith a "glacadh, a h-uile mionaid, airson criosan taic.
  Le bhith a 'fuasgladh a' chrios, bidh an nighean eadhon a 'riaghladh cothromachadh a chumail suas le cuideachadh bho fhèithean laogh. A-nis bha i deiseil airson an toirt seachad do Charlotte (bha a caraid fhathast a" briseadh troimhe!) Agus thilg i fhèin sleaghan, ge bith dè cho fada "s a mhair am blàr.
  Agus lean Madeleine oirre a" gluasad... Ann an ceann Gerda casruisgte, breagha, agus gu math sexy, bha an t-òran a" seirm a-rithist, cho seòlta agus cho brosnachail, ach aig an aon àm brònach agus brònach...
  Seinnidh tonnan mar chaoirich sa chuan,
  Tha mi rùisgte san raon a" sabaid le claidheamh!
  Thug i suil uaibhreach air an namhaid,
  Trioblaidean geur agus pian - gun dad!
  
  Às deidh na h-uile, rugadh mi aon uair, tràill gun chead,
  Tharraing i clachan, chrath i ulpagan air a druim!
  Gus a bhith ann an teannachadh, ann am fulangas, an eileamaid dhùthchasach,
  Tha guailnean air an sàrachadh le cuip le luchd-cur gu bàs!
  
  Tha cuideigin beairteach agus a 'dochann san sgàil le lionn,
  Bidh mi a" slugadh òrd fo shruth loisgeach!
  Tha e na chleachdadh cho uamhasach sean
  Feumaidh tu ùmhlachd a thoirt dha na h-uaislean le bainne!
  
  Ach fortanach - mas urrainn dhut, can fortanach e,
  Reic a" mhaighdeann bho na mèinnean agus chuir i gu cath!
  'S a shoilleirich mi le soillseachadh maiseach,
  Thàinig i gu bhith chan e a-mhàin tràill, ach boireannach fionnar!
  
  Ach creidibh mise, cha tachair sonas gun chrìoch,
  Tha nàmhaid uamhasach air a ghlacadh, agus tha mi air mo leòn!
  ghearr iad mi 'nam bloighdean ann an droch chath,
  A Dhia, chaidh mo chunntas - chaidh peanas suas!
  
  Ach chan eil mi a 'toirt seachad, bidh mi a' sabaid leis an neart mu dheireadh agam,
  Seadh, mharbh i daoine, mhallaich i na diathan!
  An so, gun teagamh, tha mi nis a' gabhail aithreachas gu goirt,
  Chan urrainn dhomh na faclan ceart a lorg an seo!
  . CAIBIDEIL #11
  Ghabh na caileagan fo stiùir Stalenida sabaid eile. Ach cha deach e cho math an seo. Dh'fhuiling a' bhuidheann call.
  Bhàsaich triùir nigheanan, chaidh an còrr den dusan neach-sabaid a ghoirteachadh le diofar dhragh, agus cha mhòr gum b" urrainn dhaibh briseadh air falbh. Dh'fheumadh eadhon dithis nighean a bhith air an giùlan. Och, is e cogadh a tha seo. Chan eil e an-còmhnaidh comasach a h-uile duine a sgrios. A bharrachd air an sin, bha tancaichean glè làidir anns a 'cholbh, nas mionaidiche gunnaichean fèin-ghluasaid E-5. Tha e coltach gu bheil iad beag, ach gu math seasmhach. Agus an uairsin thàinig am plèana ionnsaigh jet ann an àm.
  Agus air an cùlaibh heileacoptairean ann an cumadh diosc. Feuch ri cur an aghaidh a leithid de chumhachd. Cha d" fhuair ach triùir a-mach à dusan neach-fulaing - dh" fhaodadh aon a ràdh, a fhuair dheth gu saor. Ach chuir na Nadsaidhean thairis còrr air fichead. Seo mar a thionndaidh an t-sabaid.
  Dh'fhalbh na gaisgich, air seachran, a' feuchainn len uile neart. Thuirt Natasha, an nighean mhì-mhodhail seo:
  - Dè an truas dha na caileagan ... 'S e eadhon truas a th' ann ... Ach carson nach cuir thu gillean ris a' bhuidheann-chatha againn?
  Rinn Stalenida sreap, gu feargach a" putadh a cas rùisgte thairis air a" Maybug:
  - Cò aig a bheil dè ... Agus chan eil agad ach fireannaich nad inntinn!
  Ghabh Victoria oilbheum agus thuirt i:
  - Mise cuideachd! Mar a tha thu airson a bhith fo chùram le fear. Mothaich do bhroilleach nad ghàirdeanan ...
  Spìon an diabhal gruagach lann feòir, ga shìneadh dheth agus a" crathadh:
  - O, tha mo bhalaich fionnar... Tha e math nach eil thu gèidh... Tha gaol agam air an fheadhainn a bhios a" fuck nigheanan... Às deidh a h-uile càil, superman macho bhon chreathail!
  Ghluais Steelenida beagan agus rinn e gàire:
  - Tha... Bidh e beagan nas spòrsail. Agus ciamar a tha Natasha nad charaid?
  Dh"fhaighnich an nighean bhàn, gun tuigse, a-rithist:
  - Dè an caraid?
  Fhreagair am Màidsear le misneachd:
  - Andreyka! Às deidh na h-uile, fhuair e cuideachd Zhukov!
  Bha Natasha ag osnaich gu mòr agus shrug i a guailnean.
  - Gu mì-fhortanach, chan eil fios agam ...
  Aig an aon àm chaidh Andreika (Agus b 'e seo am balach eòlach agus an gaisgeach tùsail) a thilgeil a-steach don neach-cùise. Chaidh am balach leònte fhàgail na cheangal, agus eadhon air a cheangal ris a" bhalla ri amhaich. Mar a bha eagal air na Nadsaidhean ro chloinn Ruiseanach. Bha e tais am fear na cùise, nighean air a ceangal ris a" bhalla crochte faisg air a" ghille. Gu tur rùisgte, bha a corp na leòn leantainneach, bruthaidhean, pisugi, gearraidhean, losgadh, chaidh an nighean a chràdh. Bha i gun mhothachadh agus cha robh i ach a" gearan gu socair.
  Thug an gille sùil air na ballachan. Bha am prìosan àrsaidh, air a thogail air ais ann an amannan tsarist, bha na ballachan tiugh, bha uinneag bheag dìreach fon mhullach air a thoirmeasg. Bha Andreika a 'faireachdainn nach e a-mhàin prìosanach a bh' ann fhèin, ach prìosanach àrsaidh. Mar an ar-a-mach ainmeil Stenka Razin, bha dùil gum biodh e air a chràdh agus a chur gu bàs.
  Rinn Andreika osnaich, an urrainn dha, balach aon-bliadhna-deug a dh" aois, seasamh an aghaidh a" chràdh? Nach caoineadh i mar nighean! Às deidh na h-uile, chan ann airson an tùsaire a bhith a 'gearan agus a' caoineadh. Thionndaidh Andreika cas-ruisgte, sgrìobte, chaidh an lot a ghoirteachadh gu mòr, bha na h-uillleanan aige ceangailte, bha aige ri tionndadh timcheall air dòigh air choireigin gus a dhèanamh nas fhasa, atharraich an ceàrn. Chaidh am pian uabhasach sìos airson mionaid.
  Tha stench uabhasach anns a' chill. Tha an làr air a dhath le fuil congealed. Tha cnàmhan air an sgapadh. De dhaoine? Tha e eadhon eagallach, chì thu grunn phrìosanaich a" dol tron chill seo. Fìor, bha Anndra den bheachd gun robh na Nadsaidhean air Grodno a ghlacadh an ìre mhath o chionn ghoirid. Agus cuin a chaidh aca air a leithid de mhilleadh a dhèanamh? A bheil iad nan luchd-fulaing nas sine? Mar eisimpleir, an NKVD? Ghluais am balach. Thionndaidh e a-mach uamhasach uamhasach! Dè cho cruaidh sa tha an dùn. Chan eil duine ann airson bruidhinn ris, tha e coltach gu bheil an nighean ann an strìopachas iomlan. Rinn an luchd-cur gu bàs i mar ghaisgich na h-àrsaidh. Dìreach a" faighneachd carson? Dè an t-olc a dh" fhaodadh nighean òg adhbhrachadh dha na Nadsaidhean. Ach, tha Andreyka, cuideachd, dìreach na bhalach agus thòisich e air a mharbhadh, a 'sabaid ris an droch spiorad seo. Chuir na Nadsaidhean an dùthaich aca os cionn nàiseanan is sluagh eile. Mar sin rinn iad dligheachas air olc agus fulangas! Chan e, bu chòir do dhuine àbhaisteach a bhith a" sabaid an aghaidh an lagh. A bharrachd air an sin, chan eil na Gearmailtich fhèin saor, tha iad air an dìon leis an uidheamachd totalitarian. Bidh e anns a h-uile dòigh a 'cur bacadh air an iomairt as lugha agus a' nochdadh faireachdainnean daonna.
  Tha Faisisteachd a" tighinn bhon fhacal bunch. Bidh e gu neo-thruacanta a" fighe dhaoine, gan tionndadh gu bhith nan tràillean slabhraidh. Tha co-mhaoineas, an uair sin, ag àrdachadh duine, a 'toirt neart ùr dha, agus a' brosnachadh lòchran na beatha. Tha eadar-dhealachadh mòr ann. Tha co-mhaoineas eadar-nàiseanta na nàdar agus uile-choitcheann. Chan eil Hitlerism ag àrdachadh ach aon dùthaich, agus chan e mac an duine gu h-iomlan. Is e seo an ana-cothrom aige. Ach às deidh a h-uile càil, tha freumhaichean cumanta aig daoine, a tha air a dhearbhadh gu bith-eòlasach. Tha sliochd gu math fallain agus torrach aig na h-aon daoine dubha agus geala. Is e Andreika a th 'ann, mac Ruiseanach agus Bealarúisis, gu math obrachail, chan eil idir na mhisneachd, agus deiseil airson sabaid an aghaidh faisisteachd.
  Gu dearbh, thàinig Pavel gu bhith na bu làidire agus fhuair e air falbh bho na nàimhdean, an dèidh dha mòran Ghearmailteach a mharbhadh. Bha e Andreika ag obair mar lag, chaidh a ghlacadh na phrìosanach. Is dòcha gum bu chòir dhut a bhith air am peilear mu dheireadh a chumail dhut fhèin. Ged a tha e marbh, chan urrainn dha aon Ghearmailteach a mharbhadh tuilleadh! Agus mar sin tha e beò, ged tha e fulang.
  Rinn Andrey casruisgte sgrìobadh a chas beagan sgìth air clach tais, lorg Ilza a" phuing as dorra, loisg e le toitean e, gus an do chruthaich blister. Ach ni sam bith, a bhalaich ghaisgeil, cha bhris e. Air an làimh eile, bu chòir pian a bhith na bhrosnachadh bhon àrdaich a mhisneachd. Agus cha bhris am fear-tòiseachaidh gu bràth. San fharsaingeachd, tha buaidh nan Gearmailteach sealach. Buailear iad luath no mall, dìreach mar a chailleas olc an-còmhnaidh gu math. Gu dearbh, faodaidh aon gearan a dhèanamh nach eil maitheas a 'buannachadh ach ann an sgeulachdan sìthe, ach ann am beatha tha a h-uile dad nas duilghe. Ach chan eil eadhon sgeulachd sìthiche ach mar sgàthan air fìrinn. Às deidh na h-uile, tha mòran a bha na aisling a-nis air tighinn gu buil. Bha Anndra a" smaoineachadh: is dòcha gu bheil e gu bhith a" bàsachadh? Dè tha gu math comasach! Ach a bheil eagal a" bhàis air? Ma bhuannaicheas co-mhaoineas, bidh e fhèin agus gaisgich eile na dùthcha Sòbhieteach air an aiseirigh airson beatha ùr shona is shìorraidh. An uairsin bidh e beò ann an saoghal gun bhròn, cràdh, bàs agus olc! Is e am prìomh rud gu bheil a" bhuaidh mu dheireadh air a bhuannachadh! Às deidh na h-uile, is ann dìreach sa chùis seo a bhios na gaisgich a tha air tuiteam air an aiseirigh!
  Agus thig rìoghachd na co-mhaoineas! Saoghal far an tig na aislingean as dìomhaire gu buil. A leithid de chruinne-cè far a bheil sealbh aig neach air a h-uile dad a th "ann, nach urrainn dha ach bruadar a dhèanamh, agus nach eil eadhon an-còmhnaidh a" cunntadh air soirbheachas. Seo e, dè an saoghal iom-fhillte agus ioma-thaobhach. Agus an uairsin fosglaidh saoghal eile an gàirdeanan don duine. Uill ma-thà! Tha e comasach gu bheil na raointean mòra den chosmos cuideachd olc! Cuiridh e tàir agus cràdh air coigrich beò. Ach bheir calpachas saorsa dhaibh cuideachd! Brisidh e ceanglaichean tràilleachd agus irioslachd. Thig àm agus uair na saorsa, soillsichidh e an talamh le a sholas mòr! Agus tilgidh iad air falbh cuing an dorchadais, sluagh an dorchadais, agus bheir an duine buaidh air saoghal na cruinne! Agus bidh cuimhne aig na h-oghaichean gun a bhith a 'creidsinn gu robh iad a' fuireach ann an dorchadas fo shàilean iarainn. Chaith sinn comharan air droch bhèist, agus a nis tha sinn a' gluasad ann an creidimh glan agus naomh !
  Bha eadhon iongnadh air Andreika dè cho math "s a chruthaich a smuaintean. Tha rudeigin sònraichte agus sònraichte mun deidhinn. Mar a thachair aig àm a" chogaidh shìobhalta, nuair a b" e rann am prìomh inneal aig a" phroletariat, agus is dòcha gu robh rosg eadhon beagan tàir agus dearmad. A nis tha am bàrd ann am braighdeanas, agus tha na h-itean agus an t-sluic, gu fìrinneach, ann an slabhraidhean. A dh'aindeoin sin, chan eil e a 'toirt suas, agus a' coimhead air adhart ri nas soilleire san àm ri teachd. Agus dè a bhios ann an urra ri gach neach. Chan eil an leithid de rud ann ri neach a cho-dhùnas agus a phlanntaich a h-uile dad.
  Thuirt Andreyka:
  - Tha an àm ri teachd an urra rinn! Fiù nuair a tha e coltach nach eil dad an urra rinn!
  Thionndaidh an gille, dh'fheuch e ris na slatan a bhleith. Tha an dreuchd seo duilich agus duilich, ach tha an-còmhnaidh cothrom air choreigin soirbheachadh. Thòisich Andreika, a 'faighinn thairis air a' phian uabhasach, a 'suathadh ris a' bhalla. Is e am prìomh rud gun a bhith ag èigheach, gun a bhith a" sealltainn do laigse. Tha e na thùsaire, agus mar sin na sgeadachadh de mhisneachd. Feumaidh tu sabaid, agus mar sin bidh e a" sabaid, agus bidh e gu cinnteach a" buannachadh! Airson glòir na Sòbhieteach fatherland.
  Suathadh am balach gu cruaidh, aig an àm sin thàinig an nighean gu a mothachadh agus rinn i gàire:
  - Air an lawn uaine, leum coin gorm!
  Agus an uairsin thuit i ann an dearmad a-rithist. Thuirt am balach:
  - Mì-thoilichte! Bha i air a chràdh leis na faisistich damnaichte! Ach tha mi creidsinn nach bi dìoghaltas fada ri thighinn! Tha àm buaidh thairis air uilebheistean mac an duine a" tighinn dlùth. Thionndaidh an gille agus sheinn e:
  'S bidh a' bhratach a' deàrrsadh air a' phlanaid,
  Dùthaich naomh, chan eil dad nas bòidhche anns a "chruinne-cè!
  'S ma bhios feum air, gheibh sinn bàs a rìs,
  Airson co-mhaoineas, airson ar n-adhbhar mòr!
  Chaidh am pian thairis air a" bhalach a-rithist, ghluais e beagan air falbh bhon bhalla agus thòisich e air a cheann a chreachadh.
  An uairsin chualas glaodh agus chaidh còignear fhireannach àrd SS a-steach don chill. Gun a bhith a" smaoineachadh dà uair, bhreab iad am balach le am bòtannan agus rug iad air leis na gàirdeanan:
  - Thig a ghalla!
  Thuig Andreika nach robh e feumail cur an aghaidh. Bha a choille gun cheangal. Bhuail iad mi uair no dhà a bharrachd agus ghiùlain iad mi air mo làmhan. Bha coltas gu robh an gille air a ghlacadh ann am fuachd reòta: far an robh e ga ghiùlan. A bheil an rud as miosa a" dol a thachairt a-nis?
  Gu dearbh, bha am balach ga shlaodadh an àiteigin shìos an staidhre. Agus gu h-annasach gu leòr, dh'fhàs e na bu bhlàithe. Gu h-obann bha Andreika a" faireachdainn tòrr nas sunndach: càite a bheil sinne, cha deach e à bith! Gheibh e a-mach às a" bhròn seo cuideachd.
  Ghiùlain iad e suas an staidhre, gu slaodach ga leigeil sìos! Mu dheireadh mhothaich am balach gun robh an taiseachd air a dhol seachad air tiormachd. Ghiùlain an luchd-cùraim am pàiste gu seòmar farsaing. Fìor, bha na ballachan a 'coimhead uabhasach, bha iad air an crochadh le diofar ionnstramaidean le cumadh iongantach. Chunnaic am balach grunn àiteachan teine agus cnap-starra ann an cumadh raca. Bha mòran chomharran sìnte ann cuideachd agus diofar nithean cràidh. Gu h-obann bha Andreika a" faireachdainn truime na stamag, rudeigin air a shàthadh!
  Is e seo an t-eagal! Thuig am balach, nach bu chòir dha gèilleadh idir!
  Bha Andrey casruisgte a" teannadh suas. Anns an talla shuidh còirneal SS agus boireannach a bha eòlach mar-thà, an tè a ghabh pàirt ann an glacadh a 'bhalaich. Thionndaidh am pioneer Andreika bàn, tha e soilleir gu bheil dànachd dhoirbh a" feitheamh ris ma tha iad a" dol a cheasnachadh leanabh, luchd-cuiridh gun fheum. Chan e, cha toireadh e a-steach iad gu bràth, eadhon ged a dh'fheumadh iad èigheach chan e smuain, chan e fuaim! Ach a-mhàin ma tha e comasach dha a làimhseachadh.
  Dh"fhaighnich an SS Colonel:
  - Ainm!
  Bha Anndra sàmhach. Chrom iad air le cuip. Tha stiall dhearg air a" chùl. Còirneal SS, a-rithist:
  - Abair ainm pàisde!
  Fhreagair Andreika eu-dòchasach le droch-rùn:
  - Is mise Stalin beag!
  Rinn an SS Colonel srann.
  - Sin ton na galla ! Tha e coltach gu bheil e ag iarraidh dàimh nas cruaidhe.
  Thuirt Ilsa:
  - Feuchamaid sàilichean an leanaibh.
  Dh"fhaighnich an SS Colonel:
  - Ainmich na co-obraichean agad agus anns a 'chùis seo leigidh sinn air falbh thu!
  Fhreagair Ruslan, mar fhìor ghaisgeach tùsaire:
  - Tha na daoine Sobhietach gu lèir nan luchd-taic dhomh, bhon t-seann duine chun leanabh!
  Thuirt an SS Colonel:
  - Seadh, is creutair stòlda thu ! Chan eil thu a" tuigsinn gun urrainn dhuinn do mharbhadh!
  Sùilean gorm a" lasadh, fhreagair Andrey:
  - Faodaidh na Nadsaidhean marbhadh, ach an rud nach urrainn dhaibh a dhèanamh is e dòchas neo-bhàsmhorachd a thoirt air falbh!
  Dh"èigh an Còirneal:
  - Tòisich!
  casruisgte agus leònte, chaidh Ruslan a thogail, chaidh na ròpaichean a ghearradh agus chaidh na bannan a chuir dheth gu neo-riaghailteach. Ghluais am balach. Thug làmhan air ais, agus thug e e fhèin chun a 'chrann. Thilg iad ròpa thairis air an làmhan. Dh"èigh an Còirneal:
  - Tionndaidh joints a 'bhrataich!
  Shìn an ròp chun a" mhullaich. Dh"fhairich Andreika pian ifrinn na ghualainn leònte, agus rinn e osnaich:
  - Mam! Tha sin uamhasach!
  Rinn an Còirneal gàire.
  - Bruidhnidh tu!
  Chrath Andreika a cheann soilleir:
  - Chan eil!
  Chuir na balaich geimhlean trom air an casan rùisgte, na cnàmhan nan guailnean a" brùthadh leis a" chuideam uamhasach. Dhòirt fuil a-mach. Bha am pian eagallach, thionndaidh an tùsaire Andrei bàn, bha a mhaoil còmhdaichte le geur-leanmhainn, chualas osnaich neo-thoileach bho chùl a bheul, ach lorg e fhathast an neart airson a ràdh:
  - Chan eil! Agus a-rithist chan eil!
  Chuir Ilsa ramrod stàilinn anns an teallach agus thuirt i le gàire:
  - A bhalaich ghràdhaich, aidich, agus bheir sinn dhut seoclaid.
  Leòinte dh'èigh Andrei:
  - Chan eil! Chan eil feum agam air na daoine salach agad!
  ghlaodh Ilsa:
  - Uill, thu fhèin agus galla!
  An uairsin thug i a-mach ramrod dearg-theth às an lasair agus chuir i dhan lot e. Cha robh am pioneer Andreika a-riamh air a leithid de phian fhaighinn roimhe, ghlac e an anail, chaill e mothachadh le clisgeadh.
  Thòisich Ilsa, mar neach-cur gu bàs eòlach, a 'massage a ghruaidhean agus a mhuineal, gu luath thug e am balach gu a mothachadh.
  - Na bi dùil gum faigh am brat dearmad ann an clisgeadh sàbhalaidh!
  Dh"òrdaich an SS Colonel:
  - Ròstadh a shàilean.
  Las luchd-cùraim an SS sa bhad teine beag, thòisich an lasair a" reamhrachadh casan brèagha, lom an leanaibh. Aig an aon àm, chuir Ilsa an ramrod dearg-theth a-steach don lot a-rithist. Chuir an dotair SS droga sònraichte air a" bhalach gus am biodh e a" faireachdainn pian nas gèire agus a" call mothachadh nas slaodaiche. A-nis bha an tùsaire Andreika air a sguabadh thairis le cuan gun chrìoch de fhulangas, eadhon na bu mhiosa na ifrinn Dante. Thòisich dithis mharbhadairean eile air prìneachan geal-theth a dhràibheadh fo ìnean a" bhalaich.
  Bha Andreika, air a shàrachadh le fulangas uamhasach, a" faireachdainn gu robh e faisg air tuiteam gu tur. Ach gu h-obann, leth gòrach, nochd ìomhaigh Stalin roimhe:
  - Dè a nì an ceannard? - Dh'fhaighnich am balach.
  Agus fhreagair Stalin, a" gàireachdainn le fiaclan geala:
  - Agus dè eile as urrainn neach-tòiseachaidh a dhèanamh san t-suidheachadh seo! Na bi dìreach a" caoineadh! Gabh anail domhainn agus seinn.
  Thug am pioneer Andreika gàire air:
  - Eisd ris an stiùiriche!
  Thòisich am balach suas agus, tro fheachd, bhris e, ach aig an aon àm, sheinn e le guth soilleir agus làidir, a" sgrìobhadh dìreach air an t-slighe:
  Thuit e ann am braighdeanas uamhasach faisisteach,
  Tha mi a" seòladh air tonnan cràdh uamhasach!
  Ach sileadh, sheinn e orain,
  Às deidh na h-uile, tha an tùsaire gun eagal càirdeil leis a 'chridhe!
  
  'S innsidh mi gu daingean do luchd a' chur gu bàs,
  Nach truagh an t-aoibhneas a dhòirt sibh a‑mach gu dìomhain!
  Innsidh an lag dhomh bhi sàmhach,
  Às deidh na h-uile, tha am pian uamhasach agus dìreach uamhasach!
  
  Ach tha fios agam, tha mi a 'creidsinn gu làidir
  Thèid Faisisteachd a thilgeil dhan dubh-aigein!
  Bheir jet lasraichean uilc buaidh ort,
  Agus bidh iadsan uile a thuit, le gàirdeachas, air an aiseirigh!
  
  Agus tha ar creideamh ann an co-mhaoineas làidir
  Itealaich sinn mar sheabhag, èirich sinn os cionn nan uile reultan!
  Leig le aibhnichean mil fìon sruthadh
  An saoghal gu lèir, cluinnidh an adharc àrd comhairle!
  
  Agus an inneal a 'bruthadh gu teann tùsaire,
  Seall suas dhan iarmailt, òg!
  Agus suidhich eisimpleir dhaibhsan a tha a" fannachadh,
  Tha do cheangal cho soilleir ri feòil-mhara!
  
  Motherland dhòmhsa tha thu a ' ciallachadh a h-uile rud a
  Màthair agus brìgh gach beatha òg!
  Leig leis a' bheatha chruaidh gu ruige seo,
  Tha na daoine againn a 'fulang fo dhroch fhasais!
  
  Ach teannaich toil a' ghille dheirg,
  Spit nad aodann le ifrinn de chòmhlan swastika!
  Biodh an naimhdean a' crathadh le corruich,
  Agus bheir an t-Arm Dearg buaidh orra!
  
  dùthaich naomh an USSR,
  Dè thug co-mhaoineas dha na daoine!
  Mar thug màthair dhuinn a cridhe,
  Airson sonas, sìth, dòchas agus saorsa!
  Seo mar a bha an gaisgeach-tòiseachaidh ga ghiùlan fhèin gu misneachail. Agus bha e airidh air an tiotal aige, mar thùsaire tha e moiteil. Seo dìreach mar a bu chòir a h-uile balach Sòbhieteach a ghiùlan.
  Aig an aon àm, dhìrich na caileagan a-steach do thiugh an tiugh. Las iad teine beag agus dh'ath-nuadhaich iad iad fein. Cha b" urrainn dha dithis de na naoinear nigheanan coiseachd, agus às deidh dhaibh ciad-chobhair a thoirt dhaibh, a" còmhlan, thug iad dhaibh alcol cupa gus nach biodh na lotan air an goirteachadh agus gun tuiteadh na caileagan nan cadal.
  Thuirt Natasha le gàire:
  Tha a h-uile dad san t-saoghal againn càirdeach. Mar eisimpleir, tha alcol gu ìre mhòr na phuinnsean, agus aig an aon àm bidh e a" slànachadh. Tha na caileagan nan cadal! Agus dh"fhàs e tòrr nas fhasa dhaibh!
  Thuirt Victoria gu ciallach:
  - Tha a h-uile dad san t-saoghal càirdeach ... Agus chan e aingeal a th 'ann an Dia, agus chan e diabhal a th' anns an Diabhal!
  Fhreagair Veronica gu feargach:
  - Dè an seòrsa blasphemy ... Cò mu dheidhinn a tha seo?
  Thuirt an diabhal ruadh gu loidsigeach:
  - Agus mu dheidhinn sin ... Anns a 'Bhìoball, tha Dia a-mhàin a' bruidhinn cànan fòirneart. Aon an uairsin is fhiach Noah rudeigin. Agus an diabhal? Mar fhìrinn, chan eil mòran air a chluinntinn mu dheidhinn. Co-dhiù, eadhon anns a" Bhìoball, tha Satan a" tàladh barrachd na tha e a" marbhadh!
  Thug Natasha fa-near gu reusanta:
  - Is fìor thoil le Dia fòirneart. Rinn Rìgh Daibhidh cogaidhean brùideil. Dh"òrdaich Dia Saul nàisean gu lèir a chuir às gun eisgeachd: boireannaich, clann agus sprèidh nam measg! Tha e neònach a bhith a" bruidhinn air tròcair... Nach eil thu a" smaoineachadh?!
  Bha Veronica airson a ràdh, ach cha tàinig dad math gu inntinn. Gu dearbh, chan eil dad sònraichte ri chòmhdach. A thaobh tuil Noah, smaoinich i fhèin tòrr. Agus cha b" urrainn dhi mìneachadh a lorg, mìneachadh reusanta co-dhiù, airson a leithid de chruaidh-chàs. Cha do sgrios Dia am peacadh, mu thràth Ham, air a lasadh suas, agus cha robh Noah naomh idir. Agus cha b'e Ham, ach Haamam a bha mallaichte. Chan eil e soilleir cuideachd. San fharsaingeachd, tha am Bìoball slàn seo, gu sònraichte an t-Seann Tiomnadh, làn de mhì-thuigse. Mar eisimpleir, mharbh Elisha dà fhichead 's a dhà chloinne airson a leithid de trifle gun robh e air a mhealladh airson cho maol.
  Tha seo gu soilleir thairis air! Dèan seo le clann. Agus tha e doirbh seo a mhìneachadh.
  Bha Veronica fhèin leisg ann an creideamh. Cha robh fios agam eadhon dè an creideamh a bu chòir gabhail ris. Cha bu toil leam Orthodoxy cus: tòrr de bhuaidhean bhon taobh a-muigh, greadhnachas, ach bha a h-uile dad fuar ann an dòigh air choireigin. Ach cha d' thug na Baistich mar an ceudna fois agus sith. Coltach ris no nach eil, ach feumaidh creideamh co-dhiù creideamh. Agus bha nighean spaideil ag iarraidh gum biodh a h-uile dad loidsigeach agus a h-uile crìoch a" tighinn còmhla.
  Gus am bi a h-uile dad a" coimhead reusanta agus ceart. Agus mar sin ... Tha e coltach gu bheil eadhon teagasg mu chràdh ifrinn shìorraidh iomarcach. Is e an rud as miosa mu ifrinn fad nam peanasan: bidh ifrinn gu bràth. Agus thèid billeanan de bhilleanan de bhliadhnaichean seachad, agus bidh peacaich fhathast a 'fulang agus a' fulang. Agus tha e uamhasach! Dè a th" ann an sìorraidheachd? Tha e nas fhasa do mhuncaidh le sùilean am Bìoball a thaipeadh air meur-chlàr na bhith a" feitheamh sìorraidheachd.
  Tha cràdh ann an ifrinn na chùis air leth. Chan e peacadh a th" ann Hitler a chràdh nas fhaide agus nas duilghe. Ach dè ma thèid deugaire gu ifrinn? San fharsaingeachd, ciamar as urrainn duine a bhith air a shàbhaladh ma pheacaicheas e. Fiù mura h-ann le gnìomhan, an uairsin le faclan no smuaintean! Agus ciod e peacadh ?
  Mheudaich Victoria, a" faicinn gu bheil Veronica sàmhach, an cuideam:
  - Tha, agus ann an Taisbeanadh Eòin ... Cho luath 's a thòisich beatha air an Talamh a' fàs nas fheàrr, ciamar as urrainn dhuinn cur gu bàs a dhòrtadh air a 'phlanaid Talamh. Agus mar sin cuir dragh air mac an duine gu lèir. Agus dè as urrainn a ràdh?
  Fhreagair Veronica gu cruaidh:
  - Thèid thu do dh'ifrinn - bithidh fios agad !
  Chuir Steelenida stad air an t-strì:
  - A h-uile cadal! Tha tòrr obair romhainn fhathast!
  Dhùin na caileagan an sùilean gu deònach. Tha 'n oidhche 's an t-samhradh gu math blàth, agus bha na gaisgich a' cruinneachadh còmhla agus a' tuiteam nan cadal ri chèile.
  Bha Veronica a 'bruadar gu robh i ann an saoghal na h-ama ri teachd. Coisichidh tu sìos an t-sràid, agus gluaisidh na cliathaichean mar abhainn. Agus bidh càraichean dathte ag itealaich thairis air. Agus tha a h-uile àite làn de thùsairean le ceanglaichean dearga. Agus tha a" chlann seo ag itealaich agus a" snìomh mar leòmainn. Agus bidh a h-uile duine a 'gàireachdainn, a' gàireachdainn.
  Chrath Veronica a làmhan agus sgèith i. Tha i coltach ri dealan-dè, agus cluinnidh tu crathadh a sgiathan. Agus bidh thu ag itealaich leat fhèin, ag itealaich ... Agus tha dathan soilleir mar sin timcheall. Tha na taighean mòra, ioma-dhathach, air am peantadh mar chèicean. Agus tòrr ìomhaighean - diofar bheathaichean eireachdail. Tha a h-uile dad cho breagha. Tha aon de na togalaichean coltach ri cèiceag càise le daoimeanan. Agus bidh sàsaichean itealaich a" tionndadh timcheall air. Bidh iad a" deàrrsadh orains, agus a" toirt deàrrsadh sgoinneil.
  Togalach eile ann an riochd seachd crùbagan nan seasamh air muin a chèile. A bharrachd air an sin, tha dath eadar-dhealaichte air gach crùbag, agus tha na spuirean a" deàrrsadh le clachan luachmhor. Agus an itealan: cho breagha agus eireachdail. Chan eil cumadh stèidhichte aig cuid dhiubh, ach gluaisidh iad a-steach don fhànais mar blots.
  Tha cuid eile, air an làimh eile, structarail. A 'cuimhneachadh air maoimean-sneachda, cumadh geoimeatrach cho iongantach. Carson nach eil bòidhchead agus sgeadachadh bòidhchead.
  Ach tha an togalach ag èirigh gu h-àrd anns an adhar, agus tha i coltach ri iolaire le sgiathan thairis air, dìreach mar gum biodh e air a dhèanamh de chriostal. Agus tha an gob a" deàrrsadh nas gile na daoimean, agus is dòcha eadhon a" ghrian.
  Agus dè mu dheidhinn an structar aig a 'mhullach, aig a bheil aquarium gu lèir le beathaichean mara iongantach. Agus iasg le lannan airgid agus itean fada, òir. Agus tha uiread de chreutairean eile a-muigh an sin. Agus, cuideachd, mar gum biodh e làn de sheudan. Agus sleamhainn a 'toirt a h-uile dath den bhogha-froise.
  Chaidh nighean ann an ceangal dearg suas gu Veronica. Chuir i iongnadh oirre:
  - A bheil thu nad inbheach?
  Fhreagair Veronica le gàire:
  - Tha, carson?
  Rinn am Pioneer gàire agus fhreagair e:
  - Chan eil dad math! Mas e inbheach a th" annad, bheir an hyperdragon thu.
  Rinn Veronica feadan.
  - Cò! Agus bha mi a" smaoineachadh gur e co-mhaoineas a bh" annad!
  Chrath an nighean anns a" cheangal dhearg gu brònach, agus fhreagair i gu làidir:
  - Tha co-mhaoineas againn dha-rìribh! Tha bathar an-asgaidh, tha bathar an-asgaidh, tha a h-uile dad ann. Bho consolaidhean geama gu clogaidean brìgheil. - Chrath an nighean, agus chrath i sleagh fhollaiseach, chriostal, a" crathadh. - Seall air a' chraoibh seo.
  Gu dearbha, faisg air an togalach ann an cruth ceithir asters nan seasamh air mullach a chèile, dh'fhàs craobh daraich le duilleagan òir. Agus air a sin dh'fhàs cèicean, cèicean agus diofar stuthan còcaireachd. Cho bog agus cho breagha.
  Thuirt Veronica gu h-iongantach:
  - Tha sin fìor mhath! Dè an craobh...
  Chrath am fear-tòiseachaidh agus nochd cèic na làimh. Rinn an nighean gàire.
  - Feuch! Tha e blasta!
  Shluig Veronica feòil milis na cèic. Bha am blas gu math socair, tlachdmhor, mar gum biodh taigh-glainne a 'fàs na bheul. Agus dè cho math 'sa tha e uile.
  Dh"aidich Veronica gu h-onarach:
  - Chan eil mi a-riamh ag ithe dad nas fheàrr!
  Rinn am Pioneer gàire, agus i a" giùlan a fiaclan neamhnaid, fhreagair i gu feargach:
  - Agus san aon dòigh, aig aois mòr-chuid, nas mionaidiche, nuair a thig sinn gu bhith nan deugairean, bidh an hyperdragon a "caitheamh. Is e seo dìreach bròn-chluich ar daoine mòra!
  Thuirt Veronica gu cinnteach, cheangail i a dòrn agus bhreab i a cas-rùisgte san adhar:
  - Bheir mi dìoghaltas air an dràgon ! Tha mi deiseil airson sabaid ris!
  Bhris am piobaire corragan a làimhe deise. Agus nochd claidheamh geur anns an adhar. Mòr agus sgoinneil. Iomall biorach, agus a lann air a losgadh mar gu robh e dèanta de reultan.
  Shìn Veronica a làmh a-mach. Chaidh an claidheamh a stigh leis fhein, 's chuir an gaisgeach e. Thuirt i le toileachas:
  - Bidh mi a 'sabaid airson an Motherland ... Le cuideachadh Dhè, air sgàth nan daoine!
  Fhreagair am fear-tòiseachaidh gu feargach, agus eadhon sradagan a-mach às a fiaclan neamhnaid:
  - Chan eil dia ann! Tha iad sin uile nan claon-bhreith daonna!
  Rinn Veronica osnaich gu mòr.
  - O ! A-rithist... Agus seo an rìoghachd gun dia...
  Fhreagair an nighean gu làidir:
  Chan eil rìoghachd againn! Tha deamocrasaidh againn! Bidh an seanadh agus a" cho-labhairt a" riaghladh, agus tha dà chonsal, balach agus nighean, air an taghadh leis an t-sluagh uile airson aon bhliadhna. - Chrath am pioneer a bhròg a-steach don bheàrn, cho mòr gus an robh fàinne ann. An uairsin chrom i. - Is e co-mhaoineas cumhachd nan daoine, agus chan e cult neach mar Stalin!
  Dh" aontaich Veronica gu ìre:
  - Leig Stalin leis fhèin a bhith air a mholadh cus! Feumaidh e a bhith beagan nas modha co-dhiù!
  Chrath am Pioneer a ceangal scarlaid agus dh"èigh i, a" tilgeil suas a làmh dheas:
  - Tha Pioneer an-còmhnaidh deiseil! Marbhaidh sinn a h-uile crodh!
  Cha b" urrainn dha Veronica cur an aghaidh faighneachd:
  - Agus dè an aois a tha thu?
  Rinn an nighean gàire agus fhreagair i gu modhail:
  - Dà cheud fichead 's a còig !
  Bha Veronica a" feadalaich agus a" roiligeadh a sùilean.
  - Seadh?
  Rinn an nighean aodann trom agus thuirt i:
  Tha sinn a" fàs suas gu math slaodach! Bho bhreith gu bhith a 'gabhail a-steach an dràgon, bidh beagan a bharrachd air mìle bliadhna a' dol seachad!
  Dh"èigh Veronica, a" suathadh a sùilean dubha, dubh:
  - Tha e direach mar leanabachd shiorruidh ! Mar ann an sgeulachd sìthiche!
  Thuirt Pioneer gu duilich:
  - Is e sgeulachd sìthiche a tha seo, dìreach sgeulachd uamhasach ... Mura biodh e airson an dràgon, mar as trice bhiodh sinn neo-bhàsmhor agus cha bhiodh fios againn air seann aois!
  Thuirt Veronica gu sònraichte:
  - Is e Co-mhaoineas rioghachd na h-òige siorruidh !
  Chrath an nighean a ceann òir agus rinn i gàire:
  "A-nis, feuch, canaibh rudeigin dhuinn!" Gus a dhèanamh nas spòrsail!
  Bho gach taobh, thòisich clann a 'sgèith suas gu Veronica. Balaich, caileagan, uile àlainn, ann an aodach eireachdail. Agus ghlaodh iad le guthan airgid, cho taitneach, agus cho maiseach.
  - Seinnibh blath ! Na biodh nàire ort! Tha thu dìreach iongantach!
  Agus thàinig Veronica air tìr air an t-slighe gluasadach, agus a" dannsadh oirre le a casan rùisgte, gràsmhor, gu dealasach agus gu h-eireachdail a" seinn a guth, sheinn i;
  Is mise nighean Tìr an t-solais agus a" ghràidh,
  An nighean Komsomol as brèagha ...
  Ged a thogas am Fuhrer ìre air fuil,
  Aig amannan bidh mi a" faireachdainn neònach!
  
  Seo linn fìor ghlòrmhor de Stalinism,
  Nuair a bhios timcheall air a" deàrrsadh agus a" deàrrsadh ...
  Sgaoil fear pròiseil a sgiathan -
  Agus thug Abel buaidh, Tha Cain air falbh !
  
  Is e an Ruis mo mhàthair-thìr
  Ged a tha mi uaireannan a" faireachdainn neònach...
  Agus is aon teaghlach an Komsomol,
  Ged a tha e casruisgte a dhol air an t-slighe gu sgiobalta!
  
  Thug cas Faisisteachd ionnsaigh air an Motherland,
  Bha fangan an torc seo, feargach a" rùsgadh fhiaclan...
  Dhòirt napalm borb as an speur,
  Ach tha Dia agus an Stalin sgoinneil còmhla rinn!
  
  Is e an Ruis an USSR Dearg,
  Fatherland mòr...
  Gu dìomhain sgaoileadh a spògan, A Shir,
  Bidh sinn gu cinnteach beò fo cho-mhaoineas!
  
  Ged a thòisich an cogadh mòr,
  Agus chaidh tòrr fala a dhòrtadh ...
  Seo dùthaich mhòr a" sgrìobhadh,
  Bho dheòir, conflagrations agus pian mòr!
  
  Ach tha mi creidsinn gun ath-bheothaich sinn an t-Athair,
  Agus togaidh sinn bratach nan Sòbhieteach os cionn nan rionnagan ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  An Ruis sgoinneil, radiant!
  
  Seo mo dhùthaich
  Chan eil duine anns a" chruinne-cè gu lèir, tha e nas bòidhche ...
  Ged thainig sgillinn Satan a rithis,
  Bidh ar creideamh a 'fàs nas làidire anns na fulangas sin!
  
  Mar a rinn Hitler fèin-ghairm,
  Chaidh aige air Afraga a ghabhail uile aig an aon àm ...
  Far a bheil uiread de neart aig faisisteachd
  Tha galar air sgaoileadh air feadh na Talmhainn!
  
  Sin an uiread a ghlac am Fuhrer mòran,
  Agus chan eil e eadhon a" tomhas ...
  Na chruthaich swarm bandit,
  Os an cionn, tha bratach sgàrlaid ag itealaich le trom-laighe!
  
  Tha a leithid sin de fhrasan làidir a-nis,
  Chan eil "Tigers" aca, ach tha tancaichean nas miosa ...
  Agus bhuail Adolf le snaidhpear san t-sùil -
  Thoir bancaichean nas làidire dha na Nadsaidhean!
  
  An rud nach urrainn sinn a dhèanamh, nì sinn le magadh,
  Ged a tha nigheanan casruisgte anns an fhuachd ...
  Tha sinn a' togail leanabh ro làidir,
  Agus sgarlaid, ròs àlainn!
  
  Ged a tha an nàmhaid a 'strì, ruith gu Moscow,
  Ach sheas na caileagan lom-rùisgte...
  Buaileamaid le gunna-inneal à speal,
  Tha saighdearan a" losgadh chàirdean!
  
  Nì sinn an Ruis os cionn a h-uile càil,
  Dùthaich a tha ann an cruinne-cè na grèine nas bòidhche ...
  'S bidh soirbheas cinnteach,
  Bidh ar creideamh a" fàs nas làidire ann an Orthodoxy!
  
  Agus creid na mairbh, aiseirigh sinn na caileagan,
  An dara cuid le cumhachd Dhè, no le flùr saidheans ...
  Bheir sinn buaidh air farsaingeachdan na cruinne,
  Às aonais a h-uile dàil, dòrainn borb!
  
  Bidh sinn comasach air an Motherland a dhèanamh fionnar,
  Togamaid rìgh-chathair na Ruis os cionn nan rionnagan ...
  Is tusa am Fuhrer mustachioed,
  Ciod a tha 'ga shamhlachadh fèin as eugmhais gnùis an uilc mar am Mesiah !
  
  Ni sinn an t-Athair mar fhamhair,
  Dè thachras, mar aon monolith ...
  Sheas an nighean ri cheile air a' chuilinn,
  Às deidh na h-uile, tha ridirean do-chreidsinneach ann am batail!
  
  Sàbhail an t-Athair mòr
  An uairsin gheibh thu duais bho Chrìosd ...
  Is fearr an t-Uile-chumhachdach an cogadh a bhriseadh,
  Ged uaireannan feumaidh tu sabaid gu treun!
  
  Ann an ùine ghoirid, bidh na blàran a 'bàsachadh gu luath,
  Thig na blàran agus na call gu crìch ...
  'S tha na ridirean nan iolairean mòra,
  Bho rugadh a h-uile saighdear!
  
  
  
  
  
  PASACHD DIOLECTANUS Ìmpire
  Cha do leig an t-Ìmpire Diolektan dheth a dhreuchd, ach dh'fhuirich e air an rìgh-chathair agus bha e a' riaghladh Ìmpireachd na Ròimhe. Rinn e stiùireadh chan ann a-mhàin air an Ròimh a dhaingneachadh, ach a' chùis a dhèanamh air Parthia. A bharrachd air an sin, bha mac aig Diolektan a shealbhaich an rìgh-chathair - a stèidhich sliochd nan Diolektan. Bha an ìmpire fhèin, a stèidhich an Ceannas, beò airson seachdad 's a h-aon bliadhna, agus b' urrainn dha làn seasmhachd a thoirt air ais agus an ìmpireachd ath-bheothachadh. Lean a mhac Octavian air adhart le soirbheachas agus leudachadh. B 'e an rud as cudromaiche nach do nochd an t-ìmpire Constantine agus nach tàinig Crìosdaidheachd gu bhith na ideòlas agus creideamh stàite.
  Agus tha seo fìor... Mean air mhean, thòisich creideamh Chrìosd a" dol sìos agus a" lagachadh. Agus anns an Ròimh, chaidh pàganachd ath-nuadhachadh beagan.
  Nochd am prìomh Dhia - Chronus, a chruthaich an dà dhiathan eile agus an cruinne-cè.
  Leasaich Ìmpireachd na Ròimhe... Cha tàinig na Linntean Dorcha a-riamh. Agus leasaich saidheans mòran na bu luaithe ... Agus mar-thà ann an 1200 AD, bho bhreith Chrìosda, nach robh gu nàdarrach air a chomharrachadh, ach b' e latha na Grèine a thachair a' chiad turas-adhair chun na gealaich. Agus trithead bliadhna an dèidh sin, thòisich an t-saoghail ìmpireachd na Ròimhe itealaich gu Mars.
  Ghluais Oleg Rybachenko chun na h-ùine seo ann an inneal ùine, nas mionaidiche le cuideachadh bho grenade ùine. B 'e ìre eile a bh' ann roimhe. Far nach do leig Diolektan dheth a dhreuchd ron àm aige. Agus chaidh sliochd ùr, glòrmhor a stèidheachadh.
  Ach chan eil ann ach 1230. Agus air 1 Cèitean, tòisichidh turas còig rionnagan gu Mars.
  Tha a" phlanaid gu lèir air an Talamh fo smachd Ìmpireachd na Ròimhe. Gu dearbh, tha òrdugh agus beairteas a 'riaghladh. Agus mar an ceudna tha lagh nan Ròmanach ann. Agus is e an Ròimh fhèin prìomh-bhaile an t-saoghail!
  Oleg Rybachenko - balach àbhaisteach timcheall air dusan ann an geàrr-chunntasan agus torso rùisgte, a 'coiseachd tro shràidean a' bhaile.
  Tha an Ròimh seo glè bhrèagha. Tha cuid de shràidean a" bhaile-mhòr seo mu thràth a" gluasad, agus tha asphalt a" sruthadh. Tha an gille Oleg gàire. Tha tràilleachd fhathast anns an t-seann Ròimh, agus dh" fhaodadh gu bheil e air a mhearachdachadh mar thràill òg.
  Siubhail tron bhaile mhòr agus càraichean. Chan ann a-mhàin air einnseanan losgaidh a-staigh, ach air feadhainn dealain. Agus tha e tòrr nas glaine agus nas practaigeach. Tha a" mhòr-chuid de chàraichean ann an cumadh teardrop agus gu math eireachdail. Tha na dathan soilleir agus gu math drùidhteach.
  Bidh am balach Oleg a 'dol thuige fhèin agus a' feadaireachd, a 'faighinn tlachd às an èadhar ùr agus sealladh nan taighean àrda le postairean sanasachd. Baile gu math ùr-nodha le skyscrapers uamhasach. Is e a-mhàin gu bheil iad gu math coltach ri lùchairtean agus tha iad glè bhrèagha. Ioma-dath le seudan fuadain.
  Ghabh Oleg e agus le a chorragan casruisgte ghlac e cuileag agus rinn e gàire:
  - Co-mhaoineas, co-mhaoineas,
  Dìreach suas chan ann sìos!
  Bha fear de na càraichean a bha a" dol seachad coltach ri muc-mhara ghorm. Agus dh'èirich tobar àrd o a mhullach. Agus bha na jets aige air an gluasad le daoimeanan. Bha e a" coimhead àlainn. Ruith nighean seachad, ann an tunic goirid, agus i casruisgte. Bha a" chlann casruisgte sa chumantas. Tha an aimsir blàth, agus tha an asphalt coltach ri sgàthan agus chan eil e a" staining na buinn. Is e clann fìor, casruisgte an fheadhainn aig a bheil inbhe sòisealta ìosal. Bidh an fheadhainn as beairtiche a 'caitheamh sandals.
  Bidh balaich thràillean ann an shorts a" ruith mun cuairt, tanachadh agus fèitheach, a" sguabadh nan sràidean.
  Ged a tha iad cho glan. Tha na h-innealan-fuadain rim faicinn mu thràth.
  Tha tràilleachd a" bàsachadh anns an Ròimh. Bidh an teicneòlas a" cur às do thràillean. Tha mòran dhealbhan ann den Super-Ìmpire, a bharrachd air Diolektan agus a mhac Oktovin. Ghlac an tè mu dheireadh mòran dhùthchannan, Sìona nam measg.
  Oleg dh'fhàs an t-acras agus chaidh e gu inneal. Dh"èigh e:
  - Balach thràillean, feumaidh tu pàigheadh airson reòiteag fhaighinn!
  Thug Oleg a-mach chervonets rìoghail agus chomharraich e an sganair!
  Mar fhreagairt, squeak, agus dòrlach de bhuinn atharrachaidh airgid, còmhla ri reòiteag ann an seoclaid.
  Thòisich Oleg Rybachenko air an reòiteag a reubadh, agus a 'bualadh air a bhilean, thuirt e:
  - Hail Motherland! Agus an t-Seann Ròimh!
  Bha solemnity anns an adhar. Thathas dìreach air ainmeachadh gu bheil còig soithichean air bhog gu Mars gu soirbheachail. Agus sin ann am beagan sheachdainean bidh iad ag itealaich.
  Dh'ith Oleg reòiteag. Agus le a shàil rùisgte, chruinn, chruaidh, bhrùth e na lùban air na clachan. Bha e beagan air a chromadh, cha robh e lag, ach tapaidh.
  Chrìochnaich am balach an reòiteag aige agus ghluais e air adhart. Mar eisimpleir, faodaidh tu coimhead air cùl an togalaich ann an cruth curran le peatalan rionnag. Agus canaidh sinn gu bheil e drùidhteach.
  Tha an tuilleadh churrain leth mhìle a dh'àirde. Tha dha-rìribh rudeigin ri fhaicinn an seo.
  Leum Oleg suas agus thionndaidh e am bòrd-tionndaidh san adhar. Bha e ro bhòidheach, agus ghlaodh tè de na boireannaich a bha an dùil a bhith na dà fhichead bliadhna a dh'aois:
  - Thig thugam!
  Ruith am balach suas rithe ... Thòisich am boireannach air a bhroilleach tana, fèitheach a bhualadh, ag ràdh:
  - Cia bòidheach a th' annad, bàn, agus do mhalaidhean dorcha. Is dòcha gun urrainn dhut mo nipples broilleach a reamhrachadh?
  Rinn Oleg gàire agus fhreagair e:
  - Is urrainn dhomh! Ach airson seo tha bonn òir agad!
  Chrath am boireannach.
  - Obraich gu cruaidh le do theanga agus gheibh thu e!
  Agus thug i dheth a h-aodach. Bha a cìochan mòr agus lus. Phòg Oleg i agus thòisich e air an nipple a reamhrachadh le a theanga. Tha e gu math tlachdmhor, ged a tha am boireannach beagan aosta airson balach. Ged a tha Oleg mar-thà cho iomadh bliadhna a dh'aois gu bheil e air cunntas a chall. Ach fhathast balach shìorraidh.
  Aig an aon àm, dh'fhairich a 'bhoireannach e, agus eadhon a' bruthadh foirfeachd fireann. Agus tha am balach glè mhòr. Agus mar a thòisich e air èirigh dìreach.
  Agus chaidh e suas an cnoc ...
  Dìreach an uairsin nochd dithis phoileas agus dh'èigh iad:
  - Na dèan gaol air an t-sràid!
  Thilg am boireannach pìos òir gu Oleg agus thuirt i:
  - Tha an duine agam a 'gairm orm air a' chill gu h-èiginneach! Ach coinnichidh sinn a-rithist, coinnichidh sinn gu cinnteach!
  Rinn Oleg gàire. Cia mheud mìle boireannach a bh" aige. Agus bha a h-uile duine toilichte. A bharrachd air an sin, dè a" bhuannachd a th" ann a bhith nad bhalach bhon taobh a-muigh? Bidh boireannaich eile le leanabh a 'faireachdainn tòrr nas sine agus deònach airgead a phàigheadh airson gnè. A tha an dà chuid buannachdail agus glè thlachdmhor a bhith a" faireachdainn mar strìopach fireann. Is dòcha gu bheil mòran dhaoine farmadach ris. Tha e glè mhath nuair a bhios boireannaich a" losgadh ort.
  Ceart gu leòr, chì sinn am baile mòr. Mar eisimpleir, togalach air a bheil ballachan òir agus a tha coltach ri crùn. Canaidh sinn gu bheil e gu math fionnar. No structar eile a tha coltach ri craobh na Nollaige. Agus aig an aon àm, tha uimhir de dhèideagan is garlands air, dìreach droch bhlas. Agus tha a h-uile dad cho breagha agus fiosrachail.
  Thog an gille beagan air astar, bha a shàilean cruinn, lom a" lasadh.
  Choimhead Oleg mar, mar eisimpleir, gu robh nighean tràill air a sgioblachadh. Bha i gu tur rùisgte, agus bha na balaich ann am briogais a" cuipeadh bho gach taobh. Bha grunn dhusan neach a" còrdadh ris an t-sealladh de thràill rùisgte a bhith air a bhualadh le cuip. Chuir cuid de na balaich eadhon an làmhan anns na pants aca. Agus bha e dìreach gòrach.
  Ghabh Oleg e agus sheinn e:
  - Sèideadh, sèideadh, buille eile, buille eile, agus a-nis,
  Tha nighean rùisgte air a chuipeadh, agus faodaidh iad a bualadh nam beul!
  Bha, bha e èibhinn. Bha na caileagan air an sgoltadh agus air am bualadh air an druim, air an taobhan, agus air sàilichean lom. Agus bha e a" coimhead gu math brìoghmhor agus fionnar.
  Bha Oleg Rybachenko a 'faireachdainn àrdachadh anns na pants aige a-rithist. Bha boireannach anns na tritheadan aice, gu math brèagha, a" smèideadh air. Agus nuair a ruith am balach, agus fèithean ro-làimh, suas, rinn i comhartaich:
  - Thig air adhart, dèan gaol dhomh!
  Chrath Oleg... Thilg am boireannach air ais a tunic agus sgaoil i a casan caol. Chaidh balach sìorraidh gun smaoineachadh a-steach dha dà uair, agus thòisich e ag obair. Chualas gearan milis.
  thuirt Oleg:
  - Pàigh!
  Thilg i bonn òir dha le dealbh den ìmpire. Bha am balach ag obair.
  Ach chuimhnich Oleg mar a bha e ann an sgoil shònraichte, chaidh a sgrùdadh le banaltraman, bha e na chuimhne cho beothail.
  Agus eadhon nas gile nuair a bha e anns an Ròimh, ach le beagan uireasbhaidh nuair a dh'fhàs e mòran na bu lugha agus na bu laige. B" e ifrinn de dhànachd a bha seo.
  Lean Oleg Rybachenko a 'dìreadh. Thionndaidh e ris an t-slighe agus choisich e timcheall seann chraoibh mhòr. Gus an dàrna ionaltradh a ruighinn ann an dòigh ghoirid, bha e riatanach a bhith a 'sreap nas àirde suas a' bheinn, agus an uairsin, air a chuairteachadh, a dhol gu frith-rathad eile. Bha am balach air a bhith a" coiseachd airson còrr air uair a thìde. Dh'fhàs an tuathanas far an do dh'fhàs e suas, a 'fuireach na thràill fad a bheatha, gu math beag. Bha e ri fhaicinn gu soilleir, ach chaidh an leanabh air falbh gun coimhead air ais. Cha do sheall e riamh mar sin nuair a bha e air an rathad. Bha e a 'còrdadh ris na b' fheàrr san dòigh seo: gun a bhith a 'coimhead agus gun a bhith a' smaoineachadh air an rud mì-thlachdmhor, eadhon uamhasach, a chaidh fhàgail às a dhèidh.
  Bha na dearc-luachrach a' basachadh air na clachan mìne. Bhiodh tairbh-nathrach a' cuairteachadh thar an fheòir. Bhiodh luchagan a" snàgail fo sgàil ghiuthais agus craobhan seargach.
  "Anns na h-achaidhean farsaing airson iomadh latha bha mi a 'miannachadh am measg nan each, am measg nan caorach a bha mi a' feitheamh ris a 'mhadainn, thuit mi nam chadal le gobhar ri mo thaobh," thuirt faclan òran cìobair ann an cuimhne Oleg Rybachenko. Chuala e mìle uair na bheatha ghoirid gun dath. Agus bha e eòlach air òran no dhà eile coltach ris.
  Bha stamag a" bhalaich, cha mhòr a-riamh air a chràdh leis an acras, socair aig an uair seo. Tha an leanabh cleachdte ri bhith a 'dìochuimhneachadh mu bhiadh nuair nach robh gin ann. Cha b" fhada gus an robh na dh" ith e sa mhadainn na chuimhne fad às. Bha againn ri falbh fad an latha agus fad na h-oidhche. An dèidh dha na cìobairean a ruighinn feasgar, bha còir aig an leanabh tilleadh dhan tuathanas sa mhadainn.
  Bhiodh eòin a" seinn mun cuairt, agus bha a" ghrian agus a" ghaoth aotrom a" gabhail cùram air falt tiugh Oleg Rybachenko le blàths. Sàmhach airson a" mhòr-chuid den mhadainn, lorg am balach tràill an neart airson seinn gun chiall. Ann am fuaimean a" bhròin, air fhighe gu neo-shoilleir o bhriathran, lorg e a-nis solace. Mean air mhean, cha robh òran an leanaibh cho brònach. Bha pongan aoibhneis innte, nàdurra ann an amannan tearuinte agus sith. Choisich am balach air adhart, gun a bhith mothachail air dad. Glaodh làn de dearcan, uisge fionnar ri taobh an t-srutha agus toileachas dìomhair tràill - bha aonaranachd a 'feitheamh ris.
  Aig tiugh nan sùbhan-craoibh, stad an leanabh. Gun a bhith a 'stad a' cromadh, thòisich e air dearcan searbh a bhuain agus ithe. Chan eil dad a" cur dragh air a-nis. O chionn trì bliadhna, na leanabh, lorg e an t-àite seo làn de uiread de thlachd blas.
  Bha dearcan aibidh a 'tàladh dath dorcha. Cha robh iad mòr, agus bha na doireachan dùmhail. Bha iad a 'dìon an toradh le sgoltagan biorach. Dh'fheuch an leanabh gun a bhith a 'sgrìobadh fhèin. Tharraing e a-mach aon dearcag às deidh a chèile bho sgòth uaine uaine. Bidh sùbh-craoibh a 'leaghadh air an teanga. Dhòirt e sùgh searbh sa bheul. Lìon mo chuinnean le fàile cùbhraidh.
  Ghluais am balach bho aon phreas gu preas eile. Gu h-obann bha e a" faireachdainn gun sguir fuaimean brònach biastagan. Le làmhan luath làidir cuideigin, a 'briseadh tron phreas, rug e air. Thug aon spòg fireann trom an leanabh leis a mhuineal, agus chladhaich am fear eile a bheul gu goirt. Tharraing làmhan gu sgiobalta Oleg Rybachenko. Bha e a" faireachdainn pian bhon iomadh sgrìob a bha e a" faighinn. Chaidh an t-seann tunic a sgàineadh.
  Bha corp a' bhalaich sa bhad air cùlaibh preas. Ghiùlain feachd coimheach e gu tròcaireach tro na dornagan dubha.
  Chaidh dà shùil dearg, domhainn a chladhach a-steach do aodann an neach a bha fo eagal. Bha e coltach don leanabh gun robh iad a" stobadh a-mach à feusag dhearg. Bha bilean tiugh an duine a" bruthadh ri chèile gu teann. Dh'fhàs an aghaidh eadhon nas uamhasach. Bha e coltach ri uilebheist cumhachdach, le fàileadh ceò, fallas agus feòil loisgte. Thairis air lèine buidhe-liath bhiodh slige leathar garbh air le truinnsearan adhairc air am fuaigheal. Bha claidheamh trom an crochadh air a chrios. "Robbers!" ghabh an gille an t-eagal. "Is robairean iad sin!" Bha a chridhe a" briseadh a-mach.
  "Gotcha, a Ròmanaich," dh'èigh an duine-feusag ann an guth ìosal. - Thig air adhart, guys! Nas luaithe, ann an ainm dealanach Perun! Gluais!
  - Mar a ghlacadh geàrr. Tha fios agad, a shealgair!
  - Bha fios agam gum biodh sinn fortanach. Bha comharran mar sin ann, feadhainn mhath, - chuir guth eile, gruamach ris. - Chunnaic slige turtar...
  Bha sùilean an leanaibh glaiste a" priobadh. Mhothaich am balach trì meirleach a bharrachd. Thàinig dithis dhiubh a-steach, a 'dèanamh an slighe tro na preasan. Bhiodh iad a" giùlan saigheadan air an guailnean. Thuig an gille - bha an dithis seo a' feitheamh ris anns an fheur. Nan deanadh e air teicheadh o bhearradh na feusaig dheirg, chuireadh iad stad air an fhògarach gun mòran spàirn. Bha an treas fear na sheasamh air taobh deas an thug a 'bruthadh Oleg Rybachenko. Na làmhan bha bogha agus paidhir shaighdean. Le coltas iongantach nan daoine a ghlac e agus an òraid do-thuigsinn, bha am balach a 'smaoineachadh nach robh e am measg nan cuspairean aig Christian Byzantium.
  - Barbarians! dh'fheuch e ri mùchadh ann an uamhas.
  Chuala an leanabh mòran sgeulachdan uabhasach bho na cìobairean mu dhaoine a thàinig bho air feadh an Danube a ghoid agus a mharbhadh. Chaidh a ràdh, a 'tuiteam a-steach gu rage, gu bheil iad a' tionndadh gu madaidhean-allaidh agus gun urrainn dhaibh eadhon coiseachd fon uisge. Thuirt iad cuideachd gu bheil e comasach dha na barbarianaich tionndadh gu nathraichean agus snàgadh an àite sam bith. An-còmhnaidh gu h-obann ann an ionnsaigh, sanntach airson cobhartaich, cha do dhìochuimhnich uirsgeulan cìobair dad agus cha do dh" fhàg iad duine beò. Chuala Oleg Rybachenko cuideachd gu bheil daoine fiadhaich ag òl fuil Chrìosdaidhean agus ag ìobairt leanaban. Ghlac uabhas seòlta am balach sa bhad, cho luath "s a thuig e cò na làmhan a bha e. "Saor mi, a Thighearna!" - a 'frasadh tro cheann an leanaibh. Bha còir aig a" chrois fhiodha air a" bhroilleach an adhbhar a choileanadh: dìon bho thrioblaid. Ciamar a dh" fhaodadh e a bhith air dhòigh eile?
  "Ròmanach," rinn an t-òganach bàn gàire, a" leigeil sìos a shleagh.
  "Tha e gu math foighidneach," thuirt gaisgeach eile, aig an robh na teampaill còmhdaichte le earball fionn. - Mar luchag. Chan eil e dìreach a 'sguabadh às.
  "Tha, tha a bheul air a chlampadh," dh" fhuasgail borb òg le fàinne airgid. - Bu mhath leam faicinn mar a bhios tu a" squeak le do bheul dùinte.
  - Seall, cha d' rinn e sin - duine gaisgeil.
  - Gu math snog. Chan eil e iomchaidh an àite sam bith.
  Chuir Oleg Rybachenko stad air na cuimhneachain aige. An dèidh grunn orgasms làidir fhaighinn, dh'fhàs am boireannach sgìth agus thuit i na chadal.
  Thug an gille an sporan de bhuinn òir bhuaipe agus ghluais e air adhart. Thàinig piseach air a shunnd... A-nis bha aige ri gluasad air adhart beagan ann an tìde.
  Tha ceud bliadhna eile air a dhol seachad ann an 1330... Tha mac an duine mu thràth air tuineachadh ann an siostam na grèine. Agus tha soithichean-fànais air astar an t-solais a ruighinn mu thràth agus tha iad a" feuchainn ri siostaman rionnag a sgrùdadh.
  Dh'fhàs an Ròimh gu bhith na phrìomh-bhaile mòr. Agus tha milleanan de phlèanaichean anns na speuran.
  Oleg Rybachenko a 'ruith sìos an t-sràid agus a' faicinn hordes de bhalaich is nigheanan a 'ruith thairis air bho shuas.
  Tha na togalaichean mun cuairt eadhon nas motha agus nas motha. Agus tha a h-uile dad cho breagha.
  Sheinn Oleg Rybachenko gu toilichte;
  Tha sinn nar ridirean - claidheamh is teine,
  Reubamaid iad uile as a chèile mar bheathaichean!
  Cuiridh sinn a-mach fàirdeal - tha càin air a dhol suas,
  Na bi nad ridire parrot againn!
  
  Bidh sinn a 'fàs fionnar mar iolairean
  Sguabaidh sinn air falbh diofar spioradan olc aig an aon àm!
  Biodh eòlas agad air ar mic ionmhuinn an athar,
  Bidh sinn a" tilgeadh sìos ar dùbhlan gu sìorraidheachd!
  
  Dè cho breagha 'sa tha an cogadh a' fàs
  Anns a bheil daoine a 'losgadh ...
  Thainig Satan o'n t-saoghal air ar son,
  Slat freaks faisisteach air a chùlaibh!
  
  Bheir sinn cruaidh air na caileagan,
  Brisidh sinn na Nadsaidhean mar mheur ...
  Agus an uairsin bidh ar saighdear na mhaighstir,
  Leig le ròsan a 'Chèitein fàs gu h-àlainn!
  
  Coilean, tha fios againn air mòran,
  Àrdaich do chumhachdan os cionn nan rionnagan ...
  Agus mar sin bidh an gaisgeach mòr a" sabaid agus a" dàn,
  Nì sinn uaighean bagarrach!
  
  Feuch, bidh gaisgeach an sin,
  Tha a h-uile dad ùr agus coltach ri maple ...
  'S tha mi 'creidsinn gun toir trioblaid seachad oirnn ann am blàr,
  Bi nad ridire, neach-sabaid eòlach!
  
  An seo, le buille cumhachdach, chuir e sìos rèisimeid slàn,
  Agus còmhla ris, bha dà rèisimeid air am bogadh...
  Agus Fuhrer an dràgon gus am bi an cas marbh,
  Agus tha sinn nar mìltean glòrmhor dha na reultan!
  
  An so leig an Kaiser deòir as an eagal,
  Guidheam airson do thròcair!
  'S iomadh feachd a tha againn,
  Bidh sinn ann an làn èideadh!
  
  Nuair a thèid sinn a-steach don Bherlin seo le trì dathan,
  Agus thàinig Tsar Nicholas gu bhith na Dhia,
  Co-dhùinidh na daoine an t-slighe ann an neo-chrìochnach feachdan,
  Na bi a" toirt breith air a" mhonarc cho mòr!
  
  An sin cha tèid an trioblaid thar an athar,
  Is mòr a bhios a" ghrian ...
  Sgaoilidh droch shluagh an Kaiser,
  Biodh an cridhe a" bualadh ann an languor!
  
  Le nighean bhòidheach, tha sinn ainmeil a 'dol seachad,
  Tro na raointean farsaing Ruiseanach againn!
  Agus bidh e math dhuinn leis an teaghlach còmhla,
  Tha mi a" creidsinn gun tig sonas a dh" aithghearr!
  
  CAREADH ÙR BOBBY FISCHER
  Dh" aontaich Bobby Fischer ath-gheam a dhèanamh le Boris Spassky. Agus bha e comasach dha na h-Ameireaganaich, mar eisgeachd, briseadh tron dìoghaltas seo, ach a rèir nan seann riaghailtean. Ach bha airgead nan duaisean àrd - clàr ann an eachdraidh tàileasg. Agus thachair an gèam anns na SA. Boris Spassky ron gheama seo air a stiùireadh gu bhith na ghaisgeach an USSR. Agus dhìrich e na rangachadh a-rithist. Agus a-nis tha Bobby Fischer a 'sabaid a-rithist. Agus tha seo gu math inntinneach.
  Rinn Bobby Fischer a" chiad ghluasad aige leis a" pheann D-two, D-four. Agus chuir e an gnìomh ùr-nodha, gu luath a 'faighinn buannachd agus buannachadh. Anns an dàrna geama, thug Spassky seachad E-two, E-four. Chluich Fischer, a-mach à cleachdadh, an Sicilian Defense, agus an seo tha an t-iongnadh Dragon Variation. Roimhe sin, cha do thachair an leithid de dh'atharrachadh ann an cleachdadh Fischer. Agus mar sin leasaich Bobby ionnsaigh làidir an aghaidh Rìgh Spassky agus chuir e crìoch air a" chùis le checkmate.
  Agus anns an treas geama, a-rithist, iongnadh - thill Fischer gu E-two - E-four. Ghabh Spassky ris an dùbhlan agus chaidh e airson an atharrachadh fosgailte agus thàinig e fo ionnsaigh sgriosail. A rèir choltais, cha robh dùil aige ri leithid de shùbailteachd bho Fischer. Agus anns a 'gheama loidhne, chluich Spassky fhèin D-two, D-four. Leis an do chleachd Fischer Dìon Innseanach an Rìgh, agus fhuair e gu soilleir adhartas. Agus rammed Spassky a-rithist. Agus anns a" chòigeamh geama, thagh Fischer fosgladh Reti gun dùil. Tha e soilleir nach robh dùil aig Spassky ri seo. Agus fhuair e gu math luath suidheachadh duilich, agus an uairsin chaill e suidheachadh gu tur.
  Anns an t-siathamh geama, thilg Spassky a-rithist: E-two, E-four. Gus seo a dhèanamh, ghabh Fischer an tionndadh Chelyabinsk den Sicilian, a bha cuideachd na iongnadh agus a thug buaidh air Spassky. Agus anns an t-seachdamh, chaidh Fischer air ais gu E-dà - E-ceithir. Agus air an caochladh fosgailte ghabh e agus chuir e an sàs Gambit an Rìgh. Agus b" e co-dhùnadh cruaidh a bh" ann. Thuit Spassky a-rithist fo ionnsaigh sgriosail agus chaill e ... Agus thagh an ochdamh Fischer a-rithist an caochladh Dragon, agus mar a chuireadh e cuideam air an neach-dùbhlain. Agus a-rithist ionnsaigh matte.
  Cha b" urrainn dha Spassky smachd a chumail air na nearbhan aige tuilleadh agus fhuair e thairis le dìmeas.
  Bhris Fischer e le sgòr de thrì deug - neoni, clàr iomlan airson geamannan farpais na cruinne. Agus dh" ùraich e an ìre ELO aige.
  Thachair a leithid de bhlàr uamhasach agus iongantach.
  A-nis tha Bobby Fischer air uimhir de fhèin-mhisneachd fhaighinn nach do ruith e air falbh bho Anatoly Karpov. Agus ghabh e ris an dùbhlan - a chluich geama gu deich buadhan.
  Thòisich an còmhstri eadar Anatoly Karpov agus Bobby Fischer. Còmhstri eadar dà phearsa ann an eachdraidh tàileasg, nach do thachair a-riamh roimhe.
  Bhathar den bheachd gur e Fischer am fear as fheàrr leotha anns a" chiad gheama. Bha a chall roimhe air Boris Spassky dìreach iongantach.
  Ach tha Karpov nas òige agus nas seasmhaiche na inntinn.
  Ach, tha a h-uile dad càirdeach. Fischer anns a 'chiad gheama, a' cluich geal, iongnadh. Chuir mi a-steach fosgladh Sokolsky, a thathas a" meas nach eil buileach ceart. Ach bha pàirt aig a" bhàillidh iongnadh agus toileachas tòiseachaidh Karpov. Agus fhuair Bobby Fischer a 'bhuannachd, a thàinig gu cruth ann an ionnsaigh iongantach.
  Anns an dàrna geama, thrèig Karpov an gluasad E-two, E-four mu thràth agus ghluais e an C-pawn air adhart ... Fhreagair Fischer E-5, agus chaidh e airson geama pìos. Bha Karpov fhathast iomagaineach agus chaidh e gu fìor dhuilgheadas agus bha e fo ionnsaigh mhòr bho Fischer agus air chall a-rithist. Anns an treas geama, chaidh Bobaidh air ais gu E-two, E-four. Thagh Karpov an roghainn fhosgailte. Tha e coltach gu bheil eagal air na Sicilians. Ach cha do shoirbhich leis. Lorg Fischer a-rithist dòigh air an t-sabaid a gheurachadh agus fhuair e ionnsaigh làidir air an rìgh. Agus bhuannaich e a-rithist ...
  Tha e follaiseach gu bheil Anatoly Karpov air a dhol ro fhada... A dh'aindeoin sin, anns an ath gheam chluich Karpov E-dà, E-ceithir... chluich Fischer an Sicilian Defense agus an caochladh as fheàrr leis air an Naidrof.
  Thàinig Anatoly Karpov fo ionnsaigh, ach fhathast ga dhìon fhèin gu cruaidh, fhuair e air ais an oilbheum, agus le duilgheadas mòr a 'sàbhaladh a' gheama gun pheann.
  Anns a 'chòigeamh geama, chluich Fischer cuideachd C-two agus C-four, ann an stoidhle Karpov. Bha an strì geur, ach rinn Karpov mearachd ann an trioblaid ùine làidir agus fhuair e companach ...
  Anns an t-siathamh coinneamh, fhuair Anatoly Evgenevich grèim air tarraing a-rithist, ach chaill e E-dà, E-ceithir den t-seachdamh coinneamh. Bha an sgòr còig neoni, a bha coltach gu robh e a" nochdadh sàr shàr-mhathas Bobby Fischer. Bu chòir a thoirt fa-near gu robh dragh air na Filipinos gum biodh geama farpais na cruinne ro ghoirid. Ach a 'tòiseachadh bhon t-seachdamh coinneamh, chuir Karpov an aghaidh barrachd is barrachd gu daingeann. Lean ochd tarraingean. Gus an do chleachd Fischer daingneachadh cudromach anns an Sicilian, cha do bhris e tro Anatoly Karpov ... Thàinig an sgòr gu bhith sia - neoni ... Ach chùm Karpov air. Agus mu dheireadh, a 'cluich dubh, Anatoly Evgenievich mu dheireadh bhris an sgòr. Chaidh Fischer, air a shàrachadh leis an àireamh mhòr de tharraingean, ro fhada, dh" ìobradh e cus ann an ionnsaigh, agus, gu dearbh, fhuair Karpov air a dhol a-mach agus fuireach le buannachd susbainteach uamhasach. Ach an uairsin choisinn Bobaidh an ochdamh, tritheadamh, trithead sa dhà agus trithead sa cheathramh seata gus crìoch a chuir air a" gheama le sgòr de dheich "s a h-aon na fhàbhar. Anns a 'chiad gheama, Anatoly Karpov chaidh a' chùis le sgòr sgriosail.
  Às deidh a 'gheama seo, thill Bobby Fischer gu farpaisean. Chluich e iad gu math soirbheachail. Ann an aon dhiubh, bhris e eadhon clàr Alekhine, a 'briseadh air falbh bhon dàrna àite le sia puingean gu leth.
  Chluich Fischer geama le Tal cuideachd, agus chaidh a phronnadh le sgòr tioram de ochd - neoni. A" dèanamh dìoghaltas airson a bhith a" call Farpais nan Tagraichean.
  Ach chluich Anatoly Karpov gu math cuideachd ann am farpaisean. Agus bha e comasach dha a dhol tron chuairt gu lèir a-rithist, a 'buannachadh gheamannan agus a' ruighinn Fischer. A-rithist, is e Bobby Fischer am fear as fheàrr le geall.
  Ach an turas seo bha aig Fischer ri aghaidh a thoirt air barrachd strì bho Anatoly Evgenievich. Mhair an geam dà fhichead 's a h-aon, bhuannaich Fischer deich, Karpov trì - agus na trì an aghaidh an Dragon, a chluich Bobby dha dubh.
  Mar sin gheàrr Anatoly Karpov an Dragon, agus sheall e gum faod agus gum bu chòir Fischer a shabaid.
  Chluich Fischer a-rithist. Ghabh e pàirt anns an Olympiad agus ann an 1980 bha e comasach dha clàr Keres a bhriseadh le bhith a" buannachadh na ceithir geamaichean deug air a" chiad bhòrd.
  Ann an 1981, chaidh geama ùr a chumail le Karpov. An turas seo chaidh aig Fischer air buannachadh le sgòr de dheich - ceithir. Agus mhair an geama dà fhichead 's a h-ochd geama.
  Agus ann an 1984 bha geama a-rithist. Agus an turas seo bha an suidheachadh cho cruaidh. Bha Fischer mu thràth anns na ceathradan aige. Ach gheàrr e a h-uile duine fhathast agus bhuannaich e gun oidhirp. Agus ràinig Anatoly Karpov an ìre as àirde. Agus mar sin thòisich am blàr fiadhaich ...
  An toiseach, ghabh Fischer an stiùir. Thàinig e gu bhith ceithir neoni. An uairsin bhuannaich Fischer puing, an uairsin a-rithist Karpov. An uairsin bha Fischer ann, agus chaidh dà fhichead "s a h-ochd geama seachad, le briseadh trì mìosan às deidh sin. Chaidh a" chrìoch a thaghadh airson a" chiad uair. Agus tha an sgòr sia-dhà airson Bobby Fischer. Às deidh a 'gheama ath-thòiseachadh. Bhuannaich Karpov an naoidheamh geama air fhichead. An uairsin chaill e an dàrna leth-cheud agus leth-cheud sa treas. Agus bhuannaich Bobaidh an geama leth-cheud "s a sia, a" fàgail an scòr naoi "s a trì, ach rinn e blair gu mì-mhodhail san t-seachdamh leth-cheud. Agus chaill e le geal is seasgad "s a dhà, chaill e trì fichead sa seachd gu dubh. Agus air chall anns an t‑seachduin, agus eadhon geal. B' e ochdnar a bha an sgòr... Às dèidh sreath de tharraingean agus buaidh Fischer anns an t-seachdamh fichead 's a h-ochd geama, thàinig an geam as fhaide ann an eachdraidh tàileasg gu crìch.
  An uairsin chaidh a" cheist a thogail mu bhith a" cuir dheth a" gheama gun chrìoch. Bha uimhir ga iarraidh.
  Ach gu ruige seo chan eil FIDE ach air co-dhùnadh a" chrìoch a lughdachadh gu trithead "s a sia geamannan.
  Tha Karpov mu thràth air aon uair a bhuannachadh ann an gèam Garry Kasparov. Bhuannaich e le sgòr de cheithir - neoni. Ach bha an dàrna geama nas seasmhaiche.
  An toiseach ghabh Karpov an stiùir - dà - neoni, ach rinn e blunder anns an aonamh geama deug, an uairsin chaill e an t-siathamh geama deug, agus às deidh dha an naoidheamh geama deug a bhuannachadh, ghabh Kasparov an stiùir. Ach a bhuannachadh anns an dàrna fichead, Karpov co-ionnan. Agus an dèidh dha an ceathramh air fhichead a bhuannachadh le geal, choisinn e còir air còigeamh geama ùr le Bobby Fischer.
  Ann an 1987, geama ùr an aghaidh Bobby Fischer, a tha faisg air dà fhichead 's a còig bliadhna a dh'aois. Ach chan eil Bobaidh a 'smocadh, chan eil e ag òl, a' cluich spòrs agus tha e fhathast ann an deagh chumadh corporra. Tha e mar-thà na churaidh cruinne sia-ùine, chan eil ach Lasker air a bhith nas ioma-fhillte.
  Tha an còigeamh sabaid le Karpov na shàr shabaid. Tha Bobby Fischer deiseil mar a bha e an-còmhnaidh, ach sheall an geama mu dheireadh nach eil a shàr-mhathas uamhasach ...
  Lean an t-sabaid air adhart ann an sabaid chruaidh. Às deidh ceithir geamannan fichead, bha an sgòr ceithir - ceithir, an uairsin anns an t-seachdamh geama air fhichead, thug Anatoly Karpov an stiùir airson a" chiad uair sa gheama le Fischer. Bha coltas gu robh faireachdainn gu bhith a' tachairt, ach... Bhuannaich Fischer ceithir anns na còig sabaidean a leanas... Agus chaidh an sgòr gu bhith ochd - còig na fhàbhar... An uair sin ceithir tarraingean eile agus bha a' chrìoch sgìth. An còigeamh geama den chòmhstri as mòr-chòrdte ann an saoghal tàileasg ann an eachdraidh. Agus thàinig Bobby Fischer, mar Emmanuel Lasker, gu bhith na churaidh cruinne seachd-ùine. Ach thèid a h-uile càil ann an cearcallan. Tha Garry Kasparov, cluicheadair tàileasg òg gealltanach, air a dhol a-steach do phoilitigs. Tha, perestroika, siostam ioma-phàrtaidh. Cha robh ùine aig Garry Kimovich a bhith na ghaisgeach an t-saoghail, agus seach nach e thusa a 'chiad fhear, chan eil tàileasg cho inntinneach ri poilitigs, agus cha do chluich e ann an geamannan nan tagraichean. Agus chaill Anatoly Karpov gun dùil ris an òganach Vishy Anand. Uill, dè an ìre as urrainn dhut na geamannan gu lèir a bhuannachadh. A bharrachd air an sin, chaidh aig na h-Innseanaich air an iuchair a thogail airson dìon Caro-Kann, a tha duilich a chothromachadh dha Bobby Fischer.
  Agus a-nis thàinig an stàilinn agus an teine ri chèile ann am blàr. Is e an diofar aois eadar an dà chluicheadair tàileasg còig bliadhna fichead. Tha Bobby Fischer fhathast sgoinneil agus làidir agus òg Anand ann an 1990. Geama cruaidh a ràdh co-dhiù.
  Tha Vishy Anand gu math tàlantach, ach chan eil seasmhachd aige. Às deidh ochd tarraingean, choisinn e an naoidheamh geama, ach chaill an deicheamh a shàrachadh nuair a thuit e air nobhail fhosglaidh. An uairsin chaill e anns an aonamh deug. Agus thuit e fo ghreim teann Fischer anns an dara cuibhreann deug. shèid mi e anns an treas la deug. Chaill iad do Vishy a dh'aindeoin a' bhuannachd san fhosgladh is an ceathramh geama deug, chaill iad na cothroman bho chòig deug is chaill iad an t-siathamh tè deug. Chaill mi na cothroman agam anns an t-seachdamh linn deug agus chaill mi an ochdamh deug... Agus an uair sin an fhicheadamh geama. Agus chrìochnaich an treas-fichead agus an ceathramh-fichead an geam. Rinn Bobaidh a' chùis air Lasker agus bhuannaich e le sgòr de dheich gu aon. Agus tha Bobby Fischer fhathast na churaidh. Ann an 1993, thachair an geam aige le Short, a bhuannaich e an aghaidh Karpov. Ged a bha Bobaidh Fischer leth-cheud bliadhna a dh'aois, bha e ann an cumadh. Mar a bhuail e Short. Às deidh còig geamannan deug, bha an sgòr ochd - neoni airson Fischer. Ach ghluais Short an sgòr anns an t-siathamh cuibhreann deug. Ach an uairsin chaill e an treas geama air fhichead agus an treas air fhichead.
  Agus chrìochnaich e cuideachd deich - aon. Chluich Bobby Fischer geama an uairsin ann an 1996. Bha Gatta Kamsky mu thràth a 'sabaid ris. Bha an cluicheadair tàileasg seo còrr is trithead bliadhna nas òige na Fischer. Agus glè chùramach. Bha mòran ag iarraidh maids chruaidh. Ach an toiseach, fhuair Bobby Fischer an stiùir le misneachd le còig puingean. Thàinig an sgòr gu bhith sia a h-aon. Ach an uairsin sheall Gatta Kamsky deagh fheartan sabaid. Cha do mhair aon gheama den gheama aca nas lugha na dà fhichead gluasad.
  Bha an sgòr seachd - trì às deidh ceithir geamannan fichead ... An uairsin sreath de dheich tarraingean. Agus bhuannaich Gatta Kamsky a-rithist, ach anns an t-siathamh geama air fhichead, Bobby Fischer a ghabh an stiùir. Bidh Bobby Fischer a' buannachadh a-rithist... Agus ann an 1999, geam eile le Vladimir Kramnik - eadar-dhealachadh ann an trithead 's a dhà - 's e beàrn mòr a tha seo. Agus tha Bobby Fischer mu thràth leth-cheud "s a sia bliadhna a dh" aois. Tha e mu thràth seachd air fhichead air an rìgh-chathair, agus tha e gu bhith a" briseadh clàr Lasker. Agus ann an seo. Tuilleadh
  Curaidh cruinne deich-ùine - cha do thachair seo a-riamh roimhe ann an eachdraidh tàileasg.
  Tha Bobby Fischer, gu dearbh, na chluicheadair tàileasg a dh'aois, ach a dh'aindeoin sin fhuair e air a 'chrìoch de thrithead' s a sia geamannan a chuir dheth às deidh a h-uile càil. Agus chaidh seo a dhèanamh mu thràth le Ceann-suidhe ùr FIDE Kirsan. Ach dè ... Bidh rudeigin gu math inntinneach ann.
  A bharrachd air an sin, bidh an geam seo cha mhòr mar an tè mu dheireadh, dìreach dìoghaltas ma bhuannaicheas Vladimir Kramnik, agus an uairsin thèid an siostam bualadh nas fhaide.
  Agus mar sin thòisich an geam ... Agus bhon fhìor thoiseach, iongnadh - air a stiùireadh le Vladimir Kramnik. Às deidh còig geamannan deug bha an sgòr dà - neoni airson Vladimir Kramnik. Ach an uairsin bhuannaich Fischer trì geamannan ann an sreath agus ghabh e an stiùir. Ach bha Vladimir a 'sabaid gu cruaidh. Agus chaidh aige air an sgòr a chothromachadh anns a' chiad gheama air fhichead... An uair sin chaidh sreath de tharraingean a-mach... Gus an do bhuannaich Bobby Fischer anns a' gheama dà fhichead 's a dhà... Anns an dà fhicheadamh seachdamh, chomharraich Vladimir Kramnik a bhuaidh , agus anns an ochdamh-fichead a rìs, Bobaidh Fischer.
  Bha an sgòr ceithir - còig airson Bobby Fischer às deidh briseadh trì mìosan ainmeachadh. Bha na cluicheadairean tàileasg a' gabhail fois. B" e Bobby Fischer am fear a b" fheàrr leis fhathast. Tha an geama air tòiseachadh a-rithist. Chrìochnaich a' chiad gheamaichean ann an tarraing. Is ann dìreach anns an seasgad-seachdamh geama a bhuannaich Kramnik mu dheireadh. Thàinig an sgòr gu còig - còig. An uairsin, ann an seachdad 's a seachd, rinn Kramnik a' chùis air Fischer a-rithist agus ghabh e an stiùir. Ach rinn Bobaidh cothrom air an sgòr anns na naochadamh coinneamh agus b' e - sia - sia. Chaidh an geam seo a chuir dheth a-rithist airson trì mìosan, rud a tha mar-thà na chlàr. Thug Bobby Fischer fa-near: is e seo an t-sabaid as làidire agam.
  Seo geama farpais na cruinne, a thòisich a-rithist trì mìosan às deidh sin. Sreath eile de tharraingean. Ann an geama 120, bhuannaich Bobby Fischer mu dheireadh ... Ann an geama 135, rinn Vladimir Kramnik co-ionnanachd. Agus an dèidh ceud dà fhichead 's a ceithir, bha an sgòr seachd-seachd. Às deidh sin, lean an geama a-rithist às deidh briseadh trì mìosan. Agus an uairsin geama eile, suas ri ceud ceithir fichead sa dhà. Agus cha robh an sgòr ach ochd - ochd. An uairsin a-rithist briseadh de thrì mìosan. Agus a-rithist an geama ... Às deidh dà cheud is dà fhichead geama, thàinig an sgòr gu bhith: naoi-naoi.
  An seo thàinig an strì borb gus a" chiad bhuaidh. Às deidh trì mìosan eile de bhriseadh. Agus mar sin chluich iad... Sreath de tharraingean. Agus seo an dà cheud, ceithir fichead agus a h-ochd baidse. Chluich Bobby Fischer White agus thill e gu E-yes, E-four. Agus ghabh Kramnik ris an dùbhlan. Agus thagh an Dìon Sicilian.
  B" e sabaid bhrùideil a bh" ann gu ìre sgrios iomlan. Lean iomlaid cho brùideil de bhuillean. Ach tha e feargach, le murt figearan. An toiseach, bha buannachd aig White, ach an uairsin ghlac Black an iomairt, agus bha buaidh shoirbheachail ann. Agus mu dheireadh, bhuannaich Vladimir Kramnik, thàinig crìoch air hegemony Bobby Fischer. Agus bha e dìreach sgoinneil!
  Agus bhris Bobby Fischer clàr Lasker.
  Agus cha robh ùine ann airson ath-chluich a chluich. Chaidh a" chùis a-steach do shiostam bualadh. Tha, agus tha Bobby Fischer mar-thà fada, agus chan eil e airson a chluich tuilleadh. Ged a tha e an sàs ann an co-fharpaisean.
  Bhuannaich Fischer dà fharpais... Agus sguir a chluich.
  Ghabh Garry Kasparov pàirt ann an taghaidhean ceann-suidhe na Ruis ann an 2000 agus 2004. Agus ann an 2008 cha deach e seachad air clàradh. Às deidh sin, ghluais e gu cruaidh an aghaidh Vladimir Putin. Bha Vladimir Kramnik na churaidh na cruinne airson ùine, ach an uairsin chaill e an geam ri Vishy Anand.
  Agus an sin thàinig rìoghachadh Carlesoin. Ann an 2010, chluich Bobby Fischer agus Anatoly Karpov geama eile. An turas seo le smachd ùine nas giorra: leth uair a thìde gach geama. Agus às deidh ceithir geamannan fichead, chaidh tarraing a chlàradh.
  Agus mar sin chuir iad crìoch air an t-sabaid aca de gheamannan... Cha b' fhada gus an do chaochail Fischer... Mar sin dh'fhuirich e na uirsgeul ann an saoghal tàileasg. Rinn Garry Kasparov eilthireachd dha na SA. Ach ann an 2022, bhàsaich Vladimir Vladimirovich Putin gun dùil agus thill Garry Kasparov.
  Anns an Ruis, tachartasan ùra, atharrachaidhean, agus mòran fhactaran eadar-dhealaichte... Leig Mikhail Mishustin Navalny a-mach às a" choloinidh, agus dh"ainmich e cùrsa a dh" ionnsaigh leasachadh dàimh leis na Stàitean Aonaichte...
  Agus thionndaidh e a-mach gu bhith gu math inntinneach cuideachd. Mu dheireadh, dh'fhalbh Lukashenka cuideachd. Agus bhris Wladimir Klitschko clàr Foreman. Agus b" e euchd a bh" ann, dìreach super.
  Anns an Ruis, chaidh gabhail ri cuid de dh" atharrachaidhean air a" bhun-reachd, a rinn e nas fhosgailte don t-saoghal. A-cheana aig tiodhlacadh Vladimir Putin, choinnich Biden agus Mishustin agus dh" aontaich iad gum biodh an Ruis agus na Stàitean Aonaichte nan com-pàirtichean càirdeil, agus is dòcha nan caraidean. An uairsin gheall iad mullach a chumail le dorsan fosgailte. Dh'fhàs an saoghal nas seasmhaiche agus nas fheàrr. Fhuair mòran fàilte air bàs Vladimir Putin. Bha, agus anns an Ruis, rinn daoine gàirdeachas - fhuair iad saorsa mu dheireadh.
  Thug Vladimir Zhirinovsky, a-rithist a 'gabhail pàirt ann an rèis a' chinn-suidhe, fa-near:
  Tha an linn marbh, is fada beò an linn!
  Theich Alasdair Lukashenko gu Sìona... Ach dh'fhuirich Kolka anns an Ruis. Tha an saoghal ag atharrachadh airson na b" fheàrr.
  
  CHAN EIL FEUMAIDH NA COMANNACH ZYUGANOV
  Ann an taghaidhean ceann-suidhe na Ruis ann an 1996, chruinnich Yeltsin a" mhòr-chuid de bhòtaichean anns a" chiad chuairt. Agus chaidh Seanalair Lebed, a ghabh an treas àite, thairis gu taobh a" chinn-suidhe a bha ann. Dh" fhàs suidheachadh nan comannach gun dòchas. Agus co-dhiù thionndaidh e a-mach airson ceithir bliadhna chaill iad cumhachd. Anns a 'phàirt as cudromaiche den cheann-suidhe. Ach cho-dhùin aon chomannach snasail bho gheàrdan Zyuganov nach robh ann an Gennady Andreevich fhèin ach peansail meadhanach nach robh a" ciallachadh mòran don phàrtaidh. Agus an-dràsta tha e dìreach a 'faighinn air an t-slighe.
  Agus air 1 Iuchar, 1996, Gennady Zyuganov bhàsaich bho spreadhadh boma. Agus dh"atharraich e gu mòr. Gu sònraichte, a rèir an lagh, thòisich an iomairt taghaidh ann an dòigh ùr, agus bha còir a chumail taobh a-staigh ceithir mìosan. Agus bha e riatanach leth mhillean ainm-sgrìobhte a chruinneachadh mar-thà. Mar sin chaidh a h-uile càil làn cearcall a-rithist.
  Agus bha ceann-latha nan taghaidhean gu bhith air ainmeachadh le Comhairle nan Caidreachasan. Agus, gu dearbh, gu deireadh an Dàmhair.
  Dh'fheuch sycophants Yeltsin ri ainmeachadh a 'bhuaidh aige air bunait toraidhean a' chiad chuairt cuideachd, ach dh'fhàillig iad.
  Air an làimh eile, dh" ainmich Comhairle nan Caidreachasan 29 Dàmhair, 1996, mar an ceann-latha airson taghaidhean ceann-suidhe ùra. Mar sin tha an suidheachadh air a dhèanamh nas miosa. Gu dearbh, Vladimir Zhirinovsky agus Grigory Yavlinsky dh'ainmich am miann a bhith a 'sabaid a-rithist. Gun teagamh, bu chòir tagraiche a bhith ann bho na Comannaich cuideachd, ach cò? Thàinig strì a-staigh às a dhèidh. Tha trioblaidean ann cuideachd le Yeltsin - dh'fhàillig a shlàinte agus bha an ceathramh ionnsaigh cridhe aige. Ach tha e soilleir nach robh am mionlach airson Alexander Lebed a phutadh. Chan eil cinnt an tèid an deachdaire ùr a riaghladh. Is dòcha gun tòisich thu a" reubadh nan snàithleanan ceangailte.
  Tha Alexander Lebed mu thràth san dreuchd ... Is e sin an suidheachadh. Fìor, dh'ainmich na comannaich Valentin Kuptsov. Chan e an roghainn as fheàrr: eadhon nas sine na Zyuganov, ach co-dhiù chan eil e maol. Agus còmhla ris cumhachd iongantach a 'Phàrtaidh Chomannach. Chaidh Rutskoi gu dreuchd riaghladair sgìre Kursk. A h-uile òrdugh le òrdugh. Lean an còmhstri eadar na comannaich agus am pàrtaidh riaghlaidh. Chan eil ach Yeltsin leth marbh mu thràth. Agus dh"atharraich am Pàrtaidh Comannach an t-each. Chaidh Mylov a chuir na àite Shilov. Agus fhathast, cha robh an dà cheannard comannach gun charisma agus cha robh cliù fada aca.
  Ach Vladimir Zhirinovsky, an dèidh coileanadh neo-shoirbheachail, fhuair an dàrna cothrom. Agus thug sin toileachas mòr dha. Agus thòisich e a 'cur dragh air Yeltsin mòran nas gnìomhaiche.
  Agus chaidh am fear mu dheireadh fhathast gu taghaidhean ùra. Tha an dàrna cuairt de dh'iomairt an taghaidh air tòiseachadh.
  Chan eil Valentin Kuptsov gu math tarraingeach, ach air a chùlaibh tha cumhachd nam pàrtaidhean clì. Agus bidh e gu sgiobalta a" cruinneachadh ainmean-sgrìobhte. Tha Yavlinsky, an dèidh dha an ceathramh àite fhaighinn, ag iarraidh barrachd. Agus tha Vladimir Zhirinovsky feargach.
  A bharrachd air an sin, lorgar an t-adhbhar. Chuir na Chechens stoirm air baile-mòr Grozny agus chuir Lebed an ainm ri gèilleadh tàmailteach. Agus tha na cùmhnantan sin nan deagh adhbhar airson Zhirinovsky a ghlacadh.
  Cha deach Vladimir Bryntsalov gu na cunntasan-bheachd tuilleadh, a rèir coltais bha cliù agus mòr-chòrdte gu leòr aige. Agus thòisich Vladimir Zhirinovsky a 'tilgeil eich a-rithist, agus thòisich aire nam meadhanan air gluasad thuige. Agus an uairsin chaidh clàradh a dhiùltadh do Vladimir Volfovich, ag ràdh gu robh an ainmean meallta. Agus cuideachd gu math sgainneal.
  Chaidh Vladimir Zhirinovsky air adhart ... Ghluais e mar thìgear gun fhuasgladh. Agus lean sgainneal às deidh sgainneal ... Mar thoradh air an sin, chaidh Valentin Kuptsov a-steach don dubhar, agus lughdaich propaganda na taghaidhean a dh"aona ghnothach gu còmhstri eadar Vladimir Zhirinovsky agus Boris Yeltsin. Mar sin bha e coltach don a h-uile duine an dà chuid na bu phrothaidiche agus na bu shàbhailte. A bharrachd air an sin, chaidh Vladimir Volfovich a riochdachadh mar an dàrna Hitler agus na chunnart mòr don Iar. Agus feumar seo a ràdh gu dona.
  Seo a leithid de scarecrow airson a thoirt agus a chleachdadh airson na h-adhbharan agad fhèin. Agus bu chòir Valentina Kuptsova a bhith air a leigeil seachad cho mòr 'sa ghabhas. B" e innleachd cho seòlta a bha seo aig Boris Eltsin. Nas mionaidiche, an sgioba Boris Eltsin.
  Agus Vladimir Zhirinovsky, a 'cluich còmhla ris a' phoball, coimeas e fhèin ri Hitler. A 'mothachadh nach robh eadhon foghlam àrd-sgoile aig Hitler, agus cheumnaich Vladimir Zhirinovsky bho Oilthigh Stàite Moscow le dioplòma dearg. Tha e na ghaisgeach, Vladimir Volfovich. A bharrachd air an sin, ma thug Hitler, gun fhoghlam àrd-sgoile, buaidh air an Roinn Eòrpa gu lèir ann am mìos gu leth, bidh e Zhirinovsky a 'glacadh an t-saoghail gu lèir ann an trì mìosan, agus obraichidh a h-uile sluagh air a' phlanaid Talamh airson an Ruis!
  A leithid de bhrosnachadh mìleanta, gu dearbh, air a tharraing, agus aig an aon àm eagal.
  Vladimir Zhirinovsky raged agus barrachd is barrachd ...
  Agus le toileachas chluich e àite scarecrow, agus dhealaich e barrachd is barrachd. Agus dh'fhàs ìre Vladimir Volfovich le bhith a 'leum agus a' crìonadh. Bha mòran a' còrdadh ris a mhìleantachd, gu h-àraidh daoine òga. Agus crathadh mòr nan dòrn.
  Agus bha Yeltsin air cungaidh-leigheis ... Agus is ann ainneamh a nochd e gu poblach, agus bha e soilleir gu robh e doirbh dha gluasad.
  Bha tagraichean ceann-suidhe eile ann - nach robh cho follaiseach. Cha robh pàirt aca. Cha deach Shakum, Vlasov, Fedorov gu na cunntasan-bheachd. Fhuair Tuleev dreuchd Ministear airson Cùisean CIS, agus cha do ghabh e pàirt anns na taghaidhean. An àite Tuleev, thàinig Pyotr Romanov gu bhith na fho-cheum dha na comannaich. Agus tha seo cuideachd gu math dona.
  Tha cuid de Dheamocrataich air a dhol a-steach don cheann-suidhe. A bharrachd air Yavlinsky, cho-dhùin Konstantin Borovoy feuchainn air a làmh. Agus bha e comasach dha cuideachd ainmean-sgrìobhte a chruinneachadh airson clàradh. Co-dhiù thàinig e gu bhith na iar-cheannard. Agus chaidh aige air clàradh. Bha cuid eile air nach robh mòran eòlach mu thràth agus cha robh iad soilleir.
  Mar sin mar-thà ghabh Vladimir Zhirinovsky an dreuchd mar phrìomh dhuine a 'bhrat-ùrlair. Chan ann mar an turas mu dheireadh a bha mac an neach-lagha coltach ris fhèin! Chan e, an turas seo bha Vladimir Zhirinovsky na theine agus chaidh a dhùnadh mar ifrinn. Agus bha iad a" bruidhinn air fad na h-ùine.
  Agus is e am fear air a bheil iad a" bruidhinn am fear air a bheil iad a" bhòtadh ... Ach dòigh air choireigin, airson adhbharan slàinte, cha mhòr nach do chuir Yeltsin dragh air. Ach rinn iad iomairt air a shon. Tha mòran bhideothan air a bhith ann.
  Is e sin, chaidh Yeltsin a dhèanamh na ghaisgeach brìgheil. Agus tha e fionnar ... Mar neach ciorramach le ceithir grèim-cridhe a 'dìreadh a-steach don cheann-suidhe. Ach tha fathannan eadar-dhealaichte ann mu Yeltsin. Agus tòrr draghan...
  Agus tha toradh nan taghaidhean do-chreidsinneach... Ged a tha iad ag ràdh mòran mun fhìrinn gu bheil sìth a-nis a" riaghladh anns a" Chugais, gu dearbh, thachair suirghe tàmailteach an sin.
  Bha Vladimir Zhirinovsky nas trice a 'dèanamh coimeas eadar e fhèin agus Hitler agus eadhon gu soilleir bha e a' còrdadh ris ...
  Mar sin chaidh a h-uile càil nas àirde ... Aig an aon àm, chaidh aontaidhean a shoidhnigeadh le Maskhadov agus Yandarbiev. Bha Lebed a-nis ann an ùghdarras agus rinn e iomairt airson Yeltsin. Is ann dìreach a tha nas lugha agus nas lugha de bhruidhinn mu dheidhinn Yeltsin fhèin. Fìor, nuair a tha iad air an stealladh le drogaichean, bidh e fhathast a 'tighinn a-mach agus ag ràdh beagan gòrach agus an uair sin a' falach a-rithist.
  Tha, tha e caran èibhinn. Mar a thòisich na taghaidhean a" dol a rèir sgeama shiza. Agus tha Alasdair Lebed a 'bruidhinn mu dheidhinn Yeltsin mòran nas trice na tha Yeltsin fhèin a' nochdadh.
  Tha ùine a' dol seachad ... agus 29 Dàmhair, 1996 a' tighinn nas fhaisge agus nas fhaisge...
  An seo ann am Belarus, tha Lukashenka cuideachd a" dèanamh coup ann an stoidhle Yeltsin. Bidh a h-uile càil a 'dol a dh' ionnsaigh autocrasaidh.
  Agus tha an deachdaire rùisgte!
  Ach, ge bith dè cho cruaidh "s a dh" fheuch propaganda Yeltsin, agus na meadhanan sin uile, ris a" cheann-suidhe gnàthach, tinn agus ann an cunnart agus an Fuhrer ùr Vladimir Zhirinovsky a thoirt a-steach don dàrna cuairt, cha do dh" obraich e a-mach fhathast. A rèir toraidhean a 'chiad chuairt, bha Valentin Kuptsov san dàrna àite, le iomall de dìreach trì sa cheud bho Eltsin. Agus bha Zhirinovsky san treas àite. Tha e soilleir nach do tharraing an leth-mharbh Boris Nikolaevich gu corporra an iomairt taghaidh, agus nach b 'urrainn dha a bhuannachadh anns a' chiad chuairt. Ach tha e coltach gu bheil na h-ùghdarrasan ag iarraidh seo. Agus a-nis tha an suidheachadh air a dhol suas gu mòr.
  Bha roghainn dhoirbh aig Vladimir Zhirinovsky. Thoir taic dha na comannaich, neo Yeltsin a tha gu math tinn. Thairg na comannaich dreuchd a' phrìomhaire do Vladimir Volfovich agus còig seataichean san riaghaltas. Ach cha robh Boris Yeltsin airson dad a thoirt seachad ...
  Agus tha feum air ... Ach thuig Vladimir Zhirinovsky ma bhuannaich na comannaich, gum faodadh a h-uile càil tilleadh chun t-siostam aon-phàrtaidh a-rithist. Mar sin, cha robh Valentin Kuptsov airson a bhuannachadh. Bha suidheachadh cho duilich ann, ge bith càite an tilg thu e, ge bith càite an tèid thu.
  Agus cha robh mi airson a dhol airson caidreachas leis na comannaich, agus chan eil Yeltsin airson dad a thoirt seachad.
  Aig a 'cheann thall, chuir Vladimir Zhirinovsky beagan dàil air, ach a dh' aindeoin sin cho-dhùin e gum biodh e math a bhith na phrìomhaire. Agus ghairm e air an luchd-bhòtaidh aige bhòtadh airson Valentin Kuptsov.
  Agus san t-Samhain 1996, an dàrna cuairt de taghaidhean. Gus a h-uile trioblaid, le Eltsin, thòisich e fhèin agus Lebed a 'bruidhinn gu h-ealanta, agus thuit ìre iomlaid ruble an aghaidh an dolar gu mòr.
  Chaidh Valentin Kuptsov dhan dàrna cuairt còmhla ri Vladimir Zhirinovsky. Agus thàinig seo gu bhith na ghluasad aig a sheanmhair ...
  Chaidh na taghaidhean a chumail ann an trì seachdainean ... chaidh a 'chùis a dhèanamh air Yeltsin agus dh'atharraich an riaghaltas.
  Thàinig Vladimir Zhirinovsky gu bhith na phrìomhaire, agus thàinig Valentin Kuptsov gu bhith na cheann-suidhe... Agus thàinig Pàrtaidh Comannach Caidreachas na Ruis gu cumhachd.
  Agus a-nis tha àm ùr air tòiseachadh. Lean Valentin Kuptsov, ged a bha e gu foirmeil na chomannach, air a 'chùrsa roimhe. Chan eil ach na oligarchs air atharrachadh. Uill, ghabh e cuideachd agus chuir e dheth an neach-crìochnachaidh ann an referendum ann an dà theirm. Bha prìsean ola ag èirigh, thòisich ath-bheothachadh eaconamach, agus choisinn Valentin Kuptsov an taghadh ceann-suidhe gu furasta ... Ach cha deach e còmhla ri NATO nas motha... Mar sin chaidh a h-uile càil air adhart air na tuinn àbhaisteach. Cha do chuir Valentin an aghaidh an aghaidh, cha do chuir e prìosanaich air na oligarchs, agus bha e rudeigin mar sheanair còir ... Bhuannaich e an taghadh ceann-suidhe ann an 2000 san Dùbhlachd. Agus 2004. Agus 2008. Agus ann an 2012 ...
  Bha Valentin Kuptsov a 'fàs sean agus leig e air goid... Agus chuir e air dòigh an luchd-inntinn aige. Agus bhuannaich e ann an 2016 gun duilgheadas sam bith, ach ... Ann an 2020, thàinig an coronavirus. Agus tha Valentin Kuptsov mu thràth ceithir fichead 's a trì bliadhna a dh'aois. Agus airson a" chiad uair, chrath boglach stagnant na Ruis comannach i fhèin. Agus airson a" chiad uair bha fìor aimhreit ann, agus mòr-ghalair. Agus an uairsin thòisich e a 'crathadh na Ruis.
  Agus anns an eaconamaidh airson iomadh bliadhna, cha mhòr neoni fàs. Agus bha Valentin Kuptsov nas coltaiche ri Brezhnev nach maireann. Agus bha e ag ullachadh airson a bhuaidh iomlan. Ach chaidh na taghaidhean a chumail fon fhìdeag agus fuaim, agus gearanan mòra.
  Bha Valentin Kuptsov a 'faireachdainn gu robh a rìgh-chathair a' crathadh... Agus thòisich an deachdaire nach deach a chur na àite a 'tilgeil saighdearan air na reubaltaich.
  Agus dòigh air choireigin chuir e stad air na gearanan, agus chaidh a thaghadh airson an t-seachdamh teirm ann an sreath.
  Bha tachartasan eadar-dhealaichte air an t-saoghal cuideachd. Cha robh Maidan san Úcráin, leis gu robh Viktor Yanukovych gu math dìleas don Iar.
  B' e Vitali Klitschko curaidh bocsaidh an t-saoghail beagan na b' fhaide. Nì e a" chùis air Stevenson èigneachail, agus an uairsin trì bocsairean. A" cumail a-mach gu deireadh 2016. Choisinn bomair umha nas fharsainge an tiotal curaidh cruinne eadar-amail. Agus an uairsin shealbhaich e Vitali Klitschko, a chrìochnaich a dhreuchd. Fhuair Wyder buannachd às an t-sabaid nas fhaide air adhart. Agus bha an clàr bualadh aige eadhon nas fhaide, ceathrad "s a còig sabaid...
  Rinn Wladimir Klitschko a" chùis air Tyson Fury an turas seo, agus an uairsin Glazkov. An uairsin Brown eile, agus triùir bhocsairean eile... Ach cha b" urrainn don t-sabaid le Weider tachairt... Gidheadh, tha an dà chuid aois agus an nàmhaid acrach, òg, feargach. Mar sin Wladimir Klitschko, ged a shuidhich e grunn chlàran, cha b 'urrainn dha fhathast a bhith na churaidh cruinne gun teagamh. Ged a tha an dà bhràthair air barrachd a choileanadh na ann an eachdraidh fìor.
  Agus bha na dreuchdan aca nas fhaide agus barrachd bhuannachdan. Shuidhich Wladimir Klitschko mòran chlàran agus chaidh e a-steach don talla chliù. Bha mòran den bheachd gur e eadhon am bocsair trom-chuideam as fheàrr a-riamh.
  Cha do chuir Garry Kasparov crìoch air a chùrsa-beatha tàileasg. Agus eadhon a dh'aindeoin aois mhòr, ann an 2016 bha e comasach dha cluich anns a 'ghèam airson farpais na cruinne le Carleson, agus eadhon lughdaich e prìomh ùine a' gheama gu tarraing.
  Bha atharrachaidhean eile ann cuideachd. Às deidh dà theirm de Yanukovych ann an 2020, chaidh Vitali Klitschko a ghabhail agus a thaghadh mar cheann-suidhe ùr na h-Ucrain.
   Mar sin airson a' chiad uair ann an eachdraidh an t-saoghail, thàinig curaidh bocsaidh an t-saoghail gu bhith na cheann-suidhe air an dùthaich... Agus tha seo inntinneach cuideachd... Tha riaghailtean Lukashenka nach gabh a thoirt air falbh ann am Belarus airson ùine mhòr, ach bha aimhreit agus aimhreit ann cuideachd. Agus geallaidhean mu ath-leasachaidhean agus atharrachadh air a" bhun-reachd. Mar sin na dèan fàbhar leis an deachdaire - a dh'aithghearr thig deireadh teanntachd sam bith.
  Ann an Kazakhstan, dh" fhalbh Nazarbayev, agus gu ruige seo tha e socair, ach a-mhàin an coronavirus.
  Chaidh a 'bhanachdach a leasachadh anns an Ruis glè fhadalach. Ach, tha an riaghaltas sean agus neo-sheasmhach. Agus tha Valentin Kuptsov a 'sìor fhàs a' tuiteam ann an gealtachd. Agus tha iad mu thràth a 'toirt taic dha.
  Anns na Stàitean Aonaichte, bhuannaich Dòmhnall Trump dàrna teirm. Bhuail an coronavirus Ameireagaidh nas lugha na ann an eachdraidh fhìor, agus cha robh ar-a-mach dubh ann nas motha. A bharrachd air an sin, chan eil na Stàitean Aonaichte agus an Ruis ann an còmhstri, agus mar sin cha do bhrùth meadhanan Trump cho cruaidh nas motha.
  Mar sin tha Dòmhnall Trump san dàrna teirm aige... Agus dhiùlt Wladimir Klitschko a bhith ag obair ann an riaghaltas a bhràthar Vitali, a thàinig gu bhith na cheann-suidhe, agus thòisich e air agus thòisich e na dhreuchd ann am bocsadh. Agus as t-fhoghar 2021, chuir e gu h-èifeachdach às do White, aig an robh an tiotal curaidh cruinne eadar-amail. Mar sin ghluais Wladimir Klitschko aig clàr Foreman. Agus tha seo ri mholadh.
  Gu sònraichte leis gu bheil e mu thràth a "chùis air Tyson Fury. Agus bha rìgh nan gypsies mu thràth a 'bruidhinn mu dheidhinn dìoghaltas.
  Bha e airson airgead fhaighinn air ais, an dòchas faicinn nach eil Wladimir Klitschko an aon rud tuilleadh.
  Agus is e sabaid inntinneach a tha seo. Agus, sa bhad airson na ceithir criosan. Agus cha robh Wladimir Klitschko a-riamh air a bhith na ghaisgeach na cruinne anns a h-uile dreach aig an aon àm. Agus tha Wladimir Klitschko a" sabaid ri leòmhann-ailbhean.
  Agus sa Mhàrt 2022, thachair an duel eadar Wladimir Klitschko agus Tyson Fury. Agus feumar a ràdh gu bheil an t-sabaid seo dìreach super. Agus bha mothachadh follaiseach a 'grùdadh.
  Wladimir Klitschko ullachadh gu math agus bha e air a bhrosnachadh mar nach robh riamh roimhe. Agus bha doineann uile a" feirg ann, agus cabhaig an fhoghair.
  Agus mar sin thòisich an t-sabaid le losgadh jebbs. Ach bha an Vladimir seo mòran nas eadar-mheasgte. Agus bhuail e le a làimh dheis air a 'chorp. Cha robh dùil aig Tyson Fury ri seo. Cha do rinn Wladimir Klitschko seo a-riamh roimhe. Agus dh'obraich Vladimir Vladimirovich cuideachd buille iongantach le a làmh chlì chun a 'chorp. Agus dìreach chun a 'ghrùthan.
  Uill, cha robh dùil aig Tyson Fury ri leithid de mhealladh nuair a bhuail iad an grùthan le an neart. Agus ga ionndrainn, agus fhuair e buille mhòr agus thuit e. Agus chaidh aige air èirigh gu mòr, ach chaidh e air adhart.
  Agus chuir Vladimir Vladimirovich Klitschko crìoch air Tyson Fury. Agus b" e buaidh eireachdail agus faireachail a bh" ann.
  Chan e a-mhàin gun do bhris Wladimir Klitschko clàr Foreman, ach am measg a h-uile roinn cuideam thàinig e gu bhith mar an fhìor churaidh cruinne as sine. Agus tha seo, gu dearbh, na shàr choileanadh! Ach faodaidh tu cuideachd dìon a chumail agus dìoghaltas a thoirt do Tyson Fury. Ach a-mhàin airson tòrr airgid. Tha Tyson Fury ag iarraidh e.
  Agus chaidh cìs nas àirde a thabhann do Wladimir Klitschko ann an eachdraidh bogsaidh còrr air trì cheud millean dolar. Agus is e sabaid crazy a th" ann. San fharsaingeachd tha seo gu math fionnar.
  Agus san t-Sultain 2022, thachair an ath-gheam mu dheireadh. Tha an sabaid dìreach iongantach. Bhuail an dà bhocsair mòr air a chèile. Agus b" e sabaid a bh" ann nas fhaide na comas.
  Agus bhuannaich Wladimir Klitschko a-rithist, anns an t-sabaid as iongantach agus fuilteach ann an eachdraidh bogsaidh proifeasanta. Agus bha e dìreach sgoinneil!
  Bhris Wladimir Klitschko clàr Foreman eile ann an dìon tiotal.
  Agus air 4 Dùbhlachd 2022, dh" fhàg Valentin Kuptsov gu saor-thoileach dreuchd ceann-suidhe na Ruis aig dìreach ceithir fichead sa còig. Agus thug e slighe gu caidreabhaich nas òige.
  Agus mar sin tha an sgeulachd ag atharrachadh, ann an saoghal far nach robh àite ann airson Gennady Zyuganov senile.
  
  MU'N DEIREANNACH COGADH AIR AN RUSSIA
  Rinn a" Ghearmailt beagan na bu ghlice anns a" Chiad Chogadh, gu sònraichte an Rìgh Wilhelm II. Cha do chuir e an cèill cogadh air an Ruis. Agus b" e gluasad fìor làidir a bh" ann. Chuir Nicholas II dàil. Agus mar sin ghlac saighdearan na Gearmailt, gun a bhith air am bualadh leis an dàrna aghaidh, taobh an ear, a 'Bheilg ann an deich latha. Agus an uairsin chaidh iad timcheall Paris, ga thoirt a-steach don fhàinne. Agus chaidh a" chùis a dhèanamh air na saighdearan Angla-Frangach, agus ghèill iad gu ìre.
  Agus cha deach an Ruis tsarist a-steach don Chiad Chogadh. Bha an Fhraing air a ghabhail thairis. Agus thug Ostair-Ungair ionnsaigh air an Eadailt ... Agus an uairsin bha na feachdan neo-ionann.
  Ach aig muir, b' urrainn do Bhreatainn a' chùis a dhèanamh air cabhlach na Gearmailt. Agus ghabh cogadh san Iar caractar fada. Thòisich saighdearan na Tuirc agus na Gearmailt a' dol air adhart dhan Èipheit. Agus bhuannaich iad. An uairsin ghlac na Gearmailtich coloinidhean ann an Afraga. B" e am prìomh mhionaid grèim fhaighinn air Gibraltar. Air an adhbhar seo, ghabh saighdearan Gearmailteach seilbh air an Spàinn. Bha arm Ìmpireachd Castilian, an aghaidh nan Gearmailteach, gu math lag. Agus ghlac iad Gibraltar gu grad agus gu luath.
  Às deidh sin, chuir iad stad air an t-slighe a-steach don sguadran Sasannach agus thòisich iad air Afraga a ghlacadh.
  An seo agus an Ruis tsarist, às deidh beagan smaoineachaidh, dh" ainmich cogadh an aghaidh Bhreatainn. Gu dearbh, faodaidh tu grèim fhaighinn air Ioran, agus na h-Innseachan, agus pàirt de Indochina. Agus às aonais call mòr. Agus ghlac feachd Wilhelm Portugal, agus a bailtean uile. Agus is e gluasad gu math dàna a tha seo, agus uamhasach sgriosail.
  Agus ghluais an Ruis tsarist, tro Ioran, gu na h-Innseachan agus nas fhaide gu Àisia. Agus ghabh Iapan cuideachd agus thug i ionnsaigh air Breatainn. Agus tha seo mar-thà trom. Thòisich iad air na Breatannaich a bhrùthadh mar a bhith a" maistreadh ìm ann an uachdar searbh. Agus chan eil an seo ach toiseach. An seo, chuir na Gearmailtich bàtaichean-aigeil air bhog cuideachd - gu fortanach, tha goireasan gu leòr aca. Agus thòisich iad air stailcean bomadh a thogail air Lunnainn agus Sasainn fhèin, a" dèanamh chop. Bha cumhachd Wilhelm an sàs ann an dòigh connspaideach. Gu math coltach ri sabaid. Bha e coltach gum biodh beagan a bharrachd agus Breatainn air a glùinean. Ach an uairsin chaidh na Stàitean Aonaichte a-steach don chogadh. Agus tha seo mar-thà trom. Ghlac Tsarist an Ruis na h-Innseachan, Iran, agus a 'mhòr-chuid de Indochina. Chaidh rudeigin a ghlacadh le Iapan ann an Àisia. Às deidh sin, chaidh an samurai a-steach gu cogadh leis na Stàitean Aonaichte. Thòisich an t-sabaid aig muir.
  Agus chuir a' Ghearmailt ionnsaigh adhair agus bàta-tumaidh air Breatainn.
  Thionndaidh an Ruis a-mach gu bhith anns an t-suidheachadh as buannachdail - a ghlac mòran cha mhòr gun chall agus a thòisich a-nis air na coloinidhean ùra aca a chuairteachadh ...
  Agus ghabh a" Chiad Chogadh ri caractar fada.
  Rinn na Seapanaich aig muir a' chùis an-toiseach air na h-Ameireaganaich nach robh cho eòlach agus cho sgileil. Ach an uairsin thòisich na Stàitean Aonaichte, a" cleachdadh cumhachd eaconamach, air mòran shoithichean is bhàtaichean-aigeann a leigeil ma sgaoil air an iomairt a ghlacadh.
  Ach bha smachd aig na Gearmailtich air Afraga agus cha mhòr air fad na Roinn Eòrpa: chaidh an Eadailt a ghlacadh leis an Ostair-Ungair, b' urrainn dhaibh, an dèidh trì bliadhna de chogadh fon mhuir, cabhlach Shasainn a leagail, agus grèim fhaighinn air ceannas aig muir, air tìr anns a' mhàthair dùthaich. .
  Bha na Breatannaich a" sabaid gu cruaidh, a" cleachdadh tancaichean anns na blàran. Ach bha an cuid fhèin aig na Gearmailtich mu thràth.
  Agus san t-Sultain 1918, thuit Lunnainn. Agus mar sin lean na Breatannaich a" cogadh à Canada. Agus thug a" Ghearmailt ionnsaigh air na SA. Agus lean a" Chiad Chogadh air adhart le fìor shearbhas.
  Bhuaileadh anns an ath 1919, bàtaichean-aigeann Gearmailteach nan Ameireaganach agus dh'fheuch iad ri faighinn. Ach tha Iapan air a bhualadh aig muir, agus tha na Stàitean Aonaichte thall thairis. Gu ruige seo, cha robh e comasach Ameireagaidh a ruighinn air plèanaichean. Agus feumaidh tu cabhlach mòr a thogail gu sgiobalta.
  Agus thionndaidh na blàran gu èadhar agus uisge ...
  Chaidh 1919 agus 1920 seachad gun mòran atharrachaidh, le blàran aig muir. Dh"fhuiling na Stàitean Aonaichte call mòr, ach thog iad soithichean ùra gu sgiobalta. Caillte agus a 'Ghearmailt, còmhla ris na coloinidhean, agus Iapan ... Ann an 1921, dh'aontaich an Ruis tsarist, fo chuideam bho na Gearmailtich, a dhol a-steach don chogadh. A-nis cha mhòr nach robh an Leth-chruinne an Ear gu lèir an aghaidh nan SA.
  Chuir na saighdearan tsarist ionnsaigh air bhog ann an Alasga sa gheamhradh 1922. Agus b 'e gluasad làidir a bh' ann, leis gu bheil an sgìre faisg air làimh, gu dearbh, tha e a 'crìochnachadh.
  Nochd tancaichean math anns an arm tsarist, air a dhealbhadh le mac Mendeleev. A bharrachd air a" chiad heileacoptairean san t-saoghal, agus na bomairean as cumhachdaiche le sia is ochd einnseanan.
  Agus tha an Ruis tsarist mar-thà air a thighinn gu bhith na cho-fharpaiseach làidir ...
  Agus a-nis, air an tanca trom "Peter" - aon den chiad fhear am measg an fheadhainn bulging, tha sgioba Alenka a 'sabaid.
  A dh 'aindeoin reothadh sa Mhàrt ann an Alasga, bidh na caileagan a' sabaid casruisgte agus ann am bikini a-mhàin. Agus tha an tanca gu math cumhachdach anns an Ruis.
  Bidh Alenka a" losgadh bho armachd cumhachdach is marbhtach, agus ag ràdh le gàire:
  - Airson an rìgh bidh iad a 'bàsachadh mar ghaisgich, airson neach-poilitigs gun rìgh nan ceann, bidh iad a' tionndadh gu bhith nan cuirp rè am beatha!
  Thug Anyuta fa-near le wink aig a com-pàirtichean cruaidh agus cuideachd a "bualadh air an nàmhaid le canan:
  - Cha'n 'eil ni sam bith a's gòracha na bàsachadh air son duine neo-airidh, ach tha e ni's miosa buileach bàsachadh air son beachd-smuaineachaidh !
  Bhuail Alla cuideachd le neart mòr, a 'gluasad a sàil rùisgte a-steach do bhrat a' ghunna agus dh 'èigh i:
  - Cha'n 'eil an riaghladair a's mò am fianuis Dè, agus am fear-riaghlaidh a's urramaiche, fear-fochaid moralta roimh dhuine fìor !
  Thug Maria spreadhadh de ghunnaichean-inneal, agus chuir i sìos na nàimhdean gu làidir:
  - Tha an sneachda geal, ach tha e a 'tionndadh dubh bho thaghaidhean gnìomhachais, tha duine air a bhreith glan, ach ag ionnsachadh a bhith na mhuc, an dèidh dha a dhol a-steach do phoilitigs!
  Dh" ainmich Matrena, a" pronnadh na h-Ameireaganaich a bha a" toirt ionnsaigh oirre le dìoghras fiadhaich:
  - Bidh an neach-poilitigs a" feuchainn ri e fhèin a thaisbeanadh mar gheal agus siùbhlach, ach gu dearbh tha e gu math coltach ri cactus, a-mhàin chan ann san fhàsach, ach ann am meadhan coille làn daraich agus stumpaichean sàbhaidh!
  Rinn Marusya sgrìob air an nàmhaid, agus loisg i cuideachd bho ghunna, a" sgrios am buncair Ameireaganach agus a" slugadh:
  - Ma tha thu airson a bhith beò mar dhuine geal, dèan rudan dorcha le mì-mhisneachd mì-dhaonna!
  Ghabh Olimpiada e agus bhrùth i a sàil rùisgte air na peadalan, a" feuchainn ris an tanca chumhachdach aice a luathachadh agus dh"èigh i:
  - Chan eil a bhith beò mar dhuine geal an urra ri dath a" chraicinn, ach air na tha de stuth liath sa cheann, agus an tàlant soilleir anns a" chomas air daoine a mhealladh!
  Agus brisidh an nighean-ghaisgich a-mach le gàire ...
  Tha arm an tsarist a' gluasad tarsainn Alasga... Agus ro dheireadh an earraich 1922, tha e air a dhol a-steach a Chanada mar-thà.
  Anns na blàran, thionndaidh an t-arm tsarist gu bhith lag idir. Agus tha na caileagan a" sabaid anns na speuran air jets sabaid.
  Loisg Anastasia Vedmakova sìos plèana Ameireaganach, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus a" squeaked:
  - Chan urrainnear sonas a thogail air fuil, ach le cuideachadh airgid faodaidh tu co-dhiù mealladh sunnd a thogail!
  Ghabh Akulina Orlova e agus le a òrdagan rùisgte chomharraich i an gunna-inneal aig an targaid agus thuit e a-steach don nàmhaid, a-mach:
  - Faodaidh tu aonachd a shèideadh le iarann is fuil, ach bidh fuil, mar searbhag, a 'crìonadh meatailt sam bith, ach bidh gràdh a' ceangal le slabhraidh mar sin nach bris e eadhon titanium!
  Bhuail Margarita Magnitnaya, agus gheàrr i an nàmhaid, agus thug i air losgadh agus fhalachadh:
  - Chruthaich an diabhal poilitigs gus am faigheadh daoine beagan dòchais bho na h-oidhcheannan, agus tòrr gob bho na ròp, agus àireamh do-ruigsinneach de thrioblaidean air an gairm le feannagan poilitigeach!
  Tha nigheanan nan gaisgich glè ghlic, anns a bheil uiread de theas agus cuideam mòr.
  Tha Alice agus Angelica cuideachd a 'losgadh agus a' gearradh sìos an nàimhdean.
  Loisg Alice, a 'leagail an nàmhaid agus chuir i a-mach:
  - Rugadh Satan nuair a gheall neach-poilitigs an-toiseach do-dhèanta eadhon don Dia Uile-chumhachdach!
  Thilg Angelica grenade de chumhachd millteach le a òrdagan rùisgte, reub i na h-Ameireaganaich agus rinn i squeak:
  - Chan fhaca duine Dia riamh, ach tha an deachdaire a' frasadh air an sgrion fad na h-ùine, agus tha e cuideachd ag iarraidh a bhith coltach ris an Uile-chumhachdach, ged a tha e fhèin a' coimhead nas coltaiche ri feallsanaiche labhairteach!
  Thilg Alice an grenade marbhtach a-rithist le a cas rùisgte agus rinn i gàire, a" gàireachdainn a fiaclan:
  - Cha'n 'eil neach ann a's treise na an Dia Uile-chumhachdach, ach le dichioll tha am fear-fiosrachaidh ni's fearr na an Diabhol, agus comasach air ni-eigin a ghealltainn thar cumhachd an Uile-chumhachdaich !
  Ghabh Angelica cuideachd agus thilg i suas am pasgan spreadhaidh le a sàil rùisgte, agus chog i gu làidir:
  - Ma tha cuideigin den bheachd nach eil Dia ann, a 'coimhead air an t-saoghal againn, dèan cinnteach sa bhad gu bheil an Diabhal ann - a' coimhead air an luchd-poilitigs!
  Tha Victoria agus Veronika cuideachd a 'sabaid an seo.
  Thilg Victoria a cas rùisgte, chiseled, agus reub i tomad de luchd-dùbhlain gu pìosan reubte:
  - Tha nas lugha de chogais aig neach-poilitigs na moileciuilean ann am falamh, ach tha barrachd gheallaidhean ann na bha tuiteam sa mhuir!
  Thug Veronica fa-near, a 'losgadh air an nàmhaid, agus leig i a-mach boomerang le a h-òrdagan rùisgte agus vyaknula:
  - Cha 'n 'eil clachan tioram 's an abhainn, daoine ionraic anns a' bheartais, a' faireachadh truais am measg luchd-riaghlaidh, agus bithidh iadsan a bhòtas air son na feadhnach a tha giùlan clach 'n an cridheachan !
  Tha Stalenida cuideachd a 'sabaid an seo anns an arm tsarist. Agus le cnap sgàrlaid a broilleach bhrùth i am putan agus rinn i squeak:
  - Faodaidh tu a h-uile boinneagan anns a 'mhuir a chunntadh, a h-uile rionnag anns na speuran, ach tha luchd-poilitigs a' toirt seachad uiread de gheallaidhean taghaidh nach eil fios aig an Dia Uile-chumhachdach an dearbh àireamh!
  Rinn Tamara cuideachd a" chùis air saighdearan Yankee. Thionndaidh i tanca Maccabee le buille mhionaideach agus rinn i gàire:
  - Nuair a bhios deachdaire ag ath-shuidheachadh teirmean an riaghaltais, tha luachan beatha nan cuspairean fo smachd mar sin buailteach gu neoni, agus tha geallaidhean air an lughdachadh gu neoni!
  Bha na Ceathrar Mòr a" sabaid an seo cuideachd.
  Loisg Natasha dealanach bhon nipple sgàrlaid aice, loisg i na saighdearan Yankee agus rinn i còisir:
  - Às deidh dhut cumhachan an deachdaireachd ath-shuidheachadh, cha bhith e comasach dhut cuir às do rud sam bith, agus cuimhne air eucoirean agus mearachdan an neach-brathaidh!
  Shèid Zoya cuideachd pulsar plasma draoidheil bho nipple sùbh-lusan agus dh" èigh i:
  - Tha cluba aig an deachdaire na làmhan, ach fhathast bidh e mar an tè nach urrainn a chuir a-steach do stàile chruidh!
  Bha Augustine cuideachd a" sàthadh le sailean de dhraoidheachd blàir bho na cnapan sgàrlaid aice agus a" co-èigneachadh:
  - Cha d'thug Dia adhaircean muice, deachdaire uile-chumhachdach, poileasaidh neo-chlaonachd, ach bean na h-òige siorruidh, ach tha cothrom aig a h-uile duine na tha iad airidh air fhaotainn !
  Leig Svetlana, le gàire, a-mach buille sgriosail bho na nipples connlaich aice, de sgrios iomlan, agus thuirt i:
  - Tha fangan aig madadh-allaidh, tha spògan aig leòmhann, tha earball aig madadh-ruadh, tha teanga aig neach-poilitigs, tha ceann aig duine, agus tha muc lousy ann an trioblaid - chan fhàs adhaircean!
  Mar sin tha an ceathrar a" sabaid mar na caileagan air leth math...
  Agus anns na speuran, tha Albin agus Alvin air am bualadh leis na Stàitean Aonaichte airson a" Ghearmailt. Nigheanan, cuideachd, dè as urrainn dhomh a ràdh - sàr chlas!
  Loisg Albina, a" putadh putanan an t-siùil le a casan rùisgte, sìos plèana Ameireaganach agus rinn i coidse:
  - Tha am madadh-allaidh air a bhiadhadh le casan luath, tha am boireannach rùisgte agus casan caol, bidh am madadh-allaidh a" cràdh an neach-fulang le fangan, boireannaich a" bualadh gu bàs le teangannan fada!
  Ghabh Alvina, a 'pronnadh an nàmhaid, agus a' leagail sìos le bhith a 'bruthadh a sàil rùisgte, agus ghabh e i agus rinn i:
  - Bidh ruith a" leudachadh beatha, ach carson a tha geàrr beò cho beag? Oir chan eil e a 'ruith, ach a' ruith air falbh, agus an neach a tha a 'ruith air falbh chan eil e a' fulang le fad-beatha!
  Bidh na caileagan, gu dearbh, a 'briseadh na h-Ameireaganaich anns na speuran gu tur. Chaidh Canada a ghlacadh mu thràth, agus tha blàran a" dol air adhart air fearann Ameireagaidh fhèin. An seo tha strì làidir, ach chan eil e siostamach gu leòr. Ach a h-uile h-aon, na Gearmailtis agus Ruiseanach, agus an uairsin tha na h-aonadan Iapanach a 'tighinn air adhart. Tha fìor chriomag na SA ann. Agus an seo, gu dearbh, tha na caileagan a 'tighinn an toiseach mar luchd-iomairt.
  Thug Nicholas II iomradh air:
  - Tha boireannaich anns an Ruis againn,
  Gu bheil iad a" draibheadh itealan le fealla-dhà...
  Gu bheil a h-uile duine sa chruinne-cè nas bòidhche,
  Dèan briseadh air an nàmhaid gu pìosan!
  
  Tha iad air am breith airson buannachadh
  Gus an Ruis a ghlòrachadh airson linntean ...
  Às deidh na h-uile, ar sinn-seanairean,
  Chruinnich iad armailt dhoibh gun dàil !
  Gu dearbh, tha seo an dà chuid fionnar agus connspaideach ... Mu dheireadh, tha an co-bhanntachd air tighinn gu New York agus Washington. Agus chuir na SA an sàs. Dìreach 25 Dùbhlachd, 1922. Mar sin thàinig a" Chiad Chogadh gu crìch.
  Dh'fhàs an saoghal na bu shàmhaiche, agus chaidh na coloinidhean ath-riarachadh. Chaidh luchd-buannachaidh nan dùthchannan a chaidh a cheannsachadh. Bha ath-bheothachadh luath san eaconamaidh air feadh an t-saoghail. Leasaich an Ruis gu sònraichte luath. Ged, gu dearbh, chan urrainn sìth shìorraidh a bhith ann ...
  Tha cogadh ùr a" dol eadar a" Ghearmailt, an Ostair-Ungair, a tha air coloinidhean fhaighinn, agus an Ruis. Is e an rud a tha cudromach an seo dè an taobh air a bheil Iapan.
  Tha na Gearmailtich airson buannachadh thairis air na samurai dhan taobh aca, agus na Ruiseanaich air an taobh aca. Agus tha tòrr an urra ri seo - cò a bhuannaicheas.
  Uill, tha an Dàrna Cogadh na sgeulachd eile. Ach le leithid de chaileagan sabaid agus cruaidh, chan urrainn dhan Ruis, ann am prionnsabal, a chall. Mar sin biodh ar nigheanan glòrmhor!
  
  KURSK DUT GUN DARA BHEATHA
  Ann an aon de na cruinne-cè co-shìnte, bhuannaich Iapan Blàr Midway - mar a bu chòir a bhith le coltachd de naochad sa cheud. Agus an uairsin ghlac e na h-eileanan Hawaiian. Bhuail Samurai na h-Innseachan cuideachd. Gus an coloinidh as motha aige a shàbhaladh, b" fheudar do Churchill pàirt de na saighdearan a ghluasad às an Èiphit. A dh'adhbhraich gun deach an obair "Torch" a chuir dheth.
  Ach, chan eil seo fhathast air buaidh a thoirt air cùrsa a" chogaidh air an taobh an ear. Chaidh a" chùis a dhèanamh air na Gearmailtich aig Stalingrad. Bha an t-Arm Dearg a" tighinn air adhart san Úcráin, ach an uairsin rinn Mainstein ath-nuadhachadh air an t-suidheachadh gu ìre. Agus bha an loidhne aghaidh an aon rud ris an treas bliadhna fichead ann an eachdraidh fhìor.
  Ach san Èiphit, bha Rommel fhathast a" feitheamh ri daingneachadh, a" toirt a-steach na tancaichean Tìgear - trithead pìos ùr snasail agus ceithir roinnean Gearmailteach eile agus ochd Eadailteach. Agus fhuair e air a" chùis a dhèanamh air na Breatannaich a bha fhathast lag le bhith a" ruighinn Canàl Suez. Fo na cumhaichean seo, thairg Churchill sa Ghiblean 1943 fois airson bliadhna dha na Gearmailtich. Mhol Roosevelt, a chaidh a bhualadh aig muir leis na Seapanach, agus barrachd is barrachd na Stàitean Aonaichte a chràdh leis an àireamh de bhàtaichean-aigeann Gearmailteach a bha a" sìor fhàs, fois airson bliadhnaichean. Agus lughdaich bomadh an Treas Reich an dian eadhon na bu thràithe.
  Mar sin ghabh an Treas Reich smachd air ceann a tuath Afraga, agus shaor e a làmhan san iar.
  Agus cuideachd superas Johann Marcel fhathast beò. Agus tha seo cuideachd na bhuannachd mhòr don Treas Reich.
  Mar sin, chuir Hitler dheth Operation Citadel a-rithist gus barrachd fheachdan a chuimseachadh an sin agus buannachd fhaighinn ann an teicneòlas.
  Chuir Marseille sìos tri cheud itealan an ceann na dà fhicheadamh bliadhna, agus air a shon so fhuair e a rìs Ridire Crois an Iarainn, le duilleagan òir daraich, claidheamhan agus daoimeanan.
  Às deidh sin chaidh a ghluasad chun aghaidh an ear. A bha gu math nas fhuaire agus gun a bhith cho soirbheachail dha Marseille.
  Ach lean e air a shabaid agus airson còig ceud itealan ron t-samhradh 1943 fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan is daoimeanan. A bharrachd air an sin, fhuair Marseille Cupa Platinum Luftwaffe le daoimeanan airson ceithir cheud itealan. Cuideachd ron Lùnastal a 'toirt
  Fhuair an àireamh de phlèanaichean sìos gu sia ceud Marseilles crois òir de airidheachd armailteach le daoimeanan. A 'chiad fhear am measg shaighdearan an Treas Reich a choisinn an leithid de dhuais.
  Thòisich an ionnsaigh Nadsaidheach air an Kursk Bulge a-mhàin air 1 Lùnastal, 1943. Bha grunn adhbharan ann airson an dàil. A" toirt a-steach miann deuchainn a dhèanamh air na tancaichean as ùire ann am blàr. Agus chan ann a-mhàin aithnichte ann an eachdraidh fìor: "Tiger", "Panther", agus "Ferdinand". Ach an "Leòmhann", a b "urrainn dha na Gearmailtich a chuir air bhog san t-sreath, airson an adhbhar gun do dh" fhàs bomadh an Treas Reich iomadh uair nas laige às deidh buaidh Midway, agus bha goireasan gu leòr aig an Fritz gus an "Leòmhann" a thoirt a-steach. tanca gu riochdachadh sreathach. Beagan nas tràithe, chaidh obair a chrìochnachadh air an "Tiger" -2. Ann an fìor eachdraidh, dh "fhaodadh e a bhith air a chuir air bhog sia mìosan roimhe sin gu mòr-chinneasachadh, ach chuir dùil ris a" Panther -2 stad air. Anns a 'chùis seo, thug Hitler an stàladh nas luaithe "Tiger" -2 gus a dhol a-steach do shreath. Agus gus am Panther -2 a dhèanamh nas foirfe, gus nach biodh e cus cuideam agus gum biodh e nas ìsle ann an sgàil-dhealbh le dìon nas fheàrr. Agus gu dearbh luchag. Tha an inneal seo, cuideachd, air sgàth 's gu bheil na càirdean a' toirt buaidh nas lugha air na Gearmailtich, agus an uairsin gu tur a 'stad a' cur bacadh air, chaidh a chruthachadh cuideachd ann an cruth meatailt na bu tràithe, agus chaidh aige air a dhol a-steach do shreath bheag.
  Mar sin bha na Gearmailtich mar-thà ann an seirbheis air 1 Lùnastal: "Panther", "Tiger", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" agus "Ferdinand". A bharrachd air an sin, bha an "Tiger" mar-thà a 'coimhead, mar an "Ferdinand", beagan seann-fhasanta. Agus bha an "Leòmhann" le cuideam ceithir fichead tunna, coltach ri "Tìgear" nas motha -2. Is e dìreach an armachd taobh a tha 100mm nas tiugh aig leòidean, agus tha an gunna 105mm de thighead aig fad baraille 70EL. Fìor, sheall blàran fìor gur e canan 88-mm a tha seo le 71 el agus nas luaithe agus nas fheàrr, ged a tha feadhainn nas cumhachdaiche aig an Leòmhann, ach dìreach còig buillean gach mionaid an aghaidh ochd, agus a bharrachd, gu dearbh, solar nas lugha de shligean.
  Tha an àrdachadh ann an inbhe cuideachd na minus ...
  San fharsaingeachd, chruinnich na Gearmailtich feachdan mòra ... Agus b 'urrainn dhaibh àrd-cheannas adhair fhaighinn. Agus chruthaich an t-Arm Dearg dìon cumhachdach. Bha barrachd tancaichean, saighdearan-coise, gunnaichean, agus gu sònraichte itealain aig na Gearmailtich na bha ann an eachdraidh fìor. Ach a h-uile h-aon, còmhla ri cùl-stòran an Steppe Front, chruinnich an USSR còrr air dà mhillean saighdear agus oifigear, còig gu leth mìle tanca, timcheall air trithead mìle gunna agus lannsaichean, agus timcheall air trì mìle itealan. Agus aig an aon àm, dìon àrd-leasaichte a thaobh innleadaireachd.
  Chruinnich na Gearmailtich còmhla ris na caraidean còrr is millean gu leth saighdear, ceithir mìle gu leth tanca, sia mìle deug gunna agus lannsaichean gas, agus timcheall air ceithir mìle itealan.
  Mar sin, cha robh an Fritz ach a-mhàin san adhar, a 'toirt buaidh air feachdan talmhainn. Gu sònraichte ann an làmhachas. Ach air an làimh eile, bha àireamh sa cheud nas motha de ghunnaichean beaga nas aotrom aig an USSR. Bha buannachd mhòr aig an Fritz ann an tancaichean trom agus gunnaichean fèin-ghluasaid. A bharrachd air an sin, bha ìre gluasaid coitcheann arm na Gearmailt nas àirde. Bha buannachd aig na Gearmailtich anns an àireamh de bhaidhsagalan-motair agus làraidhean, agus càraichean. A bharrachd air an sin, cha mhòr nach eil lìbhrigeadh Iasad-màil air stad.
  Mar sin tha na feachdan cha mhòr faisg air an ìre, agus chan eil toradh a" bhlàir soilleir. Tha na Gearmailtich, 's dòcha, de chàileachd nas fheàrr, ach fhuair na saighdearan Sòbhieteach cuideachd tòrr eòlas sabaid. Mòran roinnean SS.
  An t-Arm Dearg air an dìon. Mar sin tha na cothroman timcheall air leth-cheud "s a leth-cheud.
  Air 1 Lùnastal, chaidh aig na Gearmailtich air iongnadh innleachdach a choileanadh, ach cha robh e ro-innleachdail. An turas seo, b" urrainn dha na Nadsaidhean a dhol thairis air an Arm Dhearg le bhith a" sleamhnachadh fiosrachadh ceàrr, agus cha do thachair an ullachadh làmhachais.
  An uairsin ghluais na h-uilebheistean faisisteach.
  Air an tanca "Lion", bidh sgioba boireann Gerda a 'rothaireachd. Tha na nigheanan deiseil airson sabaid. Bidh sligean a" breabadh far armachd an tanca mar phògan. Chan urrainn dhut dad a thoirt air a mhullach.
  Bidh Gerda a" losgadh peilear le a òrdagan rùisgte agus ag ràdh:
  - Tha neach-poilitigs cho uamhasach is gu bheil e nas fheàrr nochdadh ann an uisgeachan trioblaideach iomairt taghaidh!
  Bidh Charlotte a" losgadh às a dèidh agus cuideachd a" bualadh air canan nan Sòbhieteach, ag ràdh gu làidir:
  - Is toil le luchd- poilitigs, mar clann, tòrr a dhèanamh, ach eu-coltach ri clann, bidh iad a" dèanamh luchd-bhòtaidh nan dìlleachdan inntinn!
  Lupanula bho ghunnaichean inneal an tanca "Lion" agus Cairistìona, a 'mothachadh:
  - Bidh an neach-poilitigs a" cleachdadh a theanga fhada mar lìon gus luchd-bhòtaidh a ghlacadh le fiosrachadh nan tairbh-nathrach!
  Loisg Magda a-mach às a" chanan an uair sin, a" cooing:
  - Is e strìopach a th' ann am fear-poileataigs aig a bheil a teanga ro fhada airson toileachas a thoirt, agus a casan ro ghoirid airson a putadh chun a' mhullaich!
  Agus bha plèanaichean Gearmailteach a 'sabaid anns na speuran. An turas seo, chaidh an ME-309 a-steach don t-sreath, leis nach do rinn na Càirdean boma agus dh'fhàs e na b 'fhasa atharrachadh gu bhith a' dèanamh itealan ùr, nas adhartaiche agus nas cumhachdaiche.
  Bha astar suas ri 740 cilemeatair san uair aig an ME-309, a tha gu math tòrr de charbadan air an stiùireadh le propeller, agus trì gunnaichean adhair 30-mm, agus ceithir gunnaichean inneal 14-mm. Tha seachd puingean losgaidh airson trodaiche aon-suidheachain gu math mòr.
  Gu dearbh, tha Johann Marcel nas fhaide na farpais, ach dh'fhosgail dithis nighean Gearmailteach, dìreach na pìleatan as àirde clas, an dreuchdan: Albina agus Alvina. Agus tha iad brèagha, agus bidh iad a 'sabaid air an Kursk Bulge casruisgte agus ann am bikini.
  Leag Albina càr Sòbhieteach sìos air an itealan agus rinn i squeak:
  - Tha an neach-poilitigs ag iarraidh a bhith na neach nèamhaidh, ach chan eil aige ach uaill anns na speuran, ach gu dearbh tha e na dheamhan bhon fhìor shaoghal!
  Thug Alvina fa-near gu làidir, a 'losgadh sìos plèana eile bhon Arm Dearg:
  - Tha gob aig neach-poileataigs ri ghluasad agus teanga ri smocadh, ach chan eil sgiathan aig an eun iteach seo gus èirigh os cionn a dhuilgheadasan fhèin!
  Loisg Albina a-rithist sìos Yak Sòbhieteach san adhar agus rinn i co-èigneachadh:
  - 'S e iolaire a th' ann am fear-poileataigs, agus chan eil e cho dona ma tha e gun sgiathan, tha e tòrr nas miosa mas e coileach gun eanchainn a th' ann!
  Ghabh Alvina agus chuir e air bhog sligean itealain aig an nàmhaid agus rinn i:
  - Tha neach-poilitigs, mar bhoireannach, trom, agus is toil leis a bhith ga thoirt fhèin suas airson airgead, ach chan urrainn dha ach uilebheistean a tha fo smachd a bhreith, gobhair sa ghàrradh, agus mucan na phòcaid!
  Rinn na caileagan gearradh a-mach à itealan Sòbhieteach ...
  Gheàrr Albina air ME-309 an càr Sòbhieteach agus thug e fa-near:
  - Tha an dòigh- obrach gun làmhan daonna marbh, agus às aonais eanchainn bidh e a" marbhadh an neach-cruthachaidh!
  Dh" aontaich Alvina gu deònach le seo, a" losgadh sìos bomair aghaidh-aghaidh Sòbhieteach le cuideachadh bho a òrdagan lom:
  - Mas e reithe a th" anns a" chomanndair, cha chuidich innleachd sam bith, eadhon air a chruthachadh le madadh-ruadh, duel a bhuannachadh le cuideigin nach eil na bhreac-fhiodha!
  Nigheanan anns an adhar Bha iad a' sabaid ris an Arm Dheirg mar steigeach. B' urrainn dha na Gearmailtich a dhol a-steach do shuidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach. Agus anns a 'chiad dà latha chòmhdaich sinn còig-deug no fichead cilemeatair.
  Tank "Maus" ghabh pàirt anns na blàir airson a 'chiad uair. Tha sgioba de chlann-nighean ann cuideachd, air a stiùireadh le Adala.
  Tha cuideam an càr Gearmailteach ceud ceithir fichead "s a h-ochd tunna. Is e tòrr cuideam a tha seo. Agus tha e a 'gluasad gu cruaidh.
  Bidh Adala a" losgadh a canain 128mm aig na loidhnichean Sobhietach agus coos:
  - Ma tha neach-poilitigs an-còmhnaidh na mhuc, is e leòmhann a th" ann an deachdaire uaireannan, ach aig an aon àm bidh e a" reubadh pìosan geir bhon neach-bhòtaidh!
  Dh" aontaich Agatha, a" losgadh a canain 75mm, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte cuideachd:
  - Tha saighdear ann an cuid de dhòighean dìreach na pheann air bòrd tàileisg, ach faodaidh e a bhith na sheanalair, na neach-poilitigs, eadhon ged a tha e na neach cudromach, bidh e gu bràth na mheasgachadh de shionnach is muc!
  Chaidh nighean an tancair, Matilda, a-mach le gunnaichean-inneal agus rinn i gàire, a" magadh air na gillean aice:
  - Tha dà phrìomh nàmhaid aig duine: bochdainn agus seann aois, ach ma dh 'fhaodadh cuid a' chiad fhear a bhualadh, chan eil ann bhon dàrna fear ach aon shàbhaladh - bàs!
  Bha Viola, cuideachd nighean bhrèagha, fhad "s a bha i a" draibheadh tanca, a "coed, a" crathadh a fiaclan, dath neamhnaidean:
  - Tha an dà chuid an rìgh agus an tràill air am breith le boireannach le cràdh, ach tha poilitigs a 'toirt breith air brathadh le cràdh neo-ghiùlain don luchd-bhòtaidh!
  Dominica, a" cuideachadh le bhith a" luchdachadh projectile trom a-steach do bhall-airm cumhachdach, thuirt e gu loidsigeach:
  - Nuair a tha Dia airson peanasachadh gu h-aotrom, bidh e a 'toirt air falbh inntinn an riaghladair airson aon teirm ceann-suidhe, ach ma tha an t-Uile-chumhachdach ag iarraidh peanasachadh gu mòr, tha an luchd-bhòtaidh air an call bho roghainn reusanta airson a h-uile companaidh!
  Agus brisidh an nighean a-mach le gàire. Agus buailidh iad na saighdearan Ruiseanach gu math mionaideach.
  "Maus", tha an tanca gu dearbh mòr, agus air a dhìon gu math bho gach ceàrnaidh. Ach daor, trom, mall. Ach bidh sligean bhuaithe a 'dòrtadh mar phògan. A thaobh seo, tha an tanca seo freagarrach airson briseadh agus tha e ceadaichte air adhart. Thug e dìreach e agus shèid e e fhèin suas air mèinn.
  Thuirt Agatha gu co-sheòrsach:
  - Nuair a tha trioblaid ùine aig Dia, chan eil ùine gu leòr aig luchd-bhòtaidh aithreachas a dhèanamh air an roghainn de luchd-poilitigs!
  Loisg Adala an canan aice aig na dreuchdan Sòbhieteach, a 'toirt a-mach an t-slat-tomhais thairis, agus a' sgàineadh:
  - Fiù ma tha an neach-bhòtaidh seachd rèisean air a bheulaibh, bidh e fhathast a" taghadh neach-poilitigs le seachd Dihaoine san t-seachdain, agus latha dheth sìorraidh ann an coileanadh geallaidhean taghaidh!
  Thuirt Matilda, a" sgrìobadh bho ghunnaichean-inneal, a" snàgail air an "Maus" gu saighdearan Sòbhieteach agus a" marbhadh nan Ruiseanaich:
  - B' fhearr aon righ na seachd balach a bhi air a' righ-chaithir, seachdnar nighinn a bhi leanabh gun suil, Seachdnar bhalachan gun chumhachd gun righ 'nan ceann !
  Dh" fheuch Viola ris an tanca a tharraing a-mach às a" mhèinn, a" lùbadh air a casan rùisgte agus thug i fa-near:
  - Tha eadhon tyranny nas fheàrr na anarchy iomlan, marbhaidh aon mhadadh-allaidh mòr nas lugha na millean mosgìotothan làn de ghalaran!
  Thug Dominika, a 'toirt a-steach tilgeadh trom eile, fa-near gu reusanta agus gu glic:
  - Tha eagal air an ailbhean ro luchag bheag, tuit deachdaire uamhasach na h-ìmpireachd sìos tuiteam beag de phuinnsean, agus cuiridh bacillus beag sìos billean neach!
  Chaidh am "Maus" cumhachdach ann an gèar cùil air ais dòigh air choireigin. Bha na Nadsaidhean deiseil airson buadhan ùra no a chaochladh bashing.
  Bha an Kursk Bulge a" sèideadh agus a" lasadh ... Agus tha na blàran an seo cho an-iochdmhor agus feargach.
  Coltach ri sruthan làbha a" sprèadhadh. Agus na stad, na atharraich casan ...
  Soillsich ar n-aghaidhean, bòtannan lìomhach ...
  Fhuair Hitler naidheachdan bhon aghaidh gach uair a thìde. Cha deach an oilbheum dìreach mar a bha dùil, ach chaidh na Nadsaidhean a-steach. Sheall an tanca "luchag" mar a bha e beò. Mar a tha Leo. Ach san fharsaingeachd, chan eil càraichean fìor-throm fìor mhath. Cha robh "Panther", air sgàth laigsean nan taobhan, glè sheasmhach. Ach bha an "Tìgear", a bha, mar thoradh air a chumadh ceàrnagach, air a mheas a-mach à bith, dìreach a 'coimhead gu math. Is dòcha am fear as fheàrr de na tancaichean Gearmailteach. Agus bha seo, gu dearbh, na lorg beag air an Kursk Bulge.
  Anns na speuran, ghlac na Gearmailtich ceannas. Agus bha Johann Marcel, mar a bha e an-còmhnaidh, a" deàrrsadh, a" leagail dhusanan de Ruiseanaich. Ach gu dearbh, sheall na caileagan Albina agus Alvin iad fhèin gu làidir. Thòisich rionnag ùr Ace Huffman ag èirigh cuideachd. Agus sgrios Rudel cuideachd tancaichean Sòbhieteach ann an itealan ionnsaigh. Agus nochd Helga cuideachd air an Focke-Wulf. Tha an nighean cuideachd na ace gu math làidir.
  Dh'ainmich i eadhon, a 'bualadh air tanca Sòbhieteach eile:
  - Feumaidh tàileasg loidsig, intuition agus innleachdas airson buannachadh, ann am poilitigs tha aon chiall gu tric gu leòr, ged a tha buaidh an-còmhnaidh Pyrrhic!
  Dh" aontaich Rudel le seo, bha e fhathast òg agus cha robh e fhathast sgìth:
  - Tha fear-cogaidh cosmhuil ri Satan, mur ann le neart, an sin le misneach leis am bheil e a' ruagadh aig dia a' chogaidh !
  Tha na Gearmailtich, gu dearbh, a" sabaid gu cruaidh. Ach bidh an t-Arm Dearg cuideachd a" sabaid mar alloy titanium. Agus chan eil an luchd-sabaid Sòbhieteach a 'toirt seachad aon cheum, gun sabaid.
  Tha Alenka cuideachd ann am blàr leis an sgioba aice air thoiseach air bàrr na sliasaid Nadsaidheach. Agus tha gaol aig na Gearmailtich air an nàmhaid a bhriseadh san dòigh seo.
  Thilg Alenka boma le cas rùisgte de fheachd marbhtach agus dh" fhàs e le gàire:
  - Tha neach air a bhreith leis a 'mhiann eòlas a thoirt air gliocas, ach chan eil ach gobhar air a bhreith le feusag, agus chan eil sin daonnan litearra!
  Dh"aontaich Anyuta, a" losgadh air na Nadsaidhean, le seo, a" tilgeil grenade le cas-rùisgte:
  - Tha fear ag iarraidh neart tairbh a bhith aige, ach tha inntinn asail ga thionndadh na reithe airson barbecue!
  Alla, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le òrdagan rùisgte, vyaknula:
  - Chan eil dad eu-comasach airson adhartas, a-mhàin sonas a thoirt don h-uile duine, tha e gun chumhachd, air sgàth uile-chumhachd farmad agus fèin-thoileachas daonna!
  Rinn Maria cuideachd a" chùis air an nàmhaid, bhris i an tanca gu tur le tilgeil a cas-rùisgte agus dh" èigh i:
  - Tha eadhon an Dia Uile-chumhachdach gun chumhachd airson toileachas a thoirt don h-uile duine, agus mar sin cha do lorg eadhon an Uile-chumhachdach antidote airson a leithid de fheartan: nuair nach eil a h-uile dad gu leòr airson duine, agus tha e coltach gu bheil a h-uile dad nas fheàrr le nàbaidh, a bhean nam measg!
  Thilg Marusya bhon bhuidheann-chatha casruisgte seo de chlann-nighean dòrlach de grenades le a buinn rùisgte agus a" còta:
  - Chan eil fìor thoileachas nuair a tha a h-uile dad a tha thu ag iarraidh, leis gu bheil seo neo-phractaigeach eadhon dha billeanair, ach nuair a stadas tu a bhith farmadach ri do nàbaidh - ged is e fantasachd a tha seo gu tric!
  Chuir Matrena, an nighean tana, fèitheach seo ann an rud sam bith ach panties, pasgan guail làn cuideam dachaigh air bhog le a casan rùisgte, agus dh" èigh i:
  - Bha e coltach gu robh e na b 'fhasa a' chùis a dhèanamh air farmad do nàbaidh agus a bhith a 'coimhead gu dlùth air a bhean, ach uaireannan tha e na b' fhasa an speur a leigeil sìos air an talamh na stad a bhith farmadach ri soirbheachas neach eile!
  Is e nighean gaisgeil cumhachdach a th" ann an Olympias a ghlac agus a thilg suas baraille slàn de stuth-spreadhaidh, a reub tomad de Nadsaidhean às a chèile agus eadhon a thionndaidh tanca Panther thairis agus a rinn gàire:
  - Ciamar as urrainn dhut a" chùis a dhèanamh air fèin-thoileachas annad fhèin - stad air a bhith a" cuimhneachadh gur e muncaidh a th" ann do shinnsear, ach cuimhnich gun deach do chruthachadh ann an ìomhaigh agus ann an coltas Dhè agus air do bhreith leis an Uile-chumhachdach, agus gur e do phrìomh amas seirbheis a thoirt dha na nèamhan!
  Ach bha Stalenida, còmhla ris an Tamara agus Veronika cas-rùisgte, ag amas air canan 203-mm. Agus mar a tha e a" spreadhadh a-mach às air na Luchag. Gu teòiridheach, faodaidh armachd mar sin eadhon an uilebheist seo a tholladh, ach ... Chan eil am projectile, ged a tha e trom, a "tolladh armachd, agus ricochets bho armachd an uilebheist seo. Ach 250 mm de mheatailt claon air a" mhullach. Is e sin cruthachadh smaoineachadh innleadaireachd air an Treas Reich.
  Tha Steelenida a" bruidhinn le gàire:
  - Tha duine a 'dol air adhart bho mhuncaidh gu uile-chumhachd, tha neach-poilitigs a' gluasad suas an fhàradh dreuchdail bho shionnach-dubha, gu deachdaireachd muc!
  Chuir Victoria, Veronica agus Tamara, a 'gabhail fois air an casan rùisgte, tilgead ceud-cileagram dhan ghunna, agus thòisich iad ga stiùireadh.
  Thuirt Bhictòria, an nighean bhrèagha seo ann am bikini, a" giùlan a fiaclan, gu seòlta:
  - Tha moran thrioblaidean a' feitheamh air duine 'na bheatha, ach an deigh bais, tha an t-anam fathast gun aite fhaotainn dha fein, cha'n 'eil peac- aidhean ceadaichte do neamh, agus peicidh na coigrich ann an ifrinn !
  Dh'aontaich Veronica, a 'socrachadh a sàil rùisgte air feur dath emerald, le seo:
  - Tha e duilich an corp air uairibh a chaitheamh, agus an t-anam gun chuideam, ma bha thu beò gu peacach, chan fhaigh thu dachaigh ann am pàrras!
  Tamara le gàire, a" crathadh a fiaclan, air a h-ainmeachadh gu loidsigeach, a" sèideadh sradagan bho a fiaclan:
  - Is toigh le fear sealltuinn air casan rùisgte bhan, agus is toigh le boirionnach a bhi draibheadh, air dha brògan a chur roimhe so suas gu a cluasan, agus tri craicionn fhir a reubadh dhith fo a shàil !
  Chrom Stalenida a fiaclan ann an gàire geal le fiaclan agus glè ionnsaigheach, agus a" gabhail fois air a sàilean lom, cruinn, thug i fa-near:
  - Tha fear fo shàil boireannaich de bhròg eireachdail mòran nas tlachdmhoire na fo bhròg deachdaire, gu sònraichte ma tha e na bhròg bast le inntinn!
  Rinn Victoria gàire nuair a chuir i am projectile ann an arc agus thuirt i:
  - Tha neach-poilitigs an-còmhnaidh na bheathach le hunchback, ach tha aige mar an ceudna ri camel, dìreach gun robh e airson a bhith a" smugaid oirnn!
  Thuirt Veronica gu làidir, gu dùrachdach agus gu h-àlainn, le urram mòr:
  - Bidh am fear-poileataigs a" sgoltadh oirnn mar chàmhal, ach aig an aon àm tha e ag iarraidh gum bi ar druim a" lùbadh mar chromagan ann am bogha ri cho beag "s a tha e!
  Mhothaich Tamara gu làidir, a "tarraing suas projectile mòr, millteach eile:
  - Is e bàta-smùid an fhàsaich a th' ann an camel, agus is e neach-poilitigs muc a thionndaidheas fearann flùr gu bhith na fhàsach!
  Air an treas latha, chaidh na Gearmailtich air adhart beagan a bharrachd. Thòisich "luchagan", "Lions", "Tigers" agus "Panters" a 'briseadh sìos nas trice. Bha tòrr fealla-dhà leotha.
  Thug Gerda fa-near le bhith a" cur projectile bho chanan an aghaidh buncair Sòbhieteach. Bha an gunna Gearmailteach na bu chumhachdaiche an seo na sligean beaga a" Panther.
  - Mar is truime feòil duine, 's ann is duilghe a bhios e 'n a chudthrom ann an sùilibh boirionnaich mar inneal air son toileachadh a' chuirp !
  Thug Charlotte fa-near, a 'cur tilgeadh marbhtach gu suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach:
  - Tha brains bog don suathadh, ach tha barrachd cumhachd làidir aca na dòrn iarann-teilgte!
  Loisg Kristina air an nàmhaid, leag i a-mach na saighdearan Sòbhieteach agus chrath i, a" rùisg a fiaclan:
  - Ma tha do cheann na chnàmh cruaidh, bidh an suidheachadh nad bheatha cugallach!
  Bhuail Magda air an nàmhaid, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, bhris i e, a" tionndadh canan na Ruis thairis, agus thuirt i:
  - Chan eil neart nas motha ann airson duine na bhith ag aithneachadh na mearachdan aige fhèin, ach airson neach-poilitigs tha seo gun fheum, leis gu bheil e a "milleadh gu mothachail, agus tha an neach-bhòtaidh ceàrr le bhith ga thaghadh!
  Tha nigheanan cho mòr is nach urrainn dhut argamaid a dhèanamh leotha ...
  Tha dà snaidhpear boireann Alice agus Anzhelika cuideachd a" sabaid bho thaobh nan Sobhietich.
  Bhuail iad cuideachd air na Nadsaidhean.
  Loisg Alice agus thuirt i, a "magadh air a companach:
  - Mas e martinet daraich a th" annad, bu chòir dhut a bhith mar an aon sheanalair tambourines, mar rìgh rùisgte, às an deach na sliseagan a thoirt air falbh!
  Agus le a òrdagan rùisgte thilg i grenade, a" reubadh nan Nadsaidhean às a chèile.
  Bidh Angelica cuideachd a" bualadh air a" Fritz, agus le a sàil rùisgte a" gèilleadh ri sgrios bàis agus squeaks:
  - Chan urrainn don neach-poilitigs na fhèin-thoileachas eadhon rud sam bith feumail a ghealltainn don neach-bhòtaidh, leis nach urrainn don bheinn òrail, nach fhiach sgillinn, ach pronnadh!
  Loisg Alice a-rithist gu ceart air an nàmhaid, thilg i fear marbhtach le corragan a cas rùisgte, agus rinn i squeak:
  - Ann am breugan, chan eil an neach-poilitigs co-ionann, ann a bhith a" fìreanachadh fàilligeadh an gealladh a choileanadh, tha e na shàr-ghaisgeach idir!
  Bidh Angelica a" gàireachdainn, agus tha an loidhne a" gearradh dheth mòran de luchd-faisisteach, agus dòrlach de grenades ag itealaich bho bonn lom na bòidhchead. Nighean a' gàireachdainn:
  - Tha an neach-poilitigs a 'feuchainn ri laighe gus cuibhreann an leòmhann a spìonadh, agus muc airson pìosan geir, ach chan eil e a' leigeil a-mach gur e leòmhann a th 'ann, ach fìor mhuc!
  
  A 'CRUSHING BLUE OF CHAMPION KARPOV
  Rinn Anatoly Karpov ann an 1984 a' chùis air Garry Kasparov air a 'ghèam airson farpais na cruinne anns a' gheama trithead sa h-aon. Agus chrìochnaich an geam le sgòr de shia - neoni airson fàbhar Anatoly Karpov. B 'e an treas cùis ann an eachdraidh geamannan tàileasg airson farpais na cruinne, a thàinig gu crìch le sgòr tioram, nuair nach do bhuannaich curaidh na cruinne a bha a' riaghladh aon gheama.
  Bha Anatoly Karpov cuideachd comasach air a dhol thairis air Bobby Fischer agus ELO. B" e buaidh air leth a bh" ann - fear airson a bhith moiteil.
  Air a shàrachadh, dh"fhàs Garry Kasparov trom-inntinn agus sguir e a" cluich tàileasg.
  Lean Anatoly Karpov air adhart leis na taisbeanaidhean aige. Ann an 1986, bha duel aige le Sokolov. Chaidh an geama cuideachd bhon fhìor thoiseach gu aon tadhal, às deidh aon gheama deug thàinig an sgòr gu bhith: ceithir neoni airson Karpov. Agus is e dìreach an treas geama deug Sokolov, a 'cleachdadh ùr-sgeul ris nach robh dùil, a fhuair air an sgòr a ghluasad. Ach chuir Karpov crìoch air an neach-dùbhlain aige fhathast anns a" cheathramh geama deug agus san ochdamh linn deug. Bha an geam seo gu mòr fo smachd Karpov. Agus tha Karpov mar-thà na churaidh cruinne còig-ùine mar Mikhail Botvinnik.
  Ach ann an 1988, thachair duel le Yusupov. Bha Anatoly Karpov air a mheas mar am fear as fheàrr leotha. Chan eil e eadhon sean fhathast. Agus bha Yusupov mu thràth a 'call gu Sokolov, a chaidh a' chùis gu tur le Karpov. Agus san fharsaingeachd, cha robh e air a mheas mar sàr lùth-chleasaiche. Agus a thaobh rangachadh, bha e fada air dheireadh air Karpov. Ach bha Garry Kasparov eadhon air thoiseach air ron gheama sgriosail.
  Ach thionndaidh an t-sabaid a-mach gu bhith tòrr na bu làidire. Thachair an mothachadh bhon fhìor thoiseach, nuair a ghabh Yusupov an stiùir. An uairsin rinn Karpov co-ionannachd agus ghabh e an stiùir anns an deicheamh geama. Ach rinn an treas-deug Yusupov a 'chùis agus cho-ionann ris an sgòr. Agus rinn sia geamaichean deug a" chùis air Karpov le Dìon Sicilian, a" cleachdadh gambit ùr.
  Agus ceum air adhart! Bha e cruaidh!
  Chaidh aig Karpov air eadhon an sgòr a-rithist a-mhàin anns an dàrna geama fichead ... An uairsin ghluais e air adhart anns an t-seachdamh geama fichead. Agus an dèidh dha an treas geama air fhichead a bhuannachadh, chaidh aige air an sgòr a dhèanamh còig 's a trì ... Lean an geama gu mòr gus an do chuir Anatoly Karpov puing a bhuannaich anns a' gheama dà fhichead sa h-aon.
  B" e an geam an tè as fhaide ann an eachdraidh tàileasg - ceathrad "s a h-aon geama, agus e glè ghoireasach. Agus fhuair Yusupov ùghdarras agus spèis le leithid de dh 'ionnsaigh neo-chinnteach an aghaidh curaidh na cruinne.
  Agus chaidh Anatoly Karpov thairis air Mikhail Botvinnik le bhith na churaidh cruinne sia-ùine.
  Ann an 1990, chluich Anatoly Karpov a-rithist geama airson farpais na cruinne. Agus na aghaidh tha Vishy Anand. Cluicheadair tàileasg òg às na h-Innseachan. Eadar-dhealachadh ochd bliadhna deug. Bidh Karpov dà fhichead a dh'aithghearr. Agus tha an nàmhaid aige fhathast aon bhliadhna air fhichead a dh'aois agus a dh'aithghearr bidh e fichead 's a dhà. Ciamar a tha e a ' cur nam chuimhne Kasparov. Agus chan eil ìre Anand dona. Agus tha buadhan mòra ann am farpaisean.
  Agus mar sin tha am blàr fiadhaich a 'tòiseachadh. Mar a bhiodh dùil, bha an geam le Anand na thachartas air leth. Agus bidh sabaid mhòr ann.
  Gu dearbh, an toiseach dh'atharraich Karpov agus Anand buillean. An uair sin ghabh Karpov an stiùir... Anns an t-siathamh geama deug rinn Anand cothrom... Dìreach anns an t-seachdamh geama air fhichead bha Krapov air thoiseach a-rithist... An uairsin rinn Anand co-ionannachd an sgòr a-rithist anns a" gheama trithead "s a dhà... Anns a" gheama dà fhicheadamh sa chiad ghabh Karpov a-rithist. Agus bhuannaich e an dà fhichead-seachdamh coinneamh, ach Anand bhuannaich anns an ceathrad 'sa h-ochdamh ... Às deidh sin, airson a' chiad uair ann an eachdraidh tàileasg, chaidh briseadh ainmeachadh airson trì mìosan, an tè as fhaide ann an eachdraidh a 'gheama.
  Anns a" gheama seo sheall Anand deagh sgil ann an dìon. Agus bha e air a chomharrachadh le clàr, agus saoghal.
  Às deidh trì mìosan thòisich an geam a-rithist... Às deidh tarraing san naoidheamh geama air fhichead, bhuannaich Anand an leth-cheudamh. Agus bha an sgòr cothromach... lean sia tarraingean deug eile, gus an do bhuannaich Karpov an seasgad san t-seachdamh geama mu dheireadh. Agus tha an supermatch seachad mu dheireadh.
  Ann an 1992, dh'fheuch Anatoly Karpov ri clàr Lasker a bhriseadh airson an àireamh de gheamannan farpais cruinne a bhuannaich. Agus thàinig an Sasannach Short gu bhith na cho-fharpaisich aige. Rud nach robh idir air a mheas mar an roghainn as fheàrr leotha agus aig an robh ìre gu math ìosal.
  Ach chaill Anatoly Karpov dà gheama aig toiseach an iomlaid buillean, bha an stiùir dà phuing. Anns an treas geama deug, bha e comasach dha Short an sgòr àrdachadh ceithir gu aon. Agus bha e mar-thà na mhothachadh. Anns a' cheathramh geama air fhichead, bhuannaich Short a-rithist, a' toirt an sgòr gu còig 's a h-aon. Agus a-nis tha an seachdamh cuibhreann fichead de Karpov a 'dùnadh a' bheàirn. Ach anns a" gheama trithead sa dhà, tha Short a" faighinn an t-siathamh tadhal agus a" tighinn gu bhith na churaidh na cruinne. Aig an aon àm, le sgòr fìor chinnteach - sia - dhà! Seo geama fìor inntinneach air a thionndadh a-mach.
  Ach a rèir riaghailtean FIDE, tha còir aig Karpov air ath-gheam. A bharrachd air an sin, tha an geama a 'dol suas gu sia buadhan, agus chan eil cnap-starra ann airson a' churaidh.
  Agus bha dìoghaltas ga iarraidh, a dh'aindeoin mothachadh Short. Agus ann an 1993, bidh an ath-chluich a 'tachairt.
  Bhuannaich Anatoly Karpov an toiseach, agus chaill e. An uairsin bhuannaich e trì geamannan ann an sreath. An uairsin geam eile... Thàinig an sgòr gu bhith còig a h-aon... An uairsin bhuannaich Short aon phuing air ais... Ach anns an t-seachdamh geama air fhichead, chuir Anatoly Karpov puing a bhuannaich. Agus a-rithist buaidh iongantach. Agus thàinig an sgòr gu sia - dhà, ach mar-thà airson Karpov.
  Agus ann a bhith a 'dèanamh seo, tha clàr Lasker air a bhriseadh - rud a tha gu math fionnar.
  Ann an 1994, geam ùr le Anatoly Karpov. An turas seo is e Gatta Kamsky an neach-dùbhlain aige. Tha an cluicheadair tàileasg òg agus glè stòlda. Tha an diofar ann an aois trì bliadhna fichead. Agus feumar a ràdh gu bheil fìor cho-fharpaiseach aig Karpov.
  Cha do thòisich an geam glè mhath dha Kamsky. Às deidh fichead geama, bha an sgòr còig - aon airson Karpov. Ach bhuannaich Kamsky an dàrna geama air fhichead, an ceathramh air fhichead, agus an siathamh air fhichead - a' lùghdachadh na beàrn san sgòr. Agus chaidh a h-uile geama sa gheama seo a chluich a rèir smachd ùine. Bhuannaich Karpov an seachdamh geama fichead agus thàinig e gu bhith na churaidh cruinne naoi-ùine. Is e toradh air leth math a tha seo ann an eachdraidh tàileasg.
  Thuirt Anatoly Evgenievich gum feum thu co-dhiù a bhith nad churaidh cruinne deich-ùine airson a bhith na fhaireachdainn agus na chlàr agus na fhigear cruinn.
  Ach ann an 1996, Anand a 'sabaid a-rithist le Anatoly Karpov. An turas seo, tha an ìre as àirde san t-saoghal aig na h-Innseanaich. Agus tha e air àrdachadh. Agus tha Anatoly Karpov mar-thà dà fhichead 's a còig, agus tha cuimhne aig a h-uile duine mar a bha iad a' sabaid sia bliadhna air ais. Tha an t-sabaid gu bhith cruaidh.
  Chaidh a" chiad sia geamaichean a chluich ann an strì làidir. Bhuannaich na cluicheadairean tàileasg dà gheam gach fear... An uairsin lean sreath de tharraingean agus bhuannaich Anand san treas geama deug. Bhuannaich Vishy an t-siathamh geama deug... Agus an ceathramh fear air fhichead anns na Sicilian... Anns an t-seachdamh air fhichead, dhùin Karpov am beàrn... Ach bhuannaich Anand an treas geama air fhichead. Agus anns an t-siathamh geama air fhichead, bhris na h-Innseanaich tro dhìon Karpov agus thàinig iad gu bhith mar an ceathramh curaidh deug san t-saoghal.
  Às deidh dha an geam a chall le sgòr de shia - trì, cho-dhùin Anatoly Karpov cluich mar dhìoghaltas. Ùr, an turas seo an treas geama airson farpais na cruinne.
  Mas e ann an fìor eachdraidh tàileasg an còmhstri Karpov-Kasparov a bu mhiosa, is e seo Ananda-Karpova.
  Chaidh ceud is trì geamaichean a chluich mu thràth, a" toirt a-steach geama nas àirde na trì fichead sa seachd duel. A bharrachd air na farpaisich. Agus an uairsin tha an treas geama gun chrìoch ann.
  Tha Anatoly Karpov, gu dearbh, deiseil gus brath a ghabhail air a 'chòir air ath-ghluasad. Agus an seo a-rithist blàr dà ridire cleòc agus biodag.
  Is e a" bhliadhna 1997 - tha Karpov dà fhichead "s a sia bliadhna a dh"aois. Agus chan e obair fhurasta a th" ann geam a bhuannachadh gun chrìoch. Ach feumaidh tu buannachadh.
  Thòisich an t-sabaid gu faiceallach... Chrìochnaich a" chiad ochd geamaichean ann an tarraing. Bhuannaich Anand an uair sin... Bhuannaich Vishy an seachdamh geama deug agus ghabh e an stiùir le sgòr a dhà gu neoni... Buaidh a bharrachd anns an treas geama air fhichead.... Agus a-mhàin anns an t-seachdamh coinneamh air fhichead, Anatoly Karpov bhris an sgòr. Ann an dòigh air choreigin, anns an t-seachdamh geama air fhichead, bidh Anatoly Evgenievich an-còmhnaidh a 'buannachadh. Agus seo na geamaichean ùra... Agus chan eil e ann an cabhaig... Anns a" chiad gheam air fhichead a bhuannaicheas e bhon t-seachdamh air fhichead. Agus tha Black a" cur puing a bhuannaicheas anns an dà fhicheadamh h-ochdamh.
  Seo mar a thàinig an geam gu crìch, an treas agus an clàr mu dheireadh de chòmhstri eadar an dà ghinealach.
  Dh'aidich Anatoly Karpov gu bheil an ùine aige air a dhol seachad, agus tha e toilichte gun deach e sìos ann an eachdraidh mar churaidh cruinne naoi-ùine agus neach-gleidhidh chlàran san spòrs seo. Gu h-iomlan, bha Karpov na ghaisgeach an t-saoghail airson fichead bliadhna, san dàrna h-àite a-mhàin do Lasker.
  Agus ghabh Garry Kasparov ùidh ann am poilitigs. Bha e na bhall den chomhairle. Chruthaich e am pàrtaidh aige fhèin - "A 'smaoineachadh air an Ruis". Ann an 2000, ruith e airson ceannas na Ruis agus ghabh e àite mu dheireadh. Agus cha b 'fhada gus an do dh'fhàg e poilitigs gnìomhach, an dèidh dha dreuchd fhaighinn ann am Ministreachd nan Dùthchannan Cèin.
  Agus is e Vishy Anand curaidh ùr na cruinne bho 1996. Chaidh aig na Hindu air cumail a-mach gu 2014 - ochd bliadhna deug - cha robh ach barrachd aig Lasker agus Karpov! Ach b 'urrainn dha Anand, a' cluich gheamannan a h-uile dà bhliadhna, a dhol thairis air Karpov a thaobh an àireamh de gheamannan agus iomadachd na farpais. A bhith na churaidh cruinne deich-ùine ann an eachdraidh agus a" cluich trì geamannan deug de fharpaisean na cruinne.
  Gus an deach Carleson a chuir na àite.
  Bha a" bhuaidh air cùrsa eachdraidh an t-saoghail cudromach. Leis gu bheil an cruinne-cè eadar-dhealaichte, agus bidh a h-uile càil ag atharrachadh beagan. Rinn Garry Kasparov a 'chùis air Vladimir Zhirinovsky anns an Duma Stàite, agus mar thoradh air an sin chaill e an t-ùghdarras aige. Agus ann an 1995, chaidh na taghaidhean gu Duma na Stàite seachad an àite a" Phàrtaidh Libearalach Deamocratach - KRO. Agus dh"atharraich e gu mòr. Gu sònraichte nuair a thàinig e chun bhòt gus impeach a chuir air Yeltsin. Bha bhòtaichean gu leòr aig an Duma Stàite seo, agus thachair an impeachment. Dh'fhalbh Yeltsin agus thàinig Yevgeny Primakov gu bhith na neach-leantainn. Agus cha do thachair iongantas Vladimir Putin. Leig Putin fhèin dheth a dhreuchd mar stiùiriche an FSB
  a-steach do ghnìomhachas. Ach cha robh e gu math soirbheachail leis. Agus mar sin dh'fhuirich e na oifigear air nach robh mòran eòlach.
  Rinn Yevgeny Primakov seirbheis dà theirm mar Cheann-suidhe agus ann an 2008 thug e seachad an rìgh-chathair do Luzhkov. Bha e a" riaghladh gu 2016. Cuideachd dà theirm, agus às a dhèidh thàinig Gennady Zyuganov gu bhith na cheann-suidhe. Bha poileasaidh na Ruis nas socraiche, cha robh Ameireagaidh air a shàrachadh ... Anns an Úcráin, rinn Yanukovych seirbheis dà theirm agus ann an 2020 chaill am billeanair Poroshenko. Rinn Vitali Klitschko bogsa beagan nas fhaide na fìor eachdraidh ... buannaichidh Stevenson, agus trì bogsairean eile, Alexander Povetkin nam measg. Agus dh'fhàg e a-mhàin ann an 2016, a 'diùltadh a' sabaid le bomair umha.
  Rinn Wladimir Klitschko beagan na bu shoirbheachail. Rinn a' chùis air Tyson Fury, agus an uair sin Glazkov, agus am Brùnach. Ach fhathast, aig aois dà fhichead 's a h-aon, chaill e gu Anthony Joshua. Ach bha e comasach dha clàr Joe Louis a bhualadh. Agus tha seo cuideachd a shàr euchdan ann an spòrs.
  Dh" fhan Crimea mar phàirt den Úcráin. Tha an saoghal nas socraiche agus nas sìtheile. Cha do nochd ISIS. Cha robh ionnsaigh cheannairc ann air 9/11. Mu dheireadh rinn an Taliban a" chùis air a" chaidreachas a tuath agus ghabh iad smachd air Afganastan. Agus a-nis tha sìth ann. Chaidh Lukashenka, an dèidh dà theirm a thoirt seachad ann an 2006, a rèir a 'bhun-reachd, a-steach gu peinnsean urramach. Agus thàinig an t-seann Phrìomhaire Sidorsky gu bhith na cheann-suidhe. Agus rinn e seirbheis dà theirm cuideachd ann an agus ann an 2016 ghluais e cumhachd gu Korotkevich.
  Thionndaidh a h-uile dad a-mach nas fheàrr na ann an eachdraidh fhìor. Anns an t-saoghal, cha do bhris eadhon an galar coronavirus a-mach. Agus tha seo gu cinnteach na choileanadh math.
  Ghabh cùrsa-beatha tàileasg Bobby Fischer tionndadh gu ìre eadar-dhealaichte. Thog an uilebheist tàileasg, às deidh dha buannachadh aig Spassky ann an 1992, geam a thogail agus a chluich le Ljubojevic. Rinn e a" chùis air ann an stoidhle na bu sgriosaile. An uairsin rinn e a' chùis air Korchnoi ... Chluich e cuideachd le Ivanchuk, an turas seo ann an tarraing. Agus ann an 1999 chluich e geama le Karpov suas ri deich buadhan. Le cìs mhòr.
  Fiù mura h-eil e airson tiotal na cruinne, thog an geam seo ùidh mhòr.
  Bhuannaich Bobby Fischer a' chiad gheam... An uair sin sreath de dheich tarraingean agus rinn e a' chùis air Karpov mar fhreagairt... An uair sin sreath eile de tharraingean... Gus an do bhuannaich Fischer an ceathramh geama air fhichead, is bhuannaich Karpov an seachdamh air fhichead. An uairsin bhuannaich Fischer bhon gheama trithead "s a dhà. Bhuannaich Karpov a" chiad dà fhichead sa h-aon.
  An sin dh"atharraich iad buillean anns an t-seachdamh agus dà fhichead agus an ochdamh cuibhreann. Agus thàinig an sgòr gu bhith còig - còig ... An uairsin stad an dà sheann tàileasg airson trì mìosan. Dèan ullachadh airson leantainn air adhart leis an t-sabaid. Agus tha e dha-rìribh comasach an clàr as àirde de seasgad "s a seachd geamannan a bhualadh le Anand sa gheama seo.
  Agus tha a" chìs airson a" gheama cuideachd nas àirde na riamh. Ceud millean dolar ... Agus gu dearbh tha geama fada ann am bailtean-mòra eadar-dhealaichte as prothaidiche. Mar sin, bidh Bobby Fischer a" cumail ris na bha dùil le bhith a" tilgeil a-mach seo no an còn sin. Agus sgandalan a chuir air dòigh an-dràsta is a-rithist.
  An dàrna cuid thig e ann an clogaid, no bidh na Karpovs ga chasaid gun do chleachd e saidhc-inntinn. Agus an uairsin ann an iomadh dòigh eile. Agus chuir e air glainneachan sgàthan, eagal air sealladh hypnotic.
  Cha robh an naoidheamh baidse air fhichead mar eisgeachd. Thòisich Fisher, ann an èideadh Santa Claus, air tiodhlacan a sgaoileadh. Agus bha e a" coimhead gu math èibhinn. Chrìochnaich an geama ann an tarraing... An uair sin dusan tarraing eile...
  Anns a 'gheama trì fichead' sa dhà, thill Fischer a-rithist chun ghluasad E-2 - E 4, agus thagh Karpov a-rithist Karo-Kan. Chaidh aig Fischer air àrdachadh ionnsaigh a lorg agus fhuair e buannachd. Mhair an geama faisg air ceud gluasad gus an do leig Karpov dheth a dhreuchd ann an suidheachadh eu-dòchasach... Anns an t-seachdamh geama air fhichead, fhuair Anatoly Karpov an sgòr a chothromachadh. An uairsin, bhon gheama trì fichead 'sa h-ochdamh, chaidh an clàr roimhe de Karpov agus Anand a bhriseadh ... Agus chaidh an t-sreath as fhaide de fhichead tarraing ann an eachdraidh geamannan tàileasg a shìneadh. Gus an do bhuannaich Bobby Fischer anns a' gheama ceithir fichead 's a h-ochdamh agus ghabh e an stiùir. Bha an sgòr sia - seachd ... Agus a-rithist ceithir fichead 's a sia geamaichean agus briseadh trì mìosan eile, sreath de tharraingean. Chaidh an geam as fhaide seo ann an eachdraidh tàileasg a chòmhdach air telebhisean. Agus thog e tòrr fealla-dhà. Mar eisimpleir, nuair a chaidh an liosta iomlan de gheamannan Fischer-Karpov a luchdachadh, dh'fheumadh an gleoc atharrachadh - chaidh cruach leabhraichean gu raon ùine eile.
  Thòisich an geam a-rithist... Bhuannaich Fischer a-rithist anns a' 100mh geama, bha an sgòr sia - ochd airson Fischer. Agus tha seo trom. Ach lean Karpov air a" cumail mar chreig. Agus anns an 111mh geama, chaidh aige air a' bheàrn a dhùnadh... An uair sin sreath de tharraingean... Agus bhuannaich Karpov an 131mh geama, a' co-ionnanachd na sgòr. An uair sin bha suas ri ceud ceathrad "s a ceithir geamannan nan tarraingean. Agus a-rithist briseadh trì mìosan... Gèam cho fada, agus an sgòr fhathast ochd-ochd. Agus a-nis, trì mìosan às deidh sin, tha e air tilleadh. An geama tàileasg as fhaide ann an eachdraidh an t-saoghail.
  Agus tha seo gu math trom. Agus gu math fionnar agus sòlaimte. Agus neart mòr coileanaidhean faicsinneach.
  Agus a-nis tha an geam airson farpais na cruinne a" tòiseachadh a-rithist... Rinn Fischer eadhon magadh nach biodh cuid de dhaoine beò gus deireadh a" chòmhstri seo fhaicinn. Agus thionndaidh an t-sabaid a-mach gu bhith gu math cudromach.
  B" e an t-sreath ùr de tharraingean an fheadhainn as fhaide ann an eachdraidh tàileasg, a" cur bacadh air coileanadh a" gheama seo roimhe. Agus a-mhàin ann an ceud seasgad sa chiad gheama a bhuannaich Anatoly Karpov. Cha robh ach aon cheum air fhàgail ri ghabhail. Ach anns a" gheama ceud ceithir fichead "s a dhà, fhuair Bobby Fischer buaidh eile faisg air a" cheann thall is an sgòr gu bhith naoi - naoi! Agus a-rithist briseadh airson trì mìosan.
  Agus mhair an geam as fhaide ann an eachdraidh gus a" chiad bhuaidh.
  Agus mar as trice tha e super - agus hyper! Dìreach mar anns na filmichean! Agus chan eil dad an coimeas!
  An turas seo chluich Fischer agus Karpov an còigeamh pàirt den gheama ann am Moscow. Agus feumar a ràdh gu fìrinneach - super! Agus tha an geama cho mìorbhaileach agus sabaid.
  Tha geama Farpais na Cruinne air tòiseachadh a-rithist. Nas mionaidiche, dìreach geama airson ceud millean dolar, an clàr as àirde san t-saoghal. Agus chaidh e le cuideam mòr.
  Nas mionaidiche, lean sreath de tharraingean a-rithist. An t-sreath as motha ann an eachdraidh tàileasg. Ceathrad 's a seachd pàrtaidhean. Ged nach urrainnear a ràdh nach robh strì annta. Agus bha Bobby Fischer agus Anatoly Karpov crochte air an iomall barrachd air aon uair.
  Ach dà fhichead sa seachd tarraing. Sabaid làidir - às aonais an co-rèiteachadh as lugha. Gun tròcair sam bith. Agus aig an aon àm gun fhuil agus gun bhuaidh air aon taobh no taobh eile. Ach seo an dà cheud agus an dà fhicheadamh geama mu dheireadh den gheama seo. An uairsin tha e comasach briseadh trì mìosan. A-mhàin bho, cò às a bhios an t-seicheamh? Tha ùidh mhòr anns a" gheama an-còmhnaidh, agus tha tòrr dhaoine ann a tha airson a chumail.
  Tha mòran ag iarraidh gun lean an sealladh seo, is e sàr mharaton a tha seo. Agus an geama iongantach, gun samhail seo. A tha dìreach air fàs gu bhith super.
  Ach tha planaichean eile aig Bobby Fischer. Tha e soilleir nach eil e airson a bhith a" sabaid Karpov a-rithist.
  Agus anns a" gheama gheal mu dheireadh aige, tha e deiseil airson stad a chuir air. Agus dè? Gur math a thèid leis a" ghaisgich!
  Thàinig Bobby Fischer suas le plana ùr an aghaidh Karpov. Tha, tha an gluasad E - Dà - E ceithir air a dhìochuimhneachadh a-rithist. Agus a-nis is e Karpov an roghainn. An dèidh a bhith air a chuir às a chèile bho fhosgladh fosgailte agus a 'cluich feadhainn dùinte cha mhòr fad na h-ùine, thòisich Anatoly Karpov a' smaoineachadh. Bha mi airson Caro-Kann a chluich... Dìon a chrùn agus thog e air a' pheann C. Ach ghluais e dà cheàrnag e. Biodh Dìon Sicileach ann agus fìor shabaid... Leig fìor thàirneanach blàir làn fala anns a" phàirt mu dheireadh de gheam Moscow.
  Bidh Bobby Fischer a" suathadh a làmhan gu toilichte. Thàinig e suas le plana gu math tùsail. Gun a bhith a" tilgeil a" chaisteil, thòisich peilearan taobh an rìgh air a dhol dhan bhlàr, gan putadh air adhart gu mòr.
  Ghabh Anatoly Karpov ris an dùbhlan seo. Agus bha e cuideachd deiseil airson sabaid. Ged a bha coltas gu robh cluich Fischer an-aghaidh suidheachadh.
  Bha an dithis luchd-dùbhlain a" sabaid gu math cruaidh. Bha e comasach dha Fischer buannachd fhaighinn san fhànais. Agus le bhith ag ìobairt peansail gus ionnsaigh làidir a leasachadh. Rinn Anatoly Karpov, a bha ann an trioblaid ùine, grunn mhearachdan agus fhuair e seiceadair. Mar sin thàinig an geam airson airgead mòr gu crìch gu fìor èifeachdach. Mhair e dà cheud agus dà fhichead geama agus thionndaidh e a-mach gu bhith na chlàr ann an eachdraidh saoghal tàileisg air fad. Agus is dòcha san fharsaingeachd an geam as fhaide ann an saoghal spòrs agus daonnachd.
  B" e sabaid a bha sin dha-rìribh ... Agus is e an t-sabaid a tha a dhìth ort!
  Chaidh Fischer agus Karpov a-steach do eachdraidh an t-saoghail de gach spòrs leis a 'cho-fharpais as fhaide. Agus aon de na cìsean as àirde ann an saoghal spòrs. Is e dìreach bogsairean proifeasanta a gheibheadh barrachd, agus aig an àm sin cha robh cosgaisean mar sin nam measg.
  Fhuair Bobby Fischer dà thrian den airgead duais mar bhuannaiche. Agus choisinn Anatoly Karpov le trian barrachd na anns na geamannan roimhe. Agus gu dearbh tha e a 'còrdadh ris. Às deidh sin, cha do chluich Bobby Fischer tuilleadh, agus bhàsaich e a dh'aithghearr. Chluich Anatoly Karpov bho àm gu àm, ach gun mòran soirbheachas. Ach, choinnich iad ri Kasparov ann an 2010. Chan eil Harry air cluich airson ùine mhòr agus tha e air a thrèanadh. Ach bha Anatoly Karpov cuideachd aois.
  Mar sin bha na cothroman co-ionann.
  Chaidh an geama suas ri sia buadhan ... Cuideachd gun chrìoch agus airson tòrr airgid. Ged a tha e nas modha na le Fischer.
  An toiseach, Anatoly Karpov, a tha air tòrr a chluich thairis air na còig bliadhna fichead bhon a 'sabaid le Kasparov, agus mar thoradh air a ghabh an stiùir.
  Às deidh a 'chiad naoi geamannan, bha an sgòr trì - neoni airson Karpov. Bhuannaich Anatoly Evgenievich a 'chiad gheama. Thòisich Garry Kasparov, a 'cluich dubh, sa bhad air ìobairt agus a dhol gu duilgheadasan. Agus anns a 'chiad gheama bha mòran iongnadh. Rinn Karpov a 'chiad ghluasad - E-dà - E - ceithir, rud a bha tearc na chleachdadh. Agus ghabh Garry Kasparov ris an-toiseach agus dhiùlt e an Dìon Sicilian, agus thòisich e air gluasad gu tur neo-àbhaisteach. An toiseach, thilg e am peilear-F gu cath, an uairsin chluich e leis an ridire, agus a-rithist, mar fhreagairt do ghluasad Karpov, thilg e am peilear faisg air làimh. Agus an uairsin ghabh Karpov fear eile. Ged a choisinn Garry Kasparov tempo, chaidh dà pheann fhàgail sìos agus rìgh lag.
  B" e seo an gambit tùsail aig Kasparov. A leigeadh leis sa chùis sin duilgheadasan fhaighinn. Ach b'e an duais a choisinn dha dà pheann, agus cha robh suidheachadh an rìgh ro thèarainte. Agus chan eil aon tempo airson Black gu leòr airson a bhuannachadh. Agus tha buannachd mhòr aig White sa mheadhan. Karpov, gu dearbh, thionndaidh e a bhuannachd. Ach chaill Kasparov ... An uairsin bha tarraingean ann agus bhuannaich Karpov an aghaidh White anns an t-seachdamh agus an naoidheamh geama.
  Bha coltas gu robh eachdraidh ag ath-aithris fhèin, ach anns an treas geama deug ann an Dìon Sicilian, chuir Kasparov an sàs ann an nobhail ùr agus chluich e gambit nas ceart. Agus chaidh aige air an sgòr a mhùchadh às deidh a h-uile càil ... Agus dhùin an t-siathamh cuibhreann deug am beàrn cuideachd. Fìor, anns an t-seachdamh linn deug fhuair Karpov air a "bheàrn àrdachadh a-rithist gu dà phuing. Agus airson an t-seachdamh geama air fhichead, bha an sgòr a dhà - còig. Agus tha seo mar-thà trom. Bha e coltach gu robh Anatoly Karpov airson a" chiad gheama air fhichead a bhuannachadh, dìreach mar an turas mu dheireadh. Ach an turas seo cha do dh'obraich e. Agus bhuannaich Kasparov an geama trithead sa dhà. Nas fhaide, mhair an geama gus an dà fhicheadamh seachdamh geama, a shèid Karpov sgìth agus aosta mar-thà. Agus an ceathrad "s a h-ochdamh, far an do dhùisg Garry Kimovich às a chadal, an sgòr co-ionann.
  An uairsin bha briseadh trì mìosan ann ... Bha fois aig Anatoly Karpov, agus seo iad còmhla ri Harry ann an strì searbh. Tha Anatoly a" cluich White. Agus tha Karpov a 'taghadh fosgladh Reti. Rud nach deach a chluich a-riamh roimhe. Bidh Kasparov cuideachd a 'feuchainn ri cluich taobh a-muigh a' chanan. Agus tha e a' faighinn suidheachadh duilich... Chaidh an geama air adhart airson ùine mhòr. Stiùir Harry an dìon gu mionaideach. Agus an dèidh còrr is trì cheud gluasad, fhuair e tarraing. Chaidh seo a leantainn le sreath de ochd tarraingean deug, a" dèanamh a" chùis air comharra a" chiad gheam... Agus mu dheireadh, anns a" gheama gheal, fhuair Harry air briseadh tro dhìon Caro-Kann. Thug e dà fhigear seachad. Chluich aon fhìrinn cha mhòr sa bhad. An sin thàinig ionnsaigh air an rìgh. Mu dheireadh, checkmate Anatoly Karpov. Agus mu dheireadh fhuair e dìoghaltas cinnteach. Fiù 's ma tha e le glè bheag de iomall, aon phuing, mus tèid thu a chall tioram. Ach fhathast, an dèidh cairteal de cheud bliadhna, Garry Kasparov fhathast a 'gabhail dìoghaltas. Agus tha an t-ùghdarras aige glè àrd.
  Bhrosnaich buaidh Garry Kasparov Korchnoi gus dùbhlan a thoirt do Anatoly Karpov cuideachd. Agus gu dearbh bha luchd-urrais ann a thug seachad cìs sgoinneil airson geama suas ri sia buadhan. Tha Korchnoi fichead bliadhna nas sine na Karpov. Ach tha e a 'coileanadh glè mhath a dh'aindeoin aois adhartach. Agus cho dàna a 'tabhann dìoghaltas. Agus ann an 2013, chaidh geama ùr inntinneach a chumail suas ri sia buadhan.
  Viktor Korchnoi an aghaidh Anatoly Karpov. Agus tha e sgoinneil! Thachair an geama ann an New York.
  Thòisich sabaid chruaidh bhon chiad gheama. Thòisich Karpov le E a dhà agus E ceithir. Chluich Korchnoi gun dùil an dìon as fheàrr le Karpov: Caro-Kann. Agus gu sgiobalta thàinig a" chùis gu tarraing. An uairsin thàinig Korchnoi air adhart. Chrìochnaich a' chiad dusan geama ann an tarraing. Agus an uairsin chluich Viktor Korchnoi an Sicilian Defense agus an Naidroff Variation anns an treas geama deug. Agus mar thoradh air an sin, ann an strì làidir, fhuair e buaidh chinnteach dha Korchnoi. Bha strì còmhla ri mòran luchd-fulaing, agus ionnsaigh àlainn.
  Anns an t-siathamh geama deug, is fiù 's le White, bhuannaich Korchnoi a-rithist, is mheudaich e am beàrn agus a' bhuannachd gu dà phuing. Leis gu bheil Korchnoi ceithir fichead sa dhà bliadhna a dh'aois, tha, tha e na chluicheadair tàileasg air leth! Agus anns a 'cheathramh geama fichead, chomharraich Korchnoi buaidh: bha an sgòr trì - neoni na fhàbhar, agus bha e coltach gum biodh mothachadh ann, agus buaidh shoirbheachail don t-seann shaighdear. Ach fhuair Karpov, às deidh dha an seachdamh geama air fhichead a bhuannachadh, a chothromachadh inntinn a thoirt air ais. Bhuannaich e an uair sin anns a' chiad gheama air fhichead le geal. Agus anns an 32mh geama, chuir e an sàs gun dùil ris an Sicilian Defense agus an Dragon Variation chun an fhosglaidh fhosgailte.
  Leis gu bheil Karpov mar as trice a 'buannachadh Dragon Variation a' cluich dha White, bu chòir beachdachadh air co-dhùnadh mar sin ris nach robh dùil. Agus bha e comasach dha Karpov an iomairt a ghlacadh ann an strì borb agus companach eireachdail a lìbhrigeadh.
  Chaidh an sgòr a ghlanadh gu math luath. Ach chaill Anatoly Karpov a ghnìomhachd a-rithist agus chaidh sreath tarraing fada a tharraing air adhart. Gus an robh ceathrad "s a h-ochd geama seachad agus thàinig briseadh trì mìosan.
  Bha mòran de luchd-leantainn mì-thoilichte leis nach robh an dithis luchd-sabaid ro dheònach sabaid.
  Ach an dèidh a 'bhriseadh, a' bhlàr a-rithist ... Korchnoi thòisich a 'gabhail barrachd chunnartan a bhith ag iarraidh trioblaid. Agus anns a" gheama leth-cheudamh, choisinn e an aon bhuaidh.
  Agus a-rithist ghabh e an stiùir ... Ach anns an leth-cheud sa treas Korchnoi ìobairt cus agus chaidh e ro fhada agus chaidh a 'chùis. Bha an sgòr rèidh... An uair sin sreath de tharraingean... Bha an dithis chluicheadair tàileasg gan giùlan fhèin gu fulangach. Agus is ann dìreach anns an naoidheamh geama a bhuannaich Karpov mu dheireadh. Thàinig an sgòr gu bhith ceithir - còig. Agus tha seo trom. Às deidh ceithir fichead sa sia geama bha briseadh ann a-rithist airson trì mìosan.
  B" e còmhstri gu math duilich a bh" ann an geam Korchnoi-Karpov. Às deidh a" bhriseadh, thòisich an geama a-rithist. Anns an 101mh coinneamh, bha an Dragon a-rithist, ach an turas seo bha àrdachadh mòr aig Korchnoi. Agus mar sin fhuair e an iomairt. Agus bha e comasach dha ionnsaigh neo-sheasmhach a leasachadh air an rìgh dubh.
  A-rithist thàinig àm nan tarraingean. Bha an sgòr còig-còig. Ach fhathast, bha an geama mu dheireadh, ceud dà fhichead sa ceithir bhon chearcall seo, cinnteach.
  Chaidh Karpov air ais gu E-two-E-four. Agus air an atharrachadh fosgailte a mhol Korchnoi, chuir e an sàs Gambit an Rìgh gun dùil. Le eòlas air caractar Korchnoi, bha Karpov den bheachd gun taghadh e an leantalachd as prionnsapal agus gun gabhadh e ris an gambit. Ach airson seo bha aige ann an stòr - ùr-nodha làidir. Agus thòisich blàr làidir agus ionnsaigheach. Agus thionndaidh an ionnsaigh air an rìgh dubh gu math làidir. Mar thoradh air an sin, chrìochnaich Korchnoi gun phìos. Ach airson ceathrad "s a còig gluasad eile bha e a" sabaid gu cruaidh gus an dearbh neach-seic.
  Mar sin cha do thachair an oidhirp dìoghaltas a dhèanamh air Karpov. Ach air an làimh eile, choisinn Korchnoi tòrr airgid, agus choisinn e spèis airson a strì gun choimeas.
  Ach an uairsin sguir Anand a bhith na churaidh na cruinne agus ann an 2020 chùm Anatoly Karpov geama farpais cruinne eadar e a-rithist, suas ri deich buadhan, ach le crìoch de dhà fhichead "s a h-ochd geama. Mun àm seo bha Anatoly Karpov air a dhol à bith mu dheireadh, agus bha Vishy Anand fhathast làidir agus ann an cumadh sàr-mhath. Chaidh an geama a chumail ann am Moscow. Am-bliadhna cha robh coronavirus ann agus bha a h-uile dad gu math.
  'S dòcha nach ann airson Karpov ... Vishy Anand a bha làmh an uachdair air an duel agus bhuannaich e geama às deidh geama ... An turas seo cha do shoirbhich le Anatoly Karpov strì an-aghaidh agus, às deidh dha an ceathramh duel fichead a chall le White, chrìochnaich e am farpais le sgòr de dheich - neoni ann an fàbhar Anand. Anns a 'gheama seo, dh'fheuch Karpov Dragon trì tursan le Black agus chluich e leis. Agus chaidh an t-sabaid gu aon amas. Is ann dìreach anns an t-siathamh geama deug le White a fhuair Karpov cothrom buannachadh, ach a-rithist chaill e iad.
  Mar sin cha robh e comasach an cunntas a ghlanadh ...
  Thuirt Anatoly Karpov gu robh e air a phàirt a chluich mu thràth agus gu robh e airson ... gabhail ri poilitigs nas cudromaiche. Gu sònraichte, ghabh Zyuganov, gun a bhith a 'cur dheth a' chrìochan ann an dà theirm agus ceithir bliadhna, an aon neoni. Dh"adhbhraich sin tòrr fearg sa chomann-shòisealta. Chuimhnich iad gu robh Yeltsin, agus Primakov, agus Luzhkov gan cuingealachadh fhèin gu dà theirm. Carson a cho-dhùin Gennady Andreevich eisgeachd a dhèanamh às fhèin? A bharrachd air an sin, chan eil Genka nas òige na iad. Ach, thug Zyuganov iomradh gu bheil Biden eadhon nas sine na e. Ged a tha droch eisimpleir chan fhiach ath-aithris. Ach chan eil ann an Gena ach fanatic de chumhachd. Agus chan eil e airson falbh.
  Agus cho-dhùin Anatoly Karpov ruith airson ceann-suidhe. Agus ghluais e gu cumhachd mar tanca. A h-uile h-aon, tha e nas òige na Zyuganov, agus airson fichead bliadhna bha e na ghaisgeach tàileasg an t-saoghail.
  Agus a-nis, anns na taghaidhean ceann-suidhe san Ruis ann an 2024, tha Gennady Andreevich Zyuganov a 'ruith airson treas teirm. Ged a tha e ceithir fichead bliadhna a dh'aois. An ceann-suidhe agus an riaghladair as sine ann an eachdraidh na Ruis. Chaidh e seachad air an dà chuid Luzhkov agus Primakov. Agus tha an ceann-suidhe fhathast a" dìreadh airson treas teirm. Agus cò a tha feumach air? Rinn e atharrachadh no dhà air a" bhun-reachd, a" gabhail a-steach nach bu chòir an tuarastal as ìsle agus am peinnsean a bhith nas ìsle na am tuarastal bith-beò. Agus chuir e dheth na cinn-latha aige. Dìrich e fhèin air an treas fear.
  Agus tha na taghaidhean neo-dheamocratach. Faodaidh pàrtaidhean ann an Duma na Stàite an ceann-suidhe ainmeachadh agus mar sin. Ach airson a" chòrr, cruinnich dà mhillean ainm-sgrìobhte gach mìos.
  Uill, ghabh Zyuganov e agus chuir e a cheann a-steach don cheann-suidhe airson treas teirm. Ach chaidh Anatoly Karpov gu cath. Agus chaidh aige air dà mhillean ainm-sgrìobhte a chruinneachadh. Tha Zhirinovsky a-rithist a" reubadh bhon LDPR. Fìor, tha fear eile air a thighinn air adhart bho Yabloko - nas òige. Bhon Patronymic cuideachd air adhart òga. Agus billeanair òg eile, agus Anatoly Karpov.
  Tha eaconamaidh na Ruis gun stad. Agus chuir Gennady Zyuganov dragh mòr air a h-uile duine. Mar sin chan eil toradh nan taghaidhean soilleir. Fìor, tha deagh thoiseach tòiseachaidh aig a" cheann-suidhe gnàthach ann an cruth ghoireasan rianachd. Agus gu dearbh na meadhanan fo smachd. Ach chan eil seo, gu dearbh, gu leòr airson a bhuannachadh le misneachd bhon chiad chuairt. Ged is dòcha gu bheil e gu leòr. Chan eil na farpaisich gu math làidir. A-mhàin bho "Athair - an Ruis gu lèir", tha an co-fharpaiseach na riaghladair mòr air Sgìre Krasnodar agus na ghnìomhaiche gnìomhachais fìor làidir, agus aig an aon àm òg. Uill, tha Zhirinovsky dìreach na sheann clown. Agus cha do chruinnich Yabloko mòran a-riamh. Chan fhaigh am billeanair cus nas motha, gu sònraichte leis gur e Iùdhach a th" ann. Dè mu dheidhinn Anatoly Karpov? B 'e a' chiad iongnadh gun deach aige air dà mhillean ainm-sgrìobhte a chruinneachadh. Is e an dàrna fear gun do thòisich an t-seann churaidh tàileasg cruinne air ceudadan làidir fhaighinn ann an grunn cunntasan-bheachd eadar-lìn. Agus thàinig e na iongnadh don h-uile duine.
  Agus an uairsin ghabh Anatoly Karpov an dàrna àite ris nach robh dùil rè iomairt an taghaidh.
  Agus thàinig e gu bhith na mhothachadh beag. No 's dòcha nach eil cho beag. An uairsin, eadhon nas duilghe. Thuislich Zyuganov, a bha sean mar-thà, aig slighe-aghaidh an itealain. Agus thòisich a rangachadh air tuiteam. Agus chaidh an eaconamaidh nas miosa. Agus tha a h-uile duine sgìth den Phàrtaidh Chomannach ann an cumhachd.
  Ann an ùine ghoirid, thòisich Anatoly Karpov, a tha fhathast ann an cumadh corporra math, a 'cur ris. Agus dh'fhàs an ìre aige gu luath. Agus anns a 'chiad chuairt bha mothachadh ann. Chan e a-mhàin nach do shoirbhich le Zyuganov buannachadh air a" ghluasad, ach rinn e cuideachd a" chùis air Anatoly Karpov le dìreach trì sa cheud. Agus gu dearbh tha e na mhothachadh mòr. Agus tha an t-sabaid gu bhith gu math cruaidh. Gu dearbh, thug Zhirinovsky taic don phàrtaidh riaghlaidh agus Zyuganov. An seo, thug riochdaire an Fatherland, a ghabh an treas àite, taic gun dùil ri Karpov. Tha am billeanair sa chòigeamh àite, cuideachd airson Anatoly Karpov. Agus tha e gu math fionnar.
  Agus a-nis na taghaidhean agus an dàrna cuairt. Agus a-rithist mothachadh. Rinn Anatoly Karpov a' chùis air Gennady Zyuganov. Leig leis a 'bhuannachd a bhith beag, ach fhathast. Airson a" chiad uair, chaill ceann-suidhe gnàthach. Agus gu dearbh tha seo na mhothachadh de mheudachd mòr.
  San Iar, chaidh buaidh Anatoly Karpov a mholadh. Agus gu math fòirneartach. Bhruidhinn iad air smaoineachadh ùr, agus gun tig àm a 'chomanachaidh anns an t-saoghal gu lèir agus aoibhneas agus toileachas a dh' aithghearr. Agus a dh" aithghearr bidh e dìreach mìorbhuileach cho tlachdmhor sa tha e a bhith beò air feadh an t-saoghail ...
  Thuirt Anatoly Karpov gur e a" chiad rud a dh" fheumas an Ruis a dhèanamh a dhol còmhla ri NATO agus an Aonadh Eòrpach. Agus bidh e na choileanadh fìor fhionnar agus air leth. Agus a dh'aithghearr bidh aonadh de na daoine geala gu lèir. Tha boireannach dubh air a thighinn gu bhith na ceann-suidhe ùr air na Stàitean Aonaichte. Agus b" e ceum adhartach a bha seo cuideachd. Agus an t-slighe gu bràithreachas air feadh an t-saoghail.
  Agus bhàsaich Vladimir Vladimirovich Putin, aig an aon àm, gu sàmhach ann an ospadal prìosain. Chaidh a chur dhan phrìosan airson mèirle agus seachain chìsean. Seo mar a thionndaidh an saoghal a-mach ...
  Agus is e dìreach Anatoly Karpov a bhuannaich an treas geama air fhichead den gheama aige ann an 1984 an aghaidh Garry Kasparov. Tha mìorbhuilean mar seo a" tachairt san t-saoghal seo...
  Seadh, leig le linn Vladimir Putin tighinn gu crìch a dh" aithghearr.
  
  A' CHUNNTAS A' MHAINISTEACH AGUS A' TUATHADH ANNS A' CHOGAIDH
  Anns an t-Samhain 1943, nuair a bha Mainstein an aghaidh ionnsaigh, a thug thairis air na saighdearan Sòbhieteach, b 'urrainn dha na Gearmailtich barrachd a choileanadh. Agus a h-uile càil air sgàth 's gun do dh' òrduich Stalin Zhitomir a chumail aig cosgais sam bith, agus chuir e casg air a dhol air an dìon. Mar thoradh air an sin, bha e comasach dha na Gearmailtich Kyiv a ghlacadh a-rithist, agus na h-aonadan Sòbhieteach a chuairteachadh, agus an uairsin a sgrios. A bharrachd air an sin, bha an aimsir tioram, agus b 'urrainn dha na Gearmailtich na Tìgearan agus na Panthers a bha mar-thà a chleachdadh nas èifeachdaiche. Mar thoradh air an sin, dh'fhuiling na saighdearan Sòbhieteach call uabhasach.
  Thilg Stalin, an uair sin, feachdan ùra dhan bhlàr. Shreap aonadan Sòbhieteach thairis air an Dnieper. Ach cha robh iad deiseil, ach chuir na Nadsaidhean còmhla. Agus chuir e stad air na h-aonadan Sòbhieteach gu sgileil. Anns an Fhaoilleach, bha am blàr airson an Dnieper, agus chaidh saighdearan Sòbhieteach a ghluasad ann an àireamhan mòra. Ach chaidh ionnsaigh an Airm Dearg faisg air Leningrad a chuir às a chèile, agus a thachdadh na fhuil fhèin. Is e an adhbhar gun deach pàirt de na feachdan a ghluasad chun Dnieper agus chaidh a chleachdadh gu neo-èifeachdach.
  Ann an ùine ghoirid, b 'urrainn dha na Gearmailtich cumail a-mach sa gheamhradh agus a' chùis a sheachnadh. Tha an loidhne aghaidh air socrachadh. Dh'fheuch Stalin fhathast gu cruaidh ri briseadh a-steach don Dnieper, ach cha do shoirbhich leis.
  Ghabh na Nadsaidhean ceumannan. Gu sònraichte, ceumannan airson cogadh iomlan agus cleachdadh saothair. Bha cinneasachadh armachd anns an Treas Reich a" dol am meud. Nochd itealain jet agus urchraichean FAA cuideachd. Ged nach eil e gu math èifeachdach ...
  Cha b" urrainn don Arm Dearg a-riamh faighinn seachad air dìon an Fritz air an Dnieper. Rinn Stalin, a bha draghail gum faodadh Ameireagaidh agus Breatainn tighinn don Roinn Eòrpa na bu thràithe, gluasad ridire: thairg e fois do Hitler airson sia mìosan. Dh'aontaich am Fuhrer, ach le ùmhlachd do stad a' chogaidh guerrilla.
  Dh" aontaich Stalin ri seo cuideachd. Agus air 1 Cèitean, 1944, bha tàladh air an aghaidh an ear.
  Bha na Càirdean fhathast a" feuchainn ri tighinn air tìr ann an Normandy. Ach an turas seo thàinig an oidhirp gu crìch le call mòr. Agus tha call còrr air millean saighdear Ameireaganach is Breatannach le prìosanaich a-mhàin na thubaist uamhasach. Às deidh call an t-samhraidh, lean ionnsaigh na Gearmailt san Eadailt. A dh'adhbhraich cuideachd a 'chùis air na caidrich agus a ghlacadh a' chiad Naples, agus an uair sin Sicily.
  Mun àm a thàinig an armachd gu crìch air 1 Samhain, 1944, bha na Gearmailtich air làn smachd fhaighinn air taobh an iar na Roinn Eòrpa. Fo na cumhaichean seo, thairg Stalin an t-sìth a leudachadh airson sia mìosan eile ... dh'aontaich Hitler. Chaidh Breatainn a bhualadh le urchraichean ballistic agus bomairean jet clas Arado. Anns an èadhar, chuir na Gearmailtich itealan ioma-adhbhar air bhog an àite an Focke-Wulf TA-152 ann an sreath. A thionndaidh a-mach gu bhith gu math èifeachdach. Agus an rud as fheàrr anns a h-uile dòigh. Tha, agus sheall an XE-162 na feartan itealaich as fheàrr agus an èifeachdas air leth anns a" chogadh.
  Agus tha plus a" ciallachadh cabhlach bàta-tumaidh an Treas Reich. A bhàthadh gu h-èifeachdach nàimhdean faisisteachd. Agus gu sònraichte bàtaichean-aigeann beaga airson aon neach. Fhuair iad sin gu h-èifeachdach an dà chuid na Stàitean Aonaichte agus Breatainn.
  Às deidh bàs Ceann-suidhe na SA Roosevelt, thairg an Ceann-suidhe ùr Truman sa bhad fois do Hitler agus iomlaid phrìosanaich. Dh" aontaich am Fuhrer ri seo. Agus chuir na caidreachasan leis a" Ghearmailt bho 1 Cèitean, 1945 crìoch air stad a" chogaidh airson trì bliadhna. Bha iomlaid de phrìosanaich cogaidh ann, agus ath-nuadhachadh dàimh eaconamach. Ach air aghaidh an ear, thòisich an cogadh le spionnadh às ùr. Air 22 Ògmhios, 1945, chuir na Nadsaidhean ionnsaigh air bhog sa mheadhan. Airson a 'chiad uair, ghabh tancaichean E-100 de ghinealach ùr agus gunnaichean fèin-ghluasadach E-10 agus E-25 pàirt anns na blàir. Bha an tanca E-50 fhathast ga leasachadh. Ach nochd am Panther-2 san t-sreath le turaid nas lugha agus sgàil-dhealbh ìosal le einnsean 900 each-chumhachd agus cuideam leth-cheud tonna. Bha e fionnar mu thràth. Bha an carbad Gearmailteach ùr "Panther"-2 agus "Panther" F air a dhearbhadh gu bhith air a dhìon nas fheàrr agus le barrachd armachd.
  Coltach ri gunnaichean fèin-ghluasadach den t-sreath E ... Agus itealain jet de ghinealach ùr. Agus chaidh an t-Arm Dearg sa mheadhan a-steach ... Bha na Gearmailtich comasach air briseadh tro ghrunn loidhnichean dìon. Ach an uairsin chaidh stad a chuir orra fhathast. Ghabh an SU-100 pàirt anns na blàir. Ach, bha iad caran lag an aghaidh an E-100. Bha na Gearmailtich comasach air Smolensk a chuairteachadh cha mhòr gu tur, ach chùm am baile-mòr fhèin a-mach gu mòr.
  Dh'òrdaich Stalin seasamh gu bàs. Tha na Gearmailtich air am bogadh sìos sa mheadhan. Bha suas ri dà cheud roinn aig an USSR an seo agus bha dreuchdan aca. Ach, tha sàr-mhathas aig na Nadsaidhean ann an càileachd raidhfilean ionnsaigh, agus san adhar le einnseanan jet.
  Anns na speuran ghabh an Luftwaffe ceannas. A thaobh cinneasachadh itealain, ghabh an treas Reich den USSR suas, agus chaidh e gu mòr thairis air ann an càileachd. Gu sònraichte ann am modalan reactive. Bha coltas XE-262 X nas adhartaiche san adhar, le sgiathan sguabte, na fhìor iongnadh dha pìleatan Sòbhieteach. Bha astar còrr is 1100 cilemeatair san uair aig an inneal seo agus còig gunnaichean itealain 30-mm. Gu dearbh, cha b 'urrainn do phlèanaichean Sòbhieteach a dhol an aghaidh a leithid de rud. A bharrachd air bomairean jet a tha dìreach do-dhèanta a ghlacadh.
  Sguir na Gearmailtich as t-fhoghar 1945. Agus dh'fheuch an t-Arm Dearg ri gluasad air adhart a-rithist. Ach thàinig mi tarsainn air dìon cumhachdach. Bha gunnaichean fèin-ghluasadach fìor mhath aig an Fritz bhon t-sreath E. Agus as t-fhoghar, nochd a 'chiad atharrachadh air an E-50. Bha an càr coltach ris an Tiger-2, ach le turaid nas lugha agus nas cumhainge le aghaidh 200mm agus taobhan 100mm. Bha taobhan aice beagan nas tiugh: 100 mm agus aghaidh 150 mm fo leòidean mòra. Bha an fho-charbad cuideachd nas aotroime agus nas foirfe. Agus bha an einnsean agus an tar-chuir suidhichte ann an aon bhloca, a lughdaich àirde a "chàir agus a shàbhail e air a" chromag. Bha an gunna nas fhaide agus 100 EL agus inbhe 88mm.
  Chaidh E-50 ainmeachadh: "Panther" -3. Bha a chuideam nas àirde na trì fichead tunna, ach rinn an t-einnsean de 1200 each-chumhachd dìoladh airson seo. Bha "Panther" -3 gu bhith na phrìomh tanca Gearmailteach - am fear as mòr-chòrdte. Tha an T-34-85 as cudromaiche fhathast aig an USSR san t-sreath, nach robh eadhon faisg air an tè Gearmailteach. Agus tha an IS-3 agus an IS-4 nas fhaide air adhart air an toirt a-mach ann an baidsean beaga.
  Chaidh an geamhradh seachad ann an sabaid co-ionann - chuir na Gearmailtich an aghaidh ionnsaigh nan Sòbhieteach.
  Ach cha do rinn iad adhartas idir.
  As t-earrach an t-siathamh bliadhna air fhichead, thòisich an ionnsaigh air na saighdearan Gearmailteach, ann an sgìre Smolensk. Bha an t-sabaid gu math trom an sin.
  Airson a 'chiad uair, an sgioba tanca Gerda ghabh pàirt anns a' bhlàr. Chaidh iad a-steach don bhlàr air 20 Cèitean agus shabaid iad air a 'chiad tanca deuchainneach "Tiger" -4. Bha an inneal seo, le cuideam seachdad tunna, 250 mm de armachd aghaidh agus 170 mm de armachd taobh, le àirde nas lugha na dà mheatair. Agus le gunna 105 mm le fad baraille de 100 EL. "Tìgear" -4 bhon t-sreath neoni le einnsean de 1500 each-chumhachd - roth-uidheam gas. Agus tha e duilich a leithid de chàr a thoirt bho cheàrn sam bith.
  
  Loisg Gerda le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte air an nàmhaid agus rinn i gàire:
  - Chan eil dragh air an arm againn!
  Thuirt Charlotte le osna, a" briseadh tron Sòbhieteach trithead "s a ceithir:
  - Chan eil na Ruiseanaich airson a thoirt a-steach! Tha iad cho dùrachdach!
  Thuirt Cairistìona:
  - Am-bliadhna feumaidh sinn Moscow a ghabhail! Tha buill-airm ùra againn!
  Bhris Magda saighdearan-coise na Ruis le gunnaichean-inneal agus thuirt i:
  - Tha, tha discos mar sin againn! Ann an ùine ghoirid bidh Stalin air a shàrachadh!
  Gu dearbh, cha robh na diosgan Third Reich lag tuilleadh. Agus bhris iad an t-Arm Dearg gu tur.
  An seo air fear dhiubh, tha Gertrude, a 'putadh putanan an t-seòlaidh le a corragan lom, a' slaodadh sìos itealan Sòbhieteach agus squeals:
  - Nochd Pinocchio bho log, agus chaidh aige air a bhith na dhuine, neach a tha den bheachd gun toir neach-poilitigs darach, agus bheir iad air falbh chips bhuaithe gu bràth!
  Thug Eva, a bha cuideachd a" cleachdadh a òrdagan lom, agus a" reubadh càr Ruiseanach eile a-mach:
  - Nuair a chaidh a 'chiad adhaltranas ann an eachdraidh a' chinne-daonna fhoillseachadh, nuair a dhearbh luchd-saidheans gur e muncaidh a bh 'ann an ar sinnsear!
  Thuirt Gerda, cuideachd a" losgadh bho chanan, agus i a" giùlan a fiaclan:
  - Chan urrainnear an fhìrinn gu bheil duine na ìomhaigh agus coltas an Tighearna Dia a chreidsinn ach ann an aon eileamaid, a 'coimhead air mar a tha luchd-poilitigs a' dèiligeadh gu neo-chomasach ri miann an luchd-bhòtaidh!
  Bhris Charlotte às a dèidh agus bhuail i an canan Sòbhieteach, a 'dearbhadh, a' sgoltadh a fiaclan:
  - Chan eil neach-poilitigs math ach air teachd a-steach a chuir na phòcaid fhèin, ach air dhòigh eile chan urrainn dha ach a thoirt air falbh agus a roinn, agus bidh e an-còmhnaidh a" dèanamh an dàrna fear gu mì-onarach!
  Loisg Kristina air spreadhadh de ghunnaichean-inneal, speal i sìos dusan saighdear Sòbhieteach agus rinn i gàire:
  - Chan eil an deachdaire saor dha na daoine, ach tha anarchy eadhon nas daoire a dhol air gach taobh, ged nach eil e a 'cosg dad!
  Thuirt Magda gu làidir, a" rùisg a fiaclan le dath neamhnaid agus a" crathadh gu làidir:
  - Tha deachdaire snasail nas fheàrr na anarchy seòlta, gus an urrainn dhut seasamh, ach chan urrainn dhut dannsa air an lasair airson ùine mhòr!
  Rè an t-sabaid, bha e comasach dha na Gearmailtich ro dheireadh an Ògmhios 1946 an fhàinne timcheall Smolensk a dhùnadh.
  Gu ruige seo, bha am pìleat Gearmailteach Huffman air thoiseach san adhar. Airson còig ceud itealan a chaidh a losgadh sìos, chaidh an Còigeamh Clas de Chrois Ridire na Croise Iarainn a bhuileachadh air le Duilleagan Darach Òir, Claidheamhan is Daoimeanan.
  Ach ghabh Albina agus Alvina suas ris. Bha an dithis nighean seo a 'sabaid ann an dìreach bikini agus casruisgte, a tha gu math èifeachdach. Agus bha iad a 'sabaid gu cruaidh, le cuideam mòr.
  Loisg Albina sìos trì plèanaichean Ruiseanach le aon spreadhadh agus co-èignich, a" rùisg a fiaclan:
  - Is e pug beag a th" ann an neach-poilitigs a bhios a "feuchainn ri smachd a chumail air daoine mòra ailbhein, ach dìreach ga ghluasad a-steach do bhùth china de gheallaidhean briste!
  Thug Alvina tionndadh cuideachd le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, agus rinn i gàire:
  - Bidh neach-poilitigs a" gealltainn aran-meala neach-bhòtaidh don ambrosia de òraidean milis, ach chan fhaigh e ach toll donut agus nòtan grod air a chluasan!
  Nigheanan mar a chanas iad anns an sùgh, ged a tha e infernal. Bidh iad a" sabaid gu cruaidh!
  Ach tha pìleatan Sòbhieteach cuideachd a' strì an aghaidh nan Nadsaidhean.
  Tha Anastasia Vedmakova a" gearradh dheth an itealan Nadsaidheach agus a" sgàineadh:
  - Tha an neach-poilitigs a" gealltainn aibhnichean meala le bruaichean jelly, is e dìreach luchd-bhòtaidh cuileagan bho na siùcairean sin a tha air an giùlan air adhart len casan!
  Thuirt Akulina Orlova, a" bualadh air an Fritz agus a" cleachdadh a òrdagan lom aig an aon àm:
  - Ma tha mòran gheallaidhean milis aig neach-poilitigs, an uairsin nuair a thig e gu cumhachd cha bhith e coltach gu leòr do dhuine sam bith, agus cha tionndaidh beatha gu bhith na mhil!
  Mirabela Magnetic, a 'sabaid gu cruaidh san adhar, chirped:
  - Faodaidh Dia a h-uile càil a dhèanamh, chan urrainn dha dìreach neach-poilitigs a dhèanamh onarach, agus faodar a ghealladh taghaidh a choileanadh!
  Sheall na caileagan an clas air leth aca. Ach fhathast, cha mhòr nach eil e comasach dha na Nadsaidhean stad.
  Às deidh cuairteachadh Smolensk, chaidh am Fritz air adhart gu Vyazma. Agus as a sin thionndaidh iad gu h‑obann mu dheas.
  Ghabh diofar sheòrsaichean de bhuill-airm pàirt anns na blàir. Cha robh an tanca T-54 fhathast deiseil airson mòr-chinneasachadh, agus na àite, chaidh cinneasachadh an SU-100 a mheudachadh gu gnìomhach, le buill-airm nas cumhachdaiche, co-dhiù dòigh air choireigin comasach air na tancaichean Nadsaidheach as ùire a chumail air ais agus a tholladh, eadhon ged a an taobh.
  Bha buannachd gunnaichean fèin-ghluasadach, a bharrachd air buill-airm nas cumhachdaiche, furasta an dèanamh. Gu dearbh, tha gunnaichean fèin-ghluasadach timcheall air an treas cuid nas saoire na tancaichean le turaid rothlach. Agus tha gunna nas cumhachdaiche agam agus sgàil-dhealbh nas ìsle. Is e buannachd mhòr a tha seo gu dearbh. Ged, gu dearbh, ann an cuid de dhòighean bidh tanca agus turaid a ghabhas cuairteachadh nas fheàrr. Ach ann an cogadh dìon ris an do thionndaidh an USSR, far a bheil e comasach losgadh air cùl ambush, chan eil an gunna fèin-ghluasaid ann an dòigh sam bith nas ìsle na an tanca a thaobh èifeachdas. Mar sin thòisich an SU-100 air a thoirt a-mach ann am meudan a bha a" sìor fhàs. Ach chaidh an IS-3 a stad, agus chaidh an IS-4 a thoirt a-mach ann an àireamhan beaga. Agus tha sreath de IS-7 nas cumhachdaiche sa chumantas fo cheist. Mar sin airson a-nis, tha an SU-100 air a thighinn gu bhith na shàbhalaiche-beatha a dh" fhaodadh cumail ri cleachdadh sgileil an Panther-3 agus bha e cuideachd cunnartach don Tiger-3, a tha nas truime, ach air a dhìon nas fheàrr.
  Loisg Elizaveta canan 100-millimeter, thol e am "Panther" -2 Gearmailteach agus rinn e coed:
  - Mas e jackal a th" ann an neach-poilitigs a" strì airson cumhachd, is e tìgear a th" ann an deachdaire ealanta, ach is fheàrr leis an dithis aca fhathast aodach chaorach a chuir orra mar mhadadh-allaidh!
  Loisg Ekaterina cuideachd air an nàmhaid mu seach agus rinn i gàire:
  - Chan eil neach-poilitigs ann le anam fìor-ghlan, ach coinnichidh iad ri pòcaidean falamh, às nach urrainn dhaibh ach muc a chuir!
  Loisg Elena cuideachd a canan nuair a b" e sin a tionndadh agus thug i fa-near, a" toirt air falbh a sàil lom air an armachd:
  - Faodar pòcaid falamh a lìonadh le airgead, chan eil ach bearradh min-sàibh bho gheallaidhean meallta luchd-poilitigs air a lìonadh a-steach do cheann falamh!
  Loisg Euphrosinia cuideachd peilear mu seach. Sheas tiormachadh ann an ambush agus bha e goireasach losgadh. An uairsin thuirt i:
  - Ma tha min-sàibh agad nad cheann, tha thu nad stump iomlan, às am bi na bearraidhean air an toirt air falbh a h-uile latha agus cò nach eil leisg!
  Rinn na caileagan a bha an seo gàire gu math agus sheall iad an spiorad. Agus dh'obraich an tiormachadh aca gu math.
  Ach fhathast bha agam ri toirt a-steach. Ghluais na Gearmailtich agus ghluais iad air adhart. Agus bha coltas ro neo-ionann air na feachdan. Agus chan ann a-mhàin coltach. Chleachd na Nadsaidhean saighdearan air an tarraing bho air feadh na Roinn Eòrpa agus na seann phoblachd Sòbhieteach. Am measg rudan eile, bha na saidealan a" sabaid cuideachd. A 'gabhail a-steach an Spàinn agus Portagail, a bha airson coloinidhean ùra fhaighinn aig cosgais an USSR. Agus dh'fhàs e na dhuilgheadas mòr dha-rìribh.
  Ged a tha coltas gu bheil na dùthchannan sin beag. Ged a tha coloinidhean aig Portagail cuideachd.
  Tha na faisisteach a-nis a" gluasad air adhart gu deas agus a" soirbheachadh às deidh soirbheachas.
  Thathas a-nis a" dèanamh deuchainn air an Tiger-4 ann an atharrachadh ùr, nas adhartaiche le einnsean de 1800 each-chumhachd. Agus tha seo, le cuideam de sheachdad tunna, a 'toirt deagh choileanadh dràibhidh don inneal Nadsaidheach.
  Bidh Gerda a" losgadh gu fìor cheart leis an armachd marbhtach aice, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus a ròin:
  - Rugadh am fear-poilitigs cuideachd bho bhoireannach, ach is e breug a th "ann am fìor mhàthair, agus tha athair na diabhal a tha ag ràdh gur e urraman Diadhaidh a th" ann!
  Loisg i bhon chanan le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus Charlotte, a" cooing ionnsaigheach:
  - Tha an cogadh boireann, agus bidh e a" cuir às do mhòran dhaoine, oir tha neach-poilitigs aige - fear - freak!
  
  Às deidh dhi, loisg Cairistìona, is iad sin nigheanan le falt òr-dhearg, a" toirt fa-near:
  - Tha aghaidh neo-bhoireannach aig a" chogadh, tha muga breugach aig an neach-poilitigs a dh" fhoillsich e!
  Loisg Magda cuideachd aon às deidh aon bhon chanan, a rinn i ann am modh fèin-ghluasadach - deich seallaidhean sa mhionaid agus thug i fa-near:
  - Tha am madadh-ruadh ciallach 'na anam, ach maiseach 'na shlige, agus tha 'n neach-poileataigs cosmhuil ri mir de shit, agus an t-anam mar scrotum !
  Ghluais na Nadsaidhean timcheall an Dnieper. Agus chaidh aca air Orel a thoirt cha mhòr sa bhad agus briseadh a-steach don Donbass.
  Stalin bha freaking a-mach ... Ach gu ruige seo cha b 'urrainn dad a dhèanamh. Ann am batail, fhad 'sa bha teicneòlas Gearmailteach na bu làidire, agus na Nadsaidhean a' leasachadh an itealan jet aca.
  Chaidh Albina agus Alvina gach fear thairis air còig ceud itealan sìos ann an ùine ghoirid, agus fhuair gach fear Crois Ridire Crois an Ridire agus duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan!
  Albina, a 'gearradh dheth grunn itealan Sòbhieteach ann an aon spreadhadh, coed:
  - Is e beathach beag a th" anns an t-sionnach, ach bidh e a" toirt thairis bheathaichean mòra le eòlas asail le rèidh agus le dealas!
  Alvina, a" gearradh dheth le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, Yak Sobhietach eile, air a leantainn le LA-7, agus PE-2 chirped:
  - Chan e am madadh-ruadh an creachadair as motha, ach ma tha eanchainn cearc agad, slugaidh e a" bhiast le buille ailbhean agus neart bullish!
  Tha, an aghaidh a leithid de nighean, chan urrainnear cur an aghaidh cumhachd adhair na Ruis. Is e dìreach deamhan calpa a tha seo, an clas as àirde den chogadh. Agus chuir na Nadsaidhean cuideam mòr air an Ruis.
  Tha Gertrude agus Eva ag itealaich air diosc. Bidh dithis nighean a" cleachdadh jet laminar sàbh-itealaich. Agus aig astar àrd reub iad plèanaichean Sobhietach. Agus air itealan ìre ìosal, faodaidh tu bataraidh, no eadhon tanca, a dhràibheadh a-steach don talamh le jet laminar. No grunn tancaichean.
  Gertrude, a 'pronnadh chàraichean Sòbhieteach, beachdan:
  - Anns a' chogadh tha thu ag iarraidh a bhi 'g eisdeachd ri cleasan na h-oidhche, ach cha ruig ach an fheannag, a' chomhachag, agus mar a' char a' char a' chuthag nach marbh iad thu 'n diugh do chluas !
  Chuir Eva, spòg eile a-mach, agus an uairsin chuir i seachad na bliadhnaichean diosc gus am bataraidh a fhiaclan a-steach don talamh agus dh" fhàs i:
  - A 'toirt a bhòt don rooster, bidh an neach-bhòtaidh fhèin gu cinnteach a' dol sìos agus a 'toirt a h-asal!
  Dh" aontaich Gertrude le seo:
  - Nas fheàrr gun a ràdh!
  Thuirt Eva gu loidsigeach:
  - Neach-poileataigs fuaimneach, ach anns na h-òraidean aige chan urrainn dhut notaichean adhbhar a chluinntinn, agus oidhche na fìrinn!
  Dh" aontaich Gertrude, a" putadh tanca no dhà Sòbhieteach a-steach don talamh le jet laminar:
  - Bidh an ròc cuideachd, mar an iolaire bho sheòrsa eòin, ach an toiseach bidh e a" piocadh luchd-bhòtaidh le smaoineachadh cearc!
  Mheudaich cuideam nan Nadsaidhean ...
  Thòisich an t-sabaid airson Kursk.
  Tha na Gearmailtich a" feuchainn ri briseadh troimhe gu Voronezh. Thathas a" toirt ionnsaigh air Kursk le feachdan mòra. Ach sheas an ceathrar nighean gaisgeil nan slighe.
  Thilg Natasha grenade air na Nadsaidhean le cas rùisgte agus sheinn i:
  - Tha sin ceart...
  Chuir Zoya tiodhlac bàis air bhog le a sàil rùisgte agus thuirt i:
  - Nàmhaid...
  Ghèill Augustine gu rudeigin millteach agus squeaked:
  - A" smaoineachadh...
  Thilg Svetlana grenade le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Dè...
  Thilg Natasha lemon no dhà le a casan rùisgte agus dh"èigh i:
  - Ruiseanach...
  Ghèill Zoya cuideachd ri rudeigin shunndach agus marbhtach, a" squeaking:
  - Air a riaghladh ...
  Chuir Augustine air bhog an duine marbhtach, a 'mùchadh:
  - Nàmhaid....
  Ghabh Svetlana a-rithist ris an sgriosail agus vyaknula:
  - Briseadh!
  Thug Natasha tionndadh agus rinn i squeak:
  - WHO...
  Loisg Zoya cuideachd air na coigrich dhubha a bha na Nadsaidhean a" trusadh agus a" magadh orra:
  - Dare!
  Labhair Augustine le neart agus corruich :
  - Gu bheil...
  Ghabh Svetlana ris le gàire panther:
  - AIG...
  Thilg Natasha grenade le a cas-rùisgte agus ghlaodh i:
  - Sabaid...
  Thilg Zoya tiodhlac a" bhàis le a corragan rùisgte agus rinn i gàire:
  - ionnsaighean!
  ghlaodh Augustine a steach, agus ghuil e :
  - Nàmhaid...
  Thug Svetlana dòrlach de grenades leis na buinn rùisgte aice, agus mar a dh" èigh i aig mullach a sgamhanan:
  - Bidh sinn ...
  Thog Natasha an spreadhadh agus rinn i tàir air:
  - Baoghalach...
  Gheàrr Zoya na Nadsaidhean dheth agus rinn i squeak:
  - Buail!
  las Augustine a rìs, agus ghuil e :
  - Baoghalach...
  Rinn Svetlana gàire nuair a loisg i:
  - Buail!
  Thilg Natasha grenade a-rithist le a cas rùisgte, gràsmhor, chirped:
  - Sgriosaidh sinn na Nadsaidhean!
  Ghabh Zoya e agus rinn i gàire:
  - An t-slighe gu co-mhaoineas san àm ri teachd!
  Agus thilg i leamhan le a òrdagan rùisgte.
  Ghabh Augustine agus sgap i na sreathan, agus chaidh a casan rùisgte air falbh le sgrios air feadh an Fritz:
  - Roinnidh sinn an luchd-dùbhlain!
  Ghabh Svetlana e agus thilg i e le a sàil rùisgte, dòrlach de grenades, agus dh" èigh i:
  Dèanamaid pronnadh air na faisisteachan!
  Agus lean a' cheathrar a' losgadh agus a' tilgeadh grenades. Bha an E-75 Gearmailteach a' gluasad. Inneal le gunna 128 mm. Agus losgadh e fhèin.
  Agus thilg na caileagan grenades. a" lagachadh nan Nadsaidhean. Agus loisg iad air ais. Shreap iad air adhart. Tha na tancaichean a" ruith a-rithist. A 'gluasad an "Leopard" Gearmailteach as ùire -1. Càr gu math gluasadach.
  Ach ghabh a nigheanan thairis agus leag iad a-mach e. Reub iad inneal gluasadach le einnsean roth-uidheam gas. Agus shèid iad gu pìosan i.
  Thuirt Natasha le gàire:
  Tha sinn a" sabaid gu math!
  Dh" aontaich Zoya le seo:
  - Gu math fionnar!
  Thuirt Augustine gu glic:
  - Bidh sinn a 'buannachadh!
  Agus chuir i grenade an-aghaidh tanca air bhog le a cas-rùisgte. Nighean làidir. Agus tha uiread de dh" inntinn aice.
  Chuir Svetlana cuideachd tiodhlac bàis air bhog le òrdagan a cas-rùisgte, agus bhuail i an nàmhaid. Nighean gu math ionnsaigheach, le sùilean dath nan cornflowers. Tha a leithid de spiorad aice, agus gluasad de neart!
  Thug Natasha cas agus rinn i gàire:
  - Airson an Ruis naomh!
  Loisg Zoya gu gnìomhach, agus rinn i gàire, a" sealltainn fiaclan neamhnaid:
  - Tha mi nam ghaisgeach den ìre sin nach searg air falbh!
  loisg Augustine cuideachd. Lùb na Nadsaidhean sìos agus rinn iad gàire:
  "Tha mi nam ghaisgeach le mòr-mhiann!"
  Agus rug i a fiaclan neamhnaid!
  Dhearbh Svetlana:
  - rùintean fìor mhòr!
  Tha na nigheanan air a bhith a" sabaid airson ùine mhòr. Agus gu dearbha shoirbhich leotha ann an obair armailteach. Tha iad nan bòidhchead gu tur eireachdail. Inntinn air leth. Agus bidh iad a" losgadh sa chiad ìre.
  Tha Elizaveta agus an sgioba aice air an SU-100 cuideachd a" sabaid gu cruaidh agus gu math gaisgeil.
  Loisg Ealasaid cuideachd gunna 100-millimeter, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus a" crathadh, a" rùisg a fiaclan:
  - Tha fios aig an neach-poilitigs mar chùl a chleasan làimhe gus luchd-bhòtaidh a mhealladh, ach tha e gu tur aineolach air bun-bheachdan leithid tomhas agus cogais!
  Thuirt Ekaterina gu làidir ionnsaigheach, a" losgadh gu h-iomchaidh air na nàimhdean, agus ag èigheach:
  - Tha am meur-chlàr as cudromaiche aig an neach-poilitigs leis a" mheur-chlàr aige, ach chan urrainn dha ach duilgheadasan a thogail leis, agus chan urrainn dhut sgàinidhean a bhreabadh bho gheallaidhean taghaidh nach deach a choileanadh le do theanga!
  Thug Elena fa-near gu làidir, a 'bualadh air luchd-dùbhlain le sàil lom:
  - Tha an neach-poilitigs gu tur neo-litearra a thaobh a 'chruthachaidh, ach tha fios aige le cridhe na leisgeulan airson fàilligidhean!
  Thug Euphrosinia fa-near cuideachd, a 'losgadh agus a' cleachdadh corragan lom de chasan chiseled:
  - Ann am poilitigs, mar ann an tàileasg, tha gluasadan làidir agus lag, ach chan eil riaghailtean soilleir ann airson gach pìos, agus ge bith cò a bhriseas òrdugh gluasad gheibh e buannachd!
  Bidh na gaisgich boireann a" sabaid le feachdan adhartach nan Nadsaidhean mar titans bhon Olympus dearg. Agus tha iad a 'nochdadh neart mòr, misneachd agus gaisgeachd. Agus fhathast tha iad fhathast a 'seinn.
  Bha Kursk comasach air ionnsaigh nan Nadsaidhean a chumail air ais ... An sin tha na gaisgich agus na ceithir ainmeil a 'sabaid mar sin. Tha iad dìreach air an tùsaire Seryozhka a thiodhlacadh, a chaidh a reubadh gu pìosan, agus thuirt e còmhla:
  - Cha bhith saighdearan gaisgeil a" bàsachadh, leis nach urrainn an spiorad a mharbhadh, chan eil an luchd-poilitigs a sgaoil an cogadh beò, oir nuair a tha corp coiseachd na mhuc, chan e eadhon fàsmhorachd a th" ann!
  Às deidh sin, sabaid eile, agus blàran borb de nigheanan misneachail.
  Thilg Natasha lemon le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Bho na speuran...
  Thilg Zoya grenade cuideachd le a corragan rùisgte agus thuirt i:
  - Rionnag...
  Chuir Augustine air bhog tiodhlac bàis le a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Bright...
  Thilg Svetlana cuideachd grenade, le cuideachadh bho chas lom, agus chuir i a-mach:
  - Criosta !
  Thug Natasha tionndadh agus rinn i sgadan:
  - Tha mi dhut ...
  Chuir Zoya tiodhlac a" bhàis air bhog le a corragan rùisgte, a" sàrachadh:
  - Òran...
  Ghèill Augustine le a shàil rùisgte, rud a bheir bàs agus a dh"fhalaich:
  - canaidh mi...
  Lean Natasha air adhart, a" seinn gu làidir:
  - Mu dheidhinn ....
  Thilg Zoya pasgan spreadhaidh le a cas-rùisgte, a" sgapadh nan Nadsaidhean agus a" sreap:
  - Dùthchasach...
  Thug Augustina dòrlach de grenades le a sàil rùisgte, agus thug i a-mach:
  - Stalin!
  Chaidh na Gearmailtich a ghluasad sìos anns na blàran airson baile-mòr daingneach Kursk, ach b 'urrainn dhaibh am baile a chuairteachadh gu tur. Agus loisg iad air le bhith a 'cleachdadh gunnaichean fèin-ghluasaid "Shturmlev" agus "Sturmmaus". Tha neart nan Nadsaidhean mòr.
  Ach, bha eadhon clann bheag a" sabaid an aghaidh nan Nadsaidhean. Chuir balaich is caileagan pasganan spreadhaidh gun ullachadh aig tancaichean Gearmailteach, gunnaichean fèin-ghluasadach, agus saighdearan-coise.
  Bha na tùsairean a 'sabaid gu misneachail. Bha fios aca dè bha braighdeanas faisisteach a" ciallachadh.
  Thuit an nighean Marka, mar eisimpleir, ann an bearraidhean nan Nadsaidhean. Dh'ol iad a casan rùisgte agus chuir iad i faisg air a' bhràighe. Cha mhòr nach do reub teangan lasrach sàilean lom, cruaidh na h-ìghne bho choiseachd fhada casruisgte. Lean an cràdh airson timcheall air còig mionaidean deug, gus an robh na buinn còmhdaichte le blisters. An uairsin, chaidh casan lom na h-ìghne fhuasgladh. Agus a-rithist chuir iad ceistean. Bhuail iad mi le pìoban rubair air mo chorp rùisgte.
  An uairsin chaidh iad seachad air an t-sruth... Chaidh Marinka a chràdh gu deich air chall mothachaidh rè a' cheasnachadh. Agus an uairsin leig iad fois dhi. Nuair a bha an casan casruisgte rud beag, bha iad air an smeuradh le ola a-rithist agus chaidh am brazier a thogail a-rithist. Faodar a leithid de chràdh ath-aithris iomadh uair. Agus cràdh le sruth, agus cuip le pìoban rubair.
  Chaidh Marka a chràdh airson sia mìosan. Gus an deach i dall agus thionndaidh i liath bhon chràdh. An uairsin thiodhlaic iad i beò anns an talamh. Cha do chaith e eadhon peilear.
  Pioneer Vasya, na Nadsaidhean air an cuip le uèir dhearg-theth air a chorp rùisgte.
  An uairsin chaidh sàilean lom a losgadh le stiallan dearg-teth iarainn. Cha b' urrainn dhan ghille seasamh ag èigheach, ach cha do bhrath e a chompanaich fhathast.
  Sgaoil na Nadsaidhean beò e ann an searbhag hydrochloric. Agus is e pian uamhasach a tha seo.
  Tha na Fritzes sin nan uilebheistean... Chaidh am ball Komsomol a chràdh le iarann. An uairsin chroch iad e air raic, thog iad suas e agus thilg iad sìos e. An uairsin, thòisich iad air losgadh le crowbar dearg-theth. Bha na cìochan air an reubadh le geasan. An uairsin bha an t-sròn gu litireil air a reubadh le cuilbhearan dearg-theth.
  Chaidh an nighean a chràdh gu bàs... Bhris iad uile a corragan agus a cas. Chaidh ball eile de Komsomol, Anna, a chasg. Agus nuair a fhuair i bàs, loisg iad le lòchrain.
  Ann an ùine ghoirid, rinn na Nadsaidhean magadh mar a b" fheàrr a b" urrainn dhaibh agus mar a bha iad ag iarraidh. Rinn iad cràdh agus chràdh a h-uile duine.
  Bha Natasha agus an sgioba aice fhathast a 'sabaid anns a' chuairt. Chleachd na caileagan an casan rùisgte, gràsmhor anns a' bhlàr, agus thilg iad grenades. Chuir iad an aghaidh feachdan adhartach na Fritz. Chùm iad iad fèin ro mhisneachail, agus cha robh iad a' dol a thilleadh.
  . CAIBIDEIL #3
  Bha an fhoghar tràth tioram agus blàth. Bhris na Nadsaidhean troimhe gu deas, agus dh'fheuch iad ri dhol timcheall. A thaobh teignigeach, tha na feachdan armaichte aca tòrr nas làidire. Agus tha seo na bhuannachd follaiseach dha na Nadsaidhean. An rud as fheàrr agus takni agus plèanaichean agus stuth. Agus tha discos gu math marbhtach.
  Agus tha na Gearmailtich a" gabhail brath air seo. Tha aon stiùiriche aca fhathast - am Fuhrer nach gabh a thoirt air falbh! Agus tha buannachdan aig seo. Agus tha cuideachd gaisgich boireann fìor bhrèagha agus teann, a tha a 'toirt buannachd.
  Tha Gerda, Charlotte, Kristina agus Magda a' marcachd air tanca clas U-100. Tha an carbad seo nas toinnte, airson ceathrar bhall den sgioba. Agus tha na buill-airm aige mar bhomair jet agus canan uile-choitcheann 88-millimeter 100 EL - inneal-sgrios tanca.
  Bidh gaisgich a" falbh agus a" feadaireachd dhaibh fhèin.
  Bidh Gerda a" losgadh canan fada. Punches a-steach don taobh bho astar T-34-85 agus chirps:
  - Bheir sinn ar cridheachan airson an dùthaich mhàthaireil,
  Agus frithidh sinn Stalin agus ithidh sinn e!
  Loisg Charlotte an lannsair rocaid aice. Chòmhdaich i am buncair Sòbhieteach agus rinn i squeak:
  - Tha sinn do-chreidsinneach!
  Ghabh Cairistìona e agus rinn i gàire, a" tarraing an inneal-brosnachaidh le a sàil rùisgte:
  - Gheibh sinn e anns na dhà!
  Dolbanula agus gu h-iomchaidh agus Magda. Sgrios e na gunnaichean fèin-ghluasadach Sòbhieteach SU-152. Agus dh'èigh i:
  - Bidh ùine ann, thig buaidh!
  Ghlan Gerda nuair a loisg i:
  - Chan urrainn dha duine stad a chuir oirnn!
  Dhearbh Charlotte:
  - Ach Pasaran !
  Chaidh a" bhiast ruadh tron Chiad Chogadh gu lèir le Gerda, a" tòiseachadh às a" Phòlainn, agus a" crìochnachadh le oilbheum a" Chèitein seo, a" toirt a-steach an ionnsaigh air Smolensk agus gluasadan eile de chearcall-rathaid. Chunnaic an diabhal ruadh tòrr rudan.
  Agus deiseil airson sabaid gu deireadh!
  Bidh Cairistìona cuideachd a" losgadh, agus a" rùsgadh a fiaclan. Tha a falt buidhe-dhearg. Anns a 'chogadh, chan eil caileagan a' fàs nas sine, agus eadhon, is dòcha, a 'fàs nas òige! Tha iad cho borb agus gràdhach. Rug iad am fiaclan.
  Agus chan e aon tholl anns na fiaclan.
  Tha dath na duilleige òir air falt Magda. Agus cuideachd gu gnìomhach a 'gàireachdainn. Cool nighean. Tha gràs cho làidir aice agus lùth mìle each.
  Gerda, nighean le falt geal, brògan, agus beachdan le gàire:
  - Tha tòrr math agus grànda air an t-saoghal ... Ach damn e, dè cho fada 'sa tha an cogadh seo air a bhith air a tharraing!
  Dh" aontaich Charlotte ri seo:
  - Agus gu dearbh, tha an dàrna cogadh a 'dol air adhart ro fhada. A h-uile sabaid, agus sabaid... Tha e uamhasach sgìth!
  Ghluais Cairistìona cas-rùisgte air feadh na h-armachd agus dh"èigh i:
  - Ach chan eil Breatainn fhathast air a ruaig!
  Loisg Magda air na Ruiseanaich agus rinn i gàire:
  - Feumaidh a" chùis a dhèanamh! Is e seo ar creideas!
  Rinn Gerda sgadan, a" losgadh air na Ruiseanaich, a" sparradh a fiaclan ìbhri:
  - Feumaidh sinn buannachadh!
  Fucked agus Charlotte, bellowed:
  - Aon airson na h-uile, cha seas sinn suas airson a 'phrìs!
  Dh"èigh Cairistìona a" bhiast ruadh agus òr:
  - Chan eil! Nach seas sinn!
  Bhuail Magda a bilean sgàrlaid, ag èigheach:
  - Cha bhith sinn a" dol don bhùth airson a "phrìs!
  'S dh'eirich clàrsach an òir.
  Bhuail Gerda na tancaichean Ruiseanach cuideachd. Buail an càr agus dh"èigh:
  - Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal!
  Thuirt Charlotte, a" seinn còmhla:
  - Bidh nàimhdean uile a" bogadh anns an taigh beag!
  Chuir Cairistìona taic ris an òran:
  - Chan eil an Fatherland a 'creidsinn ann an deòir!
  Lean Magda ann an guth seinn:
  - Agus bheir sinn do na h-uile comunn anns an eanchainn !
  Agus bha na caileagan a' suirghe air a chèile. San fharsaingeachd tha tanca math aca. Is ann dìreach bho astar a tha e duilich briseadh tron IS-4 air a" mhullach. Ach armachd aghaidh 250 mm a thighead. Ach às deidh a h-uile càil, tha projectile duilich aig na Gearmailtich, ach le cridhe uranium. Agus tha tòrr dhaoine dubha anns an arm. A tha a 'sabaid le fearg fiadhaich. Agus chan urrainn dha a h-uile duine farpais riutha.
  Tha caileagan cleachdte ri bhith a" sabaid casruisgte. Fiù 's anns a' Phòlainn, cha robh iad ach ann an aon bikini, agus casruisgte.
  Nuair a thig am bonn lom a-steach don talamh, bidh e ag ath-nuadhachadh. Is dòcha gur e sin as coireach nach eil nigheanan ag aois! Ged a tha ùine a" ruith a-mach! Gaisgich, canamaid dìreach glè ghaisgeach.
  Tha iad air uimhir de chleasan a dhèanamh, ach bidh iad a" sabaid mar shaighdearan àbhaisteach. Agus an-còmhnaidh a-mhàin ann am bikini, agus casruisgte. Anns a 'gheamhradh, tha e eadhon tlachdmhor dhaibh a bhith a' cromadh le casan casruisgte air snowdrifts.
  Bidh Gerda a" seinn agus a" seinn:
  Thèid sinn tro theine is uisge!
  Loisg Charlotte air na Ruiseanaich leis a" bhomair aice agus thuirt i:
  - Glòir do mhuinntir Phrussianach !
  Loisg Cairistìona cuideachd, agus rinn i squeak:
  Bidh sinn a" riaghladh a" phlanaid!
  Thog Magda agus dhearbh e:
  - Bidh sinn gu cinnteach!
  Bhuail Gerda an tilgeadh a-rithist agus rinn e squeak:
  "Cha chuir eadhon napalm stad oirnn!"
  Dh" aontaich Charlotte ri seo:
  - Agus eadhon am boma atamach, air nach eil eagal oirnn!
  Shuidh Cairistìona agus fhreagair i:
  - Cha do shoirbhich leis na h-Ameireaganaich boma atamach a chruthachadh! Is e bluff a th" ann!
  Ghlaodh Magda aig mullach a sgamhanan:
  - Chan urrainn don t-saoghal teicheadh bhon òrdugh Gearmailteach ùr!
  Chaidh na Gearmailtich air adhart san t-Sultain timcheall Kursk bhon taobh a deas. Tha na colbhan tanca aca làidir agus tha mòran saighdearan-coise air am fastadh ann an Afraga agus na dùthchannan Arabach. Tha Fritz air an toirt leis an àireamh.
  A bharrachd air an sin, bha a" Ghearmailt armaichte le discos nach robh buailteach do ghàirdeanan beaga.
  Bidh dithis nighean Albina agus Alvina ag itealaich dhaibh fhèin air siùsag itealaich mar sin. Tha iad so-leònte le taing don jet laminar làidir. Ach chan urrainn dhaibh losgadh leotha fhèin. Ach mar thoradh air an astar mòr faodaidh iad a dhol seachad air itealain Sobhietach agus reithe.
  Thuirt Albina, a" lùbadh sìos an diosc aice:
  - Teicneòlas iarainn, gu cinnteach riatanach agus glè fheumail!
  Rinn Alvina gàire, rùisg i a fiaclan agus sgàin i:
  - Ach tha a h-uile dad air a cho-dhùnadh leis an spiorad!
  Thuirt Albina:
  - An rud as motha nach e dìreach an spiorad sabaid!
  Tha an dithis nighean blonde agus ann am bikinis. Gu math brèagha agus casruisgte. Nuair a tha gaisgeach gun bhrògan, tha i fortanach. A-nis tha na nigheanan cho dathach agus cho breagha.
  Agus mus tèid thu a shabaid, bidh na bòidhchead gu cinnteach ag obair leis a 'chànan le foirfeachd fireann. Tha e cho snog agus lùthmhor. Is toil le boireannaich gaisgeach a bhith ag òl à soitheach draoidheil. Is e seo fìor fhèis na feòla dhaibh.
  Sin cho math sa tha na nigheanan.
  Loisg Alvina sìos dà propeller as ùire Sòbhieteach Yak-15 agus chuir i tweet:
  - Glòir ar seilg !
  Dhaingnich Albina an ramming agus chuir i a-mach:
  Agus cha bhi e gu bràth mar an tè mu dheireadh!
  Leag Alvina trì itealan ionnsaigh Sòbhieteach eile, agus rinn i squeak:
  - Sin mar a tha thu a 'smaoineachadh gu bheil gaol aig Dia air a' Ghearmailt?
  Chrath Albina a ceann le teagmhach.
  - A rèir choltais chan eil uimhir!
  Rinn Alvina gàire agus dh"fhaighnich i a-rithist:
  - Carson a tha thu a 'smaoineachadh sin?
  Chrath Albina dà chàr Sòbhieteach agus rinn i squeak:
  Tha an cogadh air a dhol air adhart ro fhada!
  Thuirt Alvina gu loidsigeach:
  - Ach tha sinn a 'tighinn!
  Rinn Albina gàire agus ghlaodh i:
  - Mar sin thig a' bhuaidh !
  Loisg Alvina sìos ceithir itealan Sòbhieteach aig an aon àm, le gluasad dàna agus squeaked:
  - Thig e gu cinnteach!
  Bha e riatanach do Albina cur an cuimhne:
  - Às deidh Stalingrad, cha deach an cogadh a rèir nan riaghailtean ...
  Dh"aontaich Alvin le seo:
  - Tha e gu cinnteach an aghaidh nan riaghailtean!
  Ghabh Albina a-mach ann an buaireadh:
  - Thòisich sinn air chall!
  Ghabh Alvina a-mach le dragh:
  - Gu cinnteach tha!
  Reub Albina grunn charbadan Sòbhieteach eile agus dh'fhàs i:
  - Nach e sin duilgheadas dhuinn?
  Loisg Alvina sìos dà jet sabaid Ruiseanach agus chuir i às dha:
  Bha sinn den bheachd gu robh an suidheachadh eu-dòchasach!
  Rinn Albina gàire gu feòil-itheach agus rinn i sgadan:
  - Ciod a tha sinn a' faicinn a nis ?
  Chuir Alvina tweet le aplomb:
  - Rud do-chreidsinneach agus gun samhail!
  Bhris Albina a fiaclan neamhnaideach agus fhreagair i:
  - An fhìrinn gu bheil an Treas Reich a 'buannachadh!
  Leag Alvina sìos itealan ionnsaigh no dhà eile Sòbhieteach agus thug i a-mach:
  - Feumaidh dha-rìribh buannachadh!
  Rinn na nigheanan gàire. Aig aon àm bha iad ag obair, agus gu h-oifigeil ann an taigh-siùrsaich saighdear. Chaidh mòran dhaoine troimhe fhèin, agus chan e a-mhàin an rèis geal. Agus chòrd e riutha gu mòr. Uill, dè cho tlachdmhor sa tha e dha na cuirp. Ach an uairsin thàinig na whores fo ionnsaigh Sòbhieteach. Chaidh an glacadh nam prìosanaich. Uill, bha na hotties a 'smaoineachadh gu robh iad gu bhith air an èigneachadh. Agus seo an diabhal a dhà!
  Thug iad air na strìopaichean claisean agus trainnsichean a chladhach. Agus cha do chòrd e gu mòr ris na sìthichean oidhche a bh" ann roimhe. Mar sin bha iad uile comasach air teicheadh. Mheall iad na saighdearan.
  Agus mhionnaich iad dìoghaltas air na Ruiseanaich.
  Agus rinn iad sabaid an aghaidh na Ruis. Is iad seo an damn ...
  Dhump Albina grunn chàraichean Ruiseanach eile agus thuirt i:
  - Faodaidh tu fhathast a bhith beò le fir!
  Dh" aontaich Alvina le seo:
  - Chan eil e eadhon comasach, ach tha feum air!
  rùisg Albina a fiaclan agus fhreagair i:
  - Ach fhathast... Tha e milis a mharbhadh.
  Agus loisg na caileagan sìos còig càraichean Sòbhieteach eile le gluasad diosc.
  Rinn Alvina gàire agus thuirt i:
  - Agus cuin a tha e searbh?
  Leag Albina sia càraichean eile sìos agus fhreagair i:
  - Pòsaidh mi an dèigh na buaidh ! Agus breith deichnear chloinne!
  Agus thòisich an dithis nighean a" gàireachdainn.
  Agus sheinn iad;
  Is sinne ridirean creideamh faisisteachd,
  Sguabaidh sinn luchd-sabaid co-mhaoineas gu duslach!
  Agus mar a bhios iad a 'gàireachdainn, a' creagachadh am beanntan geala.
  B' urrainn dha na Nadsaidhean a dhol seachad air Kursk agus ghabh iad Belgorod. Bha cunnart ann cuideachd do Leningrad. Tha an suidheachadh èiginneach san fharsaingeachd. Ged nach eil e tubaisteach. Ach cha robh cus stòrasan air fhàgail aig an USSR. Agus chan eil fios dè cho fada "s as urrainn don Ruis cumail a-mach. Tha, agus tha na Gearmailtich air am bleith agus air an sàrachadh.
  Ach tha ceathrar nigheanan aig na Krauts agus a leithid de chuan.
  Loisg Gerda an canan aice agus bhuail i an IS-4 ann am bonn a" chabhail, agus rinn i gàire, a" priobadh a sùilean sapphire:
  - Chan e, às deidh a h-uile càil, tha gaol aig Dia air a" Ghearmailt! Bidh sinn gu cinnteach a" buannachadh!
  Dh" aontaich Charlotte le seo:
  - Chan urrainn dhuinn a chall! Thèid sinn a-mach gu Kalinin a dh'aithghearr, agus bidh Moscow tilgeil cloiche air falbh!
  Rug Cairistìona a h-uachdaran biorach agus dh'èigh i:
  - Rachamaid ann, bidh ùine ann gu Vladivostok!
  Thug Magda fa-near le aithreachas:
  - Agus tha na Seapanach air a 'chùis a dhèanamh mu thràth. Tha seo gu math dona, tha sinn air caraid cudromach a chall.
  Leag Gerda tanca ùr Sòbhieteach a-mach agus rinn e squeak:
  - Is urrainn dhuinn a dhèanamh às an aonais!
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  - Ma nì an leanabh gàire, is dòcha gun obraich a h-uile càil a-mach!
  Thug Cairistìona a-mach ann an rann:
  - Spreadh hippopotamus bho ghàire!
  Thug Magda taic dhi:
  - Tha beul gu math sanntach aig an nighean!
  Agus ghabh na gaisgich e agus dhùisg iad a" gàireachdainn. Tha lùth sradagach aca, dh" fhaodadh duine a ràdh, agus ann am pailteas!
  Loisg Gerda a-rithist air na carbadan Sòbhieteach agus thuirt e:
  - Bidh an ath linn againn!
  Ghabh Charlotte cuideachd a-steach agus dhearbh e:
  - Bidh tursan-adhair a-steach don fhànais!
  Dhearbh Cairistìona seo gu furasta:
  - Rachamaid a-steach don fhànais!
  Loisg Magda bho bhogadair boma agus thug i seachad:
  - Nan suidhe ann am plèana rionnag!
  Chuir Gerda a-mach a teanga agus rinn i squeak:
  - Anns an linn ùr, bidh ìmpireachd an Treas Reich a" riaghladh!
  Dhearbh Charlotte le gàire ionnsaigheach:
  - Agus an ceathramh cuideachd.
  Às deidh sin, thionndaidh am bòidhchead a-rithist an tanca Sòbhieteach timcheall.
  Dh" èigh Cairistìona, an gaisgeach diabhail seo, a" deàrrsadh le fiaclan neamhnaid:
  - Seadh, biodh òrdugh ùr ann! Agus glòir don Ìmpireachd Mhòr!
  Dhearbh Magda le fearg feargach:
  - Glòir do 'n Impireachd !
  Loisg Gerda a-rithist agus thuirt e:
  - Glòir dhuinne cuideachd!
  Agus a rèir choltais fhuair an nighean e.
  Gvozdanula agus Charlotte. Agus gu math iomchaidh. Loisg mi tanca Sòbhieteach dìreach a-steach don taobh. An uairsin rinn i gàire:
  - Bidh sinn a" sabaid airson òrdugh ùr!
  Dhaingnich Magda, a" losgadh agus a" bualadh air luchd-dùbhlain:
  - Agus gun teagamh sam bith bidh sinn ga choileanadh!
  Thainig Gerda a rìs, agus gu ro‑fhreagarrach, thug i mach:
  - Coileanaidh sinn le iomall mòr!
  Agus dhealraich i le saphir, agus sùilean ro-shoilleir.
  Loisg Charlotte cuideachd, bhuail e an càr Ruiseanach agus thuirt i, is e seo diabhal le falt orains:
  - Bidh a h-uile dad dìreach aerobatics!
  Loisg Magda cuideachd le fearg borb. Bhris i an T-44 agus rinn i squeak:
  - Agus an sgioba san àm ri teachd!
  An seo, ge-tà, bha trioblaidean aig na caileagan. Nochd an IS-9. Tha an càr glè mhòr. Agus tha gunna 152-millimeter aice le baraille fada. Is dòcha Gearmailteach airson briseadh troimhe.
  Chaol Gerda a sùilean agus dh" fhaighnich i do Charlotte:
  - An urrainn dhut a chòmhdach le bomair?
  Fhreagair am fear ruadh:
  - Gu dearbh tha teansa ann ... Ach chan eil cruinneas a" bhomair gu leòr!
  Mhol Cairistìona le dìoghras:
  - Leig leam feuchainn air a" phàipear graf 88 agam?
  Thuirt Gerda gu teagmhach:
  - Tha armachd aghaidh 400 mm aig an IS-9 seo aig leathad mòr. Chan urrainn dhut a thoirt leis!
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  -Daingead! Agus shaoil mi nach robh an leithid de tanca aig na Ruiseanaich! A-mhàin fathannan!
  Thuirt Magda:
  Bha mi a" smaoineachadh gur e bug a bh" ann cuideachd! Ach chì sinn nach eil seo fìor! Agus tha baraille na Ruis cho fada!
  Sheinn Gerda, a" cnagadh a sàil rùisgte air an làr armaichte:
  Bidh sinn a 'sabaid gun eagal!
  Dhaingnich Charlotte beachd a com-pàirtiche:
  - Bidh sinn air ar gearradh chan e ceum air ais!
  Mhol Cairistìona:
  - Agus dè ma chuireas tu a-mach tanca Sobhietach le buille ceart de shlige sa bharaille?
  Bha Gerda teagmhach:
  - An dean thu sin, o chian mhòr ?
  Dhearbh Cairistìona:
  - Ma bheir thu lasair an t-solais gu na buinn rùisgte agam, tha mi gu math comasach air bualadh gu math!
  An àite freagairt, bhriog Gerda air an tè nas aotroime aice. Thionndaidh Cairistìona a cas-rùisgte agus bha a sàil rùisgte beagan cruaidh a" deàrrsadh ann an solas nan lasraichean.
  Thug Gerda teine air bonn na h-ìghne. Bha fàileadh losgaidh ann. Fàileadh glè thaitneach, mar shish kebab grilled.
  thuirt Cairistìona:
  - Agus chun an dàrna sàil!
  An uairsin las Magda an teine. Bha an dà theanga lasrach a nis a' reubadh buinn rùisgte nighean ro-mhaiseach, ruadh.
  An sin ghuil Charlotte agus rug i a cìochan. Às aonais cuirm sam bith, ghabh i e agus bhrùth i am putan gàirdeachais leis an nipple scarlet aice. Loisg an gunna gu fèin-ghluasadach.
  Dh'itealaich an t-slige leatha fhèin, agus thàinig i air tìr dìreach ann am baraille inneal iongantach Sòbhieteach.
  Mar ailbhean mòr air a ghearradh dheth stoc fada. Às deidh dha buille mòr fhaighinn, chuir an tanca Sobhietach stad air a" ghluasad. Bha e mar gum biodh claidheamh air a leagail às a làmhan.
  An striopachas fortanach sin!
  Sheinn Charlotte, a" gàireachdainn gu toilichte:
  - Is e dìreach eagal a bheir caraidean dhuinn! Is e dìreach pian a tha gad bhrosnachadh gu obair!
  Thuirt Gerda gu deònach:
  - Tha mi ag iarraidh barrachd is barrachd gus na h-aghaidhean gòrach agad a phronnadh!
  Bha coltas gun robh gaisgich na Treas Reich air leth toilichte!
  Agus cha deach an tanca IS-9, mar an IS-7, a-steach don t-sreath, bha e gu math daor agus duilich carbadan a dhèanamh.
  Ach air an SU-100, bidh sgioba Elizaveta a 'sabaid gu gaisgeil. Bidh an nighean a" losgadh le a òrdagan rùisgte agus ag ràdh:
  - Tha gnùis an fhir-phoileir gu h-olc, fo shàil mhaith, tha a chainnt o'n leth a muigh ciatach agus milis, ach taois ghoirt a' chuthach !
  Thug Catriona fa-near, a 'giùlan teine gu math air an nàmhaid, a' cleachdadh a h-òrdagan lom:
  - 'S e duine cuthach saor-thoileach a th' ann am fear-poileataigs agus às a' chuthach tha an luchd-bhòtaidh nach do chaill an inntinn fhathast a' fulang!
  Loisg Elena cuideachd le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, agus thug i fa-near le gàire vixen:
  - Chan e bhìoras a th" ann an cuthach, ach chan eil dad nas gabhaltach na cuthach luchd-poilitigs!
  Ghabh Euphrosinia cuideachd e agus bhuail i e le cuideachadh bho chas rùisgte, chiseled aig an nàmhaid agus dh" èigh i:
  - Ma tha thu airson a bhith briseadh-dùil - bhòt airson neach-poilitigs a bheir seun dhut!
  Bidh na nigheanan air an SU-100 a" sabaid gu math. Agus bidh iad a" losgadh le mionaideachd iongantach.
  Thuirt Ealasaid, a" losgadh a-rithist, a" bruthadh a sàil rùisgte:
  - Tha peilear luaidhe trom agus bog, tha slabhraidh òir air a chruthachadh nas làidire na titanium, agus mar sin tha e a" dì-mhisneachadh miann a bhith ga reubadh, agus tha peilear òir nas marbhtach na luaidhe, leis gu bheil e do-dhèanta a bhith a" seachnadh bualadh!
  Bhuail Ekaterina cuideachd, a" cleachdadh òrdagan fada is socair a casan rùisgte, agus thuirt i:
  - Ma thèid peilear musgaid a dhòrtadh bho luaidhe, an uairsin dè an seòrsa shit a th" air a chumadh bho neach-poilitigs neach-marbhadh moralta?!
  Loisg Elena cuideachd gu math ceart agus thuirt i le gàire fiadhaich, a 'briseadh an "Panther" -3:
  - Gheibh am miann as motha am measg an t-sluaigh Santa Claus air an rìgh-chathair, ach mar as trice gheibh Baba Yaga, an canabal, no an nathair Gorynych gun rìgh na cheann e!
  Ghabh Euphrosinia e cuideachd agus, an uair sin, loisg i peilear le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus thug i a-mach:
  - Bidh daoine ag iarraidh Santa Claus le poca gun bhonn air an rìgh-chathair, ach gheibh iad an dàrna cuid cat ann am poca no madadh-allaidh ann an aodach chaorach!
  Sheall na caileagan sabaid fìor mhath ... ach tha na Nadsaidhean a 'leantainn orra a' briseadh troimhe air feadh an Don. Agus chaidh e seachad air na saighdearan Sòbhieteach bhon taobh a deas. Tha Voroshilovgrad air tuiteam mu thràth.
  Agus ann an Krasnodon a-rithist na Nadsaidhean. Agus nuair a chaidh na geàrdan òga a losgadh an sin.
  Agus a-rithist chì daoine na Gearmailtich, agus thill an trom-laighe ... Chaidh grunn dhaoine a ghlacadh nam prìosanaich ann an Krasnodon. Chaidh na fir a chur gu bàs sa bhad. Agus chuir iad romhpa dà bhall Komsomol agus balach Andreika a chràdh.
  Biodh cràdh math ann.
  Chaidh balach mu dhà dheug a shlaodadh an toiseach. An toiseach le cuip, agus an uairsin le uèir. An uairsin ghlac iad e agus chuir iad air a 'chrann. Thionndaidh iad altan a' phiobaire, agus thoisich iad air a shàilean ruisgte a losgadh le slait-theth dearg. An uairsin chaidh iarann, a' lasadh le teas, a chuir air ciste rùisgte a' bhalaich. Rinn iad chràdh gu math air an neach-tòiseachaidh.
  Chràidh am boireannach a chuir gu bàs am balach eireachdail le toileachas, agus i ag ràdh gu glic:
  - Is toil leis an neach-poilitigs gabhail ri pian luchd-bhòtaidh gu moralta, ach bidh e na fhìor bhrònach, às deidh dha cumhachd fhaighinn chan ann gu fìrinneach!
  Dhaingnich a companach Stella le gàire, a" briseadh rib a" bhalaich le clobha dearg-theth:
  - Chan urrainnear an neach-cuiridh as cruaidhe, a bhriseas cnàmhan an neach-fulang le clobha, a choimeas ann am bròn agus neach-poilitigs a bhios a" toinneamh eanchainn an neach-bhòtaidh le a theanga!
  Agus spreadh na caileagan a" gàireachdainn le sealladh glè thoilichte ...
  Bha òrdagan a' bhalaich air am briseadh le clobhaichean dearga bhon teas. An uairsin chaidh na h-aibhnichean a bhriseadh. Agus rinn iad e gu cruaidh. Warriors dè a chanadh beathaichean a.
  Thuirt Ilsa, a' crathadh a fiaclan, gun robh i na bu ghile na an sneachd:
  - Tha e nas fheàrr agus nas daonnaiche a bhith nad neach-marbhadh agus a bhith a" gearradh cinn le tuagh na neach-poilitigs a dh "fhosglas a bheul agus a" sileadh seile puinnseanta air a eanchainn!
  Dhaingnich Stella seo le misneachd, a" stampadh a casan rùisgte air an làr cloiche, fuar:
  - Bidh an neach-cuiridh a 'dèanamh a dhleasdanas agus ag obair airson cìs meadhanach, chan obraich am fear-poileataigs ach le a theangaidh, geallaidhean le fiachan don neach-bhòtaidh, agus a' toirt air falbh trì craiceann airson nach fhiach sgillinn briste!
  Tha na caileagan a' ciùrradh a' bhalaich mhì-fhortanach.
  Agus tha na pìleatan Sòbhieteach a 'sabaid anns na speuran, agus a' nochdadh am misneachd agus an gaisgeachd gun lùb.
  Loisg Anastasia witchakov sìos plèana Gearmailteach agus chuir i a-mach:
  - Chan eil e prothaideach do shaighdear a dhol air ais ann am blàr - loisgidh iad air a" chùl, chan eil adhbhar ann gum bhòt an neach-bhòtaidh anns na taghaidhean, buailidh iad e anns na dubhagan!
  Gheàrr Akulina Orlova cuideachd an càr Gearmailteach dheth agus rinn i gàire, a "magadh air a caraidean, eadhon ged nach eil iad ga faicinn anns an t-sabaid LA-7:
  - Ann am poilitigs, tha e na ghaisgeach iomlan: madaidhean-allaidh, mucan, sionnaich, searmonan, asail, uaireannan eadhon uaireannan leòmhainn a 'tighinn tarsainn, ach tha daoine eadhon nan duine, agus eadhon feusag agus le poca tiodhlac!
  Bha Mirabela Magnetic, a 'gearradh dheth an inneal Nadsaidheach, a' sgoltadh a fiaclan, le gàire:
  - An deachdaire meallta as motha air a 'chathair-rìgh, bidh e eadhon a' mealladh beagan ann am peanas, ach ann an gnìomh math bidh e a 'cur air brògan slàn!
  Bidh na caileagan a" pronnadh nan Nadsaidhean san adhar. Ach gu mì-fhortanach, tha na Nadsaidhean mar-thà a 'toirt ionnsaigh air Voronezh agus tha e coltach nach urrainn dhaibh a bhith air an casg.
  Bidh Natasha a 'sabaid ann an Kursk agus a' toirt iomradh gu h-ealanta, a 'sabaid mar neach-crìochnachaidh:
  - A bhi creidsinn gur e focal Dhè am Bìoball, tha e cosmhuil ri bhi a' beachdachadh air seangan co-ionann ri pioramaid Cheops, coslas cruth fad air falbh, agus susbaint gu tur neo-chinnteach, tha gach seangan 'ga shamhlachadh fèin 'n a pharaoh, a mhàin fo chuing thràilleil, agus cha'n ann a rìgh-chathair!
  Bhris na caileagan a-mach le gàire às deidh na faclan seo. Agus thug iad dheth am bras. Thòisich i air frasadh a dhèanamh air cìochan a chèile le cnapan sgàrlaid le pògan. Leis gu bheil e cho snog agus iongantach. Tha iad nan gaisgich fìor.
  Thuirt Natasha gu cinnteach:
  Tha am Bìoball gu cinnteach na sgeulachd sìthiche!
  Thuirt Augustine gu loidsigeach:
  - Cha'n fheudar nochd- aidhean a thoirt do Dhia, trid sgeul-sìthe Iudhach ! Is e mo Dhia pearsanta an t-slat Uile-chumhachdach! Airson glòir an Teaghlaich Supreme, bidh sinn a 'sabaid!
  Agus ghlaodh na ceithir nigheanan uile, a" tilgeadh an casan suas:
  - Glòir don Ruis mhòr!
  Bho chaidh bacadh a chuir air Kursk, bha an ceathrar nighean a" fulang le fuachd is acras, mar na bha air fhàgail den ghearastan Sòbhieteach. Mar sin, chan eil dad iongantach leis gun d" fhuair na caileagan òrdugh an cuairteachadh fhàgail.
  Chan eil annta bhuapa ach briogais ghoirid, tana, cas-ruisgte, falbh airson briseadh.
  Bidh iad a 'ruith thuca fhèin, agus a' dèanamh aon shots, oir bu chòir cartridges a bhith air an sàbhaladh.
  Agus thug na Nadsaidhean a-nuas orra gu litireil tòrr teine. Ach chan eil na caileagan gun adhbhar a-mhàin ann am panties tana. Mar sin, chan eil peilearan gan toirt. Agus bidh iad a" reubadh, le bhith gu tur do-ruigsinneach. Agus bidh casan lom cuideachd a" dìon nigheanan gu foirfe ann am blàr.
  Loisg Natasha, leag i sìos am faisisteach agus reub i:
  Tha Stalin còmhla rinn!
  Loisg Zoya cuideachd, thilg i criomag den bhotal le a cas-rùisgte. Dhump i dà Fritz agus dh'èigh i:
  - Tha Stalin a 'fuireach nam chridhe!
  loisg Augustina mar an ceudna, agus lìbhrig e le h-uchd :
  - Ann an ainm na Ruis!
  Agus nochd i a teanga. Agus chuir i sìos am faisisteach.
  Rinn Svetlana tàirneanach, bhuail e na Nadsaidhean, agus rinn i gàire:
  - Ann an ainm co-mhaoineas!
  Ruith ceathrar casruisgte, ann an dìreach panties tana de nigheanan, tro shuidheachadh nan Nadsaidhean. Cha mhòr nach robh aodach sam bith air na gaisgich. Dìreach panties de dhathan eadar-dhealaichte: dubh, geal, dearg, gorm.
  Agus tha seo cuideachd draoidheil, a 'toirt air falbh peilearan agus criomagan. Feuch na caileagan seo le do làmhan lom! Tha iad dìreach mar bòidhchead den chlas as àirde!
  Agus dè na cìochan. Tha nipples coltach ri connlaich. Agus gu math tarraingeach. San fharsaingeachd, tha na caileagan cho breagha, agus cha mhòr rùisgte.
  Natashka, losgadh, a thaisbeanadh fhèin aig rup thràillean. Mar a bheirear air falbh an t-seileir às dèidh a h-àireimh. Bidh iad a" nochdadh corp làidir, fèitheach, girlish. Agus tha i na seasamh rithe fhèin, gu pròiseil a 'sìneadh a guailnean, a' togail a ceann, a 'sealltainn nach eil i idir idir idir. Tha i na nighean den chlas as àirde. Ann an tràth an neart, agus gun a bhith a 'fàs sean.
  Nuair a choisicheas boireannach casruisgte, fàsaidh i nas òige, agus bidh i òg gu bràth. Is e am prìomh rud an ìre as lugha de dh "aodach, agus gnè cunbhalach le fear. Nas mionaidiche le fir eadar-dhealaichte agus nas fheàrr òg. Gus a bhith nas òige.
  Smaoinich Natasha oirre fhèin rùisgte aig margaidh nan tràillean, agus bha i air bhioran. Mar gum biodh luchd-ceannach a 'faireachdainn e, agus a' sreap a-steach do na h-àiteachan as mothachaile le an làmhan. Dè cho iongantach sa tha e a bhith nad thràill. Ach chan e spòrs a th" ann an harem. Chan eil fir ann, dìreach eunuchs. Agus tha mi ag iarraidh tòrr agus le feadhainn eadar-dhealaichte.
  Ah, a mhnathan bochd na h-ainnir. Dè cho mì-shealbhach a tha thu le fir. Cia mòr as urrainn dhut fulang le staonadh! Ach cha robh Natashka airson casg a chuir air instincts an t-siorc.
  Loisg an nighean air an fhaisisteach agus dh"èigh i:
  - Tha mi nam neach-crìochnachaidh!
  Loisg Zoya cuideachd, ag èigheach:
  - Agus tha mi nam ghaisgeach sàr-chlas!
  Ghabh Augustine agus leag e sìos trì faisisteach agus chir e:
  - Bha Stalin còmhla rinn!
  Thog Svetlana suas. Rinn i a" chùis air ceathrar fhaisistich agus rinn i squeak:
  - Tha Stalin còmhla rinn!
  Loisg Natasha sìos grunn luchd-duaise bhon Treas Reich, thilg i clach le a cas rùisgte agus rinn i squeak:
  - Bidh Stalin an-còmhnaidh nar measg!
  Rinn Zoya gàire agus chuir i a-mach a teanga, a" squeaking:
  - Airson mòrachd na Ruis!
  Thilg Augustine pìos de ghlainne uinneig le a corragan rùisgte, gheàrr i amhaich an fhaisisteach air fhosgladh agus dh"fhuilig i:
  - Airson an t-slat Slavic ùr againn!
  Agus rinn e gàire...
  Loisg Svetlana air na Nadsaidhean, gheàrr e grunn luchd-sabaid agus chuir iad a-mach:
  - Airson an Ruis naomh!
  Rinn Natasha tàir air na Nadsaidhean. Thug i grenade le a sàil rùisgte, a chuir na Nadsaidhean air bhog oirre. Sgap an dearbh bhuail den Fritz agus vyaknula:
  - Airson Svarog!
  An sin rùisg i a h-aodann, anns am bheil uiread de ghràs agus de chorruich air a" phanther.
  Ghabh Zoya e agus ruith i ìnean meirgeach le a òrdagan rùisgte. Loisg i sùilean oifigear Nadsaidheach, agus rinn i gàire:
  - Airson an Dia Gheal!
  Ghabh Augustine agus ghèill i air a shàilean rùisgte le pasgan spreadhaidh. Sgap i am Fritz mar mhìrean glainne, agus dh"fhuilig i:
  - Airson òrdugh ùr Ruiseanach!
  Ghabh Svetlana e agus thilg i e le a òrdagan rùisgte, marbhtach, thol i am Fritz agus rinn i rùsg:
  - Airson an taigh Ruiseanach!
  Bha an ceathrar nigheanan a" sabaid gu cruaidh, agus a" sabaid gu math ionnsaigheach. Thill na Gearmailtich agus an luchd-malairt air ais. Cùl-taic air beulaibh nan nigheanan. Càite a bheil na Nadsaidhean an aghaidh an Airm Dheirg.
  . CAIBIDEIL #4
  Thilg Natashka tiodhlac a" bhàis a-rithist le a òrdagan rùisgte agus dh" èigh i:
  - Tha uiread de chaos air an t-saoghal nach urrainn duine creidsinn ann an Dia dìreach, ach tha uimhir de luchd-poilitigs neo-fhiosrachail ann nach eil teagamh sam bith gu bheil an Diabhal ann!
  Thug Zoya fa-near gu làidir, thug i tionndadh, a" spealadh sìos na Nadsaidhean, agus le òrdagan rùisgte chuir i fear murt air bhog - a" caoineadh:
  - Carson a rugadh boireannach - air sgàth gàirdeachas agus àm ri teachd an duine, carson a rugadh luchd-poilitigs gus am bi fios aig daoine air bròn agus gun tuig iad nach eil àm ri teachd aca!
  Thilg Augustine, fiaclan cho geur ri fiaclan madadh-allaidh, poca spreadhaidh le a sàil rùisgte agus thuirt i:
  - Bidh boireannach a" breith beatha na cràdh fhèin, bidh luchd-poilitigs a" breith bàs le bhith a" ciùrradh luchd-bhòtaidh!
  Shèid Svetlana cuideachd a-steach don nàmhaid, agus sgrios i mòran nàimhdean, a" sabaid:
  - Tha dà cheann aig maide, ach airson neach-poilitigs a bheir air fhèin aon cheann a thaghadh fon mhaide, damnadh gu bràth, na bi nad luchd-bhòtaidh gun chùram!
  Leum Natasha a-steach do shoitheach, thionndaidh i a-null le a sàil rùisgte agus dh"èigh i:
  - Bidh an neach-poilitigs air a" podium a" tàirneanach mar tàirneanaich, ach chan urrainn don luchd-bhòtaidh aig nach e druma a cheann a bhualadh ach leis an amaideachd aca fhèin!
  Choed Zoya, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Ma tha thu airson a bhith air do thaghadh don rìgh-chathair, a bhith nad rìgh rùisgte, cruinnich luchd-bhòtaidh às aonais rìgh nad cheann!
  Thuirt Augustine gu seòlta, a' snìomh a sùilean saphir, agus a' cur tiodhlac bàis le a òrdagan rùisgte:
  - Nuair a tha neach-poilitigs na rìgh rùisgte agus gun rìgh na cheann, bidh an luchd-bhòtaidh a" falbh le "bròg", agus le muc nan uchd!
  Thug Svetlana cuideachd tionndadh, chuir i sìos mòran de Nadsaidhean, chuir i sgrios air bhog le a casan rùisgte agus rinn i gàire:
  - 'S e seinneadair le guth cuideigin eile a th' ann am fear-poileataigs anns an stòras aige, ach chaidh an clàr-fuaim aige a dhèanamh le sùil ri bhith a' sgròbadh fo riochd trill oidhche-oidhche!
  Cuimhnich an Fritz Stalingrad. Mar a bhuail na caileagan suas an sin iad. Bha iad cuideachd a' sabaid casruisgte agus ann am bikinis. Is iad seo na h-aodach as èifeachdaiche. Cha chuir duine stad air na caileagan nuair a tha iad leth-rùisgte. Agus le casan rùisgte tilgidh iad tiodhlacan sgrios.
  Thilg Natashka pìos crèadha le a corragan lom. Chrath i claigeann seanailear Gearmailteach, agus sheinn i:
  - Ann an ainm Mother Russia!
  Ghabh Zoya agus thilg i sliseag le a corragan rùisgte, punnd tron faisisteach agus dh" èigh i:
  - Tha, airson mo thaigh!
  Chuir Augustine air bhog, le cas casruisgte. Gheàrr i dheth sianar Nadsaidhean agus dh"fhalaich i:
  - Airson Stalin!
  Ghabh Svetlana cuideachd a-steach do thrannsa ùr, leag e sìos am Fritz agus rinn i squeak:
  - Airson saoghal ùr!
  A-nis bha sgioba Gerda a 'dol air adhart gu stiùir Vyazma. Deich cilemeatair chun a 'bhaile. Ach tha strì an airm Dheirg a" fàs. Tha na tancaichean ùra Sòbhieteach IS-6 a" dol a-steach don bhlàr, le canain 105-millimeter nas cumhachdaiche agus armachd nas tiugh. Gu dearbh, chan eil mòran innealan mar sin ann fhathast.
  Chrath Charlotte, a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais le a cas-rùisgte, armachd an tanca Sòbhieteach dìreach aig a" chrois-rathaid. Bhuail càr an Airm Dheirg gu ceart, a dh'aindeoin a dhìon nas fheàrr an coimeas ris an IS-4.
  Rinn an diabhal dearg gàire agus thuirt e:
  - Tha an arm as làidire againn!
  Thuirt Cairistìona le gàire:
  - Agus bidh sinn nas làidire na iad uile!
  Agus bhrùth ise cuideachd a casan air putanan an t-seòlaidh le a corragan rùisgte. Bhuail an càr Sòbhieteach. 'S e nighean glè ghlic a th' innte. Chuimhnich Cairistìona mar a rinn i cleasan. Mar a thug mi gaol do Shah of Iran. Tha, tha sin gu math fionnar!
  Agus rinn an gaisgeach gearan:
  - Airson a 'Ghearmailt sgoinneil!
  Loisg Magda, am fionn seo le falt òir, air na saighdearan Sòbhieteach agus bhruidhinn i:
  - Air son a' bhuaidh naomh !
  Bha an nighean, a" losgadh, a" smaoineachadh le buaireadh. Chaill na Gearmailtich an cothrom aig àm a' Chiad Chogaidh. Agus carson a chuir iad bacadh air a" phlana ionnsaigh air Paris agus trì buidhnean a ghluasad gu Prussia an Ear? Bha e comasach an sgìre air an taobh an ear a thoirt seachad airson ùine ghoirid, ach Paris a ghabhail agus fuasgladh fhaighinn air duilgheadas na Frainge anns an dòigh as radaigeach.
  Ach cha deach seo a dhèanamh. Agus san fharsaingeachd cha b 'fhiach e innse cogadh air an Ruis. Gu cinnteach cha bhiodh Nicholas II air a dhol a chogadh ri nàmhaid cho làidir ris a" Ghearmailt. Agus carson a bha feum air sabaid air dà thaobh? Bha e comasach, bha e comasach a dhol air stailc aig an Ruis, a 'seachnadh an Fhraing agus a' Bheilg.
  Agus san fharsaingeachd, a 'smaoineachadh Magda, bha e riatanach gus ionnsaigh a thoirt air an Ruis nuair a bha e air a chuartachadh leis a' chogadh ri Iapan. Anns a 'chùis seo, dh'fhaodadh Nicholas II a bhith air a chrìochnachadh gun taic Bhreatainn agus an Fhraing. Bhiodh e air a bhruthadh leis na h-Ostairich, agus na Turcaich, agus na h-Eadailtich, agus a' Ghearmailt agus Iapan.
  Bhiodh iad dìreach a" pronnadh na Ruis. Agus cha dèanadh i dad.
  An àite sin, fhuair a" Ghearmailt cogadh air dà thaobh, an aghaidh chumhachdan nas làidire. A" gabhail a-steach Iapan, agus na SA, agus an Eadailt.
  Mar sin rinn Wilhelm mearachd. Thionndaidh Hitler a-mach gu bhith na b" fhaide-fhradharc, a" dèanamh sìth leis an USSR agus a" dèanamh a" chùis air an Fhraing.
  Ach chaidh na Gearmailtich aig àm a' Chiad Chogaidh a ghlacadh eadar creag agus àite cruaidh. San fharsaingeachd tha Tsar Nicholas II na chall. Ach bha an ìmpireachd aige mòr, trì tursan àireamh sluaigh nan Gearmailteach. Agus bha e air leth duilich a dhol an aghaidh nan Ruiseanaich.
  Le barrachd fheachdan, bha an Ruis tsarist a 'riochdachadh faisg air leth de fheachdan fearainn an Entente. Agus bha i an dàn a bhuannachadh. Mura b" ann airson a" chupa armachd a thachair ann an St. Petersburg, chan eil e coltach gum biodh a" Ghearmailt air a bhith beò. Ach thachair rud uamhasach dha na Ruiseanaich - thuit am monarcachd. Tha aon ungte Dhè air falbh. Agus dh'fhàs e uabhasach dona!
  Agus dha na Gearmailtich, faochadh, ge-tà, chaill a 'Ghearmailt fhathast.
  Chaidh na Stàitean Aonaichte a-steach don chogadh agus bha iad gu math làidir. Agus as cudromaiche buileach, tancaichean. Bha iad gu litireil a" pronnadh na Gearmailtich leis a" mhullach stàilinn aca.
  Buaidh nàire. Agus, ge bith dè a chanas duine, is dòcha gur e gèilleadh an dòigh as fheàrr a-mach. Chaill a' Ghearmailt a h-uile càirdeas, chaidh a bruthadh le tancaichean. Cha robh fìor chothrom ann buannachadh.
  Seadh, agus dh" fhaodadh an Ruis Bolshevik an dàrna aghaidh fhosgladh san ear.
  Ann an suidheachadh sam bith, bha an co-dhùnadh a bhith a 'gabhail a-steach duilich, ach èigneachail.
  Chuimhnich Magda mar a chaidh a sgròbadh airson a bhith a" goid pìos arain anns an t-seòmar-bìdh. Dh'aidich an nighean an uairsin agus fhuair i beagan nas lugha de chuipean. Agus bha i comasach air am peanas fhulang ann an sàmhchair. Cha robh i a' caoineadh no a' caoineadh. Ged, nuair a bhuaileas iad air an druim lom, bidh e goirt.
  Loisg Gerda, loisg e an tanca Sòbhieteach agus dh'fhàs e:
  - Rugadh do-chreidsinneach!
  Dh" aontaich Charlotte ri seo:
  - Chan urrainn dha duine stad a chuir oirnn!
  Ghreas Cairistìona agus dh"èigh i:
  - A-riamh air an t-saoghal!
  Ghluais Magda gu bodhar:
  - Agus anns an ath shaoghal - cuideachd!
  Dh" fhàg an ceathrar ghaisgich an cuairteachadh. Chaidh i beagan troimh na boglaichean, agus sheinn i gu sunndach;
  Thionndaidh a' ghealach dearg,
  Far an do bhuail na tonnan an aghaidh nan creag.
  " Rachamaid, a mhaise, a mharcaich,
  Tha mi air a bhith a" feitheamh riut airson ùine mhòr."
  
  " Tha mi falbh leat gu toileach,
  Tha gaol agam air tonnan mara.
  Fuasgail an t-seòl
  bheir mi fhein a' chuibhle."
  
  " Tha thu riaghladh na mara fosgailte,
  Far nach urrainn dhuinn an stoirm a làimhseachadh.
  Ann an aimsir cho seòlta
  Chan urrainn dhut earbsa a bhith anns na tonnan."
  
  " Do-dhèanta ? Carson, a ghràidh?
  Agus san àm a dh'fhalbh, san àm a dh'fhalbh,
  An cuimhne leat, a fhear-brathaidh,
  Ciamar a chuir mi earbsa annad?"
  
  Thionndaidh a' ghealach dearg,
  Far an do bhuail na tonnan an aghaidh nan creag.
  " Rachamaid, a mhaise, a mharcaich,
  Tha mi air a bhith a" feitheamh riut airson ùine mhòr."
  Bhiodh na caileagan a" seinn agus a" bualadh orra fhèin. Thuirt Augustine, a" gàireachdainn aig oisean a beòil:
  - Seadh, thug sinn moran air na Nadsaidhean. Bha an t-sabaid glòrmhor agus dha mòran an tè mu dheireadh!
  Rinn Natasha gàire.
  - Tha thu dìreach mar Maugi!
  Rinn Augustine gàire agus dh'aontaich e:
  Bha Mowgli air leth math!
  Thuirt Zoya le gàire fiaclan:
  - Feumaidh sinn dòigh a lorg gus a" chùis a dhèanamh air feachdan adhartach an Wehrmacht!
  Mhol Svetlana:
  - Seòrsa de ghas fìor chumhachdach!
  Sheinn Augustine, a' slaodadh a cas-rùisgte anns na maragan:
  Gasaichean, gasaichean, gasaichean, gasaichean! Cuiridh sinn crìoch air na nàimhdean gu lèir sa bhad!
  Mhol Natasha:
  Canaidh sinn rudeigin eile!
  Agus sheinn na caileagan còmhla;
  Thionndaidh a' ghealach dearg,
  Far an do bhuail na tonnan an aghaidh nan creag.
  " Rachamaid, a mhaise, a mharcaich,
  Tha mi air a bhith a" feitheamh riut airson ùine mhòr."
  
  " Tha mi falbh leat gu toileach,
  Tha gaol agam air tonnan mara.
  Fuasgail an t-seòl
  bheir mi fhein a' chuibhle."
  
  " Tha thu riaghladh na mara fosgailte,
  Far nach urrainn dhuinn an stoirm a làimhseachadh.
  Ann an aimsir cho seòlta
  Chan urrainn dhut earbsa a bhith anns na tonnan."
  
  " Do-dhèanta ? Carson, a ghràidh?
  Agus san àm a dh'fhalbh, san àm a dh'fhalbh,
  An cuimhne leat, a fhear-brathaidh,
  Ciamar a chuir mi earbsa annad?"
  
  Thionndaidh a' ghealach dearg,
  Far an do bhuail na tonnan an aghaidh nan creag.
  " Rachamaid, a mhaise, a mharcaich,
  Tha mi air a bhith a" feitheamh riut airson ùine mhòr."
  Chrìochnaich na caileagan an t-òran agus thionndaidh iad gu bhith nan corragan. Às deidh na h-uile, tha tomad aca ann an cinn soilleir. Trì fionna agus ceann ruadh. Cool nigheanan.
  Nuair a bha Augustine a 'ruith, chuimhnich mar a bha i a' cluich billiards. Gu cinnteach chan e airgead. Agus leis nach robh dad aice aig an àm sin, chuir an nighean air blowjob, an aghaidh còig rubles. Agus bhuannaich a 'chiad gheama. A bharrachd air an sin, chluich mi casruisgte, rud a chuidich gu mòr. An uairsin chluich i geama eile leis a 'mhèirleach ainmeil.
  Agus bhuannaich a-rithist. An uairsin geama eile le dùblachadh de na stakes. Bha an nighean glè ghlic. Agus bha an t-ùghdarras eucorach air mhisg cuideachd. Mu dheireadh, thug e a-mach gunna agus thòisich e air losgadh. Ghabh Augustine an t-airgiod a choisinn i, à sealladh, a' lasadh a shàilean rùisgte. Tha, tha na fir seo cho iomagaineach. Is dòcha dha-rìribh gun a bhith a" cluich leotha, ach airgead a dhèanamh le bhith a" dèanamh gaol?
  Dh'fhaodadh Augustine a bhith air a bhith a 'fuireach gu math ann am Moscow, ach bha an nighean, an dèidh a' choloinidh, deònach a dhol chun a 'bheulaibh. Bha i airson sabaid. A bharrachd air an sin, bha i air a tàladh gu cleasan. Tha e cho math a bhith nad bhana-ghaisgeach!
  Feumaidh tu cuideachd a bhith comasach air cairtean a chluich airson airgead. Bha camadh air choireigin air Augustine, agus b' fheudar dhaibh a reubadh. Uill, faodaidh tu smaoineachadh gur e mil a tha seo agus gu bheil thu fhèin ag iarraidh nach eil e cho tàmailteach. Ach a bhith ag obair air a' chnap-starra, mar sin tha e na thlachd san fharsaingeachd do dhiabhall ruadh-bhàn. Ràinig i orgasm le duine sam bith. Mar sin ann am Moscow rinn i airgead gu furasta agus gu dòigheil dhi fhèin.
  Tha e duilich, ach rinn an cogadh na h-atharrachaidhean aige fhèin. Chleachd Augustine eadhon na seunan aice mar thaisbeanadh. Agus mheall e na fir uile ann an sreath. Agus chòrd e rithe a bhith a" magadh orra. Gu sònraichte an fheadhainn as òige. Chòrd an diabhal ris. Ach, a dh'aindeoin an iomadh duais, na caileagan fhathast a 'dol gu na caipteanan, agus a-mhàin Natasha dh'fhàs mòr.
  Chuir na Nadsaidhean, às deidh tuiteam Smolensk, thairis Vyazma. Chùm am baile-mòr air adhart gu daingeann. Anns a 'cheann a tuath, chaidh aig na Nadsaidhean air Novgorod a ghabhail, agus chaidh iad gu Leningrad. Chaidh an suidheachadh a dhèanamh na bu mhiosa nuair a chaidh an t-Suain a-steach don chogadh. Bha an dùthaich seo cuideachd ag iarraidh seilbh tìreil bhon Ruis. Agus bha cuimhne aca air na cogaidhean a bh" ann roimhe, gu sònraichte Teàrlach an Dà-uair-dheug. Cuideachd tachartasan cudromach san t-seann aimsir. Agus nochd na roinnean Suaineach aig an aghaidh, agus ghluais iad gu Petrazavodsk agus Leningrad bhon taobh tuath. Prut saighdearan Fionnlannach-Suaineach agus Gearmailteach le coigrich. Agus na stad coltach riutha.
  Bidh caileagan brèagha Suaineach ag itealaich air plèanaichean. Bidh Gringeta agus Gertrude, dà G, a" sabaid ann an càraidean. Tha iad nan nigheanan glè ghaisgeil. Agus àlainn. Bidh iad ag itealaich dhaibh fhèin air an ME-462, luchd-sabaid jet a chaidh a cheannach bho na Gearmailtich. Mar as àbhaist le caileagan ann an aon bikini agus casruisgte.
  Tha an inneal Gearmailteach na armachd fìor chumhachdach. Tha seachd gunnaichean adhair aice. Aon 37mm agus sia 30mm. Bidh luchd-sabaid Sobhietach MIG-15 a" reubadh an-aghaidh. Armachd beagan nas laige: gunna-adhair 37 mm agus dà ghunna adhair 23 mm. Is e sin, tha na feachdan gu math neo-ionann.
  Bidh Gringeta a" losgadh canain adhair. A" bualadh air jet sabaid Sòbhieteach agus a" squeaks:
  - Is e seo na h-erobatics againn!
  Bidh Gertrude cuideachd a" leagail a càr far a" chiad ruith agus a" squeaks:
  - Do Theàrlach an dara-uair-deug !
  Gu dearbh, tha an diabhal fionn gu math cianail gun do chaill an t-Suain an cogadh ris an Ruis. Fo Ivan the Terrible, b 'urrainn dha na Suainich Narva a ghlacadh, agus grunn bhailtean Ruiseanach air an oirthir. Ach an uairsin fhuair an Ruis, fo Fedot a" chiad fhear, grèim air an fhearann a chaidh a chall ann an cogadh Livonian. Fìor, chaidh seo a dhèanamh comasach leis gu robh a 'Phòlainn a' sabaid air taobh na Ruis.
  Ach an uairsin bha e comasach dha na Suainich aig àm riaghladh Shuisky faighinn thairis air bailtean-mòra na Ruis. An uairsin gabh Novgorod. Pskov fo shèist. Ach às aonais soirbheachas.
  An uairsin bha an cogadh eadar an Ruis agus a 'Phòlainn. Air an t-slighe, ghlac na Suainich a" mhòr-chuid de stàitean a" Bhaltaig agus Riga. Roimhe sin, chaidh fearann san Roinn Eòrpa a cheannsachadh.
  Tha an t-Suain air a thighinn gu bhith na cumhachd cruinne. Tha e air an ìre as àirde a ruighinn.
  Ach anns an Ruis, thàinig Peadar Mòr gu cumhachd agus thòisich e air ìmpireachd mhòr a thogail. Bha a' Phòlainn, Sagsainn, an Danmhairg agus, gu dearbh, an Ruis, an aghaidh na Suaine. Tha feachdan neo-ionann.
  Ach b 'urrainn do Theàrlach an dàrna fear, aig aois sia-deug, a' chùis a dhèanamh air an Danmhairg air a 'ghluasad, agus an uairsin faisg air Narva thug e ionnsaigh air feachdan àrda na Ruis agus choisinn e buaidh iongantach.
  Ach cha deach Peadar Mòr a bhriseadh le fàilligeadh. Chruinnich e feachdan ùra agus chaidh e air an ionnsaigh, a 'gabhail brath air gu robh Teàrlach an Dusan a' cogadh ris a 'Phòlainn.
  Ach thug na Suainich buaidh air a" Phòlainn. Agus cha do chuidich dòigh-obrach saighdearan na Ruis. Bha Pàdraig Mòr eadhon deiseil airson sìth, a 'tilleadh nam bailtean agus Narva air a cheannsachadh leis na Ruiseanaich gu na Suainich.
  Ach bha Tearlach an dara cuid diongmhalta. Ach, chaidh aig Pàdraig Mòr air a' chogadh a thionndadh. Chluich e a dhleastanas nach do chuir muinntir na Pòlainn agus na h-Ucrain taic ri Teàrlach an Dusanamh. Faisg air Poltava, dh'fhuiling na Suainich call mu dheireadh. Ciamar a thachair e? B" urrainn dha na Ruiseanaich na Suainich a chaitheamh sìos le bhith gan daingneachadh fhèin air cùl nan teagamhan. Agus an uairsin chaidh a h-uile càil a cho-dhùnadh le counterattack marbhtach.
  Bha droch bhuaidh aig leòn Teàrlach XII ron bhlàr cuideachd.
  Às deidh Narva, ghlac an Ruis an iomairt gu tur. Agus b 'urrainn dhi a' chùis a dhèanamh air na Suainich eadhon aig muir. A tha glè, glè dhuilich.
  Bhàsaich Teàrlach an Dà-uair-dheug ri linn sèist daingneach Nirribhidh. Agus cha b" fhada gus an tàinig an cogadh gu crìch nuair a chaill na Suainich. Fìor, dh" aontaich Pàdraig Mòr, fo chuideam bho dhùthchannan Eòrpach, na buannachdan tìreil aige a dhèanamh foirmeil mar cheannach. Tha an t-Suain air mòran fearainn a chall, a" gabhail a-steach an Roinn Eòrpa. Agus mar-thà fo Alasdair a 'chiad, Fionnlainn cuideachd air a cheannsachadh leis na Ruiseanaich.
  Gu dearbh, tha an t-Suain oilbheum agus ag iarraidh dìoghaltas. Mheudaich an suidheachadh, gu h-àraidh às deidh buaidh nan Nadsaidhean anns na taghaidhean pàrlamaid. Agus tha an cogadh a-nis dha na Suainich le co-shìntean eachdraidheil.
  Bidh Gertrude a" toirt ionnsaigh air inneal nan Sòbhieteach agus a" seinn:
  - Bha Anton a 'fuireach air a' cheathramh ...
  Bidh Gringeta a" gearradh sìos an trodaiche Yak-15 agus a" rughadh:
  B' e rìgh glòrmhor a bh' ann...
  Leag Gertrude Ruiseanach sìos agus sheinn e:
  - Bha gaol aige air fìon gu ifrinn ....
  Bidh Gringeta a" feuchainn ri dhol a-steach don chàr Sobhietach agus a" glaodhaich:
  - Ciod an sgàineadh a thachair air uairean !
  Sheinn Gertrude:
  - Tili bom! Tili bom!
  Agus thug an nighean a-mach a teanga pinc.
  Thionndaidh na caileagan a-mach gu bhith sunndach... Bha iad a" sabaid le mòr èigneachadh. Bha iad a" sabaid mar iolairean. Agus cha do thill iad a-riamh.
  Ruith Gringeta casruisgte tron t-sneachda. Agus bha i na nighean cho gòrach. Agus chuimhnich i air na rinn i. Mar a bha iad casruisgte agus ann am bicini a' sealg mathan bàn. A bha gu math tarraingeach.
  Bha caileagan leth-rùisgte a' losgadh air beathach fiadhaich le bogha. Bhuail iad agus thug iad air a" bhiast beucaich.
  An uairsin ruith iad air falbh, a" frasadh sàilean caileag dearg bhon fhuachd. Bha na nigheanan brèagha. Cha mhòr rùisgte, ach glè ghaisgeil. Agus bha iad gan sealg fhèin, air dhaibh a bhith gun eagal.
  An uair sin, nuair a bhàsaich am mathan leònte, ròstadh na caileagan a bhiadh agus rinn iad cuirm. Bha e cho math. Bha na caileagan a" snàmh anns an toll agus a" crathadh a chèile le sneachda. An uairsin ruith iad fliuch tro na sruthan sneachda. Tha e uile cho math agus cho snog.
  Bha Gertrude agus Gringeta a-nis a 'coimhead airson pìleatan Sòbhieteach. Chuimhnich iad air a 'phrìomh riaghailt: feumar a bhith a' sabaid cha mhòr rùisgte agus casruisgte, agus an uairsin cha tèid an nighean a losgadh sìos. A 'toirt a leithid de neart do ghaisgich nuair a tha iad cha mhòr gun aodach. Sin as coireach nach tug duine buaidh air an t-saoghal gu lèir anns na Meadhan Aoisean?
  Leis gun do rinn iad dì-meas air neart casan rùisgte boireann. Agus tha nigheanan casruisgte gu math fionnar agus làidir! Nuair nach eil brògan aig nighean, gheibh a bonn rùisgte lùth na talmhainn.
  Is e seo neart mòr nan gaisgeach.
  Loisg Gertrude sìos plèana Sòbhieteach agus chuir e tweet:
  - Tha nigheanan casruisgte nas fhuaire!
  Bhuail Gringeta cuideachd ann an Ruisis, agus rinn e squeak:
  Chan eil feum aig nigheanan air brògan!
  Agus choimhead e an losgadh, trodaiche Ruiseanach, a" tuiteam sìos.
  Smaoinich mi air cho math sa tha e ruith casruisgte, agus tro shneachdaichean, agus tron fhàsach. Bidh bonn casan na h-ìghne a 'fàs gu math elastagach agus seasmhach, agus aig an aon àm chan eil e a' sgàineadh. Mar sin na gabh dragh mu dhuilgheadasan. Anns an Ruis, mar as trice tha geamhraidhean cruaidh, agus bidh e math ruith san t-sneachda. Is i nighean an trannsa as àirde.
  Agus dè cho gràsmhor agus gun samhail, casruisgte, cas nighinn air sneachda? Agus na meuran, agus a' chas, agus seo uile còmhla? Dè cho iongantach "s a tha e nuair a bhios casan chiseled a" ceumadh air uachdar geal, agus iad fhèin air an dathadh. Agus tha falt fionn air na caileagan, tha iad cho math blondes.
  Agus tha iad dèidheil air nuair a bhios fir gam pògadh air an sàilean rùisgte.
  Bidh Gringeta a" losgadh càr Sobhietach eile agus a" tweetadh:
  - Glòir do'n Athair, Glòir !
  Loisg Gertrude sìos trodaiche Ruiseanach agus chuir e a-mach:
  - Tha Charlemagne còmhla rinn!
  Tha na nigheanan dìreach mìorbhuileach, agus tha uimhir de bhòidhchead gun samhail aca. Faodaidh tu a dhol às mo chiall leis na nigheanan sin. Agus an corp aca, cho fèitheach agus taitneach.
  Bha Gringeta gu math dèidheil air a bhith air a bhualadh le fir. Bha e cho taitneach dhi. Agus tha a craiceann rèidh, elastagach, mar gum biodh e snasta. Seo an nighean.
  Agus is toil leam an massage.
  A-nis loisg i sìos itealan Ruiseanach agus dh'èigh i:
  - Tha mi coltach ri mathan!
  Agus sheall i a teanga!
  Loisg Gertrude a-rithist agus rinn e gàire:
  Tha sinn nan tìgearan!
  Agus rinn na caileagan còmhla ri chèile lùban marbh. Mar as trice tha iad nan gaisgich cho math. Tha iad làn dìoghras agus buaidh toil. Agus tha an craiceann cho tana, mar umha.
  Chaidh aig na gaisgich air sabaid ann an Afraga agus na saighdearan-coise. A tha fìor mhath airson blondes. Agus dh"fhàs iad cho breagha agus cho snasail.
  Sheinn Gertrude:
  - fionn nàdarrach! Muscular air ais!
  Gringeta air a dhearbhadh:
  - Bhuannaich mi a h-uile cunntas-bheachd!
  Tha gaisgich Sòbhieteach a 'sabaid airson Vyazma, a bha air a chuairteachadh leis na Nadsaidhean bho cha mhòr a h-uile taobh. Agus sabaid gu gaisgeil.
  Ge-tà, bha Natashka a 'tilgeil grenade le a cas rùisgte, a' sreap:
  - Chan eil buaidh ri sheachnadh!
  Thug Zoya tionndadh cuideachd. Chuir i grenade air bhog le a cas-rùisgte. Lìg e sìos na Nadsaidhean agus dh"fhalaich iad:
  - Chan urrainn dà bhàs a bhith ann!
  Thug an cas agus Augustine. Thilg an diabhal ruadh an grenade le a cas rùisgte agus rinn e gàire:
  - Bidh an ath linn againn!
  Loisg Svetlana cuideachd spreadhadh. Chuir i sìos dòrlach de Fritz, agus rinn i gàire:
  - Tha sinn air ar breith le aois ùr!
  Agus sheall i a teanga!
  Tha na nigheanan gu math eireachdail. Tha iad glè bhrèagha, agus tana, trì blondes agus ceann dearg, le fèithean tioram agus faochaidh.
  Dè an deagh nigheanan...
  Bha Natasha a" smaoineachadh fhad "s a bha i a" losgadh, leis nach e am Bìoball facal Dhè, feumaidh na Ruiseanaich creideamh eadar-dhealaichte, nas foirfe. Gus fàs ann an spiorad agus fìrinn!
  Agus dè a dh" fhaodadh a bhith na b" fheàrr na creideamh san Àrd-theaghlach!
  Agus ghlaodh an gaisgeach:
  - Creid e no nach creid, bithidh dorus na slàinte fosgailte !
  Bidh na caileagan, gu dearbh, a" losgadh air na Nadsaidhean bho ghunnaichean agus luchd-ionnsaigh marbhtach. Agus ma bhuaileas iad e, cha bhi e coltach do dhuine sam bith.
  Gaisgich as urrainn leum, agus seinn agus leum ....
  Agus an uairsin coisich air an ceann ...
  Thug Natasha seachad tionndadh agus thug i fa-near le gàire agus eirmseachd:
  - Tha aon chridhe agus dà làmh aig duine, ach bidh neach-poilitigs ag iomradh le a spògan airson ceithir agus tha e gu tur gun chridhe!
  Zoya, a" losgadh air na nàimhdean agus gan leagail le feachd fiadhaich, agus a" toirt fa-near le gàire ionnsaigheach:
  - Cha 'n 'eil ann ach aon dùthaich dhùthchais, aon chridhe, agus aon bhuaidh, ach tha tri cheud athar-phoileis ann nach urrainn ach an neach-bhòtaidh a dhìlleachdain !
  Thug Augustine fa-near le mòr dhìoghras, a' gortadh an nàmhaid ann an corruich fhiadhaich, agus a' tilgeadh grenade le cas-rùisgte :
  - Ge bith cia mheud neoni a chuireas tu ris, chan fhaigh thu fìor fhigear, ach a-mhàin taghadh neach-poilitigs le daoine le fiosrachadh neoni!
  Thuirt Svetlana le gàire, a" cur às do na Nadsaidhean, agus a" tilgeil suas pasgan spreadhaidh le a sàil rùisgte:
  - Ann an àireamhachd, cha chuir cuir neoni toraidhean ris; ann am poilitigs, le bhith a" cur neoni tuigse am measg luchd-bhòtaidh a" cur ris an ìre!
  Tha nigheanan dha-rìribh a" cur momentum uamhasach millteach.
  Agus chan urrainn don Fritz faighinn tro leithid de bhòidhchead ... bidh Alenka cuideachd a 'sabaid leis a' bhuidheann-chatha aice.
  Bidh an nighean a" tilgeil grenade le cas rùisgte, chiseled agus ag ràdh:
  - Chan urrainn aon ghin a dhearbhadh nach eil Dia ann, ach nach eil bun-bheachd cogais aig neach-poilitigs, tha e follaiseach eadhon dha pàisde!
  Loisg Anyuta spreadhadh bho ghunna-inneal, agus thilg e cuideachd tiodhlac bàis le feachd marbhtach, a" cooing:
  - Neach-poilitigs a rugadh ann am bliadhna nam muc, ge bith dè an ceann-latha breith, tha neach-poilitigs a rugadh ann am bliadhna an tìgear na canabal, agus chan eil gnothach sam bith aig a" bhliadhna ris!
  Thuirt Alla gu làidir, a" tilgeil grenade le cuideachadh bho a òrdagan lom:
  - Ann am poilitigs, bidh lùchairtean a" tionndadh gu mucan-mara, agus bidh leòmhainn a" teàrnadh gu ìre nan caorach, agus is e dìreach madadh-ruadh a thig gu bhith na dhuine!
  Dh'èigh Maria, a 'leantainn oirre a' sgoltadh an luchd-dùbhlain le neart sabaid mòr, a 'crathadh a fiaclan:
  - Tionndaidhidh neach-poilitigs lùchairt sam bith muc-mhuc agus tionndaidhidh e fìrinn sam bith a-staigh, agus ann an aodach caorach sam bith bidh e na mhadadh-allaidh!
  Thug Olympias, a" giùlan teine le deagh amas air an nàmhaid, a" spealadh nan raointean, gu loidsigeach:
  - Chan eil càirdean ann am poilitigs, ged a tha an luchd-bhòtaidh nam bràithrean rabaid airson neach-poilitigs, agus is e an Diabhal fhèin athair fhèin!
  Loisg Alyonka air na Nadsaidhean, spealg i sìos iad, agus thilg i grenade de fheachd marbhtach le a òrdagan rùisgte, a" cooing:
  - Gu tric is toil le neach-poilitigs geallaidhean a dhèanamh le feusag, ach airson luchd-bhòtaidh tha e mar-thà na ghobhar!
  Thug Anyuta, a" losgadh air luchd-dùbhlain gu math mionaideach, agus a" tilgeil grenades le a corragan lom, fa-near:
  - Tha neach-poilitigs an dà chuid na fealla-dhà coiseachd le feusag agus fìor ghobhar, ach aig an aon àm is e muc eadhon nas motha a th" ann, a bhios a "toirt air falbh luchd-bhòtaidh, a" reubadh pìosan geir!
  Fhreagair Alla gu làidir, le gàire fiadhaich, agus a 'bualadh le aplomb ifrinn agus beucaich:
  - Is e gnìomhachas gu math salach a th" ann am poilitigs, bidh luchd-poilitigs a" nighe an làmhan steigeach, dìreach le sruthan tiugh de fhuil luchd-bhòtaidh!
  Thionndaidh Maria cuideachd agus chuir i sìos mòran de Fritz agus na saighdearan aca air fhastadh agus rinn iad gàire:
  - Ged nach eil fàileadh airgid ann, tha fàileadh a" bhribeadair tàmailteach, agus tha e gu sònraichte tinn nuair a chuireas e muc mhòr air an àite tòrr airgid!
  Thuirt Olimpiada caran ionnsaigheach, a" snìomh a sùilean sapphire agus emerald:
  - Is e gobhar a th 'anns an neach-poilitigs, an dà chuid seach gu bheil na geallaidhean aige le feusag, agus mar sin tha e dèidheil air uaineachd airgid, agus seach gu bheil e daonnan a' toirt aoigheachd don luchd-bhòtaidh!
  Le cumhachd cho iongantach nan nigheanan, tha e duilich dha na Nadsaidhean a" chùis a dhèanamh eadhon leis na tancaichean as ùire. Ach fhathast tha iad a 'sreap air adhart agus a' cumail suas.
  Nuair a bhios iad a" losgadh, bidh iad a" cleachdadh na lannsaichean gas as ùire, agus rudeigin eile nas cumhachdaiche agus a" sabaid.
  Agus mar as trice bidh iad a 'tòiseachadh a' suidhe air each geal. Seo an Shturmlev ann am blàr. Agus is e inneal fìor throm a tha seo. Agus tha "Sturmmaus" eadhon nas cunnartaiche agus nas cunnartaiche. A leithid de ghunna fiadhaich agus ifrinn. Agus ma bhuaileas i, cha bhi tròcair sam bith uaithe. Is e feachd millteach mòr a tha seo.
  Tha na caileagan a tha a" ruith an Sturmmaus cha mhòr rùisgte ann an dad ach panties. Agus aig an aon àm gu math sùbailte agus sùbailte. An fheadhainn as urrainn cha mhòr rud sam bith a dhèanamh.
  Agus cho luath 'sa bhuaileas iad na saighdearan Sòbhieteach, cha bhi coltas gu leòr air an Arm Dearg.
  
  EMMANUEL A' sabaid ann an STALINGRAD
  Mar sin chaidh Emmanuelle sìos gu gnìomhachas a-rithist agus reamhraich e slatan-sèididh tarraingeach nan sìobhragan. Agus fhad 'sa bha i a' dèanamh seo, thàinig sgeulachd eadar-dhealaichte air adhart.
  Ann an 1944, chaidh Hitler a mhurt air 20 Giblean. Thàinig Speer, Fuhrer agus an Àrd Cheannard Rommel, gu bhith na Sheansalair air an Treas Reich.
  Agus dh" ainmich na càirdean fois-sìth agus thòisich iad air còmhraidhean leis an riaghaltas ùr. B" e an ro-chùmhnant stad a chuir air murt-cinnidh nan Iùdhach, agus cur às do laghan cinneadail an Treas Reich.
  Dh'aontaich Rommel seo a dhèanamh gu foirmeil, ach cha do leig e às na h-Iùdhaich, ach ghluais e iad bho na campaichean gu na mèinnean agus factaraidhean armailteach. Sguir bomadh an Treas Reich agus chaidh armachd a leigeil ma sgaoil gu mòr. Nochd am Panther-2 ris an robh dùil o chionn fhada le buill-airm nas cumhachdaiche agus dìon nas fheàrr cuideachd ann an cinneasachadh mòr. Rinn an einnsean 900-each-cumhachd dìoladh airson barrachd cuideam an tanca, agus bhuail an canan 88-millimeter carbadan Sòbhieteach bho astar.
  An àite rocaidean FAA, dh'òrdaich Rommel an XE-162, trodaiche jet saor agus èifeachdach. Leig seo leis na Nadsaidhean àrdachadh adhair fhaighinn.
  Thionndaidh TA-152 cuideachd gu bhith na itealan uile-choitcheann fìor mhath, a chaidh a chleachdadh mar luingear, itealain ionnsaigh, agus bomair aghaidh. Agus tha an ME-262 na chàr math, ged a tha e duilich a dhèanamh agus tha èiginn ann. Mar sin ghabh na Gearmailtich gu mòr ri ùrachadh an airm.
  A bharrachd air an sin, smaoinich Rommel gu ceart gum biodh an t-Arm Dearg a 'toirt a' phrìomh bhuille air Belarus. Sheall dàta fiosrachaidh gu robh daingneachadh gan gluasad ro shoilleir air an taobh a deas agus gu dìomhair sa mheadhan.
  Bha roghainn dhoirbh aig Rommel: cha mhòr nach robh e comasach Belarus a chumail, far an robh mòran boglaichean agus partisans, eadhon le àireamh mhòr de shaighdearan.
  An uairsin chuir Rommel roimhe ionnsaigh a thoirt air an Úcráin fhèin. B 'e co-dhùnadh làidir a bh' ann agus nas cudromaiche gun dùil airson òrdugh nan Sòbhieteach. Tha tòrr tancaichean aig na Nadsaidhean, agus tha an "Tìgear" anns a 'bhriseadh gu math làidir, mar an "Tiger" -2 agus "Panther" -2, a tha, ge-tà, dìreach air tòiseachadh a' ruighinn an aghaidh.
  Air do Rommel an aghaidh an iar fhoillseachadh, chruinnich e a fheachd uile mu dheas. Agus chaidh e air an aghaidh.
  Chaidh na Gearmailtich air an ionnsaigh air oidhche 15 Ògmhios, agus b 'urrainn dhaibh an t-Arm Dearg a ghlacadh le iongnadh! Agus chaidh aca air briseadh tron dìon. Agus chaidh iad air an aghaidh le misneachd, agus ghlac iad baile an dèidh baile.
  Chaidh na buillean a lìbhrigeadh bho thaobh an iar na h-Ucrain agus Moldova. Stiùiridhean co-chruinneachaidh. Agus gu ruige seo chaidh a h-uile càil a rèir òrdugh Rommel.
  Bha buannachd aig na Gearmailtich mu thràth ann an tancaichean air an aghaidh an ear. Tha an IS-2 agus T-34-85 ùra dìreach air tòiseachadh a" ruighinn, agus tha cinneasachadh seann charbadan air a dhol sìos. Fhad 'sa bha an sgaoileadh de "Panthers" agus "Tigers" a' ruighinn ìrean àrda. A bharrachd air an sin, bha am bogsa coltach ri "Tiger" gu math sìmplidh a chruinneachadh agus tanca fìor èifeachdach.
  Chaidh aig na Gearmailtich air coire mòr a chruthachadh, a chaidh às a chèile mar thoradh air grunn bhuillean beaga. Agus anns an taobh a deas bha mòr-thubaist. Chuir Stalin stad air an stailc sa mheadhan, agus dh'òrdaich e ath-nuadhachadh, a 'gluasad feachdan gu deas.
  Tha an co-dhùnadh seo beagan nas miosa. Agus cha b' urrainn an tubaist a sheachnadh. Cha robh ach pàirt de na saighdearan Sòbhieteach comasach air teicheadh bho na goilearan. Bha am milleadh gu math cudromach.
  Chaidh Stalin a-mach agus bha e feargach. Dh'iarr e air adhart ... Ach rinn Rommel gu math sgileil. B 'e aon de na gluasadan làidir aig an Fuhrer ùr a bhith a' sgaoileadh nan roinnean SS, agus an àrdachadh ann an oifigearan aonadan àbhaisteach an Wehrmacht aig an cosgais. Agus leig seo le àrdachadh mòr air càileachd an airm.
  B" e gluasad cudromach eile a bh" ann a bhith a" fastadh boireannaich airson seirbheis armachd. Agus gu sònraichte ann an itealan agus tanca, a bharrachd air aonadan snaidhpear. Bha buaidh mhath aig a" cho-dhùnadh seo cuideachd air cùrsa an t-sabaid. Agus thòisich a 'chiad soirbheachadh.
  Bha buidheann Gerda air a' Panther gu sònraichte cliùiteach.
  Bha an gaisgeach bàn-gheal fìor fhionnar agus èibhinn. Tha i deiseil airson sabaid le frenzy feargach.
  An seo loisg Gerda air an nàmhaid a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Nach 'eil an lagh sgrìobhta chum an diabhuil !
  Leag a slige gu ceart sìos turaid a' cheithir air fhichead. Gu dearbh, b" e dòigh-obrach doineann a bh" ann a thaobh gnìomhachas.
  Loisg Charlotte cuideachd, a" putadh air a" bhroilleach scarlet aice an aghaidh an inneal-brosnachaidh agus a" sreap:
  - Tha sinn nar deamhan cumhachdach!
  Bha Cairistìona ag amas air a' ghunna cuideachd. Chleachd na caileagan an òrdagan lom airson losgadh. Gu fortanach, loisg am Panther còig cuairtean deug gach mionaid. Agus faodaidh i gunnaichean agus tancaichean Sòbhieteach a leagail mar ghràn le cailleachan-dubha.
  Seo càr Ruiseanach eile na theine.
  dh'èigh Cairistìona:
  "Is e deamhan a th 'annam a tha a' dòrtadh fala!"
  Loisg Magda cuideachd le a sàil rùisgte, rud a rinn i glè mhath, agus rinn i gàire gu toilichte:
  - Tha mi nam ghaisgeach diabhal!
  Tha, tha na caileagan sin rudeigin uamhasach.
  Coltach ris na gaisgich ùra Albina agus Alvina. Thagh iad itealan TA-152 dhaibh fhèin agus aig an aon àm shealg iad bho thargaidean adhair is talmhainn.
  Rinn iad e gu deònach agus ionnsaigheach.
  Loisg Albina sìos plèana Sòbhieteach agus rinn i coed:
  - Agus tha mi nam ionnsaigh uamhasach!
  Às deidh sin, le cuideachadh bho òrdagan rùisgte, loisg i cuideachd tanca arm an USSR.
  Bhuail Alvina cuideachd càr Ruiseanach san adhar agus rinn i gàire, a" rùisg a fiaclan ann an smirk:
  - An sgioba diabhal againn!
  Agus cuideachd le misneachd bhon TA-152 tolladh mullach tanca Sòbhieteach.
  Tha na nigheanan dha-rìribh air an raon-catha, is e seo rudeigin ...
  Rinn na Nadsaidhean a" chùis air còrr air ceud roinn Sòbhieteach agus ghlac iad an iomairt.
  Thòisich iad a 'gluasad a dh'ionnsaigh Kiev, agus bha buannachd mhòr. Air an làimh eile, chaidh Stalin a-mach agus a 'reubadh, a' toirt seachad òrdughan connspaideach. Fhad 'sa tha aonta agus
  Cha robh.
  Rinn Rommel gnìomh le misneachd agus chruthaich e goileadairean. Chaidh aige air gluasad agus buannachadh, a" dol seachad air suidheachadh nan Sòbhieteach. Agus a 'bualadh air an oidhche, agus a' cleachdadh diofar chleasan.
  A-rithist chùm na Gearmailtich an iomairt. Agus a-nis tha iad mar-thà air a dhol thairis air an Dnieper, agus mar-thà an sin choisinn iad buaidh an dèidh buaidh.
  Is e dìreach foghar agus uisgeachadh a chuir beagan stad air na Nadsaidhean. Ach chaidh a" mhòr-chuid den Úcráin a ghlacadh a-rithist. Fhuair na Nadsaidhean eadhon Kharkov a ghlacadh. Chaidh a thrèigsinn leis an Arm Dearg agus Kyiv.
  Dh'fheuch Rommel ri stailc anns an ionad cuideachd. Ach an seo bha na saighdearan Sòbhieteach mar-thà comasach air ullachadh airson dìon agus nochd iad stamina. Agus mar-thà sheall na caileagan Sòbhieteach an clas aca.
  Bha Elizave agus an sgioba aice a 'sabaid air an IS-2.
  Bha na caileagan cuideachd ann am bikinis agus casruisgte. Agus chog iad le mòr neart.
  Loisg Ealasaid a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Tha mi nam thidsear mòr!
  Chrath Ekaterina cuideachd cho mòr is gun tug am projectile cunntas air arc, agus thol i am Panther agus dh"èigh i:
  - Gun fhacal borb!
  Bhris Elena cuideachd an nàmhaid, bhris i tro tanca ginealach an t-sabaid agus rinn i gàire:
  - Gun calpachas!
  Loisg an Euphrosinia ionnsaigheach cuideachd, ag ràdh:
  Seadh gu sòisealachd!
  Bha na pìleatan boireann cuideachd a" sabaid san adhar.
  Bhuail Anastasia Vedmakova air an itealan agus chuir i tweet:
  - Chan e pàrras a th" ann am beatha air an t-saoghal!
  Agus rinn i gàire ri a companaich.
  Leag Akulina Orlova càr Gearmailteach sìos a-rithist le a òrdagan rùisgte agus rinn i co-èigneachadh:
  - Bidh co-mhaoineas a" riaghladh a" phlanaid!
  Leag Mirabela Magnetic sìos Messerschmid le a sàil rùisgte agus rinn i còisir:
  - Airson buannachadh mòr!
  Agus rinn i gàire air a com-pàirtichean, eadhon ged nach fhaca iad i.
  Thug Akulina Orlova fa-near:
  - Chan eil uilebheistean jet na bhacadh dhuinn ...
  Aig deireadh an fhoghair agus a 'gheamhraidh, cho-dhùin na Gearmailtich seasamh air an dìon. Agus bha an t-Arm Dearg mu thràth a" tighinn air adhart. Cho-dhùin Stalin a dhol air stailc anns an ionad. Ach, eu-coltach ri Hitler, rinn Rommel an dàrna agus an treas sreath de thionndadh na bu làidire na a 'chiad fhear, a lùghdaich buaidh ullachadh làmhachais.
  B' urrainn dha na Gearmailtich an ionnsaigh Sòbhieteach a bhualadh sa mheadhan. Airson a" chiad uair, ghabh gunnaichean fèin-ghluasadach E-10 agus E-25 pàirt ann am batail an Fhaoillich. Bha iad beag, le sgàil-dhealbh ìosal agus suidheachadh an einnsean còmhla ris an tar-chuir tarsainn, agus am bogsa gèar air a" motair fhèin. Agus tha e gu math torach.
  Tha an E-10 na ghunna fèin-ghluasadach gu math practaigeach agus furasta a dhèanamh, dìreach 1.4 meatair a dh" àirde. Agus chan eil an E-25 ach 1.5 meatair, agus dìreach beagan nas truime le gunna Panther agus einnsean seachd ceud each-chumhachd. Bha dìon math aig a 'chàr seo: aghaidh 120 mm, taobhan 82 mm fo na leòidean. Agus sheall a" chiad chleachdadh sabaid aige èifeachdas agus gluasad mòr.
  Bha Mairead agus Helga a 'sabaid air an E-25 agus bhuail iad an nàmhaid gu math ainmeil. Lean call an nàmhaid an call ann an tuil.
  Loisg Mairead air an inneal Sòbhieteach. Bhuail i e agus thuirt i:
  - Bidh a h-uile dad dìreach super!
  Loisg Helga cuideachd projectile le cuideachadh bho a òrdagan lom agus rinn i gàire:
  Is dòcha hyper...
  Bhuail an gaisgeach le misneachd tron tanca IS-2 agus a" feadalaich tro a cuinnlean.
  Chaidh ionnsaigh nan saighdearan Sòbhieteach sa gheamhradh a chuir às a chèile. Ach an uair sin a-rithist cogadh agus sìth. Thòisich na Gearmailtich air adhart sa Mhàrt.
  Bha buille nan saighdearan aca gu stiùir Kursk. Ghabh E-100s pàirt anns na blàir cuideachd. Bha an càr seo air a dhìon gu math bho gach ceàrnaidh, agus aig an aon àm an ìre mhath gluasadach a dh'aindeoin cuideam trom. Agus anns an adhartas sheall e èifeachdas.
  Aig an aon àm, chaidh na Gearmailtich air adhart air an oidhche a 'cleachdadh innealan lèirsinn oidhche. Bha an Fritz comasach air briseadh tro dhìonan an Airm Dheirg agus ghlac iad Orel, Kursk, Belgorod. Tha sinn air tòrr soirbheachas a choileanadh. Thàinig sinn gu Voronezh ann am meadhan a 'Ghiblein.
  Bha Rommel a" faireachdainn misneachail. Bha e coltach gum biodh beagan a bharrachd ann agus gum biodh buaidh iomlan ann. Ach lìbhrig na càirdean ultimatum: tha iad ag ràdh gun cuir iad crìoch air a" chogadh. Agus tha na h-aon tagraidhean airson Stalin.
  Air 10 Cèitean, 1945, chaidh armachd ainmeachadh. An uairsin thòisich còmhraidhean. Thairg na SA agus Breatainn an eadar-mheadhan aca. Mìos an dèidh sin, thàinig sìth gu crìch. Fhuair a" Ghearmailt an Ugràin às aonais a" Chrimea, Belarus, na stàitean Baltic, Moldova, agus pàirt de dh" ùir dhubh Don mar mhalairt air Kursk, Orel agus Belgorod. Rinn Fionnlainn na crìochan a bh 'ann roimhe ath-nuadhachadh, ach thill iad air ais gu sgìre Petrazavodsk. Fìor, mar mhalairt air airgead-dìolaidh bhon USSR. Fhuair Nirribhidh cuideachd fearann beag faisg air Murmansk, a chaidh a-steach do chaidreachas leis an Treas Reich.
  Chaidh an Aonadh Eòrpach a chruthachadh - a bha a 'gabhail a-steach a h-uile dùthaich anns an robh na Gearmailtich agus na saidealan, a bharrachd air seann phoblachd an USSR. Lean Rommel agus Speer ri poileasaidh meadhanach agus dh" ainmich iad gu h-oifigeil co-ionannachd nan dùthchannan agus na cinnidhean gu lèir. Thàinig na Euroreich am bàrr.
  Ach bha deamocrasaidh cuingealaichte. Ach a dh" aindeoin sin, nochd pàrtaidhean a bharrachd air na Nadsaidhean agus chaidh oifis roghnach a" chinn-suidhe a stèidheachadh. Thàinig Rommel gu bhith na chiad cheann-suidhe air an Aonadh Eòrpach. Bha e a" riaghladh airson ceithir teirmean de chòig bliadhna gus an do leig e dheth a dhreuchd ann an 1966 gus àite a dhèanamh don fheadhainn a b" òige. An uairsin chaidh gabhail ris an atharrachadh air dà theirm de Cheann-suidhe an Aonaidh Eòrpaich.
  Chaochail Stalin sa Mhàrt 1953. Chaidh a leantainn le Khrushchev an dèidh strì airson cumhachd. Bha an fhicheadamh co-labhairt ann. Agus bha Stalin na bu mhiosa dheth leis na daoine aige fhèin. An uairsin, ge-tà, chaidh cùisean beagan eadar-dhealaichte. Chaill an USSR an Dàrna Cogadh, agus bha a dhreuchd san t-saoghal nas lugha. Fo na cumhaichean sin, cha robh iad fiù 's a' bruadar mu bhith a 'togail co-mhaoineas. Cha deach Nikita Khrushchev a sgrios, ach bha i air a riaghladh gus an do chaochail e ann an 1971. Agus chaidh a leantainn chan ann le Brezhnev, ach le Shelepin. B' iad na Gearmailtich a' chiad fheadhainn a chaidh dhan fhànais, agus chun na gealaich cuideachd. An uairsin, ann an 1980, chaidh an Aonadh Eòrpach gu Mars. Dh'aonaich na Euroreich a h-uile dùthaich san Roinn Eòrpa agus pàirt den USSR, agus bha smachd aca cuideachd air seilbh ann an Afraga agus Àisia. Thionndaidh seo a-mach gu bhith na staid gu math làidir. Agus thàinig i, an dèidh a dhol seachad air na SA, gu bhith na hegemon an t-saoghail. Cha do dh'èirich Sìona agus Iapan a-riamh. Bha na h-Ameireaganaich a" fuireach anns an fhear mu dheireadh agus bha cogadh guerrilla ann. Lean cogadh sìobhalta agus calpachas fiadhaich ann an Sìona.
  Tha an saoghal air fàs nas Eurocentric. Agus cha do thuit an siostam coloinidh. Mar sin thàinig Emmanuelle gu crìch ann an 1984. Tha na Geamannan Oiliompaics a' gabhail àite anns an Ròimh.
  Tha an nighean Emmanuelle a 'dol dhan bhaile mhòr. Tha a h-uile dad glè ghlan agus sgiobalta.
  Tha Emanuel a" seinn:
  - 'S mise ghaisgeach Ròmanach air glùinibh nan saogh'l !
  Nàmhaid Nero sguabaidh mi bhàrr aghaidh na talmhainn !
  Nochd Olga Rybachenko, an nighean seo ri taobh Emmanuelle, a 'nochdadh mar dhiabhall bho bhogsa snuff agus dh' èigh i:
  - Dè tha thu a 'smaoineachadh a tha e uile? Damn dhà!
  Rinn Emanuel gàire:
  - Dè eile?
  Fhreagair Olga le gàire:
  - Agus an uairsin ... Dè a bheir ort smaoineachadh gun dèan na caidrich rèite eadar Stalin agus Rommel. Tha sin dìreach an aghaidh! Gu dearbh, tha na leanas tòrr nas fìor!
  Thòisich na Gearmailtich air an ionnsaigh a-rithist ann am meadhan a" Chèitein 1945. Thàinig Stalingrad gu bhith na phrìomh stiùir. Chaidh na prìomh bhlàran a leudachadh air feadh an Don agus nas fhaide air adhart chun Volga.
  Thàinig na Nadsaidhean gu Stalingrad tràth san Iuchar agus thòisich blàr mòr.
  Ghabh buidheann-chatha snaidhpear nam boireannach fo stiùir a" Chaiptein Natashka Kaktusova suas suidheachadh dìon anns na tobhtaichean air Sràid Volodarsky. Bha nigheanan le gunnaichean-inneal agus raidhfilean, ceangailte le bagaichean de grenades, am falach air cùlaibh an tobhta.
  Tha Natasha fhèin ann an tunic spotach thairis air a corp rùisgte, ann am pants goirid, agus casruisgte. Nighean bhrèagha, lùbach, le cnapan làidir, sliasaid tana, gearradh falt goirid fo leth-bhogsa. Tha an aghaidh gu math brìoghmhor, le smiogaid manly, sùilean gorma farsaing bho chèile. Thionndaidh falt aotrom donn liath le duslach, broilleach àrd, coltas cruaidh. Tha an Caiptean Natasha air a bhith a 'sabaid airson còrr is dà bhliadhna agus a dh' aindeoin a h-òige tha i air tòrr fhaicinn. Tha casan na h-ìghne còmhdaichte le gearraidhean agus bruthaidhean. Tha caileag nas lùthmhoire gluasad casruisgte na bòtannan garbha is neo-thruaillidh.
  Bidh an t-aonar lom a" faireachdainn a" chrathadh as lugha den ùir, a" toirt rabhadh mu cho faisg "s a tha mèinn, agus tha am màthair-talmhainn fhèin a" cur ri seasmhachd. Air an aon làimh, chaidh casan na h-ìghne a chruadhachadh, agus cha robh eagal orra ro mheatailt teth, no sprùilleach biorach nan tobhtaichean, ach air an làimh eile, cha do chaill iad cugallachd agus sùbailteachd, a 'toirt rabhadh tro ghluasad gluasad. tancaichean.
  Tha Sweet Natashka a 'cumail grenade le pasgan spreadhaidh ceangailte ris. Feumar snàgail chun tanca làidir Gearmailteach "Lion", a 'uisgeachadh nan sràidean le gunnaichean inneal.
  Bidh Mirabela a" snàgail ri thaobh. Cuideachd casruisgte, agus mar sin thàinig a h-uile nighean bhon bhuidheann-chatha a-mach à bòtannan, a 'dèanamh atharrais air an ceannard aca. Bidh a buinn dustach a" geurachadh fhad "s a bhios i a" snàgail air a h-uile ceithir. Tha falt buidhe Mirabela mì-mhodhail agus fada... Beagan frizzy. Tha an nighean fhèin caol, tana, beag ann an inbhe. Faodar eadhon a mhearachdachadh airson nighean, le guailnean cumhang agus ceann a tha coltach gu mòr.
  Ach tha mòran eòlas air Mirabela mu thràth. Chaidh aice air tadhal air an dà chuid ann am braighdeanas faisisteach, às deidh dhi a bhith beò tro chràdh cruaidh, agus mèinnean, às an sin, le mìorbhail do-chreidsinneach, fhuair i air teicheadh. Ach a 'coimhead air a h-aodann leanabhach, tairgse, chan urrainn dhut a ràdh gu robh i air a bhualadh le maidean rubair air a sàil, chaidh sruth a dhol tro a corp.
  Bidh Mirabela a 'bròg ... Tha saighdear bhon Treas Reich, anns a' chùis seo Arabach, a 'tuiteam marbh, a tholl a' togail gainmheach agus sprùilleach.
  Bidh Natashka a" sleamhnachadh dòrlach de grenades fo ghrunnd sgudail. A-nis bidh "Leòmhann" ceithir-fichead a 'snàgail an seo agus ga spreadhadh. Bidh sùilean gorma na h-ìghne a" deàrrsadh mar shaphir air a h-aodann, gun smal bho losgadh grèine is duslach.
  Tha eòlas a" nochdadh gun atharraich tanca le deagh dhìon a-nis suidheachadh. Tha armachd taobh 100 mm aig "Lion", agus eadhon aig ceàrn. Chan urrainn trithead "s a ceithir briseadh troimhe, chan eil cothrom ach aig Keveshes trom. Ach 's e bratagan an t-amas. Is e am prìomh rud gluasad a thoirt don chàr ...
  Bidh Svetlana a' losgadh spreadhadh bho ghunna-inneal... Tha saighdear, chan eil fios aig duine dè an nàiseantachd, a' tuiteam sìos. Tha na Gearmailtich, an dèidh dhaibh a 'chùis a dhèanamh, eadhon ged a bhiodh iad gu moralta, a' mhòr-chuid den Leth-chruinne an Ear, a 'toirt meas air an fhuil Aryan agus a' tilgeil saighdearan coloinidh gu cath: Arabaich, Afraganaich, Innseanaich, diofar Àisianach, agus Eòrpaich. Tha an àireamh de Phòlaichean air a dhol suas cuideachd - a tha cleachdte bhon chreathail gu bheil gràin aca air Bolshevik Ruis. Tha nàiseantach Ucràineach, agus Don Cossacks, agus Chechens, agus an Caucasian Khaganate gu lèir a" sabaid an seo. Thog Rommel eadar-nàiseanta gu lèir.
  Mòran nàimhdean ...
  Bidh Svetlana gu dìcheallach a" seachnadh teine an inneal-ghunna. Cha mhòr nach do dhealaich am peilear, air a dubhadh bho dhuslach, sàilean cruinn, gruagach. Bha an caiptean brèagha eadhon a" faireachdainn diog mu cho faisg "s a bha tiodhlac mòr a" sgèith seachad. Chaidh an nighean thairis oirre fhèin, ag èigheach:
  Cha chuir eadhon peilear stad oirnn!
  Bidh Mirabela a' losgadh air ais... Nighean eile Angelica - glè ruadh, os cionn àirde cuibheasach, agus fèitheach, a dh'aindeoin na cuibhreannan gann. Cuideachd nighean glè bhòidheach, le cromagan sòghail, meadhan àrd, chan e guailnean farsaing boireann, agus cìochan àrda.
  Bidh Angelica a" sabaid ann an dìreach na shorts aice, tha an tunic air a reubadh gu shreds, agus a" crìonadh gu duslach, agus chan eil èideadh ùra gan lìbhrigeadh air feadh an Volga. Nar leigeadh Dia barrachd armachd, agus braon de bhiadh, a ghluasad dha na saighdearan Sòbhieteach sgìth.
  Mar sin tha Angelica cha mhòr rùisgte, tha a casan air an sgrìobadh, gu sònraichte a glùinean. Bhuail pìos shrapnel bonn na cas dheas, agus goirteas e, tha e duilich coiseachd.
  Tha falt ruadh, duslach, cha mhòr rùisgte, Angelica a" toinneamh a h-aodann breagha, ach aig an aon àm cruaidh. Tha an nighean, a" losgadh, ag ràdh:
  - Tha an Tighearna, Moscow agus Stalin os ar cionn!
  Agus tha i a" gearradh dheth na Nadsaidhean a tha a" toirt ionnsaigh, is gann gu bheil ùine aice i fhèin gluasad air ais.
  Tha na tobhtaichean agus na sràidean cumhang ga dhèanamh duilich dha na tancaichean mòra Gearmailteach tionndadh mun cuairt. Seo faisg air dà cheud tunna de "luchagan" agus chan urrainn dhaibh a dhol seachad idir ...
  Mar a bha dùil aig Svetlana, ghluais "Lev" beagan, agus thiodhlaic e e fhèin ann am pìos sgudail. Bha spreadhadh ann. Bhris am bratag, chaidh rolairean millte no dhà air falbh.
  Stad an tanca leònte agus chaidh slige a-mach às a bharaille...
  Chaidh àiteigin air falbh air falbh, a 'fàgail na tobhta. Bha Blonde Svetlana, mar nathair a 'sgaradh:
  - Sin an àireamhachadh agam! Dh" fhosgail mi cunntas...
  Tha aig a" chaiptean-nighean air falbh a-rithist. Chan urrainn dha na Gearmailtich agus na saidealan aca an sàr theicnigeach a chleachdadh anns an sprùilleach. Tro choire Hitler borb, chaidh tagaichean an Treas Reich a ghluasad sìos ann am batail suidheachaidh ann am baile-mòr caran mòr agus daingnichte.
  Bidh Mirabela a 'tilgeil grenade. A" toirt orra corran a dhèanamh air na Gearmailtich no na h-Arabaich a chaidh sìos, a" tionndadh a-null. Bidh fear de na saighdearan Nadsaidheach a" reubadh a làimhe, agus a" crochadh oirre, uaireadair Sasannach le combaist.
  Tha Mirabela ag ràdh le gàire:
  - Ciod a tha an combaist a' nochdadh dhuit - an t-slighe gu ifrinn !
  Agus bidh nighean bhrèagha a" crathadh dheth pìos de chrèadha a tha a" cumail ris bho a sàil dusty.
  Bidh Angelica a" duslach cuideachd, le a cìochan daingeann, làn. Tha na nipples cha mhòr dubh bho shalachar is tachais. Agus feuch ri nighe. A-rithist feumaidh tu tolladh nuair a tha na gunnaichean submachine Gearmailteach a" sgrìobadh. Agus snàgail ann an dòigh plastunski.
  Bidh am buidheann-chatha de chlann-nighean a" cumail an dreuchdan, ged a tha rùsgadh ann. Agus bidh iad a" reubadh shligean troma, agus bidh bomaichean a" tuiteam às na speuran ... Ach cha bhris dad misneachd bana-ghaisgeach Sòbhieteach.
  An seo chì Svetlana mar a bhios am Panther a" snàgadh. Uill, chan eil an tanca seo cho eagallach tuilleadh.
  Faodaidh tu a phutadh a-steach don taobh. Rinn an nighean sreothartaich, agus thilg i a-mach an duslach a dhìrich na beul eireachdail. Thug i grenade na làimh, le cuideam le pasgan spreadhaidh. Feumaidh tu a dhol suas gun mhothachadh. Ach tha uiread de cheò timcheall.
  Thòisich Angelica air èaladh suas, a 'gabhail fois air an drèana le a h-òrdagan lom agus a h-uilllean. Bha i mar chat a" stalcaireachd luchag. Chuimhnich an nighean air a 'chogadh bhon t-samhradh uabhasach sin den dà fhicheadamh bliadhna, nuair a thug an Wehrmacht ionnsaigh gu fealltach air raointean an USSR. Nach robh an t-eagal idir air an nighinn, cha mhòr nach robh an nighean? An toiseach tha, ach an uairsin fàsaidh tu cleachdte ris. Agus tha thu mar-thà a 'faicinn an t-sìorraidheachd de shligean mar fhuaim àbhaisteach.
  Agus a-nis spreadh e gu math faisg. Bhuail an nighean air a stamag. Bidh mìrean a" ruith bho shuas mar threud de sheilleanan fiadhaich. Bidh Angelica a" feadaireachd le bilean le sleagh:
  - Ann an ainm a' cheartais, a Thighearna !
  Bidh an nighean a" luathachadh a snàgadh agus a" tilgeil grenade le pasgan spreadhaidh ceangailte. Bidh an latha an-diugh ag itealaich ann an arc. Cluinnear spreadhadh, tha armachd taobh nas taine a" Phanther a" toirt iasad dha fhèin. Tòisichidh an tanca Gearmailteach a" losgadh, bidh an uidheamachd sabaid a" spreadhadh.
  Bidh Svetlana a 'gàireachdainn le gàire:
  Tapadh leat a Thighearna Iosa! Tha mi a 'creidsinn annad a-mhàin! Guidheam ort a-mhàin!
  A 'briseadh a' phanther. Air a reubadh, tha stoc fada air a thiodhlacadh ann an sprùilleach. Tha an armachd aghaidh, air a sgaradh bhon taobh-armachd, coltach ri scoop.
  Tha Svetlana, aig a bheil sùilean, air aodann donn bho dhuslach is losgadh grèine, a" deàrrsadh le flùraichean arbhair, ag ràdh:
  - Mar as motha de dharaich a tha aig an nàmhaid, is ann as làidire a bhios ar dìon!
  Tha Angelica gu math sexy, na panties dubha aice, agus bodhaig rùisgte, dusty, làidir. Tha an nighean gu math smart. Faodaidh i pìosan glainne a thilgeil le a òrdagan rùisgte.
  A nis thilg i nì geur le a cas ghràsmhor, còmhdaichte le duslach. Agus steigte, dìreach ann an amhach faisisteach. Bhris Angelica àlainn:
  - Agus tha mi nam shamhla gnè, agus na shamhla air bàs!
  Bha an nighean, às deidh sin a 'snàgail a-rithist, a' losgadh. Stiùir teine agus Svetlana.
  Bha an caiptean bòidhchead, Natasha, air gearradh sìos air am faisisteach, ag ràdh:
  - Is e slabhraidh a th" ann am beatha, agus is e na rudan beaga a tha innte na ceanglaichean ...
  Loisg Mirabela, gheàrr e ceann Fritz fosgailte agus thuirt e:
  - Tha e do-dhèanta gun a bhith a 'cur cuideam air a' cheangal!
  Svetlana, a-rithist a 'losgadh gu ceart, crooked:
  - Ach chan urrainn dhut a dhol ann am baidhsagalan air trifles ...
  Loisg Mirabela gu ceart agus thuirt i:
  Rud eile, còmhdaichidh an t-seine thu!
  Bidh Emmanuel agus Olga Rybachenko cuideachd a" sabaid gu treun an seo.
  Tha an dithis nighean gu math dùbhlanach. Agus bidh iad a 'tilgeil grenades le an òrdagan rùisgte.
  Tha Emmanuel ag ràdh le gàire:
  - Agus an seo, cuideachd, chan eil am blàr lag!
  Dh'aontaich Olga Rybachenko, a 'stobadh a fiaclan:
  - Nach lag! Ach tha e a" fàs nas miosa!
  Cho-dhùin Emmanuelle, a 'bualadh a sùilean sapphire.
  - Bidh a h-uile dad dìreach super! Rachamaid chun coronavirus!
  Agus nì an gaisgeach gàire. Agus a 'tilgeil sgian le corragan rùisgte, dòirtidh e am Panther a-steach don taobh.
  Rinn Olympias, a" priobadh le laoigh fèitheach, tana, a" chùis air dannsa tap le a casan rùisgte, breagha. Sheinn an nighean:
  - Bidh aghaidhean Ruiseanach naomh a" priobadh bhon ìomhaigh ... Nar leigeadh Dia dhut co-dhiù mìle Fritz a bhogadh! Agus ma dh" èireas neach nas motha na na faisisteach, cha dìt neach sam bith, mise, thu airson sin!
  An uairsin rinn i ath-luchdachadh air an raidhfil an-tanca agus loisg i a-rithist. Chuir an neach-còmhdhail Gearmailteach a-mach ceò a-rithist.
  Rinn am buidheann-chatha milleadh mòr air an Fritz. Ach dh"fhuiling e call cuideachd. An seo bha aon nighean air a reubadh na leth, agus dh'fhàs a h-aodann mar sin, a dh'aindeoin an duslach, bàn.
  Tha a" mhòr-chuid de Stalingrad air a ghlacadh leis na Nadsaidhean mar-thà, ach chan eil na tha air fhàgail den bhaile ag iarraidh a thoirt a-steach agus gèilleadh.
  Tha Svetlana, aig an aon àm, a 'feuchainn ri briseadh tron "Tiger". Càr cumhachdach Gearmailteach, fhuair e grenade air a chliathaich, ach cha do ghèill e. A" tionndadh mun cuairt gus canan a losgadh. Feumaidh an nighean tolladh a-steach don talamh, agus sprùilleach, gus nach bi i air a pronnadh leis an tonn spreadhaidh a tha an làthair.
  Bidh Svetlana a "gàireachdainn gu socair:
  - Mom, athair, tha mi duilich!
  Thilg Mirabela grenade air an Tìgear, a spreadh air a h-aghaidh. Rinn an nighean tàir air:
  - Mu dheidhinn gu bheil an teagasg aotrom sa gheamhradh as t-earrach ... bidh mi ag ath-aithris gun eisgeachd gur e bastard plàigh a th" ann an Rommel!
  Angelica, a" briseadh sealladh nan Nadsaidhean, agus a" dòrtadh uisge orra le spreadhadh, fo theannachadh:
  - Anns a 'chiste, chunnaic mi am Fuhrer a-nis! Agus bhreab i an duine bochd dìreach san t-sùil!
  Thilg an nighean ruadh grenade air an tanca le a corragan rùisgte. Bhuail e air a' bharaille ... Lean spreadhadh agus chaidh beul an "Tìgear" a mhùchadh.
  Ghabh an Gearmailteach gòrach e agus thill e air ais.
  Rinn Svetlana snìomh tro a cuinnlean:
  - An tè againne, cha toir an tè agadsa toradh!
  Gheàrr Mirabela sìos mercenary Hitlerite le peilear agus sheinn i:
  - Agus chan eil an villain a 'magadh! Làmhan is casan, bidh e a" toinneamh nan ròpan Ruiseanach! Bidh e a 'dol a dh' fhiaclan a-steach don fhìor chridhe ... Bidh e ag òl an athar gu bonn!
  Svetlana, a 'gàireachdainn, a' comhartaich:
  - Bidh am Fuhrer ag èigheach gu fiadhaich, ga deòir fhèin!
  Loisg Mirabela agus thuirt i:
  - Uill, puffs bàis, gàire!
  Tha "Shtumrtiger" eadhon nas cunnartach air nochdadh. Bidh e a" sgrios thogalaichean agus buncairean gu lèir. A bharrachd air an sin, chan eil e a 'tighinn faisg air suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach. Tha an càr air a chumail fo chòmhdach le gunnairean inneal Gearmailteach.
  Tha Svetlana den bheachd gu bheil faighinn faisg air suidheachadh Fritz neo-phractaigeach. Ach anns na speuran Focke-Wulfs. Tha aon de na h-innealan sin ag itealaich nas fhaisge air suidheachadh nan Sòbhieteach. Bidh na caileagan a" fosgladh teine oirre.
  Bidh Angelica a" tilgeil grenade, agus ag ràdh gu feargach:
  - Ann am bàs domhain - cha 'n 'eil maitheanas !
  Às deidh sin, bheir an nighean tionndadh bhon inneal-ghunna. A "dol air ais gu sgiobalta. Bidh tanca Gearmailteach an ìre mhath ùr "Panther" -2 le turaid bheag agus sgàil-dhealbh nas ìsle a "draibheadh suas gu sgiobalta.
  Bidh grunn nigheanan a 'tilgeil grenades air a' chàr Gearmailteach. Às deidh dhi na tiodhlacan fhaighinn, bidh i a" reothadh agus chan urrainn dhi tionndadh mun cuairt.
  Rinn Angelica feadan, a" sgàineadh:
  - Is e ionnsaigh ùr a tha seo! Reubaidh sinn a beul!
  Rinn am Panther-2 snarled agus loisg e an armachd nas cumhachdaiche aige.
  Bha an colbh teine a 'sgoltadh an èadhair, agus sa bhad a' teasachadh agus a 'dèanamh dealanaich an àile.
  Rinn Angelica gàire, chaidh na sligean seachad air an nighean leth-rùisgte. Chrath an ceann ruadh gun nàire a cromagan agus thuirt i:
  - Agus thug Newton buaidh air na nàimhdean, thilg e dheth a 'chuing bhon rìgh-chathair! Fritz dh" òrduich e a lagh Newton!
  Bha Stalingrad uile an sàs ann an conflagrations, nuair a bha coltas gu robh teangannan teine a" reamhrachadh na speuran agus a" sgàineadh sradagan purpaidh, orains is scarlaid! Agus tha gach sradag mar thaibhse a" teicheadh o chaisteal ifrinn.
  Chuir Svetlana, a 'leagail sìos trodaiche Gearmailteach, a sùilean gorma, a' seinn:
  - Ciod a tha thu 'g èigheach droch chailleach ? Creid mi, tha dìreach ospadal leigheas-inntinn ag èigheach riut!
  Sheinn Mirabela ann an seinn, a" losgadh air na Nadsaidhean:
  - Dè cho math 'sa tha e laighe sìos air an fheur agus bualadh air Fritz air a' cheann! Cuir air dòigh poultice airson an Fuhrer, agus cuir peilearan bho ghunna-inneal!
  Ghluais an nighean gu fiadhaich agus chaidh i a-null bho a stamag gu a druim. Rinn mi baidhsagal le casan. Chaidh grenade suas. An uair a fhuair am Focke-Wulf itealaich, shrapnel fon bhroinn, gu h-obann dh'èirich e na b' àirde. Chithear gu robh mìrean biorach ga leòn. Chaidh an creutair faisisteach na theine, agus thòisich e air pìosan de sgiathan briste a chall.
  Bha Svetlana, a 'faicinn mar a bha Fokke a' call àirde, a 'cromadh:
  - Sin semaphore! Tha tuagh an crochadh air bòrd!
  Spreadh am plèana Gearmailteach, a" sgapadh sprùilleach a-steach do gach ceàrnaidh de na speuran. Agus càit an deach an ace faisisteach. Rinn an turas mu dheireadh agam. Chaidh am fear a chuir gu bàs gu luaithre, chan e am pìleat!
  Bha Mirabela a" sreothartaich, a" sgapadh duslach agus thuirt i:
  - A bhith no gun a bhith? Chan e ceist a th" ann!
  Thilg Angelica a-rithist pìos glainne le a cas, cho mòr gus, a 'bualadh na sùla, thàinig e a-mach aig Fritz, tro chùl a' chinn:
  - Tha mi nam armada tanca! Agus feumaidh tu a bhith air do làimhseachadh!
  Dh" fheuch na Gearmailtich agus na saidealan aca ri dhol air adhart, a" tilgeil grenades air am beulaibh. Cha do dh'obraich innleachdan mar seo an-aghaidh nigheanan. An seo chleachd Emmanuelle catapult, agus mar a bhuail i an nàmhaid mar fhreagairt.
  Sheall an sgrìobhadair nighean:
  - Santa Claus a" reubadh beul Rommel!
  Thug casaid a" chaiptein, a" tolladh a-steach don t-sluagh de Nadsaidhean, iad a" sgapadh, agus aig an aon àm roiligeadh a-steach don adhar. Thuit Fritz, agus bhris e air sprùilleach nam ballachan.
  Tanca "Tiger" -2, an dèidh dha a chothromachadh a chall, bhuail e an "Leòmhann". O, Lebha, càit a bheil an t-ainm iongantach agad?
  Rinn Svetlana gàire agus fhreagair i:
  - Uill, math a rinn thu Emanuel!
  Choisich an sgrìobhadair nighean gu làidir:
  - Tha Emmanuelle an-còmhnaidh deiseil!
  Chrath an nighean a cas-rùisgte mar fhreagairt.
  Thòisich an nighean-chaiptein air tàirnneadh a-rithist. Agus chuir Olympias tic ri cas chumhang Emmanuelle, dè cho duilich 'sa tha e a-nis! Chan iongnadh nach eil eagal air an nighean ruith tro na conflagrations.
  Thuirt Mirabela ann an seinn:
  - Tha an òige math - tha seann aois dona!
  Dh" aontaich Angelica, an ceann ruadh sunndach seo:
  Chan eil dad nas miosa na seann aois! Is e seo gu dearbh an suidheachadh as tàmailteach de na h-uile!
  Agus rinn an nighean leum le coup. Smaoinich i airson mionaid air seanmhairean tàmailteach. Chan e, na dèan coimeas, cailleach le nighean. Agus dè am bòidhchead, ann an cuirp caol.
  Ghabh Angelica e agus sheinn i:
  - A" sruthadh às deidh bliadhna, bliadhnaichean ann an carabhan,
  Cailleach a' suathadh henna ann an mortar...
  Agus dè mu dheidhinn mo fhigear caol,
  Chan eil mi a" tuigsinn mar a chaidh òigridh!
  Bhris Svetlana a sùilean, leag i an Gearmailteach sìos le buille san groin agus thuirt i:
  - Chan eil! Fhathast, ann an cogadh tha leithid de seun - fuireach gu bràth òg! An-còmhnaidh leis an deoch!
  Chuir Olympias casaid ùr anns a" chatapult. Is e seo rudeigin mar mortar math. Rinn an nighean tàir air:
  - Na gabh seachad, ach imich !
  Shuidhich Emmanuelle a cas caol ach siùbhlach agus rinn i rùsg:
  - aodann Fritz!
  Agus chaidh grenade, còmhla ri pasgan spreadhaidh, gu tur a-steach gu suidheachadh nan Nadsaidhean.
  Seadh, cha deach Stalingrad a thoirt dhaibh. Airson an treas mìos bho dheireadh an Ògmhios, tha an ionnsaigh air a bhith a" dol, ach cha deach aig a" bhaile air a h-uile càil a ghabhail. Air roinnean eile den aghaidh, bha na Nadsaidhean soirbheachail, ach chan ann air an fhear seo.
  Loisg Svetlana a daga agus rinn i gàire:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta, tha e a" tachairt gu bheil e comasach... Chan fheumar an cruinne-cè a dhèanamh gu math toinnte!
  Agus bhuail an tanca gas de bhaidhsagal-motair. Bhris an t-inneal, agus shoilleirich crith-thalmhainn teine an sealladh-tìre smocach. Agus bha an Gearmailteach air a reubadh às a chèile le spòg lasrach.
  Dh" èigh an caiptean nighean:
  - Is toigh leam olc a mharbhadh! Agus is e seo am math as àirde!
  Rinn Mirabela a" chùis air na Gearmailtich le spreadhadh agus sgàineadh:
  - Cluichidh sinn porcupine!
  Dh'fhosgail Angelica teine, nas mionaidiche. Chaidh beagan dhubh fhàgail nan laighe air sprùilleach còmhdaichte le sleagh:
  - Marbh an nàmhaid! - Rinn an nighean feadaireachd.
  Sheinn Mirabela gu spòrsail:
  - An dèidh dha Rommel a pheantadh le lipstick, Mainstein le spraeadh fuilt, slaodaidh mi thu gu braighdeanas na bana-phrionnsa, bidh an cù dìleas gad shlaodadh!
  Svetlana, a 'losgadh, a' sgioblachadh:
  - Thig air adhart san fheasgar, Adolf, croch thu fhèin ... Stad a bhith ag ionndrainn do cheann! Thig air adhart san fheasgar, itealaich mar gyrfalcon - gus na Nadsaidhean a bhualadh gu cruaidh!
  Thuirt Mirabela ann an fearg, a 'leagail a' chlogaid far ceann an stoirmeil:
  - S urrainn dhuinn! Agus bidh sinn!
  Chuir na caileagan bhon bhuidheann-chatha "Lenin" stad air adhartas nan saighdearan cèin. Ghluais Fritz air adhart, gu litearra a 'tilgeil cuirp dhan fhànais. Cha do chuidich an tanca "Lev", leis an deach dòchasan a phinnadh, an dàrna cuid. Seo atharrachadh air an inneal le gunna 150 mm.
  Bidh Angelica a" leagail clach a tha steigte don nipple rùisgte aice. Tha cìochan cho breagha agus làn aig an nighean. Bidh an nighean a 'tilgeil grenade le a cas. Tha a 'chas nas làidire na gàirdean, agus tha an tilgeil a' dol nas fhaide.
  Fhuair "Lion" beàrn anns a 'bhratag, agus stad e. Air a losgadh o bheul cumhachdach. Rumble agus tuiteam.
  Angelica, spitting, ag ràdh:
  - Chan eil an gaisgeach Ruiseanach ag osnaich ann am pian!
  Agus tha an nighean a 'losgadh a-rithist. Agus tha e ga dhèanamh glè mhath. Tha am faisisteach a tha a" lùbadh a-mach às an tùr a" tuiteam air ais.
  Tha nighean ruadh, cha mhòr rùisgte ag ràdh:
  - Gu dìomhain tha an nàmhaid den bheachd gun deach aige air na Ruiseanaich a bhriseadh! Cò a tha dàna, bheir e ionnsaigh ann am blàr, buailidh sinn gu cruaidh air na nàimhdean!
  Agus bidh Angelica a 'roiligeadh fèithean nam meadhanan, a tha i air a bhith gu math bogach.
  O, dè cho bòidheach 'sa tha na caileagan! Chan eil mi airson gum bàsaich gin dhiubh.
  Ruith Stalenida... Nighean glè bhòidheach, le falt bàn, geal. Tha i air dòigh air choireigin a" faighinn a-mach iad le seòrsa de phoit gus nach fàs iad salach.
  Tha an nighean gu math brèagha, le figear Venus, dìreach nas tònaiche agus boglach. Aodach oirre, dìreach bra agus panties. Tha a h-uile càil eile air a reubadh às a chèile mu thràth. Ach cia gràsmhor na casan ! Chan e nighean a tha seo, ach ròn foirfeachd, crùn bòidhchead.
  Bidh i a" gluasad ann an dòigh shònraichte, mar fheòrag. Tha cas-rùisgte agus flicker, agus sàilichean, gu h-iongantach fhathast glan. Bidh Stalenida a 'bròg, agus bidh am faisisteach a' faighinn ulcer na bhroilleach.
  Tha an nighean ag ràdh:
  - Is e dìlseachd don dùthaich mhàthaireil am facal as àirde!
  Thuirt Angelica le gàire:
  - Thoir dheth do bra agus fuirich mar mise ann an shorts!
  Chrath Steelenida a ceann gu àicheil.
  - Chan eil seo iomchaidh!
  Chrath Angelica a cromagan, loisg i gu h-iomchaidh, agus sheinn i:
  - Tha rudeigin de bhall Komsomol air fàs neo-àbhaisteach! Tha a bhith a" coiseachd casruisgte mar sin gu math drabasta!
  Rinn Steelenida gàire agus thuirt e:
  - Carson a bheir thu toileachas don Fritz, thoir sùil air ar bòidhchead!
  Fhreagair Angelica le cinnt:
  - Tha ar bòidhchead marbhtach!
  Rinn an nighean stàilinn gàire agus loisg i air an TA-200. Chaidh an càr Nadsaidheach na theine. Agus dh'èigh am fionn àlainn:
  - Bàs gu olc !
  Rinn Angelica gàire.
  - Agus tha beatha math!
  Bha Steelenida, a 'faicinn gu robh a' Ghearmailteach a 'tuiteam, a' fàs nas miosa:
  - Is e seo an luach as àirde! Na bi a" smaoineachadh gur e na Nadsaidhean a bhuannaich thu!
  Tha Angelica a" seinn:
  - A 'feitheamh ri buaidh! Tha buaidh a' feitheamh... An fheadhainn a tha airson na geimhlean a bhriseadh! A" feitheamh ri buaidh! A" feitheamh ri buaidh! Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean!
  A nighean bhòidheach, 's a cìochan rùisgte air chrith. Math le torso lom anns an teas, a tha air a dhianachadh leis an teine.
  Bha Svetlana a-nis a" coimhead tòrr nas cinntiche. Loisg i aig an Fritz le gunna submachine, agus rinn i comhartaich:
  - Sgriosaidh mi thu!
  Agus gu dearbh fhuair na Nadsaidhean tiodhlacan marbhtach agus cisteachan-laighe! Agus sheall an nighean dhaibh figear, togaidh sinn òrdagan lom. Agus air a feadalaich mar robair-oidhche. Agus tro chorragan nan cinn as ìsle.
  Tha an caiptean nighean gu math sgiobalta. Agus spìosrach. Agus chan eil e cruaidh idir. Bidh i cuideachd uaireannan a 'faireachdainn duilich airson saighdearan an nàmhaid, aig a bheil clann a dh' fhaodadh a bhith ag èigheach airson an athraichean marbh.
  Tha Svetlana, ge-tà, a 'toirt a leithid de smuaintean air falbh bhuaithe fhèin, agus mar sin tha thu airson a bhith a' caoineadh bhuapa. Ach cha b' e na Ruiseanaich a thàinig gu na Gearmailtich a ghoid agus a mharbhadh. Chan e, is iad sin na Gearmailtich agus bhris pasgan ionnsaigheach de choigrich bho air feadh an t-saoghail a-steach do raointean farsaing na Ruis.
  Chaidh Svetlana thairis oirre fhèin agus loisg e air an Fritz, a bha a 'feuchainn ri faighinn gu sàmhach faisg air suidheachadh nan Ruiseanaich ... Chaidh sùil agus eanchainn an duine, a chaidh a leagail le peilear, a-mach.
  Rinn an nighean-chaiptean gàire agus thuirt e, gu seòlta:
  - Sùil dhìreach gu sùil, ceann ri ceann!
  Loisg Svetlana gu ceart, agus bhuail i baidhsagal-motair le càr-taobh. Thòisich an càr air reubadh, agus sgèith an inneal-ghunna dheth, air a roiligeadh thairis grunn thursan. An uairsin chaidh a muzzle fodha dhan sprùilleach.
  Suathadh an nighean i bonn lom, dustach air an sprùilleach. Agus bha i ag amas a-rithist. Bha a h-aodann òg sunndach a" gàireachdainn caran grinn. Sheinn an nighean:
  - Chan e, thuirt sinn ris na faisisteachan, chan fhuiling na daoine againn gur e am facal ford a chanar ri aran cùbhraidh Ruiseanach!
  Rinn Mirabela dealbh fìor cheart, às an do dh'èirich am Focke-Wulf suas, agus rinn e gàire:
  Airson scoundrel, gu dearbh, tha an roghainn soilleir,
  Airson dhollairean, tha e deiseil airson brath a ghabhail air an Ruis ...
  Ach tha an duine Ruiseanach cho breagha
  Gu bheil e deiseil airson a bheatha a thoirt don Motherland!
  Rinn an nighean corran agus sheall i do na Nadsaidhean am fige, agus sgrol i, agus cha do bhean na peilearan ris a' bhòidhchead.
  Nochd Angelica, thilg am bòidhchead seo, cha mhòr rùisgte, agus gruamach mar diabhal, grenade le dà chas. Agus rinn i sgrùdadh:
  - Is e na tha agam ... Fritz ann an taobh biorach!
  Ceartaich Olympias Angelica:
  - Gu geur, anns a' chliathaich, agus cha'n ann air an taobh gheur !
  Rinn an nighean gàire agus chrath i a broilleach watermelon, agus chuir i grenade air bhog a "cleachdadh grenade le pasgan spreadhaidh. Chaidh an "Tìgear" a bhualadh air a" bhalla, agus chaidh an obair ealain cham seo a sheachnadh.
  Às deidh sin, thill an creutair Nadsaidheach air falbh. Thòisich i ri snàgadh mar thurtar air a ghlacadh ann an teine.
  Sheinn Svetlana, a" suirghe gu sunndach:
  - Agus tha an "Tìgear" a 'dol air ais agus na Gearmailtich a' falach!
  Ghluais Buidheann-chatha na Maighdeann fo ionnsaigh, stailcean adhair agus gunnaichean troma. An seo bhuail na bomairean jet, dh'èirich steapaichean briste, dearg-theth dhan iarmailt. Agus bha na clachan na theine. Gu fortanach, cha do bhàsaich gin de na caileagan, ach chaidh fir chun an ath shaoghal - nach eil cho duilich! Agus bidh anaman ag itealaich - cuid gu neamh, agus cuid eile gu ifrinn! Far a bheil deamhan le pitchforks mu thràth a "feitheamh ris an fheadhainn nach robh a" creidsinn ann an Iosa.
  Is e Angelica am fear as feise de na gaisgich ann an rage: uill, an urrainn dha na Nadsaidhean bhon "Sturmtiger" aca losgadh gu mòr air suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach agus na gaisgich dearga a mharbhadh?
  Agus rug an nighean air grenade le a casan rùisgte agus thionndaidh i ann an easan. Agus a 'snìomh nas luaithe agus nas luaithe. Agus an uairsin, le a h-uile neart, thilg i tiodhlac a" bhàis a-steach do bheul farsaing an Stormtiger. Dh" fhalbh casan rùisgte, tana na h-àilleachd, agus chaidh an grenade a-steach don bhobhla fharsaing. Agus thachd an inneal cumhachdach an toiseach, agus an uairsin ruith e. Chaidh dà "Royal Tigers" a sheas air taobhan an "Sturmtiger" a thilgeil suas agus a sgapadh ann an diofar stiùiridhean. Chaidh na rolairean a reubadh uapa, agus thuit iad sìos, ag itealaich mar mhuineal briste na Banrigh.
  Thilg an tonn spreadhaidh Angelica, agus chaidh an nighean bun os cionn. Agus chaidh a tionndadh thairis, a chreachadh agus a thilgeil. Ach a dh" aindeoin sin thàinig a" bhòidhchead gu tìr, sprùilleach biorach, agus clachan brùite air an cladhach na buinn rùisgte. Bha an nighean ann am pian, agus eadhon tron chas ghleusach, chaidh am bàrr a tholladh.
  Ach lorg Angelica an neart airson seasamh suas agus èigheachd:
  - Bidh na faisistich agad anns an luaithre!
  Chaidh Svetlana agus caileagan eile a thilgeil le tonn spreadhaidh, agus eadhon beagan air am brùthadh. Ach cha do chaochail gin de na gaisgich àlainn. Choinnich na caileagan le doineann agus teine le deagh amas. A' cuir às do na Nadsaidhean a leum a-mach agus biastagan ionnsaigheach eile a' toirt ionnsaigh air an USSR.
  Sheinn Mirabela le fìor dhealas:
  - Agus an uair a bheir trompaid an Tighearna sinn gu cath, bithidh sinn 'nar càirdean do'n Komsomol ! 'S le toil Iehobhah bidh mi ri gairm rola neamh !
  Sheinn Angelica a-mach, a" crathadh an duslach bho na buinn fhuilteach aice:
  - Lenin, pàrtaidh, Komsomol! Tha sinn a 'cur an Fuhrer gu madhouse!
  Thòisich na caileagan air gàire a dhèanamh le bodhar, agus thuirt Emmanuelle le clisgeadh is buaireadh:
  - Agus an catapult agam, chan eil e cho ceart - mar na casan lom agus làidir sin aig Angelica!
  Thuirt Olympias, a" cluich le fèithean a gàirdein:
  - Tha sin ceart gu leòr! Tha thu fhathast a" smaoineachadh. Rudeigin nas fhuaire!
  
  NA BOMBHA BREATAINN
  Cha do bhom Hitler bailtean-mòra Shasainn agus fhuair e air adhart am blàr adhair airson Sasainn. A bharrachd air an sin, fhuair Speer dreuchd Ministear Armachd is Armachd an Reich cho tràth ris a" Chèitean den dà fhicheadamh bliadhna. Agus mar thoradh air an sin, thòisich cinneasachadh itealain ag àrdachadh gu luath.
  Agus air 4 Samhain, 1940, thàinig tighinn air tìr ann am Breatainn ris nach robh dùil ach dàna. A chuir iongnadh air dìon a" chladaich. Agus b" urrainn dha na Gearmailtich cinn na drochaid a ghlacadh le bhith a" toirt àireamh mhòr de shaighdearan Breatannach nam prìosanaich. Agus an uairsin a 'leasachadh soirbheachas sa bhad.
  Chaidh buaidh mhòr a bhuannachadh agus thuit Sasainn air ais anns an dà fhicheadamh bliadhna. Lean an cogadh airson greis. Theich Churchill a Chanada agus dh'fheuch e ri strì a chuir air dòigh an sin. Agus ghabh na Gearmailtich thairis grunn choloinidhean ann an Sasainn le saighdearan. Agus an uairsin thug Iapan ionnsaigh air na Stàitean Aonaichte. Agus bha aig an Treas Reich ri feum a dhèanamh dheth fhèin.
  Chan eil e furasta Ameireagaidh fhaighinn - tha e air a sgaradh leis a" chuan. Ach chruthaich na Gearmailtich ceann drochaid ann an Aimearaga-Laideannach agus thòisich iad air na feachdan aca a thoirt air adhart às an sin. Agus thòisich iad a 'teannachadh an fhàinne timcheall nan Stàitean Aonaichte.
  Anns an treas bliadhna fichead, bha an tanca Panther, an Tìgear, agus an Leòmhann aig na Nadsaidhean san t-sreath. Cha robh an càr mu dheireadh ann an eachdraidh fìor, ach a-nis bha mòran a bharrachd ghoireasan aig na Nadsaidhean. Ach, cha robh an "Leòmhann" le cuideam de naochad tunna, agus canan ro chumhachdach an aghaidh nan "Shermans", a 'toirt cus dìon dha fhèin. Coltach ri tanca Maus. Ma sheall an inneal seo toraidhean riarachail ann an deuchainnean, an uairsin ann an eachdraidh fhìor thòisich e air briseadh sìos.
  Beagan na b" fheàrr am fear a fhuaireadh bhon t-Sultain ceathrad "s a trì san t-sreath Panther-2. Gu math trom aig leth-cheud "s a trì, ach le einnsean naoi ceud each, ghluais e gu math. Agus chaidh an canan 88-millimeter aice ann an 71 EL a tholladh Shermans bho cheithir cilemeatair.
  Fhuair Gerda dìreach aon de na ciad atharrachaidhean Panther-2 agus shabaid e na h-Ameireaganaich ann an Canada.
  B" e an Dàmhair 1843 a bh" ann. A dh 'aindeoin fuarachd an fhoghair, bha na caileagan casruisgte agus ann an aon bicini.
  Dh'fhaodadh "Panther" -2 bho astar fada bualadh, agus bha dìon math air aghaidh. Agus tha na taobhan aice air an dìon nas fheàrr na an fheadhainn aig Panther sìmplidh; chan urrainn dhut bazooka no gunna beag-inbhe a ghabhail.
  Ach airson bualadh bho astar fada feumaidh tu mionaideachd iongantach.
  Agus is dòcha gu bheil Gerda a" losgadh le a òrdagan rùisgte airson a bhualadh. Tha an projectile a' toirt cunntas air arc agus a' tolladh tanca American Grant bho cheithir cilemeatair.
  Nighean a' gàireachdainn:
  - Chan eil annainn ach diabhal!
  Le cuideachadh bho a òrdagan lom, loisg Charlotte cuideachd, ag ràdh gu làidir:
  - Is muc ann an deise ghlan e fear-poileataigs, agus sionnach ann an riochd na neoichiontachd naomh !
  Loisg Kristina aon às deidh aon, rud a rinn i gu math iomchaidh agus toilichte, a "briseadh tron Sherman gu ceart agus a" cooing:
  - Is toil leis an neach-poilitigs a bhith a" rùsgadh gu làidir agus a" gealltainn gu bodhar, ach nuair a dh" fheumas tu an gealladh a choileanadh, cha chluinn thu dad ach leisgeulan!
  Bhuail Magda an nàmhaid cuideachd le tilgeadh gu math marbhtach, thol i air beulaibh an turaid tanca agus chirped:
  - Tha e nas fheàrr neach-poilitigs a ghealltainn gu dìomhain a bhualadh na bhith a" bualadh air na h-òrdagan nuair a chailleas tu d" obair!
  Agus spreadh an nighean le gàire... Agus a-rithist loisg e bhon ghunna. Cho furasta sin chan urrainn dha na Stàitean Aonaichte a" chùis a dhèanamh air an Treas Reich.
  Ach tha stuth daonna aig Fritz, agus tha an dòigh-obrach nas làidire. Mar eisimpleir, tha an ME-309 uamhasach, far nach eil fàilteachadh ann, agus às nach eil teicheadh. Tha armachd fìor chumhachdach aig an inneal seo: trì gunnaichean itealain 30-millimeter, agus ceithir gunnaichean inneal ceithir-deug-milimeter a tha cuideachd nam pàirtean marbhtach. Cho math ri seachd puingean teine - fionnar!
  Tha ME-309 na uilebheist, gu sònraichte ma tha nigheanan ga ruith. Anns a 'chùis seo, dà bòidhchead: Albina agus Alvina. Tha an dà bhàn casruisgte agus ann am bikini a-mhàin.
  Agus ciamar a bheir iad air na h-Ameireaganaich. Chan eil ach mìrean ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  A" putadh an inneal-brosnachaidh le a òrdagan rùisgte, loisg Albina agus loisg i sìos plèana Ameireaganach, a" cooing:
  - Is e strìopach saor a th' ann am fear-poileataigs a tha a' faighinn seachad ro fhada, agus a bheir chan e a-mhàin galar-inntinn dhan fheòil, ach mar an ceudna a dh'adhbhraicheas bacillus neo-thèarainteachd san anam!
  An seo bidh Alvina cuideachd a" bruthadh a" pheadal le a sàil rùisgte, ùird gu math iomchaidh agus chirps aig mullach a sgamhanan:
  - Is e siùrsaich saor an fheadhainn as daoire - gu sònraichte ma tha iad poilitigeach!
  Tha, tha fios aig na caileagan sin air an luach agus a 'toirt a-mach spiorad agus stuth stuth an nàmhaid gu mionaideach.
  Mean air mhean fhuair na Gearmailtich thairis Ameireagaidh. An seo tha raidhfil ionnsaigh MP-44 ùr aca mu thràth, a tha a" sgrios na h-Ameireaganaich gu tur. Tha an raidhfil ionnsaigh seo gun samhail. Agus tha e a" toirt buannachd chinnteach don Wehrmacht.
  Agus tha na caileagan a" sabaid anns na saighdearan-coise: Mairead agus Helga. Bidh iad cuideachd a 'cleachdadh cruth sònraichte: sabaid casruisgte agus ann am bikini. Agus tha e gu math èifeachdach.
  Loisg Mairead air na h-Ameireaganaich, agus chuir i air bhog sgaoilidh de fheachd marbhtach, marbhtach le òrdagan rùisgte. Agus chrom i, a' giùlan a fiacla:
  - Tha neach-poilitigs cho strìopach gu bheil i a 'gealltainn toileachas nèamhaidh an-asgaidh, ach a' cur dìreach muc anns an leabaidh!
  Thuirt Helga agus i a" losgadh air an nàmhaid le fìor chinnt agus mionaideachd:
  - Chan urrainn dha neach-poilitigs ach a thoirt air falbh agus a sgaradh ann an àireamhachd, agus an dèidh a bhith na dheachdaire, faodaidh e cuideachd teirmean an riaghaltais ath-shuidheachadh!
  Agus ghabh an nighean, agus thilg i le cas rùisgte tiodhlac bàis mòr, millteach.
  Thuirt Mairead, nuair a loisg i an raidhfil ionnsaigh aice:
  - Chan eil e gu diofar cuin a bhios deachdaire ag ath-shuidheachadh teirmean na riaghailt, tha e nas miosa nuair a thèid a h-uile coileanadh a lughdachadh gu neoni gun slat!
  Agus tilgidh an nighean cuideachd tiodhlac sgrios le a òrdagan rùisgte.
  Chuir Helga, a" spealadh sìos na h-Ameireaganaich san ionnsaigh agus gan leagail a-mach ann an ìrean dìreach air an gluasad, a-mach:
  - Nuair a tha coileanadh na deachdaireachd neoni, tha cumhachan an riaghaltais air an ath-shuidheachadh gu neoni!
  Agus gabhaidh na caileagan e agus nì iad gàire, a" giùlan am fiaclan a bhios a" deàrrsadh mar neamhnaidean.
  Thuit Toronto agus Quebec eadhon ron gheamhradh... Agus sa gheamhradh, chaidh an t-sabaid a leudachadh mar-thà anns na Stàitean Aonaichte. Bha na feachdan neo-ionann ... Ged a bha buannachd mhòr aig na h-Ameireaganaich, air sgàth cho fada 'sa bha conaltradh agus eaconamaidh cumhachdach, anns an uiread de uidheamachd. Ach bha iad nas ìsle ann an càileachd.
  As t-earrach na ceathrad 's a' cheathramh bliadhna, thòisich carbadan jet a 'gabhail pàirt ann am batail adhair en masse: ME-262 agus XE-162, aig nach robh luchd-dùbhlain co-ionnan.
  Nochd an "Lion" -2 as ùire anns na tancaichean, anns an do chuir na Gearmailtich, airson a 'chiad uair ann an togail tanca, an tar-chuir agus an einnsean ann an aon bhloca agus tarsainn, agus am bogsa gèar air an einnsean fhèin, agus air beulaibh - a' gluasad an tùr air ais. Thionndaidh a-mach gu robh sgàil-dhealbh nas ìsle aig an Lion-2, a bharrachd air an sin, dh" fhàs an fho-charbad nas aotroime, agus thionndaidh an turaid a-mach gu bhith nas cumhainge le gunna inbhe 88-mm - tha 105 fhathast gun fheum airson tancaichean Ameireagaidh. Thionndaidh "Lion" -2 gu bhith gluasadach agus air a dhìon gu math. Air an raon-catha, ghlac i sa bhad an iomairt mar an tanca as fheàrr san t-saoghal.
  Chan eil an USSR an dèidh a 'chogaidh leis an Fhionnlainn fhathast air sabaid ri duine sam bith. Cha deach an leasachadh aige air togail tanca anns an dòigh as buannachdaile. Nochd uilebheistean KV, le lannan mòra agus grunn ghunnaichean. Is e dìreach an T-34 a chanar ri tanca soirbheachail. Ged nach eil e cumhachdach gu leòr.
  A bharrachd air an sin, nochd leasachadh tancaichean le cuibhlichean anns an USSR. Tha Serie A mu thràth na mhòr-rathad. Agus tòrr chàraichean eile.
  Air an làimh eile, dh'ionnsaich na Gearmailtich sabaid agus fhuair iad tòrr eòlas sabaid. Ro dheireadh an t-samhraidh, bha còrr air leth de chrìochan na SA air a ghlacadh leis na Nadsaidhean mar-thà. San t-Sultain, thòisich an ionnsaigh air New York agus Washington.
  Tha Gerda mu thràth air sabaid ann an Lev-2. Bha cuideam trì fichead tunna sa charbad seo, ach bha armachd taobh nas doimhne de 100 mm aig na leòidean, agus gunna 88 mm le fad baraille 100 EL. Agus bha an armachd aghaidh fo leòidean mòra cuideachd beagan nas tiugh. Tha an corp 150 mm agus 45 ceum, agus tha an aghaidh 200 mm agus cuideachd air a chlaonadh.
  Cha do ghabh gunnaichean Ameireaganach armachd aghaidh tanca mar sin. Agus b" e glè bheag den fheadhainn a b" urrainn a dhol a-steach don taobh agus chan ann air tancaichean.
  Chuir Gerda projectile le cuideachadh bho a òrdagan lom, bhris i an Sherman agus thug e fa-near:
  - Bidh an neach-poilitigs ag obair le a theanga, gu sunndach tarraingeach don chridhe, a-mhàin mar thoradh air an sin tha na faclan uile air an toirt seachad anns an òr!
  Loisg Charlotte air na h-Ameireaganaich, agus thionndaidh i thairis air fìor bhuail an howitzer agus grunted:
  - Mar is binne inntinn an rlgh, 's ann a's gèire tuagh a mhaigh- stir !
  Loisg Cairistìona a-rithist air an nàmhaid, bhris i tanca eile ann an sreath agus dh"èigh i:
  - Cuiridh ath-shuidheachadh teirm an deachdaire an neach-bhòtaidh gu suim sgiobalta!
  Ghluais Magda an seo cuideachd air an nàmhaid, agus bhris i an gunna anti-itealain, ag èigheach:
  - Is toil leis an riaghladair a bhith a" bruidhinn gu cruinn, mura h-eil e ach airson fàilligidhean seòlta a chuir air falbh!
  Agus chuir na caileagan a-rithist projectile de fheachd uamhasach, marbhtach!
  Anns an adhar cuideachd, tha blàran mòra fo làn ghluasad, agus ro fhuilteach.
  Leag Albina air ME-262 càr Ameireaganach eile sìos agus rinn i squealed, a "rùsgadh a fiaclan:
  - Tha an deachdaire vulture an-còmhnaidh ceart, oir tha mòran chòraichean aige, gun chrìochan, agus chan urrainn don neach-bhòtaidh aig a bheil còraichean eòin ach itealaich thairis air a" chordon!
  Bha Alvina, air ME-262, cuideachd a" gearradh trodaiche Ameireaganach agus a" coidseadh gu seòlta:
  - Ma tha thu airson a bhith nad iolaire, stad air itealaich le còraichean eòin!
  Tha na Nadsaidhean mu thràth a" cur stoirm air an Taigh Gheal. Triùir nigheanan: Helga, Mairead agus Frida a' dèanamh an slighe chun a' chuaich gus am bratach a chrochadh an sin.
  Tha gaisgich casruisgte agus ann an aon bicini a-mhàin. Bidh iad a" slugadh agus a" sabaid.
  Thilg Helga grenade le a cas-rùisgte, agus loisg i spreadhadh bhon ghunna-inneal aice, a" cooing:
  - Mar as trice, bidh an fheadhainn aig a bheil còraichean eòin agus a chleachdas a bhith a 'cunntadh feannagan mar as trice nan ròc!
  Loisg Mairead gu làidir agus le a òrdagan rùisgte thilg i tiodhlac a" sgrios agus rinn i squeak:
  - Gus am bi thu ag ionnsachadh mar a nì thu cunntas air feannagan, itealaichidh tu le còraichean eòin agus innleachdas cearc!
  Gheàrr Frieda sìos grunn shaighdearan dubh Yankee agus rinn iad co-èigneachadh, a 'tilgeil grenade sgriosail le a h-òrdagan lom:
  - Le còraichean eòin cha toir thu a-steach do na speuran, ach itealaichidh tu a-steach don inferno gu h-ìosal mar chearc ann an spìon!
  Tha nigheanan ninja Iapanach cuideachd a 'sabaid ris na h-Ameireaganaich. Tha iad a 'bruthadh bho Thìr an Rising Sun.
  Bhris an nighean gorm ninja na h-Ameireaganaich le claidheamhan. Thilg i tiodhlac a" bhàis le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Ma tha brains cearc agad, còraichean eòin agus miann coileach, bidh itean ag itealaich le gealltanas!
  Chleachd an nighean ninja buidhe na claidheamhan aice gus na h-Ameireaganaich a ghearradh sìos agus squeaked, a" tilgeil tiodhlac sgrios le a sàil rùisgte:
  - Bidh esan aig a bheil eanchainn cearc a" cunntadh feannagan agus a" sireadh dìreach còraichean eun!
  Chuir an nighean dearg ninja boomerang air bhog le a òrdagan rùisgte, a" gearradh cinn nan nàimhdean agus a" sreap:
  - Ge bith cò a bhios a" cunntadh mòran feannagan gheibh e duilgheadasan gun chunntas!
  Ghabh an nighean ninja geal tiodhlac a" bhàis leis an nipple scarlet aice agus dh"èigh i:
  - A" cunntadh feannagan, tha thu ann an cunnart trioblaid croiceadh, suathadh do shròn, gheibh thu a-steach do spìon mar chearc!
  Mu dheireadh, ghabh an Taigh Geal thairis. Thuit an dà chuid New York agus Washington tràth san Dàmhair.
  Agus air 8 Samhain, 1944, chaidh na Stàitean Aonaichte agus Meagsago gu Iapan agus an Treas Reich.
  Bha stad sealach ann. B" fheudar don Treas Reich na rudan a bh" ann a chnàmh agus ullachadh airson cogadh ùr. Fhuair Iapan tòrr cuideachd.
  Stalin cuideachd ag ullachadh airson cogaidhean, ach cha robh e iomchaidh ann an àite sam bith. Bha a h-uile dad socair.
  Chuir na Gearmailtich air bhog togail tancaichean den t-sreath E. Cuideachd anns a 'chòigeamh bliadhna fichead, chaidh plèanaichean diosc fìor shoirbheachail fhaighinn, a dh' fhaodadh àite tionndaidh a dhèanamh ann an cogadh sam bith. Bhathar cuideachd a' leasachadh armachd niuclasach. Ach, anns an USSR, dhèilig Stalin ris le fionnar, agus cha mhòr nach do rinn e ionmhas. Bha beachd Hitler cuideachd teagmhach. Ach ann an Iapan, chaidh beagan obrach a dhèanamh.
  Fhuair Intelligence of the Third Reich fiosrachadh gun robh na Seapanach air rudeigin a choileanadh.
  Às deidh coinneamh phearsanta eadar Hitler agus Stalin, chaidh co-dhùnaidhean a dhèanamh mu cho-chogadh an aghaidh Iapan.
  Bha Stalin, na sheann aois, ag iarraidh glòir ceannard air leth fhaighinn, agus an dèidh leisg chuir e roimhe caidreachas armailteach a thoirt gu crìch leis a 'Ghearmailt. B" fheàrr le Hitler, a fhuair gu pearsanta air caraidean a dhèanamh leis an deachdaire dearg, sabaid an aghaidh Iapan. A bharrachd air an sin, tha mòran choloinidhean ann agus tha e fhathast na arm an ìre mhath air ais. Ged a tha e iomadach, agus fanatical. Cha robh dùil ri coiseachd cho furasta.
  Air 20 Giblean, 1950, thòisich cogadh mòr an aghaidh Iapan leis na coloinidhean, agus an USSR, agus an Treas Reich.
  Thàinig an t-Arm Dearg air adhart à Manchuria. Leis nach robh eòlas sam bith aca air gnìomhachd oilbheumach, an aghaidh dìon cumhachdach Iapanach, chaidh na saighdearan Sòbhieteach air adhart gu slaodach agus le call mòr.
  Tha Elizaveta a" sabaid samurai air an tanca T-54 as ùire. Tha an càr Sòbhieteach nas adhartaiche na na modalan a bh 'ann roimhe, ach tha e air nochdadh o chionn ghoirid. Agus tha canan 122-millimeter aice, agus tha i fhèin gu math trom - leth-cheud 's a còig tunna.
  Chaidh Stalin, gun eòlas sam bith air a 'Chogadh Mhòr Patriotic, le bhith a' meudachadh meud agus meud nan tancaichean.
  Chòrd e ris a h-uile càil mòr agus tomadach.
  Coltach ris an t-sreath KV, bha cuid de mhodailean, leithid an KV-14, le cuideam còrr air trì ceud tunna.
  Thuig na Gearmailtich, air an làimh eile, gu robh cuideaman mòra neo-èifeachdach agus bha feum aig an tanca air gluasad. Agus thàinig am pioramaideach AG-50 gu bhith na phrìomh inneal. Bha ceàrnan de chlaonadh reusanta air gach taobh.
  Agus chan urrainn dha gunnaichean Sòbhieteach a dhol a-steach bho cheàrn sam bith. Aig an aon àm, chan eil an cuideam ach leth-cheud tunna agus tha an einnsean 1800 each-chumhachd na roth-uidheam gas. Tha an AG-50 na chàr foirfe airson a chuid ùine agus gu math luath, uaireannan ceud cilemeatair san uair air an àrd-rathad.
  Agus chaidh an canan a chuir a-steach o chionn ghoirid le baraille goirid, ach cuideam àrd, a tha comasach air a dhol a-steach do gach càr. Agus cha robh feum air an inbhe 88 mm atharrachadh. Gu dearbh, tha an inbhe nas lugha agus tha solarachadh shligean nas motha agus tha ìre teine a 'ghunna nas àirde. Agus tha seo mar-thà na axiom. Air an làimh eile, tha calibers mòra ann an duel tanca nas miosa na an fheadhainn bheaga.
  Is e an AG-50 an uilebheist a tha a" pronnadh Iapan. Chan eil aig na samurai ach tancaichean den t-sreath E, agus eadhon an uairsin tràth, fada bho na modalan as adhartaiche den atharrachadh seo.
  Ach tha Ealasaid fhathast a" marcachd air T-54 agus a" dèanamh peilear le a òrdagan rùisgte.
  Buail an nàmhaid agus chirped:
  - Bidh an tyrant a 'smaoineachadh gur e leòmhann a th' ann fhèin, ach bidh e ag ithe carrion mar hyena, tha e dèidheil air cogadh, ach chan eil e airson sreap saighdeir a tharraing, is toil leis muc a chuir sìos, agus a chaitheamh le giblets!
  Nochd Ekaterina a nipple scarlet, air a càineadh a-steach don nàmhaid le bhith a" putadh a "phutan leis a" bhoob aice agus ag èigheach:
  - Ma tha thu sgìth nad inntinn, cha chuidich siùrsachd an fhoghlaim thu!
  Bhuail Elena cuideachd le cuideachadh bho shàilean rùisgte agus rinn i còisir:
  - Tha leòmhann gun fhoghlam na stiùiriche nas fheàrr na reithe le teisteanas!
  Loisg Euphrosinia cuideachd mu seach, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, agus ag èigheach:
  - Tha buille làidir aig bocsair na làimh, ach bidh neach-poilitigs a" bualadh air eanchainn le a theangaidh, eadhon nuair a tha e fhèin caran lag na cheann!
  Tha an ionnsaigh air gach taobh. Tha pìleatan Sòbhieteach a' sabaid cuideachd. Tha an MIG-15 air nochdadh mar-thà, a dh'fhaodas a bhith a 'farpais ri carbadan Iapanach, agus is dòcha gum bi an fheadhainn Gearmailteach nas fheàrr, gu h-àraid ann an luaths agus armachd.
  Bidh Anastasia Vedmakova a 'sabaid anns an adhar le mòran misneachd.
  Buail dà chàr Iapanach agus squeaks:
  - Tha dà làmh aig bocsair agus grunn mheasgachaidhean de punches, tha aon chànan aig neach-poilitigs, ath-aithris gun chrìoch air òrain a tha gu ìre mhòr den aon adhbhar!
  Thuirt Akulina Orlova, a 'losgadh gu tròcaireach air an nàmhaid, agus a' leagail gu tur:
  - Cas-rùisgte, a' chaileag fèin a' cur air duine, 'g a striochd- adh fèin - fàgaidh i e gun bhriogais, agus sgaoilidh i a casan, crathaidh i a sgòrnan le greim bàis !
  Thuirt Mirabela Magnetic, a" gearradh phlèanaichean Iapanach, agus ag obair le ionnsaigheachd ìomhaigheach:
  - Boireannach, a 'sgaoileadh a casan, a' bruthadh sùbh-craoibhe gu fear gus boinneagan òir a bhriseadh a-mach!
  Bha na caileagan a 'sabaid le gnìomhachd fìor mhath agus ghluais iad bho thaobh gu taobh, a' seachnadh seallaidhean le deagh amas air an nàmhaid.
  Rinn pìleatan Gearmailteach sàrachadh air na Seapanach cuideachd.
  Gheàrr Albina ceithir càraichean dheth aig an aon àm ann an aon spreadhadh agus rinn i gu deònach:
  - Casan boireannaich lom, cuir às gu foirfe fir aig nach eil ceann!
  Ghabh Alvina agus gheàrr e còig plèanaichean Iapanach le aon spreadhadh agus dh'fhàs i:
  - Tha e nas fheàrr a bhith a" pògadh cas-rùisgte nighean na bhith na bhròg làn aonaranach!
  Bha Gerda air tanca AG-50 a 'sabaid ri taobh Charlotte. Bha an dithis nighean a 'sabaid gu math misneachail.
  Loisg Gerda air an nàmhaid, bhris i an càr Iapanach agus rinn i co-èigneachadh, a" rùisg a fiaclan:
  - Tha adhaircean litireil aig an tarbh, agus gheibh fear gun shlàinte adhaircean figearach!
  Rinn Charlotte cuideachd sealladh le deagh amas, air a bhualadh tron nàmhaid agus thug i fa-near:
  - Fear air an robh casan rùisgte boireann - bròg bast iomlan!
  Tha Cairistìona agus Magda cuideachd a' sabaid air an AG-50, agus tha iad a' sabaid gu cruaidh.
  Loisg Cairistìona urchair agus rinn i:
  - Ma 's e bròg bast a th' ann an duine, tha e an dàn dha a bhith fo shàil agus fo shail!
  Loisg Magda mar an ceudna, agus gu ro-mhearachdach, agus bhris i fear-brathaidh an nàmhaid, a" fannachadh:
  - Cha'n'eil nàmhaid duine ni's mò na dìth misneach, agus trioblaid a's mò na cus de mhiann !
  Agus lean na caileagan a 'bualadh air an samurai.
  Bhrùth iad nas cruaidhe agus nas cruaidhe air diofar aghaidhean.
  Bha Alenka agus an sgioba aice a 'sabaid air an tanca IS-3 as ùire. Tha an inneal seo bho shreath nas ùire le canan 130-millimeter, sa chùis seo aon agus le cuideam ceithir fichead tunna.
  Tha còignear bhall den sgioba aige - nigheanan uile. Agus tha sin sgoinneil.
  Loisg Alyonka bhon ghunna le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Is moncaidh ana-miannach a th' anns an duine le cainnt ghràdhach, ach cuiridh gòraich nan caileagan air falbh !
  Loisg Anyuta a-rithist mu seach, thol e an càr Iapanach agus rinn e gàire:
  - Ma threabhadh tu asal le d' inntinn mar asal do shionnach, ma tha geàrr ann an spiorad, bithidh tri craiceann agad air an reubadh dhiot d'ad !
  Thug Alla sealladh neo-mhearachdach le cuideachadh bho nipple scarlet leis an do bhrùth i am putan agus a" squeak:
  - Faodaidh tu seanair a dhèanamh a-mach à each, ach chan urrainn dhut treabhaiche onarach a dhèanamh a-mach à neach-poilitigs!
  Bhreab Maria cuideachd air an nàmhaid, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, agus rinn i gàire:
  - Tha an dòigh as fhasa air seanair a dhèanamh bho chuideigin aig a bheil fios mar a nì thu co-dhiù each, ach airson adhbhar air choireigin ann am pàrlamaid sam bith tha tòrr asail, agus eadhon feadhainn leisg!
  Loisg Olympias cuideachd le a shàil rùisgte agus chuir i a-mach:
  - Mura ionnsaich thu marcachd air each, bidh thu nad rìgh rùisgte!
  Sheall na caileagan an clas as àirde ann am batail. Agus mar sin ràinig na saighdearan Sòbhieteach airson leth-bhliadhna de shabaid Port Arthur. Bha am baile-mòr seo còmhdaichte le na Seapan bhon mhuir.
  Chaidh aig Sakhalin a Deas air grèim fhaighinn air ais cuideachd.
  Mar sin, chaidh dìoghaltas a dhèanamh airson call a rinn Iapan roimhe. A bharrachd air an sin, bha an dìoghaltas fhathast ann am pàirt aig Port Arthur ...
  Thòisich an t-sèist aige.
  Thug làmhachas trom Sòbhieteach ionnsaigh air an daingneach seo. Loisg na caileagan howitzers.
  Loisg Alice agus Angelica slige às deidh slige.
  Loisg Alice agus thuirt i:
  - Ann am farpais sam bith tha grunn gheamannan agus toraidhean deireannach, dìreach ann am poilitigs tha ath-shuidheachadh cunbhalach agus cunntadh co-shìnte!
  Thug Angelica, a" gabhail fois air a sàilean rùisgte, slige, agus dh"èigh i:
  - Ann am bogsaidh, faodar buillean ìosal a pheanasachadh ge bith dè an dath a tha air na miotagan, ann am poilitigs bheir iad buaidh, gu sònraichte mura h-eil na miotagan geal!
  Rè na bliadhna sabaid, chaill Iapan a h-uile coloinidhean. Agus a-nis nochd na blàran airson an cathair-bhaile fhèin.
  Agus thàinig na gaisgich àlainn gu Tokyo.
  Agus mu dheireadh ghlac na tancairean Sòbhieteach Port Arthur.
  Bha Ealasaid ag amas air a" ghunna le a òrdagan rùisgte. Loisg i air an nàmhaid agus dh"èigh i:
  - Chan eil an duine fada bhon gibbon, mura h-eil le inntinn, an uairsin le ana-miann, tha am fireannach na mhuncaidh àbhaisteach!
  Loisg Ekaterina cuideachd air an nàmhaid, a" cleachdadh a sàil rùisgte, agus thuirt i le gàire:
  - Tha aon foirfeachd agus dà làmh aig fear, ach tha boireannach a 'coimhead airson foirfeachd fhèin le làmhan racaidh agus urram cumhachdach!
  Thug Elena, a" losgadh air na Seapanach, agus a" tionndadh howitzer eile le cuideachadh bho a òrdagan lom, fa-near:
  - Bidh clowns anns an t-soircas ag adhbhrachadh gàire fallain agus fealla-dhà, bidh fealla-dhà ann am poilitigs ag adhbhrachadh nàbaidh mì-fhallain agus briseadh-dùil!
  Bidh na caileagan, mar a chì thu, a 'briseadh nan Seapanach gu mionaideach. Le leithid, gu dearbh, tuitidh Port Artair gun teagamh.
  Bidh Anastasia Vedmakova a 'sabaid anns na speuran thairis air Iapan, agus a' toirt teàrnadh don nàmhaid, a 'seinn:
  - Aon, dhà, trì, reub an samurai bho chèile!
  Agus tha e a" cur an cèill aphorism, glè fhreagarrach:
  - Ann an tàileasg, bidh gluasad an ridire gu tric a" toirt sùil air, ann am poilitigs, bidh an neach-bhòtaidh an-còmhnaidh còmhla ri gluasadan an ridire!
  Thug Akulina Orlova, a 'pronnadh an samurai anns na speuran, agus a' cromadh le a sùilean sapphire, fa-near:
  - Thàinig mathan air cluais droch neach-ciùil, chaidh cluasan neach-bhòtaidh gòrach - sionnaich luchd-poilitigs!
  Gheàrr Mirabela Magnetic càr eile bho Land of the Rising Sun bho thionndadh agus thug e fa-near:
  - Bidh dà charactar làidir, ach eadar-dhealaichte a" breith spreadhadh, bidh dà neach smart, ach eadar-dhealaichte ag adhbhrachadh sàr-mhathas!
  Thog na caileagan suas anns an adhar os cionn an samurai.
  Thug Albina, a 'leagail plèana Iapan, a' gàireachdainn a fiaclan, fa-near gu làidir, a 'crathadh:
  - Tha clann air am breith bho ghaol dà ghnè, soirbheachas bho mheasgachadh de dhìcheall agus tàlant!
  Bhreab Alvina, cuideachd, an samurai le a sàil rùisgte, agus rinn i co-èigneachadh, a" giùlan a fiaclan:
  - Tha fir ag iarraidh mic bho bhoireannaich bhrèagha, agus tha boireannaich ag iarraidh nigheanan bho fhir sgairteil, is e a "cho-dhùnadh gu bheil clann fallain a" feumachdainn bòidhchead agus eòlas, ach càite am faigh thu measgachadh de leithid de mhaitheas!
  Ach tha an t-sabaid mu thràth air fosgladh airson Tokyo. Tha na Gearmailtich agus buidhnean-chatha Sòbhieteach fa-leth a' toirt ionnsaigh air prìomh-bhaile Iapan. Tha an Cèitean 1951 sa ghàrradh, tha a h-uile dad gu litireil fo bhlàth. Agus glè bhrèagha agus beairteach.
  Ach tha baile-mòr Tokyo air a dhroch mhilleadh. Tha pàirtean den Wehrmacht a 'dol air adhart air a shon, agus tha na blàir gu math fiadhaich agus neo-ionann.
  Gerda air an AG-50 a" sabaid còmhla ri Charlotte. Tha na caileagan seo a 'creidsinn anns a' bhuaidh aca le dìoghras.
  Bidh Gerda a" losgadh le a òrdagan rùisgte, a" putadh air na putanan gàirdeachas agus ag ràdh:
  - Is e an rud a tha boireannach ag iarraidh na tha Dia ag iarraidh, ach tha miann duine coltach ri miann muncaidh!
  Bhuail Charlotte air an nàmhaid cuideachd, leag i an turaid far a" chàr Iapanach agus dh" èigh i:
  - Chruthaich Dia boireannach mar fhlùr airson bòidhchead, bha feum air fear mar humus airson biadh a thoirt do lus tlachdmhor!
  Air an tanca AG-50 eile, tha caileagan cuideachd a 'sabaid, a tha dìreach nan uilebheistean fuilteach den sàr chlas. Tha iad gu math sabaid agus ionnsaigheach gaisgich, ach aig an aon àm socair.
  Loisg Cairistìona le a corragan rùisgte agus a casan chiseled agus thuirt i le gàire:
  - Is e ròs a th" ann am boireannach, ach fada bho lus, tha duine na choileach, ach chan e sgiath, ach beathach adharcach àbhaisteach!
  Chaidh Magda le gàire a chuir air an nàmhaid le tilgeil marbhtach agus squeaked:
  - Tha fear a choileach mar eun, ach gun sgiathan, a' dòrtadh a mach mar fheasgair, ach cha'n e seinneadair, a' gealltainn beanntan òir do mhnaoi, ach nach fhiach sgillinn anns an leabaidh !
  Tha caileagan Sòbhieteach cuideachd a 'gabhail pàirt ann an stoirm Tokyo. Gu sònraichte, an sgioba Alenka. Thionndaidh iad gu IS-4 eadhon nas cumhachdaiche agus nas trom, le dàrna canan 85mm.
  Ach dh'fhuirich na còig as àirde mar a tha iad.
  Loisg Alenka le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus chrath i, a" giùlan a fiaclan:
  - Ann an geallaidhean an neach-poilitigs, tha an ìmpire, ann an coileanadh an rìgh rùisgte, a 'gealltainn na gealaich bho na speuran, agus gheibh an luchd-bhòtaidh beatha cù!
  Thuirt Anyuta gu làidir, a 'cur projectile bho ghunna agus a' bualadh air an nàmhaid gu ceart:
  - Chan eil riaghladair snasail a 'feuchainn ri e fhèin a dhìon, ach a' feuchainn ri beatha daonna a thoirt don neach-taghaidh!
  Bhris Alla air an nàmhaid, ag amas air tiodhlac bàis le a cas rùisgte, agus thug i a-mach:
  - Faodaidh eadhon amadan air an rìgh-chathair mòran a chur, ach tha foghar beairteach air a bhuain le inntinn nach eil trom!
  Loisg Maria cuideachd seallaidhean, dìreach an turas seo bho ghunnaichean inneal, chuir i às do mhòran luchd-dùbhlain agus chuir i a-mach:
  - Deachdaire a bhios a 'planntachadh mòran agus a' dòrtadh fala, suidhidh e ann an lòn agus beucaidh e ann am pian!
  Thuirt Olimpiada, cuideachd air a losgadh, a" putadh na cnapan-starra leis na buinn rùisgte aice, agus gu làidir, thug e fa-near:
  - Thèid neach-bhòtaidh a bhòtas airson neach-poilitigs a bhios gu tric a" cur suas eich a ghlacadh le luchd-brathaidh!
  Tha an ionnsaigh air an lùchairt ìmpireil a" dol air adhart mu thràth. Tha na Seapanach mu dheireadh deiseil gu tur.
  Tha Emmanuelle mu thràth air a dhol an sàs anns an t-sabaid. Gu dearbh, tha i cha mhòr rùisgte, a 'caitheamh dìreach panties.
  Leig i a-mach bolt dealanaich bhon nipple sgàrlaid aice agus rinn i co-èigneachadh:
  - Tha neach-poilitigs na mheasgachadh de mhadadh-allaidh ann an aodach chaorach, sionnach le trill milis na h-oidhche, muc ann an còta ùr, ach bidh thu beò còmhla ris mar choin!
  Bidh Helga cuideachd a" sabaid, a" stoirm air suidheachadh Iapanach agus a" caoineadh, a" rùisgeadh a fiaclan, agus a" tilgeil grenade le cas-rùisgte:
  - Tha e gòrach a bhith a" bhòtadh airson madadh-allaidh ann an aodach chaorach, is dòcha gur e caora iomlan a th" ann!
  Thug Mairead tionndadh agus, a" càradh bratach an neach-ionnsaigh air mullach an lùchairt ìmpireil, thug i fa-near:
  - Is fearr madadh-ruadh ann an culaidh-chaorach air righ-chaithir na reithe ann an còta bìobhair, ni camadh tuigseach barrachd maith na amadan ionraic !
  Mu dheireadh cheangail Emmanuelle an clò dearg agus chog e gu fiadhaich:
  - Cha 'n fhuiling an righ-chaithir fiamh-ghàire agus rùisg, agus cha-n 'eil e 'na dòigh air eagal a cheannsachadh, ach tha 'n t-uachdaran a' riaghladh gu mì-mhodhail, a' toirt orduigh do thoilean bodhar !
  Chaidh a" chùis a dhèanamh air Iapan. Agus às deidh dha a bhith air a ghlacadh, fhuair an USSR air ais ceann a deas Sakhalin, fhuair e druim Kuril, Manchuria, Port Arthur, Coirèa a Tuath, agus mu dheireadh dhaingnich e fhèin ann am Mongolia.
  Ghabh an Treas Reich thairis a h-uile càil eile. Agus a-rithist bha àm sìthe ann. Ghabh an Treas Reich thairis an còrr den t-saoghal agus chùm iad referendum ann an 1959 gus monarcachd agus ìmpireachd na cruinne a stèidheachadh.
  Thàinig Hitler gu bhith na ìmpire. Anns an USSR, an dèidh bàs Stalin air 5 Màrt, 1953, Nikolai Voznesensky, acadaimigeach agus sàr-eòlaiche, a thàinig gu bhith na cheannard ùr. Agus fon sin, thòisich buill-airm ùra a chruthachadh anns an USSR.
  Nuair a chaochail Hitler sa Mhàrt 1963, thòisich strì cumhachd anns an Treas Reich am measg iomadach mac fuadain fuadain Adolf.
  Agus thòisich Arm Dearg an USSR air iomairt saoraidh san Roinn Eòrpa air òrdughan Nikolai Voznesensky. Agus air 1 Cèitean, 1963, nochd blàran fiadhaich.
  Ach sin sgeulachd eile, mar a shàbhail Arm Dearg an USSR an saoghal bho fhaisisteachd.
  
  BAREFOOT A bhana-phrionnsa
  Eadar rìgh na Frainge, Louis an ceathramh-deug agus rìgh Nirribhidh, Seòras a 'chiad fhear, chaidh aonta a thoirt gu crìch. A rèir e, b 'e nighean Sheòrais a' chiad fhear a phòsadh mac Louis a 'cheathramh-deug. Agus bha a leithid de bhòidhchead aige, cho breagha ris a" ghrian, le falt dath an t-sneachda. A rèir na cleachdaidhean, phòs iad gu math tràth an uairsin, agus chaidh an nighean trì-bliadhna-deug a dh'aois air an rathad leis a 'chonvoy. Chaidh nighean uchd-mhacach an rìgh, Stella, còmhla riutha cuideachd. Bha i olc, ach bha fios aice mar a dhèanadh i gu math. Agus gu math brèagha, ged a tha falt dubh orra.
  Chaidh a glacadh aig àm iomairt an aghaidh nan luchd-ainmeachaidh gu deas. Bha gràin agus farmad aig Stella air nighean an rìgh Gertrude. Ach leig i oirre gur e an caraid as fheàrr a bh" aice. Agus bha plana seòlta na ceann. Aig a" chiad sealladh, tha e neo-phractaigeach a bhith a" cur an àite a" bhana-phrionnsa agus a" dèanamh atharrais oirre. Bidh iad a" seòladh air bàta mòr le geàrdan agus tiodhlacan urramach. Ach tha àite lag aig Gertrude. Tha i, mar riochdairean a sliochd, gu naomh a 'coimhead air bòid, eadhon mì-fhàbharach dhaibh fhèin.
  Mar sin rè còmhradh le Stella (chaidh an t-ainm seo a thoirt dhi mar-thà ann an rìoghachd Nirribhidh!), mhionnaich Gertrude, le cridhe a màthar, gun coilean i miann sam bith aig a caraid ma shàbhail i a beatha.
  An uairsin bha an Stella brùideil far a" chladaich mu thràth, ri linn stoirm aotrom chuir i cnap de fhùdar-gunna na theine agus shèid i suas an soitheach. Agus dh"ullaich i fhèin bàta ro làimh. Bhàsaich na seòladairean uile, a chuir droch nighean khan dope anns an fhìon. Agus cha deach ach Gertrude a shàbhaladh, le cuideachadh bho a piuthar ainmichte, gu dearbh. Tharraing i na bana-phrionnsaichean air bòrd.
  Agus dh"iarr i a mionnan a choileanadh. Dhearbh Gertrude. Agus thuirt Stella gu feargach:
  - Bheir sinn iomlaid air dreasaichean leat. A‑nis bidh thusa a"d" sheirbhiseach dhòmhsa, agus bidh mi fhèin a"m" bhana-phrionnsa.
  Ghuil Gertrude gu goirt, ach b" fheudar a" mhionn seo a chumail. Cha bu chòir a bhriseadh, air neo bidh cridhe na màthar a 'briseadh sìos. Agus ghabh nighean Khan a h-àite.
  Nuair a ràinig i an lùchairt, dh" ainmich Stella i fhèin na nighean aig Seòras, gu mìorbhuileach a" mairsinn long-bhriseadh. Agus b" fheudar do Gertrude seo aideachadh le bogha.
  Dh"òrdaich Stella gun deidheadh a" bhana-phrionnsa a bh" ann roimhe a chuir gu Corsica gus caoraich a bhuachailleachd. Mar sin tha e air a ràdh gun robh a h-eagal oirre, agus chan eil i airson a faicinn ri thaobh.
  Bha Gertrude na sheasamh anns na seòmraichean nuair a chaidh òrdachadh dhi a dhol don taigh-gheàrd. An sin chaidh òrdachadh dhi a h-aodach daor maighdeann-mhara a thoirt dheth agus trusganan cìobair a ghabhail. Bha nàire air a" bhana-phrionnsa agus chaidh i na deòir. An uairsin dh" fhàg na saighdearan an taigh-gheàrd, agus thug an t-seann stòbha dhi a-mhàin aodach a bha air a dhol sìos agus air a ghlacadh agus air aodach is clogan fiodha a nighe, ag ràdh:
  Seo beagan aodach is brògan dhut. Tha e blàth ann an Corsica agus fàsaidh tu cleachdte ris.
  Dh'atharraich Gertrude a h-aodach gu slaodach, a 'tuigsinn nach robh feum air strì. Bha na clogs garbh ro mhòr dhi agus thilg a" chaileag air falbh iad agus cho-dhùin i gu robh e na b" fheàrr coiseachd casruisgte. A bharrachd air an sin, b" e aimsir mìorbhaileach a" Chèitein a bh" ann. Is e seo an Fhraing, le a gnàth-shìde mòran nas socair.
  Chaidh òrdachadh dhan nighinn a dhol a-steach do charbad le bàraichean air na h-uinneagan. Bha còir aice a" bhana-phrionnsa a thàinig gu bhith na cìobair a lìbhrigeadh do fhògarrach gu tur neo-urramach ann an Corsica.
  Dh" èirich clachan-meallain a" chabhsair agus loisg iad gu goirt casan a" bhana-phrionnsa, gun a bhith cleachdte ri coiseachd casruisgte. Agus bha bonn lom an duine san Lùnastal air a nàrachadh gu mì-thlachdmhor le garbh an uachdar.
  Bha grunn ghillean bochd a" snìomh mu"n cuairt, agus bha mòr nàire air Gertrude gur e nighean rìghrean a bh" innte a" coiseachd mar bhaigeir casruisgte ann an seann dreasa rùisgte.
  Bha a" bhana-phrionnsa baigeir a" frasadh bho irioslachd agus eadhon airson ùine ghoirid dhìochuimhnich i gu robh a sàilean pinc, brònach gam fuine air a" chabhsair dòrainneach. Agus tha e a" goirteachadh cho mòr airson casan a" bhana-phrionnsa, a bha, is dòcha, casruisgte a-mhàin ann am bathtub air a dhèanamh le òr fìor-ghlan le daoimeanan.
  Agus a nis tha buinn rùisgte, mhaoth na h-òig' air am pianadh le clachan an-iochdmhor, geur, teth a' chabhsair.
  Gu fortanach airson na h-ìghne, bha an carbad mar-thà a 'feitheamh rithe. Leum i a-steach ann gun strì. Agus chuala i feadag, gàire agus glaodh nam balach:
  - Tha iad a 'toirt a' mhèirleach!
  Bha nàire air a" bhana-phrionnsa. Tha i cuideachd na eucoir a-nis. Tha i tòrr nas sine na sliochd nam Bourbons. Agus feumaidh i suidhe air cùl bhàraichean, agus cha mhòr gu bheil an solas a 'dol a-steach. Brònach agus brònach. Agus as cudromaiche, chan urrainn dad a dhèanamh. Ma thòisicheas i ri sgreuchail gur i nighean rìgh a th' innte, cha chreid duine i.
  'S tha sàilean rùisgte na h-ìghne a' bualadh air na clàran daraich.
  Agus ghlaodh a" bhana-phrionnsa bheag. Cha tug an draibhear agus an gendarmes aire sam bith dha na deòir aice. Uill, tha am prìosanach a" beucaich, dè eile a nì i? Bha an dreuchd a" teannachadh nan gendarmes agus gan dèanamh cruaidh.
  Ghuil Gertrude agus chuimhnich e air na cuirmean deas-ghnàthach anns an lùchairt nuair a chrom a h-uile duine rithe, agus bha i a 'faireachdainn moiteil agus feumach.
  Às deidh grunn uairean a thìde de shuidhe air being lom, bha druim na h-ìghne air a goirteachadh. Agus thòisich i air a dòrn a bhualadh ri balla a" charbaid armachd. An dèidh co-dhùnadh gu bheil an nighean airson a dhol a-mach, leig na gendarmes a-mach a 'bhana-phrionnsa. Aon uair 's gu robh i saor, thug i beagan cheumannan air cùl na preasan, agus ... gu dearbh, thòisich i a' ruith. Bha i gu mòr airson faighinn air falbh bhon gendarmes a thug i gu bhith na fhògarrach. Ach leòn an fhòid chruaidh a chasan rùisgte, agus cha robh na poileis ann an cabhag sam bith. Ghluais iad mar gum biodh iad ann an gluasad slaodach. No 's dòcha gu robh iad airson nighean a theagasg le pampered. Agus is e fìor chràdh a tha seo don bhana-phrionnsa, leis gu robh nighean a" bhaile dìreach na ruith tlachdmhor.
  Ruith Gertrude a" cromadh barrachd is barrachd, agus bha a casan a" dol an lùib a chèile, a buinn rùisgte, air an leagail sìos, air an losgadh gu litireil. Mu dheireadh, cha b' urrainn i seasamh, thuit i air a glùinean agus shnàg i air a h-uile ceithir, fhad 'sa bha i a' beucaich le cridhe.
  Ruith na gendarmes às deidh na h-ìghne a-nis gu sgiobalta. Rug iad oirre fo na h-airm. Bha an nighean gu mì-chinnteach a 'crathadh a casan gearraidh agus a' bualadh, a 'guidhe gun a bhith air a bhualadh.
  Ghabh na gendarmes truas ris a" bhana-phrionnsa agus cha do chuir iad a-mach ach beagan slapaichean aotrom. Fìor, a 'gealltainn an ath thuras a bhith a' sgoltadh gu brùideil ma dh'fheuchas i ri teicheadh a-rithist. Ged a dh" òrduich Stella gum biodh an t-seann bhana-phrionnsa air a làimhseachadh mar inbhe borb sònraichte, bha eadhon na seirbheisich gun tròcair air an suathadh le bòidhchead tearc an Gertrude geal-sneachda, rud nach deach ach cuideam a chuir air leis an dreasa bhaigeir.
  Cha do dh'fheuch an nighean ri ruith tuilleadh. Air an oidhche chaidil i anns an stàball, ceangailte ri a cas le ròp tiugh ri spòg faltach an gendarme. A 'tuigsinn nach b' urrainn dhi falbh cho furasta agus gu robh i gu math sgìth anns a 'chiad àite, chaidil an nighean fad na h-oidhche, cha mhòr nach do chuir i aire air stench an stàbaill.
  Agus an ath latha, bha agam ri fulang a-rithist air carbad prìosain a" ruith aig a h-uile astar, air am biodh eucoirich gu sònraichte cunnartach air an giùlan mar as trice.
  Mar sin cha mhòr nach robh am faicsinneachd mar thoradh air na bàraichean tiugha air a bhith sgìth. Agus dh'fheuch i ri cuimhneachain a dhùsgadh ann fhèin, co-dhiù dòigh air choireigin a beatha làitheil a shoilleireachadh.
  Mar eisimpleir, cuirm shòlaimte, no nuair a thug a h-athair stàball domhainn dhi. Cho geal ris an t-sneachda ri a falt, nas gile na sneachd. No pònaidh beag dappled. Bha gaol aice air eich. Dè mu dheidhinn an eich aice? Is dòcha gu bheil e mu thràth air a rèiteachadh leis an t-sealbhadair ùr aige. Bha Stella, mar nighean Khan, aig an robh an ealain dhùthchasach a bhith a" conaltradh ri eich. Chan e, chan eil Gertrude coltach rithe sa chùis seo.
  Agus ghuil an nighean gu goirt a-rithist. Thionndaidh a h-uile dad a-mach gu math dona. Agus gu neo-thoileach chaidh i air falbh. Chunnaic i aisling gun robh i a' buachailleachd chaorach agus chaidh i seachad air a' gheata. Agus orra tha ceann briste a h-each dìleas sneachd-gheal. Gu h-obann thig an ceann beò agus ag ràdh:
  - Agus tha thu nad bhana-phrionnsa casruisgte ag ionaltradh. Nam biodh fios aig do mhàthair air seo, bhiodh a cridhe briste!
  Thòisich Gertrude agus dhùisg e. Dh'fhàs i eadhon nas brònach. Thionndaidh e a-mach nach b 'urrainn dhi dad innse do dhuine sam bith, chan ann a-mhàin air sgàth' s gu robh i air bòid a ghabhail, ach air sgàth an eagal gum biodh a màthair a 'faighinn a-mach mu dheidhinn seo. Agus tha e cho uamhasach.
  Agus rinn an nighean gàire a-rithist. Is e fìor mhionaid de fhulangas do-ruigsinneach a tha seo. Agus tha an cùl air a ghoirteachadh cuideachd. Tha e mì-chofhurtail a bhith na laighe air beinn prìosanach fiodha, agus cha toir duine cluasag dhi.
  Nuair a stad iad air an oidhche aig an taigh-òsta, dh'fhàs e na b' fhasa. Airson dìnnear, cha d" fhuair a" bhana-phrionnsa ach muga bainne agus aran dubh ùr. Dh'ith an nighean acrach gu toilichte e gu luath agus dh'iarr i barrachd. Mar fhreagairt, ghluais iad a bilean, a 'toirt oirre a bhith a' gortachadh a-rithist.
  Fhreagair an gendarme gu foirmeil:
  - Cuiridh an neach-casaid ris!
  Às deidh sin, chuir an leth-acras Gertrude sìos air an fheur agus chrom e suas. Agus cha b 'urrainn dhomh cadal airson ùine fhada. Chuir fàileadh nan stàballan tic air na cuinnlean, bha lannan feòir air an tiormachadh a" priobadh corp na h-ìghne gu mì-thlachdmhor. Bha an nighean a 'fulang le insomnia. Bha i daonnan a' tilgeadh 's a' tionndadh, 's an rud bochd a' fas fad na h-oidhche.
  Anns a 'mhadainn cha d' thugadh dhi ach aran agus uisge. Ach bha coltas annasach air blasad na h-ìghne acrach, ged is gann gun do ghluais a geòlan bho sgìths. A-cheana anns a 'charbad prìosain fhèin, thuit Gertrude na chadal. Bha an taigh-còmhnaidh aice a" gluasad gu cothromach air an rathad. Ach cha do chuir eadhon an crathadh ach an nighean sgìth air adhart.
  Air eich eadar-mhalairteach, bha an carbad le bàraichean a 'ruith luath gu leòr. Agus a‑nis ruith iad chun na mara san fheasgar. Chuir iad seachad an oidhche aig an taigh-òsta cuideachd. Mhothaich a' bhan-tighearna chaoimhneil gu'n robh an nighean bàn agus thug i sgiath-chearc dhi.
  Rinn an fheòil an stamag na bu truime agus thuit a" bhana-phrionnsa na cadal.
  Anns a 'mhadainn, bha deuchainn ùr a' feitheamh rithe. Tilgeadh nighean an fhuil a bu ghlice 's a' chrann, do na tunnagan. Bhris iad Gertrude gu goirt len gob agus sgrìob iad leis na spògan aca. Bha e ro phianmhor agus tàmailteach. Agus bha fàileadh tàmailteach air na tunnagan. Bha i air a toirt, mar seo, ann an cèidse le cearcan gu Corsica, àite fon uisge. Bhris an nighean na deòir a-rithist. Ach an uairsin ghabh i spòrs, agus smaoinich i nach eil na tunnagan cho eagallach às deidh a h-uile càil.
  Air sgàth fàileadh nan eun, cha robh a" bhana-phrionnsa a" faireachdainn mar a bhith ag ithe idir agus thòisich i air biadh a thoirt dha na tunnagan le cuibhreann arain a" phrìosain aice.
  An uairsin bhualadh i iad gu socair. Sguir na tunnagan a spìonadh agus dh'fhàs iad gràdhach. An uairsin thòisich a 'bhana-phrionnsa a' cluich còmhla riutha. "Seo an rìgh a bhios ann," thuirt Gertrude ris an tunnag as motha. " Ach bithidh tu" na ban-righ. Chleachd a' chaileag teudan às an dreasa mhaighdeann chaithte agus ghrinn aice airson an comharrachadh.
  Agus tha an geama seo air fàs inntinneach. Fhuair cuid de na tunnagan inbhe prionnsa, cuid de na diùcan. Agus thòisich Gertrude eadhon air na tunnagan a bha air caraidean a dhèanamh a thrèanadh. An uairsin thuit i na cadal còmhla riutha ann an glacaidh.
  Dhùisg mi bhon fhìrinn gu robh aon de na tunnagan a" briogadh air an aonach, beò mar-thà, bhon deuchainn casruisgte. Bhuail an nighean an tunnag air an t-sròin agus thuit i na chadal a-rithist.
  Gu dearbh, bidh am bàta a 'dol gu Corsica nas slaodaiche na carbad prìosain air eich a bharrachd. Lorg Gertrude acrach fhathast an neart gus cuibhreannan prìosain a cho-roinn le tunnagan agus a bhith beò ann an co-chòrdadh ri treud eòin. Thilg na tunnagan dheth an snàthainn, agus chuir a" bhana-phrionnsa orra a-rithist iad. Nuair a bha na h-iseanan a' sabaid, smaoinich i gun deach ionnsaigh a thoirt air an lùchairt agus gun robh na mèirlich a' toirt ionnsaigh air a' gheàrd rìoghail.
  Dh'fhàs mac-meanmna na h-ìghne nas beairtiche agus nas beairtiche. Cha do mhothaich ise, a bha uair na bana-phrionnsa àrdanach agus sgiamhach, air a" ghainnead a bh" anns a" chèidse, agus cha do rinn i tàir nuair a thug tunnagan a-mach rudeigin, agus nach deach an cèidse a ghlanadh gu tric. Agus mar as trice bha agam ri faochadh fhaighinn air cùl bhàraichean. A leithid de thionndadh ris nach robh dùil: is tu bana-phrionnsa chan e an rìoghachd as lugha, athair air rìgh-chathair dà dhùthaich na Danmhairg agus Nirribhidh, tha seilbh san Roinn Eòrpa. Agus a-nis tha thu mar bhaigeir salach, na shuidhe, gun a bhith a 'faighinn a-mach, ann an cèidse le iseanan. Agus bidh thu fhèin a" fàs gun nighe agus salach.
  Nuair a ràinig iad an t-eilean, thilg na gendarmes, dìreach san dreasa, an nighean gu feadhainn bhlàth. Tha a 'Mhuir Mheadhan-thìreach air blàthachadh mar-thà, ach ann am prionnsabal bidh e a' fuarachadh tron gheamhradh. Tha e glè thaitneach snàmh ann. Agus a 'glanadh bho gnaws cealla. Agus spìon na geàrdan an nighean le maidean agus rinn iad gàire rithe. Cha robh Gertrude air a" mhuir a sheòladh a-riamh roimhe. Bho ann an Nirribhidh no eadhon an Danmhairg, eadhon as t-samhradh tha an t-uisge fuar. Ach air an làimh eile, bha eòlas soilleir aice air a bhith a" frasadh ann an linne le cladaichean òrail. Mar a chòrd e rithe, gu sònraichte sa gheamhradh. Tha snowdrifts na laighe mun cuairt, agus ann an lùchairt mhòr, àrsaidh tha e blàth, agus anns an linne fhèin tha an t-uisge air a theasachadh le geyser.
  Ach tha e cho farsaing an seo, agus tha mi airson a thoirt agus a sheòladh air falbh. Snàmh air falbh gus faireachdainn an toil agus tachartasan ùra. Gu h-obann dh"fhairich Gertrude an scum de phian agus irioslachd a" tighinn bhuaipe.
  Ach mo thruaighe, cha do mhair an sonas fada. B" fheudar dhan nighean a dhol air tìr. Agus streap air each, far an do cheangail an gendarme i ris a" chrùb. Loisg gainmheach na tràghad a casan rùisgte, agus ghlaodh a" bhana-phrionnsa. An uairsin lorg i i fhèin bolg air each, a tha gu math goirt agus mì-thlachdmhor, gu h-àraidh ma tha am beathach a 'bualadh.
  Gu fortanach, cha robh an t-slighe ro fhada - 's e eilean caran beag a th' ann an Corsica. Ach a h-uile h-aon, dhùisg an nighean, a 'crathadh air cnap an eich airson grunn uairean a thìde, agus eadhon thuit i ann am frill. Chaidh a toirt gu ceann a deas an eilein, gu tuathanas roinneil. An sin, bha an uachdaran teann Nemesis a" fuireach san oighreachd. Bha i 'na ban-tighearna neo-thaitneach, reamhar. Gu math stingy. Bha an gàrradh aice an ìre mhath beag, agus bha Nemesis fhèin a" fuireach mar fhògarrach.
  Dh" fhosgail an gendarme am pàipear agus dh"ainmich e an òrdugh:
  - Tha an nighean seo Stella, de bhreith ìosal, air a binn le òrdugh an rìgh gu fògradh sìorraidh air eilean Corsica, air an taobh as fhaide air falbh de na tuathanasan. Feumaidh i a bhith air a h-èideadh agus air a biadhadh mar nighinn de inbhe borb, agus air a sgioblachadh gun fhios nach biodh i a" dèanamh coire. 'S e an obair aice caoraich a bhuachailleachd, neo obair eile a tha a cheart cho iriosal. Bithidh i 'n so gus am bàs no òrdugh eile an righ ! Leig leis a bhith mar sin! Louis an ceathramh rìgh-grèine deug!
  Chrath Nemesis a smiogaid reamhar agus fhreagair i gu gruamach:
  - Tha tòrr chaorach againn agus chan urrainn don ghille co-chòrdadh riutha. Leig le Stella a chuideachadh!
  Chrom na gendarmes, agus chaidh Gertrude a ghiùlan gu litearra a-steach don t-sabhal. An dèidh a bhith a 'crathadh air each, tha an nighean ro bhriseadh agus sgìth.
  Dh"òrdaich Nemesis don duine stàball:
  - Thoir biadh dhi nas modha. Gabhaibh cadal agus fois an-diugh. Madainn a-màireach tha i gu bhith a" coimhead caoraich agus gobhar.
  Thug an stàball leis cèicean, bainne gobhar, dhan bhana-phrionnsa, agus a dh'aindeoin casg a' bhan-aoigheachd, mil. Bha an nighinn bhàn, bhriste a" coimhead gu gortmhor truagh. Bha Gertrude cho sgìth 's nach b' urrainn dhi ithe agus chaidil i tron dàrna leth den latha agus fad na h-oidhche.
  Agus bhruadair i gun do chreach sluagh Khan an rìoghachd Nirribhidh, agus an teaghlach uile air an glacadh. Agus chaidh a" bhana-phrionnsa a tharraing suas air a" chrann, a" toinneamh a joints. Thuig Gertrude fhèin gur e bruadar a bha seo, ach bha i cho sgìth agus cho sgìth air an rathad nach b 'urrainn dhi agus nach robh i airson a dhùsgadh. Mar sin chroch i air a" chrann, a" toirt fa-near dhi fhèin nach do ghortaich sin idir, agus nach robh an teine fo a casan rùisgte a" fuine idir gu h-uamhasach. An uairsin bhruadair i gun do thuit i na cadal ann am bruadar, dìreach le a h-altan air a thoinneamh air a 'chrann. Agus mar-thà sealladh eile, bogha-froise, a 'ruith air an lawn, a' leum le bunnies. Tha a h-uile dad aotrom agus èadhar.
  Tha an t-aingeal as soilleire air fhaicinn, a tha a 'sealltainn comharran iom-fhillte Gertrude, agus a' fàs air slighe a 'cholbh. Agus mar-thà tha aingeal mòr, mòr ag ràdh:
  - Tha thu nad shagairt, a tha a" ciallachadh gu bheil thu airidh air pàrras!
  Agus treòraich an t-àrd-aingeal Gabriel e fhèin an nighean, air feadh nan neoil a tha nas buige na an fluagh, chun rìgh-chathair nèamhaidh.
  Agus an sin tha an Tighearna Uile-chumhachdach Dia Iosa a" nochdadh lùchairtean nèamhaidh cho eireachdail is gu bheil lùchairtean Lochlann agus eadhon Versailles ainmeil Frangach a" seargadh an aghaidh an cùl-fhiosrachaidh.
  Dhùisg an nighean bho suathadh spong fionnar air a h-aodann. Dh" fhosgail i a sùilean gu deònach. Mar nach robh mi airson a bhith a 'briseadh air falbh bhon dealbh de phàrras, agus a' tilleadh don t-sabhal sèididh. Fìor le connlach bog.
  Air a beulaibh sheas balach, mu bhliadhna nas òige na Gertrude. Air a thàthadh anns a 'ghrian Corsican cha mhòr gu dubh, ach chaidh a shùilean, a shùilean agus falt caran fada, air an làimh eile, a losgadh a-mach, agus dh' fhàs e geal mar chruithneachd ro-aibidh. Cha robh anns a' ghille ach pants goirid, caol, sreangach, le aghaidh laghach, thaitneach, agus gàire le fiaclan fallain. Thuig Gertrude sa bhad gur e balach math a bha seo agus rinn e gàire air ais air.
  Thuirt am balach:
  - Is e m "ainm Eric. No eadhon an cìobair Eric. - An sin sheall an gille air ais agus thuirt e gu sàmhach. - Feumaidh tu a bhith nad dhuine uasal agus gu bheil thu nad fhògarrach?
  Bha nàire air a" bhana-phrionnsa agus chaidh a crathadh. Tha i casruisgte, ann an trusgan a th' air tionndadh 'na trusganaibh, ag aideachadh gur i nighean righrean, agus gu bheil fuil eadhon Charlemagne fèin a' sruthadh innte ? Tha, tha e uamhasach nàire.
  Fhreagair Gertrude le guth crith:
  - Chan eil... Cò às a fhuair thu e?
  Thuirt Eric gu socair:
  - Chaidh do thoirt le gendarmes, grunn gheàrdan, agus chaidh òrdugh pearsanta an rìgh a leughadh a-mach. Uill, nach eil rudan eile aig Louis an ceathramh deug dha-rìribh ri dhèanamh gus òrdugh a chuir a-mach, airson nighean bheag air choireigin? A bharrachd air an sin, tha thu ro gheal, tha do làmhan agus do chasan maoth, agus chì thu gu bheil thu air do bhuinn a leagail. Gu dearbh tha thu nad dhuine uasal.
  Rinn Gertrude osnaich gu mòr agus fhreagair e:
  - Tha, tha mi ... Ann an dòigh air choreigin chan eil mi fhìn airson cuimhneachadh cò mi!
  Chrath Erik gu brònach agus thuirt e:
  - Na biodh nàire ort. Is mise cuideachd mac diùc a chaidh a chur gu bàs airson casaidean brathaidh. Aig aois còig bha mi air mo fhògarrach chun tuathanas as fhaide air falbh ann an Corsica. An toiseach bha mi na neach-cuideachaidh don chìobair, nighean na ban-iarla. An uairsin, dh'fhàs i aibidh, agus chaidh i gu saothair chruaidh. Bidh mi an seo cuideachd, gus am bi mi sia-deug. An uairsin tha mi dualtach a bhith an dùil ri Toulon agus birlinn. Mar sin airson a-nis, faodaidh tu pàrras a mhealtainn.
  Chrath Gertrude agus dh"fhaighnich e dhan bhalach:
  A bheil thu air feuchainn ri ruith air falbh leat fhèin?
  Chrath Eric a cheann le àicheil.
  "Chan eil aon tuathanas ann airson deich mìle, agus tha coin achaidh sàr-mhath aig uachdaran, agus tha ceathrar phoileas eòlach a" fuireach gu maireannach. Lorgaidh iad sinn gu cinnteach. Dh'fheuch mi ri teicheadh a-mhàin agus fhuair mi seo.
  Sheall am balach suaicheantas air a ghualainn, ann an cruth na litreach "K", agus lean e air le osna throm:
  - Cha'n 'eil e fathast cho olc ri saothair chruaidh, no am prìosan fo thalamh. Bidh sinn a" toirt anail air èadhar ùr, bidh caoraich is gobhair umhail dhomh, chan e am biadh am biadh as miosa air an t-saoghal. Nuair a dh"fhàsas sinn nas sine, bidh e tòrr nas miosa ma tha...
  Chaidh Gertrude suas agus dh" fhaighnich e dhan bhalach:
  - Ma tha dad?
  Fhreagair Eric le gàire.
  "Mur òrdaich an rìgh mi a thoirt dhan arm an àite bhirlinnean. Tha e duilich an sin cuideachd, ach tha cothrom ann a bhith ainmeil agus inbhe oifigearan fhaighinn airson euchdan airm. Bho shaothair chruaidh, chan eil ann ach aon dòigh chun chladh!
  Bha a" bhana-phrionnsa airson seo a fhreagairt, ach nochd aodann caol na h-each-seòlaidh. Dh'èigh e gu cruaidh:
  - A bheil thu airson lasraichean fhaighinn. Tha e mar-thà ro fhadalach, tha an t-àm ann an crodh a chuir a-mach!
  Shìn am balach a làmh ris a" bhana-phrionnsa.
  - Rachamaid ... Ged nach eil! Tha mi gam bhreabadh a-mach orm fhìn, fhad "s a bhios tu ag ithe cèicean le bainne is mil. Is e rud ainneamh a th" ann am mil agus tha thu dìreach air do shàrachadh.
  Agus a" lasadh a shàilean rùisgte, chaidh am balach a-mach air an doras. Bha Eric cho lùthmhor ris a" ghaoith.
  Agus dh"fhairich Gertrude, a bha air a bhith le dìth beathachaidh airson grunn làithean mar-thà, acras làidir innte fhèin agus leum i gu sanntach air cèic mhòr agus glainne bainne. An dèidh dhi ithe agus òl, cha bhiodh i air diùltadh tuilleadh. Ach bha e riatanach an gille a leantainn.
  Bha feur sa ghàrradh a" bruthadh mo chasan gu mì-thlachdmhor, ach bha e fhathast fhulangach. Ach nuair a sheas Gertrude suas air na dromannan creagach, agus na clachan biorach, nach robh fhathast air ùine a bhlàthachadh sa mhadainn, a 'togail casan casruisgte a' bhana-phrionnsa, rinn an nighean sgreuch agus chaidh i air ais chun an fheòir. Gheàrr i cuideachd beagan air a casan, a bha air tòiseachadh a 'leigheas, ach bha e comasach fhathast coiseachd air, eadhon le duilgheadas.
  Choisich Eric thairis air na molagan agus an greabhal gu aotrom agus le gàire. San fharsaingeachd, bidh balaich, mura dèan dad cron orra, mar as trice gàire. Bha e cho teth, cha robh air mac an diùc dad ach shorts, poca anairt, anns an do rug e am màireach air a shon fèin 's air a ghruagaich, agus rud-eigin eile. Ghluais Eric na caoraich agus na gobhair, ghluais e aig ruith, agus cha do sheas e. Fhuair am balach toileachas ann an gluasad, a 'leum suas is sìos a-nis agus a-rithist. Ach thugadh Gertrude a h-uile ceum le flùr.
  Gus nach ceumadh iad air na molagan, chaidh na bana-phrionnsaichean a-mach air an taobh ri taobh an fheòir chun gheata. An uairsin bha aice ri ruith air an rathad gheur ghreabhail.
  Nuair a chunnaic Eric duilgheadasan na h-ìghne, rug e oirre fon ghàirdean agus ghiùlain e i air ruith. Leis gu robh Gertrude na b" àirde na am balach, agus nach robh ùine air a bhith aige fhathast a bhith a" fàs tana, gu ìre a" chnàmhan, an uairsin sheall Eric nach robh e cho làidir. Cha robh athair, cuideachd, ro àrd, ach bha e air a chomharrachadh le neart, gun fhàs gaisgeil.
  Sheas an nighean air an fheur agus bha eagal oirre ceum a bharrachd a ghabhail. Agus dhràibh Eric treud iongantach de chaoraich is ghobhar gu ionaltradh beinne. Ghluais am balach gu sgiobalta, agus eadhon rinn e corran, a" cur ìmpidh air na beathaichean air adhart. Bha Eric coltach ri cìobair a rugadh, gluasadach agus sùbailte. Bha beathaichean umhail dha, agus ghluais iad gu sgiobalta
  A 'gabhail anail domhainn, lean Gertrude iad. Taobh a-muigh a 'ghàrraidh, bha am feur na b' àirde agus na bu duilghe coiseachd air. Bha na gasan, a 'lùbadh fo chuideam na h-ìghne, air am bruthadh gu mòr fo shàilean agus buinn mothachail eile a' bhana-phrionnsa. Bha Gertrude a" caoineadh agus a" fulang, gu neo-shoirbheachail a" feuchainn ri grèim fhaighinn air a" bhuachaille a" falbh airson na beanntan. Ach bha na feachdan neònach aice sgìth agus stad an nighean agus ... Thòisich i ri rughadh a-rithist, bha deòir a 'sruthadh sìos a gruaidhean, a bha air fàs tana, ach cha robh iad fhathast air an cruinneas tlachdmhor a chall. A bharrachd air an sin, dh'fhàs craiceann bàn gu mì-thlachdmhor amh bhon ghrian ciùin a deas.
  Neo-àbhaisteach airson Snow White fo luminary ann an Corsica, gu sònraichte sa Chèitean.
  Bha Gertrude a" sgreuchail le eagal:
  - Eric!
  Fhreagair am balach a glaodh sa bhad:
  - Fuirich far a bheil thu, bidh mi ceart an sin!
  'S mar fhiadh beinne, mac an diùc a' reubadh le luathas. Dhèanadh e ruitheadair sàr-mhath.
  Choimhead Eric air casan sgrìobte Gertrude, agus a làmhan agus a h-aodann dearg, ag òrdachadh:
  - Gabh air mo dhruim!
  Dh"fhaighnich a" bhana-phrionnsa gu faiceallach:
  "Nach bi e doirbh dhut, an Diùc òg?"
  Chrath am balach a cheann le àicheil.
  - Tha, dè an neòlas. An àite sin, trèanadh!
  Shuidh Gertrude air a mhuineal. Ro chruaidh, ged a tha guailnean an ìre mhath farsaing, chan eil iad gu math comhfhurtail suidhe. Ach tha e nas fheàrr a bhith a 'fulang a' chràdh "Bòtannan Spàinnteach", eadhon ged a tha e air feur àrd, lus Corsica. Agus tha Eric na bhalach dha-rìribh làidir, bidh e a" coiseachd gu furasta agus tha e làn chothromachadh. Agus spìon e duilleag de chrann-pailme, agus chòmhdaich e Gertrude bhon ghrèin gun truas.
  Fhreagair mac an Diùc, nuair a chaidh faighneachd dha le Gertrude carson a tha e cho làidir:
  "Oidhreachail... A bharrachd air an sin, fhad "s a tha mi ag ullachadh airson a dhol a-steach don arm rìoghail, bidh mi a" giùlan molagan trom airson trèanadh.
  Thuirt a" bhana-phrionnsa le dragh:
  - Nach sgap caoraich is gobhair fhad 's a tha thu a' coiseachd?
  Thug Eric cinnteach dha leannan ùr:
  - Chan eil! Tha pìob agam, fo a fuaimean inntinneach thig iad còmhla.
  Agus thug am balach a-mach ionnstramaid tarraingeach às a sporan agus sheall e do Gertrude e.
  Thug a" bhana-phrionnsa suathadh air agus thuirt i:
  - Tha flute breagha agad. An do gheàrr thu e fhèin?
  Chrath Eric a cheann le àicheil.
  - Chan eil! Tha seo fhathast bhon a dh" fhalbh mo chompanach. Tha i, a 'phìob seo air a dhèanamh de fhiodh gu math seasmhach agus mairidh e airson deicheadan.
  Thuirt Gertrude le iongnadh:
  - Wow! A bheil e a' tachairt mar seo...
  Thuirt am balach:
  - A-nis rachamaid a-mach air an lawn agus cuiridh mi air mugaichean thu. Faodaidh tu snàmh a ghabhail an sin cuideachd. Is urrainn dhomh a h-uile càil a làimhseachadh mi-fhìn.
  Ann an guth crith, dh"fhaighnich a" bhana-phrionnsa de mhac an Diùc:
  "Feumaidh tu tàir a dhèanamh orm airson a bhith cho sissy. Chan urrainn dhomh eadhon coiseachd casruisgte air an talamh.
  Rug Eric air ais oirre agus thuirt e:
  - Bha mi ann cuideachd. Bhris mi mo chasan gu ìre na fala air a 'chiad latha. Ach thuig mo leannan mi agus ghabh i truas rium. Bidh thu a" fàs cleachdte ris a dh" aithghearr. Chan eil mi air a bhith eòlach air brògan airson seachd bliadhna, agus mar a chì thu, tha mi a" faireachdainn sgoinneil!
  - Seachd bliadhna ! - Chrath Gertrude, a" smaoineachadh dè cho fada "s a dh" fhaodadh an fhògarrach aice slaodadh air adhart. Agus fad na h-ùine seo bidh i casruisgte agus a 'coiseachd ann an èideadh bochd. Agus tionndaidhidh a buinn bhog bhog gu crògan eich. Agus cha bhi e fiù 's spòrsail.
  Thuirt Eric, a" glacadh sgàil a bhriathran:
  "Nuair a dh" fhàsas tu suas, faodar do chuir gu taigh-obrach, no gu planntachas ann an coloinidh a deas. Mar sin is fheàrr dhut an saoghal seo a mhealtainn.
  Mar fhreagairt, chaidh a" bhana-phrionnsa na deòir. Agus thuig am balach gun do chuir e a-mach faux pas eile. Ach cha robh mac an diùc air a theagasg mar fhògarrach. Chluich Eric a" phiob gus a cho-obraiche a shocrachadh beagan, agus gus caoraich is gobhar a chruinneachadh. Bu mhìorbhuileach an ceòl, agus shiùbhlas e tron adhar mar shruthan leòmainn. Sguir Gertrude a" caoineadh. Rinn i gàire agus eadhon thòisich i a" seinn. Agus bha coltas nas spòrsail air a" cheangal rithe.
  Shuidh an nighean sìos air na mugaichean, agus dh'fhalaich i bhon ghrèin agus ghabh i dheth. Lean am balach air a" leum is a" ruith, agus an uair sin ruith e chun an t-sruth. A" dùsgadh, choisich a" bhana-phrionnsa gu faiceallach air feur bog. Cha robh e cho goirt tuilleadh, agus bha an nighean comasach air beagan chearcaill a dhèanamh. Airson lòn, thug am balach bainne dhi agus thiormaich e iasg le cèic, agus measan no dhà. Chan e, cha robh iad leis an acras. Thairg Eric itealaich chun na mara, agus chuir e a dhruim air tìr airson a dhol air tìr.
  Anns a 'mhuir agus gu dearbh tha frasadh na thoileachas. Shnàmh mac an Diùc gu tur rùisgte, agus chuir Gertrude roimhe, às deidh dha co-dhùnadh nach robh dad sam bith ann a bhith nàire, chuir e às dha na luideagan. Bha i mu thràth a 'cruthachadh figear inbheach, thòisich ciste beag agus cromagan a' seasamh a-mach. Dh" fheuch Eric gu dòigheil gun a bhith a" coimhead, ach choimhead e air ais bho àm gu àm. Dhùisg fear beag ann. Ach fhathast bha iad a" frasadh mar chloinn agus chòrd an uisge riutha. Nuair a chaidh a" ghrian fodha, chuir Gertrude, le aithreachas mòr, air a reubadh, gun a bhith ro ghlan luideagan agus, a" dìreadh air druim Eric, chaidh e dhachaigh.
  Cha robh an latha gu h-iomlan sgìth, ged a bha an craiceann fìnealta air a losgadh ann an cuid de dh'àiteachan, agus anns an uisge tha e gu tur do-fhaicsinneach. Ach airson adhbhar air choireigin, chaidh fìor losgadh a sheachnadh.
  Mhìnich mac an Diùc dhi:
  - Anns an àite so de'n mhuir, tha 'n t-uisge a' slànuchadh. Chan eil i a' toirt dubhan dhan chraiceann agad.
  Cha robh Gertrude eadhon airson a dhol air ais. Dè ma dh"èigheas a" bhan-aoigheachd rithe, no eadhon gun òrdaich i a spìonadh.
  Ach bha Nemesis trang le rudeigin, agus cha tug e eadhon aire don bhuachaille. Thug an stàbull gu cabhaig cunntas air na gobhair agus na caoraich uile, agus dhùin e na cìobairean òga anns an t-sabhal. Às deidh an èadhar ùr, bha an stench follaiseach, ach chuir Eric blàth-fhleasg de fhlùraichean earraich ri taobh ceann a "bhana-phrionnsa agus thuit an nighean na cadal le gàire air a bilean.
  Bha an ath latha coltach ris an fhear roimhe. Ged a b' fheudar dhomh èirigh tràth, agus a dhol dhan leabaidh anmoch, cha do chuir duine dragh air cadal fad an latha. Tha am biadh caran bochd, ach bha Eric ag iasgach agus a" sireadh chnothan is mheasan anns a" choille. Dh" fhaodadh tu snàmh sa mhuir a h-uile latha agus cluich san àile ùr. Chaidh a mug Gertrude, an àite ifrinn, a-steach gu ìre de phàrras patriarchal, sìmplidh. Gun obair chruaidh. Gnàth-shìde thlàth agus bhlàth na mara, co-dhiù biastagan neònach, agus biadh sìmplidh agus blasda, agus uairean a" snàmh sa mhuir.
  Mean air mhean, dh" ionnsaich a" bhana-phrionnsa coiseachd casruisgte. An toiseach air feur, an uairsin air gainmheach agus creagan. Thòisich a casan tairgse gu luath a 'fàs garbh, agus chuir am balach air falbh iad le ola èisg gus nach biodh na calluses ùra a' sgàineadh agus a 'tachas. Bha Gertrude, mar a bha e roimhe, a" dol timcheall an dàrna cuid ann an luideagan no cha mhòr rùisgte san àile ùr, a" sgur a bhith a" cur nàire air Eric. Ach, bha iad nas coltaiche ri bràthair agus piuthar. Rinn iad tòrr spòrs, chluich iad, dh'innis iad sgeulachdan èibhinn eagallach dha chèile.
  Bha mac-meanmna beairteach aig Eric, agus tha e an-còmhnaidh inntinneach bruidhinn ris. Agus cha robh e na bhuannachd dhaibh ach gur e clann a bh" annta san t-seachdamh linn deug. Eadhon a bhith na dhuine uasal, no na chnàmh rìoghail, cha robh fios aig Gertrude an dàrna cuid air coimpiutairean, no telebhisean, no an eadar-lìn, no plèanaichean, no mòran de thoraidhean adhartais eile. Agus mar sin na bi a 'fulang leis an neo-làthaireachd aca.
  Dè eile a tha a dhìth oirre? A bheil thu airson marcachd air pònaidh? Mar sin airson an adhbhair seo, bidh gobhar iomchaidh. Mean air mhean dh'fhàs Gertrude cleachdte ri beathaichean, agus b' urrainn dha gobhar a dhìollaid gu furasta. Agus cha robh i a-riamh na bhana-bhuidseach. Nach eil e an aghaidh a bhith a" caoineadh, ach is e ar-a-mach tòcail a th" ann. Tha a" mhuir blàth is socair ri làimh agus faodaidh tu frasadh fad na h-ùine. Chan eil obair chruaidh nas spòrsail. Tha biadh gu leòr ann, an aon iasg airson do lìonadh ithe, agus tha fios aig Eric mar a chòcaicheas tu cluais sàr-mhath a reamhraicheas tu do chorragan, gheibh e dad mil. Ann an suidheachadh sam bith, chan urrainnear a ràdh gu robh Gertrude a 'fulang le fhògarrach.
  An àite sin, air an làimh eile, bu toil leatha mar-thà a bhith a 'ruith casruisgte air clachan biorach teth, agus a' faireachdainn an masseur le bonn callused, agus bho àm gu àm a 'briogadh air a' chuip air beathaichean.
  Gu dearbh, uaireannan bha dìth conaltraidh ann. Tha tòrr dhaoine anns an lùchairt, agus gach seòrsa nannies, ach an seo cha mhòr fad na h-ùine a tha Eric còmhla ribh. Ach gu ruige seo chan eil e air fàs do-ruigsinneach. Cha robh ùine aig a 'bhalach cìobair a bhith sgìth, cha robh ùine aig Gertrude fhathast a bhith ag ionndrainn a pàrantan gu bàs, agus diofar èisg a bhith a' fàs sgìth. Aig amannan, gu dearbh, bha mi airson cèic, pastraidh no seoclaid ithe. Ach eadhon anns an lùchairt, cha robh i ag ithe cho tric, oir bha a pàrantan draghail mu a slàinte. Agus uaireannan dhìrich Eric a-steach don pantry agus ghoid e siùcairean. Mar sin chan urrainnear a ràdh gu robh Gertrude na shuidhe air cuibhreannan cìobair a-mhàin.
  Mar sin chaidh an samhradh seachad gu toilichte agus thàinig an fhoghar. Tha na làithean nas giorra, tha na h-oidhcheannan nas fhaide agus nas fhuaire. Ach tha a" mhuir fhathast blàth agus tha na làithean spòrsail.
  Tha Gertrude air a bhith beò gu dòigheil aig an àm seo. Ged a dh" fhaodadh an geamhradh a bhith fionnar, agus snàmh sa mhuir cha bhiodh e cho comhfhurtail tuilleadh. Ach chan eil dad, chan fhaigh iad bàs, agus bidh fèisdeas eile ann.
  Ach thòisich Stella, an dèidh dhi am prionnsa a phòsadh, air gnìomhachd stoirmeil. Eadhon iongantach dha nighean den aon aois ri Gertrude. Bha Stella a" fighe inntleachd agus a" faighinn buaidh làidir air a h-athair-cèile, Louis an ceathramh fear deug. Phut i an rìgh grèine gu cogadh eile anns a h-uile dòigh. B" e bruadar a bh" aice a bhith a" faighinn thairis air an Spàinn agus a h-uile càil aice, a bharrachd air na coloinidhean Portagal. Agus an sin agus Sasainn gu ceannsachadh. A bharrachd air an sin, tha Rìgh Seumas lag agus feumach air taic Frangach. Agus bhiodh i comasach air Stella suidhe sìos airson rìgh-chathair na Spàinne.
  Air sgàth pailteas chùisean, tha Stella mu thràth air tòiseachadh a "dìochuimhneachadh Gertrude. Gus an do chuir an tosgaire a thàinig à Nirribhidh mo chuimhne. Bha nighean Khan an dòchas gun robh a bana-mhaighstir a bh" ann roimhe a" fulang gu mòr mar fhògarrach, no is dòcha gu robh i air làmh a chuir oirre fhèin mar-thà. Nam biodh fios aige air an fhìrinn, bhiodh e gu cinnteach air a dhol às a dhèidh le buaireadh. Dè a tha fìor mhath agus spòrsail don bhana-phrionnsa.
  Ach cha robh i suas ris. Ach a-nis bha leisg air Stella. A-nis tha uimhir de dh" airgead aice gu bheil e furasta marbhadh proifeasanta fhastadh a mharbhas an nighean agus mar sin a bheir air falbh neach-fianais cunnartach. Ach cha robh e gu leòr dha Stella a cèile agus a bana-mhaighstir a mharbhadh. Bha i ag iarraidh dìreach sin - a' bhana-phrionnsa uaibhreach a irioslachadh agus a irioslachadh.
  Gus nach tèid i gu pàrras Crìosdail, mar mhartarach òg, ach gum bi i a 'fulang airson ùine mhòr ann an ifrinn fìor bhochdainn. Agus ciod an dreuchd a's miosa, mur buachaille ? Chan e, cha mharbh i Gertrude, ach bu chòir beatha a 'bhana-phrionnsa a dhèanamh nas duilghe. Agus airson an adhbhair seo, cuiridh nighean Khan mercenary sònraichte a bu chòir fuireach na bana-phrionnsa a dhèanamh eadhon nas ifrinn, agus aig an aon àm innse dha Stella bho àm gu àm.
  Feumaidh tu dìreach do chuid ùine a ghabhail agus lorg neach le mac-meanmna, agus aig a bheil post calmain, a bhios, gun a bhith a 'marbhadh, a' crùbadh, ach a bheir Gertrude dhan uaigh an toiseach, agus a leumas i tro ifrinn gu deireadh.
  Tha e tràth san Dùbhlachd ann an Corsica. Dh'fhàs e gu math nas fhuaire, agus eadhon sa mhadainn bha reothadh air na molagan. Ruith Gertrude a-mach casruisgte, agus air chrith. Mar a dh" atharraich an aimsir gu h-obann. Eadhon an-dè bha e còrr is fichead ceum tron latha, agus tha seo iomchaidh. Agus a-nis tha am fuachd air sèideadh a-steach bhon taobh a tuath, agus tha e air fàs reothadh. Phaisg a" bhana-phrionnsa i fhèin ann an sgarfa caol, ach dh" fhàs a casan rùisgte gu math làidir. Chùm i a' leum suas is sìos, agus dh'fheuch i ri clach na bu ghèire a lorg. Nuair a thuit an teòthachd gu slaodach, dh'fhàs an nighean a bha làidir gu nàdarrach cleachdte ris agus cha robh eòlas aice air fìor mhì-chofhurtachd tuilleadh. Bidh casan cas cuideachd ag atharrachadh a rèir na gnàth-shìde a tha a" fàs nas miosa. Ach nuair a leum i gu sgiobalta, thionndaidh i gu bhith air a chràdh.
  Thionndaidh eadhon casan Eric cruaidh, dearg, mar chasan gèadh. Dh"fhaighnich am balach dhan fhear na bainnse:
  - Am faod co-dhiù paidhir bhrògan a bhith ann airson na h-ìghne? Faodaidh i mathanas!
  Dh"fhaighnich an stàball den bhalach le amharas:
  - Agus thusa? An urrainn dhut thu fhèin a sheasamh?
  Thuirt Eric le misneachd:
  - Tha fios agad, cha do rinn mi casadaich riamh, ged a choisich mi casruisgte fad a gheamhraidhean a dh' fhalbh. Ach tha i fhathast na nighean, agus chan eil i air a cruadhachadh, mar boireannaich tuathanaich ionadail bho leanabas leònte.
  Chrath an stàball aonta.
  - Bidh mi a 'faighneachd don òstair.
  Agus chaidh duine trom, mòr a‑steach don taigh. Agus mionaid às deidh sin chaidh e a-mach mar gum biodh e air a bhualadh, a" squealing:
  - Bha a' bhean-uasal ga thoirmeasg! Chan eil e air sneachda fhathast agus feumaidh an dithis agaibh a bhith casruisgte! Rud eile, bidh thu air do chuipeadh san stàball!
  Ghabh Eric anail domhainn agus thuirt e:
  - Ceart gu leor! Mar sin biodh e, rachamaid!
  Às deidh dha an crodh a chuir a-mach gu sgiobalta, thug am balach cuireadh don bhana-phrionnsa suidhe air a druim a-rithist. Agus thòisich e fhèin air suathadh làidir a dhèanamh air casan rùisgte na h-ìghne, air a chruadhachadh agus air a chruadhachadh leis an fhuachd. Bha Gertrude a 'crathadh bhon fhuachd, ach dh' fhàs e gu math luath, gu h-àraidh bhon a thàinig a 'ghrian a-mach agus a' ghaoth sìos. Agus thòisich mac an Diùc, a" reubadh dhuilleagan bho chraobhan pailme, air bòtannan àrda a dhèanamh don bhana-phrionnsa.
  Sheinn Gertrude le dragh:
  - Uill, carson nach mair an samhradh fad na bliadhna, carson a tha an reothadh a" losgadh ar sàilean gu dona!
  Thuirt Eric gu feallsanachail:
  - Gus nach bi na casan ro bhog, tha clach ann, agus gus nach bi sinn a 'basachadh sa gheamhradh. Agus tha i gu math socair.
  Gidheadh, an uair a chaidh e mach air an lawn, las an gille teine, agus bhlàthaich e suas bainne agus mil, a' toirt air a' bhana-phrionnsa òl:
  - Chan urrainn dhut maitheanas. Chan eil dotairean an seo. Agus tha rudeigin aig na gendarmes ri leigheas.
  Chaidh fuachd Gertrude seachad, agus, còmhdaichte le seàl clòimhe agus duilleagan, chaidh an nighean fodha sa ghrèin.
  An uairsin dhùisg mi nuair a bha e dorcha mu thràth. Dh" fhàs e na b" fhuaire, ach dh" fhuiling e fhathast. Mar sin chaidh i, ann am bòtannan dachaigh, agus ann an duilleagan, às deidh Eric, a bha, mar nach biodh dad air tachairt, a "ruith leth-rùisgte. Mura thilg e lèine-T thairis air torso fèitheach. Chan e, chan eil duine a" toirt a" bhalaich.
  Tha geamhraidhean ann an Corsica, gu h-àraidh aig a 'cheann a deas, gu math tlàth. Bha na làithean a leanas tòrr na bu bhlàithe. Agus ruith Gertrude a-rithist, gu h-àraidh an dèidh èirigh na grèine, casruisgte thar na molagan, agus co-dhiù aon uair sreothartaich. Cha do chuir e sneachda ach air oidhche na Nollaige. Cha deach an crodh a chur a mach air an latha sin, agus airson a' chiad uair ann an uine fhada, chaidh am balach agus an nighean gu taigh a' mhaighistir. Cho-dhùin Nemesis saor-làithean a chuir air dòigh dhi fhèin, agus mar sin dh'ullaich iad a h-uile seòrsa rud dhi. Agus fhritheil Eric agus Gertrude dhi aig a" bhòrd. Bha Nemesis toilichte. Ri a taobh shuidh fear aoigh air an do rinn a" bhana-phrionnsa an toiseach air fear òg. Aodach fireannaich, gearradh falt goirid fionn agus smiogaid manly. An uairsin, bho fhigear agus dòigh milady, thuig Gertrude gur e boireannach agus boireannach brèagha a bha seo, mu chòig bliadhna fichead a dh'aois, no eadhon nas òige.
  Ach a dh'aindeoin a bòidhchead, tha i mar-thà a 'coimhead cruaidh de shùilean stàilinn, agus làmhan làidir, le làn chnap-starra de dhòrn. Coltach ri neach-sabaid sràide.
  Rinn i gàire air Gertrude, gàire farsaing le fiaclan geal, deàrrsach agus mòr. Ach bha a shùilean fhathast fuar agus cruaidh. Agus còmhla rithe, bha an nighean a 'faireachdainn beagan nàimhdeas falaichte.
  Ach thuirt am boireannach ann an guth càirdeil agus gràdhach:
  - Leigibh leis a' chlann so suidhe sios aig bòrd, agus ar tràth-nòin a ghabhail leinn. A bheil thu dha-rìribh ag iarraidh cèic, Stella?
  Seadh, o chionn ghoirid bha Gertrude a" bruadar barrachd is barrachd mu dheidhinn cèicean is briosgaidean le uachdar, a dh" ith i na lùchairt. Dìreach cha robh e gu leòr dhi. Agus air eagal gun atharraicheadh piuthar an mhàthar bhrèagha seo le dòrn an neach-marbhadh a h-inntinn, leum a" bhana-phrionnsa sa bhad suas air a" chathair a chaidh a thabhann dhi. Shuidh Eric sìos beagan fois. Bha e cuideachd gu mòr airson blasad fhaighinn den chèic.
  Choimhead am boireannach air Gertrude. Thog i gu faiceallach am forc agus an sgian. Agus thug i sùil air a" bhoireannach, gun a bhith dàna i fhèin a ghearradh.
  Thuirt Milady gu socair:
  - Gearr dheth an leanabh cho mòr 's as toil leat, agus leig leis a' ghille ithe cuideachd.
  Thòisich Gertrude a 'gearradh, rinn i gu faiceallach e, a rèir modh. Choimhead am boireannach gaisgeil gu dlùth ris na gluasadan aice. Bha am balach, a bha mar-thà air a bhith a 'dìochuimhneachadh deagh mhodhan airson faisg air ochd bliadhna de bhith na chìobair, ag obair nas mì-mhodhail, ach cuideachd, a' leantainn eisimpleir a chompanach, ghabh e sgian agus forc na làmhan. Agus dh'fhàs e salach ann an uachdar cùbhraidh.
  Agus dh'ith Gertrude gu faiceallach, a 'feuchainn gun a bhith salach. Bha an nighean, às deidh fois fhada, mu dheireadh a" faireachdainn blas neo-chinnteach briosgaid agus uachdar seoclaid air a teanga. Dè cho math 'sa tha e cèic ithe, agus cha robh ùine aice a bhith a' dìochuimhneachadh a bhlas.
  Dh" fhaighnich Milady gu socair don nighean ann an Nirribhidh:
  - Feumaidh tu a bhith nad señora uasal?
  Fhreagair Gertrude gu fèin-ghluasadach, na laighe:
  - Chan eil!
  Rinn am boireannach gàire feòil-itheach agus thuirt i:
  - Ach bheir do mhaise agus do mhodh air falbh thu. Mar sin Gertrude!
  Chrath a" bhana-phrionnsa i fhèin agus bhrath i:
  - Ciod is aithne dhuit m' ainm ?
  Rinn Milady gàire agus lean i ann an Nirribhidh:
  - Na biodh eagal ort... Nuair a thairg an t-impostor dubh do leantainn agus do bheatha a mhilleadh, chunnaic e dhòmhsa sa bhad gun robh a 'chùis neòghlan. Carson a tha e aig a" bhana-phrionnsa agus bean prionnsa a" chrùin dìoghaltas a dhèanamh air a" ghruagach cho seòlta? A bharrachd air an sin, chuala mi mu do theaghlach. Tha thu Lochlannach agus cha mhòr uile fionn. Agus is e brunette dubh a th" ann, chan ann idir coltach ri athair. A dh'aindeoin sin, fhuair i air Louis an ceathramh fear deug a sheunadh agus tha am bodach seo os cionn shàilean ann an gaol leatha. Mar sin smaoinich mi - gabhaidh mi tairgse eile agus loisgidh mi leam fhìn.
  Rinn Gertrude osnaich gu mòr agus thuirt e:
  " Mhionnaich mi air cridhe mo mhàthar gun a bhith ag innse do dhuine sam bith!"
  Chrath Milady a ceann agus thuirt i gu socair:
  - Tha seo a" mìneachadh do shàmhchair, ach... Luath no mall, thèid mealladh Stella fhoillseachadh agus... Chan urrainn dhi a ceann a thoirt dheth.
  Rinn a" bhana-phrionnsa gàire, ach an uairsin rinn i gàire mar a thuirt i:
  - Cha chreid duine gur e nighean rìoghail a th" ann am baigeir casruisgte.
  Chuir Milady às gu làidir na teagamhan.
  - Faodaidh sinn litir a sgrìobhadh gu d" athair agus tadhlaidh e gu pearsanta air cùirt Louis XIV. An uairsin tha na duilgheadasan uile air am fuasgladh aig an aon àm. Chan eil agad ach beagan fhaclan a sgrìobhadh air parchment, agus bidh Stella deiseil!
  Ghreas Gertrude suas agus choimhead e air Eric. Tha e coltach nach robh e eòlach air a" chànan Nirribhidh, agus cha tug e aire don chòmhradh. Ged nach robh a" bhana-phrionnsa a" faireachdainn dona mar fhògarrach, cha robh i airson a dhol suas ri riaghailt Stella tuilleadh. Agus cho-dhùin an nighean:
  - sgrìobhaidh mi litir gu m' athair !
  Rinn Milady gàire farsaing agus thuirt i ris an nighinn:
  - Rachamaid gu seòmar eile. Tha peann is inc deiseil.
  Chaidh Gertrude às deidh a 'bhoireannaich ghaisgeach. Cha mhòr gun do ghluais casan cas-rùisgte na bana-phrionnsa, agus bha bòtannan na milteach a" cromadh. Tha e èibhinn, ach tha an duine rìoghail coltach ri baigeir ann an luideagan, an aghaidh cùl-raon boireannaich ann an aodach fir.
  A" suidhe sìos, thum Gertrude a peann a-steach don tobar inc. Cha robh fios aice dè a sgrìobhadh i gu sònraichte. A bharrachd air an sin, bha am bòid fhathast ann an èifeachd, agus cha robh i airson a bhriseadh. Ge-tà, faodaidh tu a dhèanamh.
  Milady, a 'tuigsinn adhbhar an leisg, bhrosnaich e:
  - Sgrìobh gu sìmplidh: Dad, tha gaol mòr agam ort agus tha mi airson d" fhaicinn. Thig gu Paris a dh'aithghearr, Gertrude, a tha gad ghràdh.
  Chaidh a' bhana-phrionnsa tarsainn oirre fhèin agus thum i am peann grunn thursan san tobar inc agus sgrìobh i sìos beagan fhaclan. An uairsin chuir mi mo dhealbh ...
  Thog Milady na bha i air a sgrìobhadh, chuir i ann an cèis e, agus sheulaich i e. An uairsin phòg i beannachd leis a" bhana-phrionnsa, a" feadaireachd:
  - Thèid an litir a lìbhrigeadh don t-seòladh. Agus Stella, dèiligidh sinn ris a" bhuille bàis.
  Agus a 'crathadh le bòtannan dubha, soilleir, dh'fhàg am boireannach cobra an seòmar, an tùr, air tuathanas iomallach.
  Thuirt Gertrude às deidh milady:
  - Dia ar beannachadh !
  
  
  A' Bhan-righinn sneachda 's a' gheard-rùisg
  B 'e an nighean an aon Gerda bhon Snow Queen, agus as t-earrach, cho luath sa leagh an sneachda, chaidh i a-mach às a' bhaile a 'coimhead airson a bràthair ainmichte Kai. Thug i leatha poca beag de bhiadh, 's chuir i oirre a brògan dearga, an rud a b' luachmhoire a bh' aice. Bha a" ghrian a" deàrrsadh agus b" e deagh aimsir earraich a bh" ann. Choisich Gerda gu sunndach agus rinn e òran:
  Tha mi a" coiseachd air rathad fada
  A ' coimhead airson mo bhràthair air chall. .
  Agus tha mi creidsinn gum faigh mi Kai
  Ged nach eil am balach na phaiste.
  
  Tha an rathad gu math duilich
  Tha casaidean agus raointean ann ...
  Ach fios agad gun tig aisling gu buil -
  Gu bràth le mo bhràthair tha sinn aon!
  
  Ma dh' fheumas mi bhi casruisgte,
  Air a" chloich agus air na slèibhtean sneachda...
  'S slaodaidh mi e le neart,
  Is e mo bhràthair as fheàrr!
  
  Tha an rathad cruaidh, creid mi
  Uaireannan bidh madaidhean-allaidh a 'caoineadh cho creach ...
  Faodaidh gach beathach a ghoirteachadh
  Agus tha a' chlach fo chois geur!
  
  Ach Kai, tha mi creidsinn, gheibh mi,
  Pòg a eireachdail ...
  Theid mi troimh 'n fhuachd 's an stoirm,
  Bidh sneachd a" losgadh mo chas-rùisgte!
  
  Tha, tha an t-slighe cruaidh, tha thu a" creidsinn
  Agus tha an t-acras air Gerda...
  Seachain call air an t-slighe
  Bidh cridhe na h-ìghne a 'bualadh gu iomagaineach!
  
  Ach theid mi seachad air gaineamh 's air sneachd,
  Agus cuidichidh mi thu a-mach, creid Kaya ...
  Chan e peacadh a th" ann an gaol a thoirt do bhalach
  Coisichidh mi tron t-sneachda casruisgte!
  
  Ach thig deireadh an rathaid
  A' faicinn mo bhràthair ann an solas ùr...
  Fosglaidh mi cunntas glòrmhor mu bhuadhan,
  Bidh a" phlanaid a" fàs nas blàithe!
  Choisich Gerda air an t-slighe, agus chaidh a casan ann am brògan ùra a shuathadh. Thuirt an nighean rithe fhèin:
  - Tha 'n rathad gu mo bhràthair fada, agus saltraidh mi sios na brògan dearga ùra so ann an luideagan. Gabhaidh mi dealbhan nas fheàrr dhiubh! Mar-thà blàth!
  Thug Gerda dheth a brògan agus a stocainnean agus dh"fhalaich iad am baga-droma. Gu dearbh, bha casruisgte na b 'fhasa coiseachd agus na b' fheàrr. Thog duslach an rathaid na casan. Chan eil teaghlach Gerda beairteach agus anns an t-seusan blàth bhiodh an nighean tric a 'cluich casruisgte. Ach às deidh a" gheamhraidh, agus i fo shneachda anns an Danmhairg, bha na buinn aice ann am bòtannan faireachdainn a" frasadh. Agus gun a dhol ach a" chiad beagan mhionaidean, bha an rathad creagach tlachdmhor. An uairsin thòisich buinn rùisgte na h-ìghne ri caoineadh agus a ghoirteachadh.
  Dh" fhàg Gerda rathad creagach na h-Eòrpa agus choisich i sìos feur ùr an earraich. Mar sin bha e mòran na bu mhiosa. Ged nach eil coiseachd cho goireasach.
  Choisich an nighean rithe fhèin agus chrom i rudeigin a-rithist. An uairsin dh" ith i beagan arain às a sporan.
  Mu dheireadh, nochd baile beag air thoiseach. Dh'fhaodadh Gerda, na h-èideadh sìmplidh agus casruisgte, a bhith air a dhol seachad airson baigeir, ach bha i a 'coimhead ro ghlan. Tha i fionn agus brèagha, a h-aodann eadhon beagan nas dorcha na a falt geal-sneachda.
  Thainig i, a stigh do 'n bhaile, am feur bog fhagail, agus a rithist thug gaineamh 'us greabhal nan rathaidean a casan. Ach bha clann a" bhaile mu thràth a" lasadh an sàilean lom, duslach le neart is neart, agus ghlan Gerda a fiaclan agus cha robh i airson a dhol seachad air sissy.
  Dh'fhaighnich a' chaileag dhan chloinn mu Kai.
  Fhreagair fear de na balaich:
  Agus is mise Kai!
  Rinn Gerda gàire agus chrath i a ceann.
  - Nach tusa an Kai!
  Shlaod am balach a shàilean rùisgte, duslach agus chaidh e à sealladh.
  Dh'fhaighnich Gerda, a 'tuigsinn gum faodadh dàil a chur air rannsachadh a bràthar, an robh an obair.
  Thuirt aon neach-seilbh gu robh e gòrach deich bucaid a ghiùlan airson biadh.
  Ghabh Gerda a' chuing, thog i dà bhucaid agus ghiùlain e. Gu math duilich dha nighean bucaidean mòra a ghiùlan. Bha buinn rùisgte a chasan gu litireil na theine.
  Ach choisich ise, a" bleith a fiaclan, agus dh"èigh i. Anns a 'bhaile, cha robh Gerda eòlach air obair chruaidh, ged a bha rudeigin aice cuideachd ri obair-taighe.
  Thug an nighean na bucaidean mu dheireadh gu litearra iongantach. Agus cha mhòr nach do chuir iad sìos iad. Ach le anail trom, ghiùlain i chun phoirdse e.
  Thug an sealbhadair dhi rùsg arain agus thuirt e:
  - Ma tha thu ag iarraidh, gabhaidh mi thu mar mhaighdeann-mhara!
  Chrath Gerda a ceann, le anail trom.
  - Chan eil!
  Agus a' priobadh le sàiltean dubha air an duslach, ruith i as a' bhaile. Le duilgheadas ràinig i an cruach-fheòir a b" fhaisge agus thuit i ann an làn sgìths. An uairsin thàinig cadal seachad oirre.
  Agus bha trom-laighe ann...
  Tha Gerda bhochd, a' gèilleadh le geimhlean trom a' crathadh a casan, a' dol a-steach do phrìosan ann am Paris. Chuir iad cuideachd anns a" Chatelet iad, ann an cealla fuar, le fàileadh, far am biodh an dithis nighean bheag a" goid agus na boireannaich as sine a" suidhe còmhla, ach tha cha mhòr a h-uile gin dhiubh òg.
  Bidh iad gad bhiadhadh bhodka tàmailteach agus seann aran. Mar sin faodaidh tu barrachd air bliadhna a chaitheamh ann an suidheachaidhean mì-dhaonna.
  Ach tha Gerda air a ghairm airson ceasnachadh. Bidh iad a" smèideadh an sàilichean le ola, agus a" giùlan inneal lasrach gu cas-rùisgte. Bidh an nighean a 'sgreuchail ann am pian agus a' call mothachadh. Agus tha i air a" choire a ghabhail airson murt duin"-uasal.
  Tha an cràdh a 'leantainn airson grunn làithean, tha an leanabh air a shlaodadh, air a chrochadh air raic, ach tha Gerda a' nochdadh misneachd iongantach. Chan eil dad air aithneachadh. Agus an uairsin cuiridh mi bòtannan Spàinnteach air.
  Bidh bùird a 'bruthadh casan na cloinne, agus bidh an neach a chuir gu bàs a' draibheadh ann an pìosan. Às deidh a 'chiad bhuille, bidh an nighean a' call mothachadh. Ach tha iad a 'dòrtadh uisge fuar oirre, a' toirt oirre tighinn gu a mothachadh. An uairsin bhuail iad na bùird a-rithist. Tha am pian dìreach uamhasach. Bidh Gerda a" crathadh, agus a" tighinn a-mach le glaodh fiadhaich.
  Tha an duine air mhisg a' caoineadh.
  Bidh an neach-ceasnachaidh ag ath-aithris na ceiste:
  - An do mharbh thu an Vicomte de Jouzac?
  Fhreagair Gerda le osnaich:
  - Chan eil!
  Tha an neach-sgrùdaidh ag èigheach:
  - Fear-cuiridh, pìos eile dhi! Nas tiugh!
  Agus a-rithist tha buille a 'leantainn, às a bheil corp na h-ìghne gu lèir a' crathadh. Bidh deòir a 'ruith bho shùilean Gerda, tha bana-ghaisgeach Andersen air a ghoirteachadh gu mòr, ach chan eil i ag aideachadh.
  Tha an neach-ceasnachaidh ag èigheach:
  - Tha, ag aideachadh dhuinn! Chan eil annta seo ach faclan!
  Gu h-obann lorg Gerda an neart airson freagairt gu soilleir:
  - Tha focail mar a' ghaoth, a' snìomh a' mhuilinn a bheir flùir do na daoine glice, agus min do na h-amadan !
  Tha an neach-ceasnachaidh ag èigheach:
  - Dà phìos eile!
  Agus a-rithist bidh an t-òrd ag itealaich ... bidh na cnàmhan, casan na cloinne a 'crìonadh, bhon chlisgeadh pian bidh an leanabh a-rithist a' call mothachadh. Tha Gerda air ath-bheothachadh le bucaid de dh'uisge fuar-deighe bhon t-seilear. Agus bidh iad a 'leantainn air adhart leis a' chràdh sgairteil agus aig an aon àm. An seo ann an cas aig an aon àm bidh iad a 'clampadh, corragan làmhan na h-ìghne. Brùth a" bhileag. Tha Gerda a" fannachadh a-rithist. An turas seo airson ùine mhòr. Chan urrainn eadhon bucaid uisge a h-ath-bheothachadh.
  Tha an nighean na laighe ann an cathair chràdh, bàn agus fuilteach.
  Dhùisg Gerda. Uill, tha trom-laighe oirre. Ach, an dèidh obair chruaidh agus turas fada, tha a casan rùisgte gu math borb agus goirt. Tha buinn rùisgte, dusty na h-ìghne air an sgàineadh agus tha e goirt ceum a ghabhail orra. Tro fhorsa, thug Gerda oirre fhèin seasamh, agus ghluais i air chois. Bhuail i casan air an goirteachadh, ach dhùin an nighean na fiaclan nas cruaidhe, agus choisich i san fhàsach. Ged a spreadh gach ceum le cràdh fiadhaich.
  Mean air mhean, ge-tà, dh'fhàs an corp suas, agus chaidh am pian sìos. Ged a bha na casan, agus gu sonraichte na laoigh, ro sgith le sgìths, agus am bonn lom, air a leagail gu goirt o chlachaibh beaga air an rathad.
  Choisich an nighean tro a neart agus chuir i eadhon ceum ris ... Chaidh a 'ghrian seachad air meadhan-latha. Tha baile ùr air nochdadh. Thàinig Gerda a-steach dha, a 'bualadh air. Bha na veins aice làn teannachadh.
  Shìn an nighean a làmh a-mach agus dh" fhaighnich i le deòir:
  - Thoir dhomh beagan arain, le do thoil.
  Thug tè de na boireannaich pìos pancake dhi, seann rùsg, an treas buntàta.
  Dhaingnich Gerda a neart beagan. Agus shuidh mi air a" bheing airson greis. Thàinig balach thuige agus dh"fhaighnich e:
  - Càit a bheil thu a' dol a nighean?
  Fhreagair Gerda gu h-onarach:
  - Tha mi a" coimhead airson mo bhràthair ainmichte Kai!
  Chrath am balach a ghuailnean agus fhreagair e:
  - Tha dithis Kai agus sinn anns a' bhaile. Tha an t-ainm cumanta. Agus tha an saoghal mòr. Agus tha do chasan còmhdaichte le fuil.
  Rinn Gerda osnaich gu trom agus fhreagair e:
  - Tha fios agam air. Ach chan urrainn dhomh mo charaid a bhrath!
  Thuirt am balach:
  - Tha rudeigin agad nad bhaga!
  Chrath Gerda.
  - Tha, tha brògan dearga oirre!
  Dh"fhaighnich am balach le gàire
  - Daor?
  Chrath an nighean.
  - Tha! Shàbhail seanmhair suas airson sia mìosan!
  Dh"fhaighnich am balach le iongnadh:
  Carson nach tèid thu thuca?
  Fhreagair Gerda gu h-onarach:
  - Sin as coireach nach tèid mi oir tha iad daor! Faodaidh an t-slighe a bhith fada agus bidh iad a 'tuiteam às a chèile.
  Mhol am balach:
  - Reic iad agus faodaidh tu biadh a cheannach air an t-slighe!
  Chrath Gerda a ceann.
  - Chan eil! Chan fhaca Kai a-riamh iad! Tha mi airson nochdadh annta!
  Chrath am balach le aonta.
  - Tha mi a" tuigsinn! Gabh sgillinn copair! Ann an ùine ghoirid ruigidh tu am baile-mòr, bidh gu leòr ann airson aran. Dìreach na feuch ri goid. Ged a tha thu nad leanabh, cuiridh iad dhan phrìosan thu agus cuiridh iad dragh ort!
  Chrath Gerda a ceann.
  - Cha ghoid mi dad gu bràth!
  An uairsin dh'èirich an nighean bhon bheing agus chuir i stad. Bha a casan air an goirteachadh, a casan air an losgadh, ach dh'fheumadh dleastanas oirre cumail a' dol.
  Mus do thuit an oidhche, cha robh tìde aice am baile-mòr a ruighinn, agus a-rithist chuir i seachad an oidhche ann an cruach feòir.
  An turas seo bha a cadal nas socraiche.
  Chuir nighean an neach a chuir gu bàs Gerda am falach ann am basgaid agus thug i a-mach às a" chill i. Rinn i cabhag gus a" Chatelet fhàgail gus an robh na prìosanaich air an call. Agus ruith an nighean air falbh leis na bagannan.
  Dh'fhalbh nighean a' chailleach còmhla ri Gerda air a slighe gu ceann a deas na Frainge, an dòchas a dhol air chall an sin. Choisich i ann am brògan leathair, bha Gerda a" stobadh casruisgte ri a thaobh. Ach an uairsin, bhon rathad creagach, thuit brògan na h-ìghne às a chèile agus is gann a b" urrainn dhi ceum a chuir air a casan fuilteach. Bha e beagan na b" fhasa dha Gerda, leis gu robh buinn garbh aice an toiseach, a rèir choltais, a dh" aindeoin an ath-nuadhachadh làidir, chùm corp na h-ìghne cuimhneachain air deuchainnean a chaidh seachad.
  Bhathas den bheachd gur e teaghlach beairteach a bh" ann an nighean a" chuir gu bàs agus mar as trice bhiodh brògan oirre, mar a tha àbhaisteach am measg theaghlaichean neo-bhochd ann am Paris. Agus cha robh an t-aonar bòidheach aice cleachdte ri clachan, molagan, rathaidean creagach Frangach. Ach bha an nighean, air a casan a bhriseadh san fhuil, a 'nochdadh misneachd agus cha do rinn i gearan. Phòg Gerda, gun stad, a casan air a casan fuilteach agus chaidh am pian sìos, thuit nighean an neach a chuir gu bàs na cadal.
  Mean air mhean, shlànaich a casan agus dh'fhàs i còmhdaichte le crust cruaidh. Chuir nighean a' chailleach i oirre fhèin agus bha i a' fuireach air dèirc, agus bha Gerda, cuideachd, air fhàgail le dìreach luideagan. Airson a 'gheamhraidh, ghluais an nighean agus an nighean dhan Eadailt. Chan eil reothadh ann, agus barrachd no nas lugha a ghabhas giùlan. Ach tha am beatha air a thighinn gu bhith na bheatha dha na vagabonds. Is e sin, gu math trom agus acrach. Agus cha robh solas sam bith anns a' bheatha seo. Bha nighean a 'chrochadair bòidheach, ach cha robh e idir àlainn agus làn fhàsach, thàinig i gu bhith na cuilc.
  Agus thòisich Gerda, air a brosnachadh air an t‑slighe, air seinn;
  Bha Gerda Kaya a' coimhead airson casruisgte,
  Chaidh mi air seachran tro na sruthan sneachda cruaidh ...
  Às deidh na h-uile, tha a h-anam buidhe,
  Coltach ri sneachda geal radanta!
  
  Cha deach fear na bainnse a lorg
  Agus fhuair i gu na Nadsaidhean gu h-iomlan ...
  O, nighean bhochd Gerda,
  Nach mòr an nàire fhulang!
  
  Ag èigheach dh'ullaich raca,
  A 'sgaoileadh teine fo do chasan ...
  Frisidh iad an nighean mar iasg,
  Ach biodh fios agad ann an spiorad gu bheil i mar iolair!
  
  Agus dh'fhuiling e fulangas mòr
  Cràdh is cràdh gun àireamh...
  Air a còmhdachadh le moladh mì-fhortanach,
  Gus toirt air nighean caoineadh!
  
  Casan lom le lasraichean,
  Whip an nighean gu fòirneartach!
  An seo fon chuaich ann am Paris teann,
  Bheir iad Gerda ann an trusgan dhan teine!
  
  Tha cràdh a' fulang nighean chruaidh,
  Agus a" gàireachdainn an aghaidh an luchd-cur gu bàs ...
  Chan iarr, chan iarr i bàs -
  Deuchainn air a gualainn!
  
  Is urrainn seasamh an aghaidh a" chràdh
  Tha thu foighidneach oir tha an suidheachadh foirfe ...
  Rugadh ar Gerda anns an Ruis,
  Orthodoxy le cridhe!
  Ged bhrist iad a cnàmhan le breid,
  Bidh puing biorach a" togail broilleach geal ...
  'S le cas-ruisg' air a' ghual,
  Chuir iad Gerda, mar sin pian - na gabh anail!
  
  Tha nighean gu h-uaibhreach a' teàrnadh do'n teine,
  Ged a tha an aghaidh còmhdaichte le fuil, bruis ...
  A' glaodhaich gu h-ard le h-aoibhneas
  Ged tha na gàirdeanan agus na casan ann an slabhraidhean!
  
  Agus bha e coltach nach robh teicheadh ann
  Bidh spòg an neach a chuir gu bàs a" losgadh an teine...
  Dh'iarr e maitheanas air Dia
  Ged shìn teangannan teine rithe !
  
  Tha an corp air a reubadh le lasair borb,
  Agus tha Gerda ag osnaich ann am pian, a" sgreuchail...
  Ach tha bratach fhathast ag itealaich anns an anam,
  Agus aig cridhe an dà-dhubh-monolith!
  
  Bidh carragh-cuimhne do nighean an t-solais,
  Agus bidh cuimhne aig an Ruis air an nighean aice ...
  Seinnear Gerda the brave
  Thig an latha agus thèid an oidhche à sealladh!
  Bha Gerda, an-còmhnaidh acrach, casruisgte agus ann an luideagan, a" stobadh timcheall na h-Eadailt. Bha i fhathast an dòchas a bràthair Kai a lorg. Airson adhbhar air choireigin, bha i a 'coimhead air a shon ann an ceann a deas na Roinn Eòrpa, agus chan ann aig a' Phòla a Tuath.
  Agus a-nis bha i mu thràth a 'tighinn faisg air Naples. Cha b" fhada bhon bhaile mhòr bha lùchairt mhòr agus ro bhrèagha.
  Shuidh an nighean sìos air creig. Agus thòisich i a 'caoineadh ann am bròn domhainn.
  Thàinig balach a-steach thuice. Ann an aodach beairteach agus brògan leathair patent. A rèir choltais bha e an aon aois ri Gerda. Agus dh'fhaighnich e gu sàmhach:
  - Carson a tha thu a 'caoineadh baigeir?
  Fhreagair an nighean gu h-onarach:
  - Airson grunn bhliadhnaichean a-nis tha mi air a bhith a" coimhead airson mo bhràthair ainmichte Kai, agus choisich mi leth an t-saoghail cas-ruisgte!
  Thuirt am balach gu teagmhach:
  - Iomadh bliadhna? A bheil thu ga lorg bho leanabas?
  Chrath Gerda a ceann agus fhreagair i:
  - Uill chan eil! Tha mi tòrr nas sine na tha mi a" coimhead!
  Rinn am balach gàire agus fhreagair e:
  - Is toil leam a bhith ag èisteachd ri sgeulachdan! Innis dhomh do sgeulachd!
  Thòisich Gerda a 'bruidhinn, gu fosgailte agus gun sgeadachadh.
  Dh'èist am balach rithe, agus dh'èist e ... An uair sin fhreagair e:
  - Chan eil fios agam a bheil e fìor no nach eil, ach is dòcha gur e Kai am prionnsa againn!
  Feadan Gerda.
  - Seadh?
  Chrath am balach le aonta.
  - Is seirbhiseach mi ann an lùchairt a' phrionnsa, agus tha fios agam gur ann de na daoine cumanta a tha mo uachdaran! Thagh ar bana-phrionnsa i fhèin fear òg a dh" fheumas a bhith na shàr-eòlaiche agus a bheir buaidh oirre le rudeigin!
  Chrath an nighean le aonta.
  - Seadh, b' urrainn Kai! Tha e gu math sgiobalta agus fìor mhath bho thùs! Aig amannan bhiodh e a" dèanamh a leithid de dhàin is gun robh clann a" tighinn bho air feadh Copenhagen agus ag èisteachd, a" moladh!
  Chrath am balach.
  - Tha mi gad chreidsinn! Bha am prionnsa dha-rìribh na bhalach mar mise! Thàinig e eadhon casruisgte agus chuir e air bòtannan, dìreach aig beul na lùchairt. Agus thionndaidh e a-mach dìreach iongantach. Leis gu robh sluagh mòr ann a bha airson pòsadh, rinn e deagh bheachd!
  Dh"fhaighnich Gerda:
  A bheil falt fionn agus sùilean gorma air?
  Chrath am balach air an robh dubh e fhèin.
  - Tha! Agus chòrd e ris an rìgh cuideachd, nach e Eadailtis a th" ann, ach gu bheil e a" bruidhinn ar cànan gu foirfe!
  Dhearbh Gerda:
  - Bha ar seanmhair na tidsear chànanan cèin. Agus Kai bho bha sinn eòlach bho aois òg! Tha e gu cinnteach dha!
  Thuirt an gille-frithealaidh:
  - Tha thu fortanach mu dheireadh!
  Chuir an nighean stampa air a cas-rùisgte.
  - Gabh mi chun a' phrionnsa!
  Shrug am balach.
  - Cha leig na geàrdan leis an nighean a bhith na luideagan agus na nighean casruisgte ... dìreach tilgidh iad a-steach do phrìosan thu!
  Chrith Gerda, agus dh'èigh e:
  - Dè a nì thu?
  Mhol am balach:
  - Rinn mi sgrùdadh air a h-uile dubhan is crannies anns an lùchairt. Treoraichidh mi thu gu dìomhair. Nuair a tha an oidhche ann, fad an t-slighe chun an t-seòmar-cadail. Agus cuiridh tu fios gu prionnsa sa bhad!
  Chrath an nighean.
  - Tha mi ag aontachadh!
  Thuirt am balach:
  - Is dòcha gum bu chòir dhut dreasa is brògan ùra fhaighinn. Chuir thu iongnadh air Kai san fhoirm seo!
  Chrath Gerda a ceann.
  - Tha e nas fhasa coiseachd casruisgte gun fhuaim! A bharrachd air an sin, leig le mo bhràthair faicinn mar a thàinig mi!
  Chrath am balach.
  - Suidh air a' charraig ! bheir mi biadh dhuibh. Tha thu cho sgìth agus acrach. Agus an uairsin thèid sinn!
  Ghluais an nighean gu socair a casan rùisgte, air chrith le mi-fhoighidinn. A bheil an t-sreath de dhroch fhortan seachad, agus am faic i a bràthair as sine Kai a-rithist?
  An do choisich esan cuideachd casruisgte às an Danmhairg gu ceann a deas na h-Eadailt? Balach bochd. Tha buinn rùisgte aice, ged is caileag a th' innte, mar chnagan eich bho ròidean na h-Eòrpa làn de chlachan biorach. An dà chuid fuachd agus teas, dh'fhiosraich i agus dh'fhuiling i a h-uile càil.
  Thug am balach dhi cèicean uachdar às a" chidsin, cas-chearc.
  Dh"ith Gerda e gu sanntach.
  Bha e mar-thà dorcha... nigh an nighean gu faiceallach a casan rùisgte anns an t-sruth. Ach b 'fhiach e beagan cheumannan a ghabhail, oir dh'fhàs na buinn garbh a-rithist dusty. Bha am balach a" coimhead cho spaideil.
  Stiùir e i tro tholl dìomhair san fheansa, agus ghluais e leatha tro na sràidean cùil.
  Bha a h-uile rud coltach ri sgeulachd sìthiche... an Eadailt, agus an lùchairt far an tug am balach i. Agus bha i den bheachd gum b" e am prionnsa seo a bràthair ainmichte Kai. Ach gu dearbh cha leig na geàrdan le nighean casruisgte na luideagan troimhe.
  Thug an searbhanta i gu seòmar-cadail a' phrionnsa. Thug e fhèin dheth a bhrògan, anns an lùchairt, gus nach dèanadh e fuaim, agus choisich a 'chlann casruisgte air feadh nan trannsaichean, a' dol seachad air na geàrdan gu dòigheil.
  Aig amannan bhiodh dealbhan dathte a" frasadh air na ballachan, a bha nan aislingean èibhinn.
  Agus anns an fhlùr òir, chaidil am prionnsa òg, agus air a thaobh dheis, a" bhana-phrionnsa.
  Bha am prionnsa eireachdail, ach beagan reamhar bho na fèistean sòghail san lùchairt, agus nas sine na Kai. Ach thuig Gerda sa bhad nach b" e esan a bh" ann.
  Agus dhùisg a" chàraid san Lùnastal.
  Bha an t-eagal orra an toiseach, agus ghlac na geàrdan a" chlann. Ach an uairsin dh" iarr a" bhana-phrionnsa air nighean tana, fhionn ann an luideagan le casan caol, duslach a sgeulachd innse.
  Chuir Gerda a h-uile càil ann an òrdugh. A" toirt a-steach tuairisgeulan mu chràdh brùideil ann am prìosan Frangach.
  Thuirt a" bhana-phrionnsa le co-fhaireachdainn:
  Leig leatha fuireach còmhla rinn!
  Dh"aontaich am prionnsa:
  - Seo an sgeul a b' iongantaiche a chuala mi riamh !
  Agus air a chur ris:
  - A" mhòr-chuid dhen t-slighe tron Roinn Eòrpa, mharcaich mi each fhathast. Agus dìreach nuair a thuit i, bha aice ri dhol air chois. Tha e math cuideachd gu bheil cead aig na balaich anns a" mhanachainn againn brògan a chuir orra a-mhàin anns an fhuachd, agus cha robh mo chasan bog. Ach an aon rud, leag mi sìos mo chasan agus bha mi bacach. Choisich i casruisgte an Roinn Eòrpa bho cheann gu ceann!
  Thuirt a" bhana-phrionnsa gu daingeann:
  Bidh i na boireannach as fheàrr leam a bhith a" feitheamh! Agus bi a rèir seo! Agus am balach a thug a-steach i, deich buillean le bataichean agus air na sàilean, airson a dhol an aghaidh beusachd, agus fichead bonn òir a lorg e dhuinn caraid ùr!
  Chrom an seirbhiseach òg, agus fhreagair e:
  - Tha thu cho cothromach!
  Chrom an nighean agus dh"fhaighnich i:
  - B' fheàrr maidean a thoirt dhomh air na sàilean! Is e mo choire uile an seo!
  Rinn am prionnsa gàire agus fhreagair e:
  - Buailidh iad thu le maidean leotha fhèin! Airson faighinn a-steach don lùchairt gu mì-laghail! Chan eil annainn ach luchd-riaghlaidh!
  Dhaingnich a" bhana-phrionnsa:
  - Agus tha ise, mar an ceudna, deich buillean le maidean air a sàilibh rùisgte !
  Rinn Gerda osnaich gu trom. laigh i air a druim agus chuir na sgalagan a casan rùisgte ann an lùban. Ach thionndaidh e a-mach nach robh e cho eagallach.
  Bhuail iad i le meur tana, dìreach airson a thaisbeanadh, agus cha do rinn buinn chruaidh Gerda dochann, ach cha do rinn iad ach tic.
  Ach chaidh am balach a bhualadh le maide sùbailte, agus chaidh a ghoirteachadh gu mòr. Ach dhùin e fhiaclan gu teann, agus a 'bualadh air, chùm e air a sgreadan a chumail air ais. Agus an uairsin dh'èirich e agus bha e gu mòr air an dà chas.
  A-rithist, fhuair Gerda, a bha air fhulang o chionn fhada, an tiogaid fortanach. Chaidh an nighean a dhèanamh na searbhanta do phrionnsa uasal. Thàinig i gu bhith na boireannach-feitheimh, air a h-èideadh ann an sìoda agus deiseag. Tha an sgeulachd a rèir Andersen ag ath-aithris fhèin, dìreach beagan ann an dreach eadar-dhealaichte. Air a" chiad latha shuath Gerda a casan anns na bòtannan ùra aice, agus thuig i nach e dìreach binneas a th" ann am beairteas. Agus ann an sìoda tha e beagan teth as t-samhradh Eadailteach. Agus chan eil na soithichean as eireachdail cho math nuair a tha làn stamag agad.
  Bidh e a" brùthadh agus a" cur bacadh air coiseachd ...
  A bharrachd air an sin, bha aig Gerda ri cànanan cèin ionnsachadh, deagh mhodhan, gach seòrsa dòigh-obrach agus saidheans. Agus chan eil seo idir cho inntinneach ri bhith a" stiùireadh beatha tramp.
  Tha eadhon mo cheann air chrith.
  Dh'fheuch Gerda ri fàs cleachdte ris, dh'fhuiling i airson ùine mhòr. An seo tha bliadhna air a dhol seachad. Agus bha e coltach mar-thà gun robh i air a tarraing a-steach don sgìths, ruitheam seo de bheatha na maighdeann-mhara.
  Agus gu bheil i mar-thà leisg a dhol a dh'àiteigin agus coimhead airson rudeigin.
  Ach anns an sgàthan air beulaibh an do rinn i an deas-ghnàth, nochd a bràthair ainmichte Kai gu h-obann. Cha do dh'fhàs am balach idir, agus cha do dh'atharraich e thairis air na bliadhnaichean fada de sgaradh, ach dh'fhàs e ro bhàn le gorm mì-fhallain. Ann an caisteal na Banrigh Sneachda, bha e coltach gun robh e a 'reothadh, agus bha e fhathast a' feuchainn ris an fhacal: "Eternity" a chuir ri chèile bhon deigh.
  Agus às aonais, tha e na phrìosanach.
  Ach bha e coltach nach robh e comasach dha. Agus cò ris a tha e coltach a bhith nad shuidhe ann an caisteal deighe airson grunn bhliadhnaichean, eadhon ged nach eil thu a" faireachdainn an fhuachd?
  Agus nach eil clann eile faisg air làimh?
  Bha Gerda a" faireachdainn gu robh a bràthair ainmichte gu math mì-thoilichte. Chan eil ann ach deigh agus mathain bhàn mun cuairt, bidh thu a" rèiteach tro chulaidhean deighe a" deàrrsadh mar daoimeanan. Eadhon a 'gabhail a-steach gun do reothadh cridhe a' bhràthar ainmichte, tha e fhathast soilleir gu bheil e gu math mì-thoilichte. Agus a-mhàin leis a 'Bhanrigh Sneachda fhèin as urrainn dhut bruidhinn, ach tha i a' nochdadh anns a 'chaisteal deighe cho ainneamh.
  
  Rinn Gerda sgreuchail agus chuir e roimhe ruith. Chaidh i dhan rùm aice. Bòtannan clì gu h-onarach, èideadh daor agus fo-aodach tana. Chuir i aodach air a" chiad fhear, thionndaidh i gu bhith na trusgan, ach bha i air a stòradh gu faiceallach. Dh" fhàs i cuing, agus rùisg i a casan os cionn a glùin. Tha an nighean air fàs suas, agus tha coltas gu bheil i trì bliadhna deug a dh'aois, ach gu dearbh tha i deich bliadhna nas sine. Dè cho fada bhon a chaidh i a choimhead airson a bràthar a bha fo mhionn? Airson trì bliadhna deug, mura h-eil barrachd.
  Phòg an nighean an crann-ceusaidh, agus mar sin, casruisgte, chaidh i air tòir a bràthar ainmichte. Co-dhiù bha fios aice a-nis gu robh e fada gu tuath. Air an t-slighe choinnich geàrdan rithe. A" faicinn Gerda casruisgte agus ann an luideagan, chuir iad iongnadh orra:
  - Am bheil thu a'd' bhan-tighearna ? Dè an seòrsa sealladh a th" agad?
  Thuirt Gerda:
  - Chuir mi fearg air mo phrionnsa, agus dh' orduich e dhomh a dhol a na h-uile ceithir taobhan, anns na h-aon luideagan air an deachaidh mi dh' ionnsuidh na seirbhis.
  Thuirt an geàrd gu truagh:
  - Leagaidh tu sìos do chasan uile, bheir mi dhuit co-dhiù paidhir bhròg. Dh'fhàs mo nighean a-mach bhuapa, agus bidh iad dìreach ceart dhut!
  Chaill an nighean coiseachd casruisgte, rud a tha cho snog nuair a tha na buinn garbh.
  Fhreagair Gerda gu modhail:
  - Cha robh mi airidh air... Cùm e no reic e!
  Chrath an duine feusagach a cheann.
  - Uill, chan eil mi! Tha rathaidean na h-Eadailt ro chruaidh agus ro chreagach airson casan casruisgte na h-ìghne. A bharrachd air an sin, tha thu mu thràth air a chuir às an uachdar cruaidh. 'S e Cèitean a th' ann fhathast, agus cha bhi e fuar a dh'aithghearr, ach airson na h-oidhche bheir mi plaide dhubh airson do chòmhdach fhèin ... Gus am faigh thu deagh shealbhadairean ùra!
  - Tapadh leat! Fhreagair Gerda.
  Cha robh i airson oilbheum a thoirt don gheàrd.
  Thug i leatha a leathar, agus brògan cha mhòr gun chaitheamh - a rèir coltais cha bhiodh an nighean aice gan caitheamh ach air saor-làithean, agus sgarfa ìosal, cuideachd practaigeach ùr. Thug i taing don gheàrd le cridhe bog. Bha na brògan gu dearbh comhfhurtail, beagan cus, ach àbhaisteach. Bha e comhfhurtail coiseachd annta.
  Ach cho luath 's a thionndaidh i an oisean, thug an nighean dheth a brògan agus chroch i air a gualainn iad. Bha i dha-rìribh ag iarraidh coiseachd casruisgte, fois a ghabhail bho bhrògan lùchairt. An toiseach bha e tlachdmhor coiseachd, bha duslach an rathaid a" cuir strìochag air mo shàilean lom. Ach an uairsin, thòisich dìth cleachdaidhean fada a 'toirt buaidh. Dh" fhàs buinn na h-ighinn na bu buige "s na bu buige, agus cha b" fhada gus an do mhothaich i cho geur agus a bha na molagan agus an losgadh. Agus san fharsaingeachd, tha gach tubercle cas-rùisgte, anns a bheil na calluses air tighinn a-mach, a 'faireachdainn goirt.
  
  Ach Gerda, a fhuair air a bhith a 'crochadh air a' raic na beatha mar-thà nach robh cho goirid, cha robh e nàire. Às deidh na h-uile, chan eil a bhith a 'coiseachd casruisgte air rathad creagach a' goirteachadh cho mòr ri bhith a 'ròstadh do shàilean ann am brazier. Eadhon ged a bhiodh i, na searbhantan urraim airson bliadhna, air i fhèin a shàrachadh. Chan eil dad as urrainn dhi seasamh ris.
  Agus lorgaidh Kaya, leis a h-uile dòigh.
  Ro dheireadh an latha, bha casan rùisgte na h-ìghne a' sileadh, ach cha do leig i seachad i agus thuit i na cadal ann an cruach fheòir. Agus chaidh an ath latha a-rithist air rathad creagach.
  Agus choisich i tron fheachd, eadhon ged a spreadh a casan le pian leis a h-uile ceum.
  Cha do ghabh Gerda biadh leatha, agus bha aice ri dèirce ithe. Bha nighean bhòidheach ann an ragaichean air a frithealadh gu deònach.
  An toiseach bha Gerda airson brògan leathair a reic no an iomlaid airson biadh, ach an uairsin dh" atharraich i a h-inntinn. Gu math luath dh'fhàs a casan garbh, agus cha robh feum aca air brògan, gu sònraichte anns an t-seusan blàth. Ach choinnich i ri dithis bhalach beag a bha gu litireil a" bàsachadh leis an acras.
  Cha b' urrainn Gerda am fàgail.
  Thug an nighean biadh dhaibh leis na chruinnich i ann am poca, an uairsin reic iad ann am bùth marsanta, gu dearbh, aig lasachadh mòr, brògan cha mhòr ùr. Cheannaich sinn biadh agus dh" fhàg sinn e dha na balaich, còmhla ri sgarfa sìos.
  Na leig leis na balaich reothadh.
  Gu dearbh, bha Gerda modhail ann an dòigh fhialaidh Chrìosdail. A bharrachd air an sin, b 'e samhradh a bh' ann, agus air an oidhche cha robh feum air còmhdach le sgarfa. Ach nuair a thàinig raointean fialaidh na h-Eadailt gu crìch, thàinig an nighean a bha a" coiseachd gu tuath gu crìch anns na h-Alps. Agus tha e fhathast blàth tron latha, ach fuar air an oidhche. Agus tha na bailtean gu math nas teirce, feumaidh tu a bhith leis an acras.
  Agus molagan gu math biorach air na rathaidean, a 'cladhach a-steach gu calluses ùra bonn nighean.
  Aon uair 's an t-samhradh, bhuail reothadh beinne agus reòthadh na sgàinidhean. Thionndaidh an nighean agus mu dheireadh reub i an dreasa aice. Bha i rùisgte agus gun dìon. B" fheudar dhomh, a" cumail nan luideagan orm fhìn, falbh aig astar luath. Chan urrainn dhut cadal rùisgte air an oidhche - fìor ifrinn. Cha do chaidil Gerda fad an latha is na h-oidhche, ach sa mhadainn chaidh i sìos beagan na b 'ìsle agus blàthachadh i, chaidil i. Choisich i 'n sin a rìs fad na h-oidhche, agus roimh dhinneir an ath latha thàinig i gu tuath- beinne.
  Dh'aontaich an sealbhadair aodach sìmplidh is sean a thoirt dha Gerda, ach mar thoradh air ais thug e air fiodh a ghearradh airson dà sheachdain slàn agus uisge a ghiùlan ann am bucaidean le cuing.
  Agus chan ann a-mhàin dhaibh fhèin, ach cuideachd airson an nàbaidhean.
  Dh'obraich an nighean gu cruaidh gu sgìth, agus cha do dh'ith i ach aran sean agus bainne goirt. Thug an sealbhadair cuireadh dhi fuireach, ach rinn Gerda breug, ag ràdh gu robh i a 'dèanamh taistealachd. Gu mì-fhortanach, thug dòrn na beinne seòrsa de phoca tollaidh dhi, ach co-dhiù chan eil thu rùisgte. Agus cha do thilg e eadhon pìos arain air an rathad.
  Ged a lìon an nighean i fhèin le calluses air a làmhan.
  Bha aig Gerda ri falbh le stamag falamh. Agus anns na beanntan, tha na bailtean beaga tearc, agus tha na h-Alps fhèin mòr, air mullach nam beann, eadhon as t-samhradh tha sneachda ann. Reub an nighean bhon acras feur, seamrag, connagan giuthais gnawed. Ann an deich latha, chaidh a magadh gu bhith na aon chraiceann agus cnàmhan. Cha b' urrainn eadhon an fheòrag cur an aghaidh, agus dh'ith i amh.
  Agus eadhon gnawed an craiceann.
  An uairsin bhuail mi an tuathanas a-rithist. Dh'obraich i gu cruaidh an sin airson trì latha, ach an uairsin dh'ith i, agus thug iad dhi beagan airson an rathaid. Ach bha a" chuid a bu mhotha de na h-uile air a" Ghàidhealtachd a" faighinn an oidhche fuar. Chaidil an nighean fad an latha, air an oidhche chrom i, le a casan casruisgte, air clachan biorach. Aig amannan bhiodh madaidhean-allaidh a "caoineadh, grunn thursan thuit Gerda a-steach don àibheis agus cha mhòr nach do thuit i, ach chùm an dàn i. Ged a tha eagal mòr a dhol tro na beanntan agus air an oidhche. Agus an t-acras...
  Ach co-dhiù tha fios aice càite an tèid i.
  Nuair a chaidh Hannibal thairis air na h-Alps dhan Eadailt, bhàsaich leth an airm aige agus na h-ailbheanan gu lèir. Agus an seo tha an eadar-ghluasad air a dhèanamh le nighean bheag, tobar, eadhon airson bliadhnaichean, agus inbheach.
  Bidh na madaidhean-allaidh a" reamhrachadh a dealbhan casruisgte, gràsmhor a dh" fhàg a casan fad-fhulangach.
  Nuair a bha Gerda mar-thà air an oir, fhuair i slighe gu tuathanas eile, agus a-rithist biadh. Thionndaidh an sealbhadair a-mach gu robh e na bu chaoimhneile agus thairg e còta craiceann caorach agus brògan dha na caileagan, ach dhiùlt Gerda, ag ràdh gu robh i cleachdte ri clachan agus fuachd mar-thà, agus gu bheil casan casruisgte a 'dol mòran na b' fhasa na bhith air an luchdachadh a-steach do bhrògan. Thug an sealbhadair poca làn bìdh airson an rathaid.
  Bha cogais aige.
  Gu dearbh, chuir seo cuideam air an nighean, ach leig i leatha a dhol airson beagan sheachdainean eile gun stad. The highlands were coming to an end, bha na beanntan a" fàs na b" ìsle "s na b" ìsle. Agus chaidh Gerda thairis air a" phàirt as duilghe den turas: mullach nan Alps.
  Agus tha seo mar-thà na choileanadh.
  A-nis bha i anns an Eilbheis, far a bheil e beagan nas buige, agus tha tuathanasan nas cumanta. Chruthaich an t-eadar-ghluasad Gerda, agus cha do ghabh i fuachd anns na beanntan, agus cha do ghabh i eadhon fuachd. A‑chum nach gràdhaich na Diasan a tha lag nan spiorad, ach dhaibhsan a tha làidir.
  Bha, agus cha do reub na madaidhean-allaidh ach lorgan-coise lom na h-ìghne, ach cha robh iad deònach leum.
  Choisich Gerda agus choisich e, stad e ann an tuathanasan, ag obair, uaireannan a 'seinn. Tha beatha shiùbhlaiche taitneach agus eòlach oirre. Thòisich na làithean a 'dol nas luaithe agus nas duilghe. Tha Fate gu ruige seo air an nighean a dhìon bho dhroch dhaoine, robairean agus luchd-èigneachaidh. Ach a dh" aindeoin sin, chan eil Gerda cho beag tuilleadh, agus dh" fhaodadh e luchd-brathaidh a thàladh. Ach gu ruige seo dh'obraich a h-uile dad a-mach.
  Thug cumhachdan nas àirde aire dhith ...
  An seo chaidh an nighean seachad air an Eilbheis cuideachd, a 'dol a-steach gu Bavaria. Tha an samhradh air a dhol seachad air mullach a 'chinn mar-thà, ach tha e fhathast glè bhlàth air a' chòmhnard, eadhon air an oidhche. Agus chan eil na rathaidean cho creagach. Bha coiseachd na thoileachas. Thàinig bailtean beaga a-steach gu tric, agus cha robh trioblaidean sam bith ann le biadh. Shàbhail Gerda, ag obair pàirt-ùine, beagan airgid dhi fhèin, agus dh" ùraich i an dreasa aice airson tè nas eireachdail agus nas ùire. Ach b 'fheàrr leatha coiseachd casruisgte, gu h-àraidh bhon a dh'fhàs an t-aonar na bu duilghe na bòtannan.
  Agus cha mhòr nach bi na casan a 'reothadh eadhon air an oidhche agus às deidh an uisge.
  Ach chaidh ùine seachad. Ghluais an nighean gu tuath. Tha an samhradh seachad agus tha an fhoghar air tighinn. Dhòirt uisge fuar sìos, agus lorg Gerda i fhèin ann an ceann a tuath na Gearmailt. Bhuail i a casan rùisgte tro na maragan reòthte, a" faireachdainn beagan fuachd. Ach tha Gerda mar-thà cho eòlach is gun do chuir i romhpa gun a bhith a 'faighinn brògan, ga chuingealachadh fhèin gu dìreach aon sgarfa clòimhe. B" fheàrr leatha a-rithist an oidhche a chuir seachad, dìreach tron latha, agus stomp air an oidhche.
  A bharrachd air an sin, tha e nas blàithe a bhith a 'cadal tron latha, agus cha bhith thu a' reothadh ann an gluasad.
  Mar sin chaidh i seachad air tuath air a" Ghearmailt a bha gu math dùmhail sluaigh agus chaidh i chun na mara.
  Bhuail i a cas-rùisgte san uisge....
  Chan eil àite ann airson a dhol nas fhaide air tìr, agus chan eil e reusanta snàmh thar a" chuain. Bha an Danmhairg dùthchasach gu ìre faisg. Bha an nighean gu h-obann ag iarraidh tilleadh gu Copenhagen dùthchasach. Is dòcha gu bheil a seanmhair fhathast beò. A bharrachd air an sin, chan eil e soilleir ciamar a thèid thu air adhart nas fhaide.
  Ach shuidh Gerda sìos air clachan ri taobh na mara agus, an dèidh smaoineachadh, dhiùlt e am beachd tilleadh. Mura h-eil dòigh eile ann, bu chòir dhut bàta a lorg a 'dol gu tuath, ruig an deigh agus an uairsin gluais chun Phòla a Tuath. Oir, as coltaiche, tha caisteal na banrigh sneachda suidhichte an sin.
  Bidh fuachd, gu h-àraidh air an oidhche, a 'bìdeadh na h-ìghne, ach chan urrainn dha a toil a bhriseadh.
  Uill, ma tha sin riatanach, lorgaidh i a leithid de bhàta, ach airson a-nis, chun phort.
  
  JUNG AIR AN SOATHACH AMAZON
  Tha Edmond D'Artagnan a-nis na bhalach cabin air bàta spùinneadair Amazon. Chan eil anns an sgioba gu lèir ach nigheanan brèagha. Tha iad uile ann an sgiortaichean goirid agus deiseachan seòladair. Tha iad seo stiallach agus lùbach. Agus is e an stiùiriche aca a" bhanrigh spùinneadair: Charlotte de Condé.
  Tha i casruisgte cuideachd, ach tha a h-adhbrannan sgeadaichte le bracelets nathair òir le sùilean emerald. Agus air na dùirn tha bracelets làn de daoimeanan. Banrigh glè bhrèagha, agus fèitheach, làidir.
  Chan eil ann an Edmond ach balach. Ann am pants goirid agus le torso rùisgte, tana, fèitheach, bidh e a" tarraing an ròpa. A 'roiligeadh e nas teann. Seadh, is e balach gu math ionnsaigheach a tha seo. Leig e a chasan rùisgte air a" chrann agus toinneamh.
  Bidh caileagan a" crathadh timcheall air. Bidh dithis a' tarraing an t-seòl, an casan lom, fèitheach, tana.
  Sheinn Edmond d'Artagnan:
  Chan fheum spùinneadairean saidheans
  Agus tha e soilleir carson...
  Tha casan is gàirdeanan againn
  Agus tha an ceann gun fheum dhuinn!
  Tha cuig ceud nighean deug air brigantine. Agus tha iad eadhon beagan gann. Tha am brigantine fhèin glè bhrèagha agus air a pheantadh. Tha na siùil air an dèanamh suas de dhealbhaidhean dathte agus sìoda mìn.
  Bhuail Edmond an t-seòl le cas leanabh agus rinn e gàire le strìopachas. Agus bidh na caileagan a 'fàileadh cùbhraidheachd daor, mar gum biodh iad ag obair iongantach ann an seudaireachd.
  Bidh cuid dhiubh cuideachd a" caitheamh seudaireachd agus sgeadachaidhean. Tha iad uile tana, agus tha a" mhòr-chuid dhiubh fionn. Tha iomadh ceann ruadh ann... Bòidhchead iongantach.
  Shuidhich an gille an seòl, agus dh' èirich e na b' àirde. Dh'fhàs an crann suas agus loisg e gu dòigheil casan lom, cruaidh a' ghille.
  Gu h-obann chunnaic Edmond siùil air falbh agus rinn e feadan. Bha e cho math. Chaidh cuairt-dànachd a dhealbhadh.
  Agus dh"àithn an gille òg:
  - Tha mi a 'faicinn gallion air thoiseach!
  Thòisich na caileagan ri fealla-dhà agus thòisich iad a" gluasad. A-nis bha creach aca.
  Fìor, chan eil ach dusan gunna air a 'bhrigantine. Tha gallion drùidhteach ann am meud.
  Goirid roimhe seo, ghlan na caileagan sròn am brigantine bho fhàs. Agus choisich e gu math luath. Gus a gluasad a luathachadh, dh" òrduich Charlotte de Condé seòl a bharrachd. Agus tha astar an brigantine air a dhol suas gu mòr.
  Cha do dh'atharraich Gallion cùrsa. Chithear gun robh an long spùinneadair coltach beag dhaibh. Gu dearbha, cha robh ach na gunnaichean a bh' air bòrd a' ghalan aig an robh dà fhichead 's a h-ochd, gun a bhith a' cunntadh an deireadh 's a' bhogha. Tha, tha iad nas motha ann an inbhe.
  Thug an neach-cuideachaidh don sgiobair agus rìgh nan spùinneadairean, Emmanuel fa-near le dragh:
  "Is dòcha gu bheil iad a 'dol fodha sinn!"
  Stamp Charlotte a cas-rùisgte air an deic agus thuirt i le cinnt:
  - Chan eil! Chan urrainn dhut ar bàthadh cho furasta!
  Dh"èigh Edmond bhon deic àrd:
  - Gu cath ! Nigheanan gu dàna a-steach don bhlàr!
  Bha Emanuel a" fàs gu feargach:
  - Wow, an diabhal beag! Rachamaid sìos!
  Cho lùthmhor ri muncaidh, leum am balach dheth. Bha a shàilean lom, pinc a" lasadh.
  Dh"fhaighnich Charlotte le wink:
  - A bheil thu ag iarraidh leanabh sabaid?
  Fhreagair Edmund mar fhreagairt:
  - Tha mi dha-rìribh ag iarraidh!
  Thug Emmanuelle ruadh taic don bhalach gun dùil:
  - Tha an galan seo air a lìonadh le luchd, sin cho cruaidh sa ghluaiseas e! Gun teagamh sam bith!
  Dh'aontaich Charlotte:
  - Rachamaid feadh an deiridh, tha bogha cumhang againn, 'S bheir sinn air bòrd an nàmhaid !
  Edmond, leum suas, sheinn:
  - Cha'n e an diabhul fein do bhràthair -
  Chop nàimhdean spùinneadair!
  Dh"òrdaich Charlotte, a" stampadh a sàil rùisgte air darach an deireadh:
  - Lean siùil a 'bhalaich chab!
  Ghluais am brigantine nas fhaisge. Dh"fheuch Gallion ri tionndadh mun cuairt. Ach ghluais e gu math cruaidh. Ghluais am brigantine nuair a chaidh na gunnaichean a losgadh, agus cha mhòr nach d" fhuair e milleadh. Fìor, bhuail aon urchair am bogha, agus chaidh am fear eile sìos an t-seòl.
  Ach cha mhòr nach robh buaidh sam bith aige air an astar. Tharraing na caileagan barrachd phàipearan sa bhad agus mheudaich iad an astar.
  Thuirt Charlotte le gàire:
  Tha sinn nar gaisgich solais!
  Agus rinn i gàire ri a caraidean...
  Fhreagair Emmanuelle:
  - Nas mionaidiche an fho-thalamh!
  Dh'ullaich na caileagan dubhan ro làimh. Fhuair iad air thoiseach air a' ghalan ann an oidhirp an taobh eile a thionndadh. Tha na gunnaichean air an luchdachadh caran slaodach, ach bhiodh volley aig a" bhrigantine faisg air làimh marbhtach. Ach fhuair an nighean Gertrude air losgadh bhon ghunna, agus bhris i stiùir làidir a 'ghalion, air sgàth sin chaidh e sìos agus chrath e fhèin. An seo thionndaidh na caileagan na siùil pàipeir aig ceàrn eadar-dhealaichte, gus nach leig iad leotha bualadh ro gheur. 'S chaidh am brigantine gu rèidh. Bha na dubhan air an ceangal gu teann, agus air an sàthadh le ola steigeach.
  Thug gaisgich spùinneadair ionnsaigh ann an maoim-sneachda. Bha na sàilean cruinn lom aca a" lasadh. Agus air bòrd a" ghalainn, chog luchd-cogaidh ann an armachd umha nan aghaidh.
  Bha a dhà uimhir dhiubh ann, ach bha iad gu soilleir na b" ìsle na na h-Amazons àlainn ann an deasbaireachd.
  Stiùir Charlotte fhèin an ionnsaigh, ruith i muileann-gaoithe le dà shabair agus chuir i dheth ceann legionnaire nàmhaid. Chaidh an ceann feusagach air ais.
  De Conde, ghluais a" bhanrigh spùinneadair a sàil lom gu smiogaid an nàmhaid agus rinn i gàire:
  - Airson sonas spùinneadair!
  Bha am balach Edmond a" sabaid cuideachd. Tha iad beag, ach sùbailte. Agus mar sin gearraidh e naimhdean le sabairean.
  An seo chaidh an dàrna ceann a roiligeadh, a 'fàgail fuil air an deic. Tha Spàinntich (tha, tha e coltach ri Spàinntich - swarthy, feusag, ann an armachd agus bòtannan àrda a dh'aindeoin an teas!) A 'cur an aghaidh gu mòr.
  Gheàrr Edmund dheth ceann eile ann an gluasad deas air gach taobh agus rinn e gàire:
  - Airson Athos!
  Agus a-rithist bhuail e an nàmhaid san smiogaid le a shàilean rùisgte. Agus bha am buille math, dh'itealaich an dubhan.
  Rug am balach:
  - Airson Porthos!
  Bha spiorad fìor shabaid ann, mar uisge a ghoil ann an teapot.
  Gheàrr Emanuel i fhèin, agus ghluais i a glùin rùisgte don stamag. Mar sin dhòirt fuil à beul an nàmhaid.
  Choisich an nighean:
  - Airson bràithreachas spùinneadair!
  Agus a-rithist, mar a ghabhas e agus a ghearradh e le claidheamhan, mar gum biodh bho tionndadh ...
  Chaidh Charlotte seachad air na dealain-dè le a sabers agus rinn i gàire:
  Tha mi a" dèanamh tionndadh ùr
  Tha mi nam aingeal, pìleat den Antichrist!
  Agus mar a ghluaiseas e a shàil rùisgte chun an nàmhaid anns an dearbh anail.
  Thuit Edmond suas. Agus corporal mòr Spàinnteach, agus e ag itealaich thairis air bòrd agus a" bàthadh an sin.
  Ghlac an gille e agus sheinn e:
  - Is truagh nach eil fios aig duine
  Agus chan eil sinn eadhon eòlach oirnn fhìn ...
  Cia mheud òr a dh'fheumas sinn
  Dè an ìre airgid a tha sinn ag iarraidh!
  Agus gheàrr Edmond sìos neach-dùbhlain eile. Dhìrich caileagan spùinneadairean a-steach don bhlàr, agus chrom iad a h-uile duine mar càl. Bha dìoghras agus miann mòr aca buannachadh.
  Rinn Emmanuelle slaodadh, an dà shabair aice a" frasadh mar lannan propeller. Agus bha i a 'coimhead uabhasach sabaid agus ionnsaigheach nighean.
  Agus lorg an t-sàil lom, cruinn smiogaid eile de dh" oifigear Spàinnteach. Am fear sin bho bhuille pronn, mar a tha e ag itealaich, a 'briseadh craobh thar bòrd.
  Sheinn Emmanuelle:
  - Bidh sinn a 'goid carabhan,
  Bidh sinn a" goid gallions....
  Chan eil sinn air ar gairm gu cunntas -
  Chan eil dragh agam mu na laghan gu lèir!
  Agus thuit an nighean air a druim, agus bhreab e oifigeach mòr eile le a casan, agus chaidh e air bòrd le armailt throm. Agus air tuiteam dhan uisge saillte, saillte.
  Thuirt Emmanuelle:
  - Uill, bhon sgreuch!
  Thug Charlotte taic dhi:
  - Frasan a 'briseadh a-rithist
  Bidh riaghladh na cnàimh!
  Agus leumaidh an nighean agus buailidh i an nàmhaid le a sàil rùisgte sa bhroilleach. Bhris a chrann o neart, agus dhòirt fhuil as a bheul mar thobar.
  Sheinn Charlotte de Condé:
  - Sèideadh, sèideadh, barrachd, sèideadh, buille
  eile agus a-nis ...
  Tha gibht agam ann an cathaibh,
  Marbhaidh mi thu freak!
  Agus tha an nighean a-rithist a 'bualadh le claidheamhan. Gearr dheth cinn ag itealaich a-rithist.
  Bha Charlotte a" beucaich le tlachd:
  - Tha ar bratach dubh os cionn a h-uile càil!
  Air faicinn do chuid de Shasunnaich gu'n robh iad a' cogadh ri caileagan spùinneadairean, thuit iad gu neo-dòchasach air an glùinean, agus ghuidh iad air tròcair.
  Thug na caileagan orra an casan rùisgte, chiseled a phògadh an toiseach, agus an uairsin thilg iad thairis air bòrd iad.
  Dh" èigh Charlotte de Condé:
  - Airson soirbheachas mòr!
  Agus a-rithist, mar a ghluaiseas e a shàil rùisgte gu dìreach a-steach do shròn an neach-dùbhlain. Agus pronnadh e gus am biodh toll ann an cùl a chinn. Agus as a sin dhòirt tobar fala.
  Ach tha e seachad.
  Bhuannaich na spùinneadairean, agus thuit na saighdearan Spàinnteach mu dheireadh air an glùinean, ag iarraidh tròcair.
  Thuirt Charlotte de Condé le gàire:
  - Nach faigh sinn iad air bòrd, feumaidh an t-iasg ithe cuideachd! Agus an uairsin nì sinn sgrùdadh air na tacan agus na bothain.
  Ghèill na caileagan gu deònach ris an òrdugh. Cha leigeadh iad ach le fir am buinn rùisgte a phògadh mus do bhàsaich iad, rud a tha gu math tlachdmhor dha nigheanan. Agus thilg iad dhan mhuir iad.
  Edmond, gu feallsanachail:
  - Cò dha na paidhean agus na donuts,
  Agus cò a bhios a 'bruthadh agus a' bualadh!
  Às deidh sin, ghluais na caileagan tro na bothain a 'lorg creach.
  Ann am bothan a' chaiptein lorg iad bean uasal mu thimcheall air trithead 's a còig agus nighean còig-deug. Bha iad ann an dreasaichean daor agus brògan le sgeadachadh.
  Thuirt Charlotte le gàire:
  - Faodaidh tu airgead-fuadain a ghabhail. No an fheàrr leat an lùb?
  Fhreagair an senora le osna:
  - Dean tròcair air do nighean !
  Chrath Banrigh na Spùinneadair.
  - Is urrainn dhomh a toirt don sgioba agam! Ma dh"aontaicheas i pàirt a ghabhail, mas e do thoil e!
  Rinn an nighean gàire:
  - Bi nad spùinneadair?
  Chrath Charlotte de Condé.
  - Mar a tha thu ag iarraidh! Bidh Ransom a" faighinn cus fealla-dhà. Reicidh sinn thu nas fheàrr na planntachas crann-siùcair!
  Rinn an nighean gàire mar fhreagairt:
  - Tha mi ag aontachadh a bhith nam filibuster!
  Thuirt Emanuel:
  - Tha i ro thaitneach, agus dhuinne cha bhi i ach eallach. Is dòcha gu bheil e nas fheàrr dìreach a dhol air bòrd!
  Thuirt Edmond le gàire:
  - Nach math boireannaich a mharbhadh!
  Thuirt Emmanuel gu loidsigeach:
  - Nach math fir a mharbhadh cuideachd ! Tha iad fhathast nan creutairean beò! Agus tha clann aca!
  Chrath am balach musketeer.
  - Tha, tha sin ceart! Bidh clann a 'caoineadh airson athair. Agus cha do smaoinich mi cho tàmailteach 's a tha e marbhadh!
  Thug Emmanuelle fa-near le gàire:
  - Ach feumaidh tu!
  Dh"èigh am balach Musketeer:
  - Tha gaol agam ort beatha! Agus tha mi an dòchas gu bheil e dha chèile!
  Chrath Charlotte de Condé.
  - Bheir sinn chun sgioba againn thu! Dè a nì thu leis an fhear as sine?
  Mhol am boireannach òg:
  - Faodaidh tu airgead-airgid mòr a ghabhail dhòmhsa! Tha seo dìreach!
  Thuirt Banrigh na Spùinneadair:
  - Iomadh dragh leis an airgead-airgid seo. Tha mi a' moladh na leanas... Reicidh sinn i aig rop nan tràillean. Is dòcha gum bi i gu crìch air na planntachasan, agus mar sheirbheiseach dachaigheil, a bhios fada nas fhasa dhi!
  Thuirt Senora:
  - Dèan tròcair...
  Thuirt Charlotte gu làidir:
  - Thoir a h-uile dad luachmhor bhuapa!
  Thug na spùinneadairean dheth na seudan uile bhon nighinn agus bhon bhoireannach, agus reub iad na brògan, agus an uairsin a h-uile aodach daor. Chaidh sgiort ghoirid agus deise seòladair a thoirt don fhear ab" òige. Agus an hoodie geal as sine, a" fàgail casruisgte agus ceann-rùisgte.
  Chaidh am fear ab 'òige a-steach do na Amazons. B 'fheudar dhi sa bhad trèanadh agus feansa le bòidhchead. Ach cha robh sin gu leòr... Thòisich iad ga priobadh mura robh i a' gluasad luath gu leòr.
  Agus an uairsin ghluais na Amazons a-steach don chrann agus tro dhiofar chnapan is chrannies. Agus air ball bha iad a" sgreadail le toileachas: thàinig iad thairis air baraillean làn òir, agus mòran a bharrachd. Gu sònraichte perca agus cofaidh.
  Sheinn na gaisgich gu luath, a 'bualadh an làmhan:
  - Tha sinn nar sàr ghaisgich,
  Bidh sinn a" sgrios a h-uile càil ...
  Buail an tambourine -
  A bhith beò gu brònach!
  Gaisgich agus, gu dearbh, roinn mhòr de bhòidhchead. Agus tha an casan rùisgte dìreach a" lasadh. Agus tha iad fèitheach agus tana.
  Tha na h-ulaidhean air a" ghalan uamhasach. Ach an seo thig an inneal-rabhaidh. Nochd bàta-aiseig cuideachd. Bàta-cogaidh cumhachdach le ceud gunna gu lèir. Bha e follaiseach gu robh e air a shuidheachadh gus galan làn òir a dhìon.
  Bha an soitheach-mara mòr ag èaladh air na caileagan.
  Rinn Charlotte gàire agus dh" òrduich i:
  - Tog a h-uile seòl - falbh air bòrd!
  Dh" aontaich Emanuel:
  - Chan eil roghainn eile againn!
  Dh"èigh Edmond aig mullach a sgamhanan:
  - Air a dhèanamh le sgioba nigheanan stàilinn,
  A" dol ann an sluagh gu bòrd!
  Dh'fhàg na caileagan grunn àille air a' ghalan a chaidh a ghlacadh agus làn bròg, a' gabhail àite air a' bhrigantine.
  A nis cha robh ann o 'n t-saorsa ach ann an luaths. Chan e fealla-dhà a th" anns a" chruiteir ceud-gunna. Faodaidh e am bàthadh mar phiseagan. Tha brigantine le dà ghunna dheug na aghaidh mar lann feòir.
  Bha cunnart ann gu'm biodh i air a cur fodha mu'n do sheòl i thun a' bhàta-mara chumhachdaich, aig an robh na gunnaichean comasach air cudthrom a chur air còig notaichean, agus fada air falbh.
  Agus a bharrachd air ceud gunna air na cliathaichean, tha gunnaichean teann is bogha aig a" bhàta-cogaidh den chiad ìre seo.
  An uairsin thàinig beachd tron bhalach Edmond:
  - Leig dhuinn a chomharrachadh gu bheil sinn a 'gèilleadh!
  Rinn Emanuel srann gu tàireil.
  - Iriosal roimh so ?
  Thuirt Jung gu loidsigeach:
  - Tha toll againn 's an t-sròin, agus tha 'n long so na 's so-iomchuidh na galan air a lionadh gu trom. Bithidh sinn air ar cur fodha gu trie. Agus mar sin bidh sinn a 'togail a' bhratach bhàn, agus thig iad a leigeil às an sgioba duais. Agus bheir sinn air bòrd iad.
  Dh" aontaich Charlotte de Condé, a" stampadh a cas-rùisgte:
  - Deas! Tha mi cuideachd den bheachd nach fhiach an cunnart a-rithist agus gu bheil e nas fheàrr a" bhratach gheal a thogail!
  Rinn Emmanuelle srann gu tàireil.
  - Seall gealtachd ?
  Chuir Charlotte de Conde an aghaidh gu loidsigeach:
  - Nas mionaidiche, cuir an cleas an sàs!
  Rinn an gruagach Emmanuelle gàire agus chrath i a ceann lasrach:
  - Cuir cleas? Dè tha mi ag aontachadh!
  Agus mar sin tharraing Edmond an t-aodach geal suas. Tha am brigantine beag, tha an cruiser dà uair dheug ann an tomhas-lìonaidh, no eadhon nas motha. Agus tha sgioba de mhìle duine aige. An aghaidh ceud gu leth Amazons. Chan fhiach ach aon nighean casruisgte deich Spàinntich chliùiteach anns a" bhlàr. Mar sin tha cothrom aig bòidhchead.
  Thachair e do Charlotte, dè ma tha sinn a 'leigeil sìos an gallion agus a' cleachdadh astar agus gluasad a 'bhrigantine gus faighinn air falbh bhon fhuamhaire? Tha cothrom aca gu cinnteach. A bharrachd air an sin, tha cus nàimhdean air bàta-mara blàir den chiad chlas. Agus chan urrainn dhut a dhèanamh às aonais call.
  Ach is ann airson sin a tha nigheanan, a bhith a" sabaid gu gaisgeil agus a" buannachadh.
  Rinn Charlotte de Conde figear a h-ochd le a claidheamh agus rinn i squeak:
  - Bidh sinn deiseil airson buannachadh, agus ma dh'fheumas sinn bàsachadh!
  Tosgaire cruiser bho chridhe astar. Bhuail e an t-seòl far a' bhrigantine. Feadan Emanuel. Bha fios aca ciamar a dhèanadh iad losgadh air an t-soitheach-mara, agus a-nis dh'fhaodadh na caileagan fàs gu math dona. Chaill iad an cothrom a dhol faisg air an t-soitheach gus ionnsaigh a thoirt oirre.
  Ach dh"obraich an àireamhachadh air sannt nan Sasunnach. Agus an soitheach-mara, a 'faicinn a' bhratach gheal air a thogail, ghluais e chun a 'bhrigantine. Gu dearbh, is dòcha gu bheil spùinneadairean air ulaidhean a ghlacadh roimhe, agus carson nach dèan thu prothaid bhuapa? Bhiodh e snog.
  Ghluais am bàta-mara a dh"ionnsaigh a" bhrigantine. Sheinn Edmond le gàire:
  - Righ gu'm faigh e beagan airgid,
  Tha mi toilichte aodach a dhèanamh ann an rags!
  Thuirt Emmanuelle, gu feargach a" stampadh a cas rùisgte, tana:
  - Agus carson a tha seo? Neo-mhothachadh!
  Thuirt am balach:
  - Tha an t-òran gar cuideachadh gus togail agus a bhith beò!
  Chrath an ceann ruadh le aonta agus sheinn e:
  - Tha e spòrsail coiseachd thairis air na raointean fosgailte le òran,
  Tro na raointean farsaing, tro na farsaingeachdan!
  Agus gu dearbh tha e nas fheàrr a bhith a 'bualadh le crowbar,
  Crowbar nas fheàrr, bàr-crow nas fheàrr!
  Edmond, a' giùlan fhiaclan, thog e suas:
  - Aon neach-strì, dà neach-strì
  Bidh e a" suathadh...
  Aon neach-strì, dà neach-strì -
  Tha e na laighe!
  Chuir Charlotte, a" bhanrigh spùinneadair sin ris, a" stampadh a casan rùisgte:
  - Aon bhòrd, dà bhòrd,
  Tha a" chiste ga togail....
  Thog Emmanuelle e, leum e suas:
  - Aon spatula, dà spatulas,
  Tha an toll a" cladhach!
  Agus sheinn a h-uile nighean spùinneadair còmhla:
  - Tha e spòrsail coiseachd thairis air na raointean fosgailte le òran,
  Tro na h-àiteachan, tro na beàrnan ...
  Agus gu dearbh tha e nas fheàrr nàimhdean a bhualadh le crowbar,
  Crowbar nas fheàrr, bàr-crow nas fheàrr!
  Agus a-nis thàinig am bàta-mara faisg air a 'bhrigantine. Thòisich dubhan air an tilgeadh uaith. Gus a cheangal nas teann.
  Agus thòisich na gaisgich ann an armachd copair agus umha air a dhol sìos gu deic a 'bhrigantine. Bhuail e air bòtannan troma, iarann-obraichte. Agus ged a bha na Sasunnaich agus na creich air an eideadh gu ro ghrinn, tha iad a' giulan breth neo-thaitneach.
  Dh'àithn Charlotte, a 'bualadh air a caraidean:
  - Dèan sabaid!
  Agus thug na caileagan ionnsaigh air an nàmhaid leis a h-uile fearg de panthers acrach. Ghearr iad sios an nàmhaid le feirg borb.
  Ruith Emmanuelle muileann-gaoithe le a claidhnean, gheàrr e sìos ceann no dhà de Spàinntich agus rinn i squeak:
  - Do na spùinneadairean air a 'ghealach!
  Bha Edmond, am balach seo, a" gearradh sìos an nàimhdean, a" magadh air:
  - Airson D'Artagnan!
  Agus chaidh am balach sìos le fearg fiadhaich leopard beag - na legionnaires Spàinnteach.
  Ghluais Charlotte a sàil rùisgte gu smiogaid seanalair na Spàinne agus rinn i co-èigneachadh:
  - Airson ar buaidh!
  Bhris am buille giallan an t-Sasunnaich.
  Thuirt Charlotte de Condé:
  - D'ar dhorn threun !
  Agus bheir e agus gluaisidh e an nàmhaid le a dhòrn anns an smiogaid. Agus a-rithist gabhaidh an cnàimh agus brisidh e.
  Rinn Emmanuelle gàire, a" giùlan a fiaclan neamhnaid:
  - Bidh daoine a 'bàsachadh airson meatailt!
  Agus leis an t-sàil rùisgte ghluais i an nàmhaid dhan ath ghiall. Is bhris se e le 'uile neart.
  Thug Edmond fa-near, às deidh dha cuirm dealan-dè a chumail, agus nàimhdean a ghearradh dheth, a "magadh air na caileagan:
  - Tha e eadhon nas fheàrr nuair a bhuannaicheas iad!
  Thàinig na caileagan air adhart air an nàmhaid, a 'gluasad le cuideam fiadhaich agus frenzy. Bha uimhir de dh" fheirg agus de dh" ionnsaigheachd annta gun robh na cuirp tana aca gu litireil a" deàrrsadh le fallas. Agus bha e coltach gu robh nigheanan fèitheach le truinnsearan preas mar sheòclaid mar gum biodh iad air an greasadh le ìm.
  Rinn Edmond squeak, a 'gearradh sìos nàmhaid eile:
  - Cocoa agus cofaidh! Thèid spòrs is buannachdan a chuir na àite!
  Gheàrr an nighean le fèithean tigress nàmhaid eile agus rinn i co-èigneachadh:
  - Ghoid sinn crazy!
  'S le a shàil rùisgte gluaisidh e 'n nàmhaid 'na shùil. Thug e leis agus sgàin an claigeann. Agus chaidh na brains a-mach.
  Thionndaidh Emmanuelle cuideachd a claidheamhan agus thuit trì cinn sa bhad. Dh"èigh an gaisgeach:
  - Airson buadhan mòra!
  Agus tha a shàilean lom, cruinn na h-ìghne coltach ri buille ann an teampall an t-seanailear. Tuitidh am fear sin agus bidh triùir luchd-sabaid eile a" frasadh bhon taobh a-steach don uisge.
  Bidh Charlotte cuideachd a 'sabaid le fìor shearbhachd. Agus gearraidh e an naimhdean mar òrd.
  Bidh Banrigh na Spùinneadair a" cumail cuirm luchd-leantainn. A" gearradh dheth luchd-dùbhlain agus a" seinn, a" rùrach fhiaclan mòra:
  - Bha meas aig daoine air a' Bhan-righ,
  Thuit na gillean uile sa ghàrradh ann an gaol!
  Agus is toil le Charlotte a-rithist a bhith a" slaodadh luchd-dùbhlain. Agus gheàrr grunn nàimhdean ann an aon turas.
  Ghabh Emanuel e, agus sheinn e:
  - 'S e nighean clas a th' annam - super!
  Agus shluig i a chlaidheamhan a‑rìs, a" gearradh an luchd-dùbhlain nan leth. Agus tha a claidhnean mar àrd-stiùirichean an ràsair.
  Bidh na caileagan a 'toirt ionnsaigh agus a' gearradh. Tha iad fada nas luaithe na na Spàinntich. Tha mòran de na bòidhchead air na vests aca a thilgeil agus tha iad a" sabaid gun bhroilleach. Agus sin mar a thachras dha nigheanan. Agus tha iad gan nochdadh fhèin - mèirlich air leth.
  Chrath Charlotte le innleachd Kolovrat agus rinn i beucaich, a" tilgeil nan cinn gearraidh air bòrd le a cas-rùisgte:
  - Tha nighean sàr-chlas agam!
  Thuirt Emmanuelle, a" gearradh sìos luchd-dùbhlain le claidheamhan a tha nas gèire na ràsair:
  - Tha mi hyper!
  Agus mar an ceudna le cas rùisgte, thilg i a cinn anns an uisge. Chuir fear de na cinn clogaid sìos saighdear nàmhaid. Thuit e agus chaidh a bhàthadh. Mar sin na toir air na caileagan sealltainn dheth.
  Thuirt Charlotte le gàire:
  - Is mise an clas as àirde!
  Tha Edmond feargach a-rithist.
  Agus gearraidh am balach mar sheic, a 'gearradh dheth cinn an luchd-dùbhlain. Agus ghabh mòran dhiubh, agus dh'fhàgadh iad gun cheann càl.
  Sheinn D'Artagnan am fear a b'òige:
  Ach carson,
  Tha e eu-comasach a bhith beò san inntinn!
  Ach carson,
  Chan urrainn dhut earbsa a bhith aig duine sam bith!
  Ach carson! Ach carson!
  Emmanuel a 'sgoltadh nàimhdean le cuideam fiadhaich, agus a' gluasad gu luath bho thaobh gu taobh. Ruith cinn nan Sasunnach a bha air an leagail agus thilg na caileagan suas iad le'n casan rùisgte. Agus sheinn na gaisgich, le dealas na tìde a chunnaic iad an t‑uan:
  - Tha an snàthainn briste
  Tha bàs olc a" bagairt oirnn...
  Agus airson a bhith beò -
  feumaidh an Gaisgeach bàsachadh!
  Thug Emanuel fa-near, a" tilgeadh suas ceann eile leis an bonn rùisgte aice, agus a" leagail an nàmhaid:
  - Ach carson,
  Airson gaol a bhith fo bhlàth ...
  Feumaidh sinn fuil cuideigin a dhòrtadh!
  Ach carson!
  Rinn an gaisgeach gàire, a" rùisg a fiaclan neamhnaid. Bidh bòidhchead mar sin a" sabaid an seo.
  Thug Emmanuelle fa-near agus i a" gearradh dheth luchd-dùbhlain mar pàipear-gainmhich:
  - Bidh mòrachd a' phlanaid leinn !
  Agus a-rithist ruith am muileann le claidheamhan. Tha i na bòidhchead eu-dòchasach.
  Thug Charlotte de Conde fa-near a bhith a" gearradh sìos nàimhdean, agus a" gearradh cinn le sàil lom ball-coise:
  - Bidh a h-uile dad gu math!
  Bidh a h-uile dad gu math!
  Tha fios agam air! Agus tha mi a 'marbhadh!
  Agus a-rithist, le òrdagan lom, tha e a 'tilgeil tiodhlac bàis marbhtach. Agus tha e gu math fionnar.
  Charlotte, ghabh a" bhanrigh spùinneadair seo e agus choisich i:
  - Airson mo dhùthaich,
  Marbhamaid na bastards!
  Agus thilg an nighean, le a òrdagan rùisgte, biodag biorach, a gheàrr cinn grunn shaighdearan Spàinnteach dheth.
  A dh 'aindeoin cho àrd' sa bha an sgioba crùisgean, fhuair na caileagan buaidh. Tha iad cho lùthmhor, lùthmhor agus gaisgeil. Bidh iad a" faireachdainn cumhachd mòr.
  Ghabh Emmanuelle, a 'gearradh an nàmhaid mar chàl, agus sheinn e:
  - farsaingeachd mhòr de rùm,
  Cha bhith thu sgìth de ghaol ...
  Rachamaid coilltean is beanntan nan dòrn,
  Bhon tha Svarog fhèin air èirigh!
  Agus a 'chaileag a-rithist, mar gum biodh e a' sgoltadh muileann le claidheamhan, agus a 'gearradh dheth mòran nàimhdean, ann an strì sabaid.
  Sheinn Edmond le tlachd, a' pronnadh luchd-dùbhlain ;
  -Tha am facal "coward" neo-aithnichte ann an Gascony.
  -Chan aithne dhomh an claidheamh ma tha thu ceàrr -Tha blas as fheàrr air an t-saoghal aig Gascons - Cha toil leinn dad ach glòir.
  
  Aghaidh grinn, sònraichte ri bhith - Seo sealladh Gascon gun locht Creid mi, a dhuine uasal, chan fhada gus an aithnich thu D"Artagnan!
  
  Gun ghloir cha 'n urrainn mi fuireach am Paris, Tha mo bheatha air a dhol seachad, 's e 'n t-àm a bhi 'gabhail cùram de 'n dàn. - Mar sin dè an aois a tha thu, mo leanabh? - O, mòran, a dhuine uasail, mòran - mu dhà bhliadhna dheug! nàmhaid : - Am bheil do làmh daingean ? - 's e so fior fheart de'n ghleus ainmeil Gascon, 'S bha mi cheart cho dàna 'N uair dh' aithnich Paris Emanuel anns a' mhaise.
  
  Burgundy, Normandaidh, Champagne no Provence, 'S tha teine 'n ad fheusaig cuideachd, Ach deagh fhortan, le Dia, cha 'n ann ortsa Cho fad 's a tha Gascony 's an t-saoghal !
  Fhad 's a tha e anns an t-saoghal gheal ...
  Fhad 's a tha e air an t-solas geal ...
  Cho fad 's a tha Gascony air an t-saoghal!
  Mar sin gheàrr iad sìos na bastards sin agus sgap iad na rathaidean le cuirp. Agus bha an deic uile còmhdaichte le fuil. Bha casan rùisgte nan nigheanan cho gràsmhor agus dh" adhbhraich sin toileachas agus faireachdainn de thoileachas nuair a choimheadas tu orra.
  Sheinn Edmond le tlachd:
  - casruisgte, dìreach casruisgte,
  Fo thàirneanach an Iuchair agus fo fhuaim an surf ....
  casruisgte, dìreach casruisgte
  Tha cead againn cluich còmhla riut!
  Chomharraich Emmanuelle gu làidir, a 'gearradh sìos an luchd-dùbhlain agus a' dèanamh muileann eile le a claidheamhan:
  - Feumaidh balaich buillean fhulang agus fàs cleachdte ri an-iochd bho leanabachd!
  Agus ghluais an gaisgeach a-rithist sàil lom an nàmhaid chun smiogaid. Agus bhuail e, a" leagail còignear shaighdearan Spàinnteach eile air bòrd.
  Thug Charlotte de Conde fa-near:
  Tha an diabhal an seo, tha an diabhal ann
  Is e breug iomlan a th" ann am beatha!
  Agus rinn i gàire air a com-pàirtichean mì-shealbhach. Agus ghearr iad sìos an nàmhaid le mòr shearbhas. Agus an uairsin chan urrainn dha duine cur an aghaidh.
  Thuirt Edmond nuair a gheàrr e sìos neach-dùbhlain eile:
  - Santa Claus le broom,
  Tha Santa Claus sgoinneil!
  Agus rinn an gille a-rithist innleachd muileann-gaoithe le claidheamhan, às an do thuit cinn briste. Air an t-slighe, b 'e claidheamhan a bha seo coltach ri sabers. Agus faodar an ainmeachadh an dà chuid sabers agus claidheamhan.
  Ghluais Edmond cuideachd a shàil rùisgte a-steach do smiogaid an nàmhaid agus bhris e a ghiallan, a" toirt air tuiteam às a chèile.
  Air an aobhar sin sheinn e le feirg ;
  Na tha daoine ag ràdh
  Chan eil dragh againn ...
  Na tèid gu karate -
  Dh" fhàs e mì-bheusach!
  Lean am balach air a 'gearradh gu gnìomhach, a' crathadh an dà chlaidheamh saber aig an aon àm. Agus a 'toirt aon cheann an dèidh a chèile.
  Thuirt Emanuelle, a" slugadh a chlaidheamhan mar ribe nathrach, a" crathadh a sgiathan agus a" caoineadh:
  - Ruby, ach na gearr thu fhèin!
  Dh" aontaich Edmond le seo, a" cur às do luchd-dùbhlain:
  Ma tha an deoch ort, na gabh grèim ort!
  Agus snìomh am balach an clàr-tionndaidh agus buailidh e an t-oifigear san smiogaid le a shàilean rùisgte. Gabhaidh e, mar phoca, agus tuitidh e.
  Thuirt Edmond le fòirneart na ghuth:
  - Leann is caviar, deoch gu madainn!
  Agus tha am balach a" gàireachdainn, toilichte leis an fhealla-dhà aige. Gu dearbh, faodaidh tu a ràdh gur e leanabh a th" ann - super! Agus a" ruith, agus a" leum, agus a" crathadh a dhòrn. Agus ma ghluaiseas e a shàil rùisgte san t-sròin, chan urrainn dha duine cur na aghaidh. Bidh bualadh iomlan ann.
  Tha Edmond, air an làimh eile, ag obair leis an neart as àirde agus an ionnsaigheachd gun chrìoch. Balach seòlta - na abair dad!
  Bha Emmanuelle, a 'gearradh sìos luchd-sabaid èiginneach Ìmpireachd Castilian, a' co-èigneachadh, a 'rùsgadh a fiaclan:
  - Ach chan eil mi ag iarraidh, chan eil mi ag iarraidh le àireamhachadh! Agus tha mi ga iarraidh airson gaol, airson gaol!
  Charlotte de Conde, a" sgaradh an luchd-dùbhlain, agus gan pronnadh a-steach do chèic, a" caoineadh, a" sèideadh dealanach bho a cuinnlean:
  - Saorsa, saorsa ! Thoir dhomh saorsa! Bidh mi ag itealaich suas mar eun!
  Nighean sabaid - na abair dad! Tha dìoghras fiadhaich agus gun choimeas aige. Agus suidheachadh sabaid.
  Thuirt Edmond gu loidsigeach, a" gearradh sìos na h-ath cho-fharpaisich, no an àite an saighdear mì-fhortanach:
  - Cha toir Dia, mur 'eil sinn fein a' deanamh mearachd !
  Ghabh Charlotte de Conde e agus leum i suas. Ghluais i a cas-rùisgte thairis air cinn nan saighdearan Spàinnteach. Thionndaidh i iad a-steach do shealg iomlan agus rinn i co-èigneachadh, a" giùlan a fiaclan:
  - Halo na neo-bhàsmhorachd - creag brònach,
  Eagal cunntais - airson an teirm làithreach!
  Bha an gaisgeach a" faireachdainn gu math connspaideach agus damaiste air a phumpadh suas agus armaichte.
  Agus ma ghluaiseas e a-rithist, bheir mòran de luchd-dùbhlain e bho na cnuimhean aca agus tuitidh iad. Agus tha e gu math freagarrach airson Charlotte.
  Thilg Edmond, a" bualadh air an nàmhaid, a" bhiodag le òrdagan rùisgte agus chog e:
  - iolaire raging -
  A 'briseadh an leòmhann ...
  Sgiathan a' sgaoileadh -
  Satan iochdmhor !
  Agus bheir am balach a-rithist e agus gearraidh e le claidheamhan e. Agus bheir e sìos mòran de chinn nàmhaid aig an aon àm.
  Is e am balach sabaid mac Theàrlaich D"Artagnan. Tha an armachd aige iongantach. Agus tha an nàdar sabaid sgoinneil ....
  Tha a' mhòr-chuid de na saighdearan Spàinnteach air am marbhadh mar-thà. Agus, gu dearbh, is e buannachd mhòr a tha seo.
  Tha cuid dhiubh, mar-thà a" faicinn nach urrainnear stad a chuir air na h-Amazons, tuiteam air an glùinean, no eadhon tuiteam gu tur air an aghaidhean. 'S bidh iad a' pògadh buinn chasan casruisgte nan caileagan. Agus tha e uabhasach math. Gu dearbh, chan urrainn dha dad stad agus a" chùis a dhèanamh air na gaisgich sin.
  Emanuel, a" gearradh nan nàimhdeas, thuirt e:
  - Agus cha stad
  Agus na atharraich casan ...
  Tha ar n-aghaidhean a" deàrrsadh
  Brògan sgoinneil!
  Agus a-rithist bidh an nighean a 'caitheamh muileann fìor mhath le claidheamhan. Agus gearrar dheth cinn mar chàl. Agus bidh e ag obair gu math ionnsaigheach, tfu, fhad "s as urrainn dhut an abairt neònach ath-aithris - gu math ionnsaigheach!
  Is dòcha gun cuir thu rudeigin ùr an sàs - mar eisimpleir, gun chrìoch ionnsaigheach!
  Agus an uairsin bidh e idir - Ku!
  Cho-obraich Charlotte de Condé le wink:
  - Cha bhith iad a" toirt dhuinn an dà chuid peilear agus bayonet!
  Agus tha a sàil chruinn, lom, mar òrd ann an clogaid adharcach an àrd-mharaiche Spàinnteach. Bidh e ag itealaich bun os cionn agus a "leagail grunn luchd-sabaid armachd a" toirt orra leum a-steach don uisge. Agus dh'èirich doineann goileach an dèidh dhaibh tuiteam.
  Thuirt an gaisgeach le gàire:
  - Cha bhith iad gan cur ann an ciste dà uair, bidh am Fuhrer kaput!
  Dh"fhaighnich Emmanuel:
  - Agus cò am Fuhrer?
  Rinn Charlotte de Conde gàire agus fhreagair i:
  - 'S e ceannard na Gearmailt a th' ann!
  Dh"fhaighnich an diabhal ruadh le gàire a-rithist:
  - Is dòcha gu bheil thu a 'ciallachadh Barbarossa?
  Thuirt a" bhanrigh spùinneadair le gàire each:
  - Chan e, tha mi a 'ciallachadh an cù Barbosa!
  Edmond, a 'gearradh sìos na gaisgich armaichte, thuirt e:
  - Tha gràin agam air burraidhean! Bhithinn a" crochadh a h-uile coin sa bhad!
  Thionndaidh Emmanuelle air ais gu capricious, a 'rùsgadh a fiaclan:
  - Chan e coin as coireach ri dad!
  Agus a-rithist, mar shàilean lom, gluaisidh e an nàmhaid bhon smiogaid. Fàilteachas banal, ach èifeachdach. Agus ma nì e, bidh e gu math gòrach.
  Mhothaich Charlotte gu robh a h-abas leacach a" gluasad suas.
  Agus ghabh i e, agus sheinn i, a" priobadh, agus a suilean a" lasadh mar sholais solais trafaic.
  Thuirt De Conde:
  - Gabhaidh sinn a h-uile duine agus marbhadh!
  Sheinn Edmond aig mullach a sgamhanan, a" giùlan fhiaclan:
  - Marbhaidh mi thu! gearraidh mi sios sibh uile gu luath !
  Thuirt Emmanuelle, a" gearradh sìos air an luchd-dùbhlain aige:
  - gearraidh mi sios thu gu h-aithghearr !
  Gabhaidh nighean eile e agus bruidhnidh i:
  - Marbhaidh mi thu!
  Chomharraich Charlotte gu làidir, a" gearradh sìos an luchd-dùbhlain aice mar speal:
  - Buainidh mi, buailidh mi, co-dhiù cha bhi thu beò!
  Tha cogadh, mar a chanas iad, na shlighe cunnartach, tha fios aig a h-uile duine a tha air ceumnachadh mu dheidhinn. Chan fhaigh thu a-mach às, chan urrainn dhut leum dheth - thag Othello an nighean ainmeil!
  Agus an uairsin bidh na caileagan, nuair a bhios iad a 'dol air bòrd an t-sreapadair, a' nochdadh òrdugh coileanaidh tarraingeach.
  Thuirt Charlotte le gàire:
  Seo mar a bhios sinn a" marbhadh!
  Thug Emanuel fa-near:
  - Ach urram crùn tàileisg air a" mhapa -
  Chan urrainn dhut faighinn seachad air a" chùis!
  Agus thilg an nighean grenade dachaigh le a òrdagan rùisgte. Agus reub e mòran nàimhdean.
  Agus a-nis tha naoi-deicheamh cuid de shaighdearan an t-soitheach air am marbhadh. Agus tuitidh na gaisgich a mhaireas beò air an aghaidhean, agus na caileagan a" cumail an casan rùisgte nan aghaidhean. Bheir iad ort do shàilean a reamhrachadh agus do phògadh. Agus aig an aon àm bidh iad a" faighneachd cheistean: cia mheud boinne a th" anns a" mhuir, cia mheud rionnag a th" anns an adhar, cia mheud falt a th" aig gypsy na ceann.
  Mura h-eil freagairt nan caileagan a 'freagairt orra, bidh iad, às aonais deas-ghnàthan neo-riatanach, a' briseadh na prìosanaich le claidheamhan mar damhain-allaidh le snàthadan. Agus tilg iad air bòrd.
  Rug Emmanuelle air sròn an t-seanailear le a òrdagan rùisgte agus bhrùth i gu cruaidh. An uairsin thuirt i:
  - Cò e mac t'athar, ach cha'n e do bhràthair ?
  Dh'èigh an coitcheann:
  - Brònach...
  Rinn Emmanuelle gàire agus thuirt e:
  - Tha am freagairt ceàrr! Gus am bi...
  Agus rug an nighean air, agus bhreab i thar bòrd e. Chaidh e a-mach agus chaidh e a-steach don mhuir. Agus cha mhòr sa bhad chaidh a bhàthadh na armachd.
  Rinn na caileagan gàirdeachas is gàire, a" rùrach am fiaclan. Bha an sùilean saphir no emerald. Agus rinn iad gàire air na com-pàirtichean aca.
  Agus mean air mhean thilg iad na prìosanaich air bòrd. Cha robh feum aca orra. Bu bheag an t-airgead-fuasglaidh, agus tha an trioblaid làn.
  Phut Edmond a bhraighdeanas air bòrd cuideachd agus thuirt e:
  - Gu tric tha beatha mì-chothromach! Bhàsaich mìle gille agus carson?
  Fhreagair Emmanuelle le gàire:
  - Gus àite a ghlanadh air a 'phlanaid Talamh!
  Dh"èigh am balach Musketeer:
  - Glan, glan, glan
  Gabh truas ri sguabadh an t-simileir!
  Dh" aontaich Emmanuel le seo:
  - Tha, feumaidh sguab an t-simileir ithe cuideachd!
  Às deidh dhaibh crìoch a chuir air na prìosanaich mu dheireadh, chuir na caileagan am bàta-mara a-steach do na sruthan uisge ... Nas mionaidiche, thuirt Charlotte gu loidsigeach:
  - Chan eil feum againn air an uilebheist seo, an urrainn dhuinn a chuir fodha?
  Mhol Edmond le gàire:
  - 'S truagh a leithid de mhaise a bhàthadh, theagamh gu'm b'fhearr a reic ?
  Dhearbh Emmanuelle gu làidir:
  - Is dòcha gu bheil e nas fheàrr a reic dha-rìribh?
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  - Faodaidh tu a reic air ais ri crùn na Spàinne! Tha tòrr ghunnaichean aig a" chruiteir! Faodar fear a tha ann an cruth aon-adharcach a thogail dhut fhèin. Agus an còrr reicidh sinn airson tòrr airgid.
  Agus chrath na caileagan gu làidir le aonta.
  
  CLEACHD STALIN AGUS TIR NAM POPADAN
  Bha Stalin, a bha na neach-poilitigs seòlta gu diabhal, a" gabhail agus ag innse dha na Gearmailtich gun robh na Breatannaich a" dol a dhèanamh Operation Torch an aghaidh Rommel san Èiphit. Agus thug e am mion-fhiosrachadh dha na Gearmailtich agus an dearbh cheann-latha obrach. Mar thoradh air an sin, ghabh Rommel gnìomh tràth. Agus chruinnich e na saighdearan air an dìon. Seadh, chaidh aig Hitler air dà roinn a ghluasad bhon Fhraing, far an robh e fhathast socair.
  Chaidh ionnsaigh Bhreatainn san Èiphit a chuir air ais mu dheireadh le call mòr dha Breatainn. Agus an dèidh call nam Breatannaich, cha do dh'aontaich Roosevelt a dhol air tìr ann am Morocco, ag argamaid gum biodh call nan Ameireaganach ro mhòr, agus gur e am prìomh rud dha na Stàitean Aonaichte a' chùis a dhèanamh air Iapan. Bha buaidh fharsaing aig fàilligeadh Operation Torch. Cha tug e buaidh air an obair "Ring", faisg air Stalingrad, ach a dh'aindeoin sin bha na càirdean a 'toirt a-mach gun robh iad air am fiosrachadh a leigeil dha na Gearmailtich air òrdughan Stalin. Agus chuir iad romhpa na breicichean a chuir air a" chogadh san Iar airson a leithid de mhì-thoileachas.
  Thuig Stalin gun robh an USSR co-dhiù air thoiseach air na Balkans, agus mar sin rinn e sin gus an do chaill Breatainn san Èiphit. Ach cha do rinn e dì-meas air comasachd aoidion agus dìlseachd Churchill. Dè dha-rìribh às deidh sin a thòisich sabotage an dàrna aghaidh. Agus chaidh aige air toirt a chreidsinn air na h-Ameireaganaich seo.
  Bha cùrsa a" chogaidh air an taobh an ear cha mhòr mar a bha e ann am fìor eachdraidh. Rinn call nan Gearmailteach faisg air Stalingrad, tuiteam an aghaidh, agus frith-ionnsaigh Mainstein cuid de dhreuchdan air ais. Agus stad fada air an Kursk Bulge, nuair a bha an dà thaobh a 'cruinneachadh neart.
  Is ann dìreach an turas seo a tha na SA agus Breatainn air casg a chuir air bomadh na sgìre a tha fo smachd an Treas Reich. Agus bha sgaoileadh armachd nas motha na ann an eachdraidh fhìor. Agus b 'urrainn dha na Gearmailtich na planaichean airson a bhith a' dèanamh "Panthers" agus "Tigers" a choileanadh, agus eadhon a 'toirt thairis air an dreach ùr-nodha den T-4. Mar sin thàinig iad faisg air a 'bhlàr le feachd mòr. A bharrachd air an sin, cha do ghluais an Treas Reich roinnean a bharrachd gu Afraga, agus gu Sicily, agus gu na Balkans agus chun Fhraing.
  Agus bha e comasach dha na Gearmailtich barrachd saighdearan-coise is tancaichean a chuir, agus gu sònraichte itealain.
  As t-samhradh, nochd am ME-309 as ùire ann an cinneasachadh sreathach, le astar nas luaithe agus armachd cumhachdach: trì canain itealain 30-mm agus ceithir gunnaichean inneal. Agus tha an astar 740 cilemeatair san uair, an aghaidh 600 airson luchd-sabaid Sòbhieteach. Mar sin tha na feachdan gu soilleir neo-ionann.
  Chuir Hitler dàil air Operation Citadel grunn thursan. Agus san Iuchar chuir mi dheth e cuideachd, agus mar sin bha mi airson deuchainn a dhèanamh air ME-309 agus an uilebheist as ùire "Maus" ann an gnìomh. Sheall an tanca seo toraidhean riarachail ann an deuchainnean, agus bha Hitler deònach a dhearbhadh ann am blàr. Agus cuideachd thoir sùil air an tanca Lev, a chaidh a leasachadh còmhla ris a 'Panther agus a bha coltach ris ann an cumadh a' chala agus an turaid, ach mòran nas motha le gunna calibre 105 mm EL 70.
  Air sgàth nam planaichean sin aig an Fuhrer, chaidh an Citadel a chuir dheth a-rithist. Agus air 1 Lùnastal, 1943, Stalin, an dèidh dha foighidinn a chall, dh'òrdaich an t-Arm Dearg a dhol air adhart fhèin.
  Chaidh am prìomh bhuille a lìbhrigeadh gu stiùir Orel. Chaidh iad cuideachd air adhart gu stiùir Kharkov agus Belgorod.
  Ach bha na Nadsaidhean deiseil airson seo. Agus dh'fhoillsich cathan borb.
  Bha sgioba tanca Gerda a' sabaid air a' Panther. B 'e seo a' chiad bhaisteadh de chlann-nighean teine. Ach roimhe sin, bha eòlas aca ann a bhith a 'dèanamh deuchainn air teicneòlas ùr agus bha iad air an comharrachadh le mionaideachd iongantach.
  Cha mhòr gun deach ìmpidh a chuir air Hitler cothrom a thoirt dha na caileagan iad fhèin a nochdadh ann am fìor bhlàr. Agus dh" fheuch iad gu toilichte ris an urras fhìreanachadh.
  Bha gaisgich a 'sabaid ann an aon bicini agus casruisgte. Thug sin seun sònraichte dhaibh. Agus bha e dìreach iongantach.
  Bhuail Gerda às a" chanan a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, bhuail e trithead "s a ceithir agus dh"èigh i:
  - Tha mi nam bhòidhchead mòr!
  Bha Charlotte, an seunadair ruadh, cuideachd ag amas air a' ghunna, le a casan rùisgte. B' e an comharra-malairt a bh' aca - losgadh len casan. Agus bidh an canan Panther a" tolladh ceithir air fhichead air a" mhaoil bho dhà chilemeatair agus a" losgadh còig-deug buillean sa mhionaid. Ann goirid, mòr tanca airson a 'chogaidh le tancaichean. Agus rudeigin nas miosa ann an adhartas agus anns an t-sabaid an aghaidh saighdearan-coise.
  Seo nighean ann am bikini air a losgadh. Loisg e an càr Sòbhieteach air a bheulaibh agus dh'èigh e:
  - Is mise Robin Hood!
  Chaidh Cristina an ath rud. Chleachd i sàil rùisgte, agus feumaidh mi ràdh gur e gluasad glè làidir a th" ann. Agus dh'èigh i:
  - Bithidh an cogadh naomh 'na bhuaidh dhuinn !
  Agus aig a" cheann thall, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, bhreab am blàth-mheala Magda cuideachd.
  Agus bhuail i a-rithist na ceithir-deug-ar-fhichead, a 'goid:
  - Is e losgadh ceart a tha seo - tha e soilleir don h-uile duine mar dhà uair a dhà!
  Sa chumantas bha gaisgich a" coimhead coltach ri nigheanan àrd-ìre.
  Sheas am "Panther" aca ann an ambush gu faiceallach agus bhuail iad na tancaichean adhartachaidh Sòbhieteach.
  Bha na Ferdinands ag obair cuideachd. Bhuail iad gu gnìomhach, agus cha b 'urrainn dhaibh a bhith air an tolladh air an aghaidh le gunnaichean Sòbhieteach.
  Bha plèanaichean a' sabaid anns na speuran. Tha ME-309 dìreach air tòiseachadh a" dol a-steach do aonadan sabaid. Ach tha dà phìleat Gearmailteach - Albina agus Alvina air an inneal seo a mhaighstir mu thràth, agus tha iad gu soirbheachail a" sabaid air. A bharrachd air an sin, tha iad cuideachd nan bòidhchead - casruisgte agus ann am bikini.
  Leag Albina càr Sòbhieteach sìos le bhith a' cleachdadh a h-òrdagan rùisgte agus rinn i còisir:
  - Airson euchdan mòra agus co-dhùnaidhean dàna!
  Bha Alvina, a 'stiùireadh teine ceart, agus a' leagail luchd-dùbhlain, a 'putadh a sàil lom air a' pheadal, a 'caoineadh:
  - Cha chuir duine stad oirnn! Cha toir dad buaidh oirnn!
  Agus an dithis nighean mar a bhithear a" rughadh:
  - Reubaidh madaidhean-allaidh olc an nàmhaid!
  Tha, chan urrainn eadhon an diabhal dèiligeadh ri nigheanan mar sin. Ann an suidheachadh sam bith, is e fìor dheagh bheachd a bhith a 'leigeil leis na caileagan sabaid.
  Sheall na blàran gu robh tancaichean Gearmailteach làidir agus èifeachdach ann an dìon. Agus sin leis na innleachdan ceart, chan eil Focke-Wulf dona nas motha. Bha an armachd cumhachdach aige ga dhèanamh comasach losgadh sìos bho aon ruith, agus an astar àrd aige nuair a bha e a" dàibheadh gus teicheadh gun fhios nach rachadh e chun chùl.
  Mar sin, san fharsaingeachd, bha geall Gearmailteach air dìon gnìomhach air fhìreanachadh fhèin. Mhair an t-sabaid airson còrr air mìos, agus cha robh cinnt mun bhuil aca. B" urrainn dha na Gearmailtich an oilbheum a chuir air ais, agus chaill an t-Arm Dearg mòran a bharrachd, gu sònraichte ann an tancaichean.
  Ach chaidh na Nadsaidhean a phronnadh cuideachd, agus cha robh iad airson ionnsaigh a thoirt air Kursk ...
  Reothadh an t-sabaid gus a" gheamhradh. Rinn an t-Arm Dearg am milleadh a-rithist agus chaidh e air adhart leis an ionnsaigh a-mhàin air 24 Dùbhlachd. Ach bha aig na Nadsaidhean air a bhith ag ullachadh ron àm seo, agus air feachdan mòra a tharraing suas. Cha deach an iolaire a ghlacadh a-riamh, agus b' urrainn dha na Nadsaidhean cur na aghaidh. Bha Belgorod air a chumail cuideachd. B' urrainn dha na Nadsaidhean ionnsaigh a thoirt air ionnsaigh an Airm Dheirg faisg air Leningrad. Bha an geamhradh gu h-iomlan air a chomharrachadh leis an fhìrinn gun robh e comasach dha na Nadsaidhean an oilbheum Sòbhieteach a chumail airson a 'chiad uair agus a h-uile càil a chuir air ais.
  Thug an obair fiosrachaidh a b" fheàrr aig an Fritz, agus ullachadh nas mionaidiche airson a" gheamhraidh, buaidh an seo. Cha mhòr nach do rinn na Gearmailtich adhartas anns an treas bliadhna fichead, agus gun robh iad comasach air barrachd fheachdan a shàbhaladh ron àm fhuar. A bharrachd air an sin, brathadh nan caidreabhaich, a chuir na breicichean air a" chogadh san Iar. Agus cha do dh'fhuiling na Gearmailtich milleadh bhon bhomadh, agus an dàrna aghaidh.
  A bharrachd air an sin, bha cogadh iomlan a" toirt toradh. Thàinig àrdachadh dà uair gu leth air cinneasachadh armachd anns an treas bliadhna fichead anns an Treas Reich dà uair gu leth. Ro dheireadh na bliadhna, ghabh na Gearmailtich suas ris an USSR a thaobh an àireamh de phlèanaichean le càileachd nas fheàrr, timcheall air co-ionann ann an tancaichean agus gunnaichean fèin-ghluasaid, cuideachd le sàr inbhe.
  Mar sin a-nis cha robh iad nas ìsle na an USSR ann an teicneòlas. A bharrachd air an sin, nochd raidhfil ionnsaigh sàr-mhath MP-44, aig nach robh co-ionann. Agus thòisich seo air cùrsa blàir atharrachadh airson an Treas Reich.
  Fìor, as t-earrach fhuair an USSR tancaichean ùra IS-2 agus T-34-85, ach chuir na Gearmailtich cuideachd tancaichean Tiger-2 agus Panther-2 nas adhartaiche a-steach don t-sreath. A bharrachd air an sin, fhuair na tancaichean Gearmailteach, an taca ris an fhìor sgeulachd, einnseanan nas cumhachdaiche. "Tìgear" -2 ann an 1000 each-chumhachd, agus "Panther" -2 ann an 900 agus a-nis bha Fritz ann an armachd agus coileanadh dràibhidh, agus armachd aghaidh agus earbsachd theicnigeach aig an ìre as fheàrr.
  Uill, dh'fhàs an itealan jet Gearmailteach na dhuilgheadas mòr. Ron t-samhradh 1944, bha còrr air mìle neach-sabaid jet ME-262 mu thràth a" sabaid anns na h-ìrean, aig nach robh astar co-ionann, ann an cuid de sheòrsan gluasad, luathachadh, agus eadhon mairsinneachd.
  Fìor, fhad "s a bhris an càr seo sìos agus thuit e gu math tric. Ach bhàsaich pìleatan cho tric - le taing dha innealan cuir às ùr.
  Thàinig mean-fhàs cuideachd air an Focke-Wulf TA-152 le sia gunnaichean itealain agus astar 760 cilemeatair san uair agus comas gluasad nas fheàrr.
  Anns an USSR, tha duilgheadasan ann fhathast ann an itealain. Air sgàth gainnead duralumin agus stad air solar alùmanum fo aonta-màil, cha deach an t-sreath Yak-3 agus LA-7 a chuir air bhog. Agus aig an àm seo, bidh pìleatan Sòbhieteach a 'sgèith seann-fhasanta Yak-9 agus LA-5. Agus chan eil fàileadh air itealan jet fhathast.
  Agus air 22 Ògmhios, 1944, thòisich ionnsaigh ùr Gearmailteach ann an sgìre an Kursk Bulge. Bliadhna an dèidh sin, thòisich Operation Citadel a dh'aindeoin sin. Agus thòisich blàr mòr.
  An turas seo, tha buannachd mhòr aig an Fritz san adhar. Ach anns an àireamh de tancaichean, tuairmseach co-ionannachd le càileachd sàr-mhathais na Gearmailt. Tha làmhachas beagan nas làidire aig an USSR a thaobh meud. Coiseachd tuairmseach co-ionannachd. Tha gunnaichean-inneal nas fheàrr aig na Gearmailtich, ach 's e coigrich a th' ann am pàirt chudromach de na saighdearan-coise. Ach, chan eil càileachd trèanadh shaighdearan anns an USSR suas ri par. Tha an ìre gluasaid am measg nan Gearmailteach nas àirde. A bharrachd air an sin, cha mhòr nach eil na caraidean a "toirt seachad càraichean. Mar sin sabaid mar seo ...
  Tha na Gearmailtich sa chumantas nas làidire, ach tha innleadaireachd agus dìon fìor adhartach aig an Arm Dearg.
  Ann an ùine ghoirid, lorg mi speal air clach. Chaidh na Gearmailtich anns a" chiad dà sheachdain de shabaid beagan a-steach do na dreuchdan Sòbhieteach, às deidh dhaibh siubhal suas gu trithead gu trithead "s a còig cilemeatair agus stad iad.
  Mar sin airson dà sheachdain eile dh'fheuch iad ri gluasad air adhart, ach cha robh feum air. Agus cha do choilean iad dad. Às deidh sin, chaidh an t-Arm Dearg air adhart.
  Chaidh na Gearmailtich air ais gu na dreuchdan tùsail aca, a-rithist rinn an dà arm beagan sabaid, ach cha do rinn iad dad. Mar sin stad iad.
  Chaidh an fhoghar seachad ann an oidhirp an t-Arm Dearg a dhol air adhart, ach gun soirbheachadh. A bharrachd air a 'gheamhradh. Bha na Gearmailtich air an dìon ann an aimsir fhuar. Agus dh'fhaodadh iad cur an aghaidh. Tha an còigeamh bliadhna fichead air tighinn.
  Tha bomairean jet Arado anns na speuran aig na Nadsaidhean, agus TA-400, agus propeller ceithir-einnsean Yu-488, agus trodaiche jet XE-162, aig a bheil an gluasad agus an astar as fheàrr am measg gach itealan.
  Agus nochd tancaichean den t-sreath E air tìr. An toiseach, gu dearbh, am prìomh charbad den ghinealach ùr E-50. Le cuideam an "Tiger" -2, tha cruth tòrr nas dùmhail aige, tha an àirde aon uair gu leth nas lugha, tha an tùr beag, tha an fho-charbad nas aotroime agus nas foirfe. Rinn seo e comasach an armachd a dhèanamh tòrr nas tiugh agus aig leòidean nas motha, le einnsean roth-uidheam gas de 1,500 each-chumhachd agus cuideam de sheachdad tunna. Bha armachd aghaidh 250 mm aig an tanca seo le leòidean, armachd taobh 170 mm, cuideachd le leòidean, gunna 105 no 88 mm le fad baraille de 100EL, agus astar reusanta. Tha an einnsean agus an tar-chuir aon bhloca agus tarsainn, agus tha am bogsa gèar air a" motair.
  Thionndaidh e a-mach gur e càr iongantach a bh" ann. Agus mar sin chuir na Gearmailtich ionnsaigh air bhog air an taobh a deas as t-samhradh 1945.
  Agus an uairsin, mu dheireadh, chaidh an Tuirc a-steach don chogadh, an dèidh dha mòran uidheamachd Ameireaganach is Gearmailteach a cheannach airson creideas.
  Agus thòisich bratach a deas an Airm Dheirg air tuiteam. Agus cha robh ach aon tanca IS-3 ùr aig an USSR, a tha, ge-tà, ro dhaor agus duilich a dhèanamh airson a bhith mòr.
  Ged a dh'fhaodas buannachd an IS-3 a bhith air ainmeachadh mar dìon làidir aghaidh an tanca. Ach, an aghaidh an E-50, a chaidh ath-ainmeachadh an "Tiger" -3, agus a tha e coltach a chuir air dòigh airson an airm mar a dhìon, chan eil e a 'tarraing.
  Bha an ionnsaigh Gearmailteach aig deas gu math soirbheachail, ged a bha dìon gu math cumhachdach agus innleachdach ri dhol troimhe. Ach bha itealan fìor làidir aig na Gearmailtich mar-thà, agus mar sin bha an adhartas aca gu ìre mhòr soirbheachail. Rinn ceannas san adhar e comasach puingean sònraichte a chumail fodha. A bharrachd air an sin, fhuair am Fritz lannsaichean gas nas adhartaiche, a tha gu math èifeachdach ann a bhith a "briseadh tro dhìonan agus comasach air an nàmhaid a chumail fodha. Bu chòir a thoirt fa-near gun robh an Fritz nas adhartaiche gunnaichean inneal, agus mòran luchd-còmhdhail agus diofar uidheam, nam measg baidhsagalan-motair.
  Chan eil e furasta a dhol an aghaidh a leithid de chumhachd.
  A bharrachd air an sin, luchd-sabaid sgoinneil ... Loisg dithis nighean Albina agus Alvina sìos còrr air còig ceud itealan gach fear anns na speuran, agus fhuair iad na còig ìrean de Chrois Ridire na Croise Iarainn. A 'gabhail a-steach an ìre as àirde: le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Bha gaisgich a bha a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis ann an sìde sam bith glè thoilichte.
  Agus loisg iad sìos plèanaichean Sòbhieteach mar sparrows bho slingshot. A leithid nach robh iad co-ionann anns na speuran.
  Loisg Albina a canain aig a" chàr Sòbhieteach, leag i sìos e, a" caoineadh:
  - 'S e diabhal a th' annam!
  Gheàrr Alvina dà chàr Ruiseanach dheth aig an aon àm agus rinn i squeak:
  - Tha mi marbh air mo chorpachadh!
  Mar sin, nochd an t-sìol-oidhche trom anns na speuran. Agus thairis air an t-samhradh ann am meadhan an fhoghair, a 'faighinn thairis air an strì an aghaidh an t-Arm Dearg, na Gearmailtich ràinig Stalingrad.
  Agus thàinig blàr borb, air nach robh fios aig a" phlanaid roimhe seo.
  . Tha na blàran airson Stalingrad fo làn ghluasad. Tha saighdearan Sobhietach a" sabaid gu gaisgeil. Chan e ceum air ais a th" ann... Agus "s e balaich is caileagan cho stòlda a tha seo an seo. Ghabh buidheann-chatha snaidhpear nam boireannach fo stiùir a" Chaiptein Natashka Kaktusova suas suidheachadh dìon anns na tobhtaichean air Sràid Volodarsky. Bha nigheanan le gunnaichean-inneal agus raidhfilean, ceangailte le bagaichean de grenades, am falach air cùlaibh an tobhta.
  Tha Natasha fhèin ann an tunic spotach thairis air a corp rùisgte, ann am pants goirid, agus casruisgte. Nighean bhrèagha, lùbach, le cnapan làidir, sliasaid tana, gearradh falt goirid fo leth-bhogsa. Tha an aghaidh gu math brìoghmhor, le smiogaid manly, sùilean gorma farsaing bho chèile. Thionndaidh falt aotrom donn liath le duslach, broilleach àrd, coltas cruaidh. Tha an Caiptean Natasha air a bhith a 'sabaid airson còrr is dà bhliadhna agus a dh' aindeoin a h-òige tha i air tòrr fhaicinn. Tha casan na h-ìghne còmhdaichte le gearraidhean agus bruthaidhean. Tha caileag nas lùthmhoire gluasad casruisgte na bòtannan garbha is neo-thruaillidh.
  Bidh an t-aonar lom a" faireachdainn a" chrathadh as lugha den ùir, a" toirt rabhadh mu cho faisg "s a tha mèinn, agus tha am màthair-talmhainn fhèin a" cur ri seasmhachd. Air an aon làimh, chaidh casan na h-ìghne a chruadhachadh, agus cha robh eagal orra ro mheatailt teth, no sprùilleach biorach nan tobhtaichean, ach air an làimh eile, cha do chaill iad cugallachd agus sùbailteachd, a 'toirt rabhadh tro ghluasad gluasad. tancaichean.
  Tha Sweet Natashka a 'cumail grenade le pasgan spreadhaidh ceangailte ris. Feumar snàgadh chun tanca làidir Gearmailteach "Tiger" -3, a "uisgeachadh nan sràidean le gunnaichean inneal.
  Bidh Mirabela a" snàgail ri thaobh. Cuideachd casruisgte, agus mar sin thàinig a h-uile nighean bhon bhuidheann-chatha a-mach à bòtannan, a 'dèanamh atharrais air an ceannard aca. Bidh a buinn dustach a" geurachadh fhad "s a bhios i a" snàgail air a h-uile ceithir. Tha falt buidhe Mirabela mì-mhodhail agus fada... Beagan frizzy. Tha an nighean fhèin caol, tana, beag ann an inbhe. Faodar eadhon a mhearachdachadh airson nighean, le guailnean cumhang agus ceann a tha coltach gu mòr.
  Ach tha mòran eòlas air Mirabela mu thràth. Chaidh aice air tadhal air an dà chuid ann am braighdeanas faisisteach, às deidh dhi a bhith beò tro chràdh cruaidh, agus mèinnean, às an sin, le mìorbhail do-chreidsinneach, fhuair i air teicheadh. Ach a 'coimhead air a h-aodann leanabhach, tairgse, chan urrainn dhut a ràdh gu robh i air a bhualadh le maidean rubair air a sàil, chaidh sruth a dhol tro a corp.
  Bidh Mirabela a 'bròg ... Tha saighdear bhon Treas Reich, anns a' chùis seo Arabach, a 'tuiteam marbh, a tholl a' togail gainmheach agus sprùilleach.
  Bidh Natashka a" sleamhnachadh dòrlach de grenades fo ghrunnd sgudail. A-nis bidh ceithir fichead tunna Lev-2 a" snàgadh an seo agus ga spreadhadh. Bidh sùilean gorma na h-ìghne a" deàrrsadh mar shaphir air a h-aodann, gun smal bho losgadh grèine is duslach.
  Tha eòlas a" nochdadh gun atharraich tanca le deagh dhìon a-nis suidheachadh. Tha armachd taobh 150 mm aig "Lion", agus eadhon aig ceàrn. Chan urrainn trithead "s a ceithir briseadh troimhe, chan eil cothrom ach aig tiormairean trom. Ach 's e bratagan an t-amas. Is e am prìomh rud gluasad a thoirt don chàr ...
  Bidh Svetlana a' losgadh spreadhadh bho ghunna-inneal... Tha saighdear, chan eil fios aig duine dè an nàiseantachd, a' tuiteam sìos. Tha na Gearmailtich, an dèidh dhaibh a 'chùis a dhèanamh, eadhon ged a bhiodh iad gu moralta, a' mhòr-chuid den Leth-chruinne an Ear, a 'toirt meas air an fhuil Aryan agus a' tilgeil saighdearan coloinidh gu cath: Arabaich, Afraganaich, Innseanaich, diofar Àisianach, agus Eòrpaich. Tha an àireamh de Phòlaichean air a dhol suas cuideachd - a tha cleachdte bhon chreathail gu bheil gràin aca air Bolshevik Ruis. Tha nàiseantach Ucràineach, agus Don Cossacks, agus Chechens, agus an Caucasian Khaganate gu lèir a" sabaid an seo. Thog Hitler ìre eadar-nàiseanta gu lèir.
  Mòran nàimhdean ...
  Bidh Svetlana gu dìcheallach a" seachnadh teine an inneal-ghunna. Cha mhòr nach do dhealaich am peilear, air a dubhadh bho dhuslach, sàilean cruinn, gruagach. Bha an caiptean brèagha eadhon a" faireachdainn diog mu cho faisg "s a bha tiodhlac mòr a" sgèith seachad. Chaidh an nighean thairis oirre fhèin, ag èigheach:
  Cha chuir eadhon peilear stad oirnn!
  Bidh Mirabela a' losgadh air ais... Nighean eile Angelica - glè ruadh, os cionn àirde cuibheasach, agus fèitheach, a dh'aindeoin na cuibhreannan gann. Cuideachd nighean glè bhòidheach, le cromagan sòghail, meadhan àrd, chan e guailnean farsaing boireann, agus cìochan àrda.
  Bidh Angelica a" sabaid ann an dìreach na shorts aice, tha an tunic air a reubadh gu shreds, agus a" crìonadh gu duslach, agus chan eil èideadh ùra gan lìbhrigeadh air feadh an Volga. Nar leigeadh Dia barrachd armachd, agus braon de bhiadh, a ghluasad dha na saighdearan Sòbhieteach sgìth.
  Mar sin tha Angelica cha mhòr rùisgte, tha a casan air an sgrìobadh, gu sònraichte a glùinean. Bhuail pìos shrapnel bonn na cas dheas, agus goirteas e, tha e duilich coiseachd.
  Tha falt ruadh, duslach, cha mhòr rùisgte, Angelica a" toinneamh a h-aodann breagha, ach aig an aon àm cruaidh. Tha an nighean, a" losgadh, ag ràdh:
  - Tha an Tighearna, Moscow agus Stalin os ar cionn!
  Agus tha i a" gearradh dheth na Nadsaidhean a tha a" toirt ionnsaigh, is gann gu bheil ùine aice i fhèin gluasad air ais.
  Tha na tobhtaichean agus na sràidean cumhang ga dhèanamh duilich dha na tancaichean mòra Gearmailteach tionndadh mun cuairt. Seo faisg air dà cheud tunna de "luchagan" agus chan urrainn dhaibh a dhol seachad idir ...
  Mar a bha dùil aig Svetlana, ghluais "Lev" -2 beagan, agus thiodhlaic e e fhèin ann an dòrlach de sgudal. Bha spreadhadh ann. Bhris am bratag, chaidh rolairean millte no dhà air falbh.
  Stad an tanca leònte agus chaidh slige a-mach às a bharaille...
  Chaidh àiteigin air falbh air falbh, a 'fàgail na tobhta. Bha Blonde Svetlana, mar nathair a 'sgaradh:
  - Sin an àireamhachadh agam! Dh" fhosgail mi cunntas...
  Tha aig a" chaiptean-nighean air falbh a-rithist. Chan urrainn dha na Gearmailtich agus na saidealan aca an sàr theicnigeach a chleachdadh anns an sprùilleach. Tro choire Hitler borb, chaidh tagaichean an Treas Reich a ghluasad sìos ann am batail suidheachaidh ann am baile-mòr caran mòr agus daingnichte.
  Bidh Mirabela a 'tilgeil grenade. A" toirt orra corran a dhèanamh air na Gearmailtich no na h-Arabaich a chaidh sìos, a" tionndadh a-null. Bidh fear de na saighdearan Nadsaidheach a" reubadh a làimhe, agus a" crochadh oirre, uaireadair Sasannach le combaist.
  Tha Mirabela ag ràdh le gàire:
  - Ciod a tha an combaist a' nochdadh dhuit - an t-slighe gu ifrinn !
  Agus bidh nighean bhrèagha a" crathadh dheth pìos de chrèadha a tha a" cumail ris bho a sàil dusty.
  Bidh Angelica a" duslach cuideachd, le a cìochan daingeann, làn. Tha na nipples cha mhòr dubh bho shalachar is tachais. Agus feuch ri nighe. A-rithist feumaidh tu tolladh nuair a tha na gunnaichean submachine Gearmailteach a" sgrìobadh. Agus snàgail ann an dòigh plastunski.
  Bidh am buidheann-chatha de chlann-nighean a" cumail an dreuchdan, ged a tha rùsgadh ann. Agus bidh iad a" reubadh shligean troma, agus bidh bomaichean a" tuiteam às na speuran ... Ach cha bhris dad misneachd bana-ghaisgeach Sòbhieteach.
  An seo tha Svetlana a 'faicinn mar a tha "Panther" -3 a' snàgadh. Uill, chan eil an tanca seo cho eagallach tuilleadh.
  Faodaidh tu a phutadh a-steach don taobh. Rinn an nighean sreothartaich, agus thilg i a-mach an duslach a dhìrich na beul eireachdail. Thug i grenade na làimh, le cuideam le pasgan spreadhaidh. Feumaidh tu a dhol suas gun mhothachadh. Ach tha uiread de cheò timcheall.
  Thòisich Angelica air èaladh suas, a 'gabhail fois air an drèana le a h-òrdagan lom agus a h-uilllean. Bha i mar chat a" stalcaireachd luchag. Chuimhnich an nighean air a 'chogadh bhon t-samhradh uabhasach sin den dà fhicheadamh bliadhna, nuair a thug an Wehrmacht ionnsaigh gu fealltach air raointean an USSR. Nach robh an t-eagal idir air an nighinn, cha mhòr nach robh an nighean? An toiseach tha, ach an uairsin fàsaidh tu cleachdte ris. Agus tha thu mar-thà a 'faicinn an t-sìorraidheachd de shligean mar fhuaim àbhaisteach.
  Agus a-nis spreadh e gu math faisg. Bhuail an nighean air a stamag. Bidh mìrean a" ruith bho shuas mar threud de sheilleanan fiadhaich. Bidh Angelica a" feadaireachd le bilean le sleagh:
  - Ann an ainm a' cheartais, a Thighearna !
  Bidh an nighean a" luathachadh a snàgadh agus a" tilgeil grenade le pasgan spreadhaidh ceangailte. Bidh an latha an-diugh ag itealaich ann an arc. Cluinnear spreadhadh, tha armachd taobh nas taine a" Phanther a" toirt iasad dha fhèin. Tòisichidh an tanca Gearmailteach a" losgadh, bidh an uidheamachd sabaid a" spreadhadh.
  Bidh Svetlana a 'gàireachdainn le gàire:
  Tapadh leat a Thighearna Iosa! Tha mi a 'creidsinn annad a-mhàin! Guidheam ort a-mhàin!
  Panther-3 a 'sgaoileadh. Air a reubadh, tha stoc fada air a thiodhlacadh ann an sprùilleach. Tha an armachd aghaidh, air a sgaradh bhon taobh-armachd, coltach ri scoop.
  Tha Svetlana, aig a bheil sùilean, air aodann donn bho dhuslach is losgadh grèine, a" deàrrsadh le flùraichean arbhair, ag ràdh:
  - Mar as motha de dharaich a tha aig an nàmhaid, is ann as làidire a bhios ar dìon!
  Tha Angelica gu math sexy, na panties dubha aice, agus bodhaig rùisgte, dusty, làidir. Tha an nighean gu math smart. Faodaidh i pìosan glainne a thilgeil le a òrdagan rùisgte.
  A nis thilg i nì geur le a cas ghràsmhor, còmhdaichte le duslach. Agus steigte, dìreach ann an amhach faisisteach. Bhris Angelica àlainn:
  - Agus tha mi nam shamhla gnè, agus na shamhla air bàs!
  Bha an nighean, às deidh sin a 'snàgail a-rithist, a' losgadh. Stiùir teine agus Svetlana.
  Bha an caiptean bòidhchead, Natasha, air gearradh sìos air am faisisteach, ag ràdh:
  - Is e slabhraidh a th" ann am beatha, agus is e na rudan beaga a tha innte na ceanglaichean ...
  Loisg Mirabela, gheàrr e ceann Fritz fosgailte agus thuirt e:
  - Tha e do-dhèanta gun a bhith a 'cur cuideam air a' cheangal!
  Svetlana, a-rithist a 'losgadh gu ceart, crooked:
  - Ach chan urrainn dhut a dhol ann am baidhsagalan air trifles ...
  Loisg Mirabela gu ceart agus thuirt i:
  Rud eile, còmhdaichidh an t-seine thu!
  Dh'ullaich nighean eile Olimpiada, cuideachd glè bhrèagha, còmhla ris an tùsaire Olezhka Koltsov, mèinn air uèir. Phut an dithis aca i... Chaidh booger brùideil a-steach do bhratag an "Tìgear"-3. Agus mar a spreadh an càr Gearmailteach seo le baraille fhada.
  Thuirt am balach fionn Olezhka:
  - An Ruis againn, tha bucaid agad!
  Agus is gann gun robh ùine aige leum air ais, a" lasadh, le sàilean dubha, air an leagail, bhon mhullach a bha a" tuiteam.
  Bhuail Olympias amhaich a" bhalaich agus thuirt e:
  - Tha thu glè ghlic!
  Rinn am fear-tòiseachaidh a shlighe chun aghaidh agus chaidh e a-steach do bhuidheann-chatha nam boireannach. Tha am balach gu math cruthachail cuideachd. Mar eisimpleir, rinn e plèanaichean gus itealan ionnsaigh faisisteach a losgadh sìos. Nuair a dh" èiricheas na Focke-Wulfs, neo TA-152s, cluinnear ràimh a tha uamhasach bodhar.
  Bidh na Gearmailtich a' dol an cois symphony Wagner. A leithid de cheòl eireachdail.
  Tha Olympias ag ràdh le buaireadh:
  - Tha iad fhathast a 'feuchainn ri eagal a chur oirnn!
  Sheinn am balach tùsaire le pathos:
  - Chan eil eagal air a 'ghaisgeach Ruiseanach ro bhàs,
  Cha toir am bàs sinn fo na speuran rionnagach!
  Oir bidh an Ruis naomh a 'sabaid gu cruaidh,
  Luchdaich mi an inneal-ghunna cumhachdach!
  Tha Olympias, nighean àrd, fèitheach, le cnapan farsaing agus guailnean, na boireannach àbhaisteach tuathanaich. Bha an t-aodach air a reubadh gu bhith na luideagan rè an t-sabaid, tha casan làidir lom, falt air fhighe ann an dà shleagh agus air a duslach gu mòr.
  Chan eil Olezhka ach ochd bliadhna a dh'aois, tana bho dhìth-beathachaidh, balach sgrìobach agus salach, ann an rud sam bith ach goirid ghoirid. Thionndaidh falt nàdarrach geal a" bhalaich liath, agus chithear na h-asnagan tro chraiceann tana, tana agus salach. Bidh casan air an leagail gu h-uamhasach, agus ann an uillt, bruthaidhean, le blisters. Fìor, chùm an dàn an leanabh bho dhroch leòn.
  An aghaidh a chùl-raon, tha coltas mòr agus geir aig na h-Oiliompaics, ged nach eil an nighean reamhar idir, ach le feòil làidir air a thrèanadh air na cnàmhan. A bharrachd air an sin, cha robh coltas gu robh an t-acras a 'toirt buaidh air a h-ìomhaigh agus a h-ìomhaigh mhòr idir.
  Bidh an nighean a" losgadh bho raidhfil trom an-aghaidh tanca. Chan urrainnear càraichean Gearmailteach a tholladh air an aghaidh, ach tha cothrom ann anns na slighean.
  Agus thòisich an "Lion" -2, an dèidh dha stuth-spreadhaidh trom fhaighinn anns an fho-charbad, a 'sèideadh ceò mar neach-smocaidh trom.
  Sheinn Oleg Koltsov le droch-rùn:
  - Stinky Fritz gun smaoineachadh, lasadh toitean aig an t-slighe a-steach! Gu dearbh, chaidh e ann an trioblaid mhòr!
  Rinn Olympias, a" priobadh le laoigh fèitheach, tana, a" chùis air dannsa tap le a casan rùisgte, breagha. Sheinn an nighean:
  - Bidh aghaidhean Ruiseanach naomh a" priobadh bhon ìomhaigh ... Nar leigeadh Dia dhut co-dhiù mìle Fritz a bhogadh! Agus ma dh" èireas neach nas motha na na faisisteach, cha dìt neach sam bith, mise, thu airson sin!
  An uairsin rinn i ath-luchdachadh air an raidhfil an-tanca agus loisg i a-rithist. Chuir an neach-còmhdhail Gearmailteach a-mach ceò a-rithist.
  Rinn am buidheann-chatha milleadh mòr air an Fritz. Ach dh"fhuiling e call cuideachd. An seo bha aon nighean air a reubadh na leth, agus dh'fhàs a h-aodann mar sin, a dh'aindeoin an duslach, bàn.
  Tha a" mhòr-chuid de Stalingrad air a ghlacadh leis na Nadsaidhean mar-thà, ach chan eil na tha air fhàgail den bhaile ag iarraidh a thoirt a-steach agus gèilleadh.
  Tha Svetlana, aig an aon àm, a 'feuchainn ri briseadh tron "Tiger" -3. Càr cumhachdach Gearmailteach, fhuair e grenade air a chliathaich, ach cha do ghèill e. A" tionndadh mun cuairt gus canan a losgadh. Feumaidh an nighean tolladh a-steach don talamh, agus sprùilleach, gus nach bi i air a pronnadh leis an tonn spreadhaidh a tha an làthair.
  Bidh Svetlana a "gàireachdainn gu socair:
  - Mom, athair, tha mi duilich!
  Thilg Mirabela grenade air an Tiger-3, a spreadh air a h-aghaidh. Rinn an nighean tàir air:
  - Mu dheidhinn gu bheil an teagasg aotrom sa gheamhradh as t-earrach ... bidh mi ag ath-aithris gun eisgeachd gu bheil Hitler na bastard plàigh!
  Angelica, a" briseadh sealladh nan Nadsaidhean, agus a" dòrtadh uisge orra le spreadhadh, fo theannachadh:
  - Anns a 'chiste, chunnaic mi am Fuhrer a-nis! Agus bhreab i an duine bochd dìreach san t-sùil!
  Thilg an nighean ruadh grenade air an tanca le a corragan rùisgte. Bhuail e air a' bharaille ... Lean spreadhadh agus chaidh muzzle an "Tìgear" -3 a mhallachadh.
  Ghabh an Gearmailteach gòrach e agus thill e air ais.
  Rinn Svetlana snìomh tro a cuinnlean:
  - An tè againne, cha toir an tè agadsa toradh!
  Gheàrr Mirabela sìos mercenary Hitlerite le peilear agus sheinn i:
  - Agus chan eil an villain a 'magadh! Làmhan is casan, bidh e a" toinneamh nan ròpan Ruiseanach! Bidh e a 'dol a dh' fhiaclan a-steach don fhìor chridhe ... Bidh e ag òl an athar gu bonn!
  Svetlana, a 'gàireachdainn, a' comhartaich:
  - Bidh am Fuhrer ag èigheach gu fiadhaich, ga deòir fhèin!
  Loisg Mirabela agus thuirt i:
  - Uill, puffs bàis, gàire!
  Tha "Shtumrtiger" eadhon nas cunnartach air nochdadh. Bidh e a" sgrios thogalaichean agus buncairean gu lèir. A bharrachd air an sin, chan eil e a 'tighinn faisg air suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach. Tha an càr air a chumail fo chòmhdach le gunnairean inneal Gearmailteach.
  Tha Svetlana den bheachd gu bheil faighinn faisg air suidheachadh Fritz neo-phractaigeach. Ach anns na speuran Focke-Wulfs. Tha aon de na h-innealan sin ag itealaich nas fhaisge air suidheachadh nan Sòbhieteach. Bidh na caileagan a" fosgladh teine oirre.
  Bidh Angelica a" tilgeil grenade, agus ag ràdh gu feargach:
  - Ann am bàs domhain - cha 'n 'eil maitheanas !
  Às deidh sin, bheir an nighean tionndadh bhon inneal-ghunna. A "dol air ais gu sgiobalta. Bidh tanca Gearmailteach an ìre mhath ùr "Panther" -4 le turaid bheag agus sgàil-dhealbh nas ìsle a "draibheadh suas gu sgiobalta.
  Bidh grunn nigheanan a 'tilgeil grenades air a' chàr Gearmailteach. Às deidh dhi na tiodhlacan fhaighinn, bidh i a" reothadh agus chan urrainn dhi tionndadh mun cuairt.
  Rinn Angelica feadan, a" sgàineadh:
  - Is e ionnsaigh ùr a tha seo! Reubaidh sinn a beul!
  Rinn am Panther-4 snarled agus loisg e an armachd nas cumhachdaiche aige.
  Bha an colbh teine a 'sgoltadh an èadhair, agus sa bhad a' teasachadh agus a 'dèanamh dealanaich an àile.
  Rinn Angelica gàire, chaidh na sligean seachad air an nighean leth-rùisgte. Chrath an ceann ruadh gun nàire a cromagan agus thuirt i:
  - Agus thug Newton buaidh air na nàimhdean, thilg e dheth a 'chuing bhon rìgh-chathair! Fritz dh" òrduich e a lagh Newton!
  . CAIBIDEIL #3
  Bha Stalingrad uile an sàs ann an conflagrations, nuair a bha coltas gu robh teangannan teine a" reamhrachadh na speuran agus a" sgàineadh sradagan purpaidh, orains is scarlaid! Agus tha gach sradag mar thaibhse a" teicheadh o chaisteal ifrinn.
  Chuir Svetlana, a 'leagail sìos trodaiche Gearmailteach, a sùilean gorma, a' seinn:
  - Ciod a tha thu 'g èigheach droch chailleach ? Creid mi, tha dìreach ospadal leigheas-inntinn ag èigheach riut!
  Sheinn Mirabela ann an seinn, a" losgadh air na Nadsaidhean:
  - Dè cho math 'sa tha e laighe sìos air an fheur agus bualadh air Fritz air a' cheann! Cuir air dòigh poultice airson an Fuhrer, agus cuir peilearan bho ghunna-inneal!
  Ghluais an nighean gu fiadhaich agus chaidh i a-null bho a stamag gu a druim. Rinn mi baidhsagal le casan. Chaidh grenade suas. Bha an itealaich Focke-Wulf-3, an dèidh dha shrapnel fhaighinn fon bhroinn, a 'dol suas nas àirde gu luath. Chithear gu robh mìrean biorach ga leòn. Chaidh an creutair faisisteach na theine, agus thòisich e air pìosan de sgiathan briste a chall.
  Bha Svetlana, a 'faicinn mar a bha Fokke a' call àirde, a 'cromadh:
  - Sin semaphore! Tha tuagh an crochadh air bòrd!
  Spreadh am plèana Gearmailteach, a" sgapadh sprùilleach a-steach do gach ceàrnaidh de na speuran. Agus càit an deach an ace faisisteach. Rinn an turas mu dheireadh agam. Chaidh am fear a chuir gu bàs gu luaithre, chan e am pìleat!
  Bha Mirabela a" sreothartaich, a" sgapadh duslach agus thuirt i:
  - A bhith no gun a bhith? Chan e ceist a th" ann!
  Thilg Angelica a-rithist pìos glainne le a cas, cho mòr gus, a 'bualadh na sùla, thàinig e a-mach aig Fritz, tro chùl a' chinn:
  - Tha mi nam armada tanca! Agus feumaidh tu a bhith air do làimhseachadh!
  Dh" fheuch na Gearmailtich agus na saidealan aca ri dhol air adhart, a" tilgeil grenades air am beulaibh. Cha do dh'obraich innleachdan mar seo an-aghaidh nigheanan. An seo chleachd Olezhka Koltsov catapult, agus mar a bhuail e an nàmhaid mar fhreagairt.
  Sheall am balach tùsanach:
  - Santa Claus a" reubadh beul Hitler!
  Thug casaid a" chaiptein, a" tolladh a-steach don t-sluagh de Nadsaidhean, iad a" sgapadh, agus aig an aon àm roiligeadh a-steach don adhar. Thuit Fritz, agus bhris e air sprùilleach nam ballachan.
  Tanca "Tiger" -3 chaill e an cothromachadh, bhuail e le "Lion". O, Lebha, càit a bheil an t-ainm iongantach agad?
  Rinn Svetlana gàire agus fhreagair i:
  - Uill, is math a rinn thu Olezhka!
  Dh" èigh am balach gu làidir.
  - Tha Pioneer an-còmhnaidh deiseil!
  Chrath an nighean a cas-rùisgte mar fhreagairt.
  Thòisich an nighean-chaiptein air tàirnneadh a-rithist. Agus chuir Olympias strì ri cas chumhang Seryozhka, dè cho cruaidh 'sa tha e! Chan iongnadh nach eil eagal air a" bhalach ruith tro na teintean.
  Thuirt Mirabela ann an seinn:
  - Tha an òige math - tha seann aois dona!
  Dh" aontaich Angelica, an ceann ruadh sunndach seo:
  Chan eil dad nas miosa na seann aois! Is e seo gu dearbh an suidheachadh as tàmailteach de na h-uile!
  Agus rinn an nighean leum le coup. Smaoinich i airson mionaid air seanmhairean tàmailteach. Chan e, na dèan coimeas, cailleach le nighean. Agus dè am bòidhchead, ann an cuirp caol.
  Ghabh Angelica e agus sheinn i:
  - A" sruthadh às deidh bliadhna, bliadhnaichean ann an carabhan,
  Cailleach a' suathadh henna ann an mortar...
  Agus dè mu dheidhinn mo fhigear caol,
  Chan eil mi a" tuigsinn mar a chaidh òigridh!
  Bhris Svetlana a sùilean, leag i an Gearmailteach sìos le buille san groin agus thuirt i:
  - Chan eil! Fhathast, ann an cogadh tha leithid de seun - fuireach gu bràth òg! An-còmhnaidh leis an deoch!
  Chuir Olympias casaid ùr anns a" chatapult. Is e seo rudeigin mar mortar math. Rinn an nighean tàir air:
  - Na gabh seachad, ach imich !
  Shuidhich Olezhka a chas tana ach bog agus chrom i:
  - aodann Fritz!
  Agus chaidh grenade, còmhla ri pasgan spreadhaidh, gu tur a-steach gu suidheachadh nan Nadsaidhean.
  Seadh, cha deach Stalingrad a thoirt dhaibh. Airson an treas mìos bho dheireadh an Lùnastail, tha an ionnsaigh air a bhith a 'dol air adhart, ach cha deach aig a' bhaile air a h-uile càil a ghabhail. Air roinnean eile den aghaidh, bha na Nadsaidhean soirbheachail, ach chan ann air an fhear seo.
  Loisg Svetlana a daga agus rinn i gàire:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta, tha e a" tachairt gu bheil e comasach... Chan fheumar an cruinne-cè a dhèanamh gu math toinnte!
  Agus bhuail an tanca gas de bhaidhsagal-motair. Bhris an t-inneal, agus shoilleirich crith-thalmhainn teine an sealladh-tìre smocach. Agus bha an Gearmailteach air a reubadh às a chèile le spòg lasrach.
  Dh" èigh an caiptean nighean:
  - Is toigh leam olc a mharbhadh! Agus is e seo am math as àirde!
  Rinn Mirabela a" chùis air na Gearmailtich le spreadhadh agus sgàineadh:
  - Cluichidh sinn porcupine!
  Dh'fhosgail Angelica teine, nas mionaidiche. Chaidh beagan dhubh fhàgail nan laighe air sprùilleach còmhdaichte le sleagh:
  - Marbh an nàmhaid! - Rinn an nighean feadaireachd.
  Sheinn Mirabela gu spòrsail:
  - An dèidh dha Hitler a pheantadh le lipstick, Mainstein le spraeadh fuilt, slaodaidh mi thu gu braighdeanas na bana-phrionnsa, bidh an cù dìleas gad shlaodadh!
  Svetlana, a 'losgadh, a' sgioblachadh:
  - Thig air adhart san fheasgar, Adolf, croch thu fhèin ... Stad a bhith ag ionndrainn do cheann! Thig air adhart san fheasgar, itealaich mar gyrfalcon - gus na Nadsaidhean a bhualadh gu cruaidh!
  Thuirt Mirabela ann an fearg, a 'leagail a' chlogaid far ceann an stoirmeil:
  - S urrainn dhuinn! Agus bidh sinn!
  Chuir na caileagan bhon bhuidheann-chatha "Lenin" stad air adhartas nan saighdearan cèin. Ghluais Fritz air adhart, gu litearra a 'tilgeil cuirp dhan fhànais. Cha do chuidich an tanca "Lev", leis an deach dòchasan a phinnadh, an dàrna cuid. Seo atharrachadh air an inneal le gunna 150 mm.
  Bidh Angelica a" leagail clach a tha steigte don nipple rùisgte aice. Tha cìochan cho breagha agus làn aig an nighean. Bidh an nighean a 'tilgeil grenade le a cas. Tha a 'chas nas làidire na gàirdean, agus tha an tilgeil a' dol nas fhaide.
  Fhuair "Lion" beàrn anns a 'bhratag, agus stad e. Air a losgadh o bheul cumhachdach. Rumble agus tuiteam.
  Angelica, spitting, ag ràdh:
  - Chan eil an gaisgeach Ruiseanach ag osnaich ann am pian!
  Agus tha an nighean a 'losgadh a-rithist. Agus tha e ga dhèanamh glè mhath. Tha am faisisteach a tha a" lùbadh a-mach às an tùr a" tuiteam air ais.
  Tha nighean ruadh, cha mhòr rùisgte ag ràdh:
  - Gu dìomhain tha an nàmhaid den bheachd gun deach aige air na Ruiseanaich a bhriseadh! Cò a tha dàna, bheir e ionnsaigh ann am blàr, buailidh sinn gu cruaidh air na nàimhdean!
  Agus bidh Angelica a 'roiligeadh fèithean nam meadhanan, a tha i air a bhith gu math bogach.
  O, dè cho bòidheach 'sa tha na caileagan! Chan eil mi airson gum bàsaich gin dhiubh.
  Ruith Stalenida... Nighean glè bhòidheach, le falt bàn, geal. Tha i air dòigh air choireigin a" faighinn a-mach iad le seòrsa de phoit gus nach fàs iad salach.
  Tha an nighean gu math brèagha, le figear Venus, dìreach nas tònaiche agus boglach. Aodach oirre, dìreach bra agus panties. Tha a h-uile càil eile air a reubadh às a chèile mu thràth. Ach cia gràsmhor na casan ! Chan e nighean a tha seo, ach ròn foirfeachd, crùn bòidhchead.
  Bidh i a" gluasad ann an dòigh shònraichte, mar fheòrag. Tha cas-rùisgte agus flicker, agus sàilichean, gu h-iongantach fhathast glan. Bidh Stalenida a 'bròg, agus bidh am faisisteach a' faighinn ulcer na bhroilleach.
  Tha an nighean ag ràdh:
  - Is e dìlseachd don dùthaich mhàthaireil am facal as àirde!
  Thuirt Angelica le gàire:
  - Thoir dheth do bra agus fuirich mar mise ann an shorts!
  Chrath Steelenida a ceann gu àicheil.
  - Chan eil seo iomchaidh!
  Chrath Angelica a cromagan, loisg i gu h-iomchaidh, agus sheinn i:
  - Tha rudeigin de bhall Komsomol air fàs neo-àbhaisteach! Tha a bhith a" coiseachd casruisgte mar sin gu math drabasta!
  Rinn Steelenida gàire agus thuirt e:
  - Carson a bheir thu toileachas don Fritz, thoir sùil air ar bòidhchead!
  Fhreagair Angelica le cinnt:
  - Tha ar bòidhchead marbhtach!
  Rinn an nighean stàilinn gàire agus loisg i air an TA-200. Chaidh an càr Nadsaidheach na theine. Agus dh'èigh am fionn àlainn:
  - Bàs gu olc !
  Rinn Angelica gàire.
  - Agus tha beatha math!
  Bha Steelenida, a 'faicinn gu robh a' Ghearmailteach a 'tuiteam, a' fàs nas miosa:
  - Is e seo an luach as àirde! Na bi a" smaoineachadh gur e na Nadsaidhean a bhuannaich thu!
  Tha Angelica a" seinn:
  - A 'feitheamh ri buaidh! Tha buaidh a' feitheamh... An fheadhainn a tha airson na geimhlean a bhriseadh! A" feitheamh ri buaidh! A" feitheamh ri buaidh! Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean!
  A nighean bhòidheach, 's a cìochan rùisgte air chrith. Math le torso lom anns an teas, a tha air a dhianachadh leis an teine.
  Bha Svetlana a-nis a" coimhead tòrr nas cinntiche. Loisg i aig an Fritz le gunna submachine, agus rinn i comhartaich:
  - Sgriosaidh mi thu!
  Agus gu dearbh fhuair na Nadsaidhean tiodhlacan marbhtach agus cisteachan-laighe! Agus sheall an nighean dhaibh figear, togaidh sinn òrdagan lom. Agus air a feadalaich mar robair-oidhche. Agus tro chorragan nan cinn as ìsle.
  Tha an caiptean nighean gu math sgiobalta. Agus spìosrach. Agus chan eil e cruaidh idir. Bidh i cuideachd uaireannan a 'faireachdainn duilich airson saighdearan an nàmhaid, aig a bheil clann a dh' fhaodadh a bhith ag èigheach airson an athraichean marbh.
  Tha Svetlana, ge-tà, a 'toirt a leithid de smuaintean air falbh bhuaithe fhèin, agus mar sin tha thu airson a bhith a' caoineadh bhuapa. Ach cha b' e na Ruiseanaich a thàinig gu na Gearmailtich a ghoid agus a mharbhadh. Chan e, is iad sin na Gearmailtich agus bhris pasgan ionnsaigheach de choigrich bho air feadh an t-saoghail a-steach do raointean farsaing na Ruis.
  Chaidh Svetlana thairis oirre fhèin agus loisg e air an Fritz, a bha a 'feuchainn ri faighinn gu sàmhach faisg air suidheachadh nan Ruiseanaich ... Chaidh sùil agus eanchainn an duine, a chaidh a leagail le peilear, a-mach.
  Rinn an nighean-chaiptean gàire agus thuirt e, gu seòlta:
  - Sùil dhìreach gu sùil, ceann ri ceann!
  Loisg Svetlana gu ceart, agus bhuail i baidhsagal-motair le càr-taobh. Thòisich an càr air reubadh, agus sgèith an inneal-ghunna dheth, air a roiligeadh thairis grunn thursan. An uairsin chaidh a muzzle fodha dhan sprùilleach.
  Suathadh an nighean i bonn lom, dustach air an sprùilleach. Agus bha i ag amas a-rithist. Bha a h-aodann òg sunndach a" gàireachdainn caran grinn. Sheinn an nighean:
  - Chan e, thuirt sinn ris na faisisteachan, chan fhuiling na daoine againn gur e am facal ford a chanar ri aran cùbhraidh Ruiseanach!
  Rinn Mirabela sealladh fìor cheart, às an do dh" èirich am Focke-Wulf-3 suas, agus rinn e gàire:
  Airson scoundrel, gu dearbh, tha an roghainn soilleir,
  Airson dhollairean, tha e deiseil airson brath a ghabhail air an Ruis ...
  Ach tha an duine Ruiseanach cho breagha
  Gu bheil e deiseil airson a bheatha a thoirt don Motherland!
  Rinn an nighean corran agus sheall i do na Nadsaidhean am fige, agus sgrol i, agus cha do bhean na peilearan ris a' bhòidhchead.
  Nochd Angelica, thilg am bòidhchead seo, cha mhòr rùisgte, agus gruamach mar diabhal, grenade le dà chas. Agus rinn i sgrùdadh:
  - Is e na tha agam ... Fritz ann an taobh biorach!
  Ceartaich Olympias Angelica:
  - Gu geur, anns a' chliathaich, agus cha'n ann air an taobh gheur !
  Rinn an nighean gàire agus chrath i a broilleach watermelon, agus chuir i grenade air bhog a "cleachdadh grenade le pasgan spreadhaidh. Chaidh an "Tìgear" -3 a bhualadh aig a 'mhullach, agus chaidh an obair ealain cham seo a sheachnadh.
  Às deidh sin, thill an creutair Nadsaidheach air falbh. Thòisich i ri snàgadh mar thurtar air a ghlacadh ann an teine.
  Sheinn Svetlana, a" suirghe gu sunndach:
  - Agus tha an "Tìgear" a 'dol air ais, agus tha na Gearmailtich a' falach!
  Ghluais Buidheann-chatha na Maighdeann fo ionnsaigh, stailcean adhair agus gunnaichean troma. An seo bhuail na bomairean jet, dh'èirich steapaichean briste, dearg-theth dhan iarmailt. Agus bha na clachan na theine. Gu fortanach, cha do bhàsaich gin de na caileagan, ach chaidh fir chun an ath shaoghal - nach eil cho duilich! Agus bidh anaman ag itealaich - cuid gu neamh, agus cuid eile gu ifrinn! Far a bheil deamhan le pitchforks mu thràth a "feitheamh ris an fheadhainn nach robh a" creidsinn ann an Iosa.
  Is e Angelica am fear as feise de na gaisgich ann an rage: uill, an urrainn dha na Nadsaidhean bhon "Sturmtiger" aca losgadh gu mòr air suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach agus na gaisgich dearga a mharbhadh?
  Agus rug an nighean air grenade le a casan rùisgte agus thionndaidh i ann an easan. Agus a 'snìomh nas luaithe agus nas luaithe. Agus an uairsin, le a h-uile neart, thilg i tiodhlac a" bhàis a-steach do bheul farsaing an Stormtiger. Dh" fhalbh casan rùisgte, tana na h-àilleachd, agus chaidh an grenade a-steach don bhobhla fharsaing. Agus thachd an inneal cumhachdach an toiseach, agus an uairsin ruith e. Chaidh dà "Royal Tigers" a sheas air taobhan an "Sturmtiger" a thilgeil suas agus a sgapadh ann an diofar stiùiridhean. Chaidh na rolairean a reubadh uapa, agus thuit iad sìos, ag itealaich mar mhuineal briste na Banrigh.
  Thilg an tonn spreadhaidh Angelica, agus chaidh an nighean bun os cionn. Agus chaidh a tionndadh thairis, a chreachadh agus a thilgeil. Ach a dh" aindeoin sin thàinig a" bhòidhchead gu tìr, sprùilleach biorach, agus clachan brùite air an cladhach na buinn rùisgte. Bha an nighean ann am pian, agus eadhon tron chas ghleusach, chaidh am bàrr a tholladh.
  Ach lorg Angelica an neart airson seasamh suas agus èigheachd:
  - Bidh na faisistich agad anns an luaithre!
  Chaidh Svetlana agus caileagan eile a thilgeil le tonn spreadhaidh, agus eadhon beagan air am brùthadh. Ach cha do chaochail gin de na gaisgich àlainn. Choinnich na caileagan le doineann agus teine le deagh amas. A' cuir às do na Nadsaidhean a leum a-mach agus biastagan ionnsaigheach eile a' toirt ionnsaigh air an USSR.
  Sheinn Mirabela le fìor dhealas:
  - Agus an uair a bheir trompaid an Tighearna sinn gu cath, bithidh sinn 'nar càirdean do'n Komsomol ! 'S le toil Iehobhah bidh mi ri gairm rola neamh !
  Sheinn Angelica a-mach, a" crathadh an duslach bho na buinn fhuilteach aice:
  - Lenin, pàrtaidh, Komsomol! Tha sinn a 'cur an Fuhrer gu madhouse!
  Thòisich na caileagan a 'gàireachdainn gu bodhar, agus thuirt Olezhka le eagal agus buaireadh:
  - Agus an catapult agam, chan eil e cho ceart - mar na casan lom agus làidir sin aig Angelica!
  Thuirt Olympias, a" cluich le fèithean a gàirdein:
  - Tha sin ceart gu leòr! Tha thu fhathast a" smaoineachadh. Rudeigin nas fhuaire!
  Thuit Stalingrad às deidh a h-uile càil aig deireadh an Dùbhlachd 1945. Aig an àm seo, anns a 'Chugais, ge-tà, chaidh na Gearmailtich agus na Turcaich còmhla. Agus dh'èirich suidheachadh èiginneach.
  Dè bu chòir don Arm Dearg a dhèanamh san t-suidheachadh seo?
  Chuir Stalin ionnsaigh air bhog sa mheadhan. Agus thionndaidh an t-sabaid gu stiùir Smolensk. Air Oidhche na Bliadhn 'Ùire, bidh sgioba Ealasaid a' sabaid anns an tanca IS-3. Bidh nigheanan a" sabaid le misneachd agus dàna.
  Agus ghabh iad cuideachd ri gluasad ro-innleachdail Gerda, a dh" aindeoin an othail a bha a" sabaid ann am bikinis agus casruisgte.
  Is e inneal a th" anns an IS-3 a tha air a dhìon gu math anns a" mhaoil, ach chan eil an gunna làidir gu leòr fhathast. Agus gus briseadh tron phrìomh tanca Gearmailteach "Tiger" -3, feumaidh tu a bhith a 'bualadh gu dìreach eadar an slige agus an tùr. Agus chan urrainn ach an ceathrar nighean-tancairean uirsgeulach seo a dhèanamh.
  Loisg Ealasaid le a òrdagan rùisgte. Chrath i an "Panther" Gearmailteach le slige agus rinn i gàire:
  - Airson spiorad na Ruis!
  Bhuail Ekaterina an nàmhaid cuideachd, a 'putadh a sàil rùisgte agus a' toirt fa-near gu dealasach:
  - Airson co-mhaoineas!
  An uairsin dhùisg i air a caraidean!
  Ghluais Elena cuideachd an tilgeadh chun nàmhaid, a 'cleachdadh a h-òrdagan lom, agus dh'èigh i:
  - Airson euchdan gràdh-dùthcha!
  Agus aig a 'cheann thall, Euphrosinia fucked, cuideachd a' cleachdadh corragan a casan rùisgte, a tha dìreach super.
  Agus rinn i sgrùdadh:
  - Airson linntean ri teachd!
  Tha an ceathrar nigheanan fìor mhath air sabaid. Agus tha e a 'losgadh glè mhath.
  Ach tha e gu math duilich briseadh tro dhìonan nan Nadsaidhean. Tha na tancaichean aca nas làidire agus nas adhartaiche, agus tha na gunnaichean aca nas èifeachdaiche, gun a bhith nas ìsle ann an àireamh. Feuch ri seo a bhriseadh.
  Agus anns na speuran, bidh pìleatan boireann Sòbhieteach a 'gabhail pàirt ann am batail neo-ionann. Nam measg, tha triùir nigheanan - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya - as làidire.
  Mhothaich Anastasia eadhon, a 'leagail Focke-Wulf na Gearmailt le cuideachadh bho a h-òrdagan lom:
  - Tha na Nadsaidhean làidir, ach chan eil sinn lag!
  Akulina, mhothaich e gu loidsigeach, a" lùbadh a sàil lom, agus a" pronnadh an TA-152 agus a" cooing:
  Tha an rud nach bi a" marbhadh gar dèanamh nas làidire!
  Rinn Mirabela Magnetic gàire fhad "s a bha i a" gearradh ME-262 agus a "coed,
  - An gluasad as làidire ris nach eil dùil agad!
  Bha triùir ghaisgich a' sabaid san adhar, gun fhios aca air truas agus teagamhan mu dheidhinn an còir...
  Ach an seo cuideachd, dh'fhàs an suidheachadh na bu toinnte... Ron earrach, thuit an Caucasus mu dheireadh, agus chaidh tobraichean Baku a chall.
  Shoirbhich leis na Gearmailtich faisg air Leningrad cuideachd. B 'urrainn dhaibh Tikhvin a thoirt agus an dàrna fàinne a dhùnadh thairis air a' bhaile. Agus dh'fhàs e na bu mhiosa buileach.
  Dh'iarr Hitler gluasad air adhart ann am Moscow as t-samhradh ann an 1946. Agus bha maoim-sneachda nam faisisteach a" gabhail fallas.
  Tha na Nadsaidhean a" dèanamh adhartas ann an sgìre Meadhan Àisia. Tha suidheachadh gu math duilich air èirigh cha mhòr anns a h-uile àite.
  Agus tha na Nadsaidhean mu thràth a" sruthadh timcheall Moscow bho dhiofar thaobhan.
  An uairsin chaidh Oleg Koltsov agus na caileagan a-steach don bhlàr a-rithist, a 'cuideachadh an Ruis, no an àite an USSR.
  An uairsin thàinig an nighean casruisgte Margarita còmhla riutha. Cuideachd thàinig sgrìobhadair boireann inbheach gu bhith na nighean timcheall air dusan mar mhalairt air neo-bhàsmhorachd agus a" coileanadh misean.
  Bha gaisgich bhon aonamh linn air fhichead a-rithist an sàs ann an Nadsaidhean na ficheadamh linn.
  Tha cus shaighdearan anns an ìmpireachd dhonn faisisteach. Bidh iad a" sruthadh mar abhainn gun chrìoch.
  Oleg Koltsov, a 'gearradh nan Nadsaidhean le claidheamhan, an dà chuid saighdearan-coise agus tancaichean a' beucaich:
  - Na leig seachad e gu bràth!
  Agus dh" fhalbh diosc geur bho chas-rùisgte a" ghille!
  Bha Margarita, a" pronnadh luchd-dùbhlain, a" rùisgeadh a fiaclan, a" grodadh:
  - Tha àite airson feat anns an t-saoghal!
  Agus snàthadan puinnseanta air an sgapadh bho chas lom na h-ìghne, a 'bualadh air na Nadsaidhean agus na plèanaichean agus na tancaichean aca.
  Thilg Natasha cuideachd a òrdagan rùisgte, gu murt agus a" caoineadh:
  Cha dìochuimhnich sinn gu bràth agus cha toir sinn maitheanas gu bràth.
  Agus chaidh a claidhnean tro na faisisteachan sa mhuileann.
  Rinn Zoya, a" gearradh nan nàimhdean, squeak:
  - Airson òrdugh ùr!
  Agus snàthadan ùra air an sgapadh bho a casan rùisgte. Agus dè a tha san t-sùil, dè a tha ann an sgòrnan nan saighdearan Nadsaidheach agus itealain.
  Seadh, bha e soilleir gun robh na gaisgich a" fàs togarrach agus feargach.
  Augustine, a 'gearradh sìos saighdearan geala agus tancaichean, squeak:
  - Bidh an iarann againn!
  Agus tha tiodhlac ùr, marbhtach ag itealaich bho a cas-rùisgte. Agus takni tuiteam agus luchd-cogaidh geal.
  Bidh Svetlana a 'gearradh chun a' mhuillear, tha a claidheamhan coltach ri dealanach.
  Tha na Nadsaidhean a" tuiteam mar sguaban.
  Bidh an nighean a" tilgeil shnàthadan le a casan rùisgte agus a" squeaks:
  - Airson Mother Russia a bhuannaicheas!
  Oleg Koltsov adhartasan an aghaidh nan Nadsaidhean. Balach Terminator a 'gearradh saighdearan donn.
  Agus aig an aon àm, bidh òrdagan casan lom a 'bhalaich a' tilgeil a-mach snàthadan le puinnsean, a 'reubadh nan stocan agus a' losgadh sìos plèanaichean.
  Tha am balach ag èigheach:
  - Glòir don Ruis san àm ri teachd!
  Agus ann an gluasad a 'gearradh a h-uile duine ceann agus muzzle.
  Bidh Margarita cuideachd a" pronnadh luchd-dùbhlain.
  Tha a casan rùisgte a' seirm. Tha na Nadsaidhean a" bàsachadh ann an àireamhan mòra. Tha an gaisgeach ag èigheach:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus an uairsin bheir an nighean agus gearraidh e ...
  An tomad de chuirp shaighdearan faisisteach.
  Ach tha Natasha air an oilbheum. Bidh e a" gearradh sìos na Nadsaidhean còmhla ris na tancaichean, agus a" seinn:
  - Tha an Ruis sgoinneil agus radiant,
  Is e nighean gu math neònach a th" annam!
  Agus bidh diosgan ag itealaich bho a casan casruisgte. A chunnaic sgòrnan nan Nadsaidhean. Seadh, is e nighean a tha seo.
  Tha Zoya air an sàrachadh. A 'gearradh saighdearan donn leis an dà làmh. A 'sgoltadh a-mach à tube. Agus bidh e a" tilgeil shnàthadan marbhtach le òrdagan rùisgte - bidh e a" losgadh tancaichean agus plèanaichean.
  Agus aig an aon àm tha e a 'seinn dha fhèin:
  - O, bludgeon rachamaid,
  O, thèid am fear as fheàrr leam!
  Augustina, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean agus a" cur às do na saighdearan donn, squeals:
  - Gach dubhach agus ann an craiceann ainmhidh,
  Ruith e gu poileis aimhreit le cluba!
  Agus le òrdagan rùisgte, cuiridh e air bhog aig an nàmhaid, rudeigin a mharbhas ailbhean, agus eadhon nas motha na tanca.
  Agus an uairsin squeak:
  - Madaidhean-allaidh!
  Svetlana air an ionnsaigh. A" gearradh, a" slaodadh nan Nadsaidhean. Le casan casruisgte, bidh e a" cur air bhog tiodhlacan bàis orra.
  A' ruith muileann le claidheamhan.
  Bhris i mòran de luchd-sabaid agus squeals:
  - Tha buaidh mhòr a 'tighinn!
  Agus a-rithist tha an nighean ann an gluasad fiadhaich.
  Agus bidh a casan rùisgte a" cur air bhog snàthadan marbhtach, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean.
  Leum Oleg Koltsov suas. Ghluais am balach ann an corran. Ghearr e suas mòran de na Nadsaidhean anns an leum.
  Thilg e na snàthadan le a chorragan rùisgte agus ghuidh e:
  - Bi ainmeil airson mo mhisneachd àlainn!
  Am balach mar a nì e feadaireachd agus a thoirt sìos air saighdearan na h-ìmpireachd Nadsaidheach, feannagan air an sàrachadh. Thuit an fheadhainn a fhuair grèim ann an swoon, agus lot iad claigeann an Fritz.
  Agus a-rithist tha am balach ann am blàr.
  Tha Margarita a" dol air adhart leis an oilbheum. A 'briseadh a h-uile nàmhaid ann an sreath. Tha a claidheamhan nas cruaidhe na lannan muileann-gaoithe. Agus òrdagan rùisgte a" tilgeil thiodhlacan bàis, tha tancaichean agus plèanaichean a" losgadh.
  Tha an nighean air an eucoir. Cur às do ghaisgich dhonn gun deas-ghnàth.
  Agus leuman a-nis agus a-rithist, agus toinneamh!
  Agus tha tiodhlacan sgrios a 'falbh bhuaipe.
  Agus tha na Nadsaidhean fhèin a 'tuiteam marbh. Agus cruinnichidh tuman iomlan de chuirp suas.
  Tha Margarita ag èigheach:
  - 'S e balach Ameireaganach a th' annam!
  Agus a-rithist thilg a casan rùisgte an t-snàthad.
  Agus an uairsin dusan snàthad eile!
  Agus bheir an t-sàil rùisgte tiodhlac a' bhàis!
  Tha Natasha air an ionnsaigh cuideachd gu math fionnar.
  Agus tilgidh e casruisgte, agus spìonar as connlach e.
  Agus a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - 'S e bàs spìocach a th' annam ! Chan eil agad ach bàsachadh!
  Agus a-rithist bòidhchead ann an gluasad.
  Tha Zoya a" cur casg air cuirp Nadsaidheach. Agus bidh boomerangs an sgrios cuideachd ag itealaich bho a casan rùisgte.
  Agus bidh na gaisgich dhonn a" tuiteam is a" tuiteam.
  Tha Zoya a" sgreuchail:
  - Nighean casruisgte, buannaichidh tu!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich bho shàilean lom na h-ìghne. A tha dìreach a-steach do amhaich nan Nadsaidhean a 'cladhach.
  Bidh iad a 'tuiteam marbh.
  No an àite, gu tur marbh.
  Augustine air an oilbheum. A' pronnadh saighdearan donn. Tha na claidheamhan aice air an giùlan na dhà làimh. Agus tha i na sàr ghaisgeach.
  Bidh iomghaoth a" sguabadh tro na saighdearan faisisteach.
  Nighean le falt ruadh:
  - Tha an àm ri teachd falaichte! Ach bidh e na bhuannachd!
  Agus air an oilbheum, bòidhchead le falt lasrach.
  Tha Augustine a' beucadh ann an ecstasy fiadhaich:
  - Bidh diathan a 'chogaidh a' reubadh a h-uile càil!
  Agus an gaisgeach air an eucoir.
  Agus tha a casan rùisgte a" tilgeil mòran shnàthadan biorach, puinnseanta.
  Svetlana ann an cogadh Agus mar sin spìosrach agus sabaid. Bidh a casan rùisgte a" tilgeadh a-mach uimhir de rudan marbhtach. Chan e duine, ach bàs le falt fionn.
  Ach ma bhriseas e, chan urrainn dhut stad a chuir air.
  Tha Svetlana a" seinn:
  - Cha bhi beatha mar mhil,
  An leum sin ann an dannsa cruinn!
  Leig leis an aisling a thighinn gu buil -
  Bidh bòidhchead a" tionndadh duine gu bhith na thràill!
  Agus ann an gluasad na h-ìghne casruisgte tha barrachd is barrachd rage ann.
  Tha Oleg Koltsov anns an ionnsaigh a 'luathachadh. Rinn am balach a' chùis air na Nadsaidhean.
  Bidh a chasan rùisgte a" tilgeil snàthadan biorach - a" reubadh tancaichean agus plèanaichean.
  Bidh an gaisgeach òg a" sèideadh:
  - Bidh an ìmpireachd chuthach a" reubadh a h-uile duine às a chèile!
  Agus a-rithist tha am balach a 'gluasad.
  Agus a-rithist tha e a 'feadaireachd, às a bheil na feannagan a' faighinn grèim cridhe agus a 'tuiteam mar gum biodh iad air an leagail.
  Tha Margarita na nighean stoirmeil na gnìomhachd. Agus a 'bualadh air na nàimhdean.
  An seo chuir i air bhog le a cas rùisgte, pea le stuth-spreadhaidh. Sprèidh i, agus sa bhad tilgidh i suas ceud Nadsaidheach agus deich tancaichean.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Thig buaidh thugainn co-dhiù!
  Agus ruithidh e am muileann le claidheamhan - bidh na baraillean tancaichean ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Luathaich Natasha na gluasadan aice. A' chaileag a' gearradh sìos nan gaisgeach donn. Agus fhad 'sa tha thu ag èigheach:
  - Tha buaidh a" feitheamh ri ìmpireachd na Ruis.
  Agus cuireamaid às do na Nadsaidhean aig astar nas luaithe.
  Tha Natasha na nighean crìochnachaidh.
  Chan eil e a" smaoineachadh stad is slaodadh sìos agus tancaichean is plèanaichean a" dol air seachran.
  Tha Zoya air an sàrachadh. Tha e coltach gu bheil na claidheamhan aice a 'gearradh salad feòil is meatailt. Bidh an nighean a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha ar saoradh an èifeachd !
  Agus bidh òrdagan lom cuideachd a 'tilgeil snàthadan mar sin.
  Agus mòran dhaoine le sgòrnan briste, nan laighe mun cuairt ann an tuiltean de chuirp, a bharrachd air tancaichean briste agus itealain sìos.
  Is e nighean seòlta a th" ann an Augustine. Agus bidh e a" brùthadh a h-uile duine mar gur e robot a th" ann bho hyperplasma.
  Chan eil e mar-thà air ceud Nadsaidheach a bhriseadh. Ach bidh a h-uile càil a 'togail an astar. Agus tha an gaisgeach fhathast a" beucaich.
  - Tha mi do-chreidsinneach! An fheadhainn as fhuaire san t-saoghal!
  Agus a-rithist, am bòidhchead san ionnsaigh.
  Agus bho a òrdagan lom, bidh peas ag itealaich a-mach. Agus chaidh trì cheud Nadsaidheach agus dusan tanca a reubadh às a chèile le spreadhadh cumhachdach.
  sheinn Augustine:
  - Cha 'n aill leat ar fearann a ghlacadh !
  Tha Svetlana cuideachd air an oilbheum. Agus chan eil e a 'toirt seachad aon ghram de fhaochadh. Wild Terminator Nighean.
  Agus tha e a 'gearradh nan nàimhdean agus a' cur às do na Nadsaidhean. Agus tha an àireamh de luchd-sabaid donn mar-thà air tuiteam a-steach don dìg agus air na rathaidean.
  Bha an t-sianar feargach. Rinn sabaid fiadhaich.
  Tha Oleg Koltsov air ais ann an gnìomh. Agus chaidh e air adhart, a 'crathadh an dà chlaidheamh. Agus tha an gille-crìochnachaidh a 'ruith a' mhuilinn. Tha na Nadsaidhean marbh a" tuiteam.
  Measg nan cuirp. Beanntan slàn nam buidhnean fuilteach.
  Tha cuimhne aig balach karate air ro-innleachd fiadhaich. Far an robh, cuideachd, bha eich agus daoine a" measgachadh ri chèile.
  Tha Oleg Koltsov a 'magadh air:
  - Mo thruaighe bhon inntinn!
  Agus bidh airgead gu leòr ann!
  Agus an terminator boy anns a 'ghluasad ùr. Agus bheir a chasan rùisgte rudeigin agus tilgidh e e.
  Ghluais am balach genius:
  - Prìomh chlas agus companaidh "Adidas"!
  Thionndaidh taisbeanadh fìor fhionnar a-mach gu bhith fionnar. Agus cia mheud a mharbh Nadsaidhean. Agus mharbh an àireamh a bu mhotha den fheadhainn a bu mhotha na sabaidean donn.
  Agus an uairsin bidh am balach a" sabaid a" feadalaich, agus a-rithist tha mìltean de fheannagan a" laighe mun cuairt, a" bualadh air luchd-dùbhlain mar bhiodagan.
  Tha Margarita cuideachd anns an t-sabaid. A" pronnadh armailtean cinnamon is stàilinn agus ròin:
  - Rèisimeid clisgeadh mòr! Bidh sinn uile a" draibheadh a-steach don chiste!
  Agus tha a claidhnean air am briseadh leis na Nadsaidhean. Tha an àireamh de luchd-sabaid donn air tuiteam mu thràth.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi eadhon nas fhuaire na panthers! Cruthaich gur e a h-uile duine as fheàrr!
  Agus bho shàilean lom na h-ìghne, mar pea le stuthan-spreadhaidh cumhachdach, thèid e a-mach.
  Agus buail air an nàmhaid.
  Agus bheir e agus brisidh e cuid den luchd-dùbhlain agus tancaichean agus eadhon plèanaichean.
  . CAIBIDEIL #4
  Agus tha Natasha ann an ùghdarras. Agus buailidh i an luchd-dùbhlain, agus cha toir i fhèin sliochd do neach sam bith.
  Cia mheud Nadsaidheach a tha air briseadh a-steach mu thràth.
  Agus tha a fiaclan cho geur. Agus tha na sùilean saphir. 'S e seo an nighean - a' phrìomh gu bàs. Ged a tha a h-uile com-pàirtiche aice - luchd-cùraim gu bàs!
  Tha Natasha ag èigheach:
  - Tha mi craicte! Bidh peanas agad!
  Agus a-rithist, gearraidh an nighean sìos mòran de Nadsaidhean le claidheamhan.
  Tha Zoya a" gluasad agus tha i air mòran de ghaisgich dhonn a ghearradh.
  Agus bidh casan lom a 'tilgeil snàthadan. Bidh gach snàthad a" marbhadh grunn Nadsaidhean. Tha na nigheanan sin gu math brèagha.
  Bidh Augustine a" toirt air adhart agus a" pronnadh luchd-dùbhlain. Agus aig an aon àm, chan eil e a 'dìochuimhneachadh a bhith ag èigheach:
  - Chan urrainn dhut teicheadh bhon chiste!
  Agus bheir an nighean a fiaclan agus rùisg i a fiaclan!
  Agus tha an ceann-dearg mar sin ... Gruaige a 'sruthadh sa ghaoith, mar bhratach proletarian.
  Agus tha a h-uile dad gu litireil a 'tighinn a-mach à fearg.
  Svetlana a ' dol a-nuas An seo gheàrr i tòrr chlaigeann agus tùir tanca. Gaisgeach a rùisg a fiaclan.
  A ' taisbeanadh na teanga. Agus an uairsin a 'sgoltadh bho connlach. An uairsin tha e ag èigheach:
  - Am bi sibhse marbh !
  Agus a-rithist, bidh snàthadan marbhtach ag itealaich bho a casan rùisgte, a bhuail saighdearan-coise agus itealain.
  Oleg Koltsov leum is leum.
  Bidh balach casruisgte a" leigeil a-mach dòrlach de shnàthadan, a" leagail tancaichean, agus a" seinn:
  - Rachamaid a champachadh, fosgail cunntas mòr!
  Tha an gaisgeach òg aig a chuid as fheàrr.
  Gu dearbh, chan eil e sean gu leòr, ach tha e coltach ri leanabh. A-mhàin gu math làidir agus fèitheach.
  Sheinn Oleg Koltsov:
  - Na biodh an geama a rèir nan riaghailtean - brisidh sinn tron fraera!
  Agus a-rithist, chaidh snàthadan marbhtach agus briste a-mach às a chasan casruisgte.
  Agus a-rithist, feadag fhiadhaich, gu tur a" leagail grunn fheannagan a bhriseas tro luchd-dùbhlain.
  Sheinn Margarita le toileachas:
  - Chan eil dad do-dhèanta! Tha mi a" creidsinn gun tig saorsa!
  Thilg an nighean cascade marbhtach de shnàthadan a-rithist air na Nadsaidhean agus na tancaichean aca, a" leantainn:
  - Theid an dorchadas air falbh ! Bidh ròsan a" fàs!
  Agus an gaisgeach, cho luath 'sa thilgeas i pea le a h-òrdagan rùisgte, mar sin sa bhad dh'itealaich mìle Nadsaidhean suas dhan adhar. Seadh, tha arm na h-ìmpireachd dhonn, ifrinn a' leaghadh as fa chomhair ar sùl.
  Natasha ann an cogadh. A" leum mar cobra. A 'spreadhadh nàimhdean. Agus tha uimhir de Nadsaidhean a" bàsachadh agus plèanaichean a" tuiteam.
  Their nighean agus claidheamhan, agus gràinean air an gual, agus sleaghan. Agus snàthadan.
  Aig an aon àm, bidh e cuideachd ag èirigh:
  - Tha mi a 'creidsinn gun tig buaidh!
  Agus gheibh glòir nan Ruiseanach!
  Bidh òrdagan lom a" tilgeil snàthadan ùra, a" bualadh air luchd-dùbhlain.
  Zoya ann an gluasad fiadhaich. A 'toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Gearr iad ann am pìosan beaga.
  Bidh boireannach a" ghaisgich a" tilgeil shnàthadan le a corragan rùisgte. A" briseadh tro luchd-dùbhlain, agus mar a bhithear a" rughadh:
  Tha ar buaidh iomlan aig làimh!
  Agus giùlainidh e muileann fiadhaich le claidheamhan, a" sguabadh air falbh tancaichean. Is e seo dha-rìribh nighean coltach ri nighean!
  Ach chaidh cobra Augustine air an oilbheum. Tha am boireannach seo na trom-laighe airson a h-uile trom-laighe.
  Agus ma ghearras e e, tha e a 'ciallachadh gum bi e ga ghearradh.
  Às deidh sin, gabhaidh an ceann ruadh agus seinnidh e:
  - Fosglaidh mi na claigeann uile ! Tha mi nam aisling mòr!
  Agus a-nis tha a claidheamhan ann an gnìomh agus air an gearradh tro fheòil is meatailt.
  Bidh Svetlana cuideachd a 'dol air adhart leis an ionnsaigh. Chan eil breicichean aig a" chaileag seo. Cho luath 's a bhios iad a' sgoltadh, mar sin tha an àireamh de chuirp air a sgapadh, agus tha plèanaichean agus tancaichean a 'tuiteam.
  Bidh an neach-crìochnachaidh blonde ag èirigh:
  - Dè cho math 'sa bhios e! Dè cho math 'sa bhios e - tha fios agam air!
  Agus a-nis tha peas marbhtach ag itealaich bhuaipe.
  Oleg Koltsov, a-rithist ceud de na Nadsaidhean, a 'giùlan meteor, ghearradh dheth. Agus togaidh e boma agus tilgidh e e.
  Beag ann am meud, ach marbhtach ...
  Mar a bhriseadh tu ann am pìosan beaga.
  Rinn balach an neach-crìochnachaidh gàire:
  - Òigridh stoirmeil innealan uamhasach!
  Tha muinntir na Ruis do-chreidsinneach!
  Agus bidh am balach a" feadaireachd le òrdagan rùisgte.
  Nì Margarita seo a-rithist ann am blàr.
  Agus gearradh sìos mòran de luchd-sabaid donn. Agus a 'gearradh beàrnan mòra.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - 'S e Lambada an dannsa againn air a' ghainmhich!
  Agus bhuail e le spionnadh ath-nuadhaichte.
  Tha Natasha air an ionnsaigh eadhon nas feargach. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Chan eil e math dhaibh a bhith an aghaidh nigheanan mar sin.
  Ghabh Natasha e agus sheinn i:
  - Tha ruith san spot na rèiteadair cumanta!
  Agus chaidh an nighean gaisgeil a-steach don luchd-dùbhlain le leithid de bhuillean.
  Agus tilgidh e diosgan cas-ruisgte.
  An seo ruith i am muileann. Ràinig tomad cinn an airm dhonn air ais agus na tancaichean a" losgadh.
  Tha i na bòidhchead sabaid. Beat thu fhèin armada cho buidhe.
  Tha Zoya a" gluasad, a" pronnadh a h-uile duine gun eisgeachd. Agus tha a claidheamhan mar siosar bàis.
  Tha an nighean dìreach àlainn. Agus tha a casan rùisgte a" tilgeadh snàthadan gu math puinnseanta.
  Dèan a" chùis air luchd-dùbhlain. Bidh iad a" tolladh an amhaich agus a" dèanamh chisteachan-laighe, a" toirt air tancaichean agus plèanaichean spreadhadh.
  Ghabh Zoya e agus rinn i squeak:
  - Mura h-eil uisge anns an tap ...
  Ghlaodh Natasha le toileachas:
  Mar sin is e do choire a th" ann!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeil rudeigin a mharbhas gu mionaideach. Is e fìor nighean nighean a tha seo.
  'S o 'chasan rùisgte, mar a dh'iticheas an lann. Agus buailidh e mòran de luchd-sabaid, a 'gearradh dheth tùir bho tancaichean.
  Augustine a' gluasad. Swift agus gun samhail na bhòidhchead.
  Dè am falt soilleir a th" oirre. Mar bhratach proletarian ag itealaich. Tha an nighean seo na fìor bhreabadair.
  Agus bidh i a 'gearradh luchd-dùbhlain - mar gum biodh i air a bhreith le claidheamhan na làmhan.
  Ceann-dearg, bastard damn!
  ghabh Augustine e, agus rinn e sgios :
  - Bidh ceann tairbh ann - cha tèid an luchd-cogaidh air seachran !
  Agus an seo rinn i a-rithist mòran de luchd-sabaid a phronnadh.
  Rinn Oleg Koltsov gàire:
  - Na tha a dhìth ort! Seo an nighean!
  Dhearbh Margarita, a" tilgeil biodag le cas-rùisgte, a" briseadh dheth an turaid tanca:
  - Nighean mòr agus fionnar!
  Dh" aontaich Augustine le seo:
  - Tha mi nam ghaisgeach a bheir bìdeadh do dhuine sam bith!
  Agus a-rithist, le òrdagan lom, cuiridh e air bhog fear murt.
  Chan eil Svetlana ann am blàr nas ìsle na an luchd-dùbhlain. Chan e nighean, ach crìochnachadh le leithid de bhana-bhuidseach ann an lasraichean.
  Agus a" sgreuchail:
  - Abair speur gorm!
  Augustine, a 'leigeil a-mach lann le a cas-rùisgte, a' gearradh dheth an turaid tanca, air a dhearbhadh:
  - Chan eil sinn nar luchd-taic do mhèirle!
  Svetlana, a 'gearradh suas nàimhdean agus a' losgadh sìos plèanaichean, chirped:
  - Chan fheum amadan sgian ....
  Rinn Zoya squeak, a 'tilgeil snàthadan le a casan lom, tana:
  - Luidhidh tu dha o thri bocsaichean !
  Thuirt Natasha, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean:
  - Agus deanaibh leis air son sgillinn !
  Agus bheir na gaisgich agus leumaidh iad. Tha iad cho fuilteach agus cho fuar. Anns an fharsaingeachd, tha tòrr toileachas aca.
  Tha Oleg Koltsov a 'coimhead anns a' bhlàr - gu math stylish.
  Sheinn Margarita:
  - Tha am buille làidir, agus tha ùidh aig a" ghille ...
  Chuir am balach karate air bhog rud a bha coltach ri propeller heileacoptair le a chas. Ghearr e dhà cheud ceann de na Nadsaidhean agus na tancaichean, agus dh"fhalaich e:
  - Gu math spòrs!
  Agus an dà chuid - balach agus nighean ann an làn obair fhosgailte.
  Oleg, a 'gearradh saighdearan donn, gurgled:
  - 'S bidh buaidh mhor againn !
  Fhreagair Margarita mar a leanas:
  - Bidh sinn a 'marbhadh a h-uile duine - le casan lom!
  Tha an nighean gu dearbh na neach-crìochnachaidh cho gnìomhach.
  Sheinn Natasha anns an ionnsaigh:
  - Cogadh naomh !
  Agus chuir an gaisgeach air bhog diosc-boomerang geur. Chaidh e ann an arc, gheàrr e sìos mòran de Nadsaidhean agus tùir tanca.
  Thuirt Zoya, a" leantainn air adhart leis a" mharbhadh:
  - Bidh e na bhuaidh dhuinn!
  Agus chaidh snàthadan ùra a-mach às a casan casruisgte. Agus bhuail iad mòran de luchd-sabaid agus itealain.
  Thuirt an nighean bhàn:
  - Thoir sùil air an neach-dùbhlain!
  Agus nochd i a teanga.
  Augustine, a 'crathadh a casan agus a' tilgeil swastikas le oir biorach, thuirt e:
  - Bratach Imperial air adhart!
  Dhearbh Svetlana gu furasta:
  - Glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus dh"èigh na nigheanan le chèile, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Cha chuir duine stad oirnn!
  Agus a-nis tha diosc ag itealaich bho chasan lom nan gaisgeach. Tha feòil air a reubadh agus tùir tanca ga leagail.
  Agus caoineadh a-rithist:
  - Chan urrainn dha duine a 'chùis a dhèanamh oirnn!
  Chaidh Natasha dhan adhar. Reub e luchd-dùbhlain agus vultures sgiathach, agus chuir iad a-mach:
  - Tha sinn nar madaidhean-allaidh, friogais an nàmhaid!
  Agus bho a corragan rùisgte, falbhaidh diosc gu math marbhtach.
  Bidh an nighean eadhon a" tionndadh ann an ecstasy.
  Agus an uairsin tha e a 'gearan:
  - Tha ar sàilean dèidheil air teine!
  Tha, tha na nigheanan gu math sexy.
  Thuirt Oleg Koltsov:
  - O, tràth, a 'toirt tèarainteachd!
  'S a dhuisg air na gaisgich. Bidh iad a 'gàireachdainn agus a' giùlan am fiaclan mar fhreagairt.
  Gheàrr Natasha sìos na Nadsaidhean agus rinn i squeak:
  - Anns an t-saoghal againn chan eil aoibhneas, gun strì!
  Fhreagair am balach:
  "Uaireannan chan eil sabaid spòrsail nas motha!"
  Dh'aontaich Natasha:
  - Mura h-eil neart ann, tha ...
  Ach tha na gaisgich againn an-còmhnaidh fallain!
  Thilg an nighean snàthadan air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte, shèid i suas tòrr tancaichean, agus sheinn i:
  - Tha 'n saighdear daonnan fallain,
  Agus deiseil airson gnìomh!
  Às deidh sin, gheàrr Natasha a-rithist na nàimhdean, a 'leagail tùir nan tancaichean.
  Tha Zoya na leanabh gu math luath. An seo chuir i baraille slàn air bhog aig na Nadsaidhean. Agus reub e mìle no dhà bho aon spreadhadh.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Na stad, tha ar sàilean deàlrach!
  Agus nighean ann an lace sabaid!
  Augustine ann am blàr cuideachd nach eil lag. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Mar gum biodh bho sguab slabhraidhean a 'bualadh a-mach.
  Agus a 'gearradh luchd-dùbhlain - a' seinn:
  - Thoir an aire, bidh e feumail
  Bidh pie anns an tuiteam!
  Bidh an diabhal ruadh dha-rìribh a" treabhadh ann am blàr mar dheamhan ann am bogsa-snaoisean.
  Agus seo mar a bhios Svetlana a 'sabaid. Agus gheibh na Nadsaidhean bhuaipe e.
  Agus ma bhuaileas i, buailidh i.
  Às an sin, bidh frasan fuilteach ag itealaich a-mach.
  Mhothaich Svetlana gu cruaidh nuair a chaidh frasan meatailt a-mach às a cas rùisgte, a leagh na claigeann agus na tùir tancaichean:
  - Glòir don Ruis, gu mòr eadhon glòir!
  Tha na tancaichean a' ruith air adhart...
  Roinnean ann an lèintean dearga -
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Seo na caileagan a thog na Nadsaidhean. Mar sin tha iad air an gearradh agus air an sgoltadh. Chan e gaisgich, ach dha-rìribh panthers a tha air an t-sreath a bhriseadh.
  Oleg Koltsov ann am blàr agus a ' toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean a. Buailidh e iad gun truas, a" gearradh tro na tancaichean, agus a" sgiùrsadh:
  Tha sinn mar thairbh!
  Thog Margarita, a" pronnadh an airm dhonn agus a" gearradh tro na tancaichean:
  Tha sinn mar thairbh!
  Ghabh Natasha e agus rinn i caoineadh, a 'gearradh sìos na sabaidean donn còmhla ris na tancaichean:
  - Tha laighe a-mach à làimh!
  Reub Zoya na Nadsaidhean às a chèile, agus dh"fhuilig i:
  - Chan e, chan ann a-mach à làimh!
  Agus, cuideachd, bheir e agus leigidh e a-mach rionnag le a chas rùisgte agus cuiridh e crìoch air mòran de luchd-faisisteach.
  Ghabh Natasha e agus rinn i squeak:
  - Tha an telebhisean againn air adhart!
  Agus bidh pasgan marbhtach de shnàthadan ag itealaich bho a cas rùisgte.
  Bha Zoya, cuideachd a" sgrios nan Nadsaidhean agus na tancaichean aca, a" magadh air:
  - Tha ar càirdeas na monolith!
  Agus a-rithist an leithid de thilgeil gu bheil na cearcallan a" blur anns a h-uile taobh. Is e seo nighean - cuir às do luchd-dùbhlain fìor.
  Gabhaidh an nighean le òrdagan rùisgte trì boomerangs agus cuiridh i air bhog iad. Agus dh'fhàs na cuirp às an seo eadhon nas motha.
  Às deidh sin, bheir am bòidhchead seachad:
  - Cha toir sinn tròcair air an nàmhaid ! Bidh corp ann!
  Agus a-rithist tha an rud marbhtach ag itealaich air falbh bhon t-sàil rùisgte.
  Thuirt Augustine cuideachd gu reusanta:
  - Chan e a-mhàin aon chorp, ach mòran!
  Às deidh sin, ghlac an nighean e agus choisich i casruisgte tro na maragan fuilteach. Agus mharbh i mòran de na Nadsaidhean.
  Agus mar a tha e ag èirigh:
  - Murt mòr!
  Agus a-nis bruthaidh e a cheann air an t-seanailear Nadsaidheach. Bris a chlaigeann, agus thoir a mach :
  - Banzai! Thèid thu gu neamh!
  Tha Svetlana gu math feargach leis an oilbheum, gu sònraichte a" leagail tancaichean, bidh i a" squeaks:
  - Cha bhith thu air do shàbhaladh!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich far a corragan lom. Mar a bhios i a 'briseadh tron a h-uile duine, thuit na plèanaichean. Agus gu mòr bidh eadhon an gaisgeach a" feuchainn ri rùsgadh agus marbhadh.
  Tha Oleg Koltsov a 'magadh air:
  - òrd glòrmhor !
  Agus tha am balach cuideachd a 'tilgeil rionnag cho fionnar ann an cruth swastika le cas-rùisgte. Hibrid iom-fhillte.
  Agus thuit tomad nan Nadsaidhean.
  Rug Oleg:
  - Banzai!
  Agus tha am balach a-rithist ann an ionnsaigh fhiadhaich. Chan e, tha e dìreach a" faicinn cumhachd, agus bholcànothan a" gortachadh!
  Agus feadag an fhithich a" tuiteam air cinn nan Nadsaidhean, bodhar.
  Mairead a' gluasad. Bidh e a" reubadh bolg a h-uile duine.
  Tilgidh nighean le a cas a-mach leth-cheud snàthad sa bhad. Agus chaidh a 'mhòr-chuid a mharbhadh le gach seòrsa de nàimhdean, a' leagail an dà chuid tancaichean agus plèanaichean.
  Sheinn Margarita a thaobh sunnd:
  - Aon, dhà! Chan e duilgheadas a th" ann am bròn!
  Cha bu chòir dhut a bhith air do mhisneachadh gu bràth!
  Cùm an t-sròn agus an earball nas àirde le pìob.
  Biodh fios agad gu bheil fìor charaid an-còmhnaidh còmhla riut!
  Is e companaidh cho ionnsaigheach a tha seo. Bidh an nighean a" caoineadh agus a" sgreuchail:
  "Bidh Ceann-suidhe an Dragon gu bhith na chorp!"
  Natasha ann am blàr - dìreach seòrsa de terminator. Agus dh'eirich an rughadh :
  - Banzai! Faigh gu sgiobalta!
  Agus chaidh grenade far a cas-rùisgte. Agus tha na Nadsaidhean coltach ri tairnnean. Agus brisidh e tòrr mastodons agus innealan sgiathach, ifrinn.
  Seo an gaisgeach! A h-uile gaisgeach - gaisgeach!
  Tha Zoya cuideachd air an oilbheum. A leithid de ghalla feargach.
  Agus ghabh i e, agus rinn i gàire:
  - Is e ar n-athair an Dia Geal fèin !
  Agus tha e a 'gearradh muileann trì-fhillte aig na Nadsaidhean!
  Agus chrom Augustine air ais:
  - Agus tha mo Dhia dubh !
  Gu dearbha, is e an dearg an dearbh ìomhaigh de mheallta agus de mheanbh-chuileag. Airson nàimhdean, gu dearbh. Agus airson caraidean, tha i na leannan.
  Agus mar le òrdagan rùisgte bheir e agus tilgidh e. Agus mòran de ghaisgich na h-ìmpireachd donn, a bharrachd air na tancaichean agus na h-itealain aca.
  Dh'èigh an ceann ruadh:
  - Tha an Ruis agus an Dia dubh air ar cùlaibh!
  Gaisgeach le comas sabaid fìor àrd. Chan e, fo seo tha e nas fheàrr gun a bhith a 'gabhail dragh. Seach gu bheil tùir tancaichean gan reubadh agus sgiathan itealain faisisteach.
  rinn Augustine sgios :
  - Bidh sinn a" pronnadh a h-uile neach-brathaidh gu pùdar!
  Agus a 'magadh air a chom-pàirtichean. 'S e, chan e dìreach rudeigin a th' anns a 'chaileag lasrach seo a bheir sìth. Mur bi sìth marbhtach!
  Svetlana, a 'pronnadh na nàimhdean, a-mach:
  - Sguabaidh sinn san loidhne thu!
  Dhearbh Augustine:
  - Marbhaidh sinn a h-uile duine!
  Agus bho a casan rùisgte, tha tiodhlac sgrios iomlan ag itealaich a-rithist! Agus spreadh na h-uimhir de thancaichean is plèanaichean gu sgoltagan beaga aig an aon àm.
  Sheinn Oleg Koltsov mar fhreagairt:
  - Bidh banzai iomlan ann!
  Augustine, a" reubadh nan Nadsaidhean às a chèile le a làmhan rùisgte, gan gearradh le claidheamhan, agus a" tilgeil shnàthadan le a òrdagan rùisgte, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean sa bhad, a-mach:
  - Goirid a 'bruidhinn! Goirid a 'bruidhinn!
  Natasha, a 'sgrios na gaisgich dhonn, squeaked:
  - Ann an ùine ghoirid - banzai!
  Agus gearramaid luchd-dùbhlain le searbhas fiadhaich.
  Chuir Oleg Koltsov, a 'gearradh sìos air luchd-dùbhlain, a-mach:
  - Chan e Sìonach a th" anns an gambit seo,
  Agus is e a" chiad turas, creid mise, Thai!
  Agus a-rithist, chaidh diosc biorach, gearradh meatailt a-mach à cas-rùisgte a" bhalaich. Gheàrr e dheth an dà chuid turaidean nan tancaichean agus earbaill an itealain.
  Sheinn Margarita, a" gearradh sìos gaisgich na h-ìmpireachd dhonn agus armachd nan tancaichean:
  - Agus cò gheibh sinn 's a bhlàr,
  Agus cò a lorgas sinn ann am blàr ...
  Na bitheamaid ri fealla-dhà le sin -
  Reubamaid as a chèile e!
  Reubamaid as a chèile e!
  Rinn iad obair mhath an uair sin leis na Nadsaidhean ... Agus rinn an Ruis Shobhietach a' chùis air an ìmpireachd dhonn aig àm stoirmeil ann am Moscow.
  Cha robh an cogadh seachad fhathast, ach bha cothrom aig an USSR mar-thà a' chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean fhèin. Mar sin bha aig an t-seisear ri stad a chuir air coileanadh an rùin fìor fhionnar.
  Oleg Koltsov fiù 's a' seinn ann an aoibhneas;
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh - gaisgich na h-Athair,
  Cò a rugadh fo shoidhne an Dàmhair ...
  Cha bhith sinn aithreachas air beatha don Ruis,
  A ghlòir le bratach dhearg an rìgh !
  
  Tha gaol againn agus tha fios againn mar a nì sinn sabaid cruaidh,
  Bhris na Nadsaidhean gu dìcheallach na h-adharcan aca ...
  Tha grenades againn ann an satchel farsaing,
  Chan eil beatha daor dhuinn luchd-tòiseachaidh!
  
  Tha gaol againn air ar dùthaich naomh,
  Dè a chruthaich co-mhaoineas làidir ...
  Seo nighean Komsomol a" coiseachd casruisgte tron t-sneachda,
  Agus tha am faisisteach airson ar toirt sìos!
  
  Bha mi gu dìcheallach a" sabaid ri Nadsaidheachd faisg air Moscow,
  Agus gheàrr sinn sìos na nàimhdean gu lèir le corran ...
  Carson a chaidh an Wehrmacht seo a thoirt dha na Ruiseanaich,
  Buailidh mi e le mo dhòrn!
  
  Tha mi nam thùsaire agus fo Moscow mòr,
  A" sabaid mar ghaisgeach mòr...
  Chuir e stad air marbhadh fiadhaich,
  Tha aon Tighearna Supreme Kind againn!
  
  Chan eil oirean ann an ath-bheothachadh na Ruis,
  Great Stalin, thog e sinn bho ar glùinean ...
  Svarog mòr, am Mesiah as àirde,
  Agus air leth freagarrach Lada!
  
  Tha sinn nan tùsairean, balaich, nigheanan,
  Is toil leinn a bhith a" sabaid - is e seo an dàn dhuinn ...
  Agus tha guth ball Komsomol ag èigheach,
  Ged tha caos fuilteach a' riaghladh !
  
  Is e an Ruis dùthaich mhàthaireil Svarog,
  Agus las co-mhaoineas an t-slighe...
  Chan fheum luchd-tòiseachaidh Dia olc,
  Cha bhith e comasach don nàmhaid ar lùbadh na dhòrn!
  
  Tha tanca fionnar againn le armachd air leathad,
  Tha e cho furasta don Fritz gun a bhith a" briseadh troimhe,
  Le gaol do Lada, rìbhinn uasail,
  Gus creachadair a thionndadh gu geama!
  
  Moscow a 'sabaid daoine a dhìon,
  Agus an uairsin bha Stalingrad mòr ann....
  Chì sinn co-mhaoineas gu luath ga thoirt,
  Gabh seachad agus faigh eòlas air a" chaismeachd ann am Berlin!
  
  Tha, tha Stalingrad moiteil às an fhacal seo,
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh casruisgte ann an sruth-sneachda ...
  Brisidh sinn adharc bò ghorach
  Agus bidh sinn a 'dràibheadh Hitler dìreach chun a' chiste!
  
  Biodh fios agad nach lùb an t-Athair gu bràth,
  Chan urrainnear a h-inntinn a lughdachadh ...
  Biodh a" ghrian a" deàrrsadh gu bràth air feadh na Ruis,
  Agus bidh am mèirleach fealltach air a phronnadh!
  
  Sheall iad misneach aig Stalingrad,
  B" urrainn dhuinn stad a chuir air na Nadsaidhean ...
  Tha a leithid de mhì-mhisneachd aig na Ruiseanaich, fhios agad,
  Agus cha tèid na nàimhdean ach neoni!
  
  Faodaidh an Ruis itealaich gu Mars
  Agus cruthaich mòrachd eadar-dhealaichte ...
  Agus gu dearbh bidh a h-uile dad gu math fionnar,
  Ged tha beatha cho lag ri snàthainn sìoda!
  
  Chan eil fios aig spiorad na Ruis ann am batail a "chnap-starra,
  Tha cumhachd Perun aige ...
  Tha sinn a 'feitheamh ri duaisean bho na diathan,
  Agus tha an eileamaid a" deàrrsadh, creid an rune!
  
  Dè an dòigh anns a bheil fios aig spiorad na Ruis nach eil buaidh sam bith ann?
  Creid mi, sgriosaidh e a h-uile càil ...
  Tha sinn ag iarraidh dìoghaltas cho mòr ...
  Do-chreidsinneach mar arm an Fatherland!
  
  Cha mhòr nach do bhuannaich sinn
  Biodh solas ann an glòir co-mhaoineas...
  Bha ar seanairean a" sabaid airson an Motherland,
  Coinnichidh sinn gu luath ri gàirdeachas is madainn!
  
  Às aonais dùthaich mhàthaireil, chan eil beatha ann dha luchd-tòiseachaidh,
  Tha iad airson sabaid air a son...
  Agus dè tha thu ag iarraidh droch dhaoine?
  Am bu chòir dhuinn beatha thràillean a thoirt seachad?
  
  Chan e, thèid Fuhrer nan Ruiseanaich a ghlacadh,
  Bidh sinn ga phronnadh mar doll ...
  Às deidh na h-uile, faodaidh ridirean na Ruis sabaid,
  'S tha cherub an òir leinn !
  
  Chan eil aghaidhean ar Tìr-mhàthair fon t-saoghal,
  Air a lasadh mar an rionnag as soilleire ...
  rinneadh thu a'd' iodhal dhomh,
  Cha dealaich mi riut gu bràth!
  
  'S e tùsaire a th' annam agus balach casruisgte
  Bidh sin le sàil lom a" ruith tron t-sneachda ...
  Agus an àiteigin tha coineanach geal, grinn a" leum,
  Cò a bhriseas adharc an nàmhaid!
  
  Chan eil fios aig an tùsaire ann am blàr an teagamh,
  Chan e clown a th" ann, ach tha fios agad air an neach-crìochnachaidh ...
  Thig na faisistich borb, creid dioghaltas,
  Agus bidh co-mhaoineas na phàrras soilleir!
  
  Ciamar a thig an linn,
  Anns a bheil a h-uile gaisgeach bhon mhanaidsear ...
  Dèan sabaid gus an anail mu dheireadh agad
  Gus an borb a sgrios cuir eòlas air an villain!
  
  Tha reultan a' cho-mhaoineas a' deàrrsadh gu soilleir,
  Linn an t-solais, chan eil nas bòidhche san t-saoghal ....
  Pronnaidh sinn cuing creidimh faisisteach,
  Agus bidh Hitler na Ruis airson dinnear!
  
  Tha sinn a 'creidsinn a leithid de stàilinn tancaichean,
  Nach tèid an slige panther aca a-steach ...
  Bheir sinn iodine gu lotan ar balach,
  Agus a-rithist tha an tùsaire gu gaisgeil a" ruith gu cath!
  Uill, dè a fhuair na Nadsaidhean cruaidh,
  Cha robh iad a" smaoineachadh gum b" urrainn dhuinn dìreach buannachadh....
  Tha e coltach gu bheil sinn eòlach air co-mhaoineas airson mhìltean,
  Agus is urrainn dhuinn an Wehrmacht a bhualadh le magadh!
  
  Ann an ainm ar dùthchais threun,
  Bidh tùsaire pròiseil a" dol air adhart leis an ionnsaigh...
  Ged tha neòil an crochadh os ceann na dùthcha,
  Nach suidhich sinn eisimpleir soirbheachail airson a h-uile duine!
  
  Creid nach cuir an nàmhaid stad air an aisling,
  Nì sinn a" chùis air a h-uile faisisteach a-rithist...
  Cha chreid olc rioghachadh air an rìgh-chathair,
  Cruthaichidh sinn òrdugh cruinne ùr!
  
  Bidh a h-uile dad gu math anns an Fatherland, fhios agad
  'S e balach a th' annam, ach ann am blàr mar Robin Hood,
  An toiseach, cha do rinn mi ach sgrìobadh air an deasg,
  Agus a-nis gu math eadhon creidsinn fionnar!
  
  Faodaidh an Ruis na Nadsaidhean a reubadh le bayonet,
  Bheir i buaidh air arm sam bith ...
  Agus airson na tùsairean a bhith beò fo cho-mhaoineas ...
  Às deidh na h-uile, tha ar càirdeas monolith làidir!
  
  Cha toir sinn geilleadh don Fritz ann an dad,
  Is urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh air nàimhdean le bhith a" magadh air...
  Agus mar sin rinn sinn a" chùis air na Nadsaidhean le cluba,
  Bidh cathadh-catha a" beucadh, a" tionndadh sneachd gu crith!
  
  Chan eil an Ruis eòlach air na Nadsaidhean eòlach air tròcair,
  Tha i làidir do-chreidsinneach ...
  Gheibh iad sabhairc gu daingean am muineal nan ludhach,
  Agus bidh Satan air a sgrios!
  
  Na creid gu bheil Hitler do-chreidsinneach,
  Ged a tha cumhachd ifrinn, smaoinich air a h-uile dad a chruinnich ...
  Nuair a bhios an sluagh agus am pàrtaidh còmhla,
  Reub muinntir ar Wehrmacht gu sgrìoban!
  
  Tha an Ruis air a bhith ainmeil airson linntean mar naomh,
  Bhris i na Tigers mar mheatailt ...
  Sgaoil o cheann gu ceann,
  Cha robh ach duine òg a 'bruadar air a leithid de dhùthaich!
  
  Bhuannaich sinn mar fhuamhairean
  Tha fios aig nàimhdean briste le claidheamh ...
  Tha sinne na Ruiseanaich do-chreidsinneach ann am batail,
  Nì sinn a" chùis air luchd-dùbhlain an athar!
  
  Creid mi, cha chuir dad stad oirnn
  Agus tha fios agad nach coisinn dad ...
  Tiodhlaicidh sinn am Fuhrer air a cheann,
  Tha claidheamh geur agus sgiath stàilinn againn!
  
  Anns a 'chruinne-cè gu lèir chan eil an Ruis nas bòidhche,
  Bidh àm solais ann airson aoisean ...
  Bithidh sith agus sonas gach linn,
  Feumaidh an Fatherland làmh làidir!
  
  Mar sin nuair a bhios tu a" cluich ann am Berlin,
  Smearamaid an Wehrmacht mar luaithre san fhuil ...
  'S e sin àm crioch na pàrras,
  Agus còmhla ri gaol Lada a 'riaghladh!
  
  DOMKI GHAIDHEALTACHD
  Chaidh ceannard aon de na sgiobaidhean Amazons de na Domka a chuir an grèim. Bha i a 'sabaid gu gaisgeil, ach chaidh òrdachadh do bhoghadairean Moscow an nighean gaisgeach a thoirt beò. Agus thoisich iad an gaisgeach le caileagan.
  An uairsin chaidh an nighean a chuir ann an cèidse. Bha an taigh air a bhualadh le làimh is cas.
  Nochd Voivode Yuri Dolgorukov fhèin. Choimhead e air an nighean le slabhraidh agus dh"èigh e:
  - Gun a bhith an aghaidh robair ann an trusganan sòghail airson coiseachd!
  Reub an luchd-cur gu bàs aodach sìoda na h-ìghne, crogain neamhnaid, agus brògan le cruidhean eich airgid. Agus nochd iad gu tur Domka. Agus gu dearbh, tha an nighean seo dìreach àlainn - gaisgeach. Tha na fèithean làidir agus bogach, ciste àrd, cnapan sòghail, sliasaid tana. Tha am falt fada, dualach, geal mar shneachda le beagan buidheachais. Glè bhrèagha, nighean mhòr.
  Voivode Yuri Dolgorukov reubadh a bhilean agus dh'òrdaich e tioram.
  - Glasadh i ann an cealla air leth. Slabhraidh timcheall nan gàirdeanan, na casan agus amhach. Air an oidhche, càraichidh mi fhèin a ceasnachadh.
  Chaidh an taigh a dhùnadh ann an sloc fuar, le dìreach burlap air a reubadh. Bha an t-acras air an nighinn, shuath an geimhlean agus an collar a h-adhbrannan, a làmhan, agus a h-amhaich làidir. Nighean glè làidir, dh'fheuch i ris an t-slabhraidh fhuasgladh. Ach an seo bha an stàilinn air a dhealbhadh gu soilleir gus ailbhean a chumail. Tha gach ceangal anns an t-slabhraidh cho tiugh ri òrd duine mòr. Chan eil ùine air a bhith aig na ballachan fhathast airson fàs fliuch agus tha iad cho làidir ri titanium.
  Bhuail an nighean air a" bhalla le a sàil rùisgte. Thòisich mi a 'suathadh a' cheangal an aghaidh a 'cheangail. Ach bha an stàilinn air a chruadhachadh gu math agus cha do gheill e. Bha an taigh ag osnaich gu trom. Bha cràdh a" feitheamh rithe. Agus tha sin, gu dearbh, a 'toirt misneachd. Buailidh iad, agus loisgidh iad, agus sìnidh iad, agus brisidh iad.
  Thèid faighneachd do Domku càite an do chuir na robairean am falach na h-ulaidhean agus mar sin air adhart. Feumaidh tu a bhith cruaidh mar chreig.
  An seo rinn iad chràdh air aon bhalach scout. Loisg na maol beò air an duine mhaol. Ach cha tug Sanka seachad far an robh a" bhuidheann reubaltach. Agus mar sin fhuair e bàs mart.
  Am bi e comasach dha Domka a sheasamh agus gun a bhith ag èigheach. Agus eadhon nas motha mar sin a bhith a 'toirt seachad an àite far a bheil na h-ulaidhean falaichte.
  An uairsin thàinig an oidhche agus chaidh an nighean a shlaodadh bhon làr ìseal. Thòisich an ceasnachadh gu cruaidh. Chuir iad suas air a" chrann e sa bhad. Thog iad an nighean gu mullach, bha an seòmar cràidh suidhichte anns an tùr. Agus bha am mullach àrd. Nuair a chaidh an ròpa a leigeil ma sgaoil, chaidh an gaisgeach sìos. Thionndaidh fèithean làidir agus ligaments làidir na h-ìghne a-mach. Rinn Domka osnaich gu socair bho phian do-ruigsinneach, ach chùm i air ais a sgread.
  An uairsin reub an luchd-cùraim an burlap bhuaipe.
  Agus thòisich iad air bualadh len cuipean len uile neart. Cha do ghèill craiceann làidir na h-ìghne sa bhad. Dh" fheuch an luchd-cur gu bàs le neart is mòr. Bhuail iad as gach cearn. Ghluais corp na h-ìghne.
  Dh"òrdaich am prìomh chràdh:
  - Ceartaich do chasan!
  Bha buill rùisgte na h-ìghne air an clampadh sa bhloc. Agus an uairsin chroch iad an luchd. Bha teannachadh air corp fèithe Domka.
  Mheudaich an luchd-cùraim an cuideam. Agus chaidh uèir dearg-theth a thoirt a-mach às na teallaichean.
  Thòisich iad air an nighean a chuipeadh le stiallan meatailt a bha a" losgadh.
  Ghlan Domka a fiaclan nas cruaidhe. Ghabh i anail gu trom. Dh'fhàillig am preas faochaidh le pian, ach bha an nighean sàmhach.
  Choimhead Yuri Dolgorukov air seo... Bha e a' faireachdainn beagan tàire nach robh an neach-fulang a' sgreuchail agus a' seasamh fhathast. Chòrd an dealbh ris.
  Thug an riaghladair gu pearsanta an òrdugh:
  - Agus a-nis friogais sàilean lom na h-ìghne!
  Chuir na maoir gu bàs pasgan de choille bhruis làn pronnasg aig casan a" ghaisgich. Agus chuir iad ri theine e. Mhal an lasair na sàilean boireann a" creachadh. Bha buinn Donka garbh, mar an fheadhainn aig boireannach tuathanaich, ach fhathast beò. A bharrachd air an sin, anns na mìosan a dh" fhalbh, bha bòtannan air a" cheann-cinnidh, agus bha na glaodhan air a casan beagan bog.
  Bha am pian fiadhaich agus chaidh sùilean a" ghaisgich a-mach. Ach bha i sàmhach. Agus shruth fuil a mach o oisinn a bheoil. Thòisich an nighean air anail a tharraing eadhon na bu duilghe, agus chaidh measgachadh de fhuil is fallas a-mach às a corp.
  Bha fàileadh friogais ann, mar barbecue. Thug Yuri Dolgorukov, air a nàrachadh le sàmhchair an neach a chaidh a ghlacadh, e fhèin a" spìonadh clobha dearg bhon teallach. Agus rug i air a" chaileig leis a" chupa sùbh-làir. Mar fhreagairt tha Domka a" cur fàilte air spat air an riaghladair.
  Thòisich Yuri a 'bualadh le clobha air a' bhroilleach, a 'ròstadh:
  - Briseadh a òrdagan! Agus buail nas cruaidhe.
  Thòisich an luchd-cur gu bàs air an corragan a bhriseadh le clobhaichean dearg-theth. Chrath tormentor eile an teas fon raca. Bhuail iad an nighean le uèir. Bha Domka sàmhach, ged a chosg e oidhirp titanic dhi. Bha mothachadh beagan duilich bho phian fiadhaich, ach cha robh e airson an gaisgeach fhàgail. Dh'fhuiling i agus dh'fhuiling i.
  Aig a 'cheann thall, chuir Yuri Dolgorukov lòchran air a lasadh eadar a casan. Chaidh am pian a tholladh le snàthad teth, bho na sàilean gu cùl a" chinn. Agus mu dheireadh chaill an nighean mothachadh.
  Dh'èigh an dotair a bha an làthair aig a 'chràdh:
  - Gu leòr airson an-diugh! Chan eil i a" faireachdainn dad tuilleadh.
  Dh"òrdaich an riaghladair ann an tòna cruaidh:
  - A chill ! Leanaidh sinn oirnn a-màireach!
  Chaidh an taigh a thoirt far a 'chrann, chuir iad air poca-poca, air corp briste, loisgte, air a reubadh agus a-rithist thilg e dhan làr ìseal e. Làmhan agus casan air an sgoltadh.
  Bha an nighean na laighe air a" chonnlach ghrinn. Thàinig i thuige fhèin, a 'faireachdainn pian trom. Bha grunn radain mu thràth a" cuairteachadh timcheall Domka.
  Bha an nighean fhathast làidir gu leòr agus rug i air an radan le a làimh. Air a phronnadh. An uairsin, a 'seachnadh a' phian, thuit i na cadal.
  Bha i a 'bruadar gu robh Stenka Razin a' tighinn a-steach do Moscow leis an arm aige. Tha na feachdan rìoghail uile air am bualadh. Tha buaidh air a bhuannachadh. Agus bidh na daoine gàirdeachas nuair a choinnicheas iad ris na Cossacks.
  Domka gallops ri taobh an ataman. Elegant, àlainn, pròiseil.
  Agus bhuail na drumaichean, rinn na trompaidean hum. Buaidh agus buaidh nan reubaltaich.
  Dhùisg an taigh bho chreach a" chaisteil agus shudr e. Bhris e trom cheann : cràidhidh iad a rìs.
  Ach bha e tràth fhathast. Thug fear a" phrìosain leis aran agus soitheach uisge:
  - Air a' ghalla!
  Agus shuidhich e air chor is gu bheil uisge a" frasadh air corp a" ghaisgich.
  Tha an taigh air èirigh. Bha òrdagan briste gu dona, mar sgrìoban agus losgadh. Dh"ith an nighean an t-aran. Dh'òl mi beagan uisge agus bha mi a 'faireachdainn nas lùthmhor. Chuir i dìreach a corragan, agus smaoinich i gum fàsadh a maoth-chnàimh briste còmhla agus nach do thachair dad uamhasach. Tha fios aice mar a bheir e air falbh losgadh agus lotan a shlànachadh le cuideachadh bho phoit. Gun lorg fhàgail. Is e am prìomh rud a bhith a 'fulang a' chràdh, agus an uairsin ... chuimhnich Domka air coltas an riaghladair agus bha e den bheachd gum biodh iad ga chràdh airson ùine mhòr agus gu socair. Uill, na leig leatha briseadh.
  Chaidh Domka a chràdh a h-uile latha airson dà sheachdain ann an sreath. Dìreach gu faiceallach agus le beagan cùram. Loisg iad, shìn iad, toinneamh, bhualadh, cràdh. Bhiodh iad a" priobadh le snàthadan, agus a" togail, a" tilgeil air a" chrann. Bha buinn rùisgte nan casan daonnan air an ròstadh. Bha an nighean a 'faireachdainn pian air feadh a corp. Chaidh salann a dhòrtadh air a lotan, rud a tha gu math goirt.
  A dh'aindeoin seo, cha do leig Domka seachad. Le cuideachadh bhon fhalt geal aca, mar seagal ro-aibidh, sàbhaidh iad geimhlean. Rinn i e gu sàmhach, agus daonnan.
  Faodaidh stàilinn neònach, ach eadhon cruaidh, a bhith air a leagail le falt. Bha pian a 'fuireach annad Domke. Tha pian anns a h-uile àite, chan eil fuil air fhàgail, chan eil veins gun phian. Nuair a loisg iad agus a bhuail iad i, bhathas a" faireachdainn rudeigin eile. Ach an uair a chuartaich am fulangas an t-iomlan, dh' fhàs e lag.
  Bha Domka fhathast na nighean ghaisgeach. Bha na maoir a' maoidheadh gun loisgeadh iad a' bhana-bhuidseach, agus cha bhiodh tuagh daonnach ann. Uill, dè bha Domka deiseil airson seo.
  Ach, cha do dh'fhàg an dòchas teicheadh i. Is dòcha gum bi ùine aice na slabhraidhean a ghearradh. Ro dhona tha an uinneag dìreach ro chumhang. Chan fhaigh thu troimhe cho furasta sin.
  Is dòcha gun cuir e stad air prìosanach agus teicheadh na aodach? 'S e nighean mhòr a th' innte, agus tha masg air a' gheàrd air a h-aodann. Is dòcha gum faigh thu air falbh? Gu dearbh, tha e duilich ceum a chuir air casan crùbach, ach thig e.
  Dìreach airson dèiligeadh ris na slabhraidhean.
  An seo chaidh prìomh fhear-cuiridh Samos a-steach innte:
  - Halo a bhòidhchead!
  Fhreagair an taigh gu mì-mhodhail:
  - Chan eil an neach-cuiridh gu math, mar sin gheibh thu bàs!
  Rinn Samosa gàire.
  - Thug mi rudeigin breagha dhut!
  Rinn Domka gàire agus dh"fhaighnich e a-rithist:
  - Agus carson a tha an taigh-òsta? Gual teth?
  Fhreagair Samosa le gàire:
  - A bheil thu airson a bhith beò?
  Shìn an taigh a shlabhraidhean, agus fhreagair e le gàire:
  - Dè a' cheist! Gu dearbh tha mi ag iarraidh!
  Thuirt an t-àrd-bhàillidh:
  - Tha an riaghladair mòr Yuri Dolgorukov a" tabhann bana-bhuidseach dhut gus anathema Stenka, agus robairean Cossack a dhiùltadh. Dean- aibh aithreachas agus ni an righ trocair oirbh. Bheirear breth ort gu saothair chruaidh, ach thèid thu gu oighreachd an riaghladair, far am bi thu beò mar bhana-phrionnsa!
  Rinn an taigh gàire agus thuirt e:
  - Agus c'àit am folaich mi an ionmhas, nach iarr iad orm ?
  Fhreagair Samosa gu modhail:
  - Tha gu leòr de a bheairteas fhèin aig an riaghladair! Bithidh tu gràdhach ris, gheibh thu araon beatha agus sonas. Agus mar sin ... Amàireach bidh teine a 'feitheamh riut. A bharrachd air an sin, bidh an teine slaodach agus cha bhith thu air do losgadh sa bhad. Bidh thu a 'fulang airson grunn uairean a thìde, rùisgte air beulaibh an t-sluaigh. Agus an uairsin bidh do luaithre air a mheasgachadh le todhar eich agus air a todhar leis air na h-achaidhean. Gu mì-thuigsinn?
  Rinn Domka gàire a-rithist, a dh'aindeoin a 'chràdh bhrùideil, thàinig a fiaclan gu lèir beò, agus thuirt i:
  - A bheil mi airson a bhith gràdhach le mo riaghladair cràdh? Cia mheud miann a th' aige!
  Thuirt Samosa gu dubhach, ag ìsleachadh a ghuth:
  - Nam b 'e mise thusa, bhithinn ag aontachadh. Chan urrainn dhut ruith bho theine.
  Chrath Domka agus shlaod i a slabhraidh:
  - Tha e loidsigeach ... Gabhail duine eile no lasair. Agus chan eil fios fhathast cò a bhios aig a" mhullach ...
  Bhuail an nighean a làmhan agus fhreagair i:
  - Tha mi deiseil airson a bhith gràdhach leis an riaghladair. Ach cha bhith mi a" diùltadh Stenka Razin agus na Cossacks! Gu sònraichte gu poblach!
  Chrath Samosa a ghuailnean agus thuirt e:
  - Ach an sin cha bhi an t-uachdaran comasach air maitheanas a thoirt duit. Agus mar sin... Chan eil annta seo ach faclan. Tha an ar-a-mach air a chuir sìos mu thràth. Tha Stenka Razin ann am braighdeanas agus thèid a chur gu bàs a dh'aithghearr. Agus a-nis tha e air a chràdh dìreach mar thusa. Agus cha bhi do thrèigsinn gu diofar!
  Dh'fhaighnich Domka le sealladh brònach:
  - 'S dòcha leig dhomh smaoineachadh?
  Fhreagair Samosa le sealladh mì-thoilichte:
  "Tha an losgadh agad clàraichte airson a-màireach." Aig a" char as motha, feumaidh tu freagairt a thoirt seachad an latha às deidh a-màireach. Anns an eadar-ama... A bheil thu airson an oidhche a chaitheamh ann an leabaidh ghlan, bhog agus gun slabhraidhean?
  Chrath Domka a ceann gu pròiseil, dh'fhàs a falt geal, beagan òir nas salach, ach cha do nochd aon fhalt liath. Fhreagair an nighean gu cruaidh:
  - 'S fheàrr leam an dùn. Tha i a" smaoineachadh nas fheàrr!
  Feadan Samosa.
  - Uill, tha thu moiteil! Is ann ainneamh a chì thu fear mar sin! Tha fios agad, tha mi a" moladh dhut ithe mar dhuine. Neartaich do neart. Agus an uairsin chuir e dragh air aran agus uisge.
  Rinn an taigh gàire agus fhreagair e:
  - Uill, faodaidh tu ithe! An seo chan eil na prionnsapalan agam a" cur bacadh air.
  Nochd an neach-cuideachaidh gu bàs. Thug e leis treidhe de gheòidh ròsta, pie, agus glainne de bhodka.
  Rinn an taigh gàire. Agus thuirt e gu sunndach:
  - A leithid de fhèisean nach eil thu airson bàsachadh!
  Thuirt an neach-cuideachaidh:
  - Bhithinn a' smuaineachadh air an anam !
  Chrath Domka le aonta agus dh"aidich e:
  - Seadh, bha mi maille ri daoinibh, agus tuilleadh 's uair. Nam measg Stepan Razin fhèin. Mar sin tha ifrinn a" feitheamh rium co-dhiù.
  Thug an nighean acrach am pie agus gèadh ròsta caran mòr. Thòisich gu làidir ri feòil a bhuain.
  Dh"fhaighnich Samosa don nighean:
  - An saoil thu gu bheil an ifrinn so ann ?
  Thuirt Domka gu loidsigeach:
  - Ma tha piantan anns an t-saoghal so, c'arson nach biodh iad ann an saoghal eile ?
  Bha Samosa ag osnaich agus a" putadh a smiogaid le a dhòrn.
  - Gu loidsigeach... chì mi am fear a chuir gu bàs ann an ifrinn.
  Rinn an taigh gàire agus mhol e:
  - Agus carson? Tha thu dìreach a 'leantainn òrdughan. Tha mi cuideachd air daoine a mharbhadh. Sabaid airson na fìrinn... Tha an fhìrinn càirdeach! Ma bheir thu air falbh cuid de bhalaich, a-màireach bidh na h-aon atamans Cossack nas miosa na na h-uaislean a bh" ann roimhe! Aig amannan bidh thu a" smaoineachadh, dè a th" ann an toileachas?
  Mhol Samosa, gu sìmplidh agus gu reusanta:
  - Tha sonas an-còmhnaidh càirdeach! An seo tha an t-acras ort ag ithe gèadh agus an-dràsta tha thu toilichte!
  Chrath an taigh le aonta.
  - Tha, tha sin ceart! Gèadh math... An ann mar sin a bhios iad an-còmhnaidh a" biathadh an fheadhainn a tha air am binn gu bàs?
  Fhreagair Samosa gu deònach:
  - Mar nuair. Ach tha an riaghladair mòr Dolgorukov fhèin a 'gealltainn dhut beatha milis fo a sgèith. Agus ith thu fhèin agus dèan gàirdeachas!
  Dh "fhaighnich Domka le gàire agus tòna inntinneach:
  - An gabh maitheanas a thoirt dha Stenka Razin?
  Chrath Samosa a cheann.
  - Chan eil! Tha e na eucoireach ro mhòr!
  Mhol Domka an uairsin:
  " Theagamh gu'n diùlt mi maitheanas ma chuirear sinne, maille ri Stepan, gu bàs le aon tuagh.
  Chrath Samosa a cheann le àicheil.
  - Chan eil... Chan eil feum aig an riaghladair air! Uill, leig ort gu bheil gaol agad air, air neo faodaidh boireannach seòlta mar thusa an-còmhnaidh teicheadh!
  Lean Domka a 'cnagadh air an eun agus am pie. Sniff i glainne de vodca. Ach, cha do chòrd an nighean ri òl. Agus sheinn e gu sunndach:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta, tha e comasach, anns a "chruinne-cè, chan eil sinn fo dheuchainn ach ann an deasachadh!
  
  PASADH DO JEANNE DURACH
  Rè an sortie, dhùin an luchd-brathaidh an geata a dh"aona ghnothach gus an nighean fhàgail a-muigh. Agus ghearr i, le dòrlach de dhaoine, sabaid gu cruaidh. Gun teagamh, bhiodh Maighdeann Orleans air tuiteam na h-armachd, mura biodh e airson òrdugh gnèitheach Diùc Burgundy - a" bhana-bhuidseach a thoirt beò.
  Bha Sìne air a leònadh gu mòr le sleagh 'na gualainn, bha sgrìoban domhain air a h-aodann, agus cnap mòr air a h-aodann. Air a leòn le saighead is làmh dheas. Chaidh bicep làidir a tholladh.
  Agus chaidh a toirt air falbh gu lomnochd, a 'fàgail a-mhàin ann an luideagan dachaigh, cheangail iad i le slabhraidhean le slabhraidhean, a' tarraing suas a 'mhullaich. Casan cas-ruisgte Maighdeann Orleans, 's gun ach òrdagan lom a' beantainn ris an ùrlar fhuar, chlach, thionndaidh sàiltean cruinn suas gu mullach. Agus bha i fhèin gu dearbh a 'crochadh air a' chrann. Bha am pian anns a 'ghualainn leònte agus an losgadh tro ghàirdean uamhasach. A dh'aindeoin sin, fhuair nighean làidir, lùth-chleasachd, a 'sgoltadh a fiaclan gu teann, air a h-osnaidhean a chumail air ais - ged a bha am pian faisg air a bhith a' call mothachadh.
  Bha falt Jeanne ris nach robh dùil gun robh i fionn, ged a bhiodh i mar as trice air a peantadh mar brunette no dearg. Tha an amhaich cumhachdach, chan e boireann, ach tha a 'bhroilleach air a leasachadh, mar fhèithean corp làidir. Gu dearbh, cha mhòr gun do rinn i cabhag, oir tha e àbhaisteach sgrìobhadh mu deidhinn ann an leabhraichean. Ach a-nis, gu dearbh, cha tug iad biadh dhi agus thug iad dhi a-mhàin ri òl gus nach bàsaich i. Airson nighean leònte, tha an leithid de chasg na fhìor chràdh.
  Thadhail Diùc Burgundy air Seonag a-mhàin air an treas latha. Bha an nighean làidir, a dh'aindeoin a h-altan toinnte, a 'tarraing anail gu cothromach. A bharrachd air an sin, thòisich eadhon leòn domhainn air a 'ghualainn a' fàs nas fheàrr, agus air a 'bhiceps dhùin e. Bha uiread de spionnadh anns a 'chaileig seo. Bha radain a" snìomh mu a casan rùisgte gràsmhor agus làidir, ach cha robh de dhànadas aig neach sam bith bìdeadh.
  Choimhead i air an Diùc le sùilean soilleir. Cha leugh iad aon chuid pian no eagal, ach a-mhàin tàir domhainn. Bha nàire air an Diùc agus chaidh a ràdh gu modhail.
  - Gabh mo leisgeul, Milady Jeanne. Cha robh fios agam gun deach dèiligeadh riut cho an-iochdmhor.
  Agus dh'èigh an Diùc. "Thoir air falbh na geimhlean aice agus stiùir sinn gu àite nas airidh.
  Gu dearbh, tha an duine urramach fhèin gu math leisg a bhith ann an sloc fuar, tais agus, nas cudromaiche, le fàileadh.
  Chaidh na slabhraidhean a thoirt air falbh bho Jeanne, agus a dh'aindeoin a 'phian uabhasach a bhuail i nuair a leig an nighean sìos a làmhan, cha do rinn a' ghruagach Orleans, mar a chreideas i, eadhon gàire. Is e dìreach na sgoilearan a leudaich gu mòr, a 'sealltainn cho goirt' sa bha na h-altan brùideil aice.
  Leig an Diùc le Jeanne a dhol air adhart. Choisich an nighean le misneachd. Chaill i beagan cuideam, ach dh'fhan i fèitheach agus làidir. Cha mhòr cho àrd ris an diùc, agus leis gu bheil e a" caitheamh shàilean, is dòcha eadhon beagan nas àirde na e. Gu dearbh, tha a h-aodann brèagha, ach tha a gàire ro chruaidh agus fireann.
  A" dol suas an staidhre, thairg an Diùc gu coibhneil fìon daor is sean ithe agus òl. An uair sin nigh a" mhaighdeann casan Jeanne agus thug i leatha slipers. Ach bha iad beag. Air sgàth an cumadh gràsmhor agus chiseled, bha coltas gu robh casan tana an naoimh san àm ri teachd nas lugha na bha iad dha-rìribh. Ach gu h-obann dhiùlt Jeanne aodach atharrachadh, ag ràdh gu reusanta:
  "Ma tha mi nam phrìosanach, nì rags airson prìosanach. Agus mas e aoigh a th" ann, tha còir agam an caisteal fhàgail!
  Dh' orduich Diùc Bhurgunaidh do na seirbhisich falbh. Gu pearsanta, a" dòrtadh Jeanne a-steach do bhobhla agus a" tabhann greimean-bìdh, thuirt e:
  - Creid mi! Gu fìrinneach, is mise do phrìosanach!
  Rinn a' ghruagach ghàire gàire agus thug i sùgh a' chuain. An uairsin dh" ith i pìos earb agus mhothaich i:
  "Cha tu a' chiad fhear a ghlac mi am prìosan!"
  Mhol an Diùc deoch-làidir, agus an uairsin thuirt e:
  - Chan eil mo chòraichean air an rìgh-chathair nas ìsle agus eadhon nas àirde na na tha aig Karl.
  Rinn Jeanne gàire le gàire agus thuirt i:
  - A bheil thu airson dìreadh a-steach do fhàsach na pedigree? Mar gum biodh nighean Philip an Long a" toirt còir do theaghlach air rìgh-chathair na Frainge?
  Chrath Diùc Burgundy a cheann gu làidir agus dhearbh e:
  - O gu cinnteach! Às deidh na h-uile, tha lagh Salic ag ràdh gu bheil am fearann air a roinn gu sìmplidh eadar na mic san teaghlach, agus chan eil gnothach sam bith aige ri leantainneachd don rìgh-chathair!
  Thuirt Jeanne gu loidsigeach:
  - An sin tha meur o Louis the Grumpy. Tha eadhon barrachd chòraichean aca air an rìgh-chathair!
  Chuir an Diùc an aghaidh, ged nach robh e cinnteach:
  - Agus gu'n d' thug Seonaid, seòmar nan co-aoisean air falbh còir air a' chathair. A" toirt a-steach air sgàth teagamhan mu thùs.
  Rinn gruagach Orleans gàire agus sheall i a beachd:
  - Mar sin chaidh lagh Salic aontachadh le Seòmar nam Peers.
  Bha an argamaid làidir. Ghairm an Diùc na maighdeannan a-rithist agus dh" iarr e biadh na bu mhiosa. Tha e coltach nach eil Jeanne cho sìmplidh sa tha i a" coimhead. Agus chan e dìreach boireannach òg tuathanach làidir a tha seo a tha coltach ri each àitich. Is e duine tòrr nas ionnsaichte a tha seo, ged a tha e ann am poilitigs.
  Thàinig beachd mealltach mu chràdh tro m" inntinn. Ach bha an nighean, mar a bha e dìreach air fhaicinn, fìor mhath air pian leantainneach. Agus feumaidh e Zhanna, an toiseach, mar charaid.
  Thug an Diùc rudeigin ri ithe do Shean, agus thàinig i a-steach bhon taobh eile:
  "Dè cho mì-chothromach sa tha an rìgh gad làimhseachadh. Tha thu air uimhir a dhèanamh air a shon gu bheil thu air làn thiotal diùc a chosnadh. Ach tha thu fhathast nad bhoireannach tuathanach bochd. Tha thu umhail don arm, ach chan eil dad ann airson an anam!
  Thuirt Jeanne gu duilich:
  - Tha na naoimh toilichte le beag !
  Rinn an Diùc beagan gàire gu h-èiginneach agus thuirt e:
  - Tha a' chuid a's mò de na naoimh agus de na pàpan- aich 'n an luchd airgid, nach 'eil fathast air an tòir. Agus mar eisimpleir, na cardinals ..... Chan eil fios agad fhathast air beatha!
  Fhreagair Jeanne seo gu socair:
  "Creid mi, tha fios agam cho math riut fhèin, diùc. Agus chan eil an t-eòlas seo a 'toirt toileachas dhomh!
  Bha an Diùc ag iarraidh barrachd soilleireachd:
  - Ach tha thu ag aontachadh nach eil fiachan sam bith agad don rìgh agus nach eil dleasdanas agad dha?
  - Chan eil ris an Rìgh - Seadh ri Dia! - Fhreagair ceò eadhon nas brosnachail Zhanna.
  Fhreagair an Diùc le gàire:
  - Agus tha Dia ag iarraidh sìth. Agus b" fheàrr leis an t-saoghal a bhith air a stèidheachadh leis an teaghlach lìonmhor agus làidir againn, agus chan ann le Valois. Gu sònraichte dhuinne ann am Breatainn. Is e dìreach an teaghlach againn as urrainn rèiteachadh leis!
  Thuirt Jeanne le faireachdainn ris nach robh dùil:
  - Thagh mi Carl chan ann oir tha e nas fheàrr na thusa. Agus bidh a" mhaighdeann a" dèanamh an roghainn uair is uair! Agus tha martyrdom tòrr nas fheàrr na bhrath!
  Cha mhòr nach do thachd an Diùc. Dh'òl e tuilleadh fìona, a' traoghadh an goblet gu deireadh. Lìon fearg e. Lean am bagairt.
  - òrdaichidh mi thu a bhith air do chràdh!
  Fhreagair Jeanne gu stòlda:
  - Cha'n 'eil cràdh a's mò na bhi 'g eisdeachd ri do gheallaidhean !
  - Fuck i! - Dh' òrduich an diùc gu bagarrach agus chaidh seirbhisich agus luchd-cur gu bàs, a bha mar-thà a' coimhead air adhart ri dibhearsain, a dhol a-steach don t-seòmar.
  
  Rud eile, cha b" urrainn dha a bhith: dh"àithn Diùc Burgundy don luchd-cràdh a bhriseadh dheth. Dungeon glè bheairteach le diofar ionnstramaidean cràdh. Agus fear a chuir gu bàs às an Spàinn, leth Mhòinteach. Ach tha Fraingis aige gu dòigheil:
  - An e so ceannard arm nan losgann ? - Rinn an t-òganach dubh-chraicionn gàire gu bodhar agus mhothaich e. - Brògan math, cnapan mar shùbhan-làir, sliasaid làidir - dìreach ceart airson cuip agus raca!
  Cha do rinn Jeanne Darc ach srann gu suairce : mus do threoraich i i chun a' chuir gu bàs i, chaidh Maighdeann Orleans a thoirt air falbh agus a sgrùdadh gu mionaideach. Chan eil e gu math tlachdmhor nuair a bhios làmhan salach, fireann a 'faireachdainn a' chuirp gu lèir, agus eadhon a 'sreap gu àiteachan dlùth agus a' crùbadh orra. Bha Jeanne d"Arc, a bha gu o chionn ghoirid fo smachd dhaoine leis an tiotal, a" faireachdainn gu math iriosal. Bha an còmhlan air a reubadh bhuaipe agus lot domhainn lacerated air a gualainn. Dh'adhbhraich i beagan pian. Choimhead an duine gu bàs oirre le toileachas, bidh e comasach dha fulangas a bharrachd a chuir às don nighean air sgàth leòn.
  A" bualadh a bhilean tiugha, rinn an neach a chràdh e:
  - Dè! Feuch an tòisich sinn leis a 'chrann! No a bheil thu airson rudeigin innse dhuinn?
  Sheall Seònaid d'Arc air an oisinn : 'nan suidhe an sin dà sgrìobhaiche, ullamh gu gach teisteas a sgrìobhadh sìos. Faisg air làimh bha dotair agus grunn luchd-cuideachaidh don chailleach. Chaidh an raca ullachadh ro làimh. Ann an guth làidir, thuirt Maighdeann Orleans:
  - Sgrìobh na leanas!
  Thòisich na sgrìobhaichean air sgrìobhadh sa bhad. Dh'èigh an nighean:
  - Amadan cruinn Diùc Burgundy! Tha geall geur a" feitheamh ris!
  Bhuail fear-cuiridh Moor i san aghaidh:
  - Gu leòr! Air an t-sràid nighean dàna.
  Rug an sròn air gàirdeanan fèitheach Maid of Orleans agus thòisich i air èirigh, a" toinneamh a h-altan. Bha am pian anns a' ghualainn leònte uamhasach, ach chuir Jeanne gun lùbadh a-mach gàire. Ged a bha a cnàmhan, farsuinn air son nighinn òig, air an cromadh o chrathadh geur, cha'n f hiù e fèith a' lasadh 'na h-aodann bòidheach.
  Làmhan air an toinneamh aig na h-earrainnean, cas-ruisgte gràsmhor, casan nigheanach bhàrr na talmhainn. Bha an nighean uirsgeulach crochte san adhar. Fhuair luchd-cuideachaidh a' chuir gu bàs sa bhad eallach trom air an casan.
  Choimhead am fear a chuir gu bàs gu faiceallach air corp an fhulangach. Leis a 'phian uabhasach anns a' ghualainn, dh'fhàillig am preas faochaidh, thòisich a 'bhodhaig fèitheach, tana, neo-àbhaisteach airson na Meadhan Aoisean, a' fallas. Tha, tha i a 'faireachdainn pian, ach dè an seasmhachd a tha a dhìth gus gàire a dhèanamh le fiaclan geal aig an aon àm.
  Dh'fhaighnich an torturer:
  - Ainmich ainmean do luchd-cuideachaidh ann an campa Burgundian!
  Fhreagair Zhanna le bhith a" sgoltadh. Cha do ghluais an neach-cuiridh, ged a chaidh a bhualadh, eadhon, chluich smirk air aodann grànda, feusagach, cha mhòr dubh:
  Mar sin tha sinn a 'cluich balbh. Ceart gu leòr nighean, cuidichidh mi thu.
  Thug am fear-millidh a-mach ramrod agus shàth e dhan lot e, agus an dèidh sin thòisich e air toinneamh. Thionndaidh aodann na h-ìghne dearg, thòisich fallas a" drèanadh agus a" sileadh bhuaithe, bha na fèithean a" crìonadh gu neo-thoileach, bha anail trom, eadar-amail, mar gum biodh às deidh ùine fhada. Ach gu h-iongantach, cha do dh'fhàg an gàire a bilean.
  Ghluais am fear-cuiridh gu deireadh, agus an uairsin tharraing e a-mach e gu sgiobalta: chaolaich sgoilearan sùilean Maighdeann Orleans, ach dh" fhàs an gàire eadhon nas fharsainge!
  - Boireannach làidir! Fìor ghaisgeach! Tha e ceart gu leòr, bheir mi ort sgreuchail. - Thòisich an torturer air an ramrod a theasachadh air teine bán dearg, thug an neach-cuideachaidh kata na clobha às an lasair. Thionndaidh am pàirt bìdeadh dearg bhon teas.
  Theagamh gu'n cailleadh an duine bu mhisneachail a misneach, ach sheall Sìne air mar gu'm biodh bòrd le soithichean air a sgaoileadh air a beulaobh.
  Sheinn am fear a chuir gu bàs, gu neo-dhiadhaidh breug:
  - Cas nam ban, friogais beagan!
  A" toirt a" chlobha na làmhan, bhean an torturer air an iarann dearg gu sàil chruinn na h-ìghne, beagan dusty. Thagh e na h-àiteachan as mothachail air bonn Maighdeann Orleans. Bha fàileadh feòil losgaidh a" dol tron t-seòmar. Tharraing am fear gu bàs e le a shròn:
  - Tha e glè mhath!
  Rinn an torturer an gnìomh gu faiceallach, a" cuairteachadh na h-uillt gu cothromach thairis air a" bhonn gu lèir. Nuair a tha an teas ro làidir, bidh e a 'losgadh chan e a-mhàin an craiceann, ach cuideachd na h-oirean neònach, agus mar sin anns a' chùis seo, tha feum air sgil mhòr ann a bhith ag adhbhrachadh pian. Giùlain Jeanne gu gaisgeil, cha do labhair i osnaich, rud a ghortaich a sùilean agus a" sileadh fallas, ach rinn gàire gàire air a h-aodann.
  Aig an aon àm, thòisich am fear a chuir gu bàs air a chorragan a bhriseadh.
  - Gu socair, bidh do nighean glè thoilichte!
  Thuirt Jeanne le tàir:
  - Agus dè? Mar dhuine chan urrainn dhut!
  Bha gàirdeanan fada a" chailleach làidir. Bhris na corragan, thòisich an torturer leis a" mheur bheag. Nuair a bhios iarann teth a 'briseadh ìnean agus corragan, tha e uamhasach. Tha èigheach air a chluinntinn. Bidh Jeanne a" feuchainn ri tionndadh, ach tha a casan air an geimhlean gu tèarainte, agus tha gach ceangal den t-sreath cho tiugh ri ladhar mhòr. Chan eil eadhon na fèithean aice, air an cruadhachadh le saothair tuathanaich agus blàran trom, comasach air cnapan stàilinn làidir a bhriseadh.
  Às deidh dha a mheur bheag a bhriseadh, rinn am fear a chuir gu bàs gearan:
  - Tha mi deiseil! Tha thu nad nighean, gheibh thu toileachas!
  Rinn Jeanne srann gu stocach.
  - Chan eil e dona, ach tha an iarann ro fhuar!
  Fhreagair an neach a chuir gu bàs:
  - Tha e ceart gu leòr! Ròstaidh mi thu!
  Bhris an torturer gu slaodach, a" toinneamh a mheur meadhanach timcheall a axis. Meòir bhrèagha na h-ìghne Orleans, Fada, eadhon, gràsmhor. Tha na cnàmhan làidir, chan eil e furasta a bhriseadh, agus bha an neach-cuiridh eadhon a 'sguabadh às an oidhirp. Ràinig grìogag fallas far a mhaoil le leathad agus thuit e air na clobhaichean dearg-theth. Bidh casan nighean òg is làidir a" fàileadh gu math snog. Tha a leithid de ghaol na thoileachas mòr. Agus tha cràdh eadhon nas fheàrr. A-nis is e tionndadh ladhar mhòr na cas-rùisgte a th" ann. Is e an fhìrinn, chan eil e gu leòr airson a bhriseadh.
  Ghabh Jeanne, a" falach a dòrainn, gu feargach:
  - Uill, dè cho lag! Chan urrainn dhut cnàimh a bhriseadh!
  Fhreagair am fear a chuir gu bàs le deòir:
  - Gun dad, cuidichidh tu!
  Shleamhnaich neach-cuideachaidh mòr an torturer inneal sònraichte. Bhrùchd òrdag, chualas sgàineadh. Bhris am meur, thuirt an neach-cuiridh le toileachas:
  - Agus a-nis a 'chas chlì!
  Tha am pròiseas cràdh gu math tlachdmhor. Cnàmhan oh mar a bhios iad a' sgàineadh, agus fiù 's losgadh craicinn. Bidh an nighean uirsgeulach a" fulang, agus eadhon a" stobadh a teanga a-mach, a" magadh air na flasgaichean.
  Tha an neach a chuir gu bàs le cùram teann ag ràdh:
  - Ma dh'aidicheas tu a h-uile càil, brathaidh tu do cho-chompanaich, cuiridh sinn stad air a 'chràdh agus bheir sinn leigheas dhut.
  Fhreagair Jeanne anns an t-seòl neo-thruaillidh a thugadh dh'i le leithid de dhuilgheadas, :
  - Dè do phian dhomh!
  An dèidh crìoch a chur air a bhith a 'briseadh òrdagan, bha an neach-cuiridh ag iarraidh a làmhan a chumail, ach chuir an dotair stad air:
  - Feumaidh a" ghalla seo rudeigin eile a shoidhnigeadh, mar eisimpleir, aithneachadh Diùc Burgundy mar Rìgh na Frainge, mar sin fàg do làmhan leat fhèin.
  Dh" aontaich an neach a chuir gu bàs gu deònach:
  - Seadh, fàgamaid e airson milseag! Agus a-nis buailidh sinn i le cuip!
  Thug neach-cuideachaidh a" chràidh a-mach cuip às an lasair, bho shlabhraidhean tana geal bhon teine. Chuir Jeanne a sùilean às a chèile agus dh"èigh i gu h-ìoranta:
  - Uill, is e deagh amar a tha seo!
  Fhreagair am fear a chuir gu bàs le gàire:
  - Broom àlainn! Bidh thu gòrach glè thoilichte agus bidh thu craicte!
  Ghluais Kat agus bhuail i. Chaidh convulsion tro chorp cumhachdach Zhanna.
  - An toigh leat?
  Fhreagair Maighdeann Orleans, na guth ro ìosal airson nighinn:
  - Agus dè? Gu math! Is ann dìreach an seo a tha am buille lag!
  Bhuail neach-cuideachaidh an neach-leantainn a-rithist. Thuirt am fear a chuir gu bàs, mar gum biodh ann an guth seinn:
  - Dà-ah-ah!
  Buille eile, agus cunntadh sìos milis:
  - Trì! Ceithir!
  Bidh an nighean a 'cur cuideam air na fèithean bhoilg aice, tha i ag iarraidh an neach a chuir gu bàs, ach chan fhaigh i e.
  - Thig nas fhaisge orm! Tha Jeanne a" sgreuchail.
  Tha Flayer a" magadh oirre:
  - Tha, tha thu cho math!
  Mean air mhean, bidh an cùl, na guailnean agus na cnapan, an gaisgeach as ainmeil a-riamh agus sluagh, a "tionndadh gu bhith na bhreugan fuilteach leantainneach còmhdaichte le uillt. A dh" aindeoin a" chràdh do-ruigsinneach, tha Jeanne fhathast a" coimhead gu stòlda, agus an ath cheist:
  - Innsibh dhomh c'àit am bheil sibh a' folach na h-ionmhas a chaidh a ghoid uainn ? - A" rughadh mar leopard sneachda:
  - Anns an fheusag smugaid agad!
  Rug am fear a chuir gu bàs air na clobha dearg-theth a-rithist agus rug i oirre leis a" chuthach sgàrlaid a bh" air a broilleach, gu garbh thionndaidh e mun cuairt e!
  A Mhaighdeann Orleans, a" crathadh fallas fuilteach, chaidh i a-mach às i fhèin:
  - Cùram grinn!
  Lean am fear gu bàs leis a" chràdh leis a" bhroilleach eile. Gu h-obann, chrath ceann blàth Zhanna agus chaill i mothachadh.
  Ghlaodh an dotair leis an eagal:
  - Dhùin!
  Chuir am fear gu bàs a làmh gu a mhuineal:
  - Uill chan eil! Bidh an cridhe a" bualadh le misneachd! Air adhart?
  Chrath an dotair a cheann.
  - Gu leòr airson an-diugh! Chan eil àite-fuirich air. Chan eil mi a" smaoineachadh gum faigh thu dad bhuaipe.
  Chrath am fear a chuir gu bàs le buaireadh gun fhiosta.
  - Cha do rinn mi sgreuchail a-riamh! Caractar làidir, ged a tha an corp boireann gu math goirt. Ach tha na fèithean aice coltach ri fèithean duine fìor làidir.
  Thuirt an dotair gu sàmhach agus eadhon a" coimhead mun cuairt:
  - Chuir na Sasannaich binn oirre a bhi air a losgadh aig a' chrann. Bu chòir neart gu leòr a bhith aig an diabhal seo gus an sgafall a dhìreadh leatha fhèin. Mar sin, nigh Jeanne agus cuir i anns a 'chill as dìonte fo gheàrd trom, ann an slabhraidhean.
  Chrath am marbhaiche gu dùrachdach.
  - An seo tha na saighdearan uile nan geàrdan ùra, nan saighdearan-duaise. Le òrdugh pearsanta Diùc Burgundy, chaidh na Frangaich gu lèir a chuir nan àite, agus mar sin cha bhi luchd-taic aig Jeanne! Uill, an uairsin, fo neach-dìon daingnichte, bheir sinn air falbh i agus loisgidh sinn i sa cheàrnag mheadhanach. O, ciamar a bhitheas mi toilichte an lòchran a thoirt a dh"ionnsaigh nan casan spòrsail, ach cho tarraingeach sin.
  Fhreagair an dotair gu fuar:
  - Ma chuireas Zhanna ainm ris na pàipearan riatanach, gheibh i bàs gu sgiobalta. Rud eile, bidh an teine slaodach, mean air mhean a "caitheamh a corp brèagha!
  Thàinig Jeanne gu a ciad-fàthan agus dh'èigh i gu feargach:
  - Na fuirich!
  Mar fhreagairt, thug am fear a chuir gu bàs clobhaichean ùra dearg-theth agus rug e gu sgiobalta air an lot fosgailte na ghualainn leis. Bhrùth e na bu duilghe: chaill an nighean mothachadh a-rithist. Bha i air a dòrtadh le uisge deigh. An uairsin thug iad far a 'chrann. Rinn am fear-dèanamh gearan:
  - Uill, galla! Chan eil fios agam dè eile a smaoinicheas mi! Is dòcha gun èignich i i le crowbar teth?
  Chrath an dotair a cheann le àicheil.
  - Deagh bheachd, ach tha Diùc Burgundy air rudeigin nas fheàrr a dhèanamh. Bidh ise, òigh naomh, mus tèid a cur gu bàs an làthair an t-sluaigh gu lèir, air a h-èigneachadh le do dhà neach-cuideachaidh. Bidh seo na dhìoghaltas fìor shunndach!
  Bhuail an duine gu bàs a làmhan.
  - Tha, tha e cho iongantach! Agus chì mi?!
  - Chì am baile-mòr gu lèir! - Gheall an dotair.
  Dhanns am fear a chuir gu bàs:
  - O, is clobha dearg-theth thu, agus feòlan dearg-theth air an lasair ! Is fìor thoil leam a bhith a" cràdh nigheanan agus a" cromadh sìos don Diùc-Rìgh anns a" chrios! - Brògan, air an cruthachadh le iarann, air an drumaireachd gu cruaidh air an làr cloiche.
  Thugadh Sìne do'n t-slochd, agus, air a fàgail 'na seasamh, chaidh a ceangal ri crois. Agus timcheall cuir suas geàrd earbsach!
  
  EDMOND DARTAGNAN AGUS JULIAN AN FREAGAIR
  Ann am bruadar, chunnaic am balach Edmond D'Artagnan rudeigin neo-àbhaisteach ...
  An seo bha e ri taobh Julian an t-Apostate. Thuit an ìmpire Ròmanach ainmeil anns a 'bhlàr leis na Parthians ann an suidheachadh duilich. Ach shabaid oighrean Chaesair gu misneachail agus chuir iad air ais na Parthians. Ach bha an ìmpire fhèin air a chuairteachadh le sgaradh beag, gu dìcheallach a 'feuchainn ri briseadh troimhe chun a chuid fhèin.
  Leum Edmond Dartagnan a-mach air a" ghainmhich theth. Thuig am balach crìochnachaidh sa bhad nach b" e bruadar a bha seo, gu h-àraidh leis gu robh na sèididhean nach deach slànachadh gu tur fhathast air na buinn air an goirteachadh. Ach chan eil ùine ann airson argamaid - bu chòir an ìmpire a shàbhaladh!
  Loisg am balach-mhaor còignear Parthianaich a bha mar-thà air ionnsaigh a thoirt air an ìmpire le aon bhuille ann an leum. An uairsin, thog Oliver Twist gu sgiobalta an dà chlaidheamh agus thòisich e ri magadh. Thuit a' chiad cheathrar ghaisgich Phersianach agus an cinn air a ghearradh dheth. An sin thilg an gille am biodag le a chorragan rùisgte, agus thoinneamh i ann am meadhan an itealaich agus gheàrr e sgòrnan trì boghadairean.
  Dh"èigh Dartagnan Edmond le toileachas:
  - Is e sabaid an duine a th 'ann!
  An uairsin chaidh e air adhart le oilbheum cinnteach. Bha a chlaidheamhan mar lomaire feòir. Ghearr iad sìos gach aon ann an sreath, agus roinn iad buill nam Persach. Seo prìomh cheannard air na Parthians a' feuchainn ri toirt air an ìmpire fhèin a làmh a chall. Agus an uairsin an ceann.
  Thilg Edmond Dartagnan còig biodagan bhon chlàr-tionndaidh le a chasan sa bhad, agus gheàrr e sìos sreath slàn de bhoghadairean. An uairsin dh'èigh e:
  - Uair an fhortain! Tha an t-àm ann cluich!
  Agus thug a chlaidheamhan gearradh fuilt do armailt Pharthian. Thog ceannard an airm, rìgh Phersia, Indemon, an zenki. Gheàrr balach leth-rùisgte, fèitheach sìos a h-uile duine ann an sreath agus sgaoil e a h-uile slighe gu Julian le cuirp. Chan fhaca riaghladair Parthia a-riamh trodaiche cho borb. Agus leis gur e dìreach òganach gun fheusag a tha seo bhrosnaich fìor eagal.
  Gu h-obann, cho-dhùin na Diathan fìor phàganach cuideachadh a thoirt don t-Seann Ròimh, agus an àite a bhith a 'tilleadh air ais, thill Julian creideamh a shinnsirean dhan Talamh! Agus a-nis tha e an dara cuid Hercules no mac Hercules a 'sabaid an arm Parthian.
  Agus bha Dartagnan Edmond a" fàs barrachd is barrachd ann an corraich. Thilg e nithean trom agus geur. Chrath e agus bhuail e nàimhdean na Seann Ròimhe, agus bha coltas gu robh a chlaidheamhan mar dhealanach do-ruigsinneach. Bhrosnaich am balach crìochnachaidh an còrr de na Ròmanaich. Ag èigheachd: Hercules! Hercules còmhla rinn! Ruith iad air na Parthians, a 'dùblachadh an neart trì-fhillte. Bha an t-ìmpire fhèin a' sabaid.
  Cha robh Julian ach beagan os cionn àirde cuibheasach, ach air a dheagh thogail agus eireachdail. Aig àm a bhàis, cha robh e ach dà bhliadhna thar fhichead a dh'aois, agus chan eil fios dè a bhiodh air feitheamh ri Impireachd na Ròimhe nam biodh an t-abstol air a bhith beò tuilleadh. Ach a-nis, tha e coltach, tha na Parthians air gluasad air ais, agus thòisich iad air ais air falbh.
  Agus chuir a" chuid eile den arm Ròmanach teas ris. Dh"fheuch Rìgh Indemon ri làn a" bhlàir a thionndadh, agus le mìle taghta neo-bhàsmhor ghluais e gu cath. Ach b" e seo a mhearachd marbhtach.
  Tharraing Edmond Dartagnan aire gu fear gu math mòr - nas àirde na Ratslayer, àirde duine, ann an crùn agus guailnean, mar phreas-aodaich ann am post slabhraidh òir. Agus an gille, a 'faicinn mar a tha iad ag èisteachd ri òrdughan an riaghladair seo, thuig e: tha an t-àm ann a dhol an gnìomh. Agus thog e suas am bogha a thuit leis a" Phersia. Tharraing e gu sgiobalta le a chas e, gus an robh an t-sreath-bogha cha mhòr a" spreadhadh. Agus an uairsin leig e a-mach saighead, a bha na inntinn còmhla ris an itealan aice.
  Agus a" reubadh, lotadh gath dòrainneach rìgh arda Parthia na amhaich, a" briseadh na h-artaireachd carotid. Agus cuideam mòr aon gu leth, no eadhon dà ionad, thuit an riaghladair bho dhreach ailbhean.
  Bha bàs an rìgh, gu dearbh, na bhuille uamhasach don arm. Gu h-àraidh nuair a dh'fheuch an t-oighre ab 'òige ri smachd a ghabhail, oir chuir Edmond Dartagnan saighead air. Mar thoradh air an sin, thionndaidh an neach-dùbhlain seo gu bhith na scorpion air a tholladh. Na Ròmanaich, a 'faicinn an ìmpire a' ruith gu cath, a-nis ghlaodh iad: Apollo, tha Apollo còmhla rinn!
  Agus bhuail Edmond Dartagnan na Parthians le a làmhan agus casan rùisgte leanabh, a 'cleachdadh dhòighean air an do leugh e mu dheidhinn ann an leabhar Sìonach eadar-theangachadh gu Laideann.
  Agus thionndaidh an t-arm borb seo gu bhith na itealan mòr-reic. A-nis bha na Ròmanaich an tòir air Parthia agus anns an rèis madaidhean-allaidh seo cha robh ceist sam bith ann mu mhaitheanas agus tròcair. Is an‑aoibhinn dhaibhsan a theicheas, agus is an‑aoibhinn dhaibhsan a theicheas o na Ròmanaich dà‑fhillte.
  Bha feachd an Ear a' leaghadh fa chomhair ar sùl, agus bha na rèisimeidean Laidinn, na legionan, agus na buidhnean neo-thorrach. Iarann agus làidir, bidh iad a 'briseadh agus a' sgoltadh a h-uile càil, agus a 'marbhadh na h-uaislean ...
  Air an làimh eile, las an gille le sàilean lom, pinc, agus ruith e muileann le claidheamhan, a 'gearradh sìos còignear nàimhdean aig an aon àm.
  Buaidh iomlan. Bidh na Parthianaich a tha air fhàgail a" tuiteam air an glùinean agus ag iarraidh tròcair.
  Thàinig Edmond Dartagnan thuige aig gairm an ìmpire. Thug e sùil air le gràdh. Sna seann làithean, tha daoine beagan nas ìsle na anns na linntean a dh 'fhalbh, agus ann am bruadar tha am balach a' smaoineachadh gu bheil e nas sine na aois. Mar sin, a rèir inbhean Ròmanach, tha coltas gu bheil am balach Dartagnan ceithir-deug, còig bliadhna deug a dh'aois. Is e sin, faodar a mheas mar dhuine mar-thà, ged nach eil feusag ann. Choimhead Julian air na sgrìoban agus na bruthaidhean aige agus dh" fhaighnich e le gàire farsaing:
  - Tha thu nad dhia?
  Fhreagair Edmond Dartagnan gu onarach agus gu cothromach:
  - Tha mi daonna!
  Rinn Julian osna gu mòr agus fhreagair e gu dùrachdach:
  - 'S truagh ... Gu math duilich!
  Chuir so fearg air a' ghille criochnaichte, agus fhreagair e gu cruaidh:
  - Chan eil dad ri aithreachas! A dhuine tha seo moiteil!
  Chrath Julian le aonta agus chuir e am balach air a ghualainn:
  - Uill thuirt! Tha uaill aig an duine seo, agus feumaidh e a bhith uaill, agus chan e clach-chrèadha ann an làmhan creadhadair!
  Rinn an t-arm gearan le cead. Thòisich an sagart caismeachd air seirbheis ùrnaigh pàganach ullachadh aig àm na buaidh. Cho-dhùin Julian na seann chulaidhean ath-bheothachadh. Is e aon dhiubh adhradh Jupiter, Mars agus Mithra. Ged a tha e soilleir gum feum an creideamh pàganach a bhith air ùrachadh. Tha diofar bheachdan air am moladh an seo. Às deidh na h-uile, tha teagasg mu na Champs Elysees mar-thà - pàrras dha gaisgich agus daoine gaisgeil, eòlaichean. Mar sin carson nach dèan thu teagasg oifigeil dha. Bidh tu umhail don ìmpire, bidh e comasach dhut thu fhèin a sgaradh anns an t-seirbheis agus gheibh thu thu fhèin mar harem anns an ath shaoghal, agus bidh tu a" comharrachadh fèistean uasal an sin, a bhith gu bràth òg agus làidir! Mar sin carson a tha an elite an uairsin teagasg Chrìosd?
  Thuirt am balach pròiseil Edmond Dartagnan, nach robh cuideachd a" còrdadh ri Crìosdaidheachd thraidiseanta, dà-chridhe agus an-iochdmhor:
  - Is e an duine fein gobhainn a thoileachais fein, agus is e criadhadair a shoirbheachaidh !
  Shìn Julian a làmh ris a" bhalach, chrath e gu blàth e, agus mhol e le làn dhìomhaireachd:
  - Biodh mo mhac agus oighre ! Tha thu glic thar do bhliadhnaichean, agus tha neart sàr-dhaonna agad!
  Às deidh sin, thug an ìmpire a-mach fàinne nan Caesars bhon chrios aige. Mar as trice bidh an fhàinne seo air a chaitheamh leis an ìmpire ge bith cò a roghnaicheas e a bhith na neach-leantainn, agus mar as trice bidh e na chomharradh air uchd-mhacachd.
  Chuir Edmond Dartagnan am fàinne air a mheur-chlàr agus thuirt e le dealas:
  "Tha mi an dòchas a bhith airidh air a bhith na mhac aig an ìmpire..."
  Rinn Julian a' chùis air arm Parthian agus a-rithist chuir e sèist ris a' phrìomh-bhaile daingnichte aca. Chaidh fàilte a chuir air coltas Edmond Dartagnan le toileachas. Phòg an t-ìmpire Ròmanach am balach agus thog e e le làmhan làidir os a chionn, ag ràdh:
  - Tapadh le Dia! Bha mi a 'smaoineachadh mu thràth gu robh thu marbh!
  Fhreagair Edmond, a" tuigsinn nach eil an fhìrinn cho furasta a mhìneachadh, a" stampadh a chasan rùisgte:
  - Gu h-onarach, is e do Mhòrachd m "athair fìor, is e seo Apollo agus bidh e uaireannan gam thoirt gu Olympus agus gu saoghal eile gus nach fàs mi ro chleachdte ri daoine!
  Chaidh iongnadh a dhèanamh air an ìmpire, leis am far-ainm ann an eachdraidh fìor mar apostate:
  - Am faca tu Olympus?
  Bha Edmond Dartagnan, mar a h-uile balach le leasachadh inntleachdail, dèidheil air sgrìobhadh agus mar sin air a dhearbhadh gu furasta:
  - Tha!
  Dh"èigh Julian le urram:
  - Agus chunnaic mi Jupiter!
  Fhreagair am balach-ridire, a" gàireachdainn le fiaclan neamhnaid:
  - Tha mo sheanair Jupiter ag ràdh hello riut! Agus a" guidhe soirbheachas dhut! Gus an tug Ìmpireachd na Ròimhe - buaidh air an t-saoghal gu lèir! Agus an cruinne-cè gu lèir!
  Ghlaodh an t-ìmpire aig mullach a sgamhanan:
  - Tapadh leat na diathan! Gun toir iad buaidh!
  Mhol am balach oighre sa bhad gun a bhith a" cur dàil air an ionnsaigh, leis gu robh an sgìre mun cuairt air a sgrios agus gu robh e ro dhoirbh dha na saighdearan Ròmanach biadh is deoch fhaighinn dhaibh fhèin.
  Chaidh Edmond, armaichte leis a" bhogha Ròmanach a b" fheàrr, a leasaich e cuideachd, a shealg. Tha e nas fheàrr smaoineachadh air a 'phlana ionnsaigh, a' faicinn an daingneach fhèin agus aig an aon àm a 'marbhadh nàimhdean.
  Loisg Edmond Dartagnan o chian air gaisgeach le itean sgàrlaid air a chlogaid. Mar fhreagairt, dh'itealaich sgòthan saighdean aig a 'ghille. Ach cha d' thug an gaisgeach òg an aire bu lugha dhoibh : cha do ràinig iad fathast, agus bhuail e gu h-ealamh an luchd-dùbhlain, agus e fèin, le ceum luath, a nis agus a rithist, a' falbh air teich, choisich e timchioll a' bhalla.
  Bha am baile mòr gu dearbh, gun a bhith mòran na bu lugha na an Ròimh, agus air a chuairteachadh le ballachan àrda. Cha b 'urrainn dha Trajan the Great agus mòran de luchd-ceannairc eile a thoirt a-steach don fheadhainn aca fhèin. Ach is e seo dha-rìribh prìomh fheachd Parthia. Ceannsaich i, agus faodaidh do uachdranachdaibh na Ròimhe leudachadh cho fada ris na h-Innsean.
  Mhothaich am balach Edmond gu robh ballachan a" bhaile cha mhòr anns a h-uile àite mòr, tiugh is biorach. Gus a leithid de bhaile-mòr a ghabhail, feumaidh tu tòrr staidhre fada, agus chan eil e cinnteach an lorg thu iad. Tha an dìon beagan nas laige, far a bheil am baile air a nighe leis an abhainn, tha sruth stoirmeil ann. Tha e comasach an abhainn a chuir air falbh, ach bheir e co-dhiù dà mhìos de dh "obair chruaidh. Mar sin dè na dòighean eile a th" ann?
  Mar eisimpleir, sèideadh suas am balla agus briseadh tron bheàrn! Tha an dòigh as fhasa, ach feumaidh tu stuth-spreadhaidh. Ach faisg air a 'bhaile tha coille iongantach. Agus le beagan sgil, faodar stuthan-spreadhaidh a dhèanamh bho ... min-sàibh, a 'cur na mèinnirean agus na salainn as sìmplidh riutha. Agus le a shàilean rùisgte, bha an gille a 'faireachdainn gu robh a leithid de mhèinnirean agus salainn san ùir.
  Tha e nas fheàrr a bhith a 'lagachadh a' phàirt as àirde den bhalla, far a bheil an àireamh as motha de shaighdearan nàmhaid air cruinneachadh. A-nis bidh aithreachas air na Parthianaich gun robh iad airson a dhol an aghaidh na Ròimhe idir.
  Thill Edmond Dartagnan, às deidh dha ceithir crithean a mharbhadh, air ais don champa agus chuir e fios gu Julian gu toilichte:
  - Dh'innis na diathan dhomh mar a ghabhainn an daingneach! Ach leig le do ghaisgich seirbheis a thoirt don deas-ghnàth againn!
  Dh'òrdaich an ìmpire Ròmanach gu teann:
  - Dean umhail a mhic mar a ta thu umhail dhomh !
  Agus chuir an t-arm, a chunnaic Edmund Dartagnan an gnìomh, fàilte air ais. Agus bha am balach, an Tsesarevich, gu gnìomhach a 'toirt seachad òrdughan. An toiseach feumaidh tu na craobhan a ghearradh sìos agus a bhleith gu mionaideach. Agus tionndaidhidh e a-mach gu bhith na fheachd marbhtach uamhasach an-aghaidh nàimhdean na Seann Ròimhe.
  Feumaidh tu tòrr min-sàibh a mheasgachadh le mèinnirean, agus an uairsin gheibh thu boma cumhachdach bho sheann amannan. Bu chòir dha obrachadh mòran nas èifeachdaiche na fùdar-gunna, agus gun a bhith nas miosa na nitroglycerin. Is e seo dha-rìribh am balach crìochnachaidh a chaidh a ghineadh. A bharrachd air an sin, gheàrr Edmond fhèin sìos a" choille gu pearsanta, agus bhleith e logaichean nan sgiathan agus min-sàibh.
  Bha torso rùisgte, fèitheach a" bhalaich a" deàrrsadh le fallas, agus bha e coltach gun robh am balach air a thilgeil ann an umha.
  A 'creidsinn ann an tiomnadh nan diathan, dh'obraich an t-arm Ròmanach gu math càirdeil, co-chòrdail agus lùthmhor. Chaidh slat-buinn agus sgiathan fiodha cumhachdach a thogail gu luath. Fìor, dh'fheuch na Parthians ri sortie a dhèanamh.
  Thog Edmond Dartagnan a dhà chlaidheamh gu toileach, agus chaidh an marc-shluagh a chur as an fheall-fhalach. Bha mìle no dhà de Phersianaich air an cuairteachadh. Bha am balach-ridire a' fucking an ceannard le a chas anns a' ghialla, a' toirt air mòran fhiaclan a chall. Agus an uair sin bha a dhà chlaidheamh ag obair mar gum b" e ràsair a bh" annta. Agus bha na Parthianaich ann am poca, agus air an cuairteachadh leis an arm as treasa air an t-saoghal.
  Bha, bha mòran barbarians a-nis a 'sabaid anns an arm Ròmanach, ach rinn seo e na bu làidire, a' gabhail a-steach an dà chuid fuil ùr agus dòighean sabaid ùra.
  Shoirbhich le Edmond Dartagnan anns a" ghearradh seo nas motha na feadhainn eile. Agus air adhbhar, chaidh am balach a-steach do amaran mòra fala gus na saighdearan Ròmanach a spìonadh. Agus chòrd e riutha, thionndaidh e a-mach gu bheil iad a 'faighinn gràs diadhaidh, neart agus deagh fhortan bho mhac Apollo fhèin.
  Rinn a" cheart uimhir anns an Ròimh gàirdeachas nuair a thill na seann chulaidhean pàganach. Agus le mòr thlachd rinn iad ùrnaigh ri Fortune agus Jupiter.
  Bha e coltach gu robh am balach crìochnachaidh a 'dearbhadh, a' gearradh na Persians ann an leth le aon swing, gu bheil creideamh nam pàganach a 'toirt cumhachdan mòra cosmaigeach. Agus gum faod cha mhòr neach sam bith, ma thogras e, a bhith na dhia, agus mìorbhailean a dhèanamh!
  Air an làimh eile, bha coltas ro-nàimhdeil aig Crìosdaidheachd air toileachasan beatha agus mar sin mì-tharraingeach. A bharrachd air an sin, am bi am pàrras sin ann fhathast? Agus am faca neach air bith dhiubhsan a ta beò anns a' cheathramh linn an aiseirigh Chriosd ?
  Seadh, tha e ro-dhuilich a bhi creidsinn ann an uile-chumhachd an duine cheusadh, neo-fhògh- luimte, eadhon air son inntinn ath-leasaichte. Agus eadhon nas motha mar sin dha na barbarianaich, no na Ròmanaich, a chuir luach air cult an neart agus don robh a" chrois na nàire. Airson an Dia uile-chumhachdach e fhèin a irioslachadh gu bàs air a" chrois - bha e coltach ri cuthach idir agus a bhith a" creidsinn ann an leithid ....
  Agus tha na diathan aca sìmplidh, so-thuigsinn, daonna ...
  Agus a-nis tha na gaisgich rus, eadhon mura h-eil leth dhiubh nan Latinos, ach na barbarianaich gu dealasach a" coileanadh òrdughan an ìmpire agus a Mhac agus Mac Apollo.
  Air an oidhche, tha gu leòr min-sàibh agus mèinnirean air an ullachadh mar-thà. Cha do dh'fhuirich Edmond Dartagnan gu briseadh an latha, ach dh'iarr e air a 'chairt a ghluasad gu meadhan dìon an nàmhaid sa bhad.
  Agus ruith na h-eich Parthian còmhla ris an luchd marbhtach gu tùr nan rìghrean. Chuir iad air adhart iad, a 'losgadh an stoc agus na casan le lòchrain air an lasadh agus buillean bho chuipean fada. Agus ged dh' fhosgail na Persaich suas losgadh gun leth-bhreith do dhorchadas na h-oidhche, bha e cheana ro-anmoch.
  Dh"èigh Edmond Dartagnan, gus a ghuth àrdachadh, tro adharc mòr umha:
  - Gu'm biodh ainm nan Dia air a choimhlionadh ! An cuidich Jupiter!
  Bhris e gus an do chuir eadhon mìle no dhà bho chinn nan Ròmanach an clogaidean far an cinn. Ach dh'fhuiling na Parthians mìle uair a bharrachd. Chaidh am prìomh fasgadh bhon tonn spreadhaidh a thilgeil nas àirde, agus chaidh na ballachan a thogail suas. Chaidh na ceudan de shaighdearan Peirsinneach a mharbhadh san spot, agus eadhon barrachd ...
  Thuit Edmond Dartagnan, a bha cuideachd air a phutadh leis an spreadhadh, air a ghlùinean, ach leum e suas sa bhad. Ruith an gille-ridire a-rithist:
  - Agus a-nis bheir caraidean ionnsaigh! Gu glòir ar Dia Apollo!
  Agus ruith e an toiseach, a" lasadh casruisgte, le duslach ceangailte ri fuil shàilean balach. Agus air a chùlaibh ruith an t-arm Ròmanach gu lèir, gun àireamh, co-dhiù, ann an trom-laighe.
  B" e Edmond Dartagnan a" chiad fhear a ràinig suidheachadh nan Parthians agus dhìrich e gu sgiobalta fon bhalla a thuit. Bha an gille-crìochnachaidh ann an toileachas mòr. Gheàrr e a h-uile duine ann an sreath, ged a bha e soilleir mar-thà gu robh na Parthians air an comas a dhol an aghaidh a chall. Thuit am misneachd, agus dh'fhàs a h-uile miann cur an aghaidh nan Ròmanach. Ach fhathast, lean an sgrios, agus bha fìor mhurt ann.
  Bhuail am balach crìochnachaidh fear de na Persians uasal le a shàilean rùisgte san smiogaid agus bhris e a ghiall agus amhach. Thuit e dìreach a-steach don choire de ghoil teàrr a bha na Parthians deiseil airson a dhòrtadh air ceann nan Ròmanaich ionnsaigh.
  Dhòirt roisin agus thuit grunn Phersianach, fo eagal, mar an ceudna anns na coirean agus bha iad air an ròstadh beò annta.
  Sheinn Oliver Twist, a" suathadh a chlaidheamhan, agus a" gearradh tro fhuadach eile, duan slàn:
  Is mise ridire na Ròimhe agus an claidheamh...
  Tha an Tighearna air mo ghairm gu cath!
  Fhuair an saoghal gu h-obann,
  Agus is fheàrr dhut Fortune a mholadh!
  
  Cho-dhùin an aisling mhòr ath-bheothachadh
  Tha an duine sin air fàs làidir mar Dhia!
  Agus thuit e ann an gaol, gliocas, bòidhchead,
  Anns a bheil luaith nan cridheachan gu meatailt air a riochdachadh!
  
  Cha b' e pagan a bh' ann, bha Caesar,
  Cha robh e eòlach air a cho-ionann anns an rati ...
  'S an Ròimh le glòir ro-mhòr,
  Thoir an aghaidh eagal-Satan!
  
  Tionndaidhidh a h-uile dad gu duslach
  Ach chan eil ach an spiorad neo-bhàsmhor!
  Lorg neart ann am faclan
  Nach innis dhuinn a-mach!
  
  Creid mi, chan e corp a th" ann an duine,
  Is e seo an rud as fheàrr, an-còmhnaidh beò ...
  Cha deach gath na glòire a-mach ...
  Rionnag ann an cridheachan a 'ghràidh!
  
  Agus dè tha fuil
  Tha i a" toirt dhuinn beatha...
  A-mach à pian tha gaol
  Agus cùm grèim oirre!
  
  Creid nach 'eil thu lag
  Agus bha e làidir na spiorad!
  Gu rachadh an tràill gu bàs san fheòil,
  Bidh sinn a 'làimhseachadh an t-srian!
  
  Nuair a bheir thu buaidh air an acras
  Agus thèid an t-uabhas fiadhaich a chall ...
  An uairsin dh'èireas tu os cionn nam mullaichean,
  Diathan a 'cunntadh an aghaidhean!
  
  Thig Olympus, las an teine,
  Agus bidh solas ann ...
  Ach na beanaibh ris a' ghaisgeach lag,
  Neach-dèiligidh ophthalmologist...
  
  A shaltras cnuimh bhig,
  Tha e fein gun luach 'na chridhe !
  Agus mo dhùrachd mòr
  Fon earball dà chips de phiobar!
  
  Ann an ùine ghoirid, thig Belobog,
  Bidh mi nam Apollo ...
  Thèid sinn thairis air neoni le peann,
  Tha milleanan air ar cùlaibh!
  Agus le gach buille den fhèith, balach coltach ri Hercules, thuit cuideigin. Agus bhuail na Persaich air an glùinean, agus sgreuch iad gu dùrachdach air son tròcair.
  Bha prìomh-bhaile Parthia air tuiteam, agus bha bratach na Ròimhe a-nis ag itealaich thairis air.
  Thuit na prìosanaich air an aghaidh, agus phòg iad comharran gràsmhor cas-rùisgte a 'bhalaich-diadhachd a rinn saothair Hercules.
  Ghabh Edmond Dartagnan an iuchair gu Àisia na làmhan làidir agus chaidh e suas chun an Impire Julian. Thug e taing don oighre agus thug e air ais dha e, ag ràdh: "Glòir do Apollo."
  Bidh Julian a" togail prìomh-bhaile ùr. Thòisich Edmond cuideachd a 'bruadar air a h-uile càil mar gum biodh beagan luathachadh, mar fhilm ... An seo choinnich e a-rithist ris an Impire Julian. Bha rìoghachd Parthian, às an do rinn na Ròmanaich uimhir de dhuilgheadasan a" chùis, agus Julian, ris an canar Mòr mar-thà, co-dhùnadh Babilon a thoirt air ais.
  Bha coltas Edmond Dartagnan, mac ainmichte an ìmpire agus a bha air a mheas mar mhac Apollo, air fhaicinn leis na Ròmanaich mar chomharradh air na diathan.
  Air beulaibh a" bhalaich, chrath na Vestal Virgins bileagan ròis. Bhuail Edmond orra le a chasan rùisgte, agus air dha a uchd a shìneadh gu pròiseil, rinn e caismeachd mar bhuadhach. Chuir na peadalan strìochag air a shàilean rùisgte gu dòigheil, agus dh" èirich am faireachdainn bhuaithe. Chrath Julian làmh a" bhalaich, air a ghairm bho shaothair armachd, ag ràdh:
  - O mo mhic ! Dh'òrdaich mi bho na h-ulaidhean a chaidh a ghlacadh bho na Parthians ìomhaigh òir a thilgeil dhut, a 'cur a-steach emeralds an àite sùilean! Leis gur e mac Apollo a th" annad, tha thu mar an dearbh Dhia air bòidhchead agus ealain armachd!
  Fhreagair Edmond Dantes gu modhail, a" dol thairis air a ghàirdeanan thairis air broilleach fèitheach deugaire làidir:
  - Tha mi dìreach mar dhia, a bhith nad dhuine!
  Chrath Julian ris a" bhalach làidir, dha-rìribh coltach ri Apollo na òigeachd, agus dh" ainmich e:
  - Na do phàirt agus mar urram do thoiseach ath-bheothachadh Bhabiloin, cuiridh sinn sabaidean gladiator air dòigh!
  Thuirt Edmond le dùrachd:
  - Nas lugha de fhuil! Chan fheum ar diathan ìobairt, ach misneachd agus gaisgeachd!
  Dh" aontaich Julian le seo:
  - Biodh e mar sin! Ach feumaidh na Parthians sin nach do leig iad a dhreuchd a leigeil dhiubh bàsachadh ann am batail gladiatorial gus nach adhbhraich iad trioblaidean ùra don Ròimh!
  Fhreagair Edmond D"Artagnan, Jr.
  Leig leis na diathan an dàn dhaibh a cho-dhùnadh! Na leig le boireannaich is clann pàirt a ghabhail annta sin!
  Fhreagair Julian gu dà-sheaghach:
  - Cha ghabh an fheadhainn nach eil cunnartach dhuinn pàirt ann an dannsa a 'bhàis!
  Bha an ìomhaigh a chaidh a thilgeil gu Edmond D'Artagnan eadhon nas àirde na meud beatha, agus loisg na sùilean emerald. Na làmhan, chùm am balach-diadhachd dà chlaidheamh le lannan stàilinn agus sleaghan sgeadaichte le rubies. Bha na fèithean faochaidh gu math co-chòrdail ris an fhear thùsail.
  An uairsin bha cuirm inntinneach ann, agus mar-thà aig an fhèill chaidh a 'chiad sabaid gladiator a chumail. Bha dà Parthians air an nighe gu faiceallach agus air an oladh a" sabaid. Thug iad ionnsaigh air a chèile le claidheamhan. Chaill am fear as motha grunn bhuillean den chlaidheamh sa bhroilleach agus sa stamag, agus thuit e sìos air a" ghainmhich. Thionndaidh an t-sabaid a-mach gu bhith làidir agus cha mhòr nach robh na Ròmanaich uile, mì-riaraichte le leithid de thoradh, a 'lùbadh an corragan sìos - cuir crìoch air! Chaidil Oliver. Cha robh e airson a bhith an-iochdmhor no tròcaireach.
  Mharbh am Parthian gun ghaoid de chogais a chompanach. Air an seo, gu dearbh, thàinig na coileanaidhean gladiatorial gu crìch. Is ann dìreach faisg air deireadh na fèise, nuair a sheinn Julian, mar Nero, òran, chaidh na saighdearan a ghairm a-rithist chun stadium. An turas seo b" e dithis dheugairean a bh" ann.
  Shabaid iad fada gu leòr, a 'toirt mòran lotan air a chèile. Agus aig a" cheann thall, làn sgìth, lot iad ciste a chèile len claidheamhan agus reòdh iad.
  Stamp Edmond a chas-rùisgte agus thuirt e gu mì-thoilichte:
  - Gheall d" athair nach biodh clann anns an duel gladiatorial!
  Fhreagair Julian le cinnt, a" slam a dhòrn air a" bhòrd:
  - Agus chan e clann a tha seo! Tha iad mu thràth ceithir-deug!
  Dh'adhbhraich an toradh seo briseadh-dùil sònraichte am measg nan Ròmanach, agus thug iad spionnadh dha na saighdearan a bha marbh.
  Cha do chuir Edmond an aghaidh. Cha do bheachdaich e fhèin air clann ceithir bliadhna deug. Mas urrainn dha balach a bhith còmhla ri boireannach mu thràth, chan e leanabh a th" ann!
  Seadh, agus anns na laithean sin ann an leithid de bhliadhnachan ann an Gasconaidh phòs iad agus phòs iad. Tha Àrsaidheachd agus na Meadhan Aoisean mar aon!
  Thòisich sabaidean Gladiator an ath latha.
  Bha na Parthians a 'sabaid ri chèile. Bha iad feargach, gan tilgeadh fhèin agus gan sgoltadh. Chaidh mòran fala agus fallas a dhòrtadh.
  Mu thràth anns a 'chiad bhlàr, bha fichead duine a' sabaid air gach taobh. An fheadhainn a thàinig a-mach an toiseach le aodach uaine, agus an dàrna fear le feadhainn buidhe. Lean am blàr air adhart le diofar shoirbheachas. Bhuannaich an fheadhainn uaine, agus cha do dh'fhuirich ach triùir air an casan, agus eadhon an fheadhainn sin air an droch leòn.
  Thionndaidh gu robh an dàrna duel beagan nas fuiltiche na a "chiad fhear.
  An turas seo bha còig-deug fear air gach taobh. Cuid ann an bannan orains, cuid eile ann an gorm. Bidh bòtannan trom a" crathadh an aghaidh a" ghainmhich. Tha na gladiators fhèin leth-rùisgte, tha mòran dhiubh faltach, agus mar sin tha an sealladh gu math barbarach agus teann. Bha coltas gu robh Orange na bu làidire, ged a bha an t-sabaid san fharsaingeachd a 'tionndadh a-mach gu bhith farpaiseach. Bha malairt bhuillean gann, dòrtadh fala.
  Bha an dà thaobh ag èigheach mar ghaoith nan tonn.
  Bha Orange air a bhith na bu làidire, agus sheas còignear ghaisgich air an casan. Agus an fheadhainn ghorma sin a bha nan carn, ach a chaidh a mharbhadh, cha tug na Ròmanaich maitheanas dhaibh.
  Bha na blàran fo làn ghluasad. An seo, mar eisimpleir, trì leòmhainn agus còig Parthians le claidheamhan maol. Thionndaidh am banya gu bhith fuilteach ... An turas seo rinn fortan gàire air na leòmhainn, ach a-mhàin na beathaichean cuideachd, agus chaidh na claidheamhan a thoirt dha na prìosanaich goirid, meirgeach agus gun a bhith geur airson ùine mhòr.
  An uairsin chaidh deugairean a-steach don fhàinne, le armachd a-mhàin le biodagan. Bha uiread de sgreuchail, sgreuchail, bìdeadh ann. Rinn iad eadar-fhighte ann am prasgan agus shàth iad a chèile leis na puingean aca, phut iad, bhreab iad. Bha na gillean cho feargach 's nach robh iad fiù 's a' coimhead cò a bh' air an sgioba. Bha iad dìreach air a chèile a mharbhadh, air an dochann agus air crìoch a chuir air an àite.
  Reub aon dhiubh eadhon cridhe an neach eile a-mach às a bhroilleach fèithe, ag adhbhrachadh gun do bhàsaich an tè mu dheireadh le fìor chlisgeadh pian.
  Dè cho cruaidh agus tàmailteach a tha e, ach aig an aon àm fuilteach brosnachail. Nuair a gheibh thu measgachadh de thoileachas, de thlachd agus aig an aon àm tàmailteach, nuair a bhios deugairean rùisgte, fallas, fuilteach agus air an gearradh a" cràdh agus a" bìdeadh a chèile le buill-airm.
  Agus anns na seann làithean, tha mòran chloinne air am breith, agus tha àireamh mhòr de bhalaich a 'gabhail pàirt ann an sabaid gladiator. Is e bathar nach eil cho luachmhor a th" annta agus chan eil iad cho truacanta. Gu math tric bidh tràillean òga a 'sabaid gu tur rùisgte, agus daonnan casruisgte.
  Tha boireannaich gladiators cuideachd cha mhòr an-còmhnaidh casruisgte, ach a-mhàin an fheadhainn as ainmeil dhiubh. Bidh caileagan mar seo a 'cur orra sandals eireachdail gus cuideam a chur air an inbhe nas àirde aca.
  Chan eil còir aig tràillean brògan a chaitheamh gus an ruig iad inbheach, a-mhàin ann an aimsir fhuar gheibh iad brògan fiodha garbh gus nach bi crodh luachmhor a 'lùbadh bhon fhuachd. Agus ma tha leanabh làidir gu nàdarrach agus gun urrainn dha seasamh an aghaidh an t-sneachda, is fheàrr leotha fhàgail às aonais tunic. Bidh clann nan Ròmanach saor, agus gu h-àraidh luchd-pàrlamaid, a' cur orra sandals no slipers, agus bòtannan ann an aimsir fhuar, gus nach bi iad cho coltach ri tràillean.
  Tha Edmond D'Artagnan, gu dearbh, mar mhac an dia Apollo, os cionn a leithid de chlaon-bhreith. Ach bha cuid de phrìosanaich Parthian, a 'coimhead air a' bhalach ann an cuid de gheàrr-chunntasan na shuidhe ri taobh an ìmpire, a rèir coltais a 'magadh air airson kozhnik urramach agus a' feadaireachd.
  Agus tha èisteachd Edmond gu math geur, agus tha e mì-thlachdmhor nuair a smaoinicheas mi ort mar sin. Thàinig dà thràill leth-rùisgte faisg air a" phrionnsa agus thòisich iad air massages tlachdmhor a dhèanamh airson casan casruisgte a" bhalaich. Tha e a" faireachdainn cho math gum bi nigheanan Àisianach a" suathadh riut. A rèir choltais, ghlac iad cuideachd tràillean anns a' Parthia a chaidh a cheannsachadh.
  Cha robh ach aon de na deugairean air fhàgail air a chasan, a bha, ge-tà, cuideachd nach b 'urrainn seasamh suas gu dìreach air sgàth grunn lotan agus sheas e air a h-uile ceithir.
  Bha an ath shabaid beagan nas annasaiche. Ceithir crogall an aghaidh dà dhusan Parthians le maidean. Agus cha robh ach aon duine aig an robh tuagh na làmhan. Rinn alligators reubadh air na prìosanaich, agus bhuail iad le maidean mar fhreagairt. Theich cuid de Parthians. 'S e beathach uabhasach eagallach a th' anns a' chrogall. Mar a bhios am beul a 'cliogadh, mar sin bhàsaich Parthian ann an leithid de fhiaclan.
  Agus tha an gaisgeach eile air a chasan a chall mu thràth, agus an gàirdean eile. Agus bidh na crogaill gladiator ag ithe gu mòr le toileachas.
  Gheàrr Peirsis àrd le tuagh an crogall le tuagh. Cha do fhreagair e eadhon: thàinig craiceann cho làidir a-mach. Agus bidh a h-uile càil a 'bualadh ann an sreath agus luachair gus a h-uile duine a thuit fo na fangan ithe.
  Nochd am bùrach fuilteach. Agus thòisich e air sgaoileadh thairis air gainmheach agus greabhal.
  Thòisich Edmond D'Artagnan a' suirghe le caileagan tràillean... Agus dhùisg e!
  
  AN TRÌ COGADH NAOMH ANN AN CÒIG-FHAD FAD
  GNIOMHARA
  Thug Stalin ionnsaigh fhealltach air na càirdean agus thòisich e air an treas cogadh. Bha saighdearan Sòbhieteach air soirbheachadh gu mòr an toiseach, ach tha toileachas ann an cogadh air atharrachadh.
  . CAIBIDEIL #1
  Air 30 Cèitean, 1945, thòisich cogadh ùr eadar an Aonadh Sòbhieteach agus feachdan nan Caidreach. Cho-dhùin Stalin gum bu chòir stad a chuir air an Iar mus d" fhuair e boma atamach.
  Agus thòisich an cogadh. Bha mu sheachd millean saighdear agus oifigear aig an USSR aig an aghaidh. Bha timcheall air an aon àireamh de shaighdearan-coise de dhiofar seòrsa aig an Iar. Agus dùthchannan eadar-dhealaichte. Tha còrr air fichead mìle tanca agus gunnaichean fèin-ghluasaid aig na caidrich an aghaidh còig deug Sòbhieteach. Fìor, tha IS-2 trom aig an USSR, agus cha mhòr nach eil uilebheistean mar sin aig na caraidean. Is dòcha, ach a-mhàin fichead tanca Tortila le cuideam ceithir fichead tunna. Ach tha "Pershings" aig na càirdean, a tha nas fheàrr na an T-34-85 ann an armachd agus armachd aghaidh, agus "Churchills", a tha mòran nas fheàrr le armachd na trithead "s a ceithir.
  Tha cuideachd, ged nach e "Supershing" mòr a th" ann le canan cumhachdach agus fada le baraille 90-millimeter ann am fad baraille 73 EL agus armachd aghaidh nas tiugh. Tha e cuideachd na chàr gu math cunnartach. Ach an "Sherman" as motha. Ann an armachd agus armachd, tha an tanca seo faisg air trithead "s a ceithir. Ann am faicsinneachd, eadhon nas fheàrr ann an optics. Tha na h-astaran tuairmseach, mar a tha an cuideam. Tha "Sherman" gu math àrd agus chan eil e cho seasmhach, tha e nas duilghe a chuir am falach. Ach tha e tòrr nas sàmhaiche ann an gluasad. Tha T-34-85 tòrr nas àirde.
  Fìor, tha stòr cumhachd mòr aig càr dìosail Sòbhieteach, agus bidh e a 'losgadh nas lugha.
  Tha cuid de Shermans - "Firefly" air an uidheamachadh le gunna seachd troighean deug agus tha iad nas fheàrr na trithead 's a ceithir agus cumhachd armachd a' ghunna. Ach chan e seo an fheadhainn as mòr-chòrdte.
  San fharsaingeachd, tha e coltach nach eil na càirdean nas laige air tìr. Tha gu leòr gunnaichean-inneal agus gunnaichean submachine aca.
  Ach tha na saighdearan-coise Sobhietach nas cruaidhe agus tha barrachd eòlais aca air sabaid throm leis an nàmhaid. A thaobh seo, tha an t-Arm Dearg làidir.
  Ann an itealan, tha sàr-fheachdan air taobh nan caidreabhaich. Gu h-àraidh anns a 'bhomaidh. Agus gu sònraichte ann an itealan ceithir-einnsean. Tha luchd-sabaid Sòbhieteach nas fheàrr ann an gluasad charbadan co-cheangailte, ach nas ìsle ann an armachd agus astar.
  Gu dearbh, tha co-dhùnadh Stalin, aig a 'chiad shealladh, gamble. Ach tha aces Sòbhieteach nas fheàrr agus nas cinneasaiche na feadhainn an Iar. Agus as cudromaiche, bha mi an urra ri iongnadh.
  Agus is e cumhachd mòr a tha seo nuair a bheir thu ionnsaigh gu h-obann. Agus an uairsin bha e comasach don Arm Dearg na caraidean a ghlacadh le iongnadh. Agus leig leinn iad a bhualadh.
  Bha buille obann agus glè làidir an seo.
  Chaidh saighdearan Sobhietach a-steach anns a" chiad làithean.
  Bha sgioba Ealasaid a' sabaid air an SU-100, agus a' cur slige às dèidh slige.
  Bhrùth an nighean a òrdagan rùisgte air an luamhan, agus mar gum biodh i a" spreadhadh le feachd marbhtach.
  Seo na boireannaich a tha a dhìth ort.
  Agus gheàrr iad gu h-àlainn buntàta.
  Chuir Ealasaid, a" pronnadh saighdearan nan càirdean, a-mach:
  - Tha Joy a" feitheamh rinn, an clas as àirde!
  Bhuail Ekaterina le cuideachadh bho a cas rùisgte, chiseled agus squeak:
  - Gus gàirdeachas a dhèanamh ann am buaidh agus gun a bhith a" caoidh searbhas a "chùis, feumaidh tu fallas an dìcheall agus sradag tàlant!
  Chàirich Elena, a" rùisg a fiaclan agus a" snìomh:
  - Bidh saighdear a 'faireachdainn na chridhe cuin a thèid e air an ionnsaigh, agus fear-poileataigs a tha air a bhith san òr o chionn fhada a' cur a-mach airson a mharbhadh!
  Bhrùth Efrosinya a sàil rùisgte air a" pheadal, chuir i tilgead de fheachd marbhtach agus chuir i a-mach:
  - Uaireannan bidh an saighdear a 'tadhal air teagmhach mu chomas na h-àithne, ach chan eil an neach-poilitigs, gun teagamh sam bith, comasach, sin ann an comas a bhith a' laighe!
  Chaidh an SU-100 gu misneachail a-steach do gach tanca co-cheangailte bho astar fada agus sheall e cho èifeachdach sa bha e.
  Bhreab Ealasaid le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - 'S e saighdear mac an iolair a bhuaineas air nàmhaid 's a shiùbhlas anns an iarmailt, 's e fear-poileataigs mac an t-sionnaich a shiùbhlas air a cheann 's mucan air an cliathaich!
  Bhuail Ekaterina le cuideachadh bho shàilean rùisgte, cruinn, pinc agus còisir:
  - Ann am blàr, rinn an gaisgeach a" chùis air mus do thòisich an t-sabaid, chaill an gealtaire gun a dhol a-steach don bhlàr, rinn an neach-poilitigs mealladh eadhon mus deach na duaisean a roinn!
  Rinn Elena gàire, phut i a nipple scarlet sìos, chuir i às do bhàs marbhtach agus rinn i squeak:
  - Ann am blàr, tha feachdan an-còmhnaidh neo-ionann, tha cuideigin nas làidire, tha cuideigin nas laige, agus tha a h-uile duine a cheart cho math air poilitigs a chluich!
  Bidh Efrosinya cuideachd a" bualadh le a òrdagan rùisgte agus a còisirean, a" giùlan a fiaclan:
  - Ann am blàr, bidh saighdear a" sgrìobadh bho ghunna-inneal, agus neach-poilitigs air a chùlaibh a" druma a theanga gun fheum!
  Thug Ealasaid fa-near nuair a loisg i air tancaichean Allied:
  - Chan fheum saighdear a bhith air a bhrosnachadh gu cleas - tha e an-còmhnaidh deiseil, agus cuiridh neach-poilitigs a 'choire ort aig àm sam bith!
  Bhuail Ekaterina, le cuideachadh bho a sàil rùisgte, bhris i tanca eile agus rinn i squeak:
  - Tha naoi beatha aig saighdear, mar chat, agus tha millean masg aig neach-poilitigs, mar diabhal!
  Loisg Elena le gnìomhachd sgoinneil teilgeanan marbhtach air an nàmhaid agus rinn i squeak:
  - Tha saighdear, eadhon ged a tha e tinn gu corporra, fallain gu inntinn, agus tha neach-poilitigs an-còmhnaidh trom le miann dòrainneach an neach-bhòtaidh a sgrios!
  Thug Efrosinya fa-near gu làidir, a 'cur sligean de fhorsa marbhtach le cuideachadh bho a h-òrdagan lom:
  - Chan urrainn dha innealan- fuadain a bhith tinn, cha bhith fìor shaighdearan a" leigeil seachad, agus chan urrainn dha luchd-poilitigs le nàdar cuideachadh ach a dhol suas!
  Lean an inneal a" cur às do na caidrich. A bharrachd air an sin, bhiodh tiormachadh cuideachd a" tolladh an dà chuid gunnaichean agus saighdearan-coise nàmhaid.
  Agus bha pìleatan Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid anns na speuran.
  Thug na ceithir bòidhchead ionnsaigh anns na speuran. Bha iad a" sabaid mar fhuamhairean ann am bikinis agus casruisgte.
  A leithid de nigheanan brèagha agus sabaid.
  Bhuail Natasha Sokolovskaya an nàmhaid bhon t-sabaid aice, bhuail i an càr agus rinn i co-èigneachadh:
  - Tha gaisgeach na ghaisgeach trì tursan, tha neach-poilitigs na mhuc millean uair!
  Bhuail Anastasia Vedmakova cuideachd an sgian le a corragan rùisgte agus rinn i squeak:
  - 'S e saighdear a th' ann an toiseach na h-uile, 's an dara h-àite 'n a ghaisgeach, 's e fear-poileataigs muc anns a' chiad ìre, agus madadh-ruadh anns an dara ìre!
  Thuirt Akulina Orlova, a" pronnadh nan Nadsaidhean, agus a" cleachdadh a òrdagan lom:
  - Faodaidh boireannach casruisgte a dhol seachad air fear sam bith, tha e furasta dha casan gun bhrògan, tha e duilich a bhith beò gun eanchainn!
  Ghabh Mirabela Magnetic e agus le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte chuir i tiodhlac bàis agus rinn i squeak:
  - Cha 'n 'eil nàire air boirionnach a shàil rùisgte a chlaoidh, 's mòr a's miosa na'n crùidheadh fear dhiot tri chraicionn !
  Bha an nighean a 'sabaid san adhar gu cruaidh agus gu sgileil. Loisg iad sìos plèanaichean càirdeil.
  Chuir Natasha, gaisgeach ann am bikini, càr nàmhaid eile a-mach le cuideachadh bho a òrdagan lom agus rinn i gàire:
  - Faodaidh neach-poilitigs gluasad mar tanca, ach tha an armachd aige mar jelly buinneach beòil!
  Chuir Anastasia, a" losgadh le a òrdagan rùisgte agus a" bualadh air an nàmhaid, a-mach:
  - Gheibh saighdear mialan air iomairt, ach tha fear-poileataigs a th' air a' chùl mar-thà na mhucan-mara le gairm, agus fiù 's mucan fad na h-ùine!
  Bhuail Akulina, gaisgeach cruaidh, an nàmhaid le bhith a" cleachdadh a sàil lom, chruinn agus thug i a-mach:
  - Is e neach-poilitigs a" chaora sin às nach fhaigh thu clòimh airson bòtannan faireachdainn, ach sguabaidh tu fhèin brot càl le brògan bast!
  Dh" aontaich Mirabela gu h-iomlan le seo, agus chrom i a-steach le a cas-rùisgte chiseled:
  - Bheir muc feòil is bacon do dhaoine, agus cha bhith neach-poilitigs muc a" crochadh ach nòtan air a chluasan agus a" cur càise ann am mousetrap!
  Chleachd Natasha an dòigh baraille, loisg i sìos plèana eile agus squeak:
  - Tha òraid an neach-poilitigs na bhrochan làidir agus na hodgepodge de gheallaidhean, agus dha beagan a bharrachd càise bho mousetrap, chan eil biadh mar sin ag adhbhrachadh ach briseadh-dùil!
  Rinn Anastasia gàire agus, a" priobadh a sùilean le dath sapphire, a" gàireachdainn gu h-ealanta, thuirt i:
  - Tha gaol aig an t-saighdear air boireannaich agus air Motherland, tha an neach-poilitigs fhèin coltach ri boireannach capricious agus dèidheil air cumhachd thairis air an Motherland!
  Thuirt Akulina gu làidir, a 'bualadh a sùilean emerald agus a' cleachdadh a casan rùisgte:
  - Tha saighdear ag iarraidh gnìomh a choileanadh agus a bhith na ghaisgeach, bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh a" faighinn cothrom a bhith a "dèanamh ciall agus a" faighinn duais!
  Thuirt Mirabela le deagh eirmseachd agus aplomb sgoinneil, a" giùlan a fiaclan:
  - Mura h-eil saighdear a 'cunntadh nan rionnagan, an uairsin nas luaithe no nas fhaide bidh e gan cosnadh air strapan gualainn, ach cha robh neach-poilitigs, a' beachdachadh air fhèin na rionnag, eadhon airidh air crois air an uaigh aige!
  Air plèanaichean, fhuair na caileagan bilean gu sgiobalta. Ach gu dearbha bha an t-sabaid borb.
  Anns na ciad làithean bhris saighdearan Sòbhieteach gu domhainn tro na dìonan agus chaidh iad a-steach do shuidheachadh nàmhaid.
  Bha an tanca IS-3 dìreach air tòiseachadh a" ruighinn an aghaidh. Tha turaid fìor mhath aig an inneal seo - gu sònraichte a thaobh armachd aghaidh. Fìor, tha an tanca fhèin trì tunna nas truime na an IS-2 le chassis agus einnsean coltach ris.
  Tha Alenka a" draibheadh a" chàr seo còmhla ri caileagan eile. Agus tha an tanca a" sabaid do-ruigsinneach air an aghaidh airson gunnaichean nan caidreabhaich.
  Loisg Alenka, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, air an nàmhaid, a" sgoltadh armachd an Sherman agus ag èigheach:
  - Chan eil saighdear daonnan a 'lorg àite fon ghrèin, ach tha anam soilleir, bidh neach-poilitigs uaireannan a' gabhail àite lòchran, ach tha an diabhal fhèin na spiorad!
  Loisg Anyuta cuideachd na gunnaichean-inneal aice agus thuirt i gu seòlta:
  - Tha an saighdear a 'coimhead airson glòir agus ag iarraidh a bhith beò, tha an neach-poilitigs mar-thà air nàire a lorg agus ag iarraidh a bhith beò ann an dòigh mhòr!
  Chuir Alla, an nighean ruadh seo le neart feargach, projectile le cuideachadh bho a h-òrdagan lom agus rinn i squeak:
  - Tha saighdeir a' cur fàilte air, agus a' fantainn le urram, tha fear-poileataigs a' sleamhnachadh muc, agus tha e fhèin fhathast na torc mangach!
  Bhrùth Maria, an nighean seo le falt òrail, an luamhan le a sàil rùisgte, a" cur tiodhlac bàsmhor a-mach agus a" caoineadh:
  - Chan eil seirbheis an t-saighdeir a 'leigeil le bhith a' fàs bolg, ach an dèidh dha bolg a chall, bidh gaisgeach a 'faighinn neo-bhàsmhorachd ann an cridheachan dhaoine, agus tha neach-poilitigs, an dèidh dha a bhith ag obair suas bolg, a' fuireach a-mhàin anns an òr!
  Chuir Olympias, a 'bualadh air an nàmhaid le a shàilean rùisgte, a-mach:
  - Cha bhith an saighdear a" slugadh an stamag agus chan eil bolg aige airson gu bheil gaol againn air na caileagan, tha am fear-poilitigs air chrith leis an stamag agus ag obair suas a" sùbh-craoibhe, agus airson seo tha gràin againn air an luchd-bhòtaidh!
  Tha na caileagan, mar a chì thu, air a dhol gu tur eadar-dhealaichte. Agus tha iad air an tanca IS-3 a" creachadh mar fhuamhairean.
  Agus bhuail e saighdearan nan caidreabhach.
  Chrath Churchill agus Truman an cinn. Mar sin thionndaidh e a-mach call mòr air na saighdearan aca. Bha an t-Arm Dearg air an Rhine a ruighinn mu thràth, a 'cruthachadh grunn ghoilearan.
  Ach, chan eil a h-uile dad air a cho-dhùnadh fhathast. Preasan itealain co-cheangailte. Tha bomairean gu math cumhachdach agus le cumhachd marbhadh mòr.
  Tha am B-29 gu math cunnartach sa chumantas le dusan gunna-inneal. Tha e cho furasta nach urrainn dhut stad a chuir air.
  Agus gu math luath. An coimeas ri astar Yak. Chan e, chan urrainn dhut dìreach a ghabhail.
  Tha na caileagan, feumaidh mi ràdh, gu math ionnsaigheach agus brèagha ann an itealan Sòbhieteach, agus chan urrainn dhut stad a chur orra cho furasta. Faodaidh iad losgadh sìos air plèana sam bith.
  Eadhon am B-29 iongantach, aig a bheil cumhachd marbhtach. Agus tha e a 'leagail a h-uile duine sìos.
  Bha Stalenida, mar eisimpleir, cuideachd na shuidhe aig stiùir an itealain. Agus loisg i sìos càr Ameireaganach bhon LA-7 aice, cooing:
  - Tha caileag chas-ruisgte na's sona na cailleach a bha air a crùidheadh le charlatans, a' gealltainn òigridh shiorruidh agus saoibhreas, ach an àite craicionn òg bha tri chraicionn air an reubadh dhith !
  Bhrùth an nighean an inneal-brosnachaidh le a òrdagan rùisgte, leag i sìos nàmhaid eile agus rinn i squeak:
  - Chan eil an saighdear buileach na sheanailear fhathast, chan eil e nas ìsle na e ann an innleachdas agus misneachd, chan e Satan a th" ann am fear-poilitigs buileach, ach airson ciall a dhèanamh, tha rudeigin aige fhathast ri ionnsachadh bhon diabhal!
  Tha Steelenida na nighean gu math fionnar agus frisky.
  An seo tha i a 'bualadh air plèana an nàmhaid. A" cur às dha le fìor mhearachd agus ag ràdh:
  - Tha an t-sàil rùisgte boireann cruinn agus seductive, na rìghrean rùisgte leis am bi luchd-poilitigs a" nochdadh romhainn nuair a thèid am masg a reubadh dheth, cruinn ann an cainnt, ach tàmailteach!
  Tha an gaisgeach a 'sealltainn a h-erobatics agus sgrios. Agus is dòcha nach eil seo gu leòr.
  Tha na caraidean againn air am brùthadh leis an luchd-sabaid againn. Ach chan eil saighdearan na SA a" sabaid cho dona nas motha.
  Bidh saighdearan à Ameireagaidh a" losgadh gu math ceart. Tha na daoine aca armaichte, bho òige agus tha fios aca mar a bhuaileas iad le gunnaichean agus raidhfilean. Agus tha deagh ghunnaichean submachine aig na h-Ameireaganaich.
  Às deidh buaidh an iongnadh beagan a dhol sìos, thòisich call an airm Dheirg a 'dol am meud.
  Ach, tha Ameireagaidh agus Breatainn nan dùthchannan làidir le mòran choloinidhean.
  Agus eadhon anns an èadhar bidh sabaidean a 'goil air stèidh cho-ionann.
  Agus chan eil pìleatan nan caraidean dona.
  Ghabh Natasha Sokolovskaya, a 'sabaid, agus a' cleachdadh a h-òrdagan lom, e agus chuir e a-mach gu sgiobalta:
  - Chan eil pìleat air a bhreith le sgiath, gheibh e sgiathan anns an t-sabaid, chan eil neach-poilitigs air a bhreith le sròn, ach bidh e a" fàgail luchd-bhòtaidh le sròn gun duilgheadas!
  Bha Anastasia, a" leagail càr eile, a" crathadh, a" rùisg a fiaclan neamhnaid agus a" snìomh:
  - Tha sgil saighdeir air a bhreith ann an sàrachadh, tha beusachd phoilitigeach ag adhbhrachadh aimhreit luchd-bhòtaidh!
  Thug Akulina fa-near, a "losgadh le cuideachadh bho a corragan lom de a casan chiseled:
  - Chan eil saighdear fhathast na mhaighstir, ach bidh e ag ionnsachadh bho bhlàr gu blàr, chan eil neach-poilitigs na aingeal tuilleadh, agus tha e a" fàs leisg bho iomairt taghaidh gu iomairt eile!
  Mirabela, a 'gearradh dheth na nàimhdean le cuideachadh bho spreadhaidhean fìor mhath agus ceart, air an cur a-mach:
  - Chan urrainn dha a bhith air a bhreith gu snàgadh itealaich, ach faodaidh tràill bho bhreith itealaich suas chun rìgh-chathair ma tha buanseasmhachd aige ann an cnocan-coille, tuigse comhachag agus sealladh iolaire!
  Chuir iad sìos càraichean gu h-ainmeil ... Bhris an t-Arm Dearg troimhe dhan Ròimh. An sin chuir na comannaich Eadailteach fàilte orra le sunnd. Agus mòran nàiseantachdan eile.
  Thòisich iomairt saoraidh an Airm Dheirg san Roinn Eòrpa. Agus leasaich e gu math soirbheachail. Ged a bha an call glè mhòr.
  Mìos an dèidh toiseach an ionnsaigh, bha saighdearan Sòbhieteach a' tighinn faisg air Paris mu thràth.
  Cha b" urrainn eadhon bomaichean mòra stad a chuir orra. Bha adhartas slaodach ach seasmhach ann. Agus bha e comasach na call fhaighinn air ais.
  Bha replenishment caismeachd, fastadh agus saighdearan às an Roinn Eòrpa.
  Bha na Pòlaichean, na Ròmanaich, agus na h-Ungairich cuideachd a' sabaid ris na càirdean. Bha oilbheum mòr a" dol air adhart.
  Bha e soilleir gun robh na h-Ameireaganaich agus na Breatannaich a" call, ach lean iad air a" chogadh ...
  Air 3 Iuchar, 1945, chaidh saighdearan Sòbhieteach a-steach do Paris. Thòisich sabaid làidir anns a" bhaile.
  Bha na caidrich mu thràth air call neo-sheasmhach fhulang agus chuir iad an aghaidh gu slaodach. Thachair call armachd an Iar cha mhòr aig astar blitzkrieg. Bha Stalin glè thoilichte.
  Tha, tha e ciallach, gu dearbh, ach practaigeach. Agus bha saighdearan nan Stàitean Aonaichte agus Bhreatainn gu mòr a" feuchainn ri grèim fhaighinn air.
  Agus chaidh cunntas nam prìosanach a‑steach do na milleanan, agus tha feum mòr fhathast air an luchd-obrach anns na campaichean.
  Thuirt Iòsaph Stalin gu ciallach:
  - Buinidh an neach a's treasa ann an cogadh, agus an cumhachd is mò ann an seòltachd, agus mar sin bheir am madadh-ruadh suas gu bràth air an leòmhan !
  Ach, chan e sin uile. Air thoiseach air Breatainn, a tha air a dhìon le cabhlach fìor chumhachdach.
  
  Tha am bàta-aigeil Sòbhieteach "Pioneer" le sgioba de chlann-nighean a 'toirt ionnsaigh air na Breatannaich.
  Bidh an nighean Nicoletta a" cur torpedo chun an t-Sasannach le cuideachadh bho a òrdagan lom agus a squeals:
  - Cha-n 'eil an saighdear ga ghabhail le neart 's le innleachd, 's i an eanchainn am pàirt is treise de 'n chorp, ged nach 'eil fèithean aige, agus 's i an teangaidh as cronaile, ged a tha i air cùl nam fiaclan !
  Thug Tamara, cuideachd a" cur torpedo le feachd marbhtach le a òrdagan rùisgte, fa-near:
  - Bidh an saighdear a 'teannachadh a chrios gus a dhèanamh nas fhasa a ruith, tha poilitigs a' toirt air an luchd-bhòtaidh an criosan a theannachadh, agus bidh iad a 'sgapadh!
  Loisg Aurora cuideachd torpedo air an nàmhaid agus rinn e squeak:
  - Tha sgiathan spioradail aig saighdear, agus iolaire 'na anam, tha sgillinn aig fear-poileataigs 'na spiorad, agus anam ni's miosa na muc !
  Às deidh sin, bidh na caileagan a 'gàireachdainn agus a' toirt rudeigin èibhinn agus a 'seinn, gu glòir na Ruis.
  Agus air ais chun an t-sabaid ...
  Tha e a" tionndadh a-mach gur e cogadh làn-chuimseach a th" ann. Tha an Fhraing air a ghlacadh mar-thà, agus tha an t-Arm Dearg air a dhol thairis air na Pyrenees. Tha uair a" bhuaidh a" tighinn nas fhaisge agus nas fhaisge.
  Seo na caileagan aig deireadh an Iuchair ann am Madrid.
  Thathas a" toirt air saighdearan glacte an casan rùisgte a phògadh. Bidh iad ga dhèanamh le dealas.
  Tha Zoya a" bruidhinn le gàire:
  - Bidh teanga duine gu deònach a" reamhrachadh sàil lom boireannaich, ach tha fir gòrach eadhon nas deònaiche a" leigeil leotha fhèin a bhith air an crùidheadh le luchd-poilitigs a tha ceangailte ri teanga!
  Thuirt Augustine, aig an robh casan casruisgte le pògan le fir, gu reusanta:
  - Tha teangannan fada aig luchd-poilitigs, ach làmhan glè ghoirid gus an gealladh mu bheul gun tomhas a choileanadh!
  Thuirt Svetlana, aig an robh buinn rùisgte, beagan dusty ach eireachdail, air a reubadh le dithis òganach, ag ràdh:
  - Cò aig a bheil an inntinn, cuileagan a" peic aig òraidean meala luchd-poilitigs, agus aig a bheil sannt radain, ruith gus càise a shaoradh ann am mousetrap!
  Agus chaidh na caileagan a-mach le gàire, bha e gu math spòrsail agus tlachdmhor na dòigh fhèin ...
  Bha Oleg Rybachenko cuideachd a 'sabaid le feachdan nan Caidreach. Thilg am balach grenade le feachd marbhtach le òrdagan rùisgte agus thuirt e:
  - Is ann ainneamh a tha luchd-poilitigs nan amadan, air an làimh eile, tha an fheadhainn a bhios a" tilgeil an guthan mar neach-poilitigs mellifluous mar amadan nas trice, ann an cunnart a bhith air am bualadh air a shon, agus a bhith air am fàgail gun bhriogais!
  Thug Margarita Korshunova, a 'sabaid le arm cumhachdach, agus cuideachd a' tilgeil thiodhlacan bàis le a h-òrdagan rùisgte, a-mach, a 'crathadh a fiaclan:
  - 'S e pòcaid fhèin a th' ann am fear-poileataigs, agus 's e duine pòcaid a th' ann, agus chan eil bonn na phòcaid, ach chan fhaigh e a-mach às ach fige dhan luchd-bhòtaidh!
  
  Rinn am balach agus an nighean gàire agus rùisg iad am fiaclan neamhnaid agus glè lasach.
  Thug Oleg Rybachenko, a 'toirt grenade le a shàilean lom, fa-near:
  - Bidh an neach-ionnsaigh a" stampadh air an talamh le a bhrògan, agus am boireannach a" stampadh air an duine le a casan rùisgte, an talamh ag osnaich le cràdh, tha an duine a" gabhail fois le toileachas!
  Thug an nighean Margarita tionndadh agus lean i:
  - Chan eil an saighdear ag iarraidh marbhadh, ach bidh e a 'dèanamh a dhleastanas gu dìcheallach, tha am pathadh air an neach-poilitigs airson fuil, agus chan eil eadhon unnsa cogais aige!
  Bha clann a" sabaid agus sheall iad na sgilean sabaid as àirde aca.
  Tha Gibraltar mu thràth fo stoirm leis an Arm Dearg.
  Alice agus Angelica a ' sabaid. Tha na caileagan, gu dearbh, cha mhòr rùisgte ann am panties tana agus tana.
  Thilg Alice tiodhlac bàis marbhtach le a cas-rùisgte, rinn i creach air tanca Challenger agus rinn i co-èigneachadh:
  - Cha 'n e hamstair a th' ann an saighdear ri chumail suas, no gopher ri fhalach, 's cha radan ri gnathaich leis fhein, ach tha fiaclan leòmhainn gu dearbha aige nuair a bhios e a' sabaid airson adhbhar ceart!
  Thuirt Angelica, a" leigeil ma sgaoil spreadhadh marbhtach agus a" cur tiodhlac bàis le a sàil rùisgte:
  - Is e aonad sabaid a th" ann an saighdear, chan eil ann an neach-poilitigs ach neoni mìleanta!
  Thuirt Alice, a" toirt ionnsaigh air agus a" losgadh:
  - Chan e saighdear no gaisgeach a th" ann am fear-poileataigs, ach bidh e a" marbhadh gu h-èifeachdach le teanga fhada agus a" deòir a" mhullaich far a lùdagan!
  Ghearr Angelica sìos saighdearan a" choimhearsnaich, agus gheàrr i sìos iad, a bhrath, a" toirt tiodhlac bàis maille ra sàil rùisgte:
  - Bidh an deachdaire cuideachd a" toirt air falbh bearraidhean bho stumpaichean le bhith a" cleachdadh teanga fhada, sàbh de eloquence!
  Sheall na caileagan an clas aca. Thuit Gibraltar. Phòg am Breatannach a chaidh a ghlacadh casan casruisgte na h-ìghne.
  Thuirt Alice gu loidsigeach:
  - 'S i an cnàmh a's treise 'n teangaidh, mur 'eil i ceangailte le teanga !
  Dh" aontaich Angelica gu tur le seo, a" breith air casan fear de na prìosanaich leis an t-sròin le a corragan rùisgte:
  - Ma tha neach-poilitigs ceangailte le teanga, an uairsin ann am polemics cha chruinnich e cnàmhan!
  Rinn Alice gàire, agus thug i fa-near gu làidir, sùilean sapphire a "dùsgadh:
  - Tha neach-poilitigs fhathast an toradh sin, cha bhith e a-riamh a "biathadh an luchd-bhòtaidh, ach grodadh bhon mhionaid a thèid a thaisbeanadh airson measadh le bhith a" bhòtadh!
  Thuirt Angelica, a" giùlan a fiaclan neamhnaid:
  - Is e toradh a th" ann an neach-poilitigs a bhios, a "dòrtadh sùgh eloquence, a" tionndadh luchd-bhòtaidh gu glasraich!
  Agus ghluais na caileagan - aon bonn lom an aghaidh an tè eile.
  Thuirt Oleg Rybachenko gu feallsanachail:
  - Tha botal leth-liotair de bhodka nas marbhtach na dusan Hitler, mar sin leig leinn deoch leis nach eil ach deoch làidir a 'marbhadh Ruiseanaich!
  Às deidh sin, sheinn buill Komsomol ann an sèist;
  Nigheanan glòrmhor an Komsomol,
  Dìleas don chùmhnant anns a" chogadh mhòr ...
  Tha guth nam maise gu leir,
  Chan eil duine nas bòidhche air an talamh!
  
  Bidh ar dùthaich dhùthchail àlainn,
  Togaidh sinn co-mhaoineas soilleir...
  Tha e cunnartach sabaid an-aghaidh na Ruiseanaich,
  Tha faisisteachd olc air a sgrios sa bhad!
  
  Bha sinn a 'sabaid aon uair faisg air Moscow,
  Bha reothadh cruaidh ann.
  Bha Hitler ann an lìog le Satan
  Agus a-nis tha neoni aig an Fuhrer!
  
  cuidichidh Maria agus Lada sinn,
  Bidh nàimhdean gu gaisgeil a" faighinn thairis air ...
  Chan eil bòidhchead nas fheàrr na sinne,
  Bhris am mathan gu feirg!
  
  Ged tha 'n reothadh a' fas ro-gharg,
  Bidh buill Komsomol a" reubadh casruisgte...
  'S tric tha e duilich coinneachadh ri Iudas,
  Feuch an cuir sinn san aghaidh iad!
  
  Dha nigheanan, aon ag iarraidh sabaid,
  Dare a bhith a" sealltainn blàr làidir ...
  Ball Komsomol nach eil ri anam buffoon,
  Chan eil ann an deuchainn staitistig ach còig!
  
  seallaidh nighean sgoinneil clas
  Thèid glòir a dhearbhadh le claidheamh stàilinn ...
  Tha sinn eadhon nas fhuaire na deamhain dubha,
  Nach bris sinn am Mujahideen na phìosan!
  
  Na tabhair tròcair don Fhuhrer
  Nigheanan ann an glòir shìorraidh gu bràth ...
  Bidh rionnag dhuinn, creid ann an duais,
  Agus thig aisling mhòr gu buil!
  
  Cha tèid sinn air ar glùin gu bràth
  Na lùb na ridirean ann am braighdeanas ...
  'S e ar tidsear an Lenin ghlic,
  Tha sinn gu dearbh a" breithneachadh leis an inntinn!
  
  Chan eil Fatherland ann - tha Motherland nas daoire,
  Bidh co-mhaoineas a" crathadh na talmhainn...
  Bhuail iad am Fuhrer air an aghaidh,
  Fhuair thu faisisteachd sledgehammer olc!
  
  Tha fios againn mar a nì sinn sabaid gu math treun,
  Bidh e comasach dhuinn na cnapan-starra gu lèir a ghabhail le stoirm ...
  A" caitheamh nighean RPG ann an satchel,
  Sgrìobh mi sìos an àireamh agam anns an leabhar notaichean agam!
  
  Faisg air Moscow, chaidh na Nadsaidhean a thoirt seachad gu daingeann,
  Loisg na tancaichean aca mar choinneal...
  'S chaidh iad air falbh o'n dream,
  Nighean Komsomol a 'gearradh bho a gualainn!
  
  Cha tugainn tròcair do Hitler,
  Bidh inneal fèin-ghluasadach na h-ìghne a" sgrìobadh ...
  Bidh a h-uile duine a 'ruith air falbh a' call na bastards,
  Tha seasmhachd spiorad na Ruis na monolith!
  
  Tha urchraichean marbhtach againn,
  Tha plèana a' falbh os cionn nan rionnagan...
  Seinnear gniomharan gaisgeil,
  Air a ruagadh mar iolair air iteig!
  
  Tha sinn a 'ruith nigheanan Komsomol,
  Rugadh a h-uile droch dhaoine airson ruith ...
  Tha òrdagan ar cas-rùisgte,
  Gus grenades le deagh amas a thilgeil!
  
  Dè a tha faisisteach a" creidsinn a gheibh thu
  Bidh thu na theine mar damhan-allaidh...
  Bidh deamhain a" cràdh anns an fho-thalamh,
  Cò rinn seirbheis do Adolf - Satan!
  Gheibh snàgairean olc air adhaircean,
  Tha gunna-inneal na h-ìghne a' sgriachail...
  Creid sinn, tha sinn gu fialaidh toilichte le aoighean,
  Agus tha claidheamh agus sgiath earbsach againn!
  
  Thionndaidh an nighean am muileann
  Mujahideen air a ghearradh gu breagha ...
  Bha cho mòr ag amas air a" mhuc,
  Ach sguab i air falbh leis an teine aige!
  
  Chan eil arm nas làidire anns an Ruis
  Na bho nigheanan casruisgte agus ann an shorts ...
  Na giùlain a chealgair, tha thu nàrach,
  Ruithidh tu air falbh bhuapa anns na preasan!
  
  Bidh solas geal a" deàrrsadh mar dhealanach,
  Agus tha rionnag deàrrsach a" deàrrsadh...
  Chuir am prìomh-bhaile an aghaidh an uamhais,
  Ar Moscow a thug Dia dhuinn!
  
  Stalingrad agus is e gnìomh glòrmhor a tha seo,
  Tha a h-uile gaisgeach Ruiseanach na fhuamhaire ...
  Ullaichidh sinn ciste-laighe dha na Nadsaidhean,
  Às deidh na h-uile, tha an Tighearna an-còmhnaidh mar aon leinn!
  
  Cumhachd neo-chrìochnach na cruinne-cè
  Dèanamaid soirbheachadh ann an creideamh pàrras ...
  Is e ar gnìomhachas obair agus cruthachadh,
  Bidh sinn a" dol seachad air deuchainnean airson còig!
  
  Molaibh Lada is Maria,
  Tha iad naomh, màthraichean nan diathan ...
  Chan eil bacadh sam bith air buill Komsomol a-nis,
  Air sgàth ar seanairean agus ar n-athraichean!
  
  Togaidh sinn pàrras air a" phlanaid a dh" aithghearr,
  Cha bhi bròn is naimhdeas ann...
  Às deidh na h-uile, tha ridire na binn airidh,
  A' nochdadh marbhadh an uilc !
  
  Eagal agus aithreachas, nàmhaid an Tighearna,
  Thèid do thilgeil dìreach gu ifrinn ...
  Am fear a rinn adhradh dhan fhìor shaoghal
  Bidh gu bràth anns na lasraichean!
  
  Thug e urram do Adolf agus airson seo ann an àmhghar,
  Tha e air a ghoirteachadh cho mòr a bhith a" sgrìobhadh ann an ifrinn...
  Bidh saidheans ann dha na h-aingidh,
  B" fheàrr leat Hitler na Crìosd!
  
  Agus airson an eòlaiche Komsomol Stalin,
  Is e seo an suidheachadh foirfe uile-choitcheann ...
  Dh'fhàs a nerves eadhon nas làidire,
  Bha mi a 'bruadar air a leithid de mhòrachd!
  
  A 'tighinn a dh'aithghearr àm a' chomanachais
  Bheir cumhachd saidheans aiseirigh nam marbh...
  Cha tig slòigh an ath-bhreith,
  Tha adharc umha na buaidh ag èigheach!
  Chrìochnaich na buill Komsomol a 'seinn, agus cho-dhùin Oleg Rybachenko cuideachd a bhith a' seinn leis fhèin, mar dhuine òg gu bràth.
  Air longan nan rionnagan thug am balach dheth,
  Tha e airson a bhith a" farpais ris an nàmhaid ann am blàr ...
  Ged tha caos a" riaghladh anns a" chruinne-cè,
  Ach blaster cumhachdach falaichte ann an satchel!
  
  gaisgeach mòr Ruiseanach,
  Is urrainn dha claidheamhan a ghluasad fhad "s a tha iad a" cluich ...
  Ged a tha e coltach ri òganach foirfe,
  Tha an cumhachd blàth a" Chèitein!
  
  Tha e airson sabaid mar churaidh
  Lìonaidh mòran de dhroch fheadhainn bhon phlanaid ...
  Ged a bheir millean sluagh ionnsaigh,
  Ach molaidh an ceannard thu le buaidh!
  
  Tha balach ann an deise-fànais na ghille ruith,
  Gearraidh claidheamh hyperplasm na sguaban...
  'S tric a ruith mi casruisgte troimh 'n t-sneachda,
  Gus nach cuir thu stad air an Ruis le bòtannan!
  
  An fhìor fhìrinn nar cridheachan
  Bidh sinn gu pròiseil a" togail ar cinn...
  An spiorad a bha uair ann an athraichean geala,
  Gheibh sinn eòlas air brochan!
  
  Tha cumhachd an Athair cho mòr
  Nach toil leis an Wehrmacht dèiligeadh ris,
  An Ruis, a 'glòrachadh eòlas fad linntean,
  Agus na bi a 'giùlain neòinean!
  
  Deanamaid seirbhis do Dhia gu dìleas
  Ann an gnìomhachas sam bith, bidh sinn a" togail cruthachadh ...
  Na biodh bròn air gillean nigheanan,
  Bidh ar mothachadh brèagha!
  
  Cha 'n f heud mi 'n cath, fear-cogaidh,
  Eadhon ged a thig mi gu bhith nam thùsaire...
  Is e Iosa mo bhràthair is m' athair as sine,
  A" dòrtadh a ghràs le dòrtadh sìos gu pailt!
  
  Bheir an Ruis bouquet de phàrras dhomh,
  Bidh clachan anns an adhar a" deàrrsadh mar dhaoimean ...
  Seinnear feat saighdeir ann an dàin,
  Gheibh sinn àite fialaidh ann am pàrras!
  
  Cha bhi sinn gòrach dàna,
  Dèanamaid an saoghal ùr àlainn ...
  Tha an droch shealgair a-nis air a thighinn gu bhith na gheam,
  Tha e gu math cunnartach argamaid a dhèanamh leinn!
  
  Tha na nigheanan againn cho math
  Bidh fiaclan a" deàrrsadh mar neamhnaidean...
  Bidh sinn a 'dannsa leotha bhon chridhe,
  Bidh dealanach a" bualadh òr às na speuran!
  
  Tha arm cumhachdach againn
  Bidh sinn a" togail bhàtaichean le canain eadhon ...
  Glòir dhan Ruis fìor urram,
  Bidh sinn a 'còcaireachd mòran de bhrochan greasy!
  
  San fharsaingeachd, tha am balach na shaighdear gaisgeil,
  Agus nì e a" chùis air na nàimhdean le bhith a" cluich ...
  Bha am balach ag amas air an inneal-ghunna,
  Bidh a" phlanaid gu bhith na Eden agus na pàrras!
  
  A-nis gu bheil an Roinn Eòrpa air a ceannsachadh, feumaidh sinn faighinn gu Ameireagaidh agus fearann ann am Breatainn.
  Ach tha cabhlach cumhachdach aig Sasainn agus na SA. Agus tha an USSR aig muir mòran nas laige, agus chan eil e cho furasta Breatainn a ghlacadh.
  Tha cogadh submarine ann. An seo tha an USSR a 'feuchainn ri bàtaichean-aigeil Gearmailteach a chleachdadh. Gu dearbh, chan eil seilbh gu leòr airson a bhuannachadh.
  Ach chaidh aig na Gearmailtich air a" mhòr-chuid de na bàtaichean-aigeil aca a chuir fodha.
  Tha sgiobaidhean gan ullachadh gu h-èiginneach airson an fheadhainn a thàinig beò.
  Tha an cogadh air gluasad air adhart beagan, agus tha dàrna sreath eadhon nas drùidhtiche de bhlàran romhainn.
  . CAIBIDEIL #2
  A-rithist Oleg Rybachenko Thill Diathan Ruiseanach gu misean an Treas Chogaidh Mhòir.
  Thàinig a' bhliadhna 1946 ... Ghluais am blàr dhan mhuir agus dhan adhar. Cho fad 's a chumas Breatainn fhèin a-mach.
  Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova a ' sabaid ann an Afraga a. Bidh iad a" feuchainn ris na coloinidhean a shaoradh.
  Tha balach le coltas dusan, còmhla ri nighean, cuideachd mun aon aois, a 'ruith tron jungle.
  lom, cruinn, sàilean de chasan na cloinne a' lasadh. Tha na balaich deiseil airson sabaid agus tha iad deònach sabaid.
  Bidh Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova ag obair a-mach neo-bhàsmhorachd le bhith a" coileanadh mhiseanan air beulaibh an Treas Chogaidh Mhòir. Agus tha iad toilichte a bhith a 'sabaid.
  Seo clann neo-bhàsmhor a thuit air bonn nam Breatannach. Agus ann an corraich bidh iad a 'toirt ionnsaigh air rèisimeid iomlan de luchd-dùbhlain.
  Bidh Oleg Rybachenko a 'tilgeil grenade le òrdagan lom agus ag ràdh:
  - Bidh balach le sàil rùisgte a" leagail fiaclan nàmhaid, tha inbheach a tha air a chrathadh le poilitigs fhathast na chù gun fhiaclan a bhios a" caoineadh air a" ghealaich!
  Tilgidh an nighean crìochnachaidh Margarita Korshunova cuideachd tiodhlac bàis marbhtach le a h-òrdagan lom agus a squeak:
  - Tha glòir àrd a" tighinn gu saighdear nach eil furasta, ach tha i spaideil, ach tha neach-poilitigs a-nis agus an uairsin a" ruith a-steach do sgandalan mòra de chliù!
  Bhris clann le neart iongantach na Breatannaich, agus sheall iad an clas àrd aca.
  Agus bha balaich eile cuideachd a" sabaid le cuideam mòr ann an Afraga.
  Dh'itealaich Dimka agus Danka, còmhla ri balaich eile bhon bhuidheann-chatha òg den Arm Dearg, gu Afraga. Dh" fhaodadh còmhdhail sia-einnsean nan Sòbhieteach suas ri dà cheud paratroopers armaichte a ghiùlan. Ach bha buidheann-chatha iomlan de thrì cheud luchd-sabaid den mheasgachadh a b" òige de na Stalin Eaglets. Trì cheud balach timcheall air dusan bliadhna a dh'aois, a bha coltach gu robh iad fhathast gu math sèideadh le sròn, ach ann an da-rìribh bha iad air an taghadh gu sònraichte balaich a bha mar-thà air trèanadh armailteach lag fhaighinn.
  Bha Stalin ag iarraidh na b" urrainn de dheugairean gus pàirt a ghabhail sa chogadh. Ann an Afraga, tha prìomh fheachdan Bhreatainn air a' chùis a dhèanamh mar thà, ged a tha gearastan làidir ann an Sudan fhathast. Fìor, chan eil na saighdearan coloinidh gu tur earbsach, agus gu dearbh, na h-aonadan Breatannach .... Chan eil iad cho math le armachd, gu sònraichte le tancaichean, feuch mar a ghluaiseas iad uidheamachd thairis air an cathair-bhaile. Mar sin, tha an cunnart bho chall mòr ann am balaich glè bheag. Tha còir gum bi e aig ìre eacarsaichean innleachdach àbhaisteach, agus gheibh an ginealach as òige eòlas air cogadh.
  Tha eòlas math aig Dmitry agus Danka air Gearmailtis (an nàmhaid a tha fo chasaid), a bharrachd air Beurla, Spàinntis agus Fraingis. Tha an sgoil aca cuideachd mionlach agus bu chòir clann Sobhietach, ann an teòiridh, a bhith mar an fheadhainn as sgiobalta.
  Chrath am balach Sòbhieteach, a rèir coltais am measg nan stiùirichean, Maxim Tankov àrd agus fèitheach làmhan agus thuirt e gu h-onarach:
  - Cha robh sinn an dùil gum faodadh Belarusians a bhith cho làidir agus cho sgiobalta. Mar eisimpleir, spìon ar slighe, mar Ruiseanaich den chiad ìre! Agus tha Gearmailtis eadhon nas fheàrr!
  Thuirt Dimka gu modhail:
  - Agus dè tha cho iongantach. Is dòcha gum feum sinn sabaid, ach ma thèid thu a-steach do thaisbeanadh agus nach eil eòlas agad air a" Ghearmailtis, dè an ìre de fhiosrachadh a chruinnicheas tu?
  Dh'aontaich Maxim.
  - Tha e fìor! Ach san fharsaingeachd, b 'àbhaist dha na Gearmailtich a bhith air an teagasg gur e subhuman Ruiseanach a th' annad. Slavs, a rèir coltais, is e seo ìre eadar-ghluasaid eadar muncaidh agus fear. Is e sin, a thaobh leasachadh inntleachd, tha Ruiseanach beagan nas àirde na peata. Dè na h-amadain a bh" aig na Nadsaidhean!
  Chlaon Danka a dhòrn gu feargach:
  - Seadh, faodaidh mi ìnnseadh air son a leithid sin de bhriathran.
  Fhreagair Maksimka:
  - Chan eil ach roghainn armachd an urra riumsa. Le miotagan air adhart, tha thu nad churaidh air an Half World, ach dè mu dheidhinn sabaid nunchaku?
  Chuir Danka iongnadh air:
  - Agus dè a th 'ann?
  Bha an leanabh mionlach Sòbhieteach airson freagairt, ach bha Dimka air thoiseach air:
  - Is e inneal àiteachais a tha seo, a bhios ann an Sìona a" leagail sguaban. Chuir na Mongol-Tatars casg air na Sìonaich armachd a ghiùlan, agus mar sin thionndaidh iad an inneal seo gun chron a-muigh gu bhith na chluba marbhtach. Chaidh siostam slàn de shabaid air cailleachan-dubha a leasachadh. An uairsin chaidh gabhail ris leis na Seapanach aig deireadh an naoidheamh linn deug. Is dòcha, chaidh e bhuapa gu saighdearan an USSR.
  Fhreagair Maxim:
  - Chan ann gu cinnteach air an dòigh sin. Thug an Stalin mòr cuireadh do ghrunn gurus à Sìona o chionn deich bliadhna, ag òrdachadh gum biodh sgoil sabaid làmh-ri-làimh an Aonaidh Shobhietach mar an fheadhainn as adhartaiche san t-saoghal. Cha bu chòir dhuinn smaoineachadh nach eil sinne na Sòbhietich, mar an dùthaich as àirde, airson dad ionnsachadh bho dhaoine eile. Feumaidh an sgoil armachd Sobhietach againn an làn bheachdachadh air a" bhàillidh daonna.
  Chrath Danka.
  - Agus Belarusian cuideachd. Thuirt Stalin - bidh teicneòlas rè na h-ùine ath-thogail a 'co-dhùnadh a h-uile dad! Agus an uairsin, anns an dàrna plana còig-bliadhna, leasaich e am beachd - bidh na cadres a" co-dhùnadh a h-uile dad!
  Thuirt Dimka a chaochladh:
  - Feumaidh mi ràdh nach eil a h-uile càil ceart leis a 'bhàillidh daonna. Mar eisimpleir, tha an ìre de thrèanadh teignigeach do shaighdearan air dheireadh. Ach san fharsaingeachd.
  Mhol Max:
  - Am bu toil leat Stalin-Khash a chluich?
  Chaidh iongnadh a dhèanamh air balaich Sòbhieteach:
  - Agus dè a th 'ann?
  Dh" fhalbh Maksim.
  - An innleachd mu dheireadh aig an Great Stalin. Coltach ri tàileasg, a tha air a chluich chan ann le dithis, ach le ceathrar, dithis air dhà. Ach air aon bhord de cheithir cheud cealla. Tha tancaichean ann, agus gunnaichean fèin-ghluasadach agus longan-cogaidh. Gu h-iomlan, tha dà fhichead aig gach figear, agus ceud is seasgad gu h-iomlan. Bidh cuid a" gluasad mar tàileasg, cuid eile nach eil. A bharrachd air innleachdan eile ... San fharsaingeachd, tha an geama gu math duilich, chan ann idir mar tàileasg.
  - Seall dhi. - Dh'fhaighnich Danka.
  Thug Maksimka a-mach bòrd fillte bhon backpack aige. Bha e lùdagach agus gu math teann. Tha figearan air an magnetachadh. Dà fhichead co-ionann gach fear. Tha am bòrd fhèin gu math glèidhteach, ceart-cheàrnach. Tha na riaghailtean inntinneach, gu sònraichte, cha mhòr nach eil a h-uile pìos a 'bualadh mar a ghluaiseas iad, ach a-mhàin tancaichean. Faodaidh iad an dà chuid a 'bualadh agus a' coiseachd le glacadh.
  Mar a bhiodh dùil, is e am pìos as làidire an long-chogaidh, is e am fear as laige am fear-coise aotrom. Bha gunnaichean fèin-ghluasadach an seo, agus aig an robh ùidh ann an itealan, agus aon aig aon àm, ach air an làimh eile, itealan ionnsaigh, trodaiche, bomair, agus seaplane. A bharrachd air longan-cogaidh, tha luchd-sgrios ann cuideachd. Tha na saighdearan-coise cuideachd eadar-dhealaichte, meacanaigeach, sìmplidh agus eachraidh. Is e sin, chan eil e furasta na riaghailtean a thuigsinn. Thug Dimka fa-near sa bhad:
  - Chan e, chan urrainnear an geama tàileasg seo a bhualadh gu mòr. Tha ìre duilgheadas dìreach os cionn a" mhullaich!
  Dh" aontaich Maksim:
  - Tha, cha bhi e furasta ro-innleachd a leasachadh an seo. Agus chan urrainn dhut leabhraichean snasail a sgrìobhadh. Ach tha seo dìreach airson na h-Aryans dearga!
  Dh'aontaich Danka.
  - Tha, airson Aryans na Ruis Gheal! Cluicheamaid!
  Thug Dima rabhadh:
  - Cha bhi mòran tlachd ann !
  Thug Maksimka cuireadh dha balach eile agus an dèidh dha càraid a chruthachadh, thòisich e a 'cluich an aghaidh nam balach. Anns a 'chùis seo, thagh mi donn. Tha Dimka agus Danka gu nàdarrach dearg!
  Cha robh an geama gu math brosnachail an toiseach, ach an uairsin chaidh na balaich an sàs. Ghlac Dimka, mar ro-innleachdaiche a rugadh, an iomairt agus thòisich e air na nàimhdean a phutadh bhon chliathaich. Ann an geama an Fuhrer, san fharsaingeachd, cha robh rìgh ann, agus dh'fhaodadh na prìomh oifisean a bhith air an gluasad gun a bhith a 'call cas.
  Ach cha robh cead aig na balaich cluich. Sheas inneal-rabhaidh...
  - ionnsaigh adhair!
  Ruith na balaich gu na puirt sa bhad. Ged a bha na h-uinneagan cumhang, chan fhaiceadh tu gu math troimhe, agus bha eadhon brùthadh ann.
  Bha plèanaichean tighinn air tìr ag itealaich ann an colbh, agus gu dearbh le luchd-dìon de luchd-sabaid le deagh armachd.
  Cha robh barrachd air dusan Sasannach ann. Na Spitfires, a 'faicinn gun do dh' fhosgail na Ruiseanaich barrachd teine bho ghunnaichean-inneal, a 'feuchainn ri bualadh bho astar fada. Ach fhuair iad fhèin am freagairt. Thòisich trì itealan de Fheachd Rìoghail an Adhair a 'smocadh, agus theich an còrr.
  Bha na gillean a' feadalaich gu h-àrd, ach cha do mhionnaich duine sam bith drabastachd - smachd. Ach chaidh iad air adhart leis na bòtannan aca agus leig iad a-mach grunn fealla-dhà saillte.
  Gu dearbh, chan urrainn don chòmhdhail an luchd-sabaid a ruith, tha an eadar-dhealachadh ann an astaran mar òrdugh meudachd, agus mar sin bha aig na balaich ri socrachadh agus tilleadh chun ghnìomhachas aca. Thòisich cuid eadhon air push-ups bhon ùrlar, cuid eile a 'dèanamh nam meadhanan.
  Ach, bha Dimka cho brosnachail is gun do sheinn e:
  A charaid Stalin,
  Tha thu nad fhuamhaire - sàr-ghin cumhachdach!
  'S air a bhuadhachadh le cumhachd talmhaidh,
  Air falbh le crith-thalmhainn taibhsean olc!
  
  Tha sinn a' togail saoghal ùr, soilleir;
  Anns a bheil - am prìomh proletarian!
  Biodh fios againn gun toir sinn buaidh air na speuran
  Seinneamaid laoidh do ruaig arias !
  
  An seo tha sinn a 'caismeachd gu cogadh:
  Bidh an coiseachd a" leantainn gu saoradh!
  Airson ar dùthaich àlainn
  Airson an tiodhlac gun chrìoch de choileanaidhean!
  
  Chan eil neart ann an tancaichean, chan ann ann an armachd,
  Tha i ann an duine saor!
  Cha 'n 'eil spiorad anns an tràill borb,
  Cò tha fo dhaorsa gu bràth!
  Ach cha'n'eil an tràill ach campa d'anama ;
  Tha an-còmhnaidh neart ann airson a" chuing a thilgeil dheth!
  Bris an t-slabhraidh de luchd a chur gu bàs,
  Chan eil feum air cadal mar gu bheil e dubh air cairt!
  
  'N uair bheir thu fa'near urram ;
  Bheir thu air a h-uile duine cunntadh riut!
  Às deidh na h-uile, is duine thu, chan e breug,
  Chan e fealla-dhà a th" ann an saighdear le aodann buffoon!
  
  Thig e, is aithne dhomh solas fìor-ghlan,
  Far nach eil e gu diofar, agus tha a h-uile dad brèagha!
  Càite bheil am freagairt do cheist sam bith,
  Far nach eil duine làn sluaigh an àite sam bith!
  
  Obraich gu cruaidh airson seo
  Feumaidh tu a bhith ag ionnsachadh agus ag obair!
  Smaoinich air beatha mar seo
  A" chiad dragh aice!
  Chrìochnaich Dimka a bhith a" seinn agus dh" èist e ris a" mholadh, agus lean an itealan...
  Lean Natasha Sokolovskaya agus nigheanan eile a 'sabaid anns na speuran.
  Bhrùth Natasha a òrdagan rùisgte air na putanan luing gàirdeachais, agus loisg i sìos plèana Sasannach, agus rinn i gàire:
  - Tha saighdear na ghaisgeach solais, ge bith dè am beachd a bhios e a" sabaid, tha neach-poilitigs na ghràinealachd dorchadais, ge bith dè am bratach a tha e ag obair!
  Bhris Anastasia Vedmakova cuideachd le breab iongantach chun an taobh, a "leagail an neach-dùbhlain aice, a" caoineadh:
  - Chan eil e gu diofar dè am bratach a tha aig an t-saighdear, is e am prìomh rud gu bheil misneachd a" losgadh na chridhe, agus chan eil e gu diofar dè an dath a bhios ann, bidh e gu borb ann an grùthan an neach-bhòtaidh!
  Lean Akulina Orlova a 'sabaid, a' tilgeil a plèana bho thaobh gu taobh. Tionndaidh mun cuairt càr mòr.
  Agus an uairsin loisg i sìos an nàmhaid agus chir i:
  - Tha saighdear fo dhroch bhratach airidh air barrachd spèis na neach-poilitigs fo na slogan ceart, ach ge bith dè am bazaar, a "breith muc!
  Stiùir Mirabela Magnetic, le cuideachadh bho a òrdagan lom, a plèana eadar na sruthan teine agus chuir i a-mach:
  - Tha co- mhaoineas na phàrras a bhios daoine eadhon a" togail air an talamh le làmhan calloused, ach bidh luchd-poilitigs muc a "tionndadh a" phlanaid gu ifrinn, a "sgrios na tha math le teangannan fada!
  Bha na caileagan a 'sabaid le dìoghras mòr. Agus rinn iad glè mhath.
  Bha Oleg Rybachenko a-rithist a 'sabaid leis na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich, agus a' gearradh dheth na nàimhdean a sheinn e:
  - Tha saighdear airson an Motherland an-còmhnaidh na bheinn, cha bhith neach-poilitigs ach a" slaodadh sìos clach-mhuile, is e cabhaig muc a th" anns an trodaiche aige, gus nach caill e cus!
  Bhris Margarita Korshunova air na saighdearan càirdeil le a claidhnean, a 'dol seachad air muileann-sreap agus rinn i squeak:
  - Faodaidh boireannach a bhith gu sàmhach na deagh shaighdear, agus tha neach-poilitigs, eadhon na pants, na boireannach meallta, labhairteach!
  Chaidh am buidheann-chatha, anns an robh na Red Eaglet, trì cheud balach dusan bliadhna a dh'aois, ath-thogail san spot agus chaidh a ghluasad nas fhaide deas. An toiseach, chaidh na balaich a ghluasad dà chilemeatair ann an càraichean, ach an uairsin tha e coltach gun do dh'atharraich an luchd-riaghlaidh an inntinn agus cho-dhùin iad ruith mairsinn a chuir air dòigh dha na balaich.
  B" fheudar dha na balaich a dhol am falach, fuireach ann am briogaisean airm, agus mar sin cha mhòr rùisgte agus casruisgte le claisean air an guailnean, airson ruith gu deas.
  Gu dearbh, bha cead aca iad fhèin a smeuradh le sunscreen ùr, an ìre mhath èifeachdach, agus cha robh an t-slighe a 'ruith tron fhàsach, ach tro fheur nas buige agus nas lugha de losgadh, fhad' sa bha e a 'ruith ri taobh Abhainn Nile, agus timcheall air stòr làn-shruth. , dh'fhàs feur agus craobhan, ach fhathast bha an deuchainn na bu duilghe. Oir b 'fheudar dhomh teicheadh, ann an suidheachaidhean teas fiadhaich Afraganach san t-Sultain, agus eadhon le gunna submachine, a bharrachd air bagannan droma le stuthan.
  Gu dearbh, bha gillean anns a 'bhuidheann-chatha, a' riochdachadh dath na dùthcha Sòbhieteach agus a 'faighinn deagh thrèanadh corporra, ach fhathast.
  Thogadh na gaisgich òga, agus dh'òrduich an ceannard, an aon iollach 's a tha iad, ged a bha iad ro àrd, le fèithean Apollo:
  - Uill, a bhràthair! Tha fios agam gum bi e doirbh dhut, ach is fhiach fiachan! Feumaidh sinn leth-cheud cilemeatair a chòmhdach ron fheasgar! Sin òrdugh.
  Thuirt Dima:
  - Hmm tha! Tha am facal a tha an àithne seo coltach ri geasa! Chan urrainnear dearmad a dhèanamh air.
  Thuirt Danny:
  - Tha mi deònach geall nach dèan sinn e!
  Chuir Maxim Tankovy an aghaidh:
  - Tha e mar dhleastanas oirnn a choileanadh, oir is e Aryans dearga a th" annainn! Agus tha thu Belarusians, cuideachd, Aryans ma sgrìobhas tu sìos anns a 'bhuidheann-chatha as fheàrr "Red Eaglet".
  Tha baga-droma air cùl a dhruim, còmhla ri armachd, uisge agus solder, ochd cileagram deug, a bharrachd air gunna submachine trì cileagram. Fichead 's a h-aon cileagram, tha e doirbh do dh'inbhich ma choisicheas tu airson ùine fhada, agus an uair sin a' ruith, agus fiù 's fon ghrian teth.
  Suathadh Dimka a chas rùisgte, leanabhach air an fheur. Bha na balaich dealasach mu bhith a 'faighinn cuidhteas na brògan, a' caitheamh bòtannan leathair (tha an leathar gu math fuadain, ach chan eil e fhathast na sheòrsa de kirzach), tha e doirbh a bhith a 'ruith an seo. Bhiodh Keds no brògan teanas air a bhith na b 'fheàrr, ach ann an suidheachaidhean cogaidh na Ruis Shobhietach tha seo na shòlas, agus chuir iad romhpa gun a bhith a' milleadh nan gillean.
  Sheall àithne, agus rinn na saighdearan bhon Red Eaglet cabhag gus ruith, fhad "s a bha iad a" feuchainn ri coltas cruth a chumail suas.
  Shèid gaoth ùr bhon Nile, a" sèideadh gu dòigheil thairis air torsos rùisgte, fèitheach nam balach. Bha iad rudeigin coltach ri titans deugairean a bha deiseil airson stoirm a chuir air an speur. Ruith iad le anail gu tomhasach, cha mhòr ladhar gu ladhar. Air thoiseach bha an Danka as àirde, agus gu dearbha àrd, ged a bha sianar bhalach, an ceannard nam measg, na b" àirde na e. Dh'fheumadh Dimka, a bha dìreach beagan nas àirde na an ìre àbhaisteach, an leanabh aige aon-deug bliadhna a dh'aois, cha mhòr aig a 'cheann thall. Fìor, bha buannachd ann an seo, nas lugha de chothrom air na sàilean a phronnadh, no breabadair fhaighinn le cas. Is esan am fear as òige an seo, ach gu cinnteach chan e am fear as laige no eadhon nas gòrach.
  Tha an luchd ri fhaicinn, ach fhathast iomchaidh, agus tha eòlas aig a h-uile duine air gluasad le luchd. Fiù 's le tòrr cuideam, nuair a bha iad a' giùlan, mar eisimpleir, com-pàirtiche air an guailnean.
  Fo chasan cas-rùisgte nan daoine maol, bho àm gu àm bidh iad a" sprèadhadh a-steach do gheugan no cònaichean pailme briste, uaireannan tha lusan dòrainneach ann a bhios na balaich a" feuchainn ri faighinn timcheall. Tha an fheur air a theasachadh, gu tric tioram, ach gu cinnteach chan eil e a 'losgadh mar ghainmhich fhàsach. Anns an fharsaingeachd, faodaidh sibh fhathast a 'fuireach, a-mhàin a' ghrian ag èirigh agus a 'neartachadh an teas.
  Tall Maxim, timcheall air an aon àirde ri Danka, agus bidh iad a 'ruith gualainn ri gualainn. Tha balach Ruiseanach a" faighneachd do bhalach Sòbhieteach:
  - Uill, a-nis tha thu a 'cogadh! Gu dearbh, chan eil mi air fàileadh fùdar-gunna fhathast, ach tha a h-uile càil air thoiseach oirnn. A bheil thu a" faighinn eòlas air toileachas sam bith?
  Fhreagair Danka gu h-onarach:
  - Chan eil fhathast! - Agus air a chur ris. - Gu h-onarach, chan eil!
  Rinn Maksimka srann gu tàireil:
  - Tha mi! Bidh mi onarach, tha! Uill, dè de na balaich aig mo aois as urrainn a dhol gu cogadh gu laghail. Dèan sabaid, losgadh, marbhadh, sèideadh suas, glacadh. Às deidh na h-uile, is e romansa a tha seo. Às deidh na h-uile, bha thu fhèin agus Dimka cuideachd airson a bhith a 'faireachdainn mar ghaisgich beò, gus faighinn air falbh bhon chleachdadh!
  Fhreagair Danka:
  Chan eil ar beatha àbhaisteach. San fharsaingeachd, tha e glè inntinneach a bhith na thùsaire, eadhon na stiùiriche agus na lùth-chleasaiche.
  Mar sin carson a chuir thu d" ainm a-steach leinn? A bheil eagal ort a bhith air do mharbhadh no air do leòn? - Bha Maksimka a" magadh gu co-sheòrsach.
  Thuirt Danka:
  - Sin as coireach gun do chuir mi ainm ri sealltainn nach urrainn dha Belarusians sabaid nas miosa na na Ruiseanaich. Agus an uairsin bidh an saoghal gu lèir a" sgrìobhadh agus a" bruidhinn mu na buadhan agad ...
  Rinn Hans gàire.
  - Uill, tha! Mu ar buadhan, glòir air feadh na cruinne. Agus is gann gun urrainn dhut Belarusians arm beag na Gearmailt a phutadh anns na boglaichean le dòighean partisan. Chan eil dad agad ri brag mu dheidhinn!
  Fhreagair Danka:
  - Tha Khalkhin Gol againn cuideachd!
  Rinn Maksimka srann gu tàireil:
  - Mion-sgrìobadh far a bheil ann an Àisia. Agus tha na balaich againn mar-thà air an Roinn Eòrpa a ghabhail, agus cha mhòr a h-uile Afraga agus Àisia. Agus glacaidh sinn Ameireagaidh, tha an t-àm ann dhuinn spiteadh!
  Bha sùilean Danka a" lasadh gu feargach:
  - Tha teangannan fada aig luchd-poilitigs agus rùintean gun tomhas, ach airson grèim fhaighinn air an Talamh, tha na làmhan goirid, agus tha an inntinn eadhon nas lugha!
  Rinn Maksim gàire.
  - Agus ciamar a thug sinn ort ainm a chuir ri Cùmhnant Brest-Litovsk? Thug thu dhuinn fearann, cunnt suas don Dnepr, aig a bheil trì uairean na bu mhotha de bhàghan agus shabairean. Dè as urrainn a ràdh mu dheidhinn an Belarusian mar shaighdear anns a 'chùis seo?
  Chuir am balach stampa air a chas rùisgte agus rinn e gàire ann an rann:
  - Na bi brag mu dheidhinn teicneòlas stàilinn, ma tha do spiorad coltach ri jelly, an uairsin thug na saighdearan borb club le cluba, an dà chuid air neamh agus air an talamh!
  Bha Danka airson Maxim a phutadh anns an t-sròin, agus le eòlas air a neart mar churaidh "leth an t-saoghail", bhiodh e gu cinnteach air an leanabh àrdanach Sòbhieteach a leagail, ach ... cha robh mi airson an loidhne a bhriseadh agus a chuir air dòigh. sabaid. Tha, agus chan eil e math dòrn a chleachdadh tron chonnspaid. Ach a-mhàin sa chùis seo, is coltaiche gun tèid a chur an grèim, agus cha bhi ùine aige sealltainn gu bheil na Belarusians a 'sabaid nas miosa na na Ruiseanaich. Mar sin, chuir Danka gu socair an aghaidh:
  - Rinn sinn Belarusians a 'chùis ort fo Sigismund II, agus eadhon ghabh sinn Moscow. Agus nuair a dh"àithn Napoleon Mòr dhuinn, b" e Belarusians agus Polaich a bh" ann an leth an airm aige, agus anns a" Chiad Chogadh bha briseadh Brusilovsky ann. Agus rinn sinn Belarusians e. Agus cha do ghabh na Gearmailtich Paris nas motha, oir cha mhòr nach do ghlac na saighdearan againn ann am Belarus Koenigsberg.
  Fhreagair Maksimka:
  - Ach co-dhiù, anns na blàran mu dheireadh leis na Gearmailtich, chaidh do bhualadh!
  Chuir Danka gu reusanta an aghaidh:
  - Fon tsar, bha gnìomhachas air ais againn, gu sònraichte anns an raon armachd-teicnigeach. Agus a-nis, tha sinn air gnìomhachas trom a leasachadh. Mar eisimpleir, chunnaic thu an tanca KV-2. Tha e uidheamaichte le howitzer 152 mm. A bheil dad mar sin aig Ameireaganaich?
  Rinn Maksim gàire.
  - Bha howitzers eadhon nas motha na an ìre de 155 millimeters aig na Frangaich air na tancaichean S-2, ach cha do chuir na Gearmailtich stad air na Gearmailtich bho bhith a 'toirt buaidh air na losgannan, le uidheamachd nas laige na an-dràsta. Is e prìomh neart an airm dhearg cho àrd sa tha am bàillidh daonna!
  Chrath Danny aodann.
  - Agus carson a tha thu a 'smaoineachadh gu bheil buannachd agad thairis oirnn ann am bàillidh an duine, ma thàinig thu gu bhith na ghaisgeach "leth an t-saoghail"? Agus a 'chùis air a' chuid as fheàrr de do ghillean?
  Thuirt Maksimka gu reusanta:
  - eisgeachdan geal rus uaireannan a-mhàin a 'dearbhadh na riaghailtean. Gu dearbh, cha mhòr an-còmhnaidh! A-nis, mura gabh sinn iongantasan fa leth, ach an ìre de thrèanadh armachd gu h-iomlan, an uairsin an seo ...
  Dh'fhàs Danka feargach:
  - Chan eil fios agad dè an ìre de thrèanadh sabaid a th" againn agus mar a thathas a" cumail na h-eacarsaichean ann an arm nan Sòbhieteach ann am Belarus. Mar sin chan eil feum air prothaideachadh!
  Thuirt Maksimka gu loidsigeach:
  - Anns an Spàinn, bha farpais ann eadar sgoil armachd nan Sòbhieteach à Belarus, an teagasg agus an tè Sobhietach às an Ruis. Rinn sinn deuchainn air an uidheamachd agus na buill-airm againn. Is e an toradh seo buaidh ar sgoil armachd, agus ealain ro-innleachdail, agus daingneachadh an rèim comannach a rèir Stalin. Mar sin bha sinn mu thràth a" sabaid le do ghillean agus bhuannaich sinn!
  Thuirt Danka gu duilich:
  - Bha tòrr a bharrachd shaighdearan agad na sinne! Cha do ghabh thu ach an t-suim!
  - Cha bhithinn ag ràdh sin. - Lùghdaich Maksimka a cheann bàn le gearradh fuilt goirid agus thuit e sàmhach, thòisich a" chiad chomharran sgìths a" nochdadh agus dh" fhàs e duilich a bhruidhinn.
  Is e am pàirt as miosa, gu dearbh, an teas. Chaidh a' ghrian gu neo-iomchuidh gu ruig an uair. Cha robh gin de na gillean cleachdte rithe. Tha Belarus agus an Ruis nan dùthchannan a tuath, agus as t-samhradh is ann ainneamh a bhios iad a "dol nas àirde na trithead ceum. Agus is e seo Afraga san t-Sultain, agus tha an gaoth air stad a" tarraing às an Nile.
  Thòisich casan nam balach a 'bualadh le feur tioram, agus an uairsin thàinig e gu crìch, agus bha cilemeatair slàn air a chòmhdach le greabhal losgaidh. Bha e gu math goirt, bha cuid de na gillean nach robh ro chuingealaichte a" magadh. Bha fallas a" sileadh bhuapa agus a" sileadh le hiss air a" ghreabhal teth. Dh'fheuch Dimka agus Danka, agus a 'mhòr-chuid de na balaich eile ri gàire a dhèanamh agus gun a bhith a' brathadh an cuid dragh. Bha iad a" smaoineachadh air rudeigin eile. Mar sin smaoinich Dimka gun robh a chasan rùisgte air an reubadh le lasair air a" chrann, agus bha iad airson dìomhaireachd stàite cudromach a spìonadh bhuaithe. Agus feumaidh e fhulang agus gun a bhith a 'sealltainn gu bheil e air a ghoirteachadh no fo eagal. A thuilleadh air an sin, dh'fhàs na balaich suas ann an droch shuidheachadh agus cha robh na sàilean aca cho dona, ged a loisg am bàrd agus an greabhal dubh, ach cha b' ann cho mòr 's gun do rùisg an craiceann garbh dheth.
  Goirid lean stròcan teas. Cha mhòr aig an aon àm, bha grunn bhalaich a bha ro theth a' fannachadh, agus dh'fheumadh iad a bhith air an togail air sreathan aotrom, fillte.
  Thug Dimka fa-near dha fhèin gu bheil uidheamachd math aig na Gearmailtich san fharsaingeachd. A bheil e comasach gum faigh thu anns an Arm Dearg inneal airson a bhith a 'giùlan an leòinte bho duralumin, a tha aig an aon àm gu furasta falaichte ann am baga-droma.
  Ach tha e nas duilghe ruith le luchd a bharrachd nad làmhan, agus bidh do shàilean lom a" losgadh nas làidire, mar a bhios an cuideam a" dol am meud. Mar sin tha iad caran ann an ifrinn saor-thoileach. Bha Dimka eadhon a" smaoineachadh: mar a dhèiligeadh a chompanaich ri leithid de dheuchainn, bhiodh a h-uile duine air a bhith beò.
  Chaidh raointean farsaing de ghreabhal dearg-theth, dubh-dhubh a chur còmhla ri feur tioram, tioram. A bharrachd air an sin, mean air mhean thug an ceannard na balaich air falbh bhon Nile, a rèir coltais gus nach tèid iad a-steach do thuineachaidhean na h-Èiphit.
  A-rithist, thòisich cuid de na balaich a 'tuiteam às a chèile, agus na gillean, air an sàrachadh no air an sàrachadh leis a' ghrian, chòmhdaich iad an cinn le rag air a bogadh ann an uisge, agus chuir iad air streapadair iad. Dh'èirich cuid a dh'fhuiling stailc aotrom roimhe agus chùm iad orra a' ruith.
  Ach bha neart nan gillean òga a 'dol sìos, agus bha faisg air an dàrna leth a-mach à òrdugh.
  Mu dheireadh, thuirt an ceannard, cuideachd gu math sgìth:
  - Bidh mi ag òrdachadh a h-uile duine fois a ghabhail! Tha sinn air a" chrìoch a ruighinn! Còmhdaich thu fhèin le sunshades, òl uisge le fìon-geur agus seoclaid. An uairsin luidhidh tu sìos gus eacarsaichean anail a dhèanamh!
  Ghlaodh na gillean ann an sèist lag:
  - Tha sinn deiseil airson òrdugh sam bith a choileanadh!
  A dh 'aindeoin a' ghrian-grèine, thionndaidh craiceann an leanaibh dearg agus brùite. Bha e mì-chofhurtail a bhith a 'laighe air feur tioram, agus chuir na balaich cellophane fodha fhèin.
  Shuidhich Dimka agus Oleg sìos ri taobh a chèile anns an aon teanta. Bha coltas beagan tioram air na balaich, agus dorchaich an craiceann. Bha casan rùisgte air an losgadh agus tachas fhèin gu dona, bha feum air casan a thogail gus am biodh an fhuil a" sruthadh agus a" fàs beagan na b" fhasa co-dhiù.
  Thuirt Danny:
  - Leis nach e mil a th "anns a" chogadh, bha fios againn air, ach chan ann chun aon ìre!
  Gheall Dimka gu gruamach:
  - Tha e fhathast flùraichean. Ma chì thu fuil agus ma choimheadas tu air a" chiad chorp agad, tuigidh tu nach eil annta sin uile a" ruith mun cuairt air uachdar teth!
  Tharraing Danka a stamag a-steach agus thuirt e:
  - Ann an leabhraichean, gu dearbh, bidh iad a 'sgrìobhadh mu dheidhinn cò ris a bhios e coltach nuair a mharbhas tu duine airson a' chiad uair. Eadhon duine dona agus an nàmhaid agad, deiseil airson na guts a leigeil ma sgaoil. Ach tha e fhathast ..
  Thuirt Dima:
  - Ann an leabhar Boussenard "Captain Daredevil", bha cuideachd buidheann-chatha slàn de suckers a bha a 'sabaid leis na Breatannaich. Tha rudeigin a" cur nar cuimhne. Ach an sin tha duilgheadas saidhgeòlas, tha iad ag ràdh, cò ris a tha e coltach a bhith a" marbhadh duine, air a suathadh gu goirid nuair a chuir peilear sìos drumair òg gun fhiosta. Agus mar sin san fharsaingeachd tha sealladh caran suarach a thaobh bàs. Tha e coltach nach e eadhon cogadh a th" ann, ach saor-làithean!
  Chuir Danka an aghaidh gu loidsigeach:
  - 'S e leabhar so do chloinn agus do dheugairean ; a tha sgìth de bhith a" leughadh mu eòlasan inntinn. Agus tha an deireadh cho dona, bhàsaich cha mhòr a" bhuidheann-chatha de bhainne, agus cha deach a leantainn a-riamh a sgrìobhadh!
  Thuirt Dima:
  - Ach is e leithid de leabhar a tha seo gu bheil aithreachas ort cho luath sa thàinig e gu crìch. Ach gu math nas trice bidh e a" tachairt an taobh eile, gu bheil thu gu litireil air do chràdh a" feuchainn ri faighinn seachad air an obair seo no air an obair sin!
  - Ma tha an nobhail aig Leo Tolstoy "War and Peace", chan eil teagamh nach eil Olezhek ceart! Dh'aontaich Danka.
  An uairsin chuir an com-pàirtiche òg an aghaidh:
  - Anns an leabhar "Cogadh is Sìth" tha inntinn, grunn sgeulachdan, agus caractaran air am foillseachadh gu mionaideach. Chan eil, chan eil i falamh. Chan eil dòigh sam bith sgìth! Ged a tha e gu dearbh aig an toiseach fada bhon fheadhainn as inntinniche.
  Dh'aontaich Danka.
  - Tha, tha sin ceart ... Bidh mòran sgrìobhadairean a" peacachadh le cuilbheart slaodach, nuair, mus tòisich an gnìomh as inntinniche, gheibh thu air falbh leabhar a tha coltach ri dòrainneach.
  An dèidh leigeil leis na balaich a bhith a 'feitheamh ri fìor mhullach na grèine, tha an ceannard toilichte Vladimir Wolverine, leanabh gu math fèitheach timcheall air ceithir bliadhna deug ann an coltas. Tha an aghaidh brèagha, ach teann, leanabhach agus inbheach aig an aon àm. Tha Vladimir fhèin fhathast à Krasny Orlyonok, ach is e am prionnsapal àithne aige gum bu chòir an òganach a bhith air a stiùireadh leis an òigridh. Agus chan eil an fhìrinn nach eil eòlas sam bith aig Wolverine agus gu bheil e fhathast na leanabh a 'cur dragh air duine sam bith. Is e am prìomh rud gur e Aryan dearg a th "ann agus gu bheil e ag òrdachadh na h-Aryans Sòbhieteach, a tha a" ciallachadh gu bheil e comasach dha daoine àbhaisteach a dhèanamh do-dhèanta. Agus dè? Tha iad ga dhèanamh!
  A 'ruith a-rithist, a' dìochuimhneachadh mu pian, sgìths, balaich a tha fiù 's nàire (leithid togail suas!), Gus cuimhneachadh air mom, dad, no smaoineachadh air rudeigin tairgse. Seo nuair a tha an comas fulangas a ghiùlan, agus an deuchainn fhèin na bheannachadh mòr.
  Bidh gaisgich òga a 'ruith gun a bhith a' smaoineachadh mu eas-ùmhlachd, agus ma tha iad ag iarraidh dad, is e sabaid a th 'ann!
  Tha an teas fhathast glè làidir, agus a-rithist ruith na balaich a-mach air a" ghreabhal theth. Agus chan eil e eadhon a" faicinn an deireadh. Bidh am pian a" fàs do-ruigsinneach agus chan urrainn dha mòran de na gaisgich òga osnaich a" phian a chumail air ais tuilleadh.
  An uairsin thòisich Dimka air òran a sheinn e air an t-slighe, caismeachd fìor:
  Tha sinn airson saorsa fhaighinn dha daoine:
  Faigh air ais rionnag an fheasgair bho neamh!
  Às deidh na h-uile, is e math an amas a bheir iomairtean don h-uile duine;
  Thubhairt an Tighearna, Thig mi le armailt!
  
  Ach is e ar creideamh creideamh co-chomann,
  Tha ar slighe cruaidh, ach a dh'aithghearr thig sinn!
  Phòg an neach-calpa, làn sinicism,
  Ach pronnaidh sinn an snàgaire leis a" chlaidheamh!
  
  Togamaid saoghal do shliochd ri teachd;
  Gus am bruadar a thoirt gu buil!
  Gus an do ghlaodh an spool le bonn fàinne,
  Dèan sabaid airson an Ruis, gu dàna agus dàna!
  
  Is aithne dhuinn an gnìomhachas, tòisichidh sinn creideamh,
  Leig leis a 'phlanaid soirbheachadh!
  Gus am bi a h-uile mìos mar fhlùr sa Chèitean,
  Gus am bi an Talamh gu lèir na aon!
  
  An sin cha bhi cogaidhean agus droch ghnìomharan ann,
  Agus bidh sonas agus saorsa airson a h-uile duine!
  Seadh, tha iomadh buaireadh ifrinneil air an t-saoghal,
  Ach tha adhartas ann a bhith a" fuasgladh cheistean!
  
  Anns an duine, tha adhbhar cumhachd;
  'S e fèith a th' innte, ach fèitheach spaideil!
  Agus airson 's nach bi an creutair a' leagail sinn uile,
  Feumaidh sinn seasmhachd, toil gu deireadh!
  
  Dè a nì thu mura h-eil na feachdan mar-thà gu leòr;
  Nuair a tha an nàmhaid làidir, àireamh teignigeach!
  Càite am faigh sinn faireachdainn pàrras,
  Nuair a ruitheas an eachraidh!
  
  Seadh, c'àit am bheil a' cheist ; agus ann an inntinn agus ann an cridhe,
  Far a bheil co-dhùnaidhean air an dèanamh leis an inntinn!
  Chan eil feum air tionndadh mun cuairt a-rithist,
  Agus bi ciùin, seasmhach mar mhuileann!
  
  Ruigidh tu an amas agad ma chumas tu a" dol
  Is e so barrantas ar daoine naomha !
  Tha na Sòbhietich glè ghlic agus moiteil;
  D'a ionnsuidh-san le tiodhlacaibh, creid, thig !
  
  Gu deimhinn Dia, chan e uncail le feusag,
  Agus tha e adhartas, saidheans, inntinn, eanchainn!
  A' frithealadh dhuinn rathad an athar,
  Gus an èirich duine gu cumhachd!
  . CAIBIDEIL #3
  Chrìochnaich Dimka an t-òran èibhinn, agus dh'aontaich na balaich Sòbhieteach e le fìdeagan agus gàire.
  Dh'fhàs an ruith nas spòrsail, chaidh spionnadh a chur ris ... Agus a dh'aithghearr thàinig an greabhal gu crìch agus chaidh feur bog, a thàinig gu bhith na thoileachas dha casan na cloinne loisgte, na balaich misneachail.
  Thuirt Danny:
  - Tha iad ag ràdh gu bheil òran gar cuideachadh a bhith beò, ach cha deach dad a ràdh mu dheidhinn gu bheil e cuideachd a" lasadh luchd trom air cùl ar druim!
  Fhreagair Dima:
  - Fiù 's ann an sìobhaltachd an t-Seann Èipheit, bha fios againn mu bhuaidh beatha ceòl air corp an duine, agus òrain cuideachd. Mar eisimpleir, b" fheudar do thràillean beaga agus tràillean boireann nach b" urrainn obrachadh gu h-èifeachdach fhathast anns na h-achaidhean agus cuaraidhean seinn airson tràillean inbheach a bhrosnachadh. Às deidh na h-uile, thàinig a leithid de shaidheans Valliology às an Èiphit.
  Dh'èigh an Ceannard Vladimir:
  - Ath-thogail airson fàs! Agus na bi a 'bruidhinn!
  Rinn na gillean-cogaidh ath-eagrachadh sa bhad, agus ruith iad gu sàmhach.
  Tha a 'ghrian mar-thà air a dhol fodha na grèine (ann an Afraga a Tuath san Iuchar bidh e dorcha nas tràithe na anns an t-sreath mheadhanach.). Bha an stad faisg mu thràth, nuair a thàinig comharra gu h-obann.
  - Bidh a h-uile duine a 'laighe sìos agus a' falach!
  Mar a thionndaidh e a-mach airson adhbhar. Bha fuaim fad às air thoiseach. Agus bha na balaich gu gnìomhach ag obair le sluasaidean sapper, a 'tilgeil feur orra fhèin. Bha e dorcha gu leòr mu thràth ...
  Thuirt Maksimka:
  - Is dòcha gur e sinne a th' ann! Tha e fhathast ro fhada chun loidhne aghaidh, leis gu bheil an t-Arm Dearg air adhartas math a dhèanamh.
  Thuirt Danny:
  "Ach cha bhith ionnsachadh ealain falaichte a" goirteachadh gu bràth!" Ann an cogadh fìor, thig seo gu feum!
  Dh" aontaich Maksim:
  - Tha, cha-n 'eil, ach tha mi cinnteach gur ann againne a tha e !
  Rinn Vladimir gàire:
  "Aon fhacal eile agus tilgidh mi san spot thu!" Bidh a h-uile duine a" feitheamh! Agus dèan pomgranates.
  Mar a dh'fhàs e soilleir gu luath bha Maksimka gu dearbh ceàrr. Nochd tancaichean Breatannach. Ach, bha na balaich nan suidhe gu sàmhach ann an ambush: dè nam biodh iad leotha fhèin air carbadan glacte.
  Ged a tha na tancaichean a" dol gu tuath. Chan eil ann ach ceithir dhiubh, trì aotrom agus aon "Matilda" -3 a tha doirbh a dhol a-steach. Tha an tanca mu dheireadh na dhuilgheadas mòr, oir chan urrainn dha grenades ach na slighean aige a mhilleadh. Faodaidh na sgamhanan, air an làimh eile, a bhith air am bualadh le tilgeil ceart a-steach don mhullach no a-steach don deireadh. Ma bhriseas Matilda -3 na slighean, faodaidh i call a chuir air na balaich leis an dà ghunna-inneal agus an canan aice.
  Cha robh Vladimir airson gum bàsaicheadh a charaidean mu thràth air an dàrna, no an àite, eadhon air an treas latha às deidh dha Afraga a ruighinn. Fìor, dh "fhaodadh gunnaichean inneal buillean ceart a chuir dheth. Ach is i a" cheist, cò na tancaichean a tha sin? Gu h-obann, duaisean air an glacadh leis na Gearmailtich mar-thà?
  Dh'òrdaich Vladimir:
  - Prìobhaideach Red Eaglet Dimka. Rach a-mach gu na tancaichean gun armachd agus satchel agus faigh a-mach cò iad!
  Thuirt Dimka:
  - Eisd ris a' cheannard !
  Leth-rùisgte ann an shorts dubha, bha am balach sgiobalta bho uachdar dìon, agus airson a fhalt fionn fhalach chuir e air seòrsa de turban bho phàipearan-naidheachd. A-nis bha e coltach ri leanabh Arabach àbhaisteach, bochd. Chan eil e coltach gun tèid a thoirt airson nàmhaid.
  Ghluais na tancaichean aig astar socair, a 'gluasad gu gèar far an robh na h-einnseanan a' dèanamh an ìre as lugha de dh'fhuaim, a bha cuideachd a 'togail amharas. A 'leum suas riutha, chuir Dimka a ghàirdeanan gu làidir agus dh' èigh e ann am Beurla briste.
  - Tha mèinnean! Tha mèinnean ann!
  Stad na tancaichean, ceann le clogaid a" tighinn a-mach às a" Matilda agus fhreagair guth feargach sa Bheurla:
  - Carson arapchonok, tha thu ag iarraidh?
  Bha am balach beag a" caoineadh:
  - Chuir na Ruiseanaich mèinnean san dòigh! Bi faiceallach leis na saighdearan rìoghail!
  Nochd dàrna ceann bhon strap ghualainn, chuala mi am freagairt:
  Leig leis na Ruiseanaich olc sin bàsachadh! Còmhla rinn tha Rìgh Deòrsa agus an Churchill do-chreidsinneach. Abair, càit a bheil cuilean nam mèinnean?
  Ruith Dimka suas riutha:
  - Nochdaidh mi dhuit mo thighearnan ! A-nis bidh sinn gan ithe!
  - Thig suidhe an seo! - Air òrdachadh, a" breithneachadh leis na h-epaulettes, còirneal ann an Arm Tanc Rìoghail Bhreatainn!
  Chaidh am balach suas an tùr, a 'faireachdainn cho fionnar' sa bha an armachd air a chasan rùisgte, bìodach. An uairsin lean e air ais agus thòisich e air an t-slighe a shealltainn dha na Breatannaich.
  Bha còig dhiubh ann, agus anns an turaid nach robh cho farsaing den tanca meadhanach Matilda-3 bha e beagan sluaigh. An uairsin cho-dhùin Dimka a bhith na ghaisgeach. Ràinig a làmhan deas, ionnsaichte, mar an fheadhainn aig pòcaid proifeasanta, a-steach do na criosan aca agus thug iad a-mach rèabhlaidean. Thug na òrdagan air falbh na fuses aig an aon àm.
  Gu dearbh, bha e borb, ach bha am buaireadh airson an "feat" a choileanadh cho làidir is gun do loisg Dmitry uair no dhà bho gach rèabhlaid, ag amas aig an aon àm fon lann ghualainn chlì.
  Bho astar cho mòr, tha e duilich a bhith ag ionndrainn, agus chan urrainn ach duine cuthach, no an gealtaiche mu dheireadh, vest bulletproof a chuir air fhad "s a tha e na shuidhe ann an tanca. Chaidh an còirneal a ghlacadh air ais, agus dh"fhairich e muic daga air cùl sgrathan na h-amhaich. Thuirt am balach, ann an dualchainnt fìor-ghlan Lunnainn:
  - Ma tha thu airson a bhith beò, òrdaich na trì tancaichean eile gèilleadh! Rud eile, sgriosaidh ar buidheann-chatha iad còmhla ris na sgiobaidhean!
  Chaidh an Còirneal a ghabhail air ais:
  - Cò thu?
  Fhreagair Dimka gu fosgailte:
  - An cothrom mu dheireadh agad airson a bhith beò! Thèid trì tancaichean aotrom a spreadhadh le grenades agus thèid do chràdh le teine. Gheibh daoine bàs! Bidh mi a" cunntadh gu trì, an dàrna cuid bheir thu an òrdugh dhaibh gèilleadh agus faighinn a-mach às a" chàr, air neo tilgidh mi thu ann am feòil do chas agus ath-aithris a dhèanamh air an iarrtas bhon toiseach! Aon, dhà...
  Rinn an Còirneal gearan.
  - Tha mi ag aontachadh! Dìreach na marbh sinn!
  Thuirt Dimka gu pròiseil:
  - Cha bhith sinn a" marbhadh prìosanaich Ruiseanach! Agus an uairsin às deidh do Bhreatainn a bhith air a ghlacadh, faodaidh tu seirbheis a dhèanamh a-rithist anns na Feachdan Rìoghail ùra, Breatainn ath-nuadhaichte.
  Thug an Coirneal an àithne le guth crith. Dhìrich na tancairean gu h-umhail a-mach às na tancaichean, a 'cur sìos an cuid armachd. Ruith grunn de na balaich Gearmailteach a bu mhotha, a 'tilgeil dheth an fheòir breug-riochd aca, thuca, ag ullachadh airson a' chiad bhaidse de phrìosanaich nam beatha fhaighinn.
  Bha Oleg Rybachenko cuideachd a 'sabaid le saighdearan coloinidh, na SA agus Breatainn.
  Chuir am balach agus an nighean an aghaidh ionnsaigh an nàmhaid.
  Thilg Oleg grenade marbhtach le òrdagan rùisgte, thionndaidh e an càr Breatannach mun cuairt agus rinn e squeak:
  - Neach- poileataigs, a 'bleith neòinean, às nach eil flùr airson aran, ach flùr cruaidh, le nòtaichean air cluasan an luchd-bhòtaidh!
  Thuirt Margarita, a" rùisg a fiaclan, agus cuideachd a" gèilleadh don phasgan bàis spreadhaidh le a sàil rùisgte:
  - Is e ridire a th" ann an saighdear a bhios a" sabaid an aghaidh dràgon, ach gu dearbh tha an dràgon seo air a chùlaibh agus chan eil seachd cinn aige, ach millean masg, agus àireamh gun àireamh de shnàthan muc!
  Bha a" chlann a" sabaid gu cruaidh. A" cur càraichean air adhart na theine agus a" tilgeil grenades le òrdagan lom.
  Thug Oleg, losgadh, fa-near:
  - Feumaidh saighdear, gus nach bi e na chearc air a spìonadh, a bhith na gheòidh, bidh neach-poilitigs, gus an luchd-bhòtaidh a fhrithealadh air barbecue, toilichte a bhith a" pisseadh, chan ann ann an dòigh cho càirdeil!
  Margarita, a" tilgeil boma le a sàil rùisgte, dh" èigh i:
  - Is e dìreach balaich a th" ann an saighdearan, ach bidh iad a "fàs suas bho bhlàr gu blàr, bidh luchd-poilitigs, ge bith dè an aois, bho aon iomairt taghaidh gu iomairt eile, a" tuiteam a-steach gu eadhon nas motha na gealltainn!
  Bidh clann le tiodhlac neo-bhàsmhorachd a" sabaid mar titans. Ach anns na speuran tha caileagan fhathast a" sabaid.
  Gheàrr Natasha an càr dheth bho na caraidean, phronnaich i e, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte airson bhodka, agus rinn i squeak:
  - Faodaidh saighdear a bhi gun fheusag, ach 'na ghaisgeach glòrmhor, agus cha'n urrainn neach-poilitigs ann an suidheachadh sam bith ach earball fhàgail !
  Rinn Anastasia breab cuideachd, leag i sìos càr Sasannach, agus choisich i gu làidir:
  - Tha am balach a" bruadar mu bhith na ghaisgeach iolaire, ach chan eil e soilleir cò às a tha luchd-poilitigs-mucan a" tighinn cho salach is gu bheil e tàmailteach a bhith a" bruadar mun deidhinn!
  Thug Akulina fa-near gu làidir, a" putadh na putanan le a òrdagan rùisgte agus a "fuarachadh:
  - B" fheàrr le balach sabaid a rugadh casruisgte san t-sneachda na leigeadh leis fhèin a bhith air a chrògadh le poilitigs agus a thionndadh gu bhith na bhròg le faireachdainn!
  Thuirt Mirabela gu làidir, a" slamadh a sàilean rùisgte air na peadalan agus a" fuarachadh:
  - Chan e cearc a th" ann am boireannach rùisgte, bheir i dheth briogais duine sam bith agus tionndaidhidh i eadhon riaghladair àrdanach gu bhith na rìgh rùisgte!
  Bidh na caileagan a 'sabaid le dealas mòr agus a' nochdadh clas air leth.
  Agus tha na gillean anns a' chatha slàn a' nochdadh sgil agus neart a tha a' sìor fhàs;
  Às deidh dhaibh na tancaichean agus na Breatannaich a ghlacadh, thug na balaich thairis iad don bhaile as fhaisge orra, agus às deidh sin chaidh òrdachadh dhaibh gluasad nas fhaide gu deas gu seann bhaile Èiphiteach Mehu.
  Bha na balaich casruisgte a-rithist, agus ann an geàrr-chunntasan spòrs, le luchd, ruith iad air feadh an delta, far am biodh feur bog gu tric a" dol mu seach le ùir chreagach.
  An ath latha às deidh an ruith roimhe, bha fèithean luchd-sabaid òga an Red Eaglet den USSR ann am fìor phian. Gu sonraichte na laoigh, a bha, mar aibhnichean, air an comhdachadh le cuiseanan a thainig a mach, an druim, agus na buinn a bha air an reubadh gu brùideil agus air an reubadh le casan rùisgte, leanabachd.
  Bha mòran de na gillean a 'faireachdainn gu math dona, agus an toiseach cha b' urrainn don bhuidheann-chatha astar luath a thogail. Bha an Comanndair Vladimir Wolverine, cuideachd, leis an t-slighe, an aon rud ris a h-uile duine eile, casruisgte agus sgìth, ag èigheach, a 'bagairt losgadh, ach cha b' urrainn dha na gillean a chuipeadh. Fìor, ge-tà, loisg e, a 'gearradh dheth cnap de fhalt fionn le peilear gu fear de na balaich a bu mhiosa. Às deidh sin, chaidh an ruith beagan nas beòthaile.
  Bha am pian ifrinn, bha na buinn rùisgte teth, ach an dèidh beagan chilemeatairean dh'fhàs e na b 'fhasa, dh' fhosgail dàrna gaoth, agus dh'fhàs na fèithean a bha bog ann an searbhag lactach suas agus cha do ghortaich iad uiread tuilleadh.
  Dh'fhuiling Dimka agus Danka cuideachd, ged, is dòcha, nas lugha na na daoine eile, oir bha an trèanadh aca fo stiùireadh guru eadhon nas dorra. Agus san fharsaingeachd, tha daoine Slavic air an comharrachadh le seasmhachd ginteil. Ach, na h-Aryans cuideachd.
  Sheachain na balaich tuineachaidhean anns a h-uile dòigh a b" urrainn dhaibh rè an ruith. Agus nuair a dh"fhàs an teas do-ghiùlan, laigh iad sìos fo sgàile na grèine.
  Thuirt Dimka, a bha na shuidhe còmhla ri Danka:
  - Tha, tha gillean làidir ann! San fharsaingeachd, ma thig e gu cogadh eadar Belarusians agus Ruiseanaich, bidh ùine chruaidh againn! Gu math teann!
  Fhreagair Danka:
  - Bidh iad ag ullachadh òigridh glè mhath, ach chan e seo a 'mhòr-chuid de na h-aonadan. A bharrachd air an sin, tha barrachd againn fhathast na Aryans dearga.
  Thuirt Dima:
  - Tha timcheall air ceud millean Ruiseanaich fhèin san Roinn Eòrpa a-mhàin, ach tha cuideachd saighdearan de chaidreachasan na Ruis Shobhietach. A bharrachd air an sin, faodaidh iad cuideachd na milleanan de rèisimeidean Arabach is Negro a chleachdadh nar n-aghaidh. Tha na feachdan neo-ionann, gu h-àraidh ma ghabhas na comannaich freumhachadh mu dheireadh ann an Afraga agus Àisia.
  Rinn Danka gàire.
  - Agus dè an co-dhùnadh?
  Rinn Dima osna.
  - Nam bithinns' an Stàilinn Iolair, Buailinn an toiseach.
  An uairsin chaidh balaich Gearmailteach eile a-steach don chòmhradh, agus b" fheudar dhomh dùnadh. An ath rud, an òrdugh airson eacarsaichean anail a dhèanamh. An uairsin, nuair a chaidh a 'ghrian fodha, a-rithist a' ruith tron raon-tìre as gràdhaiche. Agus ghabh iad cuibhreann an leòmhann den oidhche.
  Bha an aisling trom, bha na fèithean ro thiugh bho phian, agus bha casan nan gillean a 'losgadh air teine mall. An ath latha, mar thoradh air sgìths cruinnichte, b 'e an rud as duilghe. Thuig eadhon Vladimir seo agus leig e leis an sgioba aige gluasad gu astar luath.
  Dh'fheuch na balaich, ge-tà, ri cumail orra, ach thuit triùir bhalach fhathast. Mhair an t-astar, agus mu dheireadh ghabh na gillean òga ceum. An uairsin chuir Dimka romhpa an togail le òran:
  Shèid an adharc tùsanach thairis air an Fatherland,
  Ann an sin tha gairm gu dhol air adhart gu euchdan - òigridh!
  Is e ar creideamh creideamh co-mhaoineas,
  Agus cha ghabh thu an nàmhaid borb air eagal!
  
  Pioneers bidh sinn a 'sabaid
  Airson an Ruis agus saorsa mar iolairean!
  Am plèana - tha an sgiath a 'deàrrsadh le peant snasail,
  Tha na pìleatan againn nan mic Sòbhieteach!
  
  Tha an ceangal dearg, dath na fala air a dhòrtadh;
  Tha an saoghal an-iochdmhor, tha e air a riaghladh le airgead agus cogadh!
  Tha sinn airson sip, saor-thoil a thoirt don h-uile duine,
  Gus am bi dorchadas an horde a" dol a-steach don fho-thalamh!
  
  Tionnsgnadh, tha thu fiù 's bràthair nas òige do na comannaich,
  A bheil thu airson saoghal a thogail anns a bheil toileachas airson a h-uile duine!
  Gus an toir an dath nèamhaidh toradh na beatha,
  Gus fulangas agus duilgheadasan a sheachnadh!
  
  Air an t-slighe, ge-tà, cogaidhean agus an-iochd,
  Teannachadh agus uaireannan cruaidh!
  Tha an gunna-inneal trom agus lughdaichidh e an uilinn,
  Agus tha am pailme calltach, ràmh mòr!
  
  Ach chan aithne dhuinn a leithid de fhacal - laigse,
  Chan eil facal mar sin againn - chan eil mi ag iarraidh!
  Cha tig seann aois airson saighdearan Sòbhieteach,
  Thèid mi dhan fhànais air rocaid!
  
  A" toirt dhuinn neart agus neo-bhàsmhorachd;
  Is e dìreach saidheans, solas gun chrìoch!
  Agus èiridh iadsan a thuit, creidibh
  Thig deagh fhortan agus soirbheachas dhuinn!
  Thog an t-òran suas na fir òga, agus thionndaidh iad gu luath-ruith.
  Ach, nuair a ràinig a" ghrian an ìre as àirde, bha agam ri fois a ghabhail a-rithist. Às deidh sin, dh'fhàs e do-ruigsinneach agus ghabh na balaich ceum. Bha 'n rathad gu dian, 's an casan air an leagadh a' sileadh, 's cha mhòr nach robh am buaireadh so-ruigsinneach.
  Air an t-slighe, gu fortanach, thàinig mi tarsainn air abhainn a 'sruthadh a-steach don Nile, agus leum na gillean ann. Bha iad airson an fhulangas a lughdachadh. An uairsin bha e gu math duilich na balaich a dhràibheadh a-mach às an uisge. Bha aig Vladimir ri spreadhadh a thoirt seachad bho ghunna submachine thairis air an cinn.
  Bha an dòigh eile mar ùine eadar-ghluasaid den eaconamaidh fon bhiurocrasaidh: goirt, gun cabhag.
  Ràinig iad am baile mòr às deidh meadhan oidhche, is gann a ghluais iad an casan. Chaidh an toirt don taigh-feachd agus na gillean gan cur suas air bunan fiodha, gun fiù 's oidhirp a dhèanamh air an dinneir.
  Bha na h-aislingean trom, làn uabhasan, ach cha b 'urrainn dhomh dad a chuimhneachadh ... Dhùisg Dmitry uair no dhà agus thilg e dheth làmhan nam balach a bha nan laighe gu teann. Bha e a" fàs sgìth, bha na bàraichean air na h-uinneagan dùinte, agus bha e coltach ri coloinidh òigridh àbhaisteach a deas.
  Ach anns a 'mhadainn bha na balaich a' feitheamh airson deagh naidheachd: am Marshal fhèin, Mgr Rokossovsky, a 'toirt seachad duaisean dhaibh. Às deidh buidheann de shaighdearan Gearmailteach a bhith air a roinn, chaidh saighdearan na Gearmailt agus na h-Eadailt, a bha còir ionnsaigh a thoirt air Sudan às an Èiphit agus nas fhaide gu deas, a chuir an dreuchd mar cheannard air Rokossovsky mòr eòlach. Bha am marasgal blàir seo a 'còrdadh ri làn mhisneachd an t-seann Stalin, agus mar sin chaidh a shònrachadh airson a' bhuidheann arm Sòbhieteach as cumhachdaiche "Center", a bha gu sònraichte an dùil a thoirt gu Paris.
  Leis nach robh èideadh freagarrach airson luchd-sabaid òga an Red Eaglet, chuir iad suas leth rùisgte, cha mhòr dubh bho uachdar dìon agus tan ùr Afraganach. Tha na balaich air tiormachadh beagan anns na beagan làithean a dh "fhalbh agus tha iad air tòiseachadh a" coimhead coltach ri tràillean Arabach bho na cuaraidhean, dìreach coltas pròiseil.
  Bha cuirm nan duaisean neo-fhoirmeil, gun mhisneachd sam bith.
  Bha Konstantin Rokossovsky fhèin àrd, tana, le aodann òg, ach air a dheagh chaitheamh. Ceannard àbhaisteach Pòlach, le sùil gheur. Dh" ainmich e gu sìmplidh:
  - Airson a" mhisneachd a nochd am buidheann-chatha aig a" chaismeachd èignichte agus nuair a chaidh na Breatannaich a ghlacadh, thoir seachad a" bhuidheann-chatha do Red Eaglet an USSR, le rioban sònraichte le iolaire-umha gu ìre an aonaid. Tha an ceannard, ann an tionndadh, a 'faighinn bonn umha "Dìcheall agus Misneach!".
  Bhuail na gillean an làmhan ri chèile, agus lean am marasgal a" bhlàir:
  - Tha am prìobhaideach Dmitry Rocketny, airson a innleachdas, a ghaisgeachd agus a innleachdas, le taing dha a ghlac e còirneal nan saighdearan rìoghail, a" faighinn Òrdugh Glòir an dàrna clas. Mar sin, aig aois aon-deug, thàinig an aoigh againn à Belarus gu bhith mar an neach a b" òige a fhuair an duais seo bhon a h-uile duine a chaidh a bhuileachadh às deidh Stalin a thighinn gu cumhachd.
  Lean Oleg Rybachenko a 'cluich cleasan còmhla ri a leannan.
  Thilg am balach diosc geur urramach le òrdagan rùisgte, gheàrr e dheth cinn Bhreatainn agus rinn e squeak:
  - Bidh balach a 'fàs na shaighdear, agus cò a bha na neach-poilitigs na òige ma dh' fhàs muc cho mòr a-mach às?
  Thuirt Margarita, a" sabaid agus a" marbhadh luchd-dùbhlain, gu loidsigeach, a" gearradh luchd-dùbhlain:
  - Tha siùrsach onarach le teachdaichean - airgead mar mhalairt air toileachas, agus tha neach-poilitigs na bhreugaire iomlan, a "bhòtadh agus na cìsean mar mhalairt air briseadh-dùil mòr!
  Thilg Oleg Rybachenko tiodhlac bàis marbhtach le a shàilean rùisgte, sgap e an luchd-dùbhlain aige agus rinn e squeak:
  - Tha neach-poilitigs na strìopach gu math daor, às a bheil thu chan ann a-mhàin ann an cunnart syphilis eanchainn fhaighinn, ach cuideachd muc nad phòcaid!
  Ghabh Margarita Korshunova e agus thug i tionndadh, chuir i sìos mòran de luchd-dùbhlain agus rinn i gàire:
  - Is e seòrsa de siùrsach a th" ann an neach-poilitigs a bhios, an àite a h-aodach a thoirt dheth, a" reubadh trì craiceann bhon luchd-bhòtaidh agus gan toirt a-steach tron Tbh!
  Natasha a ' sabaid ann an adhar. Agus sheall a cairdean an sin mar an ceudna eisimpleir air an aingidheachd ann an neart.
  Leag Natasha a-mach plèana Sasannach agus rinn i coidse, a" giùlan a fiaclan neamhnaid:
  - Cha tèid thu a-steach don aon abhainn dà uair, ach faodar bastard a tha an-còmhnaidh muc ath-thaghadh dusan uair!
  Ghabh Anastasia e agus thuirt i gu sgiobalta, agus leag i a-mach am plèana le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, a "sguabadh às:
  - Cha toil le beathaichean is clann biadh gun salann, ach carson a tha inbhich a" tuiteam airson òraid mhilis luchd-poilitigs a tha air an call le salann na fìrinn!
  Thug Akulina Orlova fa-near gu làidir, a 'gearradh dheth plèana Sasannach eile agus vyaknula:
  - Tha salann na fìrinn searbh, ach tha cumhachd slànachaidh aige, tha cainnt neach-poilitigs milis, ach ag adhbhrachadh tinneas an t-siùcair na h-inntinn!
  Mirabela Magnetic, a 'gearradh dheth inneal eile, mòr agus mòr de na càirdean, agus air a thoirt a-mach:
  - Chan eil duine ag iarraidh a bhith na pheann, ach tha dreuchd san arm a 'tòiseachadh le prìobhaideach, chan eil neach-poilitigs ag iarraidh a bhith a' cluich leis na riaghailtean, agus a 'stiùireadh dreuchd ann am poilitigs gun lagh!
  Tha nigheanan, gu dearbh, gu math brèagha agus sexy. Fad na h-ùine bidh iad a 'sabaid casruisgte agus ann an aon bikini.
  A leithid de thiodhlacan eireachdail.
  Tha an SU-100 cuideachd a" sabaid ann an Afraga. Gu nàdarra, tha e glè theth, agus tha na caileagan ann am panties tana.
  Bhuail Ealasaid, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, an nàmhaid agus chuir i a-mach:
  - Tha neach-poilitigs a tha a" dèanamh tàir air daoine gèidh na asal mòr e fhèin, agus chan eil duine na dhuine!
  Bha Ekaterina, a 'bualadh air an nàmhaid, agus cuideachd a' cleachdadh a sàil lom, a 'coed:
  - Chan fhaigh saighdear bàs dà uair, ach brathaidh fear-poilitigs trì tursan, agus meallaidh e millean uair!
  Thug Elena fa-near gu seòlta, a" breabadh a òrdagan lom aig an nàmhaid ionnsaigheach:
  - Cha bhith dà bhàs a" tachairt, agus chan urrainn dhut do bhrògan a thoirt dheth le casruisgte, ach thèid aig luchd-poilitigs air marbhadh fad na h-ùine, agus trì craiceann a reubadh dheth!
  Chàin Efrosinya cuideachd tilgeadh air an nàmhaid agus dh" fhàs i, a" giùlan a fiaclan:
  - Chan eil eagal air an nighean a bhith a 'ruith casruisgte san t-sneachda, tha eagal oirre nach tionndaidh fear na bainnse a-mach gu bhith na bhròg neònach, a' crùidheadh suas gu a chluasan!
  Bha gaisgich a" sabaid ann an Afraga agus far an robh sin comasach, agus chruthaich iad mìorbhailean.
  Agus ann an Afraga, cha deach tachartasan inntinneach is inntinneach a chumail.
  Lean buidheann-chatha de bhalaich cas-rùisgte bhon t-seabhag ruadh air an t-slighe chruaidh aca airson a bhith beò ... B 'e ifrinn a bh' ann a dh'fheumadh a dhol seachad airson a bhith airidh air neamh. Agus cràdh, a's min, roimh shòlas.
  Às deidh cuirm nan duaisean, ge-tà, bha na balaich cho brosnachail is gun do ruith iad an dàrna leth den latha is den oidhche, cha mhòr gun stad agus gun a bhith a" dìochuimhneachadh sgìths.
  Rinn Vladimir co-dhùnadh: bidh iad a 'cadal tron latha, agus air an oidhche, nuair nach eil a' ghrian a 'losgadh, nì iad caismeachdan èiginneach. San fharsaingeachd, tha balaich an seo, mionlach cruaidh, agus chan e deuchainnean mar sin a "chiad uair. Is ann dìreach a-nis nach eil an teas cho ifrinn. Tha an fheadhainn as reusanta anns a 'chùis seo, nuair a tha a' ghrian aig àirde, na laighe fo na sgàilean agus a 'cadal gu fuaimneach.
  Chuir Danka meas air an ath-sgaoileadh seo:
  - Chan eil caismeachdan èignichte oidhche nan aoigh tric san Arm Dearg. Feumaidh sinn cuideachd ionnsachadh mar a nì sinn sabaid anns an dorchadas!
  Dh" aontaich balach casruisgte Dimka:
  - Air an oidhche, tha e nas duilghe ionnsaigh a thoirt, ach às deidh a h-uile càil, bidh iad cuideachd gan dìon fhèin gu balbh. Agus tha sinn an dòchas gun urrainn dhuinn an dà chuid a dhèanamh.
  Bha na làithean a leanas tòrr na bu duilghe... An turas mu dheireadh, air sgàth dealas nan gillean, chuir iad bacadh air crìochan fàs-bheairtean, agus a-nis bha e coltach gun robh a h-uile fèith-fhiodha ga bhomadh gu ro-innleachdail le bhith a' cleachdadh napalm.
  Cha b' urrainn iad fiù 's stad a chur air an osnaich, agus bha e coltach gur e treud de laogh òga a bh' ann a bhith gam spìonadh.
  Airson a chompanaich ùra a bhrosnachadh, sheinn Dimka:
  Bheir an Tighearna tobar uisge do na beòthaibh,
  Bidh craobhan pailme òir agus ròsan a" fàs ann am pàrras!
  Gus a bhith na fhìrinn, gur ann am bruadar a tha bruadar,
  Feumaidh sinn sabaid, gun a bhith a" rùsgadh deòir mar bhoireannaich!
  
  Tilgidh Dia na daoine eagalach gu ifrinn,
  Agus bidh am fear a tha treun na fhear-pòsda uile-chumhachdach!
  An seo tha na rionnagan air an Kremlin a 'losgadh,
  Tha an t-slighe air a comharrachadh leis na thug an t-sìorraidh dhuinn!
  Tha sinn a' togail co-mhaoineas ainmeil,
  Tha am prionnsapal againn sìmplidh - nas luaithe, nas àirde agus nas làidire!
  Gus nach tèid ar rangachadh sìos,
  Bu chòir dhuinn daoine a bhith nas misneachaile agus nas buige!
  
  Às deidh na h-uile, tha gach gaisgeach na dhuine,
  Feumaidh neach smaoineachadh gur e creutair lag a th" ann!
  Bheir an inntinn cuideam dhuinn:
  Agus bheir an cruinne-cè a-steach dha na speuradairean!
  
  Is truagh gu bheil aonachd fad air falbh :
  Tha mòran dhùthchannan, dhaoine, nàiseanan agus chreideamhan ann!
  Ach feumaidh neach smuaineachadh gu domhain ;
  Cuiridh sinn às na slabhraidhean egoism!
  
  Chan eil an cogadh idir airson sin;
  Gus luchd-còmhnaidh na planaid a mhaslachadh agus a chràdh!
  Agus a' chuing a bhriseadh o dhaoine,
  Mu na cleasan sin bidh rannan air an seinn!
  
  An sin bidh sinn mar an teaghlach gu lèir còmhla;
  Càit a bheil a h-uile duine air an t-saoghal, bràthair agus piuthar gràdhach!
  Far nach eil gnothach-beatha ann;
  Agus tha altruism agus cuideachadh do nàbaidh na chleachdadh!
  
  Cha bhi bàs ann, 's cha bhi trioblaid ann ;
  An sin thig duine cumhachdach, tha mi creidsinn, gu bhith!
  Thug thu buaidh air do leisg
  Gabh raidhfil agus baga-droma le luchd!
  Às dèidh a leithid de dh'òran, rinn gaisgich òga an t-seabhag ruadh suas gàirdeachas gu mòr agus chaidh tonn ùr de dhealas agus de spionnadh a sguabadh thairis orra. Mar sin mhair iad beò anns na làithean seo, agus nuair a thàinig e fo bhlàth agus a thòisich e air fuine, thuit iad nan cadal.
  Bha bruadar aig Dimka air rudeigin sònraichte... Chrìochnaich e ann an saoghal far an robh e air neamh, agus ghlac seo a shùil sa chiad àite. Is e sin, chluich na luminaries ball-coise. A bharrachd air an sin, b 'e co-fhilltean de watermelons stiallach agus crogaill ann an aon sgioba, agus measgachadh de chularan agus sròn-adharcach air an taobh eile.
  Shuidh Dimka sìos air mollach agus dh'fheuch e ri smuaintean a chruinneachadh a bha sgapte air gach taobh mar bhuachaille de stàilichean teth. Às deidh na h-uile, chan urrainn dha a bhith gus am bi na luminaries a 'cluich ball-coise, agus eadhon a' gabhail a-steach cruth iongantach nach eil idir coltach ri fìor lusan is ainmhidhean.
  San fharsaingeachd, a rèir laghan fiosaig gu lèir, tha còir aig rionnagan a bhith spherical, rud a tha gu ìre mhòr na axiom do-chreidsinneach! Ann an suidheachadh sam bith, ma tha na comharran corporra a 'freagairt ris a' chruinne-cè anns a bheil daoine a 'fuireach. Agus mar sin is e tòimhseachan bunaiteach do-chreidsinneach a tha seo!
  Chaidh smuaintean balach spaideil a bhriseadh le coltas beathach beag do-chreidsinneach. An seo bha e na iongnadh cuideachd gun deach an creutair, mar gum biodh, a-mach à èadhar tana, mar iasg a" tighinn a-mach à toll-deighe. Air an t-slighe, b 'e iasg a bh' anns a 'cheann, ach an corp ann an cruth uair a thìde bhon t-saighead. A bharrachd air an sin, air an dial, an àite na h-àireamhan a tha a" nochdadh na h-uairean a th" ann, tha cuid de hieroglyphs gun mhilis ann an cruth dhealbhan. Tha, agus tha na saighdean iad fhèin nas motha na dusan agus bidh iad a" cuairteachadh aig diofar astaran.
  Feadan Dimka:
  - Blimey! Cò thu?
  Measgachadh èisg agus gleoc rabhaidh iongantach air am freagairt ann an Ruisis:
  - Agus Iahit, agus cò thusa, a bhàn?
  - A dhuine! Fhreagair Dima.
  Rinn Yahita gàire gu math tana mar mosgìoto:
  - Chì mi gur duine daonna thu. Tha ùidh agam anns an t-suidheachadh, an t-ainm, an dreuchd!
  Chaidh dragh mòr a thoirt dha Dimka:
  - Dè mu dheidhinn daoine san t-saoghal agad?
  Chrath Yahita.
  - Tha, gu dearbh tha! Tha e eadhon duilich saoghal a lorg far nach coinnich thu ri prìomhairean gun fhuilt. Ged a tha daoine gu math eadar-dhealaichte anns a h-uile àite, tha làidir agus leasaichte mar archangels, agus tha saibhlean prìomhadail! Chan eil e a" coimhead coltach ri riochdaire an t-saoghail leasaichte, casruisgte, cha mhòr rùisgte, ach chan urrainn dhut a bhith air do ghairm mar neach borb nas motha ...
  Cha b" urrainn dha Dima cur an aghaidh faighneachd:
  - Agus carson nach eil?
  Mhìnich Yahita:
  "Tha do shùilean glè thuigseach, coltach ri sùilean saoi, agus chan e leanabh bho threubh prìomhadail!"
  Rinn Dimka argamaid gu math reusanta:
  "Agus carson a tha thu a" smaoineachadh gum feum na saighdearan sin a bhith gòrach. " Às deidh na h-uile, gus a bhith beò às aonais blasters le pumpa niùclasach am measg nam beathaichean as motha agus le fang, feumaidh tu fìor innleachdas agus innleachdas practaigeach!
  Dh'aontaich Yahita:
  - Deas! Ach ciamar a bhiodh fios aig duine borb mu dheidhinn blaster le pumpa niùclasach, ged a tha e mar-thà a rèir ìrean archangels daonna. Innsibh dhomh, cò th' annaibh a thaobh dreuchd, agus dè an obair a chuir sibh an seo?
  Dh" fheuch Dimka ri freagairt dhìreach a sheachnadh:
  - Tha a h-uile dad nar cruinne-cè càirdeach: gu sònraichte dreuchdan! Dè mu dheidhinn an obair? Tha, tha mi dìreach a 'siubhal an t-saoghail. Às deidh na h-uile, tha na rionnagan a tha a 'cluich ball-coise cho neo-àbhaisteach agus inntinneach!
  Ceartaich Yahita, thòisich na saighdean air uachdar a torso follaiseach a "tionndadh beagan eadar-dhealaichte:
  - Is e ball-coise a tha seo, ach geama gu tur eadar-dhealaichte. Feuch, an so tha sgiathan aig na baideil, agus tha tri dhiubh ann air ball, agus cha'n 'eil an geata ri fhaicinn ! A bheil e coltach ri do bhall-coise daonna bhon t-seann aimsir?
  B" fheudar do Dimka aontachadh:
  - Gu dearbh chan eil... Ged, cho luath 's a choimhead mi, dh'èirich an ceangal ri ball-coise sa bhad. Às deidh na h-uile, tha seòrsa de choltas ann! Fiù mura h-eil e foirmeil!
  Chuir Yahita dheth e.
  - Is iad seo na comainn ... Cha dèan iad ach mo cheann a ghoirteachadh agus bidh sabaidean a" tachairt. Ach innis dhomh, nach saboteur thu rè uaire ?
  - Gu foirmeil chan eil! Fhreagair Dimka gu meacanaigeach.
  Sheall Iahita a spòg.
  - An sin lean mise. Seallaidh mi rudeigin inntinneach dhut!
  Dh'èirich Dmitry Rocket agus ghluais e, lean i i, mar a thàinig bruadar gu h-obann an àiteigin agus bha an comharra ag èirigh a 'fuaimeachadh.
  Bha na balaich, cha mhòr a 'gabhail fois, a' ruith a-rithist leis an luchd, an seo cha robh roghainnean aca mu thràth airson fois. Bha am pian geur anns na fèithean a 'fàs sgìth, agus dh' fhàs na casan a bha air an leagail gu math cruaidh, gun a bhith a 'spreadhadh le fulangas, ach dìreach a' goirteachadh gu mòr, agus sgaoil an feadaireachd air feadh nan casan, agus dh'fhosgail an treas agus an ceathramh anail anns na sgamhanan.
  Dh'fhuiling Danka, mar an fheadhainn as làidire gu corporra, gu ìre nas lugha, agus bha e eadhon a 'faireachdainn sgìth: bha e ag iarraidh sabaid, ach mar a bhiodh e fortanach, cha deach aon shealladh a losgadh ... An seo, rinn Dmitry, mar a bha e an-còmhnaidh fortanach, a cleas cinematic, thug e an Còirneal agus Òrdugh na Glòir mu amhaich. Chan eil an duais fhèin daor, dè a bheir thu bho iarann agus sreath tana de nicil gus nach bi e meirgeach, ach chan eil pàtran mòr le stampa ann. Is e am prìomh rud, gu dearbh, cliù. Bha droch nàimhdean aig an USSR cuideachd.
  Aig àm a' Chiad Chogaidh, fhuair Hitler air ceithir òrduighean a chosnadh, a' gabhail a-steach crois iarainn den chiad ìre, a bha tearc airson corporal sìmplidh. Seadh, bha e na shaighdear fìor ghaisgeil agus tuigseach, ged a tha an t-ainm aige a-nis air a chleachdadh gus eagal a chur air clann.
  Ach faodaidh iad ruith gun amas fad an t-samhraidh agus an fhoghair, nuair a tha fortan fhathast a 'tuiteam a-mach.
  Mu dheireadh thàinig na gillean tarsainn an àite blàr o chionn ghoirid, bha cuirp nan saighdearan Breatannach marbh, airson a 'mhòr-chuid b' e Negroes agus Arabaich a bh 'ann. Bha feòil marbh ann an leithid de theas dìreach air a thiormachadh agus cha do thòisich i a 'lobhadh. Bha pìosan de mheatailt, còmhdach shligean nan laighe mun cuairt, ach chaidh aig na Ruiseanaich sgiobalta air na buill-airm a chaidh a ghlacadh a thogail. Ach fhathast bha fear de na gillean fortanach, agus thog e sgian fillte a bha air tuiteam. Agus rinn Ameireaganach. Nuair a ruith e, sheall e dha charaidean:
  - Sin agad mo chuach !
  Dh'èigh iad mar fhreagairt:
  - Lorg rudeigin airson brag mu dheidhinn! Is fheàrr dhut Sasannach a mharbhadh!
  Fhreagair an droch dhuine:
  - Agus cha bhi so mar sin ! Tha sin dìreach airson na nàimhdean a lorg! Agus feumaidh tu ruith eadhon nas luaithe!
  Ach chaidh na làithean sin seachad gun strì, a tha, leis an t-slighe, gu math nàdarra airson a 'mhòr-chuid de chogaidhean. Às deidh na h-uile, rè còmhstri, bidh thu a 'gluasad barrachd na choisich thu. Dìreach mar aces, tha a" mhòr-chuid de sheòrsan falamh, gu sònraichte eadar blàran mòra agus gnìomhachd oilbheumach. Mus do thuit e na chadal, thuirt Danka ri Dimka:
  - Tha fios agad, cuilean tìgear geal (far-ainm Dmitry), chan eil an cogadh idir cho romansach mar a tha e air a shealltainn anns an fhilm Red Devils, no Caiptean Daredevil, agus ann an cuid eile. Tha thu a" faireachdainn beagan briseadh-dùil. Chan e, gu dearbh, chan eil mi beag agus tha mi a" tuigsinn nach e taigh-dhealbh agus fìor an aon rud, ach fhathast ....
  Dh" èigh Dimka gu dàna:
  - B 'fheàrr leinn bruidhinn mu dheidhinn seo ann am mìos, ach airson a-nis, meòrachadh agus a dhol dhan leabaidh. Ach, feumaidh mi gu bheil na companaich ùra againn nan daoine airidh. Bidh iad a" cumail gu math!
  . CAIBIDEIL #4
  Chaidh an cogadh air adhart le glè bheag de dhian. Ann an Afraga, chan eil na saighdearan Ameireaganach agus Breatannach ro làidir, ach tha na raointean farsaing, agus an jungle agus fàsach, agus mòran aibhnichean is bhogaichean.
  Tha, tha am Mòr-thìr Dubh gu math mòr, agus feuch ri a ghlacadh gu sgiobalta. Mar sin chaidh an cogadh air adhart airson ùine mhòr.
  Agus chan eil Breatainn fhèin air a" mhòr-thìr cho furasta fhaighinn. Tha seo air a bhith na dhuilgheadas mòr.
  Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova sabaid mar òga titans. Agus gheibh iad buaidh ghlòrmhor. Bidh iad a" sabaid le luchd-dùbhlain a tha gu math làidir, ged nach eil iad ro mhòr.
  Ach, càite a bheil na h-Ameireaganaich, na Breatannaich, agus na saighdearan coloinidh aca ro na h-uinneanan cloinne neo-bhàsmhor.
  Thug Oleg Rybachenko fa-near, a 'gearradh loidhne eile de luchd-dùbhlain, agus a' tilgeil pea le antimatter le òrdagan lom:
  - Bidh saighdear ann an cogadh a" fàs nas òige agus nas aibidh aig an aon àm, neach-poilitigs ann an strì falaichte, a" fàs sean agus aibidh, aig an aon àm a" dol fodha gu ìre beathach fiadhaich!
  Ghabh Margarita, an nighean sabaid seo, e agus chuir i diosga air bhog le a òrdagan lom a gheàrr cinn agus thug i fa-near:
  - Tha saighdear na cho-sgrìobhadh prìobhaideach agus bidh e na phroifeasanta sa chogadh, chan eil fios aig neach-poilitigs air na cinn-latha, agus proifeasanta ann a bhith a" toirt seachad buaidh!
  Bhris am balach agus an nighean an luchd-dùbhlain gu breagha. Agus gheàrr iad as iad gun tuilleadh a dhèanamh.
  Ghabh Oleg e agus chuir e air bhog rudeigin a bharrachd air marbhtach agus millteach le a shàilean lom - ag ràdh:
  - Bu chòir do shaighdear a bhith ailbhinn, ach gun a bhith tionndadh gu cloich na chridhe, tha clach air a bhith aig neach-poilitigs o chionn fhada an àite cridhe, ach tha cruas rubair aige!
  Chuir Margarita, a" gearradh sìos saighdearan Bhreatainn, agus grunn ghaisgich dhubha, a" tilgeil prìneachan biorach le a òrdagan, a-mach:
  - Tha deagh shaighdear anns a' chath mar an Diabhol - gu'm feum e an teine a chur a mach, gur e Satan fein fear-poileataigs ealanta, agus tha coimhlionadh nan geallaidhean 'na phìob chumanta !
  Rinn iad gnìomh fìor mhath agus gu math èibhinn an aghaidh an nàmhaid agus sgrios iad na h-aonadan Breatannach gu làidir. Uill, chan e a-mhàin gu bheil iad.
  Air do Oleg an naimhdean a ghearradh sìos, dh'èigh e:
  - Faodaidh saighdear bàsachadh air an raon-catha, ach tha e nas fheàrr na a dhol à sealladh fo shruth de bhreugan milis à beul luchd-poilitigs aig àm sìthe!
  Margarita, a 'pronnadh luchd-dùbhlain gun àireamh, dhiubh, ge-tà, cha robh na h-uimhir air fhàgail, a' gabhail agus a 'tilgeil boma boma le a corragan rùisgte agus squeaked, rùisgte a fiaclan:
  - Cò a rugadh na ghaisgeach, gheibh e bàs gaisgeach, a thàinig gu bhith na neach-poilitigs, a tha mar-thà na bastard marbh, agus na chorp coiseachd!
  Bha clann gaisgeil a" sabaid mar fhìor fhuamhairean agus fuamhairean smaoineachaidh.
  Ach thionndaidh Ealasaid agus a sgioba tanca gu mòr, agus chaidh iad tron jungle. Ged a tha an aon chomas thar-dùthcha aig an SU-100 ris an trithead "s a ceithir, chan eil e furasta fhathast draibheadh tron jungle.
  Rinn Elisabeth magadh agus thuirt i, a toirt tionndadh dhi:
  - Is e poilitigs nuair a bhios iad ag ràdh aon rud, a" ciallachadh rud eile, a "dèanamh an treas cuid, tha e a" tionndadh a-mach an ceathramh, ach tha e fhathast a "dol chun taobh agus tha e fhathast na ghràinealachd san òr!
  Dh" aontaich Catherine gu loidsigeach le seo:
  - Chan eil bràithrean ann am poilitigs, ach tha mòran de chàirdean bochda, chan eil prionnsachan sìthiche ann, ach cus de rìghrean rùisgte, chan eil fìrinn ann eadhon airson mionaid, ach bidh gu leòr bhreugan ann airson barrachd na aon ghinealach!
  Mhothaich Elena gu làidir le gàire fiaclan gu bheil iad a" deàrrsadh mar neamhnaidean agus gu bheil iad brèagha:
  - Thig gaol nuair nach bi thu a" feitheamh, bidh luchd-poilitigs a" cumail nuair nach gairm thu!
  Mhothaich Efrosinya, a 'bualadh a sùilean sapphire agus a' cnagadh a h-armachd le a corragan rùisgte:
  - Tha gach aois umhail do ghaol, is urrainn do luchd-poilitigs a h-uile ciall a làimhseachadh!
  Fhuair na caileagan beagan leamh, thòisich iad eadhon air seinn, rudeigin gu math buntainneach;
  Iongantach, iongnadh!
  Fada beò an t-iongnadh! iongnadh, iongnadh! Fada beò an iongnadh!
  
  Smaoinich air suidheachadh mar sin - Gach nì a thachras dhut, tha fios agad ro-làimh Chan eil feum an uairsin airson draghan, teagamhan, Bheir a h-uile dad san t-saoghal clàr-ama.
  
  Agus bidh sinn a 'toirt dùbhlan do shàrachadh Air sgàth, oir tha e eu-comasach do dhuine sam bith a bhith beò san t-saoghal gun iongnadh.
  
  Iongnadh, iongnadh! Fada beò an iongnadh! iongnadh, iongnadh! Fada beò an iongnadh!
  
  A" solarachadh airson clàr coiseachd, A" solarachadh airson àrdachadh mothachaidh, Agus gu dearbha, meudaichidh geòladh, Agus lìonaidh sluagh an cruinne-cè.
  
  Agus bidh sinn a 'toirt dùbhlan do shàrachadh Air sgàth, oir tha e eu-comasach do dhuine sam bith a bhith beò san t-saoghal gun iongnadh.
  
  Iongnadh, iongnadh! Fada beò an iongnadh! iongnadh, iongnadh! Fada beò an iongnadh!
  
  Agus bidh sinn a 'toirt dùbhlan do shàrachadh Air sgàth, oir tha e eu-comasach do dhuine sam bith a bhith beò san t-saoghal gun iongnadh.
  
  Iongnadh, iongnadh! Fada beò an iongnadh! iongnadh, iongnadh! Fada beò an iongnadh!
  Ach bha gaisgich eile, am buidheann-chatha de bhalaich bho Red Eaglet an USSR, mòran na bu fortanach. Agus gu robh na balaich mu thràth deiseil airson caoineadh le dòrainn: gun bhlàran, gun tachartasan, dìreach ruith! Fhuair iad rabhadh mu dheireadh gun robh buidheann-chatha Breatannach a bha an ìre mhath co-ionann air thoiseach.
  Dh'òrdaich Vladimir dhaibh laighe sìos agus an uairsin snàgadh air am bolg. Rinn na balaich dìreach sin. Bha e coltach gun do mhothaich na Breatannaich iad, agus sa bhad, gun a bhith a 'feitheamh ris an dòigh-obrach, dh'fhosgail iad teine. Ach gu follaiseach rinn iad cabhag, cha deach ach aon de na seabhagan òga aig Stalin a leòn sa ghualainn, agus fhuair an còrr air ais. Cha robh an talamh airson sabaid co-ionann gu math àbhaisteach, uile còmhdaichte le preasan agus tiugh. Loisg aonadan Breatannach gu gnìomhach, ach cha robh iad ceart. Fhreagair luchd-sabaid Red Eaglet nas trice, ach mòran nas èifeachdaiche. Shoirbhich le barrachd bhalaich iad fhèin, a 'cur orra còtaichean-uisge khaki agus a' gluasad gu sàmhach. Bha na Breatannaich, an uair sin, ro iomagaineach, agus an-còmhnaidh a 'leigeil leotha fhèin faighinn air adhart.
  Bha Dimka Rocket gu sònraichte soirbheachail. Dhìrich e gu sgiobalta, mar goosebumps, a-steach do chùl Bhreatainn (an turas seo cha mhòr nach robh na daoine geala a" sabaid nan aghaidh, a tha a "ciallachadh luchd-sabaid fada nas seasmhaiche nach sgapadh bho bhith a" caoineadh dùdach), agus loisg iad orra mar thargaidean ann an raon losgaidh. Dh" obraich an raidhfil fèin-ghluasadach gu foirfe, agus lean an àireamh de luchd-fulaing a" dol am meud!
  Ach, gu mì-fhortanach, dh'fhuiling na balaich call cuideachd, gu h-àraid nuair a thòisich an iomlaid le bhith a 'tilgeil grenades. Bha aon de na gillean gaisgeil air a reubadh fosgailte le criomag den stamag, agus chaidh an caolan a-mach. Bhrùth fear eile cnàimh na coise, cuideachd gu math mì-thlachdmhor. Ach cha robh am blàr ach a" lasadh suas, agus thionndaidh na Sasannaich dhamnaite, an-iochdmhor gu mòr na bu mhotha na bha iad a" gabhail ris na Leninich òga an toiseach. Bha uiread de sgreuchail agus osnaich bho gach taobh.
  An sin Dimka, an dèidh èisteachd, shuidhich e an ceannard. B" e Sasannach mòr a bh" ann, cuideachd còirneal le guth domhainn. Chaidh e am falach ann an trench a chaidh a chladhach roimhe.
  Rinn am balach bàn magadh agus gu sgiobalta, mar nathraichean beag, às deidh dha na Sasannaich timcheall air a thoirt air falbh, shnàg e chun na trainnse. Bhuail biodag air cùl a chinn, agus thuit an còirneal na thost, a" sèideadh as a bhilean, mar thaidhreadh càr air a bhualadh. Às deidh sin, bha am balach, a 'cur dòrlach de dhuilleagan crùbach na bheul, a' beucaich ann an guth coltach ris.
  An seo bha an dìomhair anns an fhìrinn gu robh na duilleagan air am bogadh ann an sùgh steigeach (bha Dimka air seo ullachadh ro-làimh, ged a bha e an dòchas eagal a chuir air na daoine brònach, ach an uairsin bha buaidh Pinocchio ann, nuair a choimheadas tu airson aon rud, ach thionndaidh e a-mach rudeigin eile, ach tha e a 'tionndadh a-mach rudeigin gu tur eadar-dhealaichte, ach cuideachd feumail!).
  Ge bith dè cho uamhasach "s a bha guth a" chomanndair, dh"obraich e ann am Beurla shaobhadh:
  - Seasamh a h-uile duine, agus ruith air ais ceum air cheum!
  Agus dh'obraich e! Leum na Breatannaich suas, agus às deidh sin thàinig spreadhaidhean de ghunnaichean submachine agus raidhfilean fèin-ghluasadach sìos orra. Gun teagamh, a' faicinn a leithid de chall, ruithidh tu gun òrdugh ... Bidh saighdearan gaisgeil Bhreatainn a' ruith gu an sàil, agus na gillean, a' priobadh, uaine puinnseanta bhon fheur, casruisgte, sàilichean cruinn, a' ruith às an dèidh, agus iad a' losgadh orra. falbh!
  A-nis bha sin na shabaid! Cur às gu h-iomlan agus aig an aon àm èifeachdach! Le tòir borb.
  Dh'èigh Vladimir aig mullach a sgamhanan:
  - Dhòmhsa luchd-sabaid air adhart! Dh"fhosgail sinn cunntas an seo!
  Sheinn na balaich eile còmhla:
  - Thug Stalin dhuinn sgiathan armachd stàilinn, agus an àite cridhe, inneal teine!
  Thuirt Vladimir:
  - Àrd-ìre agus nas àirde agus nas àirde! A bhi strì ri teicheadh ar n-eunlaith, agus anns gach luideag anail, sàmhchair ar crìdh' !
  Ciamar a bha na Gearmailtich eòlach air na h-òrain sin? Nam b 'fheàrr le Dimka a chuid fhèin a sgrìobhadh, an uairsin bhrosnaich a charaid Danka, air an làimh eile, na chaidh a dhèanamh mar-thà, a bha measail agus ainmeil ...
  Ach, bha Dimka, a bha na phrìomh bhuannaiche an turas seo, air a bhuaireadh agus sheinn e am fonn aige fhèin:
  Tha sinn a' mionnachadh do Stalin Mòr;
  Urram a chumail agus sabaid gu deireadh!
  A chionn gu bheil a chumhachd mar a' ghrian,
  Leis gur e dùthaich solas Dhè!
  
  Dìonamaid an t-Athair o àmhghar;
  Leòmhann Breatannach air a thionndadh leis an earball!
  Togaidh sinn sonas air a' phlanaid ;
  Mar a dh'àithn an Tighearna naomh Criosd !
  
  Bidh co-ionannachd agus bràithreachas a" riaghladh;
  Bidh an speur gu bhith fìor-ghorm!
  Às deidh na h-uile, tha còir agad sabaid air a shon,
  Tha slighe sòisealachd airson an òigridh!
  
  Motherland àlainn an Ruis,
  Tha Stalin na stiùiriche bho Dhia a thugadh dhuinn!
  Far 'm bheil na flùraichean 's an achadh cho àillidh,
  Far nach urrainn am facal boor a dhol a-mach!
  
  Tha gach ni 's an dùthaich a' fàs, tha e farsuinn ;
  Tha deigh agus cluaintean lusach ann!
  òr fhàsach o 'n ear
  Sèididh airgid agus neamhnaidean!
  
  Tha Kremlin air planaid an t-solais gu lèir;
  Ach eadhon nas luaithe tha an cumhachd annainn!
  Seo "Katyusha" lasadh suas an speur;
  Mar gum biodh an t-àrd-aingeal fhèin a 'toirt sùil!
  
  Tha sluagh na Màthar uile aonaichte;
  Chan eil trioblaidean falamh againn eatorra!
  Cha do lùb an Ruis fo chuing an droma ;
  Dh"fhailnich ort am fearann a thoirt leat, a dhuine uasail!
  
  Gus nach bi fealla-dhà iomchaidh tuilleadh,
  Tha sinn nar uaislean cuideachd!
  Chan eil na Ruiseanaich làn sluaigh air a" phlanaid,
  Tha uisge milis a 'dòrtadh bho na speuran!
  
  Tha raointean mòra a' fàs;
  Tha an colossus mar sheillean-meala nan cridheachan!
  Thug Dia àite dha na Ruiseanaich ann am pàrras fhèin,
  Agus crùn labhrais dhut!
  
  dh'fhàs na h-uile nithe umhal do'n duine,
  Cha b" urrainn ach uaill a chasg!
  Ach na bitheadh crioch air linn an duine ;
  Tha àite a" fosgladh an dorais dhuinn!
  Mhol na balaich an coileanadh eireachdail gu làidir agus le cead. Loisg Vladimir eadhon feannag le peilear le deagh amas bho dhaga, agus thuirt Danka:
  - Agus tha thu fhèin, Dimka, air leth math - gu bunaiteach chan eil thu a" seinn agus a" sgrìobhadh ach do chuid fhèin!
  Thuirt am maestro òg:
  - Agus is e seo an rud as luachmhoire nuair a chruthaicheas tu thu fhèin, agus na dèan ath-aithris mar parrot!
  Chaidh na call a thomhas gu sgiobalta ... Moch, dhealaich triùir bhalach leis a" bhuidheann gu bràth, chaidh còignear eile a leòn cho mòr is gum feumadh iad a bhith air an giùlan, agus chaidh còig air fhichead neach a ghoirteachadh gu meadhanach fo an cumhachd fhèin, no fo sholas ...
  Chaidh còrr is ochd ceud agus dà fhichead neach a mharbhadh leis na Breatannaich .... Gu h-iomlan, tha an co-mheas gu math iomchaidh! Ach cha robh am prìosanach, ach a-mhàin aon phrìomh sheirbheis mheidigeach. Chaidh a h-uile duine eile a mharbhadh ...
  Rinn Danka gàire:
  - Bha sinn a" gortachadh ghunnaichean-inneal airson ùine mhòr, a" sàbhadh agus a" leagail na mìltean de chòig ceud Sasannach!
  Chuir Vladimir stad air:
  - Dùin suas, an dèan thu? Bhàsaich triùir de na gillean againn. Tha mi a' smuaineachadh air an adhlacadh an so, air a' bhlàr, no an giulan do na h-aonadan agamsa gus am bi iad air an adhlacadh a rèir gnàtha Chriosd !
  Chuir Danka iongnadh air:
  - A bheil an USSR a 'toirt spèis àrd do Chrìosd? Às deidh na h-uile, bidh thu fhèin agus Stalin fhèin an-còmhnaidh ag ràdh - is e lag agus lag a th 'ann an Crìosd agus chan e Aryan!
  Fhreagair Vladimir gu socair:
  - Tha e an urra ri dè an seòrsa Crìosda ... Chan e Aryan agus sìthiche a th" anns an fhear anns a" Bhìoball! An ti anns am bheil sinn a' creidsinn, 's e sin, as eugmhais an Sgriobtuir naoimh, gur e an t-aon Aryan dearg ! Agus chan e a-mhàin Aryan dearg, ach cuideachd duine air leth misneachail! Feumaidh tu seo a thuigsinn.
  Dh'aontaich Dima.
  - Tha Iosa Bìoball agam cuideachd, a tha a 'teagasg gun a bhith a' cur an aghaidh an uilc agus gun a bhith a 'còrdadh ri sgam nan gruaidhean idir. Aig amannan tsarist bha e mar sin mu thràth, mar sin dè? Bhuail e, gu sònraichte, maighstir an tuathanaich, bhris e aodann gu fuil, bhris e na h-asnagan aige air a 'chrann, agus rinn an duine mì-fhortanach sin dìreach ùrnaigh airson a' mhaighstir. Ach an do rinn seo sgillinn nas fheàrr don uachdaran?
  Fhreagair Danka fhèin airson a h-uile duine:
  - Gu dearbh chan eil! Feumar sabaid air ais sa bhad! Oir tha olc na lasair; oir is e an gasoline as fheàrr foighidinn, agus is e dìmeas agus fèin-thoileachas na geamannan as fheàrr!
  Chuir Vladimir stad orra gu mòr:
  - Tha na tha thu ag ràdh mar-thà follaiseach, gu tur airson neach reusanta sam bith. Mar sin, chan eil feum air dad a bharrachd a mhìneachadh agus a theagasg dhuinn. San fharsaingeachd, na Ruiseanaich, tha fios agam air dùthaich a tha dèidheil air reusanachadh feallsanachail agus boltology ann an stoidhle Dostoevsky. Anns an eadar-ama, bidh thu fhèin Oleg agus Danka a 'giùlan an t-sreapadair còmhla ri Peadar, agus mar sin is esan an fheadhainn as truime den fheadhainn a chaidh a mharbhadh. A-nis leig dhuinn caismeachd ...
  Bha na balaich air am brosnachadh agus air am brosnachadh leis a 'chiad bhuaidh armailteach, agus bha buidhnean cruaidh air tòiseachadh mar-thà a' gabhail ris an teas agus an cuideam. Bha e dìreach spòrsail! Mar sin ruith agus frolic ...
  Dh'fhaighnich Danka dha Dmitry air an t-slighe:
  - Ach tha thu nad leanabh adhartach, faodaidh tu neach-saidheans a ràdh ... Carson a tha thu a 'smaoineachadh gun robh Crìosdaidheachd comasach air a leithid de shoirbheachadh a choileanadh air feadh an t-saoghail. Agus a bharrachd air an sin, an loidsig san teagasg seo, chan e cuarc!
  Fhreagair am balach bàn, às deidh dha smaoineachadh airson greiseag:
  - Tha cuimhne agam air dotair nan saidheansan propaganda Goebbels: gus creidsinn ann am breug, feumaidh e a bhith mòr. Airson ath-sgrìobhadh, gus an teagasg a bhith air a chreidsinn, feumaidh e a bhith gun loidsig sam bith! No eadhon nas mionaidiche: gus a bhith air a chreidsinn ann an creideamh, feumaidh e a bhith gun loidsig agus mothachadh cumanta!
  Chrath Danka fhad "s a bha e a" ruith.
  - Tha seo gu ìre fìor, ach fhathast ... Tha tòrr rudan anns an t-saoghal againn gun loidsig agus brìgh, ach chan eil dad air a leithid de shoirbheachadh ri Crìosdaidheachd, agus chan urrainnear seo a mhìneachadh le paradocs a-mhàin!
  Thuirt Dima:
  - Tha grunn nithean ann agus goireas rianachd an fheadhainn a tha ann an cumhachd, leis gu bheil iad air buannachd fhaighinn bho sheirbhisich umhail, air an sàrachadh leis a" chreideas ann an ath-bheatha nas fheàrr agus gun a bhith ag iarraidh dad atharrachadh air an talamh. Agus gu dearbh, laigse nan tràillean, a thuig gu robh iad ro lag agus mì-eagraichte gus seasamh an aghaidh feachdan na Ròimhe sìorraidh. Agus mar sin air adhart... Ìomhaigh fìor romansach Ìosa Crìosd. Mothaich nach e duine àbhaisteach a bh" ann an Iosa. Tha trian de chinne-daonna ga mheas mar an Dia Uile-chumhachdach a nochd san fheòil. Agus chan eil seo comasach ach do dhuine le tiodhlac sònraichte de seun.
  Bha e coltach gun robh am balach Sobhietach a bha a" ruith air an làimh dheis a" tuigsinn cànan Belarus agus rinn e eadar-theachd:
  - Agus an seo tha a h-uile dad tòrr nas fhasa! Is e an ciall, gun do ghabh Dia Uile-chumhachdach e fhèin cruth daonna air sgàth dhaoine, gun deach e suas air a" chrois. Tha an gnìomh fhèin cho neo-chùramach, do-thuigsinn don a h-uile duine, duilich a mhìneachadh, ach aig an aon àm tlachdmhor gun do thuit daoine air a shon. A bharrachd air an sin, tha an neach rèidh. Carson a bhith rèidh? Leis gur e duine a th 'ann, tha e a' tionndadh a-mach luach cho mòr gu bheil neach-cruthachaidh na cruinne fhèin a 'fulang air a shon agus a' toirt seachad a bheatha! Agus tha e math san fharsaingeachd!
  Dh'aontaich Danka.
  - Tha, tha e do-thuigsinn! Tha Cruthadair na Cruinne air a chràdh agus air a cheusadh, agus tha e ag ùrnaigh airson a luchd-cur gu bàs! Cò as urrainn seo a shamhlachadh? Dè a dh'fhaodadh a bhith nas motha?
  Dh'aontaich Dima.
  - Chan eil dad! Às deidh na h-uile, b 'e nàdar paradoxical an t-Soisgeil fhèin a thàinig gu bhith na adhbhar gun robh iad a' creidsinn ann, a 'gabhail a-steach daoine glic, a' tuigsinn nach robh e comasach a leithid de rud a chruthachadh! Gu sònraichte, bha an Impire Constantine air a stiùireadh chan ann a-mhàin le àireamhachadh practaigeach: cha robh e prothaideach. Cha b" e Crìosdaidhean a" mhòr-chuid ann an Ìmpireachd na Ròimhe. Air an làimh eile, b" e beag-chuid eu-dòchasach a bh" annta, a bharrachd air sin, beag-chuid fulangach agus sìtheil. Agus bha na pàganaich, air an làimh eile, nam mòr-chuid ionnsaigheach. Mar sin is dòcha gu robh an t-Ìmpire Constantine air creidsinn... A bharrachd air an sin, chreid e gu dùrachdach, agus nuair a ghabh e ri Crìosdaidheachd, ghabh e cunnart marbhtach dha fhèin...
  Rinn Danny srann gu tàir:
  - Chan eil mi a 'tuigsinn, dè an cunnart bàsmhor a bh' ann an seo?
  Mhìnich Dimka gu foighidneach:
  - Do na Ròmanaich uaibhreach, cha robh ann an Crìosdaidhean ach buidheann Iùdhach. Is e sin, cha robh iad eadhon gam faicinn mar dhaoine, ach tha na Diathan Oiliompaiceach nan creideamh nàiseanta, eadhon ged a chaidh iasad fhaighinn bho na Greugaich. Is e sin, tha e a 'tionndadh a-mach gun robh an Impire Constantine chaidh an aghaidh an dà chuid a shinnsirean agus an àrainneachd aige. A bharrachd air an sin, tha Crìosdaidheachd air a chomharrachadh le puritanism, agus cha robh na Ròmanaich cleachdte ri bhith gan cuingealachadh fhèin ann an dòigh sam bith. Is e sin, gu'm b'e gu cinnteach neo-nàdurrach a' Chriosduidh, gu bheil an creidimh so a' toirt air duine mòran de thoil-inntinnean beatha a thoirt suas, agus b'e sin an cunnart mòr a bha 'n a uchd-mhacachd. Mar sin, is e dìreach fortan ann an cùisean armachd a leig le Konstantin cas fhaighinn, a" toirt a-steach cuideachadh bhon chrois air na sgiathan!
  Thuirt Danny:
  - Dìreach mar a stèidhich Islam e fhèin air bayonets, no an àite sin air claidheamhan agus sleaghan! Tha seo a" dearbhadh a-rithist - ge bith cò a tha làidir tha e ceart! Is e dòrn làidir an fheadhainn as fheàrr de na h-argamaidean!
  Rinn Dima gàire.
  - Is dòcha nach eil e èibhinn ... Ach tha e duilich nuair nach eil meas sònraichte air an inntinn. Ged a tha e gu dìomhain tha cuid de dhaoine a 'smaoineachadh gu bheil deugairean a' toirt spèis do neart corporra a-mhàin. Tha iad cuideachd air an comharrachadh le feadhainn eile, a 'gabhail a-steach luachan inntleachdail!
  Thuit na balaich sàmhach... Tha bruidhinn, gu dearbh, inntinneach, ach gu ruige seo chan eil na cuspairean air a dhol suas ach san adhar. Chan e creideamh an cuspair as mòr-chòrdte ann an còmhraidhean bhalach. Mar sin, is dòcha feuchainn ri cabadaich mu tancaichean?
  Dh"fhaighnich Danka dha Dima:
  - Agus dè do bheachd air càileachd uidheamachd armachd na Gearmailt? Gu sònraichte am pàirt boghtach den panzvale?
  Fhreagair am balach gu loidsigeach:
  - Gun dòigh, tha cleachdadh a" dearbhadh gu bheil tancaichean Gearmailteach làidir agus èifeachdach! Dè eile a dh'fhaodar a ràdh an seo? Agus tha comharran leithid armachd, armachd, einnsean, agus an toradh: a 'bualadh cumhachd, dìon, einnsean, gu dearbh, cudromach, ach aig an aon àm àrd-sgoile. Gu nàdarra, mura h-eil fìor aces tanca ann!
  Rinn Danny gàire.
  - Dè tha thu airson a ràdh nach eil aces tanca againn?
  Rinn Dima gàire gu neo-chiontach mar chailleachan-dubha:
  - Agus cò às a bu chòir dhaibh a bhith? Chan eil na tancaichean Belarus againn air sabaid le tancaichean fhathast. Cha mhòr nach robh tancaichean aig dùthaich Suomi Finns, bha Iapan air Khalkhin Gol cuideachd le sròn gugulkin. Cha robh tìde aca a fhàs - rud gun teagamh! Mar sin chan eil e gu feum a bhith a" bruidhinn air a" chuspair seo airson a-nis.
  Chrath Danny aodann.
  - Tha, chan eil dad sònraichte againn agus chan eil! Mar sin tha e comasach bunaitean an NKVD a thoileachadh airson aimhreit an-aghaidh nan Sòbhieteach.
  Ghluais Dimka gu socair.
  - Ach an so tha sinn a' creidsinn agus bithidh sinn mar an ceud- na ! Is dòcha gum faigh sinn eadhon croisean ridire, oir rugadh sinn na Ruiseanaich airson buannachadh!
  Bhris am balach Sòbhieteach gu feargach:
  -Ach chan eil! Tha sinn Aryans air am breith airson buannachadh. Às deidh na h-uile, is e an aon rud a tha air do chuideachadh gu ruige seo nach eil an arm againn fhathast air tionndadh chun Ear. Ach cho luath "s a ghabhas Breatainn a-steach, chì thu na tancaichean againn air caismeachd anns an Kremlin.
  Bha Danka a" magadh air na Nadsaidhean òga:
  - Mar dhuaisean cogaidh, gu dearbh. Seadh, eadhon le colbhan nam prìosanach a" triall fon neach-dìon! Seo mar a chì thu Moscow!
  Chaidh sabaid a bha a" bagairt briseadh a-mach a chasg le glaodh bagarrach Vladimir:
  - Dùn do chab! You Danka airson peanas teanga fada ... An àite cadal oidhche, bidh thu nad sheasamh fo gheàrd, fad na h-oidhche le satchel air do dhruim. Agus bidh rudeigin mar seo ann...
  Bha Danka airson a dhol a-steach don bhotal, ach thug Dimka misneachd dha:
  - 'S e do choire a th' ann. Às deidh na h-uile, tha sinn nar aoighean de dhùthaich càirdeil, agus bidh thu a 'dèanamh tàir air na saighdearan aige ...
  Bha Danaidh sàmhach. Cha robh e airson mearachd aideachadh no còmhstri a bhrosnachadh. Agus mhol Dima:
  - An can thu rudeigin mar chomharra air rèite?
  Fhreagair an ceannard:
  - Chan e, chan e seo an t-àm!
  - An uairsin an urrainn dhomh cuideachd seasamh ann an geàrd na h-oidhche còmhla ri mo charaid Danka?
  Vladimir a-rithist agus gu reusanta an aghaidh:
  - Agus bidh e ceàrr, dha bidh fèisdeas neo-riatanach ann ... A" leigeil le neach a bhith sgìth agus a" smaoineachadh gu cruaidh ... - Stad an ceannard-chatha òg agus cha mhòr nach do dh" fhaighnich e:
  - Tha thu a 'cur iongnadh orm. Càite an d 'fhuair thu comasan armailteach cho iongantach? Bidh thu a" sabaid mar superman bho chomaigean Ameireaganach, dè an dìomhaireachd a th" agad?
  Bha Dimka troimh-chèile:
  - Uill, carson a tha e Superman ... Tha a h-uile dad, ann am prionnsabal, taobh a-staigh comasan neach. Sin a" chiad uair a nochd mi air beulaibh nan tancaichean. Rinn iad magadh orm airson balach Arabach, rud a bha iongantach agus iongantach. An uairsin bha iad a 'creidsinn an sgeulachd, cuideachd gu nàdarra, uill, tha an leanabh ag iarraidh airgead a chosnadh agus na Breatannaich a chuideachadh. Uill, gu dearbh, chan urrainn dha a h-uile duine piostalan a tharraing a-mach às a chrios, is urrainn dha a dhèanamh gu do-chreidsinneach gun a bhith air a ghlacadh, ach tha "pinch" sam bith eadhon aig aois òg gu math comasach. Uill, tha duine agaibh comasach air ceithir tancairean teann a losgadh bho dhà dhag. Agus chan eil e na iongnadh gun do ghèill an còirneal sa bhad, le eòlas air a" chogadh ri Breatainn. Seo trì millean Frangach air an gèilleadh cha mhòr às aonais sabaid agus a 'suidhe ann an daingnichean sàr-mhath, rud a tha tòrr nas iongantaiche. Ann an ùine ghoirid, fhuair a 'chiad chrois den dàrna clas, gu reusanta, rinn mi na dh' fhaodadh leanabh sam bith bhon bhuidheann-chatha agad a dhèanamh nam àite. Agus chan eil an duais fhèin gun samhail; aig àm a" Chiad Chogaidh, chaidh faisg air ceud is sia mìle saighdear is oifigear a bhuileachadh oirre. Mar sin carson a bu chòir dhomh mi fhìn àrdachadh cho mòr!
  Dh" aontaich Vladimir gu ìre:
  - Air an aon làimh, tha e coltach gu bheil e mar sin, ach... Rè an dàrna sabaid, cha robh thu mar a h-uile duine eile. Gu sònraichte, cha robh e coltach gun tug na Breatannaich an aire dhut, agus bhuail thu air falbh gun a bhith ag amas, ach aig an aon àm gun a bhith a dhìth. Agus chan eil a h-uile duine comasach air atharrais a dhèanamh air guth a" chòirneal!
  Chuir Dimka an aghaidh:
  - Chan e, faodaidh a h-uile duine an tè mu dheireadh a dhèanamh ma chleachdas tu inneal airson ath-shuidheachadh. Teagaisgidh mi seo dhut ma thogras tu. A thaobh losgadh gun ionndrainn, an uairsin loisg thu gu math. Faodar an tiotal Voroshilov Rifleman a thoirt do neach-sabaid sam bith bhon bhuidheann-chatha agad. Am faca na Sasannaich mi? Mar sin cha do mhothaich iad an luchd-sabaid eile nas motha, chaill sinn an triùir a chaidh a mharbhadh, agus tha sin a" ciallachadh gun do chòmhdaich na gaisgich sin an sùilean gu soilleir!
  - Ceithir marbh mu thràth! - Ceartaich Dimka an guth bhon chùl. - Chaochail Alastair, mo thruaighe, an cogadh.
  Vladimir bha sgìth de leithid de chòmhradh, agus dh'èigh e:
  - Rush nas luaithe, air dhòigh eile cha chuir sinn fios chun chòrr.
  Air an t-slighe, bhàsaich trodaiche eile a chaidh a dhroch leòn, ach chaidh an luchd-sabaid gu baile mòr Arabach. An sin, chaidh taic èiginneach a thoirt dhaibhsan nach b" urrainn èirigh. Às deidh sin, bhruidhinn Vladimir ri còirneal Arm Dearg an USSR, a 'mìneachadh an t-suidheachaidh dha agus ag innse dha mun bhlàr a dh'fhalbh. Dh"òrdaich e dà shaighdear san Arm Dheirg a chuir le treòirichean Arabach airson sgrùdadh. Ach, sheall Vladimir dha dealbh le cnap de Shasannaich a chaidh a mharbhadh agus thuirt e:
  - Faodaidh tu earbsa a bhith againn, chan eil sinn fhathast air ionnsachadh a bhith a 'laighe!
  - Ach dh'ionnsaich sgrìobhadh! - Fhreagair an Còirneal, gruamach agus gun mòran aoibhneis.
  Ach chan e sin dad nach robh nàire air Vladimir agus mhìnich e an tachartas mu dheireadh don t-seanailear a ràinig. Chrath e làmhan ris agus gheall e duais a thoirt dhaibhsan a bha cliùiteach dhaibh fhèin. Às deidh sin, chaidh na sabaidean òga a chuir a chadal anns an taigh-feachd.
  Ach, Vladimir Wolverine, a 'tuigsinn gu robh e ro lìonta anns an taigh-feachd, dh'òrdaich e a' sreap air an t-sràid ... Biodh fios agad nach eil eagal air na gillean againn air tancaichean, salachar agus meanbh-chuileagan. Chaidh Danka a chuir air geàrd. Chuir iad clachan-meallain 'na mhàileid, airson barrachd cudthromach agus peanas nas cruaidhe. Ach, rinn Vladimir cabhag, a" gàireachdainn gus am bogsa peanas a chuir air dòigh:
  - Ach cha'n f haod sibh ar n-duaisean agus ar buadhan coitchionn a bhi air bhur call. Cha'n 'eil sinn a' cur peanas smachdachaidh oirbh, a tha tairbheach dhuibh !
  Dh'fhaighnich Danka, mar nach robh tuigse aige:
  - Carson a tha e buannachdail?
  Mhìnich Vladimir Wolverine gu sìmplidh:
  - Tha làthaireachd smachd-bhannan na dheagh adhbhar airson diùltadh duais a thoirt seachad airson airidheachd armailteach. Agus tha thu, gu dearbh, airson Crois an Naoimh Sheòrais, no òrdugh air choireigin eile, a shealltainn nuair a thilleas tu gu dùthaich do dhachaigh.
  Chrath Danka a cheann gu feargach.
  - Seadh, chan eil miann?
  Rinn Vladimir gu cam, mar leòmhann gàire:
  - Tha... cha chreid mi e, oir 's dòcha gun tòisich do charaidean a' faighneachd carson a tha croisean iarainn aig do charaid, ach nach eil? Carson a bha thu air fhàgail gun duais, is dòcha gu robh thu a" sabaid gu dona!
  Chuir Danka air adhart sealladh neo-chinnteach:
  - Chan eil dragh orm. Tha duaisean Sòbhieteach tòrr nas luachmhoire na trinkets Gearmailteach, eadhon crois ridire le daoimeanan! Gus am bi!
  - Uill, stad air fear moiteil à Belarus! Tha mi creidsinn gun dìon thu do chogais. - Vladimir Wolverine air fhàgail gu sàmhach. A" fàgail lorgan casruisgte gille dà bhliadhna dheug a dh" aois, ach caran mòr airson a dh" aois.
  . CAIBIDEIL #5
  Lean Oleg Rybachenko air a mhisean inntinneach. Bidh e fhèin, còmhla ris an nighean Margarita, a 'sgrios bunait Sasannach eile.
  Thug am balach crìochnachaidh grenade le a shàilean rùisgte agus thuirt e:
  - Is e uilebheist a th" ann an neach-poilitigs na sheasamh mar dhuine eireachdail, ach chan urrainn dha inneal-losgaidh sòghail sgillinn muc agus fangan madadh-allaidh fhalach!
  Dh"èigh an nighean ghaisgeil, a" tilgeil tiodhlac bàis marbhtach le a corragan rùisgte:
  - Tha saighdear cuideachd na uilebheist ann an dòigh air choreigin, oir bidh e a" marbhadh air an raon-catha, ach eu-coltach ri neach-poilitigs, tha e air stèidh cho-ionann, ach bidh an neach-bhòtaidh an-còmhnaidh a" call!
  Oleg Rybachenko, a 'cur air bhog grenade le feachd marbhtach le òrdagan rùisgte agus a' sgapadh luchd-dùbhlain, ag èigheach:
  - Tha boireannach ag iarraidh gaol agus toileachas dhi fhèin agus a teaghlach, tha ùidh aig neach-poilitigs gu sònraichte ann a bhith a" milleadh dhaoine eile, agus tha i trom le gaol airgid!
  Thall Margarita tiodhlac bàis le òrdagan rùisgte de fheachd marbhtach agus thug i a-mach:
  - Tha boireannach coltach ri ròs: fàileadh tarraingeach, coltas soilleir, dealgan biorach, agus cò ris a tha neach-poilitigs coltach, a 'bualadh le stench, coltas truagh, agus cactus causticity?
  Thuirt am balach crìochnachaidh, a "pronnadh luchd-dùbhlain, agus a" dùsgadh sùilean sapphire:
  - Tha boireannach na sgeadachadh de bhòidhchead agus purrachd, ged nach eil e an-còmhnaidh air leth freagarrach, ach bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh na inbhe meanness agus gràin!
  Thuirt an Terminator Girl le gàire:
  - Chan ann tric a bhios balach casruisgte gad ghiùlan fhèin agus a" dol na phòcaid, mar a bhios neach-poilitigs a" dèanamh rudan gòrach agus a" cur muc ann!
  Dh'obraich clann neo-bhàsmhor fìor mhìorbhailean, agus bha iad sàr-mhath.
  Mar, ge-tà, agus na pìleatan nighean a bhuannaich am blàr adhair airson Breatainn.
  Leag Natasha sìos càr Sasannach a" cleachdadh a casan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Is toil leis a "phàiste a bhith a" cluich le buill-airm, ach tha e brèagha, is toil leis an neach-poilitigs an creachadh, ach an àite eagal, bidh e a "brosnachadh tàmailt agus gàire!
  Thug Anastasia fa-near gu làidir, a" leagail càr nàmhaid eile:
  - Mar a tha luchd-saidheans ag ràdh, thàinig an duine bho mhuncaidh, neach-poilitigs, ged a tha dàimh aig prìomhaiche àbhaisteach, gu sònraichte daoine soirbheachail, le jackal!
  Thug Akulina Orlova fa-near gu làidir, a" leagail neach-dùbhlain eile le innleachd baraille:
  - Tha nàdar cruthachail Diadhaidh aig neach, ach tha luchd-poilitigs a" ceusadh gur e dìreach deamhan a th" annta le nàdar agus a" cruthachadh caos!
  Mirabela Magnetic, a 'gougadh plèanaichean nàmhaid, agus gan gearradh sìos mar gum biodh le tonn de neach-leantainn, air a thoirt a-mach:
  - Is e an neach-poilitigs an Diabhal san fheòil, ach chan e tighearna ifrinn, ach neach-cruthachaidh an fho-thalamh air an Talamh, anns am bi na deamhan a "dol a-mach à smachd agus a" cruthachadh caos!
  Tha na nigheanan, gu dearbh, nan uilebheistean boireann agus a" toirt na h-adharcan don mosgìoto càirdeil gu lèir no treud de mosgìotothan.
  Aig an aon àm, tha cuid de chlann-nighean brèagha bhon USSR gan reic ris an Iranian Shah anns an harem.
  Bha cuirp nan gaisgeach cuideachd fo smachd massage, agus cha b 'ann le maighdeannan-mara, agus chan e eadhon eunuchs, ach le tràillean fèitheach deugairean. Leis an suathadh aca, bha na nigheanan air bhioran agus dh" fhàs iad tòrr na bu tharraingiche agus nas tarraingiche.
  Agus dhìochuimhnich an Angelica ruadh agus an Alice fionn mu mhodhalachd agus chaidh an glanadh gu toileach fo suathadh sgileil nan daoine òga. Bha e na thoiseach air barganachadh airson gum biodh iad spòrsail agus cho tarraingeach "s a ghabhas.
  Feuch an cuir sinn crìoch air an "eacarsaich", chaidh na caileagan a nighe a-rithist agus an sgeadachadh. Chuir iad orra brògan le sàilean àrda agus clachan prìseil air an casan, agus tiaras le seudan air am falt. Bha eadhon iongnadh air Angelica:
  - Nach truagh do'n t-sealbhadair sinne a sgeadachadh mar sin ? Às deidh na h-uile, is fhiach na molagan sin fortan, agus chan eil fios dè an ìre a bheir iad dhuinn!
  Thug a" bhanoglach misneachd dhaibh:
  - Rè a" bhargan, bidh thu gu tur rùisgte agus dèan dannsa casruisgte. 'S e sin, nan robh thu air do reic ann an culaidh Eabha, cha bhiodh snàthainn ort. Agus a h-uile càil eile, faodaidh an ceannaiche ceannach airson cìs a bharrachd.
  Alice blushed, nàire.
  - Mar sin feumaidh sinn a bhith gu tur rùisgte air beulaibh pasgan de dhaoine?
  Chrath a" mhaighdeann.
  - Gu cinnteach! Is e seo an seann chleachdadh. Feumaidh fios a bhith aig a" cheannaiche air a h-uile dad mu na tràillean aige. A h-uile lochdan, ma tha iad, gu dearbh, tha buadhan. Gu dearbh, tha mòran de chlann-nighean gu math troimh-chèile, leis nach eil iad cleachdte ri bhith a" toirt dheth an t-seilear air beulaibh fireannaich. Ach chan eil sinn a 'dèanamh dìmeas.
  Angelica, an seo dh'fhàs e neònach:
  - Agus ma chuireas an tràill bho nàire air dòigh tantrum?
  Fhreagair cailleach mhòr agus reamhar ann am post slabhraidh liath le duslach agus turban sòghail airson na h-òigh:
  - Agus bidh sinn a 'bruidhinn riutha ron rop, a' mìneachadh nach eil seo fìor nuair a dh'fheumas tu a bhith nàire, ach air an làimh eile, bu chòir dhut irioslachd a nochdadh. Rud eile, tha peanas a" feitheamh. Mar as trice bidh e ag obair agus tha na tràillean sàmhach. Air do shon-sa, ged a tha thu nad òighean, tha e coltach gu bheil thu cleachdte ri bhith a" coiseachd leth-rùisgte, chì thu leis an tan agad, mar sin bi foighidneach. Ma thèid do reic ri harem Shah, bidh e mar an rud as fheàrr de na tha comasach.
  Rinn Alice curtsy beag.
  - Thug thu comhfhurtachd dhuinn!
  Bha na caileagan air an còmhdachadh le grunn chòmhdaichean gluasaid, a dh'fheumadh a bhith air an toirt air falbh, gus am biodh corp an tràill a chaidh a reic aig an rop a 'nochdadh a sheunan mean air mhean.
  A rèir inbhean Arabach, bha Alice agus Angelica nan divas àrd, bha iad air an crathadh le tùis, agus a-rithist air an leigeil sìos, a" lùbadh am falt mìorbhuileach gus an tuiteadh e thairis air an guailnean, ann am meadhan barganachadh.
  Bha an dà ghaisgeach socair, cruaidh beatha, cogadh agus trèanadh iad, agus tha sin a 'ciallachadh nach robh adhbhar ann a bhith a' briseadh a-mach. Dè a th" ann an claon-bhreith agus saobh-chràbhadh dhaibh? Agus chan eil dad aca airson a bhith nàire nan cuirp.
  An seo thàinig an comharra agus chaidh na tràillean a stiùireadh chun an rup. An seo, leis an t-slighe, ann an sàilean àrda, ris nach robh na caileagan air an cleachdadh, bha iad gu mòr a 'cuingealachadh an casan, agus bha e mì-thlachdmhor gun deach an stocainn a phronnadh agus bha e a' toirt cunntas air cuideam iomlan nan cuirp làidir, gruagach.
  Mar sin bha e mar-thà a 'coiseachd, rudeigin mar chràdh ceasnachail, ge-tà, ann an dreach nas ciùine.
  Chruinnich moran sluaigh, far an robh rupan, air son nam bochd. Reic iad boireannaich, clann, fir. Ach bha e air pedestal fosgailte le bathar de chàileachd ìosal no de luach ìosal. Bha boireannaich, ge-tà, air an giùlan gu neo-thruacanta agus air an cromadh air beulaibh a h-uile duine, chaidh an fheadhainn a dh'fheuch ri falach a bhualadh le cuip. Chualas osnaich, 's bha mòran èigheach ann. Bha, agus bha sgreuchail uaireannan a" nochdadh fulangas. Bha e gu sònraichte eagallach don chloinn a chaidh fhàgail às aonais phàrantan, a chaidh a thoirt rùisgte don rop agus a-nis is a-rithist dhìrich an luchd-ceannach a-steach am beul le corragan gun nighe agus phronnadh iad iad. Mar sin, bha an caoineadh gu mòr, mar fhìdeag cuip. A bharrachd air an sin, bha grunn òtrachais ann cuideachd, ann an cuid de dh'àiteachan chitheadh tu cèicichean a dh'fhàg asail. Cha robh ach paidhir de bhaidhsagalan-motair dubh-ghorm a' sgrios gu ìre air cruth-tìre meadhan-aoiseil malairt thràillean.
  Thuirt Alice gu goirt:
  Dè cho iriosal sa tha seo. Dèiligeadh ri beathaichean.
  Thuirt Angelica:
  - Tha mi an dòchas nach eil seo dhuinn?
  Thug an t-àrd-eunuch misneachd dha na nigheanan:
  - Ni h-eadh, reicear thu anns an lùchairt, air son dhaoine saoibhir. Air an t-slighe, ma tha casan na h-ìghne sgìth de na brògan, bheir rickshaw dhut turas.
  Seadh, thugadh òganaich arda, carbadan agus shuidh na mnathan uaisle orra. Aig an aon àm, an neach-dìon bhon gheàrd, baidhsagalan a chaidh fhaighinn gun dùil. Gheall an caillteanach mòr:
  - Ann am mionaid ruigidh sinn an amas soilleir!
  An turas seo cha do rinn am beul breug. Bha an lùchairt far an tugadh na caileagan a-steach mòr, sòghail, le ìomhaighean agus fuarain.
  Ach is e am prìomh rud an dearbh àite airson barganachadh, a" cuimhneachadh air àrd-ùrlar theatar. Agus an seo, cuideachd, bha agam ri feitheamh ann an loidhne. Dh'fhaighnich Angelica eadhon:
  - A bheil e na phrìomh ionad ann am malairt nan tràillean?
  Thuirt an Ceannard Eunuch:
  "Tha seo na phrìomh ionad airson malairt thràillean boireann. Bidh fir mar as trice gan reic ann an àiteachan eile. Mar leis an t-slighe, agus balaich, airson comhfhurtachd ...
  Bha tagraidhean gnìomhach, chruinnich am poball mòran ann an èideadh sòghail taobh an ear. Cha robh ach beagan dhaoine ann an èideadh Eòrpach, ach gu h-iomlan b 'e buidheann math a bh' ann. Bha tòrr fuaim ann, agus bha na caileagan a chaidh a thoirt chun an àrd-ùrlair an dara cuid fosgailte mean air mhean, no sa bhad air an toirt a-mach rùisgte.
  Seo fear dhiubh, ge-tà, a sheas an aghaidh an irioslachd agus thilg e tantrum. Bha i a" beucaich mar agh aig an taigh-spadaidh, agus i air a craiceann beò. Gheàrr na geàrdan i agus thug iad a-mach às an t-seòmar i. Thuirt an Ceannard Eunuch:
  "Cuiridh iad às dhaibh gus nach dèan iad cron air a" chraiceann, is dòcha gum bi iad cuideachd a" ròstadh nan casan ann am brazier gus am bi na buinn còmhdaichte le blisters beaga, agus tha raca comasach cuideachd. Feumaidh a" bhean-uasal tighinn gu a mothachadh. Tha thu mar an ceudna ma thilgeas tu a-mach na "eich" gheibh thu peanas cruaidh gun mhilleadh agus thèid do stiùireadh gu reic a-rithist.
  Dh" fhaighnich Angelica fhathast:
  - Ma thilgeas sinn tantrum a-rithist!
  Thuirt an eunuch gu cruaidh:
  - An sin bithidh tu air do shàr- uchadh, a leithid sin do bhuaireadh !
  Nuair a chaidh na caileagan a thoirt a-mach chun àrd-ùrlar mu dheireadh, bha iad a" faireachdainn barrachd faochadh na eagal.
  Leugh manaidsear an rop:
  - Dà sheunadair òg, maighdeann, dìoghrasach, air an trèanadh gu gaol san dòigh an Iar, ach cha robh iad eòlach air fir fhathast. Blàth is fiamh a reic mar chàraid. Is e a" phrìs tòiseachaidh còig mìle piastres òir.
  Mar fhreagairt, chaidh clisgeadh mì-riaraichte a chluinntinn ann an Arabais:
  - Seall dhuinn an aghaidhean! Dè divas.
  Sheas na caillteanaich air an taobhan, agus thilg iad dheth am brat bho na caileagan agus chòmhdaich iad am bodhaigean, a" lasadh le toileachas. Chrath Gerda gu neo-thoileach, bha an smuain gum biodh i a-nis air a rùsgadh rùisgte air beulaibh ceud no dhà de dhaoine ana-miannach cho tàmailteach is gun do thionndaidh a h-aodann maol scarlaid, agus leum a sùilean saphir.
  Agus rinn an luchd-èisteachd sgreuchail le toileachas agus falbhaidh sinn:
  - Seachd mìle piast.
  - Ochd mìle !
  - Deich mìle !
  - Dà mhìle dheug ! dh"èigh e fear le feusag ghlas ann an turban uaine air a sgeadachadh le emeralds.
  Dh"fhaighnich Angelica don eunuch:
  - Agus dè an ìre a tha dà mhìle dheug piastairean ma thèid an eadar-theangachadh gu airgead Eòrpach?
  Bha an eunuch mar an ceudna eòlas agus foghlam:
  "Tha e timcheall air ceud agus fichead mìle dolar na SA. Uill, timcheall air an aon ìre ma tha thu a" cunntadh ann an òr!
  Chuir Alice timcheall a bilean.
  - Mama Mio, is iad sin trì tancaichean trom M-16.
  Rinn Angelica ceartachadh:
  - Chan eil, mòran a bharrachd!
  Bha duine àrd, caran tioram, air an robh sròn aquiline agus turban sgàrlaid, a" tairgse suas ri còig-mìle-deug gu leth piastr.
  Thuirt an t-ard-eunuch :
  - Am fear seo ann an turban sgàrlaid, Ali-Topal fhèin, neach-solair do gheàrr Shah an Ioran. Chan eil e cleachdte ri bhith a" call thagraidhean.
  Duine beairteach ann an turban uaine le emeralds air a thoirt a-mach:
  - Seachd mìle deug piastres, airson uair no dhà ...
  An uairsin dh'èirich fear òg gun turban, ach ann an èideadh Eòrpach, agus dh'èigh e:
  - Ochd mìle deug piastr ! Tha na boireannaich sin airidh orm, an Innseanach Raja Malik.
  Bha fois sealach ann ... dh'aidich na fir ... Thuirt an duine beairteach anns an turban emerald ris a' phrionnsa:
  - Agus a bheil thu airson airgead a thoirt seachad airson dà ghoid, leis an urrainn dhut inneal-sgrios a cheannach?
  Fhreagair am prionnsa gu feargach:
  - A bheil thu airson cadal le bàta iarainn?
  Anns an eadar-ama, thilg na eunuchs dheth na còmhdaichean bho na caileagan a bha a 'còmhdach am cìochan spherical gràsmhor. Bha na nipples a" deàrrsadh mar gucagan pinc. Malairt air ath-bheothachadh. Dhòirt tè dhe na sheikhs dòrlach de dhaoimeanan às a sporan agus thuirt e:
  "Tha mi a" tabhann fichead mìle piast air an son!" Is fhiach iad e!
  - Fichead mìle ! - Thairg e fear ann an turban uaine.
  - Dà mhìle thar fhichead ! Rinn am prionnsa gàire.
  - Coig mile fichead ! - Air a chur le solaraiche an Shah.
  Chaidh othail tro na sreathan, ach cha do stad am barganachadh. Ruith an sheikh suas chun an t-seudair agus chrath e a-mach na bha anns an sporan gu lèir agus dh" fhaighnich e:
  - Thoir sùil air na daoimeanan sin!
  Chuir e a-mach:
  - Fichead 's a h-ochd piastres !
  Dh'èigh an Sheikh air:
  - Tha iad leamsa, an dithis nighean!
  Chuir am prionnsa às na h-Innseachan an aghaidh:
  - Chan eil agamsa! Deich mìle fichead piastr!
  Bha stad ann a-rithist. Beachdaich air trì cheud mìle dolar na SA, is e suim mhòr a tha seo airson na h-amannan sin. Tha mòran a 'tòiseachadh a' faighneachd an fhiach e uiread a chuir a-mach dha na caileagan.
  Air comharra, thilg na eunuchs dheth na bratan a bha a 'còmhdach glagan nan tràillean, agus an uairsin thug iad air falbh na diadems, a' sgaoileadh am falt iongantach ... Thòisich na ropan a-rithist, chaidh mullaichean nam fear.
  - Deich air fhichead !
  - Trithead 's a còig!
  - Tri fichead 's a naoi !
  - Dà fhichead 's a h-aon !
  Stad .... Agus an uairsin chuir solaraiche an shah a-mach:
  - Dà fhichead 's a còig mìle piastr. Agus tha mi a" toirt rabhadh don chòrr gum bi am fear a dh" ainmicheas an t-suim agus nach urrainn a phàigheadh gu h-iomlan air a shlaodadh gu poblach agus air a chuir a-mach às an rop le nàire.
  Bha na sheikhs rud beag mì-mhisneachail... An uairsin cha robh sruthadh cho pailt de phetrodollars ann, agus cha robh ùine air a bhith aig an dolar fhèin airson ìsleachadh fhathast, agus mar sin bha an t-suim glè mhòr. Agus thoir i airson tràill ...
  Ach cha robh an Ceann-feadhna Eunuch air a h-uile cairt trombaid a chuir a-mach fhathast, agus chaidh am brat mu dheireadh a bha a" còmhdach na sleaghan agus na casan a-mach bho na caileagan. Agus an uairsin le bhith a 'bruthadh nan studs shaor e na casan bho na brògan àrda. Lean an òrdugh:
  - Dannsa!
  Ma tha boireannach a 'dannsa, chan eil e idir mar nuair a tha i a' seasamh. Às deidh na h-uile, chan e ìomhaigh a tha seo tuilleadh, eadhon ged a tha e brèagha, ach feòil beò air chrith. Agus bha na caileagan, gu mòr air bhioran le nàire, agus aig an aon àm leis cho mòr sa tha an suidheachadh, a" dannsa gu sunndach.
  - Leth-cheud mìle! rinn e osnaich am fear a bha anns an turban uaine.
  - Leth-cheud mile ! - Cha d' thug solaraiche a' ghàire seachad.
  - Seasgad! - Dh'èigh fear de na sheikhs.
  - Seasgad 's a còig! - Chuir sinn solaraiche an t-seic ris.
  - Seachdad! - dh'èigh sealbhadair an turban emerald.
  - Ochdad! - Chuir solaraiche an shah stad air agus chuir e ris. - Thoir sùil air do chothromachadh mì-fhortanach, gheibh thu cuip.
  The last huckster wilted ... Lean rann a leanas:
  - Aon, dhà ... - Tha fois ann, gu h-obann bidh cuideigin ag atharrachadh an inntinn ... Alice whispered (tha, cuin a thig e gu crìch! Tha mi nam bhall atheist-Komsomol deiseil airson ùrnaigh a dhèanamh ri Allah!). - Trì! Air a reic ri neach-reic harem Shah.
  Anns a 'bhad thilg iad brat thairis air na caileagan agus gu litearra thug iad a-mach às an rop nan gàirdeanan. Mar sin chrìochnaich latha "saothair" nan gaisgeach. Nas mionaidiche, chan eil fhathast. Luchdaich iad an fhìor thrèilear aca a chaidh a cheannach ann an Ameireagaidh agus thug iad gu Tehran e. Bha na caileagan fhèin fhathast, gu dearbh, rùisgte, ach còmhdaichte le leapannan agus nan laighe air sofas. Chaidh eadhon biadh gourmet a thoirt dhaibh, agus chaidh na geàrdan fhàgail a-muigh. Mar sin laigh sìos agus gabh tlachd, a ghràidh.
  Thuirt Alice le iongnadh:
  - Tha e neònach fhathast! Fhuair sinn suim co-ionann ri fichead tanca trom na SA. Is e sin fortan le dolar òir nach eil fhathast air an ìsleachadh le atmhorachd. Agus fhathast, gun uaill, chan eilear a" faireachdainn rudeigin!
  Rinn Angelica osna.
  - Tha òr an-còmhnaidh na luach, ach nuair a thèid bàraichean cèidse a dhèanamh dheth, tha thu airson a lughdachadh!
  Mhol Alice:
  - Theagamh gum bi sinn a' cluich anns na bailtean mòra. An ainmich sinn am baile-mòr, agus an uairsin fear eile gus an tòisich e aig deireadh an fhear roimhe?
  Chrath Angelica a ceann gu àicheil.
  - Tha e mar-thà caran gòrach. Is dòcha gun urrainn dhut smaoineachadh air rudeigin eile. Dè na beachdan?
  Lorg Alice:
  - Agus an uairsin dèanamaid push-ups mu seach. Ge bith cò a bhriseas an toiseach, caillidh e!
  Dh" aontaich Angelica gu deònach:
  - Seo e! Aig an aon àm, bidh sinn a 'trèanadh na gàirdeanan agus a' chiste. Agus an uairsin fhuair na casan againn eallach gu leòr, ach cha robh làmhan ann!
  Fhad "s a bha na nigheanan a" faighinn spòrs, bha e teth ann an Afraga cuideachd.
  Bha buidheann-chatha an USSR Red Eaglet a' gluasad gu deas ... Is iad sin na sgoltagan agus caismeachdan èiginneach. Bha na balaich mu thràth air an tarraing a-steach don ruitheam suaimhneach is sgìth de bhith a" ruith tro na fàsaichean agus na jungles. Agus air an t-slighe, bha againn ri faighinn thairis air strì armailteach Bhreatainn.
  Gu sònraichte, àite-seic le dà thùr gunna-inneal. An seo bha agam ri losgadh beagan mus deach na grenades a chleachdadh. Cha robh call sam bith ann...
  Ach an uairsin bha e eadhon na bu duilghe, chaidh ochd tancaichean agus ceithir gunnaichean fèin-ghluasaid a thiodhlacadh anns an talamh, agus timcheall orra bha saighdearan-coise, gunnaichean inneal, saighdearan eòlach, trainnsichean air an cladhach le heicseag. Chan eil e cho furasta a ghabhail an seo, seòrsa de raon daingnichte aig crois-rathaid trì rathaidean a tha a" dol agus a" ceangal Somalia, Sudan agus Ethiopia.
  Cha robh e furasta faighinn faisg, chaidh an sgìre a losgadh troimhe agus chaidh a" choille mun cuairt a ghearradh sìos. Bha Vladimir, a" tuigsinn cho dàna sa bha an ionnsaigh, gu bhith a" gairm itealain airson cuideachadh, ach thairg Dimka Rocket sealladh de catapult a thogail agus dà phasgan de grenades an-aghaidh tanca a thilgeil.
  - Chan fheumar aire a tharraing don itealan dearg, gu sònraichte leis gu bheil co-dhiù còig gunnaichean cumhachdach an-aghaidh itealain de chàileachd 90-millimeter aig an nàmhaid, gun a bhith a" cunntadh barrachd ghunnaichean adhair. Tha ionad beag nàmhaid an seo, agus tha feum air ballistas sèist an aghaidh nam puist a-muigh.
  Ceannard a 'bhuidheann-chatha de bhalaich agus dearg Aryans Vladimir an seo, gu ceart, am measg rudan eile, bha cuid teagamhan:
  - A bheil thu a 'smaoineachadh gum faigh thu a-mach às ceart gu leòr?
  Dhaingnich Dimka, a" brùthadh ola pailme agus roisinn còmhla ri a charaidean:
  - Tha, tha mi a 'smaoineachadh, tha an neach-losgaidh Voroshilovsky fhathast na rud beag. Tha, agus is e Voroshilov fhèin an gaisgeach as prìomhadaiche. Dìreach thoir dhomh an stiùir.
  Bha am balach gu mòr a" meòrachadh ron dealbh, agus chuir e cuideachd gasoline measgaichte le ola pailme agus resins, ris an do chuir iad aol is carbide ris na grenades. Agus an uairsin, air àireamhachadh a dhèanamh, chaidh e thairis air fhèin, chuir e fàilte air tùsaire, agus leig e dheth a dhreuchd:
  - An seo gheibh thu nedolvyat!
  Aon shealladh, agus fear eile ag èigheach:
  - Airson dùthaich mhàthaireil airson Stalin!
  Bho thaobh an nàmhaid, tha rughadh, sgreuchail, ag osnaich.
  Dh'òrdaich Dimka a-rithist:
  - Volley eile!
  Dh" fhàs na bròn, an rughadh, na lasraichean nas làidire, bha glaodhan ann am Beurla: gèilleadh!
  An turas seo bha còrr air còig ceud prìosanach ann, agus b" e Sasannaich gheala a bu mhotha a bh" annta. Tha e duilich a chreidsinn gun do bhris na daoine sin dìreach o chionn sia mìosan air feachdan adhartach nan Eadailtich ann an Etiòpia agus san Eadailt fhèin. Ach a nis bha iad air an togail mar threud truagh chaorach.
  Bha gillean casruisgte, sgròbach, ach sunndach a' cur às do na prìosanaich, gun a bhith a' toirt an aire dha na clachan 's an droigheann fo an casan. Agus sheinn Dimka Rocket eadhon:
  Tha 'n dùthaich naomh do chomunn ;
  las thu lòchran a" phlanaid gu lèir!
  Gabh bratach Stalinism,
  Cò thug a leithid de thoileachas do chloinn!
  
  Tha raidhfil aig gach fear againn
  Tha fios againn gu bheil saothair armachd urramach!
  Às deidh na h-uile, tha an t-òran a 'ruith gu sgiobalta, gu làidir,
  Os an cionn le solas dearg rionnag!
  
  Bheir sinn aoibhneas, sonas don t-saoghal gu lèir,
  Gu workaholic bha an sealbhadair!
  Fear-calpa reamhar ri freagairt,
  Tha am proletarian air a dhol suas don rìgh-chathair!
  
  Ar bratach sgàrlaid, gun teagamh dath na fala;
  Tha cumhachd an Tighearna Criosd air fhoillseachadh ann !
  'S bidh aca ri mòran cràdh fhulang,
  Tha sinn air ar stiùireadh leis na naoimh bho ìomhaigh aghaidhean!
  
  Agus an uairsin chan fhaic na balaich pàrras,
  Bidh sinn air ar aiseirigh le luchd-saidheans le smuaintean glic!
  An uairsin coinnich ri flùraichean ceum saighdeir,
  Fo chomannachd sgoinneil!
  
  Chaidh Comrade Stalin a shuidheachadh leis an Tighearna;
  Stiùirich dùthaich na dùthcha agus lean gu buaidh!
  Tha ar slighe chum a' mhullaich gu leir,
  Agus tha thu nad stiùiriche math airson a h-uile dad anns an fhreagairt!
  
  Bidh aonachd mar dhùrachd dhuinn do na slòigh,
  Cò a gheibh buannachd bho bayonet Leninism!
  Leaghaidh gath teas na saorsa an deigh,
  Fo bhratach sgarlaid, kumach !
  
  An seo tha na tancaichean a" reubadh sreath de choiseachd,
  Agus a h-uile seòrsa de gheàrdan, gun fhacal, a 'gèilleadh!
  'S e sin gaisge gillean na cuideachd treun ;
  Chan e poitean is sàsaichean a th" ann am plèanaichean!
  
  Tha glòir mhor a' feitheamh - creid
  An fheadhainn a tha a 'cur luach air an Ruis os cionn beatha!
  Fosglaidh sinn na dorsan radanta dhan fhànais,
  Gus nach bi leisg grodadh ann!
  
  Airson an Motherland, tha feum air cleas;
  Agus bheir sinn seachad e dhi, creid sinn!
  Agus chaidh buaidh a thoirt air droch fhaisisteachd mu thràth,
  Gu glòir, onair, aoibhneas - ginealaichean!
  Sheinn Dimka mar fhìor maestro agus na balaich Sòbhieteach còmhla ris ... Agus cha tug duine aire don ionnsaigh an aghaidh totalitarianism, nach robh gu tur iomchaidh anns a 'chompanaidh seo. Agus dè, gu foirmeil, chan eil an Ruis Sobhietach totalitarian, ach deamocratach!
  Cha robh ach Danka a 'crathadh le a bhilean:
  - Uill, bheir thu Dimka!
  Chaidh na priosanaich a thoirt seachad anns a' bhunait a b' fhaisge, agus chaidh na gillean saora air adhart. Gu ruige seo, chan eil iad air stad. Bha aig Marshal Rokossovsky ri dhol astar fada gu Afraga a Deas. Agus feuch mar seo, gabh tro Afraga gu lèir. A bharrachd air an sin, tha tòrr a bharrachd shaighdearan Breatannach air taobh an ear mòr-thìr Afraga na tha san Iar. Tha, agus ann an Etiòpia, feumaidh tu a bhith cunntachail leis na reubaltaich, agus diofar phrionnsabalan a tha airson Breatainn.
  Mar sin feumaidh na balaich sabaid ruith thairis air droigheann is molagan, gun a bhith a" smaoineachadh air fois. An seo thig sgeir eile, an turas seo le treubh ionadail, ceannairceach.
  Cha robh am blàr cho neo-fhuil, Chaidh aon leinibh a leagadh o 'n "Bur" a bhualadh deas 'san fhaobhar. Fìor, fhuair na Sudan cuideachd e, chaidh an gearradh sìos le ceithir cheud, a 'cleachdadh grenades briseadh agus gan cur air iteig.
  Chaidh triùir chloinne a ghoirteachadh cho dona 's gum feumadh iad a bhith air an giùlan air sìneadh.
  Mus deach e dhan leabaidh, thuirt Dimka ri Danka, a bha cuideachd beagan air a sgrìobadh le shrapnel air sgiath a bhroilleach farsaing:
  "Tha thu a" faicinn, tha cogadh a" fàs spòrsail. Agus blàran, tha luchd-fulaing, agus romansa!
  Dh'aontaich Danka.
  - Tha, a-nis tha mi ag aontachadh, tha romansa ann, agus luchd-fulaing. Ged is fheàrr nach robh leòintich air ar taobh idir.
  Rinn Dimka gàire gu glic:
  - O... fhios agad, feumaidh seo draoidheachd. Ach creid mi, fàsaidh e nas fheàrr.
  Chaidh an ath latha seachad a cheart cho dian, dh' fheuch cuid de mharc-shluagh ri ionnsaigh a thoirt orra, ach bha na gillean air an rabhadh, agus an turas seo sheachain iad call, a' leagail ceud gu leth seòrsa ionnsaigh. Am measg na chaidh a mharbhadh bha dithis oifigear Breatannach. Agus mar sin mean air mhean chaidh an cogadh suas. Bha e follaiseach nach e coiseachd a bha seo, agus chan e dìreach caismeachdan èignichte.
  Mar sin ràinig iad daingneach Bhreatainn faisg air Bakhchi. Ach cha mhòr nach robh feum air sabaid. Dh" fheuch dusan no barrachd shaighdearan Breatannach ri casg a chuir air a" bhuncair, ach chaidh an smocadh a-mach le stuthan puinnseanta aig an taigh. Bhàsaich grunn Bhreatannaich san spot, agus bhris an còrr a-mach, far an robh iad ceangailte.
  Ach chaidh an uidheamachd a ghlacadh gu math àbhaisteach, agus chruinnich na h-Arabaich gus a "phuing a dhìon a" toirt bòid dìlseachd don Aonadh Sobhietach.
  . CAIBIDEIL #6
  Tha Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova mu thràth air an t-slighe gu Afraga a Deas.
  Tha iad a" sgrios bunait Shasainn ann an Namibia agus, mar as àbhaist, ann am buille mhòr. A leithid de dhaoine gòrach.
  Thilg am balach grenade de fheachd marbhtach agus millteach air na Breatannaich agus rinn e squeak:
  - Tha saighdear air a bhreithneachadh le Dia agus ùine, tha fear-poilitigs na bastard gun deuchainn, agus chan eil fios aig a neo-lagh air clàr-ama!
  Thuirt an nighean gu làidir, a 'cur air bhog tiodhlac bàis le a corragan rùisgte de chasan chiseled:
  - Chan eil an saighdear a 'sireadh sìth, agus chan eil an stoirm a' toirt iomradh nas motha, bidh am fear-poilitigs a 'tiodhlacadh a chuid eòlais, tha am parasite uamhasach farmadach!
  Chuir Oleg Rybachenko grenade air bhog a-rithist air an nàmhaid, a 'tilgeil grenade le a shàilean lom, leanabhach agus a-mach:
  - Tha saighdear uaireannan na ghaisgeach gu neo-eisimeileach, agus chan eil e airson a mharbhadh, ach a 'coileanadh dleastanas naomh don Motherland, fhad' sa tha neach-poilitigs na neach-brathaidh saor-thoileach a tha dèidheil air muc, gun a bhith a 'coileanadh dhleastanasan luchd-bhòtaidh!
  Gheàrr Margarita dheth an nàmhaid le spreadhadh le deagh amas, a" reubadh an taobh a-staigh, ag ràdh:
  - Bidh saighdear a" fuasgladh thòimhseachain ann am batail, neach-poilitigs a" togail cothlamadh seòlta, chan urrainn dha a" chùis fhuasgladh gu sìtheil!
  Ann an àiteachan eile, rinn nigheanan cleasan.
  Rinn Alice agus Angelica push-ups grunn mhìltean tursan, ach a 'fallas air feadh, cha robh iad airson a thoirt a-steach dha chèile. Mu dheireadh, bha na caileagan gu reusanta den bheachd gun robh gu leòr air a bhith aca, agus bhiodh an neart fhathast feumail. Mar sin tha e nas fheàrr fois a ghabhail.
  Thuirt Angelica:
  - Agus tha thu fhèin agus mise coltach ri boireannaich baile Ruiseanach, is e sin, stòlda. Dè tha sinn gu bhith a" toirt aoigheachd a-nis?
  Rinn Alice magadh:
  - Is dòcha dealain-dè ...
  Stad an trèilear agus thug na caileagan biadh a-rithist air treallaich òir. Às deidh eacarsaich bhrùideil le push-ups, bha na gaisgich gu math acrach. Bha iad gu sanntach a' bualadh air biadh is deoch ... Dh'ith iad cèicean, agus seoclaid, agus measan le mil ...
  thionndaidh i na fìor opera siabann: the dream series continued;
  Thug dòchas ùr deoch làidir air cridheachan an dà chuid marcaichean as àille. Agus mharcaich iad air an each iongantach aca - megagnome.
  Thuirt Angelica le toileachas:
  - Tha fios agad, leis gu bheil e anns an t-saoghal iongantach seo, gu bheil aon dha-rìribh a" gabhail fois air a chruinne-cè de iarann tàirneanaich!
  Dh" aontaich Alice, a" giùlan a fiaclan neamhnaid:
  - Gu dearbh tha! Gabh fois agus thoir air falbh d" anam.
  Bhruidhinn an diabhal teine:
  - Mur bitheadh an cogadh ann, bu choir a bhi air a dhealbh, agus eu-coltach ris an Dia Uile-chumhachdach, bhiodh an sgeul-sìthe so air a coimhead gu neo-iomchuidh na bu so-chreidsinneach !
  Ghèill Alice:
  - Tha mi creidsinn, tha! Ach le fios dè cho mòr 's a tha Stalin nar dùthaich, tha e comasach gu leòr a chreidsinn gu bheil an Dia as àirde ann!
  Angelica le sealladh glic agus air a shoilleireachadh gu loidsigeach:
  - Ach, mur 'eil, gu dearbh, nach e an Dia Uile-chumhachdach losa Criosd !
  Rinn Alice osna gu mòr.
  - Tha e ni's fhasa creidsinn ann an neo-chomas an Diabhoil na ann an uile-chumhachd Iosa !
  Nuair a bha dorchadas na h-oidhche a" dol seachad air ciaradh an fheasgair, chuir srian dorcha neònach stad air an t-slighe. Ann an dòigh air choreigin bha i a" coimhead coltach ri python spotach. Hefty, breac agus le lùban neònach, bha na ulpagan a 'sìneadh ann an loidhne gun chrìoch tron fheur tais, garbh.
  dh'èigh Alice:
  "An seo, is dòcha gur e seo crìoch seilbh tighearna an fho-thalamh!"
  - Chan e, na biodh eagal ort, diva falt bàn, chan eil ann ach seann chrìoch! Dh"èigh Angelica gu toilichte. - A-nis tha sinn cha mhòr, uill, tha mi an dòchas sin - dìreach aig an taigh!
  Rinn an gaisgeach bàn casruisgte grimaced.
  - Agus tha thu fhathast làn dòchas mu na fìor tonsils!
  Ghabh an gaisgeach teine oilbheum :
  - Cò a bhiodh air bruidhinn mu dheidhinn dòchas mar-thà, gun adhbhar!
  Cha robh duine a 'dìon nan clachan còinneach, agus air an taobh eile bha e cho falamh ri taobh ìmpireachd nan trolls agus na gouls olc. Chrath Alice a slige le corragan a cas-rùisgte agus rinn i feadan:
  - Tha e fionnar an seo, ma-tà! No car duilich!
  Gu dearbh, cha tug a bhith a 'dol thairis air na crìochan sin, mar an abhainn o chionn ghoirid, barantas sam bith, ach bha na fògarraich radanta fhathast a' faireachdainn beagan nas socraiche.
  Thuirt Angelica gu bàrdail:
  - An so tha fearann a' gheallaidh, ach cha'n e Israel !
  - Agus c'arson a tha a' chrìoch ùr air a cur a mach cho annasach ? - Dh'fhaighnich Alice, a 'leantainn leis an t-sealladh iongantach aice tiùrr ulpagan. - Tha e ni's goireasaicht', theagamh, na air clachan, no nach 'eil a h-uile h-aon an làthair ?
  Rinn Angelica gàire:
  - Carson a dh'fheumas tu fios a bhith agad air seo?
  Chrath Alice.
  - Tha, cho fiosrachail. Tha mi nam neach-tòiseachaidh san t-saoghal seo. Fiù mura h-urrainn dhut a bhith moiteil às!
  - Cha deach a' chrìoch chloiche a leagadh air son ghouls no ghaisgich. Roimhe sin, bha fearann de luchd-cnàimh - trolls marbhtach làidir agus làidir. Bha an cogadh le trolls, elves, gouls, agus cockroaches tìgear air a shlaodadh airson linntean. Bha na feachdan de dhiofar chreutairean dìreach mòr - ràinig iad na ceudan de mhìltean! Aon uair 's gun do bhuannaich iad grunn bhuaidhean, trolls a' bìdeadh cnàimh, ràinig iad na beanntan gu bonn agus cha mhòr nach deach Peach-Amber a sgrios - agus is e seo, às deidh a h-uile càil, prìomh-bhaile Tìr a 'Ghràidh agus an Dòchais, aig a bheil solas radanta agus stòr lùth a' cumail an Cridhe na Cruinne! - Angelica air a chuir a-mach.
  Ghlaodh Alice, a" bualadh a làmhan:
  - Abair eagal! Mar sin bha na cruinne-cè agus an iomadh saoghal ann an cunnart?
  Thug an gaisgeach teine misneachd dha a caraid:
  "Ach tha an neart air tiormachadh anns na beanntan. An uairsin, ann am bliadhna mhath, chuir na gaisgich againn, còmhla ris na sìobhragan, cùl ri feachdan nan trolls olc agus chaidh iad a-mach chun an fhear mu dheireadh. Chaidh am feur aca a losgadh air feadh na dùthcha, bha na bailtean air an còmhnaidh agus air an slànachadh. Agus chaidh a" chrìoch a ghluasad bhon chrìoch gu crìochan na h-àird a tuath!
  Rinn Alice gàire.
  - Wow! Ach tha sgeulachdan mar sin àbhaisteach, cha mhòr airson a h-uile sgeulachd sìthiche!
  Fhreagair Angelica gu loidsigeach:
  - Agus dè a th" ann an sgeulachd sìthiche, mura h-eil e air a sgeadachadh beagan le beatha
  - Tha thu airson a ràdh gun do shàbhail na gaisgich an cruinne-cè ... - thòisich Gerda a 'tuigsinn carson nach robh Angelica a' coimhead eadar-dhealaichte bho bhan-diathan nan seann amannan, a bha na Greugaich a 'nochdadh anns na h-ìomhaighean aca.
  Shleamhnaich dearc air an dath òmar seachad air a corragan, ag adhbhrachadh smeòrach.
  - Tha na gaisgich uile de shliochd seann dhiathan agus ban-diathan. Sin as coireach gu bheil saoghal pàrras air a bhith an seo cho fada. Ach thuirt Lucifer: gràs gu leòr! Uill, cho-dhùin na gouls a-nis gu bheil na h-Aryans air crìonadh, is e sin as coireach gun tug iad ionnsaigh air ìmpireachd Ceartas agus Sonas ...
  Chrìochnaich Angelica agus ghlac i gu deas an dearc le a òrdagan rùisgte.
  Rinn Alice gàire:
  - O, tha. Mar sin, tha sinn cuideachd air degenerated ... Cò a bhiodh a 'bruidhinn, a' coimhead air na freak trolls agus bòidhchead an dà chuid ar nigheanan agus sìobhragan!
  Fhreagair Angelica gu ciallach:
  Tha a bun-bheachd fhèin air bòidhchead aig gach dùthaich.
  Dh'aontaich Alice. Leum i far an megagnome agus rinn i corran san adhar.
  - Tha, tha a chuid fhèin aig bun-bheachd bòidhchead airson gach dùthaich agus gnè. Is ann dìreach a-nis a tha na beachdan mu shàrachadh iongantach an aon rud airson a h-uile duine, gun eisgeachd. Tha leithid de iongantas ann. Co-dhiù, mar as trice nuair a chanas iad nighean, bidh iad a" cur tè bhrèagha ris, agus nuair a tha cailleach grànda!
  Rinn Angelica mar an ceudna corrag, agus shnìomh i a claidheamh:
  - Tha, tha rudeigin mar sin ann ... A h-uile duine, inntinn ort, tha gaol aig daoine air òigridh agus tha eagal orra ro sheann aois. Is e tachartas cho àbhaisteach a tha seo. Ach, chan urrainn dha aon a bhith ag aontachadh gu bheil e nàdarra.
  An seo chaidh stad a chuir air conaltradh nan nigheanan, leum beathach eile a-mach air am beulaibh, mar-thà seann choileach tìgear. Fìor, bha e na aonar, ach le dà chlaidheamh glè fhada, agus eadhon sgiathan.
  - Nu that the girls- warriors will fight ?
  Ghabh Angelica ceum air adhart:
  - Gu dearbh, creid mi, cha bhi sinn diùid! Agus cha robh eagal ort tighinn thugainn a-mhàin!
  Chuir Tiger-cockroach an aghaidh:
  - Chan e, bòidhchead casruisgte, chan eil mi dìreach nam aonar.
  Rinn Alice fìdeag.
  - Bha fios agam nach biodh tu a-riamh ag iarraidh sabaid gu h-onarach. Saoil an tug thu leat an t-arm?
  Chuir Tiger-cockroach an aghaidh:
  - Chan e, tha mi nam aonar gu dearbh, ach tha mo dhiathan dorcha còmhla rium, a chuidicheas mi gus do cheannsachadh. Is ann dìreach a nì sinn sabaid, tha mi an dòchas gu h-onarach - fear air aon!
  Dh" aontaich Alice le dealas faicsinneach:
  - Gu dearbh, a bhith onarach. Agus leis gur e fionn a th" annam, agus na diathan dorcha gad chuideachadh, an uairsin bu chòir roghainn neach-dùbhlain tuiteam orm!
  Angelica gu sàmhach, gu h-obann, mar gum biodh bhalbhaiche air a reubadh le cuideam, thionndaidh i mun cuairt agus loisg i Alice le sealladh gu math mì-thlachdmhor. Theich sèist neo-chinnteach bho bhilean a" ghaisgich.
  Ghabh an gaisgeach fionn iongantas :
  - Ciod a tha thu, a charaid ?
  "Cha toil leam a bhith a" bruidhinn riut," thuirt an Sàtan Fiery mu dheireadh gu dòigheil agus gu reòthte. - Tha mi a 'faireachdainn thu mar àite falamh.
  Dh" fheuch Alice ri fois-inntinn a thoirt dha a caraid:
  - Agus gidheadh 's i mo roghainn ! Bidh Angelica na neach-gràdh-daonna, chan e egoist, cunbhalach ann a bhith a" frithealadh an Aonaidh Shobhietach.
  Thag Angelica a-mach:
  - Ceart gu leòr, sabaid! Agus buannachadh, mas urrainn dhut, gu dearbh, agus tha mi a" creidsinn annad!
  Ruith an cockroach tìgear sa bhad chun ghaisgeach fionn. Tha e coltach gun do dh'fheuch iad ri a toirt gu mì-mhodhail, an dòchas nach robh an neach-giùlain falt fionn fhathast air blàthachadh. Ach bha Alice, tha e coltach, deiseil airson seo. Ann an suidheachadh sam bith, reub an ionmhasair as gèire aice bolg an uilebheist mar-thà anns a "chiad diogan den bhlàr. Bhrosnaich Angelica a caraid:
  - Tha sin ceart! Chì thu anns an fhoirm!
  Dh'èigh an nàmhaid gu borb:
  - Seadh, is creutair bhàn thu !
  Bha an cockroach tìgear a" leum ro fharsaing agus a" tasgadh le a neart gu lèir, rud a ghabh Alice brath gu foirfe, a" gearradh dheth bruis an neach-ionnsaigh. An uairsin chuir i an cèill:
  - Tha an gluasad farsaing, ach tha an sealladh cumhang!
  Thug an cockroach tìgear ionnsaigh mar fhreagairt, a" feuchainn ri breabadh leis na buill ìosal aige cuideachd. Ach gheàrr an neach-crìochnachaidh fionn a ghlùin gu sgiobalta, a 'toirt air an nàmhaid a dhol à bith. Dh" aontaich Angelica a-rithist:
  - Tha seo gu math ann an stoidhle an Aonaidh Shobhietach do-chreidsinneach. A-nis cuir crìoch air gu sgiobalta.
  Bhris Alice air a creach mar iomghaoth anns na tropaigean, is gann gun robh ùine aig an tìgear-cockroach sabaid air ais agus chan eil e na iongnadh gun do dhealaich a cheann grànda bhon bhodhaig a dh" aithghearr. Mar sin thàinig am blàr gu crìch ...
  Chuir Angelica a beachdan an cèill:
  - Tha a h-uile rud do-dhèanta comasach tha fios agam le cinnt! Tha e eu-comasach a bhith nad òigh gun dìon gu bràth!
  An uairsin chuir Alice iongnadh air a caraid:
  - Agus c'arson, an uair a bu mhiann leam a bhi 'g a shabaid, gu'n do ghabh thu cho suairce e, mar gu'm b'e seòrsa de chleas borb a bh' ann. Às deidh na h-uile, tha e ceart dhomh!
  Rinn Angelica gàire.
  - Agus tha còir agam mìneachadh a dhiùltadh dhut. Ach thig an t-àm agus bidh fios agad air a h-uile càil!
  Rinn Alice osnaich gu mòr, ach cha do chuir i dragh air a caraid le ceistean.
  Bha iad sàmhach gu èirigh na grèine. Mean air mhean dh" fhuaraich Angelica sìos agus chaidh casg a chuir air dòigh air choireigin. Dh'fhàs na h-hieroglyphs air armachd megagnome a bha a 'gluasad nas gèire mar a dh' fhàs an t-ùrlar na bu ghlice. Nuair a dh" fhuasgail i, chitheadh Alice gu mionaideach am baile-mòr air taobh deas na h-aibhne, air a sgaoileadh a-mach air am beulaibh, le tonnan de dhath sùgh orainds. Ach thug an suaicheantas mòr buaidh shònraichte, chaidh a shnaigheadh bho chlachan leth-luachmhor, le mion-fhiosrachadh iongantach, agus is dòcha le dealbh-chluich chiaroscuro na maidne air am beòthachadh beag draoidheil seo a dhèanamh. Sgaoil an t-eun a bha air a shuidheachadh gu dìreach a sgiathan farsaing ach lùbte agus thionndaidh e a cheann gu ìomhaigh.
  Bha na sùilean bulging air an deagh mhìneachadh a" samhlachadh sealladh geur, agus bha an gob creachaidh lùbte cunnartach geur. Ach bha an rud as iongantaiche gu h-ìosal. Bha gach aon de itean an sgèith cuideachd na eun beag, agus còmhla thàinig iad gu bhith nan sgaradh reòta de eòin ghaisgich, gu dìleas a" coimhead air an riaghladair mòr aca, mar gum biodh iad a" feitheamh ri òrdugh ... Cumhachd, dìlseachd agus deisealachd airson ionnsaigh sa bhad air an toirt seachad gu h-ealanta. Choimhead Alice air an t-soidhne chumhachdach seo airson ùine mhòr, a" smaoineachadh....
  Chaidh casg a chuir air cadal nan nigheanan, mar a bhiodh dùil, ach thachair e, chan ann mar seo a bha na caraidean an dùil. Dhùisg iad ann an talla mìorbhaileach, mòr de lùchairt air leth breagha, far an robh a h-uile rud beag na shàr-obair air ealain an t-saoghail, far an robh an èadhar cùbhraidh agus eòin pàrras a" seinn.
  Bha sruthan uisge milis a" sruthadh, bha amar làn de champagne a" frasadh, agus bha na ballachan ann am pàtrain. Bha an dithis nighean iad fhèin nan laighe air leapannan iteach àrd, sìos air leapannan Banrigh airidh air Sheba. Bhiodh a h-uile rud math sa chumantas mura b" ann airson na slabhraidhean òir a bha a" stealladh dùirn is adhbrannan nan caileagan. Bha na cuirp mhìorbhaileach, rùisgte, draoidheil aca, mar gum biodh, air an ceusadh air an leapannan. Tha leithid de staid neo-chuideachail de thràillean air an irioslachadh, agus air leth mòr.
  Rinn Angelica osnaich gu domhainn.
  "Mar sin cha robh fios agam gum faod cèidse a bhith òrail, chan ann a-mhàin ann an seagh figearach.
  Thug Alice toileachas dha a caraid:
  - Is e dìreach an Shah as urrainn lùchairt cho mòr agus cho sòghail a bhith aige. Mar sin, gu dearbh, ràinig iad an amas agus ràinig iad an ceann-uidhe!
  Rinn Angelica gàire milis.
  - Saoil dè an seòrsa shah a th" ann?
  Mar gum biodh mar fhreagairt don cheist, bha fras ann, agus chaidh duine mòr feusagach, a bha a 'coimhead mu leth-cheud no leth-cheud' sa còig, a-mach às an linne champagne. Ach bha e le broilleach leathann agus guailnean leathann le pian. Bha neart nàdarra mòr ann, ach bha na fèithean a 'snàmh le geir bho dhòigh-beatha leisg agus gluttony. Bha an duine seo rùisgte, cha robh ann ach fear-talmhainn luachmhor air slabhraidh a sgeadachadh gu lèir, ach cha robh teagamh sam bith, b" e seic a bh" ann. Bha, agus bha an talisman air a 'bhroilleach na shamhla air cumhachd rìoghail.
  Gu dearbh, chunnaic iad dealbh na h-ìghne den shah, ged a bha coltas nas òige air, agus bha a fheusag na bu ghiorra.
  Bha an shah dìreach air snàmh ann an champagne, ach choisich e gu cunbhalach, coltas riaghladair misneachail. Agus gu dearbh, cha b 'urrainn dha na h-uairean ùra airson a' gheàrr a dhol seachad air an aire. An toiseach, thàinig riaghladair neo-eisimeileach (gu foirmeil gun chrìoch) Iran gu Alice. Shuidh a làmh ghruagach air adhbrann na h-ìghne agus bhuail i gu socair i. Sheall am fionn air an Shah le suil neo-thruaillidh, ach an sin thoisich a corp air brathadh agus a gruaidhean a' fas le nàire.
  A bheil thu nad mhaighdeann-mhara? - Dh'fhaighnich am tighearna do Gerd.
  Fhreagair am bàn le deòir a" fàs suas na sùilean:
  - Tha, sir!
  Rinn an Shah gàire gu feargach.
  - Uill, tha sin sgoinneil. A-nis bidh thu nad bhoireannach, an dèidh dhut a 'chiad eòlas fhaighinn air a bhith a' faighinn tlachd à sliochd Teachdaire Allah mar rìgh anns an deicheamh ginealach air fhichead.
  Bha fìor dheòir a" sruthadh sìos gruaidhean scarlet Alice:
  - Tha e cho goirt agus an-iochd- mhor, a dhuine uasail. Tha eagal mòr orm mu dheidhinn seo!
  Chuir Shah a làmh fharsaing air hip sòghail na h-ìghne agus thòisich e air massage, socair:
  - Cha bu chòir eagal a bhith ort! 'S e leannan sgileil a th' annam. Bidh am pian goirid, mar bhìdeadh mosgìoto, agus an uairsin thèid thu a-steach don chuan toileachais.
  Lean Alice, agus gun a bhith a 'toirt a' char as lugha de sgàil, a 'caoineadh. Bha an smuain mu bhith a" call neoichiontachd neach dha-rìribh uamhasach. Gu h-àraidh airson Crìosdaidh puritanach mar ise.
  - Chan e, mas e do thoil e ... Tha thu nad dhuine cho mòr, cho mòr, leig leam fhìn ...
  - Dè mu deidhinn fhèin? Chuir an t-iongnadh orm.
  - dìollaididh mi fhèin d" urram airidh air titan agus nì mi e cho faiceallach agus cho sgileil gum bi e math dhut fhèin agus dhòmhsa. Tha mi a' guidhe ort air sgàth Allah!
  Bha nàire air an shah, bha e uamhasach duilich airson na h-ìghne neo-chiontach, a bha coltach ris an aingeal a bu sheunta, agus dh" òrduich e:
  - Leig às i!
  Chrath an dà gheàrd eunuch a lean an shah na h-iuchrach aca gu dìcheallach agus gu sgiobalta dh" fhosgail iad na glasan air gàirdeanan is adhbrannan na h-ìghne fionn. Cho slaodach dh'èirich i agus rinn i gàire air an Shah. Smèid e air i :
  - Uill, thig air adhart, cutie, leum air mo chuan.
  Leum Alice gu mòr agus bhuail i an Shah air an smiogaid le a h-uilinn. Thuit fear mòr ... Cha robh ùine aig na eunuchs ach a dhol a-mach, oir bha cas rùisgte Alice a 'putadh an tè air an làimh dheis le sàil chruinn a-steach don plexus grèine, ag adhbhrachadh clisgeadh pian làidir a bhuail a h-anail agus a chùm a sgreuch. Ràinig an caillteanach air an taobh chlì le sabre, ach bhuail buille air, bhuail Alice air an teampull le fear-tuaileis cudthromach air a reubadh à amhaich an uachdarain.
  An turas seo bha e marbhtach... Bhuaileadh buille eile leis a' ghaisgeach fhionn air cùl ceann an dàrna eunuch, air a chromadh bho phoc le plexus grèine. Mar sin, chaidh an geàrd as fhaisge air an Shah a sgrios. Ghlaodh Angelica ri Alice ann an guth ìosal:
  - Gabh na h-iuchraichean agus leig às mi gu sgiobalta!
  Fhreagair am fear blonde terminator:
  - Chan eil seo na dhuilgheadas! A-nis!
  Cha robh e doirbh na slabhraidhean fhosgladh, oir cha robh roghainnean sònraichte an seo le toll-iuchrach agus iuchair. Anns an fharsaingeachd, bha na caileagan caran shacked chan ann air sgàth eagal murt, ach airson a chluich.
  Nuair a fhuair Angelica saor, thòisich an Shah dìreach a" togail a chinn, a" feuchainn ri faighinn seachad air bho leagail trom. spìon an diabhal teine dà bhiodag à crios an eunuch a chaidh a mhurt. Thilg i fear gu Alice, agus leum an dàrna fear, a 'leum suas, bhean e ri amhach an t-sah:
  - Uill, riaghladair Persia agus Iran, an t-autocrat cumhachdach ... A bheil thu airson do bheatha agus beatha nan ceudan de mhìltean de na cuspairean agad a shàbhaladh, a bharrachd air neo-eisimeileachd na dùthcha a ghleidheadh agus, gu dearbh, do phearsantachd? cumhachd?
  Chaidh an shah fodha gu trom ann an cuach, agus ghabh e iongantas:
  - Uill, cò nach eil ga iarraidh... Tha a h-uile duine ga iarraidh!
  Bhris an Diabhal Teine a sùilean emerald gu cruaidh:
  - Mar sin cuir an cèill sa bhad cogadh air Breatainn agus dèan caidreachas leis an Aonadh Sobhietach!
  Sheall an shah, a' priobadh gu tric, orra, agus mu dheireadh thainig e mach air :
  - Mar sin tha thu nad luchd-brathaidh Sòbhieteach. Dè an asal a th" annam, chuir ana-miann dall orm, ach b" fheudar dhomh tomhas cò thu. A bheil e comasach dha boireannaich àbhaisteach Eòrpach a leithid de bhodhaig fèithe agus tioram a bhith aca ...
  Chaidh Angelica sìos.
  - Na h-uile a tha air a dhèanamh airson na b 'fheàrr. Mar eisimpleir, tha saighdearan an USSR do-chreidsinneach, agus bhiodh an arm agad le droch armachd agus le droch thrèanadh, a dh" aindeoin na h-àireamhan mòra aige, gun teagamh air a chuir fodha. Agus beagan de roinnean Breatannach a tha suidhichte air do chrìochan, ro bheag de chuideachadh. Mar sin tha deagh chothrom agad do chumhachd, do bheairteas a chumail agus mu dheireadh faighinn cuidhteas tutelage Bhreatainn. No bàsaich le tàmailt... Dìreach cuimhnich gur e brònach a th' annam, agus an toiseach gearraidh mi dhiot d' urram, a tha an dà chuid pianail agus iriosal.
  - Agus nach 'eil cràdh mo luchd-deanamh a' cur eagail oirbh ? - Gun a bhith a" càineadh an Shah gu misneachail.
  Rinn Alice gàire mar fhreagairt.
  - Agus bha fhios aca gu ro-mhaith ciod a bha iad a' faotainn a steach le aontachadh ri obair mar sin. Cha ghèill sinn beò, agus ma thèid ar glacadh, feuchaidh sinn ris a" chràdh a ghiùlan mar fhìor bhuill Komsomol. Agus tha do bhàs mar-thà co-ionann ri bhith a" crìochnachadh na h-obrach, leis nach bi strì an aghaidh arm Ioran air a dhol sìos cho eagraichte tuilleadh, agus tha mòran nad chearcall airson caidreachas leis an Ruis Shobhietach.
  Thuirt Shah beagan a bharrachd, a" leisg air sgàth coltas, gu diongmhalta agus gu daingeann:
  - Chuir thu iongnadh orm! Cho math, cogadh airson Sasainn, aonadh airson an USSR!
  Thuirt Angelica gu cruaidh:
  - Cuiridh tu an cèill gu h-oifigeil cogadh, gus nach bi mealladh ann, leanaidh sinn thu agus còmhla riut fad na h-ùine. A" beachdachadh air ar bòidhchead, cha tog seo amharas sam bith. Agus cumaibh cuimhne gu bheil mo charaid agus mise a 'tilgeil biodag cho math' sa tha sinn a 'sabaid no a' losgadh.
  - Seadh! - Rinn Shah gàire gu h-iongantach.
  Thilg Angelica an seo le feachd biodag le a òrdagan rùisgte. Às deidh dha trithead meatair a sgèith, bha e coltach gun robh e a" briseadh torso dealan-dè air a crùbadh air seann dealbh. Chuir an shah, aig an robh fradharc geur, iongnadh air cho ceart agus a chaidh corp beag a" bhiastag a tholladh. Rinn e gàire a-rithist:
  - Chuir thu iongnadh orm! Nì mi a h-uile càil dhut ... Ach ma thogras tu, bheir mi dhut ciste òir airson oidhche gaoil, agus an roinn as beairtiche ann an Ioran?
  Fhreagair Angelica sa bhad:
  - Aontaich, ach a-mhàin air staid cumail suas ionracas ...
  Lùghdaich Shah pàigheadh:
  - An uairsin dìreach airson ciste òir, far am bi dìreach meadhan a" mheatailt phrìseil. Mairidh do neoichiontachd, ach nì thu gach nì eile mar a tha mi ag àithneadh!
  Fhreagair an diabhal teine airson Alice agus air a son fhèin:
  - Gu dearbh, tha sinn ag aontachadh, ach dìreach às deidh a h-uile deas-ghnàth oifigeil agus foirmeileachd a bhith air a choimhead! Cogadh Bhreatainn, caidreachas leis an USSR, no an Ruis Shobhietach. Seo an ro-riatanach.
  Chaidh an aonta leis a" mhaighstir a sheulachadh le crathadh làimhe ...
  A bharrachd air an sin, sa chumantas cha robh e cho inntinneach tuilleadh, dh" ainmich an Shah gu h-oifigeil jihad Bhreatainn agus dh" aithnich e caidreachas agus taic an USSR thairis air Ioran, gu dearbh air a thighinn gu bhith na vassal den Ruis Shobhietach. Cha do chuir gin den fheadhainn a bha faisg air an aghaidh, agus chaidh teachdairean agus riochdairean Bhreatainn a chur an grèim sa bhad.
  Uill, chaidh a 'bhuidheann airm "Vostok" Bagramyan agus Konev thairis air a' chrìch a-steach gu Persia ....
  Chaidh an obair a chrìochnachadh gu soirbheachail, agus cha robh eagal air na caileagan ach leis an oidhche de ghaol leis an shah a bha ri thighinn. Cia ro balbh e do òighean òga, ged nach 'eil iad air an call leis an neo-chiontachd.
  Ach, airson i fhèin agus a caraid a bhrosnachadh, chuir Alice romhpa an òran a bha i dìreach air a dhèanamh a dhèanamh:
  B' i nighean shàmhach, mhodhail,
  Bha mi a" bruadar gu robh an taigh agam fhìn!
  Gus am biodh gàire na cloinne a 'sruthadh gu fuaimneach,
  Gus am biodh am mathan tathaich sa choille!
  
  Bha mi ag iarraidh achadh sìtheil abaich,
  Flùr de spikelets òir!
  Gus nach bi eòlas air a" bhuaireadh gu bràth,
  Agus nach robh nàimhdean ann!
  
  Ach an seo thig ionnsaigh Tatar,
  Agus clatter nan cruachan cruthaichte!
  Uill, càit a bheil thu rèisimeid de luchd-sabaid hussar;
  Dè tha ainmeil airson a mhionnachaidh?
  
  Càit a bheil na ridirean, tha thu nam fuamhairean,
  Ach carson nach eil dìon ann?
  Seo ar dùthaich dhùthchais singilte;
  A 'losgadh solas teth, ifrinn!
  Treòraichidh iad mi chum a' chuing casruisgte,
  Le cònaichean, geugan agus steppes!
  'S bidh iad a' slaodadh an druim le cuip,
  Dè cho cruaidh 'sa tha e gearan a dhèanamh ann an slabhraidhean!
  
  Nàmhaid nigheanach amhach le lasso,
  Air a bhrùthadh agus ag iarraidh a bhith a" tachdadh!
  An seo ann an rìoghachd an droch Sultan,
  Thàinig mi gu bhith na gheam teth!
  
  An toiseach anns an raon a dh'fhuiling mi
  Bha sguaban air na pocannan!
  Ach dh'fhàs bòidhchead
  Às deidh na h-uile, Dia uachdaranach fialaidh!
  
  An seo bu toil leis an Tighearna;
  Chuir iad mi chun an t-seraglio!
  An sin, a 'faireachdainn neart an duine,
  Thòisich mi air a h-uile sgudal a thoileachadh!
  
  Fios a leithid de irioslachd
  Malairt an corp as milis!
  'S fearr easbhuidh fhulang,
  Gus nach laigh mo mhàthair fhèin!
  
  Dè tha a" feitheamh aig ceann an rathaid, chan eil fhios a"m
  A" cur eagal air sean aois agus air an neach a chuir gu bàs!
  Ach chan eil àite aig na stròdhail air neamh,
  Chan eil air fhàgail ach - a" caoineadh gu goirt!
  Agus ann an Afraga, bha tachartasan ann cuideachd a bheir buaidh air cùrsa eachdraidh làithreach.
  Bha Buidheann-catha na h-Iolaire Deirge a" sabaid beagan sgeirp eile, agus às deidh sin bha ùine ghoirid ann. Ann an Sudan, chaidh gearastan Bhreatainn a sgrios no a chuir an grèim, dìreach ann an Somalia air leth, ach bha pòcaidean dìon a bha a" crìonadh gu sgiobalta fhathast air an smèideadh. Uill, gu deas, rinn colbhan gluasadach caismeachd, agus cha do chuir ach droch staid rathaidean Afraganach, agus trioblaidean le solar connaidh, maill air a" ghluasad.
  Ach chaidh aig a 'bhuidheann-chatha aca, ris an canar "Cheetahs" gu neo-oifigeil, eadar-dhealachadh a dhèanamh orra fhèin, agus tha e coltach gun tug eadhon an stiùiriche Stalin aire dhaibh. Biodh sin mar a dh" fhaodadh, lean an òrdugh: duais a thoirt dha na balaich agus an gluasad dhan Fhraing, air itealan còmhdhail.
  Bha na naidheachdan as ùire gu sònraichte toilichte leis na Gearmailtich: bha e a" ciallachadh, mar as coltaiche, gum faigheadh iad cothrom sabaid airson cathair-bhaile Bhreatainn fhèin. Agus tha seo tòrr nas urramaiche na sabaid ann an Afraga mòr, ach leth-fhiadhaich.
  Chaidh am buidheann-chatha a bha cliùiteach a thoirt seachad, gu dearbh, le Battle Marshal Konstantin Rokossovsky fhèin. Ach leis gu bheil an sgaradh gu lèir faisg air trì cheud neach, tha e daor a chomharrachadh leat fhèin, chaidh na rionnagan iarainn den dàrna clas a thoirt seachad le nigheanan sònraichte leasachail. Dh'atharraich na balaich gu bhith nan èideadh, dh'fheuch iad ri nochdadh nas àirde agus nas aibidh, agus aig an aon àm a 'burraidheachd, a' putadh ...
  Thug Marasgal an USSR fhèin dhà gu pearsanta. Comanndair Vladimir agus gu sònraichte cliùiteach Dmitry. Fhuair iad feadhainn luachmhor, gu h-àraidh a thaobh cliù an rionnag Gaisgeach a" Chiad Clas. Chan eil ùine air a bhith aig an suaicheantas seo fhathast a bhith a" lughdachadh cho tric sa tha duais, agus dha na balaich - sa chumantas tha seo na adhbhar pròis!
  Ged, gu dearbh, bhiodh crois ridire nas cliùitiche, agus eadhon nas motha ann am meud.
  Ach, thuirt Dimka ri Danka:
  - B' fheàrr leam an rionnag òir aig gaisgeach an USSR na Crois an Ridire!
  Fhreagair a charaid:
  - Agus cò a dh'fheumas crois, gu h-àraidh air son uaigh !
  Aig cuirm nan duaisean, chluich còmhlan-airm caismeachd, agus chluich na caileagan dannsa dùthchail Ruiseanach, gu h-ainmeil a 'togail an casan lom, gràsmhor a dh' aindeoin na h-eadar-ghluasadan duilich.
  Air an seo, ge-tà, thàinig e gu crìch, chaidh na balaich a chuir gu còmhdhail cumhachdach ann an cruthachadh. Bha Konstantin Rokossovsky eadhon feargach mu dheidhinn seo:
  - An fhiach e uiread de gasoline a losgadh airson buidheann-chatha de suckers a ghluasad. Anns an Fhraing, tha gu leòr sgaraidhean sgiobachd, bho luchd-sabaid eòlach, gus nach tilg clann a-steach don ath stailc.
  Mhol an leas-coitcheann aig an àm seo:
  - An seo tha mi a" smaoineachadh grunn nithean. An toiseach: is dòcha gu bheil Stalin den bheachd gu bheil e a" toirt urram do luchd-sabaid òga san dòigh seo. Agus gu dearbha bhiodh na balaich gu math diombach nan tachradh stoirmean Lunnainn às an aonais. San dàrna h-àite: bu chòir don fhìor fhìrinn gu bheil na balaich a" sabaid mar ghaisgich ar n-inbhich a bhrosnachadh agus faireachdainn de shàmhchair adhbhrachadh ann am Breatainn. Agus san treas àite: is dòcha ann am beagan sheachdainean thig an treas cogadh gu crìch, agus bhiodh e duilich gun a bhith a" leigeil leis na sabaidean cliùiteach an corda mu dheireadh aca a chluich!
  Choimhead marasgal sabaid an USSR air a" pheucag a" crathadh a h-earbaill gu socair agus thuirt e:
  -Dè? Is dòcha gu bheil thu ceart! Tha e cuideachd a 'cur dragh orm gun do chuir iad mi gu Afraga teth, far nach eil ann ach flùr as t-samhradh, an àite a bhith a' stoirmeadh Foggy Albion. Agus eadhon ged a dh" fheuchas mi ri seo fhalach, bidh e eadhon a" goirteachadh mòran. An seo fhuair Zhukov marasgal mòr, ach carson a tha a" cheist?
  Fhreagair an coitcheann gu glic:
  - A rèir coltais leis nach do leig e leis fhèin cuid de cho-dhùnaidhean Stalin a dhìteadh!
  Bha e gu math comhfhurtail anns a" chòmhdhail, bha ceòl a" cluich, bha tubaichean ann le flùraichean air an ùr thogail. Bha spòrs aig na balaich a' cluich chairtean, dominoes, tàileasg airson push-ups agus sit-ups... Bha an itealan gu math fada, agus bha astar turais an itealain còmhdhail as motha san Dàrna Cogadh beagan nas lugha na trì cheud cilemeatair gach fear. uair.
  Chluich Dimka agus Danka geama no dhà ann an tàileasg Fuhrer a bha eòlach mar-thà, ach an uairsin dh'fhàs iad sgìth dheth. An seo bha coltas prìomhadail air na cairtean, ach carson nach cluich thu tàileasg traidiseanta Innseanach ann an stoidhle blitz.
  Bha uaireadair beag às an Eilbheis na àite agus, a" geall trì mionaidean gach geama, b" urrainn dha fear gu leòr a chluich.
  Ach, eadhon an seo bhuannaich Dimka fad na h-ùine, dìreach gu math furasta. Agus gun do leugh am balach an teòiridh fosglaidhean aig astar luath, neach-fiosrachaidh slàn, agus eadhon smaoinich e air a chuid fhèin. Chùm e am blàr agus dh" fhuasgail e a" chùis le ionnsaigh suirghe. Cha robh cuid eile eòlach air an teòiridh, agus cha robh astar àireamhachaidh cho àrd aca.
  B 'e buille aon-thaobhach a bh' ann ann an stoidhle blitz, agus mar thoradh air an sin, thòisich sabaid eadhon nuair a chuir fear de na balaich àrda Gearmailteach pìosan air bhog aig Dimka. Le buille neo-mhearachdach na dhòrn, gu puing bualadh an smiogaid, thug e air an nàmhaid tuiteam.
  Thòisich e, bha e, dump, sheas cuid de na gillean suas airson a 'ghaisgeach rionnag Dimka, agus cuid airson an cuid fhèin ...
  Chuir eadar-theachd a" chomanndair, Vladimir, a dh" fhosgail teine air an luchd-sabaid le foam geal bho inneal-smàlaidh, stad air a" mharbhadh.
  Às deidh sin, chrath na balaich làmhan agus sheinn Dimka, mar chomharra air rèiteachadh, an t-òran:
  Tha maise iongantach ar n-Athair ;
  Bidh e a" fàs gu h-eireachdail - gàrradh soilleir aoibhneach!
  Blàran cruaidh - droch uairean;
  Ach feumaidh tu a" chùis a dhèanamh air na nàimhdean gu lèir!
  
  Às deidh na h-uile, tha a 'chùis nas miosa na bàs,
  Chan eil beatha ann, fios agad ann an tràilleachd iomlan!
  Spioradan olc ifrinn - feumar an cur às,
  Gus lasadh suas, rionnag ann an cridhe an dòchais!
  Tha na gunnaichean a" reubadh, tha na saighdean fèin-ghluasadach,
  Mar sin bhris an long-chogaidh na pìosan!
  Leig leis na saighdearan bleith
  Tha siùcar air an t-saoghal, tha an t-sabaid fìor!
  
  Tha màthraichean a' caoineadh - tha mic air tuiteam,
  Seada tiodhlacaidhean - sruth stoirmeil!
  Gheibh neach inbhe fearainn,
  Bidh cuideigin ann an cèidse le osnaich!
  
  Biodh fios agad sa chogadh - bayonet mar bhràthair ainmichte,
  Gu math tric bidh e fhathast na dhìon!
  Nam biodh an t-inneal agad air a mhilleadh,
  Mar sin, obraich mar chlub!
  
  Tìrean na Ruis, coilltean agus cluaintean:
  Fàileadh chamomile, fàileadh connlaich!
  Tha fuil a' sruthadh mar eas gu m' làimh,
  Uill, air na cuirp, bidh feòil-mhara a 'fàs!
  
  Feumaidh sinn seo uile a dhìon.
  Gus toirt air a" chloinn gàire a dhèanamh àrd!
  Gus an deuchainn seachad air còig,
  Gus nach fheum thu a dhol AWOL!
  
  Goirid an deireadh, tha am pian seachad,
  Tha mi a" creidsinn gum faigh daoine neo-bhàsmhorachd!
  Cò a fhuair air a bhith beò, is math a rinn thu,
  Bidh sinn toilichte: creid mi, creid mi!
  Chrìochnaich Dimka an t-òran agus mhol a h-uile duine e gu mòr agus gu h-aon-ghuthach.
  Às deidh sin, chaill an seinneadair fionn Dmitry Rocket, gu math ceart gu poilitigeach, geama tàileasg agus rinn e ceud putadh-suas. Air so shocraich iad.
  Ann an Sicily, bha againn ri ath-chonnadh fhathast, agus chaidh aig na balaich air ball-coise a chluich fhathast. Fìor, ann an dòigh gu math sònraichte, nas fhaisge air Ameireagaidh, is e sin, le pushes and trips, na don Bheurla. Agus bha tòrr a bharrachd dhaoine a" cluich aig an aon àm na ann an geamannan àbhaisteach.
  Ach leis an t-slighe, bha e eadhon nas spòrsail agus feumail a thaobh sgilean armachd. Agus tha an carachd sin na bhunait airson sabaid gun riaghailtean.
  An uairsin an itealan a-rithist, gu Paris ... Cha robh tachartasan sònraichte ann, agus chaidh an turas air tìr air an oidhche.
  Thàinig na balaich a-mach aotrom, às deidh salon teth a bha rùisgte don mheadhan, a" feuchainn ri faochadh fèithe farmadach a nochdadh. Ach às deidh Afraga a tha a" losgadh, tha coltas gu bheil Paris air an oidhche fionnar. Tha na balaich a 'crathadh agus a' tarraing air an èideadh raoin SS.
  Às deidh sin, tha cead aca cuairt ghoirid a ghabhail timcheall a" bhaile shòghail. Thuirt Dmitry gu sàmhach ri a charaid Danka:
  - Abair baile mòr tlachdmhor, gu sònraichte Tùr Eiffel. Dìrich sinn air agus faic sinn Paris bho shealladh eun.
  Chrath Danny le aonta.
  - Bhiodh sin na b 'fheàrr! Fhios agad, bha mi a 'smaoineachadh gu robh Moscow na b' fheàrr agus na bu bhrèagha na baile-mòr sam bith ach Paris... Ugh, cuiridh iad sa phrìosan sinn airson seo! Moladh dha na nàimhdean calpachais!
  Chaolaich Dimka a shùilean gu glic:
  - Chan eil duine ri aithris ... Agus faodaidh iad mo chuir sa phrìosan airson rionnag iarainn den chiad ìre. Ceart gu leòr, rachamaid dhan tùr!
  Bha cnap-starra aig an t-slighe a-steach, cha robhar a 'creidsinn gu robh Dimka cho òg na chrois iarainn fìor den chiad ìre. Bha Danka, san fharsaingeachd, a 'coimhead tòrr nas cinntiche. Ach dh" obraich a h-uile càil a-mach agus chaidh na balaich a leigeil a-steach an-asgaidh. Dhreap iad gu sgiobalta an staidhre chun mhullach agus an sin chuir iad romhpa spòrs a bhith aca a" coiseachd air an làmhan air a" bharrabhalla. Agus gu bheil an cleas seo mar as trice air a dhèanamh le luchd-cleasachd airson airgead, a tha a 'ciallachadh ...
  Thionndaidh e a-mach èibhinn, fo do dheidhinn tha dubh-dhubh, air am bi thu a 'coimhead gun eagal, agus mòran sholais. Nuair a thàinig am Fuhrer, fhuair na Gearmailtich a leithid de mhisneachd is gun do chuir iad dheth an dubhadh gu tur. Mar sin bha Paris maiseach gun teagamh, agus ma sheallas tu air bun os cionn, an sin dà uair mar sin. Agus rinn na balaich gàire agus bhruidhinn iad air an t-slighe.
  . EPILOGUE
  Tha tòiseachadh mar-thà air saighdearan a chur air tìr ann am Breatainn. Agus bha e coltach ri tornado - gu h-obann agus làidir.
  Bha Oleg Rybachenko a 'sabaid air plèana agus leag am balach gu misneachail nàimhdean san adhar.
  Agus bha an nighean Margarita Korshunova a 'sabaid ri thaobh.
  Bha an tandem de dhithis chloinne neo-bhàsmhor do-chreidsinneach. Agus gu litireil shoirbhich leotha. Agus rinn iad an glacadh, an dèidh a ghlacadh.
  Agus loisg iad sìos air na Breatannaich leis na ceudan. Bha na plèanaichean na theine agus lorg gach slige de ghunna an itealain an targaid aige.
  Agus chaidh na soithichean Sasannach fodha, a" tachdadh air na tuinn.
  Aig an aon àm, sheinn clann terminator ...
  Tha rocaidean, plèanaichean againn,
  An spiorad Ruiseanach as làidire san t-saoghal ...
  Aig an stiùir aig na pìleatan as fheàrr -
  Gheibh an nàmhaid buaidh: gu luaithre is sìos!
  Bha saighdearan àbhaisteach cuideachd a" sabaid gu soirbheachail leis na Breatannaich. Gu sònraichte Angelica agus Alice. Thug gaisgich teine is geal-sneachda ionnsaigh air an nàmhaid, air am bualadh le gunnaichean submachine, thug iad nàimhdean prìosanach ...
  Cha robh ach aon de na h-amannan a bha cunnartach dha na gaisgich, nuair a chaidh na tancaichean Breatannach air a" chunntair. Ach cha do shàbhail na caileagan nan aghaidh. An toiseach, bhris iad na slighean le tilgeil grenades tionalach le deagh amas, agus an uairsin, a" seachnadh losgadh tuaghan sapper, thoinneamh iad muzzles nan carbadan as fhaisge agus bhris iad na optics.
  An seo bha Alice eadhon air a leòn sa ghualainn, agus an uairsin cha do chuir am pian ach am madadh-allaidh Ruiseanach feargach. Anns an fharsaingeachd, le tuagh sapper tha e gu math comasach a bhith a 'tionndadh no a' sgoltadh muzzle tanca, agus eadhon nas motha mar sin gunna-inneal.
  Ruith na caileagan gu na tancaichean, agus bhuail iad iad cho mòr is gun do thòisich clisgeadh trom anns a" cholbh Bheurla iomadach. Bha brataichean geala no dìreach sgarfaichean ag itealaich thairis air dusan càr ... Agus mar sin gu h-aon-ghuthach, mar gum biodh iad air àithne a thoirt seachad.
  Rinn Angelica gàire mar mhaighdeann-sneachda ann an sreath èibhinn:
  Uill, is e sin dìreach a bhiodh dùil agad! Tha an glòir uamhasach aca seachad!
  Mhol Alice:
  - No is dòcha gun tèid sinn a-steach don tanca mar as àbhaist agus a dhol air turas? Mar sin bidh e sgoinneil?
  Shìn Angelica a làmh.
  - Ceart gu leor! Leig leinn! Rachamaid a Lunnainn!
  Agus shuidh na caileagan, ann an stoidhle Hollywood Western, sìos anns an inneal trom as cumhachdaiche M-36 a chaidh a cheannach anns na SA. Agus chaidh sinn a 'feuchainn ri a h-uile càil a phronnadh, a bhriseadh, a bhleith.
  Bha buidheann-chatha an USSR à Krasny Orlyonok cuideachd a 'sabaid gu math gaisgeil agus sgileil. Thug na balaich ionnsaigh ann an cruth sgaoilte, agus mar-thà dhràibh iad colbh nam prìosanaich cogaidh, an uairsin cheangail iad suas iad agus a-rithist ruith iad a-steach don ionnsaigh le sàilean frasach air an dubhadh le eabar (bidh balaich casruisgte a" dol air an ionnsaigh tòrr nas seòlta!), agus iad a" seachnadh phògan marbhtach bho urchair. Ach, le eagal le caoineadh dùdach, ceòl Wagner, agus sligean mòra, cha do chuir na Breatannaich an aghaidh no cha do rinn iad losgadh idir no dh'fheuch iad ri losgadh cho tric 's as urrainn gun a bhith ag amas.
  Chaidh aig Dimka, le toileachas, air itealan dà-suidheachain Sasannach a losgadh bho raidhfil, chaidh e suas agus, a 'fàgail trèana, chuir e sìos an talamh. Dh'aontaich Vladimir:
  - Sealladh le deagh amas... An toir thu sìos an Spitfire?
  - Ma gheibh mi e! - Gu misneachail thuirt Dimka.
  Às deidh leth uair a thìde, thàinig trì Spitfires a-null sa bhad. Agus chaidh iad "gu traidiseanta" gu an sinnsearan. Mharbh aon Danka, agus sgrios Dimka dhà sa bhad. Cha robh ùine aig luchd-sabaid Ruiseanach eile luchd-fulaing a thaghadh - bha na balaich Belarus nas luaithe.
  Ach, airson a 'chòrr de na balaich bha amasan agus nithean gaisgeachd. Gu mì-fhortanach, cha b 'urrainn dha a dhèanamh gun chall, oir bha na balaich a' dìreadh a-steach don thiugh dheth.
  Air an fheasgar, fhuair Oleg Rybachenko an cothrom coimhead air a 'bhlàr tanca. T-44 an aghaidh charbadan Breatannach. A dh 'aindeoin cho àrd' sa tha na Breatannaich, tha dealbhadh Oleg Rybachenko (gu dearbh atharrachadh air an T-54!), A 'sgrios tancaichean nàmhaid gun duilgheadasan. Chuidich canan leth-fèin-ghluasadach, faicsinneachd sàr-mhath, optics, agus nas cudromaiche, armachd gu tur do-ruigsinneach, gus smachd fhaighinn air an raon-catha. Agus chan e keveshka leth-dall a tha seo dhut, is e measgachadh de shàr-eòlas teicnigeach Ruiseanach is Prussian a tha seo.
  Seadh, chaidh na tùir a reubadh às na Matildas, Churchills, Pershings, agus chan eil dad ri ràdh mu tancaichean eile. Thionndaidh am blàr a-mach gu bhith cho aon-thaobhach is gun do thrèig cuid de sgiobaidhean Breatannach na tancaichean aca agus thòisich iad air sgapadh ...
  Bhuail Oleg Rybachenko a bhilean mar mharsanta a fhuair prothaid iongantach agus ris nach robh dùil:
  - Tha seo sgoinneil! Cha do rinn mi mearachd ann a bhith a 'taghadh tanca. Bidh dusan sgaradh mar sin leis na h-innealan mìorbhaileach sin a" dol seachad air Ameireagaidh ann am mìos, no eadhon nas luaithe!
  Mar-thà air an oidhche thòisich an t-sabaid airson Lunnainn fhèin. Leis an ìre àrd de ghluasad a bha aig na saighdearan Sòbhieteach, agus an aghaidh lag nam Breatannaich, a bharrachd air astar gu math goirid, bha e comasach am prìomh-bhaile a ruighinn cho luath. Bha an oidhche teth, blàir an sgrios ...
  'S e baile mòr a th' ann an Lunnainn, le mòran fo-bhailtean, dùn, diofar sheann togalaichean. Tha na Sasannaich fhathast gu math làidir, agus tha roinnean nan Geàrdan Rìoghail a" sabaid gu gaisgeil. Ach seo na mailisidhean lionmhor, dhiubhsan bha dà mhillean gu leth, agus ris an robh Churchill agus a luchd-cuairt a' ceangal a leithid de dhòchas, nach d'fhìreanaich iad iad fèin.
  Bidh na mailisidhean a 'sgapadh gu na dachaighean aca no a' gèilleadh gu mòr. Agus cha do nochd mòran aig an àite cruinneachaidh idir. Is e buille aon-thaobhach a tha seo.
  Air madainn an t-seachdamh latha deug den Lùnastal, thàinig e am follais gun robh saighdearan Gearmailteach mar-thà air grunn chairtealan de Lunnainn a ghabhail thairis. Bha conaltradh leis na h-aonadan air a chall mar-thà, ged a dh'fheuch Churchill ri èigheach air an rèidio nach fhàgadh e Lunnainn gu bràth. Carson a tha e eadhon nas fheàrr ...
  Thuirt Oleg Rybachenko:
  - Fuirich an seo Churchill! An uairsin às aonais thusa, bidh Breatainn gu cinnteach air a ghlacadh gu tur. Agus eadhon mura h-eil e a 'gabhail ris, thèid a sgrios gu tur. Chan e roghainn a tha seo tuilleadh.
  Aig aon uair feasgar, sgèith bratach dhearg le corran agus òrd thairis air Lùchairt ainmeil Bhuckingham. Agus tha seo mar-thà na chomharra air a 'bhuaidh dheireannach dlùth.
  Chithear, cha mhòr sa bhad às deidh seo, gun do thòisich brataichean geala air an tilgeil a-mach ann an sgìrean eile de phrìomh-bhaile Bhreatainn. Thuirt Rokossovsky ris an rèidio:
  - Chan e a-mhàin gu bheil buidhnean-airm na h-Eilbheis a" glacadh, ach tha iad cuideachd deiseil airson bòid dìlseachd a thoirt don stiùiriche Stalin agus an Ruis Shobhietach Mhòr!
  Oleg Rybachenko òrdugh goirid:
  - Gabhadh iad, agus bitheadh iad ullamh gu ghabhail air a chuid eile do thìr Shasunn, beachdaichibh air Lunnainn againne.
  - Tha neart gu leòr againn airson a h-uile càil ceannard sgoinneil! Thuirt Rokossovsky le misneachd. - Is fhiach aon de na saighdearan againn ceudan de Bheurla! - Chaidh an abairt mu dheireadh a ràdh, tha am marasgal achaidh eadhon nas misneachaile!
  An seo gu h-obann bha Oleg Rybachenko a 'faireachdainn comharra aire: dh'fheumadh e eadar-theachd a dhèanamh. Dh" èigh am balach-coitcheann:
  - Tha e coltach gu bheil Winston Churchill a 'ruith air falbh ... Uill, dè a tha mi às a dhèidh ...
  Gu dearbh, cho-dhùin Churchill falbh. Thuirt riochdairean bhon luchd-inntinn aige gu reusanta nach gabhadh Lunnainn a chumail tuilleadh, agus gum faodadh an t-sabaid an aghaidh an Treas Reich a bhith air a leantainn bho na SA, no à Canada, gu foirmeil Uachdranas Bhreatainn. Agus mar sin cha toir a bhàs no a bhraighdeanas ach buannachd do Hitler ...
  Bha e reusanta, ach cha robh cothrom ann faighinn air falbh bhon bhalach coitcheann ...
  Loisg Oleg Rybachenko, gun chuirm sam bith, sìos ochd jets sabaid de chonvoy pearsanta a" phrìomhaire a bha uair uamhasach. Cha tug am balach eadhon aire don teine fiadhaich aca le gunna-inneal. An uairsin leag e a-mach paidhir einnseanan den loidhne-loidhne ceithir-einnsean àrd aig ceannard na stàite. Thòisich an càr mòr air àirde a chall. Chaidh còignear paratroopers a-mach às a" bhroinn. Dàibhidh Oleg Rybachenko às deidh dhaibh. Le lèirsinn gheur an t-Seanalair bhalach bha e comasach a bhith ag aithneachadh aodann eagallach, tarbh ceannard Bhreatainn, le cumhachdan èiginneach.
  Dh" fhaodadh Churchill, gu dearbh, a bhith air a mharbhadh, agus bhiodh sin math, ach tha e eadhon nas fheàrr a bhith air a ghlacadh. Agus gabh e gu pearsanta ...
  Bidh Oleg Rybachenko a 'riaghladh, a' cleachdadh comas sgiathan an Aurora leasaichte gus an sguab atharrachadh, a chàr a thoirt air tìr air an lawn ann am pàirce ann an Lunnainn. Bidh an gille-coitcheann a" leum a-mach agus a" ruith chun taobh far a bheil Churchill airson ruith. Bidh sàilean casruisgte, leanaibh a" bhalaich a" lasadh. Bidh iad a 'losgadh air Oleg Rybachenko, tha aon de na peilearan a' losgadh a thaobh gu mì-thlachdmhor ...
  Rinn an gille mallachd air:
  - Daingead!
  B" fheudar do Oleg Rybachenko peilearan a sheachnadh agus freagairt leis an raidhfil fèin-ghluasadach aige. Bidh na Sasannaich a" tuiteam sàmhach, tha na "tiodhlacan" a chuir am balach coitcheann a-mach gu neo-thruacanta neo-mhearachdach. Bidh Oleg Rybachenko a" ruith eadhon nas luaithe, a" fàgail platoon slàn de dh"fhir Breatannach air an spealadh le peilearan...
  Tha intuition a" stiùireadh gun samhail, seo Churchill fhèin còmhla ri a mhinistearan. Cha bhith iad eadhon a" feuchainn ri losgadh air ais, bidh iad dìreach a" seòladh cho luath "s as urrainn dhaibh. A 'cleachdadh comasan fèithean neo-bhàsmhor òga chun na h-hormona as àirde agus fireann, a tha an corp a' dèanamh gu neo-riaghailteach, tha Oleg Rybachenko, neach-bualaidh gu tur fo-riaghailteach, a 'dol seachad orra. A 'bualadh air na crìochan neònach: chaidh aon mhinistear a leagail, an dàrna fear, an treas fear ... Mar sin chaidh Churchill fhèin a ghluasad ....
  Bidh Oleg Rybachenko a" cur a" phrìomhaire air a" chùis air a ghuailnean agus a" gairm air na saighdearan airson cuideachadh.
  An seo, tha saighdearan Sòbhieteach ann an cruth arm an USSR mu thràth a 'ruith thuige. Cluinnear cluaran fo eagal :
  - Tha thu leònte, bhalach-choitcheann!
  Tha Oleg Rybachenko a 'coimhead air an taobh fhuilteach aige agus a' gàire:
  - 'S e sgudal a th' ann! Ciamar a tha uimhir de nàimhdean air an sgrios agus gun eadhon sgrìoban fhaighinn. Nach robh e cothromach! - Chuir am balach sìos an Churchill gun ghluasad. - A-nis, às a leth, innsidh sinn gèilleadh na saighdearan Breatannach. Tha mi a" smaoineachadh gu bheil cuideigin againn as urrainn atharrais a dhèanamh air a bas. Agus mura dèan, nì mi mi fhìn e!
  Deich mionaidean às deidh sin ghairm Konstantin Rokossovsky agus thuirt e:
  - Dh" ainmich Rìgh Seòras III Bhreatainn crìoch a chuir air strì agus thug e seachad òrdugh gèilleadh, agus dh" iarr e oirnn cuideachd tròcair a nochdadh don dùthaich mhòr Angla-Shasannach.
  Dh'fhaighnich Oleg Rybachenko, cha mhòr a 'falach a thoileachas bho Rokossovsky:
  - A bheil thu fiù 's a' tuigsinn dè tha sin a 'ciallachadh?
  Thuirt marasgal a" bhlàir gu misneachail:
  - Gu dearbh tha mi a 'tuigsinn! Tha sinn air buannachadh, tha Sasainn air gèilleadh, agus tha thusa, an Greatest of Young Warriors, air Churchill fhèin a ghlacadh gu pearsanta.
  Dh'èigh Oleg Rybachenko:
  - Gu ceart! Ach chan e sin a-mhàin! A-nis bidh thu mar a" chiad chomanndair ann an eachdraidh an Aonaidh Shobhietach a fhuair an duais as àirde den Ìmpireachd Dhearg: Rionnag an Òrdugh Grand Diamond "Victory", mar a gheall mi dhut.
  Chuir Konstantin Rokossovsky an aghaidh:
  - Ach buinidh am prìomh airidheachd anns a' bhuaidh so dhuit-sa, an gille mòr criochnachaidh. Agus seo an rionnag far a bheil thu airidh air a chaitheamh!
  Thuirt Oleg Rybachenko gu pròiseil:
  - Agus dhòmhsa, aontaichidh an Àrd-Chomhairle duais eile nach fhacas a-riamh: Rionnag Mòr Òrdugh Daoimean "Buaidh"! Agus bi a rèir seo!
  Agus bha an gille-coitcheann, a" stampadh a chasan rùisgte leanabail, a" lot air a thaobh gu tur à sealladh, a" seinn;
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh - gaisgich na h-Athair,
  Cò a rugadh fo shoidhne an Dàmhair ...
  Cha bhith sinn aithreachas air beatha don Ruis,
  A ghlòir le bratach dhearg an rìgh !
  
  Tha gaol againn agus tha fios againn mar a nì sinn sabaid cruaidh,
  Bhris na Nadsaidhean gu dìcheallach na h-adharcan aca ...
  Tha grenades againn ann an satchel farsaing,
  Chan eil beatha daor dhuinn luchd-tòiseachaidh!
  
  Tha gaol againn air ar dùthaich naomh,
  Dè a chruthaich co-mhaoineas làidir ...
  Seo nighean Komsomol a" coiseachd casruisgte tron t-sneachda,
  Agus tha am faisisteach airson ar toirt sìos!
  
  Bha mi gu dìcheallach a" sabaid ri Nadsaidheachd faisg air Moscow,
  Agus gheàrr sinn sìos na nàimhdean gu lèir le corran ...
  Carson a chaidh an Wehrmacht seo a thoirt dha na Ruiseanaich,
  Buailidh mi e le mo dhòrn!
  
  Tha mi nam thùsaire agus fo Moscow mòr,
  A" sabaid mar ghaisgeach mòr...
  Chuir e stad air marbhadh fiadhaich,
  Tha aon Tighearna Supreme Kind againn!
  
  Chan eil oirean ann an ath-bheothachadh na Ruis,
  Great Stalin, thog e sinn bho ar glùinean ...
  Svarog mòr, am Mesiah as àirde,
  Agus air leth freagarrach Lada!
  
  Tha sinn nan tùsairean, balaich, nigheanan,
  Is toil leinn a bhith a" sabaid - is e seo an dàn dhuinn ...
  Agus tha guth ball Komsomol sonraichte,
  Ged tha caos fuilteach a' riaghladh !
  
  Is e an Ruis dùthaich mhàthaireil Svarog,
  Agus las co-mhaoineas an t-slighe...
  Chan fheum luchd-tòiseachaidh Dia olc,
  Cha bhith e comasach don nàmhaid ar lùbadh na dhòrn!
  
  Tha tanca fionnar againn le armachd air leathad,
  Tha e cho furasta don Fritz gun a bhith a" briseadh troimhe,
  Le gaol do Lada, rìbhinn uasail,
  Gus creachadair a thionndadh gu geama!
  
  Moscow a 'sabaid daoine a dhìon,
  Agus an uairsin bha Stalingrad mòr ann ....
  Chì sinn co-mhaoineas gu luath ga thoirt,
  Gabh seachad agus faigh eòlas air a" chaismeachd ann am Berlin!
  
  Tha, tha Stalingrad moiteil às an fhacal seo,
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh casruisgte ann an sneachda...
  Brisidh sinn adharc bò ghorach
  Agus bidh sinn a 'dràibheadh Hitler dìreach chun a' chiste!
  
  Biodh fios agad nach lùb an t-Athair gu bràth,
  Chan urrainnear a h-inntinn a lughdachadh ...
  Biodh a" ghrian a" deàrrsadh gu bràth air feadh na Ruis,
  Agus bidh am mèirleach fealltach air a phronnadh!
  
  Sheall iad misneach aig Stalingrad,
  B" urrainn dhuinn stad a chuir air na Nadsaidhean ...
  Tha a leithid de mhì-mhisneachd aig na Ruiseanaich, fhios agad,
  Agus cha tèid na nàimhdean ach neoni!
  
  Faodaidh an Ruis itealaich gu Mars
  Agus cruthaich mòrachd eadar-dhealaichte ...
  Agus gu dearbh bidh a h-uile dad gu math fionnar,
  Ged tha beatha cho lag ri snàthainn sìoda!
  
  Chan eil fios aig spiorad na Ruis ann am batail a "chnap-starra,
  Tha cumhachd Perun aige ...
  Tha sinn a 'feitheamh ri duaisean bho na diathan,
  Agus tha an eileamaid a" deàrrsadh, creid an rune!
  
  Dè an dòigh anns a bheil fios aig spiorad na Ruis nach eil buaidh sam bith ann?
  Creid mi, sgriosaidh e a h-uile càil ...
  Tha sinn ag iarraidh dìoghaltas cho mòr ...
  Do-chreidsinneach mar arm an Fatherland!
  
  Cha mhòr nach do bhuannaich sinn
  Biodh solas ann an glòir co-mhaoineas...
  Bha ar seanairean a" sabaid airson an Motherland,
  Coinnichidh sinn gu luath ri gàirdeachas is madainn!
  
  Às aonais dùthaich mhàthaireil, chan eil beatha ann dha luchd-tòiseachaidh,
  Tha iad airson sabaid air a son...
  Agus dè tha thu ag iarraidh droch dhaoine?
  Am bu chòir dhuinn beatha thràillean a thoirt seachad?
  
  Chan e, thèid Fuhrer nan Ruiseanaich a ghlacadh,
  Bidh sinn ga phronnadh mar doll ...
  Às deidh na h-uile, faodaidh ridirean na Ruis sabaid,
  'S tha cherub an òir leinn !
  
  Chan eil aghaidhean ar Tìr-mhàthair fon t-saoghal,
  Air a lasadh mar an rionnag as soilleire ...
  rinneadh thu a'd' iodhal dhomh,
  Cha dealaich mi riut gu bràth!
  
  'S e tùsaire a th' annam agus balach casruisgte
  Bidh sin le sàil lom a" ruith tron t-sneachda ...
  Agus an àiteigin tha coineanach geal, grinn a" leum,
  Cò a bhriseas adharc an nàmhaid!
  
  Chan eil fios aig an tùsaire ann am blàr an teagamh,
  Chan e clown a th" ann, ach tha fios agad air an neach-crìochnachaidh ...
  Thig na faisistich borb, creid dioghaltas,
  Agus bidh co-mhaoineas na phàrras soilleir!
  
  Ciamar a thig an linn,
  Anns a bheil a h-uile gaisgeach bhon mhanaidsear ...
  Dèan sabaid gus an anail mu dheireadh agad
  Gus an borb a sgrios cuir eòlas air an villain!
  
  Tha reultan a' cho-mhaoineas a' deàrrsadh gu soilleir,
  Linn an t-solais, chan eil nas bòidhche san t-saoghal ....
  Pronnaidh sinn cuing creidimh faisisteach,
  Agus bidh Hitler na Ruis airson dinnear!
  
  Tha sinn a 'creidsinn a leithid de stàilinn tancaichean,
  Nach tèid an slige panther aca a-steach ...
  Bheir sinn iodine gu lotan ar balach,
  Agus a-rithist tha an tùsaire gu gaisgeil a" ruith gu cath!
  Uill, dè a fhuair na Nadsaidhean cruaidh,
  Cha robh iad a" smaoineachadh gum b" urrainn dhuinn dìreach buannachadh.
  Tha e coltach gu bheil sinn eòlach air co-mhaoineas airson mhìltean,
  Agus is urrainn dhuinn an Wehrmacht a bhualadh le magadh!
  
  Ann an ainm ar dùthchais threun,
  Bidh tùsaire pròiseil a" dol air adhart leis an ionnsaigh...
  Ged tha neòil an crochadh os ceann na dùthcha,
  Nach suidhich sinn eisimpleir soirbheachail airson a h-uile duine!
  
  Creid nach cuir an nàmhaid stad air an aisling,
  Nì sinn a" chùis air a h-uile faisisteach a-rithist...
  Cha chreid olc rioghachadh air an rìgh-chathair,
  Cruthaichidh sinn òrdugh cruinne ùr!
  
  Bidh a h-uile dad gu math anns an Fatherland, fhios agad
  'S e balach a th' annam, ach ann am blàr mar Robin Hood,
  An toiseach, cha do rinn mi ach sgrìobadh air an deasg,
  Agus a-nis gu math eadhon creidsinn fionnar!
  
  Faodaidh an Ruis na Nadsaidhean a reubadh le bayonet,
  Bheir i buaidh air arm sam bith ...
  Agus tha na tùsairean beò fo cho-mhaoineas ...
  Às deidh na h-uile, tha ar càirdeas monolith làidir!
  
  Cha toir sinn geilleadh don Fritz ann an dad,
  Is urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh air nàimhdean le bhith a" magadh air...
  Agus mar sin rinn sinn a" chùis air na Nadsaidhean le cluba,
  Bidh cathadh-catha a" beucadh, a" tionndadh sneachd gu crith!
  
  Chan eil an Ruis eòlach air na Nadsaidhean eòlach air tròcair,
  Tha i làidir do-chreidsinneach ...
  Gheibh iad sabhairc gu daingean am muineal nan ludhach,
  Agus bidh Satan air a sgrios!
  
  Na creid gu bheil Hitler do-chreidsinneach,
  Ged a tha cumhachd ifrinn, smaoinich air a h-uile dad a chruinnich ...
  Nuair a bhios an sluagh agus am pàrtaidh còmhla,
  Reub muinntir ar Wehrmacht gu sgrìoban!
  
  Tha an Ruis air a bhith ainmeil airson linntean mar naomh,
  Bhris i na Tigers mar mheatailt ...
  Sgaoil o cheann gu ceann,
  Cha robh ach duine òg a 'bruadar air a leithid de dhùthaich!
  
  Bhuannaich sinn mar fhuamhairean
  Tha fios aig nàimhdean briste le claidheamh ...
  Tha sinne na Ruiseanaich do-chreidsinneach ann am batail,
  Nì sinn a" chùis air luchd-dùbhlain an athar!
  
  Creid mi, cha chuir dad stad oirnn
  Agus tha fios agad nach coisinn dad ...
  Tiodhlaicidh sinn am Fuhrer air a cheann,
  Tha claidheamh geur agus sgiath stàilinn againn!
  
  Anns a 'chruinne-cè gu lèir chan eil an Ruis nas bòidhche,
  Bidh àm solais ann airson aoisean ...
  Bithidh sith agus sonas gach linn,
  Feumaidh an Fatherland làmh làidir!
  
  Mar sin nuair a bhios tu a" cluich ann am Berlin,
  Smuaineamaid an Wehrmacht mar luaithre gu fuil...
  'S e sin àm crioch na pàrras,
  Agus còmhla ri gaol Lada a 'riaghladh!
  
  Beagan diofraichte AGUS chan urrainn dhut A DHÈANAMH GUN TALAMH A "tighinn air tìr!
  Cha do leig Chamberlain dheth a dhreuchd mar Phrìomhaire Bhreatainn agus chaidh aige air sìth urramach a thoirt gu crìch le Hitler. Bha am Fuhrer cinnteach gum biodh seilbhean coloinidh Bhreatainn do-sheachanta. Mar thoradh air ais, dh'aontaich Breatainn a h-uile dad a fhuair an Treas Reich a ghlacadh. A" toirt a-steach coloinidhean Frangach, Beilgeach agus Duitseach. Agus tha seo tòrr. Ghlac Hitler an uair sin Iugoslabhia agus a' Ghrèig.
  Air 22 Ògmhios, 1941, thug e ionnsaigh air an USSR. Air an aon làimh, ghlèidh na Gearmailtich barrachd neart, gu h-àraidh ann an itealan: cha deach trì mìle itealan a chall anns a 'bhlàr airson àrdachadh adhair ann am Breatainn. Gun a bhith a" cunntadh call ann an sgìre na Meadhan-thìreach, agus gluasad feachdan itealain.
  A bharrachd air an sin, chan eil againn fhathast ri saighdearan a ghluasad gu Afraga. Bha an Eadailt riaraichte le glacadh Etiòpia, agus cuid a bharrachd seilbh Frangach agus Beilgeach ann an Afraga. Agus bha gu leòr aice.
  Mar sin rinn Rommel sabaid air an aghaidh an ear. Mar sin bha e coltach gu robh eadhon nas lugha de chothrom aig an USSR na ann an eachdraidh fhìor. Às deidh na h-uile, tha na Nadsaidhean tòrr nas làidire às aonais dàrna aghaidh.
  Ach air an làimh eile, chaidh aig Stalin air gluasad coitcheann ainmeachadh, agus dh'ullaich e na saighdearan airson dìon. Mar thoradh air an sin, chaidh iad a-steach don chogadh ann an dòigh nas eagraichte agus b 'urrainn dhaibh, an dèidh dhaibh a dhol air ais bhon Dnieper, an dìon a dhèanamh seasmhach agus a chumail an sin. Ghabh an cogadh an uairsin air caractar a" Chiad Chogaidh. Tha an loidhne aghaidh neo-ghnìomhach, dìon cumhachdach agus chan eil e comasach ionnsaigh a leasachadh.
  Tha na blàran fuilteach, ach neo-èifeachdach. Chrìochnaich an dà Ghearmailteach agus na Ruiseanaich ann am batail suidheachaidh. Agus cha b 'urrainn do dhuine sam bith a chèile a bhriseadh.
  Bha an dà chuid an Wehrmacht agus na saighdearan Sòbhieteach a 'sabaid nas fheàrr air an dìon. Agus cha robh na tancaichean Gearmailteach làidir gu leòr agus èifeachdach gu leòr airson briseadh troimhe, agus an fheadhainn Sobhietach cuideachd.
  Ach ann an 1944, fhuair na Nadsaidhean itealain jet agus thòisich iad a 'cur cuideam làidir air feachdan nan Sòbhieteach.
  San adhar, bha buannachd aig na Nadsaidhean anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna. An uairsin, mean air mhean a 'leigeil a-mach barrachd itealain, thòisich itealan Sòbhieteach a' co-ionnanachadh dreuchdan.
  Ach an uairsin, às deidh an cogadh iomlan fhoillseachadh agus cumhachd Speer, Ministear Armachd is Armachd, le cumhachdan èiginneach, thòisich cinneasachadh armachd a "dol am meud. Agus chuir na Gearmailtich a-steach itealain jet agus teicneòlas rocaid.
  Ach leis gu robh an loidhne aghaidh air an Dnieper agus e fhathast fada bho Moscow, cha deach prògram urchraichean an FAA a-steach don t-sreath. Gu dearbh, cha b 'urrainn dha na Gearmailtich ach losgadh air Leningrad bhon Baltic. Mhìnich eòlaichean do Hitler gu robh urchraichean ballistic ro dhaor, agus gu robh bomair jet làn-chuimseach an dà chuid na bu shaoire agus na b" fheàrr. Gu dearbh, bha connadh gu leòr aig na Gearmailtich, agus chaidh am bomair jet Arado ùr a-steach don t-sreath agus thòisich e a 'bomadh suidheachadh nan Sòbhieteach.
  Cha robh an TA-152 air a stiùireadh le propeller, inneal-bomaidh ioma-dhreuchd cumhachdach, armachd agus itealan ionnsaigh, gu bhith dona nas motha - fìor each-obrach. Agus tha an astar 760 cilemeatair san uair reusanta, agus tha crìochan eile cuideachd a 'gabhail a-steach armachd. Dhearbh an gunna-adhair Gearmailteach 30mm a bhith èifeachdach agus comasach air itealan Sòbhieteach a thoirt sìos le aon bhuille.
  Dè a tha gu sònraichte cudromach anns an t-sabaid an aghaidh itealain ionnsaigh IL-2. Agus tha seo trom.
  Thòisich na Gearmailtich gu gnìomhach a 'bruthadh itealain bhon adhar agus thòisich ionnsaigh adhair.
  Dh'fhàs am foghar gu sònraichte duilich, nuair a thòisich an trodaiche XE-162 le feartan itealaich air leth agus furasta a dhèanamh a "dol a-steach gu mòr air an aghaidh. Tha, tha seo trom!
  Dh'òrdaich Stalin am freagairt a lorg. Ach fhad 'sa bha e san USSR, bha leasachadh itealain jet air dheireadh. Cha deach an Yak-3 a thoirt a-mach ann am meudan mòra, nochd an LA-7, a bha, ge-tà, fhathast na b" ìsle na carbadan jet TA-152, ME-309 agus Gearmailteach.
  B" ann mar sin a bha an suidheachadh air thoiseach. Ann an tancaichean an USSR, b 'e na prìomh charbadan T-34-85 agus IS-2, na Gearmailtich "Panther" -2 agus "Tiger" -2. Bha càraichean Gearmailteach beagan nas fheàrr na ann an eachdraidh fìor air sgàth einnseanan nas cumhachdaiche. "Panther" -2, le cuideam de leth-cheud 's a trì, bha an t-einnsean de 900 each-chumhachd, agus "Tiger" -2, le cuideam de seasgad' sa h-ochd tunna, bha 1000 each-chumhachd. Mar sin bha an dà thanca an ìre mhath gluasadach, le canan cumhachdach 88-millimeter ann am fad baraille 71 EL, agus air a dheagh dhìon air a" mhullach. Agus mar thoradh air goireasan nan coloinidhean, bha gu leòr eileamaidean alloying ann agus thionndaidh na tancaichean Gearmailteach gu bhith gu math earbsach ann an gnìomh. Agus thollaidh iad carbadan Sòbhieteach bho astar sam bith a bha iomchaidh airson sabaid.
  Bha uidheamachd math aig na Gearmailtich na b' fheàrr na na Sòbhieteach ann an duels tanca, ach cha b' urrainn dhaibh buannachadh.
  Ach, chuir coltas itealain jet troimh-chèile air cairtean Stalin. Agus dè a fhreagairt fhad "s nach robh e soilleir.
  Ach anns an treud seabhag Sòbhieteach tha triùir nigheanan iolaire. Agus chuir iad romhpa na h-adharcan a thoirt don Treas Reich.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova agus Mirabela Magnetic.
  Agus mar sin ghlac iad agus chaidh iad gu cath ris na Nadsaidhean.
  Tha Anastasia, a" losgadh sìos plèana Gearmailteach, ag ràdh:
  - Ma dh'atharraicheas an deachdaire le mèinn seòlta na teirmean aige gu neoni, tha seo a 'ciallachadh gu bheil an neach-bhòtaidh air bast fhaighinn a-rithist!
  Thug Akulina, a" gearradh dheth na Nadsaidhean, fa-near:
  - Bidh gaisgeach an-còmhnaidh a" sabaid airson adhbhar ceart, fhad "s a bheir neach-poilitigs a h-uile duais air an taobh chlì!
  Dh" aontaich Mirabela le seo:
  - Bidh gaisgeach a" losgadh le a làmh chlì airson adhbhar ceart, fhad "s a bheir neach-poilitigs le a theanga a h-uile euchdan air an taobh chlì!
  Loisg Anastasia, le cuideachadh bho a òrdagan lom, plèana Gearmailteach sìos agus chuir i a-mach:
  - Tha cogadh an taobh eile do chuan a' ghràidh, ach tha feum air mar an ceudna air tobar fola !
  Loisg Akulina, a 'putadh a sàil rùisgte, cruinn agus dhearbh e:
  - Cha-n e Dia an neart, ach aingeal an uaislean !
  Chrath Mirabela aonta, agus às deidh dhi an Fritz a leagail, thuirt i:
  - Tha clogaid iarainn, bayonet stàilinn, agus cridhe òir aig an t-saighdear, ach chan eil an neach-poilitigs a 'cur luach air eadhon airson sgillinn copair!
  Bha na caileagan a 'sabaid gu cruaidh agus gu math misneachail anns na speuran. Loisg iad sìos na Nadsaidhean, agus sheall iad an sgil.
  Agus na biodh dragh ort gu bheil coltas gu bheil plèanaichean Gearmailteach nas fheàrr agus nas èifeachdaiche na an fheadhainn Sòbhieteach.
  Is e am prìomh rud gu bheil e aig stiùir an USSR, brèagha agus sgiobalta, cha mhòr rùisgte ann an aon phìleatan bikini.
  Nam measg tha Natasha Sokolovskaya, cuideachd ace aig ìre cruinne.
  Le òrdagan rùisgte, leag Natasha càr Gearmailteach sìos agus rinn i squeak:
  - Tha saighdeirean gu tric air an iomain a dh' ionnsuidh an daorsa mar chaoraich, ach is leòmhainn 'n an cridhe iad, agus is caoirich ghnàth- aicht' a beucaich mar leòmhan !
  Bhris Anastasia an nàmhaid le slige itealain, thol i plèana an Third Reich agus rinn i squeak:
  - Faodaidh saighdear cuideachd a bhith fo eagal a 'bhàis, ach fhathast tha barrachd eagal air eas-onair, agus neach-poilitigs a' crathadh airson a bheatha, ach chaill e an t-urram o chionn fhada!
  Thug Akulina fa-near, a 'stiùireadh teine le deagh amas agus misneachail air an nàmhaid:
  - Bidh na saighdearan, às deidh dhaibh a "chùis a dhèanamh air an nàmhaid, a" comharrachadh a "bhuaidh, tha an neach-poilitigs, às deidh dha an neach-bhòtaidh a mhealladh, a" comharrachadh a "ghille!
  Bhuail Mirabela gu h-iomchaidh air na Nadsaidhean le a òrdagan rùisgte agus dh"èigh i:
  - Faodaidh balach a bhith na ghaisgeach math, ach chan fhàs neach-poilitigs gu bràth gus a bhith cunntachail don luchd-bhòtaidh!
  Thuirt Natasha, a" losgadh air na Nadsaidhean agus gan leagail, ag ràdh:
  - Is fheàrr a bhith nad bhalach casruisgte na leigeil leis an luchd-poilitigs do bhrògan a chuir ort agus d" òige a ghoid!
  Chaidh Anastasia a-mach air na Nadsaidhean agus thuirt i:
  - Is e flùr eireachdail a th" ann an nighean a dh "fhaodas seargadh, ach nach caill a cùbhraidh gu bràth, tha neach-poilitigs na chrann ionaltraidh, is urrainn dha an rìgh-chathair a dhìreadh, ach cha bhith e a" dol ach barrachd!
  Mhothaich Akulina gu làidir, a 'sealltainn a fiaclan neamhnaid, agus a' stiùireadh gunna an itealain le òrdagan rùisgte:
  - Is e fìor dhuine a th" ann an saighdear, tha neach-poilitigs na boireannach gruamach ann am pants!
  Bhuail Natasha a òrdagan rùisgte, a" putadh an luamhan an aghaidh a nàmhaid, agus rinn i sgiala:
  - Tha creach uasal aig saighdear mar bheuc leòmhainn, agus tha hysteria borb aig neach-poilitigs, is e am facal bleith reithe!
  Thug Akulina fa-near ionnsaigheach, a "frasadh a nipples scarlet, agus a" losgadh gu ceart air an nàmhaid:
  - Is ann ainneamh a bhios latha dheth aig saighdear, ach bidh neach-poilitigs seachd Dihaoine san t-seachdain, agus bidh an luchd-bhòtaidh aige a" comharrachadh an co-là-breith aca Diluain!
  Bhuail Natasha am Fritz le bhith a" bruthadh a sàil rùisgte agus thug i a-mach le gàire, a" tachdadh a fiaclan:
  - Tha saighdear, an dèidh tuiteam, air a thilgeil a-mach, tha neach-poilitigs daonnan a 'tuiteam gu moralta agus a' sgoltadh a-mach na phòcaid!
  Bhuail Anastasia an nàmhaid, gheàrr e dheth e, gu litearra chuir e sìos e, agus rinn i gàire:
  - Bithear a" toirt air saighdear uaireannan a dhol tron pholl fhad "s a tha e fhathast na dhuine, agus tha neach-poilitigs ann an aodach glan agus air a chaitheamh le Cologne fhathast na mhuc!
  Thug Akulina fa-near, a 'gearradh dheth na plèanaichean Nadsaidheach, le a casg millteach de spreadhaidhean:
  - Bidh saighdear a" toirt urram agus a" fuireach le urram, bidh neach-poilitigs a" sleamhnachadh muc agus fhathast na mhuc!
  Bhuail Mirabela an nàmhaid aice, ga ghearradh dheth mar ràsair, agus cuideachd a 'cleachdadh a casan rùisgte, rinn i gàire:
  - Tha putanan ann an sreath aig saighdear, tha cnap torc aig neach-poilitigs!
  Gheàrr Natasha dheth na Nadsaidhean gu làidir agus rinn i co-èigneachadh:
  - Saighdear a" cluinntinn clann gaisgeil, agus a" cur luchd-poilitigs gu ospadalan inntinn-inntinn!
  Fhreagair Anastasia, le fìor eirmseachd, a 'bualadh agus a' losgadh air an nàmhaid:
  - Thathas ag ràdh gun tàinig an duine bho mhuncaidh, ach chithear neach-poilitigs sa bhad agus dh" fhan e na mhuc!
  Bha Akulina, a 'pronnadh an nàmhaid, a' cleachdadh a h-òrdagan lom, a 'coed:
  - Rinn na Làbaraich duine a-mach à muncaidh, agus thionndaidh poilitigs falaichte madadh-ruadh gu bhith na mheasgachadh de mhuc!
  Thug Mirabela fa-near gu làidir, a" cur air bhog easan de pheilearan luaidhe le cuideachadh bho a òrdagan lom:
  - Bidh an neach-obrach ag obair agus uaireannan ag òl alcol, tha an neach-poilitigs piggy, agus bidh e an-còmhnaidh a" cuir a-mach a "bhuineach beòil!
  Thuirt Natasha caran ionnsaigheach, a" cur casg de bhàs is sgrios le feachd marbhtach:
  - Bidh saighdear a" fàs bho bhlàr gu blàr, neach-poilitigs bho iomairt taghaidh gu iomairt eile, barrachd is barrachd a" tionndadh gu bhith na strìopach!
  Chuir Anastasia, gu làidir a" cur thiodhlacan bàis gu na Nadsaidhean le feachd murt, a-mach:
  - Bidh sùilean saighdeir a" lasadh le toileachas òigridh trodaiche, tha ad neach-poilitigs a" losgadh mar mhèirleach, le dìmeas air sineach loisgte!
  Chrath Akulina, air a sprèadhadh le slige itealain, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, agus rinn i squeak:
  - Tha roghainn aig saighdear: ciste ann an croisean no ceann anns na preasan, agus chan eil aig neach-poilitigs ann an taghaidhean ach croisean làn de mhiannan, luchd-bhòtaidh agus cinn càl!
  Mhothaich Mirabela, a" losgadh air an nàmhaid, a" cleachdadh a casan rùisgte, chiseled:
  - Saighdear, eadhon ìomhaigh bheag le misneachd, fuamhaire, neach-poilitigs, eadhon le suidheachadh àrd - cogais pygmy!
  Rinn Natasha gàire agus chuir i tiodhlac bàis eile, agus chuir i a-mach an nàmhaid le misneachd:
  - Tha saighdear ag iarraidh corp boireann mar thiodhlac airson cleas, agus neach-poilitigs gu neo-airidh a" cur aillse air feadh na dùthcha!
  Chuir Anastasia, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, tiodhlac bàis marbhtach, phronnaich i plèana an nàmhaid agus dh"èigh i:
  - Bidh ùine agus àite aig saighdear an-còmhnaidh airson gnìomh, ach chan eil e an-còmhnaidh comasach a choileanadh, gu cinnteach bidh ùine aig neach-poilitigs ann an trioblaid ùine cunbhalach muc a chuir air a cheann!
  Chuir Akulina, a 'pronnadh na Gearmailtich le cuideachadh bho a h-òrdagan lom, agus a' sgoltadh a fiaclan ìbhri, a-mach:
  - Is e am fear-poileataigs an aon chreutair gun sgiath ann an nàdar a tha a" crathadh air ceann a h-uile duine!
  Chuir Mirabela gu làidir ris, a" sgrios luchd-dùbhlain le a casan marbhtach agus gnèitheach gun duilgheadas sam bith:
  - Tha fios aig a h- uile balach-sgoile gu bheil dà uair a dhà na ceithir, nach eil ach luchd-poilitigs, an àite a bhith ag iomadachadh àireamhan, a" dèanamh sgaradh cunbhalach nam pòcaid!
  Rinn Natasha ath-riochdachadh air an trodaiche so-ghluasadach aice, a" pronnadh na creutairean faisisteach agus vyaknula:
  - Bidh saighdear ag ionnsachadh le bhith a" lìonadh chnapan, bidh neach-poilitigs a" feuchainn ri luchd-bhòtaidh a chleachdadh leis a" bheachd gun urrainn dhut soirbheachadh ma bhuaileas tu na h-òrdagan!
  Thug Anastasia, a" cur projectile de fheachd marbhtach, le cuideachadh bho shàilean lom, girlish, fa-near:
  - Tha a h- uile saighdear na ghaisgeach, chan eil an eadar-dhealachadh ach ann an ìre, tha a h-uile neach-poilitigs na strìopach, chan eil an eadar-dhealachadh ach ann an inbhe pimp!
  Thuirt Akulina le gàire, a" crathadh a fiaclan agus a" snìomh:
  - Tha cuid de shaighdear na neach-marbhadh, leis gu bheil e cuideachd a" dòrtadh fala, tha neach-poilitigs na neach-brathaidh iomlan, leis gu bheil e a "sileadh air an eanchainn aige!
  Chàin Mirabela an nàmhaid, a 'cleachdadh a corragan rùisgte, a casan chiseled agus thug i a-mach:
  - Ma gheibh an seanailear cuireadh gu banais, gheibh an saighdear cuireadh gus an Motherland a shàbhaladh gus am bi bainnsean air an cluich ann an dùthaich shaor!
  Bha na nigheanan a" sabaid glè mhath. Agus chuidich gaisgeachd coitcheann an Airm Dheirg le bhith a 'seachnadh tuiteam iomlan air an aghaidh.
  Anns an Fhaoilleach, dh'fheuch an t-Arm Dearg Sòbhieteach ri adhartachadh, ach cha do shoirbhich leotha gu mòr.
  Mar sin chaidh mi sìos ann an dìon dùmhail an Wehrmacht. Agus an uairsin sa Mhàrt dh" fheuch na Gearmailtich ri briseadh troimhe cuideachd. Bha gunna fèin-ghluasaid E-25 aca le canan Panther, agus àirde 1.7 le einnsean de sheachd ceud each-chumhachd agus cuideam de shia thar fhichead tonna. Càr gluasadach - chan innis thu dad. Ach chan eil e gu math cuideachail.
  As t-samhradh, thòisich carbadan ùra a 'tighinn a-steach don dà arm. Tha an Red IS-3 air a dhìon nas fheàrr san aghaidh, an Gearmailteach E-50 agus E-75, agus E-100. Sheall na blàran, ge-tà, nach robh an teicneòlas Gearmailteach ùr buileach foirfe. Thionndaidh gu robh an E-50 dìreach beagan nas aotroime agus air a dhìon nas fheàrr na an Tìgear-2. Fìor, bha turaid aige mu thràth, agus bha am fo-charbad nas aotroime agus na bu shocair. A bharrachd air an sin, gunna le barrachd armachd de 88 mm ann an 100 EL. Mar sin tha e coltach nach eil an càr dad. Agus chuir an E-50 an àite Panther-2 mar am prìomh tanca.
  Bha an E-75 ro throm - còrr air ceithir fichead tunna, ach air a dhìon nas fheàrr le canan 128-mm. Agus chruthaich an tanca seo cuid de dhuilgheadasan. Agus tha an E-100 eadhon nas truime agus nas daoire. Ach, cha do chòrd an tanca seo gu mòr ris an arm.
  Bha an E-50 nas mòr-chòrdte le einnsean suas ri 1250 each-chumhachd - an ìre mhath sùbailte agus air a dheagh dhìon air a" mhaoil.
  Anns an USSR, tha leasachadh an tanca T-54 ùr air fàs nas slaodaiche, agus gu ruige seo am prìomh tanca T-34-85, a tha beagan seann-fhasanta. Agus cha b 'urrainn dha ach an E-50 a thoirt a-steach don taobh, agus bha an E-75 gu tur do-ruigsinneach dha.
  As t-samhradh, chaidh na Gearmailtich air adhart beagan sa mheadhan. Agus as t-fhoghar chaidh na blàran gu Smolensk.
  Bha na blàran gu tur an-fhoiseil. Dh'fheuch saighdearan Sòbhieteach ri cur an-aghaidh.
  Ach, bha e comasach dha dìon Smolensk a chumail. Agus thàinig an geamhradh.
  Tha e duilich ... Tha na sàr-chlas aca aig na Gearmailtich, gu dearbh, anns na speuran. Mar eisimpleir, Marseille, a fhuair an Star of the Knight's Cross of the Iron Cross airson mìle itealan sìos le duilleagan daraich airgid le claidheamhan agus daoimeanan.
  Seadh, is e cùis shònraichte a tha seo nuair a chaidh duais ùr a chruthachadh airson pìleat iongantach agus bha trì ceumannan eile ann dhi.
  Nuair a ràinig Marseille dà mhìle itealan sìos, chaidh Rionnag Crois an Ridire den Chrois Iarainn a bhuileachadh air le duilleagan daraich òir le claidheamhan is daoimeanan.
  Agus airson trì mìle itealan sìos, rionnag Knight's Cross of the Iron Cross le duilleagan daraich platanam le claidheamhan agus daoimeanan.
  Tha seo dha-rìribh na ghaisgeach, na neach-sabaid airson a h-uile neach-sabaid.
  Thàinig an dà fhicheadamh bliadhna cuideachd ... Bha na Gearmailtich a 'tighinn air adhart a-rithist as t-earrach. Tha itealan jet nas adhartaiche aca. Nochd an E-50 cuideachd ann an atharrachadh le einnsean agus tar-chuir ann an aon bhloc, agus dh'fhàs e nas ìsle ann an sgàil-dhealbh agus chaidh a chuideam sìos gu leth-cheud tunna.
  Ach cha do chuidich seo na Gearmailtich gus buannachadh. Bha an cogadh air stèidh cho-ionann. Cha robh discs gam fìreanachadh fhèin. Bha iad ro dhaor, agus so-leònte ri teine beag armachd.
  Is e an aon bhuannachd a th" aca astar àrd agus àirde itealaich, gu ìre mhòr air a chuideachadh ann an taisgealadh agus bomadh.
  Ach chan eil eadhon sin ro mhòr.
  Chaidh an dà fhicheadamh siathamh bliadhna seachad cuideachd, bha an dà fhicheadamh seachdamh a 'tighinn air adhart ... Bha na Gearmailtich a' tighinn air adhart anns an t-seusan blàth, na saighdearan Sòbhieteach anns an fhuachd.
  Agus am-bliadhna cha tug e dad do dhuine sam bith. Bha T-54 aig an Arm Dearg, ach cha robh an E-50 Gearmailteach na bu mhiosa, agus eadhon nas gluasadach ...
  Thug Marseille ro dheireadh na bliadhna a chunntas gu ceithir mìle itealan, agus fhuair e òrdugh ùr: Rionnag Crois an Ridire, a 'Chrois Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan dubha.
  Seadh, is e seo cuideachd an ceathramh ìre - daoimeanan dubha, agus feadhainn luachmhor!
  Chaidh an ceathrad "s a h-ochdamh bliadhna seachad cuideachd ann an iomlaidean cruaidh de bhuillean .... Agus ged a tha a h-uile dad seasmhach ...
  Agus chaidh an naoidheamh bliadhna fichead seachad ... Tha trodaiche MIG-15 aig an USSR san t-sreath ...
  Thug Marseille a chunntasan gu còig mìle itealan. Agus fhuair e Òrdugh ùr de Rionnag Mòr Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Agus chan eil na caileagan Sòbhieteach cuideachd ag ionndrainn ....
  Tha a' bhliadhna 1950 air a dhol seachad mu thràth ... Tha na Gearmailtich air crochadh agus tha an t-Arm Dearg cuideachd ann an loidhne aghaidh stèidhichte.
  Tancaichean Sòbhieteach T-54 agus IS-7 an aghaidh E-50 U agus E-75 U. Rinn na Gearmailtich na càraichean aca cuideachd le einnseanan ann an aon bhloca còmhla ris an tar-chuir agus tarsainn. Agus bha an E-50 nas fheàrr na an T-54 ann an coileanadh dràibhidh agus armachd aghaidh. Agus beagan ann an cumhachd armachd a 'ghunna. Ach fhathast cha b" urrainn dha na Gearmailtich buannachadh.
  Mar sin chaidh a" bhliadhna 1951 seachad cuideachd ... Agus chan eil ciall ann.
  Fhuair Marseille airson sia mìle itealan Grand Star of the Knight's Cross of the Iron Cross le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Agus tha e gu math fionnar!
  Ach, fhuair Natasha, Anastasia, Akulina, Mirabela mòran chunntasan.
  A bharrachd air an sin, bidh iad a 'sabaid le bhith a' cleachdadh òrdagan lom agus iad fhèin ann am bikini.
  Girls dè dh'fheumas tu a. .
  Agus mar sin chaidh a" bhliadhna 1952 seachad... Tha an loidhne aghaidh cuideachd neo-sheasmhach.
  Ach anns a 'Mhàrt 1953, Stalin a' bàsachadh. Agus tha seo trom. Ach fhuair an ceannard mòr air tiomnadh sgrìobhte fhàgail, far an do dh'ainmich e Lavrenty Palych Beria mar neach-ionaid. Agus is e co-dhùnadh mòr a tha seo.
  Mar sin, cha do thuit an aghaidh Sòbhieteach, agus lean an cogadh air stèidh cho-ionann.
  Tha 1953 seachad...
  Fhuair Marseille airson seachd mìle itealan Grand Star of the Knight's Iron Cross le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan.
  Tha an nighean cuideachd a choisinn duaisean àrda dhi fhèin.
  Is e 1954 a th" ann mu thràth... Tha ùine a" dol seachad air an talamh ann an boinneagan. No 's dòcha nas luaithe.
  Agus chan urrainn dha na Gearmailtich no na Ruiseanaich dad atharrachadh gu mòr.
  Mar sin ann an 1955, tha na Nadsaidhean a" tighinn air adhart. Agus bidh na saighdearan Sòbhieteach gan dìon fhèin as t-samhradh. Agus aig deireadh an fhoghair, tha an t-Arm Dearg fhèin a 'feuchainn ri ionnsaigh a thoirt.
  Tha e mu thràth 1956.
  Fhuair Marseille airson ochd mìle itealan Grand Star of the Knight's Cross le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan dubha.
  Chomharraich 22 Ògmhios, 1956 dìreach còig bliadhna deug den Chogadh Mhòr Patriotic. Agus, gu dearbh, tha bruidhinn air sìth airson ùine mhòr. Tha Lavrenty Beria deiseil airson co-rèiteachadh. Ach tha Adolf Hitler gu daingeann a" diùltadh co-rèiteachadh.
  Tha Hitler fhathast a 'creidsinn ann an armachd mìorbhaileach, agus tha miann ann a bhith a' sabaid gus an deireadh.
  A bharrachd air an sin, gu dearbh, Iapan ...
  Mu dheidhinn Tìr nan Rising Sun? Tha i air a bhith a" cogadh ri Sìona airson ùine mhòr. Agus an seo tha e comasach mar-thà a bhith a 'sabaid gun chrìoch. Chan urrainn dha taobh seach taobh a dhol suas. Chan urrainn dha Sìona no Iapan a" chùis a dhèanamh air a chèile. Ged a tha na Sìonaich a 'fulang barrachd call.
  Agus mar sin chaidh Muller dhan Ìmpireachd Celestial le rùn sònraichte. Thoir a chreidsinn air na samurai a bhith a" dèiligeadh ris an Ìmpireachd nèamhaidh. Gus an uairsin tuiteam air an Ruis, agus mu dheireadh fuasgladh fhaighinn air an duilgheadas fhada seo!
  Thòisich misean Muller san t-Sultain 1956... San fharsaingeachd, dh'aontaich na Seapanaich sìth agus sgaradh raointean buaidh. Ach, aig an àm seo Molotov, air òrdughan Beria, thadhail e gu Sìona. Agus thug e cinnteach don Ìmpireachd Celestial leantainn air adhart leis a" chogadh leis na samurai.
  Cha robh e comasach làmhan Iapan fhuasgladh. Agus lean an cogadh eadar an USSR agus an Treas Reich.
  Air a dhol seachad agus bho 1956 ... 1957 air tighinn ...
  Dh'fheuch na Gearmailtich ri gluasad air adhart a-rithist sa Chèitean, agus bha tancaichean pioramaideach ùra aca den chlas AG. Agus tha seo trom. Agus thug cruth na pioramaid armachd leathad bho gach ceàrnaidh. Agus b" e gluasad trom a bh" ann.
  B' urrainn dha na Nadsaidhean briseadh tro dhìonan nan Sòbhieteach agus timcheall air Smolensk. Agus an uairsin, a 'leasachadh soirbheachas anns a' cheann a tuath, a 'tighinn gu Leningrad, agus gabh Vyazma sa mheadhan.
  Tha an suidheachadh air fàs gu math duilich. Agus tha an ionnsaigh air Moscow air tòiseachadh mar-thà.
  Agus anns na suidheachaidhean sin, dh'fhuirich aon dòchas, airson Oleg Rybachenko agus an fheadhainn a thuit a 'tighinn air tìr.
  Agus an seo tha am balach crìochnachaidh e fhèin agus na nigheanan aig an ìre as fheàrr.
  Agus tha na Nadsaidhean mu thràth a" sruthadh timcheall Moscow bho dhiofar thaobhan.
  An uairsin chaidh Oleg agus na caileagan a-steach don bhlàr a-rithist, a 'cuideachadh an Ruis, no an àite an USSR.
  An uairsin thàinig an nighean casruisgte Margarita còmhla riutha. Cuideachd thàinig sgrìobhadair boireann inbheach gu bhith na nighean timcheall air dusan mar mhalairt air neo-bhàsmhorachd agus a" coileanadh misean.
  Bha gaisgich bhon aonamh linn air fhichead a-rithist an sàs ann an Nadsaidhean na ficheadamh linn.
  Tha cus shaighdearan anns an ìmpireachd dhonn faisisteach. Bidh iad a" sruthadh mar abhainn gun chrìoch.
  Bha Oleg Rybachenko, a 'gearradh sìos na Nadsaidhean le claidheamhan, a' beucachadh an dà chuid saighdearan-coise agus tancaichean:
  - Na leig seachad e gu bràth!
  Agus dh" fhalbh diosc geur bho chas-rùisgte a" ghille!
  Bha Margarita, a" pronnadh luchd-dùbhlain, a" rùisgeadh a fiaclan, a" grodadh:
  - Tha àite airson feat anns an t-saoghal!
  Agus snàthadan puinnseanta air an sgapadh bho chas lom na h-ìghne, a 'bualadh air na Nadsaidhean agus na plèanaichean agus na tancaichean aca.
  Thilg Natasha cuideachd a òrdagan rùisgte, gu murt agus a" caoineadh:
  Cha dìochuimhnich sinn gu bràth agus cha toir sinn maitheanas gu bràth.
  Agus chaidh a claidhnean tro na faisisteachan sa mhuileann.
  Rinn Zoya, a" gearradh nan nàimhdean, squeak:
  - Airson òrdugh ùr!
  Agus snàthadan ùra air an sgapadh bho a casan rùisgte. Agus dè a tha san t-sùil, dè a tha ann an sgòrnan nan saighdearan Nadsaidheach agus itealain.
  Seadh, bha e soilleir gun robh na gaisgich a" fàs togarrach agus feargach.
  Augustine, a 'gearradh sìos saighdearan geala agus tancaichean, squeak:
  - Bidh an iarann againn!
  Agus tha tiodhlac ùr, marbhtach ag itealaich bho a cas-rùisgte. Agus takni tuiteam agus luchd-cogaidh geal.
  Bidh Svetlana a 'gearradh chun a' mhuillear, tha a claidheamhan coltach ri dealanach.
  Tha na Nadsaidhean a" tuiteam mar sguaban.
  Bidh an nighean a" tilgeil shnàthadan le a casan rùisgte agus a" squeaks:
  - Airson Mother Russia a bhuannaicheas!
  Oleg Rybachenko adhartasan an aghaidh nan Nadsaidhean. Balach Terminator a 'gearradh saighdearan donn.
  Agus aig an aon àm, bidh òrdagan casan lom a 'bhalaich a' tilgeil a-mach snàthadan le puinnsean, a 'reubadh nan stocan agus a' losgadh sìos plèanaichean.
  Tha am balach ag èigheach:
  - Glòir don Ruis san àm ri teachd!
  Agus ann an gluasad a 'gearradh a h-uile duine ceann agus muzzle.
  Bidh Margarita cuideachd a" pronnadh luchd-dùbhlain.
  Tha a casan rùisgte a' seirm. Tha na Nadsaidhean a" bàsachadh ann an àireamhan mòra. Tha an gaisgeach ag èigheach:
  - Airson crìochan ùra!
  Agus an uairsin bheir an nighean agus gearraidh e ...
  An tomad de chuirp shaighdearan faisisteach.
  Ach tha Natasha air an oilbheum. Bidh e a" gearradh sìos na Nadsaidhean còmhla ris na tancaichean, agus a" seinn:
  - Tha an Ruis sgoinneil agus radiant,
  Is e nighean gu math neònach a th" annam!
  Agus bidh diosgan ag itealaich bho a casan casruisgte. A chunnaic sgòrnan nan Nadsaidhean. Seadh, is e nighean a tha seo.
  Tha Zoya air an sàrachadh. A 'gearradh saighdearan donn leis an dà làmh. A 'sgoltadh a-mach à tube. Agus bidh e a" tilgeil shnàthadan marbhtach le òrdagan rùisgte - losgadh sìos tancaichean agus plèanaichean.
  Agus aig an aon àm tha e a 'seinn dha fhèin:
  - O, bludgeon rachamaid,
  O, thèid am fear as fheàrr leam!
  Augustina, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean agus a" cur às do na saighdearan donn, squeals:
  - Gach dubhach agus ann an craiceann ainmhidh,
  Ruith e gu poileis aimhreit le cluba!
  Agus le òrdagan rùisgte, cuiridh e air bhog aig an nàmhaid, rudeigin a mharbhas ailbhean, agus eadhon nas motha na tanca.
  Agus an uairsin squeak:
  - Madaidhean-allaidh!
  Svetlana air an ionnsaigh. A" gearradh, a" slaodadh nan Nadsaidhean. Le casan casruisgte, bidh e a" cur air bhog tiodhlacan bàis orra.
  A' ruith muileann le claidheamhan.
  Bhris i mòran de luchd-sabaid agus squeals:
  - Tha buaidh mhòr a 'tighinn!
  Agus a-rithist tha an nighean ann an gluasad fiadhaich.
  Agus bidh a casan rùisgte a" cur air bhog snàthadan marbhtach, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean.
  Leum Oleg Rybachenko suas. Ghluais am balach ann an corran. Ghearr e suas mòran de na Nadsaidhean anns an leum.
  Thilg e na snàthadan le a chorragan rùisgte agus ghuidh e:
  - Bi ainmeil airson mo mhisneachd àlainn!
  Agus a-rithist tha am balach ann am blàr.
  Tha Margarita a" dol air adhart leis an oilbheum. A 'briseadh a h-uile nàmhaid ann an sreath. Tha a claidheamhan nas cruaidhe na lannan muileann-gaoithe. Agus òrdagan rùisgte a" tilgeil thiodhlacan bàis, tha tancaichean agus plèanaichean a" losgadh.
  Tha an nighean air an eucoir. Cur às do ghaisgich dhonn gun deas-ghnàth.
  Agus leuman a-nis agus a-rithist, agus toinneamh!
  Agus tha tiodhlacan sgrios a 'falbh bhuaipe.
  Agus tha na Nadsaidhean fhèin a 'tuiteam marbh. Agus cruinnichidh tuman iomlan de chuirp suas.
  Tha Margarita ag èigheach:
  - 'S e balach Ameireaganach a th' annam!
  Agus a-rithist thilg a casan rùisgte an t-snàthad.
  Agus an uairsin dusan snàthad eile!
  Tha Natasha air an ionnsaigh cuideachd gu math fionnar.
  Agus tilgidh e casruisgte, agus spìonar as connlach e.
  Agus a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - 'S e bàs spìocach a th' annam ! Chan eil agad ach bàsachadh!
  Agus a-rithist bòidhchead ann an gluasad.
  Tha Zoya a" cur casg air cuirp Nadsaidheach. Agus bidh boomerangs an sgrios cuideachd ag itealaich bho a casan rùisgte.
  Agus bidh na gaisgich dhonn a" tuiteam is a" tuiteam.
  Tha Zoya a" sgreuchail:
  - Nighean casruisgte, buannaichidh tu!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich bho shàilean lom na h-ìghne. A tha dìreach a-steach do amhaich nan Nadsaidhean a 'cladhach.
  Bidh iad a 'tuiteam marbh.
  No an àite, gu tur marbh.
  Augustine air an oilbheum. A' pronnadh saighdearan donn. Tha na claidheamhan aice air an giùlan na dhà làimh. Agus tha i na sàr ghaisgeach.
  Bidh iomghaoth a" sguabadh tro na saighdearan faisisteach.
  Nighean le falt ruadh:
  - Tha an àm ri teachd falaichte! Ach bidh e na bhuannachd!
  Agus air an oilbheum, bòidhchead le falt lasrach.
  Tha Augustine a' beucadh ann an ecstasy fiadhaich:
  - Bidh diathan a 'chogaidh a' reubadh a h-uile càil!
  Agus an gaisgeach air an eucoir.
  Agus tha a casan rùisgte a" tilgeil mòran shnàthadan biorach, puinnseanta.
  Svetlana ann an cogadh Agus mar sin spìosrach agus sabaid. Bidh a casan rùisgte a" tilgeadh a-mach uimhir de rudan marbhtach. Chan e duine, ach bàs le falt fionn.
  . CAIBIDEIL #7
  Ach ma bhriseas e, chan urrainn dhut stad a chuir air.
  Tha Svetlana a" seinn:
  - Cha bhi beatha mar mhil,
  An leum sin ann an dannsa cruinn!
  Leig leis an aisling a thighinn gu buil -
  Bidh bòidhchead a" tionndadh duine gu bhith na thràill!
  Agus ann an gluasad na h-ìghne casruisgte tha barrachd is barrachd rage ann.
  Tha Oleg anns an ionnsaigh a 'luathachadh a h-uile càil. Rinn am balach a' chùis air na Nadsaidhean.
  Bidh a chasan rùisgte a" tilgeil snàthadan biorach - a" reubadh tancaichean agus plèanaichean.
  Bidh an gaisgeach òg a" sèideadh:
  - Bidh an ìmpireachd chuthach a" reubadh a h-uile duine às a chèile!
  Agus a-rithist tha am balach a 'gluasad.
  Tha Margarita na nighean stoirmeil na gnìomhachd. Agus a 'bualadh air na nàimhdean.
  An seo chuir i air bhog le a cas rùisgte, pea le stuth-spreadhaidh. Sprèidh i, agus sa bhad tilgidh i suas ceud Nadsaidheach agus deich tancaichean.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Thig buaidh thugainn co-dhiù!
  Agus ruithidh e am muileann le claidheamhan - bidh na baraillean tancaichean ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Luathaich Natasha na gluasadan aice. A' chaileag a' gearradh sìos nan gaisgeach donn. Agus fhad 'sa tha thu ag èigheach:
  - Tha buaidh a" feitheamh ri ìmpireachd na Ruis.
  Agus cuireamaid às do na Nadsaidhean aig astar nas luaithe.
  Tha Natasha na nighean crìochnachaidh.
  Chan eil e a 'smaoineachadh a bhith a' stad agus a 'slaodadh sìos, agus tancaichean agus plèanaichean a' dol air seacharan.
  Tha Zoya air an sàrachadh. Tha e coltach gu bheil na claidheamhan aice a 'gearradh salad feòil is meatailt. Bidh an nighean a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha ar saoradh an èifeachd !
  Agus bidh òrdagan lom cuideachd a 'tilgeil snàthadan mar sin.
  Agus mòran dhaoine le sgòrnan air an lot, nan laighe mun cuairt ann an tuiltean de chuirp, a bharrachd air tancaichean briste agus itealain sìos.
  Is e nighean seòlta a th" ann an Augustine. Agus bidh e a" brùthadh a h-uile duine mar gur e robot a th" ann bho hyperplasma.
  Chan eil e mar-thà air ceud Nadsaidheach a bhriseadh. Ach bidh a h-uile càil a 'togail an astar. Agus tha an gaisgeach fhathast a" beucaich.
  - Tha mi do-chreidsinneach! An fheadhainn as fhuaire san t-saoghal!
  Agus a-rithist, am bòidhchead san ionnsaigh.
  Agus bho a òrdagan lom, bidh peas ag itealaich a-mach. Agus chaidh trì cheud Nadsaidheach agus dusan tanca a reubadh às a chèile le spreadhadh cumhachdach.
  sheinn Augustine:
  - Cha 'n aill leat ar fearann a ghlacadh !
  Tha Svetlana cuideachd air an oilbheum. Agus chan eil e a 'toirt seachad aon ghram de fhaochadh. Wild Terminator Nighean.
  Agus tha e a 'gearradh nan nàimhdean agus a' cur às do na Nadsaidhean. Agus tha an àireamh de luchd-sabaid donn mar-thà air tuiteam a-steach don dìg agus air na rathaidean.
  Bha an t-sianar feargach. Rinn sabaid fiadhaich.
  Tha Oleg Rybachenko air ais ann an gnìomh. Agus chaidh e air adhart, a 'crathadh an dà chlaidheamh. Agus tha an gille-crìochnachaidh a 'ruith a' mhuilinn. Tha na Nadsaidhean marbh a" tuiteam.
  Measg nan cuirp. Beanntan slàn nam buidhnean fuilteach.
  Thathas a' cuimhneachadh air a' bhalach sgrìobhadair ro-innleachd fiadhaich. Far an robh, cuideachd, bha eich agus daoine a" measgachadh ri chèile.
  Tha Oleg Rybachenko a 'magadh air:
  - Mo thruaighe bhon inntinn!
  Agus bidh airgead gu leòr ann!
  Agus an terminator boy anns a 'ghluasad ùr. Agus bheir a chasan rùisgte rudeigin agus tilgidh e e.
  Ghluais am balach genius:
  - Prìomh chlas agus companaidh "Adidas"!
  Thionndaidh taisbeanadh fìor fhionnar a-mach gu bhith fionnar. Agus cia mheud a mharbh Nadsaidhean. Agus mharbh an àireamh a bu mhotha den fheadhainn a bu mhotha na sabaidean donn.
  Tha Margarita cuideachd anns an t-sabaid. A" pronnadh armailtean cinnamon is stàilinn agus ròin:
  - Rèisimeid clisgeadh mòr! Bidh sinn uile a" draibheadh a-steach don chiste!
  Agus tha a claidhnean air am briseadh leis na Nadsaidhean. Tha an àireamh de luchd-sabaid donn air tuiteam mu thràth.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi eadhon nas fhuaire na panthers! Cruthaich gur e a h-uile duine as fheàrr!
  Agus bho shàilean lom na h-ìghne, mar pea le stuthan-spreadhaidh cumhachdach, thèid e a-mach.
  Agus buail air an nàmhaid.
  Agus bheir e agus brisidh e cuid den luchd-dùbhlain agus tancaichean agus eadhon plèanaichean.
  Agus tha Natasha ann an ùghdarras. Agus buailidh i an luchd-dùbhlain, agus cha toir i fhèin sliochd do neach sam bith.
  Cia mheud Nadsaidheach a tha air briseadh a-steach mu thràth.
  Agus tha a fiaclan cho geur. Agus tha na sùilean saphir. 'S e seo an nighean - a' phrìomh gu bàs. Ged a tha a h-uile com-pàirtiche aice - luchd-cùraim gu bàs!
  Tha Natasha ag èigheach:
  - Tha mi craicte! Bidh peanas agad!
  Agus a-rithist, gearraidh an nighean sìos mòran de Nadsaidhean le claidheamhan.
  Tha Zoya a" gluasad agus tha i air mòran de ghaisgich dhonn a ghearradh.
  Agus bidh casan lom a 'tilgeil snàthadan. Bidh gach snàthad a" marbhadh grunn Nadsaidhean. Tha na nigheanan sin gu math brèagha.
  Bidh Augustine a" toirt air adhart agus a" pronnadh luchd-dùbhlain. Agus aig an aon àm, chan eil e a 'dìochuimhneachadh a bhith ag èigheach:
  - Chan urrainn dhut teicheadh bhon chiste!
  Agus bheir an nighean a fiaclan agus rùisg i a fiaclan!
  Agus tha an ceann-dearg mar sin ... Gruaige a 'sruthadh sa ghaoith, mar bhratach proletarian.
  Agus tha a h-uile dad gu litireil a 'tighinn a-mach à fearg.
  Svetlana a ' dol a-nuas An seo gheàrr i tòrr chlaigeann agus tùir tanca. Gaisgeach a rùisg a fiaclan.
  A ' taisbeanadh na teanga. Agus an uairsin a 'sgoltadh bho connlach. An uairsin tha e ag èigheach:
  - Am bi sibhse marbh !
  Agus a-rithist, bidh snàthadan marbhtach ag itealaich bho a casan rùisgte, a bhuail saighdearan-coise agus itealain.
  Oleg Rybachenko leum is leum.
  Bidh balach casruisgte a" leigeil a-mach dòrlach de shnàthadan, a" leagail tancaichean, agus a" seinn:
  - Rachamaid a champachadh, fosgail cunntas mòr!
  Tha an gaisgeach òg aig a chuid as fheàrr.
  Tha e gu math sean, ach tha e coltach ri leanabh. A-mhàin gu math làidir agus fèitheach.
  Sheinn Oleg Rybachenko:
  - Na biodh an geama a rèir nan riaghailtean - brisidh sinn tron fraera!
  Agus a-rithist, chaidh snàthadan marbhtach agus briste a-mach às a chasan casruisgte.
  Sheinn Margarita le toileachas:
  - Chan eil dad do-dhèanta! Tha mi a" creidsinn gun tig saorsa!
  Thilg an nighean cascade marbhtach de shnàthadan a-rithist air na Nadsaidhean agus na tancaichean aca, a" leantainn:
  - Theid an dorchadas air falbh ! Bidh ròsan a" fàs!
  Agus cho luath 's a thilg an gaisgeach pea le a òrdagan rùisgte, chaidh mìle Nadsaidhean suas dhan adhar sa bhad. Seadh, tha arm na h-ìmpireachd dhonn, ifrinn a' leaghadh as fa chomhair ar sùl.
  Natasha ann an cogadh. A" leum mar cobra. A 'spreadhadh nàimhdean. Agus tha uimhir de Nadsaidhean a" bàsachadh agus plèanaichean a" tuiteam.
  Their nighean agus claidheamhan, agus gràinean air an gual, agus sleaghan. Agus snàthadan.
  Aig an aon àm, bidh e cuideachd ag èirigh:
  - Tha mi a 'creidsinn gun tig buaidh!
  Agus gheibh glòir nan Ruiseanach!
  Bidh òrdagan lom a" tilgeil snàthadan ùra, a" bualadh air luchd-dùbhlain.
  Zoya ann an gluasad fiadhaich. A 'toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Gearr iad ann am pìosan beaga.
  Bidh boireannach a" ghaisgich a" tilgeil shnàthadan le a corragan rùisgte. A" briseadh tro luchd-dùbhlain, agus mar a bhithear a" rughadh:
  Tha ar buaidh iomlan aig làimh!
  Agus giùlainidh e muileann fiadhaich le claidheamhan, a" sguabadh air falbh tancaichean. Is e seo dha-rìribh nighean coltach ri nighean!
  Ach chaidh cobra Augustine air an oilbheum. Tha am boireannach seo na trom-laighe airson a h-uile trom-laighe.
  Agus ma ghearras e e, tha e a 'ciallachadh gum bi e ga ghearradh.
  Às deidh sin, gabhaidh an ceann ruadh agus seinnidh e:
  - Fosglaidh mi na claigeann uile ! Tha mi nam aisling mòr!
  Agus a-nis tha a claidheamhan ann an gnìomh agus air an gearradh tro fheòil is meatailt.
  Bidh Svetlana cuideachd a 'dol air adhart leis an ionnsaigh. Chan eil breicichean aig a" chaileag seo. Cho luath 's a bhios iad a' sgoltadh, mar sin tha an àireamh de chuirp air a sgapadh, agus tha plèanaichean agus tancaichean a 'tuiteam.
  Bidh an neach-crìochnachaidh blonde ag èirigh:
  - Dè cho math 'sa bhios e! Dè cho math 'sa bhios e - tha fios agam air!
  Agus a-nis tha peas marbhtach ag itealaich bhuaipe.
  Oleg a-rithist ceud de na Nadsaidhean, a 'giùlan meteor, ghearradh dheth. Agus togaidh e boma agus tilgidh e e.
  Beag ann am meud, ach marbhtach ...
  Mar a bhriseadh tu ann am pìosan beaga.
  Rinn balach an neach-crìochnachaidh gàire:
  - Òigridh stoirmeil innealan uamhasach!
  Nì Margarita seo a-rithist ann am blàr.
  Agus gearradh sìos mòran de luchd-sabaid donn. Agus a 'gearradh beàrnan mòra.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - 'S e Lambada an dannsa againn air a' ghainmhich!
  Agus bhuail e le spionnadh ath-nuadhaichte.
  Tha Natasha air an ionnsaigh eadhon nas feargach. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Chan eil e math dhaibh a bhith an aghaidh nigheanan mar sin.
  Ghabh Natasha e agus sheinn i:
  - Tha ruith san spot na rèiteadair cumanta!
  Agus chaidh an nighean gaisgeil a-steach don luchd-dùbhlain le leithid de bhuillean.
  Agus tilgidh e diosgan cas-ruisgte.
  An seo ruith i am muileann. Ràinig tomad cinn an airm dhonn air ais agus na tancaichean a" losgadh.
  Tha i na bòidhchead sabaid. Beat thu fhèin armada cho buidhe.
  Tha Zoya a" gluasad, a" pronnadh a h-uile duine gun eisgeachd. Agus tha a claidheamhan mar siosar bàis.
  Tha an nighean dìreach àlainn. Agus tha a casan rùisgte a" tilgeadh snàthadan gu math puinnseanta.
  Dèan a" chùis air luchd-dùbhlain. Bidh iad a" tolladh an amhaich agus a" dèanamh chisteachan-laighe, a" toirt air tancaichean agus plèanaichean spreadhadh.
  Ghabh Zoya e agus rinn i squeak:
  - Mura h-eil uisge anns an tap ...
  Ghlaodh Natasha le toileachas:
  Mar sin is e do choire a th" ann!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeil rudeigin a mharbhas gu mionaideach. Is e fìor nighean nighean a tha seo.
  'S o 'chasan rùisgte, mar a dh'iticheas an lann. Agus buailidh e mòran de luchd-sabaid, a 'gearradh dheth tùir bho tancaichean.
  Augustine a' gluasad. Swift agus gun samhail na bhòidhchead.
  Dè am falt soilleir a th" oirre. Mar bhratach proletarian ag itealaich. Tha an nighean seo na fìor bhreabadair.
  Agus bidh i a 'gearradh luchd-dùbhlain - mar gum biodh i air a bhreith le claidheamhan na làmhan.
  Ceann-dearg, bastard damn!
  ghabh Augustine e, agus rinn e sgios :
  - Bidh ceann tairbh ann - cha tèid an luchd-cogaidh air seachran !
  Agus an seo rinn i a-rithist mòran de luchd-sabaid a phronnadh.
  Rinn Oleg Rybachenko gàire:
  - Na tha a dhìth ort! Seo an nighean!
  Dhearbh Margarita, a" tilgeil biodag le cas-rùisgte, a" briseadh dheth an turaid tanca:
  - Nighean mòr agus fionnar!
  Dh" aontaich Augustine le seo:
  - Tha mi nam ghaisgeach a bheir bìdeadh do dhuine sam bith!
  Agus a-rithist, le òrdagan lom, cuiridh e air bhog fear murt.
  Chan eil Svetlana ann am blàr nas ìsle na an luchd-dùbhlain. Chan e nighean, ach crìochnachadh le leithid de bhana-bhuidseach ann an lasraichean.
  Agus a" sgreuchail:
  - Abair speur gorm!
  Augustine, a 'leigeil a-mach lann le a cas-rùisgte, a' gearradh dheth an turaid tanca, air a dhearbhadh:
  - Chan eil sinn nar luchd-taic do mhèirle!
  Svetlana, a 'gearradh suas nàimhdean agus a' losgadh sìos plèanaichean, chirped:
  - Chan fheum amadan sgian ....
  Rinn Zoya squeak, a 'tilgeil snàthadan le a casan lom, tana:
  - Luidhidh tu dha o thri bocsaichean !
  Thuirt Natasha, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean:
  - Agus deanaibh leis air son sgillinn !
  Agus bheir na gaisgich agus leumaidh iad. Tha iad cho fuilteach agus cho fuar. Anns an fharsaingeachd, tha tòrr toileachas aca.
  Tha Oleg Rybachenko a 'coimhead gu math stylish anns a' bhlàr.
  Sheinn Margarita:
  - Tha am buille làidir, agus tha ùidh aig a" ghille ...
  Chuir am balach sàr-mhath air bhog le a chas a bha coltach ri propeller heileacoptair. Ghearr e dhà cheud ceann de na Nadsaidhean agus na tancaichean, agus dh"fhalaich e:
  - Gu math spòrs!
  Agus an dà chuid - balach agus nighean ann an làn obair fhosgailte.
  Oleg, a 'gearradh saighdearan donn, gurgled:
  - 'S bidh buaidh mhor againn !
  Fhreagair Margarita mar a leanas:
  - Bidh sinn a 'marbhadh a h-uile duine - le casan lom!
  Tha an nighean gu dearbh na neach-crìochnachaidh cho gnìomhach.
  Sheinn Natasha anns an ionnsaigh:
  - Cogadh naomh !
  Agus chuir an gaisgeach air bhog diosc-boomerang geur. Chaidh e ann an arc, gheàrr e sìos mòran de Nadsaidhean agus tùir tanca.
  Thuirt Zoya, a" leantainn air adhart leis a" mharbhadh:
  - Bidh e na bhuaidh dhuinn!
  Agus chaidh snàthadan ùra a-mach às a casan casruisgte. Agus bhuail iad mòran de luchd-sabaid agus itealain.
  Thuirt an nighean bhàn:
  - Thoir sùil air an neach-dùbhlain!
  Agus nochd i a teanga.
  Augustine, a 'crathadh a casan agus a' tilgeil swastikas le oir biorach, thuirt e:
  - Bratach Imperial air adhart!
  Dhearbh Svetlana gu furasta:
  - Glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus dh"èigh na nigheanan le chèile, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Cha chuir duine stad oirnn!
  Agus a-nis tha diosc ag itealaich bho chasan lom nan gaisgeach. Tha feòil air a reubadh agus tùir tanca ga leagail.
  Agus caoineadh a-rithist:
  - Chan urrainn dha duine a 'chùis a dhèanamh oirnn!
  Chaidh Natasha dhan adhar. Reub e luchd-dùbhlain agus vultures sgiathach, agus chuir iad a-mach:
  - Tha sinn nar madaidhean-allaidh, friogais an nàmhaid!
  Agus bho a corragan rùisgte, falbhaidh diosc gu math marbhtach.
  Bidh an nighean eadhon a" tionndadh ann an ecstasy.
  Agus an uairsin tha e a 'gearan:
  - Tha ar sàilean dèidheil air teine!
  Tha, tha na nigheanan gu math sexy.
  Oleg Rybachenko ag ràdh:
  - O, tràth, a 'toirt tèarainteachd!
  'S a dhuisg air na gaisgich. Bidh iad a 'gàireachdainn agus a' giùlan am fiaclan mar fhreagairt.
  Gheàrr Natasha sìos na Nadsaidhean agus rinn i squealed:
  - Anns an t-saoghal againn chan eil aoibhneas, gun strì!
  Fhreagair am balach:
  "Uaireannan chan eil sabaid spòrsail nas motha!"
  Dh'aontaich Natasha:
  - Mura h-eil neart ann, tha ...
  Ach tha na gaisgich againn an-còmhnaidh fallain!
  Thilg an nighean snàthadan air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte, shèid i suas tòrr tancaichean, agus sheinn i:
  - Tha 'n saighdear daonnan fallain,
  Agus deiseil airson gnìomh!
  Às deidh sin, gheàrr Natasha a-rithist na nàimhdean, a 'leagail tùir nan tancaichean.
  Tha Zoya na leanabh gu math luath. An seo chuir i baraille slàn air bhog aig na Nadsaidhean. Agus reub e mìle no dhà bho aon spreadhadh.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Na stad, tha ar sàilean deàlrach!
  Agus nighean ann an lace sabaid!
  Augustine ann am blàr cuideachd nach eil lag. Mar sin a" bualadh nan Nadsaidhean. Mar gum biodh bho sguab slabhraidhean a 'bualadh a-mach.
  Agus a 'gearradh luchd-dùbhlain - a' seinn:
  - Thoir an aire, bidh e feumail
  Bidh pie anns an tuiteam!
  Bidh an diabhal ruadh dha-rìribh a" treabhadh ann am blàr mar dheamhan ann am bogsa-snaoisean.
  Agus seo mar a bhios Svetlana a 'sabaid. Agus gheibh na Nadsaidhean bhuaipe e.
  Agus ma bhuaileas i, buailidh i.
  Às an sin, bidh frasan fuilteach ag itealaich a-mach.
  Mhothaich Svetlana gu cruaidh nuair a chaidh frasan meatailt a-mach às a cas rùisgte, a leagh na claigeann agus na tùir tancaichean:
  - Glòir don Ruis, gu mòr eadhon glòir!
  Tha na tancaichean a' ruith air adhart...
  Roinnean ann an lèintean dearga -
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Seo na caileagan a thog na Nadsaidhean. Mar sin tha iad air an gearradh agus air an sgoltadh. Chan e gaisgich, ach dha-rìribh panthers a tha air an t-sreath a bhriseadh.
  Tha Oleg ann an cath agus a' toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Buailidh e iad gun truas, a" gearradh tro na tancaichean, agus a" sgiùrsadh:
  Tha sinn mar thairbh!
  Thog Margarita, a" pronnadh an airm dhonn agus a" gearradh tro na tancaichean:
  Tha sinn mar thairbh!
  Ghabh Natasha e agus rinn i caoineadh, a 'gearradh sìos na sabaidean donn còmhla ris na tancaichean:
  - Tha laighe a-mach à làimh!
  Reub Zoya na Nadsaidhean às a chèile, agus dh"fhuilig i:
  - Chan e, chan ann a-mach à làimh!
  Agus bheir e cuideachd a-mach agus cuiridh e a-mach rionnag le a chas rùisgte agus cuiridh e crìoch air mòran de na faisisteach.
  Ghabh Natasha e agus rinn i squeak:
  - Tha an telebhisean againn air adhart!
  Agus bidh pasgan marbhtach de shnàthadan ag itealaich bho a cas rùisgte.
  Bha Zoya, cuideachd a" sgrios nan Nadsaidhean agus na tancaichean aca, a" magadh air:
  - Tha ar càirdeas na monolith!
  Agus a-rithist an leithid de thilgeil gu bheil na cearcallan a" blur anns a h-uile taobh. Is e seo nighean - cuir às do luchd-dùbhlain fìor.
  Gabhaidh an nighean le òrdagan rùisgte trì boomerangs agus cuiridh i air bhog iad. Agus dh'fhàs na cuirp às an seo eadhon nas motha.
  Às deidh sin, bheir am bòidhchead seachad:
  - Cha toir sinn tròcair air an nàmhaid ! Bidh corp ann!
  Agus a-rithist tha an rud marbhtach ag itealaich air falbh bhon t-sàil rùisgte.
  Thuirt Augustine cuideachd gu reusanta:
  - Chan e a-mhàin aon chorp, ach mòran!
  Às deidh sin, ghlac an nighean e agus choisich i casruisgte tro na maragan fuilteach. Agus mharbh i mòran de na Nadsaidhean.
  Agus mar a tha e ag èirigh:
  - Murt mòr!
  Agus a-nis bruthaidh e a cheann air an t-seanailear Nadsaidheach. Bris a chlaigeann, agus thoir a mach :
  - Banzai! Thèid thu gu neamh!
  Tha Svetlana gu math feargach leis an oilbheum, gu sònraichte a" leagail tancaichean, bidh i a" squeaks:
  - Cha bhith thu air do shàbhaladh!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich far a corragan lom. Mar a bhios i a 'briseadh tron a h-uile duine, thuit na plèanaichean. Agus gu mòr bidh eadhon an gaisgeach a" feuchainn ri rùsgadh agus marbhadh.
  Tha Oleg Rybachenko a 'magadh air:
  - òrd glòrmhor !
  Agus tha am balach cuideachd a 'tilgeil rionnag cho fionnar ann an cruth swastika le cas-rùisgte. Hibrid iom-fhillte.
  Agus thuit tomad nan Nadsaidhean.
  Rug Oleg:
  - Banzai!
  Agus tha am balach a-rithist ann an ionnsaigh fhiadhaich. Chan e, tha e dìreach a" faicinn cumhachd, agus bholcànothan a" gortachadh!
  Mairead a' gluasad. Bidh e a" reubadh bolg a h-uile duine.
  Tilgidh nighean le a cas a-mach leth-cheud snàthad sa bhad. Agus chaidh a 'mhòr-chuid a mharbhadh le gach seòrsa de nàimhdean, a' leagail an dà chuid tancaichean agus plèanaichean.
  Sheinn Margarita a thaobh sunnd:
  - Aon, dhà! Chan e duilgheadas a th" ann am bròn!
  Cha bu chòir dhut a bhith air do mhisneachadh gu bràth!
  Cùm an t-sròn agus an earball nas àirde le pìob.
  Biodh fios agad gu bheil fìor charaid an-còmhnaidh còmhla riut!
  Is e companaidh cho ionnsaigheach a tha seo. Bidh an nighean a" caoineadh agus a" sgreuchail:
  "Bidh Ceann-suidhe an Dragon gu bhith na chorp!"
  Natasha ann am blàr - dìreach seòrsa de terminator. Agus dh'eirich an rughadh :
  - Banzai! Faigh gu sgiobalta!
  Agus chaidh grenade far a cas-rùisgte. Agus tha na Nadsaidhean coltach ri tairnnean. Agus brisidh e tòrr mastodons agus innealan sgiathach, ifrinn.
  Seo an gaisgeach! A h-uile gaisgeach - gaisgeach!
  Tha Zoya cuideachd air an oilbheum. A leithid de ghalla feargach.
  Agus ghabh i e, agus rinn i gàire:
  - Is e ar n-athair an Dia Geal fèin !
  Agus tha e a 'gearradh muileann trì-fhillte aig na Nadsaidhean!
  Agus chrom Augustine air ais:
  - Agus tha mo Dhia dubh !
  Gu dearbha, is e an dearg an dearbh ìomhaigh de mheallta agus de mheanbh-chuileag. Airson nàimhdean, gu dearbh. Agus airson caraidean, tha i na leannan.
  Agus mar le òrdagan rùisgte bheir e agus tilgidh e. Agus mòran de ghaisgich na h-ìmpireachd donn, a bharrachd air na tancaichean agus na h-itealain aca.
  Dh'èigh an ceann ruadh:
  - Tha an Ruis agus an Dia dubh air ar cùlaibh!
  Gaisgeach le comas sabaid fìor àrd. Chan e, fo seo tha e nas fheàrr gun a bhith a 'gabhail dragh. Seach gu bheil tùir tancaichean gan reubadh agus sgiathan itealain faisisteach.
  rinn Augustine sgios :
  - Bidh sinn a" pronnadh a h-uile neach-brathaidh gu pùdar!
  Agus a 'magadh air a chom-pàirtichean. 'S e, chan e dìreach rudeigin a th' anns a 'chaileag lasrach seo a bheir sìth. Mur bi sìth marbhtach!
  Svetlana, a 'pronnadh na nàimhdean, a-mach:
  - Sguabaidh sinn san loidhne thu!
  Dhearbh Augustine:
  - Marbhaidh sinn a h-uile duine!
  Agus bho a casan rùisgte, tha tiodhlac sgrios iomlan ag itealaich a-rithist! Agus spreadh na h-uimhir de thancaichean is plèanaichean gu sgoltagan beaga aig an aon àm.
  Sheinn Oleg mar fhreagairt:
  - Bidh banzai iomlan ann!
  Augustine, a" reubadh nan Nadsaidhean às a chèile le a làmhan rùisgte, gan gearradh le claidheamhan, agus a" tilgeil shnàthadan le a òrdagan rùisgte, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean sa bhad, a-mach:
  - Goirid a 'bruidhinn! Goirid a 'bruidhinn!
  Natasha, a 'sgrios na gaisgich dhonn, squeaked:
  - Ann an ùine ghoirid - banzai!
  Agus gearramaid luchd-dùbhlain le searbhas fiadhaich.
  Chuir Oleg Rybachenko, a 'gearradh sìos air luchd-dùbhlain, a-mach:
  - Chan e Sìonach a th" anns an gambit seo,
  Agus is e a" chiad turas, creid mise, Thai!
  Agus a-rithist, chaidh diosc biorach, gearradh meatailt a-mach à cas-rùisgte a" bhalaich. Gheàrr e dheth an dà chuid turaidean nan tancaichean agus earbaill an itealain.
  Sheinn Margarita, a" gearradh sìos gaisgich na h-ìmpireachd dhonn agus armachd nan tancaichean:
  - Agus cò gheibh sinn 's a bhlàr,
  Agus cò a lorgas sinn ann am blàr ...
  Na bitheamaid ri fealla-dhà le sin -
  Reubamaid as a chèile e!
  Reubamaid as a chèile e!
  Rinn iad obair mhath an uair sin leis na Nadsaidhean ... Agus rinn an Ruis Shobhietach a' chùis air an ìmpireachd dhonn aig àm stoirmeil ann am Moscow.
  Cha robh an cogadh seachad fhathast, ach bha cothrom aig an USSR mar-thà a' chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean fhèin. Mar sin bha aig an t-seisear ri stad a chuir air coileanadh an rùin fìor fhionnar.
  Sheinn Oleg Rybachenko fiù 's beannachd;
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh - gaisgich na h-Athair,
  Cò a rugadh fo shoidhne an Dàmhair ...
  Cha bhith sinn aithreachas air beatha don Ruis,
  A ghlòir le bratach dhearg an rìgh !
  
  Tha gaol againn agus tha fios againn mar a nì sinn sabaid cruaidh,
  Bhris na Nadsaidhean gu dìcheallach na h-adharcan aca ...
  Tha grenades againn ann an satchel farsaing,
  Chan eil beatha daor dhuinn luchd-tòiseachaidh!
  
  Tha gaol againn air ar dùthaich naomh,
  Dè a chruthaich co-mhaoineas làidir ...
  Seo nighean Komsomol a" coiseachd casruisgte tron t-sneachda,
  Agus tha am faisisteach airson ar toirt sìos!
  
  Bha mi gu dìcheallach a" sabaid ri Nadsaidheachd faisg air Moscow,
  Agus gheàrr sinn sìos na nàimhdean gu lèir le corran ...
  Carson a chaidh an Wehrmacht seo a thoirt dha na Ruiseanaich,
  Buailidh mi e le mo dhòrn!
  
  Tha mi nam thùsaire agus fo Moscow mòr,
  A" sabaid mar ghaisgeach mòr...
  Chuir e stad air marbhadh fiadhaich,
  Tha aon Tighearna Supreme Kind againn!
  
  Chan eil oirean ann an ath-bheothachadh na Ruis,
  Great Stalin, thog e sinn bho ar glùinean ...
  Svarog mòr, am Mesiah as àirde,
  Agus air leth freagarrach Lada!
  
  Tha sinn nan tùsairean, balaich, nigheanan,
  Is toil leinn a bhith a" sabaid - is e seo an dàn dhuinn ...
  Agus tha guth ball Komsomol sonraichte,
  Ged tha caos fuilteach a' riaghladh !
  
  Is e an Ruis dùthaich mhàthaireil Svarog,
  Agus las co-mhaoineas an t-slighe...
  Chan fheum luchd-tòiseachaidh Dia olc,
  Cha bhith e comasach don nàmhaid ar lùbadh na dhòrn!
  
  Tha tanca fionnar againn le armachd air leathad,
  Tha e cho furasta don Fritz gun a bhith a" briseadh troimhe,
  Le gaol do Lada, rìbhinn uasail,
  Gus creachadair a thionndadh gu geama!
  
  Moscow a 'sabaid daoine a dhìon,
  Agus an uairsin bha Stalingrad mòr ann ....
  Chì sinn co-mhaoineas gu luath ga thoirt,
  Gabh seachad agus faigh eòlas air a" chaismeachd ann am Berlin!
  
  Tha, tha Stalingrad moiteil às an fhacal seo,
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh casruisgte ann an sneachda...
  Brisidh sinn adharc bò ghorach
  Agus bidh sinn a 'dràibheadh Hitler dìreach chun a' chiste!
  
  Biodh fios agad nach lùb an t-Athair gu bràth,
  Chan urrainnear a h-inntinn a lughdachadh ...
  Biodh a" ghrian a" deàrrsadh gu bràth air feadh na Ruis,
  Agus bidh am mèirleach fealltach air a phronnadh!
  
  Sheall iad misneach aig Stalingrad,
  B" urrainn dhuinn stad a chuir air na Nadsaidhean ...
  Tha a leithid de mhì-mhisneachd aig na Ruiseanaich, fhios agad,
  Agus cha tèid na nàimhdean ach neoni!
  
  Faodaidh an Ruis itealaich gu Mars
  Agus cruthaich mòrachd eadar-dhealaichte ...
  Agus gu dearbh bidh a h-uile dad gu math fionnar,
  Ged tha beatha cho lag ri snàthainn sìoda!
  
  Chan eil fios aig spiorad na Ruis ann am batail a "chnap-starra,
  Tha cumhachd Perun aige ...
  Tha sinn a 'feitheamh ri duaisean bho na diathan,
  Agus tha an eileamaid a" deàrrsadh, creid an rune!
  
  Dè an dòigh anns a bheil fios aig spiorad na Ruis nach eil buaidh sam bith ann?
  Creid mi, sgriosaidh e a h-uile càil ...
  Tha sinn ag iarraidh dìoghaltas cho mòr ...
  Do-chreidsinneach mar arm an Fatherland!
  
  Cha mhòr nach do bhuannaich sinn
  Biodh solas ann an glòir co-mhaoineas...
  Bha ar seanairean a" sabaid airson an Motherland,
  Coinnichidh sinn gu luath ri gàirdeachas is madainn!
  
  Às aonais dùthaich mhàthaireil, chan eil beatha ann dha luchd-tòiseachaidh,
  Tha iad airson sabaid air a son...
  Agus dè tha thu ag iarraidh droch dhaoine?
  Am bu chòir dhuinn beatha thràillean a thoirt seachad?
  
  Chan e, thèid Fuhrer nan Ruiseanaich a ghlacadh,
  Bidh sinn ga phronnadh mar doll ...
  Às deidh na h-uile, faodaidh ridirean na Ruis sabaid,
  'S tha cherub an òir leinn !
  
  Chan eil aghaidhean ar Tìr-mhàthair fon t-saoghal,
  Air a lasadh mar an rionnag as soilleire ...
  rinneadh thu a'd' iodhal dhomh,
  Cha dealaich mi riut gu bràth!
  
  'S e tùsaire a th' annam agus balach casruisgte
  Bidh sin le sàil lom a" ruith tron t-sneachda ...
  Agus an àiteigin tha coineanach geal, grinn a" leum,
  Cò a bhriseas adharc an nàmhaid!
  
  Chan eil fios aig an tùsaire ann am blàr an teagamh,
  Chan e clown a th" ann, ach tha fios agad air an neach-crìochnachaidh ...
  Thig na faisistich borb, creid dioghaltas,
  Agus bidh co-mhaoineas na phàrras soilleir!
  
  Ciamar a thig an linn,
  Anns a bheil a h-uile gaisgeach bhon mhanaidsear ...
  Dèan sabaid gus an anail mu dheireadh agad
  Gus an borb a sgrios cuir eòlas air an villain!
  
  Tha reultan a' chomuinn a' deàrrsadh gu soilleir,
  Linn an t-solais, chan eil nas bòidhche san t-saoghal ....
  Pronnaidh sinn cuing creidimh faisisteach,
  Agus bidh Hitler na Ruis airson dinnear!
  
  Tha sinn a 'creidsinn a leithid de stàilinn tancaichean,
  Nach tèid an slige panther aca a-steach ...
  Bheir sinn iodine gu lotan ar balach,
  Agus a-rithist tha an tùsaire gu gaisgeil a" ruith gu cath!
  Uill, dè a fhuair na Nadsaidhean cruaidh,
  Cha robh iad a" smaoineachadh gum b" urrainn dhuinn dìreach buannachadh.
  Tha e coltach gu bheil sinn eòlach air co-mhaoineas airson mhìltean,
  Agus is urrainn dhuinn an Wehrmacht a bhualadh le magadh!
  
  Ann an ainm ar dùthchais threun,
  Bidh tùsaire pròiseil a" dol air adhart leis an ionnsaigh...
  Ged tha neòil an crochadh os ceann na dùthcha,
  Nach suidhich sinn eisimpleir soirbheachail airson a h-uile duine!
  
  Creid nach cuir an nàmhaid stad air an aisling,
  Nì sinn a" chùis air a h-uile faisisteach a-rithist...
  Cha chreid olc rioghachadh air an rìgh-chathair,
  Cruthaichidh sinn òrdugh cruinne ùr!
  
  Bidh a h-uile dad gu math anns an Fatherland, fhios agad
  'S e balach a th' annam, ach ann am blàr mar Robin Hood,
  An toiseach, cha do rinn mi ach sgrìobadh air an deasg,
  Agus a-nis gu math eadhon creidsinn fionnar!
  
  Faodaidh an Ruis na Nadsaidhean a reubadh le bayonet,
  Bheir i buaidh air arm sam bith ...
  Agus tha na tùsairean beò fo cho-mhaoineas ...
  Às deidh na h-uile, tha ar càirdeas monolith làidir!
  
  Cha toir sinn geilleadh don Fritz ann an dad,
  Is urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh air nàimhdean le bhith a" magadh air...
  Agus mar sin rinn sinn a" chùis air na Nadsaidhean le cluba,
  Bidh cathadh-catha a" beucadh, a" tionndadh sneachd gu crith!
  
  Chan eil an Ruis eòlach air na Nadsaidhean eòlach air tròcair,
  Tha i làidir do-chreidsinneach ...
  Gheibh iad sabhairc gu daingean am muineal nan ludhach,
  Agus bidh Satan air a sgrios!
  
  Na creid gu bheil Hitler do-chreidsinneach,
  Ged a tha cumhachd ifrinn, smaoinich air a h-uile dad a chruinnich ...
  Nuair a bhios an sluagh agus am pàrtaidh còmhla,
  Reub muinntir ar Wehrmacht gu sgrìoban!
  
  Tha an Ruis air a bhith ainmeil airson linntean mar naomh,
  Bhris i na Tigers mar mheatailt ...
  Sgaoil o cheann gu ceann,
  Cha robh ach duine òg a 'bruadar air a leithid de dhùthaich!
  
  Bhuannaich sinn mar fhuamhairean
  Tha fios aig nàimhdean briste le claidheamh ...
  Tha sinne na Ruiseanaich do-chreidsinneach ann am batail,
  Nì sinn a" chùis air luchd-dùbhlain an athar!
  
  Creid mi, cha chuir dad stad oirnn
  Agus tha fios agad nach coisinn dad ...
  Tiodhlaicidh sinn am Fuhrer air a cheann,
  Tha claidheamh geur agus sgiath stàilinn againn!
  
  Anns a 'chruinne-cè gu lèir chan eil an Ruis nas bòidhche,
  Bidh àm solais ann airson aoisean ...
  Bithidh sith agus sonas gach linn,
  Feumaidh an Fatherland làmh làidir!
  
  Mar sin nuair a bhios tu a" cluich ann am Berlin,
  Smuaineamaid an Wehrmacht mar luaithre gu fuil...
  'S e sin àm crioch na pàrras,
  Agus còmhla ri gaol Lada a 'riaghladh!
  
  TACHARTAS ÙR MHIC STENKA RAZIN
  Chaidh balach timcheall air trì-deug a chur an grèim còmhla ri athair. Tha e soilleir gur e reubaltach ainmeil a th" ann an Old Man a bhios a" dòrtadh sruthan fala. Ach tha am mac fhathast na leanabh. Cò a dh'iarras air.
  Ach bha neach-cuideachaidh Kornil den bheachd gu robh an t-seann ataman armachd ann an dòigh eadar-dhealaichte. Agus thairg e am balach a cheasnachadh le dìoghras - agus gu h-obann tha fios aige càite a bheil ulaidhean athar.
  Chaidh mac Stenka Razin a thoirt don t-seilear cràidh. Dh" fheuch am balach ri coimhead dìreach agus e fhèin a chumail pròiseil. Ged a bha e eagallach a-staigh. Tha ionnstramaidean cràdh air an crochadh, tha an teallach a" lasadh. Luchd gu bàs ann an clogaidean dearga.
  Chaidh Samosa suas a dh"ionnsaigh a" ghille, agus shìn e a-mach a làmh, agus chrath e a choilear agus dh" fhaighnich e gu brònach:
  - Innsidh mi dhut far an do dh'fhalaich an tyatka an ionmhas, leig leis falbh e. Chan eil - bidh sinn ga chràdh!
  Fhreagair Grishka, mac Stenka Razin, gu treun:
  - Chan innis mi dad dhut! Agus eadhon nas motha dhutsa!
  Ruith Samosa:
  - Cràdh an tomboy!
  Agus tharraing e gu pearsanta an collar, a 'toirt air falbh an caftan bhon bhalach. Grishka chaidh undressed agus a shlaodadh air a 'chrann. Dh" fheuch am balach gu cruaidh ri breabadh air ais. Ach chuir luchd-cur gu bàs eòlach le buille don amhaich Grishka gun ghluasad. An uairsin shuidhich iad a làmhan air a chùlaibh agus thòisich iad air a thogail leis an ròp. Chrath am balach fhiaclan. Rug am fear gu bàs air a" bhalach ri taobh an torso agus chrath e e, a" toinneamh a joints. Ghabh Grishka anail gu mòr, ach chùm e air ais glaodh.
  Agus rinn an diacon, a" toirt àithne do na sgrìobhaichean, sleibhte:
  - Innis do'n mhèirleach, c'àit an do chuir t'athair-cèile am falach an ionmhas.
  Fhreagair an gille le tàir na ghuth:
  "Fiù" s nam biodh fios agam, cha bhithinn ag ràdh!
  Dh"òrdaich Samosa don neach a chuir gu bàs:
  - Bàgh! Deich buillean le cùram!
  Bhuail am fear a chuir gu bàs gu seasmhach. Chrath corp Grishka. Aig an deicheamh buille, reòdh am fear-cràdh. Agus dh"amhairc e air Samosa. Rè a chur gu bàs, bha am balach sàmhach, a 'bìdeadh a bhilean.
  Diuc, air sgur :
  - Abair mèirleach, càit an do chuir an tyatka na h-ulaidhean am falach?
  Dh'èigh Grishka:
  - Cha 'n abair mi !
  Dh'èirich Samosa:
  - Còig stailcean gun sàbhaladh!
  Thug am fear gu bàs buille air a" ghille le swing, a" crathadh a chuirp gu lèir. Rinn Grishka sgreuchail, ach thug e greim air a bhilean. Thàinig dàrna buille às a dhèidh. Cuideachd dàna agus làidir. Lean Grishka air a bhith sàmhach. Agus a-rithist an treas buille, dòrtadh fuil bhon chraiceann gearraidh.
  Rinn Samosa gàire leis an dòigh san robh am balach air a chuipeadh. Gu dearbh, is dòcha nach eil fios aig a 'mhac far an do chuir Stenka am falach an ulaidh. Agus eadhon, is dòcha, fìor ulaidhean. Ach feumar am balach a cheasnachadh. Agus cùm dìomhaireachdan bhuaithe.
  Às deidh a 'chòigeamh stròc, bha an fhuil a' sileadh gu gnìomhach.
  Chuir an diacon a" cheist a-rithist. Bha Grishka sàmhach.
  Dh'òrdaich Samosa:
  - Loisg a shàil.
  Thug am bodach a-mach pìos de dh'iarann dearg agus thug e gu buinn rùisgte a' bhalaich e. Chrath e, thoinneamh, agus .... chaill e mothachadh.
  Bha Adala den bheachd gum biodh e na dheagh bheachd leigeil le Peadar seo a dhèanamh gus nach marbhadh e an fheadhainn gun armachd agus an t-seann duine. Cha do rinn Peadar math. Agus cò ris a bhiodh e coltach ann am blàr conaltraidh fìor? Nach biodh tu diùid?
  Bha fios aig mac Stenka Razin, Grishka, air an t-slighe, far an robh aon de ulaidhean athar falaichte, ach bha e sàmhach. Chaidh a thoirt thuige fhèin le bhith a 'dòrtadh bucaid uisge deigh. An uairsin dh" òrduich Samosa:
  - Cauterize an dàrna sàil le iarann!
  An turas seo cha do chaochail am balach, dh'fheuch e ri tionndadh, ach chaidh casan rùisgte Grishka a ghlacadh sa bhloc.
  Thuirt Samosa:
  - Còig lasan a bharrachd, gun chùram!
  Às deidh a 'chòigeamh buille, chrath ceann soilleir a' bhalaich, agus chaill Grishka mothachadh.
  Chomhairlich clàrc eòlach ann an gnìomhachas cràidh:
  - Leig leis! Tha an leanabh fhathast a 'lùbadh air ais!
  Thuirt Samosa gu cruaidh:
  - Faigh an cuilean! Sguab às le vodca agus cuir air an leabaidh e ... Leig leis! A-màireach leanaidh sinn air adhart leis a" chràdh!
  Chaidh Grishka a thoirt air falbh bhon chrann agus chaidh na gearraidhean a chuairteachadh le measgachadh de dheoch làidir agus uisge. Ghluais am balach: bidh vodca a" losgadh. An uairsin chaidh broth teth a thoirt dha Grishka agus a ghlasadh ann an cealla teas. Ach gun fhios nach, cheangail iad am balach ri amhaich le slabhraidh agus leig iad leis cadal. Chaidil an gille air a stamag, bha an leabaidh bog. Air a chràdh leis an luchd-marbhadh, bidh an luchd-fulaing gu tric a" bàsachadh, agus bha Samosa airson faighinn a-mach càite an robh Stenka air na h-ulaidhean aige fhalach.
  Às deidh dha Grishka a dhol a chadal, an ath latha chaidh am balach a shlaodadh a-rithist don t-seòmar chràdh. Chuir iad suas air a" chrann a-rithist e. Dh'fhàs joints sìnte Grishka mar-thà nas dorra. Bha cuideaman air an crochadh aig casan nam balach. Gus na fèithean a shìneadh nas motha. An uairsin thug an neach-cùraim gu bàs, a 'gàire, iarann teth dearg agus chuir e gu ciste Grishka e. Chrath am balach fhiaclan ann am pian mòr.
  Samosa air a ghleusadh:
  - Labhair mèirleach !
  Bha fàileadh losgaidh ann. Dh" fhàs fàileadh feòil ròsta. Chaidh sùilean Grishka a-mach à clisgeadh pian, agus chaill am balach mothachadh a-rithist. Thug am fear gu bàs an iarann às a bhroilleach agus thuirt e:
  - Gille làidir ...
  Dh'èirich Samosa:
  - Feumar a sgoltadh ... Brazier gu na casan!
  Smèid am fear a bha gu bàs air buinn a" bhalaich le ola agus las e inneal-brathaidh fad às. Bha sàilean briste mar-thà gu math goirt. Bha an gille a" tarraing anail gu trom. Leig e measgachadh de fhallas agus fala, gnathaich e fhiaclan, ach dh'fhan e sàmhach. Ged a chosg e gu daor e. Bha na h-oidhirpean eu-dòchasach.
  dh'fhàs Samosa gu dian :
  - Bruidhnidh tu! Hey, gualainn bey!
  Sgaoil an neach-cuiridh buillean air Grishka. Air an deicheamh buille, thilg ceann a" bhalaich gu lag agus thuit e sìos. Cha tàinig am balach gu na mothachadh aige sa bhad, eadhon às deidh bucaid uisge a dhòrtadh air. Bhuail Samos Grishka san aodann agus dh" òrduich e:
  - Barrachd buillean!
  Thuirt an Diùc:
  - Gheibh an lom bàs ....
  Dh'èirich Samosa:
  - Hec! Thoir air falbh e bhon chrann! Lean air adhart a-màireach!
  Chaidh Grishka a thoirt a-mach às an inneal cràdh a-rithist agus a thoirt don t-seòmar. Rinn am balach strì agus spleuchd. Thuit mi ann an cadal trom, meallta. An uairsin dhùisg e agus ghlaodh e. Ach cho luath 's a nochd fear a' phrìosain, thuit e na thosd, agus choimhead e gu feargach. Thilg e aran le kvass don leanabh. Cha robh cothrom sam bith aig a' ghille teicheadh, gu h-àraidh bhon a bha e air a cheangal leis an amhaich.
  An ath latha, chaidh Grishka a chràdh beagan eadar-dhealaichte. Thog iad mi suas dhan mhullach, a 'togail an làmhan air an raca, agus an uair sin leig leam falbh. A leithid de phian fiadhaich
  stad air anail. Thogadh an gille tri uairean gus an do chaill e mothachadh.
  Às deidh sin, bhuail an neach-cùraim a-rithist le cuip, agus loisg e an stamag le iarann teth dearg. Às deidh dha am balach a chràdh gu mionaideach, chaidh a leigeil ma sgaoil agus a thoirt don chill. Cha do shoirbhich leis an luchd-cuiridh dad a choileanadh.
  An ath latha, chaidh Grishka a shlaodadh suas air raca, chaidh brazier a lasadh fo a chasan rùisgte, agus chaidh uèir dearg-theth a bhualadh air a dhruim agus a mhàileid. Chaill am balach mothachadh grunn thursan tron chràdh, ach thàinig e gu mothachadh. Gus an do dh'fhàs an luchd-cùraim fhèin sgìth, a 'stad a' chràdh.
  An ath latha, chaidh am balach a shìneadh a-mach, agus thòisich am fear a chuir gu bàs air òrdagan a bhriseadh le clobhaichean dearg-theth, agus cuideachd a bhith a 'briseadh a h-asnagan. Rinn Grishka sgreuchail grunn thursan, ach chaidh na h-iarrtasan airson rudeigin a ràdh a fhreagairt le ìsleachadh.
  Agus a-rithist fhuair e cuip.
  Chaidh dà sheachdain seachad. Tha corp leanabh Grishka mu thràth air a shàrachadh le cràdh. Tha pian anns gach àite. Chan eil fuil air fhàgail, no vein gun suathadh le pian. An toiseach, nuair a bhuail iad e agus a losgadh, bha e airson a bhith a 'reubadh agus a' milleadh nan spreadhaidhean na chorp. Ach nuair a ghlac am pian an inntinn gu lèir, chaidh e nas miosa.
  Chunnaic Samosa fhèin gu robh na cothroman aig Grishka rudeigin a leagail a-mach ro a shùilean. Dh'fheuch an luchd-cùraim leigheas ùr. Lorg sinn flùr. Chaidh falt Grishka a bhriseadh dheth, agus thòisich uisge fuar a 'sileadh air mullach a chinn. Tha cràdh brùideil agus èifeachdach. Às deidh beagan uairean a thìde, bidh e a" faireachdainn gu bheil bomaichean a" spreadhadh san eanchainn. Bha Grishka cha mhòr dall agus bodhar. Cha chuala e tuilleadh na briathran a labhair am fear a chuir gu bàs agus Samosa.
  Leig iad seachad, shlaod iad a-rithist air an raca. Gun a bhith a 'tuigsinn nach robh ann am pian sam bith don bhalach ach sòlas - a' tarraing air falbh bho ulcer nas uamhasach san eanchainn.
  Bhon teine is lasraichean soilleir anns na sùilean.
  Thàinig Grishka gu na mothachadh aige agus bha e comasach dha na daoine a chuir gu bàs fhaicinn. An seo tha an torturer a 'cur cuideaman air a' bhloc anns an robh casan a 'bhalaich air an clampadh. Bidh am pian anns na gàirdeanan agus na guailnean a" fàs nas miosa, ach tha e a" tarraing aire bho ifrinn san eanchainn.
  Bidh Samosa a" beucaich aig mullach a sgamhanan. Tha falt ruadh air, le feusag:
  - Innis do'n chuilean, c'àit an do chuir an t-athair am falach ulaidhean !
  Chrath Grisha a cheann. Mar fhreagairt, lean buille a 'crathadh a' chuirp, bhuail iad gu cruaidh. Bidh fear eile, fo chasan casruisgte a' bhalaich, a' teasachadh suas air a' chrann. Sgoinneil, ach chan eil e cho eagallach.
  Seo Kornila, athair-cèile Stenka Razin agus a bha na cheannard air an arm. Aosda, le feusag ghlas. Tha eadhon coltas co-fhaireachdainn airson leanabh a tha air a chràdh na shùilean. Faisg air làimh tha balach ann an ad bìobhair. Tha e soilleir gu bheil e teth anns an t-seòmar cràidh. Agus air aghaidh ùidh shoilleir ann an tortadh a 'ghille. Tha an cràdh a" leantainn. Gu h-obann dh'fhairich Grishka àrdachadh de neart ann fhèin agus sheinn e:
  Is tusa Razin mo rìgh 's mo athair,
  Thog e suas an sluagh an aghaidh a 'chuing ...
  Tha mi a" creidsinn gun tig crìoch air fulangas
  Bidh boyars ann, dìreach cuipean agus fige!
  
  Tha an tuathanach, an neach-obrach a-nis fon chuing,
  Tha am proletarian sìmplidh air a phronnadh leis na boyars ...
  Ach tha mi creidsinn gun sguab sinn air falbh gach fuil,
  Canamaid mìle arias don dùthaich againn!
  
  Às deidh na h-uile, anns a h-uile gàrradh tha neach-fulang nam balach ag osnaich,
  Anns a h-uile àite tha stoban agus raca ...
  Tha iad ni's miosa, beachdaich air an neo-chreideach,
  Cràdh, jerk ann an cràdh!
  
  Ach chaidh Razin tro chath,
  Na làmhan agus na slighean riatanach uile ...
  Le buaidh, thàinig ar Cosach saor,
  Gus na sagartan boyar uile a reubadh!
  
  Chan eil, fhios agad, teagamhan, creid sinn,
  Às deidh na h-uile, tha sinn airson nan daoine, gun teagamh ...
  A nis thig uair an tuigse,
  Airson glòir nan ginealaichean eile ...
  
  Is tusa Razin saorsa agus urram - an stiùiriche,
  A 'coiseachd tron Ruis againn ...
  Tha mi airson gum bi thu nad uachdaran,
  Agus nas fheàrr na am Mesiah uile-choitcheann!
  
  Tha, an uairsin creid ceartas
  Bidh gath solais ann an-còmhnaidh ...
  Agus bidh biast air a reubadh às a chèile le uchd,
  Fuirichidh sinn airson an latha!
  
  Tha am blàr fo Simbirsk - an t-strì,
  Tha fios againn gur e gaisgich fòirneartach a th" annainn!
  Agus tha mi a 'creidsinn dàn a bhith na bhuannaiche,
  Tha mi ag iarraidh ort brains a thoirt dha na bàraichean!
  
  Ged a bhàsaich Razin gu gaisgeil sa bhlàr,
  Ach gu sìorraidh bidh a aghaidh naomh ...
  Às deidh na h-uile, tha e gun teagamh ridire, marcaiche,
  Agus bidh, tha thu a" creidsinn an Kremlin ann am mionaid air a ghabhail!
  
  Cuir crìoch air tràilleachd is cuing nam balach,
  Agus èiridh a' ghrian air a' phlanaid...
  Fulangas, falbhaidh mealladh gu bràth,
  Agus tha Razin air a sheinn ann an dàin!
  Fhad 'sa bha am balach a' seinn, bha a h-uile duine, an dà chuid an fheadhainn a chuir gu bàs agus an "luchd-èisteachd", a 'reothadh, ag èisteachd. Ach aig na faclan mu dheireadh, spreadh Samosa agus ghlaodh e aig mullach a sgamhanan:
  - Bàgh! Marbh e!
  Chuir am fear a chuir gu bàs buillean feargach air a" ghille. A 'call mothachadh mu thràth, thuirt Grishka:
  - Bidh muinntir na Ruis saor!
  Chaidh am balach fuilteach a thogail far an raca agus a ghiùlan air falbh. Sguab Samosa am fallas bho a mhaoil agus sgàin e:
  - Gu leòr! Gu leòr leinn! Cairteal an bastard agus bi deiseil leis!
  Thuirt Cornila gu mì-chinnteach:
  - A bheil e ceart cairteal na h-òige? Tha, eadhon gu poblach? Is dòcha gun cuir thu e sa chill?
  Rinn Samosa gàire, a" bualadh a shàilean air an làr.
  - Chan eil! Cur gu bàs! Agus gu poblach - le cairtealan!
  Dhaingnich am balach, a" sparradh a dhòrn:
  - Biodh e mar sin! Tha mi ag aontachadh ris a" bhinn bàis!
  Rinn Samosa gàire aingidh.
  - Tha iad a' cuartachadh Grishka! Bheir sinn a-mach a h-uile sìol Razin!
  An seo bha Adala air a tharraing. Feumaidh i an àithne a thoirt airson losgadh. Agus tha Toronto ga bhualadh le rocaid bomair fichead tunna. A 'toirt bàs agus uamhas. Tha Adala a" leantainn an earbaill lasrach le a sealladh dòrainneach.
  O, tha mi a" guidhe gum biodh i na pìleat. Dè cho brèagha agus romansach. Seo a leithid de phìleat-reachadair.
  Tha an speur gu math fionnar .. Chuir an nighean a ceann sìos agus thòisich i a" cuimhneachadh co-dhiù rudeigin math. Ach cha tàinig dad gu inntinn. A bharrachd air an sgeulachd mu mhac Stenka Razin.
  Laidh an gille air an leabaidh, agus thoinneamh e 'na chodal, suarach. Tha e duilich a bhith a 'cadal nuair a tha do bhodhaig gu lèir air a leòn, agus tha na h-ulcagan cuideachd air an truailleadh le salann agus bhodka. Tha na còig latha deug mu dheireadh air a bhith na chràdh. Cràdh air an oidhche agus delirium trom tron latha.
  Bha am balach a" bruadar air athair. Bhrosnaich Stepan cumhachdach agus làidir a mhac:
  - Cùm ort a mhic! Cuimhnichidh an sluagh thu, mar a ghabh thu ri bàs!
  Fhreagair Grishka ann an delirium:
  - Agus ciod a tha feitheamh ormsa a' bhàis ?
  Thuirt Stepan le misneachd:
  - Tha an àm ri teachd againn ceòthach. Agus chan eil fios dè a tha romhainn. Ach is e na h-amannan mu dheireadh agad nad bheatha an rud as cudromaiche. Na bi leisg! Sàbhail misneach!
  Cha do fhreagair Grishka le misneachd:
  - Bidh mi daingeann... Ach 's e athair a th' annad... A bheil ar còir air bàsachadh?
  Thuirt Stepan ann an guth tàirneanach:
  - Uill, chan eil mi! Faodaidh iad mo chur gu bàs, ach thig Razin eile, agus às a dhèidh Razin eile, agus cha bhith e comasach dha ar nàimhdean dad a dhèanamh le seo! Bidh linntean ùra ann, bidh ginealaichean ag atharrachadh ... Ach thig Lenin, tighearna na stoirme, airson Razin!
  Thuirt Grishka, cuideachd a" faighinn misneachd:
  - Tha mi creidsinn gun till thu!
  Dhùisg am balach. Bha an corp goirt gu goirt agus bha an craiceann amh. Bha cliath aig an doras agus chaidh am fear a chuir gu bàs a-steach don chill.
  Thuirt an tormentor mòr ann an tòna gràdhach:
  - Halo Grishka!
  Fhreagair am balach, gu h-obann a 'faireachdainn an neart ann fhèin,:
  - Chan eil an neach-cuiridh gu math, mar sin gheibh thu bàs!
  Chrath an tormentor gu math.
  - Agus is cuilean treun thu. Tha mi air feadhainn eadar-dhealaichte fhaicinn agus a chràdh... Ach chan fhaca tu duine coltach riut! Cho beag, ach fìor ailbhinn!
  Fhreagair Grishka gu modhail:
  - Tha spiorad m' athar agam !
  Mhol an neach a chuir gu bàs le gàire:
  Dèanamaid cùmhnant...
  Ghreas am balach air an t-slabhraidh, agus fhuair e neart gu eirigh as an leabaidh agus suidhe suas. Dh"fhaighnich Grishka le ùidh:
  - Dè an gnothach?
  Mhol an neach a chuir gu bàs ann an uisge-beatha:
  - Thig air adhart, innsidh tu dhomh càit a bheil ulaidh d'athar, agus mise ... bheir mi dheth an collar agus bheir mi a-mach thu ann am poca.
  Ghabh Grishka leisg airson mionaid. Gu dearbh, dè ma mheallas tu an neach a chuir gu bàs. Innis dha an àite meallta, agus gabh an t-àm fhèin agus teich. Sàbhail do bheatha agus fàg do nàimhdean le sròn? Bha am buaireadh mòr. Ach chuimhnich am balach air athair. Cunnt agus cealg airson do bheatha a cheannach? Chan e, feumaidh e bàsachadh le urram air an sgafaid!
  Chrath Grishka a cheann beàrr, còmhdaichte le bruthaidhean agus cnapan:
  - Chan eil!
  Rinn an torturer gàire agus thuirt e:
  - Am màireach thèid do chur gu bàs! Tha sin cinnteach ... Cha bhi barrachd chràdh ann, agus chan eil feadhainn eile deiseil airson a chur gu bàs!
  Chrath Grishka, ach fhreagair e gu treun:
  - Uill, cuiridh iad gu bàs... Tha sinn uile marbhtach!
  Chuir an neach a chuir gu bàs le gàire:
  "Chan e dìreach an ceann a gheibh thu!" Agus tilg air a 'chuibhle e! Gheàrr iad dheth an toiseach na gàirdeanan, an uairsin na casan, agus dìreach an uairsin an ceann. A bheil thu ag iarraidh seo?
  Chrath am balach, dh"fhàs e na bu ghlice, agus rinn e gàire:
  - Leis gur ann mar seo a tha an dàn... cha fheuch mi ri bàs a ghabhail ach le urram!
  Rinn am fear a bha gu bàs gàire agus thuirt e:
  - Tha d" athair air a thoirt gu Moscow mu thràth. An sin bidh iad fhathast gad chràdh nas luaithe. Agus an uairsin tha a 'chuibhle le quartering cuideachd a' feitheamh. Agus thusa ... 'S truagh gu bheil iad gan cur gu bàs! 'S e balach làidir a th' annad, agus bhiodh e math do chràdh tuilleadh!
  Fhreagair Grishka gu cruaidh:
  - Anns an t-saoghal eile, bidh thu air do chràdh!
  Dh"fhàg an neach-cuiridh an cealla. Agus thionndaidh Grishka mun cuairt agus bhuail e smiogaid le a dhòrn. Thug e seachad pian anns na veins sìnte air a" chrann. Is dòcha gu dìomhain gu bheil e mar sin? Dh'fheumadh e ciall a nochdadh agus an neach a chuir gu bàs a mhealladh. Agus air adhart, a 'feitheamh ris ...
  Is gann gun do thog am balach agus a choimhead e air a làmh còmhdaichte le pisugi agus uillt? Am bi i air a gearradh dheth? Thug Grishka sùil air a chas. Cuideachd uile air am bualadh, tha na buinn air an losgadh, tha na corragan briste. Ach is dòcha gum bi e comasach dha an sgafaid a dhìreadh mar an ceudna. Agus gearraidh iad dheth a chasan agus a ghàirdeanan agus mu dheireadh a cheann. Agus an uairsin bidh an t-anam ag itealaich gu neamh ...
  Tha e fhathast na leanabh, agus cha robh ùine aige peacachadh. Chaidh e seachad air an deuchainn teine is lash. As dualtaiche, tha pàrras airidh air feitheamh, no anns a 'chùis as miosa, ùine ghoirid anns a' purgadair. Saoil an toir iad cuireadh do shagart airson aideachadh? Ach, chan eil e gu diofar tuilleadh. Cha robh Grishka a 'faireachdainn peacaidhean sam bith air a chùlaibh agus cha robh eagal air a-nis mun choinneamh do-sheachanta le Dia. Agus tha e math ann am pàrras, gàrradh mìorbhaileach, far a bheil samhradh sìorraidh ann, agus ainglean a" cluich chlàrsaichean. Carson nach eil àite airidh air balach a dh"fhuiling a" chràdh as miosa?
  Tha e nas fheàrr a bhith a" crochadh air raic nuair a tha do chraiceann air a reubadh le cuip agus do chorragan briste le iarann teth dearg. An sin fanaidh tu ad bhalach gu bràth, agus bidh tu gu bràth òg agus fallain.
  Bha gnog air an doras. Nochd nighean le treidhe, agus dà gheàrd, a bharrachd air Samosa. Rinn an t-uilebheist gàire agus thuirt e:
  - Airson an turas mu dheireadh nad bheatha, ith cuilean math! Tha Cornila fialaidh! Agus an sin gearraidh iad dheth do ghàirdeanan is do chasan!
  Fhreagair Grishka gu cruaidh:
  - Agus thèid do pheanasachadh ... chan ann air an Talamh, ach air neamh!
  Dh'èirich Samosa:
  - cuilean! Chì sinn mar a bhios tu a" sgreuchail air a" chuibhle!
  Thuirt Grishka gu misneachail:
  - Tha bàs air uairibh a' toirt neo-bhàsmhorachd, agus feall-fhol- achaidh !
  Chàin Samosa an doras gu feargach agus dh"fhalbh e. Cha robh air fhàgail ach an neach a chuir gu bàs. Chrath Grishka e cha mhòr gu socair:
  - Is iad seo na fèistean a bhios sinn a" comharrachadh! Agus chan eil thu airson bàsachadh!
  Dh" fhaighnich am fear a bha gu bàs le sealladh glic air a" bhalach:
  - An do smuainich thu air t'anam ?
  Fhreagair Grishka gu h-onarach:
  - Cha 'n 'eil mi mothachadh peacaidh air mo chùl gu aithreachas.
  Chrath am fear a chuir gu bàs air seo.
  - Uill, dèan gàirdeachas maol. Gabh glainne fìon aig an aon àm. Is dòcha gur e seo a" chiad fhear nad bheatha.
  Thòisich Grishka air an gèadh ithe. Às deidh gruel a" phrìosain, bha coltas gu robh am biadh air leth blasta. Bha e rud beag goirt don ghille a bhith cagnadh, ach bha coltas milis air an fheoil. Agus air a shlugadh gu gnìomhach.
  Thuirt an neach a chuir gu bàs:
  - Mura h-eil do athair Kornila, cha bhiodh tu air a leithid de fhèisean fhaighinn.
  Dh" fhaighnich Grishka le fìor shealladh:
  - Dè tha e ag iarraidh?
  Fhreagair an torturer gu h-onarach:
  - Faigh ionmhas Stepan. Mur eil, cha bhiodh e air gluasad.
  Fhreagair Grishka le guth neo-chinnteach:
  - Biodh an ionmhas 'na luidhe anns an talamh. Agus a 'frithealadh ar-a-mach san àm ri teachd!
  Thuirt am fear a chuir gu bàs le urram:
  - Uill, thu fhèin agus iolaire! Fìor ghaisgeach! Uill, tha mi a 'guidhe soirbheachas dhut!
  Agus dh"fhàg an torturer am balach. Bha Grishka a 'faireachdainn trom an dèidh ithe agus òl glainne fìon làidir. Dhùin a shùilean agus thuit am balach na chadal. Bha e a" bruadar air blàran, agus diofar sheòrsan thachartasan. Mar gum biodh e na ridire sgeulachd sìthiche a bhios a" gearradh sìos mìltean de luchd-sabaid.
  A" gluasad air an làimh dheis - an t-sràid, an t-sreath air an taobh chlì!
  Agus an uairsin bidh e a" marcachd air dràgon. Mar ghaisgeach na sìthe...
  An ath mhadainn chaidh Grushka a dhùsgadh. Chaidil am balach gu math airson a" chiad uair agus dh"fhairich e na bu sunndach. Thog na maoir e. Cuir air corp leòinte, sac-aodach. Agus thog iad suas e, agus thug iad gu bàs e. Chunnaic Grishka peant anns an fheasgar, agus sleaghan biorach.
  Choisich am balach anns na fàireagan, rud a bha mì-chofhurtail. Thug iad a-mach don ghàrradh e. Bha casan lom, crùbach a' bhalaich ga fhaighinn doirbh ceum a chur air na clachan-meallain. Ach Grishka, a 'bleith fhiaclan, chuir e suas e, agus dh'fheuch e ri seasamh dìreach. Ged thugadh gach ceum 'na chosaibh loisgte le cràdh. Agus mar sin chaidh e a-mach don cheàrnag.
  Chunnaic daoine am balach. Air a bhearradh, dìreach còmhdaichte le sgrìoban agus bruthaidhean, le casan lom, loisgte, maol.
  Bhrosnaich Grishka truas seach fuath. Bha mòran, gu h-àraidh na boireannaich, ag osnaich ann an co-fhaireachdainn.
  Rug an gille orra agus thuirt e:
  - Mar, càit a bheil an tè againn, nach deach à bith!
  Agus ghluais e air adhart. Cha robh eagal sònraichte ann. Bha Grishka cinnteach nach robh e airidh air ifrinn. Agus tha nèamh mòran nas fheàrr na bith talmhaidh, an-iochdmhor.
  Bha an t-àite cur gu bàs air a chuairteachadh le boghadairean taghte, Moscow. Tòrr de gheàrdan agus na Cossacks dachaigh. Bha e coltach nach robh iad a 'cur gu bàs pàiste idir, ach eucorach stàite de chuibhreannan cosmach.
  Dhìrich am balach gu neo-sheasmhach, gu h-obann, suas an fhàradh, a" ceumadh le casan loisgte, air clàran daraich.
  Air a 'bhloc gearraidh bha tuagh mhòr, biorach. Choisich fear mòr gu bàs ann an trusgan dearg mun cuairt. Bha cuibhle ann cuideachd airson cuartachadh.
  Chaidh Grishka thairis air fhèin. Tha e uamhasach duilich do ghàirdeanan a ghluasad.
  Thòisich an neach-aithris air a" chasaid a leughadh:
  - Tha am mac seo aig Stenka Razin Grishka ciontach: de bhith a 'gleidheadh ulaidhean, a' cur air dòigh cuibhreannan de reubaltaich, a 'cur gu bàs agus a' goid boyars, fòirneart an aghaidh boireannaich, agus mar sin air adhart. Mar sin, tha e air a dhìteadh gu cairtealachadh air a 'chuibhle agus anathema shìorraidh. Gum faodar a" bhinn a choileanadh.
  Chrath Grishka, ach dh'fhuirich e fhathast agus a 'cumail dìreach. Rinn an diacon magadh air:
  - Ma ta, am bheil am meirleach ullamh gu aithreachas a dheanamh an lathair an t-sluaigh ?
  Bha Grishka a" smaoineachadh. Tha, tha rudeigin aige ris an gabh e aithreachas. Chrom an gille agus thuirt e:
  - Thoir maitheanas dha na Don Cossacks. Tha mi ciontach romhad nach do shaor mi thu o chuing nan gillean.
  Dh"èigh Samosa gu cruaidh:
  - Cuir gu bàs e gu luath!
  Ruith luchd-cuideachaidh a' bhalaich chun a' ghille. Grishka, a 'faighinn thairis air a' phian na làmhan, reub e dheth a phoca fhèin. Bha na plàighean agus na lotan a thug na maoir gu bàs air am fosgladh fa chomhair an t-sluaigh. An uairsin chaidh làmhan Grishka a thoinneamh agus a thilgeil air a 'chuibhle.
  Thog am fear gu bàs tuagh air a" ghille. "Tha e mu dheidhinn tòiseachadh," smaoinich Grishka.
  Ach aig an àm sin sheinn am bugle, agus dh" ainmich an neach-aithris:
  - Tròcair rioghail ! A dh" aindeoin leanabas Gregory, thèid reic gu tràilleachd a chuir an àite a" pheanais bàis! Leig leis a bhith mar sin! Chaidh am balach a thogail bhon sgafaid agus a thoirt don rùm. Thòisich beatha ùr dha Grishka.
  An toiseach thug iad brochan dha agus thug iad dha bainne ri òl. Chaidh am balach a cheangal mu amhaich agus leig leis laighe air a" chonnlach. Thàinig an dotair. Thòisich e air na lotan a sguabadh le vodca. Bha e air a ghoirteachadh, ach bha Grishka sàmhach.
  Thug an dotair fa-near:
  - Tha am balach dàn, bidh e beò mar chù!
  Nuair a dh'ith Grishka, thuit e na chadal gu fuaimneach ... Bha a h-uile seòrsa trom-laighe aige.
  An ath latha, thug iad biadh dha a-rithist agus thug iad air falbh e, a 'cur geimhlean air a làmhan agus a chasan. Bha an gille rùisgte, ach chaidh cleòc a thilgeil air.
  Bha geàrdan agus Samosa còmhla ris.
  Casan lom podzhili beagan agus bha e na b 'fhasa ceum a dhèanamh. Dh'fheuch Grishka ri leigeil a-mach nach robh e air a ghoirteachadh. Agus gu pròiseil thilg e suas a cheann bearrte, agus asbhall de fhalt fionn mu thràth a" tòiseachadh a" fàs.
  Chaidh a threòrachadh sìos an t-sràid, agus bha an fheadhainn a bha a 'dol seachad a' coimhead mun cuairt. Bha an aimsir blàth agus grianach.
  Dh'fheuch Grishka ri togail suas. Uill, ann an tràilleachd, mar sin dè? Chan eil eagal air obair! Ged a dh'fheumas tu a dhol dha na cuaraidhean, seasaidh e e agus teichidh e. Lorgaidh dòigh. No tog ar-a-mach mar an Spartacus uirsgeulach.
  Chaidh am balach a thoirt a-steach do thogalach cloiche agus a thoirt suas an staidhre. Bha casan casruisgte leanabh taitneach air am fuarachadh le fuarachd na cloiche.
  An seo chaidh a thoirt a-steach don t-seòmar. Sheas an sin, làimh ris an dorus, dà ghaisgeach mhor, rùisgte, fèitheach. An ath rud, bha lampa a 'losgadh, agus sòfa eireachdail. Bha boireannach ann an culaidh-bhrat agus trusgan na suidhe air. Agus faisg air làimh bha searbhantan fèitheach agus càraid shearbhantan. A bharrachd air an sin, bha iad rùisgte don mheadhan, agus sgiortaichean goirid, ach sandals agus cuideachd le aghaidh dùinte. Ach aig an aon àm, tha na cìochan rùisgte agus tha na nipples air an dath.
  Le bhith a" coimhead air na cìochan rùisgte dh" adhbhraich Grishka toileachas mòr agus dh" èirich e. Tha an aois aige dìreach nuair a bhios fir òga a" nochdadh ùidh anns a" ghnè eile. Agus tha an sealladh de bhroilleach òga breagha cho brosnachail.
  Bha boireannach ann an culaidh shòghail agus dreasa eireachdail air a co-èideadh:
  - Cuir às dha!
  Chaidh còta-uisge Grisha a reubadh dheth. Bha e gu tur rùisgte. Agus bha foirfeachd fireann, mar-thà làn leasaichte, air a dhol a-mach, agus às an sin bha e cho tàmailteach. Bha am balach e fhèin air a dheagh thogail, fèitheach, agus bha grunn chomharran air a chràdh, eadhon a 'toirt dha seun.
  Rinn am boireannach gàire, a 'coimhead air toileachas Grishka. Agus dh'èigh i:
  - Deagh bhalach! Tha mi faicinn gu bheil thu gu math deiseil.
  Fhreagair Grishka Samos a bha na chois:
  - Is fhiach e ceud rubles òir, a bhean uasail!
  Aig an àm, b 'e àireamh mhòr a bha seo. Faodar each math a cheannach airson trì rubles.
  Rinn am boireannach gàire agus fhreagair i:
  - Tha e fhathast na leanabh, agus tha tràillean gu leòr ann am margaidhean Turcaich! Dìreach a-mach à spèis dhut agus leis gur toil leam am balach seo, pàighidh mi leth-cheud rubles air a shon!
  Thuirt Samosa:
  - Tha an riaghladair ag iarraidh gum bi mac reubaltach ag obair gu cruaidh ann an cuaraidhean anns a 'Crimea, no anns an Tuirc! Chan eil e dha-rìribh ag iarraidh gum biodh eucoirich òg, an àite cuip an neach-stiùiridh, toilichte ann an gàirdeanan khansha lustful!
  Rinn am boireannach gàire agus fhreagair i:
  - Tha, tha mi a 'tuigsinn ... Mhill Stenka Razin tòrr fala dhut agus tha thu airson faighinn air ais air a mhac! Bheir mi comhfhurtachd dhut, is toil leam a bhith a" cràdhadh agus a" dèanamh irioslachd air balaich bhrèagha. Agus nuair a dh'fhàsas mi sgìth dheth, cuiridh mi e gu na mèinnean!
  Bheir mi seachdad 's a còig rubles agus is e seo am facal mu dheireadh agam!
  Chrath Samosa.
  - Aontaich math!
  Gu dearbh, chan eil e coltach gum faigh am balach sgìth de thrì-deug barrachd air beagan rubles aig rop. Agus bha fios aig a h-uile duine gu bheil an khansha meadhan-aois dèidheil air a bhith a" ciùradh agus a" ciùradh bhalaich bhrèagha. A bharrachd air an sin, bha meas aice air feòil òg. Ach nuair a bha feusag aig na gillean, chaidh an dall, chaidh an teangan a tharraing a-mach, agus chaidh an cur gu na mèinnean, far an do bhàsaich iad gu slaodach ach gu cinnteach.
  Mar sin chan urrainn dhut a ràdh gu robh Grishka gu math fortanach. Ach tha tachartasan a" ghaisgich òig dìreach a" tòiseachadh... Agus tha an rud as inntinniche romhainn!
  
  TANC GU MOSCOW - CUNNTAS CAILLTE AIR AN WEHRMACHT
  Cha do thionndaidh Hitler na saighdearan Gearmailteach gu deas. An àite sin, ghluais e feachdan a bharrachd às an Fhraing agus na Balkans, a 'toirt nan àite le aonadan Bulgarian agus Eadailtis. Mar thoradh air an sin, chaidh aig an Fritz air Moscow a ghlacadh sa bhad, gun a bhith a 'leigeil leis an dìon a bhith air a dhlùthadh, agus ro thoiseach an fhoghair.
  Chaidh aig Stalin air teicheadh, ach chaidh pàirt den riaghaltas a ghlacadh agus a sgrios leis na Nadsaidhean. Às deidh tuiteam Moscow, thairg Stalin sìth do Hitler air cumhachan sam bith - dìreach till air ais am prìomh-bhaile.
  Dh'aontaich am Fuhrer Moscow a thoirt air ais. Ach mar dhuais, fhuair na Gearmailtich an Caucasus, an Úcráin gu lèir, Crimea, na stàitean Baltach, Karelia, agus gu tuath gu Arkhangelsk, a 'fàgail a-mhàin an Ruis le Leningrad le trannsa. A bharrachd air an sin, bha aig a 'chòrr de chrìochan an USSR ri airgead-dìolaidh mòr a phàigheadh. Agus tha seo trom.
  Hitler, gu dearbh, dh'ainmich e fhèin a bhuannaich. Agus thionndaidh e gu Breatainn - tha iad ag ràdh gum bi rudeigin ann airson sabaid no cur suas ris? Rud eile, thèid na coloinidhean gu lèir a thoirt bhuat. Ach thagh an Churchill borb cogadh, a" cunntadh air goireasan na SA.
  Ged a thug Iapan ionnsaigh air Ameireagaidh bhon taobh eile, agus às deidh Cala Peru, ghabh na samurai grèim air an iomairt.
  Aig muir, rinn na Seapanaich nas eòlaiche agus nas sgileil a' chùis air na Yankees.
  Thug Hitler seachad ultimatum gu Franco. Agus dh"aontaich e leigeil leis na saighdearan Gearmailteach a dhol gu Gibraltar. Chaidh an dùn a ghlacadh, agus chaidh saighdearan an Treas Reich gu Morocco. Chaidh a' chùis a dhèanamh air ionad Bhreatainn ann am Malta agus chaidh a ghlacadh. Às deidh sin, ghlac saighdearan Rommel, an dèidh dha daingneachadh fhaighinn, an Èiphit a ghlacadh.
  Air tìr, rinn na Gearmailtich a' chùis le misneachd air na Breatannaich. Cha robh iad air an cumail air ais tuilleadh le aghaidh nan Sòbhieteach. Agus anns an dà fhicheadamh bliadhna, ghlac na Gearmailtich Afraga gu lèir, a bharrachd air an Ear Mheadhanach, agus na h-Innseachan.
  Agus thòisich iad air ionnsaigh a thoirt air Breatainn cho tràth ris an ath-bhliadhna ... Agus airson tòiseachadh, ionnsaigh adhair. Agus tòrr bomadh...
  Fo na cumhaichean sin, feumaidh tu seòrsa de ghluasad làidir! Fhuair Hitler bomairean Yu-288. B" e uilebheist le sgiathan a bh" ann a" giùlan ceithir tonna de bhomaichean ann an staid àbhaisteach agus sia ann an dreach ath-luchdachadh. Agus tha an astar sia ceud gu leth cilemeatair san uair.
  Tha an càr seo na throm-laighe do Bhreatainn. Coltach ris an trodaiche ùr ME-309, a tha na throm-laighe dha na SA agus Breatainn.
  Tha moran aig na Gearmailtich anns a' chogadh so. B 'e aon de na h-adhbharan airson a' bhuaidh luath air an USSR cuideachd ùrachadh an tanca T-4, a fhuair canan fada 75-mm le baraille agus a bha comasach air an armachd T-34 a bhriseadh gu pìosan. Tha, thionndaidh am Fritz làidir gu bhith air Moscow a ghluasad. Agus thionndaidh an T-4 le baraille nas fhaide gu bhith na argamaid chinnteach agus na chairt trombaid.
  A bharrachd air an sin, mar dheuchainn an-aghaidh an USSR anns an dà fhicheadamh bliadhna, ghabh sgioba tanca nighean bhrèagha Gerda pàirt anns na blàran. Ceathrar ghaisgich: dà bhàn agus dà cheann ruadh.
  Bha iad a 'sabaid air an T-4, a' leagail tancaichean Sòbhieteach agus a 'dèanamh fealla-dhà.
  A 'bualadh air a' chàr Sòbhieteach le a òrdagan rùisgte, rinn Gerda squeak:
  - Faodaidh saighdear fàs mar chonnlaich, ach bidh e tlachdmhor don suathadh airson boireannach, agus bidh neach-poilitigs, ge bith dè cho rèidh "s a bhios e a" bearradh, a "nochdadh faireachdainn pòg le snàgaire!
  Ghabh Charlotte a-steach cuideachd, a" putadh an luamhan le a sàil rùisgte agus ag ràdh:
  - 'S e iolaire a th' ann an saighdear le inbhe gealbhan, 's e cearc fhliuch le ìre turcaidh a th' ann am fear-poilitigs!
  Bhuail Kristina an tanca Ruiseanach, thol i e agus thug i fa-near, a" tachdadh a fiaclan:
  - Ged nach eil an saighdear soilleir ann an cruth, agus uaireannan bidh e a 'dèanamh òrdughan gòrach, ach aocoltach ris a' phitheid-phoileataigs, chan eil e a 'seinn bho ghuth cuideigin eile!
  Thuirt Magda gu seòlta, a" peic air an nàmhaid le fìor chinnt agus a" bualadh tro na tancaichean Sobhietach:
  - 'S e seangan-cogaidh a th' ann an saighdear, agus fear-poileataigs a' taomadh shit bho shuas, 's e na dhròn reamhar air a' chùl!
  Agus nì na caileagan gàire agus seallaidh iad am fiaclan neamhnaid. Tha e soilleir nach urrainn don USSR seasamh an aghaidh a leithid de ghalla. Agus cha soirbhich le arm na Ruis a" chùis a dhèanamh air an Wehrmacht. Agus san fharsaingeachd, tha tòrr bhlàir ann an làn ghluasad an seo.
  Bha na caileagan anns na blàran airson Moscow fhathast air leth cliùiteach.
  Bha Gerda, a" losgadh le a òrdagan rùisgte, a" gàireachdainn gu làidir, ag èigheach:
  - Tha saighdear gaisgeil eadhon nuair a tha e eagallach, tha neach-poilitigs gòrach, eadhon nuair a tha e na choileach!
  Bhuail Charlotte cuideachd an tanca Sòbhieteach agus rinn i squeak:
  - Tha saighdear uasal, ach chan eil e saor, na neach-poilitigs borb, agus cuideachd gu bunaiteach na thràill dìoghrasach!
  Bhris Cairistìona cuideachd, le gàire de fhiaclan neamhnaid:
  - Is leòmhann an saighdear, ged a tha e fhathast goirid, agus tha poilitigs na shionnach agus air fàs gu mòr!
  Thuirt Magda, gu làidir a" cur tilgeadh air falbh le a sàil rùisgte, ag ràdh:
  - Tha saighdear cosmhuil ri aingeal ann an ifrinn, agus tha fear-poileataigs na cuirm mhuc ri linn plàigh !
  Thuirt Gerda, a 'leantainn air adhart a' bualadh agus a 'leagail turaid tanca Ruiseanach, gu math ionnsaigheach:
  - Tha balach casruisgte nas comhfhurtail a" ruith san t-sneachd na tha neach-poilitigs bròg a" gluasad eadar cleasan!
  Ghabh Charlotte, a 'losgadh air na gunnaichean Sòbhieteach, e agus rinn i squeak:
  - Tha balach, eadhon anns an fhuachd rùisgte, nas toilichte na seann duine ann an eabar cainnt neach-poilitigs!
  Chuir Cairistìona, sligean chun an nàmhaid, caoineadh:
  - Chan eil eagal cho mòr air boireannach a bhith rùisgte agus cas-ruisgte, "s gu bheil fear-poilitigs fireann a" crùidheadh oirre, agus a" toirt a-mach trì craiceann!
  Thuirt Magda, le gàire nighean bhrèagha agus sexy:
  - Tha boireannach eagallach na coltas, ach chan eil mòran ann a chuireas fìor eagal oirre, tha deachdaire fireann iongantach na choltas, ach tha e ag èigheach air falbh bho a sgàil fhèin!
  Thuirt Gerda gu làidir, a" leagail canan Ruiseanach eile:
  - Tha sith òrail do dheachdaire, nur a dh' fhuilingeas na cuspairean gun gearan a' faighinn an teangan 'n am pòcaidean !
  Bhris Charlotte càr Sòbhieteach le slige agus rinn i squeak:
  - Tha an deachdaire cinnteach gu bheil e cruaidh mar chreig, ach ann an da-rìribh chan eil anns an tyrant ach clach gòrach!
  Bhuail Cairistìona an nàmhaid le fìor chinnt, agus bhuail i na trithead "s a ceithir:
  - Bidh caileag a" leagail a casan nuair a ruitheas i casruisgte thairis air clachan biorach, bidh neach-poilitigs a" dol troimhe-chèile nuair a bhios i a" crùidheadh eadar uillt!
  Fhreagair Magda le mòr sgial, a" giùlain fhiaclan:
  - Faodaidh sàilean boireann lom a bhith air a tholladh le geur, agus cha tèid neach-bhòtaidh neach-poilitigs a tholladh eadhon le eirmseachd!
  Thug Gerda, a bha a 'stiùireadh teine gu math ceart agus ag amas, fa-near gu reusanta:
  - B" fheàrr le boireannach coiseachd casruisgte anns an fhuachd na bhith air a crùidheadh le òraidean lasrach luchd-poilitigs!
  Loisg Charlotte gu làidir air an tanca Sòbhieteach agus rinn i squeak:
  - Anns an fhuachd, chan fhuaraich cridhe teth, agus cha bhlàthaich òraid lasach neach-poilitigs!
  Bha Cairistìona gu gnìomhach a 'bualadh air an nàmhaid, a' leagail an tùr agus a 'sguabadh às:
  - Tha lasair aig gràdh-dùthcha na chridhe, agus dìreach cac na ghrùthan bho neach-poilitigs!
  Thuirt Magda gu math dòchasach agus le gàire na fiaclan aice:
  - Tha cridhe lasrach an neach-gràdhaiche aig saighdear, agus tha stamag aig luchd-poilitigs an ostrich coirbte agus sgòrnan python sanntach!
  Bhris Gerda a-steach do tanca Sòbhieteach, shèid e far an turaid agus thuirt e:
  - Bidh saighdear a 'cumail urram - tha e a' cosg mòran, bidh neach-poilitigs a 'reic nàire, nach fhiach sgillinn briste, ach tha e a' cosg trì daor!
  Dh" aontaich Charlotte le seo, a" briseadh air falbh howitzer Sòbhieteach eile:
  - Tha còta glas air an t-saighdear, 's moran de stuth glas 'na cheann, tha falt madadh-allaidh glas air an neach-poileataigs, agus tha e 'g iarraidh a bhi 'na cheàrdan glas !
  Thuirt Cristina gu làidir, a" cur projectile le feachd marbhtach:
  - Bidh luchd-poilitigs airson facal dearg a 'cur shaighdearan a dhòrtadh fala, agus air sgàth gnìomhachas dubh - bidh iad a' brathadh gaol!
  An dèidh dha Magda an canan Ruiseanach a bhriseadh, thuirt e:
  - Is urrainn do shaighdear an corp a shàthadh, ach bidh e fhathast glan na anam, agus cha chuidich seòmar-ionnlaid neach-poilitigs gus salachar spioradail a nighe dheth!
  Bhuail Gerda an càr Sòbhieteach le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Feumaidh saighdear droch ghillean a mharbhadh air sgàth an Motherland, bidh neach-poilitigs a" marbhadh a h-uile dad math le mòr-mhiann air sgàth a chuid fhèin!
  Thug Charlotte le fìor ionnsaigheachd, a 'bualadh air an nàmhaid, agus a' briseadh tro armachd an tanca, a-mach:
  - Saighdear, chan eil marbhadh na mhurtair, neach-poilitigs a "gealltainn - chan eil e a" coileanadh!
  Mhothaich Cairistìona gu làidir, a" briseadh tro howitzer eile:
  - Bidh saighdear uaireannan a 'dèanamh an rud do-dhèanta gun a bhith ga spùtadh fhèin, chan eil neach-poileataigs a' dèanamh dad de na ghabhas às aonais fèin-ùidh na phòcaid fhèin, gun a bhith a 'sàbhaladh dhaoine eile!
  Bhuail Magda an tanca T-34 le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus thog i le toileachas:
  - 'S e leòmhann a th' ann an saighdear air nach eil fo smachd reitheachan, 's e madadh-ruadh a th' ann am poileataigs nach gèilleadh ach reitheachan le eanchainn cearc!
  Chuir Gerda, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, teilgean eile de fheachd marbhtach agus dh"èigh i:
  - Chan urrainn do shaighdear a bhith na leòmhann an-còmhnaidh, ach is e am prìomh rud gun a bhith na asal às an deach trì craiceann ìsleachadh!
  Thug Charlotte fa-near gu loidsigeach, a "cur projectile a-steach don howitzer Sòbhieteach le cuideachadh bho a sàil lom agus a" squeaking:
  - Chan eil saighdear an-còmhnaidh ga ghiùlan fhèin mar aingeal, ach ann an doimhneachd anama tha e dìleas do Dhia, bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh a" dòrtadh òraidean aingil le geallaidhean pàrras, ach air uachdar an spioraid tha e soilleir gu bheil e dìleas. a Satan !
  Thuirt Cairistìona gu loidsigeach, a" rùisg a fiaclan agus a" putadh a sùilean emerald:
  - Faodar saighdear fhàgail gun bhotannan tron bhlàr, ach bidh neach-poilitigs a" cur air brògan, ann an suidheachadh sam bith!
  Chuir Magda cuideachd projectile a-steach le cuideachadh bho chorragan lom de chasan chiseled agus chuir e a-mach:
  - Bidh saighdear a" caitheamh èideadh breug-riochd gus a bhith beò air sgàth an athar, fhad "s a tha neach-poilitigs na chameleon gus an neach-bhòtaidh moralta a mharbhadh gus an rìgh-chathair a ghlacadh!
  Chaidh Moscow a thoirt, agus an dèidh sin thionndaidh na Nadsaidhean gu deas, a 'dol seachad air Kyiv.
  Chaidh an t-Arm Dearg a mhilleadh às deidh don phrìomh-bhaile tuiteam.
  Ach ann an aon àite, bha tancaichean Sòbhieteach fhathast a 'feuchainn ri ionnsaigh a thoirt air na Gearmailtich.
  Chuir Gerda projectile a-steach le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak, a" rùisg a fiaclan:
  - Bidh saighdear ann am blàr a" reubadh mar chù aig torc, neach-poilitigs air a chùlaibh, a" rùsgadh mòran agus mucan!
  Loisg Charlotte cuideachd gu ceart air càr na Ruis agus thuirt i gu làidir:
  - Tha e math do shaighdear a bhith làidir mar dharaich nuair a choinnicheas e ris an nàmhaid, tha e nas miosa a bhith gòrach mar stump nuair a bhios e ann an conaltradh ri neach-poilitigs!
  Chàin Cairistìona an nàmhaid le bhith a" putadh a sàil rùisgte air bonn an luamhan agus a" caoineadh:
  - Bidh am fear a" gearradh a chinn le tuagh, saighdear a" sàthadh na amhaich le bayonet, neach-poilitigs a" sileadh air an eanchainn le a theanga, agus a" tachdadh air cùl amhaich le faclan steigeach!
  Chrath Magda agus le tòna ionnsaigheach, chuir i tiodhlac bàis marbhtach gu tanca na Ruis agus rinn i squeak:
  - Tha e nas fheàrr do shaighdear a bhith na mhadadh-allaidh borb na coineanach borb, gu sònraichte nuair a choinnicheas e ri boa constrictor poilitigeach!
  Bhuail Gerda gu math mionaideach, agus bhuail e na trithead "s a ceithir le squeak:
  - Is dòcha gu bheil saighdear fiadhaich na choltas, ach ann an doimhneachd uan ciùin, is e muc àbhaisteach a th" ann an neach-poilitigs le sealladh aingil!
  Bha Charlotte gu math ionnsaigheach, agus rinn i gàire air a h-aodann, agus aig an aon àm bhuail i slige air an nàmhaid, le cuideachadh bho, gu dearbh, corragan lom de chasan chiseled, ag innse:
  - Tha saighdearan an-còmhnaidh treun, eadhon a" tarraing air ais cha dèan iad ach gluasad innleachdach, tha luchd-poilitigs an-còmhnaidh gòrach, eadhon nuair a bheir iad ionnsaigh, bidh iad a" dèanamh cleas ro-innleachdail!
  Bhuail Cairistìona an nàmhaid agus rùisg i a fiaclan, agus thuirt i le gàire:
  - Bidh saighdear a" sabaid le co-ionann agus làidir le òrdugh, bidh neach-poilitigs a" toirt ionnsaigh air an fheadhainn lag, leis an neo-riaghailteachd aige fhèin!
  Bhrùth Magda an nàmhaid a-steach gu bonn an turaid tanca le lùth mòr, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus ag èigheach:
  - Chan eil fìor shaighdear an-còmhnaidh air a dheagh bhreith, ach bidh e an-còmhnaidh a" coileanadh a dhleastanas, cha bhith neach-poilitigs, eadhon le pedigree rìoghail, an-còmhnaidh a" coileanadh a gheallaidhean!
  Bha na caileagan a 'sabaid an dà chuid ann an Afraga agus Àisia, anns a h-uile àite a' nochdadh gu robh iad nan gaisgich uabhasach.
  Agus sa Ghearran ceathrad "s a trì, air a leantainn le tighinn air tìr ann an Astràilia. Agus an uairsin an ionnsaigh air Afraga a Deas.
  Mar sin, thug na Nadsaidhean buaidh air cha mhòr a h-uile coloinidh agus uachdaranachd Breatannach.
  Dh'iarr Churchill sìth gu borb. Dhiùlt Hitler, agus mar sin ghabh e a h-uile càil mar-thà. Agus san Ògmhios 1943, thàinig tìr muir-thìreach ann am Breatainn às a dhèidh.
  Ceathrar nigheanan brèagha: Gerda, Charlotte, Cairistìona agus Magda. Bidh iad a 'rothaireachd ann an tanca deuchainneach - "Panther" -2.
  Tha nigheanan gu dearbh casruisgte agus ann am bikinis.
  Chaidh an tanca aca far na stoc agus chaidh e chun chosta. Tha "Panther" -2 na tanca math ann am prionnsabal. Is e 100 mm armachd aghaidh a "chrùin, tha an turaid 120 mm, tha na taobhan 60 mm, agus is e am prìomh ghunna 88 mm 71 EL. Bidh a leithid de ghunna a" bualadh tancaichean Breatannach, eadhon Churchills, bho astar mòr.
  Bhrùth Gerda, le cuideachadh bho a òrdagan lom, putan a" ghunna agus bhuail i na tancaichean Breatannach.
  Bhuail i an càr agus sheinn i:
  - Glòir don Treas Reich!
  Charlotte, an neach ionnsaigheach sin. Cuideachd air a losgadh air an nàmhaid. Bhris i tro armachd aghaidh Churchill agus ghlan i:
  - Airson ar buadhan glòrmhor!
  Agus loisg i cuideachd le casan rùisgte.
  An uairsin thuirt an nighean seo:
  - Uill, buailidh mi thu!
  Tha Cairistìona na shealladh gu math ceart. Bhris i an armachd airson an sgrios agus thug iad beagan airgid.
  Gaisgeach ruadh le falt òir air a chlaoidh:
  - Airson an Treas Reich!
  Agus a-rithist, le cas-rùisgte, chuir i air bhog rudeigin marbhtach. Agus càit a bheil na Breatannaich an aghaidh nan Gearmailteach. Tha uidheamachd nas làidire aig an Fritz, luchd-obrach nas fheàrr.
  An sin loisg Magda, agus gheàrr i an luchd-dùbhlain. Agus le a cas-rùisgte chomharraich i an gunna air an nàmhaid. Agus air a losgadh le feachd brùideil.
  Ghlaodh an gaisgeach 's dh'eirich e :
  - Airson cumhachd nas àirde an t-saoghail!
  Bha an nighean cho spìosrach an seo. Agus bhuail e an luchd-dùbhlain. Tha, gu dìomhain, chuir am Prìomhaire Churchill fios chun Treas Reich. Cò an aghaidh a chaidh e suas? B" e buille uamhasach a bh" ann.
  Gu dearbh, chan eil fàilteachadh sam bith an aghaidh Gerda. Tha i na nighean le neart mòr.
  'S a rìs tilgidh e le cas-ruisgte, 'S brisidh e mòr-shluagh Bhreatuinn.
  An uairsin, loisgidh Charlotte le a òrdagan rùisgte. Agus an uairsin bidh e a" bualadh aig Crombail cuideachd. Seadh, gheibh na Breatannaich na h-adharcan gu mionaideach.
  Ghabh Charlotte ris.
  - Is mise an duine as fhuaire san t-saoghal!
  Bidh Cairistìona cuideachd a" losgadh gu ceart air nàimhdean. Tha i na nighean le comas mòr. Agus ma bhios e a 'losgadh, bidh e a' losgadh.
  Agus tha na sligean aice air an cur le casan rùisgte cho marbhtach. Agus rinn an gaisgeach caoineadh:
  - Airson na coileanaidhean as àirde!
  Ghabh Magda e cuideachd agus bhuail i na Breatannaich chun na h-ìre as àirde. A 'cleachdadh do chasan lom. Rinn e a" chùis air na saighdearan Breatannach agus rinn iad squeak:
  - Bidh e uile cho uamhasach!
  An uairsin sheall an gaisgeach a teanga.
  Ann an ùine ghoirid, tha na caileagan an seo gu math fionnar. Agus chan eil e gòrach idir. Agus le sàilean lom bidh iad ag amas air baraillean air tancaichean Sasannach agus gunnaichean fèin-ghluasadach.
  Ann an ùine ghoirid, bha an cur air tìr soirbheachail. Rinn na Gearmailtich a" chùis air na Breatannaich san adhar cuideachd. Sheall an trodaiche ME-309 ùr a shàr-mhathas thairis air an nàmhaid. Coltach ri Focke-Wulf. A chuir eagal air na Breatannaich.
  Ann an ùine ghoirid, nuair a bha Lunnainn air a chuairteachadh. Agus dh"fheuch Churchill ri teicheadh. Ach cha robh e ann.
  Loisg dà phìleat boireann Gearmailteach Albina agus Alvina sìos na h-itealain dìon gu lèir agus thug iad air bàta-aiseig Churchill tighinn air tìr. B" fheudar don phrìomhaire pròiseil a ghlùinean agus casan lom nam bòidhchead a phògadh. Phòg e Churchill, casan Albina agus Alvina. Agus casan, agus corragan, agus sàiltean. Às deidh sin, b" fheudar dha na nigheanan aige - Prìomhaire Bhreatainn, am uchd de Venus a reamhrachadh. A bha measail air na caileagan.
  Sin mar a tha iad nan losgannan.
  Tha Breatainn air tuiteam. Agus am Fritz air each geal, buaidh.
  Dh" ainmich Adolf Hitler gu sòlaimte:
  - Ghabh mi barrachd phrìomh-litrichean na Genghis Khan!
  Chan eil air fhàgail ach a" chùis a dhèanamh air na Stàitean Aonaichte. Ach bheir seo beagan ùine.
  Chaidh 1944 gu lèir seachad ann an iomlaid buillean anns na blàir adhair agus cabhlaich. Thàinig piseach air bàtaichean-aigeil Gearmailteach agus dh'fhàs iad na b' fheàrr na feadhainn Ameireaganach. No an àite sin, bha iad mar-thà na b 'fheàrr, bha an uachdranas dìreach a' fàs iomlan.
  Mheudaich am Fuhrer, mar a chanas iad, a ghluasad. Nochd luchd-sabaid jet ME-262 agus bàtaichean-aigeil le cumhachd hydrogen peroxide ann an cinneasachadh sreathach. Mar sin tha tòrr ghoireasan aig an Fritz a-nis. Agus tha sin a" toirt a-steach mac an duine.
  Chaidh an long-chogaidh Bismarck a thogail a-rithist aig astar luath. Chaidh a chuir air bhog sa Mhàrt 1944. Bha an soitheach ùr dà uair cho mòr a thaobh gluasad na bha i roimhe agus trì tursan nas cumhachdaiche. Chaidh luchd-siubhail itealain a thogail cuideachd, agus feadhainn glè chumhachdach.
  Chaidh carbad-adhair a bha comasach air ceud agus fichead itealan a ghiùlain agus le slige sgiobalta a chuir air bhog san Fhaoilleach 1945.
  Bha an Treas Reich ag ullachadh airson leum. Thàinig a' bhliadhna 1945... Dh'fhuiling cabhlach Ameireaganach call mòr. Agus bha Iapan cuideachd a 'bruthadh bhon taobh an iar air na Stàitean Aonaichte. Dh'fhàs itealain Gearmailteach barrachd is barrachd foirfe, mheudaich na cunntasan aces.
  Mar eisimpleir, dh 'ainmich dà phìleat bhon Treas Reich - Albina agus Alvina iad A - ceàrnag, fhuair iad cunntasan gu math luath. Gu ruige seo, tha Huffman air an clàr a chumail. Ron Ògmhios 1945, thug e a chunntas gu ceithir cheud càr agus mar thoradh air sin fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. Agus is e seo an còigeamh ìre.
  Ach bha Albina agus Alvina mu thràth a 'glacadh suas ris. A' dol thairis air trì cheud carbad sìos gach fear, fhuair iad Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan is daoimeanan. Ach a-nis bha iad mu thràth faisg air ceithir cheud. Agus cha robh iad a" dol a stad.
  An seo bhrùth Albina a òrdagan rùisgte air peadalan na cuibhle stiùiridh agus rinn i gàire:
  - Glòir don Athair mhòr!
  Agus loisg e sìos itealan no dhà Ameireaganach.
  Chaidh Alvina, a 'leantainn oirre a' losgadh, cuideachd a 'bualadh. Loisg i sìos dà itealan Arm na SA le a casan rùisgte agus rinn i squeak:
  Tha sinn mar shamhla air fuath!
  Dhealaich na caileagan dòighean. Tha iad gu math lùthmhor ann am blàr.
  Loisg Albina a canan agus rinn i sgadan:
  - Glòir don Fatherland - cuip!
  Dh"aontaich Alvin le seo:
  - Mòr-ghlòir !
  Bhrùth na Gearmailtich gu cruaidh air na h-Ameireaganaich. Agus ghabh iad càileachd an itealain aca.
  Thionndaidh an E-50 gu bhith na leasachadh math. Thionndaidh an tanca seo a-mach le gunna a" tolladh armachd agus gunna luath-theine. Agus le deagh dhìon aghaidh.
  Chan e an Sherman Ameireaganach a cho-fharpaiseach. Agus Pershing cuideachd. Bha an E-50 na bhiast inneal.
  Thuinich na Gearmailtich anns a' chòigeamh bliadhna thar fhichead anns a' Ghraonlainn, agus chruthaich iad cas-cheum ann an Canada. Aig an aon àm, choisinn dioplòmasaidh Gearmailteach Brasil thairis air an taobh aige, còmhla ri Argentina, a bha air a bhith umhail o chionn fhada. Agus thòisich an adhartachadh bho na cinn drochaid a deas.
  Bha a" bhliadhna 1946 cinnteach. Thug saighdearan Gearmailteach agus Seapanach ionnsaigh air Meagsago, agus ghlac iad cha mhòr a h-uile Canada, a 'toirt ionnsaigh air Alasga cuideachd. Agus an uairsin chaidh na nàimhdean a ghluasad gu na Stàitean Aonaichte mu dheireadh. Air an fhearann aige, thòisich blàran fìor.
  Agus gu dearbh, sheall na tancaichean Gearmailteach den t-sreath E iad fhèin gu bhith nan carbadan cunnartach agus sabaid. Càite bheil na h-Ameireaganaich air thoiseach orra. Tha an leithid de neart aig na faisisteach.
  Gu sònraichte nuair a tha sgioba tanca Gerda a" toirt ionnsaigh air agus a" pronnadh saighdearan na SA.
  Tha càr sreath E-50 aice, lùthmhor agus luath. Tha fad baraille aice de 100 EL agus inbhe gunna 105 mm. Ma tha an leithid de ghunna a 'gouges.
  Bhrùth Gerda am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, loisg e air projectile, a" bualadh air an nàmhaid gu ceart agus a" sreap:
  - Glòir don Treas Reich!
  Bha Charlotte, an nighean ruadh seo cuideachd a" bualadh, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, air na h-Ameireaganaich agus a" gàireachdainn, a" rùrach a fiaclan:
  Glòir dha na saighdearan do-chreidsinneach againn!
  Thug Kristina cuideachd grèim air a casan caol, chiseled le a corragan rùisgte agus dh"èigh i:
  - Glòir do ghaisgeachd an Wehrmacht!
  Bha Magda, a" cleachdadh corragan fada gràsmhor a casan rùisgte, cuideachd a" bualadh is a" sèideadh:
  - Glòir don Wehrmacht do-chreidsinneach!
  Agus gabhaidh ceathrar nigheanan e agus beucaidh iad aig mullach an sgamhanan:
  - 'S e fìor iolairean a th' annainn, agus làn de ghaisgeachd! Agus bidh sinn ag itealaich mar eòin, a mhic an dùthaich ghaisgeil!
  Loisg Gerda a-rithist le a òrdagan rùisgte. Bhuail i an càr Ameireaganach agus rinn i sgadan:
  - Ni h-eadh, cha'n e mic, ach nigheanan !
  Loisg Charlotte air a" chàr Ameireaganach, reub i dheth an turaid agus rinn i gàire:
  - Gu dearbh, tha nigheanan gu math gaisgeil!
  Chrath Cairistìona an neach-dùbhlain aice. Thruail i an nàmhaid troimhe agus troimhe, agus sgàin i, a" giùlan a fiaclan:
  - Is sinne na fìor innealan bàis!
  Loisg Magda air an nàmhaid cuideachd. Bhris i armachd an nàmhaid, reub i clàr an nàmhaid agus dh"èigh i:
  - Agus is sinne na h-innealan as foirfe san t-saoghal!
  Agus rinn na nigheanan gàire anns an t-sèist:
  - Glòir don Ghearmailt, glòir, tha na tancaichean a" ruith air adhart! Tha roinnean den Treas Reich a 'cur fàilte air na daoine treun!
  Ann an ùine ghoirid, bha na Gearmailtich a 'dèanamh glè mhath, agus bha na saighdearan aca a' faighinn aon bhuaidh às dèidh a chèile.
  Tha eaconamaidh làidir aig na Stàitean Aonaichte, gu dearbh, ach chaill iad a thaobh teicneòlas. Gu sònraichte tancaichean agus itealain jet. Bha an ME-262 X aig na Gearmailtich mar-thà ann an cinneasachadh sreathach, agus bha an itealan seo an dà chuid beò, astar nas àirde na 1150 cilemeatair san uair, agus armachd le còig canain itealain 30-mm. Chan urrainn dha Ameireaganaich seasamh an aghaidh inneal mar sin.
  Bha eun XE-262 aig na Gearmailtich cuideachd, furasta a dhèanamh, cha mhòr gu tur air a dhèanamh le fiodh, gu math aotrom agus furasta a ghluasad. Ach bha an XE-262, mar thoradh air a bhith ro ìosal agus astar àrd, cuideachd duilich a riaghladh agus bha feum air pìleatan sgileil. Ach bha e math airson stoidhle Huffman, a bha ag obair ann an rapprochement. Agus aig raon dlùth chuir e às dha na h-Ameireaganaich.
  Ach a bharrachd air Huffman, bha dithis nighean ann cuideachd: Albina agus Alvina. Chaidh gach fear dhiubh thairis air trì cheud itealan sìos agus fhuair iad Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan. Chan eil aig croisean Knight le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan gu ruige seo ach Huffman, a loisg sìos còrr air còig ceud itealan, agus Rudel, an itealan ionnsaigh uirsgeulach, a chuir a-mach còrr air còig ceud tanca, agus mòran thargaidean talmhainn eile. Agus seachd itealan deug eile.
  Anns an Treas Reich, dh 'aontaich iad cuideachd an t-siathamh ìre de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan, dhaibhsan a ruigeas mìle itealan sìos, no an aon àireamh de tancaichean briste.
  Ann an Crois an Ridire so, bu choir co-dhiù ceud daoimein a bhi air a cheangal, agus bhitheadh i ni bu mhotha na Croisean Ridire eile. Mar sin bha an duais chan ann a-mhàin urramach, ach cuideachd daor.
  Tha Albina agus Alvina ag itealaich air feadh an adhair. Bidh iad a" losgadh sìos na plèanaichean Yankee aca agus a" seinn tro am fiaclan:
  - A nigheanan àlainn,
  Deagh charaidean...
  'S e gillean mòra a bhiodh ann -
  Agus brògan sgoinneil!
  Bha Albina ag amas air gunna an itealain le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, bhuail i an Ameireaganach agus rinn i squeak:
  - Solais nan sùilean sunndach!
  Agus rinn i gàire air a cèile. Gheàrr i dheth a fear eile. Bhris i an nàmhaid gu pìosan le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Air son co-chomuinn agus ar buadhan glòrmhor !
  Chuir Albina ceartachadh air a com-pàirtiche, a 'losgadh sìos plèana Yankee:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Agus thòisich an dithis nighean a" gàireachdainn.
  Aig an aon àm, lean an cogadh. Bha na h-Ameireaganaich gu soilleir a 'call an nàmhaid as fheàrr ann an teicneòlas agus trèanadh, agus eadhon a' cleachdadh roinnean cèin.
  Gu sònraichte, tha prìomh tanca Sherman aig na Yankees. Uill, càite a bheil e an aghaidh prìomh Ghearmailteach E-50. Bha armachd aghaidh de 250 millimeters aig inneal nan Nadsaidhean, armachd taobh de 170 millimeters, agus cuideam seachdad tunna le einnsean de 1200 each-chumhachd le àrdachadh einnsean.
  Bu chòir a thoirt fa-near nach b 'urrainn don Sherman eadhon a dhol a-steach do thaobh na Gearmailt, oir tha armachd an E-50 a' lùbadh. Cha do ghabh eadhon an Sherman le gunna seachd troighean deug, an Firefly, Gearmailteach air bòrd. Ach cha robh an tanca seo uabhasach mòr.
  Agus thug na Gearmailtich le misneachd an tanca Ameireaganach bho chòig cilemeatair air falbh. A bharrachd air an sin, tha sgàil-dhealbh àrd aige. Bha Pershing beagan na b" fheàrr aig na h-Ameireaganaich. Ach cha robh an tanca seo cho mòr ris an Sherman, agus fhathast cha robh a ghunna 90-mm gu leòr airson sabaid èifeachdach.
  Is e dìreach "Supershing" a b 'urrainn a dhol a-steach don E-50 Gearmailteach a-steach don taobh. Buannachd gunna agus inbhe 90 mm agus fad baraille de 73 EL. Ach air an làimh eile, chan eil an ìre teine ach ceithir cuairtean sa mhionaid an coimeas ri dusan airson an E-50 Gearmailteach, agus tha cuideam leth-cheud tunna ro mhòr airson einnsean 500 each-chumhachd. Tha, agus chan eil an armachd gu leòr. Ann an aghaidh prìomh mastodon na Gearmailt, cha do bhris na h-Ameireaganaich troimhe fhathast. Agus bha E-75 aig an Fritz cuideachd le gunna calibre 128 mm agus tighead armachd taobh 210 mm fo na leòidean, le dìon eadhon nas fheàrr agus einnsean de 1500 each-chumhachd.
  Mar sin bhon fhìor thoiseach, bha na SA a" call. Is e dìreach an tanca T-93, nas mionaidiche gunna fèin-ghluasaid le cuideam ceithir fichead sa trì tonna, le tiugh armachd aghaidh 305 mm agus canan 155 mm, a b" urrainn sabaid an aghaidh mastodons Gearmailteach.
  Ach cha robh coileanadh dràibhidh a" ghunna fèin-ghluasadach seo cudromach, mar a bha ìre an teine. Agus sgrios na Gearmailtich e le itealain.
  Mar sin cha robh na h-Ameireaganaich gu h-iomlan a" dèanamh gu math, agus bha iad a" call gun dòchas.
  Agus thàinig na saighdearan Gearmailteach nas fhaisge agus nas fhaisge air New York agus Washington.
  Ghuidh Truman ri Hitler airson sìth.
  Ach cha robh am Fuhrer ag iarraidh ach gèilleadh iomlan gun chumhachan sam bith. Bha Washington air a chuairteachadh. Agus thòisich na Nadsaidhean air ionnsaigh a thoirt air prìomh-bhaile na SA.
  Bha sgioba tanca Gerda a' sabaid airson nas soilleire a-màireach. Agus bhuannaich e gun duilgheadas sam bith.
  Thòisich an nighean eadhon a 'losgadh chan ann a-mhàin le a òrdagan rùisgte, ach cuideachd le sgoltagan sgàrlaid a' bhroilleach. Agus chuidich e gu mòr.
  Loisg Charlotte cuideachd le bhith a" putadh a ruby nipples air a" phutan luing gàirdeachais agus a" caoineadh:
  - Tha mòrachd a' chomanachaidh a' laighe ann nach e iasg a th' ann, ach muc-mhara!
  Thug Cairistìona, a" losgadh, a" putadh putanan an luing gàirdeachais, fa-near:
  - Agus togaidh sinne na Gearmailtich an co-mhaoineas as motha!
  Chuir Magda, a" losgadh nipples dearg air an luchd-dùbhlain aice, a-mach gu làidir:
  - An comunn a's soilleire ! Dìreach suas, chan e ceum sìos!
  Dhearbh Gerda a" comharrachadh a" chanain le a òrdagan rùisgte, agus a" tionndadh an howitzer Ameireaganach le peilear le deagh amas:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Às deidh tuiteam Washington, cha b" fhada gus an do ghabh Ameireagaidh grèim air. Agus thachair e air 31 Faoilleach, 1947.
  Tha an Dàrna Cogadh seachad. Agus bha Hitler ag èirigh gu cumhachd aig an aon àm nuair a chaidh Ameireaga a ghlacadh.
  . CAIBIDEIL #2
  Bha e coltach gu robh ùine fhada de shìth ann. Gu dearbh, tha a h-uile cogadh seachad, tha na Stàitean Aonaichte air an glacadh, agus dè a bharrachd a dh" fhaodadh tu a bhith ag iarraidh? Ach bha aon chumhachd eile ann le coloinidhean: Iapan. Agus bha Hitler airson a cheannsachadh cuideachd.
  20 Giblean, 1953 thòisich cogadh ùr airson ath-roinn an t-saoghail. Bha an USSR fhathast ann an cruth gearraichte. Chuir an t-arm a thàinig gu cumhachd an dèidh Stalin, Voznesensky mar phrìomh riaghaltas foirmeil. Chaidh aig an stiùiriche seo air eaconamaidh na Ruis ath-nuadhachadh gu ìre. Agus thairg e Hitler com-pàirt an USSR anns a 'chogadh an aghaidh Iapan. Dh'aontaich e, ach air chumha nach tilleadh an Ruis ach Primorye, Eilean Sakhalin agus an t-sreath Kuril, a chaidh a ghlacadh roimhe leis an samurai.
  Mar sin fhuair Voznesensky cothrom ùr an USSR ath-bheothachadh, agus an ìmpireachd ath-nuadhachadh gu ìre.
  Chaidh an t-sabaid a leudachadh ann an làn chumhachd.
  Bha Alenka agus an sgioba aice a 'sabaid air tanca T-11 ùr, deuchainneach. Bha an càr seo trom agus air a dheagh dhìon. Ràinig an armachd aghaidh aice 300 millimeters le cuideam inneal de thrì fichead "s a h-ochd tonna agus gunna calibre 130-mm. Anns an eadar-ama, tha am prìomh tanca T-54 fhathast anns an USSR, a tha cuideachd nach eil dona idir.
  Agus tha Alenka agus a cèile a 'losgadh le gunna cumhachdach bho astar fada. Tha na càraichean aca fhèin aig na Seapanach, gu dearbh. Gu sònraichte, seo an E-75, air a chopaigeadh bhon mhodail Gearmailteach fo chead. Ach tha an tanca seo beagan seann-fhasanta mu thràth.
  Agus bidh Alenka ga bhualadh a-mach le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Agus bidh i a" cur an projectile gu dìreach deireadh gu deireadh.
  Tha an nighean ag èigheach:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh ! Glòir do Lenin ann an cridheachan!
  Gu dearbh, is e seo bòidhchead den ìre as àirde.
  Bidh Anyuta cuideachd a" losgadh, a" cleachdadh a corragan lom de chasan chiseled agus squeaks:
  - Tha mi nam ghaisgeach glè fhionnar, agus tha e coltach ri doll obair-cloc!
  Bidh Alla cuideachd a" losgadh mu seach. Bhuail an nighean seo an samurai agus thuirt i:
  - Ann an ainm solas, teas agus gaoth!
  Agus, gu dearbh, a 'cleachdadh casruisgte.
  Agus an uairsin thàinig Maria air tìr. Tha i na nighean le neart spioradail uamhasach. Bhris i tanca Iapanach agus rinn i gàire:
  - Air son co-chomunn treun !
  Agus ghuil i air a shàil rùisgte.
  Agus mu dheireadh loisg i le cuideachadh cas-rùisgte agus Marusya. Bhuail an nighean an nàmhaid agus rinn i sgadan:
  - Glòir gu àm saoghal nas fheàrr!
  Agus mar a tha i a 'feadaireachd ... 'S e nighean fìor fhionnar a tha seo.
  Tha sgioba tanca nan Sòbhieteach a' dèanamh obair mhath agus a' togail chunntasan. Bidh nigheanan gu dearbh a" gabhail stiùir gu sgiobalta. Tha an càr as fheàrr aca airson an Airm Dearg cuideachd.
  Agus tha Gerda a 'sabaid air tanca pioramaideach. Tha an càr seo mar-thà nas adhartaiche agus chan eil ann ach dithis bhall den sgioba.
  Tha iad fhèin, còmhla ri Charlotte, a 'losgadh air na Seapanach, agus tha iad air leth èifeachdach.
  Bhrùth Gerda, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, na putanan luing gàirdeachais agus bhuail i an càr Iapanach, a" sgròbadh:
  - Agus chaidh an samurai dhan talamh fo chuideam stàilinn agus teine!
  Loisg Charlotte oirre cuideachd, a" cleachdadh corragan rùisgte a casan chiseled, agus rinn i sgiala:
  - Ach tha ar Wehrmacht bhon taiga gu cuantan Bhreatainn, tha iad uile millean uair nas làidire!
  Tha Magda agus Cairistìona a' sabaid ann an tanca pioramaideach eile.
  Tha nigheanan Terminator air leth dùbhlanach agus uamhasach ann an neart.
  Agus mar sin bidh Cairistìona a" losgadh, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus a" bualadh nan Iapanach.
  An uairsin tha e a" sgreuchail:
  - An àm againn le buadhan air thoiseach!
  Bidh Magda cuideachd a" losgadh air an nàmhaid. A 'leagail an tùir bho na samurai agus a' squeals:
  - Agus tha na coileanaidhean a" feitheamh eadhon nas fhuaire!
  Agus a-rithist, le òrdagan lom, tha e a 'faighinn prothaid bhon t-siostam, a' leagail nàimhdean.
  Tha, tha nigheanan ann a chuireas stad air each galloping agus a dhol a-steach do bhothan losgaidh.
  Thug na gaisgich thairis an nàmhaid agus mean air mhean chaidh iad suas.
  Bha Iapan air chall. Agus chleachd na Gearmailtich armachd làidir - discos.
  Cha robh fios aig na seòladairean itealaich sin co-ionann.
  An seo tha Agatha agus Adala a" sabaid air diosc. Bidh gaisgich a" cumail smachd air an inneal le cuideachadh bho joysticks, agus a" cleachdadh an aonad as cumhachdaiche seo. Agus mar sin bidh iad a 'pronnadh luchd-dùbhlain. Agus bhuail iad le ghathan teas bhon adhar. Gu litearra a" sgrios cumhachd farpaisich.
  Bidh Agatha, a" losgadh air an nàmhaid, a" rughadh:
  - Mad mo mhisneachd!
  Agus le sàilean lom, cruinn, mar gum biodh e a 'bruthadh.
  Tha Adala, a" losgadh air nàimhdean, ag ràdh le misneachd:
  - Chan eil ann ach cumhachd!
  Agus bidh e cuideachd a" cleachdadh òrdagan rùisgte an aghaidh an nàmhaid.
  Bha na nigheanan gu math sgapte. Agus mar sin, canaidh sinn bòidhchead sabaid dìreach.
  Chan eil mòran air fhàgail de Iapan.
  Bha Land of the Rising Sun a' call. Agus gu mì-fhortanach, bha e coltach cha mhòr gun dòchas.
  Bha na samurai an aghaidh uachdranas teicneòlach. Agus fìor dhroch nàmhaid a thaobh planadh obrachaidh.
  Rinn Iapan a" chùis air an Ruis san ùine aice, ach a-nis bha i a" call gu co-bhanntachdan.
  Aig a" cheann thall, chuir an Treas Reich eadhon stailc niuclasach air bhog air na h-eileanan, agus thàinig tìr na grèine suas.
  Mar thoradh air an sin, chaidh crìoch a chur air ceannsachadh fearann mòr. Ach, bha an Treas Reich a 'sabaid beagan a bharrachd ann an Ameireagaidh Laidinn, agus rinn e grèim air fearann a bharrachd.
  Ach nuair a tha an saoghal gu lèir fon Treas Reich, tha an USSR a tha fhathast saor a" magadh air an Fuhrer.
  Agus air 20 Giblean, 1957, thòisich ionnsaigheachd an aghaidh na Ruis. Agus tha feachdan mòra a 'tighinn air adhart air an USSR.
  Dè as urrainn don Arm Dearg cunntadh fo na cumhaichean seo? Tha na feachdan mar-thà gu math neo-ionann.
  Ach a rèir choltais, tha beagan àireamhachadh fhathast aig Ruiseanaich agus nàiseantachdan eile.
  Gu sònraichte air Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova. Tha balach agus nighean dusan bliadhna a dh'aois air an cleachdadh le rùn sònraichte gus an USSR a chuideachadh a bhith beò agus a bhuannachadh.
  Is iad sin a" chlann agus ceathrar nigheanan demiurge còmhla riutha!
  Agus tha iad a 'sabaid gu math cruaidh.
  Tha Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana a" sabaid ris na Nadsaidhean.
  Nigheanan gu traidiseanta casruisgte agus ann am bikinis. Agus seo an creideas aca. Bidh iad a 'sabaid le fòirneart fiadhaich.
  Tha Natasha, a" losgadh le gunna-inneal, ag ràdh:
  - Dè tha sinn math air, gu bheil fios againn mar a nì sinn sabaid!
  Dh" aontaich Zoya, a" losgadh air an nàmhaid:
  - S urrainn dhuinn!
  Agus thilg i grenade le a òrdagan rùisgte.
  Rinn Augustina sgrìobadh air na Nadsaidhean le inneal-ghunna, agus le toileachas mòr, dh'èigh i, a 'tilgeil grenade le a sàil rùisgte:
  - Is mise fear-sgrios an uilc!
  Svetlana, cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' losgadh gu ceart, a 'gearradh sìos air na nàimhdean agus a' tilgeil poca stuth-spreadhaidh le cas-rùisgte, air sgàth 's gu bheil an tanca a' tionndadh thairis, air a chuir a-mach gu brosnachail:
  - bleithidh mi an Treas Reich gu fùdar!
  Agus chuir an nighean a teanga a-mach a-rithist.
  Thilg Oleg Rybachenko tiodhlac bàis air an nàmhaid le cas leanabhach de chumhachd murt agus chuir e a-mach:
  - Bidh saighdear uaireannan a" cleachdadh siùrsaich rè a shaor-làithean, bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh a" cleachdadh siùrsach a bhios a" cleachdadh luchd-bhòtaidh aig an obair agus aig fois!
  Margarita, a" gearradh dheth na creutairean faisisteach, agus a" cur thiodhlacan bàis air falbh, a" smèideadh a-mach:
  - Bidh saighdear a 'pàigheadh strìopaichean na tha e a' cosnadh le fhuil, tha neach-poilitigs fhèin na strìopach agus tha e air a phàigheadh airson fuil luchd-bhòtaidh a mhilleadh!
  Is iad sin boireannaich gaisgeil agus clann uilebheist. Còmhla riutha faodaidh tu sabaid an-aghaidh cha mhòr uilebheist sam bith. Agus eadhon Hitler.
  Sheinn Natasha, a 'losgadh air na Nadsaidhean, agus a' dìon Moscow:
  - Tha sinn air ar pronnadh le cuing an uamhais,
  Tha sinn air ar sàrachadh le cuing an infidel ...
  Leig Zoya, a" losgadh air an Fritz, agus a" cur a òrdagan lom air bhog le a casan, fìdeag mhurt:
  Ach bidh e a" goil nar veins
  Neamh nan Slavs. .
  Lean Augustina, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" cleasachd gu sunndach, a" toirt grenade le a sàil rùisgte:
  'S o na cladaichean maiseach,
  Gu cladaichean Kolyma. .
  Sheinn Svetlana le dìoghras fiadhaich, a 'cluich le fèithean a casan, agus thug na leacan naidheachd seachad:
  Is e seo uile ar Talamh,
  Seo sinn uile!
  Agus an seo bha na caileagan, feumaidh mi ràdh, le fìor inntinn agus fìor ionnsaigheachd.
  Agus tha a 'chlann shìorraidh neo-bhàsmhor Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova cuideachd nan sàr ghaisgich.
  Thilg Oleg Rybachenko pasgan spreadhaidh le òrdagan rùisgte de fheachd marbhtach agus fhìdeag.
  Thuit feannagan air an sàrachadh is balbh air na Nadsaidhean, a lot mullach an cinn.
  Bha Oleg Rybachenko ag ràdh:
  - Bidh saighdear a" losgadh, a" cur peilear chun nàmhaid sa bhroilleach, neach-poilitigs a" marbhadh, a" sleamhnachadh muc na phòcaid, agus bile san òr!
  Thilg Margarita Korshunova, cuideachd an toiseach, le òrdagan rùisgte, tiodhlac bàis le feachd marbhtach. Agus feadaidh e mar an ceudna, a" toirt a‑nuas fitheach air an nàmhaid, a" briseadh tro thùr nan tancaichean.
  Rinn an nighean gàire:
  - Bidh saighdear ann am blàr ag èigheachd sunnd, chan eil neach-poilitigs sàmhach cuideachd, ach ma thèid gaisgeach a bhualadh ann am blàr, an uairsin leis nach e glaodh, mo thruaighe, a th" ann an glaodh!
  Chan urrainn dha duine stad a chuir orra, chan urrainn dha dad a "chùis a dhèanamh orra. Bidh madaidhean-allaidh olc a" pronnadh an nàmhaid, bidh tìgearan olc a" cur fàilte air na gaisgich.
  No 's dòcha heroines. Seo na caileagan gambling den itealaich as àirde de eun.
  Agus ma bhios iad a 'sabaid, an uairsin bhon chridhe ....
  Agus Alenka còmhla ris an sgioba aice air an tanca T-13. Inneal a tha deiseil airson seasamh an aghaidh na Gearmailtis, pioramaidean composition. Bidh an nighean a" losgadh air an nàmhaid, agus a" seinn:
  - Na tancaichean againn, chan eil ann ach mìorbhail,
  Bho fhàsach gu cuantan a tuath!
  Reubaidh sinn as a chèile thu, creid Iudas,
  Bidh am beathach uamhasach air a sgrios!
  Dhearbh Anyuta le fearg, cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid le cuideachadh bho a h-òrdagan lom:
  - Reubaidh mi an nàmhaid agus bleithidh mi iad gu pùdar.
  Ghabh Alla mu seach a" casaid air an nàmhaid le cuideachadh bho a òrdagan lom agus rinn i gàire:
  - Air son mòrachd a' chomuinn dhearg !
  Rinn Maria cuideachd a" chùis air an nàmhaid, a" dèanamh peilear le deagh amas le a ball ìosal lom agus a" beucaich:
  - Airson buadhan brèagha!
  Ghluais Marusya cuideachd, le cuideachadh bho a òrdagan lom, an nàmhaid, mar gum biodh e ga bhualadh, agus dh 'èigh i:
  - Airson na beachdan a b' àirde de cho-mhaoineas!
  Bha na Còig a" sabaid ris na Nadsaidhean mar luchd-crìochnachaidh.
  Bhris Oleg Rybachenko am muileann le a chlaidheamhan, a 'gearradh nan Nadsaidhean agus a' crathadh:
  - Chan e rionnag a th" ann an saighdear an-còmhnaidh, ach chan eil glòir a chuid eòlais a" seargadh thairis air na linntean, bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh ag amas air àite luminaire, ach tha a chliù còmhdaichte le molltair!
  Gheàrr Margarita Korshunova cuideachd le cuideachadh bho innleachd dealan-dè agus rinn i squeak:
  - Bidh an saighdear ag obair le bayonet biorach agus a" sgoltadh ann an deagh chogais, bidh am fear-poilitigs a "bualadh na h-òrdagan le cuideachadh bho theanga aig a bheil geur gun chogais!
  Agus chuir luchd-crìochnachaidh na cloinne mar a bhiodh iad a" feadaireachd agus a" toirt sìos air na Nadsaidhean feannagan teann.
  Agus bha pìleatan Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid anns na speuran. Gu sònraichte, Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova.
  Bha iad a" sabaid mar ghaisgich epic boireann. A" cleachdadh òrdagan rùisgte, chuir iad teilgean adhair air falbh. Bhuail iad an naimhdean gu h-iomchuidh.
  Bhrùth Anastasia a nipple scarlet air a" phutan luing gàirdeachais, bhuail i am faisisteach agus rinn i gàire:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas!
  A" losgadh air an nàmhaid le bhith a" cleachdadh nipples connlaich, rinn an Akulina leth-rùisgte cuideachd:
  - Glòir do ghaisgich an USSR!
  Tha iad sin teth agus làidir nigheanan an seo. Mar a bhios iad a" sabaid mar fhìor bheathaichean. Agus tha dìoghras superhuman agus neart mòr aca.
  Sheinn Anastasia, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Os cionn na planaid mì-fhortanach crochte,
  Evil Fritz faicinn an dorchadas a. .
  Is fuath leis an fhear-gabhail a thuagh,
  Giorraich agus gearr dheth do cheann!
  
  Ge-tà, chan eil e na pheanas,
  Agus na coisich gu bràth fon chuing ...
  Tionndaidh nàimhdean olc gu suaicheantasan teine,
  Bidh e na riaghladair air an t-saoghal!
  Aig an aon àm, thilg Oleg Rybachenko beagan phògan le sgrios le òrdagan lom agus sheinn e:
  - Airson an Ruis agus saorsa gu deireadh, a 'toirt air cridheachan a bhith a' bualadh còmhla!
  Agus an uairsin thuirt am balach terminator:
  - Faodaidh saighdear ro-f hìon òl agus a shileadh fèin, ach cha dòirt e, mar fhear-poilitigs, buinneach beòil gun tomhas na mhisg !
  Ghabh Margarita Korshunova agus bhuail i le claidheamhan ann an cruth propeller aig na nàimhdean, gan gearradh dheth.
  Agus rinn i gàire, a" giùlan a h‑aghaidh:
  - Tha nighean casruisgte deiseil airson ruith às deidh a leannain gun eagal, ach leis an eagal a bheir an neach-bhòtaidh cead dha fhèin a bhith air a crùidheadh le luchd-poilitigs!
  Agus an uairsin tha Ealasaid air an tanca T-55. Inneal le canan 105-millimeter nas cumhachdaiche na an T-54 agus deiseil airson sabaid an aghaidh nàimhdean.
  Nigheanan anns an tanca, gu dearbh, ann an aon bicini.
  Bhrùth Ealasaid am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, a" losgadh gu ceart air an nàmhaid, agus rinn i gàire:
  - Airson an Ruis co-mhaoineas!
  An uairsin loisg Ekaterina an uair sin, a" cleachdadh an sgàrlaid na broilleach airson losgadh.
  Bhuail i an tanca Nadsaidheach agus rinn i gàire:
  - Airson soirbheachadh ann a bhith a 'togail co-mhaoineas!
  Loisg Elena cuideachd air an neach-dùbhlain aice le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Bhris i baraille tanca pioramaid, rinn i sin gu h-iomchaidh.
  An uairsin rinn i gàire:
  - Mar is soilleire bithidh againn comunn !
  An uairsin lupanula agus Euphrasia, ged a tha i mar as trice dìreach na dhràibhear. Ach bhuail an nighean gu fìor cheart, a 'bualadh air beul an tanca Nadsaidheach.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Tha ar comunn-ne ni's gile na a' ghrian !
  Tha na caileagan air an tanca casruisgte agus ann am bikini a 'coimhead gu math brèagha agus tarraingeach. Agus tha cìochan aca le leithid de sgàrlaid.
  Sheinn Ealasaid le tlachd ;
  Bheir sinn a" chuing a phronnadh, creid faisisteachd,
  Gluaisidh mi beanntan ma bhios feum air...
  Bidh linn ann, àm co-mhaoineas,
  Bidh mi ag itealaich gu neamh le òran!
  Agus a-rithist, bidh an nighean le a nipple scarlet a 'putadh air a' phutan clàr-taice agus a 'bualadh air na Nadsaidhean.
  Mar sin chan fhaigh am Fuhrer ach beagan.
  Le leithid de chlann-nighean, tha e soilleir gu bheil an USSR fhathast beò, agus chan urrainn dha Hitler a bhriseadh cho furasta.
  Agus le leithid de bhalaich agus nighean mar Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova, eadhon nas motha.
  Chaidh am balach crìochnachaidh a-mach le a chlaidheamhan agus rinn e squeak:
  - Neach- poilitigs, is e sionnach a tha seo, airson a bheil luchd-bhòtaidh nan luchd-còmhnaidh ann an coop cearc, ach a "caitheamh feòil an fheadhainn aig a bheil eòlas cearc, bidh neach-poilitigs gu cinnteach a" sleamhnachadh muc!
  Thilg Margarita Korshunova beagan phògan sgriosaidh le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Bidh saighdearan a" sabaid choileach a bhios a" breith uighean òrail, airson seanailearan Turcaich a bhios iad fhèin air am milleadh le luchd-poilitigs sionnaich!
  Rinn Oleg Rybachenko feadan, a 'leagail feannagan air cinn nam faisisteach a bha a' tighinn air adhart agus a 'crathadh:
  - Bidh an saighdear a 'ruith air an ionnsaigh, a' creidsinn ann am buaidh, bidh an neach-poilitigs air a 'chùl, co-dhiù, a' cur a 'choire air an trodaiche airson a bhith a' gluasad bho phrionnsabalan!
  Bhuail Margarita Korshunova cuideachd na feannagan le fìdeag, agus sgrios i iad, gan toirt a-nuas air cinn an Fritz, a 'sguabadh às:
  " Bidh saighdearan uaireannan a" tarraing air ais, oir tha an toileachas caochlaideach, ach tha poilitigs an-còmhnaidh air a thoirt seachad, tha an toileachas ann am podlyanka agus a" sleamhnachadh muc!
  Ruith Oleg Rybachenko a-rithist am muileann-gaoithe le a chlaidheamhan agus rinn e gàire:
  - Tha balach casruisgte ro ghlic airson leigeil le neach-poilitigs a dhràibheadh fo a shàil!
  Chùm Margarita Korshunova cuirm machaon le claidheamhan agus squeaked:
  - Nuair a tha casan rùisgte nighean air an goirteachadh le clachan biorach, bidh iad a" gortachadh cridhe duine, ach rinn luchd-poilitigs a bheir orra brot càl a spìonadh le brògan bast a" chùis air grùthan an luchd-bhòtaidh!
  Ghèill Oleg Rybachenko, le a shàilean rùisgte balach, gu tiodhlac marbhtach a" bhàis agus dh"èigh e:
  - Chan eil saighdear a" coimhead airson bàs, tha e airson a bhith beò, chan eil neach-poilitigs a" coimhead airson dòigh air na geallaidhean taghaidh aige a choileanadh - tha e airson airgead a chuir a-steach don luchd-bhòtaidh!
  Ghabh Margarita Korshunova e agus thilg i diosc tana le a casan rùisgte, a" gearradh dheth tùir nan tancaichean agus a" beucaich:
  - Tha saighdear an-còmhnaidh òg na chridhe, eadhon a" tionndadh liath, seann neach-poilitigs meallta na shuidhe san òr, agus diabhal maol eadhon le falt tiugh!
  Bhris Oleg a-rithist le claidheamhan ann an stoidhle machaon agus rinn e squeak:
  - Sna seann làithean, bha claidheamh aig saighdear, an uairsin chaidh gunna-inneal a chuir na àite gus a dhèanamh nas fhasa nàimhdean a mharbhadh, agus bha cànan armachd aig neach-poilitigs aig an àm - tha e do-dhèanta barrachd marbhtach a chruthachadh!
  Thuirt Margarita Korshunova gu làidir, a 'bualadh le fearg fiadhaich air an nàmhaid:
  - Is e seòrsa de inneal cogaidh a th" ann an saighdear, ach tha e fhathast na dhuine, chan eil dad daonna ann am poilitigs, tha e na inneal cogaidh an aghaidh argamaidean reusanta!
  Dh'obraich iad gu gnìomhach agus le dealas sabaid nan titans òga.
  Ach tha na Gearmailtich agus an arm aca a 'bruthadh.
  Tha dithis nighean ag itealaich air Yu-888: Isabella agus Zaira, blondes brèagha. Bidh iad a" leigeil bhomaichean. Ach an uairsin tha an Yak-23 a 'nochdadh bhon taobh.
  Bidh Iseabail, le cuideachadh bho a h-òrdagan lom, a 'stiùireadh a' ghunna adhair agus a 'losgadh air an inneal Sòbhieteach. An uairsin cuir ris an astar. Chan eil an Yak-23 ro luath co-dhiù, agus an seo tha e cuideachd ann an dreach cus, agus chan urrainn dha grèim fhaighinn air càr Gearmailteach.
  Bhuail na caileagan air a" ghlainne le an sàilean rùisgte agus an squeak:
  - Bithibh iomraiteach, tha ar n-armailt naomh !
  Agus mar a nochdas na teangannan!
  Agus chaidh an càr Sòbhieteach na theine bho dhà ghunna plèana cùil, agus chaidh e na theine, uisgeachan a bhios corragan lom nan casan nigheanach.
  ghlaodh Saira, a' giùlan a fiacla:
  - nighidh mi na saighdearan dearga uile !
  Agus dùin do shùilean gorma. Agus tha i a" coimhead mar an tè as connspaideach agus as dian.
  Agus mar a tha gaol aice air fir òga àlainn.
  Ach, tha a miann airson marbhadh tòrr a bharrachd.
  Nuair a thàinig na Gearmailtich air tìr an dèidh bomadh, dh'òl Zaira lionn. Agus chuir Isabella, a bharrachd air lionn, crayfish cuideachd. Dh"ith na nigheanan gu toilichte. Dh" fhàg iad casan gràsmhor, cas-ruisgte, lorgan-coise air reòthadh an adhair. Chleachd na balaich am bòidhchead cha mhòr rùisgte le coltas acrach agus nàire. Dè cho brèagha 'sa tha nigheanan agus aig an aon àm uamhasach.
  Dh"fhaighnich Iseabail do Zaira:
  - An saoil thu gun tig an cogadh gu crìch a dh" aithghearr?
  Thug Zaira fa-near:
  - Chan ann ron t-samhradh! Gus an toir sinn Moscow, cha bhith na Ruiseanaich air an glacadh!
  Thuirt am fionn le sùilean emerald:
  - Agus às deidh tuiteam Moscow, faodaidh sabaidean a bhith ann fhathast!
  Dh" aontaich am fionn le falt gorm:
  - Faodaidh iad! Ach chan e sabaidean a bhios ann tuilleadh, ach sàrachadh!
  Agus rinn na caileagan gàire, dh'ith iad an crayfish, agus a-rithist dhan bhlàr ... Ged a bha an aimsir an ìre mhath itealaich. 'S dh' fhàg an casan rùisgte lorgan-coise gràsmhor, lom.
  Thug Iseabail fa-near:
  - Tha a h-uile dad brèagha againn, eadhon lorgan!
  Chrath Zaira.
  - Tha nigheanan Gearmailteach foirfe!
  Agus sheinn an dà mhaise olc ann an sèist:
  - Tha Reich na foirfeachd,
  Tha Reich na foirfeachd ...
  Bho ghàire gu gluasad-bodhaig
  Os cionn a h-uile moladh!
  O dè beannachd
  Biodh fios agad gur e foirfeachd a th" annainn
  Biodh fios agad gur e foirfeachd a th" annainn
  Biodh fios agad gu bheil sinn foirfe!
  Agus a-rithist, tha bomaichean air an leigeil sìos air suidheachadh nan Sòbhieteach. Agus tha daoine a 'bàsachadh. Bidh mòran dhaoine a" bàsachadh le losgadh agus bomadh. Agus bho dhealbhan de lannsaichean gas, agus innealan marbhtach eile.
  Tha Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova nan nigheanan glè bhrèagha. Tha iomadh bliadhna aig Anastasia mar-thà, ach chan eil e a 'fàs nas sine, agus tha e a' coimhead gu math ùr agus òg, a-mhàin gu bheil fèithean mòra air an leasachadh gu làidir a 'toirt oirre coimhead nas sine. Agus chan eil wrinkles no lìn air a h-aodann, le craiceann tana, tana. Agus tha Akulina fhathast òg airson bhliadhnaichean. Tha an dà bhòidhchead sàr-mhath. Tha iad nan aces den chlas as àirde. A bharrachd air an sin, tha Pokryshkin, às deidh dha a bhith air a losgadh sìos le Friedrich Wolf, air a chlisgeadh gu mòr agus chan eil e a" dèanamh barrachd sheòrsan tuilleadh.
  Bidh Anastasia a" gluasad baraille air a reubadh. Agus a" leagail ME-362 caran seann-fhasanta. Às deidh sin, tha an nighean gaisgeach a 'sguabadh às:
  - Tha sinn a 'ruith iolairean anns na speuran!
  Bidh Akulina a" gluasad, nathair sionnach, agus a" gearradh dheth earball an Focke-Wulf-5 agus chirps:
  - Tha an Ruis air ar cùlaibh! Tha an Ruis air ar cùlaibh!
  Tha nigheanan gu cinnteach air an àrdachadh. Cha do chuir iad eadhon bras ann am panties tana a bhios iad a" sabaid. Ach tha e na chuideachadh mòr ann an sabaid. Às deidh na h-uile, tha e a 'meudachadh èifeachdas a' bhuaidh a tha aig cuibhrigean murt.
  Bidh Anastasia a" gluasad a-rithist. An turas seo tha neach-dùbhlain nas miosa aice na ME-462, aig a bheil ochd puingean teine. A" toirt a-steach ceithir gunnaichean itealain caliber 30 mm. Agus gu dearbh tha seo na fhìor neach-dùbhlain. Leigidh armachd cumhachdach leat an nàmhaid a ghearradh dheth ann an aon turas. Agus chan eil agad ach aon ghunna adhair...
  Bidh Anastasia, ge-tà, a 'tilgeil a plèana gu taobh, a' gluasad air falbh bho na jets luaidhe itealaich. Tha, chan eil aice ach inbhe gunna 20-millimeter. Ach ma loisgeas tu air an earball.
  Sheinn Anastasia le gàire:
  - Thàinig luchd-fuasglaidh gu m' earball,
  Ach an uairsin smocadh e ...
  'S goirt a chlaoidh na sgrioban,
  Chan fheum iad eadhon croisean air na h-uaighean aca,
  Thig croisean sìos air na sgiathan!
  Rinn Akulina gàire agus gheàrr e Yu-588, a" cooing:
  - Airson buadhan spòrsail!
  Agus nochd i a fiaclan neamhnaid. Is e na caileagan an seo an dòrtadh sabaid as fharsainge agus as motha.
  Bidh Anastasia a" tilgeadh an Yak-23 gu aon taobh. Tha iad a' feuchainn ri a leagail a-rithist. Brùth ME-462, tha an càr dona.
  Sheinn Anastasia gu feargach:
  - Agus tha mi faicinn gu trom,
  Ann an aisling Ivan the Terrible. .
  Talamh ann an Siberia air a sgaoileadh,
  Thusa an Ruis dhùthchasach!
  Agus tha an gaisgeach a-rithist a 'leagail a' chàr Gearmailteach. An toiseach reubadh a sgiath. A" toirt ort astar a chall. Agus an uairsin thèid e chun an earbaill. Tha deagh chothrom aig a" Ghearmailteach faighinn air falbh air sgàth cho luath sa tha an dàibheadh. Ach chan ann an aghaidh nan Witchers. Leis gu bheil i na ace den chlas as àirde!
  Tha Akulina cuideachd ann am blàr borb. Bidh an nighean a" cur a sàilean rùisgte air na peadalan agus a" seinn:
  - Na fuirich irioslachd nan Slavs,
  Nach èirich sinn uile an aghaidh nan Gearmailteach...
  Na gabhamaid tuilleadh masladh
  Cruinnich sinn an nàmhaid le làmh stàilinn!
  Seo an Airacobra -5 na aghaidh. Inneal làidir: ceithir gunnaichean inneal, agus dà ghunna adhair 37-millimeter. Bidh Akulina a" cur a càr air bhog mar sled sìos cnoc, a" seachnadh shligean itealain. Agus dàibheadh fon bhroinn. Bidh e a" bruthadh an inneal-brosnachaidh le òrdagan rùisgte... Agus a" bualadh dìreach air an targaid so-leònte.
  Agus tha an càr Ameireaganach a 'lasadh suas.
  Sheinn Akulina le dealas:
  - Gu buaidh bheachdan neo-bhàsmhor co-chomunn !
  Bidh Anastasia cuideachd a 'sabaid gu math. Seo trì Mustangs na h-aghaidh. Tha e coltach nach eil iad cho iongantach ris an ME-462, aig a bheil na canain èadhair comasach air leagail le aon bhuille. Chan eil ann am Mustang, an trodaiche Ameireaganach, ach gunnaichean-inneal. Ach air an làimh eile, tha sia dhiubh, gu math mòr ann an inbhe 14-millimeter.
  Feumaidh Anastasia gluasad. Rinn jet peilearan beagan sgrìobadh air an sgiath. Ach tha buille san dòigh-obrach agus tha an trodaiche Ameireaganach na theine.
  Sheinn Anastasia:
  - Taigh craicte na theine,
  Bidh na deamhain gan cràdh gun stad
  Gheibh duine peacach a chuid
  An ti a rinn aoradh do Shatan !
  Agus seo aon chàr eile na SA a chaidh a thogail ... Agus tha seo, gu dearbh, na iarrtas caran dona.
  Tha an càr Yankee mu dheireadh a 'feuchainn ri faighinn air falbh. Tha "Mustang" a 'dol thairis air an Yak-23 ann an luaths agus a' faighinn air falbh. Loisg Anastasia bho astar.
  Agus fhuair mi Ameireaganach. Ach fhuair e fhèin, a" puffadh le earball, air faighinn a-mach às a" bhlàr.
  Thug Anastasia fa-near:
  - Bang Bang! Chaill! Dh"fhalbh an coineanach glas!
  Bha Akulina cuideachd a" sabaid leis an R-71. Carbad cumhachdach le ochd gunnaichean-inneal agus canan adhair 37mm. Agus cuideachd a 'gluasad, bidh e a' cur teine air sgiath a 'chàir seo ... Agus tha e a' leantainn gu cùl, brògan.
  Sheinn Akulina:
  Tha a" ghrian a" gàireachdainn
  A "deàrrsadh gu soilleir dha clann ...
  Agus a-rithist thilg i an càr aice chun an taobh. A" losgadh aig Yu-288. Tha an inneal seo seann-fhasanta, ach fhathast a" sabaid. Gearmailteach, a 'feuchainn ri sneak a-mach. Ach chan urrainn dha falach bhon nighinn a bhios gu sunndach a" bruthadh air na peadalan le a sàilean lom, cruinn agus an càr na theine.
  Thuirt Anastasia le gàire:
  - Sin mar a tha eagal orra rompa !
  Agus Focke-Wulf eile còmhdaichte!
  Thuirt Akulina gu feargach nuair a bha e a" losgadh:
  - Bu chòir don t-saoghal spèis a thoirt dhuinn, biodh eagal oirnn,
  Chan urrainnear gnìomhan nan nigheanan a chunntadh ...
  Tha buill Komsomol cho math air sabaid,
  Bidh Satan air a sgrios!
  Agus dh' amhairc an gaisgeach air a cèile. Ged nach fhaic thu e ...
  Tha na bòidhchead air ais. Agus tha e cunnartach. An seo tha ME-462 a" tòiseachadh gan ruith. Shoots...
  Tha na nigheanan a" gluasad. Gearmailteach càr cunnartach. Chaidh sgiath Akulina a mhilleadh agus chaidh a" chraobh na theine.
  Ràinig a leannan dhan raon-laighe e. Fhuair a' bhana-bhuidseach e cuideachd ...
  Feumaidh na caileagan an itealan a thrèigsinn aig an àm seo. Tha na càraichean aca gan càradh.
  Agus ruith e casruisgte tron t-sneachda. Leudaich na cuirp làidir is fèitheach aca.
  Tha an dithis nighean air an dathadh. Redhead, aig a bheil falt anns a 'ghaoith mar bhratach an USSR, agus fionn.
  Tha Anastasia a" faighneachd dha a companach:
  - Uill, ciamar a tha thu a" smaoineachadh a nì sinn a" chùis air na Gearmailtich?
  Fhreagair Akulina gu h-onarach le osna:
  - Mura h-eil ach na Gearmailtich ... An saoghal calpachais gu lèir air motaran!
  Chrath an dearg-cheann anns an dearbhach.
  - Tha an nàmhaid glè làidir. Ach dè bha thu an dùil?
  Tha an cogadh fiadhaich, ach tha creideamh nan gaisgeach ann am buaidh neo-sheasmhach, agus le leithid de dhaoine faodaidh tu beanntan a ghluasad agus a 'chùis a dhèanamh air Hitler.
  
  Cha tug am Fuhrer cothrom do Bhreatainn fon Diùc
  Cha do chuir Hitler stad air na saighdearan fo Dyuker. Agus chaidh pàirt den arm Breatannach a ruaigeadh agus a ghlacadh gu ìre. Dh"adhbhraich seo clisgeadh mòr dha na Breatannaich. Agus mar thoradh air an sin, chaidh gabhail ri tairgse sìth Hitler. Bha na suidheachaidhean meadhanach. Thill na Breatannaich chun an Treas Reich na coloinidhean Gearmailteach a chaidh a ghlacadh roimhe, agus am fearann a chaidh a thoirt às an Tuirc roimhe seo. Agus dh'aithnich iad cuideachd na chaidh a bhuannachadh mar-thà agus mar sin air a bhuannachadh.
  Bha Hitler, an dèidh dha mòran Frangach, Beilgeach, Duitseach a ghlacadh, agus an dèidh dha na coloinidhean a chaill e roimhe a thilleadh, air a shocrachadh airson ùine ghoirid. Bha feum air tìrean ùra a chuairteachadh.
  Bha a" Ghrèig cuideachd a" fuireach anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna, agus Iugoslabhia. Ach 's e sin deireadh a' chogaidh...
  Cha robh an Fuhrer ann an cabhag sam bith a dhol dhan ear. Cha do chuir Stalin dragh air na geòidh, co-dhiù chan ann fhathast. Ach lean an Treas Reich ag ullachadh airson cogaidhean. Agus ann an 1944, thug a 'chùis buaidh air a' chonnspaid mu cheann a tuath Bukovina. Dh"iarr am Fuhrer air Stalin na tìrean sin a thilleadh gu Romania, leis nach robh iad roimhe seo le Ìmpireachd na Ruis.
  Dh'fhàs Stalin, a bha mar-thà air a bhith nas lugha na ceud agus fichead roinn tanca, aig an àm seo, neo-sheasmhach. Bha an USSR na dùthaich a bha mar-thà air ath-armachadh a chrìochnachadh agus tha leth-cheud mìle tanca na fhìor argamaid.
  Bha Hitler, air an làimh eile, dìreach a 'brosnachadh sgaoileadh Panther-2 agus Tiger-2, tancaichean nas adhartaiche le armachd cumhachdach. Fìor, bha einnseanan nas cumhachdaiche aig na h-innealan sin na bha iad ann an eachdraidh fìor. Chan eil plèana jet an Treas Reich dona, ach tha e cuideachd dìreach air tòiseachadh a "falamhachadh.
  Tha àrd-ìre aig an USSR anns an àireamh de phlèanaichean.
  Fìor, tha barrachd sgiobachd aig Hitler, a 'gabhail a-steach saighdearan coloinidh, agus comas eaconamach nas àirde san fharsaingeachd.
  Ann an ùine ghoirid: air 22 Ògmhios, 1944, thòisich cogadh ùr. Chuir an dà thaobh às leth a chèile mu ionnsaigheachd. Lean an t-sabaid air adhart anns na sgìrean crìche le diofar shoirbheachas. Is dòcha gun do chaill an t-Arm Dearg na cothroman aca le bhith gan giùlan fhèin gu mì-chinnteach. Is dòcha gun robh Stalin fhèin leisg am bu chòir dha a dhol gu domhainn a-steach do shuidheachadh nan Nadsaidhean.
  Co-dhiù, bha e comasach dha na Gearmailtich a dhol beagan nas doimhne a-steach don fhearann Sòbhieteach agus chaidh stad a chuir orra. Bha sabaidean a 'dol suas anns na speuran. Bha an jet ME-262 gun choimeas ann an astar, agus le armachd cumhachdach, ach cha robh e earbsach gu leòr ann an itealaich. Bha am ME-309 beagan nas èifeachdaiche, le armachd fìor chumhachdach, trì canain 30 mm, agus ceithir gunnaichean inneal le astar àrd de 740 cilemeatair san uair.
  Bha na Gearmailtich gu h-iomlan nas làidire ann an itealan agus bha an aces aca na b' fheàrr na an fheadhainn Sòbhieteach. Ach chan eil e cho soilleir cuideachd. Thàinig an cogadh gu crìch ro luath don Ghearmailt agus cha d" fhuaireadh eòlas sam bith.
  Sheall na blàran gu robh an t-sreath de tancaichean trom KV seann-fhasanta an dà chuid gu moralta agus gu corporra. "Panther" -2 air a dhearbhadh gu bhith na tanca math. Agus fhuair i prìomhachas. Cha robh an T-34 dona, ach mar-thà seann-fhasanta. Bha tancaichean slighe-cuibhle neo-èifeachdach fhathast air an dèanamh anns an USSR. Mar sin bha iomlaid bhuillean eadar dà fheachd neo-fhoirfe ...
  Anns a 'gheamhradh, reothadh an loidhne aghaidh ... As t-earrach 1945, dh'fheuch saighdearan Sòbhieteach ri gluasad air adhart, ach chaidh iad sìos ann an dìon an Wehrmacht. Bha an t-sabaid fhathast a" dol air adhart ri taobh na crìche. Bha co-ionannachd feachdan ann an tuairmse. Ach dh" fhaodadh an suidheachadh fàs nas miosa. Dh" fheuch na Gearmailtich gu cruaidh ri Iapan a shlaodadh dhan chogadh cuideachd.
  Chaidh na samurai a ghluasad sìos ann an Sìona, gun chomas aca a shlugadh slàn mar seo, ro reamhar agus pìos mòr.
  Ach tha an suidheachadh air socrachadh. Agus mhol Hirohito fois-sìth do Chiang Kai-shek mar roghainn. Agus sgaradh sealach de raointean buaidh gus an làmhan fhuasgladh sa cheann a tuath. Sgìth de chogadh fada, dh'aontaich na Sìonaich.
  Agus a-nis tha fìor chunnart air èirigh gum fosgail Iapan dàrna aghaidh aig deireadh a" Chèitein 1945. Agus tha tòrr a bharrachd ghoireasan daonna is eaconamach aig a" Ghearmailt faisisteach, còmhla ri saidealan agus coloinidhean, na an USSR. Agus tha e a" meudachadh cinneasachadh armachd barrachd is barrachd. A bharrachd air an sin, tha teicneòlas nas adhartaiche aig na Gearmailtich na an USSR, gu sònraichte ann an itealain jet!
  Tha Stalin a 'feuchainn ri dòigh a lorg a-mach às an t-suidheachadh seo. Ceangail, mar eisimpleir, Breatainn ris a" chogadh. Ach tha trioblaidean aice fhèin anns na coloinidhean, gu sònraichte anns na h-Innseachan. Tha, chan eil na Stàitean Aonaichte airson a bhith a" sabaid an Treas Reich agus Iapan. A bharrachd air an sin, cha do rinn Hitler mòr-mhilleadh an aghaidh nan Iùdhaich, agus cha robh cliù aige fhathast mar uilebheist ann an sùilean an Iar.
  Mar sin dh'fhàillig oidhirpean gus caraidean ùra a lorg. Air an làimh eile, bha Iapan gu mòr airson dìoghaltas a dhèanamh air Khalkhin Gol agus soirbheachas na h-ama a dh'fhalbh ath-aithris. Agus às deidh fois-fois a thighinn gu crìch ann an Sìona, chaidh feachdan a bharrachd a leigeil ma sgaoil bhuaipe. Agus chan eil na samurai fhathast air a dhol a-steach don chogadh le Breatainn agus na SA.
  Agus air 30 Cèitean, bu chòir dha Iapan cogadh ainmeachadh air an USSR agus ionnsaigh a thoirt air feadh iomall na crìche gu lèir, agus dhèilig iad ri buille uamhasach cuideachd gu ionad nan Sòbhieteach ann an Vladivostok, a tha na ghluasad cunnartach. Agus bu chòir buille nan saighdearan Iapanach a bhith làidir.
  Bha an t-Ìmpire Hirohito gu pearsanta os cionn an ullachaidh mu dheireadh airson an ionnsaigh a tuath. Bha am plana coitcheann a 'solarachadh airson ionnsaigh air Mongolia agus Primorye ... Mar as trice tha e loidsigeach a bhith a' seachnadh a bhith a 'toirt air falbh Abhainn Amur làn-shruth, agus gu dearbh a bhith a' cleachdadh do shàrachd àireamhach, gu h-àraid ann am Mongolia.
  B" e an aon dragh a bh" ann mu staid cabhlach tanca dùthaich an Rising Sun. Ged a tha tancaichean aotrom gan gluasad bhon phrìomh-bhaile chun na mòr-thìr ... Tha cuideam aotrom còig tonna fichead, agus armachd aghaidh cumhachdach a" dèanamh a "charbaid freagarrach airson cleachdadh sabaid.
  Ach feumaidh e fhathast a bhith air a thoirt a-mach ann am meudan mòra. Tha beachdan eile ann cuideachd - gus an T-34 a chopaigeadh ... Gu fortanach, tha sgrìobhainnean ann air a shon. Dìreach stàlaich canan Gearmailteach - tha ballistics nas fheàrr aige.
  Dh'òrdaich an t-ìmpire fhèin an dà tanca a chur gu cinneasachadh cho luath 'sa ghabhas. Ach an turas seo, agus dìreach chan eil e gu leòr. Tòisichidh e ri sneachda no eadhon uisge trom agus sabaididh tu an diabhal no dhà ... Fìor, tha slighean eile comasach cuideachd. Tha, agus faodaidh Mongolia sabaid eadhon mus tuit an sneachda ...
  Ach bidh am prìomh àite air a chluich le saighdearan-coise, eachraidh... Gu h-iomlan, tha ceithir millean neach-coise anns a" chiad echelon, tha eòlas sabaid aig pàirt chudromach mu thràth, saighdearan eile le deagh thrèanadh - tha dreachd tèarmann mòr aig Iapan. Chan eil mòran tancaichean ann - beagan a bharrachd air dà mhìle, agus tha iad uile aotrom ... Chan urrainnear eadhon tancaichean a ghairm - pìosan. Chan eil mòran còmhdhail ann cuideachd, chan urrainnear a choimeas ris an Wehrmacht ... Ged a tha dòchas ann nach eil na Ruiseanaich ceart gu leòr le seo nas motha. Tha còrr is còig mìle itealan anns a 'chiad loidhne, ge-tà, tha bomairean, mar riaghailt, aig ìre innleachdach, ach tha bomairean dàibhidh ann nach eil nas ìsle na an Yu-87. San fharsaingeachd, chan eil an cabhlach itealain nas laige na am fear Gearmailteach anns a" chiad dà fhicheadamh, ach a-mhàin leis an analog Yu-88, tha Iapan cuideachd nas miosa na am fear Gearmailteach.
  Ach chan eil dad, tha stuthan amh gu leòr ann, tha feachd-obrach gu leòr ann, chan urrainn dha Ameireagaidh am faighinn. Bidh e comasach, às deidh dha na coloinidhean a chnàmh, saighdearan a thoirt seachad aig an ìre as àirde.
  Ach tha seo san àm ri teachd, ach airson a-nis ... Airson a-nis, a rèir coltais, feumaidh tu call mòr a phàigheadh airson a h-uile ceum! Ann an Iapan, chan eil mòran a 'cur luach air beatha saighdear. Tha bàs air a mheas mar bhuadhan, deagh roghainn!
  eileanan air an gluasad, far a bheil ceud milleanamh dùthaich gann, moraltachd an-iochdmhor, còd Bushido. Bidh e a" fàgail clò-bhualadh agus, bidh thu a" coimhead air daoine air seangan. Tha thu a" smaoineachadh cia mheud dhiubh as urrainn dhut ìobairt a dhèanamh gus nach caill thu an cogadh.
  Gun a bhith deònach a bhith ann an dreuchd scavenger. Agus tha gainnead dhaoine air a dhìoladh le polygamy - às deidh a h-uile càil, chan eil iad air am bacadh le moraltachd Crìosdail!
  Mar sin mar-thà anns a" chiad echelon tha feachdan co-ionann ris an Wehrmacht ann an itealain agus saighdearan-coise (le meacanachadh nas miosa, ach co-dhiù gun a bhith nas ìsle na mhisneachd!), Fìor, ann an tancaichean agus làmhachas, bidh na Seapanach gu math nas laige na Wehrmacht an t-saoghail. ceathrad 's a h-aonadh bliadhna.
  Ach air an làimh eile, tha an ìmpire cinnteach às an seo agus bidh mòran nas lugha de fheachdan air an cur suas nan aghaidh. A bharrachd air an sin, air sgàth dìth seirbheis armachd uile-choitcheann, tha gainnead oifigearan cunbhalach aig na Gearmailtich. Cha robh fios aig Iapan mun mhì-fhortan seo. Tha seo a" ciallachadh, ann an Land of the Rising Sun, gu bheil luchd-obrach an airm, gu sònraichte an fheadhainn meadhan-aois, air an ullachadh nas fheàrr na an co-aoisean Gearmailteach. Agus ann am beagan mhìosan, bidh na tancaichean "Karas" air an lethbhreacadh bhon T-34, ach le gunna nas fheàrr, a 'tòiseachadh a' ruighinn ann am meudan mòra. Agus an uairsin bruidhnidh iad ris an Treas Reich air stèidh cho-ionann!
  Mar sin tha Hirohito, san fharsaingeachd, air a h-uile dad a cho-dhùnadh mu thràth. Tha an ceann-latha air a shuidheachadh airson 30 Cèitean. Ann an Iapan, tha 30 air a mheas mar àireamh cho-chòrdail, mar mìos a" Chèitein. Dìreach saor-làithean agus àm airson tòiseachadh. Agus bidh na prìomh ghnìomhan ullachaidh deiseil ron cheann-latha seo.
  Tha mòran ninjas boireann anns an lùchairt ìmpireil. Bidh iad a 'coileanadh dà dhleastanas, a' frithealadh an ìmpire agus a 'dìon gu h-earbsach Diadhachd oifigeil Iapan.
  Tha na caileagan an seo eadar-dhealaichte, gu dearbh tha barrachd bhoireannaich Iapanach ann, ach tha cinn dearg, blondes, boireannaich donn ann cuideachd. Tha an t-aodach cuideachd eadar-dhealaichte, agus glè bheairteach, agus beag, agus chan eil idir ann am bikini. Tha iad aonaichte leis gu bheil iad uile, gun eisgeachd, òg, brèagha, luchd-spèilidh agus ... casruisgte. Ann an Iapan, tha e àbhaisteach do mhaighdeannan coiseachd mar seo ann an taighean no lùchairtean. Ach chan e fir, gu dearbh... Bidh an fheadhainn a tha a' frithealadh a' bhalaich, nach eil fhathast còig bliadhna deug a dh'aois, cuideachd a' falbh casruisgte.
  Tha an lùchairt fhèin sòghail; anns na beagan sheachdainean a dh "fhalbh, chaidh grunn thoraidhean bian, craiceann agus duaisean a chuir ris.
  Agus le òrdugh an ìmpire, tha iad fiù 's a' togail fear ùr ... Hirohito co-dhùnadh a thogail togalach mar urram dha na buadhan - togalach a dùblachadh àirde Tùr Eiffel. Ach fhad "s a tha iad fon lùchairt as motha san t-saoghal, tha luchd-obrach Sìneach a" glanadh na làraich. Na duilgheadasan aig àm a" chogaidh, ged a tha pailteas luchd-obrach ann a-nis, tha e cudromach nach bi stuthan amh a tha tòrr nas gann a" sruthadh air falbh. Airson leasachadh mèinnean, ath-nuadhachadh an fheadhainn a bh 'ann roimhe a chaidh a ghlacadh a-rithist à Breatainn agus na SA ...
  Chaidh Yamamoto a-steach don ìmpire agus chrom e gu domhainn, a 'guidhe slàinte mhòr ... Nas fhaide air adhart, còmhradh gnìomhachais a-mhàin.
  Mhol an àrd-mharaiche ath-aithris a dhèanamh air na bha air tachairt mar-thà ann am Port Artair ann an 1904, nuair a thug cabhlach Iapan ionnsaigh gu fealltach air ionad nèibhidh Ìmpireachd na Ruis air 27 Faoilleach.
  Is ann dìreach an turas seo a bhathas an dùil a dhol air stailc le feachdan longan-cogaidh agus luchd-siubhail itealain, gu math, gu dearbh, le flotillas ionadail, luchd-sgrios. Tha neart cabhlach Iapanach uamhasach: tha sin a" ciallachadh gum feum iad fhathast a chleachdadh. Dh'èirich ceistean fhathast, am bu chòir dhut bualadh air Petropavlovsk-Kamchatka?
  Thuirt Hirohito:
  - Gus planntachadh sa bhad aig an ìre seo, thig e gu bhith a" toirt air falbh pàirt de na feachdan bho dhìon eileanan Hawaiian, agus is e seo an cunnart gun caillear a" phuing as cudromaiche ann an dìon a" Chuain Shèimh!
  Thog Yamamoto misneachd:
  - Air an aon làimh, tha do Mhòrachd ceart, ach ... Chan eil feachdan mòra gu leòr aig na Yankees a-nis airson ionnsaigh a thoirt orra. Chan eil e coltach gum bi iad deònach cabhag a dhèanamh an-dràsta, gu h-àraidh leis gu bheil sinn air dithis eile den luchd-giùlan itealain aca a chuir fodha le cuideachadh bho nigheanan ninja o chionn seachdain. - Sheall Grand Admiral gu na speuran. - Chan eil dad aca airson stad a chuir oirnn, agus gus taic a thoirt don ionnsaigh air Hawaii bhon adhar. Agus chan eil luchd-giùlan phlèanaichean agus longan-cogaidh air an togail gu sgiobalta. - Ged a tha Mankurt na ghille seòlta, ach airson gum bi e feumail san t-suidheachadh seo ...
  Fhreagair an t-ìmpire gu glic:
  "Ach is e sin as coireach gum faodadh e feuchainn ris a" chothrom aige a ghabhail. Mar eisimpleir, airson a dhol air tìr air soithichean marsanta, fhad "s a tha tonnage gu leòr de shoithichean àbhaisteach aig na Stàitean Aonaichte.
  Thuirt Yamamoto gu loidsigeach seo cuideachd:
  - Leig leis feuchainn! Tha ar saighdearan-coise air faighinn a-mach mu thràth agus tha an neart agus an stamina aithnichte air feadh an t-saoghail. Cha bhi cead aig nàimhdean mòran a ghlacadh. Agus an uairsin tillidh ar longan-cogaidh agus luchd-giùlan itealain agus gearraidh iad dheth an solar ... Agus bidh deichean de mhìltean de chuirp agus prìosanach ann. Agus anns a 'chùis seo, bidh sgaraidhean a-staigh a' fàs nas doimhne ann an Ameireagaidh, agus tha eadhon cogadh catharra beag comasach!
  Chòrd an co-dhùnadh sin ri Hirohito. Chàin an t-Ìmpire an Grand Admiral air a ghualainn ann an dòigh càirdeil:
  - Agus dè? Gu dearbha, cho fad "s as aithne dhomh na h-Ameireaganaich, chan eil fios aca ciamar a thèid iad air tìr gu sgiobalta air oirthir gun ullachadh. Mar sin tha ribe a" feitheamh orra!
  Thuirt Yamamoto le gàire:
  - Agus is e an ath cheum leum a-steach do Chanàl Panama!
  Fhreagair Hirohito:
  - Chan eil, Admiral. Cha bhi sinn a' cumail an t-sith. Faodaidh Ameireagaidh millean saighdear a thilgeil a-steach le Shermans ùra, agus gu do-sheachanta tilg na feachdan as laige a-steach don mhuir. A bharrachd air an sin, faodaidh luchd-calpa na SA an Cuan Sèimh fhàgail fhathast, ach cha chaill iad Panama gu bràth, far a bheil stuthan amh a 'tighinn à Ameireaga a Deas. Is e seo an comharra aca airson sabaid gu deireadh. Agus mar sin tha dòchas ann gun tarraing Hawaii na feachdan aca gu lèir le magnet, bidh sinn a" bleith saighdearan na SA gus am bi beachd a" phobaill agus cruadal a" chogaidh a" toirt ìmpireachd Orlan gu mì-riaghailt. - Thug an t-Ìmpire dhà no dhà de chofaidh dhubh agus chuir e ris. - Dha na Stàitean Aonaichte, tha Ameireagaidh fhèin na dhaingneach do-chreidsinneach, ach tha Hawaii, ionad a-muigh, air fearann cèin. Stadamaid an ardor gus an tèid an nàmhaid as cudromaiche a chuir fodha. Uill, an uairsin tuitidh sinn air na Stàitean Aonaichte bho dhà thaobh. Na dì-chuimhnich, ma dh'fhosglas tu dàrna aghaidh feumar feachdan a lùghdachadh air aon dhiubh.
  Cha do dh" aontaich Yamamoto ach ann am pàirt:
  - Gun teagamh, 's e tuath an rud as cudromaiche dhuinne, gu h-àraidh a thaobh dùilean fad-ùine. Ach cha mhòr nach eil e a 'cur bacadh air na soithichean. Às deidh tuiteam Vladivostok, mar thoradh air an aimsir chruaidh, cha chuir na bhios air fhàgail leis na Ruiseanaich dragh oirnn tuilleadh. Agus an uairsin tha e comasach gnìomhachd armachd nas gnìomhaiche an aghaidh nan SA!
  Dhearbh Hirohito:
  - Gu dearbh bidh iad! Is tu mo dheas làmh agus taic na rìgh-chathair!
  Thuirt an t-ìmpire, a 'coimhead air na maighdeannan brèagha,:
  - Ach a-nis tha na h-aonadan talmhainn a 'gabhail os làimh an rùn a bhith ag àrdachadh Tìr an Ar-a-mach Sun agus bidh iad a' toirt buaidh air a 'chogadh. Mar sin bidh e riatanach faclan dealachaidh a thoirt dha na saighdearan-coise againn!
  Rinn Yamamoto cabhag gus cur an cuimhne an ìmpire:
  - Ach mhol e a dhol gu tuath air ais ann an ceathrad 's a h-aon ... Ged, is dòcha, cha robh am moladh seo fhathast abaich aig an àm sin!
  Dhearbh Hirohito:
  - Deas! Tha sinn a-nis air ullachadh nas fheàrr airson cogadh fada anns a" cheann a tuath. Tha an dà chuid ola agus bauxites, meatailtean, gual, saothair againn... Tha a h-uile càil againn airson sabaid fada agus soirbheachail. Tha sinn air fàs nas treasa, agus tha sinn air ar n-ullachadh mòran nas fheàrr na bha sinn anns a" chiad dà fhichead. Ann an ùine ghoirid, Yamamoto - falbh agus buannachadh!
  An dèidh a bhith a 'toirt taic don cheannard Iapanach as ainmeil, Hirohito, chuir e roimhe èisteachd an-toiseach ri òran a rinn ninjas boireann. Uill, an uairsin tha còmhradh tlachdmhor agam le seanalairean feachdan na talmhainn. Chan eil ach latha no dhà air fhàgail.
  A dh 'aindeoin gu robh an cunnart bho ionnsaigh le Iapan armailteach air fàs gu math fìor an dèidh turas Ribbentrop gu Tokyo, le cuideachadh bho bhrìbearachd agus brathadh, thug riochdairean Mikado dearbhadh air òrdugh Vladivostok gun a bhith a' cur na saighdearan gu làn deiseil airson sabaid. Agus mar thoradh air an sin, tha claidheamh Damocles air a thoirt a-steach mar-thà, agus tha iad a 'frithealadh an taigh-bìdh.
  Rug am Màidsear Vinogradova air an oifigear òg leis a" fhalt, bha i na ceann na b" àirde na e agus gu soilleir na bu làidire:
  - Cia boicht' agus misg ! Carson a tha sgioba cho sgaraichte agad! Tha am fear seo a" coimhead nas coltaiche ri balach cabin na ri oifigear. Is dòcha airson toiseach tòiseachaidh, sèididh e gu math e gus an tig na hopan gu lèir a-mach.
  bha nàire air Dubinin:
  - Is e seo Pasha Shoigu. Chaidh a chuir gu cùrsaichean gu dìreach bho Sgoil Suvorov, a rèir prògram giorraichte. Tha e fhathast gu math na bhalach, ann an dà mhìos tha a cho-là-breith sia bliadhna deug a dh'aois.
  Rinn Vinogradova grimaced gu mì-thlachdmhor:
  - Wow! Aig còig-deug agus mar-thà na oifigear! Sin a nì cogadh! Agus cha robh fios agam gu robh bleoghan a" faighinn tiotalan làn-chuimseach mu thràth.
  Chrath Dubinin.
  - Ann an cogadh, bidh clann a 'fàs suas tràth! A bharrachd air an sin, thachair sgeulachd dha, mar a sgrìobh e an sgeulachd as fheàrr mu dhìon Moscow, agus thug Zhukov fa-near dha seo agus chomhairlich e dha am balach a ghluasad bho òglaich gu oifigearan.
  Dh'fhàs Vinogradova nas caoimhneil leis na faclan seo:
  - Math! Nach eil e gòrach. - Bha i a" bagairt mar a bha oileanach sgoile ag ionnsachadh le a meur. - San fharsaingeachd, chan eil e dona, ach gun a bhith ag òl tuilleadh! Is urrainn dhomh fàileadh a dhèanamh, agus tha mo shròn mar chù, sa bhad fon chùirt! - Thug boireannach làidir, aibidh, ach gun a bhith air chall co-sheirm lùth-chleasachd agus ùrachadh, a meur aig a" chòirneal. "Gu fìrinneach, pàighidh tu airson seo. Mar-thà na dhuine meadhan-aois, ach ga ghiùlan fhèin.
  Rinn Dubinin casadaich gu feargach:
  "Gu fìrinneach, tha mi trithead" s a trì, ach tha mi air a bhith air mo leòn seachd tursan mu thràth, agus mar sin tha mi a "coimhead sean ...
  Bha Vinogradova airson rudeigin a ràdh mar fhreagairt, nuair a bhris rughadh uamhasach an t-sàmhchair ro-làimh. Bha e mar gum biodh ulpagan troma a" tuiteam às na speuran, bha glainne na h-uinneige a" spreadhadh sa bhad. Bhuaileadh pìosan de chlach-mheallain air a" bhòrd agus eadhon air tìr ann an làmhan is aghaidhean oifigearan air an mhisg. Dh'èigh Vinogradova mar chomanndair:
  - A h-uile duine a-mach sa bhad.
  Dh"èigh Dubinin mar fhreagairt, cho mòr is gun do reub e cha mhòr na cordaichean gutha aige:
  - Is iad so sligean dà- dheug agus ochd oirlich ! Tha e coltach gu bheil bàtaichean-cogaidh Iapanach den tonnage as motha air an sealg, tha sin a 'ciallachadh.
  Bhuail Vinogradova, ann an dragh, am balla leis a 'bhròg aice. Bho phòca le blas, co-dhiù, bròg cuach, sgàin an leacag:
  - Thòisich, ach chan ann mar a bha sinn an dùil! Chan eil idir! Gu dona, feumaidh sinn an sguadron a thoirt chun na mara sa bhad agus cabhlach na dùthcha de mhuncaidhean le sùilean cumhang a chuir fodha.
  A 'tuiteam air a h-uile ceithir, rinn an caiptean den chiad ìre (Air dhòigh eile còirneal) gearan:
  - Tha buill-airm a-mhàin air an sgriosadair agam agus air dà amar beag. Chan eil eadhon freagairt againn.
  Sheall Vinogradova dòrn trom:
  - Uill, thu fhèin agus asail! Bha an gaisgeach boireann le falt gorm mar shunami ag èigheach. - Ach bu chòir làmhachas cladaich a bhith agad! Às deidh na h-uile, cha deach a h-uile duine a chuir chun aghaidh an iar, a bharrachd air itealain. Às deidh na h-uile, thathas air a bhith a" bruidhinn airson bhliadhnaichean mu dheidhinn gum faod Iapan a dhol a-steach don chogadh aig àm sam bith.
  Dubinin mar-thà air a leòn gu ìre mhòr, bha e airson a ràdh, ach a-rithist thuit e, thuit pìosan sìos. Bha an dùdach a" caoineadh, a" toirt rabhadh gun tàinig itealan. Dh'èirich Dubinin, le duilgheadas mòr, agus dh'èigh e, a 'bacadh rumble Vinogradova:
  - Tha itealain againn, agus tha bataraidhean cladaich, eadhon ged nach eil iad ann an seata iomlan, rim faighinn. Feuch an freagair sinn!
  Bha am pìleat a" fàs feargach agus i a" ruith tro na sràidean:
  - bhithinn dìreach a" ruith chun ghaisgeach agam agus cuiridh mi na Japs sin, cha bhith e coltach gu leòr. Pàighidh iad fhathast airson Tsushima, agus Muduen.
  Dh" aontaich Shoigu, a gheàrr leth a chluais dheth:
  - Seadh, pàighidh iad! Tha, eadhon le ceudad!
  Bha spreadhaidhean ann agus sgoltadh mòr de ghunnaichean an-aghaidh itealain. San fharsaingeachd, chaidh a" mhòr-chuid de dhìon adhair Vladivostok a thoirt a-mach air ais anns a" chiad dà fhicheadamh bliadhna, gus dìon Moscow a neartachadh, agus mar sin cha robh coltas gun tug ioma-phuingean coloinidh mosgìoto dùthaich an Rising Sun mòran aire. a leithid de "fuaim". Leig bomairean dàibhidh Iapanach "tiodhlacan" earraich le sgreuch tollaidh. Chaidh am buille a chuir air a" bhaile agus air a" chabhlach. Chan eil na plèanaichean Iapanach ro mhòr, ach sùbailte, ach tha na longan-cogaidh, air an làimh eile, àrd. An seo, tha am fear as motha dhiubh eadhon gann sa chuan, fad trì cheud meatair, agus gunnaichean 460 millimeters.. Gus an deach aig na h-Ameireaganaich air gin de na bòidhchead sin a chuir fodha, agus sgrios an fheadhainn a thàinig beò, còmhla ris na bàtaichean-mara, an oirthir. Bha e gu math coltach ris an ionnsaigh borb air Land of the Rising Sun air 27 Faoilleach 1904. Is ann dìreach an uairsin cha robh itealan ann.
  Bha Dubinin a" faireachdainn gu robh e a" mùchadh bho bhith a" ruith. Chan e superman a th" ann, ach duine sìmplidh le sgamhanan tinn, air a ghlacadh ann an suidheachadh duilich. Agus cha do ghabh Victoria mòran thairis air. Saoil dè an aois a tha i, 's gann a tha i a' coimhead nas motha na deich air fhichead, tha a cìochan mòr, agus a guailnean farsaing coltach ri fear.
  Thionndaidh Vinogradova gu h-obann mun cuairt agus shìn i a làmh:
  - Na ruith seann duine, lean mi! - Dh'èigh i le leithid de neart 's gun do bhuail an tonn fuaim a cluasan. - Faigh an inneal-sgrios a-mach gu muir cho luath "s a ghabhas.
  Thòisich spreadhaidhean faisg air làimh, thuit sprùilleach, thuit fear dhiubh gu dìreach air Vinogradova, agus ghlac i gu meacanaigeach e le a làmhan. Bha an nighean crìochnachaidh a" faireachdainn mar neach-glèidhidh a choisinn breab-peanais gu soirbheachail, bha a" chriomag cruinn, blàth agus bha e coltach ri ball. Gu h-obann dh"fhairich Angelica rudeigin leaghan a" sruthadh sìos a gàirdeanan. Thug an nighean sùil air a 'chriomag, agus an uairsin thàinig eadhon a gaisgeach iarainn, air a chruadhachadh le trì bliadhna de chogadh (Còmhla ris na Spàinntich), thàinig nausea chun a h-amhaich. Bha ceann pàisde aice na làmhan. Nighean bhochd (ri fhaicinn bho na mucan-mara goirid, le sùilean gouged a-mach. Chuir Vinogradova a ceann gu faiceallach air an asphalt sgàinte agus chaidh i thairis oirre fhèin:
  - Cha robh uine agad gu peacachadh, gun bhi beò ! Ach, chan eil peacach nas motha na Dia, mar sin chan eil peacadh nas motha na dìmeas air fulangas chloinne.
  A-rithist, ràmh, agus criomagan, bhuail fear an nighean sa bhròg, a" sgrìobadh a" chraicinn. Bha Vinogradova mar-thà ag iarraidh tionndadh mun cuairt agus ruith cho luath 's as urrainn dhi chun an raon-laighe, far an robh a MIG gu foighidneach a' feitheamh ris a' bhan-aoigheachd ionnsaigheach, ach...
  Gu sgiobalta mar lann bhiodag, dh" aithnich sealladh a" ghaisgich cràdh do-fhulangach de phian air aodann caiptean den chiad inbhe Vasilchikov, nuair a sgèith am pàirt àrd aige den bhodhaig a chaidh a reubadh dheth air a thilgeil suas leis an tonn spreadhaidh. Is gann gun do chuir an nighean i fhèin às don chriomag. Ged is e nighean a th" innte, airson a" chiad uair ghabh i armachd na beatha shìobhalta. Tha i mar-thà aig aon àm, dòigh air choireigin a ghlacadh a gruaidh, fiù 's aig àm a' bhlàir eadar-nàiseanta anns an Spàinn. Mar thoradh air an sin, dh'fhuirich sgarfa domhainn, a bha, airson ùine mhòr, a 'milleadh a coltas. A bharrachd air a chur an grèim agus a 'cur a' chòirneal gu campa cruinneachaidh. Fìor, b 'ann ann an Siberia aig làrach clàraidh a chaidh a thoirt a-steach do neach-draoidh fìor làidir, a fhuair, le cuideachadh bho acfhainn agus a' toirt ionnsaigh air spioradan, air a leigheas, mar nach biodh e a-riamh, an leòn seo agus grunn eile. Craicnean a fhuaireadh tro na blàran leis na Seiceach Geal, saighdearan Kolchak, Denikin, Wrangel. Agus dh'ionnsaich i mòran dhi, agus mar sin buin Vinogradova, tha e coltach, don t-seòrsa dhaoine a chaidh a thaghadh.
  Fhuair i an cothrom falbh air thoiseach air a 'chlàr-ama a' cleachdadh seunan boireann, agus mar sin chaidh a toirt fo amnesty a dh'aindeoin an artaigil duilich. Chan eil a" phuing, gu dearbh, cho mòr ri ìmpidh a chur air an duine, ach dèanamh cinnteach nach fhaigh eagraiche a" phàrtaidh a-mach mu dheidhinn seo. Agus tha na h-uimhir de sgamadairean de gach strì ann, is gu bheil snitch, air snitch agus snitch, gan toirt air adhart. Mar sin cha luathaich thu gu mòr ma tha do chùrsa-beatha dèidheil ort.
  Tha seo a 'ciallachadh gu bheil buannachd mhòr aig Iapan ann an saighdearan-coise, itealain, agus eadhon ann an tancaichean. Uill, ann an tancaichean, tha ar pàirt air a dhìoladh le sàr chàileachd, agus tha an còrr tòrr nas miosa. Ged ma ghabhas tu gàirdeanan beaga, tha Iapan cuideachd air dheireadh anns an àireamh de ghunnaichean-inneal, mar as trice tha gunnaichean aice. Ach, tha roinnean an Ear Chèin air an droch uidheamachadh le gunnaichean submachine. Chan eil innealan gu leòr ann airson a h-uile duine. Mar sin ... A thaobh càileachd, chan eil àrdachadh sam bith anns na saighdearan-coise, ach, eadhon nas miosa, tha na h-oifigearan as fheàrr air an gluasad gu aghaidh nan Sòbhieteach, an seo chan eil na saighdearan as miosa, mar riaghailt, air an losgadh, aig a 'char as lugha de thrèanadh armailteach. Tha seo a 'ciallachadh gu bheil an cogadh a' tòiseachadh, ann an suidheachadh air leth mì-fhàbharach airson an USSR. Agus thèid grunn thasgaidhean ùra a thilgeil chun an ear ...
  Gu h-obann chaidh Vinogradova a-steach don conflagration. Bha ospadal a' bhaile a chaidh a bhomadh na theine. Tha an dealbh dha-rìribh apocalyptic, agus tha boireannaich, clann, agus seann daoine a" losgadh beò. An so thuit an leanabh 's an teine, agus mu 'n cuairt bha rughadh agus caoineadh uamhasach.
  Dh'fhairich Vinogradova trompaidean nan archangels na ceann agus thilg i fhèin a-steach do na lasraichean. Bha teangannan teine a' reubadh làmhan ruisgte agus aodann fosgailte na h-ìghne, ach ghluais am pìleat cho luath 's gun d' fhuair i grèim air an leanabh, ga tharraing a-mach à glacadh an sgrios.
  Leum an nighean a-mach, a 'faireachdainn dìreach beagan tachas air a craiceann, thoir sùil air an leanabh. Och, bha e ro fhadalach, bha am balach air mhùchadh, a" tarraing lasraichean na sgamhanan, a" losgadh air aodann cruinn. Tha leithid de blisters air a" chraiceann nas buige na gucagan neòinean-nòin. Thuirt Vinogradova:
  - Seo caos daonna!
  Bhuail i cnap de sgudal le a bòt, agus às deidh sin rinn i cabhag gus cuideachadh le cò eile a dh" fhaodadh a bhith air a shàbhaladh. Bha e coltach ri dannsa cobra eadar luchd-losgaidh gas, bha an nighean a" gluasad gu math neònach agus a" dannsadh. Loisg i i fein, leagh a bòtannan, loisgeadh a tunic, ach lean i air a" sabaid gu cruaidh air son gach deòir a bh" aig pàiste, airson gach buille cridhe beag, airson gach beatha lag, ach cho riatanach airson na dùthcha! Thuit na bòtannan as a chèile, agus a nis bha a' chaileag a' dannsadh troimh 'n lasair lasrach, a casan rùisgte, siùbhlach. B" e martarach a bh" innte, ach chan e a-mhàin cailleachan-dubha ga chràdh fhèin le fastaidhean is cuip, rud nach eil na bhuannachd do Dhia no do dhaoine, na martarach-sabaid a" sàbhaladh beatha shònraichte. Bha casan na h-ìghne gaisgeach còmhdaichte le sreath de blisters beaga, ach ghluais iad eadhon nas luaithe agus nas mionaidiche bho phian.
  Thug caiptean na seirbheis mheidigeach a-mach bòtannan mòra às a bhaga, agus dh" èigh e rithe:
  - Gabh iad, cuir air gu sgiobalta iad! Bidh thu a" dannsa air an lasair, agus mar sin bidh thu nad chripple.
  Fhreagair gaisgeach le inbhe prìomh neach sa bhad:
  - Tha e nas fheàrr a bhith nad neach-cripple gu corporra na bhith nad neach-brathaidh moralta! Chan e diog dhut fhèin, a h-uile càil airson an aghaidh, a h-uile dad airson buaidh!
  Fhreagair caiptean na seirbheis mheidigeach:
  - Is e fìor dhuine Sòbhieteach a tha seo!
  Mhallaich Vinogradova, a" stampadh sìos an lasair:
  - Agus dè a tha thu nad sheasamh, sàbhail daoine!
  Rinn an caiptean osna.
  - Tha bràistean agam, an àite casan!
  Dh'èigh Vinogradova, a 'toirt a-mach nighean eile le aodann leth-sgàinte agus gun mhothachadh, gu fiadhaich:
  Dè cho cruaidh 'sa tha Dia!
  Chrath an caiptean.
  Cha'n e coire Dhe a th' ann, ach coire dhaoine !
  Rinn Vinogradova gearan gu reusanta agus gu misneachail:
  - Is e seo an aon rud ri ràdh - chan e na pàrantan as coireach, ach a 'chlann!
  Bha an sgiobair airson rudeigin a ràdh, ach chaidh na sgòthan de cheò a-steach don amhaich aige, agus bha e a" casadaich gu feargach.
  Chaidh na bomaichean sìos, ach lean an rùsgadh. Tha solar math de shligean aig gunnaichean an t-soithich, ge-tà, bha an teine a-nis air a stiùireadh nas motha gu na soithichean Sobhietach a bha air an dì-armachadh. Thuig Yamamoto gum biodh ceannas aig muir a" gluasad an iomairt sa chogadh seo gu Iapan airson ùine mhòr. Agus airson soithichean a thogail, tha am pròiseas daor agus fada, ged a tha, mar eisimpleir, bàtaichean-aigeann, is dòcha, nas fhasa a stampadh. Feumar seo, gu dearbh, a thoirt fa-near cuideachd, ach tha e cudromach an structar a bhriseadh. Bha Admiral Yamamoto, an duine as cumhachdaiche ann an Iapan às deidh an Impire Hirohito, a" faireachdainn mar dhia. Dia fìor, agus mar sin theagaisg creideamh dùthaich an Rising Sun gur e comas armachd an dòigh as fheàrr air deification! Agus a nis b' urrainn an ceannard mòr an t-àite mu'n cuairt a chràdh agus a bhualadh gu neo-riaghailteach. Os cionn Vladivostok tha sgòthan tiugh, dubha de cheò airson mòran chilemeatairean; is iad sin goireasan stòraidh ola agus ionadan connaidh nan teine. Na ceudan, mìltean de dhaoine air an losgadh, ifrinn, uill, às deidh sin, ciamar nach mothaich thu mar dhia a rinn dìoghaltas air na Ruiseanaich airson linntean de irioslachd, tha sluagh mòr air an èigneachadh ann an sreath de dh" eileanan cho beag an taca ri farsaingeachdan na Ruis. A-nis tha cabhlach na Ruis a" dol fodha, agus eu-coltach ri Cala Peru, chan fhàg iad aon shoitheach.
  Rè Blàr Khalkhin Gol, mhol Yamamoto buille coltach ri Vladivostok a lìbhrigeadh, airson an deach plana mionaideach a dhealbhadh. Ach gun dùil rinn Hitler sìth ri Stalin. San fharsaingeachd, amadan Hitler, a thòisich murt nan Iùdhaich agus mar sin chuir e na aghaidh fhèin an dà chuid a 'Phòlainn agus dùthchannan an Iar. Agus carson a bha feum aige air? A bheil thu airson beairteas Iùdhach fhaighinn? Ach bha e na b 'fheàrr a bhith an toiseach cumhachd an t-saoghail, a' chùis air an USSR, agus 's dòcha an uair sin dùthchannan eile. Tha an taobh an iar nas fhasa a bhuannachadh air sgàth 's gu bheil an inntinn mòran nas lugha air a chomharrachadh le fanaticism agus claonadh gu fèin-ìobairt. A bheil co-dhiù aon chùis aithnichte de phìleatan Ameireaganach a" reubadh? Fìor, bha dà thubaist ann, ach tha e glè choltach gur e tubaist a tha seo. Tha na Ruiseanaich fanatical, rud a tha neònach, leis nach eil an creideamh Orthodox ag aontachadh ri fèin-mharbhadh, agus chan eil e idir den bheachd gum faod duine slighe gu pàrras a chosnadh le cleasan armachd. San fharsaingeachd, tha teagasg Chrìosd anabarrach gòrach agus neo-fheumail. Leugh e Yamamoto am Bìoball agus ghabh e iongnadh air cho gòrach 'sa bha daoine a bhith a' beachdachadh air a leithid de Dhia sìtheil. Mar eisimpleir, tha e a 'teagasg: bidh iad gad bhualadh air a' ghruaim cheart - tionndaidh gu do làimh chlì, bidh iad ag iarraidh aon lèine - thoir dhà, gràdhaich do nàmhaid! Is e dìreach neach le tinneas inntinn as urrainn beachdachadh air Crìosd Dia. Chan eil a leithid de chreideamh math ach airson tràillean, bhasailean ceangailte. Agus feumaidh gu robh an Roinn Eòrpa gu lèir agus leth an t-saoghail air creidsinn. Fìor, cha do chuir teagasg Ìosa, a dh "aindeoin gu bheil e a" diùltadh prionnsapal an t-Seann Tiomnadh, sùil airson sùil, agus a "teagasg dhut gaol a thoirt do do nàimhdean, a" cur stad air na Breatannaich bho bhith a "faighinn thairis air an treas cuid den phlanaid gu lèir, a" cruthachadh an an ìmpireachd as fharsainge ann an eachdraidh a" chinne-daonna. Agus tha seo a dh'aindeoin creideamh Bhreatainn, far a bheil Dia air ainmeachadh eadhon anns an laoidh nàiseanta. Gu iongantach, tha cinn-suidhe nan SA a" mionnachadh air a" Bhìoball, ach a dh" aindeoin sin thug iad ionnsaigh air bailtean-mòra Iapanach le bomaichean napalm, a" losgadh mìltean de bhoireannaich is de chloinn beò. A bharrachd air an sin, mharbh iad an sluagh sìobhalta, chan ann le tubaist, ach a dh'aona ghnothach, b 'e innleachd a bha seo airson a bhith a' cur eagal air an t-sluagh shìobhalta: a 'lagachadh goireasan daonna is eaconamach. Ach chan eil na Seapanach air na Stàitean Aonaichte a bhomadh fhathast. Ach bidh iad! Agus tha iad cuideachd a" cur an-iochd sònraichte ris na samurai. Às deidh na h-uile, b 'urrainn dha Yamamoto, ma thogras e, briseadh troimhe le bomairean gu bailtean-mòra na SA, gu h-àraid às deidh dha cabhlach Yankee a chall faisg air Acarsaid Peru. Tha, tha Eòrpaich nan bastards moralta. Tha tuigse shìorruidh aca, creideamh, teagasg agus chan eil! Chan ann mar sin ann an Iapan! Is e na tha sinn a" teagasg na nì sinn. Cha 'n 'eil a leithid de ni ann a tha Dia ag radh tionndaidh a ghial eile, gidheadh mharbh a sheirbhisich clann bhig a dh'aona ghnothach. Tha, san fharsaingeachd, chan urrainn don chreideas gu bheil Dia Aon agus Uile-chumhachdach a bhith fìor. Nam biodh e na aonar, an sin gun teagamh bheireadh e an aire gu'n tugadh daoine aoradh dha gu ceart, ann an creidimh agus ann am firinn, agus gu'm biodh aon teagasg aca. Agus mar sin bidh a h-uile duine ag ùrnaigh mar a tha e ag iarraidh, dè a tha e ag iarraidh. Agus tha an saoghal ro grànnda agus ceàrr airson a bhith air a chruthachadh le aon Dia Uile-chumhachdach. Às deidh na h-uile, bidh riaghladair cunntachail sam bith sa chiad àite a 'strì airson òrdugh agus ceartas. Tha e ag iarraidh gum bi an làidir, glic, uasal, onarach anns a 'chiad àite, agus an còrr an dàrna cuid ceartachadh fhèin, a' fàs gu corporra agus gu spioradail, no ... Ach, ma tha Dia Uile-chumhachdach agus Cruthadair na cruinne-cè, cha bhiodh e cruthaich freaks corporra agus inntinn. Às deidh na h-uile, carson a tha an ìmpire uaireannan a 'toirt air falbh laigsean dhaoine mar a chaidh a thoirt seachad? Leis nach eil dòigh eile ann, chan urrainn dha freaks a thionndadh gu fir eireachdail agus gealtach gu bhith dàna ann am priobadh na sùla. Ach nam b" urrainn dhomh, dhèanainn sa bhad e! Och, feumaidh mi gabhail ris na tha ann agus dèiligeadh ris an stuth daonna a fhuair mi mar a chaidh a thoirt seachad. Ach cò uaith a fhuair e 's i ceist eile. Tha, agus tha uireasbhaidhean aig an ìmpire fhèin: chan eil ann ach duine - tha e a" fàs sean, tinn, lag. Gu iongantach, bidh ìmpire diadhaidh gu tric a" fuireach nas lugha na seirbheiseach àbhaisteach, tha nas lugha de sgilean armachd aige na a" mhòr-chuid de sheanalairean agus mòran shaighdearan. Uill, dè a tha ann bho Dhia Uile-chumhachdach. Ach chan eil geal nas fheàrr! Ann an eachdraidh na Roinn Eòrpa gu lèir, cha robh ceannsachadh uamhasach agus soirbheachail na Hitler. Tha, tha e dha-rìribh na shamhla air comas armachd dhaoine geala! Agus, a dh'aindeoin sin, cha b 'urrainn don cheannard as motha a-riamh agus sluagh, eadhon crìoch a chur air an talla-spòrs, foghlam àrd-sgoile fhaighinn, a tha riatanach ann an Iapan!
  A bharrachd air an sin, cha deach gabhail ri Hitler dhan arm, airson adhbharan slàinte. Gu h-iongantach, bha an dealas seo de chult neart, an leòmhann cogaidh, cho lag gu corporra, eadhon anns a 'Ghearmailt, far a bheil dreuchd armailteach aig gach post, cha deach a ghairm mar neach prìobhaideach. Dè cho ìosal sa tha an Roinn Eòrpa.
  Ach, cha robh foghlam àrd-sgoile aig Stalin, fear eile de na luchd-poilitigs as fhollaisiche den ùine againn, ach bha e na chnap. Agus gu inntinneach, cha robh e cuideachd air a dhreachadh a-steach don arm, airson adhbharan slàinte. Gu inntinneach, co-thuiteamas, cha robh foghlam àrd-sgoile aig dà nàmhaid droch-rùnach, cha deach an gairm airson seirbheis armachd air sgàth adhbharan slàinte, bha athraichean air mhisg, agus bha athair Hitler cuideachd ag obair mar ghreusaiche an toiseach!
  Seo a leithid de cho-thuiteamas, neònach, ominous. Chan ann mar sin a tha làmh dheas Hitler. Tha e bho theaghlach de uaislean, bha sinnsear Goering na iar-cheannard air fìor riaghladair na Gearmailt, Bismarck. Tha Goering na neach-gnìomhachais, oligarch, uaislean agus pragmatist. Tha iad cuideachd ga fhaicinn comasach dhaibh an Fuhrer aig a bheil seilbh a chuir an àite. Tha Ameireagaidh agus Breatainn cuideachd, ged a tha e gu dìomhair, airson crìoch a chuir air an Ruis, ge bith dè an rèim riaghlaidh, ach tha iad airson crìoch a chuir air na comannaich, a tha a" dol às àicheadh bun-bheachd seilbh phrìobhaideach, cho mòr is gum bi iad eadhon a" tionndadh sùil dall air an cus neartachadh. na Gearmailt.
  Ach, tha a 'Ghearmailt na farpaiseach geo-poilitigeach, ach farpaiseach taobh a-staigh frèam riaghailtean calpachais agus uaislean a' gheama, agus tha an Ruis Bolshevik gu tur coimheach agus nàimhdeil. Tha e eadhon na iongnadh gun tug Churchill fhèin cuideachadh bho Stalin bhon dà fhichead sa h-aon, seo leis a h-uile gràin an-aghaidh comannachd, traidiseanta, Sasannach air an Ruis. Às deidh na h-uile, tha a 'Ghearmailt fo na deargan na each-cogaidh air a chur gu carbad nan Sòbhieteach, agus tha an USSR fo na donn na raon partisan sìorraidh. Às deidh na h-uile, cha bhith na Bolsheviks fanatical a 'rèiteachadh iad fhèin, agus bidh iad a' pàigheadh cogadh guerrilla fada, a chuireas às don Treas Reich cho mòr 's gun tèid a h-uile bruadar mu leudachadh a bharrachd a-mach à sealladh mar bhogha-froise an dèidh stoirm tàirneanach! An Ruis fon Ghearmailt, nas fheàrr na a" Ghearmailt fon Ruis! Le seo a thuigsinn, tha e soilleir carson a tha na SA agus Breatainn a" coimhead airson slighe a-mach às a" chogadh.
  Tha Yamamoto na phragmatist, bha e a" cogadh ris na SA agus Breatainn. Ach bhrosnaich an dà ìmpireachd seo iad fhèin Iapan le bhith a" cur embargo air solar stuthan peatrail. Às deidh na h-uile, chan eil tobraichean fhèin aig dùthaich an Rising Sun, agus mòran stuthan amh eile. Bha na Seapanach a" barganachadh, bha na h-Ameireaganaich a" tighinn gu crìch barrachd is barrachd iarrtasan iriosal.
  Agus aig an aon àm, cha robh na Yankees, a 'brosnachadh a' chogaidh, idir a 'gabhail cùram mu bhith a' toirt an airm agus an nèibhidh gu bhith deiseil airson sabaid. Thionndaidh am buaireadh a-mach gu bhith ro mhòr, agus mar as motha bha dòchas ann gun robh Moscow gu bhith a" tuiteam agus a" Ghearmailt, agus gun tigeadh a caraidean gu teasairginn. A bharrachd air an sin, bha dòchas ann nach biodh na Stàitean Aonaichte, a tha fhathast nan dùthaich an ìre mhath deamocratach, gu mòr an urra ri beachd a" phobaill, nan slaodadh an cogadh air adhart, nach biodh iad airson fuil a dhòrtadh air eileanan dhaoine eile. Gu dearbh, carson a gheibheadh duine àbhaisteach Ameireaganach air an t-sràid cisteachan-sinc còmhla ri a chàirdean, mura h-eil sinn a 'bruidhinn mu bhith a' dìon fearann na Stàitean Aonaichte fhèin, agus eadhon a 'pàigheadh cìsean armailteach mòr! Is dòcha gur e sin as coireach gun do chaill an Ruis tsarist, le barrachd shaighdearan, ach cha robh muinntir na Ruis a" beachdachadh air Manchuria mar an sgìre aca, agus cha robh iad airson pàigheadh le fuil is fallas airson ùidhean eas-chruthach. Gu mì-fhortanach, cha do ghabh Hitler ri Moscow, gu ìre air sgàth cho neo-ullaichte airson a 'Gheamhraidh chruaidh, agus gu ìre air sgàth a' ghnè fanaticism aig na Bolsheviks. Ach, chan e a-mhàin na Bolsheviks, tha muinntir na Ruis buailteach fèin-ìobairt airson amasan mòra. Às deidh na h-uile, chaidh a 'chiad reithe adhair a dhèanamh leis a' ghille Ruiseanach Messer. Tha e eadhon iongantach nach do rinn e seo air sgàth uairean pàrras, ach airson an Tìr-mòr. Ged a tha ... Messer gu ìre na amadan, leis gu bheil e na mhaighstir air aerobatics, innleachdach, dealbhaiche, agus gu dearbh bheir fear beò mòran a bharrachd buannachd don Motherland. Is dòcha nach eil na Yankees cho ceàrr, ag ath-aithris a" phrionnsapail: is e am prìomh rud ann am blàr a bhith beò! Às deidh na h-uile, chan urrainn dha na mairbh a mharbhadh tuilleadh!
  Thuirt Admiral Naumo:
  - Tha sinn mu thràth air còrr air dà thrian den armachd a chleachdadh. Tha na gunnaichean glè theth, tha iad air an dòrtadh le bucaid uisge!
  Rinn Yamamoto crois le a mheur san adhar agus thuirt e ann an guth ìosal, caran gruamach:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gun seas na gunnaichean an treas cuid de na sligean mu dheireadh. Ged nach eil, cuir a-mach suas ri ceithir fichead sa còig sa cheud.
  Chrath an Àrd-mharaiche Naumo agus sguab e fallas bho aghaidh.
  - An fhiach e a h-uile rud as fheàrr a thoirt seachad air a 'chiad latha?
  Ghlan Yamamoto a dhòrn.
  - Cosgaisean! Gu dearbh is fhiach e! Chuir sinn iongnadh air na Ruiseanaich, mar a bha e ann an 1904, na Gearmailtich ann an 1941, ach bidh Stalin a 'peanasachadh an àithne gu mòr agus cha tachair seo a-rithist. Mar sin feumar a chleachdadh gun do thuit earball an dràgon na chadal. Gu fìrinneach, tha mi a" tuigsinn Stalin, thug an cogadh leis a" Ghearmailt aire cho mòr is gun do sguir e a bhith a" coimhead às dèidh an Ear Chèin. Agus tha eagal air an entourage aige gun stiùiriche an iomairt a ghabhail. An seo chaill sinn ar buille. A bharrachd air na h-Ameireaganaich. Bha e follaiseach don a h-uile duine gun robh a 'chùis ga ullachadh, na sgòthan a' cruinneachadh, bhiodh tàirneanach a 'bualadh a dh'aithghearr, ach ...
  Bha Naumo a" suathadh ri leagh a" chlaidheamh samurai a bha crochte air a chrios, no mar a chanar ris gu cumanta cuideachd katana:
  - Bidh Ruiseanaich an-còmhnaidh ag obair fadalach! Cha bhi an cogadh ro fhada agus ruigidh sinn na h-Urals.
  Thog Yamamoto a shùilean chun na speuran.
  "Gun cuidicheadh na diathan sinn le seo, ach chan eil mi a" smaoineachadh! Bidh iad ag ionnsachadh gu luath, sheall Khalkhin Gol gu bheil an ìre de Ruiseanaich nas àirde na aig àm a 'chogaidh 1904-1905. A bharrachd air an sin, innsidh mi dìomhaireachd dhut. Chuidich an neach-ionaid dìomhair againn ann an Vladivostok beagan nach robh sligean aig an làmhachas cladaich a bha gu math cumhachdach, agus nach do dh'fhàillig an itealan ann an tìde. Is e seo an cogadh dìomhair.
  Chuir Naumo iongnadh air:
  - Agus càite an robh SMERSH agus an NKVD a" coimhead?
  Rinn Yamamoto gàire, a 'crathadh a chorragan.
  "Tha na buidhnean as miosa den Ruis a" frithealadh an seo anns an Ear Chèin, tha an fheadhainn air a bheil eagal bàsachadh air an aghaidh Sobhietach-Gearmailteach a" strì airson Vladivostok. Mar sin, an seo tha e mòran nas fhasa lorg fhaighinn air neach-brathaidh no amadan aig a" mhullach, a bharrachd air neach fèin-sheirbheis. Agus tha an NKVD cho cleachdte ri bhith a" nochdadh co-fheall mac-meanmnach is nach mothaich e tuilleadh luchd-brathaidh. Mar sin tha e gu math comasach a bhith ag obair. Air an t-slighe, ma chaidh grunn sheanalairean a-null gu taobh nan Gearmailtich, a dh'aindeoin gu bheil an teaghlaichean, an càirdean agus an caraidean ann an cunnart airson seo, tha e comasach brìb a thoirt do chuideigin bhon mhullach. No cleachd e anns an dorchadas, a tha eadhon nas fheàrr. Mar sin tha sinn air tòrr obair a dhèanamh. Tha sinn Iapanach mar as trice air an comharrachadh le mionaideachd ann a bhith a" smaoineachadh mu obair armachd, agus a" toirt aire do na rudan beaga.
  Suathadh Naumo meall a katana.
  - Deas! Ach tha nàire Khalkhin Gol a" nochdadh faireachdainn de shearbhas agus buaireadh làidir! Ciamar a b" urrainn dhuinn...
  Thug Yamamoto taic dha:
  - Bha barrachd Manchus na Iapanach, agus san fharsaingeachd tha e do-dhèanta a bhuannachadh fad na h-ùine. Feumaidh mi a thoirt fa-near, ge-tà, nach robh na h-aonadan as fheàrr a 'sabaid air ar taobh, agus bha buannachd mhòr aig na Ruiseanaich ann an itealan agus tancaichean.
  Tharraing Naumo leth-tharraing an katana aige.
  - Chan eil sinn reusanta! Cha toir samurai iomradh gu bràth air lann dòrainneach agus each sgìth, mòran nàimhdean, agus armachd lag!
  Ceartaich Yamamoto:
  - Samurai gu dearbh chan eil, ach fear gu mì-fhortanach tha! Bidh daoine buailteach mearachdan a dhèanamh!
  Chaidh aire a thoirt do Yamamoto agus dh" èigh e rudeigin a-steach don phìob, agus lean i oirre:
  - Cha lùb samurai gu bràth! Theid e gu reithe agus an aghaidh an t-sruth.
  Chrath Naumo.
  - Gu dearbh! Ach shabaid sinn na SA agus an Leòmhann Breatannach.
  Bhuail Yamamoto an taigh-cuibhle le a mheur.
  - Tha! Fìor, ach chaidh na SA a bhualadh anns na fiaclan, chaill Breatainn a coloinidhean, agus bha a 'Ghearmailt ann an trioblaid. Bha sinn airson na h-uimhir de fheachdan a tharraing air ais bho thaobh an iar na Ruis gus a dhèanamh nas fhasa don Wehrmacht a dhol air an oilbheum. Bha am buille air a phlanadh airson a 'Chèitein, nuair a bha na rathaidean a' tiormachadh, ach chuir na h-Ameireaganaich stad air.
  Tharraing Naumo an katana aige agus bhuail e san adhar e:
  - Bàs dha na SA! Bidh iad an-còmhnaidh a" cur bacadh air Iapan.
  Rinn Yamamoto gàire gu glic.
  - Chan ann an-còmhnaidh, gu dearbh, mar eisimpleir, nuair a bha sinn a" sabaid an toiseach leis an Ruis, chuidich na Yankees sinn gu mòr le iasadan, a bharrachd air solar armachd. Chaidh còrr 's leth ar cabhlach a dhèanamh le airgead nan Stàitean Aonaichte agus Bhreatainn, agus aig na gàrraidhean-luinge aca fhèin. Mar sin chan eil Ameireagaidh an-còmhnaidh dona, ach chan ann sa chùis seo.
  Dh"fhaighnich Naumo le iongnadh:
  - Agus carson?
  Dh"aontaich Yamamoto a mhìneachadh:
  - Bhris treud de bhomairean fada troimhe gu Tokyo, agus dhèilig iad ri buille brùideil don phrìomh-bhaile, a" cleachdadh bhomaichean napalm. Loisg na ceudan de thaighean fiodha, agus dh'òrdaich an ìmpire aig cosgais sam bith an raon smachd a ghluasad air falbh bhon phrìomh-bhaile. Agus an toiseach, gus an ionad sabaid de bhunaitean Ameireaganach a ghlacadh air na h-eileanan Midway, as fhaisge air cnàimhneach Iapanach. Agus shoirbhich leinn!
  Chuir Nauma a chlaidheamh san adhar:
  Bhuannaich sinn fhathast!
  Chuir Yamamoto stad air:
  - Am measg nan daoine geala cuideachd, tha smart! Chan iongnadh gun do chuir an t-Ìmpire na dhreuchd, cnap de Napoleon. Ach bha Caesar eile ann, thuirt e: tha e nas duilghe a 'chùis a chumail na a bhuannachadh. Anns a 'chùis seo, tha seo a' buntainn rinn sa chiad àite. Rinn Nauma ath-riochdachadh air an fhigear ochd leis a" chlaidheamh:
  Tha mi tuigsinn le m' inntinn, ach le m' chridhe !
  Sheas Yamamoto suas agus bhuail e a cho-obraiche air a ghualainn.
  - Tha, na bi troimh-chèile, anns a 'chùis seo tha sinn a' fàgail gus tilleadh. Nì sinn a" chùis air an USSR agus a-rithist tilgidh sinn air na SA agus na Breatannaich, ach mar-thà còmhla ris na Gearmailtich agus pasta.
  Bha an Admiral Nauma, le gluasad cha mhòr do-fhaicsinneach, a" falach an katana na shlaodadh agus, a" crathadh, ag èigheach:
  - Tha an àm ri teachd math, ach tha an latha an-diugh nas fheàrr! Cluinn air luchd-giùlan phlèanaichean, chaidh an solar iomlan de bhomaichean a chleachdadh, agus air adhart ...
  Yamamoto òrdachadh goirid:
  - Thig air an deic agus seall mu 'n cuairt, an ceann leth-uair tionndaidhidh sinn mu 'n cuairt agus falbhaidh sinn chum ar bonn as fhaisge.
  Shèid Nauma tro a shròn:
  - Eisd ris a' cheannard !
  Leum an àrd-mharaiche a-mach, a 'cumail an dorais gus a chumail bho bhith a' sgoltadh. Mus robh a ceuman air bàsachadh, shleamhnaich faileas a-mach air an doras, choisich i air tiptoe agus thilg i dheth an còmhdach.
  
  DÈ A BHITH A THAOBH A-MHÀIN!
  Sgeulachd eile anns nach robh ionnsaigh ceannairc ann air 11 Sultain, 2001. Rinn cothrom eadar-theachd. Le fiosrachadh obrachaidh gu bheil Islamists bin Laden ag ullachadh ionnsaighean ceannairc anns na Stàitean Aonaichte, chaidh a h-uile neach a tha fo amharas Islamach a chuir a-mach à Ameireagaidh. Agus cha do thachair an ionnsaigh. Agus an dèidh murt Ahmad Shah Massoud, thòisich an Taliban air a' Chaidreachas a Tuath a bhriseadh. Agus dh"òrdaich Vladimir Putin ionnsaigh a thoirt air an Taliban gus a" chùis iomlan a sheachnadh air na caidreachasan ann an Afganastan.
  An toiseach, gu dearbh, na bomaichean. Agus an uairsin thòisich feachdan talmhainn na Ruis air an gluasad gu Afganastan. Tha Vladimir Putin fhathast an ìre mhath òg, le ceann teth, agus tha e airson a bhith ainmeil. Dèan dìoghaltas air a" chùis tàmailteach air an USSR ann an Afganastan.
  Agus thòisich an cogadh, a thòisich san Dàmhair 2001 le bomadh ionadan agus ionadan Taliban, gu bhith na chòmhstri làn-sgèile. A bharrachd air an sin, cha do chuir an taobh an iar agus an saoghal Ioslamach leisg an Taliban agus Al-Qaeda a chuideachadh. Agus ghabh an cogadh caractar fada air adhart.
  Agus a-nis tha Snezhana a" sabaid ann an Afganastan air an tanca T-95 as ùire. Tha foghar 2012 a" tighinn. Thàinig Vladimir Putin gu bhith na cheann-suidhe a-rithist. Agus chaidh òrdugh a thoirt airson crìoch a chur air a" chogadh a tha air a bhith a" dol airson còrr is deich bliadhna. Agus gu h-àraidh aig a 'cheann thall airson Osama bin Laden a ghlacadh no a mharbhadh.
  Tha Snezhana, Alice agus Anzhelika a" sabaid còmhla ann an tanca. Bidh iad a" losgadh air a" Mhujahideen bhon chàr aca.
  Bidh Snezhana a" bruthadh a òrdagan lom air na putanan luing gàirdeachais. A" bualadh an nàmhaid agus a" sgreuchail:
  - Feudaidh saighdear a bhi 'n a fhiadh neo-thruaillidh, ach cha bhi e gu bràth 'na ghruagaich borb mur cuirear e air chois le fear-poileataigs !
  
  Tha Alice, a 'losgadh, cuideachd gu furasta a' dearbhadh:
  - Is math a dh" fhaodadh saighdear inbhe iolaire a ruighinn, mura lughdaich am fear-poilitigs e gu gèadh!
  Thuirt Angelica, le eirmseachd fhiadhaich, a" putadh a òrdagan rùisgte air putanan an t-slat-sùla:
  - Chan e co-shaighdearan a th" ann am mucan-poileataigs, gu sònraichte mas e seabhagan a th" annta!
  Mar sin sgaoil na caileagan gu math. Agus ruith an tanca aca, agus phronn e na Mujahideen uile a thàinig tarsainn air an t-slighe. Agus phronn e le bratagan, agus sgrìob e à inneal-ghunnachan.
  Thug Snezhana fa-near:
  - Saighdear a gheibh bàs air blàr cha'n fhaigh e bàs gu bràth, tha 'anam ann an glòir neo-bhàsmhor, neach-poileataigs a' cur gaisgeach gu bàs, duine marbh 'na bheatha, oir cha'n 'eil anam aig mucan !
  Bha Alice, a" dòrtadh uisge luaidhe agus uranium air a" Mujahideen, a" crathadh, a" rùisg a fiaclan:
  - Bidh luchd-poilitigs a" riaghladh an airm, a" feuchainn ri rughadh mar leòmhainn, ach ann an da-rìribh chan eil ach coin a" comhartaich agus a" caoineadh muice!
  Bhrùth Angelica am putan gàirdeachais le a sàil rùisgte, a" lasadh le teine agus a" cuir a-mach gu làidir:
  - Gu tric bidh saighdear ann an cunnart a cheann air sgàth nicil muc luchd-poilitigs, ge bith dè!
  Bhuail Snezhana mar an ceudna an nàmhaid, agus phronn e e, a" dèanamh tàir air mar strainer a" toirt a-mach:
  - Faodaidh saighdear a bhith na ghèadh bàn, fhad "s a tha e fhathast na iolaire, agus na neach-poilitigs na shionnach buadhach, le brìgh muc!
  Rinn Alice gàire agus thuirt i, a" frasadh a fiaclan neamhnaid:
  - Saighdear, ged a tha e uaireannan na ghèadh, ach bidh itean an-còmhnaidh ag itealaich bhuaithe, agus neach-poilitigs mucan, ach tha uisge mar uisge ann an gèadh bhuaithe!
  Bhuail Angelica, a" putadh a òrdagan rùisgte air na putanan agus a" sreap:
  - Bidh an saighdear a' treabhadh mar each, agus air uairean cha 'n 'eil an seanailear ach tarbh !
  Bhrùth Snezhana cuideachd an luamhan le a sàil rùisgte, bhuail i an nàmhaid agus rinn i gàire:
  - Anns a 'chogadh, bidh saighdearan a' bàsachadh sa mhòr-chuid - chan eil iad uile uasal, ach tha a h-uile gaisgeach, agus luchd-poilitigs a 'faighinn toradh - chan eil iad glic, ach a h-uile neach-amhairc!
  Bhrùth Alice, le a corragan lom de chasan gràsmhor, na putanan gàirdeachais, gheàrr i dheth an nàmhaid agus rinn i squeak:
  - "S e coileach sabaid a th" ann an saighdear às am bi itean ag itealaich, agus tha neach-poilitigs na chuach bastard falamh, a" leigeil a-mach a" bhuineach beòil!
  Bhrùth Angelica le toileachas fiadhaich putan an t-slat gàirdeachais le a nipple scarlet, gheàrr e dheth na spùinnean agus thug i a-mach:
  - Chan eil ùine aig saighdear airson nighe, ach tha fàileadh uaislean aige, agus bidh neach-poilitigs, ge bith dè an ìre a bheir thu ionnlaid, a "toirt air falbh gobhar, agus a" bhuinneach beòil!
  Fhreagair Snezhana le gàire, agus bhrùth i cuideachd am putan luing gàirdeachais leis a nipple ruby agus gheàrr e dheth am Mujahideen:
  - Bidh saighdear a" snasadh a bhrògan le cèir, agus neach-poilitigs a" nighe a làmhan le gnìomhan salach!
  Rinn Alice gàire agus thug i fa-near le bhith a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais le nipple broilleach connlach:
  - Is ann ainneamh a gheibh saighdear duaisean airson cleasan, bidh neach-poilitigs a" cur muc air na saighdearan fad na h-ùine!
  Bha Angelica, a 'giùlan teine air a dheagh amas air na spògan, agus gan spealadh mar neach-àiteachaidh, a' fàs:
  - Tha an t-acras air an t-saighdear an-còmhnaidh le dìth feòil, ged a bhios an neach-poilitigs gu cunbhalach a" cur muc air agus a" crochadh nòtan air a chluasan!
  Rug Snezhana a fiaclan a" losgadh air a" Mujahideen. Bhris i iad le bhith a" putadh putanan an t-slat-siùil le a òrdagan rùisgte, ach aig an aon àm rinn i gàire:
  - Chan fhaigh saighdear bho sheata de vitamain is glasraich a-mhàin mustard agus piobar bho òraidean luchd-poilitigs, agus bho mhuc-fheòil feòil an treas freshness, agus air an treas fear dìreach toll bho bagel!
  Bha Alice a" gàireachdainn agus a" bualadh, a" putadh putanan an t-slat-siùil le a sàil chruinn, lom:
  - Bidh an saighdear a 'dèanamh an òrdugh, bidh an coitcheann a' toirt seachad òrdughan, bidh an neach-poilitigs a 'dòrtadh a' bhuineach beòil a-mhàin a 'ùir èideadh nan saighdearan!
  Bha Angelica gu mòr ag aontachadh le seo, a" gearradh sìos ciudhaichean grunn luchd-ceannairc ann an Afganastan:
  - Tha eagal air saighdear uaireannan, ach chan eil eagal air, tha neach-poilitigs an-còmhnaidh a "gluasad, ach chan eil ach a theanga fhada a" sìneadh a-mach gus ionnsaigh a thoirt!
  Thug Snezhana fa-near gu làidir, a" losgadh air na saighdearan Afganach a" gluasad orra, a" cleachdadh a sàil lom:
  - Chan eil èideadh saighdeir air a mhilleadh le salachar trainnsichean, ach le teangannan luchd-poilitigs a tha daonnan nam muc!
  Chuir Alice ris le toileachas mòr, a 'bualadh a sùilean sapphire, agus a' pronnadh am Mujahideen:
  - Cha bhith am peilear a" toirt saighdear, cha bhith an teine a" losgadh, agus cha bhith an gaisgeach a "bàthadh san uisge, ach tha cunnart ann gun tachair e ann am buineach beòil an luchd-poilitigs a chuir chun mharbhadh e!
  Thuirt Angelica, a" putadh a" phutan luing gàirdeachais leis an nipple ruby aice agus a" fuarachadh fhad "s a bha i a" spealadh sìos am Mujahideen:
  - Chan e fear a th" ann am marbhadh saighdear, chan e aingeal a th" ann an neach-poilitigs a tha a" gealltainn beatha nèamhaidh!
  Agus bhrùth an tanca de dhealbhadh marbhtach na Ruis na dushmans Afganach, gan tuiltean le peilearan beaga le coraichean uranium.
  Thug Snezhana fa-near, a" gearradh dheth na Mujahideen iomadach, èiginneach ann an Afganastan.
  - Tha Dia a' leigeadh le cogadh an dream as gaisge a th' air son nèimh a shònrachadh, agus inntinn phoilitigeach a thoirt a mach a' chuid a's measa do ifrinn !
  Mhothaich Alice gu làidir, a 'leagail na dushmans a' sreap mar mhàgach air na cromagan, a 'crathadh:
  - Tha dorch- adas ann gus am faicear soilleireachd an t-soluis, Fear-poileataigs a dh' innseadh daoin' uasal gu 'm bheil iad fosgailte !
  Dh" aontaich Angelica gu deònach le seo, a" cur às do na nàimhdean, agus a" toirt ionnsaigh air na Mujahideen:
  - Is e muc mhòr a th" ann am fear-poilitigs nach bi ag ithe le bàrr, ach le brot le cat, agus nòtan airson a chluasan!
  Thuirt Snezhana gu làidir, a" losgadh air spùinneanan, agus a" togail toman de chuirp:
  - Cha bu chòir do shaighdear a bhith na gheàrr, chan eil buadhan a" tighinn gu geàrdan, cha bu chòir don choitcheann a bhith na mhuc - tha cead aig an fheadhainn reamhar fhèin barbecue!
  Dh" aontaich Alice gu deònach le seo, a" spealadh sìos na nàimhdean, mar gum biodh i a" toirt air falbh bearraidhean bho chraoibh:
  - Tha eagal air an t-saighdear cuideachd mun bhàs, ach tha an t-eagal a bhith air a bhàthadh ann an diùid phoilitigeach ga ghluasad chun loidhne aghaidh, air falbh bho na mucan cùil!
  Bha Angelica, a" losgadh air na dushmans, agus a" cumail smachd air gunnaichean an tanca le a òrdagan rùisgte, a" sreap:
  - Na biodh eagal ort do bhodhaig a chall sa chogadh, oir tha an spiorad neo-bhàsmhor, ach feumaidh eagal a bhith ort an t-anam a chuir fo neach-poilitigs, agus mar sin bidh mucan ann an cumhachd a" marbhadh a h-uile rud as fheàrr!
  Gheàrr Snezhana, a" sgrìobadh gu làidir aig a" Mujahideen, an sheikh Arabach a bha a" sabaid air taobh luchd-ceannairc Afganach agus a" glanadh:
  - Tha e furasda t' anam a chall, tha e ni's fhasa do chorp a chall, ach le bhith toirt do bheatha air son na Tìr-mòr gheibh thu a' chuimhne shiorruidh is luachmhoire aig daoine, neo-bhàsmhorachd ann an cridhe an Dè a's àirde !
  Dh'ainmich Alice, a 'bualadh, a' cur shligean chun nàmhaid le a corragan lom de chasan gràsmhor:
  - Gheibh saighdear, an dèidh dha a chorp a chall ann am blàr, cuimhne shìorraidh fhaighinn, muc neach-poilitigs air a chùlaibh, ga dhèanamh fhèin gu nàire shìorraidh!
  Thuirt Angelica gu làidir, a" spealadh sìos am Mujahideen agus a" cleachdadh nipples scarlet nuair a bha i a" losgadh:
  - Bidh an corp a "caitheamh a-mach ann am bliadhnaichean, ach chan eil gaisgeachd an fheadhainn a thuit ann am batail a" seargadh ann an linntean!
  Mhothaich Snezhana, a" gearradh dheth na saighdearan a bha a" toirt ionnsaigh air Afganastan, agus a" càrnadh torran de chuirp:
  - Tha corp duine airson greis, tha an t-anam gu bràth, cha stad an saighdear a 'frithealadh an Motherland, bidh an seanailear ag èigheach, bidh an neach-poilitigs a' muc, ach cha ghlan an Tighearna Dia cruinne-cè an uilc!
  
  Sgrìobh Alice, a" sgrìobhadh air na smugaidean a" teachd o gach taobh, agus a" spealadh mar chorran chluasan, chuir i a‑mach:
  - Bho losgadh ghunnaichean bidh a chluasan, bho òraidean milis luchd-poilitigs, cogais bodhar agus mothachadh air dòchas!
  Thug Angelica fa-near, a" leagail a" Mhujahideen, gun robh iad cho gnìomhach a" dìreadh air suidheachadh saighdearan na Ruis, agus a" cuir a-mach:
  - Chan e mathan bàn a th" anns a" chreachadair as motha, ach neach-poilitigs-muc le anam dubh!
  Chuir na caileagan às am Mujahideen fad an latha, ach ruith iad a-mach à uidheamachd sabaid. Agus thill iad dhan ionad. An sin rinn iad ath-chonnadh agus ath-lìonadh solar peilearan: beag, ach daor agus le cridhe uranium. A bharrachd air seòrsachan sònraichte de shligean a tha air cumhachd marbhtach àrdachadh.
  Agus air 4 Samhain, 2012, dìreach ann an àm airson saor-làithean anns an Ruis, bha iad a-rithist a 'ruith an-aghaidh na dushmans air an tanca T-95, a' feuchainn ri buaidh mhòr a bhuannachadh.
  Thug Snezhana, a 'giùlan teine le deagh amas, a' cleachdadh corragan rùisgte, casan chiseled, a 'leagail luchd-ceannairc, a' toirt fa-near:
  - Tha neach-poilitigs na chreachadair feòil-itheach, ach na neach-brathaidh, agus bhon todhar aige, chan eil ròsan a" fàs, ach chan eil ach am faireachdainn a "dol sìos!
  Thuirt Alice, a" bualadh air an nàmhaid, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, agus a" gearradh dheth an luchd-dùbhlain aice:
  - Gu tric bidh fiaclan grod aig neach-poilitigs agus bidh e a" giùlan bho chùl a bheul, agus cha bhith an deodorant de eloquence a "falach salchar beòil!
  Bhuail Angelica an nàmhaid, cuideachd a 'cleachdadh a casan rùisgte, chiseled, agus coed:
  - 'S e madadh-allaidh a th' anns an neach-poileataigs le fiaclan meallta, ach le fìor theanga fhada, is e sin tòrr mhuc!
  Loisg Snezhana spreadhadh marbhtach aig spùidean Afganach agus dh" èigh i gu toilichte:
  - Leis gu bheil neach-poilitigs a 'faighinn a theanga ann am pòcaidean luchd-bhòtaidh, chan eil e cho dona, tha e nas miosa gu bheil e a' faighinn a-mach chun na h-ìre as àirde!
  Thug Angelica, a" losgadh air na militants Afganach, agus gan leagail gu brùideil gun tròcair, fa-near, air a spealadh le spreadhaidhean uranium:
  - Chan eil e cho eagallach ma bheir neach-poilitigs sgillinn a-mach à pòcaidean an luchd-bhòtaidh, bidh e nas miosa nuair a chuireas e muc innte!
  Bhuail Alice cuideachd, a" putadh a nipple scarlet air a" phutan gàirdeachas, agus a" rùisg a fiaclan, thuirt i le spionnadh:
  - Faodaidh saighdear a bhith na dheòir bho anam gu lèir às deidh dha a chompanaich a chall, chan urrainn dha neach-poilitigs gun anam ach deòir crogall a rùsgadh!
  B 'e an tanca T-95 U am modail as ùire, le solar mòr de shligean agus seòrsachan eile de chairtean. Rinn na caileagan sabaid gu math, ach lean an cogadh ann an Afganastan air adhart.
  Tha an cogadh a" dol agus tha na caileagan a" nochdadh a" chlas as àirde de na h-erobatics aca. Agus tha iad a 'nochdadh eisimpleirean de fhìrinnean buadhach.
  Agus tha iad gu math ionnsaigheach.
  Bhuail Snezhana am Mujahideen, leag i a-mach an tomad le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Tha spògan-sluasaid agus ràcan aig an neach-poilitigs ann an sgillinn an luchd-bhòtaidh le cuideachadh a theanga, a" falmhachadh a phòcaid gus am bi àite ann airson muc a steigeadh!
  Bha Alice, a" sgrìobadh air dushmans, agus a" cleasachd le toileachas fiadhaich, a" rùsgadh a fiaclan, ag ràdh:
  - Tha luchd-poileataigs deas ann an geallaidhean, ach ceangailte le teanga nuair a thig e gu leisgeulan airson neo-lìbhrigidh!
  Thug Angelica, a" cur a-mach am Mujahideen a" tighinn bho gach taobh, mar cockroaches steigeach, fa-near:
  - Tha cànan sùbailte aig an neach-poilitigs, ach tha cnàimh chruaidh aig an luchd-bhòtaidh nan sgòrnan!
  Lean Snezhana a 'gearradh tron Mujahideen le jets de pheilearan uranium, gan leagail mar ghràinean bho chluasan, a' toirt fa-near:
  - Tha poilitigs na ospadal inntinn-inntinn iomlan, bidh pear a" fàs air seileach!
  Loisg Alice slige àrd-spreadhaidh air na dushmans ann an Afganastan, gan leagail gu teann agus a" crathadh:
  - Tha feum aig saighdear air slàinte sprèidh, agus cha bu chòir an inntinn a bhi mar chaoraich, chum nach treabhadh na mucan !
  Thug Angelica, a" leantainn air adhart a" losgadh air luchd-dùbhlain agus a" nochdadh cruinneas virtuoso, fa-near:
  - Tha e math casan frisky a bhith agad air an raon-catha, ach cha bu chòir dhut gluasad gu ìre geàrr, gus nach bi thu air do mhilleadh le sionnach agus air a phiobrachadh le muc!
  Rinn Snezhana sgrìobadh air an nàmhaid mar gum biodh e a" dòrtadh uisge luaidhe is uranium, agus dh" èigh i:
  - Feumaidh boirionnach, air dhi bhi 'n a làir, mar an ceudna gun a bhi 'na h-inntinn, air-neo treabhaidh duine, 's bithidh i air a mucan- achadh do 'n làmh !
  Bha Alice, a" losgadh air na spùinnean a dhìrich, feusagan a" sruthadh, an dà chuid liath is dubh is dearg, a" beucaich:
  - Cha 'n e gortach a' bhean aig a bheil aodann làir, ach am fear a leigeas i fhèin a bhith air a treabhadh le muc!
  Dh" aontaich Angelica seo a dhearbhadh, a" cuir às do na h-òrdughan a thaobh a bhith a" toirt ionnsaigh air luchd-iomairt Afganach, le ràimh:
  - Ma leigeadh tu leat fèin a bhi air do threabhadh le muc, caithidh tu collar fhad 's a mhaireas an inntinn mar chaora !
  Leag Snezhana a-mach gu sgiobalta cnoc a" Mhujahideen agus dh" èigh i:
  - Faodaidh neach-poileataigs treabhadh chan ann a mhàin le inntinn chaorach agus brains' cearc, ma's e muc a th' ann le seòladaireachd an t-sionnaich, agus innleachd na gràineag!
  Agus gàire, a 'sealltainn a theanga fhada pinc.
  An seo tha a' chaileag a-rithist a' bualadh air an luchd-dùbhlain aice le òrdagan rùisgte.
  Bhuail Alice aig a' Mhujahideen, gheàrr i dheth a ceann, thol i a stamag le spreadhadh agus dh'fhuilig i:
  - Bidh an neach-poilitigs a "bruidhinn gu cruinn, ach bho na h-òraidean aige san sgìre, eadhon ball rollaidh, ach a-mhàin cèicean meòcain a" cur bacadh air!
  Rinn Angelica gàire agus chuir i casaid mharbhtach is millteach air an nàmhaid, a" gearan:
  - Ma chuireas neach-poilitigs a shròin ris an neach-bhòtaidh, bidh na daoine gu cinnteach air am fàgail gun sgillinn!
  Thug Snezhana fa-near gu seòlta, a" giùlan a fiaclan, gu bheil iad a" deàrrsadh nas gile na neamhnaidean ann an ghathan na grèine:
  - A" leigeil le neach-poilitigs a theanga a chuir a-steach do wallet, tha thu air fhàgail le sròn air a lìnigeadh le muc, agus gun bhriogais!
  Ghabh Alice, a" losgadh air spùcan, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, agus thug i a-mach le eirmseachd:
  - Tha teanga fhada neach-poilitigs coltach ri lasso timcheall amhach, a-mhàin as urrainn dhut a thilgeil dheth chan ann le bhith a" breabadh do chrògan, ach le inntinn gheur agus innleachdas!
  Chuir Angelica, a chaidh a spreadh aig a" Mujahideen le spreadhadh de pheilearan uranium, àireamh mhath dhiubh a-mach agus rinn i squeak:
  - Cumaidh cànan neach-poileataigs, mar lasso, amhaich tairbh, ma tha inntinn caorach aig an neach-bhòtaidh!
  Thug Snezhana fa-near gu làidir, a 'bualadh air a co-aoisean. Agus aig an aon àm a 'leantainn air adhart a' losgadh gu fìor cheart aig dushmans:
  - Bidh teanga boireannaich a" gabhail cùram de a cluasan, tha gath puinnseanta aig neach-poilitigs a bhios a" dòrtadh puinnsean air a h-eanchainn!
  Thug Alice fa-near, a" gearradh sìos na spùcan a" toirt ionnsaigh oirre, gun do dhìrich iad mar sheangan air tuagh:
  - Tha an neach-poilitigs a" sileadh uisge òrail de gheallaidhean taghaidh air eanchainn luchd-bhòtaidh!
  Thug Angelica, a" bualadh air a" Mhujahideen, a" cleachdadh a casan rùisgte gràsmhor, fa-near:
  - Ann am poilitigs, tha tart cunbhalach ann airson geallaidhean taghaidh a choileanadh, ach air an làimh eile, tha cainnt an-còmhnaidh a" sruthadh, agus a "sileadh air na brains!
  Thug Snezhana, a" spùtadh sruthan lasrach bho lasraichean, agus a" losgadh am Mujahideen beò:
  - Is toil le neach-poilitigs mar mhathan mil milis nan òraidean, ach an àite cadal a" gheamhraidh bidh e a" mucan fad na bliadhna!
  Dhearbh Alice cuideachd, a 'bualadh gu làidir air na caileagan, agus a' cur às do na spùidean gu làidir:
  - Mas toil leat a bhith ag èisteachd ri òraidean meala luchd-poilitigs, an uairsin thèid trì craiceann a reubadh bhuat mar mhathan!
  Agus le a òrdagan rùisgte, bidh am fionn seunta seo a" brùthadh air na putanan gàirdeachas.
  Mhothaich Angelica, a 'bualadh gu làidir, a' crathadh a fiaclan neamhnaid, agus a 'leagail spògan:
  - Tha mil cùbhraidh aig a" linden, agus tha a" mhil à beul luchd-poilitigs, ged a tha e làidir linden, a" mùchadh!
  Rinn Snezhana a" chùis air tanca ionnsaigh a" Mhujahideen. Aig an aon àm, gu dearbh, chleachd i a h-òrdagan rùisgte agus dh'èigh i:
  - Tha neach-poilitigs, mar madadh-ruadh, gu tric seòlta, uaireannan bidh e ag innse na fìrinn ma tha e prothaideach, ach aig an aon àm bidh e comasach dha a sgrios eadhon gu a chron fhèin!
  Ghabh Alice e agus chàin i e le cuideachadh bho nipples scarlet na broilleach agus rinn i cog le gàire fiaclan a bha a" deàrrsadh mar sgàthan:
  - Is e àite a th" ann am poilitigs far am bi iad an-còmhnaidh a" faighinn a-mach, is e dìreach an neach-bhòtaidh uaireannan a bhios a" sguabadh às le sruth fuilteach an ar-a-mach!
  Rinn Angelica gàire a-rithist, agus rùisg i a fiaclan neamhnaid ann an gàire piranha, agus b" e nighean ruadh a bh" innte, thug i fa-near:
  - Tha am facal neach-poilitigs agus am facal reusanta, air an cur còmhla a-mhàin le bhith a" cur ris an treas fear - bastard!
  Choed Snezhana, a "pronnadh grunn Mujahideen, gan leagail a-mach mar speuclairean snaidhpear, agus gun a bhith a" dìochuimhneachadh coo:
  - Faodaidh a h-uile dad a bhith aig neach-poilitigs ann an caractar ach cogais agus urram, ach bidh e ga fhalach fhèin gu dìcheallach, ged a tha e mì-onarach!
  Thuirt Alice cuideachd gu seòlta, a sùilean a" deàrrsadh le sapphires, a òrdagan lom gu h-iongantach sùbailte:
  - Tha an neach-poilitigs a 'gealltainn beinn òir gu neamh gus rionnag a lasadh, a-mhàin nach eil e a' toirt solas òir, le leithid de sholas, chan fheum an neach-bhòtaidh feitheamh ris an latha!
  Lean Angelica gu math èibhinn cuideachd, a "pronnadh am Mujahideen. Aig an aon àm, bha am bòidhchead a 'cleachdadh ruby nipples a cìochan. Agus rinn i e glè bhrèagha.
  Agus rinn i gàire a-rithist, mar sàbh le pìob rùisgte:
  - Tha barrachd mhasgan aig an neach-poilitigs na na reultan anns na speuran, ach chan eil iad uile ach airson a dhèanamh nas fhasa don neach-poilitigs madadh-ruadh!
  Agus lean an tanca a 'sleamhnachadh agus a' sruthadh, a 'leagail agus a' losgadh nan saighdearan. Bha na sabaidean cha mhòr aon-thaobhach. Ach dh'fhuiling an Ruis call fhathast. Agus bha barrachd is barrachd dhiubh ann.
  Tha bliadhnaichean ann fhathast a tha air a dhol seachad ... Tha a 'bhliadhna 2018 air tighinn ... Agus tha an cogadh ann an Afganastan fhathast a' dol air adhart agus chan eil e airson a bhith nas slaodaiche. Agus tha mòran shaighdearan air an tiodhlacadh mar-thà.
  Loisg Snezhana agus Mirabela aig suidheachadh an Mujahideen bho itealan ionnsaigh. Agus tha iad air an sgrios gu làidir. Agus tha na coilltean a 'losgadh gu mòr. Bidh volleys an Tornado a" leaghadh bheanntan.
  Tha an cogadh a" leantainn.
  Tha Snezhana a" bruidhinn le gàire:
  - Tha an neach-poilitigs na phàirt de shionnach, pàirt de mhadadh-allaidh, pàirt ailbhean ann am bùth china, ann an cuid de dhòighean na geàrr-ghille, ach gu dearbh muc slàn!
  Chuir Mirabela rocaid le feachd marbhtach le cuideachadh bho a òrdagan lom, thug e fa-near:
  - Is toil leis an neach-poilitigs uisge a bhualadh ann an mortar le a theanga - dreuchd a tha gun fheum dha luchd-bhòtaidh, ach a bheir teachd a-steach don neach-poilitigs ann an cruth foam de chòmhradh seòlta!
  Às deidh na briathran seo, thòisich na caileagan air gàire a dhèanamh agus am fiaclan a ghiùlan. Agus suain air a chèile.
  Agus cuir rocaidean anns na sruthan, agus briseadh beanntan gu sprùilleach. Agus a' seinn:
  - Thugadh òrdugh am baile a chreachadh gu làr,
  Chuir volleys tornadoes na beanntan na theine ...
  Chithear gun do shèid cuideigin ar cairt air falbh,
  Uill, gu ifrinn leis na còmhraidhean sin!
  Agus leis na sàilean rùisgte aca, bidh na caileagan a-rithist a" cur feachd marbhtach na rocaid, agus a" sgrios suidheachadh nan dushmans.
  Tha an cogadh fhathast a' dol... Agus chan eil crìoch air an t-sealladh. Tha an gluasad an-aghaidh cogadh a" fàs anns an Ruis. Tha a h-uile duine airson crìoch a chuir air. Ach tha an Ceann-suidhe Putin stòlda...
  Mar sin fhad "s a tha an Ruis a" sabaid, agus tha e soilleir gu bheil mòran de thachartasan inntinneach a "feitheamh rinn.
  
  OBSESSION GENGHIS KHAN
  Bha Genghis Khan toilichte leis a" bheachd air neo-bhàsmhorachd dha fhèin gu pearsanta. Agus cha b" e dìreach eagal a chuir às dhaibh. Bha am Mongol mòr a 'tuigsinn gum biodh mòran mhac agus oghaichean an dèidh a bhàis a' sgoltadh anns an strì airson cumhachd, agus bhiodh an ìmpireachd mhòr air a roinn ann an grunn phàirtean agus a 'crìonadh. Bha e soilleir mar a bha ceannsachadh Alasdair Mòr air na Mongols cugallach.
  Dè an ìre a tha sin Mongolia? Dè as urrainn dhaibh a dhèanamh gus a chumail uile? Bha feum againn air ìmpireachd sònraichte...
  Bha Genghis Khan ag iarraidh beatha shìorraidh, agus bha na mìltean de theachdairean air feadh an t-saoghail a 'coimhead airson elixir na beatha shìorraidh, no rudeigin coltach ris.
  Ach thug aon de theachdairean Genghis Khan seachad an artifact "Mirror of the Irbis". Bha genie cumhachdach ann a dh" aontaich beatha shìorraidh a thoirt dha Genghis Khan. Ach a h-uile bliadhna, tha ceithir fichead sa naoi òighean gu bhith air an ìobradh don spiorad diabhal. Agus bha e na phrìs cho àrd airson neo-bhàsmhorachd Genghis Khan.
  Ach ghlèidh am fathach a fhacal agus thill an òige gu Genghis Khan. An dèidh crìoch a chur air ceannsachadh Shìona, chaidh an ceannard seo gu na h-Innseachan. An turas seo ghluais na Mongols mun cuairt agus b 'urrainn dhaibh an dùthaich iongantach blàth seo a cheannsachadh. An uairsin chaidh Genghis Khan gu Baghdad agus ghlac e e cuideachd, a 'marbhadh cha mhòr a h-uile duine.
  A bharrachd air an sin, thug na Mongols buaidh air an Ear Mheadhanach agus sgìre Volga.
  Thòisich iomairt mhòr an aghaidh na Ruis ... Anns a 'chùis seo, bha arm na Mongol-Tatars eadhon nas lìonmhoire agus nas uidheamaichte. Agus b 'urrainn dhaibh Novgorod a ghlacadh, an dèidh dha a bhith air a stiùireadh le stoirm.
  Chaidh Kievan Rus a cheannsachadh cuideachd. Agus an uairsin dhòirt sluagh Mongols dhan Roinn Eòrpa.
  An turas seo, bha barrachd neart agus teicneòlas nas fheàrr aig an ìmpireachd. Agus thug iad buaidh air na h-Ungairich agus air na ridirean eile. Thug iad an dà chuid Vienna agus Berlin, agus ràinig iad an Eadailt, ga ghlacadh cuideachd. Ràinig sinn cuideachd fearann nam Frangach. Chaidh Paris a ghlacadh cuideachd.
  Agus an uairsin ghluais na h-òrdughan, a 'ruigsinn na mara mu dheireadh. An uairsin turas gu na Pyrenees agus glacadh na Spàinne. Agus an uairsin gluais air adhart gu Afraga. An toiseach, le ceannsachadh ceann a tuath na Móir-roinne Dubh. Ach an uairsin ghluais na Mongols gu deas air an Nile agus thairis air an fhàsach.
  Mar sin, chaidh a h-uile dùthaich den t-slighe talmhainn anns an leth-chruinne an ear a ghlacadh.
  Ach cha tàinig e gu crìch an sin. Thog na Mongols cabhlach, agus thug iad buaidh air barrachd is barrachd sgìrean ùra ...
  Dh" fheuch na h-Innseanaich ri cur an aghaidh, ach chaidh am murt gu ìre, agus bhàsaich cuid le galair. Dh'aithnich an fheadhainn a thàinig beò ùghdarras nam Mongols.
  Ann an ùine ghoirid, ro dheireadh an treas linn deug, dh'èirich ìmpireachd Mongol air feadh an t-saoghail, air a stiùireadh le Genghis Khan.
  Ann, chaidh mòran a thoirt air iasad ann an riaghladh bho Shìona, agus rudeigin bhon t-Seann Ròimh. Thòisich siostam cumhachd pioramaideach, dùthaich mhòr agus rianachd satraps. Mar sin, dh" èirich siostam sònraichte, meadhanaichte aig ìre cruinne.
  Chaidh saidheans agus leigheas a leasachadh cuideachd. Chaidh tòrr rudan a dhèanamh dha na daoine ann an leasachadh àiteachas agus obair-ciùird. Dh'fhàs sluagh a 'phlanaid Talamh barrachd is barrachd measgaichte. Agus rugadh comann ùr.
  Anns an àm ri teachd, fhuair a h-uile neach-còmhnaidh san ìmpireachd saoranachd agus chaidh tràilleachd à sealladh.
  Agus mu dheireadh, tha àm leudachadh fànais air tòiseachadh. Cha robh mòran cumhachd aig Genghis Khan air aon phlanaid agus bha e ag iarraidh tòrr a bharrachd.
  Agus fhathast gach bliadhna chaidh ceithir fichead agus naoi òighean a thoirt seachad don Diadhachd ifrinn.
  Agus chaidh an taghadh le crannchur sònraichte. Bha nigheanan de dhiofar nàiseanan agus gnèithean. Agus choisich iad cho cas-rùisgte ann an sgiortaichean goirid geal agus stiall tana de aodach air na cisteachan aca.
  Tha àireamh-sluaigh ìmpireachd Genghis Khan na billeanan de dhaoine. Agus tha tuineachaidhean ann mu thràth air a 'ghealach, agus tha longan-rionnag air tighinn air tìr air Mars agus Venus. Innsidh luchd-saidheans agus rocaidean foton a tha comasach air luathachadh gu astar an t-solais.
  Agus aig an aon àm, bidh iad ag ìobairt don spiorad ifrinn a dh'fhuirich Genghis Khan gu bràth òg agus fallain.
  Cha do chuir Vladimir Rybachenko, balach treun, fèithean trì-deug, suas ri seo. Gu sònraichte nuair a chaidh a phiuthar a thaghadh mar an neach-fulang. Agus cho-dhùin balach trì-deug dìoghaltas a dhèanamh air Genghis Khan.
  Ach dè a nì e leis fhèin an aghaidh armailt uile? Agus ciamar a gheibh thu buaidh air an uilebheist?
  Cho-dhùin am balach bruidhinn ris a' bhan-draoidh. Agus chaidh e a-steach don choille thiugh, a 'crochadh a bhrògan air cuaille.
  Choisich an gille an rathad agus sheinn e;
  Tha gaisgich an dorchadais gu cinnteach làidir,
  Tha an t-olc a" riaghladh an t-saoghail gun fhios dè an àireamh...
  Ach sibhse a mhic Shatain, -
  Na bris cumhachd Chriosd !
  Ach, tha creideamh Crìosdaidheachd air a thoirmeasg. Agus chan eil ach aon Dia aig a h-uile duine - Genghis Khan fhèin!
  Uill, agus a leithid de Dhia, mar an t-each aige. Ach, tha eich, eu-coltach ri Genghis Khan, marbhtach, agus tha iad air an atharrachadh mar a tha iad ag aois.
  Vladimir Rybachenko a 'coiseachd, a' slaodadh a chasan leanabh. Agus an uairsin thàinig tìgear le fiaclan sàbair agus sia spògan a-mach na choinneamh. Chan eil a 'choille an seo sìmplidh, ach draoidheil.
  Chrom am balach don fhear mhòr, mar ailbhean dìreach beathach nas fhaide agus dh" fhaighnich e:
  - An tèid mi dh' ionnsuidh na ban-draoidh ?
  Fhreagair an tìgear mòr le fiaclan le gàire:
  - Freagair trì ceistean - an uairsin leigidh mi a-steach thu!
  Dh'fhaighnich am balach Vovka le gàire:
  - Dè mura freagair mi?
  Bhris an tìgear le fiaclan sabre:
  "An uairsin bidh mi ga reubadh às a chèile!"
  Thuirt Vladimir Rybachenko gu loidsigeach:
  - Chan urrainn dà bhàs tachairt, chan urrainnear aon a sheachnadh!
  Bha an tìgear le fiaclan saber a" seinn:
  - Ciod an t-eagal a tha air an duine a's misneach- aiche, agus nach seideadh am feusag mu dheireadh ?
  Chuir am balach a dhòrn a-steach do smiogaid an leanaibh. Uill, is e dìomhaireachd a th" ann. Dè dha-rìribh? 'S dòcha bàs?
  Sheinn Vladimir Rybachenko:
  - Chan eil eagal air a 'ghaisgeach Ruiseanach ro bhàs,
  Chan eil eagal oirnn ro bhàs air an raon-catha ...
  Oir bidh an Tìr Naoimh a 'sabaid,
  Agus bheir eadhon bàsachadh buaidh!
  Bha an tìgear le fiaclan sabre a" beucaich gu làidir:
  - Leughaidh tu bàrdachd no freagraidh tu ceistean!
  Bha an gille ag iarraidh an tìgear a thilgeil: càit a bheil do chogais, ach an uairsin chaidh e sìos air, agus chaidh an gille a-mach:
  - Coguis ! Tha eagal air eadhon an duine as gaisgeil ro chogais!
  Chrath an tìgear le fiaclan sabre gu deònach agus dhearbh e:
  - Aon - neoni nad fhàbhar! Uill, dè mu dheidhinn a" cheist eile.
  Bha am mastodon a" snìomh agus a" fàs mar uilebheist:
  - Cò am fear as àille air an t-saoghal?
  Chrath am balach a chas rùisgte agus thionndaidh e mun cuairt. Is e a" cheist gu dearbh an fheadhainn as duilghe. Ach tha am freagairt nam cheann!
  Dh'innis Vladimir Olegovich dhut:
  - Cha'n 'eil fìrinn ni's cothromaiche, tha fìrinn bhreug air bith ni's bòidhche !
  Bha an tìgear le fiaclan saber a" magadh a-rithist le mi-thoileachas:
  - Tha sin ceart, cuilean ... tha mi a 'faicinn gu bheil thu dìreach na shàr-ghaisgeach! Ceart gu leòr, rachamaid chun an treas tòimhseachan.
  Chrath an gille a cheann geal.
  - Leig leinn!
  Bha an tìgear le fiaclan saber a" seinn:
  - Dè an tè as luaithe air an t-saoghal!
  Vladimir shrug. Bha e airson a ràdh gun robh am photon. Ach carson a chuimhnich mi gu bheil luchd-saidheans a" leasachadh ultraphotons airson itealaich aig astaran superluminal. Tha, chan e seo dìreach na tha a dhìth ort. Agus tha coltas gu bheil gravitons a 'gluasad nas luaithe na astar an t-solais.
  Bhuail Vladimir Oleg air a chrann le a dhòrn agus fhreagair e:
  - Tha smaoineachadh neach nas luaithe, agus nas luaithe na ghathan sam bith!
  Thòisich an tìgear le fiaclan saber a" gàireachdainn, agus a" gàireachdainn fhiaclan fhreagair e:
  - Gu loidsigeach! Tha thu òg, tha trì neoni agad airson fàbhar! Faodaidh tu falbh!
  Am balach a" pleadhadh a chasan casruisgte air an rathad bhreige bhuidhe, a" cromadh...
  'S an sàmhchair nam beann, 's nan speur,
  Ann an tonn na mara agus an teine feargach. .
  Agus ann an teine feargach, agus feargach!
  Agus leumaidh am balach suas agus pronnaidh e a" chlach-mhuilinn le a chas rùisgte. Ach tha e gu math goirt.
  Rinn am balach gàire:
  - Dè am pian, dè am pian - ìmpireachd Genghis Khan - ceud - neoni!
  An uairsin smaoinich e, dè ma bhàsaicheas an t-Super Impire Genghis Khan? Am bi e na bhuannachd don chinne-daonna? Às deidh na h-uile, ann an ìmpireachd an t-saoghail, tha daoine a 'fuireach gu math. Tha obair aig a h-uile duine, agus tha a h-uile duine làn, chan eil galaran sgaoilte ann, tha mòran ghalaran air a dhol à bith, tha eadhon aillse air a bhanachdach. Tha bàsmhorachd ìosal, a chuir eadhon casg air an ìre breith. Tha càr aig cha mhòr a h-uile duine. Tha teicneòlas air a thighinn air adhart, agus an uairsin trì latha san t-seachdain dheth! Agus tha an gnìomhachas cur-seachad mòr. Agus tha daoine air tadhal air a h-uile planaid ann an siostam na grèine, agus mar-thà air Mars tha a 'chiad bhailtean.
  Sheinn am balach Vovka Rybachenko;
  Tha a" ghrian a" deàrrsadh os ar cionn
  Chan e beatha, ach gràs ...
  Dhaibhsan a tha cunntachail dhuinne
  Tha an t-àm ann tuigsinn
  Dhaibhsan a tha cunntachail dhuinne
  Tha an t-àm ann tuigsinn!
  'S e clann bheag a th' annainn
  Tha sinn airson coiseachd!
  Ach a-nis thòisich a sàilean lom air losgadh beagan. Tha am bric buidhe teth. Ach chan urrainn dhut brògan a chaitheamh: faodaidh clann coiseachd air an t-slighe bhuidhe no casruisgte, no ann am brògan draoidheachd. Is iad seo riaghailtean na coille draoidheil. Agus às aonais draoidheachd, chan urrainn dhut do phiuthar a shàbhaladh.
  Bidh am balach a 'fulang, agus eadhon a' giùlan fhiaclan ... Tha e na fhìor thùsaire nach eil a 'lùbadh.
  Bha an leanabh a" smaoineachadh gun toireadh e air falbh e fhèin bho na breigichean a bha a" coimhead air a shàilean, an e sin carson a b" urrainn dha na Mongols an saoghal gu lèir a cheannsachadh? A bheil iad uile nas làidire no nas buige? Agus carson a chaidh neo-bhàsmhorachd gu Genghis Khan - a bha air an-iochd a dhèanamh roimhe seo.
  Uill, gu dearbh chan ann a-nis. Tha laghan ann a tha air an lughdachadh o linn gu linn. Mar eisimpleir, chaidh cur às don pheanas bàis brùideil. An uairsin tha cleachdadh cràdh agus peanas corporra cuingealaichte. Mar eisimpleir, tha clann ann an sgoiltean fhathast air am bualadh le maidean air an sàilichean lom airson mì-ghiùlan. Ach tha na buillean air an lìbhrigeadh le leanabh den aon aois agus cuideam riut fhèin, agus tha maide le plastaig sùbailte agus elastagach. Bheir e pian, ach chan eil e a 'briseadh buinn chloinne.
  Ged a tha clann fhathast air am bualadh air na sàilean agus na cnapan anns na sgoiltean, ach chan ann tric. Uaireannan bidh iad dìreach ga chuir ann an oisean.
  Tha am peanas bàis air fàs tearc cuideachd. Agus mar as trice tha e air a dhèanamh gu poblach. Ach chan eil iad air an cur gu bàs ro thric.
  Ged a chunnaic Vladimir mar a chaidh triùir nigheanan a chrochadh. Chaidh iad chun an sgafall ann an sgiortaichean geal glè ghoirid agus cìochan gann còmhdaichte le snàthainn aodaich. Agus gu dearbh casruisgte.
  Mar as trice bidh boireannaich is clann òga air an cur gu bàs casruisgte, agus cha mhòr rùisgte. Agus mar as trice bidh fir inbheach air an cur gu bàs a-staigh. Tha clann cuideachd air an cur gu bàs gu poblach airson adhbhar eagal. A bharrachd air an sin, tha an coileanadh air a shealltainn air sgàileanan dath, agus feumaidh clann-sgoile coimhead air. Ach tha seo a 'sìor fhàs tearc. Tha eucoir a 'tuiteam. Tha teicneòlasan a" tighinn air adhart, agus tha e tòrr nas duilghe do neach a rinn mì-ghiùlan uallach a sheachnadh.
  Bha Vladimir Rybachenko mu dheireadh a 'faireachdainn gu robh an teas anns na bricichean a' dol sìos.
  Sheinn am balach le toileachas:
  - Bidh slighean a" ruith air feadh an lùb,
  Balaich casruisgte...
  Sgìth de bhith a" tiodhlacadh eich
  Tha mi airson mo thoileachas a mhealladh!
  Agus thog am balach suas:
  - Sgith! Tha e air falbh an àiteigin!
  Thug e orm!
  Agus air beulaibh a" bhalaich bha bothan air casan cearc. Mòr agus àlainn. Sheas i dìreach air ais chun a 'phàiste.
  Thug Vladimir Rybachenko ionnsaigh làidir air:
  - Bothan, a bhothain, tionndaidh do dhruim ris a' choille, air thoiseach orm !
  Thionndaidh am bothan... Ghluais e gu furasta agus gun chnap. Dh"fhosgail an doras agus chaidh nighean a-mach. Agus blonde nàdarra cho breagha.
  Choimhead i air a" bhalach ann an geàrr-chunntasan, casruisgte agus fionn, le còinneach:
  - Tha fios agam carson a thàinig thu! A bheil thu airson do phiuthar a shàbhaladh?
  Fhreagair am balach le bhith a" crathadh fhiaclan:
  - Chan e a-mhàin! Tha mi cuideachd airson mo phlanaid a shàbhaladh bho eu-dòchas Genghis Khan!
  Rinn a" bhan-draoidh fionn gàire agus fhreagair i:
  "Rinn thu obair dhoirbh, a bhalaich. Gu math duilich, ach... cuidichidh mi thu ma fhreagras tu a" cheist.
  Chrath Vovka.
  - Mar oileanach san sgoil, b" àbhaist dhomh ceistean a fhreagairt!
  Dh"fhaighnich a" bhan-draoidh bhàn, a" giùlan a fiaclan:
  - Dè a tha nas daoire na ceud rubles?
  Rinn am balach gàire agus fhreagair e:
  - Dà cheud mìle rubles!
  Rinn a" bhan-draoidh fionn gàire agus thuirt i:
  - Uill, tha e gu math sìmplidh. Ach an seo tha thu air an rathad. Air thoiseach, air an aon làimh, an e do mhàthair, air an taobh eile, an caraid as fheàrr agad - cò a dh'fheumas a bhith air a phronnadh?
  Fhreagair Vladimir Olegovich Rybachenko le misneachd:
  - Breicichean!
  Chrath a' bhan-bhuidseach bhàn.
  - A bhòidheach! Fìor mhath! An uairsin a" cheist, cuiridh mi barrachd duilich ort: carson nach eil Dia Uile-chumhachdach a" dèanamh a h-uile duine toilichte!
  Rinn am balach feadalaich agus thuirt e:
  - Nu agus ceist! Chan eil fios aig eadhon na diadhairean as eòlaiche air a fhreagairt!
  Chrath a' bhan-bhuidseach bhàn.
  - Dè a bha thu a 'smaoineachadh, gum faigh thu a h-uile dad cho furasta?
  Fhreagair an gille le osna:
  - Ceart gu leòr, feuchaidh mi ...
  Chrath am balach a mhaoil leanaban agus a" stobadh a chasan rùisgte, dh" fheuch e ri cuimseachadh. Bha e dha-rìribh a" faireachdainn mì-chofhurtail ... Mar gum biodh e na phìos feòil air dubhan, no rudeigin na bu mhiosa. San fharsaingeachd, tha cho beag de cheartas air an t-saoghal. 'S e sin dè an litreachais sàr-eòlaiche Alasdair Sergeevich Pushkin, agus bhàsaich e ann an duel aig aois trithead' sa seachd. Agus dè cho feumail 'sa dh' fhaodadh e a dhèanamh airson mac an duine? Agus chan eil dad ri ràdh mu Lermontov òg, bha e dìreach a 'faighinn eòlas litreachais. Agus tha e duilich colic a bhith air an taobh.
  Agus an uairsin thàinig e gu h-obann air: tha e cudromach gun a bhith a 'freagairt cho ceart' sa tha e ann an rann.
  Thuirt am balach gu socair:
  - Faodaidh Dia sonas a dheanamh mur 'eil thu olc le d' inntinn ! Carson nach toir thu toileachas don a h-uile duine - feumaidh tu tart airson atharrachadh!
  Bha a" bhan-draoidh fionn a" feadalaich agus ag ràdh:
  - Sin d' inntinn ! 'S math a rinn thu, 's e deagh bhalach a th' annad! Mar sin, bheir mi comhairle dhut!
  Chuir am balach stampa air a chas rùisgte agus rinn e squeak:
  - Mòran taing!
  Rug an nighean bana-bhuidseach agus fhreagair i:
  - Feumar "sgàthan an Irbis" a bhriseadh agus an uairsin thèid Genghis Khan a chromadh agus thig a riaghladh gu crìch!
  Chrath Vovka a ghuailnean agus thuirt e:
  - Tha seo math! Ach chan eil an sgàthan cho furasta a bhriseadh, tha e air a dhìon!
  Chrath a" bhana-bhuidseach.
  - Tha, tha e air a dhìon nas làidire na Genghis Khan. Ach is urrainn dhomh do phiuthar a shàbhaladh bho bhith air a h-ìobairt! Faodaidh an genie san sgàthan seo ìobairt a dhiùltadh do Akulina Rybachenko ma nì thu a" chùis air aon de uilebheistean ifrinn. Bidh sgioba agad ... Ma choileanas tu an amas agad, chan e a-mhàin gun sàbhail thu do phiuthar, ach bidh e comasach dhut fhèin àite Genghis Khan a ghabhail!
  Dh"fhaighnich am balach le dòchas na ghuth:
  - Agus nach feum thu òighean a mharbhadh air son na beatha maireannaich ?
  Chrath a' bhan-bhuidseach bhàn.
  - Chan eil, a bhalaich! Chan fheum! Gheibh thu a h-uile cumhachd an sgàthan Irbis, agus tha na comasan aige fìor mhath.
  Thuirt Vladimir Rybachenko:
  - Tha a bhith a" riaghladh a" phlanaid Talamh agus an cinne-daonna gu lèir fionnar! Ach tha e cuideachd na uallach mòr!
  Chrath a' bhan-bhuidseach bhàn.
  - Deas! Ach tha tòrr rudan ann as urrainn dhut a dhèanamh dha daoine! Ach co-dhiù, tha thu airson do phiuthar a shàbhaladh, nach eil?
  Chrath am balach terminator.
  - Tha, tha mi deiseil! Deiseil airson obair agus dìon!
  Thug a" bhana-bhuidseach leis a" bhalach air làimh agus thug i chun sgàthan e, a" smèideadh:
  A-nis tha misean agad!
  Bha an sgàthan mòr agus a 'deàrrsadh le dathan a' bhogha-froise, agus gu litireil air a ghluasad.
  Fhreagair Vovka le gàire:
  - Feumaidh ugh a bhith air a ghoil airson còig mionaidean deug gus a bhith fionnar, agus tha pionnaidh an-còmhnaidh deiseil!
  Chrath am balach, thog e a chas rùisgte, tana, agus gu diongmhalta ghabh e ceum a-steach don neo-aithnichte.
  
  Seasmhachd STALIN NO GAMBITS diùltadh
  Fhuair Hitler cothrom eile. Chuir Stalin, feargach leis a" chunnart do Zhitomir, casg air saighdearan a tharraing a-mach às an sin agus dh" iarr e gun leanadh an oilbheum air a" bhruaich dheis san Ugràin air an oidhche ron turas aige gu Tehran. Agus mar thoradh air an sin, thuit na saighdearan Sòbhieteach dhan choire, agus chaidh a' chùis a dhèanamh orra. Agus ghlac na Nadsaidhean Kiev a-rithist, agus chuairtich iad na saighdearan Sòbhieteach taobh a-muigh an Dnieper. Agus b" urrainn dhaibh dìonan a thogail ri taobh an Dnieper an sin. Mar thoradh air an sin, chaidh an cogadh air adhart. Chuir Stalin stad air an ionnsaigh sa cheann a tuath faisg air Leningrad, agus ghluais e saighdearan gu deas. Ach b" e co-dhùnadh fadalach a bh" ann mu thràth. Cha robh e comasach cinn drochaid a ghlacadh taobh a-muigh an Dnieper tuilleadh. Agus thog na Nadsaidhean daingneach an sin agus chuir iad na aghaidh. Bha call an Airm Dheirg mòr, agus chaidh nàimhdeas gnìomhach a chuir dheth gus an t-samhradh. Fhad 's a bha na Gearmailtich air an iomairt. Agus san Ògmhios, thàinig tighinn air tìr ann an Normandy gu crìch dha na Càirdean ann an mòr-thubaist agus a" chùis air na Càirdean, a chaill còrr air leth mhillean saighdear agus oifigear agus tòrr uidheamachd mar phrìosanaich.
  Chaidh am blàr airson Crimea air adhart cuideachd. Bha na Gearmailtich air an deagh neartachadh, agus b' urrainn dhaibh an aghaidh a neartachadh. Agus thòisich an ionnsaigh sa mheadhan agus ann an stiùireadh Leningrad le dàil. Nuair a bha na Gearmailtich, an dèidh dhaibh a 'chùis a dhèanamh air na càirdean, b' urrainn dhaibh saighdearan a ghluasad bhon Iar.
  B" urrainn dha na Gearmailtich oilbheum nan saighdearan Sòbhieteach a chuir air ais. Gu sònraichte, bha itealan ionnsaigh ioma-adhbhar TA-152 air leth soirbheachail aca, a ghabhadh a chleachdadh mar each-obrach aig an aghaidh. Bha e na b" fheàrr na am Focke-Wulf agus mòran na b" fheàrr na iad a thaobh feartan itealaich. Ach aig an aon àm, cuideachd, le armachd làidir, agus armachd cumhachdach. Thàinig TA-152 gu bhith mar an itealan Gearmailteach as motha, an àite a bhith a" cleachdadh itealain jet, airson nach eil bun-structar Luftwaffe deiseil co-dhiù. Tha an ME-262 fhathast na itealan neo-earbsach, agus dh" òrduich am Fuhrer, air comhairle eòlaichean, a thoirt gu crìch agus gun a bhith air a chuir gu cinneasachadh fhathast. Tha e coltach gu bheil XE-162 na chàr math, ach duilich a dhràibheadh agus cuideachd nach eil freagarrach airson mòr-chinneasachadh.
  Air cùlaibh an TA-152 faodaidh e a bhith na bhomair aghaidh, itealan ionnsaigh, agus trodaiche. Tha an astar aige de 760 cilemeatair san uair nas àirde na an luchd-sabaid as fheàrr aig na Càirdean agus an USSR. Agus is e na buill-airm an fheadhainn as cumhachdaiche am measg charbadan aon-suidheachain, armachd làidir. Agus a thaobh gluasad, tha e nas fheàrr na Focke-Wulf, agus chan eil mòran de na h-easbhaidhean a bh 'aig a' chàr a bh 'ann roimhe. Mar sin fhuair na Gearmailtich an itealan as fheàrr san t-saoghal air a stiùireadh le propeller, a tha na jack-of-all-trades. Agus chan eil feum air na loidhnichean toraidh ath-sgrùdadh gu sònraichte - tha e bhon teaghlach Focke-Wulf agus mar a thàinig e air adhart.
  Anns na speuran, bha na Gearmailtich a 'faireachdainn nas misneachaile. Agus air tìr cha robh iad cho dona.
  Bha na gunnaichean fèin-ghluasadach E-10 gu math soirbheachail. Le sgàil-dhealbh ìosal de dhà fhichead ceudameatair bha e comasach an càr a chuir ann an cuideam ìosal de dheich tonna. Transmission agus einnsean ann an aon bhloca agus tarsainn, agus dìreach dithis bhall den sgioba. Fìor, cha do chòrd sin ri Hitler le tiugh an armachd: chan eil gu leòr air beulaibh trì fichead millimeters air an taobh trithead millimeters. Agus air an aghaidh, leudaich an tighead gu ceithir fichead agus dà mhìlemeatair, air an taobh, leth-cheud agus dà mhìleatair. Agus chaidh cuideam an inneil suas gu còig deug tunna.
  Ach le einnsean de 400 each-chumhachd, tha seo riarachail. Agus chaidh an cogadh nas soirbheachaile. SAU E-10 ga nochdadh fhèin mar inneal èifeachdach agus seasmhach. Cha do bhris an armachd cumhachdach aige le claonaidhean mòra air a bheulaibh tron mhòr-chuid de ghunnaichean Sòbhieteach. Agus thionndaidh e a-mach gu bhith na chuideachadh mòr.
  Ach ghabh na saighdearan Sòbhieteach an Crimea, ach cha b 'urrainn dhaibh briseadh tro dhìonan na Gearmailt ann an àiteachan eile. Agus bha Leningrad fhathast ann an glasadh airson an-dràsta.
  Lean an t-sabaid air adhart chun gheamhradh ... Anns an Fhaoilleach, dh'fheuch na saighdearan Sòbhieteach ri dhol air adhart a-rithist, ach chaidh am buille a thachdadh. Anns an t-sreath, fhuair na Gearmailtich Panther F nas adhartaiche le turaid chumhang agus sgàil-dhealbh nas ìsle. Bha an armachd aice na bu thiugh agus na bu leathad na Panther àbhaisteach. Agus tha an t-iomlan eadhon beagan nas lugha le taing dha cruth nas dùmhail. Mar thoradh air an sin, cha deach an càr Gearmailteach a-steach don mhaoil le trithead 's a ceithir, agus bha cothrom aige an aghaidh an IS-2, agus aig an aon àm bha a choileanadh dràibhidh eadhon nas fheàrr.
  Thionndaidh e a-mach gu robh e nas làidire agus nas tiugh, agus armachd taobh. A-nis cha deach a ghlacadh le anti-tanc raidhfilean, agus dà fhichead 's a còig. Agus tha seo, gu dearbh, na cho-dhùnadh follaiseach a thug air na Gearmailtich na bu làidire na bha iad roimhe.
  Mar sin chùm iad air an aghaidh ... Anns a 'Mhàrt, chuir na Nadsaidhean ionnsaigh air bhog san Eadailt agus rinn iad a' chùis air na càirdean ...
  Thairg Ceann-suidhe ùr na SA Truman, mar thoradh air gnìomhachd bhàtaichean-aigeann Gearmailteach agus call trom cabhlach Ameireagaidh, fois don Fuhrer. Reothadh na Gearmailtich am prògram V-urchraichean, agus bha iad, air an làimh eile, air bàtaichean-aigeil le cumhachd hydrogen peroxide - glè èifeachdach. Dh'fhuiling an dà chuid na SA agus Breatainn call mòr.
  Mar sin dh'fhàillig na h-ionnsaighean anns na Philippines an aghaidh Iapan. Chaidh bàtaichean-cogaidh Land of the Rising Sun fodha air còmhdhail Ameireaganach. Agus an uairsin air taobh an samurai, chaidh an ninja a-steach don chogadh. Agus tha iad sin nan gaisgich den superclass.
  Agus eadhon nas motha na sin na gaisgich, aerobatics!
  Às deidh call bonn na SA ann an Astràilia, dh'fhàs an ninja nas gnìomhaiche. Tha luchd-sabaid iongantach an aghaidh Ameireagaidh aig nach eil dad ri dhol an aghaidh. Tha an dà chuid bomairean trom agus luchd-giùlan phlèanaichean gun chumhachd an aghaidh an airm de shàr-dhaoine nach fhaicear. Is e duilgheadas mòr a tha seo a tha mu choinneamh stàitean agus Breatainn. Thug Fire Tiger, còmhla ri luchd-sabaid garbh, ionnsaigh air ionad na SA ann an Acarsaid Peru. Còmhla ris, ghabh an trodaiche boireann do-chreidsinneach, Azumi, pàirt san ionnsaigh cuideachd. Boireannach Iapanach tarraingeach, ruadh. Tha Azumi gu math brèagha, le guailnean farsaing, cìochan àrda, cnapan làidir. Tha a casan lom fad na h-ùine, an dà chuid anns an teas agus anns an fhuachd, ach glè bhrèagha, chiseled agus gràsmhor. Tha na casan fada agus ro fhadalach.
  Tha Azumi gu math dèidheil air a bhith a 'cleachdadh a casan rùisgte airson diosgan a thilgeil. Boireannach uamhasach, tìgear teine - agus dìoghrasach san leabaidh. Tha nigheanan ninja gu traidiseanta casruisgte, air an trèanadh bho leanabas agus chan eil iad cho cunnartach na fir. Bòidheach!
  Dh"fhairich na h-Ameireaganaich e sa bhad. Nuair a bhios iad ag atharrais air leumadairean, bidh ninjas a" suathadh fon uisge. Chleachd iad airson mèinneadh itealain luchd-giùlan agus longan-cogaidh, sònraichte stuth-spreadhaidh, a tha mìle tursan nas cumhachdaiche na TNT. A 'snàmh fo bhroinn na luinge, thàinig iad gu bhith nam ball beag le magnet, mu mheud cnò-chnò. Seo na nigheanan!
  Bidh Ninja a 'snàmh cha mhòr gu sàmhach. Chan fhaighear iad fon uisge. Faileas neo-fhaicsinneach. An uairsin chuir iad stuth-spreadhaidh de chumhachd mòr, ach teann.
  Agus an uairsin thig an ionnsaigh air a 'bhonn. Thèid sentinels a thoirt air falbh ann am bloigh diog. Bidh diosgan le urram geur ag itealaich. Agus gheàrr e amhaich agus amhaich. Tha saighdearan Ameireaganach a" bàsachadh mus dèan iad eadhon sgreuchail. An uairsin a-rithist itealaich an neo-fhaicsinneach. Bidh caileagan a 'tilgeil gheamannan le an corragan lom. Tha na casan aca neo-àbhaisteach sùbailte.
  Tha am bonn fo ionnsaigh bho gach taobh. Bidh plèanaichean a" spreadhadh, tha lasair mòr, siùbhlach a" lasadh suas. Agus tha an làrach gu lèir còmhdaichte leis sa bhad. Bidh na ceudan de chàraichean aig an aon àm a" tòiseachadh a" reubadh. Bha e mar gum biodh cleas-teine mòr air falbh. Agus aig an aon àm, dh'obraich an lasadh ann an einnseanan carburetor.
  Agus bidh a h-uile càil a 'sìolachadh, a' sruthadh, a 'spreadhadh sa bhad ... Bidh geysers teine air an giùlan àrd dhan iarmailt. Tha rolagan an tàirneanach diabhal air an cluinntinn ... Tha a h-uile dad sa bhad, ann an dòigh air choreigin air a mheasgachadh aig an aon àm. Agus tha coltas gu bheil an talamh a 'dol a-mach à orbit, agus tha grian ùr a' nochdadh. Ach chan e sìtheil, ach armailteach, agus ifrinneil. Tha daoine na theine, tha càraichean nan teine, agus bidh iad a" spreadhadh. Agus bidh na caileagan ninja fada air falbh a 'tilgeil phògan spreadhaidh le an corragan lom de chasan gràsmhor. Ach is e fìor bhuaidh demonic a tha seo. Agus cluinnear briseadh, tha pandemonium ann. Chaidh aig grunn phlèanaichean fhathast air briseadh air falbh bhon stiall chruadhtan, ach bhuail iad air an uachdar agus thòisich iad a" reubadh. Làn de bhàs, pian agus sgrios.
  Bhàsaich na mìltean de shaighdearan Ameireaganach is Breatannach anns a" chiad mhionaid den bhlàr. Agus cha robh an t-sabaid fhèin coltach ri blàr, ach ri sgrios iomlan. Agus an t-uisge sìos, agus an t-uisge sìos air suidheachadh Ameireaganach, bàs agus luaithre ...
  Chaidh bàtaichean-mara agus longan-cogaidh a reubadh às a chèile cuideachd, chaidh luchd-giùlan phlèanaichean a roinn ann an leth. Bha bàs iomlan, gun tròcair cuideachd a' cluich air a' mhuir. Loisg i, a h-uile duine a thuit na h-uchd teth, na pùdar.
  Bha teangannan teth, dearg a" reamhrachadh plèanaichean, leaghte meatailt, loisg a h-uile càil. Fiù 's clach ...
  Chuir Ninja air dòigh fìor chuairt-ghaoith, no an àite sin chan e crith, ach doineann! No eadhon iomghaoth. A tha a" fàgail air chùl dìreach cnàimhneach agus luaithre loisgte.
  Tha Azumi na boireannach glè bhrèagha, ach marbhtach. Bidh i a 'tilgeil snàthadan le a corragan rùisgte, agus a' bualadh air luchd-dùbhlain Iapan. Cò as urrainn seasamh an aghaidh an ninja?
  Agus nuair a spreadh bàtaichean-mara agus longan-cogaidh, brisidh stàilinn agus titanium. Tha an tìgear teine toilichte. Tha a h-uile càil a" dol a rèir a phlana. An seo tha an loidhne beveled de shaighdearan Ameireaganach.
  Tha Azumi a 'toirt taic dha a com-pàirtiche. Agus a 'cur bàs.
  Ach, tha am boireannach òg ag ràdh:
  - Bhuail na Ruiseanaich na Gearmailtich gu cruaidh aig Stalingrad. Mura cuidich sinn, caillidh ar caraidean!
  Thilg a" bhòidhchead trì snàthadan le a cas-rùisgte, lot iad amhaich naoinear shaighdearan Arm na SA a" feuchainn ri teicheadh bho ifrinn. Air uachdar a 'chuain, gu dìcheallach a' feuchainn ri bhith air a tharraing a-steach don uisge-uisge, bidh seòladairean Ameireaganach a 'snàmh.
  Chrìochnaich an ninja iad le bhith a 'gearradh sìos le dà chlaidheamh aig an aon àm agus a' tilgeil diosgan. Bha boireannaich Iapanach gu math gnìomhach: caol agus làidir. Agus chleachd iad an casan rùisgte airson losgadh.
  Fhreagair Yamato le misneachd:
  - Buailidh sinn san Ruis cuideachd! Thèid Khalkhin Gol a dhìoghaltas!
  Agus ruith an super ninja a làmh tron adhair, chaidh tonn tsunami seachad. Dh' èirich e mar chuairt-ghaoith, agus shluig e suas na seòladairean a' leum air an uachdar le beul sanntach.
  Chaidh bomair B-29 a chuairteachadh thairis air na ninjas. Thog Azumi sreang a" bhogha-bhogha bheag le a casan rùisgte. Chaidh stuth-spreadhaidh cunnartach a leigeil ma sgaoil. Bha an càr gu litireil air a reubadh às a chèile ... Na criomagan sgapte mar tancaichean gas le stuthan spreadhaidh. Agus loisg e sìos grunn luchd-sabaid. Rinn Azumi gàire, shuath i a cas rùisgte, gràsmhor air an fheur agus rinn i gàire:
  - Tha mi nam nighean sgoinneil agus sàr-mhath!
  Ghabh an tìgear teine e agus rinn e sgead:
  - Dìreach sgoinneil! Bidh sinn cuideachd a" smeuradh na Ruiseanaich sin, mar na h-Ameireaganaich!
  Rinn Azumi gàire agus rug i a fangs ...
  Chrìochnaich na ninjas na plèanaichean mu dheireadh agus ghluais iad far an eilein. Feumaidh tu an còrr de na bunaitean a bhriseadh. Bidh cuimhne aig Ameireaganaich air an latha seo airson ùine mhòr. Bidh aithreachas orra gun do chuir iad bacadh-ola air Land of the Rising Sun, a thug air na Seapanach sabaid. Agus thionndaidh e gu h-obann, ged a tha Iapan deich tursan nas ìsle na Ameireagaidh a thaobh eaconamaidh, gu bheil feachdan sònraichte cho iongantach aice nach eil dad ri chur na aghaidh!
  Thug na ninjas ionnsaigh air buidheann-giùlain eile. Chaidh iad suas air drones bhon adhar agus leig iad às bomaichean beaga ach marbhtach. Taighean-òsta na h-ifrinn a chaidh a-steach do phìoban agus àirnean shoithichean.
  Agus shèid iad suas na soithichean uile ann an sreath. Chaidh an sgrios air adhart aig astar doineann. Agus chaidh buidheann luchd-giùlain itealain a bha còmhdaichte le bàtaichean-mara agus longan-cogaidh a" dol fodha. Agus bha iad air an còmhdachadh le pògan ifrinn a" bhàis. Dè, armachd fuaigheil, reubadh meatailt.
  Bha na teintean a 'dol thairis air a' mhuir, agus bha a h-uile càil a 'smocadh. Dh" èirich ceò acrid dhan adhar agus shnìomh e mar chorailean dubha de chobras, a" leigeil a-mach fiaclan puinnseanta deiseil airson a dhol tron àile.
  Agus bha seo uile a" dannsadh, boghach, ag òl a-steach don adhar ... sgaoil Ninjas stuth-spreadhaidh, agus a" fàgail an neach-giùlain itealain as adhartaiche agus as ùire slàn, thug iad ionnsaigh air a chriutha. An uairsin chaidh claidheamhan katana a chleachdadh, agus thilg nigheanan ninja snàthadan le corragan rùisgte. Agus rinn iad e cho maiseach 's gun do mharbh aon shnàthaid triùir no ceathrar dhaoine air ball.
  Thug na caileagan ionnsaigh agus sheinn iad:
  - Chan e biastagan truagh a th" annainn, superninja - gheàrr sinn clàran! Tàlan soilleir - rachaibh air a shon!
  Agus ghluais iad gu mòr mar chliabh nan tonn. Ghearr Asumi sìos an t‑àrd-mharaiche leis a chlaidheamh, agus gheàrr e dà phìos dheug e le trì claisean. Bha fuil a" frasadh gu frasach, a" tuiltean an deic. Chuir Azumi tweet:
  - Bidh tu ann an ciste! gearraidh mi thu!
  Agus mharbh e àrd-mharaiche eile. Agus rùisg i a fiaclan mar sin. Cha robh eagal air ninjas ro ghunnaichean. Theich peilearan bhuapa. Cha robh eòlas aca air laigse, sgìths agus truas. Bha iad mar eòin air sgiathan, no eadhon einnseanan jet.
  Bhuail Azumi a casan rùisgte, a" fàgail lorgan-coise gràsmhor air an deic. Tha i na gaisgeach iongantach. Ach tha na caileagan eile air leth math cuideachd.
  Tha an neach-giùlain itealain air a ghlacadh agus, air a chuir a-steach, ga thoirt gu puirt Iapanach. Tha feum aca air iarann cuideachd.
  Tha e uamhasach duilich seasamh an aghaidh arm samurai agus ninja. Tha iad nan supermen. Agus tha an cuideam aca do-sheachanta.
  Agus a-rithist bidh soirbheachasan agus glacaidhean a" leantainn. Bidh Ninja gad ghiùlan fhèin mar mhèirlich mara nach eil furasta a thuigsinn. Panic ann an Ameireagaidh. Chan eil dòigh ann a dhol an aghaidh an neo-fhaicsinneach.
  Às deidh na h-uile, is e feachdan sònraichte a tha seo nach eil an dà chuid itealain agus làmhachas eadhon mothachail air dòigh-obrach gaisgich gaisgeil. A bhios a 'crochadh mar sgòthan dubha, agus a' crathadh an claidheamhan, a 'tilgeil diosgan ag itealaich airson cilemeatairean agus a' tolladh meatailt sam bith.
  Chan eil Ninja an aon rud ris anns na Meadhan Aoisean. Tha an teicneòlas as ùire aige aig a chorragan. Agus buailidh e gach neach a gheibh na shlighe.
  Agus tha tàladh air an aghaidh Sòbhieteach-Gearmailteach. Tha na Gearmailtich ag ullachadh ionnsaigh air an Kursk Bulge. Chan e am beachd as sgiobalta ionnsaigh a thoirt air dreuchdan ro-dhaingnichte, leis an nàmhaid nas motha na an àireamh. Ach chan eil mòran roghainn aig a" Ghearmailt.
  Chaidh a' chùis a dhèanamh air na Gearmailtich ann an Afraga, agus tha aca ri coimhead airson buadhan air aghaidhean eile.
  Le soirbheas nan Seapanach, ge-tà, lughdaich e cho dian sa bha ionnsaighean adhair air goireasan armachd-gnìomhachais an Treas Reich. Dh'adhbhraich seo àrdachadh ann an cinneasachadh armachd an taca ri fìor eachdraidh. Le Blàr Kursk, tha barrachd "Panthers" agus "Tigers" aig Fritz, a bharrachd air itealain. A tha a 'cruthachadh duilgheadas sònraichte.
  Ach fhathast tha an t-Arm Dearg nas làidire. Tha Hirohito a" faighneachd ceist gu tur reusanta:
  - An cuidich sinn càirdeas na Gearmailt?
  Bhruidhinn a" mhòr-chuid de armachd Iapanach airson dàrna aghaidh fhosgladh. Fìor, le com-pàirt ninja. Tha Ameireagaidh air a h-uile giùlan itealain agus soithichean mòra uachdar a chall. Dh" fhàs e eu-comasach obair oilbheumach a dhèanamh anns a" Chuan Shèimh. Agus tha làmhan Iapan gun cheangal. A bharrachd air an sin, ghlac na ninjas iad fhèin ceithir luchd-giùlan itealain gun mhilleadh. Agus sgrios iad tòrr phlèanaichean. Chaidh grunn shoithichean mòra a ghlacadh cuideachd. San fharsaingeachd, thionndaidh a 'chompanaidh gu bhith soirbheachail.
  No an àite sreath de chompanaidhean. A bha, air an comharrachadh le soirbheasan sgoinneil. Tha Ameireagaidh a-mach às a" chogadh. Nas mionaidiche, thairg i fois, air teirm sam bith.
  Dh'iarr Iapan: stad a chur air bomadh an Treas Reich, agus cuideachadh bhon USSR. Dh'fheumadh na Stàitean Aonaichte cuideachd buaidh a thoirt air Breatainn gus crìoch a chur air an nàimhdeas san dòigh seo. Dh"aontaich na Breatannaich leis a" pheacadh na leth. Dh"aontaich na Càirdean ri fois-sìth leis an Treas Reich agus iomlaid phrìosanaich.
  Chuir Hitler a-rithist an ionnsaigh air an Kursk iomchaidh. Cho-dhùin e an-toiseach barrachd fheachdan is tancaichean a chruinneachadh bhon aghaidh an iar. Agus neartaich na saighdearan agad.
  Ach an uairsin, air 15 Iuchar, dh'òrdaich Stalin ionnsaigh air Orel agus Belgorod.
  Ghoid an ninja, aig an aon àm, còmhdhail Ameireaganach le tancaichean Sherman ùra. Agus bha e comasach dha Azumi, còmhla ris na caileagan, gnìomhachd mòran nas dàna a thilgeil a-mach. Ghoid i bho fhactaraidhean Breatannach trì cheud gu leth de na tancaichean Breatannach as fheàrr "Churchill", le armachd leasaichte, agus ghiùlain i dhan Ghearmailt iad. Bha na Sasannaich a' bàsachadh fo chlaidheamh nan caileagan. A bharrachd air an sin, thilg na bòidhchead gu fìor cheart snàthadan biorach le na corragan lom, a 'marbhadh an luchd-iomairt. Agus dè a ràdh? Bha na Breatannaich air an uabhasachadh.
  A bharrachd air an sin, tharraing na caileagan à Iapan dà charbad air falbh le gasoline. Dè an tiodhlac as fheàrr airson an Treas Reich.
  Mar sin, choinnich an t-Arm Dearg bhon fhìor thoiseach strì an-aghaidh.
  Ann am batail dìon, bha "Ferdinand" cha mhòr na inneal-sgrios tanca fìor mhath. Agus mar an "Tìgear" agus "Panther". Cha robh an càr mu dheireadh, ged a bhiodh e tric a 'briseadh sìos, cho cudromach ann am batail dìon.
  Ràinig Azumi, aig an aon àm, an aghaidh. Agus bha i gu pearsanta a 'sabaid an-aghaidh na Ruiseanaich anns an stiùireadh as cunnartaiche Oryol. An uairsin chaidh trithead "s a ceithir Sòbhieteach a-steach don bhlàr.
  Thug am boireannach Iapanach, còmhla ri a cèile, a-mach pìosan stuth-spreadhaidh cho beag ri gràn eòrna. Agus thòisich iad a" cleachdadh na corragan nigheanach, sgiobalta aca gus na gràinean sin a thilgeil air na tancaichean. Spreadh càraichean Sòbhieteach agus chaidh iad a-null le ràimh bodhar.
  Dh'èigh Azumi:
  - Banzai!
  Bha a companach cas-ruisgte ag èigheach:
  - Tionndaidhidh sinn a" phlanaid gu bhith na pàrras!
  Agus thilg i grenade beag bìodach ... spreadh càraichean Sòbhieteach. Bha brag ann agus sradagan ag itealaich nuair a bhuail an dà thrithead "s a ceithir am meadhan an adhair. Agus an uairsin mar a bhios an uidheamachd sabaid a" spreadhadh. Agus tuitidh na càraichean mar neamhnaidean dubha.
  Chuir Azumi beagan ghràinean beaga air bhog a-rithist, le a corragan rùisgte, rùisgte, agus a" crathadh:
  - Bheir mi bàs!
  Dh"èigh a caraid cas-rùisgte, agus thilg i tiodhlacan marbhtach cuideachd:
  - Ann an ùine ghoirid - banzai!
  Thòisich an dà bhòidhchead a 'gàireachdainn. Agus a-rithist, le casan rùisgte, tilgeamaid na gràinean sin le stuthan-spreadhaidh mean air mhean. Agus gu tur a 'sgrios a h-uile càil. Seo dusan HF nas motha air a roiligeadh thairis. Agus bratagan air an reubadh, rolairean briste air an snìomh bho shuas. Agus rolaich iad fhèin, a 'briseadh. Fhad 'sa bha iad a' losgadh sìos na saighdearan Sòbhieteach a 'dol air an ionnsaigh.
  Agus tha an dà nighean ninja a 'gàireachdainn. An seo, thathas cuideachd a" cleachdadh snàthadan beaga biorach, a bhios nigheanan casruisgte a" reubadh mun cuairt len casan. Agus tha ionnsaigh nan saighdearan Sòbhieteach a 'dol a-mach. Bidh na h-aonadan Ruiseanach, an dèidh milleadh mòr fhulang, a 'stad agus a' reothadh.
  Agus tha na còmhlain-chasach cas-rùisgte a' gàireachdainn... Tha iad a' gàireachdainn mar panthers!
  Bha Truman, a" faicinn gu bheil fàileadh mar kerosene air a" chùis, a" tabhann fois don Treas Reich air teirmean sam bith. Agus dh"aontaich Churchill ri sin.
  Dh'iarr Hitler gun tilleadh na prìosanaich-cogaidh air fad dhan Ghearmailt agus dhan Eadailt agus gun tòisicheadh iad ri malairt.
  Ach feumaidh na caidreachasan, ma tha iad airson na daoine aca a thilleadh, an saoradh. Dh" aontaich Truman agus Churchill, ged a bha iad leisg, ri seo.
  Tha na faisisteach air dianachadh. Anns a 'Chèitean, chuir iad às do dh' ionnsaigh eile de shaighdearan Sòbhieteach sa mheadhan. Agus air 22 Ògmhios, a 'cleachdadh tancaichean den t-sreath E, dh'fheuch iad ri adhartachadh.
  Chaidh a 'chiad tanca E-50 a leasachadh ro luath agus cha robh e gu tur soirbheachail. Bha a chuideam faisg air trì fichead sa còig tunna le tiugh an armachd "Ti" ra "-2, ged a bha leòidean beagan nas motha. Agus bha an coileanadh dràibhidh na b 'fheàrr: luathaich an t-einnsean gu 1200 each-chumhachd nuair a chaidh àrdachadh. A mheudaich an dà chuid a luaths agus a ghluasad Bha an gunna an toiseach 88-milliméadar ann an 71 EL a bha gu math freagarrach dha na Gearmailtich.
  Fìor, bhon Chèitean 1945, thòisich an IS-3, air a dhìon nas fheàrr anns a 'chrann, air a thoirt a-mach anns an USSR, agus thug seo air na Gearmailtich gunna nas adhartaiche agus armachd a chuir a-steach.
  Cha do leasaich ionnsaigh na Gearmailt san Ògmhios agus san Iuchar. Às deidh dhaibh ceud cilemeatair a chuir air adhart agus an dèidh call mòr fhulang, chaidh stad a chuir air an Fritz. An uairsin thàinig an t-Arm Dearg ...
  Ach cuideachd às aonais mòran soirbheachas. Rinn an loidhne aghaidh seasmhach ... Agus an uairsin dh'fhàs e neo-ghnìomhach gu tur.
  Fhuair an SU-100 Sobhietach mòr-chòrdte mar sgriosadair tanca fulangach. Dh'fhuirich an T-34-85 mar an tanca as motha, agus gu ruige seo cha robhas a 'leasachadh an T-54 ach airson a chur na àite.
  Ro dheireadh 1945, bha ME-262 X nas adhartaiche aig na Gearmailtich anns na speuran, aig an robh astar còrr air 1100 cilemeatair san uair, sgiathan sguabte, agus einnseanan nas earbsaiche le armachd cumhachdach: còig gunnaichean adhair. Dh'fhaodadh coltas an itealain seo sàr-mhathas adhair a thoirt don Luftwaffe.
  Bha Hitler a" cunntadh air seo. Agus cuideachd air bomairean jet gus an USSR a bhriseadh. Agus feumaidh mi ràdh, gu ruige seo cha robh freagairt aig an Ruis Shobhietach.
  Às deidh dhaibh oidhirpean an Airm Dheirg gluasad air adhart tron gheamhradh a chuir air ais, aig deireadh a" Chèitein 1946, thilg na Gearmailtich na tancaichean aca a-steach don ionnsaigh a-rithist. Nochd atharrachadh nas adhartaiche air an E-50 le suidheachadh an einnsean agus an tar-chuir ann an aon bhloca agus tarsainn. Cha robh an tanca seo ach dà mheatair ann an sgàil-dhealbh, agus aig an aon àm bha cuideam dà fhichead 'sa còig tunna ann. Tha an astar aige air fàs, agus comas gluasad agus coileanadh dràibhidh. Agus bha an gunna a" losgadh nas luaithe aig 12 cuairtean sa mhionaid, agus a" tolladh armachd aig fad baraille 100 EL. Agus gu dearbh, thàinig seo gu bhith na dhuilgheadas don Arm Dearg.
  Thionndaidh an E-50 gu bhith na tanca soirbheachail ann am mion-atharrachadh ùr, air a dhìon gu foirfe air a "chrann, ach gu math lag air na taobhan. Ged a tha e aig astar àrd de ghluasad, chan eil seo cho cudromach tuilleadh.
  Ach, thòisich aghaidh nan Sòbhieteach a' sagadh ... bha Stalin gu math draghail mu dheidhinn seo. Bha na Gearmailtich eadhon comasach air Smolensk a ghabhail, agus chaidh iad gu Moscow ... Fìor, stad Hitler agus chuir e stad air Leningrad. Ach chaidh an oilbheum seo a chasg.
  Dh" fhuiling na Gearmailtich milleadh mòr agus rinn iad maill air...
  Agus an uairsin foghar, agus an uairsin geamhradh cruaidh. Mar sin chan eil dad ri gàire.
  Tha a 'bhliadhna ùr 1947 air tighinn ... Anns an USSR, chaidh obair air an T-54 a chrìochnachadh ann an dòigh air choreigin, ach cha deach an inneal seo a-steach don t-sreath. Agus tha cùisean air fàs nas slaodaiche.
  Chruinnich na Gearmailtich. Bha an tanca ùr E-75 aca air a dhìon gu math bho gach ceàrnaidh. Tha an aghaidh 250 mm, tha na taobhan 170 mm, agus tha an gunna 105 mm ann an 100 EL, tha an einnsean mìle còig ceud each. Is e seo cumhachd le cuideam de sheachdad "s a còig tonna.
  Agus leig leinn na saighdearan Sòbhieteach a bhrùthadh ... Mar fhreagairt, fhuair an USSR an IS-7, ach cha b 'urrainnear riochdachadh mòr an tanca seo a stèidheachadh. Agus gu dearbh, chan eil seo math.
  Gu ruige seo, anns na speuran, chan eil ach buannachd nan Nadsaidhean air fàs. Nochd diosgan sabaid, le cumhachd mòr, millteach. Agus phronnadh iad an dà chuid tancaichean agus plèanaichean.
  Co-dhiù, bha an diosc so-leònte gu gàirdeanan beaga. Agus b 'urrainn dha dusanan de phlèanaichean Sòbhieteach a leagail gun a bhith air am milleadh.
  Ghabh pìleatan Gearmailteach smachd air an speur. Fhuair Huffman Crois Ridire na Croise Iarainn le claidheamhan duilleach daraich òir agus daoimeanan airson ceithir cheud itealan sìos. Agus airson còig ceud fhuair e Grand Cross of the Iron Cross. Dè bha ann ach Goering. Agus seachd ceud gu leth itealan sìos Knight's Cross of the Iron le claidheamhan duilleag daraich platanam agus daoimeanan. B" e euchd mòr a bh" ann...
  Bha na Gearmailtich a 'dol air adhart a-rithist gu Moscow. Ach bha an dìon Sòbhieteach air a leasachadh gu mòr agus bha na sabaidean a 'sabaid gu daingeann. Chaidh mòran dhaingnichean a chladhach .... B 'urrainn dha na Gearmailtich Vyazma agus Rzhev a ghabhail aig cosgais call mòr, ach thachd iad ... Agus a-rithist chaidh an t-sabaid air adhart gu deireadh an fhoghair ...
  Agus ann an aimsir fhuar, bha an t-Arm Dearg mar-thà a 'tighinn air adhart, ach às aonais soirbheachas mòr.
  Agus as t-samhradh thug na Gearmailtich ionnsaigh. Ach cha do rinn iad adhartas mòr ... Anns a 'gheamhradh, chaidh an t-Arm Dearg air adhart ...
  Tha a" bhliadhna 1949 air tighinn. Tha T-54 air fàs gu mòr mu dheireadh. An àite an IS-7, bha an SU-130 san t-sreath, a bha na bu aotroime agus na b" fhasa a dhèanamh. Agus as cudromaiche, chaidh an trodaiche jet MIG-15 a-steach don t-sreath. A dh 'fhaodadh, a bhith onarach, ged a bha e na b' ìsle na na Gearmailtich, fhathast a 'sealltainn co-dhiù rudeigin.
  Fhuair Huffman mìle itealan sìos agus fhuair e duais shònraichte: Grand Cross of the Knight's Cross le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan. Agus b 'e cùis ainneamh a bh' ann nuair a chruthaich iad duais airson gaisgeach sònraichte.
  Thug Hitler fa-near gur e fìor Aryan a th" ann an Huffman. 'S gun iochd do naimhdean na Reich, 'S gum bi buaidh.
  Ach chaidh an dà chuid na Gearmailtich agus na saighdearan Sòbhieteach a tholladh fad na bliadhna, ach cha do ghabh duine sam bith.
  Agus thàinig a 'bhliadhna 1950 ... A-rithist, iomlaid buillean agus an loidhne dìon neo-ghnìomhach ... Agus mar sin chaidh a' bhliadhna 1951 .... Tha e mar gum biodh a h-uile dad ann an tobhta. Agus a-rithist, iomlaidean brùideil de bhuillean .... Agus loidhne aghaidh reòta. Agus chaidh 1952 seachad anns an aon quagmire slaodach.
  Cha do dh'atharraich bàs Stalin sa Mhàrt 1953 dad ann an dòigh chudromach. Chaidh àite an Generalissimo a ghabhail le Marshal Beria, a chaidh ainmeachadh mar neach-ionaid oifigeil. Agus a-rithist reothadh aghaidh. Agus cha do nochd ach an tanca IS-10 anns an USSR. Ach chan eil seo cho cudromach.
  Tha a" bhliadhna 1954 air a dhol seachad cuideachd .... Tha na Gearmailtich agus na Ruiseanaich air tighinn gu stad. Agus dh'fhàillig an t-sàr-airm ùr. Fhuair Huffman airson dà mhìle itealan sìos an Grand Cross of the Knight's Cross le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Mar sin chaidh a" bhliadhna 1955 seachad cuideachd ann am murt brùideil ...
  Agus thàinig a" bhliadhna 1956... Bha 22 an t-Ògmhios a" comharrachadh dìreach còig bliadhna deug bho thòisich a" Chogadh Mhòr Patriotic. Agus mu dheireadh mhol Adolf Hitler fois dha fhèin.
  Chaidh còmhraidhean air adhart airson ùine mhòr agus sia mìosan às deidh sin thàinig sìth gu crìch. Chaidh a" chrìoch sìos an loidhne aghaidh. Seo far an do chrìochnaich e uile. Chaidh na prìosanaich atharrachadh - uile gu lèir. Gun airgead-dìolaidh, ach fhuair an Treas Reich grèim air rudeigin ...
  Ach, bha an Roinn Eòrpa geal. Nuair a chaochail Hitler sa Mhàrt 1958, thuit an Treas Reich às a chèile. Agus thill an USSR na sgìrean a bh 'ann roimhe. Chuir Lavrenty Beria an eaconamaidh air ais agus stiùir e an dùthaich, mar a thuirt e, gu co-mhaoineas, uill, sin sgeulachd eile. Ach, anns a 'Mhàrt 1969, bhàsaich Beria, agus lean Shelepin air ...
  
  Nam bàsaicheadh FRANKLIN ROOSEVELT NA 'S luaithe
  Chaochail Franklin Roosevelt mòran na bu tràithe, ann an tionndadh neònach de dh 'ionnsaigh air 30 Faoilleach 1943. Ged a bha Eanraig Uallas air a mheas mar neach-clì, thionndaidh e a-mach gu bhith na shàr-eòlaiche agus dh" iarr e air Stalin, mar mhalairt air taic armachd, ath-leasachaidhean poilitigeach a dhèanamh agus amnesty airson a h-uile prìosanach poilitigeach.
  Bha freagairt chruaidh Stalin, a bha cuideachd dìreach air buaidh mhòr a chosnadh aig Stalingrad, agus a 'faireachdainn gu math cruaidh agus làidir, a' cur dragh air Wallace, agus dh'ainmich e gun deach taic armailteach a thoirt gu crìch don USSR. A 'cluich pàirt àicheil agus suidheachadh Churchill, nach robh ag iarraidh adhartas luath an t-Arm Dearg san Roinn Eòrpa, agus sùbailteachd ris nach robh dùil aig Adolf Hitler, a dh'ainmich reothadh an "fuasgladh deireannach air a' cheist Iùdhach." Bha am Fuhrer comasach air daoine a bhrosnachadh bhon àrainneachd, a 'gabhail a-steach, gu h-annasach gu leòr, prìomh neach-cuiridh an Treas Reich, Himmler.
  Dh'obraich an argamaid: nach tèid na h-Iùdhaich a dh'àite sam bith, agus ma chailleas tu an cogadh, faodaidh tu a h-uile càil a chall agus gu do-sheachanta. Uill, às deidh dhaibh buannachadh san Ear, bidh e comasach bruidhinn ris na caraidean ann an dòigh eadar-dhealaichte.
  Co-dhiù, reub na Stàitean Aonaichte gnìomhachd armachd, Breatainn cuideachd, agus ged nach deach eadhon fois ainmeachadh gu h-oifigeil, thionndaidh a" chòmhstri san taobh an iar gu bhith air a lughdachadh. A bha, gu dearbh, na bhuannachd don Wehrmacht. Chuir cabhlach bàta-aigeil na Gearmailt stad air na creach, chaidh na Càirdean suas, a" cur stad air a" bhomadh ro-innleachdail.
  Bha saighdearan Sòbhieteach, mar ann an eachdraidh fìor, air Kursk a ghlacadh tràth sa Ghearran air an 8mh, agus Belgorod air an 9mh. Air 15 Gearran, thòisich an ionnsaigh air Kharkov, a dh'fhàg na saighdearan Gearmailteach, a 'seachnadh cuairteachadh. Fiù 's na bu tràithe, dh'fhàg na Nadsaidhean Rostov-on-Don.
  Air 18 Gearran, ràinig Hitler am prìomh oifis gu pearsanta. Thug e cumhachdan ùra do Mainstein. A bharrachd air an sin, chaidh daingneachadh a ghluasad gu sgiobalta bhon Iar. An toiseach, gu dearbh, itealain. Cha do ghabh an aghaidh an iar an itealan cho beag - faisg air leth de na h-itealain. Chaidh grunn roinnean a bhathas an dùil a ghluasad a dh'Afraga a chuir air rèile chun an Ear. A bharrachd air an sin, chaidh a h-uile cruth deiseil airson sabaid a ghluasad às an Fhraing agus na Balkans, agus anns a" Ghearmailt fhèin, chaidh gluasad iomlan agus cogadh ainmeachadh leis an Reichstag.
  Air 19 Gearran, dh'òrdaich Mainstein don 4mh Arm Panzer ionnsaigh a chuir air bhog gus stad a chuir air na saighdearan Sòbhieteach a dhol air adhart tro Pavlograd. Air 22 Gearran, bha Pavlograd a 'fuireach. Chaidh an obair a bhith a 'dìon nan slighean chun an Dnieper bhon taobh tuath tro Krasnograd no Dnepropetrovsk, no tro Poltava no Kremenchug, a thoirt don bhuidheann Kempf.
  Eu-coltach ri fìor eachdraidh, shoirbhich leis na Gearmailtich mòran a bharrachd. Mar thoradh air an toirt a-steach na feachdan adhair aca gu blàr, bha buannachd aca a-rithist san adhar. A bharrachd air an sin, ghabh barrachd shaighdearan talmhainn pàirt anns an ionnsaigh, a" toirt a-steach 30 tanca Tìgear ùr-nodha, a bha ann an eachdraidh dha-rìribh an sàs ann an gainmheach Afraganach.
  Chaidh aig na Gearmailtich air Kharkov a chuairteachadh sia latha nas tràithe na an fhìor sgeulachd, air 8 Màrt, chaidh Belgorod a ghlacadh leis an Fritz, agus chaidh Belgorod a ghlacadh air gluasad 9 latha roimhe sin - air 10 Màrt.
  Chaidh aig na Nadsaidhean air Kursk a ghlacadh le swoop, a" dùnadh fàinne eile air 14 Màrt. Air 18 Màrt, ghlac am Fritz Stary Oskol cuideachd. Ach, chuir an leaghadh agus an aghaidh ghaisgeil nan saighdearan Sòbhieteach stad air na Nadsaidhean bho bhith a' soirbheachadh. Ach bha call an airm dhearg anns na goileadairean nas cudromaiche na bha e ann an eachdraidh fìor, agus chaidh an Kursk Bulge a ghearradh air ais sa Mhàrt 1943.
  Bha soirbheachadh Mainstein gu math dona, ach cuingealaichte, agus mar sin cha b 'urrainn dha na Nadsaidhean eadhon a h-uile càil a chaill iad aig àm gnìomhachd Voronezh-Kastornoe a thilleadh. Ged a-nis cha robh ceann goirt orra - an Kursk Bulge. Ach chruthaich seo duilgheadasan a bharrachd: càite agus ciamar a bheir thu ionnsaigh?
  Fhad "s a bha na Càirdean gan giùlan fhèin gu fulangach, bha eaconamaidh na Gearmailt gu math neo-ghnìomhach. Dhùblaich cinneasachadh tancaichean agus gunnaichean fèin-ghluasaid taobh a-staigh trì mìosan, a" ruighinn 1,200 carbad gach mìos, a "toirt a-steach na" Tigers "as ùire," Panthers "- gu math nas fheàrr ann an cumhachd sabaid ri uidheamachd Sòbhieteach. Ach bha aig na sgiobaidhean ri smachd a chumail air na tancaichean ùra fhathast, agus tinneasan an òige a thoirt nam inntinn.
  Agus chan eil e furasta stiùireadh a thaghadh airson an oilbheumach. Faodaidh tu gluasad air adhart gu Moscow, agus a-rithist feuch ri dìoghaltas a dhèanamh airson Stalingrad, briseadh troimhe gu ola Caucasian. Dh'fhaodadh Leningrad, far a bheil e doirbh dha na Sòbhietich daingneachadh a ghluasad, a bhith mar aon de na h-amasan.
  Dh'fheitheamh na Gearmailtich trì mìosan, shàbhail iad feachdan agus tancaichean ùra, agus fhuair iad trèanadh. A-cheana anns an arm agus chan eil balaich ceithir bliadhna deug neo-àbhaisteach, chaidh mòran roinnean cèin a chruthachadh. Ràinig neart an Wehrmacht suas ri 10.5 millean saighdear agus oifigear, eadhon ged a chaidh càileachd nan saighdearan a lughdachadh beagan.
  Anns an èadhar, chaidh blàran a shabaid le diofar shoirbheachas. Mheudaich na Nadsaidhean cinneasachadh phlèanaichean, agus rinn iad gnìomh nas gnìomhaiche.
  Thagh na h-aces aca, mar riaghailt, an àite cath aca, agus dh'fheuch iad gun a dhol a-steach don bhlàr, a 'toirt a-mach àireamhan.
  Bu chòir a thoirt fa-near gun robh am Focke-Wulf, ged a bha e na b 'ìsle na itealan Sòbhieteach ann an gluasad, ach thug an t-astar àrd aig àm dàibhidh cothrom dha teicheadh nuair a dh' fhàg e an earball, agus armachd cumhachdach gus an itealan a losgadh bhon chiad dòigh-obrach. Mar sin cha robh e comasach a" bhuannachd thairis air na Nadsaidhean a ghlacadh gu tur, agus bha aces Gearmailteach nas eòlaiche, le buill-airm nas cumhachdaiche, a" faighinn smachd air an èadhar.
  Ach cho-dhùin Hitler ionnsaigh a thoirt air an Caucasus, dìreach ann an dòigh beagan eadar-dhealaichte. 'S e sin, a' dèanamh Stalingrad am prìomh stiùir, agus a 'cur buidhnean airm "A" agus "B" an sin. Chan eil am fuasgladh, gu dearbh, cho math, ach an dèidh call ceann-drochaid Rzhev, a 'gluasad air adhart gu Moscow, dh'fheumadh na Gearmailtich faighinn thairis air loidhne dìon fìor chumhachdach.
  Aig cosgais Leningrad, cha tug an ionnsaigh air baile-mòr an dùn don Treas Reich eadhon ged a bha e soirbheachail, buannachdan cinnteach.
  Mar sin tha e fhathast ri gluasad gu deas. Ach a dh'aindeoin sin fhuair Stalin air thoiseach air Hitler.Air 22 an t-Ògmhios, chaidh saighdearan Sòbhieteach air an ionnsaigh ann an stiùireadh Oryol agus Kusk. Bha an t-adhbhar airson na dòighean feitheimh a thrèigsinn co-cheangailte ri giùlan fulangach a 'chaidreachais: gun sìth, gun chogadh. Dè eile a ghabhadh gabhail ris, ach ... Ghluais gainnead duralumin, còmhla ri cinneasachadh itealain Gearmailteach a bha a" sìor fhàs, barrachd is barrachd iomairt chun Luftwaffe.
  A bharrachd air an sin, bha bomair Yu-188 fìor mhath aig na Nadsaidhean mu thràth, a leasaich astar a bha na b" fheàrr no co-dhiù nach robh na b" ìsle na na Yaks, agus eadhon rinn iad deuchainn soirbheachail air an Yu-288. Dh'fhaodadh an càr mu dheireadh, còmhla ris an t-sreath DO-217, a bhith na bhomair ro-innleachdail fìor mhath. Agus mar sin, thàinig itealan Gearmailteach gu bhith na adhbhar mì-fhàbharach dha na saighdearan Sòbhieteach.
  Air an làimh eile, chuir Hitler dàil air leis an ionnsaigh, agus mar sin chaidh roinnean tanca ùr a chruthachadh agus trèanadh sgiobaidhean. Air sgàth dìth bhomaidh, chaidh na Tigers agus na Panthers a leigeil ma sgaoil nas motha na ann an eachdraidh fìor, agus dh'fheumadh iad a bhith air an teagasg.
  Chaidh aig na Gearmailtich air ullachadh airson an dìon gu h-iomlan, cha b 'urrainn dhaibh a bhith air an gabhail le iongnadh. Mhair an t-sabaid airson còrr air mìos. Thachair saighdearan Sòbhieteach ri teicneòlas Gearmailteach ùr, agus thionndaidh e a-mach gun robh an "Panther" agus an "Tiger" anns na blàir a bha ri thighinn mar òrdugh meudachd nas làidire na carbadan Sòbhieteach. Cha tug Butting fìor chothrom don T-34 agus KV buannachadh. A bharrachd air an sin, chan eil cinneasachadh charbadan le canan 85-mm nas cumhachdaiche air a bhith air a mhaighstireachd fhathast, agus cha b" urrainnear an 76-mm "Panther" agus "Tiger" a thoirt air adhart.
  Thàinig saighdearan Sòbhieteach a-mhàin ann an cuid de sgìrean air adhart suas ri còig cilemeatairean deug agus dh'fhuiling iad call mòr. B" urrainn dha na Gearmailtich a dhol air an aghaidh. Am measg nan ceannardan, bu chòir a thoirt fa-near Rommel, a tha air ùr thighinn don aghaidh an ear, ach a tha ainmeil san Iar. Chaidh aige air e fhèin a dhearbhadh gu math anns a" bhlàr leis na Sòbhietich.
  B' urrainn dha na Gearmailtich, a' fàs an-aghaidh, an Don a ruighinn. Ach an uairsin, an àite a dhol air adhart gu Moscow, thionndaidh iad gu deas.
  Bha am Fuhrer ag iarraidh dìoghaltas airson Stalingrad. Bu chòir a thoirt fa-near gun robh seo eadhon na bhuannachd dha na Gearmailtich an toiseach. Cha robh Stalin a 'creidsinn anns an roghainn a bhith ag ath-aithris Operation Blau agus ghluais e na stòrasan aige nas fhaisge air Moscow. Mar thoradh air an sin, chaidh na Nadsaidhean, a 'gluasad air adhart air an Don, a-steach do na saighdearan Sòbhieteach bhon chùl.
  Ach, bha an t-Arm Dearg eadar-dhealaichte mu thràth. Bha na seanailearan Sòbhieteach, a fhuair eòlas air sabaid, ag obair na bu sgileil, agus dh'fhàs na saighdearan fhèin gu math teann. Cha robh e comasach dha na Fritz a dhol thairis air an Don agus briseadh troimhe gu Stalingrad. A 'char as àirde de na choilean iad, glacadh Rostov-on-Don, agus a dhol a-mach san abhainn fad a rèis. Fìor, chaill na saighdearan Sòbhieteach Voroshilovgrad, Donets, agus sgìrean cudromach, ach cha b 'urrainn dha na Nadsaidhean a ghlacadh rè iomairtean an t-samhraidh agus an fhoghair, eadhon na chaidh aca air a dhèanamh ann an 1942. Rud a bha Stalin den bheachd gur e soirbheachas sònraichte a bh" ann. Ma chumas sinn nar cuimhne gu robh an USSR a-nis a" sabaid air aon aghaidh.
  Chaidh am bagairt à Iapan a lagachadh nuair a chaill Land of the Rising Sun mar thoradh air call anns a" Chuan Sèimh. Agus ged nach b 'urrainn don USSR a bhith ro eagal airson an Ear Chèin.
  Anns a 'gheamhradh, thòisich an-aghaidh oilbheumach an t-Arm Dearg. Tha e follaiseach gun tug grunn tancaichean Gearmailteach anns an fhuachd agus an t-sneachda a-steach, agus chuir rèiteachadh neo-àbhaisteach nan rolairean bacadh air a' chassis. Ach cha robh e comasach soirbheachadh iomlan a choileanadh an seo. Chaidh na Gearmailtich a phutadh beagan sa mheadhan, agus dh'fhàillig iad air an Don, ach cha b 'urrainn do roinn Leningrad, air sgàth dìon ro chumhachdach an nàmhaid, a bhith air a shaoradh. Cho fad 's a bha am bacadh air a chumail suas. Dh'ionnsaich na Gearmailtich mòran cuideachd, ach bha iad mar-thà sgìth bhon chogadh. Bha an ath shamhradh na oidhirp air iomairt an Fritz a ghlacadh. Ach a-rithist cha b" urrainn dha na Nadsaidhean ach an Don a ruighinn. Thàinig an ionnsaigh air Leningrad gu crìch le fàilligeadh.
  Tha atharrachaidhean air tachairt anns na SA. Mar innleachd feitheamh-is-fhaicinn, chaill Ualas an taghadh ceann-suidhe gu Poblachdach Cheney. Ach lean an neach a thàinig às a dhèidh ga ghiùlan fhèin gu fulangach. Dìreach mar a bha na Làbaraich a ghabh àite Churchill aig stiùir Bhreatainn. Anns a 'gheamhradh ann an 1945, bha e comasach dha saighdearan Sòbhieteach briseadh tro dhìonan Wehrmacht sa mheadhan agus gluasad air adhart gu Smolensk agus eadhon a bhith a' fuireach anns a 'bhaile-mòr seo. Ach thug itealan jet an nàmhaid smachd air an èadhar agus stad an ionnsaigh air na saighdearan Sòbhieteach. Agus sa Mhàrt agus sa Ghiblean, choisinn am Fritz air ais na bha iad air chall. As t-samhradh ann an 1945, dh'fheuch na Gearmailtich ri ionnsaigh a leasachadh an-aghaidh Moscow a 'cleachdadh tancaichean "E" agus bomairean jet agus a' chiad charbadan sabaid ann an cruth diosc san t-saoghal.
  Bha urchraichean ballistic, air an làimh eile, air an aithneachadh mar bhuill-airm ro dhaor agus neo-èifeachdach. Chaidh aig na Gearmailtich air a dhol faisg air Moscow, ach bha deireadh an fhoghair air tighinn mu thràth, agus chleachd na h-Ameireaganaich armachd atamach agus thug iad air Iapan grèim fhaighinn air.
  An dèidh am boma atamach, dh'iarr Cheney air an dà dhùthaich sìth a thoirt gu crìch.
  Ach cha b 'urrainn dha Stalin agus Hitler aontachadh ann an dòigh sam bith. Cha robh aonachd anns na SA nas motha, far an robh mòran de chearcaill ath-bheothachaidh a 'creidsinn gum bu chòir don dà thaobh cumail a' marbhadh a chèile cho fada 'sa ghabhas.
  Ach bhon a shoirbhich leis na Nadsaidhean, an turas seo gheàrr iad dheth Leningrad mu dheireadh agus chaidh iad faisg air ceud cilemeatair gu Moscow, thòisich na Stàitean Aonaichte agus Breatainn air an USSR a chuideachadh le bhith ag ath-thòiseachadh solar Iasad-màil.
  Anns a 'gheamhradh, thòisich saighdearan Sòbhieteach a' putadh na Nadsaidhean a-rithist, ach cha b 'urrainn dhaibh Leningrad a bhacadh. Thuit baile-mòr Lenin, ach chaidh am Fritz a phutadh air ais beagan bhon phrìomh-bhaile. Bha cobhair bhon Iar meadhanach agus dh" fhaodadh e a bhith cinnteach. Ach bha na Gearmailtich sgìth agus sgìth.
  Chaidh samhradh 1946 seachad le atharrachaidhean beaga air an suidheachadh. Agus sa gheamhradh, choilean saighdearan Sòbhieteach beagan soirbheachais, a 'leagail Fritz bho Rzhev agus Vyazma agus gan putadh, ged a bha e beagan, chun an Don.
  As t-earrach 1947, bhàsaich Adolf Hitler agus, air 18 Cèitean, chaidh armachd a shoidhnigeadh le eadar-mheadhanachadh nan Stàitean Aonaichte agus Breatainn. Bha na suidheachaidhean gu math duilich don USSR agus cha robh iad gu math fàbharach don Ghearmailt. Thàinig an Úcráin, Belarus, a h-uile fearann a bha aig an Wehrmacht gu bhith nan sgìrean òrdaichte fo cho-smachd nan Stàitean Aonaichte, Breatainn, a" Ghearmailt, agus saidealan.
  Thàinig an Treas Reich gu bhith coltach ris an Aonadh Eòrpach, agus na sgìrean Sobhietach a bha fo shealbh, leithid luchd-dìon, Leningrad nam measg. Fhuair Don inbhe mar chrìoch òrdaichte, neo-eisimeileach bhon USSR agus gu foirmeil neo-eisimeileach, ach gu dearbh le buaidh mhòr bho na Stàitean Aonaichte.
  Mar sin, chaidh crìoch na Ruis Sòbhieteach a lùghdachadh gu mòr. B" fheudar do Stalin aosta agus lag poilitigs fhàgail. Thuit an t-ùghdarras aige gu mòr, agus dhealaich a luchd-eòlais.
  Às deidh dha Stalin a dhreuchd a leigeil dheth, dhealaich an Caucasus - Georgia, Armenia, Azerbaijan - bhon USSR. Agus beagan bhliadhnaichean an dèidh sin, agus Meadhan Àisia. Mar sin, chaidh an Ruis a chuir sìos gu dreuchd cumhachd beag, ged a bha e le armachd niùclasach. An coimeas ri fìor eachdraidh, chaidh St Petersburg, Smolensk, Pskov, agus cuid de roinnean eile san Iar a thionndadh gu bhith fo òrdugh.
  Agus a dh'aithghearr dhealaich na roinnean den Chugais a Tuath anns an robh Muslamaich sa mhòr-chuid. Anns a 'Ghearmailt, an dèidh bàs Hitler (a rèir coltais chaidh am Fuhrer a chuideachadh le bhith a' fàgail), bhàsaich an t-sreath dhrogaichean Goering a dh'aithghearr. Chaidh Himmler a mharbhadh cuideachd. Ghlac an Speer nas meadhanach cumhachd. Beagan bhliadhnaichean às deidh sin, chaidh an siostam ioma-phàrtaidh ath-nuadhachadh, agus dh'fhàs na Nadsaidhean mòran nas meadhanach.
  Aig a" cheann thall, thàinig na Stàitean Aonaichte gu bhith làmh an uachdair agus smachd air an t-saoghal. Cha robh an USSR aca a-nis mar cho-fharpaiseach, agus cha b 'fhada gus an do chaill na comannaich cumhachd. Ann an Sìona, tha riaghaltas pro-Ameireaganach a" riaghladh, anns an t-saoghal Ioslamach an aon rud. Tha àm smachd iomlan Ameireagaidh air tighinn ...
  Ach cha tug seo toileachas don chinne-daonna, ged a bha na h-Ameireaganaich, an dèidh dha hegemony a stèidheachadh air an Talamh, comasach air itealaich gu Mars air ais san fhicheadamh linn, a bharrachd air an sin, chaidh adhartas agus teicneòlas a leasachadh eadhon nas luaithe na ann an da-rìribh. B 'e a' bhuaidh a bh 'ann gun robh na Stàitean Aonaichte a-nis a' cumail smachd air luchd-saidheans bho air feadh an t-saoghail. Ach chan eil e na dhìomhaireachd gur e cus dìomhaireachd a chuir bacadh air leasachadh saidheans daonna.
  Ann an dòigh shònraichte, tha e air fàs nas sàbhailte na ann an eachdraidh fhìor. Dh'fhaodadh feachdan nan Stàitean Aonaichte agus na saidealan aca luchd-ceannairc agus luchd-crìochnachaidh a phronnadh an àite sam bith san t-saoghal gun eagal a bhith orra a bhith fo chasaid nach robh iad ceart gu poilitigeach. Tha e comasach eadar-theachdan daonnachd a dhèanamh, agus dlùth-chruinneas eaconamach is poilitigeach èifeachdach. Chan eil feum air a bhith a" biathadh luchd-crìochnachaidh cràbhach gus cuir às do luchd-dùbhlain poilitigeach - faodar seo a dhèanamh le eadar-theachd shìmplidh.
  Mar sin, gu ìre, tha e coltach gu bheil an saoghal air buannachadh le bhith a" fàs unipolar an taca ri fìor ioma-thaobhach. Ach an uairsin chunnaic Vasily Terkin mar a thachair dha aon neach ...
  Chaidh Anna Kazei (Co-thuiteamas sloinnidhean inntinneach agus is dòcha nach e tubaist, ged a tha an gnìomh a" gabhail àite anns an aonamh linn air fhichead!) far an stèisean rèile agus lean i air chois. Tha an trèana eireachdail, le càraichean sgiobalta, ach tha an stèisean fhèin am measg an fheadhainn as iomallaiche. B 'e foghar blàth Ucràineach a bh' ann - samhradh Innseanach, nuair a bha dreasaichean òir air guailnean beithe, agus coilltean agus claisean air an sgeadachadh le sgàrlaid rìoghail. Tha nàdar brèagha, agus chan eil boireannach fhathast gun seun, ged a tha i co-dhiù trithead "s a còig bliadhna a dh" aois, agus tha falt liath mu thràth a "nochdadh troimhe.
  Tha Anna Kazei brònach, agus mar sin bidh i a 'dol air ceann-latha còmhla ri a cuid chloinne ... gu prìosan cruaidh-obrach. Dè mu dheidhinn a tha am britheamh air binn a chuir air balach 12-bliadhna agus nighean 15-bliadhna gu 99 bliadhna sa phrìosan? An e sin a nì thu le clann mì-thoilichte? Agus dè rinn iad? Uill, reub iad na bileagan leis na sanasan. Seadh, gheàrr iad uèirichean fòn is eadar-lìn gus cuir an-aghaidh buaidh buaidh Ameireagaidh.
  Tha gluasad ann an taobh an ear na h-Ugràin - "Patriotic Resistance". Chan e, chan eil iad a 'dèanamh fìor chogadh guerrilla, mar a bha e aig àm an Dàrna Cogaidh. Gu bunaiteach, is e propaganda agus sabotage air sgèile bheag às aonais leòintich daonna a th" annta. Mar sin bha a clann airson dùbhlan a thoirt do tyranny an Iar le bhith a 'gearradh an uèir grunn thursan.
  Ach bha e comasach dhaibh am filmeadh air camara bhidio, agus tha gu leòr de "well-wishers" ann cuideachd. Chaidh na balaich a chur fo chasaid sabotage agus eadhon ceannairc, a bharrachd air a bhith a" dèanamh milleadh mòr air an eaconamaidh. Agus ceanglaichean aig aois òg, thug iad aire do shuidheachadh lasachaidh - thug iad faisg air ceud bliadhna de shaothair chruaidh.
  Chaidh a" chùirt seachad gu math luath, agus cha do rinn an neach-lagha ach crathadh air an neach-casaid ann an aonta. Bha, agus chaidh am pròiseas fhèin a dhùnadh. A bharrachd air an sin, chaidh innse dha Anna gum biodh a clann fhathast fortanach nam biodh fios aca, agus gum biodh ceanglaichean aca ris an talamh fon talamh, cha bhiodh iad a 'seachnadh a' chiad chràdh, agus an uairsin am peanas bàis. Ach, chan e cràdh a th" ann a bhith ann an saothair chruaidh fhèin.
  Tha casan Anna ceangailte ann an seann bhrògan. Bidh i a" giùlan baga-droma slàn le prògraman a tha ceadaichte a dhèanamh dìreach uair sa bhliadhna. Agus chan eil clann mì-fhortanach, is dòcha, ro fhionnar sa phrìosan.
  Tha na h-eucoraich nan seasamh air an rathad, agus mar sin chan eil iad ann an campa an taigh-feachd, tha iad air an sìneadh air an rathad mhòr. Bidh na patroilean a" gàireachdainn aig Anna, agus gu neo-riaghailteach a" ruighinn a-steach don backpack len làmhan, a" toirt a-mach biadh. Lìon am poileas mòr bho mhuinntir an àite sa bhad an isbean syrvelad na bheul. A dh 'aindeoin gu bheil na feartan stàiteachd aig an Úcráin gu foirmeil, mar gum biodh, a' gabhail a-steach an Rada taghte, ach tha barrachd bhrataichean Ameireaganach na feadhainn buidhe-gorm.
  Bidh balaich fo ochd-deug ag obair air leth bho inbhich. Tha an latha blàth, grianach, stiallach, lèintean prìosain air am pasgadh ann am pasgan air leth, agus cuirp tana, sinewy, seoclaid bho ghrian nan deugairean, air an lasadh le fallas. Bidh cuid a" ràcadh chlachan is greabhal air na slighean rèile le crathadh farsaing, cuid eile a" tarraing rèilichean, cuid eile a" planadh agus a" sàbhadh chlàran.
  Tha balaich ann bho dheich gu seachd bliadhna deug a dh" aois, agus tha cuid a" coimhead eadhon nas òige. Agus ciamar nach urrainn dha duine a bhith duilich air an son, ma tha an lagh Angla-Shasannach a" faighinn làmh an uachdair anns an Úcráin òrdaichte, nuair bho aois deich bliadhna tha uallach eucoireach iomchaidh a thaobh inbhich?
  An uairsin chomharraich am poileas gu Anna, aig an robh am baga-droma gu math nas aotroime - far am bu chòir dha coimhead airson a mhac Marat (cuideachd is dòcha nach e co-thuiteamas ainmean a tha seo!). Tha, tha e duilich dhi a leithid de chuideam a ghiùlan, ach fhathast tha i ceangailte. Agus chan eil am faochadh seo na thoileachas, oir an seo tha na cuibhreannan gann, agus tha na daoine caol.
  Agus seo a mac. Chuir e fois a chasan rùisgte, ann am briogais stiallach os cionn a ghlùinean, air clachan biorach agus a" putadh baraille de chruadhtan. Agus a 'coimhead casruisgte, a' tarraing anail gu mòr air Marat, thuig Anna gu robh e fhèin, cuideachd, ga neartachadh fhèin le oidhirp iongantach de thoil. Tha coltas mòr air ceann bearrte an aghaidh cùl-raon de ghuailnean tana, agus tha falt fionn an aghaidh cùl-raon claigeann tana cha mhòr do-fhaicsinneach. Bho na tha am balach coltach gu tur maol. Dh" fhàs an wrinkle air a" mhaoil na bu mhotha na bu doimhne. Às an sin, mura biodh e airson an ìomhaigh bheag agus na guailnean cumhang, bhiodh na balaich a 'coimhead tòrr nas sine.
  Tha Marat ag obair, agus bidh luchd-stiùiridh borb a" gluasad faisg air làimh, ag èigheach agus a" crathadh sgùran farsaing rawhide. Is e saothair chruaidh a tha seo, gun tròcair. Gus seasamh an aghaidh a leithid de astar obrach, bu chòir dhut fois a ghabhail co-dhiù airson beagan dhiog, agus laighe sìos air a 'bharaille gus fois a thoirt dha do dhruim sinewy, le cuip. Ach, nuair a bhios e a 'losgadh, mar as trice cha bhith e a' gearradh a 'chraicinn.
  Chan eil còir aig Anna a thighinn gu àm lòn aig an obair. Mar sin feumaidh tu coimhead agus feitheamh.
  Bidh deòir màthair gu math suas gu neo-thoileach. Tha casan a 'bhalaich còmhdaichte le bruisean, bruthaidhean, bruthaidhean, tha na buinn air an còmhdach le calluses. Fad an earraich, an t-samhraidh agus an fhoghair, feumaidh eucoraich òga a bhith ag obair casruisgte. Tha iad ag ràdh gu bheil e fiù 's nas dexterous agus nas fheàrr airson balaich a tha sa phrìosan. Gu dearbh, is e seo eaconamaidh ainmeil Ameireagaidh. A bharrachd air an sin, bidh brògan stoidhle an Iar a 'caitheamh a-mach ro luath. Agus mar sin, nar leigeadh Dia, gum bi bòtannan leis an stàit co-dhiù a" cumail a-mach airson a" gheamhraidh - gu fortanach tha a" ghnàth-shìde air blàthachadh agus chan eil amannan sneachda cho fada.
  Ach a-nis tha aig na balaich ri rèilichean troma a shlaodadh. Uill, càit a bheil Maratika. Tha e caol mar chuilc, sin mar a tha na h-asnagan a 'nochdadh troimhe bho bhith fon chraiceann tana, agus an stamag a' tuiteam bho theannachadh. Cearcallan dorcha fo na sùilean, tha iad ag ràdh nach eil obair chruaidh furasta dha balach beag. Am bi e comasach dha fichead bliadhna a shìneadh, agus às deidh sin bidh e comasach còir laghail ath-thagradh a chuir a-steach?
  Ach feumaidh sinn ùmhlachd a thoirt do Marat, bidh e gu socair a" suidheachadh an rèile, agus nuair a chì e a mhàthair, bidh e a" gàire mar fhreagairt. Tha an wrinkle air a" mhaoil air a lasadh a-mach agus tha e soilleir gur e balach a tha seo fhathast a tha a" faighinn spòrs ann an suidheachadh sam bith...
  Bidh a" chuip a" feadaireachd agus a" losgadh Marat gu goirt. Bidh a "mhàthair a" sgreuchail, a "feuchainn ri ruith aig an neach-stiùiridh air a" phoileasman, bidh ambal a "greimeachadh air a ghualainn, a" stad:
  - Na dean moille ! Ionnsaigh air prìosanach ann an loidhne an dleasdanais... Aig a' char as fheàrr, dusan!
  Tha Anna mu thràth nas iongantaiche:
  - Am bheil còir aca clann a bhualadh a rèir an lagha ?
  Fhreagair am poileas gu h-onarach:
  - Canar tomhas èiginneach de bhuaidh corporra ris an seo a thaobh eucoirich. Tha gearan gu tur gun fheum!
  Rinn a' bhean osna gu trom, agus dh' fheuch i ri a sùilean a thoirt dhith a mac gus nach biodh e cho cruaidh. Tha an còrr de na balaich a" suirghe air adhart cuideachd. Tha cha mhòr a h-uile gin dhiubh casruisgte, dìreach dhà den fheadhainn as sine ann an cuid de stuthan dachaigh a tha follaiseach. Agus tha a h-uile duine air a chrathadh maol, gun eisgeachd. Nuair a thàinig fear dhiubh na b" fhaisge le clach air a ghuailnean, chunnaic Anna an àireamh puncture aige.
  Horror - a bheil seo aig a mac?
  Tha am briseadh-lòin goirid - a rèir an lagha, feumaidh eucoraich obrachadh co-dhiù dà uair dheug san latha, ach ann an da-rìribh tha iad air an draibheadh ceithir-deug gu sia-deug. Fìor, tha mòran an urra ri cho dona sa tha an obair. Mar eisimpleir, chan eil e coltach gum faod eadhon inbheach seasamh ri bhith a 'giùlan leth-cheud cileagram de chuideam, bho aon làr gu làr air a ghualainn.
  Ach, mar eisimpleir, faodaidh tu cotan a chruinneachadh nas fhaide. Mar as trice bidh caileagan ag obair air planntachasan, agus mar sin tha e nas duilghe gu corporra dha balaich.
  Airson lòn, bidh na balaich air am biathadh le rus; anns an Úcráin, tha e air freumhachadh gu math agus tha e na bhiadh pròtain luachmhor. Bidh iad cuideachd a 'cur beagan bainne le aran agus garllan - gus am bi iad a' goirteachadh nas lugha. Tha am biadh gu math fallain, gus nach bi na balaich, ged nach eil iad gu leòr, a 'faicinn beul beàrnach. Seo ùbhlan agus lemonan.
  Tha Marat, ged a tha e acrach, a" mìneachadh dha mhàthair:
  - Tha cleachdadh againn, agus glic - na prògraman a roinn air na gillean uile !
  Bha iongnadh air Anna
  - Glic?
  Mhìnich balach nas sine, le tatù toinnte air a ghàirdean agus crois air a bhroilleach, le misneachd:
  - Gu cinnteach! Nas trice na aon uair sa bhliadhna, chan fhaigh thu ach gluasad airson barryk mòr. Agus chan urrainn dhut a chumail. Tha uimhir againn ann agus tha seòrsa de dh" ath-phàigheadh a" dol air adhart fad na h-ùine!
  Dh"aontaich Anna agus, a" bualadh a mac air a druim, dh"fhairich i an dà chuid ùr agus mar-thà air slànachadh strìopaichean agus sgrìoban. Dh'fhaighnich mama dha mac:
  - Am bi iad air am bualadh gu tric?
  Chuir Marat gàire air agus fhreagair e:
  - Bidh iad a" feuchainn gun a bhith air an goirteachadh. Chan eil dubhagan agus buill-bodhaig deatamach a" bualadh air falbh.
  Lean Anna a ceist:
  - Nach eil e fuar coiseachd casruisgte?
  Fhreagair am balach gu h-onarach:
  - Gu dearbh, anns a 'bhaile bha iad a' ruith casruisgte a-mhàin air làithean blàth, ach an seo tha iad air am breabadh gus an tuit an sneachda, agus faodaidh sin a bhith air a shàbhaladh ... Ach.
  Rinn am balach leis a" chrois eadar-theachd a-rithist:
  - Tha mi air a bhith an seo airson còig bliadhna! Tha e ceart gu leòr, ag obair a-muigh, ag ithe biadh fallain, faodaidh tu a bhith cruaidh agus gun eadhon casadaich! Bidh sinn beò mura faigh sinn bàs!
  Marat, a" bìdeadh na h-isbeanan gu faiceallach, thuirt e:
  - Gu dearbh, mairidh sinn beò, agus is dòcha gum faigh sinn saorsa!
  An seo thuig Anna gu h-obann gu robh na cuspairean airson còmhraidh sgìth. Chaith Marat a bheatha, dh'fhuirich i leatha. Agus chan eil e iomchaidh co-fhaireachdainn a dhèanamh leis a 'ghille, cha bhi e ach oilbheumach. Ged a tha cothroman aig Marat a thoil fhaicinn faisg air neoni. Tha, agus cuir air dòigh teicheadh bho rìoghachd fantasy. A bharrachd air an sin, eadhon ged a ruitheas tu air falbh, an uairsin anns an t-saoghal ùr-nodha, ciamar as urrainn dhut falach fon talamh ro fhada? Tha teicneòlas a" tighinn air adhart, agus is dòcha gu bheil an còmhradh aca ga chlàradh, agus is dòcha eadhon le ìomhaigh bhidio.
  Dh'fhaighnich Marat mun chù Polkan, agus an dèidh dha freagairt fhaighinn, thuit e sàmhach. Thug Anna sùil air a mac le fios. Tha sinn ga fhaicinn, bha e airson faighneachd nas mionaidiche mu a phiuthar, ach bha e a 'faireachdainn nach robh a mhàthair fhathast air conaltradh rithe. Tha am briseadh-lòin goirid, agus ann an còig mionaidean tòisichidh na balaich Trudovik ag obair a-rithist.
  Shìn Anna slipers fighe gu a mac:
  - Cuir ort mo ghradh !
  Fhreagair Marat le guth:
  - Cha bu chòir... Bu chòir do bhalaich uile a bhith mar an ceudna ann am peanas. Agus is e coiseachd casruisgte gus an reothadh aon de na seòrsaichean peanas! Bidh iad dìreach gan losgadh. B" fheàrr leigeadh leis a bhith tosdach nuair a dh"fhàsas mo bhràthair beag suas.
  Mu dheireadh bhuail Mamaidh casan cruaidh a mic, a leagadh sìos, agus phòg i iad a dh'aindeoin an duslach. An uairsin bha pòg mu dheireadh air a" mhaoil, agus fo èigheach bagarrach an neach-gleidhidh, dh" èirich i agus chaidh i a-mach airson an t-slighe a-mach. An uairsin stad i. Chaidh an obair a chuir air dòigh le reusantachd Ameireaganach: dh'obraich na h-eucoraich gu cruaidh gus an deach an luchd gu diofar bhuidhnean fèithe. An uairsin bidh an obair agus an corp a 'fàs, nas co-roinneil agus bidh na prìosanaich a' fàs sgìth nas lugha, agus tha sin a 'ciallachadh gun urrainn dhut tòrr a bharrachd a chuir a-mach bhuapa.
  Tha làmhan Marat mar-thà adharcach le calluses, agus tha e gu math misneachail a 'luchdachadh a' bhròg. Tha an corp tana, ach sinew, agus tha gàirdeanan tana làidir. Chan e, is dòcha gum mair iad ann an saothair chruaidh airson ùine mhòr. Mar sin tha e ro thràth am balach a thiodhlacadh.
  Phut an neach-dìon Anna gu garbh agus dh" èigh i:
  - Tha an ùine agad seachad! Rachamaid a-mach às an seo! Agus mar sin chaidh mi thairis air a" chrìoch!
  Tha coltas gu math trom air casan na boireannaich. Air thoiseach tha tadhal air Sister Marinka. An-dràsta is e fulangas an fhoghair a th" ann, agus feumaidh sinn an ùine a ghlacadh. Tha e math nach eil am bràthair agus am piuthar ro fhada air falbh.
  Tha smachd aig prìomh-bhaile Ameireagaidh san Úcráin, mar a tha oifigearan cèin, co-dhiù. Tha na daoine cumanta iad fhèin beò gu modhail, ach tha rudeigin a 'tuiteam orra cuideachd. Co-dhiù, tha na luideagan saor, agus tha Anna na h-aodach ùr bochd coltach ri caora dhubh.
  Ach, tha caileagan òga eucorach nan dreasaichean stiallach coltach ri prìosanaich ann an campaichean Nadsaidheach. Chithear iad bhon chàr trèana. Tha mòran de chlann-nighean air an tilgeil dhan phrìosan airson seachain chìsean sìmplidh, a" toirt cothrom dhaibh a bhith ag obair. Mar sin, tha mòran de luchd-obrach èiginneach anns na raointean.
  Bha Anna fortanach, bha na nigheanan dìreach air raon mòr a chrìochnachadh agus ron fhear ùr bidh iad a" stobadh casruisgte airson deich rainn eile. Mar sin faodaidh tu bruidhinn ri Marina. A rèir choltais cha robh nighean casruisgte, tana, ann an dreasa stiallach le àireamh agus sloinneadh air a broilleach, cunnartach don neach-dìon, agus choisich e, a" cur a ghunna-inneal air a ghualainn. Tha Marinka, mar Marat, air fàs beagan nas àirde agus nas taine bhon choinneamh mu dheireadh. Ach, cha robh duilgheadas sam bith ann le biadh ann am baile beag na h-Ucrain.
  An seo tha iad air am biathadh a rèir an àbhaist, gu follaiseach gu leòr, airson obair cho dian agus cho cruaidh. Dh'aidich Marina ceist a màthar:
  - Tha, tha mi dha-rìribh ag iarraidh ithe! Bidh sinn eadhon a 'glacadh bhoiteagan-talmhainn, gan nighe agus gan smocadh ann an dòigh shònraichte, agus uaireannan bidh sinn gan ithe amh. Acrach!
  Dh"fhaighnich Anna mu shlàinte. Fhreagair Marina gu h-onarach:
  - An toiseach, bha na fèithean a 'goirteachadh mòran, bha an cadal gu sònraichte goirt, ach a-nis chaidh mi an sàs ann. Chan eil dad eile ann - bidh sinn ag obair anns an èadhar ùr agus air an talamh. Bidh e nas miosa sa gheamhradh, tha na h-innealan gu math cruaidh agus tedious.
  Thuirt mama, a" cuimhneachadh air a" mhuileann-snìomh, ag ràdh:
  - Agus dusty!
  Dh" fhaighnich Marat mu dheidhinn Marat. Dh'ionnsaich mi gu robh am balach fallain, agus eadhon an dèidh beagan mhìosan de shaothair chruaidh, dh'fhàs e na bu làidire agus na bu mhiosa. Rinn gàirdeachas. Tha am bràthair as òige mar-thà seachd bliadhna a dh'aois, agus tha e cuideachd làidir. Tha m 'athair a-nis ag obair cruaidh an àiteigin ann an Siberia, agus chaidh a' chòir air conaltradh a thoirt air falbh. Chan eil fios ach gu bheil e fhathast beò, air eagal bàis thigeadh fios.
  Thuirt Marina le osna:
  "Mura b" ann airson m "athair, is dòcha nach biodh mi air a dhol a-steach don ghnìomhachas seo!" Is e trom-laighe a th" ann a bhith a" dol seachad air do bheatha ann an trusgan stiallach, agus eadhon a" dol don taigh beag ann an sreath agus le òrain!
  Dh" fheuch Anna ri gàire a dhèanamh, ag ràdh:
  - Mura h-eil beachdan ann, às deidh fichead bliadhna, a rèir an lagha, faodaidh tu athchuinge a chuir airson leigeil ma sgaoil tràth!
  Chrath Marina a ceann.
  - Anns a 'chiad fichead bliadhna, mar as trice chan eil iad a' toirt maitheanas, ach a-mhàin airidheachd air leth ... Uill, ma nochdas tu teicheadh no co-fheall! - Lùghdaich an nighean a sùilean làn grèine gu dath cruithneachd a bha ro aibidh. - Ach cha tèid mi gu bràth do 'n t-seanadh !
  Thug Anna sùil air an nighinn aice. Misneachail, mar smiogaid Marat, feartan cunbhalach, beagan biorach. Aig a 'cho-dhùnadh, tha falt nan nigheanan air a chrathadh maol, ach tha iad air fàs beagan mu thràth. Thòisich curls geal, òrail eadhon a" curl beagan. Nighean àrd a tha caran àrd, agus a dh"aindeoin cho tana "s a tha i, chan eil i idir a" coimhead tòidheach no ceàrnach.
  Dh" fhaighnich Anna gu neo-thoileach a nighean:
  - Agus gu bheil thu ... Nach do dh'fheuch iad ri do èigneachadh?
  Chrith aodann Marinka, agus fhreagair i gu sàmhach:
  - Chan ann às aonais, ach... tha Ameireaganaich fhathast cràbhach agus chan eil iad ga bhrosnachadh... Gun chead bho na h-ùghdarrasan as àirde. Ach faodaidh tu clàradh gu h-oifigeil ann an taigh-siùrsaich agus thèid aon bhliadhna den teirm gu dhà!
  Cha do dh'fhaighnich Anna. Bha fios aice nach deidheadh oilbheum a thoirt do Marka le bhith a" tabhann nan seirbheisean sin. Dh"fhàs cridhe a" bhoireannaich eadhon nas duilghe. Fhreagair an nighean le gàire:
  - Na bi brònach... Tha cothroman ann an-còmhnaidh! Tha barrachd ann, ann am beatha tha tòrr spòrs ann.
  Agus sheinn a" mhaise dh"fhannaich, agus thog na nigheanan le sèist;
  Dè thachair don bhean-phòsta
  Tha mi a 'fulang le anam dubh!
  A' cuimhneachadh air a gnùis ghrinn,
  Dè a chumas mi nuair a thèid mi dhan bhlàr!
  Sheinn caileagan casruisgte às leth a 'ghille, romansa brèagha, agus bha e a' coimhead gu math nàdarra agus brèagha.
  Tha cuimhne agam mar a shiubhail an t-slighe gun stad,
  Tro bhailtean beaga sìtheil, fàsach!
  Tha aodach spaideil ort
  Ceum furasta agus slighe gu na manachainnean!
  
  'S bidh feur òir a' ribeadh air an raon,
  Chuir a' ghaoth an ceò air fad!
  Bidh Orthodoxy ann an glòir shìorraidh,
  Solas an dòchais ann an ùrnaighean Chrìosdaidhean!
  
  Casan cas air na rathaidean
  Gabhaidh an nighean agus mise aithreachas airson peacaidhean!
  Crom sìos agus creid anns an Dia Naomh
  Cuiridh e cuideam air do bheatha air na lannan!
  B' e poileis ionadail sa mhòr-chuid a bha anns na geàrdan agus dh'èist iad gu fàbharach ris na caileagan. Chaidh prìosanaich deas a steach do 'n t-srian, far nach deachaidh ach sin seachad, a' cur sgàile air stoirm thàirneanaich.
  'S an uair le peal guth o'n rìgh-chathair,
  Chan eil thu airidh air a dhol a-steach don phàrras agam!
  Air sgàth naomhachd nan speur
  Chan eil e ri fhaighinn, na bi eadhon bruadar!
  
  Tha thu peacach ann an trioblaidean ìosal, salach,
  Bu chòir aon a bhith a 'fuireach agus a' cumail fad linntean!
  Chan eil ach misneachd ann am buadhan air a luachadh,
  Coltach ri measgachadh de aon arm Ruiseanach!
  
  Cha tèid ar saighdear gu taighean-òsta,
  Ag òl bhodka, tha e tàmailteach - olc!
  Is esan an gaisgeach as làidire - stoirm an t-saoghail!
  Cò a dhìrich a-steach don Ruis, sguabaidh sinn às a-steach do shit!
  
  Ceum mo nighean sìos an t-slighe
  Air cùl guailnean sgriob reubte!
  Bidh i a" gabhail cùram de a bòtannan
  Thug mi a h-uile dad gu bionaichean Dhè!
  Bha na caileagan uile mar a b' àbhaist - 's e trusganan agus casan-rùisgte a bh' annta. Tha a 'mhòr-chuid dhiubh mar-thà nan caileagan àrd agus mòr, ach tha caileagan glè bheag fhathast le cinn air an crathadh. Bidh iad a" fàgail na h-aon lorgan-coise beaga, lom. Bidh Anna gu neo-eisimeileach a" rùsgadh deòir - prìosanaich mì-fhortanach an rèim conquistador. Agus cò dhiubh airson an cuireadh iad gu dìcheallach ceithir uairean deug no sia uairean deug ann an saothair chruaidh?
  Agus mar-thà fàileadh, dubh a 'losgadh,
  Sguab horde tro na bailtean beaga!
  Chaidh an dùthaich gu lèir a reubadh às a chèile
  Ann an luaithre agus tobhtaichean a 'bhaile!
  
  Sin 'n uair a bha 'n nighean borb,
  - Chan e, chan e rud a th" ann a bhith a" falach san làr ìseal!
  'S air an aghaidh leis an uile dhùrachd dh' iarr,
  Air sgàth 's gun do ghairm Iosa!
  
  Thug iad plèana dhi, airson na Nadsaidhean a bhualadh,
  Gu itealaich, a' glòrachadh an Criosda so !
  A bhi teth anns na speuraibh soilleir,
  Gus na speuran a dhùnadh don Fritz!
  
  Seadh, chog i le a h-uile neart,
  Agus rinn i ùrnaigh ro ìomhaigh an uilc!
  Cha robh e airson a bhith air a chumail ann am braighdeanas ri taobh na h-uaighe
  Chuir e às do na snàgairean, chan e an àireamh!
  Aig na briathran so, rinn na caileagan, eadhon a' chuid a bu mhotha dhiubh, gàirdeachas agus luathaich iad an astar. Bha Anna cuideachd a" pleadhadh casruisgte san eabar bhlàth. Agus bha i toilichte. Tha e mar gum biodh tu a" tilleadh gu d" òige fhèin. Bidh molagan mòra de rathaidean a' cuir strìochag ris a' bhonn rùisgte, agus tha sgìths a' crìonadh às a seo, agus a' nochdadh sunnd. Agus ged a tha leantainn air adhart leis an romansa gu math brònach, bidh Anna a" gàireachdainn san fharsaingeachd.
  Ach anns a bhlàr mu dheireadh thionndaidh e gu dona,
  Airson adhbhar air choireigin, spreadh an tanca gas!
  Dean tròcair, guidheam, tha mi 'g èigheach ri Dia,
  'S truagh ma tha na caileagan na theine!
  
  Fhreagair Iosa mi gu cruaidh
  Dh'fhuiling mi air do shon, dh'fhuiling mi!
  Agus a-nis creid mi - chan eil ciste ann,
  Dh' eirich an t-Uile-chumhachdach an dream a thuit !
  
  Agus a nis tha do bhean nuadh-phòsda air neamh
  'S math dh' i, 'S thiormaich e deòir e fèin !
  Creid mi, tha àite ann dhut cuideachd
  Bheir thu do bhruadar gu buil!
  
  Dìreach fios - a 'frithealadh na Ruis,
  Seo an dòigh air Dia a thoileachadh!
  Dè a bhith toilichte leis a 'phlanaid gu lèir,
  Feumar seirbheis a thoirt don Motherland leis an daingneach gu lèir!
  
  Is e am prìomh pheacadh an t-Athair a thionndadh air falbh,
  Na bi a" dol gu scolding - laigh sìos anns na preasan!
  B'fhearr dreuchd buffoon truagh,
  Gun eòlas air maise an Tighearna!
  
  Mar sin falbh agus dèan dìoghaltas air na Nadsaidhean,
  Labhair Iosa cho ominously!
  Thèid an ceò à sealladh dhan adhar chùbhraidh,
  Bidh ùine ann airson sìth!
  
  Inntrigeadh HIMMLER AGUS AN FUHRER LE RO-INNLEACHD
  Ghabh an Dàrna Cogadh caractar nas fhaide air adhart oir cho-dhùin am Fuhrer an àite prògram urchraichean an FAA tasgadh a dhèanamh ann an trodaiche dhaoine. Tha an inneal aotrom, saor agus furasta a dhèanamh. Agus chaidh an XE-162 a-steach don t-sreath air ais ann an 1943. Aig an aon àm, dh'èist Hitler ri Rommel agus tharraing e saighdearan Gearmailteach agus Eadailteach à Afraga. Mar thoradh air an sin, ghlèidh na Gearmailtich ochd roinnean a chaidh a chall ann am fìor eachdraidh agus tòrr uidheamachd, a bharrachd air feachd Eadailteach cudromach.
  Mar thoradh air an sin, bha Sicily na b 'fheàrr air a chòmhdach le saighdearan, agus thàinig a' chùis gu crìch nuair a thàinig na càirdean gu crìch.
  Air an Kursk Bulge, chuir Hitler dàil air an teàrnadh, anns a 'chùis seo, air sgàth a' mhiann a bhith a 'dèanamh deuchainn air an dà chuid an Tìgear-2 agus am Panther-2 ann am blàr. Anns an Lùnastal, mu dheireadh, Stalin dh'òrdaich ionnsaigh air an Oryol agus Kharkov stiùiridhean.
  Bha dòigh-obrach dìon nas èifeachdaiche aig na Gearmailtich, agus chladhaich iad iomadh daingneach.
  Ach bha an t-Arm Dearg air thoiseach anns na feachdan. Gu sònraichte follaiseach ann an stiùireadh Oryol. Ach chaidh an t-Arm Dearg air adhart gu math slaodach. Ann an stiùireadh Kharkov, b 'urrainn dha na Gearmailtich eadhon an ionnsaigh a chuir air ais aig deas, far an robh Mainstein os cionn. Air Oryol, chaidh na blàran air adhart gu deireadh an fhoghair, ach chaidh Oryol a thoirt fhathast. Agus bha iad soirbheachail.
  Ach call ro throm, a' leagail mòran de na saighdearan aca. An uairsin bha stad ann. Rinn saighdearan Sòbhieteach suas airson a' mhillidh. Bha na Gearmailtich a' cladhach a-steach... Bha cinneasachadh tancaichean a' fàs... Cha deach am Panther-2 a-steach gu cinneasachadh. Cha bu toil le Hitler gun do dh'àrdaich cuideam an tanca gu mòr. Agus an uairsin cha do thionndaidh an tanca a-mach mar a bha an Fuhrer ag iarraidh. Agus tha an einnsean eadhon nas cumhachdaiche chan eil e deiseil. Tha an Tiger-2 na tanca fìor chumhachdach, ach tha a chuideam trom cuideachd na ìre as ìsle. Ach le tancaichean, chan eil na Gearmailtich fhathast air modal foirfe a dhèanamh. "Panther" 'S e fìor inneal nas fheàrr na T-34-76, gu math cudromach. Ach tha tanca T-34-85 nas cumhachdaiche agus nas adhartaiche aig an USSR air an t-slighe, a tha mar-thà mòran nas ìsle na am Panther ann an armachd aghaidh agus gunnaichean tollaidh armachd.
  Tha na Gearmailtich airson rudeigin nas foirfe a chruthachadh. "Panther" tha am prìomh tanca Gearmailteach caran lag air armachd.
  Agus tha aon laigse ann bho raidhfilean an-aghaidh tanca nuair a bhios iad a" losgadh air na taobhan.
  Tha, ach tha plèanaichean agus luchd-sabaid làidir aig na Nadsaidhean. Gu sònraichte tha na XE-162s gu math làidir agus saor gu math duilich agus faodaidh iad nàimhdean a phronnadh anns na speuran.
  Agus thòisich na caidrich air brùthadh san adhar. Agus gu dearbh an t-Arm Dearg cuideachd.
  Anns a 'gheamhradh, ge-tà, thòisich saighdearan Sòbhieteach a' toirt air adhart agus a 'putadh na Nadsaidhean sa mheadhan ...
  Nochd na blàran anns na speuran ... Glè mhath thàinig XE-162 gu Huffman, a fhuair sgòr le misneachd agus àrdachadh ann an gluasad. Bha a choileanadh nas àirde na ann an eachdraidh fhìor.
  Ach sa gheamhradh, thug na Gearmailtich a-steach ... Anns an Dùbhlachd, thòisich an nàimhdeas a-rithist le spionnadh às ùr. As t-fhoghar agus sa gheamhradh, dh'fhàs e na bu duilghe dha tancaichean Gearmailteach sabaid. Agus dh'adhbhraich rèiteachadh a 'chassis ann am pàtran checkerboard mòran dhuilgheadasan. Chuir sneachda is eabar bacadh eadar na rinc, agus reothadh tron oidhche, bacadh air a" ghluasad. Tancaichean Sòbhieteach, a 'dol thairis air an nàmhaid ann an gluasad, an-dràsta agus an uair sin a lìbhrigeadh iongantach stailcean, ag obair air a' phrionnsabal de creach agus air ais.
  Thuit aghaidh na Gearmailt sa gheamhradh. Chaill na Nadsaidhean Kharkov, Belgorod, agus a 'mhòr-chuid de na Donbass. Ach fhathast, cha robh an call aca cho uamhasach "s a bha iad ann an eachdraidh fhìor. Às aonais dàrna aghaidh, bha buaidh aig an àireamh mhòr de thancaichean a chleachd am Fritz, a" toirt a-steach Tìgearan trom, cumhachd mòr itealain, gu sònraichte itealan ionnsaigh fìor èifeachdach Focke-Wulf. A bharrachd air an sin, ghabh na h-aonadan Eadailteach pàirt anns na blàran, a bha, measgaichte leis an fheadhainn Gearmailteach, a 'sabaid nach robh cho dona.
  Bha buaidh aig ealain armachd Mainstein agus Rommel cuideachd.
  Chaidh na Nadsaidhean a chuir a-mach às an Donbass, ach fhuair iad grèim air loidhnichean a bharrachd, a" cumail pàirt den bhruaich chlì san Úcráin. Anns a 'Mhàrt, saighdearan Sòbhieteach, an dèidh a bhith a' tilgeil a bharrachd stòrasan a-steach don bhlàr, a ràinig an Dnieper ann an cuid de dh'àiteachan, ach cha do shoirbhich leis an abhainn a sparradh.
  A bharrachd air an sin, cha do shoirbhich leis an ionnsaigh sa Mhàrt faisg air Leningrad. Bha na Gearmailtich, an urra ri daingnichean làidir, fhathast comasach air cumail a-mach fon bhaile-mòr. Agus bha na saighdearan Sòbhieteach, a 'fulang le gainnead stòrasan: bhris na prìomh fheachdan anns a' cheann a deas, dìreach pìos aig astar suas ri trithead cilemeatair ann an sgìre stailc corona.
  Ach co-dhiù, chaidh an t-Arm Dearg air adhart a-rithist, agus chaidh na Nadsaidhean a phutadh air ais. Agus cha do chuidich eadhon an riochdachadh mòr de "Panters" agus "Tigers" na Nadsaidhean. Agus nochd an USSR IS-2, agus T-34-85. Fìor, leasaich am Fritz cuideachd an "Panther" -2 le tùr beag, agus an "Tiger" -2 de chumadh nas adhartaiche agus buill-airm.
  Ach b" e am prìomh rud ris an do cheangail Fritz an dòchas itealain jet agus an ME-262. Ron Ògmhios 1944, bha còrr air mìle den luchd-sabaid jet sin aca mu thràth. Bha Himmler an dòchas àrd-cheannas adhair a choileanadh agus an armachd mìorbhuileach aige a chleachdadh.
  Thuig Stalin gum bu chòir dha ionnsaigh a thoirt. Bha prìomh bhuille an airm Shobhietach crochte sa mheadhan. Thòisich Operation Bagration air 22 Ògmhios, 1944. Bha Smolensk fhathast fo smachd na Gearmailt, agus chaidh loidhnichean dìon Fritz a leasachadh a thaobh innleadaireachd. Bha, agus cha b 'urrainnear iongnadh innleachdach a choileanadh. Bha dùil aig an nàmhaid ri seo. A dh'aindeoin sin, cha do chuir am Fritz an aghaidh. Chaidh an loidhne dìon aca, ged nach robh e sa bhad, ach chaidh a briseadh troimhe. Bha buaidh cuideachd aig cumhachd ullachadh làmhachas Sòbhieteach agus gaisgeachd nan saighdearan Sòbhieteach.
  Ach chan eil na Gearmailtich cho sìmplidh. Rinn iad an dàrna loidhne agus gu sònraichte an treas loidhne dìon na bu chumhachdaiche. Dh'èist Himmler, eu-coltach ri Hitler, ri comhairle eòlaichean, agus chleachd e loidhnichean nas elastaich. Bha an co-mheas de chall fhathast cudromach airson na Gearmailtich, agus rinn iad feum farsaing de na dòrn tanca armachd aca. Bu chòir a thoirt fa-near gun robh an "Panther"-2 air a dhearbhadh gu bhith na tanca fìor làidir, le armachd aghaidh sàr-mhath agus gunna cumhachdach airson armachd. Ann an dìon, tha an tanca seo gu math iomchaidh.
  Tha an gunna fèin-ghluasadach Gearmailteach E-10 ùr, le sgàil-dhealbh gu math ìosal agus cuideam ìosal, le coileanadh dràibhidh sàr-mhath, cuideachd air dearbhadh gu math. Sheall ME-262 cuideachd seasmhachd, astar sàr-mhath agus armachd cumhachdach. Bha an HE-162, a bharrachd air bomair Arado, cuideachd a" coimhead èifeachdach.
  Ro 8 Lùnastal, shaor saighdearan Sòbhieteach Smolensk, ach ro dheireadh na mìos bha iad air na comasan oilbheumach aca a chuir a-mach gu tur, gun a bhith a 'tòiseachadh air a' bhlàr airson Belarus. Bha a" bhuaidh fhathast fada air falbh. Ach cha b" urrainn dha na Gearmailtich dad a choileanadh, agus chaidh iad air ais gu slaodach.
  Ge-tà, dh'fhàs an dà thaobh an sàs ann an cogadh an aghaidh. Ach lean an USSR a' dèanamh suas airson a' mhillidh. Ach thàinig piseach mòr air na Gearmailtich san adhar. Cha b" urrainn don Sobhietach Yak-3 agus LA-7 ach cuid de dhìolaidh a dhèanamh airson a" bheàrn ann an itealan jet.
  Bha na Gearmailtich, a" cleachdadh an sàr chàileachd ann an itealain, sa mhòr-chuid a" faighinn smachd air an èadhar. Agus ann an togail tanca, thòisich an tanca E-sreath air a chluich gu mòr. Nas mionaidiche, aig an àm seo le gunnaichean fèin-ghluasaid - an E-25 le canan 88-mm, an E-50 le canan 105-mm agus an E-10 le gunna 75-mm bhon Panther.
  Às deidh dhaibh fois a ghabhail airson beagan mhìosan aig toiseach an t-Samhain 1944, thòisich saighdearan Sòbhieteach air an ionnsaigh a-rithist ann an stiùireadh Leningrad. An turas seo, bha fiosrachadh Gearmailteach os a chionn, agus thug cleachdadh nam plèanaichean spy jet as ùire le optics fìor cheart buaidh cuideachd. Chaidh aig na Gearmailtich air cruinneachadh de shaighdearan Sòbhieteach fhosgladh gus na feachdan aca a tharraing suas.
  Ach fhathast, ann an sneachd is reothadh, bha e air leth doirbh dha na Nadsaidhean an aghaidh a chumail. Às deidh sabaid uamhasach fuilteach, san Fhaoilleach 1945 thuit casg air Leningrad. Thionndaidh am baile gu bhith air a thilgeil sìos le geimhlean ... Agus soirbheachas mòr ùr de na saighdearan Sòbhieteach.
  Fìor, ann am meadhan an Fhaoillich cha robh e comasach adhartas a leasachadh. Thuig cus shaighdearan Sòbhieteach call. Ach fhathast, ro thoiseach a 'Ghearrain, chaidh am Fritz a phutadh air ais chun Dnieper, agus bha iad a' call fearann às dèidh na sgìre.
  Ach, sa Mhàrt, chuir Mainstein, aig an robh casaidean fhathast air bruaich chlì na h-Ucrain, prìomh oilbheum air bhog. Thug na Gearmailtich ionnsaigh air an oidhche a 'cleachdadh innealan lèirsinn oidhche nas adhartaiche air tancaichean, a bharrachd air an leasachadh as ùire air an "Lion", carbad squat le beul fada, cumhachdach. A bharrachd air an sin, chaidh an dà chuid an E-50 agus na Sturmtigers a chleachdadh gu mòr - armachd adhartach cumhachdach.
  Airson a 'chiad uair bho ionnsaigh Mainstein sa Mhàrt 1943, bha e comasach dha na Gearmailtich soirbheachadh gu mòr, a' glacadh Poltava, Petrazavodsk, sgìre Kherson, a 'sgrios a' Chrimea, agus eadhon a 'dol a-steach do Kharkov. Bha an àithne Sòbhieteach, gu cruaidh ag ath-shuidheachadh stòrasan, comasach air stad a chur air adhartas Fritz agus eadhon an cur a-mach à Kharkov sa Ghiblean, ach chuir call ro throm bacadh air soirbheachadh bho bhith a 'leasachadh. Bha an dà thaobh gu math sgìth ron Chèitean 1945.
  Thairg Himmler sìth do Stalin air teirmean meadhanach: bidh a h-uile duine a" cumail na fhuair e air a ghlacadh, bidh sinn ag iomlaid phrìosanaich dha na h-uile. Chan eil feum air airgead-dìolaidh a phàigheadh, agus tha dàimhean malairt gan toirt air ais.
  Ach dhiùlt Stalin an leithid de shuidheachaidhean. Agus chuir e an cèill gu robh e deònach gèilleadh dha na Gearmailtich gu tìreil nas fhaide na na crìochan air 1 Sultain, 1939.
  Anns a 'chùis seo, dh'fheumadh na Gearmailtich a-mhàin tarraing air ais chun an Iar. Agus an dèidh a bhith a 'faireachdainn blas buannachdan, dhiùlt Hitler an roghainn seo. A bharrachd air an sin, thàinig feachdan ath-bheothachaidh gu cumhachd anns na Stàitean Aonaichte, a phut na faisisteachan radaigeach anns a h-uile dòigh a dh'fhaodadh a bhith ann gu cogadh gu crìch buadhach.
  Agus san Ògmhios 1945, thòisich an nàimhdeas le spionnadh às ùr. Thug saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh air na Nadsaidhean san Úcráin. Thòisich iomlaid borb de bhuillean. Gu fortanach don Arm Dearg, cha robh jet laminar aig na Gearmailtich anns a 'phlèana diosc, agus mar thoradh air an sin, cha robh an càr aca gu leòr seasmhach agus èifeachdach. Ged a bha na feartan itealaich aige drùidhteach.
  Cha robh na Gearmailtich agus an tanca E-100 ro shoirbheachail. Ro throm le cruth seann-fhasanta, cha do choinnich am mastodon seo ris na bha dùil. Ged a bha an gunna, feumar aideachadh, air a chomharrachadh leis an ìre luath de theine. Ach feumaidh an "Lev" -2 a bhith gu h-onarach nas fheàrr na a h-uile modal tanca Sòbhieteach, eadhon an IS-3. Ach chan urrainn rìgh nam beathaichean a-mhàin an cogadh a bhuannachadh.
  Lean an t-sabaid san Úcráin le diofar shoirbheachas, dh" atharraich mòran bhailtean làmhan grunn thursan. Chaidh na Gearmailtich air ais gus oilbheum a leasachadh sa mheadhan, ach chaidh iad an sàs ann an dìon an-aghaidh tanca a bha làn shàthaichte le làmhachas agus chaidh iad sìos. Chaidh an samhradh gu lèir seachad ann an staid de chothromachadh fiùghantach. Ach san t-Sultain, thòisich saighdearan Sòbhieteach air an ionnsaigh a-rithist. Ged a bha an èadhar fhathast fo smachd an Luftwaffe.
  Bha na blàran air an creachadh le seasmhachd gun stad. Ach san Dàmhair, chaidh Iapan a-steach às deidh bomaichean atamach ùra.
  Mar sin, dh'fhuasgail armachd nan Stàitean Aonaichte agus Bhreatainn an làmhan. Chaidh gabhail ris an teagasg mu thaic càirdeil neo-chliùiteach. Thòisichear air saighdearan, saor-thoilich, uidheamachd agus uidheamachd a thoirt don Treas Reich. Aig an aon àm, chaidh an Spàinn, Portagail, Argentina, agus an uairsin cuid de dhùthchannan eile, gu sònraichte an Tuirc agus an t-Suain, a-steach don chogadh leis an USSR fo chuideam Ameireagaidh.
  Bha an suidheachadh a" teasachadh suas...
  Thòisich an t-arm Turcach, làn de Shermans agus Pershings, a 'briseadh tro chrìoch a deas nan Sòbhieteach. Shoirbhich leotha san t-Samhain 1945 gus Yerevan a chuairteachadh agus a 'mhòr-chuid de Batumi a ghlacadh. Bhris aonadan Gearmailteach a-steach do Kharkov a-rithist, a 'fuireach anns a' bhaile fhada seo. Bha iad crochte air taobh a deas nan aonadan Sòbhieteach. Bha an suidheachadh cunnartach.
  Dh" iarr Stalin an loidhne aghaidh a chothromachadh. Ach cha tug eadhon an geamhradh ri thighinn atharrachadh, leis gu robh spreadhadh mòr-bhailtean Sòbhieteach air a dhol am meud gu mòr. Mheudaich an cuideam bhon Iar.
  Anns a 'gheamhradh ann an 1946, cha robh e comasach ach Kharkov ath-ghlacadh agus na Gearmailtich a phutadh sa mheadhan, a' ruighinn an Dnieper a-rithist. Ach as t-earrach, chaidh an t-sabaid suas le dìoghaltas. Thòisich na Gearmailtich, a 'cleachdadh tancaichean Ameireaganach agus Breatannach, a' dol air adhart gu deas.
  Agus bha na caileagan a' sabaid...
  Agus bha iad a" sabaid le mòr mhisneachd agus bha na balaich làn de dhealas sabaid agus bha tachartasan aca.
  - Tha thu a 'seinn gu math Dimka! Mhothaich Petka agus chuir e stad air a charaid air a ghualainn.
  Ach a-nis feumaidh sinn ... - An seo chuir am balach fon talamh leisg agus choimhead e gu feòrachail air na speuran. Bha e coltach gu robh e a" coimhead airson sanasan an sin. Bha e coltach gun robh na trì grèinean a" deàrrsadh air a" phàiste còmhla.
  Chuir Larisa nighean Komsomol a meur gu a bilean agus thuirt i gu sàmhach:
  - Na dèan fuaim. Tha sinn ro fhaicsinneach. Bu chòir dhut faighinn nas fhaisge air an oighreachd as fhaisge ort agus measgachadh leis an luchd-obrach.
  Dh"èigh Dimka le dealas:
  - Deagh bheachd! Cuiridh sinn air dòigh ar-a-mach Spartak no Emelian Pugachev an seo!
  Thuirt Larisa gu duilich:
  - Tha e nas fhasa a dhèanamh ann am faclan na ann an cleachdadh... Ach na caill dòchas balaich. Leanaidh sinn mi ...
  Ghluais na gillean gu sunndach a" slaodadh am buinn rùisgte ri taobh an rathaid. Bha 'n fheur gu math sgiamhach, a reir coltais bog, ach cha luaithe thoisich casan nan gillean 's an nighinn ri tachas mar gu 'm biodh iad air coiseachd air an fheanntag. Agus bha mi dha-rìribh ag iarraidh gàire. Mar gum biodh tu air do ghiùlan chun an t-sàil le itean ostrich.
  Chan fheumar a ràdh, tha e èibhinn, ach às deidh timcheall air deich mionaidean - tha e mar-thà do-ruigsinneach agus casan rùisgte, air an deargadh bho bhith a" goid, rinn iad iad fhèin air an asphalt. Tha e mòran nas fhasa a dhol an seo, ged a tha e le inertia a" leantainn air adhart a" tachas anns na sàilean.
  Thuirt Petya, am measg rudan eile:
  - Rud a thèid sinn, falbh ... Agus chan eil dad timcheall oirnn ag atharrachadh. Mar gum biodh sinn a 'dol timcheall ann an cearcall?
  Dh'aontaich Dima.
  - Tha ... Tha rudeigin cho bewitched ri fhaicinn an seo ...
  Ghabh Larisa troimh-chèile agus thuirt i:
  "Damn... co-dhiù a tha e a" còrdadh riut no nach eil, feumaidh sinn faighinn far a" chassis seo ma tha sinn airson dad fhaicinn.
  Rinn Petka gearan:
  - No adhartachadh ... Dè, ge-tà, an aon rud!
  Chaidh na balaich gu deònach ceum air an fheur a-rithist. Chuimhnich Dimka mar a chaidh a ghlacadh o chionn bliadhna no dhà. An uairsin chuir na Gearmailtich air falbh e, fhathast gu math leanabh, casruisgte tron t-sneachda. Gu fortanach, an uairsin bha misneachd aige gun a bhith a 'sgoltadh. Is dòcha nach robh coltas gu robh leanabh le falt bàn le casan dearg mar chasan gèadh cunnartach don Fritz. Bha e air a bhualadh gu math agus air a thilgeil a-mach às a" phrìosan. Ged a bhiodh Dimka air na Gearmailtich a mharbhadh air a chunntas aig an àm sin.
  Cha robh a bhith a' coiseachd casruisgte san t-sneachda idir a' cur eagal air balach cruaidh. Ged, nuair a bha a chasan a" teannadh mu dheireadh agus a sguir e a" faireachdainn dad, bha an t-eagal mòr air: gu h-obann bhiodh e neo-dhligheach. Ach, choisich na naoimh casruisgte fad na bliadhna, agus cha do bhàsaich iad, agus cha do thuit am meuran dheth. Mar sin is dòcha nach fhiach clisgeadh. Thòisich na casan air goirteachadh gu mòr ann am bothan blàth nuair a bha iad a" blàthachadh. Tha cràdh, gu dearbh, trom, agus gaol aig na Nadsaidhean. Is toil leotha gu sònraichte boireannaich is clann a dhràibheadh a-steach don t-sneachda. Mar as trice bidh fir inbheach air am pianadh ann an dòigh eadar-dhealaichte.
  Bha Dimka, a 'cuimhneachadh mar a bhuail e air an t-sneachda, agus air a chùlaibh air a phutadh le bayonet le faisisteach, rinn e gàire. Dh'fhuiling e e, agus mar sin mairidh e an èigheach. A bharrachd air an sin, ged a tha Larisa na nighean, bidh i a 'coiseachd le misneachd, agus eadhon a' dèanamh ceum.
  Chuir Petka, gus aire a tharraing bhon tachas cruaidh anns na buinn, ceist inntinneach dha ball Komsomol:
  Dè do bheachd air monotheism?
  Rinn Larisa gàire agus thuirt i gu glic:
  - Ceist mhath dha cuideigin a tha cuideachd sean gu leòr airson a dhol a-steach don Komsomol ...
  Thuirt Dimka, aig an robh ùidh sa chuspair seo cuideachd:
  "Chan eil adhbhar againn a bhith a" creidsinn ann an aon Dia Uile-chumhachdach. Agus ma tha, tha monotheism na mheall!
  Thug Larisa fa-near le amharas:
  - Mar sin chan eil adhbhar ann dha-rìribh? Thug Tòmas na h-Aithne còig dearbhaidhean air mar a bha Dia ann.
  Thog Petka suas agus thog e a chluasan:
  - Dè an fhianais? Chuala mi cuideachd gu bheil còignear ann, ach chan eil fhios agam dè a chuir iad annta fhèin?
  Fhreagair Larisa seo le gàire, a" sgrìobadh an fheòir le a buinn gun tròcair:
  - An toiseach... Tha adhbhar bunaiteach aig a h-uile dad. Ma tha cearc ann, bha ugh ann às an do nochd an cearc, agus ma bha ugh ann, bha an cearc ann a chuir e. Feumaidh adhbhar bunaiteach coltach ris a bhith ann airson a" chruinne-cè. Bha Tòmas na h-Aithne a' creidsinn gur e a leithid de bhun-adhbhar an Dia as àirde!
  Suathadh Petka a shàilean tachais air stoc craoibhe sleamhainn, mar gum biodh e còmhdaichte le lannan, agus dh "fhaighnich e ceist naive agus aig an aon àm a bha glic le leanabh:
  - Ma tha feum aig a h-uile càil air a 'chiad adhbhar, dè a thàinig gu bhith na chiad adhbhar airson Dia?
  Chrath Larisa a gualainn agus thuirt i:
  - Seadh, is e seo an fheadhainn as so-leònte ann an togail Thomas of Athens. Tha e ag iarraidh gabhail ri Dia le creideamh mar a 'chiad adhbhar, ach aig an aon àm chan eil e a' mìneachadh carson a tha na ciad adhbharan riatanach airson na Cruinne fhèin, ach nach eil riatanach airson a Chruthaiche.
  Mhol Dimka, a" leum mar muncaidh:
  - Tha e comasach gu bheil a Chruthaiche fhèin aig Cruthaiche na cruinne, agus gu bheil a chuid fhèin aig a" Chruthaiche seo, agus mar sin air adhart ad infinitum ...
  Chrath Petka a cheann le àicheil.
  - Chan e, tha seo absurd ... Thuirt an tidsear san sgoil: tha a 'chùis sìorraidh agus tha e daonnan ga chruth-atharrachadh, agus mar sin ag adhbhrachadh saoghal anns a' chruinne-cè. Agus don cheist mu cò a chuir an inneal cruth-atharrachaidh air bhog, tha i a" freagairt - nàdar!
  Thog Dimka a-rithist beachd inntinneach:
  " Mar sin is e nàdur Dia!" Leis gu bheil ...
  Bha Petka toilichte facal abstruse a chuir a-steach:
  - Pantheism! Seo nuair a tha thu a 'ceangal Diadhachd agus nàdur?
  Nuair a leum Larisa suas gu socair, dh" fhaighnich i don bhalach:
  - Agus ciamar a smaoinicheas tu e thu fhèin?
  Chrath Petka a guailnean ann an troimh-chèile agus fhreagair i:
  - dòigh air choireigin chan eil beachd agam!
  Dima, thuirt an abairt a chaidh a leughadh anns an leabhar le Alexandre Dumas: "Trì fichead bliadhna an dèidh sin."
  - Tha Dia air uachdar gach nì ...
  Bha na gillean sàmhach. Dh'fhàs an còmhradh ro sublime airson deugairean Sòbhieteach ceithir bliadhna deug a dh'aois. An sin dhìrich iad far nach do thuig iad fhèin.
  Seadh, agus thàinig a' choille gu crìch... achaidhean a' sìneadh. Bha lèirsinn gheur Dimka a 'nochdadh sreath de luchd-tuatha ag obair gu cruaidh san raon. Gluais am balach sìos. Thainig iad a mach air an t-slighe, agus luidh an tachas leirsinneach beagan. Faodaidh tu a dhol gus nach tèid mothachadh a thoirt dhaibh bhon raon.
  Rinn an scout geur-shùileach Larisa sgrùdadh cuideachd chan ann a-mhàin air an luchd-obrach, ach cuideachd air triùir ridirean ann an deiseachan gorm a" coimhead air an obair, a bharrachd air grunn bheathaichean ruith. Thuirt Dimka le iongnadh:
  - Seadh, is coin trì-cheann a tha seo!
  Rinn Petka feadan agus sgadan:
  - Faodaidh cù bìdeadh, dìreach bho bheatha cù ...
  Ghluais Larisa a sùilean agus thòisich i a 'coimhead nas mionaidiche. Is e glè bheag a bha fios aice fhèin air an t-saoghal seo. Bha rudeigin ri iongnadh mu dheidhinn. An toiseach, cha robh inbhich am measg an luchd-tuatha. Cha robh ach clann ag obair, ach cuideachd, rud a tha neònach, gun a bhith nas òige na deich bliadhna a dh'aois, agus gun a bhith nas sine na ceithir-deug. Coltach ri duine, cha mhòr a h-uile fionn, faltach no dearg aotrom, is dòcha dìreach ceann no dhà dorcha.
  Daoine cho laghach, air an droch eideadh, uile casruisgte gun eisgeachd. Gu math coltach ris na Meadhan Aoisean. Is ann dìreach a-nis a tha solas sgrùdaidh briste crochte, agus tha rudeigin coltach ris, mar itealan jet leth-thalmhaichte, ri fhaicinn san raon. Chan eil ann ach trì ridirean an fhreiceadain, agus na ceudan de chlann tuathanaich, ach tha iad uile umhail. Tha a" chlann a" coimhead sunndach, fallain, tana, bidh iad ag obair le dealas. Tha sin spòrsail, bidh iad eadhon a" seinn rudeigin.
  Tha so rud-eigin a' cuimhneachadh air buaireadh a' bhlàir bho na h-achaidhean, nuair a bhios clann-sgoile a' cuideachadh nan seanairean.
  Is e na h-innealan-obrach an fheadhainn as prìomhadail: sluasaidean, ràcan, speal. Gun meacanachadh. Bhiodh na caileagan eadhon gan cleachdadh fhèin chun chrann agus ga shlaodadh fhèin, an àite eich.
  Thuirt Petka ann am fearg:
  - Wow - luchd-brathaidh!
  Thuirt Dimka, a" cuimhneachadh air obair litreachais:
  - A bheil cuimhne agad mar a bha e le Leo ... Is e sin, gabh mo leisgeul, chuir Alexei Tolstoy ar-a-mach air dòigh air Mars ...
  Rinn Petka gàire agus mhol i:
  - Tha direach triuir againn agus tri ridirean. Nach sneak sinn suas orra, losgadh orra, agus dèan ath-thagradh rèabhlaideach!
  Chrath Larisa a ceann le àicheil.
  - Cha leigeadh coin tri-cheann leinn ar n-aghaidh, 's tha boghachan aig na gaisgich, 'S theagamh gu'n loisg iad gu ceart. An seo feumar co-dhùnadh leis an inntinn.
  Choimhead Dimka air Larisa agus thuirt e:
  - Tha thu air a dhol a-mach beagan ... An seo faodaidh sinn fhathast measgachadh leis na balaich agus faighinn a-mach dè a th" ann ...
  Dh" aontaich an nighean le aodann breagha:
  - Tha sin ceart, rachaibh thuca le taisgeadh ... gu pearsanta chan eil mi a" tuigsinn mòran an seo!
  Airson scouts proifeasanta, tha e duilich faighinn timcheall air coin trì-cheann, ach faodar a rèiteachadh. Ach, cho-dhùin na balaich, gus nach tog iad ùpraid neo-riatanach, a bhith ag obair gu dìomhair agus gu nàdarra.
  Ach an uairsin mhothaich Petya gu h-obann:
  - Dè mu dheidhinn a" bhacadh cànain? Bidh iad gar bìdeadh beò!
  Thug Larisa taic do Petka:
  - Ach na gabh dragh... Ciamar a thuigeas sinn an cànan aca, agus saoilidh iadsan gu bheil sinne a' bruidhinn an cànan.
  Mhol Dima:
  - Agus an sin ruitheamaid a dh'ionnsuidh nan ridirean, agus abair gu'n do chuir- eadh o bhaile eile sinn air son cobhair. Bidh e tòrr nas nàdarra mar sin.
  Shìn Larisa a làmh gu mì-mhodhail.
  - Feuch ... tha mi an dòchas gun soirbhich leat. Dìreach na dèan cus cluich!
  Thòisich na balaich, gun smaoineachadh dà uair, air ruith. Bha am plana ro shìmplidh.
  Thill na gillean agus Larisa a-rithist gu fìrinn le aithreachas mòr. Chrìochnaich sinn a rìs 's a' phrìosan, agus an ni a's gràineile do na h-uile, chunnaic na Gearmailtich gu'n robh an Trianaid 'na bhrosnachadh, ghabh iad iad gu ceasnachadh. An turas seo chaidh iad a chràdh le brazier. Smuain iad buinn rùisgte na h-ighinn agus a' ghille le h-oladh, agus chuir iad lasair theth air astar. Faodaidh a leithid de chràdh mairsinn còig deug no fichead mionaid agus a bhith gu math goirt. Ach cha robh na casan air an crùbadh, agus airson grunn làithean dh'fhaodadh an cràdh a bhith air ath-aithris. Dh' fhuiling an triuir diubh an lasair so a bha cha mhòr a' suathadh ris na sàiltean, agus an sin thòisich Larisa air seinn ;
  Bha mi 'm mhaighdeann air a' chrann,
  An Komsomol casruisgte àbhaisteach ...
  Às deidh na h-uile, tha Stalin, Lenin mar aon teaghlach,
  Agus tha mi a" faireachdainn mì-chofhurtail nam measg!
  
  Phòs iad nighean ann am braighdeanas,
  Bha sàilean air am fuine le teine dearg-theth ...
  Ach cha do ghèill mi, creid an nàmhaid -
  Cha tug na naoimh ach co-mhaoineas don nighean ...
  
  Togamaid pàrras anns a" chruinne-cè
  Leig leis an guth sruthadh gu math sonorous ...
  Balach na bi brònach agus na bi sgìth
  Bidh caileagan casruisgte a" ruith tro na maragan!
  
  Tha sinn a" creidsinn anns an t-sabaid a bhuannaicheas sinn an Wehrmacht,
  Ged nach eil e coltach gu bheil faisisteachd eòlach air a" cheum ...
  Còmhla ris tha Sam bho ifrinn, cerub olc,
  Agus mar sin call mòr!
  
  Cho-dhùin calpachas faisisteachd a thoirt seachad,
  Na buill-airm, tancaichean, prìomh-bhaile aca ...
  Tha sinn air ar bruthadh leis an diabhal agus an gadaiche gun tròcair,
  Thathas a" gealltainn mil, bananathan!
  
  Ach dè bu chòir dhomh a dhèanamh ma tha mi ann am braighdeanas
  Bha na glasan-làimhe a" crathadh na làmhan gu teann ...
  Bidh mi a 'crochadh rùisgte air a' chrann airson uair a thìde,
  Agus bha na cuideaman air na casan rùisgte crochte ...
  
  Ach cha do ghèill an nighean do naimhdean,
  Mar nach do chràdh na faisisteachan olc ...
  Biodh e nàire do Hitler,
  Is e gaisgich cogaidh a th" annainn, chan e luchd-sìthe!
  
  Tha mi ga mo threòrachadh cha mhòr rùisgte gu bhith air mo losgadh,
  Agus fo chasan sneachda casruisgte ...
  Tha e soilleir nach robh an Tighearna ag iarraidh sin.
  Tha mi an aghaidh ùrachadh a" bhana-phrionnsa!
  
  Sròn nighean paisgte mu a h-amhaich,
  Agus chaidh an nighean a tharraing suas gu teann ...
  Seadh, tha am peanas a' ruith cheana air son pheacanna,
  Agus tha iad a" feitheamh ris na Nadsaidhean, eòlach air na peilearan tilgidh!
  
  Ach dè th' ann, spreadh am ponytail,
  Agus thuit nighean bhon chroich ...
  Snàgaire faisisteach briste gu h-ainmeil,
  Agus ionnsaigh partisan - rudan beaga!
  
  Chaidh mo bhualadh air ais, tha mi anns na h-ìrean a-rithist,
  Bidh mi a" sabaid nam faisisteach gu math gaisgeil...
  Tha gaol agam air Iosa agus Stalin
  Agus chan eil mi a" faireachdainn duilich airson an borb Adolf!
  
  Mar-thà ann am Berlin, eòlach air na tancaichean againn
  Agus chaidh leth na Roinn Eòrpa a shaoradh sa bhad ...
  Bidh pàrras air a" phlanaid gu lèir a dh" aithghearr,
  Dìreach aon cheum gu co-mhaoineas, chan e mìltean!
  Bha na Nadsaidhean, an aghaidh a leithid de mhisneachd, air an uabhasachadh. Beagan thursan eile bhuail iad na caileagan agus na balaich air an druim le uèir dhearg-theth agus chuir iad air ais chun neach-cùise iad.
  Bha an aimsir teth agus bha e tlachdmhor anns a" chill. Is ann dìreach a-nis bha na buinn rùisgte ann am blisters a" losgadh gu mòr, agus bha an cùl, air a ghearradh le uèir theth dearg, a" goirteachadh.
  Thug Larisa comhfhurtachd dha Petka agus Dima:
  - Tha thu faicinn, leis gach àm nuadh, gu bheil e ni's fhasa agus ni's fhasa dhuinne a' chràdh so fhulang. A-nis bidh ùine againn airson fois agus cadal.
  Thuirt Dima:
  - Aig an àite as inntinniche, chaidh ar aisling a bhriseadh. Dè cho neònach.
  Chuir Petka an cèill a mhisneachd:
  Ach an turas seo, tha mi a" creidsinn gun soirbhich leinn!
  Chuir Larisa a làmhan air amhaich nam balach agus thòisich i ri gàire. Bha i cuideachd gu mòr airson a bhith gu sgiobalta, ann an saoghal ùr, far am faodadh saoradh a thoirt don USSR.
  Thuit na gillean ann am bruadar, ach chan fhaca iad idir dè bha iad ag iarraidh fhaicinn.
  Is e sin, mar a tha nigheanan air an cràdh agus air an draibheadh an toiseach casruisgte san t-sneachda, agus an uairsin ann an gual teth.
  Ach, tha seo mar-thà na sgeulachd neo-dhìreach ... criomag eile de aisling le Hitler air a lasadh le.
  Chan e a-mhàin gun do chuir Hitler an cèill miann a bhith a" cumail sùil air a" chiad bhomair jet ceithir-einnsean sa Ghearmailt Ju-487 aig astar còrr air 1100 cilemeatair san uair, ach suidhe gu pearsanta aig stiùir an itealain. Bha Kurt Tank, a tha os cionn an leasachaidh a rinn na Frangaich, gu làidir an aghaidh seo:
  - Tha an inneal, às deidh obair titanic, dìreach air a ghabhail a-steach ann am meatailt. Chan urrainn dhuinn beatha an Fuhrer a chuir ann an cunnart.
  Thug Marshal Achaidh Kissilring taic do Tank:
  - Is e seo cha mhòr a" chiad turas-adhair a nì sinn aig briseadh an latha air 27 Ògmhios, 1947. Tha an rud as fheàrr aig a 'chàr - raon sgiathan coimeasach beag, a tha a' lùghdachadh slaodadh aerodynamic agus a 'leigeil leis a' bhomaidh ro-innleachdail luathachadh gu 1200 cilemeatair san uair. Ach tha an luchd air na sgiathan ag àrdachadh gu mòr agus tha seo na chunnart!
  Cha robh Hitler fhèin ro dheònach a dhol air an rathad, ach leig leis an àm ri teachd cuimhneachadh air a mhisneachd. Bha am Fuhrer fhèin, glasraichear, an dòchas gum biodh e dìreach mì-thoilichte. Tha cruaidh fheum aig na Gearmailtich air càr ùr, nas motha gus am bu chòir na Stàitean Aonaichte a bhith air am bualadh ann an raon nan leasachaidhean sin.
  Chaidh dàil a chuir air pròiseact an Tanca TA-600 le ochd einnseanan cho fada "s a bha e. Cha b" urrainn don astar a chaidh a dhealbhadh an toiseach de 860 cilemeatair san uair a bhith freagarrach don Fuhrer tuilleadh. Mar sin, bha feum air ath-dhèanamh cuideachd le bhith a 'stàladh einnseanan jet aig an aon àm. A-nis bu chòir astar an inneil àrdachadh gu 1220 cilemeatair san uair, a bheir cothrom do phuing sam bith san USSR a bhomadh le cha mhòr saoradh, ach bheir e tòrr ùine airson an uidheamachd ath-thogail.
  Dh'èirich duilgheadasan sònraichte le armachd an inneil. Bha eòlaichean gu reusanta a 'creidsinn gu robh gunnaichean adhair 16 (!) dhiubh sin 13 - 30 mm mar-thà cus.
  B" e inneal eile, a tha cuideachd deiseil airson a thoirt air falbh air 7 Sultain, an XE-377. Bu chòir am bomair seo a dhol an àite an XE-277 nach robh cho soirbheachail roimhe seo.
  Bha an dearbh bheachd air dàibheadh trom agus bomair jet gu math toinnte a thaobh dealbhadh. Ged a tha prothaideach. Nuair a bhios tu a" dàibheadh, tha cruinneas a" bhomaidh mòran nas àirde na bho phlèana chòmhnard, agus faodaidh àireamh bheag de phlèanaichean goireasan ro-innleachdail is tionnsgalach a chuir dheth.
  Thionndaidh XE-277 a-mach gu bhith na bhomair àrd-àirde, eadhon ged nach robh e fhathast na jet. Dhìrich e 15 cilemeatair agus b' urrainn dha bailtean-mòra a bhomadh le cead.
  Ach aig an aon àm, ghlèidh an càr an comas dàibheadh, mar an XE-177, gun a bhith a" tuiteam às a chèile bho cus luchdan.
  Tha an dealbhadh XE-377 as ùire, mar-thà na dhreach jet den bhomair agus gu math làidir, comasach air mòran bhailtean-mòra is bailtean a chothromachadh agus goireasan gnìomhachais a sgrios gu h-èifeachdach.
  Bha innealan gealltanach na b" fheàrr na co-aoisean Ameireaganach is Breatannach, a thug air Hitler a bhith a" faireachdainn mar turcaidh làn de bhriosgaidean, an aghaidh cùl-raon de chearcan dùthchail a" cagnadh muilt. Ach anns a 'chùis seo, a bharrachd air a bhith a' beachdachadh air innealan ùra, bha an Fuhrer draghail mu dhuilgheadas nas cudromaiche? Càite am buail thu le baton itealain agus armachd? Ged a tha e le baton cumhachdach, ach ...
  Thuirt Nimitz ann an tòna cruaidh:
  - Tha ar luchd-ro-innleachd a 'creidsinn, a bharrachd air an stailc a dh'ionnsaigh Moscow, gum bu chòir pàirt de na feachdan gluasad gu deas, cuideachd a' leasachadh ionnsaigh ann an stiùireadh Alma-Ata agus Kuibyshev!
  Fhreagair Hitler, gun mòran dealas,:
  - Tha sinn air seo a dheasbad barrachd air aon uair! Thàinig sinn chun a 'cho-dhùnaidh, ged a tha e neo-iomchaidh, ach thèid sinn air adhart gu diofar stiùiridhean.
  Chrath Nimitz le aonta agus thuirt e:
  - A bharrachd air an sin, bu chòir taghaidhean gu Rada na h-Ucrain a chumail anns a h-uile sgìre. A 'gabhail a-steach Voroshilovgrad agus Donetsk, far an deach sònaichean partisan a chruthachadh. Chan urrainn dhuinn pàrlamaid bheag a bhith againn!
  Sheall Mainstein, gun a bhith a 'coimhead suas, tro phrosbaig - mar a bha an Yu-487 ceithir-einnsean a' faighinn àirde an sin agus aig an aon àm mhothaich e:
  - Bu chòir don ionnsaigh tòiseachadh gun a bhith nas fhaide na 20 Iuchar ... Tha an aimsir gu math èiginneach dhuinn. Ma tha strì nan Ruiseanaich a 'dol air adhart, an uairsin ... Tòisichidh e ri uisgeachadh, agus eadhon nas motha na sin, bidh sneachda a' tuiteam, agus feumaidh sinn a bhith faiceallach mu ar mairsinn beò.
  Thuirt Hitler ann an tòna misneachail:
  - Tòisichidh an ionnsaigh air 21 Iuchar. Ron àm seo bidh a h-uile dad deiseil. Thèid buillean a lìbhrigeadh aig an aon àm ann an còig àiteachan. Bho trì stiùiridhean, chaidh an ionnsaigh a stiùireadh gu prìomh-bhaile na Ruis, ann an dhà, gu Meadhan Àisia agus Kuibyshev. San fharsaingeachd, tha stiùireadh air a mhìneachadh. Feumar an USSR a chuir a-mach à gnìomh ron Bhliadhn" Ùr. Mura h-eil e gu tur, an uairsin airson a" mhòr-chuid co-dhiù.
  An seo chaidh ìomhaigh an aisling fhiadhaich a bhriseadh, agus fhuair a 'chlann a-rithist air an t-slighe.
  
  MISEAN RÌOGHAIL AGUS ARD-CHATHAIR
  Rinn buidheann de chlann-nighean misean - a 'dìon a' phuing as so-leònte ann an suidheachadh nan saighdearan Ruiseanach, tsarist aig àm a 'chiad chogaidh.
  Thuirt Natasha eadhon:
  Tha àm air chall ann am blàr a" toirt breith air tràilleachd fad linntean!
  Agus thagh na caileagan tanca fìor ionnsaigheach agus cumhachdach dhaibh fhèin agus thug iad ionnsaigh air a 'Ghearmailt Kaiser.
  Lean na caileagan air an tanca a 'sgrios na Gearmailtich, agus mharbh iad na saighdearan-coise. Nas mionaidiche, loisg Alice bho ghunnaichean-inneal, agus loisg Natasha bho ghunna. Bha Maksimka a 'dràibheadh tanca aig astar luath, agus bha Anzhelika, mar am boireannach as fhallaine agus as motha, gu gnìomhach, mar chobra a' dannsadh ri fonn fakir, a 'losgadh shligean.
  Ach a-nis chaidh an ceathramh cruinneachadh de bataraidhean a bhriseadh, agus an uairsin thàinig an solar de thrithead-cileagram sligean gu crìch. Ach, tha còrr air leth de na gunnaichean Gearmailteach gu lèir san raon seo air an sgrios mar-thà. Cuideachd ruith a-mach à armachd. Lorg dà fhichead mìle Gearmailteach am bàs, ach bha an armachd sgìth.
  A-nis bu chòir dha na nigheanan a lìonadh. Ach feuch an lorg thu an ìre cheart anns an aonamh linn air fhichead. Tha an aon rud le armachd. Stad an tanca, agus thug na gaisgich, còmhla ri Maxim, ionnsaigh air a 'chòigeamh buidheann de bataraidhean.
  Bha Angelica gu sònraichte toilichte mu dheidhinn seo, agus mar sin a-nis, an àite a bhith a" toirt sligean gu h-iriosal, faodaidh i i fhèin a nochdadh anns a h-uile bòidhchead!
  An seo bhuail Angelica buille uamhasach le a cas-rùisgte air giallan saighdear às a" Ghearmailt Kaiser. Chaidh e suas bhon bhuille agus loisg e sìos còignear shaighdearan Gearmailteach eile.
  Chùm Natashka an clàr-tionndaidh cuideachd, agus bhuail Alice, a" falbh bhon dealbh, am Fritz anns an groin gu goirt. B" fheàrr le Maxim an Gearmailteach a leagail le a dhòrn.
  Ceathramh de ghaisgich: chaidh triùir nigheanan sìorraidh agus balach a-steach gu suidheachadh saighdearan Kaiser mar shnàthad. Leum iad len sàilean rùisgte thairis air a" bharrabhalla agus chuir iad dìollaid air na gunnaichean-inneal Gearmailteach. Agus dhòirt na peilearan aca fhèin air an Fritz.
  Lìon mòr-chorp an t-uabhas a bha aig saighdearan Gearmailteach, Kaiser. Bha an ceathramh, a bha air ruith gu sgiobalta chun àite daingnichte, a-nis a" ruith troimhe mar threud de thìgearan fiadhaich. Cha robh na Gearmailtich an dùil gur e nigheanan agus balaich leth-rùisgte a th" annad, bidh iad air am brùthadh mar sin. Agus faodaidh na peilearan sgoltadh sin itealaich gun ionndrainn.
  Agus bha na gaisgich, còmhla ris a 'ghille, a' giùlan ghunnaichean-inneal, riobanan air an slaodadh air an cùlaibh, agus loisg iad gu tròcaireach air an nàmhaid.
  Sheinn Maxim, am balach sìorraidh tapaidh seo:
  - Tha am pathadh orm! Tha mi gun tròcair! Is e ridire Ruiseanach a th" annam - Barmaleya!
  Tha Angelica na boireannach rìoghail le aodann glè thaitneach, smiogaid mhisneachail agus dualan fuilt lasrach a loisg, nuair a bhuail na Gearmailtich iad, iad anns an t-seadh as litearra den fhacal. Thuirt an nighean-ridire ann an òran:
  - Agus chan fheum mi! Gun seoclaid! Gun marmalade! Beat Fritz le buille! Beat Fritz le buille!
  Agus an uair a bhuail a luirgnean mora, gun ghras, bha claigeann shaighdear a' Kaiser air am bristeadh gu cruaidh ! A bharrachd air an sin, thilg na caileagan agus am balach rudan stàilinn air an luchd-dùbhlain aca le òrdagan rùisgte. Mar sin, bhuail iad am Fritz le pasganan slàn de bhilean briste.
  Mar sin leum iad chun bataraidh, às an do loisg na Gearmailtich air na saighdearan Ruiseanach. Agus spreadh an inneal-ghunna na gunnairean gu lèir sa bhad.
  Agus chuir na gaisgich na bogsaichean armachd na theine len casan. Agus thòisich iad air na bataraidhean a sgrios.
  Chaidh seataichean sabaid a reubadh, sgapte le cleasan-teine, a 'marbhadh na Gearmailtich leis na ceudan is mìltean.
  Dh" fhan a" cheathairne fhèin so-leònte. Cha b' urrainn dhaibh a bhualadh no a cheangal le bàirdsean: draoidheachd làidir! Agus bha na gaisgich a" coiseachd agus a" coiseachd agus a" spealadh, mar gum biodh fear-àiteachaidh a" coiseachd tro na dorsaichean. Agus bha na gaisgich uile a" gluasad, agus a" gluasad, agus a" carragh, a" bualadh a-mach uile chrìochan ùra an lèir-sgrios.
  Sheinn an ceathrar aca fiù 's còmhla;
  Tha sinn nar ridirean - claidheamh is teine,
  Reubamaid iad uile as a chèile mar bheathaichean!
  Cuiridh sinn a-mach fàirdeal - tha càin air a dhol suas,
  Na bi nad ridire parrot againn!
  
  Bidh sinn a 'fàs fionnar mar iolairean
  Sguabaidh sinn air falbh diofar spioradan olc aig an aon àm!
  Biodh eòlas agad air ar mic ionmhuinn an athar,
  Bidh sinn a" tilgeadh sìos ar dùbhlan gu sìorraidheachd!
  
  Dè cho breagha 'sa tha an cogadh a' fàs
  Anns a bheil daoine a 'losgadh ...
  Thainig Satan o'n t-saoghal air ar son,
  Slat freaks faisisteach air a chùlaibh!
  
  Bheir sinn cruaidh air na caileagan,
  Brisidh sinn na Nadsaidhean mar mheur ...
  Agus an uairsin bidh ar saighdear na mhaighstir,
  Leig le ròsan a 'Chèitein fàs gu h-àlainn!
  
  Coilean, tha fios againn air mòran,
  Àrdaich do chumhachdan os cionn nan rionnagan ...
  Agus mar sin bidh an gaisgeach mòr a" sabaid agus a" dàn,
  Nì sinn uaighean bagarrach!
  
  Feuch, bidh gaisgeach an sin,
  Tha a h-uile dad ùr agus coltach ri maple ...
  'S tha mi 'creidsinn gun toir trioblaid seachad oirnn ann am blàr,
  Bi nad ridire, neach-sabaid eòlach!
  
  An seo, le buille cumhachdach, chuir e sìos rèisimeid slàn,
  Agus còmhla ris, bha dà rèisimeid air am bogadh...
  Agus Fuhrer an dràgon gus am bi an cas marbh,
  Agus tha sinn nar mìltean glòrmhor dha na reultan!
  
  An so leig an Kaiser deòir as an eagal,
  Guidheam airson do thròcair!
  'S iomadh feachd a tha againn,
  Bidh sinn ann an làn èideadh!
  
  Nuair a thèid sinn a-steach don Bherlin seo le trì dathan,
  Agus thàinig Tsar Nicholas gu bhith na Dhia,
  Co-dhùinidh na daoine an t-slighe ann an neo-chrìochnach feachdan,
  Na bi a" toirt breith air a" mhonarc cho mòr!
  
  An sin cha tèid an trioblaid thar an athar,
  Is mòr a bhios a" ghrian ...
  Sgaoilidh droch shluagh an Kaiser,
  Biodh an cridhe a" bualadh ann an languor!
  
  Le nighean bhòidheach, tha sinn ainmeil a 'dol seachad,
  Tro na raointean farsaing Ruiseanach againn!
  Agus bidh e math dhuinn leis an teaghlach còmhla,
  Tha mi a" creidsinn gun tig sonas a dh" aithghearr!
  Agus chuir na gaisgich crìoch air sgrios na daingneach seo. Fìrinn
  Fhuair Angelica, an gaisgeach buabhall seo leòn beag ann an cumhachd
  gualainn. Bha àiteigin fhathast beagan air an dìon. Uill, chan eil am Magomatrix an-còmhnaidh foirfe.
  Loisg Alice a casan beagan cuideachd. Chan eil an nighean bhrèagha, ged a tha e air a ghoirteachadh, a 'toirt buaidh air a cruinneas idir.
  Agus tha am blàr a 'leantainn. A" tilgeil a-mach riobanan falamh, mar boas air an sgoltadh, chuir na caileagan iad fhèin le gunnaichean-inneal glacte agus bogsaichean armachd. Chuir Angelica am pian na gualainn gu h-ionadail, agus luchdaich i an tanca le solar gu làn chomas. Às deidh sin, leum Maksimka a-steach, agus ghluais an inneal cumhachdach air adhart gus na Nadsaidhean a sgrios, no an àite saighdearan Kaiser.
  Bhris an leanabh sìorraidh dìreach ceudan de shaighdearan le bratagan. Às deidh sin, còmhla, dh'fhosgail Alice agus Natasha teine bho ghunnaichean inneal a chaidh a ghlacadh air marcachd agus saighdearan-coise na Gearmailt. Chaidh an cur gu bàs aig astar cho luath is gum biodh farmad aig Rambo sam bith. Ach chaidh am buidheann aca a-steach don t-siathamh sgìre dhaingnichte. An sin agus chuir iad taisbeanadh cleasan-teine ùr air dòigh. Agus a bharrachd air a bhith a" losgadh le gunnaichean-inneal, bha na nigheanan fhathast a" tilgeil shligean a chaidh a ghlacadh bhon Fritz len casan.
  Ann an staid sabaid ecstasy, thòisich Angelica ri sgreuchail aig mullach a sgamhanan;
  Ge b' e neach a chreideas ann am neo-bhàsmhorachd a tha beò gu bràth, oir is e dìreach an fheadhainn a tha a 'creidsinn anns a' bhàs aca fhèin bàs!
  Aig amannan tha e math don t-sealgair nach tàinig an geama tarsainn, oir tha an armachd aige coltach ri pàipear, agus slabhraidhean an ribe mar snàithlean tana!
  Is e foighidinn an iuchair gu buaidh mura tèid a chur còmhla ri irioslachd an aghaidh olc!
  Tha am bàs, mar striopach-puirt, an crochadh mu'n cuairt air na h-uile, ach a mhàin a' teachd orrasan aig a' bheil ceann a's laige na sporan !
  Tha fad pedigree ridire na dheagh thomhas de dh'àirde impulses agus mòrachd spioraid!
  Chan eil an nàmhaid air a chrìochnachadh cuideachd, dìreach mar nach eil an galar air a leigheas gu tric, dìreach ma dh 'fhaodadh an fheadhainn mu dheireadh falbh leis fhèin gun a bhith air a leigheas, chan eil dòigh ann air duilgheadasan a sheachnadh bho dhiùltadh neo-chrìochnaichte!
  Faodaidh teicheadh fhathast ciall a dheanamh, ach cha 'n 'eil saoradh aig itealan gun chiall !
  Chaochail an gealtach mus do chunnaic e a' chiad urchair, 's e an gaisgeach a' chiad fhear na bheatha, a dh'aindeoin nam peilearan!
  Faodar dochann corporra a cheartachadh le soirbheachas beag de shaidheans daonna, ach tha eadhon an Supreme Mind uaireannan gun chumhachd mus ceartaich e deformity moralta!
  Is e cogadh an seòrsa de chuthach a bhios na daoine tàlantach agus glic ag ullachadh, agus nach urrainn ach fìor ghinealaich a sheachnadh!
  Chan eil fois iomlan eadhon anns an uaigh, chan eil fois iomlan eadhon ann am bruadar, a tha a "ciallachadh gu bheil e do-dhèanta a bhith sgìth nas fhaide!
  Anns an t-saoghal againn, chan eil dad air a thoirt seachad airson rud sam bith, eadhon air a bhrath eadhon airson sgillinn briste!
  Tha 'n diabhul air a peantadh gu neo-ghlic, ach 's e an ni a's uamhasaiche anns an neòghlan, an comas nimh a fhrithealadh ann an trusgan maiseach !
  Bidh fàilidhean cogaidh a" losgadh, ach uaireannan bidh fàileadh a" chogaidh gu math nas miosa!
  Chan eil sabaidean dòrainneach ann an da-rìribh, chan eil ann ach atharrachadh film meadhanach de bhlàran gu ìre colic gòrach!
  Tha stoirmean teaghlaich, mar ghaoith anns na siùil, an long air chrith, ach nar leigeadh Dia o shocair iomlan!
  Chan eil gealtach a 'cluich hocaidh, ach bidh e a' call, ag itealaich a-mach à beatha le poc!
  Am fear a ni cath gu math, is urrainn e gu foirfe a chumail na choisinn e, mas urrainn e a shannt a lughdachadh gu sàsachadh!
  Chan urrainn dhut soirbheachas pearsanta a thogail air cnàmhan, eadhon ged a tha na cnàmhan nan cuimhneachain de shinnsirean air an glòrachadh le gnìomhan a dh" fhalbh!
  Cha 'n 'eil ann an fuigheall an sinnsir ach cnàmhan, cha 'n 'eil ann an glòir euchdan ach fuaim !
  Tha buaidh grànda nas fheàrr na call brèagha, oir faodaidh an neach a bhuannaicheas an fhìrinn a sgeadachadh!
  Chan urrainn don fheadhainn a tha crùbach an sùgh ithe, ach chan eil na mairbh a" bìdeadh idir!
  Tha buaidh thairis air nàmhaid làidir urramach, tha buaidh thairis air nàmhaid daingeann dà uair urramach!
  Sheall na Gearmailtich dha-rìribh gu bheil fios aca ciamar a gheibh iad bàs ... Ach dòigh air choireigin gòrach! Agus chan eil na gaisgich Ruiseanach a 'bàsachadh idir, ach a' buannachadh le gaisgeachd ciallach. Agus ma thòisich iad air an nàmhaid a ghearradh sìos, an uairsin le dealas mòr. Agus gu dearbh chan urrainnear stad a chuir orra! Tha maoim-sneachda neo-lùbadh de napalm beò agus draoidheil. Tha na gunnaichean-inneal a chaidh an glacadh air an leigeil ma sgaoil mu thràth, agus tha a" chairteal a" luchdachadh criosan ùra a chaidh an glacadh bhon nàmhaid.
  Nigheanan, mar a chanas iad ann an leithid de chùisean: fùdar-gunna, rud nach eil ag ionndrainn! Bidh iad a" gluasad ann an rinc spèilidh cho lasrach is gu bheil na sàilean aca a" smocadh gu litireil.
  Is iad seo na maoirsearan boireann. Tha iad a' gluasad chun an t-seachdamh puing daingnichte mu dheireadh, an dèidh dhaibh còrr is ceithir fichead 's a còig mìle marcachd agus saighdearan-coise a sgrios.
  Bidh saighdearan an Kaiser gu litireil a" bleith agus a" tighinn a-mach. Bidh an ceathramh do-chreidsinneach aca a" tarraing air cnap gu math pailt. Agus chan eil am cnap fhèin nas lugha na Mearcair, no eadhon Mars.
  Agus bidh na gaisgich crìochnachaidh a" leagail an ath rud agus an rud iongantach mar bhotal bhodka bho alcol, a rèir bataraidh. Chan eil iad cho lag is gu bheil iad a" faighinn eòlas air teagamhan no aithreachas. Aon uair 's gu bheil an amas deiseil airson buannachadh, buaidh, thèid a bhuannachadh. Agus mura h-eil an nàmhaid a 'gèilleadh, an uairsin nas miosa airson an nàmhaid!
  Chaidh Angelica fhèin a-steach don losgadh, às deidh dhaibh ionnsaigh a thoirt orra a-rithist le tèarmann de eachraidh, ag ràdh:
  - Thuirt Goebbels gu robh na Ruiseanaich, a 'tighinn air adhart, a' tilgeil cuirp gu suidheachadh na Gearmailt. Agus a-nis tha sinn a 'faicinn cò a tha dha-rìribh na chorp agus a' lobhadh.
  Thuirt Alice le urram:
  - Agus gidheadh tha na Gearmailtich treun! Bidh iad a" dìreadh a-steach don bhlàr mar kamikazes Iapanach:
  Rinn Natasha gàire, a" mothachadh:
  - Agus chan eil an call aca a" feitheamh cho cruaidh ri Iapan!
  Chuimhnich Maksimka air rudeigin:
  - Dhiùlt mi a-nis an ceathramh rionnag de ghaisgeach an USSR, a 'creidsinn gun deach an còrr de na caileagan a mhealladh gu mì-chothromach ... Agus a-nis tha cait a' sgrìobadh m 'anam!
  Dhearbh Alice, gun a bhith a" losgadh grunn ghunnaichean-inneal aig an aon àm, a" cleachdadh an dà ghàirdeanan is na casan airson losgadh air na Gearmailtich, le osna throm:
  - Tha mi cuideachd a' faireachdainn nach eil mi idir air mo shocair ... Na h-uimhir de mhurt air sgàth ar coire neo-thoileach!
  Thòisich Angelica a-rithist a" sgreuchail gu cridheil agus gu bodhar:
  -Deceit tha tortuous, ach tha an fhìrinn dìreach, an fhìrinn a 'chiad, mar riaghailt, a' leantainn gu amas nas luaithe ma tha e sinuosity gun lùban agus smeuradh le ola de gheir gheallaidhean!
  Ach tha foighidinn agus obair, mar chàraid phòsta, ag adhbhrachadh soirbheachas, ge-tà, fo chumhachan fuireach fada agus dòigh-obrach le gaol!
  Is maith gliocas na h-Asia, is olc an t-saogh'l nan Asianach !
  Is urrainn aon leòmhann mìle caora a chur gu teicheadh, ach tha aon reithe leòmhann comasach air mìle de a bhràithrean a reithe!
  Ann an cogadh, gu luath chan ionnsaich duine iongnadh a dhèanamh, ach is dòcha gu bheil e fhathast beò agus nach do thrèig e!
  Is e an rud as uamhasach ann an cogadh eagal, nach urrainn dhut a lughdachadh gu toil àbhaisteach!
  Gus a bhith nad phupaidean ann an taigh-cluiche na beatha, feumaidh tu faighinn cuidhteas neo-chuideachadh a 'phupa co-dhiù ann an cuairteachadh dreuchdan sa chidsin!
  Ann an cogadh, chan eil ann an sìth ach bruadar, ach is e bruadar a th" ann làn trom-laighe marbhtach!
  Is e misneach an ròp dubhan de ghoireas a ghlacas fortan air an raon-catha!
  Chan urrainn geur na teanga a bhith air a gheurachadh le clachan-muilinn na h-inntinn chealgach!
  Chan urrainn dhut toileachas a thogail air meallta, ach faodaidh tu toileachas a thogail air meallta!
  Na cuir crìoch air an nàmhaid, nach eil an raon air a shìolrachadh le luibhean, bidh foghar na buaidh a 'milleadh gort sabotage agus sabotage!
  Bidh slighean lùbach a" leantainn gu dìreach chun amas, dìreach an tè aig nach eil sealladh taobh!
  Ma tha thu cianail le eanchainn, tha lùb an dànachd a" dol dìreach gu leac rèidh na h-uaighe!
  Is e urram beag a th" ann a bhith nad bhùidsear ann an cogadh, ach sa chumantas tha e nas mì-onarach a bhith nad chop!
  Chan e a-mhàin gu bheil preasan mòra a" tuiteam gu h-àrd, ach tha sinn a" duslachd le slugadh mòr!
  Bidh mòran cnàimhneach ann an clòsaidean an luchd-co-fheall gan toirt fhèin air falbh mar stench de lobhadh a bhios a" marbhadh gealtachd!
  Faodaidh amadan sam bith seachd cuileagan a shlugadh, ach le seachd rèisean air a mhullach a bheir e a-mach aon bhreab!
  Ann an cogadh, tha e coltach ri taigh-ionnlaid, agus bidh an teas is an fallas is na cnàmhan a" goirteachadh, ach eu-coltach ris an t-seòmar-smùide, mar as àirde a dhìreas tu, "s ann as lugha a dh" fhàgas tu!
  Tha an fhìrinn an-còmhnaidh banal, ach bidh an seòlta gu cinnteach a" lorg dòigh air a thionndadh ann an dòigh thùsail!
  Bidh an t-sabaid an aghaidh an uilc a" toirt buaidh air gnìomh, bidh math às aonais ghnìomh a" breith dòrainn!
  Feumaidh dioplòmasaidh a bhith seòlta, ach is e an seòltachd seo geur nan claidheamhan a tha a" daingneachadh ar n-iarrtasan!
  A bheil sgeulachd nas brònach air an t-saoghal na sgeulachd Romeo agus Juliet? Ach "s e lide ro chonnspaideach a tha seo, a charaidean, oir tha an teaghlach aca air an òige a chumail!
  Chan eil stun fhathast ri bhuannachadh, ach ma tha an nàmhaid dha-rìribh na iongnadh, an uairsin smaoinich gu bheil e air a" chùis a dhèanamh mu thràth!
  Feumaidh sinn ùmhlachd a thoirt do Angelica, bha na thuirt i gu math èibhinn agus tarraingeach agus, chun na h-ìre. Feuchaidh sinn ris, tha a 'chaileag gu dearbh na chuan de chuan.
  Às deidh dhaibh a" chùis a dhèanamh air an t-seachdamh daingneach, dh" fhalbh na caileagan crìochnachaidh a shealg grunn bataraidhean nas lugha. Bha iad a-nis air leth toilichte leis an t-soirbheachas aca. Rug an fhìrinn air Maksimka agus bha pian mòr aig a" bhalach-choitcheann na làimh dheis.
  Thuirt an Eternal Youth:
  - Cha-n e amadan a th' anns an urchair, ach pògan le goirt ghoirt !
  Phòg Angelica an duine aice gu blasta mar fhreagairt, agus rinn i gàire:
  - Bi nad bhalach gaisgeach àireamh a h-aon! Às deidh Stalin!
  Thuirt Natasha, gu ìre ìosal a" leigeil sìos a sùilean:
  - Ach fhathast, na dìochuimhnich sinn Koba, shàbhail e mi! Agus tha thusa, Angelica, na fhìor bhuabhall.
  Bha 'n diabhul ruadh ag osnaich 's a' reubadh :
  - Agus chan eil dath do fhalt nàdarrach!
  Rinn bean Stalin gàire agus rinn i gàire:
  - An ni a tha nàdurra, cha'n e eucoireach ! Agus bha mi a-riamh air mo tharraing gu eucoir! Chan iongnadh gur e an duine agam am prìomh neach-marbhadh!
  Choimhead Alice timcheall agus thuirt i ann an uisge-beatha:
  - Tha mi ag aontachadh le seo!
  Chaidh na gaisgich suas agus thòisich iad air na bataraidhean a bhualadh a-rithist agus a 'gearradh sìos an tèarmann roinneil, agus rinn Angelica a-rithist sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  -Tha an eadar-dhealachadh eadar inntleachd agus seòlta anns an tricead cleachdaidh, bidh iad an-còmhnaidh a "mealladh, bidh iad gu tric a" feuchainn ri bhith glic cuideachd, ach chan eil mòran dhaoine beò leis an inntinn!
  Faodaidh saidheans a h-uile dad a dh 'fheumas duine a dhèanamh, ach chan e a h-uile dad a dh' fheumas duine!
  Mar is tric a chailleas e a cheann, a tha ro leisg airson cnuasachadh!
  Fuaraichidh ardan cridhe gràdhach rùintean an luchd-ionnsaigh a thogas a" chlaidheamh gu dùthaich an athar!
  Faodaidh tu ìnean a dhràibheadh le ceann iarann teilgte, ach dìreach sròn a chuir airson d" mhuineal!
  Bidh an neach a shàbhaileas air brìbearachd a" call as motha.
  Chan eil na daoine seasmhach nam fearg, ach mòran nas cunbhalaiche ann an adhradh cultair.
  A" sàbhaladh math, chan fhaigh thu math, gu h-àraidh ma thionndaidheas frugality gu stinginess!
  Mar sin leig leinn a bhith ag òl gu bheil na duilgheadasan againn an-còmhnaidh meadhanach, agus nach eil fios aig luchd-togail air a 'cheum!
  Dean dearmad gu deimhin air m' f huil, a chionn nach di-chuimhnichear fuil, agus nach leighisear croinn an anama !
  Cha bhith iad a" sabaid ann an àireamhan, cha bhith iad a" call ach agus a" tuiteam nan cadal leis an àireamh de chuirp!
  Bidh seachd amadan a" sabaid an uilc, tha an t-ochdamh fear snasail a" sabaid le math!
  Feumar buille don nàmhaid a lìbhrigeadh ann an àm, dìreach airson a chuir na àite fon fhiaclan a tha an-còmhnaidh taobh a-muigh ùine!
  Nuair a thòisicheas tu air gnìomhachas, na bi dùil gum bi thu a" crìochnachadh ann an leisg!
  Bidh cuid a" gearradh notaichean banca, cuid eile a" gearradh falt dhaoine gòrach, ach chan eil dragh aig a" mhòr-chuid de na sgamadairean dè a th" ann an clòimh muice!
  Feudaidh tuagh a' chailleach- adh na h-artaigilean a's taitniche de'n bhun-reachd a ghearradh sios, mur biodh iad air an sgrìobhadh le iteag iolaire, agus cha'n e cearc fhliuch !
  Tha do lèine nas fhaisge air do bhodhaig, agus tha an ròp nas fhaisge air do mhuineal, gu h-àraidh ma tha e air a stòradh le cuideigin nach do rugadh ann an lèine!
  Tha tràilleachd fèin-thoileil a" toirt cothrom dhut an craiceann a reubadh air do bhrògan, le brògan "bast brògan" leis an ùidh mharsantach aca fhèin!
  Tha e doirbh an fhadhail a sgùradh, ach tha e furasta a bhàthadh anns an uisge!
  Chòrd an abairt mu dheireadh ris a" bhalach coitcheann Maksimka chun na h-ìre gun do dh" èigh e:
  - Tha mi air a bhith a 'bruadar mu cheò conflagrations airson grunn làithean mar-thà ... tha mi cho leisg, eadhon ro leisg airson mi fhìn a bhàthadh!
  Chaidh an tanca thairis air a 'bhataraidh. Às deidh sin, thionndaidh na gaisgich gu tèarmann eachraidh na h-Ostair. Thòisich na h-Ostairich, a bha air am bualadh le buille, air sgapadh. A bharrachd air seasamh, rinn saighdearan-coise na h-Ungaire cabhag gus ionnsaigh a thoirt air tanca na Ruis.
  Thòisich na caileagan air losgadh air ais gu cruaidh. Bhuail peilear bho raidhfil leum air sliasaid chumhachdach Angelica, agus thòisich an gaisgeach air èigheach a-rithist. A bharrachd air an sin, dhòirt i aphorisms sgiathach deas is clì:
  - Chan e a-mhàin solas beacon a tha a" soilleireachadh an t-slighe dha na saighdearan ionnsaigh a th" ann an eòlas, ach beam laser loisgeach a loisgeas suidheachadh an nàmhaid!
  Chan eil buannaichean air am breithneachadh, is e am buannaiche am britheamh fhèin, nach urrainn a thagradh ach air bunait lagh dìoghaltas agus dìoghaltas!
  Is e droch rud a th" ann am bàs, ach barrachd anns a" phròiseas na anns na builean!
  Tha mòr-thubaist sam bith an toiseach na thaisbeanadh dathach, ach tha an dath an-còmhnaidh na sgàil fuilteach, agus bidh caismeachd tiodhlacaidh an cois an fhuaim-fuaim!
  Mura biodh mòr-thubaistean againn, cha bhiodh cleasan ann, agus às aonais cleasan, tha beatha coltach ri brot gun phiobair!
  Bidh cogadh, mar phiobar, a" toirt uisge dhut do shùilean, ach bidh e a" fàgail beatha neo-chiallach!
  Faodaidh tu mathanas iarraidh air an fhear a ghabh ris a" bhàs, ach chan urrainn dhut leisgeulan a dhèanamh airson marbhadh an neach a chuireas bàs!
  Gus dì-meas a dhèanamh air an nàmhaid, is e dì-meas a dhèanamh air an òraid ron deuchainn, dìreach measadh - bidh paidhir de dhà gheall gu cinnteach a" dol thairis air a chèile, a" cruthachadh crois uaighe!
  Cò a leigeas le bearraidhean a thoirt air falbh bhuaithe fhèin, aig a bheil eòlas air stump agus beachdachadh daraich!
  Tha a h-uile coinneamh sa chogadh coltach ri ceann-latha le fear gaoil, tha e do-dhèanta a dhìochuimhneachadh, tha e do-dhèanta a bhith fadalach agus gu math brònach air falbh!
  Seòladh agus àireamhachadh: mar a bheir fear agus bean buaidh - is e onair an treas fear a bharrachd!
  Ma chruinnicheas neoil thairis air a' chomannd, 's fearr so na 'n uair a tha rèisimeidean a' caolachadh a mach fo 'n cheannard !
  Cha'n 'eil an nàire ann am mothachadh air eagal, ach 'n uair a cheadaicheas tu thu fèin a bhi air do chuir fodha dha gus an caill thu mothachadh air dleasdanas !
  Nuair a bhios e làidir, nochd lag; nuair a tha e lag, nochd làidir! Tha an riaghailt seo de mheallta math airson cogadh, ach cha bu chòir don riaghladair laigse a nochdadh, eadhon ged a tha an fhearg làn de chnàmhan, agus an neart mar luchag!
  Chaidh aig cuid de shaighdearan-coise Magyar eadhon air faighinn taobh a-staigh astar tilgeil grenade. Mus deach am marbhadh, thilg iad tiodhlacan, agus a-rithist chuir iad grèim air luchd-sabaid nan ceathrar.
  Chaidh a h-uile duine a ghoirteachadh, agus ghreimich na maise am fiaclan le mòr bhuaireadh, a" mallachadh gu cruaidh.
  Ach tha an ionnsaigh air a chuir air ais. Agus faodaidh tu an tanca a chuir a-steach a-rithist. Agus chan eil an fhìrinn gu bheil an connadh air tighinn gu crìch na dhuilgheadas. Tha deoch-làidir cupa gu math freagarrach airson ath-chonnadh.
  Às deidh na h-uile, tha e coltach ris an fhealla-dhà sin - thèid a h-uile càil mura tèid e seachad!
  Às deidh sin, thòisich a 'cheathramh fiadhaich a' gluasad a-rithist. Ach, nuair a dhealaich Alice, thug i candy seoclaid don nighinn seirbheiseach. Bha i ro eagallach agus ghlaodh i.
  A 'bualadh na h-ìghne mì-fhortanach air a ceann, gheall Alice dhi:
  - Bheir sabaidean Ruiseanach beatha mhath dhut, agus cha bhith thu acrach agus casruisgte.
  Mar sin thug mi taing agus gheall e:
  - Bidh mi ag ùrnaigh air do shon!
  Ach às deidh an tachartas drùidhteach seo, rinn na gaisgich a-rithist cabhag gus na saighdearan Gearmailteach agus Ostair a sgrios.
  Chaidh a" chiad echelon adhartachaidh de na 126 mìle saighdear aca agus na ceudan de bhuill-airm a sgrios mar-thà, ach bu chòir dha, fhad "s a tha ùine ann, a" chùis a dhèanamh air a "chòrr de uirsgeulan an nàmhaid.
  Bha Natasha a 'faireachdainn aig an àm seo nach biodh iad a' fuireach gu bràth, agus mar sin rinn i cabhag le a h-uile neart, a 'sgapadh an tanca.
  An seo thug iad ionnsaigh air cùl-stòran an nàmhaid, buidheann-coise Gearmailteach gu lèir, air a ghluasad bhon aghaidh an iar chun an ear. Tha na Gearmailtich airson an Ruis Tsarist a tharraing air ais bhon chogadh, ach nì iad mearachd ann an seo, agus is dòcha gu bheil iad air mearachd a dhèanamh mu thràth.
  Ach bu chòir an call a tha san amharc a bhith air a dhèanamh na fhìrinn. Agus thuit na gaisgich air an nàmhaid le neart borb. Ach an seo chaidh Angelica a ghearradh a-rithist le shrapnel sa bhroilleach agus sa stamag.
  Aig an àm so thòisich an gaisgeach treun air èigheach ;
  - Mar as trice bidh e na chnàmhan aig nach eil cnàimh-droma trèanadh sabaid!
  Gus nach bi coin nàmhaid air do mhilleadh, feumaidh tu truinnsear ithe ann an cùisean armachd!
  Na biodh eagal ort mu gheimhlichean faisisteach, ma tha thu comasach air do smuaintean a cheangal ri broom glanaidh!
  Tha dannsa diofraichte bho dhannsa leis gu bheil iad a" dannsa ri fonn cuideigin eile, agus ann an dannsa bidh tu a" taghadh do ruitheam fhèin!
  Tha gnìomhan an-còmhnaidh nas fheàrr na faclan, leis gu bheil bunait nas làidire aca na bhith a" crathadh èadhar!
  Tha e math a bhith nad ridire ann an cogadh, gun a bhith a 'barganachadh airson misneachd, ach cha bu chòir a bhith reusanta ach strìopachas, mar seòlta neach-bùtha!
  Is e murt an aon sheòrsa de pheacadh, agus tha a mheasadh gu mòr an urra ris an fhoirm: gràineileachd agus gaisge le aon toradh!
  Tha cunnart anns a h-uile h-àite, ach tha e duilich nuair a bhios an inntinn ag itealaich anns an rionnag!
  Is e gèilleadh an rud mu dheireadh, bidh e an-còmhnaidh gad fhàgail anabarrach!
  Faodaidh tu fhathast buannachadh gun chunnart, ach faodaidh tu brath a ghabhail air toradh buaidh ma chumas tu an cat mòr seo, mar thìgear, ri taobh an mustache!
  Faodaidh tu a dhol air chall bhon tòir, dìreach gun a bhith a 'call do cheann a' faighinn tabhartas airson an ath fhear!
  Chan eil suidheachaidhean gun dòchas ann, tha e a 'tachairt nach eil slighe a-steach gu suidheachadh buannachdail!
  Faodaidh tu eadhon ruith air falbh bho do sgàile fhèin, do chogais fhèin a mhealladh, ach chan urrainn dhut falach bhon rud air nach eil smachd agad!
  Is ann ainneamh a tha airgead aige, aig a bheil an spiorad gu tric air eadar-theangachadh!
  Tha a h-uile dad san t-saoghal againn air a thoirt seachad tro shabaid, is e dìreach duilgheadasan a thig gun duilgheadasan!
  Tha an gluasad bho bhith a" falbh air a chomharrachadh leis a" phuing a ruigeas e an tè mu dheireadh is esan an t-àite mu dheireadh airson a dhol!
  Feumaidh toll-cladhaich mar bhoireannach fiosrachadh agus teignigeach!
  Chan eil stupidity an-còmhnaidh ro-innseach, ach an-còmhnaidh air a pheanasachadh!
  Aig amannan bidh eucoir na bhuannachd don chinne-daonna, agus chan fhaighear duais ach air a shon, mar riaghailt, às deidh bàs!
  Feudaidh Dia uile-chumhachdach ni sam bith a dheanamh, ach cha'n urrainn e eadhon dol thairis air an duine ann an glòir-mhiann agus mac-meanmna dathach !
  Tha ni eile anns nach urrainn Dia a dhol thairis air an duine, ann an cradh air son cainnt dhiomhain, is fearr leis an Uile-chumhachdach cruthachadh le focal, na cluich le briathran !
  Mar as trice tha nèamh neo-chomasach nuair a dh'iarras tu cuideachadh, ach is e riaghailt a tha seo nach eil a 'dearbhadh ach na h-eisgeadan!
  Tha mòran ann a tha airson a bhith nan diathan, ach chan eil an crann-ceusaidh a 'toirt an ciudha!
  Tha facal geur math, ach tha e eadhon nas fheàrr sùil gheur a bhith agad gus mothachadh a thoirt air clach air a thilgeil ort airson faireachdainn geur!
  Is e tramp fear a leigeas leis fhèin a bhith air a chrathadh le daoine seòlta!
  Gus itealaich feumaidh tu a bhith ag obair gu cruaidh, airson itealaich a-steach, dìreach gabh fois bhon obair!
  Nuair a tha an ad boghadair falamh, bidh i ag itealaich chan ann le gaoth làidir, ach le fuil fhuar!
  Is e lìon a th" ann am feallsanachd airson daoine sìmplidh suarach a ghlacadh, ach is e dìreach na ceallan a tha innte a tha an urra ri cho tric agus a tha na convolutions cerebral!
  Gu tric, air do dhuine bhi 'na dhia, beagan air a' chuid a's lugha a' ceusadh dhaoine gus a' chuid a's àirde !
  Dh'fheumadh an corps a bhith air a sgrios ann am pàirtean, ag ath-lìonadh a uidheamachd sabaid. Ach air an làimh eile, sheall na gaisgich sàr sgil armailteach.
  Chaidh Natashka a leòn cuideachd, ach cha do rinn an gaisgeach ach gàire:
  - Tha saighdear gun lot mar dhuine saibhir gun phòca !
  Dh" aontaich Maksimka, a bha cuideachd air a ghlacadh:
  - Bho lot corporra tha e gu goirt fhulangach, ach an uair a tha thu air do thruailleadh gu moralta, tha e eu-comasach fhulang !
  A-nis chaidh a 'mhòr-chuid den chorp chun an ath shaoghal. Ach tha dà roinn eachraidh air an ionnsaigh.
  A 'sealg Angelica, a' rughadh a-rithist;
  - Am beannachd a's mò a tha aig an duine, ro-dhileas toil Dè, tha e mar an ceudna na's miosa de mhallachadh, agus mar sin 'g ar tarruing a steach do phàrras a ghnàth !
  Chan eil airgead a" fàileadh, ach tha e a" dol cho mòr is gum bi luchd-gnìomhachais an-còmhnaidh a" cur orra deiseachan ùra!
  Le bhith a" sàbhaladh air caraidean, faodaidh tu mammon a lìonadh, ach nì falamh an anama do chalpa fhèin na nàmhaid!
  Tha fear gun dùthaich coltach ri freak gun phòsadh!
  Tha e duilich a bhith beò, ach tha e comasach, tha e do-dhèanta a bhith beò, ach tha e furasta!
  Bidh sgillinn a" sàbhaladh ruble bho neach ciallach, bidh sgillinn a" cruinneachadh sgillinn bho fhear practaigeach, agus bidh sgillinn sanntach is sgillinn a" leantainn gu sròn!
  Claidheamh dà-oireach, ach fàsaidh e gun toiseach ann an làmhan duine a thionndaidheas na mhuncaidh!
  Nuair a tha thu nad cheannard fhèin, is e dìreach instincts tùsail fèin-thoileachas as urrainn do cheannsachadh!
  Tha e duilich adhbhar a lorg airson faighinn, ach dè cho furasta "s a tha e adhbhar a lorg gun a bhith a" toirt seachad!
  Gu bheil ar beatha na gheam anns a bheil na riaghailtean air an suidheachadh leis an fheadhainn as làidire, agus an duais as seòlta!
  Tha soirbheachas duilich nas fheàrr na fàiligeadh furasta, ged a dh" fheumar fortan a shireadh, agus tha a "chùis an-còmhnaidh fo do chasan!
  Bi nad bheathach, ach chan e beathach!
  Tha a bhith a" gealltainn tòrr cho furasta "s nach urrainn dhut a h-uile càil fhaighinn!
  Bitheamaid ag òl gu bheil sinne a‑mhàin a" co-fheall, agus a" chuid eile an sàs annta!
  Às deidh sin, chuir Angelica a-mach tobar na h-eloquence agus thuit i sàmhach, a 'slaodadh an luchd-dùbhlain ann an sàmhchair. Agus chan eil e cho èifeachdach airson sin. Mar sin bidh adhaircean agus casan air na sligean a dh'aithghearr. Fìor, tha na caileagan a 'faighinn barrachd is barrachd leònte, agus tha am balach sìorraidh Maxim cuideachd a' fulang.
  A rèir choltais, tha am matrix draoidheachd dìon a tha a" diùltadh mìrean agus peilearan a" lagachadh. Agus air sgàth seo, chan eil cùisean a" dol cho math airson a" cheathramh mìleanta. Ach tha corp an Fritz Kaiser a" leaghadh mean air mhean. Tha na marcaichean a" toirt ionnsaigh.
  Tha Alice, às deidh dhi criomag fhaighinn na gualainn fèitheach, a" gàireachdainn:
  - Tha tòrr rudan mì-thlachdmhor air an t-saoghal ... Agus is e an rud as meallta mura h-urrainn dhomh aig an àm seo breith a thoirt air aphorism sgiathach.
  Mhol am balach-coitcheann, a fhuair criomag anns an t-sàil:
  - Tha tòrr thrioblaidean ann, tha nàimhdean nas àirde na am mullach, ach bidh an ad bobhla le lashes fhathast a" briseadh nuair a tha caraid nas ìsle agus gun a bhith le sgiathan àrd!
  Chrath Alice am balach air a ghualainn agus thug i taing dha le dùrachd:
  - Mòran taing! A-nis tha fios agam mar a thogas mi mi fhìn!
  Thuirt Angelica, a bha mar-thà air a sgoltadh le pìosan gus nach robh àite-fuirich air a corp mòr fèitheach, ag èigheach:
  - Bidh corp do nàmhaid a" fàileadh nas fheàrr na h-uile, agus tha cùbhraidheachd Frangach na fheces!
  Chuir Natashka, a 'gearradh sìos an ìre mu dheireadh de coise an nàmhaid, an aghaidh:
  - Ach carson? Faodaidh tu sniff! - Agus an uairsin, a 'draibheadh ghunnaichean-inneal le a casan, chuir i tàirn air na saighdearan-coise. - Ach tha cùbhraidheachd an innleachd phearsanta agam gu math nas fheàrr!
  Dh" aontaich Maksimka, a fhuair gu math dona:
  - Gun samhail! Fàileadh dhiadhaidh!
  Nuair a thiormaich marbhadh nan eachraidh, b" fheudar dhaibh an ionnsaigh adhair a bhualadh. Ach bha plèanaichean furasta an losgadh sìos le spreadhaidhean de ghunnaichean-inneal mòr. Ach a-rithist, bha gortachadh am measg a" cheathairne. Ged a dh'fheuch iad gun a bhith a 'leigeil le itealan an Kaiser faisg air làimh. Ach mar gum biodh peilearan air an tàladh thuca.
  Bha Maksim, às deidh grunn lotan ùra, a" feadaireachd agus a" caoineadh:
  - Tha do Chernobog gu soilleir a" dèanamh cron oirnn!
  Phòg an diabhal ruadh Angelica am balach gu cruaidh air an taobh leònte le a cas sgrùdaichte agus a" sgàineadh:
  - Na dean suairceas air Mac a's sine de'n Teaghlach !
  Cha robh Alice ro chinnteach:
  - Gu fìrinneach, shaoil mi gur e Belobog am mac as sine aig Rod. Rugadh a 'chiad solas agus thilg e sgàil!
  Ghearr Angelica còig plèanaichean ann an aon spreadhadh an aghaidh:
  - An toiseach bha dorchadas ann, agus anns an dorchadas dhealraich gath de sholus Belobog !
  Thug Natasha, an dèidh dhi na dusan itealan mu dheireadh a ghearradh sìos, geàrr-chunntas:
  - Agus nam bheachd-sa, tha Belobog agus Chernobog mar hypostases den Teaghlach Uile-chumhachdach, còmhla ri Lada Love, air a bhith ann agus bidh iad ann gu bràth!
  - Amen! - Chrìochnaich Maxim an Fritz mu dheireadh agus chaill e a chruthachadh bho iomadh lot.
  
  An neach-buaidh seòlta OLEG RYBACHENKO
  A-rithist bha e coltach gu robh e a" frasadh ann an saoghal eile, òigridh seòlta, agus thàinig e gu bhith na dheugaire, fhathast aodann ùr, glan, agus goirid ann an inbhe, ach le guailnean farsaing agus broilleach... Balach timcheall air ceithir-deug, an dearbh rud. bàrr na h-òige, àm a 'chiad ghràidh agus osna.
  Ach aig an aon àm, cha robh ach searbhanta seirbheiseach anns an Ruis Tsarist aig toiseach an fhicheadamh linn, far nach deach serfdom a chuir às a-riamh ... Ciamar a dh'fhaodadh seo tachairt?
  Gluasad beag ann an eachdraidh - an Seanalair Skobelev uirsgeulach: rugadh e fichead bliadhna roimhe sin, agus mar thoradh air an sin bha pàirt chudromach aige ann an Cogadh a "Chrimea - a" dol an àite Menshikov meadhanach agus a "chùis air feachdan tighinn air tìr Turcaich, Frangach, Breatannach agus Sardinians ann am pàirtean. Rinn an Ruis a" chùis air a" cho-bhanntachd, a thuit às a chèile a dh" aithghearr. Agus ghlac na saighdearan Ruiseanach Kars, Erzurum, Tangorg. B" fheudar don Ìmpireachd Ottoman sìth dhoirbh a thoirt gu crìch, a" gèilleadh do Armenia agus mòran fearainn, nam measg an Lake Nice ainmeil. Ach, fìrinn nan tagraidhean anns na Balkans mar thoradh air suidheachadh na h-Ostair agus Prussia, dh'fheumadh Tsar Nicholas a dhiùltadh. Tha e cunnartach a bhith a" sabaid ris na Gearmailtich, gu h-àraidh leis gum faodadh na Breatannaich agus na Frangaich sa chùis seo a dhol a-steach don chogadh le spionnadh às ùr.
  Ach, fhuair Bulgàiria beagan fèin-riaghlaidh, agus fhuair na Crìosdaidhean co-ionannachd foirmeil ann an còraichean còmhla ri saoranaich na h-Ìmpireachd Ottoman. Fhuair Eaglais Orthodox na Ruis beagan fearainn agus Ierusalem.
  Anns an Fhraing, thòisich ar-a-mach an aghaidh Napoleon III, ach an dèidh grunn blàir borb, an ìmpire a dh'aindeoin sin air a stiùireadh a chumail cumhachd, ach mar aonta-màil, bha e air a chuingealachadh fhèin a 'bhun-reachd.
  Airson ùine, lean a 'chogadh le Shamil anns a' Chugais, ach an dèidh dha a bhith air a ghlacadh, thòisich leudachadh na Ruis ann am Meadhan Àisia a-rithist. Aig an aon àm, chaidh cùmhnant crìche a bha buannachdail don Ruis a shoidhnigeadh le Sìona lag. A bharrachd air an sin, fhuair Nicholas a 'Chiad eadhon barrachd fearainn na ann an eachdraidh fìor, a mhac Alasdair an Liberator. Mar sin bha ùghdarras armachd na Ruis a-nis mòran nas àirde.
  Bha cogadh ann le Ioran, a thàinig gu crìch le ceannsachadh nan sgìrean a tuath aige, suas gu prìomh-bhaile Tehran...
  Cha do chuir Nicholas the First às dha fhèin; bha e beò dusan bliadhna nas motha na bha e ann an eachdraidh fìor - bhàsaich e ann an 1867. Mun àm seo, bha arm na Ruis gun teagamh sam bith, agus thàinig Skobelev gu bhith na mharsanta achaidh agus na neach-gleidhidh air mòran òrdughan.
  Air an làimh eile, cha robh Alasdair II fortanach, agus chaidh a mharbhadh deich bliadhna roimhe sin ann an 1871, gu litearra cha robh ach beagan sheachdainean a dhìth mus deach am manifesto ainmeachadh a 'cur às do serfdom. Cha do chuir Alasdair Treas, a mhac agus an neach-freagairt, gu dearbh, ainm ris a' mhanifesto.
  Thug crùnadh na bu tràithe buaidh mhath air slàinte Alasdair III - sguir e de dh'òl nuair a thàinig e gu bhith na rìgh, agus mhair e na b' fhaide na bha e ann am fìor eachdraidh. Rinn an Ruis cogadh soirbheachail ann an 1877-1878 leis na Turcaich, agus chaidh an sgaradh mu dheireadh den Ìmpireachd Ottoman eadar na cumhachdan mòra. Fhuair an Ruis Istanbul no Constantinople, Iorac agus ruigsinneachd chun Chuan Innseanach, an Fhraing Siria agus Palestine, agus Breatainn san Èiphit le Sudan.
  Mar sin, chaidh an Ìmpireachd Ottoman à sealladh bhon mhapa cruinn-eòlasach. A dh'aithghearr, chaidh na bha air fhàgail de Ioran a chuir a-mach cuideachd, agus às deidh connspaidean agus companaidhean fada, chaidh Saudi Arabia a roinn cuideachd. Thàinig luchd-poilitigs Bhreatainn gu bhith nan leudachadh agus leudachadh air an ìmpireachd coloinidh aca, agus ghabh an Ruis agus an Fhraing an cuid cìs - a" toirt smachd air an t-saoghal Ioslamach. Chaidh aig an Eadailt air Libia a ghabhail thairis, agus na Frangaich à Morocco. Chaidh ceann a deas Ioran gu Breatainn, agus am meadhan chun Ruis.
  Goirid, chaidh Afganastan a roinn cuideachd: chaidh na roinnean a tuath anns an robh Uzbeks agus Tajiks a 'fuireach gu na Ruiseanaich, agus na roinnean a deas le Pashtuns gu na Breatannaich.
  Ann an ùine ghoirid, ann an ceann a deas ràinig an Ruis crìoch a leudachaidh agus roinn e a h-uile càil eadar na Breatannaich agus na Frangaich.
  Gu h-annasach gu leòr, ach thug an call sa chogadh leis an Ruis buannachd don Fhraing, agus mar sin thug an siostam tsarist taic do Napoleon III agus cha do leig e leis na Prùisich cogadh a thòiseachadh agus mu dheireadh a 'Ghearmailt aonachadh.
  Ach dh'fhàs àite Ìmpireachd na h-Ostair ... Ghlèidh na h-Ostairich ceann a tuath na h-Eadailt - cha b' urrainn dhan Fhraing lag cogadh a dhèanamh leotha. An uairsin chuir an Ostair na tìrean a deas an cois. Dh"fheuch na Prùisich ris a" bhàta a chreachadh, ach às deidh dhaibh beagan falbh, thug Napoleon an Treas taic dha na h-Ostairich agus rinn iad a" chùis air na rèisimeidean Gearmailteach. Chuir Nicholas I taic làidir cuideachd ri Ìmpireachd na h-Ostair.
  Às deidh sgaradh na h-Ìmpireachd Ottoman, fhuair na h-Ostairich am pìos aca cuideachd - Bosnia agus Herzegovina, a bharrachd air ceann a tuath Serbia. A" toirt fa-near Bavaria agus fearann deas na Gearmailt, thàinig Ìmpireachd na h-Ostair gu bhith mar an stàit as motha san Roinn Eòrpa an dà chuid a thaobh fearann agus àireamh-sluaigh. Ach bha an t-Ìmpire Franz Iòsaph a" faireachdainn gun a bhith a" strì ris an Ruis, a bhith ann an caidreachas rithe.
  Cha do thachair aonachadh na Gearmailt - ach dh" fhàs Ìmpireachd na h-Ostaire mòr is cumhachdach, a" tionndadh Prussia gu bhith na companach òg. Bha an Eadailt fhathast sgapte cuideachd. Fìor, bha "Ceann-suidhe" Garibaldi a 'riaghladh ann an Naples, ach chuir na h-Ostairich agus na Frangaich stad air a shlighe gu na Stàitean Papal. Agus cha b" fhada gus an robh Rìoghachd Sardinia air a roinn eadar an Ostair, an Fhraing agus Breatainn.
  Às deidh bàs Napoleon III, thòisich Napoleon IV air a mhac a riaghladh.
  Thòisich càirdeas eadar an Ostair agus an Fhraing a' dol sìos a-rithist, oir bha ìmpireachd Napoleon mòran na bu shoirbheachail na na Gearmailtich ann a bhith a' leudachadh nan coloinidhean.
  Bha cogadh ann cuideachd ri Iapan. Ron àm seo, bha an Skobelev sgoinneil mu thràth air bàsachadh, ach thionndaidh na h-oileanaich aige - gu sònraichte Brusilov a-mach nach robh e cho tàlantach, agus tha an cothromachadh cumhachd airson Iapan mòran nas miosa na ann an eachdraidh fhìor - tha an Ruis nas motha ann an sgìre, agus tha an arm air a dheagh thrèanadh agus proifeasanta. Fìor, chan eil a h-uile dad ann an òrdugh san armachd: a dh" aindeoin sin, tha serfdom a "lughdachadh na tha de shaothair a" tighinn a-steach bhon dùthaich. Ach fhathast, dè tha gu leòr.
  Agus tha an àireamh de serfs a 'dol sìos mean air mhean. Ged a tha seo a" tachairt ann an cearcallan, uaireannan bidh e a" dol am meud mar thoradh air duaisean. Agus is toil le Alasdair an Treas fàbhar. Às deidh call Iapan, chaidh Zheltorossia a chruthachadh cuideachd.
  Ron Mhàrt 1911, bha Alasdair an Treas air bàsachadh san Dùbhlachd 1909 - fhuair Nicholas II an rìgh-chathair agus tha e air a bhith a" riaghladh airson an dàrna bliadhna, tha an crùn air tachairt o chionn ghoirid.
  Tha oighre aig Nikolai mu thràth - agus fear fallain, agus mar sin dhiùlt Maighstir Alexander am boireannach Gearmailteach marbhtach agus lorg e bean-bainnse nas fheàrr. Ach tha am mac a rugadh ann an 1904 cuideachd air ainmeachadh mar Alexei.
  Tha an Ruis na ìmpireachd mhòr, eadhon nas fharsainge na ann an eachdraidh fhìor, agus bho Àm nan Trioblaidean cha mhòr nach do chaill i a chrìochan ann an cogaidhean, agus cha do chaill i aon chogadh gu mòr, ach a-mhàin blàran agus companaidhean fa-leth.
  Ach chan eil mòran dragh aig a" bhalach bàn ceithir-bliadhna-deug a dh" aois le crith-thalmhainn geal mu mhòrachd ìmpireil. Nuair a tha sneachda ann fhathast, agus gu bheil thu a 'slaodadh logaichean trom casruisgte, agus gu dearbh tha thu nad thràill: cò as urrainn don neach-seilbh a bhualadh, a mhilleadh, a reic, gu math ... a rèir an lagha chan eil còir aige a mharbhadh, ach gu dearbh tha iad fathast a' sileadh chum bàis, an sin cha tig ni air bith do'n mhaighstir !
  Ach air an làimh eile, seo òigridh: cha mhòr nach eil e fuar do bhuinn rùisgte, gharbh a bhith a" snìomh san t-sneachda, agus bidh thu a" faireachdainn tòrr nas sunndach agus nas ùire na nuair a bha thu fada bho bhith nad sheann sgrìobhadair sgoinneil. A dh'aindeoin sin, aig an àm a thionndaidh e gu bhith na bhalach neo-bhàsmhor, cha robh Oleg Rybachenko fhathast leth-cheud bliadhna a dh'aois, agus mar sin tha a bhith a 'smaoineachadh gu bheil thu a' crìonadh nas fhaide na tomhas sam bith mar-thà na bhriseadh mòr.
  Ach dha-rìribh, chan eil sgìths bho obair chruaidh a "coimhead goirt, ach tlachdmhor, agus faodaidh tu fhathast tòiseachadh a" dannsa às deidh dha dorchadas agus ...
  Dìreach an uairsin nochd a 'bhean-uasal agus le fiathachadh chuir i air falbh e le a làmh thuice. Chan eil, chan eil i sean, chan eil i fiù 's dà fhichead, ach tha i a' coimhead gu math, 's dòcha a chanas duine àlainn. Airson balach dùthchail, tha i cha mhòr coltach ri cailleach. Agus chan eil seo idir mar a smaoinich Oleg Rybachenko air a 'chiad ghaol aige.
  Bha aislingean eadar-dhealaichte. Nighean òg, dùthchail le braids fada fionn agus blàth-fhleasg air a ceann. An seo tha i casruisgte le fàileadh luibhean an earraich ga phògadh, agus bidh iad a" pògadh air am bilean. Nas mionaidiche, bidh e a" pògadh gu blasta ...
  Agus an seo tha a 'bhoireannach fhèin a' nochdadh iomairt ionnsaigheach, gun a bhith ag adhbhrachadh a 'mhiann as lugha, ach a' cruthachadh eagal a-mhàin. Ach bidh cainneachan garbh, agus làmh air a dheagh sgeadachadh ann am pants, a" dùsgadh gnè fireann deugaire a tha furasta a bhrosnachadh agus a" toirt air freagairt. Tha e cuideachd mì-mhodhail agus beathachail, a tha, co-dhiù, a 'còrdadh ris a' bhean-uasal.
  An uairsin bidh thu a 'faireachdainn dona agus uabhasach tàmailteach. Tha e mar gum biodh tu ad strìopaich fireann: gun ghaol, gun ghràdh, gun spèis.
  Ach chan urrainn dhut an dàrna cuid a dhiùltadh - air neo bidh thu air do chuipeadh, agus gu tric gu bàs!
  Cha robh a 'bhoireannach air a chomharrachadh le taing: cha tug i dad, cha do choisinn i duais ann an dòigh sam bith, agus cha do leig i eadhon a-mach i bho obair àbhaisteach. Dhaibhse, chan eil ann ach beathach, no tràill airson comhfhurtachdan leabaidh.
  Cha robh Oleg Rybachenko fhèin air a chomharrachadh le creideamh, ach fhathast, an dèidh dha gaol a dhèanamh dhi, chaidh a bhaisteadh agus a spatadh. Tha thu craicte...
  Ach an turas seo, chaidh casg a chuir air copachadh iriosal de bheathaichean le coltas Bhictòria dearg teine, a ghluais a" bhean le a shin anns a" ghiallan, agus an uairsin gheàrr e an droch echidna ann an leth le aon bhuille.
  An uairsin thionndaidh i chun bhalach Zhukov a bh "ann mar-thà, agus le aon ghluasad gun chùram shaor i i fhèin bhon bicini, a" nochdadh gu tur rùisgte, a "togail an t-sneachda a bha air èirigh bho àiteigin san oighreachd bhlàth le a casan rùisgte, le a cas gràsmhor a" dol a dh "ionnsaigh. air, ag èigheach gu leir :
  - Tha mi gad iarraidh agus tha gaol agam ort!
  Lean Oleg Rybachenko a dh'ionnsaigh i agus ... Chaidh a 'mhuir, blàth mar bhainne ùr, sìos. Tha e nis a' snàmh 'na aonar innte, agus cha'n 'eil mu'n cuairt air ach tonnan purpaidh agus speur na h-oidhche. Agus tha thu a 'faireachdainn cho math' s gu bheil thu fiù 's a' tuiteam na chadal ... ann am bruadar!
  Bha am balach crìochnachaidh a" faireachdainn mar fhìor macho òg, sàr chlas.
  Ach dè ... Gabhaidh am balach pàirt anns a' Chiad Chogadh.
  Às deidh dha na Kaiserites a" chùis a dhèanamh ann am Prussia an Ear, chuir na Ruiseanaich ionnsaigh air Koenigsberg. Aig deas, leasaich an t-sabaid eadhon nas soirbheachaile. Chaidh Lvov agus Przemysl a ghluasad. Agus cuideachd Krakow le buille cumhachdach bhon Phòlainn.
  Chaidh na Gearmailtich a-steach. Bha an tanca Ruiseanach "Luna"-2 air a bhith èifeachdach anns an ionnsaigh. Chaidh a" chùis a dhèanamh air a" Ghearmailt faisg air Paris cuideachd. Agus chaidh a dhiùltadh.
  Bha an Kaiser eu-dòchasach. Bha saighdearan Ruiseanach a 'gluasad gu stiùir an Oder, agus bha iad mu thràth a' tighinn faisg air Budapest. Agus phronn e an nàmhaid. Ghèill aonadan na h-Ostair ann an rèisimeidean, agus glè thric ri buille nan drumaichean.
  Dh'fhàs e soilleir nach b 'urrainnear an aghaidh a chumail. Agus an uairsin dh'fhosgail an Eadailt aghaidh ùr an aghaidh nan Gearmailteach. Agus thòisich e air gluasad air adhart gu deas.
  Ann an ùine ghoirid, b 'e fàilligeadh a bh' ann airson Fritz.
  Chaidh am buidheann-chatha de chlann-nighean air adhart chun an Òdair.
  Thilg luchd-cogaidh grenades len casan rùisgte. Agus chuir iad sìos na Gearmailtich le gunnaichean inneal.
  An seo anns an t-saoghal seo chaidh an cogadh a dhèanamh mòran na bu shoirbheachail na ann an eachdraidh fhìor. Tha eòlas air a ghabhail mar-thà. Tha na Gearmailtich a" ruith. Tha sàr-uachdranas aig arm na Ruis ann an saighdearan-coise agus marcachd. Chan eil dad aig na Gearmailtich, san fharsaingeachd, an aghaidh tancaichean aotrom Ruiseanach.
  Agus na seanailearan tsarist, misneachail ann am buaidh, agus faireachdainn nan daoine, canaidh sinn sin - prìomh.
  Bidh Veronica a' tilgeil grenade le a cas-rùisgte. A" sgapadh na Gearmailtich agus a" squeaks:
  - Biodh an Ruis os cionn a h-uile càil!
  Bidh Victoria cuideachd a" losgadh. Bidh e a" tilgeil grenade le a chas rùisgte agus a" sreap air mullach a sgamhanan:
  - Leig leis an t-saoghal ri teachd a bhith againn!
  A bharrachd air an sin, bidh an nighean bhrèagha Juliana a "losgadh i fhèin gun deas-ghnàth sam bith.
  Agus tha e cuideachd a 'tilgeil grenade le a chas-rùisgte. Agus bha na Fritz gu math sgapte.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi nam thobhta creagach!
  Agus an uairsin Anna, cuideachd, mar gum biodh a 'losgadh. Agus le a chas rùisgte, cuiridh e grenade air bhog gu h-obann, a" briseadh aonadan Kaiser mar ghlainne.
  Agus ag ràdh:
  - An saidhgeòlas buaidh! Deamocrasaidh Fàil!
  Agus an uairsin cuiridh Matryona bogsa slàn de stuth-spreadhaidh air bhog. Agus mar a shèideadh e suas saighdearan Kaiser. Agus roar:
  - Airson an Ruis ann an àirdean fànais!
  Tha dithis nighean bhrèagha eile a" marcachd air tanca aotrom Luna-2. Deagh chàr le dà ghunna-inneal. Chan eil an armachd ro thiugh, ach tha e a 'cumail gunnaichean inneal. Tha an cruth air a sgioblachadh. Tha na caileagan Olga agus Zhenya suidhichte a-staigh, a 'suidhe agus a' sgrìobhadh dhaibh fhèin mu na Gearmailtich.
  Chan e droch chàr a th" ann - astar dà fhichead cilemeatair san uair. Permeability sàr-mhath. Agus bratag.
  Bidh caileagan a' lìonadh shaighdearan Gearmailteach le luaidhe agus a' seinn;
  Tha thu, athair, soilleir airson mìos,
  Gus nach bi thu a 'deàrrsadh an aon rud
  Chan e an aon rud, chan e an aon rud
  Bidh thu uile a" falach air cùl nan sgòthan
  Tha thu còmhdaichte le neul bagarrach!
  Mar a bha againn anns an Ruis Naoimh.
  Anns an Ruis naomh, ann am Moscow cloiche.
  Bha an Kremlin ann am baile mòr glòrmhor,
  Faisg air Ivan, faisg air an Great,
  Anns a 'chathair-eaglais a bha ann an Arkhangelsk,
  Mar a bha aig a" chòisir cheart:
  Tha boghadair òg na sheasamh air a' ghleoc,
  Seasamh air an uaireadair, ag ùrnaigh ri Dia,
  Bidh e ag èigheach mar a tha an abhainn a 'sruthadh
  A 'caoineadh - bidh sruthan deòir a' sruthadh,
  Bhuaileadh e am berdysh le cas,
  Berdysh le cas air an talamh tais:
  " Tha thu 'n dràsda, tha 'màthair an talamh tais,
  Sgaoil thu air gach taobh
  Bidh thu a" fosgladh, bòrd na ciste,
  Tionndaidh mun cuairt, damasg òir!
  Tha thu ag èirigh, ag èirigh, Orthodox Tsar,
  Orthodox Tsar Alexei Mikhailovich!
  Seall air do theaghlach
  Chun an Ruis Naoimh, gu Màthair Moscow,
  Moscow-màthair, dìlleachdan!"
  Bidh na caileagan a" seinn dhaibh fhèin agus a" pronnadh na Gearmailtich. Coisichidh iad thairis air cuirp agus fàgaidh iad slighe fhuilteach le bratagan. Seo na nigheanan. Cuideachd taobh a-staigh an tanca tha iad cha mhòr rùisgte, anns na h-aon panties agus casruisgte. Ach nigheanan glè bhòidheach.
  Agus tha na Gearmailtich a" fulang call mòr bhon teine aca. Tha gunnaichean inneal trom agus a" losgadh gu luath. Agus tha na nigheanan gu math sgiobalta. Bha arm an tsarist air a dheagh uidheamachadh.
  Tha luchd-saidheans Iapanach ag obair dhan Ruis cuideachd. Seo am bomair Ilya Muromets as cumhachdaiche san t-saoghal aig an àm sin ag itealaich gus na Gearmailtich a bhomadh. A" chiad itealan san t-saoghal le ceithir einnseanan. Ochd gunnaichean-inneal agus dà thuna de bhomaichean. Seo an càr.
  Agus cuideachd ann an sgioba na h-ìghne. Agus cha mhòr rùisgte, ann an aon deise snàmh. Tha e glè bhòidheach agus sexy.
  Ceannard gaisgeach bomair Ilya Muromets, Valentina. Blonde gu math breagha agus lùbach. Tha e riatanach gum bi an càr a 'slaodadh sìos agus a' còmhdach buncair na Gearmailt le tilgeil boma ceart.
  Tha saighdearan Kaiser làidir agus smachdail. Bidh iad a" losgadh air uilebheist na Ruis. Ach theid na gaisgich mar fhreagairt. Bidh ochd gunnaichean-inneal gu litireil a" sguabadh air falbh saighdearan-coise na Gearmailt. Tha saighdearan reubte Arm na Gearmailt a" tuiteam.
  A" stiùireadh an teine, bidh Lada òr-bhuidhe a" gàireachdainn gu feòil-itheach. Thug an nighean eadhon a bra dheth gus cuimseachadh nas fheàrr. 'S a' crathadh a bhroilleach rùisgte. Dìreach bòidhchead mòr. Tha uiread de ghràs agus de mhearachd ann. Tha Lada fein caol, ach siubhlach, agus a meadhon caol, mar speach.
  Tha Galina cuideachd a" losgadh ghunnaichean-inneal air na Gearmailtich. Tha i cuideachd na nighean bhrèagha agus lùbach. Le casan rùisgte bidh e a" bruthadh nan luchd-brosnachaidh. Agus tha an aghaidh cho breagha. Chan e gaisgeach a th" ann, ach dìreach sàr nighean.
  Tha Galina ag ràdh le gàire:
  - Gu glòir athair an righ !
  Ionnsaigheach agus eireachdail, le falt duille òir, tha Lada a" dearbhadh:
  - Sguabamaid Iudas le guisg !
  Bidh Valentina a" bruthadh a cas-rùisgte air a" pheadal. Thuit boma tunna air buncair Gearmailteach. Is e cumhachd marbhtach a tha seo. "Ilya Muromets", a 'luathachadh gus nach bi na pìosan a' beantainn ris. Bidh am buncair a" spreadhadh, a" togail colbh de cheò.
  Tha na caileagan ag èigheach ann an aonadh:
  - Buail! Thug iad am Fritz!
  Agus spank le tlachd le casan rùisgte. Seadh, is iad sin nigheanan a tha comasach air a" chùis a dhèanamh air na Gearmailtich. Bidh iad a" sabaid ri bruadar air saoghal far nach marbhadh daoine daoine gu bràth. Mar eisimpleir, ma tha an ìmpireachd tsarist Nicholas II a 'toirt buaidh air an t-saoghal gu lèir. Ach tha an Ruis na eintiteas sònraichte a tha comasach air a bhith na ìmpireachd shìorraidh! Leis gum faod sliochd Romanov riaghladh airson linntean. Agus às deidh an Impire Pòl, mu dheireadh, fhuair an Ruis seasmhachd agus mu dheireadh ghabh a h-uile duine ri dligheachd an rìgh.
  Agus a-nis, tha an Tsar Nicholas II, a rinn a" chùis air Iapan, a" briseadh cùl nan Gearmailteach.
  Is e aon de ghluasadan làidir an rìgh boireannaich fhastadh don arm. Agus is e am boireannach Ruiseanach an gaisgeach as uamhasach san t-saoghal! Nach eil!?
  An seo, mar eisimpleir, air an trodaiche Sokol, bidh am pìleat Alice a 'ruith. Nighean cho breagha, fionn le suathadh dearg na falt. Nighean caol, cha mhòr rùisgte.
  Bidh casruisgte a" bruthadh a" pheadal, agus a" gluasad. Agus an uairsin bidh e ga losgadh fhèin. A" losgadh sìos càr Gearmailteach le gunna-inneal mòr. Bheir i losgadh oirre agus ag ràdh:
  - Rugadh mi air son na seirbhis rioghail ! Tha an nighean gu math fionnar, agus le fuil ghorm, husars!
  Agus a 'luathachadh astar an "Falcon". Is dòcha gur e plèanaichean Ruiseanach an fheadhainn as fheàrr san t-saoghal.
  Agus mar-thà air an aghaidh, nochd tanca nas truime agus nas adhartaiche a chruthaich mac an Mendeleev sgoinneil. Inneal le dà ghunna luath-theine agus sia gunnaichean inneal. Agus bidh caileagan cuideachd a 'riaghladh a leithid de cholossus.
  Agus tha tanca Ruiseanach a 'tighinn, a' sgrios na Gearmailtich. A bharrachd air an sin, le einnsean dìosail cumhachdach, agus gu math so-ruigsinneach agus sùbailte.
  Bidh na caileagan anns an tanca a' seinn;
  An Ruis ghràdhach againne,
  Tìr bheairteach beairteach ...
  Uill, tha na monarcan nas bòidhche, nas bòidhche -
  Athair Tsar Nicholas!
  Agus tha slighean an tanca a" pronnadh na saighdearan Gearmailteach. Gu litearra tha caolan mar-thà a" snàgadh a-mach agus sruthan fala a" sruthadh bho na bratagan.
  Tha ceannard an tanca, Tatyana Krupskaya, ag ràdh:
  - Tha, buannaichidh sinn airson an Ruis!
  Air an t-slighe, tha an nighean de theaghlach prionnsa, ach bidh i a 'sabaid ann am panties a-mhàin. Ach a leithid de ghaol. Tha neart mòr a-staigh aice.
  Le cas-rùisgte, bidh an nighean a" bruthadh a" pheadal agus ag ràdh, a" rùisg a fiaclan, agus a" gàireachdainn.
  - Is tusa an Tsar Nicholas as motha!
  Agus tha na gaisgich cinnteach gun ruig iad Berlin air tanca mar sin. Agus tha misneachd gach gaisgeach agus gaisgeach a 'fàs nas làidire.
  Thòisich Natasha, air a ghlacadh le dealas, air sgrìobhadh agus seinn. Rinn a' chuid eile de na caileagan gàirdeachas ;
  Airson an Ruis naomh a bhith a" sabaid ar crannchur,
  Tha sinn nar nigheanan le cridheachan mòra ...
  Bha faisisteach na tìre Sobhietach ag iarraidh
  Ach le Rod tha sinn an-còmhnaidh nar luchd-sabaid aonaichte!
  
  Biodh an Ruis againn ann an glòir shìorraidh,
  Cha toir hordes Genghis Khan buaidh oirnn ...
  Dèan sabaid airson an Motherland agus na biodh eagal ort,
  Bidh sinn a" pronnadh mì-chreidimh sam bith!
  
  Bidh sinn a 'lùbadh na faisisteach fòirneartach san adharc,
  Creid mi, chan fhaigh duine thairis air an Ruis ...
  Às deidh na h-uile, tha Iosa an Dia as àirde còmhla rinn,
  Agus na bi a" giùlan neòinean Fritz!
  
  Tha fios aig a h-uile duine gu bheil an Fatherland air a thoirt dhuinn,
  Airson buadhan fiadhaich gun fhios don dorchadas ...
  An t-uamhasach Satan rùisg e fhiaclan,
  Lèine bog ann am fuil!
  
  Airson ball Komsomol chan eil facal gealtach,
  Dha nigheanan, chan eil cnapan-starra cudromach ...
  Cuidichidh Dia geal sinn Iosa,
  Bidh neo-bhàsmhorachd mar an duais as àirde!
  
  Shabaid sinn gu treun faisg air Moscow,
  Ged a tha na Gearmailtich a 'cleachdadh feachd iongantach ...
  Shabaid leth-rùisgte casruisgte
  Agus tha mi a" creidsinn gum bi buaidh gu cinnteach a" feitheamh!
  
  Tha mòrachd ghaisgich Ruiseanach beò,
  Agus cha toir e a-steach gu bràth dha na Nadsaidhean ...
  Leigidh sinn leis an Fritz gu fiadhaich a bhith ga chaitheamh,
  Dè nach do dh'èirich dreagan glè shalach!
  
  Tha, Hitler, tha thu seòlta agus seòlta,
  Comasach air eadhon còrr air leth an t-saoghail a ghabhail...
  Ach tha Stalin cuideachd na iolaire treun,
  Na dèan thu fhèin nad iodhal!
  Chan eil buill Komsomol, eòlach gun a bhith a 'teàrnadh,
  Chan eil eagal orra eadhon air reothadh ...
  Agus a dh'aithghearr tionndaidh am Fritz gu geama,
  Às deidh na h-uile, bha e comasach dha na Ruiseanaich sabaid a-riamh!
  
  'S e an Ruis Tìr a' ghràidh,
  Agus bheir e seachad tiodhlac co-mhaoineas...
  Chan eil feum air rangachadh a thogail air fuil
  Le gàire de dh'ath-bheòthachadh gun nàire!
  
  Tha, tha am Fuhrer airson ar toirt leis an amhaich,
  Agus teilt an Ruis air feadh an sgafaid ...
  Ach bidh sinn a 'sabaid gu fiadhaich airson còig
  Às deidh na h-uile, tha Stalin còmhla rinn le cleòc is ad!
  
  Tha e na ghaisgeach mòr, tha fios aig a h-uile duine
  Agus bidh buill Komsomol an-còmhnaidh casruisgte ...
  Agus gluaisidh sinn Hitler san fheusag,
  Tha na braids againn a" losgadh le teas soilleir!
  
  'S iad na gaisgich a tha 'n dàn dhuinn,
  Bidh sinn a" pronnadh am Panther mòr...
  Ged a chruthaich Adolf caos olc,
  Cuiridh sinn an cèill an àbhaist agus an tomhas dha!
  
  Chan eil Stalin nas tuigseach agus nas làidire,
  Tha e na cheannard air dùthaich an fhuamhaire mhòir...
  Agus rinn thu a" chùis air Fritz nas làidire, nighean
  Às deidh na h-uile, tha sinn an-còmhnaidh aonaichte ann am batail!
  
  Airson euchdan bidh sinn a" togail sreath slàn,
  Ag amas air na rionnagan mar eun luath-sgiathach ...
  'S bidh toradh ard ann,
  A leithid de chlann-nighean, iolairean pròiseil!
  Ràinig saighdearan Ruiseanach an Oder. Tha arm tsarist Nicholas II mu thràth air mòran bhuannachdan a chosnadh. Chaidh mòran de bhailtean-mòra na h-Ostair-Ungair a ghabhail, chaidh blàir a shabaid ann am Budapest. Càite eile a chuir na h-Ungairich an aghaidh. Pali Przemysl, Lviv, Krakow, Bratislava, agus grunn bhailtean eile.
  Dh'fhuiling na Gearmailtich call mòr agus chaidh iad air ais. Ghèill na h-Ostairich rèisimeidean slàn agus eadhon roinnean. 'S leis na brataichean a thogadh fo 'n or-cheard. Chaidh an cogadh air adhart, mar gum biodh ann an sgeulachd sìthiche - gu dòigheil le beagan dòrtadh fala agus ann an sgìrean cèin.
  Ged is ann ainneamh a bha an Ruis cho fortanach rè na ceannsachadh. Agus chaidh cha mhòr a h-uile cogadh agus buaidh a thoirt dha na Ruiseanaich le dòrtadh fala mòr.
  Is dòcha gur e Prophetic a chanar ri Oleg oir bha e comasach dha toirt air Byzantium gèilleadh gun fhuil?!
  Ann an suidheachadh sam bith, dh 'iarr Nicholas II an dreuchd as motha.
  Chaidh na caileagan a-mach don Òdr. Tha an fhoghar air tighinn mu thràth. Bratan òir de dhuilleagan.
  Bhuail na gaisgich air na bratan-ùrlair. Agus air tuiteam dhan uisge.
  Dh" fhaighnich Veronica, a" frasadh san abhainn, do Bhictòria:
  - An saoil thu gu'n toir an righ fearann do na tuathanaich an deigh a' chogaidh ?
  Chrath nighean na h-àithne a ceann.
  Carson a tha feum aig tuathanaich air fearann?
  Rinn Veronica gàire agus thuirt i:
  Yeah, chan urrainn dhaibh a làimhseachadh leotha fhèin. Ach tha oifigearan gnìomhachais làidir ann a dh'fhaodadh tarraing.
  Fhreagair Victoria gu cruaidh:
  - An seo reicidh iad am fearann air creideas. Is dòcha gum bi e nas fheàrr mar sin.
  Thionndaidh Juliana a-null dhan uisge agus thuirt i:
  - As dualtaiche, tha e nas fheàrr do na h-uachdarain am fearann a bhith aca. Faodaidh iad tuathanasan mòra a ruith agus tractaran a chleachdadh. Is e cinneasachadh prìobhaideach, mòr an fheadhainn as èifeachdaiche!
  Dh" aontaich Veronica gu deònach:
  - 'S dòcha. Ach tha seo a 'cruthachadh luach a bharrachd!
  Rinn Juliana gàire agus thuirt i:
  - Ach tha an èifeachdas fìor mhath!
  Thuirt Victoria, aig an robh inbhe còirneal, le gàire:
  - Tha e a 'brosnachadh leasachadh. Agus dè an t-adhbhar a th 'ann a bhith a' toirt fearann do thuathanach, agus eadhon neach-òl. Is e an t-uachdaran a bhios a 'biathadh leth an t-saoghail le aran Ruiseanach! Tha an dùthaich againn glè bheairteach!
  Dh" aontaich Veronica le seo:
  - Tha, tha an Ruis beairteach agus tha beatha a" fàs nas fheàrr! Mar eisimpleir, tha mo bhràthair ag obair aig factaraidh Putilov mar neach-stiùiridh. Agus tha tuarastal trì cheud rubles aige, gun a bhith a 'cunntadh bonuses.
  Rolaig Bhictòria a-null agus, mar urram, bhuail i cas-rùisgte air an uisge agus bha bìdeadh aice:
  - Sin a tha e ag ràdh! Tha an Ruis ag èirigh! Agus a dh'aithghearr bidh e eadhon nas làidire!
  Bha na caileagan a' snàmh anns an Òdair, agus bha còmhradh cas aca. Dh"fhaighnich Anna dha na nigheanan:
  Dè do bheachd a tha a" feitheamh oirnn às deidh bàs?
  Rinn Juliana gàire agus fhreagair i:
  - Tha Atheists ag ràdh - neo-bhith. Agus tha creideamh a' teagasg - thèid an t-anam gu Dia, agus co-dhùnaidh E c'àit an tèid e do nèamh no do dh' ifrinn.
  Dh"fhaighnich Veronica do Juliana:
  - An saoil thu gu bheil Dia ann ?
  Bhuail an nighean an t-uisge le a cas-rùisgte, thog i tonn agus fhreagair i:
  - Gu h-onarach, chan eil fhios agam. Tha argamaidean an dà chuid airson agus an aghaidh Dhè. - Splash an nighean a-rithist agus mhothaich i. - Gu dearbh, chan eil freagairt sam bith air a 'cheist seo, ach faodaidh tu diofar argamaidean a thoirt leat.
  Dh" aontaich Victoria le seo:
  - Gu cinnteach gu math eadar-dhealaichte. Agus dè a tha ann airson bruidhinn. Tha mi gu pearsanta a" smaoineachadh bhon a bhuannaicheas sinn, gu bheil Dia, gu dearbh, ann! Ach bha amannan ann nuair a lorg sinn sinn fhìn fo na Mongol-Tatars. Agus is i a' cheist an sin - c'àit an robh an Dia a's àirde ?
  Thuirt Juliana le gàire neo-chiontach:
  - Ach tha rudeigin gu math nas miosa na cuing Mongol-Tatar!
  Chaidh iongnadh a dhèanamh air Victoria
  - Dè a tha nas miosa na cuing Mongol-Tatar?
  Thuirt Juliana gu fìrinneach:
  - Seann aois ! Dè a dh" fhaodadh a bhith nas miosa na seann aois!?
  Dh"aontaich Victoria:
  - Bidh, bidh e gu math dona!
  Bha na nigheanan sàmhach. Bha e na adhbhar nàire dhaibh a bhith a" bruidhinn mu dheidhinn. Ghabh na caileagan e agus leum iad a-mach às an uisge fhuar. Ruith iad gu iad fèin, a' lasadh mu'n cuairt, sàiltean rùisgte.
  Ruith Marusya leotha agus dh'fhaighnich i le gàire:
  - Ach saoil, carson a tha feum againn air seann aois? Feumar a ràdh mì-dhaonna!
  Dh" aontaich Victoria gu deònach le seo:
  - Dìreach mì-dhaonna! Tha e nas fheàrr a bhith gu bràth òg agus fallain!
  Bha na caileagan groovy agus èibhinn, a 'snìomh ann an somersaults.
  Mhol Veronica le gàire agus, le gàire,:
  - Tha, tha an arm againn nigheanan làidir! Agus bidh sinn ann an cumadh math!
  Agus rinn an nighean gàire air a caraidean. Bhris iad uile a-mach a" gàireachdainn le gàire, clàrsaich.
  Mhol Juliana:
  - Lorgaidh sinn uisge beò agus fàsaidh sinn dha-rìribh neo-bhàsmhor! Bidh e gu math snog!
  Rinn na nigheanan gàire agus rinn iad gàire air a chèile.
  Mhol Victoria an uairsin, a" crathadh a fiaclan, a" mothachadh:
  - Seadh, bhiodh e math dòigh a lorg gun a bhith a 'fàs sean. Dè cho math agus cho breagha "s a bhiodh e!
  Smaoinich an nighean air saoghal le cuid de bhòidhchead agus fir òga. Is dòcha eadhon nas fheàrr às aonais feusag, gus am bi na h-aghaidhean nas bòidhche agus nas grinne.
  Fhreagair Veronica le osna:
  - Seadh, is e so an ni as iongantaiche a dh' fhaodas a bhi air an t-saoghal ! Tha sinn ag iarraidh òige agus solas maireannach.
  Agus rinn an nighean gàire, a" giùlan a fiaclan neamhnaid.
  Leum Victoria suas agus mhol i:
  Thig sinn gu crìch le seann aois! Tha seo san fharsaingeachd mì-fhreagarrach! Cha bu chòir bodhaigean daonna aois!
  Sheinn Veronica, a" gàireachdainn is a" leum:
  - Mr Coirneal, na bhi fàs sean ! Chan eil e nas fheàrr bàsachadh airson an Ruis! Air sgàth neart agus urraim - chan eil mi a 'magadh! Fhreagair e - gu bheil mi dearg? Chan eil mi ag iarraidh!
  Rinn na caileagan gàire eadhon nas àirde. Tha e glè bhrèagha.
  Mhol Juliana le gàire:
  - Agus ath-nuadhaich sinn na cailleachan uile! Gus am bi a h-uile dad a" deàrrsadh mar a" ghrian!
  Dh" aontaich Victoria, a" leum suas nas àirde:
  - Airson an Motherland agus Nicholas the Great!
  Bhruidhinn Anna, an gaisgeach ruadh seo, a-mach:
  - Ach mar an ceudna, chan eil na cailleachan-dubha, a dh'aindeoin na h-ùrnaighean, a 'fàs nas òige. Ged tha spiorad naomh aca. Mar sin tòisichidh tu ri smaoineachadh, càit a bheil ceartas Dhè?
  Ghabh Victoria anail domhainn agus fhreagair i:
  - Tha osnaich a' seasamh air feadh na talmhainn ... Càite a bheil thu nad shealbhadair, càite?
  Sheinn Veronica le fearg:
  Tha mòran dhaoine sàr-mhath ann
  Aig a bheil gnìomhan beò fad linntean ....
  'S iomadh eun a tha soilleir,
  Dè ris an canar neo-bhàsmhor!
  
  Agus na gaisgich anns na h-epics,
  Rinn iad a" chùis air an horde sa bhad ...
  Bheir an Ruis cumhachd mòr,
  Bidh Basurman ann am blàr a "reubadh!
  
  Ach aon iolaire dà-cheann,
  Riaghailt an Tsar Nicholas glòrmhor. .
  'S e 'n speur fo 'n ghrein,
  Bidh thu ag ùrnaigh air a shon, falbh air a shon!
  
  Impire na Ruis gu lèir
  Dè thog suas an seòrsa dùthaich ...
  Am fìor mhisean
  Airson adhartas agus àrsachd!
  
  Rinn e a" chùis air na Seapanach ann am batail
  Chaidh a" chùis a dhèanamh air na Gearmailtich sa bhad ...
  Tha guth nan caileagan ri uchd,
  Nikolay ar Tighearna!
  
  'S cha toir ar righ an cath,
  Ann an togail fuamhaire mòr ...
  Bhuaileadh e gu cruaidh air na naimhdean,
  Agus thionndaidh e a-mach gur e co-thaobhadh feargach a bh" ann!
  Thog na caileagan òran breagha còmhla. Tha iad nan seinneadairean iongantach agus làn bodhaig. Tha òran cho breagha aca.
  Tha, nigheanan iongantach.
  
  ROGHAINN ÙR STEPAN RAZIN
  Fhuair Stenka Razin regalia urramach agus bileag airson riaghladh air an Don bhon tsar. Agus an àite cogadh catharra gun fheum, an aghaidh an rìgh dhligheach, ghabh e os làimh iomairt an aghaidh Azov agus, air sgàth sgil agus cleasan, fhuair e grèim air a 'bhaile-mòr seo.
  Is e an ionnsaigh air Azov aon de na gnìomhan as glòrmhor aig Stepan Timofeevich. A bharrachd air an sin, chuir na Cossacks grunn thursan air ais oidhirpean ionnsaigh leis na Turcaich. Aig a 'cheann thall, dh'aithnich na h-Ottomans Azov.
  Às deidh sin, thòisich Stepen Timofeevich cogadh mòr an aghaidh Iran. Agus rinn e gnìomh gu math sgileil. Bha mòran de Phersianaich agus Azerbaijanis àbhaisteach air a thaobh. Agus chaidh an cogadh air adhart airson an Ruis tsarist a rèir suidheachadh fàbharach. Chaidh Stenka Razin dhan Chuan Innseanach, agus ràinig e na h-Innseachan. An uairsin shabaid e ann am Meadhan Àisia. Tsar Alexei Mikhailovich a 'fuireach nas fhaide. Ach, ghiorraich an cogadh catharra ann am fìor eachdraidh beatha an riaghladair. Thàinig Pàdraig Mòr chun rìgh-chathair aig aois nas aibidh, agus bha an Ruis comasach air buaireadh aimhreitean Streltsy, agus mòran thubaistean eile a sheachnadh. Agus chuir Stenka Razin crìoch air ceannsachadh Meadhan Àisia agus pàirt de na h-Innseachan ... A" toirt a-steach Abhainn Indus ...
  Fhuair an Ruis fearann mòr. A bharrachd air an sin, tha an àireamh-sluaigh aige air a dhol suas ...
  Thòisich Pàdraig Mòr cogadh leis na Suainich. Bhon fhìor thoiseach, chaidh e nas soirbheachaile, leis gu robh arm na Ruis nas làidire agus nas lìonmhoire na ann an eachdraidh fhìor. Chaidh aige air Narbha a ghlacadh agus a" chùis a dhèanamh air rìgh na Suaine Teàrlach an Dusanamh. Agus gus grèim fhaighinn air a 'Bhaltaig sa bhad ... cha robh ùine aig Stenka Razin sabaid san ochdamh linn deug. Agus chaidh e sìos ann an eachdraidh mar cheannard a bu mhotha air an t-seachdamh-deug.
  Ghlac Pàdraig Mòr, an dèidh buaidh thairis air na Suainich, an Co-fhlaitheas cuideachd. Agus thàinig e gu bhith na tsar Pòlach... Aig an aon àm thog e St. Petersburg. Bha Peadar Mòr beò na b' fhaide. Bha Alexei Mikhailovich beò airson còrr is dà fhichead 's a sia bliadhna, a' bàsachadh ann an 1676. Agus nas fhaide - trì fichead 'sa sia bliadhna. Agus chaochail e ann an 1696. Bha Peadar mar-thà trì bliadhna fichead a dh'aois, agus cha robh tìde aige an droch chleachdadh fhaighinn air smocadh agus ag òl fìon is lionn ann am bucaidean. Agus bha a 'chiad ìmpire Ruiseanach a' fuireach nas fhaide.
  Agus chaidh a leantainn le ogha Peadar II ann an 1742. Bha e sia bliadhna fichead a dh'aois agus cha robh e ag òl no a' smocadh. Rè beatha athar, fhuair Pàdraig Mòr foghlam nas cruaidhe, dh'fhàg e casg air smocadh tombaca, agus bha reic deoch làidir cuideachd cuingealaichte.
  Agus cha do dh'òl Pàdraig an dàrna fear ... Thug e a-steach pàirt den ìmpireachd na sgrìobhadh. Chaidh aig Pàdraig Mòr air pàirt den Tuirc a cheannsachadh, an dèidh dha an Crimea a bhuannachadh, pàirt chudromach de cheann a tuath oirthir a 'Mhuir Dhuibh.
  An uairsin thàinig cogaidhean ùra. Pàdraig an Dàrna, an dèidh crìoch a chur air a 'chùis air an Tuirc lag, agus fiù' s a ghlacadh a crìochan anns an Eiphit, agus Russian saighdearan a ràinig Morocco. Agus chaidh a ghlacadh cuideachd le Peadar an dàrna agus an Ear Mheadhanach. An uairsin bha cogadh san Iar, le Prussia. Chaidh a' chùis a dhèanamh air Frederick II, agus bha an Ruis a' gabhail a-steach an dà chuid Prussia an Ear agus na tìrean ri taobh an Oder. Agus a dh'aithghearr chaidh Prussia à sealladh gu tur. Bha i air a roinn. Agus ann an 1780, bhàsaich Peadar II. Agus tha an Tsar Peter the Third ùr a' leantainn air adhart leis a' chogadh san Ear... Tha e mu dheireadh a' toirt buaidh air Sìona agus Coirea a tha lag. Agus an uairsin gu Indochina.
  Ach an uairsin tha ar-a-mach anns an Fhraing. Tha an Ruis a" seachnadh seo... Ach a-nis tha Napoleon a" Chiad a" tighinn gu cumhachd. Tha e ga ghairm fhèin mar ìmpire agus a 'tòiseachadh cogaidhean. Chaochail Pàdraig an Treas ann an 1810 agus chaidh Pàdraig a' Cheathramh na àite.
  Chaidh an rìgh seo ann an 1812 a-steach don chogadh an aghaidh Napoleon Bonaparte. Agus taobh a-staigh beagan bhliadhnaichean thug e buaidh air an Fhraing agus air feadh na Roinn Eòrpa air fad a fhuair Napoleon buaidh .... Bidh Pàdraig an ceathramh cuideachd a 'gluasad ann an Afraga agus Ameireagaidh. Bidh na saighdearan aige a" dèanamh ceannsachadh às deidh ceannsachadh. Ach tha Breatainn fhathast do-chreidsinneach... Ann an 1830 bhàsaich Pàdraig an Ceathramh agus thàinig a mhac Alasdair a' Chiad gu bhith na tsar ùr. Chuir an rìgh ùr crìoch air gabhail thairis Afraga agus choisinn e an cogadh dha na Stàitean Aonaichte. Bha cogaidhean Ruiseanach ann an Ameireagaidh Laidinn airson coloinidhean laghail. Thàinig na Ruiseanaich air tìr ann an Astràilia cuideachd. Ann an 1864, ghlac an Ruis Ameireagaidh gu lèir cho fada ri Panama. Chaochail Alasdair I ann an 1867 agus chaidh a leantainn le a mhac Alasdair II. Agus ann an 1871, thàinig a dhol air tìr ann am Breatainn mu dheireadh. Agus tha glacadh prìomh nàmhaid na Ruis air a chrìochnachadh. Agus ro dheireadh an naoidheamh linn deug, chaidh ceannsachadh na planaid Talamh a chrìochnachadh mu dheireadh ...
  Agus chrìochnaich eachdraidh a 'mhisean as motha airson adhbhar aonachd a' chinne-daonna.
  Buaidh ghlòrmhor ... Agus ann an 1901, chaidh fear an toiseach air feadh na cruinne. Agus ann an 1909, thadhail daoine air a 'ghealach. Agus ann an 1925, thàinig speuradairean air tìr air Mars. Agus an uairsin taobh a-staigh deich bliadhna agus air a h-uile planaid eile den Talamh.
  Agus bha e glè inntinneach sin a dhèanamh. Agus thòisich ìmpireachd na Ruis a 'togail longan-rionnag airson leudachadh fànais. Agus ann an 1980 bha a 'chiad turas-adhair gu Alpha Centauri, le itealan timcheall an rionnag seo agus tilleadh. Agus ann an 1991, thòisich turas-adhair gu aon de na planaidean timcheall air an rionnag Sirius. Agus air ball dh'itealaich seachd longan-rionnag.
  Tha e fhathast a 'toirt ùine gu math fada airson itealaich. Mar sin, ghabh na sgiobaidhean deugairean. Agus gus nach fàsadh iad sgìth, thug iad a-steach staid de chadal fuadain. A bharrachd air an sin, tha thu a 'cadal agus a' bruadar, agus aig an àm seo tha do bhodhaig a 'gluasad. Tha iad fhathast nan deugairean ceithir bliadhna deug a dh'aois, ach bidh iad a 'fàs deich tursan nas slaodaiche anns an stàit seo, agus, gu dearbh, bidh aois cuideachd a' dol seachad air sgàth slaodachadh pròiseasan fiosaigeach dusan uair nas slaodaiche.
  Tha balaich is caileagan fhathast a 'cluich rudeigin inntinneach, agus tha iad a' itealaich gu planaid an rionnag Sirius gu tìr fhad 'sa tha feum aca air trithead bliadhna. Agus thig iad air tìr air a" phlanaid seo a-mhàin ann an 2021.
  Agus tha geamannan gu math inntinneach ... Bidh clann a 'cluich, an toiseach, gu dearbh, a' cogadh, agus nam measg tha na cosmonauts Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova ann am matrix cadail fuadain eireachdail, nuair a tha mealladh sam bith air ath-riochdachadh gu furasta, agus an toiseach, ro-innleachd eachdraidheil agus shooter ann an aon neach.
  Agus seo na Pòlaichean a" dol air an ionnsaigh. Tha an rìgh gu pearsanta ag òrdachadh an airm. Agus an uairsin chruinnich ceud mìle luchd-sabaid, a rèir inbhean an t-seachdamh linn deug armada mòr.
  Oleg Rybachenko a ' losgadh bogha. Bidh e a 'briseadh tro oifigear Pòlach, agus sa bhad a' tarraing bogha agus a 'losgadh. A 'stiùireadh an teine agus Margarita Korshunova. Bidh i cuideachd a 'losgadh gu math ceart. Agus as cudromaiche, bidh clann neo-bhàsmhor a 'losgadh gu math luath, gun a bhith a' toirt cothrom don nàmhaid a bhith beò san ionnsaigh.
  Oleg Rybachenko, a 'cur saighead, a' seinn an dèidh an t-saighead:
  Bidh sinn gu treun a" sabaid airson na Ruis,
  Ridire Ruiseanach, chan urrainn dha a bhith fo eagal!
  'S e cù a th' anns a' bhalach gu dearbh. Agus thagh e bogha sònraichte dha fhèin, is ann ainneamh a bhios an leithid de bhogha-bogha a tharraingeas gaisgeach inbheach leis an dà làmh. Agus bidh a 'chlann a' losgadh gu sgiobalta, agus gu dearbh, a 'bualadh air na Pòlaichean mar-thà bho dhà mhìle air falbh. Agus tha iad air an goirteachadh gu mòr. Ach, tha tòrr a bharrachd luchd-duaise ann, gu sònraichte Gearmailtich, na Pòlaichean.
  Oleg Rybachenko, losgadh air nàimhdean, a 'cuimhneachadh air eachdraidh. Dè cho math 'sa thòisich an cogadh seo airson an Ruis. Agus an toiseach taing do Bogdan Khmelnitsky. Rinn na Ruiseanaich a" chùis air na Pòlaichean, agus ràinig iad seann chrìoch Kievan Rus. Ach a-nis tha feachdan na Ruis air an sgapadh, agus tha e air leth cudromach Belarus a chumail le àireamh bheag de shaighdearan.
  Agus an sin buinidh iad ris na Hetmanaich cheannairceach, agus tionndaidh iad gu Warsaw. No cuir crìoch air na Suainich. A tha làidir.
  Tha Oleg Rybachenko a' losgadh... Tha na Pòlaichean mu thràth air ruith suas chun bhalla agus tha iad a' cur suas àraidhean. Feumaidh iad a ghearradh le claidheamhan. Mairead còmhla ris.
  Oleg a' caoineadh:
  - Is urrainn dhomh a làimhseachadh mi fhìn! Agus ruithidh tu gu far a bheil e nas duilghe!
  Tha ionnsaigh nam Pòla trom. Ged a tha am baile air a dhaingneachadh gu math, agus tha na Belarusians ionadail a 'sabaid còmhla ris na Ruiseanaich.
  Is e am prìomh rud gu bheil an nàmhaid nas motha ann an àireamh, an aghaidh a 'mhailisidh le speal agus adhaircean. Ach an uairsin na ballachan àrda agus gaisgeachd dhaoine.
  Bidh Oleg Rybachenko a" ruith a" mhuilinn le claidheamhan, a" gearradh sìos còig pòlaichean agus ag ràdh:
  - Airson ar buaidh!
  Agus bidh am balach a" tilgeil shnàthadan le òrdagan rùisgte. Mar sin ghabh dusan Pòlach e agus bhàsaich iad.
  Tha am balach crìochnachaidh a 'leantainn air adhart a' gearradh Phòlaichean agus a 'seinn:
  - Glòir do bheachdan na Ruis mhòir,
  Bheir sinn buaidh le bhith a" cluich an saoghal gu lèir...
  Chuir reultan mar neamhnaidean còmhdach,
  Bidh Svarog na iodhal dhomh!
  Leanabh sabaid, agus gu math clag. Agus ma ghearras e, gearraidh e e le feachd eu-dòchasach.
  Tha Margarita cuideachd na nighean sgoinneil. Fhuair i neo-bhàsmhorachd agus tha i a-nis ga choileanadh. Agus le òrdagan cas na cloinne, bidh e a 'tilgeil snàthadan gu math marbhtach. Agus a 'bualadh luchd-dùbhlain gu bàs.
  Agus chuir na h-uiread de bhalach agus nighean de nàimhdean sìos. Is e seo a bhios supermen a" dèanamh.
  Bidh Oleg Rybachenko a 'gearradh nam pòlaichean agus gan tionndadh gu bhith nan teàrnadh fuilteach. Agus a 'gearradh an salad feòil.
  Aig an aon àm, tha am balach a" seinn:
  - Glòir dhan Ruis gu bràth,
  Dèanamaid sabaid airson ar dùthaich ...
  Agus chan fheum sinn faclan gòrach gun cus,
  Chan eil sinn gòrach - thuit sinn sìos agus sgàineadh!
  Tha Margarita Korshunova ann an àite eile a' gearradh sìos na Pòlaichean, agus a' seinn a' sèideadh, agus a' rùsgadh a fiaclan:
  - Chan eil eagal air a 'ghaisgeach Ruiseanach ro bhàs,
  Chan eil eagal oirnn ro bhàs air an raon-catha ...
  Bidh sinn a 'sabaid airson an Tìr Naoimh,
  Agus tha fios agam gum buannaich mi gu cinnteach!
  Bidh clann neo-bhàsmhor a' sabaid ann an dòigh 's nach urrainn duine stad a chur orra, no am pronnadh.
  Chunnaic a 'chlann campa cadail, air a chur às no fhathast a' losgadh theintean, mòran eich fo gheàrd.
  Thilg Oleg Rybachenko snàthad le cas leanabh lom, a 'briseadh tro cheann an neach-seallaidh agus a' sreap:
  - Glòir do cho-mhaoineas agus tsarism!
  Thilg Margarita cuideachd snàthad marbhtach, lot i an nàmhaid agus rinn i gàire:
  - Glòir do mhòrachd na linn !
  Ghluais clann neo-bhàsmhor fhad "s a bha iad a" dol seachad air na nàimhdean sa champa. An toiseach, feumaidh tu an rìgh agus dà hetmans a lìonadh, agus an uairsin thèid e nas fhasa.
  Bidh casan cas na cloinne gu sàmhach a" dol thairis air an luchd-dùbhlain. Seo teanta an Rìgh Mhòir. Tha Hetman faisg air làimh. Agus gearraidh an gille agus an nighean sìos na saighdearan agus na Pòlaichean. Ghlac iad e cho teann, agus le geilt-chrith cho fiadhaich, 's gu 'm biodh iad da rìreadh fo chasaid airson buaidh.
  Rinn am balach agus an nighean grèim air an dà chlaidheamh draoidheil aca, a gheàrr tron mheatailt mar phàipear sèididh, agus a leudaich le deichean de mheatairean. Agus bha iad air leth gnìomhach, mar gum biodh iad a 'gearradh falt le ràsair.
  Thilg Margarita le cas-rùisgte dusan snàthad tana, a" cur sìos a nàimhdean agus a" gàireachdainn:
  - Agus bidh a" bhratach a" deàrrsadh thairis air a" chruinne-cè ...
  Thuirt Oleg Rybachenko, a 'gearradh tro na Pòlaichean, gu làidir:
  - Cha'n 'eil dùthaich naomh air bith anns a' chruinne-chè a's àillidh !
  Thilg Margarita a-rithist dusan snàthad tana le a cas-rùisgte, a" bualadh an luchd-dùbhlain aice gu bàs, agus rinn i squeak:
  - Agus ma tha sin riatanach, gheibh sinn bàs a-rithist!
  Thug am balach crìochnachaidh, Oleg Rybachenko, a 'gearradh nan nàimhdean, fa-near:
  - aiseirigh ann an Rodnoverye, ar creideamh!
  Agus bha iad a 'sabaid ris na Pòlaichean, agus geàrdan pearsanta an rìgh. Bha am balach terminator gu math èifeachdach. Agus an uairsin thilg am balach grenade min-sàibh le a chas rùisgte agus beucaich e:
  - Glòir don dùthaich mhàthaireil!
  Agus reub e mòran Phòlaichean agus Rìgh na Pòlainn e fhèin!
  Chaidh an hetman a ghearradh na leth le Margarita Korshunova. Rinn an nighean gàire, a" rùisgeadh a fiaclan:
  - Bidh mi nam fìor churaidh an t-saoghail!
  Tha clann dha-rìribh a" nochdadh an sgil as àirde ann am blàr. Thàinig a leithid de bhlàr a-mach.
  Tha Oleg Rybachenko ag èigheach aig mullach a sgamhanan ann am Pòlainnis:
  - Mharbh na Gearmailtich an righ ! Buail am Fritz!
  Tha Margarita mu thràth ag èigheach ann an Gearmailtis:
  - Thug na pòlaichean ionnsaigh oirnn, rinn iad a" chùis air na Pòlaichean!
  Agus tha an nighean ruith cuideachd dèidheil air sabaid. Agus a" gearradh na Pòlainn. Agus anns an eadar-ama, thòisich an strì. Ghearr Gearmailtich, Pòlaichean agus saighdearan-duaise eile agus loisg iad air a chèile. An seo thilg Margarita, le cas leanabh lom, boma agus reub i an Diùc Gearmailteach. Mheudaich seo an suidheachadh. Agus chaidh am blàr air adhart barrachd is barrachd ionnsaigheach.
  Chaidh mort a chèile, agus sgrios. Mharbh iad a chèile, gun teagamh, agus truas. Bhàsaich gaisgich leis na mìltean.
  Bha Oleg Rybachenko agus Margarita Magnitnaya ag obair le claidheamhan mar gum biodh iad a 'crathadh mar luchd-leantainn. Agus gearradh tro nàimhdean na Ruis ann an àireamhan mòra.
  Thilg Margarita snàthadan le cas-rùisgte, bhuail i na Pòlaichean, agus thuirt i le gàire:
  - Tha sàr nighean agam!
  Thilg Oleg Rybachenko cuideachd snàthadan le a chorragan lom de chasan na cloinne, bhuail e an luchd-dùbhlain aige agus rinn e squeak:
  - Uill, bhon sgreuch!
  Agus a-rithist, thòisich a 'chlann a' reubadh suas saighdearan Pòlach agus saighdearan-duaise, gus am biodh iad gu litireil a 'bleith a-mach. Agus sheall na gaisgich òga na sgilean aerobatics agus sabaid as àirde. Tha iad cho snog.
  Sheinn Oleg Rybachenko, a 'gearradh sìos nàimhdean na Ruis:
  - Agus theid iad gu muir, a ghillean ruiteach !
  Thilg Margarita na snàthadan a-rithist le a cas-rùisgte agus rinn i squeak:
  - Eileamaid na mara! Eileamaid na mara!
  Na gaisgeach, mar as àbhaist, den chlas as àirde, tha i na trodaiche. Agus na cuir stad oirre na buannaich.
  Bidh Oleg a 'gearradh arm na Pòlainn, agus gu h-obann tha e a' feadaireachd. Agus dh'fhannaich mìltean de fheannag, a' bualadh chlaigeann nam Pòlainneach agus nan saighdearan.
  Ghabh Margarita mar an ceudna e, agus rinn i feadan, agus thug i sìos mar an ceudna feannagan air an naimhdean. Fhuair iad grèim-cridhe agus thuit iad mar eich air am bualadh gu bàs.
  Choisich an nighean:
  - Glòir don Ruis Motherland againn!
  Agus a-rithist chuir a casan rùisgte grenade guail marbhtach air falbh. Agus mar a spreadhadh e, agus a bhuaileas e mòran nàimhdean.
  Sheinn Margarita, a" crathadh a fiaclan:
  - Glòir do'n Athair chaoimh,
  Bitheamaid beò fo cho-mhaoineas !
  Agus ruith a" chaileag muileann-gaoithe le a claidhnean, air a gearradh tro mhòran luchd-dùbhlain, agus air fàsgadh air mullach a h-amhaich:
  - Fàilt ort a' Chomunnachadh naomh !
  Agus bhuail a shàil rùisgte air maoil an diùc Ghearmailteach, a" briseadh claigeann an nàmhaid.
  Thuirt Marguerite:
  - Gu glòir an athar, saor rè linntean !
  Agus bheir an nighean a-rithist e agus feadaireachd aig mullach a sgamhanan ... Agus tuitidh sluaghan feannagan air na Pòlaichean.
  Agus bidh iad gu litireil a" dol troimhe.
  Chrath Oleg Rybachenko le aonta, a 'gearradh na Pòlaichean le a chlaidheamhan mar mhuileann:
  - Tha mi nam ghaisgeach cruinne math!
  Agus an uairsin thilg òrdagan lom a" bhalaich grenade guail a-rithist, a" reubadh an luchd-dùbhlain.
  Gu dearbh, bha am balach gu math sgiobalta agus fionnar. 'S thug e thairis naimhdean na Ruis gun truas sam bith.
  Margarita, a 'pronnadh nan nàimhdean, squeak:
  - Sleamhnachadh, sleamhnachadh am badeigin, shleamhnaich mi!
  Agus a-nis tilgidh an nighean, le a òrdagan rùisgte, tiodhlac bàis le feachd marbhtach.
  Agus reubaidh ceud Pol. Agus beucaidh am mullach a sgamhan:
  - Airson an Ruis naomh!
  Agus bheir sàil an leinibh rùisgte a steach do thiodhlac an sgrios.
  Lean Oleg Rybachenko a 'sabaid, a' seinn:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas! Airson beatha agus saorsa!
  Agus leis an t-sàil rùisgte aige ghèill am balach do thiodhlac a" sgrios...
  Aig an àm sin, rinn saighdearan Ruiseanach sortie à Brest. Agus thug iad ionnsaigh air arm nam Pòla a bha mar-thà gun fhuil agus gun dhrogaichean. An fheadhainn nach b" urrainn seasamh ris a" bhuille phronnadh, theich na saighdearan Ruiseanach.
  Oleg Rybachenko agus Margarita Korshunova a 'ruith gu arm na Ruis. An sàilean rùisgte, agus iad a" priobadh.
  Thuirt Margarita le gàire:
  - Tha thu fhèin agus mise nan clann shìorraidh... Tha e cho romansach!
  Dh" aontaich Oleg le seo:
  - Tha, glè romansach. Gu dearbha, mar bhalach, dh'fhairich mi sa bhad àrdachadh de lùth agus sunnd annam fhìn. Corp òg, agus eadhon superman. Agus tha thu a" faireachdainn nach eil dragh sam bith ort agus nach eil duilgheadas agad!
  Leum Margarita na b" àirde, leag i sìos cnap le a sàil rùisgte agus thug i fa-near:
  - Chan eil sin na dhuilgheadas!
  Thug Oleg fa-near, a 'ruith nas fhaide:
  - Sin agad a tha math nuair a tha thu nad bhalach nad bhodhaig. Faodaidh tu fealla-dhà sam bith, vulgarity, gòrach sam bith a chuir às, agus bidh a h-uile duine dìreach a" gàireachdainn. Agus cha bhith duine a 'smaoineachadh gur e amadan a th' annad.
  Rinn Margarita gàire agus thuirt i:
  - 'S dòcha ... Ged a tha a bhith na nighean shìorraidh a' cur dragh ort. Tha e nas fhasa dha balach, ach chan ann dhòmhsa!
  Rinn Oleg gàire agus thug e fa-near:
  - Uill, chan eil dad, tha sinn neo-bhàsmhor. Ann an ùine ghoirid no nas fhaide bidh sinn beò chun àm ri teachd agus ionnsaichidh sinn mar a dh" atharraicheas sinn ar cuirp an sin!
  Dh" aontaich Margarita le seo:
  - Ionnsaichidh sinn. Agus faodaidh fear a bhith na boireannach, agus faodaidh boireannach a bhith na duine!
  Dhearbh Oleg:
  - Agus cha bhith duilgheadasan ann le mion-ghnèithean gnèitheasach!
  Air an t-slighe, thàinig a 'chlann neo-bhàsmhor tarsainn air buidheann Suaineach. Chrom am balach agus an nighean sìos iad gun mòran deasbaid. Bha e uabhasach furasta.
  Agus ruith iad air adhart.
  Bidh clann neo-bhàsmhor a 'reubadh, a' lasadh an sàil lom, cruinn. Agus tha iad a 'bruidhinn a-rithist.
  Terminator Boy notaichean:
  - An seo anns an fhilm "Highlander", bha prògram ann cuideachd le bhith a 'faighinn neo-bhàsmhorachd. Agus gu cinnteach tha e fionnar a bhith beò còig ceud bliadhna. Tha cuid air a bhith beò nas fhaide...
  Thug Margarita Magnitnaya fa-near le gàire:
  - Agus ciamar a tha e a 'toirt cus cuideam air an psyche? An cuimhne nan iomadh linn!
  Rinn Oleg Rybachenko gàire agus thuirt e:
  - Overloads ... Calpa gu dearbh! Ach ma tha thu ann an corp an leanaibh, bidh thu a 'faicinn a h-uile dad tòrr nas fhasa!
  Thug Margarita an aire le gàire:
  - An seo bidh thu a" marbhadh uimhir de dhaoine, agus tha thu ga fhaicinn mar gum b" e geama coimpiutair a bh" ann. A" faireachdainn gun phian, gun clisgeadh, gun nàire!
  Rinn Oleg magadh agus thug e fa-near, a 'magadh:
  - Seadh, gu dearbh, tha mo chasan rùisgte, leanabaidh a' slaodadh air linnte fola, agus tha so math agus spòrsail !
  
  A-rithist meadhan-slighe ag atharrachadh a h-uile rud
  Mar thoradh air buaidh Iapan aig Blàr Midway thàinig Land of the Rising Sun thairis air an iomairt mu dheireadh. Fhuair na samurai grèim air na h-eileanan Hawaiian agus rinn iad a' chùis air na Stàitean Aonaichte aig muir. Agus thug iad ionnsaigh air na h-Innseachan.
  Gus an coloinidh as motha a chumail, ghluais Breatainn pàirt de na saighdearan às an Èiphit.
  Air sgàth sin cha do thachair Operation Torch. Agus theich Rommel às a" chùis. Ach air an làimh eile, bha mòr-thubaist fhathast aig na Nadsaidhean faisg air Stalingrad. Agus tuiteam an aghaidh sa gheamhradh dà fhichead 's a dhà - dà fhichead' s a trì bliadhna. Ach air an làimh eile, bhuannaich counterattack Mainstein ann an neart. Leis nach do chuir Hitler daingneachadh a dh'Afraga, ghabh grunn roinnean eile pàirt ann an ionnsaigh an aghaidh nan Nadsaidhean. Agus gu sònraichte ann an itealan bha co-mheas nas fàbharach. A bharrachd air an sin, chuir na Stàitean Aonaichte stad air bomadh an Treas Reich. Agus cha robh tighinn air tìr ann am Morocco.
  Bha na Nadsaidhean, le barrachd fheachdan, a 'gabhail a-steach na tancaichean as ùire: "Tiger" agus "Panther", a' bruthadh taobh nan saighdearan Sòbhieteach. Agus b 'urrainn dhaibh a chuairteachadh agus a thoirt chan ann a-mhàin Kharkov agus Belgorod, ach cuideachd Kursk. Bha call an Airm Dheirg na bu làidire, agus bha na call mòran na bu mhotha. Agus bha soirbheachas nan Nadsaidhean air sgàth nan sgaraidhean nach deach a ghluasad gu Afraga, gus am bàsaicheadh iad gu mì-fhortanach anns an Sahara, nas àirde. Agus b" urrainn dha trithead tanca Tìgear ùr-nodha cumhachd iongantach a chuir ris, gun a dhol an sàs sa ghainmhich. A bharrachd air an sin, bha an àireamh iomlan de thancaichean Gearmailteach mòr, leis nach e a-mhàin nach do ghluais na Gearmailtich uidheamachd gu Afraga, ach rinn iad cuideachd barrachd charbadan gu sònraichte.
  Leis gu bheil cho dian sa tha bomadh factaraidhean an Treas Reich air tuiteam. Cha mhòr nach do rinn na h-Ameireaganaich a bu làidire bomadh, agus cha b 'urrainn dha na Breatannaich a-mhàin dèiligeadh ri milleadh mòr.
  Bha builean eile aig mar a chaidh pàirt de fheachdan Bhreatainn a ghluasad gu na h-Innseachan. Cha do bhàsaich am pìleat agus an super-ace Hans Marcel ann an tubaist, ach ghabh e pàirt anns na blàran air an aghaidh an ear. Bha a choltas dha na pìleatan Sòbhieteach na fhìor iongnadh. Chaidh Hans Marcel ainmeachadh mar an diabhal dubh. Agus bha e na snaidhpear adhair sgoinneil.
  Dh'adhbhraich a choltas san taobh an ear clisgeadh. Ro dheireadh an t-Sultain 1942, chaidh Hans Marcel thairis air ceud gu leth itealan a chaidh a losgadh sìos. Agus ron bhliadhna ùr bha e air ruighinn dà cheud agus leth-cheud itealan. Airson an d 'fhuair e Òrdugh na h-Iolaire Gearmailteach le daoimeanan. A bha mar as trice air a thoirt do luchd-stàite a-mhàin.
  Airson trì cheud itealan, fhuair Hans Marcel Crois Ridire na Croise Iarainn a-rithist le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan. Agus bha e fionnar...
  Airson ceithir cheud itealan, b' e Hans Marcel a' chiad fhear a fhuair Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. Agus airson còig ceud fhuair e Grand Cross of the Iron Cross, duais nach robh ach Hermann Goering.
  Fhuair Marseille sgòr ainmeil air an aghaidh an ear. Agus bha e gu litireil a" sealg agus a" reubadh air plèanaichean Sòbhieteach ...
  Ach an uairsin thàinig leaghadh an earraich agus chaidh an t-sabaid gu litireil a reothadh.
  Bha stad obrachaidh ann. Anns an Treas Reich, air ais sa Ghearran, dh"ainmich iad gluasad iomlan agus feachdan cruinnichte. Anns an USSR, chruinnich iad cuideachd neart ...
  Ann an teòiridh, bu chòir dha na Gearmailtich gluasad air adhart as t-samhradh, ach càite? Cha robh mi airson streap faisg air Stalingrad tuilleadh.
  Tha stiùireadh Moscow ro dhaingnichte. Ge bith càite an tèid thu, tha a h-uile àite dona. Agus cho-dhùin am Fuhrer a dhol air stailc aig ... an Èiphit. Agus faigh Breatainn a-mach às a" chogadh. Chan eil na SA a" cogadh tuilleadh. Bha an àireamhachadh stèidhichte air faighinn goireasan na Mòr-thìr Dubh agus an Ear Mheadhanach. Agus dh" fhaodadh seo an Treas Reich a dhèanamh do-chreidsinneach!
  Lìbhrig na saighdearan Gearmailteach a" chiad bhuille aca gu Malta. B 'e cleachdadh tomadan mòra de phlèanaichean, agus an uair sin a' tighinn air tìr le buaidh soirbheachail. Airson a 'chiad uair ann am batail, chaidh am bomair Yu-288 agus an trodaiche ME-309 a chleachdadh. Agus is e buaidh uamhasach a tha seo, dha-rìribh marbhtach.
  Agus gu dearbh, tha Malta air a ghlacadh agus tha e mòran nas fhasa saighdearan a ghluasad gu Afraga. Agus an uairsin anns an Spàinn, chuir Hitler cuideam air Franco. Agus dh"aontaich e ge-tà leigeil leis na saighdearan a dhol gu Gibraltar. Agus chaidh an dùn a ghlacadh le stoirm. Agus bha an ionnsaigh seo air leth soirbheachail. Às deidh sin, thòisich feachdan mòra nan Nadsaidhean air an gluasad gu Morocco, agus bha iad a 'gabhail grèim air a' Mhóir-roinn Dhubh.
  Agus san Lùnastal, thòisich oilbheum mòr nan Nadsaidhean san Èiphit. Ghabh an dà chuid "Tigers" agus "Panther" agus "Lions" agus "Ferdinands" pàirt anns na blàir. Agus cuideachd an tanca "Lion". Cha robh an càr seo, ge-tà, air fhìreanachadh fhèin. Ach thionndaidh na "Tigers" gu bhith na fhìor iongnadh dha na Breatannaich. Bhris na Nadsaidhean tro na dìonan agus rinn iad a" chùis air na Breatannaich. Chaidh Alexandria a ghlacadh cuideachd, agus ràinig na Nadsaidhean Canàl Suez. Agus is e buannachdan mòra a tha seo.
  An uairsin thug na Nadsaidhean ionnsaigh air an Ear Mheadhanach. Fhuair iad taic bho bhuille cumhachdach 's na Turcaich. Agus chaidh aig na Nadsaidhean air Iorac agus Kuwait, agus Saudi Arabia a ghlacadh. Ràinig iad Iran, ach an sin ghluais saighdearan an USSR thuca.
  Dh'fhuirich Stalin airson ùine mhòr ... Ach air 1 Sultain, 1943, thòisich ionnsaigh air an taobh a deas. Bha an t-sabaid uabhasach fiadhaich. Ach bha na Gearmailtich deiseil agus an urra ri dìon ann an doimhneachd. Aig an aon àm, bha iad a 'sabaid gu cruaidh, agus mar eisimpleir, bha am Panther na inneal dìon fìor èifeachdach. A laigse: chan eil briseadh sìos tric agus armachd taobh caran tana cho cudromach ann am blàr dìon. A bharrachd air droch chàileachd ruith "Ferdinand". Agus sheall an "Tìgear" e fhèin an dà chuid san ionnsaigh agus ann an dìon - inneal uile-choitcheann.
  Cha robh am ME-309 as ùire dona nas motha, agus bha an astar agus an armachd aige aig an ìre as fheàrr. Ged a tha e beagan nas miosa le gluasad, ach leis na dòighean sabaid ceart, chan eil seo cho cudromach. Bha mòran ghunnaichean anti-itealain aig na Gearmailtich cuideachd. Agus dìon air a dheagh eagrachadh le loidhne aghaidh gu ìre mhath rèidh.
  Lean an t-sabaid air adhart gu deireadh an fhoghair agus cha b" urrainn don Arm Dearg ach eadar deich is còig-deug cilemeatair a thoirt air adhart. Agus dh'fhuiling e call mòr.
  Thàinig oidhirp nan saighdearan Sòbhieteach air adhart san ionad gu crìch cuideachd le fàilligeadh. Chùm na Gearmailtich dìon teann, agus dhaingnich iad gu mionaideach. A bharrachd air an sin, bha an dàrna agus an treas loidhne dìon eadhon nas làidire na a 'chiad fhear. A lagaich beagan buaidh làmhachas Sobhietach.
  Ron gheamhradh, bha na Gearmailtich air smachd a ghabhail air leth Afraga agus an Ear Mheadhanach. Ach is e an ionnsaigh Iapanach as cudromaiche san Ear Chèin. Agus a" bhuaireadh feachdan cudromach an Airm Dheirg. Agus chaidh na saighdearan Sòbhieteach a phronnadh. An àite sin, chaidh feachdan cudromach an Treas Reich a chuir air falbh.
  Anns a 'gheamhradh, dh'fheuch an t-Arm Dearg ri gluasad air adhart a-rithist anns a' mheadhan agus anns a 'cheann a deas, a bharrachd air faisg air Leningrad. Ach, rinn aghaidh Iapanach e na b" fhasa dha na Gearmailtich a dhìon. Dhreap Samurai, a dh'aindeoin an reothadh, air adhart gu fiadhaich, agus chuir e feachdan cudromach air falbh.
  Agus chuir na Nadsaidhean crìoch air ceannsachadh Afraga as t-earrach agus sa gheamhradh, agus bha stòrasan mòra aca làimh. Anns a 'Chèitean, thuit Iran cuideachd, agus san Ògmhios, ghlac na Gearmailtich leth de na h-Innseachan nach robh na Seapanach a' fuireach agus chaidh iad còmhla riutha.
  Bha na Nadsaidhean a 'sabaid "Panther" -2 le gunnaichean 88-mm agus a' cur cuideam air leth-cheud 's a trì tunna, le einnsean de 900 each-chumhachd, agus "Tiger" -2 le einnsean mìle each. Thionndaidh a-mach gu robh na càraichean sin le feartan dràibhidh iomchaidh.
  Cha mhòr nach robh làn bhomaichean ga dhèanamh comasach tòiseachadh air obair air einnseanan nas cumhachdaiche na bu thràithe agus a chrìochnachadh. Ged nach robh an "Panther" -2 agus "Tìgear" -2 fhathast foirfe gu leòr, dhèilig iad ris an àite sabaid. Thionndaidh an Sòbhieteach T-34-85 agus IS-2 a-mach gu bhith na bu laige ... Agus cha b 'urrainn dhaibh an iomairt a ghlacadh.
  As t-samhradh, dh'fheuch an t-Arm Dearg ri gluasad air adhart anns a 'mheadhan, ach thuit e ann an ribe agus chaidh a' chùis gu tur. Anns an èadhar, bha na Nadsaidhean mar-thà anns an t-sreath ME-262, agus TA-152 agus seòrsachan armachd cumhachdach eile. Bha seilbh aca air an iomairt gu tur. Às deidh dhaibh a dhol thairis air an USSR ann an cinneasachadh itealain, mheudaich na Gearmailtich an càileachd càileachdail cuideachd. Agus bhuail iad an t-Arm Dearg san adhar mar chop.
  Fhuair Marseille airson seachd ceud gu leth itealan Crois Ridire na Croise Iarainn, le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan. Is e duais shònraichte a tha seo gus an gaisgeach a dhealachadh. Agus chaidh mìle itealan Marseille sìos mar Rionnag Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan.
  Thàinig e gu bhith na uirsgeul agus na fhìor Dhia rè a bheatha. Agus airson a cheann, chuir Stalin duais de mhillean rubles òir an dreuchd.
  Ach mo thruaighe, bha e eu-comasach a" chùis a dhèanamh air.
  Airson dà mhìle itealan, fhuair Hans Marcel Rionnag Crois an Ridire, a" Chrois Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan is daoimeanan.
  B" e sin an super-ace.
  Às deidh call nan saighdearan Sòbhieteach sa mheadhan, chaidh iad gu Moscow agus ruith iad a-steach do loidhne dìon Mozhaisk.
  An uairsin dh'òrdaich am Fuhrer gluasad air adhart anns a 'Chugais. Agus dh" fhosgail an Tuirc loidhne aghaidh an sin cuideachd.
  Tron fhoghar agus sa gheamhradh ann an 1944 agus toiseach 1945, ghlac na Nadsaidhean an Caucasus cuideachd ... agus Kuibyshev.
  Ann am batail, chaidh gabhail ris na tancaichean Nadsaidheach as ùire bhon t-sreath E mu thràth, agus bha an Luftwaffe a" creachadh anns na speuran. Bha e coltach nach robh cothrom aig an USSR tuilleadh.
  Agus bhon taobh an ear dhreap Iapan.
  Bha an USSR a 'spreadhadh aig na claisean. Bha an sgiobachd aige a" crìonadh gu luath ann an cogadh air dà thaobh.
  Stalin, fo na cumhaichean seo, a 'tuigsinn cho eu-dòchas an t-suidheachadh, a' tabhann sìth air cumhachan sam bith.
  Dh"aontaich Hitler, fhad "s a fhuair e na Stàitean Baltach, an Ucràin, Belarus, an Caucasus agus nas fhaide air adhart a" chrìoch ri taobh an Volga, fearann ri taobh Moscow, a bharrachd air Karelia agus Leningrad suas gu Astrakhan, agus a h-uile càil a bha na Gearmailtich air a ghlacadh mar-thà ann am Meadhan Àisia. Agus an sin chaidh iad a-steach mu thràth ann an Kazakhstan.
  Fhuair Iapan na pìosan aice ann an Siberia cuideachd.
  Dh'aontaich Stalin ri seo, oir b 'e seo an aon chothrom air an USSR a shàbhaladh agus Moscow a chumail.
  A bharrachd air an sin, bha agad ri airgead-dìolaidh a phàigheadh don Treas Reich airson ceithir fichead sa naoi bliadhna. Agus tha sin gu math iriosal. Agus chaidh stòrasan òir an USSR a thoirt don Ghearmailt.
  Tha an Ruis air mòran a chall, ach bha i comasach air a bhith beò gu ìre co-dhiù. Agus cho-dhùin Hitler, a bha draghail mu phròiseact Makhkhent, stad a chuir air na Stàitean Aonaichte.
  Anns an Lùnastal 1945, chaidh ainm a chuir ri cùmhnant sìthe leis an USSR. Agus a-nis thionndaidh na Nadsaidhean an aghaidhean gu na Stàitean Aonaichte.
  Dh" fheuch Ameireagaidh ri boma atamach a chruthachadh, ach bha an obair aice slaodach. As t-earrach 1946, thòisich na Nadsaidhean air tìr anns a' Ghraonlainn agus ann an Cuba.
  Agus chaidh pàirt de na feachdan aca a ghluasad gu Argentina. Ann an Cuba, thug an sluagh ionadail taic dha na saighdearan Gearmailteach agus bha an t-slighe gu tìr soirbheachail. Thòisich am Fritz agus na Seapanach air an fhàinne a theannachadh. Ghluais iad thairis air Ameireaga Laideann. Chaidh Braisil a-steach don chogadh air taobh an Treas Reich. Dh" fhàs an suidheachadh na bu mhiosa.
  As t-samhradh, thionndaidh an t-sabaid timcheall airson Canada, far an do dh'fheuch am Fritz ri ceann drochaid a chruthachadh.
  Bha Gerda agus an sgioba aice a 'sabaid air an E-50 ann an dreach nas fheàrr. Bha cuideam sa chàr trì fichead sa còig tonna. Tha gunna calibre 105 mm aice le fad baraille 100 EL.
  Tha an armachd aghaidh 250 mm, agus tha an armachd taobh 170 mm. Bha einnsean de 1500 each-chumhachd aig an tanca seo agus coileanadh dràibhidh sàr-mhath.
  Mar sin chan eil dad aig na h-Ameireaganaich an aghaidh seo. Cha robh an seann aois, ged a bha e mòr, Sherman math gu leòr airson aces tanca na Gearmailt a bhith a" faighinn sgòr leis. Tha am Pershing beagan nas fheàrr, ach tha a ghunna fhathast caran lag an aghaidh cruth leasaichte an E-50. Agus b 'e a-mhàin "Supershing", chan e tanca uabhasach mòr, a fhuair cothrom briseadh a-steach don taobh agus faisg air an tanca anns an do mharcaich Gerda agus a sgioba.
  Loisg nighean bhon Treas Reich le òrdagan rùisgte air a" phutan luing gàirdeachais, a" bualadh air tanca Ameireaganach agus a" cooing:
  - Tha nighean sàr-chlas agam!
  Loisg Charlotte cuideachd air na tancaichean Ameireaganach agus dh" aontaich i:
  - Agus tha thu hyper!
  Loisg Cairistìona a-rithist le a òrdagan rùisgte aig càr Yankee agus rinn i squeak:
  - Is e seo ro-innleachd a" gheama mhòir!
  Loisg Magda cuideachd le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte air a casan gràsmhor agus thuirt i:
  - B' fhearr leat caileagan a bhi bruidhinn mu Dhia !
  Loisg Gerda a-rithist le bhith a" cleachdadh a sàil rùisgte agus thuirt i:
  - Ma sheallas tu, cha 'n 'eil feum againn air a' Bhiobull. Is e Aryans a th" annainn, chan e Iùdhaich. Agus cha bu chòir dhuinn gluasad gu ìre chaorach no ghobhar!
  Chrath Cairistìona gu làidir, a" cur tilgeadh eile le a òrdagan rùisgte:
  - Gu dearbh chan eil! Gu h-àraidh anns a 'Bhìoball, bidh an t-uan a' buachailleachd nan dùthchannan a tha air an sàbhaladh le slat iarainn. Dè a dh'fheumas sinn toileachas?
  Fhreagair Magda gu feargach:
  - Agus dè tha thu ag iarraidh anns an teine gine?
  Rinn Charlotte gàire agus fhreagair i, a" losgadh air na h-Ameireaganaich le a òrdagan rùisgte:
  - Faodaidh tu smaoineachadh air rudeigin nas uamhasach na teine! Agus gur e brònach beag a th" anns an luchd-sgrùdaidh a bhios a" losgadh bhana-bhuidsichean aig a" gheòla!
  Dh" ainmich Magda gu daingeann, a" putadh air putan a" bhata gàirdeachais le a sàil rùisgte:
  - Tha e uabhasach cruaidh! Agus chan eil creideamh aca!
  Bhris Gerda an canan Ameireaganach, agus thug e fa-near:
  Cò aig a bheil fìor chreideamh?
  Fhreagair Magda le osna:
  - Tha glè bheag de dhaoine mar sin ann!
  Agus a-rithist air a losgadh le cuideachadh bho chorragan lom de chasan chiseled.
  Tha, tha na caileagan an seo agus anns na còmhraidhean làidir. Agus faodaidh iad tòrr a nochdadh agus wink leis na sùilean sapphire aca.
  Agus tha an cogadh air adhart. Agus tha blàran anns na speuran. Tha Albina agus Alvina a" cruinneachadh chunntasan agus chaidh mòran phlèanaichean a losgadh gu pearsanta mu thràth.
  Agus chan eil fios aig an ionnsaigheachd aca gun chrìochan.
  Chuir Albina, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, tiodhlac bàis marbhtach agus chir i:
  Glòir do ghràdh Chriosd !
  Gheàrr Alvina, a bha cuideachd a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, an càr Ameireaganach dheth agus thuirt i:
  - Dè a tha èadhar agus glan!
  Agus thug na caileagan a-rithist cas a 'losgadh sìos plèanaichean na SA.
  Ach tha seo coltach ri cogadh. A-cheana as t-samhradh, chaidh pàirt de Chanada a ghlacadh. Agus an uairsin chaidh an fhoghar seachad.
  Thug na Gearmailtich ionnsaigh air Toronto. Bidh iad gan giùlan fhèin gu lùthmhor. Bidh tancaichean agus gunnaichean-inneal aca nas fheàrr na feadhainn Ameireaganach. Nochd e aig an Fritz agus Tiger-3. Mean-fhàs inneal an E-75. Cuideachd cumhachdach: armachd aghaidh trì cheud millimeters, armachd taobh dà cheud. Agus tha an gunna 128 mm a dh'fhaid le baraille de 100 EL. Agus sheall tanca mar sin e fhèin gu math. Fiù ma tha cus cumhachd ann.
  Thàinig Fritz air adhart agus thug e am baile às dèidh a" bhaile.
  Anns a 'gheamhradh, tha iad mar-thà a' falbh bhon taobh a tuath gu Ameireaga. Agus an sin bhris iad strì an aghaidh nan Yankees.
  Cha robh cothrom aig Ameireagaidh. Ach cha do dh'obraich am boma atamach.
  Tha Ameireagaidh air a bhomadh le TA-400an trom. TA-500n eadhon nas cumhachdaiche a sgrios acras agus goireasan armachd.
  Ron earrach, bha na Gearmailtich mar-thà air Canada a ghlacadh gu tur, agus pàirt de na Stàitean Aonaichte. Agus rè an earraich fèin, ghabh iad Philadelphia, agus iomadh tìr eile.
  Chaidh còrr air trian de na SA agus Alasga a ghlacadh. Agus chaidh Meagsago cuideachd a cheannsachadh le saighdearan Ameireaganach is Iapanach.
  As t-samhradh, lean oilbheum nan Nadsaidhean. Agus bha cothroman nan Stàitean Aonaichte a" leaghadh dìreach ro ar sùilean.
  Anns an Lùnastal, thòisich na Nadsaidhean a 'stoirm New York. Ghabh saighdearan itealaich pàirt anns na blàir.
  Seo fear dhiubh a shabaid Eubha agus Agatha. Bha dithis nighean bhrèagha ann am bikinis a 'dràibheadh càr cumhachdach.
  Chaidh a sgèith timcheall le jet laminar agus bha i so-leònte gu gàirdeanan beaga. Agus chleachd na caileagan fhèin ghathan teas nuair a bha iad a' losgadh.
  Bhrùth Eubha am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, a" spùtadh ghathan teas, a" lasadh nàimhdean mar lasair agus a" crathadh:
  - Glòir don Treas Reich!
  Bha Agatha, a" losgadh le a òrdagan rùisgte, cuideachd a" giùlan aig mullach a sgamhanan:
  - Am bi sinn a 'buannachadh!
  Tha an nighean air leth sabaid agus brèagha. Agus mar a tha e a" bualadh nàimhdean le laser.
  Agus leaghaidh ghathan teas tanca Ameireaganach eile.
  Agus air tìr, Gerda ionnsaigh. Cuideachd nighean sabaid.
  Agus a-nis tha i fhèin agus a sgioba mar-thà anns an fhìor mheadhan. Agus bidh sligean a" breabadh far an turaid tanca. Agus bidh na caileagan fhèin a 'bualadh air na Yankees. Agus reubaidh iad neul iomlan de dhaoine, agus cuiridh iad an gnìomh leis an uile ionnsaigheachd. Tha luchd-cogaidh cho friogais 's cho greadhnach, 'S an casan ruisgte rùisgte.
  Bidh iad eadhon a 'seinn, a' crathadh am fiaclan. Is iad sin bòidhchead sabaid an Treas Reich. Agus bidh iad a 'losgadh math gu leòr. Agus lotaidh iad an nàimhdean mar shnàthadan le ola troimhe agus troimhe.
  Tha New York air tuiteam mu thràth. Bidh na SA a" toirt thairis agus na saighdearan aca a" gèilleadh.
  Mar sin tha duilleag eile de dh'eachdraidh air a tionndadh. Tha e coltach gur e buaidh a th 'ann ... Ach an dèidh greis tha Hitler a' glacadh Ameireaga Laideann.
  Agus air 20 Giblean, 1953, thòisich e cogadh le Iapan agus a coloinidhean. Tha buannachd aig feachdan an Treas Reich ann an teicneòlas.
  Agus bidh iad a 'toirt ionnsaigh le armachd cumhachdach. A" toirt a-steach sàsaichean itealaich do-ruigsinneach.
  Tha Albina agus Alvina a" sabaid air itealan disco. Tha iad a 'sabaid nigheanan, ach tha iad ag ràdh dè eile. Agus le òrdagan rùisgte bidh iad a" bruthadh putanan an luing gàirdeachais.
  Seo iad air an losgadh oilbheumach saighdearan Iapanach.
  Bidh ghathan teas ag itealaich mar bhrat-ùrlair. Agus bidh na nigheanan a 'gàireachdainn leotha fhèin. Agus crathaidh iad an cìochan le sgàrlaid.
  Sheinn Albina eadhon:
  Cha chuir duine stad oirnn, cha dèan duine a" chùis oirnn!
  Agus le a sàilean rùisgte, bhrùth i putanan an luing gàirdeachais, a" bualadh air an luchd-dùbhlain. Tha i na leithid de nighean, air a bhreith le madadh-allaidh.
  Bidh Alvina cuideachd a" bruthadh putanan an luing gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, agus a" squeals:
  - Airson mo chumhachd cosmach, stiùir sinn ceann-suidhe an tuathanais chun uaigh!
  Agus snìomh aig caraid!
  Tha, tha na gaisgich gu math sgiobalta agus luath mar dhealanach. Tha iad nan teine.
  Tha Albina ag amas le a cas-rùisgte agus a 'losgadh beam teas. A "losgadh luchd-dùbhlain agus a" squeaks:
  - Airson na buadhan mòra agam!
  Tha, tha na nigheanan an seo den ìre agus den chlas as àirde. Faodaidh iad rudan a dhèanamh nach urrainn do dhaoine eile. Agus bidh iad a 'pronnadh nan Seapanach, le lùth fiadhaich madaidhean-allaidh.
  Ach chan e a-mhàin na Gearmailtich agus arm cèin eile a bhios a" marbhadh samurai.
  Chaidh an USSR, a tha a-nis fo stiùir Beria, a-steach don chogadh cuideachd. An seo, leis an t-slighe, bhàsaich Stalin, troimh-chèile leis a" chùis leis an Treas Reich, na bu thràithe sa Mhàrt 1951. Agus fhuair Beria grèim air cumhachd. Agus a-nis, eadhon an dèidh dha e fhèin a neartachadh, tha e san aon sgioba le Hitler.
  Agus thug iad ionnsaigh air an samurai le chèile.
  Agus tha sgioba Ealasaid a" sabaid ris na Seapanach ann am Primorye. Tha an nighean gu math sabaid agus gnìomhach.
  Bidh iad, gu dearbh, a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis. Agus buailidh samurai, le dealas.
  Fhad 's a tha e fhathast a' seinn;
  Agus tha an t-sabaid a 'leantainn a-rithist
  Agus tha an cridhe iomagaineach sa bhroilleach ...
  Agus tha Lenin cho òg
  Agus tha an Dàmhair òg air thoiseach!
  Agus a-nis bidh Ealasaid a" losgadh, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, bho ghunna an tanca T-54 aig càr Iapanach agus ga tholladh gu bàs.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Rinn Ekaterina cuideachd a" chùis air an nàmhaid le bhith a" cleachdadh a òrdagan lom. Loisg i an tanca samurai, agus thug i fa-near gu làidir:
  - Cha 'n 'eil dùthaich a's glòrmhoire na sinne !
  Loisg Elena air an nàmhaid agus rinn i:
  - Bidh àm co-mhaoineas air an Talamh!
  Bha Euphrasia, cuideachd a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, air a bhualadh agus air a smàladh:
  "Bàs don droch Cheann-suidhe-Satan!"
  Feumar a ràdh gu bheil na gaisgich an seo den chlas as àirde agus sabaid.
  Agus anns na speuran, Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova a 'faighinn cunntasan.
  Loisg Anastasia sìos trodaiche Iapanach agus sheinn i:
  - Agus bidh caileagan casruisgte ag itealaich anns na speuran!
  Bha Akulina, a 'gearradh dheth an samurai, le cuideachadh bho chasan lom, a' sgoltadh:
  - Cool eileamaid! Cool eileamaid!
  Bidh gaisgich a 'cluich le fèithean nam preas. Tha iad ann an òrdugh foirfe agus is urrainn dhaibh an cogadh a bhuannachadh le fealla-dhà.
  Thog Anastasia, a 'losgadh sìos plèana eile, e agus rinn i:
  - Bidh glacadh fionnar de nàimhdean agus an ruaig!
  Dh" aontaich Akulina le seo, a" leagail an nàmhaid le a òrdagan rùisgte:
  - Nach cuir sinn air dòigh slighe iomlan!
  Chaidh na Seapanach a bhrùthadh ...
  An seo, tha an tanca Sòbhieteach LP-10 an sàs anns a 'bhlàr, air a bheil na caileagan bho sgioba Alenka a' sabaid.
  Agus bidh iad a" sabaid ann an càr mòr le canan 130mm.
  Bidh Alenka a" losgadh le a òrdagan rùisgte agus a chirps:
  - Is i so glòir a' chomuinn !
  Rinn Anyuta a" chùis air an neach-dùbhlain aice cuideachd. Buail an nàmhaid agus squeaked:
  - Ann an ainm bheachdan ùra!
  Agus bhuail i cuideachd a sàil rùisgte.
  Bhrùth Alla am putan joystick le nipple scarlet. Bhuail i an samurai, agus ghuil i:
  - Air son mòrachd na dùthcha !
  Maria, a 'losgadh air an nàmhaid, squeak:
  - Airson aonachd na Ruiseanaich air feadh an t-saoghail!
  Agus chleachd i cuideachd nipple connlaich airson losgadh.
  Agus buailidh na h-Oiliompaics an nàmhaid. Brisidh e mòran de luchd-sabaid agus chirp:
  - Airson an Ruis, an fheadhainn as naomha san t-saoghal!
  Agus bheir cuideachd le sàil rùisgte a-steach don nàmhaid.
  Feumar a ràdh gu bheil a" chlann-nighean air leth seòlta. Agus tha cruas mòr aca.
  Gu dearbh, chan urrainn dha Iapan seasamh an aghaidh a leithid de chuideam.
  A bharrachd air an sin, chleachd am Fritz armachd niùclasach cuideachd. A thionndaidh a-mach gu bhith na iongnadh iomlan.
  Thàinig an cogadh gu crìch ann an sia mìosan.
  Fhuair an USSR na fearann a bha air chall roimhe air ais, agus thug an Treas Reich buaidh air na samurai agus na coloinidhean aca.
  Cha robh Hitler a' sabaid tuilleadh ... Chladhaich e na rudan a bh' ann ... Is ann dìreach ann an Sìona a bha blàran ionadail fhathast. Agus an sin phronn iad an t-Arm Dearg Mao Zedong. Air 1 Cèitean, 1958, dh'atharraich tubaist plèana Adolf Hitler cùrsa eachdraidh an t-saoghail. Agus dh'atharraich e gu mòr ... Bha Goering, a rinn ana-cleachdadh dhrogaichean, air bàsachadh ron àm seo. Chaidh Himmler, a bha air fàs ro buadhach, a thoirt air falbh leis an Fuhrer fhèin. Ghabh Schellenberg na àite, ach bhàsaich e le aillse cuideachd. Agus ann an ùine ghoirid, b 'e Wolf Kleiman òg, neach-ionaid Schellenberg, an neach-ionaid oifigeil don Fuhrer.
  Cha robh an neach-poileataigs ùr ach trithead 's a còig bliadhna a dh'aois, agus thòisich e air ath-leasachaidhean deamocratach. Ach, cha robh mòran feum aca .... Agus ghabh an Treas Reich, bho chòrr de dheamocrasaidh, agus thuit e às a chèile ...
  Chaidh an USSR, fo stiùireadh Lavrenty Palych Beria, ath-bheothachadh agus a neartachadh. Agus thòisich e air long-bhriseadh na treas Reich a thogail fodha. Seo mar a chaidh an ìmpireachd Sòbhieteach ath-bhreith.
  Agus thionndaidh e a-mach gur e Lavrenty Palych Beria, an àite an neach a chaidh a chall, a bha na riaghladair as motha air an Ruis Shobhietach. Fiù 's nas àirde agus nas fhuaire na Stalin!
  Seo agaibh eachdraidh eile!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"