Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Devirginace Jim Hawkins

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Dobrodružství vaší oblíbené postavy z Ostrova pokladů od Jima Hawkinse pokračují. Okouzlující teenager je zajat lupiči a prodán do otroctví. Chlapec pracuje na plantážích cukrové třtiny a opáleného a bosého na něj čekají nová dobrodružství a první láska.

  DEVIRGINACE JIM HAWKINS
  ANOTACE
  Dobrodružství vaší oblíbené postavy z Ostrova pokladů od Jima Hawkinse pokračují. Okouzlující teenager je zajat lupiči a prodán do otroctví. Chlapec pracuje na plantážích cukrové třtiny a opáleného a bosého na něj čekají nová dobrodružství a první láska.
  . KAPITOLA 1
  Zdálo se, že vítězství bylo vybojováno, ale nejdůležitější a krvežíznivý pirát byl naživu a stále poblíž. Zákeřný John Silver z lodi jen tak neutekl. Své služby nabídl i soukromníkovi, francouzské lodi. Jako, existuje taková loď plná zlata, pohádkových pokladů. A skutečně z toho mohou profitovat.
  Silver vyjednal svůj podíl a požádal kapitána soukromé lodi, aby opustil Jimův život.
  A když plavidlo vyplulo na moře, doktor Livesey si najednou dalekohledem všiml, jak je fregata dohání. Na lodi je pouze jedno dělo střední ráže. Ale zkuste takovým silám odolat. Asi čtrnáctiletý bosý chlapec Jim pískal s ukazováčky v ústech a křičel:
  - Létají pro naše poklady! Ne, nikdy se nevzdáme!
  Tlustý obličej pana Trelawneyho se zkřivil hněvem. A panoš zasyčel:
  - Francouzi... Naše věčné hemoroidy!
  Kapitán Smolet suše nařídil:
  - Přidejte plachty!
  Pohledný Jim, blýskající se na holých podpatcích čtrnáctiletého chlapce, spěchal splnit rozkaz. Gray a Ben Gun ho také následovali. Ale lidí je velmi málo. A už je pozdě...
  Ocelem vyztužená příď fregaty narazila do boku španěla, zanechala důlek a rozbila několik prken. Okamžitě letěly nástupní háky. K útoku se vrhli lupiči a ve skutečnosti piráti, mávali meči a šavlemi. Byli neoholeni, s obnaženými tvářemi. Někteří si nasazují hřebeny peří jako indiáni, jiní si dokonce strkají do uší stránky bible nebo ostré dýky.
  Pan Trelawney vystřelil ze své dlouhé zbraně. Jeden z útočících lupičů upadl s kulkou do hlavy. Z díry v hlavě mu unikala rudohnědá směs krve a mozků nasáklých rumem.
  Mladý válečník Jim také vytáhl z opasku pistole. Před ním byl hrbatý, ale velmi obratný pirát. Chlapec po něm vystřelil a ucítil zpětný ráz hlavně. Mořský lupič se s výkřikem zhroutil. Jedna kulka zasáhla žaludek, druhá přerušila klíční kost. Na přebíjení revolverů ale není čas.
  Chlapec musel tasit meč a potýkat se s korzárem.
  Čepele se střetly, šarlatové jiskry pršely. Bosý chlapec Jim řekl s úsměvem na rtech:
  - Smrt je také dobrodružství, jen příliš nepředvídatelné!
  Chlapec musel couvat. Pirát byl větší než čtrnáctiletý chlapec a mimořádně zkušený. Jim-Boris je však velmi agilní. Chlapec se kutálel a podařilo se mu vyhnout se čepeli a seknout pirátovi nohy. Možná si ten kluk se svým nepřítelem poradil, ale ze stran na něj skočili další dva korzáři. Jeden poranil palubního chlapce šavlí v rameni.
  Jim upustil zbraň. Dr. Livesey křičel:
  - Vzdáváme se, nedotýkejte se chlapce!
  Malá posádka Spaniely byla odzbrojena a svázána. Kapitán pirátské fregaty Iskrazhner odporně zasyčel.
  - No, holubice se chytily...
  Vedle něj na berli skočil John Silver, tamburína:
  - Nezabíjejte toho chlapce... Je můj!
  Pirát s dlouhým šedým plnovousem zavrčel:
  Našli jsme poklad! Jsou tam truhly plné zlata a drahokamů!
  Distorter zaskřehotal docela potěšeným vzduchem:
  - Pokuta! Získali jsme cenný poklad!
  Kapitán lupiče zatřásl pistolí a pokračoval:
  - Prokázali jste nám skvělou službu Stříbro a zasloužíte si odměnu!
  Soukromník vystřelil z pistole do žaludku bývalého kuchaře. S divokým výkřikem se zhroutil. Když je v břiše dárek z olova, hodně to bolí. Pirát Silver se svíjel a snažil se rukama sbírat vykuchaná střeva.
  Kapitán lupičů řekl posměšně a šoupal botou po palubě:
  - Kulka je také drahá!
  A vrhl divoký pohled na zajatce a řekl:
  - Tyhle přes palubu! Všichni kromě toho kluka!
  Několik občanů Spanielly, kteří přežili po zúčtování, letělo do moře, do vody zamořené žraloky. Šplouchání přes palubu, trochu připomínající fontány velryb. Lidé šli na smrt mlčky. Pouze panoš Trelawny, křičí a kleje srdceryvně.
  Zraněný teenager Boris zůstal stát na palubě. V roztrhaném námořnickém obleku, který byl nasáklý krví, bosý, s vlasy vybělenými sluncem, chlapec vypadal jako partyzán zajatý nacisty.
  Iskanzher se podíval na zkrvaveného chlapce a předstíraně láskyplně řekl:
  - Co s tebou máme dělat?
  Mladý Jim odpověděl s nuceným úsměvem:
  - Moji přátelé zemřeli, což znamená, že život nemá smysl ...
  Kapitán lupiče vyprskl smíchy, jeho smích připomínal hlas Karabase Barabase a s úsměvem prohlásil:
  - Navíc nemáme důvod tě připravit o život. Takže dodržím slovo..." Iskanzherův hlas zesílil mnohem přísněji a zasyčel. - A teď připrav stojánek, je potřeba napařit kosti pro toho kluka.
  Piráti vybuchli smíchy a spokojeně se usmívali. Opravdu se bavili natahováním roztomilého kluka na stojanu. Je to také zábava. Polonahý a poškrábaný Jim byl zadržen a odvlečen na soukromou loď. Cestou nelítostní mořští lupiči bolestivě stiskli chlapcovo zraněné rameno. Boris dokonce skřípal zuby. Aby se rozptýlil, pokusil se myslet na něco jiného. Například o tom, jak by bylo fajn se ponořit do zlaté koupele a smýt pot.
  Ubohý chatař byl převezen do speciální kabiny vybavené k mučení. Na stěnách visely háky, jehly, kleště, vrtáky, prach a další mučicí zařízení. Bylo tam také pichlavé křeslo, charakteristické pro inkvizitory, a tradiční stojan.
  Vrchní popravčí byla rusovlasá žena. Stále mladý, ale s nepříjemným obličejem, svalnatý a velký. Nosí jen jednu krátkou sukni a celou
  hrudník zakrýval pouze úzký pruh látky. V kabině je horko, protože krb plápolá. Žena zkřivila obličej a zablýskla velkými, bílými zuby jako slonovinové zuby:
  - Jako hezký kluk... Jaké potěšení mučit tak hezkého chlapce!
  Kapitán se ošklivě usmál a poznamenal:
  - Už nám nemůže říct nic, co potřebujeme... Ale přimějte ho křičet bolestí jako štěně, které se utopí v ledové díře...
  Rusovlasá žena zavrčela:
  - Má zranění ramene... Takže tradiční a prastarý stojan jako Babylon je nejvhodnější!
  Jime, tento zajatý chatař se otřásl... piráti přiskočili k chlapci. Strhli krví nasáklý námořník oblek a odhalili svalnaté, opálené tělo. Zkroutili ruce zezadu a přivázali lano k háku. Chlapec se zašklebil v nesnesitelné bolesti.
  Pak začali stoupat. Všestranné klouby křupaly. Z čerstvé rány se řinula krev, šlachy zvonily. Jima přemohla bolest a chlapec zakřičel... a ztratil vědomí.
  Nahoru k zámku vyjelo luxusní a obrovské auto. Muž a žena přísně přikázali Samovi:
  - Pojďte s námi vyprávět příběh o Ostrově pokladů a my vás čas od času vyšleháme.
  Dospívajícího chlapce, zcela nahého a v okovech, vodili po nádvoří a nutili ho cákat bosýma nohama v kalužích. A pak vstoupili do hradu pod dozorem. A udělali to velmi rychle, bili je bičem.
  Jsou to opravdu zvrhlíci. Svázaného krásného chlapce udeřili speciálními biči, které jsou bolestivé, ale nezanechávají stopy. A přitom ho vedou po mramorových deskách hradu a nutí ho vyprávět příběh.
  Sam ráda skládá. Je nejen pohledný, ale také velmi chytrý dospívající gigolo.
  Kapitán lupiče dodržel slovo. Místo aby chlapce zabil, byl prodán do otroctví na plantáži cukrové třtiny. Bývalý chatař sbíral hůl, nahý do pasu, jen v umaštěných kalhotách po kolena. Práce na první pohled není příliš těžká, ale na konci dne ztvrdnou záda, nesnesitelně bolí ruce a nohy.
  Ale silný a houževnatý chlapec už několik měsíců pracuje. A nejbolestivější věcí v této situaci není spalující slunce, kůže zčernala a spálila, a ne fyzická námaha, a dokonce i bič dozorce, ale ...
  Nuda!
  Opravdu únavná, opakovaná každodenní práce nudí. Jim má však ještě štěstí, že je dítětem raného kapitalismu, téměř středověku. Chlapec, jehož dětství prožil v technicky nasyceném jednadvacátém století, by trpěl mnohem víc. Včetně nedostatku počítačových her. A Jimovi nechyběla televize, kreslené filmy, filmy a jen nuda u knih.
  Mladý chlapec velmi rád četl. Pro něj to byla příležitost přesunout se z reality do fantastických, pohádkových světů. Zapomeňte na to, že vás všichni považují za ne moc hodnou - dokonce i vaši vlastní matku.(Matka dokonce zvlášť!) A prožijte s pomocí knih jiný, zvláštní, zajímavý a plný dobrodružství.
  A tady to není! Je to bílý otrok, plavovlasý chlapec, spolu s téměř výhradně Afričany, kteří neumí rusky ani anglicky. Není s kým mluvit, s kým mluvit, přijímat útěchu. A z toho je v duši ještě ponuřeji, jako by tam škrábaly tygří krysy.
  A ty jsi mechanický. Pohybujete se bez přemýšlení. Ne moc rychle, aby se nadmíru neunavilo, ale ani moc pomalu, aby tě nedostihl dozorcův bodavý bič.
  Jim cítil, že z takové mučivé práce otupí. Dokonce jsem si myslel, že škola možná není tak špatná. Chlapec se dobře učil, a to i díky silné paměti. Učitelé milovali tichého, klidného, pilného a přesného žáka.
  Peers neměl Jima rád, ale nijak zvlášť nešplhal. Takže ne každý den měl rohy a modřiny. V podstatě se dalo žít.
  A mohlo to být horší.
  Teď se to zhoršilo... Čas od času dozorce bije chlapce po holých zádech nebo nohou. Ano, i jen z nudy. A je mu jedno, že před vámi jsou živí lidé.
  Jídlo je také špatné. Jídlo je hrubé a monotónní. Ale zdravý a chatrčí Jim Hawkins je hubený, ale šlachovitý a nevypadá vychrtle. Na plantáži se můžete natahovat dlouho, ale uniknout je extrémně těžké. Strážní psi hlídají každý krok...
  Jim nesl svazek cukrové třtiny a znovu začal kopat v zemi, jak se mu říkalo.
  Chlapec zvedl hlavu. Naproti němu stála dívka v bílých šatech a elegantních botách. Kráska měla kolem krku náhrdelník z velkých perel a na rukou prsteny. A šaty jsou tak bohaté a elegantní. Po stranách jsou dva bojovníci v jiskřivých, zářivě naleštěných botách a se zbraněmi - stráže!
  Jim se vznešené dámě hluboce uklonil. Ten v angličtině, kterému musel chatař Jim rozumět, řekl:
  - Kdo jsi, chlapče?
  Jim automaticky odpověděl:
  - Otrok číslo sto čtyřicet čtyři!
  Dívka se zachichotala a zopakovala:
  - Opravdu?
  Chlapec odpověděl, jak říká legenda:
  - Jung Jim Hawkins, má paní...
  Dívka v elegantních bílých šatech zavrčela:
  - Jung z pirátské lodi?
  Jim negativně zavrtěl hlavou.
  - Ne tak úplně pirátské... I když jsme měli na palubě několik mořských lupičů.
  Dívka kývla na chlapce prstem:
  - Pojď blíž a řekni mi víc.
  Jim položil motyku. Dozorce ustoupil. Chlapec hrdě vzhlédl. Dívka byla o něco vyšší než on, měla černé vlasy a hnědé oči, ale její tvář byla jaksi bílá. Je zvláštní, že se na ní nelepí opálení - Jim byl překvapen.
  Sám chlapec jako v negativu - vlasy jsou bílé jako koudel a kůže je černá. Pouze plosky bosých nohou a mozolnaté ruce jsou o něco světlejší.
  Dívka říká a netrpělivě vrtí hlavou:
  - No tak, řekni mi to!
  Jim mimoděk obdivoval brože z drahých kamenů v této černé hřívě a řekl:
  - Pomáhal jsem své matce při obsluze hospody. Věci šly průměrně, ale nějak k nám přišel baculatý, zrzavý námořník a hodil pár zlaťáků.
  Chlapec začal převyprávět knihu "Ostrov pokladů", ale udělal to talentovaně a vzrušující, přidal něco vlastního.
  Dívka pozorně poslouchala. Občas jsem kladl doplňující otázky.
  Když chatař Jim dosáhl na své místo v sudu s jablky, kráska poznamenala:
  - A ty jsi trochu zlobivý, rád zjišťuješ cizí tajemství ...
  Jim, chlapec s holými, mozolnatými podpatky, s předstíranou těžkostí (ve skutečnosti byl chlapec takovou rozmanitostí velmi potěšen!) povzdechl a řekl:
  - Ano, to jsem já!
  Dívka přikývla.
  - Zatím pracujte se všemi společně a v noci vás přivedou do mé ložnice a budete vyprávět příběh až do konce!
  Jim neochotně přikývl. Opravdu se mu nechtělo vracet se k těžké, rutinní práci. Dozorce ale chlapce šlehal bičem. Rána padla mezi ostré jako sekery, černé lopatky teenagera. Musel jsem si pospíšit, abych se znovu nedostal.
  Ano, pro otroka na plantáži je to těžká práce. Horší snad jen v galejích a lomech. Ale nic, snad se dívce zalíbí, a bude se nad ním smilovat. Dá nějakou jednodušší a zajímavější práci.
  Jim se trochu rozveselil a začal motykou kopat zem mnohem razantněji.
  Konečně je tu tma. Chlapec byl převezen do speciální místnosti a strčen do velkého barelu s horkou vodou. Objevily se černošky, které začaly chlapce škrábat žínkami a smývaly nečistoty nahromaděné za měsíce práce.
  Když se otírali o hrubé mozolnaté podrážky, lechtalo to a pohledný šlachovitý Jim se vesele smál. Poté byl chlapec oblečen do podoby domácího sluhy. Nedopadlo to moc příjemně. Oblečení je těsné a chytré boty jsou těsné. Ne, polonahý byl mnohem příjemnější.
  Pak byl chatař Jim odvezen do jídelny. A poprvé po měsících chlapec ochutnal maso. Dostal kuře v rajčatové omáčce a čerstvý bílý chléb. Stejně tak dobrý salát a sladké ovoce. Pohledný chatař Jim Hawkins se najedl a nálada se mu zvedla. Zvlášť, když i ve stříbrné sklenici přinesla černá služebná víno.
  Chlapec Jim byl štěstím téměř v sedmém nebi.
  Pochopil, že za to bude muset zaplatit, ale odplata bude jistě velmi příjemná.
  Jung Jim byl převezen do luxusně zařízené ložnice. Objevila se dívka. Ladným pohybem se svlékla, shodila šaty i boty a zůstala úplně nahá. Zachytila Jimův rozpačitý pohled a se smíchem vysvětlila:
  - Je tak hezké si lehnout a vůbec nic. Oděv je pevnost, ve které je uzavřeno tělo.
  Chlapec souhlasně přikývl.
  - Nejde nesouhlasit... Je to stísněné, hlavně pro nohy.
  Dívka navrhla roztomilému teenagerovi Jimovi:
  - Tak se svlékni a posaď se ke mně!
  Palubník se začal horečně svlékat. Dívka přísně nařídila:
  - Pomalejší... Koneckonců, nejsi divoch!
  Jim Hawkins s hezkou tváří zčervenal, ale začal se pomalu pohybovat... Rozmarná dívka byla opět nešťastná:
  - No, zdá se, že jsi ospalý. Pojďme hladce a jako indická tanečnice.
  Chlapec se dal do pohybu a opatrně se zbavoval oblečení. Dívka byla velmi krásná. Její postava je štíhlá a tónovaná, i když ne svalnatá. Ňadra jsou malá, ale pravidelná, hruškovitého tvaru, pas tenký, boky širší s plynulým přechodem. Nohy s úzkou podrážkou, velmi elegantní, kulaté, růžové podpatky. Na pozadí dlouhých černých vlasů se pokožka zdá obzvláště bílá.
  Naopak Jungově krasavec Jim s blond vlasy, které slušně narostly v otroctví, a čokoládovou pletí, svalnatý, se zády pokrytými čerstvými oděrkami.
  Posadil se vedle dívky. Ona, vyšší a delší, se opřela o Jima, chatrče, opřela se nahým hrudníkem o ostré lopatky a zašeptala:
  - Jaké máš šlachovité, silné tělo... Pravděpodobně jsi ještě nikdy nebyl se ženou.
  Chlapec se začervenal a zašeptal:
  - Ne, nikdy.
  Dívka se usmála a zavrčela:
  - Já tě to naučím!
  A začala hladit lesklou kůži teenagera ...
  Její pohyby byly stále energičtější. Sundala mu poslední kalhotky. Chlapec se doslova rozzářil, z doteků ženských rukou. Její rty políbily Jimovu hezkou tvář. Krásná dívka náhle osedlala chlapce a postavila se na důstojnost.
  Když se dospívající chlapec poprvé setkal se sexem, a dokonce i v tak drsné podobě, oněměl úžasem a upadl do strnulosti. Ale jeho mužská dokonalost, velká a dlouhá, trčela jako kůl. A hezká, energická dívka, které chyběli muži, se na něj prostě svezla a smyslně sténala. Byla nádherná, nahá a mnohem zralejší žena , než si teenager původně myslel. Její tělo je mnohem šťavnatější, bujnější než dívčí tvář a věkový rozdíl byl minimálně deset let.
  Jim Hawkins vytřeštil oči a zíral, neschopen ze sebe vydat ani slovo. Na jednu stranu byl mladík znásilněný, na druhou stranu vše vypadalo jaksi nepřirozeně a nezvykle. Šok je naše cesta!
  Důstojnost příjemně lechtala a krev mu pulzovala. Velká, ženská prsa se houpala, zabarvené bradavky vypadaly jako jahody. Jung Jim Hawkins v sobě pocítil probuzení zvířecího pudu a chytil dívku s vyvinutými tvary za hruď. Sténala stále hlasitěji. Opřela se a prohnula se v pase. Stále docela mladá dívka, i když už vyrostla, byla blázen do bezvousého mládí a Jim Hawkins této panny byl uvržen do tepla a poté do mrazu!
  Podivnost toho, co se dělo, byla divoce vzrušující. Mužská dokonalost se zvětšila, hrozilo, že praskne, a stala se obrovskou jako skleníková okurka.
  Jima dokonce napadlo, proč se jeho vrstevníci, když mu strhli spodky, v krčmě posměšně smáli. Koneckonců má i na svůj věk velmi velkou dokonalost.
  A nesnil tajně o ženském pohlazení?
  Přebuzený mladý chatař nemohl dokončit. Čas letěl... Žena na něm už zažila celou kaskádu orgasmů a začala být unavená. Ještě párkrát sebou škubla a odskočila... Slízla dokonalost jako zmrzlinu na rozloučenou a strčila čokoládový bonbón do Jima Hawkinse:
  - Jsi skutečný macho!
  A políbil ji na čelo a zašeptal:
  - Tak jdi, brzy přijde změna dozorce! A znovu nasaďte huňatý, bude fungovat jako předtím.
  Jim Hawkins vstal a... nemohl si stáhnout kalhoty. Důstojnost byla příliš velká a dál stála jako kámen. A jak z toho ven.
  Mladý muž uchopil jeho dokonalost a pokusil se přitlačit. V tomto okamžiku následovala erupce. Srdce mu bušilo jako rychlopalný kulomet a všechny části těla se mu třásly. Jim Hawkins zažil svůj první orgasmus. Vylévalo decentně bílou kaši. Chlípná dívka se chtivě vrhla, aby ji olízla. A mladý muž, nebo spíše chlapec, se tak třásl, a když ztratil sílu, zhroutil se na luxusní postel.
  Služky ho na rozkaz dívky zvedly, svlékly mu kalhoty a oblékly si otrocké šortky, ve kterých Jim Hawkins pracoval na plantážích. A odvedli chlapce do otrokářských kasáren.
  Chlapci, kterým ještě nebylo osmnáct, strávili noc odděleně. Ležely na prknech, lehce posypaných slámou. Když se teenageři setkali s Jimem se smíchem, zeptali se:
  - No, jak jsi to vyhodil?
  Jung odpověděl s úsměvem:
  - Samozřejmě ano!
  Chlapec, který měl na starosti celu, se zachichotal:
  - Kladivo! Co takhle přinést nám něco k jídlu?
  Jim zmateně zamumlal:
  - Ano, omlouvám se, zapomněl jsem!
  Mladý muž, také bosý a polonahý, asi šestnáctiletý, poznamenal:
  - Musíme se postarat o naše kamarády! Do té doby všichni spí!
  Kluci se usadili. Jim si dal ruku pod hlavu a přičichl. Sen o mladém a silném chlapci byl silný. Ráno se však probudil nevyspalý. Ztracený čas pro lásku.
  Pak šli chlapci otrokyně jíst kaši s poloshnilou rybou. Posílená síla a zase do práce. Pod spalujícím sluncem teenageři, čokoláda od spáleniny, hrabali zem motykami a kopali. Kluci zvyklí pracovat. Byli tam ještě docela děti a starší chlapci, ale pořád bez vousů.
  Když vousy prorazí, jsou již přenášeny na dospělé.
  Jim pracuje, její štíhlé, svalnaté tělo se leskne potem. Opravdu chce, aby čas běžel rychleji. Abych dívku poznal dříve.
  Slunce je již za zenitem a slunce je na vrcholu.
  A pak se znovu objevila dívka, nebo spíše žena, která zpočátku vypadala jako mladá dívka, ale během milování se stala dospělejší a velkolepější.
  Kývla na Jima. Chlapec s nahými patami k ní přiběhl s opálenýma nohama.
  Žena se zachichotala a řekla:
  - Jsi můj otrok! Postavte se na kolena!
  Jung neochotně vstal. Žena chytila chlapce jednou rukou za vlasy a druhou si stáhla kalhotky. A rozhodně strčila Jimovu yoongi hlavu mezi její nohy a zařvala:
  - Teď mi olízni kundičku!
  Chlapec s povzdechem začal pracovat jazykem. Udělal to poprvé v životě. A byl znechucený, cítil v sobě ponížení. A nevolnost se blížila jejímu krku, ačkoli se žena před procházkou vykoupala. Její lůno se zdálo být trochu slané na chuť jazyka. Otroci zvedli hlavy a začali se chichotat. A pak na jejich holá záda dopadly biče dozorců. Jedna z ran dopadla tak obratně mezi ostré lopatky jednoho z teenagerů, až se z ní hrnula krev. A ostatní kluci to měli taky těžké. A s výkřiky a sténáním sklonili hlavy k výkřikům dozorců a znovu začali pilně pracovat. Když žena viděla tato suchá, opálená, mladá těla, pocítila nával vzrušení a zasténala. Ani jazyk ji příliš obratně nevzrušoval. Jimovi do obličeje cákala vlhkost, výměšky mladé ženy, která dosáhla orgasmu.
  Chlapec si automaticky olízl rty, pak se mu udělalo špatně. Žena přikývla.
  - Výborně, udělal jsi to dobře! Nestyď se, shodíme kraťasy.
  Jim pokorně odhodil svůj jednoduchý oblek. Pracují polonazí na horkém tropickém ostrově. Yoongi měl trochu propadlé břicho, ale jeho břicho se ulevilo. Kůže je stále čistá. Mužská dokonalost je poměrně velká, ale chloupky na bázi jsou sotva patrné.
  Žena si stáhla kůži a začala pohybovat jazykem. Šelma okamžitě nabyla velikosti. Jim smyslně zasténal.
  Žena začala nadšeně pracovat ústy. A moc se jí to líbilo. Začala a sama začala sténat. Jim lapal po dechu vzrušením. Cítil se velmi dobře. Žena si strčila prst mezi nohy a zařvala orgasmem. A proud bílého krému ji zasáhl do úst. Lačně polkla. Jak příjemné to pro ni bylo a velmi chutné. Ano, rád cucám kluka, když je pulzující tyč sotva pokrytá chlupy.
  Jim těžce dýchal... Žena ho pohladila. Znovu strčila docela drahý, v té době vzácný čokoládový bonbón a zakoktala:
  - Jak jsi lahodný a sladký... Můj chlapče, mám z tebe radost!
  Jim se s úsměvem zeptal:
  - Mohu si odpočinout?
  Žena odpověděla přísně:
  - Ne, pokračujte v práci se všemi! Dnes v noci budu mít ples v guvernérském paláci. Příště vám dáme hodinu spánku navíc, abyste byli svěží!
  Mladý muž se uklonil.
  - Vaše vůle, madam!
  A s povzdechem šel znovu kopat lopatou. Mladé, silné, přirozeně zdravé tělo bylo zvyklé na fyzickou aktivitu, ale bylo to zdlouhavé a nudné. A kluci spolu nesmí mluvit - dozorci stávkují, a to velmi bolestivě.
  Abyste tedy trochu zabili čas, musíte ve své teenagerské představivosti něco nakreslit;
  Zde byl vedle Juliana odpadlíka. Slavný římský císař se v bitvě s Parthy dostal do složité situace. Ale Caesarovi dědicové bojovali odvážně a zahnali Parthy zpět. Císaře samotného ale obklopilo malé oddělení, které se zoufale snažilo prorazit do svého.
  Jim Hawkins vyskočil na horký písek. Terminátorský chlapec si okamžitě uvědomil, že to nebyl tak docela sen, zvlášť když bolely ještě ne zcela zahojené puchýře na chodidlech. Ale není čas se hádat - císař by měl být zachráněn!
  Chlapec-ranger sestřelil pět Parthů, kteří již obléhali císaře, jednou ranou ve skoku. Potom Jim Hawkins velmi obratně zvedl oba meče a začal nadávat. První čtyři perští válečníci padli s useknutými hlavami. Potom chlapec hodil dýku holými prsty, ta se uprostřed letu zkroutila a podřízla hrdla třem lučištníkům.
  Jim Hawkins šťastně zvolal:
  - Je to mužský boj!
  Poté přešel k rozhodující ofenzívě. Jeho švihy mečem byly jako sekačka na trávu. Pořezali všechny v řadě a rozřezali údy Peršanů. Zde je hlavní hlava Parthů, která se snaží přimět samotného císaře, aby přišel o ruku. A pak hlava.
  Jim Hawkins shodil nohama z točny pět dýk najednou a pokosil celou řadu lučištníků. Pak zakřičel:
  - Hodina štěstí! Je čas hrát!
  A jeho meče ostříhaly parthskou armádu. Vůdce armády, král Persie, Indemon, vylíhl zenki. Polonahý, svalnatý chlapec posekal všechny v řadě a všechny přístupy k Julianovi zasypal mrtvolami. Nikdy předtím vládce Parthie neviděl tak urputného bojovníka. A fakt, že je to jen bezvousý mladík, vyvolal vážný strach.
  Najednou se skutečně pohanští Bohové rozhodli starověkému Římu pomoci a Julian místo ústupu vrátil na Zemi náboženství svých předků! A nyní je to buď Herkules, nebo Herkulův syn, který bojuje s parthskou armádou.
  A Jim Hawkins dostával stále více do šílenství. Házel těžké a ostré předměty. Bodal a rozbíjel nepřátele starověkého Říma a jeho meče vypadaly jako neodolatelný blesk. Terminátorský chlapec inspiroval zbytek Římanů. Křičí: Herkules! Herkules s námi! Vrhli se na Parthy a zdvojnásobili svou sílu. Bojoval sám císař.
  Julian byl jen lehce nadprůměrný, ale dobře stavěný a hezký. V době jeho smrti mu bylo pouhých dvaatřicet let a není známo, co by Římskou říši čekalo, kdyby odpadlík žil déle. Ale teď se zdá, že se Parthové vrátili zpět a začali couvat.
  A zbytek římské armády přidal teplo. Král Indemon se pokusil zvrátit vývoj bitvy a s vybraným tisícem nesmrtelných se vydal do bitvy. Ale to byla jeho osudová chyba.
  Jim Hawkins přitáhl pozornost k velmi velkému - vyššímu než Krysař, vysoký jako muž, s korunou a rameny, jako šatní skříň se zlatým drátěným pletivem. A chlapec, když viděl, jak poslouchají rozkazy tohoto vládce, pochopil: je čas jednat. A zvedl luk, který upustil Peršan. Rychle ho zatáhl nohou, takže tětiva luku málem praskla. A pak vypustil šíp, který mentálně doprovázel její let.
  A spěchající bodnutí bodlo povýšeného krále Parthie do krku a zlomilo krční tepnu. A obrovská váha jednoho a půl, nebo dokonce dvou centů, se pravítko zřítilo z tažného slona.
  Smrt krále je samozřejmě pro armádu zdrcující ranou. Zvlášť když se mladší dědic pokusil převzít velení, jako když na něj Jim Hawkins vyslal šíp. V důsledku toho se tento protivník ukázal jako probodnutý štír. Římané, když viděli císaře řítícího se do bitvy, nyní křičeli: Apollo, Apollo je s námi!
  A Jim Hawkins mlátil Parthy rukama a bosýma dětskýma nohama za použití technik, o kterých četl v čínské knize přeložené do latiny.
  A tato barbarská armáda se změnila ve velkoobchodní útěk. Nyní Římané pronásledovali Parthii a v této rase vlků nebyla řeč o odpuštění a milosrdenství. Běda těm, kdo utíkají, a běda těm, kdo utíkají před Římany, dvojnásob.
  Východní armáda se nám rozpouštěla před očima a latinské pluky, legie a kohorty byly neúprosné. Železné a silné, všechno rozbijí a rozdrtí a zabíjejí šlechtice...
  Chlapec se naproti tomu blýskl holými, růžovými podpatky a řídil mlýn s meči a sťal pět protivníků najednou.
  Úplné vítězství. Přeživší Parthové padají na kolena a prosí o milost.
  Jim Hawkins přišel na císařovu výzvu. Láskyplně se na něj podíval. V dávných dobách byli lidé o něco nižší než v pozdějších stoletích a chlapec si ve snu představuje, že je starší. Takže podle římských měřítek vypadá chlapec Jim Hawkins na čtrnáct, patnáct let. To znamená, že už to může být považováno za muže, i když bez vousů. Julian se podíval na své škrábance a modřiny a zeptal se se širokým úsměvem:
  - Vy jste bůh?
  Jim Hawkins upřímně a spravedlivě odpověděl:
  - Jsem člověk!
  Julian si těžce povzdechl a také upřímně odpověděl:
  - Je to škoda... Velmi se omlouvám!
  Chlapec, chatař - terminátor, se zlobil a tvrdě odpověděl:
  - Není čeho litovat! Páni, to zní hrdě!
  Julian souhlasně přikývl a poplácal chlapce po rameni:
  - Dobře řečeno! Tento muž zní hrdě a musí být hrdý, a ne hlína v rukou hrnčíře!
  Armáda souhlasně zamumlala. Pochodující kněz začal připravovat pohanskou modlitební bohoslužbu u příležitosti vítězství. Julian se rozhodl oživit staré kulty. Jedním z nich je uctívání Jupitera, Marsu a Mithry. I když je jasné, že pohanskou víru je třeba modernizovat. Byly zde navrženy různé nápady. Ostatně už existuje učení o Champs Elysees - ráji válečníků a hrdinských lidí, vědátorů. Tak proč z toho neudělat oficiální doktrínu. Podřídíte se císaři, budete se moci vyznačovat ve službě a získáte si harém na onom světě a budete tam slavit vznešené svátky, budete navždy mladí a silní! Proč tedy elita potom Kristova doktrína?
  Hrdý chlapec Jim Hawkins, který také neměl příliš v lásce tradiční křesťanství, dvousrdce a kruté, poznamenal:
  - Člověk sám je kovářem svého štěstí a je strůjcem jeho úspěchu!
  Julian natáhl ruku k chlapci, vřele s ní potřásl a se vší upřímností navrhl:
  - Buď mým synem a dědicem! Jsi moudrý nad své roky a máš nadlidskou sílu!
  Poté císař vyňal z opasku prsten Caesarů. Tento prsten obvykle nosí císař tomu, koho si vybere za svého nástupce, a je obvykle známkou adopce.
  Jim Hawkins si nasadil prsten na ukazováček a s nadšením řekl:
  "Doufám, že budu hoden stát se synem císaře..."
  Julian porazil parthskou armádu a znovu obléhal jejich dobře opevněné hlavní město. Objevení se Jima Hawkinse bylo přivítáno s radostí. Římský císař chlapce políbil a zvedl ho pevnýma rukama nad sebe a řekl:
  - Díky bohu! Už jsem si myslel, že jsi mrtvý!
  Jim, který si uvědomil, že pravda není tak snadné vysvětlit, dupl bosýma nohama a odpověděl:
  - Abych byl upřímný, Vaše Veličenstvo je můj skutečný otec, tohle je Apollo a občas mě vezme na Olymp a do jiných světů, abych si na lidi moc nezvykl!
  Císař, ve skutečné historii přezdívaný jako odpadlík, byl překvapen:
  - Viděl jsi Olympus?
  Jim Hawkins, stejně jako všichni intelektuálně vyspělí chlapci, rád skládal, a proto snadno potvrdil:
  - Ano!
  Julian zvolal v obdivu:
  - A viděl jsem Jupitera!
  Palubník, široce se usmívající s perlovými zuby, odpověděl:
  - Můj dědeček Jupiter tě zdraví! A přeje úspěch! Takže Římská říše - dobyla celý svět! A celý vesmír!
  Císař z plných plic zvolal:
  - Díky bohům! Ať přinesou vítězství!
  Chlapec-dědic a chatař okamžitě navrhli neodkládat útok, protože okolí bylo zdevastované a pro římské jednotky bylo příliš obtížné získat vlastní jídlo a pití.
  Jim, vyzbrojený tím nejlepším římským lukem, který také vylepšil, se vydal na lov. Je lepší si promyslet plán útoku, prohlédnout si samotnou pevnost a zároveň zabíjet nepřátele.
  Jim Hawkins vystřelil z dálky na válečníka s šarlatovým peřím na helmě. V reakci na chlapce létaly mraky šípů. Ale mladý válečník jim nevěnoval sebemenší pozornost: stále nedosáhli a chladně vyrazili protivníky a on sám rychlým krokem tu a tam, když se dal na útěk, obešel zeď.
  Město bylo skutečně velké, nebylo o moc menší než Řím a obehnáno vysokými hradbami. Traianus Veliký a mnoho dalších dobyvatelů ho nedokázali přijmout. Ale tady je vlastně hlavní síla Parthie. Dobijte ji a vaše nadvláda Říma se může rozšířit až do Indie.
  Chlapec Jim si všiml, že městské hradby jsou téměř všude velké, silné a zubaté. Abyste se do takového města dostali, potřebujete spoustu dlouhých schodů a není jisté, že je najdete. Ochrana je poněkud slabší, tam, kde město omývá řeka, je rozbouřený potok. Je možné řeku odklonit, ale bude to chtít minimálně dva měsíce dřiny. Jaké jsou tedy další způsoby?
  Například rozstřelte zeď a prolomte mezeru! Nejjednodušší způsob, ale potřebujete výbušniny. Nedaleko města je ale impozantní les. A s určitou dovedností lze z ... pilin vyrobit výbušniny a přidat k nim nejjednodušší minerály a soli. A s holými patami chlapec cítil, že v půdě jsou takové minerály a soli.
  Nejlepší je podkopat nejvyšší část zdi, kde se nahromadilo největší množství nepřátelských vojáků. Teď budou Parthové litovat, že se vůbec odvážili jít proti Římu.
  Jim Hawkins, který vystřelil čtyři toulce, se vrátil zpět do tábora a šťastně informoval Juliana:
  - Bohové mi řekli, jak dobýt pevnost! Ale nechte své válečníky sloužit našemu rituálu!
  Římský císař přísně nařídil:
  - Poslouchej mého syna, jako posloucháš mě!
  A armáda, která viděla Jima Hawkinse v akci, opětovala jásot. A chlapec, Tsesarevič, aktivně rozdával rozkazy. Nejprve je třeba stromy nejprve pokácet a jemně namlít. A ukáže se, že jde o velmi chladnou smrtící sílu proti nepřátelům starověkého Říma.
  Potřebujete smíchat spoustu pilin s minerály a pak získáte silnou bombu dávných časů. Měl by fungovat mnohem efektivněji než střelný prach a ne hůř než nitroglycerin. Tohle je opravdu ten terminátor, který vymyslel chlapec. Kromě toho sám Jim osobně vykácel les a rozdrtil polena na štíty a piliny.
  Nahé, svalnaté torzo chlapce se lesklo potem a zdálo se, že chlapec je odlitý z bronzu.
  Římská armáda věřila ve vůli bohů a působila velmi přátelsky, harmonicky a energicky. Rychle byly postaveny piliny a silné dřevěné štíty. Pravda, Parthové se pokusili o výpad.
  Jim Hawkins šťastně zamával dvěma meči a kavalérie vyrazila ze zálohy. Obklíčeno bylo několik tisíc Peršanů. Kluk-rytíř-chlapec šuká jejich vůdce s nohou v čelisti, čímž ho přinutí přijít o spoustu zubů. A pak jeho pár mečů fungoval jako břitva. A Parthové byli v pytli a obklopeni nejudatnější armádou na světě.
  Ano, v římské armádě nyní bojovalo mnoho barbarů, ale díky tomu byla silnější a absorbovala čerstvou krev a nové bojové techniky.
  Jim Hawkins v tomto kácení vynikal více než ostatní. A schválně se dítě vrhlo do velkých kaluží krve, aby postříkalo římské vojáky. A líbilo se jim to, ukázalo se, že dostávají božskou milost, sílu a štěstí od samotného syna Apolla.
  Právě tak se mnozí v Římě radovali z návratu starých pohanských kultů. A s velkým potěšením se modlili k Fortune a Jupiteru.
  Zdálo se, že terminátorský chlapec potvrdil a jedním švihem rozpůlil Peršany, že víra pohanů dává kolosální kosmické síly. A že prakticky každý člověk, je-li to žádoucí, se může stát bohem a dělat zázraky!
  Křesťanství se na druhé straně zdálo příliš nepřátelské k radostem života, a proto neatraktivní. Navíc, bude ještě ten ráj? A viděl někdo z těch, kdo žijí ve čtvrtém století, vzkříšeného Krista?
  Ano, je velmi těžké uvěřit ve všemohoucnost ukřižovaného nešťastníka i pro vytříbenou mysl. A ještě více barbarům, nebo Římanům, kteří si vážili kultu síly a pro které byl kříž ostudou. Aby se všemohoucí Bůh ponížil k smrti na kříži - vůbec to vypadalo jako šílenství a v takové věřit ....
  A jejich bohové jsou prostí, srozumitelní, lidští... A nikdo nekladl vážný odpor oživeným kultům!
  A teď rýžoví bojovníci, i když polovina z nich nejsou Latinoameričané, ale barbaři nadšeně plní rozkazy císaře a jeho Syna a Syna Apollóna.
  V noci je již připraven dostatek pilin a minerálů. Jim Hawkins nečekal do svítání, ale nařídil okamžitě přesunout vozík do centrálního bodu nepřátelské obrany.
  A trofejní parthští koně se vrhli spolu se smrtícím nákladem do věže králů. Hnali je dál a pálili vřeteník a nohy zapálenými pochodněmi a ranami dlouhých bičů. A přestože Peršané zahájili nevybíravou palbu do temnoty noci, bylo již příliš pozdě.
  Jim Hawkins, aby zesílil svůj hlas, zakřičel přes obrovský mosazný roh:
  - Kéž se naplní jméno bohů! Pomůže Jupiter!
  Vybuchla tak, že i několik mil od hlav Římanů srazilo jejich helmy z hlavy. Ale Parthové trpěli tisíckrát víc. Hlavní úkryt před tlakovou vlnou byl vyhozen výš a zdi se zvedly. Mnoho stovek perských vojáků bylo zabito na místě a ještě více zmrzačených...
  Jim Hawkins, kterého výbuch rovněž zatlačil, padl na kolena, ale okamžitě vyskočil. Palubník znovu zaštěkal:
  - A teď přátelé útočí! Ke slávě našeho Boha Apollóna!
  A přispěchal první, blýskl se bosýma nohama, s prachem nalepeným na krvi chlapeckých podpatků. A za ním se řítila celá římská armáda, v každém případě nesčetná, v noční můře.
  Jim Hawkins byl první, kdo dosáhl parthských linií a vyškrábal se pod zřícenou zeď. Terminátorský chlapec byl velmi vzrušený. Sekal všechny v řadě, i když už bylo jasné, že Parthové ztratili schopnost skutečně vzdorovat. Jejich morálka klesla a veškerá touha postavit se Římanům se vypařila. Ale přesto vyhlazování pokračovalo a došlo k opravdovému masakru.
  Terminátorský chlapec udeřil jednoho z urozených Peršanů holou patou do brady a zlomil mu čelist a krk. Spadl přímo do kotle vroucího dehtu, který se Parthové připravili nalít na hlavu útočících Římanů.
  Pryskyřice se rozlila a několik vyděšených Peršanů také spadlo do kotlů a zaživa se v nich opékali.
  Jim Hawkins, ohánějící se svými meči a prořezávající další mýtinu, zazpíval celou baladu:
  Jsem římský rytíř a meč...
  Pán mě povolal do boje!
  Svět má okamžitě kata,
  A raději chval Fortune!
  
  Rozhodl se oživit velký sen
  Ten muž se stal silným jako Bůh!
  A zamiloval se, moudrost, krásu,
  Ve kterém je ztělesněn nával srdcí do kovu!
  
  Ne, nebyl to pohan, Caesar byl,
  V rati neznal sobě rovného...
  A Řím se zářivou slávou,
  Vzepřete se strachu - Satane!
  
  Všechno se promění v prach
  Ale jen duch je nesmrtelný!
  Najděte sílu ve slovech
  Což nám neříkejte nahlas!
  
  Věř mi, člověk není mrtvola,
  Je to nejlepší, vždy žije...
  Paprsek slávy nezhasl...
  Hvězda v srdcích lásky!
  
  A co je krev
  Dává nám život...
  Z bolesti je láska
  A drž se jí!
  
  Věřte, že nejste slabí
  A byl silný v duchu!
  Nechej otroka zahynout v těle,
  My si poradíme s uzdou!
  
  Když porazíte zbabělost
  A divoká hrůza zanikne...
  Pak se vzneseš nad střechy,
  Bohové, kteří počítají tváře!
  
  Olympus přijde, zažehne oheň,
  A bude světlo...
  Ale nedotýkej se slabého hrdiny,
  Klient oftalmologa...
  
  Kdo šlape malého červa,
  On sám je v srdci bezcenný!
  A moje velká vášeň
  Pod ocasem dva kousky pepře!
  
  Stručně řečeno, Belobog přišel,
  Stanu se Apollem...
  Perem vyškrtneme nuly,
  Máme za sebou miliony!
  A s každým úderem svalnatého chlapce podobného Herkulovi někdo spadl. A Peršané bušili na kolena a srdceryvně křičeli o milost.
  Hlavní město Parthie padlo a nyní nad ním vlála římská vlajka.
  Vězni padli na tváře a líbali půvabné stopy bosých nohou chlapeckého božstva, které vykonávalo Herkulovy práce.
  Jim Hawkins vzal do svých silných rukou klíč od Asie a přiblížil se k císaři Julianovi. Poděkoval dědici a vrátil mu ji se slovy: "Sláva Apollónovi."
  Julian staví nové hlavní město. Jim Hawkins také začal čerpat svou fantazii, vše se zdálo být trochu zrychlené, jako film... Zde se opět setkal s císařem Juliánem. Parthské království, ze kterého měli Římané tolik problémů poraženi, a Julián, kterému se už říkalo Velký, se rozhodli Babylón obnovit.
  Vzhled Jima Hawkinse, jmenovaného syna císaře a který byl považován za syna Apollóna, vnímali Římané jako znamení bohů.
  Vestálky před chlapcem posypaly okvětní lístky růží. Jim na ně dupal holýma mozolnatýma nohama, hrdě nadouval hruď a pochodoval jako vítěz. Lístky ji příjemně lechtaly na nahých patách a nálada z toho stoupala. Julian potřásl chlapci mozolnatému z vojenských prací rukou a řekl:
  - Ach můj synu! Nařídil jsem z pokladů ukořistěných od Parthů, aby ti odlili zlatou sochu a místo očí vložili smaragdy! Protože jsi synem Apollóna, jsi jako samotný Bůh krásy a vojenského umění!
  Jim Hawkins odpověděl skromně a zkřížil ruce na svalnaté hrudi silného teenagera:
  - Jsem jako bůh, být mužem!
  Julian kývl na silného chlapce, opravdu jako Apollo v jeho dospívání, a oznámil:
  - Z vaší strany a na počest začátku obrody Babylonu uspořádáme zápasy gladiátorů!
  Jim upřímně řekl:
  - Méně krve! Naši bohové nevyžadují oběti, ale odvahu a statečnost!
  Julian souhlasil s tímto:
  - Nech to tak být! Ale ti Parthové, kteří sami nerezignovali, musí zemřít v gladiátorských bitvách, aby Římu nezpůsobili nové potíže!
  Jim Hawkins Jr na to odpověděl:
  Nechte bohy rozhodnout o jejich osudu! Jen ať se jich neúčastní ženy a děti!
  Julian odpověděl nejednoznačně:
  - Ti, kteří pro nás nejsou nebezpeční, se nebudou účastnit tance smrti!
  Socha odlitá Jimu Hawkinsovi byla ještě vyšší než životní velikost a smaragdové oči ji pálily. V rukou držel chlapec-božstvo dva meče s ocelovými čepelemi a jílci zdobenými rubíny. Úlevové svaly byly zcela v souladu s originálem.
  Poté se konala bohatá hostina a již během ní se konal první zápas gladiátorů. Dva pečlivě umytí a naolejovaní Parthové bojovali. Útočili na sebe meči. Ten větší minul několik ran mečem do hrudi a břicha a zhroutil se na písek. Boj se ukázal být prchavý a téměř všichni Římané, nespokojení s takovým výsledkem, naklonili prsty dolů - skončete s ním! Jim Hawkins se zdržel hlasování. Nechtěl vypadat krutě nebo milosrdně.
  Parth bez návalu svědomí bodl svého krajana. Tím vlastně gladiátorská vystoupení skončila. Teprve ke konci hostiny, když Julian, stejně jako Nero, zazpíval píseň, byli vojáci znovu povoláni na stadion. Tentokrát to byli dva dorostenci.
  Bojovali dost dlouho a způsobili si navzájem mnoho ran. A nakonec si zcela vyčerpaní probodli hruď mečem a ztuhli.
  Jung Jim dupl bosou nohou a nespokojeně poznamenal:
  -Tvůj otec slíbil, že v gladiátorském souboji nebudou žádné děti!
  Julian rozhodně odpověděl a praštil pěstí do stolu:
  - A to nejsou děti! Už jim je čtrnáct!
  Tento výsledek způsobil mezi Římany určité zklamání a mrtvé bojovníky vypískali.
  Jim nic nenamítal. Sám o čtrnáctiletých dětech neuvažoval. Když už kluk může být se ženou, tak to není dítě!
  Ano, a v těch dnech v takových letech se v Gaskoňsku vzali a vzali. Starověk a středověk jsou jedno!
  Zápasy gladiátorů začaly další den.
  Parthové mezi sebou bojovali. Zuřili, házeli sebou a bodali. Prolilo se mnoho krve a potu.
  Již v první bitvě bojovalo na každé straně dvacet lidí. Ti, kteří vyšli první se zelenými bederními rouškami, a druzí se žlutými. Bitva pokračovala s různým úspěchem. Vyhráli zelení, ze kterých zůstali na nohou jen tři a i ti se vážně zranili.
  Druhý duel dopadl o něco méně krvavě než ten první.
  Tentokrát bylo na každé straně patnáct mužů. Někteří v oranžových obvazech, jiní v modrých. Těžké boty řinčí o písek. Gladiátoři sami jsou polonazí, mnozí jsou chlupatí, takže podívaná je dost barbarská a napjatá. Oranžová se zdála být silnější, i když se boj obecně ukázal jako konkurenční. Následovala tvrdohlavá výměna úderů, kapala krev.
  Obě strany se houpaly jako vlnový vánek.
  Oranžová se ukázala být silnější, z toho pět válečníků se postavilo na nohy. A těm modrým, kterých byly hromady, ale byli zabiti, jim Římané neodpustili.
  Boje byly v plném proudu. Zde například tři lvi a pět Parthů s tupými meči. Lázně se ukázaly být krvavé... Tentokrát se štěstí usmálo na lvy, kromě zvířat také, a meče dostali zajatci krátké, rezavé a dlouho neostřené.
  Poté do ringu vstoupili teenageři ozbrojení pouze dýkami. Bylo tam tolik křiku, křiku, kousání. Proplétali se v objetí a bodali do sebe hroty, naráželi, kopali. Kluci byli tak zuřiví, že se ani nedívali, kdo je v jakém týmu. Prostě se zabili, zmrzačili a na místě skončili.
  Jeden z nich tomu druhému dokonce vyrval srdce z jeho svalnaté hrudi, což způsobilo, že ten druhý zemřel prudkým šokem bolesti.
  Jak je to těžké a nechutné, ale zároveň krvavě vzrušující. Když zažijete směs vzrušení, rozkoše a zároveň hnusu, když se nazí, zpocení, krvaví a pořezaní teenageři navzájem týrají a koušou zbraněmi.
  A v dávných dobách se rodí mnoho dětí a velké množství chlapců se účastní gladiátorských zápasů. Jsou méně hodnotným zbožím a nejsou tak žalostné. Mladí otroci často bojují zcela nazí a vždy bosí.
  Gladiátorky jsou také téměř vždy bosé, kromě těch nejslavnějších z nich. Takové dívky si oblékají elegantní sandály, aby zdůraznily svůj vyšší status.
  Otroci nemají nosit boty až do dospělosti, pouze v chladném počasí dostávají hrubé dřevěné boty, aby se cenný dobytek neohnul zimou. A pokud je dítě přirozeně silné a snese sníh, nechají ho raději bez tuniky. Děti svobodných Římanů a zvláště patricijů nosí v chladném počasí sandály nebo pantofle a boty, aby byly méně jako otroci.
  Jim Hawkins je samozřejmě jako syn boha Apollóna nad podobnými předsudky. Ale někteří parthští zajatci, kteří se dívali na chlapce v šortkách, jak sedí sám vedle císaře, si ho zřejmě spletli s čestným kozhnkem a zašeptali.
  A Jimův sluch je velmi ostrý a je to nepříjemné, když na tebe takhle myslím. K princi přistoupili dva polonazí otroci a začali chlapci dělat příjemné masáže bosým nohám. Je to tak dobrý pocit, být dojatý asijskými dívkami. Zřejmě také zajaté otroky v dobyté Parthii.
  Na nohou zůstal pouze jeden z dorostenců, který se však také kvůli četným ranám nemohl postavit rovně a postavil se na všechny čtyři.
  Další souboj byl trochu exotičtější. Čtyři krokodýli proti dvěma tuctům Parthů s holemi. A jen jeden měl v rukou sekeru. Aligátoři se vrhli na vězně a oni v reakci na to bili holemi. Někteří Parthové uprchli. Krokodýl je velmi děsivé zvíře. Jak pusa cvaká, tak pokousaný Parthian zemřel v takových zubech.
  A druhý válečník už přišel o nohy a druhou ruku. A krokodýli gladiátoři jedí velmi s chutí.
  Vysoký Peršan se sekerou posekal aligátora sekerou. Ani nereagoval: ukázala se tak silná kůže. A všechno bije v řadě a spěchá pohltit každého, kdo spadl pod tesáky.
  Objevil se krvavý nepořádek. A začalo se to šířit po písku a štěrku.
  Jim Hawkins začal flirtovat s otrokyněmi...
  Pracovní den skončil a chlapci byli odvedeni na večeři. Polonazí chlapci byli unavení a hladoví. Dostali porci ryby a rýže, pak je polili vodou a poslali odpočívat do chatrče. Chlapci plácali holýma opálenýma nohama.
  Pak spát...
  Jim ale nemusel odpočívat, byl znovu vychován. Tentokrát před ním místo bývalé krásné dívky byla docela tlustá Frau Madame. Tohle je manželka hlavního dozorce. Když se zjevně dozvěděla o postelových schopnostech mladého otroka, rozhodla se to s ním zkusit sama. Vypadala tak na pětatřicet nebo něco málo přes, ale byla to nenasytná, tlustá a nepříjemná žena.
  Při pohledu na hezkého chlapce, kterého dozorci vyvedli, zahvízdala:
  - A ty jsi ještě kočka!
  Ale když její ruka strhla šortky a odhalila chlapcovu velkou důstojnost, dozorcova žena zavyla slastí. Chytila mužskou dokonalost do rukou a začala ji tahat. Pulzující tyč se nafoukla a obrovská, tlustá paní Madame spadla dolů a obkročmo se posadila na Jima Hawkinse. Mladý chatař smyslně zasténal. Dotek ženy vzrušil mladého hřebce. A všechno to vypadalo tak skvěle.
  Teenager pod statnou ženou, která na něm jezdí. A přitom ještě řvát z orgasmu. A to vše za přítomnosti dozorců, kteří vypouštěli škodolibé vtipy, a přiběhli se podívat i puberťáci z kasáren.
  Žena vyskočila a zařvala. Seskočil. Ale Jim, velmi vzrušený teenager, ještě neskončil a on sám ji začal dloubat, ležíc na jejích zádech.
  Žena začala znovu sténat a třásla se v divokém orgasmu. Byla prostě úžasná. Prsa jsou velká, bradavky šarlatové a tělo je zpocené. Než šla k chlapci, umyla se. Jim tedy políbil její ňadra, ne bez potěšení. A pracoval obětavě.
  Žena několikrát skončila a zeslábla. Nakonec pustil tryskáče a palubního chlapce. Dozorcova žena vystrčila ústa a slastně slízla sladkou kaši. Moc se jí to líbilo. Jak chutné semínko u mladých, zdravých, fyzicky vyvinutých chlapců.
  Načež se rozešli. Unavený po práci a sexu šel chatař na palandu. Tam už masturbovali další chlapci. Velmi je vzrušoval pohled na sex. A pracovali rukama. V baráku byl cítit zápach, něco specifického.
  Ale je tam mnoho prasklin a zápach zmizel a chlapci z otroků usnuli.
  Všechno dopadlo dobře...
  Další den se to samé opakovalo. Vstávat, snídaně spíše skromná a práce. A práce je to dost nudná.
  Jim s velkými obtížemi čekal na poledne, kdy měla dorazit jeho krásná vášeň. A trochu složil;
  Jako příboj řeky, která se vytrhla z břehů povodně, se k čerstvě vysekané pevnosti vrhla obrovská horda barbarů. Na samostatné věži, která se vůbec nebála šípů, stál vysoký muž v lehké, bronzové zbroji a s mečem v silné, svalnaté ruce. Kudrnaté vlasy, na velké hlavě, již docela šedě a stažené stříbrnou obručí. Pohled je navenek klidný, silné vzrušení vydávají pouze zužující se a následně rozšiřující se zorničky! Neobvykle vysoký muž se širokými rameny, stojící po pravé ruce, zahřměl mohutným basem:
  - Jsme pod útokem, velký! Z celé Galie se shromáždily nepřátelské kmeny. Velikost Říma je v sázce!
  Muž klidně odpověděl a hrál si s dýkou s drahocennou rukojetí:
  - A myslíš, že se Antony rozhodl, že jsme sem přišli sbírat houby a ne krutě bojovat?
  Mark Antony zmateně řekl:
  - Ale jaký smysl měl Julius, že dovolil barbarským Galům shromáždit všechny síly, stovky jejich kmenů, namísto použití jednoduché a spolehlivé taktiky: mlátit, mlátit po částech!
  Caesar odpověděl s úsměvem:
  - Alexandr Veliký dal Dariovi dva roky na to, aby shromáždil obrovskou armádu z celé své rozsáhlé říše a porazil ho v otevřené bitvě. Jsme ve válce už osm let. Pokud budeme pokračovat v kampani stejnými metodami, pak nám na to nebude stačit celý život!
  Římští lučištníci stříleli přesně kvůli zubům umístěným na zdi, ale Galů bylo tolik a prchali v tak hustém davu, že bylo nesrovnatelně těžší je minout než zasáhnout. Ti barbaři, kteří padli, probodnuti šípy, byli nemilosrdně pošlapáni svými spoluobčany. Koňská kopyta a hrubé boty s dřevěnou podrážkou se ošklivě rosily, směs špíny a krve. Caesar neodolal a sám vypálil šíp, který zamířil na mladého muže vzpínajícího se na bílém koni. Mezi Galy je obvyklé, že vůdci klanů jezdí na koni sněhově bílého obleku, který symbolizuje čistotu a patronát světelných duchů.
  Caesar byl vynikající střelec, lukostřelbě se učil už jako malý chlapec. Přísná učitelka na každou miss předepsala pět ran liánem na záda dítěte. Malý Julius však byl nejen zbičován, ale také naučen soustředění, pravidlu dýchat, potlačování únavy. Právě teď se Caesar snaží upravit svůj dech ovládáním tepové frekvence.
  A barbaři už útočí na hradby. Galové nejsou tak hustí barbaři, z mnoha dlouhých stromů udělali stovky různých schodů, někdy tak širokých, že by po nich mohl jet i vůz.
  Galové řvou jako medvědi, kteří celou zimu nejedli. Přitom tloukli meči proti meči a pískali. Římští lučištníci pálí téměř naprázdno, bojovníci s pomocí praků tlačí schody dolů. Ale je jich mnoho a Galové se plazí jako housenky a nevěnují pozornost ztrátám. I na dálku je cítit, že barbaři páchnou alkoholem, zdá se, že představitelé Kolína nad Rýnem si na hruď vzali pořádnou dávku starodávného měsíčního svitu.
  Nahoře je potkají silné údery dvousečné římské sekery a krátké meče. Zde jsou první ztráty mezi Římany, padá setník probodnutý rohem, rozzlobení Galové trhají jeho tělo na kusy a dva římští vojáci se zhroutili najednou.
  Caesar krátce řekl:
  - Nalijte dehet na barbary!
  Varné kotle se instalují na speciální přípravky. Jsou zvednuty primitivním jeřábem, převrátí se a vysypou na hlavy Galů. Vroucí láva barbary spaluje, doslova šílí bolestí. Nahoru stoupá dusivý zápach spáleného masa. Oslepení a popálení Galové se opřeli, ale oštěpy a sekery velké armády postupující za nimi jim nedovolily ustoupit. Už tam teče hodně krve, ale když se smíchá s pryskyřicí, je to tak strašidelné...
  Mark Antony křičí:
  - Podpálit!
  Pochodně letí dolů, pryskyřice vzplane. Galové hoří a spěchají zpět. Jsou zadupané zadními řadami, schody se propadají. A znovu a znovu barbaři padají. Ale útok, i přes strašlivé ztráty, nemyslí na zastavení.
  Obrovské rohy Galů, v nichž nefoukají rty, ale těžcí válečníci dupou pod nohama speciální měchy vyrobené z buvolí kůže. Z toho, co je rachot neobvyklé, viskózní, působí zvláštním způsobem na psychiku Galů, jako zvuky temných bohů volajících po výkonech.
  Caesar je stále klidný a s úsměvem říká:
  - Barbaři, pro ně jsou zvuky důležitější než duše!
  Antony odpověděl:
  Kněz Claudius přinesl Jupiterovi a Marsovi velkorysou oběť a bohové řekli, schvalujeme vaše závazky a dáme vám vítězství!
  Caesar odpověděl ve stylu veršů:
  Olympští bohové jsou silní
  Ale nepomáhají slabším!
  Pokud jsme věrní Jupiteru,
  Vybudujme světovou velmoc!
  K vítězství potřebujeme vojáky,
  Z oceli, ruka a spousta umu!
  Po úderu se zlá horda rozpadne,
  A pak nás čeká velká cesta!
  Anthony schválil:
  - Nechť je oslaveno záře Jupitera!
  Z odrazů chlapce vyrušoval vzhled kočáru. Nesli ji tři bílí koně. Konečně se objevila láska srubaře Jima.
  Dívka, která byla mladá a zralá zároveň, se dívala dalekohledem na svalnatého atletického chlapce. A vydal rozkaz:
  - Vezměte ho k nám!
  A v její kajutě seděly dvě dívky. Jima dozorci pronásledovali bičem. Pohledný mladík naskočil do kočáru. Trenýrky se mu okamžitě strhly. Jedna z dívek vzala pulzující, vzrušenou tyčinku do úst a cítila potěšení. Panička, aby prožila rozkoš, popadla chlapce za vlasy a vrazila mu obličej mezi nohy. A Jim, který už měl zkušenosti, okamžitě spustil jazyk.
  Třetí dívka vzala Yoongiho za pravou ruku a strčila si ji do lůna. A mladý milenec použil prsty. A vyrážíme. Chlapec a tři dívky jsou tak cool.
  Jim zuřivě pracoval. Paní skončila a potřísnila jeho obličej. Poté začala s jazykem sama pracovat. A zbylé dvě služebné se spokojily s mrštnýma rukama kajuta. Pravdou pak je, že jeden z nich vstal a vrazil mladému krasavci do tváře poprsí. S jejím velkým nadšením začal pracovat s jazykem.
  Paní donutila, dovedně pracujícího chatrče dokončit. A s potěšením olizoval tento bílý, sladký krém. Jim byl mladý a hypersexuální a jeho mužská dokonalost klesla jen na pár sekund a pak se znovu nafoukla.
  A Paní přikývla.
  - Pojďme pracovat, mladý muži!
  Jim začal bušit. A dáma smyslně zasténala. A byla to tak příjemná práce. A další dívka mu potřísnila obličej.
  Nahradila ji kamarádka a opět se do dívčina lůna vřítil chlapecký jazyk. A velmi zručně zpracoval stěny navlhčené jeskyně. Dívka se začala třást orgasmem. Bylo to pro ni velmi příjemné. S divokým řevem skončila i panička.
  Kluci na plantáži zvedli hlavy a poslouchali. Ale dozorci je nemilosrdně mlátili ostrými lopatkami po jejich tenkých, ale šlachovitých zádech a křičeli:
  - Práce! Pracovní stvoření!
  Jim taky pracoval. Skončil, ale šikovné ruce paničky opět pozvedly dokonalost. A chatař začal dloubat jinou dívku. A paní se dožadovala jazyka. Co je to po tom všem tak pěkné a velmi cool.
  Jim pracoval. Jedna z dívek ho začala lechtat na hrubém, zaprášeném podpatku. Pak vklouzla nohou mezi nohy. A začala sténat.
  Jim Hawkins energicky zavrtěl holými prsty a to ho vzrušilo.
  Se třemi nádhernými dívkami najednou - je to skvělé. A tvůj jazyk se koupe ve šťávě.
  Paní skončila a vzala mladíkovu hůl do úst. A znovu vylil kaši, i když už menší. Ale paní se olizovala až do konce.
  Pak znovu pozdvihla dokonalost jazykem. A přiměla chlapce, aby zatloukl její chlípné ňadro.
  A jazyk si pro sebe našel další zvlhčenou jeskyni. A jak to bylo chutné. A obnažené prsty chlapcových nohou vzrušovaly a přivedly další dívku k orgasmu.
  Jak úžasné a úžasné to všechno bylo. A Jim Hawkins pracoval s velkým nadšením, aniž by se cítil unavený.
  A dívky se stále třásly a končily v divoké extázi. Konečně byli úplně vyčerpaní a slunce se začalo naklánět k obzoru a potemnělo.
  Tak tři děvčata a chlapec usnuli v kočáru a nosy jim smrkaly. Těla byla nahá, unavená, vyčerpaná.
  Jim začal chrápat a chlapce, který měl pohádkový sen, nikdo nerušil.
  
  
  
  PROMAŽENÁ ŠANCE ROKOSSOVSKÉHO
  ANOTACE.
  Stalin poslouchal Rokossovského a udeřil Pauluse jako první. Zdálo se to jako zajímavá strategie a taktika, ale vede to k nečekaným důsledkům. Nyní jsou jedinou nadějí dívky.
  . KAPITOLA 1
  Místo úderu na Mainstein v prosinci 1942 nařídil Stalin nejprve, jak navrhoval Rokossovskij, porazit Pauluse. A sovětská vojska zaútočila na Němce v opevnění. Stále byli docela bojeschopní a spoléhali na silnou obranu. Výsledkem bylo, že Paulus nedokázal porazit. A Mainsteinovi se podařilo prorazit z jihu. A propustil skupinu ve Stalingradu.
  Stalin nařídil dobýt město zpět za každou cenu. A rozpoutaly se tvrdé bitvy. Jestliže byl ale Stalingrad symbolem hrdinské obrany Rudé armády, nyní se stal jakýmsi znakem zarputilé obrany ze strany Němců.
  Sovětská vojska byla uvězněna ve směru na Stalingrad a ke kolapsu fronty nedošlo. Kromě toho také Rommel dostal včas od Hitlera posily a pravomoci, podařilo se mu provést účinný úder v Alžírsku. A porazil americké jednotky. Jen Němci vzali více než sto padesát tisíc zajatců. Za těchto podmínek nabídl Roosevelt Třetí říši příměří a jednání. Churchill udělal totéž. A boje na Západě ustaly. Němci si ponechali část Afriky a její zdroje.
  Začala jednání, která se protáhnou dlouhé měsíce. A německá vojska budou pokračovat v boji.
  Hitler byl samozřejmě dost chytrý, aby vyhlásil totální válku a zvýšil výrobu zbraní. Pracovní síly je dostatek. Rudá armáda ztratila spoustu času a vojáků bojujících ve Stalingradu. A koncem února Němci vytvořili další zálohy a udeřili ze severu. Bitev se účastnili "Tygři" i "Panteři". A ve stejnou dobu dorazilo velkolepé eso pilot Marseille. Velmi silný bojovník. Za tři sta sestřelených letadel byl prvním německým pilotem vyznamenán opět Rytířským křížem Železného kříže s dubovými listy, meči a diamanty.
  A Němcům se podařilo prorazit ke Stalingradu ze severu a vytvořit další kapsu sovětských jednotek.
  A Rudá armáda byla obklíčena a byla ovládnuta. A Němci ji zařídili jako štípnutí kuřete.
  A myslí tím, že německé dívky na "Panther" ukázaly největší třídu.
  Tady to Gerda přibila pomocí holých prstů na nohou. A rozbila sovětskou čtyřiatřicítku a zavrčela:
  - Na zlaté medaile!
  Tady jsou bojovníci. A jak bude Charlotta tlučena za pomoci šarlatové bradavky jejího prsu. A další sovětské auto bude vraženo. A je to taková zrzavá liška - prostě super.
  Charlotte to vzala a zazpívala:
  - Zamiloval jsi se do ďábla
  A rozhodl se jí dát svůj kapitál!
  Magda také vystřelila, použila holou, kulatou patu a vyjekla:
  - Za nejdůmyslnější sebevědomí!
  Pak vyplázla jazyk.
  A Kristina, která porazila jahodovou bradavku na knoflík a rozbila sovětský HF, zavyla:
  - Pro největší rekordy tankových jednotek!
  Němci v březnu porazili sovětské jednotky v kotli. Část ruských jednotek se vzdala. A to byl úspěch Třetí říše. Poté se situace ještě více vyhrotila ... Ale přišlo bláto. Rudá armáda začala obnovovat škody a Němci se sami doplňovali. Stalingrad byl pod kontrolou Wehrmachtu.
  Až do konce května zavládlo ticho. Němci vychovali nové tanky: "Panther", "Tiger", samohybná děla "Ferdinand" a modernizovaný T-4. To jsou velké síly. Do série vstoupily také nejnovější stíhačky ME-309 a Focke-Wulf. Pro Rudou armádu to byl problém. Marseille, která sestřelila 500 letadel, obdržela pátý stupeň Rytířského kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. Toto eso se ukázalo jako extrémně hrozivé a nebezpečné.
  Toto je opravdu nejnebezpečnější z es.
  A pak se na obloze objevily bosé Albina a Alvina. A tyto dívky jsou extrémně impozantní a bojují pouze v jedněch bikinách.
  Albina vystřelila holými prsty, sestřelila sovětskou stíhačku a zpívala:
  - Jsem velký orel,
  Dobiju hlavní město Moskvu!
  Alvina sestřelila sovětský útočný letoun pomocí šarlatové prsní bradavky a zapištěla:
  - Vznášejí se sokoli jako orli!
  Ano, Němci jsou zde silní a jejich letadla, zejména nejnovější ME-309, mají velmi silné zbraně: sedm palebných bodů, z toho tři 30milimetrové vzduchovky - to je vážné!
  Pro Rusko je to velký problém.
  Němci postupují směrem na Astrachaň. A přitom jsou úspěšní. Rudá armáda na to navíc není zcela připravena. Navíc se "Tiger" ukázal být doslova šokovým tankem. Jeho vzhled vyvolal hrůzu a úžas.
  Za měsíc se Němci dostali ke Kaspickému moři a odřízli Kavkaz pozemní cestou od hlavního území SSSR.
  A pak Turecko konečně vstoupilo do války. A má spoustu tanků, včetně amerických.
  V současné době jsou USA a Británie ve válce s Japonskem a to se do bitvy nepouští. Ale situace je již kritická.
  Tiger-2 začal přijíždět na frontu. Mohla být uvedena do série dříve v reálné historii. Ale touha udělat to společně s Panther-2 ovlivnila. A nyní mají Němci více zdrojů a spojenecké bombardování jim prakticky nezasahuje. Navíc Spojené státy také prodávají Němcům suroviny a ropu. Němci nepotřebují americké tanky - jejich vlastní jsou lepší. Ale pak můžete získat bombardéry a útočit na letadla. Jsou dobří. Zejména B-29.
  Němci však již od srpna vstoupili do řady Yu-288, která je v bombovém zatížení o něco horší než americká a překonává ji rychlostí a manévrovatelností.
  Němci lze říci na bílém koni. A jejich jednotky postupují podél Kaspického moře. S každým týdnem Rusko ztrácí sílu a iniciativu.
  Souboje jsou obecně krvavé.
  V září už Němci dobyli Kalmycké území i Dagestán. A už vstoupili do Ázerbájdžánu. Situace se zhoršila. Turci obklíčili Jerevan a obešli ho ze všech stran a obsadili Batumi. V polovině září se přidali k Němcům.
  Situace na Kavkaze se stala beznadějnou. Stalin nabídl Hitlerovi mír za výhodných podmínek pro Německo. Führer ignoroval vůdcův návrh.
  V říjnu už byly boje o Batumi v plném proudu. Situace se ukázala jako mimořádně obtížná. A nejhorší na tom je, že ta mezera není vidět. Rudá armáda se pokusila postoupit středem, ale Němci byli ve střehu a odrazili.
  V září se v seriálu objevil "Panther" -2. Je docela těžký na třiapadesát tun, ale s motorem o výkonu 900 koní. A dělo ráže 88 mm v ráži 71EL. Boje jsou samozřejmě urputné, ale německý vůz je v čele chráněný dobře, po stranách uspokojivě. "Panther" -2 je nejlepší tank druhé světové války. SSSR připravuje T-34-85 a IS-2. Ale tyto tanky stále nejsou dostatečně silné, aby bojovaly s Pantherem-2, ze kterého chtějí Němci udělat svůj hlavní tank.
  Do zimy je téměř celý Kavkaz pokořen. Nastala provozní pauza. Němci shromažďují síly k útoku na jaře. A Rudá armáda hodně ztratila a také hromadí.
  Stalinovými zvláštními nadějemi jsou IS-2 a T-34-85, tanky s výkonnějšími zbraněmi a poněkud silnějším pancéřováním. Ale německý "Panther" -2, který mají Němci jako střední tank, je silnější než těžký sovětský IS-2 v pancéřování děla a v čelním pancíři, zejména v čele věže. A o T-34-85 není co říct.
  Během zimy a časného jara vyráběli Němci hodně "Panther" -2. Tento tank se v květnu dostal na vrchol série. T-4 byl také vyroben kvůli své jednoduchosti a dobře zavedenému řetězu. Ale byl také odstraněn. Stejně jako obvyklý "Panther" platí i to druhé pouze v červnu spolu s "Tygrem". Ano, obvyklý "Tiger" byl díky svým dobrým bojovým vlastnostem také v sérii. A teprve od června 1944 zůstaly v sérii dva hlavní tanky: "Panther" -2 a "Tiger" -2. Poslední tank má silnější motory o výkonu 1000 koní, takže obě vozidla docela jezdí.
  V květnu začali Němci postupovat dvěma směry. Do Saratova ze Stalingradu a do Tichvinu, aby se Leningrad dostal do dvojitého kruhu. V Karélii zároveň přešli do útoku Finové a Švédové. Přes Kolontaiho nejlepší úsilí se Němcům podařilo přesvědčit Švédsko, aby vstoupilo do války.
  Po ztrátě ropy z Kavkazu a Baku už vlastně SSSR nemá šanci. Proč si tedy území nezmocnit pro sebe?
  Navíc si vzpomněli na Karla Dvanáctého. Je čas se pomstít. Atmosféra je navíc příznivá.
  Rudá armáda je tedy dvojnásob obtížná. Němci rychle obsadili Saratov. Protože hlavní síly se soustředily ve středním směru a pokrývaly Moskvu. Nicméně, Tikhvin byl dobyt, i když trochu pomaleji, protože město bylo dobře opevněno. Leningrad upadl do dvojitého kruhu.
  Boje o město Kuibyshev byly poněkud delší. Právě zde došlo k evakuaci hlavních institucí. A nedostanete je tam snadno.
  Němci ale Kujbyševa obklíčili.
  A když je město obklíčeno, dříve nebo později mu dojde munice a jídlo.
  Hitler se radoval. A dokonce na oslavu uspořádal první zápasy gladiátorů ve Třetí říši.
  Krásné, polonahé dívky bojovaly a bylo to skvělé. A kromě nich i svalnatí kluci v plavkách.
  Po pádu Kujbyševa postupovali nacisté směrem na Uljanovsk. A pohybovali se sebevědomě.
  Proudové letouny se bojů účastnily stále aktivněji. Zvláště účinné byly bombardéry. Musím říct, že jsou docela fajn.
  A sovětské stíhačky je nedoženou a protiletadlová děla moc neberou.
  Tady je taková situace.
  A teď už nacisté útočí na Uljanovsk. A to je vážný nárok na vítězství.
  Rudá armáda se ale brání. Komsomolské dívky bojují obzvláště krásně a zoufale.
  Bojují s divokou zuřivostí, ukazují své jedinečné hrdinství. A zároveň také zpívají;
  Šikovné dívky bojují za Rusko,
  Jsou velmi hrdí a Svarogovi synové ....
  Naše kráska tak trefně zasáhne kulometem,
  Satanovi služebníci nás nebudou moci zlomit!
  
  Bojovali jsme statečně, bojovali jsme proti fašismu,
  Porazíme zlý Wehrmacht, i když nepřítel je silný...
  Věřím, že se brzy dočkáme komunismu,
  Zlaté listy, jasné z javoru!
  
  Není naše země lepší, komunismus je krásnější,
  Aby naše vlast zářivě kvetla ...
  Světlokřídlé štěstí přijde na planetu,
  A sen o lepším životě se brzy splní!
  
  Věřte, že naše Rusko se stane velkým štěstím,
  Maria bude vládnout, Lada matka bohů...
  Zastavíme nápor pekelné divočiny Wehrmachtu,
  A nepotřebujete další a zapamatovaná slova!
  
  Nepřítel nebude schopen vyrvat srdce dívek,
  My bojovníci jsme nabrousili ostrý, zběsilý meč...
  Hlas krás velmi dobře zná volání,
  A budeme moci rozsekat fašistické hordy!
  
  Vězte, že my členové Komsomolu se nikdy nevzdáme,
  Položíme všechny nacisty tou nejostřejší čepelí...
  Ať tváře našich dívek září zlatem,
  A fašistu udeříme pěstí do obličeje!
  
  Bosá dívka se řítí skrz drsné závěje,
  Aktivně čmárá hromem blesků z kulometu ...
  Vy fašisté se musíte utopit,
  Protože Vlast je monolitní pevnost!
  
  Porazíme fašisty, i když mají moc míru,
  Strýček Sam se rozhodl hrát spolu s Fritzem v této bitvě.
  Z Adolfa si udělali modlu,
  A teď má proti nim ruské armády!
  
  Zde se vaří zlé bitvy, v bitvě tohoto člena Komsomolu,
  Rozdrtí nacisty, i když v nerovném boji ...
  Hlas dívky ze stříbra je tak zvučný,
  Kráska Hitlerovi-Satanovi nepodlehne!
  
  Náš ruský podíl je neustále vyhrávat,
  Ačkoli fašistická armáda nezná číslo ...
  A tvrdě jsme udeřili Adolfa do čelisti,
  Práce Moskva podlehla náletu!
  
  Už jsou tu závěje a dívky jsou bosé,
  Míhají se holou patou jako stopa zajíce...
  Členové Komsomolu se řítí do bitvy,
  Věřte, že nepřítel svítání neuvidí!
  
  Nedávejte fašistům milost v bitvě,
  Jejich armáda bude v pekle jako ďábel v plamenech...
  Dostaneme odměnu z rukou Ježíšových,
  Bude velmi divoký, ruské dívky medvěd!
  
  V případě potřeby se otočíme, všechny hory jsou zasněžené,
  A my budeme stát ve vesmíru světelného ráje komunismu ...
  Naštěstí pro nás výstřel z děl Aurory,
  A brutální fašismus byl uvržen do pekla!
  
  Stalingrad nepodlehl, my jsme pod ním vzdorovali,
  I když horda vypukla z oceli a pekla...
  Dívky házely bosé granáty nohama,
  Protože členové Vlasti Komsomolu je jedna!
  
  Věřím, že budeme v Berlíně, i když je to těžké,
  Nacisté mají "Pantery", "Tygry", "Lvy", "Ferdinanda"!
  Dívka si přitáhla řetězovou tyč na rameno,
  Protože členové Komsomolu v bitvě jsou nelítostný talent!
  
  Srdce mladé dívky je dáno Ježíši,
  Také Lenin a Stalin žijí ve vášnivé víře...
  Aby už nebyly dovedné pochybnosti,
  Řekněme pevně a důrazně, že Adolf je kaput!
  
  Rozdrtíme dračího prezidenta meči,
  A my zničíme jeho gang po staletí...
  Pošlapeme fašistické hordy dívek nohama,
  Ať se naplní světlo, svatý sen!
  
  Dejte lidem svobodu, jejich myšlenky a pocity,
  Aby hvězda svítila jako slunce komunismu ...
  Protože budeme mít kaši s máslem tak hustou,
  Věčné mládí naší sestry se navždy stane námi!
  
  Tady přijde světlo, Vlast se bude třpytit...
  Vlast pro nás bude ve slávě po staletí...
  Budeme stát na vrcholu, ty věříš komunismu,
  Síla ruského ducha, vězte, že bojovník je skvělý!
  
  Zde je Rusko připraveno stát se laskavějším a krásnějším,
  A pomozte celému světu jít ke štěstí v ráji ...
  Jsme schopni dobýt vesmír i na okrajích,
  Vesmír bez okraje ke štěstí sil přinést!
  
  Ale pod patou zlé Říše nebude žádné Rusko,
  Protože má skutečný talent pro boj...
  V tanci našich dívek, k tomu hodinovému strojku,
  Co kráska uvěří nějakému výsledku!
  
  Brzy přijde éra zářivého slunce,
  Když sláva vlasti velkolepě rozkvete ...
  Naše armáda skvěle bojuje s pekelným Wehrmachtem,
  A bude schopen smést hordu zlého Fritze!
  
  Zdrávas svatá Lado, naše Matko Boží,
  Zrodil jsi Peruna a Yarila staletí...
  Beznadějná kaše víru nedostane,
  Pokud hodně utrácíte, neudržíte slova!
  
  Nejdůležitějším vládcem je velký Stalin,
  Lenin mu odkázal nejmoudřejší cestu do Edenu...
  Protože Josef je vládcem světla,
  A nějaký moment pro lidi ideální!
  
  Nacisté nebudou schopni oklamat vlast,
  A odříznout Moskvu od Volhy, od Sibiře ...
  Věřím, že to bude žít - Rusové za komunismu,
  A Adolfova síla - vymažu tu dívku!
  
  Brzy bude vítězství, je to pravda jako slunce,
  Brzy tam bude záře, jako paprsky kvasaru ...
  A věřte Rusku, komunismus se vyvine,
  No, jestli mi nevěříš, tak radši mlč!
  
  Věda brzy vzkřísí mrtvé komunismu,
  Její moudrost je bez hranic, velká jako kvasar...
  Fašisty porazíme svou dobrou náladou,
  Nepropadejme pokušení zlatého pytle!
  
  No, zkrátka to přejde, tohle je sakra doba,
  My dívky vstoupíme do Berlína v červeném...
  A naše bezmezná zátěž skončí,
  Protože si své štěstí vezmeme bojem!
  Děvčata bojovala dobře. Dokonce házeli granáty holými prsty. Ale samozřejmě, síly jsou již velmi nerovnoměrné.
  Uljanovsk padl, i když ho Němci museli zcela obklíčit. A pak se nacisté přiblížili ke Kazani ...
  Přišel podzim a spustily se vydatné deště. Němci dobyli také Uralsk, Gurjev a obklíčili Orenburg. Nyní je situace ještě složitější.
  Hitler měl nyní všechny karty a iniciativu. A Marseille obdržela za sedm set padesát letadel, která sestřelila, unikátní ocenění: Rytířský kříž Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. A za tisíc sestřelených letadel Velký kříž Železného kříže - což je velmi cool.
  V zimě je pauza. Obě strany nashromáždily sílu a vytvořily nové zbraně. SSSR dostal samohybné dělo SU-100. Je docela praktická. A relativně levné a snadno vyrobitelné. A také stíhačka, i když ne masivní Jak-3, kvůli nedostatku duralu nebyla pořádně vypuštěna. A LA-7. Ne každému se to samozřejmě povedlo.
  Proudové letouny zatím do série nevstoupily. Na rozdíl od Němců.
  Navíc nacisté měli "Pantera" -3. Tento vůz měl nižší siluetu a silnější pancíř s velkými sklony plechů. A dělo bylo průbojnější a přesnější na 88 mm 100 EL. Ano, je to seriózní stroj. Pancíř boků se zvětšil na 120 mm se sklony a čelo na 200. Hmotnost vzrostla také na 65 tun, ale také motor zesílil na 1200 koní. A silueta je znatelně nižší, kvůli umístění motoru a převodovky v jednom bloku. A tohle je seriózní auto.
  A objevil se "Tiger" -3. Vážil 90 tun, ale motor měl výkon 1500 koní. A brnění je ještě silnější a zbraň je silnější.
  Řečeno na rovinu, situace je napjatá.
  Navíc diskotéky v pětačtyřicátém roce šly do série. Je pravda, že nejsou nijak zvlášť účinné kvůli zranitelnosti vůči protiletadlovým dělům a velkým rozměrům. Byli ale velmi rychlí a vystoupali do výšky dvaceti kilometrů.
  Boje byly obnoveny na jaře.
  Nacisté zahájili ofenzivu proti Moskvě. A opět ty nejkrutější bitvy.
  Ale Rudá armáda zoufale bojuje.
  A zároveň také průkopníky v bitvě.
  A statečné děti zpívají a dupou bosýma nohama na kůru ledu;
  Jsme průkopníci - hrdinové vlasti,
  Kdo se narodil ve znamení října...
  Nebudeme litovat života pro Rusko,
  Ke slávě s rudým praporem krále!
  
  Milujeme a víme, jak tvrdě bojovat,
  Nacisté horlivě vylomili rohy ...
  Granáty máme v prostorné brašně,
  Život pro nás pionýry není drahý!
  
  Milujeme naši svatou vlast,
  Co vytvořil impozantní komunismus...
  Tady je komsomolská dívka, která chodí bosa sněhem,
  A fašista nás chce srazit dolů!
  
  Horlivě jsem bojoval s nacismem poblíž Moskvy,
  A všechny nepřátele jsme posekali srpem...
  Proč byl tento Wehrmacht dán Rusům,
  Udeřím ho pěstí!
  
  Jsem průkopníkem a pod velkou Moskvou,
  Bojoval jako obří válečník...
  Zastavil divoký nápor fašismu,
  Máme jednoho Pána Nejvyššího druhu!
  
  V obrodě Ruska nejsou žádné hrany,
  Skvělý Stalin, zvedl nás z kolen...
  Svarog velký, nejvyšší mesiáš,
  A Ladův zářivý ideál!
  
  Jsme průkopníci, chlapci, dívky,
  Milujeme bojovat - to je náš osud ...
  A hlas člena Komsomolu volá,
  I když vládne krvavý chaos!
  
  Rusko je vlast Svaroga,
  A komunismus osvětlil cestu...
  Pionýři nepotřebují zlého Boha,
  Nepřítel nás nebude moci ohnout v pěst!
  
  Máme chladný tank se šikmým pancířem,
  Pro Fritze je tak snadné neprorazit,
  S láskou k Ladě, vznešené panně,
  Proměnit dravce ve hru!
  
  Moskva bojující lidé bránili,
  A pak tu byl velký Stalingrad....
  Brzy uvidíme komunismus,
  Projděte a poznejte průvod v Berlíně!
  
  Ano, Stalingrad je hrdý na toto slovo,
  Jsme bosí průkopníci ve sněhové závěji...
  Zlomíme roh hloupé krávě
  A zaženeme Hitlera přímo do rakve!
  
  Věz, že Vlast se nikdy neohne,
  Její impuls nelze potlačit...
  Ať slunce svítí navždy nad Ruskem,
  A zrádný zloděj bude rozdrcen!
  
  U Stalingradu projevili odvahu,
  Podařilo se nám zastavit nacisty...
  Rusové mají takovou drzost, víte,
  A nepřátelé budou jen nuly!
  
  Rusko může letět na Mars
  A vytvořit jinou velikost...
  A samozřejmě vše bude velmi cool,
  I když život je křehký jako nit hedvábí!
  
  Ruský duch v bitvách o bariéru nezná,
  Má sílu Peruna...
  Čekáme na odměny od bohů,
  A živel září, věřte runě!
  
  Jakým způsobem ruský duch nezná porážku?
  Věřte mi, pošlape všechno ...
  My pionýři se tak moc chceme pomstít...
  Neporazitelný jako armáda vlasti!
  
  Máme skoro vyhráno
  Ať je světlo ve slávě komunismu...
  Naši dědové bojovali za vlast,
  Brzy se setkáme s radostí a svítáním!
  
  Bez vlasti nejsou životy pro průkopníky,
  Chtějí o ni bojovat...
  A co chcete zlí pánové?
  Měli bychom poskytnout otrocký život?
  
  Ne, Vůdce Rusů bude zotročen,
  Rozdrtíme ho jako panenku...
  Koneckonců, rytíři Ruska mohou bojovat,
  A cherubín zlatokřídlý je s námi!
  
  Pod světem nejsou žádné tváře naší vlasti,
  Zářící jako nejjasnější hvězda...
  Stal jsi se pro mě idolem,
  Nikdy se s tebou nerozejdu!
  
  Jsem průkopník a bosý chlapec
  To se s holým podpatkem řítí sněhem...
  A někde skáče bílý, roztomilý zajíček,
  Kdo zlomí roh nepřítele!
  
  Průkopník v bitvě pochybností neví,
  Není to klaun, ale znáte terminátora...
  Zuřiví fašisté přijdou, věřte pomstě,
  A komunismus bude světlý ráj!
  
  Jak přijde éra,
  Ve kterém každý válečník z jeslí...
  Bojujte až do posledního dechu
  Chcete-li zničit divoký, poznejte padoucha!
  
  Hvězdy komunismu jasně září,
  Doba světla, na světě není krásnějšího ....
  Rozdrtíme jho věřit fašismu,
  A Hitler bude k večeři Rus!
  
  Věříme, že takové ocelové nádrže,
  Že jejich panteří skořápka nepronikne...
  Zamávejme jódem na rány našeho chlapce,
  A opět se pionýr statečně vrhá do boje!
  No, co nacisté zatěžovali,
  Nemysleli si, že bychom mohli jen tak vyhrát...
  Zřejmě známe komunismus na míle daleko,
  A wehrmacht můžeme porazit vtipně!
  
  Ve jménu naší mocné vlasti,
  Hrdý průkopník jde do útoku...
  Přestože nad vlastí visí mraky,
  Pojďme všem vítězným příkladem!
  
  Věř, že nepřítel sen nezastaví,
  Znovu porazíme všechny fašisty...
  Zlo nebude věřit, že bude vládnout na trůnu,
  Vytvoříme nový světový řád!
  
  Ve vlasti bude všechno v pořádku, víš
  Jsem chlapec, ale v bitvě jako Robin Hood,
  Nejprve jsem jen škrábal na stůl,
  A teď dokonce věřte, že cool!
  
  Rusko může roztrhat nacisty bajonetem,
  Porazí jakoukoli armádu...
  A aby pionýři žili za komunismu...
  Koneckonců, naše přátelství je silný monolit!
  
  V ničem neustoupíme Fritzovi,
  Nepřátele můžeme porazit vtipem...
  A tak jsme mlátili nacisty kyjem,
  Sněhová vánice hučí, stáčí sníh ve vichřice!
  
  Rusko neví, že nacisté znají slitování,
  Je neporazitelně silná...
  Dostanou šavli pevně do krku těch bastardů,
  A Satan bude zničen!
  
  Nevěřte, že Hitler je neporazitelný,
  I když je pekelná síla, zvažte shromážděné všechno ...
  Když jsou lidé a strana sjednoceni,
  Lidé našeho Wehrmachtu se roztrhali na kusy!
  
  Rusko bylo po staletí známé jako světec,
  Rozbila tygry jako kov...
  Šíří se od konce ke konci,
  O takové zemi snil jen mladý muž!
  
  Vyhráli jsme jako obři
  Nasekaní protivníci poznají mečem...
  My Rusové jsme v bitvách neporazitelní,
  Porazíme protivníky vlasti!
  
  Věřte mi, nic nás nezastaví
  A víte, že nic nevyhraje...
  Pohřbíme Fuhrera na hlavě,
  Máme ostrý meč a ocelový štít!
  
  V celém vesmíru není krásnější Rusko,
  Bude to mít éru světla na věky...
  Všechny generace budou mír a štěstí,
  Vlast potřebuje pevnou ruku!
  
  Takže při hraní v Berlíně,
  Ušpiněme Wehrmacht jako popel v krvi...
  To bude čas hranice ráje,
  A spolu s Láďou vládne láska!
  
  KDYBY VŮDCE ZABIL
  20. dubna 1943 zabila Svarogova dcera Elena Adolfa Hitlera. Zdálo by se, že jde o úžasný čin, který může urychlit konec druhé světové války. Ale dopadlo to naopak. Nástupcem se stal Hermann Goering. A západní spojenci uzavřeli a uzavřeli příměří s Třetí říší po dobu jednání. Bombardování ustalo a Rommelova skupina opustila Tunisko.
  Göring se rozhodl prozatím nepostoupit na Kurský výběžek, ale technologicky posílit kvůli totální mobilizaci a zdrojům Evropy. A zároveň se zmocnit vzdušné nadvlády. Speer dostal nouzové pravomoci. A samozřejmě tu byla autorita Rommela i Guderiana. Guderian přesvědčil Goeringa, aby opustil vývoj Maus a potřebu udělat Panther-2 lépe chráněný, ale neméně mobilní. Plus řada "E".
  ME-309, stíhačka s výjimečně výkonnými zbraněmi a vysokou rychlostí, také šla do série. Je pravda, že zvýšená hmotnost snížila manévrovatelnost, ale vysoká rychlost ponoru umožnila opustit v případě výstupu na ocas. A silné zbraně umožňovaly sestřelit od prvního zavolání.
  ME-309 šel do série a ukázal se jako seriózní stroj. Přišlo léto a pak v srpnu 1943 zahájila Rudá armáda ofenzivu na výběžku Oryol. A to charkovským směrem. Němci byli připraveni a měli vážnou obranu. A jejich tanky "Panther", "Tiger" a samohybná děla "Ferdinand" byly velmi dobrými vozidly pro obranu. A mohly odrážet téměř jakýkoli objem.
  Němci byli schopni udržet frontu a odrážet útoky. Dobře se zde ukázali i Rommelovi veteráni. Bojovali zuřivě a hrdinně. Italové také bojovali. Němci měli více sil než ve skutečné historii a spoléhali na dobře připravenou obranu. V bitvách byla poprvé použita útočná puška MP-44, která byla v té době nejlepší na světě.
  Jeho bojové použití ukázalo výhody a účinnost. První pilotky Albina a Alvina se zúčastnily bitev.
  Bojovalo se naboso a v bikinách. Takové skvělé dívky.
  A teď bude Albina tisknout holé prsty na nohou. Sestřelte sovětskou stíhačku a zazpívejte:
  - Naše síla je velká!
  Bude pevná ruka!
  A Alvina také srazí ruský útočný letoun holými prsty na nohou. Je to bojovná dívka. A velmi cool.
  A také zpívat:
  Jsme árijské dívky
  Porazili jsme každého kulometem!
  Tyto dívky jsou bosé a téměř nahé. Po odražení útoků se Němci posadili do obrany. Přišel pozdní podzim. Rudá armáda se pokusila postoupit středem. A tam jejich útoky narazily na mocné obranné linie Třetí říše. A zaseknutý v klínech. Co se pro sovětské jednotky stalo velmi hloupým. V zimě Němci bojují samozřejmě hloupěji. Ale od září se objevil "Panther" -2. Nebylo to úplně dokonalé: docela těžké: padesát tři tun. Ale na druhou stranu zbraň v úzké věži má tloušťku 88 mm s maskou o tloušťce 150 mm. A přední pancíř trupu je 100 mm se sklony a 60 mm po stranách. A motor o výkonu 900 koní podával uspokojivé jízdní výkony.
  "Panther" -2 a "Tiger" -2 šly do série. A zdálo se, že jsou relativně dobré. "Panther" -2 se samozřejmě v praxi ukázal jako lepší. Hlavně v zimě.
  Boje v zimě probíhaly leningradským směrem. Rudá armáda se pokusila zvednout blokádu, ale narazila na velmi silnou obranu. Bitvy jsou extrémně brutální. Němci ale neměli druhou frontu. A mohli soustředit dostatek sil, aby útok odrazili. Boje jsou velmi krvavé.
  Gerda bojovala na "Panther" -2 a jednala se svou posádkou. A děvčata střílela s pomocí holých prstů, vytesaných, ladných nohou.
  Tak silné projektily prorážejí sovětské čtyřiatřicítky. Probíhají urputné boje.
  U Leningradu se Němcům nepodařilo porazit. A oni se bránili. Němci odrazili ofenzivu na Ukrajině.
  A na jaře 1944 se objevily proudové stíhačky ME-262, které vykazovaly vysokou bojovou účinnost. Přestože ještě nebyly dostatečně účinné, bylo velmi obtížné je sestřelit. Problémem byla sériová výroba útočné pušky MP-44, která dala německé pěchotě velký náskok.
  A pak byly problémy s Japonskem. Císař Hirohito přesvědčil generály a přesvědčil je, aby uzavřeli příměří se Spojenými státy a Británií. Podmínkou bylo stažení Japonců z okupovaných území. Na oplátku chtěli samurajové odškodnění na Dálném východě.
  V květnu začala německá ofenzíva na Donbasu. Rudá armáda na druhou stranu očekávala úder na výběžek Kursk. A Němci dokázali dobýt Vorošilovgrad. V červnu se situace zkomplikovala, do války vstoupilo Japonsko s překvapivým útokem na Vladivostok a tažením proti Mongolsku.
  Němci šli k Donu a Rudá armáda je dokázala trochu zpomalit. Do bitvy šly nové sovětské tanky: IS-2 a T-34-85, které byly vyspělejší a výkonnější. Ale německá auta byla stále silnější. A ještě rychleji. A letadla jsou ještě chladnější ve výzbroji, rychlosti a vybavení.
  Němci jsou silní a zatím mají iniciativu. Ano, v bitvách používají zahraniční divize a "Ruská osvobozenecká armáda Vlasov". V létě Němci zahájili ofenzívu ve směru Oryol a na Moskvu.
  Nacisté postupovali v bitvách. A nyní, na podzim, Němci již obsadili Vjazmu a Kursk. Přišel podzim. Bitvy jsou velmi krvavé. Němci se poté přesunuli do Stalingradu. A tak se boje rozvinuly s kolosální silou.
  Již v listopadu probíhaly bitvy v samotném městě. A dochází k bitvám. Němci používali "Sturmtigery". Jedná se o velmi silná silná útočná samohybná děla. Bojovníci také bojovali v tancích. A bijí holými, kulatými podpatky.
  Stalingrad se nevzdal. A v prosinci se Němci přiblížili ke Groznému a Ordžonikidze na Kavkaze. A začali útočit na tato města.
  A pak Turecko vstoupilo do války. V lednu 1945 Turci obklíčili Jerevan a dobyli Batumi. Situace se stala ještě vyhrocenější a krvavější. Taková je válka.
  Během zimy a jara 1945 Němci dobyli celý Kavkaz a pomáhali jim Turci.
  Situace se stala mnohem alarmující. A v létě 1945 začala nová ofenzíva proti Moskvě. A zároveň nacisté a Turci postupovali na Saratov.
  A na konci června byl zajat Saratov. A koncem července Němci dobyli Kalinin a Tulu. A koncem srpna obklíčili Moskvu. A ve stejnou dobu byl zajat Kuibyshev.
  Moskva byla v kotli. A úplně zablokovaný. Podzim proběhl v urputných bojích. Němci dobyli Rjazaň a přiblížili se k městu Gorkij. Bitvy byly tak urputné. Němci dosáhli samotného Uljanovska a také jej dobyli. A dobyli Uralsk a dostali se do Orenburgu.
  A v zimě Moskva konečně padla. A Němci dosáhli Kazaně. A na jaře Leningrad konečně padl. A v létě 1946 byla zahájena ofenzíva na Ural.
  A Němci obsadili Sverdlovsk a Čeljabinsk. A na podzim se Japonci a nacisté spojili. A v zimě 1947 Němci a Japonci dobyli poslední velká města ve Střední Asii. A v březnu 1947 byl zavražděn Stalin. A jeho nástupce Berija oznámil, že kapituluje SSSR.
  A tak válka skončila. skončil na východě. USA už mají atomovou bombu.
  Hermann Goering a Američané s Brity uzavřeli dohodu o přátelství a hranicích a rozdělení sfér vlivu. A to zatím svět uklidnilo.
  Ale čas plynul. A ve Třetí říši vznikla radiace, která vypnula jadernou reakci. Němci byli také první, kdo letěl na Měsíc.
  A v roce 1969 začala nová válka. Göring už v tuto chvíli zemřel.
  Novým Führerem byl Wolf Schultz. A rozpoutala válku o ovládnutí světa.
  Rusové a další národy Třetí říše do té doby obdržely občanství a stejná práva.
  A básník bojoval ve Wehrmachtu. A válka začala útokem na Američany v Číně. A samozřejmě Británie v metropoli. Němci byli vyzbrojeni dokonalými diskotékami, nezranitelnými ručními palnými zbraněmi a pyramidovými tanky.
  A nacisté měli také atomové oční linky a mnoho dalšího. A Británie byla dobyta.
  Válka pokračovala s výhodou Třetí říše. A postupně Němci ovládli celý svět ...
  Pravda, nebyli to takoví tmáři jako za Hitlera. Dali všem stejná práva a vytvořili světové impérium s nárokem na expanzi do vesmíru.
  Ale stejně, svět už byl jiný a nezůstalo v něm ani Rusko, ani Spojené státy, ani Británie. Zůstala jedna říše, která začala dobývat jiné světy.
  A ovládl všechny planety sluneční soustavy.
  A lidstvo se rozšířilo po celé galaxii. A postavil hvězdné a válečné lodě.
  A pak se naučili křísit mrtvé. Včetně těch, kteří zemřeli už dávno.
  Například Adolf Hitler byl vzkříšen. A démonem posedlý Fuhrer rozpoutal občanskou válku ve vesmírném impériu. Ale to je jiný příběh.
  
  KOUZELNÁ MEDICÍNA
  Zoja dala například Alexandru Velikému kouzelný lék, který mu umožnil protáhnout se až na sedmdesát let. A to změnilo běh světových dějin. Říše se rozšířila. Alexandr Veliký dobyl Araby. A pak dokončil dobytí Indie. Následoval výlet do Číny. Zde se válka trochu protáhla, ale bylo také vybojováno velké vítězství. A vznikla velká říše. Alexandrovi generálové dosáhli Herkulových sloupů. dobyl Řím i Kartágo. Pak vládl jeho syn Alexandr Čtvrtý. A vznikla stabilní dynastie.
  Impérium makedonského státu zažívalo úsvit. Dobyla také Japonsko a postoupila do jižní Afriky. A nastal čas a lodě pronikly do Ameriky.
  Vznikla stabilní dynastie Petriků, která se ukázala jako poměrně silná. Došlo samozřejmě ke spiknutí a pokusům o převrat, ale impérium odolalo. A vypadala jako věčná Římanka. A postupně pokryl celou zeměkouli.
  A věda se vyvíjela rychleji. A od starověku, obcházejícího ponurý středověk, lidstvo přímo vstoupilo do průmyslové doby a poté do postindustriální, když byla na oběžnou dráhu vypuštěna první družice. A pak letěl do vesmíru muž.
  Protože lidé neutráceli prostředky na války a vzájemné konfrontace, vesmírný věk přišel o tisíc set let dříve než ve skutečné historii. A dobývání vesmíru pokračovalo zrychleným tempem. A tak byla ovládnuta celá sluneční soustava. A lidé letěli do jiných světů. A jejich hvězdné lodě se ukázaly být pouhým zázrakem. A je to úžasné. A když byly objeveny nadsvětelné rychlosti, začalo dobývání galaxií. Upřímně řečeno, je to skvělé!
  Samozřejmě, že nebyly žádné hvězdné války. A to je pochopitelné. V rozlehlosti vesmíru existují také supercivilizace. Ale lidé byli jednotní. Ne že by jeden holohlavý Fuhrer mumlal o multipolárním světě. Ne, v tomto případě bylo lidstvo prakticky schopné sjednotit Alexandra Velikého. A to vytvořilo základ pro budoucí vesmírné války.
  A lidstvo bojovalo s rasou křížence komára a pavouka. A válka byla brutální. Na obloze bojovaly obrovské hvězdné lodě. A účet ztrát a akvizic byl obrovský.
  A přesto lidé vyhráli. A vytvořili univerzální impérium. A tam bylo odhaleno tajemství času. V důsledku toho bylo možné vzkřísit mrtvé silou vědy. Alexander Makedonský byl také vzkříšen spolu se svými generály a syny.
  A pak začali křísit zbytek lidí. Vesmír byl velký a bylo v něm hodně prostoru. A pak se lidé naučili létat do jiných vesmírů.
  A korunou všemohoucnosti byla schopnost vytvářet vesmíry sami, síla vědy budoucnosti.
  A pak se lidstvo stalo hypersupercivilizací. Co je ještě chladnější, působivější.
  A to vše provedla dcera Bílého boha Zoya, velká čarodějka, která jen tak bez námahy změnila běh lidských dějin.
  
  DÍVKY BOJOVNÍCI ÚTOČÍ VE VESMÍRU
  ANOTACE.
  Ve vesmíru se odehrávají bitvy mezi krásnými bojovnicemi souhvězdí Ruby na jedné straně. A na druhé straně válečníci ze souhvězdí Smaragdu. A bitev se účastní pouze klonové dívky, které jsou bosé a v bikinách.
  . KAPITOLA 1
  Dvě vesmírné armády bojovaly ve vakuu. Na jedné straně souhvězdí Rubín a na druhé Smaragd.
  A na obou stranách jen bojovnice klonovaných dívek. Nicméně, docela různé účesy. Jejich vlasy byly ve čtyřech základních barvách: modrá, žlutá, červená a bílá!
  A bojovníci jsou prostě skvělí.
  Samozřejmě velmi jasné záblesky supernov. A hvězdné lodě, zvláště velké velké bitevní lodě, na sebe vysílají salvy smrtících střel.
  Výkonné vesmírné bitevní lodě a bitevní lodě a dreadnoughty jsou hlavní údernou silou. Posílá na sebe ničivé paprsky, velká torpéda a paprsky s hyperplazmatickými kuličkami.
  Spěchá vakuem a chytá menší hvězdné lodě.
  Klonové dívky, které se řítí svými loděmi, mihotavé nahé, růžové a s půvabnými zaoblenými podpatky.
  Jsou tak krásní a jejich kůže září jako leštěný bronz. Jsou to nádherné dívky - prostě super.
  Čtyři největší vlajkové velké bitevní lodě Emerald Constellation se snaží rozbít formaci Ruby Constellation. Ale v reakci na ně se po nich plazí čtyři nejmasivnější nepřátelské vlajkové lodě. Obrovské hvězdné lodě vypadají jako vorvaně o velikosti poloviny Měsíce. A mají tisíce zbraní velké ráže. Existují takové sudy, které během minuty vyhodí energii bilionu atomových bomb svržených na Hirošimu.
  Ale velké bitevní lodě mají samozřejmě silová pole ke zmírnění škodlivých účinků paprsků, impulsů, střel a torpéd.
  Na hladině velkých lodí se třpytí jako stříbrná mlha.
  V útoku jsou také menší hvězdné lodě. Zejména křižníky různých tříd - těžké, střední, lehké, pomocné. A ničitelé jako nahé dýky s tlustou čepelí. A půvabné brigantiny. Mají tvar miminka.
  Jak torpédoborce, které vypadají jako piraně, tak větší, silněji vyzbrojené protitorpédoborce.
  Zde jsou konkrétní křižníky bojující s křižníky. A ze zásahů střel, paprsků a impulsů propukají požáry.
  Klonové dívky utíkají před ohněm, který pohlcuje lodě. A plamen se řítí za nimi a chytá krásky za holé paty.
  Dívka v modrých vlasech střílí na nepřítele holými prsty.
  Raketa, kterou vypálila, zasáhne fregatu a tam vypuknou požáry a jdou ohnivé vlny. Klonové dívky srdceryvně ječí. Nejsou téměř zakryté oblečením. Pouze úzké pruhy látky na hrudi a bocích. A pod opálenou zlatoolivou kůží jsou vidět úlevové svaly.
  Velmi svůdné nohy pro dívky. A holé prsty krásky mačkají tlačítka joysticků.
  A drápat agresivním přístupem.
  Tady je dívka se zlatými vlasy. A přitiskla se holou, velmi půvabně zakřivenou patou.
  A raketa zareagovala, spěchala a prořízla se vakuem. A velmi přesně míjela paprsky laserů. A dostal se do křižníku. A ten, který se třese.
  A na druhou stranu jako holka se zrzavými vlasy bude také střílet. Při stisknutí pupku. Který reagoval velmi tvrdě.
  Dívky znovu zakňučí a poskočí. A když se trefí, tečou, je vidět, jaké mají svůdné nohy.
  Zde je dívka s bílým účesem, která posílá vražedný dar zkázy a smrti. A vyletí ven a udeří pěstí do břicha dreadnoughta. A je to velmi povedené žihadlo. I když obě strany dívky jsou silné. A oni odpovídají. Zejména dívka s modrými vlasy dává dar vyhlazení.
  A opět rána, požáry, otřesy autem.
  Existují ještě menší hvězdné lodě: čluny a stíhačky. Ty druhé jsou buď dvojité nebo jednoduché.
  Píchnou i kamaráda a krásné dívky předvádějí tu nejkrásnější a nejsexy akrobacii.
  Tady je válečník s fialovými vlasy proti krásce s fialovými vlasy.
  Obě dívky si dokonce sundaly podprsenky. A snaží se navzájem kousat pomocí šarlatových prsních bradavek. A velmi dobří válečníci.
  Dívka s fialovými vlasy odhodí stíhačku stranou. A střelba ze šesti laserových vzduchových děl. A podobný vůz má i její soupeřka s fialovými vlasy. Oba bojovníci vypadají jako rejnoci s průsvitným brněním.
  Jsou velmi dobří v manévrování a skákání. A dělají velmi dobrá salta.
  Dívky opět používají rubínové bradavky při střelbě na svá plná, ústa lahodná ňadra.
  Tyto krásky jsou prostě ztělesněním krásy. A když jsou jen v kalhotkách, je to tak svůdné. A můžete se na ně dívat a nescházet.
  Obě dívky se snaží krýt pomocí silových polí čel bojovníků.
  A mají docela slušnou ochranu. A schopné odrážet škodlivé paprsky.
  Ale dívky, jedna s měděně zrzavými a druhá světle žlutými vlasy, opět šermují a manévrují proti sobě ve stíhačkách.
  Dívky se snaží dostat do zadní části druhé. Ale moc to nejde. Válečníci se točí a skáčou. A jejich bojovníci jsou jako pingpongové míčky, nahoru a dolů.
  Dívka s měděně rudými vlasy jako na saních sklouzla po vakuu a zkroutila se. A válečník se světle žlutými vlasy udělal trik: vlaštovky. A vystřelila blízko pomocí rubínové bradavky.
  A dívka s červenými vlasy cítila intenzivní horko. A její svalnaté tělo bylo pokryto krůpějemi potu.
  Dívka se žlutými vlasy zpívala:
  - Máme velkou moc, velkou moc,
  Být s ní kamarád je jako hrát si s krokodýlem!
  A taky ji zasáhl výtok. A také se začalo potit a lesknout. Všechno to vypadalo jako v nějakém velmi drahém filmu se směsí erotiky a space opery.
  Dívky jsou téměř nahé, zpocené. A střílejí pomocí prsou, která jsou jako poupata růží, a holými prsty hbitých nohou.
  A bojovníci nezapomenou zpívat:
  Nechte celý vesmír ponořit se do chaosu
  A vakuum se třese z přestávek...
  Nepřítel bude zasažen silou dívek,
  A my jsme navždy spojeni s vlastí!
  I když by mě zajímalo, jaká může být vlast klonových dívek. Samozřejmě velmi krásné a svalnaté.
  A představte si miliardy bojovníků a všechny ty krásné polonahé dívky a ani jediného muže.
  Jak úžasná je tato armáda. Jak skvělé jsou její bojovníci. Jaké mají figurky? A luxusní boky, vysoká prsa, s bradavkami, které se třpytí jako fasetované rubíny.
  Jsou to dívky, které jsou dokonalé ve své atletické kráse. Je lepší je nenacházet. I když to je samozřejmě relativní. Flotila je obrovská. Na vlajkových velkých bitevních lodích jsou miliony dívek. Jsou nesmírně krásné a půvabné.
  A nyní, za dělem bitevní lodi, dívka s bílými vlasy pálí velmi přesně na nepřátelského pásovce. A teď granát prorazí věž a rozbije zbraně. A v projektilu dochází k hypernukleární reakci, která pracuje s kolosální destrukcí. A brutálně pálí kov. A zde dochází k velmi krutým ničivým impulsům.
  Dívky dokonce unisono zpívaly a třásly svými jahodovými prsy, což muže přivádělo k šílenství:
  - Nit je přetržená
  Hrozí nám zlá smrt...
  A žít
  Dívka musí být trpělivá!
  Válečníci jsou velmi chladně rozptýleni. Nahé, kulaté podpatky plácají na knoflíky. A spouští je hrozivá, ničivá síla raket s torpédy. Drápou nepřítele a propalují věže. A popálené, zraněné, zmrzačené dívky odlétají různými směry. A jeden z nich byl přímo v ohnivém víru.
  A zbyly z ní jen bosé nohy. Takhle umírají dívky v této válce.
  Jedna z nich dokonce zpívala a třásla žlutoměděnými vlasy:
  - Vesmírem zuří válka,
  Válka bez důvodu...
  Satan se uvolnil
  A s ním přišla i smrt!
  Zbytek krásek, dupající a škubající holýma, půvabnýma nohama a třesoucí se ňadry šarlatovými bradavkami, zvedl:
  A kdo tok zastaví
  Zatraceně šílené řeky...
  Laserový paprsek vjede do chrámu,
  A ten muž bleskově zmizel!
  Dívky společně stiskly své rubínové bradavky na knoflíky, vypálily rakety se smrtící silou a pokračovaly:
  A takový chaos
  Zaplavila vesmír...
  Smutný osud lidstva -
  Vydržte bolest, utrpení!
  Opravdu chaos, hvězdné lodě umírají v bitvách a s nimi krásné, opálené, svalnaté, polonahé a velmi svůdné dívky.
  Dívka s modrými vlasy, střílející z jahodové prsní bradavky a odpalující ničivé střely, které nesou energii miliard atomových bomb svržených na Hirošimu a posílající dary úhrnu srážek na dno smrti, zpívala:
  - Syn Země odpoví ne,
  Nezůstanu otrokem zlých pánů...
  Věřím, že bude krásné svítání
  Vítr osvěží čerstvou ránu!
  
  Za posvátnou vlast v boji,
  Neboť mocný Pán volá,
  Vstávej brzy holka,
  Tma odejde - májová růže rozkvete!
  A znovu, bosá noha dívky pracuje a ukazuje její impuls klepání.
  A dívky jednohlasně vykřikly:
  - Smrt plešatého Führera!
  Jsou to bojovníci, kteří bojují za světlo a spravedlnost. Jsou plné moudrosti a odvážných duchovních impulsů.
  Zde jsou krásky - nejvyšší třída erotiky a kosmického válčení. Nikdo nemůže stát proti lidem jako oni.
  Dívka se žlutými vlasy to také vezme a přesně vystřelí na nepřítele. Dělá to smrtícím skokem.
  A zasáhnout nepřátelskou bitevní loď ze smaragdového souhvězdí. A další válečník s modrými vlasy, používající také velmi krásnou jahodovou bradavku, bouchne na hvězdnou loď rubínového souhvězdí. A také v reakci na destrukci a smrt.
  Dívky jsou nejvyšším a kolosálním ukazatelem nebeské třídy a kosmické hloubky, jejich nejvyšší hlasy si dělají kolosální poznámky.
  Tyto krásy nelze ničím překonat. I když se navzájem ničí vroucím nadšením.
  Například hrubé bitevní lodě vlajkové lodi utrpěly kolosální poškození. A mnoho věží bylo poškozeno a děla byla ohnutá a zdeformovaná. Samotné granáty vybuchly. A pancéřové stropy se prolomily a povrchem se prohnal horký vzduch.
  A dívky se daly na útěk a jejich nahé, velmi svůdné a velmi vzrušující podpatky a nohy se v mužích mihly. A někdy holé, růžové podrážky krásek olizovaly ohnivé jazyky hyperplazmy.
  A bojovnice křičely, skákaly a ječely.
  Zdálo se, že bolí...
  Ale zpívali:
  Skrze prázdnotu, vesmírní koně,
  Dívky jsou všude, nedohoní nás!
  Nás nedostanou! Nás nedostanou!
  Válečníci jsou opravdu veselí a jiskřiví ve svém impulsu.
  A zpívají z plných plic:
  - Pevně věřím
  Že Führer s plešatostí brzy zemře...
  Vyjměte dláto
  Nechť je verdiktem temnota!
  A jejich holé podpatky mačkají knoflíky a pálí fregaty a brigantiny pomocí hyperplazmatických skvrn.
  Zde jsou dva torpédoborce ze souhvězdí, které se srazily s hroty. A silová pole fungovala a absorbovala energii. A pak došlo k ničivé reakci. A začalo se to specificky trhat a hroutit. A došlo k naprosté smrti a zvratům ultra-palby.
  Požáry zuřily nejsilněji. A zároveň extrémně destruktivní síla.
  A došlo doslova k ďábelským střetům. Smrt a plameny vesmírných lodí pokračovaly bez přerušení.
  Dívka s modrými vlasy vzala a stiskla další tlačítko holými prsty na nohou. Došlo k hyperplazmatické kopulační reakci.
  A zde opět dreadnought rubínové konstelace prorazil bojovou látku ničivého účinku.
  Dívka se žlutými vlasy to vzala a zazpívala a poslala nepříteli dar smrti s jahodovou bradavkou.
  A válečník zaštěbetal:
  - Věřím, že se celý svět probudí,
  Bude konec draka...
  A bude svítit slunce
  Vedení zla do záhuby!
  Dívka s červenými vlasy, také bez dlouhého přemýšlení, vystřelila pomocí šarlatové prsní bradavky. A fungovalo to, destruktivní energie. A dostal soupeře do zubů.
  Ale okamžitě reagovali vyřazením návratové hvězdné lodi. Mocné vlajkové velké bitevní lodě byly mezitím ve stavu oprav. A svařování jiskřilo, pájelo se a kov se slepil. Současně byly uhašeny četné požáry.
  Dívky pošlapaly plameny holýma, vytesanýma nohama. To byla bitva.
  Maršálka s modrými vlasy to vzala a zpívala:
  - Bitva ve strmém ohni zuří jako divoká bouře,
  Hyperplasma hoří plamenem ...
  Miluji, že se na oplátku hrdě díváš
  I když není žádná cool holka!
  Maršálská dívka se žlutými vlasy poznamenala:
  - Všichni jsme tu v pohodě!
  A bude bušit i jahodovou prsní bradavkou. Takový úžasný válečník s hodností maršála. Je téměř úplně nahá jen v tenkých kalhotkách. Ale na druhou stranu jsou na ramenou malované nárameníky s hvězdami.
  A to ji odlišuje od ostatních dívek. Co musím říct, je velmi cool a cool.
  Maršálka s modrými vlasy také stiskne tlačítko se svou šarlatovou bradavkou.
  A vyplivne to ze širokého kmene, hyperplazmatická skvrna. Létá a šíří se. Omotá kolem střely brigantinu a silně ji zmáčkne, takže i kov praská a hoří. A dívky na brigantinském řevu a vyjí a po mnohonásobné blikání bosýma nohama.
  Zato maršálka se zrzavými vlasy kluje bradavkou prso na knoflík a vystřelí velmi hbitou raketu. Létá jako svlačec a proklouzne vakuem. A dostane se do pásovce.
  Náraz srazí plošinu děla. A dívky jsou znovu zabíjeny nebo mrzačeny.
  S velkou zuřivostí se střetnou. Jsou to jen pekelný oheň a divoká síla vůle.
  Maršálka s červenými vlasy zpívala:
  - Ale pulsace srdce a žil,
  Slzy našich dětí, matek...
  Říkají, že chceme změnu
  Odhoďte dračí jho řetězů!
  Maršálka s bílými vlasy také zpívala:
  - Od zlého draka,
  Vykoupíme zemi...
  A stín oblohy
  Opustíme lidi!
  A bojovnice udeří na nepřítele pomocí rubínové bradavky a provede kruté devastace pomocí hyperplazmatické skvrny.
  A teď se po nástupišti přežene vichřice. A spálí zbraně spolu se služebníky, kteří stojí a slouží jim.
  Dívky to vzaly a sborově zpívaly:
  - Jak jsme žili, bojovali,
  A nebojí se smrti
  Takže odteď budeme ty a já žít...
  A v hvězdných výšinách a horském tichu,
  Mořská vlna a zuřivý oheň!
  A zuřivý a zuřivý oheň!
  A dýchaví válečníci opět použili své šarlatové, velmi jasné bradavky. A zapálený divokým šílenstvím.
  A zde reagovala hyperplazma, zahřátá na biliony stupňů. A šel k proudu zkázy.
  A nové bitevní lodě, dreadnoughty a bitevní lodě začaly hořet. A také explodovaly a lodě a menší. Kolik tam bylo utrpení a smrti. Je třeba poznamenat, že některé klonové dívky měly děti. A jejich smrt, když zůstanou malí sirotci, je dvojnásob tragická. A není tu méně krutosti.
  Maršálka se žlutými vlasy vzala, vystřelila s pomocí holých
  prsty na nepříteli, vyrážejíce jeho řady, jakoby kosou.
  Dívka to vzala a zpívala:
  - Dívky statečně bojují ve vesmíru,
  I když jsou v bikinách, bosé...
  Porazte statečně všechny nepřátele
  V případě potřeby udeří pěstí!
  Ano, maršál se také vyjadřuje silně. A četné lodě se navzájem zasypávají raketami a různými typy výbušných zařízení. A smrtící hypergravitační bomby a rakety reagují.
  V hlubinách budov jsou vitráže a ničivé impulsy. Rvačka mezi dívkami čím dál víc připomíná smetiště. A pochodující formace byla promíchaná.
  Maršálka s bílými vlasy to vzala a zaštěbetala, zatímco její karmínová bradavka znovu vyslala ničivou raketu, která nesla totální požáry a smrt.
  Maršálka zpívala, vyceňovala zuby a ukazovala jazyk:
  Chlad se sluncem ustoupil,
  Potok zvučně jiskří...
  A teď běhají přes louže
  Holky naboso!
  Bojovník zřejmě miluje léto a jaro. Ve skutečnosti takové proudy v tomto případě tečou. A vybuchnou silné bomby s hypernukleární náloží.
  A pak, jako supernovy, vybuchly termopreonové rakety. A vakuum je repasované.
  A pálí doslova až k samotným obratlům proudy hyperplazmy. A silová pole se znovu spustila. Došlo k naprostému zničení a zničení.
  Platformy vzaly a vzplanuly novou, smrtící silou. A plameny olizovaly nahé, velmi krásné podpatky dívek, což způsobovalo bolest a utrpení.
  Bojovníci však křičeli a vyli a přitom nezapomněli, vyskakujíce ze světla, zpívat:
  - Bosé nohy dívek,
  Jak dobré jsou...
  Nejsme drobky v boji,
  Porazíme nepřátele ze srdce!
  Válečníci, jejichž paty jsou smažené a holé chodidla jsou pokryty puchýři, to je něco velmi bohatého a nenapodobitelného kouzla. Takové dívky nejsou něčím, co zastaví koně - slona ve cvalu.
  Maršálka se žlutými vlasy to vzala a zavrčela a zpívala svým slavíkovým hlasem:
  - Každý, kdo je muž, se narodí válečník,
  Na pohlaví a věku nezáleží...
  Když je tu legie nepřátel bez počítání,
  Věřte nám, na zabíjení dobytka ještě není pozdě!
  Pak to vzala další maršálská dívka s bílými vlasy a nejprve vystřelila rubínovou bradavkou a pak zpívala:
  - No, kolik příbuzných může být zabito,
  Koneckonců, člověk se rodí věřit pro štěstí ...
  Matka nepustí svého syna na frontu,
  A i v létě je na vojně špatné počasí!
  Dívky se na sebe podívaly. Ve vakuu vesmíru explodovala bitevní loď. Takový obrovský, velký asteroid. A bylo to, jako by explodovala supernova.
  Tváře dívek se rozzářily a zčervenaly. A dívky trochu zamrkaly, vzaly to a zuřivě zpívaly:
  - Blízko, blízko, radost a potíže,
  Je nutné, je nutné, dát pevnou odpověď ...
  Slunečný svět - ano, ano, ano!
  Jaderný výbuch - ne, ne, ne!
  Válečníci samozřejmě zpívali se vší upřímností. Bylo v nich horko i vzrušení.
  Bojovnice s modrými vlasy posetými červenými a maršálskými epoletami také vystřelila pomocí šarlatových bradavek na hrudi a zpívala silou citů:
  Je možné, že moře zítra usnou,
  Slunce zhasne, hvězdy zhasnou...
  Svítání už nemůže vstávat
  A nebe řekne - už je pozdě!
  A maršálská dívka to vzala a uronila slzu. A její oči byly modré jako nejčistší safír.
  Válečnice všechny unisono poklepávaly na nahé paty, jejich okouzlující, půvabné, svůdné, sexy, opálené, silné, svalnaté a závratné nohy.
  A zpívali z plných plic:
  Mír světu, netřeba války
  Ať ve vesmíru vládne přátelství!
  A děvčata, jak pískat ve všech nosních dírkách. A ze rtů se jim zlomila šarlatová krásná srdce. Která se rozsvítila a začala jiskřit a třpytit se ve vzduchu.
  Válečnice mluvily jednohlasně a vyceňovaly zuby. A znovu stisknutím knoflíků se šarlatovými bradavkami na prsou, zametl:
  - Já, ty, on, ona, společně celá země,
  Společně přátelská rodina
  Jedním slovem jsme sto tisíc I!
  Jsme dívky s bosýma nohama
  Rozdrtíme všechny nepřátele...
  A máme copánky od zla,
  Cherubín s námi...
  A dívky, mnoho miliard válečníků, najednou zvedly nohy, otočily své kulaté, holé, růžové podpatky a cvrlikaly:
  Co je válka a co je válka
  Válka zlá teta a děvka!
  Řekneme ne napomínání,
  Pro mír a přátelství je jen jedna odpověď!
  A najednou se bitva zastavila. A četné vesmírné hvězdné lodě se začaly rozptylovat různými směry.
  Poškozené lodě spěchaly opravovat různé posádky, které hučely svařováním a elektrickými oblouky.
  A dívky to vzaly a zpívaly:
  A aby všichni žili v přátelském štěstí,
  A tak byla země rájem pro všechny...
  Nesmíme se dívat na svět jako na hru,
  Neútočte na lidi zpoza rohu!
  
  LÁSKA KRÁSNÉ DÁMY, O KTEROU RYTÍŘI BOJUJÍ
  Jako by byla princeznou jednoho království. Velmi mladý, šestnáctiletý. A jezdí na koni. Ale nálada není nejradostnější. Chtějí ji provdat za starého muže ze sousedního království. A má svou vlastní lásku. Také mladý, šestnáctiletý ovčák. Velmi pohledný teenager s jemným obličejem jako dívka a blond dlouhými vlasy.
  A ona k němu skočí. Je jasné, že princezna si nemůže vzít prostého občana. Ale láska je silný cit a nemůžete si ho přikázat.
  Amelina jela ke stádu. Zde je její snoubenec v srdci pohání ovce bičem.
  Je nízký, v kraťasech a bosý. Je to možné, vzbudit dojem čtrnácti nebo třinácti let obecně - prostě chlapec.
  A ten, komu chtějí dát Amelinu za manželku, je hluboký stařec.
  Plešatý, s řídkým šedým plnovousem, s falešnými zlatými zuby. Nechutný starý muž. A je mu osmdesát šest let. Možná i proto Amelina před korunou neutekla. Budete trochu trpět a bude z vás vdova královna. A král, i když je odporný a stal se, je velmi bohatý a má obrovské království se zámořskými koloniemi. Skoro impérium...
  A hlavně žádní synové. To znamená, že se může stát vládkyní obrovského státu.
  Amelině je teprve šestnáct let, ale je to velmi chytrá dívka.
  Ale samozřejmě, jako jeho první, mladá láska zapomenout.
  Seskočila z koně. A vrhla se chlapci na krk. Objali se a začali se líbat... Čistý tak mladý...
  Pak si Amelina sundala boty a punčochy a zkusila chodit po trávě. Stébla trávy ji píchala do něžných nohou.
  Pastýř Sid s úsměvem poznamenal:
  - Naše dívky běhají v létě pořád bosé a ty jsi tak bledý!
  Amelina odpověděla s povzdechem:
  - Opálená kůže je považována za známku nízkého původu! Ale máš tmavou pleť a vlasy skoro jako sníh!
  Mladý muž přikývl.
  - To je krásný!
  Šli trochu víc. Pak si princezna oblékla punčochy a boty a řekla:
  - Brzy svatba s králem Kartausem. Je starý a nemocný. Až ovdovím, vezmu tě do paláce!
  Sid se zeptal s nesmělou nadějí:
  - A budeme se brát?
  Amelina pokrčila rameny.
  - Nevím! stanu se královnou vdovou. Svou moc ale budete muset odrazit od příbuzných Kartausů. Bude-li můj trůn posílen, udělám, co budu chtít!
  Po políbení na rozloučenou se mladí milenci rozešli.
  Amelina spěchala do svého hradu. Je to velmi chytrá dívka. A viděla, že manželství pro ni otevírá velké příležitosti. Ale dostat se do postele se starým mužem je tak hnusné. Představte si, že ho líbáte.
  Amelia si těžce povzdechla.
  A zpíval, aby rozjasnil bolest:
  Malovaný prostor černé ponuré světlo,
  A zdá se, že hvězdy na svých drahách potemněly!
  Chci lásku, jako odpověď slyším - ne,
  Srdce milenců se lámou na kousky!
  
  Prosím tě, můj princi, pojď ke mně,
  Proplakala jsem oceány slz žalem!
  Zlom všechny řetězy předsudků,
  Chci, abys řekl lidem pravdu!
  
  Láska je důležitější než povinnost a koruny,
  Bude-li to pro tebe nutné - zradím vlast!
  A dosadím svého milého na trůn,
  Vždyť můj princ je mi milejší než život!
  Ano, opravdu ho miluje. Chlapec je velmi pohledný, i když působí poněkud infantilně. Ale opravdu milé. Bosý ovčák je však také chytrý. A umí velmi dobře skládat. Nyní pohání ovce a zpívá svým jasným, plným hlasem a trylkem jako slavík;
  Hluk úžasné vášně na pobřeží,
  Řeky, kde je krev bouřlivým proudem!
  Svrhne šachtu hvězd v oblacích,
  Jiskření s nádherným znamením!
  
  Jsi pro mě jako bohyně
  S duší hořící ve tmě!
  Silnější než život, který tě miluje
  Rozsvítil jsem svůj svět snem!
  
  Nejsi na světě krásnější
  univerzální ideál!
  Zemřu v boji v barvě let,
  Potkal jsem svou skálu!
  
  Milujte neuhasitelné světlo
  A jiskra vašich očí!
  Přišla kráska ahoj
  Nespím v slzách noci!
  Ano, krásně zpívá. Chlapcovy holé podrážky nyní šlapou po ostrých kamenech silnice. Jsou elastické, hrubé. Dítě od narození chodí bosé. Zimy jsou zde poměrně mírné. A nemůžete se obouvat ani v zimě.
  A tak Sid ani necukne, když jeho holé paty šlápnou na ostré kameny. Chlapec se jen usměje. Přesněji ne kluk, ale mladý muž. Roztomilé, které dívky milují.
  Ale samozřejmě je fascinován princeznou. Dívka je překvapivě velmi bohatá, vznešená, mladá a nesmírně krásná. Její měděně zrzavé vlasy
  Tak jasné, že to každého přivede k šílenství.
  Zde jsou srdce a mysl v dokonalé harmonii. A ty si ji chceš vzít z lásky i z rozumu.
  No, o co jde a o co jde, otče princezny Durimonové, rychle
  Spěchal se oženit.
  Samozřejmě byla nádherná. Kartaus dokonce nařídil zařídit,
  Při této příležitosti rytířský turnaj.
  Rytíři pocházeli z různých zemí. Bylo mnoho. Ale souboje byly založeny na pohárovém systému.
  Sám král Kartaus měl velmi rád zápasy gladiátorů. Pro tohoto starého muže byly radostí.
  Byla také jmenována cena: celý pytel zlata a titul hlavního bodyguarda pro budoucí královnu Amelinu.
  Zde na obrovském stadionu se rytíři začali shromažďovat v bitvě. Amelina mezi nimi na jednu upozornila. Byl takový malý, jako dítě v brnění. A srdce se jí rozbušilo.
  Přestože byl obličej za hledím neviditelný, Amelině se zdálo, že v tomto malém rytíři je něco povědomého.
  Bojovníci se shromáždili a rozešli ve stejnou dobu. Proti malému rytíři v bílé zbroji stál skutečný obr v černém.
  Amelina se o chlapce v brnění velmi bála. Bude stát?
  Zde se ale rytíři rozešli různými směry. A pak se začala nasouvat a pobídla své koně. A spěchali si vstříc. Zdálo se, že černý obr chlapce rozdrtí. Ale pak hbitě opustil špičku kopí, položil celé tělo a udeřil do hledí. Nepřítel seskočil z koně.
  Amelina vydechla a řekla:
  - Výborně, chlapče!
  Odehrál první zápas. I když někteří rytíři přišli znovu. Ale ne více než třikrát, poté dali vítězství na body.
  Zde samozřejmě může dojít ke zneužití.
  Poté druhé kolo soutěže. Soupeř rytíře v bílé zbroji nyní není tak velký, ale obratný v červené zbroji. Přesto je mladý protějšek mnohem menší.
  Amelina, modli se za tohoto rytíře. Dokonce jsem chtěl kleknout na kolena.
  Ale zase jsou tady. A zrychlit na vysokou rychlost. Červený rytíř míří na hledí. Ale válečník v bílém obratně odchází. A zasáhne střed štítu. A s velkým potěšením to znovu srazí dolů. On padá. Veřejnost se raduje.
  Většina dvojic určila vítěze. Někteří ale stále bojují.
  Jsme tu znovu. A znovu kolize a jiskry se linou. A jezdci padají.
  Zní gong ... A poslední páry se sejdou potřetí. Spousta lidí spadla z koní. Někdo se zranil. Ano, nebyly žádné oběti.
  Pak půl hodiny odpočinek. Rytíři jedli, pili, vodu, kvas a víno. A znovu v bitvě.
  Jezdci se opět zvedli a rozprchli se. V různých směrech. Proti bílému, malému rytíři, velkému bojovníkovi ve žlutém brnění. Jsou připraveni se znovu sestřelit. Na jedné straně chlapec a na druhé dospělý.
  A jsou tu znovu. Chlapec dokonce bojuje bez bot. Jeho nahé, dětské nohy spočívají na bocích bíle zbarveného koně.
  Také se kůň zdá být malý, ale velmi rychlý. Dochází k nucené konvergenci.
  Amelina to vzala a zašeptala:
  - Po celé zemi se rozléhá sténání,
  Kde je statečný rytíř - kde!
  Chlapec-rytíř opět velmi obratně odchází a bije žlutého rytíře ve středu štítu. Oštěp se zlomil, rozpadl se na prach. Ale zkušenému bránici ve žlutém brnění se do sedla nějak podařilo sednout.
  Musel jsem se rozejít a znovu čekat na příležitost se navzájem vrazit. Obě strany jsou napjaté. Cítí sílu. Baron je velmi silný bojovník a nejméně dvakrát těžší než chlapec. Ale je tak obratný.
  Tady zase přicházejí. A dítě udeří do zádi holými patami. A tak se chlapec ponoří a jeho kopí najde hledí. Takové ráně se prostě nedá odolat. A pohled na dítě padá.
  Vítězství! Tentokrát to není tak jednoduché.
  Následuje pauza. Rytíři a jejich koně odpočívají. Je potřeba absolvovat turnaj za jeden den, což je velmi náročné.
  Proti chlapci bude bojovat losem hrabě ve fialovém brnění. To je také velmi vážný protivník a hrdina křížových výprav. Ale mladý válečník je připraven. A nehodlá couvnout.
  Tak se rozešli a začali se stěhovat. Zkušený hrabě, který vidí, jak je dítě rychlé, se snaží dostat do středu štítu. Chlapec se ale opět velmi obratně posune. A oštěp sklouzne. A samotné dítě zasáhne nepřítele přímo do hrudi. Úder je velmi dobrý a oštěp se zlomí. A jezdec upadl, zapletený do postroje.
  Chlapec se ještě jednou uklonil publiku a přijímal gratulace k vítězství.
  Nyní zbývá jen osm rytířů. A pátý souboj je čtvrtfinále.
  Chlapec dostal vážného soupeře, vévodu de Guise. To je opravdu ten, který vás rozechvěje. A má jak výšku, tak váhu a rychlost!
  Mladý válečník je zároveň klidný. Ví, co ho čeká, a nehodlá se vzdát.
  Tady se rozešli. U de Guizz je brnění lité z oceli. Ale chlapec v bílém a s bosýma nohama působí dojmem cherubína, který bojuje s démonem pekelným.
  Amelina zpívala s úsměvem:
  Včera jsem byl ještě dítě
  Tady se nedá nic dělat...
  A teď přestal být předškolákem,
  A tvůj statečný rytíř se jmenuje!
  Zde se oba jezdci začali shromažďovat. Vévoda de Guise je třikrát těžší než chlapec. Přesněji teenager v brnění. Ale vůbec se nestydí.
  Opět se vyhýbá porážce a zasáhne de Guizze kopím do hrudi. Trhá se s třeskem. Ale obrovský vévoda se držel svého. A rozešli se.
  De Guise zavrčel:
  - Zlomím tě!
  Chlapec otevřel hledí a ukázal jazyk. Jeho obličej je kulatý jako dítě.
  Amelina ho poznala a plakala:
  - Nešťastné! No, kam jdeš!
  Ale ona samozřejmě nevěděla, že bosý ovčák není vůbec tak jednoduchý.
  Že toho umí hodně.
  Chlapec to vzal a rozhodl se změnit taktiku. Když se začali přibližovat, zahnal koně do cvalu. A pak vší silou vrazil kopí do středu štítu, čímž spojil i tělo. De Guise nečekal tak silný úder, od kterého se kopí roztříštilo na malé úlomky. A tentokrát málem sklouzl z koně. Chlapcův holý podpatek dodal. A vévoda odletěl a dost se zranil.
  Chlapec tedy prošel čtvrtfinále bravurně. Opravdu to není jen pastýř, ale nájemný vrah z jednadvacátého století. A není mu šestnáct let, ale mnohem víc. Naopak vypadá velmi mladě. Proto od okamžiku přestěhování přestal růst a dospívat. Ledaže by chloupky stále rostly a nehty byly trochu pomalejší.
  Nyní s ním bude v semifinále bojovat sám král: Richard Lví srdce. A to je velmi vážný protivník. Kdo nikdy v turnaji neprohrál. A byl extrémně fyzicky silný.
  A tady proti němu stojí bosé dítě.
  Ale všichni viděli, jak chlapec rytíř bojoval dobře a zoufale. A spousta lidí na to sází.
  Starý král poznamenal:
  - Raději nechte dítě být hlavním bodyguardem princezny než dospělého!
  Princeznin otec přikývl.
  - Ano! Moje dcera je kluk, kterého hlava dole neunese!
  V druhém semifinále neznámý rytíř v zeleném brnění, velmi velký a obratný, a španělský vévoda de Galba je také skvělým bojovníkem.
  Většina publika se ale sešla tam, kde bojoval král Richard Lví srdce, který byl považován za hlavního favorita turnaje. A neznámý kluk. Který si dokonce sundal kozačky a chlubil se svými dětskými, kulatými, růžovými podpatky.
  Ale tady se přibližují. Richard Lví srdce zamířil na střed štítu mladého válečníka. Odpověděl a odešel. Ač v tomto případě zkušený král, dokázal chlapce zaháknout. Ale odpověděl tím, že udeřil Richarda kopím do hrudi. Rána byla dobrá, ale mocný král dokázal odolat. Hodně bojoval. A v křížových výpravách a turnajích. A vždy vyhrál a byl stabilní v sedle.
  No, veřejnost si nepřála rychlé rozuzlení. Stíhači se rozptýlili a pak se znovu začali sbližovat. Richard Lví srdce se v tomto případě pokusil změnit taktiku. Předstíral, že znovu zasáhl střed štítu, a pak ho vzali a přenesli na hlavu. Ale chlapec je samozřejmě velmi rychlý. Dostal se pryč od delšího kopí nepřítele a sám zasáhl hledí. Takové ráně je těžké odolat. Mříž na tváři Richarda Lvího srdce se prohnula. Ale dokázal se udržet v sedle, i když se silně houpal.
  Chlapec a král se znovu rozešli. Tentokrát byl chlapec-rytíř trochu zaskočen. Dříve neodolatelná rána do hledí Lvího krále vydržela.
  Ale nic, taky ho netrefil. Zde šli potřetí ke sblížení.
  Oba válečníci na sebe skočili. Chlapec a velký muž. A tak se Richard znovu pokusil zasáhnout střed štítu. Ale mladý válečník opět uhnul.
  A pak chlapcovo kopí znovu zasáhlo hledí. A v tomto případě mnohem silnější. Richard se znovu těžce zapotácel. Přišel o sedlo, ale dokázal se udržet na zádi a nespadnout. Ale stejně, pointa směřovala k chlapci-rytíři.
  Nyní se čekalo na verdikt. Starý král přikývl.
  - Vítězství na body získává mladý válečník Sid, který zasadil tři přesné rány!
  Král Richard Lví srdce poprvé prohrál. Ze sedla ale nikdy nevypadl.
  A neznámý rytíř v zeleném brnění poprvé knokautoval slavného vévodu Galbu.
  Nyní ve finále měli bojovat oni, dva bojovníci dříve v turnajových bojích neznámí. Dvě kočky v pytli. A to přidalo na intrikách!
  Tak se rozešli a začali se sbližovat. Válečník v zeleném brnění byl větší než chlapec a měl na sobě černé boty. A bojoval bos a s velkou energií.
  Oba vyvinuli velkou rychlost a srazili se. Sid, přemístil štít a dostal se pryč od úderu a zasáhl nepřítele do břicha. Ani se nezavrávoral v sedle. A oba bojovníci se znovu rozešli. A byli připraveni bojovat opravdu vážně, až do krveprolití.
  Zde na sebe oba bojovníci opět závodí. Blíží se vysokou rychlostí. A prudce se srazí. Chlapec udeřil vší silou, byl rychlejší a narazil do hledí, i když sám byl poškrábaný na rameni. A docela vážně.
  Oba bojovníci ale odolali a nepadli. Zachovaly si svůj adekvátní dopad.
  Tady přicházejí potřetí. Téměř bez pauzy se již stmívá a stmívá. Už aby bylo léto, ale stále se stmívá. A musíme si pospíšit.
  Zde se opět oba střetli. Sid se jako blesk vykroutil ven a znovu na hledí. Nepřítel ale stojí jako očarovaný, ale chlapec je přece jen obratnější a zelený rytíř ho nepraštil oštěpem, pouze klouzal po brnění.
  Šli jsme třikrát a teď rozhodnutí rozhodčího.
  Starý král byl velmi potěšen, že se dítě stalo hlavou stráže. Jeho dcera přece nebude podvádět s někým, kdo vypadá mladší než ona a o hlavu menší.
  A oznámil vítězství na body Sidovi. Zbytek rozhodčích souhlasil. Přesto měl chlapec tři čisté zásahy a bodově se ujal poctivě.
  Navíc Sid dostal velký pytel zlata.
  Přistoupil k princezně Ameline. Dokonce se musela sklonit a políbit svou lásku. A všichni byli velmi šťastní.
  Princezna řekla:
  - Jsi můj nejvěrnější rytíř, lásku si zachováme!
  
  BOSKÁČKA NA REGÁLU
  ANOTACE
  Warrior-falladanka Augustine, byl zajat orky. Krutí, chlupatí medvědi vystavují krásu divokému mučení. Augustin však projevuje neochvějnou odvahu.
  . KAPITOLA 1
  Pak byla zima a byly kruté mrazy. Augustinovi byly strženy teplé šaty a boty. Svlékněte ji do tenkých kalhotek. Svázali rusovlasou dívku za ruce. A vedli, pak skoro úplně nazí.
  A její holé, půvabné, vytesané nohy zanechávaly stopy ve sněhu. Velmi krásný a velmi svůdný tvar. A ačkoli se podél dívčiných holých žeber procházel prudký vítr , pohrával si s jejími jahodovými bradavkami a úlevnými břišními svaly. Dívka také ukázala ohromnou sílu energie.
  Augustine zvedla hlavu s mužnou bradou a narovnala ramena.
  Ani se nepokoušela zakrýt si obnaženou hruď. Navíc jsou ruce svázané vzadu. Její holé podrážky jsou doslova v plamenech od tvrdého sněhu a tak to bolí.
  Ale krásná dívka neohýbá záda. Naopak je hrdá. Ano, je to zima, ale bolí to a cítíte se velmi ponížení, že jste nazí a kolem vás jsou chlupatí páchnoucí stvoření.
  Ne, můžete vidět, že je dívka nastavená tak, že ji nelze snadno zlomit.
  Ale přiblížil se k ní chlupatý obr silně připomínající medvědího orka s generálskými nárameníky.
  A jeho mocná ruka spočívá na nahé hrudi dívky. Začne krásce kroutit jahodovou bradavkou. Augustina se zamračí, ale mlčí a neodvrací pohled. I když musí říct, že velmi nechutná.
  Dívka se ale snaží předvést. A další tlapa skřetího generála leží na druhé bradavce. A začne štípat ještě drsněji a drsněji.
  Augustin, aby nedal najevo, že je znechucená a zraněná, drsným hlasem říká:
  - Nemůžeš udělat něco vážnějšího? Jsi jako muž s nulou?
  Orkský generál zařval:
  - Do prdele!
  A dívku ještě trochu vodili ve sněhu. Přivedli mě k zařízení, které vypadalo velmi podobně jako hrazda s různými cvičebními pomůckami.
  A pak tu byly ocelové řetězy.
  Dívčina ruce měla zkroucené dozadu a pevně spoutané. Pak vzali a zatáhli za řetěz. Začali dívku kroutit a zvedat jí končetiny výš.
  Augustina cítila bolest v předloktí, zápěstí a klíčních kostech. Rudovlasý válečník se začal prohýbat a sklánět.
  Dva velcí orkové popravčí vzali dívku za trup, vytáhli ji za trup a krásku otočili. Augustinova hlava vklouzla mezi její zdvižené ruce.
  Dívka si těžce povzdechla. Byla doslova prořezaná bolestí.
  Orkský generál skandoval:
  - Řekněte zločinci, zloději a teroristovi, kde je váš sklad se zbraněmi?
  Augustin řekl tvrdě, ačkoli byla zraněná, vyděšená, trochu zahanbená a velmi znechucená:
  - Neřeknu! Neřeknu ti nic, bez ohledu na to, jak mě mučíš, mučíš nebo mučíš!
  Orkský generál si spokojeným pohledem olízl fialové rty, zpod kterých mu čouhaly zakřivené tesáky.
  A zakňučel:
  - Tím lépe! Jaké potěšení mučit tak krásnou, hladkou, opálenou lidskou ženu. Dokonce by nás štvalo, kdybyste se okamžitě rozdělil a připravil nás o orky, tak obrovské potěšení, které je mnohem lepší, než vás jen znásilnit!
  Augustin vztekle řekl:
  - Pokud nejste schopni ničeho jiného, zkuste zlomit zoufalého kosmopolitního válečníka!
  Orkský generál nařídil:
  - Deset ran na ni bičem opatrně!
  Jeden z katů vyňal z urny, ve které plavaly výpraskové nástroje, vrbový prut. Mával jimi ve vzduchu, pískal...
  A huňatý medvěd napůl houpačka zasáhla dívku.
  Augustin pocítil bolest úderu. Kůže na zádech jí otekla, ale nepraskla.
  Kat znovu udeřil.
  Zrzavá dívka zatnula zuby silněji, aby neprozradila mouku. Rozhodla se, ať se stalo cokoli, mlčet, mlčet a zase mlčet.
  Orkský generál zaskřehotal:
  - Tři!
  Chlupatý kat znovu udeřil. Dívčino svalnaté tělo se otřáslo. Ten surovec už řízl mnohem níž, což způsobilo, že nový pruh kůže nabobtnal.
  Shromáždil se tucet skřetů a dychtivě se dívali na téměř úplně nahou dívku pouze v kalhotkách, visící na věšáku a mírně se kývající pod údery mučitele.
  Orkský generál zavelel:
  - Šest!
  A znovu vzali dívku a zasáhli silnou a tvrdou ránu.
  Augustine se nuceně usmál.
  Generál pokračoval ve velení:
  - Sedm! Osm!
  Na dívku dopadaly rány, ale vydržela a snažila se nesténat. Její tvář byla krásná a mužná zároveň.
  Orkský generál dokončil:
  - Devět! Deset stačí!
  Kat spustil bič. Pak ho rozdrtil prsty a hodil do koše.
  Augustin se v duchu otřásl. Že na ni její kati mohou přijít.
  Ostatně orkové velmi rádi své oběti trápili. Je třeba poznamenat, že ve světě budoucnosti je mnohonásobně více žen než mužů, a proto orkové zažívali sexuální rozkoš při mučení.
  Orkský generál se zeptal s posměšným úsměvem:
  - Můžeš nám říct, kde je ta cache? Nebo chceš tvrdší mučení?
  Augustin řekl přísně:
  -Nic ti neřeknu!
  Orkský generál nařídil:
  "Teď s ní pořádně zatřes!"
  Popravčí začali regulovat hrazdu. Mučení probíhalo pod širým nebem. A mnoho lidí to mohlo vidět.
  Orkové a zástupci jiných civilizací se již začali shromažďovat. Všichni měli zájem vidět tak velmi zábavnou podívanou.
  A poblíž hořel gril a další nástroje k mučení.
  Augustin si uvědomil, že bude muset projít peklem. Na jednu stranu je to děsivé. Ale na druhou stranu je to dokonce kuriózní a zajímavé. A co je nejdůležitější, kolik dokážete vydržet pod krutým mučením.
  Vodorovný pruh se zvedl jako anténa. Také Augustin byl vytažen na vrchol. Bolest předloktí a klíčních kostí se zhoršila.
  Řetěz, za který byl Augustin připoután, vrzal a šustil.
  Vyšplhala tedy dobrých deset metrů - to je asi úroveň čtvrtého patra.
  Tady nahoře se vznáší dívka. A řetěz se otřásl a dokonce i cinkal.
  Orkský generál zařval:
  - Nech toho!
  Orkové pustili buben. Tělo svalnaté dívky se zhroutilo. Vyletěl téměř na povrch. Ale pak to najednou zavěsilo. A dívka ostře na nataženém řetězu, jak křičet od divoké bolesti. Dokonce ztratila dech.
  Augustin měl pocit, jako by ji trhali na kusy. Jaká krutá bolest a nesnesitelné utrpení.
  Dívka křičela, její tělo se navzdory mrazu zpotilo a začalo zářit divokým napětím.
  Když Augustinův pláč utichl, zatnula zuby s velkým úsilím, zeptal se generál orků:
  - No, říkáš?
  Augustin prohlásil rozhodně a pevně:
  - Ne, neřeknu!
  Orkský generál nařídil:
  - Zatřes to znovu!
  A znovu to upevněte, lehce zrezivělý ocelový řetěz. Dívka stoupá, výš a výš. A její řetěz ji táhne za paže a kroutí jí klouby.
  A nyní je Augustin zpět na vrcholu. Rozhlédla se kolem a dolů. Dívčina měla svalnaté paže a pohyb krku byl docela bolestivý.
  Teď spadne.
  Orkský generál zavelel:
  - Nech toho!
  A řetěz opět popravčí uvolnili. Silné tělo dívky letělo dolů. A spadla a vznášela se na samotném povrchu. Tentokrát se bolest zdvojnásobená z již natažených vazů ukázala být tak silná, že dívka po šokovém šoku ztratila vědomí.
  Orkský generál nařídil:
  - Přiveďte ji zpět!
  Kat ji polil vědrem ledové vody. Augustin se vzpamatoval. Spolu s vědomím se vrátila i bolest. Silná a hrozná bolest paží, ramen, klíčních kostí.
  Augustin zasténal. Ale zachytila jedovaté úšklebky orků, kousla se do rtu a pevně zatnula zuby. A teď zase mlčí. Mokrý, téměř nahý, bosý a svalnatý.
  Orkský generál ji tvrdě šlehnul bičem a zeptal se:
  - Budete mluvit?
  Augustine zařvala a rozevřela rty:
  - Ne!
  Orkský generál nařídil:
  - Teď to pořádně roztáhni!
  Popravčí přinesli špalek a štípali ho krásce na bosé nohy. Pořádně jí sevřeli kotníky.
  Augustin ucítil tíhu dubové, železem kované pažby a bolest zesílila. Dívka se zhluboka nadechla a zaťala zuby.
  Háčky visely podél okrajů bloku.
  Jeden kat opatrně zavěsil závaží na hák vpravo a další mučitel vlevo.
  Svalnaté, jemné, opálené tělo dívky se ještě více protáhlo. Bolest se také zhoršila.
  I když Augustinová ze všech sil zatnula zuby, z hrdla se jí vydralo tiché sténání.
  Orkský generál již po mnohonásobné zařval:
  - Budete mluvit! Řekněte nám vše, co víte, a vaše trápení skončí!
  Augustin vykřikl:
  - Neřeknu!
  Orkský generál nařídil:
  - Více přidat!
  Popravčí z různých stran pažby, aby se nezkroutili, opatrně zavěsili každý o jedno kilové závaží víc.
  Augustina skřípala zuby v nesnesitelném utrpení. Hrozilo, že ji roztrhnou vejpůl. A vazy jsou v důsledku divokých otřesů už tak silně natažené.
  Augustin se cítí natažený na věšáku jako světec na kříži. Nebo možná ještě bolestivější. Z jejího těla kape pot a voda, kterou ji polili.
  A přitom je zima. Koneckonců mučí dívku v mrazu.
  Samotní orkové jsou za prvé oblečeni v botách a za druhé mají medvědí vlasy.
  Generál se znovu zeptal natažené dívky:
  - Budete mluvit!
  Augustin zakřičel:
  - Neřeknu!
  Orkský generál nařídil:
  - A teď ji usmažte, tedy téhle dívce paty!
  Popravčí začali pod holýma nohama dívce vršit tenká polena.
  Další vytáhl hadici z plynové láhve. A také propojené. A hadici z kyslíkové nádrže.
  Kati byli jako obvykle připraveni. Augustin se na tyto přípravy díval se strachem. Když stojíte i na kousku uhlí, bolí to a pak vám usmaží podrážku.
  Orkský generál nařídil:
  - Namažte jí paty olejem! Trpět déle!
  Kati souhlasně přikývli. A vytáhli ze sudu láhev oleje, soudě podle vůně oliv. A nalili si to na své chlupaté tlapky. A pak začali rozmazávat ne příliš drsná, ale ne příliš něžná chodidla dívky.
  Její podrážka je růžová, elastická, s ladnou křivkou kulatého podpatku.
  Augustin ucítil lechtání při doteku drsných chlupatých rukou orků.
  A nedobrovolně odhalila svou tvář a chichotala se navzdory bolesti v jejím nataženém těle.
  Orkský generál křičel:
  - Pořád se budeš sakra usmívat!?
  Augustin vyštěkl:
  - Nebojím se tě!
  Orkský generál zařval:
  - A teď smažte, jen opatrněji, aby to bolelo déle!
  Popravčí otevřeli kohoutky a pustili plyn. Pak klikli na zapalovač.
  A pod bosýma nohama dívky natažené na stojanu vzplál plamen.
  Vzplanulo to velmi prudce. Augustinovy bosé nohy ale zpočátku cítily jen příjemné teplo.
  Ale pak se začali péct. Plameny olizovaly nahé, růžové, hustě naolejované podrážky dívky.
  Augustina se cítila dvojitě v nahých podpatcích, které byly opékané ohněm, a celé její tělo natažené na stojanu. A je to přinejmenším extrémně bolestivé. A utrpení je nesnesitelné.
  Augustina vší silou zaťala čelist, ale z hrdla se jí stále vydral sténání.
  A dívčiny smažené podrážky bolely a divoce bolely víc a víc.
  Orkský generál zařval:
  - Tak a teď nám dáš skrýš se zbraněmi?
  Augustin křičel:
  - Ne!
  Orkský generál nařídil:
  - A teď má pět ran bičem... v plné síle!
  Kat přistoupil k stúpě. Zvolil jsem v něm bič mnohem pevnější, a tlustší, s ostnatými konci.
  Zkusil jsem to na ruce. Poté přistoupil k oběti. Šíře roztáhl nohy. A do úderu investoval ze všech sil.
  Opálená, již pokrytá oteklými pruhy, dívce praskla kůže na zádech. A tekla šarlatová krev.
  Augustin se otřásl a zasténal. Ale pak s titánským úsilím stiskla čelisti a zmlkla.
  Kat znovu udeřil vší silou a otřásl celým tělem. Dívka tiše zasténala a těžce dýchala.
  Orkský generál zavelel:
  - Tři!
  A opět brutální rána do zad. A to je nesmírně bolestivé.
  Augustin se drží.
  Obecný ork velí:
  - Čtyři!
  A další rána. Celé tělo dívky se chvěje. Kromě bolesti z bičíku se také ozývají ramena a tělo z hrozného otřesu mozku.
  Znovu příkaz:
  - Pět!
  A opět kat bije ze všech sil. A kůže praskne a krev stéká doslova proudem.
  Augustin mlčí...
  Orc General se ptá:
  - A teď říkáš?
  Dívka dál mlčí. Kat tázavě pohlédne na generála. Vidí, že vězeň je tvrdohlavý.
  A dává rozkaz:
  "Teď mu opečeme hruď!" Dobře ho namažte olejem, aby se hned nespálil!
  Kati jim polili tlapy mastnou tekutinou. A pak jejich ruce zamířily k dívčině holé hrudi.
  Hrubé, dlouhé, tlusté tlapy orků rozdrtily dívce poprsí a jahodové bradavky.
  Augustin pocítil nedobrovolné vzrušení. A nahá hruď okamžitě ztvrdla a ztuhla. Dívka dokonce zasténala, tentokrát ne úlevou, ale vzrušením. A skutečně, i když je ork medvěd, je to také proteinový samec, což ženu nemůže nevzrušit.
  Augustin zamumlal:
  - Jaká škoda...
  Konečně orkové dokončili drcení jejích prsou. A nechal je tak lesklé.
  Popravčí vzali do rukou pochodně, ponořili je do ohniště a zapálili.
  Pak přiveden k holé hrudi Augustina. Dívka měla hrozné bolesti. Ne hned, byla silná. Ale naolejované bradavky se zahřály a teď ucítily nejtěžší popáleniny. Navíc je to ďábelsky kruté a nesmírně bolestivé.
  Augustin zasténal a pak začal výt... Jaká hrůza...
  Popravčí byli taženi podél hrudi a usmívali se.
  Orkský generál se znovu zeptal:
  - No řekněte, kde vy partyzáni schováváte zbraně?
  Navzdory strašlivému utrpení našel Augustin sílu odvážně odpovědět:
  - Partyzáni? Nenazývali jste nás teroristy?
  Orkský generál se zazubil a odpověděl:
  - Chceš být nazýván teroristou? Co chceš! No, říkáte terorista?
  Augustin odpověděl vzdorovitě a snášel hroznou bolest:
  - Ne! Neřeknu!
  Orkský generál nařídil:
  "Teď zlomte té drzé dívce prsty na nohou."
  Katové odevzdaní k vysvobození z kleští zavěšených na zdi.
  Generál je nečekaně přerušil:
  - Zlom jí prsty rozžhavenými kleštěmi!
  Mučitelé chápavě přikývli. A vyndali kleště, které už
  byly dříve vytápěny na elektrickém sporáku. A tak k Augustinovi přistoupili kati.
  A jedna z nich, držela kleště červené od horka, se sehnula v okované noze. A popadl holčičku za malíček. A rozžhavené železo vzalo a drželo se na malíčku té krásy. A začal to kroutit a lámat.
  Bolest byla dvojnásobná. A od červeného doteku žárem železa se kůže pálila, tenké kosti se lámaly. Augustina také pokračovala ve střelbě a holých podpatcích a natahování těla na stojanu a se zátěží na nohou.
  Orkský generál se výhružně zeptal:
  - Budete mluvit!
  Augustin vyštěkl:
  - Nečekej!
  Generál nařídil:
  - Zlom jí prsty, jeden a všechny!
  Kat pokračoval, pomalu, ale velmi bolestivě a krutě lámal dívce prsty na bosých nohách. A bolelo to tak, že Augustin mimoděk zasténal. I když vydržela ze všech sil. Ale jak dlouho můžete vydržet? Jak bolestné a kruté. Nyní mučitel zlomil malíček na levé i pravé noze. Což je extrémně bolestivé.
  Pak vzal prsteny.
  Orkský generál nařídil:
  - A teď také udělejme pár ran rozžhaveným drátem do zad!
  Drát byl již nahřátý na elektrickém sporáku. A tak to mělo speciální rukojeť a sám kat měl rukavice.
  A tak zvedl bič, červený od žáru. Přistoupil k dívce a vší silou ji udeřil.
  Augustin to vzal a vykřikl, cítil divoké utrpení. A dívka se začala zmítat v křečích. Také ho dál mlátili do zad rozžhaveným drátem a smažili holé paty a obnaženou hruď a lámali prsty na nohou a stále se natahovali na stojanu.
  Tady je kombinace všeho a hororu:
  Orkský generál se zeptal:
  - Budete mluvit?
  Augustin zasyčel:
  - Ne!
  Orkský generál se zazubil a poznamenal:
  -Stůj holka. Ale i tak to zkusíme!
  A tyran s epoletami zařval:
  - A teď ji usmažit a prsa!
  Orkové zamručeli rozkoší. A bez dlouhého přemýšlení vzali a strhli dívce kalhotky. A teď je úplně nahá. A orkové už chtěli do ňader přinést pochodeň s ohněm.
  Orkský generál je přerušil.
  - Počkejte! Nejprve namažte její lůno Venuše, aby okamžitě nevyhořelo!
  Kati energicky přikývli. A začali si polévat tlapy olejem.
  Vonělo to velmi chutně.
  Orkové si dokonce olízli rty. A teď jejich tlapy vlezly do jeskyně Love girl. A začali tam mazat. Z těchto drsných doteků cítil Augustin stud i muka z náhlé touhy. Ale tato hanba byla spojena s hlasem chtíče a přesvědčením, že to není dobré.
  Augustin vykřikl:
  - Nestyda!
  Orkský generál zařval:
  -Mluv, sakra! Nebo vás to bude bolet!
  Augustin našel sílu říci:
  - A co může být horšího?
  Orkský generál suše nařídil:
  - Upalte ji!
  Kat přinesl pochodeň do naolejovaného ňadra dívky. Kudrnaté chloupky na ňadrech dívek z Venuše se najednou zkroutily a spálily. Augustin nejprve pocítil horko a pak silnou bolest.
  A druhá mučitelka si dál lámala prsty na jejích holých, dívčích nohách. A také to bylo nesmírně bolestivé. Prsty zapraskaly a Augustin se otřásl utrpením.
  A její kosti se právě zlomily a nehty se otočily ven. A dvě pochodně spálily její obnaženou hruď, jedno ňadro Venuše, gril opékal krásné podpatky. Blok přitom dívčino tělo protáhl. A ve stejnou dobu dostal další z trýznitelů rozkaz od skřetího generála.
  - Hot drát ji!
  A dívku zasáhly rány šarlatového drátu z horka.
  A v této situaci Augustin nejen neztratil vědomí z mučení, ale naopak jí byla přidána odvaha a ona to vzala a zpívala;
  Nahý na stojanu, vytahující klouby z ramen,
  Visím, záda mám rozervaná pod údery!
  A kat posype úšklebkem - sůl na rány,
  Veselý surovec z opilého vína se opil!
  
  Ale nejsem jen otrok, ale královská diva,
  Vládce a pozemská sestra bohů!
  A pokud trpím, znamená to, že trpím krásně,
  Nebudu vyjadřovat strach před strašlivým šklebem tesáků!
  
  Rozžhavený kus se dotkl mých bosých nohou,
  Připálený kouř znechuceně lechtá nosní dírku!
  Za to, co jsem dal nevinnému královskému mládí!
  Proč tolik trpím, nedokážu pochopit osud osudu!
  
  Ale dívčí bojovnice, vím, spěchají na pomoc,
  Meče rozdrtí zlé příšery a vrhají zlo do hlíny!
  Vězte, že jsme hustí mrtvolami, odpornými stély silnice,
  Koneckonců, je s námi mocný válečník s odvahou princ!
  
  Nepřítel se vrátil, vidím hovno, ustupuje,
  Krutý kat, ty nejsi král v boji, ne mistr!
  Zničený pokvete, třešeň v květnu,
  Kdo všechno zkazil a spálil, aby dostal nikl!
  
  A co jiného je zářivější a krásnější než Vlast,
  Co je vyšší než ona a povolání je ta nejjednodušší čest?!
  Za kterou jsem připraven dát, až do konce let svého života,
  Komu číst svatou modlitbu před bitvou!
  
  Samozřejmě, že existuje takové slovo, je vzácné,
  Zářivě se třpytí a zastiňuje svítidla diamantů!
  Koneckonců, Vlast je pochopení lásky - absolutně,
  Bezmezně zahrnuje celý univerzální svět!
  
  Koneckonců, kvůli ní nestonala bolestí na věšáku,
  Zlomit princeznu sublunárního světa je hřích!
  Skloňme se hluboko před svatyní vlasti,
  Sníh doma spadl a stal se bílým jako bílý!
  
  Nyní je mé slovo budoucím potomkům,
  Nemusíte být zbabělci, vítězství vždy přijde!
  Ze všech protivníků zůstanou jen fragmenty,
  A tomu, kdo otevře svou chamtivou tlamu, vyletí zuby!
  
  AUKCE OTROKŮ VE SVĚTĚ LÁTEK
  ANOTACE
  Otroci obou pohlaví na prodej. Krásná studentka z jednadvacátého století je dána do dražby jako otrokyně. Sázky raketově rostou a přichází nečekané rozuzlení.
  . KAPITOLA 1
  Přichází čas zahájení dražební aukce. První dvě dívky jsou přivedeny na nástupiště.
  Jsou bosí a přikrytí přehozy. Nejprve si zakryli hlavy. Vyvolávací cena sto zlatých dublonů za pár je pro krásné otrokyně běžná.
  - Sto!
  Dražitel zvedne kladívko, zazní:
  - Sto deset...
  - Sto dvacet...
  A pauza. Druhý závoj je z dívek odstraněn.
  Opět hluk:
  - Sto třicet,
  - Sto čtyřicet!
  - Sto padesát!
  A opět pauza... Třetí závoj z nich byl odstraněn.
  - Sto šedesát!
  - Sto sedmdesát!
  - Sto osmdesát!
  - Dvě stě!
  Dražitel zvedne kladívko a ve zpěvu říká:
  - Dvě stě dublonkrát! Dvě stě dublonů dva! Dvě stě dublonů tři!
  Pár se prodal za dvě stě dublonů!
  Dívky byly přikryty přikrývkami a odvedeny pryč. Bili bosýma nohama, což vypovídalo o jejich nízkém společenském postavení.
  Pak se najednou v aukci prodal tucet svalnatých chlapců. Nějaký trpaslík je vzal do otroctví. Pro všechny velkoobchodně - sto dinárů! Tito otroci byli využíváni jako pracovní síla. Jsou navenek zdraví, upravení, zvyklí na fyzickou aktivitu.
  Chlapci plácli bosýma nohama a navlékali je na řetěz, čímž je vedli na dvůr. Jeden z elfů ucítil chlapcovu svalnatou opálenou hruď, ale křičeli na ni.
  Poté byl otrok znovu obsluhován, jen ne naboso, ale v sandálech. Pokryté závojem a vystavené tři části.
  Byla to krásná blondýnka a smlouvání se vyšplhalo na pět set dublonů. Nakonec jí dokonce sundali sandály a přiměli ji tančit bosou. Pak mě poslali k vznešenému trolovi. Cestou byla blondýnka zabalená do deky.
  Byla to legrace a diváci se bavili. Zatímco obchodníci a eunuchové všech vrstev, kteří se shromáždili ve velké síni, nebyli unaveni, rozhodli se přivést Vladlenu na nástupiště. Samozřejmě je to nejušlechtilejší a nejchutnější pokrm aukce.
  Byla přikrytá přehozy, v botách po kolena a vlasy stažené nahoru, aby nebylo vidět, jak se jí pak drolí přes ramena.
  Když si Vladlena zvykla chodit naboso, cítila se v botách nepohodlně, její silné, svalnaté nohy byly roztříštěné. A je zavřená. Ostatně mnohem více vzrušení ze smlouvání, když jste vystaveni po částech.
  Znají tu psychologii.
  Vladlen se přistihla, že si myslí, že se bojí, a nepříjemně si cucá žaludek.
  Zde je nyní vysvlečena před zraky stovek mužů. Není to moc dobré, pod závěsy sálu je to dobře vidět. Ale nejsou jen lidé a krásní elfové, kteří vypadají jako lidé. Jsou tu gnómové a orkové, hobiti, kteří vypadají jako bosé děti, a jaká rohatá stvoření, pár obrovských skřetů, trollové s velkým nosem. A další stvoření, které vypadá jako obří ropucha ze Star Wars s korunou. Může být viděn jako král moře.
  Mezi veřejností a vysokými postavami je kostnatý subjekt sám Koschey Nesmrtelný. Vypadá hrozivě, i když je velmi hubený. Stále jsou tu ženy. Téměř všichni mladí elfové nebo trollové, pár lidských ušlechtilých žen jsou také mladí. Ale je tu i jedna stařenka s koštětem. Vypadá jako velká, velmi silná babička a zpoza úst jí trčí tesáky.
  Vladlena si pomyslela - Baba Yaga.
  Znamená to chladný a vtipný. Chyběl už jen had Gorynych, do kompletu. Ale zdá se, že je tam skřet. Směs člověka a dubu.
  A je tu pár mořských panen. Jsou to krásné dívky s rybím ocasem.
  Jsou tam zjevně stvoření z jiných planet.
  Nyní je jasné, proč jej vévoda dal do dražby. Jen jednou za rok se sejde tolik lidí, a to je skvělá šance vydělat pořádné peníze.
  Stále však musíte zůstat zcela nazí před tolika lidmi různých druhů a kmenů - to je hrůza.
  Vladlen se velmi styděl, byl znechucený a vyděšený. I když na druhou stranu se v ní probudila i hrdost: bude na sebe poutat pozornost jako hvězda.
  Kromě přehozů a kalhotek byl Vladlen oblečený i do speciálních plavek. A to nejen zakrytí hrudníku, ale i žaludku. To dále zvýšilo tajemství dívky.
  Vladlena se usmála... Zazněl signál a dražba začala.
  Manažer začal skandovat:
  - Ušlechtilý člověk, mimozemšťan z jiného vesmíru, velký válečník a velmi zručný v lásce a zároveň panna. Jmenuje se Vladlena Šamanová a jak je krásná, je stejně moudrá!
  Dražitel přikývl.
  - Vyvolávací cena sto dublonů!
  Publikum bylo hlučné. Jako vždy zpočátku i za tak vzácnou kořist, jakou je dívka z jiného vesmíru, nabízejí cenu, krásného otroka nebo tucet silných otroků. Cena není nejstrmější, ale to je jen začátek výhodné nabídky.
  Obchodník v modrém turbanu zasyčel:
  - Sto dvacet!
  Mladý elf zavrčel:
  - Sto třicet!
  Leshy zasténal:
  - Sto čtyřicet!
  Troll zavrčel.
  - Sto padesát!
  Baba Yaga se zasmála.
  - Sto osmdesát!
  Rytíř ve fialovém brnění řekl:
  - Dvě stě!
  Nastala pauza. Publikum se teprve zahřívá. Ork opatrně sundal závoj, který zakrýval horní část jeho obličeje, ale ještě neodhalil jeho vlasy.
  Vysoké, hladké opálené čelo dívky a safírové oči byly odhaleny.
  Publikem prošel radostný řev.
  Vladlena zazářila očima a předla:
  - Podívej se na mě!
  Mořský král podobný ropuchu zabublal:
  - Tři sta dublonů!
  Baba Yaga zamumlal:
  - Čtyři sta!
  Promluvil elf.
  - Pět set!
  Troll zasyčel:
  - Šest set!
  Eunuch ze sultánova harému zaječel:
  - Sedm set!
  Mořská panna tweetovala:
  - Osm set!
  Leshy znovu zasténal:
  - Tisíc!
  A opět nastala dlouhá pauza. Všichni byli samozřejmě zvědaví podívat se na dívku podrobněji. Jaká je to bastarda. A možná něco dobrého ke smlouvání. Nebo nákup.
  Orkové z ní sundali závoj a odhalili spodní část její tváře. Její výrazná ústa, krásný, půvabný spánek, odvážná brada.
  Tvář pravého válečníka.
  Troll zakřičel:
  - Tisíc pět set!
  Mořský král zavrčel:
  - Dva tisíce!
  Leshy zasyčel:
  - Tři!
  Baba Yaga křičela:
  - Čtyři tisíce!
  A najednou zakňučel:
  - Pět tisíc!
  Všichni se podívali na Koshchei. Baba Yaga se zachichotala a poznamenala:
  A on je tady taky! Co s ní bude dělat.
  Opět pauza... Ale je jasné, že vyjednávání ještě není na vrcholu. a co je holka?
  Orkové jí sundají závoj zakrývající krk a ramena. A publikum je nadšené. Krk a ramena dívky jsou silné a svalnaté. Také velmi svůdné. Je vidět, že je to krásný hrdina.
  Rytíř ve fialovém brnění zabručel:
  - Šest tisíc!
  Rytíř v růžovém dodal:
  - Sedm!
  Koschey the Deathless vydal:
  - Osm!
  Mořský král zařval:
  - Devět!
  Rytíř ve fialovém brnění znovu řekl:
  - Deset tisíc!
  Další pauza. Částka je vážná, můžete si za ni koupit tisíc otroků nebo sto krásných otrokyň. Nebo najmout celý regiment žoldáků.
  Ale to není vše. Závoj padá dívce k nohám. Nyní můžete vidět její ruce a postavu, i když zakryté plavkami.
  Vladleniny paže jsou velmi svalnaté a její bicepsy jsou trojúhelníkové. Působivý válečník.
  Baba Yaga se zachichotala a vyhrkla:
  - Jedenáct tisíc!
  Najednou trpaslík promluvil:
  - Dvanáct tisíc!
  Troll přerušil:
  -Třináct tisíc!
  Rytíř ve fialovém brnění zaštěkal:
  - Patnáct tisíc!
  Rytíř v růžovém brnění dodal:
  - Šestnáct tisíc!
  Koschey zaskřípal:
  - Sedmnáct tisíc!
  Mladý elf v koruně zvolal:
  - Dvacet tisíc!
  Vévoda de Guizzos hvízdl: "Páni, sám císař se rozhodl zúčastnit se obchodu."
  Částka už byla značná. A svlékání není u konce. Tady jsou skřeti v plavkách, kteří oddělují látku odhalující břicho. Okamžitě se objevily dlaždice jako v lisu na čokoládu a bylo vidět ohyb báječného pasu, hrdinské dívky.
  Rytíř v oranžovém brnění zamumlal:
  - Dvacet pět tisíc!
  Císař elfů zaštěbetal:
  - Třicet tisíc!
  Koschey nesmrtelný zabručel:
  - Čtyřicet tisíc!
  Elf-císař znovu vložil:
  - Padesát tisíc!
  A opět pauza. Částka už je obrovská. Můžete dokonce začít stavět město. Nebo si koupit bitevní loď. Nebo stádo krásných dívek.
  Ale ještě zajímavější jsou samozřejmě pro všechny Vladleniny půvaby skryté pod jejím oblečením.
  Tady jí skřeti sundají podprsenku. Nyní je torzo hrdinky zcela nahé. Jsou vidět prsa opálená jako melouny, korunovaná šarlatovými bradavkami, jako přezrálé jahody. To je tak chutné.
  Dodavatel sultánova harému vstoupil do dohody a řval:
  - Šedesát tisíc!
  Další hlavní eunuch zasyčel:
  - Sedmdesát tisíc!
  Rytíř v oranžovém brnění křičel:
  - Osmdesát tisíc!
  Koschei zaskřehotal a chrastil kostmi:
  - Devadesát tisíc!
  Elfí císař znovu tvrdě promluvil:
  - Sto tisíc dublonů!
  A opět pauza. Součet deseti tisíc otroků. Na jednu dívku bezprecedentní, dokonce vynikající. Je to celá fůra zlata. Dublon je malá, ale stále zlatá mince.
  Ale stále to teprve začíná. A nakonec orkové odhalili dívčinu hlavu. Vlasy padaly jako déšť, barvy plátkového zlata.
  Rozprchli se přes ramena a publikum se spustilo.
  Dodavatel sultánova harému zvolal:
  - Sto padesát tisíc!
  Další hlavní eunuch zabručel:
  - Dvěstě tisíc!
  Elfí císař křičel:
  - Dvě stě padesát tisíc!
  Koschey the Deathless vydal:
  - Tři sta tisíc!
  A opět pauza. Dívka s nahým trupem a zlatými vlasy, svalnatá a něžná, vášnivá a zároveň svůdná. Prostě neviditelný bug. A částky za to jsou nabízeny vůbec vesmírně. Vše v něm je v pořádku, ale ... Nohy ještě nejsou vidět. A tak chtějí všichni zvážit.
  A teď ork odhodí další závoj. Nohy jsou odhalené, až po kolena. A zbyly jen tenké kalhotky. A samozřejmě kozačky pod kolena.
  Ale můžete vidět, jaké jsou všechny stejné nohy a dívky nádherné. Svalnaté, opálené a svaly jsou jako drát pod tenkou, bronzovou kůží.
  Elfí císař zařval:
  - Čtyři sta tisíc!
  Koschey nepřipustil:
  - Pět set!
  Rytíř v oranžovém brnění zabručel:
  - Šest set!
  Koschei znovu chrápal:
  - Sedm set! A pozor rytíři, vaše říše není tak bohatá!
  Elfský císař sebevědomě promluvil:
  - Osm set!
  Nesmrtelný Koschei zavrčel:
  - Stejně bude můj - devět set!
  Elfí císař zařval:
  - Milion zlatých dublonů!
  Částka je obrovská. Dá se koupit sto tisíc otroků. I s ohledem na velikost a počet obyvatel říše je to prostě přemrštěná částka. I Koschei váhal... Má cenu dát celý milion dublonů. To je sedm tun ryzího zlata!
  Ale aukce ještě neskončila. Vladlen je téměř nahý, ale stále obutý. A stále to vytváří intriky.
  Ve skutečnosti, co je pod jejími botami? A teď skřeti sundají boty krásné bojovnici a nechají ji bosou, jen v tenkých kalhotkách.
  A ona má takové nohy, prostě jedinečná dokonalost linií a filigránská grácie.
  Dodavatel harému křičel:
  - Milion sto tisíc!
  Další eunuch přidal:
  - Jeden milion dvě stě tisíc!
  Elfí císař prohlásil:
  - Milion pět set!
  Koschey, čistě ze své tvrdohlavosti, zabručel:
  - Dva miliony!
  Elfí císař rezolutně a agresivně prohlásil:
  - Dva a půl milionu!
  Částka je tak vysoká, že oba dodavatelé harému otevřeli ústa, ale hned zmlkli. Ve skutečnosti je to celá karavana zlata. Jak jinak by jejich sultáni přijali takovou extravaganci? A vůbec, kolik dát za jednu, byť extrémně krásnou dívku?
  Pak ale manažer aukce hodil do hry poslední kartu. V tomto případě orkové krásce stáhli tenké kalhotky a také odhalili jeskyni Venuše.
  Nyní se ukázalo, že Vladislav je zcela nahý a bosý a bez jediné nitky na jejím těle.
  Dodavatel harému zoufale křičel:
  - Tři miliony!
  Hlavní eunuch, třesoucí se prsty, vydal:
  - Tři a půl milionu!
  Elfský císař pevně prohlásil:
  - Čtyři miliony!
  Nastala pauza... Koschei chtěl něco říct a překonat cenu. Pak si ale představil, kolik zlata opustí jeho bezednou pokladnici, a mlčel. Jen frustrovaně zatnul zuby.
  Pauza se začala protahovat. S nahou a bosou, svalnatou bojovnicí už není co střílet. Je to kůže naživu odtrhnout. Dala úplně všechno.
  Steward zvedl kladívko a začal pomalu říkat:
  - Čtyři miliony zlatých dublonů krát! Čtyři miliony zlatých dublonů dva! Čtyři miliony zlatých dublonů jsou tři... - Ale než stačilo jeho kladivo dopadnout, hromový hlas zvolal:
  - Pět milionů zlatých dublonů!
  Všichni se ohlédli na obrovského, mohutného skřeta v černé zbroji. To se od něj čekalo nejméně.
  Manažer zmateně řekl:
  - Je to celá hora zlata! Máte takové peníze?
  Goblin sebevědomě řekl:
  - Ano, mám celou horu zbytečného zlata! A tato dívka je tak chutná, že jsem připraven vzdát se některých zbytečných, žlutých kovů, kvůli této svěžesti!
  Manažer přikývl.
  - Je to vaše právo! Dobře co! Pět milionů zlatých dublonů krát! Pět milionů zlatých dublonů dva...
  Elfský císař zakřičel:
  - Šest milionů!
  Manažer začal říkat:
  - Šest milionů zlatých dublonů krát! Šest milionů zlatých dublonů dva!
  Goblin zařval:
  - Sedm milionů!
  Císař elfů nepřipustil:
  - Osm milionů!
  Goblin znovu zavrčel.
  - Devět milionů!
  Elfí císař v zoufalství prohlásil:
  - Deset milionů!
  Nastala pauza. Jo, to je cena milionu otroků. A můžete naverbovat žoldáky, kteří budou stačit k dobytí říše elfího císaře.
  A to je pro jednu otrokyni.
  Manažer začal zpívat v chorálu:
  - Deset milionů zlatých dublonů krát! Deset milionů zlatých dublonů dva! Deset milionů zlatých dublonů tři...
  Goblin zařval:
  - Třicet milionů zlatých dublonů!
  Publikum řvalo radostí.
  Manažer začal oznamovat:
  - Třicet milionů zlatých dublonů krát! Třicet milionů zlatých dublonů dva! Třicet milionů zlatých dublonů tři! - Kladivo se na okamžik zastavilo a pak rozhodně udeřilo. - Obchod dokončen. Vladlen Shamanova prodal za třicet milionů zlatých dublonů goblinovi Heckovi.
  Vladlena se během dražby nechala tak unést hrou fantastických čísel, že dokonce zapomněla, že před mnoha stovkami mužů a žen stojí zcela nahá.
  A teď se cítila tak zahanbeně, že se automaticky zakryla rukama. Chtěla především schovat svá ňadra a lůno.
  Orkové chápavě přikývli a přehodili přes ni závoj. Manažer poznamenal:
  "Nyní musíte zaplatit celou částku peněz. A to je více než dvě stě tun zlata! A hned!
  Goblin souhlasně přikývl.
  - Slitky na dvoře! Nemůžete ani spočítat, je jich víc, než je nutné!
  Chlapci-otroci se vrhli na dvůr. Tam se vlastně třpytila celá hora mincí, nebo spíš kopec. Dublonů bylo dokonce více než třicet milionů.
  Vévoda de Guizzos byl bez sebe štěstím. Přesto, když šel k Vladlenovi, zašeptal:
  - Pokuste se utéct!
  Dívka zašeptala vévodovi elfů:
  - Jak velký?
  De Guizzos jí vrazil do ruky švestku a zašeptal:
  - Když to sníte, na hodinu se stanete neviditelnými, neslyšitelnými a bez zápachu. Ale jen na hodinu, nenechte si to ujít! A neutíkej, dokud nebudeš hodně daleko od města!
  Vladlen řekl se špatně skrytou ironií:
  - Děkuji pane!
  Pak ucítila kolem krku ocelovou obruč s řetězem. Nyní je majetkem goblina. A dívá se na ni, jak si masožravě olizuje rty. A tlama tohoto monstra je obrovská jako tlama vorvaně!
  
  
  TŘETÍ PŘÍCHOD CÍSAŘE PALPATHINA.
  ANOTACE
  Císař vesmírné říše Palpatine, který ztratil své tělo, zničené silovým bleskem, si zachoval svého démonického ducha. A přestěhoval se do klonu půvabné blonďaté dívky. A opět oživuje jak řád temnoty, tak vesmírné impérium. Mezi impériem a hnutím odporu opět zuří divoké vesmírné bitvy. Vracejí se staří hrdinové: princezna Leia, princezna Rey, Ahsoka Tana a nový Anakin - syn Luka Skywalkera a Azalea, dcera princezny Leiy.
  . KAPITOLA 1
  Řád stále nebyl zcela zničen. A válka pokračovala. Většina flotily císaře Palpatina také unikla z obklíčení. A povstalecká koalice se rozpadala a rozpadala. Vnučka císaře Rei se toulala a do politiky se nepletla. Její snoubenec je mrtvý. Nechal jí jen pár - chlapce a dívku.
  A princezna Ray, někde v dalekém vnitrozemí, začala vychovávat své děti.
  A císař Palpatine potil své tělo, které zničily odražené blesky. Jeho démonická duše ale nezahynula. A duch císaře vesmírného impéria se přestěhoval do dalšího klonu.
  Samozřejmě, že četné bitevní lodě řádu a říše spěchaly přísahat věrnost císaři. A vzpurného generála zasáhly blesky síly a proměnil se v hrst popela. Ostatní okamžitě pochopili, že je to císař. I kdyby ten klon byl bezvousý mladík.
  Palpatine je působivá síla.
  A pak je tu planetární dobývání. Neexistují žádní Jediové a planety galaxie jsou rozděleny. Palpatine má však problém. Klony nevydrží moc dlouho, když na nich jezdí pekelný temný sith. Každopádně klony mužů.
  A Palpatine má ženu. Těla žen mnohem snáze nesou proudy temné síly a jsou nesrovnatelně odolnější než muži.
  A z Palpatine se stala krásná dívka. A tato dívka je impozantní císařovna galaxie.
  Samozřejmě, že ne všechno je imperiálním možné. Například Jabbové se snaží bránit. Zmobilizovali všechny síly galaktické mafie. A přidali se k nim rebelové z hnutí odporu.
  Zde přichází rozhodující bitva. Na straně Imperials je obrovská flotila. Postavili nové lodě s využitím zdrojů galaxie. Bojoví roboti se účastní bitev a klony jsou předčasnější.
  Na straně odporu a galaktické mafie jejich významné síly.
  Přesto na straně Palpatina více než trojnásobná převaha.
  A začnou tlačit a tlačit.
  Nové klonové bojovnice jsou velmi krásné, křivky a svalnaté dívky v bikinách.
  Takže bitva bude krutá a síly impéria se staly nejen mocnými, ale také krásnými.
  Tady jsou první, jako beranidlo, velké bitevní lodě impéria se blíží. Chrlí silné, bojové proudy laserových paprsků.
  Klonové dívky pobíhají kolem zbraní. A mihnou se bosé, kulaté růžové podpatky.
  Krásně natočené. Dívky, i když jsou klonované, jsou každá jiná, jejich vlasy jsou všech barev spektra. A těla s velmi výraznými svaly, opálenou, zlatavě olivovou kůží a vysokými, plnými ňadry, luxusními boky.
  Tyto dívky jsou velmi dobré bojovnice. Zde z těžkého kmene vyplivne kus hyperplazmy. A opět ničení a ničení hvězdných lodí na obou stranách.
  Imperiální lodě se snaží obejít rebely pomocí formace půlměsíce.
  Na straně císaře Palpatina desetinásobná výhoda ve velkých bitevních lodích a obyčejných bitevních lodích. A jeho mocné boky se přibližují.
  Bitva se stala mnohem dramatičtější. Křižník hnutí odporu hoří. Po palubách pobíhají nejrůznější mimozemské entity. Proti říši bojují stovky civilizací a druhů.
  Palpatine je svým původem stále člověk. Na rozdíl od svého učitele - který byl jiné rasy, i když také humanoidního typu.
  Budoucí císař zabil svého učitele - když se stal nepotřebným a možná dokonce škodlivým.
  Pak Palpatine dosáhl nebývalé moci a znalosti moci. A jeho duch se stal nesmrtelným. A schopnost dělat zázraky nad síly Sithského impéria a v průběhu jejich historie.
  A nyní duch největšího temného pána v historii sídlí v těle velmi krásné, vysoké, medově blond, nežensky svalnaté klonové dívky.
  A vést boj. Císařovna je celá ověšená drahokamy a amulety. Na rozdíl od ostatních bosých ženských klonů zdobí nohy Monarch Girl boty s vysokými podpatky a drahokamy.
  Zde přichází rozkaz přesunout torpédoborce blíže k pravému křídlu.
  Dívky, blýskající se nahé, opálené, půvabné nohy, plní příkaz vládce nebo snad vládce.
  Kolik je tam krás. Torpédoborce navenek vypadají jako ostré dýky.
  Ale velké bitevní lodě jsou jako vorvaně - ve tvaru slzy s mnoha zbraněmi.
  Žena Palpatine zařvala:
  - Rozbít, rozdrtit a roztrhat,
  To je život, to je štěstí!
  Rozbít, rozdrtit a roztrhat,
  V mém velkém znát sílu!
  Zde je velká bitevní loď, která utrpěla vážné poškození zásahem střely s termokvarkovými náložemi. To je opravdu zničující a knokaut.
  Klonové dívky utíkají před planoucími plameny. Pestrobarevné ohnivé jazyky koušou krásky, pro nahé, růžové, kulaté podpatky s ladným ohybem.
  A vypadá to extrémně cool.
  Účesy dívek jsou buď zlaté, nebo měděně červené, ale jsou tam safírové a smaragdové a dokonce i skvrnité. A mávají jako transparenty.
  Zdejší bojovnice jsou velmi krásné a muži by se z tolika krásek v bikinách pravděpodobně jen zbláznili.
  Vesmírem zuří válka - na sentimentalitu není čas. A jinde hoří bitevní loď rebelů. A tvorové podobní ještěrkám, nebo zebrám, jsou ohořelí.
  Zde se srazily další dvě vesmírné bitevní lodě. Nosy zploštělé jako kurva. A jiskřit jako smrtící blesk. A pak plamen zhasne.
  Generálka zavrtěla diamantovými náušnicemi a zazpívala:
  - Oheň! Oheň! A v hvězdném tichu!
  A v kvasarech výše!
  V mořské vlně a vesmírném ohni!
  A prostor! A vesmírný oheň!
  Zde fungovala termopreonová raketa. Jako výbuch supernovy.
  A hned několik lodí úplně shořelo. A stovky hvězdných lodí se převrátily a otáčely jako vršky hozené dítětem.
  Chamtivé lůno termopreonové reakce je pekelná zbraň biliónkrát silnější než vodíková bomba.
  Císařovna Palpatine zařvala:
  - Černá moc Satana,
  Rozlití síly do světa...
  A posvátný meč války
  Prolomil tajemství!
  A znovu, jak to vezme, vybuchne silou podsvětí. A zkáza je prostě nezměrná.
  Imperials má prostě drtivou převahu, pokud jde o počet palebné síly. A zdá se, že je nic nemůže zastavit.
  Zde obcházeli odpor z boku a zezadu.
  Ahsoka je bojovnice, která bojuje proti přesile říše.
  Vzala to a zpívala:
  - Nad nešťastným vesmírem visel,
  Zlé klony kypící temnotou...
  Palpatine nenávidí svou sekeru,
  Nabroušená a useknutá hlava...
  
  Ale Jedi vůbec není pěšák
  A ne věčně chodit pod jho ...
  Proměňte klony temnoty v ohnivé zbraně,
  A na zlobu odpovídejte dobrem!
  A dívka svou hvězdnou loď znovu otočí a z dobře mířeného výstřelu bývalý student Dartha Vadera vezme a rozbije na fotony velký raketový křižník impéria.
  Klonové dívky, umírající ječí a zpívají:
  Velké světlo říše
  Dává štěstí všem lidem...
  V neměřitelném vesmíru,
  Krásnější nenajdete!
  
  drahé štětce,
  Od konce do konce...
  Říše se rozšířila
  Mocný, svatý!
  Klonové dívky jsou velmi krásné, je dokonce škoda, když vyhoří v hyperplazmatickém proudu.
  Císařovna Palpatine řve z plných plic:
  -Naše vítězství bude těsné,
  Pěstní útok!
  A tady zase rakety ve vakuu a zničí všechno. A takové pekelné zlomy nastávají.
  Ahsoka Tana narazila do jiného auta. Necháte ji explodovat se stovkami klonů jako ohňostroje, rozptylující se ve vzduchu a cvrlikání:
  - Vidíš znamení na nebi,
  Ta prázdnota hoří...
  Touha mizí,
  Všude kolem marnivost!
  Imperiální hvězdné lodě obklíčily rebely téměř ze všech stran. Bitva byla stále krvavější.
  Tady je císař Palpatine, zařvala:
  - Nebyl jsem poslán nadarmo,
  Přines milost...
  Zkrátka, zkrátka
  Krátce řečeno!
  Buď zticha!
  A její podpatky dupou po kovu.
  Na obou stranách je mnoho tisíc hvězdných lodí. A valí se jako vlny zuřící bouře.
  A vakuum se vaří a kov hoří. Tolik mezer kolem a ničení. Směs pampelišky a lišky byla chycena do ohnivé pasti plamene a pomalu a nevyhnutelně se spálí.
  Dívka z jiného světa umírá a zpívá:
  - Bojovníci temnoty, pravda, jsou silní,
  Ale vesmírným klonům se nevzdám...
  Jsme cool, jsme orli,
  A vyhrajeme proti faraonům!
  A teď umírá legrační zvířecí samice a je jí to líto k slzám. Vše jako celek se odehrává pod diktátem impéria.
  Předčí jak počtem vojáků, tak kvalitou zbraní. A pak je tu takové zadrhávání.
  Ahsoka Tana si pamatuje, jak před mnoha lety byla padawanem pro Anakina Skywalkera.
  A její světelný meč drtil ve velkém množství jak žoldáky, tak různá mimozemská stvoření.
  Teď je ale samice proti ní. A to vytváří problém. Císař Palpatine je nesmrtelný. Jak zničit jeho duši, která může vstoupit do jakéhokoli těla?
  Možná má viteály? A pouze jejich zničením můžete porazit toto divoké monstrum? Ale kde je najít a kolik jich můžete v nekonečném vesmíru hledat?
  Ahsoka cítila, jak byla zasažena. A teplota v kabině prudce vyskočila.
  A dokonce i vzduch byl zakouřený...
  Ahsoka to vzala a zaštěbetala:
  - Univerzální válečník se nebojí smrti,
  Smrti na bojišti se nebojíme...
  S noční můrou bude horda bojovat statečně,
  A výkon, jako je rytíř, dosáhne!
  A dívka z humanoidní civilizace, jak vezme a otočí svou hvězdnou loď.
  A vypusťte termokvarkovou raketu do boku bitevní lodi.
  Otřásl se. Několik pohyblivých věží bylo najednou srovnáno a převráceno.
  Klonové dívky opět běží a jejich holé kulaté podpatky se třpytí jako zrcadla na slunci.
  Ahsoka otráveně zpívala:
  No, kolik sousedů můžeš zabít,
  Koneckonců, člověk se narodil pro štěstí ...
  Matka nepustí svého syna na frontu,
  A i v létě je na vojně špatné počasí!
  Císařské křižníky se pokoušejí o protiútok. A nové, velmi vážné lodě stoupají.
  Velká bitevní loď není jen hvězdná loď. Jedná se o celé objemné město v podobě velryby nebo kosatky. A je jasné, že s takovou silou se nic nevyrovná.
  A impérium má takových lodí desetkrát více a jsou větší a mají pokročilejší zbraně.
  A odboj nemá ani jediný povel - kdo je v jakém moc.
  Ahsoka je formálně obyčejná bojovnice.
  Pravda, princezna a maršál Leia se těší velké autoritě.
  Vypadá asi na pětatřicet let, ale postavu a pas má jako zamlada. Strašný válečník.
  Princezna maršál Leia, která má obrovskou sílu, bojuje jako obr a zpívá:
  - Jedna, dvě -
  Smutek není problém!
  Nikdy byste se neměli nechat odradit!
  Držte nos a ocas nahoře!
  Vězte, že světlo lásky je vždy s vámi!
  A tady je princezna-maršál, vrhající do bitvy celý mrak malých dronů.
  Přepadají imperiální hvězdné lodě. Existují mezery a kolosální destrukce.
  Princezna Leia se usmívá s perleťovými zuby. Má na sobě pozlacené bikiny.
  A holé prsty ladných nohou mačkají tlačítka joysticku a odpalují rakety.
  Mladá žena se svalnatou postavou zpívá:
  - Křehký okvětní lístek,
  Pokud byl stržen...
  I když svět kolem je krutý
  Chci konat dobro!
  A válečník-maršál posílá smrtící dar smrti s pomocí holých prstů.
  Nálada princezny Leiy se však začíná zhoršovat. Její syn zabil jejího manžela a pak sám zemřel rukou císaře Palpatina. Jak hrozné monstrum je tento císař!
  Jeho zločiny se nedají spočítat. Ani princezna Leia se nenarodila a toto monstrum zabilo téměř všechny Jedie.
  Její otec Anakin byl ještě dítě, když se Palpatine stal nejvyšším kancléřem republiky.
  Princezna Leia přísahala, že bude s tímto despotismem bojovat.
  Ale císaře není tak snadné zabít.
  Potřebujeme něco účinného...
  Ahsoka Tana z jiné civilizace mimo člověka. Je to velmi krásná dívka. I když je jí jistě hodně let.
  Zachránila Anakina, když byl ještě mladý...
  A díky síle si zachovala věčné mládí.
  Ahsoka je velmi silná bojovnice. Zde její hvězdná loď sestřelila plameny a znovu zasáhla další fregatu vesmírné flotily říše. Tentokrát je to stará loď a v maskách jsou mužské klony.
  Není jim to vůbec líto. Je to jiné, když umírají dívky. Není divu, že ženy jsou něžné pohlaví.
  Ahsoka kopla holými patami. Má nohy jako lidská dívka - jen její kůže je oranžová s fialovými pruhy. Dokonce i lidští muži jsou do ní blázni.
  Ahsoka je dokonalost. Od úsměvu k tvrdému - mimo chválu.
  A v posteli předvádí zázraky.
  A v bitvě - zázraky na druhou.
  Válečník a bývalý padawan budoucnosti Darth Vader rozbil brigantinu raketou a zpíval:
  - Světelný válečník nesténá bolestí,
  Jeho laserový paprsek se nebojí...
  Neutopí se v černé díře,
  V plazmě hvězd jeho duch neshoří!
  Myšlenky v hlavě: bylo by hezké zničit císaře Palpatina, respektive jeho pekelnou duši. Ale jak to udělat? Zdá se, že Yoda má také nesmrtelného ducha. Zjevil se Lukovi, Leie a Ahsoce a teď mohl dokonce nějak ovlivnit.
  Ale Yoda je stále omezený. Co dokáže Palpatine?
  Ahsoka Tana vzala a zpívala a srazila vesmírný torpédoborec pomocí holých prstů na nohou:
  Všechno může být králi
  Všichni umí králové...
  A osud celé země,
  Někdy jsou nahoře!
  Ale co říkáš
  Ale co říkáš!
  Oženit se z lásky!
  Ani jeden nemůže
  Žádný král!
  Žádný nemůže!
  Žádný král!
  A hvězdná bitva se rozvíjí na vzestupu.
  Zde se dvě velké bitevní lodě přiblížily těsně k sobě jako medvědi a začaly na sebe útočit a plivat střely.
  Síla, ochranná pole se srazila a praskla. Zakřivený prostor jiskřil. Zašlehal blesk.
  Klonované dívky se svalnatými, ladnými těly na jedné straně a stovkami různých ras na straně druhé se pohybovaly chodbami, obrovské křižníky.
  Nahé, zakřivené nohy klonových dívek pleskaly o rozžhavený kov.
  Generál říše křičel:
  - Mocný štít říše,
  Rebelové nemohou projít...
  Jsme zuřivá zvířata
  A nemůžeme být poraženi!
  Mnoho klonových dívek používá při střelbě holé prsty na vytesaných nohách.
  Jsou to prostě úžasní válečníci. Mají tolik kouzla a energie. A jsou horké. I když kluci nevědí. Ve skutečnosti ženské klony rostou mnohem rychleji než samci. Navíc se jejich rány rychle hojí a reakce a rychlost jsou lepší. A jsou prostě krásné.
  Císař Palpatine miluje ženy. A nyní je v těle ženy.
  Nechte zpívat temný sith:
  Bez klonů se nedá žít
  Na světě neexistuje...
  Jsem jasná hvězda
  Pošlu ti smrt-ahoj!
  Zde je velkolepá bitevní loď rebelů potlačená čtyřmi obrovskými imperiálními loděmi najednou.
  Princezna Marshal Leia zpívala:
  Nevzdávej se, nevzdávej se, nevzdávej se...
  V boji, hvězdný syn Jediho, nestyď se!
  Úsměv, úsměv, úsměv
  Vězte, že vše bude kvazarové a v pořádku!
  A holé prsty navenek mladé ženy s mužnou bradou a svalnatým tělem spustily stisknutím tlačítka další příkaz.
  Ahsoka mrkla, sešlápla pedál holým, dívčím podpatkem, prorazila stranu prostoru, císařské karavely a zpívala:
  - Prošla jako hyperplazma,
  Na prázdných vlnách
  Odeslal jsem fakturu a bylo naúčtováno!
  Ohlédl jsem se, abych viděl
  Ohlédla se...
  Abych viděl, jestli jsem se ohlédl!
  Princezna Leia mrkla a zaštěbetala:
  -Drž se krásko!
  A nyní bojovníci odporu útočí znovu. Přesněji používají taktiku - nájezd, ústup.
  A pak jeden lehký křižník narazil do imperiální bitevní lodi. A došlo k výbuchu.
  Následovaly vlny zkázy a smrti.
  Ahsoka to vzala a zaštěbetala. Její šarlatové bradavky na prsou byly odhaleny a vlály jí z podprsenky:
  - společnost, společnost, společnost,
  Mám zívnutí!
  A znovu dívčina obnažená pata poslala do pekla další brigantinu z císařské flotily.
  Ahsoka přemýšlela, jestli klony mají duše.
  Rytíři Jedi to rozhodně mají. A my, když jsme dali konce, neumíráme pro dobro!
  Bojovníci-kamikadze jdou do bitvy. Používají vyčištěné, dávno vyřazené a polorozpadlé hvězdné lodě.
  Toto je nečekaná karta, kterou do bitvy vhodila princezna Leia.
  Jakýsi poslední argument králů!
  Princezna Leia zpívala a její holé prsty vypadaly jako fík:
  -Duše, srdce, dej,
  Jsme naše svatá vlast...
  Budeme stát a vyhrát
  A nebudeme litovat života!
  Ahsoka Tana také udeřila nepřítele holými prsty na nohou. Rozbila dreadnought velmi přesným zásahem do power pointu a ohlušujícím štěbetem:
  - Čekání na vítězství, čekání na vítězství, čekání na vítězství ...
  Ti, kteří touží zlomit okovy!
  Čekání na vítězství, čekání na vítězství, čekání na vítězství
  Můžeme zabít draka!
  Princezna Leia s nadšením odhodila podprsenku a stiskla spoušť rubínovou bradavkou a zvolala:
  - Naše svoboda je oslavena svatá,
  Miluji tě celým svým srdcem a duší...
  Naše země neznají dobrodružství,
  S každým, o čem vím, si horda poradí!
  . KAPITOLA 2
  Ahsoka Tana bojuje jako skutečný panter, jen mnohem efektivněji. A stiskne své holé, půvabné prsty na tlačítkách joysticku. A dělá to velmi obratně.
  Je ale jasné, že rebelové stále prohrávají. Zde do bitvy vstupují nové pluky vesmírného impéria. V továrnách byly právě vypuštěny hvězdné lodě a nové klonové dívky rostou zrychleným tempem. A znovu běží a blýskají nahými, kulatými podpatky.
  Princezna maršál Leia dostává rozkaz:
  - Pojďme se spořádaně odstěhovat!
  Ale je těžké to splnit. Možná se stane, že se ústup změní v obecný útěk.
  Císařovna Palpatine mezitím skáče a točí se. Její tělo dívky se zlatými vlasy je plné energie.
  A zpívá:
  - Náš král je poslem nebes,
  Náš král je jako démon duchů...
  Náš král vyvolený osudem
  Náš král jsi jen ty!
  A četné klonované dívky z plných plic křičí:
  - Lucifere! Lucifer! Lucifer!
  A jejich bosé, sexy nohy dupou po kovu. Tyto dívky jsou prostě hypertřída.
  Klonujte dívky z řady pouze v jedněch bikinách. A je to krásné. Navíc barva bikin, které sotva zakrývají jejich tělo, se liší podle typu vojáků. Ale je velmi hubený, neskrývá se, svalnatý, opálená těla.
  Dívky v hodnosti důstojníků už nějaké vyznamenání mají. Čím vyšší hodnost, tím luxusnější.
  A ženské klony v hodnosti generála a vyšší mají drahokamy na náramcích a brožích, náušnicích a prstenech.
  A přitom všichni kromě císařovny mají bosé nohy.
  Za prvé, je obratnější pro bojovnice. A můžete používat své holé prsty na nohou k mačkání tlačítek, házení zbraní, uchopování a provádění mnoha dalších věcí.
  Císař měl velmi krásnou armádu. Prostě nějaký zázrak. Jako čarodějnictví velmi silného a talentovaného džina. A všechny dívky bez výjimky mají velmi krásné a vyražené břišní tyčinky - čokoládové tyčinky, a to je super.
  A ňadra jsou velmi dobře tvarovaná, opálená a pevná.
  Císařovna Palpatine to vzala a ohlušující zpívala, vycenila zuby, které se třpytily jako ty nejbohatší mořské plody:
  Podrobte se obrovské říši
  Nekonečný vesmír musí...
  A budeme velmi naštvaní,
  A víra v císaře je potřeba!
  Asistentka císařovny Palpatine Emmanuelle také odhalila zuby a stiskla holé prsty na tlačítkách joysticku. Vypustil smrtící dar smrti - mocnou termopreonovou raketu.
  A kopal zuřivou silou. Jako kdyby explodoval kvasar...
  Dokonce i imperiální hvězdné lodě byly prasknutím lehce poškozeny. Věže byly pomačkané, pancíř lodí se roztavil.
  Mnoho křižníků a bitevních lodí ztratilo mířidla a optické přístroje.
  Emmanuel poznamenal:
  - Ďábelské eso je vrženo do bitvy!
  Hnutí odporu bylo prakticky rozbito.
  Princezna Leia komentovala:
  Musíme zachránit vše, co se dá!
  Ahsoka Tana statečně bojující a uvolňující bojovné a agresivní ničící dary. Hvězdné lodě impéria utrpěly poškození nebo došlo k nějakému zhroucení.
  Dívka, bývalá partnerka samotného Dartha Vadera, se chovala zoufale a velmi cool. Hvězdné lodě explodovaly, z obrovských bitevních lodí vytryskly fontány velryb, hyperplazmatické proudy.
  Ahsoka Tana to vzala a zazpívala:
  - Nejsem anděl ani ďábel,
  Zničil účet!
  Tady je velmi krásná dívka. Vypadá jako člověk, ale její kůže je vícebarevná a uši má jako nosaté. Ale je opravdu velmi krásná a atraktivní.
  Ahsoka se zlým andělským úsměvem a nahými prsty na nohou mačkala tlačítka s velkým odhodláním.
  A píchnutí jehlou záření.
  Ahsoka se jen o vlásek vyhnula zásahu smrtící střelou. Vystřelila a vypálila díru do vakua.
  Dívka zamumlala:
  Nechte celý vesmír ponořit se do chaosu
  A vakuum se třese z přestávek...
  Nepřítel bude zasažen lehkou silou,
  A my jsme navždy spojeni s laskavostí!
  Situace vypadala kriticky a rebelové se rozprchli.
  Myšlenka, která vás jako první napadne při porážce.
  Emmanuel o kloktání:
  - Pořád nemůžeš odejít!
  A jak na knoflíku mačká holou, kulatou, růžovou patku.
  A opět letí raketa, založená na procesu slučování preonů. A jako kurva, tak kurva.
  Emmanuelle to vzala a zazpívala:
  - Prohnal se hrozný hurikán,
  Teď už je pozdě plánovat rakve...
  Taková dívka je zuřivá rána,
  Chvění nebe, třesení hvězd!
  A bojovnice vzala a ukázala nepříteli svůj velmi dlouhý a kousavý jazyk. Byl jako kočí metla a třpytil se rubíny.
  Emmanuel, tento supermaršál impéria, je prostě zázrak. Císařovna měla její laskání velmi ráda. Ve skutečnosti, když se o sebe třou dvě dívky - je to super!
  Klonoví válečníci tlačí na bojovníky odporu. Zde jsou stvoření podobná muchovníku s nohama, explodují. A hoří jako svíčky v chrámu.
  Jeden z nich poklekl a pronesl modlitební vyznání pomocí binárního kódu.
  Potom zpívala:
  - Můžeš hořet z hlediska hvězd,
  Ale zpívat nepřestanu!
  A muchomůrka znovu vzala a jednou ukázala tři jazyky.
  To je opravdu skvělé a hloupé zároveň.
  Ahsoka Tana kryje ústup rebelské flotily. A ona jen zoufale dává na své hvězdné lodi vše nejlepší.
  A vysílá proudy destruktivní hyperplazmy.
  A pak se objevila osamělá hvězdná loď, speciální design pod kontrolou princezny Rey.
  Tato vnučka císaře Palpatina bere boj statečně. Je krásná, černovlasá a tmavá od opálení.
  Princezna Rei vypadá jako krásná a štíhlá dívka. Její bosé, hbité nohy mačkají tlačítka joysticku. A kosmická loď se vzdaluje od výbuchu supernovy rakety ze sloučení preonů. A to je síla ďábla.
  Princezna Rei to vzala a zazpívala:
  - Máme rakety, letadla,
  Nejsilnější bystrý duch na světě...
  Bílí piloti u kormidla
  Nepřítel bude rozdrcen na prach a dolů!
  A teď mačká spoušť holou, kulatou patou. A spustí se velmi smrtící proud destrukce. A mocná velká bitevní loď impéria dostane do boku ohnivé bodnutí.
  A začne hořet a vybuchovat velká, černá oblaka kouře. Jsou jako báječní džinové, kteří utekli z lahví. Přesněji z děr gigantické lodi. To je rána krásné a křivé dívky - což musím říct jednoduše - super!
  Princezna Rey, skákající jako šílená liška, sundala si podprsenku, vzala a zmáčkla knoflík se svou šarlatovou bradavkou.
  A vzala to, udeřila na nepřítele ...
  Potom zpívala:
  - Vlny světla nás zachraňují,
  Buď šťastný Jedi!
  A se svým týmem dívek. Krásné bojovnice v bikinách, téměř nahé, opálené, většina z nich blond.
  Princezna Rei s velkým vzrušením zvolala:
  - Jsem bojovník světla, bojovník tepla a větru!
  A její obnažená pata si to opět odnese a velmi svižně sešlápne pedál. A je to opravdu smrtelné.
  Ahsoka Tana se velmi agresivním a účinným způsobem bránila, zvedla a zapištěla:
  - Kde to bylo, kdy to bylo,
  V dětství nebo možná ve snu ...
  Jediské válečnické hnízdo pro milovanou
  Koukej na jaře...
  A opět její rubínové bradavky tiskly smrtící silou na tlačítka. Ukázalo se velmi agresivní a zároveň laskavé děvče.
  Princezna maršálka Leia to vzala, zavrčela a odhalila slonovinové zuby.
  Tato princezna je prostě úžasná.
  A tak rebelové také odpálili imperiální flotilu termopreonovou raketou. A toto bodnutí je bilionkrát větší než hrozivá termonukleární reakce.
  A pokud ano, shoří několik velkých bitevních lodí s mnoha tisíci klonovaných dívek.
  Umírající krásné dívky sebou tak dojemně škubnou a škubnou holýma, vytesanýma nohama.
  Princezna maršál vidí rebelský křižník pohlcený modrými a oranžovými plameny narážející do impéria dreadnought. A rána je prostě zdrcující a ničivá.
  Leia vtipně poznamenala a vycenila zuby:
  - Jsem krásná dívka
  Jsem hodná holka...
  Naše hrdinská síla,
  Síla mysli a vůle!
  Pak to kráska vzala a mrkla. Její oči jsou tak safírové a jiskřivé. Úžasná princezna dívka.
  Zde císařské lodě, které čelily tak nepříjemnému překvapení, jako jsou termální střely, trochu zpomalily.
  Drsný projde soubojem i dechem smrti i temnou stranou síly, které světlo zoufale vzdoruje.
  Zde mezi rebely bojuje nemanželský syn Luka Skywalkera - asi dvanáctiletý chlapec Anakin.
  Chlapec bojuje, mačká tlačítka holýma, dětským chodidlem a posílá agresivní dary osudu.
  Mladý válečník vyřadil velký křižník říše a zazpíval, vycenil své malé, ale ostré a bílé zuby a zpíval:
  - Prokletý a prastarý,
  Nepřítel opět nadává...
  namasíruj mě,
  Rozemlít na prášek!
  Ale anděl nespí
  A všechno bude fungovat
  A vše dobře dopadne!
  Padawanský chlapec stiskl tlačítko holým, kulatým podpatkem, vypálil údernou raketu a zaštěbetal:
  - A všechno dobře dopadne!
  Princezna Leia agresivně poznamenala, její smaragdové a safírové oči jiskřily a vrčely:
  - Smrt dešťovému draku!
  Padawanský chlapec Anakin souhlasil.
  - Dešťový drak je mrtvý!
  A nyní jsou rebelové v protiútoku. A válečné lodě létají. Dívka stále bojuje.
  V tomto případě je to Azalka. Je dcerou princezny Leiy.
  Válečnice, která svého času nechtěla být se svým bratrem v prostředí nového řádu Jedi. Nyní se ale přidala ke své matce.
  Společně bojují proti kolosální armádě impéria.
  Myslí však na Azaleu. Poznamenala, že pro impérium by mohlo být lepší sjednotit všechny národy, nejprve v galaxii a poté ve vesmíru.
  A byl tu řád s tvůrčí silou. A ne chaos a nepořádek republiky, a ještě více mnoha světů po jejím rozpadu.
  Azalea vypustila něco extrémně destruktivního a destruktivního pro flotilu vesmírného impéria holými prsty na nohou.
  Pak zavrčela a odhalila svá velmi elegantní a svůdná ústa:
  - Sláva silám světla!
  Princezna Leia to potvrdila tím, že poslala destruktivní, agilní a rostoucí skvrnu hyperplazmy na svého protivníka holou patou.
  - Sláva vítězství světlé strany síly!
  Tyhle holky jsou tady fakt super.
  A nyní hnutí odporu přestavuje své hvězdné lodě. Podařilo se jim vyhnout se vniknutí do beznadějného pytle. Ale převaha v počtu a síle lodí impéria zůstává.
  Ahsoka Tana vtipně poznamenala, zmáčkla tlačítko se svou šarlatovou bradavkou a vyslala dar ničení:
  - Síla blázna je menší než penny!
  A mrkla na své přátele.
  A její holé prsty na nohou v pohybu. A srazit nepřítele z dohledu.
  Princezna Rei, když bojovala s protivníkem, stiskla tlačítko s jahodovou bradavkou a řekla:
  - Blázen je silný svými svaly, když chytrý člověk je bezmocný svým mozkem!
  Padawanský chlapec Anakin, nahý a dětský, stiskl vražednou kompozici tlačítek.
  A najednou vyplivlo několik hořících hyperplazmatických pulsarů, které spalují křižníky obrovské říše.
  Mladý válečník zpíval:
  - Je-li týl k ničemu, nepomůže vojenská zápalnost, no, a pokud není zápal, týl půjde k nepříteli na oběd!
  Princezna Leia, která mlátila nepřátele a obratně posílala dary smrti ze sil světla, vydala:
  - Světlo je pro každého jiné, pokud jde o potěšení, zatímco tma je pro všechny stejně ohavná!
  A tak dcera Leia Azalea velmi obratně mačkala páky holými prsty na noze, raketou vyřadila ničitele říše. Explodoval jako výbuch benzínu a okamžitě vzplanul.
  Válečník zasyčel:
  - Dobro není v životě vždy odměněno, ale zlo je po smrti jistě potrestáno!
  Ahsoka Tana, střílející na válečníky impéria a zasahující nepřátele s velkou a účinnou přesností, zavrčela:
  - Dobro je rychle zapomenuto, zlo dlouho vzpomínáno, ale dobré skutky přinášejí nesmrtelnost a zlo vede k zapomnění i při dlouhé paměti!
  Padawanský chlapec zpíval:
  Není snadné být laskavý,
  Laskavost nezávisí na růstu!
  Ahsoka poznamenala a znovu vyslala nahým podpatkem velmi smrtící a smrtící dar smrti:
  - Malý had je nejjedovatější!
  Princezna Leia poslala nepříteli zabijácký dárek, stisknula tlačítko se svou šarlatovou bradavkou a vydala:
  - Světlo dává - energii, tma bere sílu, proč lidé sami chodí do hrobů?!
  Chlapec Anakin vzrušeně zvolal:
  - Proč lidé často následují tmu - problémy a vlastní ošklivost nejsou ve tmě vidět!
  Princezna Leia udeřila holými prsty do svých půvabných, tesaných nohou a zavrčela:
  - Tma skrývá před očima tělesnou ošklivost, ale z toho je duše šmejda ještě ošklivější!
  Azalea udeřila jahodovou bradavkou a velmi přesně udeřila do říšského křižníku.
  The Warrior poznamenal:
  - Světlo zvýrazní nedostatky, ale zároveň vaše morální deformace taje jako led na pánvi a ve tmě, která skrývá potupu, se z vás stává ještě větší spodina!
  Princezna Leia při filozofování poznamenala:
  - Světlo není snadné fotony a z temnoty jen utrpení a sténání!
  A velký maršál odpálil nepřítele něčím velmi zdrcujícím a opravdu ničivým.
  A plameny se rozhořely a pohltily další bitevní loď vesmírné, krvavé a kruté říše.
  Císařovna Palpatine řekla tvrdě:
  - Smrt těla není pro velké strašná, protože duše najde co dělat v astrální rovině!
  Velký válečník a supermaršál říše Emmanuel to vzal a velmi smrtelně bušil pomocí holých prstů svých hbitých nohou a pištěl:
  - Tma není nepřítomnost světla, je to předzvěst úsvitu!
  Poté tyto krásné klonové dívky propukají v smích.
  A holé, hbité nohy krásek velmi obratně hrají na joysticky a dělají to cool.
  Princezna Leia přeskupuje síly. Podaří se jí zachránit část odbojových sil.
  Kolem se řítí celý roj komet. Nechávají ocasy, které se táhnou jako vlečka nevěsty.
  A všechno hoří, chvěje se a doslova jiskří a každá jiskra je jako Mount Everest.
  Princezna Leia říká s úsměvem:
  Prokázali jsme velkou odvahu.
  A pak jsem si vzpomněl na sebe v zajetí. Zvlášť když ji na Jabbův rozkaz vedli bosou přes horký pouštní písek. Planeta je pro lidi velmi horká. A písek je tak horký. A její nohy, nahé, bezbranné, ještě neztvrdlé.
  Samozřejmě to bylo velmi bolestivé. Princezna Leia si pak spálila chodidla a ty se pokryly velkými puchýři. Každý krok doslova explodoval bolestí.
  Je těžké uvěřit, že může být tak bolestivé chodit naboso. Ale je to jako šlápnout na rozpálenou pánev.
  Nyní však holé prsty princezny maršálky Leiy znovu mačkají tlačítka a chrlí vražedný proud ničení.
  Princezna, která přežila smrt planety i veřejné znásilnění celou hordou mimozemských tvorů, to vzala a zazpívala:
  - Dívky se nemusely vzdát,
  Napomínání mladé zloděje neděsí...
  Vždy jsme byli schopni bojovat statečně,
  Ta žena bude odvážná jako Jedi!
  A nyní na protivníky opět létají rakety, tentokrát odpalované pomocí šarlatových bradavek na hrudi.
  Ahsoka Tana pištěla a řekla:
  - Bude statečný
  Kdo srazí draka!
  A z jejího pupku vyletěl blesk síly.
  Bojující dívky, velmi vtipné a agresivní a zároveň laskavé.
  Azalea poslala do imperiální flotily zabijácký dar ničení, hořela ničivým výbojem a zavrčela:
  Naše síla nezná mezí!
  Ahsoka potvrdila:
  - Světlo je silnější než tma! Dobro vždy vítězí nad zlem!
  Padawanský chlapec Anakin poslal dar smrti válečníkům říše bosou, dětskou nohou a zaštěbetal:
  - Zatracení darebáci spiknutí,
  Ale vznešený hrdina je silnější!
  A padouch bude poražen v bitvě,
  A dobro jako vždy zvítězí!
  Princezna Leia přitiskla svou rubínovou bradavku k páce zničení a smrti a potvrdila:
  Dobro samozřejmě zvítězí!
  A bojovnice znovu vyhodila do povětří císařskou fregatu stisknutím tlačítka holými prsty u nohou a zpívala:
  - Na světě není šťastnější příběh,
  Než příběh o zářivém, jasném světle!
  Azalea pištěla a mrkla safírovýma očima.
  - Viděl jsem světlo a jasná hvězda bude zářit navždy!
  Anakin potvrdil:
  = Samozřejmě, že bude!
  zavrčela Ahsoka Tana.
  - Nechť je drakovi deště odebráno štěstí!
  Princezna Leia vystřelila, znovu použila bradavku v jahodové barvě a zavrčela:
  A venku prší a venku je rozbředlo,
  A krvavý drak se nad tím třepotá...
  Smějeme se, když se nám chce plakat
  Ale krutý vládce bude rozdrcen!
  A pak rebelové odletěli k další obranné linii. A na asteroidech mají velmi dobrá děla.
  Císařovna Palpatine se také odmlčela. Její flotila utrpěla těžké ztráty.
  I když mělo drtivou převahu v palebné síle.
  S pomocí šarlatové bradavky její plné a nádherné hrudi vypustila supermaršál Emmanuelle další dar smrti a absolutní smrti, vzala ho a zavrčela:
  - Musíme dát jména všem planetám, našim novým!
  A olízla si jazyk, velmi sladký spouštěč.
  Císařovna Palpatine dupla na vysoké podpatky s diamantovou podrážkou a vtipně poznamenala:
  - Planety? proč jsi tak skromný? Možná hned galaxie?
  Emmanuel zakřičel:
  - A ještě lepší pro všechny vesmíry! Je jich strašně moc!
  Císařovna Palpatine souhlasila a její ústa plná perleťových zubů se otevřela a odhalila dlouhý růžový jazyk.
  Vládce zpíval:
  - To znamená krásně bít,
  Znamená to bít důstojně!
  Tato naše temná síla
  Síla mysli a vůle!
  A tady znovu, jako supernova, vzplane termopreonová bomba. A planety jsou roztrhané na kusy a silová pole se hroutí.
  Zde vyhořel celý pluk rebelů - podobně jako vzpřímení krokodýli. Doslova triviálně se to rozsypalo na malé fotony.
  Krokodýli neměli čas cítit bolest.
  Ahsoka Tana smutně řekla s povzdechem:
  -Naše duše vzlétnou jako dvě letadla,
  Vždyť jeden bez druhého nemohou žít!
  A její nahé prsty u nohou znovu zahájily rozsáhlé zničení a úplné zničení říše.
  Azalea také vystřelila, rozbila bitevní loď bradavkou v barvě máku, plnou hrudí, a řekla:
  - Pro věčnou radost světlo!
  Padawanský chlapec Anakin svými holými dětskými prsty spustil destrukci a zaštěbetal:
  Do té doby jsme jen děti.
  Rosteme, rosteme...
  Jen nebe, jen vítr
  Před námi je jen radost!
  Jen nebe, jen vítr
  Před námi je jen radost!
  Princezna Rey s tím souhlasila a odpálila raketami další křižník říše:
  - Radostný život před námi! Pokud se nedostaneš z lásky!
  A všechny dívky bojovnice zpívaly:
  Chci, chci dělat dobro
  Zapal světlo v bezmezném vesmíru,
  Máme štěstí, že jsme lidé
  Nechte nás všichni vznešení Jediové!
  . KAPITOLA 3
  V bitvě byla pauza. Obě obrovské flotily se zastavily kvůli opravám a odpočinku.
  Svařování bzučelo, blesky jiskřily. Opravárenské čety se vrhly na opravy lodí.
  Takže práce dostala zabrat. A obyčejní vojáci začali odpočívat.
  Ahsoka Tana a princezna Rei začaly hrát šachy přeskupováním figurek holými prsty na nohou.
  Samozřejmě je zde mnohem více polí a různých druhů vojsk než v tradičním šachu.
  A postavy se zdají být živé v pohybu.
  Ahsoka Tana poznamenala:
  "Takže chceš říct, že císař byl upálen v blesku moci?"
  Princezna Rey potvrdila:
  "Odrazil jsem blesky síly svými meči." A spálili Palpatina. Ale ani blesky moci nemohou úplně zničit duši!
  Ahsoka Tana navrhla:
  - S největší pravděpodobností má císař sedm viteálů. Dělají jeho duši absolutně nesmrtelnou a zabraňují tomu, aby byl vtažen do říše mrtvých. A bez ohledu na to, jak moc císaře zabijete, bude se dál přesouvat do různých těl a sraček po celém vesmíru.
  A dívka srazila pěšce tím, že přerovnala vůz holými prsty a půvabnýma nohama.
  Princezna Rey souhlasila:
  - Ano, je to možné! Horcruxy umožňují duši zůstat navždy v tomto světě a obývat různá těla. Pouze jejich zničením se můžete zbavit osobnosti Palpatina, alespoň v tomto vesmíru! Jinak to bude věčná hrozba!
  A dívka pohybovala houfnicí bosými, velmi krásnými, opálenými a svalnatými nohami.
  Ahsoka Tana poznamenala pohybem figurky bosou nohou:
  -Vesmír je velký a viteály mohou být kdekoli. Téměř v jakémkoli předmětu. A není snadné je zničit. I zde je potřeba mít nějakou speciální zbraň.
  Princezna Ray se zeptala:
  "Jsi ta zkušenější Ahsoka." Pamatujete si na mladého Dartha Vadera, který s ním bojoval proti armádě hraběte Dooky. A co ti v tomto životě chybělo, proč jsi se nepřidal k jednomu nebo druhému?
  Ahsoka Tana pokrčila rameny a odpověděla:
  - Měl jsem svůj vlastní způsob. Když se objevilo impérium, rozhodl jsem se zjistit, co z něj vzejde. Všichni jsou tak unavení z válek a chaosu a já jsem samozřejmě chtěl alespoň nějaký základní pořádek!
  Princezna Rei pohybovala nohama lučištníka holými prsty a s vyceněnými zuby řekla:
  - Toto je svým způsobem zajímavá pozice. I když nepořádek přiznat a unavený. Ale Palpatinova říše není vůbec nebe!
  Ahsoka Tana drsně poukázala a pohnula obnaženou patou, postavou generála a jiskřivýma safírovýma očima:
  - Jakákoli síla není ideální! A každý nemůže být šťastný!
  V rozhovoru byla pauza. Dívky pohybovaly figurkami holými prsty na nohou. Sestřelili a pokusili se zachytit další buňky.
  Utkání se hrálo velmi dynamickým způsobem.
  Princezna Leia a Azalea hrály karty s Anakinem. A diskutovali také o otázce - jak zničit Palpatina.
  Chlapec Anakin navrhl:
  - Zasáhněte ho termopreonovou náloží. Pak z Palpatinovy duše nezbude nic!
  Princezna Leia odpověděla:
  - Viteály poskytují absolutní nesmrtelnost. Takovou duši nedokáže zničit ani ta nejdokonalejší a nejmocnější zbraň. Je to něco, co přesahuje běžnou hmotu. Pouze odstraněním viteálů můžeme porazit císaře!
  Dcera Azalea Leah dodala:
  - A ani to nestačí k ukončení zla!
  Princezna Leia hodila holými prsty na nohou pohyblivou kartu a poznamenala:
  - Nedostatek! Zlo na úrovni vědomí každého člověka! Ale věřím v konečný triumf dobra!
  Chlapec Anakin hodil holým, dětským chodidlem mapu a zcela logicky poznamenal:
  - Bez zla by to bylo úplně nezajímavé! Nebylo by místo pro hrdinství a boj!
  Azalea zpívala s velkým potěšením:
  Odvážně soudruzi v kroku,
  Posílit našeho ducha v boji...
  Ke vzdálenému štěstí cesta
  Pojďme si na sebe posvítit!
  Princezna Leia se zeptala docela vážným tónem:
  - A jak budeme hledat viteály?
  Azalea pokrčila rameny a odpověděla:
  - Teoreticky se musíte podívat do archivu Jediů. Mohou tam být užitečné informace.
  A dívka hodila holými prsty na nohou kartu, která za letu změnila barvu.
  Princezna Leia přikývla.
  - Ano! Musíme najít tento archiv. Zdá se ale, že ho Luke Skywalker spálil!
  Pak chlapec Anakin udeřil pěstí do vzduchu, až to dokonce zazvonilo, a zařval:
  - Rukopisy nehoří!
  Princezna Leia souhlasila:
  - On má pravdu! Všechny informace v archivu můžete obnovit. Neboť moudrost Jediů nemá jen hmotné ztělesnění!
  Anakin Skywalker Jr navrhl:
  - Nech mě letět na planetu, kde byl archiv Jediů!
  Princezna Leia odpověděla:
  - Jdeme tam všichni - půjde pět vyvolených a ti, kteří mají moc. Ale zatím bojujte!
  Azalea si toho všimla a znovu hodila kartu holými prsty na svých velmi krásných a svůdných nohách:
  - Alespoň nějaké vodítko! Ale co když tam nic nenajdeme?
  Princezna Leia hodila kartu bosou nohou a prohlásila:
  - Tak zavolej ducha Yody! Je v kontaktu se světlem a musí znát mnohé, co je živým nedostupné!
  Anakin se zasmál a odpověděl:
  - A Yoda je tak malý - menší než já!
  Azalka zapištěla:
  - Malý, ale vzdálený!
  Princezna Leia varovala:
  "Čeká nás další boj. A musíte zachránit alespoň část sil odporu v bitvě s přesilou impéria! A naše pětka musí být v popředí!
  řekl Anakin odvážně.
  Chlapec ve svých snech vidí kulomet,
  Koneckonců, tank je mu dražší než limuzína ...
  Kdo chce proměnit penny v penny,
  Od narození chápe - moc vládne!
  Ahsoka Tana pohnula figurkou bosou nohou a souhlasila:
  - Ano! Samozřejmě, moc vládne!
  Princezna Rei upřesnila:
  - Světelná síla!
  odsekla Ahsoka se smutkem v hlase.
  - Bohužel, ne vždy!
  Palpatinova vnučka poznamenala:
  - Ne vždy, ale navždy!
  A obě dívky o sebe plácly odhalenými podrážkami.
  Ale opět přichází boj. Hvězdné lodě impéria se blíží. Vpřed se podle tradice pohybují hrubé bitevní lodě, podobné modrým velrybám nebo vorvaňům, ale zároveň poseté mnoha děly.
  Dorazilo několik nových velkých bitevních lodí, právě postavených zrychleným tempem v továrnách impéria. Odlévali ocel a vypadali velmi hrozivě.
  Hvězdné lodě se také blížily, vypadaly jako nahé dýky s ostrými konci a okřídlenými rukojeťmi. Zářily i kovem. Armáda impéria měla obecně ohromnou výhodu v počtu lodí a ještě více v palebné síle.
  Přinejmenším byla flotila impéria tvořená převážně ženskými klonovými posádkami osmkrát silnější.
  A je jasné, že rebelové prostě kryjí ústup.
  Ale mezi nimi pět bojovníků - čtyři dívky a chlapec - má vážnou moc. A to dává určité šance vydržet.
  Ahsoka Tana střílela na bitevní lodě, které se k ní blížily, holými prsty u nohou a zapištěla:
  - Světelná síla s námi!
  Bitevní loď Gross byla zasažena praskající termokvarkovou střelou. Masa věží a děl byla spálena a rozdrcena.
  Klonové dívky utekly od ohně a blýskaly se holými kulatými podpatky.
  Ahsoka zpívala:
  -Pro velké zářivé světlo,
  Porazíme temné hříchy...
  Přichází krásné svítání
  Dcery a synové Jediů!
  Princezna Rey agresivně poukázala, když na svého protivníka poslala vražedný dar ničení:
  - Jedna dvě tři! Rozbijte draka!
  A tak odhalila svou šarlatovou prsní bradavku a stiskla s ní knoflík.
  Anakin, tento pohledný, světlovlasý, ještě krásnější než otec Skywalkera Jr., střílel holými prsty, dětskýma nohama a zpíval:
  Dětství, ach dětství
  Dětství je jasné, buď se mnou..
  Dětství, ach dětství
  Jsem chlapec, který rozsévá chladné světlo!
  A opět, mocná velká bitevní loď temné říše dostala klobouk. Přesněji řečeno, jeho brnění prasklo a vzplanul oheň.
  Rebelům zbývají jen dvě velké bitevní lodě. Bolestně velká převaha nepřítele.
  A jsou menší než imperiální a horší ve smrtící síle. Samozřejmě jsou to oni, kdo jako první zničí hvězdné lodě impéria.
  Na malých soudech je výhoda temných sil menší. A princezna maršál Leia se toho snaží využít.
  Zde střílí holými prsty u nohou. Velmi přesně zasáhne křižník impéria. Přinutí ji vzplanout a prasknout. A trosky raketové lodi hoří v několika různých barvách.
  Princezna Marshal Leia zpívá:
  Ať je ve vesmíru všechno v pořádku,
  Proudy světla nikdy nedojdou...
  S jeho neměnnou silou v boji,
  Zahoďme stará léta do mládí!
  A znovu, holé podpatky krásné mladé ženy vypustí z kufru hořící a ohnivou skvrnu.
  Válečník vesele cvrlikal:
  - Jsme bojovníci krásného světla,
  Kdo dává štěstí světu...
  Rozhodnutí jsou nebezpečná
  A hodně bez omezení do éteru!
  Azalea potvrzena. Sundala si podprsenku a s velkou přesností vystřelila rubínovou bradavkou.
  Zasáhla ničitele temné říše a zakřičela:
  - Síla temnoty se rozšířila po celém světě,
  Domy se skrývají ve stínech pekla...
  A chtít nakrmit zlo hostinou,
  Satan chodí po ulicích!
  A bojovnice mrkla na své společníky. Je třeba poznamenat, že je to kráska velmi bojové pleti.
  Chlapec Anakin znovu vystřelil, mačkal tlačítka holými prsty, dětskou nohou a zaječel:
  - Císař Palpatine
  Jsi parchant a blázen!
  Císař Palpatine -
  Pán temných sil!
  Ahsoka Tana agresivně poukázala:
  - Vítězství bude stále jen pro nás!
  A dívka zasáhla nepřítele pomocí jahodové prsní bradavky. A rozdrtil spoustu nepřátel.
  Zkušený válečník. Zde je princezně Leie téměř osmdesát let. A Ahsoka byla uznávanou bojovnicí už před narozením Leiy. Je ve stejném věku jako Darth Vader.
  A prošel s ním velkou válkou.
  Mimochodem, Ahsoka dokázala v samém závěru bojovat na straně rebelů. Když zničili nedokončenou Hvězdu smrti a samotného císaře Palpatina.
  Poté zemřel i Darth Vader. Přesněji jeho tělesná schránka. A duch je svobodný.
  A dá se přivolat z jiného světa. Ahsoka také vzpomíná na Obi Wana Kenobiho. Bojovala s ním.
  Ahsoka zůstala dívkou, zatímco Obi Wan stárl. Leia vypadá dobře a vesele.
  Je ale vidět, že má tvář zralé ženy, a ne bázlivé dívky. Marshalova mužná brada, ideální klasika, přísné rysy.
  Takhle vypadají ve dvacátém století atletické ženy v pětatřiceti. Leiina postava je svalnatá, téměř dívčí, jen těžší s větší hmotou.
  Ale Ahsoka je štíhlá, s pestrobarevnou kůží a téměř dětskou tváří. Nezměnilo se to desítky let. Kromě sosáků místo uší je zbarvení téměř stejné jako u člověka.
  I bez toho, aniž byste viděli hlavu, si můžete myslet, že je to dívka z lidské rodiny, pouze si namalovala kůži oranžovými, fialovými a žlutými vzory.
  A její prsa jsou lidská.
  Makově červené bradavky se tisknou na knoflíky a chrlí ohnivé proudy totalitní zkázy.
  Ahsoka bzučí, když bojuje s impériem:
  - Svět je hluboká temnota, celý zapletený,
  Budiž světlo - a odhoďme okovy hříšníků!
  A pak exploduje další nepřátelská hvězdná loď. A dochází k dalšímu ničení.
  Každý člen z pětice má pod kontrolou velmi silnou a bojovou hvězdnou loď.
  I jedenáctiletý nebo dvanáctiletý chlapec Anakin velmi obratně ovládá své auto pomocí holých prstů na nohou a samozřejmě rukou.
  Kromě toho lze rozkazy dávat mentálně.
  Anakin velmi vtipně poznamenal:
  - Zabíjet je hřích, ale nechat ostatní žít je naprosto směšné!
  A chlapec stiskl knoflík holým, dětským podpatkem.
  A ustřihl celou hrubou fregatu.
  Tady jde hlavně o to správně...
  Padawanský chlapec, jako vždy na míči.
  Princezna Rey podporuje terminátorské dítě:
  - No tak, vnuku Dartha Vadera, buď hoden svého dědečka!
  podotkl Anakin, mrkl na dívku a použil holé prsty na dětských nohách s obratností opice:
  V bitvě se sinha chlapcem,
  Nejsem zvyklý se hádat!
  Nejsem zvyklý se hádat!
  Ať jsi hoden
  Ať jsi hoden!
  Svatý studente!
  Toto je chlapec - velmi cool a schopný.
  Azalea je Leiina dcera, která se proslavila střelbou rubínovou bradavkou na hrudi a poškozením dreadnoughtu impéria:
  - Můj bratře, vyhrajeme - věřím!
  Azalea a Anakin jsou skutečně bratranci. A jsou tak řekněme bojující.
  Azalea je již dospělá dívka, Anakin je ještě dítě. Ale jejich talent je obrovský.
  Bojový a velmi agresivní a zároveň milý pár.
  Azalea vystřelila, znovu použila svou šarlatovou bradavku a zaštěbetala:
  - Dlouhou dobu drželi světlo ve věznicích,
  Dlouhou dobu světlo foukalo temnotu zla ...
  Temné dny skončily
  Hodina vykoupení udeřila!
  A dívka zase šoustala. Tentokrát pomocí holých prstů jeho půvabných nohou.
  Ahsoka přikývla na souhlas.
  - Jste prostě super!
  A také poslala další loď říše temnoty do dalšího světa s rubínovou bradavkou.
  Azalea potvrdila pomocí jahodové bradavky svých plných, opálených prsou:
  - A ty jsi skvělý!
  A obě krásky na sebe mrkly. Azalka je moc pěkná. Její vlasy jsou jako medová blond. A Leia je temnější.
  Obě jsou krásné, ale tak odlišné. Je škoda, že její bratr zabil Solova otce.
  Taková ztráta.
  Ale z jiného světa můžete zavolat ducha člověka. V každém případě, pokud tato osoba byla jasnou osobností a její individualita neměla čas rozpustit se v síle.
  Princezna Leia také truchlila pro svého syna, který přešel na temnou stranu síly. A pro manžela, kterého syn zabil.
  Nejhnusnější věc je, že za to může ten, kdo byl považován za zabitého - císař Palpatine.
  Dokonce i její Darth Vader nebo Anakin Sioker byli dítětem a Palpatine už byl postarší senátor s šedými vlasy.
  Ale kolik let toto zlo existuje? Nejprve byl Palpatine znetvořen silami blesku. Pak přišel o své maso přesunem do klonu.
  A nyní jsou zcela v těle dívky. A dělá zlo, nezná žádnou míru, dokonce ani hranici moci.
  Císařovna Palpatine je skutečně dívka s velmi světlými vlasy a chytlavým, výrazným vzhledem, natáhla ruce dopředu.
  Přední část velké bitevní lodi se otevřela. Byly vidět krásné, půvabné ruce klonové císařovny s dlouhými nehty.
  A tady se dívá.
  Císařská flotila je samozřejmě mnohonásobně silnější a přebírá vládu. Ale pět válečníků z řad těch, kteří vlastní sílu, má velmi tvrdohlavý odpor.
  A způsobuje velké škody císařské flotile.
  Klonový supermaršál Emmanuel ve vzteku dupe bosou nohou (všechny klonové dívky kromě císařovny jsou svlečené z bot) a řve:
  - Znič je, ó největší z největších!
  Císařovna Palpatine zuřivě zasyčí:
  - Nech to tak být!
  A z dlouhých nehtů té krásy se vytahují blesky síly. Zvětšují se. A teď rostou jako síť blesků.
  Emmanuelle zuřivě zpívala:
  - Nezachrání před výboji,
  Zatracený Jedi!
  Císařovna Palpatine řekla tvrdě:
  Jedno zabití je lepší než tisíc kleteb!
  Silové blesky zahalily hvězdné lodě bojové pětky. Byli jako mouchy v ohnivé síti.
  Ahsoka Tana křičela:
  - Výkonový blesk není děsivý!
  Princezna Rey stiskla tlačítko se svou šarlatovou bradavkou a souhlasila s tímto:
  - Držel jsem úder všem Sithům najednou!
  A od Anakina, který byl méně zkušený, udeřil blesk. A spálili dětské, holé podpatky.
  Chlapec křičel:
  - To bolí!
  Azalea řekla:
  - Odrazte se svým světelným mečem!
  Chlapec luskl prsty. Měli světelný meč. A mladý válečník mlátil bleskem.
  Z bosých nohou dítěte se kouřilo a dělaly se na nich puchýře.
  Azalea to také milovala. Dívka se popálila nejen na patách, ale i na nahých, plných ňadrech.
  A také se bránila mečem.
  Zbytek zkušenějších válečníků také zahrnoval ochranu, že byli vycvičeni Jediem bez mečů.
  Ale přesto byly toky negativní energie tak silné, že selhávaly optické přístroje a mířidla. A hlavně se začaly deformovat a tavit.
  Princezna maršál Leia poznamenala:
  - Jaká ďábelská síla! Byl ještě silnější!
  Warrior Rey souhlasil:
  - V destrukci se temná strana otevírá za hranice možností. Není divu, že bylo vždy snazší zabít než vzkřísit!
  Ahsoka Tana si olízla rty a poznamenala:
  - Budeme muset ustoupit. Ustupte, abyste se vrátili, as novými silami se připojte k bitvě s temnou stranou síly!
  Padawanský chlapec odpověděl:
  - Nit je přetržená
  A ohrožuje světlo, aby žilo...
  Žít jasně -
  Hrdina musí zemřít!
  Warrior Rey namítl:
  - Jsme jedinečná pětka! Jako konce hvězdy. A není čas porazit temnou stranu síly!
  Princezna maršál nařídil:
  - Pojďme! Boj není u konce! Najdeme viteály a vtělený ďábel bude zničen.
  Princezna Rey přikývla a dodala:
  - A přesto naše pětka opustí bojiště jako poslední!
  Dívka vzala a zvedla bosou nohu. A z holé paty uvolnil pulsar síly.
  Letěla směrem k velké bitevní lodi císařovny Palpatine. Tak ho potkaly údery blesku.
  Ale síť obklopující pět velkých hvězdných lodí zbledla, negativní energie zeslábla.
  Ahsoka Tana komentovala:
  - Můžu znovu střílet!
  A bojovnice zase jakoby kurva s pomocí svých jahodových prsou.
  A pak zničující rána prorazí imperiální dreadnought a způsobí, že spálí a rozbije se.
  Azalea zapištěla, také vystřelila a ignorovala bolest svých spálených chodidel:
  - Je to náš osud
  Nemůžeme žít jinak...
  Kdyby se Satan dostal dovnitř -
  Pak mu to vrátíme!
  Chlapec Anakin také použil své dětinské, spálené, ale neztratily pohyblivé nohy, a zpíval:
  - Síla temnoty se nezastaví,
  Síla temnoty nezvítězí!
  Zabijeme špionážního draka,
  Ďábel pekla bude poražen!
  Princezna Leia potvrdila, když bušila do imperiální flotily.
  - Nepřítel bude poražen, i když je velmi silný!
  Ahsoka Tana znovu po mnohonásobně spustila něco extrémně vražedného svou šarlatovou prsní bradavkou a zaštěbetala:
  - Tvá duše toužila po světle,
  Znovu se narodíš se snem...
  Ale pokud je vaším osudem temnota
  Zůstaň prase!
  Císařovnu Palpatine velmi rozčilovalo, že se pět válečníků světla nechtělo vzdát.
  I když jsou opět spuštěny blesky síly.
  Velemaršál Emmanuelle však nasadil něco podstatnějšího a smrtícího: raketu termpreon.
  Nasměrovala to pomocí holých prstů svých šikovných nohou.
  Počítejte s takovou raketou - na Hirošimu svrženo sto bilionů atomových bomb. Takže ta mezera bude strašná. Další Overmaršál: Monika dokonce dala rozkaz, aby císařské lodě ustoupily tak rychle, jak jen mohly.
  Aby nebyl zasažen ničivým výbuchem supernovy.
  Raketa vzlétla na dálku. Ale její úderná síla byla taková, že bylo zasaženo pět hvězdných lodí s Jediem a vzplanulo slovo plevy. A byli smeteni ve vlně.
  Princezna Leia tweetovala:
  - Zapněte duševní ochranu! Musíme přežít!
  Chlapec Anakin, který opět, a tentokrát mnohem více spálené dětské podpatky, zpíval:
  - Neexistují slova pro čerstvějšího válečníka,
  Přitiskněte si k hrudi proud zářivého světla...
  Jsem připraven dát svůj život za laskavost,
  Budiž pochválen naše skutky!
  Navzdory své obraně byli Anakin i Azalea vážně sežehnuti hyperplazmatickým ohněm a pekelnou energií preonové fúzní rakety. Takový dar by mohl roztrhat planetu Zemi.
  A zbytek dívek Jedi byl vážně zraněn. Pravda je stále v menší míře než u nejmladších borců.
  Navíc měli závadu v očích. Nebyla už žádná síla bojovat a válečníci světla se opřeli.
  Zbytek vzbouřeneckých hvězdných lodí se úplně rozběhl různými směry. Nyní byla bitva konečně ztracena.
  Princezna Leia zvolala:
  "Vypadá to, že nemůžeme získat více energie!"
  Princezna Ray prohlásila:
  Buďme partyzáni!
  Anakin statečně prohlásil, ačkoli byl červený jako rakovina po popáleninách a zpráva byla pokryta puchýři:
  - Písně partyzánů šarlatové svítání,
  Má vlast, světlá říše!
  Azalka, která byla také těžce popálená, ale statečně se držela, zuřivě odpověděla:
  - Říše nejsou jasné. Správně se říká: světlá republika!
  Chlapec Anakin, jehož jazyk se popáleninami prakticky nedotkl, v odpověď tvrdošíjně zpíval:
  - Nemusíte být řečník
  Dlouhý příběh krátce...
  stanu se císařem
  Přece nebudou dlouho!
  Princezna maršál Leia přísně prohlásil:
  - Přílišná domýšlivost k temné straně síly otevírá cestu!
  Ahsoka Tana poznamenala:
  - Když se z Anakina stal Darth Vader, chtěl jsem se také připojit k impériu. Ale pak jsem si myslel, že stejně silný jako já bude dříve nebo později zrádně zabit.
  Princezna Rey přikývla.
  - Jistě! Jaká je slabina temné strany síly? Je těžké být v něm svazkem rovných. Vzájemně se zabíjejí a ničí. Bylo tam mnoho Jediů. Ale sitki měl pravidlo dvou. Když byli tři, někdo někoho zabil. Nebo student zabil učitele.
  Anakin zvolal:
  - Nerozdělím se se světem!
  Azalea tweetovala:
  - Neslibuj, můj drahý bratře,
  Neslibuj mé drahé, že vezmeš...
  V opačném případě bude výsledek velmi špatný!
  Padawanský chlapec odpověděl:
  - Neřekl jsem ani slovo - buď silný, ale vydržel jsem!
  Princezna Rei řekla tvrdě:
  "Najdeme viteály a skoncujeme s nejmocnějším a nejzkušenějším Sithem v historii vesmíru."
  Flotila odporu se rozprchla různými směry. A výsledek války nebyl jasný.
  
  
  
  AMELIN V ŘÍŠI DIVŮ
  ANOTACE
  Dívka se ocitne v pohádkové zemi, kde musí vidět spoustu kreslených filmů a všechno zajímavé a vesmírné.
  . KAPITOLA 1
  Amelina šla po žlutých cihlách silnice a kolem ní rostly uličky se svěžími květinami. Květinové záhony byly dobře udržované a květiny jiskřily všemi barvami duhy.
  A samotná Amelina se proměnila v asi dvanáctiletou dívku. A plácla se do bosých nohou. Byla to nějaká pohádka.
  Tady přichází hluk. Po silnici se proháněl králík ve fusaku a cylindru. Vytáhl z kapsy hodinky na řetízku, podíval se na běh a zařval:
  - Oh, jak jsem pozdě! Oholí mě, moje uši a knír budou tak neslušné!
  Amelina se vrhla za králíky a pištěla:
  - Chcete ušatý - prudce zrychlit?
  Králík v cylindru zakrákal:
  - A vévodkyně může být naštvaná!
  A už spolu běželi uličkou. Amelina, poblikávající s holými růžovými podpatky, se zeptala:
  - Proč jsi bílý?
  Králík zavrčel:
  - Proč jsem bílý? Ach, bylo by lepší být šedý a neběhat a sedět!
  Amelina to vzala a vyhrkla:
  - Jestli chceš být silný, utíkej! Chceš-li být chytrý, utíkej! Pokud chcete být zdraví - běhejte!
  Králík zapištěl a mrkl.
  - Nebojte se špatných zpráv,
  Odpovídáme tím, že běžíme na místě!
  Běh na místě je obyčejný smířlivý!
  Dívka a králík pokračovali v útěku. Před nimi se náhle objevil dub s obrovskou dutinou. Králík se tam ponořil a Amelina skočila za ním.
  Dívka vyskočila a cítila, jak padá, její šaty se rozevřely jako na padáku.
  Amelina začala pomalu klesat jako ve snu. Králík letěl o něco níž a zpíval:
  - A spěchal celý den jako šílený zajíc,
  Pravděpodobně ze strachu jsem se stal velmi bílým králíkem ...
  Amelina odpověděla a zpívala:
  - Jak moc být zbabělý - nechápu,
  Rodí se silný válečník pro bitvu...
  Strach je slabost, a proto -
  Kdo se bál, je již poražen!
  A dívka s holými prsty na nohou zvedla šálek s něčím chutným, stojícím na straně studny. A já to ochutnal. Bylo to trochu jako med. A Amelina zpívala:
  -Takže tatínkova tlapa je těžká,
  Pokud táta vezme tuto tlapu,
  To nebude vůbec med!
  Králík zapištěl a potřásl ušima:
  - Z nějakého důvodu na zemi
  Chodí a dupe nohama
  Což je hloupé a zároveň strašně ošklivé!
  Amelina uviděla na polici dort. Tak krásné s květinami a třešněmi. Dívka k němu natáhla ruce.
  Dort měl najednou ústa a on zaštěbetal:
  - Hádej hádanku!
  Poté dort spadl ze stříbrného podnosu a vznášel se spolu s dívkou.
  Amelina přikývla.
  -Pojďme!
  Dort, cvrlikání, zpívalo:
  Proč mají kozy tři rohy?
  Dívka, která dál pomalu padala do studny, se překvapeně zeptala:
  Má koza tři rohy?
  Cake se zasmál a odpověděl:
  - Ano, celé tři jako hlavy hada Gorynycha!
  Amelina se zachichotala a odpověděla:
  - Protože Ilja Muromec uřízl čtvrtý kozí roh!
  Dort se zasmál a vycenil zuby pokryté vrstvou čokolády a odpověděl:
  - Ne! Kozí roh sťal Finist - jasný Falcon!
  Dívka natáhla ruce k dortu a zpívala:
  - Dort, jsi moje myš,
  Se sladkou kůží tě sním!
  V odpověď kulinářský produkt zpíval:
  - Mouka bez oddechu,
  Hloupý v pekle...
  Sakra žádný problém!
  Amelina se znovu pokusila chytit tak chutný a krásný dort, ale dívčiny ruce neustále klouzaly kolem.
  Dort se usmál.
  - Nenatahujte ruce - natahujte nohy!
  Pak Amelina, aniž by dvakrát přemýšlela, uvedla do pohybu své dolní končetiny. A ona chytila dort... On plival smetanu a křičel:
  - Nejedí koláče bosýma nohama! Pusťme zlatý nůž a vidličku do akce!
  Amelina se rozhlédla. Vše viselo na stěnách studny. Včetně těžkých bičů, které lze použít k pohonu slonů, nikoli příborů.
  Amelina zaštěbetala:
  - Kde jsou příbory?
  Dort zasyčel:
  - Kde? V Karagandě!
  Dívka z Ameriky zmateně odpověděla:
  - Neznám takové město!
  Cake zpíval s radostí:
  - Moje rodná země je široká,
  Je v něm mnoho lesů, polí a řek...
  Neznám žádnou jinou zemi
  Kde člověk tak volně dýchá!
  Amelina se podívala na stěny. Tady vidíte regály a na nich jsou banky. Docela několik různých sklenic. Včetně džemu a medu.
  Amelina se pokusila vzít sklenici rukama, ale nepodařilo se jí to. Proklouzly mi mezi prsty jako hologramy.
  Když ale dívka použila bosé nohy, velmi houževnatě popadla sklenici marmelády. A přinesl jí to do úst.
  Taky to fakt pěkně vonělo.
  Amelina začala pít lahodnou jahodovou a smíchanou s fíkovou hmotou. A bylo to tak chutné, že dívka zpívala:
  - Radostná země, radostná země,
  Kdo mi to řekne, kdo ukáže...
  Kde je, kde je!
  Králík přísně poznamenal a potřásl cylindrem:
  - Pro děti je škodlivé jíst hodně sladkostí!
  Amelina byla uražena:
  - Jsem dospělá žena, ne dítě!
  Králík se zasmál a odpověděl:
  - Pochopitelně! Když se přesunete do pohádky, dospělí se stanou dětmi! Ale koneckonců, jak řekl Karel Marx - bytí určuje vědomí?
  Amelina se zasmála a odpověděla:
  - Karla Marxe? To je ten, co bydlí na střeše?
  Králík se zasmál a všiml si, že vycenil zuby, které měl velmi velké:
  - Ne, Carleson bydlí na střeše. A Karl Marx je... - A pak králík zaváhal a dodal s chichotem. - Známe se cizí. A nevědouce o mně, přicházíme ke mně cizí, ale zatím jen ve snu!
  Amelina se zachichotala a zakřičela:
  Seděli jsme na střeše
  Nebo možná ještě výš...
  Nebo možná A, já, B -
  Sedí na potrubí!
  A dívka znovu strčila obličej do džemu a začala olizovat šťavnatou sladkou dužinu. A její nálada se zlepšila.
  A tady přichází Carleson. Takový tlustý kluk s motorem na zádech. Vyletěl ze strany studny, otočil se a zeptal se:
  - Dobrý den paní!
  Amelina se smíchem odpověděla:
  - Ahoj, kluku s motorem!
  Carleson se urazil a rozmarně mlátil rty:
  - Nejsem batole! Jsem muž v plném květu!
  Dívka souhlasně přikývla.
  - Ani já nejsem dítě - zdání klame!
  Chlapec s motorem zpíval:
  - Dětství skončí, když
  Navždy jen v pohádkách!
  Kluci vyrostou
  Kdo se kam rozsype!
  Amelina se zasmála a odpověděla:
  - Dětství navždy ve fantazii!
  Králík rozmarně poznamenal:
  - Ty máš v hlavě dětství a já mám neustálé hemeroidy!
  Amelina se zachichotala a poznamenala:
  - Co říkáš - je to tvoje vlastní chyba,
  A stroj je pro vás připraven!
  Králík prskal a vycenil zuby:
  - Nejsme hříbata, nejsme hříbata ...
  A pak muž s velkýma ušima z rýmy zabručel:
  - Jsme králíci!
  Amelina zaštěbetala a mrkla na svého nového známého:
  - Distribuované masky králíků, slonů a alkoholiků!
  Dort s úsměvem poznamenal:
  - Odešel jsem od babičky, opustil jsem dědečka a opustil jsem zajíce, opustil jsem vlka a dokonce jsem utekl medvědovi!
  Králík odpověděl:
  - V tomto kouři, jako v pekle,
  Odpověz mi!
  Navždy sám, proč jsi...
  Kde je tvůj medvěd?!
  Amelina dupla do vzduchu holou, dětskou nohou a zpívala:
  - Kamarádím se s medvědem, kamarádím se s medvědem,
  Odejdu beze strachu...
  Pokud jsem s přítelem,
  Pokud jsem s přítelem
  Medvěd bez přítele!
  Králík opovržlivě odfrkl.
  - Medvěd tě roztrhá! Vypadá to, že jsi nevyrostl!
  Amelina s povzdechem poznamenala:
  - A v zimě a v létě bezprecedentních zázraků,
  Někde bude dětství, ale tady ne!
  Naboso loužemi, které se třpytí u potoka
  Chlapec uteče a já budu s ním!
  Nastala pauza. Amelina, která se ve snu stala dívkou, se postupně potopila. Moc nechápala, co se děje. Králík sebou neustále škubal a reptal:
  - Jsem jako hnaný kůň,
  Cesta je opravdu špatná!
  Amelina se zachichotala... Tady proletěla kolem zavěšených příborů. Kromě toho byly nože, lžíce a vidličky znamenitým dílem zlata.
  Dívka s holými prsty na nohou zvedla nůž a vidličku, které jiskřily v pološeru, a zařvala:
  - Nejprve se podíváme dortu do očí,
  A pak to osmažíme a sníme!
  Dort zavrčel v odpověď:
  - Nejez správně holka!
  Amelina, která dál padala, se překvapeně zeptala:
  - Tak jak by to mělo být?
  Dort zpíval jasným hlasem:
  Podívejme se na tvé vzory, růže,
  A pak tě naporcujeme a sníme!
  Amelina se zachichotala a poznamenala:
  - To je správně! Krásná!
  Králík vyhrkl z místa:
  - Neseď na pařez,
  Nejez koláč!
  Dort logicky poznamenal:
  - A co zatuchnout? Byl jsem stvořen k sežrání!
  Amelina, držící nůž a vidličku holými prsty, se pokusila získat dort. A škubl sebou.
  Králík to vzal, znovu se podíval na hodinky a filozoficky poznamenal:
  Nespokojený jako obvykle
  Lidé ve své době
  Pak ho marně honíme,
  Zpomalujeme zbytečně!
  Amelina logicky poznamenala:
  - A stávající situace, lidé jsou vždy nespokojeni.
  Králík souhlasil.
  - Je to docela lidské!
  Dort se stal legrační a zavrčel:
  -Člověče, člověče, člověče,
  Světlo a naděje lidí...
  Počítejte, že bouřlivé století brzy skončí,
  Postrašte svou zahradu!
  Amelina se znovu pokusila poslat dort. Ale zjevně nemohla. Dort vyletěl nahoru a nebyl dán.
  Po stranách studny se znovu objevil již známý tlustý chlapec s motorem. V rukou držel sklenici džemu, jeho dětský obličej byl namazaný smetanou.
  Chlapec, který žije na střeše, poznamenal:
  - Dort se ukázal jako velmi tvrdohlavý!
  Amelina souhlasila s tímto:
  - Ano, jídlo je tvrdohlavé!
  Carleson zpíval:
  - Jídlo, jídlo, ohřívané jídlo,
  Nacpat si žaludek - to je nesmysl!
  A chlapec s motorem vzal a chytil dort za zátylek. Zkroutilo se a snažilo se uvolnit. Ale Carleson zjevně znal nějaké tajemství a dokázal je udržet.
  Dort tweetoval:
  - Ty, samozřejmě, kanibal,
  Ale lidé nepotřebují jíst...
  Protože kanibal
  Lidé se mohou nudit!
  Carleson s úsměvem poznamenal:
  - Jsi člověk?
  Cake řekl s úsměvem:
  - Umím mluvit!
  Chlapec s motorem poznamenal:
  - Papoušek také mluví!
  Dort křičel:
  - Mám také inteligenci!
  Chlapec Carleson se zasmál a poznamenal:
  - Kolik je pět pět?
  Cake okamžitě zareagoval.
  - Dvacet pět!
  Amelia poznamenala:
  - Ano, racionální bytost je příliš krutá!
  Dort předl:
  - plné břicho,
  Navíc neslyšící!
  Carleson přikývl a zeptal se:
  Jaký je rozdíl mezi havrany a havrany?
  Dort nafouknutý a zamumlal:
  - On je havran a ona je vrána!
  Carleson se zasmál:
  - Ne! To jsou různé druhy, možná tě za to sníst?
  Cake odpověděl:
  - A v bufetu uzavřeném pro ostatní
  kuchař uklidnil - nestyďte se ...
  S tímto masožravým apetitem
  Spolknete mysl cizího padoucha!
  Amelina navrhla a vzala do rukou vidličku a lžíci:
  Nebuďme tak krutí k racionální bytosti. Možná je lepší nakreslit mu obě ruce a nohy?
  Carleson připomněl:
  - Nechtěl ses postit?
  Amelina se zachichotala a odpověděla:
  - Škodlivý řízek, pro sportovce,
  A pouze běh snižuje váhu!
  Králík celkem logicky prohlásil:
  - Tady zajíc hodně běhá -
  A jak dlouho žije?
  Carleson se usmál a poznamenal:
  -Tady je pomalá želva, ale žije dlouho!
  Amelina to vzala a zazpívala:
  Zavlečen v bouřlivém bahně,
  Hladká hladina starého rybníka...
  Ach, byla jako Pinocchio,
  Jsem volný, hrubý!
  Carleson chtěl něco dát pryč, protože se objevila další postava. No, ano, tohle je Medvídek Pú, velmi bojovný medvěd.
  A letěl na balonu a řval:
  - Hořím
  Což způsobuje silný hlad...
  Vlož do rány všechnu sílu vzteku
  Prozatím je duše Winnie mladá!
  Carleson natáhl ruce a řekl:
  - Vinny, můžeš zazpívat něco lyričtějšího?
  Medvídek Pú logicky prohlásil:
  - Že mám v hlavě piliny, že zpívám pro nic za nic!
  Amelina se zachichotala a pak její nahé prsty popadly medvědův hnědý nos.
  Medvěd zabručel a vyprostil se prudkým trhnutím:
  - Ne! Nebuď hloupý!
  Amelina se zachichotala a poznamenala:
  - Ano, nedržel jsem tě!
  Carleson logicky prohlásil a dokonce zazpíval:
  - Nikdo ho nemůže držet,
  jeho myšlenky jsou vtaženy přímo do dálky ...
  Možná jsem podivín
  Rozlévám kompot...
  Ale není mi líto snídaňových buchet!
  Králík poznamenal a mával ušima:
  - Ne! To je opravdu muž s motorem, který se snaží zpívat!
  Amelina se zeptala:
  - Divíš se, že zpívá, nebo že zpívá zadarmo?
  Carleson v odpověď znovu zazpíval:
  Píseň nám pomáhá budovat a žít,
  Ať člověk zpívá dobrou lyru...
  A ten, kdo prochází životem s písní,
  Nikdy nikam nezmizí!
  Králík navrhl svým vlastním logickým způsobem:
  "Možná je lepší rozdělit dort na čtyři?" Pak bude radost oboustranná a neztloustne?
  Dort agresivně bublal:
  - Nepotřebuji čtvrcení! Je to tak nelidské!
  Amelina znovu navrhla:
  - Opravdu v říši pohádek neexistují žádné kouzelné fixy, které by dort přidaly ruce a nohy?
  Králík se zasmál a odpověděl:
  - Můžeš to najít, když budeš dál padat do studny. I když hodně záleží na případu!
  Carleson připomněl:
  -Jednou se mi podařilo získat motor pro sebe a navždy jsem zůstal klukem jako Peter Pan!
  Králík se zašklebil.
  - Být zticha! A pak na dort přiletí další pátý jedlík!
  Amelina vyhrkla:
  - Zajíčci nejí dort!
  Ušaté zvíře poznamenalo:
  - Vzdělané dívky neběhají bosé!
  Amelina odpověděla s povzdechem:
  - No... nejsem tak úplně holka!
  Králík zasyčel:
  - O to horší, když se dospělý chlubí holými, růžovými podpatky!
  Carleson odpověděl:
  - Pro králíky je neslušné chodit v cylindru a rukavicích!
  Ušaté zvíře zavylo:
  - A proč je to?
  Medvídek Pú vložen zde:
  - Vypadá to, že první zastávka nás čeká na podzim! Přestaňme se hádat. A protože dort může létat, nepotřebuje ruce a nohy!
  Kulinářský produkt zpíval:
  Piráti vědu nepotřebují
  A je jasné proč...
  Máme nohy a ruce
  A hlava je nám k ničemu!
  
  TŘI MUŠKETÝŘI REMAKE
  ANOTACE.
  Americká adaptace Tří mušketýrů v alternativní historii. Vše je samozřejmě chladnější než Dumas a s prvky magie a japonské mantry.
  . KAPITOLA 1
  Filmová adaptace Tří mušketýrů novým způsobem. Dartagnan je stále teprve asi dvanáctileté dítě a ostatní chlapci z mušketýrů jsou jen o něco málo starší než třináct nebo čtrnáct let.
  A samozřejmě jsou v šortkách a naboso, jak to na puberťáky v dávných dobách patří. A chtějí zachránit královnu před machinacemi kardinála. Proti nim ale stojí zákeřná a docela dospělá milady a Constance Bonacieux je také dívka.
  V tomto filmu je spousta bojů a házení zmrzliny, dortů a velmi moderních typů. A když byli chlapi obklopeni strážci kardinála, pak v rukou Dartagnana byl velmi působivý kulomet s výbušnými kulkami vysoké ráže. Pro chlapce bylo těžké udržet takový kolos a pomáhal mu nejvyšší a nejsvalnatější Porthos mezi teenagery.
  A pak, když už to zasáhne, tak kardinálovi gardisté posekají desítky. A hlavy některých strážců odlétají a válí se po trávě.
  A ještě vtipnější je, když chlapci z mušketýrů vystřelí na nepřátele plamenometem. Nechali si bosé nohy a jak by to vzali a nabili to vražedným tryskáčem.
  Tihle kluci jsou prostě úžasní.
  Čtyři chlapci samozřejmě neseděli. Vzala a zajala okřídlenou loď, kterou navrhla podle nákresů Leonarda Da Vinciho. Tihle kluci jsou tak cool.
  A s nimi i bosá dívka Constance Bonacier. Vezme to a hlavou s patou hodí ohnivý pulsar. A najednou masa kardinálových válečníků shoří v plamenech.
  A kardinál nezatkl krále podle kánonu. A toto je skutečně vojenský převrat.
  Čtyři chlapci a dívka mušketýři bojují proti celé armádě. A stojí proti nim nejen lidé, ale i orkové.
  Celý film lze tedy samozřejmě natočit ve stylu Spojených států - cool se speciálními efekty.
  A čtyři chlapci ve věku dvanáct nebo čtrnáct let, bosí a v šortkách, zaútočí na pevnost. A s nimi je dívka s vlasy, které se třpytí jako plátkové zlato.
  Chlapec Dartagnan kroutí dvěma kouzelnými meči najednou a prosekává protivníky.
  Pak holé, opálené nohy asi dvanáctiletého chlapce hodí hrášek smrti.
  Vybuchne a několik tuctů orků se rozprchne v krvavých kouscích.
  Mušketýr zpívá:
  - Jak jsme žili, bojovali,
  A nebojí se smrti
  Takže odteď budeme žít ty a já!
  A na hvězdném nebi
  A horské ticho...
  V mořské vlně a zběsilém ohni!
  A zuřivý a zuřivý oheň!
  Pohledný, svalnatý teenager Porthos bojuje s odhalenou hrudí a vypadá jako Apollo.
  Porthos seká ostrými meči orky a strážce kardinála. Je to velmi silný chlapec.
  Tady, s holými prsty, děcko v šortkách vypustí bumerang. A usekni hlavy orkům.
  Porthos to vzal a zazpíval:
  Znamená to žít krásně
  To znamená žít dobře...
  Naše hrdinská síla,
  Síla mysli a vůle!
  A holá pata silného chlapce zasáhne orčího generála do brady. A vyletí všechny zuby.
  Athos je o něco menší chlapec, je mu asi třináct let. Ale s velmi výraznou a noblesní, byť dětskou tváří.
  Vzal tedy a uspořádal motýlí recepci s meči. A posekejte pár orků.
  A holé prsty nohou mladého válečníka vrhaly velmi katastrofální dar zničení. Ten kluk je prostě úžasný. A ještě lépe zpívá.
  Mušketýr štěbetal:
  - Nechte vznešený vztek,
  vařte jako vlna ...
  Jsme lidová armáda
  Vyhráváme osud!
  A hrabě mrkl na své protějšky.
  Aramis je obecně stejně mladý jako Dartagnan a vypadá asi na dvanáct let. Moc hezký, blonďatý kluk.
  Aramis seká protivníky meči a vyceňuje zuby zpívá:
  -Ďábel vedl válku proti Pánu Bohu,
  Nepřítel bojoval krutě, zákeřně...
  Ale Kristus rozdrtil Satana láskou,
  Na kříži, dokazuj svou pravdu!
  A holé prsty chlapce mušketýra vrhaly něco s drtivou zkázou.
  A ukázalo se, že masa skřetů byla roztrhána a kousky huňatého masa triviálně uzené.
  Potom roztomilý a okouzlující chlapec zpíval:
  Můj Bože, jak jsi krásný a čistý,
  Věřím, že tvá laskavost je nekonečná...
  Dal jsi svůj slavný život na kříži
  A teď budeš hořet v mém srdci navždy!
  Constance také bojuje. Vypadá jako dospívající dívka a má na sobě brnění. Pouze dívčí nohy jsou holé a půvabné.
  Hodila jim dar ničení. Roztrhali masu pekelných válečníků a chlupatých tvorů a pištěli:
  - Sláva královně!
  Aramisi, ten okouzlující chlapec podrazil orka. Spadl a rohatou přilbou probodl dva své protějšky najednou.
  Mladý válečník se zeptal:
  - A oslavovat Pána?
  Dívka Constance to vzala a holými prsty svých půvabných nohou hodila zabijácký dar zničení. Roztrhal masu orků a pak jasným hlasem zazpíval:
  Ty jsi Pán krásy, radosti, pokoje a lásky,
  Ztělesnění nekonečného, jasného světla...
  Na kříži jsi prolil drahocennou krev,
  Zachráněno nekonečnou obětí planety!
  Pět válečníků bojovalo jako smečka tygrů nebo panterů. Byly to děti, ale byly to děti monster. Jak rozdrtili celou tuhle armádu chlupatých tvorů a kardinálovy strážce.
  Zvlášť, když se v rukou chlapců objevil plamenomet. A vzali mu ji a zmlátili ji hustým proudem rudého plamene.
  Dartagnane, tento terminátorský chlapec zpíval:
  - Hrom duní, je tam malá pojistka,
  Výbuch...
  Přichází éra zla -
  Armáda cválá Čingischánovi!
  Porthos, když trefí, udeří takhle. Už to není tak docela kluk, ale puberťák, kluk-hrdina. Ženy už na něj hledí s chtíčem. A je moc hezký, jaké má úlevné svaly, plechy lisu, pod opálenou kůží. A tvář je stále dětská, příjemná. Zde Portom zvedl celý sud nitroglycerinu. A jak to spustit do orků.
  Zahučelo to strašlivou silou a celý prapor chlupatých tvorů byl doslova roztrhán, jako by byl do pěny vhozen granát.
  Constance zpívala:
  - A jedna, a dvě a, tři a, pět!
  Budu se dlouho opakovat!
  Věřte mi, svůj názor nezměním,
  Porthosovy pochybnosti odhodím stranou!
  A dívka znovu spustila s holými prsty u nohou, hrášek se smrtící výbušninou.
  Dartagnan, seká orky a hlavní stráže svými meči a z plných plic zařve:
  - Jsem největší bojovník
  A řekněme - dobře!
  A ten chlapec s holými prsty u nohou je jako hodit dar ničení. A tolik orků zemřelo.
  Porthos zasáhl orka holou, chlapeckou patou do břicha. Přeletěl a sestřelil tucet chlupatých tvorů.
  Chlapec Porthos zpíval:
  - Nit je přetržená
  Hrozí nám zlá smrt!
  Aby lidé žili
  Ork musí zemřít v bitvě!
  Athosi, tenhle chlapec v šortkách najednou luskl prsty a objevila se v nich kouzelná hůlka.
  Mladý válečník to vzal a ze špičky své hůlky vypálil bitevní pulsar. A roztrhal spoustu protivníků. A smíchali se a orkové začali hořet jako dříví nasáklé sírou. Tady je Athosova rána.
  Hraběcí chlapec zpíval:
  - Jsou v království orků -
  Bahnitý rybník...
  Tam kvetou lilie!
  Tam kvetou lilie!
  Květ!
  Aramis si všiml se smíchem, rozbíjel orky svými meči a házel jedovaté jehly holými prsty dětských nohou.
  A chlapec zpíval:
  - Země je štědrá k nám hříšníkům,
  A nebe je plné hrozeb...
  Jsme přátelská rodina lidí -
  Růže tak krásně voní před bouřkou!
  Tady jsou mušketýři.
  A samozřejmě, Constance je terminátorka. V rukou už má blaster. A holé prsty házejí miniaturní ničící granát.
  Mladý válečník zpíval:
  - Velikost Francouzů uznává planety,
  Rozdrtili jsme orky ranou meče...
  Jsme milováni a oceňováni všemi národy světa,
  I když útočí - horda kobylek!
  A blaster je vážná zbraň... Není jasné, kde se v tomto stupidním filmu pro teenagery vzal.
  Ale milady se na ně snaží zaútočit. Ona na gryfovi je lev s křídly. A bojovnice v jejích rukou drží magické žezlo. A jak to z toho vybuchne s vražedným pulsarem.
  Chlapcům vyrazily jen holé paty a jejich holé, lehce zaprášené dětské podrážky byly spálené.
  Ale chlapec v odpověď zazpíval:
  - Ráj není vidět v kouři ze hřiště,
  A tělo si na peklo zvyklo...
  Křičíme na útok chladného banzaie,
  Bojujme statečně!
  Lady Winter z gryfona mlátila pulsary a blesky a řvala z plných plic:
  - Nešetřete chlapce,
  Zabijte je bastardy...
  Jak rozdrtit štěnice
  Spalte jako švábi!
  Dartagnan v reakci na to vypálil dýku s bosou nohou, dětskou nohou. Letěl směrem k milady po přerušené dráze.
  Obávaná čarodějka zařvala:
  -Ach chlapci, ano, jste nájezdníci,
  Registrován jako astronauti a piloti!
  Porthos ukázal pěst a zakřičel:
  - Roztrhnu si pusu, vystrčím blinkry!
  Constance s úsměvem opravila mocného pacholka:
  - Nepřísahej, chlapče, jsi obscénní,
  Napomínání je výsledkem věčného patu!
  Aramis s tím souhlasil:
  - S dámou by se mělo zacházet jako se ženou... A žena miluje náklonnost!
  Lady Winter se zlověstně usmála. V jejích rukou se objevila bomba velikosti ananasu. A na něm zlověstně zářilo písmeno "A".
  Dartagnan zpíval ve vzteku:
  V poslední válce nejsou žádní vítězové
  A veš nebude zachráněna před salvou raket ...
  Proč dáváš bombu do arzenálu,
  Zvedne se vichřice a zlý hurikán!
  Constance vzala dívce holé prsty na nohou a spustila malý hrášek.
  Lady Winter se tomu zasmála.
  - Patetické pokusy!
  Dívka odvážně odpověděla:
  - Kdo chce bombu, dostane ji do čela!
  A pak hrášek najednou vzal a zvětšil se. Nafoukla se jako obrovská bublina. A tuto nádobu, jako dravého vorvaně, spolkla lady Winterová.
  Dartagnan zvolal a vycenil zuby:
  - To setkání není jako obyčejné štěstí,
  Tentokrát bylo všechno jinak!
  Constance se toho nadšeně chopila a dupla holou, kulatou, růžovou patou o zem. A spustila se vlna tsunami a srazila orky a strážce kardinála.
  A dívka pokračovala ve zpěvu:
  - Naše vlast se nestane pouští,
  Přestože běžíme, jsme bosí od krve!
  Lady Winter byla chycena do bubliny a najednou se dokonce zmenšila.
  Orkové se převalili a také zmrzli spolu se strážemi. A pět velkých válečníků přidalo krok.
  Zde je samotný kardinál Richelieu. Je jako obrovský pavouk celý v černém. A také jak se pokusí šoustat v reakci s pulsarem.
  A pulsar je obrovský, jako slon. A mouchy, které se zvětšují.
  Constance zoufale zpívala:
  - Svatá panno, jsem pryč,
  Ty dartagnane hlupáku -
  A marně lezl na kardinála!
  Porthos v odpověď strčí své meče do nosu. A jak bude brát a kýchat ....
  Kopcovitý pulsar se třepotal. A letěl zpět a zmenšoval se. A tak padl na kardinála. A impozantní skutečný vládce Francie okamžitě zkameněl. A pak kámen praskl a rozpadl se na písek.
  A bojující pětka vyskočila, zatočila se, vypustila z očí blesky a zpívala;
  Je čas, je čas, radujme se ze svého života,
  Kráska a pohár, šťastná čepel...
  Sbohem, sbohem, třesu peřím na klobouku,
  Šeptáme osudu více než jednou, šeptáme osudu více než jednou,
  Šeptáme osudu - vráno! Vrána!
  . MAINSTEINOVA NOVÁ OTOČKA
  Mainsteinovi se podařilo přesvědčit Hitlera, že operace Citadela nebude fungovat, protože Rudá armáda byla připravena útok odrazit. A Němci na poslední chvíli změnili plány a zahájili útok na Donbas. A podařilo se jim zaskočit sovětské jednotky.
  A prorazit k Donu. Rudá armáda spěšně převáděla své síly a vrhla vojáky do bitvy přímo z řad. Ztráty byly citelné.
  Ale to samozřejmě není to hlavní.
  V bitvě na Pantheru se utkaly čtyři německé dívky. Samozřejmě byly bosé a v bikinách. A když už stříleli, tak přímo na terč.
  Gerda stiskla spoušť holými prsty, udeřila čtyřiatřicítku a zavrčela:
  - Jsem velký vlčí posel,
  Nebudu věřit v bitvu o maličkosti!
  Charlotte potvrdila:
  - Nebuďme maličkosti!
  A také střílel s pomocí holých prstů.
  Ano, posádka byla veselá. Žádná taková dívka, nikdo a nic nezastaví.
  A teď mlátila i Kristina, která prorazila věž sovětského KV. Dívky se rozešly v kosmické síle a víru. Je v nich jasná vášeň.
  Magda také střílela a také holými prsty u nohou. A na dálku prorazila sovětskou houfnici. Tady je ta dívka.
  Obecně byl boj zobrazen jako karikatura ...
  Gerda si dokonce stáhla z hrudi podprsenku a zmáčkla spoušť šarlatovou bradavkou. A k ničivému cíli se řítil projektil prorážející pancéřování.
  Pak se plácla do karmínové bradavky, čímž odhalila svou hruď a Charlotte a prorazila sovětské auto.
  A tak vypustil ničivý projektil a Christininu rubínovou bradavku, přesně zasáhl cíl.
  A nakonec zafungoval i Magdin outfit s její jahodovou oteklou bradavkou.
  Dívky v bitvě rozmístěny...
  Vypadá to legračně. Ale Němci přesto dosáhli Donu. Úspěchu dosáhli v létě zahájením ofenzivy kolem Kurska a směrem na Voroněž.
  Tento úspěch ovlivnil i postup na Západě. Přistání na Sicílii bylo opět odloženo. A počasí ve Středomoří moc nepřeje.
  A tak k převratu v Itálii nedošlo. Mussolini je stále u moci a Němci neodklánějí své síly na Západ.
  V srpnu Němci dobyli Kursk, na samém konci dobyli Voroněž. Ztráty Rudé armády byly obrovské. Do bitvy však vstoupily nové rezervy sazby. A Němci se nějak zastavili...
  A pak podzim, deště. Těžké německé tanky "Panthers", "Tiger" a samohybná děla "Ferdinanda" se začaly zasekávat.
  A dívky na Pantherovi nejsou tak pohodlné. Už v bikinách mrznou.
  Gerda však pro radost zpívala:
  - Kdyby zima nebyla,
  Ve městech a na vesnicích...
  Nikdy jsme nevěděli
  Tyto šťastné dny!
  A znovu její obnažené prsty zmáčknou spoušť a probodnou sovětský vůz.
  Charlotte se smíchem řekla:
  -Ach, mráz, mráz,
  Nenech mě zmrazit
  Nenech mě zmrazit
  Jsem na koni!
  A také střílet s holými prsty. Je to super holka, samozřejmě.
  I když samozřejmě nejbojovnější vztahy má s muži.
  Christina ale tentokrát vystřelila s pomocí šarlatové bradavky, stáhla si podprsenku a zavrčela:
  -Pro tu dívku to nebude ostuda,
  Prodejte se za rubly...
  Mrazovo-vojvodská hlídka,
  Obchází jeho majetek!
  Magda také vystřelila rubínovou bradavkou a zavrčela, když viděla, jak hoří sovětská čtyřiatřicítka:
  - Vlastním bohatství,
  Nemůžete je spočítat, dokonce ani století...
  Kdo zabil, nelituji
  Ty vojáku nezívej!
  A bojovnice znovu mrkne na své partnery. Čtyři dívky jsou samozřejmě okouzlující a zároveň opálené a svalnaté.
  Když konečně udeřily mrazy a nahromadily se závěje, iniciativa přešla do rukou Rudé armády.
  Zde se sovětské dívky vyznamenaly v bitvě.
  Alenka se svým praporem běží do útoku. Samozřejmě i přes mráz a závěje jsou dívky bosé a v jedněch bikinách. A někteří si dokonce nechali jen kalhotky.
  Alenka střílí z kulometu. Její kulky jsou přímo na cíl. A pak dívka, jak to vezme, a holými prsty u nohou hodí smrtící bumerang. A hlavu protivníků s velkou lehkostí bourá.
  Válečnice zpívala a vyceňovala zuby jako perly z královnina náhrdelníku:
  - Publikum čeká - truchlivé tváře,
  Finanční prostředky se nepočítají - jsem vrah!
  Anyuta zasáhla německé jednotky bleskem ze své šarlatové bradavky a zavrčela:
  - Nemáš pravdu! Jsme ušlechtilí válečníci, ne zabijáci!
  Zrzavá Alla, jejíž vlasy jsou tak žhavé a ohnivé, že dokážou spálit celý regiment, budou také plápolat z rubínových bradavek obláčky kouře a budou rolovat a spálit celou společnost nepřátel najednou.
  Válečník zpíval:
  -Byl jsem velmi laskavý.
  Miluji lidi celým svým srdcem...
  Ve znamení modrého orla
  Vaše koruna - pozlacená!
  Maria také čmárá ze samopalu a holými prsty u nohou hází dýmovnice s chemií. Toto jsou dívky - vynikající pasáž.
  A válečník zpíval:
  - V každém bytě je sakura,
  Letí jako zlý šíp...
  Smočili jsme nacisty na záchodě,
  A naše myšlenka je jako jehla!
  Olympiáda čmárající nacisty ze samopalu. Je to hrdinka, dívka zařvala:
  - Moje jehly, jehly ostré jako kulky!
  Němci to měli ve filmu samozřejmě těžké - byli důkladně natlačeni.
  Tohle je ten smrtelný spěch...
  A tady je scéna s pionýrem. Chlapec byl svlečen do kraťasů a se svázanýma rukama je vedli bosí přes mráz. A šlehaný bičem....
  Chlapec zasténá a udělá krok vpřed. Tohle je velmi kruté...
  A tady hraje na harmoniku německá žena Margaret. Mrkne na pionýra a říká:
  - Proč má chlapec studené nohy?
  Pioneer odpovídá:
  - Jestli jsi se zamiloval do chlapcovy matky,
  V mrazu, bos, šel k milé!
  Němka se zasmála a poznamenala dobrou ruštinou:
  - No, uklidněte pionýra! Je to velmi dobré pro zdraví!
  A chlapce, bosého a téměř nahého, vedli dál sněhem.
  Poté se ukáže nová bitva se sovětskými válečníky. Evidentně je to jen pohádka.
  Margarita drtila protivníky, vyceňovala zuby a zabručela:
  - Na světě je místo pro výkon!
  A jedovaté jehly se rozsypaly z holčiny bosé nohy a zasáhly nacisty a jejich letadla a tanky.
  Natasha také vražedně a zavyla házela nahými prsty:
  Nikdy nezapomeneme a nikdy neodpustíme.
  A její meče prošly fašisty ve mlýně.
  Zoya sekla nepřátele a zapištěla:
  - Pro novou objednávku!
  A z jejích bosých nohou se rozsypaly nové jehly. A co je v oku, co je v hrdle nacistických vojáků a letadel.
  Ano, bylo jasné, že válečníci byli vzrušení a zuřiví.
  Augustin, porážející bílé vojáky a tanky, zaskřípal:
  - Naše železná vůle!
  A z její bosé nohy letí nový, smrtící dárek. A padni takni a bílí bojovníci.
  Světlana seká na mlynáře, její meče jsou jako blesk.
  Nacisté padají jako snopy.
  Dívka hází jehly bosýma nohama a kvílí:
  - Pro matku Rusko vyhraje!
  Margarita také drtí protivníky.
  Její bosé nohy mávají. Nacisté umírají ve velkém. Válečník křičí:
  - Pro nové hranice!
  A pak ta dívka vezme a rozřízne ...
  Masa mrtvol fašistických vojáků.
  Ale Natasha je v útoku. Porazí nacisty spolu s tanky a zpívá:
  - Rusko je skvělé a zářivé,
  Jsem velmi zvláštní dívka!
  A z jejích bosých nohou létají kotouče. Kdo viděl hrdla nacistů. Ano, toto je dívka.
  Zoya je v útoku. Sekání hnědých vojáků oběma rukama. Plivnutí z trubice. A hází smrtící jehly holými prsty - sestřelujte tanky a letadla.
  A přitom si zpívá:
  - Oh, kytku, pojďme,
  Oh, můj oblíbený odejde!
  Augustina, která kácí nacisty a vyhlazuje hnědé vojáky, ječí:
  - Celý chlupatý a v kůži zvířete,
  S kyjem přispěchal na pořádkovou policii!
  A holými prsty u nohou vystřelí na nepřítele, něco, co zabije slona a ještě víc tank.
  A pak zakřičet:
  - Vlci!
  Světlana v útoku. Řezy, sekání nacistů. Bosýma nohama na ně vrhá dárky smrti.
  Provozuje mlýn s meči.
  Rozdrtila spoustu bojovníků a kvílí:
  - Přichází velké vítězství!
  A dívka je opět v divokém pohybu.
  A její bosé nohy vystřelují smrtící jehly a ničí tanky a letadla.
  Margarita přechází do útoku. Rozdrtí všechny nepřátele v řadě. Její meče jsou tvrdší než čepele větrných mlýnů. A holé prsty házejí dary smrti, hoří tanky a letadla.
  Dívka je v útoku. Vyhubí hnědé válečníky bez obřadu.
  A každou chvíli skáče a kroutí se!
  A dary ničení od ní létají.
  A sami nacisté padají mrtví. A hromadí se celé hromady mrtvol.
  Margarita křičí:
  - Jsem americký kovboj!
  A znovu její bosé nohy hodily jehlu.
  A pak ještě tucet jehel!
  Natasha v útoku je také velmi cool.
  A hází bosýma nohama a plive ze slámy.
  A křičí z plných plic:
  - Jsem jiskřivá smrt! Jediné, co musíte udělat, je zemřít!
  A opět krása v pohybu.
  Zoya zaútočí na blokádu nacistických mrtvol. A z jejích bosých nohou létají také bumerangy zkázy.
  A hnědí bojovníci stále padají a padají.
  Zoya křičí:
  - Bosá holka, vyhraješ!
  A z holé dívčiny paty letí tucet jehel. Které přímo do hrdla kopou nacistům.
  Padnou mrtví.
  Nebo spíše úplně mrtvý.
  Augustina v ofenzivě. Rozdrtí hnědé jednotky. Její meče nosí dvě ruce. A ona je tak velká bojovnice.
  Fašistickými jednotkami se prožene tornádo.
  Dívka s červenými vlasy řve:
  - Budoucnost je skrytá! Ale bude to vítězné!
  A v útoku kráska s ohnivými vlasy.
  Augustin řve v divoké extázi:
  - Bohové války všechno roztrhají!
  A válečník v útoku.
  A její bosé nohy vrhají spoustu ostrých, jedovatých jehel.
  Světlana v bitvě A tak jiskřivé a bojovné. Její holé nohy vyvrhují tolik smrtících věcí. Ne muž, ale smrt s blond vlasy.
  Ale pokud se to zlomí, nemůžete to zastavit.
  Světlana zpívá:
  - Život nebude med,
  Ten skok v kulatém tanci!
  Ať se sen splní -
  Krása promění člověka v otroka!
  A v pohybu bosé dívky je stále více vzteku.
  Margarita je ve své činnosti bouřlivá dívka. A mlátí nepřátele.
  Zde spustila holou nohu, hrášek s výbušninou. Ta vybuchne a najednou se vyhodí sto nacistů a deset tanků.
  Dívka křičí:
  - Vítězství k nám stejně přijde!
  A bude řídit mlýn s meči - sudy tanků létají různými směry.
  Natasha zrychlila své pohyby. Dívka kácí hnědé válečníky. A zatímco křičí:
  - Vítězství čeká na ruskou říši.
  A pojďme vyhubit nacisty zrychleným tempem.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to, že by zastavil a zpomalil, a tanky a letadla jedou z cesty.
  Zoya je v útoku. Zdá se, že její meče krájí maso a kovový salát. Dívka křičí z plných plic:
  - Naše spása je v platnosti!
  A holé prsty také hází takové jehly.
  A masa lidí s rozbitými hrdly, povalující se v hromadách mrtvol, stejně jako rozbité tanky a sestřelená letadla.
  Augustine je bláznivá dívka. A všechny to rozdrtí, jako by to byl robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo ne sto nacistů. Všechno ale nabírá tempo. A válečník stále řve.
  - Jsem neporazitelný! Nejúžasnější na světě!
  A opět kráska v útoku.
  A z jejích holých prstů vylétá hrášek. A tři sta nacistů a tucet tanků byly roztrhány silným výbuchem.
  Augustin zpíval:
  - Neodvážíš se zmocnit se naší země!
  V ofenzivě je i Světlana. A nedává ani gram oddechu. Divoká Terminátorka.
  A podřeže nepřátele a vyhladí nacisty. A masa hnědých bojovníků už spadla do příkopu a podél silnic.
  Těch pět zuřilo. Svedl divoký boj.
  Opravdu skvělá show se ukázala jako skvělá. A kolik zabili nacistů. A největší počet největších zabil hnědé bojovníky.
  Margarita je také v boji. Drtí skořici a ocelové armády a řve:
  - Velký šokový pluk! Všichni vjíždíme do rakve!
  A její meče jsou rozsekány nacisty. Masa hnědých bojovníků se již zhroutila.
  Dívka zavrčela:
  - Jsem ještě chladnější než panteři! Dokažte, že každý je nejlepší!
  A z holé paty dívky vyletí jako hrášek se silnými výbušninami.
  A udeřit na nepřítele.
  A vezme a rozbije některé protivníky a tanky a dokonce i letadla.
  A Natasha má autoritu. A poráží soupeře a ona sama nikomu nedá sestup.
  Kolik nacistů už přerušilo.
  A její zuby jsou tak ostré. A oči jsou safírové. Toto je dívka - hlavní kat. Přestože má všechny své partnery - katy!
  Natasha křičí:
  - Jsem blázen! Budete mít trest!
  A zase ta dívka poseká spoustu nacistů meči.
  Zoya je v pohybu a vystříhala spoustu hnědých válečníků.
  A bosé nohy házejí jehly. Každá jehla zabije několik nacistů. Tyto dívky jsou opravdu krásné.
  Augustin postupuje a drtí protivníky. A přitom nezapomene křičet:
  - Nemůžete uniknout z rakve!
  A dívka si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ta zrzka je tak... Vlasy vlající ve větru jako proletářský prapor.
  A všechno doslova vychází ze vzteku.
  Světlana v pohybu Zde rozsekala spoustu lebek a tankových věží. Válečnice, která vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A pak plivne z brčka. Pak zavyl:
  - Budete mrtví!
  A opět z jejích bosých nohou létají smrtící jehly, které zasahují pěchotu i letadla.
  Margarita zpívala s potěšením:
  - Nic není nemožné! Věřím, že svoboda svítá!
  Dívka opět hodila smrtící kaskádu jehel na nacisty a jejich tanky, pokračovala:
  - Temnota zmizí! Ať kvetou růže!
  A jakmile bojovnice hází hrášek holými prsty, okamžitě vyletělo do vzduchu tisíc nácků. Ano, armáda hnědé, pekelné říše taje přímo před našima očima.
  Natasha v bitvě. Skáče jako kobra. Vybuchuje nepřátele. A tak mnoho nacistů umírá a letadla padají.
  Jejich dívka a meče, obilí na uhlí a oštěpy. A jehly.
  Zároveň také řve:
  - Věřím, že vítězství přijde!
  A slávu Rusů najde!
  Holé prsty házejí nové jehly a bijí protivníky.
  Zoya v divokém pohybu. Útočí na nacisty. Rozbije je na malé kousky.
  Žena bojovnice hází jehly holými prsty. Proniká přes protivníky a jak řvát:
  Naše úplné vítězství je na dosah!
  A provádí divoký mlýn s meči a vymetá tanky. Tohle je vážně holka jako holka!
  Augustinova kobra ale přešla do útoku. Tato žena je noční můrou pro všechny noční můry.
  A když to řeže, znamená to, že to řeže.
  Poté zrzka vezme a zazpívá:
  - Otevřu všechny lebky! Jsem velký sen!
  A nyní jsou její meče v akci a prořezávají maso a kov.
  Světlana jde také do útoku. Ta holka nemá brzdy. Jakmile se rozsekají, masa mrtvol je poseta odpadky a padají letadla a tanky.
  Blonďatý terminátor řve:
  - Jak to bude dobré! Jak dobré to bude - já to vím!
  A teď z ní letí zabijácký hrášek.
  Malá velikost, ale smrtící...
  Jak rozbít na malé kousky.
  Margarita to udělá znovu v bitvě.
  A pokácet spoustu hnědých bojovníků. A řeže velké mezery.
  Dívka křičí:
  - Lambada je náš tanec na písku!
  A udeřit s novým elánem.
  Natasha v útoku je ještě zuřivější. Tedy mlácení nacistů. Není pro ně moc dobré takovým dívkám vzdorovat.
  Natasha to vzala a zazpívala:
  - Běh na místě je společným usmiřovatelem!
  A bojovnice vtrhla do protivníků takovou kaskádou úderů.
  A bude házet kotouče bosýma nohama.
  Zde řídila mlýn. Masa hlav hnědé armády se odvalila a tanky hořely.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takovou žlutou armádu.
  Zoya je v pohybu a drtí všechny bez výjimky. A její meče jsou jako nůžky smrti.
  Dívka je prostě krásná. A její bosé nohy házejí velmi jedovaté jehly.
  Porazit soupeře. Probodávají jim hrdla a vyrábějí rakve, nutí explodovat tanky a letadla.
  Zoya to vzala a zapištěla:
  - Pokud v kohoutku není voda...
  Natasha radostně vykřikla:
  Takže je to vaše chyba!
  A holými prsty hází něco, co důkladně zabíjí. Tohle je opravdu dívka dívek.
  A z jejích holých nohou, jak bude čepel létat. A zasáhne spoustu bojovníků a odřízne věže od tanků.
  Augustin na cestách. Rychlý a jedinečný ve své kráse.
  Jaké má světlé vlasy. Jako proletářský prapor vlající. Tato dívka je opravdová liška.
  A seká protivníky - jako by se narodila s meči v rukou.
  Zrzka, zatracený parchant!
  Augustin to vzal a zasyčel:
  - Bude býčí hlava - bojovníci se nezblázní!
  A tady zase rozdrtila spoustu borců.
  Margarita, která házela dýkou bosou nohou a ulomila věž tanku, potvrdila:
  - Velká a cool holka!
  Augustin s tím ochotně souhlasil:
  - Jsem válečník, který každého kousne!
  A opět s holými prsty spustí vražednou.
  Světlana v bitvě není horší než soupeři. Ne holka, ale skončit s takovou čarodějnicí v plamenech.
  A křičí:
  - Jaká modrá obloha!
  Augustine, která vypustila čepel bosou nohou a odřízla věž tanku, potvrdila:
  - Nejsme zastánci loupeže!
  Světlana, která sekala nepřátele a sestřelovala letadla, cvrlikala:
  - Hlupák nepotřebuje nůž ....
  Zoya pištěla a házela jehly holýma, opálenýma nohama:
  - Budeš mu lhát ze tří krabic!
  Natasha, porážející nacisty, dodala:
  - A dělej s ním za penny!
  A válečníci vezmou a skočí. Jsou tak krvaví a cool. Obecně mají hodně vzrušení.
  Margarita zpívala:
  - Rána je silná a ten chlap má zájem...
  Margarita v odpověď zasyčela:
  - Zabijeme všechny - bosýma nohama!
  Ta dívka je skutečně tak aktivní terminátor.
  Natasha zpívala v ofenzivě:
  - Svatá válka!
  A válečník vypustil ostrý diskový bumerang. Létal obloukem, posekal spoustu nacistů a tankových věží.
  Zoya dodala a pokračovala ve vyhlazování:
  - Bude to naše vítězství!
  A z jejích bosých nohou létaly nové jehličky. A zasáhli spoustu stíhaček a letadel.
  Blonďatá dívka řekla:
  - Dát soupeři mat!
  A ukázala svůj jazyk.
  Augustina mávala nohama a házela ostrohranné hákové kříže a zabručela:
  - Imperiální vlajka vpřed!
  Světlana ochotně potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinům!
  A dívky jednohlasně křičely a drtily nacisty:
  - Nikdo nás nezastaví!
  A teď od bosých nohou válečníků letí disk. Trhá se maso a bourají se tankové věže.
  A znovu křičet:
  - Nikdo nás nemůže porazit!
  Natasha vyletěla do vzduchu. Roztrhal protivníky a okřídlené supy a vydal:
  - Jsme vlci, smažte nepřítele!
  A z jejích holých prstů vyletí velmi smrtící disk.
  Dívka se dokonce kroutí v extázi.
  A pak zamumlal:
  - Naše paty milují oheň!
  Ano, dívky jsou opravdu sexy.
  A mrkl na válečníky. V odpověď se smějí a vyceňují zuby.
  Natasha porazila nacisty a zakřičela:
  - V našem světě není radost, bez boje!
  Natasha souhlasila:
  - Pokud není síla, pak ano ...
  Ale my bojovníci jsme vždy zdraví!
  Dívka házela jehly na nepřítele holými prsty, vyhodila do vzduchu množství tanků a zpívala:
  - Voják je vždy zdravý,
  A připraven k akci!
  Poté Natasha znovu porazila nepřátele a zničila věže tanků.
  Zoya je velmi rychlé dítě. Zde spustila na nacisty celý sud. A vytrhl několik tisíc z jednoho výbuchu.
  Pak vykřikla:
  - Nepřestávejte, naše paty se třpytí!
  A dívka v bojové krajce!
  Augustin v bitvě také není slabý. Tedy mlácení nacistů. Jako by se ze svazku řetězů klepalo.
  A sekání protivníků - zpívá:
  - Pozor, bude to užitečné
  Na podzim bude koláč!
  Rudovlasý čert orá v boji opravdu jako čert v tabatěrce.
  A takhle Světlana bojuje. A nacisté to od ní dostávají.
  A když se trefí, trefí se.
  Z ní vylétají krvavé cákance.
  Světlana si drsně všimla, když z její bosé nohy vylétly kovové cákance, které roztavily lebky a věže tanků:
  - Sláva Rusku, velmi dokonce sláva!
  Tanky spěchají vpřed...
  Divize v červených košilích -
  Zdravím ruský lid!
  Zde se dívky chopily nacistů. Jsou tedy řezány a drceny. Ne válečníci, ale opravdu panteři, kteří přetrhli řetěz.
  Margarita, která rozdrtila hnědou armádu a prořízla se skrz tanky, zvedla:
  Jsme jako býci!
  
  . CRAVE PRAVNUK TAMERLANE
  ANOTACE
  Vylodění krásných dívek z jednadvacátého století pomáhá pravnukovi Tamerlána udržet si moc a navíc připravit cestu k expanzi impéria.
  . KAPITOLA 1
  Po smrti Tamerlána v roce 1405 byl jeho pravnuk Muhammad Jahangir prohlášen za jeho nástupce. Byl to ještě asi devítiletý chlapec a měl regenta. A Alenka se stala pravou rukou Tamerlána a poté se stala jeho první manželkou.
  Věčně mladá dívka byla čarodějnice s kolosální mocí. A stala se skutečnou vládkyní říše velkého velitele.
  Alenka je hrdinská dívka, jak se zatím ukázalo být spojeno s vedením války s různými druhy satrapů Tamerlána.
  Zde je její první velká bitva.
  Nepřítel má poměrně velkou armádu. Alenka se nestydí.
  Zde osobně vede bojovníky do útoku. A s ní tým čarodějnic, které uctívají Všemohoucího Boha Roda.
  Zde Alyonka máchá meči, provádí recepci - mlýn a useká hlavy mudžahedínům.
  Válečník píská... Vrány omdlévají a probodávají vršky oholených válečníků rebelů.
  Alenka hodila holýma prsty na nohou bumerang, usekávajíc hlavy ozbrojencům a zpívala:
  - Jsem velký sultán,
  A v bitvách ataman!
  Anyuta také řeže nepřátele. Utne jim hlavy svými čarodějnickými meči.
  A pak bosou nohou, jako by hodil něco smrtícího.
  A zpívat:
  - Můžeme všichni
  Jsme v pohodě...
  Opatrně -
  Jsme bosí!
  A poté dívka vezme a ukáže svůj dlouhý jazyk.
  Pak bude plivat na nepřítele a mrknout safírovýma očima.
  Bojuje i zrzavá Alla. Její měděně zrzavé vlasy dívce připomínají pochodeň olympijského vítěze.
  Její meče drží recepci - motýl.
  Pak holé prsty svůdných nohou vrhají jedovaté jehly, které probodávají nepřátele.
  Alláh to vzal a zazpíval:
  - Věřím, že budeme silnější než všichni,
  Padouch bude zničen na popel!
  Maria také bojuje. Její meče jsou jako čepele vysokorychlostního vrtulníku. Vše je tedy nemilosrdně odříznuto.
  A holá pata vyvrhne výbušný balíček se zkázou.
  Warrior Maria zpívala:
  Podívejte se na zatmění na obloze
  Toto znamení dívky!
  Olympiáda také bojuje. Její meče jsou jako paprsky majáku, prodlužují se. A na místě sekat nepřátele.
  Holý podpatek dívky vyvrhl těžkou bombu a válečník zpíval:
  - Jsem silnější než všichni na světě,
  Pojďme to udělat rychleji!
  A její šarlatové bradavky byly odhaleny a jak do nich bude udeřit blesk. A celá stovka nepřátel byla upražena.
  Nepřítel byl poražen. A zcela a bezpodmínečně rozbité.
  Ještě pár menších vítězství a zbytek satrapů spěchal, aby uznal autoritu mladého dědice.
  Muhammad Jihangir vyhrál tímto způsobem dokázal posílit svou moc nad říší. I když byl vládcem čistě formálně. Jeho nevlastní matka-prababička skutečně vládla.
  Timuradova říše byla velká. Ale přesto neovládla celý svět.
  Alenka podnikla svou první cestu do Indie - zachytit její jižní oblasti.
  Dívka jako vždy bojovala osobně a se svými čtyřmi přáteli.
  Alenka zabila stovky lidí.
  Občas si během rvačky sundala podprsenku. A rubínové bradavky vrhaly blesky. Které byly spáleny nepřítelem s celými pluky.
  Jiné dívky, zejména velké olympijské hry, se však mohly odlepit od šarlatových bradavek a popálit spoustu nepřátel.
  Těmto dívkám tedy nikdo neodolá.
  Indie byla zcela dobyta v roce 1408. A říše byla posílena.
  Poté následovalo tažení proti Egyptu. A opět vítězství, porážky protivníků a zajetí.
  Alenka holými prsty u nohou házela speciální hrášek, ve kterém byla velmi ničivá výbušnina.
  A roztrhané nepřátele.
  Ale Alla a Olympias to vzaly a egyptský emír, který ho chytil za ruce a nohy holými prsty, to triviálně roztrhal.
  Pak se dívky z plných plic zasmály a zpívaly:
  - A koho najdeme v bitvě?
  A koho najdeme v bitvě...
  Nedělejme si z toho legraci!
  Pojďme to roztrhat!
  Pojďme to rozebrat!
  Po boji dívky donutily těch pár přeživších mužů, aby se poklonili a políbili jejich bosé, ztvrdlé a zkrvavené nohy.
  Egyptský vezír tedy poklekl a políbil Alenku na bosou nohu.
  Dívka ho chytila za nos prsty holých nohou. A silně zmáčkl.
  Ten, kdo řve...
  Alenka ho zvedla nohou a svou prudkou silou ho odhodila na vzdálenost pole šípu dlouhého luku.
  Poté, co Čingisidé dobyli Egypt, šli ještě dále... Dosáhli a dobyli Maroko.
  Alenka zatím do Evropy neodjela. Její pohled se obrátil k východu. Ve skutečnosti se Čína zbavila moci Mongolů a tam bylo nutné obnovit jejich moc.
  V roce 1415 začalo tažení proti Číně. Mohamed už byl docela dospělý a kampaň vedl sám.
  Ale ve skutečnosti Alenka ovládala jeho armádu. Zdá se, že je to macecha-prababička a věčná dívka. To však neznamená, že by Alenka neměla sex.
  Sama si pro sebe vybírala ty nejkrásnější, svalnaté mladé muže a milovala se různými způsoby a zároveň s několika.
  Bylo jí odpuštěno, stejně jako ostatním čtyřem čarodějnicím. Všech těchto pět válečníků bylo neporazitelných.
  Zde čelí obrovské armádě Číny.
  Alyonka nejprve provedla bleskovou techniku s meči.
  A tak létalo mnoho hlav válečníků Nebeské říše.
  Pak Alenka holými prsty u nohou hodila několik disků s diamantovými hranami a každý z nich zabil tucet protivníků.
  Dívka sekala meči a zpívala:
  - Jsem válečník nejvyšší třídy,
  A hravě vyloupit pokladní!
  Potom Anyuta vzala a sekla meči, vydala techniku "sépie", odřízla spoustu protivníků, načež zpívala:
  - Jsem ta nejlepší holka
  Budeme slavit úspěch!
  Pak impozantní bojovnice ukázala jazyk.
  A jak to plivalo jako ohnivý sloup.
  Takže najednou bylo spáleno dvě stě Číňanů.
  Rusovlasá Alla byla v plném nadšení. Rozsekala Číňany a usekla jim hlavy jako břitva.
  Zároveň válečníci házeli holými prsty na nohou hrach zániku se smrtící silou. A roztrhala spoustu protivníků, cvrlikala a vycenila zuby:
  - Za Velké Rusko!
  Maria, která rozebrala protivníky a provedla přijetí vážky, odpověděla se zaskřípáním zubů:
  - Pro velký prostor!
  A znovu hodila smrtící dar zničení holými prsty na nohou.
  Olympias také seká nepřátele meči. Jsou jako lopatky větrných mlýnů. I podřezali Číňany a uřízli jim hlavy.
  Olympias dal celou hromadu granátů nahým, kulatým podpatkem. A to explodovalo a poslalo celý prapor do jiné dimenze.
  Dívka to vzala a zpívala:
  - Sláva vesmírným rozlohám,
  Dost hloupých řečí!
  Poté všech pět krásných, silných a nepřemožitelných čarodějnic jak pískat. A vrány, celé mraky, dostanou infarkt, padnou omráčené a prorazí lebky čínských vojáků.
  Tady je skvělá věc.
  Alenka zpívala:
  - Válka je velmi cool,
  Vítězstvím strháváme skóre!
  Dívky samozřejmě mlátí Číňany jako ořechy perlíkem. To je to, co terminátorská děvčata omezují a nezapomínají házet velké, smrtící dary smrti holými prsty na nohou.
  Zde si Alenka stahuje podprsenku. A její šarlatové bradavky byly odhaleny a její plná ňadra byla tak svůdná.
  A teď z jejích lesklých prsou vyletí blesk. Padněte na Číňany divokou silou.
  Alenka hodila vražedný dar smrti holými prsty na nohou, roztrhala velkou masu protivníků na malé kousky a cvrlikala:
  - Sláva komunismu!
  A pak utrhla ruku čínskému generálovi, proletěla kolem a ukazováčkem propíchla oko jiného hodnostáře.
  Anyuta vtipně prohlásil a rozdrtil nepřátele:
  Jsme fajn holky!
  A odhalila i svá ňadra, sundala si podprsenku. A pak z malinových bradavek udeřil blesk. A došlo k úplnému zničení.
  A Číňané byli důkladně ohořelí a skončili doslova v hluboké rakvi. Přesněji nedostanou rakev.
  Dívky zinscenovaly pro Číňany kolosální masakr. Zemřelo tolik hloupých lidí.
  Anyuta to vzala a zazpívala s vyceněním zubů:
  - Jsem nejsilnější žena,
  Musím být znásilněn!
  Alla se také účastní bitev. Je to tak tvrdá a krvavá dívka.
  A její odhalené prsty vrhaly jedovaté a ničivé jehly. Tohle je ta rusovlasá terminátorka.
  A pak odhalila svá prsa. A z rubínové bradavky to vezme a vystřelí kolosální ničivou silou. Vyhořel celý prapor čínských vojáků.
  A tady je Alla, jejíž měděně rudé vlasy jako prapor proletářů vlají ve větru.
  A dívka to vzala a zazpívala s vyceněním zubů:
  -Naše největší země je
  Virus-Satan bude zničen!
  Maria také bojuje s agresí a smrtícími švihy, klade nepřátele a doslova jim ustřeluje hlavy.
  A dívčiny meče jsou velmi ostré jako břitvy a způsobují totální vraždu.
  Maria hodila holými prsty na nohou něco, co způsobilo totální smrt, a zavrčela:
  - Za vlast - naši velkou Matku!
  A bojovnice vzala a odhalila její plná ňadra. A její jahodové bradavky byly odebrány a bity pulsary velké, ničivé síly.
  A najednou bylo zničeno tolik nepřátel, že v Číně mnoho dětí triviálně osiřelo.
  Maria to vzala, vycenila zuby a zavrčela:
  - Jsme pro mír pro přátelství,
  Pro úsměvy světa...
  Za srdečnost setkání!
  Olympias - tato hrdinka v bitvě je jako skutečná a velmi, extrémně agresivní bestie.
  Vzala a holými podrážkami hodila celý sud s výbušninou. Kvůli tomu musela dívka dokonce spadnout na záda.
  A pak Olympias odhalila svá plná ňadra, která mají velikost vodních melounů.
  A válečník to vzal a jako celá kaskáda pulsarů zaútočí na jednotky Číny. A kolik žlutých vojáků najednou zemřelo.
  Dívka s býčí postavou to vzala a odpálila to velkou silou a energií ohně. Tady to začíná být opravdu horké. A země hoří, jako by se napalm vylil na hlavy Číňanů. A hodně tam hoří... Jeden čínský generál, který uhořel zaživa, dokázal zakokrhat.
  A hned pět dívek zapískalo a následoval ohlušující pád celého mračna vran a ty probodly čínské hlavy.
  Dívky jsou seřazeny v pětiúhelníku a srazí se s ďábelskou energií.
  Do bitvy proti Číňankám se ale zapojily i další dívky. Na útočném letounu se objevila Anastasia Vedmakova.
  A ona to vzala a s pomocí holé, dlátové nohy zahájila ničení a raketometem zničila celý čínský prapor.
  Anastasia zpívala:
  - Jedna dva tři čtyři pět -
  Čarodějnice začala zabíjet!
  A bojovnice s šarlatovou bradavkou na hrudi stiskla tlačítko na joysticku a raketa znovu letí, fenomenální rychlostí a chrlí velký proud zkázy a smrti.
  Akulina Orlová to vzala a také odhalila svá prsa. A vzala to, stiskla holé prsty na joysticku.
  A raketa vzlétne s nepochopitelnou, kosmickou silou.
  A nyní z čínského praporu zůstaly jen rohy a nohy.
  Akulina Orlová to vzala a zapištěla:
  - Velká síla Svaroga,
  Uvidíme moc, moc Boží!
  A bojovnice sešlápla na pedál její holou, kulatou, růžovou a velmi půvabnou zakřivenou patu.
  Zničil vakuovou bombu a poslal do podsvětí celý regiment Číňanů.
  Pak energicky dodala:
  - Rusko je příliš mnoho, nepřejte si,
  Pak získáte velmi cool ráj!
  Mirabela Magnetic je také velmi energická dívka. A bojovnice to vzala a holými prsty na nohou mačkala tlačítka joysticku. A jak se agresivním skokem bouchne do nepřítele.
  A masa Číňanů najednou shoří a změní se v popel.
  Mirabela to vzala a stiskla tlačítko na joysticku s jahodovou bradavkou a vezme to, proletí raketa.
  A tak mnoho bojovníků najednou uhořelo a odešlo obrazně do pekla nebo nebe, nebo možná dokonce někam, kde jsou pohádky už chladnější než jakákoli lidská fantazie.
  Mirabela to vzala a zpívala:
  Naše síla je tak velká
  Zničme celou Čínu...
  Budeme stavět na věky -
  Na nebi, na moři i na souši!
  Všechny tři útočí na letadla, jako by to byly zkurvené čínské jednotky. A rakety dívek jsou speciální, opakovaně použitelné, díky silné magii.
  A tisíce válečníků nebeské říše jdou k předkům.
  A pak to vzala Natasha a vypálila rakety jedovatými jehlami ze svého útočného letounu.
  Ty proletí kolem a najednou bude spousta protivníků zničena bez jakékoli ceremonie.
  A nejvyšší hodnostář Číny od první chvíle vzal a uhořel v zuřivém a nelítostném ohni.
  Natasha zpívala s nadšením:
  Jak jsme žili, bojovali
  A nebojí se smrti...
  Takže odteď budeme ty a já žít...
  A na hvězdném nebi
  A horské ticho -
  Mořská vlna a zuřivý oheň,
  A v zuřivém a zběsilém ohni!
  . KAPITOLA 2
  Dívky rozdrtily jednu armádu Číny. K nim se ale přiklonila další velká horda Nebeské říše.
  Alenka kromě mečů vyráběla i kulomety. A čmárej čínsky oběma rukama najednou. A důkladně vyhladil armádu Nebeské říše.
  Dívka byla v plamenech.
  Zároveň si sundala podprsenku a odhalila své šarlatové bradavky. Tato dívka je prostě úžasná.
  A z jejích prsou podobných poupat vyletěl smrtící blesk.
  A celý prapor Číňanů byl spálen a zničen.
  Alyonka to vzala a zazpívala s vyceněním zubů:
  - Rozbijeme všechny Číňany na kusy,
  Zkáza v naší síle moci!
  Anyuta také čmárá po nepřátelích. Přitom používá speciální, podomácku vyrobené kulomety. To je jen totalitní ničení protivníků. A vztyčovat celé hromady mrtvol.
  A tolik Číňanů bylo během krátké doby zničeno.
  Anyuta hodila dar ničení holými prsty na nohou. A roztrhal masu čínských vojáků.
  Pak dívka z jejích karmínových bradavek, když se utká s bojovníky nebeské říše, lupanet.
  A celý nepřátelský pluk shoří najednou.
  Potom Anyuta zaštěbetá:
  - V našem vzteku rozdrtíme Čínu,
  Věřím, že samozřejmě vyhrajeme všichni!
  Bojující dívka Alla také bojuje s agresivní spontaneitou.
  A její vlasy jsou tak měděně červené a planoucí jako plameny inkvizičního ohně.
  Válečnice to vzala a holými prsty odhodila vražedný dárek smrti. Roztrhal spoustu Číňanů.
  Dokonce i jejich hlavy se točily různými směry.
  Poté se válečník z rubínových bradavek nabije celou řadou pulsarů. Tak vzali a spálili dva celé pluky Číňanů.
  Válečník supertřídy to vzal a zazpíval:
  - Porazíme nepřátele, vím jistě,
  Nenecháme Čínu ovládnout celý svět!
  A rusovlasá dívka to vzala a hvízdla svými velmi krásnými nosními dírkami.
  A nosy všech pěti jsou velmi elegantní.
  A nohy jsou tak svůdné a hbité a vůbec se nešpiní. Zdejší válečníci jsou vynikající. A mají jedinečné kouzlo, oko a nápor. Proti takové dívce si vezměte, že jakákoli armáda, i taková jako Čína, neodolá!
  Dívka se zlatými vlasy, Maria, bojuje velmi nebezpečně. A její obnažené, vytesané nohy vrhají velmi smrtící a destruktivní věci.
  Ale jestli fungují i jahodové prsní bradavky. A z nich budou padat blesky s kolosální smrtící silou.
  A hned bude spálen další čínský pluk.
  Maria to vzala a zazpívala s vyceněním zubů:
  - Jsem dívka, víš, drahá,
  Krásná ve všech směrech!
  Krásná ve všech směrech!
  Ode všech, ze všech stran!
  A také bude plivat na nepřítele. A její slina se změnila v hyperplazmatickou skvrnu, rozšířila se, přesunula a celý prapor čínských vojáků byl zničen.
  Olympias, tato hrdinská dívka s kolosální fyzickou silou. A nohy má docela velké, opálené, bosé a přitom elegantní a svůdné.
  A hrudník je jako vemeno plné mléka, jako ten nejpevnější a největší buvol.
  Přitom bradavky jsou jako poupata máku, tak zářivé, šťavnaté a svůdné.
  Není divu, že olympiáda před bojem určitě odejde s tuctem silných mladých mužů a miluje se s nimi.
  A to dává další radost a sílu.
  A teď z jejích mocných, svůdných, velkých jako rajčatové bradavky vylétají blesky. A navíc v celé kaskádě, jako by šlo o vlnu tsunami.
  A okamžitě tisíce Číňanů zemřou v hrozné agónii, její biologická elektřina.
  olympiáda zpívala:
  Žádné slitování, žádné slitování,
  žádné slitování s nepřítelem!
  Kapky, kapky -
  Jsem v útoku!
  A bojovnice to vzala a ukázala svůj dlouhý jazyk jako bič dozorce.
  A tímto jazykem hodila lízátko, ve kterém byla částice antihmoty. V důsledku toho byly dva čínské pluky najednou spáleny do základů a Nebeské říši byl zasazen zdrcující úder.
  Už to vzalo pět dívek a bez dalších řečí budou pískat. A vrány začnou mít epileptické záchvaty. Otáčejí se ve vzduchu jako bumerangy a řítí se dolů. A jejich zobáky rozřezávaly k smrti lebky čínských vojáků.
  poznamenala Olympias, zavrčela jako panter a odhalila své velmi dlouhé a silné tesáky zpoza úst.
  Ona je samozřejmě trochu upír. Pouze její tesáky se buď pohybují dovnitř, nebo naopak dopředu.
  A hlas Olympie je velmi hlasitý:
  - Rozhodně rozdrtíme nepřátele,
  Dívčí hlas je okouzlující, podmanivý...
  Důkladně jsme probrali Čínu,
  Nejsme jen diváci!
  Alenko, musíš té dívce říct, co potřebuješ...
  A má agresivní povahu skutečné krádeže.
  Alenka to vzala a ze svých šarlatových bradavek vystřelila zuřivou silou ohnivé a neznalé lítostivé pulsary.
  Každá z těchto ohnivých sraženin obsahuje mimořádné množství energie. A Číňané jsou velmi důkladně zasaženi rohy.
  Alenka vtipně poznamenala:
  - Tam jsme začali regulovat populaci planety Země!
  Anyuta z malinové bradavky dala Číňanům blesk. Poté, co dostala kulku do tiskové dlaždice, se jen zasmála:
  - Lžeš! Nevezmeš to!
  Alenka s velkou důvěrou souhlasila:
  - Neber to!
  Olimpiada to vzala a nahým, kulatým podpatkem, jakoby perlíkem, bušila do čelisti čínského generála a zavrčela:
  - Za nový SSSR bez carismu a vůdcovství!
  Maria souhlasila a bušila z jahodové bradavky s velmi destruktivním a fatálním darem smrti:
  - Ano, král je příliš drahý na to, aby ho živil!
  A mrkla na své přátele.
  Ale zatím formálně dobývají Čínu pro zvláštní účely.
  Zrzavá a velmi krásná dívka Alla to vzala a zazpívala a odhalila své velmi bílé a perleťové zuby:
  - V jeho království, drak,
  Vše živé a jasné ničí...
  Ozve se jen sten,
  Odhoďte řetěz odpadků lidí!
  A válečník to vzal z rubínové bradavky jako blesk. A znovu uhasí Číňany a srovná je na hrst popela.
  Alla to vzala a zazpívala, vycenila zuby a mrkla:
  - Od zlého draka,
  Rod zachránil Zemi...
  A světlo nebe -
  Opustil lidi!
  A bojovnice znovu mrkne na své partnery ...
  Pětice chápe, že Čína mlátí s obrovským nadšením.
  Ale tady vstoupila do bitvy - Albina a Alvina. Jsou to velmi krásné dívky a zároveň blondýny.
  Létají na bojových letounech, jako jsou útočné letouny. A posílají jednu smrtící nálož za druhou.
  To jsou dívky - říct, že super, znamená neříkat nic.
  A mačkají tlačítka na joysticku svými šarlatovými bradavkami a vysílají velmi drtivé střely s kolosální smrtící silou.
  A v Číně se děje tolik ničení. Celé houby povstanou z vyhlazení vojáků Nebeské říše.
  Albina nejprve vystřelila holými prsty u nohou. A vyplivl kolosální, destruktivní dar anihilace.
  A pak přiložila rubínovou bradavku na prsa. A Číňané opět velmi přitvrdili.
  Albina to vzala a zaštěbetala, vycenila zuby a zpívala:
  Brzy budeme v komunismu
  Vzestup mé země...
  Odstraňte pouze zloděje
  A plešatá koza!
  Poté dívka vzala a ukázala svůj velmi dlouhý a hbitý jazyk.
  S nimi velmi ráda olizovala pulzující nefritové tyče. Nesmírně si to užívala.
  Alvina také není proti sloužícím mužům. A ze všeho nejvíc tě potěší, když bereš peníze od mužů. Je to opravdu potěšení a potěšení.
  Alvina to vzala a zazpívala:
  - Vydělávejte peníze, vydělávejte peníze
  Zapomínání na spánek a lenost...
  Vydělat peníze, vydělat peníze
  Zbytek je všechno nesmysl!
  A válečník znovu stiskl jahodovou bradavku na knoflíku a dar anihilace vybuchl smrtící silou a masa Číňanů byla zničena.
  Tyto dívky jsou samozřejmě velmi cool.
  Albina poznamenala svého partnera:
  - Jsi skvělý válečník!
  Alvina logicky odpověděla:
  - Stejně jako vy!
  A Alvina poslala další dar ničení s pomocí svých holých prstů na nohou.
  A cvrlikal:
  - Budou nové věky
  Dojde ke generační výměně...
  Ale nikdy nikdo
  Nezapomeňte na jasný cíl!
  Dívky se opět tiskly holými podpatky do pedálů. A opět byly zabity masy Číňanů.
  To je opravdu skvělé.
  Ale v bitvě i Anastasia Vedmakova. Na útočném letounu je velmi aktivní a agresivní.
  Dokonce se smíchem zpívá:
  - Po přečtení dvou řádků z revolveru si
  pospěšte a zabijte toho zlého...
  Zuřící zlo, ďábel pekla,
  Plešatý muž začal vyhlazovat lidi!
  A Anastasia Vedmakova to vzala a mrkla na své partnery. Je to velmi krásná bojovnice a také zrzavá.
  A všichni Číňané, kteří byli zasaženi jejími střelami, byli roztrháni na kusy.
  Ale v bitvě Akulina a Orlová. Dívka bojuje a je rychlá jako kobra.
  A její útočný letoun skáče jako čip na vlnách během bouře.
  Akulina rozdrtí Číňany. Buší do nich holými prsty.
  Zatímco dívka zpívá:
  - Plešatý, plešatý, plešatý,
  Neklidný osud...
  Ale proč zavřít pleš,
  Potřebujete potíže?
  Pak dívka znovu vystřelila, ale tentokrát použila svou chutnou bradavku jako zralou jahodu.
  Mirabela to také vzala a mačkala knoflíky holými prsty na nohou. A zasáhla Číňany raketami.
  Tolik nepřátel zemřelo.
  Dívka to vzala a zazpívala s vyceněním zubů:
  Zuří velká válka
  Válka bez důvodu...
  Satan se uvolnil
  A s ním přišla i smrt!
  Pilotky porážely Číňany velmi aktivně. A posílali rakety, které spalovaly celé pluky. A také shazovali bomby s jehlami a koulemi, prokazující mimořádnou sílu a vynalézavost. Válečníci co říct - třída!
  Ale v bitvě proti Číňanům a Elizabeth, se třemi přáteli na tanku. Jejich posádka dostala přezdívku - E-4, takové úžasné dívky v ní.
  Samozřejmě, že bojovníci v kalhotkách sami.
  A opálený a velmi svalnatý.
  Elizabeth stiskla svou holou, vytesanou nohu na knoflík. Vyslala projektil kolosální smrtící síly a zavrčela:
  - Jsem ta nejsilnější dívka na světě!
  A tak mnoho Číňanů bylo zničeno tímto smrtícím projektilem.
  To jsou dívky, které milují zabíjení.
  Elena je také dívka pouze v kalhotkách a blondýna. A vůbec, v tomhle kočáru jsou všechny čtyři krásky blondýnky. Jen trochu jiné odstíny vlasů.
  A samozřejmě krásná a prsatá.
  Elena stiskla své šarlatové bradavky na tlačítkách joysticku. Dělostřelectvo střílelo a střely létaly.
  Takže nemají jednoduchý, ale se čtyřmi zbraněmi.
  Musím říct, že dívky jsou velmi veselé a prostě nádherné.
  Elena zazpívala a vycenila zuby:
  - Jsem mladá žena jménem Carlo,
  Nehraju často, ale je to skvělé!
  Jekatěrina také stiskla své jahodové bradavky na joysticku, zareagovala destruktivní nášlapnou minou a zaštěbetala:
  - Dávám všem klientům s úsměvem diamant,
  Pojďme cestou světla - nepoznat chybu!
  Euphrosyne také v bitvě nechybí. Nejprve stiskla tlačítka joysticku holými prsty na nohou a vyslala smrtící, vysoce výbušný tříštivý projektil.
  A pak přitiskla své rubínové bradavky na knoflíky a rozsekala své protivníky k smrti. Pak zavrčela, vyslala proudy kulek z kulometů a vycenila zuby s tesáky vlčice:
  -Vlci jsou nejúžasnější zvířata,
  Roztrhat všechny, neznát slitování!
  A všechny čtyři dívky to vzaly a zakřičely:
  - A koho najdeme v bitvě a koho najdeme v bitvě?
  Roztrháme to, roztrháme to!
  Pojďme to roztrhat!
  Pojďme to roztrhat!
  To jsou dívky a tank vysílá střely smrtící síly a čmáranice z kulometů. Takovým podvodníkům se nedá nijak odolat. Mají sílu hněvu, plamen vášně a důvěru ve vítězství. A při tom také strkají zajatým Číňanům do obličeje své špinavé kulaté paty a nutí je olizovat jazykem.
  Muži to milují a nenávidí zároveň. A holky jsou prostě skvělé.
  Číňané však nepohrdnou ani mučením. Byl chycen třináctiletý chlapec Ileyka. A začali se zálibou vyslýchat.
  Chlapec nejprve mlčel. Pak z něj strhli šaty a se svázanýma rukama ho navěsili na hák. A začali stoupat výš.
  Chlapci se kroutily klouby a Ileika zasténala. A dostával se výš a výš.
  Popravčí stáhl chlapce za bosé nohy. A on se převalil a vyl nesnesitelnou bolestí.
  Číňané se zasmáli a začali ukazovat prstem. Pozvedli Ileyku ještě výš. Lano už bylo mnohem pevnější. Až ke stropu. Bezmocný, nahý chlapec visel na stojanu a bosé nohy se mu cukaly.
  Pak lano okamžitě kleslo. Chlapcovo tělo se zhroutilo.
  A až na samé podlaze se lano znovu natáhlo. Ozval se nelidský výkřik neuvěřitelné bolesti. Ileika orel a škubl sebou.
  A kati se smáli. Ani se neptali, ale dítě prostě mučili.
  Pak Číňan popadl chlapce za bosé nohy a přitiskl je dolů. Nasadili blok a pevně ho sevřeli. Otvory bloku byly železné a speciálně vyrobené pro děti. A pevně zafixováno.
  Pak začali kati na háky věšet závaží. Chlapce zrepasovali. Visel nahý, zpocený, s namoženými svaly, s blonďatou hlavou a tváří zkřivenou utrpením.
  Číňané chlapce protáhli a začali ho bít bičem. Dělali to s velkou radostí.
  Chlapec zařval a sténal... Z hrdla se mu ozvalo sípání. A kati věděli jen to, že se smějí.
  Kůže na chlapcových zádech při prvních silných úderech praskla. Krev kapala a mísila se s potem. Chlapec zakřičel a pokusil se sebou škubnout.
  Ale tím to bylo ještě bolestivější.
  A třásl se vzlyky.
  Potom popravčí bez rozmýšlení začali skládat Ileyce pod bosé nohy tenké dříví.
  A dvě ženy s přivřenýma očima vytáhly láhev olivového oleje. A začali chlapci mazat podrážky ztvrdlé dlouhou chůzí naboso.
  Ileyka zasténala:
  "Stejně nic neřeknu!"
  Ženy se zasmály a plácly chlapce po holé zadnici rukama.
  Poté dokončili mazání mozolnatých, ale bezprašných podrážek dítěte před mučením.
  Potom kat přinesl pochodeň a zapálil oheň. Plamen stoupal a dravě olizoval ztvrdlou, kulatou, dětskou patu.
  Ileyka znovu zavyla. Oheň bolí... Kat přiložil pohrabáč a začal se pod chlapcovýma bosýma nohama zahřívat. Další mučitel vytáhl z krbu rozžhavenou železnou tyč. A začal mladou Ileyku bít červeným prutem z horka na opálená, svalnatá záda.
  Chlapec měl hrozné bolesti. Ale přesto ze své síly křičel:
  - Páni, to neřeknu! Oh, neřeknu! Ay, matko, matko - neřeknu!
  Popravčí opékali chlapci holé podrážky a mlátili ho po zádech. Pak jeden z nich vzal z krbu kus železa. Přiložil rozžhavený kov na chlapcovu hruď as masožravým úsměvem lámanou ruštinou se zeptal:
  - Co bolí?
  Chlapec zakřičel:
  - Neřeknu!
  I když vůně připáleného masa zesílila. Další mučitel sebral kleště, jejichž konec se zahříval v krbu.
  A začal chlapci lámat prsty na jeho bosých nohách. Začal malíčkem a s křupnutím ho odšrouboval.
  Ileyka zoufale křičela:
  - Ah-ah-ah-ah! Neřeknu!
  Kat nejprve chlapci zlomil prsty na pravé bosé noze a poté přešel na levou. Byl to velmi velké a silné dítě. Ale snažil jsem se lámat si prsty co nejpomaleji.
  Když křupal poslední palec na levé noze, vyčerpaná mučením, Ileyka ztratila vědomí bolestí.
  Okamžitě ho polili vědrem s ledovou vodou. Chlapec přišel k rozumu. A začali ho znovu bít rozžhaveným prutem po zádech.
  Podrážky se také smažily na ohni. A ve stejnou dobu kati přinesli dvě pochodně na již spálenou hruď Ileiky.
  Chlapec křičel něco, čemu nerozuměl.
  Pod paží mu přinesli pochodně i dva kati. A je to také tak bolestivé a prostě nesnesitelné utrpení.
  Ileyka zavyla a zakňučela, ale stále bylo možné rozeznat nevýslovné:
  - Neřeknu!
  Kat přivedl pochodeň do chlapcova nahého zadku, bylo to ještě bolestivější. Ale Ileiko stejně zakřičela:
  - Neřeknu!
  Potom mučitelka vzala do rukou pochodeň, vstala na špičkách a vypálila plamen přes blond vlasy chlapce na jeho hlavě. A světlé blonďaté prameny vzaly a rozzářily se. Oheň zachvátil Ileiku hlavu.
  Žena se zasmála a agresivně řekla:
  - Jsem ďábelský ďábel!
  Hlava dítěte pohlcená plameny spadla na bok. Bylo evidentní, že tělo přestalo škubat.
  Kat opět cákal připravený kbelík s ledovou vodou.
  Popálené dítě se ale nehýbalo.
  Mučitelka položila ruku na chlapcovu hruď s puchýři a sazemi. Chvíli to držela a otráveně zavrčela:
  - Opřel!
  Starší kat řekl podrážděně:
  - Přehnal jsem to! No, žertujte s ním! Zatím ani jedna oběť!
  Alenka mohla bojovat s velkou zuřivostí, takže pochopila, že jejich věc byla spravedlivá.
  A tak dívka vzala a vymlátila ze šarlatových bradavek velmi velké síly smrtícími blesky. Číňany doslova spálili, nedali jim ani šanci na přežití, ani škrábnutí na dívkách.
  Pak Alenka hodila holými prsty na nohou velmi smrtící a destruktivní hrášek smrti.
  A celý ten prapor čínských vojáků se roztrhal.
  Alenka to vzala a zazpívala:
  - Naše vesmírná sláva,
  Síla bude opět v radosti!
  Anyuta také přijal a uspořádal chobotnici s meči. Odřízněte spoustu čínských vojáků. Usekni jim hlavy bez lítosti.
  Pak holými prsty u nohou házela smrtící jehly. Ty létající zasáhly Číňany k smrti.
  A pak Anyutiny malinové bradavky vystřelí na její nepřátele destruktivními a destruktivními pulzy.
  Anyuta zpívala a vyceňovala zuby, které jiskřily jako perly:
  - Brzy bude na planetě ráj,
  Podmaníme si i Čínu!
  A bojovnice to vzala a jak píská...
  U vran se objevily turbulence v mozku. A padali jako kroupy a proráželi lebky čínských vojáků.
  Rusovlasá Alla mrkla na svého partnera a prohlásila mrkajícími smaragdovými očima:
  - Svatá válka
  Naše vítězství bude...
  Dejte smrt Satanovi
  Toto je náš rozhovor!
  A dívka s měděně červenými vlasy odhodí holé prsty nohou s velkou ničivou silou, hrášek smrti. A masa Číňanů praskne.
  Poté bude dívka také nabíjet ze svých rubínových bradavek smrtícími blesky.
  Ti okamžitě spálili dva čínské prapory.
  Alla to vzala, zazpívala a mrkla na své partnery:
  - Jsem velký
  Dívka nejvyššího řádu...
  Pro mě je muž jen šunka,
  Kupte si brzy nové!
  Maria také mrkla na své partnery a zaštěbetala:
  - Nikdo nás nezastaví
  Dívka shodí celý regiment!
  A bojovnice s holými prsty vrhla velmi ničivý a destruktivní dar anihilace.
  A pak to vezme Maria a vybije pulsary z jahodových bradavek. Ty proletí a neexistují dvě čínské společnosti - zbude jen uhlí.
  Maria to vzala, zazpívala a vyplivla skvrnu magoplazmy:
  - V mé duši hoří oheň,
  A v mé hlavě zuří oheň...
  Dám do rány vztek
  Zvedněte výš - prapor světla!
  A holka bude zase pískat ... Chudinky vrány, takový ultrazvuk je pro jejich uši osudný.
  Jak praštěné v uších a úplná porážka a vyhubení.
  Děvčata mají v hlavě takové basketbalové hřiště.
  Přesněji, ne dívky, ale havran ...
  Padnou dolů. Bušení čínských hlav.
  Maria to vzala a vycenila zuby a zazpívala:
  - Padat padlý na zem, padlý, padlý,
  Dostali jste toto právo...
  Před bosou dívkou padl na zem,
  V rozbředlém sněhu nebo v blátě je to jedno!
  Olympias, hrdinská dívka podporovala svého partnera, a také to, jak plivala. Zpoza dívčiných úst vylétla velká a rostoucí skvrna magické plazmy. Zhroutil se a pohltil celý regiment Nebeské říše.
  Poté dívka-hrdina vzala a hodila své nohy holými prsty, dar drcení a spalování ničení.
  Vybuchla jako malá atomová bomba. A další čínský pluk byl spálen. A dokonce ani kosti nezůstaly z tisíců válečníků Nebeské říše.
  Olympias si všimla a odhalila své velmi silné tesáky, jako ty šavlozubého tygra:
  - Ale stále silnější než já,
  Není nikdo na světě, není nikdo na světě!
  Pak se zdálo, že její ňadra vyzařují z bradavek velikosti dobrého rajčete obrovskou smrtící sílu.
  Po tom olympiáda, jak se vydá:
  - A žena to bere najednou, pod krkem ve stejnou dobu!
  A pak to vzalo všech pět dívek a hvízdly najednou ... A havran bude tak ohluchlý, že jim doslova vyleze na čelo na vlastní oči. A válet se ve skutečných rakvích.
  Olympias vycenila zuby a řvala jako hroch a prohlásila:
  - Není místo pro slabosti,
  Není místo pro slabé!
  A tady zase děvčata jak pískají ... A vrány padají a čínské lebky důkladně probodávají ...
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova - tyto věčné děti znovu bojují a prokazují svou fenomenální zdatnost.
  Tady je chlapec Oleg, vzal a držel své meče, což okamžitě prodloužilo přijetí machaona.
  A hmota Číňanů byla uříznuta.
  Pak chlapec hodil speciální ostrý kotouč prsty nahých, dětských nohou... Letěl podél tangenty a usekl hlavy stovce Číňanů.
  Nesmrtelné dítě to vzalo a šťastně zpívalo:
  - Jsem skvělý člověk
  Nebo jen anděl...
  Prostě vyhrávám všechny
  V urputném boji!
  Margarita Korshunova také rozsekala Číňany a nedala jim žádnou šanci ani sebemenší milost.
  Válečník extratřídy to vzal s meči na nepřátele jako výbuch. A obrazně jim uříznout hlavu.
  A budou brát a válet se jako hlávky zelí.
  A pak dívka s holými prsty hodí hrášek kolosální ničivé síly. A spousta Číňanů vybouchne najednou.
  Potom zpívá:
  - Ve světě kosmické síly,
  Buďme silnější než drak...
  V zájmu velkého Ruska,
  Plešatý padouch zahyne!
  Poté chlapec a dívka najednou nafoukli tváře a nadechli se. A ozval se velmi ohlušující hvizd.
  Vrány byly zasaženy nárazovým proudem a upadly do knockoutu. A pršely jako kroupy na oholené hlavy Číňanů. Padli a zemřeli bez jakékoli alternativy.
  A válečníků nebeské říše bylo zabito mnoho tisíc.
  Oleg a Margarita řekli jednohlasně:
  - Svět by nás měl respektovat a bát se,
  Zásahy vojáků nepočítají do počtu...
  Rusové byli vždy schopni bojovat,
  Bude velmi ostrý šíp!
  . KAPITOLA 3
  Dívky si pro sebe vykouzlily speciální instalaci - plamenomet s dvanácti sudy. Nutno říci - velmi vážně. A pak Alyonka zmáčkla tlačítko se svou šarlatovou bradavkou.
  A povedlo se, na Číňany se valily proudy ohně. A je to velmi dojemný a smrtící výkon.
  A válečníci nebeské říše hoří, jako by to byly svíčky na vánočním stromečku.
  Alenka to vzala a zazpívala:
  - Můj velký ahoj,
  A ta nejzářivější kytice!
  V prdeli na Číňany stisknutím malinové bradavky na hrudi a Anyuta. Je to dívka nejvyšší kultury a třídy.
  A když zpívá, tak to rozbije.
  A Číňané nemají celý prapor - shořeli na popel.
  To je ten typ dívky - extrémně cool.
  Ale rusovlasá Alla je ještě chladnější. A její rubínová bradavka tlačí na knoflíky velkou silou a energií.
  A tady to funguje.
  A opravdu spálí všechno do základů...
  Alla, když viděla, jak Číňané hoří a umírají, zpívala:
  - Jsem ta nejsilnější dívka na světě,
  A dobyl všechny aspekty éteru!
  A její holá pata vyvolala zničující smrtelný pohyb. Tady je holka - super!
  Alláh se smíchem řekl:
  - Moje fenomenální síla...
  Maria vystřelila, stiskla tlačítko jahodovou bradavkou a logicky namítla a vycenila zuby:
  - Ne vaše, ale naše!
  A válečníci to přijmou a smějí se s tvrdou sebevědomím. A pak oba berou a pískají.
  Vrány byly zasaženy ultrazvukovou vlnou na jejich mozku. Spletli se.
  A opeřené krásky začaly padat a probodávat hlavy čínských válečníků.
  Tyto dívky jsou prostě úžasné!
  Olympiáda je hodně agresivní. I ona zmáčkne svou velkou, jako oranžovou bradavku na knoflík. A jak to chrlí vražednou kaskádu smrti a zkázy.
  A tolik Číňanů najednou vzalo a spálilo. Byly důkladně ohořelé.
  Olympias vzal a zazpíval:
  - Jsem ta nejsilnější dívka na světě,
  Mohu snadno zlomit protivníky...
  Plaveme podél proudů nepřetržitého éteru,
  Junta nebude moci zlomit draka!
  A bojovníci z bradavek na prsou, jak mlátí takovými zabijáckými blesky, což je prostě hrůza.
  Kapitálně spálit čínské prapory. Tady jsou dívky. A jejich holé prsty na nohou házejí dary ničení s hroznou silou.
  Olympiáda vzala a odpískala...
  A její hvizd okamžitě srazil k zemi mnoho tisíc vran a ubil Číňany k smrti.
  Válečníci jsou samozřejmě potěšeni. A smějí se.
  Všech pět krásek je tak bojovných a vtipných.
  Zde opět Albin a Alvin útočí ze vzduchu, na bojových letounech. A jak budou posílat rakety kolosální ničivé síly, které všechno vyhodí a roztrhají.
  Albina to vzala, zazpívala a zmáčkla spoušť šarlatovou bradavkou:
  - Jsem ta největší hrdinka na světě!
  Alvina také zazvonila, přitiskla si rubínovou bradavku na hruď, zaštěbetala a odhalila zuby:
  - Ne, jsme největší hrdinky na světě!
  A dívky zpívaly unisono:
  Já, ty, on, ona - společně celá země,
  Společně přátelská rodina
  Ve slově my
  Sto tisíc mě!
  A dívky, jak se smát, a holé podpatky na pákách.
  A na Číňany letěly bomby. Nebeská říše samozřejmě nemá to štěstí, aby se vypořádala s dívkami, které se perou pouze v kalhotkách.
  Anastasia Vedmakova je také na obloze. A tato dívka, které je už přes sto let, ale nestárne, protože je čarodějnice.
  A válečník s rubínovou bradavkou stiskne tlačítko. A okamžitě bojové střely poletí k cíli.
  A celý čínský pluk, totálně zničený.
  Anastasia Vedmakova poznamenala a přejela si hranou ruky po krku:
  - Probíhá velká čistka!
  Akulina Orlová s tím ochotně souhlasila, také udeřila do nepřítele a vycenila zuby, které jsou bělejší než první sníh:
  - Oblast je vymetena!
  A dívka znovu stiskne jahodovou bradavku svého prsu na joysticku a vyšle smrtící raketu.
  Mirabela Magnetic vzala a udeřila na nepřítele s pomocí svých holých prstů. A smrtící raketa udeří Číňany. A nastalo totální zničení a zničení.
  Tohle je Mirabela - prostě super. A ta dívka je jako praštit nepřítele jahodovou bradavkou.
  Dívky to vzaly a zpívaly a dupaly na holé, kulaté podpatky:
  - Snadno všechny vymažeme,
  Za moc sovětů...
  A my vás všechny zlomíme
  Na tuhle písničku!
  Válečníci tak svými raketami dlabají nepřítele. A je to opravdu extrémně smrtící.
  Tady jsou dívky s holýma, vytesanýma nohama.
  Anastasia Vedmakova, drtící nepřítele, vrčela:
  - Lebka v noci jiskřivě skáče,
  Chce přivést dívku k šílenství...
  A polykání nevinných obětí hadem,
  Je to jen trápení!
  Akulina Orlová zasáhla nepřítele rubínovou prsní bradavkou. Zabila nepřítele k smrti, nedala mu sebemenší šanci a upálila celý prapor Číňanů.
  Pak to Akulina vzala a zazpívala:
  - Dívka je tady, dívka je tam,
  Život je naprostá lež!
  A bojovnice poslala na nepřítele vražedný dar ničení svou kulatou patou.
  Pak zaštěbetala:
  - Zničím všechny Číňany, ukážu tvář své dívky!
  Tady jsou dívky - bosé a krásné a se svůdnými, velmi vytesanýma nohama.
  Anastasia Vedmakova shodila malou bombu, zničila své protivníky a cvrlikala:
  - Sláva naší velké vlasti!
  Zde je Alice a Angelica v bitvě. Porazili Číňany odstřelovacími puškami. Obecně jsou dívky úžasné.
  Alice vystřelila, prorazila pět Číňanů najednou a zavrčela:
  - V rozlehlosti nádherné vlasti,
  Umírněný v bitvách a práci...
  Složili jsme veselou píseň
  Ó velký příteli a vůdce!
  A bojovnice hodila nahé prsty na nohou, smrtící dar smrti. A roztrhal spoustu protivníků.
  Angelica také drtila nepřátele. Probodla čtyři nepřátele jednou ranou a vykřikla:
  - Určitě všechny porazíme a bude tu komunismus!
  A bojovnice znovu hodila vražedný dar zničení holými prsty na nohou. A tolik Číňanů bylo zničeno najednou.
  Bylo to jako skvělé.
  Obě dívky jsou velmi krásné. Alice je blondýna a Angelica zrzavá. Obecně jsou prostě skvělé.
  A střílejí po nepřátelích v houštině hordy.
  Alice to vzala a zazpívala:
  - sluneční kruh,
  Obloha všude kolem...
  Je to kresba dívky!
  A bojovnice to vzala nahou patou a vyhodila výbušný balíček uhlí. Což vzalo spoustu čínských stíhaček a roztrhalo se.
  Angelica s úsměvem poznamenala a vycenila zuby, které měla jako velké perly:
  - Je to skvělé!
  A také holé prsty rusovlasé dívky spustí výbušné pytle s agresivní směsí zkázy.
  Zde jsou dívky - vynikající akrobacie. Ukazují svou největší a nejagresivnější třídu.
  Alice to vzala, zaštěbetala a vycenila zuby:
  Kreslil jsem na kus papíru
  Podepisování kruhu na tabuli!
  A opět její holá, půvabná noha vrhá něco s velmi smrtící silou.
  A hromadné ničení - zabíjení Číňanů.
  Angelica zamrkala.
  - Všechno to bude tak - okouzlující!
  A její nahá, kulatá, růžová pata přibitá jako přibitá...
  Válečníci samozřejmě nedovolí Číňanům, aby je přemohli vlnou. A všichni se plazí.
  Počet válečníků nebeské říše je velký. A všichni jsou proutek a proutek a já útočím s největší vášní.
  Angelica tleskala rukama a zpívala:
  - Velikost Rusa uznává planetu,
  Fašismus byl rozdrcen ranou meče...
  V dívčích básních se zpívá vítězství,
  A já věřím, že vybudují komunismus!
  A válečník to vezme a plivne... A najednou vyrostla skvrna magické plazmy a pokryla Číňany.
  Řekněme to takhle - dívky jsou to, co potřebujete.
  Alenka střílí na Číňany ze samopalů. Pak je seká meči...
  A když se jí v rukou jako kouzlem objevil kulomet. A rozdrtíme nepřátele.
  Alenka Číňany kosila, nedala jim sebemenší milost.
  A dívka hodila vražedný dar smrti holými prsty na nohou a rozprášila válečníky nebeské říše.
  Potom zpívala:
  - Jsem ta nejsilnější dívka na světě,
  Cool mistr pozemského éteru!
  Anyuta to potvrdil:
  - Ano, skvělý mistře!
  A vzala nohy holými prsty a hodila vražedný dar smrti a položila tolik Číňanů najednou.
  Tady je taková dívka.
  A také ze šarlatových bradavek, jak to bude nabíjet blesky. A válečníci nebeské říše se válejí jako snopy sena.
  Anyuta to vzal a zazpíval:
  - Sláva době ruských carů,
  Vy, nepřátelé, zlomte se!
  Takhle fungují dívky. A Alla je s nimi rusovlasá kráska. A z rubínových bradavek generální oprava blesku podlehne. A přináší totální smrt.
  Alláh zpíval s úsměvem:
  Nelámej křídla té nádherné dívky,
  Není ve mně soucit a ne náhodně...
  Nemám rád násilí a impotenci,
  To je jen škoda toho ukřižovaného Krista!
  Je to taková bojovná a agresivní bojovnice plná energie.
  I Maria bude nabíjet pulsar z jahodových bradavek. Spálí množství čínských bojovníků a zavrčí:
  - To je moje vesmírná síla!
  A její oči jiskří blesky.
  A bosé nohy přinesou dar zničení. Tyto dívky jsou nejvyšší třída.
  Olympiáda zasáhla nepřítele. Zároveň používala i ohnivé pulsary ze svých velkých bradavek.
  Hrdinka pracovala s velkým zrychlením. Nikomu nedala sebemenší šanci.
  A bojovnice házela holými prsty u nohou velmi ničivé dary smrti.
  A zatímco zpívala:
  - Vlast a armáda jsou dva pilíře,
  Na které planeta stojí...
  Budeme chránit svá prsa, jsme tvá země,
  Vaši armádu opěvují všichni lidé!
  Její rajské bradavky opět vypustí dary kolosální smrtící síly.
  Alžběta z tanku také střílí. Vystřelí, stiskne své šarlatové bradavky na knoflíky a zakřičí:
  - Nejsem silnější, všechny roztrhám na kusy!
  A mrkne na své partnery.
  Elena s tím souhlasila, zmáčkla tlačítko karmínovou bradavkou a z hlavně vyplivla projektil a roztrhla Číňany:
  - Za naši vlast komunismu!
  A bojovnice mrkla safírovýma očima.
  Catherine poznamenala a poslala svým protivníkům zabijácké dary skutečné smrti:
  - Komunismus je věda!
  Znovu stiskla tlačítko rubínovou bradavkou.
  Euphrosyne prohlásila, když bojovala s velkou tvrdohlavostí proti nepříteli a používala jahodové bradavky:
  - Naše víra ve světlou budoucnost nezapře slavnou minulost naší říše!
  Elizabeth s tím ochotně souhlasila:
  - Jak chválili krále, tak budeme chválit!
  A válečník ukázal dlouhý jazyk.
  Ekaterina si všimla, v tomto případě vystřelila a holými prsty u nohou stiskla tlačítko joysticku:
  - A z Chudských břehů,
  Do ledové Kolymy,
  To vše je naše Země,
  To vše jsme my!
  Euphrosinia mlátila, znovu použila jahodovou bradavku a vrčela, mrkla:
  - Moje velká síla
  Rozdrtím krokodýla!
  A dívky útočí. Mezi nimi jsou Natasha a Zoya.
  Zde si dívky vzaly z houfnice jako nálož tak ničivý dar smrti.
  Natasha to vzala a zazpívala:
  - Bomby létají a rakety,
  Největší PR...
  V písních lidu se zpívá,
  Zasáhla strašná rána!
  Zoya agresivně prohlásila:
  - Silná rána - dobře!
  A vzala to a přitiskla holé prsty na knoflících. To všechno jsou váleční krásky.
  Oleg Rybačenko na zdi. Nesmrtelný chlapec, který vypadá asi na dvanáct let, hází jehly holými prsty na nohou. A naráží na postupující Číňany. Tucet najednou.
  Hází jehly a Margarita holými prsty. Dívka ničí protivníky a píská:
  - Moje velká síla!
  A bojuje statečně.
  Natasha také hází holými prsty na nohou silný bumerang. Jak rozdrtit protivníky a skřípat:
  - Ve jménu velké slávy!
  Pak Zoya seká Číňany meči a zároveň bosýma nohama hází jehly s jedem. A zpívá si pro sebe:
  - V rozlehlosti Ruska,
  Můžeme zachránit každého!
  A opět padají meče na protivníky. A když sekají, tak bez slitování.
  Ale když Aurora začala ničit a házet bumerangy holými prsty na nohou, pak je to úplná destrukce. A zabití Číňané padají pod údery rudého ďábla.
  A dívka řve:
  - Všechno rozdrtím a roztrhám!
  A jak bude brát a sekat oběma meči!
  A z její holé paty letí ostrý a pronikavý kotouč. Toto je obecně dívka totální smrti.
  A tady je Světlana v rozhodující bitvě. Jak potrápíme Číňany a rozsekáme je meči na malé kousky.
  Dívka rolovala motýlem a sedm válečníků Nebeského impéria bylo rozsekáno k smrti.
  A pak z holých prstů vylétají ostré, jedovaté jehličky. A ohromit Číňany.
  Oleg Rybačenko bojuje se žlutými válečníky. Jeho meče blikají jako vrtule.
  Chlapec s chutí zpívá:
  - Budu nejsilnější mistr světa,
  Porazíme Ameriku, Čínu!
  A opět chlapec hází ostré hry holými prsty dětských nohou. A najednou padly dvě desítky zabitých Číňanů.
  Tady je taková bitva. Ve skutečné historii ztratilo carské Rusko z předpetrinských dob část svého území. Ale tady ruští rytíři bojují a nehodlají se vzdát.
  Oleg Rybachenko bojuje a zpívá:
  - Ale my jsme rytíři plní ruského ducha,
  Kati nikdy neuslyší naše tlumené sténání!
  A znovu chlapec hází velmi ostrými a silnými jedy, vařenými čarodějnicemi, velmi tenké jehly!
  Dívka Margarita je vedle něj. A také její nohy házejí tak smrtící jehly. A ruce pořezaly útočící Číňany. Válečník ničí protivníky a zpívá:
  - Jsem tak cool, jako démon všech zemí...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Vládce všech zemí!
  Natasha také kácí Číňany a zpívá:
  - Za večerního svítání nenecháme Satana vyhrát!
  A z jejích bosých nohou létají i smrtící jehly.
  Dále Zoya zničí nepřátele. A zdá se, že z této dívky vyzařují vibrace kolosální energie.
  A z bosých nohou krásky létají bumerangy a ostré jehly.
  Válečníci pískají:
  - Jsem velký bosý sen a krása!
  A opět na své protivníky hodí něco extrémně smrtícího.
  Ale když Aurora provozuje mlýn a kácí Číňany, pak je to vrchol ničení.
  A pak bude zrzka házet piercingové jehly holými prsty na nohou. A mrtví žlutí válečníci padají.
  Ale když Světlana lupanet. A přitom z jejích holých nohou vylétá celá hromada jehličí, které všechno probodávají a zabíjejí.
  A bojovníci piští:
  - Tak, tak, tak - sežeňte fašistu za cent!
  A její bosé nohy budou opět smrtelně vrženy na Číňany.
  Natasha, sekající žluté válečníky meči, poznamenala:
  - S nacisty to bylo jednodušší i těžší!
  Světlana, když prošla kolem mlýna, poznamenala:
  - A s námi děvčaty je to vždy snadné!
  Aurora, reprodukovala příjem ventilátoru a zabručela:
  - Se mnou se vůbec nebudeš nudit!
  A z jejích bosých nohou vylétne smrtící žihadlo.
  A Zoya to vezme a zapíská:
  - Nejsme švábi, jsme dívky - velké slávy!
  A zase něco vyletí z jejích bosých nohou a zasáhne to nepřítele.
  Dívky si vzaly práci k srdci.
  Tato pevnost je téměř jedinou ruskou pevností v této oblasti. Ve výstavbě je ještě několik měst. Je dobře, že Číňané nestrkali hlavu nad Amurem. Ale Rusko ve skutečné historii ztratilo kus svého území. Velmi agresivní dynastie u moci v Číně. Dívky jsou však tím, co dokáže Luciferovy pluky dostat na útěk.
  Oleg Rybačenko řeže Číňany. A zatímco chlapec zpívá:
  - Nejvyšší třída bude...
  A pak bumerang hozený chlapcovou bosou nohou letí a výkřik:
  - Dikobraz podřeže každého!
  Margarita také hodila na nepřítele to, co je vražda. Rozdrtila ho na kousky a zapištěla:
  - Jsem bosý sen a velká kráska!
  A její noha bude házet divoké kotouče.
  Další v bitvě je Natasha. A také vrhá na nepřítele to, co protivníky rozděluje.
  A dělá to velmi chytře.
  A její bosé nohy hází pravidelné smrtící jehly.
  Dále Zoya v bitvě. A také hází na nepřítele nejrůznější hákové kříže a bumerangy.
  A kosí nepřítele.
  Pak, jak to projde:
  - Sláva dobrému králi!
  Ale v bitvě a Auroře. Ničí také nepřátele z Číny. A pokud hází, bude házet smrtící silou.
  A při zpívání:
  - Ano, ve jménu ruské země!
  A také z jejích bosých nohou létají smrtící nálože.
  Světlana také nenechá nepřítele ve štychu. A z jejích bosých nohou letí něco, co přináší zjevnou smrt.
  A válečník zpívá:
  - Nikdy se nevzdáme! Do Ruska potíže nepřijdou!
  A Číňané budou znovu zraněni. A bez obřadu to vezme a rozseká.
  Šest válečníků a válečníci tvrdě zasáhli. A řeže nepřítele a hází bosé nohy.
  Oleg Rybačenko, kácející Číňany, zpíval:
  - Hvězdný bojovník, tvůj roh marně troubí -
  Vaše země je daleko v pochybné slávě...
  Plamen bitvy se chvěje mezi řádky -
  V jednostranné hře bez pravidel!
  A s chlapcovýma bosýma nohama letí další bumerang, který podřízne hrdlo tuctu Číňanů.
  Chlapec, jak vidíme, je bojovník.
  A Margarita je také v bitvě. A tak fungují její bosé nohy. Likviduje nepřátele bez jakýchkoli pochyb extrémně cool.
  A její meče jsou jako popravčí.
  Válečník píská:
  - Budiž sláva!
  Natasha také střílí bosýma nohama a hází smrtící. A přitom aktivně seká meči.
  Současně pípá:
  - Můj doprovod je státní posádka!
  Další v boji je Zoya. Také ďábel nejvyšší úrovně anihilace. Jak držet motýla s meči. A pak bude brát a házet nápadné prvky bosýma nohama.
  Poté projde:
  - Armáda se raduje - postupuje!
  A celá řada zkosených čínských pádů.
  Dívka si pro sebe zpívá:
  - Zoya miluje zabíjení! Ach, ta Zoya!
  A tady je Aurora v rychlé ofenzívě. Nebo spíše agresivní obrana. A s pomocí bosých nohou vyřazuje nepřátele.
  A přitom to skřípe. A když její šavle projdou jako čepele kultivátoru, pak se tři tucty Číňanů roztrhají na kusy!
  A Aurora ječí:
  - Harmonické akordy, vlajka Ruska je velmi hrdá!
  A nyní její obnažená pata sedne čínskému generálovi do brady. Vezme a padne.
  Zoya je v boji agresivní. Seká své nepřátele a ječí:
  - Budeme pochybovat a všechny zabijeme!
  A z bosých nohou létají takové dýky.
  Světlana také nikoho nezklame. A ničí nepřátele, jako když kosa seká trávu. Číňané selhávají.
  Dívka křičí:
  - Crazy Needle! Vypadni ze dvora!
  
  BOX A CHLADNÁ POLITIKA RINGU
  Sergei Lyakhovich vyhrál boxerský zápas proti Sherron de Beers. Zaklepal mu na brýle a neminul ho úder.
  A udělal svou první obhajobu titulu.
  To vedlo k některým změnám v celkovém plánu bitvy. Místo povinné obrany proti Chagaevovi se Nikolaj Valuev a Sergei Lyakhovich rozhodli nejprve bojovat za sjednocení titulů těžké váhy.
  Tento souboj by byl opravdu zajímavý. Sergej Ljachovič má na kontě pouze jednu porážku, Nikolaj Valujev má na kontě čtyřicet šest vítězství v řadě. A je jasným favoritem.
  A cenový fond pro tento zápas pro oba boxery je rekordních deset milionů dolarů pro dva.
  Boj se odehrál v USA ... Bohužel, publikum bylo zklamané. Sergej Ljachovič si poranil pravou ruku a prohrál všech dvanáct kol na body. Nezazářil ale ani Nikolaj Valejev. A nemohl poslat svého soupeře ani do knockoutu, ani do knockdownu.
  Tituly ale sjednotil a dokázal vybojovat sedmačtyřicáté vítězství v řadě.
  Boj s Chagaevem byl přeložen. Pak se u Chagajeva objevil zánět a Valuev se utkal s dalším, nepříliš známým protivníkem. A nepříliš přesvědčivě ho porazil na body. A pak boj se sultánem Ibragimovem. Zápas se ukázal jako velmi soutěživý. Mnozí dokonce věřili, že ji vyhrál sultán Ibragimov. Samostatným rozhodnutím soudci přesto dali vítězství Valuevovi. A s Rockym Marchialim remizoval v počtu vítězství v řadě - devětačtyřicet.
  Pak povinná obrana proti Ruslanu Chagaevovi... Ale opět boj ztroskotal. A opět Ruslan Čagajev se zraněním a mimo hru.
  Ruský gigant uspořádal svůj jubilejní padesátý boj (pokud ovšem nepočítáme fakt, že jeden boj Valueva byl prohlášen za neplatný!) proti Ruizovi. Byl to odvetný zápas. V prvním Valuev nezvítězil přesvědčivě rozděleným rozhodnutím. A pak druhý boj-odveta.
  Mnozí si mysleli, že Nikolaj Valujev svůj výsledek vylepší. A co by bylo super... Ale zase ruský obr nevypadá nejlépe a získává velmi kontroverzní vítězství na body a opět samostatným rozhodnutím rozhodčích.
  Pak další boj s Holyfieldem. Tento bojovník je skutečnou legendou. Je mu ale už šestačtyřicet let a v jeho šance nikdo nevěří. A Nikolaj Valujev má na kontě padesát vítězství v řadě a ani jednu porážku. Překonal rekord Rockyho Marchialiho a je držitelem dvou mistrovských pásů v těžké váze.
  Opět boj... A znovu Nikolaj Valujev si jen stěží vynutil vítězství na body.
  A také samostatným rozhodnutím soudců. Svou bilanci si ale vylepšil, jednapadesát výher v řadě! Budete souhlasit, že je to velmi cool.
  A tady je také dobrovolná obrana proti Davidu Haye. Nikolaj Valujev neprohrál od roku 1993 jedinou porážku. Tady je opět v bitvě...
  Opět souboj, kde Nikolaj perlík nesvítí a v rychlosti je podřadný než nepřítel.
  Ale drží skvěle. Ukazuje odolnost. A jako výsledek, soudci znovu dávají vítězství Nikolai Valuevovi, oddělená rozhodnutí. A samozřejmě velmi kontroverzní...
  Ale záznam Rockyho Marchila byl aktualizován. Padesát dva výher v řadě.
  A v plánu je nový soupeř: Vitali Kličko, který chce ve sjednocovacím boji získat dva pásy najednou.
  Jednání ale brzy uvázla. Vitalij Kličko bojoval se Sosnovským.
  A Nikolaj Valuev bojoval s Morekem, silným boxerem, ale mnohokrát poraženým.
  A toto vítězství Nikolaje Valueva, již padesáté třetí v řadě, se samostatným rozhodnutím rozhodčích ukázalo jako nepřesvědčivé a opět bez poražení a na body.
  Záznam však byl aktualizován. A Nikolaj Valujev už šestnáct let nepoznal porážku - rekord v těžké váze. A třiapadesát vítězství v řadě - rekord mezi všemi váhovými kategoriemi.
  A souboj s Vitalijem Klitschkem a sjednocení titulů se nekonaly.
  Nikolaj Valuev si našel nezhoubný nádor v hlavě a byl nucen ukončit svou boxerskou kariéru.
  O jeho pásy bojovali David Haye a Wladimir Klitschko. A vyhrál Kličko mladší.
  Ale Nicholas II jako boxer, který formálně překonal rekord Rockyho Marchialiho a který vlastní dva pásy a nikdy nebyl poražen, byl již ve značné slávě.
  A místo Jednotného Ruska se Nikolaj Valujev rozhodl vytvořit vlastní stranu. Nazval to "Velký skok". A podařilo se mu v roce 2011 senzačně dostat do Státní dumy. A pak se zúčastnil prezidentských voleb v roce 2012. A opět senzace, druhé místo a výstup do druhého kola proti Vladimiru Putinovi.
  Blbej! Nikolaj Valuev se stal novou, jasnou, politickou hvězdou. Lidi přestaly stačit staré politické prostitutky a on šel za novým politikem a boxerem.
  Vladimir Putin však dokázal ve druhém kole porazit Nikolaje Valujeva, ale jeho výhoda se ukázala být docela malá.
  Komunisté však kvůli selhání Zjuganova provedli převrat a novým předsedou komunistické strany se stal Sergej Udalcov.
  Tento mladý a energický muž udělal pořádnou bouři proti Vladimiru Putinovi. A vzrušení bylo velmi vážné. Hromadné střety s policií. Použití klubů. Bití a dokonce i oběti mezi zadrženými.
  Takže olympiáda v Soči byla zrušena. Poté se na Ukrajině odehrál Majdan. Janukovyč byl svržen. Putin v podmínkách vnitřní nestability nezačal zabírat Krym. A na Donbasu žádná válka nebyla.
  Ukrajina v čele s Porošenkem byla na vzestupu.
  Vitalij Kličko, který přerušil kariéru v boxu, se rozhodl vrátit.
  A teď se mu podařilo vyřadit Stevensona. A staňte se počtvrté šampionem těžké váhy a zopakujte Hollyfieldův rekord. Pak Vitali udělal další obranu proti Criss Areola. Takový boj je odvetou a opět knokautuje soupeře.
  Pak byl ale kvůli pracovnímu vytížení starosty Kyjeva nucen svou slavnou kariéru ukončit.
  Wladimir Klitschko, i když ne úplně přesvědčivý, dokázal obhájit titul proti Tysonu Furymu. A pak knokautoval svého krajana Glazkova. A pak také držel obranu proti Brianovi. A překonal rekord Joe Louise v počtu vítězství v šampionátu.
  Ale je tu ještě jeden pás. Vyhrál Denotay Wyder. Tento boxer je jedinečný - celá jeho kariéra se skládá pouze z knockoutů. Až čtyřicet knockoutů v řadě - to je skvělé! A Wladimir Klitschko má už jednačtyřicet let. A tento sjednocovací souboj samozřejmě vzbudil obrovský zájem.
  A poprvé od zápasu s Peterem není Wladimir Kličko nesporným favoritem.
  Ale tady je boj s Denotheem. Knockdown výměna. A přesto vítězství nakonec, i když samostatným rozhodnutím sudích, Wladimir Klitschko.
  Wladimir Klitschko tedy poprvé v těžké váze sjednotil všechny čtyři hlavní pásy. A to je jedinečný úspěch...
  Wladimir Klitschko měl další odvetu s Wyderem, tentokrát ho dokázal knokautovat a ukázat, že věk není pro sport překážkou. Parker také vyhrál.
  Pak ale na podzim 2018 ve dvaačtyřiceti letech v dramatickém souboji prohrál s Anthonym Joshuou.
  Byl to super boj... Wladimir Klitschko neprohrál už více než čtrnáct let, ale i tak to Anthony dokázal zabrat a získat všechny čtyři pásy.
  Jedinou útěchou Vladimira Kličkova je, že ve volbách v roce 2018 prohrál i jeho jmenovec Vladimir Putin. Navíc nevyhrál Nikolaj Valujev, pro kterého už móda prošla, ale komunista Sergej Udalcov.
  Důvodem porážky bylo, že kvůli poklesu cen ropy a plynu se ruská ekonomická situace zhoršila. A efekt okupace Krymu nemohl fungovat. Takže všechno bylo jinak. Komunisté jsou zpět. A znovu nad Kremlem Rudá vlajka.
  Wladimir Klitschko však pokračoval v kariéře. Na světě nebyl žádný koronavirus a v roce 2020 dokázal skvělý boxer porazit Ruize Jr. a znovu se stát mistrem světa. Poté obhájil svůj titul od Ruize Jr. Ale odveta byla opět pro Anthonyho Joshuu.
  Wladimir Klitschko, který překonal spoustu rekordů, opět oznámil konec.
  I když se mu podařilo vytvořit další rekord - stát se nejstarším absolutním mistrem světa.
  A to je také obrovský úspěch.
  Poté Vitali Kličko svedl exhibiční souboj s Hollyfieldem.
  Svět šel svou vlastní cestou.
  Oleksandr Usyk se stal novým nesporným mistrem světa v těžké váze senzačním vítězstvím nad Anthonym Joshuou. A pak proti němu obhájil titul.
  Wladimir Klitschko se ale na podzim roku 2022 nečekaně vrátil. A bojoval s Usykem, kvůli dalšímu rekordu.
  A tento boj porazil všechny předchozí úspěchy v dramatu a plynutí.
  A Wladimir Kličko opět senzačně vyhrál. A znovu se zmocnil všech pásů. A počtvrté se stal mistrem světa.
  Opravdu v boxu hrdinství nemá věk.
  Život jde jako obvykle, ale skuteční hrdinové nikdy nezestárnou!
  
  HITLER RUCE OD ŽIDŮ
  ANOTACE
  Adolf Hitler se stal osvíceným a přestal pronásledovat Židy. V reakci na to spojenci uzavřeli s Třetí říší neurčité příměří. A nyní musí SSSR bojovat na jedné frontě a síly jsou velmi nerovné.
  . KAPITOLA 1
  Například svět, ve kterém Spojené státy nabídly Hitlerovi v březnu 1943 dohodu: zastaví pronásledování Židů, na oplátku spojenci vyhlásí příměří na dobu neurčitou. Fuhrer, který prohrál bitvu o Afriku a byl poražen u Stalingradu, je nucen souhlasit. Inu, Spojené státy mají svůj vlastní výpočet - ať se diktátoři i totalitní země navzájem vyhladí. A pak SSSR nějak příliš odhodlaně postupuje vpřed.
  Podívejte se zpět do Evropy, než se objeví USA. Británie je přirozeně bez Ameriky, člověk nechce bojovat. A kromě toho i Churchill se bojí příchodu Rudých do Evropy.
  Zkrátka jsme se dohodli. Hitler přestal pronásledovat a vyhlazovat Židy a Spojenci od 1. dubna zastavili veškeré bombardování a boje. Ale to samozřejmě není všechno. Lstivě začali něco prodávat nacistům. A SSSR nyní nedostal bezplatnou pomoc, ale mohl nakupovat pouze za zlato.
  Na Západě nastal úplný klid. Na východě byla válka hlavně ve vzduchu. Na souši také, při pauze. Němci připravovali ofenzivu na Kursk Bulge, Rudá armáda se postavila do defenzívy a zaryla se do země.
  Ale příměří na západě něco změnilo. Za prvé, Němci se ve vzduchu stali mnohem silnějšími, téměř polovina jejich letadel byla předtím rozptýlena Západem.
  Za druhé, Hitler už s útokem tak nespěchal. Opravdu chtěl, aby byl Tiger-2, Lev a hlavně Myš testován v bitvě.
  "Tiger" -2 se začal masově vyrábět dříve než kdokoli jiný již v květnu. Měl ale lehčí, méně chráněnou věž Porsche. "Maus" byl testován pouze v červnu, což prokázalo uspokojivé výsledky. Práce na nádrži "Lion" pokračovaly novým způsobem. Bylo ale potřeba auto předělat, pod silnější motor z Mausu, a posílit pancíř boků. "Maus" a "Lion" zjevně neudržely krok s ofenzivou a "Tiger" -2 ještě potřeboval výcvik posádky a sériové nasazení. Kromě toho byly do série vypuštěny jak Jagdpanther, tak narychlo vyvinutý Panther-2. Poslední vůz měl výzbroj podobnou Pantheru, ale boční a čelní pancíř byly silnější, což zvýšilo hmotnost. Ale "Panteři" -2 neudrželi krok se začátkem bitvy.
  Stalinova trpělivost praskla a 5. srpna 1943 přešla do útoku samotná Rudá armáda.
  Tentokrát byla početní převaha sovětských vojsk menší než ve skutečné historii. Němcům se podařilo stáhnout svá vojska z Afriky a další síly byly přesunuty z Evropy. Zvláště přidány protiletadlové zbraně. Ano a tanků bylo více a celkové uvolnění zbraní, bez bombardování spojenců, se ukázalo být vyšší.
  A obrana je silná. Němci jsou zvláště silní na jihu, kde jsou Mainstein a jejich hlavní síly. Tam se Rudá armáda pokusila postoupit, ale neúspěšně. Její útoky se téměř okamžitě zastavily. Jo a němečtí "Tygři", "Panteři", "Ferdinandové" jsou velmi silní v obraně a horší v útoku.
  Na směru Oryol byli Němci poněkud slabší. A Rudá armáda naopak zasadila hlavní ránu právě tam. Bylo tedy dosaženo více.
  Ale stejně je obrana Němců inženýrsky propracovaná, tanky a samohybná děla se v obraně projevují výborně a co je podstatné, Rusové nemají na obloze žádnou převahu. Spíše naopak, ačkoli se Focke-Wulf tak úplně neospravedlnil, ale Me-109 v modifikaci "G" je dobrý dříč, a hlavně je toho hodně. A esa jsou docela silná. Nyní se Huffman stal novou vycházející hvězdou Luftwaffe. Ano, a Němci to mají s palivem jednodušší, některé ropné produkty prodávají Spojené státy a Británie. A spojenci nebombardují Rumunsko a závody na výrobu syntetického benzinu také.
  Když je ve vzduchu, není možné jej zvednout. Pravda, sovětská esa s Focke-Wulfem bojují dobře, zvláště když se ukázalo, že auto má zjevnou závadu - palivové nádrže nejsou naplněny inertním plynem a je snazší je zapálit. Pravda, samotný stroj je se zbraněmi poměrně výkonný a při správné taktice může být nebezpečný. A jako frontový bombardér to není špatné, nese dvakrát tolik bomb než PE-2.
  Rudá armáda postupovala pomalu. Nacisté se drželi každé osady a měli obranu do hloubky. Ano, a do bitvy byly vytaženy i nové síly. Zde je dvojice "myší", která se zúčastnila bitvy. Ale přesto, o měsíc a půl později, Rudá armáda obklíčila Orel a německé jednotky opustily město. Oryolská římsa byla odříznuta, ale dosavadní úspěchy Rudé armády byly omezeny na toto. Se zimou byly spojeny naděje. Když bojeschopnost Němců prudce klesla.
  Stalin se odvolal a poznamenal, že Němcům se přes léto nepodařilo dobýt ani centimetr sovětské země a Rudá armáda znovu dobyla Orla a vytlačila Fritze a za chladného počasí nás čekají nová vítězství.
  Německá technika a vojáci totiž v zimě bojovali slabší. Rudé armádě se podařilo prolomit obranu Fritz na jihu a postoupit k Dněpru. Úspěchu bylo dosaženo i v centru. U Leningradu byli v lednu také nacisté poraženi a město bylo propuštěno. Pravda, přišlo jaro a Fritzovi se podařilo zastavit Rudou armádu na Dněpru.
  Počasí bylo chladné, krásky dorazily právě pětadvacátého prosince. Sněží a vítr fouká kadeře. A nevybrali si pro sebe nejteplejší místo - přímo u Leningradu.
  Po příjezdu se dívky v bikinách proháněly v závějích. Ve skutečnosti musí praví Árijci ukázat, že se nebojí žádné, ani té nejkrutější rýmy. Spolu s nimi uprchl ninja chlapec, který dorazil z Japonska, kterému všichni říkali Karas.
  Toto dítě se proslavilo účastí ve speciálních operacích. Příjemné orientální rysy spolu s blonďatými vlasy zděděnými po neznámém otci dělaly z chlapce velkého fešáka.
  Dívky na něj dokonce v odpověď upřely oči, i když Karas pro ně možná ještě není pár. Ale odlehčení svalů jako drát běží, takže ani tyto otrlé a zkušené tygřice s ním nestíhá.
  Dívky po porodu na tréninkové základně úplně nabyly kondice, ale ne každému supermanovi je dáno vydržet tak ledové tempo.
  Stella, která stejně jako Magda von Singer dokázala bojovat s Rusy, poznamenala:
  - Mráz a sníh jsou jejich hlavní spojenci. A tak není nic lepšího než Britové!
  Magda správně poznamenala:
  - To bych neřekl. Rusové jsou mnohem silnější a jejich jednotky prakticky nikdy neustupují!
  Stella, která při běhání udělala kotrmelce, se zachichotala a poznamenala:
  Ale to je spíše slabina než plus. Vůbec nerozumím takovým metodám velení a řízení vojsk, jako je vytváření zátarasových oddílů a popravy velitelů ustupujících jednotek.
  Gerda, která se při běhu a protahování převracela, souhlasila:
  - Samozřejmě, že dobrý válečník z klacku nevyleze. - Tady však byla blondýnka nucena přiznat a svírala srdce. - Ale Rusové bojují dobře, když už vydrželi dva a půl roku. Přáli bychom si jejich vitalitu!
  Clara si opovržlivě odfrkla.
  - Nás, říkáš?
  Gerda se zachichotala a poznamenala:
  Jsme elita! Hlavně Marseille!
  Nejlepší eso všech dob a národů, navzdory kategorickému zákazu Hitlera, který chtěl, aby se tento symbol neporazitelnosti soustředil výhradně na učitelskou práci - vždyť byl stále generálporučíkem, přesto vyrazil na frontu.
  Nebo lépe řečeno, Führer mu milostivě umožnil vrátit se, kdyby se Němci někde cítili špatně.
  Nacisté samozřejmě pro každý případ posílili obranu a připravili se na zimu, ale silně pochybovali, že by Rusové měli prostředky na rozsáhlé útočné akce.
  Inteligence však fungovala. To znamená, že informace o chystané ofenzivě na osvobození Tikhvinu přesto unikla. Sovětská vojska navíc zahájila silnou dělostřeleckou přípravu, právě včas na Vánoce.
  Kaťuše byly rozdrceny a dokonce i několik prvních vysokovýkonných tryskových odpalovacích zařízení Andryusha. A rachot byl takový, že to bosé, napůl zmrzlé dívky schytávaly.
  Naštěstí mají výborný sluch a v očích jiskří jiskry.
  Dívky se na sebe podívaly a dospěly k závěru:
  - Tak a teď budeme pořádně bojovat!
  A ninja chlapec Karas řekl:
  - Mým úkolem bude vstoupit do Leningradu a prozkoumat tam všechno. Na skauty jsi příliš krásná!
  Magda malátně naklonila řasy a odpověděla:
  - A ty taky. A pokud se vám Rusové zdají divní, váš přízvuk?
  Karas logicky poznamenal:
  - Když mluvíte rusky příliš správně, mnohem více to ve vás prozradí cizince. V každém případě jsem běžel a vy je pořádně rozdrťte na křídle.
  Dívky se vrhly ke svému tanku. Jsou to přece testovací tankery. A vybrali si pro sebe něco nového. Přesněji řečeno dokonce dva novácké tanky najednou, které by měly být testovány vepředu.
  A to "lasičky", vozy se dvěma členy posádky a velmi nízkou siluetou. Úplně první modely tanků nové generace, kde se Němci ve skutečnosti vážně zabývali zhutňováním rozložení. A nějaké zajímavé know-how v managementu. Zejména elektrický převod a umístění převodovky namontované v motoru. A samotní tankisté skutečně leželi. Přitom převodovka a motor byly umístěny vzadu a dívky byly pohodlně umístěny na břiše. A jejich nohy mačkaly řazení a tlačítka vzadu a ruce se naopak při řazení pohodlně pohybovaly. Nejvíce ležící sedák je vyráběn na zakázku a kopíruje tvar jejich těla. Je pravda, že neexistuje žádná věž - ukázalo se, že jde o samohybná děla a tak nízká, že válce jsou umístěny venku.
  Dělo se samozřejmě nemůže otáčet, ale může se trochu otáčet. No a samotný tank se famózně otáčí kolem své osy a kompenzuje tak chybějící věž.
  Magda vysvětlila družkám:
  - Takže bez věže jsou tanky levnější a nižší. Zde můžeme nastavit výšku, snížení až o 1,2 metru a zvýšení až o 1,5. Skoro jako partyzáni se plazíme plastunsky.
  S hmotností 12 tun měl vůz vynikající čelní pancíř 82 milimetrů pod úhlem sklonu 40 stupňů od horizontály nahoře. Ten spodní je velmi malý. Strany jsou chráněny hůře, 60 milimetrů, ale samotné válečky stále kryjí. Motor o výkonu 400 koní poskytuje vynikající jízdní výkon. Navíc umístění válců a odpružení umožňuje nejen snížit siluetu, ale navíc poskytuje vynikající průchodnost sněhovými závějemi.
  Ať se nám to líbí nebo ne, ale těžší zvěřinec, počínaje Pantherem, mnohem těžší a nemotornější. A na závěje a úplně rakev.
  Gerda, která se usadila se svou dlouholetou partnerkou Clarou, a mimovolně cítila nepohodlí ve stísněné, kompaktní a podlouhlé krabici nádrže. I když samozřejmě musíme vzdát hold, že se vůz s výzbrojí T-4 a nejlepším pancéřováním vešel do hmotnosti 12 tun. Blonďatý terminátor poznamenal:
  - Nejpohodlnější tanky byly "Tiger" a "Lion". V tomhle autě se i my děvčata těžko otáčíme.
  Clara odpověděla:
  - Ale ochrana. Stejně jako nejnovější "Panther", který teprve od listopadu začal vstupovat mezi vojáky s 60milimetrovým trupem. Pravda, čelo je uzavřeno lépe než u nás se 120 milimetry, ale i tak je potřeba se do něj dostat. V takovém úhlu, jako je ten náš, se 85milimetrový kanón odrazí i při přímé střelbě.
  Gerda se poškrábala nohou za uchem, ale tento pohyb jí stále přitlačil ponožku na šikmou střechu a poznamenala:
  - Rusové, byli jsme varováni, mohou mít tanky ráže 122 milimetrů. Inteligence nespí!
  Clara sebevědomě řekla, nafoukla tváře a zkroutila ústa hněvem:
  - Naše inteligence je jako vždy na vrcholu. Jen my jsme byli zavření ve stísněné krabici.
  Nový motor o výkonu 400 koní, jak říkal návod, mohl být krátkodobě posílen směsí voda-metalon neboli dusíkatá směs. V tomto případě se tank mohl řítit několik minut rychlostí přes 100 kilometrů.
  Sověti šli do průlomu, předtím prošpikovali všechny zákopy a bunkry nacistů. Nacisté ale většinu vojáků stáhli do druhé a třetí linie. Poté se pokusili vyjít vstříc pěchotě dělostřeleckou palbou a kulometnými řadami.
  Před nimi se samozřejmě pohybovaly tanky. Protože výkonnější T-34-85 se ještě nedostal do sériové výroby, zaútočil menší a mobilnější T-34-76. Ti bez ohledu na ztráty vylezli na zákopovou linii a využili své skvělé jízdní vlastnosti na sněhu.
  A tady se snaží odpovědět německá auta. T-4 již byl ukončen, ale několik z těchto tanků je stále v provozu. Kupodivu se v závějích pohybují lépe než novější monstra. Ty je ještě potřeba přivézt, aby se odklidil sníh, který se mezi kluzišti ucpal. Je dokonce legrační, jak Fritz vaří vodu v kotlích a pak ji nalévá na koleje, aby se z ní odloupla tato odporná kůra.
  Dokonce i nejlepší německý tank "Lion" s takovými válečky trpí. Pravda, ve většině úprav s tím Francouzi již počítali a samotný stroj je schopen porazit čtyřiatřicítku. Ale to je jen, relativně vzato, tak jednoduché.
  Ale pár německých tanků se stále pohybovalo. Ale zbytek, jak to říct... Navrch! Je pravda, že ze "lva" chladné tankery se snaží zasáhnout T-34-76 z velké vzdálenosti. Nutno podotknout, že vzhledem ke křehkosti pancéřování lité věže sovětské konstrukce bohužel existuje šance na zásah.
  Nedostatek legujících prvků je tak akutní, že i 50mm děla Fritze jsou nebezpečná. Zásahy malého 37mm děla však také způsobují kolapsy a odhazování pancíře nebo praskání trupu s věží.
  Relativní zranitelnost "čtyřiatřiceti" vedla k tomu, že myšlenka převybavení "Pantherů" výkonnější zbraní byla odložena na lepší časy. Nebo přesněji ty nejhorší - pokud jdou IP do série. Ale zatím se IS-1 nestal masovou sérií. Na účet IS-2 už ale unikly informace. Protože mnoho generálů již pochopilo, že SSSR byl téměř odsouzen k zániku, a nepovažovali za ostudné zradit svou vlast za peníze. Počet špionů, včetně špionů v generálním štábu, tedy výrazně vzrostl.
  Zde je těžká modifikace "Lva" s kanónem ráže 128 mm. Dlouhou tlapou se snaží dosáhnout na čtyřiatřicet. Ale zkuste se dostat dovnitř.
  Sovětští tankisté se však rozhodli zaútočit na Fritz sami. I když vezmeme v úvahu rychlost střelby děl Wehrmachtu, je to sebevražda.
  Zde se "Lvu" podařilo odtrhnout věž a čtyři přátelé odletěli jako hrdličky na onen svět. Další tanky ale ještě aktivněji docházejí. Tady řemeslníci nějak zbystřili na posílení dieselových motorů, že sice krátkodobě, ale bez jakýchkoliv směsí, zrychlí nádrž na 70 kilometrů. Poté nechte motor rozbít. Tady ale nastupují do útoku zoufalí chlapi, kteří nemají návratu. Dobře co? Pokud jinak nelze žít, zapomeňte na přežití.
  A nyní, jako démon ze sněhového světa, sovětský tank, který si vybral svou nejdražší oběť, narazí na těžkého a smrtícího "lva". Německý vůz právě začal opouštět hangár.
  Úder je silný, tlama sovětského stroje je ohnutá. Lev je poměrně nízký a trupy obou strojů jsou zploštělé. A pak německý motor vpředu exploduje. A začíná oheň a útěk nacistů spodním poklopem.
  Ne všechny sovětské tanky samozřejmě dokázaly prorazit na těsnou vzdálenost. Nástroje Fritz pracují a brousí. Ale komu se to povedlo, jak se trefí!
  Gerda s Klárou trochu předběhly své kamarády a byly v mezích, kdy už byla vidět sovětská auta. Dobře, můžete střílet, ale je lepší se přiblížit. Z pěti kilometrů je problematické vzít i křehký pancíř čtyřiatřicítky.
  Ohnivá Clara filozoficky poznamenala:
  - Tak je to vždycky. Nelze střílet na dálku!
  Gerda odpověděla:
  - Můžete, pokud budete dostatečně opatrní!
  Situace je ale zatím nedonutila zahájit palbu z velké vzdálenosti. A sotva si jich někdo všimne, bíle natřený tank. Jak dobré je auto. Nikdo nebude vinit podvozek.
  A ano, jízda je plynulá. Sovětská vozidla také nejsou špatná a tady se už nabourala do první linie německé obrany a proráží druhou. A počasí je nelétavé, zvedla se sněhová bouře a mnoho letadel Wehrmachtu je mimo.
  Vzhledem k početní slabosti červeného letectví a akutnímu nedostatku paliva nemůže být lepší počasí.
  Ať se Fritz schová. Někteří z nich už dokonce začali mávat bílými hadry. Hitler bude kaput.
  Gerda vypálila ze dvou kilometrů. V zásadě to ještě není jistá porážka, ale když se podíváme na to, kolik Němců dokázali Rusové ochromit, tak co čekat. Čtyřiatřicetky jsou navíc ještě méně houževnaté než na začátku války a nová ložiska se jim zatím nepodařilo vyvinout. Aby...
  Blonďatá terminátorka byla velmi znepokojená, když stiskla spoušť pistole. Už ztratila návyk na živou střelbu, i když v těhotenství pokračovala ve cvičení na střelnicích a střelnicích a také v prvních měsících krmení. Ale zdá se, že je jednodušší bojovat v bikinách a naboso, stanete se jedním s autem. Střela zasáhla a pokřivila věž. Ne, nezačalo to hořet, ale stejně to muselo přestat, kámo. A teď další oběť.
  Clara zašeptá:
  - Kdo je zvyklý bojovat o vítězství. Půjde s námi do hrobu." Gerda vystřelila a zrzavý válečník se opravil. "Nebo spíše přivedeme své nepřátele do hrobu všichni společně."
  Terminátor Sněhurka naštvaně přerušil:
  - Pokud není inspirace, nerozptylujte pozornost písní!
  Clara se prosebně zeptala:
  - Zazpívejte si sami! Jsi tak schopný.
  A Gerda, střílející, zpívala;
  Vlast a armáda jsou dva pilíře,
  Na kterém spočívá planeta!
  Budeme tě chránit svými prsy,
  Vaši armádu zahřívají všichni lidé!
  
  Mraky jsou chladné a teplo zářilo,
  Kulomet třel vojákovi rameno!
  Navždy vlast jsme s tebou,
  Vykopeme hrob pro padoucha!
  
  Ano, někdy je tvář štěstí krutá,
  Kulka se snaží probodnout naše srdce!
  Trochu ustoupil a bojovník zemřel,
  Otevři hrdinu dveře Páně!
  
  Na bezedném nebi máme mír,
  Ráj, požehnaný válečníku nesvítí!
  Mír ve vlasti, kterou s sebou nosím,
  Naše děti okusí ovoce vítězství!
  Při zpěvu porazila Gerda dalších devět tanků, čímž si výrazně vylepšila skóre.
  Pak Clara zpívala:
  vábí k hvězdným výšinám,
  Přitahujte k nekonečným dálkám!
  A naši lidé ze světa myšlení,
  Sen o létajícím Ikaru!
  
  Moje oči jsou upřeny k nebi
  Je těžké se dotknout koule...
  Od prvních Archimedových šroubů -
  Plánoval je dlouho a nudně!
  Pak dívka neodolala a začala na sebe ukazovat a střílet. Sovětští tankisté si na výstřely nevšímali, i když se přidalo i Magdino samohybné dělo. Přesto ve sněhové vánici opravdu nevidíte, kam, co a jak zasáhne. Navíc oba tanky sedly a staly se téměř k nerozeznání od závějí. Jo a ta nová zbraň byla nenápadnější a na konci byl tlumič s vývodem světla. Toto je nejzákeřnější auto, které Fritz objevil.
  Obloha se trochu zhoršila. Objevil se proudový ME-262, který měl velmi vysokou rychlost a bylo velmi obtížné ho sestřelit. Focke-Wulf a zejména jeho modifikace TA-152 se staly rychlejšími a dokonalejšími.
  A objevil se ME-309, velmi dobré auto. Má čtyři kulomety a tři 30mm vzduchová děla na vysokou rychlost 740 kilometrů za hodinu. Ale to není limit na pozadí pokročilejších úprav.
  V létě se Rudá armáda pokusila o postup ve středu, ale nepodařilo se jí to. Němcům se tentokrát podařilo odhalit Stalinův plán. Ano, a Dněpr se stal spolehlivou hranicí obrany. V bitvách se objevil pokročilejší "Panther" -3 s 88mm kanónem a motorem o výkonu 850 koní. Ukázala se jako výborný tank v obraně a ne špatná v protiútocích.
  Počet sestřelených letadel za rytířský kříž vzrostl na sto, takže německá esa famózně zabodovala.
  Ofenzíva skončila porážkou Rudé armády a nacisté opět dobyli Smolensk. Pravda, v zimě Rudá armáda vrátila toto město zpět. Frontová linie zamrzla na Dněpru.
  Němci nasadili uvolnění proudových letadel a získali vzdušnou převahu.
  Čtyřicátý pátý rok proběhl v pozičních bojích. Frontová linie se stala stejně jako v první světové válce neaktivní. Fritz má nyní tanky řady "E", které jsou stále docela syrové.
  V roce 1946 začala být na frontě nacistů pozorována kotoučová letadla. Ale tyto stroje jsou příliš drahé a docela zranitelné, lišily se pouze velmi vysokou rychlostí a schopností získat velkou výšku. Byly používány při průzkumu a bombardování na dálku.
  XE-162 se ukázal jako obtížně ovladatelný a nesplnil očekávání. Ale objevil se pokročilejší model ME-262 "X", který ukázal velkou rychlost, lepší manévrovatelnost a impozantní zbraně.
  Nacisté stále ovládali oblohu...
  Zde se Oleg Rybachenko přistihl, že to není pohádka, ale ten nejskutečnější vesmír. A že jejich šestka zde bude muset bojovat. Právě včas na nový rok 1947, aby rozhodným manévrem zlomil záda nacistům.
  Navzdory sněhu byla Šestka Magnificentů téměř nahá, ale nabitá bitevní magií.
  Oleg Rybačenko sekl meči, prosekal nacistické tanky, pak hodil granát s holým, dětským chodidlem, roztrhal Fritze a řekl:
  - Sláva velké sovětské vlasti!
  Margarita Korshunova také vypálila dobře mířenou dávku, odřízla nacisty a poté sekla meči. Poté s bosou nohou spustila dar zkázy.
  Dívka křičela:
  - Sláva komunismu!
  Natasha přešla do útoku. Vystřelila ze samopalů a srazila Fritze. Pak sekla svými meči na jejich tanky. A poté, co holé prsty na nohou daly dar zničení.
  A nakonec jí praskla podprsenka a z šarlatových bradavek vyletěl blesk.
  Natasha zakřičela:
  - Jsem mistr vesmíru!
  Zoja vystřelila z kulometu. Proslavila se kosením nacistů. Její meče, které se prodloužily, prořízly nádrže. A její známější bosé nohy vrhaly zprávy o smrti.
  Ale i její podprsenka praskla a z karmínových bradavek vylétly pekelné pulsary.
  Zoya tweetovala:
  - Sláva vlasti! Sláva!
  Zde v útoku a Augustin. Taková agresivní holka. Házela bosýma nohama, co přináší smrt. A pak se otočila, pokosila nepřátele a pak rozjela mlýn s meči. Nakonec i její podprsenka praskla a z rubínových bradavek vylétly smrtící výboje, které nedávaly šanci na přežití. A Němci to měli velmi těžké. Bylo to, jako by jim přes hlavy přeletěl hasičský klub.
  Augustin vyštěkl:
  - Náš nejposvátnější komunismus!
  Světlana uspořádala recepci s meči - motýlem. Odřízla věže tanků. Pak dívka vzala a poslala spoustu kulometů. Pak její holé prsty vyslaly zkázu a zničení. A pak podprsenka znovu praskla a teď hořící koule dopadly na nacisty.
  Světlana vrčela:
  - Jsem nejsilnější na světě! Nepřátelé namočili všechny do záchodu!
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec, sekl meči. Pak spustil dávku kulometů. Poté s holýma dětskýma nohama hodil vražedný dárek smrti a roztrhal Fritze. A potom terminátor zahvízdá... Tisíce vran ze strachu narážely do německých letadel. Ukazuje nejvyšší akrobacii.
  Margarita Korshunova také sekla svými meči a odřízla věže před nacisty. Pak dívka vystřelila ze samopalů a položila nacisty. A pak obnažené prsty dětských nohou přihodily velmi smrtící dar zkázy. A roztrhali Fritze.
  A nakonec, jak ta holka bude pískat... A tisíce šílených vran narazí do fašistických letadel a promění je v trosky a popel.
  Ani Natasha není žádná troškařka. A seká meči a holými prsty na nohou posílá dar smrti. A pak, když podprsenka praskne, z šarlatových bradavek se budou řítit výtoky smrti.
  A srazí nacisty do smrtelného nepořádku...
  Oleg Rybachenko poznamenal:
  - To je náš ruský ahoj!
  Natasha potvrdila:
  - A my vám zdarma ukážeme recepci!
  Zoja také seká nacisty meči. A nenechte je stisknout spoušť. A meče mají motýlí přijetí. A létají utržené věže z tanků. Zoya volá:
  - Sláva vlasti!
  A její odhalené prsty u nohou vyvrhnou zničující dar skutečné a neúprosné zkázy.
  A pak z malinové bradavky vyletí takové rozžhavené žihadlo, že pořádně nasákne hodně Fritze.
  Ale od pupíku se to poddá bleskem...
  Zoya křičí:
  - Jedna dvě tři!
  Augustinová zasáhla svými meči, usekla hlavy fašistům a potvrdila:
  - Otřete lokátor!
  . KAPITOLA 2
  S bosýma nohama dívka zahájila další dar ničení. Roztrhal fašisty. A pak rubínové bradavky podlehly pulsaru, který trhal stroj.
  A jak její pupík chrlí blesky, které zabíjejí nacisty. A schopný upéct celý prapor.
  A tady je Světlana Fritz, která mlátí a chová se jako skutečný bojový robot. A její bosé nohy vrhají další porci zkázy.
  A karmínové bradavky chrlí proud magické plazmy a tsunami. Což je ještě víc než smrtící.
  A jak jinak a pupek na nacistické armádě unese i smrtící unikátní hod.
  Světlana řve z plných plic:
  - To je můj super hit!
  Oleg Rybačenko se usměje. Například německý lehký tank E-25. Váží dvacet šest tun a ztělesňuje výzbroj a tloušťku pancíře Panthera. Celkem Němci umístili motor a převodovku k sobě a napříč korbou tanku. Výška "Pantera" byla téměř poloviční. A téměř zdvojnásobil váhu. A ochrana se ještě zlepšila díky většímu sklonu pancíře.
  To se vám samozřejmě nemusí líbit. S nejnovějším motorem o výkonu devět set koní je německý vůz velmi mobilní.
  Jen to rychle vlaje.
  Chlapec znovu píská. Vrány se zachytí ve vlně a dostanou infarkt a padnou na hlavy nacistů. A položte protivníky.
  Pak ale zazní rozkaz a velkolepá šestka, blýskající se bosí, kulaté, růžové podpatky, opouští sovětské pozice.
  A hned Němci přecházejí do útoku. A prolomí obranu, vklíní se do sovětských pozic a opět obklíčí Smolensk. A to je vážné tvrzení.
  V zajetí byly dvě průkopnice ve věku třinácti let Petka a Sashka. Nacisté z chlapců strhli oblečení a prohnali je sněhem v kraťasech. Na závějích byly bosé stopy bosých nohou zajatých dětí. Pionýři jezdili v noci půl hodiny. Byl únor a ještě zima. Pak je vzali skoro nahé do chatrče, aby se na pět až deset minut zahřáli, a pak zase do mrazu.
  Chlapci velmi trpěli a byli zrzaví jako raci. Protože ničeho nedosáhli, nacisté je chovali na stojanu. A pod holýma dětskýma nohama zapalovaly ohně.
  Takhle se posrali. Peťka a Saša, kteří neunesli muka, začali řvát. Ale přesto kati neřekli nic určitého. I když průkopníky sekali ostnatým drátem.
  Němci mučili i komsomolky, nutili je chodit bosé a v kraťasech jen po sněhu.
  Němci měli velmi impozantní tanky řady "E" a nebylo možné se s nimi snadno vypořádat. Zejména E-75, která byla dokonale chráněna ze všech úhlů, ale zároveň byla docela mobilní.
  Zdálo se, jakou škodu mohou způsobit dvě auta, každé o hmotnosti pouhých dvanácti tun? V tomto případě však o všem rozhoduje personál. Dívky prakticky neminuly, i když ne všechny zásahy dopadly smrtelně. Třikrát nebo čtyřikrát se šikmé brnění oproti čtyřiatřiceti odrazilo a asi tucet ran způsobilo poškození různého stupně, ale takového druhu, který lze snadno opravit v terénu. Ale asi padesátka nekvalitních obrněnců sovětských vozidel vážně utrpěla.
  Například velitelská čtyřiatřicítka se při výbuchu munice začala trhat. Věž byla odhozena daleko a z tlamy se stal volant. Lidé také umírali.
  Sovětští tankisté si opožděně uvědomili, kdo je bodá, a pokusili se čelit útoku.
  Tygří dívky jsou velmi přeplněné, ale muniční náklad 82 granátů je zcela srovnatelný s Pantherem. Přestože munice spočívá na nosu a dívky se o ně olupují lokty. Pořád je ale z čeho střílet a při přiblížení je snazší zasáhnout Rusy.
  Gerda se velmi rychle pokřižuje a posílá další tank do šrotu a zašeptá:
  - Bože, odpusť mi! Jsou to stateční kluci, ale jeden z jejich velitelů je úplně šílený!
  Clara si toho všimla a hystericky zašeptala:
  - Jestli nás nalodí, tak konec!
  Skutečně, čtyřiatřicítka vystřelila za pohybu, zahalená v kouři a třásla se otřesem. Jejich zásahy jsou samozřejmě vzácné, výstřely nepřesné, ale tank bzučí.
  Čelo je stále dokonale chráněno a brnění, ať se říká cokoli, je kvalitní, tmelené. A to znamená, že povrch se zvýšenou tvrdostí poskytuje vynikající, stejně jako králík skáče, odraz.
  Ale stejně je to uvnitř hloupé, je to stejné jako vlézt do bubnu a oni do něj budou mlátit těžkými holemi.
  Pravda, kabina se od hitů hodně zahřála, ale když jste v bikinách, je to po ponoření do závějí i příjemné. Mnohem nepříjemnější ale je, že sovětská střela zasáhla pravou zástěru kluziště. To je pro jízdní výkon auta jako páčidlo pod oko. Ačkoli vzhledem k tomu, že válečky nejsou šachy, ale samostatný vozík, může se tank stále pohybovat. Otočte se a odejděte. To mělo být provedeno dříve. A tak je ochrana zádi slabší. A úhel sklonu je menší. Pokud zasáhne, může prorazit. Ruské zbraně nejsou tak slabé.
  Gerda zašeptala a znovu uvolnila pekelný dar z poloautomatického děla:
  - Ale Pasaran!
  I když toto slovo, přesněji řečeno heslo španělských komunistů, pro německé tygří válečníky nevypadá vůbec vhodně. Koneckonců, nacisté bojovali na straně Franca. I když koneckonců někdy vojáci ochotně přejímají cizí triky.
  Klára při střelbě lehce pootočila samohybnou pistoli Laska, rozbití pravého válečku projektilem jim v tomto ohledu dělalo problém.
  Sovětské tanky se neproháněly závějemi tak rychle jako po dálnici, ale přesto jejich rychlé skoky překážely ve výhledu a byly rychlé.
  Zde jsou granáty skutečně nalévány v bodové vzdálenosti.
  A Gerda vystřelí na nejvyšší rychlost, politá potem. šikmé brnění
  odrazy na čele, ale pokud je zasáhnou bodově po stranách...
  Clara křičela:
  - A i kdybych spadl do hlubin pekla - nevrátím se do kolébky!
  Dívky střílejí až do konce, ale skořápky se řítí ze stran a prorážejí a rozbíjejí válečky. Pancíř praskne a auto začne hořet.
  Gerda se rozhodla:
  - Podkopeme auta a odejdeme!
  Clara s úzkostí vykřikne:
  - Chceš skončit se železem?
  Gerda rezolutně říká:
  - Jsou důležitější věci než kov, například rámy!
  Clara utrhne malou kameru a zakřičí:
  - Ale naše činy budou navždy zaznamenány!
  Gerda holými prsty otočila pákou, která spustila výbušninu, schopnou rozbít experimentální tank na základny. Dívce tygřici bylo velmi líto zničit takové umělecké dílo, ale co naděláte, když se jinak sovětští bojovníci, kterým nelze upřít odvahu, zmocní unikátních technologií.
  A tak vyhodili do vzduchu Lasku a ponořili se do závěje, aby si zachránili své jedinečné životy.
  Magda von Singer a Stella také nechtěly ustoupit a jejich vůz byl roztrhán přesnými střelami. Takový je osud - nemilosrdní Pallas každé války. Když musíte ustoupit, opustit své srdce. Ale děvčata bojovala dovedně a podařilo se jim spotřebovat téměř celý náklad munice. Ale teď se museli zavrtat jako hadi do závěje a tam se pokusit vysedávat před neúprosnými sovětskými děly.
  Když jste zpocení a v bikinách, pak lézt do hlubin sněhu není nejpříjemnější představa. Ale jak často v našem světě děláte to, co vás baví. V každém případě měl například oheň vážně čas, střílel do konce Stelly, popálil jí chodidla. Ale dívka z toho byla ještě rozzlobenější a křičela:
  - Čest a odvaha na váhu se neprodávají!
  Magda, která byla také zapálena, dokonce i její opálená kůže byla pokryta puchýři, zvolala:
  - Oheň je teplo, ne oheň!
  Sovětské tanky však úkol usnadnily. Ve vzteku zastřelili opuštěné "lasičky" bez jakéhokoli soucitu a do rozbitého kovu vložili mnoho desítek nábojů. Z poklopů se přitom vyklonila část tankistů a jako kaskáda vodopádu křídla samotných německých aut a těch, kdo řídili sprostou řeč.
  Magda se zašklebila a všimla si:
  - Oni, bolševici, samozřejmě, jsou stateční, ale extrémně nekulturní!
  Stella, plivající sníh do úst, nečekaně projevila tvrdou spravedlnost:
  - Myslíte si, že naši válečníci jsou lepší?
  Magda vtipně poznamenala:
  - Samozřejmě bude lepší, když vyhrajeme. Kavkaz je už náš, dále do Moskvy je to jen pár set kilometrů. - A medová blondýnka vážně odhalila své dlouhé tesáky. - Nebo chcete vést projevy zrady?
  Stella, která už viděla všeho a všech dost, jen nohou zvedla fontánu sněhového prachu a zahihňala se a poznamenala:
  - Někdy je mlčení tím nejstrašnějším druhem zrady.
  Noc, vánice a závěje dávaly čtyřem dívkám velkou šanci na přežití. Nepřítele navíc nenapadlo pročesávat sníh a hledat v závějích bosé čerty. Válečníci, zasypaní sněhovou závějí, se tedy posadili a sovětské tanky pokračovaly a rozvinuly průlom. Přestože více než sto aut zůstalo ležet rozbitých, zdeformovaných v důsledku jednání tygřích dívek.
  Obecně platí, že sovětské jednotky dosáhly v prvních dnech určitého úspěchu a podařilo se jim znatelně proniknout do nepřátelských formací.
  Duplikát demiurga konkrétně zdůraznil Peteru Degtyarevovi:
  - No, v tomto případě hrajeme hru poctivě a události se vyvíjejí tak, jak by se měly vyvíjet.
  Plukovník inženýr skepticky poznamenal:
  - Běda... Toto je pouze taktický úspěch.
  Jakmile to počasí dovolilo, přihnalo se mnoho fašistických supů. Dominance Fritze ve vzduchu byla pro Rudou armádu skutečně slabým článkem. Nacisté nyní mohli uhasit sovětskou ofenzívu masivními leteckými údery. A neměli prakticky co oponovat.
  Ale hrdinská Rudá armáda stále vítězila v tak drsných podmínkách.
  Fritz ustoupil do samotného Tikhvinu a pokusil se získat oporu ve městě. Domy a obytné oblasti jsou přirozeně již samy o sobě docela vážnou obranou proti postupujícím sovětským jednotkám.
  Čtyřem statečným tygřím dívkám se podařilo ustoupit do Tikhvinu. Na obranu města se ale museli chopit samopalů. A pro tankisty to není nejpříjemnější zábava.
  Clara, která střílela z postupující pěchoty a poslala na onen svět dalšího rudého vojáka, se vyjádřila:
  - Nejsme monstra? A my chceme získat poklad!
  Tikhvin byl vážně poškozen během dobytí města Němci.
  Nyní Fritz osedlal barikády a očekával, že postaví nedobytnou obrannou linii.
  Gerda zahájila palbu jednotlivými ranami - bylo nutné šetřit nábojnice. Sovětské jednotky ztratily příliš mnoho tanků, a proto pěchota přešla do útoku.
  Samozřejmě nebyl dostatek obrněných transportérů sovětských vzorů. Proto perly vojáky na porážku. A potkaly je kulomety a kulomety. Čtveřice dobře střílela a obratně se schovala na zátarasy.
  Gerda položila dalšího sovětského vojáka a zpívala:
  - Musíme udělat kus zbraní - jinak nebude mít smysl žít!
  Bitva zuřila po celém městě. A shora už pršely bomby, zvlášť když se počasí znatelně zlepšilo a Fritz dostal náskok.
  Gerda, rozzuřená, hodila dýkou půvabnými holými prsty a vykřikla:
  - Naše bitva bude vítězná, jinak to není možné!
  Clara, která nestřílela o nic hůř, v reakci dodala:
  - Jedno vítězství, ale velké!
  Gerda, která krátkou dávkou odřízla několik bojovníků, dodala:
  Ale porážka není nikdy malá!
  Sovětská samohybná děla střílela na Tichvin, polní a obléhací dělostřelectvo se zastavilo o něco později. Fritz posílil obranu a tlak vzduchu. Sovětská vojska vytáhla nová letadla.
  Vzhled legendární Marseille dramaticky změnil poměr sil.
  Velké eso létalo s ME-309, velmi silnou zbraní z hlediska výzbroje. A doslova smetla každého, kdo jí přišel do cesty. I v sovětské armádě výslovně varovali, že se takové monstrum objevilo ve vzduchu.
  Sám Marcel se v žádném případě nepovažoval za zlého, natož za krutého člověka. Věřil, že bojem s Rudou armádou pouze plní svou svatou povinnost vůči vlasti. Navíc mnoho faktů o zvěrstvech nacistů mu nebylo známo. Ano, a příliš mnoho bylo připisováno válce.
  Ale tady je první, po návratu, superass fight. Létající sovětské bombardéry, útočné letouny a stíhačky. Zjevně chtějí svést urputný boj s pozemními jednotkami Wehrmachtu. To vše ale Marcel vidí a zahájí palbu ze vzdálenosti pěti nebo šesti kilometrů, a dokonce si píská nosem.
  Sovětská auta a statečná esa stále ještě pořádně neviděli nepřítele, protože jejich letadla začala explodovat a křídla se rozpadla. Marseille vystřelil bez míření, ale intuitivně. Zdálo se, že předem věděl, kam každý pilot poletí a nasměruje své okřídlené monstrum. Tak se ukázalo, že mladý muž s dětskou tváří smete okřídlenou armádu.
  Nový rok, ač mrazivý, se ukázal být horký. Sovětské jednotky, zoufale a tvrdohlavě útočící, se pokusily dobýt Tikhvin. Fritz se tvrdošíjně bránil a snažil se zůstat ve městě, kde ležela tepna, napájející nedobytný Leningrad. Navíc šlo o prestiž německých jednotek, které se těžko a stydí vzdávat velkých měst.
  Počasí se bohužel zlepšilo a četné nepřátelské bombardéry, zejména masivní Yu-288, bodaly do pozic sovětských jednotek a bombardovaly komunikace.
  Sovětské letouny Jak-9 a Lagg-5 byly co do výzbroje a rychlosti mnohem horší než nepřítel. Zejména ME-309 jako drak vyřadil slabší sovětská vozidla. Němci navíc vyvinuli taktiku dvojitého křídla, která umožnila efektivně využít jejich početní výhodu a snížila některé problémy s manévrovatelností houževnatých, těžce vyzbrojených, ale těžkých německých vozidel nejnovějších Focke a ME. Kromě toho se na frontách začaly objevovat proudové ME-262, byť tento stroj zatím není zcela technicky spolehlivý, stejně jako lehčí, lépe manévrovatelná a levnější modifikace HE-162. Posledně jmenovaný stroj byl jednodušší na výrobu a technicky spolehlivější než tryskové Messerschmity. Ale pro jeho řízení byli vyžadováni piloti poměrně vysoké kvalifikace. Což poněkud znehodnotilo tak kladné vlastnosti tohoto vývoje, jako je nízká hmotnost letounu - prázdných pouhých 1,6 tuny, nízké výrobní náklady a nejlepší manévrovatelnost na světě.
  Ale ta německá esa, která toto auto zvládla, ho chválila. Obzvláště úspěšný byl Huffman, pilot číslo dvě, po Marseille, který zůstal mimo dosah. Huffman překonal výsledek 300 sestřelených vozů a získal vysoké ocenění - Rytířský kříž Železného kříže s dubovými listy, meči a diamanty. Jeho taktika přiblížit se na minimum a pak zasáhnout a letět zpět je na HE-162 nejpohodlnější. Huffman se tedy ukázal jako vynikající mistr v boji zblízka. I když výsledek Marseille 3117 sestřelených letadel je stále nedosažitelný.
  Navíc 2. ledna 1944 se tento legendární pilot objevil na obloze, přesto Hitlera přesvědčil a připomněl, že německá vojska jsou ve špatném stavu a silnější německá technika zjevně projíždí ve sněhu. Je tedy nutné zajistit vzdušné zásobování obklíčeného Tichvinu, kde se německá vojska usadila a bombarduje všechny přístupy k městu.
  Hned první den provedla Marseille šest bojových letů a sestřelila více než sto sovětských letadel. Pravda, 4. ledna se počasí prudce zhoršilo. Zvedla se vánice a sovětská vojska zaútočila na město.
  Nádherná čtveřice terminátorských dívek raději spolu bojovala - bok po boku. Kvůli chladu byli nuceni nasadit maskáče a bojovat v bílém.
  Na pomoc přišel i ninja chlapec Karas. Nebojácné terminátorské dítě se nebálo zimy a bojovalo v šortkách samo. Jeho jediným zdrojem tepla byl maskovací krém, díky kterému byla jeho čokoládou spálená kůže bílá pod sněhem, který neustále padal a pokrýval všechny ulice. Navíc v bitvě používal házení, velmi tenké kovové disky a meč katana. Ale samozřejmě střílel výborně a z ukořistěných zbraní. Dívky však neminuly ani používání automatických pušek.
  Takové zbraně jsou přesnější než samopaly a hlavně spolehlivější. Útočné pušky MN-44 však Němce zpravidla nezklamaly. Do třetí zimy byl dobře namazaný německý válečný stroj připraven. Zejména i ve sněhové bouři dokázaly Focke-Wulf a ME pomocí topení zasadit bolestivé, i když omezené injekce sovětským vojákům.
  Gerda, střílející z ruky, se snažila nedívat se směrem, kam padali sovětští vojáci. Mnoho bojovníků bylo velmi mladých, bylo jim sedmnáct nebo šestnáct let. Pěchota byla rekrutována sesuvy půdy a shrabovaly všechny zdroje. Ve skutečnosti se mnoho ztratilo.
  Ale mezi Fritzy je plno cizinců. Zejména ze Švédska, ve kterém nacisté v nedávných volbách zvítězili a pouze postavení krále brání otevřenému vstupu do války se SSSR.
  Mimochodem, právě na Štědrý den došlo na Kolontai k pokusu o atentát. Sovětská velvyslankyně byla velmi těžce zraněna a lékaři bojují o její život. Již dorazily dvě divize a čtyři brigády ze Švédska jako dobrovolníci. V samotné zemi se konají shromáždění a masové pochody požadující válku. A nosí portréty Hitlera a Karla dvanáctého.
  Vstup Švédska do přímé války je tedy otázkou času. Španělsko a Portugalsko už jsou ve válce, ale posílají vojáky dál na jih. A teď v zimě se obecně snaží vylézt někam za pohoří Kavkaz. Brazilský sbor je zjevně připraven ke skoku do Střední Asie, kde se hnutí Basmachi již rozhořívá s novou silou.
  Ale to jsou všechno detaily, v Tichvinu bojují i vlasové oddíly. Tito chlapíci bojují se zlem a uvědomují si, že v zajetí na ně čeká hrozné mučení a nevyhnutelná smyčka. A co Němci? Budou to mít také těžké, mnozí zemřou na Sibiři, ale přesto nebudou bez rozdílu věšeni.
  Gerda, převlékající klip a kosení vojáků oblečených v šedých kabátech, protože Rusové nemají dostatek maskovacích hábitů, si představovala, co by je mohlo čekat v případě dopadení. A usmál se nad potenciálem pro sexy, cool dobrodružství. Pravda, pak na Sibiři to bude horší. S příchodem mrazu je teplo z plamenometu ještě lepší. Tady v poušti si rychle zvykli na horký písek a běhali bosí, ale takhle to nefungovalo. Po pár hodinách v bikinách v mrazu se to začalo třást a bylo potřeba se zahřát ve vaně. Tam si mladíci z elitního praporu SS zahřívali těla údery smrkového koštěte. No, nejen, samozřejmě, koštětem,
  jsou vybraní kluci, krásní Árijci, co potřebujete!
  Zcela ztratily svou dřívější plachost, nebo možná naopak získaly rozvolněnost ženské macho. Nyní však musí trochu ustoupit - sovětští pěšáci, zaplňující přístupy mrtvolami, se přiblížili příliš nebezpečně blízko a začali házet granáty.
  Bylo nutné prolomit vzdálenost, aby nedošlo k pádu pod tříštivé krupobití.
  Magda dostala malý řez střepinou a v reakci na to vypálila osm kulek během tří sekund. Sovětští vojáci prchli téměř bez zlomení, jen mírně přikrčení a klip našel své oběti. Vybitých osm ran a Stella. Agresivní hnědovlasá žena se vyjádřila:
  - K šílenství statečných zpíváme píseň!
  Ale sovětští vojáci se zjevně rozhodli dokázat, že toto je moudrost života. Německý útočný kulomet mlátí ze všech sil a zdá se, že jeho výstřely jsou ignorovány. Přestože vojáci padají, ti, kteří přežili, pokračují v útěku a dokonce házejí granáty téměř naprázdno, i když to lze udělat dříve.
  Karas velmi obratně hází disky, přičemž jedním odřízne dva nebo tři vojáky. Pak zaútočí svým mečem, který snadno seká kulomety a pušky jako zápalky!
  Ninja chlapec je ještě velmi malý, vypadá na jedenáct nebo dvanáct let, ale je tak rychlý. Nemají čas se do toho dostat ani se bránit. Dítě bylo od narození vychováváno a trénováno, házelo na dítě meče, bylo nuceno rozplétat a stříhat stuhy, nořit se do ledové díry a nastavovat speciálně vycvičené kočky. No a mnohem víc, proměnit geneticky nadaného chlapce ve skutečný stroj na smrt. Jeho matka je ninja dvacáté páté generace, jeho otec je mocný sibiřský čaroděj a ideologický nepřítel sovětských, "sovětských" úřadů. Vynikající genetika a výcvik s magií - udělaly z chlapce nejlepšího mezi ninji. A samozřejmě, aby císař Hirohito ukázal Němcům, že nejsou nejlepší supermani, ale v Japonsku jsou drsní chlapi, poslal chlapce na německo-sovětskou frontu.
  A Karas (kapr symbolizuje hrdost a vitalitu samurajů!) se ukázal jako důstojný válečník.
  Například holými prsty, lehce zarudlými mnohahodinovým pobytem v krutém mrazu, hází ocelový kotouč tenčí než vlas. A v rukou dvou mečů najednou, aby bylo snazší sekat tlusté řady nepřátel. Jak hrozné je toto terminátorské dítě, co se dokážou poprvé sovětští vojáci, bezbranní pod údery mečů a vystřelování disků, opřít a zažít skutečný strach.
  Dívky, které změnily klipy, začaly zářit ještě rychleji, nebo spíše nikde.
  Mrtvoly pěšáků byly nahromaděny v hromadách. Téměř okamžitě ztuhly zimou a vyšplhali po nich další vojáci. Tak lezli a nepočítali se ztrátami. Ale ninja vstoupil do boje a znovu, jako by byly vysílány vlny strachu.
  Zoufalý útok zuřil téměř celý den. Sovětská vojska za cenu největších ztrát obsadila několik čtvrtí a zatlačila Němce na řadě linií. Ale slabá podpora dělostřelectva (německé letectví za starých časů bombardovalo železniční tratě a připravilo je o zásoby) a mnoho obětí mezi postupujícími jednotkami si vynutilo dočasné pozastavení pohybu pěchoty.
  Navzdory riziku takové taktiky byly tanky vrženy do bitvy. Bylo nutné rozbít nepřítele poblíž Tikhvinu, dokud Fritz, využívající svou výhodu v technologii, odblokuje město.
  A při tomto přepadení padlo docela riskantní rozhodnutí - použít tank IS-2. Stroj speciálně navržený jako průlomový tank. Vzhledem k tomu, že výkonné dělo se kvůli nízké rychlosti palby a relativně špatné přesnosti palby špatně hodí pro boj s tanky jiných lidí, ale může úspěšně ničit neozbrojené cíle.
  Takže i když jsou tanky v městských podmínkách sebevražedné atentátníky, je potřeba prorazit pozice, třeba i čelem.
  První se pohne třicet čtyři. Po úzké ulici se proháněla poměrně lehká a ne velká auta. Ze střech pršely granáty a Molotovovy koktejly. Pak explodovaly maskované nádrže s benzínem a napalmem. Ale těžké ztráty nezastavily tankery SSSR. Ti, když přišli o stovky aut, vtrhli do centra města a tam vstoupili do tvrdohlavé výměny úderů. Ani účinné faustpatrony, které rozbily slabý boční pancíř čtyřiatřicítky, sovětského vojáka nevyděsily.
  Do bitvy byly najednou vrženy tři tankové armády. Stalin se dokonce rozhodl opustit druhý úder ve směru na Voroněž, v zájmu rozhodujícího vítězství nad Tichvinem a záchrany "kolébky revoluce". I když se palivo vydává na přísný limit, kavkazská ropa se ztrácí na pár hodin jízdy denně a rozvoj nových polí vyžaduje čas a peníze, lidské zdroje, které sovětské impérium svázané válkou na dvou frontách, strašně chybí.
  Ale Tikhvin je tepnou Leningradu a cestou života, a co je nejdůležitější, je symbolem skutečnosti, že sovětská vojska mohou a jsou schopna porazit četné a dobře vyzbrojené fašisty. Tak nepřemršťujme cenu...
  Tank IS-2 vypadá efektně, vypadá také jako čtyřiatřicítka, jen věž je posunuta ještě více dopředu. Samotná hlaveň je samozřejmě tlustá a dlouhá, nesrovnatelná s T-34-76, která stále dominuje bojišti. Za celý leden jich titánské úsilí T-34-85 nevyrobí více než sto.
  Pravda, zranitelnost čela věže je zarážející: ploché a nepříliš silně pancéřované.
  Karas, který házel na tanky malé, ale velmi silné výbušné granáty, přiběhl k dívkám a navrhl:
  - Vezmeme IS-2 a jedeme na něm?
  Magda podpořila myšlenku:
  - Samozřejmě, pojďme jezdit! Chyběla nám kabina.
  Gerda chlapce varovala:
  - Tento tank má čtyři kulomety!
  Karas mrkl na dívky a všiml si:
  - Tak to je dobrý. Brzy pěchota znovu zaútočí a vy ji posekáte!
  Magda šťouchla do ninja chlapce.
  - Pospěš si, terminátore!
  Růžové podpatky se blýskaly jako komáří křídla, karatista běžel rychleji než olympijský vítěz ve sprintu. Pro začátek hodil do impozantního IS malý uzlíček s uzličkou kouře. Vypukla reakce, vyvalil se hustý dým. Ve stejnou dobu se černé trysky rozptýlily různými směry a oslepily kulomety.
  Karas porazil několik pěšáků, vyletěl jako dlažební kostka uvolněná z balisty a vyšplhal na věž. Speciálním hákem vypáčil poklop a odhodil těžký kryt. Dále je vše jednoduché: pár houpaček se dvěma meči a pět členů posádky těžkého tanku rozdělené v jejich hlavách. Po něm přiskočily i dívky, které po odhození kožešinového maskování skončily opět v bikinách. No a za jízdy je v nádrži teplo. Dieselový motor o výkonu 520 koní dobře zahřívá kov. Ano, holé dívčí podrážky cítí auto samotné mnohem lépe než přes speciální zimní boty s žebrovanou podrážkou ze syntetické pryže. Německá proviantní služba zohlednila zkušenosti z krutých zim a vytvořila novou munici, ve které nejsou nohy v mrazu tak studené. A pak, opravdu škoda, Fritz sebral plstěné boty místnímu obyvatelstvu a natáhl si je na sebe. Nebo zabalené v kožešinových šátcích.
  Karas políbil Magdu na rozloučenou na rty a řekl:
  - No, tank je pro tebe! Budu bojovat tam, kde vím, jak zabíjet lépe.
  Gerda obdivně políbila chlapce na kluzké elastické patě a řekla:
  - Jsi zázrak!
  Stella dodala:
  - Standard Árijců!
  - Vím! "Řekl pacholek a jedním skokem z pootevřeného poklopu vyskočil do mrazu." Pak víko s rachotem spadlo... A dívky dostaly příležitost bojovat na zbraních nepřítele. A zbraň je opravdu silná. Silnější je pouze nedávno objevený Lev-3, nebo jak se mu také říkalo "Královský lev" s 128mm kanónem. Ale tento tank je stále na frontách v jednotlivých exemplářích. Byl ukázán během oslavy 8. listopadu démonem posedlému Fuhrerovi. Samozřejmě, když ještě není v seriálu. Stejně jako mimochodem IS-2, který prochází prvním záběhem.
  Ani sovětští tankisté zatím nevystřelili z děla ani jednou, svůj cíl si zřejmě vybrali pro jistotu.
  Stella sarkasticky poznamenala a otočila mechanismem:
  - Oh, harampádí... Není zde žádná automatizace a vše se musí dělat ručně.
  Gerda, která psa snědla ve visu, poznamenala:
  - A zrak je gallimský a viditelnost není důležitá. Nejsou moc dobří v míření.
  Magda, která se dotkla ozubených kol bosou nohou a otočila krabici, si všimla:
  - A přesto, ve srovnání s těmi třiceti čtyřmi, je tu určitý pokrok. Zejména řazení převodových stupňů je jednodušší. Kabina je stísněná, ale víceméně se dá pohybovat. Munice je však malá. Dvacet osm kol...
  Gerda logicky poznamenala:
  - Na střelbu do omezeného počtu bunkrů to může stačit, ale na plnohodnotnou tankovou bitvu to zjevně nestačí.
  Clara našla v nádrži něco dobrého:
  - Ale kulometná výzbroj je nahoře! Čtyři kulomety mohou poskytnout dobrou ochranu. A pak jsem se podíval na tuhle "Myšku" - na takové auto v ní "plivnou" jen dvě.
  Stella, která zrychlila motor, potvrdila:
  - A je to! Je tohle výzbroj na tak těžký sto osmdesát tun tank?
  Magda, jako panter, který zabil buvola, zavrčela:
  - Slepice se smějí!
  Dieselový motor prudce zrychluje nádrž. Je vidět, že IS-2 stále jezdí po dálnici, ale v terénu se projeví jeho posunuté těžiště dopředu. Ale nic, pokud se můžete uvolnit a vybrat si pro sebe hodný cíl.
  Magda otevřela věž tanku, aby lépe viděla.
  A tady je další IS-2, takové tanky je dobré použít masivněji. Za ním jsou další tři IS, ale jeden s lehčím 85mm kanónem. Mimochodem, nejnebezpečnější, protože je schopen vzít auto do čela a zasáhne rychleji.
  . KAPITOLA 3
  Magda se rozhodla střílet ze vzdálenosti dvou kilometrů. Nařídila v mollovém tónu:
  - Střílejte přesně do čela věže... A... Rozumíte!
  Auto zastavilo, protože nebyla hladká a Gerda, stěžující si na špatnou kvalitu optiky, kterou pro jistotu vyleštili netrénovaní puberťáci, namířila hlaveň. Dívky pomohly naložit mušli vážící jeden a půl kila. Blonďatá bojovnice si přiložila tvář k závěru a snažila se cítit cizí auto. Ostatně z tohoto děla, vzor 1931, ještě nikdy nestřílela. Výkonný, ale zastaralý, se špičatým projektilem citlivým na odraz. Obecně platí, že zbraň samozřejmě nebyla plánována pro tanky. Zdá se však, že protitanková modifikace 107 mm děla, vyvinutá v roce 1940, se ukázala jako příliš nespolehlivá a musela být opuštěna. A zde je nutné v podmínkách špatné viditelnosti ze vzdálenosti 2000 metrů zasáhnout cíl. Ano, a pro nepřítele bude těžké odpovědět a zasáhnout, ale ...
  Gerda políbila závěr zbraně, rychle vyhlédla z poklopu, jazykem nabrala hrst sněhu, spolkla ho, opřela holé paty o páky a... vystřelila!
  Prozradilo to tolik, že mě bodalo do zápěstí a lýtek a páchlo kouřem.
  Současnost letěla dlouhým obloukem a ... IS-2, který šel napřed, se zastavil, začal kouřit a poté začal praskat muniční náklad.
  Magda šťastně odpověděla:
  - To jsme jim dali! - A logicky, přesněji řečeno, nelogicky matoucí pojmy, dodala. - Není to muž, kdo maluje zbraň, ale mužská zbraň!
  Gerda zavrčela:
  - Znovu načíst!
  A dívky se napjaly. Tady to samozřejmě není žádný "Tiger", musí se potit, ale takhle je to zábavnější, zvlášť když stojící tank rychle vychladne. Železo je přece dobrý dirigent.
  Podruhé Gerda pálila rychleji a jistěji. IS pokračovaly v pohybu a zjevně ještě nezjistily, odkud děla střílela. Ano, a stop není v ruském zvyku. Protože je tu rozkaz... A druhý granát už sebevědomě zasáhne cíl.
  Gerda si olízne rty a přikáže:
  - A tady třetí.
  S velkým zpožděním zahájil čtvrtý IS-1 v pohybu palbu. A kupodivu trefil, i když z takové vzdálenosti od jedoucího auta je to téměř nemožné, ale střely rozhodují o všem! Vzdálenost pro 85mm dělo je však příliš velká, za hranicí průbojnosti. Ale ve věži se ozvalo velké dunění a čelní pancíř se propadl. Gerda jako odpověď poslala čtvrtý "dopisní balíček" o váze jeden a půl libry... Čelo tanku IS-1 se rozdělilo a oranžové jazyky se vznesly vysoko k nebi. A tady je další IS-2, takové tanky je dobré použít masivněji. Za ním jsou další tři IS, ale jeden s lehčím 85mm kanónem. Mimochodem, nejnebezpečnější, takže dokáže vzít auto do čela a zasáhne rychleji.
  Na jaře Němci dobyli Smolensk a přiblížili se k Vjazmě a Rževu. Pak se náhle obrátili na jih k Donbasu. A byl to velmi nečekaný a silný krok. Rudá armáda nestihla zareagovat. A nacisté dobyli celou levobřežní Ukrajinu. A na konci léta jsme dosáhli ohybu Donu. Jen na podzim sovětská vojska jen stěží mohla nacisty zastavit.
  Němci také znovu zablokovali Leningrad z jihu a odřízli kyslík.
  A na severu už se Finové snažili postoupit.
  Přišla zimní přestávka. V SSSR se dostal do výroby tank T-54, lépe chráněný a silněji vyzbrojený. Ale IS-4 a IS-7 nemohly být sériově vyráběny do výroby. I když je IS-7 stroj schopný bojovat s Hitlerovými mastodonty, jeho výroba je příliš náročná, zvláště ve válečných podmínkách.
  Osmačtyřicátý rok byl v únoru ve znamení pokusu Rudé armády o postup v centru, který byl odražen. Němci, využívající zahraniční divize z celé Evropy, byli silní. Disky se navíc staly pokročilejšími a nyní není tak snadné je sestřelit. A nacisté vyvinuli proudová letadla. Velmi silně. A nová stíhačka ME-362 prostě šokovala sovětské piloty. A v sérii proudových letadel to SSSR neměl.
  V květnu začala velká ofenziva nacistů, kteří obcházeli Moskvu. Ve stejnou dobu do války vstoupilo i Turecko, které otevřelo jižní frontu v Zakavkazsku. A bitvy se rozhořely s novým elánem.
  Ale jsou krásné dívky, které bojují se zuřivostí; zejména posádka Elizabeth.
  Tady je dívka v bikinách, mačká bosé nohy na spoušti a ze 100milimetrového děla vyletí projektil.
  Válečník ze SSSR to poslal tak chytře, že německý tank E-50 byl i přes svůj silný pancíř zasažen.
  Catherine agresivně poznamenala a vycenila zuby:
  - Jsme nejsilnější na světě!
  A s holým podpatkem, když tlačí na pedál.
  Elena také vystřelila na nepřítele, rozbila Panther-4 a zavrčela.
  - Za SSSR!
  Euphrosinia odhalí svá ňadra, sundá si podprsenku a jak bude bít šarlatovou bradavkou, bude zpívat a vyceňovat zuby:
  - Starý muž Machno,
  Při pohledu z okna...
  Venku je tma, je tma!
  A dívky budou zpívat jednohlasně a vycenit zuby:
  - Jsme nejsilnější na světě,
  namočíme všechny nepřátele do záchodu ...
  Vlast nevěří v slzy,
  A zlému drakovi dáme mozek!
  Tady - to jsou dívky - jen třída hyper...
  Léto již dorazilo. Opět tvrdé boje. Do konce srpna 1948 Němci uzavřeli okruh kolem Moskvy.
  Pionýři také zoufale bojovali.
  Chlapec Olezhka hodil granát holým, dětským chodidlem a zpíval:
  - Tady je první tání,
  Ve snu vidím Stalina...
  A posetý mrtvolami -
  Moje rodné Rusko!
  Chlapec Petka, střílející na nacisty, zpíval:
  - Pokud lidé z celé Země,
  Okamžitě mohli vložit draka!
  A holým podpatkem dítě vypustilo vražedný citron.
  Další průkopník v šortkách, Seryozhka, bude střílet na nacisty a položí nacistického důstojníka. A pak, bosý, dětinský, hodí zničující dar smrti.
  Jsou to děti - velmi bojovné.
  Pionýrský chlapec Sashka, šukal s nacisty, bylo mu pouhých dvanáct let a kosil Fritze, zpíval:
  - Ve vítězství nesmrtelných idejí komunismu,
  Vidíme budoucnost naší země...
  A červený prapor - slavná vlast,
  Vždy budeme nezištně věrní!
  A nahé dítě s dětskou patou vyhodí výbušný balíček a roztrhá Němce na kusy.
  Takže se pustili do věci, velmi agresivně. A to opravdu bojovným způsobem, což se ukázalo jako extrémně cool.
  Děti jsou samozřejmě bojovníky nejvyšší třídy, ale Moskva je obklíčena a odříznuta.
  A nacisté už postupují na Kavkaz. Z jihu se řítí Turecko.
  A zdá se, že je opravdu nemožné odolat nepřátelům.
  Ale dívky bojují, jako děti jako velké hrdinky.
  Zejména Oleg Rybačenko. Tento terminátor chlapec je prostě, řekněme, mladý válečník a superman.
  Chlapec asi dvanáctiletého vzhledu hodil granátem smrtící síly, trhal nacisty, a zpíval:
  - Za Velké Rusko
  Kluci budou bojovat...
  Jsme velcí mesiášové
  Pojďme zlomit Fritze!
  Margarita Korshunova - také velmi bojovná dívka, se také obrátila na nacisty.
  Potom hodila dar ničení svou holou, dětskou nohou, roztrhala Fritze a Turky na kusy, načež zazpívala:
  - Sláva vlasti-SSSR,
  Jste příkladem pro lidstvo!
  Poté to děti vezmou a pískají. Hejna vran omdlela a padala a probodávala hlavy nacistů. A vypadalo to opravdu skvěle.
  Nebo to možná nevypadalo, ale akce se zvedla.
  Chlapec a dívka byli velmi cool.
  Mají tolik vášně a síly.
  Kavkaz už je na pokraji pádu a je stále dramatičtější.
  A Němci bují a používají mučení. Německé pionýrky rády mučí.
  Tady jsou Gerd a Charlotte, asi třináctiletý chlapec, svlečení. A začali pionýra lechtat. Serjozhka se zasmál a předl. Pak Gerda přinesla zapalovač chlapci na holou, kulatou patu. Plameny olizovaly pionýrovy mírně drsné podrážky. Křičel bolestí. Byly tam puchýře.
  Německé dívky se chichotaly:
  - Bude to velmi cool!
  A začali chlapce šlehat bičem. Zasténal a začal křičet. Zvlášť když mu dívky začaly k bosým nohám přinášet pochodně s ohněm. Poté mu pionýři přiložili na holou hruď rozžhavené železo a chlapec ztratil vědomí.
  Ano, němečtí bojovníci jsou na vrcholu. Mučit chlapce je v pořádku.
  Mučí však nejen chlapce, ale i členy Komsomolu. Dívky byly svlečeny a vedeny na stojan. Tam se vytáhli, nuceni se vyklenout a doslova se svíjet bolestí krásky. A pod bosýma nohama dívek zapálili ohniště a hrozilo, že spálí podrážky.
  Jak komsomolci křičeli divokou bolestí... Jak to všechno bylo kruté. A nacisté vdechovali pach spáleného masa do svých nosních dírek a smáli se, plácali se po boky a křičeli:
  - Heil Fuhrer! Všechny zabijeme!
  A zase mučení a týrání lidí. Zvláště zajímavé je mučit pionýry. Chlapci jsou ubiti k smrti a pak se na jejich rány sype sůl a sténá. Ano, je to nesmírně nepříjemné.
  A když také používají horký drát. O to je to mnohem bolestivější.
  A nacisté už dobyli Machačkalu. A směřují na území Ázerbájdžánu. A už obklíčili a zablokovali Jerevan. A zaútočí na zoufalství Batumi se vším všudy. A je to agresivní.
  Maršál Rokossovský málem sám zemřel. Bylo cítit, že sovětská vojska jsou pod tlakem a kolabují. Počet odevzdaných a dezertérů roste. A mnoho pilotů upadá do deprese.
  Přestože Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová se stále vyhýbají porážce. Dívky bojují statečně a zoufale.
  Před bojem odešla Anastasia se třemi muži do důchodu, aby v sobě shromáždila fenomenální kosmickou sílu.
  A opravdu kapitálově. A pojďme zoufale srážet nepřátele.
  A při používání holých prstů.
  A zaječela z plných plic:
  - Jsem velký mistr světa!
  A jak s holým podpatkem bude tlačit na páku.
  Akulina Orlová je také zoufalým stalkerem v bitvě. A pomocí holých prstů na nohou drtí letadla Wehrmachtu.
  Zde sestřelila ME-109 K. Tento stroj je možná již zastaralý, ale přežil řadu úprav. A na něm můžete úspěšně bojovat.
  Akulina Orlová, hrající s divokou zuřivostí, zpívala:
  - Zdravím velký komunismus! Fašismus bude poražen!
  A opět s holým podpatkem, ale jak to bude tlačit.
  To jsou nějaké bláznivé dívky.
  Ale velmi nerovné síly na Kavkaze. Ačkoli se věří, že všichni muži jsou orli. Ale ruské ženě nikdo neodolá.
  A bojovníci jsou tak agresivní a cool. Letadla střílejí navzdory své kvalitativní převaze.
  Akulina Orlová zpívala:
  Sluneční kruh...
  A srazil nepřítele pomocí holých prstů.
  Anastasia Vedmakova, mačkající knoflíky svými šarlatovými bradavkami a porážející nacisty, pokračovala:
  Němci jsou kolem...
  Akulina pištěla a přerušila další německé letadlo:
  - Hitler šel do rozvědky!
  Anastasia padla pro nacisty pokračoval:
  spadl do díry...
  Akulina, střílející přesně, zachichotala se:
  - Zlomil jsem si nohu...
  Vedmáková střílela intenzivně a přesně, poznamenala:
  - A řekl sbohem!
  A dívky sborově zařvaly:
  -Ať je vždy vodka,
  klobása a sleď ...
  Rajčata okurky,
  To je konec Hitlera!
  Akulina, která opět poslala nacistům dárek smrti, poznamenala:
  - Vlastně musíte zpívat; Rommel končí!
  Vedmáková, mířící holými prsty kanónem se vzduchovými granáty, souhlasila:
  - Samozřejmě - Hitler - to je již prošlá fáze!
  Tam, kde není osobní vliv posedlého Hitlera, se sovětská vojska snaží organizovat jakýsi odpor. Ale je to nesmírně obtížné. Pořád ale dělají všechno možné i nemožné.
  A děti také bojují. A pionýři jdou do boje. Které se setkají s nepřítelem s Molotovovými koktejly a výstřely ze zbraní.
  Chlapci a dívky, vyhublí a poškrábaní, jako vždy v bitvě. A bojují statečně a nesmírně zoufale.
  Kolik jejich dětí zemře a zůstanou roztrhané na kusy.
  Němečtí piloti Gertruda a Adala plácaje bosýma nohama vlezli do dvoumístného XE-328, do proudového stroje - to je monstrum s deseti vzduchovými děly.
  Déšť právě přešel a dívky zanechaly půvabné, velmi jasné stopy svých holých nohou.
  Byli tak svůdní, že teenageři sloužící na letišti hltavě hltali bosé stopy očima, a dokonce i chlapci začali bobtnat dokonalost. Obecně bylo mnoho pilotů - boje ukázaly, že ženy mají za stejných podmínek dvojnásobnou míru přežití než muži. A to znamená, že jsou účinné. A Hitler-Rommel, lépe řečeno polní maršál Fuhrer, samozřejmě není takový člověk, aby někoho litoval.
  V samotné Třetí říši byla oficiálně zavedena polygamie - právo na čtyři manželky. To je velmi praktické. Ale ne příliš zapadající do křesťanských tradic. Není divu, že fašismus hledá novou formu náboženství. Führer-polní maršál trvá na tom, že jde o monoteismus, ale tak zvláštní - s panteonem pohanských, starověkých germánských bohů. Sám Hitler-Rommel je v tomto panteonu samozřejmě kladen především jako posel a posel Nejvyššího Boha.
  Takže Führer se samozřejmě velmi rád kultivuje.
  Gertruda a Adala vypouštějí k nebi svůj víceúčelový útočný letoun, který může hrát i roli stíhačky.
  Bojovníci jsou velmi sebevědomí. Rusové nemají proudová letadla a je nepravděpodobné, že by odolali náporu tygřic nebeských.
  Gertruda zavrčela:
  - Jsem rytíř hořícího potoka...
  Adala nadšeně potvrdila a vycenila zuby:
  - A dám všem mat!
  Dívky vybuchly smíchy. Sešlápli své holé paty na pedály a roztočili tryskové útočné letadlo.
  Byla ještě tma, ale na východě se už ukazoval pruh světla. Děvčata pískala... Už se pod nimi vznášela rozloha Ruska. Válečnice se chichotaly a mrkly na sebe. Jsou tak extravagantní a krásné.
  A naboso, samozřejmě, aniž byste se zatěžovali tak zbytečnou věcí pro holku ve válce, jako jsou boty.
  A citlivost v letadle se mnohonásobně zvyšuje.
  Zde k nim startují sovětská auta. Šroubový Yak-9 je možná nejmasověji vyráběným strojem mezi nejnovějšími verzemi. Ne přehnaně vyzbrojené, ale relativně levné a s malým brněním. MIG-5, rychlejší, s kulomety. MIG-3 je starší model. LAGG-7 je pravděpodobně nejrychlejší a nejvyzbrojenější pták. V nejnovější modifikaci jsou až tři 20mm kanóny.
  Všechno jsou to ale stroje poháněné vrtulí - proudová letadla nevznikla. A Němci se cítí velmi sebevědomě.
  Gertruda střílí z deseti vzduchových děl. Zasáhli 30mm a dvě 37mm děla. Řítí se jako ohnivá smršť sovětskými letadly. Červení piloti se však snaží uhnout a přejít na ocas.
  Adala v tuto chvíli manévruje. Nemůžete jet s německým autem čelně, ale dostat se na chvost je náročné. Pro jednotky SSSR není útok neočekávaný. Protiletadlová děla již byla vypuštěna. Vybuchlé granáty svítí ve tmě.
  Němci zažívají jistou nervozitu. Zdálo se, že už toho viděli tolik, že vás nic nepřekvapí, ale... Sovětští piloti jsou stateční a nebojí se ztrát. Nic, co by je vyděsilo. Zkušenosti ale nestačí. Německý letoun se snadno dostane ze střemhlavého letu a sestřelí sovětský vůz. Další rozbije na kusy.
  Síla německých zbraní je velmi velká. To je součást, ve které mají Fritz obrovskou výhodu nad Ruskem. Ale rychlost nacistů je kolosální.
  Adala zrychluje a láme se vpřed. A Gertruda střílí rakety na nepřítele. Rady jsou přijímány zuby. Některá munice je zaměřena na teplo nebo zvuk.
  Adala šeptá:
  Nezabijí nás!
  Dívky točí své auto... Snaží se být v pohodě. A pak sovětská stíhačka narazí na nedaleké německé proudové útočné letadlo. A jak se to začne trhat a štěpit. Jak nebe, tak vzduch.
  Gertruda zašeptala:
  - Šílená smrt!
  Válečníci byli zjevně zmatení a lze do nich takhle vrážet.
  Tanky míří k hranici. Legendární posádka Gerda, Charlotte, Christina a Magda.
  Čtyři válečníci se dokázali zakrýt slávou bojem proti Britům i Američanům. Během nepřátelství s Amerikou krásky ovládly tank Panther-2. Není to špatné auto, lepší než Shermany jak ve výzbroji, tak v čelním pancíři. Pozdější "Pershing" prakticky nestihl válčit. Ano, a není to soupeř pro "Pantera" -2.
  Poté čtyři dívky získaly legendární slávu. I když obecně jejich slavná cesta začala v jednačtyřicátém roce. Himmler přesvědčil Führera, aby vyzkoušel ženské prapory v bitvách od speciálně vycvičených Árijců.
  Boje ukázaly, že ženy nejsou vůbec slabým článkem a umí dobře bojovat. A zároveň nést méně ztrát než muži. Válečníci také bojovali v pěchotě a plácali bosýma nohama do horkého písku saharské pouště. A ovládal tanky. Po testování "Tiger" v bitvách s Británií.
  Dobře však bojují i sovětské dívky na SU-100.
  I když se pozice Ruska zdá beznadějná. Ale bojovníci spolu s Elizabeth bojují jako orli.
  Ekaterina stiskne páku holými prsty na nohou. Vyšle projektil, který prorazí nacistický vůz E-50 do boku a zařve:
  - Za velký rudý a karmínový komunismus!
  Elena také mlátila dělem pomocí své holé, elegantní nohy. Přesně zasáhla nepřátelský tank.
  Dívka zaštěbetala:
  - Za mé krásné Rusko!
  Euphrasia agresivně poznamenala a vedla velmi dobře mířenou palbu:
  - Sláva naší vlasti!
  A také používá holé, dlátové nohy.
  Sovětský stroj je velmi silný a bojovný. A střílí docela dobře.
  SU-100 je schopen proniknout E-50 do boku. Ale dívky dokonce prorazily její čelo a dostaly se do návnady nebo do konce. A prořezávají kov.
  Elizabeth pomocí holých prstů střílela na nepřítele. A cvrlikal:
  - Z modrého potoka...
  Jekatěrina také vystřelila, tentokrát stlačila páku šarlatovou bradavkou a zavrčela:
  Řeka začíná...
  Elena, agresivně se usmívající a syčící, vydala:
  No, přátelství začíná...
  A také holým podpatkem zmáčkla páku.
  Euphrasia zavrčela a střílela na nepřítele:
  - S úsměvem!
  Dívky pracují na SU-100 velmi aktivně. A zničit nepřátelské vybavení.
  A na okraji Baku pionýři kopou zákopy. Jsou tam kluci různých národností. Zejména bliká mnoho jasných hlav. Jsou červené, černé a blonďaté děti.
  Jedno je spojuje: víra v triumf komunismu a bosé nohy. Je jasné, že ne každý má za války boty, a proto se všechny děti na znamení sounáležitosti chlubí holými kulatými podpatky. Zima v Zakavkazsku je docela mírná, a když se pohybujete a pracujete s lopatami, zima není tak hrozná.
  Děti pracují s nadšením a zpívají:
  Rozdmýchávejte ohně, modré noci,
  Jsme průkopníci - děti pracovníků...
  Blíží se éra světelných let,
  Výzva průkopníků - buďte vždy připraveni!
  Výzva průkopníků - buďte vždy připraveni!
  A opět přichází alarm. Chlapci a dívky skočí na dno příkopu. A granáty už začínají praskat shora: nepřátelské dělostřelectvo pracuje.
  Pashka se zeptal Mashy:
  - No, myslíš, že přežijeme?
  Dívka sebevědomě odpověděla:
  - V nejtěžší hodině odoláme alespoň jednou!
  Pioneer Sasha logicky poznamenal:
  Naše hrdinství je neotřesitelné.
  Chlapec poklepal holou podrážkou o kameny. Je vidět, že se chlapec naplnil pevnými mozoly.
  Dívka Tamara poznamenala:
  Budeme bojovat beze strachu
  Nebudeme uříznuti ani o krok zpět...
  Nechte košili nasáklá krví -
  Více nepřátel, proměňte rytíře v peklo!
  Chlapec Ruslan, průkopník s černými vlasy, poznamenal:
  Ubíhají staletí, přijde éra,
  Ve kterém nebude žádné utrpení a lži ...
  Bojuj za to až do posledního dechu -
  Služte své vlasti, vy ze srdce!
  Chlapec Oleg, hubený a světlovlasý, cvrlikal, verše:
  Ne, bdělý nezmizí,
  Pohled sokola, orla...
  Hlas lidu je zvučný -
  Šepot rozdrtí hada!
  
  Stalin žije v mém srdci
  Abychom nepoznali smutek,
  Otevřel dveře do vesmíru
  Nad námi zářily hvězdy!
  
  Věřím, že se celý svět probudí
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Osvětlení cesty komunismu!
  Chlapci a dívky jednohlasně tleskali.
  Ale teď už létají proudová útočná letadla a shazují bomby. A to je agresivní přístup.
  Oleg a Sasha zvedli prak a vypustili dar smrti. A hlaveň zasáhlo nacistické útočné letadlo.
  Dívka Natasha zpívala:
  - Komsomol není jen věk,
  Komsomol je můj osud!
  Dobym vesmír, věřím
  Pojďme žít věčně!
  Ahmed, pionýrský chlapec z Ázerbájdžánu, odpověděl s úsměvem:
  - Ještě nejste členem Komsomolu Natasha!
  Dívka vztekle dupla bosou nohou a odpověděla melodickým hlasem;
  Vedle otců s veselou písní,
  Stojíme za Komsomolem...
  Blíží se éra světelných let,
  Výkřik pionýrů - buďte vždy připraveni!
  Výkřik pionýrů - buďte vždy připraveni!
  Oleg také dupl na holou, dětskou nohu a zařval:
  Silnější kladivo zmáčkne proletáře,
  Od titanové ruční drcení jha...
  Zazpíváme tisíc árií naší vlasti,
  A světlo pro potomky, dobře!
  Děti jsou potěšeny. A ve skutečnosti Němci bombardovali a jen jedna dívka dostala úlomek do holého, kulatého růžového podpatku.
  Pioneer vykřikla, ale pak se kousla do rtu.
  A tak se připravili k odražení útoku. A už jsou tam tanky s nacisty. Impozantní E-100 se pohybují. Takové silné a nebezpečné stroje.
  Mají takovou ochranu. Že se přes něj nemůžete dostat z žádného úhlu. Nemůžete to zasáhnout jen z jednoho úhlu. Jediná šance je prorazit stopy.
  Děti jsou připraveny bojovat a mávají bosýma nohama. Tady na drátě tlačí balíčky s podomácku vyrobenými výbušninami pod stopami nacistů. Funguje a ničí válce tanků Rommelovy armády.
  A vypadá to hrozně.
  Sasha křičí:
  - Sláva komunismu!
  Chlapec Pashka střílí s Olegem z praku a ječí:
  - Sláva průkopníkům!
  Chlapec Ruslan spolu s dívkou Sufir vleče drátem pod Němce minu a křičí:
  - Sláva SSSR!
  Bojují děti z Ázerbájdžánu a ruští kluci. Opálení, hubení, bosí průkopníci proti kolosální armádě tanků.
  Dívka Tamara dupe svou půvabnou, malou, bosou nohou a říká:
  - Sláva Rusku!
  Pioneer Ahmet při palbě na nepřítele potvrzuje:
  - Jsme spolu přátelská rodina!
  Chlapec Ramzan, rusovlasý Ázerbájdžán, potvrzuje a vyrazí auto:
  - Od slova jsme sto tisíc I!
  Děti jsou přátelské... Tady je arménská dívka Azatui, která také pomocí drátu obratně přenese balíček s výbušninou pod housenku fašisty a prská:
  - SSSR je rodina národů!
  Další arménská dívka Aghas říká:
  - Nepřiklánějte se k fašismu:
  A dívka táhla drát holými prsty na nohou. Mnoho ázerbájdžánských a arménských dětí má blond vlasy a jsou k nerozeznání od slovanských dětí, kterých je také mnoho. Kdo opustil Němce, další ruské rodiny se usadily v Ázerbájdžánu i za carů.
  . KAPITOLA #4
  Na Kavkaze je mnoho Slovanů. Spousta smíšených párů. Ano, a děti mají většinou světlejší vlasy než jejich rodiče. A slovanští chlapi se opálili tak, že je od místních nerozeznáte. Navíc jsou děti obvykle podobnější než dospělí.
  Takže mezinárodní sovětský prapor chlapců a dívek bojuje a všichni jsou jednotní a velmi podobní. Jejich holé paty při pohybu blikají.
  A sny děti posílají dary smrti. Šamil a Serjožka, oba pionýrští chlapci, táhnou za drát. A teď se německá E-50 zastaví s rozbitou housenkou.
  Chlapci zpívají jednohlasně:
  Unie nezničitelné, svobodné republiky,
  Nebyla to hrubá síla, ani strach, co se shromáždilo...
  A dobrá vůle osvícených lidí,
  A přátelství a rozum a odvaha ve snech!
  A děti jsou nadšené. Usmívají se bílými, rovnými zuby. A jsou šťastní, i když jim hrozí smrt.
  A Němci jsou na hovno. Zničené tanky pálí z děl a čmárají kulomety.
  Některá německá vozidla jsou vybavena granátomety a jsou velmi nebezpečná.
  Chlapec Maksimka a dívka Zara z Ázerbájdžánu, opřeni o bosé nohy, vytáhli pod nepřítele minu a srazili fašistického mastodonta.
  A křičeli z plných plic:
  - Za SSSR!
  Děti jsou tak zábavné.
  Pionýři Abbas a Vladimir také používají zbraně. V tomto případě katapultujte a rozbijte housenku E-75 nacistům. Pak kluci zpívali:
  - Za velikost planety pod rouškou komunismu!
  Oleg a Abdula jsou také průkopníky různých národů, ale s jediným srdcem odpalují i výbušniny. Narazí na E-100 a zpívají...
  Otevřeli jsme planetu národům,
  Cesta do vesmíru, do neviditelných světů...
  Zpívají se hrdinské činy -
  Aby navždy vymazal jizvu smrti!
  
  Pod Svatým praporem Ruska,
  V míru, přátelství, štěstí a lásce...
  Lidé na celé zemi budou šťastnější,
  Pekelná tma se rozptýlí v dálce!
  Tady bojují děti...
  Abdurrahman a Světlana, ázerbájdžánský chlapec a dívka z Běloruska, stáhli dohromady drát a vyřadili fašistický tank. A zpívali:
  - Velké jméno posvátného Ruska,
  Září po celém světě - jako paprsek slunce ...
  Věřím, že v jednotě budeme šťastnější,
  Ukažme lidem správnou cestu!
  Děti jsou velmi odvážné. A nacisté byli prostě šokováni takovým tvrdohlavým a zuřivým odporem.
  Abudurrahman je průkopník, dostal úlomek do holé podrážky. Prorazilo to mozolnatý povrch dětské nohy.
  Chlapec zasyčel:
  - A bolí mě to!
  Světlana také dostala ránu do kulatého podpatku a poškrábala se na rameni. Ale dívka zasyčela:
  - Nezlomte Pionýry!
  Azim a Kolka také vrazili do německého auta.
  Kluci ukazovali drátem a zpívali:
  Zrádný nepřítel přešel do útoku,
  Ale věřím, že to nebude váhat, sovětský lid...
  Nepřítel čeká na porážku a zapomnění,
  A sláva Ruska pokvete silněji!
  Nepřítel čeká: porážka a zapomnění,
  A sláva Ruska pokvete silněji!
  Děti jsou odvážné a neohýbají se. A chtějí vyhrát. A zpívají a bojují.
  Němci utrpěli těžké ztráty. Pravda, většinou mají rozbité koleje a válečky. A není to fatální.
  Horší pro průkopníky, kteří byli zajati.
  Chlapec Abdulhamid, když byl zajat, byl nacisty postaven na stojan. Vložili pionýrovy bosé nohy do bloku a na háky začali věšet závaží. A pak zapálil oheň. A chlapcovy holé paty olízl oheň. A na záda mu spadl bič. Dlouho mě mlátili. A pak začali nacisté lámat žebra rozžhavenými kleštěmi.
  Chlapec, umírající mučením, když ho železo jeho žeber, rudá žárem, drtilo, zpíval:
  Berlín je téměř pod naší vládou,
  Dalekohledem vidíme ten zatracený Reichstag...
  Doufám, že brzy bude mír a štěstí;
  Což popíšu ve svých básních!
  
  Rusko otevřelo komunismus světům,
  Stala se rodinou pro všechny.
  Ale Wehrmacht nám přilepil prasečí rypák,
  A teď krev stříká ze žil jako fontána!
  
  Co s námi Fuhrer náhodou zapomněl,
  Chtěl jsem získat půdu a otroky!
  Fašismus šel s velmi dlouhou kampaní -
  A tady je skutečná noční můra, pekelné sny!
  
  Prostý chlapec, bosý chlapec,
  Nedávno uvázal červenou kravatu.
  Sám chtěl vybudovat svět bez Boha,
  Ale najednou se z nebe vyřítil napalm!
  
  Musel jsem běžet dopředu, byli jsme bezradní,
  Nikdo nechce brát takové mladíky!
  Ale chlapec-bojovník v pušce to dokázal,
  Cesta otců se ukázala jako hodná!
  
  Bojovalo se tam, kde lstivě i silou,
  A slabost je také hořká, bohužel ...
  Soudruzi museli kopat hroby
  Hoblování borových rakví v mrazu!
  
  Jsem průkopník, který je nyní zvyklý na utrpení,
  Šel na průzkum bos, závěj křupal.
  Možná trest za nevěru,
  Že jsem nechtěl poznat Ježíše!
  
  Ale jaké jsou tři hodiny Golgoty?
  Uplynuly více než tři roky války!
  V každé vesnici vdovy hořce pláčou,
  Jak synové zahynuli na hřbitově země!
  
  Přežil jsem, byl jsem otřesen, zraněn kulkou,
  Ale naštěstí zůstal na nohou!
  Poctivě jsme vrátili dluh Německu,
  Ten fašismus jsme rozdupali v prach!
  
  Dospěl jsem, ale stále jsem kluk,
  Knír neprorazil, ale už titán!
  Ano, dospělý, a možná až příliš,
  Vždyť srdce se stalo tvrdým jako kov!
  
  Nejvyšší ocenění Hero Star -
  Sám Stalin, věřte mi, předal!
  Řekl: je třeba si vzít příklad z lidí, jako jste vy,
  Bojovníci kují klíče od dveří do Edenu!
  
  Ale teď odlož tu statečnou pušku,
  Vezměte si, kleště, kladivo a pracujte!
  Postav si plachetnici a loď ze dřeva
  A vytvořte letadlo, aby pták vyletěl nahoru!
  Ať je to jak chce, Rudá armáda bitvu o Kavkaz prohrála. A to samozřejmě nezvýšilo šance SSSR na přežití. Ve skutečnosti bylo všechno hloupé.
  Kavkaz padl a přišla zima. Moskva a Leningrad v úplném obklíčení a blokádě. Němci a jejich zahraniční divize jsou silnější jak kvantitou, tak kvalitou. A například Fritz má velmi slušné kulomety. A zdá se, že obklíčené sovětské jednotky nemají šanci na záchranu.
  Stalin se ale zatím nevzdal. I když už nacistům poslal návrhy na separátní mír.
  Moskva je velké město a je v něm soustředěno obrovské množství munice, granátů, kulek a potravin. Není snadné obsadit toto město. A stále se drží navzdory ostřelování a masivnímu bombardování.
  Němci však postupovali dál. Hlavně na jaře. Jakmile silnice vyschly, nacisté se přestěhovali do Kazaně. A fašistů je mnoho.
  Ale tady se perou krásné sovětské a samozřejmě bosé dívky v bikinách.
  Natasha si pohladila vlastní jahodovou bradavku. A se zářivým úsměvem řekla:
  - Já, ty! On, ona - společně celá země!
  Victoria podporována:
  - Společně přátelská rodina! Slovem jsme sto tisíc I!
  Oksana se zachichotala a ukázala na mastodonty a poznamenala:
  - Tank "E" je velmi krátký a podřepný. Bude těžké ho získat.
  Veronika smutně zasyčela:
  - Bůh nám žehnej!
  Natasha se zachichotala a zaštěbetala:
  - V Americe pro celou zemi, v Americe pro celou zemi, v Americe pro celou zemi - příležitosti jsou rovné!
  Ohnivá Victoria se chichotá a řve:
  - Příležitosti jsou stejné pro různé vrstvy společnosti!
  A jak chceš. A její zuby jsou krásné, jak ukazují.
  Oksana komentovala:
  - Až se Němci odtrhnou, bude to s nimi z jejich zásobovacích základen velmi zlé!
  Veronica se zachichotala a navrhla:
  Tak se modleme!
  Natasha si opovržlivě odfrkla a zavrtěla hlavou.
  - Ne! Jsme členy Komsomolu, což znamená, že jsme ateisté!
  Victoria agresivně varovala:
  - A já jsem obecně militantní ateista! A žádný Bůh neexistuje - to je lékařský fakt!
  Veronika opatrně poznamenala:
  Ale nemůžete to dokázat!
  Victoria v odpověď agresivně zamrkala smaragdovýma očima. A zasyčel s úsměvem:
  - Můžu! Pokud existuje Bůh, pak musí být odpovědný. Znamená to starat se o lidi. - Rusovlasá dívka agresivně narazila bosou nohou do kmene borovice. - Je možné si představit fenomenální kosmickou mysl, která by se nestarala o své stvoření!
  A dívka s holým, dlátovým chodidlem hodila granát.
  Natasha okamžitě potvrdila:
  - A je to! Jsme přece Bohu jako děti Otci a on se o nás nestará!
  Veronika opatrně poznamenala:
  Jenže i starostlivý otec své děti trestá...
  Natasha se v odpověď zachichotala.
  - Ale neznečišťuj je!
  Victoria naštvaně poznamenala:
  - Ve vašem Bohu skutečně existují zvláštní způsoby výchovy! Například vzal a utopil celé lidstvo a dokonce i nevinná zvířata. Nabízí se otázka, jaké fašistické metody?
  Oksana dodala s úsměvem:
  - A vůbec, věčné trápení v pekle... To je také zjevná přehnanost, protože žádné metody spravedlnosti nemohou ospravedlnit mučení!
  Veronika zmateně roztáhla ruce a s povzdechem řekla:
  - Také si myslím, že Noemova potopa je přehnaná. Ale Země byla před očima Boha plná hříchu...
  Victoria se zasmála:
  - Ano, děti začaly hrát žerty. Otec zvedl kulomet a zastřelil ty, kteří blábolili, a nechal pod trávou jen ty, kteří seděli tišeji než voda. Zrzka odhalila své velké zuby. - Jaká analogie!
  Veronika pokrčila rameny a tiše řekla:
  - Nejsem kněz, abych na takové otázky odpovídal. Ale myslím, že Bůh k tomu měl důvody.
  Victoria se zachichotala a poznamenala:
  - Ano... Z nějakého důvodu bezdůvodně spadli, jen každý byl viděn, jako by zmizel!
  Natasha navrhla:
  - Možná je Bible jen židovská pohádka. Proč bychom tomu měli věřit?
  Oksana vyjádřila svůj názor:
  - V každém případě si musíte zachovat čest. A s posmrtným rájem moc nepočítejte!
  Victoria se zachichotala a poznamenala:
  - Ano... Kněží rádi vyprávějí příběhy! A nepříliš atraktivní!
  Veronika tiše poznamenala:
  - Ale Ježíš Kristus je docela atraktivní obrázek!
  Victoria se zachichotala a zavrtěla hlavou.
  - Takového pacifistu bych si nevzal!
  Natasha se zachichotala a poznamenala:
  - Ano, člověk si musí stát za svým... A co učí Bible? Udeřili tě do pravé tváře - otoč se doleva!
  chtěla říct Veronika, ale byla zjevně v rozpacích. A pak to Victoria vložila:
  - Opravdu zvláštní morálka. Buď nás Bůh učí milovat nepřátele, nebo utopí celé lidstvo najednou. A jak se to dá vysvětlit?
  Natasha si sama odpověděla:
  - Myslím, že Bibli napsali talentovaní vizionáři!
  Veronica se proti tomu váhavě ohradila:
  - Kdo se na to podívá... Ale jinak než existenci Boha nelze vysvětlit vzhled Vesmíru. " Pak se dívka vzchopila. Přejela holou, dlátovou nohou po kůře a pokračovala. - Cokoli může člověk říci, ale je nemožné najít nebo vymyslet přesvědčivější verzi původu vesmíru, kromě toho, jak jej Bůh stvořil!
  Natasha pokrčila rameny a zeptala se:
  - A hlavní příčina zjevení Boha?
  Veronica si povzdechla a odpověděla, ztratila sebevědomí:
  - To je již axiom... Mělo by být přijato vírou, že Bůh existuje. A že existuje navždy a nemá žádnou první příčinu.
  Natasha negativně zavrtěla hlavou.
  - Přijmout vírou předvěčnost Boha? Ale mohu nabídnout, že přijmu vírou věčnost vesmíru, ale bez Všemohoucího...
  Veronika logicky poznamenala:
  - Vypadá to jako alogismus. Jak je tato věčná hmota a odkud se vzala?
  Victoria okamžitě odpověděla:
  - A co je logické - Bůh je věčný ... A kde se vzal!? O to bezprostředněji všemohoucí a vševědoucí?
  Veronika zoufale odpověděla:
  - Vždy to existovalo... Přijímáme to vírou! A jak je to možné - nepochopitelné!
  Natasha poznamenala:
  "Skutečně, jsme zde na stejné úrovni. Hmota musela nějak vzniknout. A stane se nemyslitelné. " Dívka se usmála a sebevědomě poznamenala. - Stále však zůstává otevřená otázka, proč je na zemi tolik zla.
  Nataša hodila na nacisty bosou nohou granát a zpívala:
  - To je správně...
  Zoya vypustila dar smrti holým podpatkem a dodala:
  - Nepřítel...
  Augustin podlehl něčemu destruktivnímu a skřípal:
  - Myslí si...
  Světlana hodila granát holými prsty a zapištěla:
  - Co...
  Natasha hodila bosýma nohama pár citronů a zakřičela:
  - Ruština...
  Zoya také podlehla něčemu energickému a smrtícímu a skřípala:
  - Podařilo se...
  Augustin vypustil smrtící a zamumlal:
  - Nepřítel....
  Světlana opět podlehla ničivému a vyaknula:
  - Přestávka!
  Natasha se otočila a pištěla:
  - SZO...
  Zoya také střílela na černé cizince, které nacisté naverbovali a pištěli:
  - Odvaž se!
  Augustin promluvil silou a zuřivostí:
  - Že...
  Světlana podlehla s úsměvem pantera:
  - V...
  Natasha hodila granát bosou nohou a vykřikla:
  - Prát se...
  Zoya hodila dárek smrti holými prsty a zamumlala:
  - Útoky!
  Augustin se připojil a zamumlal:
  - Nepřátelé...
  Světlana dala holými podrážkami hromadu granátů a jak z plných plic křičí:
  - Studna...
  Natasha zapíchla dávku a zasyčela:
  - Zuřivý...
  Zoya přerušila nacisty a zapištěla:
  - Porazit!
  Augustin znovu vystřelil a vykřikl:
  - Zuřivý...
  Světlana při výstřelu zaštěbetala:
  - Porazit!
  Natasha znovu hodila granát svou půvabnou bosou nohou a zaštěbetala:
  - Zničíme nacisty!
  Zoya to vzala a zaštěbetala:
  - Budoucí cesta ke komunismu!
  A holými prsty u nohou hodila citron.
  Augustina vzala a rozmetala čáry a její holé nohy letěly zničeně podél Fritze:
  - Rozdělíme si protivníky!
  Světlana to vzala a hodila do něj holou patou, hromadu granátů, a zapištěla:
  Rozdrťme fašisty!
  A čtveřice dál střílela a házela granáty. Německá E-75 se pohybovala. Stroj s kanónem ráže 128 mm. A zastřelí se.
  A dívky házely granáty. Podkopal nacisty. A stříleli zpět. Vyšplhali dopředu. Tanky opět jedou. Pohybuje nejnovější německý "Leopard" -1. Velmi mobilní auto.
  Ale jeho dívky se ho zmocnily a vyrazily ho. Roztrhali na kusy mobilní stroj s motorem s plynovou turbínou. A rozbili ji na kusy.
  Natasha se smíchem poznamenala:
  Bojujeme skvěle!
  Zoya souhlasila s tímto:
  - Skvělý!
  Augustin moudře poznamenal:
  - Vyhrajeme!
  A bosou nohou vypálila protitankový granát. Silná holka. A má tolik důvtipu.
  Světlana také vypustila dárek smrti prsty na bosé noze a zasáhla nepřítele. Velmi agresivní dívka s očima barvy chrpy. Má takový důvtip a sílu!
  Natasha se otočila a usmála se:
  - Za svaté Rusko!
  Zoya vystřelila velmi aktivně a zazubila se a ukázala perlové zuby:
  - Jsem bojovník té úrovně, která nezmizí!
  Augustin také vystřelil. Kosili nacisty a bublali:
  "Jsem válečník s velkými ambicemi!"
  A odhalila své perlové zuby!
  Světlana potvrdila:
  - Velmi velké ambice!
  Děvčata bojovala velmi dlouho. A samozřejmě uspěli ve vojenské práci. Jsou to naprosto nádherné krásky. Vynikající mysl. A střílí první třídou.
  Střílející Nataša si myslela, že bez Stalina, kdyby ho Führer zabil. v duších lidí bylo prázdno. Je to jako by zemřel milovaný člověk.
  I když tento Gruzínec byl krutý. A neudělal všechno správně. Existuje o tom dokonce anekdota. Proč nosí Lenin boty a Stalin boty? Protože Vladimír Iljič si vybral cestu a tento kníratý se řítí vpřed.
  V tomto ohledu nebyl Stalin optimálním vládcem. Opravdu, jak to Lenin popsal, bylo to příliš hrubé.
  Tento šéfkuchař připravuje pouze kořeněná jídla. Z hlediska krutosti to byl dvousečný meč.
  To na jedné straně pomáhalo udržovat disciplínu a stimulovalo stranický aparát. Na druhou stranu byli vyřazeni nejcennější personální a schopní lidé. Zejména po válce ztratili tak skvělého manažera, jakým byl Voznesenskij. Kdo prokázal vlasti největší služby.
  Voznesenskij byl možná ideální manažer: nejen tvrdý, ale také chytrý a vzdělaný. Nejmladší doktor věd v SSSR, akademik, vynikající osobnost. Bez Voznesenského by se ekonomika sovětského Ruska v případě jeho smrti nevyhnutelně pokazila. A nemohou porazit nacisty.
  Natasha hodila citron bosou nohou a zpívala:
  - Z nebe...
  Zoya také hodila granát holými prsty a řekla:
  - hvězdička...
  Augustin vypustil dar smrti bosou nohou a zazpíval:
  - Jasný...
  Světlana také hodila granát s pomocí bosé nohy a vydala:
  - Krystalický!
  Natasha se otočila a zasyčela:
  -Já tobě...
  Zoya spustila dar smrti holými prsty a zasyčela:
  - Píseň...
  Augustinová podlehla holým podpatkem, co přináší smrt a zapištěla:
  - budu zpívat...
  Natashka pokračovala a agresivně zpívala:
  - O....
  Zoya hodila bosou nohou balíček s výbuchem, rozprášila nacisty a zapištěla:
  - Nativní...
  Augustina dala holou patou hromadu granátů a vydala:
  - Staline!
  Dívky bojovaly odvážně, ale vypadá to, že Kazana neudrží. Krásky spadaly pod distribuci. Velmi bojovali se zloději. A vy musíte neochotně ustoupit. A to je nepříjemné.
  Natasha otráveně zaštěbetala:
  - Dlouho jsme tiše ustupovali...
  Augustin, s očima blýskajícími se vztekem, souhlasil:
  - Bylo to nepříjemné - čekali na bitvu!
  Zoya to vzala a zuřivě zpívala a ostatní dívky to šťastně zvedly;
  Vstaň, označený kletbou,
  Celý svět hladových a otroků! Naše rozhořčená mysl vře a je připravena vést smrtelný boj.
  
  Zničíme celý Svět násilí Na zem, a pak postavíme svůj, postavíme nový Svět: Kdo nebyl ničím, stane se vším.
  
  Přestaňte sát krev, upíři Vězení, daně, chudoba Pro vás - všechna moc, všechna požehnání světa A naše právo je prázdný zvuk.
  
  Postavíme život jiným způsobem, A zde je náš bojový slogan: Všechna moc - pracujícímu lidu, A pryč se všemi parazity!
  
  Jsi opovrženíhodný ve svém bohatství, Uhlí a stal se králi Jsi své trůny, paraziti, Na našich zádech vztyčeni!
  
  Závody, továrny, komory - Vše bylo vytvořeno naší prací. Je čas! Požadujeme vrácení toho, co bylo ukradeno.
  
  Dost, pro dobro králů, dopujte nás do válečného běsnění! Válka proti beranům! Mír národům, úder, synové armád!
  
  Kdy nás tyrani donutí hrdinně padnout v boji za ně, vrazi! Pak na vás nasměrujeme ústí bojových děl.
  
  Nikdo nám nedá vysvobození: Ani bůh, ani král, ani hrdina. Osvobození dosáhneme vlastní rukou.
  
  Svrhnout útlak šikovnou rukou, získat zpět své dobro, bobtnat, roh a směle kovat, dokud je železo žhavé!
  Dívky krásně zpívaly a vyrazily na cestu. A válka probíhá...
  Impozantní TA-400 a ještě výkonnější TA-500 nesoucí až dvacet tun bomb ničí sovětské pozice. Ale Rudá armáda se snaží držet. I písničky se zpívají s velkou odvahou.
  Lidé budou šťastní
  Štěstí navždy...
  Sovětská vláda -
  Síla je skvělá!
  
  ŽIRINOVSKIJ NEBYL NA PRODEJ JELCINOVI
  Vladimir Volfovič Žirinovskij to vzal a při hlasování o obžalobě Jelcina 15. května 1999 na poslední chvíli své rozhodnutí změnil. Proč by vlastně ztratil polovinu svých voličů? Koneckonců, jaká škoda, jeden a půl milionu dolarů za to nestojí!
  O slovo požádal Vladimir Volfovič.
  A pak prohlásil:
  - Musíte mi správně rozumět: jsme proti Jelcinovi a pro impeachment!
  Poté přednesl Vladimir Volfovič Žirinovskij skvělý projev. Ve kterém z Jelcina a jeho gangu doslova nenechal kámen na kameni.
  Ano, Vladimir Volfovič Žirinovskij byl prostě v obrovském šoku.
  Uvědomil si, že je třeba udeřit, dokud je železo žhavé, a z Jelcina už byla politická mrtvola, která silně páchne a páchne a není na něj co sázet.
  A tady je hlasování. Padesát hlasů Liberálně demokratické strany umožnilo získat více než dvě třetiny Státní dumy a vyhlásit impeachment. Pravda ještě není úplná.
  A ještě došlo ke schválení Stepashinovy kandidatury na post předsedy vlády Ruska.
  Zde Vladimir Volfovič Žirinovskij navrhl tuto kandidaturu odmítnout a navíc anulovat Primakovovu rezignaci. Na základě toho, že Jelcin má zjevně schizofrenii.
  A ve Státní dumě byl takový návrh přivítán s jásotem. Není Jelcin opravdu blázen?
  Každopádně Stepashinova kandidatura neprošla. A opozice vyvedla do ulic statisíce lidí.
  A všechno zablokovali... A proběhlo neodkladné zasedání ústavního soudu.
  A pod tlakem lidu bylo rozhodnuto Primakovovu demisi anulovat. A základem bylo rozhodnutí o nepříčetnosti prezidenta Ruska.
  Státní duma také rozhodla o pozastavení Jelcinova prezidentského úřadu na základě jeho duševního šílenství a zjevné schizofrenie. Takže o Jelcinovi se dá říct - konec!
  Rada federace rovněž podpořila odvolání Jelcina z úřadu. A Nejvyšší soud konec otravného tyrana potvrdil.
  V každém případě jsme se rozhodli, že je čas skoncovat s Jelcinem a také s jeho rodinou zlodějů.
  A starý, zkušený, bývalý ministr zahraničí Maxim Primakov vyhovoval víceméně všem. Možná, kromě Berezovského, ale všichni tohoto oligarchy nenáviděli.
  Vladimir Volfovič Žirinovskij se choval jako slušný člověk a zároveň moudře. A jeho hodnocení vyletělo jako sokol nahoru.
  Žirinovskij se opět stal módním a cool. Ve skutečnosti je to skvělý politik, který dal každému rohy.
  Volby prezidenta i Státní dumy se konaly současně. Byli na bouřlivé vlně. Zjuganov podpořil kandidaturu Maxima Primakova výměnou za posty ve vládě. Předsedou vlády by měl být Jurij Lužkov.
  Vladimir Žirinovskij se jako vždy dostal do prezidentského úřadu. Chtěl se tam ukázat. A jak se ukázalo, ne bezdůvodně.
  Vladimir Volfovič sice nevyhrál, ale vedl jasnou předvolební kampaň a obsadil druhé místo - až za Maximem Primakovem.
  A nyní vítězství vyhrál nový prezident... Vladimir Volfovič získal post ministra vnitra a prvního místopředsedy vlády odpovědného za mocenský blok a také hodnost generála.
  Vladimir Volfovič se tak vyšvihl výš. Předsedou vlády se stal Jurij Lužkov, bývalý starosta Moskvy. Mitrofanov byl jmenován ministrem zahraničních věcí. Prvním vicepremiérem odpovědným za sociální blok se stal Gennadij Zjuganov a prvním vicepremiérem pro ekonomiku Masljukov. A ministrem financí se stal komunista.
  Tak začalo sestavování nové vlády a kurz.
  V Čečensku začala občanská válka mezi Maschadovem a jeho týmem na jedné straně a Šamilem Basajevem na straně druhé. Šamil Basajev se spojil s wahhábisty, Raduevem a dalšími militanty, včetně Bin Ládina. A Aslan Maschadov začal podporovat ruské vedení.
  A následovala vleklá občanská válka.
  Maschadov se musel vypořádat s mnoha zahraničními žoldáky, kteří se snažili pomoci jeho úhlavnímu nepříteli Šamilu Basajevovi. Ale po teroristickém útoku z 11. září tok peněz pro wahhábisty a Basajeva osobně poklesl.
  A Maschadovovi se podařilo ovládnout téměř celé Čečensko. Rusko se stalo mnohem bohatším díky oživení ekonomiky a rostoucím cenám ropy, plynu a dalších surovin. A Čečenci v čele s Maschadovem souhlasili s návratem k jeho složení výměnou za investice. To znamená, že to bylo, jako ve skutečné historii, jen ruská armáda nebojovala a tisíce ruských vojáků zůstaly naživu.
  A místo Achmada Kadyrova vládl Aslan Maschadov. Vše probíhalo jako ve skutečné historii. Maxim Primakov vládl opatrně, bez náhlých pohybů. A odmítl jít do třetího volebního období. A zdravotní stav mu to nedovolil.
  A trůn byl předán téměř dědictvím Juriji Lužkovovi. I toto víceméně vyhovovalo všem.
  Premiérem se stal i Gennadij Zjuganov a komunisté Lužkova ve volbách podpořili. Vladimir Žirinovskij šel do prezidentského úřadu a byl druhý.
  Ve volbách v roce 2003 to bylo pro Maxima Primakova ještě lepší, protože Žirinovskij se těchto voleb nezúčastnil.
  Byli další kandidáti, kteří bojovali - tedy z buldozeru. A volby byly spíše fraškou.
  Předsedou vlády se stal Gennadij Zjuganov, ale Žirinovskij byl odvolán z vlády a skončil v opozici. To se samozřejmě dalo čekat. Odvolán z funkce ministra zahraničních věcí a Mitrofanov.
  Tady to je a je to pryč. Temné dny nastaly pro LDPR party.
  Znovu je Žirinovskij Vladimir Volfovič v médiích šikanován. A ve srovnání s Adolfem Hitlerem.
  Pravda, Vladimir Žirinovskij se stal armádním generálem a měl mnoho řádů a medailí.
  Udělal kariéru jako úředník. Ale teď jsem se musel vrátit do parlamentu.
  Přínosem Francie je Liberálně demokratická strana. A vše se vrátilo do normálu. Moskevský starosta Lužkov prosazoval politiku umírněného liberalismu. Na druhou stranu Zjuganov jako by zapomněl, že byl údajně leninistou. Jeho politika byla přibližně stejná jako předtím.
  Majdan se na Ukrajině nekonal. Julia Tymošenková právě vyhrála prezidentské volby. Důvodem bylo, že hospodářská krize z roku 2008 byla slabší. Je vidět, že historie šla trochu jinak a to poněkud posunulo majáky a jiné ceny.
  Julia Timošenko prosazovala umírněnou prozápadní politiku. A nehádal se s Ruskem. Moskevský starosta Jurij Lužkov také projevil umírněnost ve svých ambicích a podnikání pro něj bylo nade vše.
  V důsledku toho se v zahraniční politice objevily určité nuance. ISIS se nepodařilo vyvinout. V Sýrii se místo Asada objevil kompromisní prezident. A v roce 2015 Lužkov, již starý a podle ústavy ne zcela zdravý, ukončil svou vládu ve dvou volebních obdobích.
  A nyní Gennadij Zjuganov odešel do prezidentského úřadu. A jeho zvolení politiku výrazněji nezasáhlo. V Sýrii zavládl mír... Američané opravdu nedokázali porazit Taliban a opustili Afghánistán.
  V těžké váze to šlo trochu jinak. Vitalij porazil Stevensona, povinného vyzyvatele. A pokračoval v kariéře. Ano, před tím "bronzovým bombardérem", který zaznamenal rekordní sérii dvaatřiceti knockoutů, porazil Vitali Klitschko. A pak Vitali Klitschko také svedl sjednocovací boj s Tysonem Furym a získal všechny čtyři pásy současně. Wladimir Klitschko se stal regulérním mistrem světa.
  Vitalij Kličko držel tituly až do roku 2020, kdy skončila dvě funkční období Julije Tymošenkové. A Vitalij Kličko šel do prezidentského úřadu. Určitě vyhrál...
  A vše bylo zatím v pořádku, ale koronavirus vše zničil. Gennadij Zjuganov byl nějakou dobu prezidentem. Vyhrál volby v roce 2019. A pak se rozhodl odejít. V roce 2023 se novým prezidentem Ruska stal relativně mladý Afonin. Tradice tak byla přerušena, když už bylo prezidentům přes sedmdesát let. Vladimir Žirinovskij je stále v opozici. Takový je starý děda nacionalista.
  Ale Afonin má za sebou první vážnou zkoušku - válku s Talibanem, který zaútočil na Tádžikistán. A tohle je vážné...
  Ale krásné a bosé dívky jsou samozřejmě připraveny bojovat statečně.
  Epická bitva s Talibanem pokračovala. A nyní Tálibán útočí na ruské jednotky podél všech perimetrů.
  A ruská armáda odráží jejich ofenzívu. A dochází k urputnému boji.
  Natasha zatočí a holými prsty u nohou hodí granát smrtící silou. Slzí protivníky a řve:
  - Sláva době ruských bohů!
  Zoya také bojuje s nepřáteli, více než sebevědomě. Kosí protivníky a řve:
  - Ve jménu Velkého Ruska!
  A také s holými prsty vypustí dárek smrti.
  Tak se tyto dívky dostaly k podnikání velmi famózně.
  Augustina, která také velmi přesně střílela na nepřítele a házela granáty holými prsty, zavrčela:
  -Za velký SSSR!
  A Světlana bojuje s mudžahedíny, sráží je v řadách a řve:
  - Pro cool Rusko!
  A s holým podpatkem podlehne vražedné přítomnosti smrti.
  Toto je tým dívek zrozených, aby zabili Taliban. A nejen Taliban.
  Natasha se zachichotala, střílela na mudžahedínů, vzala to a vykřikla:
  - Sláva SSSR!
  A s holými prsty, jak spustit vražednou.
  Zoja, pokračující ve střelbě na vojáky islámského impéria, agresivně vydala:
  - Sláva naší armádě!
  A bosýma nohama bude vrhat ničivé.
  A Augustin mlátí Afghánce a hulí:
  - Sláva naší vlasti!
  A holé prsty začnou ničit.
  Světlana také drtí nepřátele, sráží je zuřivostí a ječením:
  - Za posvátný komunismus SSSR!
  To jsou dívky, které budou bojovat za své svědomí. A bojují a vítězí.
  Alenka velmi bojovala a házela smrtící dárky holými prsty na nohou.
  A dívka zavrčela:
  - Za komunismu!
  Anyuta velmi krásně zastřelila nepřítele a nahým podpatkem zasáhla Taliban a zapištěla:
  - Za Rusko komunismu!
  Zde Alla bojovala velmi skromně a aktivně. A holé prsty vystřelily smrtící silou.
  Dívka zavrčela:
  - Za komunismus SSSR!
  Dívka Maria to vzala a otočila se, pokosila Afghánce a zavrčela:
  - Za vlast, naši matku!
  A holými prsty u nohou vypustila smrtící sílu.
  Olympiáda také dala dobře mířený obrat a pokosila spoustu nepřátel. A dívka zavrčela, vyhodila holé prsty a vyaknula:
  - Za vlast, naši matku!
  Marusya bojuje s divokou zuřivostí kočky a střílí na Afghánce. A hromadně je ničit.
  A dívka řve:
  - Je to velmi cool!
  Matrena velmi přesně zasáhne mudžahedíny a seká jako klásky. Tady je ta dívka.
  A řve si pro sebe rohlíkem:
  - Za velmi dobrý komunismus!
  Stalenida také bojovala s divokou zuřivostí a odřízla Taliban od vojáků. Taková je bojovná žena.
  A načmárala na nepřítele velmi trefně.
  Steelenida zpívala:
  - Sláva éře komunismu!
  Tady jsou bojovnice. A velmi krásné a bojovné.
  Válečník se obrátil na nepřítele. Pokosili masu afghánských vojáků a skřípali. Za Rusko a svobodu
  do konce.
  Veronika, střílející na Taliban, do nich bušila raketami a pištěla:
  - Sláva komunismu!
  Victoria, střílející na odvážné a hrdinské válečníky Alláha, zaštěbetala:
  - Pro mateřskou zemi!
  To je u holek největší šťáva a krása. Velmi krásné a bojovné dívky. A mají obrovskou moc. A takové bojovné dívky
  a drtit a mlátit, drtit Afghánce.
  Serafima také čmáral na nepřítele a srazil Taliban divokou silou.
  A dívka vrhala na nepřítele smrtící dary smrti holými prsty u nohou.
  Tyto dívky jsou prostě úžasné.
  Alyonka čmárala na Afghánce a velmi agresivně kosila nepřátele.
  Válečnice zavrčela, když porážela válečníky islámské říše.
  A zakřičela:
  - Za vlast - naši matku!
  Anyuta je velmi aktivní v čmárání s nepřáteli a kosení nepřátel svou silou. A holými prsty u nohou vrhala smrtící a kolosální sílu.
  A dívka zaštěbetala:
  - Sláva komunismu!
  A se šarlatovou bradavkou náš knoflík z bazuky zapálil tank.
  Zde bojující Alla drtí nepřítele s velkou zuřivostí. A výstřely a mokré hubení mudžahedínů.
  Tyto dívky jsou velmi krásné a bojující se staly hrdinkami.
  Boj s Allou na venkově drásá divokou zuřivostí.
  Toto je vojenská cesta dívek. Které jsou velmi vyrovnané. A velmi agresivně rozdrtil Taliban.
  Martial Maria byla velmi drtivá s divokou silou a všechny odsekla jako břitva.
  A s holými prsty na nohou házela dívka ničivé granáty. A dívka roztrhala spoustu nepřátel.
  Olympiáda je opět v akci. A znovu rozdrtí mudžahedíny. A znovu vrhla nahé prsty na nohou vraždou a ničením.
  A bude to hrubé a velmi agresivní.
  A olympiáda začala bojovat a s holým podpatkem podlehla zkáze a totální smrti.
  Tady je taková bojovná dívka-hrdinka na této olympiádě. Tady je bojovná dívka.
  A Marusya rozdrtila Afghánce s velkou zuřivostí. A kosil je s divokou odvahou.
  A s jahodovou bradavkou vzala a vyslala smrtící sílu.
  A spousta mudžahedínů v rakvi.
  Alenka prohlásila, střílela na nepřítele a ječela:
  - Za nejmocnější komunismus na světě!
  Anyuta, čmárající na Afghánce, agresivně poznamenal:
  - Už jsme zase na bílém koni!
  Zde je opět bojující Alla v těžkém boji. A rusovlasá dívka znovu čmárá po mudžahedínech a ječí z plných plic.
  A rozhodně je ničí.
  a křičí z plných plic.
  A dívka čmárá jako samopal.
  A Marie jedná se vší svou divokou silou. A na Afghánce střílí velmi přesně. A velmi přesně kosí nepřátele - každou kulku do oka.
  A řve:
  - Za Rusko Svarog!
  Olympiáda si počínala velmi krutě a zabíjela protivníky a kosila mudžahedíny. A velmi bojovná dívka-hrdinka. Tyto dívky jsou prostě úžasné.
  A nikdo proti nim nepřežije.
  Olympiáda důkladně kosí nepřátele. A knokautuje Afghánce holými prsty na nohou a hází smrtící dary smrti. Olympiáda je samozřejmě velmi dívčí
  nejúžasnější a nejbojovnější ze všech na světě.
  Dobře, dá mudžahedíny facku a poseká je mečem.
  A dívka si vezme a zazpívá:
  - Jsem Hyper třída krásy!
  Tyto dívky jsou tak krásné a velmi bojovné. Mají obrovský stupeň vzrušení a síly pro pastvu pro oči.
  Marusya střílí na Afghánce a ječí:
  - Za éru komunismu!
  A také holými prsty, jako by mudžahedíni, budou zatloukat. Tahle holka je prostě úžasná.
  Matryona zasáhne nepřátele smrtící silou pomocí šarlatové prsní bradavky z bazuky. A tohle je opravdu její hyperschopnost.
  A válečník zakřičí:
  - Za velký komunismus!
  To jsou dívky, které bojují za SSSR a ukazují zázraky hrdinství. Ne, proti takovým dívkám žádný nepřítel neodolá. Dokonce tak početné jako Taliban. I když jsou schopni házet mrtvoly do Moskvy.
  Stalenida bojuje s nadřazenými nepřátelskými silami. A také jak mačká bazukové tlačítko s jahodovou bradavkou a prská:
  - Jsem supertřídní válečník!
  A mrkne na své přátele.
  Veronica také agresivně ničí Afghánce a nedává jim slitování. A dochází k velkému vyhlazování.
  Dívka je velmi bojovná a má fenomenální kosmickou sílu.
  A ve Stalenidě je to, co směle drtí mudžahedíny této síly, ještě víc. Řekněme to takhle, rovné dívky.
  Victoria s velkou aktivitou buší do Afghánců, mlátí je a řve:
  - Jsem hypertřídní dívka!
  A Serafima mlátí mudžahedíny s vášní lišky, kosí je a ječí:
  - Jsem ultra kráska!
  Albina a Alvina drtí Afghánce na obloze. A Helga je s nimi. Jak aktivně se chopili žlutých. A kapitálově vyhubit.
  Albina srazila holými prsty u nohy auto Talibanu a zapištěla:
  - Za NDR! Ať se opět vrátí komunismus do Němců!
  Alvina také sestřelila letadlo islámského impéria a křičela:
  - K největším vrcholům komunismu!
  A Helga na obloze s pomocí holých prstů zakryla tank Talibanu a zaštěbetala:
  - Za vítězství přes střechu!
  Takhle bojovaly bojovné a krásné dívky.
  Anastasia Vedmakova také rozdrtila mudžahedíny z nebe a zpívala:
  - Ať je komunismus slavný!
  A holými prsty u nohou házela na protivníky z letadla bomby.
  A Akulina Orlová také mlátila Afghánce a zpívala:
  - Sláva naší vlasti.
  A shodil na nepřítele těžké a smrtící bomby.
  Byly to bojovné dívky, řekněme rovnou.
  Mirabela Magnetic drtila protivníky s kolosálním stupněm intenzity a zaječela:
  - Za velký a mocný komunismus!
  A dívka znovu mrkla fialovýma očima.
  To byly dívky.
  Anastasia Vedmakova mlátila Afghánce a bil je pěstí a vyl:
  - Mým novým krédem je získat každého!
  A také jak používat holé prsty u nohou.
  Akulina Orlová mlátila soupeře. Posekala je jako hřeben a zaječela:
  - Jsem nejsilnější na světě!
  A jak se poddat s holým podpatkem.
  A Mirabela Magnetic sráží nepřátele svou kolosální silou a ječením:
  - Jsem super holka!
  A s šarlatovou bradavkou, když mačká tlačítko.
  Tyto dívky jsou prostě super a hyperaktivní.
  Alvina rozdrtila Taliban a s velkou silou zaječela:
  - Za komunismu!
  A s holými podpatky, jako by tlačil do pedálů. Tahle holka je prostě úžasná.
  A Albina na Afghánce jako lupanet. A dát jim kapitál hyper.
  A vezme spoustu nepřátel najednou a položí ho.
  A to všechno dělá holými prsty u nohou.
  A zpívat:
  - Jsem ta nejlepší holka na světě!
  Helga také mlátí Taliban. Jsou kolosální a aktivně vyhlazují. Pak ale holými prsty na nohou zamíří raketu a afghánský bunkr ji rozbije.
  A obecně je to skvělé.
  A dívka se směje...
  Ale Elizabeth se na svém tanku ujme mudžahedínů a zařídí jim úplnou porážku. A spousta Talibanu bude zabita najednou.
  A věže z tanků Talibanu jsou utrženy.
  Elizabeth je dívka, která je superman nejvyšší třídy. A drtí nepřátele holými prsty. A doslova je zaryje do země.
  Tak tahle Elizabeth je prostě Hyper.
  A její nádrž, jakoby od Mudžahedínů, se roztrhne.
  Vůbec ne holka, ale něco super aktivního a bojovného.
  A Catherine mlátí Afghánce. Má neuvěřitelnou sílu a obratnost. A ona pomocí holých prstů vyhubí vojáky islámského impéria.
  Tohle je dívka a zabila už tolik Afghánců.
  A vzala to a zpívala:
  - Jsem ultra!
  A Elena důkladně mlátí nepřátele. Ukazuje jim svou super třídu a řve:
  - Jsem Hyper!
  A s holými prsty u nohou je to jako bušení do Číňanů. Tady je ta dívka.
  A Euphrosinia vyhlazuje bojovníky Afghánistánu velmi agresivním způsobem. A střílí pomocí holých prstů velmi přesně.
  A když stále přední:
  - Pro vlast a Rusko bude náš svarogský mesiáš!
  Řekněme, že dívky jsou bojovnice cti.
  Elizabeth, střílející na Afghánce, poznamenala:
  - Obecně se mi nějak víc líbí Ruští bohové!
  Jekatěrina vystřelila nahou patou, stiskla tlačítko, zničila tank Talibanu a zapištěla:
  - A taky se mi víc líbí ruští bohové! Proč vlastně potřebujeme, aby byl Ježíš obřezán osmý den?
  Elena zapištěla vzteky:
  - Stydím se za prince Vladimíra!
  Elizabeth souhlasila s tímto:
  - A měli byste se stydět!
  Elena souhlasila s tímto:
  - Samozřejmě, že je ostuda, že Rusové uctívali židovské světce!
  Catherine to vzala a zavrčela:
  - Musíme mít ruské světce a bohy!
  Elizabeth s tím souhlasila a vycenila zuby:
  - Ano, měli by!
  A mrkl na nepřítele.
  Euphrosinia energicky poznamenala a odpálila mudžahedíny z děla:
  - Porazíme islámské impérium...
  A znovu, Elizabeth, jako by mlátila nepřítele, je smrtící.
  Gerda také bojuje velmi umně. Zasáhne mudžahedíny smrtící silou a zakřičí:
  - Za velký komunismus!
  a ona je tak militantní a slavný král!
  Charlotte také drtí Taliban a ječí a vyceňuje zuby:
  - To je skvělé!
  a taková bojovná holka třídy mega!
  Kristina také kope do Afghánců holými prsty u nohou. A určitě je zabijí.
  A vezme a projde:
  - Jsem árijská jednička!
  A Magda porazí Afghánce, hodně jich zabije a zasyčí:
  - Za SSSR a NDR!
  A mrkne svýma safírovýma očima. Ta holka je prostě hyperaktivní!
  Ne, Taliban si nemůže poradit s dívkami ze super a hypertřídy.
  A jsou to takové bojovné dívky.
  A zpívají s vášní:
  - A koho najdeme v bitvě?
  A koho najdeme v bitvě...
  S tím se nebude vtipkovat,
  Pojďme to roztrhat!
  A jak válečníci propuknou v pláč. Tady jsou dívky.
  A také strkali bosé nohy do čumáků zajatých talibanských vojáků. A donutil je líbat jejich obnažené kulaté paty.
  Tady jsou dívky v bikinách.
  Taliban ale člena Komsomolu mučil. Zkroutili jí ruce zezadu a vytáhli ji na stojan. A zvedl se. A zkroutili dívku na stromě. A zvedl ji. A pak to vzali a nechali to být.
  A dívka spadla. Vzala to na samé trávě a visela. A ztuhla. A mudžahedín se zlostně zasmál. Pak byla dívka znovu vzata a vytažena výš, až na samý vrcholek stromu.
  A pak ji zase pustili. Dívka se zhroutila a znovu visela na samém dně. A provaz se natáhl a kráska zavyla bolestí. a začali ji znovu zvedat.
  Vytaženo až na vrchol. Dobře to nahodili, nechali to trochu viset. A pak se zase s divokou zuřivostí pustili. A dívka se znovu zhroutila a zkroutila se
  klouby. A obecně byla docela nahá. a jak to bolelo.
  pak se znovu zvedl počtvrté a dobře se protřepal. Pak jej upevnili na hustou větev a začali natahovat. Připevnili blok k bosým nohám dívky,
  a začal na něj věšet závaží. Taliban pověsil závaží na pudře nejprve na jednu a potom na druhou stranu. Poté začali dívku bít bičem. Bušil tak, že kůže praskla.
  A pak začali komsomolci sypat rány solí. A pak vzali a uvedli do pohybu rozžhavený drát. A dívku zbili nemocnou silou. Pak afghánští kati pomazali dívce holé chodidla a zapálili pod ní pánev. A pojďme natočit krásu bez zbytečných ceremonií. A pak kati z Talibanu namazali i dívce prsa. A po
  který jí zapálil hruď. A dívku začali důkladně mlátit.
  A usmažit mudžahedínskou bojovnici a její hruď a paty. A pak namazali zadek a přinesli pochodeň do zadku. A dívku začali důkladně mlátit. A pak se oheň dotkl jejího ňadra. Chloupky pokrývající jeskyni Venuše byly okamžitě spálené. Tahle holka je prostě úžasná. A takové mučení ji čekalo.
  Afghánští popravčí spálili dívku a její hruď, zadek, ňadra a chodidla jejích bosých nohou. A pořádně to opražili. Potom popravčí Taliban vzal rozžhavenou tyč a bez přemýšlení vložil dívku do řitního otvoru. A jak, křičí divokou bolestí.
  To ji tak bolelo. A tyto dívky jsou tak nezbedné a krásné. Afghánci ale dívku tvrdě mučili. A takové krásné bojovnice. A válečník je důkladně smaží.
  A tak dívku vzali její popravčí a začali jí lámat dlouhé ladné prsty rozžhavenými kleštěmi. A moc to bolí. Popravčí zlomili dívce prsty, počínaje malíčkem.
  A doslova všechno bylo rozbité. A pak začala komsomolce praskat žebra. A přitom se mu do hrudi zaryly rozžhavené kleště. A zčervenal žárem, aby zkroutil železné a šarlatové bradavky. A dívce utrhli prsa. A bylo to tak kruté a bolestivé.
  Tam bylo mučení.
  Gerda, která střílela na mudžahedíny, si všimla:
  - Sláva komunismu!
  Charlotte poznamenala velmi agresivně s ďábelskou silou. A zakřičel:
  - Za vlast!
  A holými prsty na nohou nepřítele dupne.
  Tady je ta dívka. A tak militantní.
  Christina to vzala, udeřila do Talibanu holými prsty a zapištěla:
  - Sláva době ruských bohů!
  Magda také udeřila do Afghánců holými prsty a zavrčela:
  - Za naši vlast!
  A tyhle holky jsou tak cool.
  Gerda, střílející na protivníky z Afghánistánu, vydala:
  - Za velký komunismus Německa.
  Tyto dívky jsou takové bojové krásky.
  Gerda vesele odpověděla a čmárala na mudžahedína:
  - Mám holku prostě super.
  A Charlotte agresivně poukázala, když vystřelila na svého soupeře:
  - Sláva árijskému komunismu!
  A nahými prsty u nohou zavrčela:
  - Za velkou vlast!
  Christina také padla na nepřítele s velkou přesností, poznamenala:
  - Za Rusko a Německo v přátelství!
  Magda také mlátila mudžahedíny a pištěla:
  - Sláva naší době!
  A znovu mrkne na své partnerky.
  Tady jsou dívky.
  A Jane Armstrongová začala udeřit na Taliban z děla.
  Dívka byla velmi krásná.
  Jane mlátila do soupeře holými prsty a zapištěla:
  - Sláva vlasti!
  Gertruda tedy zoufale zasáhne nepřátele a ti budou důkladně pokryti a rozbiti.
  A vrkání:
  - Za Británii!
  A Malanya, jako by mlátila do nepřítele a dělala z něj hara-kiri, a cvrlikala:
  - Za anglická vítězství!
  Monica také plácne na nepřátele pomocí holých prstů a pištěla:
  - Za sovětská vítězství!
  Tamara i Sulfiyya bojují proti Talibanu a zabíjejí vousaté válečníky, kteří přicházejí ve vlnách.
  A tyto dívky zpívají:
  - Lidé budou šťastní
  Štěstí navždy...
  Ruská vláda má
  Síla je skvělá!
  Tamara se otočila, vystřelila holými prsty a zavrčela:
  - Za můj názor na komunismus!
  Sulfiya také zasáhne nepřítele, zabije spoustu Talibanu a zaprská:
  - Řekněme pár slov o Rusku!
  A obě dívky vybuchly smíchy.
  Tamara se otočila. Kosila spoustu Afghánců a cvrlikala:
  - Pro nejlepší síly vlasti!
  Sulfiya také opraví nepřítele a zakoktá:
  - Za šarlatový komunismus v SSSR!
  A mrknout safírovýma očima.
  To jsou dívky - prostě nejvyšší třída a let.
  Alice a Angelica stále bojují.
  Blondýnka a zrzka.
  Jsou to silné dívky a střílí z odstřelovacích pušek.
  A zatímco si pro sebe zpívají:
  - Sláva SSSR! Půjdeme příkladem pro všechny!
  Alice vystřelila na nepřítele z odstřelovací pušky. Výstřel s holými prsty, a
  zavrčel:
  - Sláva mé zemi!
  Angelica také bouchne na nepřítele s pomocí holých prstů, hodí granát a skřípe:
  - Pro Rusko největší.
  A mrkl svým smaragdovýma očima.
  Tyto dívky jsou prostě špičkové pilotky. A tak jsou Afghánci rozdrceni. Zde bojují a jsou nejúžasnější a nejinteligentnější na světě.
  Alice zaštěbetala a mrkla:
  - Sláva dobám KSSS!
  Angelica s tím ochotně souhlasila:
  - Velká sláva hrdinům SSSR!
  A znovu hodila holými prsty na nepřítele granát smrtící síly.
  Zde je to žena obyčejného omylu v neobyčejném vzhledu.
  Alice to vzala a zaštěbetala:
  - Ve jménu nesmrtelných idejí komunismu!
  A holými prsty u nohou hodila dar smrtící síly.
  Angelica také vzala a mlátila do nepřítele.
  Odřízla to jako smirkový papír a zapištěla:
  - Za Rusko a ruské bohy!
  Tyto ženy byly velmi bojovné a chladné.
  Alice, která střílela na nepřítele, vzala a holými prsty na nohou vypustila dar ničení na nepřítele.
  A byl to velmi cool tah.
  Angelica také vydlabala nepřítele, doslova ho zničila a prokázala kolosální sílu. A hravě s úsměvem řekl:
  - To je velká událost!
  A její holé prsty spustily poselství smrti a zkázy!
  Tady to byla dívka - prostě hypertřída.
  Alice to vzala a zařvala z plných plic:
  - Jsem nejsilnější a nejúžasnější ve vesmíru!
  Angelica vypustila celý barel výbušnin holými podrážkami a zapištěla:
  - A jsem v megavesmíru!
  Tyto dívky jsou velmi pěkné.
  Alice poznamenala, když střílela na nepřítele:
  - Víra v komunismus je skvělá!
  A házet smrtící granáty holými prsty.
  A Angelica střílí na mudžahedíny a řve:
  - Naše víra je velmi velká!
  A holými prsty u nohou hodí granát s ničivou silou.
  A válečníci se chopili nepřítele a tak tito Tálibánci napálili... A to ani v pohádce říct, ani popsat perem.
  Alice si toho celkem logicky všimla, vystřelila z odstřelovací pušky a sestřelila útočný letoun Talibanu.
  Alice to vzala a zaštěbetala:
  - Věřím, že se celý svět probudí,
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Osvětlení cesty komunismu!
  A opět to dívka vezme holými prsty a spustí něco extrémně smrtícího.
  Proti mudžahedínům bojují i dobrovolníci z Japonska. Zejména ninja dívky komunistického přesvědčení.
  Modrovlasá ninja dívka rozsekala Afghánce větrným mlýnem a zbičovala je.
  Pak holými prsty u nohou házela hrášek ničení a zapištěla:
  - Za komunismus v Japonsku!
  Žlutovlasá ninja dívka také předvedla motýlí techniku se svými meči. Vysekejte hodně mudžahedínů. A pak její bosé nohy
  vzali a hodili smrtící granát.
  Potom dívka řekla:
  - Sláva SSSR a Japonsku!
  Rusovlasá ninja dívka také zvedla a sekla na afghánské vojáky bekhendem. A hodila holými prsty,
  něco zabijáckého v dárku. A zkontrolovala:
  - Sláva Rusku a SSSR!
  Ninja dívka s bílými vlasy předvedla barelovou recepci. A jak zasáhla vojáky Talibanu useknutím hlavy. Pak hodil
  smrtící zkáza holým dlátovým chodidlem a zaskřípěním:
  - Sláva Rudé armádě!
  A všechny čtyři ninja dívky zvracely holými patami hrášek zkázy a srazily tanky celý prapor Afghánců. Tyhle holky jsou prostě ultra!
  To je krása - holky jsou opravdu moc cool.
  Oleg Rybačenko také seká mudžahedíny meči. A s ním i dívka Margarita.
  Tyto nesmrtelné děti jsou prostě super.
  A speciálně rozdrtí nepřátele. Řekněme, že tam a děti!
  A pak chlapec a dívka oba pískají. A vrány, které dostaly infarkt z dětské píšťalky, padají na dno. A jejich zobáky probodávají lebky Talibanu.
  Jsou to děti - přirozeně ničitelé všeho a všeho.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - oslavujte náš sovětský lid,
  Zdravím moji párty...
  Naše spojení srdcí všech dětí,
  Všichni jsme přátelská rodina!
  Margarita Magnitnaja, drtící protivníky, energicky vydala:
  - Buďte slavný pro naše vesmírné Rusko!
  A dívka s holými prsty u nohou spustí na nepřítele něco naprosto smrtícího.
  Oleg Rybačenko, kácející Taliban, zpíval:
  - Margarito, okno je otevřené,
  Margaret, nezapomněla jsi
  Jak to všechno bylo!
  Ten kluk je tak cool a bojovný. Tohle je terminátor.
  To jsou tady děti, které jsou velmi cool a bojují.
  Nutno podotknout, že dívky jsou velmi těžké.
  Alice také střílí na Taliban. A zpívá pod vousy:
  - Jedna dva tři čtyři pět! Králíček vyšel na procházku!
  A dívka znovu vystřelila s velkou přesností.
  Angelica byla velmi dobrá střela. A mocně střílel na nepřítele.
  A jak tiskne šarlatovou bradavkou a bere ji z bazuky a mlátí.
  A válečník střílel na nepřítele velmi přesně.
  Angelica to vzala a zavrčela:
  - Sláva naší komunistické straně!
  A opět jako výbuch s velkou přesností na nepřítele. A letadlo Talibanu znovu havaruje.
  A Alice také střílela velmi přesně a útočný letoun islámského impéria začal hořet.
  To jsou dívky.
  Angelica s úsměvem poznamenala:
  - SSSR je nádherná země, ve které jsou všechny národy přátelskou rodinou!
  Alice znovu vystřelila, srazila tři mudžahedíny najednou jednou ranou a odpověděla:
  - Pro velkou stranu Ruska!
  A dívky vybuchly smíchy. Obecně jsou to bojovníci s velmi odlišnými názory.
  Ale všechny dívky nosí ve svých srdcích myšlenku komunismu. A chtějí, aby na planetě Zemi byl skutečný ráj. A bylo by to moc krásné.
  Angelica poznamenala palbou na nepřátele s velkou přesností a proražením lebek.
  - Komunismus nikdy nesloží křídla a nevleze do ulity!
  Alice souhlasila s tímto:
  Komunismus nikdy nesloží křídla! Naší ideologií je budovat štěstí na planetě Zemi!
  A obě dívky křičí:
  - Sláva Rusku! Sláva! Bosé dívky běží vpřed...
  Divize bosých žen... vítá ruský lid!
  A bojovnice projevují agresivní a sexuální rozkoš.
  Alice štěbetala, vyceňovala zuby a pištěla:
  - Všichni společně stojíme za SSSR!
  A válečník znovu mlátil nepřátele.
  Angelica také vystřelila na nepřítele a prorazila ho pěstí. A zavrčela:
  - Sláva naší vlasti!
  A válečník byl extrémně bojovný a červený.
  A její vlasy jsou ve větru, tyto měděně rudé vlasy vlají jako proletářský prapor.
  Tyto dívky jsou velmi krásné a sexy.
  A tolik mudžahedínů už bylo pohřbeno...
  Pracují tam i dívky...
  Tady Viola a Dominika střílejí na Afghánce.
  Dívky střílejí z bazuky na tanky a asijskou pěchotu.
  Zde byla Viola vypálena, pomocí šarlatové bradavky zmáčkla tlačítko na bazuce a odpálila raketu s raketovým pohonem.
  A masa Afghánců byla roztrhána na kusy.
  Viola znovu zpívala:
  - Věřím ve velký komunismus!
  A Dominika také střílí konkrétně na mudžahedíny. A vyřadí je ve velkých masách.
  Dívky přitom budou házet granáty holými prsty u nohou.
  A s šarlatovou bradavkou na knoflíku bazuky přitlačí nepřátele k radikálnímu vyhubení.
  Tyto dívky jsou tak krásné. A jak vypadají skvěle, když se perou jen v kalhotkách. A válečníci té nejvyšší třídy.
  poznamenala Viola, když znovu vystřelila na nepřítele svou jahodovou bradavkou.
  - Miluji bojovat! To je skvělé!
  Dominika se zachichotala a poznamenala:
  Co je špatného na mužích?
  Viola se zasmála a odpověděla, hodila na nepřítele granát holými prsty a zapištěla:
  - Samozřejmě, že je to v pořádku! A některé jsou prostě rozkošné!
  Jsou to velmi bojovné a krásné dívky.
  Dominika poznamenala:
  Jak dlouho bude tato válka trvat?
  Viola znovu vystřelila na mudžahedína karmínovou bradavkou a zapištěla:
  - Myslím, že je to dlouho!
  Dominika to vzala a zazpívala:
  - Vesmírem zuří válka,
  Rozdrtit zabít bez důvodu...
  Satan je mimo řetěz
  A s ním přišla i smrt!
  
  A kdo tok zastaví
  Zatraceně šílené řeky..
  Laserový paprsek vjede do chrámu,
  A ten muž bleskově zmizel!
  dodala Viola a hodila granát holými prsty u nohou:
  A takový chaos
  Naplnil vesmír...
  Smutný úděl lidstva -
  Vydržte bolest, utrpení!
  To jsou dívky, takové skvělé zpěvačky.
  A Oleg Rybačenko seká Afghánce meči.
  Chlapec hází dary smrti holými prsty vražedné síly a zpívá.
  Syn země odpoví ne
  Nikdy nebudu otrok...
  Věřím, že svoboda svítá
  Vítr zahojí čerstvou ránu!
  
  Za posvátnou vlast v bitvě,
  Sám Velký Svarog volá...
  Povstaň udatný rytíř v časných hodinách,
  Temnota odejde, májové růže rozkvetou!
  To je takový hrdina kluk...
  A dívka Margarita, která ničí mudžahedíny meči a hází granáty holými prsty, dodává:
  A pulsace srdce a žil,
  Slzy našich dětí, matek...
  Říkají, že chceme změnu
  Odhoďte jho krutých řetězů!
  A děti budou zase pískat. A vrány to vezmou a omdlí, ztratí vědomí. A doslova vrážet do lebek mnoha stovek mudžahedínů.
  
  ALEXANDER ALECHIN DÁVÁ LIDSTVU ŠANCI
  Alekhine nezemřel tím, že by se náhodou udusil steakem v Portugalsku, ale přesto sehrál zápas o mistrovství světa v šachu s Michailem Moiseevičem Botvinnikem.
  Zápas se konal v Londýně ve třiceti hrách. Favoritem byl Michail Botvinnik, který byl velmi úspěšný v mnoha turnajích a má za sebou sérii několika vyhraných šachových turnajů. Kromě toho bylo Alexandru Alekhineovi již padesát čtyři let a věřilo se, že jeho čas již uplynul.
  Botvinnik je téměř o dvacet let mladší a ve výborné fyzické kondici.
  Ale Alekhine měl dobrou úvodní přípravu a udržoval se ve formě.
  Už v první hře využil novinku v úvodu a porazil Botvinnika.
  Nicméně, tam byly přípravy a Michail Moiseievich. Nejprve o dva body vedl zápasově zkušenější Alekhine. Došlo k výměně úderů. Poté do dvacátého zápasu vyrovnal skóre Botvinnik. Ale ve dvacáté sekundě Alekhine použil zvýšení a podařilo se mu vyhrát. Poté Botvinnik ztratil rovnováhu a začal riskovat. A prohrál ještě čtyři zápasy z pěti.
  Alekhin senzačně vyhrál zápas proti Botvinniku, a to dokonce s drtivým skóre.
  A to ukázalo, že Alexander Alekhine je stále skvělý a v průběhu let neztratil svou impozantní sílu.
  A mistr světa začal znovu hrát na turnajích.
  O dva roky později Alekhine také porazil Kerese. Kdo vyhrál mnoho různých turnajů.
  A pak, protože FIDE stále nevzalo losování koruny pod kontrolu, vyhrál také Reshevsky.
  Tak se Alekhine stal sedminásobným mistrem světa.
  A v roce 1952 uhrál Alekhine remízu s Bronsteinem. Tento zápas byl velmi napínavý a bojovný. A Alekhine s obtížemi, když vyhrál poslední hru, dovedl zápas k remíze...
  A v roce 1957 Alekhine oficiálně ukončil svou šachovou kariéru. Jako již starší šachista, mistr, neustále odkládal zápasy na mistrovství světa a nakonec odešel a zůstal neporažen a šachovou korunu držel osmadvacet let.
  Tím překonal Laskerův rekord.
  Na turnaji v roce 1958 se hrálo o titul mistra světa. A novým mistrem světa se stal ve dvaceti letech Michail Tal. A byla z toho jakási senzace.
  Na rozdíl od skutečného příběhu hvězda Michaila Tala na šachovém trůnu hořela dlouho.
  Michail Tal vyhrál Smyslova, Gellera a Petrosjana. Poté porazil Spasského. A Bobby Fischer, Anatoly Karpov a Korchnoi. A dokonce Michail Tal porazil v prvním zápase v roce 1986 samotného Garryho Kasparova.
  Až v roce 1989 Garry Kasparov definitivně porazil Tala. Michail Tal překonal Alekhinův mistrovský rekord. A byl šachovým králem jedenatřicet let!
  Pak tu byla éra Garryho Kasparova. Přesněji řečeno, neexistovala žádná éra Garryho Kasparova.
  Jen jednou proti Shortovi obhájil titul mistra světa a šel do politiky.
  A v roce 1995 se Vishy Anand stal novým mistrem světa. A tento průmyslový génius kraloval po celou éru také šachům. Za rok se mu nepodařilo překonat Talův rekord v délce šampionátu, ale překonal ho v počtu vyhraných zápasů.
  Vishy Anand dokonce porazil Carlesona v roce 2013. Byl si tak jistý svými schopnostmi.
  A teprve v roce 2015 dokázal vrcholný Carleson ještě na dvacet let zaujmout dříve dominantního Vishy Ananda.
  Carleson otevřel svou éru...
  Ke změnám došlo i v politice. Garry Kasparov se angažoval v politice. Založil vlastní stranu, byl zvolen do parlamentu. A to mělo vliv na běh dějin. Ve volbách do Státní dumy v roce 1995 překonala pětiprocentní hranici strana Mladé Rusko Garryho Kasparova.
  Garry Kasparov by také rád kandidoval na prezidenta Ruska, byl ještě příliš mladý. Ale Jelcin samozřejmě morálně podporoval. Ale prozatím samozřejmě. Když se v květnu 1999 hlasovalo o impeachmentu Jelcina, Francie jednomyslně dala Garrymu Kasparovovi za svržení diktátora.
  Více než dvě třetiny Státní dumy hlasovaly pro obžalobu Jelcina. A rozhodně to změnilo běh dějin. Rada federace také podpořila impeachment většinou hlasů. A Maxim Primakov se stal úřadujícím prezidentem. Přestože byl odvolán, ústavní soud jej zrušil - argumentoval tím, že Jelcin byl v době podpisu dekretu nedostatečný.
  Moc se tedy v Rusku změnila. V předčasných prezidentských volbách na podzim 1999 zvítězil Maxim Primakov. A starosta Moskvy Lužkov se stal premiérem.
  Válka s Čečenskem se vyhnula. V samotném Čečensku ale vypukla občanská válka. Na jedné straně je Maschadov legitimním prezidentem. Na druhé straně Basajev a Raduev a wahhábisté.
  Rusko podporovalo Maschadova zbraněmi a penězi. Nakonec zvítězil Maschadov.
  Poté Čečensko uspořádalo referendum a vrátilo se do Ruska.
  Maxim Primakov byl u moci dvě funkční období po osmi letech a v roce 2007 předal moc Juriji Lužkovovi. Kdo také vládl dvě volební období, do roku 2015. Když se již bývalý starosta Moskvy považoval za příliš starého a novým prezidentem se stal předseda Komunistické strany Ruské federace Gennadij Zjuganov.
  Tento vládce ale i přes svůj pokročilý věk až příliš miloval moc.
  A on to vzal a resetoval své termíny. Ale v roce 2022 začala válka invazí Talibanu do Tádžikistánu. A tohle byla nová bitva.
  S využitím administrativních zdrojů a zfalšováním voleb se však Zjuganov dostal do třetího funkčního období.
  Garry Kasparov a Alexej Navalnyj zvedli proti komunistům velkou vlnu nepokojů.
  Došlo k masivním protestům. Docházelo ke střetům mezi lidmi a policií, byly použity granátomety, slzný plyn, obušky a gumové projektily. Nakonec došlo i na střelbu. A řada masakrů.
  V roce 2025 konečně vypukl rozsáhlý Majdan a Gennadij Zjuganov byl svržen.
  Novým ruským prezidentem se stal Garry Kasparov a premiérem Alexej Navalnyj. Otevřela se tak nová éra světové politiky...
  Vladimir Putin zůstal v Jelcinově administrativě málo známým a tichým úředníkem. Jediné, co mu bylo připsáno:
  Po impeachmentu nedovolil Jelcinovi provést vojenský převrat. Pravda, Jelcin sám po pěti infarktech už nechtěl bojovat o moc.
  Garry Kasparov ve své roli prezidenta Ruska slíbil, že předběhne Spojené státy a stáhne ruské jednotky z Afghánistánu.
  Po čtvrtstoletí kvazikomunistické vlády začala nová éra v politice.
  
  
  NOVÉ ŠANCE PRO STATEČNÉ SAMURAJE
  Bitvu o Midway mělo stejně vyhrát Japonsko. Není ale pravdou, že samuraj v této variantě otevře druhou frontu. A tak se věci mohly vyvíjet trochu jinak. Řekněme, že Stalingrad prošel jako ve skutečné historii. A nic moc se nezměnilo. Britové provedli operaci Torch bez amerických jednotek. Rommel je zlomený. Pravda, vylodění v Maroku se neuskutečnilo. Němcům se po přesunu určitých sil z Evropy podařilo zastavit britskou ofenzívu. Montgomery, který narazil na tvrdohlavý odpor, se zastavil. Němci nějakou dobu drželi linii. Poté začali přesouvat další síly do Afriky. Rommel zahájil protiútok, mírně tlačil na Brity, ale Montgomery se stáhl do obranné linie v Libyi. Předek se stabilizoval. V červenci třiačtyřicátého roku se nacisté pokusili prorazit sovětskou obranu na výběžku Kursk. Od doby, kdy Japonci obsadili Havajské ostrovy, Američané téměř zastavili nálety na německá města a továrny. To umožnilo Němcům vyrobit několik dalších tanků, zejména Tigery a Panthery. Čtyři stovky dalších vozidel se účastnily Kursk Bulge a také významnější letecké síly. Navíc Hitler převedl dalších šest pěších divizí z Francie a odstranil některá ta děla z Atlantického valu. To posílilo německé uskupení. Ofenzíva začala přibližně jako ve skutečné historii, ale protože nacisté byli poněkud silnější, dosáhli velkého úspěchu. Kruh kolem sovětského uskupení se však nepodařilo uzavřít. Samotná Fritzova ofenzíva sice trvala dvacet dní a skončila teprve 25. července. Poté sovětské jednotky zahájily protiofenzívu. A boje se protáhly déle. Němci v Africe byli v defenzivě. Nemuseli vynakládat energii na Itálii a na frontu bylo dodáno více techniky, takže bombardování bez Američanů bylo mnohonásobně slabší. Japonsko pokračovalo ve vítězství. Americké velení tedy dělalo stále více chyb a příliš spěchalo, aby znovu dobylo peruánský přístav. To vedlo k převládajícímu názoru - Amerika Evropu nepotřebuje. Z vděčnosti za to německé ponorky prakticky přestaly útočit na americké lodě. Rudá armáda tedy pouze do konce září dobyla Orel a Belgorod, protože utrpěla obrovské ztráty. A dočasně zastavil propagaci. Zatím však nebyl důvod k panice. Následoval deštivý podzim a po něm zima. A měla by přijít nová vítězství Rudé armády. Hitler si to uvědomil a nabídl Stalinovi příměří. Jako, dáme si pauzu!
  Kolik našich chlapů bylo zabito během poslední bitvy? SSSR a Třetí říše bojovaly tři měsíce. Ztráty Rudé armády byly větší než ve skutečné historii a Wehrmacht nebyl o nic menší. Obě strany byly vykrváceny. Ale nacisté zvýšili výrobu zařízení, dokázali se trochu zotavit. Nutno podotknout, že u tanků byl podíl ztrát ve prospěch nacistů, a jelikož se ukázalo, že jejich vydání bylo vyšší než ve skutečné historii, Němci své škody dorovnali. V obranných bitvách se Panther ukázal jako dobrý tank. Jeho dlouhohlavňové a na svou dobu rychlopalné dělo s vynikající optikou dokázalo ničit sovětské tanky. Třicet čtyři navíc neproniklo Panthery, Tigery, Ferdinandy do čela a těžkých tanků bylo stále příliš málo na to, aby ovlivnily průběh bitev. Stalin odmítl příměří s Německem. Koncem října sovětská vojska obnovila ofenzívu proti Charkovu a Smolensku. Němci vzdorovali velmi zarputile. Měli silnou obranu zejména ve středu a obecně očekávali postup sovětských jednotek těmito směry. Kupodivu, ale ve srovnání se skutečnou historií větší množství techniky, zejména letadel a tanků, umožňovalo Němcům vzdorovat mnohem efektivněji. Navíc s více zálohami jednali nacisté klidněji, nespěchali během sovětské ofenzívy po frontách, ale vedli zálohy důsledněji a spoléhali na vyspělejší a hloubkovou obranu. Pár desítek dalších divizí bylo ušetřeno kvůli chybějící italské frontě a v Africe Montgomery nikam nespěchal a Němci s lodí nekývali. Intenzita války s Británií prudce klesla. O separátním míru se zatím nemluvilo, ale evidentně Churchill bombardování zpomalil, zřejmě počítal s tím, že se SSSR a Třetí říše navzájem maximálně vyčerpají. Uvolnění zbraní z Německa a satelitů se ukázalo být téměř o třetinu vyšší než ve skutečné historii. To umožnilo zalepit díry a, spoléhat se na hustou obranu, relativně úspěšně vzdorovat. Situaci zhoršoval fakt, že sovětské velení bylo v ofenzivě, kde už na ně čekal Fritz, a podařilo se mu usadit se v obraně. V důsledku toho byl samotný postup extrémně pomalý a stál velké ztráty. Válka tak nějak začala připomínat první světovou, kdy se obrana ukázala silnější než útok, útočící strana více ztratila a frontová linie se tím stala neaktivní. Sovětské jednotky postupovaly v průměru o jeden až dva kilometry denně, což Němcům umožnilo získat oporu, ale nové pozice a udržet obranu. Do provozního prostoru nebylo možné vstoupit. Charkov však byl dobyt na začátku prosince po krutých městských bojích. Němci zvýšili výrobu letectví. Focke-Wulf a ME-309 úspěšně odolávaly slabším sovětským stíhačkám. Obzvláště nebezpečný byl ME-309 se sedmi kulomety a vysokou rychlostí. A Focke-Wulf s pancířem a dobrou ochranou je houževnatý stroj se šesti vzduchovými děly. Přítomnost vozidel s takovými zbraněmi samozřejmě vedla k tomu, že nacisté získali výhodu ve vzduchu. Nejhorší manévrovatelnost byla kompenzována vysokou rychlostí při střemhlavém letu, která umožňovala únik při vstupu na ocasní plochu a mohutná výzbroj umožňovala sestřelit letoun z prvního přiblížení. Němci navíc vyvinuli speciální taktiku pro boj se sovětskými vozidly s cílem použít silnější zbraně a vysokorychlostní německá letadla. Velmi dobře se ukázal i nejnovější bombardér Yu-288. Tento stroj je rychlý a nesl velký pumový náklad.
  Focke-Wulf se ukázal jako silný frontový bombardér, lepší než PE-2 ve všech ohledech. Koncem prosince byly sovětské jednotky vyčerpány a kvůli obrovským ztrátám byly nuceny zastavit. Zatímco Němci stále drželi Smolensk a část levobřežní Ukrajiny. A co je nejdůležitější - ložiska bauxitu a legujících prvků. Ztráty sovětských jednotek v tancích se ukázaly být tak hmatatelné, že Mainstein zahájil protiútok a dokonce se mu podařilo dobýt Charkov a vytvořit kotel pro sovětské jednotky. Ale v lednu až únoru zahájily sovětské jednotky protiútoky a podařilo se jim znovu dobýt dlouho trpící Charkov. Ale v březnu byla Rudá armáda vyčerpaná a byla nucena přerušit ofenzívu. Nastala pauza... Obě strany utrpěly příliš mnoho ztrát. Kromě toho chtěl Stalin doplnit svou armádu o silnější a vyspělejší tanky T-34-85 a IS-2. Pravda, Němci také doplnili pokročilejší a výkonnější "Panther" -2 a "Tiger" -2. Stalin také počítal s pokročilejšími LA-7 a Jak-3. Ale Němci v reakci na to spustili nejnovější modifikaci TA-152 namísto Focke-Wulf, a co je obzvláště nepříjemné, je proudový ME-262. Poslední letoun z hlediska rychlosti, pancíře a výzbroje neměl obdoby. Pravda byla dražší a výroba byla pracnější. Ale na druhou stranu Němci vytvořili i HE-162, který je levný, ovladatelný, relativně snadno vyrobitelný a také reaktivní. Technickou soutěž Stalin ještě nevyhrál. Británie vedla válku extrémně pasivně. Spojené státy zatím nedokázaly převzít iniciativu od Japonců. 25. června po nashromážděné síle přešla Rudá armáda do útoku ve středu. Nejprve se sovětským jednotkám podařilo proniknout obranou, ale poté se zapojily do bojů o Smolensk. Typickou chybou rudých generálů je obsazování měst do určitého data. A zkuste zaujmout dobře opevněné město se silnou posádkou a obranou. Ofenzíva sovětských vojsk uvázla, když Němci převedli další síly a začali protiútok. Bitvy se opět, stejně jako v první světové válce, staly pozičními a velmi viskózními. Hitler projevil neobvyklou opatrnost. Možná počítal se zázračnou zbraní a nejnovějším technickým vývojem, a proto nikam nespěchal. Svou roli pravděpodobně sehrála i touha zachránit árijskou krev, o kterou už Němci hodně přišli. Ano, a obrana nacistických tanků je mnohem efektivnější, zejména lámací "Tiger" -2.
  Boje v centru se protáhly až do pozdního podzimu. Stalin projevil tvrdohlavost a chtěl dosáhnout úspěchu. Ale v tomto případě jsem našel kosu na kameni. Ztráty sovětských vojsk byly obrovské. Němci jako bránící strana ztratili o něco méně. Panther-2 se ukázal jako dobrý tank. Toto vozidlo bylo docela dobře chráněno v čele a mělo vynikající průbojné dělo a zároveň slušné jízdní vlastnosti. Znatelně předčil T-34-85, pokud jde o sílu děla, čelní ochranu a nebyl horší v rychlosti a manévrovatelnosti. I pro IS-2 je německý stroj nebezpečným nepřítelem, útočícím na značnou vzdálenost. Kvůli častým poruchám, rovným zbraním, jen nepatrné převaze v obraně nebyl King Tiger na nejlepším kontě. Těžší modifikace "Panther" -2 dohnala "Tiger" -2 v obraně a předčila v jízdních výkonech. Němci brzy sjednotili výrobu téměř výhradně na "Panther" -2 o hmotnosti jednapadesát tun s motorem o výkonu 900 koní. Tento tank víceméně vyhovoval armádě. Rudá armáda nedosáhla vítězství a zastavila postup. Přišla zima. Němci měli tanky řady "E" a nová proudová letadla. Došlo k výměně úderů. Británie zůstala pasivní, Spojené státy už začaly něco dostávat proti Japonsku. Stalin, když viděl, že zatímco SSSR hraje roli potravního pro děla, přijal a dokonce Hitlerovi nabídl příměří. Jako, ať se nacisté obrátí na Západ a kapitalisté jsou ve válce. Vůdcův výpočet byl záludný a jednoduchý. Hitler s tímto obratem souhlasil. A nyní, v únoru čtyřicátého pátého roku, přešla německá vojska do ofenzívy v Libyi. A tam byli úspěšní. V bitvách se ukázalo, že německé tanky předčily anglické a proudová letadla byla zcela mimo konkurenci. USA se zatím do boje nevložily. V bitvách hrály hlavní roli Panther-2 a E-100 a také modifikace Tigeru-2 s malou věží a silnějším pancířem s výkonným motorem. Anglický "Churchill" není špatný v brnění, ale spíše slabý ve výzbroji. "Cromwell" vůbec netáhne. A Challenger, jediný stojící tank, není v masové sérii. Nejdůležitější je ale kvalita vojáků. Němci, kteří prošli zkouškou ohněm a železem na východní frontě, jsou mnohem bojeschopnější než britské jednotky. Zejména koloniální divize. A německé jednotky přešly do útoku. V březnu byl zajat Egypt. A pak Němci vstoupili na Blízký východ, dobyli Irák, Kuvajt a poté Saúdskou Arábii. Hitlerovi by nevadilo jít do Indie přes Írán, ale Stalin, jehož jednotky byly stále v Íránu, nesouhlasil. Němci přešli do útoku a postupovali Súdánem. A dále do Etiopie a Somálska. A odtud k rovníku. Ofenzivy se zúčastnilo asi sedmdesát divizí Wehrmachtu. A Británie neměla takové síly, aby se postavila Třetí říši. Němci dobyli i Gibraltar. Útok se ukázal jako přechodný a téměř bleskový. Ofenzivy se zúčastnily i proudové útočné letouny a také vrtulníky. Africe hrozila úplná ztráta Británie. Ale Stalin není tak jednoduchý.
  Stažení Británie z války je pro SSSR příliš nebezpečné. A Rudá armáda přešla v červnu 1945 do útoku. Oslabené německé jednotky na východě to nevydržely a tlaku podlehly. Nacisté, kteří to nemohli vydržet, se valili na západ. Rudá armáda dokázala osvobodit Smolensk, Kyjev a vstoupila do Běloruska. Po převedení dalších sil z Afriky dokázali Němci s velkými obtížemi zastavit ofenzívu sovětských vojsk. Do bojů se zapojily nové německé tanky řady E-50, které neměly obdoby. Nacisté navíc Turecku zasadili odvádějící ránu. A samotné Turecko pod tlakem Německa zaútočilo na Sovětský svaz. Situace se tak opět zkomplikovala. Problém byl v tom, že T-54 ještě nebyl zařazen do série a T-34-85 byl již zjevně zastaralý na pozadí série E a dokonce i Panther-2. V zimě sovětské jednotky stále udeřily, ale nemohly dosáhnout výraznějších úspěchů. Navíc se do bitev začaly zapojovat diskotéky... Jediné, co se zlepšilo, byl úspěch Američanů proti Japonsku. Nakonec se Yankeeům podařilo dobýt peruánský přístav a iniciativa v Tichém oceánu začala přecházet na stranu Ameriky. Ale bohužel, pomoc USA může být příliš pozdě. Na jaře 1946 přešli Němci s využitím výhody tanků E oproti čtyřiatřicítce do útoku. Sovětské jednotky, zocelené bitvami, vzdorovaly velmi zarputile. Rudá armáda byla hrdinská a těžce vybavená dělostřelectvem. Zejména 100mm protitanková děla. A zakopal. Němcům se podařilo získat Kyjev zpět a zatlačit Rudou armádu zpět za Dněpr. Jenže právě na této vodní bariéře vybudovala sovětská vojska neprostupnou obranu. Němci bojovali celé léto a podzim, ale nedokázali sovětské jednotky zlomit. Jen jim se podařilo Leningrad znovu zablokovat. Samotné město ale nacisté nedobyli. Zima přešla ve výměně úderů. Američané se pomalu přesouvali přes Tichý oceán a zatím nepoužili jaderné zbraně. Na jaře se Němci znovu pokusili o postup. Používali tanky řady "E", nejnovější stroje o hmotnosti sedmdesát tun. SSSR vydal IS-7, schopný odolat mastodontům. Začaly se objevovat i střední tanky T-54. Británie také zesílila a zahájila ofenzivu v rovníkové Africe. Zde pomáhaly i americké pozemní jednotky. Pro válku v Pacifiku Američané nepotřebovali mnoho vojáků a tanků. Začali tedy nacisty z Afriky vytlačovat. Nyní spojenci pochopili, že nebude možné sedět a že nepřítele je třeba rozdrtit a zatlačit. V létě a na podzim dokázaly USA a Británie získat zpět významnou část Afriky a dokonce vyhnaly Němce ze Somálska a Etiopie. Němci nebyli schopni vyvinout ofenzívu proti Moskvě, uvízli v pozičních bitvách. V zimě udeřil Stalin na Turecko. Rudá armáda porazila osmanské jednotky a zajala Kars, Erzurum a Tanrog. Němci byli nuceni přesunout značné síly, aby zachránili spojence. Ale Rudá armáda, která nečekaně udeřila poblíž Leningradu, tam vyhrála velké vítězství. Přišel rok 1948... Na jaře se Němci opět pokusili o postup. Podařilo se jim vytvořit originální pyramidový tank neprostupný ze všech úhlů střelby. A s tímto strojem byly spojeny velké naděje. Propagace začala v květnu. Po dvou měsících urputných bojů se nacisté přiblížili ke Smolensku. Pyramidální tanky prokázaly svou bojovou účinnost, ale byly často odstřelovány minami. Němci nebyli schopni obsadit město a obklíčit ho. Ale v Africe dosáhli spojenci velkých úspěchů a vyhnali Němce z Egypta. Japonsko bylo také poraženo, ztratilo mnoho ostrovů a Filipín. Na podzim Němci postupovali dále na východ, ve středu, opět se blížili k Leningradu. Německé letectví bylo stále silnější než sovětské, a to především kvalitou. Ale na konci roku 1948 začaly MIG-15 přicházet na frontu. Sovětský proudový stroj byl v rychlosti a výzbroji horší než německý, ale byl lépe manévrovatelný. Výkon zlepšili i Američané.
  V zimě 1949 zatlačila sovětská vojska Němce zpět z Leningradu a zatlačila je zpět do Smolenska. A Američané spolu s Angličany vyhnali nacisty z Afriky. Na jaře 1949 se z války stáhlo i Turecko. Třetí říše také ztratila kontrolu nad Blízkým východem. Postavení nacistů se zhoršilo. Na východ si netroufali na postup, ale přesunuli se do sevřené obrany. Sovětské jednotky se pomocí tanků T-54 a IS-7 pokusily prolomit obranu Wehrmachtu. Nacisté však blok pevně drželi. Neúspěchem skončil i pokus spojenců o vylodění ve Španělsku. O něco lepší byl provoz na Sicílii, kde se s pomocí místní mafie podařilo dosáhnout úspěchu. Od začátku druhé světové války uplynul již jedenáctý rok. Všechny země jsou extrémně vyčerpané a extrémně unavené. Globální ekonomika byla přetížená. A všichni chtěli souboj co nejdříve ukončit. Zvláště silně vyhublí Němci a Rusové. Stalin nabídl Hitlerovi mír za podmínek nulové varianty: návrat k předchozím hranicím a výměna zajatců - vše za všechny! Ale Fuhrer souhlasil pouze s příměřím, nechtěl se vzdát okupovaného území. V Německu se navíc už dokončovaly práce na vytvoření atomové bomby a už tam byly mezikontinentální rakety. Spojené státy zvažovaly použití atomové bomby. Ale zatímco v Evropě se báli zkazit. A shodili to v prosinci 1949 na Japonsko. Následky ničení byly hrozné. A podobný náznak v Německu byl pochopen. Führer oslovil národ a navrhl, aby se zvážila otázka důstojného světa. Pak si to ale rozmyslel... Přišel nový rok 1950. Sovětská vojska zahájila novou ofenzívu na frontě. Obrana Němců byla velmi těsná. A spojenci postupovali přes Itálii, kde došlo k vojenskému převratu, a odstranili Mussoliniho. Ale pyramidové německé tanky převyšovaly Patons a Challengery. Zvláště tvrdě se poddával americký Paton, který nedokázal prorazit pancíř německého tanku ani na blízko. A spojenci začali krvácet. Ano, a nezranitelné německé disky způsobily Spojeným státům a Británii obrovské škody. Německé letectví si prozatím udrželo kvalitativní převahu nad spojenci. Letní pokus o přistání v Normandii skončil neúspěchem. Pravda, koncem srpna, po jaderném bombardování, Japonsko kapitulovalo. Západ rozvázal ruce. Ale Spojené státy se neodvážily použít jaderné zbraně, takže je mohly krýt mezikontinentální balistické střely Třetí říše. Rudá armáda se blížila k Dněpru v centru, ale byla také zastavena. Síly obou stran byly vyčerpány na hranici možností... A nakonec 25. listopadu 1950 Truman nabídl Hitlerovi mír za paritních podmínek. To znamená, že Evropa zůstává s Třetí říší, s výjimkou Sicílie a toho, co zbylo z Itálie. Stalin usiluje o kompromis: hranice SSSR v roce 1939. To znamená, že se Němci trochu stahují zpět, vzdávají se území, ale získávají nějaké akvizice. Francie, Belgie, Holandsko a další podivné zůstávají pod německou kontrolou, ale dostávají určitou autonomii. Tedy vzniká něco jako Evropská unie. Třetí říše ukončuje genocidu Židů a Cikánů, ačkoli některá zákonná omezení jejich práv mohou zůstat. Obchodní vztahy se obnovují v plném rozsahu. Země se zavazují respektovat suverenitu ostatních. Reparace se nikomu neukládají. Vězni jsou vyměněni za všechny. Stalin a Hitler byli tak unavení, že takovou nabídku přijali. Spojené státy vyhrály více než ostatní, a tak se jim podařilo zahrnout do své sféry vlivu Čínu a Asii. A Británie spolu s Amerikou zabrala Afriku. Německo vážně vyčerpalo lidské zdroje. V ní Fuhrer oficiálně zavedl polygamii. SSSR zůstal bez územních akvizic přijatých ve třicátém devátém, čtyřicátém roce. A byl těžce vyčerpaný.
  
  
  CARNISH PANTHER ČÍSLO DVĚ
  ANOTACE
  Krásné válečnice dokázaly proměnit Pantera v mistrovské dílo stavby tanků. A teď Němci důkladně zpřísnili Rudou armádu.
  . KAPITOLA 1
  V září 1943 vstoupil do série pokročilejší Panther-2. Toto vozidlo mělo stejnou tloušťku pancíře a výzbroje jako Tiger-2, ale vážilo pouhých čtyřicet tun. V důsledku toho Mainsteinův protiútok zvítězil na síle a Němci byli schopni vrhnout Rudou armádu přes Dněpr.
  Válka se protahovala... V zimě se Fritz držel podél frontové linie a udržoval blokádu Leningradu. A na jaře knokautovali spojence z Itálie. V červnu 1944 také selhal pokus o ofenzívu a vylodění v Normandii. Jen spojenci jako zajatci ztratili více než 700 000 vojáků a důstojníků.
  V centru Rudé armády se 22. června 1944 nepodařilo postoupit.
  Rvačky byly brutální. Do bitev se zapojily i dívky.
  Panther-2 byl v čele téměř neproniknutelný, vynikající dělo a zároveň docela obratný, zvláště s novým motorem o výkonu devět set koní.
  Gerda bojovala v bikinách a používala holé prsty na nohou.
  Dívka mačkala knoflík holým podpatkem a zavrčela:
  - Budu nejmocnější!
  Pak vystřelila stisknutím tlačítka s lisem a Charlotte.
  Válečník zakřičel:
  - Tanková akrobacie!
  Christina vystřelila, jazykem zmáčkla tlačítko a zavrčela:
  - Pro krásné muže!
  Magda také mlátila, zasáhla nepřítele s pomocí holých prstů a zapištěla:
  - A pro ještě krásnější ženy!
  A dívky, střílející ze zbraní a zasahující čtyřiatřicítku, zpívaly:
  - Postarej se o ženy, Postarej se o ženy,
  Ženy pozor!
  Kluci pro peníze, pospěšte si!
  Zde je dívka, která ohromuje svým temperamentem a přesností.
  Kromě toho existují některé další nuance. Zejména místo FAA těchto nejúčinnějších střel Němci spoléhali na nejnovější a vysoce efektivní víceúčelové letouny TA-152. Toto vozidlo mělo vysokou rychlost, dobrou manévrovatelnost a silnou výzbroj s pancéřováním.
  Mohla by být stíhačkou, útočným letounem a frontovým bombardérem. Jeho rychlost byla 760 kilometrů za hodinu a šest vzduchových děl. Nejvýkonnější jednomístná stíhačka ve výzbroji a velmi obratná vrtule. Pro útočný letoun a frontový bombardér je jeho výkon prostě skvělý. A nyní se stroj ukázal jako velmi účinný a piloti na něm jsou v pohodě: Albina a Alvina. A jsou to krásné blondýnky prostě super.
  Albina vystřelila ze svého letadla pomocí holých prstů a zaštěbetala:
  - Jsem nejlepší!
  A sovětský jak padá a zanechává kouřící ocas.
  Zastřelen pomocí holých prstů a Alvina. Narazila do sovětského auta a tweetovala:
  - Za vlast slonů!
  A obě dívky se smějí. Mírně odhalený hrudník. Odhalí svá krásná prsa jako přezrálé jahody.
  Albina vystřelila pomocí šarlatové prsní bradavky a prorazila střechu nádrže, načež zapištěla:
  - Koneckonců z tajgy do britských moří!
  Alvina také udeřila sovětský tank rubínovou bradavkou a zaštěbetala:
  - Bosá dívka je nejsilnější!
  Proto není možné prolomit obranu. A spojenci byli poraženi. Výroba proudových letadel není rentabilní. Je dražší a spotřebuje více paliva a vyžaduje speciální školení pilotů a novou infrastrukturu.
  Je tedy lepší spolehnout se na pokročilejší šroubovací stroje. A TA-152 je velmi povedený design. A piloti jsou obecně hyper dívky!
  Němci dokázali odrazit sovětskou ofenzívu v centru a dokonce se sami probili až ke Smolensku.
  V bitvách se ukázal - "Panther" -2 stroj, který prakticky nemá obdoby. A nemůžete ji ovládat. A na podzim se objevil "Tiger" -3. Nový vůz o hmotnosti sedmdesát tun měl čelní pancíř 250 mm a 170 mm šikmé boky. A motor o výkonu 1200 koní.
  A "Tiger" -3 pro sovětská auta je prostě smrtící. Jeho 105milimetrový kanon s délkou hlavně 100EL demoluje sovětská vozidla z pěti kilometrů.
  Takový tank je samozřejmě pro sovětská děla příliš tvrdý. Dokonce i na IS-2.
  Němci už obklíčili Smolensk a došlo k ohrožení Moskvy.
  Přišla zima a sníh... Leningrad je stále v blokádě. Němci jsou v defenzivě a budují sílu. A připravit nové zbraně.
  Zejména diskotéky. Což může poskytnout úplnou vzdušnou nadvládu.
  Němci v zimě zahájili ofenzivu v Africe. Obsadili Gibraltar a začali postupovat na Maroko. Franco nechal německé jednotky projít po Fuhrerově ultimátu.
  Hitler očekával, že vezme černý kontinent a jeho zdroje. V lednu se Rudá armáda pokusila o postup ve středu. Ale Fritz na to byli připraveni. A sovětská vojska čelila tvrdohlavému odporu. Navíc nepřítel už měl lepší útočnou pušku než Rusové.
  V dubnu už Němci postupovali a udeřili jižním směrem.
  Podařilo se jim zaskočit Rudou armádu. A to pomocí nových tanků a silnějších letadel.
  Bojů se však účastnily i proudové bombardéry Arado. Jsou efektivní a rychlé. A je těžké se do nich dostat z protiletadlových děl a stíhačky je nestíhají.
  Podřezávací úder Němců pomohl znovu dobýt Donbas a obsadit levobřežní Ukrajinu. Nacisté dokonce okamžitě dosáhli Donu. Ale stále tam byli zastaveni.
  Došlo k útoku na Krym. Stalin byl v panice. Spojenci byli pasivní.
  Ano, a Japonsko odolávalo tvrdošíjněji a účinněji. A Američané nemohli vyčlenit další síly proti Třetí říši.
  Němci použili na podzim 1945 ještě hrozivější zbraň - diskety. Tyto létající talíře byly díky laminárnímu proudění prakticky nezranitelné ručními palnými zbraněmi. A mohli trupem sestřelovat letadla, ale sami neutrpěli ztráty.
  Diskotékám ve vzduchu se nedá odolat.
  Tady Grineta a Eva létají na talíři. Dívky jsou velmi krásné dívky v bikinách a blondýnky se štíhlým pasem.
  Grineta mačkala tlačítka joysticku holými prsty u nohou.
  A její poddajný laminární proud okamžitě sestřelil tucet sovětských letadel a zapískal:
  - Pro naše technologie!
  Eva také střílela holými prsty na nohou a znovu vypustila vražedný proud, přitiskla všechny a vycenila zuby a vydala:
  - Pro nejvyšší technologie v aerodynamice!
  A dívky na sebe mrkly.
  Tohle je křest ohněm...
  No, ve strategii nepřítel v tomto případě, Třetí říše, uplatnil určité know-how. A jeho jednotky se již blížily k Moskvě, i když narazily na obrannou linii Mozhaisk.
  Fritz již měl bezocasé bombardéry s proudovými motory. A nacisté agresivně shazovali bomby v obrovském množství. Teprve příchod zimy zastavil postup Fritz.
  Stalin, aby získal čas, nabídl Hitlerovi příměří na tři roky.
  Führer souhlasil, ale s výhradou návratu všech válečných zajatců do Německa a zaplacení reparací v ropě, zlatě a dalších surovinách.
  Stalin byl nucen souhlasit. A Hitler se rozhodl přijít Japonsku na pomoc. A obrátil své hordy na Západ.
  Především německé jednotky postupovaly v Africe. Rok 1946 přešel pod triumfy nových vítězství Třetí říše. Nejprve byl obsazen černý kontinent.
  Zde nejsou hlavním problémem nepřátelské jednotky, ale velké vzdálenosti, natažené komunikace, nedostatek silnic. A to je opravdu obrovský problém. Ale Němci to vyřešili.
  Dostali lehké samohybné dělo E-25. S hmotností dvacet sedm tun měl kanón 71 EL ráže 88 mm a čelní pancíř o sklonu 120 mm a po stranách 82 mm a motor o výkonu devět set koní. Takové bylo agresivní samohybné dělo.
  A přitom jeho jízdní projevy jsou výborné. A rychlost a ovladatelnost a nízká silueta a vynikající čelní pancíř a dělo, které prorazilo i tak dobře chráněný tank, jako je Churchill, z jednoho a půl kilometru.
  Afrika padla... A Němci také koncem září dobyli Blízký východ, Írán a Indii a vstoupili do Barmy.
  Británie byla pod drtivými údery německých letadel. V listopadu, právě v den osmého výročí pivního puče, nacisté vylodili jednotky v Británii. A to byl jejich zdrcující tah.
  Bitvy se zúčastnila celá divize SS s bosými dívkami. A to byly navzdory zimě jen v jedněch bikinách. A jejich holé, kulaté, růžové podpatky se mihly.
  Dívky běžely podél pobřeží. Házeli granáty holýma, dlátovýma nohama a zpívali:
  - Svatá válka bude naším vítězstvím,
  V okamžiku rozdrtíme lví říši ...
  Jsme orlí dívky s námi dětmi a dědečky,
  V případě potřeby přemůžeme potřebu jako štěně!
  Tyto dívky jsou tak krásné a téměř nahé. A jak takové dívky působí na představivost.
  A také létající talíře jsou vtlačeny do nebe. Grineta a Eva s laminárním proudem ničí nepřátelské pozice, rozbíjejí bunkry a krabičky a brousí zákopy železem.
  Grineta mačkala tlačítka holými prsty na nohou, strčila dovnitř britské vojáky a zaštěbetala:
  - Po skalách se plazí zlý bandita,
  Rozbijte ho napalmem!
  Eva také holými prsty na svých hbitých nohách stiskla spoušť a zapištěla:
  Nešetříte je
  Zabijte všechny bastardy...
  Jak rozdrtit štěnice domácí -
  Udeřit jako švábi!
  Tady je létající talíř řítící se rychlostí pěti zvuků a ani jedno protiletadlové dělo ho nedokáže sestřelit.
  Pilotky Albina a Alvina jsou samozřejmě také krásné blondýny, prostě super.
  Albina stiskla páku holými prsty u nohou a vypálila letecké granáty, čímž sestřelila tucet letadel najednou.
  Dívka zaštěbetala:
  - Sláva krásným dívkám!
  Alvina také použila holou patu a poté, co uvolnila dárky ničivé smrti a odřízla tucet aut, zakřičela:
  - A sláva hrdinkám!
  To jsou ty dívky v nich hoří tak nezničitelný plamen. Jsou úžasně krásné. A blondýnky. A štíhlé pasy a talíře tisku jsou jako čokoláda.
  To jsou ty dívky - jen válečníci nejvyšší extratřídy. A nikdo se jim nikdy nepostaví.
  Každý sestřelil více než tisíc letadel, za což dostali zvláštní ocenění: Hvězdu Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty!
  Británie samozřejmě nemohla takové armádě odolat. Během útoku na Londýn byla Gerda a její posádka na tanku Tiger-4. Tento vůz byl o pět tun lehčí, ale s motorem s plynovou turbínou o výkonu 1500 koní. A jejich tank byl téměř nezranitelný.
  A úhly sklonu brnění v něm byly ještě větší. A kvalita ochranných plechů vzrostla.
  Gerda vystřelila holými prsty, probodla anglickou houfnici a zapištěla:
  - Sláva vlasti slonů!
  Charlotte také zasáhla nepřítele svými velmi krásnými a sexy nohami a vykřikla:
  - Ano, jsme vlastí slonů!
  Christina si vzala a svlékla podprsenku. A odhalila šarlatové bradavky svých prsou a pohnula jimi.
  Poté její jahodová prsa stiskla tlačítko na joysticku a z kulometů pršely dary smrti.
  Dívka zaštěbetala:
  - Oh, Moska ví, že je silná,
  Zajme pěšce a střelce!
  Magda také bouchla a také pomocí rubínových bradavek své plné opálené hrudi zařvala:
  - Moje srdce, dobré dívčí srdce!
  A celá anglická baterie najednou vyletěla do vzduchu.
  Britové byli šokováni. Když Londýn kapituloval, vojáci padli na kolena a líbali holé, vyřezávané, studeně rudé nohy dívek.
  A vojáci, důstojníci a generálové si jazykem olizovali holé a oblé paty.
  Toto je vítězství Třetí říše. A Kanibal s velkým písmenem - Adolf Hitler dokázal to, co se nepodařilo Napoleonovi - defilovat Londýnem.
  Nyní musela Třetí říše a Japonsko porazit Spojené státy. A není to jednoduché.
  Amerika má obrovské zdroje a vysoce rozvinutou ekonomiku a je zde spousta sil. Populace je velká. Navíc odloučení od Třetí říše oceánem.
  Je těžké ji získat... Němci nyní mají kolosální zdroje a zázračné zbraně.
  První ranou je operace Icarus a dobytí Islandu. Toto území bylo využito Spojenými státy k bombardování Třetí říše. Nyní se USA svými auty nemohou dostat do Evropy.
  Hitlerovi se podařilo dobýt Island již v prosinci 1946. Američany zaskočil.
  Ale samozřejmě to ještě není vítězství.
  Nicméně Führer měl takové ambice... Chladnější než Čingischán a Napoleon.
  Němci rychle a zrychleným tempem, s využitím síly otroků, vybudovali flotilu. A bitevní lodě, letadlové lodě a mnoho ponorek. Ve stejné době bylo vytvořeno předmostí v Latinské Americe. Nejprve v Argentině s Perronem a poté v Brazílii, kde se vedení stále více orientovalo na Třetí říši.
  Japonci také začali porážet Spojené státy a chopili se iniciativy. Mají vynikající bojovníky a silné piloty.
  Ale Albina a Alvina si samozřejmě nejsou rovni. A tyto dívky na obloze jsou jako supertřídní orli.
  Albina sestřelila sedm amerických letadel holými prsty na nohou a zpívala:
  - Jsem velký válečník!
  Alvina také pomocí holých, opálených nohou srazila osm okřídlených ptáků vyrobených z duralu a zapištěla:
  - A jsem ještě větší válečník!
  A krásky vzaly a ukázaly své jazyky. A pojďme bojovat...
  Během léta 1947 se nacistům podařilo dobýt Grónsko a napadnout Kanadu.
  Alvina bojovala s nepřítelem na obloze a sestřelila dalších šest letadel, tentokrát s šarlatovou prsní bradavkou.
  A agresivně vrčel:
  - Nejsem na světě silnější,
  Všem ve světě bílé je jasné -
  Samozřejmě dva krát dva jsou čtyři
  Požeňme Ameriku k odpovědnosti!
  Albina také udeřila nepřítele rubínovou prsní bradavkou, odřízla nepřátelské letadlo a zapištěla:
  - Moje síla není omezena,
  Jsem skvělá holka a kráska...
  Pokud se chopím příčiny v bitvách,
  Takže s mocí navždy!
  Alvina se zachichotala a poznamenala:
  - A nesložený, nesložený -
  Jsou ti studené šortky!
  A dívky to vzaly a mrkly na sebe.
  Válka je na vzestupu. Mainsteinu v Kanadě se podařilo obsadit hlavní města: Toronto a Quebec. A dopadlo to opravdu skvěle.
  A tady bojuje Gerda se svou posádkou. Je to velmi krásná dívka.
  Není divu, že zajatí vojáci s takovou rozkoší líbají její bosé nohy, i když jsou zaprášené.
  Gerda to vzala a zazpívala, střílela a praštila do Shermana holými prsty u nohou:
  Všechno zvládnu, všechno zvládnu
  Pokud použiji nohu v bitvě!
  A bojovnice ukázala jazyk.
  Charlotte také vrazila do svého protivníka přítomného zabijáka, tentokrát s pomocí šarlatové prsní bradavky a zaštěbetala:
  - Za mé vynikající úspěchy!
  Christina střílela i na nepřítele, a to velmi trefně. Prošel nádrží a zakřičel:
  - Štěkám jako kočka
  Jak bude pes výt
  A gopher sežere kozu společně!
  Magda také mrkla na soupeřku. A s jahodovou bradavkou stiskla tlačítko na joysticku a zapištěla:
  - Atamané si myslí, že vyvolají války,
  A začnou rozdělovat kořist rovným dílem!
  Gerda vystřelila rubínovou prsní bradavkou a zapištěla:
  - Nemůžu se dívat na Playboy
  Potřebuji někoho zabít!
  To je tak agresivní a tvrdé. To jsou dívky... Koncem čtyřicátého sedmého roku byla Němci zajata téměř celá Kanada.
  A v novém roce 1948 se boje přesunuly na území Spojených států. To je to, co nacisté dostali do očí, i když ne kužely, ale trofeje.
  Na jaře osmačtyřicátého šel přes území Spojených států od severu postup vojsk Třetí říše. A v květnu nacisté spolu s Japonci obsadili Latinskou Ameriku a z jihu na metropoli zaútočili Mexiko. A to už byla velká věc.
  Hitler toužil po ovládnutí světa. A Truman chtěl jen přežít. Ale jeho šance ubývaly.
  Fuhrer byl v tomto případě v roli Avadona. No a co zbývalo USA. Místo "Pershing" se objevil "Paton". Tento tank měl o něco silnější dělo a silnější motor, ale to samozřejmě nemohlo přinést vítězství.
  Byly pokusy vytvořit silnější tanky. Němci udělali z Tigeru-4 hlavní stroj, který byl již ve všech ohledech dobrý. Jeho dělo probíjelo všechna americká vozidla na velkou vzdálenost a jeho čelo drželo zásahy téměř jakéhokoli děla. Pouze tank "Abraham" se 120mm dělem s dlouhou hlavní mohl způsobit alespoň nějaké poškození "Tiger" -4 a ještě více na palubě a blízko.
  Němci také získali pokročilejší útočnou pušku. A tento MP-64 byl prostě super. A rozdrtil Američany důkladně.
  Léto čtyřicátého osmého roku se pro Ameriku ukázalo jako obtížné... Koncem srpna se Němci přiblížili k Washingtonu a New Yorku.
  A začal útok na tato města.
  V srpnu začali nacisté útočit na New York. Bojů se účastnily létající talíře.
  Zde jeden z nich bojoval s Evou a Agátou. Dvě krásné dívky v bikinách řídily silné auto.
  Letěla kolem ní laminární tryska a byla nezranitelná ručními palnými zbraněmi. A samotné dívky využívaly při střelbě tepelné paprsky.
  Eva stiskla tlačítko joysticku holými prsty, chrlila tepelné paprsky, zažehla nepřátele jako plamen a cvrlikala:
  - Sláva Třetí říši!
  Agáta, střílející holými prsty, také z plných plic vrněla:
  - Ať vyhrajeme!
  Dívka je nesmírně bojovná a krásná. A jak mlátí nepřátele laserem.
  A tepelné paprsky roztaví další americký tank.
  A na souši Gerda zaútočí. Také bojovná dívka.
  A nyní je ona a její posádka již v samém středu. A střely se odrážejí od věže tanku. A samy dívky zasáhnou Yankees. A roztrhají celý mrak lidí a budou jednat se vší agresí. Válečníci jsou tak hraví a chrti, s holýma vytesanýma nohama.
  Dokonce i zpívají a vyceňují zuby. To jsou bojovné krásky Třetí říše. A střílejí dost dobře. A probodávají nepřátele jako jehly olejem skrz naskrz.
  New York už padl. USA kapitulují a jejich jednotky se vzdávají.
  Tím se obrátila další stránka historie. Zdá se, že je to vítězství... Ale po chvíli Hitler dobyl Latinskou Ameriku.
  A 20. dubna 1953 zahajuje válku s Japonskem a jeho koloniemi. Síly Třetí říše mají výhodu v technologii.
  A útočí silnými zbraněmi. Včetně nezranitelných létajících talířů.
  Albina a Alvina bojují v disco-letadle. Jsou to bojující dívky, ale říkají, co jiného. A holými prsty mačkají tlačítka joysticku.
  Zde jsou na ofenzívě hořící japonské jednotky.
  Tepelné paprsky létají jako koberec. A dívky se smějí samy sobě. A třást jejich ňadry s šarlatovými bradavkami.
  Albina dokonce zpívala:
  Nikdo nás nezastaví, nikdo nás neporazí!
  A nahým podpatkem mačkala tlačítka joysticku a zasáhla protivníky. Je to taková dívka, zrozená z vlčice.
  Alvina také mačká tlačítka joysticku holými prsty na nohou a kvílí:
  - Pro mou vesmírnou sílu zaženeme prezidenta JZD do hrobu!
  A mrkni na kamaráda!
  Ano, bojovníci jsou velmi hbití a rychlí jako blesk. Jsou v plamenech.
  Albina zamíří bosou nohou a vystřelí tepelný paprsek. Spaluje protivníky a skřípe:
  - Za moje velká vítězství!
  Ano, děvčata zde jsou z nejvyššího patra a třídy. Dokážou věci, které ostatní neumí. A rozdrtí Japonce zběsilou energií vlčat.
  Ale nejen Němci a další zahraniční armáda zabíjejí samuraje.
  Do války vstoupil i SSSR, kterému nyní velel Berija. Zde mimochodem dříve v březnu 1951 zemřel Stalin, rozrušený porážkou s Třetí říší. A Berija se dokázal chopit moci. A teď, i když se posílil, je v jednom týmu s Hitlerem.
  A společně zaútočí na samuraje.
  A posádka Elizabeth bojuje s Japonci v Primorye. Dívka je velmi bojovná a aktivní.
  Bojují samozřejmě naboso a v bikinách. A mlátit samuraje s nadšením.
  Ještě při zpěvu;
  A boj opět pokračuje
  A srdce je v hrudi úzkostné ...
  A Lenin je tak mladý
  A mladý říjen je před námi!
  A nyní Elizabeth vystřelí holými prsty z děla tanku T-54 na japonské auto a probodne ji k smrti.
  Pak zavrčela:
  - Sláva éře komunismu!
  Ekaterina také mlátila nepřítele holými prsty na nohou. Prorazila samurajský tank a agresivně poznamenala:
  - Není slavnější země, než je ta naše!
  Elena vystřelila na nepřítele a zavrčela:
  - Na Zemi bude éra komunismu!
  Euphrasia, také pomocí holých prstů, mlátila a cvrlikala:
  "Smrt zlému prezidentu-satanovi!"
  Zdejší válečníci musí být z nejvyšší a bojové třídy.
  A na obloze získávají účty Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová.
  Anastasia sestřelila japonskou stíhačku a zpívala:
  - A bosé dívky létají na obloze!
  Akulina, která odřízla samuraje pomocí holých nohou, zaštěbetala:
  - Skvělý prvek! Skvělý prvek!
  Válečníci si hrají se svaly tisku. Jsou v naprostém pořádku a jsou schopni vyhrát válku vtipně.
  Anastasia sestřelila další letadlo, vzala ho a zavrčela:
  - Dojde ke skvělému zajetí nepřátel a jejich porážce!
  Akulina s tím souhlasila a srazila nepřítele holými prsty na nohou:
  - Zařídíme úplnou cestu!
  Japonci byli pod tlakem...
  Zde se do bitvy zapojuje sovětský tank LP-10, na kterém bojují dívky z posádky Alenky.
  A bojují ve velkém autě se 130mm kanónem.
  Alenka střílí holými prsty a cvrliká:
  - To je sláva komunismu!
  Anyuta také zmlátila svého soupeře. Zasáhl nepřítele a zakňučel:
  - Ve jménu nových nápadů!
  A také se plácla do holé paty.
  Alla stiskla tlačítko joysticku s šarlatovou bradavkou. Udeřila samuraje a vykřikla:
  - Pro velikost země!
  Maria střílející na nepřítele zapískala:
  - Za jednotu Rusů na celém světě!
  A ke střelbě používala i jahodovou bradavku.
  A olympiáda zasáhne nepřítele. Rozbije spoustu bojovníků a cvrliká:
  - Pro Rusko, nejsvětější na světě!
  A také s holým podpatkem se poddá nepříteli.
  O dívkách je třeba říci, že jsou extrémně temperamentní. A mají kolosální houževnatost.
  Japonsko samozřejmě nemůže takovému tlaku odolat.
  Kromě toho Fritz také používal jaderné zbraně. Což se ukázalo jako totální šok.
  Válka skončila za šest měsíců.
  SSSR získal zpět své dříve ztracené země a Třetí říše dobyla samuraje a všechny jejich kolonie.
  A 1. května 1958 začala nová válka proti SSSR, který chtěl Hitler dobýt, poslední část světa osvobozená od okupace Třetí říší. Ale to je jiný příběh.
  . KAPITOLA 2
  A nacisté už proudí po Moskvě z různých stran.
  Poté Oleg Akulov a dívky znovu vstoupili do bitvy a pomohli Rusku, nebo spíše SSSR.
  Pak se k nim přidala bosá dívka Margarita. Také dospělá spisovatelka se výměnou za nesmrtelnost stala asi dvanáctiletou dívkou a plní poslání. Do hry se zapojila přes Hypernet Matrix.
  Válečníci z jednadvacátého století se opět potýkali s nacisty dvacátého.
  Ve fašistické hnědé říši je příliš mnoho vojáků. Plynou jako nekonečná řeka.
  Oleg Akulov, který sekal nacisty meči, pěchotu i tanky, zařval:
  - Nikdy se nevzdávej!
  A z chlapcovy bosé nohy vyletěl ostrý kotouč!
  Margarita drtila protivníky, vyceňovala zuby a zabručela:
  - Na světě je místo pro výkon!
  A jedovaté jehly se rozsypaly z holčiny bosé nohy a zasáhly nacisty a jejich letadla a tanky.
  Natasha také vražedně a zavyla házela nahými prsty:
  Nikdy nezapomeneme a nikdy neodpustíme.
  A její meče prošly fašisty ve mlýně.
  Zoya sekla nepřátele a zapištěla:
  - Pro novou objednávku!
  A z jejích bosých nohou se rozsypaly nové jehly. A co je v oku, co je v hrdle nacistických vojáků a letadel.
  Ano, bylo jasné, že válečníci byli vzrušení a zuřiví.
  Augustin, porážející bílé vojáky a tanky, zaskřípal:
  - Naše železná vůle!
  A z její bosé nohy letí nový, smrtící dárek. A padni takni a hnědí borci.
  Světlana seká na mlynáře, její meče jsou jako blesk.
  Nacisté padají jako snopy.
  Dívka hází jehly bosýma nohama a kvílí:
  - Pro matku Rusko vyhraje!
  Oleg Akulov postupuje proti nacistům. Terminátor chlapec seká hnědé vojáky.
  A přitom prsty na holých nohách chlapce vyhazují jehly s jedem, trhají kmeny a sestřelují letadla.
  Chlapec řve:
  - Sláva budoucímu Rusku!
  A v pohybu každému řeže hlavu a tlamu.
  Margarita také drtí protivníky.
  Její bosé nohy mávají. Nacisté umírají ve velkém. Válečník křičí:
  - Pro nové hranice!
  A pak ta dívka vezme a rozřízne ...
  Masa mrtvol fašistických vojáků.
  Ale Natasha je v útoku. Porazí nacisty spolu s tanky a zpívá:
  - Rusko je skvělé a zářivé,
  Jsem velmi zvláštní dívka!
  A z jejích bosých nohou létají kotouče. Kdo viděl hrdla nacistů. Ano, toto je dívka.
  Zoya je v útoku. Sekání hnědých vojáků oběma rukama. Plivnutí z trubice. A holými prsty u nohou hází smrtící jehly - sestřelují tanky a letadla.
  A přitom si zpívá:
  - Oh, kytku, pojďme,
  Oh, můj oblíbený odejde!
  Augustina, která kácí nacisty a vyhlazuje hnědé vojáky, ječí:
  - Celý chlupatý a v kůži zvířete,
  S kyjem přispěchal na pořádkovou policii!
  A holými prsty u nohou vystřelí na nepřítele, něco, co zabije slona a ještě víc tank.
  A pak zakřičet:
  - Vlci!
  Světlana v útoku. Řezy, sekání nacistů. Bosýma nohama na ně vrhá dárky smrti.
  Provozuje mlýn s meči.
  Rozdrtila spoustu bojovníků a kvílí:
  - Přichází velké vítězství!
  A dívka je opět v divokém pohybu.
  A její bosé nohy vystřelují smrtící jehly a ničí tanky a letadla.
  Oleg Akulov vyskočil. Chlapec se otočil v kotrmelci. Ve skoku rozsekal spoustu nacistů.
  Házal jehly holými prsty a zavrčel:
  - Buď slavný mou krásnou odvahou!
  A chlapec je opět v bitvě.
  Margarita přechází do útoku. Rozdrtí všechny nepřátele v řadě. Její meče jsou tvrdší než čepele větrných mlýnů. A holé prsty házejí dary smrti, hoří tanky a letadla.
  Dívka je v útoku. Vyhubí hnědé válečníky bez obřadu.
  A každou chvíli skáče a kroutí se!
  A létají z ní dary ničení.
  A sami nacisté padají mrtví. A hromadí se celé hromady mrtvol.
  Margarita křičí:
  - Jsem americký kovboj!
  A znovu její bosé nohy hodily jehlu.
  A pak ještě tucet jehel!
  Natasha v útoku je také velmi cool.
  A hází bosýma nohama a plive ze slámy.
  A křičí z plných plic:
  - Jsem jiskřivá smrt! Jediné, co musíte udělat, je zemřít!
  A opět krása v pohybu.
  Zoya zaútočí na blokádu nacistických mrtvol. A z jejích bosých nohou létají také bumerangy zkázy.
  A hnědí bojovníci stále padají a padají.
  Zoya křičí:
  - Bosá holka, vyhraješ!
  A z holé dívčiny paty letí tucet jehel. Které přímo do hrdla kopou nacistům.
  Padnou mrtví.
  Nebo spíše úplně mrtvý.
  Augustina v ofenzivě. Rozdrtí hnědé jednotky. Její meče nosí dvě ruce. A ona je tak velká bojovnice.
  Fašistickými jednotkami se prožene tornádo.
  Dívka s červenými vlasy řve:
  - Budoucnost je skrytá! Ale bude to vítězné!
  A v útoku kráska s ohnivými vlasy.
  Augustin řve v divoké extázi:
  - Bohové války všechno roztrhají!
  A válečník v útoku.
  A její bosé nohy vrhají spoustu ostrých, jedovatých jehel.
  Světlana v bitvě A tak jiskřivé a bojovné. Její holé nohy vyvrhují tolik smrtících věcí. Ne muž, ale smrt s blond vlasy.
  Ale pokud se to zlomí, nemůžete to zastavit.
  Světlana zpívá:
  - Život nebude med,
  Ten skok v kulatém tanci!
  Ať se sen splní -
  Krása promění člověka v otroka!
  A v pohybu bosé dívky je stále více vzteku.
  Oleg v ofenzivě vše zrychluje. Chlapec bije nacisty.
  Jeho bosé nohy hází ostré jehly - trhají tanky a letadla.
  Mladý válečník křičí:
  - Šílená říše všechny roztrhá na kusy!
  A chlapec je opět v pohybu.
  Margarita je ve své činnosti bouřlivá dívka. A mlátí nepřátele.
  Zde spustila holou nohu, hrášek s výbušninou. Ta vybuchne a najednou se vyhodí sto nacistů a deset tanků.
  Dívka křičí:
  - Vítězství k nám stejně přijde!
  A bude řídit mlýn s meči - sudy tanků létají různými směry.
  Natasha zrychlila své pohyby. Dívka kácí hnědé válečníky. A zatímco křičí:
  - Vítězství čeká na ruskou říši.
  A pojďme vyhubit nacisty zrychleným tempem.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to, že by zastavil a zpomalil, a tanky a letadla jedou z cesty.
  Zoya je v útoku. Zdá se, že její meče krájí maso a kovový salát. Dívka křičí z plných plic:
  - Naše spása je v platnosti!
  A holé prsty také hází takové jehly.
  A masa lidí s proraženými hrdly, povalujících se v hromadách mrtvol, stejně jako rozbitých tanků a sestřelených letadel.
  Augustine je bláznivá dívka. A všechny to rozdrtí, jako by to byl robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo ne sto nacistů. Všechno ale nabírá tempo. A válečník stále řve.
  - Jsem neporazitelný! Nejúžasnější na světě!
  A opět kráska v útoku.
  A z jejích holých prstů vylétá hrášek. A tři sta nacistů a tucet tanků byly roztrhány silným výbuchem.
  Augustin zpíval:
  - Neodvážíš se zmocnit se naší země!
  V ofenzivě je i Světlana. A nedává ani gram oddechu. Divoká Terminátorka.
  A podřeže nepřátele a vyhladí nacisty. A masa hnědých bojovníků už spadla do příkopu a podél silnic.
  Šestka zuřila. Svedl divoký boj.
  Oleg Akulov je zpět v akci. A postupuje a mává oběma meči. A terminátor řídí mlýn. Mrtví nacisté padají.
  Masa mrtvol. Celé hory krvavých těl.
  Chlapec generál si pamatuje divokou strategii. Kde se také mísili koně a lidé.
  Oleg Akulov kvílí:
  - Běda mysli!
  A peněz bude dost!
  A terminátor chlapec v novém hnutí. A jeho bosé nohy něco vezmou a hodí.
  Chlapecký génius zařval:
  - Mistrovská třída a firma "Adidas"!
  Opravdu skvělá show se ukázala jako skvělá. A kolik zabili nacistů. A největší počet největších zabil hnědé bojovníky.
  Margarita je také v boji. Drtí skořici a ocelové armády a řve:
  - Velký šokový pluk! Všichni vjíždíme do rakve!
  A její meče jsou rozsekány nacisty. Masa hnědých bojovníků se již zhroutila.
  Dívka zavrčela:
  - Jsem ještě chladnější než panteři! Dokažte, že každý je nejlepší!
  A z holé paty dívky vyletí jako hrášek se silnými výbušninami.
  A udeřit na nepřítele.
  A vezme a rozbije některé protivníky a tanky a dokonce i letadla.
  A Natasha má autoritu. A poráží soupeře a ona sama nikomu nedá sestup.
  Kolik nacistů už přerušilo.
  A její zuby jsou tak ostré. A oči jsou safírové. To je ta dívka - hlavní kat. Přestože má všechny své partnery - katy!
  Natasha křičí:
  - Jsem blázen! Budete mít trest!
  A zase ta dívka poseká spoustu nacistů meči.
  Zoya je v pohybu a vystříhala spoustu hnědých válečníků.
  A bosé nohy házejí jehly. Každá jehla zabije několik nacistů. Tyto dívky jsou opravdu krásné.
  Augustin postupuje a drtí protivníky. A přitom nezapomene křičet:
  - Nemůžete uniknout z rakve!
  A dívka si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ta zrzka je tak... Vlasy vlající ve větru jako proletářský prapor.
  A všechno doslova vychází ze vzteku.
  Světlana v pohybu Zde rozsekala spoustu lebek a tankových věží. Válečnice, která vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A pak plivne z brčka. Pak zavyl:
  - Budete mrtví!
  A opět z jejích bosých nohou létají smrtící jehly, které zasahují pěchotu i letadla.
  Oleg Akulov skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydává spoustu jehel, sráží tanky a zpívá:
  - Pojďme kempovat, otevřít si velký účet!
  Mladý válečník je na tom nejlépe.
  Je docela starý, ale vypadá jako dítě. Pouze velmi silný a svalnatý.
  Oleg Akulov zpíval:
  - Ať hra není podle pravidel - prolomíme fraeru!
  A znovu z jeho bosých nohou létaly smrtící a rozbíjející jehly.
  Margarita zpívala s potěšením:
  - Nic není nemožné! Věřím, že svoboda svítá!
  Dívka opět hodila smrtící kaskádu jehel na nacisty a jejich tanky, pokračovala:
  - Temnota zmizí! Ať kvetou růže!
  A jakmile bojovnice hází hrášek holými prsty, okamžitě vyletělo do vzduchu tisíc nácků. Ano, armáda hnědé, pekelné říše taje přímo před našima očima.
  Natasha v bitvě. Skáče jako kobra. Vybuchuje nepřátele. A tak mnoho nacistů umírá a letadla padají.
  Jejich dívka a meče, obilí na uhlí a oštěpy. A jehly.
  Zároveň také řve:
  - Věřím, že vítězství přijde!
  A slávu Rusů najde!
  Holé prsty házejí nové jehly a bijí protivníky.
  Zoya v divokém pohybu. Útočí na nacisty. Rozbije je na malé kousky.
  Žena bojovnice hází jehly holými prsty. Proniká přes protivníky a jak řvát:
  Naše úplné vítězství je na dosah!
  A provádí divoký mlýn s meči a vymetá tanky. Tohle je vážně holka jako holka!
  Augustinova kobra ale přešla do útoku. Tato žena je noční můrou pro všechny noční můry.
  A když to řeže, znamená to, že to řeže.
  Poté zrzka vezme a zazpívá:
  - Otevřu všechny lebky! Jsem velký sen!
  A nyní jsou její meče v akci a prořezávají maso a kov.
  Světlana jde také do útoku. Ta holka nemá brzdy. Jakmile se rozsekají, masa mrtvol je poseta odpadky a padají letadla a tanky.
  Blonďatý terminátor řve:
  - Jak to bude dobré! Jak dobré to bude - já to vím!
  A teď z ní letí zabijácký hrášek.
  Oleg opět stovka nacistů, nesoucích meteor, odříznuta. A sebere bombu a hodí ji.
  Malá velikost, ale smrtící...
  Jak rozbít na malé kousky.
  Chlapec terminátor zavyl:
  - Bouřlivé mládí hrozných strojů!
  Margarita to udělá znovu v bitvě.
  A pokácet spoustu hnědých bojovníků. A ořezává velké mezery.
  Dívka křičí:
  - Lambada je náš tanec na písku!
  A udeřit s novým elánem.
  Natasha v útoku je ještě zuřivější. Tedy mlácení nacistů. Není pro ně moc dobré takovým dívkám vzdorovat.
  Natasha to vzala a zazpívala:
  - Běh na místě je společným usmiřovatelem!
  A bojovnice vtrhla do protivníků takovou kaskádou úderů.
  A bude házet disky bosýma nohama.
  Zde řídila mlýn. Masa hlav hnědé armády se odvalila a tanky hořely.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takovou žlutou armádu.
  Zoya je v pohybu a drtí všechny bez výjimky. A její meče jsou jako nůžky smrti.
  Dívka je prostě krásná. A její bosé nohy házejí velmi jedovaté jehly.
  Porazit soupeře. Probodávají jim hrdla a vyrábějí rakve, nutí explodovat tanky a letadla.
  Zoya to vzala a zapištěla:
  - Pokud v kohoutku není voda...
  Natasha radostně vykřikla:
  Takže je to vaše chyba!
  A holými prsty hází něco, co důkladně zabíjí. Tohle je opravdu dívka dívek.
  A z jejích holých nohou, jak bude čepel létat. A zasáhne spoustu bojovníků a odřízne věže od tanků.
  Augustin na cestách. Rychlý a jedinečný ve své kráse.
  Jaké má světlé vlasy. Jako vlající proletářský prapor. Tato dívka je opravdová liška.
  A seká protivníky - jako by se narodila s meči v rukou.
  Zrzka, zatracený parchant!
  Augustin to vzal a zasyčel:
  - Býčí hlava bude - nezblázněte se bojovníci!
  A tady zase rozdrtila spoustu borců.
  Oleg Akulov zabručel:
  - Co potřebuješ! Tady je ta dívka!
  Margarita, která házela dýkou bosou nohou a ulomila věž tanku, potvrdila:
  - Velká a cool holka!
  Augustin s tím ochotně souhlasil:
  - Jsem válečník, který každého kousne!
  A opět s holými prsty spustí vražednou.
  Světlana v bitvě není horší než soupeři. Ne holka, ale skončit s takovou čarodějnicí v plamenech.
  A křičí:
  - Jaká modrá obloha!
  Augustine, která vypustila čepel bosou nohou a odřízla věž tanku, potvrdila:
  - Nejsme zastánci loupeže!
  Světlana, která sekala nepřátele a sestřelovala letadla, cvrlikala:
  - Hlupák nepotřebuje nůž ....
  Zoya pištěla a házela jehly holýma, opálenýma nohama:
  - Budeš mu lhát ze tří krabic!
  Natasha, porážející nacisty, dodala:
  - A dělej s ním za penny!
  A válečníci vezmou a skočí. Jsou tak krvaví a cool. Obecně mají hodně vzrušení.
  Oleg Akulov vypadá v bitvě velmi stylově.
  Margarita zpívala:
  - Rána je silná a ten chlap má zájem...
  Geniální chlapec a generál spustili holým, dětským chodidlem něco jako vrtuli vrtulníku. Odřízl nacistům a tankům několik set hlav a zapískal:
  - Docela sportovní!
  A oba - chlapec a dívka v plném prolamování.
  Oleg sekal hnědé vojáky a zavrčel:
  - A bude to pro nás velké vítězství!
  Margarita v odpověď zasyčela:
  - Zabijeme všechny - bosýma nohama!
  Ta dívka je skutečně tak aktivní terminátor.
  Natasha zpívala v ofenzivě:
  - Svatá válka!
  A válečník vypustil ostrý diskový bumerang. Létal obloukem, posekal spoustu nacistů a tankových věží.
  Zoya dodala a pokračovala ve vyhlazování:
  - Bude to naše vítězství!
  A z jejích bosých nohou létaly nové jehličky. A zasáhli spoustu stíhaček a letadel.
  Blonďatá dívka řekla:
  - Dát soupeři mat!
  A ukázala svůj jazyk.
  Augustina mávala nohama a házela ostrohranné hákové kříže a zabručela:
  - Imperiální vlajka vpřed!
  Světlana ochotně potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinům!
  A dívky jednohlasně křičely a drtily nacisty:
  - Nikdo nás nezastaví!
  A teď od bosých nohou válečníků letí disk. Trhá se maso a bourají se tankové věže.
  A znovu křičet:
  - Nikdo nás nemůže porazit!
  Natasha vyletěla do vzduchu. Roztrhal protivníky a okřídlené supy a vydal:
  - Jsme vlci, smažte nepřítele!
  A z jejích holých prstů vyletí velmi smrtící disk.
  Dívka se dokonce kroutí v extázi.
  A pak zamumlal:
  - Naše paty milují oheň!
  Ano, dívky jsou opravdu sexy.
  Oleg Akulov o kloktání:
  - Oh, brzy, poskytuje bezpečnost!
  A mrkl na válečníky. V odpověď se smějí a vyceňují zuby.
  Natasha porazila nacisty a zakřičela:
  - V našem světě není radost, bez boje!
  Chlapec odpověděl:
  "Někdy taky není legrace bojovat!"
  Natasha souhlasila:
  - Pokud není síla, pak ano ...
  Ale my bojovníci jsme vždy zdraví!
  Dívka házela jehly na nepřítele holými prsty, vyhodila do vzduchu množství tanků a zpívala:
  - Voják je vždy zdravý,
  A připraven k akci!
  Poté Natasha znovu porazila nepřátele a zničila věže tanků.
  Zoya je velmi rychlé dítě. Zde spustila na nacisty celý sud. A vytrhl několik tisíc z jednoho výbuchu.
  Pak vykřikla:
  - Nepřestávejte, naše paty se třpytí!
  A dívka v bojové krajce!
  Augustin v bitvě také není slabý. Tedy mlácení nacistů. Jako by se ze svazku řetězů klepalo.
  A sekání protivníků - zpívá:
  - Pozor, bude to užitečné
  Na podzim bude koláč!
  Rudovlasý čert orá v boji opravdu jako čert v tabatěrce.
  A takhle Světlana bojuje. A nacisté to od ní dostávají.
  A když se trefí, trefí se.
  Z ní vylétají krvavé cákance.
  Světlana si drsně všimla, když z její bosé nohy vylétly kovové cákance, které roztavily lebky a věže tanků:
  - Sláva Rusku, velmi dokonce sláva!
  Tanky spěchají vpřed...
  Divize v červených košilích -
  Zdravím ruský lid!
  Zde se dívky chopily nacistů. Jsou tedy řezány a drceny. Ne válečníci, ale opravdu panteři, kteří přetrhli řetěz.
  Oleg je v bitvě a útočí na nacisty. Bez soucitu je bije, prořezává tanky a ječí:
  Jsme jako býci!
  Margarita, která rozdrtila hnědou armádu a prořízla se skrz tanky, zvedla:
  Jsme jako býci!
  Natasha to vzala a zavyla, přičemž porážela hnědé stíhačky spolu s tanky:
  - Lhaní se vymyká z rukou!
  Zoya roztrhala nacisty na kusy a zapištěla:
  - Ne, ne z ruky!
  A také to vezme a pustí hvězdičku bosou nohou a skoncuje s mnoha fašisty.
  Natasha si to vzala a vypískla:
  - Naše televize je zapnutá!
  A z její holé nohy letí zabijácký svazek jehel.
  Zoya, která také ničila nacisty a jejich tanky, zapištěla:
  - Naše přátelství je monolit!
  A zase takový hod, že se kruhy rozmazávají do všech stran. Toto je dívka - čisté vyhlazování protivníků.
  Dívka s holými prsty na nohou vezme a vypustí tři bumerangy. A mrtvol z toho bylo ještě víc.
  Poté kráska vydá:
  - Nedáme nepříteli milost! Bude tam mrtvola!
  A znovu ta smrtící věc odlétá z holé paty.
  Augustin také zcela logicky poznamenal:
  - Jen ne jedna mrtvola, ale mnoho!
  Poté to dívka vzala a bosá procházela krvavými loužemi. A zabila spoustu nacistů.
  A jak to řve:
  - Masová vražda!
  A teď bude mlátit hlavou do nacistického generála. Rozbij mu lebku a rozdej:
  - Banzai! Půjdeš do nebe!
  Světlana je v ofenzivě velmi zuřivá, zejména sráží tanky, skřípe:
  - Nebudeš ušetřen!
  A tucet jehel odlétá z jejích holých prstů. Když prorazí všechny, letadla se zhroutí. A dokonce i válečník se snaží trhat a zabíjet.
  Oleg Akulov kvílí:
  - Slavné kladivo!
  A kluk navíc hází bosou nohou takovou cool hvězdu v podobě hákového kříže. Složitý hybrid.
  A masa nacistů se zhroutila.
  Oleg zařval:
  - Banzai!
  A chlapec je opět v divokém útoku. Ne, jen to vře silou a sopky bublají!
  Markéta na cestách. Každému to potrhá břicho.
  Dívka s nohou vyhodí padesát jehel najednou. A masu zabili nejrůznější nepřátelé, vyřadili jak tanky, tak letadla.
  Margarita zpívala z hlediska veselosti:
  - Jedna, dvě! Smutek není problém!
  Nikdy byste se neměli nechat odradit!
  Udržujte nos a ocas výše pomocí trubky.
  Vězte, že opravdový přítel je vždy s vámi!
  To je tak agresivní společnost. Dívka mlátí a křičí:
  "Z Dračího prezidenta se stane mrtvola!"
  Natasha v bitvě je jen jakýsi terminátor. A bublající řev:
  - Banzai! Získejte to rychle!
  A z její bosé nohy odletěl granát. A nacisté jsou jako přibití. A rozbije spoustu mastodontů a okřídlených pekelných strojů.
  Tady je válečník! Všem válečníkům - válečníkovi!
  Zoya je také v útoku. Taková zuřivá svině.
  A vzala to a zabublala:
  - Náš otec je sám Bílý Bůh!
  A řeže na nacisty trojitý mlýn!
  A Augustin zařval:
  - A můj Bůh je černý!
  Zrzka je skutečně ztělesněním klamu a podlosti. Pro nepřátele, samozřejmě. A pro přátele je to miláček.
  A jak s holými prsty bude brát a házet. A spousta hromad válečníků hnědého impéria, stejně jako jejich tanky a letadla.
  Zrzka vykřikla:
  - Rusko a černý bůh jsou za námi!
  Válečník s velmi vysokým bojovým potenciálem. Ne, do toho je lepší se nemíchat. Jak se odtrhávají věže tanků a křídla fašistických letadel.
  Augustin zasyčel:
  - Rozdrtíme všechny zrádce na prach!
  A mrkne na své partnery. Ano, tahle ohnivá dívka není zrovna něco, co dokáže dát pokoj. Pokud mír není smrtící!
  Světlana rozdrtila nepřátele a vydala:
  - Zameteme vás ve frontě!
  Augustin potvrdil:
  - Zabijeme všechny!
  A z jejích holých dívčích půvabných nohou opět létá dar totální záhuby! A tolik tanků a letadel najednou explodovalo na malé třísky.
  Oleg v odpovědi zpíval:
  - Bude kompletní banzai!
  Augustine, která trhala nacisty holýma rukama, sekala je meči a házela jehly holými prsty, ničila najednou tanky a letadla, vydala:
  - Krátce řečeno! Krátce řečeno!
  Natasha, která zničila hnědé válečníky, zapištěla:
  - Zkrátka - banzai!
  A řežme protivníky divokou hořkostí.
  Oleg Akulov, porážející protivníky, vydal:
  - Tento gambit není čínský,
  A debut, věřte mi, je thajský!
  A znovu vyletěl z chlapcovy bosé nohy ostrý kotouč na řezání kovů. Odřízl jak věže tanků, tak ocasní plochy letounu.
  Margarita, porážející válečníky hnědé říše a brnění tanků, zpívala:
  - A koho najdeme v bitvě?
  A koho najdeme v bitvě...
  Nedělejme si z toho legraci...
  Pojďme to roztrhat!
  Pojďme to roztrhat!
  Tehdy s nacisty odvedli dobrou práci... A Sovětské Rusko porazilo hnědé impérium během útoku na Moskvu.
  Válka ještě neskončila, ale SSSR už měl šanci porazit samotné nacisty. Takže šestka opět musela přerušit provádění své super a cool mise.
  DOBRODRUŽSTVÍ CIRKUSTU OLEGHKA
  Po krymské letní silnici se procházela malá cirkusová skupina. Jako první šel asi dvanáctiletý bosý světlovlasý chlapec. Hubené, ale šlachovité dítě v šortkách a chodilo v horku s nahým trupem. Žebra trčela, ale žíly byly jako drát, pod téměř černou opálením kůže.
  Následovala ho dívka. Světle hnědé vlasy hořely na slunci jako přezrálá pšenice. Dívčino obočí je také světlé a její obličej od prachu a silného spálení sluncem je snědý jako obličej cikánky. Ale rysy obličeje jsou velmi krásné, jen mírně špičaté kvůli hubenosti. Dívka je štíhlé postavy, v lehkých bavlněných šatech nad kolena. A také naboso, i když těm, kteří jsou bez bot, nebudete závidět, pokud jdou po kamenité cestě Krymu. Nejen, že kameny jsou ostré, ale také horké na letním slunci.
  Dívky a chlapec jsou ale v horku a mrazu zvyklí na boso a jejich bronzové nohy a mozolnaté podrážky si na podobné drobnosti nevšímají.
  Za nimi poletuje roztomilé stvoření. Bílé, ale s hnědými pruhy. Roztomilé albínské tygří mládě. Taky vyhublá, strašně hladová, chytající motýly na cestách a vrnící.
  Za dívčinými rameny je hurdiska v rukou některých doplňků. Naložil trochu a chlapec. Chodili od časného rána. Chlapec šlápl na střep láhve. A ucítil píchnutí přes mozol, kulhal. A tak jsou holé podrážky sraženy a mozoly svědí od ostrých, horkých kamenů.
  Dívka se usmála a řekla:
  - Dávej pozor, Olezhko! Občas se na silnicích dějí překvapení!
  Chlapec vztekle zavrčel:
  - Ano, nic hrozného, dokonce ani krev! Ale čím budeme krmit Fimbo!
  Dívka se zhluboka nadechla a řekla:
  - Ano, tygřík prošel! Potřebuje maso! Na zbytcích dlouho nevydrží!
  Chlapec odpověděl s úsměvem:
  - Je tu spousta dach s bohatými lidmi. Možná budeme pít maso. A ty, Natasho, jsi také zhubla ...
  Dívka se otřásla a poznamenala:
  - A mně to vyhovuje! Agilita se ještě zvýšila!
  A dívka vyskočila a zatočila se na palci u nohy. Oležka obdivně hvízdla a tygřík zavrčel.
  Vzpomínky na sen se míhaly, vzpomínky falešné, ale tak podobné těm skutečným.
  Před pár lety byli ve stejné cirkusové skupině, která kontaktovala Vůli lidu a byla poražena. Zúčastnila se i Natasha, která podle pověstí generála dokonce praštila. A teď se toulala po Rusku bosá a neklidná. V zimě se přesunuli do Iránu, Iráku, kde pádlovali po strmých svazích a podávali výkony. V létě jsme jeli do Ruska. Natashka uměla několik jazyků, včetně perštiny, a učila Olega Akulova.
  Je dokonce legrační chodit po Íránu v závoji, ale s bosýma nohama. Rozdrtili představení a naposledy měli Fimbo. Také uprchlík z nějaké skupiny. Šelma vzácné krásy, ale strašně žravá. Zásoby k němu rychle šly, i když tygří mláďata nasbírala spoustu lidí. Ale v posledních dnech přišla pro skupinu temná vlna. Krásná dívka, chlapec a albínské tygří mládě z nějakého důvodu nedostali žádné peníze. A hladověli. A nejhorší ze všeho bylo, že hlad snášeli malí predátoři.
  Triumvirát se posadil na rozcestí. Olesya mezi chlapce rozdělila dvě malé brambory a všechen chléb dala tygřici. Snědl to hltavě a požádal o další. Škoda, že tak kňučí... Jako štěně. A jaká hubená.
  Natasha odhodlaně vstala a plácla se do holých, zaprášených a mozolnatých podrážek:
  - Šel! Pojďme bavit pány!
  Už první dača je potkala nepřátelsky. Domovník ji odmítl pustit dovnitř a označil Natašu za prostitutku.
  Podruhé to bylo lepší. Vstup mi dovolila pětatřicetiletá paní. Oleg se převlékl do ošuntělých punčocháčů a obratně cválal. Natasha to zkusila. Její dívčí postava gymnastky je velmi šikovná. Fimbo věděl málo, ale také proskočil obruč, kterou Natashka držela holými prsty, se ztvrdlými podrážkami, ale neztrácející půvab. Paní byla velmi potěšena a zeptala se Olega:
  - Jsi dobrý klaun!
  Chlapec naštvaně odpověděl:
  - Nejsem klaun, ale akrobat a tak trochu žonglér!
  Paní se zeptala:
  - Spal to!
  Oleg Akulov začal s radostí házet věci do koše, používal nejen ruce, ale odhazoval už tak ošuntělé Čechy a holé, opálené dětské nohy. Včetně pera a hřebenu ležícího na stole.
  Paní se spokojeně usmála a zeptala se:
  - A tato žena je vaše matka?
  Oleg zavrtěl hlavou.
  - Ne, můj parťáku!
  Paní přikývla.
  - Ano, je příliš mladá... Máte rodiče?
  Chlapec tiše povzdechl.
  - Neznám své rodiče!
  Paní si smutně povzdechla a odpověděla:
  - Sirotek! No a boty mám ještě ze staré panny! Přineste je!
  Lokaj, reptající, odešel. Natasha se spokojeně usmála. Pak přišel sluha. Boty byly již opotřebované a s rozbitou kůží.
  Paní zamumlala:
  - Sám jsem v dluhu a bohužel nemohu dát víc!
  Natashka vzala botu a zdrženlivě poděkovala paní. Potom chatu opustili. Dívka rozhořčeně zamumlala:
  - Za takového obchodníka s harampádím nedá víc než nikl. Páni, světojedi a lakomci! A kolik času to trvalo!
  Oleg Akulov poznamenal:
  Byl to dlouhý den, dáme si víc!
  U další dachy ještě méně štěstí. Byli přijati, ale po představení dostali jen talířek se zbytky ze stolu. Tygří mládě je však spolklo zaživa. Alespoň takový je zisk.
  Jenže na čtvrté dači praskla chlapci česká čepice a musel dál vystupovat bos, z uniformy. A dali mi jen desetník.
  Na páté dači jim to nebylo dovoleno. Na šestém bylo několik dětí, které obklopily tygří mládě a začaly do něj strkat koláče. Ošetřili také Olezhku. Hladový chlapec s chutí snědl smetanu s čokoládou. Ale museli pracovat. Děti se dlouho nechtěly pustit. Na představení se podíval i barin. Obzvláště se mu líbilo vystoupení gymnastky Natashky. Požádal mě, abych to několikrát zopakoval. Poté dívku pohostil také dortem. Trvalo to dlouho a slunce už zapadalo. A zaplatili jen dvě hřivny.
  Nakonec pán položil tlapu Nataši na holou nohu a zavrčel:
  - Svým vzhledem můžete vydělat velké peníze jiným způsobem!
  Natasha se stáhla:
  - Nikdy! Nepůjdu do panelu!
  Barman se usmál a poznamenal:
  - Pro cirkusovou dívku je obtížnější najít výnosného ženicha než pro dámu snadné ctnosti.
  Bosá Natasha vtipně poznamenala:
  - Ale láska je jednodušší!
  Ale dvacet kopejek jsou taky peníze. Už si za ně můžete koupit láhev vodky. Tygřici každopádně dali kus masa. Natasha prodala boty za sedm kopejek. Měli dost jídla.
  Už se stmívá a ty nechodíš kolem dač. Krásná dívka Natasha rezolutně řekla Olegovi:
  - Půjdeme do ubytovny?
  Chlapec sebevědomě přikývl.
  - Nepůjdu! Smrdí to tam!
  Bosá a štíhlá Natasha souhlasila:
  - A opilí vagabundi se na mě budou lepit. Najdeme si místo v jeskyni a před spaním si zaplaveme.
  Chlapec přikývl. Koupali se v pouštním bazénu. Voda byla teplá a slaná. Oleg Akulov obdivoval postavu Nataši, velmi svalnatou a štíhlou. Její tělo se nezdálo vůbec hubené, ale bylo velmi harmonické. Opálená, gymnastka. Jak aktivně hrabe rukama a nohama. Jako panter na lovu.
  Oleg si vzpomněl na práci o Mauglím. Byla tam veselá historka o chlapci, který byl vychován mezi vlky. Něco podobného jako oni. Bloudíš, ale jsi svobodný, tolik toho vidíš. Stejné dače jsou luxusní, některé s fontánami a sochami. Moc krásná. Zejména v létě na Krymu. Celkově vzato, léto je skvělý čas. V zimě je to horší. I v Íránu a Iráku je v noci zima. Často se pohybují v noci, aby se zahřáli, spí pod širým nebem.
  Když se chlapec a dívka dostatečně vykoupali, usnuli. Jsou mladí, zdraví, vycvičení. Spí jako divoká zvířata: tvrdě, nevěnují pozornost tvrdému povrchu. A co teprve, když zdravé tělo peřinky nepotřebuje. A je velmi dobré spát na čerstvém vzduchu.
  Ale na rozdíl od zvířat lidé vidí sny... Oleg snil o tom, jak se stal kajutníkem na pirátské lodi a bojoval. Se šavlí útočí na anglické vojáky v uniformách. Sekání a drcení nepřátel. Zde chlapec udeří bosou nohou do slabin. Vyskočí a rozdrtí Brity. Útěk mezi nepřáteli. Padají, řežou a lámou se. A chlapec zvedne druhou šavli. Vede mlýn, a to velmi mistrně. Ten kluk je moc chytrý...
  Jeho holá, kulatá, tuhá pata by zasáhla bradu námořního důstojníka. A ten s vyraženými zuby a divokým křikem letí přes palubu.
  Pak chlapec v šortkách, jehož vykachličkované svaly se míhají jako mořská vlna v bouři, provozuje větrný mlýn s meči a najednou řeže hlavy.
  Válí se na dubové palubě a krásné, štíhlé dívky je pohazují holýma, svůdnýma a uhrančivýma nohama.
  Ale sny jsou mlhavé a pamatujete si z nich jen společné rysy.
  Další den musíte znovu na chatu. Navíc budou zabiti a tygří mládě by mělo být nakrmeno.
  Dívka se snažila vypadat vesele a usmála se. Je velmi krásná a dveře hlídače se jí ochotně otevřely. Tady ale sloužili mnohem hůř. V první dači pánové ochotně sledovali jejich pantomimu. Ten pán obzvláště rád pozoroval mihotání Natašiných nahých, svalnatých, opálených nohou s růžovou podrážkou a ladnou křivkou kulatého podpatku. Tady ale podávali jen zbytky ze stolu, kterými se tygřice krmilo.
  Dlouho ji drželi v druhé dači, pán dokonce dívku pohladil po svůdné olivové nožce. Paní pohostila Olezhku dortem. Dali mi desetník. Další dvě dače byly prázdné - pánové nepřijeli.
  Agresivní s krásným, silným tělem a bujnými blond vlasy, Natashka zmateně poznamenala:
  - Ano... Tady nemůžete vydělat jmění!
  Olezhka naštvaně zamumlala:
  - Je lepší pátrat po loupeži! Výdělečnější!
  Natasha v odpověď vzhlédla a zazpívala:
  - Jaká modrá obloha. Nejsme zastánci loupeže!
  Lakomec nepotřebuje nůž - ukážete mu měděný groš a uděláte si s ním, co se vám zlíbí!
  Další dacha se vyznačovala obrovskou velikostí a úžasným luxusem. Fontány byly pozlacené a tryskaly vysoko k nebi. U vchodu stáli luxusně oblečení lokajové. Natasha, která předváděla své odhalené podpatky a opálená kolena v potrhaných krátkých šatech, byla dokonce v rozpacích za svůj upřímně tulákovský vzhled.
  Starší lokaj křičel:
  - Nedáváme chudým!
  Dívka odpověděla:
  - Jsme cirkus! Pojďme rozptýlit smutek!
  Natashka hvízdla a zvedla nahou, svalnatou nohu. Bílé tygří mládě přeskočilo a ve vzduchu se směšně smálo. Olezhka postavila obruč a Fimbo do ní vklouzl a znovu ji otočil dnem vzhůru.
  Vrchní lokaj pískal a zamumlal:
  - Není špatné! Můžete projít!
  Chlapec a dívka vstoupili do brány. Přiběhlo i mládě bílého tygra. Pán pevniny se ve svém luxusním paláci venkovského typu jen nudil. Urozený šlechtic seděl v altánku před luxusním stolem a žvýkal tučné maso a zapíjel se drahým vínem ze zlatého poháru. Vedle něj seděla mladá krásná žena v šatech zdobených drahokamy. Na verandě vyskočila asi sedmiletá dívka v elegantních šatech a velmi podobná mistrově ženě, jen měla světlejší vlasy.
  Mistr zíral na Natashu. Je přesným opakem manželky. Blondýna vs. bruneta, štíhlá, svalnatá, štíhlá postava vs. plnost. Tmavá čokoládová kůže proti aristokratické bledosti. Urozený šlechtic samozřejmě dychtivě zkoumal dívku, její bosé nohy, vysoká prsa, hubený pas. Ano, pomyslel si mistr, moje žena ztloustla. A tohle... jaká postava - jen socha starověké válečnické bohyně Athény.
  Natasha a Oleg začali hrát čísla. Natasha tančila v jedné kombinaci, která se mužům tak líbila. Oleg Akulov se nyní předvedl v punčocháčích a lesklém tričku. Barefoot byl ještě jaksi obratnější než u Čechů. Chlapec se točil, dělal kotrmelce, skákal. Natashka ho zvedla na nataženou ruku. Mládě bílého tygra proskočilo obručemi, rukama a nohama, prošlo nůžkami.
  Natasha také zahrála melodii na malé hurdisce. Chlapec žongloval. Pak dívka žonglovala a pak byli spolu. A nejen rukama, ale i holýma, velmi hbitýma nohama, houževnatými prsty jako opice. Bylo vidět, jak se pán hltavě dívá na dívčiny bosé nohy a ztěžka oddechuje, jako by měl konzum.
  Cirkusáci byli agilní, hodně se točili. Natasha dokonce předvedla dvojité salto a šli spolu po rukou. Pak tygřík znovu proskočil obručemi, které Natashka držela holými prsty.
  Během představení se dívka točila a co chvíli křičela obdivem. Barin a jeho žena zdrženlivě tleskali. Ale bylo vidět, že jsou šťastní.
  Na konci zazpívali chlapec a dívka a jejich hlasy jsou nádherné, plně znějící. Poté Natashka natáhla klobouk, aby vybrala peníze. Byla tak krásná, sotva ji zakryla ta kombinace. Velitel pevniny se zazubil a poznamenal:
  - Sám jsem byl kdysi žebrákem, ale ze šlechtického rodu. A podařilo se mu stát se milionářem a koupit si knížecí titul. Co může jednoho dne a zbohatnete!
  Natasha odpověděla s úsměvem:
  - Děkuji, Vaše Excelence!
  Barin suše poznamenal:
  - Ale marnotratník, nezíská bohatství! Proto vám navrhuji, abyste mi prodal vaše malé zvířátko.
  Natasha se důrazně usmála a řekla:
  - Fimbo je náš přítel, není na prodej!
  Mistr se rozzlobeně usmál a poznamenal:
  - To se obvykle říká, když chtějí prorazit vysokou cenu! Ale nemůžeš mě oklamat! Vím kolik! Nabízím chervonets, a ne půl tuctu víc!
  Natasha zavrtěla hlavou.
  - Promiňte, pane, ale tento přítel není na prodej! Ne za žádné peníze!
  Princ vztekle zavrčel:
  - Ano, měl bys být rád, že tě zbavuji takového břemene. Tygr potřebuje ke krmení jmění. A až vyroste... Myslíte si, že vám bude dovoleno se toulat po městě s velkým a nebezpečným dravcem?
  Krásná Natasha byla v rozpacích, její opálená tvář se zamračila. Opravdu, občas mě napadla myšlenka, co dělat s Fimbem, až vyroste. Už teď se na ně policie úkosem dívá, ale co bude za pár měsíců?
  V každém případě se budete muset s Fimbo brzy rozloučit. Deset rublů jsou také peníze. Můžete si koupit štěně a trénovat ho. Pes méně žere a můžete s ním rok cestovat. Ušetřete nějaké peníze a možná si otevřete nějakou firmu. Nebo vyskočit v manželství... Je krásná, štíhlá.
  Nervózně ohmatávala své svalnaté, svůdné, bronzově zbarvené nohy holými prsty, Natasha zaváhala, zdravý rozum napovídal, že tygřici by bylo lépe s princem, než hladovět s toulající se skupinou. A že pokud se rozejdete s predátorem, je lepší to udělat hned, když se taková příležitost objevila.
  Ale pak mistrova dcera, dívka s luky vyšívanými perlami, kopla nohama a křičela:
  - Chci tygra! Chci bílého tygra!
  Princ mávl rukou a udeřil pěstí:
  - Drž hubu! Teď podnikám!
  Manželka vykřikla:
  - Nekřičte na dítě!
  Dívka byla zjevně rozmazlená a nebála se. Ale uskočila a zaječela tišeji:
  - Kup tatínka! Kupte si tygří mládě... Dejte mi sto rublů!
  Manželka své dceři s úsměvem poznamenala:
  - Toto zvíře může být nebezpečné... Je to predátor a požírá malé holčičky!
  Mistr praskl prsty a řekl:
  - Poslední slovo je patnáct rublů! Víc na kolena, nebudu přidávat!
  Natasha se hluboce uklonila, shodila uvízlou skořápku z holé opálené nohy a zdvořile se zeptala:
  - Můžeme odejít do důchodu, Vaše Excelence?
  Princ zavrčel:
  - Ne! Úplně naposledy se ptám, dáváš tygříka za patnáct rublů?
  Natashka zavrtěla hlavou a šlápla na hrubý štěrk holým, okouzlujícím, božsky půvabným, vytesaným chodidlem.
  Velitel pevniny se sarkasticky zeptal:
  - Jak se jmenuješ?
  Dívka odpověděla s úsměvem:
  - Natasha.
  Princ se zlověstně usmál.
  - Mate cestovni pas? Pojďme se ukázat!
  Natasha se otřásla a zbledla, matná barva prosvítala její olivovou kůží. Princ tleskal rukama a křičel:
  - Vezměte je a zavolejte policii! Ukradli mi tygra a diamantový prsten!
  Dívka radostně vykřikla:
  - Bravo tati!
  Lokajové zaútočili na Natašku. Dívka se nebránila, přestože byla fyzicky silná. Ona a Olezhka byly svázány provazy a zavřeny ve sklepě. Brzy dorazila i policie.
  Po poslechu prince nasadili Natašu a Olega Akulovou na ruce a nohy okovy. Navíc měly speciální velikosti pro děti. Ve kterém byli spoutáni mladiství zloději.
  Poté byli dívka a chlapec převezeni do vězení. Tam byli rozděleni. Oleg byl uvržen do sklepa, kde už byl tucet spoutaných chlapců, a Nataša byla uvržena do cely se ženami. Nebylo to sladké. V celách je smrad, místo latríny je díra v podlaze, je vlhko a polotmavé. Chlapci byli drženi v okovech, což je velmi nepohodlné. Ruce a nohy jsou spoutány. Ve stísněné komoře je obtížné se pohybovat. Krmily jen chlebem a vodou, občas dávaly shnilé ovoce.
  Seděli tam až do soudu. Pak na chlapce čekala buď těžká práce, nebo vězeňský kryt. Ženy také, buď na těžké práce na Sibiři, nebo do střední Asie na sklizeň bavlny, nebo do vězení s prací v jakékoli továrně na vládní potraviny. A před soudem můžete sedět podle uvážení úřadů. Kromě toho byli vězni také bičováni.
  Oleg a Natasha dostali rozkaz, aby byli zbičováni ve stejnou dobu. Chlapec a dívka byli vysvlečeni do pasu a nataženi na kozy. Doprovázeli je dva policisté. Muži zákona tyče namočili v hmoždíři se slanou vodou. Mávali vzduchem a sráželi kapky. A pak najednou na povel udeřili chlapci a dívky do zad.
  Natasha a Oleg Akulovovi pevně zatli zuby, aby nekřičeli. Výprask byl změřen. Policie mlátila s mírným nadšením, jen plnila svou povinnost. Chlapec a dívka, těžce dýchali, vydrželi. Po tuctu ran kůže praskla a kapala krev. Bylo to velmi bolestivé.
  Velitel, který předepsal sto ran, se zazubil. Pokud se trestanému vyhodí kopyta, takový je Boží osud. Oni pak celoživotní tvrdá práce září.
  Za krádež zvláště velkého rozsahu, za pokus o život prince a jeho manželky a dcery. A pak se také ukázalo, že hledali Natašu jako spolupachatelku vraždy guvernéra. V každém případě bude dívka navždy zahnána na Sibiř. Jako ta malá holčička. Takže by mohlo být lepší nechat se utlačit.
  Oleg Akulov a Natasha odvážně vydrželi všech sto úderů, aniž by ztratili vědomí a vydali zvuk. Ale jejich záda se změnila v krvavou kaši. Poté jim znovu nasadili okovy a uvrhli je do vězení.
  Chlapec ležel na prknech, měl nepohodlné břicho a hrudník a celé dítě mělo pořezaná záda.
  Na mladistvého, zločinci, ostříhané, hubené děti, cinkající řetězy, ječeli:
  - No, jak to bolelo?
  Oleg Akulov mrkl na ostatní chlapce a řekl:
  - Drobnosti! Jako když štípne komár!
  Starší chlapec, který vypadal asi na patnáct let, také s vyholenou hlavou a jako jediný v cele měl boty, i když drsné s dřevěnou podrážkou, se na Olega Akulova díval s úctou. Z chlapce, jehož blond vlasy ještě nebyly ostříhané, se vyklubal žádný zbabělec. A on natáhl ruku k Olegovi a řekl:
  - Jsem zloděj Preclík! Jediný skutečný násilník mezi těmito... - Mladý kmotr se rozhlédl a pokračoval. - Když jsi dostal sto ran bičem, nevykřikl jsi ani nezasténal, čímž jsi se ukázal jako skutečný muž. Tady je má ruka pro tebe a teď jsi pro mě jako bratr!
  Oleg si potřásl rukou s vedlejší autoritou. I když ze všeho nejvíc chtěl utéct z vězení, ve kterém byly švy a páchlo to po vědrech. A záda jsou tak rozsekaná, že se trochu hýbeš - bolí to.
  Mladí vězni dostávali příděly - nějakou kaši, vodu a chleba. Na jídle samozřejmě nezáleží, ale hlady umřít vás nenechají. Hlavní kmotr měl docela plnou fyziognomii a jedl zřejmě nejen státní.
  Opravdu se brzy objevila dívka. Podala mu košík klobásy, bílý chléb a láhve mléka.
  Nezletilý kmotr si to vzal pro sebe a pak Olega vytáhl z baňky s bílou tekutinou:
  - Napij se trochu!
  Oleg se napil mléka, hladovému a zbitému chlapci se zdálo velmi chutné a zeptal se kmotra:
  - Budete sdílet přenos s ostatními?
  Krendel zavrtěl hlavou.
  - Samozřejmě že ne!
  Zbitý chlapec se zeptal:
  - A proč?
  Mladý kmotr upřímně odpověděl:
  - Nezasloužili si to! Jsou to jen drobní chuligáni a zloději, nebo dokonce jen vagabundi.
  Oleg logicky poznamenal:
  - Ale jsou to také lidé a je to pro ně těžké na jednu vězeňskou dávku!
  Preclík zuřivě zavrčel.
  - Přežít! A buď vděčný, že jsem ti dal pít mléko. A toho se také nedočkáte.
  Oleg opravdu chtěl vyskočit a udeřit tohoto vůdce, ale po sto ranách neměl sílu vyskočit. Po takovém výprasku často umírají i dospělí, zdraví chlapi, ne jako dítě.
  Chlapec po jídle a mléce znovu ztěžkl a začal spát ve snu, a to se stává.
  Snil o tom, že je Jim Hawkins ze slavného románu Ostrov pokladů.
  Když Pirát George zařval:
  - Upeč tomu klukovi paty!
  John Silver přikývl.
  - Zakázal jsem zabít toho chlapce, takže potřebujeme rukojmí. Před mučením ho ale zachránit nehodlá. Měli bychom zjistit, kam vzal Espanyolu.
  Piráti byli pěkně naštvaní. Přiskočili k chlapci Jimovi. Strhli mu námořnický oblek a zkroutili mu ruce. Jim na lodi běhal bos, což bylo pohodlnější na rovné palubě, zvláště v tropech. Ale když šel do pevnosti, nazul si boty. Přesto v džungli můžete šlápnout na hada nebo hmyz.
  Piráti teď chlapci s potěšením sundali boty. Jeden z nich hladil hladkou, leštěnou, téměř nenošenou kůži.
  George přejel prstem po chlapcově bosé noze a poznamenal:
  - Dobré podpatky na smažení!
  Junge měl ruce svázané za sebou a šťouchl do nich hákem. Potom začali Jima zvedat na stojanu. Provaz se napnul, chlapci se vyboulily šlachy a začal se předklánět.
  George zatahal chlapce za ramena. Jung se s výkřikem bolesti otočil, jeho klenuté tělo čtrnáctiletého teenagera stálo vzpřímeně.
  Piráti souhlasně zajásali. Jeden z nich zvedl sedmiocasý mořský bič a švihl jím.
  John Silver ho přerušil:
  - Stop! Chlapec je chytrý a vše řekne bez mučení. Řekni mi, kde jsi vzal Espanyol?
  Jim Hawkins, ačkoli se bál bolesti, křičel:
  - Neřeknu!
  Stříbro přikázalo:
  - Start!
  Bič dopadl na yoongiho záda a opálená kůže okamžitě praskla. Chlapec zatnul zuby a mlčel. A pirát ho porazil. Jim se rozhodl vydržet až do konce. I když Yoongiho zkroucená tvář mu prozradila, co ho to stálo.
  Pirát udeřil chlapce do zad a pak se přesunul do stran. Bušil jak do břicha, tak do hrudníku. Jim sebou při každém úderu škubl, někdy mu z sevřených rtů unikaly tlumené sténání. Ale mladý chlapec stále dokázal zadržet hlasité výkřiky.
  Nakonec Jimova hlava malátně pohodila a spadla na bok. Chlapec omdlel a ztratil vědomí.
  Piráti dostali vědro vody, protože v srubu byla studna. A nalil ji na Yoongiho blonďatou hlavu.
  Jim přišel k rozumu. John Silver se jemným hlasem zeptal:
  - Řekni mi, kde jsi unesl loď, a my tě stáhneme z regálu!
  Mladý chatař zavrčel:
  - Neřeknu!
  George vytáhl ze svazku pochodeň a přidržel ji k ohni. Vyšlehl plamen. Ostřílený pirát s úsměvem řekl:
  - No, chataři, teď ti usmažíme paty!
  Jim Hawkins se zachvěl. Pochodeň s ohněm se přiblížila k chlapcově holé noze. A pak plamen dravý olízl obnaženou patu nešťastného teenagera. Chlapcova podrážka byla středně hrubá. Po palubě běhal bos, ale v samotné Británii chodil v zimě v botách a nohy neměl moc tvrdé. Takže bolest byla intenzivní.
  zakřičel Jim Hawkins.
  John Silver řekl tvrdě:
  - No, řekni mi, kde jsi vzal Espanyol?
  Navzdory zápachu spáleného masa a hrozné bolesti Jim zvolal:
  - Ne! Neřeknu!
  George přepnul plamen na chlapcovu druhou holou podrážku. Vůně připáleného masa zesílila.
  Mladý Hawkins se začal dusit, jeho mladá tvář zbledla a hlava klesla na bok.
  John Silver řekl sebevědomým tónem:
  - Dost s ním! Jinak mu spálíme nohy a chlapec nebude moci chodit. A chci, aby šel zítra s námi a viděl triumf pirátů, kteří vzali poklad!
  George souhlasil s tímto:
  - Správně! Ať jde s námi, spálené paty ostrou trávou a kameny. Budeme ho tahat s provazem kolem krku a pro srubaře to bude další mučení!
  John Silver přikývl.
  - Mezitím ho nechte viset na stojanu až do svítání!
  
  
  POUZE JEDEN METR ŠTĚSTÍ
  ANOTACE
  Jen metr vlevo byla ruská mina, na níž byla vyhozena bitevní loď Petropavlovsk, a běh dějin v měřítku celé planety Země se změnil.
  . PROLOG
  Mina, na které byla vyhozena bitevní loď Petropavlovsk, minula jen jeden metr vlevo. A v důsledku toho munice nevybuchla. A bitevní loď utrpěla jen malé poškození a vrátila se do Port Arthuru vlastní silou. Admirál Makarov, který byl v noci vyčerpaný svým dědicem Kirillem Romanovem, byl sám na sebe velmi rozzlobený, že nedal rozkaz protáhnout vodu kolem přístavu torpédoborci. Další loď byla také poškozena minami.
  Vše ale bylo relativně levné a za pár dní mohly být lodě znovu opraveny.
  Zatím se nic špatného nestalo. Ale mohlo to být horší, jak se to stalo ve vesmíru, kde admirál Makarov zemřel tak hloupě a směšně.
  Ale v tomto světě, on - hodný člověk, osud vyměřil delší dobu.
  Dokáže toho admirál Makarov využít a stát se skvělým námořním velitelem, srovnatelným třeba s Ušakovem? Nebo tak jako tak, ani mimořádný talent admirála Makarova nebude stačit na porážku Japonska. Což je teď na moři mnohem silnější. Navíc musely být opraveny další dvě bitevní lodě.
  Admirál Makarov však neklesá na duchu. A osobně se spolu s opraváři ujal likvidace podlahy lodí. Z Petrohradu navíc přichází také zprávy, že na pomoc přijde pobaltská letka a Rusko pak bude mít jasnou převahu.
  Japonci samozřejmě využívají okamžiku a snaží se vylodit jednotky blíže k Port Arthuru. Ruští vojáci však využili bouře a dokázali zabít dva pluky říše vycházejícího slunce. A dát se do pořádku.
  Poté byly zrychleným tempem obnoveny čtyři bitevní lodě tichomořské eskadry.
  A admirál Makarov byl velitelem torpédoborce nabídnut zrádný plán. Protože se Togo vždy pohybuje po stejné trase, postavte mu do cesty svazky min. Ten, který byl proveden ve skutečné historii, ale pouze jedním torpédoborcem. A admirál Makarov okamžitě ocenil nápad a nařídil použití všech vhodných lodí.
  Ale samozřejmě poté, co se začaly šířit fámy kvůli dezinformacím, že to jsou jen cvičení.
  A to ještě porazí velryby.
  Past byla jednoduchá, ale účinná. Navíc z Port Arthuru nikoho nepustili a japonští špióni nemohli nic říct svým vlastním.
  A výsledek byl působivý. Tucet velkých japonských lodí okamžitě vybuchlo a začalo se potápět. Ostatní stříleli bez rozdílu na všechny strany.
  A pak se objevila Makarovova letka, která už byla silnější než Japonci. A začala krutá bitva.
  Ruské střely byly průbojnější a zasáhly přesněji. Lodě jsou stále plné děl a námořníků, docela čerstvé. A admirál Makarov si poradil z lehkého křižníku a velmi obratně. Navíc se Japonci v panice schoulili k sobě, čímž usnadnili úkol Rusům. Ano, a největší vlajková loď země vycházejícího slunce se potopila a Togo z ní bylo sotva zachráněno. Ale tento admirál padl na zem.
  A bitva se změnila v totální výprask Japonců. O výsledku války na moři rozhodla jednoduchá past, rána zezadu. Tsushima se stala naopak, když japonská flotila utrpěla drtivou porážku a vlastně přestala existovat. Toto je bitva a porážka samurajů, hlasitá, se smrtí více než dvanácti tisíc námořníků a nepočítaje zajatce.
  Rusové byli ve zvláštním šoku a stříleli přesně.
  Jejich zbraně neznaly chyby a pochybnosti. A z Japonců se stalo solidní stádo.
  Snadnost ruského vítězství vedla mnohé k tomu, že považovali japonskou armádu za bezcennou. No a co si vzít z Asie? Vítězství admirála Makarova nebylo považováno za tak slavné. No, koho porazil?
  Jeden ruský voják má hodnotu deseti Japonců.
  K tomu všemu a na souši generál Kuropatkin Japonce úplně porazil a dokonce s malým krveprolitím. Za což obdržel epolety polního maršála. A dále, pronásledoval samuraje, zbavil Koreu od nich. V bitvě neměli Japonci ještě dostatek munice a byli zcela bezmocní.
  Mikádo pak požádalo o mír. Rusko požadovalo, aby Japonsko vrátilo Kurilský hřeben až po kostru Hokkaida a ostrova Tchaj-wan. Tak bylo Japonsko zahnáno do svých bývalých hranic.
  A byli nuceni zaplatit odškodnění ve výši miliardy ruských zlatých rublů.
  Rusko prohlásilo Koreu za protektorát a zvýšilo svůj vliv v Mandžusku. Brzy se Mongolsko dostalo také pod patronát Ruska. Začal proces dobrovolné anexe čínských zemí a vytvoření Zheltorossie.
  Samozřejmě žádná revoluce a krvavá neděle. Na trůnu je autokratický car Mikuláš II., jehož autorita mezi lidmi výrazně vzrostla.
  A protože nedošlo k žádným nepokojům, Rusko, které se vyhnulo recesi doby revoluce a nepokojů, zažilo rychlý ekonomický vzestup. A tak v roce 1914 přišla na první světovou válku ekonomicky vyspělejší a lépe připravený. A Rusko mělo více obyvatel kvůli anexi části Číny a Koreje. A úmrtnost díky lepší ekonomické situaci je nižší než v reálné historii a populační růst je větší.
  Carské Rusko je tedy silnější než bez admirála Makarova. A baltské loďstvo to samozřejmě neovlivnilo. A bylo vyrobeno více letadel, včetně Ilya Muromets a Svyatogor, a tanky Luna-2 šly do série s kulomety a vysokorychlostními pásy. Královská armáda byla velmi silná.
  Admirál Makarov měl v roce 1914 ještě pětašedesát let a byl jmenován velitelem flotily v Baltském moři. A ruský nepřítel je mnohem autoritativnější než Japonsko. Totiž Kaiserovo Německo.
  Mimochodem, spolu s plusy mělo vítězství nad samurajem i mínusy. Nyní bylo Japonsko připraveno vstoupit do války na straně Německa. Carské Rusko tedy muselo držet značnou sílu na východě.
  Japonci opět postavili flotilu a byli připraveni na pomstu. A to je mínus v rozložení. Navíc Turecko je na straně Německa a Rakouska-Uherska.
  Rusko tak muselo bojovat proti čtyřem státům kromě Bulharska a výsledek války nebyl jasný.
  Německo však také vede válku na dvou frontách a hlavní úder zasazuje na západě.
  Boje od samého začátku pro Rusko probíhaly úspěšněji než ve skutečné historii. Zejména kvůli většímu počtu obyvatel a vyšší úrovni ekonomiky neměla mírová armáda v Rusku jeden a půl, ale až tři miliony a tisíc pluků. Do bitvy tak můžete vrhnout více vojáků.
  Navíc přítomnost dalších letadel, která bombardovala Němce a jejich spojence.
  Ruská vojska tedy dobyla Východní Prusko a zablokovala Koenigsberg. A Hindenburgův pokus prorazit se nezdařil. Včetně díky bombardování německých jednotek.
  A na moři, zatímco Japonci čekají a admirál Makarov bojuje s Němci.
  Německá flotila je po Británii druhá na světě. Ale jak počítat. Možná bude mít Rusko více bitevních lodí, ale jsou rozptýleny ve třech mořích a Němci mají jednu pěst. Navíc je tu samozřejmě britské námořnictvo. Je ale také rozptýlen ve čtyřech oceánech. A Britové nijak nespěchají na pomoc Rusku.
  Baltská flotila v čele s Makarovem tedy bude muset s Němci bojovat sama. Konec srpna je teplé a slunečné počasí.
  Hlavní admirál a hrdina japonské války na lehkém mobilním křižníku. Toto je jeho inovace.
  A také fakt, že posádku lehkého křižníku tvoří pouze dívky.
  Všechny dívky jsou mladé, štíhlé, mrštné a v jedněch bikinách. Blýskají se bosýma nohama a holými, kulatými podpatky.
  Křižníky mají jen jedno dělo, ale dvanáctipalcové. A děvčata to zvládají suverénně.
  Natasha zatřásla břišními svaly a zvolala:
  - Pro našeho slavného admirála Makarova!
  A nahou patou se střele poddala. A dívky ho snadno postrčily, když si opřely své holé, tesané nohy o pancéřovou palubu.
  Dívka Zoja, která se tlačila hotelem smrti, zapištěla:
  - Za Mikuláše II.
  Augustine poznamenala s holým kolenem:
  - Za vlast - naši matku!
  Světlana dupla bosýma nohama a dodala:
  Pojďme zabít Němce!
  A nyní je projektil vražen do hlavně a dívky jej zaměřují na cíl. Před početnou německou flotilou. Předpokládá se, že německá armáda je nejsilnější na světě. A že není tak snadné se s tím vyrovnat.
  Jenže pak ten dvanáctipalcový vyplivne něco zabijáckého. A letí - to je v pokročilém německém torpédoborci. Narazí do samého středu paluby a loď se rozdělí na dvě části.
  Natasha křičí z plných plic:
  - To je skvělé!
  Zoya potvrzuje a dupe bosýma nohama:
  - Je to prvotřídní!
  Augustine vyceňuje zuby a dodává:
  - Udělejme to novým způsobem!
  Světlana si agresivně všimla jiskřících očí:
  - A bude řezání betonu!
  A její jazyk je tak svižný.
  Dívky opět opřeny o holé, kulaté podpatky a vrážejí projektil do děla. Jsou velmi agresivně nastaveni na boj s císařským Německem.
  Makarov souhlasně přikývne. Ruská flotila je připravena na souboj na dálku. Má vynikající zbraně a vynikající námořníky. Takže to Němci dostanou.
  A ve flotile jsou také dívky a chlapci, kteří budou takto požádáni o císaře Viléma.
  Admirál Makarov, vydávající rozkazy, řekl:
  - Soustřeďte veškerou palbu na nejbližší německou loď!
  A musím říct, že to fungovalo. A ruská děla začala ničit Kaiserův křižník a ten se téměř okamžitě potopil.
  Natasha, tato téměř nahá kapitánka první hodnosti v bikinách, křičela:
  - Zaútočíme na nepřítele zabijákem!
  Zoya dupla bosýma nohama a potvrdila:
  - Dáme to znovu!
  A tady zase letí smrtící projektil z ruského křižníku.
  Světlana křičí:
  - Za Rusko a bohyni Ladu!
  Současnost smrti zasáhne torpédoborec a rozdělí ho na dvě části. A německé plavidlo se opět potápí.
  Augustina, ta rusovlasá dívka, jejíž měděně zrzavé vlasy vlají jako proletářský prapor, potvrzuje:
  - Jsme nejpřesnější dívky na světě!
  Valentina, tato dívka pouze v kalhotkách a s jahodovými bradavkami na opálených prsou, potvrzuje:
  - Sláva zemi Mikuláše II.
  Victoria, dívka s holýma nohama, které jsou opálené a jsou jako čokoláda, volá:
  - A sláva velkému admirálu Makarovovi!
  Natasha dupající bosou nohou, která je velmi půvabná a svalnatá, potvrzuje:
  - A sláva Makarovovi!
  Zoya dodává:
  - A sláva carskému Rusku!
  Augustina spolu s dalšími dívkami vytáhne další smrtící projektil a kvílí:
  - A sláva všem našim předkům a ruským bohům!
  A nyní dívky namáhají svá svalnatá těla a vhánějí těžký dar smrti do mocné zbraně.
  A tak krásky nabily dvanáctipalcovou pistoli. A teď byl ze zbraně vyplivnut vražedný dar smrti. Dívky se rozkoší dokonce plácaly do holých, vytesaných nohou.
  A po přeletu projektilu zasáhne pásovec německý Kaiser Germany. V důsledku přesného zásahu i tak obrovská loď vzala a rozdělila se na tři části.
  Dívky rozhodily rukama a zaječely:
  - Za světlo komunismu králů!
  Zde Natasha opět vydává rozkazy. A dívky třídí s holýma, vytesanýma nohama. A táhnout další, velmi smrtící projektil.
  Augustin zpíval:
  - Zasáhneme nepřítele velmi tvrdě!
  Světlana s chutí dodala:
  - Náš admirál vůdce Makarov sportuje!
  dodala Natasha a vycenila zuby:
  - Všechno bude s námi kvasar -
  Kaiser je Wilhelm průměrný!
  A dívky, odpočívaje na holých, kulatých podpatcích, se podepřely a vlekly vražedný dar smrti.
  A tak ho strčili bosýma nohama do závěru zbraně. Nabitý a začal režírovat.
  Natasha zpívala s nadšením:
  Monomakh si sundal čepici,
  Poškrábal jsem se na temeni hlavy!
  dodala Zoya a dupla bosou nohou:
  - elektrický náboj,
  Zasáhne dělo!
  A teď s divokým řevem letí dar smrti, který dívky poslaly. A nyní je projektil jako lupanet v samém středu pásovce. A jak to bude důkladně rozbité. I on vezme a rozdělí napůl. A bude stříkat na všechny strany.
  A bubliny s fontánami půjdou. A masivně vzplane.
  Dívky doslova křičí slastí. A dupat holýma dlátovýma nohama. Samozřejmě s nimi lze porazit i impozantní císařské Německo.
  Admirál Makarov sebevědomě vede bitvu. Jeho lodě obratně manévrují a rozpoutávají rány na Němce krále Viléma.
  Natasha také běží velmi rychle. Její růžové obnažené podpatky blikají jako kouzelné a velmi krásné nožičky malých holčiček. A ostatní válečníci také, dolní končetiny jsou dobré.
  Znovu zarazí projektil do ústí hlavně. Kaiserova flotila je poněkud chaotická. Jeho lodě si navzdory velkému počtu navzájem překážejí.
  Admirál Makarov využívá svou flotilu obratně. Oheň se soustředí na hlavní vlajkovou loď. A dostane ránu.
  Kromě admirála je na lehkém křižníku pouze jeden muž - palubní chlapec Olezhka. Vypadá malý, ale hbitý a každou chvíli se mu mihnou holé dětské podpatky.
  Jung je známý již od rusko-japonské války. Uplynulo více než deset let a on je stále ještě dítě. Ale byl to on, kdo zachránil admirála a bitevní loď Petropavlovsk, když odvedl pozornost námořníka od kormidla a mírně pohnul kormidlem a kousnutí miny nebylo fatální.
  Chlapec se zasekl ve věku deseti let, ale byl tak rychlý, že ani jedna dívka s ním nedokázala držet krok a byl velmi silný.
  Stále byl držen v kabině chlapci, i když chlapec dokázal vylovit jednoho japonského generála z vody a dostal za to křížek.
  Ale protože zůstal dítětem, byl stále formálně uveden jako chatař.
  Chlapec ale v bitvě odvedl tu nejdůležitější práci - udal souřadnice střelby a děvčata neminula.
  Admirál Makarov poznamenal:
  -Ano, dobrý věčný chlapče! Za to by měl dostat rozkaz.
  Anastasia, kapitán první řady, poznamenal:
  - A předejte ho důstojníkům!
  Makarov přikývl.
  - Jde to bez řečí!
  A opět následuje zabijácký výstřel a tentokrát se německá vlajková loď potápí. A tisíce námořníků Kaiser skočí do vody. To je opravdu zničující rána.
  Chlapeček radostí vyjekne. I když ve skutečnosti pracuje na misi. Dospělý člověk z jednadvacátého století se musí dopracovat k nesmrtelnosti dané ruskými bohy-demiurgy. A sto let to musí být desetiletý kluk.
  Slouží v této době carskému Rusku. A teprve potom vyrůst do dvanácti let. Být znovu dítětem se zpočátku zdálo jako zajímavý nápad. Ale být v roce 1904, bez televize, internetu, počítače, telefonu, smartphonu, notebooku a tak dále, není tak skvělé. Zvlášť když bydlíš i v baráku a všichni tě mají za kluka, s patřičným přístupem. Pravda, fyzicky jsi velmi silný chlapec a mnohem rychlejší než obyčejný člověk a hlavně tě nemůžou zabít - už jsi dostal nesmrtelnost a musíš to vyřešit.
  A jakou moc máte nad svými vrstevníky! Děti totiž respektují a velmi respektují sílu a obratnost.
  A Oleg se díky svým dětským fyzickým schopnostem stal chatařem.
  V deseti letech jsi pořád prcek a samozřejmě ani chatař si ho moc nechtěl vzít. Ale Oleg vzal a lehce ohnul nehty rukama a niklem. To udělalo dojem na kapitána první řady a souhlasil, že vezme mladého hrdinu na svou loď.
  A námořníci si brzy začali vážit neobvykle silného a rychlého chlapce, který zvedal těžké váhy a bojoval se všemi na rukou. Oleg se navíc potápěl velmi hluboko, dlouho zůstal bez vzduchu a nebál se chladu. Běhal jsem bos a v kraťasech za každého počasí a ani jsem nekýchal. A jeho holé prsty byly tak houževnaté a hbité. Chlapec je dokonce mohl použít ke zvednutí kotvy na řetězu nebo k zavěšení hlavou dolů.
  A ve vzteku mohl ten kluk rozmetat tucet námořníků a zvednout nad hlavu těžkou zbraň.
  Oleg si tedy zasloužil všeobecný respekt a líbilo se mu to. Zůstal sice velmi silný, ale jako chlapec.
  A teď mířil pistolí a opíral své holé kulaté paty o kov.
  A zpíval:
  - Náš hrdý "Varyag" se nevzdává nepříteli, nikdo nechce milost!
  Carská flotila předvedla vysokou akrobacii. A jeho ulity ležely velmi trefně.
  Admirál Makarov udělal hodně pro výcvik námořníků a důstojníků. Jeho letka byla silná. A vysoce kvalitní válečníci.
  Zde jsou bitevní lodě "Glory", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Alexander Třetí", "Nicholas první" bojovaly velmi efektivně. A jejich posádky střílely přesně.
  Ale samozřejmě nemohli navádět jako kluk z jednadvacátého století.
  A na palubě neměli dívky v takovém počtu.
  Olezhka, namířil zbraně na cíl a opřel si bosé, dětské nohy, zpíval:
  - Bůh ochraňuj krále
  Silný suverén...
  Vládněte pro slávu
  Sláva nám!
  A Natasha, vystřelila a blýskla holými podpatky, zavrčela:
  Vládni ve strachu z nepřátel,
  pravoslavný caro...
  A celý bosý tým dívek v bikinách unisono vyzvedl:
  Vládněte pro slávu, pro naši slávu!
  A dívky opět přinášejí dary smrti, velmi smrtící síly, a potápějí císařské lodě, vesele a vroucně zpívají:
  - Kvůli otci-králi
  rodím hrdinu!
  A když začne boj
  Staňte se Satanem!
  . KAPITOLA 1
  Po smrti vlajkové lodi a těžkých ztrátách začali Němci ustupovat. Jejich lodě, udržující zdání pořádku, se opřely. A ruská plavidla po nich nyní střílela.
  A bitva byla skutečně vyhrána, i když proti baltské eskadře stála téměř celá flotila císařského Německa. A toto je druhá, nebo téměř druhá flotila na světě.
  Možná se ruská flotila už stala početnější než ta německá, ale je roztříštěná přes čtyři oceány a zde mělo Německo téměř všechny síly.
  A prohrála s géniem Makarovem.
  Dívka, dupající bosýma nohama, se hodně rozčilovala. Jejich křižník se bez zpomalení přesunul za Němci. A chlapec Oleg Rybačenko namířil dělo na cíl a opřel nohy svého dítěte o železo. A pak z věčného dítěte zahučela skořápka.
  A další německá bitevní loď se rozpadla. A musím říct, že úspěch je skvělý.
  Natasha zpívala a hrála si s břišními svaly:
  - Největší vzlet, jdi kempovat!
  Zoya, dívka s krásnou postavou a zlatými vlasy, poznamenala:
  - Jedu naplno!
  Válečníci zde a ve skutečnosti - super krad!
  Augustine dupla bosou nohou na kov a zaštěbetala:
  - Pro velkého admirála!
  Oleg kdysi bojoval s Japonci. Stala se jim vlastně jen jedna velká bitva, a to díky jednoduché, ale mistrně provedené pasti.
  Tehdy chlapec přinesl granáty, ale přesvědčil je, aby ho nechali střílet. A jak vystřelil, že se pak japonský křižník rozpadl. To bylo považováno za nehodu, ale chlapec byl přesto oceněn.
  A Oleg Rybachenko začal sbírat ocenění.
  Tentokrát se mohl spolehnout na něco vážnějšího. Například na zlatém Jiřím kříži s mašlí. A to je zatím nejvyšší vyznamenání v carské armádě pro obyčejného vojáka, ale zatím je to stále srubař-dělostřelec.
  A ocenění se jistě dočkají i dívky.
  Takhle ruská flotila dohání tu německou. A doslova střílí nepřítele na cestách.
  Světlana zpívala, vyceňovala zuby a mrkla:
  - Nechte ruského sokola vzlétnout do nebe,
  Věřím, že Rusko s cary znovu povstane!
  Natasha zpívala s nadšením:
  - Rusko znovu povstane! Rusko povstane!
  A opět budou dívky jako bosé nohy odpočívat a bušit. A zničí další bitevní loď.
  Němcům na moři byly dány krásy velmi famózně. A Kaiserova flotila na dlouhou dobu odtékala. A byl kopán a kopán a kopán.
  Hrála se hra na dohánění.
  Zoya, ta dívka v bikinách, škubala holýma nohama, zařvala:
  - Za vlast a svobodu až do konce!
  Augustine dupla bosou nohou a dodala:
  - Aby srdce tlouklo jednohlasně.
  Kaiserovo Německo bylo samozřejmě zničeno na moři. Ale i na souši dostali Němci z Wilhelmu první číslo. A byli tak agresivní v rozích. A z oblohy je bombardovaly impozantní "Ilya Muromets" a "Svyatogor" - nejvýkonnější letadla na světě. A na souši tanky Luna-2 drtily.
  Elizabeth a Catherine jely společně na tomto malém tanku a střílely ze dvou kulometů v jedné ose.
  Tank vyvinul na dálnici rychlost až čtyřicet kilometrů za hodinu a po rokádě ujel dvacet pět kilometrů. A to mu dalo příležitost úspěšně manévrovat spolu s impozantní ruskou kavalérií.
  Tím, že se carská říše vyhnula revoluci a nepokojům, měla vyšší míru průmyslové výroby a dokázala zvládnout sériovou výrobu tanku Prochorov, vůbec prvního stroje svého druhu na světě.
  Nevýhodou tanku byl tenký pancíř, pouze proti kulkám. Plusem však lze nazvat nakloněný tvar uspořádání ocelových plechů a časté odrazy.
  "Luna" -2 tedy není vůbec bezbranná, jak by si někdo mohl na první pohled myslet.
  A jeho malá velikost činí jeho výrobu poměrně levnou.
  Válka s Němci je stále manévrovatelná. Zatím neexistují zamrzlé frontové linie, a proto jsou lehké a mobilní tanky velmi vhodné. Zvlášť když na světě není jediná země.
  Elizabeth vystřelí, stiskne spoušť nahým dívčím podpatkem a zařve:
  - Za velké Rusko!
  Catherine střílí na nepřítele a agresivně poznamená:
  - Za cara Mikuláše II.
  Král je mezi lidmi opravdu oblíbený. Krvavá neděle se nekonala, Rusko porazilo Japonsko a nyní suverénně poráží Němce.
  Carská armáda je skutečně silná a s vysokou morálkou.
  Rostou i mzdy a zlepšuje se situace pracovníků.
  Krátce před válkou, na počest třístého výročí dynastie Romanovců, car Nicholas II milostivě zkrátil pracovní den na deset a půl hodiny. A předprázdninové dny a sobota do osmi. Navíc se ženám a osobám do 21 let zkrátil pracovní den na osm hodin a zvýšily se důchody.
  Lidé jsou tedy s králem-otcem spokojeni. Jen malá část inteligence chce parlament a politické reformy.
  Jsou tu ještě statkáři, ale s rolníky vycházejí dobře. Takže vnější velikost Ruska kompenzuje omezené svobody.
  V pravoslaví však také probíhají určité změny. Zejména roky sklizně a rozsáhlé zavádění traktorů a minerálních hnojiv, zavlažování a meliorace - vyřešily problém s chlebem a masem. Mzdy rostly a ceny jsou stabilní - rubl je krytý zlatem.
  A pravoslavná církev před Vánoci zrušila půst a zmírnila další omezení jídla. A bylo to přijato vesměs pozitivně. Mnoho Židů a muslimů ochotně přijalo pravoslaví, což se stalo snazším a jednodušším.
  Také v carském Rusku se úmrtnost na nachlazení snížila, zejména u dětí. A tím se také zvýšila autorita úřadů.
  Carské Rusko je tedy na vzestupu a válka probíhá dobře. Brusilov zasáhl proti Rakušanům úspěšněji než ve skutečné historii a Przemysl byl okamžitě zajat, čímž se vyhnul jeho obležení a ztrátám.
  Zásobování carské armády bylo dobré a jednotky postupovaly suverénně a zároveň existovala početní převaha. Nejoptimističtější prognózy se tedy naplnily.
  Německá flotila utrpěla těžké ztráty a zůstala poničena.
  A ruská eskadra začala bombardovat Koenigsberg.
  Toho se zúčastnila i Natasha a její tým.
  Dívky střílely z děl a zpívaly:
  - A v hvězdných výšinách a horském tichu,
  V mořské vlně a zběsilém ohni!
  A zuřivý a zuřivý oheň!
  Zoya a další dívky se zastavily, opřely se o holé paty se smrtícím projektilem a zaštěbetaly:
  - Za nové hranice carismu!
  A zdálo se, že zbraň vzala a škrábla. Popis letu ve vysokém oblouku. A dunění tak, že to zvedlo celou německou baterii.
  Augustin zpíval s úsměvem:
  - Náš král je slávou bitvy,
  Náš král je let mládí!
  Boj s pěnou a vítězství,
  Mikuláš nás vede ke komunismu!
  Světlana sebevědomě potvrdila střelbou z menší zbraně:
  "Nikolaj nás vede do komunismu!"
  A tak se dívky zbláznily, prostě naprostá hrůza.
  A střílí velmi přesně a dokonce smrtelně. Ano, nikdo jim neodolá.
  Natasha si s vyceněním zubů všimla uchechtnutí, když do vzduchu vyletěla další Kaiserova baterie:
  - Hudba hraje, bubny bijí,
  Německý král je odveden na hřbitov!
  Zoya agresivně poznamenala a mrkla modrýma očima:
  Vyhrajeme, to vím jistě
  Procházet dívky po prostorných polích...
  A být planetou najednou kvetoucím rájem,
  Vychovat vznešené potomstvo!
  A dívka mrkla na své bosé společníky. Jednohlasně pískali.
  A jsou to vlastně velmi vtipné dívky.
  A síla úderu dvanáctipalcového děla fungovala. A rozdrtila nepřítele z Kaiserova Německa.
  Ostřelování Makarovovy eskadry a poté útok s pomocí několika stovek lehkých tanků Luna, které byly kvůli přežití ověšeny dodatečným pancířem a jejich děla již nebyla odebrána. A Kuropatkin, i když trochu starý, je stále orel a hrdina přepadení Koenigsbergu. Odvážný postup ruských jednotek a přesvědčivé vítězství.
  Pád Koenigsbergu Němce šokoval. Ani po provokaci jim vstup Turecka do války nepomohl. A samotné Německo bylo na Marně stále poraženo. A odjel z Paříže.
  Postavení Rakousko-Uherska se stalo kritickým. Slované v jejích řadách dezertovali a vzdávali se po statisících. A další vojáci z řad Němců a Maďarů zemřeli pod údery.
  Carská armáda byla v početní převaze. Němci byli také poraženi při pokusu zaútočit na Varšavu. Byli převráceni nadřazenými ruskými silami.
  A jel na Západ.
  Němci ustoupili a přesunuli se na východ, přičemž se zhroutila fronta. Šest německých sborů bylo naléhavě vrženo na jih, ale bylo příliš pozdě.
  Rusové už dobyli Krakov a obklíčili Budapešť. A pak tu bylo Bulharsko, které se Němci snažili přesvědčit, aby vyhlásilo válku Turecku.
  A dopadlo to ještě hůř, když vycítili, že Němci jsou kaput, Rakousko-Uhersko bylo napadeno Itálií. A co je nejnepříjemnější, Japonsko, uražené Rusy, zaútočilo na německé majetky v Tichém oceánu.
  Pravda, trochu se opozdila, protože většinu německých kolonií už zajal admirál Kolchak, který velmi úspěšně velel tichomořské eskadře.
  Takže Japonsku opět zůstal nos, vyhlášení války Německu a velmi pozdě.
  Ale neotevřelo to druhou frontu s Ruskem.
  Němci začali přesouvat jednotky na východ. To už ale spojenci využili oslabení Němců a přešli do útoku v Belgii.
  A začali postupovat vpřed.
  Situaci komplikoval i fakt, že Rakousko-Uhersko se fakticky zhroutilo a nekladlo již vážný odpor. A Němci přiváděli své jednotky do bitvy po částech a snášeli porážku za porážkou.
  Tank "Luna" -2 byl velmi úspěšný. Jeho manévry v týlu Němců měly ničivou sílu. A královská jízda byla nejlepší na světě.
  A vše bylo řízeno mimořádně šikovně a zmatků bylo minimum. Carská armáda postupovala a dobývala město za městem.
  Kuropatkin se již přiblížil k Odře a Brusilov se obecně probil do Vídně.
  A Rakousko-Uhersko kapitulovalo.
  Němci na Odře se snažili zorganizovat víceméně pevnou obranu. Ale moc dobří v tom nebyli.
  A na západě obsadili spojenci Brusel - další významný úspěch koalice.
  Pak si císař Wilhelm uvědomil, že jeho situace je beznadějná, a požádal o mír.
  A 25. listopadu 1914 skončilo nepřátelství na rusko-německé frontě. Právě ruské jednotky už Berlín obklíčily.
  Proběhlo také několik dalších bitev na moři, které dokončily Kaiserovu flotilu.
  Válka skončila za několik měsíců. Turecko ale ještě nebylo poraženo.
  A ruské jednotky na to přešly.
  A Oleg Rybačenko letěl z Baltu v letadle. A vzhledem k jeho fenomenální přesnosti byl chlapec umístěn na dvanáctipalcové dělo bitevní lodi Potěmkin.
  V tomto příběhu k povstání námořníků nedošlo. A bitevní loď si místo smutné slávy rebela vysloužila slávu vojenskou.
  Osmanská squadrona samozřejmě není ve všech ohledech jako německá.
  Chlapec i na moři dokázal vystřelit jen párkrát a potopil turecké lodě.
  A pak tu bylo pronásledování.
  A odvážné přistání v Istanbulu.
  Kromě Olega Rybačenka na souši přistály i dívky.
  Natasha, Zoya, Augustina, Světlana běžely na turné, blikaly na holých, kulatých podpatcích.
  A čmárali na Osmany.
  Chlapec měl v rukou dvě útočné pušky a přesně střílel a zpíval:
  - Průkopník všech gotiků,
  Pojďme všechny utopit jako kočky!
  Natashka zuřivou střelbou potvrdila:
  - Samozřejmě, že se utopíme!
  A její obnažená pata pozvracela dárek smrti. Tyto dívky byly jen chodící destrukcí.
  Zoya melodickým způsobem prorážela Turky a poznamenala:
  - Bůh je s námi!
  Augustin, když odřízl Turky, poznamenal:
  - A tento Bůh je bílý!
  Světlana, která úderem bosé nohy prorazila Osmanovi čelist, zavrčela:
  - Náš Bůh je nejbělejší na světě!
  Natasha, čmárající na Turky, promluvila:
  - To vše je naše Země, to vše jsme my!
  A hodila nahými prsty další ničivý granát.
  Zoja, píšící o Osmanech, vydala:
  - Pro matku Rusko!
  A s holými prsty u nohou zase hodí něco smrtícího.
  Potom Augustin odpálil něco destruktivního, přitiskl svou šarlatovou bradavku na knoflík své provizorní bazuky a zapištěl:
  - Za vlast, naši matku!
  A Světlana dodala, rozdrtila nepřítele a sekla meči:
  - Za posvátnou vlast!
  A dívka ukázala jazyk.
  Tohle byl opravdu hodně bojovný tým. Proti kterému nepřátelé nemohou odolat.
  A Istanbul padl a Turecko před Novým rokem kapitulovalo.
  Oleg Rybačenko dostal epolety kapitána třetí řady, že desetiletý chlapec vypadá dobře. Mimochodem, v deseti letech byl stejný jako on, ale ve skutečnosti je to velké dítě a nevypadal jako takový trpaslík. Téměř v něm bylo jeden a půl metru. Přesněji metr čtyřicet pět centimetrů.
  Vzhledem k tomu, že ještě neexistovala generace akcelerátorů, mohl Oleg Rybachenko pasovat za teenagera. A tak mu dali důstojníka. A také po skončení války osobně obdržel Svatojiřský kříž vyrobený ze zlata a s diamanty a s lukem z ruky císaře Mikuláše II. A to bylo v té době nejvyšší a nové vyznamenání vojáka.
  Oleg Rybačenko byl prostě šťastný. Měl tak úžasné a skvělé vítězství.
  Carské Rusko a spojenci si rozdělili Turecko. A zmizela z mapy světa.
  Malá Asie, sever a střed Iráku, průlivy a Istanbul připadly Rusku. Málo dostalo tureckou půdu na Balkáně a v Bulharsku. Sýrie šla do Francie. Palestina a část Saúdské Arábie do Británie a také jih Iráku, který se Britům podařilo dobýt.
  Británie se tak stala silnějšími koloniemi a ty německé si vzala pro sebe.
  Rusko dostalo od Němců oblast Klaipeda, Poznaň, Gdaňsk, část země u Odry. A plus reparace.
  Nejvíce Rusko dostalo od Rakouska-Uherska. Krakov a země vstoupily do království Polska, Haliče a Bukoviny do Ruska. Československo a Maďarsko se staly královstvími v čele s Mikulášem II. a také v Rusku. Vznikla i Jugoslávie - formálně nezávislá, ale vazal Ruska. Rumunsko také souhlasilo s patronací Ruska, výměnou za Transylvánii.
  Nezávislé Rakousko se stalo docela malým. A Itálie byla schopná něco získat.
  Francie získala zpět to, co jí dříve vzalo Německo, stejně jako Dánsko.
  Navíc část německých zemí byla dočasně okupována.
  Všichni dostali hodně. Rusko obsadilo německé kolonie v Pacifiku, kromě několika ostrovů převedených do Japonska. Namibie se stala britskou kolonií, nebo spíše součástí nadvlády Jižní Afriky.
  Všem to vyhovovalo. Většina sporů se týkala reparací. Rusko požadovalo větší podíl.
  Nějak se podařilo dosáhnout kompromisu.
  Nastal čas míru. Ale stále se vedly malé války. Zejména Rusko, Británie a Francie se rozhodly nejprve rozdělit Saúdskou Arábii, která již byla okleštěná.
  Válka tam byla krátká a snadná.
  Oleg Rybačenko a dívky opravdu nějakou dobu běhali bosí v poušti a chytili šejka, vůdce odboje.
  Když je chytili, po krátké rvačce ho dívky donutily líbat jim holé paty.
  Pak válka s Íránem. Rusko a Británie si rozdělily i tuto zemi. Byl to také velmi zajímavý nápad.
  Oleg Rybačenko a Nataša zaútočili s týmem dívek na Írán.
  Chlapec sekl meči, odstřelil hlavy Peršanů a řekl:
  - Sláva době velkého úsvitu!
  poznamenala Natasha, vycenila zuby a zavrtěla šarlatovými bradavkami:
  - Sláva caru Mikuláši II.
  Zoja, která sekala Peršany a házela granáty holými prsty u nohou, zapištěla:
  - Sláva naší vlasti!
  A nahá, kulatá pata dívky hodila hrášek smrti.
  Augustine na nás praštil svou rubínovou bradavkou knoflíkem bazuky a vyjekl:
  - Sláva Brusilovovi!
  Světlana, házející těžký granát holými prsty a agresivně se šklebíc, zavrčela:
  - Pro Velkou Ladu!
  Dívky se důkladně utkaly s íránskou armádou.
  A pak šly tanky do boje.
  Tentokrát těžší tank navržený Mendělejevovým synem s děly.
  Elena, Elizabeth, Ekaterina a Euphrosyne jezdí na tomto tanku.
  A dívky jsou samozřejmě bosé a v bikinách.
  Jdou a zpívají:
  - Ruská vodko, co jsi to udělala,
  ruská vodko - zničila jsi mě!
  Ruská vodka, sleď k obědu!
  Dobrý v zábavě - těžký v kocovině!
  A z nebe Albina také sešlápne pedál holým podpatkem a shodí další bomby na hlavy šáhovy armády a "Ilja Muromce" -3. A pak už nikdo neodolá.
  Úžasný Írán poražen bez námahy.
  A také si to rozdělili, vzali sever, střed a část pobřeží. Poté Rusko konečně získalo dlouho očekávaný přístup do Indického oceánu.
  Ale válečný příběh ještě nekončí.
  . KAPITOLA 2
  Carské Rusko zažilo rychlý ekonomický vzestup. A svět byl téměř celý rozdělen mezi velmoci, které zatím neplánovaly mezi sebou bojovat, ale jen trávily nově nabyté.
  Afghánistán zůstal jednou z posledních nezávislých zemí. Anglie tam v roce 1918 rozpoutala válku, ale nedopadla dobře. A carské Rusko se rozhodlo tento region zahrnout do rozsáhlé říše. Zároveň s cílem získat společnou hranici s Indií, na kterou vrhali chamtivé oči úředníci Mikuláše II.
  Zatím to nikdo nechtěl vzdát. Oleg Rybačenko a tým dívek a loď přešli na přistání, aby bojovali s armádou afghánského krále.
  Chtěli nové řády a slávu. Navíc tu ještě nejsou televize a počítače a zábava je horší než v jednadvacátém století. Jde o to jít do cirkusu nebo do divadla. I v kině jsou filmy stále němé a černobílé.
  Cirkus je ale podobný a od toho moderního se tolik neliší. Ale nemůžete tam chodit každý den.
  Ale válka je zajímavá zábava. Zvlášť když jsi nesmrtelný a oni tě nemůžou zabít.
  Oleg Rybačenko je samozřejmě velmi rád, že jde dobýt Afghánistán. A děvčata chtějí také bojovat. A další válka není daleko.
  Německo bylo odzbrojeno, zatímco Británie a Francie nevyhledávají potíže. Car Nicholas tedy zatím nemá velkou chuť se s nimi potýkat.
  Mezi možné směry ruské expanze patří také Čína, která ještě není zcela rozdělena mezi silné státy.
  Už tam vznikla Zheltorossia a rád bych ji rozšířil prakticky do celé Číny. Což však stále vypadá jako sen.
  Ale vzhledem k síle carského Ruska je ten sen docela reálný. Do té doby do Afghánistánu.
  Chlapec a prapor dívek v bikinách běhají bosky po horách.
  Zde vstupují do bitvy s mudžahedíny.
  Oleg Rybačenko vystřelí dávku ze samopalu a holými prsty u nohou mrští smrtící granát.
  Roztrhaní mudžahedíni padají. A chlapec křičí:
  - Ke slávě otce-krále se narodili stateční z nějakého důvodu!
  Natasha také vystřelí a holými prsty na nohou hodí citron, načež zakřičí:
  - Pro matku Rusko!
  Zoja, která střílela na šáhovy válečníky a sekala je koštětem, dala holým podpatkem dárek smrti a zapištěla:
  - Pro ruskou bohyni Ladu!
  Augustine, čmárající na nepřítele útočnou puškou nejnovější ráže, rovněž s použitím holých prstů, zavrčel:
  - Pro naši údernou sílu!
  Světlana - tato dívka bez předsudků s vlasy v barvě jarního sněhu a velkou fantazií hodila vražedný dar smrti holými prsty na nohou a prskala:
  - Za velké myšlenky carského komunismu!
  Oleg Rybačenko, který měl rovněž značný minulý život a již v tomto století žil patnáct let v dětském, nesmrtelném těle, poznamenal:
  - Je komunismus slučitelný s carem?
  Natasha logicky poznamenala, hodila dar smrti holými prsty a trhala Afghánce:
  - Všechno nemožné je možné - vím to jistě!
  Zoya, která kosila šáhovy vojáky a čmárala na nepřítele z lehkého samopalu, zabručela:
  - V duši se snažíme svou vášní neposkvrněnou!
  Augustin, jehož měděně rudé vlasy vlály jako bitevní, proletářský prapor, cvrlikal:
  - Sláva naší vlasti a jejím zázrakům!
  A pak hodila holými prsty u nohou velmi smrtící dárek smrti.
  Světlana, která kosila Afghánce a hromadila hory mrtvol, vrněla nadšením:
  - Ve jménu Matky Rusi!
  A její nahý, kulatý, růžový podpatek, jak dát kolosální sílu ničení a záhubě.
  Tyto dívky v bikinách se postavily armádě šáha a žádná moc na světě se jim nemůže postavit.
  Ale válečníci jezdí na dvou nejnovějších tancích Luna-4.
  Auta se čtyřmi kulomety každý a pokročilejšími motory, které jim umožňovaly dosahovat šedesátikilometrové rychlosti na dálnici a čtyřiceti s rockades. A pancíř byl tlustší a kvalitnější než u předchozích modelů.
  Elizabeth a Elena byly samozřejmě téměř nahé a bosé. A řídili auto velmi sebevědomě.
  Elizabeth, střílející z kulometů, cvrlikala:
  - Nicholas velká mise - největší král králů!
  Catherine, která strhávala šáhovy válečníky, zpívala:
  - Mezi hvězdami úzkostně tepe puls Země,
  Pole křišťálu jiskří - zavlažované ...
  Chráním klid své rodiny -
  Sloužím celým svým srdcem - Matko Rusko!
  A dívka sešlápne pedál holou, kulatou patou.
  Tyto dívky jsou prostě úžasné.
  Elena a Euphrosinia také zuřivě bojují. A těmto dívkám nikdo neodolá.
  Elena mlátí nepřítele holými prsty, vytesanýma nohama a kývá:
  - Sláva dobám komunismu!
  Euphrosinia, útočící na šáhovy jednotky pomocí holé, dívčí paty a vyaknula:
  - Sláva všem nejkrásnějším králům!
  A dívky sborově zpívaly a dupaly bosýma nohama:
  - Sláva Rusku, sláva,
  Tanky se řítí vpřed...
  Dívky téměř bez oblečení
  Zdravím ruský lid!
  Takže na dvou tancích s kulomety se bojovníci vážně rozešli. A rozdrtili Afghánce důkladně.
  A pak, ze vzduchu, jak se bojová letadla začala tlačit. Včetně "Dobrynya Nikitich" se šesti motory a rekordním bombovým nákladem.
  A Anastasia Vedmakova sešlápne pedál holým, kulatým, růžovým podpatkem.
  A z břicha bombardéru, jak smrtící a ničivé bomby budou vypadávat.
  A Anastasia to vezme a zazpívá:
  - Není krásnější Vlast-Rusko,
  Bojuj o ni a neboj se...
  Ve vesmíru nejsou žádné krásnější dívky -
  Celý vesmír je pochodeň světla Rus!
  Akulina Orlova, čmárající na šáhovy mudžahedíny z kulometů Dobrynya Nikitich, dodala:
  - Pro vlast nejsou krásnější slova,
  tisknutí trikolorní vlajky vítězství na hruď ...
  Staňte se ruským rytířem a jste připraveni na bitvy -
  Žijte pro sen, který dali dědové!
  Mirabela Magnetic zasáhla afghánské jednotky. A sekal je ve velkém.
  A také střílel z plamenometu. A spálil spoustu dushmanů, spálil je do základů.
  Potom zpívala:
  Jsme nejsilnější na světě
  Pojďme zabít všechny nepřátele na záchodě!
  A dívka vyplázla jazyk. A mrkla na své společníky.
  Právě tam letadla carského Ruska mlátí mudžahedíny. A shazujte bomby a napalm.
  Těžší tanky také bojují dobře, ale s dobrou průchodností terénem a výkonnými motory. Zejména nejnovější HP-2 vážící padesát tun, který drtí nepřítele. HP - přeloženo - "Nikolaj Romanov".
  Jedná se o první experimentální model tanku se dvěma vysoce výbušnými děly a šesti kulomety.
  A jak drtí afghánské jednotky krále.
  A dívky zároveň vyceňují zuby v nádrži a smějí se.
  Alenka vystřelí holými prsty a ječí z plných plic:
  - Sláva otci-králi!
  A ostatní dívky křičí:
  - Sláva!
  A jejich tank jezdí po strmých svazích.
  A za nimi, blýskající se holé podpatky, spěchají dívky jen v kalhotkách a jejich rubínové bradavky se třpytí na slunci.
  Tady jsou dívky - téměř úplně nahé a jejich prsa jsou tak chutná.
  Anyuta míří kulomety holými prsty a drtí Afghánce, skřípe a řve:
  - Za Rusko, naše matka!
  A tank se pohybuje a drtí dušmany. Tam jsou dívky velmi temperamentní.
  Alláh řve vzrušením:
  - A temperamentní dívky útočí do bitvy,
  Rusko je za námi, Rusko je za námi!
  Tato dívka je tak červená a cool.
  Marie také mlátí králova vojska a skřípe:
  - Ve jménu svatého Ruska!
  Olympias nastartuje a rozdrtí nepřátele silou. A s holým podpatkem na nepříteli, jak se pohybovat.
  A projektil letí se smrtící amplitudou ...
  Armáda afghánského krále byla částečně zničena a částečně uprchla.
  Dívky dupaly bosýma nohama a vstoupily do Kábulu. A tak pokračují v pohybu napříč Afghánistánem.
  Oleg Rybačenko pronásleduje nepřítele. Spolu s věčnou dívkou Margaritou Korshunovou předstihli šejkovu armádu.
  A tady chlapec a dívka sekali šavlemi. A porazili mudžahedíny se vší zuřivostí.
  Chlapec hodil hrášek holými prsty a roztrhal tucet šejkových vojáků.
  A zařval:
  - Náš car Mikuláš,
  Neotevírej ústa dokořán!
  Markéta je velmi agresivní. Provozuje mlýn. Holými prsty hází hrášek a řve:
  - Za carský komunismus!
  A pak to vezmou děti a sborově pískají. A vrány jsou doslova omráčené a jako déšť se valí na hlavy Afghánců. A je to velmi cool.
  Oleg Rybachenko seká nepřátele a řve:
  - Považujte carismus za myšlenky komunismu a triumf!
  A opět jak zaútočit na nepřítele.
  A meče nepřátelského chlapce řežou jako zelí.
  Zde je jeho úžasný útok.
  A znovu píšťalka s omdlévajícími havrany.
  Zatím jsou ve vedení. A dokonce jejich výhoda roste.
  Margarita skřípe a řve:
  - Sláva ruským hrdinům!
  A s holým podpatkem hodila dívka dar ničení.
  To je ta bojovná kráska.
  I když ještě dítě. A jednou byla dospělá a dokonce starší žena. Ale také si vykoupila nesmrtelnost a získala věčné mládí. Pravda, je to dívka už sto let. A pak může pravda růst. Mezitím slouží v ruské armádě. A také Superman.
  A protože na rozdíl od Olega Rybačenka tato spisovatelka neměla v oblibě počítačové hry, je to pro ni mnohem jednodušší. Samozřejmě rád bojuji.
  Nesmrtelné děti jsou přátelé. Je zvláštní být dospělým, a dokonce mít mnoho let a být velmi mladý.
  A myšlení se stalo více dětinským, ačkoli paměť a osobnost byly zcela zachovány.
  A musím říct, že je to fakt super.
  Margarita a Oleg, nazí, s dětskými podpatky, hodí výbušný balíček a rozbijí šejka na kusy. A jeho prostředí je hotové. Poté nepřátele sekali meči. A toto je jejich samotný křest ohněm. A pak zase pískají...
  Vrány padají na hlavy mudžahedínů a bez problémů jim probodávají lebky.
  Oleg řve a odsekává protivníky:
  - Margarito - okno je otevřené!
  A znovu řeže mlýn, kácí poslední hlavy.
  Zde ruské jednotky obsadily Kandahár. Lidí, kteří chtějí bojovat s nepřemožitelnou armádou cara Mikuláše II., je stále méně.
  Ostatní města se již vzdávají bez boje. Nebo téměř bez boje.
  Samostatné gangy stále fungují pouze v horách.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova právě začali lovit takový gang.
  Chlapec a dívka porazili statečné válečníky Alláha. A jednali se vší neuvěřitelnou drzostí.
  Nesmrtelné dítě hodilo granát obnaženou patou, roztrhalo protivníky a zapištělo:
  - Za nový SSSR!
  Margarita, ohánějící se meči a usekající hlavy, zaskřehotala:
  - Pro nové hranice!
  A dívčina holá pata způsobila kolosální zkázu a roztrhala nepřátele na kusy.
  A teď děti znovu pískají a na hlavy mudžahedínů padají četné, omráčené vrány.
  A tato kapela je zničena. Vše se dělá velmi chytře.
  Afghánistán je jakoby zajat... Několik dalších malých gangů bylo zničeno nesmrtelnými dětmi.
  Za to dostali peníze a nové hodnosti. Obyvatelé Afghánistánu se rozhodli podřídit se novému králi. A zatím se jim to docela daří.
  Téměř okamžitě se začala stavět železnice do Indie.
  Británie obdržela čistě symbolický kus Afghánistánu, ale prohlásila své vítězství.
  A Oleg Rybachenko a Margarita se přestěhovali do Manchuria. Je tam klid.
  O něco jižněji ale vypuklo komunistické povstání. A pokus přenést sílu rudých do Číny.
  Oficiální vláda Nebeské říše se obrátila o pomoc na carské Rusko.
  A povstání rostlo a rostlo. A jednotky Rudé armády dokonce dobyly Peking.
  Ruská armáda přešla do útoku. Od moře postupovala flotila vedená
  Kolčak. A je důstojným nástupcem admirála Makarova. A sebevědomě ničí Rudou armádu Číny.
  A dívky z moře vystřelují a vypouštějí velké smrtící projektily.
  A nahé kulaté podpatky dívek blikají. A střílejí z děl křižníků a bitevních lodí.
  Válečníci běží rychle. Bojující Anna vydává rozkazy. A dělostřelectvo vyrazí.
  Veronica - tato dívka, námořní důstojnice, také rozkazuje, pouze v kalhotkách a s tenkým pruhem látky na hrudi.
  A na její příkaz vystřelí šestnáctipalcová děla. A roztrhat pekingské přístavy.
  Oleg Rybačenko, jako vždy, v bitvě... Je to takový milý, svalnatý kluk v šortkách. A s nadšením seká čínské jednotky. Zde jsou divoké bitvy.
  Margarita také bojuje s velkou účinností. A seká meči statečné válečníky nebeské říše.
  Dívka bojující s nepřítelem a mávající meči, z nichž odlétají hlavy, zpívala;
  Rusko je největší ze zemí
  Krásná velká vlast...
  Soudruh Stalin je ideál,
  Pojďme brzy budovat štěstí komunismu!
  
  I když máme takové krále,
  Romanovci vládnou Rusku...
  Rozbij vlast nepřítele,
  Ať zvítězí Ábel, ne Kain!
  
  Nechť je Nicholas velkým carem,
  Štěstí v bitvách a úspěších...
  Vyhraješ hordy pro Rusko,
  Takový bude názor na stát!
  
  Pro Nikolaje dám předplatné,
  Nedovolím urážku autokrata...
  Nechte napalm vylévat z nebe na lidi,
  Nenechám si ujít, věřte mi, doufám!
  
  Jsme ruští velcí orli,
  Schopný dobýt rozlohu vesmíru...
  Skromný a zároveň hrdý,
  S jeho silou v boji se nemění!
  
  Holkám a klukům je to jedno
  Rytíři bojují velmi statečně...
  Rusko, jste skvělé po dlouhou dobu -
  Nemusíme se otráveně šklebit!
  
  Kolem dívek legie nepřátel
  Ale statečně vyhladí ty zlé...
  Máme dost pěstí
  Vysloužíme si své místo v nebi!
  
  Ať je náš podíl vysoký
  A Rusko se stane neslýchaným bohatým ...
  Nedívej se na dívky svrchu
  Jsou štíhlé a vůbec nejsou hrbaté!
  
  Ve jménu naší vlasti, hvězdy
  Ať komunismus jasně září...
  Splněný velký sen
  Příroda bude v nekonečném květnu!
  
  Všechno bude kvést velmi svěží barvou,
  Vše bude velmi světlé, čisté...
  Vyhrává otevření neomezeného účtu,
  Ve jménu věřte praporu komunismu!
  
  Jací lidé vládnou zemi
  Ty jsou pro vlast dražší...
  I když někdy skrytý ve tmě,
  Schopný nás pevně začlenit do tváře!
  
  Miluji Beloboga a Krista,
  Četl jsem Láďu i Marii...
  Láska k Rusku je čistá jako krystal,
  Bojuji a stojím za ní!
  
  Ve jménu rodiny, v zájmu všech lidí,
  Pojďme, pokud to bude nutné, na Golgotu...
  Šílený padouch zmizí v pekle,
  A věřím, že protivníci brzy zemřou!
  
  Než je Rusko krásné a já vím a silné,
  Že dívky a chlapci jsou v tom odvážní...
  Nechte Satana zaútočit v moci
  Budeme mít skvělé nabídky!
  
  Nevěřte, kdo pohřbívá naše Rusko,
  Víš, myslí nejsou daleko...
  A ty bojuješ a neboj se,
  A nafouknout tváře statečně v bitvě!
  
  Odvážní válečníci věří
  Statečný, statečný v tanci majestátní ...
  Někdy nás napadne zlá bestie,
  Ale neexistuje silnější ruská známá sláva!
  
  Tady naše vlast již kvete,
  Takže věřte ve svěží barvu druhu...
  Victories otevřeli neomezený účet,
  A hrdinské činy se zpívají!
  . KAPITOLA 3
  Proces dobývání Číny je dlouhý, země je velká a velmi hustě osídlená. A boje tam probíhají s velkou intenzitou.
  Oleg Rybačenko seká Číňany meči. Pak na ně holýma dětskýma nohama hází hrách s improvizovanými výbušninami a zpívá:
  - Moje vlast -
  Vládnou v něm králové
  přátelská rodina,
  Zlomte ty zlé!
  Margarita Korshunova také ničí jednotky Nebeské říše. A řídí mlýn s meči. A holými prsty hází hrách smrti.
  Dívka zpívá:
  - Sláva komunismu, sláva ....
  Tanky se řítí vpřed...
  Divize v červených košilích -
  Zdravím ruský lid!
  A nesmrtelné děti budou pískat. Vrány dostávají infarkty a omráčené padnou na hlavy Číňanů. Řekněme to takhle - terminátorské děti. A vrány propichují zobáky lebky válečníků Nebeské říše.
  A pak se další dívky chopily Číňanů.
  Zde je Natasha sekne meči a šarlatovou bradavkou stiskne tlačítko bazuky a vyplivne projektil. A masa Číňanů letí nahoru.
  A Natasha zpívá z plných plic:
  - Sláva dobám komunismu,
  Bude konec pacifismu!
  A dívka s holými prsty u nohou, jako by vystřelila vražedný granát, roztrhala protivníky.
  Zoya také bojuje s velkým nadšením. A Číňany bez problémů seká meči.
  A holými prsty u nohou vrhá granáty smrtící síly. Tahle holka je prostě úžasná.
  Potom jahodová prsní bradavka spustí zničující dar smrti.
  A masa Číňanů vyletěla nahoru.
  Zoya to vzala a zazpívala:
  - Ve jménu myšlenek komunismu
  vidíme budoucnost carské země ...
  A rudý prapor, naše vlast,
  Vždy budeme nekonečně věrní!
  Augustin kácí i Číňany. Je to super holka.
  Rusovlasá dívka hodila smrtící granát holou patou, roztrhala masu protivníků a zapištěla:
  - Za Rusko - naši matku!
  A rubínovou bradavkou na hrudi stiskla knoflík bazuky. A vyplivl smrtící raketu. A tolik Číňanů vzalo a zlomilo najednou.
  Tady jsou dívky.
  Světlana také drtila nepřátele. A posekejte jednotky nebeské říše meči. A házel dary smrti s holými prsty. A nakonec jako malinovou bradavku vymrští smrtící projektil smrti.
  A zpívat:
  - Moje vlast jsou města a sladká,
  Moje vlast je královská země!
  To jsou dívky - jejich nejvýraznější třída a příležitosti. Takovým holkám se nedá odolat.
  A bez soucitu a pochybností tyhle Číňany takhle řežou.
  Bojuje zde i Aurora a dívky čmárají na Číňany ze samopalu. Tady je krása.
  A také s šarlatovou bradavkou stiskne tlačítko granátometu. A vystřelí zabijáckou střelu. A masa odpůrců najednou trhá a trhá na malé kousky.
  Aurora pak zpívala:
  - Za největšího komunismu,
  Jen jděte nahoru a dolů!
  Tyto dívky jsou velmi chladné a agresivní.
  Mirabela Magnetic bombarduje nepřítele ze vzduchu. Používá dvouplošný útočný letoun. A jak to zasáhne Číňany.
  A bije je bez milosti. A velmi krásně čmárá z kulometů a skládá Číňany na hromádky. A dělá to velmi svižně. Holá pata tlačí na pedál. A kolik bomb padne na Číňany.
  Mirabela zpívala a vyceňovala zuby:
  - Jsem nejsilnější na světě,
  A dvakrát dva nejsou čtyři!
  Akulina Orlová také mlátí Číňany ze vzduchu. A dělá to velmi úspěšně. A rozdrtí vojska nebeské říše.
  A pak zmáčkla tlačítko šarlatovou bradavkou na hrudi a teď vletí do Číňanů a roztrhá je na kusy bojovou střelou.
  Akulina to vzala a zazpívala:
  - Sláva velkým srdcím,
  Rozdrtíme všechny nepřátele až do konce!
  Anastasia Vedmakova také rozdrtila Číňany a udělala to s obrovským nadšením.
  Tohle je dívka Anastasia - prostě super!
  A holými prsty nasměruje na nepřítele něco smrtícího.
  A pak dívka stiskla tlačítko rubínovou bradavkou a na Číňany dopadly bomby. A je velmi agresivní.
  A rozdrtí tyto Číňany smrtící silou.
  Anastasia zpívala:
  - Všechny roztrháme,
  Pro Rusko, naši matku!
  Zde opět dívky bojují s kolosální zuřivostí. Toto je bitevní triumvirát.
  A na obloze nemají sobě rovného. Ale leteckých bitev je málo - čínské letectví je slabé.
  Akulina Orlová rozdrtila Číňany na souši, vypálila výbušné granáty a zpívala:
  - Raz, dva, tři - trhejte Číňany!
  Bude slavná hostina -
  Podmaníme si svět!
  Jsou to tvrdé a kruté boje.
  Zde je posádka Elizabeth bojující na tanku. Tady je dívka a její tým a jsou zpět v bikinách.
  Zde Elizabeth stiskla tlačítka na joysticku holými prsty a zavrčela:
  - Sláva caru Mikuláši II.!
  Jekatěrina také vystřelila, stiskla svou šarlatovou bradavku a zasáhla Číňany, a vtipně zavrčela:
  - Sláva superadmirálu Makarovovi!
  Elena zaútočila na nepřítele. Roztrhal masu Číňanů pomocí kulometů a zaječel:
  - Za komunismus králů!
  Euphrosinia čmárala na nepřítele a kosila vojáky Nebeské říše a zpívala:
  - Sláva Rusku a Bílému bohu!
  Toto jsou bojovnice na hbitém a silném tanku. A jejich tým rozdrtil čínskou armádu.
  Elizabeth vtipně poznamenala a rozdrtila protivníky, vyaknula:
  Opravdovým králem není ten, kdo nosí korunu, ale kdo není klobouk s rozumem a blázen s chvatem!
  Elena agresivně poukázala a zuřivě prohlásila:
  - Kdo má prázdnou hlavu, nosí korunu, to je typický klobouk, bez krále v hlavě!
  Catherine také zaútočila na Číňany, roztrhala dva tucty vojáků Nebeské říše a řekla:
  - Když diktátor podělal zemi, může si nechat korunu na hlavě, ale definitivně ztratí tvář!
  Euphrosyne, drtila Číňany dobře mířenými výstřely a doslova je kosila, shrabovala hory mrtvol.
  A zároveň řekla:
  - Lepší ztratit hlavu v udatnosti, než zůstat s nosem ve zbabělosti!
  Tak se děvčata naštvala. A přitom jsou téměř úplně nazí, bosí a velmi opálení, s blond vlasy.
  Elizabeth, která střílela, řekla:
  - Pokud nemáte v hlavě krále, budete kloboukem, který vždy zůstane s vaším nosem!
  Catherine, která vedla velmi dobře mířenou palbu na nepřítele a hromadně porážela Číňany, zabručela:
  - Kdo ztratí smysl pro realitu, zůstane s nosem beze snu!
  Elena agresivně poznamenala, čmárala na nepřátele a mačkala tlačítka holými prsty u nohou a zavrčela:
  - Ženská noha, když byla bosá, obula každého muže do mandlí a nechala ho bez kalhot a odhalila jeho tělo!
  Euphrosinia, která udeřila oponenty a zabíjela Číňany zuřivou silou, agresivně poznamenala:
  - Když jste ztratili svědomí při hledání hor zlata, můžete nepřítele opustit s nosem, ale po vaší duši nezůstane ani zlomený cent!
  Dívky bojovaly zoufale a statečně.
  Elizabeth shrnula zničením čínské houfnice granátem:
  - Když máš Boha v srdci a krále v hlavě, jsi muž s velkým písmenem!
  Válečníci bojovali na jiných frontách.
  Alenka čmárala na Číňany ze samopalu. Kosil je jako pšenici a vyl:
  - Pro velkého krále,
  Pane díky!
  A s holými prsty na nohou dívka hodí granát smrtící síly.
  Anyuta, čmárající na nepřítele a obnaženou kulatou patou darující smrt, vydala:
  - Sláva éře komunismu! Car Mikuláš bude s námi!
  A dívka strčila čínského generála loktem do brady a zaštěbetala:
  - Za velké Rusko Svaroga!
  Bojová Alla rozdrtila čínské vojáky, pokosila je jako srp a vyaknula:
  - Za vlast - naši matku!
  A její obnažené prsty vrhaly mocně smrtící dar anihilace.
  Maria také drtí nepřátele s divokou sebejistotou. A čmáranice ze samopalů při zpěvu:
  - Naše vlast je naše matka!
  Dívka chce být hrdinkou!
  A s holými prsty na nohou dívka hodí ničivý dárek smrti.
  A pak, jak mačká svou šarlatovou bradavkou knoflík z bazuky.
  Olympiáda drtí Číňany na prach. Čmárání na ně ze stroje. A zpívá:
  - Jsme na vás jako ve válce,
  A ve válce jako na vás!
  A dívčiny holé prsty u nohou hodily výbušný balíček.
  Roztrhal masu Číňanů na popel.
  Olympias také vystřelila jahodovou bradavkou a zaštěbetala:
  - Za mír, za přátelství, za máj!
  Alenka se smíchem poznamenala:
  - A pak ty May?
  Anyuta čmáral v čínštině a pištěl:
  Léto, léto, hvězdné léto, buď se mnou!
  Alla zaútočila na nepřítele, roztrhala několik čínských vojáků a zaštěbetala:
  - Za královskou říši!
  A její vlasy jsou jako plápolající oheň, který by mohl spálit Řím. Tady je ta dívka.
  Pětka mění svou pozici. A čmárá na nepřítele se zvýšeným dosahem.
  A pak holky prostě odřízly elektrické dráty a proud šel,
  nepřáteli. A Číňané jiskřili.
  A dívky to jako obnažené podpatky vezmou a zatřpytí. A znovu se chopí čínské, udatné armády. A Číňané jsou silní a stateční. Toto je statečný, mnoho lidí.
  Veronika a Victoria je ale zasáhly raketami z letadla. A roztrhal spoustu Číňanů. Dívky bojují, v jedněch bikinách a bosé. A holými podpatky buší do nepřítele a mačkají tlačítka.
  Akulina Orlová také poráží Číňany a drtí nepřátele bez jakéhokoli soucitu.
  Akulina holými prsty mačkala tlačítka joysticku a mlátila Číňany, trhala je a cvrlikala:
  - Sláva otci-králi!
  Anastasia Vedmaková potvrdila:
  - Bezpodmínečně sláva králi!
  Mirabela Magnetic dala dar ničení holým podpatkem a zaštěbetala:
  - A připijme si k admirálu Makarovovi!
  A její šarlatová bradavka byla odhalena a dívka ji vzala a stiskla tlačítko. A na Číňany létaly rakety. A roztrhal mnoho válečníků nebeské říše.
  Tady jsou holky...
  A pak se ninja dívky z Japonska utkaly s Číňany. A bojovnice samozřejmě v jedněch bikinách a naboso.
  Ninja dívka s modrými vlasy vzala meče a sekla Číňany. A sundala hlavu. A poté holými prsty u nohou hodila hrášek zkázy. A znovu válečníci nebeské říše s useknutými končetinami létali různými směry.
  Válečník zpíval:
  - Sláva Japonsku! Sláva!
  Ninja dívka se žlutými vlasy bojuje s nepřáteli. A bez lítosti je seká meči. A její holé, půvabné dívčí prsty vrhají něco naprosto destruktivního. A tělo doslova roztrhají. A válečník zpívá:
  - Sláva Japonsku, sláva!
  Tanky se řítí vepředu,
  Dívky, neznající strach -
  Zdravím vás - Rusové!
  Ninja dívka se zrzavými vlasy také seká Číňany. Je to velmi agresivní bojovnice. A řeže soupeře až do konce. A znovu, prsty tak vyřezávané, svůdné bosé nohy házejí bumerangy, které odrážejí hlavy jako vlasy od břitvy.
  A válečník zpívá:
  - Rusko cara Michaela,
  Vesmír zvítězil!
  Ninja dívka s bílými vlasy se oháněla svými meči a usekávala hlavy Číňanům. A z této dívky v bikinách se stala psaná kráska. A její meče jsou úžasné. A holé prsty na nohou také vrhaly jedovaté jehly a bil pěstmi do hrdel válečníků Nebeské říše.
  Ninja dívka zpívala:
  - Japonský válečník se nebojí smrti,
  My se nebojíme smrti na bojišti ...
  Za svaté Rusko bude ninja bojovat -
  A dokonce i umírání - vyhraje!
  Tyto dívky jsou tak téměř nahé a krásné a jejich nohy svádějí muže.
  Ale Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova jdou znovu do bitvy, nebo spíše běží. Děti opět bojují s divokou zuřivostí a šílenstvím.
  Zde se chlapec ohání meči a useká hlavy Číňanům z ramen.
  Oleg zavrčel a chlapec házel holými prsty na nohou hrášek ničení. Roztrhal nepřátele a zpíval:
  Sláva komunismu, který Nicholas buduje,
  Je to největší a nejmoudřejší král!
  Dívka, tato bývalá spisovatelka Margarita Korshunova, usekala hlavy Číňanům, zavrčela:
  - Za Rusko a cara Mikuláše!
  A s holými prsty na nohou mladý válečník vezme a hodí bumerang. A ten proletí a usekne hlavy čínským vojákům. Tady je dívka.
  Margarita to vzala a zazpívala:
  Není krásnější Vlast-Rusko,
  Nejlepší země ve vesmíru...
  Hvězdy zavlažovaly nebe v perlach,
  Řiďte i mazaný vzhled šíleně!
  Pak to vzaly nesmrtelné děti a pískaly z plných plic. A tak to vzaly vrány, dostaly infarkt, zhroutily se do mdlob a začaly padat. A udeřit do hlavy Číňanů.
  To jsou děti, jsou to prostě potvory a super ....
  A znovu, pojďme sekat nepřátele. A takové bojovné a statečné dívky jsou tady, což je super, takže Natasha přešla do útoku.
  Dívka to vzala, vystřelila z kulometů a zaštěbetala:
  - Za komunismus cara Mikuláše!
  Zoya to potvrdila tím, že nahou patou hodila výbušný sáček s výbušninami.
  A válečník zpíval:
  - Pro velkého krále,
  Otec-suverén!
  Augustin prosekal její nepřátele bez jakékoli slabosti a soucitu. A rusovlasá bojovnice to vzala a holými prsty na nohou hodila něco velmi smrtícího a ničivého. A velmi smrtící působil velmi cool.
  Augustin provozoval větrný mlýn a zapištěl:
  - Za Rusko a vítězství až do konce!
  Světlana se svými meči provozovala velmi agresivní mlýn na meče. Uřízla hlavy nepřátel a položila je na hromadu. A s holými prsty na nohou vzala a hodila smrtící dar smrti.
  A zakřičela:
  - Za carský komunismus!
  A děvčata zase s holými, kulatými podpatky, jako by do nich bušili zabijácký hrách zkázy.
  A znovu zpívat:
  Nikolai, ty jsi král-mesiáš,
  Brzy budete všemocní!
  . KAPITOLA #4
  Válka s Čínou pokračovala.
  Dívky vytáhly nové, silnější bombardéry. A Anastasia Vedmakova začala na Číňany rozpoutávat silné letecké útoky.
  Válečnice zpívala a mačkala tlačítka holými prsty u nohou:
  Lidé budou šťastní
  Štěstí navždy...
  Nicholas moci -
  Síla je skvělá!
  Akulina Orlová, čmárající na své protivníky a kosící Číňany, agresivně cvrlikala:
  - Pro slávu idejí komunismu!
  Mirabela Magnetic, vysílající bomby shora a zabíjející Číňany, dodala:
  - V tomto životě bude sláva!
  Takto dívky ze vzduchu útočí na nebeskou říši. A zničit udatné vojáky čínské armády.
  Alenka také bojuje. Dívka mlátí ze samopalu. Kosí Číňany a píská:
  - Sláva časům komunismu!
  A s holými prsty, když posílá nepříteli dar smrti.
  Anyuta střílí na Číňany a velmi přesně. Poseká je a s chutí říká:
  - Ve vesmíru bude radost!
  A s holým, kulatým podpatkem, jako by házel hrášek smrti.
  A bojující Alla bojuje s divokým šílenstvím. A její meče řídí mlýn a řežou hlavy Číňanů. Dívka vztekle říká a vyceňuje zuby:
  - Přineseme lásku do našeho Ruska!
  A dívka bude házet něco agresivního a destruktivního s holými prsty.
  Bitva Maria znovu bojuje. A její meče jsou tak ostré a velmi smrtící. A krájeli maso jako horké železné máslo.
  Dívka se zlatými vlasy mluví agresivně a rozřezává Číňany na kusy:
  Matka Rusko je s námi navždy!
  Boje a olympiáda. Je velmi velká a svalnatá. Jak jsem se ujal Číňanů, a nasekejme je jako pšenici kosou. Tohle je holka, no, taková velká a agresivní.
  A taky s holým podpatkem, jak se poddat bombě. A roztrhá spoustu protivníků najednou.
  A pak Natasha bojuje. Dívka drží v rukou plamenomet. A zmlátit nepřítele.
  Proud plamenů prošel Číňany. A spálí jich celou stovku najednou. Tady je ta dívka.
  A na knoflíku plamenometu stiskne šarlatovou bradavku ženského prsu.
  A tak se to všechno sype ven.
  A dívka s holými prsty hází citróny agresivní silou.
  Válečník zpíval:
  - Za Svatou Rus - Sláva vlasti!
  Zoya také bojuje s panterovou divokou silou. Její jahodové bradavky stisknou tlačítka a vystřelí elektrické výboje ze stroje. Potom dívka zaštěbetala:
  - Za naše nová vítězství!
  A s holými prsty u nohou hodí něco naprosto smrtícího. Tady je dívka - medová blondýnka.
  Augustin, který bojoval s nepřáteli, kosil je jako kosa, posílal kulku za kulkou a hnal je do rakve:
  - Za velké úspěchy!
  A holými prsty u nohou hodila vražedný dar kolosální síly.
  A pak dívka stiskne tlačítko zbraně rubínovou bradavkou na hrudi a roztrhne celý prapor nepřátel.
  A tady je Světlana v bitvě, impozantní dívka. Seká nepřátele velmi agresivně.
  A holými prsty na nohou posílá na protivníky ostré a tenké kotouče.
  A s karmínovými bradavkami na hrudi zasáhne nepřátele a budou důkladně zničeni. Tolik mrtvol a zničených Číňanů.
  Pak Světlana zavrčela:
  - Za Rusko a vítězství až do konce!
  Zde jsou dívky nejvyšší letecké akrobacie. A zinscenovali obrazné vyhlazení nepřátel. A všichni na ně sypou ohnivé a elektrické vločky.
  Alice a Angelica pracují s odstřelovacími puškami. Dívky mají sotva čas vystřelit a znovu nakazit.
  Číňanů je hodně. A nedají se tak snadno přehodit. A tlačí se ve žluté, nekonečné vlně.
  Alice vystřelila, prorazila generála pěstí a zaštěbetala:
  - Kolik máme práce!
  Angelica také vystřelila přesně a souhlasila:
  - Hodně, ale očekáváme vítězství!
  A zrzavá ďábelka s holými prsty u nohou spustila vražedný dar smrti.
  Alice znovu vystřelila a sestřelila čínské letadlo. Dívka byla odhodlaná rozhodně vyhrát.
  Zde měla své vlastní problémy a komplexy.
  Alice vystřelila znovu a docela přesně a zavrčela a vycenila zuby:
  - Půjdeme příkladem!
  A její oči jiskřily blesky.
  To je opravdu kategorie děvčata jsou prostě super.
  A pak Alice vystřelila a tři Číňané byli probodnuti jednou kulkou najednou.
  A blonďatá dívka s holými prsty na nohou vezme a hodí granát zkázy se smrtící silou.
  To jsou dívky, které kategorie je jednoduchá - super.
  Aurora mezitím vystřelila z houfnice. Roztrhala celou četu Číňanů a křičela:
  - O svém účtu nepochybuji!
  A krásná dívka to vzala a zmáčkla tlačítko se svou šarlatovou bradavkou. A opět na nepřítele letí smrtící velkorážný projektil.
  Aurora to vzala a zazpívala:
  Mám nepřítele
  Je tam síla a tlak...
  Ale jsem v kůži býka -
  Tady je rozhovor!
  Její partnerka Agrippina vycenila zuby a s úsměvem drtila naléhající Číňany a vydala:
  - Hej toreadoru, vydrž,
  začínáme utíkat...
  Afrodita, dívka se zlatými vlasy, také v bikinách a bosá, cvrlikala a vycenila zuby:
  - Postarej se o svůj život
  Král zvířat člověče!
  Agrippina se šarlatovou bradavkou na plné hrudi stiskla tlačítko smrtící zbraně a zaštěbetala:
  - Trefili jsme přesně,
  trefili jsme to správně -
  A cíl je blízko!
  Afrodita, tato dívka, psaná kráska, také stiskne tlačítko s rubínovou bradavkou na hrudi, udeří na nepřítele, ohlušující se směje a skřípe zuby:
  - poslední síla
  Poslední síla
  Rozdrťte nepřítele!
  Aurora se zachichotala a vrazila do nepřítele pomocí jahodové prsní bradavky. A pak přidala své holé prsty na nohou.
  A bojová raketa se vrhla do letu.
  Dívka zaštěbetala:
  Tribuny se radují
  Tribuny se radují...
  A tak útočí
  Galaxie Huns!
  Ve skutečnosti to už vypadá směšně, až do extrému.
  A nyní tank Elizabeth jde do bitvy. A má čtyři dívky v bikinách. A dívky zoufale bojují.
  Elizabeth vystřelila na Číňany holými prsty a zaštěbetala:
  - Ve jménu velkého Ruska!
  Catherine také, jak zasáhnout vojáky Nebeské říše. Jak je seká ve velkém množství a vrčí a vyceňuje zuby:
  - Sláva ruským bohům!
  A dívka znovu tiskne na vyčnívající knoflíky svou obnaženou, kulatou patu. Tady jsou dívky v bikinách. Řekněme, že jsou to prostě supermanky. Pokuste se odolat těmto. Mají fenomenální, kosmickou sílu.
  Elena zasáhne válečníky Nebeského impéria. Vezme a ohrožuje nepřátele. A pak, s šarlatovou bradavkou, stiskne tlačítko na joysticku a zacvrliká:
  - Sláva komunismu ruských carů!
  A holou patou zasáhne nepřítele.
  Euphrosinia je také cool v bitvách. A zaútočí na nepřítele s velkou vášní.
  A vyřaďte spoustu Číňanů a vrkněte:
  - Sláva éře komunismu Bohové!
  A tady také použije rubínovou bradavku. A holými prsty na nohou mačká knoflíky. A roztrhat masu čínských vojáků.
  To jsou ty dívky - mají agresivní skoky. A čtyři na tanku vezmou a vystřelí na nepřítele granáty.
  A mají velkou, fenomenální sílu.
  Oleg Rybačenko a Margarita Korshunova také pracují s meči tak aktivně a efektivně, jako by to byly vrtule vrtulníku.
  Chlapec hodil kus antihmoty holými prsty na nohou. Zničil celý prapor Číňanů a zamával:
  - Pro velikost panovníků!
  Poté jeho meče provedly mlýn a usekly hlavy Číňanům.
  Margarita Korshunova porazila nepřátele. Uřízla jim hlavy a zaskřípala zuby a řekla:
  - Pro slávu carského SSSR!
  A zase s holým, kulatým, dětským podpatkem, jak ten ničivý dar zkázy podlehne.
  Pak se nesmrtelné děti zvedly a zapískaly. A vrány, ohlušené pískáním, padly dolů a udeřily do lebek čínských vojáků.
  Margarita tweetovala:
  myšlenky komunismu,
  Stop pacifismu!
  Tohle jsou monstrózní děti. Jsou nejtvrdší a nejagresivnější na světě. Toto jsou děti terminátorů.
  Oleg Rybačenko čmáral na nepřítele a sekal meči. A pak to vezme a odpálí z plamenometu. A spálí se tolik Číňanů najednou. A dětští bojovníci jsou na vrcholu.
  Chlapec to vzal a zpíval:
  - Sláva Rusku, sláva ...
  Silové nýty tanků!
  A chlapec dvanáctiletého vzhledu to vzal a nahou patou podlehl granátu zkázy a hmotu roztrhali na kusy čínští vojáci.
  Mladý válečník byl plný síly a energie. A jak věčné dítě zničilo vojáky Nebeské říše. Je to prostě fenomenální, transcendentní síla.
  Oleg to vzal a zazpíval:
  Pojďme udeřit tvrději
  Pojďme táhnout za jeden provaz!
  Oživíme SSSR
  Ukažme světu příklad!
  A chlapec si odplivnul jako zajiskření a najednou shořel celý prapor Číňanů. A zařval:
  - A že nebyly žádné problémy!
  Margarita vtipně poznamenala, odřízla nepřátele jako žiletkou a zavrčela:
  - Za velké Rusko,
  Bojujte a nebojte se!
  A dívka s holými prsty na nohou, jako by spustila vražedný hrášek totální smrti.
  Natasha znovu porazila Číňany šílenstvím a zuřivostí.
  Tolik žlutých válečníků ulehlo s uříznutými hlavami.
  To jsou dívky - které jsou velmi cool a bojují.
  Natasha nejprve uspořádala recepci s meči - motýlem otakárkem. A pak vzala plamenomet a zmáčkla tlačítko šarlatovou bradavkou. A jako fontána z hřbetu velryby vyšlehne plamen, který Číňany sežehne až na kost.
  Dívka s modrými vlasy zpívala:
  - Za vlast - naši matku!
  Zoya to vzala a také s meči, jak to vezme a seká. A vzala to holými prsty a hodila žiletky. A namakal hodně Číňanů.
  Pak Zoya stiskla karmínovou bradavku na tlačítku plamenometu, a jak by spálila nepřítele s kolosální sebejistotou.
  Zoya to vzala a zazpívala:
  Sláva době králů
  Zatlučte rebela!
  A holka, pojďme si hrát se svaly tisku.
  Augustine je velmi krásná žena. A její vlasy vlály vzduchem jako proletářský prapor.
  A dívka s holými prsty na nohou vezme a hodí bumerang zkázy.
  A pak si vzala rubínovou bradavku na hrudi, kterou měla nataženou přes knoflík granátometu.
  A zavrčela:
  - Neboť vlast je krásná!
  A holými prsty u nohy vezme a znovu hodí něco extrémně smrtícího.
  Světlana to vzala a také vystřelila stisknutím tlačítka s jahodovou bradavkou, ze které vyletěla mina. Popsala oblouk a zaútočila na čínské jednotky.
  A pak dívka s holými prsty vzala a házela kuličky nitroglycerinu. A roztrhal spoustu protivníků.
  Pak zavrčela:
  - Pro Matku bohů Ladu!
  To jsou ty dívky a hned budou mačkat tlačítka svými ňadry, takže se najednou vznesl celý čínský pluk s tanky, který se roztrhal.
  Tady jsou holky...
  A pak se piloti Agatha a Adala chopili Číňanů. Takové jsou bojovné a agresivní dívky se štíhlými, svalnatými těly a holýma půvabnýma nohama. Navíc jsou obě krásky přirozené blondýnky a prostě super holky.
  A Agáta to vezme a vezme ho holými prsty a vystřelí z letadla raketu. A vezme nepřítele a rozdrtí je na kusy smrti.
  Agáta se chová agresivně. A její šarlatový sesedák stiskl tlačítko. A
  Zde dívka zvonila a zpívala:
  Vlákno je přerušené
  Hrozí nám zlá smrt...
  Ale dívky žijí -
  A protivníci umírají!
  Adala to vzala a také Číňana kopla pomocí holých prstů. A pak, jak její rubínová bradavka bude mačkat tlačítka a rakety poletí nad pozicemi válečníků Nebeské říše.
  Válečnice cvrlikala, když drtila své nepřátele:
  - Jsem nejsilnější na světě!
  To jsou dívky, které dělají zázraky s bosýma nohama.
  Ale například Juliana byla zajata. Byla zkroucená za rukama protivníků.
  A vodil naboso nejprve po trávě. A pak na písku... A pak schválně rozházeli oheň a rozházeli uhlíky po zemi. A dívka s holými podrážkami šlápla na červené hořící kameny.
  Naštěstí Yulianiny podrážky zdrsněly a byly mozolnaté od neustálého chození naboso. Takže ji to tolik nebolí. A dívka kráčí a hrdě hází hlavou.
  Její trup je nahý, dívčina svaly pevné a na bocích jen tenké kalhotky. A opálená, zlatavě olivová kůže. A její vlasy jsou dlouhé, husté, měděně červené.
  Číňané, kteří viděli, že chůze naboso po uhlí nezpůsobuje dívku křičet a sténat, ji položili na stojan. Zalomili rukama a začali se zvedat. Nejprve ji zvedli až ke stropu. Poté bylo lano uvolněno. Dívka se zhroutila. Na samé podlaze bylo lano napnuté. Pekelná bolest probodla dívku od temene hlavy až po nahé paty.
  Juliana vykřikla, ale pak se kousla do rtu. A zatnula zuby.
  Číňan se zasmál. A znovu to začali zvedat. Bylo to otřesné mučení.
  Juliana mlčela. Jen její nahé, opálené, svalnaté nohy sebou škubaly a létaly vzduchem.
  Dívka byla znovu zvednuta až ke stropu. A pak se lano uvolnilo. Opálené, téměř čokoládové tělo dívky se zhroutilo. Opět divoká bolest a přidušený výkřik rusovlasé krásky.
  Popravčí se chichotají a vyceňují zuby. Řekněme, že jsou tak cool.
  Ale dívka byla na znamení hlavního kata znovu zvednuta. Výš a výš. A lano je napnuté.
  Ale dívka ztuhla u samého stropu. Pak znovu, ještě jednou, bylo lano uvolněno. A dívka se zhroutila... A znovu výkřik zoufalé krásky.
  Ano, je to opravdu utrpení. Tři šoky se zdály dostačující. A teď byla dívka postavena na bosé nohy z těžkých dubových bloků. Svalnaté opálené tělo krásky se protáhlo a svaly vynikly mnohem ostřeji.
  Potom na znamení vrchního kata začali na háky věšet závaží. A Julianino tělo, nahé a silné, se začalo více natahovat. A pot se vyvalil a olivová kůže se leskla, jako by byla namazaná olejem.
  Dívka z Ruska znovu zasténala... Ale opět pevně zatnula zuby. A snažila se zadržet bolestivé sténání a výkřiky, které jí unikaly z hrdla.
  Nejvyšší kat z Číny řekl tvrdě:
  - Dost! Nyní jí namažte paty a připravte pánev.
  Mučitelé vytáhli džbán olivového oleje. A začali Julianě pečlivě mazat podrážky. Bylo zřejmé, že muže potěšilo, že cítí holé, půvabné nohy velmi krásné dívky. A je to opravdu velká radost.
  Dívka přes bolest v natažených vazech, zkroucené paže a ramena cítila nejasný pocit studu z doteků katů.
  Ale v každém případě se snažila nekřičet a sténat.
  Po dokončení mazání se bosým, růžovým, zdrsněným, ale neztrácejícím ladný tvar podrážek dívčích katů, začaly vršit pod paty tenké dříví.
  Jedná se o tradiční mučení ohněm s opékáním pat. Tak chtěli piráti na Ostrově pokladů, aby měl chalupník Jim Hawkins holé, chlapecké podpatky. Zřejmě to opravdu bolí.
  Zde se položil oheň a přidalo se trochu síry, aby lépe hořelo, a kapala se nafta.
  Starší kat se zasmál... Yuliana, která se stejně bolestně otřásla strachem. A pak vykřikla ukrutnou bolestí. Ano, to je ve skutečnosti velmi nepříjemné.
  Zde mučitel přinesl pochodeň a zapálil plamen pod holýma vytesanýma nohama krásné dívky s červenými, bujnými, kudrnatými vlasy.
  Oheň plápolal v určité vzdálenosti od dívčiných podrážek.
  Juliana zpočátku cítila jen příjemné teplo, většinu času bojovala naboso a její chodidla byla velmi tvrdá, pokrytá mozolnatou krustou.
  Ale jsou stále naživu. A po chvíli dívky začaly hořet holé podrážky. Juliana zatnula zuby velkou silou. A přesto se z dívčiny hrudi vydral bolestný sten.
  Vrchní kat nařídil:
  - Teď jí dej bič!
  Mučitel vytáhl vrbovou hůlku z vany s vodou. Nejprve jimi zamával ve vzduchu. Proletěl kolem s píšťalkou...
  A pak kat udeřil dívku vší silou do zad. Kůže, barva čokolády nebo trochu světlejší, praskla a vyvalila se krev.
  Starší kat zvolal:
  - V klidu seki! Neutahej se k smrti!
  Trýznitel tloukl a přitom široce roztahoval nohy. Údery pršely.
  A další dva kati přikládali dívkám pod bosé nohy do ohně řídké, suché, alkoholem nasáklé palivové dříví. Plameny olizovaly nahé, kulaté, růžové a zároveň mozolnaté paty dívky.
  Byla to trojnásobná bolest: natažení na stojan, bič a oheň pod holýma bosýma nohama.
  Ale Juliana, když sebrala všechnu svou odvahu, dokázala zadržet hlasité výkřiky před nesnesitelnou bolestí. A trpěla jako pravá dcera Ruska a pravá hrdinka.
  Katové pracovali. Jedno popotahování udeřilo dívku do zad, která byla pokryta modřinami a krvácejícími. Pak přenesl rány do hýždí dívky.
  Dva další sledovali oheň, aby plamen usmažil naolejované paty té krásky.
  Starší mučitel vypadal nešťastně. Ve skutečnosti oběť ani nesténá. Jako by její kruté mučení nebralo. A to je rána pro hrdost katů.
  Velitel mučitele nařídil:
  - A teď jí namažte prsa!
  Katům se tento nápad líbil. Dlaně si nakapali olivovým olejem. Namazali mu tlapky a začali dívku chytat a štípat do holé hrudi.
  Yuliana byla úplně nahá a takhle se oběsila. A její šarlatové bradavky byly ohmatány.
  A kati se ušklíbli.
  Dívka byla velmi zahanbená a znechucená dotyky drsných a chlupatých katů. A zčervenala hněvem a hanbou.
  A kati ji osahávali a mazali jí prsa, a to hustě. Od drsných doteků mužů se dívčin hrudník nafoukl a ztvrdl. Juliana křičela:
  - K čertu s tebou!
  Kati se v odpověď jen šklebili a šklebili masožravě. Ale teď už se hrudník nikde dál nenamazává a ty musíš chtě nechtě sundat tlapky.
  Poté mučitelé přinesli dívce pochodně na obnaženou hruď. Vzplanuly a plameny se dotkly šarlatových bradavek na holé dívčině hrudi.
  Juliana křičela divokou, nepopsatelnou bolestí.
  Ale pak znovu, s hrozným úsilím vůle, zaťala své perlové zuby. A zmlkla. I když těžce dýchala.
  Nyní kati usmažili její chodidla a prsa, natáhli její tělo na stojan, zkroutili jí klouby a zbili ji bičem.
  Dívka však mlčela. Prokázala velkou odvahu a hrdinství.
  Katové pracovali. Drželi ho blíže k nahé truhle a pak odstranili pochodeň. Mlátili bičem do zad a hýždí, rozdmýchávali oheň pod holými chodidly dívky.
  Zkrátka pracovali svědomitě. Ale hrdinka měla silnější vůli a dokázala zadržet sténání a křik.
  Vrchní kat nespokojeně cvakl jazykem a nařídil:
  - A teď jí namažte ňadra olejem!
  Katové ukázali připravenost k mukám. A energicky se vrhl, aby pomazal nahá ňadra dívky. Jejich chtivé, lepkavé prsty se krásce plazily mezi nohama. A bylo to velmi odporné a kruté.
  Juliana cítila nevolnost a zjevně znechucená. A všechny prsty hrabaly a hrabaly po dívčině hrudi a šplhaly hlouběji a hlouběji. A tak se to všechno ukázalo jako odporné.
  Juliana křičela:
  - Nemůžeš mi zlomit duši!
  Popravčí jí hustě pomazali ňadra a dál jí hmatali mezi nohama. Ale starší kat na ně křičel. A sundal ruce.
  A místo toho vzali a přinesli zapálenou pochodeň do prsou. Oheň olízl dívčin nejcitlivější diamant ženskosti.
  Juliana vykřikla a škubla sebou. A tolik ji to bolelo. Tak nesnesitelně bolestivé, že dívčině pevně zaťatými čelistmi unikal sténání.
  A škubla sebou, čímž se muka zvýšila.
  Vrchní kat nařídil:
  - Taky jí mažeš zadečky.
  Popravčí ochotně přispěchali, aby pomazali dívčin krásný elastický zadek. Dělali to s nadšením a vášní. Zároveň si nalili oleje na ruce.
  Juliana byla zraněná i znechucená. Oheň se ale přesunul o kousek dál od jejích ňader a dívka se cítila lépe. Juliana zatnula zuby tak, že jí z dásní z napětí dokonce kapala krev. A ona mlčela.
  Katové jí rozmazali hýždě tak, že se i leskly.
  A pak k nim a do prsou přinesli pochodeň s horkým plamenem. A bude zářit a olizovat jemnou pokožku.
  Bolí to hlavně při popálení prsou. Již v perineu byly chlupy zuhelnatělé. A je to tak bolestivé a bolestivé, a jak jinak Juliana snáší tak pekelná, nesnesitelná muka.
  Vrchní kat nařídil:
  - A teď ji zbijte rozžhaveným ocelovým bičem!
  Profesionál ve svém oboru vytáhl tyč červenou z tepla z krbu. A začal bít již rozžhaveným železem do holých, opálených, již zraněných zad dívky.
  Yuliana zasténala a měla takovou bolest, že její mysl byla zmatená. A opravdu chtěla vypnout a ztratit vědomí. Ale pokud jde o zlo, poznala se v nesnesitelných mukách a velmi divoce trpěla.
  A teď cítila, že se chystá propuknout v pláč a bude křičet z plných plic.
  A aby to utrpení trochu ztlumilo, dívka zpívala;
  Den vítězství, jak daleko to bylo od nás,
  jako uhlík roztavený ve vyhaslém ohni. Byly tam míle, spálené, v prachu, - Tento den jsme přiblížili, jak jsme jen mohli. Den vítězství! Den vítězství! Den vítězství! Dny a noci u otevřených pecí Naše vlast oči nezamhouřila Dny a noci svedly těžký boj - Tento den jsme si přiblížili, jak jen to šlo Refrén: Ahoj, maminko, ne všichni jsme se vrátili ... Bosý do běžte rosou! Půlka Evropy šla, polovina země - Přiblížili jsme tento den tak blízko, jak jen to šlo.
  . KAPITOLA #5
  A v Číně byla velká válka ....
  Natasha a její tým odrazili útok nesčetné armády Nebeské říše. Číňané statečně perlili - národ válečníků.
  A dívky na ně čmáraly samopaly. A doslova kosila celé řady.
  Natasha, střílející z kulometu a házení granátu holým, dlátovým, opáleným chodidlem, zpívala:
  - Za velkého komunismu,
  Nestřílejte!
  Zoya také převálcovala frontu. Pak sekla meči, srazila čínské hlavy a zaječela:
  - Za novou hranici!
  A znovu začaly holé prsty na nohou, něco smrtícího.
  A pak dívka s její šarlatovou bradavkou stiskne tlačítko bazuky.
  Augustine je jako granátomet. A také přinesl spoušť s rubínovou bradavkou.
  Dívka to vzala a holým podpatkem hodila granát. A roztrhal spoustu Číňanů.
  A pak zpívala:
  vesmírné rozlohy,
  Smrt pokrytá...
  Srovnáváme hory
  Dravý nasraný!
  A Augustin si olízl rty a vzpomněl si, jak energicky pracovala jazykem, pro potěšení a potěšení.
  Světlana také vzala kurva z raketometu stisknutím tlačítka s jahodovou bradavkou. A bylo to tak skvělé...
  A holky vrněly:
  - Za velký carský komunismus!
  Poté čtyři dívky unisono plivaly... Tisíc čínských vojáků srazilo k zemi otřes mozku.
  Tady jsou dívky - akrobacie.
  Natasha to vzala a zaštěbetala a po ní všechny ostatní dívky zpívaly sborově;
  Rusko je skvělá země
  Komunismus nejvyšší úrovně,
  Láďu nám dal Rod,
  Seká meč čepelí Svaroga!
  
  My jsme dívky vepředu
  Komsomolský útok...
  A není jiné cesty
  Hlas zvoní!
  
  Porazíme protivníky
  Pro matku Rusko...
  Koneckonců, cherub je nad námi,
  Bílý Bůh přijde mesiáš!
  
  Tvorba v zemi
  Naše bude vyšší než slunce...
  Koneckonců, lidé po celé Zemi,
  Bojujte statečně za svobodu!
  
  Vlast ty jsi naše matka,
  největší Rusko,
  Vlk se pokusil trhat
  Dívky jsou krásnější!
  
  Můžeme to udělat?
  Všechna ta překvapení jsou docela vtipná...
  Udeřit bosou nohou
  Dívka se silou Komsomolu!
  
  Černobůh nezničí
  Koneckonců, on je také Synem Know Rod ...
  A jeho paličkou je Svarog,
  Počítejme od prahu!
  
  Holky milují bosé nohy
  Statečně se řítí závějemi...
  Srnu násilím chytit nelze
  V batohu nosíme RPG!
  
  Pokud dívka miluje
  Svedl mazaného chlapa...
  Udělala to ze srandy
  Neposílejte ho do chovatelské stanice!
  
  Belykh Bůh je velký Bůh,
  Stvoření ve vesmíru...
  A teď je drak mrtvý
  Bude nové stvoření!
  
  Rusko je skvělá země
  V něm jsou dívky vždy bosé ...
  Satan útočí
  A copánky dívek jsou vidět!
  
  No, věčný Bůh Svarog,
  Co dělal před Druhem Země...
  Dokáže ohnout každého najednou do rohu,
  Pro nové generace!
  
  Vůdce velký Ježíš,
  Také, Synu, věř Rodovi...
  Samozřejmě hodíme eso,
  Počasí bude skvělé!
  
  A pak přijde hra
  Ten, který není chladnější...
  Jsme taková fraera
  Právě rozehnal mraky!
  
  Bůh je naše všemohoucí rodina,
  Udělej planetu jasnější...
  Dej nám všem zdraví na dluh,
  Aby to bylo sladší!
  
  V zájmu Pána-Krista,
  Přetočíme všechny míle...
  Matka Boží je čistá
  Abel je naživu - Kain je poražen!
  
  Přichází zábavný den
  Pán vesmíru se stal géniem...
  A zarostlé pařezy trávy,
  Pro světlo generací!
  
  Tady jsou bosé dívky
  Zase rychle běž...
  Jejich prsa nejsou silikonová
  Komunismus je vidět dal!
  
  Chtěl jsem, aby to dívky věděly
  Pobijte všechny muže nohama...
  Být rájem od ženy,
  Nešlapejte na boty!
  
  No zkrátka konec.
  Brzy budou protivníci...
  Kráska má mládí,
  Vojáci útočí!
  
  Tím je boj u konce
  A Svarog pozvedne své meče...
  Rod s tebou bude navždy
  Pro matku Rusko!
  Takhle dívky těchto Číňanů vyhlazují a zpívají.
  A tady je také Stalenida v boji a ohánějící se meči. A její ňadra jsou připojena ke speciálním bateriím z magie, kterou chrlí blesk. A Číňané jsou v prdeli.
  Steelenida to vzala a zazpívala:
  - Blesky, blesky, blesky,
  Naše rodná, bosá rodina!
  Veronica z granátometu zasáhne tuto ženu - nejvyšší třídu.
  A její jazyk je tak dlouhý.
  Navíc při střelbě z granátometu dívka stiskne tlačítko šarlatovou bradavkou. To je skvělé a skvělé.
  Veronika to vzala a zazpívala:
  - Jsem ta nejlepší holka na světě,
  A dvakrát dva nejsou vůbec čtyři!
  A s holým podpatkem dívka vezme a poddá se granátu. Takhle je bojovná.
  Victoria také drtí nepřátele. A její bradavky jsou rubínové v akci. A její odhalené prsty na nohou, jak používají něco naprosto destruktivního, co doslova ničí nepřátele.
  Victoria to vzala a zazpívala:
  Pobiju tě, zabiju všechny,
  Zabiju tě! Zabiju tě!
  A nyní její holá pata vzala a podlehla nepřátelům. Tady jsou krásné dívky.
  Ale z nebe Anastasia Vedmakova zasadí zdrcující ránu. Také děvčata v jedněch bikinách a pištění rozkoší.
  Přitom kráska sebou cuká a znovu zpívá:
  Vyšší a vyšší a vyšší
  Rychlý let našich ptáků...
  A v každé vrtuli dýchá -
  Klid na našich hranicích!
  A teď to ta čarodějnice vezme šarlatově, jako když přezrálá jahoda stiskne tlačítko bradavkou. A hned na Číňany udeří tucet raket.
  Anastasia to vzala a zaštěbetala:
  - Všechny zničíme vší silou!
  Akulina Orlová je zpět v akci. A ona je tak velká kráska. A její nohy jsou holé, půvabné, opálené a tak svůdné, že tlačí do pedálů a sypou na protivníka bomby.
  Tady jsou dívky se zlatými vlasy.
  A Anastasia Vedmakova je zrzavá a jako plamen.
  A Mirabela Magnetic má také vlasy jako jarní pampelišky.
  A také, jak vezme a vloží, stiskne bradavku, která se třpytí jako rubín. Tato dívka je zkáza sama.
  A tak vzala a vypustila na nepřítele celý oblak jedovatých jehel. Tiskla nahé prsty na knoflíky a chrlila dárky smrti.
  Pak asi zavrčel:
  - Jsem nejsilnější na světě,
  Rozdrtím protivníky ve vzduchu!
  A ta dívka, jak odhalit své perlové zuby. Tohle je opravdu dívčina akrobacie a její vlasy se třpytí jako kopule pravoslavných kostelů.
  A ona třeba dokáže zkroutit něco okázalejšího.
  A Anastasia Vedmaková to vzala a nahými prsty na nohou poslala na nepřítele celou kostku jedovatého skla. Vybuchne a nesčetná těla Číňanů budou křičet. A rozbijte je na malé kousky.
  Rusovlasý válečník zpíval:
  - Vražda, vražda bezbožně seká,
  Noc a den, to je jedno!
  A opět proti nepřátelům z letadel, takový zabiják a destruktivně vezme a zasáhne.
  A dívky ze vzduchu ukazují pekelné potíže a nejvyšší článek zkázy.
  Oleg Rybačenko, tento věčně mladý chlapík, který vypadá jako asi dvanáctiletý kluk, bude pískat a pískat.
  Havrani po infarktu omdlí a ocitnou se v blokádě. Jejich ostré hlavy probodávají lebky Číňanů. Tohle je opravdu těžký boj.
  Chlapec udělá trik s meči - trumfová dáma a tucet čínských hlav najednou spadly.
  Oleg Rybachenko, který řeže nepřátele vejpůl a hází hrášek ničení holými prsty dětských nohou, kvílí:
  - Sláva dobám komunismu,
  Zničme jho pacifismu!
  Margarita Korshunova vytasila kyjové eso svými meči, usekla hlavy a zaštěbetala:
  - Sláva ruským bohům!
  A bosé nohy dívky vzaly a hodily hrášek ničení a ničení na nepřítele.
  A Margarita to vzala a zpívala:
  - Za velkého komunismu,
  Zastavme většinu divočiny!
  Tady je dívka kolosální úrovně.
  A válečníci také tlačí.
  Alyonka zamávala meči. A řezy. A pak se houževnatými prsty chopí sevření granátu. A jak házet na nepřítele. A velké množství Číňanů se rozbije.
  Alenka to vzala a zazpívala:
  Boj je svatý a správný
  Bosé dívky ve tmě...
  Světelný boj ne pro slávu -
  Pro život na zemi!
  A dívka se směje.
  Anyuta také ničí protivníky s velkou vášní. A pak se odhalil její hrudník. A vzala si šarlatovou bradavku, když stiskla tlačítko na joysticku.
  A pak létat minami na nepřítele.
  Takto se dívky vypořádávají s nepřáteli. A jsou tak bosí, tak sexy a silní.
  Anyuta to vzal a zazpíval:
  - Díky Bohu, Ježíši
  Lidstvo zachránilo svou krví...
  Nepodléhejte pokušení lidí
  Dal svůj rozkaz posvátným lidem!
  Rusovlasá, bojující Alla agresivně poznamenala:
  Bůh je jen iluze!
  Pak to vzala a stiskla spoušť svou rubínovou bradavkou. A jak z toho šlehaly prudké plameny.
  Alla poznamenala, vycenila zuby a zazpívala:
  - Šťastný bez Boha
  Je možné stát se...
  Vezměte si muže
  Bohatší v posteli!
  A tak se po této pasáži bude smát čert s červeným oblekem.
  Ano, je to dívka, která dokáže všechno. A muže velmi miluje. A hlavně ráda pracuje s jazykem. Všechno to tak miluje.
  Maria také bojuje s čínskou armádou. A dělá to s velkým vztekem.
  Dívka s vlasy barvy plátkového zlata vzala a vystřelila jedovaté jehly ze samopalů.
  Přerušila spoustu Číňanů a zapištěla:
  - Bílí koně, bílí koně,
  Nás nedostanou! Nás nedostanou!
  A tak to Maria vzala a holými prsty u nohou spustila vražedný dar zkázy.
  A pak vydal:
  - Ďábel je tady
  Ďábel je tam...
  Život a smrt-
  Naprostý podvod!
  Olympias, píšící o Číňanech, poznamenal:
  - Co je pravda?
  A také to vzala a silnými, holýma nohama hodila sud s výbušninou.
  Válela se a mlátila. A celá bitva nebeské říše vyletěla vysoko k nebi.
  Olympias vzal a znovu mlátil. A také používala šarlatovou bradavku jako velkou jahodu.
  A válečník zpíval:
  Byl bych v nebi, byl bych v nebi!
  Bosý a hodně sněhu!
  Alenka se smíchem řekla:
  - Ďábel, ďábel, ďábel zachraň,
  Někdo, někdo přinesl virus ....
  Dej nám, dej nám meče do rukou,
  Ani Kristus nepomůže!
  Olympias zvedla hadici a vyslala z ní proud napěněného benzínu. Vzplanul jako plamenomet. A teď na Číňany dopadne proud plamenů. A pojďme je spálit.
  A Olympias zpívala:
  Jaký druh tvůrce
  Nebe nebo peklo...
  Zabíjí všechny -
  Váš jed!
  A válečník to vzal a mrkl pekelnýma očima. S narážkou na epidemii koronaviru v jednadvacátém století. A tato pekelná epidemie zabila všechny. A vyvstala otázka: proč to Bůh potřebuje?
  Teď je ale doba jiná a dívky s Číňankami jen bojují.
  Marusya vzala do rukou silný granát, odrazila se holýma svalnatýma nohama a zavrčela:
  - Pro kosmické změny!
  Matryona to zvedla, vycenila zuby a hodila něco s velkou a velmi ničivou silou:
  - Změna - naše srdce žádá,
  Změna - naše oči žádají!
  Alenka, která střílela na Číňany a házela granáty bosýma nohama, s velkým vzrušením zvedla:
  - V našem smíchu a našich slzách,
  A pulzace žil!
  Změna, čekáme na změnu!
  Anyuta agresivně poznamenala, pokosila své protivníky a stiskla tlačítko s jahodovou bradavkou:
  - Celou zemi objímá perestrojka,
  U nás se atom štěpí!
  Rusovlasá Alla, drtící nepřítele pomocí holých prstů a bradavek jiskřících jako rubíny, podpořila impuls:
  Poznej pulsaci srdce a žil,
  Slzy našich dětí-matek....
  Maria zaútočila na nepřítele něčím velmi smrtícím a dodala a vycenila zuby:
  Říkáme, že chceme změnu
  Odhoďte dračí jho řetězů!
  Olympiáda rázně potvrdila. Přitom to děvčata vzala a holými podrážkami odstrčila bombu s pojistkou, která létala vzduchem a ječela:
  - Konec dračího jha!
  A nyní jsou dívky opět ve vzrušení a bojovném transu.
  Olimpiada, čmárající na nepřátele kulometem, který vyráběl dárky velkého kalibru, poznamenal:
  -Od zlého draka
  Rod zachránil Zemi...
  A stín oblohy
  Opustil lidi!
  Alenka agresivně prohlásila, brutálně drtí nepřátele, s agresivními způsoby:
  - stanu se absolutním mistrem světa,
  A já se ohnu přímo k Tichému oceánu!
  Tady jsou dívky se svými pekelnými procesory.
  A bosé nohy krásek hodí něco extrémně agresivního, což vede k smrti.
  Anyuta si toho všimla, přitiskla svou šarlatovou bradavku na knoflík hmoždíře, rozdrtila Číňany a zařvala:
  - Pro velkou velikost, kterou mají muži!
  Tyto dívky jsou velmi krásné a rozumí tomu, co znamenají silní muži. Jsou zábavné a dodávají energii.
  Alenka působí velmi krásně a rozdává drtivé rány bosýma nohama.
  A znovu létají s velkou silou granátů.
  Válečníci bojují. A z boku projíždí plamenometný tank. Vypustí proud prudké palby. Vše žhne a upálí k smrti. A řeky tečou jako plameny šlehající ze sopky.
  Projela velká nádrž. A zanechal za sebou masu ohořelých mrtvol.
  Bojující Alla to vzala a zapískala:
  - Zábava, zábava, pojďme se seznámit s novým rokem!
  Poté její holá, půvabná noha znovu hodila dar smrti kolosální, ničivé síly. A roztrhal spoustu Číňanů.
  Nad dívkami přeletěla letadla Albiny a Alviny. Tyto dívky začaly zasahovat vojáky Nebeské říše raketami.
  Albina stiskla tlačítko šarlatovou bradavkou. Vybombardovala celý čínský prapor a zaštěbetala:
  - Jsem ta nejúžasnější žena na světě!
  Alvina také útočí na nepřátele raketou, používá rubínovou prsní bradavku a píská:
  - Sláva časům komunismu!
  A znovu pošle něco smrtícího pomocí své holé paty. Tato dívka je velmi krásná blondýnka.
  A na souši Maria, dívka s vlasy barvy plátkového zlata, vzala při lisování stejnou bradavku barvy zralých jahod a vypouštěla miny na protivníky s velkou, ničivou silou.
  Pak to dívka vzala a zpívala:
  - Jsem nejlepší na světě,
  Procházím se závějemi bos!
  A dívka vzala a ukázala svůj jazyk. Válečník se stal o to chladnějším a silnějším.
  Maria to vzala a znovu nahým, kulatým podpatkem spustila něco destruktivního.
  Okamžitě vybuchlo několik hrášků.
  A rozbil celý prapor vojáků Nebeské říše. To je opravdu velmi cool.
  Maria to vzala a zpívala:
  - Pojď ke mně nahý chlapče Alik,
  Přiveďte kluky - také všechny nahé!
  A jak se bude bojovnice smát a ukazovat jazyk, a jak pak bude plivat.
  Ale olympiáda zabrala a taky jak plivat. A světlo bude brát a létat z jejích úst. A spálit hodně Číňanů. Tohle je holka - řekněme, že ta žena je super.
  A pak její holé, silné nohy vzaly a hodily sud nitroglycerinu.
  A ten, jak to vybuchne... A výbuch bude velmi kolosální zkáza. A jako by někdo hodil malou atomovou bombu.
  Tolik je dívek a řvou jako divoké a nezdolné...
  Zde v bitvě je Olga se svým plamenometem. A dívka běží, míhajíc se holými, kulatými podpatky.
  A pálí to Číňany, těžce to hoří...
  Tady jsou také popravčí. Mučili dívku Seraphim. Samozřejmě, že pro začátek byla svlékána a prohledána úplně nahá.
  Tlapky špinavých mužů lezly dívce do intimních míst. A cítili její hruď, lechtali ji na patách.
  Vlezli jí do úst, vlezli prsty do řitního otvoru. A pak byl Seraphim vražen do zadku a obušek.
  Dívka křičela bolestí a ponížením. A bylo to tak hnusné.
  A stále se jí dotýkali...
  A pak vzali a posadili se na speciální sedlo. A ocelové jehly se zaryly do krásy vagíny. A zatnula zuby a zavyla bolestí.
  Byla roztažená. A na jednu stranu položili závaží a zavěsili je na hák. A na druhou stranu kati přišroubovali i na závaží. To bylo tak drahé, pokud jde o způsobování bolesti.
  A dívka sténala a řvala. A trpěla nesnesitelnou bolestí. A pak byla dívka znovu zbita bičem.
  A ona sedí v sedle. Jehly ji píchají do prsou, k nohám má přišroubovaná závaží. A na záda mu spadl bič. Přesněji řečeno, dokonce dva biče utloukli silní kati z Číny.
  A pak přinesli pochodeň na pravou nohu a plamen olízl kulatý, růžový dívčí podpatek. A pak kati přinesli pochodeň na levou nohu. A oheň holou patu, také olíznutou, ale na druhé straně.
  A dívka znovu vykřikla divokou zuřivostí. Mlátili ji dvěma biči, opékali jí bosé nohy a přitom ji mlátili bičem. To však katům z Číny nestačilo vidět.
  A začali dívce mazat hruď špinavými tlapkami. A hrabal ji s velkou agresivitou. A dívka zasténala bolestí a cítila se jako brouk, kterého rozebírají na díly.
  Pak jí ale hruď ztvrdla drsnými doteky katů a nafoukla se. A dívka se zlepšila. A zde se opět přinášejí pochodně k nahé bustě té krásy. A pojďme to vypálit.
  Dívka zavyla v divokém šílenství z pekelné bolesti. A dívky jsou velmi krásné a velmi sexy, když bičují a mučí.
  A pak jí píchají do prsou a opékají její nahé, půvabné nohy a natahují ji závažím a ještě jí pálí prsa.
  A teprve teď se vrchní kat začal ptát. A dívka mlčí. Přesněji řečeno, ne že by mlčela, ale její pláč nedává dohromady jednotlivá slova. Jen vyje.
  Na příkaz vrchního kata byly z grilu odstraněny ocelové tyče s ostrými hvězdami.
  Z horka zářily karmínově.
  A začali dívku bít po zádech, beze strachu a s nelidskou zuřivostí.
  Tak to bolelo jako čert. Není divu, že jsou to čínští popravčí...
  Ale ani toto se jim zdálo málo. Dívce byl také na hlavu položen věnec z ostnatých větviček. Přidáno utrpení.
  Oleg Rybachenko, který pokračoval v boji a házel hrách smrti holými prsty dětských nohou, cvrlikal:
  - Čekání na vítězství, čekání na vítězství,
  Ti, kteří touží zlomit okovy...
  Čekání na vítězství, čekání na vítězství -
  Budeme schopni porazit zlo, temnotu!
  Margarita Korshunova, která pokračovala v řezání Číňanů, vrčela a kreslila motýla svými meči:
  - Sláva velkému, svatému komunismu,
  Udělejme svět šťastnějším místem...
  Zničíme špatný pacifismus
  V zájmu velkého, posvátného Ruska!
  Poté dívka vzala a vypustila tucet jedovatých jehel holými prsty na nohou a zasáhla nepřítele. A bylo to tak zábavné.
  Oleg Rybačenko to vzal a jak pískal a mával meči. A tisíce vran, které se slétly na bojiště, dopadly na hlavy čínských vojáků.
  The Terminator Boy zpíval:
  - V zájmu ruského Svaroga,
  Pojďme vytvořit další!
  A znovu by to vzaly chlapcovy holé prsty a hodily by vražedný dárek smrti. A taková síla s kusem antihmoty, že celý čínský pluk shořel v plamenech záhuby. A dítě, které je také Superman - zpívalo:
  Rusko je naše posvátná síla,
  V něm Všemohoucí Rod vybudoval Eden ...
  Mocná vůle a bezmezná sláva,
  Brzy nebudeme mít problémy!
  
  IVAN ŠESTÝ - VELKÝ KRÁL
  Král Karel Dvanáctý unikl smrti během války v Norsku a i když uzavřel mír s Petrem Velikým, dokázal dobýt tuto zemi. A Švédsko se od porážky trochu posunulo. Roku 1740, za regentství Leopoldovny, zaútočil Karel Dvanáctý znovu... A dokázal využít svržení Bironu a chaosu a chaosu v Rusku, dobyl Vybor i Petrohrad.
  Ruská armáda se však po počátečních neúspěších vzpamatovala a dokázala dobýt zpět hlavní město Ruska. Švédsko dokázalo udržet pouze Vyborg.
  Ale běh dějin se poněkud změnil. Ivan šestý nebyl svržen, protože puč se nezdařil. A svůj trůn si ponechal. Karel dvanáctý zemřel ve věku sedmdesáti let v roce 1752, vládl padesát pět let. A jeho vláda byla nejrušnější v historii.
  Po přestávce v roce 1757 bylo Rusko ve válce s Pruskem. Tentokrát díky tomu, že na trůnu seděl již dospělý Ivan Šestý, skončila válka úplnou porážkou Pruska a zatčením Fridricha II. A to se ukázalo jako obrovský úspěch Ruska. Poté Rusko anektovalo Polsko, přesněji Commonwealth, a porazilo Turecko. Proběhly dvě války s Osmanskou říší. A druhý skončil dobytím Konstantinopole a úplným dobytím Osmanské říše. Carské Rusko získalo mnoho vítězství - dosáhlo Indie a také dobylo severní Afriku. Poté Suvorov zajal celou Evropu spolu s revoluční Francií.
  Pouze Británie se pokusila vzdorovat. Ale brilantní Nelson byl poražen brilantnějším a úspěšnějším Ushakovem. A následovalo přistání s dobytím Londýna.
  Celá Evropa byla dobyta... Pak již probíhalo tažení do Afriky v devatenáctém století. Velmi úspěšný a přebírá Indii. A pak už ruské jednotky vtrhly a dobyly Kanadu a dosáhly Spojených států.
  V roce 1815, ve věku sedmdesáti pěti let, zemřel Ivan Šestý - největší. Jeho vláda byla nejdelší mezi více či méně významnými zeměmi v dějinách lidstva. Sedmdesát pět let u moci. Pravda, je třeba říci, že funkční období bylo nominální, kvůli regentství. Ale totéž lze říci o Ludvíku XIV.
  A Ivan Šestý, který byl ve skutečné historii neúspěšným carem, který ukončil svůj život ve vězení, se alternativně stal největším vládcem v dějinách planety Země.
  Novým králem se stal jeho syn Petr Třetí. Tento panovník pokračoval v agresivní politice svého otce. A dokončil převzetí Číny. Rusko také porazilo Spojené státy a dobylo toto území. A již za Alexandra I. byla dobyta i Latinská armáda s Japonskem. A Alexander II dokončil dobytí posledních zemí světa, včetně Austrálie.
  Tak znovu vzniklo světové impérium...
  Všechno se zdá být v pořádku, ale impérium má autokracii a nevolnictví. A králové se snaží zpomalit pokrok. Což je ovšem nemožné. A v roce 1953 letěl do vesmíru první člověk v tomto případě, princ Alexej.
  A v roce 1967 poprvé letěli na Měsíc. A nutno podotknout, že velmi cool.
  Protože let na Mars se uskutečnil již v roce 1988. Což je pořád lepší, než to bylo ve skutečné historii...
  Postupně se králové začali více věnovat vesmíru. Byly lety na Venuši a ještě dál...
  Nový car Jiří První se také v roce 2020 rozhodl poprvé v historii Ruska uspořádat volby do Státní dumy a vytvořit ústavu.
  Nový relativně mladý panovník si dokonce poznamenal řadu okřídlených aforismů;
  Myšlení jako cirkus vyžaduje chůzi po laně!
  Láska je pocit jako flétna, jen ta hudba je mnohem sladší!
  Politici jsou často lišky a nikdy ne lvi, protože politikaření není královská záležitost!
  Chlapec bez boje je horší než pes!
  Upřímnost je pro politiky vzácná vlastnost, zvláště při počítání hlasů!
  V pulsaci srdce a žil chceme změnu...ale ne stárnutí!
  Mládí je k nezaplacení jako zlato, jen časem rychleji mizí!
  Mládí podporuje objevy jako svěží vánek do plachet!
  Mládí, na rozdíl od vína, léty ztrácí hodnotu, ale nabírá na síle!
  Roboti ve fantaziích se zrodili z lidské lenosti, ale ztělesnění nadlidskou pílí!
  Čím více velitelů, tím méně pořádku, čím méně pořádku, tím více ztrát!
  Dětství je jako peníze během inflace, čím cennější, tím rychleji se s nimi rozloučíte!
  Duboví generálové, vyrábějte dřevěné rakve!
  Generál je jako sud, zvlášť prázdný!
  Když jsou generálové duby, kvete hustá nevědomost!
  Mysl a fantazie, stejně jako manžel a manželka, pouze líbánky jsou opravdu sladké, když podporují tchyni reality!
  Počet rozkazů není vždy úměrný udatnosti, ale vždy odráží přízeň nadřízeného!
  Ropa je skutečně černé zlato, otravuje přírodu, začerňuje srdce, zatemňuje mysl!
  Olej je jako černá krev ďábla - otravuje tělo i duši!
  Mysl je zachránce v chytrých rukou a řeznický kyj v tlapách idiota!
  Je snazší vyrobit sněhuláka v ústech vybuchující sopky, než najít objev, který nebyl využit pro vojenské účely!
  Otevřít se válce se rovná zavření mnoha dveří mírového života!
  Pokud se chcete vyhnout boji - napumpujte svaly, pokud se chcete vyhnout válce - vybudujte armádu!
  Diplomacie je odlehčena břemenem vojenských výdajů, jednání jsou těžké pěsti!
  Neslibujte měsíc z nebe, budete muset výt jako pes, když lidé přijdou žádat!
  Srdce žádají pomstu, ale nic lstivějšího a zlého než lidské srdce - ať tedy mysl odpustí!
  Pro úrodu je nutné vysazovat parazity po celý rok!
  Když jednou zasadíte líný, můžete mít úrodu po celý rok!
  Červená řeč může vybílit černošskou pověst, ale nebude zdobit život bezbarvého na ohleduplnost!
  Zázraky vědy, jsme zbaveni nudy, zázraky pokroku jsou velmi zajímavé!
  Hlavní zázrak vědy nebije, ale odměňuje!
  Věda není vlk, ale opouští les, pokud neexistuje žádná učená odpovědnost pastýře ovcí!
  Začátek by neměl být svižný, zpomalíte na rande, ale pomalost na začátku zamrzí konec!
  Začátek je jako otevření ve hře, měli byste se vyvíjet rychleji, ale nehýbejte se bez přemýšlení o pěšcích!
  Ideální politik je jako kůň v práci, ale ne osel v zastupitelstvech!
  Láska je samozřejmě úžasný pocit, jen když to neplatí o alkoholu!
  Mnoho kuchařů kazí kaši tím, že do těsta nalévá sražené mléko!
  Politik je umělec, jen nešpiní plátno, ale sám sebe!
  Králové mohou všechno, ale panovníci nechtějí pro lidi téměř nic!
  Pouze král, který se zastává lidu!
  Na světě jsou jen dvě věci, které Stvořitel nemůže ovlivnit: lidské city a lidská hloupost, zvláště když se cítím jako chytří lidé!
  Nezáleží na tom, kdo je prezident, důležité je, kdo je ve vaší hlavě králem!
  Válka, není místo pro úvahy, éra smrti a šílenství!
  Zblázní se jen ten, kdo má rozum nad rozumem!
  Auto není jen dopravní prostředek, ale luxus, na kterém jen blázni šetří!
  Nejplýtvavější druh ekonomiky, šetřit na prestiži!
  Někdy jsme prohráli, někdy jsme zemřeli, ale Rusové nikdy neklekli!
  Dovednost nahrazuje kvantitu, ale kvantita může dovednost pouze falešně padělat!
  - Ve zdravém těle a duchu ambala - a slabosti těla - duše vybledla!
  Krev září jako zlato, ale kovové duše z ní rezaví!
  I zlato zreziví, když se z něj neodlije srdce!
  Mučení není zábava, ale dřina ze sektoru služeb, ve které je vám lítost nad klientem osudná!
  Duše bohatého muže je vlastenecká, ne víc než duše zlaté mince, kde ji vezmou a drží!
  Zlato je žluté jako barva zrady, měkké jako vůle oportunisty, těžké jako svědomí zrádce!
  Bolest je jako tchyně, posedlá, ošklivá, chci se jí zbavit, ale ... bez ní se vítězně nevdáš!
  Když se nepřítel nevzdá, zničí ho, a když se nevzdá, vynalézavost přináší vítězství!
  Nezáleží na tom, když samice nepřítele zemřou, je to katastrofa, pokud si naši muži zvrtli mozek!
  V bitvě je to snadné, když učení není muka, ale užitečná zábava!
  I podle slov Kristových hledají jeho služebníci něco, co slouží bezbožné svévoli!
  Velká skříň hlučně spadne a hlasitá sláva patří tomu, kdo ji srazil!
  Když je maska zručná, nepotřebujeme výmluvu!
  Častěji tečou červené řeky kvůli rudým řečem a černým skutkům!
  - Komu je souzeno bodnout, nemá se třást na provaze!
  Jako vždy to dopadlo, ale oni nechtěli!
  Smrt si zaslouží lepší podíl než život, protože její trvání nechává na výběr nesrovnatelně více dílů! -
  Záruky dávají zaručeně okradeni!
  Mince ze zlata je měkká, ale smrtelnější než kulka, zasáhne přímo srdce a vyřadí mozek!
  Technologie je bůh války - a její sabotér je ateista!
  Bůh stvořil vesmír za šest dní a člověk celou věčnost platí za nepatrnou lidskou slabost!
  Vstoupili na vlnu, ale nevrátili se lanovkou!
  Utíkej, ale neutíkej, střílej, ale nestřílej, udeř, ale nebraň se a hlavně pij, ale neopíjej se!
  Nikdo nepotřebuje uši mrtvého osla, ale sluch živé lišky je darem pro ty, kteří osly k dosažení svého cíle nepotřebují!
  Nahoďte svou mysl, navždy zůstanete tulákem!
  Válka je vzduch pro plíce, ale pouze smíšený s binárním plynem!
  Pokud se nepřítel nechce vzdát a neví, jak prohrát, donutíme ho vzdát se a odnaučíme ho k vítězství!
  Špatní lidé milují černou magii, dobří špatní lidé bílé!
  Zabíjení ve válce je v tomto procesu těžké, nechutné ve vnímání, ale jak skvělé je nakonec! Válka tedy přináší zdraví duši, otužování tělu a očistu peněženky!
  Někdy válka naplní peněženky skvěle a přímo úměrně plnosti prolité krve a prázdnotě zkaženého srdce!
  Povinnost vůči vlasti je červená s platbou nezištné oddanosti!
  Válka je zkouškou pro chytré, temperamentní pro silné, zábava pro blázny! -
  Být k smíchu není legrace, nechat ostatní plakat není nuda!
  Dobré pravítko je jako sladký med, nejdřív ho olíznou, pak vyplivnou!
  A zlý vládce, jako pelyněk, bude nejprve vyplivnut a pak pošlapán!
  Ano, zlato je měkké, ale neprostupný štít lze snadno vykovat!
  Kvalita vždy převažuje nad kvantitou - ani oceán ječné kaše není pro sekeru překážkou!
  Zlo je plné síly, když je dobro oslabeno strachem!
  Vtip je dobrý na místo, lžíce na oběd, ale pomoc je v nesnázích!
  Můžete mít štěstí jednou nebo dvakrát - bez dovednosti jde štěstí pryč!
  Kdo není Lev Tolstoj, ten literární tulák!
  
  JAK NAPOLEON ŠEL DO MOSKVA PŘES Kyjev
  Napoleon zvolil alternativní plán války s Ruskem. Odešel do Kyjeva a porazil tam ruské jednotky. A vytvořil loutku Malé Rusko. Poté došlo k válce a připojení Běloruska a Litvy k Polskému vévodství, které bylo přejmenováno na království. Rakousko dostalo také některá ukrajinská území. Rusko se po porážce stalo vedlejší mocností. V roce 1815 zahájil Napoleon tažení proti Turecku.
  Porazil Osmany a dobyl Konstantinopol. Řecko získalo nezávislost, Bosna a Hercegovina se stala součástí velké Itálie, kterou by na trůn dosadil syn Napoleona Bonaparta. Rumunsko bylo zahrnuto do Rakouska, čímž se císař stal spřízněným s Napoleonem. Bulharsko a Srbsko získaly nezávislost, stejně jako Albánie, ale staly se vazaly Francie.
  A Řecko je vazalem formálně nezávislé Velké Itálie.
  V Turecku vlastně na Balkáně zůstalo jen hlavní město Istanbul s malým kouskem země.
  Tím však válka neskončila. Napoleon zahájil invazi do Maroka a Alžírska. Britská flotila však Francouzům překážela. Válka s Anglií se protahovala. Ale důmyslnému Napoleonovi se podařilo dobýt Gibraltar a porazit Brity svými přesilemi na souši.
  Poté Francouzi zablokovali úžinu a dokázali dobýt celý sever Afriky, včetně Egypta a Súdánu. Během bojů měli Francouzi první ponorky na světě. Anglie začala nést obrovské ztráty.
  Napoleon má pod kontrolou celou Evropu a část Ruska. A Británie není její rival.
  Postupně Francouzi porazili Brity. Postavili více lodí s populací a zdroji mnohonásobně významnějšími. Nakonec, v roce 1931, Napoleon přistál v Británii a po rozvinutí svých jednotek dobyl Londýn.
  Británie se vzdala... Byl na ni uvalen obrovský hold a všechny kolonie se znovu staly francouzskými.
  Napoleon byl již příliš starý a poslal své generály do bitvy.
  Francie bojovala s USA a v Latinské Americe o udržení četných kolonií.
  Napoleon, který žil sedmdesát let, což není pro velkého génia tak málo, a podle měřítek devatenáctého století zemřel v roce 1839. Jeho syn Napoleon II., vysoký blonďák, který nevypadal jako jeho otec, zdědil trůn v osmadvaceti letech. A samozřejmě pokračovala válka. Zatímco obecně v koloniích.
  Kromě toho měl Napoleon II několik zajímavých nápadů. Zejména uspořádal referendum a sjednotil Francii, Itálii a Rakousko do jednoho státu.
  A to také není špatné... A v Prusku dosadili na trůn svého příbuzného.
  A Commonwealthu vládl nemanželský syn Napoleona a polská panna z Valencie.
  Vojska Napoleona II nakonec dokončila Spojené státy a zcela zajala Severní i Jižní Ameriku. Pak byla napadena Afrika. To expandovalo do Indie a Číny.
  V roce 1860 došlo k válce s Ruskem. Tentokrát byly obsazeny Moskva a Petrohrad. Proběhlo referendum a Rusko až do Tichého oceánu vstoupilo do Commonwealthu. A pak se Commonwealth spojil s Francií. Pak už byla válka v Číně a vylodění v Austrálii... Napoleon II. vládl až do roku 1883, dokud nezemřel ve věku sedmdesáti dvou let a dobyl téměř celý svět.
  Na trůn nastoupil jeho vnuk Napoleon III. Za tohoto panovníka nakonec poslední války skončily dobytím Japonska, Filipín, dalších ostrovů a zemí v Asii a také Nového Zélandu.
  Formování světového impéria bylo dokončeno... Napoleon Třetí se stal dovršitelem dějin válek.
  A nyní mělo lidstvo jednu cestu do vesmíru.
  V roce 1917 letěl do vesmíru první člověk. A v roce 1922 se uskutečnil let na Měsíc. A v roce 1930 na Mars.
  Lidstvo dobylo vesmír... Koncem dvacátého století byla lidská sídla již na všech planetách sluneční soustavy.
  A v roce 2020 začala první mezihvězdná expedice. Okamžitě sedm kosmických lodí odstartovalo k hvězdě Sirius, která rotovala několik planet. A jeden z nich byl obyvatelný.
  Byla zahájena nová éra mezihvězdné expanze.
  A výraz - jet do Moskvy přes Kyjev, získal nový význam.
  
  OPRAVENÉ CHYBY TŘÍ OSY
  Hitler triviálně neproměnil čtvrtou tankovou armádu na Kavkaz. A díky tomu mohli nacisté okamžitě dobýt Stalingrad. O něco dříve Japonsko vyhrálo bitvu u Midway a dobylo Havajské souostroví zcela ovládající Tichý oceán.
  Rommel se také nezastavil, po pádu Tolbuku a nedovolil Britům usadit se v obraně je v Egyptě zcela porazil. Navíc se Rommelovým jednotkám podařilo za podpory místního obyvatelstva dobýt Irák i Kuvajt.
  Stalin se pokusil dobýt Irák, ale do války na straně Třetí říše vstoupilo i Turecko. A v důsledku toho SSSR padl pod dvojitou ránu. Která se pak na Dálném východě ztrojnásobila a otevřela druhou frontu a Japonsko.
  Němci využili okamžiku a vydali se ke Kaspickému moři a odřízli Kavkaz po zemi.
  V důsledku toho se průběh války změnil. SSSR byl nucen použít část svých sil k udržení Dálného východu před Japonci. A Němci postupovali bez problémů. Turci vzali Jerevan, Batumi a další města v pohybu a prolomili obranu skrz naskrz.
  Postupovali jak Němci, tak Japonci. Samurajové dokázali překvapit sovětskou flotilu ve Vladivostoku a bez ceremonií ji potopili. A dobyli většinu Mongolska.
  Do nového roku nacisté dobyli celý Kavkaz včetně Baku.
  Bylo to zvučné vítězství a zdrcující rána pro SSSR. Stalin se zbláznil, ale nemohl nic dělat.
  Zima byla klidná. Proběhl pouze pokus o deblokaci Leningradu, ale neúspěšný. Němci stáhli další síly a dokázali útok odrazit.
  V březnu se pokusili zaútočit ve středu, ale útok byl znovu odražen ...
  Koncem května Němci v důsledku totální mobilizace doplnili své jednotky a vytáhli silnější a modernější tanky: Panther, Tiger, Lion a samohybné dělo Ferdinand. A zahájili ofenzivu v sbíhajících se směrech ze směru od Rževa a severní části fronty a snažili se vytvořit kotel.
  Ve stejnou dobu nacisté zaplavili i Saratov. Zaútočili ze Stalingradu.
  V bitvě se objevil "Lev" - velmi výkonný tank vážící devadesát tun. Tento stroj měl čelní pancíř trupu sto padesát centimetrů a boky osmdesát dva milimetrů pod svahy jako "Panther". Tento byl navenek podobný Pantheru, jen větší s 105mm kanónem v ráži 70 EL dlouhé.
  Čelo trupu bylo chráněno velmi silně - 240 mm pod svahy.
  Tank "Lion" měl silnější motor o výkonu tisíc koňských sil a rychlost asi třicet pět kilometrů za hodinu.
  Obecně auto není úplně povedené, ale v čele je chráněno velmi dobře.
  Především z praktického hlediska je Tiger dobrý. Panther, ač rychlejší, je s bočním pancířem pouhých 40 milimetrů dost slabý a unese to i pětačtyřicet.
  Obecně jsou Němci velmi silní. Dokázali se ve dvaačtyřicátém roce vyhnout velkým ztrátám a jejich armáda je velká a počet divizí spolu se zahraničními jen ve Wehrmachtu přesáhl tři sta padesát. Navíc vojska satelitů.
  Španělsko a Portugalsko otevřeně vstoupily do války na straně Třetí říše.
  A německá vojska dobyla Gibraltar a začala postupovat přes Afriku.
  Itálie provedla další mobilizace a vyslala další vojáky. Turecko se také zmobilizovalo, stejně jako Arabové. Japonsko se tlačilo z východu.
  Třetí říše byla také větší v počtu pěchoty a nebyla horší v technologii. Němci měli ve vzduchu také mnoho letadel. Objevil se ME-309, který nemá ve výzbroji obdoby, a Focke-Wulf se šesti vzduchovými děly.
  Německá esa dominovala.
  Zejména Marseille. Za tři sta sestřelených letadel získá opět Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. A za pět set mu bylo uděleno první ocenění této úrovně, Rytířský kříž Železného kříže a zlaté dubové listy, meče a diamanty.
  Marcel skončil na východní frontě a bojoval tam jako Satan.
  Stalin na jeho hlavu vypsal odměnu sto tisíc zlatých rublů. A byla válka.
  Němcům se samozřejmě podařilo prolomit sovětskou obranu a obsadili Saratov a připojili kotel severně od Rževa.
  V bitvách se Gerdina tanková posádka zvláště vyznamenala.
  Bosá blondýnka vystřelila ze svého Pantherova děla šarlatovou prsní bradavkou a zavrčela:
  Vezmeme Moskvu!
  Charlotte také mlátila malinovou bradavkou, propichovala auto sovětských sil a cvrlikala:
  Všichni vyhrajeme!
  Christina dala nepříteli absolutorium, stiskla rubínovou bradavku na knoflík a zavrčela:
  - Za svaté Rusko!
  Magda to vezme a zasáhne sovětský tank, strhne jeho věž a zacvrliká:
  - Pro mocnou sílu!
  Děvčata takto bojovala a velmi agresivně.
  Tady je pár skvělých žen...
  Na konci července začala německá ofenzíva na Moskvu. Ve stejné době na jihu nacisté zaútočili na Kujbyšev.
  Docházelo k urputným bitvám.
  Síly jsou samozřejmě nestejné, ale Kujbyšev je dobře opevněný. Musím říct, že Moskva je také silně opevněná, stejně jako přístupy k ní. V každém případě jsou tam mocné opevněné zóny a ježci, zákopy a celé mocné opevněné oblasti.
  Němci vrhli do útoku - sto padesát divizí. Mnohé z nich jsou cizí a mají malou smrtící sílu.
  Bojů se zúčastnily jak úplně první "Tygři" -2, tak tank "Maus". Bitvy ukázaly, že první tank stále nebyl špatný, ale Maus byl příliš těžký a nebylo snadné ho přepravovat.
  Vyřadit takový tank však není vůbec jednoduché. A Němci se vklínili do obrany Rudé armády.
  Pro nacisty to bylo docela těžké. Ale jsou silní jak počtem, tak technikou.
  Byly také použity první bombardéry Yu-288. Takový stroj je velmi silný a rychlý, unese až šest tun bomb.
  Němci byli silní... Marseille za sedm set padesát sestřelených letadel dostala unikátní ocenění: Rytířský kříž Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. A stal se skutečnou, super-legendou.
  Němci sebevědomě ovládli oblohu a Japonsko postupovalo z východu.
  Samuraj všechny perly a perly. A jejich letouny bombardovaly. USA a Británie byly pasivní. A jednali opatrně.
  Japonsko použilo v bitvách značné síly. A tlačil...
  V srpnu Němci dobyli město Kalinin a přiblížili se k Možajsku, nejopevněné linii obrany.
  Ve stejnou dobu se rozvinuly bitvy o Tulu. Až do Moskvy zůstalo všech sto kilometrů.
  Veronica, Oksana a Natasha spolu s dalšími dívkami opustily obklíčení. Prapor dívek dostal rozkaz ustoupit do týlu, protože bojovníci neměli prakticky žádné protitankové zbraně. Stalenida Pavlovna měla zkušenosti z války, sloužila jako dobrovolnice ve Španělsku. Nehledě na zkušenosti ze zbytku války. A pochopila, že rudé jednotky nemohou odolat tankům řady velkých koček. Dívky však vyřadily několik transportérů, ale samy utrpěly ztráty.
  Nyní se prapor rozptýlil a ustoupil.
  Veronica, Oksana a Natasha, které si shodily boty, odcházely bosé a v lehkých halenkách. Sovětské jednotky nejsou připraveny odrážet kolony těžkých tanků. A tankem E-50 prostě není co prorazit. Jediná šance je poškodit koleje. Ale v tomto stroji jsou válce umístěny na samostatných vozících a je velmi obtížné je deaktivovat.
  Dívky se pohybovaly na východ přes lesy a v malých skupinkách. Vypadali velmi dojemně. Vyhrnuli si kalhoty a jen v lehkých košilích. Dlouhé, blonďaté, lehce kudrnaté vlasy splývaly dolů. Bosé nohy příjemně lechtá tráva a občas narazí na boule. Všechno vypadá extrémně eroticky. Přes tenké košile jsou vidět ňadra.
  Veronica, hrabou trávu bosou nohou, říká otráveně:
  - Sakra - válka právě začala a vy už musíte ustoupit!
  Oksana, jejíž blond vlasy byly lehce zrzavé a skřípala zuby, odpovídá:
  - A nedělal jsem si žádné zvláštní iluze! Hitler dobyl skoro celý svět... Zkuste to s takovou hordou, kterou zvládnete!
  Natasha si zavrtěla sněhově bílými vlasy a řekla:
  - Každý se chce líbit... Je těžké s nimi jednat! Být věrný není snadné!
  Veronica přikývla. Její vlasy jsou tak zlaté a krásné. Je skvělá.
  Victoria je ale dohnala. Rusovlasá dívka. Vlasy jsou jako oheň. A tak dojemný. Zafoukal vítr a zdá se, že vlaje proletářský prapor, takový planoucí vlas.
  Victoria si svlékla košili a odhalila trup. Její ňadra byla plná, bradavky šarlatové jako mák. Krásná bojovnice. A její silné, trénované tělo je odhaleno.
  Natasha se zachichotala a také odhalila svůj trup a všimla si:
  - A naše těla jsou krásná... Jsme prostě Amazonky!
  Veronica zavrtěla hlavou.
  - Není to příliš radikální - odhalit hrudník! Musíte dodržovat pravidla slušného chování!
  Victoria zavrtěla hlavou a zavrtěla červenými kadeřemi.
  - V komunistické společnosti - pravidla morálky, pojem je relativní. - Dívka zavrtěla nahými ňadry, její šarlatové bradavky se velmi svůdně leskly. - Být nahý není hřích. Přesněji řečeno, pojem hříchu je kněžský, ale naším krédem je osvobození od buržoazní morálky!
  Natasha potvrdila a zavrtěla svým bujným a elastickým poprsím:
  - Blíže k přírodě! Blíže k přírodě! A přirozená nahota!
  Oksana se také usmála a odhalila své tělo. Popravdě, jak je v letních vedrech příjemné, když jsou prsa holá. A vítr je fouká. Krásná dívka a nahota přichází. Všechny dívky jsou sportovní, s postavami, nahá těla válečníků vypadají velmi harmonicky.
  Krásné dívky chodí po cestě. Jsou tak rozkošné a velmi přitažlivé.
  Veronica cvrlikala a zavrtěla hlavou.
  Ale není to vůbec estetické!
  Victoria negativně zavrtěla hlavou.
  - Ne! Máme skvělá těla! A vypadáme nazí prostě skvěle!
  Natasha přikývla, vyskočila a řekla:
  - Bylo dobré být nahý... Tady přišel Iljič se zbraní!
  Oksana se pohladila po hrudi a zapištěla:
  - Ve skutečnosti je moje poprsí super!
  Victoria nadšeně zpívala:
  - Oh, holky, a my jsme nájezdníci! Peněženky, peněženky a peněženky! Viděli jsme dolary - hory zlata!
  Natasha třesouc nahými ňadry a s úsměvem zpívala:
  - Bývali nazí, bosí, špatní!
  A všichni čtyři vybuchli smíchy. Dívky plácaly bosýma nohama, zvedly holé podpatky. Krásné bojovnice. Za nimi jsou batohy a útočné pušky PPSh. Roztomilí bojovníci, velmi skvělí.
  Veronika tiše řekla:
  - Před Bohem jsme si všichni rovni... A budeme se muset zodpovídat za zhýralost!
  Natasha se zachichotala a se vší rozhodností odpověděla:
  - Bůh není! Tohle je pohádka!
  Victoria, třesouc svými nahými, opálenými ňadry, nadšeně zvolala:
  - Bůh byl vynalezen mocnými tohoto světa, aby udržoval lidi v podřízenosti!
  Veronica negativně zavrtěla zlatou hlavou.
  Kdo pak stvořil vesmír?
  Victoria se zachichotala a odpověděla:
  - Vesmíry samotné rostou jako listy na stromě. Vyrůstají z ničeho. Když v dalekém nekonečnu začal strom ve vesmíru růst od nuly a od té doby se objevilo mnoho vesmírů.
  Natasha se zachichotala, vyplázla jazyk a poznamenala:
  - Je horko! Můžeme si sundat kalhoty?
  Victoria podpořila myšlenku:
  - To je skvělý nápad!
  A všechny tři dívky se jednomyslně zbavily kalhot a zůstaly v kalhotkách. A jaká mají silná a svalnatá těla. Prostě úžasné a akrobacie.
  Oksana zpívala s potěšením:
  - Šváb má tykadla, dívka má nahé kalhotky!
  Jen Veronice zůstala s vyhrnutými kalhotami a košilí. Odpověděla vyčítavě:
  - Není dobré být takhle nahý! Co když nás uvidí!
  Natasha se zachichotala a odpověděla:
  - A ať dokonce vidí! Ráda vzrušuji muže!
  Victoria se zachichotala, zatřásla téměř holými stehny a odpověděla:
  - Muži jsou svinstvo - prostě zmetek!
  A udeřila bosou nohou do čerstvé houby, dodala:
  - Jak hezké je vzít hřebce a jezdit na něm!
  Oksana s úsměvem poznamenala:
  - Když tě hladí, je to hezké... Zvlášť když jsou muži mladí, pohlední...
  Natasha dívkám připomněla:
  - Pamatujte, chytili jsme toho chlapce. Úžasné dítě a určitě má velkou dokonalost, než jeho roky!
  Victoria si olízla rty a řekla se chtíčem v hlase:
  - Bylo by skvělé to zkontrolovat!
  Veronika rozhořčeně vyštěkla:
  - Jaké ošklivé věci říkáš! Nemůžete si takhle dělat legraci z pocitů lidí! Hlavně co se němčiny týče, ale kluk!
  Oksana se zachichotala a odpověděla:
  - Promiňte, ale mé srdce je tak odporné...
  Natasha okamžitě potvrdila:
  - Němci postupují a já chci snít o něčem dobrém! Například o chlapcích!
  Victoria se smíchem navrhla:
  - A co když opravdu chytíš muže? Bylo to tak skvělé!
  Veronika tvrdě odpověděla:
  - Ženy zdobí skromnost, ne arogantní obtěžování!
  Victoria negativně zavrtěla svou ohnivou hlavou. Plácla bosýma nohama a štěkala:
  - Ne! Není prostě větší rozkoš, vybrat si muže sama a zatáhnout ji do postele. Rudovlasá ďábelka potřásla měděně červenými kadeřemi a pokračovala. - To je to, aby ses pro radost nechal ležet v křoví a nešel uličkou.
  Veronica řekla přísně:
  - Sex bez důvodu je známkou blázna! - A dodal. - To je v rozporu s normami komunistické morálky!
  Victoria nesouhlasila:
  - Sám Lenin řekl - manželky by měly být běžné!
  Natasha se zachichotala a poznamenala:
  - No, nemůžu říct, že jsem se takhle vrhl na muže, ale je hezké hrát aktivní roli! Pokud si sami rádi vybíráte, pro koho udeřit! Ale z naší strany k tomu nedochází.
  Victoria souhlasně přikývla.
  - Ano, máme jen dívky... Ale můžete se dostat přes plot! - Dívka cvrlikala s velkým potěšením. "Kluci, mužikové... Naši mužikové se horlivě plazí po břiše!"
  Veronica negativně zavrtěla hlavou.
  - Ne, to Lenin nikdy neřekl!
  Natasha na protest vykřikla:
  - Ne, přesně to řekl Vladimír Iljič! Za komunismu bude vše společné, včetně manželek!
  Victoria se zachichotala a zamumlala:
  - Ženy jsou dobré... Muži jsou ještě lepší! Eh, být zajat, být tam znásilněn celou společností.
  Dívky se jednohlasně zasmály. A Victoria s úsměvem dodala:
  - A pak ho zbili pažbami pušek! A podpatky by byly zapáleny jemným plamenem a posypány korbitem!
  Natasha kopla do boule bosou nohou a zavrčela:
  - Podpatky potěší, když jsou pobité bambusem! Zde v Číně byli dívky a chlapci biti holemi po holých podrážkách. A milovali to!
  Victoria zpívala s chutí:
  - Jaké mučení v Hollywoodu! Pouze kočky, ne lidé!
  Veronika moudře poznamenala:
  - Tady půjdeš do pekla... Budete mučeni a paty vám spálí nejen bambus, ale i rozžhavené železo!
  Natasha zpívala a pevně zatínala pěsti:
  - Černý havran u další brány!
  Victoria, třesouc nahými prsy s šarlatovými bradavkami, pokračovala:
  - Kolébka, pouta, roztržená ústa!
  Oksana, jejíž ňadra jsou také nahá a třesoucí se boky, odpověděla:
  - Kolikrát po boji moje hlava!
  Veronica ten impuls podpořila a dupala bosýma nohama:
  - Z přeplněného špalku jsem letěl tam, kde ....
  Natasha zuřivě zařvala a třásla nahými ňadry:
  - Kde je vlast! Ať ošklivě křičí!
  Victoria plácla a ječela a kroutila boky, sotva zakryté průhlednými kalhotkami:
  - A máme ji rádi, i když není krásná!
  Oksana zasyčela a trhla nahými opálenými koleny:
  - Důvěřující bastardi!
  Veronika řekla s povzdechem:
  - Jsme sovětští pohraničníci. A mluvíme jako plotové děvky. Je možné...
  Victoria v odpovědi zpívala:
  - Děkuji Stalinovi-vůdci! Pro hloupé, prázdné oči! Za to, že jsme jako veš, se nedá žít!
  Natasha pohrozila rudému ďáblovi pěstí:
  - Nu, ty teda nejsi greyhounde! Budete ve speciální sekci!
  Victoria sebevědomě řekla:
  - Brzy přijdou Němci do Moskvy ... A už bude Stalin zajat v kleci!
  Oksana se zachichotala a namítla:
  Myslíte si, že výsledek války je předem rozhodnutý?
  Victoria odpověděla docela vážně:
  - Jak jinak? Hitler má okupovanou téměř polovinu světa plus Japonsko a jeho kolonie. - Dívka vztekle dupla ladnou, bosou nohou. - A my nemáme ani slušné tanky! Série KV je parodií na auta. T-34 je zjevně příliš malý. Ale normální tank nevznikl! A pancéřové granáty budou horší než německé!
  Natasha si těžce povzdechla a zavrčela:
  - S tím musíme souhlasit! Bohužel, naše tanky jsou stále tak nedokonalé. A co KV? Ano, zlomí se...
  Dívky ztichly a jejich hravost opadla.
  Již první hodiny války totiž ukázaly, že T-34-76 nemá zcela spolehlivou převodovku a tím spíše řada KV. A co je faul, čím je tank těžší, tím je slabší k pohybu. A 200 mm čelní pancíř nestačí na to, aby udrželo náboje i 88 mm děla Panther-2, a ne toho Tigeru-3.
  Jak se nečekaně ukázalo, německá auta jsou řádově silnější v čelním pancéřování a schopnosti přijmout zásah. A sovětská technika zjevně selhává.
  Ano, byl tu stroj "Panther" -2, který nemá obdoby a pojďme zničit všechny. Takový tank nezastavíš.
  Koncem září začali Němci obkličovat Moskvu. Předělali to.
  Podzim byl suchý a teplý a začátkem října začali nacisté utahovat kleště a hrozilo, že obklíčení uzavřou dobytím Moskvy.
  Pilot Marseille dostal za tisíc sestřelených letadel zvláštní ocenění - Hvězdu rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  A je to v pohodě.
  A další stroje byly nyní v boji.
  Posádka tanku Gerda se vyznamenala v bitvách. Děvčata bojovala na "Pantera" -2. Tento stroj měl úzkou věž, nižší siluetu a čelní ochranu srovnatelnou s "Tigrem" -2 s hmotností nižší o osmnáct tun se shodným motorem o výkonu 900 koní. A to znamená lepší jízdní výkon. Amerika používala vysokého Shermana. Tento tank mohl proniknout pouze na německou stranu a byl zasažen ze vzdálenosti tří a půl kilometru.
  "Panther" -2 postupně nahrazuje obvyklý "Panther". Ale zatím poslední auto je docela dobré. Jeho čelní pancíř je docela schopný udržet projektil dřívějších modelů Sherman, zatímco novější typy mohou proniknout pouze blízko. A samotné 75milimetrové dělo Panthera vezme sovětské auto ze dvou kilometrů a je rychlejší než 88milimetrové, což je v praxi mnohem lepší. Pravda, Panther-2 v čele je obecně neprostupný i pro samohybná děla v USA s 90milimetrovými děly, a to je samozřejmě praktické.
  Gerda míří na cíl holými prsty a střílí. Pak zakřičí:
  - Pro velikost planety po celém světě!
  Charlotte také střílí, přesně trefuje sovětské jednotky a řve z plných plic:
  - Sláva našemu úspěchu!
  Christina, střílející na nepřítele holými prsty a srážející ho dobře mířenými granáty, vyceňujíc zuby, říká:
  Sláva Třetí říši!
  Magda také vystřelí holými prsty a s potěšením říká a mrkne na své přátele:
  - Za árijské nápady a jejich vítězství!
  Bojovnice pracují na tanku a "Čtyřitřicátky" proti nim netahají. A tanky IS-1 jsou ještě horší. Těžký KV-16 se snaží postoupit proti německým jednotkám. Dívky ho ale také prostřelí svou dalekonosnou zbraní. A ze sovětského tanku zbyly jen úlomky, protože bojová souprava explodovala.
  Na jednoduchém "Pantherovi" bojuje posádka Jane Armstrongové. Tato statečná dívka z Británie sebevědomě vydělává účty.
  Gringeta, střílející na Rusy, s pomocí holých prstů na nohou, kvičí:
  - Sláva době Británie! Sláva!
  Monica, také prskající, posílá dary smrti s holými prsty na nohou a kvílí:
  - Vládni Britanii, nekonečným mořím, nikdy nebudeme otroky!
  Malanya také postupně vystřelila z Pantherova děla, prorazila čtyřiatřicítku a zaštěbetala:
  - Za královský komunismus!
  A holky jsou nadšené. A tak slavně porazili Rudou armádu.
  Již nacisté na jihu s podporou místního obyvatelstva dobyli Penzu. Spolu s Japonci prošli Bajkalskou šíjí a bojují na Kamčatce.
  Bojují tam i krásky na tanku Tiger-2 Agata, Adala, Angelina, Andriana. Čtyři dívky mlátí nepřítele ze svého stroje na zabíjení. "Tiger"-2 chrlí dárky smrti a ničí sovětské jednotky.
  Agáta střílející holými prsty na nohou řve:
  - Za Třetí říši! A mrká.
  Adala také vystřelí, stiskne si šarlatovou bradavku a zavrčí:
  - Za árijské vlajky!
  Dívky jednají s kolosální agresivitou.
  A nyní německé jednotky vstupují do Turkmenistánu. A v listopadu 1943 obsadili hlavní město Ašchabad.
  Útok probíhá za použití technologie. Výkonní "Sturmtigři" vyhazují tryskové bomby o hmotnosti tři sta kilogramů. A spolu s ruskými jednotkami ničí domy.
  Je slyšet siréna. Ano, Hitlerova armáda vykazuje nejvyšší akrobacii v destrukci.
  Německá dívka Eva tweetovala:
  - Bude hovor s útratou!
  Helga bojuje v letadle TA-152. Shazuje projektily letadel na pozemní cíle, zasahující čtyřiatřicet a keveshki. A vyl sám pro sebe:
  - Jsem árijský válečník a budu supertřídní dívka!
  A nyní s ním byl přímo na cíl zasažen další sovětský tank. O dívce je třeba říci, že bojuje a jen její vajíčka jsou chladnější.
  Gertruda také vyšle smrtící výboj s pomocí svých holých prstů, ze svého vražedného stormtroopera zasáhne nepřítele a zakřičí:
  - Sláva myšlenkám árijského komunismu!
  Bojují zde válečníci a jak všechno řeší.
  V prosinci 1943 Němci téměř úplně dobyli Moskvu a vstoupili s jednotkami na území Gorky a Kazaně. Bojů se zúčastnila i samohybná děla E-10. Tato samohybná zbraň byla skvělá a byla vydána ve dvou verzích najednou. První o hmotnosti deset tun s tloušťkou čelního pancíře 60 mm, bočním pancířem 30 mm a motorem o výkonu čtyři sta koní. Nízká výška stroje 1,3 metru a pouze dva členové posádky s kanónem 75 mm a délkou hlavně 48 EL, velmi mobilní. A těžší samohybná děla-15, hmotnost šestnáct tun, čelní pancíř 82 milimetrů při velkém sklonu, boční pancíř 52 milimetrů a dělo o délce 75 milimetrů a délce hlavně 70 EL jako u Panthera, a motor o výkonu 550 koní.
  Nová samohybná děla byla docela spokojena s německými vojenskými jízdními výkony a jejich zbraněmi.
  Na E-15 bojovaly dvě dívky: Frida a Kaissa. Z děla stříleli dvacet ran za minutu. Takové krásné dívky v bikinách.
  Frida vystřelila na tank IS-1, prorazila jeho přední pancíř a zavrčela:
  - Za árijské nápady!
  A holými prsty mačkala tlačítka jednoho z vůbec prvních joysticků v armádě Třetí říše.
  Lupanula a Caissa s pomocí holých prstů zasahují nepřítele s kolosální přesností. A zavrčela:
  - Sláva árijskému bratrstvu!
  Boj s takovou dívkou. S velkým nasazením a ambicemi.
  A bojovníci sklízejí úrodu s činností šakalů.
  Ale je obzvláště zajímavé mučit zajaté dívky, to je jejich nejagresivnější a nejoblíbenější zábava.
  Frieda se skřípěním zubů poznamenala:
  - Dost na to žít podle zákonů,
  Dáno Adamem a Evou...
  Nag, budeme řídit příběhy,
  Doleva, doleva, doleva!
  Caissa agresivně potvrdila:
  - Doleva, doleva, doleva!
  A také mačkala holými prsty na tlačítkách joysticku a trefně zasáhla nepřítele.
  Fritz bojoval... Albina a Alvina již překonali každý z pěti set sestřelených letadel. Ukázalo se, že takové militantní dívky jsou. A ve své myšlence bojovnosti zašli daleko.
  Albina, která sestřelila ruské letadlo pomocí holých prstů, řekla:
  - Za svaté Prusko!
  Alvina, která demolovala ruské auto, také pomocí holých prstů u nohou, štěkala:
  - Za velkou vlast!
  Jedinečně zde bojují dívky a velmi kousavě vyřazují nepřátele.
  Nový rok už přišel... Moskva se stále drží v kruhu blokády.
  Krátká pauza do března 1944.
  A na jaře se trochu oteplilo a nepřátelství se obnovilo s novou silou.
  Do bojů se zapojil i Lev-2, jde o první sériový tank, u kterého Němci využili umístění motoru a převodovky společně a před tankem - v jednom bloku. A věž byla přemístěna zpět. Výsledkem byl pohodlnější vůz s nízkou siluetou a úzkou věží. Lion-2 výrazně ztratil na váze a přidal ochranu čela kvůli většímu sklonu pancíře. Tento tank je lehčí než Tiger-2, což znamená, že je mobilnější s výkonnými zbraněmi.
  V plném proudu ve Třetí říši probíhal návrh nového hlavního tanku E-50. Vůz prošel řadou změn: instalací úzké a menší věže. Změna podvozku na lehčí a jednodušší na výrobu a opravy, stejně jako s lepší průchodností terénem. Umístění motoru a převodovky společně a napříč a převodovky na motoru. Výška nádrže byla snížena na necelé dva metry. A tento stroj vážil s tloušťkou pancíře Tiger-2 pouhých pětačtyřicet tun. Zároveň měla výkonnější motor až 1200 koní a silnější zbraně - 88mm kanón s délkou hlavně 100 EL a zvýšenou ničivou sílu a přesnost.
  Tento tank, nazvaný "Panther" -3, měl jít do série. A jeho zbraň byla vybavena hydraulickým stabilizátorem. Takový tank se měl stát hlavním středním tankem. A probíhal i vývoj E-75. Tento stroj byl ještě lépe chráněn: 250 mm čelní pancíř a 170 mm boční pancíř s ještě výkonnějším a pancéřovým dělem ráže 105 mm a 100 EL. Bylo plánováno udržet hmotnost do sedmdesáti tun a umístit motor o výkonu 1500 koní, aby byla zachována mobilita. Tento tank se měl stát hlavním těžkým tankem Třetí říše. A plánovalo se tomu říkat: "Tiger" -3. Jedná se o tanky nové generace a již pro budoucí války se Spojenými státy.
  Na Sibiři se skutečné bitvy rozvinuly až v létě 1944, kdy se odehrály poslední bitvy s Ruskem.
  Na nebi bojovaly i německé proudové stíhačky. HE-162 je lehčí, jednodušší na výrobu a manévrovatelnost a úspěšně prošel svým křestem ohněm.
  ME-1010 se také objevil s křídly, která změnila zatáčku. Jeho nevýhodou ale byly vysoké požadavky na kvalifikaci pilotů. A místo toho byl v sérii preferován TA-183.
  Velké naděje byly vkládány do vyspělejšího ME-262 X, který se vyznačoval vysokou rychlostí přes 1100 kilometrů, pěti vzduchovými děly a lepší manévrovatelností se šikmými křídly.
  V červenci obdržely první dva letouny této modifikace Albina a Alvina ...
  Tou dobou už Němci obklíčili Čeljabinsk a Sverdlovsk. Statisíce sovětských vojáků se vzdaly.
  Albina střílela na ruské tanky ze vzduchu, prorážela jejich střechy a řvala:
  - Sláva árijským snům!
  Alvina, která srazila piloty SSSR a poslala je na onen svět, s pomocí svých holých prstů na nohou, zaječela:
  - Za Velké Prusko!
  Tato dívka tak bojuje a tanky také aktivně sestřelují.
  Gerda a její posádka tanku jsou na vrcholu. Už ostřelují okrajové části Sverdlovska.
  Gerda vystřelila holými prsty a zaštěbetala:
  - Dá se vybudovat komunismus?
  Charlotte sešlápla pedál holou patou a rozdrtila Rusy a dodala:
  - Je to možné a nutné!
  Christina, která střílela na soupeře s velkou přesností a střílela bosýma nohama, zapištěla:
  - Za naši vlast!
  Magda, která střílela na nepřítele a trhala sovětská děla, zaječela:
  - Pro naši matku!
  Dívky vystřílely všechny granáty... A zatímco byly doplňovány bojovou výbavou, daly se do řeči.
  Gerda naštvaně poznamenala:
  - Všechny říše dříve nebo později upadly do úpadku. Věřím, že to se našim nestane!
  Charlotte s tím úplně nesouhlasila:
  - A kde je záruka, že po Hitlerovi boj o moc nezačne a Třetí říše se nerozpadne?
  Christina zcela logicky poznamenala:
  - Hlavní věc je ideologie... Dělá nás silnými!
  Magda potvrdila a dupla bosou nohou:
  - A jednotní!
  Charlotte racionálně poznamenala:
  - Ale stejně bude jeden bojovat o moc a pak druhý a po něm třetí. Stejně jako v Římské říši, kdy byl nejprve zabit Julius Caesar a poté byla přerušena dynastie Augustů. A v římské říši nastala doba kolosálních neshod a rozkolů.
  Gerda s tím souhlasila:
  - Ano, císaři se začali měnit jako rukavice a římská říše se zhroutila. Nebylo možné vytvořit něco univerzálního!
  Christina s úsměvem poznamenala:
  - Potřebujeme systém rotace moci! Takový systém, který by nám zaručil stabilní rozvoj a absenci nebezpečného boje o moc!
  Charlotte pokrčila rameny a poznamenala:
  - Pouze katolická církev dokázala udržet víceméně stabilní mocenský systém bez rozkolů a rozpadů a žádní protipapežové tomu nedokázali zabránit.
  Magda s úsměvem poznamenala:
  - Ale je to pravda! Katolíci se téměř dva tisíce let vyhýbali schizmatu... I když někdy došlo k převratům a papežové byli zabiti nebo zajati. Hovoří o něčem stabilním a trvalém ve vatikánském systému.
  Gerda s úsměvem poznamenala:
  - Doufejme, že génius Führera nám řekne cestu ven a nerozdělíme soudce starověkého Říma!
  Po pádu Sverdlovska a Čeljabinsku Stalin beznadějný odpor zastavil.
  A 2. září 1944 podepsal dohodu o bezpodmínečné kapitulaci. SSSR souhlasil s obsazením dosud neokupovaných oblastí a vzdání se suverenity.
  Německo a jeho satelity dostaly pod kontrolu obrovské území.
  Ale stále byl problém s Británií.
  Němci zahájili ofenzivu v Africe. Ve stejnou dobu zasáhly metropoli proudová letadla a rakety FAA.
  Británie nemohla kolonie bránit. A rychle ztratil kontrolu nad Afrikou.
  Churchill zemřel v červenci 1945. A nové vedení Británie požádalo o mír za jakýchkoli podmínek.
  Hitler požadoval kapitulaci. Británie odmítla. A německé jednotky bez váhání vylodily jednotky.
  A v srpnu byla dobyta Anglie. A pak Irsko.
  Spojené státy nechtěly bojovat bez Britů. A nedokázali vyrobit atomovou bombu.
  Hitler by chtěl bojovat, ale dostat Spojené státy přes oceán je těžké. Zkrátka se rozhodli uzavřít mír. Amerika ale musela vzdát hold Třetí říši.
  Němci navíc získali právo na základny v Latinské Americe a zabrali pro sebe Panamskou šíji. A dopadlo to skvěle.
  Hitler dostal vše, co chtěl... Ale nedokázal sedět. Zejména Japonsko si pro sebe utrhlo příliš mnoho.
  Bez čekání, až samuraj vytvoří atomovou bombu, zaútočil Fuhrer na samuraje 20. dubna 1953.
  Už nebylo možné zdržovat. Válka pokračovala s obrovskou technologickou převahou Třetí říše. Ale Japonců je mnoho a mají koloniální rozdělení. Japonsko se navíc rychle rozvíjí a dokáže překonat zaostalost.
  Němci vrhli do bitvy létající talíře a pyramidové tanky. A měli pokročilejší kulomety a podzemní samohybná děla. A spoustu dalších věcí.
  Japonsko tvrdě bojovalo, ale postupně obehrávalo. Němci dokonce vzali císaře do zajetí.
  Tato brutální válka trvala téměř dva roky. A skončilo to jaderným bombardováním Tokia a obsazením Země vycházejícího slunce.
  Hitler už dobyl téměř celý svět, ale Spojené státy zůstaly. A USA mají jaderné zbraně a nosné balistické střely.
  A ve Třetí říši se pracovalo na vytvoření protijaderných zbraní.
  A teď to bylo konečně připraveno.
  A 20. dubna 1959 začala válka mezi USA a Třetí říší. Poslední válka v dějinách lidstva.
  A USA prohrály o jednu branku...
  8. března 1960 se newyorská posádka vzdala. A další den, Washington.
  Amerika jasně prohrávala válku. V bitvách se objevil poslední americký tank z těžké série. Vyzbrojen 155mm kanónem s dlouhou hlavní a 310mm čelním pancířem s pevnou věží se stal jakýmsi samohybným dělem o hmotnosti sto dvacet pět tun.
  Američané se konečně mohli vzdát vozu, který držel v čele náboje německých děl, a mohl prorazit jakýkoli nacistický tank. Ta byla ale ze stran obehnána. A trefili se. A další takové auto bylo bombardováno ze vzduchu.
  Eisenhower zemřel 20. března 1960. A 22. března jeho nástupce Kennedy kapituloval před Třetí říší.
  A tak skončila historie válek. A Třetí říše ovládla celý svět. A začal nový život.
  
  . ROMMEL-FUHRER A NAHÉ DÍVKY
  ANOTACE
  Po atentátu na Hitlera ve Třetí říši se k moci dostaly prozápadní síly. A nyní se vše změnilo a nyní Němci postupují a vyhrávají vítězství za vítězstvím. Krásné dívky bojují.
  PROLOG
  20. dubna 1944 došlo k úspěšnému pokusu o atentát na Adolfa Hitlera.
  Fuhrer byl zabit a jeho družina byla na místě zastřelena. Speer se stal novým kancléřem a Rommel se stal Führerem a nejvyšším velitelem. 1. května 1944 spojenci ukončili veškeré nepřátelství a bombardování a vyhlásili příměří.
  Stalin byl samozřejmě pobouřen. Ale Rommel zrušil antisemitské zákony a prosazoval evropskou integraci proti bolševismu. A západní země to schválily. Mezitím nacisté přesouvali síly z Evropy na východ.
  A Třetí říše má stále tři sta dvacet čtyři divizí. To jsou velké síly. A více než polovina letectví byla spoutána západní frontou. A pak jsou přehozeny.
  Jen na severu Francie bylo padesát osm divizí. Z toho deset tankových a pět SS. To je zhruba srovnatelné se silami, které by byly soustředěny v Bělorusku proti sovětským silám v operaci Bagration.
  A v tancích a letectví ještě více. Až sto padesát divizí bylo na západě nebo v Evropě.
  Takže poměr sil se výrazně posunul. Němci již zřídili sériovou výrobu "Panther" a výkonnějšího "Tigra" -2. Mají proudová letadla a rakety FAA, disková letadla jsou na cestě a řadu E.
  Němci stále častěji verbují zahraniční divize. V sérii měli také útočnou pušku MP-44, v té době nejlepší na světě, která se v mnoha ohledech stala prototypem Kalašnikova.
  Takže Němci měli vážné síly. A měli Rommela. Velmi talentovaný generál. Což provedlo řadu změn ve vedení Wehrmachtu, které zvýšily jeho efektivitu. A dát mnohem více pravomocí velitelům armádních skupin.
  Rommel také rozpustil část jednotek SS a doplnil důstojníky v obvyklých částech Wehrmachtu. Tím se zvýšila bojeschopnost armády jako celku.
  Zvýšila se i práva místních velitelů.
  Také Slované byli oficiálně uznáni jako Árijci a Centrální rada působila v Bělorusku. Byly provedeny i další reformy.
  Ale to všechno trvalo.
  A Rudá armáda se připravovala na ofenzivu v Bělorusku. A tam by se jen těžko odrážel úder.
  Pak se Rommel rozhodl - nejlepší obrana je útok. A jeho jednotky na jižním sektoru fronty samy udeřily. Z Moldavska a západní Ukrajiny v konvergujících směrech.
  Hlavní kalkulace byla překvapením. Toho bylo dosaženo prostřednictvím dezinformační kampaně. I proto, že Stalin si byl jistý, že Němci nezaútočí. I když Třetí říše měla spoustu tanků a dokonce v nich získala náskok před SSSR. Ano, a "Panther" stroj-zvíře. Je téměř nemožné jí odolat.
  Přítomnost Němců měli i "Tygři", kteří byli stejně jako průlomové tanky silní a houževnatí. Bojů se zúčastnil i první proudový ME-262
  Což doslova děsilo sovětské piloty - tyto stroje je těžké sestřelit.
  Vliv měla i převaha Němců v tancích. Ofenzivy se zúčastnily Tygři -2 a Ferdinandové, kteří se vrátili z Itálie. Němcům se také podařilo zkompletovat pár "Myšek" tím, že je poslali na bojový test.
  Tento tank ukázal svou schopnost přežití v průlomovém, ale špatném jízdním výkonu.
  Ale "Myš" nelze propíchnout z jakéhokoli úhlu. A tohle je seriózní tank.
  A jeho nízká rychlost z něj dělá dobrý podpůrný tank pěchoty.
  Nicméně Rommel dal pokyn navrhnout E-100 s myšlenkou těsnějšího uspořádání. Ve kterém jsou motor a převodovka umístěny společně a napříč, jako u jiných tanků a samohybných děl řady E.
  Němci taktickým překvapením dokázali získat převahu na polích Ukrajiny.
  A v důsledku toho vzniklo několik kotlů. Rudá armáda však bojovala velmi odvážně. Vojáci měli bojové zkušenosti a nemůžete je vzít jen tak na odiv. A vojáci Rudé armády se nechtěli vzdát. A jejich rodiny by se z toho opravdu dostaly.
  Bitvy ukázaly, že německé tanky jsou při správném použití velmi dobré. Dobře se ukázal i TA-152. Rommel dokonce nařídil vyrobit tento letoun místo Focke-Wulfu a postavit místo raket FAA. Rakety stále nemohou dosáhnout Moskvy a proti pozemním silám jsou příliš drahé a neúčinné. Nutno podotknout, že proudový letoun ME-262 není příliš kvalitní a často havaruje. Navíc to také vyžaduje přeškolení pilotů a delší dráhu. Ano, a vytvoření nové infrastruktury.
  . KAPITOLA 1
  V tomto ohledu vypadal nový vrtulový stíhací letoun TA-152 v tuto chvíli mnohem efektivněji. Rychlostí předčil všechna sovětská letadla, ve výzbroji také nebyl horší než Focke-Wulf a zároveň měl mnohem lepší manévrovatelnost.
  Kromě toho mohl být TA-162 díky svému silnému pancéřování a zbraním použit také jako útočný letoun. A jako frontový bombardér.
  Toto letadlo je vrcholem vývoje rodiny Focke-Wulfů a tahounem války.
  A ME-262 je také příliš drahý. Nadějněji vypadaly proudové bombardéry Arado. Kvůli obrovské rychlosti a výšce letu je jen těžko zasáhnete z protiletadlových děl a sovětské stíhačky by je vůbec nestíhaly.
  Investice se tedy vyplatila.
  Němci měli obecně dobré vyhlídky ve zbrojení. A SSSR se po zastavení dodávek v rámci Lend-Lease potýkal s nedostatkem hliníku. Ano, a také měď a legující prvky.
  Ano, není snadné bojovat bez spojenců.
  Stalin odložil operaci Bagration a pokusil se uvolnit kotle, čímž zakázal stažení.
  Ale tím se to jen zhoršilo. Vojáci rychle spotřebovali svou munici a propadli zkáze.
  A přesun vojsk byl spojen s bombardováním. Němci již získali vzdušnou převahu.
  A nehodlali to vzdát. Ve výrobě letadel předběhly SSSR, vynikaly kvalitou strojů i třídou pilotů.
  Nejhorší pro Rudou armádu bylo, že na obloze se situace mohla jen zhoršit. Jak-3, pokročilejší než Jak-9 kvůli nedostatku duralu, nemohl být vyráběn ve velkých sériích. A LA-7 také z mnoha důvodů nemohlo být příliš masivní.
  Musel jsem se tedy spolehnout na Jak-9, který je samozřejmě výrobně jednodušší, ale slabý ve výzbroji a rychlosti, horší než německá vozidla a ve vertikální manévrovatelnosti.
  IS-2, navzdory své silné výzbroji, také ustoupil proti Pantheru. O něco lepší byl T-34-85. I když měl své nevýhody.
  V každém případě Němci dokázali převzít iniciativu .... Rommel byl skvělý velitel a takticky předčil Stalina. Sovětské jednotky tu a tam padaly do prostředí.
  A Wehrmacht jen zvyšoval svou výhodu s každým měsícem bojů.
  Ano, a útočné vrtule MP-44 ukázaly svou účinnost a stále více se dostávalo na frontu.
  Dosud SSSR neměl srovnatelné ruční zbraně. A to je samozřejmě také špatně.
  Léto uplynulo s výhodou Wehrmachtu... Žukov dokonce nabídl, že půjde do defenzívy. Stalin byl ale proti a požadoval neustálou ofenzívu a zakázal stahování vojsk. To vše vedlo k neustálému nárůstu ztrát a smrti nejlepších divizí a jednotek.
  Do konce léta se bojů zúčastnila nová německá samohybná děla E-10. Jsou malé - výška je pouze 1,4 metru, ale zároveň lehké, obratné, až sedmdesát kilometrů za hodinu, rychlost ukázala svou účinnost.
  Adala, Agata, Amina - tři dívky bojovaly na jednom z prvních takových samohybných děl.
  Jejich posádka tří A měla ukázat, že ženy v nadávkách něco dokážou. A pokud bojují, ukazují dokonalost samotnou.
  Bojují ve stejných bikinách a naboso. Což je velmi vážné.
  Jejich samohybná zbraň je poměrně široká, což usnadňuje otáčení,
  Opravdu váží patnáct tun. Ale čelní pancíř 80 milimetrů při velkém sklonu poskytuje dobrou ochranu. I když samozřejmě jízdní výkon je poněkud nižší.
  Rommel upřednostňoval konstrukci se silnějším čelním pancířem, aby se zlepšila schopnost přežití vozidla. A boční pancíř je silnější na 52 mm, což poskytuje ochranu proti protitankovým puškám. Zpočátku musela mít samohybná děla všech deset tun a šedesát milimetrů čelního pancíře a třicet bočního pancíře.
  Pak ale zdravý rozum ukázal, že jízdní výkon samohybných děl je již dobrý a je lepší si ho chránit.
  Zbraň je stejná jako u T-4, 75 mm 48 EL. Je schopen proniknout T-34-85 a IS-2, i když na vzdálenost ne větší než kilometr.
  Takže taktika velí - jednat opatrněji. A přiblížit se.
  Adala vystřelila holými prsty.
  Střela zasáhla trup T-34-85 a sovětské vozidlo začalo hořet. A začal trhat bojovou soupravu.
  Agatha poznamenala:
  - To není špatné, pořád jsme to zvládli!
  Amina se zachichotala. Sovětský granát proletěl kolem a neublížil.
  Čelo je však velmi nakloněné a mělo by vést projektil do odrazu.
  Adala znovu střílí holými prsty a zpívá:
  Jsme velcí predátoři
  A v boji bezkonkurenční!
  Zde střílela s pomocí Agátiných holých prstů.
  Pak zavrčela:
  - Za velké úspěchy.
  Ale co je na nich skvělého? Ale děvčata jsou zjevně ve hře. A holýma rukama je tak snadno nevezmete.
  Zde Agáta znovu vystřelila holými prsty na nohou. A zasáhnout nepřítele. A přesně trefila sovětský tank.
  E-10 se samozřejmě ukázala jako vynikající samohybné dělo a to je další problém Rudé armády.
  Pravda, vývoj SU-100 v SSSR probíhá. Tato samohybná zbraň je velmi dobrá zbraň. Zejména její průbojná a poměrně rychle střílející zbraň. Ale ještě to chce čas.
  Němci mají své vlastní problémy.
  Přichází podzim a jízdní výkony "Panther" a "Tiger" -2 v podmínkách silných dešťů podléhají. Je pravda, že Němci už byli schopni dosáhnout Dněpru a opevnit se.
  Doposud SSSR na pravobřežní Ukrajině držel pouze Kyjev a Oděsu.
  Ano, situace je znepokojivá.
  Už je říjen a prší. Němci jsou nuceni přejít do defenzívy.
  Také Red po sérii porážek potřebuje přestávku, aby doplnil své řady.
  Ano, situace je tak cool.
  Pozdní podzim proběhl víceméně klidně. Ve vzduchu byly jen bitvy v plném proudu. Huffman se stal novou velkou hvězdou s více než třemi stovkami sestřelených letadel.
  Ano, a další piloti se vytáhli nahoru. Na vzdušné frontě je to těžké.
  XE-162 sliboval, že bude novým a velmi účinným stíhačem Třetí říše. Jeho velkou výhodou je snadná výroba a nízká cena. Je pravda, že toto auto není příliš pohodlné na řízení. A vyžaduje vysoce kvalifikované piloty.
  Tank E-50 by měl nahradit Panther. Zde je ale samozřejmě nutné vyřešit řadu technických problémů a aplikovat zásadně nové dispoziční schéma. Což by umožnilo, aby byla silueta vozu mnohem nižší. A zvednout zbraně a brnění bez zvýšení hmotnosti, ale posílení motoru.
  Práce je tedy stále dost. V letectví došlo k velkému vývoji, včetně bezocasých bombardérů. A to je samozřejmě vážné.
  A ano, existuje spousta věcí...
  Obě strany připravovaly nové zbraně. Přední linie probíhala podél Dněpru s malými klíny.
  Oděsa, záhy blokovaná od moře, padla. A Němci na pravobřežní Ukrajině neovládli jen Kyjev. V Bělorusku měli předmostí za Dněprem.
  V zimě plánoval Stalin velkou ofenzívu. Ale je jasné, že Němci mají všude hustou obranu.
  Ale SSSR měl také něco svého. Každý má své vlastní trumfy. Ale na obloze dominuje Luftwaffe. A kapitálově dominuje. A její výhoda roste.
  TA-152 se ukázal jako skvělý šroubový stroj. Ano, ME-109 v modifikaci L, velmi dobrý. Objevil se také Yu-488, nádherné auto.
  Velmi rychlý na vrtulový strategický bombardér - 700 kilometrů za hodinu.
  Schopný bombardovat továrny na Uralu i za Uralem. Mimochodem, TA-400 je ještě silnější monstrum.
  Ano, na obloze je to těžké. Potřebujeme silný tah.
  A 12. ledna 1945 začala ofenziva v centru. Rudá armáda se vrhla do útoku. Ale Němci jsou připraveni a čekají.
  Následovaly tvrdé boje. Němci nemají méně sil a obrana je silná.
  A ve vzduchu má Luftwaffe výhodu. Ofenziva zkrátka uvázla.
  A opět jsou bitvy v plném proudu....
  V březnu 1945 už postupovali Němci. Novou taktikou je útok v noci pomocí infračervených zařízení. A tank E-100. Lehčí, obratný, ale lépe chráněný než Maus.
  Jak tank prorazil E-100 je dobré. Čelní pancíř je 250 mm se sklony a boční pancíř je 210 mm se sklony. Rychlost 40 kilometrů za hodinu na dálnici. Hmotnost je 130 tun a motor má výkon 1500 koní.
  Silueta je mnohem nižší než silueta myši. A tělo je mnohem nižší. A podvozek je lehčí.
  Auto je velmi houževnaté a se dvěma zbraněmi. Nebraňte se tomuto.
  A "Sturmtiger" je také monstrum. Nechte nacisty tlačit na Rudou armádu.
  Dívky ale zoufale bojují.
  A házejí granáty holými prsty na nohou.
  Alenka, střílející z kulometu, zapištěla:
  - Za velký SSSR!
  Anyuta, čmárající na nacisty, potvrdil:
  - Za největšího komunismu!
  Alla, střílející na Fritze, zapištěla:
  - Pro lepší budoucnost!
  A nahým podpatkem vyvrhla smrtící sílu a zničila nepřítele.
  Maria, která píše o nacistech, poznamenala:
  - Buď slavný, náš svět je skvělý!
  Olimpiada, kurva Fritze, zapištěla:
  - Za vlast, naši matku!
  A také její odhalené prsty, jako by mlátily do nepřítele.
  Matryona vyjekla a naklonila čáru:
  - SSSR nemá žádné problémy!
  Němci ale stále prolomili obranu. A začali obcházet sovětská vojska na Ukrajině.
  Ano, situace je alarmující. Orel padl v dubnu. A stalo se němým a gallimo. Takže je to všechno komprimované.
  Rommel obratně přikázal. Jeho jednotky postupovaly se střídavou dělostřeleckou přípravou a leteckými údery.
  Ve Třetí říši se vyvíjela řada E. Tento tank E-50 měl být nejmasivnější ve Třetí říši. S tloušťkou pancíře "Tiger" -2 konstruktér vzal a nainstaloval motor a převodovku společně. A udělali věž užší a menší. Změnil se také podvozek, značně odlehčil podvozky a pružiny. Výška nádrže byla snížena kvůli podvozkové hřídeli, která byla odstraněna a dříve spojovala převodovku a motor. Silueta E-50 se snížila a její hmotnost se snížila.
  A pancíř ještě zvýšil sklon. Nádrž díky tomu začala vážit necelých padesát tun. A motor díky foukání zrychlil na 1200 koní.
  Takže nádrž byla ergonomicky lepší než Panther s vynikající ochranou čela.
  A jeho zbraň byla průbojnější a přesnější. V ráži 88 mm a délka hlavně je 100 EL. Ano, to auto je skvělé. Je úspěšná a milovaná jednotkami.
  SSSR měl pouze IS-3, dobře chráněný věží a v čele. V tomto ohledu je lepší než IS-2, ale o tři tuny těžší, zejména kvůli věži, a horší v jízdních projevech.
  Němci postupovali na jihu. Snažili se dobýt Donbas a připravit SSSR o zdroje.
  A bylo to velmi znepokojivé. I zde začalo Turecko shromažďovat síly. Samozřejmě chtěla těžit ze sovětských území.
  Rommel jednal velmi obratně. A Rudá armáda tu a tam spadla do kotlů.
  Stalin byl naopak strašně nervózní a s Rommelem prohrával v taktice a efektivitě.
  Němci začali bojovat obratněji. A také jejich zahraniční divize. Nejhnusnější bylo, že se SSSR ocitl v určité technické díře. T-54 bylo ještě potřeba vytvořit a trvalo to. Jako proudová letadla.
  A Němci už mají Arado a proudové útočné letouny v sérii a stíhačky. ME-262 X již byl testován. Má šikmá křídla a pokročilejší motory. A rychlost přes 110 kilometrů za hodinu a pět vzduchovek zbraní. A má také tryskové rakety, které jsou indukovány teplem a zvukem. A to je vážná hrozba a jednotky Wehrmachtu na obloze stále více zabírají.
  Už v květnu padly Voroněž a Kursk. A to umožnilo nacistům vstoupit na Donbas.
  Situace se zhoršila. V červnu 1945 byl zajat celý Donbas. A Němci šli do ohybu Donu. Stalin se zbláznil a neustále bojoval v hysterii. Požadoval ofenzivu sovětských jednotek. Ale tohle prostě nefungovalo.
  Němci byli silnější s automatickými zbraněmi a lépe organizovaní. Pokročilejší forma kontroly Wehrmachtu navíc kompenzovala mnohé z prvních slabin, které se staly ve skutečné historii, a usnadnila vítězství Rudé armády.
  Do bitvy o Stalingrad vstoupila již nacistická vojska Rommela.
  A je to velmi kruté.
  Ve světě Hnědého impéria se o město na Volze rozpoutaly nelítostné boje. Bojuje zde mnoho dívek a průkopnic. Ženský odstřelovací prapor pod velením kapitánky Natašky Kaktusové zaujal obranné postavení v ruinách na ulici Voronaya. Za ruinami se schovávaly dívky se samopaly a puškami, svázané svazky granátů.
  Sama Natasha je ve skvrnité tunice přes nahé tělo, v krátkých kalhotách a naboso.
  Krásná a křivá dívka se silnými boky, hubeným pasem, krátkým sestřihem pod polovičním boxem. Obličej je velmi výrazný, s mužnou bradou, modrýma očima široce od sebe. Světle hnědé vlasy zešedivěly prachem, vysoká hruď, tvrdý pohled.
  Kapitánka Natasha bojuje už více než pět let a i přes své mládí toho viděla hodně. Dívčí nohy jsou pokryty řeznými ranami a modřinami. Dívka je pohyblivější k pohybu naboso než hrubé a neohrabané boty.
  Holá podrážka cítí sebemenší vibrace půdy, upozorňuje na blízkost miny a samotná matka země dodává výdrž. Na jednu stranu dívce ztvrdly nohy, nebály se ani rozžhaveného kovu, ani ostré suti zříceniny, ale na druhou stranu neztratily citlivost a pružnost, varovaly přes řev před pohybem. tanky.
  Sladká Natashka drží granát s přivázaným balíčkem výbuchu. Je nutné prolézt do impozantní safírové říše tanku "Lion", zalévat ulice kulomety.
  Mirabela se plazí vedle ní. Také bosé, takže se ukázalo, že všechny dívky z praporu byly z bot a napodobovaly svého velitele. Její zaprášené podrážky se zostřují, když se plazí po čtyřech. Mirabeliny žluté vlasy jsou rozcuchané a dlouhé... Trochu kudrnaté. Sama dívka je štíhlá, hubená, malého vzrůstu. Dokonce si ji lze splést s dívkou, s úzkými rameny a zdánlivě velkou hlavou.
  Mirabela už ale zažila hodně. Podařilo se jí také navštívit zajetí hnědé říše, která přežila krutá mučení, a doly, odkud se jí nějakým nepochopitelným zázrakem podařilo uprchnout.
  Ale při pohledu na její dětskou, něžnou tvář nikdy nemůžete říct, že by byla bita gumovými holemi na patách, tělem jí procházel proud.
  A kulaté holé dívčí podpatky byly vypáleny rozžhaveným železem, což je velmi bolestivé.
  Mirabela střílí... Voják Hnědého impéria, v tomto případě Francouzka, padne mrtvá a její tlama zvedne písek a suť.
  Natashka vsune hromadu granátů pod hromadu odpadků. Teď se sem připlazí devadesátitunový "Lev" a vyhodí to do povětří. Dívčiny modré oči se na její tváři lesknou jako safíry, snědé od spáleniny a prachu.
  Zkušenosti naznačují, že dobře chráněný tank nyní změní polohu. "Lev" má 100 mm boční pancíř a dokonce i pod úhlem. Střední tanky sovětského impéria jím neproniknou, šanci mají jen těžcí mastodonti. Ale cílem jsou housenky. Hlavní věcí je zbavit auto mobility ...
  Natasha se připlíží a blýská se na holých, růžových podpatcích.
  Světlana vypálí dávku ze samopalu... Krásná dívka, nikdo neví, jaké národnosti je. Dívky pak posekaly černé žoldáky. Jednotky Hnědé říše, které dobyly většinu východní polokoule, si váží panenské německé krve a vrhají koloniální jednotky do bitvy: Etiopany, Libyjce, Italky, různá další stvoření a některá další plemena. Zvýšil se i počet Poláků - kteří jsou od kolébky zvyklí nenávidět Ruské impérium a sovětský systém.
  To však nezasahuje do jejich zaměstnání.
  Erwin Rommel vychoval celou internacionálu.
  Spousta nepřátel...
  Světlana se kulometné palbě obratně vyhýbá. Kulka se téměř rozlomila, zčernala od prachu, kulatý dívčí podpatek. Kapitánská kráska dokonce ucítila lechtání z toho, jak blízko kolem proletěl přítomný velkorážný, z hrubé podrážky. Dívka se pokřižovala a zašeptala:
  Ani kulka nás nezastaví!
  Mirabela střílí zpět... Další dívka Angelica - velmi zrzavá, nadprůměrně vysoká a svalnatá, navzdory skromným přídělům. Také velmi hezká dívka s luxusními boky, vyhrnutým pasem, ne žensky širokými rameny a vysokými prsy.
  Angelica bojuje jen v šortkách, tunika je roztrhaná na cáry a rozpadající se na prach a nové uniformy se po Volze téměř nedodávají. Nedej bože přenést více munice a kapku jídla pro vyčerpané ruské a sovětské jednotky.
  Angelica je tedy téměř nahá, nohy má poškrábané, hlavně kolena. Kus střepiny zasáhl chodidlo pravé nohy a bolí to, špatně se chodí.
  Zrzavá, zaprášená, skoro nahá Angelica kroutí svou hezkou, ale zároveň tvrdou tvář. Dívka, která střílí, říká:
  - Nad námi je Pán, Moskva a Josif Stalin!
  A odřízne útočící vojáky safírové říše, sotva se mají čas vrátit zpět.
  Ruiny a úzké uličky ztěžují impozantním safírovým tankům otočit se. Zde je téměř dvě stě tun "myší" a nemohou vůbec projít ...
  Jak Světlana očekávala, "Lev" se trochu rozjel a zahrabal se do hromady odpadků. Došlo k výbuchu. Housenka praskla, odletělo pár poškozených válečků.
  Zraněný tank se zastavil a z hlavně mu vylétla střela...
  Někde v dálce zaburácel a zanechal ruiny. Blondýnka Světlana zasyčela jako had:
  - To je můj výpočet! Otevřel účet...
  Dívka-kapitán je opět nucen odplazit se. Válečníci a chlapci sovětského impéria a jejich satelitů nemohou využít své technické převahy v troskách. Vinou tvrdohlavého Erwina Rommela uvázly hordy Hnědého impéria v zákopových bitvách v poměrně velkém a dobře opevněném městě.
  Mirabela hodí granát. Přinutit ztroskotané žoldáky nebo Němce k kotrmelcům, převrácení. Jeden z hnědých bojovníků má utrženou ruku a na ní visí jakoby anglické hodinky s kompasem.
  Dívka znovu hází granát holými prsty a kvičí:
  - Za Rusko Svarog!
  A střídá, kosí nepřátele.
  Mirabela říká s úsměvem:
  - Co vám ukazuje kompas - cesta do pekla!
  A krásná dívka setřese ze svého zaprášeného podpatku kus ulpělé keramiky.
  Angelica se také práší se svými pevnými, plnými ňadry. Bradavky jsou téměř černé od nečistot a svědí. A zkuste se umýt. Opět se musíte hrabat, když čmárají německé samopaly. A plazit se plastovým způsobem.
  Prapor dívek drží své pozice, i když dochází k ostřelování. A těžké granáty trhají a z nebe padají bomby... Ale nic nezlomí odvahu rubínových hrdinek.
  Zde Světlana vidí, jak se Panter plazí. No, tenhle tank už není tak děsivý.
  Můžete to udeřit do boku. Dívka kýchla a vyplivla prach, který jí lezl do elegantních úst. Vzala do ruky granát, zatížený výbušným balíčkem. Musíte se nepozorovaně připlížit. Ale kolem je tolik kouře.
  Angelica se začala vykrádat a spočívala na odtoku holými prsty na půvabných nohách a loktech. Byla jako kočka sledující myš. Dívka si vzpomněla na válku z toho hrozného léta, kdy podle oficiální verze hnědé impérium zrádně napadlo území Ruské říše. (I když se obě mocnosti navzájem obviňují z agrese!)
  Neměla ani ta dívka, skoro ta dívka strach? Zpočátku ano, ale pak si zvyknete. A neustálé výbuchy granátů už vnímáte jako obyčejný hluk.
  A teď to explodovalo velmi blízko. Dívka se plácla na břicho. Úlomky se řítí shora jako hejno divokých včel.
  Jeden z nich se dotýká dívčina holého, vyřezávaného růžového podpatku.
  Angelica šeptá s popraskanými rty:
  - Ve jménu spravedlnosti, Pane!
  Dívka zrychlí plazení a hodí granát s nasazeným balíčkem výbušniny. Současnost letí v oblouku. Je slyšet výbuch, tenčí boční pancéřování Panthera se hodí. Hnědý tank začne hořet, odpálí bojovou soupravu.
  Světlana s úsměvem zašeptá:
  Děkuji ti Pane Ježíši! Věřím jen v tebe! Modlím se k tobě sám!
  Zlomí pantera. Utržený dlouhý kmen je pohřben v troskách. Čelní pancíř, oddělený od bočního pancíře, připomíná lopatku.
  Světlana, jejíž oči, na tváři hnědé od prachu a spáleniny sluncem, jiskří chrpy, říká:
  - Čím více dubů má nepřítel, tím silnější je naše obrana!
  Angelica je velmi sexy, v černých kalhotkách a nahém, zaprášeném, silném těle. Dívka je velmi chytrá. Dokáže házet střepy skla holými prsty na nohou.
  Nyní hodila svou půvabnou, prachem pokrytou nohou ostrý předmět. A uvízl přímo v krku arabského žoldáka. Krásná Angelica blábolila:
  - A já jsem sexsymbol a symbol smrti!
  Dívka, po které se znovu plazila, střílela. Vedl oheň a Světlana.
  Kapitánka krásy Natashka, která porazila trolla, zaštěbetala:
  - Život je řetěz a maličkosti v něm jsou články...
  Mirabela vystřelila, rozřízla Rommelovi hlavu a dodala:
  - Odkazu nelze nepřikládat důležitost!
  Světlana, opět střílející přesně, zaskřehotala:
  - Ale nemůžete jít v cyklech na maličkosti ...
  Mirabela vystřelila přesně a dodala:
  Jinak vás řetěz obepne!
  Další dívka Olimpiada, také velmi krásná, spolu s průkopnicí Seryozhkou připravila minu na drátu. Ti dva ji postrčili... Zákeřný booger vlezl do housenky "Tigra"-2. A jak tohle hnědé auto s dlouhou hlavní vybuchne.
  Blonďatý chlapec Sergej zvolal:
  - Naše Rusko, ty máš kýbl!
  A sotva stačil uskočit z padající střechy, blýskl se černými, sraženými podpatky.
  Olympias pohladila chlapce po krku a řekla:
  - Jsi velmi chytrý!
  Pionýr se dostal na frontu a připojil se k ženskému praporu. Chlapec je také velmi kreativní. Vyráběl například letadla k sestřelování safírových útočných letadel. Když se Focke-Wulfové neboli TA-152 zvednou, ozve se neuvěřitelně ohlušující řev.
  Dívky a Němci stávkují za doprovodu Wagnerovy symfonie. Taková majestátní melodie.
  Olympias podrážděně říká:
  - Pořád se nás snaží vyděsit!
  Pionýrský chlapec zpíval s patosem:
  - Ruský válečník se nebojí smrti,
  Smrt nás nevezme pod hvězdnou oblohu!
  Neboť svaté Rusko bude tvrdě bojovat,
  Nabil jsem mocný kulomet!
  Olympias, vysoká, svalnatá dívka, se širokými boky a rameny, je typická selanka. Šaty byly během bojů roztrhány na hadry, silné nohy jsou holé, vlasy spletené do dvou copů a silně zaprášené.
  Náušnici je teprve jedenáct let, vyhublý podvýživou, poškrábaný a špinavý kluk, jen v šortkách. Chlapcovy přirozeně bílé vlasy zešedivěly a přes tenkou, opálenou a špinavou kůži prosvítala žebra. Nohy strašně sražené a v popáleninách, pohmožděninách, s puchýři. Je pravda, že osud uchránil dítě před vážnými zraněními.
  Na jeho pozadí se olympiáda zdá velká a tlustá, ačkoli dívka není vůbec tlustá, ale se silným, trénovaným masem na kostech. Navíc se zdálo, že hlad vůbec neovlivnil její štíhlou a mohutnou postavu.
  Dívka střílí z těžké protitankové pušky. Hnědá auta se v čele propíchnout nedají, ale ve stopách šance je.
  A mohutný "lev", který dostal do podvozku těžkou výbušninu, začal vyfukovat kouř jako silný kuřák.
  Seryozhka zpíval zlomyslně:
  - Smradlavý Fritz si bez přemýšlení zapálil cigaretu u vchodu! Samozřejmě se dostal do velkých problémů!
  Olympias, mihotající se svalnatými, opálenými lýtky, předváděla stepařský tanec s holýma, krásnýma nohama. Dívka zpívala:
  - Svaté rubínové tváře blikají z ikony ... Nedej bože namočit alespoň tisíc blesků! A pokud někdo buzeruje víc než všichni orkové - nikdo, věřte mi, vás za to neodsoudí!
  Pak znovu nabila protitankovou pušku a znovu vystřelila. Skořicový bitevní transportér znovu vyfoukl kouř.
  Dívčí prapor způsobil Fritzovi značné škody. Utrpěl ale i ztráty. Zde byla jedna dívka roztržena vejpůl a její tvář i přes prach tak zbledla.
  Většinu Stalingradu už Rommelovy jednotky dobyly, ale to, co z města zbylo, se nechce vzdát a vzdát se.
  Světlana se mezitím snaží prorazit "Tygra". Silný nacistický stroj, dostal granát do boku, ale nepodlehl. Otočí se, aby vystřelil z děla. Dívka se musí zavrtat do země a suti, aby ji nerozdrtila tlaková vlna uvolněná přítomností.
  Světlana tiše zašeptá:
  - Mami, tati, omlouvám se!
  Mirabela hodila na Tygra granát, který explodoval na jejím čele. Dívka zasyčela:
  - O tom, že světlo učí v zimě na jaře... Opakuji bez výjimky, že Navalnyj je morový parchant!
  Angelica, která Němcům vytrhla zrak a lila na ně vodu, napjatá:
  - V rakvi jsem teď viděl Alexeje! A kopla chudáka přímo do oka!
  Zrzavá dívka skutečně hodila granát na tank holými prsty. Zasáhla hlaveň... Následovala exploze a tlama "Tigra" byla rozdrcena.
  Zbabělá posádka Rommelových stíhaček se zvedla a couvla.
  Světlana si odfrkla nosními dírkami:
  - Naše, vaše se nepodvolí!
  Mirabela porazila hitlerovského žoldáka kulkou a zpívala:
  - A ten padouch si nedělá legraci! Ruce a nohy, kroutí ruskými provazy! Zaboří zuby do samého srdce... Vypije vlast až do dna!
  Světlana se chichotala a štěkala:
  - Vůdce divoce křičí, trhá se!
  Mirabela vystřelila a dodala:
  - No, smrtka, šklebí se!
  Objevil se ještě nebezpečnější "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkry. Navíc se nepřibližuje pozicím ruských jednotek. Vůz drží pod krytem nacističtí samopalníci.
  Světlana vidí, že přiblížit se k pozicím orků je nereálné. Ale na obloze Focke-Wulfové. Jedno z těchto vozidel letí blíže k ruským pozicím, následované TA-152. Dívky na ni začnou střílet.
  Angelica hodí granát a zuřivě říká:
  - V hluboké smrti - není odpuštění!
  Poté se dívka otočí od kulometu. Rychle se vrátí zpět. Relativně nový nacistický tank "Panther" -2 s malou věží a nižší siluetou se čile blíží.
  Několik dívek hází granáty na nacistické auto. Po obdržení dárků zamrzne a nemůže se otočit.
  Angelica hvízdla a zasyčela:
  - Toto je nový útok! Roztrháme jí ústa!
  Panther-2 zavrčel a vystřelil ze své silnější zbraně.
  Ohnivý sloup rozdělil vzduch a okamžitě zahřál a elektrolyzoval atmosféru.
  Angelica se zachichotala, skořápky proletěly kolem polonahé dívky. Nestydatá zrzka zavrtěla boky a řekla:
  - A Newton porazil nepřátele, shodil jho z trůnu! Fritz nařídil svůj Newtonův zákon!
  Stalingrad - město Stalina, celé pohlcené požáry, kdy se zdálo, že ohnivé jazyky olizují oblohu a praskají fialové, oranžové a šarlatové jiskry! A každá jiskra je jako duch utíkající z pekelného hradu.
  Světlana, která srazila nacistického bojovníka, blýskla modrýma očima a zpívala:
  - Co kňučíš špatná stará žena? Věř mi, jen psychiatrická léčebna pro tebe pláče!
  Mirabela zpívala v chorálu, když střílela na orky:
  - Jak dobré je lehnout si do trávy a udeřit Fritze do hlavy! Připravte pro Fuhrera obklad a pošlete kulky ze samopalu!
  Dívka se divoce zachichotala a překulila se z břicha na záda. Vyrobil jsem kolo s nohama. Granát vyletěl nahoru. Létající Focke-Wulf, který dostal šrapnel pod břicho, se rychle vznesl výš. Je vidět, že ho zranily ostré úlomky. Hnědé stvoření začalo hořet a začalo ztrácet kusy zlomených křídel.
  Světlana, když viděla, jak Fokke ztrácí výšku, zaskřehotala:
  - To je semafor! Na palubě visí sekera!
  Hitlerovo letadlo explodovalo a rozmetalo úlomky do všech vzdálených koutů oblohy. A kam se podělo fašistické eso. Udělal jsem poslední zatáčku. Kat šel popelem, ne pilot!
  Mirabela kýchla, rozprášila prach a řekla:
  - Být či nebýt? To není otázka!
  Angelica znovu hodila kus skla nohou, a to tak moc, že zasáhlo oko a vyšlo na Fritze zezadu hlavou:
  - Jsem tanková armáda! A musíte se léčit!
  . KAPITOLA 2
  Hitlerovy stíhačky a jejich satelity se snažily postupovat a házely před sebou granáty. Taková taktika proti dívkám nefungovala. Zde Seryozhka nasadil katapult a jak zasáhne nepřítele v reakci.
  Pionýrský chlapec zařval:
  - Santa Claus trhá Hitlerovi ústa!
  Náboj katapultu, pronikajícího do davu nacistických bojovníků Rommela, je donutil rozptýlit se a zároveň se převalit ve vzduchu. Fritz spadl a rozbil se o trosky zdí.
  Tank "Tiger" -2, který ztratil rovnováhu, se srazil se "Lvem". Oh, Levo, kde je tvé impozantní jméno?
  Světlana se usmála a odpověděla:
  - Výborně, Serjožko!
  Chlapec agresivně zavrčel.
  - Pioneer je vždy připraven!
  Dívka v odpověď zatřásla bosou nohou.
  Dívka-kapitán začala znovu přibíjet hřebíky. A Olympias polechtal Serjožkovu úzkou nohu, jak ji má těžkou! Není divu, že se chlapec nebojí proběhnout ohněm.
  Mirabela v chorálu řekla:
  - Mládí je dobré - stáří je špatné!
  Angelica, tato veselá zrzka, souhlasila:
  Není nic horšího než stáří! To je skutečně ten nejhnusnější stav ze všech možných!
  A dívka udělala skok převratem. Na chvíli si představila hnusné babičky. Ne, nesrovnávejte, stará žena s dívkou. A jaká krása, ve štíhlých tělech.
  Angelica to vzala a zazpívala:
  - Tok za rokem, roky v karavanu,
  Stará žena tře hennu v hmoždíři...
  A co moje štíhlá postava,
  Nechápu, jak zmizelo mládí!
  Světlana zamrkala očima, srazila orka ranou do slabin a poznamenala:
  - Ne! Přesto je ve válce takové kouzlo - zůstat navždy mladý! Vždy opilý!
  Olympias vložil do katapultu nový náboj. To je něco jako dobrý hmoždíř. Dívka zasyčela:
  - Neprojít, ale projít!
  Serjožka zašoupal hubenou, ale hbitou nohou a zaštěkal:
  - Rommelův obličej!
  A granát spolu s explozivním balíčkem vlétl naplno do pozic nacistických bojovníků.
  Ano, Stalingrad jim nebyl dán - tohle cool město. Už třetí měsíc od konce věčného léta probíhá přepadení, ale město nemůže pobrat vše. V jiných sektorech fronty dosáhli Rommelovi nacističtí bojovníci omezených úspěchů, ale ne na tomto.
  Světlana vystřelila z pistole a zavrčela:
  - Všechno je nemožné, je to náhodou možné... Není třeba dělat vesmír příliš komplikovaným!
  A trefil benzínovou nádrž motorky. Stroj explodoval a ohnivé víry osvětlovaly zakouřenou krajinu. A orka roztrhala ohnivá tlapa.
  Dívčí kapitán křičel:
  - Rád zabíjím zlo! A to je nejvyšší dobro!
  Mirabela praštila trolly dávkou a zasyčela:
  - Pojďme si hrát na dikobraza!
  Angelica zahájila palbu, přesněji. Několik snědých tvorů zůstalo ležet na troskách pokrytých kopím:
  - Zabijte nepřítele! - zašeptala dívka.
  Mirabela hravě zpívala:
  - Namaluji Erwina rtěnkou, Margo lakem na vlasy, stáhnu tě do zajetí princezny, věrný pes tě ohlodá!
  Světlana, střílela, zasyčela:
  - Pojď večer, Alexandre, oběs se... Přestaň si klamat hlavu! Pojď večer, leť jako gyrfalcon - tvrdě porazit orky!
  Mirabela vztekle řekla a srazila helmu z hlavy stormtroopera:
  - Můžeme! A budeme!
  Dívky z praporu "Lenin" zastavily postup cizích jednotek. Zuřivý Fritz se pohnul vpřed a doslova vyhazoval mrtvoly do vesmíru. Nepomohl ani tank "Lev", do kterého se vkládaly naděje. Zde je modifikace stroje se 150 mm kanónem.
  Angelica srazí kámen přilepený k její nahé bradavce. Ta dívka má tak krásná a plná prsa. Dívka hází granát nohou. Noha je silnější než paže a hod jde dále.
  "Lev" dostal mezeru v housence a zastavil se. Výstřel z jeho silných úst. Rachot a kolaps.
  Angelica, plivající, říká:
  - Ruský válečník nesténá bolestí!
  A dívka znovu střílí. A dělá to mimořádně dobře. Fašista vyklánějící se z věže padá zpět.
  Zrzavá, téměř nahá dívka říká:
  - Marně nepřítel věří, že se mu podařilo dívky zlomit! Kdo se odváží, útočí v bitvě, nepřátele zuřivě porazíme!
  A Angelica válcuje svaly lisu, které má velmi vyražené.
  Ach, jak jsou dívky krásné! Nechci, aby někdo z nich zemřel.
  Stalenida běžela... Velmi krásná dívka s nadýchanými bílými vlasy. Nějak se jí podaří je namazat nějakým lektvarem, aby se neušpinily.
  Dívka je velmi krásná, s postavou Venuše, jen více tónovaná a reliéfní. Oblečení na ní, jen podprsenka a kalhotky. Vše ostatní už bylo roztrháno. Ale jak půvabné jsou nohy! To není dívka, ale pečeť dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje se zvláštním způsobem, jako veverka. Bosé nohy a mihotání a paty překvapivě zůstávají čisté. Stalenida střílí a fašista dostane vřed na hrudi.
  Dívka říká:
  - Loajalita k vlasti je nejvyšší slovo!
  Angelica se smíchem poznamenala:
  - Sundej si podprsenku a zůstaň jako já v šortkách!
  Steelenida negativně zavrtěla hlavou.
  - To není vhodné!
  Angelica zavrtěla boky, trefně vystřelila a zazpívala:
  - Člen Komsomolu se stal neobvyklým! Takhle chodit s odhalenou hrudí je velmi neslušné!
  Steelenida se zachichotala a poznamenala:
  - Proč dělat radost nacistům, podívejte se na naši krásu!
  Angelica odpověděla rozhodně:
  - Naše krása je smrtící!
  Ocelová dívka se zachichotala a vystřelila na TA-200. Auto nacistických bojovníků začalo hořet. A krásná blondýnka vykřikla:
  - Smrt zlu!
  Angelica se zachichotala.
  - A život je dobrý!
  Stalenida, když viděla, že fašista padá, zavrčela:
  - To je nejvyšší hodnota! Nemyslete si nacisty, že jste vyhráli!
  Angelica zpívá:
  - Čekání na vítězství! Vítězství čeká... Ti, kteří touží zlomit pouta! Čekání na vítězství! Čekání na vítězství! Budeme schopni porazit nacisty!
  Krásná dívka a její nahá prsa se chvějí. Dobře s holým trupem v horku, které umocňuje oheň.
  Světlana teď vypadala mnohem odhodlaněji. Střílela na nacisty ze samopalu a štěkala:
  - Vykastruji tě!
  A skutečně nacisté dostávali smrtící dárky a rakve! A dívka jim ukázala postavu, pojďme postavit holé prsty. A pískal jako slavík-loupežník. A to přes prsty dolních končetin.
  Dívka kapitánka je velmi chytrá. A šumivé. A už vůbec ne krutý. I jí je někdy líto nepřátelských vojáků, kteří mohou mít děti, které budou plakat pro své mrtvé otce.
  Světlana však takové myšlenky od sebe zahání, takže se vám z nich chce brečet. Ale nebyli to Rusové, kteří přišli k nacistům loupit a zabíjet. Ne, to jsou fašisté a do ruských prostor vtrhla celá agresivní smečka cizinců z celého světa.
  Světlana se pokřižovala a vystřelila na Fritze, který se pokoušel tiše přiblížit k pozicím Rusů... Vytekly mu kulkou vyražené oko a mozek.
  Dívka-kapitán se usmál a vtipně řekl:
  - Přímo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Světlana přesně vystřelila a postranním vozíkem trefila motorku. Auto se začalo trhat a kulomet odletěl a několikrát se převrátil. Pak se jeho tlama zabořila do trosek.
  Dívka si odřela holou, zaprášenou podrážku o suť. A znovu zamířila. Její veselá, mladá tvář se spíše ušklíbla. Dívka zpívala:
  - Ne, řekli jsme fašistům, naši lidé nebudou tolerovat skutečnost, že voňavý rubínový chléb se nazývá brod!
  Mirabela provedla velmi přesnou střelu, ze které se Focke-Wulf vzplanul a zaštěbetal:
  Pro šmejda je samozřejmě volba jasná,
  Za dolary je připraven zradit Rusko ...
  Ale muž Ruska je tak krásný
  Že je připraven dát svůj život za vlast!
  Dívka udělala salto a ukázala fík nacistům, rolovala a kulky se té krásy nedotkly.
  Objevila se Angelica, tato kráska, téměř nahá a špinavá jako ďábel, hodila granát hned dvěma nohama. A zkontrolovala:
  - To, co mám, je... Nacisté v ostré straně!
  Olympias opravila Angeliku:
  - Ostrý, do strany, a ne do ostré strany!
  Dívka se zahihňala, zatřásla melounovými prsy a vypustila granát pomocí granátu s výbušným balíčkem. "Tiger" byl zasažen do tlamy a toto pokřivené umělecké dílo se vyhnulo.
  Poté nacistický tvor ustoupil. Začala se plazit jako želva chycená v ohni.
  Světlana zpívala a vesele mrkala:
  - A "Tiger" couvá a Fritz se skrývá!
  Panenský prapor manévroval pod útokem, nálety a těžkými děly. Zde zasáhly proudové bombardéry, k nebi se zvedly rozbité rozžhavené strmé svahy. A kameny byly v plamenech. Naštěstí žádná z dívek nezemřela, ale na onen svět odešli chlapci - kterým to není tak líto! A duše létají - některé do nebe a jiné do pekla! Kde už čekají čerti s vidlemi na ty, kteří nevěřili v Ježíška, respektive ve Svaroga a rodiče.
  Angelica je nejsvůdnější ze vzteklých válečníků: no, mohou nacisté ze svého "Sturmtigru" pálit na pozice ruských jednotek a zabít rudé válečníky?
  A dívka popadla bosýma nohama granát a točila se v kaskádách kotrmelců. A točit rychleji a rychleji. A pak vší silou hodila dar smrti do široké tlamy Stormtigera. Nahé, opálené nohy krásky zablýskly a granát vletěl do široké tlamy. A silný stroj se nejprve dusil a pak se řítil. Dva "královští tygři", kteří stáli po stranách "Sturmtiger", byli vyhozeni nahoru a rozptýleni různými směry. Válce se z nich utrhly, spadly dolů a létaly jako zlomený náhrdelník královny.
  Tlaková vlna odhodila Angeliku a dívka letěla hlavou dolů. A byla převrácena, zhoupána a vržena. Ale kráska přesto přistála, ostré sutiny a drcené kameny se jí zaryly do holých podrážek. Holčičku to bolelo a i přes mozolnatou nohu se jí propíchla špička.
  Ale Angelica našla sílu vstát a zakřičet:
  - Vy náckové budete v popelu!
  Světlana a další dívky byly vymrštěny výbušnou vlnou a dokonce lehce rozdrceny. Ale žádná z krásných bojovnic nezemřela. Dívky potkal hurikán a dobře mířená palba. Potlačení německého a dalšího agresivního hmyzu, který vyskočil a oblehl Ruské sovětské impérium.
  Mirabela zpívala s velkým nadšením:
  - A až nás trubka Páně vezme do bitvy, budeme přátelé s Komsomolci! A z vůle Jehovy budu u nebeské události!
  Angelica setřásla prach ze svých zakrvácených podrážek a zazpívala:
  - Putine, párty, Komsomol! A posíláme Rommela do blázince!
  Dívky se začaly ohlušující smát a Seryozhka zděšeně a podrážděně řekla:
  - A můj katapult, ne tak přesný - jako ty holé a silné nohy Angeliky!
  Olympias, hrající si se svaly paží, řekla:
  - To je v pořádku! Pořád přemýšlíš. Něco chladnějšího!
  . Chlapec plácal do bosých nohou a cvrlikal:
  - Samozřejmě se totéž vrátilo!
  Sfero Katastrofov vrátil Erwina Rommela zpět do trůnního sálu a s úsměvem řekl:
  - To není špatné, bojoval jsi s mým mladým Stvořitelem! Přiznej, že to byl tvůj sen - stát se navždy klukem a bojovat!
  Polní maršál souhlasil:
  Ano, přesně o tom jsem snil! Přesně to, co jsem vždy chtěl! Buď hrdina!
  God-kid řekl vážným tónem:
  - Bojovali jste a nyní se ukažte jako zkušený manažer! To je nutné pro rozvoj osobnostních vlastností!
  Erwin řekl dívce a chlapci:
  - No, proč se nebudeme dívat na další filmy nebo?
  Natasha jemně odpověděla:
  - Možná se Vaše Veličenstvo podívejte na naše piloty: Albinu a Alvinu! Jsou to velcí mistři ve vojenských záležitostech!
  Mladý král souhlasil:
  - No, podívejme se trochu víc a já se porozhlédnu po hlavním městě! Král neměl sedět celou dobu v paláci!
  Světlana odpověděla plným hlasem:
  - Král je naše pýcha a sláva,
  Jsi moudrý jako původní Země...
  Posílit jako ocelová síla kůlu,
  Byl jsi nám dán Bohem!
  Erwin moudře odpověděl:
  - Vládce, který miluje sladké lichotky, má inteligenci mouchy!
  Natasha vykřikla:
  "Vážně jsi nejmoudřejší vládce! Myslíme si s vámi, že naše říše konečně vyhraje válku proti ruským vojákům a Rudé armádě!
  Erwin se vážně zeptal:
  Proč nechtějí mír?
  Natasha vážně odpověděla:
  Proč potřebují mír? Neznají žádný jiný stav mysli a impéria. Válka je pro ně přirozený stav. Kromě toho jsou orkové kanibalové a jedí zajatce a zajatce. Buď okamžitě, nebo po těžkém mučení!
  Erwin řekl s úsměvem:
  - Stojí za to podívat se na tváře těchto tvorů - pochopíte, nečekejte od takových dobro!
  Filmové plátno se znovu rozsvítilo. Ta nyní ukázala dvě stíhačky, na kterých závodily krásné dívky: Albina a Alvina.
  Obě medové blondýny, svalnaté, vycizelované a ve stejných bikinách. Jak skvěle to všechno vypadá.
  Albina střílí z leteckých děl. Sestřelí pět letadel Rusů a komsomolských děvčat, píská:
  Dáme své životy za naši vlast a určitě vyhrajeme!
  Alvina, střelba, potvrdil:
  - Samozřejmě, vyhrajeme! Nemůže to být jinak!
  A také vypálila dávku vzduchových děl. Bojovníci bolševiků a ruských dívek padají a explodují. Některé z nich jsou po generální opravě.
  Albina, střelba, zpívá:
  Letadla jsou dobrá, parníky jsou dobré!
  A dívky těžce naložily diamanty!
  A z přesného zásahu krásky se rozbilo další auto zlých bolševiků. O co chtějí rudí bojovat s medvědy? Tak si dejte sizomu do nosu!
  Alvina, odsekávající dalšího najatého bolševika, tiskne své krásné nohy holými prsty. Je to dívka, která když pohne nohou, prorazí cihlovou zeď.
  Dokonce do kina předvedli, jak oba piloti ve výskoku lámali dubová prkna holými patami.
  Albina sestřelila další, tentokrát bolševický bombardér, a pískala a zpívala:
  - Není krásnější než naše, poznejte síly,
  Porazíme všechny orčí dívky...
  Ztělesnění udatnosti a slávy -
  A nad námi ve zlatě je cherubín!
  A Albina zase pokácela na nebi auto, v jehož čele seděl bolševik. A zvládla to mistrně.
  Alvina však není méněcenná. Jak se otočí blondýnka. Pohybuje se technikou "liščího hada". A padlí, kouřící supi padají.
  Alvina zpívala a vychutnávala si své rty:
  - Archanděl nám řekne: v ráji bude pohoda,
  Ale jen brány ráje cvakají...
  Budeme se ptát Boha: napište si s přítelem,
  K nějakému andělskému pluku!
  A válečník použil slepou smyčku. A sestřelila tohoto komisaře, který stál u kormidla těžké stíhačky. Udělala to velmi elegantně a stiskla tlačítko houževnatými, dlouhými prsty na tesaných nohách. A dokonce i impozantní komisař byl na roztrhání! To jsou opravdu dívky nejvyšší akrobacie!
  Ale teď se vzduch zklidnil... Dívky zaútočily na pozemní síly Rudé armády. Zde Albina vrhá shora letecký projektil. A tank Ruska "IS" -3 zasáhne přesně střechu. Prorazí to a vyřadí bolševiky.
  A granáty začnou vybuchovat. Jsou slyšet exploze a smrt sovětských vojáků.
  Albina syčí jako kobra, která píchla vola:
  - Pro lidskou rasu!
  Alvina také vystřelil na nepřítele a rozdrtil nepřítele. A utrhl věž z tanku Lenin. Ano, dívka plácla přesně a trefně.
  A orkové za sebou zanechali krvavý nepořádek.
  Obě krásky zaujaly pozemní cíle. Zbraně byly zničeny.
  Albina rozbila plynové dělo chlupáčů spolu s ruskými dívkami a zašeptala:
  - Můj sen, jsem skvělá kráska!
  Alvina také rozbila raketomet a tweetovala:
  - A ženichové se začnou z krásy!
  A obě dívky vybuchly smíchy. I když s muži samozřejmě problémy nemají. Kluci milují celebrity. A obecně na jednoho muže je více než dvacet dívek, jen jsou příliš mladé. Tady na Zemi mužům rostou vousy!
  To je pro samečka radost, ale pokud je samička temperamentní, tak už má problémy!
  Albina stiskla tlačítka joysticku holými prsty a zaštěbetala:
  - Mým snem je získat nesmrtelnost!
  Alvina stiskla spoušť prsty nahých nohou a zapištěla:
  -A my jsme nesmrtelní! Žijeme v jiných světech v nových tělech!
  Albina zasáhla mimořádný orčí tank a zavrčela:
  - Sice tělo bez duše není tělo, ale jak slabá je duše bez těla!
  A bojovnice vypustila z očí jiskry... A pak, když křičela:
  - Nevěřte tomu, žádná smrt neexistuje!
  Alvina mlátila samohybná děla děsivých bolševiků a jak křičela:
  - Bojovník rubínů smrti se nebojí,
  Nic na bojišti nehrozí...
  Budeme statečně bojovat s nepřítelem vlasti -
  Dívka udělá velký kousek!
  Poté dívka spustila svou stíhačku ještě více na hladinu. A vypálil malou raketu. A obrovský tank bolševiků "Karl Marx" s pěti děly, jak se začal trhat, a celý jeho pancíř byl rozbit na úlomky.
  Albina posekala několik motocyklistů z Ruské říše kulometnou dávkou a radostně zapištěla:
  - Mám dvě široká křídla a oči jako orel stepní!
  Dívky s velmi hravým smyslem pro krásu. A pokud něco zaberou, udělá se to na úplně prvním čísle.
  Letecká show ale skončila a pokračovala jiná série. Tentokrát ukázali skupinku čtyř dívek, které byly nejen vynikajícími bojovnicemi, ale také ovládaly bojovou magii.
  Jeden stroj jde proti celé armádě mastodontů bolševické říše. Vypadá to přímo sebevražedně.
  Ale u kormidla tanku je sama Victoria ďábel, pohádkové krásy. Ano, a všechny čtyři dívky: prostě krásné. Opřely se holýma nohama o brnění a zachytily duševní pocity, jako by byly královnami světla. Jaké jsou to kouzelné dívky: mohou a vědí hodně.
  Victoria vystřelila, zazpívala verš z moderní romance:
  - Nevím, co se stalo... Dětský smích je velmi zvučný... A bosé dívky už běhají loužemi!
  "Slon" fašistů jejich jednotek, jimi vyražený, začal kouřit a vydávat páchnoucí prsteny. Vířili jako jedovatí hadi. A Victoria mrkla na své partnery, Zoya hodila mušli. Naděžda, služebnice Peruna, jednoho ze služebníků bohů stvořených Sfero Katastrofovem, varovala:
  - Tady v záloze je nejnovější samohybné dělo "Porcupine" s 32librovým dělem ... Musíte být opatrnější.
  Vševědoucí Elena okamžitě štěbetala:
  - Samohybná pistole "Porcupine", je licencovaná kopie z díla trpaslíků, ze speciálního druhu samohybné zbraně "Anaconda". Vlastnosti zbraně: čelní pancíř 228 mm, boční pancíř 200 mm - super! Kanón ráže 94 mm, odpovídající průbojnému pancíři "Royal Buffalo". A další tři kulomety...
  Victoria hrubě přerušila své partnery a dokonce se pokusila pohnout holou patou v nose a křičela:
  - Vím!
  Elena se zachichotala, když poznamenala:
  - Je skvělé, když jsou znalosti ... Ale v technologii jsem velmistr a vy jste ve znalostech zla!
  Victoria znovu vystřelila s pomocí holých prstů, strhla věž z "Kance", nafoukla se a poznamenala:
  - Moje znalosti jsou zásadnější, protože zlo pochází také z technologie. A radím vám lépe - nevyčnívejte!
  Zoya, aby uhasila odpadky z vaření, navrhla:
  A teď se zastřelím!
  A služebná, respektive dcera Bílého Boha - stvořená Všemohoucím Spherem, ukázala, že dominantní dobro jí vůbec nebrání ve střelbě. A loupat bez vynechání. Válečníci zde bojují na nejvyšší úrovni.
  Dívky přesunou svůj tank a postupují. Ale nezapomeňte si zazpívat.
  Victoria, vedoucí oheň bez mléka, začala:
  - Pod posvátným...
  Zoya pokračovala a také střílela s holýma vytesanýma nohama:
  - Svoboda!
  Naděžda potvrdila střelbu holými prsty na nohou a vydala:
  - Ve světě!
  Victoria, která střílela kolem bez znamení, pokračovala:
  -V přátelství!
  Zoya křičí, moč nepřítele:
  - V radosti...
  Naděžda, dovádějící, končí:
  - A láska!
  Victoria pokračuje s patosem z plného hrdla a střílí holými prsty:
  - V jasném paprsku...
  Zoya, vystřelí, zvedne:
  - Sloučení národů...
  Naděžda chladnokrevně střílející s pomocí holých prstů na nohou dodává:
  - K rozptýlení temnoty před námi!
  Victoria, která pokračuje ve střelbě s holýma vytesanýma nohama, vydává:
  - Vládněte všem zemím světa...
  Zoya, která vystřelila, pokračovala v nádherném patosu:
  - Chráněný!
  Nadezhda, která také provedla šermířský výpad s projektilem, pomocí bosých nohou odřízla rubínové bojovníky a pokračovala:
  - Z invazí...
  Victoria vystřelila z bosých nohou a zasyčela:
  - Pekelná kobylka!
  Zoya rozdělila "Kance" bosýma nohama a pokračovala:
  A s mojí hrudí...
  Naděžda, která se vypořádala s "tyranosaury" orků, vydala:
  - Krytý!
  Victoria, masožravě se usmívající a střílející holýma, půvabnýma nohama, zavrčela:
  - Všechny národy...
  Zoya, která také střílela bosou nohou, dodala:
  - Matka Země!
  Naděžda, mlátící holými prsty z děla, pokračovala:
  -Opět potíže...
  Victoria, která střílela holými dolními končetinami, bez dechu pokračovala:
  - Visí...
  Zoya vystřelila a vyštěkla:
  - Řeky krve!
  Naděžda, hořící bosýma nohama, vydala:
  - vzplanul...
  Victoria of the Nail zasyčela:
  - Arogantní nepřátelství!
  Zoya, která také střílela s holými prsty, dodala téměř v slzách:
  - Z ohňů, krve...
  Naděžda, která vystřelila s pomocí opálených, svalnatých končetin, zavrčela:
  - Slzy a žal!
  Victoria vydala dárek bosýma nohama a jak by zasyčela:
  - Náš sténá...
  Zoya, jakmile to vezme, také vyhodí pekelný dárek bosýma nohama a zařve:
  - Náš drahý...
  Naděžda, bouchající, dokončila:
  - Země!
  Victoria v odpověď bosou nohou znovu zasyčí:
  - Ale ne...
  Zoja, vyhozena, s bosýma nohama, a vydala:
  - Duch dívek...
  Naděžda, která přibila nacistické jednotky holými prsty u nohou, dokončila:
  - Silnější!
  Victoria znovu vystřelila, bosa a agresivně, pokračovala:
  -Z mých trosek...
  Zoya prudce vystřelila bosýma nohama a nakreslila čáru:
  -Ožijeme!
  Naděžda znovu mlátila a pištěla:
  - ruský válečník...
  Victoria, obvykle sadanuv, bosá noha, zabručela:
  -Vezmi meč...
  Zoya přibila, zavrčela:
  -Rychleji!
  Naděžda střílející holými prsty začala:
  - My stojíme...
  Zoya, která zuřivě mlátila, pokračovala:
  - A znovu....
  Victoria, když si přibíjela holé dolní končetiny, dokončila hlavní poznámku:
  - Vyhrajeme!
  . KAPITOLA 3
  Pak se dívky odmlčely. Tiše zastřelili další tucet tanků, načež Victoria znovu střílela a znovu s pomocí bosých nohou zpívala:
  - Pod posvátným...
  Zoya, která střílela bosýma nohama, pokračovala:
  - Banner...
  Naděje vyhrkla doslova i obrazně:
  - Mesiáši!
  Victoria, která mávala tělem a vrhala projektily holými prsty u nohou, zavrčela:
  - Ve světě...
  Zoya spěchala dál a agresivně střílela:
  - V radosti...
  Naděžda, bouchající na hlavní tón, s pomocí svých holých elegantních končetin dokončila:
  - A láska!
  Victoria, opět přibíjející holými prsty na nohou, pokračovala:
  - Na slunci...
  Zoya, která pomocí bosých nohou udeřila projektilem do Dikobrazu, zaječela:
  - Rayi...
  Naděžda, nezadržitelně vrhající Rommelova "Kance" přes fašistickou říši, s holými otesanými končetinami, vyštěkla:
  - Sloučit...
  Victoria, která vyslala projektil bosýma nohama, dokončila tvrdě:
  - Lidé!
  Zoya střílející bosýma nohama třpytivě dodala:
  - Pekelná temnota...
  Naděje, fackoval, vydal:
  - Rozpustit...
  Victoria, opět nakloněná Rommelovým nacistickým fašistům, zasyčela:
  - Pryč!
  Dívky střílely bosýma nohama a smály se dalších pět minut. Během této doby bylo spáleno třicet pět bojových tanků nacistů. A pak zase pokračovali ve zpěvu.
  Jako vždy, ohnivý čert udával verš a tón, použila své holé údy:
  Otevřeli jsme...
  Zoya, střílející s pomocí bosých nohou, dodala:
  - Národy...
  Když to Naděžda přibila pomocí holých prstů a hbitých nohou, vyhrkla:
  - Planety!
  Victoria, která pořezala "Kance" a velmi hlasitě se usmála, zaječela:
  - Do vesmíru...
  Zoya, která také vyslala projektil holými prsty, zavrčela:
  - Způsob!
  Naděžda hodila dárek a zaječela:
  - Do neznáma...
  Victoria dala projektil i šťavnatý výstřel pro nacistické bojovníky tučnou tečku;
  - Miram!
  A Zoya, střílející bosýma nohama, začala plést novou sloku:
  - Hrdinství...
  Naděžda, zoufale přibíjející pomocí holých nohou přes fašistické hordy, pokračovala:
  - Výkony...
  A pružná Victoria, jak je zvykem, srazila naboso s kulatým podpatkem, zmáčkla tlačítko joysticku "Kance" a vydala zakončení:
  - Velebeno!
  Zoya, která se zabývala "dikobrazem", vydala:
  - Do...
  Naděžda, střílející bosýma nohama, zaštěbetala:
  - Vymazat...
  Victoria zaburácela slova namířená holými prsty na nohou a granátem na samohybnou pistoli Witcher:
  - Navždy...
  Zoya také vyslala projektil a vydala:
  - Smrti....
  Pro Nadehnayu to byl poslední výstřel, který vypálila bosýma nohama, a slovo:
  - Jizva!
  To je hustý! Fašistický tankový pluk byl zničen. Samohybné dělo Anaconda se přes všechen svůj pancíř také rozprchlo z ruského granátu: musíte vědět, kam zasáhnout, abyste ho trefili a rozdělili. Dívky přece jen viděly koncentrace a zlomy v siločarách ve zbroji. Nemůžete je oklamat ani přelstít... A oni mohou přelstít kohokoli chcete.
  Zoya se znepokojením poznamenala:
  - Neuškodilo by nám doplnit zásoby munice?
  Elena, tato hravá a učená dcera Svaroga, kterou také stvořil nekonečně všemocný chlapec Demiurge Sfero Katastrofov, se zachichotala a poznamenala:
  - Takže to nechápeš? Máme přece nepostradatelný projektil. Můžeme takhle bít téměř nepřetržitě!
  Victoria chtivě obrátila oči v sloup, plácla jednou bosou nohou o druhou a zavrčela:
  - Hyperfuck bez přestávky... Je to skvělé!
  Tohle jsou opravdové holky...
  A válka stále pokračuje... V září 1945 Němci přesto dosáhli Kaspického moře.
  A odřízli Kavkaz po souši. Což je velmi nebezpečné. Němci postupují ... V bitvách jejich nové tanky a letadla ...
  A Turecko proráží z jihu, což je dvojnásob nebezpečné. A situace je extrémně složitá, až pekelné kozy.
  Připravte se na lavinu nepřítele... A neexistuje způsob, jak ho zastavit.
  V říjnu už byli Němci v Dagestánu a přiblížili se k Ázerbájdžánu. A to je vážné a nebezpečné.
  Dívka Alice byla zajata nacisty. Vyslechl ji plukovník SS Deza. Komsomolku svlékli do pasu a začali šlehat bičem.
  Alice zařvala:
  - Neřeknu! Neřeknu! Neřeknu!
  Pak jí strhli kalhoty a boty. A spálili podpatky širokými pásy rozžhaveného železa. A aplikoval teplo na její holé chodidla.
  Dívka šokem omdlela.
  Vylili na ni vědro vody. Přivedli ho k rozumu a vytáhli ho na stojan. Což je velmi kruté.
  Alice zaskřípala zuby a zavrčela:
  - Pořád to neřeknu! Můžete mě zabít!
  Dívku bil do jejího nahého těla rozžhaveným drátem. Nic z ní ale nedostali.
  Poté vyčerpaného komsomolce hodili do vlhkého a studeného sklepa.
  A to je samozřejmě nesmírně kruté.
  V listopadu 1945 byl dobyt téměř celý Kavkaz a Rommelovi nacisté zaútočili na Baku.
  Dvě dívky Albina a Alvina létají k sobě na takovém létajícím talíři. Díky silnému laminárnímu paprsku jsou nezranitelné. Sami ale střílet neumí. Ale díky kolosální rychlosti dokážou předjet a narazit sovětská letadla.
  Albina sehnula disketu a poznamenala:
  - Železná technologie, jistě nezbytná a velmi užitečná!
  Alvina se zachichotala, vycenila zuby a zasyčela:
  - Ale o všem rozhoduje duch!
  Albina řekla:
  - Nejvíce, že ani jeden je právě bojový duch!
  Obě dívky jsou blond a v bikinách. Velmi krásné a bosé. Když je bojovnice bez bot, má štěstí. Nyní jsou dívky tak barevné a nádherné.
  A před bitvou budou krásky určitě spolupracovat s muži. To je pro ně skutečný svátek z masa.
  Takhle jsou holky hodné.
  Alvina sestřelil dva sovětské Tu-3 a tweetoval:
  - Slavný náš lov!
  Albina potvrdila narážení a vydala:
  A nikdy nebude poslední!
  Alvina srazila další tři sovětská útočná letadla a zapískala:
  - Takhle si myslíš, že Bůh miluje Německo?
  Albina pochybovačně zavrtěla hlavou.
  - Zřejmě ne tolik!
  Alvina se zachichotala a zeptala se znovu:
  - Proč si to myslíš?
  Albina vrazila do dvou sovětských aut a zapištěla:
  Válka trvá příliš dlouho!
  Alvina logicky poznamenala:
  - Ale jdeme!
  Albina se usmála a vykřikla:
  - Takže vítězství přijde!
  Alvina odvážným manévrem sestřelila čtyři sovětská letadla najednou a zapištěla:
  -To určitě přijde!
  Albina považovala za nutné připomenout:
  - Po Stalingradu válka neprobíhala podle pravidel ...
  Alvin s tím souhlasil:
  - Rozhodně je to proti pravidlům!
  Albina otráveně zapištěla:
  - Začali jsme prohrávat!
  Alvina otráveně zapištěla:
  - Určitě ano!
  Albina vrazila do několika dalších sovětských vozidel a zapískala:
  - Není to pro nás problém?
  Alvina sestřelila několik ruských stíhaček a vyhrkla:
  Mysleli jsme si, že situace je beznadějná!
  Albina se masožravě usmála a zasyčela:
  - Co teď vidíme?
  Alvina tweetovala sebevědomě:
  - Něco neotřesitelného a jedinečného!
  Albina blýskla svými perleťovými zuby a odpověděla:
  - Že Třetí říše vítězí!
  Alvina srazila několik dalších sovětských útočných letadel a vynesla:
  - Opravdu musí vyhrát!
  Dívky se zašklebily. Jeden čas pracovali a oficiálně ve vojenském nevěstinci. Mnoho mužů prošlo samy sebou, a to nejen bílá rasa. A moc se jim to líbilo. No, jak je to pro těla příjemné. Ale pak se děvky dostaly pod sovětský útok. Byli zajati. No, feťáci si mysleli, že budou znásilněni. A tady je čert dva!
  Nechali děvky kopat zákopy a zákopy. A to se bývalým nočním vílám moc nelíbilo. Takže se jim všem podařilo utéct. Svedli hlídky.
  A přísahali pomstu Rusům.
  A bojovali proti Rusku. Tohle jsou sakra...
  Albina vyhodila několik dalších ruských aut a zamumlala:
  - Stále můžete žít s muži!
  Alvina s tím ochotně souhlasila:
  - To ani není možné, ale je to nutné!
  Albina vycenila zuby a odpověděla:
  - Ale stejně... Je sladké zabíjet.
  A dívky pohybem diskety sestřelily dalších pět sovětských aut.
  Alvina se zachichotala a řekla:
  - A kdy je to hořké?
  Albina srazila dalších šest aut a odpověděla:
  - Po vítězství se vdám! A porodit deset dětí!
  A obě dívky vybuchly smíchy.
  A zpívali;
  Jsme rytíři víry fašismu,
  Setřeme bojovníky komunismu v prach!
  A jak se smějí a houpou svými bílými horami.
  Bojový test létajícího talíře je velmi úspěšný. Vystřelit z něj ale nelze.
  Tady holky také vrážejí pár IL-2. Tento útočný letoun je nejmasivnější v Rudé armádě a dosud nebyl ukončen. I když v pětačtyřicátém roce byla zastaralá.
  Ale stále jedná a jedná zoufale. Tady se používají takové bojové disky - prostě hrůza.
  Sovětské jednotky jsou ničeny natolik, že je nelze zastavit... Tohle je kavalkáda.
  V listopadu nastal klid. A Stalin nařídil postupovat středem. Bitvy se odvíjely s novým elánem. Je těžké porazit Fritze - mají hodně síly a dobré zbraně. Poláci bojují velmi aktivně. Nyní jsou to němečtí spojenci.
  Nacisté stále drží frontu. Bitvy ukázaly, že 88milimetrové dělo bylo 100 EL a velmi přesné a průbojné. Dokonce i IS-3 udeří do čela. Poslední nádrž navíc není příliš povedená a náročná na výrobu. A T-34-85 obvykle z velké vzdálenosti zabloudí a získávají skóre od německých es.
  Zima už přišla a fronta je přibližně na úrovni třiačtyřiceti, jen Krym je ještě sovětský a Bialystok, ale Charkov a Orel už jsou pod nacisty.
  Nacisté ve středu odrážejí sovětský útok a snaží se postoupit sami.
  No, a svěřte zaběhnutí nejnovějších strojů, superman-dívek.
  Ne ty malé holčičky, které byly naklonovány v táborech smrti. A ty dívky, jejichž molekuly DNA byly použity k vytvoření supermanů.
  A mají stejná jména s legendární čtyřkou a prostě úžasnou sílu. A dívky, které bojují, také používají některé stimulanty vyvinuté SS.
  Gerda, Charlotte, Kristina a Magda jedou na tanku třídy U E-100. Toto vozidlo je kompaktnější, pro čtyři členy posádky. A jeho zbraněmi jsou proudový bombardér a univerzální 88milimetrový kanon 100 EL - stíhač tanků.
  Válečníci jdou a pískají si pro sebe.
  Gerda střílí z dlouhého děla. Z dálky udeří do boku IS-2 a zapípá:
  - Dáme svá srdce za vlast,
  A my usmažíme Stalina a sníme ho!
  Charlotte odpálila svůj raketomet. Zakryla sovětský bunkr a zapištěla:
  - Jsme neporazitelní!
  Christina to vzala, zavrčela a zmáčkla spoušť holým podpatkem:
  - Dostaneme to do obou!
  Dolbanula a trefně a Magda. Zničena sovětská samohybná děla SU-152. A zavrčela:
  - Bude čas, vítězství přijde!
  Gerda vykřikla, když vystřelila:
  - Nikdo nás nemůže zastavit!
  Charlotte potvrdila:
  - Ale Pasaran!
  Zrzavá šelma prošla s Gerdou celou první světovou válkou, od Polska počínaje a touto květnovou ofenzívou konče. Zrzavý čert viděl spoustu věcí.
  A připraven bojovat až do konce!
  Christina také střílí a vyceňuje zuby. Její vlasy jsou zlatočervené. Ve válce dívky nestárnou a dokonce možná mládnou! Jsou tak divocí a milující. Vycenili zuby.
  A ani jedna díra v zubech.
  Magda má vlasy barvy plátkového zlata. A také se aktivně šklebit. Bezva holka. Má tak agresivní ladnost a energii tisíce koní.
  Gerda, dívka s bílými vlasy, střílí a s úsměvem poznamená:
  - Na světě je spousta dobrého i ošklivého... Ale sakra, jak dlouho se tahle válka vlekla!
  Charlotte souhlasila s tímto:
  - A ve skutečnosti se druhá světová válka vleče příliš dlouho. Všechny rvačky a rvačky... Je to opravdu vyčerpávající!
  Christina pohybovala bosou nohou po brnění a vykřikla:
  - Ale Británie stále není poražena!
  Magda vystřelila na Rusy a zavrčela:
  - A musí být poražen! To je naše krédo!
  Gerda zasyčela, střílela na Rusy a vycenila své slonovinové zuby:
  - Potřebujeme vyhrát!
  Fucked a Charlotte, zakřičela:
  - Jeden za všechny, nebudeme stát za cenu!
  Christina, rusovlasá a zlatá bestie, zaječela:
  - Ne! Nestůjme!
  Magda pleskla svými šarlatovými rty a cvrlikala:
  - Pro cenu nechodíme do obchodu!
  A zlatovlasá harpyje vystřelila.
  Gerda zasáhla i ruské tanky. Narazil do auta a zakřičel:
  - Jsme nejsilnější na světě!
  Charlotte dodala a zpívala:
  - Všichni nepřátelé namočili do záchodu!
  Christina podpořila impuls k písni:
  - Vlast nevěří v slzy!
  Magda pokračovala zpěvným hlasem:
  - A dáme všem komunistům do mozku!
  A dívky na sebe mrkly. Obecně mají dobrou nádrž. Jen na dálku je těžké prorazit IS-3 v čele. Ale přeci jen Němci mají těžký projektil, ale s uranovým jádrem. A v armádě je spousta černochů. Kteří bojují s šílenou zuřivostí. A ne každý jim může konkurovat.
  Dívky jsou zvyklé bojovat naboso. I v Polsku byly jen v jedněch bikinách a naboso.
  Když se holá podrážka dostane do kontaktu se zemí, omlazuje. Možná proto dívky nestárnou! I když čas běží! Válečníci, řekněme velmi hrdinští.
  Udělali tolik výkonů, ale bojují jako obyčejní vojáci. A vždy jen v bikinách, a naboso. V zimě je pro ně dokonce příjemné naplácat bosýma nohama na závějích.
  Gerda střílí a zpívá:
  Projdeme ohněm a vodou!
  Charlotte vystřelila na Rusy svým bombardérem a řekla:
  - Sláva pruskému lidu!
  Christina také vystřelila a zapištěla:
  Budeme vládnout planetě!
  Magda přibila a potvrdila:
  - Určitě budeme!
  Gerda znovu zasáhla projektil a zapištěla:
  "Ani napalm nás nezastaví!"
  Charlotte souhlasila s tímto:
  - A dokonce i atomová bomba, které se nebojíme!
  Christina se odmlčela a odpověděla:
  - Američanům se nepodařilo vytvořit atomovou bombu! Je to blaf!
  Magda z plných plic vykřikla:
  - Svět nemůže uniknout novému německému řádu!
  A dívky se budou smát.
  Situace se stala kritickou. V prosinci sovětská vojska postupovala středem. Ale opět nedokázali překonat silnou obranu Wehrmachtu ...
  Mezi nacisty a tankistkami Agáta a Adala. Bojují na E-10, dvoumístném samohybném dělu a velmi pohodlné. Která střílí extrémně přesně. Ačkoli jeho zbraň není dostatečně silná, srazí konkrétně čtyřiatřicítku.
  Agáta střílí holými prsty a trefuje sovětské auto, velmi přesně.
  A pak vykřikla:
  - Za Třetí říši!
  Dolbanula docela trefně a Adala. Také pomocí holých dlátových nohou.
  A přesnou střelou rozbila sovětský vůz. A zavrčela:
  - Sláva našim hrdinům!
  Dívky je třeba poznamenat, že jsou extrémně impozantní. A střílejí dost dobře. Co není výstřel, pak zásah.
  Samohybná děla E-10 je velmi malý stroj pro dva vojáky a výškou 1,2 metru se stíhačkami, které jsou umístěny vleže. Tady je to efektivní a velmi mobilní. Zpočátku vážila jen deset tun, ale její pancíř 60 milimetrů na čele a 30 na boku se Hitlerovi zdál dost slabý. A nařídil zvětšit na 82 mm čelo a 52 mm bok. Hmotnost stroje ale vzrostla na 16 tun, což snižuje mobilitu. Rommel ale udělal její vůz o dvacet centimetrů nižší a počet členů posádky snížil na dvě osoby. A samohybné dělo začalo vážit jedenáct tun, což mu s motorem o výkonu 400 koní umožňovalo udržet mobilitu na vysoké úrovni.
  Agáta znovu vrazila bosýma nohama do nepřítele, prorazila spodní část brnění IS-2 a zazpívala:
  - Moje velká síla!
  Adala také zasáhla sovětský tank, trefila auto do čela a zaštěbetala:
  - Sláva éře komunismu!
  A také použila holou, dlátovou nohu.
  Tyhle holky tady pěkně bojují. A ničí sovětskou tankovou armádu.
  Ale teď přešli na zbraně. A tak jsou vyřazeni pomocí holých prstů. Nedávají absolutně žádné slitování. A holé podrážky blikají.
  Dívky však nestřílejí a zabíjejí řemeslnice. Zejména byl mučen teenager, který byl zajat. Ten šestnáctiletý chlapec byl velmi pohledný. Dívky ho svlékly a přivázaly k borovici. A pak začali hořet pochodněmi a také zapálili košťata.
  Bylo vidět, jak je opálená hladká pokožka chlapce pokryta puchýři a pupínky. A musím říct, že to hodně bolí.
  Adala si olízla rty a zpívala:
  Malá země, malá země...
  Agada, zapalující chlapci podpatky, dodala:
  - Kdo mi to řekne, kdo ukáže, kde je, kde je!
  A obě krásky jak se smát. Mladý muž je opravdu pohledný. Jak krásné jsou puberťačky v šestnácti. Když už to není kluk, ale ještě ne muž. Když se rysy obličeje stále přesouvají z dětského na dospělý typ, a z tohoto důvodu jsou obzvláště krásné. Když jsou tváře kluků ještě rudé a nepokryté chlupy, tak něžné, jako holčičí. A kůže ještě není tak chlupatá a drsná jako u dospělých.
  Adala a Agada jsou ostřílení bojovníci, kteří chlapce s potěšením mučí. Užijte si jeho sténání. A dokonce šílí před jeho očima, ukazují kouzla a pálí oheň.
  To jsou zvířata.... Chlapec byl mučen tak, že ztratil vědomí. Pak ho polili ledovou vodou, přivedli k rozumu a znovu mučili a byla to zábava.
  Adala si olízla rty a poznamenala:
  - Není nic krásnějšího než mučení!
  Agada s tím souhlasila:
  - Vzrušuje!
  A nyní rejsci vyhlazují sovětská vojska. A zatímco zpívají:
  - Náš král je poslem nebes,
  Náš král je jako démon duchů...
  Náš král je vyvoleným osudu...
  Náš král jsi jen ty!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Ano Rommel do jisté míry a Lucifer. Dokázal udělat zdánlivě nemožné.
  A nyní nacisté vítězí stále sebevědoměji.
  . E-25 se velmi snadno otáčí, čímž kompenzuje nedostatek otočné věže.
  Posádku tvoří pouze dva lidé a výška je 1,3 metru. Netřeba dodávat, že efektivní design a snadná výroba.
  Představte si Tiger-2 z hlediska brnění a zbraní v hmotnosti T-4, to je grandiózní a úžasný stroj.
  Agatha a Agnes jezdí na E-25, také dívky v A. A krásná, bojující naboso a v bikinách.
  A jak střílejí, to si nenechají ujít.
  Agáta vystřelila holými prsty na nepřítele a zavrčela:
  - Sláva mé síle!
  Agnes také kopla do nepřítele pomocí holých prstů, udeřila nepřítele a vydala:
  - A moje síla je ještě větší sláva!
  A jak mrknout na protivníky. Tahle holka je prostě úžasná.
  A jak dívky milují mučení.
  Například člence Komsomolu sebrali a vypálili jí kahanem šarlatové bradavky. A křičel tak silně.
  Agnes si s velkým potěšením usmažila patu a zavrčela:
  - Nechat tyrana-kolektivního farmáře zemřít!
  Agáta s tím souhlasila a zapálila nepřítele:
  - Za velké Prusko!
  A dívky se smějí.
  Boj, řekněme, že kradli, a velká pekelná krása. Zde je IS-2 z jejich přesné střely rozdělené na kousky.
  Agnes křičela z plných plic:
  - Sláva árijskému komunismu!
  Němci se snaží probít do Tbilisi. Groznyj útočí zuřivě. Čtyři statečné dívky se jim ale postavily do cesty.
  Nataša hodila na nacisty bosou nohou granát a zpívala:
  - To je správně...
  Zoya vypustila dar smrti holým podpatkem a dodala:
  - Nepřítel...
  Augustin podlehl něčemu destruktivnímu a skřípal:
  - Myslí si...
  Světlana hodila granát holými prsty a zapištěla:
  - Co...
  Natasha hodila bosýma nohama pár citronů a zakřičela:
  - Ruština...
  Zoya také podlehla něčemu energickému a smrtícímu a skřípala:
  - Podařilo se...
  Augustin vypustil smrtící a zamumlal:
  - Nepřítel....
  Světlana opět podlehla ničivému a vyaknula:
  - Přestávka!
  Natasha se otočila a pištěla:
  - SZO...
  Zoya také střílela na černé cizince, které nacisté naverbovali a pištěli:
  - Odvaž se!
  Augustin promluvil silou a zuřivostí:
  - Že...
  Světlana podlehla s úsměvem pantera:
  - V...
  Natasha hodila granát bosou nohou a vykřikla:
  - Prát se...
  Zoya hodila dárek smrti holými prsty a zamumlala:
  - Útoky!
  Augustin se připojil a zamumlal:
  - Nepřátelé...
  Světlana dala holými podrážkami hromadu granátů a jak z plných plic křičí:
  - Studna...
  Natasha zapíchla dávku a zasyčela:
  - Zuřivý...
  Zoya přerušila nacisty a zapištěla:
  - Porazit!
  Augustin znovu vystřelil a vykřikl:
  - Zuřivý...
  Světlana při výstřelu zaštěbetala:
  - Porazit!
  Natasha znovu hodila granát svou půvabnou bosou nohou a zaštěbetala:
  - Zničíme nacisty!
  Zoya to vzala a zaštěbetala:
  - Budoucí cesta ke komunismu!
  A holými prsty u nohou hodila citron.
  Augustina vzala a rozmetala čáry a její holé nohy letěly zničeně podél Fritze:
  - Rozdělíme si protivníky!
  Světlana to vzala a hodila do něj holou patou, hromadu granátů, a zapištěla:
  Rozdrťme fašisty!
  A čtveřice dál střílela a házela granáty. Německá E-75 se pohybovala. Stroj s kanónem ráže 128 mm. A zastřelí se.
  A dívky házely granáty. Podkopal nacisty. A stříleli zpět. Vyšplhali dopředu. Tanky opět jedou. Pohybuje nejnovější německý "Leopard" -1. Velmi mobilní auto.
  . KAPITOLA #4
  Ale jeho dívky se chopily a srazily ho. Roztrhali na kusy mobilní stroj s motorem s plynovou turbínou. A rozbili ji na kusy.
  Natasha se smíchem poznamenala:
  Bojujeme skvěle!
  Zoya souhlasila s tímto:
  - Skvělý!
  Augustin moudře poznamenal:
  - Vyhrajeme!
  A bosou nohou vypálila protitankový granát. Silná holka. A má tolik důvtipu.
  Světlana také vypustila dárek smrti prsty na bosé noze a zasáhla nepřítele. Velmi agresivní dívka s očima barvy chrpy. Má takový důvtip a sílu!
  Natasha se otočila a usmála se:
  - Za svaté Rusko!
  Zoya vystřelila velmi aktivně a zazubila se a ukázala perlové zuby:
  - Jsem bojovník té úrovně, která nezmizí!
  Augustin také vystřelil. Kosili nacisty a bublali:
  "Jsem válečník s velkými ambicemi!"
  A odhalila své perlové zuby!
  Světlana potvrdila:
  - Velmi velké ambice!
  Děvčata bojovala velmi dlouho. A samozřejmě uspěli ve vojenské práci. Jsou to naprosto nádherné krásky. Vynikající mysl. A střílí první třídou.
  Střílející Nataša si myslela, že bez Stalina, kdyby ho Führer zabil. v duších lidí bylo prázdno. Je to jako by zemřel milovaný člověk.
  I když tento Gruzínec byl krutý. A neudělal všechno správně. Existuje o tom dokonce anekdota. Proč nosí Lenin boty a Stalin boty? Protože Vladimír Iljič si vybral cestu a tento kníratý se řítí vpřed.
  V tomto ohledu nebyl Stalin optimálním vládcem. Opravdu, jak to Lenin popsal, bylo to příliš hrubé.
  Tento šéfkuchař připravuje pouze kořeněná jídla. Z hlediska krutosti to byl dvousečný meč.
  Na jedné straně to pomáhalo udržovat disciplínu a stimulovalo stranický aparát. Na druhou stranu byli vyřazeni nejcennější personální a schopní lidé. Zejména po válce ztratili tak skvělého manažera, jakým byl Voznesenskij. Kdo prokázal vlasti největší služby.
  Voznesenskij byl možná ideální manažer: nejen tvrdý, ale také chytrý a vzdělaný. Nejmladší doktor věd v SSSR, akademik, vynikající osobnost. Bez Voznesenského by se ekonomika sovětského Ruska v případě jeho smrti nevyhnutelně pokazila. A nemohou porazit nacisty.
  Natasha hodila citron bosou nohou a zpívala:
  - Z nebe...
  Zoya také hodila granát holými prsty a řekla:
  - hvězdička...
  Augustin vypustil dar smrti bosou nohou a zazpíval:
  - Jasný...
  Světlana také hodila granát s pomocí bosé nohy a vydala:
  - Krystalický!
  Natasha se otočila a zasyčela:
  -Já tobě...
  Zoya spustila dar smrti holými prsty a zasyčela:
  - Píseň...
  Augustinová podlehla holým podpatkem, co přináší smrt a zapištěla:
  - budu zpívat...
  Natashka pokračovala a agresivně zpívala:
  - O....
  Zoya hodila bosou nohou balíček s výbuchem, rozprášila nacisty a zapištěla:
  - Nativní...
  Augustina dala holou patou hromadu granátů a vydala:
  - Staline!
  Dívky bojovaly statečně, ale vypadá to, že Grozného neudrží. Krásky spadaly pod distribuci. Velmi bojovali se zloději. A vy musíte neochotně ustoupit. A to je nepříjemné.
  Natasha otráveně zaštěbetala:
  - Dlouho jsme tiše ustupovali...
  Augustin, s očima blýskajícími se vztekem, souhlasil:
  - Bylo to nepříjemné - čekali na bitvu!
  Zoya to vzala a zuřivě zpívala a ostatní dívky to šťastně zvedly;
  Vstaň, označený kletbou,
  Celý svět hladových a otroků! Naše rozhořčená mysl vře a je připravena vést smrtelný boj.
  
  Zničíme celý Svět násilí Na zem, a pak postavíme svůj, postavíme nový Svět: Kdo nebyl ničím, stane se vším.
  
  Přestaňte sát krev, upíři Vězení, daně, chudoba Pro vás - všechna síla, všechna požehnání světa A naše právo je prázdný zvuk.
  
  Postavíme život jiným způsobem, A zde je náš bojový slogan: Všechna moc - pracujícímu lidu, A pryč se všemi parazity!
  
  Jsi opovrženíhodný ve svém bohatství, Uhlí a stal se králi Jsi své trůny, paraziti, Na našich zádech vztyčeni!
  
  Závody, továrny, komory - Vše bylo vytvořeno naší prací. Je čas! Požadujeme vrácení toho, co bylo ukradeno.
  
  Dost, pro dobro králů, dopujte nás do válečného běsnění! Válka proti beranům! Mír národům, úder, synové armád!
  
  Kdy nás tyrani donutí hrdinně padnout v boji za ně, vrazi! Pak na vás nasměrujeme ústí bojových děl.
  
  Nikdo nám nedá vysvobození: Ani bůh, ani král, ani hrdina. Osvobození dosáhneme vlastní rukou.
  
  Svrhnout útlak šikovnou rukou, získat zpět své dobro, bobtnat, roh a směle kovat, dokud je železo žhavé!
  Dívky krásně zpívaly a vyrazily na cestu. A válka probíhá...
  Impozantní TA-400 a ještě výkonnější TA-500 nesoucí až dvacet tun bomb ničí sovětské pozice. Ale Rudá armáda se snaží držet. I písničky se zpívají s velkou odvahou.
  Lidé budou šťastní
  Štěstí navždy...
  Sovětská vláda -
  Síla je skvělá!
  A bosí pionýři a pionýři bojují v zimě v kavkazských horách. Děti projevují obrovskou odvahu.
  A ukázat, že jsou stateční.
  A píseň hraje znovu
  Jsme průkopníky dětí komunismu,
  Oheň, stan a měděná pec...
  Námořnictvo rozdrtíme vtipně fašismus,
  Koho čeká zuřivá cesta!
  A dívka s červenou kravatou hodí výbušný balíček holými prsty na nohou a roztrhá Fritze.
  Poté zpívá:
  - Sláva éře komunismu!
  Zastavíme většinu fašismu!
  A chlapec, který si popálil holou patu, to také vezme a zařve:
  - Za velikost planety komunismu!
  Děti jsou velmi odvážní bojovníci. I když někdy očekávají takové divoké mučení.
  Nacistická ofenzíva pokračuje. 9. ledna už nacisté vzali několik měst do pohybu a blížili se k Tbilisi.
  Síla nacistů je velká.
  Proti nacistům však bojovaly i malé děti. Chlapci a dívky házeli improvizované výbušné balíčky na německé tanky, samohybná děla a pěchotu.
  Někteří používali malé katapulty a velké praky. To se ukázalo jako velmi účinné.
  Děti jsou obecně takoví lidé, veselí a mají sklony k hrdinství. I když jejich bosé nohy jsou červené od zimy, jako vrány. Ale vůle je neotřesitelná.
  Pionýři bojovali velmi odvážně. Věděli, co znamená fašistické zajetí.
  Do spárů nacistů se dostala například dívka Marinka. Namazali jí bosé nohy a umístili ji poblíž ohniště. Plamenné jazyky téměř olizovaly dívčiny holé, ztvrdlé paty z dlouhé chůze naboso. Mučení pokračovalo asi patnáct minut, dokud nebyly chodidla pokryta puchýři. Poté byly dívce rozvázány bosé nohy. A znovu kladli otázky. Mlátili mě gumovými hadicemi po mém nahém těle.
  Pak prošli proudem... Marinka byla při výslechu mučena do deseti bezvědomí. A pak ji nechali odpočívat. Když se bosé nohy trochu škubaly, byly znovu potřeny olejem a pánev se znovu zvedla. Takové mučení se může mnohokrát opakovat. A mučit proudem a bičovat gumovými hadicemi.
  Marinka byla mučena šest měsíců. Dokud neoslepla a zešedivěla od mučení. Pak ji zaživa pohřbili do země. Nepromarnil ani kulku.
  Průkopníka Vasyu, nacisté bičovali žhavým drátem na jeho nahé tělo.
  Potom byly holé paty spáleny rozžhavenými železnými proužky. Chlapec nevydržel křičet, ale přesto své kamarády nezradil.
  Nacisté ho zaživa rozpustili v kyselině chlorovodíkové. A to je strašná bolest.
  Tihle Fritzové jsou taková monstra... Člen Komsomolu byl mučen železem. Pak to pověsili na stojan, zvedli a hodili dolů. Pak začali hořet rozžhaveným páčidlem. Ňadra byla vytržena kleštěmi. Pak byl nos doslova utržen rozžhavenými kleštěmi.
  Dívka byla umučena k smrti... Zlomili jí všechny prsty a nohu. Další členka Komsomolu, Anna, byla nabodnuta na kůl. A když zemřela, shořeli pochodněmi.
  Zkrátka nacisté se vysmívali, jak mohli a jak chtěli. Mučili a mučili všechny.
  Natasha a její tým stále bojovali v obklíčení. Dívky používaly v boji své holé, půvabné nohy a házely granáty. Odrazili přesile Fritze. Drželi se velmi odvážně a nehodlali ustoupit.
  Obyvatelé dobytého města Tbilisi se s Němci setkali tak, že padli na kolena. Někteří chlapci byli i přes sníh bosí a klaněli se nacistům.
  Úžasná porážka. Německé dívky nutily chlapce, aby jim líbali boty nebo holé paty. Zmatení a vyděšení chlapci to poslušně udělali.
  Některé ženy kluky lechtaly na podpatcích a mlátily je kyji. Vypadalo to velmi sexy.
  Hrozný, i když morálně i fakticky zastaralý, "Tiger" -2 drtí zajaté muže. Dospělí muži jsou zabiti. Naživu zůstaly jen ženy a bezvousí chlapci. A nechat dospělé muže zemřít pod housenkami. A prošlo hodně lidí.
  "Royal Tiger" je silný tank. A takový hromotluk, že sovětští vojáci prchají... A kolik jich uhořelo od blesku moci.
  A teď nad budovou městské rady vlajka s nacistickým hákovým křížem.
  Němci postupují i na další gruzínská města. Jejich jednotky jsou jako hnědý mor. A působivá síla.
  Masa sovětských vojáků se vzdává. Většina z nich je rozdrcena těžšími "Pantery" -2 a "Tygry", protože tento odpad není potřeba. Ženy padají na kolena a jezdí bosé.
  Taková působivá katastrofa.
  Jak-9 se řítí do bitvy. Tento stroj se vyrábí ve velkém množství. Ale to je málo platné. Německá esa pouze sbírají účty. A sestřelují ve velkém. A kluci už jsou u kormidla. A bojující dívky bojují také.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová se snaží zadržet nacisty na obloze. Dívky v jedněch bikinách a naboso. A obě jsou velmi krásné a velmi bojovné.
  Anastasia bojuje a manévruje. Její stíhačka vytvoří slepou smyčku a německý stroj Focke-Wulf je sražen k zemi. A používá holé prsty u nohou.
  Dívka nezapomene plakat:
  - Jsem supertřídní bojovník!
  Akulina také střílí na nepřítele. A dělá to úhledně. A používá i holé prsty u nohou.
  A zařval z plných plic:
  - Sláva komunismu!
  Kavkaz už je na pokraji pádu a je stále dramatičtější.
  A Němci bují a používají mučení. Německé pionýrky rády mučí.
  Tady jsou Gerd a Charlotte, asi třináctiletý chlapec, svlečení. A začali pionýra lechtat. Serjozhka se zasmál a předl. Pak Gerda přinesla zapalovač chlapci na holou, kulatou patu. Plameny olizovaly pionýrovy mírně drsné podrážky. Křičel bolestí. Byly tam puchýře.
  Německé dívky se chichotaly:
  - Bude to velmi cool!
  A začali chlapce šlehat bičem. Zasténal a začal křičet. Zvlášť když mu dívky začaly k bosým nohám přinášet pochodně s ohněm. Poté mu pionýři přiložili na holou hruď rozžhavené železo a chlapec ztratil vědomí.
  Ano, němečtí bojovníci jsou na vrcholu. Mučit chlapce je v pořádku.
  Mučí však nejen chlapce, ale i členy Komsomolu. Dívky byly svlečeny a vedeny na stojan. Tam se vytáhli, nuceni se vyklenout a doslova se svíjet bolestí krásky. A pod bosýma nohama dívek zapálili ohniště a hrozilo, že spálí podrážky.
  Jak komsomolci křičeli divokou bolestí... Jak to všechno bylo kruté. A nacisté vdechovali pach spáleného masa do svých nosních dírek a smáli se, plácali se po boky a křičeli:
  - Heil Fuhrer! Všechny zabijeme!
  A zase mučení a týrání lidí. Zvláště zajímavé je mučit pionýry. Chlapci jsou ubiti k smrti a pak se na jejich rány sype sůl a sténá. Ano, je to nesmírně nepříjemné.
  A když také používají horký drát. O to je to mnohem bolestivější.
  A nacisté už dobyli Machačkalu. A směřují na území Ázerbájdžánu. A už obklíčili a zablokovali Jerevan. A zaútočí na zoufalství Batumi se vším všudy. A je to agresivní.
  Maršál Rokossovský málem sám zemřel. Bylo cítit, že sovětská vojska jsou pod tlakem a kolabují. Počet odevzdaných a dezertérů roste. A mnoho pilotů upadá do deprese.
  Přestože Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová se stále vyhýbají porážce. Dívky bojují statečně a zoufale.
  Před bojem odešla Anastasia se třemi muži do důchodu, aby v sobě shromáždila fenomenální kosmickou sílu.
  A opravdu kapitálově. A pojďme zoufale srážet nepřátele.
  A při používání holých prstů.
  A zaječela z plných plic:
  - Jsem velký mistr světa!
  A jak s holým podpatkem bude tlačit na páku.
  Akulina Orlová je také zoufalým stalkerem v bitvě. A pomocí holých prstů na nohou drtí letadla Wehrmachtu.
  Zde sestřelila ME-109 K. Tento stroj je možná již zastaralý, ale přežil řadu úprav. A na něm můžete úspěšně bojovat.
  Akulina Orlová, hrající s divokou zuřivostí, zpívala:
  - Zdravím velký komunismus! Fašismus bude poražen!
  A opět s holým podpatkem, ale jak to bude tlačit.
  To jsou nějaké bláznivé dívky.
  Ale velmi nerovné síly na Kavkaze. Ačkoli se věří, že všichni muži jsou orli. Ale ruské ženě nikdo neodolá.
  A bojovníci jsou tak agresivní a cool. Letadla střílejí navzdory své kvalitativní převaze.
  Akulina Orlová zpívala:
  Sluneční kruh...
  A srazil nepřítele pomocí holých prstů.
  Anastasia Vedmakova, mačkající knoflíky svými šarlatovými bradavkami a srážející nacisty, pokračovala:
  Němci jsou kolem...
  Akulina pištěla a přerušila další německé letadlo:
  - Hitler šel do rozvědky!
  Anastasia padla pro nacisty pokračoval:
  spadl do díry...
  Akulina, střílející přesně, zachichotala se:
  - Zlomil jsem si nohu...
  Vedmáková střílela intenzivně a přesně, poznamenala:
  - A řekl sbohem!
  A dívky sborově zařvaly:
  -Ať je vždy vodka,
  klobása a sleď ...
  Rajčata okurky,
  To je konec Hitlera!
  Akulina, která opět poslala nacistům dárek smrti, poznamenala:
  - Vlastně musíte zpívat; Rommel končí!
  Vedmáková, mířící holými prsty kanónem se vzduchovými granáty, souhlasila:
  - Samozřejmě - Hitler je již prošlé stádium!
  Tam, kde není osobní vliv Rommela-Hitlera, se sovětská vojska snaží nějak organizovat odpor. Ale je to nesmírně obtížné. Pořád ale dělají všechno možné i nemožné.
  A děti také bojují. A pionýři jdou do boje. Které se setkají s nepřítelem s Molotovovými koktejly a výstřely ze zbraní.
  Chlapci a dívky, vyhublí a poškrábaní jako vždy v bitvě. A bojují statečně a nesmírně zoufale.
  Kolik jejich dětí zemře a zůstanou roztrhané na kusy.
  Němečtí piloti Gertruda a Adala plácaje bosýma nohama nasedli do dvoumístného XE-328, proudového stroje - to je monstrum s deseti vzduchovými děly.
  Déšť právě přešel a dívky zanechaly půvabné, velmi jasné stopy svých holých nohou.
  Byli tak svůdní, že teenageři sloužící na letišti hltavě hltali bosé stopy očima, a dokonce i chlapci začali bobtnat dokonalost. Obecně bylo mnoho pilotek - boje ukázaly, že ženy mají za stejných podmínek dvojnásobnou míru přežití než muži. A to znamená, že jsou účinné. A Hitler-Rommel, lépe řečeno polní maršál Fuhrer, samozřejmě není takový člověk, aby někoho litoval.
  V samotné Třetí říši byla oficiálně zavedena polygamie - právo na čtyři manželky. To je velmi praktické. Ale ne příliš zapadající do křesťanských tradic. Není divu, že fašismus hledá novou formu náboženství. Führer-polní maršál trvá na tom, že jde o monoteismus, ale tak zvláštní - s panteonem pohanských, starověkých germánských bohů. Sám Hitler-Rommel je v tomto panteonu samozřejmě kladen především jako posel a posel Nejvyššího Boha.
  Takže Führer se samozřejmě velmi rád kultivuje.
  Gertruda a Adala vypouštějí k nebi svůj víceúčelový útočný letoun, který může hrát i roli stíhačky.
  Bojovníci jsou velmi sebevědomí. Rusové nemají proudová letadla a je nepravděpodobné, že by odolali náporu tygřic nebeských.
  Gertruda zavrčela:
  - Jsem rytíř hořícího potoka...
  Adala nadšeně potvrdila a vycenila zuby:
  - A dám všem mat!
  Dívky se zasmály. Sešlápli své holé paty na pedály a roztočili tryskové útočné letadlo.
  Byla ještě tma, ale na východě se už ukazoval pruh světla. Děvčata pískala... Už se pod nimi vznášela rozloha Ruska. Válečnice se chichotaly a mrkly na sebe. Jsou tak extravagantní a krásné.
  A naboso, samozřejmě, aniž byste se zatěžovali tak zbytečnou věcí pro holku ve válce, jako jsou boty.
  A citlivost v letadle se mnohonásobně zvyšuje.
  Zde k nim startují sovětská auta. Šroubový Yak-9 je možná nejmasověji vyráběným strojem mezi nejnovějšími verzemi. Ne přehnaně vyzbrojené, ale relativně levné a s malým brněním. MIG-5, rychlejší, s kulomety. MIG-3 je starší model. LAGG-7 je pravděpodobně nejrychlejší a nejvyzbrojenější pták. V nejnovější modifikaci jsou až tři 20mm kanóny.
  Všechno jsou to ale stroje poháněné vrtulí - proudová letadla nevznikla. A Němci se cítí velmi sebevědomě.
  Gertruda střílí z deseti vzduchových děl. Zasáhli 30mm a dvě 37mm děla. Řítí se jako ohnivá smršť sovětskými letadly. Červení piloti se však snaží uhnout a přejít na ocas.
  Adala v tuto chvíli manévruje. Nemůžete jet s německým autem čelně, ale dostat se na chvost je náročné. Pro jednotky SSSR není útok neočekávaný. Protiletadlová děla již byla vypuštěna. Vybuchlé granáty svítí ve tmě.
  Němci zažívají jistou nervozitu. Zdálo se, že už toho viděli tolik, že vás nic nepřekvapí, ale... Sovětští piloti jsou stateční a nebojí se ztrát. Nic, co by je vyděsilo. Zkušenosti ale nestačí. Německý letoun se snadno dostane ze střemhlavého letu a sestřelí sovětský vůz. Další rozbije na kusy.
  Síla německých zbraní je velmi velká. To je součást, ve které mají Fritz obrovskou výhodu nad Ruskem. Ale rychlost nacistů je kolosální.
  Adala zrychluje a láme se vpřed. A Gertruda střílí rakety na nepřítele. Rady jsou přijímány zuby. Některá munice je zaměřena na teplo nebo zvuk.
  Adala šeptá:
  Nezabijí nás!
  Dívky točí své auto... Snaží se být v pohodě. A pak sovětská stíhačka narazí na nedaleké německé proudové útočné letadlo. A jak se to začne trhat a štěpit. Jak nebe, tak vzduch.
  Gertruda zašeptala:
  - Šílená smrt!
  Válečníci byli zjevně zmatení a lze do nich takhle vrážet.
  Tanky míří k hranici. Legendární posádka Gerda, Charlotte, Christina a Magda.
  Čtyři válečníci se dokázali zakrýt slávou bojem proti Britům i Američanům. Během nepřátelství s Amerikou krásky ovládly tank Panther-2. Není to špatné auto, lepší než Shermany jak ve výzbroji, tak v čelním pancíři. Pozdější "Pershing" prakticky nestihl válčit. Ano, a není to soupeř pro "Pantera" -2.
  Poté čtyři dívky získaly legendární slávu. I když obecně jejich slavná cesta začala v jednačtyřicátém roce. Himmler přesvědčil Führera, aby vyzkoušel ženské prapory v bitvách od speciálně vycvičených Árijců.
  Boje ukázaly, že ženy nejsou vůbec slabým článkem a umí dobře bojovat. A zároveň nést méně ztrát než muži. Válečníci také bojovali v pěchotě a plácali bosýma nohama do horkého písku saharské pouště. A ovládal tanky. Po testování "Tiger" v bitvách s Británií.
  Dobře však bojují i sovětské dívky na SU-100.
  I když se pozice Ruska zdá beznadějná. Ale bojovníci spolu s Elizabeth bojují jako orli.
  Ekaterina stiskne páku holými prsty na nohou. Vyšle projektil, který prorazí nacistický vůz E-50 do boku a zařve:
  - Za velký rudý a karmínový komunismus!
  Elena také mlátila dělem pomocí své holé, elegantní nohy. Přesně zasáhla nepřátelský tank.
  Dívka zaštěbetala:
  - Za mé krásné Rusko!
  Euphrasia agresivně poznamenala a vedla velmi dobře mířenou palbu:
  - Sláva naší vlasti!
  A také používá holé, dlátové nohy.
  Sovětský stroj je velmi silný a bojovný. A střílí docela dobře.
  SU-100 je schopen proniknout E-50 do boku. Ale dívky dokonce prorazily její čelo a dostaly se do návnady nebo do konce. A prořezávají kov.
  Elizabeth pomocí holých prstů střílela na nepřítele. A cvrlikal:
  - Z modrého potoka...
  Jekatěrina také vystřelila, tentokrát stlačila páku šarlatovou bradavkou a zavrčela:
  Řeka začíná...
  Elena, agresivně se usmívající a syčící, vydala:
  No, přátelství začíná...
  A také holým podpatkem zmáčkla páku.
  Euphrasia zavrčela a střílela na nepřítele:
  - S úsměvem!
  Dívky pracují na SU-100 velmi aktivně. A zničit nepřátelské vybavení.
  A na okraji Baku pionýři kopou zákopy. Jsou tam kluci různých národností. Zejména bliká mnoho jasných hlav. Jsou červené, černé a blonďaté děti.
  Jedno je spojuje: víra v triumf komunismu a bosé nohy. Je jasné, že ne každý má za války boty, a proto se všechny děti na znamení sounáležitosti chlubí holými kulatými podpatky. Zima v Zakavkazsku je docela mírná, a když se pohybujete a pracujete s lopatami, zima není tak hrozná.
  Děti pracují s nadšením a zpívají:
  Rozdmýchávejte ohně, modré noci,
  Jsme průkopníci - děti pracovníků...
  Blíží se éra světelných let,
  Výzva průkopníků - buďte vždy připraveni!
  Výzva průkopníků - buďte vždy připraveni!
  . KAPITOLA #5
  A opět přichází alarm. Chlapci a dívky skočí na dno příkopu. A granáty už začínají praskat shora: nepřátelské dělostřelectvo pracuje.
  Pashka se zeptal Mashy:
  - No, myslíš, že přežijeme?
  Dívka sebevědomě odpověděla:
  - V nejtěžší hodině odoláme alespoň jednou!
  Pioneer Sasha logicky poznamenal:
  Naše hrdinství je neotřesitelné.
  Chlapec poklepal holou podrážkou o kameny. Je vidět, že se chlapec nacpal pevnými mozoly.
  Dívka Tamara poznamenala:
  Budeme bojovat beze strachu
  Nebudeme uříznuti ani o krok zpět...
  Nechte košili nasáklá krví -
  Více nepřátel, proměňte rytíře v peklo!
  Chlapec Ruslan, průkopník s černými vlasy, poznamenal:
  Ubíhají staletí, přijde éra,
  Ve kterém nebude žádné utrpení a lži ...
  Bojuj za to až do posledního dechu -
  Služte své vlasti, vy ze srdce!
  Chlapec Oleg, hubený a světlovlasý, cvrlikal, verše:
  Ne, bdělý nezmizí,
  Pohled sokola, orla...
  Hlas lidu je zvučný -
  Šepot rozdrtí hada!
  
  Stalin žije v mém srdci
  Abychom nepoznali smutek,
  Otevřel dveře do vesmíru
  Nad námi zářily hvězdy!
  
  Věřím, že se celý svět probudí
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Osvětlení cesty komunismu!
  Chlapci a dívky jednohlasně tleskali.
  Ale teď už létají proudová útočná letadla a shazují bomby. A to je agresivní přístup.
  Oleg a Sasha zvedli prak a vypustili dar smrti. A hlaveň zasáhlo nacistické útočné letadlo.
  Dívka Natasha zpívala:
  - Komsomol není jen věk,
  Komsomol je můj osud!
  Dobym vesmír, věřím
  Pojďme žít věčně!
  Ahmed, pionýrský chlapec z Ázerbájdžánu, odpověděl s úsměvem:
  - Ještě nejste členem Komsomolu Natasha!
  Dívka vztekle dupla bosou nohou a odpověděla melodickým hlasem;
  Vedle otců s veselou písní,
  Stojíme za Komsomolem...
  Blíží se éra světelných let,
  Výkřik pionýrů - buďte vždy připraveni!
  Výkřik pionýrů - buďte vždy připraveni!
  Oleg také dupl na holou, dětskou nohu a zařval:
  Silnější kladivo zmáčkne proletáře,
  Od titanové ruční drcení jha...
  Zazpíváme tisíc árií naší vlasti,
  A světlo pro potomky, dobře!
  Děti jsou potěšeny. A ve skutečnosti Němci bombardovali a jen jedna dívka dostala úlomek do holého, kulatého růžového podpatku.
  Pioneer vykřikla, ale pak se kousla do rtu.
  A tak se připravili k odražení útoku. A už jsou tam tanky s nacisty. Impozantní E-100 se pohybují. Takové silné a nebezpečné stroje.
  Mají takovou ochranu. Že se přes něj nemůžete dostat z žádného úhlu. Nemůžete to zasáhnout jen z jednoho úhlu. Jediná šance je prorazit stopy.
  Děti jsou připraveny bojovat a mávají bosýma nohama. Tady na drátě tlačí balíčky s podomácku vyrobenými výbušninami pod stopami nacistů. Funguje a ničí válce tanků Rommelovy armády.
  A vypadá to hrozně.
  Sasha křičí:
  - Sláva komunismu!
  Chlapec Pashka střílí s Olegem z praku a ječí:
  - Sláva průkopníkům!
  Chlapec Ruslan spolu s dívkou Sufir vleče drátem pod Němce minu a křičí:
  - Sláva SSSR!
  Bojují děti z Ázerbájdžánu a ruští kluci. Opálení, hubení, bosí průkopníci proti kolosální armádě tanků.
  Dívka Tamara dupe svou půvabnou, malou, bosou nohou a říká:
  - Sláva Rusku!
  Pioneer Ahmet při palbě na nepřítele potvrzuje:
  - Jsme spolu přátelská rodina!
  Chlapec Ramzan, rusovlasý Ázerbájdžán, potvrzuje a vyrazí auto:
  - Od slova jsme sto tisíc I!
  Děti jsou přátelské... Tady je arménská dívka Azatui, která také pomocí drátu obratně přenese balíček s výbušninou pod housenku fašisty a skřípe:
  - SSSR je rodina národů!
  Další arménská dívka Aghas říká:
  - Nepřiklánějte se k fašismu:
  A dívka táhla drát holými prsty na nohou. Mnoho ázerbájdžánských a arménských dětí má blond vlasy a jsou k nerozeznání od slovanských dětí, kterých je také mnoho. Kdo opustil Němce, další ruské rodiny se usadily v Ázerbájdžánu i za carů.
  Na Kavkaze je mnoho Slovanů. Spousta smíšených párů. Ano, a děti mají většinou světlejší vlasy než jejich rodiče. A slovanští chlapi se opálili tak, že je od místních nerozeznáte. Navíc jsou děti obvykle podobnější než dospělí.
  Takže mezinárodní sovětský prapor chlapců a dívek bojuje a všichni jsou jednotní a velmi podobní. Jejich holé paty při pohybu blikají.
  A sny děti posílají dary smrti. Šamil a Serjožka, oba pionýrští chlapci, táhnou za drát. A teď se německá E-50 zastaví s rozbitou housenkou.
  Chlapci zpívají jednohlasně:
  Unie nezničitelné, svobodné republiky,
  Nebyla to hrubá síla, ani strach, co se shromáždilo...
  A dobrá vůle osvícených lidí,
  A přátelství a rozum a odvaha ve snech!
  A děti jsou nadšené. Usmívají se bílými, rovnými zuby. A jsou šťastní, i když jim hrozí smrt.
  A Němci jsou na hovno. Zničené tanky pálí z děl a čmárají kulomety.
  Některá německá vozidla jsou vybavena granátomety a jsou velmi nebezpečná.
  Chlapec Maksimka a dívka Zara z Ázerbájdžánu, opřeni o bosé nohy, vytáhli pod nepřítele minu a srazili fašistického mastodonta.
  A křičeli z plných plic:
  - Za SSSR!
  Děti jsou tak zábavné.
  Pionýři Abbas a Vladimir také používají zbraně. V tomto případě katapultujte a rozbijte housenku E-75 nacistům. Pak kluci zpívali:
  - Za velikost planety pod rouškou komunismu!
  Oleg a Abdula jsou také průkopníky různých národů, ale s jediným srdcem odpalují i výbušniny. Narazí na E-100 a zpívají...
  Otevřeli jsme planetu národům,
  Cesta do vesmíru, do neviditelných světů...
  Zpívají se hrdinské činy -
  Aby navždy vymazal jizvu smrti!
  
  Pod Svatým praporem Ruska,
  V míru, přátelství, štěstí a lásce...
  Lidé na celé zemi budou šťastnější,
  Pekelná tma se rozptýlí v dálce!
  Tady bojují děti...
  Abdurrahman a Světlana, ázerbájdžánský chlapec a dívka z Běloruska, stáhli dohromady drát a vyřadili fašistický tank. A zpívali:
  - Velké jméno posvátného Ruska,
  Září po celém světě - jako paprsek slunce ...
  Věřím, že v jednotě budeme šťastnější,
  Ukažme lidem správnou cestu!
  Děti jsou velmi odvážné. A nacisté byli prostě šokováni takovým tvrdohlavým a zuřivým odporem.
  Abudurrahman je průkopník, dostal úlomek do holé podrážky. Prorazilo to mozolnatý povrch dětské nohy.
  Chlapec zasyčel:
  - A bolí mě to!
  Světlana také dostala ránu do kulatého podpatku a poškrábala se na rameni. Ale dívka zasyčela:
  - Nezlomte Pionýry!
  Azim a Kolka také vrazili do německého auta.
  Kluci ukazovali drátem a zpívali:
  Zrádný nepřítel přešel do útoku,
  Ale věřím, že to nebude váhat, sovětský lid...
  Nepřítel čeká na porážku a zapomnění,
  A sláva Ruska pokvete silněji!
  Nepřítel čeká: porážka a zapomnění,
  A sláva Ruska pokvete silněji!
  Děti jsou odvážné a neohýbají se. A chtějí vyhrát. A zpívají a bojují.
  Němci utrpěli těžké ztráty. Pravda, většinou mají rozbité koleje a válečky. A není to fatální.
  Horší pro průkopníky, kteří byli zajati.
  Chlapec Abdulhamid, když byl zajat, byl nacisty postaven na stojan. Vložili pionýrovy bosé nohy do bloku a na háky začali věšet závaží. A pak zapálil oheň. A chlapcovy holé paty olízl oheň. A na záda mu spadl bič. Dlouho mě mlátili. A pak začali nacisté lámat žebra rozžhavenými kleštěmi.
  Chlapec, umírající mučením, když ho železo jeho žeber, rudá žárem, drtilo, zpíval:
  Berlín je téměř pod naší vládou,
  Dalekohledem vidíme ten zatracený Reichstag...
  Doufám, že brzy bude mír a štěstí;
  Což popíšu ve svých básních!
  
  Rusko otevřelo komunismus světům,
  Stala se rodinou pro všechny.
  Ale Wehrmacht nám přilepil prasečí rypák,
  A teď krev stříká ze žil jako fontána!
  
  Co s námi Fuhrer náhodou zapomněl,
  Chtěl jsem získat půdu a otroky!
  Fašismus šel s velmi dlouhou kampaní -
  A tady je skutečná noční můra, pekelné sny!
  
  Prostý chlapec, bosý chlapec,
  Nedávno uvázal červenou kravatu.
  Sám chtěl vybudovat svět bez Boha,
  Ale najednou se z nebe vyřítil napalm!
  
  Musel jsem běžet dopředu, byli jsme bezradní,
  Nikdo nechce brát takové mladíky!
  Ale chlapec-bojovník v pušce to dokázal,
  Cesta otců se ukázala jako hodná!
  
  Bojovalo se tam, kde lstivě i silou,
  A slabost je také hořká, bohužel ...
  Soudruzi museli kopat hroby
  Hoblování borových rakví v mrazu!
  
  Jsem průkopník, který je nyní zvyklý na utrpení,
  Šel na průzkum bos, závěj křupal.
  Možná trest za nevěru,
  Že jsem nechtěl poznat Ježíše!
  
  Ale jaké jsou tři hodiny Golgoty?
  Uplynuly více než tři roky války!
  V každé vesnici vdovy hořce pláčou,
  Jak synové zahynuli na hřbitově země!
  
  Přežil jsem, byl jsem otřesen, zraněn kulkou,
  Ale naštěstí zůstal na nohou!
  Poctivě jsme vrátili dluh Německu,
  Ten fašismus jsme rozdupali v prach!
  
  Dospěl jsem, ale stále jsem kluk,
  Knír neprorazil, ale už titán!
  Ano, dospělý, a možná až příliš,
  Vždyť srdce se stalo tvrdým jako kov!
  
  Nejvyšší ocenění Hero Star -
  Sám Stalin, věřte mi, předal!
  Řekl: je třeba si vzít příklad z lidí, jako jste vy,
  Bojovníci kují klíče od dveří do Edenu!
  
  Ale teď odlož tu statečnou pušku,
  Vezměte si, kleště, kladivo a pracujte!
  Postav si plachetnici a loď ze dřeva
  A vytvořte letadlo, aby pták vyletěl nahoru!
  A nyní čtyřka dostala ještě výkonnější a dokonalejší "E" -50 nebo "Panther" -3, vyznačující se silnými zbraněmi a ochranou.
  Válečníci se cítili velmi sebevědomě. Ovládání tanku je nejmodernější pomocí joysticků. Nejnovější auto. Dokonce i motor s plynovou turbínou. Ale je tu také hodně "Panther" -2. Třicet čtyři jakékoli úrovně se takovému stroji nevyrovná.
  Gerda ležela v křesle. Byla v bikinách. Dívky jsou již zvyklé bojovat polonahé. Horký písek pouště jim pálil bosé nohy, oblázky hor jim píchaly na holých chodidlech. Ale válečníci se vůbec nelámali a nedrhli na prach.
  Velitel posádky, oceněný mnoha cenami, zasyčel:
  - A teď je Rusko proti nám! Čekají na vás nová dobrodružství a vítězství!
  Zavrtěla hlavou bílou jako sníh. Přírodní blond, velmi krásná a opálená.
  Charlotte se usmála.
  Tato dívka měla měděně rudé vlasy, které hořely jako plamen. Také kráska, s bronzovým opálením. V bikinách, opálený, svalnatý. Bosýma nohama, dupáním do horkého písku a ostrých kamenů.
  Ohnivý ďábel poznamenal:
  - Rusové jsou možná naši nejfanatičtější protivníci!
  Christina zvýšila hlas. Její vlasy jsou měděně žluté, také hoří jako plamen, ale mají zlatavý odstín. A stejné opálení, svaly a krása. Výrazný a zároveň jemný obličej. A bikiny. Nohy, které šlapaly kilometry na tvrdý a hořící povrch, ale neztratily svou ladnost a hladké linie. Holé prsty jsou úhledně zastřižené a velmi hbité.
  Zrzavá dívka se zeptala:
  - Proč si to myslíš?
  Magda odpověděla za ni. Tato dívka má bílo-zlaté vlasy, medově blond. Velmi krásná, svalnatá, s výraznou tváří a safírově smaragdovýma očima. Nohy jsou také tvrzené, s kulatými podpatky a rovnými prsty. Magda má možná ten nejněžnější obličej, téměř pokorný, navzdory své odvážné bradě. Například Gerda vypadá tvrději. Christina je o něco měkčí a není tak zvrácená jako Charlottina čarodějnice.
  Magda poznamenala:
  - Mají totalitní systém jako my. Jsou proto tvrdší!
  Gerda se usmála a odpověděla:
  - Sovětské tanky jsou hromada šrotu. Neměli bychom se jich bát!
  Magda tiše odpověděla:
  - V sérii KV je to plné mastodontů. Zejména KV9.
  Dívky se zachichotaly. Poslední tank se skutečně ukázal jako "mistrovské dílo" - nejtěžší stroj se třemi děly: dvěma 152 mm a jedním 122 o hmotnosti tři sta tun a čelním pancířem 200 mm. Jeden z nejúspěšnějších modelů při stavbě tanků. Takový tank nebylo možné vůbec přepravovat. A auto jsou prostě vyhozené peníze! Do série vstoupil i KV-10 - stroj se třemi 107mm děly a hmotností dvě stě tun, jakýsi stíhač tanků.
  Není nejlepší nápad dát na tank dvě děla. A dokonce více než tři. Zde Stalin samozřejmě ukázal tyranii. A značně zasahoval do země. Byl však vyvinut i tank z řady Isov. Ale také obrovský a těžký. Jediný rozdíl od řady KV je pokus o nastavení pancíře na racionální sklon. Rudá armáda ale nevedla válku, a proto se technika příliš nezlepšila. A chyběl bojový nácvik používání strojů.
  Obecně platí, že Němci využili čtyřleté zpoždění ve srovnání se skutečnou historií plodněji.
  Zrzavá Charlotte stiskla své holé prsty na joysticku. Střílelo na hraniční bunkr. 105mm granát zasáhl sovětské dělo a převrátil ho. Bojová souprava se začala trhat a granáty explodovaly.
  Červená čarodějnice zasyčela:
  - Jsem hrozný rytíř - na kolenou divoši! Smetu nepřátele vlasti z povrchu zemského!
  A škleb perlových zubů a jiskra smaragdových očí. Dívky jsou opravdu špičkové.
  Christina se zachichotala a odpověděla:
  Teď budu střílet!
  A také střílel na nepřítele. Střílelo sovětské 76mm dělo. Střela zasáhla šikmé čelo E-50. A odrazil se. Holkám to jen zvonilo v uších.
  Gerda se plácla do bosých nohou a cvrlikala:
  - Jaký průchod!
  A ona sama vypálila další ránu... Německé tanky střílely na sovětské opevněné území. E-100 také fungoval. Tento stroj se také ukázal být derivátem Maus. Není to moc dobrý nápad pro dvoudělový tank. E-100 již byla ukončena.
  Místo toho přicházejí do série útočné modifikace řady "E". Ale tenhle stále funguje. A střílí projektily.
  Charlotte se pronikavě zachichotá a zatřese bosou nohou.
  - Válka je hrozný stav, ale uchvacuje jako hra!
  A dívka vystřelila, a to velmi trefně.
  Christina odhalila své perlové zuby. Je to masožravý, dravý panter.
  Sovětská děla pálí a před nimi jsou minová pole. Německé teletanky se pohybují. A útoční atentátníci pracují s divokým řevem.
  Kolem se válí hraniční sloupky. Hitlerovy hordy překročily hranici.
  Magda poznamenala nepříliš vtipně a poklepala bosou nohou na brnění:
  - Smeteme silnou obranu, ale ocelové laty!
  Válečníci na sebe mrkli. Sovětská obrana byla poměrně silná. Hlavně hodně min. A to Němce zdrželo. Ale i tak se dokázali posunout vpřed.
  Na sovětských pozicích působily bombardéry a shora přilétaly i útočné letouny. Řítí do hlubin obrany Rudé armády a TA-400, jedné z nejimpozantnějších modifikací bombardérů. Až šest motorů, včetně těch proudových. A bombardují a ničí sovětská města.
  Gerda, střílející, s úšklebkem poznamenala:
  - V bitvě jsme zvířata, ale s myslí muže!
  A znovu vystřelil. Zničil sovětské dělo. Obecně se jedná o dívku nejvyššího patra. A je to tak cool.
  E-50 střílel na sovětské pozice, sám prakticky bez poškození. Šikmý pancíř vozu s cementovanou ocelí poskytoval vynikající odrazy. Sovětské granáty nemohly Němce ani pořádně poškrábat.
  Christina si vzpomněla na testy "Tigra". Tehdy to byl první sériově vyráběný německý tank. Žádný z granátů nemohl způsobit poškození Tigeru. Britové padli pod jeho údery. Ale tady je sedmnáctistopé dělo, proražené v čele. Pak dívky málem zemřely. A válečník si to pamatoval. Jak blízko byli kostnaté stařeně s kosou a cítili její ledový dech.
  Dívka si otřela holou podrážku o roh. Opravdu chtěla vyskočit z nádrže a utéct. Je to taková přímá bojovnice.
  Christina zpívala sebevědomě:
  - Modrá mlha a všude podvod!
  Válečníci se chichotali... Jejich vidok byl velmi sexy a erotický.
  A zbraň fungovala a střílela. Ani ji nenapadlo zastavit. Všichni posílali skořápku za skořápkou. Rozbití sovětských pozic na třísky a úlomky.
  Z reproduktorů za nimi zazněla píseň;
  Voják je vždy zdravý
  Voják je připraven na všechno...
  A prach jako z koberců,
  Scházíme z cesty!
  A nepřestávej
  A neměň nohy -
  Naše tváře září
  Lesklé boty!
  A opět síla proudového bombardéru padá na sovětské pozice. A opět jsou vyvrženy destrukce a celé opevněné oblasti. A zbraně létají všemi možnými směry.
  Několik desítek německých tanků střílí současně a vše ničí.
  Gerda se cítí jako Bagheera na lovu. Zde již byla zničena první linie sovětské obrany. Vojáci Rudé armády se ale stále hemží a střílí po Němcích.
  Mezi bojovníky jsou i průkopníci. Mladí leninisté dobrovolně vstoupili do Rudé armády. Většina kluků je bosa a v šortkách. Nosí se, povyk.
  A pionýři umírají...
  Charlotte, která vedla oheň, zavrčela:
  - A pionýři, to je ta věc, celá země se dívala!
  Vystřelila na Rusy a Christinu jedovatě zasyčela:
  - Vypadáme jako sokoli, vznášíme se jako orli!
  A znovu nasadila ohnivý úsměv. Překrásné holky...
  Několik německých tanků se přesunulo do podzemí. A objevili se v týlu sovětských jednotek, způsobili paniku a čmárali kulomety. Nacisté se ukázali jako komáři z noční můry.
  E-50 viděla pohyb čtyřiatřiceti optikou. Gerda vycenila zuby a začala namířit hlaveň. Sovětský stroj s malou věží T-34-76 a velmi mobilní. Zkuste tento a získejte ho. Dívka je již poměrně zkušená, ale sovětské auto je stále na rozdíl od amerického Shermana.
  A vzdálenost k Rusovi je skoro pět kilometrů.
  Dívka se škrábe na holé patě, Charlotte ji lechtá mezi prsty. Dívky se chichotají.
  Pak Gerda střílí na ruské auto. Střela se řítí velmi blízko, téměř poškrábe pancíř... Ale stále minul. Gerda otráveně buší pěstí do kovu.
  Magda říká svému partnerovi:
  - Zasáhl jsi sbor! Bude snazší se tam dostat!
  Gerda předá joystick Magdě a zašeptá:
  - Tak to udělej sám!
  Magda nadšeně zpívala:
  - Země je v okně, země je v okně ... - Dívka vzala joystick holými prsty, stiskla tlačítko a pokračovala ve zpěvu. - Země je vidět v okénku!
  A její projektil právě zasáhl základnu sovětského tanku. Auto prasklo a rozbilo se. Začalo to hořet... Sovětské granáty praskly uvnitř lůna.
  Magda zatřásla holými prsty a zaskřehotala:
  - Podívejte se, jak jsem na to přišel! A ty říkáš...
  Charlotte zasyčela a odhalila tesáky.
  - Mluvíme znovu, v různých jazycích!
  Objevila se nová sovětská auta. Prvních šlo třicet čtyři. Pohyblivé a četné vozy. Pak jsme přešli ze série BT. Jedná se o zastaralý typ s kolovou housenkou. Postupovaly také předpotopní T-26, které nejsou schopny jinak než poškrábat německý pancíř. Výkonnější a těžší HF postoupily až na samém konci. A hodně pěšáků.
  Cristina se zachichotala a zavrčela:
  No, my jim to ukážeme!
  Německá vozidla zahájila palbu z velké vzdálenosti a snažila se přišpendlit sovětskou pěchotu k zemi. Ničili také tanky a další živé tvory.
  Na obloze se objevil i sovětský útočný letoun: slavný Ilys. Zaútočili na německou formaci. Hitlerovy stíhačky se k nim hnaly. Bylo to skutečné smetiště. Německé stíhačky XE-262, velmi svižné a obratné s manévrovatelností. Útočí na sovětskou techniku a tlačí jako železo.
  Charlotte znovu vystřelila. Dostal se do sovětského BT a zavrčel:
  - Tento text není pohádka... Pohádka bude napřed!
  E-50 se zastavil a odrazil sovětský protiútok. Nepříliš zkušené velení hodilo tankovou zálohu vlastně na porážku. A ruská auta dostala ránu - jako slepice v škubnutí. A bojovali s nimi důkladně.
  Gerda vystřelila, rozbila čelo čtyřiatřicítky a zasyčela:
  - Co je Stvořitel - zraněné peklo!
  Charlotte také vystřelila, když našla cíl, sovětská auta se pohybovala v přímé linii a dívkám se podařilo vystřelit. A obecně, tento čtyři z jevů.
  Červená harpyje zpívala:
  - Náš jed zabije každého!
  A válečníci pokračovali v palbě a vycenili zuby tak silné a velké jako koně.
  Christina tweetovala sebevědomě:
  - Náš jed zabije každého!
  Magda, která trefila čtyřiatřicítku, vyštěkla:
  - Toto je náš výsledek!
  Dívky se rozešly...
  Sovětské krásky ale také bojují. Posádka Elizabeth na T-34-85. Velmi odvážné dívky. A bojují i naboso a v bikinách.
  Jejich vůz bojuje proti německým Pantherům. Toto vozidlo je stále v provozu, ale stále více se objevují nové tanky řady E.
  Elizabeth střílí holými prsty na nohou. Z dálky probodne nepřítele do boku a zakňučí:
  - Sláva éře Stalina!
  Jekatěrina také vystřelila s pomocí holých prstů a poznamenala:
  - To není taková sláva!
  Elena, namítla a vycenila zuby:
  Jsme zrozeni, abychom vyhrávali!
  A také střílela holými prsty na nohou...
  Dívka si přitom těžce povzdechla. Hlavou se mi honily nešťastné myšlenky. Válka začala porážkami. Němci prolomili obranu a sebevědomě postupovali vpřed.
  Elena pak uprchla na východ. Boty se jí rozpadly hned v prvních dnech. A musel jsem naplácat bos. A nezvyk to bolí. Nohy té dívky byly celé pohmožděné, pohmožděné, strašně zbité. A už nemohla normálně chodit, ale klopýtala. Ale i přes to se pohybovala a chodila. Elena na kampani hodně zhubla - jedna kůže a kosti. Jenže se opálila a její vlasy se po vyblednutí na slunci ještě zesvětlily. A holé podrážky mají podzhili a zdrsněli. A dostala se do první linie a pokračovala v boji. A bitvy byly opět v plném proudu.
  Elena většinou bojovala v pěchotě. Včetně se podílel na obraně Moskvy a Stalingradu.
  Ale už na Kursk Bulge se přesunula do tanku. Tam vznikla jejich dívčí čtyřka: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - čtyři "E". Válečníci jsou skutečně legendární. Který bojoval naboso a v bikinách, dokonce i v mrazu, a dal Fritze do rohů.
  . KAPITOLA 6
  Tank Panther, se kterým se dívky setkaly na Kursk Bulge, byl velmi nebezpečným vozidlem. Nebylo možné ji praštit do čela. A ona sama brala z velké dálky. Navíc je rychlopalný.
  Abyste tedy prorazili, museli jste tank ovládat velmi umně a nenechat se zasáhnout.
  Elizabeth přesně to udělala. I když střílela spíše v pohybu. A řídila tank Euphrasia.
  Dostat se do pohybu ze čtyřiatřicítky je téměř nemožné. Holkám se ale podařilo trefit. A bojovali s velkou odvahou.
  Jekatěrina také pálí velmi přesně.
  Na Kursk Bulge se dívky zahalily slávou a dostávaly rozkazy.
  A nyní má každý z nich hvězdu hrdiny SSSR.
  To holky potřebují! Prostě válečníci nejvyšší třídy!
  Catherine zpívala:
  Věřím, že se celý svět probudí
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Osvětlení cesty komunismu!
  Ve skutečnosti jsou to dívky, které způsobují závist mezi přítelkyněmi. Ne jako Gerda a její tým.
  Zde během odpočinku a ona a její gang bez váhání mučili průkopníka.
  Nejprve byl svléknut třináctiletý chlapec. Pak ho začali štípat. A pak píchnout jehlami. Navíc byly jehly nejprve studené, ale pak se zahřívaly na ohni.
  A bolelo to opravdu hodně.
  Charlotte propíchla chlapci pupek a zavrčela:
  - Jsem zatracená liška!
  Poté vzala do rukou rozžhavenou tyč a začala s ní pálit holé, lehce zdrsněné podrážky chlapce. Zatímco si užívá jeho divoké výkřiky.
  A Christina vzala a zahřála kleště, začala pionýrům praskat prsty na bosých nohách. Začal jsem malíčkem, dělal jsem to pomalu a zároveň krutě. A prsty dítěte praskaly a lámaly se. A pro průkopníka to bylo tak bolestivé, že chlapec několikrát ztratil vědomí.
  Magda si pod lopatku zabodla páčidlo, bílé od bodnutí. A chlapec bude výt.
  Umučili pionýra k smrti. A ukázalo se, že je to prostě skvělé. A mučení pokračovalo.
  Darth Sidious však neztrácel čas.
  Fašistická jednička a černí Sithové kromě sestřelování sovětských letadel zasáhli i pozemní cíle.
  Produkce tanku T-34-85 dosahovala v SSSR stovek vozidel denně. Sovětské velení se pokusilo množství odebrat.
  Boje ale pokračovaly divokými skoky do různých směrů. Černý Sith bušil do sovětských vozidel střelami z letadel a silovými blesky.
  No a 18. března dostal Sheev Palpatine pokročilejší modifikaci ME-262 třídy X a tento stroj se ukázal jako extrémně impozantní.
  Pět leteckých děl a rychlost přes 1100 kilometrů za hodinu. A zametená křídla.
  Neexistuje způsob, jak se takové moci bránit.
  Sovětská letadla padají před ní sestřelena a roztrhána na kusy.
  Ale to nejhorší se děje ve fašistických táborech.
  Snídaně skončila a jsou vedeni k elektroinstalaci...
  Děti jsou seřazeny na přehlídce, chlapci lidské rasy se snaží držet pohromadě, mladí vězni drží formaci podle své výšky. Jsou rozděleni do skupin podle věku a velikosti. Jsou tu chlapci od pěti do šestnácti let, stejně jako mladíci různých ras a národů, zástupci jiných národů.
  Jediné, co je spojuje, je oblečení, respektive jeho téměř úplná absence, pouze kraťasy s indikačním číslem na klucích.
  Říše Třetí říše se k nim odvolává na principu ždímání více výhod pro sebe z těch, kteří přestali být považováni za občana! Úspory ve všem, na oblečení, botách, ale někteří kluci ve volném životě boty nikdy neznali.
  Ale s holemi a gumou na holých podpatcích často dostávali. Hlavy se holí, každé dva týdny koupel, kde se opaří. Pak se hned oholí tupým strojkem, pak už se toho moc nepodařilo dorůst. Kluci pochodují bosi po ostrých kamenech. Pokud je na to Oleg Rybačenko zvyklý a jeho zdrsněné chodidlo necítí bolest, pak nejmenší děti srážejí paty a holé prsty, až krvácí.
  Celá stráž se skládá z mimozemšťanů zastupujících nejkrutější rasy ve vesmíru, pouze vedoucí útulku pracovního tábora, postarší Frau Pontuss, vypadá svým brutálníma očima sadisty.
  Mocný esesák, který hraje roli dozorce, dává pokyny, kde kdo dnes bude pracovat, nebo spíše tvrdě pracovat, dokud neztratí vědomí. Oleg Rybačenko sklopil kostnatá ramena a pohlédl na druhou polovinu dvorce. Jsou tu dívky, od malých až po téměř dospělé. Jsou oblečeni jako žebráci v otrhaných hadrech z nejhrubšího plátna. Tváře jsou suché, oči se zdají velké a smutné. Pytlovina je krátká, jsou zpod ní vidět tenké, ale šlachovité nohy. Dívky jsou také bosé a všechny bez výjimky oholené na pleš. Zjevně je to děláno proto, aby je ponížilo, aby se znovu ukázalo, že nejsou nic. Ale tady to v žádném případě nejsou zločinci, kteří se shromažďují - nešťastné opuštěné děti.
  Zde oznámí, že skupina chlapců půjde do šicí dílny, pracovat v tom nejnudnějším a nejvyčerpávajícím profilu. Tady to Timur nevydržel a křičel úzkostí:
  - Nechci takhle pracovat! Pošlete mě na plantáž nebo do zahrady.
  Chlapci zmrzlí, opálení, hubená těla napjatá.
  Pontuss byl zjevně potěšen novou příležitostí k popravě:
  - Včera jsi byl zticha a já se bál, že tvoje rodina zůstane bez vizuální lekce. Že toho kluka pětkrát prožene řadami.
  Řady dětí prošlo vzrušení.
  - To je správně. - Tvrdý tón řekla představená. - Rozdejte pruty všem.
  Údery byly aplikovány speciálními ostnatými tyčemi. Většinou si je vybírali sami chlapci z houštin, v obdobích, kdy nebyla práce. Avšak skutečně i tehdy byly děti nuceny, byť bez užitku pro říši, kopat, např. půl dne kopat jámu a půl dne zahrabávat.
  Oleg se podíval na své ruce, byly v mozolech, prsty byly sražené.
  Chlapi automaticky demontovali mříže, Olegovi se zdálo, že oni, nástroje mučení, si popálili prsty a ztěžkly jim nohy. Nechtěl svého přítele udeřit, ale nenašel odvahu protestovat. Neviděl skoro nic a bolestivě narazil palec u nohy o ležící dlažební kostku. Kupodivu, ale pocit bolesti pomohl shromáždit se a mlha před očima se rozplynula. Krok zpevnil, i když prst zmodral.
  Byly postaveny do půlkruhu v dlouhé řadě. Timur byl svázán za ruce tyčemi a ramena měl zkroucená, aby bylo pohodlnější bít provinilého chlapce. Kluci přimhouří oči a snaží se odvrátit pohled. Na příkaz paní Pontussové cákali solným roztokem a na jeho hubená, ale šlachovitá záda posypali modrou sůl. Soudě podle toho, jak se chlapec zašklebil, začal hořet.
  Vedoucí fašistického tábora mlaskla rty:
  - Teď všichni dostanete lekci. Zasáhněte tvrději, kdo podvádí, bude odsouzen k represáliím.
  V tomto případě pomocník, bojovník SS, odhalil tesáky:
  Vypořádáme se s nimi hned teď! Monstrum zamumlalo.
  Chlapec byl přemístěn mezi řady. Kluci pomalu zvedali pruty a první rány dopadaly na Timurova záda. Soudě podle jizev na zádech a bocích byl chlapec potrestán více než jednou, takže jen vzdychl a ztěžka dýchal, jako všichni chlapci, kteří se snažili zadržet křik.
  - Udeř tvrději! vykřikl Pontus. - Nechte ho řvát.
  První rány zasadili nejmenší chlapci, kteří prostě neměli sílu způsobit pořádnou bolest. Ale pak mě starší kluci začali mlátit. Záda dítěte byla pořezaná červenými pruhy, kapala krev. Bolest, zesílená modrou solí, přiměla Timura křičet, dokonce upadl, dole bylo zaraženo prkno s hřebíky a píchlo ho do hrudi.
  - Není třeba! - vykřikl chlapec. - Budu pracovat, kdekoli řekneš.
  - Samozřejmě, že budeš! - odpověděl Pontus. - Ale nejdřív výprask.
  Včerejší soudruzi byli příliš nadšení a porazili svého včerejšího bratra. Lidé i mimozemšťané mlátili se stejnou zuřivostí. Chlapec křičel a jeho bosé nohy zanechávaly krvavé stopy. Obrovský esesák zavrčel a sám chlapce udeřil kyjem do holých, opálených nohou. Chtěl chlapci způsobit další bolest. Rána dopadla na šlachovité kotníky a další na paty. Timur zaječel a klesl. Potom mučitel zabodl silnou jehlu do hýždě a nalil tekutinu.
  - Správně! řekl Pontus. - Teď by raději zemřel, než by omdlel. Nikdo neunikne trestu.
  Oleg Rybačenko stál téměř na samém konci řady a zdálo se mu, že to byly rány bičem, které na něj dopadly. Timur byl zklamán, chlapec sám sebou jen škubal, křičel a plakal. Jeho kulatý obličej zčervenal bolestí, zkroutila ho grimasa utrpení.
  Když viděl Olega, zašeptal bledými rty:
  - Mít slitování!
  Chlapec zaváhal: ztuhl.
  Statný esesák křičel:
  - No, na co čekáš! Záliv!
  Oleg odpověděl:
  - Ne, nemůžu! On je můj přítel!
  Fašistický dozorce se usmál:
  Chcete to samé pro vás?
  Oleg se celý třásl a zbledl:
  - Ne, ale!
  Pontus ho přerušil:
  - Dost! Chlapec svou větu podepsal. Co stojíš za mordovorot. Dobře to nalijte a zavěste na stojan, aby to ostatní obdivovali.
  Oleg byl vytlačen z akce, přitažen ke kozám. Chlapec se pokusil vzdorovat, ale ozbrojenci SS si s ním poradili jako s kotětem. Ruce se bolestivě zkroutily, kosti skřípaly. Položili to na prkna, chlapec ucítil drsnost špičky vyčnívajících hřebíků na své tváři a břiše. Probodly se do svalstva, hrudníku, brady, přední strany stehen, kolen. Tvář měl poškrábanou až do krve.
  - Oh, ne! - zeptal se Oleg.
  - Nutné! - Řekl dozorce SS, aby šel příkladem pro všechny.
  Chlapec cítil, jak mu na záda lijí solný roztok a poté sůl. Štípe to jako hořčičné náplasti. Oleg se zašklebil, mozolnaté nohy měl rozmazané (naposledy byl v té zvláštní vzpomínce, která se vynořila v této vizi - asi před šesti lety si nazul sandály), téměř okamžitě je začaly divoce svědit. Fašistický strážce zabodl chlapci jehlu do hýždí, ten hrubě a bolestivě píchl, dovnitř vnikla hořící tekutina.
  - Nyní budete velmi vyděšení a neztratíte vědomí. - Netvor zakňučel, odhalil obličej a producent hororového filmu by začal koktat!
  - Proč? zasténalo nevinně uvězněné dítě. - Pro Krista prokazujte milosrdenství.
  Dozorce SS, stříkající jedovaté sliny, odpověděl:
  - Na tyhle pohádky o dobrém Ježíškovi nevěřím! Obecně platí, že pokud existuje Bůh, pak je zlý a krutý. A čím více zla a utrpení způsobíte svému bližnímu, tím více síly a blaženosti získáte na onom světě.
  - Absurdní! - Řekl a zbledl hrůzou a najednou je Bůh opravdu takový chlapec.
  - Uvidíte! - Potomek kosmického Tartaruse se zachichotal. - Ale nedoufej, dnes nezemřeš.
  Pontuss štěkavým tónem přikázal:
  - Začít! Ať si na věčnost pamatuje polibky biče!
  Zajatý pionýr se zachvěl, když uslyšel pronikavý hvizd a poté silný otřes mozku, při kterém mu praskla kůže na zádech. Stráže SS tvrdě mlátily, ale zároveň omezovaly síly, aby nezabíjely. Z chlapcova hrdla se vydral výkřik, otřásl se a vytryskla slza. Chlapec se kousal do rtu, až krvácel, a ovládl se. O chvíli později následovala další rána, která otřásla celým tělem. Oleg se zhluboka nadechl, bolest, zesílená solí a solným roztokem, byla nesnesitelná.
  Pontuss křičel:
  - Pokračuj!
  Opět pískání a rány! Prořízne se až na kost. Chlapec byl popálen až do vnitřku. Zdálo se, že to porazí žaludek. Navzdory veškerému úsilí mu z sevřených rtů unikla část výkřiku.
  - Maminka!
  Opět rány! Na zádech, mezi ostrými lopatkami a nakonec na holých patách. Chlapec křičí, už nemá sílu se ovládnout. Výkřik vybuchne jako sopka z hrdla a něčeho, co vypadá jako nos. Pontuss je spokojen:
  "Teď vidím, že ho mlátíš do morku kostí." Dobře ho porazte, ale nezabíjejte!
  S každým úderem se bolest zhoršuje. Slzy se mísí s krví a padají na postel. Krvavé pruhy na zádech se spojují, splývají v karmínovou kaši, začínají se odhalovat tenké bílé kosti chlapce. Oleg se dusí, nemá dostatek vzduchu, drát se mu zaryl do ohnutých kotníků. Na holých patách bzučí třesoucí se, hrubá, mozolnatá kůže, nehne se okamžitě, ale kapičky krve stále vytékají. Údery zesilují, zdá se, že blesky procházejí nervovými zakončeními až na samotný hřeben. Ostatní chlapci mlčí, svědomí nedovolí schválit, strach z represálií nedovolí odsoudit. Je vidět, jak chlapcům svěsily hlavy, ale jejich oči sledují popravu. Zvědavé a nervy drásající, většina už byla podobným nebo sofistikovanějším způsobem zbičována. Myslíš, kdyby to nebylo pro mě, a někdy je ve tvých myšlenkách zloba: křičí, ale samozřejmě to vydržel, ne takový slaboch jako Oleg.
  Výprask je už na holé kosti, záda, boky, stehna jsou pevná rána. Nebýt injekce stimulantu, byl by chlapec ubit k smrti - zemřel na bolestivý šok. A tak se vrhl do něčeho horšího, než bylo Dantovo peklo. To je, když je každá molekula, každá buňka, každá žíla nasycena děsivou bolestí.
  Průkopník Oleg Rybačenko se zoufale snažil odpoutat pozornost od bolesti. Při vzpomínce na své rodiče, na šťastnou éru vzdáleného dětství, se zdálo, že se nohama odrazil od žhavé bublající lávy utrpení, ale ona ho znovu vcucla dovnitř a přikryla hlavou. A tak se plavili oceánem mučení, snem o smrti jako vysvoboditel z muk. Vzpomněl jsem si na slova Zjevení svatého Jana. - A budou chtít zemřít, ale nemohou. Takto čeká osud hříšníky, kteří týrají děti. Pán je odmění stonásobně a ten nejdůležitější trest, jak říká Ježíš v Matoušově evangeliu, bude věčný. A někteří půjdou do věčného života, jiní do věčných muk. To je jaksi uklidňující, probouzející nenávist k nepřátelům, touhu přežít a vyhrát. Chlapec stihne zakřičet:
  - Za to zaplatíš, za každou prolitou slzu dítěte odpovíš v den Božího soudu.
  -Drž hubu děvko! - Dozorce SS zařve.
  - Nemůžeš udusit pravdu. Pionýr si povzdechl.
  - Získat více!
  Znovu ho zasáhli, investovali všechen vztek, lámali kosti, ale bolest už dosáhla takového prahu, že už prostě nemůže být silnější. To je železo, které se dá zahřát na určitou teplotu a pak se to šíří.
  Pontuss to chápe, stará žena (nebo spíše nevypadá na více než čtyřicet let, ale ve skutečnosti přesáhla několik století), má mnoho zkušeností jako popravčí:
  - Tak to stačí! A pak zemře! Pojďme uzdravit malého vězně a mučit ho pomocí počítače. Mám jen program "mučení olympioniků".
  Dozorce SS, záměrně zívající, říká:
  - Kde to je? Na ošetřovnu?
  - Ne na stojanu! - Matrona přerušila bez odvolání. Nechte to viset jako varování pro ostatní. Aplikujte pouze injekce na podporu srdce. A nechte je znovu prohnat Timura hodnostmi a ať od vás dostane zbytek úderů. Kdysi podívaná na chov. Je potřeba pracovat!
  Inomiryan s bičem naklonil hlavu a zakroutil chlupatýma ušima:
  - Poslouchejte hostitelku. Tak to spusťte znovu.
  Na Timura dopadly nové rány. Tentokrát se nikdo neodvážil protestovat. Nebyla ani nejmenší chuť padnout do rukou katů. Timur každou chvíli křičí a padá. Je znovu zvednut a zbit. Druhá série úderů se již chýlí ke konci. Zůstalo jen pár chlapců. Jeden z nich je nejstarší, šestnáctiletý, plnovous už se prodírá a je vidět knír. Zjevně váhá, udeří, ale dělá to snadno, sotva se dotkne.
  Frau Pontussová zuří:
  - Pověste tohoto líného mladíka na stojan a přivažte mu k nohám kámen. Ať trpí.
  Chlapec je chycen, napíná si úlevové svaly, ovoce tvrdé práce, a křičí:
  - No, co koukáš, kluci je porazili!
  Chlapci se otřesou, řadami se prožene rachot, ale chybí jim odhodlání vrhnout se na své trýznitele.
  Bikini bojovníci pokračovali v postupu. Nacisté obešli pevnost Kamyšov a ucpali kotel. Tank E-50, pohybující se východním směrem.
  Gerda nadšeně zpívala:
  - Jsem tak cool holka! Všechny nepřátele lámu jako rampouchy ... A v mrazu, bos, směle, že i jiskry vylévají zpod mých nohou!
  Charlotte se zachichotala, vrazila do těla čtyřiatřicítku a nadšeně zvolala:
  - Není důvod pochybovat o vlasti! Válečníci jsou tvrdší než muži!
  Christina také zmáčkla tlačítko bosou nohou a zuřivě zradila a vyrazila sovětské dělo. Takže se utrhl i kufr:
  - Příjmy jsou vysoké jako horské vrcholy!
  Magda vypálila jedno po druhém z děla. Byl 105 mm a v poslední modifikaci smrtelný, byl docela rychlopalný, střílel deset ran za minutu.
  Dívka stiskla holé prsty a zašeptala:
  - Procento v řádku budoucnosti je uvedeno ...
  Gerda bouchla do sovětského tanku, rozdrtila pancíř a křičela:
  - Uvidíte sami!
  Udeřila a Charlotte nahými prsty u nohou s divokým, zběsilým řevem:
  - Vlast je nám teď blíž!
  Christina také vystřelila prsty na nahých, opálených nohách a vydala:
  - Pozdravte s námi sluníčko!
  Magda také přirážela a tiskla si holou patu. Rozbila sovětské dělo na plovoucí úlomky a zpívala:
  - Vlast je nejsilnější!
  A bojovníci budou na jatkách řvát jako buvoli. Čtyřka má velmi ráda muže. Opravdu jim to sluší. Proč ne? Jsou tak krásné a agresivní. A milující. A člověk je pes, jen kývni. A budete mít všechno, včetně peněz. A tyto ženy jsou fyzicky velmi silné. A mužskou dokonalost tráví šíleným temperamentem. A neustálé potěšení.
  Na muže nemusíte čekat celý rok - a přesto si vás orgasmus najde!
  Gerda to vzala a zařvala, střílela na sovětskou čtyřiatřicítku a strhla věž:
  - Jsem skutečný rytíř zániku!
  Christina vyplázla jazyk a hrozivě zahoukala:
  - A můj úsměv je jako u pantera!
  Charlotte mluvila agresivně, třásla pěstí a holými prsty u nohou tlačila na joystick.
  A čekají nás velké změny!
  Magda cvrlikala a vyjekla:
  - Jsme ztělesněním hetaery!
  Gerda se zachichotala a odpověděla:
  - Jak je to dobré, když vás hladí ruce pohledných mladých mužů!
  A dívka si představila, jak její dlaně hrabou po jahodových bradavkách. Je to opravdu úžasné. A lechtivé a vzrušující. A moc pěkné.
  Gerda střílela na sovětský SU-85. Havarovala s autem, cvrlikala a plácala bosýma nohama do brnění:
  - Ach, dubové dámy, dubové dámy!
  Charlotte agresivně potvrdila, nafoukla tváře a zavrtěla plnými ňadry.
  - Duba! Dub! Duba dámy!
  A jak to vezme a bude se smát... Jako zvony zvoní. A jeho hlas je tak zářivý.
  A její obětí byla 76milimetrová ruská zbraň. Zbraně jsou dost archaické.
  Christina se zachichotala a zaječela:
  - Budu řvát a zlomit se!
  A holými prsty také namířila projektil na nepřátelské auto.
  Jak je krásná. Zlato a měď jsou skvělé!
  Magda je úplně zlatá, jak s nadšením zpívá:
  - Hurdyna také pláče ...
  Pak se otočila kolem sovětské čtyřiatřicítky a dál smutně zpívala.
  - Je cizinkou v Berlíně!
  Gerda odpověděla šeptem. Holými prsty u nohou zmáčkla tlačítko joysticku a sestřelila sovětskou houfnici.
  - Berlín je hlavní město světa!
  Charlotte v odpověď sebevědomě zamumlala:
  - A Londýn je hlavní město Paříže!
  A hřebíky na sovětský T-36. Stroj, i když není velký, je považován také za tank.
  Christina to vzala a dala pryč, roztočila kolo bosýma nohama:
  - A Paříž je hlavní město Říma!
  Pak, jakmile se zasměje... A se smaragdovýma očima se provrtá všemi válečníky v řadě. A zároveň se usmívat a třpytit zuby. Ale vůbec, jak bude brát a bušit do sovětských tanků. Na čtyřiatřicítce zbourá polovinu věže.
  A po ní to vezme Magda a zapálí granátem. Tedy projektil. Podle SU-76. Již zjevně zastaralé auto, ale stále zařazené.
  A cvrlikal:
  - A Řím je hlavním městem Miami!
  Je to opravdu vtipné. Dívky se ale nechaly příliš unést. Nevšimli si, jak se k nim pár vojáků sovětské armády připlazilo se svazky protitankových granátů a vyhodili do povětří koleje. A jak to vezme a vybuchne. Válce praskly a E-50 ztratila svou pohyblivost.
  Musel jsem si nechat opravit auto. Hojení ran mastodonta mezitím trvalo, děvčata se opět oddávala vlastním, velmi zajímavým a zábavným vzpomínkám.
  Gerda, když viděla, že její protivník, ne úplně couvající, stojí pevně, náhle vyskočila a bouchla ho bosou nohou pod koleno. A když Maur začal padat, ostří meče ho prošlo mezi bronzovými pláty a žebry. Charlotte také začala máchat mečem mnohem důrazněji. Dívky přitom kvičely jako prasata. I když se jejich meče pohybovaly odlišně, stále existoval pocit synchronicity. Gerda se potýkala s velkým římským válečníkem, jehož přilba byla zdobena pavími pery. Tentokrát měla skutečně velmi zkušeného a silného soupeře. Zlaté pruhy také hovořily o egu zkušeností a zásluh. Když urozený šlechtic odrazil několik útoků světlovlasé dívky, násilníka, přešel zřejmě do útoku. Gerda ustoupila a zapískala:
  - Ty nejsi Ital!
  Hrozný patricij odpověděl:
  - A ty jsi jen bosá děvka! Kolik si myslíte, že vydržíte proti starověké římské čepeli?
  Gerda odpověděla:
  - Nevím proti čepeli, ale ty jsi vousatý a nemáš čemu vzdorovat!
  Přes všechen optimismus, který vyzařovala bosá Gerda, však dívka musela ustoupit. Římané přiváděli do bitvy čerstvé zálohy, dívky a chlapci byli stále častěji zraněni nebo padali ubodáni k smrti. Lukostřelci se však pokusili střílet nad jejich hlavami a rozbíjeli vhodné kohorty.
  Charlotte mezitím opatrně položila dalšího protivníka a jinému usekla ruku. Válečník zpíval:
  - Jaderný meč tě chce seknout! Hoří jako pekelný oheň, laserový paprsek! Ale nemyslete na to, jak si zachránit život, být věrný lásce, být věrný až do konce!
  Gerda byla překvapená:
  - A zpíváš jako skutečný vědec!
  Charlotte zpívala v úvahu:
  - Je skvělé, když jsou ve fyzice piloti, posouvají svou vědu dopředu! Ale hlavní problémy se řeší v řadách, v řadách, v řadách!
  Gerda vyzvednutím potvrdila:
  - Je hezké žít mezi ohněm a kouřem! A slyšet cvrlikání kulometu! Veďte nás Fuhrer do bitvy neporazitelný! Vpřed, vpřed, vpřed!
  Charlotte podporuje:
  - Když střely praskají ve dne v noci, řady a rozkazy jdou rychleji! Ať to zuřivě řve nad světem - válka, válka, válka!
  Gerdu inspirovala pulzující energie v jejím vysportovaném těle. A rychlost se najednou stala jako mávání křídel vážky. A pak válečník starověkého Říma minul šťouchnutí špičkou do nosu. A byl vyrušen a válečnice Gerda mu přeřízla šlachu na pravé ruce:
  - Neopovažuj se být hrubý na dámu!
  Ten surovec s pavími pery, škubající spodním rtem, frustrovaně odpověděl:
  - Byl to jen vtip! Vždyť to byl jen vtip!
  Gerda posměšně sekla svou slábnoucí ruku a odpověděla:
  - Nekecej s vlkem!
  A když římský hrdina padl na kolena, bojovnice ho bil kolenem do brady. Charlotte schválila:
  - To je docela v našem stylu SS!
  Gerda pak dostala bod do ramene a zalapala po dechu:
  - No, ty hlupáci!
  Charlotte radí:
  - Udělej mlýn! A naostřete své meče!
  Pak vstoupili do hry lučištníci Římanů, byli těžcí v brnění a jejich děla měla lidskou výšku. Samozřejmě, šípy dlouhé jeden a půl metru, příliš nebezpečná zbraň proti polonahým dívkám a chlapcům. Attila si zjevně uvědomoval, že už nelze déle čekat; vrhl do útoku kavalérii, kterou osobně vedl do boje.
  Tento obr točil dvěma meči najednou, každý dlouhý jako rytířské turnajové kopí!
  Gerda se usmála a mrkla.
  - Tady konečně přichází náš krasavec!
  Charlotte se zachichotala.
  - Je potřeba zasáhnout tvrdě a hlavně včas! Ve chvíli, kdy bude účinek tohoto maximální!
  A všechny velké šípy pršely shora. Dívky a chlapci obratně uskočili stranou a dokonce zakřičeli:
  - Tohle bude naše cesta! Můžete se dostat pryč od kulky, ale co šíp.
  Někteří lidé ale byli stále zasaženi šípy. Navíc zemřeli nejen zástupci německých pluků Attily, ale také, a to ve velkém počtu, z darů vlastních římských vojáků. Jezdci barbarů však obcházeli jejich řady a padli na nepřátelskou pěchotu. Attila sám vypadal jednoduše šik.
  Gerda kopnutím odkopla lepkavého kavalíra stranou:
  - Netahejte tlapky, ne vaše!
  Charlotte zavrtěla hlavou.
  - A kluci tady nejsou špatní, i když ne jako naši! Našim árijským sokolům!
  Gerda, seká římským mečem, souhlasila:
  - Samozřejmě, ne pár! Věřte, že německá síla Říma se nevyrovná! Rozdrťme se jako veš a ruka neucukne!
  Charlotte potvrdila:
  - Ano, i když ten meč není ze sraček!
  Dívky svižně přidaly, kroutily preclík meči a zpívaly:
  Bojujeme za spravedlivou věc! S bajonetem pekla nejsou žádné kompromisy! Slunce nebude zakryto mraky! Úsvit brzy nezakryje temnotu!
  Nakonec se k římským lukostřelcům probila sama Atilla. Nicméně, soudě podle velikosti, tyto luky byly jednoznačně vyrobeny v Británii. Během boje si Gerda vzpomněla na příběh. Za Edwarda Třetího, Brity přezdívaného Velký, se hlavní větví armády stali lučištníci... A někteří z nich seděli na koni! Přesilové síly Francouzů byly nemilosrdně poraženy. Obecně platí, že jak v Jungfolingu, tak ve Svazu německých dívek, nenávist nebyla vítána... Britové byli uznáni za nebezpečného nepřítele, který dobyl více země než kterýkoli jiný národ v celé historii planety Země!
  Ale nyní barbarští jezdci drtili lučištníky a řezali je silnými ranami až do samotného tábora. Gerda naproti tomu čelila nepříteli z Číny. Nebyl příliš vysoký, ale slavně zkroutil nohy, obutý do bot s ostruhami:
  - Němci jsou paraziti - určitě budou biti! - zařval.
  Gerda odpověděla útokem dýkou:
  - Marně nepřítel věří, že se mu podařilo svrhnout Němce! Kdo se odváží zaútočit v bitvě, nepřátelé budou násilně poraženi!
  Charlotte zvedla:
  - Planetu nepostihne bleskové neštěstí! A marně nepřítel vrhl své síly do tažení! Budeme schopni porazit nepřítele v hrozivé bitvě! Tma se rozpadne v prach - přijde čas světla!
  . KAPITOLA 7
  Gerda znovu zamávala s ještě větší energií a shrnula:
  - Slovo není vrabec, ale mnohomluvnost z něj dělá vránu!
  Charlotte držela:
  - Když jazyk podroste, z mouky se upeče knedlík v krku!
  Gerda silným, až neženským úderem meče usekla hlavu bojovníkovi skákajícímu zleva a pak se znovu potýkala s Číňany. Blonďatá bojovnice zuřivě a hlasitě křičela:
  - Nevezmeš to!
  Čínský válečník odpověděl:
  - A nemusíte brát, už jste všichni přede mnou.
  Gerda se v odpověď zasmála.
  - Loket je blízko, ale nekousneš!
  Pak špička meče poškrábala dívku jako kobra, prořízla plát brnění a odhalila její hruď: nádherná a s karmínovými bradavkami. Číňané smutně zařvali:
  "Teď se stačí jen modlit!" Jakou církev preferujete: katolickou nebo evangelickou?
  Gerda naštvaně odpověděla:
  - Církev se od prostitutky liší tím, že blaženost vždy odkládá na později!
  Číňan vycenil své křivé zuby.
  - A ten smysl pro humor tě nezměnil! Ach děvče, jak je mi líto, že ochromuji takovou krásu, jako je ta tvoje!
  Gerda vycenila zuby.
  - Není mi to líto! Obecně je pro včelu škoda a včela je na stromě a strom je v lese! Kde je les - na nos!
  Číňan v odpověď zavrčel:
  Německo má mnoho nepřátel!
  Gerda obratně odpověděla:
  - Mnoho kuchařů kazí kaši!
  Po dalším výpadu válečníka s přivřenýma očima zůstala na dívčině hrudi krvavá šmouha. Gerda zalapala po dechu a ustoupila. Číňan zavrčel:
  - To je to, co dostanete!
  Dívka klidně odpověděla:
  - Kdo neleze na mozek, nikdy nezmoudří! Mozky jsou jako peněženka, k jejich naplnění je potřeba přijímat!
  Číňané vyštěkli:
  - No, miluješ sofistiku! Poprvé vidím tak vzdělanou a erudovanou dívku. Víš, možná by ses měl přidat k armádě Velkého Říma. V naší zemi může za císaře zastávat nejvyšší postavení každý člověk bez ohledu na národnost!
  Gerda odpověděla:
  Lepší zemřít než zradit!
  Válečník s přivřenýma očima poznamenal:
  - To není rozumné, podívejte se, jak naše kavalérie jde do bitvy... A když vás zajmou, budete doslova výt bolestí!
  Gerda klidně odpověděla:
  "Je lepší udeřit jednou klidně, než stokrát srdceryvně křičet!"
  Ale bohužel to vypadá, že Číňané mají pravdu, tisíce římských jezdců v čele se samotným císařem (jeho brnění se zdá být pokryto krustou diamantů, rubínů a smaragdů!), spěchají do barbarské armády. Jezdci Attily však již stihli většinu nepřátelských lučištníků zabít, sami chlapci barbarské armády začali intenzivně posílat šípy do nepřátelských řad. Zoufalé řezání Charlotte rozveselilo svého partnera:
  Nevzdávej to Gerdo! Nepodléhejte jeho slibům! Raději se sejděte a rozhodně vyhrajte!
  Attila se svými válečníky zasáhl do římského systému. Jeho gigantické meče mávaly krvavým mixérem jako listy vrtule. A násilník sám šel vpřed a snažil se proniknout do císaře.
  Gerda filozoficky poznamenala:
  - Chceš-li se stát pastýřem stáda, nebuď ovcí!
  Charlotte souhlasila:
  -Každý beran se chce stát pastýřem, zatímco vlk je daleko a puška poblíž!
  Zde Gerda dostala další ránu do břicha. Dívka znovu ustoupila. Její bosá noha se náhle postavila na špičku vyčnívající dýky a Gerda zapištěla:
  - Ach ach ach! Jak bolestivé!
  Sama Charlotte už utrpěla několik ran a opřela se. Válečník křičel:
  - Postarejte se o svou sílu, Římané nevydrží dlouhou bitvu!
  Ale barbaři to měli opravdu těžké. Do bitvy vstupovaly další a další oddíly Římanů. Jezdci ve zlatém brnění se vrhli do urputné bitvy. Nad nimi vlály transparenty s vlčími hlavami. A vpředu se hnal hrdina, možná ještě větší než Attila. Ve stejné době se Římané dokonce pokusili krýt barbarskou armádu z boků a vypustili dva mocné pluky s kopími a bronzovým brněním kolem hlavního bojiště. Gerda prosila:
  - Docházejí nám síly, prohrajeme!
  Charlotte navrhla:
  - A ty zpíváš jako odpověď! Píseň nám pomáhá budovat a žít! Pod bubnem pod rudým praporem v kampani! A ten, kdo kráčí životem s písní; nikdy nikam nezmizí!
  Obě dívky zpívaly sborově a navzdory zranění jejich hlasu; byl jako trubka:
  Existuje takové volání vojáků,
  To není povolání, ani titul!
  I když někdy sto liber automaticky,
  Ne, ne pochod, maso je mučení-muka!
  
  Ale jdeme, uděláme krok vpřed,
  Protože sloužíme vlasti!
  Věř, že zlý nepřítel bude poražen,
  Bavit se v životě!
  
  Byli jsme učeni téměř od kolébky
  Bojujte za vlast s odvahou!
  Bývaly meče z oceli
  A teď RPG v silném batohu!
  
  Neustoupíme, ani krok zpět
  I když těla leží v hrobě!
  Pokosíme řadu protivníků,
  Kéž nám Všemohoucí dá sílu!
  
  Tanková tyč, letadla létají,
  Bomby padají a granáty praskají!
  Neberte nás jako ošklivá štěňata
  Vojáci jsou otužilí!
  
  Ten soudruh zemřel jako hrdina,
  Pod kříž nic nedávejte!
  Lidé si často zahrávají s osudem
  Ale láska bude silnější - věřte mi!
  
  I když v bitvě, kde tvrdě přibíjejí,
  Vzpomeňme na naše slavné předky!
  Když jsme jeli do Říma na dlouhou dobu,
  Proč nejíst zbytky v otroctví!
  
  Nemuseli jsme se klanět, abychom porazili,
  Nesrážejte náš svět na kolena!
  Koneckonců jsme gyrfalconi - sami jsme porazili hru,
  Zástupci všech generací!
  
  Tady je snaha a hod,
  Už vidíme nepřítele, jak se jemně třese!
  Kulka málem zasáhla chrám,
  Zatmělo se v očích našeho Slunce!
  
  Ale šli jsme do útoku,
  Rozdrtíme ty odporné bajonety pažbou!
  Spálíme Fritz, bude-li to nutné, ohněm,
  Náš bojovník se stal bez cen - prostě poklad!
  Jakmile dívka dozpívala, hlavní hrdina římské armády ve zlatém brnění padl z úderu Attily. A inspirovaná dívka posekala Číňany ještě dříve a nyní zaútočila na zástupce velitele pěchoty. Vstoupila do bitvy se skutečným jednookým obrem a dokonce na něj začala tlačit a mávala mečem:
  - Ty potvoro si s námi neporadíš! Protože jsme Němci!
  Zloděj odpověděl hrubě:
  - Němci-papriky! Národ mrzáků!
  Gerda byla vážně naštvaná:
  - Ne! My Němci jsme a priori národem velkých válečníků. Národ, který je zvyklý vyhrávat a nemá se komu sklonit!
  Obr zkroutil rty a okamžitě dostal ostří meče do hrdla. Z býčí šíje bručela fontána... Zavrávoral a hned dostal píchnutí pod srdce... Gerda zvolala:
  - Hrdinství nemá věk!
  Charlotte povzbudila svého přítele:
  - Určitě je rozdrťte silněji, drahoušku... Tlak bude ještě rychlejší!
  V tuto chvíli jeden z bosých lučištníků srazil římského císaře dobře mířenou střelou. A bylo potřeba potěšit šíp přímo do oka!
  Gerda s úsměvem zpívala:
  - Blbe! Ne do obočí, ale do očí!
  Charlotte otočila prstem ke spánku.
  - A co! Lepší jednou trefit, než proklínat sto! No, teď nepřítel uteče!
  Gerda, která porazila dalšího válečníka, potvrdila:
  - Nepřítel se bude třást strachem a uteče!
  Řady Římanů skutečně zaváhaly a začaly podléhat. Obecně, když armáda uteče, je to strašidelné. I když je to tak disciplinovaná armáda jako starověký Řím. Není divu, vždyť Čingischán, pokud jeden tucet utekl, nařídil popravit celých sto... I když spolehlivost posledního rozkazu je zpochybňována, zda nejde o výmysl historiků. I v Římě byl každý desátý popraven během letu. Dívky a chlapci se míhali s holýma nohama a vrhli se za nepřítelem. A rohy hrály...
  Gerda se probudila, prudce vyskočila, dívky se rychle seřadily. Umyli jsme se, vyčistili zuby a opět namazali ochrannými krémy s nuceným pochodem pouští. Jsou tedy bosí v plavkách a hnali se písečným peklem.
  Arabské děti na ně překvapeně ukázaly prsty a zapískaly:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda se rozhlédla a toužebně pohlédla na ustupující palmy, načež zašeptala Charlottě:
  - Znovu v pekle!
  Rusovlasá diva odpověděla s úsměvem:
  - Všichni lidé jsou hříšníci a podsvětí je přirozený stav hříšníků!
  Gerda mrkla zpět.
  - Člověk nemůže než hřešit!
  Charlotte přikývla svými ohnivými vlasy a během běhu začala vysvětlovat:
  - Souhlasím! Dokonce tisíckrát souhlas! Obecně je hřích relativní a čistě lidský pojem. Vezmeme-li například morálku starověkého světa, pak v něm bylo dobře, že to prospělo jak samotnému člověku, tak jeho pokolení. Například cizoložství bylo považováno za požehnání, nikoli za hřích!
  Gerda ochotně souhlasila:
  - Že jo! Sám Fuhrer věří, že pro ženu je nejlepší otěhotnět od válečného hrdiny než od svého, zdaleka ne vždy udatného manžela. Zvláště pokud má manžel také známky škodlivé, nečisté krve.
  Madeleine křičela na dívky:
  - Šetřete dech děvčata, tentokrát běžíme do vyčerpání!
  Gerda se usmála.
  Můžete být unavení, ale nemůžete být vyčerpaní.
  Půl hodiny dívky mlčky běžely a pak Charlotte zašeptala:
  -Víš, jaký zvláštní sen jsem měl přítelkyni?
  Gerda byla překvapená:
  -Ano, taky se přiznám! a co?
  Charlotte s úsměvem odpověděla:
  - Nic! Takový sen, že jsem byl válečníkem v armádě velkého barbara Attily. A bojovali jsme s vosky starého Říma. A všechno bylo tak krásné a kruté zároveň...
  Gerda se v odpověď zasmála.
  - Víš, taky se mi o tom zdálo! Poněkud překvapivá shoda okolností. Viděl jsem tě ve snu!
  Charlotte mrkla zpět.
  - A já tebe! Bojovali jste dobře, i když vás ten přivřený a žlutý válečník málem zabil!
  Tentokrát se Gerda nestačila divit, byla překvapená:
  - Nemůže být! Nestane se tedy, že dva lidé vidí stejný sen ve stejnou dobu?
  Charlotte odpověděla:
  - Pokud je chřipka kolektivně nemocná, pak může být sen stejný. Zde je návod, jak to jde! Slyšel jsem, že ve společnosti Thule existují speciální média, která berou lektvar a vdechují bylinné tinktury a pak se vrhají do vizí! A docela se jim daří být proroky!
  Gerda, která skočila přes dláždění, souhlasila:
  - Rozhodně! Dar proroctví v zásadě nevyžaduje nadpřirozené síly, v přírodě prostě mohou existovat docela hmotné, a přesto nevyřešené fyzikální zákony. Ale jaký je účel tohoto snu?
  Charlotte pokrčila rameny a odpověděla:
  - Nevím! Možná, že Třetí říše porazí Británii a Spojené státy za lvem nebo ... Zde můžete hádat dlouho!
  Gerda se chystala něco říct, když náhle její ucho zachytilo stále slyšitelný hluk motorů. Navzdory vzdálenosti bylo zřejmé, že motory letadel dělají hluk a že se výrazně přibližují ...
  Madeleine přikázala:
  - Jaká je fáze cvičení číslo dvě: přestrojení.
  Dívky se zastavily, vyndaly z batohů maskovací pláště natřené barvou pouště. Pak začali rychle kopat dovnitř, zatímco shora to nebylo patrné, což bylo nepřirozené. Zde Gerda děkovala osudu, že měli jak zbraně, tak sapérské lopaty. Jinak by se dívky v poušti mohly stát snadnou kořistí britských útočných letadel nebo střemhlavých bombardérů. Charlotte, která škrábala písek bosýma nohama, řekla:
  - Vypadá to, že budeme muset čichat střelný prach, dokonce i v Tunisku... Cesty Páně jsou nevyzpytatelné!
  Gerda s potutelným pohledem namítla:
  - Nedostatek přesných znalostí je vždy špatný, s jedinou výjimkou, pokud jde o plány Všemohoucího!
  A jak plácá bosou nohou do písku. Zvedne se do vzduchu.
  Charlotte moudře poznamenala:
  - Je dobré mít lidské poznání, ale ještě lepší je mít božské možnosti!
  A holými prsty chytila gadfly. Rozdrtila hmyz a ukázala růžový jazyk.
  A v dalším bodě konfrontace mezi mocnostmi Osy probíhají jejich vlastní divoké bitvy.
  Vojska Třetí říše bojovala o Saratov. Kavkaz je již zcela pod nacisty. A Rudá armáda nemá čím zakrýt její mezery. Je pravda, že Stalin má i tank T-54, ale stále se vyrábí v malém množství. A to na zakrytí přední části nestačí. T-54 je dobře chráněn v přední části věže, ale hůře v čelním pancíři korby a boky jsou ještě slabší. Němci poněkud posílili tank E-50 tím, že zesílili pancíř a zvětšili úhly náklonu a umístili motor s plynovou turbínou o výkonu 1500 koňských sil. Hmotnost vozidla se zvýšila na sedmdesát tun, ale boční pancíř se stal 170 milimetrů a čelní pancíř byl 250 milimetrů. Nyní se německý tank stal mistrovským dílem se 105 milimetrovým dělem ráže 100 EL a velmi nakloněným tvarem.
  Boj, přiznejme si to, stroj nejnovějšího druhu.
  Němci obešli Saratov a byli připraveni zaútočit na Kuibyshev. Boje jsou zde urputné.
  A už květen zuří svou jasnou barvou. A jak je krásný?
  A válka je zažehnuta jako hurikán a oheň z pekla.
  Opravený E-50 vyrazil do boje. Rusové přesto do značné míry postavili opevnění a Němci museli překonat obranu do hloubky. Válečníci metodicky ničili baterii.
  Gerda vystřelila, rozbila sovětské dělo, a pak s úsměvem v hlase řekla:
  - Porazíme lidi a porazíme vědra!
  Charlotte zpívala své měděně červené kadeře:
  - Jsme, oh, lupiči! Lupiči!
  A stisknutím tlačítka joysticku holým prstem vyslala projektil, který rozbil sovětský bunkr.
  A pak Christina ohlušující zavrčela:
  - Bang Bang! A ty jsi mrtvý! Mrtví! Mrtví!
  A také stiskne holým prstem ladnou nohu a pošle nepřítele do knockoutu.
  A pak tu byla Magda. Tady je ta dívka. Také mačká joystick prsty bosé nohy a jak mlátí.
  - Ach, kdo nás uvidí, okamžitě zalapal po dechu!
  Okouzlující Gerda, natřásající se plnými ňadry, bouchla do čtyřiatřicítky a zaječela:
  - A pro někoho to bude vonět po smažení!
  Charlotte stiskla holými prsty tlačítka joysticku a zaštěbetala jako vrabec:
  - A něco si necháváme v prsou!
  Kristina roztrhla sovětskou pistoli s granátem a zašustila a poplácala své šarlatové rty:
  Nepřibližuj se k nám...
  Magda také zmáčkla tlačítko holým prstem. Odfoukla čtyřiatřicítku a vykřikla:
  - Nepřibližujte se k nám!
  A Gerda, tahle agresivní bestie s blonďatými vlasy, také zatluče projektilem a čtyřiatřicítka praskne jako nos boxera pod pěstí pěstí. A válečník bude kňučet:
  - My to zabijeme!
  A znovu se dívky rozbrečí a vystřelí, bez jakékoli lítosti a pauzy.
  Charlotte nadšeně houkala:
  - Jsem velký zloděj...
  A také jak zasáhne sovětskou houfnici. Jen části létaly různými směry.
  Christina vrčí. Když stiskne holým prstem tlačítko joysticku a zacvrliká:
  - A dcera démonů je mrtvá!
  Magda také hřebíky přitlačí bosýma nohama na úderný předmět, rozbije sovětský tank a vydá:
  - A ne skromný!
  Gerda vycenila zuby, zuby se jí blýskaly. Představila si pohledného mladého muže. Tak svalnatý, atletický, se svalovou úlevou a velkou mužskou dokonalostí. A jak se nakloní a obtočí svými šarlatovými rty kolem jeho pulzujícího nefritového jádra. Jak je to chutné, jako čokoládová zmrzlina. A ta čokoládová zmrzlina, kterou slízáš jazykem. A je to tak hezké, tak vzrušující.
  Ach, jak hezké, když se k ní zezadu připojí další mladý muž. A pulzující nefritová tyč vstoupí do vlhké jeskyně Venuše. A jak je to skvělé.
  Gerda se dokonce třásla malátností. Jak dojemné a rozkošné jí to připadalo.
  Dívka vystřelila ze sovětské zbraně. A obdivně cvrlikala a dupala bosou nohou:
  - Kluci, je to na vás...
  Charlotte také mlátila a rozbíjela ruský tank, jak blábolila a třásla se v plném poprsí:
  - Zachraňte zemi před ohněm!
  Christina si potřásla měděně žlutými vlasy. Nasadila ohnivý úsměv a cvrlikala:
  - Jsme pro svět pro přátelství, pro úsměvy světa ....
  Magda poslala holým prstem klik na joystick. Rozbila sovětský tank a zavrčela:
  - Na srdečná setkání!
  Válečníci vypadali nesmírně vesele. A jak vycenili zuby. A mrkají a pištějí.
  Charlotte si také představuje chlapa. Mladý, ale s plnovousem. Když ji hladí po prsou. Jak vousy lechtá na hrudi, kudrnaté vlasy přebíhají po zralých jahodách bradavek. A on ji lechtá a líbá její prsa. Jazykem zakroužkujte sladkou medovou bradavku. Taková je idylka. A jestli ten chlap stále strká jazyk do jeskyně Venuše. Jaká chuť!
  Charlotte střílí a ječí:
  - A meč bude ostrý!
  Samozřejmě, že dívky, ač krásky, udělají špinavý čin - zabijí sovětské vojáky. Ale byli tak učeni od raného dětství. Jsou to nelítostní vlci.
  A myslí si, že mají pravdu. Mají stejnou výchovu a mentalitu. Dívky začaly bojovat v jednačtyřiceti, některé z jejich "vlčího" praporu, ještě dříve. A nedobrovolně si vzpomeňte na první krůčky. Když ti bylo pouhých šestnáct. A všechno kolem vypadalo úžasně, krásně romanticky.
  Jsou však ještě docela mladí!
  Přes převlečené dívky přeletěly dvě desítky anglických letadel, pravděpodobně si ničeho nevšimly a už se začínaly rozplývat za obzorem, když se najednou ozvaly nové podezřelé zvuky. Madeleine přikázala:
  Všichni si lehněte a nehýbejte se!
  Dívky ztuhly, na něco čekaly. A pak se zpoza duny objevily lehké transportéry a náklaďáky. Soudě podle designu, anglické a americké produkce. Pomalu se přesunuli k hlavnímu městu Tuniska. Madeleine to trochu zaskočilo. Věřila, že frontová linie je ještě daleko, což znamená, že Britové se ještě nestihnou objevit. Nebo spíše by se neměli objevovat. A pak je tu celý sloupec. I když možná méně než prapor... Kdo jsou, jakási bojová skupina, která obchází pouště v žádném případě souvislou frontu, se chce prohrabat týlem. Zdá se to být logické, i když s technologií je v poušti snadno odhalíte. V každém případě musíte vysílat do svého rádia, ale nestřílet. Navíc je jich jen sto a Angličanů je více než tři sta!
  Gerda zašeptala Charlotte:
  - Jsou Angličané! Tohle je poprvé, co je vidím zblízka!
  Zrzavý přítel, také docela nervózní, odpověděl:
  - Nic zvláštního! A je mezi nimi tolik černochů!
  Ve skutečnosti nejméně polovina Britů byli černoši. A kolona se pomalu pohybovala a černoši stále něco vyli... Jsou stále blíž a blíž...
  Pak to nervy jedné z dívek nevydržely a udeřila samopalem. Ve stejné vteřině zahájili ostatní válečníci palbu a Madeleine opožděně zaštěkala:
  - Pli!
  Několik desítek Angličanů bylo pokoseno najednou, jeden z náklaďáků začal hořet. Zbytek Britů zahájil palbu bez rozdílu. Madeleine využila okamžiku a zakřičela:
  - Házejte útočné granáty dohromady!
  Dívky z elitního praporu SS "Vlčice" házejí granáty daleko a přesně. A že jsou trénovaní od dětství a prošli i speciální technikou. To je, když trénujete s proudem, malé zpoždění s hodem a vy s výbojem. Gerda a Charlotte také hodily své dárky. A britské salto vzhůru nohama... Je to legrační. Střílí náhodně a černoši stále křičí nesrozumitelným jazykem. Tady jsou parchanti...
  A Gerda střílí a hází a přitom také zpívá:
  - V žácích SS je noční můra! Jeden skok, jeden zásah! Jsme vlci - naše metoda je jednoduchá! Neradi taháme kočku za ocas!
  Charlotte v odpověď také zavrčí. Kulky vypálené z ní se roztříští na úlomky lebky. A vypíchnou oči. Tady je jeden vyděšený černoch, jak bajonet své blonďaté partnerce do boku. V reakci na to bude plivat krev. Charlotte zpívá:
  - Andělé hvězdného ponurého pekla! Zdá se, že vše ve vesmíru bude zničeno! Je třeba letět do nebe s rychlým sokolem! Na ochranu před smrtí duše!
  Britové jednají neorganizovaně, většina z nich jsou koloniální vojáci: Negři a Indové, Arabové. Buď spadnou, zmrznou, nebo naopak prudce vyskočí a začnou se řítit jako šílení zajíci. Dívky však střílejí přesně a granáty sice střepiny nelétají daleko, ale hustě! Nyní zbývá jen málo nepřátel. Madeleine křičí anglicky, její hlas je tak ohlušující, že nepotřebujete ani náustek:
  - Vzdejte se a my ušetříme vaše životy! V zajetí budete mít dobré jídlo, víno a sex!
  Zafungovalo to okamžitě a protože už to vzdávají ... Ruce nahoru a ...
  Bylo shromážděno padesát vězňů, z nichž polovina byla zraněna. Madeleine přikázala:
  - Zabijte raněné!
  Vlčice bez obřadu střílely kulky do chrámů těch, kteří se nemohli postavit na nohy, a zbytek byl naložen do aut a odvezen na nejbližší základnu.
  Po horkém písku pouště je pro Gerdiny holé nohy velmi příjemné cítit měkkou gumu. Dokonce blaženě sténá... Americké náklaďáky jsou velmi pohodlné a během cesty se netřesou. Po výhře jsou dívky veselé. Charlotte se zeptala Gerdy:
  - Kolik jsi jich zabil?
  Dívka zmateně pokrčila rameny.
  - Nevím? Nebyl jsem jediný, kdo střílel... Ale myslím, že hodně!
  Charlotte vypočítala:
  - Je nás sto, zabitých asi tři sta, to znamená tři na bratra, tedy na sestru! Působivý začátek války!
  Gerda odmítavě mávla rukou.
  - To je mi jedno! Hlavní je, že nezemřela ani jedna přítelkyně. I když jde samozřejmě o statistiku, tři sta nepřátel bylo zničeno a na naší straně byli lehce zraněni pouze dva vlčí válečníci. Dokonce se divím, jak jsme s takovými válečníky ještě úplně nedobyli Afriku.
  Charlotte okamžitě zkazila náladu:
  - Takže jsme nakonec prohráli s těmito nešťastnými válečníky v osmnáctém!
  Gerda vztekle zavrtěla blonďatou hlavou, jako by ji posypal novoroční sníh:
  - Je to kvůli zradě! Ale ve skutečnosti jsme byli blíže než kdy jindy k vítězství a bylo to zřejmé každému, kdo není slepý! Bohužel, byli jsme přerušeni!
  Charlotte souhlasila a prsty se zručně podrbala bosou nohou za levým uchem.
  - Ano, zrada, sabotáž, průměrnost armády .... Ale stejně jsme Rusy zlomili a v osmnáctém roce jsme je donutili kapitulovat! Ach, bylo by hezké se projít po rozlohách Ruska, je tam pohoda, ale tady je horko!
  Gerda se vesele zachichotala.
  - Ale v Rusku jsou takové kruté mrazy... Ale když jsem běhal bosý sněhem v horách, vím, co je to za mouku.
  Charlotte vycenila zuby.
  - Malá Gerda běhá bosa hořícím sněhem ... Je to symbolické jako v pohádce ... Příběhy čistého, ještě dětského a vůbec ne sobeckého ...
  Gerda horlivě mrkla na svého přítele:
  - To je něco, jako bychom museli mít Führera?
  Charlotte potvrdila:
  - Téměř! Jen jezdíme, ne běháme bosky po horkém pouštním písku. Ano, i po vítězství.
  Svázaný černoch zamumlal německy:
  - Hrozní andělé, jsem připraven vám sloužit! Ty jsi bohyně, já jsem tvůj otrok!
  Charlotte pohladila svou lehce drsnou nohu přes hnědé kudrnaté vlasy černé zajatkyně.
  - Vy černoši jste od přírody otroci! To je samozřejmě na jednu stranu dobře, někdo musí tvrdě makat od úsvitu do soumraku, dělat podřadné práce... Ale otrok od přírody, ničemná povaha je zrádce a zbraně mu nelze věřit. My Němci jsme zase ten nejkulturnější a nejorganizovanější národ na Zemi. Velký národ válečníků a ne nadarmo němečtí žoldáci sloužili ve všech evropských armádách a dokonce i v Rusku a nejčastěji na velitelských pozicích!
  . KAPITOLA #8
  Gerda surově hodila:
  - Ano, budeš nám sloužit jako otrok. Máme speciální zvěřinec pro černochy. A zbývá vám...
  Charlotte navrhla:
  Ať nám líbá nohy. Koneckonců, bude to pro nás hezké a Niger ponížit.
  Gerda energicky zavrtěla hlavou.
  "Nevím, jak tobě, ale je to nechutné, když se rty smradlavého Nigera dotknou čisté kůže pravdy Aryaki. Aby...
  Charlotte nesouhlasila:
  -No ne! Mně by se to naopak líbilo. No podívej...
  Ohnivě zrzavá kráska strčila svou malou nožičku do černocha. Nadšeně začal líbat dlouhé, hladké, vytesané prsty bohyně. A dívka se v odpověď jen jemně usmála, tlusté rty černocha lechtaly opálenou pokožku. Tady jazyk vězně kráčel po elastické, lehce zaprášené noze dívky. Přesto je příjemné, když ponížíte silného, téměř dvoumetrového muže.
  Gerda byla překvapená:
  - Je to zvláštní, ale co ty, není to hnusné?
  Charlotte se usmála.
  -No ne! Proč bych měl být znechucen?
  Gerda raději mlčela: proč by se měla vměšovat do záležitostí svého přítele. Ve skutečnosti byli vychováni tak, že Němka má být nejen bojovnicí, ale také milující, jemnou manželkou a zdravou matkou. Ale ona sama ještě nemyslela na kluky, možná kvůli těžké fyzické námaze, nebo prostě ještě nenašla svého partnera. Zdá se však, že Charlotte je z toho unavená. Udeřila černocha kotníkem do nosu, až yushka tekla a navrhla Gerdě:
  - Můžeme zpívat?
  Gerda přikývla.
  - Samozřejmě, že budeme zpívat! Jinak to bude smutné!
  Dívky zpívaly a jejich přítelkyně se jednomyslně přidaly, takže píseň tekla jako vodopád:
  Jdeme s hezkou malou z houští,
  Držet nadpozemský smutek!
  A chlad, spalující chlad,
  Propíchnutý rozbitý motiv!
  
  Bosé nohy ve sněhu
  Přicházejí malé bílé holčičky!
  řvoucí jako vlci, vánice jsou zlé,
  Trhání hejn ptáků pichug!
  
  Ale dívka nezná strach
  Je to bojovnice mocných sil!
  Košile sotva zakrývala maso,
  Určitě vyhrajeme!
  
  Náš válečník je nejzkušenější,
  Neohýbejte ho perlíkem!
  Zde se javory jemně pohybují,
  Sněhové vločky padají!
  
  Není naším zvykem se bát,
  Neopovažuj se třást se zimou!
  Nepřítel je tlustý s býčí šíjí,
  Je to lepkavé, odporné jako lepidlo!
  
  Taková je síla lidu
  Co udělal svatý obřad!
  Víra a příroda jsou pro nás,
  Výsledek bude vítězný!
  
  Kristus inspiruje vlast,
  Říká nám, abychom bojovali až do konce!
  Aby se z planety stal ráj
  Všechna srdce budou statečná!
  
  Lidé budou brzy šťastní
  Ať je život někdy těžký kříž!
  Brutální smrtící kulky
  Ale kdo padl, už vstal!
  
  Věda nám dává nesmrtelnost
  A mysl padlých se vrátí do řad!
  Ale pokud se bojíme, věřte
  Nepřítel okamžitě zkazí skóre!
  
  Modli se tedy k Bohu
  Není třeba makat, lenost pryč!
  Všemohoucí soudce je velmi přísný,
  Alespoň někdy to může pomoci!
  
  Vlast je mi milejší než cokoli jiného,
  Svatá, moudrá země!
  Drž našeho vůdce silnějšího než otěže,
  Blossom Fatherland se rodí!
  Děvčata z elitního praporu SS "Wolves" krásně zpívala a slova byla upřímná. Obecně panoval stereotyp, že esesák znamená kat! Ale není. Existovaly samozřejmě speciální trestné jednotky, nejčastěji jako součást bezpečnostních divizí, které prováděly speciální operace, ale většina divizí SS byla prostě elitní stráže Wehrmachtu. Obecně je třeba říci, že rudá, totalitní propaganda není nejspolehlivějším zdrojem informací o druhé světové válce. Ostatně je jasné, že komunističtí vůdci Agitpropu nemohli být nezaujatí a objektivně události pokrývat. Je tedy spolehlivě těžké posoudit, kde byla skutečná pravda, o zvěrstvech nacistů a kde fikce. V každém případě ti, kdo se vážně zabývají historickým bádáním, jsou nuceni přiznat, že ne každý voják SS je kat a monstrum. Navíc před útokem na SSSR; nacisté se jako celek na okupovaných územích chovali tolerantně, západní zdroje neukazují na žádná masová zvěrstva a masakry.
  A nyní dívky pomohly zajatcům vystoupit z vozů; přátelsky poplácali nesmělé muže po širokých ramenech. Poté byly dívky vyzvány, aby se osvěžily ...
  Večeře byla skromná, ale na druhou stranu se v poušti zastřelila zebra a každá dívka dostala ražniči vařený v arabštině. Obecně byli Arabové, alespoň navenek, přátelští a ti, co uměli německy, se snažili i vtipkovat, případně dívkám jemně hladit nohy.
  Gerda odstrčila lepkavého Araba a řekla:
  - Nejsem pro tebe!
  Charlotte následovala:
  - Pořiďte si harém!
  Gerda se usmála a navrhla:
  - Ale řekni Charlotte, co bys dělala, kdyby ses stala manželkou sultána?
  Rusovlasý přítel pochybovačně poznamenal:
  - To je vlastně kontroverzní štěstí... I když záleží na manželce toho kterého sultána. Pokud by velká Osmanská říše byla v době svého rozkvětu, pak ... Bylo by to dokonce velmi dobré ... zreformoval bych tureckou armádu, vylepšil zbraně ... A pravděpodobně bych nejprve obrátil oči k východu.
  Gerda souhlasila.
  - Správně! Tady je ale ostuda Turecka, že ani v dobách největší slávy nedokázalo dobýt Írán. To bylo docela reálné, zvláště když perská armáda byla zaostalá. Je zajímavé, velký Fuhrere, jaké rozhodnutí učiní, dobýt Turecko, nebo stále zahrnout do své koalice, hodit kost Osmanům, včetně některých nepříliš cenných zemí Íránu?
  Charlotte zmateně pokrčila rameny.
  - Nevím! Ve skutečnosti se v poslední době šuškalo, že zaútočíme na SSSR... Říká se, že ruské bohatství a tlusté země Ukrajiny jsou velmi potřebné!
  Gerda zvedla prsty bosé nohy hrnek s čajem a obratně si ho zvedla k bradě a nalila do sebe hnědou tekutinu. Zároveň se dívce podařilo promluvit:
  - Na Ukrajině jsou velmi bohaté, tlusté země. Pod moudrým německým vedením a s naší vysokou zemědělskou kulturou budou produkovat rekordní úrodu. A pak máme chleba, bude levnější než voda. A budou z toho těžit sami Ukrajinci, protože je sovětská vláda prostě okrádá a nutí hladovět!
  Charlotte přikývla.
  - Naučíme tyto Slovany naší skvělé německé kultuře! Pojďme je osvětlit!
  Zde byl rozhovor přerušen hrubými výkřiky, doba odpočinku skončila.
  Ale po večeři byly dívky opět seřazeny a nuceny k nucenému pochodu pouští. Po jídle se nedalo běhat a děvčata i trochu sténala, dokud se však jejich těla nezahřála. A tak se vrhli jako jerboy.
  Mezitím plukovník SS Dess tajně poslal Britům novou šifrovací poznámku. Proto se Dessovi zdálo, že zradí Třetí říši s rizikem, že se dostane do Gestapa. Jsou peníze, slušný plat, k tomu vojenská kořist, co jiného je potřeba... Ale jsou lidé, kteří mají přirozenou vlastnost, touhu po zradě. Prozrazují, jen zachytí bzukot a šílí jako z trávy. A teď Dess čmáral do britských údajů o přesunu nových jednotek a vzhledu dalších letadel. A také co věděl o načasování příchodu německých jednotek. Samozřejmě i on se občas styděl, že jeho soudruzi umírají jeho vinou, a bál se možného odhalení... Ale možná už bylo na ústup příliš pozdě, leda když Třetí říše prohraje, tak... .. Nedávno se neustále šuškalo o nadcházející operaci na východě. A nejen fámy, do Polska a Rumunska byly přesunuty jednotky, zejména tanky. Přestože prestiž ruské armády nebyla nijak zvlášť vysoká, bleskovou válku v roce 1914 zlomil úder carské ruské armády. Navíc dobře bojovali sovětští dobrovolníci ve Španělsku nebo úder tankové pěsti v Mandžusku. Pravděpodobnost, že tam Wehrmacht uvízne a nestihne do zimy, byla velmi vysoká. A že Británie a Spojené státy společně budou mít čas rozmístit své síly. SSSR však nemusí vydržet do zimy, zvláště pokud je útok na něj náhlý a Rusové nestihnou přijmout opatření k odražení agrese. Ano, a Japonsko pomůže ...
  Když Dess prozradil tajemství, zapálil si cigaretu a vytáhl z krabičky americké cigarety. Přestože na jeho tajný účet ve švýcarské bance vstoupila spořádaná částka, stejně není chudý. Zejména jeden ze šejků ukryl skrýš zlata a oblázků. Arabský informátor jim dal jeden a služebníky tohoto šejka, kteří mohli vědět, že jeho šéf má skryté poklady. Co by neškodilo zeptat se vězně podrobněji, co a jak, pokud to samozřejmě ví.
  A Dess šel do mučírny, brzy se k němu přidal arabský informátor. Dess na něj potutelně mrkla.
  - Co máme tušení?
  Kasemata SS byla bohatě vybavena. Nechybělo dokonce ani dynamo na elektrické šoky. A pak přivedli vězně. Když ho Dess uviděl, zklamaně zapískal: obyčejný arabský chlapec, sotva starší čtrnácti let. Snědý, hubený, ale snaží se vypadat rovně a neprozradit strach. Zvědaví chlapci však zpravidla mohou hodně vědět, když vyslechnou tajemství dospělých. Dess, pocit nedostatku času, objednal:
  - Na stojanu arabského chlapce!
  Sluhův dosti potrhaný oblek z chlapce rychle strhl. A jen tak, nahého, mě vytáhli na stojan. Náramky se chlapci sevřely na rukou a oni začali zezadu natahovat ruce. Arabské dítě se začalo ohýbat, jeho bosé nohy byly sevřeny nákladem v pažbách. Chlapec zasténal, klouby se mu zkroutily v ramenou, chlapec těžce dýchal. Dess se hrubě zeptal:
  - Jak se jmenuje vaše štěně?
  Překladatel opakoval v arabštině.
  - Ali! - vymáčkl chlapec třesoucím se hlasem.
  Dess řekl láskyplněji:
  - Řekni mi, kde tvůj pán ukryl poklady. Když řekneš, že dostaneš vysokou odměnu, uděláme z tebe samotného šejka. A ne, budeme mučit, dokud se nevzdáte ducha.
  Chlapec blábolil:
  - Nevím nic!
  Dass se ironicky usmál.
  - Nevěřím! Co chlapec s takovým mazaným hrnkem, ale nic nevěděl. No, čím nám uděláte radost.
  Obrovský esesák sundal ze zdi kožený bič proložený hvězdami. Speciálně přítomný lékař v bílém plášti a zástěře přistoupil k chlapci a položil mu ruku na pravou stranu hrudníku. Poslouchal puls as úsměvem řekl:
  - Má pozoruhodně zdravé srdce. Schopný hodně vydržet, ale velmi trpělivý. Může to být tvrdý oříšek.
  Dass se posměšně zasmál.
  - Tím lépe... I když musíte pracovat.
  Kat SS a zrádce na částečný úvazek zasadil silnou ránu do šlachovitých zad dospívajícího Araba. Objevil se krvavý pruh, chlapec těžce oddechoval, tvář měl zkroucenou, ale potlačil unikající sténání. Dess znovu udeřil, ošklivě se ušklíbl a ušklíbl se masožravě. Mučení ve skutečnosti přináší potěšení mnohým... Možná je to spojeno i se zvířecím pudem, touhou ukázat svou nadřazenost, že jste nadčlověk a oběť je sračka. I Friedrich Nietzsche věřil, že nadčlověk budoucího "šťastného" světa bude mnohem krutější jak ve vztahu k ostatním, tak k sobě samému. Dess nebyl příliš hravý, pokud jde o krutost vůči sobě, ale vůči ostatním ...
  Následovaly rány, po ranách se chlapcova hubená, ale šlachovitá záda proměnila v krvavou kaši, pak mu po nohou začal chodit bič. Aliho ke cti, že alespoň ke konci začal tiše sténat, ale dokázal zadržet své hlasité výkřiky. Dass zastavil výprask a posměšně se zeptal:
  - Máte rádi německé lázně?
  Zbitý chlapec zasténal:
  - Ne!
  Plukovník SS se tím nejsladším tónem zeptal:
  - Jestli chceš prozradit tajemství, udělej to hned. Jinak zmrzačíme a vy už nebudete moci sloužit v SS.
  Ali našel odvahu odpovědět:
  -Nic ti neřeknu! Přísahal jsem ve jménu Alláha!
  Dess se zazubil jako liška.
  - Co budeme pokračovat! Potěšíte nás. Co byste chtěli uplatnit nyní?
  Sadistický lékař navrhl:
  - Pánev! Toto mučení je také dobré, protože se dá použít v kombinaci s jinými.
  Dass se zlomyslně zasmál.
  - Samozřejmě, pánev! Nyní bychom patky jemně orestovali.
  Plukovník SS nepohrdl a sám se začal mazat palmovým olejem, ovšem již olejem shnilé, podrážky chlapců zdrsněné, ale před mučením mučitelovými nohsledy umyté od prachu. Doktor souhlasně přikývl.
  - Nohy se tedy hned tak nespálí a zmučenou "nebeskou rozkoš" můžeme natahovat na dlouhou dobu!
  Poté dva arabští pomocníci vynesli gril vybavený automatickým ovládáním a umístili ho asi půl metru od bosých nohou snědého, pohledného chlapce. Poté Dess osobně začal zapalovat oheň.
  Po uhelných briketách divoce přeběhly jazyky plamenů. Chlapec sípal, začal křečovitě škubat hlavou...
  A na druhém sektoru fronty vlastní bojové a agresivní akce.
  Kujbyšev byl napaden a skutečně padl. Saratov byl také zničen a zajat nacisty. Takže to bylo ještě strašidelnější. Němci už jasně vítězili... Stalin šílel, ale nátlaku nacistů nedokázal nic odolat. Válka se neřídila sovětským scénářem. Fuhrer je agresivní a chytrý, na rozdíl od Hitlera. A to je velmi cool a dobře podaná strategie.
  Fritz se pokusil zaútočit středem a docela úspěšně.
  Stalenida Pavlovna přesto vstoupila do nerovného boje se skupinou dívek. Síly opravdu nejsou stejné... Ale válečníci zaútočili na transport Fritze. Ne tak silně obrněný a zranitelnější.
  Bosé, polonahé dívky zahájily palbu na nacisty. Po zasažení transportér začal hořet. Potom válečníci vyřadili další transport. Nechal to kouřit a praskat. Třetí obrněný transportér se pokusil odejít. Natasha ho ale vyrazila ukořistěným granátometem. Poté byl dokončen malý mastodont.
  Válečníci poté začali sbírat trofeje. Oksana s úsměvem ukázala na aerodynamický granát:
  - Německá verze!
  Victoria vycenila zuby a zvolala:
  - A vypadáš jako černoch!
  Opravdu, mezi mrtvými byli černoši, Indové a Arabové! Bílých lidí je jen pár. Válečníci vzali zbraně mrtvým. Prohrabávali si také kapsy a hledali peníze. Nechyběly ani německé marky v papírech a kovových mincích.
  Dosud marka zůstala nejmocnější měnou na Zemi. A to i po dobytí Afriky se zlatou podporou.
  Válečníci plácali do holých, dlátovitých nohou a okrádali mrtvoly. A nabitý zbraněmi.
  Potom jsme se vrátili do lesa. Stalenida se zeptala čtyř:
  - No, jak? Jste chodili?
  Victoria nafoukla hruď a hrdě odpověděla:
  - Ano, trochu jsme běhali, ale nic zvláštního...
  Stalinida navrhl:
  "Možná bychom se mohli znovu rozdělit a vydat se na východ?"
  Natasha skromně navrhla:
  - A když vytvoříte partyzánský oddíl?
  Steelenida negativně zavrtěla hlavou.
  - Ne... Máme rozkaz ustoupit za frontovou linii. Mimochodem, co víte o průběhu bojů?
  Veronika s povzdechem odpověděla:
  - Zatím nic... Nemáme rádio, ne...
  Stalenida ho přerušila a řekla vážně:
  - Válka bude dlouhá a tvrdá. Snad ne každý to dokáže přežít. V tomto případě bychom měli...
  Veronica měla odvahu přerušit:
  - Pamatuješ na Boha?
  Steelenida negativně zavrtěla hlavou.
  - Jsem komunista a ateista ... A i lidová moudrost říká: důvěřuj Bohu a sám neudělej chybu!
  Victoria zakřičela:
  - Tato dívka upadla pod vliv náboženské drogy. A já si myslím, že ano: že Bůh je jen iluze, ale toto je velmi škodlivá iluze, spoutá mysl!
  Steelenida negativně zavrtěla hlavou.
  - Respektujte víru někoho jiného, Vic... Obecně platí, že jsou to samozřejmě věřící, kdo musí prokázat, že existuje Bůh!
  Natasha rozzlobeně dupla bosou nohou a odpověděla:
  - A co se má dokazovat! Pokud Bůh připouští, že fašisté zajali téměř celý svět, tak jaký je to Bůh!
  Victoria drsně zavrčela.
  - No, dokažte existenci boha Vera. Až na ten mastný argument, že všechno musí mít první příčinu!
  Veronika napjala čelo, otřela si holou, lehce zakrvácenou podrážku o trávu a vydala:
  - No, vysvětlit, že neexistoval život, ale vyvinul se a dokonce se objevil muž?
  Steelenida tiše řekla:
  - Evoluční teorie... Všechno jde od jednoduchého ke složitějšímu a dokonalému. A to dokazuje existence geologických vrstev. Mladá žena běhala bosou nohou po trávě a cvrlikala. - Tady jsou například různá geologická období a to se posuzuje podle fosílií.
  Veronica pokrčila rameny.
  "Nejsem odborníkem na kreocianismus. A takové knihy v SSSR nenajdete. V zahraničí ale existují práce, kde je dokázáno, že věda ve skutečnosti náboženství neodporuje. A shrnul vědecký základ pro studium Bible. Zejména o biblických proroctvích!
  Victoria se zachichotala a poznamenala:
  - Tato proroctví se dělají se zpětnou platností. Neexistují žádné rukopisy Bible a Starého zákona starší než desáté století našeho letopočtu. Takže neexistuje způsob, jak proroctví dokázat!
  Natasha důrazně potvrdila:
  - Určitě ano... Ne Faith, vaše víra je založena především na slepé víře a...
  Victoria ochotně navrhla:
  - Strach před smrtí! Co jakékoli náboženství spekuluje!
  Veronika pokrčila rameny a odpověděla:
  Proč se ateisté nebojí smrti? A že mají ještě v co doufat?
  Victoria plácla bosou větvičkou, zlomila ji a navrhla:
  - No, například můžeme věřit ve vzkříšení silou vědy. A tohle je taky skvělé!
  Natasha protočila oči a zasněně řekla:
  - A je to! Představte si komunistickou budoucnost. Nejsou v něm peníze, ale hojnost zboží zdarma. Včetně motorek, na kterých můžete létat do vesmíru. A jakékoli produkty - dorty, zmrzlina, ananas, lískový tetřívek a tak dále se pěstují synteticky. Všude roboti. Lidé pracují jen dvě hodiny denně a pak už jen dávají příkazy mechanismům. A za den.
  Dívky si povídaly, chodily a všechno měřily bosýma nohama. Jsou nabité různými kulomety a bazukami. Celý tucet krásek.
  A Natasha pořád říkala:
  - A nejbohatší zábavní průmysl. Pouze potěšení. Například barevné televizory a hned se díváte na tucet kreslených filmů. A spousta atrakcí. Automaty, počítačové hry, různí roboti... A dokonce i strategie. Jako například hrajete za Stalina a porážíte Hitlera. I když má potenciál celého světa ....
  Victoria zasněně pokračovala pro Natashu:
  A domy jsou tak krásné. Ke každému patří chatka s kašnou a zahradou. A pokud na Zemi není pro lidi dost místa, pak obývají Venuši, Měsíc, Mars a další planety. Zejména byly vytvořeny vesmírné lodě s nadsvětelnou rychlostí nebo dokonce autobusy s nulovým přechodem. To je, když nastoupíte do autobusu a přenesete se do vesmíru nebo dokonce do jiného světa. Takto vás zdraví kentauři neboli báječní elfové. - Dívka chytila do dlaně vážku, přiložila si ji k uchu a poslouchala, pokračovala v mluvení. "Například zázraky genetického inženýrství. Stáří neexistuje. Všichni muži nevypadají starší než dvacet, stejně jako dívky. Vše zdravé a svalnaté, s příjemnou, svěží vůní. Dívky jsou vždy zdravé, bez menstruace. Je možné, že děti nebudou muset rodit, budou vychovány v kybernetických lůnech.
  Natasha to podpořila úsměvem:
  - A objeví se stromy, na kterých porostou sladkosti, zmrzlina, lízátka, dorty jako ovoce. A dají se jíst bez kapky tuku. A každý bude rád, že bude mít nová auta, se kterými můžete létat. A na jiný kontinent a na Mars a dokonce do sousední galaxie!
  Steele navrhl:
  - A pak budou lidé jiní, se superschopnostmi. To bude samozřejmě plus. A mrtví budou vzkříšeni a nebudou si pamatovat, že kdysi někdo věřil v biblické příběhy!
  Victoria rozdrtila muchomůrku bosou nohou a zavrčela:
  - Ano, určitě ano! No, opravdu, co Bible slibuje? Řadíme se vůbec k bubnu, nebo spíše ke zvukům varhan? A nebude ani maso!
  Veronika rozpřáhla ruce a poznamenala:
  - Jaké je vaše povědomí? Ale v Písmu svatém není odměna vůbec definitivně uvedena. A stavíme na buben, to je spekulace!
  Victoria se zachichotala a vyplázla jazyk. Poté, co poznamenala:
  - No, ano... A co se tam stane? Něco bez hříchu? A co svobodná vůle, jak bez ní?!
  Veronika tiše odpověděla a mírně přimhouřila oči:
  - Svobodná vůle zůstane, ale nebude hřích. - Dívka se otřela bosou nohou o mech a pokračovala. "Bude to možné, protože lidé budou nenávidět hřích. Ne všichni lidé, ale spasení spravedliví. To znamená, že když jsou odstraněny Satan a dráždivé faktory, hřích ztratí svou přitažlivost a sníží uvozovky.
  Victoria hvízdla a zasunula holou, kulatou patu do kmene břízy. A řekla tiše:
  - A jak můžeš nenávidět hřích, když ti přináší tolik potěšení. Tady třeba s muži, hlavně těmi mladými. Když na vás tlapou, když vás lechtají, když vám masírují paty. Přeci jen je velká radost cítit dotek svalnatých těl. A ty říkáš, že je to hřích!
  Veronika vztekle zavrčela:
  - A je nemorální mít sex s různými muži!
  Steelenida naštvaně poznamenala:
  - Abych byl upřímný, ani já nejsem puritán, ale... Přesto existuje komunistický morální kodex a člověk by se měl snažit jej dodržovat. A nelehejte si pod každého, kdo vábí!
  Victoria odvážně odpověděla:
  - Rád jsem aktivní. A muže sama ráda vyhledávám a přitahuji. Pak se s nimi milujte tak, jak chcete. Není to krásné? Inu, proč bychom se měli uskromnit, místo abychom své samce kádrovali sami!
  Stalin chladně poznamenal:
  - S vaším vzhledem to není těžké! Ale po tom všem a zabít, jste moc!
  Victoria se pokusila trochu odvést konverzaci:
  - V každém případě znáte komunistickou budoucnost, svobodné a moudré lidi, mnohem lépe než vládu Boží, umožňující triumf fašismu, nebo utopení lidstva v potopě. Ohnivá čertice rozdrtila muchomůrku holými prsty pravé nohy a pokračovala. - Osobně se mi nelíbí žít v království tyrana, který nazývá Židy svým vlastním lidem, a jak se ukázalo, že zbytek jsou cizí?!
  Steelenida vážně odpověděla:
  - O vyšší mysli můžete polemizovat dlouho, ale v Bibli ... Je logické považovat to za Boží zjevení?
  Victoria sebevědomě odpověděla:
  - Samozřejmě že ne! Krutost Starého zákona, nerozumný pacifismus Nového - připisování privilegií jednomu lidu... Není to absurdní?
  Veronika otráveně narazila holými prsty do pařezu. Ušklíbla se bolestí a odpověděla:
  - Tak přece říká Pavel: Naše učení je kamenem úrazu pro Židy, šílenstvím pro barbary! Hříšná mysl to nemůže pochopit!
  Victoria se zasmála a řekla plynulým hlasem:
  - Rusko nelze rozumět rozumem,
  Běžné měřítko nelze měřit...
  Má zvláštní postavení -
  V Rusko lze jen věřit!
  Steelenida přísně zvedla obočí a poznamenala:
  - A tady Rusko před křesťanstvím. Miliony, stovky milionů lidí věřily v Boha. Mezi nimi byly vynikající mysli. Jako Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... A měli své vlastní důvody, proč tomu věřit. My jsme zase proti iluzím! Mladá žena poklepala holým, silným chodidlem na spadlou větev, zlomila ji a pokračovala. - Jsme přívrženci vědeckého ateismu a věříme, že každý člověk je kovářem svého štěstí! A že není nutné věřit, že dobrý strýc Ježíš přijde a všechny postaví, vyřeší všechny naše problémy! Tato planeta potřebuje vědecké řízení a expanzi do vesmíru! A neoddávat se všemožným nadějím na nebeská místa, nebo harémy!
  Victoria se zachichotala a zavrčela:
  - A neodmítl bych mužský harém!
  Steelenida přísně poznamenala:
  - No, jsi zrzavý a rozpustilý... Kdo tě vychoval?
  Victoria vtipně odpověděla:
  -Když táta Carlo, a když vůbec nikdo!
  Stalenida srazila gadfly pěstí a zasyčela:
  - Je vidět... Pokud není Bůh, pak to vůbec neznamená, že by člověk měl být vulgární a rozpustilý!
  . KAPITOLA #9
  Victoria upřímně odpověděla:
  - Jako! Rozumíte tomu!
  Natasha s chichotáním poznamenala:
  - Komunismus hlásal rovnost obou pohlaví. A to znamená právo ženy hledat muže sama. Například si myslím, že poté, co jste si vybrali chlapa, který se vám líbí, je docela normální ho obvinit! - Holka narazila bosou nohou na červíka a pokračovala. - A je docela normální milovat několik chlapů najednou. Jsou přece jiné a každý vás pohladí jinak, což je moc fajn!
  Veronika tiše zašeptala:
  - Za takové řeči a činy shoříte v pekle!
  Steelenida se usmála a poznamenala:
  - Morálka komunismu není o nic méně přísná než ta křesťanská. A pokud se budete chovat takto, pak ... myslím, že se nesetkáte se souhlasem! Všichni nejsme... bordel!
  Victoria vážně poznamenala:
  - Proč pěstovat pokrytectví? Toto křesťanství kladlo na ženy různá omezení. Včetně, jako je zákaz, milovat více než jednoho manžela. - Zrzavá ďábelka vztekle narazila bosou nohou do hrbolu a odhodila ho výš. A pokračovala. - A komunismus hlásal, že žádný Bůh není! A to znamená, že vše je dovoleno! A my ženy můžeme být svobodnými ptáky při hledání lásky. Výběr těch mužů, kteří přinášejí mnohem více potěšení. A to je hlavní bod!
  Stalenida zatřásla zrzkou ukazováčkem:
  - To není pro člena Komsomolu to hlavní! Obecně platí, že nejdůležitější je služba vlasti a věc Lenina. A ne hledání potěšení pro tělo! Tomu musíte rozumět!
  Victoria rozhořčeně odpověděla:
  - Jsem zvíře a postel v bitvě! Tak si mi nestěžuj!
  Rudovlasá ďábelka zasyčela:
  - Jsem super holka!
  Veronica nesměle vložila:
  - Morálka komunismu a křesťanství je jedna: kdo nepracuje, ten neexistuje!
  Victoria ukázala znalost Bible:
  - A Ježíš řekl: nestarej se o svůj každodenní chléb... Buď jako ptáci v lese.
  Stalenida agresivně poznamenala:
  -Komunismus se zrodil z velké části na popření křesťanských hodnot. A některé paralely jsou docela možné. Takže nacisté mají také červenou vlajku, jako je ta naše!
  Victoria rozdrtila muchomůrku bosou nohou, otřela si holou, kulatou patu o mech a dodala:
  - Třetí říše má vysoké daně ze soukromého kapitálu a vysoké procento státního majetku. Částečně mají socialismus, ale privilegia pro Němce! - Dívka ukousla list z břízy, zachichotala se a dodala. - Obecně o náboženství mám veselou píseň. chceš, abych to udělal?
  Stalenida ochotně přikývla svou jasnou hlavou, srazila shnilou větev holým, půvabným chodidlem a zaštěbetala:
  - Zpívej květinu, nestyď se!
  A Victoria nadšeně zpívala;
  Co tím Pán myslel?
  On, žijící v hrozné dálce...
  Když byl dán příkaz k práci,
  Abychom nezůstali ve snu.
  
  Ačkoli nádherné královské oblečení,
  Ale není lakomějšího člověka ....
  Chudoba střílí přímo naprázdno -
  Náš svět utrpení je epický!
  
  A není to Adamova chyba
  Prostý sovětský, ruský chlapík...
  Chodil nahý, neskrýval stud,
  Jako proletář za carismu!
  
  Bůh mu dal jídlo - limit,
  Pastviny bez znalosti vidlí...
  A pokud budete chtít víc, budete biti!
  A pít dlaní bez lahví.
  
  Adam snášel takový osud,
  V nějakém strašidelném, nudném ráji!
  Ale had letěl na křídlech,
  Pochopil: člověk trpí ...
  
  Existuje způsob, jak se dostat z houštin,
  Postav město, dej potomstvo!
  Abychom neprocházeli termínem háje,
  Někdy potřebujete perfid!
  
  Ukradl jsem kouzelný klíč z ráje,
  Do Edenu rutina odejít...
  Tam najdeš dívčí sny
  Můžete alespoň zahynout v podsvětí!
  
  Ano, samozřejmě existuje riziko, chlapče,
  Tato planeta není dar...
  Ale budeš znát svědomí, čest,
  A najdete, poznáte svůj pár!
  
  Adam dostal tento klíč -
  Otevřel brány a opustil ráj.
  Hříšník vynaložil hodně síly,
  Šlápnout na kameny velkých hor...
  
  Tady znovu vidí bránu -
  A znovu se objevil okřídlený had ...
  Řekl: Jsem dobrý Satan -
  Závora se zde sama otevřela...
  
  Adam vešel a vidí -
  Takový malovaný zázrak...
  Nahá panna za kopcem,
  Porcelánový terc je zlatý pokrm.
  
  Ale jak je to dobré
  Chlapec Adam neodolal!
  A polib ji na ústa
  Sladší než med!
  
  
  Odpověděla mu -
  Těla v bouřlivé extázi se spojila...
  Ne, neproklínejte Satana -
  Chlapi se objevili v hříchu!
  
  Bůh je vyhnal z ráje, ale...
  Planeta se stala jejich domovem.
  I když lidé mají jedno slunce,
  Ale z potomků se staly tisíce!
  
  Ano, bylo to velmi těžké
  Povodně, sucha a zimy.
  Ale mysl je mocné veslo,
  Člověk se stal silným tvorem!
  
  Jak může anděl létat
  Jak démonské hory ničí úlevu!
  Vytvořte cestu, kde je cesta -
  Dosáhněte jakéhokoli bodu na zemi.
  
  A potřebujete prostor -
  Budeme také schopni dobývat.
  Takže náš hřích není věta,
  Ne, nemluvte popové nesmysly!
  
  Nebuď hřích - není žádný pokrok,
  Myšlenky generují pohyb!
  Jedna odpověď na kázání:
  Nepotřebujeme ráj někoho jiného!
  Dívky jednohlasně tleskaly. Nutno podotknout, že Victoriin hlas je silný, plně znějící, velmi příjemný. A válečníci byli touto básní opravdu fascinováni.
  Steelenida s úsměvem navrhla:
  - Až bude čas, zahrajete tuto píseň na stadionu!
  Victoria souhlasně přikývla a navrhla:
  - A zároveň schválíme cenu!
  Zrzavá dívka se chichotala a chtěla chodit po rukou. Ale má příliš mnoho zbraní.
  Dívky chodily dost dlouho a byly unavené. Posaďte se k obědu. Otevřeli trofejní konzervy a guláš. Energicky vydělané čelisti. Všichni bojovníci jsou mladí, zdraví, svalnatí.
  Natasha s úsměvem poznamenala:
  "Mezi námi zabitými jsou téměř všichni cizinci." Němci proti nám vrhají cizí armádu!
  Victoria zpívala nemístně:
  - A naše armáda je nalevo a naše armáda je napravo ... Je pro nás dobré bojovat s pitím!
  Stalenida se přísně podívala na zrzku a poznamenala:
  - Jsi hravá dívka... Musíme si tě vzít!
  Victoria zavrtěla hlavou.
  - Proč manžel? Je lepší mít tucet milenců!
  Natasha se zasmála a poznamenala:
  - Není zajímavé dlouho komunikovat s jedním mužem - obtěžuje to! Je lepší, když máte jiné kluky!
  Oksana navrhla:
  "Možná, že příště vezmeme německého zajatce... A budeme si z něj dělat legraci!"
  Steelenida se zachichotala a poznamenala:
  - No, vy děvčata jste vynalézavé... A neuškodilo by nám ten jazyk zachytit!
  Natasha zuřivě vycenila zuby a řekla:
  - Kluci, kluci... Jste velmi, velmi špatní, naši kluci! Chlapi! Chlapi! Naše muže porazí dívky!
  Dívky vybuchly smíchy... Trochu se napily z lahví ředěného alkoholu. Pár krásek dokonce chrápalo.
  Ale Stalenida zavrčela:
  - Vyšplhat! Kdo spí, toho zabijeme!
  Dívky vyskočily a natáhly se do provázků. Zachrastili zbraněmi a blýskli zuby. Nádherné krásky. A mrknou jejich safírovýma očima. Chtějí alespoň trochu, ale makat. Posaďte se na koně.
  A tak znovu pochodujte a dupejte bosýma nohama. I když dívky vypadají velmi pěkně. Mají tolik krásy. A svalnatá, silná těla dívek.
  Natasha při chůzi si všimla:
  - Dokud nevyřešíme problém nacistických tanků, nemáme co dělat proti Führerovým vojákům!
  Victoria upřesnila:
  - Chtěl jsi říct, že ne vojáci, ale stroje! A obecně platí, že proti šrotu neexistuje příjem, pokud neexistuje jiný šrot!
  A zrzavá ďábelka bouchala bosou nohou na dávno shnilý pařez. Zvedl mrak odpadků a prachu.
  Veronica pokorně zavrčela:
  - Celá vůle Boží!
  řekla Stalenida naštvaně a bouchla nahou patou o dlažební kostky:
  - Ne! Všechno bude naše bolševická vůle!
  A oči jí doslova jiskřily vztekem!
  Victoria tvrdě poznamenala:
  - Hitlerovci vyhlazují Židy bez zbytečných ceremonií. Proč se Bůh nepostavil za svůj lid?
  Veronika pomalu odpověděla:
  - Hříchy...
  Victoria zpívala a dupala bosýma nohama:
  - Ach, hříchy, hříchy... Nehřešte koze! Nehřešte koze! Porazí révu! Réva s bílou hřívou bude bít!
  A rusovlasá kráska chytila motýla holými prsty, zvedla nohu a ukázala svým přátelům.
  - To jsou zázraky, které se dějí v našich lesích!
  Veronika vtipně odpověděla s úsměvem:
  - Vidíš, jaká krása... A ty říkáš, že to není Boží stvoření!
  Victoria vyštěkla:
  -Náboženství je opium lidí! A motýl je krásný, aby se lépe maskoval jako květiny!
  Steelenida naštvaně poznamenala:
  - Možná dost o náboženství? Je lepší nechat Veru, aby vám řekla, jak se bude chovat, pokud bude poslána do rozvědky?
  Veronika pokrčila rameny a odpověděla:
  - Budu pokorný!
  Natasha chtěla něco říct, ale dívka nad ní udělala hluk. Kolem přispěchali tryskové stormtroopeři. Mnoho ocelových a velmi dravě vyhlížejících supů. Bzučely a vyfukovaly páru. Je tam hodně zbraní a Němci střílejí velmi agresivně.
  Steeleed objednal:
  - Převlek!
  Válečnice Gerda, která usnula přímo v nádrži, snila o tom, co se stalo v tak vzdáleném jednačtyřicátém roce ...
  Plukovník SS Dess posměšně řekl:
  - No, chlapče... Jestli chceš ulehčit svému osudu, řekni nám, kde jsou ukryty šejchovy poklady. Nezůstaneme dlužni, vy sám se stanete vznešeným šejkem.
  Ali sebou křečovitě škubla. Na holých patách je mnoho nervových zakončení a oheň je krutá bolest. Ve vzduchu je pach hoření stále silnější. Chlapec sípal víc a víc, pot a slzy mu stékaly po tvářích:
  - Nevím... Nevím...
  Dass luskl prsty do vzduchu.
  - Nelži, vidím skrz tu lež! Zvlášť když jsi sám řekl, že to neuděláš. Mučíme tě k smrti a...
  Ali se přitáhl a protáhl své hubené, ale s poněkud vyraženým břichem. Snažil se zadržet křik, aby nedal najevo, že ho něco bolí, ale zrádné tělo nechtělo vydržet. Z očí mu mimovolně tekly slzy a arabský chlapec se styděl, že pláče jako holka. Ale bohužel není v jeho silách zastavit slzy a sténání, přestože z křečovitě prokousnutého rtu teče pramínek krve. Dass mezitím, aby zesílil bolest; vzal kleště s horkými konci a uchopil chlapcovo hubené žebro. Opatrně stiskl své silné tlapy a začal se kroutit. Ali zasténal mnohem hlasitěji, bolest byla nesnesitelná, z krku mu unikla:
  - Není třeba! Prosím ne!
  Dess nějak pokřiveně, asijsky se usmál a zeptal se:
  - Budeš? Teď říkáš.
  Chlapci zavrtěli hlavami, sténali a plivali krev:
  - Ne! Neřeknu!
  Dess náhle znovu promluvil, tiše a vděčně:
  - Proč jsi umíral tak mladý? Proč? Podívejte se, jak je život krásný, jak je hezké dýchat čerstvý vzduch a milovat dívky. A vaše znetvořená mrtvola bude ležet v odpadcích a kosti budou tahat šakali.
  - Ale duše spadne do Jilgy! - vymáčkl ze sebe Ali.
  Plukovník se zlomyslně zasmál.
  - Ne! Vaši mrtvolu zabalíme do vepřovic a jako poskvrněnou na vás čeká pekelné peklo!
  Tady kluci opravdu propukli v pláč:
  - Není třeba! Prosím ne!
  Dess hrozivě zavrčel:
  - Mluvte...
  Ali odpověděl se zasténáním:
  - Nemůžeš to tak snadno vysvětlit. Musím vám ukázat toto místo.
  Plukovník svraštil široké, ale v žádném případě ne nízké čelo. Možná chce chlapec jen získat čas a zkusit utéct. V tomto případě budou pouze rozptýleni od jiných, i když ne tak ziskových případů. Ale na druhou stranu... Dess zařval:
  - Dobrý! Sundejte ho ze stojanu, ale připoutejte mu nohu i špalek kolem krku, aby neutekl! Zkontrolujte, zda toto štěně nemá vši!
  Když byl chlapec vysvobozen ze stojanu, znovu zasténal. Nejistě se postavil na nohy a zalapal po dechu, kůže jeho chodidla se ukázala být spálená. Ali se však ze všech sil snažil zůstat rovný, a dokonce se mu podařil i mučednický úsměv. Plukovník náhle nedobrovolně pocítil úctu k mladému Arabovi: drží se, chce ukázat, že je chlap. Co může chlapce naverbovat, když jsou poklady v jeho rukou? Koneckonců, stále nebude mít cestu zpět k vlastnímu. Šejkovi příbuzní sluhovi dané poklady neodpustí a chlapce před pomstou mohou ochránit jen téměř všemocní esesáci.
  I přes zjevnou neschopnost vězně uprchnout, chlapci přivázali řetěz s míčem k holé, napůl popálené noze a také mu upevnili hlavu a ruce do bloku. Poté se plukovník rozhodl vzít s sebou jen pár šmejdů, esesáků, kteří však umí skvěle používat zbraně, a arabských nosičů pro případ, že by tam bylo hodně pokladů. Pak se jich samozřejmě zbaví, ale zatím slibují hory zlata ...
  Mezitím dívky dokončily svůj další pochod, než se úplně setmělo. Charlotte povzbudila Gerdu:
  - Učení je těžké a snadné v bitvě!
  Gerda odpověděla:
  - Je těžké žít v učení - je snadné zemřít v boji!
  Když doběhli do konce, vyčerpané dívky se ještě trochu přitiskly, pak se umyly a šly spát. No, jak moc se dokážeš zkroutit až na doraz! Gerdo, snil jsem o velmi dramatické skladbě ...
  Dívka nejprve viděla nepřítele, ve snu jakoby najednou prozkoumala obrovský prostor.
  Vojsko město opustilo. Jednotky se seřadily do obdélníku, který při pohybu stále více připomínal krysu. Taková zvířata mají jako obvykle ten nejhnusnější náhubek! Před nimi jsou melosauři a pět tyranosaurů, za nimi kavalérie, velbloudi, s obrněnými rytíři, kavalérie s lehčími bojovníky.
  Dále pěchota, lehká, v kožené zbroji, vrhače oštěpů a těžká v bronzové zbroji. Nechyběli ani nejpočetnější lukostřelci. Mašle jsou různé, malé jsou černé a velké žlutě. Někteří z vojáků jsou ozbrojeni oštěpy a seřazeni jako falanga. Obecně na poměry středověku poměrně velká armáda. Dinosauři řvou a vzbuzují strach. V pohybu to připomíná proud bahna, neúprosný, možná jen ne tak rychlý. Trubky duní, bubny bijí. Koně a voli za sebou táhnou katapulty a balisty. Poslední jmenovaní však nejsou příliš přizpůsobeni polní bitvě. Za městskými hradbami stoupá k nebi kouř, ková práce, ková okovy pro otroky. Na samém chvostu jednotek jsou kati v černých hábitech, připraveni podrobit rebely krutému mučení. Kleště jsou již nahřáté, vrtáky nahřáté.
  A co je před nimi: polonazí, nahodile ozbrojení otroci, mezi nimiž je mnoho hubených teenagerů s ostrými lopatkami a černými podpatky, sražených na kameny. No, jaká armáda kuřat k smíchu. Gerda sama je polonahá a bosá, ale vůbec se nestydí:
  - Smrt je relativní pojem v čase, život je absolutní ve smyslu!
  Ale kupodivu se teenageři a další otroci, kteří se setkali s velkou armádou, nerozprchli. Naopak na dinosaury létaly šipky a kameny. Nejprve se snažili vyřadit jezdce sedící na příšerách.
  A tady je partner Charlotte, soudě podle diamantového koně, ušlechtilý člověk. Koneckonců viděla, jak se blíží jednotky, početnější, než bystrý válečník očekával, ale panické pocity nezažívala.
  - A jsou sebevědomí! Očekávají, že nás budou mučit. Co říkáte na toho Falconbeaka.
  - Překvapení připraveno! Bez ohledu na to, jak primitivní dinosauři jsou, více než dvě stě z nich po útěku rozdrtí celou armádu! - Mladík, namalovaný jako indián, s červeným a žlutým peřím, se ušklíbl.
  Vévoda de Eleron, doprovázený několika plukovníky, všichni ve zlatě a drahokamech, cválal uprostřed kavalérie:
  - No, tady je trochu víc a nepřítel bude rozdrcen, což bylo nevyhnutelné. Tady je královna, sto válečníků ji znásilní, a pokud je naživu, udělám jí tohle!
  Tady fantazie arogantnímu vévodovi odmítla. Co by udělal s královnou, chtěl jsem být tvrdší, aby se potomci třásli ještě o staletí později, ale nápadů nebylo dost.
  Dinosauři se již vrhli k rychle proudícím otrokům. Chytil nejméně hbitý. Pár příliš smělých chlapců na ně skočilo, vylezlo jim na ústa a vrazilo jim kopí do zubů. Ale protože se nemohli udržet na skořápce, odletěli a byli brutálně ušlapáni.
  Falconův zobák hlasitě zahvízdal, a když si uvědomil, že nerozumí, ohlušujícím řevem:
  - Teď je čas!
  Ozval se hluk a na dinosaury létaly bubliny. Byly velmi velké, barevné, vypadaly jako zrcadlo, ale když spadly do tlam dinosaurů, vzplanuly hořícím plamenem.
  Vychytávka, kterou vynalezli Falconbeak a Sněhurka Terminátor, byla velmi jednoduchá. Ty obvyklé jsou jen velké bublifuky, jaké si dopřávají děti. Jen místo mýdlového roztoku jednoduchá, ale účinná výbušná směs. Samotné koule byly nafouknuty lehkým vánkem, který byl reprodukován pomocí kouzla. Na rozdíl od hurikánu vytvořeného člověkem nevyžadoval příliš mnoho energie. Dětské zbraně se tedy ukázaly jako velmi účinné proti příšerám spěchajícím vpřed. Vypadalo to velkolepě, bubliny třpytící se všemi barvami duhy padaly do obnažených čenichů. Náraz je jako od napalmové bomby, hlavní je, že plyn uvnitř tvorům dráždí nosohltan a vyvolává panický pocit strachu. Ano, a plamen zvláště hoří a vytahuje duši zvířete. Příšery, pohlcené ohněm, se proměnily ve velkolepý let. Bylo to všechno tak děsivé a neobvyklé.
  Charlotte zatroubila na polnici zesílenou rezonančními deskami:
  - Rozkaz k útoku!
  Povstalecká jízda, která se již tak stala poměrně početnou, se vrhla pronásledovat ochabující armádu. Do boje se zapojili i lukostřelci. Zdálo se, že neúprosné kleště se zmenšují a připravují se křupnutím rozdrtit podobu krysy utkané z řad vojáků.
  Charlotte se jako obvykle vrhla napřed, protínala vzduch. Oblékla si tenký, ale velmi pevný řetěz trpasličí práce. Obrysy jejího svůdného těla se ale vůbec neskrývaly, naopak byla vidět každá linka: od hrudníku až po boky. Zároveň se koruna třpytila mnohem jasněji, než jsou schopny skutečné diamanty.
  - Saryn na kitchka! - Křičela dívka a napodobovala Stenku Razin. Vzpomněla si na jeden román z kategorie bulvární beletrie, ve Třetí říši téměř zakázaný, kde legendární ataman bojoval s armádou hvězdných lodí. Byla to síla a zároveň rytířství. Ano, a děj je velmi zajímavý, ve kterém byly princezny, a pekelný démon Skelentor, který uchvátil hlavní zdroj univerzální energie...
  Tady už Gerda přemýšlela, ale jak by se zachovala ona sama na místě vůdce rebelů. Zejména v zajetí a mučení. V tomto případě by si zachovala odvahu, čest, nezaváhala v rukou katů. Koneckonců, ataman dělal zlomyslné vtipy na stojanu a prokázal neochvějnou vůli a kozácký smysl pro humor.
  - Věřím, že nezakolísám! - řekla si dívka.
  Dinosauři zaútočili na vlastní kavalérii. Roztrhali, ušlapali, převrátili velbloudy, koně a další bojovníky. Panika se zmocnila také kavalérie a rozšířila se na pěchotu. Představte si, jaký je šílený dinosaurus. Mrtvola vážící několik slonů, s metrovými zuby a tlapami s drápy, roztrhá všechny v řadě. Armáda se téměř okamžitě proměnila ve vyděšený dav, který trhají otroci a vojáci, kteří přešli na stranu právoplatné královny.
  Charlotte osobně dohlížela na kácení a pronásledování. Několik jezdců se do ní vrhlo a okamžitě skončili. Vévoda Eleron se s vybraným oddílem gardistů pokusil zastavit zuřivý proud. Charlotte na něj padla. Otáčením obou mečů současně válečník neustále sekal stráže a nenechal žádnou šanci.
  Goblin na velbloudu nabitém brněním se jí pokusil odolat.
  Charlotte se dravě usmála a poznamenala:
  "A ty si myslíš, že výška překoná dovednosti?"
  - Slon šlape mravence! - zavrčel chlupatý obr.
  - A projde před myší! Velcí lidé mají velké chyby! - Po několika rychlých úderech dívka našla mezeru ve hledí a zasáhla nepřítele.
  - Nehrála dlouho hudba! Prorazil jsem hledím! A zlo vzalo sluhu do svého pekla! - Válečnice vyplázla jazyk.
  Charlottě se vtip líbil, zvláště rým a slovní hříčka. A pokud ano, pak bylo kácení zábavnější. Sněhurka Terminátor shodila ze vzduchu Molotovovy koktejly, čímž se zvýšila panika.
  - Je to jen začátek! Ach ach ach! - Řekl vílí válečník.
  Charlotte se probila k vévodovi Eleronovi. Togo bylo obklopeno strážemi: čtyřmi skřety na osminohých velbloudech schopných poměrně snadno unést masu monster.
  Vévoda vydal rozkazy generálu Chichihuovi.
  - Pokuste se shromáždit pěst některých méně cenných vojáků, abyste zdrželi rebely, a sami se rychle stáhněte k bráně.
  "Takže se budeme muset zamknout ve městě?" - zeptal se generál se zjevným podrážděním.
  - Pravděpodobně ano! Do toho ti nic není! vyštěkl vévoda.
  - Před kým byla škoda! Nějaké ragamuffiny se nám tlačí! Generál vypustil z úst pramínek oranžového plamene.
  - Běda, co to je! - Náhle vyděšeně vyjekl vévoda.
  Charlotte divokým skokem porazila goblina a další dva vojáky. Tři násilníci se na ni vrhli.
  Eleron křičel:
  - Zabij tu děvku!
  Šíp vypálený Gerdou (taky zoufale bojovala a snažila se držet krok s kamarádkou) srazil jednoho z útočníků. Další monstrum zabila Světlana.
  - Promiň, krásko, byl jsem první, protože ten muž.
  Přeživší goblin zasyčel:
  - Lidé jsou paraziti! Budou tam skřítci!
  Dívka v reakci na to kopla kolenem pod koleno a strčila hlavu do brutalizované fyziognomie.
  - Co takhle zlomený nos.
  Od hrozné rány krásky se hlava netvora zatřásla a netvor spadl z velblouda. Charlotte uměla zasáhnout, takže její rány paralyzovaly velká zvířata velikosti slonů. Chcete-li to provést, musíte vybrat požadovaný bod a porazit kód s ostrým úhlem, když chrupavky nosu vstoupí do čelního laloku mozku.
  Vtloukám ti pravdu do hlavy! - Křičela dívka.
  Vévoda Eleron se pokusil dívku zastřelit otrávenou dýkou s pružinou.
  Charlotte zachytila let čepele a srazila ji mečem. Kov při kontaktu s kovem odletěl. Dívka vyskočila ze sedla, přeletěla a srazila čepel na přilbu.
  - Získejte kapitalistu!
  Od otřesu mozku se přilba roztříštila spolu s hlavou. Co zbylo z prince, sletělo z jeho koně. Charlotte vyplázla jazyk, byl dlouhý růžový a ukázala to všem.
  - Co se tak trápíš, možná dostaneš.
  Smrt prince zlomila morálku armády. Vojáci buď uprchli, nebo se houfně vzdali. Šok byl příliš velký. Pouze žoldnéři a šlechta se snažili organizovat zdání odporu. Ale taková ohniska rychle zmizela.
  . KAPITOLA #10
  Charlotte povzbuzovala vojáky, dokonce i téměř neozbrojené teenagery, odvážně spěchala a možná musela být dokonce omezena. Dívka srazila několik desítek bojovníků, ale nebylo nikoho, kdo by mohl zabíjet dál.
  Nestihli zavřít bránu, navíc se někteří měšťané vzbouřili, začala skládka.
  Baron de Capricorn, když se dozvěděl o povstání ve městě, vychovaném otroky, požadoval:
  - Popravte všechny otroky, zaveďte hromadné popravy.
  Sněhurka Terminátor se ale ukázala být obratnější, stráže rozehnala ohnivým proudem a nastavila královnin standard přímo na věži.
  - Co chcete, abychom liberalizovali? Nebo to možná dokonce vzdal.
  Vzbouření občané, mnoho otroků se probilo do guvernérova paláce. Charlotte vtrhla do brány, všechny v řadě zbila a rozdrtila.
  Gerda dostala pár škrábanců, ale naštvala se jen z toho, tady je jeho meč, srazil desátníka trolla, pak rychle vylezla nahoru.
  Válečnice, která skočila nohou, zasadila skřeta do hrudi, vyletěl ze zdi a narazil na oštěpy zaryté do dlažebních kostek.
  - Zajímalo by mě, co chutnáš tlustý!
  Její meče opět našly hojnou potravu a střetly se s gardisty. Ale většina posádky nekladla žádný odpor. Jen palác s vybranými jednotkami, převážně žoldnéřskými vojáky, se ukázal jako tvrdší oříšek. Falconclaw sám zaútočil na kryt. Charlotte mezitím doslova vyletěla výš a setkala se s Kozorohem tváří v tvář. Kolem barona zůstal jen tucet lidí, záležitost pro válečníka na dvě nebo tři sekundy. Pak narazil na šlechtice.
  Ve skutečnosti k žádnému boji nedošlo, bojovnice se dotkla baronova ramene prstem a ochromila ho.
  - Můžete se spolehnout na milost královny. Lidový soud však nezná soucit!
  Skočil na ni chlapík, který vypadal jako faun.
  - Jaké zvíře chcete dostat do mozku? - Válečník zaklel.
  Přestože se pohyboval rychleji než normální člověk, Charlotte odrazila útok a odstřelila ošklivou hlavu úderem na oplátku:
  A pak je tu faun. Celý vesmír je plný těchto tvorů. Nebo možná jiný druh goblina.
  Válečník se přesunul do paláce, ale neměl čas, rebelové a obyvatelé města se vypořádali s posádkou, než tato diva dorazila.
  Gerda dokázala dorazit jen další dva bastardy. Otočila se kolem své osy a filozoficky řekla:
  - Nemůžete porazit každého, aniž byste porazili sami sebe - nemůžete porazit sami sebe, aniž byste se učili od všech!
  Guvernér měl čas bodnout, než válečník zasáhl. To však ulehčilo soudním potížím a hodnostář, jak se zdá, byl spravedlivým parchantem, pokud se s ním vypořádali sami měšťané. Tučné tělo bylo nakrájeno na zelí a nezůstala žádná celá končetina.
  Dívka nadávala příliš horlivým rebelům.
  - Pamatujte, že hlavní věcí je schopnost žít podle spravedlivých zákonů. Je čas vnést mezi lidi řád.
  Ve městě byly rychle odstraněny mrtvoly, nebylo jich mnoho a ulice byly zameteny, stromy ořezány. Byly zvoleny místní orgány, včetně bývalých otroků. Většinu populace však tvořili otroci, zaznamenávali všechny v řadě, především z řad chudých.
  Lenastala jako první složil lid k přísaze. Mladá královna ztmavla, bledost uvěznění zmizela, ramena a boky se rozšířily, čistě umyté vlasy se leskly perleťově bílou. Byla velmi krásná a ženská, nepostrádala dobrou sílu. Kněží horlivě vedli lid k přísaze. Bylo ale jasné, že ministranti černého kultu nejsou šťastní: královna byla velmi spravedlivá, zakázala lidské oběti a snížila církevní daň. A nyní lidé trčí na kůlu, zvláště často obětují nevinná miminka, zvláště chlapce. Muž v pekle by měl být napřed.
  U příležitosti černé přísahy kněz navrhl:
  - Pojďme zabít tucet chlapců a šest dívek!
  Lenastala řekl hrubě:
  - Není lepší než ty! Do ohně sadisty!
  Kněz byl zvednut a odnesen k předem svázanému palivovému dříví a větvím. Gerda si mezitím otřela čepel, postavila se vedle Charlotte a překvapeně se zeptala:
  - Zvláštní, ale proč bylo toto povstání zahájeno.
  Její partner odpověděl s úsměvem:
  - Vrátit právoplatný trůn královně. Lena se stala legitimní dědičkou a na trůn usedá uzurpátorka.
  Gerda stále pochybovala:
  - Nestává se často, že by se legitimní následníci trůnu obrátili o pomoc na dav.
  Charlotte celkem logicky řekla:
  - Přátelství s davem neponižuje, pokud vede k výšinám moci! No, v tomto případě to může být královnina poslední šance.
  Gerda se špičkou meče poškrábala na holé dívčí patě. Charlotte měla na sobě sandály poseté perlami. Najednou chytila hravého chlapce za ruku. Zdálo se, že chlapec chtěl vytáhnout z válečníkova opasku peněženku. Silná Charlotte zvedla chlapce na jeho nataženou paži. Dítě však vypadalo asi na deset let, víc ne, a propuklo v pláč:
  - Ach, tetičky ne! Já jsem spíš...
  Gerda tvrdě přerušila:
  - Já vím - nebudu! Dost však, zloděje je potřeba ještě potrestat, jinak si zvykne na nezodpovědnost! Co doporučuješ Charlotte?
  Válečnice zkřivila obličej.
  - Myslím, že výprask bude stačit! Nezmrzačte dítě useknutím ruky.
  Gerda souhlasila.
  - Předejme to strážcům a ať ho bičují!
  Malý kocour se najednou začal se slzami v očích ptát:
  - Ne, je lepší mě vzít k vašemu panošovi.
  Charlotte si opovržlivě odfrkla.
  - Zloděj v panoších... Jaký jsem blázen! Ano, jsi ještě malý, abys mohl nést můj arzenál, jen spadneš. Takže..." zavolala dívka. - Je to stráž, musíte potrestat zloděje ...
  Gerda se najednou zachichotala:
  - Takže tu není žádná stráž, utekla... Budeme muset vzít toho chlapce ke královně, aby soudila!
  Charlotte negativně zavrtěla hlavou.
  - Není třeba rozptylovat královnu takovou maličkostí, jako je pokus o banální krádež. Lenastala je navíc příliš laskavá, pravděpodobně ho přikáže propustit. Takže by bylo lepší, kdybychom ho potrestali na místě. Myslím, že to stačí rozepnout větvičkou na patách...
  Gerda nesouhlasila.
  - Ne! V takovém případě se mu bude špatně chodit, a i když ho rozbijeme až do krve, chytne infekci. Je lepší zlobivé děti jednoduše zbičovat jako obvykle!
  Charlotte se poškrábala vzadu na hlavě a přikývla.
  - Nech to tak být!
  Během výprasku začal chlapec řvát a Gerda mu zavřela ústa, aby ho nebylo slyšet. Ale přesto se shromáždil dav zvědavců. Navrhli, jak zbičovat zloděje. Potom ho kopli do týraného zadku a pustili ho na všechny čtyři strany. Potom šly dívky do nejbližší krčmy. Okamžitě však narazili na problém, ukázalo se, že je přeplněný, protože mnoha rebelům se již podařilo získat peníze a spěchali je snížit.
  Gerda poznamenala:
  - Široká hrdla, charakteristická pro úzký výhled!
  Charlotte dodala:
  - Kdo je na prvním místě naplnění žaludku, na posledním je očista svědomí!
  Dívky se otočily a rozhodly se jít po ulici. V tu chvíli z uličky vyskočili tři skřeti s kyji a jeden velkonosý troll s hákovým mečem. Charlotte se obratně vyhnula dubovému švihu a vrazila čepel pod břicho chlupatého, nechutně páchnoucího tvora. Ani nezpomalila a srazila válečníka z nohou. Gerda obratným úderem usekla kyj i hlavu:
  - Chytil jsem ten kousek!
  Charlotte s obtížemi vytáhla meč a zavrčela:
  - Objasnit! Když přijdete o hlavu, nezískáte nic jiného než bolest hlavy!
  Poté válečník sekl tvora podél těla a téměř ho rozpůlil. A Gerda chtěla položit třetího goblina, ale pak s ní troll zkřížil čepel. Nezdá se, že by byl příliš velký, velký asi jako průměrný člověk, možná je trochu tlustší, ale je pekelně rychlý.
  Gerda dokonce pronesla větu ze sentimentálního románu:
  - Hbitý a rychlý, staneš se ministrem!
  Troll stroze odpověděl:
  - Se ctí a mečem se staneš tulákem! A ty koneckonců skáčeš bosá holka jako zajíček a skončíš v pasti.
  Gerda znovu vyhrkla:
  - Když se nemůžeš zbavit zaječího srdce, budeš výt jako vlk, ze psího života!
  Goblin se pokusil využít toho, že se válečník snažil odrazit trollovy útoky, a pokusil se přiblížit ze strany. Ale Charlotte byla ve střehu. Rychlá jako samice geparda doslova rozsekala ošklivé páchnoucí stvoření. Pak válečník mrkl na Gerdu:
  - Nyní je vše spravedlivé!
  Troll se zasmál.
  - Proč je šlechta mezi lidmi tak vzácná, protože nemají podlost - záchranné lano ve víru evoluce!
  Gerda obratně odpověděla:
  - Hnusnost, i když záchranné lano v boji o přežití, ale ohlodané červy nedůvěry, které z toho vznikají!
  Troll odpověděl ještě zuřivějším útokem:
  - Výmluvnost obvykle kvete, když, když pomine možnost fyzické ochrany!
  Gerda se v reakci na to pokusila chytit nepřítele sama v přibližujícím se pohybu, ale stvoření temnoty zaútočilo velmi rozmanitým způsobem. Navíc to dokonce působilo dojmem, že si s dívkou hrálo schválně, dokonce válečníka několikrát posměšně poškrábalo na nose. Dívka se rozzuřila a okamžitě dostala velmi silnou injekci do hrudníku, v důsledku čehož se vylila krev. Gerda se pokusila přeskočit trolla, ale troll jí lehce pořezal tmavou kůži od spáleniny na břiše. A ve snaze kopnout do rozkroku bolestivě udeřil mečem o holé prsty.
  - Jestli chceš žít, miluj mě! - Ten blázen předl. - Stejně nemáš šanci!
  Gerda vyštěkla:
  - Žádná šance! A teď to uvidíme!
  Nádherná bosá blonďatá bojovnice hlasitě zpívala:
  Kat řekl: žádné šťastné dny nejsou k vidění,
  Budeš pronásledován a cizinec!
  Ale armáda bojovníků milujících svobodu,
  Vypořádejte se s nesčetnou hordou!
  
  Fantomová tvář smrti: věčný poutník společník,
  Ale my také nepotřebujeme spánek-klid!
  Kdo je v lenosti všude vyhnancem,
  Jak těžké je mít sen!
  
  A jaký sen - éterová láska,
  Cesta k němu je někdy falešná!
  Pavel je tvrdý, pak ohavně nepomlouvej,
  Někdy je neopatrný špatný odhad krutý!
  
  Pak roky odezní ve chvíli mládí,
  A bitva bude dělat hluk jako svátek!
  Tady vítr otáčí víry do kruhu,
  Jak vášnivě, zběsile lilo dolů!
  
  Věřte, že orná půda bude ušatá,
  Vyrostou zlatý chléb, budou ho pálit!
  No, z ikon světců třpytících se tváří,
  Za tuto práci dají milost!
  
  Ale jako vichřice - Seroko z pouště,
  Na Zemi přišla hrozná válka!
  Děti běhají bosýma nohama,
  I když už nasněžilo - zima vládne!
  
  Nepřátelé proměnili domy v ruiny,
  A někdo smutek - ztracené děti!
  Pověste lidem kolem krku závaží,
  Tanec bezcitných katů hoří!
  
  Lidé nedokážou vyjádřit smutek, jsou tak napjatí,
  Žádný přístřešek, žádné jídlo, žádné teplé postele!
  Hvízdá jako kobra, rozzlobená vánice v poli,
  Kde, pravda, vznešenost - k čertu se lží!
  
  Přijde jasný den - slavná hodina vítězství,
  Orel vlasti vyletí nad skály!
  Nechte zpívat činy vojáků,
  Máme ostrý meč a silný štít!
  Na poslední slabiku válečníka se ošklivý troll zhroutil a uříznutá hlava odletěla dobrých dvacet metrů. Najednou se z něj dobrovolně vyvalil oslepující svazek plamenů a na místě ošklivé hlavy zůstala jen hrstka popela.
  Dívky pod velením Stalenidy svedly další boj. Tady to ale moc nešlo. Oddělení utrpělo ztráty.
  Tři dívky zemřely, všechny ostatní z tuctu bojovníků byly zraněny různě těžce a stěží se mohly odtrhnout. Dvě dívky musely být dokonce odneseny. Bohužel, tohle je válka. Ne vždy je možné zničit všechny. Navíc v koloně byly velmi houževnaté tanky, přesněji samohybná děla E-5. Zdá se, že jsou malí, ale velmi houževnatí. A pak proudový útočný letoun dorazil včas.
  A za nimi diskovité vrtulníky. Zkuste takové síle odolat. Jen tři další oběti z dvanácti - dalo by se říci, vyvázly levně. Ale nacisté jich položili více než dvacet. Takhle dopadl souboj.
  Válečníci odešli, bloudili a snažili se ze všech sil. Natasha, tato zlomyslná dívka, poznamenala:
  - Škoda těch holek... Je to dokonce škoda... Ale proč nepřidat chlapy do našeho praporu?
  Stalenida zavrčela a vztekle strčila bosou nohu přes Maybug:
  - Kdo má co... A vy máte na mysli jen muže!
  Victoria byla uražena a poznamenala:
  - Já také! Jak chceš, aby tě laskal chlap. Vnímejte svá prsa v náručí...
  Rudovlasá ďábelka utrhla stéblo trávy, ukousla ho a zavrčela:
  - Ach, moji kluci jsou cool... To je dobře, že nejsi gay... Miluji ty, kteří šukají s holkami... Koneckonců, superman macho od kolébky!
  Steelenida trochu změkla a usmála se:
  - Ano... Je to trochu zábavnější. A jak se má Natasha tvoje kamarádka?
  Blonďatá dívka, která nechápala, se znovu zeptala:
  - Jaký přítel?
  Major sebevědomě odpověděl:
  - Andreyka! Vždyť byl také oceněn Žukovem!
  Natasha si těžce povzdechla a pokrčila rameny.
  - Bohužel nevím...
  Andreika (A to byl jejich známý chlapec a pionýrský hrdina) byla mezitím vhozena do kasematy. Zraněný chlapec zůstal spoután a dokonce připoután ke zdi za krk. Jak moc se nacisté báli ruských dětí. V kasematě bylo vlhko, kousek od chlapce visela dívka připoutaná ke zdi. Zcela nahá, její tělo bylo souvislá rána, modřiny, pisugi, řezné rány, popáleniny, dívka byla mučena. Byla v bezvědomí a jen tiše sténala.
  Chlapec se podíval na stěny. Vězení bylo starobylé, postavené ještě za carských časů, zdi byly silné, malé okno těsně pod stropem bylo zamřížované. Andreika se cítil nejen jako vězeň, ale jako vězeň starověku. Jako legendární lidový rebel Stenka Razin se očekávalo, že bude mučen a popraven.
  Andreika zasténal, dokáže on, jedenáctiletý kluk, vydržet mučení? Neplakala by jako holka! Průkopníkovi přece nepřísluší sténat a plakat. Bosá, poškrábaná Andreika se otočila, rána velmi bolela, měl svázané lokty, musel se nějak otočit, aby to bylo jednodušší, změnit úhel. Strašná bolest na chvíli ustoupila.
  V cele je hrozný smrad. Podlaha je potřísněná, ztuhlá krev. Ohlodané kosti jsou rozházené. z lidí? Je to dokonce děsivé, můžete vidět, jak touto celou prochází několik vězňů. Pravda, Andrey si myslel, že nacisté zajali Grodno relativně nedávno. A kdy se jim to podařilo takhle pokazit? Jsou to starší oběti? Například NKVD? Chlapec sebou trhl. Ukázalo se, že je to upřímná hrůza! Jak těžké je to v kobce. Není si s kým povídat, vypadá to, že dívka je v naprosté prostraci. Popravčí ji mučili jako hrdiny starověku. Jen by mě zajímalo proč? Jaké zlo mohla mladá dívka způsobit nacistům. Andreyka je však také jen chlapec a začala zabíjet a bojovat s těmito zlými duchy. Nacisté stavěli svůj národ nad ostatní národy a národy. Tak legitimizovali zlo a utrpení! Ne, normální člověk by měl s takovou nezákonností bojovat. Navíc sami Němci nejsou svobodní, jsou spoutáni totalitním aparátem. Všemožnými způsoby dusí sebemenší iniciativu a projevy lidských citů.
  Fašismus pochází ze slova parta. Nelítostně plete lidi a dělá z nich spoutané otroky. Komunismus zase člověka povznáší, dává mu novou sílu a podněcuje pochodeň života. Je v tom podstatný rozdíl. Komunismus je svou povahou mezinárodní a univerzální. Hitlerismus povznáší pouze jeden národ a ne celé lidstvo jako celek. To je jeho slabost. Ale přeci jen lidé mají společné kořeny, což je biologicky prokázáno. Stejní černí a bílí mají celkem zdravé a plodné potomky. Je to Andreika, syn Rusa a Bělorusa, docela životaschopný, vůbec ne blázen a připravený bojovat proti fašismu.
  Pavel se samozřejmě ukázal být silnější a dokázal se dostat pryč od nepřátel, když zabil mnoho Němců. On se Andreika choval jako slaboch, byl zajat. Možná sis měl nechat poslední kulku pro sebe. Přestože je mrtvý, nedokáže už zabít jediného Němce! A tak je naživu, i když trpí.
  Bosý Andrey si poškrábal lehce ožehnutou nohu o vlhký kámen, Ilza našel nejbolestivější bod, spálil ho cigaretou, takže se vytvořil puchýř. Ale nic, chlapče statečný, to se nezlomí. Bolest by se naopak měla stát podnětem, ze kterého poroste jeho odvaha. A pionýr se nikdy nezlomí. Obecně platí, že triumf Němců je dočasný. Dříve nebo později budou poraženi, stejně jako zlo vždy prohrává s dobrem. Můžete samozřejmě namítnout, že dobro vítězí jen v pohádkách, ale v životě je všechno těžší. Ale i pohádka je jen odrazem skutečnosti. Koneckonců, mnohé z toho, co byl sen, se nyní stalo skutečností. Andrey si pomyslel: možná je mu souzeno zemřít? Co je docela možné! Ale bojí se smrti? Pokud zvítězí komunismus, pak on a další hrdinové sovětské země budou vzkříšeni k novému šťastnému a věčnému životu. Pak bude žít ve světě bez smutku, trápení, smrti a zla! Hlavní věc je vybojovat konečné vítězství! Vždyť jen v tomto případě budou všichni padlí hrdinové vzkříšeni!
  A přijde království komunismu! Svět, kde se splní ty nejtajnější sny. Takový vesmír, kde člověku patří vše, co existuje, o čem se dá jen snít a ani ne vždy počítat s úspěchem. Tady to je, jak složitý a mnohostranný svět. A pak ostatní světy otevřou svou náruč člověku. Takže! Je možné, že obrovské rozlohy vesmíru jsou také zlé! Bude pronásledovat a mučit živé mimozemšťany. Ale kapitalismus jim dá taky svobodu! Zlomí pouta otroctví a ponížení. Přijde čas a hodina svobody, ozáří zemi svým zářivým světlem! A oni shodí jho temnoty, národy temnoty a člověk si podmaní světy vesmíru! A vnoučata si budou pamatovat, že nevěřili, že žili ve tmě pod železnou patou. Nosili jsme znamení zlé šelmy a nyní chodíme ve víře čisté a svaté!
  Andreiku dokonce překvapilo, jak dobře se jeho myšlenky formovaly. Je v nich něco zvláštního a jedinečného. Stejně jako za občanské války, kdy hlavní zbraní proletariátu byly verše a próza možná i poněkud opovrhovaná a opomíjená. Nyní je básník v zajetí a peří a lyra jsou, obrazně řečeno, v řetězech. Přesto se nevzdává a těší se na lepší budoucnost. A co to bude, záleží na každém. Neexistuje ten, kdo o všem rozhoduje a zasadil.
  Andreyka řekla:
  - Budoucnost závisí na nás! I když se zdá, že na nás nic nezávisí!
  Chlapec se zkroutil, snažil se tyče brousit. Toto povolání je únavné a obtížné, ale vždy existuje nějaká šance na úspěch. Andreika, která přemáhala strašnou bolest, se začala otírat o zeď. Hlavní je nekřičet, neukázat svou slabost. Je průkopníkem, a tedy ztělesněním odvahy. Musíte bojovat, takže bude bojovat a určitě vyhraje! Pro slávu sovětské vlasti.
  Chlapec se tvrdohlavě třel, v tu chvíli se dívka vzpamatovala a zamumlala:
  - Na zeleném trávníku skákají modří zajíčci!
  A pak zase upadla v zapomnění. Chlapec řekl:
  - Nešťastný! Byla umučena těmi zatracenými fašisty! Ale věřím, že pomsta na sebe nenechá dlouho čekat! Blíží se čas vítězství nad monstry lidstva. Chlapec se otočil a zpíval:
  A vlajka bude zářit nad planetou,
  Svatá země, ve vesmíru není krásnějšího!
  A pokud to bude nutné, zemřeme znovu,
  Za komunismus, za naši velkou věc!
  Chlapce znovu zalila bolest, mírně se odklonil od stěny a začal škubat hlavou.
  Pak se ozvalo zaskřípání a do cely vstoupilo pět vysokých esesáků. Bez přemýšlení kopli do chlapce botami a chytili ho za paže:
  - Pojď děvko!
  Andreika pochopila, že odporovat je zbytečné. Obojek měl rozepnutý. Ještě párkrát mě udeřili a nesli mě na rukou. Zdálo se, že chlapce pohltil ledový chlad: kam ho nesli. Stane se teď to nejhorší?
  Opravdu, chlapce táhli někam dolů. A kupodivu se oteplilo. Andreika se najednou cítila mnohem veseleji: kde je ten náš, nezmizel! I on se z téhle šlamastyky dostane.
  Nesli ho po schodech a pomalu spouštěli dolů! Konečně chlapec cítil, že vlhkost ustoupila suchu. Popravčí odnesli dítě do docela prostorné místnosti. Pravda, stěny vypadaly zlověstně, byly ověšené různými a fantasticky tvarovanými nástroji. Chlapec uviděl několik plápolajících krbů a věšákové zařízení. Bylo tam také mnoho strií a různých předmětů mučení. Andreika najednou ucítila tíhu v břiše, něco bodlo!
  Tohle je strach! Chlapec pochopil, v žádném případě by neměl podlehnout!
  Bosý Andrey se napjal. V hale seděl plukovník SS a již známá žena, která se podílela na dopadení chlapce. Pionýr Andreika zbledl, je jasné, že ho čeká těžký osud, pokud se chystají vyslýchat dítě, zaryté katy. Ne, nikdy by se jim nepoddal, i kdyby museli křičet ani myšlenku, ani zvuk! Ale jen pokud to zvládne.
  Plukovník SS se zeptal:
  - Název!
  Andrew mlčel. Sprásali ho bičem. Na zadní straně je červený pruh. Plukovník SS, znovu opakoval:
  - Řekni jméno dítěte!
  Zoufalá Andreika zlomyslně odpověděla:
  - Jsem malý Stalin!
  Plukovník SS si odfrkl.
  - To je tón té děvky! Zdá se, že chce tvrdší vztah.
  Ilsa řekla:
  - Upečeme tomu dítěti paty.
  Plukovník SS se zeptal:
  - Jmenujte své komplice a v tomto případě vás pustíme!
  Ruslan jako skutečný pionýrský hrdina odpověděl:
  - Celý sovětský lid je mými spolupachateli, od starého muže po dítě!
  Plukovník SS zapískal:
  - Ano, jsi tvrdohlavý tvor! Nechápeš, že tě můžeme zabít!
  Andrey, blikající modré oči, odpověděl:
  - Nacisté mohou zabíjet, ale co nemohou udělat, je vzít jim naději na nesmrtelnost!
  Plukovník zavolal:
  - Začít!
  Bosý a raněný Ruslan byl zvednut, lana přestřižena a obvazy bez obřadu strženy. Chlapec zalapal po dechu. Ruce přitáhl zpět a přivedl se ke stojanu. Přehodili si přes ruce provaz. Plukovník zavolal:
  - Zkroutit tomu spratkovi klouby!
  Lano se natáhlo až nahoru. Andreika ucítila na zraněném rameni pekelnou bolest a zasténala:
  - Maminka! To je hrozný!
  Plukovník se usmál.
  - Budete mluvit!
  Andreika zavrtěl jasnou hlavou:
  - Ne!
  Chlapci jim nasadili těžké okovy na bosé nohy, kosti v ramenou jim křupaly strašlivým tlakem. Vytekla krev. Bolest byla děsivá, průkopník Andrej zbledl, čelo měl pokryté potem, zpoza jeho úst se ozvalo bezděčné zasténání, ale přesto našel sílu říct:
  - Ne! A zase ne!
  Ilsa vložila do krbu ocelové nabiják a s úsměvem řekla:
  - Drahý chlapče, přiznej se a dáme ti čokoládu.
  Zraněný Andrej křičel:
  - Ne! Nepotřebuji vaše špinavé náhražky!
  Ilsa křičela:
  - No, ty a děvka!
  Pak vyndala z plamene rozžhavené nabiják a zabodla ho do rány. Pionýr Andreika ještě nikdy takovou bolest nezažil, lapal po dechu, šokem ztratil vědomí.
  Ilsa jako zkušený kat mu začala masírovat tváře a krk, rychle přivedla chlapce k rozumu.
  - Nečekejte, že ten spratek najde zapomnění v spásném šoku!
  Plukovník SS nařídil:
  - Opékej mu paty.
  Kati SS okamžitě zapálili malý oheň, plamen začal olizovat krásné, bosé nohy dítěte. Ilsa mezitím znovu zabodla rozžhavené nabiják do rány. Lékař SS chlapci píchl speciální lék, aby akutněji pociťoval bolest a pomaleji ztrácel vědomí. Nyní byla průkopnice Andreika zavalena nekonečným oceánem utrpení, ještě horšího než Danteho peklo. Dva další kati začali chlapci zarážet pod nehty rozžhavené špendlíky.
  Andreika, zdrcená strašlivým utrpením, se cítila na pokraji úplného zhroucení. Ale náhle, napůl v deliriu, se před ním objevil obraz Stalina:
  - Co dělat, šéfe? - zeptal se chlapec.
  A Stalin s úsměvem s bílými zuby odpověděl:
  - A co jiného může v této situaci dělat pionýr! Jen neplač! Zhluboka se nadechněte a zpívejte.
  Průkopnice Andreika se přinutila k úsměvu:
  - Poslouchejte vůdce!
  Chlapec se napjal a silou se zlomil, ale zároveň zpíval jasným a silným hlasem a skládal přímo za pochodu:
  Upadl do strašlivého fašistického zajetí,
  Vznáším se na vlnách strašné bolesti!
  Ale krvácel, zpíval písně,
  Nebojácný pionýr je přece přátelský se srdcem!
  
  A já vám pevně řeknu kati,
  Jaká hnusná radost, vylil jsi nadarmo!
  Slabí mi řeknou, abych mlčel,
  Koneckonců, bolest je nesnesitelná a prostě strašná!
  
  Ale vím, pevně věřím
  Fašismus bude svržen do propasti!
  Zaplaví tě proud zlých plamenů,
  A všichni, kdo padli, radujíce se, budou vzkříšeni!
  
  A naše víra v komunismus je silná
  Poleťme jako sokol, povznesme se nad všechny hvězdy!
  Nechte řeky medu téct víno
  Celý svět, hlasitý klakson uslyší radu!
  
  A stroj, který pevně mačká, je průkopníkem,
  Podívej se nahoru do nebe, mladý!
  A dej příklad těm, kdo váhají,
  Vaše kravata je jasná jako karafiát!
  
  Vlast pro mě znamenáš všechno
  Matka a smysl celého mladého života!
  Nechat dosavadní těžký život,
  Náš lid trpí pod zlým fašismem!
  
  Ale napni vůli rudého chlapce,
  Plivni do tváře pekelné banditě s hákovým křížem!
  Nechte nepřátele třást se vztekem,
  A budou poraženi Rudou armádou!
  
  posvátná země SSSR,
  Co dalo komunismus národům!
  Jak nám matka dala své srdce,
  Pro štěstí, mír, naději a svobodu!
  . KAPITOLA #11
  Takto se hrdina-průkopník zachoval odvážně. A byl hoden svého titulu, jako průkopník to zní hrdě. Přesně tak by se měl chovat každý sovětský kluk.
  Dívky mezitím vlezly do houští. Zapálili si malý oheň a občerstvili se. Dvě z devíti dívek nemohly chodit a po poskytnutí první pomoci, obvázání jim podaly trofejní alkohol, aby rány nebolely a dívky usnuly.
  Natasha s úsměvem poznamenala:
  Všechno v našem světě je relativní. Například alkohol je z velké části jed a zároveň léčí. Holky spí! A bylo to pro ně mnohem jednodušší!
  Victoria moudře poznamenala:
  - Všechno na světě je relativní... A Bůh není anděl a ďábel není ďábel!
  Veronika naštvaně odpověděla:
  - Jaký druh rouhání... O co jde?
  Zrzavá ďábelka logicky poznamenala:
  - A o tom... V Bibli Bůh mluví pouze jazykem násilí. Jeden pak Noe něco stojí. A ďábel? Ve skutečnosti o něm není moc slyšet. V každém případě, dokonce i v Bibli Satan více pokouší, než zabíjí!
  Natasha racionálně poznamenala:
  - Bůh opravdu miluje násilí. Král David vedl kruté války. Saul Bůh nařídil vyhladit celý národ bez výjimky: včetně žen, dětí a dobytka! Je zvláštní mluvit o milosrdenství... Nemyslíš?!
  Veronica chtěla říct, ale nic dobrého ji nenapadlo. Ve skutečnosti není nic zvláštního k pokrytí. O potopě Noema si ona sama hodně myslela. A nemohla najít vysvětlení, alespoň racionální, pro takovou krutost. Bůh nezničil hřích, už se rozsvítil Ham, a Noe vůbec nebyl svatý. A nebyl to Ham, ale Haamam, kdo byl proklet. Je to také nejasné. Obecně je celá tato Bible, zvláště Starý zákon, plná nedorozumění. Například Elíša zabil dvaačtyřicet dětí pro takovou maličkost, že si ho škádlili za jeho pleš.
  Tohle je zjevně přehnané! Dělejte to s dětmi. A je těžké to vysvětlit.
  Veronica sama váhala v náboženství. Ani jsem nevěděl, jakou víru přijmout. Pravoslaví se mi příliš nelíbilo: spousta vnějších efektů, nádhera, ale všechno bylo nějak chladné. Baptisté ale také nedali odpočinek a pokoj. Ať se nám to líbí nebo ne, ale náboženství v každém případě vyžaduje víru. A chytrá dívka chtěla, aby vše bylo logické a všechny konce splývaly.
  Aby vše vypadalo racionálně a správně. A tak... Dokonce i doktrína věčných pekelných muk se zdá přehnaná. Nejhorší na pekle je trvání trestů: peklo bude vždy. A uplynou miliardy miliard let a hříšníci budou stále trpět a trpět. A je to hrozné! co je věčnost? Pro opici se zavázanýma očima je snazší psát Bibli na klávesnici, než čekat věčnost.
  Mučení v pekle je samostatný problém. Není hřích mučit Hitlera déle a tvrději. Ale co když se puberťák dostane do pekla? Obecně, jak může být člověk spasen, když zhřeší. I když ne činy, tak slovy nebo myšlenkami! A co je hřích?
  Victoria, když viděla, že Veronica mlčí, zvýšila tlak:
  - Ano, a ve Zjevení Jana... Jakmile se život na Zemi začal zlepšovat, jak můžeme na planetu Zemi nalít popravy. A tak mučit celé lidstvo. A co lze říci?
  Veronika tvrdě odpověděla:
  - Půjdeš do pekla - budeš to vědět!
  Steelenida zastavila hádku:
  - Všichni spi! Čeká nás ještě hodně práce!
  Dívky ochotně zavřely oči. Noc v létě je docela teplá a válečníci se k sobě schoulili a usnuli jeden na druhém.
  Veronica snila o tom, že je ve světě futuristické budoucnosti. Jdete po ulici a chodníky se pohybují jako řeka. A nad tím létají barevná auta. A všude je plno pionýrů s červenými kravatami. A tyto děti létají a točí se jako můry. A všichni se usmívají, usmívají.
  Veronika mávla rukama a letěla. Je jako motýl a můžete slyšet mávání jejích křídel. A letíš sám, leť... A kolem jsou takové jasné barvy. Domy jsou obrovské, pestrobarevné, malované jako dorty. A spousta soch - různá pohádková zvířata.
  Všechno je tak krásné. Jedna z budov připomíná tvarohový koláč posetý diamanty. A kolem toho se točí létající talíře. Svítí oranžově a dávají oslnivý lesk.
  Další budova v podobě sedmi krabů stojících na sobě. Navíc je každý krab jiné barvy a drápy se třpytí drahými kameny. A letadlo: tak krásné a elegantní. Některé z nich nemají pevný tvar, ale pohybují se v prostoru jako skvrny.
  Jiné jsou naopak strukturované. Připomíná sněhové vločky, takový dokonalý geometrický tvar. Proč ne krása a ztělesnění estetiky.
  Ale budova se vznáší přímo ve vzduchu a připomíná orla s přestrojenými křídly, jen jako z křišťálu. A zobák svítí jasněji než diamant a možná i slunce.
  A co struktura nahoře, která má celé akvárium s úžasnými mořskými živočichy. A ryby se stříbrnými šupinami a dlouhými zlatými ploutvemi. A tam venku je tolik dalších tvorů. A také jako poseté drahokamy. A medúzy, které dávají všechny barvy duhy.
  K Veronice přiletěla dívka v červené kravatě. Překvapeně se zeptala:
  - Jsi dospělý?
  Veronika s úsměvem odpověděla:
  - Ano proč?
  Pionýr se zachichotal a odpověděl:
  - Nic dobrého! Pokud jste dospělí, pak vás hyperdrak vezme.
  Veronica hvízdla.
  - Čau! A já myslel, že jste komunismus!
  Dívka v červené kravatě smutně přikývla a hlasitě odpověděla:
  - Opravdu máme komunismus! Produkty jsou zdarma, zboží je zdarma, je tam úplně všechno. Od herních konzolí po virtuální helmy. - Dívka přikývla a za cvrlikání zatřásla průhledným křišťálovým pantoflem. - Podívejte se na tento strom.
  Poblíž budovy v podobě čtyř aster stojících na sobě totiž rostl dub se zlatými listy. A na něm rostly dorty, dorty a různé kulinářské produkty. Tak nadýchané a krásné.
  Veronika obdivně zvolala:
  - To je skvělé! Jaký strom...
  Průkopnice přikývla a v ruce se jí objevil dort. Dívka zaštěbetala.
  - Snaž se! Je to chutné!
  Veronika spolkla sladkou dužinu dortu. Chuť byla opravdu taková jemná, příjemná, jako by v puse kvetl skleník. A jak je to všechno skvělé.
  Veronica upřímně přiznala:
  -Nikdy jsem nic lepšího nejedl!
  Průkopnice se usmála, odhalila své perlové zuby a naštvaně odpověděla:
  - A stejně tak ve věku plnoletosti, přesněji řečeno, když se staneme teenagery, hyperdrak požírá. To je právě tragédie našich skvělých lidí!
  Veronika řekla rozhodně, zaťala pěsti a kopla bosou nohou do vzduchu:
  - Pomstím se drakovi! Jsem připraven s ním bojovat!
  Průkopnice luskla prsty pravé ruky. A ve vzduchu se objevil ostrý meč. Velké a šumivé. S ostrými hranami a jeho čepel hořela, jako by byla vyrobena z hvězd.
  Veronika natáhla ruku. Meč se dostal sám dovnitř a válečník ho stiskl. S nadšením řekla:
  - Budu bojovat za vlast... S pomocí Boží, pro dobro lidí!
  Průkopnice naštvaně odpověděla a dokonce jí z perlových zubů vycházely jiskry:
  - Bůh není! To všechno jsou lidské předsudky!
  Veronica si těžce povzdechla.
  - Ach! Znovu... A tady je bezbožné království...
  Dívka rázně odpověděla:
  Nemáme království! Máme demokracii! Řídí senát a kongres a dva konzulové, chlapec a dívka, jsou voleni na jeden rok všemi lidmi. - Pioneer práskla botou do prázdna, až se ozvalo zazvonění. Pak zaskřehotala. - Komunismus je moc lidu, a ne kult jedince jako Stalin!
  Veronika částečně souhlasila:
  - Stalin se opravdu nechal příliš chválit! Musí být alespoň trochu skromnější!
  Průkopnice zatřásla šarlatovou kravatou a zakřičela a zvedla pravou ruku:
  - Pioneer je vždy připraven! Zabijeme všechen dobytek!
  Veronika nemohla odolat otázce:
  - A kolik je vám let?
  Dívka se usmála a zdvořile odpověděla:
  - Dvě stě dvacet pět!
  Veronika hvízdla a obrátila oči v sloup.
  - Jo?
  Dívka udělala vážný obličej a řekla:
  Rosteme velmi pomalu! Od narození do pohlcení drakem uplyne něco málo přes tisíc let!
  Veronica vyjekla a zamávala svými bujnými černými řasami:
  - Je to jako věčné dětství! Jako v pohádce!
  Pioneer smutně řekl:
  - To je pohádka, jen velmi strašná... Kdyby nebylo draka, byli bychom obecně nesmrtelní a nepoznali bychom stáří!
  Veronika důrazně řekla:
  - Komunismus je království věčného mládí!
  Dívka zavrtěla zlatou hlavou a zaštěbetala:
  "A teď nám prosím něco zazpívejte!" Aby to bylo zábavnější!
  Ze všech stran začaly k Veronice létat děti. Chlapci, dívky, všichni krásní, v elegantním oblečení. A zvonily stříbřitými hlasy, tak příjemnými a nádherně krásnými.
  - Zpívejte květinu! Nestyďte se! Jste prostě úžasní!
  A Veronika přistála na pohyblivé cestě a tančila po ní s holýma, půvabnýma nohama, nadšeně a velkolepě hrála svým hlasem a zpívala;
  Jsem dcerou vlasti světla a lásky,
  Nejkrásnější komsomolka...
  Ačkoli Fuhrer staví hodnocení na krvi,
  Někdy se cítím trapně!
  
  Zde je velmi slavné století stalinismu,
  Když se všude kolem třpytí a třpytí...
  Pyšný muž roztáhl křídla -
  A Abel triumfuje, Kain je pryč!
  
  Rusko je moje vlast
  I když se někdy cítím trapně...
  A Komsomolci jsou jedna rodina,
  I když naboso jít po cestě ostře!
  
  Fašismus strmě zaútočil na vlast,
  Tesáky tohoto kance, zuřivě vycenil zuby...
  Z nebe se linul zuřivý napalm,
  Ale Bůh a skvělý Stalin jsou s námi!
  
  Rusko je Rudý SSSR,
  Mocná velká vlast...
  Marně roztahuje své drápy, pane,
  Určitě budeme žít v komunismu!
  
  Přestože velká válka začala,
  A prolilo se hodně krve...
  Tady se svíjí velká země,
  Od slz, požárů a velké bolesti!
  
  Ale věřím, že oživíme Vlast,
  A zvedneme sovětskou vlajku nad hvězdy ...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  Skvělé, zářivé Rusko!
  
  To je moje vlast
  V celém vesmíru není nikdo, je krásnější ...
  I když satanův cent přiběhl,
  Naše víra v těchto utrpeních posílí!
  
  Jak to udělal samozvaný Hitler,
  Podařilo se mu dobýt Afriku najednou...
  Kde má fašismus tolik síly
  Po Zemi se rozšířila infekce!
  
  Tolik toho Fuhrer zachytil hodně,
  A ani to neměří...
  Co vytvořil roj banditů,
  Nad nimi vlaje šarlatová vlajka jako noční můra!
  
  Takové frity jsou teď silné,
  Nemají "Tygry", ale tanky jsou horší ...
  A zasáhl Adolfa sniperem do oka -
  Dejte nacistům silnější banky!
  
  Co nemůžeme udělat, uděláme žertem,
  Ačkoli bosé dívky v mrazu ...
  Vychováváme velmi silné dítě,
  A šarlatová, krásná růže!
  
  I když se nepřítel snaží, spěchejte do Moskvy,
  Ale dívky s odhaleným hrudníkem vstaly...
  Pojďme udeřit kulometem z kosy,
  Vojáci střílejí příbuzné!
  
  Uděláme Rusko především,
  Země, která je ve vesmíru Slunce krásnější...
  A dojde k přesvědčivému úspěchu,
  Naše víra posílí v pravoslaví!
  
  A věř mrtvým, vzkřísíme dívky,
  Buď mocí Boží, nebo květem vědy...
  Podmaníme si rozlohy vesmíru,
  Bez všech průtahů, odporná nuda!
  
  Budeme schopni udělat vlast chladnou,
  Pozvedněme ruský trůn nad hvězdy...
  Ty jsi kníratý Fuhrer,
  Co si představuje bez podob zla jako mesiáše!
  
  Uděláme vlast jako obra,
  Co se stane, jako jediný monolit...
  Dívka vstala spolu na provázku,
  Koneckonců, rytíři jsou v bitvách neporazitelní!
  
  Zachraňte velkou vlast
  Pak dostanete odměnu od Krista...
  Všemohoucí by měl přerušit válku,
  I když někdy je třeba bojovat statečně!
  
  Stručně řečeno, bitvy brzy utichnou,
  Bitvy a ztráty skončí...
  A rytíři jsou velcí orli,
  Od narození všichni vojáci!
  Veronica zatočila mečem ve vzduchu a dupla holým, půvabným chodidlem na povrch ulice, která se zrcadlila.
  Dívka s mrknutím ukázala na bojovnici z druhé světové války. A ona se smutným úsměvem řekla:
  - Už se pokusili zničit draka i s pomocí hyperlaserových děl hrubých bitevních lodí. Nemůžeš ho porazit jedním mečem!
  Veronika souhlasně přikývla.
  - Asi o tom. Inu, když Sparťané bojovali s Peršany, skromně odpověděli: budeme bojovat ve stínu!
  Objevil se chlapec v šortkách a červené kravatě. Uklonil se Veronice a řekl:
  - Náš skvělý host z minulosti. Jak rádi vás vítáme!
  Veronika s povzdechem odpověděla:
  - Dokud není hyperdrak poražen, nestačí se radovat. A vypadá to, že nebude snadné se s tím vypořádat!
  Chlapec navrhl:
  Nejdřív se najíme a pak si promluvíme!
  Objevily se další děti - chlapci a dívky, ne starší čtrnácti let.
  Byli v elegantních šatech, ale mnozí byli bosí a blýskaly se holými kulatými dětskými podpatky.
  Válečník byl usazen na čestné místo - křeslo vyrobené ze zlata a posázené diamanty. A přesto měkké.
  Děti však seděly jako na královských trůnech. A zazpívali si něco veselého:
  - Sláva krásné říši dětství,
  Budeme velmi krásné silné...
  Jsme vyrobeni z mocného těsta,
  Lidé z velké, posvátné země!
  Ale pak se objevily zlaté nádobí a vznášely se vzduchem. Bylo to velmi krásné a působivé.
  A jaká tam byla nádherná zvířata. Například kříženec ananasu a srnce, labutě a melounu a ještě něco velmi chutného a chutného. Například a tvarohové koláče s banány a krůty. Všechno je zde velmi chutné a dokonce i křehké.
  Veronika jedla na obě tváře a zpívala:
  - Nejsme ubohý hmyz,
  Jíst všechny dobroty!
  A dívka to vezme a zasměje se. Dívka navíc bleskla myšlenkou, jaké to je žít ve světě, kde se nikdy nestanete dospělým.
  Stůl se prodlužoval a za ním už byly tisíce dětí. A nikdo nevypadá na víc než čtrnáct let. Mnoho zejména dívek se šperky z nejbohatších drahých kamenů.
  Přitom většina dětí byla bosa, je vidět, že v podmínkách věčného léta je chození v botách triviálně nepříjemné.
  Dlažba byla navíc teplá, ale vůbec ne horká a při chůzi na holých podrážkách se cítíte blaženě.
  Veronika začala hltat křížence selátka, datlí, pomeranče a koblihy.
  A je velmi příjemný jak chuťově, tak na dotek i ve vůni. Všechno na tomto světě je krásné a vypadá skvěle. Jak se komunismus představoval v pohádkách o futuristické budoucnosti.
  I když jsou samozřejmě obnažené kulaté podpatky často spojovány s chudobou, existuje i takový výraz - tulák.
  Veronika jedla a usrkla z platinového džbánu smaragdově posetého vína. Toto víno chutná úžasně, že ho pijete jako sladký koktejl s medovým aroma!
  A slavíci zpívají a rajští ptáci.
  Veronica se cítila povznesena a zpívala:
  A boj opět pokračuje
  A srdce je v hrudi úzkostné ...
  Náš svět je tak mladý
  Věčné jaro před námi!
  Pak začala opět jíst chutné a voňavé jídlo. Veronica dokonce vzala zlatou vidličku s holými prsty a roztočila ji a zpívala:
  - Jsem ta nejsilnější dívka na světě,
  Z velmi chladného éteru, jako je vesmír!
  Bojovník je extrémně aktivní. A jíst dobré jídlo. Přesněji, nejen dobré, ale velmi chutné a umělecké. A je to extrémně cool a úžasné jídlo.
  Veronica zpívala:
  - Sláva dobám komunismu,
  Vždy budeme věřit ve štěstí...
  Zničíme jho fašismu,
  Věřím, že se náš sen splní!
  A tu jí bosá noha opět hodila do krku něco chutného. A to je velmi zajímavá pozice.
  Dívka z futuristické budoucnosti poznamenala:
  - Jíte velmi zdravě - to znamená, že jste silní!
  Veronica souhlasila s tímto:
  - Jsem velmi silný!
  Chlapec pochybovačně řekl:
  -Nemusíš se chlubit!
  Člen Komsomolu se zachichotal.
  - Ale opravdu ne?
  Malý chlapec zaštěbetal:
  - A také z vychloubání,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Veronica zakřičela:
  - Jsem nejsilnější na světě!
  Dívka s úsměvem poznamenala:
  - Už se zase chlubíš!
  Veronica tweetovala:
  - Můžu všechno, můžu všechno,
  S tvým horkým srdcem...
  Pokud musíš zametat hory,
  Nemůžu si pomoct!
  A dívka vzala a ukázala svůj jazyk!
  Chlapec souhlasně přikývl.
  - Jste to vy, kdo skládá a hraje cool!
  Dívka navrhla:
  - A nechte našeho dospělého hosta ukázat své dovednosti ve vojenských záležitostech!
  Chlapec s tím souhlasil.
  - Nechte ho ukázat! Jinak chce bojovat s hyperdrakem, ale možná nemá sílu na něco jednoduššího!
  Veronika s povzdechem odpověděla:
  Nerad se chlubím, ale...
  Asi dvanáctiletý chlapec dupal bosou nohou a štěkal:
  - Ne, ale! Právě teď budete mít cvičný boj!
  Komsomolka souhlasně přikývla:
  - Jsem připraven!
  Dívka s úsměvem poznamenala:
  - Musíte bojovat s robotem. A není to tak snadné!
  Veronica statečně odpověděla:
  - Jsem jako průkopník - vždy připraven!
  Chlapec s radostí zpíval:
  A boj pokračuje znovu
  Hyperplazmatický oheň vře...
  A Lenin je tak mladý -
  Údery meči!
  Dívka opravila chlapce:
  - Ne Lenin, ale světlo generací, a ne s meči, ale s hyperblasterem!
  Chlapec naštvaně řekl:
  "Nemůžeš mě vyděsit hyperblastery!"
  Děti vstaly od stolu, všech deset tisíc najednou. Téměř všichni při tom dupali bosýma nohama. A ona řekla:
  - Elfaraya pojď ven!
  A tak třikrát...
  A pak tu byla nádherná velká, medová blondýnka s velmi výraznými svaly a v bikinách. Měla velká prsa, sotva zakrytá tenkým pruhem látky, a bujná, luxusní stehna. Dívka měla svaly jako Herkules a svaly se jí pod opálenou kůží válely jako koule.
  Hrdinská dívka byla téměř nahá a bosá, krásná, ale příliš napumpovaná.
  Poměrně vysoká a také svalnatá Veronica byla o hlavu nižší než ona a mnohem užší v ramenou. Proto, když se dívky postavily proti sobě, děti začaly řvát.
  Byly slyšet výkřiky:
  Vsadíme se, chlapi!
  A dál:
  - Vsadíme se!
  Obě dívky měly vlasy třpytivé jako plátkové zlato a vlasy měly mírně zvlněné.
  Elfaraya kývla na svého partnera a poznamenala:
  - Jsem biorobot, a proto tě nezabiju!
  Veronika s úsměvem odpověděla:
  - A já jsem muž... A v boji s tebou splním svou povinnost!
  Elfaraya poznamenal:
  - Jsi dospělý... Takže ne z tohoto světa!
  Veronika s povzdechem odpověděla:
  - A svět, ze kterého nejsem o nic lepší než tento!
  Dívka vztekle dupla bosou nohou a přikázala:
  - Začněme bojovat! Brzy si hyperdrak opět přijde pro další oběti!
  Elfaraya přikývla a udělala první výpad. Veronika se mírně opřela.
  Obě dívky na sebe mrkly. Elfarai měla v rukou velký a dlouhý meč. Zatočila s nimi jako pírko. Veronika se pokusila o protiútok.
  A bez většího úspěchu. Nepřítel je rychlý. Navíc se zdálo, že si hraje na kočku a myš.
  Elfaraya se vrhla a poškrábala Veroniku na rameni a poškrábala ji jako kočičí tlapu.
  Pak řekla:
  - Nejsi zraněný!?
  Veronika zuřivě odpověděla:
  - Ne!
  A znovu zaútočil na nepřítele. Komsomolec se zabýval šermem a měl nápad, jak bojovat s meči. Její soupeřka je ale rychlejší a silnější.
  Přesto je to robot.
  Zde Elfaraya znovu odrazil Veroničin útok a znovu poškrábal dívku na hrudi. Krev vytekla víc.
  Veronica se pokusila házet biorobotovi prach do očí holými prsty, ale bez valného úspěchu.
  Komsomolskaja Pravda poznamenal:
  - A s nacisty to bylo těžké!
  Elfaraya znovu poškrábala mečem, zaútočme bleskem a propíchneme kůži na jejím rameni, vydala:
  - Dnes, pánové, tvoříme historii,
  Postavme barikády a zítra krematoria!
  Veronica píseň podpořila svým zuřivým útokem:
  - Budujeme nový svět a popíráme minulost,
  Povýšení na trůn - směšné a vulgární!
  Elfaraya udělala další výpad, tentokrát udeřila Veroniku do její holé nohy a zaštěbetala:
  - Jsi zraněný?
  Veronika poznamenala:
  - Kdybys nebyl robot, považoval bych to za výsměch!
  A rozzuřená komsomolka provedla celou sérii ran meči. A její meč se mihnul jako křídla motýla.
  Ale Elfaraya sekl zpět a zachytil ji v protijedoucím provozu. Podprsenka na Veroničině hrudi byla rozříznutá. A byly odhaleny šarlatové bradavky člena Komsomolu.
  Veronica se zastyděla a zavrčela:
  - Sakra!
  Dívka biorobot zpívala:
  Nejsi anděl, ale pro mě, ale pro mě,
  Stal ses svatým!
  Nejsi anděl, ale viděl jsem, ale viděl jsem,
  Vaše světlo není pozemské!
  Veronica, ohánějící se meči, její nahé tělo se lesklo potem, jako by bylo naolejované, a řvala:
  - Pouze v nebi pouze andělé vědí, že biorobot čeká!
  
  NOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ ROBURA DOBYVATELE
  ANOTACE
  Robur the Conqueror spolu se dvěma půvabnými dívkami vytváří univerzální aparát, který se ukázal být velmi silnou zbraní. Co nyní čeká lidstvo? Robur chce moc nad světem!
  . KAPITOLA 1
  Robur Dobyvatel byl těžce omráčen bleskem. Ale nezemřel. Jeho univerzální přístroj byl hozen na pevninu. A i když si ublížil, stále existovala šance ho napravit.
  A tým zmizel na nějakou dobu ve Spojených státech a hledal různé díly pro zařízení.
  V Americe zřejmě usoudili, že Robur je mrtvý, zvláště když přežil svědek z policie, který potvrdil, že zařízení zasáhl blesk.
  A brzy začala rusko-japonská válka. Spojené státy měly obchodní vztahy s Ruskem, ale demokratický tisk neměl rád autokratické impérium.
  Samozřejmě, v Rusku měl car plnou moc: výkonnou, zákonodárnou a soudní. A pokroková veřejnost chtěla parlament a svobodu slova a svědomí.
  Spojené státy se tedy radovaly z porážky carského Ruska... A nakonec byl podepsán mír, který změnil poměr sil v Tichém oceánu.
  A Robur auto zdokonalil... Vyrobil ho s úžasnými vlastnostmi.
  Schopný nejen pohybovat se po zemi, vodě, pod vodou a ve vzduchu, ale ve dvou dalších živlech: ve vesmíru a podzemí.
  A protože blaho planety Země Romula nezajímalo, odletěl na Měsíc.
  V kočáře s ním byly dvě dívky: Albina a Alvina. Roburův přístroj klouzal po povrchu vesmíru. Byl malý, ale využíval energii termonukleární fúze, kdy se vodík přeměňoval na helium.
  Zároveň se během letu kolem stroje vytvořilo poloprostorové pole a mohlo proniknout přes nejtvrdší povlaky.
  Robur letěl, hladil dívčino koleno... A přitom přemýšlel. Má mnoho let. "Albatros" vznikl v době, kdy se letecký průmysl teprve rozvíjel v osmdesátých letech minulého století. Roburovi už tehdy bylo přes čtyřicet. Vyrobil letoun, který neměl ve skutečné historii jednadvacátého století obdoby, například co do délky letu. Pravda, jeho rychlost je pouze rekordem své doby.
  Pak se mu podařilo vytvořit něco úplně super.... A překvapit celý svět. A na závěr rozdejte něco fantastického obecně.
  Ale tobě samotné je už přes šedesát a je to smutné. Je vidět, že Romulus stárne.
  Bylo by samozřejmě žádoucí vrátit mládí. Ale jak toho dosáhnout?
  V jedné prastaré knize Robur četl, že na Měsíci je takový kámen, že jeho dotyk může vrátit mládí každému tělu.
  Právě teď klouže vakuem. Albina, rovněž vědkyně, zapnula speciální zaměřovač, aby zachytila záření kamene. Blondýnka zděšeně poznamenala:
  "Stáří mě taky děsí!"
  Robur souhlasně přikývl.
  - Je to strašné! Není zde dřívější svěžest a činorodost a spánek vás neosvěží mladistvě a hlava bolí stále častěji.
  Alvin s povzdechem přikývl.
  - Taky už nejsme mladí, i když vypadáme skvěle. A možnost získat staré dívky je tak děsivá!
  A oba vynálezci trefili patami do kovu.
  Měsíc se ale přibližoval. A Roburův aparát byl na vrcholu rychlosti.
  Uvnitř byla pozorována zemská gravitace. A to je samozřejmě skvělé.
  Albina poznamenala:
  - Na Měsíci není vzduch!
  Robur řekl s úsměvem:
  - Máme dobré obleky. Měsíční kámen se navíc nachází v samotném středu satelitu. A získat to není tak snadné. Naše zařízení je ale naštěstí unikátní.
  Alvin poznamenal:
  - A my se také podílíme na jeho vzniku! Pamatujete si, jak jsme to vyvinuli?
  Albina ochotně dodala:
  - Zejména termonukleární fúze vodíku - když stroj běží sám na vodu a velmi dlouho!
  Robur přikývl šedou hlavou.
  - Ano, moji pracovníci, vytvořili jsme univerzální aparát, který předběhl dobu o stovky let. Ale to nestačí! Když jsme dostali dar mládí, máme na Zemi co dělat!
  Alvina se zachichotala a poznamenala:
  - Musíme se chopit moci nad světem!
  Albina pochybovačně pokrčila rameny se svými neženskými širokými rameny:
  - Je to dobrý nápad, ale jeden, ani tak dokonalý stroj nestačí - je potřeba vytvořit celou armádu!
  Robert poznamenal:
  - Poloprostorové pole schopné projít jakoukoliv hmotou může také generovat výkonný laser, který rozseká i bitevní lodě. Takže jsme schopni vytvořit seriózní sílu.
  Alvina cvrlikala a vycenila zuby:
  - Dopadový laser, pekelná síla,
  Dokáže překonat každé protivenství!
  Nyní má Měsíc na obrazovce velikost pánve a dále roste. Byly vidět krátery a moře měsíce. Jeho povrch je našedlý a třpytivý zároveň.
  Albina si sundala botu a odhalila své holé, vyřezávané chodidlo. Její prsty se pohnuly a objevil se v nich balíček karet.
  Kráska navrhla:
  - Zahrajeme si?
  Alvina se zachichotala a odpověděla:
  - Můžete to také zkusit! Byla by to zajímavá hra!
  Robur agresivně poznamenal:
  - Není dobré hrát karty! Možná bychom mohli točit něco zajímavějšího?
  Albina pokrčila rameny a odpověděla:
  - A co navrhuješ? Možná šachy?
  Robur přikývl.
  - Tohle je hra skvělých myslí. Co můžeme zkusit?
  Alvin odpověděl:
  - Obecně je málo času, brzy přistaneme na Měsíci. Možná je to lepší, opravdu, pojďme si rychle vyměnit karty.
  Robur souhlasil:
  - Neuznávám blesk! Šachy se musí hrát promyšleně. Takže lepší karty!
  Albina začala přehazovat palubu holými prsty na vytesaných nohách. Pak rozdala karty. Romulus dostal trumfovou šestku a začal jít první. Hra začala... Stihli odehrát jen pár her. První skončila remízou a druhá Albina byla v mrazu. Z čehož byla dívka velmi uražena a zpívala:
  - Karty na snídani, karty na oběd,
  Karty k večeři, to je celé tajemství!
  Robur s úsměvem poznamenal:
  - Neštěstí v kartách - štěstí v lásce!
  Tím obecně vše skončilo. Zařízení se dotklo povrchu a pevně přistálo na Měsíci. Nyní se měli stát prvními astronauty v historii lidstva, kteří se dotknou povrchu zemského satelitu.
  Samozřejmě, že dívky opravdu chtěly chodit bosé, ale vakuum diktuje své vlastní zákony. Nebyli tedy příliš ochotní oblékat se do skafandrů.
  Robur byl také ve skafandru. Cítil se velmi sebevědomě.
  Tady jsou na povrchu Měsíce. Šli pomalu. A hned skočili - gravitace na Měsíci je mnohem menší než na planetě Zemi.
  Robur spokojeně poznamenal:
  Jsme první lidé na Měsíci! Jak nádherné!
  Albina zpívala s úsměvem:
  - Měsíc, měsíc - květiny, květiny,
  Všichni věříme s láskou -
  Naděje a sny! Naděje a sny!
  Alvina s úsměvem poznamenala:
  - Můžeme všechno, a dokonce jsme letěli na Měsíc!
  Triáda dupala na povrch Měsíce a dokonce se pokusila skočit. Skoky byly dlouhé. A když jdete dolů, pád je jako ve snu.
  Určitě to vypadá krásně.
  Robur zpíval:
  - Je dobré být na Měsíci,
  V této pohádkové zemi!
  Albina logicky poznamenala:
  - Na Měsíci je to dobré, protože jsme na něm úplně první. Ale ve skutečnosti tam nejsou žádné květiny, žádná tráva, žádné modré nebe. To není příliš skvělé.
  Alvina s tím souhlasila a dupla patou do písku. Pak byla zvracena.
  Dívka zavrčela:
  - Není to nejlepší, když je kolem písek a krátery!
  Robur se usmál a řekl:
  - Najděte to nejlepší v nejhorším a ne naopak! A tady svým způsobem, musím říct, že dokonale!
  Albina souhlasila s tímto:
  - Ano, je to svým způsobem docela dobré! Ale ... zátiší není sladké!
  Alvina opravila svého partnera:
  - Není tam vůbec žádný život!
  Robur udělal ještě pár skoků. Pak se postavil na hlavu a chodil po rukou. Evidentně se mu to moc líbilo. Ale není to kluk. Je mu přes šedesát. A chodit na ruce po dlouhou dobu je nedůstojné a únavné. Chci něco jiného - praktičtějšího.
  Robur důrazně řekl:
  - Dost! Nyní poletíme do samého středu Měsíce a dotkneme se kamene, který dává věčné mládí!
  Obě dívky jednohlasně zvolaly:
  - Samozřejmě, že poletíme! Chceme věčné mládí!
  A tak se triáda rozběhla ke svému podivuhodnému autu, které vypadalo jako žralok barakuda, s koly, která však byla zatahovací.
  A pak do tohoto přístroje skočily dívky a starší muž. Udělali to velmi dobře.
  I když měsíc je samozřejmě také skvělý. A teď to byla ještě vzrušující cesta dovnitř.
  Robur, sedící za volantem svého podivného stroje, zpíval:
  - Chlapec ve svých snech vidí kulomet -
  Koneckonců, tank je mu milejší než limuzína ...
  Od narození je toto zarovnání jasné,
  Že na světě vítězí jen síla!
  A pak se zapnulo poloprostorové pole a do hlubin Měsíce se řítil stroj připomínající barakudu a uvolnil povrch planety.
  Aparát se zpočátku otřásl a pak začal zasahovat hlouběji do měsíční půdy.
  Otřesy auta jsou méně. A pak se úplně uklidnila a šla do hlubin jako hodinky.
  Albina tweetovala:
  - Prorazíme každou horu,
  Jakýkoli krk - otočíme se!
  Alvina to ochotně potvrdila:
  - Samozřejmě zatočíme, zkusíme!
  A dívka si zula boty. Její partner následoval.
  A zatímco Robur byl u kormidla, dívky mezi sebou začaly hrát karty.
  Dělali to s pomocí holých prstů a velmi energicky. Hráli, házeli karty a bránili se.
  Ale brzy je to omrzelo. A dívky se rozhodly hrát šachy. Hraní karet jeden na jednoho ve skutečnosti není příliš zajímavé. Ale v šachu, samozřejmě - je to super.
  Albina řekla s úsměvem:
  - Šachy 0 jsou hra pro intelektuály!
  Alvin s tím souhlasil:
  - Samozřejmě! Jsme nejvyšší intelektuální elita!
  Albina přikývla. A její odhalené prsty vytáhly ze skříně láhev šampaňského. Dívka odšroubovala korek a vypustila nádherný tryskáč. Dostala ránu do obličeje. A polil krásnou a stále svěží tvář dívky.
  Blonďatá vědkyně vykřikla:
  - Není to produktivní!
  Alvin s tím souhlasil:
  - Je velmi hloupé se takhle plácat!
  Albina vzala černou postavu holými prsty a pohnula s ní. Je to zajímavá hra. Obě strany hrály rychle. A začala vzájemná komplikace figur. A to vše vedlo ke zjednodušení. A pak remíza.
  Dívky chvíli seděly nad prázdnou tabulí.
  Poté byly postavy znovu umístěny.
  Albina tentokrát hrála s bílými figurkami. Její soupeř hrál King's Indian Defense a vznikla Zemishova variace. Bílí útočili na krále. Albina dokonce darovala figurku. Ale žádná výhra nebyla.
  Další remíza...
  Dívky si potřásly rukama.
  Pak se Albina rozhodla zpívat, její hlas byl plný a velmi šťavnatý a její bosé nohy při zpěvu pleskaly;
  Malovaný prostor v tmavém, ponurém světle,
  A ledové hvězdy na svých drahách potemněly...
  Chci lásku, v odpověď slyším ne,
  Dívčí srdce jsou rozbitá!
  
  Milujeme bojovat velmi statečně,
  Velmi urputně bojujeme za vlast...
  Pojďme znovu projít zkouškou odvahy,
  Jsem rytíř světa - ne s duší bubáka!
  
  Když jsme rozdrtili Wehrmacht,
  Dívky statečně bojovaly poblíž Moskvy ...
  Odrazil roj hnědých hord,
  I když je nepřítel příbuzný se Satanem!
  
  Jsme bosé dívky na závěji,
  nestaň se protivníkem víš se bát...
  A s vidlemi fašisty přímo v boku,
  Po sesbírání, obři na hromadu z kůže brašny!
  
  Ale jaká je naše odvaha ve všem,
  Když byl Merkur měřen nohama ....
  Každý, kdo na nás spěchá, se zlomí,
  Nešlapejte na hranu, milé boty!
  
  Ať je ruská země slavná,
  Ukázali jsme lidem cestu do vesmíru...
  lidé na světě jsou všichni jedna rodina -
  Brzy uvidíme komunismus!
  
  Ano, můžete věřit, nebo alespoň nevěřit,
  Ale člověk se rodí jako silný tvor...
  Bestie nepřekoná naše přátelství,
  Koneckonců věřte, že nepřátelé jsou proti nám bezmocní!
  
  Ve jménu naší vlasti, svatý,
  Budu bojovat s každým zlem...
  Dívka běží bosá ve sněhu
  není ani pomyšlení na zbabělou kapitulaci!
  
  Jsme miliony zuřivých bojovníků,
  Kdo se spojí v boji...
  Oslavujme víru dědů a otců,
  Koneckonců, dívky v bitvách jsou neporazitelné!
  
  Svarog nám dal to nejostřejší v bitvě,
  Řekla, že dívky zuřivě bojují...
  Ať se splní Boží ideál
  A když vyhrajete, sdílíte se sirotkem!
  
  Ať je naše sláva, věřím Rusku,
  Kdo bojuje beze strachu...
  Bojujte za vlast a nebojte se,
  I celá košile je nasáklá krví!
  
  Ano, není pochyb - smeteme všechny nepřátele,
  Narodili jsme se, abychom měli kmen obrů...
  Pod praporem s trikolorním červeným kalikem,
  Kéž jsou lidé sjednoceni na věčnosti!
  
  Přichází nová éra
  Prostory se otevřely vesmírným lidem...
  Nějaký hmyz šlehá,
  S hloupostí odcházet do pekla, mluvit!
  
  Ano, člověk vši vůbec nevěří,
  A ten, kdo se vždy narodil, aby vyhrál...
  Proto se ty slavný erbe netřes,
  I když nepřítel prostě zuřil!
  
  Neustoupíme protivníkovi,
  Ani na Zemi, ani na modrém nebi...
  Píšeš klukům do sešitu,
  Že hvězdná loď vzlétne jako hravá labuť!
  
  Že budeme Zemi bránit velmi statečně,
  Víš, že jsme odvážné holky...
  Hle, cherub roztahuje křídla,
  Hodí se na ně granát!
  
  Ne, dívky nebudou nikdy smeteny,
  Na kolena nás nepoloží...
  Jak to bylo před Hitlerovým kaputem,
  Tak bude radost generací ve slávě!
  
  Zkrátka poletíme ke hvězdě,
  A budeme ve světě Panny, Oriona...
  Velké sny se plní
  Vybudujeme nádherný, nový řád!
  
  A věřím, že ten čas brzy přijde
  Když ti, kteří zemřeli v bitvě, budou vzkříšeni...
  Vítězství otevře nekonečný účet,
  Ten, kdo bude v boji nejčistší, získá cenu!
  
  Znám lidi na světě, usmíříme se,
  Jedna: Arab, hinduista a ortodoxní...
  Vše bude osvíceno Všemohoucím Pánem,
  A náš osud bude samozřejmě slavný!
  
  Kéž štěstí čeká všechny lidi dopředu,
  A věčnost ve slavné radosti navždy...
  Neúspěchy a nuly skončí,
  A uzdravujte slabé, zmrzačené!
  
  Tady bude štěstí pro lidi po staletí,
  I když ve slávě uběhnou miliardy let...
  Koneckonců, síla mysli lidí je silná,
  Narodili jsme se ve vesmírné velmoci!
  
  Vesmír dobýváme vtipně,
  Pozvedneme galaxie dráhy až do konce ...
  Pojďme přes vakuum v lásce, kroucení,
  Chvála Bohu jménem Ježíš!
  
  A my sami vytvoříme hvězdy najednou,
  Postavme města parseky dlouhé...
  Lovec se brzy promění ve hru,
  A hlavně ať jsou lidi!
  Albina zazpívala celou báseň a Alvina to svým zvučným hlasem zvedla. A dívky byly nesmírně zábavné a šik.
  Poté si děvčata zahrála třetí partii šachů. A začali hrát promyšleněji.
  Alvina si hrála s bílým a hledala záludné pohyby. Albina také bojovala.
  Obě dívky se ohnuly přes prkno a málem se srazily čelem a nosem.
  Hra byla spuštěna. A Robur mezitím přibližoval své pohádkové auto blíže středu Měsíce. Pokrok v terénu je úžasný. Vlastně to lze hodnotit jako zázrak. Ale na Měsíci není žádný život. A to je problematické.
  Robur řídil auto a přemýšlel. Zejména pokud Bůh? A pokud existuje, co to je? Je to skutečně stejné jako v Bibli nebo jiné? Robur pokrčil rameny.
  Měl těžké dětství a skončil v nápravném zařízení pro mladistvé. Ale nic nepřežilo a dokonce se stalo vůdcem.
  A když vydělal počáteční kapitál, přeškolil se z bandity na obchodníka. A to se stalo jeho novým polem působnosti.
  Poté se Robur začal zajímat o letectví. A potkal dvě tehdy mladé dívky - Albinu a Alvinu. A dokázali vyrobit unikátní letadlo. Který létal a měl obrovskou rezervu chodu.
  Tento velký objev.
  Na svém Pionýru vezl dokonce dva profesory z USA. Pravda, chovali se podlé, utekli a dokonce poškodili auto. Ale on jim to neodpustil.
  Pak ještě trochu letěl... Čas plynul .... Albina i Alvina chtěli vytvořit auto, které by mohlo létat, řídit a plavat. A toto bylo hotovo.
  Robur už začínal uvažovat o moci nad světem... I když samozřejmě jeden aparát svět nedobyde.
  Ale samozřejmě, jak Robur věřil, sjednocení lidstva by bylo dobré. Války by se zastavily, hlad by zmizel a další problémy by se prostě vyřešily.
  Ale jak sjednotit lidi bez další velké války? Tohle je opravdu ten problém.
  Robur nechtěl zabíjet lidi, ale ani světovým diktátorem, opravdu se chtěl stát. Zde je rozpor a těžké dilema. A pak se samozřejmě objevily myšlenky o Bohu - existuje?
  Robur to nevěděl, stejně jako to zjevně nevědělo mnoho lidí. Přesněji skoro všechno. A pokud by byl papež ateista, Robura by to příliš nepřekvapilo.
  Hlavním argumentem proti existenci Boha je hojnost zla a nespravedlnosti ve světě. A pokud Bůh připouští zlo a utrpení miliard lidí, tak proč? Chybí mu síla nebo láska? Proč však, pokud existuje Stvořitel vesmíru, musí být dokonalý?
  Nebo možná naopak? Stvoření je odrazem charakteru Stvořitele a je nedokonalé, protože Bůh sám dokonalý není.
  V každém případě, když vás například bolí zub, pak jste připraveni vylézt na zeď a proklínat celý svět a bože, který vymyslel tak nechutnou věc, jako je kaz! Ano, v životě není čas na radost. Ve stáří však na člověka útočí mnoho různých boláků.
  A není to nejhorší. Vezměte si například rakovinu? Ve skutečnosti je to horší než mor. Jak mohou být lidé takto šikanováni?
  A ještě horší je stáří. Toho se Robur nejvíc bál. Zdá se, že je zdravý a dokonce silný.
  Něco se ale za ta léta změnilo. A třeba spánek už není zamlada osvěžující a rychleji se unaví. Ovlivňuje výdrž a rychlost. A ženy nejsou tak atraktivní.
  Ne jako za mého mládí. Nebo dokonce v mladém věku. Stárnete a je to velmi špatné.
  Jedním z nejnepříjemnějších projevů stáří jsou vnější změny, zejména vrásky a šediny, až vznik plešatých míst. A to je také nepříjemné. A žaludek začíná růst i přes trénink. A síla ve vás už nevře jako v sopce.
  Albina a Alvina jsou mladší, ale je jim už čtyřicet let. A dívky jsou velmi složité, pokud jde o jejich vzhled. I když pohled a třicítka nedá. Ale evidentně se bojí stát se starými ženami.
  A to je velmi rozčiluje... Navíc Albínu bolel zub a musela si dát plombu. A s plombou zub dříve nebo později úplně splaskne.
  Ano, pro dívky je to smutné.
  A měsíční kámen je schopen obnovit mládí. A možná navždy!
  A to je skvělé. Zvláště pokud jste smrtelní, není důvod dobývat svět. Po tvé smrti se zase rozpadne. A takto můžete vytvořit věčný, stabilní, trvalý a směrovaný ve prospěch vedení lidí. Robur chtěl nesmrtelnost nejen pro sebe, ale také kvůli lidstvu. Tak, aby získávala na síle a stabilitě a zároveň se dynamicky rozvíjela a kosmické lodě létaly dobývat další světy mimo sluneční soustavu.
  Lidstvo dříve nebo později ovládne termonukleární energii a vytvoří silnou bombu. A pokud v této době existují různé země, může to vést k jaderné válce a zmizení lidstva.
  Je tedy potřeba jednotná vláda. A to je spása lidí...
  Počítač vydal varování - blíží se ke středu Měsíce, takže cíl je velmi blízko.
  . KAPITOLA 2
  A v samém středu měsíce je dutá nádoba. A uvnitř se jako safír třpytí drahý kámen velikosti melounu. Je velmi krásný, má mnoho podob.
  A schopný dát věčné mládí každému, kdo se ho dotkne. Pravda, pokuste se dostat do středu Měsíce. Jako by kouzelníci ukrývali poklady v hlubinách satelitu Země.
  Zde je úžasný Roburův aparát, který překonal pevnou zem Měsíce a dostal se do středu.
  Vládl tam stav beztíže, ale v aparátu génia z USA umělá gravitace.
  Když ale triáda vyletěla z aparátu, ocitli se v naprosté absenci gravitace v samém středu Měsíce.
  A vznášely se ve vzduchu, který byl v této nádobě.
  Albina zvolala:
  - Jaký krásný kámen! Prostě zázrak!
  Alvin poznamenal:
  - Jo super! A jak nyní můžeme získat věčné mládí?
  Robur sebevědomě odpověděl:
  - Musíte sundat rukavice a připevnit obě dlaně a minutu držet. Vstoupí do nás energie mládí a my se staneme navždy mladými!
  Albina zapískala:
  - Páni! Tak jednoduché!
  Alvina logicky poznamenala:
  - A vše je geniálně jednoduché! Jen průměrnost vše komplikuje!
  Robur přikývl.
  - Je tu teplo! Nenechte si zmrznout ruce. Sundáme si rukavice.
  A velký vědec si začal stahovat rukavice. Dívky ho následovaly. Krásky mají tak jemné ruce, a přitom opálené, s dlouhými, šarlatově nalakovanými nehty.
  Alvina tweetovala:
  - Ach, naše ruce, namáhavé ruce!
  Albina dodala unisono:
  - A my holky jsme nejlepší!
  Jako první položil ruce na kámen Robur. Mohutný starší muž s potěšením řekl:
  - Je tak žhavý!
  Pak na to položili ruce i Albina a Alvina. Dívky ztuhly, cítila, jak do nich vstupuje teplo a energie.
  Robur visel, i on cítil, jak jím procházejí příjemné elektrické výboje. A bylo to, řekněme, skvělé. A pak viděl, že i dívky se třásly. A cítí.
  Robur držel jazyk za zuby. Pár zubů chybělo, ale teď už začaly růst. A kůže na rukou muže přímo před očima se stává jemnější a ne tak drsná.
  Její tvář není vidět, ale Albina už zvolala:
  - Cartridge vaše šedé vlasy zmizí!
  Robur přikývl.
  - Čekal jsem to! Ale omlazení na vás děvčata není tak patrné - už teď vypadáte super!
  Albina zpívala s potěšením:
  - Ach, dětství, dětství, kam spěcháš,
  Ach dětství, dětství, kam letíš!
  Alvina pokračovala v písni:
  - Ještě jsem si s tebou dost nehrál,
  Dívka se stala bosou a cool!
  Albina se zachichotala.
  - A váš Romulus už přišel o vousy!
  Geniální vynálezce přikývl.
  - Vousy? Stačí to tedy?
  A pokusil se sundat ruce z kamene, který dává mládí. Ale nebylo to tam.
  A důkladně strčili dlaně.
  Robur zavrčel:
  - Co je to?
  Albina a Alvina sebou také škubaly... Najednou se těla velkých vysokých dívek začala zmenšovat.
  A otráveně křičeli.
  Cítil jsem, že jeho velké tělo vysokého, téměř dvoumetrového muže se začalo zmenšovat a Robur.
  A to ho zmátlo. Čerstvě vyražený mladík sebou trhl silněji. Ale stejně se nemohl dostat pryč. Ani děvčata nemohla utéct.
  A už jich výrazně ubylo.
  Albina dokonce vrčela:
  - Upadnout do dětství neznamená omládnout!
  Alvina vtipně dodala:
  - Mladší v těle, nebude v mysli dítě!
  Robur cítil, že na něm oblek visí jako pytel. Docela výrazně se zmenšila.
  Z dívek se staly děti a nyní mohou dostat deset let. Naštěstí se proces redukce zastavil. A teď byly všechny tři postavy s prověšenými skafandry a malými těly.
  Robur si však nakonec odepnul ruce a vyletěl do vzduchu. Dvě dívky se také odtrhly a zatočily se.
  Albina zakřičela:
  - Vraťme se! A vrhl se k zařízení v podobě žraloka.
  Robur tam také cválal a Alvina ho následovala.
  Nejvíc ze všeho chtěli odhodit skafandry a podívat se na sebe do zrcadla.
  A tady jsou uvnitř. Není možné hned sundat skafandry. A ruce se mi třesou.
  Ale konečně jsou helmy pryč a s nimi i zbytek.
  Teď vidíš, Robure, že vysoké dívky se proměnily v dívky. A je to skvělý vynálezce.
  Robur se podíval do zrcadla. A uviděl před sebou svalnatého chlapce s výškou pětačtyřiceti metrů. Jen dítě, opálené a bosé, stejně jako Roburovi bylo deset. Je to, že svaly jsou výraznější než v dětství. A náhubek je tak roztomilý a náladový.
  Albina se zachichotala.
  - Teď jsi chlapec Robure!
  Alvina se smíchem dodala:
  - Tyrane!
  Albina se masožravě usmála:
  - Bosý chlapec bude vládnout planetě Zemi!
  Robur proklínal:
  - A kdo jsi ty? děvčata! Chtěli byste být takový?
  Albina s povzdechem poznamenala:
  - Ano, tohle je jasná přehnanost! Ale to je v pořádku, má to své výhody!
  Alvina naštvaně poznamenala:
  - Něco plusy nevidím! Teď nás bude bolet milovat se s muži. Mládí je dobré, ale dětství má mnoho problémů
  Robur zavrčel, nebo spíš pištěl:
  - Ale pro mě je to ještě horší! Která žena by se mnou chtěla lásku?
  Albina se zachichotala a odpověděla:
  - Ano, s takovou maličkostí vás ženy nepotřebují. A jen jako syn!
  Robur zatřásl pěstí.
  Budu jejich otcem. Skutečný otec celé planety Země!
  Alvina agresivně poznamenala a dupla na holou, dětskou nohu:
  - Vyrosteš a staneš se otcem, zmoudříš!
  Albina s úsměvem poznamenala:
  Nebo nevyrosteš! Dětství bude navždy!
  Robur zařval:
  -Navždy zůstaneme dětmi,
  Jen roky se mění!
  A otráveně také dupal, dětsky bosou nohou. Zjevně mu padaly šaty a teď jsi nahý. Leda že bys ho omotal kolem látky na bocích.
  Robur se cítil podvedený a jako by byl okraden. Místo omlazení upadl do dětství.
  Ve skutečnosti jsem se fyzicky cítil skvěle. A byla tam dobrá nálada. Opravdu jsem se chtěl smát a skákat.
  Ale to samozřejmě nečekal. Navíc je nepříjemné ztratit vysokého, téměř dvoumetrového, když jdete v davu a je vás vidět daleko.
  Místo toho jste teď nějaký podvodník. A to není nejlepší. Ale na druhou stranu jste plní energie.
  Jak řekl Engels: bytí určuje vědomí. A dětské tělíčko potlačuje smutek a vás to jistě táhne k nejrůznějším kouskům. A chcete skákat a pohybovat se jako hodinový kůň.
  Robur objednal:
  - Dobře! Omládli jsme, až příliš. A teď leťte na Zemi!
  Albina se zmateně zeptala:
  - A co tam budeme dělat v dětských tělech?
  Robur důrazně řekl:
  - Pojďme dobýt svět!
  Alvina zatleskala a dupla dětskými nožičkami:
  - To je úžasné!
  Albina nadšeně zpívala:
  - Celý svět je v našich rukou,
  Jsme hvězdy kontinentů...
  Rozbitý v rozích -
  Zatracení konkurenti!
  Robur energicky potvrdil a zavrtěl hlavou:
  - Ano, zlomili to! A je to v pohodě!
  Alvin opravil:
  - Ještě jsme to nezlomili, ale určitě to zlomíme!
  Albina zpívala agresivně:
  - Nesnášej ponižování dívek,
  Slávu potvrdíme ocelovým mečem ....
  Nebudeme tolerovat žádné další urážky -
  Rozbijme všechny fašisty na kusy!
  Robur bez obalu poznamenal:
  - Je příliš brzy zpívat o nacistech! Mussolini je stále nikdo a Hitler nebyl ani ze zdravotních důvodů vzat do armády!
  Alvina mrkla na profesora a řekla:
  - Pak letěli opravovat cizí chyby! Možná se svět opravdu zlepší!
  Chlapec Robur potvrdil:
  - Ať se to zlepší v mé milující pěsti!
  A malý, ale hbitý a všestranný stroj se řítil ze středu Měsíce, prokousával se zemí a nezanechával za sebou žádné chodby.
  Albina zpívala s úsměvem:
  - Lidstvo má železnou techniku,
  jistě potřebnou a velmi užitečnou...
  Alvina nadšeně pokračovala:
  Ale, a je to pro mě příjemnější, lidové zázraky,
  Ubrus se samostavitelnými, vysokorychlostními botami ...
  Chlapec Robur nadšeně zpíval:
  - Věřím, že s pohádkou se lidé neloučí,
  A věrní přátelé zůstanou navždy!
  Triumvirát skutečně ukázal svou nejvyšší třídu. Přesněji splnili svůj cíl a omládli. A teď musíme udělat něco ještě významnějšího.
  Chlapec Robur u kormidla. Ovládá se joystickem a úbytek výšky mu vůbec nepřekáží. A nálada stoupá.
  Ve skutečnosti, i když jsi kluk, nikdy nezestárneš. A to potěší. Máte tedy před sebou šťastný život. A budete vládnout planetě Zemi navždy.
  Vždyť má v rukou takový aparát: umí létat vzduchem i vesmírem. A plavat na vodě i pod vodou a dokonce se pohybovat pod zemí. A má i pistoli s graviolaserem.
  Jaká armáda se proti němu může postavit? Poloprostorové pole vám umožňuje pohybovat se nejen v podzemí, ale jeho auto je naprosto nezranitelné. To znamená, že ho nikdo nemůže porazit. Žádná zbraň na planetě Zemi není schopna proniknout jeho letadlem.
  A Robur se cítí velmi sebevědomě. A vesele a šťastně se cítí i dvě děvčata, která tomuto technickému géniovi a výrazná pomoc pomáhala. Teď už nikdy nezestárnou. A to jim dělá velkou radost.
  Co když jsou to dívky? Existuje mnoho jiných způsobů, jak se pobavit, než milování s páchnoucími muži. Ale bylo by zajímavé zahrát si ve válce. A to je asi ta nejlepší zábava. Albina a Alvina mezitím opět hrají šachy. Albina udělala tah s White: E2-E4, zatímco její soupeřka zvolila sicilskou obranu. A samozřejmě slavná verze Draka. Velmi dynamická obrana s střelcem na dlouhé diagonále. Je pravda, že bílý má možnost držet se pěšce, který se posunul vpřed.
  A útok je vzájemný a prudký. Každý útočí na krále ve své oblasti.
  A samozřejmě dívky bojují za stejných podmínek. Přesněji řečeno, pravděpodobně to již nejsou dívky, ale dívky. Ale bitva, kterou vedou, je samozřejmě velmi divoká.
  Albina obětovala pěšce a soupeřka vyměnila. Boj se ubíral agresivním směrem.
  Dívky dělaly pohyby bosýma nohama a vyceňovaly své slonovinové zuby.
  Alvin poznamenal:
  - Hrajeme si jako dítě v nedětské hře!
  Albina souhlasila s tímto:
  - Ano, hrajeme! A jsem si jistý, že vyhraju!
  Holky jsou opravdu úžasné. A bosé prsty nohou jejich dětí přeskupují postavy.
  Tady jsou znovu oběti a výměna úderů... A Robur se pohybuje směrem k povrchu Měsíce.
  Samozřejmě pod zemí je rychlost nižší než ve vakuu, ale stále velmi vysoká.
  Robur na cestách, myslel si, že je to teď kluk. Ale vyroste, nebo zůstane dítětem? To je zajímavá otázka. Může a nemusí to tak být.
  Ale Robur má v těle nebývalou energii a veselost. Takže můžeš být šťastný.
  A snad ho nikdy nebude bolet zub a vždy bude mít vynikající zrak. Ano, a jeho síla není dětinská. A co se stalo vyraženými svaly, prostě Herkules je mládě. A umí se dobře ukázat, když musí v boji.
  Robur dokonce zpíval:
  - Co říkají lidé
  Je nám to jedno...
  Záleží jen na výsledku
  Úder skvěle!
  A holou kulatou patou chlapec sešlápl pedál. A jeho auto sebou trhlo.
  Moc nad světem je přitažlivá a sladká. Ale zároveň je to i obrovská zodpovědnost. A Robert to chápe. Do dějin nesmí vstoupit ani tyran, ani tyran, ale velký vládce, který zachrání lidstvo. A vybudovat skutečný ráj na planetě Zemi. A lidé ho budou upřímně chválit.
  Robur nadšeně zpíval:
  - Nebudu lhát
  Chci vládnout...
  Ale ne rezavé auto,
  A celá země!
  Dívky se smály, když slyšely tuto píseň. A taky chtěli něco zazpívat. Vhodný motiv ale nenapadl.
  Dívky však hrály dál. Ale pak došlo k výměnám a pozice se stala mrtvou. Dlouho ale pokračovali ve hře a strádání.
  Robur si zároveň myslel, že sláva ve světě je krátkodobá. A téměř všechny říše se zhroutily a upadly do rozkladu. Jako by existovala nějaká síla, která bránila integraci lidstva. Právě teď je na světě několik poměrně velkých říší. Největší je Brit a druhý Rus. A Rusko už bylo v úpadku, když prohrálo válku s Japonskem, což je velká škoda.
  Bílá rasa prohrála se žlutou a není se z čeho radovat. Ale na druhou stranu, carské Rusko mělo překvapivě mnoho různých druhů nehod a selhání, které vedly k porážce. Jako by zasáhla vyšší moc. I když pokud jsou vyšší síly? Mohl by však Čingischán dobýt polovinu světa bez záštity vyšších mocností? Koneckonců, kolik je to Mongolsko? A kdo je samotný Čingischán - divoch, který neuměl ani psát, ani číst.
  Takže tady mu evidentně nějaké síly rozhodně pomohly. Je pravda, že nedokázali vytvořit pevnou říši. Přesněji řečeno, výboje lupičů byly křehké a země se triviálně zhroutila. Přesněji, moc Čingischána nejprve roztrhali potomci a pak úplně zmizela.
  Římská říše byla silnější, ale také se nejprve rozdělila na dvě části a poté je pošlapali západní barbaři, východní Arabové a Turci.
  Carské Rusko jako kontinentální impérium vypadá silnější než Britové, ale nyní má těžké časy - nepokoje a porážky od Japonců. To poslední je velmi nepříjemné.
  Ruský lid je schopen odpustit mnohé kvůli lesku vojenských vítězství a imperiální velikosti. A když vás porazí a ani Japonci je nepovažují za autoritativního protivníka, je to dvojnásobná urážka a obviňují samozřejmě především krále. A s ním spolu s celým systémem monarchické moci.
  Robur pokrčil rameny - je stoprocentně Američan a o Rusko se nestará. Albina a Alvina ale mají slovanskou krev a jejich porážka carského Ruska z Japonska byla velmi rozrušená.
  Ale Robur jim odpověděl: planetě Zemi by měl vládnout jeho génius, a ne nějací Romanovci. A že on Robur vytvoří věčnou říši, která bude zahrnovat všechny obydlené světy ve vesmíru. A možná nejen v tomto, ale i v jiných vesmírech. A pak tu bude Mega-hyperuniverzální impérium, které bude mít fantastickou moc a sílu!
  Robur si myslel, že věda se rozvine a už nebudou staříci a stařenky, všichni budou navždy mladí a krásní. A mladí muži budou bez vousů, s roztomilými tvářičkami. A dívky nikdy nezblednou.
  Robur nadšeně zpíval:
  - Budu navždy mladý, navždy opilý! A navždy chladný a horlivý!
  Dívky se v odpověď zachichotaly a vyplazovaly jazyk. Řekněme, že jsou vtipní.
  A teď vypadají jako dívky.
  Albina s úsměvem poznamenala a zpívala:
  Všechno je strašidelné v tomto zuřícím světě,
  Je na něj jen chvilka a vydrž...
  Život je jen okamžik mezi minulostí a budoucností,
  A tomu se říká život!
  Alvina vycenila zuby a poznamenala:
  - Není to pro tebe příliš těžké!
  Albina řekla s úsměvem:
  - Něco nesedí s mou poezií!
  Alvina zazpívala:
  Prokletí strašné, pekelné zprávy se naplnilo,
  Slunce pohaslo v truchlení země...
  Vrah svědomí a cti je zbaven -
  Krvavá ruka se netřásla!
  Albina s velkým nadšením zvedla:
  - Vrah je zlý blázen a cizinec,
  Snědl hodně dívčích srdcí...
  Batoh vyměnil za frak,
  Chladný šmejd přerušil letový čas!
  Alvina nadšeně dál zpívala dětským hlasem:
  Zářivá tvář básníka Puškina,
  Obklopen krvavou pěnou smrti...
  Nositel Puškinovy laskavosti a světla,
  Za to zasáhla kulka do srdce!
  Albina s velkým potěšením pokračovala ve zpěvu, velkolepý románek:
  Proud oslnivých, zářivých...
  Slova básníka a básně se lily ...
  Miloval lidi celým svým čistým srdcem,
  Ve výtvorech světla, zlé značkové hříchy!
  Alvina pokračovala ve zpěvu s velkým nadšením:
  Jeho slovo bylo ostrý diamant,
  Veškerou sílu slabiky přenesl perem ...
  Krásně pracoval, lidé se všem divili,
  Poezie vznesena, Bůh ke hvězdám!
  Albina zuřivě pokračovala ve skládání a zpívání:
  Talentu básníka se meze nekladou,
  Na obloze není žádný počet úlomků hvězd...
  Vrah se bude zodpovídat Hospodin,
  A Puškin s námi bude navždy!
  A děvčata tleskala holýma, vytesanýma nohama.
  Robur shrnul logický závěr a také zazpíval:
  -Ach Pushkine, jsi výstřední chyba,
  Na jaře jsme nemuseli onemocnět ...
  Koneckonců, vůně kořeněných, jemných bylin,
  Dokáže všechny vyhnat z gauče!
  Albina souhlasila s tímto:
  - Ano, jaro je nádherné období! Zejména květen!
  Alvina nadšeně zpívala:
  - A za oknem zuří měsíc květen,
  Bojuješ za něj a odvaž se!
  Konečně skončila zem na Měsíci a jejich pohádkově velkolepý aparát letěl do vakua. A jak se říká - šel do operačního prostoru.
  Albina nadšeně zpívala:
  - Země v okénku, země v okénku, země v okénku je viditelná ...
  Alvina přijala s úsměvem:
  - Jak je syn smutný po matce, jak je syn smutný po matce, je nám smutno po Zemi, je sama!
  Věčný chlapec Robur se ujal tohoto zpěvu:
  - Ale hvězdy, přesto a hvězdy, přesto,
  Trochu blíž, ale všem je taky zima!
  Albina nadšeně pokračovala:
  - A jako hodiny zatmění a jako hodiny zatmění! Čekáme na světlo a vidíme pozemské sny!
  Alvina dál zpívala s velkým zápalem svým kouzelným hlasem:
  - Ale my nesníme o řevu kosmodromu... Ne takhle ledově modré!
  Astronautský chlapec Robur se nadšeně přidal:
  - A sni, máme trávu, trávu u domu! Zelená, zelená tráva!
  Pak přidali rychlost a vrhli se k Zemi.
  Robur s potěšením zpíval:
  - Půjdeme, budeme spěchat, na jeleny brzy ráno a zoufale vtrhneme přímo do zasněženého úsvitu!
  Albina s velkým nadšením zvedla:
  - Uvidíte, že marně nazývají sever extrémem ...
  Alvina dodala zuřivě mlaskající rty:
  - Uvidíš, že je to neomezené, dávám ti to!
  A dívka dupla nahou, vytesanou nohou.
  Chlapec Robur zasyčel:
  - V poslední válce nejsou žádní vítězové,
  nikdo nebude zachráněn před salvou raket ...
  Alvina nadšeně zpívala:
  - Pošleme s velkým pekelným výbuchem ahoj!
  Albina zuřivě pokračovala:
  - A bujné růže, natrhali jsme kytici!
  A dívka plácala sekáčovými, dětskými nohami a tančila:
  - Jedna dvě tři! Otřete reflektory!
  Jsou stále blíže Zemi.
  Modrá koule se zvětšuje. A je to velmi cool. Takže brzy budou na své planetě.
  Chlapec Robur stiskl své holé, dětinské paty a zavyl:
  - Vidíš zatmění na obloze,
  Hrozný démonický příboj...
  Letí pekelné znamení
  Hejno vesmírné vytí!
  Alvina nadšeně zvedla:
  - Avadon kletba stoupá,
  Totální smrt Avadonu...
  Avadon a regimenty mrtvých...
  Avadon šílený vede!
  Albina zuřivě dodala:
  Avadone! Avadone! Avadone!
  Chlapec Robur zařval:
  Špinavý, šílený maniak
  Chce se stát vůdcem státu...
  Ale vyvolávání strachu...
  Alvina dokončila myšlenku:
  - Zemře v rezavé bažině!
  Albina vycenila zuby a pokračovala:
  - Snažím se uplést svět,
  Alvina dupla na holou, dětskou nohu a pokračovala:
  - Síť pekelné vášně!
  Albina zuřivě zpívala:
  - Lebka malomocného a upír....
  Alvina zasyčela a dupla na holou, dětskou nohu:
  - S neukojitelným rozštěpem patra!
  Robur s úsměvem mladého sadisty poznamenal:
  - SATO řádí ve vzteku,
  Nepřítel pluku postoupil vpřed ...
  Ale kati-protivníci,
  Dívky se setkají s nepřátelstvím!
  Albina byla zvednuta a její bosé nohy se daly do pohybu:
  - Zarývají se do kůže prasete,
  Nepřítel bude rozdrcen na prach!
  Alvina pokračovala s pekelnou sebejistotou:
  Ženy zuřivě bojují
  Dívčí pěst je silná!
  Albina dodala ne úplně v rýmu:
  - A holá pata dívek je také silná!
  Robur potvrdil:
  - Pancíř je silný a naše tanky jsou rychlé!
  Alvin s tím souhlasil:
  - Ano, velmi rychle! Jen blesk!
  Albina zuřivě zpívala:
  - V našich vesnicích jsou ženy,
  Že žertem řídí letadlo...
  Alvina zuřivě dodala:
  -Nepoznej krásu pochybností,
  Žertující protivník srazí dolů!
  Robur zamumlal vzteky věčného dítěte:
  Jsou zrozeni k vítězství
  K oslavě rozumu po staletí!
  Albina dodala s úsměvem věčné dívky:
  - Koneckonců, naši pradědové,
  Okamžitě pro ně shromáždili armádu!
  Tyhle holky jsou prostě super článek. A i když jsou nyní dětmi, neztratily agresivitu.
  Robur obdivně poznamenal a odhalil svou sladkou, dětskou tvář:
  - Jsem nejsilnější na tomto světě,
  A všechny namočím do záchoda!
  Chlapecký profesor dokonce dupl dětskou nohou na podlahu, bylo plné nadšení.
  Nyní vstupují do atmosféry planety Země. Dorazil poměrně rychle. A líbilo se jim to.
  Triumvirát je prostě potěšen. Tady jsou zpátky na zemi...
  Albina zpívala s nadšením:
  - A v hvězdných výšinách a horském tichu,
  V mořské vlně a zběsilém ohni!
  A zuřivý a zuřivý oheň!
  Albina zapnula recenzi a překvapeně poznamenala:
  - Něco na tomto světě není v pořádku!
  Robur se zamračil a vážně se zeptal:
  - A co přesně je špatně?
  Chlapec profesor si vypíchl oči.
  Albina odpověděla s pochybnostmi v hlase:
  - Nyní jsme v minulosti, jen před pár lety!
  Alvina nadšeně zvolala:
  - Tím lépe! Pomozme carskému Rusku porazit Japonsko!
  Robur, který se stal chlapcem, byl rád, že bojoval:
  Opravdu pomůžeme! Vždy rád pomůžu bílé rase!
  Albina přikývla.
  - Pro naši matku Rusko!
  . KAPITOLA 3
  Bitva mezi Kuropatkinovými jednotkami a Japonci probíhala podle obvyklého scénáře. Nejprve Rusové odrazí útoky samurajů, poté začnou obcházet křídlo a Kuropatkin ustoupí.
  Ale v tuto chvíli tato taktika nefunguje. Před japonskými jednotkami se objevil válečný stroj ve tvaru žraloka s gravitačním laserem.
  Robur přikázal:
  - Kandidujte za bílou rasu!
  A Albina mačkala tlačítka joysticku pomocí holých prstů dětských nožiček. A proudový letoun zasáhl Japonce a prořízl pěchotu a kavalérii.
  Alvina se přitlačila holou patou, vyslala další trysku z jiného laserového děla a zavrčela:
  - Pro matku Rusko!
  A děti se smály a drtily Japonce. Ruce a nohy samuraje létaly různými směry.
  Robur zaštěbetal dětským hlasem:
  - Jsem nejlepší na světě!
  A holou patou chlapec stiskl páku, čímž na Japonce spustil smrtící proud.
  Válečníci vycházejícího slunce umírali stovky a tisíce najednou, byla to grandiózní bitva.
  Počet Japonců byl vyšší než podle oficiálních dokumentů, protože samurajové nebrali v úvahu jejich zadní jednotky. Japonci tedy mají v bitvách jasnou početní převahu. Což částečně ospravedlňuje Kuropatkinovu opatrnost.
  A Japonci vždy utrpěli ve všech bitvách větší ztráty než Rusové.
  A na konci války byli v počtu více než dvakrát horší než ruská armáda. A nebýt hloupé vzpoury, pak by země vycházejícího slunce byla rozdrcena na kusy.
  A nyní tým tří lidí: chlapec a dvě dívky zničí samuraje. Přestože mají dvě stě padesát tisíc vojáků - mnohem více, než podle oficiálních údajů. A to je jen tady a dalších dvě stě tisíc stojí poblíž Port Arthuru.
  A moře je mocné, flotila postavená Američany a Brity. Ale proti nim zbraň vytvořená trojitým géniem.
  Robur, kosící samuraje, zpívá:
  - Hrozivě se vznáší nad planetou...
  Albina, vysílající vlnu holými prsty na nohou, dodává:
  - Ruský, dvouhlavý orel!
  Alvina agresivně vyřadila masu japonských jednotek, které šplhají v lavině, a vydala:
  - V písních lidí zpívaných ...
  Robur, tento věčný chlapec, mlátil šikmým sevřením a pištěl:
  Znovu získal svou velikost!
  Albina stiskla své holé, dětské prsty a rozdrtila nepřítele. Je to tak skvělá dívka. A když se zmenšila, stala se ještě odvážnější a chrtí.
  A dokonce zpívala:
  - Nejsem ubohý hmyz, super želva ninja!
  Alvina, která také holými prsty mačkala tlačítka joysticku, velmi vtipně dodala:
  - Budete jako piják - je to skvělé!
  Chlapec Robur zařval:
  Jsme nejsilnější na světě...
  Albina stiskla své holé prsty a zapištěla:
  - Je to jasné, protože dvakrát dva jsou čtyři!
  Alvina také stiskla svůj holý, kulatý, růžový dětský podpatek na knoflík a zaštěbetala, čímž Japonce vyřadila:
  - Namočte se do záchodu!
  Chlapec Robur, který drtil samuraje a vztyčoval celé hromady mrtvol, zvolal na plné hrdlo:
  - Za ruského cara!
  Albina čmárala japonsky pomocí holých prstů dětských nohou a vrčela:
  - Naše svaté velké Rusko,
  Velkorysá prosperující země!
  Alvina dlabala Japonce pomocí nahého, kulatého, růžového dětského podpatku a zakřičela:
  - Bůh Mesiáš sedí na trůnu,
  Otec car Mikuláš!
  Chlapec Robur, kosící válečníky říše vycházejícího slunce, mačkající tlačítka na joysticku dětským bosýma nohama, vydal:
  - Věřím, že to nebude hořet pekelným žárem,
  Červený sedmnáctý rok!
  Albina, která odřízla Japonce pomocí svých holých prstů, svých vytesaných nohou, vydala:
  - Pouze Vlast je v plamenech!
  Alvina, která prořízla samuraje a přitiskla na knoflíky svůj holý, růžový podpatek, zapištěla:
  - Famózně poráží Japonsko!
  Chlapec-profesor, bušíc nahým dětským podpatkem do klávesnice, rozbil celý prapor země vycházejícího slunce a zařval:
  - Věřím ve svou hvězdu,
  Budu podvádět osud!
  Albina vtipně poznamenala, pokosila další prapor Japonců a ukázala jazyk:
  - Ve svaté válce bude naše vítězství!
  Alvina, která srazila masy samurajů a nacpala celou hromadu mrtvol, vtipně poznamenala:
  - Imperiální vlajka vpřed - sláva padlým hrdinům!
  Robur střílející ze svého gravitačního laserového děla zakryl japonskou baterii. Zbraně se zkroutily a zkroutily do beraního rohu. Chlapecký profesor vyplázl jazyk a předl:
  Nic nás nezastaví, nikdo nás neporazí!
  A holá, dětská pata stiskne tlačítko. A opět paprsek gravitačního laseru plácne Japonce.
  Bylo to prostě hyper.....
  Albina s potěšením poznamenala, vzala další baterii a ukázala na cíl bosýma nohama:
  - Naše síla je v pěst!
  Alvina, přísná na Japonce, jako by z nich odstraňovala krvavé hobliny a mačkala tlačítko na joysticku holou patou, vydala:
  Jsme nejsilnější ze všech!
  Válečníci triumvirátu se proti Japonsku postavili velmi tvrdě. A vyhuben a spálen jako vesmírné komety dopadaly na zem.
  Robur, ten věčný chlapec zpíval:
  - A samuraj letěl k zemi, pod tlakem oceli a ohně!
  Albina se ohlušující zasmála a vtipně pronesla:
  - Ale rozvědka hlásila jistě,
  A jak mačká knoflík holou, kulatou patou.
  Alvina podpírala, holé, dětinské prsty mačkaly tlačítka na joysticku a drtily nepřítele:
  - A prapor vyrazil do útoku!
  Robur, střílející na Japonce, to je věčný kluk, zařval:
  - Bojovali jsme s neposkvrněnou vášní!
  Albina, pálící nepřátele gravitačními lasery a hrající si s bosýma nohama, vydala:
  - Naše četa z oceli a silná!
  Tak jejich barakuda, nezranitelná samurajské palbě a rychlá ze tří gravitačních laserových děl, zničila čtvrt milionu japonských vojáků. Musíme vzdát hold samurajům - bojovali až do konce. Ale přesto prohráli.
  A z japonské armády zbyly jen rohy a nohy. Přesněji jen hory mrtvol rozřezaných na kusy a hromada zmuchlaného a kouřícího kovu.
  Ano, Japonsko bylo zasaženo velmi tvrdě. A část jejích sil byla eliminována brilantně.
  Robur a jeho dívky tankovali vodu z potoka. Jedli také ukořistěné anglické konzervy ukořistěné ze zničené japonské armády.
  A přejdu k těm jednotkám, které zablokovaly Port Arthur. A samurajské armády postupovaly jako přílivová vlna.
  Pak ale aparát ve tvaru barakudy zaútočil na armádu Nohy. A kam teď mají jít vojska země vycházejícího slunce?
  Převzal je nelítostný tým. A stejně tak i vyhlazování.
  Robur stiskl tlačítko joysticku dětskou nohou, vyslal smrtící paprsky a zařval:
  - Nepřátelé vlasti pochodují do Gehenny!
  Albina mačkala tlačítka holými prsty, posekala celý prapor samurajů a zakřičela:
  - Nepřátelé Rusko nezastaví!
  Alvina také stiskla obnaženou patu na tlačítka joysticku a s oslnivým úsměvem zavrčela:
  - Za vlast - naši matku!
  Robur drtil samuraje a otáčel letadlo, toto věčné dítě zařvalo:
  - Za nový komunistický systém!
  Albina, ničící Japonce, zpívala:
  Nosná konstrukce lásky...
  Alvina, která drtí samuraje, zavrčela:
  Jsme jako jeřábi na obloze!
  Robur, vyhlazující Japonce, poznamenal:
  - Spíše už jako draci!
  Albina se zahihňala, čmárala na samuraje a nahými prsty u nohou vydala:
  - Na let ke hvězdám!
  Alvina, agresivně prohlásila, rozdrtila Japonce a sekala je jako hromadu mohyl:
  - Na nejlepší časy!
  Robur agresivně poznamenal, sekal jako kosa trávy a vrčel dětským hlasem:
  - Jsme nejlepší!
  Albina, čmárající japonsky a na holé patě, zavrčela:
  - Pro skvělou náladu!
  Alvina, která drtila samuraje a hromadila celé hromady mrtvol a masu zmuchlaných těl, zavyla:
  - Pro třídu Vlasti hyper!
  Robur zařval a odhalil dětinské zuby:
  - Všechno bude skvělé!
  A vyjebme Japonce.
  Albina, čmárající na samuraje a nahými prsty, ho vzala a zavyla:
  - Všechny pohřbíme v rakvi!
  Alvina, která agresivně kosila Japonce a drtila je holými patami, vydala:
  - Za totální teror!
  A jako znovu vyřadit samuraje. Tohle je jejich solidní, zabijácký Hollywood.
  A Albina zpívala v extázi;
  Dvacáté první století je velmi bouřlivé století,
  Zuří v něm viry, teroristé...
  Ale přesto, na vrcholu života, člověk
  A lidé to vědí, nejsou pacifisté!
  
  Můžeme věřit, že letím na Mars
  Prostor Venuše je jednoduše přestavěn...
  Všechno bude znát jen nejvyšší třídu,
  A každý člověk se rodí jako hrdina!
  
  Ano, naším úkolem je rozvíjet pokrok,
  Aby lidstvo bylo krásné...
  I když útočí jen na pekelné démony,
  Kontaktovat bosou dívku je nebezpečné!
  
  Jsme komsomolské dcery Země,
  Zabijeme nepřítele bez jakékoli bázlivosti...
  Národy na planetě této rodiny,
  A teď se z toho muže stane hrdina!
  
  Nebude tu žádná zloba, která by to ovládla
  Pod praporem svatého komunismu...
  Byl jednou generální tajemník a před králem
  Společně jsme odrazili meč fašismu!
  
  Ukážeme lidem štěstí na příkladu,
  Můžeme udělat všechno pro vrchol světa...
  Bylo Rusko - byl SSSR,
  A Kristus lásky se stal modlou!
  
  Bouřlivé roky plynou
  Obletěli jsme Siriuse tak slavně...
  Postaveno na hvězdách města -
  Vstaňte z kolébkové planety!
  
  Koneckonců, Lada je s námi a Svarog je mocný,
  Co udělalo svět tak hvězdným...
  Ať je tu největší bílý bůh,
  Ještě není pozdě se učit!
  
  Mrtví brzy vstanou, víš
  Ráj na planetě bude postaven najednou...
  Počasí je prostě věčný květen,
  Rozsah staveniště je prostě obrovský!
  
  Uděláme lety až do konce,
  Pojďme na okraj vesmíru...
  Svarog velký nahradil svého otce,
  S nezměněnou slávou v bitvách!
  
  Ano, bylo to těžké, vím, že je to těžké,
  Nepřátelé zaútočili na Rusko v hordě ...
  A pichlavé melo vánice,
  Ale prorazili si cestu komunismem!
  
  Lord Svarog nám dal silné kladivo,
  Rozdrtit s nimi nepřátele Ruska ...
  A zasadit takovou ránu -
  Prostě jsme nepřítele odrazili!
  
  V očích dívky komsomolského ohně,
  Hoří v pekelné kaskádě, můžete vidět plamen ...
  Vím to pro vlast, dámy,
  Zvedneme prapor výše než slunce!
  
  Jste muž, nyní zvažte orla,
  Vznášející se nad hvězdami nepřetržitého vesmíru...
  Nad světem se roztáhly jestřábí drápy,
  A nabitý nehynoucím vědomím!
  
  Nemůžeš jen tak zabít Rusko,
  Jako zákeřný protivník se nepokusil...
  Lovec se brzy promění ve hru,
  Pro nepřítele je nebezpečné bojovat s vlastí!
  
  Dívka bude pohybovat bosou nohou,
  A fašista vyletí, zná své zuby ...
  A když žena posune poker,
  To znamená, že zahrály trubky smrti!
  
  Všechno v našem světě bude pozitivní,
  Jakékoliv podnikání je diskutabilní chlapi...
  Ukažme nepochybnou kreativitu,
  A budeme čmárat ze stroje!
  
  Nepřátelé snadno uvěří, že je rozbijeme,
  Bezpochyby sečeme prašnou trávu...
  Zachráníme Rusko před velkými problémy,
  Ať je to v srdci - Ježíš a Lenin!
  
  K nejvyšším hvězdám světa
  Pozemské lodě jsou schopné létat...
  Básník nám předal veškerou sílu slabiky,
  Ve jménu naší matky Ruska!
  
  Bohyně Lada oslavuje Rusko,
  Roztahuje skvělý závoj...
  Bojujte za vlast a nebojte se,
  Samozřejmě pro nás neexistuje lepší způsob!
  Jednou dívky bojovaly poblíž Moskvy,
  Obrazní obři bojovali...
  Ale Hitler je ve spolku se Satanem,
  A já a Svarog - víme, že jsme neporazitelní!
  
  Přestože byl mráz, který zmrazil krev,
  Dívka uháněla závějemi bosa...
  Země dá štěstí a všechno,
  Její copánky jsou stříbrné od zlata!
  
  Pán Nejvyšší zná všechna srdce,
  A dívky tak moc, Bůh miluje...
  Budou bojovat až do konce
  Jinak protivník zničí zemi!
  
  Proto je všechno na světě lež,
  Když si nasadíš růžové brýle...
  A nepřítel vrhá nepřetržitou mlhu,
  Sedm pátků protivníka po celé týdny!
  
  Vykujeme si brnění pro sebe,
  A meč z nejostřejší damaškové oceli...
  Vlast nebude odebrána rublem,
  No, proč jste koně unavení?!
  
  Všimni si, že všechno bude najednou v pořádku,
  Když se shromáždíme s Boží mocí...
  Jsi sokol pravdy, ne lež kohout,
  Věřím v komunismus v bitvě, kterou prorazíme!
  
  Pro naši sílu a na počest Ruska,
  Za rudou vlajku a milé Rusko...
  Pro Ukrajinu a pro Bělorusko,
  Pojďme dokončit největší misi!
  
  Ladu oslavíme ve slávě,
  Milovat Svaroga, Boží matku Marii...
  Hodnocení bude určitě pět...
  Protože víra dávala sílu!
  
  Čím je pro nás Batu a zlý Čingischán,
  Stejně jako Hitler, Napoleonova armáda...
  Ani jeden chán nás neporazí,
  Žádná horda, i když jsou miliony!
  
  V Rusku jsme se narodily my dívky,
  Ke slávě Iljiče a Ježíše...
  Nyní orli létají pouze nahoru,
  Ukázat velké umění!
  
  Moskva je hlavním městem míru a lásky,
  Zabíráme prostor...
  I když štěstí na krvi stavět nelze,
  Nájezdy na bezvěrce, které jsme všechny porazili!
  
  Kéž nám nepřítel neodpustí slabost,
  Chce usmažit paty dívkám...
  Někdy agresivní ghúl
  Schopný trhat a udeřit zlo!
  
  Ale my tu hranici nepříteli nevzdáme,
  Dosáhněte hranic jakéhokoli vesmíru...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  S jeho silou v bitvách beze změny!
  
  Takže vítězství dívek je blízko,
  Nebojíme se Stelzanatha,
  Láska k vlasti je sladká a čistá,
  A pokud to bude nutné, budeme bojovat s armádou!
  Tady je celá báseň věnovaná budoucnosti, zpívaly dívky s velkou zuřivostí.
  A pak to vzali nahými podpatky, když mačkali knoflíky, čímž skončili poslední Japonci.
  A tak armáda Nohy přestala existovat. Téměř půl milionu Japonců odešlo do dalšího světa. A je to velmi cool.
  A teď zbývá porazit flotilu. A pak z Japonska zbydou jen rohy a nohy.
  Albina cvrlikala a vycenila zuby:
  - Blíží se hodina, kdy vyhrajeme!
  Alvin s tím souhlasil:
  A vězeňské klenby se zhroutí do propasti!
  Robur agresivně potvrdil:
  - Nikdo nás nebude nazývat slabochy!
  A chlapec přitiskl bosé nohy na tlačítka joysticku.
  Zdá se, že válka se chýlí ke konci.
  A nyní se jejich barakuda pohybuje směrem k samurajské flotile. A to je skutečně velmistrovský tah. A hra není podle pravidel - prorazíme fraeru!
  Albina tweetovala:
  - Sláva nové, světové říši!
  Chlapec Robur s chutí objasnil:
  - Moje světová říše!
  Potom dětský profesor udeřil do kovu bosou nohou. Co vydalo zvuk.
  S pomocí radaru je japonská flotila detekována. Právě křižuje poblíž Port Arthur a snaží se neuvolnit zablokovanou tichomořskou eskadru.
  Alvina, tato věčná dívka, zpívala a dupala nahou, dětskou nohou:
  - Jasné slunce naděje
  Opět stoupání nad zemí...
  známá ruská armáda,
  Porazí Japonsko v moři!
  Albina pokračovala s nadšením a také mačkala knoflíky holým, kulatým, dětským podpatkem:
  Ruský orel nad planetou,
  roztahující se křídla vzlétne...
  Nepřítel bude povolán k odpovědnosti
  Bude poražen, zlomen!
  A nyní přístroj barakuda vystřelí svůj první paprsek na japonské lodě.
  A gravitační lasery se svou fenomenální kosmickou silou narážejí na vlajkovou loď země vycházejícího slunce.
  A nyní se začala potápět největší bitevní loď samurajů, na které se nacházel slavný admirál Togo. A doslova ho rozsekaly na malé kousky gravitační lasery vyrobené géniové, kteří dostali věčné mládí.
  Robur - tento věčný chlapec, mačkající knoflíky holýma, dětskýma nohama a skřípějící zuby, zavrčel:
  Šlapeme Merkur nohama,
  A existuje cesta na Mars!
  Albina drtící nepřítele holým podpatkem dodala:
  - Zvedneme vlny tsunami,
  Bílá rasa povstane!
  Alvina vtipně poznamenala a střílela na nepřítele holými prsty:
  - Jsme nejsilnější na světě!
  A další japonská loď se potopila. To byly opravdu dívky.
  Přestože se brilantní válečníci proměnili v děti, jejich bojová efektivita tím jen rostla. A měli úžasný, ničivý aparát. Což doslova spálilo všechny japonské lodě.
  Robur, dokonce rozdrtil Japonce, zpíval:
  - V rozlehlosti vlasti nádherné ...
  Albina, posílající dary smrtící síly a doslova spalující své protivníky, vydala:
  - Užijte si bitvu a práci ....
  Alvina to zuřivě zvedla a vypustila na nepřítele výboje pekelné smrti:
  - Složili jsme radostnou píseň ...
  Robur stiskl tlačítko holými prsty, dětskýma nohama a nadšeně zvedl:
  - O skvělém příteli a vůdci!
  Albina s velkým nadšením rozdrtila Japonce a potopila jejich lodě, což způsobilo, že foukaly bubliny a hořely, zatímco zpívala:
  - Robur je sláva bitvy!
  Alvina s velkou vášní utopila samurajskou flotilu, nařezala jejich nádobí a zpívala:
  - Robur - náš let mládí!
  Sám Robur uchopil píseň o sobě, přitiskl na knoflíky svou holou, kulatou, dětskou patu a zařval:
  - Boj s písněmi a vítězství ....
  Albina pokračovala s velkým nadšením a používala holé prsty:
  - Muž bude následovat Robura!
  A celá trojice agresivně zpívala, potopila japonskou flotilu a nenechala žádnou šanci pro nepřátelské lodě:
  - Bojovat a vyhrávat s písněmi,
  Muž bude následovat Robura!
  A skutečně důkladně potápí lodě. A donutí vás jít dolů.
  Prvních dvanáct pancéřových a obrněných křižníků bylo potopeno. A nyní se mladí bojovníci chopili menších plavidel. Aby nic a nikdo nemohl přežít.
  Robur s úsměvem poznamenal:
  - Pokud je křehký okamžitě v rakvi ....
  A holá, dětská noha chlapce-profesora vyslala další porci ničivých paprsků.
  Albina se zachichotala a poznamenala, když potápěla japonské lodě:
  - Za velikost planety a nejvyšší příjem komunismu!
  A její obnažená pata opět mačká knoflíky.
  Alvina, pokračující v ničení Japonců a používající holé prsty na dětských nohách, vyaknula:
  - Za vynikající sport!
  A dívky zpívaly unisono:
  - Oči, ospalé dítě, utři si rukou,
  Objevil jsi pro sebe tvrdý sport...
  Obrovská závaží se rychle snadno roztrhnou,
  Uděláte světový rekord!
  A Albina dodala a rozdrtila Japonce na moři:
  - Skutečně světový rekord!
  . KAPITOLA #4
  Japonská flotila, která ztratila své největší lodě a ztratila své admirály, se začala rozptylovat. A barakuda ho musela pronásledovat a přidat gravitační lasery.
  Alvina mačkala tlačítka holými prsty, zavrčela a vycenila zuby:
  Dokončíme vás až do konce!
  Albina potvrdila, mačkala knoflíky nahým, kulatým, růžovým podpatkem a řvala:
  - Vycházející slunce se stane západem!
  Robur také vypálí smrtící výboj na nepřítele a spálí další torpédoborec, což způsobí jeho roztavení.
  Pak zařve:
  - Na palubu!
  Alvina se zachichotala, zkroutila boky, vycenila zuby a zavrčela:
  - Japonsko skončí!
  Albina s tím souhlasila a stiskla tlačítka:
  Máš to, mladý muži!
  Děvčata jsou pořád taková nafoukaná, ale bojující. A z japonských lodí zbyly jen bubliny.
  Robur, pronásledující Japonce, zpíval:
  Nepřítel neodejde, nepřítel neodejde,
  A já tomu věřím!
  Nepřítel neodejde, nepřítel neodejde,
  Pěna vyrostla!
  A chlapec znovu stiskne svou holou, kulatou, dětskou patu na tlačítkách joysticku.
  A zasáhne Japonce a rozřízne torpédoborec na dvě téměř stejné části.
  Albina agresivně poznamenala a stiskla tlačítka joysticku holými prsty u nohou:
  - Všechno se stane triviálně super!
  A další japonská loď se potápí.
  Alvina aktivně topí Japonce, vydal:
  - Jsem dívka z vesmírné války!
  A ukázala svůj jazyk. Pak začala skákat jako na pánvi.
  Tyto dívky jsou špičkové!
  Robur, bojující s Japonci, zpíval:
  Robur, Robur, Robur -
  Elektronická houpačka!
  Albina, mačkající tlačítka na joysticku holými prsty na nohou, agresivně dodala:
  Robur, Robur, Robur -
  Nohy letěly do rukou!
  Alvina s nahým dětským podpatkem stiskla tlačítko na joysticku a potopila další japonskou loď a vyhrkla:
  "A nikomu neřeknu, že miluji Robura!" Miluji Loupežníka!
  Albina dodala a bosýma nohama stiskla tlačítko joysticku:
  Miluju Roberta! A všechny rozdrtím!
  To byl tým. A takové děti topí Japonce bez jakéhokoli soucitu.
  Robur si myslel, že díky jejich zásahu se Nicholas II proměnil z neúspěšného cara ve velkého. A řekněme, že je to skvělé. A on je Robur - největší génius všech dob a národů.
  Vytvořte takovou zbraň. Chce moc nad světem a teď pomáhá ruskému carovi. Ale vždy můžete svou zbraň obrátit proti Rusku.
  On Robur bojuje především sám za sebe. A musím uznat, že to dělá velmi úspěšně.
  Alvina také udeřila do nepřítele holými prsty a zavrčela:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Pokud musíte vládnout...
  Albina, drtící nepřátele holým, růžovým podpatkem, který tak obratně tiskne, vydala:
  - Nikdy nezapomeň,
  Krev teče jako proud!
  A chlapec Robur potvrdil:
  - Pořád jak leje! A zasáhneme nepřítele!
  Albina potopila další japonskou loď, vzala ji a zpívala:
  - Bouřlivý svátek Satana,
  Prolijte krev na světle!
  Alvina, která viděla torpédoborec holými prsty na nohou, agresivně vydala:
  - A posvátný meč války,
  Prolomil tajemství!
  Robur s dětským úsměvem poznamenal:
  - Ano, prolomili jsme tajemství a ukázali naši obrovskou sílu!
  A teď se topí další japonská loď. V Japonsku nezůstaly téměř žádné lodě. Poslední torpédoborce se potápí. A je to velmi cool.
  Robur s potěšením zpíval:
  - Lodě jsou rozbité,
  Truhly jsou otevřené..
  Smaragdy a rubíny se šíří jako déšť!
  Albina s velkým potěšením, vychutnávala si slova a dozpívala:
  -Chceš-li být bohatý,
  Pokud chceš být šťastný...
  Alvina si drtila holé prsty na nohou a dodala:
  - Zůstaň chlapče s námi,
  Ty budeš náš král!
  A obě dívky sborově zvolaly:
  - Buď naším králem!
  Ty budeš náš král!
  A budou se smát jak bohyně, tak cool dívky.
  Ale japonská flotila byla dokončena. A poslední plavidla byla potopena. Nyní je válka téměř u konce.
  Albina poznamenala s masožravým úsměvem:
  - Musíme Rusku jednou provždy pomoci zbavit se japonské hrozby!
  Alvina s tím souhlasila a dupla bosou nohou:
  - Samozřejmě, že musíte!
  Robur, ten agresivní, věčný chlapec, odpověděl:
  - A mně to nevadí! Konkrétně rozdrtíme nepřátele!
  A nyní se jejich pohádkový aparát vrhl k japonským břehům. Ve skutečnosti je nutné zničit japonské jednotky v samotné metropoli.
  Albina zpívala a vyceňovala zuby:
  - Zatímco hodiny klepou, zatímco hodiny klepou,
  Zatímco hodiny klepou - nevěšte nos!
  Alvina zuřivě pokračovala a poklepávala si na holou, kulatou patu:
  Zatímco srdce bije, zatímco srdce bije
  Pro nejlepší - bojujte až do konce!
  Robur pokrčil dětskými rameny. Bylo pro něj snadné zabít Japonce. Mohl by také snadno zabít bílé? Samozřejmě bych mohl! Chce moc nad světem! To je jeho vášeň a agresivní nápad. Když zabíjíte, abyste urychlili okamžik, kdy se lidé nikdy nebudou zabíjet!
  A v celém vesmíru bude štěstí!
  Robur dokonce s potěšením zpíval:
  Kde to bylo, kdy to bylo,
  Jako dítě, nebo možná ve snu...
  Čáp na střeše je hnízdo pro milovanou osobu,
  Svit na jaře!
  Albina poznamenala:
  - To už není aktuální! Ve srovnání s naším aparátem je čáp nikdo!
  Robur odpověděl:
  - Čáp je živý a náš je umělý!
  Alvina zpívala s potěšením:
  - Tak dobromyslný a mírumilovný,
  Ale stejně je ta bestie v pohodě....
  Myslíš si, že jsem suvenýr
  Ale medvěd ve skutečnosti žije!
  Albina se zachichotala a poznamenala:
  - Je zbytečné žádat divoké zvíře o milost!
  A tady je jejich barakuda na japonském území. S pomocí radaru a rádiového odposlechu vyhledává vojáky a zabývá se jejich vyhlazováním. A drtí, upřímně řečeno, kapitálně.
  Robur odřízl japonský prapor se zbraněmi, říká:
  - Vytváříme vesmírné zázraky!
  Albina, zasraný samuraj, vydal:
  - Dívala se na oblohu!
  Alvina, drtící Japonce, vrčela:
  - Za Roburův nový komunismus!
  A ukázala svůj jazyk. Tahle holka je prostě úžasná!
  Robur, který s dívkami zničil několik pluků samurajů, se znovu pohnul. A jednal velmi rychle. Jeho pohyby na univerzálním aparátu byly jako vždy velmi rychlé.
  Albina s chichotáním poznamenala, vycenila zuby a přitiskla holé prsty na knoflíky:
  Jsme dívky kolosální milosti!
  Alvin odpověděl:
  - Ne milosti, ale organizace!
  A stiskněte holou patou!
  Jejich práce není snadná, protože japonské jednotky v mateřské zemi nejsou shromážděny na jednom místě, ale jsou soustředěny. A musí být bity kus po kuse.
  Což jistě vytváří určité problémy.
  Robur je zaneprázdněn hledáním pomocí radaru. A s ním, spolu s Japonci, dívky trhají a ničí. Musíte létat do mnoha oblastí.
  Robur v letu skládá okřídlené aforismy;
  Diktátor je boxer, který se vždy trefuje cizíma rukama pod pás, neposlouchá gong a je sám sobě soudcem!
  Box je pěstní zápas v měkkých rukavicích, politika jazykových zápasů bez bílých rukavic!
  Boxeři na pěsti, politici na jazyku, boxeři na pravidlech poctivě, politici na bezpráví nečestně!
  Žena je také boxerka, jen ona je nejsmrtelnější, když se úplně svlékne!
  Profesionálové v boxu bojují s odhalenou hrudí, profesionální ženy odhalují nejen trup!
  Boxerský souboj je časově omezen pravidly, konfrontace politiků nezná časové limity a pravidla!
  Boxeři se na veřejnosti perou otevřeně, politici se perou pod kobercem, a i když si vylezou ukousnout jazyk pod pás!
  Tvrdohlavý boxer je chvályhodný, ale politici častěji setrvají v bludech!
  Politik touží stát se lvy, ale hájit chybný úhel pohledu je typický beran a tvrdohlavý osel, který se prase!
  Box je světlý a krásný pohled, politika je také oslepující, ale je hnusné se na to dívat a je to stokrát hořčí poslouchat!
  Politik má občas světlé opeření páva a výmluvnost slavíka, ale při jednání s voliči zůstává stále prasetem bez křídel!
  V boxu jsou cenné dlouhé paže, v politice jsou dlouhé jazyky mnohem smrtelnější pro celou zemi!
  Boxer pěstí položí v ringu jen jednoho soupeře, politik pod kobercem s dlouhým jazykem promění celý stát v ruiny!
  Nejvytrvalejší maratónský běžec je politik, někdy ani nemá tolik života, aby se probojoval na trůn!
  Běžec počítá síly hodinu, politik, ani ten nejrozvážnější, nenasbírá síly na věčnost!
  Politik je často homofobní, ale s nutně velkým zadkem, úhledný, ale prasečí na plné pecky!
  Politik není vždy významná osoba, ale vždy obrovský zadek!
  Voliči vnímají politika, kterého volí, jako pohádkového prince, ale vždy dostanou na trůn nahého krále!
  Diktátor si představuje páva v diamantech a císaře ve fialovém rouchu, ale když kurfiřt požaduje účet, ukáže se, že je nahý král a oškubané mokré kuře!
  Vůle ženy je jako diamant v náhrdelníku, politický nedostatek vůle je dlažební kostka přivázaná ke smyčce kolem krku!
  Žena se dá přirovnat k diamantu, muž k pazourku a politika k sraženině výkalů!
  Prostřednictvím síly můžete bojovat s mocným nepřítelem, ale žádné síly vás nedonutí poslouchat řeč politika až do konce, pokud se vám alespoň třikrát vnucuje jako přítel!
  Všechno na světě vyžaduje úsilí, jen za monotónního mumlání politika není těžké usnout!
  V boxu se nosy často lámou, ale v politice vždy zůstanete u nosu!
  Boxerův nos je křivý, v politice je také cesta nechat voliče s nosem klikatá!
  V boxu se body někdy počítají nepoctivě, hlasy jsou ve volbách vždy nepoctivé!
  V boxu je důležité, jak bojujete a jak se počítají hlasy a král ringu má trochu náskok, v politice je jedno, jak hlasují, a počítání je zcela v rukou ten, kdo je na trůnu!
  Ve sportu se můžete stát panovníkem s odhalenou hrudí, ale v politice jsou již všichni nazí králové!
  Při sportu se můžete zpotit a zaprášit, ale v politice se určitě ušpiníte a žádná sprcha tu zapáchající špínu nesmyje!
  Voják může být strniště, ale ženě buď příjemný na dotek, a politik, ať se oholí sebehladce, vyvolává pocit líbání plaza!
  Voják je orel s hodností vrabce, politik je mokré kuře s hodností krocana!
  Voják, i když není zářivě tvarovaný a někdy plní hloupé rozkazy, ale na rozdíl od politika-papouška nezpívá z cizího hlasu!
  Voják je mravenčí dělník války a politik sype hovno shora, protože je tlustý hukot zezadu!
  Voják je statečný, i když se stydí, politik je zbabělý, i když je kohout!
  Voják je ušlechtilý, ale ne svobodný, politik je odporný a také vlastně otrok vášní!
  Voják je lev, i když ještě malý, a politika je liška a už přerostlá!
  Voják je jako anděl v pekle a politik je prase na hodování při moru!
  Bosému chlapci lépe běhá po sněhu než obutému politikovi, který lavíruje mezi pramínky!
  Chlapec, byť v mrazu nahý, je šťastnější než stařec politý bahnem z politické řeči!
  Žena se nebojí ani tak nahá a bosá, jako spíše toho, že jí mužský politik obouvá boty a strhne tři kůže!
  Žena je na pohled bázlivá, ale jen máloco ji dokáže skutečně vyděsit, mužský diktátor vypadá impozantně, ale uhýbá před vlastním stínem!
  Pro diktátora je mlčení zlato jen tehdy, pokud poddaní vydrží strkat jazyk do kapes bez reptání!
  Diktátor ujišťuje, že je tvrdý jako kámen, ale ve skutečnosti je tyran jen dlažební kostka s tupým nosem!
  Dívka si sráží nohy, když bosá běhá po ostrých kamenech, politik mate, když se řítí obutá mezi potoky!
  Obnažený ženský podpatek může propíchnout ostrý, voliče obutého do politika neprobodne ani důvtip!
  Žena by raději chodila bosá v mrazu, než aby byla obutá do plamenných řečí politiků!
  V mrazu horké srdce nevychladne a plamenný projev politika nezahřeje!
  Vlastenec má v srdci plamen, ale od politika jen sračku v játrech!
  Voják má ohnivé srdce vlastence a politici mají žaludek zkaženého pštrosa a hrdlo chamtivé krajty!
  Voják zachovává čest - stojí hodně, politik prodává nestydatost, která nestojí za rozbitý groš, ale stojí tři draze!
  Voják má šedý kabát a v hlavě spoustu šedé hmoty, politik má vlasy šedého vlka a snažte se být šedými kardinály!
  Politici posílají vojáky prolévat krev kvůli rudému slovu a kvůli černému byznysu zrazují lásku!
  Voják si může ušpinit tělo, ale zůstává čistý v duši a žádná koupelna nepomůže politikovi smýt duchovní špínu!
  Voják musí zabíjet padouchy pro vlast, politik zabíjí vše dobré s ambicemi pro své vlastní!
  Voják, který zabíjí, není vrah, politik slibující - nesplní!
  Voják někdy udělá nemožné, aniž by šetřil sám sebe, politik nedělá nic z možného bez vlastního zájmu ve vlastní kapse, aniž by šetřil ostatní!
  Voják je lev, kterému chybí velení beranů, politik je liška, kterou poslouchají jen berani s kuřecím mozkem!
  Voják se nemusí vždy stát lvem, ale hlavní je, aby se nestal oslem, ze kterého byly staženy tři kůže!
  , Voják se nechová vždy jako anděl, ale v hloubi duše je oddán Bohu, politik vždy chrlí andělské řeči se sliby o ráji, ale na povrchu ducha je vidět, že je oddaný k satanovi!
  Voják může během bitvy zůstat bez bot, ale politik se obouvá, v každé situaci!
  Voják nosí maskovací uniformu, aby přežil pro vlast, zatímco politik je chameleon, aby morálně zabil voliče, aby se zmocnil trůnu!
  Voják v bitvě se řítí jako pes na kance, politik vzadu, hodně štěká a prase!
  Pro vojáka je dobré být silný jako dub při setkání s nepřítelem, horší je být hloupý jako pařez při kontaktu s politikem!
  Kat seká hlavy sekerou, voják bodá bajonetem do krku, politik kape jazykem na mozek a lepkavými slovy škrtí za krkem!
  Pro vojáka je lepší být divokým vlkem než zbabělým králíkem, zvláště při setkání s politickým hroznýšem!
  Voják je sice na pohled divoký, ale v hloubi krotkého beránka je politik s andělským pohledem vlastně typické prase!
  Vojáci jsou vždy stateční, i když ustupují jen taktický manévr, politici jsou vždy zbabělí, i když útočí, dělají strategický trik!
  Voják bojuje s rovnými a silnými z rozkazu, politik útočí na slabé, z vlastní vůle!
  Skutečný voják není vždy urozený, ale vždy splní svou povinnost, politik, byť s královským rodokmenem, vždy nedodrží své sliby!
  Voják občas na dovolené využívá prostitutky, politik je neustále v práci a v klidu prostitutka, která využívá voliče!
  Voják platí prostitutkám to, co si vydělá svou krví, sám politik je prostitut a je placen za to, aby kazil krev voličů!
  Voják střílí a posílá kulku do hrudi nepřítele, politik zabíjí tím, že si strčí prase do kapsy, a žluč do jater!
  Voják v bitvě křičí jásot, politik také nemlčí, ale když je válečník v bitvě poražen, pak protože pláč, bohužel, není štít!
  Voják není vždy hvězda, ale sláva jeho výkonů během staletí nebledne, politik vždy usiluje o roli významného člověka, ale jeho nesláva je pokryta plísní!
  Voják pracuje s ostrým bajonetem a s dobrým svědomím bodá, politik mlátí do palců jazykem, jehož ostrost je bez svědomí!
  Voják může pít moc vína a nasrat se, ale nebude jako politik lít slovní průjem bez míry do opilosti!
  Bosá dívka je připravena bez obav běžet za svým milencem, ale s jakým zděšením se volič nechá obkovat politiky!
  Politik je liška, pro kterou jsou voliči obyvateli kurníku, ale hltající maso těch, kdo mají inteligenci slepice, politikovi definitivně uklouzne prase!
  Vojáci bojují s kohouty, kteří snášejí zlatá vejce, pro krůtí generály, které zase sežerou liščí politici!
  Voják běží do útoku, věří ve vítězství, politik v týlu v každém případě obviní bojovníka z odchýlení se od zásad!
  Vojáci někdy ustupují, protože štěstí je proměnlivé, ale vždy rezignují na politiku, jejich štěstí je v lsti a uklouznutí prasete!
  Bosý chlapec je příliš obratný na to, aby se nechal politikem vozit pod patou!
  Když holce zraní bosé nohy ostré kameny, zraní mužské srdce, ale politici, kteří je nutí srkat zelňačku s lýkovými botami, bijí voličům játra!
  Voják nehledá smrt, chce žít, politik nehledá způsob, jak splnit své předvolební sliby - chce kasírovat voliče!
  Voják je vždycky mladý v srdci, i zešediví, starý zlotřilý politik sedí v játrech a holohlavý čert dokonce s hustými vlasy!
  V dávných dobách měl voják meč, pak byl nahrazen kulometem, aby bylo snazší zabíjet nepřátele, a tehdejší politik měl jazyk - smrtonosnější, než jaký je nemožné vymyslet!
  Voják je druh válečného stroje, ale zůstává mužem, v politice není nic lidského - je válečným mechanismem proti rozumným argumentům!
  Lepší lžička k večeři než srkání zelňačky s lýkovými botami!
  Pokud je těžké se v politice spřátelit jako vlci ve smečce, neposerme se alespoň na gauči!
  Politici se hádají jako vlci a nasazují na sebe prase jako lišky!
  Politik ještě schová pod ovčí kůží tesáky vlka, ale prasečí groš nic!
  Politik, který nedokáže před voliči schovat prasečí groš, nestojí ani korunu!
  Politik nasere voliče natolik, že budou výt jako vlci!
  Politik bez vlčího sevření, ale se zvyky prasete přivede voliče do psího života!
  Politik se křižuje rukama, jazykem vleze do kapsy a botami šlape po duši!
  Pokud má politik sedm pátků v týdnu, pak má volič v pondělí nečinné narozeniny!
  Nezáleží na narození v pondělí, to je katastrofa volit diktátora v neděli!
  Poté, co jste se v nedělních volbách rozhodli ve prospěch tyrana, riskujete, že budete mít nepřetržité pondělí!
  Když si vyberete železnou ruku, dostanete na krk ocelový řetěz!
  Přesto je železná ruka u moci lépe než kostěná noha anarchie!
  Nejkrutější moc je lepší než úplná anarchie, je snazší vydržet jednoho tyrana než tisíc bratrů!
  Skutečný vládce by měl být pro lid jako princ z pohádky, a ne nahý král!
  V politice je velmi málo pohádkových princů - ale solidních nahých králů!
  Princ je budoucí král, nahý král v současnosti zkrachoval!
  Žena čeká na pohádkového prince, ale dostane nahého krále, volič je mesiáš a dostane slaboduchého pokrytce nebo bezzásadového tyrana!
  Žena čeká na prince, až se vdá, volič čeká na splnění předvolebních slibů, až rakovina hvízdne na hoře!
  Politik je mistrem lží a velmistrem výmluv a ve schopnosti se podělat je mistrem světa!
  Politik má jen jednu šanci udělat první dojem a neustálou příležitost to podělat!
  Politik ví, že dva krát dva jsou čtyři, ale snaží se dokázat, že když mu přidáte ještě dva termíny, dostanete celý svět!
  Politik chce mít moc a trůn lva, ale co do síly je nanejvýš kohout, a co do postavení je liška kopající díru, aby zasadil prase!
  Volič musí mít nervy z oceli, aby nezrezivěl od politikova slovního deště!
  Je snazší uvěřit, že nebe spadne na zem, než že si diktátor zaslouží být vyvýšen do nebe!
  Politik je vždy připraven sypat sliby jako slavík, ale splnit slib, až rakovina na hoře zahvízdá!
  Proč je tak těžké plnit předvolební sliby - velrybu můžete sníst očima, ale velká lžíce vám roztrhne ústa!
  Dokážete vše, co fantazie kreslí, pokud to nejsou sliby politika zbaveného rozumné fantazie!
  Politik je připraven prodat svou duši ďáblu kvůli moci, ale Satan nekupuje to, co nestojí ani korunu a jde mu do rukou zdarma!
  Politik se nemůže stát Bohem, ale schopnost ho podělat je sám Satan!
  Volič chce v politice čistotu, aby mohl jíst maso, ale od špinavého politika dostane jen jeden druh - nasazené prase!
  Kuchař-politik má jednu přílohu - nudle pro uši, a jeden druh masa - dát vepřové maso, na třetí dírku z koblihy s medem slibů z potoka výmluvnosti a na závěr březovou kaši a sýr v pasti na myši. !
  Politik je kuchař, který připravuje nejedlé pokrmy pro sladké řeči, aby bylo snazší spolknout samotného voliče!
  Politik je kuchař, který štědře krmí voliče medem řečí, ale i med je hořký, když se v něm topí!
  Pokud diktátor s mazanou minou vynuloval své podmínky, znamená to, že volič dostal znovu lýko!
  Válečník vždy bojuje za spravedlivou věc, zatímco politik bere všechny trofeje nalevo!
  Válečník střílí levou rukou pro spravedlivou věc, politik jazykem bere všechny úspěchy doleva!
  Válka je opakem oceánu lásky, ale vyžaduje také pramen krve!
  Bojovník není Bůh v síle, ale anděl v ušlechtilosti!
  Voják má železnou přilbu, ocelový bajonet a zlaté srdce, ale politik si ho neváží ani na korunu!
  Vojáci jsou často hnáni na porážku jako ovce, ale v srdci jsou to lvi a politik, který řve jako lev, je typická ovce!
  Voják se může bát i smrti, ale přece jen se víc bojí potupy a politik se třese o život, ale o čest už dávno přišel!
  Vojáci, kteří porazili nepřítele, oslavují vítězství, politik, který oklamal voliče, oslavuje zbabělce!
  Chlapec může být dobrý válečník, ale z politika nikdy nevyroste odpovědnost vůči voličům!
  Je lepší být bosým klukem, než nechat politiky, aby ti obouvali boty a ukradli ti mládí!
  Dívka je velkolepá květina, která může uschnout, ale nikdy neztratí svou vůni, politik je hromada hnoje, může vyšplhat na trůn, ale bude jen víc smrdět!
  Voják je skutečný chlap, politik je nevrlá žena v kalhotách!
  Voják má ušlechtilý vztek jako řev lva a politik má odpornou hysterii, to slovo je bečení berana!
  Voják má málokdy volno, ale politik má sedm pátků v týdnu a jeho voliči slaví narozeniny v pondělí!
  Voják, který padl, dělá kliky, politik vždy morálně padá a mačká se do kapsy!
  Voják je někdy nucen projít bahnem a přitom zůstat mužem a politik v čistém oblečení a politý kolínskou zůstává prasetem!
  Voják vzdává čest a zůstává se ctí, politik vsune prase a zůstane prasetem!
  Voják má knoflíky v řadě, politik má jako kančí zadnici!
  Voják uši statečné děti a pošle politiky do psychiatrických léčeben!
  Člověk prý pocházel z opice, ale politik má hned jasno a zůstal prasetem!
  Labouristé udělali z opice člověka a boj v utajení proměnil politiku ve směs lišky a prasete!
  Dělník tvrdě pracuje a občas pije alkohol, politik je prasátko a vždy zvrací verbální průjem!
  Voják roste z bitvy do bitvy, politik z jedné volební kampaně do druhé, další a další se mění v prostitutku!
  Oči vojáka hoří mladistvým vzrušením bojovníka, politikovi hoří klobouk jako zloděj, lhostejností vyhořelého cynika!
  Voják má na výběr: má hruď v křížích nebo hlavu v křoví, kdežto politik ve volbách má jen kříže ucpané aspiracemi, voliči a hlávkami kapusty!
  Voják i malého vzrůstu s obří odvahou, politik i s vysokým postavením - trpasličí svědomí!
  Voják chce ženské tělo jako dárek za výkon a politik nezaslouženě nasměruje celou zemi na rakovinu!
  Voják má na výkon vždycky čas a místo, ale ne vždy se to podaří, politik v neustálých časových potížích si určitě stihne nasadit prase na hlavu!
  Politik je jediný tvor bez křídel v přírodě, který se všem vysere na hlavu!
  Každý školák ví, že dvakrát dva jsou čtyři, jen politici místo násobení čísel vyrábí v kapse neustálé dělení!
  Voják se učí tím, že dělá rány, politik se snaží zvyknout voliče na myšlenku, že člověk může prosperovat, když se bude bít!
  Každý voják je bojovník, rozdíl je jen v úrovni, každý politik je prostitutka, rozdíl je jen v hodnosti pasáka!
  Voják je částečně kat, protože prolévá i krev, politik je úplný grázl, protože mu kape na mozek!
  Je-li generál pozván na svatbu, dostane voják pozvání zachránit vlast, aby se svatby hrály ve svobodné zemi!
  . KAPITOLA #5
  Posledním větším soustředěním vojsk byla císařská garda. Jedná se o vybrané samuraje v sídle mikáda. Právě pro ně se ujali bojovníci dětského triumvirátu.
  Chtěli jednou provždy ukončit japonskou hrozbu!
  Věčný chlapec Robur stiskl tlačítko na joysticku holými prsty nohou svých dětí a rozdrtil smrtící sílu ničení a spalování válečníků země vycházejícího slunce.
  Robur vycenil zuby a zazpíval:
  - Jsem nejsilnější na světě,
  A namočit do záchodu!
  Albina poznamenala se smíchem, odhalila své dětské tesáky a zpívala:
  - Jedna dvě tři! Zničte všechny nepřátele!
  A dívka bude mačkat tlačítka joysticku holýma, vytesanýma nohama. Je to prostě hyper bojovnice.
  Alvina udeřila do samuraje svým nahým, půvabným, růžovým podpatkem a zavrčela:
  - Za vlast - naši matku!
  Albina se skeptickým úsměvem poznamenala:
  - Bude to skvělé? A co tím myslí naše matka?
  Alvina vycenila zuby a odpověděla:
  - Na dlouhou dobu rozumět energické matce - rozumět dívkám rozumem!
  A znovu, pojďme hořet a vidět stráž. A dělala to velmi horlivě.
  Robur mezitím namířil své holé, dětské, opálené nohy na nepřátelské zbraně a přemýšlel o smyslu života.
  Každý člověk má v životě své poslání. A nelze proti tomu namítat. Například on Robur učinil největší objevy v technologii a uspěl. A nyní musíme lidstvo potěšit naší vlastní diktaturou. A to je jeho hlavní poslání.
  A Robur, drtící Japonce, zpíval:
  - Tady přichází mise a pak mě místo Nicholase zvolí Rusko!
  A tolik mrtvých Japonců. Jen celé hromady mrtvol. Strážní pluky císaře, který měl to šílenství kontaktovat Rusko, umírají. Ovšem i kdyby jen s carským Ruskem, tak to je jen polovina problémů a tady je technický génius Robur proti. A to je opravdu velký problém.
  Robur opět začal nahlas vyslovovat okřídlené aforismy, které snadno unikaly z jeho dětského jazyka;
  Kající se démon je lepší než padlý anděl!
  Nejlepší způsob, jak nastolit spravedlnost, je potrestat všechny!
  Každá zelenina má svůj čas a pes má k obědu řetěz a k večeři vodítko!
  Moudrá hlava velí, ale hbité prsty uchopí. Jedno je nemožné bez druhého - mysl bez těla, jako duše bez těla!
  Ne vždy moudrý na trůnu, ale vždy s králem v hlavě!
  Na svou minulost ani neplivejte, pokud nechcete v budoucnu skončit v oceánu zvratků!
  I ten nejmenší skutečný dobrý skutek převáží ty nejgigantičtější sny a projekty!
  Poslední blázen je schopen zabíjet, ale pravý první génius je schopen vzkřísit!
  Lidstvo se buď vyvine k Všemohoucímu Božstvu, nebo se propadne do bídy opic, ale je stejně nemožné zůstat na jedné úrovni, jako stát na hraně mince během zemětřesení!
  Je lepší seknout jednou mečem, než tisíckrát hrozit cihlou!
  Chceš-li být šťastný, ožeň se dobře, chceš-li získat moudrost, vdej se neúspěšně!
  Manželství, které je vadné, když jsou ruce ženicha nabroušeny na něco, co nevěstě nepřinese uspokojení!
  I dítě může zabíjet, ale pro vzkříšení by člověk měl dozrát na úroveň demiurga!
  Lev je masožravý král zvířat, ale nejsmrtelnější je mazanost lišky!
  Když se osel stal králem, liška si představovala, že je Bůh, a zbytek musel orat jako osli!
  V šachu jsou stabilní pravidla, v politice se hraje bez pravidel a bezpráví!
  Šachy jsou hra pro velké mozky podle jasných pravidel, politika není hra vůbec, pro obrovské padouchy podle vágních pojmů!
  Největší mysl je bezmocná vysvětlit do posledního blázna - proč je politika čiré šílenství!
  Vynález kola je velkým objevem ve prospěch lidstva, ale schopnost politiků vozit voliče v kruzích je to největší prokletí!
  Pro chytrého muže je lano záchranou, aby se dostal z rokle, pro blázna je to smyčka a odvaha je katastrofa!
  Pěst má pět prstů, ale kdo je bije, nemá ani špetku svědomí!
  Nejtěžší je padnout na důvěřivého voliče z hor zlata, které slibují politici!
  Čím vyšší je zlatá hora politikových slibů, tím je pravděpodobnější, že si volič po odletu z ní zlomí vaz!
  Někdy politik podpoří voliče - jako oprátka oběšence!
  V řemeslech jsou mistři všech řemesel, ale v politice je dovednost jeden jazyk!
  Ani ty nejšikovnější ruce všechno nespraví, ale nešikovní politici s jazyky dokážou rozbít všechno!
  Nejsilnější muž rukama nezvedne ani tunu, ale politik jazykem nesníží slabě celý stát!
  Kobra zasyčí, než vypustí do těla jed, a politik se vylije jako slavík a otráví duši!
  Had uvolňuje jed svými tesáky, politik vydává jed jazykem a zabíjí mnohem přesněji!
  Pravda je někdy hořká, ale jeho sůl pravdy léčí, politik je vždycky sladký, ale jeho med způsobuje cukrovku zklamání!
  Bez chleba není med z úst politika, ale bez soli pravdy není pracovního chleba!
  Při pohledu na diktátora je politika záviděníhodná, lít krev je chutnější než mazat si pusu marmeládou!
  Diktátor je hořký jako pelyněk, ale sůl pravdy v něm je jen v játrech jeho poddaných!
  Politik-demokrat má sladký projev, politik-diktátor má nejdřív projev a pak hlavu na ramena!
  Abyste udělali kariéru v politice, potřebujete znát tři pravidla: mlčet je zlato, řeč by měla být jako med, slibovat ve třech škatulkách, vezměte to z lobby na tři způsoby!
  Politici říkají jedno a dělají druhé, s jedinou výjimkou - nudit se s nimi opravdu nebudete!
  Když se muž obuje, zkrachuje, a když se žena zuje, rozmnoží své jmění!
  Ne každý muž si může nárokovat ani místo anděla, ale každá žena už je potenciální bohyní!
  Nakonec byla stráž zcela zničena a palác byl částečně zničen.
  Nyní musíme přinutit Mikado, aby podepsalo bezpodmínečnou kapitulaci Rusku a poté uspořádat referendum o začlenění Japonska do ruského impéria.
  To je samozřejmě nejdůležitější...
  Dívky si oblékly provizorní brnění a opustily letoun.
  Nikdo se jim nebránil.
  Mikádo je očekávalo spolu s ministry. Při pohledu na bosé dívky byli hodnostáři v rozpacích a zčervenali.
  Albina objednala:
  - Na kolena!
  Mikádo a ministři se poslušně snížili. Třásly se strachem.
  Alvina řekla:
  "Teď polib naše stopy!"
  A aby byla přesvědčivější s kapesním blasterem, odřízla dva bodyguardy císaře. A pak ponořila bosé nohy do krve, která se vylila z mrtvých. Po ní se Albina také proměnila v šarlatovou tekutinu.
  Poté dívky zanechaly červené, půvabné, malé stopy svých nohou.
  Císař a ministři je poslušně líbali. A to bylo nejsilnější ponížení Japonska.
  Pak je samozřejmě potřeba podepsat bezpodmínečnou kapitulaci země vycházejícího slunce.
  Albin a Alvin byli nuceni podepsat celý kabinet ministrů.
  A pak mikádo znovu pokleklo a políbilo holé, zakrvácené podrážky věčných dívek.
  Došlo tedy k obsazení Japonska a úplnému vítězství.
  Zatím je ale potřeba počkat na příchod ruských jednotek. V každém případě bylo v rádiu oznámeno, že Japonsko kapituluje.
  Robur byl velmi potěšen a věčný chlapec zvolal:
  - Porazil jsem celé impérium!
  A vybuchl smíchy... Bylo nebezpečné opustit bojové vozidlo, ale bylo nudné sedět sám.
  A věčný chlapec, který dostal darem nesmrtelnost, se rozhodl ve sbírce okřídlených výroků pokračovat;
  Abyste se radovali z vítězství a netruchlili nad hořkostí porážky, potřebujete pot píle a jiskru talentu!
  Voják ve svém srdci cítí, kdy má vyrazit do útoku, a politik, který je už dávno v játrech, posílá na porážku!
  Voják je občas navštěvován pochybnostmi o způsobilosti velení, ale politik bezpochyby není kompetentní, že ve schopnosti lhát!
  Voják je synem orla, který kluje do protivníka a vlaje na obloze, politik je synem lišky, která se vysrala na hlavu, a prasat na vedlejší koleji!
  V bitvě ho stateční porazili dříve, než boj začal, zbabělec prohrál, aniž by do bitvy vstoupil, politik podváděl ještě před dělením trofejí!
  V bitvě jsou síly vždy nerovné, někdo je silnější, někdo slabší a všichni jsou stejně dobří v politice!
  V bitvě čmárá voják ze samopalu a politik vzadu bubnuje jazykem bezvýsledně!
  Vojáka není třeba povzbuzovat k výkonu - je vždy připraven a politik vás každou chvíli posere!
  Voják jako kočka má devět životů a politik jako čert má milion masek!
  Voják, i když je mu fyzicky špatně, je duševně zdravý a politik je vždy posedlý bolestnou touhou podělat voliče!
  Roboti nemůžou onemocnět, skuteční vojáci se nevzdávají a politici si od přírody nemohou pomoct, ale neposerou se!
  Válečník je třikrát válečník, politik je milionkrát prase!
  Voják je především člověk a za druhé válečník, politik je prase na prvním stupni a liška na druhém!
  Bosá žena předběhne každého obutého muže, bez bot to jde nohám, bez mozku je těžké žít!
  Žena se nestydí chlubit se holým podpatkem, mnohem horší je, když vás muž obuje a strhne tři kůže!
  Politik se může strkat jako tank, ale jeho brnění je jako želé verbálního průjmu!
  Voják může dostat vši za pochodu, ale politik, který je vzadu, je už povoláním hnůj a dokonce i prasata!
  Politik je ta ovce, ze které nedostanete vlnu na plstěné boty, ale sami budete čukat zelňačku lýkovými botami!
  Prase dává lidem maso a slaninu a prasečí politik si věší jen nudle na uši a sýr dává do pasti na myši!
  Politikova řeč je tuhá kaše a mišce slibů a k tomu trocha sýra z pastičky na myši, takové jídlo způsobí jen vřed zklamání!
  Voják miluje ženy a vlast, samotný politik je jako rozmarná žena a miluje moc nad vlastí!
  Voják chce dokázat nějaký čin a stát se hrdinou, politik si vždy najde příležitost dopustit se podlosti a získat odměnu!
  Když voják nepočítá hvězdy, tak si je dříve nebo později vyslouží na nárameníky, ale politik, který se považuje za hvězdu, si nezasloužil ani křížek na hrob!
  Voják si ne vždy najde místo pod sluncem, ale jeho duše je jasná, politik někdy zaujme místo osvětlovače, ale ďábel je v duchu!
  Voják hledá slávu a chce přežít, politik už našel stud a chce žít ve velkém!
  Voják salutuje a zůstává se ctí, politik uklouzne prase a on sám zůstane špinavým kancem!
  Vojenská služba nedovoluje narůst břicho, ale když o břicho přijde, získá válečník nesmrtelnost v srdcích lidí a politik, který si vypracuje břicho, zůstane jen v játrech!
  Voják nešetří břicho a nemá břicho na to, že ho milují dívky, politik se třese za břicho a vypracovává mamuta a za to nás voliči nenávidí!
  Bosá dívka je šťastnější než šarlatáni obutá stařena slibující věčné mládí a bohatství, ale místo mladé kůže strhli tři kůže!
  Voják ještě není tak docela generál, není mu nižší ve vynalézavosti a odvaze, politik není tak docela Satan, ale aby dělal podlosti, má se od ďábla stále co učit!
  Obnažený ženský podpatek je kulatý a svůdný, nazí králové, s nimiž před námi politici předstupují při stržení masky, v řeči zakulacení, ale hnusní!
  Pilot se nerodí okřídlený, křídla dostává v boji, politik se nerodí s nosem, ale bez potíží nechává voliče s nosem!
  Vojácká dovednost se rodí v mukách, politická virtuozita vytváří muka mezi voliči!
  Voják ještě není mistr, ale bitvu od bitvy se učí, politik už není anděl a od jedné předvolební kampaně k druhé se propadá!
  Kdo se narodil pro plazení, nemůže létat, ale otrok od narození je schopen vylétnout na trůn, pokud má houževnatost datla, intelekt sovy a orlí pohled!
  Ve válce vítězí ten nejsilnější a největší síla je v mazanosti, takže liška vždy převezme lva!
  Voják to bere ani ne tak silou, jako vynalézavostí, mozek je nejsilnější část těla, ačkoli nemá svaly, a jazyk je nejškodlivější, i když za zuby!
  Voják si utahuje opasek, aby se mu lépe běhalo, politika nutí voliče utahovat si opasky a oni se rozprchnou!
  Voják má duchovní křídla a v duši orla, politik má v duchu prasečí groš a duši horší než prase!
  Mužský jazyk ochotně olizuje ženě obnažený podpatek, ale hloupí muži se ještě ochotněji nechají obutí od jazykozobých politiků!
  Politici mají dlouhé jazyky, ale velmi krátké ruce, aby splnili slib bezrozměrných úst!
  Ti, kteří mají intelekt, jsou mouchy klující medové řeči politiků, a ti, kteří mají krysí chamtivost, spěchají vysvobodit sýr v pasti na myši!
  Politici jsou málokdy hlupáci, naopak častěji jsou hlupáci ti, kteří se ozvou jako líbezný politik a riskují, že za to dostanou ránu za uši a zůstanou bez kalhot!
  - Politik je sám kapsář a je to kapsář a jeho kapsa nemá dno, ale pro voliče z ní může dostat jen fík!
  Vetřelec šlape po zemi svými botami a žena šlape muže bosýma nohama, země sténá bolestí, muž vrní slastí!
  Voják nechce zabíjet, ale svou povinnost plní svědomitě, politik touží po krvi a nemá ani špetku svědomí!
  Voják není křeček, který by skladoval zásoby, ani šutr, který by se schovával, ani krysa, která by se měla ohlodávat, ale když bojuje za spravedlivou věc, má opravdu lví zuby!
  Voják je bojová jednotka, politik je jen militantní nula!
  Politik není voják ani válečník, ale zabíjí velmi efektivně dlouhým jazykem a trhá střechu z pantů!
  Diktátor také řeže hobliny z pahýlů pomocí dlouhého jazyka, pily výmluvnosti!
  Nejpevnější kostí je jazyk, pokud není jazyk zavázaný!
  Pokud je politik svázaný jazykem, pak nebude sbírat kosti v polemikách!
  Politik je stále tím ovocem, nikdy nezralým k nakrmení voličů, ale shnilým od chvíle, kdy je vystaven k hodnocení hlasováním!
  Politik je ovoce, které vylévající šťávu výmluvnosti mění voliče v zeleninu!
  Půllitrová láhev vodky je smrtelnější než desítka Hitlerů, tak si připijme na to, že Rusy a nás všechny zabíjí jen alkohol!
  Chlapec s holým podpatkem vyrazí zuby nepříteli, dospělý člověk, který je obutý do politiky, zůstává bezzubým psem, který vyje na měsíc!
  Volná sláva se k vojákovi nedostane snadno, ale je chytrá, ale politik se tu a tam dostane do hlasitých skandálů proslulosti!
  Voják je bojovník světla, ať bojuje za jakoukoli myšlenku, politik je ohavnost temnoty, bez ohledu na to, pod jakou vlajkou stojí!
  Je jedno, pod jakou vlajkou voják je, hlavní je, že v jeho srdci hoří odvaha a v politice nezáleží na barvě barvy, bude zbaběle v játrech voliče!
  Voják pod špatnou vlajkou si zaslouží větší úctu než politik pod správnými hesly, ale bez ohledu na bazar, položení prase!
  Komunismus je ráj, který si lidé budují i na zemi mozolnatýma rukama, ale prasečí politici mění planetu v peklo a ničí dobro dlouhými jazyky!
  Voják pro vlast je vždycky hora, politik jen zpomalí dlažební kostku, jeho prase je bojovník hurá, aby toho nebylo moc!
  Žena může být v tichosti dobrou vojínkou, ale politik, i v kalhotách, je odporná a upovídaná žena!
  Politici mají dlouhé jazyky a bezmezné ambice, ale na to, aby se zmocnili Země, jsou ruce krátké a mysl ještě méně!
  Nechlubte se ocelovou technologií, máte-li ducha jako rosol, pak divoši dali zbabělci kyj s kyjem, jak v nebi, tak na zemi!
  Politik, mele nesmysly, ze kterých není mouka na chleba, ale mouka tuhá, s nudlemi na uších voličů!
  Voják je rytíř, který bojuje s drakem, ale tento drak je ve skutečnosti vzadu a nemá sedm hlav, ale milion masek a nespočet prasečích rypáků!
  Voják, aby se nestal oškubaným kuřetem, musí být husou, politik, aby smažil voliče na grilu, bude rád čůrat, ne soudružsky!
  Vojáci jsou jen kluci, ale vyrůstají z bitvy do bitvy, politici bez ohledu na věk, od jedné volební kampaně k druhé, propadají ještě větším nepříčetnosti!
  Voják může být bezvousý, ale slavný válečník a politik v každé situaci nemůže než nechat ocas!
  Chlapec sní o tom, že se stane orlím válečníkem, ale není jasné, kde se berou politici-prasata tak špinaví, že je nechutné o nich jen snít!
  Rozený chlapec bojovník by raději běhal bos ve sněhu, než aby se nechal obout politikou a proměnil se v plstěnou botu!
  Nahá žena není oškubané kuře, každému muži svlékne kalhoty a i z arogantního vládce udělá nahého krále!
  Z chlapce vyroste voják a kdo byl v mládí politik, když z něj vyrostlo tak velké prase?
  Prostitutka je ke klientům upřímná - peníze výměnou za potěšení a politik je úplný lhář, hlasy a daně výměnou za čiré zklamání!
  Politik je velmi drahá prostitutka, od které riskujete nejen syfilis mozku, ale i prase do kapsy!
  Politik je taková prostitutka, že místo toho, aby se svlékl, strhne z voličů tři kůže a přes televizi nakazí!
  Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, ale neustále prasácký šmejd může být znovu zvolen tucetkrát!
  Zvířata a děti nemají rády jídlo bez soli, ale proč dospělí propadají sladké řeči politiků, kteří jsou zbaveni soli pravdy!
  Sůl pravdy je hořká, ale má léčivou sílu, řeč politika je sladká, ale způsobuje cukrovku mysli!
  Člověk nechce být pěšákem, ale kariéra v armádě začíná u řadových vojáků, politik nechce hrát podle pravidel a svou kariéru v politice vede s bezprávím!
  Politik, který uráží gaye, je sám velký prdel a nemá žádné mužství!
  Voják dvakrát nezemře, ale politik třikrát zradí a milionkrát podvede!
  Dvě smrti se nestanou a nemůžete si sundat boty bosýma nohama, ale politici dokážou zabíjet pořád a trhat tři kůže!
  Dívka se nebojí běhat bosa ve sněhu, bojí se, aby se z ženicha nestala hloupá plstěná bota, obutá až po uši!
  Voják ve válce se stává mladším a zároveň dospělejším, politik v tajném boji stárne a dospívá a zároveň klesá na úroveň divoké šelmy!
  Voják je soukromý branec a stává se profesionálem ve válce, politik nezná termíny a profesionálem v udělování vítězství!
  Voják musí být pazourek, ale nesmí se v srdci proměnit v kámen, politik má už dávno místo srdce kámen, ale tvrdost gumy!
  Dobrý voják v bitvě je jako ďábel - že je třeba uhasit oheň, zdatný politik v podlosti je sám Satan a plnění slibů je typická hadice!
  Voják může zemřít na bojišti, ale je to lepší než být zabit pod proudem sladkých lží z úst politiků v době míru!
  Kdo se narodí jako válečník, zemře jako hrdina, kdo se stane politikem, už je mrtvý šmejd a chodící mrtvola!
  Politika je, když říkají jednu věc, myslí druhou, dělají třetí, ukáže se čtvrtá, ale stále jde stranou a zůstává ohavností v játrech!
  V politice nejsou bratři, ale je spousta chudých příbuzných, nejsou pohádkoví princové, ale přemíra nahých králů, pravda není ani na okamžik, ale lží bude dost na více než jednu generaci!
  Láska přichází, když nečekáš, politici drží, když nevoláš!
  Všechny věky se podřizují lásce, politici zvládnou každou podlost!
  Politik je monstrum vydávající se za krasavce, ale žádná luxusní munice neskryje prasečí groš a vlčí tesáky!
  Voják je také jakési monstrum, protože na bojišti zabíjí, ale na rozdíl od politika je na stejné úrovni, ale volič vždy prohrává!
  Žena chce lásku a štěstí pro sebe a svou rodinu, politikovi jde především o rozmazlování druhých a je posedlý láskou k penězům!
  Žena je jako růže: svůdná vůně, zářivý vzhled, ostré trny a jak vypadá politik, který zaráží zápachem, ubohým zjevem a žíravostí kaktusů?
  Žena je ztělesněním krásy a čistoty, i když ne vždy ideální, ale politik bude vždy etalonem podlosti a ošklivosti!
  Bosý kluk se nechová špatně a neleze do kapsy tak často, jako politik dělá ošklivé věci a strká do ní prase!
  Dítě si rádo hraje se zbraněmi, ale je to kouzlo, politik jimi rád chrastí, ale místo strachu vzbuzuje znechucení a smích!
  Člověk vzešel, jak říkají vědci, z opice, politika, i když typický primát, zvláště úspěšní lidé, má vztah k šakalovi!
  Člověk má božskou tvůrčí povahu, ale politici křižují, že jsou od přírody jen ďáblové a vytvářejí chaos!
  Politik je Ďábel v těle, jen ne pán pekel, ale tvůrce podsvětí na Zemi, ve kterém se ďáblové vymykají kontrole a vytvářejí chaos!
  Voják je soudcem Boha a času, politik je parchant bez soudu a jeho nezákonnost nezná žádný časový rámec!
  Voják nehledá mír a bouře také neláká, politik pohřbí své zálety, parazit velmi závidí!
  Voják je někdy nedobrovolně válečníkem a nechce zabíjet, ale plní svatou povinnost k vlasti, politik je dobrovolný zrádce, který rád prase, ne plnit povinnosti vůči voličům!
  Voják řeší hádanky v bitvách, politik staví mazané kombinace, nemůže věc vyřešit mírumilovně!
  Politik je takový generál, že místo nárameníků nosí nárameníky blázna, ač sám je liška!
  Voják umí hrát karty, ale politik nosí nárameníky se šestkami i bez hraní!
  Voják je docela fajn borec, když se snese s hlavou, politik je prase, dostane od orla vrabce!
  Voják ví, co je strach, ale překonává sám sebe, politik ví, co je čest, ale obrací to pro sebe!
  Pokud se žena nebojí pochlubit holýma nohama, nenechá se nazout do kozaček, pak se narodila v košili!
  V košili se narodil válečník, který se nenechá zbavit tří kůží!
  Ženo, nestyď se chodit bosa, neboj se být pod patou plstěné boty!
  Pokud nechcete spolknout ostří čepele, získejte bystrou mysl a ocelovou odolnost!
  Hrot bláznova meče může probodnout tělo, ale pouze ostré slovo mudrce může skutečně zasáhnout srdce!
  Voják je ďábel, který má čisté srdce, politik o sobě tvrdí, že je Bůh, ale je plný špinavých myšlenek!
  Nestyď se ženě za její nahotu při hledání mužského prince, hanba se provdat za nahého krále!
  Žena, která s pomocí nahých nohou strhne z muže tři kůže, se narodila v košili!
  Žena, která se narodila v košili s nahým masem, oblékne muže, i když nemá plnou botu!
  Pro ženu je důležitější narodit se v košili, než dostat luxusní šaty od nahého krále!
  Pro ženu je lepší jít nahá, než si nechat strhnout tři kůže plnou plstěnou botou, lépe naboso než obout tupou botou!
  Pokud bosá žena, odhalená na hrudi, bouří potlesk, a ne urážky a pískání, pak se narodila v košili a nenechá se obouvat!
  Ženské slabosti se promění v přitažlivou sílu, a pokud muž projeví slabost, pak bude zatlačen do bažiny impotence!
  Žena by měla umět odpustit, pokud chce být úspěšná, pokud chce muž něčeho dosáhnout, neměl by se vzdávat!
  Místo orla má ten, kdo umí sypat jako slavík a nepočítá havrany!
  Kdo počítá hodně vran, je úplně bez křídel a nemá zobák!
  Kdo prodá vlast za zlato, nestojí ani cent a bude pokryt rezavou zradou pod ušlechtilým kovem!
  Okrádáním potomků zbankrotujete do prázdna, protože se vše utopí v bezedném víru zločinů minulosti!
  Válečník musí být moudrý jako sova, statečný jako orel a v bitvě nepočítat vrány, aby ho neoškubalo kuře!
  Nezáleží na tom, když je málo let, naprostá katastrofa, když není dost mozků a umu v každém věku!
  Chlapec chce být vojákem a jít do války, aby se stal hrdinou, politik chce být velitelem, sedět vzadu a páchat podlost!
  Voják chce kaši s masem, ale od velitelů dostane březovou kaši a od politiků nasazené shnilé prase!
  V bitvě potřebujete nejen ostrý bajonet a ocelovou šavli, ale také bystrou mysl a nervy z oceli se zlatými rukama vynálezce!
  Lid nepotřebuje panovníka na trůnu, ale cara v hlavě, ne stříbrnou řeč politiků, ale stříbrné rubly v peněžence!
  Mysl a odvaha, stejně jako manžel a manželka, rodí vítězství pouze ve dvojicích a kmotra jakéhokoli úspěchu - štěstí, nebude vůbec třetí!
  Mládí je zelené, ale sladké, stáří je hořké a plesnivé, a žena je jako moucha ke sladkosti, nemoc je jako gadfly ke stáří!
  Je lepší být mladým voličem než starým politikem;
  V mládí se lze hádat o jakémkoli podnikání, ale ve stáří a nečinnosti přestaňte!
  V mládí je více radosti z práce než z nečinnosti ve stáří, připijme si tedy na to, že mládí nekončí bez práce!
  Dívka je v mládí dobrá, lžíce je k večeři a politik je v hrobě!
  Kluci s odhalenými podpatky jsou šťastnější než dospělí, ze kterých politici stáhli tři kůže a důkladně je nazuli až po uši!
  Zatímco Robur toto skládal, dívky dorazily s oficiálním dokumentem o kapitulaci Japonska. Tak skončila slavná válka. Ale před Rommelem je ještě mnoho různých případů a problémů. Každopádně všichni tři porazili moc, která nebyla vůbec slabá.
  Albina se Robura s úsměvem zeptala:
  - A koho teď zničíme?
  Věčný chlapec pokrčil rameny a navrhl:
  - Možná se zmocníme Ruska za účelem rovnováhy?
  Alvina celkem logicky namítla:
  - Pak pro nás nemělo smysl ničit Japonsko! A pokud jsme změnili poměr sil, pak musíme vydržet!
  Robur dupl na holou, dětskou nohu a prohlásil:
  - Ale vidíte, je docela možné, že si podmaníme celý svět! Právě jsme ukázali sílu!
  Albina souhlasila s tímto:
  - Ano, ukázali! Ale kromě síly by se měla ukázat i moudrost!
  pomyslel si Věčný chlapec. Zabíjet statisíce lidí není dobré. Ale stále potřebujete uchvátit moc nad světem. Ale jak to udělat, aniž by byly zabity miliony vojáků a důstojníků? Navíc bylo zároveň nutné potlačit nepokoje povstaleckého lidu, pokud se tak stane. Zde se již můžete prokrvit jako nikdo jiný v historii lidstva.
  Ale Roburovi probleskla hlavou myšlenka:
  - Je nutné vytvořit telepatický aparát, který by dával mentální příkazy celému lidstvu. Něco jako hypnóza pomocí rádiových vln a pak vlastně ovládneme celý vesmír.
  Albina souhlasila s tímto:
  - Potřebujeme speciální graviomagnetické vlny hypnózy. A pak okamžitě překonáme jakoukoli překážku a podrobíme si celý svět! A všechny národy budou pod námi tančit a plnit jakékoli příkazy!
  dodala Alvina a vycenila zuby:
  - A bude to velmi cool!
  A terminátorská dívka dupla na holou, vytesanou nohu.
  Chlapec Robur souhlasně přikývl.
  - Vyvineme podobný aparát a snadno si podrobíme každého bez výjimky. A pak bude nad světem absolutní moc!
  Albina se chichotala a zpívala:
  - Lidé umírají pro kov, pro kov,
  Robur bude vládnout show! Vládněte skóre!
  Alvina s tím souhlasila a mrkla na svého partnera:
  - Naše síla, stejně jako síla Nejsvětější Trojice, bude navždy! A nejen věčný, ale humánní!
  Albina souhlasila s tímto:
  - Když je ruka pevná a cíle humánní, pro člověka se staneš Všemohoucím!
  Robur přikývl a stiskl tlačítko nahým, kulatým, dětským podpatkem, zvedl přístroj a zpíval:
  Ten, kdo je zbaven srdce a duše,
  Bude okamžitě rozdrcen laskavostí!
  Dívky ve sboru zvolaly na plné hrdlo:
  Chladný výpočet nám slouží jako touha -
  Nepřátele porazit, no, ale prostředky se nepočítají!
  
  DOBRODRUŽSTVÍ ELF BIFA SUPERAS
  Elf Bif, cestující po různých světech, se dostal do druhé světové války. A samozřejmě se rozhodl pomoci Němcům, takže byl také světlovlasý a pohledný. Navíc Bif přitahoval i fakt, že nacisté byli pro nadčlověka a proti křesťanství. Vstoupil tedy do Luftwaffe a stal se pilotem. A protože elfové jsou mnohem rychlejší, silnější a mnohokrát lepší v reakci na lidi, a dokonce mají ochrannou magii, Biff začal velmi rychle skórovat.
  Jeho bojovník se díky magii stal nezranitelným. A každý projektil ze vzduchovky přesně zasáhl cíl.
  No, zdálo se, že ani takové vynikající eso samo o sobě nebude mít na průběh války velký vliv.
  Ale Biff, který sestřelil dvě stě letadel ve Středozemním moři, dokázal sestřelit samotného Montgomeryho. A to už je vážné. Zemřel nejtalentovanější anglický generál. Bif obdržel Železný kříž s dubovými listy, meči a diamanty za Rytířský kříž. Účty se mu ale hromadily tak rychle, že za měsíc měl tři sta sestřelených letadel. A 20. srpna 1942 zahájil Rommel ofenzivu ve směru na Alexandrii.
  Bez Montgomeryho se s Brity všechno pokazilo. A padli do Rommelovy pasti a byli zabiti. Bif v této době sestřelil více než dvě stě letadel za týden a zasáhl i pozemní cíle.
  Hitler nestihl sepsat dekret o vyznamenání. Biff opět za tři sta sestřelených letadel obdržel: Rytířský kříž Železného kříže s dubovými listy, meči a diamanty. Za pět set letadel byl vyznamenán Rytířským křížem Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  Rommelovy jednotky dobyly Egypt a okamžitě pronikly do Iráku, kde vypuklo protibritské povstání. Němci dobyli i Kuvajt. Rudá armáda zaútočila na Rommelovy jednotky v Iráku, což však vyprovokovalo vstup Turecka do války proti SSSR. Což situaci nesmírně zkomplikovalo. A Stalin byl nucen opustit ofenzívu u Stalingradu. Němcům se podařilo počátkem prosince ovládnout celé město. A Paulus za to dokonce dostal cenu.
  Rudá armáda bojovala s Turky a uvízla v Zakavkazsku.
  Kromě fenomenálního Bifu excelovala i Marseille, která rychle získávala skóre, a to i díky sovětským pilotům. Marseille také obdržela Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty za čtyři sta sestřelených letadel.
  A Bif za sedm set padesát sestřelených letadel byl vyznamenán Rytířským křížem Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. A za tisícovku - Hvězda Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Němci byli schopni udržet svou frontu ve středu a dokonce odrazili pokus o odblokování Leningradu.
  O něco později se sovětské jednotky pokusily v únoru postoupit u Stalingradu, ale Němci byli připraveni a odrazili všechny útoky. A Biff a Marseille děsili sovětské letectví a stali se doslova legendárními esy.
  Ale 30. května, když silnice vyschly a Němci mohli vytáhnout nové tanky Panther a Tiger a také samohybné dělo Ferdinand, začala nová ofenzíva nacistů podél Volhy.
  Vyhlášení totální války ve Třetí říši více než zdvojnásobilo výrobu zbraní. Německá ponorková flotila navíc značně rozčilovala Spojené státy a Británii, v důsledku čehož se intenzita bombardování znatelně snížila.
  Ano, a ztráty pozemních sil Wehrmachtu byly nižší a ukázalo se, že továrny mají více vysoce kvalifikovaných pracovníků. A to také umožnilo Němcům přidat zbraně do vydání a především letadla. A Focke-Wulf při správném použití není vůbec špatný.
  A "Tiger" je pro Rudou armádu šokem a úžasem. Němci byli schopni prorazit sovětskou obrannou linii za pohybu.
  Nejnepříjemnější bylo, že v Rudé armádě, která neznala vítězství, byla extrémně nízká morálka. A mnoho vojáků se vzdalo nebo dezertovalo. Počet těch, kteří se vzdali, byl velký, stejně jako přeběhlíci.
  Bojový duch Wehrmachtu nebyl dříve vážně narušen byl vysoký. A na obloze Němci zcela dominovali. Spojené státy byly pasivní, zatímco Británie utrpěla obrovské ztráty.
  Navíc bylo vyrobeno mnohem více letadel než dříve.
  Biff hromadil účty tak rychle, že pro něj byly vynalezeny nové odměny. Za dva tisíce letadel byl mladý elf vyznamenán Hvězdou Rytířského kříže Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. A pro tři tisíce letadel - Hvězda Rytířského kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty.
  V červenci 1943 se Němci dostali do Kaspického moře a poskytli kyslík sovětským jednotkám na Kavkaze. A pak pokračovali v ofenzivě podél pobřeží, podél pláně.
  Koncem srpna už byli v Dagestánu a blížili se k hranici Ázerbájdžánu.
  Poté se rozpoutala divoká bitva o Tbilisi. A síly byly velmi nevyrovnané.
  SSSR jasně prohrával bitvu o Kavkaz. V září se Stalin pokusil o postup v centru. A jeho jednotky tam opět uvízly. Panther-2 se zúčastnil bitev.
  Tento vůz se ukázal být se svými třiapadesáti tunami poměrně těžký, ale lépe chráněný zejména v čele: 100 milimetrů a 60 stran a motor o výkonu 900 koní mnohé vykompenzoval. Navíc kanón ráže 88 mm a dlouhá hlaveň 71 EL.
  Proti takovému tanku není snadné odolat. Zvláště pokud bojují zoufalé dívky.
  Gerda vystřelila na sovětský vůz holými prsty a zapištěla:
  - Jsme nejlepší!
  Charlotte udeřila holým podpatkem o čtyřiatřicítku a zapištěla:
  - Třetí říše je s námi!
  Christina bušila na sovětské jednotky a cvrlikala:
  - Řekl jsem, nedriftujte!
  Magda kopla do nohou holými prsty a řekla:
  - Jsme nejvyšší třída!
  Útok v centru byl samozřejmě odražen s těžkými ztrátami Rudé armády.
  A na podzim a v zimě nacisté dokončili obsazení Kavkazu ... Poté se pozice SSSR stala extrémně obtížnou.
  A superpilot Beef sestřelil čtyři tisíce letadel. Za což byl vyznamenán Velkou hvězdou Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Marseille také zvýšila počet sestřelených letadel na tisíc. A dostal i ocenění: Hvězda Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  A do jara Bif sestřelil pět tisíc letadel, obdržel Velkou hvězdu Rytířského kříže Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  V květnu 1944 zahájili nacisté novou ofenzívu proti ruským pozicím. Údery byly zasazeny jak na severu, obešly Leningrad, tak podél Volhy, obcházely Moskvu z jihu. A to je obrovský útok. Zaklapněte dvojité kleště.
  Rudá armáda ztratila mnoho ze svého bojového ducha, ale byla stále silná.
  Nové tanky T-34-85 a IS-2 byly vyspělejší a výkonnější než ty předchozí. Objevil se i výkonnější LA-7. Pravda, vyrábělo se v malém množství. Ale Jak-3 se nikdy nedostal do výroby. A koncem května už mají Němci ve výzbroji tisíc nejnovějších proudových ME-262 se čtyřmi 30milimetrovými děly. A je to velmi impozantní nejnovější stroj.
  Jo a TA-152, která nahradila Focke-Wulf, není špatná.
  Hlavní německé tanky "Panther" -2 a "Tiger" -2. Poslední tank má motor o výkonu 1000 koní a z hlediska jízdních výkonů je na tom dobře. Němci tedy mají vybavení v sérii - velká ničivá síla. I když stále nedokonalé. Připravuje se ale řada E. Ale třeba "Myška" se příliš neukázala.
  A tak bitva začíná... Nejprve Němci dobyli Saratov, poté Kujbyšev.
  Bif sestřelil šest tisíc letadel a obdržel: Velkou hvězdu Rytířského kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty.
  Poté Němci dobyli také Uljanovsk. A do konce léta vzali Kazaň. Fronta Rudé armády se zhroutila.
  Do září Beef sestřelil sedm tisíc letadel a získal nové ocenění: Hvězdný velkokříž Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  A v říjnu Němci prorazili ze severu a uzavřeli kruh kolem Moskvy.
  Poté operace začala ničit a drtit Rudou armádu.
  V prosinci Beef sestřelil osm tisíc letadel a obdržel Hvězdný velkokříž Rytířského kříže Železného kříže a zlaté dubové listové meče a diamanty.
  A právě na Štědrý den, 25. prosince 1044, moskevská posádka navzdory Stalinovu kategorickému rozkazu kapitulovala. A polní maršál Goth, který obsadil hlavní město, za to obdržel velkokříž Železného kříže.
  Zatímco však Stalin po útěku do Sverdlovska chtěl pokračovat ve válce. A pro spojence stále existovala naděje.
  Němci zatím bombardovali pouze sovětskou Sibiř. Dostali výkonné vrtulové stroje Yu-488 a TA-400, které se přehnaly jako hurikán. A přinesli do sovětských měst smrt a zkázu.
  Elf Beef pokračoval v boji na obloze a účastnil se bombardovacích náletů. A jeho stroj tu a tam fungoval a přinášel na protivníky šokové proudy kolosální ničivé síly.
  V březnu 1945 přesáhl počet sestřelených letadel tímto legendárním elfem devět tisíc. A dostal ocenění: Hvězdný velkokříž Rytířského kříže s meči z platinových dubových listů a diamanty. A je to velmi cool!
  Ale v květnu postupují Němci na Ural. Jejich jednotky rychle postupují. Rudá armáda se hrdinně snaží vydržet. Ale ona nic neumí.
  Nacisté už vrhli do bitvy nejnovější tanky řady E. A odolat jim je opravdu téměř nemožné.
  Zejména proti E-100, která je pro sovětská děla ze všech úhlů neprostupná. A jeho 128mm kanón je smrtící pro téměř každé brnění.
  A E-100 vzbuzuje v sovětských vojákech hrůzu. Dezerce je navíc endemická, stejně jako kapitulace. A tato kapitulace je masivní.
  Některé divize se dokonce poddávají zvukům orchestru. A někteří naopak bojují až do konce.
  Síly jsou ale nerovnoměrné a už v červnu padly Sverdlovsk a Čeljabinsk. A pak se Němci přesunuli přes Sibiř.
  Sovětská města se zoufale bránila. Zejména Novosibirsk, kde bojovaly i děti.
  A ve Střední Asii byly v plném proudu prudké boje. Ale do září 1945 byla většina SSSR dobyta. Ale v říjnu kvůli mrazu Němci zastavili svůj postup na Sibiři. Komunikace byla příliš napjatá.
  Elf Beef sestřelil deset tisíc letadel a obdržel za to Velkou hvězdu Velkého kříže Rytířského kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  Pak byla na nebi ještě válka... Do května 1046 se Bifovi podařilo sestřelit dalších tisíc letadel a získat: Velkou hvězdu velkokříže Rytířského kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  A pak začala nová německá ofenzíva na Dálném východě. Spojené státy a Británie ve skutečnosti ukončily válku s Třetí říší a bojovaly s Japonskem. Ale samuraj hrdinně vydržel. A ukázali kolosální odvahu a hrdinství.
  Rudá armáda byla početně oslabena, ale některé továrny evakuované na východ stále fungovaly. A dodávali na frontu, včetně letadel.
  Němci už postupovali téměř v pochodech, ale stejně, než dorazili do Vladivostoku, trvalo jim to několik měsíců. A na konci listopadu, navzdory mrazu, Fritz stále dorazil na Čukotku.
  Padla tedy poslední města SSSR.
  Elf Beef zvýšil počet sestřelených letadel na dvanáct tisíc a dostal nové ocenění: Velkou hvězdu Velkého kříže Rytířského kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty a také hodnost polního maršála letectví. A to je skutečně jeho kolosální úspěch.
  Poté byl obsazen SSSR. Ale Stalin byl stále chycen. Se Spojenými státy už Hitler, který dobyl velká území, nebojoval. Rozdělili si sféry vlivu. Třetí říše získala Evropu, polovinu Afriky - sever a francouzské belgické majetky. Stejně tak Blízký východ a celé území SSSR.
  A měl dost... Japonsko si ponechalo své majetky v Číně a částečně, Spojené státy a Británie neměly čas je z ní získat zpět.
  Vznikl bipolární svět. Třetí říše prosperovala a rozvíjela se, Němci dokonce v roce 1957 létali na Měsíc. Ale po Hitlerově smrti v roce 1960 v něm nastal zmatek. I když se dalo rozchodu vyhnout. Ale nový režim se stal liberálnějším a všichni poddaní Třetí říše dostali občanství.
  A tím skončila éra národnostní nerovnosti.
  Třetí říše a Japonsko na jedné straně a USA a Británie na straně druhé spolu soupeřily již ve vesmíru a dobývání sluneční soustavy probíhalo.
  Let na Mars v roce 1974 - první jsou Němci a o rok později na Venuši. Takže nový svět svým způsobem stále nic není. A elf Bim letěl do nových světů, aby hledal dobrodružství a nové pocity.
  
  CHAMBERLAIN MÍSTO CHURCHILLA
  ANOTACE
  Místo zbytečné a zbytečné a pro Británii dokonce smrtící války s Německem uzavřel Chamberlain mír s Třetí říší. A nyní SSSR bojuje proti Wehrmachtu jeden na jednoho a výsledek války je ještě nepředvídatelnější a boj je mnohem těžší než ve skutečné historii.
  . KAPITOLA 1
  Chamberlainovi se bez rezignace podařilo uzavřít mír s Třetí říší. Hitlerovy podmínky byly docela umírněné. Británie uznala všechna dobytí nacisty, ale sama neutrpěla územní ztráty. Jediná věc je, že Britové vrátili Namibii Němcům. Celkově nacisté zaručili nedotknutelnost britského koloniálního impéria.
  Hitler také dostal volnou ruku na východě. Což je ovšem v rukou Němců. Chamberlain ale také chtěl, aby dva diktátoři, Stalin a Hitler, bojovali na život a na smrt.
  To vše tedy potěšilo reakční kruhy. Hitler slíbil, že nebude Židy příliš urážet. A že na okupovaných územích bude nastolen spravedlivý pořádek.
  Dobytí Třetí říše bylo obrovské. Ale stejně byla válka se SSSR nevyhnutelná. Jen tentokrát nebyl důvod, aby se Hitler hrnul do agrese.
  Měl mnoho kolonií. Navíc Němci obsadili také Řecko a Jugoslávii. Dostali belgické, francouzské a nizozemské kolonie.
  Kvůli Indočíně došlo dokonce ke konfliktu s Japonskem. Stejně jako všechny francouzské kolonie jsou německé a měla by tam být německá správa.
  Němci přitom 1. května 1941 viděli na přehlídce na Rudém náměstí sovětské KV a T-34. A Hitler jako odpověď nařídil vytvoření těžké němčiny.
  Válka byla odložena do 22. června 1943.
  Němcům se do této doby podařilo uvolnit nové tanky - Panther, Tiger, modernizovaný T-4 a samohybné dělo Ferdinand. Jejich počet byl ale stále nedostatečný. Stíhací letoun ME-309 se také objevil, ale také teprve začal vstupovat do jednotek.
  Tanky "Lion" a "Maus", zatím pouze ve zkušebních vzorcích. Útočná puška MP-44, také právě vytvořená a neměla čas vstoupit do série.
  Němci tedy nejsou ve třiačtyřicátém roce zcela připraveni. Ale ani v SSSR není úplná harmonie. Pravda, za dva roky navíc byla Molotovova trať přesto dokončena, ale je příliš blízko hranic.
  Sovětští vojáci a velitelé se přitom stále učili více útočit než bránit.
  Pravda, tentokrát se Rudá armáda nedala zaskočit a Stalin vyhlásil všeobecnou mobilizaci, čímž se počet vojáků zvýšil na dvanáct milionů. Ale na druhou stranu bylo Japonsko také připraveno otevřít druhou frontu a část sovětských jednotek musela být držena na Dálném východě.
  SSSR se za dva roky stal silnějším. Třetí pětiletka byla přeplněna a podle oficiálních údajů se ekonomika zdvojnásobila. Bylo vyrobeno dalších téměř patnáct tisíc tanků a třicet tisíc letadel a desítky tisíc děl.
  Rudá armáda byla velmi silná. Ale samozřejmě, dodala Třetí říše.
  Poté, co se energický Speer stal ministrem zbrojení a hospodářství Třetí říše a okupace bylo převedeno na vojenskou úroveň, výroba zbraní výrazně vzrostla. Zvláštní pozornost byla věnována obrněným silám. A v důsledku energetických opatření a využití pracovní síly v koloniích přesáhla výroba tanků ve Třetí říši tisícovku měsíčně, před SSSR.
  Nejnovější "Panther", výrazně lepší než hlavní sovětský tank T-34, v průbojnosti a rychlosti střelby a v čelním pancíři.
  Sovětská řada KV se naopak ukázala jako nedostatečně účinná a šla cestou neoprávněné gigantomanie.
  Byl tam i negativní subjektivní faktor - Stalinova láska k velkým tankům. V srpnu 1941 šel do výroby KV-3 o hmotnosti šedesát osm tun, v září 1941 se začal vyrábět KV-5 o hmotnosti sto tun. A od března 1942 vstoupil do série sto sedm tun vážící KV-4.
  A to není vše. V srpnu 1942 se objevil KV-6 o hmotnosti sto padesáti tun. A v březnu 1943 sto osmdesát tun vážící KV-7.
  Tanky řady KV se tak vydaly neopodstatněnou cestou vážení.
  Pouze T-34-76 lze označit za poměrně úspěšný stroj. Ale kromě ní se z této třídy vyráběly také A-30, kolové pásové tanky a T-29.
  Letectví SSSR nebylo špatné, ale řízení PE-2 bylo stále příliš obtížné a MIG-3, Stalinův oblíbený stíhací letoun, se také neospravedlňoval.
  Němci vyrobili za dva roky zhruba tolik letadel jako SSSR. Ale jejich letectví bylo možná praktičtější. ME-309 byl velmi silný ve výzbroji a rychlosti a nepochybně silný, ale stále je ho málo. V praxi se však ukázalo, že ME-109 je silnější než sovětské stroje.
  Celkově byli Němci lépe připraveni a jejich jednotky byly silné a měly velkou výhodu v mobilitě.
  Plus faktor Japonska, který také stáhl vojáky.
  V ofenzivě Němci použili mnoho zahraničních a koloniálních divizí, které byly v bojové účinnosti horší než ty evropské.
  Wehrmacht na úkor zahraničních a koloniálních divizí dotáhl svou sílu na šestnáct milionů. Plus dalších osm milionů japonských a koloniálních vojáků.
  Japonsko a Třetí říše početně převyšovaly SSSR asi dvakrát v pěchotě. Pravda, japonské tanky byly lehké, ale mobilní. V letectví měla Axis většinu v počtu.
  Ale nejdůležitější není jen tohle... Němci měli spojence. Mezi nimi je Turecko a Itálie s velkými armádami. Takže s přihlédnutím k satelitům se převaha Třetí říše ještě zvýšila. Na straně Třetí říše jsou Finové, Maďaři a Rumuni a Slováci, Chorvati, Bulhaři, Španělé a dokonce i Portugalci.
  A do války brzy vstoupilo také Švédsko.
  A německá vojska prolomila sovětskou obranu... A o měsíc později dosáhla Smolenska.
  A pak se rozpoutala grandiózní bitva o toto město. Ve skutečnosti rozhodl o osudu SSSR.
  Alexej, který byl dvanáctiletým chlapcem v bitvě, stejně jako Alenka a Katka bojovali v ulicích Smolenska.
  Hitlerovy hordy se pokusily dobýt město.
  Bosý chlapec v šortkách sám, Aleksey, vypálil dávku z kulometu a pokosil nacisty.
  Dvanáctileté dítě hodilo holými prsty dětských nohou smrtící granát a zařvalo:
  - Za komunismus SSSR!
  Alenka se také otočila, vyřadila nacisty, holým podpatkem hodila dárek smrti a vydala:
  - Za naši vlast - moji vlastní matku!
  Katka čmárala ze samopalů, vyřazovala nácky a pak jí házeli holé prsty na nohou, nesly zkázu a smrt.
  Válečník se ozval:
  - Za SSSR!
  Ženský odstřelovací prapor pod velením kapitánky Natašky Kaktusové zaujal obranné postavení v ruinách na Volodarské ulici. Za ruinami se schovávaly dívky se samopaly a puškami, svázané svazky granátů.
  Sama Natasha je ve skvrnité tunice přes nahé tělo, v krátkých kalhotách a naboso. Krásná a křivá dívka se silnými boky, hubeným pasem, krátkým sestřihem pod polovičním boxem. Obličej je velmi výrazný, s mužnou bradou, modrýma očima široce od sebe. Světle hnědé vlasy zešedivěly prachem, vysoká hruď, tvrdý pohled. Kapitánka Natasha bojuje už více než dva roky a i přes své mládí toho viděla hodně. Dívčí nohy jsou pokryty řeznými ranami a modřinami. Dívka je pohyblivější k pohybu naboso než hrubé a neohrabané boty.
  Holá podrážka cítí sebemenší vibrace půdy, upozorňuje na blízkost miny a samotná matka země dodává výdrž. Na jednu stranu dívce ztvrdly nohy, nebály se ani rozžhaveného kovu, ani ostré suti zříceniny, ale na druhou stranu neztratily citlivost a pružnost, varovaly přes řev před pohybem. tanky.
  Sladká Natashka drží granát s přivázaným balíčkem výbuchu. Je nutné se doplazit k impozantnímu německému tanku "Lion", který zalévá ulice kulomety.
  Mirabela se plazí vedle ní. Také bosé, takže se ukázalo, že všechny dívky z praporu byly z bot a napodobovaly svého velitele. Její zaprášené podrážky se zostřují, když se plazí po čtyřech. Mirabeliny žluté vlasy jsou rozcuchané a dlouhé... Trochu krepaté. Sama dívka je štíhlá, hubená, malého vzrůstu. Dokonce si ji lze splést s dívkou, s úzkými rameny a zdánlivě velkou hlavou.
  Mirabela už ale zažila hodně. Podařilo se jí navštívit jak fašistické zajetí, když přežila kruté mučení, tak doly, odkud se jí nějakým nepochopitelným zázrakem podařilo uprchnout. Ale při pohledu na její dětskou, něžnou tvář nikdy nemůžete říct, že by byla bita gumovými holemi na patách, tělem jí procházel proud.
  Mirabela střílí... Voják Třetí říše, v tomto případě Arab, padne mrtvý a jeho tlama zvedne písek a suť.
  Natashka vsune hromadu granátů pod hromadu odpadků. Teď se sem připlazí devadesátitunový "Lev" a vyhodí to do povětří. Dívčiny modré oči se na její tváři lesknou jako safíry, snědé od spáleniny a prachu.
  Zkušenosti naznačují, že dobře chráněný tank nyní změní polohu. "Lev" má 100 mm boční pancíř a dokonce i pod úhlem. Třiatřicítka se přes něj nemůže probít, šanci mají jen těžké Keveshes. Ale tratě jsou cíl. Hlavní věcí je zbavit auto mobility ...
  Světlana vypálí dávku z kulometu... Voják, nikdo neví jaké národnosti, padá. Němci, kteří dobyli většinu východní polokoule, si váží árijské krve a vrhají do bitvy koloniální jednotky: Araby, Afričany, Indy, různé Asiaty a Evropany. Zvýšil se i počet Poláků - kteří jsou z kolébky zvyklí bolševické Rusko nenávidět. Bojují zde ukrajinští nacionalisté, donští kozáci, Čečenci a celý kavkazský kaganát. Hitler vychoval celou internacionálu.
  Spousta nepřátel...
  Světlana se kulometné palbě obratně vyhýbá. Kulka se téměř rozlomila, zčernala od prachu, kulatý dívčí podpatek. Krásná kapitánka dokonce cítila lechtání, jak blízko proletěl dárek velkého kalibru. Dívka se pokřižovala a zašeptala:
  Ani kulka nás nezastaví!
  Mirabela střílí zpět... Další dívka Angelica - velmi zrzavá, nadprůměrně vysoká a svalnatá, navzdory skromným přídělům. Také velmi hezká dívka s luxusními boky, vyhrnutým pasem, ne žensky širokými rameny a vysokými prsy.
  Angelica bojuje jen v šortkách, tunika je roztrhaná na cáry a rozpadající se na prach a po Volze nejsou doručeny nové uniformy. Nedej bože přenést více munice a kapku jídla pro vyčerpané sovětské jednotky.
  Angelica je tedy téměř nahá, nohy má poškrábané, hlavně kolena. Kus střepiny zasáhl chodidlo pravé nohy a bolí to, špatně se chodí.
  Zrzavá, zaprášená, skoro nahá Angelica kroutí svou hezkou, ale zároveň tvrdou tvář. Dívka, která střílí, říká:
  - Pán, Moskva a Stalin jsou nad námi!
  A odřízne útočící nacisty, sama se sotva stihne vrátit.
  Ruiny a úzké uličky znesnadňují otočit se hrozivým německým tankům. Zde je téměř dvě stě tun "myší" a nemohou vůbec projít ...
  Jak Světlana očekávala, "Lev" se trochu rozjel a zahrabal se do hromady odpadků. Došlo k výbuchu. Housenka praskla, odletělo pár poškozených válečků.
  Zraněný tank se zastavil a z hlavně mu vylétla střela...
  Někde v dálce zaburácel a zanechal ruiny. Blondýnka Světlana zasyčela jako had:
  - To je můj výpočet! Otevřel účet...
  Dívka-kapitán je opět nucen odplazit se. Němci a jejich satelity nemohou využít svou technickou převahu v troskách. Vinou tvrdohlavého Hitlera uvázly hordy Třetí říše v pozičních bitvách v poměrně velkém a dobře opevněném městě.
  Mirabela hodí granát. Nutit je dělat salta na sestřelené Němce nebo Araby, převracet se. Jeden z nacistických ozbrojenců si utrhne ruku a pověsí si na ni anglické hodinky s kompasem.
  Mirabela říká s úsměvem:
  - Co vám ukazuje kompas - cesta do pekla!
  A krásná dívka setřese ze svého zaprášeného podpatku kus ulpělé keramiky.
  Angelica se také práší se svými pevnými, plnými ňadry. Bradavky jsou téměř černé od nečistot a svědí. A zkuste se umýt. Opět se musíte hrabat, když čmárají německé samopaly. A plazit se plastovým způsobem.
  Prapor dívek drží své pozice, i když dochází k ostřelování. A trhají těžké granáty a z nebe padají bomby... Ale odvahu sovětských hrdinek nic nezlomí.
  Zde Světlana vidí, jak se Panter plazí. No, tenhle tank už není tak děsivý.
  Můžete to udeřit do boku. Dívka kýchla a vyplivla prach, který jí lezl do elegantních úst. Vzala do ruky granát, zatížený výbušným balíčkem. Musíte se nepozorovaně připlížit. Ale kolem je tolik kouře.
  Angelica se začala plížit a spočívala na odtoku holými prsty a lokty. Byla jako kočka sledující myš. Dívka si pamatovala válku z toho hrozného léta čtyřicátého prvního roku, kdy Wehrmacht zrádně napadl rozlohy SSSR. Neměla ani ta dívka, skoro ta dívka strach? Zpočátku ano, ale pak si zvyknete. A neustálé výbuchy granátů už vnímáte jako obyčejný hluk.
  A teď to explodovalo velmi blízko. Dívka se plácla na břicho. Úlomky se řítí shora jako hejno divokých včel. Angelica šeptá s popraskanými rty:
  - Ve jménu spravedlnosti - Pane!
  Dívka zrychlí plazení a hodí granát s nasazeným balíčkem výbušniny. Současnost letí v oblouku. Je slyšet výbuch, tenčí boční pancéřování Panthera se hodí. Německý tank začíná hořet, bojová souprava exploduje.
  Světlana s úsměvem zašeptá:
  Děkuji ti Pane Ježíši! Věřím jen v tebe! Modlím se k tobě sám!
  Zlomí pantera. Utržený dlouhý kmen je pohřben v troskách. Čelní pancíř, oddělený od bočního pancíře, připomíná lopatku.
  Světlana, jejíž oči, na tváři hnědé od prachu a spáleniny sluncem, jiskří chrpy, říká:
  - Čím více dubů má nepřítel, tím silnější je naše obrana!
  Angelica je velmi sexy, v černých kalhotkách a nahém, zaprášeném, silném těle. Dívka je velmi chytrá. Dokáže házet střepy skla holými prsty na nohou.
  Nyní hodila svou půvabnou, prachem pokrytou nohou ostrý předmět. A uvízl přímo v hrdle fašisty. Krásná Angelica blábolila:
  - A já jsem sexsymbol a symbol smrti!
  Dívka, po které se znovu plazila, střílela. Vedl oheň a Světlana.
  Kapitánka krásy Natasha, která porazila fašistu, zaštěbetala:
  - Život je řetěz a maličkosti v něm jsou články...
  Mirabela vystřelila, rozřízla Fritzovu hlavu a dodala:
  - Odkazu nelze nepřikládat důležitost!
  Světlana, opět střílející přesně, zaskřehotala:
  - Ale nemůžete jít v cyklech na maličkosti ...
  Mirabela vystřelila přesně a dodala:
  Jinak vás řetěz obepne!
  Další dívka Olimpiada, také velmi krásná, spolu s průkopnicí Seryozhkou připravila minu na drátu. Ti dva ji postrčili... Zákeřný booger vlezl do housenky "Tigra"-2. A jak tohle německé auto s dlouhou hlavní vybuchne.
  Blonďatý chlapec Sergej zvolal:
  - Naše Rusko, ty máš kýbl!
  A sotva stačil uskočit z padající střechy, blýskl se černými, sraženými podpatky.
  Olympias pohladila chlapce po krku a řekla:
  - Jsi velmi chytrý!
  Pionýr se dostal na frontu a připojil se k ženskému praporu. Chlapec je také velmi kreativní. Vyráběl například letadla na sestřelování fašistických útočných letadel. Když se Focke-Wulfové neboli TA-152 zvednou, ozve se neuvěřitelně ohlušující řev.
  Němci stávkují za doprovodu Wagnerovy symfonie. Taková majestátní melodie.
  Olympias podrážděně říká:
  - Pořád se nás snaží vyděsit!
  Pionýrský chlapec zpíval s patosem:
  - Ruský válečník se nebojí smrti,
  Smrt nás nevezme pod hvězdnou oblohu!
  Neboť svaté Rusko bude tvrdě bojovat,
  Nabil jsem mocný kulomet!
  Olympias, vysoká, svalnatá dívka, se širokými boky a rameny, je typická selanka. Šaty byly během bojů roztrhány na hadry, silné nohy jsou holé, vlasy spletené do dvou copů a silně zaprášené.
  Serjožkovi je pouhých jedenáct let, je hubený podvýživou, poškrábaný a špinavý chlapec, jen v šortkách. Chlapcovy přirozeně bílé vlasy zešedivěly a přes tenkou, opálenou a špinavou kůži prosvítala žebra. Nohy strašně sražené a v popáleninách, pohmožděninách, s puchýři. Je pravda, že osud uchránil dítě před vážnými zraněními.
  Na jeho pozadí se olympiáda zdá velká a tlustá, ačkoli dívka není vůbec tlustá, ale se silným, trénovaným masem na kostech. Navíc se zdálo, že hlad vůbec neovlivnil její štíhlou a mohutnou postavu.
  Dívka střílí z těžké protitankové pušky. Německá auta se v čele propíchnout nedají, ale ve stopách šance je.
  A mohutný "lev", který dostal do podvozku těžkou výbušninu, začal vyfukovat kouř jako silný kuřák.
  Seryozhka zpíval zlomyslně:
  - Smradlavý Fritz si bez přemýšlení zapálil cigaretu u vchodu! Samozřejmě se dostal do velkých problémů!
  Olympias, mihotající se svalnatými, opálenými lýtky, předváděla stepařský tanec s holýma, krásnýma nohama. Dívka zpívala:
  - Svaté ruské tváře blikají z ikony ... Nedej bože, abyste namočili alespoň tisíc Fritze! A pokud někdo buzeruje víc než fašisté, tak vás za to nikdo, věřte, neodsoudí!
  Pak znovu nabila protitankovou pušku a znovu vystřelila. Německý transportér opět vyfoukl kouř.
  Dívčí prapor způsobil Fritzovi značné škody. Utrpěl ale i ztráty. Zde byla jedna dívka roztržena vejpůl a její tvář i přes prach tak zbledla.
  Většinu Stalingradu už nacisté dobyli, ale to, co z města zbylo, se nechce vzdát a vzdát se.
  Světlana se mezitím snaží prorazit "Tygra". Silný německý vůz, dostal granát do boku, ale nepodlehl. Otočí se, aby vystřelil z děla. Dívka se musí zavrtat do země a suti, aby ji nerozdrtila tlaková vlna uvolněná přítomností.
  Světlana tiše zašeptá:
  - Mami, tati, omlouvám se!
  Mirabela hodila na Tygra granát, který explodoval na jejím čele. Dívka zasyčela:
  - O tom, že světelná výuka v zimě na jaře... Bez výjimky opakuji, že Hitler je morový parchant!
  Angelica, která přerušila zrak nacistů a lila na ně vodu, napjatá:
  - V rakvi jsem teď viděl Führera! A kopla chudáka přímo do oka!
  Zrzavá dívka skutečně hodila granát na tank holými prsty. Zasáhla hlaveň... Následovala exploze a tlama "Tigra" byla rozdrcena.
  Zbabělý Němec to vzal a couval.
  Světlana si odfrkla nosními dírkami:
  - Naše, vaše se nepodvolí!
  Mirabela porazila hitlerovského žoldáka kulkou a zpívala:
  - A ten padouch si nedělá legraci! Ruce a nohy, kroutí ruskými provazy! Zaboří zuby do samého srdce... Vypije vlast až do dna!
  Světlana se chichotala a štěkala:
  - Vůdce divoce křičí, trhá se!
  Mirabela vystřelila a dodala:
  - No, smrtka, šklebí se!
  Objevil se ještě nebezpečnější "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkry. Navíc se nepřibližuje pozicím sovětských vojsk. Vůz drží pod krytem němečtí samopalníci.
  Světlana vidí, že přiblížit se k pozicím Fritze je nereálné. Ale na obloze Focke-Wulfové. Jeden z těchto strojů letí blíže k sovětským pozicím. Dívky na ni začnou střílet.
  Angelica hodí granát a zuřivě říká:
  - V hluboké smrti - není odpuštění!
  Poté se dívka otočí od kulometu. Rychle se vrátí zpět. Relativně nový německý tank "Panther" -2 s malou věží a nižší siluetou rychle vyjíždí nahoru.
  Několik dívek hází granáty na německé auto. Po obdržení dárků zamrzne a nemůže se otočit.
  Angelica hvízdla a zasyčela:
  - Toto je nový útok! Roztrháme jí ústa!
  Panther-2 zavrčel a vystřelil ze své silnější zbraně.
  Ohnivý sloup rozdělil vzduch a okamžitě zahřál a elektrolyzoval atmosféru.
  Angelica se zachichotala, skořápky proletěly kolem polonahé dívky. Nestydatá zrzka zavrtěla boky a řekla:
  - A Newton porazil nepřátele, shodil jho z trůnu! Fritz nařídil svůj Newtonův zákon!
  Stalingrad byl celý pohlcen požáry, kdy se zdálo, že ohnivé jazyky olizují oblohu a praskají fialové, oranžové a šarlatové jiskry! A každá jiskra je jako duch utíkající z pekelného hradu.
  Světlana, která srazila německého bojovníka, blýskla modrýma očima a zpívala:
  - Co kňučíš špatná stará žena? Věř mi, jen psychiatrická léčebna pro tebe pláče!
  Mirabela zpívala v chorálu a střílela na nacisty:
  - Jak dobré je lehnout si do trávy a udeřit Fritze do hlavy! Připravte pro Fuhrera obklad a pošlete kulky ze samopalu!
  Dívka se divoce zachichotala a překulila se z břicha na záda. Vyrobil jsem kolo s nohama. Granát vyletěl nahoru. Létající Focke-Wulf, který dostal šrapnel pod břicho, se rychle vznesl výš. Je vidět, že ho zranily ostré úlomky. Fašistické stvoření začalo hořet a začalo ztrácet kusy zlomených křídel.
  Světlana, když viděla, jak Fokke ztrácí výšku, zaskřehotala:
  - To je semafor! Na palubě visí sekera!
  Německé letadlo explodovalo a rozmetalo trosky do všech vzdálených koutů oblohy. A kam se podělo fašistické eso. Udělal jsem poslední zatáčku. Kat šel popelem, ne pilot!
  Mirabela kýchla, rozprášila prach a řekla:
  - Být či nebýt? To není otázka!
  Angelica znovu hodila kus skla nohou, a to tak moc, že zasáhlo oko a vyšlo na Fritze zezadu hlavou:
  - Jsem tanková armáda! A musíte se léčit!
  Němci a jejich satelity se snažili postoupit a házeli před sebou granáty. Taková taktika proti dívkám nefungovala. Zde Seryozhka nasadil katapult a jak zasáhne nepřítele v reakci.
  Pionýrský chlapec zařval:
  - Santa Claus trhá Hitlerovi ústa!
  Náboj katapultu, pronikajícího do davu nacistů, je rozptýlil a zároveň se převalil ve vzduchu. Fritz spadl a rozbil se o trosky zdí.
  Tank "Tiger" -2, který ztratil rovnováhu, se srazil se "lvem". Oh, Levo, kde je tvé impozantní jméno?
  Světlana se usmála a odpověděla:
  - Výborně, Serjožko!
  Chlapec agresivně zavrčel.
  - Pioneer je vždy připraven!
  Dívka v odpověď zatřásla bosou nohou.
  Dívka-kapitán začala znovu přibíjet hřebíky. A Olympias polechtal Serjožkovu úzkou nohu, jak ji má těžkou! Není divu, že se chlapec nebojí proběhnout ohněm.
  Mirabela v chorálu řekla:
  - Mládí je dobré - stáří je špatné!
  Angelica, tato veselá zrzka, souhlasila:
  Není nic horšího než stáří! To je skutečně ten nejhnusnější stav ze všech možných!
  A dívka udělala skok převratem. Na chvíli si představila hnusné babičky. Ne, nesrovnávejte, stará žena s dívkou. A jaká krása, ve štíhlých tělech.
  Angelica to vzala a zazpívala:
  - Tok za rokem, roky v karavanu,
  Stará žena tře hennu v hmoždíři...
  A co moje štíhlá postava,
  Nechápu, jak zmizelo mládí!
  Světlana zamrkala očima, srazila Němce ranou do slabin a poznamenala:
  - Ne! Přesto je ve válce takové kouzlo - zůstat navždy mladý! Vždy opilý!
  Olympias vložil do katapultu nový náboj. To je něco jako dobrý hmoždíř. Dívka zasyčela:
  - Neprojít, ale projít!
  Serjožka zašoupal hubenou, ale hbitou nohou a zaštěkal:
  - Fritz tvář!
  A granát spolu s výbušným balíčkem vlétl v plné parádě do pozic nacistů.
  Ano, Stalingrad jim nebyl dán. Přepadení trvá už třetí měsíc od konce června, ale město nestihlo všechno pobrat. Na jiných sektorech fronty dosáhli nacisté úspěchu, ale ne na tomto.
  Světlana vystřelila z pistole a zavrčela:
  - Všechno je nemožné, je to náhodou možné... Není třeba dělat vesmír příliš komplikovaným!
  A trefil benzínovou nádrž motorky. Stroj explodoval a ohnivé víry osvětlovaly zakouřenou krajinu. A Němce roztrhala ohnivá tlapa.
  Dívčí kapitán křičel:
  - Rád zabíjím zlo! A to je nejvyšší dobro!
  Mirabela mlátila do Němců dávkou a zasyčela:
  - Pojďme si hrát na dikobraza!
  Angelica zahájila palbu, přesněji. Několik černochů zůstalo ležet na troskách pokrytých kopím:
  - Zabijte nepřítele! - zašeptala dívka.
  Mirabela hravě zpívala:
  - Když jsem natřel Hitlera rtěnkou, Mainsteina lakem na vlasy, vtáhnu tě do zajetí princezny, věrný pes tě hlodá!
  Světlana, střílela, zasyčela:
  - Pojď večer, Adolfe, oběs se... Přestaň si klamat hlavu! Pojď večer, leť jako gyrfalcon - tvrdě porazit nácky!
  Mirabela vztekle řekla a srazila helmu z hlavy stormtroopera:
  - Můžeme! A budeme!
  Dívky z praporu "Lenin" zastavily postup cizích jednotek. Fritz postoupil vpřed a doslova vyhazoval mrtvoly do prostoru. Nepomohl ani tank "Lev", do kterého se vkládaly naděje. Zde je modifikace stroje se 150 mm kanónem.
  Angelica srazí kámen přilepený k její nahé bradavce. Ta dívka má tak krásná a plná prsa. Dívka hází granát nohou. Noha je silnější než paže a hod jde dále.
  "Lev" dostal mezeru v housence a zastavil se. Výstřel z jeho silných úst. Rachot a kolaps.
  Angelica, plivající, říká:
  - Ruský válečník nesténá bolestí!
  A dívka znovu střílí. A dělá to mimořádně dobře. Fašista vyklánějící se z věže padá zpět.
  Zrzavá, téměř nahá dívka říká:
  - Marně nepřítel věří, že se mu podařilo rozbít Rusy! Kdo se odváží, útočí v bitvě, nepřátele zuřivě porazíme!
  A Angelica válcuje svaly lisu, které má velmi vyražené.
  Ach, jak jsou dívky krásné! Nechci, aby někdo z nich zemřel.
  Stalenida běžela... Velmi krásná dívka s nadýchanými bílými vlasy. Nějak se jí podaří je namazat nějakým lektvarem, aby se neušpinily.
  Dívka je velmi krásná, s postavou Venuše, jen více tónovaná a reliéfní. Oblečení na ní, jen podprsenka a kalhotky. Vše ostatní už bylo roztrháno. Ale jak půvabné jsou nohy! To není dívka, ale pečeť dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje se zvláštním způsobem, jako veverka. Bosé nohy a mihotání a paty překvapivě zůstávají čisté. Stalenida střílí a fašista dostane vřed na hrudi.
  Dívka říká:
  - Loajalita k vlasti je nejvyšší slovo!
  Angelica se smíchem poznamenala:
  - Sundej si podprsenku a zůstaň jako já v šortkách!
  Steelenida negativně zavrtěla hlavou.
  - To není vhodné!
  Angelica zavrtěla boky, trefně vystřelila a zazpívala:
  - Člen Komsomolu se stal neobvyklým! Takhle chodit s odhalenou hrudí je velmi neslušné!
  Steelenida se zachichotala a poznamenala:
  - Proč přinášet radost Fritzovi, podívejte se na naši krásu!
  Angelica odpověděla rozhodně:
  - Naše krása je smrtící!
  Ocelová dívka se zachichotala a vystřelila na TA-200. Nacistické auto začalo hořet. A krásná blondýnka vykřikla:
  - Smrt zlu!
  Angelica se zachichotala.
  - A život je dobrý!
  Steelenida, když viděla, že Němec padá, zavrčela:
  - To je nejvyšší hodnota! Nemyslete si nacisty, že jste vyhráli!
  Angelica zpívá:
  - Čekání na vítězství! Vítězství čeká... Ti, kteří touží rozbít okovy! Čekání na vítězství! Čekání na vítězství! Budeme schopni porazit nacisty!
  Krásná dívka a její nahá prsa se chvějí. Dobře s holým trupem v horku, které umocňuje oheň.
  Světlana teď vypadala mnohem odhodlaněji. Střílela na Fritze ze samopalu a štěkala:
  - Vykastruji tě!
  A skutečně nacisté dostávali smrtící dárky a rakve! A dívka jim ukázala postavu, pojďme postavit holé prsty. A pískal jako slavík-loupežník. A to přes prsty dolních končetin.
  Dívka kapitánka je velmi chytrá. A šumivé. A už vůbec ne krutý. I jí je někdy líto nepřátelských vojáků, kteří mohou mít děti, které budou plakat pro své mrtvé otce.
  Světlana však takové myšlenky od sebe zahání, takže se vám z nich chce propuknout v pláč. Ale nebyli to Rusové, kteří přišli k Němcům loupit a zabíjet. Ne, to jsou Němci a do ruských prostor vtrhla celá agresivní smečka cizinců z celého světa.
  Světlana se pokřižovala a vypálila na Fritze, který se pokoušel tiše přiblížit k pozicím Rusů... Mužovi vytekly kulkou vyražené oko a mozek.
  Dívka-kapitán se usmál a vtipně řekl:
  - Přímo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Světlana přesně vystřelila a postranním vozíkem trefila motorku. Auto se začalo trhat a kulomet odletěl a několikrát se převrátil. Pak se jeho tlama zabořila do trosek.
  Dívka si odřela holou, zaprášenou podrážku o suť. A znovu zamířila. Její veselá, mladá tvář se spíše ušklíbla. Dívka zpívala:
  - Ne, říkali jsme fašistům, naši nestrpí, aby se ruský voňavý chléb jmenoval slovem brod!
  Mirabela provedla velmi přesnou střelu, ze které se Focke-Wulf vzplanul a zaštěbetal:
  Pro šmejda je samozřejmě volba jasná,
  Za dolary je připraven zradit Rusko ...
  Ale ten ruský muž je tak krásný
  Že je připraven dát svůj život za vlast!
  Dívka udělala salto a ukázala nacistům fík, rolovala a kulky se té krásy nedotkly.
  Objevila se Angelica, tato kráska, téměř nahá a špinavá jako ďábel, hodila granát hned dvěma nohama. A zkontrolovala:
  - To, co mám, je... Fritz v ostrém boku!
  Olympias opravila Angeliku:
  - Ostrý, do strany, a ne do ostré strany!
  Dívka se zahihňala, zatřásla melounovými prsy a vypustila granát pomocí granátu s výbušným balíčkem. "Tiger" byl zasažen do tlamy a toto pokřivené umělecké dílo se vyhnulo.
  Poté nacistický tvor ustoupil. Začala se plazit jako želva chycená v ohni.
  Světlana zpívala a vesele mrkala:
  - A "Tygr" couvá a Němci se schovávají!
  Panenský prapor manévroval pod útokem, nálety a těžkými děly. Zde zasáhly proudové bombardéry, k nebi se zvedly rozbité rozžhavené strmé svahy. A kameny byly v plamenech. Naštěstí žádná z dívek nezemřela, ale na onen svět odešli muži - kterým to není tak líto! A duše létají - některé do nebe a jiné do pekla! Kde už čekají čerti s vidlemi na ty, kteří nevěřili v Ježíška.
  Angelica je nejsvůdnější ze vzteklých válečníků: no, mohou nacisté ze svého "Sturmtigeru" skutečně střílet na pozice sovětských jednotek a zabíjet rudé válečníky?
  A dívka popadla bosýma nohama granát a točila se v kaskádách kotrmelců. A točit rychleji a rychleji. A pak vší silou hodila dar smrti do široké tlamy Stormtigera. Nahé, opálené nohy krásky zablýskly a granát vletěl do široké tlamy. A silný stroj se nejprve dusil a pak se řítil. Dva "královští tygři", kteří stáli po stranách "Sturmtiger", byli vyhozeni nahoru a rozptýleni různými směry. Válce se z nich utrhly, spadly dolů a létaly jako zlomený náhrdelník královny.
  Tlaková vlna odhodila Angeliku a dívka letěla hlavou dolů. A byla převrácena, zhoupána a vržena. Ale kráska přesto přistála, ostré sutiny a drcené kameny se jí zaryly do holých podrážek. Holčičku to bolelo a i přes mozolnatou nohu se jí propíchla špička.
  Ale Angelica našla sílu vstát a zakřičet:
  - Vy fašisté budete v popelu!
  Světlana a další dívky byly vymrštěny výbušnou vlnou a dokonce lehce rozdrceny. Ale žádná z krásných bojovnic nezemřela. Dívky potkal hurikán a dobře mířená palba. Potlačování vyskakujících nacistů a dalšího agresivního hmyzu obléhajícího SSSR.
  Mirabela zpívala s velkým nadšením:
  - A až nás trubka Páně vezme do bitvy, budeme přátelé s Komsomolci! A z vůle Jehovy budu u nebeské události!
  Angelica setřásla prach ze svých zakrvácených podrážek a zazpívala:
  - Lenine, párty, Komsomol! Posíláme Fuhrera do blázince!
  Dívky se začaly ohlušující smát a Seryozhka zděšeně a podrážděně řekla:
  - A můj katapult, ne tak přesný - jako ty holé a silné nohy Angeliky!
  Olympias, hrající si se svaly paží, řekla:
  - To je v pořádku! Pořád přemýšlíš. Něco chladnějšího!
  . KAPITOLA 2
  Smolensk se stal kamenem úrazu Wehrmachtu. Vlny nepřátelské agrese na něj narážely jako žulové kameny.
  A mnoho stovek německých tanků shořelo a obrana se držela na kolosální hloubce a odvaze. A evidentně se nikdo nechtěl poddat a podlehnout.
  Jako dvanáctiletý chlapec Alexej Sotnikov pokračoval v čmárání ze samopalu na postupující nacisty.
  Dětský guvernér odřízl nacisty velmi trefně. Úder s velkou přesností.
  A přitom obnažené prsty nohou chlapcův dětí znovu vrhají zabijácký dar vyhlazení a převrhnou fašistický tank.
  Chlapec vojevůdce řve:
  - Za velký komunismus!
  Alenka také velmi přesně střílí na nepřítele. Každá její kulka najde cíl.
  Potom dívka odhalila svá ňadra a přitiskla svou šarlatovou bradavku na knoflík bazuky. A vypálené střely prorazily bok tanku Maus.
  Pak Alenka hodila holými prsty na nohou granát smrtící síly a roztrhala pár tuctů Fritze.
  Potom dívka zašeptala:
  - Sláva vlasti-SSSR! Každý hrdina bude průkopníkem!
  Jekatěrina pokračovala v čmárání s velkou přesností na nepřítele. Pokosili spoustu nácků a zaprskali
  - Za vlast, naši matku!
  A její odhalené prsty na nohou znovu podlehly, takové ničivé tornádo smrti.
  A pak stiskla jahodovou bradavku na knoflík bazuky a řekla:
  - Díky bohu, Svarogu!
  Němci pokračovali v útoku na Smolensk. Zdálo se, že toho zbývá docela dost, ale bylo neuvěřitelně těžké projet toho posledního. Nepomohlo ani masivní nasazení "Sturmtigerů". I když ničení proudových bombardérů způsobilo obrovské. Dalším prostředkem byly napalmové bomby.
  Prapor dívek prořídl, ale krásky stále bojovaly. 20. října sněžilo a krásky byly všechny bosé. Na bílém přehozu zanechávají ladné stopy a jejich kulaté holé podpatky nemrznou!
  Krásné dívky, trochu se válely ve sněhu a staly se čistšími. Mohutná Olympias poté, co zajali Seryozhku, nenašla místo pro sebe. Pořád ztratit tak chytrého a krásného kluka. A co ho čekalo ve fašistickém zajetí? Nejdřív mučení a pak trest smrti!
  Chlapec byl skutečně blízko zastřelení, ale skončil v dolech. Na Serjožku čekala práce šestnáct hodin denně a skromné příděly, dozorcův bič.
  Přesněji řečeno, chlapec už je v lomu a tvrdě tam pracuje jako osel. V podzemí je ale mnohem tepleji než na povrchu. A válečníci, aby nezmrzli, jsou nuceni skákat a utíkat. A holky bojují. Zde je mohutný tank "Lion" v útočnější modifikaci. Má 150 mm dělo, mnohem účinnější a praktičtější pro bitvy ve městě. Fritz miluje tento tank, protože je dobře chráněn ze všech stran.
  "Myš" se plíží trochu pozadu. Německé vozidlo pod dvě stě tun bylo vyzbrojeno také 150milimetrovým kanonem a krátkou střelnou rychlopalnou pětasedmdesátkou. Takže mnohem praktičtější. Počet kulometů se zvýšil na čtyři a stejně jako dříve je snadné nepřiblížit se k tanku.
  Světlana, Mirabela a Angelica se společně snaží mastodonta dloubat. Pečlivě mu vybráno.
  Světlana zpívala s nadšením:
  - Jak jsme žili, bojovali a nebáli se smrti... Takže odteď budeme žít ty a já! A v hvězdných výšinách a horském tichu, v námořní válce a zuřivé palbě! A v zuřivém a v zuřivém ohni!
  "Maus" byl poslední modifikací, s až šesti kulomety, dvěma souosými s hlavněmi a čtyřmi otočnými na pantech.
  Mirabela, plazící se sněhem, zasyčela:
  - Nikdy se nevzdáme! Vždyť Ježíš, Nejvyšší Bůh, je s námi!
  Dívka se přiblížila a hodila na housenku myši výbušný balíček. Pod štítem to zahučelo a kluziště prasklo.
  Dívky v sandálech radostně křičely:
  - Získejte fašistu!
  A blýskaly se holé, trochu zaprášené podpatky.
  Angelica se rozhoupala a vrhla na Fritze tříštivý granát. Fašista byl vymrštěn výbušnou vlnou a spolu s ním byly utrženy hlavy dvou černých bojovníků z koloniálních jednotek.
  Rusovlasá kráska zapískala:
  - Za vlast a Stalina!
  Světlana znovu hodila výbušný balíček... Tentokrát ne tak úspěšně, zasáhla pancíř a explodovala na povrchu ocelového pláště.
  Dívka naštvaně řekla:
  - Oh, rozmazal jsem!
  A plazil se pro novou porci podomácku vyrobených výbušnin. Její kulaté podpatky, červené od zimy, se mihly. Téměř nahá dívka, plazící se ve sněhu, trochu nepohodlná. Ale buďte trpěliví. Zejména při ostřelování z nadměrného tepla sníh taje.
  Světlana dokonce zpívala:
  - Já vím, zima brzy zmizí,
  Potok hlasitě spěchá...
  A už běží přes louže -
  Holky naboso!
  Dívka vystřelí a Arab z koloniálních jednotek se zhroutí. Pokusy nepřátel jednat v malých skupinách vedou k vážným ztrátám.
  Krátké dělo Myši znovu vystřelí fragmentaci. Střely praskaly někde v kouři. A spousta přestávek...
  Němci téměř dobyli Stalingrad... Zbylo toho velmi málo. Ale právě to brání Wehrmachtu používat velké bomby a těžké dělostřelectvo. Fritz nechal jít dopředu cizincům, kterým to není líto.
  Mirabela vystřelila z pušky. Fašistický žoldák se zhroutil a převalil se přes kameny ruin.
  Dívka si třela obnažená ňadra šarlatovými bradavkami. Válečníky kompletně oblékli - skáčou do trenek. Ale na druhou stranu na nich nejsou skoro žádné hity. Zřejmě nahota nějak zvlášť chrání krásky. Protože jsou schopni přežít v takovém pekle!
  Angelica ze sebe setřese směs sněhu a bláta a znovu vystřelí. Zasáhla černého vojáka přímo do oka. Zlá děvko, nic neříkej.
  Tři dívky se znovu přiblíží k Myši. Je těžké proniknout autem, které má tak silné pancéřování ze všech stran. Válečníci jsou ale plni optimismu. Pokud nemůžete prorazit samotný plášť, tak proč neutrhnout hlaveň.
  Angelica kopala špinavé hrudky bosýma nohama a zpívala:
  - Naše pravda, naše pravda... Jako paprsky slunce! Náš zítřek bude jasný, z hor potečou potoky!
  Válečníci byli dlouho vyzbrojeni ukořistěnými MP-44. Tyto útočné pušky mají velký dostřel. Krása sebevědomě oheň. Černoši opět padají. Střílí fontány šarlatové krve.
  Mirabela, střílející, s puškou a ukořistěným kulometem na ramenou, zpívala:
  - Zákeřný pavouk naostřil své žihadlo,
  A pije posvátnou, ruskou krev z Ruska!
  Všechno je malé a malé pro jeho protivníka, zabije,
  Kdo má lásku k Rusku!
  Láska k Rusku!
  Dívka poslala kulku do nejrůznějšího "strážce", který vylezl ze štěrbin. Kráska se usmívala, její tvář, ač vyhublá, si zachovala své kouzlo a šarm.
  Obecně jsou všechny dívky v jejich praporu krásné. Zde například tatarský serafín. Její otec je Tatar, ale její matka pochází z Běloruska a po ní Serafima zdědila vlasy barvy zralé pšenice. Také krásná dívka, bosá a téměř nahá. A střílí z ukořistěného kulometu, krátkými dávkami. A po něm lezou fašisté z jiných vojsk.
  Serafima střílí docela přesně. Vedle ní ležela zlatovlasá Mirabela. Obě dívky střílejí a zpívají.
  - Vlasti! Mirabella začala...
  - A armáda! - Pokračování, střílení Seraphima.
  Mirabella tweetovala:
  - Tohle je...
  Seraphim vedl oheň a udeřil do barevného:
  - Dvě tyče!
  Mirabela se usmála a zaštěbetala:
  - Na...
  Seraphim vystřelil a dodal:
  - Který...
  Mirabela přerušila pět a pokračovala:
  - Vydrž!
  Seraphim, střílející, pozdravil:
  - Planeta!
  Mirabela, střílela, cvrlikala:
  - Prsa...
  Seraphim, střílející, předl:
  - Chránit...
  Mirabela rozbila hlavu fašistovi a vydala:
  - My ty ....
  Seraphim řezal nacisty kulkami a zasyčel:
  - Země!
  Mirabela, vysílající dobře mířené kulky, cvrlikala:
  - Každý....
  Seraphim, střílející stále přesněji, dodal:
  - Lidé!
  Mirabela, odhazujíc své zlaté, špinavé vlasy z čela, zpívala:
  - Krysa...
  Kulka Seraphim a vysílající výstřely vydaly:
  - Vaše...
  Mirabela, která udeřila fašistu do krku, pokračovala:
  - Teplo!
  Blonďatá tatarka, vysílající výstřely, pokračovala:
  - Mraky...
  Mirabela, střílející přesně, dodala:
  - Chladný!
  Seraphim, šklebil se, cvrlikal:
  - Dobře a...
  Mirabela střílela přesně a zavrčela:
  - Slunce!
  Seraphim, mlátící v dávkách, zasyčel:
  - Zoy!
  Mirabela pokračovala se smíchem:
  - Automatické...
  Seraphim, jako by střílel, zaštěkal:
  - Nathere...
  Mirabela přidala dobře mířené střely:
  - Rameno...
  Seraphim se smíchem dodal:
  - Vojáku!
  Mirabela nadšeně zpívala, když vystřelila:
  - budu kopat...
  Serafima, vedoucí bojové palby, dodala:
  - Hrob...
  Mirabela srazila Afričana a pokračovala:
  - Protivník!
  Dívkám došla munice. A byla nucena rychle utíkat do úkrytu. Zásobování přes Volhu je velmi obtížné. Neustálé bombardování a ostřelování. Zde přichází rota posil z druhé strany.
  Kolem člunů se vaří fontány spreje a úlomků. Stormtroopeři řvou na obloze. Tady přilétají Focke-Wulfové. A shazují bomby.
  Několik lodí se rozpadlo. Sovětští vojáci se topí a umírají.
  Nepřátelská dělostřelecká palba je příliš hustá. Ale bosé dívky se tím nenechají zastrašit ani za cent.
  Dokonce i v noci udržují Fritz vše pod palbou. A jejich střemhlavé bombardéry jsou opotřebované. Včetně dědečka Yu-87. I když proudová letadla již šla do série.
  Zde je legendární sovětský Jak-9. Bojuje s německým ME-309. Dohodnutá manévrovatelnost, proti rychlosti a zbraním. Němec se snaží porazit sovětský vůz od prvního zavolání. Ale nedaří se mu to. Yak se zase snaží jít do ocasu, ale nacista kvůli vysoké rychlosti odchází.
  Rychlejší Němec se silnějšími zbraněmi proti ovladatelnějšímu Rusovi. Rychlý let ale pokračuje. Fašista použije sedm palebných stanovišť proti sedmi a dotkne se sovětského auta. Ztrácí rychlost a začíná padat.
  Vydává obláčky kouře. A motor běží...
  Co je to za válka! Těžko se dá odporovat výzbroji tak silnému stroji, jako je ME-309, u kterého sedm palebných stanovišť kompenzuje nadváhu a špatnou manévrovatelnost.
  Vysoká rychlost umožňuje fašistovi jít do střemhlavého letu a čelo německého bojovníka je dobře pancéřováno.
  Světlana se opět pokouší podkopat Maus. Dívka riskuje život. Už je celá poškrábaná a prolézá nahá skrz opevnění. Všechna krása v škrábancích a pisuga. Pak ale hodí granát s balíčkem připevněným k výbuchu. Zasáhne ji dokonce dávka ze samopalu. Poškrábe krásku na rameni.
  Na druhou stranu ale výbušnina zasáhla hlavně ústí 150mm děla. A Němec už utrpěl značné škody. Vůz se s velkými obtížemi pohybuje ze svého místa a plazí se zpět na místo, kde jsou jeho jednotky, aby si olízl rány.
  Na obloze se objevují Focke-Wulfové a několik TA-152. Začnou ostřelovat sovětské pozice. Objevilo se také několik nejnovějších útočných proudových vozidel HE-183. Tito supi dosahovali rychlosti až osm set kilometrů za hodinu a bylo téměř nemožné je zasáhnout.
  Dívky střílejí na Němce. Vždy existuje možnost zaháknout nepřítele, navzdory silné ochraně útočných letadel před pozemní palbou.
  Světlana a Anzhelika získaly zajatého Luftfausta. Tato zbraň, skládající se z devíti propojených dvacet milimetrů bezzákluzu.
  Můžete střílet jako z malého protiletadlového děla.
  A válečníci míří na nepřítele. Hladce mačkají start... Obě krásky spočinuly bosýma nohama na suti a cítili plynulý návrat.
  Focke-Wulf se šesti vzduchovými zbraněmi začíná kouřit - má roztrhané břicho.
  Dívky řvou radostí:
  - Puk! Podložka! Fotbalová branka!
  Nad hlavami dívek začínají kroužit další německá letadla. Krásky se vrhají do podzemních chodeb a vyhýbají se raketám Focke-Wulf.
  Světlana dostala zdrsněný kulatý podpatek s třpytem. Dívka zašeptala:
  - Ó pekelné plameny!
  Chodidlo dívky bylo pokryté puchýři a bolestivě bolelo. Chtěl jsem si dát něco studeného.
  A na povrchu pokračují mezery. Sníh syčí z plamenů, trosky se trhají. Němci zaplavují pozice palbou, ale z toho je velmi malý smysl. Válečníci se schovávali jako myši v norcích. Ať si vyžehlí sami.
  Angelica zašeptala Světlaně do ucha:
  - Myslím, že brzy nacistům konečně dojde dech. Mají spoustu síly, ale ve Stalingradu nemají příležitost se otočit!
  Blonďatá dívka hrdě odpověděla:
  Jsme tu jako tři sta Sparťanů! Odrážíme nadřazené síly nepřítele!
  Zrzavá Angelica se zachichotala a mrkla na svou partnerku:
  - A neobejdete nás!
  Když se dívky dostaly na povrch, nálet skončil. Objevili se noví černí pěšáci. Vyšplhali kupředu a dívky musely zahájit palbu a donutily nepřítele kopat nosy do země.
  Opět se do boje pustili "Lvi" a "Tygři". Němci se snažili tlačit na sovětskou armádu těžkými tanky. Tu a tam pršely granáty. Zranitelnější "Tygr" se snažil neodtrhnout od jeho formací. Minomety také duněly.
  Dívky střílely na Němce a jejich žoldáky. Vyřazení soupeři. Angelica a Světlana střílely ve dvojicích. Objevily se a usadily se nepřátelské tlamy. Pak nová vrstva postupujících nepřátel.
  Dívky během bitvy zpívaly.
  Angelica začala střelbou:
  - Před...
  Světlana, střelba, pokračovala:
  - Vámi...
  Angelica lupanuv dodala:
  - Legie...
  Světlana přerušila tři a mlčela:
  - Nepřátelé...
  Angelica přibíjela protivníky a vyhrkla:
  - Oni jsou....
  Světlana, která zničila polovinu Arabovy lebky, pokračovala:
  - Chtějí...
  Angelica drtící nepřítele pokračovala:
  - Vy...
  Světlana, střílející, syčela vzteky:
  - Skartovat...
  Angelica, která probodla lebku Araba, zavrčela:
  - Zničit...
  Světlana pokračovala v přibíjení a zasyčela:
  - Poznámky...
  Angelica, jako by střílela, zapískala:
  - Neboj se...
  Světlana po přesném zásahu zavrčela:
  - Nepřítel...
  Angelica, střílející jako ostřelovač, pokračovala:
  - Štykov...
  Světlana, střílející dále, vyštěkla:
  - Být schopen...
  Angelica, aniž by přestala střílet, zasyčela:
  - Platnost...
  Světlana, zuřivě střílející, zavrčela a opravila přítele:
  - Odvaha...
  Angelica v těžké extázi, která prostřelila hlavy Afričanů, vyštěkla:
  - Síla...
  Světlana, cválající ohněm, zasyčela:
  - Zvýšit...
  Angelica potřásající červenými kadeřemi pokračovala:
  - A protivníci...
  Světlana, která zasáhla Araba do žaludku, vydala:
  - Hned...
  Angelica, střílející všemi rážemi, vyštěkla:
  - Zničit...
  Dívky si oddechly. A když stříleli trochu víc, křičeli:
  - Jsme rytíři odstřelovací pušky, zvoní hlas vraždy!
  Vlna tlačení koloniálních jednotek poněkud utichla. Nacisté opět posunuli tanky vpřed. "Tygři" -2 se objevili se svými dlouhými tlamami a stříleli granáty na všechno, čeho si stihli všimnout.
  "Tiger" -2 měl původní tvar věže a sklony pancéřových plátů ze stran. Díky tomu byl trochu houževnatější. Válečnice si opět zvolily za cíl stopy tanku. Fašista musel být jako had na pánvi.
  Světlana hodila výbušný balíček, rozdrtila přední válec "Tiger" -2 a zpívala:
  - Potkal jsem tě s dárkem... Samozřejmě jsem nastínil místo v rakvi!
  Angelica zasyčela a šťastně hodila na fašistu velký výbušný balíček:
  - Ale Pasaran!
  A od výbuchu se zkroutila dlouhá tlama německého tanku. A král tygr se začal otáčet. Fašista byl opět těžce zraněn. Angelica to vzala, vyštěkla a holými prsty na noze hodila střep skla:
  - Být tebou v dubové rakvi!
  Sklenice, která proletěla kolem, přistála přímo v krku indiána z koloniálních německých jednotek.
  Světlana mrkla na svého partnera a zazpívala:
  - Ponořím hlavu do tohoto sudu! Potopím všechny!
  Angelica vypálila dávku ze svého kulometu. Němci byli opět pod útokem. Dívka zasyčela:
  - Můžeme všechno! A vyhrajeme!
  Světlana vystřelila z pušky a řekla:
  - Čeká velká výhra! Ať jsou naši dědové ve slávě!
  Angelica udělala salto a překulila se, točila se jako vánoční stromeček. Dívka mrkala a zpívala:
  - Pane úspěch, kam kráčíte ... pane úspěch - smějí se fašisté ...
  Německé tanky nešetřily granáty a zvýšily svou palbu. Nasypali své praskající dárky. A blížili se k sovětským pozicím a snažili se vyhnout mezerám.
  Světlana pomocí drátu, jak je učil zajatý Serjozhka, vytáhla těžkou minu. "Lev" se pomalu plazil k sovětským pozicím. Jeho 150mm dělo neustále chrlilo granáty. Dívky zasyčely a mrkly.
  Světlana zpívala:
  - Němci-paprikaři, fašisti-nacisté... Čeká vás konec pacifisty!
  Angelica řekla s úsměvem:
  - Pacifismus... Je dokonce hloupé mluvit o pacifismu, když jde o nacisty!
  Světlana trefila dobře mířenou ranou do nosu Araba z koloniální stráže a zaštěbetala:
  - A jsou zmrzačení v myšlení ... A ve vojenských záležitostech nejsou tak silní! Brzy je vymažeme z povrchu planety Země!
  Angelica vypálila další dávku, otřela se obnaženými ňadry o trosky a zazpívala:
  - Jsem ruský rytíř na kolenou divochů... Smetu nepřátele vlasti z povrchu zemského!
  Dívky k sobě zatřásly nahými ňadry.
  Zrzavá kráska mrkla a pohlédla na oblohu. Točili se tam "rámy", němečtí střelci.
  Plížil se, tu a tam, uvízl ve větrolamu německého "lva". A jeho zbraň neustále plivala.
  Světlana, pohybující minu pod pásy německého tanku, zasyčela:
  - Pro Serjožu ....
  Němec se zastavil a znovu vystřelil. Skořápka za dívkami explodovala.
  Světlana řekla:
  - Skořápky mléka, kdo má mozek dítěte!
  "Lev" chvíli stál. Zda německá zkušená posádka cítila před sebou nebezpečí, nebo chtěla vypotřebovat bojovou soupravu. "Lev" ale nějakou dobu stál na místě a chrlil smrtící granáty.
  Světlana poznamenala, že německý tank má lepší dělo a střílí častěji než KV-2. A to samozřejmě dělá toto auto mnohem nebezpečnějším. Světlana se pokřižovala a zasyčela:
  Ať jdou bezbožní do pekla!
  Angelica vystřelila na fašistu ze solar plexu a vyštěkla:
  - Naše vítězství je nevyhnutelné! A vše dobře dopadne!
  Světlana také přerušila Turka a zpívala:
  - I když se zdá, že život bude brzy přerušen, když potíže zaklepou na svůj černý roh ... Koně ržou a krev teče jako řeka a země znovu odchází zpod vašich nohou!
  Angelica, která namočila Íránce, dodala:
  - Ale země má také svého vlastního strážce ... A mezi hvězdami nataženými k němu ... Neviditelná spásná vlákna do vyhnanství Hitlera na Kolymu!
  Dívky, střílející, zpívaly unisono:
  - Zlomme Adolfa, bude ho to bolet! Věřím, že fašismus bude poražen! A v našem Rusku se zjeví mesiáš, Pán národů všech zemí!
  A bojovníci pokračovali ve střelbě. Ale nepřátelská pěchota si lehla a začala střílet a házet granáty. Fašistické hordy se pokusily dívky vykouřit palbou z minometů. A házení spoustou granátů.
  Angelica filozoficky poznamenala:
  - Můžete mít číslo ve volbách, dovednost ve volbách bez války!
  Světlana se zachichotala a poznamenala:
  - Válka je oblast, kde kvalita převyšuje kvantitu, volby jsou zpravidla opakem, a to je vtip!
  Válečníci mírně ustoupili, granáty a jejich úlomky se sypaly příliš hustě. Angelica dokonce nohou zachytila hozený dárek a hodila ho zpět. Granát proletěl a zasáhl nacisty do jejich přileb. A jak to exploduje...
  Jako by někde explodoval další spoj.
  Angelica filozoficky poznamenala:
  - Štěstí je druhé štěstí, úspěch je třetí, ale první dovednost!
  Světlana se zachichotala a vložila se do toho:
  - Štěstí je odměnou za odvahu, ale ne za lehkomyslnost!
  Angelica vyloupla oko hinduistovi z koloniální armády a zasyčela:
  - Kdo má štěstí, jeho duše zpívá!
  Světlana se usmála a zaštěbetala:
  - Je dobré, když máš štěstí, znamená to, že tě Bůh zachrání!
  Dívky jsou trochu šikovnější. Poté se německý "lev" přesto pohnul vpřed a narazil na minu. Housenka narazila do výbušného zařízení a byla roztrhána.
  Zraněný "lev" se otočil a vstal... Válečníci byli potěšeni a z plných plic zpívali:
  - Lev je mrzák v myšlení, tygr je zdrojem nejrůznějších potíží... Na světě není nic zajímavějšího než člověk!
  Světlana dala dlouhou frontu, právě cizí armáda povstala k bouři a zpívala:
  Máme rakety, letadla,
  Nejsilnější ruský duch na světě...
  V čele nejlepších pilotů -
  Nepřítel bude rozdrcen na prach a dolů!
  "Lev" se zdá být vážně poškozen. Ztuhla a vyplivla několik dalších granátů.
  Objevil se hbitý Panther. Bála se však jít hluboko do pozic sovětských vojsk, ale začala střílet. Nad hlavami dívek svištěly mušle. A rozbíjeli trosky a požáry.
  Světlana se chystala hodit granát, připravená zachytit okamžik, kdy se fašistický tank přiblíží na dostupnou vzdálenost. Ale ani v Pantheru nejsou žádní blázni. Němci stříleli, kladli náboje do šachovnicového vzoru a snažili se neminout jediný kousek země. A doslova vyhrabal každý kámen.
  Angelica se poplácala po holé hrudi a poznamenala:
  - Fritzova taktika je chybná... Kolik tak dosáhnou?
  Světlana moudře poznamenala:
  - Slepice kluje zrnko po zrnku a přibírá mnohem rychleji než prase polykající velké kusy!
  Panther vypálil více než osmdesát ran a poté, co mu došla munice, se otočil a zamířil zpět do svého doupěte. Na jeho místě se objevil nový mastodont "Sturmtiger". Stroj zakryl svůj široký kufr čepicí. Je vidět, že doufá, že se zachrání.
  "Sturmtigr", střílel na pozice sovětských vojsk z dálky. Raketa vypálena. Země se zvedla a ohnivá fontána vylila proudy plamenů.
  Dívky sotva přežily, byly docela zakryté. Světlana byla dokonce lehce ohlušena. Dívka se najednou viděla, jak cválá na koni. A že velí četě, která zaútočila na tatarskou armádu. A válečníci s ní jezdí na koních. Mongolští Tataři, neschopní rány odolat, ustupují a umírají po tisících pod kopyty.
  Světlana se naopak ohání dvěma meči a seká nepřátele. Ale vize byla náhle přerušena.
  Angelica udeřila svého partnera do tváří, zatřásla s ní a řekla:
  - No, všechno! Teď přestaň ležet!
  Světlana naštvaně odpověděla:
  - Nelehl jsem, ale bojoval!
  Dívka ve vzteku vyskočila a hodila granát. Současnost, která proletěla kolem, přistála v tlamě tanku "Lev". Po poškození vůz pomačkal svůj těžký kufr.
  Světlana z plných plic vykřikla:
  - Jsem rytíř Ruska!
  Angelica vypálila dávku ze svého kulometu a zavrčela:
  " odpověděl chlapec a svraštil obočí,
  Chci sloužit Svaté Rusi...
  Nechte vylít moře krve
  Ale Bůh nás může zachránit!
  Světlana spadla na trosky s holým břichem a hrudníkem. Právě včas, když se jí přes hlavu přehnaly stovky výstřelů z kulometů. Dívka vyplázla jazyk a řekla:
  - Šílenství statečných vojáků je zachráncem života arogantních generálů!
  Angelica souhlasila.
  - Voják je statečný, generál je rozvážný, nepřítel je mazaný, úspěch je solidarita pouze s moudrou odvahou!
  Dívky znovu zahájily palbu a solidárně zaštěbetaly:
  Nad ním letky
  Řvoucí v unisonu
  Adolf je silný blázen -
  Výsadba Sodomy!
  Objevil se další obrněný "lev". Dva vojáci před ním utekli, soudě podle snědých tváří - Arabové. Pokusili se nahodit řetěz na hák, aby vytáhli vyvinutý tank z bojiště.
  Anzhelika a Světlana vystřelily a zároveň položily techniky. Válečníci zpívali:
  - Neničte se a pomozte kamarádovi, pomozte ostatním z požáru!
  Objevili se tři černoši. Závodili s řetězem, jak nejrychleji mohli, ale také je dívky zastřelily. Světlana navíc vystřelila ze zbraně a přitiskla psa holými prsty.
  A dokázala své protivníky extrémně zasáhnout, jako Robin Hood trefně.
  Angelica poznamenala:
  - Známkou není ten, kdo se úspěšně trefí, ale kdo se smůlou minul!
  Světlana hodila bosou nohou granát a zasyčela:
  - Nejpřesnější s vizí dýky může minout, ale neodpustitelně bystrá mysl může proklouznout kolem cíle!
  Granát zasáhl minomet a začal explodovat a odpálil miny.
  Ano, Smolensk to pro Němce nebylo jednoduché. Dostali je do děsivé citadely smrti!
  . KAPITOLA 3
  Obrana Smolenska je slavná mise... Ale možná to nestačí.
  Krásné ruské dívky Margarita Magnitnaja a Oksana bojovaly s nacisty, kteří se snažili prorazit jižně od hrdinského Smolenska. Obě krásky velely rotě pionýrů - chlapců a dívek, kteří se chopili zbraní.
  Foukal teplý vítr od jihu, sníh roztál. Pionýři a pionýři bosí v kraťasech hnětli hlínu nohama.
  Tu a tam leželo žlutočervené spadané listí. Stromy se třepotaly a visely na holých větvičkách.
  Dětem nebyla zima, od časného jara pracovaly bosé a polonahé. Pohybují se energicky - hubení, ale hbití.
  Pionýrka Jekatěrina Sotniková zpívala;
  Létat jako ohně modré noci
  Jsme děti průkopníků dělníků...
  Blíží se éra světelných let -
  Výkřik pionýrů - buďte vždy připraveni!
  A děti unisono zvedly a dupaly bosýma nohama do bahna:
  - Výkřik pionýrů - buďte vždy připraveni!
  Je slyšet hluk: Německá a americká útočná letadla se blíží. Děti pevně zatnou pěsti.
  Alenka Sotnikova sebevědomě vyslovuje a virtuální komsomolka ve hře dupe bosou nohou:
  - Máme pro vás překvapení, supi!
  Chlapec v červené kravatě, chlápek z budoucnosti Alexej Sotnikov se totiž už vrátil na frontu druhé světové války a mává dětskou rukou.
  To samé naboso a v šortkách, jako ostatní kluci, je nahý do pasu a jsou vidět hodně vyražené, sádrové svaly. Samozřejmě, že ostatní chlapci a dívky jsou hubení a suchí, kůže a kosti na hladovění a neustále pracují s lopatami.
  Chlapec Oleg je metr a půl vysoký, skoro černý od spáleniny, ale bílé vlasy už mu dorostly. Je to bezpochyby krásné a velmi silné dítě vesmírného věku.
  A nyní se k nacistům zvedají hadi malovaní v barvě nebe.
  Bosý chlapec Alexej Sotnikov k nim připevnil speciální pilinové granáty, malé, ale velmi výbušné.
  Zde jsou Focke-Wulf, XE-129, a americký P-47, P-51. Amerika, již se nestydí, téměř otevřeně bojuje na straně Třetí říše. Formálně jsou američtí piloti dobrovolníci. Ale ve skutečnosti jsou to účastníci války vyslaní vládou USA a oligarchy.
  Děti vyzbrojené zbraněmi, další s podomácku vyrobenými bazukami ulehly. Aleksey Sotnikov a bosé dívky Alenka a Jekatěrina jako zkušenější bojovnice sbíraly podomácku vyrobené bazuky z bezzákluzových trubek. A jak budou narážet do nízko letícího auta.
  Chlapec a blonďaté dívky položili bosé nohy a hladce stiskli spoušť. A nálože zasáhly dva americké útočné letouny a německý Focke-Wulf.
  Ze zákopů se ozvalo několik výstřelů - stříleli i pionýři.
  Alexej Sotnikov naplácal na holou, kulatou, dětskou patu a zaštěbetal:
  - Ačkoli vypadá jako bosý chlapec,
  Knír neprorazil, ale už titán ...
  V bitvách je dospělý chlap až moc,
  A zasadit smrtící ránu!
  A nyní chlapec tahá za nitky holými prsty a okřídlení hadi jsou naráženi německými a americkými útočnými letouny. Tucet letadel Spojenců a Třetí říše exploduje najednou.
  Aleksey Sotnikov a dvě krásné dívky ve stejných plavkách znovu mačkají spoušť a vyřazují další auta kapitalistické koalice.
  Chlapec rozdrtil brouka holou patou a zařval:
  Ty dny pekla pominou
  Třetí říše padne...
  Satan nebude vládnout
  Bojuj, neunášej se!
  Ostatní chlapci také řídí hady bosýma nohama. A nyní koaliční stormtroopeři narazí na malé, ale smrtící létající dárky. Mnoho letadel umírá. Ve vzduchu explodují a rozpadají se na kusy.
  Hitlerovi piloti hoří... A přeživší útočná letadla ve spěchu, rozmetající rakety a bomby, se rozletí.
  Věčný chlapec Alexej Sotnikov prská:
  - Sláva velkému Rusku!
  Chlapci a dívky Pioneers vyzvednou ve sboru:
  - Sláva SSSR!
  Dívka Máša křičí z plných plic a plácá do své holé, ušmudlané nohy:
  - Sláva Stalinovi!
  Chlapec Pashka dodává:
  - A Alyosha sláva! Je to génius!
  Dětské zákopy jsou dobře maskované a v důsledku výbuchů bomb a raket utrpěli drobné škrábance pouze dva chlapci a dívka. A to navzdory skutečnosti, že se vytvořily hrozné trychtýře a mnoho destrukce a převrácení zemských desek ...
  A na některých místech země od žáru hořela a kouřila.
  Jedna z dívek vstala s holou podrážkou a popálila si nohu, ze které křičela:
  - Smrt Goeringovi a Hitlerovi!
  Děti byly plné nadšení. Členky Komsomolu a herní dívky Alenka a Margarita jsou připraveny k boji.
  Alexey Sotnikov zpíval a skládal na cestách:
  Narodil jsem se ve vesmírném věku
  Kde se lodě řítily galaxiemi...
  Skutky lidí jsou docela dobré, věř mi,
  Roztrhni válku, rytíři!
  
  Ale bohové Demiurgovi nařídili
  Pomozte svým předkům...
  Vezmi svůj hyperblaster do rukou chlapce,
  A roztrhejte Hitlera!
  
  No kluci jsou zrozeni k boji
  Jsou to skvělí válečníci, věřte mi...
  Koneckonců, Rusové byli vždy schopni bojovat,
  Ať je dravá šelma zničena!
  
  Kéž je má svatá země oslavena,
  Náš velký rodný SSSR...
  Dívka běží bosá ve sněhu
  Ukázat odvahu!
  
  A zuřivě bojuji proti fašismu
  Velký ruský chlapec, pionýr...
  A naše víra bude s komunismem,
  Alespoň chamtivý Sam pomáhá Fritzovi!
  
  Věřte mi, Rusové se jen tak nezlomí,
  Všichni lidé se shromáždí kolem Moskvy...
  Jsem rytíř, který není vůbec spojený s duší,
  Jsme věrní Stalinovi jako Pánu!
  
  Nikdo nemůže zlomit průkopníky,
  Nejsou to děti, ale synové bohů...
  Budeme generací příkladů
  Führer nebude počítat ty rohy!
  
  Ano, naše sláva naší vlasti se vznáší,
  Nejvíc na sněhu, věřte horám...
  Dívka běží bosá ve sněhu
  Vhání Fritze do rakve holou patou!
  
  Nevěřte, že nacisté jsou nyní silní,
  Přestože jejich Shermana představil Sam...
  Nebudeme litovat ani uvěřit životu
  Je čas na velkou změnu!
  
  Vlast je krásná jako slunce,
  Hravá vlast je naše matka...
  A dívčiny vlasy se kroutí zlatem,
  Budeme schopni roztrhat Fritze na kusy!
  
  Jsme průkopníky dětí komunismu,
  Sloužíme jak Svarogovi, tak Kristu...
  Rozptýlit odporné hordy fašismu,
  Přinesu vítězství vlasti!
  
  Rusko je vlast planety,
  Má své oblíbené sny...
  Happy znají dospělé i děti
  Není třeba žádného dalšího rozruchu!
  
  Až přijde Všemohoucí, bude slunce,
  Na Marsu pokvetou jabloně...
  Číňané i Japonci jsou jednotní,
  Američan s Rusem po cestě!
  
  Sjednotit myšlenky komunismu,
  A víra zná Leninův sen...
  Odhodíme ohavnost cynismu,
  Pojďme budovat krásu ve vesmíru!
  
  Za nás Maria a svatý Lada,
  Ctíme Boha a Marxe "hlavní město"...
  Nechť jsou odměněni všichni průkopníci,
  Pro nás jsou ideální Svarog a Stalin!
  
  Fašisté vědí, že nebudou narážet
  Máme vůli, sílu, známe sílu...
  Rozdrtíme nepřítele trojitým úderem,
  A brzy proměňte Führera ve veš!
  
  Ať je naše slavné Rusko
  Jako věčný klas na zahradě, který kvete...
  Soudruhu Staline, ty jsi náš mesiáš,
  S tebou půjdeme do komunismu!
  
  Když minuty bouřky, těžké časy,
  Krvavá válka skončila...
  Najednou naše děti vyrostou
  Přijde věčné štěstí!
  Dobrou báseň složil bosý chlapec Alexej Sotnikov a zakončil ji na hlavní notu.
  Ale teď začíná ostřelování... Pokud se útočný útok nezdařil a stál těžké ztráty, byla nyní děla rozbita.
  Terminátor válečník z nepříliš vzdálené budoucnosti ještě nevytvořil zbraň proti dělostřelectvu. I když brilantní dítě vyvinulo rakety na prokluzech pera a tahu uhlí.
  Chlapec byl připraven k boji, ale zatímco rakety ještě nebyly připraveny, jeho bosý tým se schoval v zemljankách.
  Aby si ukrátili čas při ostřelování, dva komsomolci, host z budoucnosti, a dvě dívky Máša a Klára spolu s chlapcem Paškou hráli karty.
  Jekatěrina, které už rostou zrzavé vlasy, ze kterých se stala mnohem krásnější a hezčí, odhodila kartu holými prsty a poznamenala:
  - Opravdu, Fritz a Američané na nás tlačí!
  Alenka, dívka s mírně kudrnatými zlatými vlasy, poznamenala:
  - Ale stejně se nezlomíme, protože máme bojovného ducha!
  Alexey Sotnikov přikývl:
  - Sovětská věda odpoví na nepřátelskou technologii zázračnou zbraní! věřím v to!
  Máša přikývla hlavou s copánky:
  Vy jste také naše zbraň!
  A dívka hodila kartu holým, malým chodidlem, umytým od špíny.
  Pashka s povzdechem poznamenal:
  - Celý kapitalistický svět proti nám bojuje! Takové nerovné síly!
  Alexej Sotnikov, tento věčný chlapec logicky poznamenal:
  - Suvorov porazil přesilu nepřítele! A porazíme!
  Margarita se smíchem zpívala:
  - Vítězství čeká, vítězství čeká, ti, kdo věří ve svatý komunismus!
  Vítězství čeká, vítězství čeká, fašismus je zničen dívkou!
  Clara uvedla:
  - Bez ohledu na to, jak impozantní byly tanky nacistů, máme odpověď!
  Chlapec Alexej Sotnikov dupl holým dětským chodidlem a přikývl:
  - Samozřejmě, že existuje! Ano, a ostřelování utichá, je čas odejít!
  A z bunkru vyskočili nějací chlapci a dívky. Blýskaly se jejich růžové, vyprané dětské, kulaté podpatky.
  Nacisté samozřejmě přešli do útoku s tanky.
  Krásná Alenka zpívala:
  - Průkopník, Komsomol! Projděte životem společně!
  Průkopník, Komsomol! Věřte nám, že nezabloudíme!
  Aleksey Sotnikov se podíval na pole bystrým zrakem dítěte z budoucnosti. Německé, americké a britské tanky se pohybovaly. Celá armáda aut. Zde můžete vidět samohybná děla "Ferdinanda". Americké tanky Sherman jsou vysoké, některé s krátkou tlamou, jiné s delší tlamou. Více podsaditý anglický "Churchill", velmi dobře chráněný. Zde jsou prominentní Cromwellové s krátkými tlamami, ale spíše hbitými, podobnými žehličce. Archaičtější vysoký "Grand" americké armády. Nejlepší anglický tank "Challenger" se sedmnáctistopým dělem. A tady jsou ty německé. Hrozný a velký "lev" s dlouhou hlavní zbraní.
  Zdánlivě zastaralý "Tiger" ve svém čtvercovém tvaru. Svižný "Panther". Pozdější a stále vzácné modely: "Tiger" -2 a "Panther" -2.
  Poslední dva tanky jsou si velmi podobné - dokonce i kanón je stejný, jen Panther-2 má menší a užší věž a silueta je nižší.
  Samohybné dělo "Ferdinand" -2 je první ve Wehrmachtu, kde mohl být motor umístěn v jednom bloku s převodovkou a napříč. O kolik lehčí a nižší silueta se toto samohybné dělo.
  Ale "Lion" -2 se ještě nedostal do výroby, pro spuštění takových strojů je potřeba vyřešit řadu technických problémů. Takže zatím mají Němci nádrže se zastaralým uspořádáním: převodovka je vpředu a motor je vzadu, což vede ke ztrátám na klikovém hřídeli.
  Ale anglický "Challenger", nejnovější má uspořádání a motor o výkonu šest set koní. Tank se objevil nedávno a není příliš masivní, ale účinný.
  Nejmasivnější je ale Sherman v USA, kterého se vyrábí obrovské množství. Takové auto... Špatně chráněné v čele a některé tanky mají poměrně dlouhou hlaveň.
  Existuje taková tanková armáda.
  Ale bosý chlapec Aleksey Sotnikov, tento čerstvě upečený průkopník, připravil pro spojenecké mastodonty překvapení.
  Začaly vybuchovat například miny na piliny. Německé, americké a britské tanky byly roztrhány na kusy housenkami, rozbity válečky. Hořící kov.
  Pionýrka se plácla bosou nohou a zapištěla:
  - To jsou fašisté, vem to!
  Lví nádrž byla první, která vybuchla. Pak dva Shermany. Dále "Panther" a "Churchill". Pak znovu "Shermans" a "Cromwells".
  A je tu další zastaralý německý tank T-4. Také ho to vyhodilo do vzduchu. A pak "Tiger" začal kouřit.
  Alexey Sotnikov, házející hrášek smrti, zaskřípal holými prsty dětských nohou:
  - Sláva SSSR!
  Alyonka, velmi krásná dívka se zlatými vlasy, to vzala, rozdrtila hmyz holými prsty a zapištěla:
  - Za světovou revoluci!
  Catherine zakřičela:
  - Za nejvyšší úspěchy SSSR!
  A také jako lupanet z bazuky. A sám Alexej Sotnikov vyrobil bazuku z dýmky. A střílí velmi smrtící.
  Chlapec-terminátor-vojvoda také vystřelil a vystřelil z dálky "Tiger" -2 a ohlušující křičel:
  - Jsem vesmírný rytíř!
  A tým průkopníků zařval:
  - Komunismus v přímém přenosu!
  Nacisté ve skutečnosti narazili na extrémně agresivní odpor svých protivníků. A jejich tanky a tanky spojenců tu a tam explodovaly a zhroutily se. A je zbytečné odpouštět dětem Rudé armády milost.
  Tanky střílely bez rozdílu a nemohly pionýrům nic udělat.
  Chlapec Alexej Sotnikov znovu vystřelil z bazuky a zavrčel:
  - Za vlast a Stalina!
  Alenka házela oblázky holými prsty dívčích nohou, srážela nepřítele a štěbetala:
  - Za velikost SSSR!
  A mrkla na své společníky.
  Chlapec Andreika dupal bosou nohou a zpíval:
  - Brzy se setkáme se snem,
  Prvním krokem v životě je...
  Vidíš znovu nad zemí,
  Smršť zuřivých útoků!
  Aleksey Sotnikov znovu vystřelil z dalekonosné opakovaně použitelné bazuky, rozdělil Shermana a zpíval:
  A boj opět pokračuje
  Hyperplazmatický oheň vře...
  A Lenin je tak mladý -
  Zasadí smrtelnou ránu!
  Tento mladý bojovník je tak dobrý chlap. A holými prsty dětských nohou míří pistolí na cíl. A znovu požáry. A spojenci pokračují vpřed, jejich tanky stoupají spolu s Němci. A vznikají pouze další ztráty.
  Čím blíže se nepřátelští mastodonti přibližují, tím více utrpí ztráty. Zejména děti střílejí z lehkých a jednoduchých bazuek na tanky a bourají z nich věže. A způsobují obrovské ztráty.
  Dívka Alenka hází holými prsty dívčích nohou granát a zpívá:
  - To je sláva, sláva komunismu,
  Poletím do nebe s písní!
  Dívka Lara s holými prsty u nohou také spustí vražedný dárek smrti, roztrhá protivníky a zaječí:
  - Za velikost komunismu!
  Pionýři tvrdohlavě bojují s chlapci i dívkami zároveň. A všichni bojují.
  Medvěd je také bosý, hází dětskou nohou granát, zastavuje amerického Shermana a prská:
  - Za sovětské Rusko!
  A děti opět bojují. Hitlerovy a spojenecké tanky narážejí na miny, granáty, výstřely z bazuky. A jsou doslova nezastavitelní.
  Dívka Clara střílí z kulometu na pěchotu. Potom bosou nohou hodila hrášek s uhelnou trhavinou. Roztrhala spoustu fašistů a vycenila zuby:
  - Jsem absolutní mistr světa!
  A nahá pata dívky zase bude házet hrášek. Vybuchne a roztrhne pár nacistických tankových válečků.
  Dívka Máša se otočila a samopal. Pokosila Fritze a předla:
  - Sláva ruským hrdinům!
  A holá, kulatá pata jako dar ničení.
  Tady jsou dívky. A kluci se snaží držet krok. A oni střílejí na nacisty a kosí pěšáky, a to je celá cizinecká legie. A holými patami pionýři pošlou úplné zničení nepřítele.
  A smějí se.
  A jak jsou fašisté kolektivně mláceni pionýry. A holými, špinavými koleny lisují sudy s bazukou.
  Ale kluci na drátech vytahují miny z pilin. A jak nemilosrdně podkopávají Fritze a další žoldáky. To je opravdu totalitní cesta.
  Bosé dítě Alexej Sotnikov střílí z bazuky a chlapec zpívá:
  - Svět je ponořen do krvavého světla,
  Lidé stojí u zdi...
  Ale věřím východu slunce
  Ale věřím východu slunce!
  Rozptýlí temnotu vězeňské kobky!
  My pánové, my pánové...
  Vycvičený k podvádění!
  A bez soudu! A bez soudu!
  Zavřený ve sklepích!
  Chlapec se choval nesmírně energicky, jako jeho průkopníci. A rozdrtili Fritze bez jakéhokoli soucitu. Rozbili je přesnými střelami a ničením.
  Krásná Alenka, která střílela na nácky a jako by je trefila, to vzala a zaštěbetala:
  - Naše víra v komunismus,
  Odmítněte zlý fašismus!
  A s holými prsty se dívka znovu vezme a vystřelí na nepřítele.
  Masha Pioneer s holým kulatým podpatkem zasáhla granát a rozbila německý tank se skřípáním:
  - Za komunismu!
  Ekaterina, střílející z kulometu, zavrčela:
  Najdeme Hitlera v lese, najdeme Hitlera v lese! Nedělejme si s ním legraci! Pojďme to roztrhat!
  A holými prsty na nohou dívka znovu hodí granát a zaštěká:
  - Roztrhám to!
  Přestože je tank Lev impozantní, mastodont vážící devadesát tun, nedokáže odolat sovětským průkopníkům.
  A děti to drtí, házejí hrách z uhlí bosýma nohama, a to je skutečná smrt.
  Kráska Alenka křičí:
  - Náš ruský duch!
  A vydá smrtící dávku z kulometu a pokosí nepřítele. A rozdávat další horu mrtvol.
  Alexey Sotnikov, střelba, poznámky:
  - Zastavili jsme je!
  A znovu chlapec hází granát bosou nohou a točí se. A další německý tank zastavil.
  Zde se pohybuje americké samohybné dělo "Witch". Rychlé auto, ale slabě chráněné a sestřelené bazukou. Dívka s copánky vystřelila a trefila přesně.
  Jiná dívka hodila hrášek holými prsty a zničila fašistu a zpívala:
  - Sláva SSSR! Pionýři jsou příkladem pro všechny!
  A znovu, jak dá obrat smrtící síly. A vezme spoustu fašistů a poseká je.
  Bojující Alenka, střílející na Fritze, ječí:
  - Jsem dívka, která vyhrává všechny!
  A zase s holými prsty u nohou něco spustí vražednou.
  Catherine, střílející na protivníky, vydala:
  - Kosmický komunismus může jít s námi!
  A jak mrká. A holou patou vezme granát a rozdá ho. A jak budou náckové důkladně vykáceni.
  Pionýři bojují statečně. A nepřibližujte se k nim. A jak střílejí přesně a přesně.
  Dívka Alenka opět vrhne holými prsty na nohou granát smrtící síly, roztrhá nepřátele a cvrliká:
  - Za nejkosmičtější komunismus!
  Dívky střílejí a chlapci a dívky drží krok.
  Tři Shermani se najednou otočili. Tady jejich děti bijí, tak důkladně se vymlátí z problémů.
  Krásná Alenka tweetovala:
  - Po niti, po niti,
  Nechci jít...
  Bosá Komsomolskaja,
  Žít!
  A opět s holým podpatkem, jako pro nacisty, spustí dárek smrti. A kosit s velkou odvahou nacistů.
  Ekaterina, chichotající se a vyceňující zuby, poznamenává:
  - Ve jménu myšlenek komunismu!
  A jak se dar smrti a zkázy poddá holou patou!
  Bojová Alenka, palba a kosení řady žoldáků a fašistů za řadou, vydal:
  - Sláva sovětské zemi!
  A opět s holým podpatkem, jako by se vrhl na nácky.
  Zvedne se celý svazek krve a úlomků.
  Alexej Sotnikov, střílející s velkou přesností a házení dárků smrti holými prsty na nohou, poznamenal:
  - Radost, radost navždy!
  Střílející dívka Lenka podpořila terminátorského chlapce:
  - Ať se sen stane skutečností!
  A holými prsty průkopník hodí smrtící.
  Tohle jsou bojovné děti.
  Alexey Sotnikov poznamenal a vycenil zuby:
  - Blízko, blízko, radost a potíže,
  Je nutné, je to nutné, dát ráznou odpověď!
  Alenka Sotniková, střílející na nacisty, vydala:
  - Slunečný svět,
  Ano ano ano! Ano!
  Jaderný výbuch
  Ne ne ne!
  A znovu, jak se to nabije výbuchem vražedného poškození.
  Aleksey Sotnikov s holými prsty svých chlapeckých nohou, když spouští několik hráchů jako dar smrti s vražednou silou. A německé tanky, které byly poškozeny, ustoupily.
  Chlapec-terminátor-vojvoda cvrlikal jako papoušek:
  - Jedna dvě tři! Zlom Adolfe!
  A chlapec vzal celou hromadu uhelných granátů holou patou.
  A tolik jich Fritz prasklo najednou.
  To je to, co vzal na nacisty trefně pěstí.
  Bojující Alenka, střílení na nácky a velmi přesně trefující nácky, křičelo:
  - Sláva éře komunismu!
  A s holými prsty u nohou hodila granát zkázy. A tolik fašistů najednou prasklo.
  Ztráty nepřátel v tancích rostly. Němci se spojenci, když viděli, jak tvrdohlavá obrana, začali couvat. Vlastně se otočili zpět. A ostřelování zesílilo.
  Catherine, která střílela na nepřítele a poslala zprávu z bazuky vysokým obloukem, vydala:
  výška hvězdy,
  Naše svatá země!
  A holými prsty u nohou opět hodila poselství smrti a rozdrtila spoustu protivníků.
  Němci a spojenec ustoupili...
  Průkopníci a křičeli, běželi za nimi a házeli granáty. A byli tam takoví bojovní chlapci a dívky.
  Combat Alenka sebevědomě poznamenala:
  - Naše pravda ve všem!
  A s holými prsty opět jak spustit vražedný hrášek smrti.
  Alexej Sotnikov, střílející v pohybu, zaskřípal:
  - Společně jsme velká síla,
  Zuřivost krokodýla je s námi!
  A chlapec opět spustí vražedný dar zkázy.
  Celá tato armáda postupovala a rozdrtila nenáviděný Wehrmacht.
  A děti byly v útoku a pronásledovaly nepřítele. Jejich kulaté podpatky, zčernalé od prachu, se mihotaly.
  A jak pionýři vyhladili nepřátele. Jak je rozdrtili. A kosili bez přerušení. A házeli granáty.
  To jsou skutečně sovětští pionýři, kterých se každý fašista bojí.
  A pokud se zavázali mlátit, budou důkladně tyranizovat.
  Dětští bojovníci, útočící, odhodlaně zpívali;
  Zničíme celý svět násilí,
  Až na dno a pak...
  Vybudujeme nový, nový svět,
  Kdo nebyl nikdo, stane se vším!
  A dvě dívky-členky Komsomolu také jako lupanul z kulometů a odřízly nacisty.
  A pak se s holými podpatky poddají pytli s pilinami. Ty létaly s velkou intenzitou a zabíraly a explodovaly nad prchajícími tanky nacistů. A tak je mnozí roztrhali a rozebrali na díly.
  . KAPITOLA #4
  Němci a cizí žoldáci z celého světa zaútočili na město Vjazma. Od jihu foukal teplý vítr a i přes chladné období sníh roztál a rojila se pravá kaše. Německé tanky se s obtížemi plazily ulicemi sovětského města.
  Prapor pionýrů z dětí různých národností bojoval proti nacistům v Kirovově ulici. Praporu velel člen Komsomolu Aliya.
  Krásná dívka střílela z kulometu. Aby to bylo obratnější a boty si ušetřila, schovala si kozačky a blýskavé kulaté dívčí podpatky.
  Teplota byla nad nulou a děti bojovníků byly v šortkách nebo krátkých šatech a chlubily se holými podpatky.
  Chlapi byli neustále v pohybu a proto nemrzli.
  Chlapec Aleksey Sotnikov spolu s dívkou Alenkou (jeho žena také nabyla dětského vzhledu, aby se příliš nelišila od svého manžela, který se stal dítětem!), Oba s červenými kravatami a bosými nohami opřenými o holé stop, vytáhl minu a německý "Královský tygr" vyhodil do vzduchu kluziště a zastavil se.
  Další pionýrský chlapec, Arkasha Sapozhkov, a dívka Alice také vypustili dar smrti z praku a zasáhli nacistický transportér. Děti špinavé plácaly bosýma nohama o úlomky kachliček a ani sebou necukly.
  Mladí bojovníci zpívali:
  - Jsme průkopníci dětí komunismu!
  Členka Komsomolu Nataša souhlasila a bosou nohou hodila výbušný balíček, čímž roztrhala pěšáky a přikývli:
  - Pro věc Lenina!
  Člen Komsomolu Masha také dal obrat. A holými prsty u nohou vypustila bumerang, usekla hlavy žoldákům a zapištěla:
  - Pro věc Stalina!
  Prapor dívek podporuje pionýry. Je mnoho holek a jsou krásné, v krátkých sukních a bosé.
  Člen Komsomolu Alsou, vymrštěný z protitankové pušky a zasáhl bok Panthera. Potom dívka zpívala:
  - Party, Lenine, Komsomol!
  Člen Komsomolu Aziza - také jak zasáhnout nepřítele spolu s dívkou Anisou z provizorního katapultu. A krásky jsou zde velmi bojovné a přesné ve střelbě a bitvách.
  Válečníci nedávají nepříteli milost.
  Anastasia Vedmakova bojuje na obloze jako skutečná terminátorská čarodějnice. Akulina Orlová s ní. Nechte německá letadla a silnější zbraně, ale válečníci je rozdrtí.
  Akulina sleduje Focke-Wulfa. Ano, nepřítel má až šest vzduchových zbraní, ale to dívce nevadí. A bojuje jako skutečný titán a obr.
  Anastasia Vedmakova povzbudila svého partnera:
  - Jsi super třída!
  Akulina, která odřízla dalšího Němce a sešlápla pedály holýma, opálenýma nohama, poznamenala:
  - To zní super dětinsky!
  Vedmáková se zachichotala a poznamenala:
  - Do jisté míry jsme děti! Navíc děti jsou fajn!
  A mladá žena blýskla svými perleťovými zuby.
  Groznyj byl vystaven ostřelování... Členové Komsomolu a průkopníci zoufale bojovali jako skuteční titáni.
  Aleksey Sotnikov a Lekha Teterev, oba bosí pionýři, také pomocí drátu dotáhli výbušný balík pilin k silnému tanku Lev, který se téměř nepohyboval bahnem a nesl kolosální celek. A teď se jeho zadní válec rozrostl o výbušniny a jak exploduje... Rozbité housenky rozházené různými směry.
  Alexej zpíval:
  - Věřím, že se celý svět probudí,
  Bude konec fašismu...
  Lyokha Teterev zvedl a dupal holým dětským chodidlem:
  -Slunce bude jasně svítit
  Osvětlení cesty komunismu!
  Chlapci jsou oba snědí a v šortkách, Aleksey má jen blond vlasy a Lekha černé. Společně ale bojují proti nacistům. Člen Komsomolu Vasima s černou hřívou vlasů, Vasilisa s bílými vlasy.
  Obě krásky i přes zimu v krátkých sukních. A jejich kulaté podpatky, tak svůdné.
  A Bella je s nimi členem Komsomolu a také střílí. A holými prsty hází další výbušný balíček.
  Dívky a děti se tu perou, ale nacisté nesmí prorazit. A boje jsou urputné.
  Nacisté se však snaží Vjazmu obklíčit. A je to nebezpečné. Jenže tanky a transportéry uvíznou v bahně...
  A bomby explodují... Yu-488 se tedy pokouší bombardovat město. A s ním a americkými monstry B-29... Také bouchají plynovými zbraněmi...
  Na Yu-288 létají dvě dívky: Isabella a Zaira, krásné blondýnky. Shazují bomby. Pak se ale z boku objeví Jak-9.
  Isabella s pomocí holých prstů nasměruje vzduchovku a vystřelí na sovětský stroj. Poté přidejte rychlost. Jak-9 každopádně není příliš rychlý a tady je navíc v přetížené verzi a německému autu nedohoní.
  Dívky udeřily holými podpatky do skla a zapištěly:
  - Buď slavný, naše armáda je svatá!
  A jak jazyky ukážou!
  A sovětské auto se dostalo pod palbu ze dvou zadních leteckých děl a začalo hořet, vody, které dělají holé prsty dívčích nohou.
  Zaira cvrlikala a vycenila zuby:
  - Umyji všechny rudé vojáky!
  A mrkejte modrýma očima. A vypadá nejbojovněji a nejintenzivněji.
  A jak miluje krásné mladé muže.
  Její touha zabíjet je však mnohem víc.
  Když Němci po bombardování přistáli, Zaira vypila nějaké pivo. A Isabella kromě piva přidala i raky. Dívky spokojeně jedly. Zanechali půvabné, bosé nohy, stopy na jinovatce letiště. Kluci hltali jejich téměř nahé krásky hladovými a rozpačitými pohledy. Jak jsou dívky krásné a zároveň hrozné.
  Isabella se zeptala Zairy:
  - Myslíte, že válka brzy skončí?
  Zaira poznamenala:
  - Ne před létem! Dokud nevezmeme Moskvu, Rusové nekapitulují!
  Blondýnka se smaragdovýma očima poznamenala:
  - A po pádu Moskvy ještě může dojít k bojům!
  Blondýnka s modrými vlasy souhlasila:
  - Oni mohou! Už to ale nebudou rvačky, ale agónie!
  A děvčata se zasmála, dojedla raky a znovu do bitvy... Zatímco počasí bylo relativně letmé. A jejich bosé nohy zanechávaly půvabné bosé stopy.
  Isabella poznamenala:
  - Máme všechno krásné, dokonce i stopy!
  Zaira přikývla.
  - Německé dívky jsou dokonalé!
  A obě zlé krásky zpívaly sborově:
  - Reich je dokonalost,
  Reich je dokonalost...
  Od úsměvu po gesto
  Především chvála!
  Oh, jaké požehnání
  Vězte, že jsme dokonalost
  Vězte, že jsme dokonalost
  Vězte, že my jsme ideální!
  A opět jsou na sovětské pozice shazovány bomby. A lidé umírají. Mnoho lidí umírá při ostřelování a bombardování. A ze záběrů plynových odpalovacích zařízení a dalších smrtících zařízení.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová jsou velmi krásné dívky. Anastasia má již mnoho let, ale nestárne a vypadá velmi svěže a mladě, pouze silně vyvinuté, velké svaly ji dělají starší. A její tvář nemá žádné vrásky ani sítě, s jemnou, opálenou kůží. A Akulina je léta stále mladá. Obě krásky jsou skvělé. Jsou to esa nejvyšší třídy. Pokryškin je navíc poté, co ho sestřelil Friedrich-Wolka, těžce otřesen a již nedělá další výpady.
  Anastasia manévruje s utrženým sudem. A srazí několik již zastaralých ME-109. Poté hrdinská dívka zapištěla:
  - Jsme poletující orly na obloze!
  Akulina manévruje, liščí had, usekne Focke-Wulfa ocas a zacvrliká:
  - Rusko je za námi! Rusko je za námi!
  Dívky jsou rozhodně na vzestupu. Dokonce si nenavlékli podprsenky v nějakých tenkých kalhotkách, se kterými bojují. Ale v boji to hodně pomáhá. Zvyšuje totiž účinnost dopadu vražedných vrtochů.
  Anastasia znovu udělá manévr. Tentokrát má vážnějšího soupeře než ME-309, který má sedm ohnivých bodů. Včetně tří leteckých děl ráže 30 mm. A to je samozřejmě vážný soupeř. Výkonné zbraně vám umožní odříznout nepřítele na jeden zátah. A máš jen jednu vzduchovku...
  Anastasia však své letadlo obratně odhodí na stranu a vzdálí se od létajících olověných trysek. Ano, má jen ráži 20 milimetrů. Ale když střílíte na ocas.
  Anastasia zpívala s úsměvem:
  - Junkers mi přišel za ocasem,
  Ale tady si povzdechl...
  Otravně zavyly šrouby,
  Nepotřebují ani kříže na hrobech,
  Kříže sestoupí na křídla!
  Akulina se zachichotala a přistřihla Yu-188 a vrčela:
  - Pro zábavná vítězství!
  A ukázala své perlové zuby. Zdejší dívky jsou nejširší a nejkolosálnější bojový únik.
  Anastasia odhodí Jak-9 stranou. Znovu se ji snaží srazit dolů. Lisuje ME-309, auto to myslí vážně.
  Anastasia zuřivě zpívala:
  - A vidím vážné,
  Ve snu Ivana Hrozného...
  Země na Sibiři distribuována,
  Ty rodné Rusko!
  A válečník znovu vyřadí německé auto. Nejprve jí trhá křídlo. Ztrácíte rychlost. A pak to jde na chvost. Němec má velkou šanci dostat se pryč díky vysoké rychlosti střemhlavého letu. Ale ne proti Witchers. Protože je to eso nejvyšší třídy!
  Akulina je také v divoké bitvě. Dívka si položí holé paty na pedály a zpívá:
  - Nesnášej ponižování Slovanů,
  Povstaňme proti Němcům...
  Neberme další urážky
  Rozdrťme nepřítele ocelovou rukou!
  Tady je proti ní Airacobra. Silný stroj: čtyři kulomety a jedno vzduchové dělo ráže 37 mm. Akulina spouští své auto jako sáně z kopce a vyhýbá se střelám z letadel. A ponoří se pod břicho. Stiskne spoušť holými prsty... A zasáhne přesně zranitelný cíl.
  A americké auto se rozsvítí.
  Akulina zpívala s nadšením:
  - K vítězství nesmrtelných idejí komunismu!
  Anastasia také bojuje dobře. Tady jsou proti ní tři Mustangové. Zdá se, že nejsou tak impozantní jako ME-309, jehož vzduchová děla jsou schopna srazit dolů na jeden zásah. Mustang, americká stíhačka, nemá jen kulomety. Ale na druhou stranu je jich šest, docela velkých v ráži 14 milimetrů.
  Anastasia musí manévrovat. Proud kulek lehce poškrábal křídlo. Jenže na přiblížení dojde k zásahu a americká stíhačka hoří.
  Anastasia zpívala:
  -Bláznivý dům v plamenech,
  Démoni budou nekonečně mučit
  Hříšný člověk dostane své
  Ten, kdo uctíval Satana!
  A tady je další americký stroj podvitel... A to je samozřejmě docela seriózní aplikace.
  Poslední yankeeské auto se snaží utéct. Mustang v rychlosti překonává Jak-9 a dokáže se odtrhnout. Anastasia vypálila z dálky.
  A dostal Američana. Ale on, bafající ocasem, se podařilo dostat z bitvy.
  Anastasia poznamenala:
  - Bang Bang! Zmeškaný! Šedý zajíček odjel!
  Akulina také bojovala s R-51. Výkonný stroj s osmi kulomety. A při manévrování zapálí křídlo tohoto auta... A vede dozadu, střílí.
  Akulina zpívala:
  Slunce se směje
  Svítí jasně pro děti...
  A znovu odhodila auto na stranu. Střílí Yu-88. Tento stroj je zastaralý, ale stále bojovný. Němec, snaží se uniknout. Nemůže se ale schovat před dívkou, která energicky šlape do pedálů holými, kulatými podpatky a auto vzplane.
  Anastasia se smíchem poznamenala:
  - Tak se nás bojí!
  A další Focke-Wulf pokrytý!
  Akulina při střelbě zuřivě řekla:
  - Svět by nás měl respektovat, bát se,
  Zásahy dívek se nedají spočítat...
  Členové Komsomolu jsou tak dobří v boji,
  Satan bude zničen!
  A bojovnice mrkla na svého partnera. I když to nevidíš...
  Krásky jsou zpět. A je to riskantní. Tady je ME-109 začne pronásledovat. Střílí...
  Dívky se stěhují. Německé nebezpečné auto. Akulinino křídlo bylo poškozeno a strom vzplál.
  Její přítelkyně se dostala na ranvej. Dostala to i Zaklínač ... A prorazila trup a vytekl olej, lehce poškodila motor.
  Dívky jsou nuceny let prozatím opustit. Jejich auta se opravují.
  A běhal bos sněhem. Protáhněte jejich silná a svalnatá těla.
  Obě dívky jsou opálené. Zrzka, jejíž vlasy ve větru jako prapor SSSR, a blond.
  Anastasia se ptá svého partnera:
  - No, jak myslíš, že porazíme Němce?
  Akulina upřímně odpověděla s povzdechem:
  - Kdyby tak Němci... Celý kapitalistický svět na motorech!
  Zrzka přikývla na souhlas.
  - Nepřítel je velmi silný. Ale co jste čekali?
  Blondýnka s povzdechem poznamenala:
  - Po Stalingradu jsme měli optimismus jako klíč. Ale stalo se, že jsme příliš spěchali otevřít šampaňské ....
  Mezitím probíhaly bitvy s použitím různých typů vybavení. Například Gerda a Charlotte právě dostaly k testování vepředu nejnovější samohybná děla E-10.
  Stroj s nízkou siluetou 1,4 metru a kanónem ráže 75 mm ráže 48EL. Není to špatné a zatím ve snadné verzi. Přední pancíř je 60 mm a boční pancíř je 30 mm. Hmotnost deset tun, motor 400 koní.
  Jízdní výkon samohybného děla je vynikající a v kavkazských horách je pro něj to pravé místo. Právě včas na katolické Vánoce byl dodán první model vyrobený z kovu. Má pouze jednu nevýhodu: poměrně slabé brnění, ale to je kompenzováno velkými úhly racionálního sklonu brnění.
  Dívky Gerda a Charlotte si lehnou téměř vleže. Silný motor dává teplo a je docela pohodlný v bikinách a naboso.
  Blondýnka zde tiskne své holé prsty a odhazuje auto na stranu. Nyní mají silného nepřítele IS-2. Vůz je v Rudé armádě stále vzácný, ale teď jsem ho dostal.
  A je lepší nepadnout pod ránu jejího 122mm děla. Sovětský stroj střílí z dálky. A samozřejmě chybí rychlé samohybné dělo.
  A nyní se musíte přiblížit na bitevní vzdálenost, abyste prorazili nepřítele.
  Gerda poznamenává:
  - Nepřítel je silný, ale nemotorný!
  Charlotte se smíchem poznamenala:
  - Je to velké, ale čelní pancíř věže je dost slabý!
  Blondýnka přikývla.
  -Tak to zkusíme!
  Sovětský vůz měl kromě jiných nedostatků stále špatnou viditelnost a nedokázal zabouchnout hbité německé samohybné dělo.
  Ještě jeden výstřel a je to pryč. Výkonné dělo má navíc nízkou rychlost střelby.
  A jaké samohybné dělo mají Němci rychlé.
  A tak Gerda zmáčkla tlačítko holými prsty a smrtící projektil prorazil čelo věže IS-2
  A začal odpalovat rozbitý ruský tank. Kapitál dokonce začal explodovat a jeho náboje vstoupily do řetězové reakce.
  A zkáza byla velmi kolosální.
  Věž sovětského mastodonta IS-2 se odpálila a utrhla, jako by vyletěl korek ze šampaňského.
  Gerda poznamenala:
  - Dobrá samohybná zbraň, ale zbraň je dost slabá!
  Charlotte souhlasila s tímto:
  - Zbraň z "Pantera" bude silnější!
  Blondýnka dodala:
  - A efektivnější!
  Červená poznamenala:
  - S E-25 se pojí naděje na plnohodnotný stíhač tanků. Pokud to však půjde dál, brzy nebudeme mít co vyhlazovat.
  Německé samohybné dělo vyřadilo další dvě děla a srazilo se s T-34-85. Ani toto auto však není problém. Válečníci vypálili projektil na křižovatku věže. A ruský tank dostal smrtelnou ránu. A začalo to explodovat.
  A T-34-76 není nebezpečný pro německé samohybné dělo v čele. Jeho projektil sklouzává z velmi silně skloněného pancíře.
  Gerda ho probodla tlakem nahých prstů a poznamenala:
  - Nyní pevně věřím v naše vítězství!
  Charlotte sarkasticky vložila:
  - Ale ne teď?
  Blondýnka upřímně odpověděla:
  - Po Stalingradu se objevily určité pochybnosti!
  Zrzka se zachichotala.
  - A po Moskvě?
  Gerda vážně odpověděla:
  - Tam nás neporazili Rusové, ale generál Frost!
  Charlotte vtipně zpívala:
  -Ach mráz, mráz,
  Nenech mě zmrazit
  Nenech mě zmrazit...
  Můj kůň!
  Dívky zkroutily své samohybné zbraně a dostaly náboj na čelo. Dokonce mi to zvonilo v uších. Ale sjel z kolejí.
  Charlotte zaklela.
  - Zní to jako hudba!
  Gerda se zasmála.
  - Dáme si kávu a kakao s čajem!
  Poté jejich samohybné dělo rozbilo i sovětský kamion, poté byla ruská houfnice zasažena přesně do závěru.
  E-10 jela až sto kilometrů za hodinu a tohle je auto, které se nenechalo trefit.
  Zde dívky vypálily dávku na ruské vojáky z kulometu a sestřelily několik desítek. A dívky se smály.
  Gerda poznamenala:
  - Naše samohybná zbraň je z praktického hlediska nejúžasnější a to je velmi cool.
  Charlotte se smíchem poznamenala:
  - Ano, může to dát Američanům rohy. Vezměme si nejprve Moskvu, pak New York.
  A pak německé auto vzalo a vypustilo další dar smrti, rozbilo samohybné dělo Ruska. A dívky se znovu smějí.
  Mirabela létala na obloze na útočném letounu IL-2. A málem jsem narazil na Gerdinu posádku. A kdybych na to narazil, bylo by to pro dívky Třetí říše špatné. IL-2 by je srazil ze vzduchu.
  A tak Mirabela vystřelila z děla Tiger-2 a zaštěbetala:
  - Dvakrát jsem tě odmítl,
  Prý zaplatit!
  Jsem taková infekce -
  Není mi přes dvacet!
  A jak píská.
  A tady se pohybuje jednoduchý "Tiger" a s ním dva "Shermany". Americké tanky jsou vysoké a spíše slabé ve výzbroji. I když čtyřiatřicítka bude rozbitá.
  Mirabela střílela z děl na Tygra. Ta má ráži 50 milimetrů a prorazila fašistickou. Pak zaštěbetala:
  - Gaidar kroky vpřed!
  A přenesl oheň na Shermany. Byli velmi nervózní. A čmáráme z protiletadlových kulometů. Ano, to je pro IL-2, může to být nebezpečné. Obecně je sovětské auto zastaralé. Může být sestřelen nějakou stíhačkou a letové vlastnosti jsou nedůležité.
  Mirabela zpívala:
  - Ale tady je prozřetelný úšklebek,
  Dostal se tam současník...
  Kde vášeň bolestivá, horoucí,
  Panna pekelná je v plamenech!
  A teď válečník střílí na Shermany. Snaží se je srazit dolů. Ale cukají se a brání se.
  Mirabela zakřičela:
  - Jsem fajn holka, bojuju úplně bosa!
  A holým podpatkem mačká spoušť. A opět kryje nepřítele.
  Mirabela vzpomíná, jakého krásného mladého muže minule měla a jak příjemné to s ním bylo.
  Dívka zpívala:
  - Skákající bílí zajíčci,
  Kluci běhají s holkama!
  A mrkne svýma fialovýma očima. A jak se to třpytí s perlovými zuby.
  Vracet dívku na prvním místě, požádal o to na nejbližšího chlapa. A zatímco byl útočný letoun tankován a doplňován bojovým kitem, byl z něj dobře nabitý energií. A stala se mnohem silnější a rychlejší.
  Obecně platí, že abstinence ženám škodí, to by měl každý pochopit.
  Lolita, Angličanka na svém útočném letounu, také zasáhne sovětské pozice. Její R-47 je docela praktický stroj.
  Lolita zpívá:
  - vládněte Británii, širým moři,
  Nikdy se nestaneme otroky!
  A holým podpatkem mačká spoušť. A rozdrtí nepřítele kapitálně. A je to dívka s obrovskou vnitřní silou. A Lolita mrkne a hraje si se svými svaly. kdo mrkne? Ano, sama sobě a dokonce to má ráda zdravé!
  Válečník zakřičel:
  - Smím strávit Rusko,
  Jsem dívka - nahá mise!
  A bosá Lolita mrká ne slabou silou!
  A je to taková bojovná kráska! Prostě obrazně skvělé.
  Zde s německými piloty Albinou a Alvinou pionýra mučila. Dívky tohoto chlapce byly nejprve svléknuty a poté sraženy ostnatým drátem. Pak nasypali sůl na rány pacholka a začali smažit jiskrou. Dívky jezdily s pochodněmi v rukou a pálily kůži. A vonělo to tak chutně horko.
  Lolita se nabídla, že s chutí sežere kousek pionýra. A dívky to začaly krájet a jíst. Chutné pro chlapce a šťavnaté maso. Jemné a vůbec ne mastné. A když pepřili, pak celá četa dívek začala dítě požírat.
  A chlapcova játra jsou tak chutná. A srdce chutná také skvěle. A úplně to podělali. Lolita měla například ráda smažené mozky pionýra.
  Ano, kanibalismus je velmi cool. Lidské maso je velmi chutné. Hlavně pro kluky, když je libové, ale ne tvrdé, ale šťavnaté a čerstvé, a když bude s pepřem, bude to moc chutné.
  Rohy ale dostávají i nacisté. Zde Elizabeth a její posádka na T-34-76 bojují proti nacistům. Spěchají k "Tygrovi" a statečně jdou po sblížení, protože německého monstra na dálku neseženete. Mastodon se stále pohybuje bahnem a bezmocně kroutí tlamou. A děvčata zrychlují a jsou připravena ho pořádně napálit.
  A teď těch čtyřiatřicet skočí pod samý bok fašistického tanku a jak to zasadí. Mastodon podlehl prknu a byl důkladně propíchnut a také v plamenech.
  Kanonýrka Elena zapištěla:
  - Jsme skvělí bojovníci a opravdu dobře!
  Pak se jazyk ukáže.
  To jsou opravdu bojovní válečníci z válečníků. Nikdo si s nimi neumí poradit.
  Catherine vycenila zuby a poznamenala:
  - Moje síla je nejkolosálnější!
  A z dálky zasáhli Panthera ze strany. Německý tank dostal smrtelnou ránu a začaly v něm praskat granáty.
  A tady je zastaralý T-4, stroj, který se přestal vyrábět až v novém roce.
  Může být velmi nebezpečný. Má německou průbojnou zbraň. Sovětské dívky ale nepochybují. A trefili se z dálky. Udeřit do čela. Pravda, nacisté nebyli probodnuti, ale otřeseni.
  Catherine poznamenala:
  - Osmdesát milimetrů brnění. Musíme pustit fašistu blíž!
  Elizabeth souhlasila:
  -Potřeba! Ale máme slabou zbraň!
  Euphrosinia se zachichotala a poznamenala:
  - Ale jízdní vlastnosti jsou dobré!
  A tady je "Panther" -2 se blíží. Tento tank díky svému výkonnému dělu dokáže zasáhnout na velkou vzdálenost. A jeho čelo není snadné ani vzít IS-2. Ne těch třicet čtyři.
  Vůz Rudé armády manévruje. Je jasné, že v případě zásahu ihned konec. Navíc se tloušťka pancíře pouze zmenšila. Ve skutečnosti tank odlehčili a zrychlili, ale ochranu ponechali pouze proti kulkám. Ale na druhou stranu se čtyřiatřicet stal tak rychlým.
  Euphrosinia manévruje s tankem, aby se vyhnula zásahu. Zde se T-4 mírně přiblížil ke straně se posunul.
  Dívka stiskne tlačítko holými prsty a projektil vystřelený Elenou probodne fašistu.
  Dívka spokojeně říká:
  - Ve svaté válce - tam bude naše vítězství!
  Ale teď je "Panther" -2 překonán. Zvládněte to udeřit přímo do boku a tohle bude šance.
  Elizabeth poznamenává:
  - Objevilo se nebezpečné auto!
  Catherine důrazně protestuje:
  - Velké skříně, hlasité a padající!
  Sovětský tank zrychluje. Hmotnost pouhých čtrnáct tun. A to dává s motorem o výkonu pět set koní velkou rychlost.
  Němec také není slabý a střílí. Vystřelí projektil smrtící síly. Ale nemůže se dostat dovnitř.
  Dar smrti míjí...
  Elizabeth s úsměvem odpovídá:
  - Černá křídla nad světem ....
  Sovětské auto pálí v pohybu. Zasáhne Němce mušlí do čela. Samozřejmě ricochet. Ale čtyřiatřicítka musí stále umět přesně zasáhnout v pohybu.
  Catherine poznamenala:
  - Ukradli jsme štítky!
  "Panther" - znovu 2 výstřely. Zastavila se. Němci si uvědomili, že sovětský vůz k nim chce nastoupit. A chtějí ji zastřelit.
  Elizabeth s úsměvem řekla:
  - Ano, ať je naše Rudá armáda ve slávě!
  A jejich tank zrychlil. A zase Němci mazají. A nyní sovětský vůz proráží na pravobok.
  Zde je pancíř Panther-2 pouze šedesát milimetrů, i když je možné prorazit pod úhlem.
  Elena stiskla spoušť holými prsty u nohou. Projektil zareagoval a zasáhl nepřítele.
  A poté, co utrpěl smrtelnou ránu, se Royal Panther svíjel v agónii.
  
  HITLER NERISKoval VYHLÁŠENÍ VÁLKY USA.
  Hitler nevyhlásil válku Spojeným státům. A Amerika sama do bitvy s Třetí říší nevstoupila. A to vedlo k absenci bombardování a druhé fronty.
  Třetí říše uvízla poblíž Stalingradu. Ale nejlepší německé eso Marseille v té době bylo převeleno na východní frontu. A v důsledku toho sovětská letadla začala hořet jako pochodně.
  Britové se bez Ameriky neodvážili postupovat v Egyptě. Situaci zhoršila skutečnost, že Japonsko vyhrálo bitvu o Midway. A chopil se iniciativy v Pacifiku.
  Poblíž Stalingradu byla německá rozvědka schopna částečně vidět koncentraci sovětských jednotek na křídlech skupiny armád B. A přeskupené síly. V důsledku toho byly útoky sovětských vojsk odraženy. Ofenzíva navíc začala za neletového počasí. A to se také negativně projevilo.
  Marseille rychle zabodoval a za tři sta sestřelených sovětských letadel dostal poprvé ve Wehrmachtu druhý Rytířský kříž Železného kříže s dubovými listy, meči a diamanty. Jméno Marseille inspirovalo u sovětských pilotů divokou hrůzu a on byl hrozný - přezdívaný černý ďábel.
  Rudá armáda nedokázala prolomit německou obranu ani ve středu, ani na jihu. A uvízl v ofenzivě - která se ukázala jako zbytečná. Koncem prosince boje utichly. V lednu však byla provedena operace Iskra, ale Němcům se podařilo odrazit sovětskou ofenzívu na Leningradském směru.
  Ve Třetí říši byla vyhlášena totální válka a prudce vzrostla výroba zbraní. Včetně nejnovějších Pantherů a Tygrů. Také vstoupil do série a tank "Lion". Tento stroj byl tvarově podobný Pantheru, ale vážil devadesát tun a měl 105mm kanón a ráži hlavně 70 EL. "Lev" však od samého začátku ukázal své nedostatky - nízkou rychlost, časté poruchy, nižší rychlost střelby zbraně.
  Mezi výhody tanku Lion patří velmi výkonná ochrana čela věže 240 mm a dobrých 150 mm čela korby. Také boky byly relativně uspokojivě chráněny 82mm pancířem pod svahy. A sovětská 76mm děla do něj nepronikla.
  Lev se tak stal spolu s Ferdinandem průlomovým strojem.
  A nacisté zasadili hlavní úder ze strany Stalingradu podél Volhy.
  A docela se jim to dařilo.
  Do bitev se však zapojily i krásné dívky z obou stran.
  Například Olesya bojuje s kulometem a Mirabela s ní. Holky jsou moc krásné.
  A střílí extrémně přesně.
  Olesya dokonce zpíval:
  Jak pták mává křídly!
  Mirabela poznamenal a vycenil zuby se smíchem:
  - A to bude naše kouzlo!
  A kráska se také otočí a pak svými holými prsty uhodí vražedný dar anihilace.
  Ale jen s holkama se chránit nemůžeš. Hitler shromáždil v průlomovém sektoru více než osmdesát plnokrevných divizí. Včetně tanku, SS. A jsou kapitálově schopni prorazit. To je skutečně démonická síla.
  Tanky "Lion" a samohybná děla "Ferdinand" se tyčí vpřed a prolomí sovětskou obrannou linii.
  A na obloze jsou stále letadla. ME-309 Německá stíhačka, která ukazuje nejvyšší akrobacii a výkonné zbraně. Sedm ohnivých bodů není vtip.
  ME-309 v rychlosti a výzbroji nemá obdoby. Má tři 30mm vzduchová děla a čtyři 14mm kulomety.
  Proti takovému stroji nešťastný Jak-9 s jedním 20mm kanónem a kulometem jednoznačně neodolá.
  Němci se tedy okamžitě zmocnili vzdušné nadvlády. A zničme sovětská auta.
  Stručně řečeno, za měsíc a půl jsme dosáhli Astrachaně a dosáhli Kaspického moře. Což je opravdu skvělé. A Němci zablokovali kyslík Rudé armády na Kavkaz.
  Teď to začíná být fakt děsný...
  Ale pionýři a pionýři bojují proti nacistům.
  V cestě jim stála skupina dětí. Chlapci a dívky se chopili praků a pušek.
  Tady se střílí z praku a vypouští na tank balíček podomácku vyrobených výbušnin. Německé auto dostalo díru a zastavilo.
  Serjožka a Tanka rozhodili rukama, dupali na bosé, dětské nohy a křičeli:
  - Sláva Stalinovi!
  A děti běžely, mihotaly se s malými podpatky černými od bláta.
  Průkopník Oleg a dívka Lara také spustili stisknutím tlačítka bazuky holými prsty na nohou a zapištěli:
  - Za vlast SSSR!
  A opět německý tank zvedl a zastavil.
  Pionýři jsou prostě potěšeni.
  Serjožka položil bosé nohy a zaštěbetal:
  - Za vlast!
  Ale bohužel, hrdinství pionýrů nezachraňuje. Němci postupují podél pobřeží Kaspického moře. Navíc Turecko vstoupilo do války, což situaci ještě zhoršilo.
  Stalin v této situaci nabídl Hitlerovi mír... Führer řekl, že souhlasil pouze s kapitulací.
  Před novým rokem nacisté dobyli celý Kavkaz a spojili se s Turky.
  Za těchto podmínek už Führer nechtěl útočit na Moskvu. A nabídl mír Stalinovi. Sovětský diktátor to ale odmítl.
  V zimě Němci zahájili ofenzívu v Egyptě a úspěšně ji provedli. Podařilo se nám zachytit celý Blízký východ. A to byl vážný úspěch Wehrmachtu.
  A v technice to bylo poznamenáno vzhledem "Panther" -2, dobře chráněného a dobře vyzbrojeného vozidla s výkonným dělem a motorem.
  "Panther" -2 byl nyní hlavním tankem panzvale. A jeho síla je samozřejmě kolosální. Ale ještě nebezpečnější je, když to řídí hodně drsné dívky.
  Gerda vystřelila ze svého 88mm děla holými prsty a zakřičela:
  - Jsem super holka!
  Charlotte sebevědomě potvrdila palbou na sovětská vozidla:
  - Jsem hyperaktivní!
  Christina poznamenala, srazila protivníky granáty a ukázala velkou přesnost:
  - Jsem prvotřídní!
  A Magda potvrdila a rozdrtila nepřítele na prášek:
  - Jsem nejsilnější na světě!
  Zdejší dívky jsou samozřejmě nejnebezpečnější ve vesmíru. A jejich postavy jsou prostě superšampioni.
  Nový tank Tiger-2 byl vydán se silnějším motorem o výkonu 1000 koňských sil. Řekněme, že auto je výkonné a zároveň rychlé.
  A kdo odolá "Tygrovi" -2?
  Němci zahájili útok na Saratov, zasadili hlavní úder podél Volhy a obešli Moskvu. A jejich jednotky se pohybovaly dostatečně rychle.
  Nové sovětské tanky IS-2 a T-34-85 byly stále horší než Panther-2 a nedokázaly mu odolat.
  A Němci měli také "Lva" -2 s hustším rozložením. Motor a převodovka byly umístěny společně a před nádrží, což umožnilo snížit výšku vozidla a věž by byla užší a menší. "Lion" -2 se tak stal o třetinu lehčí, a to při zachování stejné tloušťky pancíře a zbraní. A motor se stal silnějším o tisíc koní. A ze "lva" se stal velmi mobilní stroj a ne tak objemný. A Myši do série nešly - byly příliš těžké.
  Místo toho pokračovali ve vývoji pokročilejších E-100.
  Ale ani tento tank armádu neuspokojil. Hlavním vozidlem měl být Panther-3 nebo E-50. A takový kolos byl aktivně vyvíjen.
  Saratov a Kuibyshev byli rychle zajati. V červenci 1944 se Němci přiblížili k Uljanovsku a začali útočit na toto město.
  Sovětské dívky bojovaly odvážně.
  Alenka se otočila a holými prsty na nohou hodila sáček s výbušnou směsí a řvala:
  - Za komunismu!
  Anyuta také vypálila dávku a zmáčkla šarlatovou bradavkou tlačítko provizorní bazuky a zasáhla německý tank, načež zavrčela a vycenila zuby:
  - Za Stalina!
  A rusovlasá Alla je také daleko. Pokosila nacisty, pak nahým podpatkem dala balíček smrti a zavrčela:
  - Pro naši krásnou vlast!
  Maria tedy střílí docela přesně. A její jahodová bradavka posílá pod nádrž hrášek smrti.
  A dívka řve:
  - Za naši vlast!
  A Olympias podlehne celé hromadě granátů s holými podrážkami, jeho silnýma nohama a bláboly:
  - Za velké Rusko!
  Zde jsou Focke-Wulf, XE-129, a americký P-47, P-51. Amerika se už nestydí téměř otevřeně bojující na straně Třetí říše. Formálně jsou američtí piloti dobrovolníci. Ale ve skutečnosti jsou to účastníci války vyslaní vládou USA a oligarchy.
  Děti vyzbrojené zbraněmi, další s podomácku vyrobenými bazukami ulehly. Oleg Rybačenko a Margarita s Oksanou jako zkušenější válečníci sebrali podomácku vyrobené bezzákluzové bazuky. A jak budou narážet do nízko letícího auta.
  Chlapec a blonďaté dívky položili bosé nohy a hladce stiskli spoušť. A nálože zasáhly dva americké útočné letouny a německý Focke-Wulf.
  Ze zákopů se ozvalo několik výstřelů - stříleli i pionýři.
  Oleg Rybachenko tweetoval:
  - Ačkoli vypadá jako bosý chlapec,
  Knír neprorazil, ale už titán ...
  V bitvách je dospělý chlap až moc,
  A zasadit smrtící ránu!
  A nyní chlapec tahá za nitky holými prsty a okřídlení hadi jsou naráženi německými a americkými útočnými letouny. Tucet letadel Spojenců a Třetí říše exploduje najednou.
  Oleg Rybačenko a dvě krásné dívky ve stejných plavkách znovu mačkají spoušť a vyřazují další auta kapitalistické koalice.
  Chlapec rozdrtil brouka holou patou a zařval:
  Ty dny pekla pominou
  Třetí říše padne...
  Satan nebude vládnout
  Bojuj, neunášej se!
  Ostatní chlapci také řídí hady bosýma nohama. A nyní koaliční stormtroopeři narazí na malé, ale smrtící létající dárky. Mnoho letadel umírá. Ve vzduchu explodují a rozpadají se na kusy.
  Hitlerovi piloti hoří... A přeživší útočná letadla ve spěchu, rozmetající rakety a bomby, se rozletí.
  Oleg Rybačenko kvílí:
  - Sláva velkému Rusku!
  Chlapci a dívky Pioneers vyzvednou ve sboru:
  - Sláva SSSR!
  Dívka Máša křičí z plných plic a plácá do své holé, ušmudlané nohy:
  - Sláva Stalinovi!
  Chlapec Pashka dodává:
  - A sláva Olezhce! Je to génius!
  Dětské zákopy jsou dobře maskované a v důsledku výbuchů bomb a raket utrpěli drobné škrábance pouze dva chlapci a dívka. A to navzdory skutečnosti, že se vytvořily hrozné trychtýře a mnoho destrukce a převrácení zemských desek ...
  A na některých místech země od žáru hořela a kouřila.
  Jedna z dívek vstala s holou podrážkou a popálila si nohu, ze které křičela:
  - Smrt Goeringovi!
  Děti byly plné nadšení. Členové Komsomolu Margarita a Oksana jsou připraveni bojovat.
  Oleg Rybachenko zpíval a skládal na cestách:
  Narodil jsem se ve vesmírném věku
  Kde se lodě řítily galaxiemi...
  Skutky lidí jsou docela dobré, věř mi,
  Roztrhni válku, rytíři!
  
  Ale bohové Demiurgovi nařídili
  Pomozte svým předkům...
  Vezmi svůj hyperblaster do rukou chlapce,
  A roztrhejte Hitlera!
  
  No kluci jsou zrozeni k boji
  Jsou to skvělí válečníci, věřte mi...
  Koneckonců, Rusové byli vždy schopni bojovat,
  Ať je dravá šelma zničena!
  
  Kéž je má svatá země oslavena,
  Náš velký rodný SSSR...
  Dívka běží bosá ve sněhu
  Ukázat odvahu!
  
  A zuřivě bojuji proti fašismu
  Velký ruský chlapec pionýr...
  A naše víra bude s komunismem,
  Alespoň chamtivý Sam pomáhá Fritzovi!
  
  Věř mi, Rusové se jen tak nezlomí,
  Všichni lidé se shromáždí kolem Moskvy...
  Jsem rytíř, který není vůbec spojený s duší,
  Jsme věrní Stalinovi jako Pánu!
  
  Nikdo nemůže zlomit průkopníky,
  Nejsou to děti - ale synové bohů...
  Budeme generace příkladů
  Führer nebude počítat ty rohy!
  
  Ano, naše sláva naší vlasti se vznáší,
  Nejvíc na sněhu, věřte horám...
  Dívka běží bosá ve sněhu
  Vhání Fritze do rakve holou patou!
  
  Nevěřte, že nacisté jsou nyní silní,
  Ačkoli jejich "Sherman" byl představen Sam ...
  Nebudeme litovat ani uvěřit životu
  Je čas na velkou změnu!
  
  Vlast je krásná jako slunce,
  Hravá vlast je naše matka...
  A dívčiny vlasy se kroutí zlatem,
  Budeme schopni roztrhat Fritze na kusy!
  
  Jsme průkopníky dětí komunismu,
  Sloužíme jak Svarogovi, tak Kristu...
  Rozptýlit odporné hordy fašismu,
  Přinesu vítězství vlasti!
  
  Rusko je vlast planety,
  Má své oblíbené sny...
  Happy znají dospělé i děti
  Není třeba žádného dalšího rozruchu!
  
  Až přijde Všemohoucí, bude slunce,
  Na Marsu pokvetou jabloně...
  Spojené a čínské a japonské,
  Američan s Rusem po cestě!
  
  Sjednotit myšlenky komunismu,
  A víra zná Leninův sen...
  Odhodíme ohavnost cynismu,
  Pojďme budovat krásu ve vesmíru!
  
  Za nás Maria a svatý Lada,
  Ctíme Boha a Marxovo "hlavní město"...
  Nechť jsou odměněni všichni průkopníci,
  Pro nás jsou ideální Svarog a Stalin!
  
  Fašisté vědí, že nebudou narážet
  Máme vůli, sílu, známe sílu...
  Rozdrtíme nepřítele trojitým úderem,
  A brzy proměňte Führera ve veš!
  
  Ať je naše slavné Rusko
  Jako věčný klas na zahradě, který kvete...
  Soudruhu Staline, ty jsi náš mesiáš,
  S tebou půjdeme do komunismu!
  
  Když minuty bouřky, těžké časy,
  Krvavá válka skončila...
  Najednou naše děti vyrostou
  Přijde věčné štěstí!
  Ale přes veškerou odvahu Rudé armády Uljanovsk stále padl.
  A Němci obklíčili i Kazaň... A ucpali obří kotel ze severu...
  Stalin za těchto podmínek souhlasil s kapitulací s výhradou zachování vlastní kůže.
  Hitler s tím souhlasil... A SSSR byl během pár měsíců zcela obsazen.
  Třetí říše dostala všechno. A válka na východě skončila.
  Ale stále tu byla Británie a Spojené státy.
  V roce 1945 Němci ovládli celou Afriku. A v roce 1946 došlo k vylodění v Británii. Téměř celé anglické loďstvo bylo potopeno ponorkami Třetí říše. A přistání bylo úspěšné. Bojů se zúčastnil i Panther-4. S hmotností sedmdesát tun měl tento stroj čelní pancíř 250 mm a boční pancíř 170 mm pod svahy. A zbraň s délkou hlavně 105 mm 100 EL. Současně byl instalován nejnovější motor o výkonu 1500 koní - plynová turbína. Ukázalo se, že "Panther" -4 je tank, který je prakticky nezranitelný ze všech úhlů palby a zasáhne všechna vozidla, dokonce i vzácný v britských částech "Turtle".
  Británie padla za deset dní. A byla to působivá blesková válka.
  Ale teď bylo vybojováno další vítězství Wehrmachtu... A teď zbývá dokončit Spojené státy.
  Zde je samozřejmě nejtěžší dostat se přes oceán. Ale Němci už mají dost velkou flotilu. Nejprve byl zajat Island, poté Grónsko a poté Kanada.
  Německé dívky zoufale bojují.
  Dívky tedy zaútočily na hlavní město Kanady, Quebec, se vší zběsilou zuřivostí hladové hyeny.
  Gerda vystřelila holými prsty na nohou. Rozbil americký minomet a zavrčel:
  - Buď tedy hrdý na ocelovou řeku.
  Vystřelená a ohnivá Charlotte, rozbila minomet kapitalistické armády. A také zpívala:
  - A plameňák vítr letí do mraků!
  Christina také pohnula holými prsty na nohou. Rozbila houfnici, zmačkala ocel. A cvrlikal:
  budete mi rozumět...
  Magda zase holými prsty střílela tlačítky joysticku. Rozbila 122milimetrové dělo a zakřičela:
  A lepší zemi nenajdete!
  Gerda se ušklíbla... I ji válka znechutila. Nejdůležitější je nejen to, že nevíte, kdy bude konec, ale... Prostě ten konec se zdál dost blízko.
  Moskva již byla pod útokem a obklíčena. A Kreml by byl náhle zabrán, nebýt Stalinovy kapitulace. Ne, to město je opravdu velké a daleko od Kremlu. Pořád je ale jasné, že pád hlavního města není daleko. A kam potom půjde Stalin? Do Sverdlovska?
  V zimě je těžké se dostat na Ural - bylo by to, kdyby se SSSR nevzdal! Ale to válečníky neděsí.
  Gerda si představovala, jak bosá běhá sněhem... Vypadalo to velmi vtipně. Jako jmenovec ze sněhové královny. I do určité míry to lze nazvat úžasným. Pohádka je lež, ale je v ní náznak - poučení pro dobré lidi. A ještě více holek!
  Gerda si vzpomněla, jak nosila pod srdcem Hitlerovo dítě, a zasmála se. Ano, je zábavné otěhotnět umělým oplodněním. Fuhrer se samozřejmě staral o své vlastní potomky. Nyní bude největší zločinec všech dob a národů žít ve svých dětech, kdo ví, kolik ještě let a zim!
  Možná dokonce tisíciletí!
  Pro Gerdu samozřejmě Führer není zločinec, ale největší státník. Ten, kdo neměl v historii planet Země obdoby! A nejen pro Gerdu. Mnoho sovětských vojáků vyslovuje toto jméno s respektem a úctou.
  I když stále očekávají, že se válku podaří prolomit.
  Stalinovi však zbývá stále méně sil...
  Gerda stiskla své holé, půvabné prsty na joysticku. Zničeno protiletadlové dělo. A zakřičel:
  - Nebe se mračí, brzo udeří hrom!
  Charlotte na svého partnera zírala. Bylo to těsně před nádržemi a mrholilo, jemný, ošklivý déšť.
  Válečnice stiskla joystick holou patou a vykřikla:
  - V lyrickém sále ... Bílá myška!
  Christina se zašklebila. Vystřelila na sovětské protiletadlové dělo a vydala:
  - Na ulici bude pršet jako z plechového kbelíku!
  Dívka si promnula tvrdou patu rukou a zavrčela:
  - Běhej víc...
  Magda vtipně poznamenala a také holými prsty stiskla tlačítko na ovládacím panelu tanku:
  - Utíkej, aniž bys utekl!
  A poslal úsměv!
  Gerda se zamračila. Jako malá snila o tom, že se stane bojovnicí. Byla to taková agresivní dívka. Ale ještě dříve měla Wishlist - dostat se do čarodějek.
  To není vůbec cool, ale velmi cool ... Chcete-li se naučit, jak kouzlit a ovládat svět. A hodně k opravě.
  Tady jsou například staré ženy tak hnusné a ošklivé! Je to správně? Samozřejmě že ne! Žena by měla být vždy věčně mladá a krásná!
  Gerda snila o vytvoření vlastního vesmíru, ve kterém všechny dívky a chlapci nestárnou, neonemocní a jsou navždy krásní, nesmrtelní! Teď by to byl úžasný výtvor!
  Proč je náš svět tak nedokonalý? A kdo za to může! Gerda si tuto otázku občas kladla. A nemohla najít odpověď. Na jedné straně za všechno může Bůh. Je všemocný a dokonce i ďábel je jeho výtvor. Takže... Ale představte si, že milující Bůh dělá ženy ošklivými? Jak je to možné?
  Sama Gerda odpověď nenašla. Položila otázku knězi... Ten jí odpověděl frází ve službě:
  - To jsou následky hříchu!
  Gerda se poškrábala vzadu na hlavě a odpověděla:
  - Bude rozumný otec mrzačit zlobivé děti?
  Kněz nenašel nic, co by odpověděl...
  A Gerda s úsměvem dodala:
  - No, člověk zhřešil, tak ho potrestej spravedlivě a nedělej z něj podivína! Jinak jsi ty sám ještě horší než on!
  Dívka uvažovala zcela logicky. A nenašel racionální vysvětlení, proč Bůh znetvořuje ženy. Koneckonců, jeptišky jsou ošklivé. A nic lepšího než hříšníci. Co je zmatené, co je jeptiška - podstatou jedné věci se ve stáří stávají monstra. A tady pro ně není žádná krása... Ale Gerda se velmi bála, že se stane stařenou. Být ošklivý? Ano, smrt je lepší!
  Začala proto snít o kariéře válečnice. Takže v tom případě zemřeš mladý a na bitevním poli! Abyste ve stáří netrpěli!
  Je dobré žít mladý ... A co stáří? Takový mizerný stav! A žádná estetika!
  Gerda ráda četla pohádky o skřítcích. Toto jsou skuteční stvoření. A žijí mnoho staletí a nestárnou. Navždy mladí, krásní, zdraví a veselí, tito elfové. Kdyby byli lidé jako oni!
  A milovat se s elfem. Představte si takového milence: tělo pohledného, svalnatého teenagera a prožitek lásky po staletí. Jaký druh umění a pohlazení elfů se liší v posteli. Kolik různých triků znají. A ty nejúžasnější a nejsexy pózy.
  Gerda si všimla, že nejlepší je milovat se s mladými muži nebo dokonce s teenagery. Obvykle jsou bázlivé a opatrné, rády vás hladí a líbají vaše ňadra. Ano, a mladá těla jsou mnohem příjemnější pro kontakt s ženskou pokožkou. A že chlupaté torzo není moc atraktivní. A ty houpeš tělem a oni tě hladí.
  Je dobré, když vás muž namasíruje. A zvláště pokud je tato masáž jemná i drsná zároveň. Je hezké, když silné ženské tělo zvrásní silné ruce.
  Gerda si to představila a dokonce zasténala vzrušením. Jak je to skvělé.
  Charlotte stiskla holé prsty na joysticku a zaštěbetala:
  - V řece jsou krokodýli, vpředu blbci!
  A rozbila těch třicet čtyři na kusy... Ano, ten odporný zrzavý čert. Zabíjení Američanů.
  Stiskla tlačítko holým prstem a Christina tweetovala:
  Každý potřebuje přátele!
  . KAPITOLA 2
  Němci a jejich spojenci převzali Kanadu a přenesli boje přímo na americkou půdu.
  V samotné Americe zuří bitvy
  Ale v tento den nebo večer nebylo bosému chlapci Friedrichovi souzeno dokončit lov. Americké jednotky z Philadelphie a Chicaga zasadily silný, podkosený úder do boku nacistických jednotek postupujících na Rjazaň.
  A třináctiletého chlapce, bosého v plavkách, jako nejlepšího z nejlepších už v noci vrhli na místo průlomu.
  Friedrich na svém ME-362 se zvýšenou municí okamžitě tečkoval i. Pravda, všudypřítomný HE-362 ho dokázal trochu předběhnout. Včetně legendárního Huffmana, nejlepšího esa Ingušské republiky, pro kterého se právě bitva o Chicago stala hodinou triumfu.
  Ale samozřejmě sestřelovat letadla z ruky, a to i na vzdálenost pěti nebo šesti kilometrů, je nad síly "miminka". Huffman využívající šílené rychlosti svého vozu využívá taktiku prudkého přiblížení a dalšího stažení. Na to má mimochodem téměř optimální výzbroj - 30milimetrové kanóny raných modelů HE-362 - obsedantního "Salamandra". Stroj, který se velmi osvědčil v bitvách a hlavně ideální pro lov a taktiku odrážení náhlých náletů.
  Friedrichovi se však podařilo sestřelit pouze 49 letadel, vyhodit do vzduchu vzdušný kryt, načež přešel na tanky.
  V předvečerní tmě auta vypadají jako mravenci šplhající do kopce. Hlavním tahounem Pershingů v jiném vesmíru je tank vítězství. Snadná kořist pro Friedricha, který upadl do bojového transu. Zbytek je ještě menší než "Sherman", "Čarodějnice", ale je tu také SAU-155 "Big Tom" pro prolomení opevnění a SAU-240 - obecně monstrum.
  A tady je pár tanků novějších a větších než "Washington" -11, zřejmě úplně první modely... Friedrich již ve svém obvyklém odpojeném vědomí naráží náboje přesně do výklopných poklopů vozidel tak, aby praskly zevnitř. Jeho střelivo umožňuje a všechny tři zbraně modelu MP-103 s vysokou úsťovou rychlostí. Na škodu ovšem kulometné výzbroji, ale z té druhé se celkově vyklubal chlapec Friedrich, aby nezpomalil rychlost z nadváhy a zlepšil manévrovací schopnosti strojů.
  Když "Washington" -11 vzlétl, v jednom z nich vybuchla munice, chlapec najednou pocítil velkou hrdost a dokonce vydedukoval:
  - Můžeš zradit kohokoli, ale změň jen sebe!
  A nyní stud ze zrady jako mávnutím kouzelného proutku zmizel a Friedrich otřásl dřímotou.
  Helga bojovala dobře, dvě letadla a osm tanků, čtyři samohybná děla - výsledek na jeden bojový let a pro obyčejného člověka je výborný. Ale to je jeden let ... Po návratu následoval, když rozkvetl druhý ...
  S výjimkou tří Duck-2 již nebyly žádné letouny a proti takovým kolonám musel být zasazen hlavní úder. Zde Fridricha zdrželo snad hlavně to, že na rozdíl od první vlny letadel se tanky k sobě netlačily a bylo nutné se jakoby odrbat chmýřím a přelety.
  A američtí vojáci bojovali hrdinně. Zde například, kolik hbitých, ale slabě obrněných "Čarodějnic" -3, zvedlo své proboscis. Vysoká rychlost těchto samohybných děl, mobilita "Čarodějnice" umožnila rychle prorazit průlom, ale vedla k obrovským ztrátám. Nebýt vzdušné nadvlády, pak by Fritze sestřelil důkladně.
  Pár "Ferdinandů" -4 však bylo zničeno - postižena slabina bočního pancéřového krytu tohoto výkonného samohybného děla, jednoho z nejlepších stíhačů tanků v historii válek.
  Helga bojovala v jedněch elegantních amerických bikinách. Svalnatá, lehce nadprůměrně vysoká dívka s postavou bohyně. Friedrich ji měl jako velmi krásnou bojovnici a měl ji rád víc než příliš vysokou (a která se stala úspěšnou) dcerou Porsche, ačkoli ta byla dědičkou jednoho z nejbohatších jmění v Německu. Ale s ní chlapec, ačkoli se mohl oženit současně s Helgou, mnoho dobrého nenadělal. Je to ale chytrá prdel.
  Margaret, Führerova hlavní manželka, má brzy porodit... I když možná ne tak brzy... Sakra, čas ve válce plyne pomalu. Velmi bolestivě pomalé. Tady, zdá se, je takový duševní pocit, že bitva o Chicago bude trvat nejméně několik let, ačkoli neuplynul ani měsíc - 29. října ... Psychologie vnímání je zvláštní ...
  Den však uběhl poměrně rychle. Ale 30. října 1947 se Friedrich znovu pustil do lovu. Nápor nepřítele na vlajku vyschl. I když Philadelphia je pro Fritze stále mimo dosah.
  Frederick se rozhodl, že definitivně chytí Weitesteina a ukončí vleklé obléhání kotle, čímž urychlí konec války. Jak moc se dokážete takto plazit a skákat, je na čase si to konečně ujasnit.
  A pro začátek, protože je Hitler-Bismarck, zdá se, že už je majorem polního maršála a formálně má pod velením výsadkovou eskadru, která má všechno zjistit, nepolapitelného generála armády a zajmout v noci. Superrozvinutá intuice už chlapci Friedrichovi prozradila, kde najít, na jakém náměstí se Vatutin skrývá. A generál armády nebyl vůbec pasivní, dával rozkazy a požadoval, aby se postavil na smrt. Ani Moskva ještě nebyla dobyta, bitva pokračuje o každý dům a dokonce i o vchod. Toto město je již srovnáváno se Stalingradem.
  Friedrich políbil Helgu na sladké rty na rozloučenou a řekl šeptem:
  - Jdu na riskantní věc... Možná se nevrátím...
  Dívka se v odpověď usmála.
  - Nemůžeš prohrát! Protože Friedrich Bismarck je ztělesněním árijského ducha. Duch, který je nesmrtelný!
  Mladý válečník v odpověď kývl na svého přítele:
  - V zásadě to tak je, ale... Nemůžete být sebevědomí... - Pauza a sčítání. - Je to sebevědomí, které vede k mnoha neúspěchům. A dokonce jeden, někdy stačí k smrti.
  Helga rozzlobeně dupla na holou, dívčí nohu:
  - Nezemřeš... Proč jsem s tebou!
  Friedrich odpověděl:
  - Nechci tě ohrozit. Pokud například během bitvy myslíte nejen na sebe nebo na účel úkolu, ale také se obáváte o svého milovaného ... To rozptyluje a uvádí do rozpaků. Může selhat v tu nejméně vhodnou chvíli. Mladý muž položil dívce ruce na ramena a podíval se jí přímo do očí. - Rozumíš mi?
  Helga snadno souhlasila.
  - Rozumím... Navíc na tebe budu mít víc než jen vzpomínku.
  Friedrich byl náhle zvědavý, zorničky jeho očí se zúžily:
  - Co myslíš?
  Helga se usmála a nevinně odpověděla.
  - Samozřejmě, nejsem si úplně jistý, ale... Zdá se, že je těhotná!
  Bismarck zapískal:
  -Ach, dobře! Není to však vidět, pas je štíhlý!
  Helga pokrčila svalnatými rameny.
  - Takže ani měsíc neuplynul... Ale tohle jsi taky chtěl, že?
  Friedrich odpověděl upřímně:
  - Co kdybyste odešla na mateřskou dovolenou a už neriskovala boj na frontě, tak ano - chtěl jsem! A zbytek... Možná to stačí, letíš?
  Helga vydechla:
  - Tato bitva skončí a uvidíme. Zdá se mi, že vyšší síly nenechají zemřít pannu, která nosí v lůně syna živého boha.
  Friedrich v odpověď mrkl modrýma očima:
  - Možná! Ale o důvod víc tuto válku ukončit co nejrychleji.
  A znovu se líbali, pevně se objímali na rozloučenou a rozešli se. Noc se ukázala být chladnější než obvykle, už třicátého prvního dne, a pak se podívejte a listopad, poslední podzimní měsíc. Friedrich chodil, nebo spíše běžel k úkolu, jako obvykle ve stejných plavkách, aby s nahou kůží lépe cítil napětí siločar a teoplazmy planety Země. Chlapec byl dychtivý bojovat, zmizel, jako by nikdy neměl pocit studu, za svou zradu. Ostřílené vlčí mládě ucítilo krev a už nemohlo a nechtělo ztratit své vzrušení.
  Pro speciální operaci Friedrich vyměnil zbraně, přidal kulomety a pro každý případ ponechal pouze jedno dělo. Tanky v prostředí zůstaly fakticky nepatrné a budou muset bojovat hlavně s pěchotou. Mladý Bismarck si pro sebe snadno našel výmluvu - Rusové by stejně celý svět nedobyli, tak proč neurychlit jejich porážku a nezachránit tak životy milionů lidí. Jakási podlost k dobru. Friedrich Bismarck se navíc nemá kam vrátit a už má skutečnou rodinu a rychle rostoucí jmění ve Třetí říši. Ano, a možná to vůbec nejsou jeho předci, ale podobný paralelní vesmír, jakýsi dabing hmoty a prostoru.
  Takže nemá smysl se popravovat!
  Svědomí nelze oklamat, ale lze ho oklamat!
  Friedrich požádal o celkem šest pomocníků pro speciální úkol, jedním z nich byl Huffman. Obecně byla původní myšlenka dělat všechno sama. Ale Bismarck odhadl, že by mu neuškodilo získat zkušenosti s velením a skupinou. Přece nebudete bojovat celou dobu jako obyčejný pilot v jednom letadle. Také v sobě musíte rozvíjet vůdčí schopnosti. A nyní sedm let do urputné bitvy najednou a pouze sedm. Úžasný tým a zajímavá rovnováha sil. Ale bojují obratně, když je nelze rozdrtit čísly! Friedrich to chce stihnout, dokud je tma, ale zároveň letí co nejníže. Zbývající členové týmu jsou také na ME-362 - čtyři a Non-362.
  Noc je plná záblesků a zuřivého rachotu zbraní. Americké jednotky reagují mnohem méně často, ale stále nestojí jako pytel pod údery děrovačky. Jako medvěd obklopený hordou znásobuje svou sílu tím, že rozhání velká hejna psů a vytváří tak zázraky síly a odvahy. Bomby tedy padají na jejich pozice a nemohou odolat takovému tlaku.
  Ale německá letadla ještě nestřílí, tým je tým. A Friedrich upadl do hlubokého transu, jeho tělo samo vede auto k cíli. V hlavě se zase jako stávkující zápalky mihnou aforismy;
  Je snazší nabrat náprstek oceán, než dojít v náboženské diskusi k určitému závěru!
  Náboženství je většinou opakem tolerance!
  Mluvení o politice vede nejčastěji k potyčce!
  Zlato nerezaví od krve, nekazí se od potu, nedrolí se od slz!
  Hůl je pěst, meč je nůž v pěst!
  Chcete-li vládnout zemi - naučte se velet sami sobě!
  Když má soused prázdnou peněženku, ta vaše se zdá být plnější!
  Je lepší se postit, než slyšet sténání dítěte, které umírá hlady!
  Někdy čas na vyúčtování chyb - zůstává pouze v hrobě!
  Revoluce bičem urychlí okamžik, kdy bič na člověka nikdy nepadne!
  Nejlepší motor pokroku je bolest - kdyby unavené nohy nebolely, člověk by nevynalezl auto!
  Teprve poté, co zažije plnost utrpení, bude schopen ocenit plnost blaženosti!
  Chceš-li se stát bohem, nauč se milovat svého bližního, protože Bůh je láska!
  Volby jsou jediným bojištěm, kde vítězí dovednosti, nikoli čísla!
  Vlk a vegetarián se dívají na svět jinak, zvláště odrážející se od talířového dne!
  Když je král strašně zrazen, ale ještě hůř, když král zradí vlastní svědomí!
  Úsměv je širší, střelný prach je sušší, čepel je ostřejší a srdce je rozzlobenější!
  Válka je peklem pro tělo, očistec pro duši, nebe pro poezii!
  Nemůžeš porazit každého, pokud neporazíš sám sebe!
  Nejstrašnější zvíře, tohle, co žije vedle nebo uvnitř tvého srdce!
  Někdy je měkkost synonymem zrady!
  Všechno důmyslné je ve své paradoxnosti jednoduché!
  Hořký je chléb zrady, med zhýralosti, slzy nevinných!
  Nejjednodušší způsob, jak uspokojit potřeby, je mírnit ambice!
  Prázdný žaludek zažije větší radost z kůrky černého chleba než nacpaný bůček z ananasu s lískovým tetřevem!
  Někdy je statečná porážka cennější než zbabělé vítězství!
  Zlato je takový kov, čím vyšší vzorek, tím silnější krev!
  Odvaha zdvojnásobuje sílu, důvtip zčtyřnásobuje a rozum přináší vítězství!
  Někdy myšlenka na sebevraždu prodlužuje život!
  Bez úspěchu je život ubohou náhražkou existence!
  Válka bez obětí je jako divadlo bez herců!
  Pouze ti, kteří jsou zamilovaní do smrti, dokážou skutečně ocenit slasti života!
  Milovat život je stále přirozenější než zbožňovat smrt - ta až příliš připomíná kočku v žitě!
  Všechno, co vede k vítězství, je úžasné: převzít nepřítele - no, ale prostředky se nepočítají!
  Zlato je měkké, ale srdce ho dělá bezcitným!
  Vědomosti v hlavě darebáka jsou nebezpečnější než svaly blázna!
  Ďábel přišel s vodkou, penězi a olejem! Všechny stejně destruktivní!
  Jeden delikvent má cenu dvou neviňátek - první trhá žíly jménu špatné zkušenosti a druhý počítá s požitkem!
  Kdo šetří na armádě, zkrachoval na odškodnění!
  Ne zbraň, která zabíjí, ale dokáže zotročit!
  Smrt je jako špatné jídlo;
  Agónie čekání, na rozdíl od porodu, časem nezmizí!
  Je nemožné zničit jen prázdnotu a hloupost!
  Friedrich v posledních slovech již jasně viděl cíl a nařídil, aby se na něj ponořil. Mladý terminátor přitom zahájil palbu ze všech hlavně kulometů. Výbušné kulky vysoké ráže prorážely parapety, drtily nepřátelské vojáky, lámaly jim kosti a vyrážely fontány blátivé hnědé krve.
  A Friedrich zničil dva tanky "Washington" -7 bojové stráže již během krytí. Jedním pohybem prstu prorazil jejich střechy. Pokosil každého, kdo byl v okruhu půl kilometru. A pak auto okamžitě položil na zem posetou zákopy. A ještě před finálním přistáním si odskočil z léta.
  Chlapec skočil do bunkru a provedl strašlivé zúčtování ve stylu gangsterů. A zatímco mladý terminátor zpíval;
  Zdálo se, že vzlétnu na šedém koni,
  Jaký osel tak řve?
  Vím, že Satan sám lidově příbuzní -
  Poradím si s každým, kdo se vzbouří v zemi!
  
  Ďáblové se usadili ve špatných mozcích,
  A cval vzteklé myšlenky!
  Pojďme vyvážit - vymažte nuly najednou,
  Vyčistěte systém z propasti!
  
  Kam skáču, ani sám sobě nerozumím,
  Hlavou se prohnal hyperplazmatický vír!
  Nenech se poddat sračkám,
  Aby se proud slávy rozlil po lunárním světě!
  
  Válka plyne v nepřerušovaném proudu -
  Takové povolání na člověka čeká ...
  A chci pít opilé víno -
  A klidně pokračujte ve velikosti konverzace.
  
  Ale věz, že slabost a nuda pominou -
  Pokud najdete osobu, jste úspěch a povolání!
  My, jako průkopníci, se snažíme pochodovat -
  Koneckonců, cool bojovník není hloupé jméno!
  
  Babakh a roztrhaný, tady je hora mrtvol,
  Nepřítel je zmaten, utíká na ústup!
  Můžeme dokončit cestu
  I když pes podsvětí divoce štěká!
  
  Co děláme ve světě - žádná fantazie,
  Narodili jsme se, jako by napalm mučil mozek!
  Navždy budeme jako léta mládí -
  A místo v pekle bude lepší než v nebi!
  
  Co chce voják? Aby válka pokračovala
  Klid a nuda a slabost mozku mu!
  Doženeme nepřítele až do hrobu -
  Ale vězte, že je příliš pozdě na to, abyste se vzdali válečníkům!
  
  Nebude žádný výsledek a není na výběr -
  Hotovo a hned další!
  Koneckonců je to jen začátek, preventivní běh,
  Vojenská služba je přece dobrý skutek!
  Friedrich si zakryl cestu mrtvolami a dosáhl generála armády. Vykopl zbraň z třesoucích se rukou a zakřičel:
  - Hyundai Hoch!
  Whitestein zaklel.
  - Okřídlené vlčí mládě.
  Friedrich už zavrčel anglicky:
  -Ano, Ivane! Tady můžete hrát komunismus na trubku, ale bez ohledu na to, jak hrajete, všichni zhasnete světla. A pokud jsou tací, kteří k vám přijdou, budou tací, kteří přijdou pro vás!
  Vaiteshain přimhouřil oči, podíval se na chlapce, vyděšený z nepřirozeně ostré úlevy, s posměšným úsměvem, položil vojáky, kteří sloužili pod distribucí, kousavými ranami, a vykřikl:
  Jsi skutečný ďábel.
  Friedrich nepodpořil hravý tón a řekl drsně:
  - Dost! Nyní dejte všem rozkaz, aby se vzdali, zachraňte své životy i životy jiných lidí! Kolik ruské a německé krve se prolilo...
  Armádní generál Vaiteshein řekl tvrdě:
  - Ne! Lepší zemřít než zradit!
  Friedrich hodil holými prsty pět jedovatých jehel (zbraní speciálních jednotek SS), čímž vyřadil ty, kteří se pokusili vběhnout dovnitř - vybrané stráže. A usmál se.
  - A váš souhlas není potřeba! Já sám dám rozkaz vzdát se vaším jménem...
  Vatutin zmateně křičel:
  - A kód volací značky?
  Friedrich se cynicky usmál.
  - A je mi známý .... Jinak, jak bych tě našel.
  Vatutin se v zoufalství vrhl na pekelného teenagera s dýkou, ale proletěl kolem a narazil do zdi a ztratil vědomí. A Friedrich okamžitě vytočil šifru a přesně napodobil hlas velitele a nařídil všem podřízeným jednotkám, aby se okamžitě vzdaly. Mladé eso mluvilo sebevědomě a drsně, svědomí ho uklidnilo logické vysvětlení - přesto jsou odsouzeni k smrti, a tak je lepší zachránit jejich životy a také tisíce německých vojáků.
  A Galkin také umí předstírat hlas někoho jiného, tak proč by to nemohl udělat Friedrich - chlapík, který není jednoduchý, ale velmi skutečný nadčlověk - pravý Árijec a jedinec nové generace v tom nejpřímějším smyslu.
  Zdá se, že zbytek jeho týmu takové štěstí nemá. Jeden byl zabit dalšími třemi, ale dost snadno, aby mohl bojovat se zraněnými, včetně odolného malého Huffmana.
  Ale rozkaz, který údajně přišel osobně od generála armády, měl dopad a útoky se zastavily přímo na nich.
  Friedrich rozkaz několikrát zopakoval, načež, aby zabil čas, začal s pérem v ideálně správném tvaru prstů na noze kreslit nové cool aforismy;
  Existuje mnoho chytrých a čestných lidí, ale jsou uspořádáni tak chytře, že se nikdy nemíchají!
  Zbabělost je prvním znakem poslušnosti. A poslušnost je duší vojáka! A duše vojáka je klíčem k vítězství - k vítězství musíte být zbabělec! Takový je paradox války!
  : Bůh je v každém člověku, Bůh je každý člověk, jen když má vysokou morálku, a duše není zvíře!
  Zabíjet ve jménu Krista je stejné jako zabíjet Krista!
  Je lepší pracovat na tréninku než odpočívat v hrobě!
  Když je meč zlomen, ruka sahá po dýce!
  Můžete žádat banalitu nebo snášet urážky, ale nemůžete ospravedlnit banální urážku!
  Všechno tvrdé je křehké a podléhá zkáze, ale v měkké výdrži je síla. A kdo tomu nevěří, tomu samozřejmě ukážu jazyk, že umíte jíst! Všechny zuby se rozpadly na prach, ale on žije - říkám prásk!
  Stálost v sexu ničí lásku!
  Počítat se štěstím je jako škádlit Boha a otravovat smrt!
  Zlatá jablka rostou nejlépe, když zaléváte stromy krví!
  Jsou tři věci: jejichž hodnota se nemění: Všemohoucí, rodiče a Vlast!
  Nejzajímavější divadlo je divadlo války, jen vstupné je neúměrně vysoké!
  Ale na operačním sále jsou slzy vždy skutečné a každý čin je lekcí na celý život!
  Talent se stává géniem teprve tehdy, je-li znásoben kolosální pílí!
  Prokrastinace krade vavříny, spěch přináší úspěch!
  Skutečný chirurg je ten, kdo je schopen nepozorovaně provést složitou operaci!
  Ne boxer, který udeří, ale ten, kdo sráží!
  Krása je vždy jedovatá - nejzářivější houby jsou muchomůrka a jed je jako ženské kouzlo - závratě a otrava srdce!
  Přirozená mysl si dokáže podmanit přirozenou sílu, ale vrozená síla si nikdy nepodřídí mysl!
  Zemřít hrdě je lepší než žít pokorně!
  Kdo drží život pod krkem, pravděpodobně ho ztratí, než ten, kdo osvobodí kuřátko štěstí!
  Krása mizí, odvaha zůstává věčná!
  Meč je příliš ostrý, aby na něm udržela moc státu, lichotka je příliš sladká, než aby jím lid věčně pil!
  Vojákova vynalézavost kompenzuje generálův špatný výpočet, ale postavit na něm kalkulaci je jako kopat díru jehlou!
  Je těžké zapálit to, co už hoří, a uhasit to, co už shořelo!
  Žhavý mužský temperament, vysušuje mozek a propaluje dno peněženky!
  Spíše si vypaluje díru do kapsy - vřelé srdce!
  Nejtlustší váček je proražen tvrdým falusem!
  Pro muže nejlepší zlaté zrcadlo!
  Na minci a vráskách - ozdoba muže!
  Válka může být bez vítěze - ale vždy bude poražený!
  Lidská slabost je hlavním motorem pokroku!
  Pokud chcete být první, pracujte jako poslední!
  Génius je příbuzný božství a hodní příbuzní!
  Můžete trochu sloužit vlasti, ale nemůžete zradit málo!
  ! Myslím, tedy - existuji, existuji - tedy, žiji, žiji - tedy žiji šťastně!
  Sexuální partneři jsou jako jídlo - vyžadují rozmanitost a pálivé koření!
  Revoluce se dělá s čistým srdcem, ale ne v bílých rukavičkách, na cestě za štěstím vyžadují kola krevní mazání!
  Nejčastěji zrazují ne kvůli podlosti, ale kvůli slabosti, ačkoli je to slabost, která inklinuje k podlosti!
  Obecně platí, že rezavý mechanismus funguje pouze se zlatým mazem!
  Vychytralost a vypočítavost: jak manžel a manželka rodí vítězství - poctivost je třetí extra!
  Nejbezednější výtvor na světě je sklenice vodky, pád do ní je nekonečný a dno je na hřbitově!
  Ne každý odsouzený je zločinec, ne každý zločinec je trestanec!
  Pro velblouda je snazší projít uchem jehly, než publikovat bez blat!
  Profesionální soudce je jako profesionální prostitutka - rozdíl je pouze ve výši honoráře a hodnosti pasáka!
  Politici jsou jako červi, jen ze svých útrob ždímají více krve, když jsou vyhoštěni!
  Krev je nejlepší hnojivo pro pěstování odvahy nastupující generace!
  Agresivně poslušná většina myslí žaludkem, ne srdcem, protože je objemově mnohem větší.
  Ateistická doktrína je však nejlogičtější, dokazuje vyspělost lidstva, zatímco jakékoli náboženství má souvislost s dětstvím!
  Bůh je silný Otec na silném koleni, o kterého se chce slabé dítě opřít!
  Málokdy se stane, že někdo zažehne jiskru talentu, když je tu vlhkost totality!
  Kdo se nespokojí s minulostí a bojí se přítomnosti, myslí častěji na budoucnost!
  Je snazší trefit kámen kamenem do Měsíce, než nutit politiky, aby dodrželi předvolební sliby!
  Cukrový humanismus v lidové zemi je stejně vhodný jako cukr v boršči!
  Tři věci jsou věčné: Bůh, čas a lidská hloupost!
  Pokud chcete vyhrát; zapomeňte na tři slova: je to těžké, nemůžu, to stačí!
  Prase si vždycky najde špínu, krysa vždycky mezeru a lenoch si vždycky najde výmluvu!
  Morálka stejného kořene se slovem špinavý! Nejčastěji se používá k pošpinění ctnosti a smývání neřesti!
  A samozřejmě německé tanky řady E se ukázaly jako velmi nebezpečná a bojová vozidla. Kde jsou Američané před nimi. Takovou sílu mají fašisté.
  Zvlášť když Gerdina tanková posádka útočí a drtí americké jednotky.
  Má auto řady E-50, hbité a rychlé. Má délku hlavně 100 EL a zbraň ráže 105 mm. Pokud se taková zbraň drápe.
  Gerda stiskla tlačítko na joysticku holými prsty, vystřelila projektil, přesně zasáhla nepřítele a zapištěla:
  - Sláva Třetí říši!
  Charlotte, tahle rusovlasá dívka, také mlátila holými prsty na Američany a cvrlikala, vyceňovala zuby:
  Sláva našim neporazitelným jednotkám!
  Kristina si také poklepala holými prsty na své hbité, opracované nohy a vykřikla:
  - Sláva hrdinství Wehrmachtu!
  Magda pomocí dlouhých půvabných prstů na holých nohách také mlátila a ječela:
  - Sláva neporazitelnému Wehrmachtu!
  A čtyři dívky to vezmou a zařvou z plných plic:
  - Jsme skuteční orli a plní hrdinství! A létáme jako ptáci, synové statečné vlasti!
  Gerda znovu vystřelila holými prsty u nohou. Narazila do amerického auta a zasyčela:
  - Ne, ne synové, ale dcery!
  Charlotte vystřelila na americké auto, utrhla jeho věž a zaštěbetala:
  - Samozřejmě, dcery jsou velmi hrdinské!
  Christina dala soupeřce facku. Probodla nepřítele skrz naskrz a zasyčela a vycenila zuby:
  - Jsme skutečné stroje smrti!
  Magda střílela i na nepřítele. Zlomila nepřátelské brnění, narazila nepřítele do čela a vykřikla:
  - A my jsme ty nejdokonalejší stroje na světě!
  A dívky sborově vyly:
  - Sláva Německu, sláva, tanky se řítí vpřed! Divize Třetí říše vítá statečné lidi!
  Němcům se zkrátka opravdu dařilo a jejich jednotky zaznamenávaly jedno vítězství za druhým.
  Spojené státy mají samozřejmě silnou ekonomiku, ale ztratily z hlediska technologie. Zejména tanky a proudová letadla. Němci už měli ME-262 X v sériové výrobě a tento letoun byl jak přežitý při rychlosti více než 1150 kilometrů za hodinu, tak vyzbrojen pěti letouny 30mm kanóny. Američané nemohou takovému stroji odolat.
  Němci měli také ptáka XE-262, snadno vyrobitelný, téměř celý vyrobený ze dřeva, velmi lehký a ovladatelný. Ale XE-262, kvůli jeho příliš nízké hmotnosti a vysoké rychlosti, bylo také obtížné řídit a vyžadovalo vysoce kvalifikované piloty. Ale byl skvělý pro Huffmanův styl, který fungoval ve sblížení. A zblízka rozdrtil Američany.
  Ale kromě Huffmana tam byly také dvě dívky, které hrály: Albina a Alvina. Každý překonal tři sta sestřelených letadel a obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. Rytířské kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty má zatím jen Huffman, který sestřelil více než pět set letadel, a Rudel, legendární útočný letoun, vyřadil více než pět set tanků a mnoho dalších pozemních cílů. A dalších sedmnáct letadel.
  Ve Třetí říši schválili také šestý stupeň Rytířského kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty těm, kdo dosáhnou tisíce sestřelených letadel nebo stejného počtu rozbitých tanků.
  V tomto rytířském kříži mělo být připevněno alespoň sto diamantů a byl by větší než ostatní rytířské kříže. Ocenění tedy bylo nejen čestné, ale také drahé.
  Albina a Alvina létají po obloze. Sestřelují svá yankeeská letadla a zpívají skrz zuby:
  - Krásné dívky,
  Skvělí přátelé...
  Byli by impozantní kluci -
  A skvělé kopačky!
  Albina namířila pistoli pomocí holých prstů na nohou, udeřila do Američana a zapištěla:
  - Světla veselých očí!
  A mrkla na svého partnera. Odřízla svůj protějšek. Rozbila nepřítele na kusy holými prsty a zaštěbetala:
  - Za komunismus a naše slavná vítězství!
  Albina opravila svého partnera a sestřelila yankeeské letadlo:
  - Za árijský komunismus!
  A obě dívky vybuchly smíchy.
  Válka mezitím pokračovala. Američané jednoznačně prohrávali s nejlepším nepřítelem v technice a výcviku a dokonce i s využitím zahraničních divizí.
  Zejména Yankeeové mají hlavní tank Sherman. No a kde je proti hlavní německé E-50. Stroj nacistů měl čelní pancíř 250 milimetrů, boční pancíř 170 milimetrů a hmotnost sedmdesát tun s motorem o výkonu 1200 koní s posilovačem motoru.
  Je třeba poznamenat, že Sherman nemohl ani proniknout na německou stranu, protože pancíř E-50 je šikmý. Dokonce ani Sherman se sedmnáctistopým dělem, Firefly, opravdu nevzal Němce na palubu. Tento tank ale nebyl masivní.
  A Němci sebevědomě vzali americký tank z pěti kilometrů. Navíc má vysokou siluetu. Američané měli Pershing o něco lepší. Tento tank však nebyl tak masivní jako Sherman a jeho 90 mm dělo stále nestačilo na účinný boj.
  Pouze "Supershing" mohl proniknout německým E-50 do boku. Výhoda děla a ráže 90 mm a délky hlavně 73 EL. Ale na druhou stranu je rychlost střelby jen čtyři rány za minutu oproti dvanácti u německé E-50 a hmotnost padesáti tun je na motor o výkonu 500 koní příliš velká. Ano, a brnění je nedostatečné. V čele německého hlavního mastodonta se Američané stále neprobili. A Fritz měl také E-75 s dělem ráže 128 mm a tloušťkou bočního pancíře pod svahy 210 mm, s ještě lepší ochranou a motorem o výkonu 1500 koní.
  Od samého začátku tedy USA prohrávaly. S německými mastodonty mohl čelně bojovat pouze tank T-93, přesněji devadesát tři tun vážící samohybné dělo s tloušťkou čelního pancíře 305 mm a kanónem ráže 155 mm.
  Ale jízdní výkon tohoto samohybného děla nebyl důležitý, stejně jako rychlost střelby. A Němci to zničili letadly.
  Američané jako celek si tedy nevedli dobře a beznadějně prohrávali.
  A německá vojska se stále více přibližovala k New Yorku a Washingtonu.
  Truman prosil Hitlera o mír.
  Ale Fuhrer chtěl pouze úplnou kapitulaci bez jakýchkoli podmínek. Washington byl obklíčen. A nacisté zahájili útok na hlavní město USA.
  Posádka tanku Gerda bojovala o světlejší zítřky. A bez problémů vyhrál.
  Dívka dokonce začala střílet nejen holými prsty u nohou, ale i šarlatovými bradavkami svých ňader. A to hodně pomohlo.
  Charlotte také vystřelila stisknutím rubínových bradavek na tlačítku joysticku a cvrlikáním:
  - Velikost komunismu spočívá v tom, že nejsme ryba, ale velryba!
  Christina, střílející, mačkající tlačítka na joysticku, poznamenala:
  - A my Němci vybudujeme největší z komunismu!
  Magda střílející na své protivníky karmínové bradavky agresivně vydala:
  - Nejjasnější komunismus! Pouze nahoru, ne krok dolů!
  Gerda namířila dělo holými prsty a dobře mířenou střelou převrátila americkou houfnici, potvrdila:
  - Za árijský komunismus!
  Po pádu Washingtonu Amerika brzy kapitulovala. A to se stalo 31. ledna 1948.
  Druhá světová válka skončila. A Hitlerův nástup k moci se shodoval s kapitulací Ameriky.
  Zdálo se, že je dlouhé období míru. Ve skutečnosti jsou všechny války u konce, Spojené státy jsou zajaty a co víc si přát? Ale byla tu ještě jedna supervelmoc s koloniemi: Japonsko. A Hitler ho chtěl dobýt také.
  . KAPITOLA 3
  20. dubna 1953 začala nová válka za přerozdělení světa. SSSR stále existoval ve zkrácené podobě. Armáda, která se dostala k moci po Stalinovi, postavila Voznesenského jako formální hlavní vládu. Tomuto vůdci se podařilo částečně obnovit ruskou ekonomiku. A Hitlerovi nabídl účast SSSR ve válce proti Japonsku. Souhlasil, ale pod podmínkou, že Rusko vrátí pouze Primorye, ostrov Sachalin a řetězec Kuril, které předtím zajali samurajové.
  Vozněsenskij tak dostal novou šanci oživit SSSR a částečně rehabilitovat impérium.
  Boje se rozvinuly v plné síle.
  Alenka a její tým bojovali na novém, experimentálním tanku T-11. Toto auto bylo těžké a dobře chráněné. Její čelní pancíř dosahoval 300 milimetrů s hmotností stroje šedesát osm tun a kanónem ráže 130 mm. Mezitím je hlavní tank T-54 stále v SSSR, což také není vůbec špatné.
  A Alenka s partnerem pálí z velké dálky ze silné pistole. Japonci samozřejmě mají vlastní auta. Zejména je zde E-75, zkopírovaný z německého modelu v licenci. Tento tank je ale již poněkud zastaralý.
  A Alenka ho knokautuje holými prsty na nohou. A posílá projektil přesně od konce ke konci.
  Dívka štěbetá:
  - Sláva éře komunismu! Sláva Leninovi v srdcích!
  Opravdu, toto je krása nejvyšší úrovně.
  Anyuta také střílí pomocí holých prstů na vytesaných nohách a kvílí:
  - Jsem velmi skvělý válečník a je to jako hodinová panenka!
  Alla také střílí postupně. Tato dívka zmlátila samuraje a řekla:
  - Ve jménu světla, tepla a větru!
  A samozřejmě pomocí bosých nohou.
  A pak Maria přistála. Je to dívka s obrovskou duchovní silou. Rozbila japonský tank a cvrlikala:
  - Za mocného komunismu!
  A podlehla své holé patě.
  A nakonec vystřelila s pomocí bosé nohy a Marusya. Dívka zasáhla nepřítele a zasyčela:
  - Sláva éře lepšího světa!
  A jak to píská... Tohle je vážně moc super holka.
  Posádka sovětského tanku odvádí skvělou práci a vybírá účty. Dívky se samozřejmě rychle ujmou vedení. Mají také nejlepší auto pro Rudou armádu.
  A Gerda bojuje na pyramidální nádrži. Tento vůz je již vyspělejší a má pouze dva členy posádky.
  Spolu s Charlotte střílejí na Japonce a jsou extrémně efektivní.
  Gerda nahými prsty na nohou stiskla tlačítka na joysticku a zasyčela do japonského auta:
  - A samuraj letěl k zemi pod tlakem oceli a ohně!
  Charlotte na ni také vystřelila holými prsty svých vytesaných nohou a zasyčela:
  - Ale náš Wehrmacht od tajgy po britská moře, všechny jsou milionkrát silnější!
  Magda a Christina bojují v další pyramidové nádrži.
  Terminátorské dívky jsou extrémně bojovné a kolosální co do síly.
  A tak Christina střílí, holými prsty u nohou a bije Japonce pěstí.
  Pak zakřičí:
  - Naše éra s vítězstvími před námi!
  Magda také střílí na nepřítele. Demoluje samurajovi věž a ječí:
  - A úspěchy čekají ještě chladněji!
  A znovu, s holými prsty, profituje ze systému a ničí nepřátele.
  Ano, jsou dívky, které zastaví cválajícího koně a vejdou do hořící chatrče.
  Válečníci přemohli nepřítele a postupně postupovali vzhůru.
  Japonsko prohrávalo. A Němci použili hrozivou zbraň - diskotéky.
  Tyto létající talíře neznaly obdoby.
  Zde Agáta a Adala bojují na disketě. Válečníci ovládají stroj pomocí joysticků a nasazují tuto nejsilnější jednotku. A tak drtí protivníky. A zasáhly tepelné paprsky ze vzduchu. Doslova ničí sílu soupeřů.
  Agáta, střílející na nepřítele, řve:
  - Šílená moje vášeň!
  A s holým, kulatým podpatkem, jako by tiskl.
  Adala, střílející na nepřátele, sebevědomě prohlašuje:
  - Je to jen síla!
  A proti nepříteli používá i holé prsty u nohou.
  Dívky se opravdu rozprchly. A takové, řekněme rovnou bojovné krasavice.
  Že z Japonska nezbylo skoro nic.
  Země vycházejícího slunce prohrávala. A bohužel to vypadalo téměř beznadějně.
  Samuraj čelil technologické převaze. A velmi vážný protivník z hlediska operačního plánování.
  Japonsko ve své době porazilo Rusko, ale nyní prohrávalo s koalicemi.
  Třetí říše na konci dokonce zahájila jaderný úder na ostrovy a země vycházejícího slunce kapitulovala.
  V důsledku toho bylo dobývání kolosálních zemí dokončeno. Třetí říše však bojovala o něco více v Latinské Americe a provedla další zabírání území.
  Ale když je celý svět pod Třetí říší, stále svobodný SSSR si škádlí Führera.
  A 20. dubna 1957 začíná agrese proti Rusku. A na SSSR postupují kolosální síly.
  S čím může Rudá armáda za těchto podmínek počítat? Síly jsou již velmi nerovnoměrné.
  Ale zdá se, že Rusové a další národnosti mají stále nějaké výpočty.
  A bojují opravdu tvrdě.
  Natasha, Zoya, Augustine, Světlana bojují s nacisty.
  Dívky tradičně bosé a v bikinách. A toto je jejich vyznání. Bojují s divokou zuřivostí.
  Natasha, střílející z kulometu, poznamenává:
  - V čem jsme dobří, že umíme bojovat!
  Zoya, která střílela na nepřítele, souhlasila:
  - Můžeme!
  A holými prsty u nohou hodila granát.
  Augustina čmárala na nacisty kulometem a s velkým vzrušením křičela a hodila granát holým podpatkem:
  - Jsem ničitel zla!
  Světlana, která také střílela na nepřítele a střílela přesně, kosila nepřátele a házela pytel výbušnin bosou nohou, kvůli čemuž se tank převrátil, provokativně vydala:
  - Rozdrtím Třetí říši na prach!
  A dívka zase vyplázla jazyk.
  Tady jsou bojovníci. S nimi můžete bojovat proti téměř každému monstru. A dokonce i Hitlerova.
  Natasha, střílející na nacisty a bránící Moskvu, zpívala:
  - Jsme drceni jhem hordy,
  Jsme utlačováni jhem nevěřících...
  Zoya, střílející na Fritze a vystřelující bosé prsty nohama, vydala vražedný hvizd:
  Ale vře nám to v žilách
  Nebe Slovanů...
  Augustina, střílející na nacisty, jednající velmi energicky, házející granát holým podpatkem, pokračovala:
  A z nádherných břehů,
  Ke břehům Kolymy...
  Světlana zpívala s divokou vášní, hrála si se svaly na nohou a tiskařské dlaždice vydávaly:
  To vše je naše Země,
  To vše jsme my!
  A tady dívky, musím říct, byly s velkou namyšleností a kolosální agresí.
  Nikdo je nemůže zastavit, nic je nemůže porazit. Zlé vlčice drtí nepřítele, zlé tygřice zasalutují hrdinům.
  Nebo možná hrdinky. Zde jsou hazardní dívky z nejvyššího letu ptáka.
  A pokud budou bojovat, tak ze srdce ....
  A Alenka s posádkou na tanku T-13. Stroj, který je připraven odolat německým, pyramidovým kompozicím. Dívka střílí na nepřítele a zpívá:
  - Naše tanky, to je jen zázrak,
  Od pouští po severní moře!
  Roztrháme tě, věř Jidáši,
  Ta hrozná bestie bude zničena!
  Anyuta zuřivě potvrdila a také střílela na nepřítele pomocí holých prstů:
  - Roztrhám nepřítele a rozdrtím je na prášek.
  Alla se střídavě vrhala na nepřítele s pomocí holých prstů a cvrlikala:
  - Za velikost rudého komunismu!
  Maria také zmlátila nepřítele, provedla dobře mířenou střelu holou dolní končetinou a zařvala:
  - Za krásná vítězství!
  Marusya také s pomocí holých prstů pohnula nepřítelem, jako by ho udeřila, a vykřikla:
  - Za nejvyšší ideje komunismu!
  Pětka bojovala s nacisty jako terminátoři.
  A na nebi bojovali i sovětští piloti. Zejména Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová.
  Bojovali jako epické ženské hrdinky. Pomocí holých prstů u nohou vyslali vzduchové projektily. Velmi trefně zasahují nepřátele.
  Anastasia stiskla šarlatovou bradavku na joysticku, udeřila fašistu a zaštěbetala:
  - Sláva myšlenkám komunismu!
  Polonahá Akulina střílející na nepřítele pomocí jahodových bradavek také zavrčela:
  - Sláva hrdinům SSSR!
  Tady jsou žhavé a silné dívky. Jak bojují jako opravdové bestie. A mají nadlidskou vášeň a kolosální sílu.
  Anastasia, drtící nacisty, zpívala:
  - Nad nešťastnou planetou visící,
  Zlý Fritz kypí temnotou...
  Okupant nenávidí svou sekeru,
  Naostřete a usekněte si hlavu!
  
  Není však pěšcem,
  A ne věčně chodit pod jho ...
  Proměňuje zlé nepřátele v ohnivé zbraně,
  Stane se vládcem světů!
  A pak je tu Elizabeth na tanku T-55. Stroj s výkonnějším 105milimetrovým kanónem než T-54 a připravený bojovat s nepřáteli.
  Dívky v tanku samozřejmě jen v jedněch bikinách.
  Elizabeth stiskla holými prsty u nohou tlačítko joysticku, střílela docela přesně na nepřítele, a zavrčela:
  - Za Rusko komunismu!
  Pak Jekatěrina postupně vystřelila a vystřelila pomocí šarlatové bradavky na hrudi.
  Zasáhla nacistický tank a zavrčela:
  - Za úspěch v budování komunismu!
  Elena také vystřelila na svého soupeře pomocí holých prstů. Rozbila hlaveň pyramidové nádrže, udělala to všechno trefně.
  Pak zaštěbetala:
  - Nejchytřejší budeme mít komunismus!
  Pak lupanula a Euphrasia, i když je většinou jen řidička. Dívka ale zasáhla velmi přesně a odrazila ústí nacistického tanku.
  Pak zavrčela:
  - Náš komunismus je jasnější než slunce!
  Dívky na tanku jsou bosé a v bikinách vypadají velmi krásně a charismaticky. A mají prsa s takovými šarlatovými bradavkami.
  Elizabeth zpívala s potěšením;
  Rozdrťme jho, věřme fašismu,
  V případě potřeby hory přenesu...
  Bude éra, éra komunismu,
  Poletím do nebe s písní!
  A opět dívka s šarlatovou bradavkou stiskne tlačítko na joysticku a zasáhne nácky.
  Vůdce to tedy nenajde málo.
  U takových dívek je jasné, že SSSR stále žije a Hitler ho nemůže tak snadno rozbít.
  
  
  
  VÁLKA CIGARET A LAHVE ALKOHOLU
  ANOTACE
  Virtuální a velmi cool hra se odehrává v matici Hypernet, ve které mezi sebou bojují láhve alkoholu a krabičky cigaret. Velmi zajímavá a bojová strategie.
  . KAPITOLA 1
  A všech osm najednou se ponořilo do Hypermatrixu. Začala hra obrovského rozsahu a napětí.
  Prvním krokem byla samozřejmě stavba hvězdných lodí všech modelů a jednotek - lahví a balení s lidskými držadly a nohami.
  Ano, hry jsou velmi zvláštní. Odrážejí fantazie lidí budoucnosti, kteří zjevně upadli do věčného, veselého dětství. A to je samozřejmě velmi vynalézavé.
  Například Alice začala průzkum planety s pěti krabičkami cigaret. Ale postupují rychle. Na planetě jsou neomezené zdroje, ale stále je třeba je těžit.
  Alice samozřejmě používá cheat kód. Jak však, a Arkasha. Stavění není tak zajímavé jako boj a na svých planetách se snaží co nejrychleji projít přípravnou fází.
  A v první řadě dělají centrum pro výrobu robotických dělníků. A vyrábějí nové roboty a nové dílny, reprodukují továrny zrychleným tempem. A to se dělá velmi cool s velkým nadšením.
  Velké továrny zase začínají vyrábět vesmírné lodě.
  K dispozici je také akademie věd, stavebnictví a vojenství. Co potřebujete, abyste odehnali vlastnosti válečných lodí. Zde jsou ty nejlehčí - jedná se o jednomístné stíhačky. Jsou levné a ovladatelné, snadno se vyrábí. Čím je zařízení těžší a výkonnější, tím je dražší a pomaleji se razí.
  Jako první se proto k nebi vznášejí hejna malých letadel s jedním pilotem. A spěchají si navzájem vstříc. Balíčky cigaret Camel jsou nejelitnějšími bojovníky a proti nim stojí lahve koňaku Napoleon. Což je obecně cool a extrémně cool. A nyní pálí laserová děla - stíhačky připomínají rejnoky, neboli hlubokomořské ryby s křídly. Paprsky se rozptýlí a dopadají do rychle jedoucích aut.
  První rozbité lahve a zapálené cigarety v ohňostroji různobarevných výbuchů.
  Navenek to připomíná srážku dvou mořských vln. Překrývají se. Několik bojovníků se dokonce navzájem naráželo. Následují výbuchy... Láhev silného jamajského rumu se roztříštila na kusy a vzplanula.
  Alice, která to sledovala a vydávala příkazy, zaječela:
  - Uvolníme pro vás fotony!
  Arkasha se zasmál a odpověděl:
  - To je jen začátek!
  Stíhači se srazili, snažili se dostat jeden druhému do ocasu, roztočili se jako ve víru.
  A do bitvy vstupovaly stále nové a nové síly. Zde se do akce dostaly výkonnější dvoumístné a třímístné vozy. Měly také proudnicový tvar a byly průsvitné.
  Cigarety šmátraly tlapkami na joystickech, cinkaly láhve a také se dotýkaly končetin. Všechno to vypadalo velmi krvavě a drsně.
  Sotnikov se také vrhl do bitvy v jednomístné stíhačce. Jeho vozidlo má šest laserových děl a je smrtící. Čelem však snadno neprorazíte - poloprostorové pole vibruje.
  Alexey ve svém dětském těle je velmi obratný a v reakci předbíhá krabičku cigaret. Zde nastává vražedná zatáčka a nepřítel doslova plápolal, jako by se pocákal benzínem.
  Plameny byly směsí modré a zelené, jako by ignorovaly vakuum.
  Alexej zpíval:
  Války se nebojíme
  Jsem anděl, ne Satan!
  Alenka je také v bitvě. Vybrala si hvězdné stíhačky se dvěma pulzními děly, které vystřelovaly gravitační paprsky. Dívka v bikinách, které jí sotva zakrývají tělo.
  A to dělá svalnatou a křivou Alyonku ještě krásnější a okouzlující. Její holé prsty s lesklými nehty velmi obratně mačkají tlačítka.
  A nyní se bojovná smečka "Belomor" rozdělila na dvě stejné části.
  Alenka měla spojení se srdcem.
  The Witch Girl zpívala:
  - Moje ubohé srdce je připraveno-
  Explodovat v hrudi jako granát...
  Pro milovanou osobu s laskavým slovem,
  Pro zářivý, jiskřivý vzhled!
  Do bitvy se začaly zapojovat i malé čluny. I oni měli tvar mořských tvorů - delfínů nebo žraloků. A silně posetý zbraněmi.
  Natasha Belaya je samozřejmě také v bitvě. Jen si tentokrát vybrala roli velitele raketového torpédoborce. Jak vážná volba.
  Torpédoborec připomíná žraloka barakuda s padesáti děly různých ráží.
  Natasha Belaya zpívá:
  - Prostory -
  Smrt pokrytá...
  Temná bažina -
  Laskavě cucal!
  Alenka energicky srazila další nepřátelský stroj, rozdělila jej impulsem, vydala:
  - Opravdu čest
  Na obloze se nedá najít...
  Srdce touží po pomstě
  Chce zachránit svět!
  Na druhé straně bojuje Katka... Na stíhačce vyhazuje nejrůznější piruety a vzduchem se nese jako pírko.
  Dívka s holým, kulatým podpatkem stiskla tlačítko a zapištěla:
  - Rozkaz velitele během války ...
  Ljoha Teterev podněcoval další kolos a jeho jehlový impuls tentokrát prorazil ocas člunu a způsobil, že shořel. Jak utíkali, sráželi se a vybuchovali lahve s alkoholem. Zábavně trhané lidské tlapky a nohy alkoholické nápoje.
  Mladý válečník a sportovec zpíval:
  Kdo býval člověkem
  Ten vypíná nulu!
  Káťa stiskla holou růžovou patu na spoušti a zapištěla:
  - Bool, blábol, blb, blb! Báj, áááááááááááááá!
  Pojďme nafouknout alkohol!
  Do boje se zapojil i Maha. Ale už jako velitel prvního raketového křižníku, který vyjel z hangárů. Dívka je navenek skromná, ale má svůj vlastní rozum.
  A pro láhve likéru to byl těžký den. A to je obrazný výprask. Zasáhlo mocné dělo křižníku. A z otvoru vytryskl ohnivý pulsar. Nesl ničení kolosální síly. A zametl jako z noční můry ahoj.
  Máša zpívala a napodobovala ostatní:
  Všechno bude v tomto světě dobré
  Šťastní na planetě jako děti!
  Křižník je něco jako kosatka. Seriózní bojová jednotka. A krabičky cigaret pozdravují Maha. Navenek vše vypadá komicky, jako v karikatuře pro dospělé.
  Ale tady jsou sklepy křižníku. Jsou stavěny pomaleji, ale každá má dvě stě děl a termokvarkové střely. A to je samozřejmě vážný argument.
  Alice zaštěbetala:
  - Ve volbách vyhrávají na čísla a já porážím obratně!
  A válečník a zároveň velký akademik rozkazuje. Ano, došlo k poruchám. Jako potyčky s celou armádou rozbitých robotů. Ale jak se říká: laskavost vítězí ve světě. Zraněný velitel byl opraven a armáda strojů se vrátila k adekvátnímu vnímání reality.
  Zároveň samozřejmě osvěžení paměti na tři zákony robotiky.
  A teď je tu virtuální válka. A každá krabička cigaret s nožičkami je zároveň bojová jednotka-jednotka a zároveň osobnost.
  Alice zpívala:
  - Odvážně půjdeme do bitvy,
  Vyvedení fotonu z oběžné dráhy...
  Pojďme rozbít bitevní lodě -
  Všichni nepřátelé budou poraženi!
  Explodující lahve hoří velmi jasně. Jsou plné alkoholu. I ty, které by měly obsahovat pivo. To je samozřejmě velmi zajímavé a vtipné.
  Maha stiskla tlačítko bosou nohou. Vyletěl smrtící pulsar. A loď se zhroutila. Zde jsou fregaty v bitvě. Jsou to docela pohodlná a svižná vozidla se silnými zbraněmi.
  Pásovci jdou do bitvy. Ještě větší než křižníky, mají extrémně výkonná děla. A také vypouštějí rakety, které se řítí k nepříteli nadsvětelnou rychlostí.
  Sotnikov, když viděl, jak ocasy zůstávají ve vakuu, poznamenal:
  - Velmi slušná válka!
  A guvernérův chlapec ucítil, jak z explodované rakety vycházela gravitační vlna, a mladý válečník byl otřesen.
  Vyletěl po hřebeni... Pocity jsou velmi ostré, i v žaludku to lechtalo.
  A pak prudký pád dolů.
  Alyonka, kterou také zatřásla, vycenila zuby a poznamenala:
  - Je to tsunami?
  Aleksey vyrovnával bojovníka a zpíval:
  - Přímo holýma rukama -
  Vypořádal jsem se s tsunami!
  Alenka stiskla páku holými prsty u nohou, explodovala hyperplazmu výbojem a dodala:
  - A každá devátá vlna,
  To je jako Claude Vandamme!
  Bitevní lodě jsou impozantní zbraně se silnou obranou a staví se nejpomaleji.
  Ale zároveň jsou to nejúčinnější a nejstrašnější průlomové nástroje. Navenek vypadají jako velryby a nosí tisíce zbraní.
  Natasha Belaya prošla únikovým modulem, vlajícím jako plovák během bouře, do první lodi takové kolosální třídy.
  Alexey, ve kterém básník žil a měl vynikající výhled z bojovníka, díky mnoha objemovým obrazovkám, zpíval:
  - Obrovská pestrá deska,
  Její motory hučí...
  Armády se pohybují živé
  Jak tanky, tak bitevní lodě!
  Alenka pištěla, trefila dobře mířenou ranou jiný cíl a z krabiček cigaret kouřila:
  - Tanky, říkáš!
  Vojvodský chlapec, který se obratně vzdaloval od těžkého pulsaru vystřeleného z cestovní zbraně, potvrdil:
  - Ano, a také tanky!
  A dodal a znovu otočil techniku trojitého sudu:
  - Tank má také duši!
  Alena přikývla.
  - Ano, tady už některé láhve začaly přiznávat bojové blastery. To je třeba říci velmi praktické!
  A dívka hodila své auto doprava. Blýskl šťavnatý, tříbarevný blesk. A to je velmi závažná destruktivní látka.
  Nebo snad orgán války?
  Nataša, již z bitevní lodi, tiskla holé, půvabné prsty svých úžasně krásných a půvabných nohou na tlačítkách joysticku, zářila smrtícím sloupem.
  To je, když letí hyperplazma, zahřátá na kvintilión stupňů, pak tady to začíná být děsivé pro čerty.
  Natasha cvrlikala a sledovala, jak se rozbitý křižník s krabičkami drahých a nepříliš cigaret rozpadají.
  Zde je obecná smečka "Camel", jak se spálí z hyperplazmatického superohně a začne mučit.
  A nohy se cukají, má takový divoký, zběsilý hlas.
  Ano, toto není koupel pro vás.
  Natasha, dívka terminátor, poznamenala:
  - V našich vesnicích jsou ženy,
  Že žertem řídí letadlo...
  A existuje velmi moudrý názor,
  Jaká cool žena porazí!
  Arkasha Sapozhkov celkem logicky poznamenal:
  - Žena není slabší pohlaví, ale krásná!
  A dal rozkaz k rozvoji sousedních planet a vybudování nových továren na lahve s otroky. Ano, toto je strategie a kolosální, nesrovnatelná bitva.
  Alenka, která srazila další auto, zpívala s patosem:
  - Narodili jsme se, abychom uskutečnili pohádku,
  A všichni nepřátelé vlasti - prach!
  Alice je stále vězeň tělem, ale myslí a vnímáním ve hře. A boj je to moc krásný. Bitevní lodě opouštějí hangáry a jdou do bitvy. Plavou jako polena v řece. Je na nich mnoho tisíc zbraní a ráže procházejí střechou.
  Obzvláště působivá je hrubá bitevní loď, velmi silný a skutečný obr. A síla nárazu je skvělá...
  Alice raketově běží... Místo termokvarkové nálože silnější termopreonová. V raných raketách se spojují kvarky a v další generaci částice, ze kterých se kvarky skládají - preony.
  A to je velmi impozantní zbraň. Ale Arkasha pumpuje svou armádu.
  A silová pole pokrývá princezny-plazma - což je díky zakřivení prostoru dokonalejší ochrana.
  Lahve i krabičky cigaret se nepřekládají. Vyrábějí se kontejnerovým způsobem.
  A těžba všeho a všech může v matrixu trvat donekonečna.
  Ve většině strategií jsou však zdroje nevyčerpatelné.
  Alexey vidí tyto hromotluky. A vylepšuje stíhačku.
  Nyní má hyperlasery, termopreonovou pumpu a kinesprostorovou ochranu proti warpu.
  Malý vojevůdce zpíval:
  - Násilí drtí ocel,
  Ale síla zloby není věčná...
  A ty tváří v tvář protivníkovi dej...
  Když pevnou ruku
  A cíle jsou humánní
  Nepřítel v propasti
  A hrdinové jdou do nebe!
  Alexey se znovu otočí. Už byl zvyklý, že ve čtyřiceti byl v těle dvanáctiletého chlapce. To přináší mnoho výhod.
  To znamená, že není žádný důvod k panice, žádný důvod ...
  Ale láhve zjevně zpanikařily, když hrubá bitevní loď začala hořet z několika raketových zásahů.
  Láhve se rozsypaly a několik jich bylo nasáváno do ventilační štoly. Celý tucet lahví alkoholu vybuchlo najednou... Po podlaze tekla hořlavá, pekelná směs...
  Alexej zpíval:
  - těžká minometná palba,
  A bez láhve, bohužel, není život,
  Pojďme dolů do nádražního bufetu!
  A chlapec-vojvoda opět předvádí obratný manévr a čalouní křídlo dvoumístné stíhačky. A doslova se rozhořel jako piják.
  Natasha samozřejmě velí velké bitevní lodi. Vedle ní natažený koňak "Napoleon". A tato láhev se třpytí s maršálskými epoletami.
  Natasha to vzala a zaštěbetala:
  - Všichni se díváme na Napoleony,
  Vpřed, útok - legie!
  A dívka pomocí holých prstů znovu zmáčkla tlačítka joysticku a jako pásovec cigaretových válečníků se to rozsypalo na kapky roztaveného kovu.
  Tohle je opravdu salva, která je potřeba...
  Natasha zpívala:
  - Nejsme ubohý hmyz,
  Jsme obrnění jako želvy...
  Pokud zasáhneme laserem,
  Nechme prostě vakuum!
  Jsou to opravdu dívky, které rozsévají smrt. A ničí jeden nepřátelský křižník za druhým.
  Alenka si ale možnost zabojovat ve stíhačce užívá. Sestřelit hned bitevní loď pro ni není super úkol. A teď znovu trefila velmi dobré auto.
  Potom filozoficky řekla:
  - Kuře kluje zrnko po zrnku a přibírá na váze mnohem rychleji než prase polykající obrovské kusy!
  A velmi obratně zastrčila holé prsty. Toto je dívka.
  A ona ty cigarety tak kurva.
  Alexej s nápadem poznamenal:
  - Nerozumím těm, kteří kouří - je hnusné držet cigaretu v puse!
  Alena přikývla.
  - Zlozvyk!
  A trik předvedl i liščí had a další bojovník vzplanul.
  A pak si dívka narazila na holou patu a zapištěla:
  - Moje armáda je silná
  Ona zachraňuje svět!
  Dívka už samozřejmě viděla něco jiného ... I když samozřejmě souboj cigaret a alkoholu vypadá hodně extravagantně. Ale i tak stojí za to se na to podívat.
  A tak do bitvy na velkolepé bitevní lodi vstoupilo i burgundské víno. Ve skutečnosti existují statisíce takových a ne takových lahví. Ve velkém měřítku to vypadá opravdu skvěle.
  A lahve tečou, třpytí se etiketami a epoletami. Vypadá víc než bohatě.
  Střelba pochází z různých vzdáleností a je velmi přesná. Porážky jsou čím dál ničivější. A musel jsem střílet s raketami a jinými semeny.
  Alice bedlivě sledovala bojiště. Převezla své jednotky a snažila se pokrýt boky hvězdnými loděmi. A její počínání vypadalo docela logicky.
  Ale Arkasha také působila energicky. Hvězdné lodě obrovských tonáží se postupně přibližovaly. A výměna dělostřelectva byla stále intenzivnější.
  Jako supernovy se rozhořely raketové výbuchy. A bylo to jen totální zničení. A to je opravdu bitva, ve které je každý voják hrdinou.
  Lahve a balíčky se pohybovaly rychlým tempem. A jejich tlapky a nohy neustále blikaly. A byla to energická akce.
  Natasha si znovu rozdrtila nohy holými prsty a namířila těžké rakety na nepřítele.
  Opět mezera a cigarety bitevní lodi se začaly dělit. A oheň v něm plápolal, jako by tu svíčky začaly klesat.
  Natasha zpívala:
  - Jsme statečné dívky, náš hlas je zvučný!
  A opět létají smrtící a ničivé střely. A pekelná houba plápolá a tady je ta krutost ve velkém.
  Arkasha nařídil armádě lahví:
  - Proveďte šikmý řez!
  Lahve-generálové plné drahého koňaku štěkali:
  - Správně, veliteli!
  Natasha moudře poznamenala:
  - Naše armáda dobyla Berlín a ta dívka pomohla!
  A její obnažená pata opět tlačí na knoflíky. A s velkým zrychlením vybuchnou vražedné dary anihilace.
  Alexey znovu sestřelil stíhačku šikmým větrným mlýnem a zapískal:
  - Můj úkol jsou čtyři slova,
  Nehledám jinou cestu!
  Natasha souhlasila s tímto:
  - Ano, nehledejte objížďky, hrajte rovně podél okraje!
  Tato dívka ví, co dělá. A s ní velmi chytrým způsobem. Celkově však byla zachována dynamická rovnováha.
  Kluk-vojvoda se choval jako zkušené eso. V Čečensku musel bojovat. Byli tam žoldáci a místní válečníci a velmi dobří bojovníci.
  Čečenci se dokonce mohli považovat za vítěze první války, protože ruská armáda odešla, aniž dosáhla svého cíle. Ano, a ve druhé bitvě se to táhlo deset let.
  Alexey, střílel na nepřítele a znovu manévroval se stíhačkou, velmi obratně vypichoval zranitelné části.
  Vojvodský chlapec narazil na smečku velbloudů. Jedná se o elitní cigarety, což znamená, že pilot to nemá jednoduché.
  Začala manévrovací bitva, dvě esa. Sotnikovovou hlavou dokonce probleskla myšlenka: jak by vypadala bitva mezi Kožedubem a Huffmanem? Asi by to byl důstojný boj.
  Alexey obratně vyřadil sekundárního bojovníka a zazpíval:
  - Jsem největší muž
  I když žil druhé století!
  Alenka s úsměvem poznamenala, že poslala přes obrazovku monitoru:
  Všechno bude v pořádku můj chlapče!
  Sotnikov odpověděl:
  - Nejsem kluk, ale manžel!
  Alenka velmi přesným výkrutem sestřelila nepřítele a velmi obratně vyřadila stíhačky.
  Natasha vtipně poznamenala a velmi hravě mačkala tlačítka s dlaždicemi lisu.
  A rakety na to reagovaly velmi agresivně. A létali jako smrtící jed kobry, který byl vypuštěn pod kůži.
  Sotnikov znovu bojoval se smečkou Camel. Věčný chlapec jednal příliš přímočaře.
  A jeho soupeř dokázal chytit a Alexej byl politý velkým žárem.
  Alenka křičela:
  - Pozor, kámo!
  Chlapec-vojvoda trochu utrhl vzdálenost. Nepřítel se ho ale držel velmi sebevědomě.
  A oba bojovníci se málem srazili. Šel, šel do agresivní konfrontace. A dokonce se srazili.
  Alexej zpíval:
  - Na Venuši bude město,
  A na Marsu stavíme město...
  Není to ošklivá chiméra -
  Dáme vám výsledky!
  Alice poplácala Marlboro po rameni a zavrčela:
  - Jsi skvělá maličkost!
  Tutu-maršál zavrčel:
  - Rádi vám posloužíme!
  Sokolovská nařídila:
  - Jděte do útoku! Pojďte z levého bočního obchvatu.
  Pohyb velkých bitevních lodí byl příliš klidný a pohybovaly se větší rychlostí než křižníky. A jednali s obrovskou energií.
  Alice se podívala na bojiště, přesněji do trojrozměrného prostoru. A teď se Arkasha snaží vyvinout tlak. Přední linie nyní klesla, pak se prohnula.
  A byla to dynamická rovnováha. Alice si vysvobodila nohy z bot a začala holými prsty mačkat tlačítka joysticku.
  A došlo na přezkoumání a zničení.
  Zde vzali jednu z velkých bitevních lodí a strana se zhroutila. A hořel, hořel strašlivou silou.
  Natasha aktivně střílela a také ovládala své holé prsty u nohou.
  A propichoval jednu loď za druhou.
  Takže všechny její pohyby byly ladné a extrémně přesné. A velmi šikovně knokautovala soupeře. A teď zase hoří krabičky doutníků a na druhé straně vybuchují lahve. A šance na obou stranách nepřesahují hranice dynamické rovnováhy.
  Natasha dokonce zpívala z plných plic:
  - Jsem nejsilnější na světě,
  Můžu porazit slona...
  A v tomto smutném vzduchu,
  Není to Pán, kdo vládne - Satan!
  Alex řekl s úsměvem:
  Jsme jako Satan!
  A vojvodský chlapec stiskl své holé, kulaté dětské podpatky, ale tlačítka a najednou vypustil agresivní proudy hyperplazmy. A takhle je to v prdeli... A eso se smečkou "Camel" a doslova žhnulo.
  Vzal a agresivně zaznamenal, když nepřítel skončil.
  Sotnikov zpíval:
  - Vítězství statečných bojovníků čeká,
  Dokážeme prolomit bariéry...
  Budeme ve slávě velkých otců,
  Očekávejte, že vojáci budou znát odměny!
  Alyonka se zachichotala, odřízla nepříteli nový stroj a zapištěla:
  - Za svaté Rusko!
  Alexey s dětským úsměvem poznamenal:
  - A tady Rusko, jsme ve válce s lahvemi!
  Čarodějnice vtipně odpověděla:
  - Za velmi velkou láhev můžete získat peníze za nádobu!
  A oba bojovníci se zasmáli.
  Arkadij se do bitvy ještě nezapojil. Převedl jednotky, aby nedovolil nepříteli vstoupit do týlu.
  Alice se pokusila proklouznout a vytvořit tašku. Zatím se jí to nepodařilo.
  Kolem dívky se motaly krabičky drahých cigaret. Pořád se snažili radit. To však bylo málo platné.
  Tady je dalších pár bitevních lodí na obou stranách, které shořelo a začaly se rozpadat.
  Láhve cinkaly.
  Aleksei zatím bojoval ve stíhačce, i když byl v pokušení přesednout do většího auta.
  Sotnikov se pohyboval velmi dobře. Ten jako královna na prkně proskočil vakuem.
  A z jeho strany to bylo virtuózní provedení básně.
  Alenka také mačkala bosýma nohama všechna tlačítka a páčky. Vedle ní bojovala láhev Bordeaux. Také elitní válečník, který srážel nepřátele se vzrušením, jak piraňa drtí kuřata.
  Sotnikov naproti tomu kosou usekl dalšího protivníka a nechal ho pořádně vypálit.
  Zde se stíhačky doslova srazily a silová pole odlétla. A to je velká destrukce. Ale samozřejmě ne Alexejovi - jeho vysokopevnostnímu stíhači.
  Alenka povzbuzovala svého partnera a manžela:
  - Výborně, chlapče! Zmáčkni to!
  Natasha na druhé straně vypálila koncentrovanou smrtící palbu z velké bitevní lodi. Je to bojovnice se smrtícím švihem.
  Natasha nemířila, ale intuitivně tiskla nahé prsty na nohou.
  I ona se musela trápit, hlavně v dětství.
  I když největší zármutek jí přineslo vypuknutí pupínku. Přesněji neblikal, ale vyskočil.
  Natasha ovládající plamen zpívala:
  - Nikam nepůjdeš
  Proměním doutník ve veš!
  Alexey logicky poznamenal:
  - Humor nám pomáhá budovat a žít!
  Natasha upřesnila:
  - Ne humor, ale píseň!
  Sotnikov, který vyřadil dalšího bojovníka v podobě rejnoka, zpíval:
  Kdo je zvyklý bojovat o vítězství,
  Nechte je zpívat s námi!
  Natasha odpálila proudem energie milion atomových bomb svržených na Hirošimu a křičela:
  - Kdo je veselý, směje se,
  Kdo chce dosáhnout....
  Alenka se smíchem dodala:
  -Kdo hledá, vždy najde!
  A její obnažená pata namířila pulsar přesně na cíl. A samozřejmě cigarety byly velmi nepříjemné.
  Katka ale na druhou stranu nebyla v boji méněcenná. A její holé prsty s neméně hbitostí posílaly dary smrti. A tvrdě vkládala impulsy smrti.
  Káťa mrkla na Mášu přes monitor:
  - Jaká krása, drž se!
  Věčná tři sta let stará dívka odpověděla:
  - Nedržte se a udeřte!
  A válečníci si navzájem ukazovali své jazyky.
  Káťa je však v letech stále téměř puberťačka a Masha nevypadá, že by dospěla.
  Zdejší válečníci jsou na nejvyšší úrovni.
  Lyokha Teterev je také v žáru bitvy, ale dává přednost palbě z velké bitevní lodi.
  Ani on se ještě nerozloučil se svým dětstvím. Tady ve světě budoucnosti jim to trochu nesedí.
  Lyokha na sebe také vzal podobu asi třináctiletého chlapce, mačkal knoflíky holým podpatkem a zároveň zpíval:
  - Foukat, foukat, foukat, další rána,
  My bojovníci máme speciální dárek!
  . KAPITOLA 2
  Máša souhlasně přikývla a také namířila zbraně s hyperplazmou na nepřátele holými prsty dívčích nohou a jídlem:
  Jsme nejsilnější na světě
  A strávíme život jako na střelnici!
  Káťa se vykroutila z hořícího proudu částic zahřátých na miliardy stupňů.
  Dívka byla sťata tam, kde byli žoldáci, kteří útočili na Rusko. A zdemolované hlavy hravě.
  A nechybí ani hra. A co rozbíjení lahví? Nejsou ani nesmrtelní.
  Káťa četla a vycenila zuby:
  - Jedna dva tři čtyři pět -
  Káťa přišla střílet!
  Máša potvrdila a odpálila smrtící proud částic:
  - Vyhráváme bez výjimky!
  Alice na ně přes hologramy křičela:
  - Neplavte za bójemi, dostane vás to do vzduchoprázdna!
  Káťa zaštěbetala a srazila další cíl:
  -Vítězství je velmi dobré,
  A nepřátele necháme drtit!
  A nyní se vesmírné lodě opět přibližují. Bitevní lodě a velké bitevní lodě se snaží držet u zdi, což způsobuje nahromadění sil a poloprostorových polí a vesmírné lodě se stávají prakticky nezranitelné.
  Káťa bojuje s vášní a nesmírně rozvážně. Boj není vtip.
  Samozřejmě vyhraje ten nejsilnější.
  Ale ve skutečnosti může strategie trvat neomezeně dlouho. Zvláště pokud jsou zdroje srovnatelné. A síly jsou téměř přesně stejné.
  Alice svraštila obočí. Jak často se taková válka, jako je dáma nebo šachy, změnila v remízu.
  A tady je hraní ještě těžší než v šachu.
  A pak rovnováha a mírné kmitání mísy.
  Alenka taky, kurva cigarety, začala být nervózní. Ve skutečnosti se tu navzájem šukají, ale padouch si nedělá legraci...
  Alice zavrčela:
  - Pro nejnovější úspěchy!
  Máša, nesoucí láhve vodky a koňaku, zapištěla:
  - Pro co nejlepší úspěch!
  Lech odpověděl:
  - To není ono!
  Káťa zaštěbetala a zakryla další cíl:
  - Po havárii reaktoru už to nebude ono!
  Alice zuřivě zavrčela:
  - Hned je jasné, že to není Puškin,
  Napsal tyhle hlouposti!
  Katka se zachichotala a odpověděla a srazila stíhačku:
  - A nesložené, ale nesložené!
  Jsou ti studené šortky!
  Lyokha pohrozil Káťovi prstem:
  - Nebuď nezdvořilý! Mokrý až za ušima!
  Káťa se zachichotala.
  - Kondenzované mléko?
  Alice vztekle zavrčela:
  - Bude Káťa rok vystupovat, připravím tě o sladkosti!
  Mladý válečník zakňučel:
  - A ty nemáš právo!
  Máša souhlasila a vztekle dupla na holou patu:
  - A co ti vlastně přikazuje!?
  Alice moudře odpověděla:
  - Je lepší mít v hlavě krále než vítr!
  Máša s úsměvem zazvonila na stíhačku a zaštěbetala:
  - Za vlast, naši matku!
  Lech s vášní dodal:
  - Naše matka, naše matka - zabijeme vodku!
  Káťa nečekaně prohlásila:
  - A můj nevlastní otec říkal, že vodka je pro Rusa nebezpečnější než tucet Hitlerů!
  Alice souhlasně přikývla.
  - Ano, stovky Hitlerů jsou skutečně nebezpečnější! Naše těla se však alkoholu nebojí!
  A dívka znovu stiskla holé prsty na tlačítkách joysticku. A tým fungoval. Do bitvy se vrhly nové legie velkých a těžkých hvězdných lodí naplněných krabičkami cigaret.
  Ale ze strany Arkaši Sapozhkova se tytéž nově vyrobené legie blížily k setkání. A vesmírné lodě za sebou zanechávaly dlouhé třpytivé stopy.
  Aleksey Sotnikov se pohyboval ve stíhačce, buď zrychloval, nebo zpomaloval.
  Byl to rychlý mladý muž.
  Arkasha vydal rozkazy. Ale i on byl už unavený být velitelem.
  A místo sebe opustil věčně mladý velký akademik elektronického velitele a vrhl se do boje.
  Alisa Sokolovskaya ho následovala. Její stíhačka prudce zrychlila.
  Oba vojevůdci si vybrali vozidla s velmi silnými zbraněmi a zapnuli boží režim.
  Zde přejdeme z tohoto obratu.
  Alice také vysvobodila své ladné nohy z bot a začala mačkat knoflíky holými prsty. Je tak skvělé hrát si s nohama.
  Alice dokonce zpívala:
  - Někde na Kama,
  Sami se neznáme!
  Někde na Kama -
  Matka řeka!
  Nelze dosáhnout rukama
  Nesahejte nohama!
  Máša sebrala:
  - Bosé nohy
  Hodinářské holky!
  A tam se z nich stali obyčejní vojáci, užívající si urputnou bitvu.
  A takhle bojovat je skvělá nálada!
  Alice zůstala v jedněch bikinách. Je to velmi krásná dívka. Má dokonalou postavu a proporce úžasného těla.
  Ale v lidské říši, která je rozlehlá pro několik galaxií, nejsou žádní oškliví lidé nebo s nějakými fyzickými nedostatky.
  A to rozhodně potěší. Jak krásný a správný se vesmír nyní stal.
  Alice tiskne holé prsty na pákách. Jak je krásná a křivky jejího těla jsou tak svůdné v naprosté dokonalosti a harmonii linií.
  The Hero Girl zpívala:
  - Sláva mé vlasti,
  Všichni jsme přátelská rodina!
  A teď vypustí malý hráškový výboj na miniraketě. Ale termopreonová reakce také vybuchne energii kolosální síly.
  A dojde k výbuchu supernovy a celý tucet stíhaček spolu s člunem hoří jako můry v plamenech krbu.
  Lahve ani nestihly vyslovit slovo.
  Alice zaštěbetala:
  - Dávám slovo -
  Víme, jak omezit změny!
  Lech Teterev tweetoval:
  - Jsi prostě super Alice!
  Hero Girl tweetovala:
  - Lisa-Alisova - dobré jméno!
  A opět s kulatým, růžovým dívčím podpatkem ustoupí současnost smrti.
  Tohle je gigantická destrukce.
  Káťa s chutí vydechla a raketou roztrhala další letadlo s lahvemi:
  - Ano, to je dobré jméno!
  A zpívala:
  - Najednou lovec vyběhne -
  Hyperplazma útočí!
  Masha se zachichotala a řekla:
  - To je milé!
  A její obnažené prsty vytesaných, opálených nohou vypustí něco naprosto smrtícího a zároveň hezkého.
  A dokonce i torpédoborec se od zásahu oddělil.
  V reakci na to Natasha mrkla na svou sestru přes hologram v jasných barvách a zapištěla:
  - To je termopreon!?
  Maha energicky přikývl.
  - Ano, něco takového! A velmi konstruktivní!
  A dívky vybuchly smíchy. Dokonce vyplazovali jazyk. Okamžitě se protáhly jako biče a propletly se do klubíčka. A tak se to zvrtlo.
  Alice komentovala:
  - A jsme propleteni jako pár hadů,
  Pevně objímáme dva přátele!
  Natasha vrčela:
  - Jsme dobří přátelé!
  Arkasha, který také udržoval kontakt prostřednictvím trojrozměrné projekce, se proměnil v chlapce s černou pletí syna Afriky a zapištěl:
  - Hodné dívky jsou skvělé kamarádky,
  Mysl jako předškoláci - čeká je strašení!
  A okouzlující chlapec s černou pletí s perlovými zuby vypustil sluneční paprsky.
  A skočili, a tady je zázrak, čtyři borci s cigaretami najednou, ohořelí jako nedopalky v plynovém hořáku.
  Alice mrkla zpět.
  - Ty prostě okouzluješ!
  Arkasha poznamenal a pohnul ušima:
  - Jsem ztělesněním inteligence!
  A ten kluk z nosních dírek, jako by vytloukl blesk, je kouzlo - efekt matrixu, nebo spíš hypermatrixu.
  Alenka racionálně poznamenala:
  - Naše mysl dává vzniknout nemyslitelné hmotě!
  Aleksey Sotnikov mezitím dostal ránu do čela. Chlapce opět zaplavilo silné horko. Ale vůbec se nestyděl.
  Bývalému hejtmanovi to naopak připomínalo lázeňský dům. Co je to vlastně koupel?
  Malý chlapec zpíval:
  Vana, koupel, koupel, koupel!
  Nálev z dubu a břízy!
  Alenka zachytila průchod svého manžela:
  Vana, koupel, koupel, koupel, koupel!
  Kus našeho života je single!
  Arkash byl znovu odstraněn se slunečními paprsky z jeho zubů jiskřícími jako broušené diamanty a poznamenal:
  - A vy jste manželé!
  Aleksey energicky přikývl a vzdaloval se od dolu letícího po složité trajektorii:
  - Ať se žena bojí svého muže!
  Alenka se zachichotala, její nahá, růžová pata sešlápla pedál a dívka zaštěbetala:
  - Nebojím se manžela, ani zimy!
  poznamenal Alexej s vyčítavým pohledem na svou vášeň. Pak ho téměř zasypal chrono granát. Nebezpečná zbraň, i když máte režim boha. Chlapec prskal, holé, dětské paty ho pálily.
  Sotnikov vydal:
  - Dávejte na sebe pozor, buďte opatrní!
  Alenki to potvrdila rozbitím nepřátelské brigantiny bojovým emitorem na tuto:
  - Buďte opatrní, dávejte na sebe pozor!
  Arkasha se zasmál a zpíval:
  - Jsem mocný pekelný tank -
  Čokoláda bude mít radost!
  Bitva mezi cigaretami a alkoholickými nápoji je velkoobjemová fantazie.
  Alice na její straně mlátila lahvemi o různé druhy vesmírných lodí a Arkasha nakukovala krabičky cigaret na různé druhy hvězdných lodí. Bylo to tak cool - působivá hra.
  Arkasha, která srazila celý křižník tabákovými výrobky, zavrčela:
  - Alice z blázince -
  Skvělá kráva!
  Ženská hrdinka odpověděla:
  - Zaplatíš!
  A její raketa rozdrtila dreadnought velkým množstvím zbraní a lahví.
  Ano, bylo to působivé.
  Aleksey Sotnikov se mezitím potýkal s krabičkou cigaret Korona. Eso bylo prvotřídní. Oba stíhači manévrovali dovnitř a ven z vybuchujících energetických proudů.
  Vojvodský chlapec byl dokonce trochu zmatený. Nepřítel je opravdu silný. Ale kam se poděli naši?
  Alexey zpíval a manévroval:
  - Ani v nejmenším se nebojíme nepřátel,
  Naše silné ruské šavle!
  A opět rozhodující a velmi úspěšný manévr. A nyní je duch vyražen z nepřítele. Když se dostal do vakuového proužku, zdá se, že se dusí.
  Sotnikov zpíval:
  - Slunce vychází a zapadá
  A země hrdinů porodí!
  Alenka s úsměvem poznamenala:
  - Přízvuk neodpovídá!
  A dívka opět poslala svůj bosý, lesklý sametový podpatek jako dárek.
  Tohle je vážná bojová zkouška.
  Válečník a válečník, jako vždy ve vysoké nadmořské výšce.
  Arkasha Sapozhkov se blížil k Alici.
  Mladý navenek velký akademik tweetoval:
  - Dobře, příteli - jsi připraven přijmout pravou ruku osudu?
  Alice odpověděla vrkáním:
  - Můj drahý chlapče,
  Co je s tebou v tuhle hodinu!
  Arkasha zaútočil ničivým paprskem a zapískal:
  - Všechno je v pořádku, marně ve mně hledali problémy,
  Jen Liso, ty jsi Alice, chyběla jsi mi!
  A chlapec na dívku mrkl. Vypadalo to grandiózně a komicky zároveň.
  Natasha také poslala něco destruktivního a zároveň jedlého.
  Hyperplazmatický paprsek byl přeměněn na dort, který pokrýval všechny pozorovací otvory hvězdných lodí.
  Opravdu, když je sušenek hodně, dusí se tím!
  Alice ocenila útok obřího koláče.
  - To je skvělé! - Dívka zakňučela.
  Ano, rozhodně to zavánělo nadbytkem. Krabičky cigaret začaly samy hořet a láhve explodovaly.
  Arkasha to vzal a zaštěbetal:
  - Pokud jsi prso s dortem,
  Velmi famózně zaseknuté!
  Takže někde ty opice -
  Použili jste přijímač!
  A vyhoďte z očí jiskřivý pulsar.
  Aleksey Sotnikov, vyvíjející tlak na esového konkurenta, vydal:
  - Rampouchy se valí z očí,
  Panova hodina smrti přišla!
  A znovu zkroucený smrtícími raketami.
  Natasha se vzdala a zahájila další fázi z velké bitevní lodi:
  - Naše párty vyhraje!
  A let hyperplazmatické skvrny v podobě mapy. A vakuum zasyčelo, připravené rozdělit se na mnoho jisker.
  Mezitím se za letu nejprve srazila láhev vodky a balíček Belomoru se stíhačkami. Došlo k výbuchu a úplnému zničení.
  A pak balíček a láhev po vyhození začaly na sebe ve vakuu narážet.
  Cigarety a alkohol jednoznačně způsobily vzájemnou nekompatibilitu.
  Belomor tlačil vodku Stolichnaya a chtivě zabručel:
  - Co očekáváš?
  Láhev odpověděla:
  - K tvému zničení!
  Krabička cigaret se zasmála.
  - Nedostaneš to!
  Láhev namítala:
  - Jak můžu čekat!
  A navzájem si mlátili hlavy. Tady je návod, jak se všechny třpytily.
  Arkasha, který se mimoděk díval na tento obrázek, zasyčel:
  - Ne, zlomená křídla nebudou matoucí,
  Není ve mně soucit a ne náhodně!
  Lekha Teterev podpořil pasáž:
  - Nemám rád násilí a impotenci -
  To je jen škoda toho ukřižovaného Krista!
  Rozebírání ve vakuu bylo barevné a šťavnaté.
  Alice pískala a zpívala a hrála na klávesy s holými prsty u nohou:
  - Můj skutečný úsměv a super silná rána!
  Poté dívka, stejně jako její vlasy, vypustí z hlavy celý svazek jisker.
  Arkasha s velkou vášní poznamenal:
  - Jsem fenomenální ďábel!
  Alice odpověděla:
  - Ne, jsi jen skřet!
  A akademik s hřívou a předponou hrubý zabručel:
  - Jsem betonový plot!
  Natasha odpověděla:
  - To není Arkasha, to je hypertitan!
  Alexey, vycházející z dalšího kopce, překvapeně poznamenal:
  - Všichni tady milují předponu hyper!
  Alice logicky vysvětlila:
  - A náš život sám o sobě je nepřetržitý hyper. Když ne v životě, tak v Hypermatrixu!
  Lyokha Teterev se otočil do kotrmelce a vrčel jako holubice:
  - Chodí podél matrice,
  Hvězdné lodě vybuchují!
  A Káťa sebevědomě dodala:
  - No, matrice, to je matrice!
  Ve skutečnosti je to prostě kolosální systém neustálého ničení a ničení.
  Lahve a krabičky cigaret byly odsouzeny k neustálému věštění. Jedna z lahví vodky "Crystal" začala před paprskometem vyznávat své hříchy.
  Dokonce si klekla a zpívala:
  -Odpusť mé hříchy,
  Vím, že mám hodně...
  Prosím poslouchejte a pomozte
  Chci činit pokání před Bohem!
  Vypadalo to opravdu komicky. Ale ve skutečnosti mají lahvové cigarety také náboženství. A dokonce i zbraně se někdy modlí.
  Arkasha odpověděl na Sotnikovovu otázku:
  - Ano, samozřejmě - věřící roboti - to je pokrok!
  Chlapec dozorce poznamenal:
  - Jak velkého pokroku bylo dosaženo?
  K nepředstavitelným zázrakům...
  Jen velmi lákavé
  Ve věci víry zvláštní démon!
  Alice agresivně potvrdila:
  - Zapomenuté potíže
  Opuštěný běh...
  Roboti skvěle orají,
  Ne muž!
  Arkady přikývl.
  - Ano, roboti orají důkladně!
  A všichni sborově ve čtyřech, nebo spíše osmičkách, zpívali:
  - Kapitáne, kapitáne úsměv,
  Vždyť úsměv je vlajkou lodi!
  Kapitáne, kapitáne zastavte!
  Pouze odvážní dobývají moře!
  A všichni budou jednohlasně pískat...
  No správně slavík-loupežníci!
  Alexej Sotnikov zvedl dětskou ruku, zatnul pěsti a zazpíval:
  - Pěsti, pěsti -
  Porazili protivníky ranou,
  Naše pěsti!
  Bylo opravdu na co se dívat...
  Další bojový oblek začal zpívat:
  - Chceš být blbec?
  Samozřejmě že ne,
  Dej mi trochu vína
  A krabičku cigaret!
  Alexej zapískal. Opustil další raketu a zavrčel:
  - To je fyziologie!
  A ukázalo se, že chlapec-vojvoda je v plném prolamování.
  Jeho vzhled byl jako vpád do hypermatrixu a alternativního myšlení.
  Alice s úšklebkem poznamenala:
  - Moje pravda je
  Proměnit svět v blázinec!
  A dívka znovu stiskla složitou a smrtící klávesnici holými prsty na nohou.
  Arkady Sapozhkov celkem logicky poznamenal:
  Všichni se málem zbláznili
  Dokonce i ti, co jsou blázni...
  Ale chlapi, našpulili jste se -
  Chce to příliš mnoho síly!
  Alice souhlasila s tímto:
  Příliš mnoho, to je jisté!
  A dívčina holá pata se zasekla do antény. A spustila se vlna tsunami obrovské, jednoduše neomezené síly.
  Bylo zřejmé, že i hrubé bitevní lodě se otřásaly v ohnivé síti.
  A menší plavidla byla úplně otočena.
  Alice zpívala:
  - Létal jsem na hvězdných lodích,
  A na nebi není dost země!
  Alexej Sotnikov čtěte více textově:
  - Teď si vzpomínám
  Vzhled je zářivě jasný...
  Probodl mi srdce hrotem dýky!
  Shořel jsem v proudech ohnivého větru,
  V odpovědi jsi mlčel!
  Alice v odpověď zamumlala:
  - Oh, jak snadné je dostat se do pervachi -
  Mlč, mlč, mlč!
  Arkasha souhlasil:
  - Mlčení je zlaté, ale často na velmi nízké úrovni!
  Alice se zachichotala a její jazyk se prodloužil o tucet metrů a jako plácnutí do čela velkého akademika.
  I oči mu vylezly z důlků...
  A na vakuu už dupala kopyta. Na bílých koních závodily lahve alkoholu a na černých zase cigarety. A vypadalo to extrémně okázale.
  A došlo ke srážce...
  Lekha Teterev zpíval:
  - Zapálil jsem si druhou cigaretu,
  V koupelně se ozvalo zaklepání...
  Pravděpodobně konec světa
  Vezmi mě ke strachu!
  Alice potvrdila:
  - Vezmeme to!
  A válečnice-hrdinka bude opět šlehat jazykem jako strašák ...
  Arkasha se proti tomu ohradil po svém. Jeho čelo na čele se prodloužilo a zachytilo jeho jazyk. Okamžitě došlo ke zkratu a jak to jiskřilo... Přesněji, blesky bušily jako buben.
  A vlna tsunami opět odešla, ale tentokrát rána dopadla na hvězdné lodě s krabičkami cigaret. A všechno bude svítit a plápolat...
  A velké bitevní lodě jsou jako hroudy sněhových závějí hozených do gigantické pánve.
  Po výměně úderů si věčný chlapec a dívka narazili na čelo a zpívali sborově:
  - Budeme s tebou přátelé,
  Poklad věčného přátelství!
  Alice s tím souhlasila a zpívala:
  - Ďábel, ďábel, ďábel zachraň,
  Někdo, někdo nás potrestal...
  Dej nám, dej nám, meče v ruce,
  Proti, proti novému moru!
  Sotnikov souhlasil:
  - Ano, byl tady takový koronavirus ....
  Alice zaštěbetala:
  Virus nás nevezme!
  A z očí jí opět šlehá blesk.
  Celkově se tým ukázal jako... Spokojený...
  Téměř všechny lahve byly rozbité a cigarety byly v plamenech. A obecně, bitva byla dlouho v plném proudu a doslova vyhořela ...
  Sotnikov poznamenal:
  Matrix všechno změnil...
  Alena přikývla.
  - Láhev je také člověk!
  Lekha Teterev přikývl:
  - A že cigarety nejsou lidi?
  Natasha zpívala:
  -Prodám celý svět za jednu cigaretu,
  A za tohle není škoda ani půl života!
  Masha zakřičela:
  Kolumbus objevil Ameriku
  Odvážný námořník...
  Ale zároveň učil
  Celý svět kouří tabák!
  Alexej Sotnikov vtipně poznamenal:
  - A když je zle - říká se - je to tabák!
  Arkasha souhlasně přikývl:
  - Je to správné! Už jsme bojovali! A pojďme na svobodu!
  Alice přikývla.
  - Myslím, že vím, jak se zbavit kukly!
  Sotnikov souhlasně přikývl.
  - Dobrá válka tak osvěcuje myšlenky!
  Alice souhlasila:
  Není nic lepšího než pořádný boj!
  Arkady zpíval:
  - Vesmírem zuří válka,
  Rozdrtit, zabít bez důvodu...
  Vypuštěno Satanem
  A s ním přišla i smrt!
  Tým se otřásl... Hvězdné lodě, rozbité hvězdy, rozbité lahve a ohořelé cigarety, to vše zmizelo...
  Příměří mezi dvěma kanibaly
  . KAPITOLA 1
  Hitler nabídl mír Stalinovi ještě před Kursk Bulge. Právě během Molotovovy návštěvy v přední linii. A na osobním setkání se oba diktátoři nějak dohodli. Stalin zpočátku trval na míru bez anexí a odškodnění. Hitler zase poznamenal, že Německo stále ovládá významnou část území SSSR a Stalinovy požadavky jsou přehnané.
  Hitler nabídl mír se zachováním toho, co se Třetí říši podařilo dobýt.
  Nakonec vůdce na poslední chvíli souhlasil s kompromisem: návratem k hranicím z roku 1939. Vůdce, který si uvědomil, že nemůže táhnout dvě fronty, s tím souhlasil. Navíc Německo něco vyhrálo a bylo možné podat výsledek východního tažení na vítězství.
  I Stalin měl svůj důvod. Za prvé, velká území SSSR byla osvobozena bez jediného výstřelu. A zadruhé se počítalo, že Hitler bude na Západě bojovat ještě několik let. A to vše skončí vzájemným vyhlazením spojenců a Třetí říše.
  A pak SSSR ovládne celý svět!
  Výpočet je zřejmě cynický, ale možná pravdivý. Hitler v každém případě skutečně obrátil své hordy na Západ.
  20. dubna skončilo nepřátelství na sovětsko-německé frontě. Poté začalo stahování německých jednotek. Mělo to trvat šest měsíců.
  Nacisté odvezli vše, co mohli. Ale v Tunisku nepřátelství zesílilo.
  V první řadě samozřejmě dorazili německé stíhačky z východní fronty a lepší esa. A začali spojence péct velmi tvrdě.
  Poté přitáhly i bombardéry a začaly přesouvat tanky a pěchotu včetně vybraných jednotek SS a také frontové jednotky zocelené v bojích na východě.
  Samozřejmě, Panther byl v té době pravděpodobně nejlepší tank na světě. Má rychlopalné dělo, průrazný projektil a její čelo je dobře chráněno. A podmínky pro posádku jsou pohodlné. Zdálo se tedy, že Němci vyhodí silný trumf.
  A zároveň vytáhli četné ponorky. A bitva o Tunisko se protahovala.
  A co je nejdůležitější, nacisté, kteří shromáždili letadla, byli schopni zaútočit a zachytit Maltu. A tím připravil Brity o silnou základnu. A pro nacisty bylo pohodlnější přesunout síly na černý kontinent.
  A pro spojence to bylo ještě horší, když Franco nechal Němce jít na Gibraltar.
  A pevnost padla v důsledku bleskového útoku.
  Sotnikov tento útok ve snu sledoval.
  První pilot, který se již stal legendárním, Marseille, který v historii letectví zablokoval výsledek sto padesáti a dvě stě třemi sty letouny, celkem sebevědomě nabíral výšku na Focken-Wulf. Nemohl samozřejmě chybět v nejdůležitější bitvě, která rozhoduje o tom, kdo ovládne Afriku. Takže místo ME-109 souhlasil s řízením neobvyklého F-190, i když bombardovací verze tohoto vozu stoupala trochu tvrdě, protože pumový náklad byl položen v přebíjecí verzi. F-190 neboli Focken-Wulf se během druhé světové války stal skutečným "létajícím koněm" Luftwaffe. Tento letoun, v sovětských dobách spíše zatracovaný, v roli frontového bombardéru předčil Pe-2 ve všech ohledech a jako útočný letoun byl nepochybně lepší než Il-2, nebo dokonce vyspělejší a pohyblivější Il -10.
  co je lepší? Rychlost, ovladatelnost, hlavně při střemhlavém letu z křídla, no, zbraně, tak tento letoun ve své nejmasivnější úpravě měl hned šest (!) kanónů.
  Druhý pilot, oceněný Rytířským křížem Železného kříže s dubovými listy, meči a diamanty, letěl zaútočit na anglickou flotilu nikoli sám. S ním je celá armáda, bombardéry, včetně střemhlavých bombardérů, útočné letouny a stíhačky. Letectví shromáždilo velké množství a zasáhlo citadelu a britskou eskadru. Vše je již spočítáno, ačkoliv ještě nejsou žádné počítače... Nevadí, brzy se objeví tranzistorový počítací stroj a pak budou boje ještě úspěšnější.
  Auto je opravdu těžké, hodně pancéřované, vzhledem k umístění motoru před pilotem (jako sovětské Laggy) se zhoršila viditelnost. To samozřejmě dodatečně chránilo pilota, ale mělo to i nevýhody. Výzbroj této modifikace Focken-Wulf není slabá: dva třicetimilimetrové kanóny a dva 13mm kulomety. Je pravda, že pro usnadnění manévrování byly odstraněny další dvě děla na koncích křídla. Obecně platí, že letadlo je samozřejmě na svou dobu téměř vyspělé. Ale zároveň je třeba přiznat, že v honbě za výkonnějšími zbraněmi a pancéřováním Němci jednoznačně zhoršili letové výkony stroje. A obecně, způsob, jak zavěsit více děl na letadla, nebyl nejlepší, protože to zvýšilo náklady na stroje a snížilo manévrovatelnost kvůli zvýšené hmotnosti.
  I když válku samozřejmě nevyhrává technika, ale samotní lidé. Tady létá například po pravé ruce Marseille, ještě ne tak titulovaný, i když už dostal rytířský kříž za potopení Marata, který se později stal legendárním útočným pilotem Rudelem. Většina této legendy ale létala na Yu-87, která je ovšem ve všech ohledech horší než Focken-Wulf.
  Kromě toho jsou vidět i impozantní Me-110. Dvoumístné stíhačky, které se docela osvědčily, v roli frontových bombardérů. Stejně jako několik desítek narychlo přestavěných Me-210, Xe-123 a dokonce i lehkých dvouplošných útočných letounů. Tady byl celý sup Luftwaffe. Hlavním bombardérem je samozřejmě Yu-88. Mimochodem, nejproduktivnější eso druhé světové války přezdívané "kid" právě absolvovalo leteckou školu. Ale byl také válečníkem, což je potřeba a možná bude. Je to však škoda, Pokryškine a Kožedube: nejlepší sovětská esa se stala leteckými maršály, zatímco německá se nikdy nepovyšovala nad plukovníky. Marseille ve skutečné historii havarovala při nehodě, čímž skončila krátká letecká kariéra. Ale měl mnohem lepší poměr: výpady - sestřelená nepřátelská auta než Meldes a Huffman. To se zde ale nestalo kvůli Führerovu rozhodnutí převést pilota do Itálie, aby udeřil na Maltu. Právě došlo k rozvětvení v monzunu.
  A nyní je Marcel naživu a může se dokonce vyzkoušet v jiné roli: řídit útočné vozidlo. A ještě něco na nepřátelské lodě.
  Možná proto, že statečný a obratný válečník vždy vzbuzuje respekt, i když je nepřítelem vaší země. Z toho Britové šeptem vyslovují jméno Marseille a křižují se. Říkali mu jemný ďábel. Ačkoli navenek nejhrozivější eso všech dob a národů vypadá jako chlapec, nebo dokonce jeho tvář může být zaměněna za dívku. Ale je třeba udělat mnohem víc!
  Marcel se podíval na stranu. Tady jsou, létají stovky letadel a jeho Focken-Wulf se systémem posilování motoru a výkonným vzduchem chlazeným motorem mírně táhne vpřed. Pod nimi je moře, brzy britská eskadra, což znamená bitva. Největší válečná loď v historii Británie, bitevní loď Victoria, je jeho osobním cílem. Kolega Rudel potopil sovětskou bitevní loď "Marat" (přesněji ho donutil klesnout ke dnu, v budoucnu ho nechal jít a částečně se vrátil do služby!). A udělá něco ještě majestátnějšího.
  Zde jako démon z temnoty vyskakují z mraků angličtí spitfirové a Hariherové vstříc. Marseille okamžitě zahajuje palbu ze vzdálenosti více než tří kilometrů. A v čem spočívá výhoda děla M-103 ráže 30 mm - to je právě schopnost udeřit na velkou vzdálenost. Pravda, aby bylo možné současně zasáhnout letící cíl, je potřeba přesnost odstřelovače. Ale i tady Kozhedub raději střílel z velké vzdálenosti 200-300 metrů a německý "Baby" naopak z nízké, ale obrovskou, stěží postřehnutelnou rychlostí.
  Marseille, která má dělo, jehož projektil je třikrát těžší než 20mm kanón Lagg-5, dokáže rozdrtit nepřítele ze tří kilometrů. Tak si to vezměte!
  Poté, co Britové již začali zraňovat na dálku, ošívali se a zpomalili a začali se pohybovat do stran. A Marcel cítil vstup do stavu bojového transu, kdy už nemíříte. Tělo je jakoby ovládáno démonem, který ve vás zakořenil a tlačí na úžasnou inspiraci. U některých borců se to stává, když mozek, který člověk používá většinou maximálně promile, najednou, hrozící prasknutím, vydá naplno. Získat dar absolutní vize. A mladé eso nyní pokračovalo ve střelbě jednotlivými ranami, aby udrželo set déle. Obecně je samozřejmě téměř nemožné zasáhnout jediný cíl z kulometu, a to ani při řízené instalaci. Možná i proto se ve vzpomínkách pilotů tolik o proudových střelách nezmiňuje. Ale teď je Marcel jako médium a schopný komunikovat s démonickými duchy. To znamená, že letecký důstojník vystřelil do stavu bojového transu, intuitivně pomocí paranormálních schopností. A neminul, protože věděl - předem, kde se ten či onen stíhač bude nacházet. A to umožnilo stisknout spoušť bez přerušení a bít, bít, bít! A nepřítel utrpěl kolosální ztráty a ztratil morálku před našima očima.
  Zde je to, co se děje s britskými supy, kteří vypadají bezmocně, se žraloky pohozenými na pouštním písku. A zuří a snaží se stejným způsobem skočit zpátky!
  Statečně a hlavně umně však bojuje i nováček Huffman i další němečtí piloti. Rudel také neblbnul, ačkoli má Yu-87, což není moc dobré auto pro vzdušné souboje. Pravda, se dvěma 20mm děly. Zde Britové na své letadlo nedávají zbraně, omezují se na kulomety. Ale Marseille, i přes velkou váhu jeho vozu a z toho vyplývající nejhorší ovladatelnost, je stále nejlepší, počet sestřelených stíhaček přesáhl padesátku a ani jedna (!) Miss.
  Britské stíhačky již byly z velké části zničeny a menšina rozprášena. Pod německou leteckou flotilou britské lodě. Zde je největší bitevní loď z nich mezi všemi bitevními loděmi, bitevní loď Victoria, pojmenovaná po královně Commonwealthu, která vládla nejdéle ve světové historii (pro ty vládce, jejichž cestu lze více či méně spolehlivě sledovat!). Marseille pod sebou vidí loď, na které je téměř oddíl vojáků a námořníků. Stovky děl různých ráží, včetně šesti až dvaceti pěti palců schopných vyplivnout tunu granátů. Hrozná hrubá bitevní loď, výtvory nejlepších britských inženýrů. Tunovou bombu musíte shodit tak, aby zasáhla přímo strojovnu nebo muniční sklad a způsobila detonaci. Jinak jedna tuna bomb, takový brontosaurus s nepotopitelnými přepážkami, na jejichž pozadí ten "Titanic" nespadne ani bídný flek. Navíc si dejte pozor, abyste nespadli pod palbu protiletadlových děl, kterých je na této velkolepé bitevní lodi mnoho, už z nich střílejí, z výbuchů plápolají ohňostroje.
  Marcel však nic nemířil ani nevybíral, byl v polotransu a cítil, jako Luke Skauker, sílu a dech celého kosmického éteru, jednoduše zatáhl za páku a dolů letěla tunová bomba. Marcel zašeptal modlitbu:
  - Můj Bože, odpusť a smiluj se, ale to je moje povinnost!
  - Poražený se vždy mýlí, ale vždy je v módě vyvodit z prohry správné závěry! - Potom, když jsem zatloukl, s aforismem - Můžete vyhrát tím, že ztratíte všechno, a prohrát - tím, že získáte sobectví!
  Zespodu se ozval řev s takovou silou, že se i německá letadla ve slušné výšce pěkně otřásla. Gigantická bitevní loď "Victoria" byla porostlá ohnivým peřím, dosahovala výšky newyorského mrakodrapu, vlny "tsunami" z ní vycházející rozmetávaly nejbližší anglické lodě na všechny strany. Pár fregat se dokonce převrhlo... A byl to kolaps.
  Marseille přikázal prostřednictvím výkonného rádia:
  - A teď ze všech zbraní, na Gibraltar - pal!
  Rozkaz byl vydán právě včas, právě v rozpuku, když vojáci vycházeli z kasáren a dělali cvičení, což znamená, že by dnes Británii posvítili termokvarkovým napalmem.
  No, další německá letadla zaútočila na peruť. Stalluk koutkem oka viděl, že Rudelův Yu-87 shodil těžkou 500 kilogramovou bombu na letadlovou loď a zasáhl jako vždy přesně. Kapitán-fuhrer radostně zvolal:
  - Takhle si udržet hrdinu války!
  Letadlová loď utrpěla poškození, ale nejen od Rudela. Přispěla i další německá esa. Sám Marseille, který měl ještě dvě 200 kilogramové bomby, se rozhodl je takto využít. První obětí byl křižník. Bomba ho zasáhla přímo do velkého komína produkujícího kouř... Další se ocitla ve fregatě. Marseille k tomu dokonce provedl střemhlavý manévr. Poté došlo k odlehčení trupu a mladé eso litovalo, že nedotáhlo přetížení na hranici 1800 kilogramů. Není však třeba být tak sobec, nechte ostatní válečníky Třetí říše vyniknout a získat slávu. Koneckonců je třeba říci, že je čestné být vyšší a chladnější než všichni ostatní.
  Ve fašistickém Německu bylo mnoho slavných válečníků, kteří studovali jeho historii a činy různých hrdinů a válečných rytířů, jste prostě překvapeni a nepřestanete se divit: proč Němci tak rychle odletěli? A proč jejich letectví ztratilo vzdušnou převahu?
  Samozřejmě, že v Sovětském svazu nechyběla esa - Pokryškin, první trojnásobný hrdina SSSR, Kozhedub, byl považován za nejlepšího, dalších šest lidí mělo více než padesát. Ale přesto... Možná je to správné opravdu na straně SSSR a vyšší mocnosti podporovaly Rudou armádu a Sovětské impérium!
  Marcel si pak uvědomil, že svou práci splnil, a teď je čas vrátit se, natankovat a vyrazit do pevnosti. Většina lodí, včetně dvou bitevních a dvou letadlových lodí, byla potopena, z moře už Británie nebude moci Gibraltaru nijak pomoci. A samotná pevnost je nyní právě rozbita a nemůže odolat.
  Pilot terminátoru se otočil a celá vítězná armáda Třetí říše ho následovala. Z Angličanů nezbylo skoro nic. Pravda, nedošlo k žádným ztrátám, přesto bojovali se stíhačkami a vystřelenými protiletadlovými děly. (Jejich Marseille zničila přesně osmdesát jedna letadel, čímž se celkový počet letadel zvýšil na 401!). Nyní to můžete označit...
  Když samozřejmě pevnost padne...
  Mimochodem, Rudel, samozřejmě, bezesporu dobře, vidíš, jak se ujal fregaty, vidíš, rozbil i letadlovou loď.
  Zde již přistál stíhací bombardér Marseille. Ocelené a na vojenskou práci zvyklé tělo vykonávalo pohyby automaticky.
  Doplnění paliva a nabití letadla by nemělo trvat déle než patnáct minut a zbytek pak skočit a havarovat.
  Démonský Adolf Hitler, jak bylo oznámeno, osobně vede útok na Gibraltar ze Španělska.
  Samotná nejmocnější britská citadela byla vystavena masivnímu ostřelování a zákopy byly doslova rozemlety, zdi a přepážky se zhroutily. Lze si jen představit, jak šokováni byli obránci pevnosti Gibraltar. A to nejen střelnými údery. Ten řev a vytí však bylo hrozné. Černoši a Arabové z koloniálních jednotek přišli o hlavu již v prvních minutách dělostřelecké přípravy a běloši nevypadali o nic lépe.
  Starší desátník Parkinson byl tak vyděšený, že spěchal na záchod. Ale nejméně tucet Angličanů a Arabů se už k sobě schoulilo, takže desátníka bez obřadu kopli patou do čelisti. Parkinson zakřičel ještě hlasitěji a vytáhl zbraň.
  - Hej ty žlutolící já tebe!
  Shora kvůli otřesům mezer padal dolů písek, horký a pichlavý, doslova lezl desátníkovi do límce. Upadl do stavu zhroucení proudového letadla a zahájil palbu, aby zabil. V reakci na to vyletěla dýka a probodla Parkinsonův žaludek. Z těžkého břicha mu netečně tryskala fontána krve a poražený desátník se zmítal v agónii.
  A jinde to nebylo o nic lepší, křik, smrad, záchvaty vzteku, přestřelky, kdy se přes tropické léto rozbíjeli černovlasí Britové nebo naopak bledí obličeje. A nahoře to bylo samozřejmě ještě horší, ale tam hysterie rychle opadla, všichni násilníci byli poraženi.
  Jen vojácká prostitutka Corneille neztratila hlavu, ale využila chvíle k osobnímu obohacení. Raz, dva, tři - roztrhněte si kapsy. Čtyři, osm, pět - musíte střílet zajíčky! A černá děvka mu bez okolků lezla do kapes a dokonce se hnusně usmála.
  Panika zachvátila i psy, začali spěchat a kousat poblázněné britské válečníky a ti zběsile odpovídali střelbou a hlavně bitím nejen zvířat, ale i lidí. Dokonce i plukovník Phantomakh - přezdívaný buldok, ztratil hlavu natolik, že začal kopat a sapérskou lopatou neúspěšně narazil na podlahu bunkru.
  Marseille, Rudel, Getter a další rytíři z války Třetí říše dlabali shora a snažili se ze všeho nejdřív vytáhnout protiletadlová děla. Zde však k ničení téměř nedošlo a Angličané prakticky nestříleli. Marcel zničil pouze jeden odvážný kmen a promluvil:
  "Není dobré být maličkostmi ve velké věci, ale ještě horší je nepřikládat maličkostem důležitost kvůli malé touze po zahálce!"
  Plán, předem vypracovaný velitelstvím, byl splněn, jasně jako na cvičeních. Vojska postupovala vpřed ještě před ukončením dělostřelecké přípravy. S nedbalostí přeskupené pěšce. Fuhrer nemohl ani vydávat rozkazy, pokud vše dopadlo harmonicky. Zejména pohyb "Goliášů" vyhazujících do povětří chodby v minových polích. A také podnícen, osobně kapitánem-fuhrerem, snadno použitelný systém "Snake Gorynych". Průchody v minových polích byly ponechány široké a okamžitě se po nich řítily lehké tankety a poté pěchota. Britové však, jak se dalo očekávat, prakticky neodolali. Jen přítomnost hustě posetých min, včetně těch nejnovějších, rádiem řízených, zpomalovala postup, stejně jako různé hroty a příkopy. To přirozeně způsobilo problémy, a to více než vážné problémy. Ale přeci jen Němci nejsou tak jednoduchí, hodně předvídali.
  Tady se Marseille otočil zpět na svůj Focken-Wulf, kdyby měl možnost, přistál by s letadlem někde blíž, co dělat, zastřelit se a bojovat pěšky. Ale jako štěstí je těžké najít dobré místo, ačkoli Focken-Wulf není z hlediska přistání v žádném případě rozmarné auto.
  Pilot Rudel se vysílačkou zeptal Marseille:
  - Mám pocit, že Maxim skončí za hodinu, kolego! Možná si zkusíme sednout na tu skalnatou plošinu, abychom stihli analýzu klobouku?
  Marcel zachmuřeně poznamenal:
  - Může tam sedět jen jeden!
  Rudel zaváhal. Pochopil, že velký válečník nešťastné Třetí říše chce střílet víc, ale na druhou stranu by mohli zvážit ústupek, kterého se bál, a dokonce vystavit vůdce kulkám.
  Marcel to pochopil a náhle zmírnil své vzrušení:
  - Dobře tedy! Posaďte se! Nemůžeš být tak sobec a vzít si všechna ocenění pro sebe! Ať střílejí ostatní!
  O pár minut později začal mladý terminátor chrápat a neviděl bílé vlajky vlající nad pevností. A po nějaké době se již prohánějí četné kolony zajatců, kteří omráčili a ztratili svůj lidský vzhled.
  Tak byla dobyta pevnost velkého strategického významu. A fašisté nyní začali pronikat přímo do Afriky. Na černý kontinent byly na nejkratší vzdálenost transportovány jednotky.
  A nyní se poměr sil začal dramaticky měnit. Zejména díky tomu, že německé tanky měly nyní větší bojovou sílu. A nejen "Tygři" a "Panteři", ale dokonce i T-4. Takže to bylo pro Brity a Američany velmi těžké.
  Situaci zhoršovala skutečnost, že německé jednotky měly mnohem více bojových zkušeností s vážným nepřítelem a vyznačovaly se více disciplínou a výcvikem.
  Kromě toho se do německých jednotek začaly dostávat útočné pušky MP-44, které neměly obdoby.
  Také SSSR začal prodávat ropu Třetí říši a vybavení nacistů ožilo. Maroko bylo tedy rychle dobyto. A Němci se dokázali spojit se svými jednotkami v Tunisku přes Alžírsko. A přes Libyi proudily brigády Wehrmachtu.
  Krásné dívky samozřejmě bojovaly velmi statečně.
  V Libyi neměli Britové silnou obrannou linii, a proto ustoupili.
  Byli však pronásledováni v patách jednotek Třetí říše.
  A jen v Egyptě se odehrály opravdu nelítostné bitvy. Kromě toho byly z Británie a USA přesunuty vážné posily.
  Magda a Schella byly v Egyptě hrdinové. Ofenzíva Rommelových jednotek probíhala v těžkých podmínkách úmorného léta. Bojovnice to mají jednodušší, jsou v bikinách a namazané ochranným, docela účinným krémem. Rozžhavený písek země faraonů se usazuje v jejich bosých nohách, ale zrohovatělé nohy už takové maličkosti nevěnují pozornost. To jen ty kulky a náboje jsou skutečné. A útočná "Pouštní liška" volí zpravidla ve tmě. Angličané bojují jinak. Koloniální jednotky se při prvním náporu drolí, ale bojovníci ze samotné Británie a také několik australských divizí bojují velmi tvrdě.
  Zde se dívky ohýbají a podél klikaté linie běží do útoku a vnikají do příkopu, kde začíná velká skládka.
  Nejtěžší je zde běžet, když všude kolem praskají mušle, vysoko do vzduchu se tyčí fontány s roztaveným pískem. A úlomky se téměř dotýkají kůže zbavené tuku, pod kterou se válí drát ocelových svalů.
  A v samotném zákopu už je to jednodušší. Shella kopne nejbližšího anglického důstojníka do čelisti. Skřípe zuby a pevně se zhroutí.
  Blondýnka šťastně vykřikne:
  - Tady je recepce na árijský způsob!
  Ohnivý parťák přidá koleno do slabin, donutí arabského žoldáka se usadit a zakřičí:
  - Tohle není pro vás, abyste si hráli spillikiny!
  Válka je krutá. I andělská Shella rozpára bajonetem břicho nejbližšího Angličana. Je znechucená, ale nedá se nic dělat. Buď jsi ty, nebo ty jsi jeho. Ve válce neexistuje pojem podlosti, existují pouze kritéria pro efektivitu a účelnost.
  A krev. Je dokonce překvapivé, že z ní může tolik vytéct z elementárního silného úderu sapérskou lopatou. Když krev, jako je tato, cáká na písek, a pak se tvrdošíjně nechce vstřebat.
  Shella, jejíž ztvrdlé podrážky okusují tuto lepkavou, odpornou tekutinu, zuřivě křičí a řve:
  - Lvíčata, to nepomůže.
  Zuřivost dívky z SS se dramaticky zvyšuje. Následuje krutá rána protivníka do slabin. A major RAF vyletí jako korek šampaňského a zákopy. A zpoza úst důstojníka vycházejí krvavé bubliny. Magda schvaluje:
  - To jsou nejlepší muži a získejte uspokojení!
  Ale samotný magmatický neztrácí čas. Pohnula pažbou útočné karabiny a způsobila, že nepřítel klesl jako vosk do svíčky. Pouze protože obětí je černoch, pak se pahýl ukázal jako tmavý. Nyní Shella povzbuzuje svého přítele:
  - Jen tak dál!
  Magda, která jednoduše vypálila pár kulek z vylepšené pistole typu Mauser, potvrzuje:
  - Tam je tak udržet!
  A zbytek holek hrdinně a hlavně velmi umně bojuje. Kupodivu prapor tygřic utrpí minimální ztráty, přestože bojují v hustém válečném konfliktu. Možná, že bohové a nejdůležitější bohyně - Pallas nebo Fortune jsou příznivé pro mladé panny?
  Možná proto byla jejich společnost poslána do boje v centru města. V oblasti očekávaného průlomu velkých britských sil ze zablokované Alexandrie. A jakou to má logiku.
  
  Takže teď dívky leží v záloze a mluví.
  Magda se zeptala Shelly:
  -Souhlaste, že byste snili o tom, že půjdete z tohoto pekla pouště do Ruska!
  Shelley zavrtěla hlavou.
  - Upřímně, ne. I když z hlediska klimatu je tam lepší než u nás!
  Ohnivá Magda se divoce zašklebila:
  - Bojíte se ruských vojáků nebo ruské zimy?
  Shelley zavrtěla hlavou.
  -No ne! Bylo by dokonce zajímavé, jak moc toho vydrží v jejich třeskutých mrazech, naboso a v jedněch plavkách. Ale o to nejde, že?
  Magda se zašklebila přehnaným opovržením:
  - A v čem? bojíš se zemřít?
  Shelley mávl rukou:
  -No ne! Nejsem zbabělec, což si myslím, že už každý viděl víckrát, ale vidíte, Rusové jsou takoví lidé...Kdo většinou bojuje až do konce a překoná ty nejvytrvalejší!
  Hořící Magda, setřásající pot z hlavy, sprej se rozsypal a dopadl na horký písek, nechutně zasyčel a namítl:
  - Ale oni kapitulovali v první světové válce. Podepsali s námi ostudný mír, takže potom budete tvrdit, že jsou neporazitelní a bojují až do konce!
  Shelley odpověděla s povzdechem:
  - Tak jsme přece kapitulovali v první světové válce. Pak se pomstít!
  Ohnivý ďábel zavrčel.
  - Byla to zrada naší vlády!
  - Takže mají zradu revolucionářů a bolševiků! vyhrkla Shelley. - Jako byste nevěděli, kdo je Lenin!
  Magda si zkroutila prsty se zlomeným hřebíkem na spánku:
  - Bohužel vím!
  Na to přítelkyně rozhovor ukončila, v krku vyschlo, mluvit bolí a vpředu zářil Damoklův meč.
  Když slunce překročilo zenit a pak začalo umírat a stíny se prodlužovaly, ukázalo se, že dívky začaly svou práci ne nadarmo.
  Nyní, když samotné peklo skončilo, ozvalo se ze strany Alexandrie rachot motorů a nějaký druh pohybu.
  Gala objednal:
  - Připravte se holky! Pak se její hlas stal mnohem ostražitějším. - Tygřice ve zbrani!
  Konečně se v dálce na linii pevnosti objevily siluety tanků. Pohybují se pomalu, ale jaksi zlověstně. Dívky si připravily protitankové pušky. Takové jsou granátomety, lehké bezzákluzové. Jejich výbušná síla se ale nehodí pro každý tank.
  Gala, snědý, masitý, i když ztučněný horkem, velí, nebo spíše varuje:
  - Nespouštějte palbu bez rozkazu. Cromwells a Matildas jsou vpředu. Čelní pancíř tanku Cromwell je sedmdesát centimetrů a Matilda osmdesát. Naše granátomety je nevezmou. Budete tedy střílet pouze po kolejích.
  Dívky jednohlasně vykřikly:
  - Správně, soudruhu veliteli!
  Shella, hravě pózující, poznamenala:
  - Nicméně "Cromwell" je tak dobrý, železo je směšně podobné! Už jsem to viděl tolikrát, ale na tenhle vtip si prostě nemůžu zvyknout.
  Tento jeden z nejmasivnějších anglických tanků vypadal se zkosenou přední částí jako banální železo. Prorazit takový tank však bylo velmi obtížné. Zde potřebujete ráži minimálně 75, což je pro německou armádu stále vzácnost. 88milimetrový kanón je ještě lepší, ale Rommel jich má málo a přepravovat takový kolos je velmi obtížné, zvlášť v poušti.
  A tady je Matylda. Nejlepší předválečný výtvor britské stavby tanků. Osmdesát milimetrů čelního pancíře, s hmotností pouhých 27 tun. To znamená, že čelní pancíř středního tanku je silnější než u těžkých sovětských KV a dokonce je zkosený jako příď lodi. Gerda si myslela, že "Matilda" se zřejmě připravovala na válku proti SSSR. Rusové už měli, ještě před druhou světovou válkou, děla ráže 76 milimetrů, což znamená, že dokázali prorazit i to, co bylo slabší. Samotná Matilda však není dobře vyzbrojena, ráže 47, ale má tři kulomety.
  Dívky jsou však chladnokrevné. Pohybuje se jen něco málo přes třicet tanků, za nimi tankety a pěchota. Část pěchoty na motocyklech se sajdkárami. Tanketky, něco málo přes padesát, ale motorizovaná pěchota se řítí slušně. Shella, upřímně překvapená, se Magdy zeptala:
  - Kde berou tolik vybavení v blokádě?
  Rusovlasá démonka se usmála, když harpyje odpověděla:
  - Ano, nikdy neměli problémy s plechovkami. Chtějí nás otestovat na sílu. Jak se pozná, jestli naši chlapi nezakolísají!
  Shelley odpověděl:
  - Ne kluci, ale dívky! A také nejúžasnější...
  A za klíny a motocykly pochodovala pěchota. Angličtí vojáci prchali, mírně se skláněli a v rukou drželi pušky a samopaly. Ozvalo se řinčení housenek a skřípění písku.
  Magda se svižně rozhlédla (zdá se, že to není nic hrozného, po okrajích pozice, kterou zaujímají dívky, železo, v záloze sedí i němečtí kluci!). Z jednotek Wehrmachtu zatím nepadl jediný výstřel. Všechno je tiché a klidné. Shelley tiše zašeptala:
  - Jsme jako indiáni v záloze, ale zároveň sami riskujeme ztrátu skalpů!
  Magda si odfrkla se zvláštním opovržením a odfoukla si ohnivý pramen vlasů z čela:
  - S takovou náladou byste vůbec neměli jít do bitvy!
  Ale Britové měli horší nervy, nebo možná chtěli udělat dojem na nepřítele, a proto byly tanky okamžitě zahaleny dýmem, duněly výstřely. V návaznosti na ně se střílelo ze samopalů a salvu z pušek stříleli i pěšáci. Němci mlčeli a čekali, až se nepřítel přiblíží.
  A když nepřátelům zbývalo jen sto metrů, Gala stručně zavelela:
  - Oheň!
  . KAPITOLA 2
  Dívky se již automaticky stihly dohodnout na svých obětech a střílely z granátometů na koleje. Naštěstí jsou v anglických tancích dokonale vidět. Shella vystřelila a radostně zvolala, pravá housenka obrněné "Matildy" byla zlomena. Dívka se otočila:
  - "Matilda" dostala mat!
  Magdě se také podařilo vyřadit Cromwella, vyštěkla dívka radostně:
  - Revoluce buržoazie v Německu neprojde!
  Pak se obě dívky zasmály. Jiné vlčice mlátily svými granátomety docela přesně, v důsledku čehož se zastavilo všech třicet čtyři britských tanků. Jejich vůdce Gayla zvolal:
  - Angličané se všichni třesou, jejich bezvýznamnost je za hranou! Pokud Němci bojují, je lepší se do boje nepouštět!
  Ženy jsou totiž takové plemeno, že mají ve střelbě zvláštní dar. A trefili se mimořádně dobře. Úderná síla Britů byla tedy paralyzována.
  Pravda, Británie není slabá země a zastavená auta začala opětovat palbu. Ale jakou mají nevýhodu ... Náhubek nejde dobře dolů, takže .... Gala velí:
  - Ty dívky, které nevybily své granátomety, ať si vyberou oběti mezi tanketami.
  Magda se zachichotala.
  - A klíny, ó klínky - z nich uděláme sladkosti!
  Shella dodává:
  - Sice držíme dietu, ale máš místo na záchodě!
  Magda dodala:
  - Slepice kluje zrnko po zrnku, ale přibírá rychleji než kanec polykající kousky!
  Co je tankette? Jedná se o stroj, který vypadá jako malý tank, někdy pásový, někdy kolový. Pravda váží jen dvě nebo tři tuny, nebo čtyři a půl tuny. Těžší modifikace mají i dělo. Takový malý ... jeho ráže je 20 milimetrů, ale pro pěchotu je velmi nebezpečný. Mimochodem, tanketu lze také propíchnout do čela, zvláště pokud se dostanete do trupu, kde se pancíř pravděpodobně neodrazí. Zejména některé dívky mají také další sadu granátometů. Rychle se jemně nabíjejí, jako když hladí sudy dítěte. Poté zahájí palbu, aby zabili.
  Magda dokonce zpívala:
  - Opakujeme jednoduché pohyby - dobře mířený úder k poražení!
  Wedges reagují na zásahy různými způsoby. Například u Shelly explodovala ocelová oběť a u Magdy se po deformaci začala usazovat. Dívky dokonce pištějí slastí, jako by je hladili krásní kluci. A odpovědí je vyplivnutí smrti.
  Shella dokonce jazykem olízla granátomet a ucítila kovovou pachuť. Téměř všechny tankety jsou podšité. Britské motocykly začaly zpomalovat. Už z dálky bylo vidět, jak mají Australané zkřivené tváře. Útok impozantní Británie byl zjevně dusivý...
  Magda odložila granátomet, vzala samopal a stiskla západku a řekla:
  - Jsem jemný kadeřník, protože není nic něžnějšího než smrt!
  Shella zavyla:
  - Stříhat si vlasy jako Britové není hřích!
  Střelba od Britů se stala chaotickou a poté byly německé těžké kulomety zatlučeny a děla zasažena tříštivými granáty. Nejprve se střílelo z malorážových děl, které však také produkovaly pořádnou devastaci, a pak si vysloužily průměrnou ráži 75 milimetrů. Když takový kalibr zasáhne a granáty se rozpadnou na úlomky ...
  Magda si spokojeně promnula dlaně.
  - Tady je pro ně kaše!
  Jeden Angličan byl černoch a byl tak obrovský: sedm a půl stopy, nic méně. Měl na sobě neprůstřelnou vestu a řval jako raněný kanec. Vzhledem k tomu, že byla zasažena velká motorka, na které černoch jel, seskočil z ní a rozběhl se na pozici. Shelley se zlomyslně usmála.
  Ano, byl to dobrý chlap.
  Záběr bosé blondýny je zaníceně přesný, přímo do slabin obrněného Othella. Černoši vykřikli: poté, co zažili stlačený "orgasmus". Shelly udělala vtip:
  My holky jsme fajn kluci
  Odvaha bude potvrzena ocelovým mečem!
  Kulka do čela spodiny z kulometu,
  Odtrhneme pár holohlavých černochů!
  Magda se málem udusila překvapením:
  - Takže pořád umíš nadávat! No, ty a přítel!
  Shelley mrkla zpět.
  - A co? Jsem velmi různorodá!
  Část Britů lehla a palbu opětovala. Bitva narůstala a jedna z kulek letěla Magdě tak blízko k hlavě, že dokonce uřízla chomáč vlasů. Zdálo se, že spadl kus jasného plamene. Ohnivý ďábel se mechanicky pokřižoval:
  - Tito kadeřníci mají ruce nabroušené k čertu!
  Shella pokračovala v cílené palbě a odpověděla:
  - Ku-kuken quakin!
  Magda přes všechnu tu zaneprázdněnost boje stále nemohla odolat otázce:
  - Co jsi říkal?
  Shelley potutelně mrkla.
  Rozumíte latině? Výraz označující totální kaput!
  Magda v odpověď odřízla dlouhou řadu dalších pěti Angličanů, kteří vyskočili ve špatnou dobu, a řekla:
  - Přemíra mysli se rovná jejímu nedostatku!
  Shella a pak našel něco, co by mohlo namítat:
  - Ne, nemáš pravdu! Je snadné mysl odebrat, ale je těžké ji přidat.
  Magda uložila do postele dalšího Araba a rozhodla se souhlasit:
  - Co mohu říci! Obecně nemožné! Sklenka vína - nepřidá mysl! Druhý a třetí je šílený!
  Ale navzdory ztrátě morálky byli Britové stále nebezpeční. Tady je jeden z vlků, černovlasá hezounka v bikinách, pár kulek zasáhlo hlavu a donutil krátký výkřik, aby navždy utichl. Je škoda, že se život dívky ukázal být tak krátký, jako jednodenní motýli. Několik vlků bylo zraněno. Magda řekla:
  - Existuje mnoho různých es, jen mnoho pid....
  přerušila ho Shelley.
  - Nadávat obscénnosti během boje je špatné znamení... I když mat ve hře je známkou třídy!
  Poté, co to řekla, dívka právě vrazila kulku do soupeřova oka. Dokonce začala být nějak bezútěšná, takže zabíjíte, zabíjíte .... Tohle nemá konec. Magda také nezůstala pozadu a dokonce začala počítat mrtvé. Obecně, když se nad tím zamyslíte, zabíjení dodává člověku sílu? Právě zabíjení samozřejmě karmu přidává a posiluje. Zdá se, že vás pohání energie podřadných jedinců. A stanete se tisíckrát silnější. Jak se říká - bojovníci-hrdinové. Nebo spíše válečníci-bogatyři. Tady je Australan - skoro chlapec přišel o polovinu lebky. Magda poznamenala:
  Lepší jednou zabít, než tisíckrát proklínat!
  Shelley souhlasila.
  - Rozhodně! Takto můžete kliknout na každého! Kde je tvůj automatický tlak, zuřivý plivnutí do mozku hvězdopádu.
  Magda, rozzuřená na geparda, dodala:
  - Britové tě pověsili, no, pij do pekla! Jen déšť na střechu vašeho generála!
  Shella také začala počítat vyhlazené exempláře. Ve skutečnosti by její krása měla stát na ceremonii. Ale je tu další otázka, má dát svíčky za mrtvé, nebo ne? Koneckonců, i když jsou špatní lidé nepřátelé, stále jsou to lidé. Jak se v takových případech dařilo například Sparťanům. Pravděpodobně ušlechtilý.
  Shella hlasitým šepotem pobízející bohyně řekla:
  - Víš Magdo, pojďme po boji do nejbližšího chrámu a pomodlime se za námi zabité, aby jejich duše z očistce spěchaly přímo do ráje.
  Rusovlasý válečník se zašklebil.
  - Nebo možná půjdeme do mešity? No, ty a sentimentální Shelley. Stejně jako váš jmenovec z Andersenovy pohádky, nebo spíše Charles Perot. - Magda zasadila výbuch a donutila další tři lidi říhnout krev. - Ale náš svět není arénou pro laciné nálady.
  Blonďatá bojovnice pokrčila rameny.
  - Jak to říct? Nerada bych, aby v případě mé smrti bylo tělo zašlapáno do hnoje, a ještě se navrch pomočilo. Děláte dobro a vrací se vám to...
  - Vrací se s kulkou! vyštěkla Magda, která už dostala pár tečných škrábanců.
  Shella položila další dvě a poznamenala:
  - A nezíváš, pak tě nenajde ani kulka!
  Magda zkroutila špinavý obličej.
  - Kulka je blázen a bajonet není profesor, ale projektil není odborný asistent! Ale před automatickým ohněm se kadidelnicí neochráníte!
  Shelley poznamenal:
  - Jeden slavný básník napsal - tak, že pero se rovná bajonetu!
  V tuto chvíli blondýnku lehce poškrábala kulka za uchem. Shelley však ani necouvl. A co když kulka hvízdne, znamená to, že proletěla kolem.
  . KAPITOLA #10
  
  Magda tuto metodu schválila:
  - Toto chování je hodné skutečného Árijce!
  Shelley odpověděl:
  - Velkorysost pro komplimenty, maskuje nedostatek mysli a chamtivost!
  Magda z místa a z cesty, křičela:
  - Taková filozofie tě přivede do hrobu!
  Napravo od Shelly byl zraněn i světlovlasý přítel. Dívka je sice stále neznámým nováčkem místo odcházejícího soudruha, přesto je jí jí líto. Ona ale nesténá, naopak vymáčkla úsměv. Pak začala kulku vytahovat jazykem. Shella se k ní připlazila:
  - Dovolte mi, abych Vám pomohl...
  Odtrhla se:
  - Vystoupit! Raději vypalujte a zničte mizerná lvíčata. To je pro vás skvělé.
  Shella to neoplácela sponkami do vlasů ani neházela písek, i když byla v pokušení. Podepřít si loket a získat důraz, zřetelně položit tři lidi krátkou dávkou (samopal už má, zahřál tak, že hlaveň začala červenat, dokonce je s podivem, že se ještě nezasekla!), zavrčel:
  - Výborně, to se ve válce nikdy nestane! Rozhodně něco nedokončeného!
  Kamarádka (jmenovala se Whalen) řekla:
  - To by bylo na jazyk, a dokonce i našroubovat spoušť kulometu! Takže by to zničilo všechny.
  Shelley se zasmála velmi hlasitě. Pak jeden z Angličanů vykřikl:
  - Všichni jste Boshi děvky!
  Shella odpověděla silou hodem tříštivého granátu:
  - Slyšel jsem od gigolů!
  Magda hrozila zapálením Alexandrie horším než Caesar a štěkla a také hodila granát. Křičel:
  - Na takové dárky jsme vždy štědří!
  Whalen vytáhla kulku z ramene a vyplivla ji.
  - Chutnáš lépe, než se cítíš!
  V zadní části Britů se objevily posily, další tucet tanků. Ano, Matildas a zbytek Maccabee zakoupený v USA. Poslední tanky byly bez věže, ale každý se třemi děly. Magda tiše hvízdla.
  - Ano! To jsou dinosauří auta!
  Shelley se nervózně zašklebil.
  - Víš, dinosaurus může šlapat po savci, pokud zpomalí svým mozkem. Celá hmota...
  Magda rázně přerušila:
  - A tady nemáte pravdu. Člověk myslí desetkrát rychleji, než se pohybuje. To znamená, že nás nezklamal především mozek, ale tělo!
  Shelley obrátila oči v sloup.
  - Ano, tělo... Duše je obvykle silná a beztížná.
  Magda se nervózně zachichotala.
  - Duše zhřešila, ale za to může tělo!
  Makabejci se pohybovali velmi pomalu, takže Matildy nikam nespěchaly. Dívky však nebyly nervózní, přesto na ně čekalo překvapení, zejména několik desítek protitankových náloží. Ale v tomto případě se nedokázali projevit. Ozval se řev a na britské tanky se vrhly až tři granáty. Zde je jeden "Maccabee" okamžitě zasažený, v jeho širokém trupu se vytvořila díra. Britové však neztratili hlavu a dokonce se neúspěšně pokusili zahájit palbu za pohybu. Bylo však obtížné určit, odkud Rommelova pečlivě maskovaná děla střílela. Následovala další salva a deformovala věž Matildy. Shelley se vesele usmála s očima dokořán.
  - A co? Protiletadlové dělo, pak rychlopalba!
  Magda naštvaně zamumlala:
  "Nic nám nezbyde.
  Po Maccabees se objevily nové tankety a také několik Cromwellů. Navíc, soudě podle oprýskaného laku, byla tato auta vyhrabaná z písku. Taky prut, chtějí ho drze vzít. Rudovlasá Magda chytila pavouka prsty, dívčí, bosou nohou, a bez okolků ho rozdrtila:
  - To je stejné pro všechny Brity!
  Shella vřele schváleno:
  - Bravo! jen tak dál!
  Protiletadlová děla ráže 88 mm pokračovala v mířené palbě. Jejich rychlost palby byla vysoká, ale jejich přesnost se nevzdávala. Nepřítel praskl velmi náhodně a nemohl způsobit výrazné poškození. No a vlčata do boje s pěchotou, které přijíždělo víc a víc.
  Magda, která se snažila utišit nepříjemné svědění škrábance, poznamenala:
  - Britové jsou tak nehospodární ve využívání lidských zdrojů. Je úžasné, že se jim podařilo ovládnout polovinu světa!
  Schella se proto vyjádřila při velmi lichotivé příležitosti pro Němce:
  - Jsou to mistři, házejí po nás mrtvoly! Proti tomu se nedá namítat, páni, ty mrtvoly strašně smrdí!
  Ohnivá Magda se slabě zasmála:
  - Ano, plynový útok, vážná věc.
  Britské tanky se plazily jako želvy a z Maccabees brzy zbyly jen hromady kovu. Svižnější "Matildě" se ale podařilo proklouznout, ale její vlčata okamžitě zabila housenku, jako vždy trefně trefila z granátometu.
  Shelley si olízla rty.
  - To je náš způsob! Podle Esses!
  Cromwelly, respektive jejich posádky, byly strašně nervózní, tahaly za řízení a omylem drtily vlastní vojáky. Dokonce i housenky od písku a krve byly špinavé a červenohnědé. Tanky se přitom na místě kroutily a věže se snažily neobratně otáčet. Shella vycenila zuby a zazpívala:
  - Pomněnky někde rostou. Máma peče koláče! Reich v ústech nejsou zuby, ale tesáky z mušlí!
  "Cromwellové" docela hloupě pokračovali v šťouchání a ještě intenzivněji drtili vlastní vojáky. I německá protiletadlová děla se odmlčela, aby nepřekážela tankům, aby provedla "čestnou" misi. Magda divoce zavrčela:
  Tak už vyrážíme! Možná se nám podaří uniknout bouři!
  Tady se ale pár "Cromwellkám" ještě podařilo srovnat a vrhnout se na pozice, které dívky obsadily. Ale téměř okamžitě je zastavily dobře mířené výstřely. Zřejmě jsou vlčata z bitvy vzrušená, prostě si zakázali minout. Britové čelili skutečně německé odvaze. Tady je jedna z tanket, která ztratila zbytky odvahy a otočila se zpět. Australský generál něco zavelel a granáty na ni létaly. Smrtelně zraněné auto vzplanulo a uvnitř pak začaly praskat náboje. Taková je podívaná.
  Impozantní panně Shella se zasekl samopal z přehřátí, a když odložila kus železa, který se stal nepoužitelným, začala střílet ze samonabíjecí pušky. A jaká je to velmi dobrá taktika! Rychlost střelby je nižší, ale cíl je vyšší. Zbytek dívek bojovnice udělal totéž ještě o něco dříve. Magda zavrtěla hlavou a poznamenala:
  - Válka učí ekonomii. A vepředu ještě více než vzadu!
  Shelley neochotně souhlasila.
  - Nechte ho učit! Ale kolik z těchto lvíčat se na nás řítí! Je možné, že Britové takto vrhli na nás všechny své síly!
  Magda s mazanýma a střílejícíma očima jako Popelka, respektive její nevlastní sestry na plese, odpověděla:
  "Upřímně, přesně s tím počítám!"
  Shelley byla překvapená.
  - Počítáš? Chceš, abychom zemřeli? Najít v tak mladém věku smrt?
  Magda láskyplně mrkla.
  - V tomto případě ne! Jen si pomyslete, co se stane, když nepřítel soustředí všechny své síly na jedno místo?
  Shelly okamžitě odpověděl:
  - Staňte se v této oblasti silnější. Dokáže prorazit frontovou linii.
  - A co ostatní? Magda mrkla.
  - Silnější! Ne naopak! - Shelley náhle uhodla - Takže, zatímco nepřítel na nás vrhne všechny své síly, zbytek našich jednotek může zaútočit na nepřátelskou pevnost!
  Magda se rychle převalila a políbila kamarádku na její zpocenou, poškrábanou tvář:
  - Chytrý! Konečně na to přišel! Aby se Alexandrie nestala rekordním městem, které tak dlouho odolávalo Wehrmachtu.
  Shelley poznamenal:
  - Ale Alexandrie se už takovým městem stala. A doufám, že ani jedno z nepřátelských měst nepřekoná jeho rekord! Koneckonců, my...
  Magda přerušila:
  - Říct, že jsme neporazitelní, dokud bitva neskončí, je špatné znamení. A ty to víš!
  Shella v odpověď vztekle zamrkala safírovýma očima.
  - Být věřící neznamená být pověrčivý. Je to zmíněno i v katechismu!
  Magda znovu, když úspěšně vystřelila z pistole a odřízla další "zabiják", docela vážně navrhla:
  - Zpívej má přítelkyně! To je jistě lepší zpívat než sténat!
  Shelley náhle zavtipkovala:
  - Je lepší sténat od orgasmu, než zpívat od bolesti!
  Magda se naštvala víc:
  - No, neumíš spojit dvě slova, a proto mluvíš vulgárně. Pojď, zazpívej to hlasitěji.
  A Shella začala zpívat, zpočátku se zdálo, že je ticho, ale s každým dalším veršem její hlas sílil;
  U ohně krevního řečiště,
  Naši zemi zaplavila lavina...
  Válka nezná časový limit,
  Lepší než nejsladší víno!
  
  Chuť vítězství nezhořkne,
  Dokonce i hořkost kouře a krve.
  Když naši dědové bojovali -
  Slavík o nich štěbetá!
  
  Nesmrtelnost je nejvyšší ocenění,
  Nepoznat nudné stáří.
  Aby poslové pekla nepřicházeli,
  Aby milost proudila.
  
  Milujeme svět a vůni jehličí,
  Ale v případě potřeby čeká bitva.
  Ó naše zlaté srdce,
  Nechte to hořet, roztát led!
  
  Ano, čerstvá mládež prochází,
  Všechno se stalo banálním.
  kde vychází slunce,
  Být člověkem není lež!
  
  Miluj lidi světlo Páně,
  Je velmi milý, věřte nám...
  I když cesta životem podsvětí,
  A vládne světu: Herodes-Ham!
  
  Máme čisté cíle
  Ale cesty k nim je škoda v krvi!
  Koneckonců, je to automatický stroj jako činky,
  Likho temnoty je plné příbuzných!
  
  Ježíš a Maria jsou naší zárukou,
  Přijdou a přinesou štěstí!
  Pak chlad zmizí - mouka,
  A hněv s podlostí kaput!
  Britský útok nakonec ztroskotal. Poslední vyřazené tanky se zastavily poblíž vykopaných německých zákopů. A jen pěchota a nově příchozí motocyklisté stále neopouštěli pokusy o útěk ze sevření. Dívky vyčerpané dlouhým pochodem, drsné od písku ulepeného potem, vystřelily zpět svými posledními kulkami. Shella si nastavila bajonet a řekla Magdě:
  - No, z ruky do ruky?
  Dívka odpověděla:
  - Ano ruku v ruce! Bude to slavný lov, i když pro mnohé poslední! Jen čekejte na velitelův rozkaz!
  Shella zašeptala:
  - Rozkaz velitele za války je naplněn láskou a obrovskou cenou!
  Bylo však jasné, že mezi britskými vojáky není jednota. Někteří si lehli a nechtěli běžet kupředu, zatímco ostatní nesměle dupali nohama. Válečnicím už zbývalo pár výstřelů, ačkoli zpočátku každá vlčice přinesla celý pytel střeliva. Ano, jsou to dívky, krásné, bosé, v nějakých velmi pevných bikinách bojovnice elitního ženského praporu SS. Oddělení, ve kterém bojovali, a dokonce nemilosrdně trénovali nejlepší jedinci Německa. Jakýsi program k vytvoření lidí budoucnosti - superman zpívaný geniálním Friedrichem Nietzschem. Dívky se snažily vybrat si každá svou oběť a zbytečně neztratit jedinou nábojnici. A pak tu byly tanky. A odkud se berou tyhle "Matildy", vyražené přes střechu. Ale teď se zdá: hranice trpělivosti byla dosažena, Gala je již připravena vydat rozkaz k boji proti muži, když tu najednou. Ze vzdálených mraků zněla Wagnerova grandiózní symfonie. Tato hudba je tak kolosální a nádherná, schopná přivést skutečného Árijce k naprostému šílenství. A zahnat nepřítele do vývrtky. Magda pohlédla na oblohu a hlasitě zvolala:
  - Ano, to jsou naše bombardéry Stuka.
  Shelley vyštěkla slovní hříčku:
  - Kusy nezajistí rozebrání kus po kuse!
  Co lze říci o impozantním Yu-87, legendárním střemhlavém bombardéru, symbolu německé Blitzkriegu? Tento stroj, naprosto dokonalý (na svou dobu, kdy ještě neexistovaly tak výkonné a účinné počítačové naváděcí systémy), se hodí k ničení pozemních cílů, zejména pěchoty, a také tanků. A výroba důstojné náhrady: Focke-Wulf se právě začíná odvíjet.
  Gayla hlasitě vyštěkla.
  - Zahrabej se do písku, rychle a schovej hlavu!
  A nyní následovaly údery na Brity, Matildy jsou vyhozeny do vzduchu a převráceny. Shella cítila, jak jí úlomky jako hřeben pronikají do vlasů a škrábou ji za uchem. Magda byla taky zaháknutá a jedna dívka neměla vůbec štěstí, rozřezala střep. Ale to už byly naštěstí poslední oběti. Nyní se britský útok konečně udusil a nad hlavním alexandrijským minaretem byl vztyčen prapor s hákovým křížem! Tato vlajka byla obrovská a děsila více než polovinu světa:
  Magda s hrozným obdivem zvolala:
  - Blbe! Konečně!
  Shelley byla překvapená.
  - Jsme vyhráli? Nějak tomu nemůžu uvěřit!
  Magda se tiše zasmála.
  -Ano Ano Ano Ano!
  Přeživší Britové také začali odhazovat bílé hadry. Bylo to vítězství, něco, o čem si můžete nechat jen zdát, stát před navenek nedobytnou armádou, to se stalo.
  Shelley zvolal:
  - Radost, radost pořád! Vždy budeme šťastní! Náš prapor červené barvy ukazuje cestu...
  Nějaký čert vytáhl Magdu za jazyk a ona vyhrkla:
  - Nikam nejde!
  Ale zlá Gale, kterou slyšela, byla podle štěstí poblíž a rachot v tu chvíli utichl. Velitel roty zavrčel:
  - Takhle? Transparent s hákovým křížem podle vás nevede nikam. S vámi na to přijdeme, ale zatím musíme postavit zajatce.
  Mezi těmi, kdo se vzdali, bylo skutečně mnoho zraněných a vážně. S nimi si nacisté počínali "milosrdně", kontrolní střela do hlavy a naprostý pořádek. Ti, kteří byli lehce zraněni, byli umístěni do samostatné kolony - mohou být vyléčeni a použity jako pracovní síla. Shella však náhle pocítila výčitky svědomí, když viděla masakr těžce zraněných a zmrzačených. Ve Třetí říši bylo vše podřízeno požadavkům účelnosti. A tak bylo nepotřebné odstraněno. Sama Shella, přes všechen dril, a již solidní (zvláště po této bitvě!) počet mrtvol na jejím účtu, zůstala laskavá a velmi sentimentální. Po zaprášené, opálené tváři se jí dokonce skutálela hořká slza. Jaká je válka špinavá věc, jak mění charakter a hodnocení člověka.
  Magda byla také nervózní; co ještě vymyslí krutá Gayla. Jak bude potrestána? V době války může velitel jednoduše nařídit zastřelení, aniž by vysvětlil důvody. I když na to asi nedojde. Jsou přece elita a v případě exekuce a i se svědky se mohou začít hrabat v tom, co je co, proč. Jsou to cenní válečníci, ne obyčejná potrava pro děla.
  Roth byl ale pěkně potlučený. Tři německé dívky zemřely, pět bylo těžce zraněno, téměř polovina byla lehká a všechny bez výjimky byly poškrábané a smrtelně unavené. Výpočet ztrát byl proveden o něco později, ale prozatím byli zajatci postaveni a ukořistěné trofeje byly spočítány. A také dívky naskládaly zbraně vržené nepřítelem na samostatnou hromádku. I když byla noc, bylo dost světla, hlavně díky úplňku. Shelley poznamenal:
  - Znáte Magdu v takovém počasí, vlkodlaci bývají velmi aktivní. Hlavně ti bývalí mrtví!
  Rusovlasá bojovnice zkřivila obličej.
  - Když už pohádky, tak ano. Ale vy jste dospělí. Spíše jsme dospělé dívky a my samy jsme jako ghúlové. I když jsou ženské a velmi krásné.
  Před očima Shelly, nebo spíše v její čerstvé paměti, se mihla epizoda z minulé bitvy, protože po pádu bomby se těla Britů rozprchla. Mezi nimi byl jeden - zřejmě z řad domorodců z Austrálie, tlama s tlustými rty a zploštělým nosem - prostě hrůza. A ty oči... Jen moje milující a něžné zvíře, moc tě miluji, věř mi. Hlava nedosáhla na impozantní Shellu jen deset metrů! A je to jako...
  Zabité dívky na rozdíl od obyčejných vojáků nemohly být pohřbeny jen tak. Jejich těla byla zabalena do igelitových pytlů a po rozloučení a pohřebním obřadu (toto provedl speciální kněz s hákovým křížem na rukávu!) byli posláni letadlem do Německa.
  Kněz byl zvláštní esesák v červené uniformě as tváří profesionálního zabijáka. Hitler už dlouho chtěl ve Třetí říši založit nové náboženství. Pravda, kompilace alternativní teologie narážela na potíže. Několik ambiciózních filozofů prosadilo každý svůj vlastní model a teorii. A jen samotný Fuhrer si mohl vybrat společnou. Ale přijetí nového náboženství, kde by kříž nahradil hákový kříž, respektive hákový kříž by nahradil kříž, by znamenalo nevyhnutelný rozkol ve společnosti, a to i právě v předvečer druhé světové války. Hitler se rozhodl odložit reformaci na lepší časy! Bohužel, dokonce i Führer se zdál být schopen přenášet hory a měnit přírodní zákony, nucen počítat s lidskými předsudky. Magda je zrzavá, ale zrzavá, barva mazanosti a nestandardního myšlení, vzdychla. Na rozdíl od blonďaté bojovnice Shelly, této zručné vražedkyně s duší beránka, Krista nemilovala a upřímně ho považovala za slabocha a Žida. Opravdu, Bible je úplná blbost. Samotný fakt, že Židé jsou lidé vyvolení Bohem, způsobuje pouze smích a odmítnutí. Aby si Bůh vybral... Brr... Magda přerušila své myšlenky a pomohla naložit mrtvé do speciálního kontejneru. Je opravdu zvláštní, že člověk, koruna vesmíru, je tak křehký, že ho lze zabít. Koneckonců, je možné zničit dokonalého ... Je však směšné mluvit o dokonalém člověku.
  . KAPITOLA 3
  Tento tvor je dosti špatně přizpůsobený pro život, zvláště pak lidské děti. a proč tomu tak je? To vyvolává pochybnosti o přirozeném běhu věcí v evoluci. Člověk je přece nejvyšší sféra a nikdo nemůže tvrdit, že je to přesně tak. Proto je ateismus logický. Ostatně lidské slabosti se vysvětlují tím, že je stále prakticky na samém začátku žebříčku evoluce. To znamená, že když jste slabí, ale v budoucnu se můžete stát silnými.
  Křesťanská morálka předpokládá: že ses narodil s hovnami a zůstaneš stejnými hovnami, jen si své ponížení poneseš navždy. Inu, samotný význam pojmu islám znamená submisivnost... A být submisivní znamená být nonentitou, což je pro skutečně hrdého člověka více než nepřijatelné.
  Vlčice se mezitím zabývaly úklidem mrtvol a sbíráním vybavení. Byla už noc, nejjasnější v roce. Mrtvoly už začaly vydávat dusivý zápach. Magda se zašklebila: no, proč mají lidi tolik sraček! Ten člověk je chodící popelnice! Ale teoreticky musí být člověk - superman a superzvíře! To má zvláštní význam - mysl, dávání a fyzická dokonalost. Páni, tito lidé ... nebo spíše malí lidé. No, proč jsou lepší než zvířata, když tak smrdí! Abyste se dotkli mrtvol a vysypali je, musíte překonat sami sebe... Shelle, dalo by se říci, měla štěstí, vykope spolu s dalšími vojáky hlubokou a širokou díru, kam se budou mrtvoly vyhazovat. Magda však trochu podváděla, přispěchala na pomoc nepřítelem opuštěnému tanku Cromwell. No, nic z hlediska vlastností, zejména ochranných a chodu tohoto kolosu. Válečník řekl:
  - Technika je na hovno.
  Bosá blondýnka Ket, také z její společnosti, namítla:
  - Technologie s tím nemá nic společného, pokud jsou lidé prohnilí!
  Magda je tu oběma rukama pro, okamžitě souhlasila s krásnou a hravou bojovnicí:
  - Zrezivělé zařízení se snáze čistí než osvěžuje shnilého člověka! Nejsilnější sval je bezmocný - je-li mysl slabá!
  Ket, tlačila na nádrž rukama, se zachichotala:
  - Ty a Solon! Nebo spíše Sokrates v sukni, tak složitě vyjádřený. Ale Hitler, jak říkal: mlátit, bít a ještě jednou bít!
  Magda trefně zavrčela po Suvorovově způsobu:
  - Udeř, ale nebraň se!
  Ket se vyboulily špičaté bicepsy, vší silou zatlačila nádrž a dívce se od té námahy propadlo bříško. Magda také jako správný Árijec nepodváděla. Dívka se snažila, co mohla, a dokonce s ní zpívala:
  - Nemyslete na lásku! Tlačte obrovské váhy! Koneckonců, toto je náš tvrdý sport - ne místní, světový rekord!
  Kate zpívala:
  - Vytvořili jsme nové rekordy, aby Země rostla! Dvakrát, třikrát vyšší než je norma - aby moje země kvetla!
  Magda pokračovala napůl v žertu a napůl vážně:
  - A ty záznamy jsou skvělé - zabijte více bastardů! Nejsme špatné dívky - drtíme cihly pepřem!
  Rudovlasá bojovnice, dokonce i v extázi, narazí hlavou na brnění. A pak jsem poslouchal hudbu. A pak se napjala ještě víc. Přesto je zvláštní, že Britové, kteří mají tak uctivý vztah k monarchii, pojmenovali tank po Cromwellovi, rebelovi, revolucionáři. Ano, dokonce i poprava krále Karla prvního. Jak je v rozporu s logikou pojmenovat nový křižníkový tank po zabijákovi, s dostatečně silným pancířem. Ačkoli zbraň střílí fragmenty, ne protitankové granáty. Magda nesměle olízla brnění jazykem a pak lahodně vyplivla:
  - Mírně hořký!
  Kate poznamenala:
  - Pokud po této bitvě nedostaneme odměnu, bude to ta nejvyšší nespravedlnost!
  Magda s povzdechem poznamenala:
  - Teoreticky je nutné štědře odměnit všechny bojovnice našeho praporu, respektive roty. Všichni bojovali jako hrdinové, nikdo se nezbláznil a každý měl pod nohama nejméně tucet mrtvol. Sám jsem jen v této bitvě zabil více než čtyřicet "lvíčat". A že by měli být odměněni všichni - to by bylo fér!
  Kat přikývla.
  - Proč ne! Navíc naši tři kamarádi zůstali ležet na písku. Takže je to všechno hrozné. Všechny tyto neustálé války v dějinách lidstva. Válka je samozřejmě zajímavá, ale lidé umírají!
  Magda najednou pronikavě zpívá:
  - Lidé umírají pro kov! Lidé umírají pro metal! Satan tam vládne míči, míč tam vládne! Satan tam vládne míči a sype napalm!
  Dívky se zasmály a nakonec naložily Cromwell na nástupiště. Magdě se přitom podařilo rozdrtit palec na pravé noze, bosá, ale s půvabnými opálenými liniemi válečnice-princezny nohy. Dívka se zašklebila a řekla:
  - Na nohách jako na asfaltu! Číselník plochý ne viola!
  Humor je humor, ale práce je práce. Vlčice tvrdě pracovaly, jakoby namáhavě pracovaly, ale přitom vyceňovaly zuby. Zde se snažila prosadit i Magda. Stále masitá stehna se tak prudce třásla. Kate zakňourala a poznamenala:
  - Tanec je tanec!
  Magda byla překvapená:
  - Co to děláš?
  Kate vysvětlila:
  - Tančíme jako v baletu, ale zároveň se závažím. Slyšel jsem, že podobnou techniku tréninku používají i boxeři - dejte závaží na ruce a skákejte před zrcadlem!
  Magda se neubránila smíchu.
  - Dobře, ano! Chápu, že je to skvělá metoda! Pokud jsou závaží pood, tak po závažích ve stejných rukavicích budou ruce prostě létat!
  Kate poznamenala:
  - Mnoho lidí chce vzlétnout, ale většina očekává osud Ikara, protože peříčka ctižádosti jsou upevněna voskem zbabělosti!
  Magda se potutelně zasmála.
  - Taky tě vidím, filozofe! Obvykle...
  Kate přerušila:
  - Nejsou mezi nimi žádní hloupí vlci! Všichni jsme vzdělaní, no, číst Friedricha Nietzscheho je nutnost.
  Magda zbystřila a hned se zeptala:
  - Nietzsche? To je zajímavý filozof. Kritérium nadčlověka ale není v jeho díle přesně definováno. Obecně Nietzsche tíhne k primitivnímu komunálnímu systému, tedy k době kamenné, což se mně osobně nelíbí.
  Kate byla překvapená
  - A proč?
  Magda se prudce zachichotala.
  - Faktem je, že Nietzsche úlohu vědeckotechnického pokroku dostatečně neobjasňuje, nebo spíše zcela podceňuje. Jak to na člověka působí, a k lepšímu. A vůbec, pokus o idealizaci doby kamenné - nazývat ji zlatou je nevhodné. Ve skutečnosti na evoluční cestě lidé jdou od jednoduchého ke složitému, od nejhoršího k nejlepšímu. Například, jak rychle se mění letadla, od nejjednodušších po nejsilnější. Pojmy jako rychlost, manévrovatelnost a tak dále.
  Kate se chichotala a zpívala:
  - K jakému pokroku došlo - k nevídaným zázrakům! Ale něco tomu chybí, mazaný démon kroutí ocasem!
  Magda dodala melodičtěji:
  - Zapomenuté potíže! Třetí říše vládne! Roboti již brzy! Zploštělý parazit!
  Dívky musely nosit a pracovat, dokud nebyly v plném květu, bylo už docela světlo a mrtvoly nepřátel byly konečně pohřbeny, zdálo se, že mohou jít spát, ale nebylo to tam. Ne, děvčata ještě dostávala něco k jídlu a u příležitosti vítězství si zakously i pohárový guláš. Gayla horlivě přikázala:
  - Je pro vás velkou ctí ochutnat jídlo svého nepřítele!
  Magda a pak vyaknula:
  - Ne, pro Brity je velká čest, že jsme souhlasili s tím, že sníme jejich sračky!
  Gayle se rozzlobeně zablýsklo v očích.
  - No, ne, to už překračuje všechny hranice. Ty Magdo zůstáváš úplně bez jídla! Navíc budete vystaveni určitému druhu mučení. Zejména se mi zdá, že vaše břišní svaly jsou příliš ochablé a vaše svaly nejsou v úlevě. Pojďme si tedy nové provedení cvičení vyzkoušet na vás!
  Pak někdo vytáhl Shellu za jazyk:
  - Nechci Magdu nechat trpět samotnou. Nech mě také mučit.
  Gala se ironicky usmála.
  - Výborně děvče. Taková oddanost, nebo spíše přátelství. Vydržíte obojí! A buďte oba hladoví!
  Shella zmlkla, vůně dušeného masa polechtala nozdry hladové, unavené dívky. A pak zbytek jejích přátel začal přehnaně nahlas sršet.
  Ale to hlavní mučení mělo teprve přijít. Gale opravdu přišel s něčím sofistikovaným. Dívky byly zavěšeny s rukama na drátu, který se bolestivě zaryl do zápěstí, a k nohám jim byl připoután řetěz. Navíc, když držíte nohy rovnoběžně se zemí a děláte roh, pak je ocelový řetěz trochu krátký, potom plech. Ale pokud snížíte nohy, špička řetězu kýve kovem, který je zase připojen ke zdroji napětí. A vaše tělo prorazí elektrický výboj. Tady je takové zajímavé mučení.
  Gayla si zuřivě olízla rty.
  - Váš tisk bude tak silný... Vy mi děvčata poděkujete za školení!
  Magda s hysterickým smíchem řekla:
  - A proč tahat, pojďme hned poděkovat za školení! Děkujeme skvělému SS za naše šťastné dětství!
  Gayla potřásla prstem.
  - Holky, budete muset takhle viset celý den. Ale konečně se můžete cítit jako skuteční muži!
  Magda zavrtěla hlavou.
  - Všechny experimenty ukazují, že žena, je-li správně vycvičena, je mnohem vytrvalejší a nebezpečnější než i muži zocelení válkami!
  Gayla ji zkrátila:
  - Ještě slovo a přidám den nových testů!
  Dívky ztichly, je těžké udržet roh, zvláště pokud je řetěz na dlouhou dobu připoután k jejich nohám. Takže viset jako bradavka. Gayla odešla bez rozloučení a nechala dívky takto trpět. Shella ucítila v podbřišku určitý tlak, řetěz ji odřel kotníky a táhl nohy. Dívku náhle zlákala možnost zkontrolovat, co by se stalo, kdyby se žehličky dotkl řetěz. Co zkusit...
  Elektrický výboj byl tak silný, že ztvrdlá Shella bezděčně vykřikla. Jako by rozžhavený kůl probodl tělo od pat až po týl. Ve svalech byl zub a bolela hlava. Shelley zavrčel.
  - To je touha po experimentech tak charakteristická pro SS!
  Magda napůl žertem dodala:
  - Je dobré experimentovat s... Nepřáteli! Poučení mě však neuráží.
  Dívky chvíli mlčely. Magda si pomyslela: no, jak divný je osud. Teď vyhráli Němci, všichni se radují a jsou nuceni viset jako hrušky, ba dokonce trpět. Komu jsou koláče a koblihy a komu modřiny a boule! Je zajímavé, co bude dál. Nyní, po pádu Alexandrie, je možné zahájit ofenzívu na Blízkém východě, a to ještě před přesunem dalších posil. Ve skutečnosti, proč čekat, když se zdá, že je v Iráku a Palestině hodně vojáků, ale jak mohu říci, že jsou... Nejsou tak úplně připraveni na boj, je tu příliš mnoho Arabů a černochů, kteří se rozprchnou, když siréna vyje. A pokud budete otálet, Britové budou mít čas stáhnout spoustu bohatství, zejména z Jeruzaléma a Bagdádu. Není třeba zasáhnout rychleji a vyřadit nepřítele. Afrika je celý kontinent, ale pád Iráku je také klíčem k Asii. Po zabavení zásob ropy, bauxitu a dalších kovů se Německo konečně zbaví jakékoli závislosti na SSSR. A možná i dobýt Rusko! Kampaň na východ... Dávný sen Árijců! A pak co? Možná i expanze vesmíru, jak rádi popisují ve sci-fi románech. Létání ke hvězdám a novým světům. Kde žijí třeba kříženci mrkve a žab... Je to skvělé, něco, co dříve neexistovalo a obdobu na Zemi nenajdete. Koneckonců, jiné světy jsou plné nedobytného světla, což znamená, že je německá vojska musí vzít útokem. Vždyť není nic jasnějšího než slunce, kromě hvězd! Magda se zeptala Schella:
  - No, já vám nerozumím, proč jste tak lehkovážně požádal o mouku? Líbí se vám takhle viset na stojanu? Navíc mě bolí břicho.
  Shelley se podařil náznak úsměvu.
  - A ty to dobře víš! Dlouho jsem si například všiml, že moje břišní svaly jsou mírně pozadu. Tak jsem se zvedl.
  Magda zachmuřeně poznamenala:
  - No, nevěděl jsem, že nás donutí trénovat tisk. Osobně jsem si myslel, že mě budou bít obušky na patách. Nebo třeba i bič ostnatým drátem. Pokud vám to však udělá radost...
  Shelley promluvila hlasitěji:
  - Víte, netrápte duši! Možná bychom si měli promluvit o něčem jiném.
  Magda souhlasně přikývla.
  - Promluvme si! Zpívej kytku, nestyď se! Koneckonců, s krásou takové sestry můžete vidět psaní písní, skvělá řemeslnice.
  Shella, když usoudila, že je lepší odvrátit pozornost od bolesti tímto způsobem, než kňučet, zpívala navíc z mužského jména:
  Rozmarná dívčí múza
  Pohladí, pak průšvih...
  Předložky skáčou a nedochází k žádné jednotě,
  Sešrotuje se lavina říkanek!
  
  Ale ten, kterého miluji celým svým srdcem -
  V odpovědi říká, k čemu ta slova jsou.
  Křišťálová láska může otevřít dveře
  Otevřete tomu orlovi cestu!
  
  Koneckonců věřte, že meč pera je dražší,
  Je v něm tvrdost - chmýří se rozletí do víru!
  Arogantní hrdí šlechtici,
  Bude o nich pichlavý verš...
  
  Vytvořili jsme rati slávu,
  Kde teče krev a někde pot.
  Rozšířili svůj stát,
  Od pyramid po ledové kry.
  
  Ale zároveň je duše beránkem,
  Lyra v něm zní sladce...
  Koneckonců, dívčin hlas je volání -
  A vášeň se roztaví a žula!
  
  Kde je slovo, růže plápolají,
  Kde kvetou jabloně...
  Nemůže nám vadit zima
  A zastrašit marnou práci!
  
  Proměňujeme sny ve výtvory
  Pojďme překonat propast...
  Celý svět ztuhne úžasem
  Když noční smutek zmizí!
  
  Pak trápení skončí
  Nebudou žádní mrzáci a sirotci...
  A loučení k nám nepřijde,
  Nechte toho temperamentního tvora vyhodit práh!
  
  Vlast se stane Božím královstvím,
  Každý z nás je považován za Stvořitele.
  Jen popel se sype na podvod,
  Kdo je čestný, laskavý - dobře!
  
  Rota byla zredukována na devadesát pět válečníků (tři byli zabiti a další dva byli zraněni tak těžce, že zůstali v nemocnici). Kam jdeš: válka není bez ztrát, jen ztráty jsou bez války! Několik válečníků mělo stále jizvy na svých štíhlých, svalnatých tělech a ukázalo se, že několik dívek bylo obvázaných. Tygřice, unavené z dlouhých cest, nevypadaly příliš bojovně - byly vyhublé, až jim prosvítala žebra. Dívky nervózně škrábaly nohy na písku, pálily a zhrubly, příliš je svědily a brutálně svědily. Obecně platí, že pokud existuje na zemi místo horší než Danteho peklo, pak ho pro sebe objevili v Africe. Válečníci však nekulhali a možná se i chlubili tím, že museli zažít tak kruté útrapy. Jakýsi druh morálky: čím více potíží, tím lépe. Propaganda askeze a duchovních hodnot, charakteristická pro nacismus, zejména v radikální verzi Goebbelse, na rozdíl od západní buržoazní ideologie konzumu. Takhle dívky zčernalé od spáleniny a prachu, sotva zakryté bikinami a ověšené zbraněmi, vypadají jako karikatura amerických ozbrojenců. A nedaleko je německá základna a hranice se Súdánem .... Fouká odtamtud horký vánek, je slyšet pach spáleniny a mraky na obloze jsou tak vzácné ... prostě ostrovy v Tichém oceánu. Růžové duny pod vlivem vzdušných mas se mírně pohybují, jako by zajatí titáni chtěli odhodit magii pohanských bohů, ale zároveň se dusí nemohoucností.
  Shella velmi tiše zašeptala Magdě:
  A když konečně...
  Rudovlasá ďábelka odpověděla ještě tišeji:
  - Velmi brzy! Pojďme se znovu opít!
  Gayla ohlušující křičela:
  - Běh, krok pochod (takový příkaz zní jako přímý výsměch!)
  Krásky spěchaly, jejich ztvrdlé, spálené paty se blýskaly na pozadí zlatého, téměř kouřícího písku. I přes to, že se sluníčko blížilo ke svému zenitu, musela děvčata znovu běžet. Tak skoro nahý, s pořádným nákladem přes ramena...
  Shelley se zamračila a poznamenala:
  - Odpoledne nás uvidí na velkou vzdálenost a zastřelí nás!
  Magda nesouhlasila:
  - Není to tak ponuré. Možná si nás nevšimnou... Nebo spíše celý výpočet je založen na tom, že normální člověk do takového pekelné vedra v poušti nenarazí.
  - Zvláště naboso! Shelley se zachichotala.
  A vítr ještě zesílil. Zítra je prvního července... Nejteplejší měsíc léta na nejžhavějším kontinentu planety Země. A děvčata musí utíkat, tahat s sebou zbraně a solidní muniční náklad. Magda si vzpomněla na fantastický příběh o vzdálené budoucnosti. Mocná a zjevně idealistická supercivilizace zakázala různým druhům a rasám v galaxii vést mezi sebou skutečné rozsáhlé války. Protože mezi hvězdnými říšemi neustále vznikají určité spory, pak vést omezené bitvy - s malými silami a přibližně stejnými zbraněmi.
  Z hlediska humanistického myšlení se to zdá být rozumný nápad, ale... Ve skutečnosti "Armáda spásy" jedné supercivilizace sama rekrutovala vojáky do těchto bitev a vybírala ty nejzbabělejší, nejnešikovnější nebo nejpřesvědčivější. pacifisté - kteří kvůli žoldáckým ohledům skončili v armádě. Navíc k vojákům byli vysláni provokatéři, aby bitvu narušili ještě před jejím začátkem... Zkrátka to byla parodie na války, dokud se nenašel člověk, kterému se podařilo tento vadný systém rozbít. To je jeho povolání - povolání vojáka, duše válečníka. A nečekaný hollywoodský konec - ten by se neobešel bez účasti ženy!
  Všechno je, jak má být - jaká práce, bez opravdové lásky a vášně?
  Válečnice Magda v přemýšlení šlápla bosou nohou na kaktus, byla píchnuta, ale dívka tomu ani nevěnovala pozornost ...
  Chybný řád bylo možné zlomit bez války, a tedy i odvahy ve vesmíru neradostné budoucnosti, nakonec s pomocí lásky. A Magda milovala zatím jen ve snech, nebo ve snech. Byla žhavá a zároveň zhýralá panna. A svůj bouřlivý temperament projevila ve výcviku a válkách. A co je láska - něco, pro co prudce prolévá krev!
  Zrzavý liščí anděl ze sebe setřásl krůpěje potu. Zvláštní, ale básníci nejčastěji rýmují lásku a krev. Zřejmě je to způsobeno tím, že muži si ve vztahu k ženě vyvinuli touhu po násilí. Člověk však není zvíře v tom smyslu, že je schopen racionálně uvažovat... Ale na druhou stranu je mu křesťanská morálka zcela cizí. To, co Ježíš učí pro muže, a zvláště pro silného muže, je tak nepřirozené a způsobuje horlivé odmítnutí, že úspěch křesťanství byl v rozporu s logikou... Avšak nejen křesťanství, každé náboženství se vyznačuje určitým paradoxem a vnucováním určitá omezení pro člověka. A často docela nesmyslné...
  Byla již plná a dokonce podmračená noc (přesto vítr doháněl mraky od moře nedaleko od pobřeží), když dívky konečně doběhly k cíli.
  Před nimi byla anglická základna a dokonce s letištěm. Navíc, soudě podle věží posetých hlavněmi kulometů velké ráže, ostnatým drátem a betonovými přistávacími dráhami, byla vybavena už dávno. Britové obsadili Egypt v roce 1882 a nastolili tam loutkový režim. Nyní Němci plánovali udělat totéž.
  Veselá Gala začala zkoumat základnu a letiště speciálním, složitě vinutým armádním dalekohledem. Připojilo se k ní několik dalších dívek-desátníků. Gala, již zkušená ve válce, z doby, kdy byla ještě začínající skautkou a spojkou ve Španělsku a již nelítostnou bojovnicí v Polsku, Francii a Jugoslávii, počítala šance prozíravě. Letiště bylo bráněno poměrně silně, včetně protiletadlového dělostřelectva. Ano, a bylo na něm hodně letadel. Mimochodem, je divné, že Britové drží tolik letectví na jednom místě, aniž by je rozptýlili po polních letištích? Možná je zde falešný cíl a skutečná letadla se nacházejí jinde? Je tu spousta kulometných věží, jsou tu dokonce tři tanky Matilda a čtyři tanky Cromwell. Pokud se budete šťourat, pak se bez krve neobejdete.
  Gayla povolala dva pomýlené, ale jistě velmi silné a zručné válečníky. Mlátila je bekhendem bičem, takže se jí skořicově hnědá hruď dokonce houpala. Udělala brutální obličej a tvrdě nařídila:
  - Magda a Shella pro vás mají rozkaz: proniknout na území letiště a zjistit, jaká letadla tam jsou. Takže podrobně prozkoumejte obranu!
  Dívky poslušně pokývaly hlavami: rozkaz, rozkaz je, a ten se musí splnit. A jak - to je jejich problém. Shella a Magda rychle vyrazily na letiště. Ohnivý bojovník navrhl:
  - Chytneme jazyk a vezmeme od něj formu. Poté po převlečení pronikneme na letiště. Pojďme se tam trochu pobavit!
  Blonďatá Shella poněkud zmateně poznamenala:
  - Nejprve musíme najít tento jazyk. Pak si myslíš, že se potulují pouští? A můžete je takhle chytit v davech?
  Magda hvízdla šarlatovými rty:
  - Rozhodně. U tanků jsou například stráže, protože jsou za obvody věží. Můžete tam také střílet hlídky a v případě potřeby ...
  - Zajmout tank a jet? Shelley se ironicky usmála.
  Magda pohnula špičkou a souhlasně přikývla:
  - A že je to docela možné. I když jsme dostali rozkaz provádět pouze průzkum. Zvyšování hluku bez příkazu ... Sami víte, co je ve válce plné projevů iniciativy!
  Shelley si těžce povzdechla.
  - Bohužel to moc dobře znám!
  Dívky se téměř bez úkrytu rozběhly směrem k tankům. Hlídači byli také z řad černochů - kouřili cigarety a prakticky nic neviděli. Pouze jeden z nich byl bílé rasy a zdá se, že to byl důstojník. Byl ale také dost opilý. Shell to překvapilo: jak se Britové chovají? Nebojí se sabotáže, útoků Arabů nebo odvážného výpadu Němců? Pravda, obvykle chladnokrevní Britové, možná vyčerpaní úmorným vedrem a také špatnými zprávami z fronty, začali bušit. Obecně si to Schella vybavil z učebnic: typ Angličana jako chladný subjekt a bez emocí není nic jiného než mýtus. Kromě toho, Skoti a Irové pijáci nejsou hlupáci. No a černoši jsou v tomto ohledu úplně zablokovaní - šílí ze skrovné dávky, jak to mimochodem dělají Japonci.
  Dívky nikdy nic neodpustí. Zachycení hlavy as dýkou v krku přesně v krční tepně - to je čas. Ale je tu efektivnější příjem, odstranili druhý pár stráží, udeřili ji dlaní do brady, pak se otočili a mírně zvedli hlavu. Crunch a krk zkroucený.
  Magda mrkla na kamarádku:
  - Tak je prostě střílíme. Jako hrušky ze stromů!
  Shelley tiše odpověděla:
  - Existuje ještě jednodušší způsob - například výstřel z tiché zbraně. A tak špinit si ruce není dobré.
  Magda opovržlivě odfrkla jako velká dravá kočka:
  - Jste prostý muž ze Shellu. Romantika užívání si krásy bitvy ve vás není. Všechno je tak primitivní. Je zajímavé střílet a dokonce i zblízka?
  Sněhobílý ďábel přerušil svého přítele:
  - Raději se podívej, je tam také osmý tank. Byl docela chytře převlečený za kupku sena. Hned jsem ale pochopil, proč nám bude sluníčko sušit trávu, když už by ji potom nechtěl jíst ani velbloud.
  Magda souhlasila.
  - Ano, to je celkem logické pozorování. Tanku, musím se podívat na který. Pravděpodobně jeden z nejnovějších...
  Shella shrabala trochu sena a hned zapískala:
  - Ano, má skládací hlaveň. Tuto techniku vidím poprvé. Pravděpodobně Američan, pokud se mýlí!
  Ohnivý ďábel přerušil sněhobílého válečníka:
  Nyní pojďme na letiště. Kolem pobíhají i psi. To je další problém problémů.
  Shella spěchala, aby uklidnila svého přítele:
  - Vím, jak ovlivňovat psy a proto půjdu sám. Naštěstí je důstojník z řad bílých hladce oholený a středně vysoký. Jeho uniforma mi bude vyhovovat. Už měním obličej.
  Dívka se ve skutečnosti rychle nalíčila. A že je to také učili ve zvláštní škole. Magda nic nenamítala.
  - Ty jdi a já si poradím s novým tankem. Má také něco užitečného pro německou vojenskou vědu. Ale tady je Schella, prosím tě, nezdržuj se dlouho, jakmile dokončíš inspekci, tak se budu bránit.
  Dokonce i jerboa v odpověď zamával štětcem - říkají, nezklam nás, blondýno!
  Blonďatá dívka odpověděla s úsměvem.
  - Udělám všechno velmi rychle. Pokud je to vůbec možné.
  Magda už svému příteli nevěnovala pozornost, ale zcela se ujala studia tanku. Zde učinila několik objevů. Nejprve měl tank dvě svařovaná děla. Dlouhohlavňový 76milimetrový kanon se skládacím ústím a 47milimetrový kanón s krátkou hlavní pro střelbu tříštivými střelami. Obecně jsou zbraně poměrně bohaté, zejména na rok 1942 a africký kontinent. Zbraň měla mimochodem docela zajímavou a kompaktní úsťovou brzdu a zjevně to byla slavná sedmnáctistopá zbraň, která ještě nebyla uvedena do praxe, ale byla již všemožně propagována Goebbelsem z královské služby. Británie.
  Dívka hrabala hladinu a na poklopu našla znak orla a nápis v angličtině: "Made in USA." Magda zaklela:
  - Jak jsem vždy tušil, je to americký hack. Očividně nám dali Británii na duši! A nevědí, že kvůli tomu budou New Yorkem pochodovat německé tanky.
  Otevření poklopu nebylo tak jednoduché, ale děvčata to samozřejmě pedantsky a zároveň, což zní paradoxně kreativně, také naučila. Takže brát jako překážku byla otázka cti.
  Shella mezitím docela obratně napodobila opilou chůzi a přiblížila se ke vchodu na letiště. A okamžitě pocítil rozdíl mezi britskou a německou mentalitou. Líný hlas strážce se zeptal:
  "Co máš za obchod, Petere?"
  Shelley krátce odpověděl:
  - Na osobní poznámku!
  - No tak!
  Shella byla na letišti. Prohlédla si letadla a všímala si všeho, včetně karnevalových skvrn na trupech, rozlitého benzínu a dalších. Pak jí bylo okamžitě jasné, že z více než dvou set letadel jsou minimálně dvě třetiny dovedně vyrobené maskovací vzory. Nechyběly však ani skutečné stroje, včetně mohutných Lancasterů schopných nést až šest tun bomb. Dva buldoci přiběhli prozkoumat Shellu. Dívka je jemně pohladila a šla dál. Když je na jedné relativně malé ploše tolik letadel, dělá to dojem zejména na romantické povahy.
  Tyto okřídlené stroje, jak vypadají ve svých řadách, jsou, no, plivajícím obrazem rytířů Řádu německých rytířů, kteří přišli dobýt Slovany. Jen mnohem masivnější a děsivější. Němci zpravidla preferovali velmi masivní zbroj, která rytíře dobře chránila. Ve stejné době, i když cena bude snížení mobility bojovníka. Ale v moderním světě se cesta ubírala k použití ovladatelných stíhaček. Stejný Me-109 stále váží méně než jeho angličtí protivníci.
  . KAPITOLA #4
  A tady tito okřídlení rytíři stojí a na něco čekají a voní řvoucí a smrtící technici dvacátého století.
  Shelle se ale nechodí nijak zvlášť příjemně, její dívčí nohy ztratily zvyk kozaček a už se začaly drhnout. Navíc Britové neprojevili velkou představivost: po umístění skutečných letadel na jednu stranu je vidět dokonce i červená demarkační police. To je obecně pochopitelné, aby si britští piloti, a to i s opilýma očima, nic nepletli. A tak obecně je již možné se vrátit.
  Shella zamířila zpět a dokonce se začala ještě víc potácet. Pak ji bez ptaní pustili zpět a teprve poté, co pastýři očichali, lehce zakňučeli. Sněhobílý čert jim tiše zašeptal:
  - Nic, brzy změníte majitele!
  A pomalu zase zpět ... A vítr se stal mnohem svěžejším, brzy se začne rozednívat ...
  A Magda mezitím přišla na tank... Byl to experimentální model Mp-16 "D". Obecně je tank poměrně výkonný a má hydraulický ovládací systém pro kulomety (ve stylu, nebo spíše v systému, charakteristickém pro nejnovější stíhačky!). S velkým nákladem munice a systémem automatického dobíjení. Tank je ve své době nejnovější a není ani jasné, proč Britové projevili takovou nedbalost, když ho tak nedbale hlídali? Možná zde zafungovala chvástání charakteristická pro mnohé národy, ta cizí nemůže být dobrá, což znamená, že ji není třeba chránit!
  Než dorazila Shella, ohnivá bojovnice krásy, dotankovala nádrž a zkontrolovala náklad munice. Blonďatá bojovnice, která shodila nenáviděné boty z nohou bohyně války, rychle oznámila situaci svému partnerovi.
  Magda předala, co slyšela, Geile, a pak se její tvář rozzářila:
  - Shellochka teď naše dívky útočí na nepřítele. A bylo nám dovoleno zasáhnout nepřítele okamžitě pomocí těchto tanků.
  Sněhobílý válečník zvolal:
  - To je to, o čem jsi snil! Dobře, auto jede?
  Magda rozumně potvrdila:
  - Funguje. Američané mají vždy lepší tanky než tankery.
  Auto se skutečně rozjelo od první zatáčky. Zajímavé je, že motory nebyly hlučné. Dívky například věděly, že ruský T-34 duní, takže... Tento tank lze použít proti britským koloniálním jednotkám k rozehnání domorodců.
  A válečníci rozdupali statný pětapadesátitunový vůz. Ovládal se však celkem snadno, i když samozřejmě hůře než lehčí T-4. Na Mp-16 bylo nasazeno pět motorů najednou, ale to možná ještě zvýšilo přežití tanku v bitvě.
  Dívky bez přemýšlení dvakrát zahájily palbu na kulometné věže. První zásah tříštivým projektilem a potlučená "lvíčata" létají hlavou dolů.
  Mezi Brity, jak se dalo očekávat, útok vyvolal paniku. Střelba byla nestálá a děvčata ještě zvládala zapojovat kulomety. Magda chtěla zakrýt Lancaster dobře mířenou střelou, ale Gayla jí ve vysílačce tvrdě přikázala:
  - Ušetřete nepřátelská letadla, zajmeme je v bezpečí.
  No, proč šetřit, šetřit. Je lepší zničit věže a vybrat si lidské oběti. Takové dobře mířené hity.
  Zbytek válečníků se mezitím (už se připlížil blíž) dostal do britských tanků. Otevření poklopů trvalo jen půl minuty a pak nahromadění. Obecně platí, že dívky téměř ani nevěnovaly pozornost letišti, ale jednoduše se přesunuly směrem k anglické základně. Přitom zasáhli kasárna, kde se nacházeli nepřátelští vojáci a také spící piloti.
  Gayla zařvala jako medvěd v žáru:
  - Nestřílejte na sklad s palivem! Bude nám užitečný!
  Magda a Schella rozdrtily několik kulometných věží pomocí velké hmotnosti svého tanku. Dívky se smíchy doslova kručovaly v břiše. Jako, jsou pořád v pohodě.
  Ale hlavní práci stále vykonávaly kulomety. Bylo potřeba nepustit nepřátelské piloty k letadlům, nenechat je vzlétnout. Ale pár válečníků samo se vrhlo k anglickým vozům a posadili se za kormidlo. A co lze nyní zapustit do základny, když mají zajištěný i takový letecký výcvik. Ano, a letadla jsou tankována plnou municí. Tady je taková masha-malashka dopadá.
  Shella přesnou střelou rozbila malou cisternu, která vyskočila z garáže. Osm tanků s posádkami vlčat začalo násilně ničit obrovskou anglickou základnu. Tanky bez velkého obřadu rozdrtily brány a vše naplnily olovem. Dokonce hořel i barák. Vyskakovali z nich zmatení Angličané a domorodci všeho druhu. Ve skutečnosti už žádná bitva nebyla, ale jen totální výprask. Pravda, jednotliví britští vojáci a kulometné věže stříleli zpět. I na pancíř tanku bušily olověné kroupy. Magda zavrčela jako naštvaný panter:
  - No, co jste vy milovníci ústřic a ovesných vloček, konečně jste pochopili, co je to skutečná válka. Brzy budeme v Londýně!
  Shella zpívala a vycenila zuby:
  Co budeme dělat v Albionu,
  Kde jsou ty kluzké žáby - kwak!
  I když jsou legie v útoku,
  Ale rána bajonetem v haléře!
  Magda svraštila obočí a záporně zavrtěla hlavou:
  - Ne, tohle není píseň, která inspiruje k exploitům! Ale musí to být jinak!
  A ten ohnivý, smějící se válečník jako samopal. Kusy masa tedy létaly různými směry a tucet Angličanů najednou zkolabovalo.
  A samotný těžký tank, pojďme rozdrtit nepřátelské vojáky, "vyhladit" je žehličkou. Pod kolejemi křupaly kosti. A pak se nepřítel začal rozprchnout na všechny strany. Pak ale vyskočila nepřátelská "Matilda". Shella ji tedy zasáhne probodnutím brnění.
  - Získejte "ovesný" granát, zazpívejte serenádu na památku!
  Tentokrát střela zasáhla přímo na pažbu mezi věž a trup a tank byl po pořádném zatřesení odsunut na stranu. Současně explodovala plynová nádrž a okamžitě explodovala červeno-červeným plamenem.
  Blonde She-Devil nemohla odolat ostrosti:
  - Matilda dostane mat - výsledek bude vtipný!
  Magda plácla svého partnera mozolnatou dlaní do šlachovitých stehen.
  - A ty jsi mladá, přítelkyně! Tak si zazpívejte takhle!
  Přesto zřejmě jeden z Britů omylem, nebo možná záměrně, vystřelil na palivovou nádrž. Špinavě hnědý keř benzínových plamenů duněl a rozkvétal. Gerda vypálila dlouhou dávku z rychlopalného útočného 9mm kulometu. Na místě zkolabovalo asi čtyřicet anglických vojáků. A několik raněných bez jakéhokoli soucitu našlapovalo na široké stopy amerického tanku. Shelley se zlomyslně zasmála.
  - Tohle není rtěnka! Jaké to je proměnit se v koláče!
  A zrzavá nestydatá čertice nezapomněla vložit:
  - Bez ohledu na to, jak to zkroutíte, palačinky ražené tankem jsou lepší než kravské výkaly!
  Dívky rychle rozbily další tři klíny. Shella naváděla a Magda dávala granáty a nakládání probíhalo automaticky. A oni sami dostali náboj na brnění. Zdá se, že to není děsivé, pro 80mm ochranu věže, ale bzučí to důkladně. Magda si popálila prsty a zaječela:
  - Tady jsou dary markýze z Carabasu! Můžeme je opepřit něčím trochu pikantnějším a osolit?
  Shella, která rozdělila další "monstrum" skořápkou, zpívala:
  - Jaké nádobí, jaké nádobí - všechno byste si vzali s sebou! Škoda, že se často nehádáme - vzácná šelma, taková jatka!
  Magda se najednou plácla do čela a vzpomněla si:
  - Ale už dlouho jsme od tebe Sněhurko s pistolí neslyšeli písničky! Zpívej kytku, nestyď se!
  Válečnice s perlovými vlasy zpívala a její hlas byl v jedné lahvičce tak božský a ďábelský, že siréna vedle ní neměla co dělat;
  Sám bojovat v srdcích nálady,
  Sochy postav - Bůh Stvořitel,
  Tvoří hrdinovým mečem,
  Příklad pro všechny generace!
  
  Ale ty sám můžeš bojovat,
  Navýšeno, hordy vyhrají!
  Duše orla a lva není zajíc,
  Taková moc a svatá hostie!
  
  Nechť je nepřítel jako pes poháněný,
  A náš silný štít vyřízl diamant!
  Okraj úsvitu navždy milovaný,
  Za smutek odmění bojovník smrt!
  
  Nevěř hloupým pacifistům
  Co Ježíš učil snášet...
  Aby žito kvetlo pod jasnou oblohou,
  Staňte se silným jako medvěd!
  
  V bitvách jsme plni vášnivé vášně,
  A s bouřlivou krví, mladý...
  Roztrháme peklo,
  Kde jsou legie se Satanem!
  
  A každý ví, že Stvořitel;
  Naučte se posilovat svaly!
  Neztrácejte čas hloupostmi
  Jinak za tebou přijdu s trestem!
  
  Bezmoc je hlavní neřestí,
  Zrodila se z toho zloba, podlost...
  Zaplaťte útočníkům kudrlinky -
  Zapomeňte na udatnost, čest a hrdost!
  
  Ale i přes všechny ty potíže
  Smutek bratře nevzdávej se!
  Ať se splní všechny sny
  Pojďme tančit s miláčkem v hladkém valčíku!
  
  Co víc může Pán dát
  Ano, posmrtný život je v mlze...
  Toto tělo v životě trpí,
  Ne všechno je tak hladké jako v románu...
  
  Poznej svůj zemský muž
  Stavte na tom své štěstí...
  Pohyb a pokrok v běhu -
  Dají moc nad vesmírem!
  A v Egyptě byly boje stále v plném proudu. Nebojácní válečníci všech protivníků úspěšně rozbíjeli a zpívali za pochodu;
  Shella skončila na horním tónu, ale Magda do ní pak lehce šťouchla nohou, přímo holým podpatkem, do silného, opáleného lisu:
  - A proč zpíváš o křesťanských hodnotách? Jsme Árijci, ne křesťané. Sněhurka je šílená!
  Shella zběsile zavrtěla hlavou, zatímco její ruce nemohly ovládat kulomet:
  - Promiňte! Popletené pravoslavné Rusko s pohanským Pruskem! Příliš těžké střílet a skládat zároveň!
  Magda, aniž by se zastavila, aby vedla efektivního, koseného řadami anglických nepřátel, potřásla dlouhými černými řasami. A položení další řady nepřátel do rakve, jako když se siréna zachichotala:
  - Na úkor toho, jak skládat - to je diskutabilní otázka, ale střílení je snadné a jednoduché!
  Skutečně, četní angličtí důstojníci a vojáci, chytající bílé kapesníky, se začali energicky vzdávat. Byli přitom tak vyděšení, že mumlali nejrůznější nesmysly, nebo dokonce vůbec vyli. Několik tisíc koloniálních vojáků (Arabů a černochů), omráčených strachem, stejně jako několik stovek neméně zbabělých Angličanů s bledými tvářemi, rozhodilo rukama. Dokonce se z tanků objevily bílé hadry. Jak říkají, našli jiný způsob ochrany - spolehlivější než aktivní brnění!
  Dívky se chichotaly - tak se to dělá - nikdy se nevzdávejte!
  Shella vyskočila z nádrže a schválně běžela bosa po žhnoucích kolejích. Magdu však nenapadlo se kamarádce poddat a holé opálené dívčí nohy se jen mihly, jako by se kolem hnala hejna gazel. Tvrdé, ale kulaté a půvabné dívčí podpatky hladily jazyky modrého plamene. Ale bojovníci tygřice v odpověď jen spokojeně vyjekli.
  Zde zajatý černoch neudržel svůj chtíč, vrhl se na ně a dostal zdrcující ránu od ohnivé Magdy do solar plexu, načež se vyplivnutím velké sraženiny hlenu a krve z úst konečně uklidnil.
  To bylo, jak se ukázalo, poslední ohnisko odporu. Nyní byli britští vojáci úplně zlomeni. Na nohou stálo více než tři tisíce vězňů. Tygřice však bez okolků zastřelily asi pět set Britů, kteří se kvůli svým zraněním nemohli postavit, přesně jedna kulka na dvě hlavy se k sobě přitlačila: proto trpí a zatěžují Wehrmacht další zátěží. Jak řekl Himmler: milosrdenství by nemělo překročit hranice ekonomické výhodnosti.
  Dívky nařídily zajatcům, ohromeným hrůzou, aby vykopali díry, aby tam dali mrtvé. Bylo už docela světlo a kouř ze zničené základny se nesl na velkou vzdálenost.
  Přítel Shella na film zavzpomínal, neboť v tomto hrdinském případě jedna z hlavních postav po těžkém vítězství smutně bafla z dýmky. A středověcí válečníci, kteří si vraha spletli se Satanem, zahájili palbu na svého velitele. Tentokrát však bylo vítězství docela snadné, ale jedna z dívek přesto našla svého nevlídného přítele - smrt, pět krásek bylo zraněno a některé - nebo spíše dvě byly vážně zraněny.
  Na obloze se ze západní strany objevila německá letadla. Dívky je přivítaly radostnou radostí. Gaupman SS, Galeova agresivně krásná ženská hrdinka, nafoukla tváře a hrála si se svaly, které se jí válely pod čokoládovou kůží, a oznámila stejným způsobem:
  - Naše jednotky úspěšně postupují. Takže nemáme čas stát na místě. Nechte vězně, aby se svázali, a my je zavřeme do hangáru a necháme tucet vlčat hlídat. A zbytek se bude i nadále rychle pohybovat za nepřítelem.
  Magda a Shella se velmi bály, že jim bude svěřena ochrana zlomených otroků a válečných zajatců, kteří se proměnili v submisivní stádo, protože dívky už byly vzrušené a chtěly bojovat. A jen zbabělci sní o eskortní službě! Ale jejich bojové vlastnosti očividně zapůsobily na Galu a při hře s bicepsy jim oznámila:
  - Pojďme natankovat a doplnit munici tanku. Jezdit dál. Vidím, že jsi dobrý v boji! Navíc nejste nijak zvlášť velcí a mnohem lépe se hodí k ovládání tanku.
  Dívky rozhazovaly rukama ve vojenském pozdravu a vyštěkávaly:
  - Jsem rád, že to vyzkouším Comrade Commander!
  - Aby bylo snazší vyrovnat se s pistolí a kulomety, Filela půjde s vámi! - Odřízl Gale a běžel vysvětlit cíl ostatním dívkám. Ti vyděšení mrkali řasami a ohýbali lis se sotva zakrytými nebo dokonce otevřenými poprsími. Impozantní kapitánka tygřice byla také bosá, a přestože neměla malé nohy, měla docela krásnou postavu a jí samotné bylo pouhých dvaadvacet let, jen kvůli nadměrnému rozvoji svalů vypadala Gala těžší a starší. Zároveň je překvapivě rychlá, velmi nebezpečná pro boj z ruky do ruky.
  Zatímco dívky tankovaly a doplňovaly munici, Filela je bombardoval otázkami:
  - Byl jsi na jejich letecké základně, úplně sám. Hlavně ty, Shello... Není to děsivé?
  Blondýnka si setřásla z tváře pouštní drdol, který se jí nějak podařilo zachytit na její sametově opálené kůži. Hodila dýku vysoko a krátce odpověděla:
  - Ne! Proč bychom se měli bát? Jsme praví Árijci!
  Filela, která za letu chytila zbraň a hodila ji na stůl ostření uprostřed pouště, zívla okouzlujícími ústy. Potom s povzdechem odpověděla:
  - Jste z nás nejmladší, a než jste odjel do Afriky, neměl jste žádné zkušenosti. Zde již všechny dívky získaly bojové zkušenosti a přičichly ke střelnému prachu. Mimochodem, skoro vypadáš jako dívky s tak nevinnými tvářemi.
  Magda, pohazující bajonetovým nožem prsty u nohou, prudce vyštěkla:
  Ale nezabíjíme nevinně. Jaký smysl má tento rozhovor vůbec. Hledáte svár?
  Filela rezolutně odmítl:
  - Samozřejmě že ne! Ale přiznám se vám, ačkoliv ke střelnému prachu jsem poprvé přičichl 1. září 1939 v Polsku. To znamená, že ještě dříve, než většina dívek ve společnosti, obvykle zahájily svůj křest ohněm z francouzských polí, ale stále cítím strach. - Dívka stydlivě sklopila zelené oči. Uznání pro ni nebylo snadné - Zejména zabírá nervozitu před začátkem bitvy.
  Shella pohladila Filela po poškrábaném, svalnatém rameni.
  - Abych byl upřímný, někdy se cítím nepříjemně. I když fyzická zátěž, kterou zažíváme, je tak únavná, že dokonce sníte o zbavení se smrtelného těla.
  Hnědovlasá žena pokrčila rameny.
  - No, já nevím! A vyčerpává mě to důkladně, ne méně než tebe, ale stále zůstává nesnesitelný strach. - Filela vrhla krátký pohled na oblohu a ztišila hlas do šepotu. Možná se bála, že ji Všemohoucí Bůh zaslechne. "Kromě toho, existuje něco jako duše?" Velký a moudrý Fuhrer o tom nikdy nemluvil a nepsal v žádném ze svých děl.
  Magda znovu chytila bajonetový nůž holými prsty, aniž by se pořezala. S úsměvem jako Milady Winter odpověděla za Shelley:
  - A na tom nezáleží. Pro nás je hlavní co nejvíce zabíjet nepřátele a co nejméně ohrožovat své životy. Přirozeně, pokud je to jinak - opatrnost se nezmění ve zradu!
  Filela souhlasil:
  - Kdo nešetří život v bitvě, ten si zachová svou důstojnost i při dělení trofejí!
  Shella potvrdila:
  - Kdo ukradne vítězství, ztratí své ovoce, protože to shnije z pošramocené pověsti!
  Dívky sedící v tanku vyvěšovaly anglické vlajky a jen tak se drze rozjely. A celkem bylo v poušti patnáct věcí. Drze a drze zajatá Brity, obrněná a v žádném případě dobře vyzbrojená vozidla. Takže pocity byly ty nejvznešenější, jako by válečníci byli na přehlídce.
  Magda poznamenala:
  - Tady, tady je krása! Bereme s sebou naši kočku! Wille, vidím boj - dostanu tyrana!
  Shella bez velkého nadšení zavrtěla hlavou ke Sněhurce a namítla:
  - To není vůbec vtipné! Je hřích se tomu usmívat!
  Tady Magda, jako by ráno zazvonil budík:
  Co znamená pojem hřích? Tady zpíváte Shellu o Ježíši Kristu a ani si neuvědomujete, že hlavní biblický zákon - mzda za hřích - smrt je prostě absurdní! - Ohnivá bojovnice i pro přesvědčivost udělala rukama kruh. - Absolutně bez logiky!
  Filela si pospíšila přidat:
  - Rozhodně! Jinak co jsme to za vojáky, když neporušíme přikázání - nezabíjej!
  Magda se nervózně zachichotala a začala žvýkat jílec dýky. Tady Shella našla něco proti:
  - Vlastně v originále - toto sedmé přikázání zní takto - nepáchejte zlé vraždy! To znamená, že zde mluvíme o vraždě, a ne o zbavení života člověka. - A dala si podobu Cicera na kazatelně a možná se přidala i Tetruliana. - Jsou tu nějaké nuance!
  Magda odsekla zlo:
  - Také spojení na překlad z hebrejštiny. Co jiného by mohlo být nechutnější! Rudovlasá ďábelka byla čím dál tím víc zanícená. Ostatně její otec sám Azello z Bulgakovova románu může. - Obecně je v Bibli mnoho absurdit, ale nejabsurdnější jsou její nároky na roli slova Božího a na neomylnost! Válečnice blýskla zuby. - Kristus Všemohoucí Stvořitel všeho stvoření, všeho viditelného i neviditelného, všeho pozemského i nebeského... A přitom se Ježíš plete v nejzákladnějších věcech!
  Shelley řekl tvrdě:
  - Není třeba to říkat a kategoricky. V něčem je zmatený a v něčem je věštec. - Přidán sněhobílý terminátor anděl. - Kromě toho může vtělený Bůh dobře vyjádřit podstatu Písma svatého svými vlastními slovy. Obecně platí, že v Bibli je mnoho proroctví, která se již naplnila.
  Magda energicky zavrtěla svou ohnivou hlavou:
  "To vůbec není pravda a já ti to dokážu!"
  Shelley sebou trhla.
  - No, zkus, máš karty v ruce!
  Magda začala mluvit a napodobovala klerikův karikovaný smrkový tón.
  - V posvátných knihách všech náboženství zaujímají nejdůležitější místo proroctví, tedy předpovědi budoucnosti. Taková proroctví jsou v Bibli. Většina těchto proroctví je příliš vágních. - Rusovlasý terminátor-filosof udělal kulaté rty. - V rozhovoru na rozloučenou s apoštoly Ježíš prorocky řekl: "Potom slyš o válkách a válečných zvěstech... Neboť to tak musí být... Povstane národ proti národu a království proti království a budou hladomory, mory. a zemětřesení" (Evangelium podle Matouše 24:5-6). - Dívka zvedla pravé obočí pro větší výraznost. - Ale přesně to se stalo ve světě před proroctvími Kristovými a trvá to dodnes. Jaká je tedy hodnota těch proroctví, v nichž se neustále "předvídají" události bez jakéhokoli proroctví?
  Filela souhlasně přikývla, když si prohlížela trofejní erotický časopis, který zabavili zajatí Angličané. Ale zároveň válečník velmi pozorně poslouchal:
  - Ano, dá se říct, že včera byly války, dnes jsou války, zítra budou války!
  Po potvrzení Magdy (Co můžu říct - říkají, že to není parchant, jsi bystrý!), pokračovala ve své přednášce:
  Některá biblická proroctví byla napsána zpětně - poté, co k těmto událostem již došlo. Pravda, někdy se proroci odvážili předpovídat budoucí události, ale zároveň se zpravidla dostali do nepořádku.
  Bůh tedy skrze proroky slibuje potomkům Davida věčnou vládu (2. Královská, 7:11-16), ale království Davidovo se po smrti jeho syna Šalomouna rozpadlo na Izrael a Judu a na potomstvo (potomky) krále Davida byly částečně zničeny nejprve asyrským králem Artaxerxem a poté - pod kořenem bez výjimky babylonským králem Nabuchodonozorem. (Jeremjáš 52:9-11, 22:28-30).
  Filela velmi horlivě schválil:
  - Tak byste s nimi měli jednat. A jak dát pod osy obyvatelům dobytých měst, tak tohle, prosím. A jak se o ně starali!
  Ohnivý ďábel potvrdil:
  - Ale různé chyby "proroků" se samozřejmě neomezují jen na toto.
  Bůh prostřednictvím proroka Jeremiáše slibuje, že navždy zničí, vylidní Egypt od Suezu po Etiopii (28,8-14), ale tento slib Bůh dodnes nesplnil.
  A více o proroctvích Jeremiášových. Skrze jeho ústa Bůh slibuje vydat Egypt do rukou Nabuchodonozora (29:19); navždy zničit Týr (26:3-14; 27;36; 28:19). Ale Nabuchodonozor nevzal a nepokusil se dobýt Egypt. Pokud jde o město Týr, nebylo dobyto Nabuchodonozorem ani Alexandrem Velikým a dosud nepřestalo existovat ani na jediný den.
  Shella s těžkým povzdechem potvrdila:
  - Běda, viděl jsem Tyre na mapě. Vezmeme to brzy!
  Magda pokračovala:
  Na rozdíl od proroctví Ezechiela Nabuchodonozor dobyl a zničil Jeruzalém, nikoli Egypt a ne Týr. Sám Jeremiáš však 16 let po svém proroctví přiznává, že město Týr nadále existuje bez újmy (26:1; 29:8-14). Později sám Ježíš Kristus marně prorokoval smrt tohoto neotřesitelného Týru (Matouš, 11:21-22; Lukáš, 10:14).
  A jak se její šarlatové rty potutelně a škodolibě kroutily zároveň. Toto je opravdu Satan v nádherné ženské tváři. A jaký hlas.
  Tentýž Jeremiáš jménem Boha oznámil, že král Jehojakin bude potrestán za své hříchy tím, že nebude mít děti (22:28-30). Ale Matouš nazývá Jekonjáše jedním z předků Ježíše Krista (Matouš 1:11-12). Jak to, že se Ježíš mohl narodit ze vzdáleného předka, který neměl děti?
  Po posledním prohlášení se Filela potutelně zachichotala. Shelly poznamenal:
  - Toto je podmíněné proroctví!
  Magda opovržlivě odfrkla.
  - Ale to může říct každý falešný orákulum! Poslouchejte dál! - Zrzavá ďábelka pokračovala, protože tanky nemůžou jet příliš rychle přes poušť a jsou docela těžké a je čas si popovídat... Magdin hlas zněl stále jistěji:
  Jeremjáš jménem Boha předpovídá, že bude Nabuchodonozor zajat židovského krále Sedekiáše, ale slibuje mu tichou smrt a zbožný pohřeb (34:2-5). Jak se ale později ukázalo, Nabuchodonozor zabil všechny Sidkijášovy příbuzné, sám ho oslepil, uvrhl do vězení, kde zemřel (52:9-11). Páni, klidná smrt a zbožný pohřeb!
  Stejný "klidný a vyrovnaný" život je prorokován i pro krále Josiáše (2. Královská 22:18-20). Po takovém proroctví byl Josiáš Egypťany smrtelně zraněn v bitvě u Megida (tamtéž, 35:20-24).
  Bojová klisna Filela se vsála do žaludku a začala vybalovat konzervy. Plechovka s texaským buvolem na obalu je přesně to, co potřebuje. Zvláště šťavnaté maso namočené v rajčatové šťávě a čokoládové omáčce.
  I přesto, že chuť k jídlu projevila i Magda, tvrdohlavá dívka pokračovala ve výchovném programu. Existuje však pěkný malý hlas, že je hezké poslouchat válečníka s vlasy barvy erupce Krakatoa:
  - Prorok Izajáš napsal, že Jeruzalém bude stát navěky: že do něj nevstoupí žádný nečistý člověk, nevstoupí žádný nežid. Ale hned po tomto proroctví byl Jeruzalém dobyt a zničen Nabuchodonozorem (586 př. n. l.), poté byl dobyt a zničen Římany (70 n. l.). - Ohnivý válečník začal přirážet a snažil se, aby jazyk vypadal jako hluk. - "Věčné město" dobyli a zničili Peršané, Arabové, křižáci, Turci, Britové a Francouzi. - dodala Magda bez dechu a zvýšila tón. - Jednoznačně Němci a nyní v něm žije tolik ‚čistých" Židů, kolik je "nečistých" (podle jejich definice!) Arabů, Evropanů, černochů...
  Filela, požírající buvolí maso, poznamenal:
  - Křesťané zpravidla opravdu nečtou proroctví týkající se událostí před narozením Ježíše Krista. Více je zajímají proroctví samotného Ježíše Krista a jeho apoštolů, tedy proroctví knih Nového zákona. Zvláště znepokojující jsou jejich proroctví o druhém příchodu Ježíše Krista (o posledním soudu, o Armagedonu).
  Magda radostně s hlavou potvrdila, kývnutím schopná zapálit a spálit, základy starověkého Říma a stovky podobných měst:
  -Nedotýkejme se žádných jiných proroctví, ani podrobností proroctví o druhém příchodu Ježíše Krista. Zastavme se pouze u jedné nejdůležitější otázky: Kdy přijde Druhý příchod? Podívejme se na slova samotného Ježíše Krista. Slavný americký kazatel a řečník Billy Graham spočítal, že v Bibli 380krát prorokuje o druhém příchodu Krista. Zastavme se u hlavních a nejjasnějších z nich.
  Magda chtěla pokračovat, když se v rádiu ozval signál:
  - Kolona anglických tanků jede vpřed. Všichni se připravte!
  Shelley zmateně poznamenal:
  "Sám nevím, co je horší - spáchat zlou vraždu nebo poslouchat takové kacířství!"
  Filela odpověděl:
  - Magda jen mluví čistou pravdu a argumentuje logicky. Navíc stačí Bible, ta o falešných prorocích mluví jasně a drsně. Porazte tedy nepřítele jeho vlastní zbraní.
  Ohnivý ďábelský válečník dodal:
  - Podívejte, je lepší, jak porazíme nepřítele jeho vlastními zbraněmi! A to nejen na ideologické frontě. Stále mluvím o Bibli. Mezitím se podívejte na Sněhurčiny zbrojní granáty!
  Shelley vyštěkla bez jakékoli zloby:
  - No jasně, taková elementární věc, to zvládnu sám! Za koho mě máš! Jsem paní války!
  Filela, pomáhající nabíjet dělo, zpíval:
  - Paní války! Kdo jiný se s vámi může srovnávat! Paní války, brzy budeme v hlavním městě Anglie!
  Z rádia se ozval Gaylin hluboký, téměř mužný hlas.
  - Přeskočte sloup a střílejte na stranu!
  Dívky zakřičely:
  - Sieg Heil!
  Samozřejmě musíte mít železné nervy, abyste nechali nic netušícího nepřítele přiblížit se a pak vás minuli. Zde jsou vepředu střední tanky Cromwelly a Matildy a pak lehké tankety. Tucet zajatých tanků musí jednat synchronizovaně, aby každý zasáhl svou oběť. Jedná se o druh představení hudební symfonie. Pokud alespoň jedna nota praskne, celá skladba se ukáže jako falešná a ztratí titul mistrovského díla. A co je tato válka! Vojenské umění shromažďuje nejvíce obdivovatelů, ale slzy jsou vždy upřímné a nikdo nechce volat po přídavku!
  Shella zašeptala:
  Pomoz nám Svatá Matko Boží!
  Gayla divoce přikázala:
  - Oheň!
  A tucet sudů najednou vyplivlo granáty. Boky Matild a Cromwellů jsou mnohem hůře chráněny, což znamená, že... Magda byla potěšena a zvolala:
  - Rozbité lepenkové krabice!
  Shella okamžitě nabíjela dělo novým způsobem a všimla si:
  - No, hloupí Angličané! Ani se nás neptali na heslo, jen viděli vlajky, takže nás hned vzali za své!
  Magda se tiše zasmála.
  - Je to jejich britská mentalita!
  Najednou bylo zničeno dvacet pět velkých tanků a dvanáct vlčích dívek. Pak měli čas, než zmatený nepřítel zareagoval, udeřit na nepřítele druhou salvu.
  A tucet dalších obětí, rozbité tanky, jako kostry žraloků vyhozené na břeh, na horkém žlutém písku. A přitom stále kouří, k nebi se plíží temně hnědé proudy. Zdá se, že je to hnízdo hadů. Navíc plazi jakoby zmrzačení nesprávnou evolucí. A to syčení je úžasné, jak odporné to může být.
  Britské tanky se okamžitě zastavily a ztuhly. Jediný přeživší těžký tank se neobratně pokusil otočit. Shella zpívala:
  - Krása! Krása! Bereme s sebou naši kočku!
  Magda zpívala:
  - Ne v tašce, ale v náhubku! S kulkou prorážející pancíř!
  Filela se zachichotala.
  - Budete psi - po našem boji!
  Poté nasadili klíny. No, dají se rozdrtit v čele. Část britských tankerů to nevydržela a opustila své vybavení a vrhla se do všeobecného letu. Některé klíny se zkušenějšími řidiči stále pokračovaly v odstřelování. Zde projektil zasáhl tank Mp-16 a v pancíři se ozýval hluchý rachot.
  Shella ukázala růžový jazyk:
  - Naši hrdinové jsou na útěku - hloupý Brit nedohoní!
  Magda hlasitě zavrčela:
  - Rychle to vzdej!
  Filela potvrdil:
  - A nebojte se nás! Mlátit vězně pásem na papeži červený kříž zakazuje!
  Shella, která rozbila tvrdohlavou tanketu granátem, řekla:
  - Rozbil jsem tě! A cihla do huby každého!
  Bitva skončila, několik tanketů se pokusilo opustit, ale byly bez okolků vyřazeny. Vlčice vydaly srdceryvné ječení rozkoše:
  - Blbe! Tento boj není nesmysl!
  Bitva však ještě neskončila. Objevují se anglické kamiony a motocyklisté. Shella vypálila tříštivý projektil na nejbližší auto, to se rozpadlo a palivové nádrže jednoduše explodovaly. Magda blýskla zuby.
  - Šok! Je to naše cesta!
  Filela řekla:
  Lepší zabít než přesvědčit!
  Shella byla ještě konkrétnější:
  - Je lepší udeřit jednou, než říkat stokrát! Je lepší to stokrát praštit, než mlčet...
  Magda přerušila:
  - Britové už běží! Pojď za nimi!
  Děvčata střílela celkem přesně, Shella nikdy neminula, ale tanky se stejně v rychlosti nedají srovnávat s kamiony. Cromwelly zde navíc nebyly nejnovější motor Meteor o výkonu 600 koní, ale slabších 400. Zřejmě tento cestovní tank ještě nestihli převybavit. Slabší byla i Matilda a co říci o těžké váze Mp-16.
  Holky jsou tedy trochu pozadu. Ano, k setkání také foukal vítr, začaly se stahovat mraky. Magda poznamenala:
  - Teď bude pršet!
  Shelley byla potěšena:
  - Tím lépe! A v této nádrži je velmi horko! A hřeje se, ale slunce pálí!
  Filela potvrdil:
  - Dobře, ano! A kolik můžete smažit!
  Magda nesdílela optimismus:
  - Písek ochabne a my se zastavíme!
  Shelley nadšeně prohlásil:
  - A mě osobně to neděsí!
  Mraky se shromažďovaly velmi rychle a obloha potemněla, jako by skutečně došlo k zatmění Měsíce. Magda křičela:
  - Potom věřte v Boha!
  Shelley naštvaně hvízdla.
  - A co? Proč nevěříš! Cožpak Kristus neprokázal, že je pravým Bohem?
  Velké kapky tropického deště bušily na střechu nádrže. Rozzlobená Magda začala znovu mluvit;
  V rozhovorech se svými učedníky je Kristus ujistil, že všichni, jeho apoštolové, budou žít a na vlastní oči uvidí Jeho druhý příchod ve slávě. "Amen, říkám vám, nebudete mít čas obcházet izraelská města (v Palestině), než přijde Syn člověka" (Matouš 10:23).
  Filela překvapeně hvízdla a zamrkala, jako by si sypala do očí popel z Hirošimy:
  Opravdu to Ježíš řekl?
  
  
  
  
  
  AMERIKA POMÁHÁ ŘÍŠI
  ANOTACE
  Západní spojenci podepsali příměří s Třetí říší. Nacisté využívají nepřítomnosti druhé fronty a bombardování, posilují své jednotky a přecházejí do ofenzívy. Začíná být opravdu horko.
  . KAPITOLA 1
  Například v březnu 1943 bylo uzavřeno příměří mezi Třetí říší a spojenci. Hitler souhlasil s ukončením pronásledování Židů výměnou za zmrazení nepřátelských akcí na Západě. Západ navíc zastavil dodávky do SSSR v rámci Lend-Lease. A to mělo dopad na průběh nepřátelských akcí.
  Hitler ofenzivu na Kursk Bulge příliš dlouho zdržoval. Operaci Citadela oddaloval nasazením nejnovějších tanků Panther a Tiger. Naposledy Fuhrer odložil ofenzivu v červenci.
  V bitvách chtěl otestovat pokročilejší a výkonnější Tiger-2 a také stíhačku ME-309. Němci chtěli "Maus" vyzkoušet i v ofenzivě. A upravte "Panther" -2.
  A v důsledku toho si Stalin nařídil 1. srpna zaútočit. A hned ve dvou směrech - Belgorod-Charkov a Orlovský. Němci, na rozdíl od skutečné historie, byli silnější. Stáhli Rommelovu skupinu z Afriky a převedli část sil z Francie a Balkánu. Na Balkáně Němce vystřídali Bulhaři a Italové. Afriku tak opustilo osm německých divizí a tucet italských, z Balkánu sedm německých a z Francie dvacet divizí včetně tankových.
  Vzhledem k tomu, že se zastavilo bombardování Třetí říše, bylo uvolňování zbraní o čtyřicet procent vyšší než ve skutečné historii. Bylo tam více tanků a letadel. Tiger-2 se začal sériově vyrábět od května 1943, vstoupil do řady ME-309, stejně jako bombardér Yu-288. A začalo to být vážné.
  A "Myška" šla do série... Němci byli připraveni bojovat. Jejich obranné linie byly velmi silné.
  Ano, a "Panther" se v prvních dnech bojů ukázal jako velmi účinný tank z obrany. Střílela patnáct ran za minutu a ze dvou kilometrů zabrala čtyřiatřicet.
  Ano, "Ferdinand" je také strojová bestie. A když to dopadne, tak to dopadne. To jsou válečné stroje. A čelní pancíř má dvě stě milimetrů.
  Bitvy ukázaly, že Fritzové jsou silní. A také dívky začaly bojovat na jejich straně a je to v pohodě.
  Charlotte, střelba, zpívala:
  - A znovu...
  Také Gerda střílející z rychlostřelce podpořila:
  - Pokračuje...
  Frida skončila s úzkostí:
  - Válka...
  Charlotte, aniž by přestala střílet, vydala:
  - vařící...
  Frida, bouchla, zavrčela:
  - Hyperplazma...
  Gerda se zazubila, vystřelila projektil a dodala:
  - Oheň...
  Charlotte zavyla a zírala na sovětské zbraně a bez úhony vydala:
  A Goering...
  Frida, bouchla, zaječela:
  - Takový...
  Gerda pokračovala a střílela s vytím:
  - Mladá!
  Charlotte pokračuje v tom, co si od elfky vezme, a bezostyšně zkresluje sovětskou píseň. A ukázalo se, že je to extrémně hloupé a vulgární.
  A mladý...
  Frida si bohužel jako vždy trefně povzdechla a dodala:
  - Pivo...
  Gerda zakončila střelou:
  - Vpřed!
  Poté střílející bojovníci mírně změnili téma písně. Koneckonců, teď to nejsou tak docela lidé, ale poloviční elfové. A to znamená, že jim ty chudáky vezmeš! Neumí jen zpívat, ale řvát a něco naprosto naprostýho. Taková je jejich karma, víte. Písně se samozřejmě ukázaly jako vulgární.
  Charlotte, která vedla oheň, táhla dál:
  - Ven...
  Gerda lupanuv z rychlé palby podpořila:
  -Zvířata...
  Frida to vystihla a pokračovala:
  - Z tramvaje...
  Charlotte mlátila a shredded pokračovala ve svém vytí:
  - Na...
  Gerda vystřelila a vydala:
  - Roh....
  Frida se ozvala a pokračovala:
  - Náklady...
  Charlotte, která vydala dárek se svou ďábelskou přesností, udeřila:
  -Pivo...
  Gerda, která sekla skořápkou, vykřikla:
  - Tady...
  Frida dala facku s dárkem a pištěla:
  - Vloupal se...
  Charlotte, střílející, když řve jako zvíře:
  -Car....
  Gerda vydechla spálenina, vehementní slova:
  -Zvířata...
  Frida, vypouštějící projektily, řinčela:
  - Dát....
  Charlotte zoufale vystřelila a vyjekla:
  - Pivo...
  Gerda vyprázdnila závěr a dodala:
  - Pospěš si...
  Frida, střílející, křičela:
  -Slon....
  Charlotte, která vypustila projektil, zakřičela po projektilu:
  - Přimhouřený...
  Gerda znovu bouchla a vypískla:
  - Že jo...
  Frida křičela a mlátila:
  - Oko...
  Charlotte jak zpívat ve zběsilé frontě...
  - Šel...
  A právě tehdy skončily skořápky terminátorských dívek. Museli se otočit, aby doplnili bojovou sadu z náklaďáku. Ale zásoba ve Třetí říši je výborná a pavouci se bohužel zase vrátí.
  Na zpáteční cestě začaly dívky probírat další téma. Charlotte, ten zrzavý ďábel řekl svůj názor:
  - Myslím, že po dobytí Moskvy bude naším dalším cílem Londýn!
  Gerda se zachichotala a potvrdila:
  - Samozřejmě, že půjdeme osvobodit Brity ze sionistického otroctví!
  A všechny tři dívky vybuchly ohlušujícím smíchem. Mysleli si, že je to opravdu zábavné.
  Frida navrhla:
  - A osvoboďme Ameriku od nejchamtivějších sionistů. A také z převahy barevných lidí. A pak bolševici úplně vytáhli Yankeey.
  Gerda najednou, jako nečekaně, zpívá:
  Pokud se všichni postavíme proti Yankees,
  Rozdrtíme severní alianci...
  Ani tomahawky nepomohou...
  Protože Bůh odplatí zlo!
  Samozřejmě, ze strany terminátorských dívek vypadá apel na Boha směšně. Vzhledem k tomu, že Třetí říše je inkarnací Antikrista. Ale protože čas uplyne, než se vymění náboj, zrzavá ďábelka Charlotte zašuměla. Když uslyšela poslední větu Gerdy, zavrčela:
  - Bůh není!
  Cherubín zaskřípal:
  - Jak to, že ne?
  Charlotte trvala na tom:
  - Samozřejmě ne, lékařský fakt!
  Gerda položila tu nejpřirozenější otázku:
  - Kdo stvořil vesmír?
  Charlotte odpověděla téměř okamžitě:
  Vesmír existuje a vždy existoval. Měnila pouze svou existenci a složku, neustále se přetvářela a upravovala.
  Gerda si promnula bosou nohu za uchem. I když měla geny pavouka, ne psa, a nevěřícně poznamenala:
  Jak to vždy existovalo? Musí to mít nějaký důvod.
  Charlotte se rozhodla porazit svého náboženského partnera vlastní zbraní:
  - A jak to, že všemohoucí Bůh vždy existoval? Musí to mít nějaký důvod!
  Gerda si znovu otřela bosou nohu, tentokrát o čelo, a pochybovačně poznamenala:
  - Bůh působí tajemným způsobem.
  Charlotte svým vlastním logickým způsobem poznamenala:
  - Tak to není odpověď.
  Gerda pak navrhla:
  - Vezměme si jako axiom nepochybnou skutečnost, že Pán Bůh existuje, a vždy existoval, a z toho budeme vycházet.
  Charlotte logicky kontrovala stejnou metodou:
  - Vezměme tedy také jako axiom nepochybný fakt, že hmota a vesmír vždy existovaly a vždy existovaly, a vyjdeme z toho.
  Frida, která byla v tomto sporu třetí, vyprskla smíchy a poznamenala:
  - Ano... Toto je dialog mezi němými a hluchými. Takže nebudete moci dojít k žádnému jasnému závěru.
  Charlotte nesouhlasila.
  - Mám výhodu oproti Gerdě. Vyjdeme-li například ze skutečnosti, že prvotní příčinou všeho je Všemohoucí Božská Osobnost, pak v budoucnu z toho odvozenina: člověk se ukázal být slabší a technicky nevyspělý. A uvážíme-li, že všemocná, ale neosobní přirozenost je příčinou a hlavní příčinou, pak se ukazuje, že zrodila dokonalejšího a vyspělejšího člověka. Ukazuje se tedy, že došlo k přechodu od jednoduchého ke složitému. A v kreacionistickém modelu naopak od složitého k jednoduchému. Nyní jsme však svědky procesu postupných komplikací, ve kterém se vše od technologie vyvíjí evolučně. Ano, lidský mozek neustále roste. Tedy předpokládat, že jde především o neosobní záležitost, z níž k absolutně všemocné a dokonalé osobnosti přešla složitější, logičtější věc vyvinutá evolucí, logičtější než naopak, jako by výhonky plevele do tváře lidstva.
  Frida se vzpamatovala a poznamenala:
  - Ano, četl jsem nějakou náboženskou literaturu. Pokud jí věříte, pak byl Adam dokonalejší než současný muž a intelektuálně se vyvíjel. A že lidé, kteří se oddělili od Boha, šli cestou hříchu, začali stárnout a slábnout, ale... Nyní jsme svědky opačného procesu: růst lidské síly a jeho úžasný intelektuální rozvoj. Zvlášť za války! Vzpomeňte si, na kterých tancích jsme zahájili válku v jednačtyřicátém a jaké máme nyní! Je v tom obrovský rozdíl!
  Gerda podrážděně zašeptala:
  - Všechno jsou to intriky!
  Němci odrazili sovětskou ofenzivu ve všech směrech. A oni sami rozdávali drtivé rány.
  A na obloze na ME-309 bojovaly krásné, bosé dívky v bikinách. Bojovali velmi tvrdě. A nepřítele doslova rozdrtili jako kotlety.
  Albina střílela na své protivníky holými prsty a srazila sovětské auto.
  Pak zaštěbetala:
  - Za skvělé árijské nápady!
  Alvina také udeří na nepřítele, důkladně ho rozdělí a zakňučí:
  - Sláva novým nápadům!
  A přitiskněte jeho šarlatovou bradavku na nepřítele.
  Sovětská dívka z dělostřelecké baterie ale střílí na fašistická monstra. Snaží se odrazit nápor, kvantitativně i kvalitativně převyšují nepřítele.
  Dívky ze sovětského praporu jsou také moc hezké a v krátkých sukních, prsa zakrytá jen podprsenkou. Jejich holé nohy se míhají a sami bojovníci energicky třídí skořápky.
  Jedna ze spodních, poručík-střelec Akulina, přináší granáty bosýma nohama a ona sama položila ruce na kolo zbraně. A i když na ně shora padají granáty a z nebe létají bomby, stejně se dívky nedají roztrhat a rozbít. Bojovali statečně a bojovat budou i nadále.
  Anyuta míří pistolí... "Myš" není probodnuta, ale dívka na ni stále střílí. A najednou budete mít štěstí a brnění podlehne. V tomto případě si Němec bude muset objednat rakev s hudbou.
  Bosá holka je veselá, i když chápe, že z takového víru mají velmi malou šanci se dostat. Například Sturmmausové jdou do útoku. Jde o stroje podobné Shtrumtigrovi, jen mnohem větší a na protáhlém podvozku Mouse. A když těžká raketa vyletí z 600mm bombometu, tak je to prostě hrozná věc.
  Na Anyutu pršely hrudky spálené země a za mezerou roztála půda. Dívka se ale vůbec nenechala zahanbit. Naopak si dala bosé nohy, aby cítila příjemnou masáž z úlomků. A vesele zpíval:
  Vlast a armáda jsou dva pilíře,
  Na kterém spočívá planeta!
  Budeme tě chránit svými prsy,
  Vaši armádu opěvují všichni lidé!
  
  Mraky jsou chladné, ale slunce hřeje,
  Kulomet třel rameno vojáka ...
  Navždy Vlast jsme s vámi -
  Vykopeme hrob pro padoucha!
  Anyuta už byla v nacistickém zajetí a tam ji tvrdě bili holemi na patách. Dívka zasténala a spěchala kolem, ale nikoho nezradila. Co jsou pro ni všechny ty rány. Je členkou Komsomolu. Další věc je, že nacisté již prolomili přední linii obrany a hrozí, že porazí i tuto. Anyuta ví a střílí. Ačkoli je to extrémně obtížné, měli byste se dostat do hlavně "Maus", a pak německý tank ztratí schopnost střílet a bude muset být odvezen do zadní části k opravě. A to už je pro Fritze problém.
  A zde se Anyutovi po několika chybách podařilo odrazit hlaveň "Tiger" -2. Potom dívka šťastně zpívala:
  - Naši se nepodvolí vašim!
  A znovu vystřelil. Akulina jí poradila, aby při střelbě používala bosé nohy, protože je to mnohem praktičtější. Krásná dívka s tím částečně souhlasila. A věci dopadly mnohem lépe. Všechna děla jsou ráže 85 mm, nejsou dostatečně výkonná proti německým tankům. A tak pokud trefíte hlaveň, pak se šance na úspěch objeví.
  Anyuta se snaží představit si modré panorama s pohyblivými žlutými tečkami. Toto je tlustá zelená silueta nacistického tanku. Vidíš ho jako obřího slona. Tak si to vezměte a trefte mastodonta na kmen. Pak mu bude převaha nepřítele ve váhových kategoriích k ničemu.
  A teď další "Tiger" -2 ztrácí proboscis. A těžce onemocní.
  Akulina zpívá z plných plic:
  - Ex ocas, šupiny - nechytil Fritz zná cejna!
  Baterie se skládá výhradně z dívčích sandálů, a proto je zřejmě vyšší síly šetří a mušle nebolí. Každý z nich má svou školu a svůj osud. Jako dítě Akulina snila o tom, že vynalezne lék, který by zajistil nesmrtelnost. Smrt jí připadala hrozné a nespravedlivé rozhodnutí. Vždyť to, že lidé umírají, je hrozné. A dívka sice věřila v nesmrtelnost duše, která je oproti tělu primární, ale stejně. Svět není šachovnice, sundej z ní figurku a polož ji zpátky. Ne, vesmír se ukázal být krutý. Proč musí člověk zestárnout a zemřít? Akulina byla obzvláště otřesena starými ženami - tato ošklivost je strašná.
  Není člověk jako květina a ne koruna stvoření? Člověk musí být a zůstat nesmrtelný. A v žádném případě se mu nezdálo onemocnět a odejít na onen svět. Člověk se přece rodí, aby byl šťastný.
  A o jakém štěstí můžeme mluvit, když lidé ztratí své příbuzné a přátele? Jestli on - osobnost vybledne? Ne, to je špatné a není to dobré. A Akulina se vrhla do lékařské literatury. Dívka brzy přišla na to, že k nesmrtelnosti nestačí jen chemie a mělo by se vymyslet něco zásadně nového a účinného.
  Možná i nějaké záření. Které by na rozdíl od radioaktivních neničily, ale léčily. Pak začala válka a na nesmrtelnost nebyl čas. Akulina nějakou dobu pracovala vzadu. Ztráty Rudé armády ale rostly, na frontu byly stále častěji povolávány dívky a chodila i lékařka. Nejprve pracovala jako zdravotní sestra a poté se přestěhovala do baterie. Nejednou se Akulina ocitla na pokraji smrti. Pokaždé ale zůstala naživu a dokonce bez vážných zranění.
  Chudinka, která měla v životě tolik různých problémů. A teď se k nim blíží fašistické tanky.
  A tady je další kráska, hnědovlasá Taťána. Dívka přináší mušle, táhne krabice. Je také bosá a dokonce v tom nachází zalíbení - vždyť červenec je na dvoře, nejteplejší měsíc v roce. Je to tu dobré, všechny shromážděné dívky jsou docela hezké, vzbuzují úctu k nepřátelům vlasti. Taťána táhne krabici a zpívá:
  Unie nezničitelné, svobodné republiky,
  Nebyla to hrubost, ani síla, ani strach, co se shromáždilo...
  A dobrá vůle osvícených lidí -
  Mír, přátelství, světlo, rozum a odvaha ve snech!
  
  Sláva vlasti, naše svobodná,
  Přátelství všech národů je spoléhání se na století,
  Zákonná síla, vůle lidu,
  Pro Jednotu je přece prostý člověk!
  A pod takovými slovy je veselejší a krabice už se nezdají tak těžké. A dívka se snadno ohýbá. Je tak okouzlující. A veselá dívka. Tady je německý sabotér, který se plazí s granátem
  parapet. Taťána bosou nohou zvedne citron, vytáhne ho ladnými prsty a hodí ho po nepříteli. Okamžitě vzlétnou tři němečtí špióni, rozsekaní za letu úlomky. A Taťána překřížila své holé, opálené nohy a ukázala jim fík. Bez ohledu na to je to pěkná holka. A může zemřít také?
  A tady je velitel jejich baterie, major Voronina. Je jí už třicet let, ale pas z neustálého pohybu je štíhlý jako u mladé dívky. Její vlasy jsou bílé, a proto šediny nejsou patrné, a její tvář z čerstvého vzduchu je brunátná a čistá, bez jediné vrásky. Margarita Voronina bojovala od prvních dnů války. Nepříliš úspěšná v ocenění, vzhledem k tomu, že bojovala více než šest let a osobně zabila více než sto Němců. Ani jednou nebyla Margarita vážně zraněna a neležela v nemocnici. Dokonce se jí říkalo: Železná Margarita. Ale žena byla morálně vyčerpaná vleklou válkou morálně.
  Její bosé nohy jsou mozolnaté a téměř nepráší. Sama se naučila běhat naboso před válkou ve sněhu. A teď už víc než šest let nenosím botu. V jednačtyřicátém roce, aby dodržela svůj slib, bojovala v nejjižnějším sektoru u Rostova. Jen díky sibiřským mastím se vyhnula omrzlinám. Přežila ale bez bot, prošla těžkou zkouškou v ruských závějích. A pokračoval ve válce.
  Nebyla příliš ceněna a nikdy na svých skutcích netrvala. Odměny se tedy hromadily pomalu, ale jistě. A nyní již postoupila do hodnosti majora a má Řád slávy všech tří stupňů. Ale hvězda hrdiny, kterou si Margarita dlouho zasloužila, ještě není. Ale válečníka to nijak zvlášť nemrzí.
  Hlavní je v této válce přežít. A tady má speciální amulet Perun. Umožňuje vám zachránit čtyři lidi v jakékoli bitvě. Sama Margarita a další tři lidé podle svého výběru.
  Sama majorka naplánovala na záchranu tři: Akulinu, Anyutu, Taťánu. Hodné dívky a velmi schopné. Tady je jejich dělo, hlavně už odstřelilo pět Němců. A teď Anyuta zasáhla housenku Panthera. Německý tank se zastavil a začal kouřit.
  Margarita křičí na dívky:
  - Jen tak dál!
  Odpovídají z plných plic:
  - Tam je tak udržet!
  Margarita nadšeně zvolala:
  - Ne! Nikdo nás nezastaví. Nikdo nevyhraje!
  A šestá Myška přišla o náhubek. Německé tanky jsou celkem rychlé, ale v postupu jim brání četné protitankové příkopy a ježci. Dívky míří společně, Akulina pomáhá mířit pistolí, je rychlá jako žádný jiný bojovník. Taťána je také silná a přesná. Tady se zase střílí. A tentokrát projektil zasáhl Lví housenku.
  Vyrazit do kolejí "Tigra" -2 je zbytečné, protože malé válečky dělají auto, respektive jeho podvozek, prakticky nezranitelné. Ale na dlouhém sudu je to efektní a lákavé.
  Anyuta vyslovuje jako skutečný námořník:
  - No, od šroubu!
  Akulina podporuje ďábelského cherubína:
  - Přijdeme s veselým smíchem,
  Do velkých budov Říšského Berlína...
  Buďme šťastní se sladkými dvěma,
  Naše armáda je neporazitelná!
  A německý tank znovu začal tak prudce kouřit a začal vypouštět kovové úlomky na všechny strany.
  Celý panenský dělový prapor, unešen nadšením, začal zpívat;
  Kdysi člověk neznal sny,
  Nemohl jsem pochopit mdlobu vroucí myšlenky!
  Při pohledu na světlo zářící hvězdy -
  Neznal jsem pojem Svatá vlast.
  
  Byl to zvíře, drsný divoch -
  Plný žaludek - to je celá útěcha!
  Jeden instinkt - jako vrána kluje,
  A hlad klesá do propasti pekla!
  
  Pak už bylo všechno jen na desce,
  A v tomhle jsou šťastná i zvířata!
  A duch touží po věčné kráse -
  Ve své víře dělat lepší sílu!
  
  Pak my lidé dostaneme nápad -
  Ano, s tím přichází strašná muka!
  Ale bojuješ o znalosti, mladý muži -
  Rozumná výuka vše povýší!
  
  Pak nebudete dlouho trpět
  Přijde čas - mládí navždy!
  Tvůj otec a matka také vstanou,
  Upadnou do nočních můr, aniž by byli zmrzačení!
  
  Ale myšlenky jsou také zlé každá -
  Jsou v plamenech!
  Když vezmou dalšího k vyděšení,
  Když mají nesmrtelní dar!
  
  Bohužel, musíš překonat svůj hněv -
  Vytvořte další vesmír ve slávě!
  Taková bude síla ve tvém srdci,
  Tato porážka je také poučením!
  Bitva u Kurska skončila nerozhodně. A nastala pauza. Němci přinesli do série Panthera -2. Tento stroj byl pokročilejší s úzkou věží a nižší siluetou.
  Hmotnost vozu rostla, něco málo do sedmačtyřiceti tun, z čehož se jízdní výkony ještě zlepšily díky motoru o výkonu devět set koní. Ale výzbroj a brnění výrazně přibylo. Čelo věže se stalo 150 mm a boky byly 60 mm, čelo trupu bylo 120 mm při sklonu čtyřicet pět stupňů a boky byly 60 mm. A zbraň je 88 mm a 71 EL. Taková zbraň proniká ze vzdálenosti kilometru 193 milimetrovým pancířem při sklonu 30 stupňů. Stroj je tedy velmi vážný a destruktivní.
  No, jaká je na to odpověď? Už jen tím, že dívky budou bojovat i naboso a v bikinách. Ani nádrž pak nemusí být dokonalá.
  Už je zima. A jeden z prvních tanků IS-2 jde do boje. A Elenina posádka na tom. Dívky jsou samozřejmě bosé a v bikinách. Jsou připraveni bojovat s nacistickou spodinou, za kterou stojí Spojené státy.
  Boj tedy bude tvrdý.
  Elena vystřelila holými prsty. Narazila na nacistický stroj a zapištěla:
  - Pro mateřskou zemi!
  Euphrosinia také udeří na nepřítele, udeří ho do strany a ohlušující smích dodal:
  - Pro matku Rusko!
  Dívky před bitvou natřely tank IS-2 na bílo. A na sněhu je prakticky neviditelný. A velmi trefně dloubnou na nepřítele.
  Elizabeth, která přesně střílela na nepřítele a přesně zasáhla nepřítele, zcela logicky poznamenala:
  - Jsem Robin Hood v bikinách!
  Elena souhlasila s tímto:
  - Opravdu jsi skutečný Robin Hood!
  A jak to vezme a stiskne spoušť holou patou.
  Čtyři E na IS-2 jsou velká síla. Přestože je Gerda vážným soupeřem na Panther-2.
  Oba tanky jsou zhruba ve stejné váhové kategorii. Německý má na bocích tenčí pancíř, ale je lépe chráněn v čele, zejména věží a spodní částí korby. A německý kanón je průbojnější a rychle střílející.
  Pravda, jednorázové poškození sovětského děla je možná silnější. Ano, to je samozřejmě velké plus, ale německá zbraň je přesnější. A co je podstatné, Panther-2 je mnohem obratnější a ovladatelnější.
  Gerda má tedy plus. A když stiskne tlačítko holými prsty, nebude se zdát malá.
  A německé dívky mají velmi rády muže a v tom je také jejich síla, zvláště když jazykem pracují pulzujícími jadeitovými tyčemi.
  . KAPITOLA 2
  V zimě Rudá armáda nedosáhla rozhodujícího obratu. Přední linie zůstala stabilní. A prakticky nehybně.
  V následujícím roce se Němci objevili v sérii proudových letounů a evoluce Focke-Wulf - TA-152. Nádherný stroj se silnými zbraněmi a slušnou rychlostí. To je vážné...
  V SSSR jsou zatím jen nové tanky IS-2 a T-34-85. A to byl také velký krok.
  Na jaře zahájili Němci novou ofenzívu. Snažili se převzít iniciativu.
  Začátek ofenzivy 21. května podnítil řev desítek tisíc děl a zároveň odlet více než sedmdesáti tisíc bombardérů s napalmovými pumami o hmotnosti až deset tun. Začala nejepičtější bitva druhé světové války. Nepřítel překročil Rubikon a spěchal k Moskvě. Německé tanky duněly, menší auta řinčela. Hordy oceli postupovaly na sovětské pozice jako Čingischánova kavalérie v silném brnění. Pole šly vpřed a především nejchráněnější "myši" a "královští lvi", "tygři" -2 je používali jako beranidlo.
  Ještě dříve prošly teletanky - "Šachový kůň". Vyhodili do povětří minová pole a uvolnili cestu německým vozidlům k sovětským pozicím. Používal se i "Had Gorynych", kdy se hadice naplněné výbušninami házely dopředu a vše se uklízelo.
  Elfí dívky Frida, Charlotte a Gerda jsou v nejnovějším tanku Panther-3 a pohybují se v čele útoku. Krásné bojovnice v plochém stroji o váze 75 tun na sebe odhalují tváře a střílejí z děla ještě bývalé ráže 105 mm.
  Charlotte s úsměvem poznamenala:
  - Od začátku války s Ruskem uplynuly již více než tři roky. Ale Moskva ještě nebyla dobyta!
  Frida rozhořčeně poznamenala:
  - Ale brzy bude obsazen Kavkaz. A to je možná ještě důležitější!
  Gerda odpověděla s úsměvem:
  - Samozřejmě, že existují tak nádherné hory a nádherná místa, ale ... Válka obvykle končí pádem hlavního města. A i když se nebere, nelze mluvit o našem vítězství!
  Charlotte neochotně souhlasila.
  - Ne!
  Nový tank "Panther"-3 je stále v experimentálním testování. Všechno je v něm tak zautomatizované, že by stačili dva členové posádky. Holky s holýma nohama ale raději dělají trojky. Přesto jim to nijak neusnadňuje.
  A řítí se obří tank na sovětské pozice. Je těžký, ale dobře chráněný a má 105mm kanón v 100EL. A to je vážné.
  Spěchá vpřed toto monstrum...
  A sovětské střely se od tohoto tanku odrážejí.
  Gerda poznamenala:
  - My tři to máme těžké!
  poznamenala Charlotte s úsměvem a střílela na nepřítele holými prsty u nohou.
  Zrzka zavrčela:
  - Kéž je naše vlast ve slávě!
  Frida se smíchem poznamenala:
  - Sláva árijskému duchu!
  A přitlačí i holou patou a sovětský tank zabije. A vrkání:
  - Pro nové síly!
  Zde přichází na řadu obrovská síla tanku.
  Ale na druhou stranu sovětské dívky bojují. A válečníci z Ruska jsou také bosí.
  Bitvy jsou nelítostné a Fritz postupuje a proráží obranu do hloubky. A věci nejdou úplně podle plánu.
  Elizabeth vystřelila z IS-2 na nepřítele a zaštěbetala:
  - Za vlast - naši matku!
  Ekaterina poznamenala a šukala nepřítele:
  - Pro naše změny, pro Rusko!
  Elena to také vzala a udeřila na nepřítele a zavrčela:
  - A všechno je pro Rusko super!
  Euphrosyne poslala vražedný dar zkázy holými prsty a zaštěbetala:
  - Za vlast!
  Čtyřka na IS-2 fungovala a střílela docela přesně. A docela přesně, velmi svižně zasahovat nepřátele.
  No, Němci pokračují v prorážení. A pohybují se bojovým směrem.
  Už je léto a předek se doslova bortí. Dívky ale dál bojují a ukazují svou nejvyšší třídu.
  Elizabeth se při těchto slovech zamračila. Po relativně a nepříliš vydařené zimě to na frontách šlo hůř. V Kursku i přes početní převahu utrpěla sovětská vojska těžkou porážku. A i nyní poměrně úspěšně zahájená protiofenzíva stíhačů u Voroněže selhává. Němci odešli do týlu a přerušili komunikaci. A teď musí dívky na tanku ustoupit.
  Ale stejně je dobré, když jsou v autě samé ženy - voní takovou příjemnou vůní, ne jako upocení muži. A jejich posádka je tak dobře sehraná. A čtyři se přikradli, aby byli nesmírně krásní.
  Elizabeth rozhodně říká:
  Vyhrajeme, to vím jistě! Dokonce i ústup na Dálný východ!
  Zrzavá Aurora, plácající nahou, vytesanou nohou do vody, s grimasou, odpověděla vojákovou písní:
  "Konečně jsme dostali rozkaz k útoku!" Odstraňte naše rozpětí a krev! Ale pamatujeme si, jak se slunce vrátilo a téměř zapadlo na východě!
  Ekaterina a Elena sborově odpověděly:
  -Dobře řečeno!
  Bosá Aurora v próze dodala:
  - Celá Evropa pracuje pro nacisty a ještě více zdrojů v Africe. Musíme tedy zvednout velmi těžkou činku!
  Bosá Elizabeth udeřila pěstí do vody:
  - Zvedneme to a roztrháme to! A teď to stačí! Už osvěžený a zpátky v nádrži!
  Krásky nic nenamítaly. Pot ze silných, opálených těl smyl a v pořádku. Dívky mají luxusní boky, úzké pasy a břicho s reliéfním lisem. Opravdu jsou jako sochy antických bohyní. A nohy jsou tak štíhlé a přitom svalnaté, pod olivovou kůží se válejí koule a ocelový drát svalů.
  O takových dívkách se říká: zastaví cválajícího koně, vejdou do hořící chýše!
  I když se do rozpáleného tanku vrací nerado. Elena cákala z kbelíku na brnění, aby auto alespoň trochu vychladlo.
  Elizabeth na to přísně poznamenala:
  - Jak bojují muži v uniformách v takových ocelových rakvích? A jsme skoro nazí!
  Bosá Aurora s velkými a perleťovými zuby vyprskla smíchy:
  - Souhlasíte, že je to velmi zajímavý nápad - poslat bikiny v rámci Lend-Lease!
  Jekatěrina naštvaně odpověděla a bouchla bosou nohou o housenku tanku:
  - Ano, úžasné. Minimální plýtvání látkou, maximální ambice!
  Elena, která se také škubala, tentokrát jen hrudníkem, zaskřehotala:
  - Bylo by lepší, kdyby poslali další tank! Nebo letadlo!
  Bosá Alžběta zasmušile poznamenala:
  - Ano, odpadky, mají tanky!
  Zrzavá Aurora, šplhající na věž, namítla:
  - Spíš ne! Nejnovější "Churchill" je velmi dobrý, zejména v brnění!
  Blondýnka Elizabeth svraštila obočí a zeptala se:
  - Jel jsi na Churchillovi?
  Ohnivý ďábel odpověděl šeptem:
  - Ne! Náhodou jsem ale zjistil, že má čelní pancíř 102 - milimetrů!
  Krásná Alžběta se zakulatila, poklepala půvabnými holými prsty na brnění čtyřiatřicítky a poznamenala:
  "Dvakrát tlustší než naše?" No, to je dobrý nápad!
  Elena sedící na sedadle řidiče se zeptala:
  A co ráže zbraně?
  Bosá Aurora upřímně odpověděla:
  - Nevím... Ale s největší pravděpodobností je to buď 75 nebo 76 milimetrů. Přibližně srovnatelné s našimi.
  Bosá Aurora, když se usadila jako střelkyně, poznamenala:
  - Takže jeho jízdní výkon je možná horší?
  Bosá Aurora pokrčila silnými, svalnatými rameny.
  - Možná... Ale Britové už měli motor Meteor o výkonu 600 koní, takže si nemyslím, že tank Churchill je stroj na rakve!
  Krásná Elizabeth položila další otázku:
  - A jaký je náš nejnovější vývoj?
  Rudovlasá ďábelka zpívala láskyplným hlasem:
  - Je to velké tajemství... Věříš tomu nebo ne?
  Alžběta potřásající bosýma nohama odpověděla melodickým hlasem:
  - Samozřejmě, že ti věřím! Na takové otázky můžete velmi jednoduše ... Zachrastit do tábora - kde je malý bílý medvěd!
  Bosá Elena, která nastartovala auto, si všimla:
  - Říká se, že se brzy objeví monstrum - sedm děl a dva raketomety jako na Kaťušách.
  Ohnivá Aurora hvízdla a zavrtěla hlavou.
  - Ano, taková potvora se ani neotočí!
  Elena pompézně řekla:
  - Ale jak to bude bolet!
  T-34-85 zařval. Musel jsem zvýšit hlas, abych překřičel motor.
  Starší poručík Elizabeth zavrčela:
  - Slyšel jsem, že brzy přijde nový IS s velmi silným pancířem a dvěma motory. Takže Němci budou Khan!
  
  
  Barefoot Aurora vtipně zpívala:
  "Vykopeme tank, znovu začne zabíjet ve dvou normách, začne ti dodávat chána na hřbitovy!"
  A všichni čtyři vybuchli smíchy. Auto postupně nabíralo rychlost. Přes všechny legendární čtyřiatřicítky a T-34-85 to byl poměrně náročný tank na řízení. Zejména řazení převodovky vyžadovalo značné úsilí. Silná bosá Elena si poradila, občas jí s nohou pomohla zrzka. Ale samotná krabice by se mohla rozbít.
  Proto nebyla "čtyřiatřicítka" zařazena na maximální rychlostní stupeň. Tank se tedy pohyboval pomaleji, než mohl. A hrozilo, že ho během dne najdou notoricky známé "věci", Yu-187 a TA-152, velmi nebezpečný střemhlavý bombardér.
  Bosá Elizabeth to pochopila a očekávala, že se do lesa dostane rychleji. Tam jejich nádrž není příliš rozlišitelná.
  Bosonohá Aurora si pískala pod nosem. Zrzka je vždy v dobré náladě, i když přináší smutné zprávy.
  Natasha si vzpomněla na začátek války. Stalo se to v poledne, kdy to oznámili v rádiu. Ale už ráno se začaly šířit zlověstné fámy. Poté v rádiu hlásili, že Německo zaútočilo na SSSR bez vyhlášení války. Několik žen se okamžitě rozplakalo.
  Nálada lidí byla smíšená. Ti mladší a zdrogovaní propagandou byli dokonce potěšeni: prý za dva týdny zkroutíme Němce a bude z nich skif. Ti starší se naopak opálili.
  Elizabeth se také cítila nesvá. Její starší bratr zemřel ve finské válce a prostřední bratr, který se vrátil, řekl spoustu strašných věcí. V každém případě bylo jasné, že úroveň Rudé armády není tak vysoká, jak tvrdila propaganda. A že velení není na úrovni a mnoho tanků hoří jako sirky.
  Důstojníci mluvili o Němcích s respektem... Přesto dobyli téměř celou Evropu. A kdo je starší, vzpomněl si na první světovou válku. Poté císařské jednotky dosáhly Dněpru a Rusko přistoupilo k ponižující Brest-Litevské smlouvě.
  Takže bosá Alžběta byla velmi rozrušená. Nechtěl jsem znovu pohřbít své blízké a tím spíše bojovat s tak silným nepřítelem, jakým je Německo a jeho satelity. Británie má jen malou naději. Bez ohledu na to, jak by se tito masožraví predátoři spojili proti Rusku.
  První dny a týdny potvrdily nejpesimističtější předpovědi. Němci postupovali a zabírali jedno město za druhým. Minsk padl během několika dní. A za necelý měsíc Smolensk. Alžběta se dobrovolně přihlásila na frontu. Je to silná dívka a velmi otužilá.
  
  Tankistkou se stala náhodou, předtím bojovala u pěchoty. Němci pokračovali v postupu. Část, ve které dívka bojovala, byla obklíčena. Natasha se dostala ke svým a narazila na opuštěný tank. Elena byla s ní a společně dívky dokázaly nastartovat auto. A dokonce ji přivedl do první linie.
  Za to dostali medaili a byli zařazeni k tankovým jednotkám. Příprava byla velmi krátká - jen měsíc a půl. Dívkám se podařilo zapojit do obrany Moskvy.
  Už se zdálo, že naši byli na pokraji. Pokročilé jednotky Fritze viděly Kreml dalekohledem, když vstoupily na předměstí hlavního města. Ale stal se zázrak.
  Nepřátelé byli nejen zastaveni, ale také se jim podařilo přejít do protiofenzívy. Poslední operaci nikdo neplánoval. Probíhalo to spontánně, ale z toho bylo ještě úspěšnější. Nacisté couvli, opustili své vybavení a doslova ztuhli zimou.
  A "čtyřiatřicátky" ukázaly svou dobrou kvalitu - běžeckou zdatnost. Němci uvízli v závějích a rytíři se pohnuli a rozbili nepřítele.
  Po odstranění hrozby pro Moskvu si všichni mysleli, že teď a dál postoupí naši. A že záda nacistů byla zlomena.
  Teď je ale zase všechno jinak! Jako ve strašidelné pohádce! O přehazovačkách! Když se černá stane bílou a bílá se stane černou.
  A teď se to hodně zhoršilo. Vytvořil se kotel, ze kterého se musí dostat ven.
  Světlana se vyklonila z nádrže. T-34-85 je stroj, který má kromě těsné převodovky i takový nedostatek, jako je špatná viditelnost. Z tohoto důvodu tento tank ztrácí významnou část svých bojových kvalit. Německý Panther-2 takovou nevýhodu postrádá a skrze něj je vše relativně dobře viditelné.
  Dívka se dokonce vyšplhala do ukořistěné trofeje, přičemž zaznamenala pohodlnější pracovní podmínky pro posádku a dobrou optiku Němce. Je pravda, že 88mm dělo není ani zdaleka slabé a projektil je také třikrát lehčí než sovětský.
  Rudý ďábel se také pokusil vyklonit. Ale pro dvě dívky je trochu stísněné dívat se jedním poklopem. Začali tlačit.
  Bosá Aurora drsně zavrčela:
  "Tohle je pořád moje místo!" Jste střelec a měli byste sedět na očích!
  Catherine vyštěkla:
  - Naopak, musím vidět všechno! A lépe znáte své místo!
  Dívky začaly bojovat. Utkaná svalnatá, opálená těla, namožené silné svaly. Dokonce i jejich podprsenky sklouzly z námahy.
  Elizabeth na ně zakřičela, pak je oba táhla za prsty na bosých nohách, čímž je přinutila uklidnit se:
  - Nejenže se Němci zmocňují, ale stále musíte bojovat! Ušetřete si vášeň pro nacisty!
  Dívky se přestaly mačkat, ale sborově se obrátily k veliteli:
  - Jak můžeme následovat?
  Alžběta učinila Solonské (tam byl tak slavný senátor Solon!) rozhodnutí:
  - Postupně se dostanete ven!
  Bosá Aurora rozmarně poznamenala:
  -A blondýna bude podvádět!
  Catherine naštvaně odpověděla:
  - Bez ostychu bys mlčel!
  Elizabeth zavrčela:
  - Dost! Nebo tě šlehám kuřecí stehýnka! Na můj příkaz změníš svého přítele!
  Dívka si navzájem ukázala jazyky a... zůstala spolu viset v poklopu.
  Bosá Alžběta řekla chladným tónem:
  - Ty zrzko, posaď se, Světlana zůstává!
  Ohnivý Augustin byl skutečně rozhořčen:
  Už je tu dlouho! Právě jsem se objevil! A teoreticky bych to měl změnit!
  Elizabeth zvýšila hlas a vypustila kov a zavrčela:
  - Rozkazy velitele za války se neprojednávají, ale plní... Nebo vás mám zbičovat?
  Hořící sandálový ďábel se neochotně schoval do stísněné rozpálené věže a mumlal:
  - Rozkaz velitele za války, když kolem sviští kulky! Naplněný láskou a velkou hodnotou, posvátný pro ruské vojáky!
  Elizabeth se usmála. Konflikt byl vyřešen a brzy les a budou bezpečně ukryti. Tu bdělá Catherine náhle vykřikla:
  - Před Němcem na tanku!
  Teď je to vážné... Navíc se Alžběta bála ani ne tak tankové bitvy, jako toho, že fašista rádiem zavolá útočné letadlo. Existuje však naděje, že Fritz nepoletí kvůli osamělému sovětskému tanku.
  Přestože se Němec schoval za hromadou starého sena, Catherine ho zahlédla. Byl to Panther-2 a v nejnovější modifikaci s délkou hlavně 100 EL. Ráže je shodných 88 mm, ale úsťová rychlost střely je mnohem vyšší.
  Panther-2 v předchozí modifikaci mohl prorazit na vzdálenost ne dále než 1000 metrů, a pak ne s jistotou do čela. Sovětská čtyřiatřicítka mohla teoreticky dosáhnout až kilometr na palubě, ale v praxi z pěti set metrů. Tentokrát jsou ale šance téměř vyrovnané. A nacisté mají lepší optiku.
  Navzdory veškerému riziku Elena zapnula poslední rychlostní stupeň holým podpatkem. Čtyřiatřicítka zařvala ještě hlasitěji, až měli sepjaté ruce a samotný tank se třásl. Ale teď je mnohem těžší je zasáhnout. Němec stojí na místě a čeká na sovětský vůz.
  Je snazší zasáhnout nehybný cíl, ale když se vaše auto tak třese...
  Ekaterina sestupuje dolů a s pomocí své bosé Aurory zamíří a vystřelí první ránu.
  Střela exploduje deset metrů před Němcem.
  Bosá Alžběta přísně varuje:
  - Buď opatrný! Tolik munice už nám nezbývá!
  Jekatěrina, ledabyle přikývla svou blonďatou hlavou, odpovídá:
  "Je to jen výstřel!"
  Bosá Aurora posměšně zpívala:
  - Zítřek bude lepší než včera! Zítřek bude lepší než včera! Ahoj sluníčko!
  Bosá Jekatěrina řekla trochu nahlas, ale jasně:
  - Ustup!
  Dívka se pokusila znovu zamířit. Němec byl ještě daleko. Je dokonce nepravděpodobné, že by dělo Zis-85 prorazilo jeho 60milimetrový pancíř z takové vzdálenosti. Nacista ještě nestřílel, ale cíl chytil. Malá věž T-34 je malý cíl. Na dálku je těžké ho trefit, zvlášť když se tank takhle řítí plnou rychlostí.
  Bosá Catherine zaváhala. Střílejte hned nebo později, přibližte se. Třicet čtyři otřesů v pohybu a není možné přesně zamířit. Musíte buď zastavit, nebo se dostat dostatečně blízko, nebo ještě lépe blízko.
  Bosá Elena říká a zatne pěsti:
  - Pro slávu vlasti svaté!
  Bosonohá Jekatěrina se nakonec rozhodne a střílí. Střela je vyplivnuta z hlavně. Dívka ho doprovází s mentálním doprovodem.
  Už blíž, asi jeden a půl metru, od Němce. Vzhledem k tomu, že čtyřiatřicítka je na pohled špatně viditelná, je to dobrý výsledek. Polonahá Aurora, která se v okamžiku výstřelu vyklonila, hlasitě zaštěkala:
  - Skoro o trochu víc!
  Catherine naštvaně zamumlala:
  - Skoro se to nepočítá!
  Rudovlasá ďábelka zavrčela:
  "Dáme Führerovi pěstí do obličeje, nějak to přejde!" Jsme teď trochu jako, trochu blázni!
  Catherine netrpělivě tlačila na krásu nohou:
  - Drž hubu, jestli můžeš!
  Bosá Aurora zavrčela:
  - Cihly!
  Nakonec to Němec nevydržel, vystřelil... Střela letěla s hvizdem nebezpečně blízko k autu. Fritz se ale netrefil. co si myslel? Tušili jste, že takové krásky seděly v kočáře nebo střílely mechanicky? Panther-2 má velitelskou věž a dobrou viditelnost. Ve čtyřicátém čtvrtém roce se tento tank stal nejmasivnějším. S jeho pomocí dosáhli Němci velkých úspěchů a dobyli území v rámci čtyř německých hranic v roce 1937 a to za pouhých pět měsíců.
  Nádrž vykazovala plnou dostatek. Zejména proti IS-2. Na konci čtyřicátého čtvrtého roku se objevila možnost s delší délkou hlavně, a tedy i počáteční rychlostí střely. Němec počítá s tím, že zasáhne nepřítele, ačkoliv čtyřiatřicítka je problematické auto. Někdy se Rusům podaří zasáhnout z velké vzdálenosti a za pohybu. Musíme nepřítele praštit jako mouchu.
  Bosá Alžběta, která si uvědomuje, že vždy existuje šance zasáhnout, zašeptá:
  - Lenine, párty, Komsomol!
  Hlavou mi probleskla bláznivá myšlenka, proč se neobrátit k Bohu? Ale člen Komsomolu by neměl věřit v Boha. A obecně, pokud On existuje, proč to všechno dovoluje? Dovolil by starostlivý Stvořitel takovou nezákonnost? Co stáří a smrt?
  Téměř nahá Alžběta, možná víc než smrt, se bála, že zestárne a stane se ošklivou. Jak je to neestetické. A skutečně, pokud předpokládáme, že člověk je smrtelný, kvůli vývoji a pokroku, tak znetvoření lidí stářím jaksi není z ruky. A kde je estetika tvůrce? Opravdu se mu líbí vrásčité a shrbené staré ženy?
  Krásná Alžběta si to nedokázala vysvětlit a usoudila - Bůh je vynález lidí! Ve skutečnosti existuje evoluce. A možná přijde doba, kdy se člověk vyvine na takovou úroveň, že bude schopen křísit mrtvé! A pak ti, kteří zemřeli ve válce, se znovu narodí ve světě jasného komunismu!
  Bosá Alžběta zašeptala:
  - Bůh dej vítězství naší ateistické straně!
  Kráska Ekaterina se uklidnila a vystřelila potřetí... Zdálo se, že granát zasáhl brnění, ale znovu proletěl kolem. Ale Němec zasadil... Sakra, hit!
  Věž se otřásla, bylo slyšet zvonění. Naštěstí se šikmé brnění od střely odrazilo.
  Ale co je nejdůležitější, ze stále slušné vzdálenosti se Fritzovi podařilo malou věží zasáhnout rychle se pohybující tank. A to znamená, že tam sedí zkušený tankista a příště nemusí vést ...
  Aurora s bosou nohou, lesknoucí se potem, automaticky vložila projektil. Catherine se s modlitbou obrátila k... Artemis! Nejvhodnější se v tomto případě zdála zřejmě bohyně lovu. A dívka kopala bosou nohou do ostrého rohu. Bosá Jekatěrina si všimla, že když je naštvaná, lépe střílí. A... zavřela oči, spoléhala na intuici...
  Čtvrtý výstřel...
  Bosá Elizabeth tiše zašeptala:
  - Nebeský plášť je jako závoj!
  A polonahá Aurora, opět vypadající zpoza poklopu, zakřičela:
  - Přesně tak! Napadni věž!
  Střela prorazila německý tank na křižovatce. Vypukl požár a bojová souprava se začala trhat. Zde zrzka ne taktně poznamenala:
  - Štěstí! A to teprve od čtvrtého!
  Bosá Alžběta spěchala opravit rusovlasou Auroru:
  - S takovým třesením a není to špatné! Na čtvrtý pokus!
  Bosá Catherine se nečekaně postavila na stranu zrzky:
  - Ne! Má pravdu, bylo lepší se trefit napoprvé!
  Elena začala trochu zpomalovat a snažila se bosýma nohama pohybovat pákami co nejplynuleji. Třicet čtyři zpomalilo. Tank vypadal navenek dost hrubě, ale v praxi ukázal svou účinnost. Německá věž byla zcela utržena a trup se od detonace rozdělil na dvě části.
  Elena začala trochu zpomalovat a snažila se bosýma nohama pohybovat pákami co nejplynuleji. Třicet čtyři zpomalilo. Tank vypadal navenek dost hrubě, ale v praxi ukázal svou účinnost. Německá věž byla zcela utržena a trup se od detonace rozdělil na dvě části.
  Ale jeden Fritz se přesto dokázal dostat z auta a schoval se za křovím a předstíral, že je mrtvý. Na příkaz Elizabeth Elena zastavila tank. Ze čtyřiatřiceti vyskočily polonahé Aurora a Jekatěrina. Zrzka k Němci přiskočila a prokázala mimořádnou sílu a jednou rukou ho zvedla za límec. Fašista však nebyl jen malý vzrůstem. Tohle je opravdu nějaké dítě, dětská tvář, hubené tělo, dokonce ani knír ještě neprorazil.
  Svalnatá zrzka se německy zeptala:
  - Jsi tak málo vyvinutý dystrofik, nebo jsi opravdu shket?
  Chlapec vyděšeně zamumlal:
  - Nejsem dítě. Jsem z Jungvolku, měl jsem stáž na tanku!
  Bosá Aurora vyprskla smíchy:
  - Z Jungvolku? Proč nemáte ještě čtrnáct let?
  Chlapec přikývl a odpověděl:
  "Je mi teprve jedenáct!" Můj strýc mě vzal na projížďku. Neposílejte mě na Sibiř! A chlapec zakňučel.
  Bosá Jekatěrina, která docela dobře rozuměla německy, navrhla:
  "Možná bychom měli nechat naše dítě jít?"
  Ohnivá Aurora zuřivě vycenila zuby:
  - Nechat Němce jít k sobě? Nikdy!
  Medově blonďatý kanonýr racionálně poznamenal:
  - Když přivedeme jako vězeň takového shketa, všichni si z nás budou dělat legraci!
  Velitelka Jekatěrina se také vyklonila a při pohledu na chlapce poznamenala:
  - Je nějak hubený. A dívka se zeptala německy. Jste opravdu z Jungvolku?
  Chlapec odpověděl:
  -Ano, Milady...
  Catherine logicky poznamenala:
  - Když ho vezmeme s sebou, můžeme ho poslat do dobrého sirotčince. A když pustíme k vlastnímu, tak se podíváš na dítě a zabijí ho!
  Bosá Aurora nečekaně namítla:
  Kde jsi viděl dobré sirotčince? Já sám jsem sirotčinec a navštívil jsem mladou kolonii a chci říct, že v tom není žádný rozdíl!
  Catherine se otočila k Auroře a zavrčela:
  - Byl jsi zrzka sedící na mladíkovi? Vždycky jsem to tušil!
  Aurora dupla bosou nohou, opovržlivě si odfrkla a poznamenala:
  - Naše kolonie byla tak aktivní, že v ní nebyli žádní zloději! Jako pionýr, ale s velmi přísnou disciplínou. Neznám ani jazyk banditů!
  Catherine souhlasila s tímto:
  - Stává se... Také jsem navštívil kolonii a tam jsou všichni žáci tak kultivovaní a přesní, že takové lidi v pionýrském táboře najdete jen zřídka. No dobře, možná se u nás z německého dítěte stane vyvrhel a bylo by humánnější ho nechat jít!
  Bosá Aurora se zašklebila a navrhla:
  "Možná ho nechte u nás." Ať je synem pluku, naučíme ho ruský jazyk ...
  Elizabeth se zamračila na polonahou Auroru a zavrčela:
  Potřebujete hračku?
  Zrzka tvrdě poznamenala:
  - A co je s námi horší než žít ve fašistickém zvěřinci?
  Jekatěrina omylem šlápla na rozlitý motorový olej a nyní si otírala holou, půvabnou nohu do trávy. Ale prach tvrdošíjně držel. Kanonýrka podpořila Auroru:
  - Ano, tomu klukovi u nás bude opravdu líp než s touhle nacistickou bestií! Je malý, hubený, vejde se do tanku! Naučíme ho bojovat a předvádět kousky!
  Elizabeth zachmuřeně poznamenala:
  - Třicet čtyři a tak stísněné pro nás čtyři tank. A pak zasaďte chlapce. Není to však jen tak. Pak o nás budou mluvit nejrůznější ošklivé věci!
  Krásná rusovlasá Aurora naštvaně poznamenala:
  Moc špatně smýšlíš o druhých lidech. Nebude!
  Elena se také vyklonila z nádrže a zasyčela:
  - Děvčata, pojďme spolu žít... Nakonec, jestli opustit kluka, to nerozhodujeme my, ale velitel jednotky... No, zatím vezměme dítě s sebou a pojeďme s vánkem !
  . KAPITOLA 3
  Bosá Elizabeth neochotně přikývla a zavrčela:
  - Uvidíš, velitel nám to zakáže nosit. Tohle je válka, ne školka!
  Bosá Aurora natáhla ruku k chlapci a řekla čistou němčinou:
  Teď jsem tvoje matka! Budete s námi bydlet a jíst!
  Chlapec naříkavě odpověděl:
  -Není třeba, teto, já chci domů!
  Zrzavá Aurora výhružně zavrtěla hlavou.
  -Ne! Jsi náš vězeň! Pokud nechcete na Sibiř, pak budete s námi!
  Chlapec chtěl propuknout v pláč, ale snahou vůle zadržel slzy. A muž nevypadal, že by plakal. Catherine vzala chlapce do náruče a odnesla ho do auta. Opravdu, pět z nás v nádrži bylo přeplněné. A dívky nejsou malé a auto je příliš stísněné. Malý Němec chycený seděl tišeji než voda pod trávou.
  Tank vjel do lesa. A právě včas proletěly dva slavné útočné letouny Yu-187. Toto letadlo samo o sobě není ve vzdušných bitvách příliš hrozné, ale velmi přesně vrhá bomby a dokáže zasáhnout i samostatný tank.
  Elizabeth s úsměvem řekla:
  "A málem jsme kvůli tomu chlapci ztratili čas." Rozbili by náš tank na kusy.
  Catherine pokrčila rameny.
  - Vyhráli jsme tankový souboj s téměř rovnocenným soupeřem a podle všeho zkušeným střelcem. Předtím také vyřadili několik zbraní a přežili. Z našich soudruhů určitě ne všichni měli štěstí!
  Elizabeth se podívala na své tělo a poznamenala:
  - Všichni čtyři jsme tak hladcí, bez jizev... Bez ohledu na to, jak se nám štěstí mstí!
  Bosá Aurora zavrtěla hlavou.
  Obvykle dobrý začátek znamená dobrý konec. Ať je to jak chce, stále žijeme!
  Jekatěrina si promnula nos prsty bosých nohou a navrhla:
  "Možná bychom se měli zastavit a dát si něco k jídlu." Ráno nejezte!
  Elizabeth souhlasila:
  - Pojďme! Přitom dítě nakrmíme!
  Oběd byl skromný: sádlo, chleba a cibule. Nebylo dost armádního přídělu pro všechny, a tak dostali ve vesnici dárek. Dívky snědly a daly to chlapci. Zjevně se stále bál a snědl jen tenký krajíc salsy a chleba. Ale Catherine našla ještě trochu mléka, i když kyselého.
  Po jídle dívky relaxovaly a zpívaly...
  Šikovné dívky bojují za Rusko,
  Jsou velmi hrdí a Svarogovi synové ....
  Naše kráska tak trefně zasáhne kulometem,
  Satanovi služebníci nás nebudou moci zlomit!
  
  Bojovali jsme statečně, bojovali jsme proti fašismu,
  Porazíme zlý Wehrmacht, i když nepřítel je silný...
  Věřím, že se brzy dočkáme komunismu,
  Zlaté listy, jasné z javoru!
  
  Není naše země lepší, komunismus je krásnější,
  Aby naše vlast zářivě kvetla ...
  Světlokřídlé štěstí přijde na planetu,
  A sen o lepším životě se brzy splní!
  
  Věřte, že naše Rusko se stane velkým štěstím,
  Maria bude vládnout, Lada matka bohů...
  Zastavíme nápor pekelné divočiny Wehrmachtu,
  A nepotřebujete další a zapamatovaná slova!
  
  Nepřítel nebude schopen vyrvat srdce dívek,
  My bojovníci jsme nabrousili ostrý, zběsilý meč...
  Hlas krás velmi dobře zná volání,
  A budeme moci rozsekat fašistické hordy!
  
  Vězte, že my členové Komsomolu se nikdy nevzdáme,
  Položíme všechny nacisty tou nejostřejší čepelí...
  Ať tváře našich dívek září zlatem,
  A fašistu udeříme pěstí do obličeje!
  
  Bosá dívka se řítí skrz drsné závěje,
  Aktivně čmárá hromem blesků z kulometu ...
  Vy fašisté se musíte utopit,
  Protože Vlast je monolitní pevnost!
  
  Porazíme fašisty, i když mají moc míru,
  Strýček Sam se rozhodl hrát spolu s Fritzem v této bitvě.
  Udělali ze sebe idol z Adolfa,
  A teď má proti nim ruské armády!
  
  Zde se vaří zlé bitvy, v bitvě tohoto člena Komsomolu,
  Rozdrtí nacisty, i když v nerovném boji ...
  Hlas dívky ze stříbra je tak zvučný,
  Kráska Hitlerovi-Satanovi nepodlehne!
  
  Náš ruský podíl je neustále vyhrávat,
  Ačkoli fašistická armáda nezná číslo ...
  A tvrdě jsme Adolfa udeřili do čelisti,
  Práce Moskva podlehla náletu!
  
  Už jsou tu závěje a dívky jsou bosé,
  Míhají se holou patou jako stopa zajíce...
  Členové Komsomolu se řítí do bitvy,
  Věřte, že nepřítel svítání neuvidí!
  
  Nedávejte fašistům milost v bitvě,
  Jejich armáda bude v pekle jako ďábel v plamenech...
  Dostaneme odměnu z rukou Ježíšových,
  Bude velmi divoký, ruské dívky medvěd!
  
  V případě potřeby se otočíme, všechny hory jsou zasněžené,
  A my budeme stát ve vesmíru světelného ráje komunismu ...
  Naštěstí pro nás výstřel z děl Aurory,
  A brutální fašismus byl uvržen do pekla!
  
  Stalingrad nepodlehl, my jsme pod ním vzdorovali,
  I když horda vypukla z oceli a pekla...
  Dívky házely bosé granáty nohama,
  Protože členové Vlasti Komsomolu je jedna!
  
  Věřím, že budeme v Berlíně, i když je to těžké,
  Nacisté mají "Pantery", "Tygry", "Lvy", "Ferdinanda"!
  Dívka si přitáhla řetězovou tyč na rameno,
  Protože členové Komsomolu v bitvě jsou nelítostný talent!
  
  Srdce mladé dívky je dáno Ježíši,
  Také Lenin a Stalin žijí ve vášnivé víře...
  Aby již nebyly dovedné pochybnosti,
  Řekněme pevně a důrazně, že Adolf je kaput!
  
  Rozdrtíme dračího prezidenta meči,
  A my zničíme jeho gang na staletí...
  Pošlapeme fašistické hordy dívek nohama,
  Ať se naplní světlo, svatý sen!
  
  Dejte lidem svobodu, jejich myšlenky a pocity,
  Aby hvězda svítila jako slunce komunismu ...
  Protože budeme mít kaši s máslem tak hustou,
  Věčné mládí naší sestry se navždy stane námi!
  
  Tady přijde světlo, Vlast se bude třpytit...
  Vlast pro nás bude ve slávě po staletí...
  Budeme stát na vrcholu, ty věříš komunismu,
  Síla ruského ducha, vězte, že bojovník je skvělý!
  
  Zde je Rusko připraveno stát se laskavějším a krásnějším,
  A pomozte celému světu jít ke štěstí v ráji ...
  Jsme schopni dobýt vesmír i na okrajích,
  Vesmír bez okraje ke štěstí sil přinést!
  
  Ale pod patou zlé Říše nebude žádné Rusko,
  Protože má skutečný talent pro boj...
  V tanci našich dívek, k tomu hodinovému strojku,
  Co kráska uvěří nějakému výsledku!
  
  Brzy přijde éra zářivého slunce,
  Když sláva vlasti velkolepě rozkvete ...
  Naše armáda skvěle bojuje s pekelným Wehrmachtem,
  A bude schopen smést hordu zlého Fritze!
  
  Zdrávas svatá Lado, naše Matko Boží,
  Zrodil jsi Peruna a Yarila staletí...
  Beznadějná kaše víru nedostane,
  Pokud hodně utrácíte, neudržíte slova!
  
  Nejdůležitějším vládcem je velký Stalin,
  Lenin mu odkázal nejmoudřejší cestu do Edenu...
  Protože Josef je vládcem světla,
  A nějaký moment pro lidi ideální!
  
  Nacisté nebudou schopni oklamat vlast,
  A odříznout Moskvu od Volhy, od Sibiře ...
  Věřím, že to bude žít - Rusové za komunismu,
  A Adolfova síla - vymažu tu dívku!
  
  Brzy bude vítězství, je to pravda jako slunce,
  Brzy tam bude záře, jako paprsky kvasaru ...
  A věřte Rusku, komunismus se vyvine,
  No, jestli mi nevěříš, tak radši mlč!
  
  Věda brzy vzkřísí mrtvé komunismu,
  Její moudrost je bez hranic, velká jako kvasar...
  Fašisty porazíme svou dobrou náladou,
  Nepropadejme pokušení zlatého pytle!
  
  No, zkrátka to přejde, tohle je sakra doba,
  My dívky vstoupíme do Berlína v červeném...
  A naše bezmezná zátěž skončí,
  Protože si své štěstí vezmeme bojem!
  Elena chvíli zpívala se všemi, ale pak nastartovala motor a auto znovu zaburácelo. Utéct od pronásledování čtyřiatřicítky s hlasitým motorem není snadné. Diesel má také spoustu nevýhod.
  Rádiová komunikace nefungovala a vy jste prostě museli strčit na východ. Pohybuj se skoro naslepo. Polonahá Elizabeth se čas od času vyklonila z poklopu. Zkoušel se tam podívat i na rusovlasou Auroru. A Catherine byla vyčerpaná horkem a dívka usnula.
  Chlapec seděl na jednom místě a také se kloval v nose. Alžběta na druhé straně přemýšlela, kam položit svou trasu. Nápadů bylo dost. Ale který z nich povede ke spáse?
  Nechtěl jsem být zajat nacisty. Polonahá Elizabeth už na příkladu Darie viděla, čím je to plné. Nebohá dívka byla dopadena při průzkumném zátahu. Nacisté ji nejprve svlékli a důkladně potrhali biči. Pak jeli bosi sněhem do sousední vesnice. A tam s omrzlýma nohama byli nuceni tančit na uhlí.
  Ubohá Daria zažila velké utrpení. Pak ji položili na stojan a přinutili ji viset téměř nahou, dokud dívka nezemřela zimou. Alžběta si tedy vzpomněla, že je očekávali v případě zajetí - mučení a popravy.
  
  
  Obecně je s podivem, že tak kultivovaný národ jako Němci se ukázal být tak, prostě nadpřirozeně krutý. Sama polonahá Alžběta se divila, že nacisté prostě nikoho nelitují. Dokonce i děti byly mučeny a to způsobilo úžas ...
  Zvlášť když byli pionýři bičováni ostnatým, rozžhaveným drátem. Brr! Mají nacisté místo srdce kámen?
  Během přesunu dívky viděly několik sovětských vojáků, kteří si proráželi cestu lesem.
  Krásná Elizabeth nařídila zastavit tank a nabídla se, že přivede vojáky. Uvnitř tedy nebylo místo, bojovníci se usadili na pancíři - věže a trupy. Dokonce se drželi za ruce, aby neupadli.
  Vojáci byli mladí, skoro všichni ještě neměli ani štětiny, jen major byl starší než ostatní. Bosá Aurora, která byla jako většina rusovlasých žen temperamentní, začala flirtovat s bojovníky. Dokonce vzala ruce té nejhezčí a položila si je na hruď.
  Elizabeth přísně zakřičela na rusovlasé zvíře:
  - Zůstaň v klidu!
  Mladý muž se začervenal a sundal ruce a polonahá Aurora zavrčela:
  "No, není ti líto těch chlapců, kteří ztratili návyk na ženskou náklonnost?
  Krásná Elizabeth, změkčující, odpověděla:
  - Ale nedělej to přede všemi... Když to nikdo nevidí, tak si dělej, co chceš!
  Bosonohá Aurora otráveně zavrtěla boky. Blízkost, krásní mladí muži vzrušení. A zrzka, vlastnící horkou krev, prožívala utrpení, že právě teď nemohla uspokojit chtíč tygřice. V jedněch bikinách byla vzrušená i Catherine, chtěla muže, ale uměla se ovládat. I když se mezi mladíky na brnění už nastínila jako oběť. Tady je ta světlá s černým obočím. Když se zastaví na noc, pak...
  Touhu v sobě pocítila i bosá Alžběta, ale výchova komsomolky protestuje proti bestiálním pudům. Nemůžeš se milovat s prvním člověkem, kterého potkáš, jen proto, že je roztomilý. I když je to příjemné.
  Elizabeth tyto myšlenky od sebe zahání, ale čím víc se snaží, tím víc chce. Naštěstí se před námi objevil další sovětský tank. Navíc, soudě podle velikosti a tvaru - KV.
  Dívka byla rozptýlena a bosá Aurora, protože rádio nefungovalo, dávala signály s vlajkami. Byla zodpovězena ze sovětského tanku. Jako, vše je v pořádku, brzy opustíme kotel.
  Jen Elena vypadala vyděšeně - možná není dost paliva.
  Blondýnka zavolala na zrzku:
  "Signál, že potřebujeme palivo."
  Bosá Aurora dala signál. A oni jí odpověděli. Že brzy narazí zásobovací vůz a bude líp. Zrzka pohladila vojáka po stále bezvousé tváři a... ostře se mlaskla rty. Mladý muž se znovu začervenal. Major se zamračeně zeptal:
  - Proč mě nepolíbíš?
  Polonahá Aurora netaktně odpověděla:
  - Jsi starý!
  Major odpověděl s urážkou v hlase:
  "Je mi teprve třiatřicet let. Věk Kristův!
  Bosá Aurora opovržlivě odfrkla:
  - Nevěřím v Boha! - Jak řekl Lenin: Bůh je jen iluze, ale toto je velmi škodlivá iluze, spoutá mysl!
  Major se smutkem v hlase namítl:
  - Ani já jsem nevěřil v Boha, ale stala se mi tak úžasná příhoda, že to lze vysvětlit jedině zásahem vyšších mocností!
  Rudý ďábel byl skeptický:
  - Vše lze vysvětlit z materialistických pozic. Stačí mít příslušné znalosti.
  Major pokrčil rameny, vlasy už mu prošedivěly a opravdu se zdálo, že je mu nejméně čtyřicet let. Bosonohá Aurora stále preferovala mladší kluky. A jako muž ji major příliš nezajímal. I když je zajímavé, co viděl neobvyklého? Možná peklo?
  Polonahá Aurora přejela nahou podrážkou po ostré části zbraně. Pata začala lechtat a ohnivá kráska se usmála.
  Pak se zeptala majora:
  - A co jsi viděl?
  Nečekaně odpověděl:
  - Víš, řeknu ti to na příští schůzce!
  Polonahá Aurora skepticky poznamenala:
  "Ale mohou zabít i tebe, ne?"
  Major řekl s úmyslnou lhostejností:
  Tak tohle je osud! Jako ty krásko!
  Zrzka vážně odpověděla:
  "Jsem čarodějnice a čarodějnice neumírají ve válce!"
  Major vybuchl smíchy a pohladil dívku po ohnivé hlavě:
  "Ateistická čarodějnice... To je tak zajímavé!"
  Bosá Aurora vážně odpověděla:
  - To nepřekáží! Kromě toho, že nevěříte v peklo, jste mnohem odvážnější v čarodějnictví!
  Major chtěl ještě něco odpovědět, když tři střely zasáhly KV tank před sebou. Pečlivě maskovaní Němci připravili přepadení. Jeden tank byl navíc nejnovější modifikací "Panther" -2 s 88mm kanónem s dlouhou hlavní, schopným prorazit čelní pancíř IS-2 z těsné blízkosti. Dívky musely opět svést nerovný boj. Ale jejich osud je zřejmě takový - bojovat a vyhrát! A proti tomu se nedá nic dělat ani s jejich hrdinstvím!
  I když, když v tomto vyhrajete vítězství, pak všechno kouzlo! Žádný strach!
  Bosá Alžběta zpívala plným hlasem;
  Fašistický kat si trhá ramena,
  Tady je stojan, kleště, vrtačky po ruce!
  Chce ochromit tělo duše,
  Bezvýznamné monstrum, ale vypadá skvěle!
  
  Slibuje peníze, lodě na moři,
  Co může dát i titul!
  Opravdu tě dej na linku,
  Koneckonců, pro něj jste jen mrtvola a hra!
  
  Chce vědět o našem podnikání,
  Co nového v řetězu chudých spoutat!
  Proto pojedu velkoryse, vyžiji se,
  Aby zapomněl na svého otce a dokonce i na svou matku!
  
  Ale budeme pevně sloužit vlasti,
  Nemůžeme se nechat zlomit krutostí kata!
  Větev se ohne od poryvu větru,
  A nahá miminka pláčou!
  
  Ano, prohrál jsem první těžké kolo,
  Ale Všemohoucí dá šanci získat zpět!
  A pak já sám pošlu nepřítele do knockoutu,
  Moje pěst pevně sevře plaza!
  
  Vlast mi dává takovou sílu
  Že je možné překonat bolest veškerého mučení!
  A vypadni z tohoto bezedného hrobu,
  Aby nebyl sežrán, naštvaný medvěde!
  
  Ještě trochu a spása je blízko -
  Dosáhneme vítězství nad nepřítelem!
  Žít pod rouškou světla komunismu,
  Aby Slunce zalilo dům zlatem!
  No a co s takovými dívkami, vojáci Rudé armády jsou schopni nepříteli vzdorovat. A budou bojovat statečně.
  Přesto se nacisté opět probili ke Stalingradu a o město na Volze probíhají urputné boje.
  Holky a tady bojujte hrdinsky. Jako by byli skutečným nesmrtelným praporem.
  Například Alenka je v zoufalém protiútoku a holými prsty u nohou hodí výbušný balíček uhlí, čímž převrátí Pantera.
  A to je právě boj na okraji města, který je velmi krutý.
  Anyuta, střílející na nacisty, ječí:
  - Sláva časům komunismu!
  A Alla se svou šarlatovou bradavkou stiskne tlačítko bazuky a sebevědomě zasáhne nepřítele na místě.
  Potom cvrliká:
  - Neporažený ani krok zpět,
  Nepokořený - hrdina Stalingradu ...
  Neskloněný za všech okolností,
  S námi je Rusko svatá země!
  Maria zaštěbetala, porazila nepřátele a mrkla:
  - Sláva Svaté Rusi!
  Olympias vtipně odpověděla a kosila Němce:
  - Za SSSR!
  2. září 1944 se o město na Volze rozpoutaly tvrdé boje. Ženský odstřelovací prapor pod velením kapitánky Natašky Kaktusové zaujal obranné postavení v ruinách na Volodarské ulici. Za ruinami se schovávaly dívky se samopaly a puškami, svázané svazky granátů.
  Sama Natasha je ve skvrnité tunice přes nahé tělo, v krátkých kalhotách a naboso. Krásná a křivá dívka se silnými boky, hubeným pasem, krátkým sestřihem pod polovičním boxem. Obličej je velmi výrazný, s mužnou bradou, modrýma očima široce od sebe. Světle hnědé vlasy zešedivěly prachem, vysoká hruď, tvrdý pohled. Kapitánka Natasha bojuje už více než dva roky a i přes své mládí toho viděla hodně. Dívčí nohy jsou pokryty řeznými ranami a modřinami. Dívka je pohyblivější k pohybu naboso než hrubé a neohrabané boty.
  Holá podrážka cítí sebemenší vibrace půdy, upozorňuje na blízkost miny a samotná matka země dodává výdrž. Na jednu stranu dívce ztvrdly nohy, nebály se ani rozžhaveného kovu, ani ostré suti zříceniny, ale na druhou stranu neztratily citlivost a pružnost, varovaly přes řev před pohybem. tanky.
  Sladká Natashka drží granát s přivázaným balíčkem výbuchu. Je nutné se doplazit k impozantnímu německému tanku "Lion", který zalévá ulice kulomety.
  Mirabela se plazí vedle ní. Také bosé, takže se ukázalo, že všechny dívky z praporu byly z bot a napodobovaly svého velitele. Její zaprášené podrážky se zostřují, když se dívka plazí po čtyřech. Mirabeliny žluté vlasy jsou rozcuchané a dlouhé... Trochu krepaté. Sama dívka je štíhlá, hubená, malého vzrůstu. Dokonce si ji lze splést s dívkou, s úzkými rameny a zdánlivě velkou hlavou.
  Mirabela už ale zažila hodně. Podařilo se jí navštívit jak fašistické zajetí, když přežila kruté mučení, tak doly, odkud se jí nějakým nepochopitelným zázrakem podařilo uprchnout. Ale při pohledu na její dětskou, něžnou tvář nikdy nemůžete říct, že by byla bita gumovými holemi na patách, tělem jí procházel proud.
  Mirabela střílí... Voják Třetí říše, v tomto případě Arab, padne mrtvý a jeho tlama zvedne písek a suť.
  Natashka vsune hromadu granátů pod hromadu odpadků. Teď se sem připlazí devadesátitunový "Lev" a vyhodí to do povětří. Dívčiny modré oči se na její tváři lesknou jako safíry, snědé od spáleniny a prachu.
  Zkušenosti naznačují, že dobře chráněný tank nyní změní polohu. "Lev" má 100 mm boční pancíř a dokonce i pod úhlem. Třiatřicítka se přes něj nemůže probít, šanci mají jen těžké Keveshes. Ale cílem jsou housenky. Hlavní věcí je zbavit auto mobility ...
  Světlana vypálí dávku z kulometu... Voják, nikdo neví jaké národnosti, padá. Němci, kteří dobyli většinu východní polokoule, si váží árijské krve a vrhají do bitvy koloniální jednotky: Araby, Afričany, Indy, různé Asiaty a Evropany. Zvýšil se i počet Poláků - kteří jsou z kolébky zvyklí bolševické Rusko nenávidět. Bojují zde ukrajinští nacionalisté, donští kozáci, Čečenci a celý kavkazský kaganát. Hitler vychoval celou internacionálu.
  Spousta nepřátel...
  Světlana se kulometné palbě obratně vyhýbá. Kulka se téměř rozlomila, zčernala od prachu, kulatý dívčí podpatek. Krásná kapitánka dokonce cítila lechtání, jak blízko proletěl dárek velkého kalibru. Dívka se pokřižovala a zašeptala:
  Ani kulka nás nezastaví!
  Mirabela střílí zpět... Další dívka Angelica - velmi zrzavá, nadprůměrně vysoká a svalnatá, navzdory skromným přídělům. Také velmi hezká dívka s luxusními boky, vyhrnutým pasem, ne žensky širokými rameny a vysokými prsy.
  Angelica bojuje jen v šortkách, tunika je roztrhaná na cáry a rozpadající se na prach a po Volze nejsou doručeny nové uniformy. Nedej bože přenést více munice a kapku jídla pro vyčerpané sovětské jednotky.
  Angelica je tedy téměř nahá, nohy má poškrábané, hlavně kolena. Kus střepiny zasáhl chodidlo pravé nohy a bolí to, špatně se chodí.
  Zrzavá, zaprášená, skoro nahá Angelica kroutí svou hezkou, ale zároveň tvrdou tvář. Dívka, která střílí, říká:
  - Pán, Moskva a Stalin jsou nad námi!
  A odřízne útočící nacisty, sama se sotva stihne vrátit.
  Ruiny a úzké uličky znesnadňují otočit se hrozivým německým tankům. Zde je téměř dvě stě tun "myší" a nemohou vůbec projít ...
  Jak Světlana očekávala, "Lev" se trochu rozjel a zahrabal se do hromady odpadků. Došlo k výbuchu. Housenka praskla, odletělo pár poškozených válečků.
  Zraněný tank se zastavil a z hlavně mu vylétla střela...
  Někde v dálce zaburácel a zanechal ruiny. Blondýnka Světlana zasyčela jako had:
  - To je můj výpočet! Otevřel účet...
  Dívka-kapitán je opět nucen odplazit se. Němci a jejich satelity nemohou využít svou technickou převahu v troskách. Vinou tvrdohlavého Hitlera uvázly hordy Třetí říše v pozičních bitvách v poměrně velkém a dobře opevněném městě.
  Mirabela hodí granát. Nutit je dělat salta na sestřelené Němce nebo Araby, převracet se. Jeden z nacistických ozbrojenců si utrhne ruku a pověsí si na ni anglické hodinky s kompasem.
  Mirabela říká s úsměvem:
  - Co vám ukazuje kompas - cesta do pekla!
  A krásná dívka setřese ze svého zaprášeného podpatku kus ulpělé keramiky.
  Angelica se také práší se svými pevnými, plnými ňadry. Bradavky jsou téměř černé od nečistot a svědí. A zkuste se umýt. Opět se musíte hrabat, když čmárají německé samopaly. A plazit se plastovým způsobem.
  Prapor dívek drží své pozice, i když dochází k ostřelování. A trhají těžké granáty a z nebe padají bomby... Ale odvahu sovětských hrdinek nic nezlomí.
  Zde Světlana vidí, jak se Panter plazí. No, tenhle tank už není tak děsivý.
  Můžete to udeřit do boku. Dívka kýchla a vyplivla prach, který jí lezl do elegantních úst. Vzala do ruky granát, zatížený výbušným balíčkem. Musíte se nepozorovaně připlížit. Ale kolem je tolik kouře.
  Angelica se začala plížit a spočívala na odtoku holými prsty a lokty. Byla jako kočka sledující myš. Dívka si pamatovala válku z toho hrozného léta čtyřicátého prvního roku, kdy Wehrmacht zrádně napadl rozlohy SSSR. Neměla ani ta dívka, skoro ta dívka strach? Zpočátku ano, ale pak si zvyknete. A neustálé výbuchy granátů už vnímáte jako obyčejný hluk.
  A teď to explodovalo velmi blízko. Dívka se plácla na břicho. Úlomky se řítí shora jako hejno divokých včel. Angelica šeptá s popraskanými rty:
  - Ve jménu spravedlnosti, Pane!
  Dívka zrychlí plazení a nyní s rozběhem hází granát s nasazeným balíčkem výbušniny. Současnost letí v oblouku. Dojde k výbuchu, tenčí boční pancíř Panthera povolí. Německý tank začíná hořet, bojová souprava exploduje.
  Světlana s úsměvem zašeptá:
  Děkuji ti Pane Ježíši! Věřím jen v tebe! Modlím se k tobě sám!
  Zlomí pantera. Utržený dlouhý kmen je pohřben v troskách. Čelní pancíř, oddělený od bočního pancíře, připomíná lopatku.
  Světlana, jejíž oči, na tváři hnědé od prachu a spáleniny sluncem, jiskří chrpy, říká:
  - Čím více dubů má nepřítel, tím silnější je naše obrana!
  Angelica je velmi sexy, v černých kalhotkách a nahém, zaprášeném, silném těle. Dívka je velmi chytrá. Dokáže házet střepy skla holými prsty na nohou.
  Nyní hodila svou půvabnou, prachem pokrytou nohou ostrý předmět. A uvízl přímo v hrdle fašisty. Krásná Angelica blábolila:
  - A já jsem sexsymbol a symbol smrti!
  . KAPITOLA #4
  Dívka, po které se znovu plazila, střílela. Vedl oheň a Světlana.
  Kapitánka krásy Natasha, která porazila fašistu, zaštěbetala:
  - Život je řetěz a maličkosti v něm jsou články...
  Mirabela vystřelila, rozřízla Fritzovu hlavu a dodala:
  - Odkazu nelze nepřikládat důležitost!
  Světlana, opět střílející přesně, zaskřehotala:
  - Ale nemůžete jít v cyklech na maličkosti ...
  Mirabela vystřelila přesně a dodala:
  Jinak vás řetěz obepne!
  Další dívka Olimpiada, také velmi krásná, spolu s průkopnicí Seryozhkou připravila minu na drátu. Ti dva ji postrčili... Zákeřný booger vlezl do housenky "Tigra"-2. A jak tohle německé auto s dlouhou hlavní vybuchne.
  Blonďatý chlapec Sergej zvolal:
  - Naše Rusko, ty máš kýbl!
  A sotva stačil uskočit z padající střechy, blýskl se černými, sraženými podpatky.
  Olympias pohladila chlapce po krku a řekla:
  - Jsi velmi chytrý!
  Pionýr se dostal na frontu a připojil se k ženskému praporu. Chlapec je také velmi kreativní. Vyráběl například letadla na sestřelování fašistických útočných letadel. Když se Focke-Wulfové neboli TA-152 zvednou, ozve se neuvěřitelně ohlušující řev.
  Němci stávkují za doprovodu Wagnerovy symfonie. Taková majestátní melodie.
  Olympias podrážděně říká:
  - Pořád se nás snaží vyděsit!
  Pionýrský chlapec zpíval s patosem:
  - Ruský válečník se nebojí smrti,
  Smrt nás nevezme pod hvězdnou oblohu!
  Neboť svaté Rusko bude tvrdě bojovat,
  Nabil jsem mocný kulomet!
  Olympias, vysoká, svalnatá dívka, se širokými boky a rameny, je typická selanka. Šaty byly během bojů roztrhány na hadry, silné nohy jsou holé, vlasy spletené do dvou copů a silně zaprášené.
  Serjožkovi je pouhých jedenáct let, je hubený podvýživou, poškrábaný a špinavý chlapec, jen v šortkách. Chlapcovy přirozeně bílé vlasy zešedivěly a přes tenkou, opálenou a špinavou kůži prosvítala žebra. Nohy strašně sražené a v popáleninách, pohmožděninách, s puchýři. Je pravda, že osud uchránil dítě před vážnými zraněními.
  Na jeho pozadí se olympiáda zdá velká a tlustá, ačkoli dívka není vůbec tlustá, ale se silným, trénovaným masem na kostech. Navíc se zdálo, že hlad vůbec neovlivnil její štíhlou a mohutnou postavu.
  Dívka střílí z těžké protitankové pušky. Německá auta se v čele propíchnout nedají, ale ve stopách šance je.
  A mohutný "lev", který dostal do podvozku těžkou výbušninu, začal vyfukovat kouř jako silný kuřák.
  Seryozhka zpíval zlomyslně:
  - Smradlavý Fritz si bez přemýšlení zapálil cigaretu u vchodu! Samozřejmě se dostal do velkých problémů!
  Olympias, mihotající se svalnatými, opálenými lýtky, předváděla stepařský tanec s holýma, krásnýma nohama. Dívka zpívala:
  - Svaté ruské tváře blikají z ikony ... Nedej bože, abyste namočili alespoň tisíc Fritze! A pokud někdo buzeruje víc než fašisté, tak vás za to nikdo, věřte, neodsoudí!
  Pak znovu nabila protitankovou pušku a znovu vystřelila. Německý transportér opět vyfoukl kouř.
  Dívčí prapor způsobil Fritzovi značné škody. Utrpěl ale i ztráty. Zde byla jedna dívka roztržena vejpůl a její tvář i přes prach tak zbledla.
  Většinu Stalingradu už nacisté dobyli, ale to, co z města zbylo, se nechce vzdát a vzdát se.
  Světlana se mezitím snaží prorazit "Tygra". Silný německý vůz, dostal granát do boku, ale nepodlehl. Otočí se a vystřelí z děla. Dívka se musí zavrtat do země a suti, aby ji nerozdrtila tlaková vlna uvolněná přítomností.
  Světlana tiše zašeptá:
  - Mami, tati, omlouvám se!
  Mirabela hodila na Tygra granát, který explodoval na jejím čele. Dívka zasyčela:
  - O tom, že světelná výuka v zimě na jaře... Bez výjimky opakuji, že Hitler je morový parchant!
  Angelica, která přerušila zrak nacistů a lila na ně vodu, napjatá:
  - V rakvi jsem teď viděl Führera! A kopla chudáka přímo do oka!
  Zrzavá dívka skutečně hodila granát na tank holými prsty. Zasáhla hlaveň... Následovala exploze a tlama "Tigra" byla rozdrcena.
  Zbabělý Němec to vzal a couval.
  Světlana si odfrkla nosními dírkami:
  - Naše, vaše se nepodvolí!
  Mirabela porazila hitlerovského žoldáka kulkou a zpívala:
  - A ten padouch si nedělá legraci! Ruce a nohy, kroutí ruskými provazy! Zaboří zuby do samého srdce... Vypije vlast až do dna!
  Světlana se zachichotala a vyštěkla:
  - Vůdce divoce křičí, trhá se!
  Mirabela vystřelila a dodala:
  - No, smrtka, šklebí se!
  Objevil se ještě nebezpečnější "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkry. Navíc se nepřibližuje pozicím sovětských vojsk. Vůz drží pod krytem němečtí samopalníci.
  Světlana vidí, že přiblížit se k pozicím Fritze je nereálné. Ale na obloze Focke-Wulfové. Jeden z těchto strojů letí blíže k sovětským pozicím. Dívky na ni začnou střílet.
  Angelica hodí granát a zuřivě říká:
  - V hluboké smrti - není odpuštění!
  Poté se dívka otočí od kulometu. Rychle se vrátí zpět. Relativně nový německý tank "Panther" -2 s malou věží a nižší siluetou rychle vyjíždí nahoru.
  Několik dívek hází granáty na německé auto. Po obdržení dárků zamrzne a nemůže se otočit.
  Angelica hvízdla a zasyčela:
  - Toto je nový útok! Roztrháme jí ústa!
  Panther-2 zavrčel a vystřelil ze své silnější zbraně.
  Ohnivý sloup rozdělil vzduch a okamžitě zahřál a elektrolyzoval atmosféru.
  Angelica se zachichotala, skořápky proletěly kolem polonahé dívky. Nestydatá zrzka zavrtěla boky a řekla:
  - A Newton porazil nepřátele, shodil jho z trůnu! Fritz nařídil svůj Newtonův zákon!
  Stalingrad byl celý pohlcen požáry, kdy se zdálo, že ohnivé jazyky olizují oblohu a praskají fialové, oranžové a šarlatové jiskry! A každá jiskra je jako duch utíkající z pekelného hradu.
  Světlana, která srazila německého bojovníka, blýskla modrýma očima a zpívala:
  - Co kňučíš špatná stará žena? Věř mi, jen psychiatrická léčebna pro tebe pláče!
  Mirabela zpívala v chorálu a střílela na nacisty:
  - Jak dobré je lehnout si do trávy a udeřit Fritze do hlavy! Připravte pro Fuhrera obklad a pošlete kulky ze samopalu!
  Dívka se divoce zachichotala a překulila se z břicha na záda. Vyrobil jsem kolo s nohama. Granát vyletěl nahoru. Létající Focke-Wulf, který dostal šrapnel pod břicho, se rychle vznesl výš. Je vidět, že ho zranily ostré úlomky. Fašistické stvoření začalo hořet a začalo ztrácet kusy zlomených křídel.
  Světlana, když viděla, jak Fokke ztrácí výšku, zaskřehotala:
  - To je semafor! Na palubě visí sekera!
  Německé letadlo explodovalo a rozmetalo trosky do všech vzdálených koutů oblohy. A kam se podělo fašistické eso. Udělal jsem poslední zatáčku. Kat šel popelem, ne pilot!
  Mirabela kýchla, rozprášila prach a řekla:
  - Být či nebýt? To není otázka!
  Angelica znovu hodila kus skla nohou, a to tak moc, že zasáhlo oko a vyšlo na Fritze zezadu hlavou:
  - Jsem tanková armáda! A musíte se léčit!
  Němci a jejich satelity se snažili postoupit a házeli před sebou granáty. Taková taktika proti dívkám nefungovala. Zde Seryozhka nasadil katapult a jak zasáhne nepřítele v reakci.
  Pionýrský chlapec zařval:
  - Santa Claus trhá Hitlerovi ústa!
  Náboj katapultu, pronikajícího do davu nacistů, je rozptýlil a zároveň se převalil ve vzduchu. Fritz spadl a rozbil se o trosky zdí.
  Tank "Tiger" -2, který ztratil rovnováhu, se srazil se "lvem". Oh, Levo, kde je tvé impozantní jméno?
  Světlana se usmála a odpověděla:
  - Výborně, Serjožko!
  Chlapec agresivně zavrčel.
  - Pioneer je vždy připraven!
  Dívka v odpověď zatřásla bosou nohou.
  Dívka-kapitán začala znovu přibíjet hřebíky. A Olympias polechtal Serjožkovu úzkou nohu, jak ji má těžkou! Není divu, že se chlapec nebojí proběhnout ohněm.
  Mirabela v chorálu řekla:
  - Mládí je dobré - stáří je špatné!
  Angelica, tato veselá zrzka, souhlasila:
  Není nic horšího než stáří! To je skutečně ten nejhnusnější stav ze všech možných!
  A dívka udělala skok převratem. Na chvíli si představila hnusné babičky. Ne, nesrovnávejte, stará žena s dívkou. A jaká krása, ve štíhlých tělech.
  Angelica to vzala a zazpívala:
  - Tok za rokem, roky v karavanu,
  Stará žena tře hennu v hmoždíři...
  A co moje štíhlá postava,
  Nechápu, jak zmizelo mládí!
  Světlana zamrkala očima, srazila Němce ranou do slabin a poznamenala:
  - Ne! Přesto je ve válce takové kouzlo - zůstat navždy mladý! Vždy opilý!
  Olympias vložil do katapultu nový náboj. To je něco jako dobrý hmoždíř. Dívka zasyčela:
  - Neprojít, ale projít!
  Serjožka zašoupal hubenou, ale hbitou nohou a zaštěkal:
  - Fritz tvář!
  A granát spolu s explozivním balíčkem vlétl naplno do pozic nacistů.
  Ano, Stalingrad jim nebyl dán. Přepadení trvá už třetí měsíc od konce června, ale město nestihlo všechno pobrat. Na jiných sektorech fronty dosáhli nacisté úspěchu, ale ne na tomto.
  Světlana vystřelila z pistole a zavrčela:
  - Všechno je nemožné, je to náhodou možné... Není třeba dělat vesmír příliš komplikovaným!
  A trefil benzínovou nádrž motorky. Stroj explodoval a ohnivé víry osvětlovaly zakouřenou krajinu. A Němce roztrhala ohnivá tlapa.
  Dívčí kapitán křičel:
  - Rád zabíjím zlo! A to je nejvyšší dobro!
  Mirabela mlátila do Němců dávkou a zasyčela:
  - Pojďme si hrát na dikobraza!
  Angelica zahájila palbu, přesněji. Několik černochů zůstalo ležet na troskách pokrytých kopím:
  - Zabijte nepřítele! - zašeptala dívka.
  Mirabela hravě zpívala:
  - Když jsem natřel Hitlera rtěnkou, Mainsteina lakem na vlasy, vtáhnu tě do zajetí princezny, věrný pes tě hlodá!
  Světlana, střílela, zasyčela:
  - Pojď večer, Adolfe, oběs se... Přestaň si klamat hlavu! Pojď večer, leť jako gyrfalcon - tvrdě porazit nácky!
  Mirabela vztekle řekla a srazila helmu z hlavy stormtroopera:
  - Můžeme! A budeme!
  Dívky z praporu "Lenin" zastavily postup cizích jednotek. Fritz postoupil vpřed a doslova vyhazoval mrtvoly do prostoru. Nepomohl ani tank "Lev", do kterého se vkládaly naděje. Zde je modifikace stroje se 150 mm kanónem.
  Angelica srazí kámen přilepený k její nahé bradavce. Ta dívka má tak krásná a plná prsa. Dívka hodí granát nohou. Noha je silnější než paže a hod jde dále.
  "Lev" dostal mezeru v housence a zastavil se. Výstřel z jeho silných úst. Rachot a kolaps.
  Angelica, plivající, říká:
  - Ruský válečník nesténá bolestí!
  A dívka znovu střílí. A dělá to mimořádně dobře. Fašista vyklánějící se z věže padá zpět.
  Zrzavá, téměř nahá dívka říká:
  - Marně nepřítel věří, že se mu podařilo rozbít Rusy! Kdo se odváží, útočí v bitvě, nepřátele zuřivě porazíme!
  A Angelica válcuje svaly lisu, které má velmi vyražené.
  Ach, jak jsou dívky krásné! Nechci, aby někdo z nich zemřel.
  Stalenida běžela... Velmi krásná dívka s nadýchanými bílými vlasy. Nějak se jí podaří je namazat nějakým lektvarem, aby se neušpinily.
  Dívka je velmi krásná, s postavou Venuše, jen více tónovaná a reliéfní. Oblečení na ní, jen podprsenka a kalhotky. Vše ostatní už bylo roztrháno. Ale jak půvabné jsou nohy! To není dívka, ale pečeť dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje se zvláštním způsobem, jako veverka. Bosé nohy a mihotání a paty překvapivě zůstávají čisté. Stalenida střílí a fašista dostane vřed na hrudi.
  Dívka říká:
  - Loajalita k vlasti je nejvyšší slovo!
  Angelica se smíchem poznamenala:
  - Sundej si podprsenku a zůstaň jako já v šortkách!
  Steelenida negativně zavrtěla hlavou.
  - To není vhodné!
  Angelica zavrtěla boky, trefně vystřelila a zazpívala:
  - Člen Komsomolu se stal neobvyklým! Takhle chodit s odhalenou hrudí je velmi neslušné!
  Steelenida se zachichotala a poznamenala:
  - Proč přinášet radost Fritzovi, podívejte se na naši krásu!
  Angelica odpověděla rozhodně:
  - Naše krása je smrtící!
  Ocelová dívka se zachichotala a vystřelila na TA-200. Nacistické auto začalo hořet. A krásná blondýnka vykřikla:
  - Smrt zlu!
  Angelica se zachichotala.
  - A život je dobrý!
  Steelenida, když viděla, že Němec padá, zavrčela:
  - To je nejvyšší hodnota! Nemyslete si nacisty, že jste vyhráli!
  Angelica zpívá:
  - Čekání na vítězství! Vítězství čeká... Ti, kteří touží rozbít okovy! Čekání na vítězství! Čekání na vítězství! Budeme schopni porazit nacisty!
  Krásná dívka a její nahá prsa se chvějí. Dobře s holým trupem v horku, které umocňuje oheň.
  Světlana teď vypadala mnohem odhodlaněji. Střílela na Fritze ze samopalu a štěkala:
  - Vykastruji tě!
  A skutečně nacisté dostávali smrtící dárky a rakve! A dívka jim ukázala postavu, pojďme postavit holé prsty. A pískal jako slavík-loupežník. A to přes prsty dolních končetin.
  Dívka kapitánka je velmi chytrá. A šumivé. A už vůbec ne krutý. I jí je někdy líto nepřátelských vojáků, kteří mohou mít děti, které budou plakat pro své mrtvé otce.
  Světlana však takové myšlenky od sebe zahání, takže se vám z nich chce propuknout v pláč. Ale nebyli to Rusové, kteří přišli k Němcům loupit a zabíjet. Ne, to jsou Němci a do ruských prostor vtrhla celá agresivní smečka cizinců z celého světa.
  Světlana se pokřižovala a vypálila na Fritze, který se pokoušel tiše přiblížit k pozicím ruského Fritze... Kulkou vyražené oko a mozek mu vytekly.
  Dívka-kapitán se usmál a vtipně řekl:
  - Přímo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Světlana přesně vystřelila a postranním vozíkem trefila motorku. Auto se začalo trhat a kulomet odletěl a několikrát se převrátil. Pak se jeho tlama zabořila do trosek.
  Dívka si odřela holou, zaprášenou podrážku o suť. A znovu zamířila. Její veselá, mladá tvář se spíše ušklíbla. Dívka zpívala:
  - Ne, říkali jsme fašistům, naši nestrpí, aby se ruský voňavý chléb jmenoval slovem brod!
  Mirabela provedla velmi přesnou střelu, ze které se Focke-Wulf vzplanul a zaštěbetal:
  Pro šmejda je samozřejmě volba jasná,
  Za dolary je připraven zradit Rusko ...
  Ale ten ruský muž je tak krásný
  Že je připraven dát svůj život za vlast!
  Dívka udělala salto a ukázala nacistům fík, rolovala a kulky se té krásy nedotkly.
  Objevila se Angelica, tato kráska, téměř nahá a špinavá jako ďábel, hodila granát hned dvěma nohama. A zkontrolovala:
  - To, co mám, je... Fritz v ostrém boku!
  Olympias opravila Angeliku:
  - Ostrý, do strany, a ne do ostré strany!
  Dívka se zahihňala, zatřásla melounovými prsy a vypustila granát pomocí granátu s výbušným balíčkem. "Tiger" byl zasažen do tlamy a toto pokřivené umělecké dílo se vyhnulo.
  Poté nacistický tvor ustoupil. Začala se plazit jako želva chycená v ohni.
  Světlana zpívala a vesele mrkala:
  - A "Tygr" couvá a Němci se schovávají!
  Panenský prapor manévroval pod útokem, nálety a těžkými děly. Zde zasáhly proudové bombardéry, k nebi se zvedly rozbité rozžhavené strmé svahy. A kameny byly v plamenech. Naštěstí žádná z dívek nezemřela, ale na onen svět odešli muži - kterým to není tak líto! A duše létají - některé do nebe a jiné do pekla! Kde už čekají čerti s vidlemi na ty, kteří nevěřili v Ježíška.
  Angelica je nejsvůdnější ze vzteklých válečníků: no, mohou nacisté ze svého "Sturmtigeru" skutečně střílet na pozice sovětských jednotek a zabíjet rudé válečníky?
  A dívka popadla bosýma nohama granát a točila se v kaskádách kotrmelců. A točit rychleji a rychleji. A pak vší silou hodila dar smrti do široké tlamy Stormtigera. Nahé, opálené nohy krásky zablýskly a granát vletěl do široké tlamy. A silný stroj se nejprve dusil a pak se řítil. Dva "královští tygři", kteří stáli po stranách "Sturmtiger", byli vyhozeni nahoru a rozptýleni různými směry. Válce se z nich utrhly, spadly dolů a létaly jako zlomený náhrdelník královny.
  Tlaková vlna odhodila Angeliku a dívka letěla hlavou dolů. A byla převrácena, zhoupána a vržena. Ale kráska přesto přistála, ostré sutiny a drcené kameny se jí zaryly do holých podrážek. Holčičku to bolelo a i přes mozolnatou nohu se jí propíchla špička.
  Ale Angelica našla sílu vstát a zakřičet:
  - Vy fašisté budete v popelu!
  Světlana a další dívky byly vymrštěny výbušnou vlnou a dokonce lehce rozdrceny. Ale žádná z krásných bojovnic nezemřela. Dívky potkal hurikán a dobře mířená palba. Potlačování vyskakujících nacistů a dalšího agresivního hmyzu obléhajícího SSSR.
  Mirabela zpívala s velkým nadšením:
  - A až nás trubka Páně vezme do bitvy, budeme přátelé s Komsomolci! A z vůle Jehovy budu u nebeské události!
  Angelica setřásla prach ze svých zakrvácených podrážek a zazpívala:
  - Lenine, párty, Komsomol! Posíláme Fuhrera do blázince!
  Dívky se začaly ohlušující smát a Seryozhka zděšeně a podrážděně řekla:
  - A můj katapult, ne tak přesný - jako ty holé a silné nohy Angeliky!
  Olympias, hrající si se svaly paží, řekla:
  - To je v pořádku! Pořád přemýšlíš. Něco chladnějšího!
  Stalingrad se tvrdošíjně držel. Ale na Kavkaze se situace zhoršila vstupem Turecka do války.
  Otevření druhé fronty s milionovou osmanskou armádou samozřejmě přidalo problémy.
  Boje se rozvinuly na Zakavkazsku. A Turci zaplavili velkým tlakem ...
  Na podzim a v zimě v důsledku krutých bojů Kavkaz padl... A byl obsazen nacisty a Turky.
  Všechny národy Ruska zoufale bojovaly na Kavkaze.
  Dobře však bojují i sovětské dívky na SU-100.
  I když se pozice Ruska zdá beznadějná. Ale bojovníci spolu s Elizabeth bojují jako orli.
  Ekaterina stiskne páku holými prsty na nohou. Vyšle projektil, který prorazí nacistický vůz E-50 do boku a zařve:
  - Za velký rudý a karmínový komunismus!
  Elena také mlátila dělem pomocí své holé, elegantní nohy. Přesně zasáhla nepřátelský tank.
  Dívka zaštěbetala:
  - Za mé krásné Rusko!
  Euphrasia agresivně poznamenala a vedla velmi dobře mířenou palbu:
  - Sláva naší vlasti!
  A také používá holé, dlátové nohy.
  Sovětský stroj je velmi silný a bojovný. A střílí docela dobře.
  SU-100 je schopen proniknout E-50 do boku. Ale dívky dokonce prorazily její čelo a dostaly se do návnady nebo do konce. A prořezávají kov.
  Elizabeth pomocí holých prstů střílela na nepřítele. A cvrlikal:
  - Z modrého potoka...
  Jekatěrina také vystřelila, tentokrát stlačila páku šarlatovou bradavkou a zavrčela:
  Řeka začíná...
  Elena, agresivně se usmívající a syčící, vydala:
  No, přátelství začíná...
  A také holým podpatkem zmáčkla páku.
  Euphrasia zavrčela a střílela na nepřítele:
  - S úsměvem!
  Dívky pracují na SU-100 velmi aktivně. A zničit nepřátelské vybavení.
  A na okraji Baku pionýři kopou zákopy. Jsou tam kluci různých národností. Zejména bliká mnoho jasných hlav. Jsou červené, černé a blonďaté děti.
  Jedno je spojuje: víra v triumf komunismu a bosé nohy. Je jasné, že ne každý má za války boty, a proto se všechny děti na znamení sounáležitosti chlubí holými kulatými podpatky. Zima v Zakavkazsku je docela mírná, a když se pohybujete a pracujete s lopatami, zima není tak hrozná.
  Děti pracují s nadšením a zpívají:
  Rozdmýchávejte ohně, modré noci,
  Jsme průkopníci - děti pracovníků...
  Blíží se éra světelných let,
  Výzva průkopníků - buďte vždy připraveni!
  Výzva průkopníků - buďte vždy připraveni!
  A opět přichází alarm. Chlapci a dívky skočí na dno příkopu. A granáty už začínají praskat shora: nepřátelské dělostřelectvo pracuje.
  Pashka se zeptal Mashy:
  - No, myslíš, že přežijeme?
  Dívka sebevědomě odpověděla:
  - V nejtěžší hodině odoláme alespoň jednou!
  Pioneer Sasha logicky poznamenal:
  Naše hrdinství je neotřesitelné.
  Chlapec poklepal holou podrážkou o kameny. Je vidět, že se chlapec naplnil pevnými mozoly.
  Dívka Tamara poznamenala:
  Budeme bojovat beze strachu
  Nebudeme uříznuti ani o krok zpět...
  Nechte košili nasáklá krví -
  Více nepřátel, proměňte rytíře v peklo!
  Chlapec Ruslan, průkopník s černými vlasy, poznamenal:
  Ubíhají staletí, přijde éra,
  Ve kterém nebude žádné utrpení a lži ...
  Bojuj za to až do posledního dechu -
  Služte své vlasti, vy ze srdce!
  Chlapec Oleg, hubený a světlovlasý, cvrlikal, verše:
  Ne, bdělý nezmizí,
  Pohled sokola, orla...
  Hlas lidu je zvučný -
  Šepot rozdrtí hada!
  
  Stalin žije v mém srdci
  Abychom nepoznali smutek,
  Otevřel dveře do vesmíru
  Hvězdy nad námi zářily!
  
  Věřím, že se celý svět probudí
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Osvětlení cesty komunismu!
  Chlapci a dívky jednohlasně tleskali.
  Ale teď už létají proudová útočná letadla a shazují bomby. A to je agresivní vstup.
  Oleg a Sasha zvedli prak a vypustili dar smrti. A hlaveň zasáhlo nacistické útočné letadlo.
  Dívka Natasha zpívala:
  - Komsomol není jen věk,
  Komsomol je můj osud!
  Dobym vesmír, věřím
  Pojďme žít věčně!
  Ahmed, pionýrský chlapec z Ázerbájdžánu, odpověděl s úsměvem:
  - Ještě nejste členem Komsomolu Natasha!
  Dívka vztekle dupla bosou nohou a odpověděla melodickým hlasem;
  Vedle otců s veselou písní,
  Stojíme za Komsomolem...
  Blíží se éra světelných let,
  Výkřik pionýrů - buďte vždy připraveni!
  Výkřik pionýrů - buďte vždy připraveni!
  Oleg také dupl na holou, dětskou nohu a zařval:
  Silnější kladivo zmáčkne proletáře,
  Od titanové ruční drcení jha...
  Zazpíváme tisíc árií naší vlasti,
  A světlo pro potomky, dobře!
  Děti jsou potěšeny. A ve skutečnosti Němci bombardovali a jen jedna dívka dostala úlomek do holého, kulatého růžového podpatku.
  Pioneer vykřikla, ale pak se kousla do rtu.
  A tak se připravili k odražení útoku. A už jsou tam tanky s nacisty. Impozantní E-100 se pohybují. Takové silné a nebezpečné stroje.
  Mají takovou ochranu. Že se přes něj nemůžete dostat z žádného úhlu. Nemůžete to zasáhnout jen z jednoho úhlu. Jediná šance je prorazit stopy.
  Děti jsou připraveny bojovat a mávají bosýma nohama. Tady na drátě tlačí balíčky s podomácku vyrobenými výbušninami pod stopami nacistů. Funguje a ničí válce tanků Rommelovy armády.
  A vypadá to hrozně.
  . KAPITOLA #5
  Sasha křičí:
  - Sláva komunismu!
  Chlapec Pashka střílí s Olegem z praku a ječí:
  - Sláva průkopníkům!
  Chlapec Ruslan spolu s dívkou Sufir vleče drátem pod Němce minu a křičí:
  - Sláva SSSR!
  Bojují děti z Ázerbájdžánu a ruští kluci. Opálení, hubení, bosí průkopníci proti kolosální armádě tanků.
  Dívka Tamara dupe svou půvabnou, malou, bosou nohou a říká:
  - Sláva Rusku!
  Pioneer Ahmet při palbě na nepřítele potvrzuje:
  - Jsme spolu přátelská rodina!
  Chlapec Ramzan, rusovlasý Ázerbájdžán, potvrzuje a vyrazí auto:
  - Od slova jsme sto tisíc I!
  Děti jsou přátelské... Tady je arménská dívka Azatui, která také pomocí drátu obratně přenese balíček s výbušninou pod housenku fašisty a skřípe:
  - SSSR je rodina národů!
  Další arménská dívka Aghas říká:
  - Nepřiklánějte se k fašismu:
  A dívka táhla drát holými prsty na nohou. Mnoho ázerbájdžánských a arménských dětí má blond vlasy a jsou k nerozeznání od slovanských dětí, kterých je také mnoho. Kdo opustil Němce, další ruské rodiny se usadily v Ázerbájdžánu i za carů.
  Na Kavkaze je mnoho Slovanů. Spousta smíšených párů. Ano, a děti mají většinou světlejší vlasy než jejich rodiče. A slovanští chlapi se opálili tak, že je od místních nerozeznáte. Navíc jsou děti obvykle podobnější než dospělí.
  Takže mezinárodní sovětský prapor chlapců a dívek bojuje a všichni jsou jednotní a velmi podobní. Jejich holé paty při pohybu blikají.
  A sny děti posílají dary smrti. Šamil a Serjožka, oba pionýrští chlapci, táhnou za drát. A teď se německá E-50 zastaví s rozbitou housenkou.
  Chlapci zpívají jednohlasně:
  Unie nezničitelné, svobodné republiky,
  Nebyla to hrubá síla, ani strach, co se shromáždilo...
  A dobrá vůle osvícených lidí,
  A přátelství a rozum a odvaha ve snech!
  A děti jsou nadšené. Usmívají se bílými, rovnými zuby. A jsou šťastní, i když jim hrozí smrt.
  A Němci jsou na hovno. Zničené tanky pálí z děl a čmárají kulomety.
  Některá německá vozidla jsou vybavena granátomety a jsou velmi nebezpečná.
  Chlapec Maksimka a dívka Zara z Ázerbájdžánu, opřeni o bosé nohy, vytáhli pod nepřítele minu a srazili fašistického mastodonta.
  A křičeli z plných plic:
  - Za SSSR!
  Děti jsou tak zábavné.
  Pionýři Abbas a Vladimir také používají zbraně. V tomto případě katapultujte a rozbijte housenku E-75 nacistům. Pak kluci zpívali:
  - Za velikost planety pod rouškou komunismu!
  Oleg a Abdula jsou také průkopníky různých národů, ale s jediným srdcem odpalují i výbušniny. Narazí na E-100 a zpívají...
  Otevřeli jsme planetu národům,
  Cesta do vesmíru, do neviditelných světů...
  Zpívají se hrdinské činy -
  Aby navždy vymazal jizvu smrti!
  
  Pod Svatým praporem Ruska,
  V míru, přátelství, štěstí a lásce...
  Lidé na celé zemi budou šťastnější,
  Pekelná tma se rozptýlí v dálce!
  Tady bojují děti...
  Abdurrahman a Světlana, ázerbájdžánský chlapec a dívka z Běloruska, stáhli dohromady drát a vyřadili fašistický tank. A zpívali:
  - Velké jméno posvátného Ruska,
  Září po celém světě - jako paprsek slunce ...
  Věřím, že v jednotě budeme šťastnější,
  Ukažme lidem správnou cestu!
  Děti jsou velmi odvážné. A nacisté byli prostě šokováni takovým tvrdohlavým a zuřivým odporem.
  Abudurrahman je průkopník, dostal úlomek do holé podrážky. Prorazilo to mozolnatý povrch dětské nohy.
  Chlapec zasyčel:
  - A bolí mě to!
  Světlana také dostala ránu do kulatého podpatku a poškrábala se na rameni. Ale dívka zasyčela:
  - Nezlomte Pionýry!
  Azim a Kolka také vrazili do německého auta.
  Kluci ukazovali drátem a zpívali:
  Zrádný nepřítel přešel do útoku,
  Ale věřím, že to nebude váhat, sovětský lid...
  Nepřítel čeká na porážku a zapomnění,
  A sláva Ruska pokvete silněji!
  Nepřítel čeká: porážka a zapomnění,
  A sláva Ruska pokvete silněji!
  Děti jsou odvážné a neohýbají se. A chtějí vyhrát. A zpívají a bojují.
  Němci utrpěli těžké ztráty. Pravda, většinou mají rozbité koleje a válečky. A není to fatální.
  Horší pro průkopníky, kteří byli zajati.
  Chlapec Abdulhamid, když byl zajat, byl nacisty postaven na stojan. Vložili pionýrovy bosé nohy do bloku a na háky začali věšet závaží. A pak zapálil oheň. A chlapcovy holé paty olízl oheň. A na záda mu spadl bič. Dlouho mě mlátili. A pak začali nacisté lámat žebra rozžhavenými kleštěmi.
  Chlapec, umírající mučením, když ho železo jeho žeber, rudá žárem, drtilo, zpíval:
  Berlín je téměř pod naší vládou,
  Dalekohledem vidíme ten zatracený Reichstag...
  Doufám, že brzy bude mír a štěstí;
  Což popíšu ve svých básních!
  
  Rusko otevřelo komunismus světům,
  Stala se rodinou pro všechny.
  Ale Wehrmacht nám přilepil prasečí rypák,
  A teď krev stříká ze žil jako fontána!
  
  Co s námi Fuhrer náhodou zapomněl,
  Chtěl jsem získat půdu a otroky!
  Fašismus šel s velmi dlouhou kampaní -
  A tady je skutečná noční můra, pekelné sny!
  
  Prostý chlapec, bosý chlapec,
  Nedávno uvázal červenou kravatu.
  Sám chtěl vybudovat svět bez Boha,
  Ale najednou se z nebe vyřítil napalm!
  
  Musel jsem běžet dopředu, byli jsme bezradní,
  Nikdo nechce brát takové mladíky!
  Ale chlapec-bojovník v pušce to dokázal,
  Cesta otců se ukázala jako hodná!
  
  Bojovalo se tam, kde lstivě i silou,
  A slabost je také hořká, bohužel ...
  Soudruzi museli kopat hroby
  Hoblování borových rakví v mrazu!
  
  Jsem průkopník, který je nyní zvyklý na utrpení,
  Šel na průzkum bos, závěj křupal.
  Možná trest za nevěru,
  Že jsem nechtěl poznat Ježíše!
  
  Ale jaké jsou tři hodiny Golgoty?
  Uplynuly více než tři roky války!
  V každé vesnici vdovy hořce pláčou,
  Jak synové zahynuli na hřbitově země!
  
  Přežil jsem, byl jsem otřesen, zraněn kulkou,
  Ale naštěstí zůstal na nohou!
  Poctivě jsme vrátili dluh Německu,
  Ten fašismus jsme rozdupali v prach!
  
  Dospěl jsem, ale stále jsem kluk,
  Knír neprorazil, ale už titán!
  Ano, dospělý, a možná až příliš,
  Vždyť srdce se stalo tvrdým jako kov!
  
  Nejvyšší ocenění Hero Star -
  Sám Stalin, věřte mi, předal!
  Řekl: je třeba si vzít příklad z lidí, jako jste vy,
  Bojovníci kují klíče od dveří do Edenu!
  
  Ale teď odlož tu statečnou pušku,
  Vezměte si, kleště, kladivo a pracujte!
  Postav si plachetnici a loď ze dřeva
  A vytvořte letadlo, aby pták vyletěl nahoru!
  Tohle je opravdu hrdinská filmová sága... Ale stále ztracená.
  A Kavkaz je zajat.
  A na jaře 1945 zahájili nacisté ofenzívu proti Saratovu. Jejich jednotky se pohybovaly jako lavina.
  A nyní čtyřka dostala ještě výkonnější a dokonalejší "E" -50 nebo "Panther" -3, vyznačující se silnými zbraněmi a ochranou.
  Válečníci se cítili velmi sebevědomě. Ovládání tanku je nejmodernější pomocí joysticků. Nejnovější auto. Dokonce i motor s plynovou turbínou. Ale je tu také hodně "Panther" -2. Třicet čtyři jakékoli úrovně se takovému stroji nevyrovná.
  Gerda ležela v křesle. Byla v bikinách. Dívky jsou již zvyklé bojovat polonahé. Horký písek pouště jim pálil bosé nohy, oblázky hor jim píchaly na holých chodidlech. Ale válečníci se vůbec nelámali a nedrhli na prach.
  Velitel posádky, oceněný mnoha cenami, zasyčel:
  - A teď je Rusko proti nám! Čekají na vás nová dobrodružství a vítězství!
  Zavrtěla hlavou bílou jako sníh. Přírodní blond, velmi krásná a opálená.
  Charlotte se usmála.
  Tato dívka měla měděně rudé vlasy, které hořely jako plamen. Také kráska, s bronzovým opálením. V bikinách, opálený, svalnatý. Bosýma nohama, dupáním do horkého písku a ostrých kamenů.
  Ohnivý ďábel poznamenal:
  - Rusové jsou možná naši nejfanatičtější protivníci!
  Christina zvýšila hlas. Její vlasy jsou měděně žluté, také hoří jako plamen, ale mají zlatavý odstín. A stejné opálení, svaly a krása. Výrazný a zároveň jemný obličej. A bikiny. Nohy, které šlapaly kilometry na tvrdý a hořící povrch, ale neztratily svou ladnost a hladké linie. Holé prsty jsou úhledně zastřižené a velmi hbité.
  Zrzavá dívka se zeptala:
  - Proč si to myslíš?
  Magda odpověděla za ni. Tato dívka má bílo-zlaté vlasy, medově blond. Velmi krásná, svalnatá, s výraznou tváří a safírově smaragdovýma očima. Nohy jsou také tvrzené, s kulatými podpatky a rovnými prsty. Magda má možná ten nejněžnější obličej, téměř pokorný, navzdory své odvážné bradě. Například Gerda vypadá tvrději. Christina je o něco měkčí a není tak zvrácená jako Charlottina čarodějnice.
  Magda poznamenala:
  - Mají totalitní systém jako my. Jsou proto tvrdší!
  Gerda se usmála a odpověděla:
  - Sovětské tanky jsou hromada šrotu. Neměli bychom se jich bát!
  Zrzavá Charlotte stiskla holé prsty na tlačítkách joysticku. Střílel na obranný bunkr. 105mm granát zasáhl sovětské dělo a převrátil ho. Bojová souprava se začala trhat a granáty explodovaly.
  Červená čarodějnice zasyčela:
  - Jsem hrozný rytíř - na kolenou divoši! Smetu nepřátele vlasti z povrchu zemského!
  A škleb perlových zubů a jiskra smaragdových očí. Dívky jsou opravdu špičkové.
  Christina se zachichotala a odpověděla:
  Teď budu střílet!
  A také střílel na nepřítele. Střílelo sovětské 76mm dělo. Střela zasáhla šikmé čelo E-50. A odrazil se. Holkám to jen zvonilo v uších.
  Gerda se plácla do bosých nohou a cvrlikala:
  - Jaký průchod!
  A ona sama vypálila další výstřel... Německé tanky střílely na sovětské opevněné území. E-100 také fungoval. Tento stroj se také ukázal být derivátem Maus. Není to moc dobrý nápad pro dvoudělový tank. E-100 již byl ukončen.
  Místo toho přicházejí do série útočné modifikace řady "E". Ale tenhle stále funguje. A střílí projektily.
  Charlotte se pronikavě zachichotá a zatřese bosou nohou.
  - Válka je hrozný stav, ale uchvacuje jako hra!
  A dívka vystřelila, a to velmi trefně.
  Christina odhalila své perlové zuby. Je to masožravý, dravý panter.
  Sovětská děla pálí a před nimi jsou minová pole. Německé teletanky se pohybují. A útoční atentátníci pracují s divokým řevem.
  Kolem se válí hraniční sloupky. Hitlerovy hordy překročily hranici.
  Magda poznamenala nepříliš vtipně a poklepala bosou nohou na brnění:
  - Smeteme silnou obranu, ale ocelové laty!
  Válečníci na sebe mrkli. Sovětská obrana byla poměrně silná. Hlavně hodně min. A to Němce zdrželo. Ale i tak se dokázali posunout vpřed.
  Na sovětských pozicích působily bombardéry a shora přilétaly i útočné letouny. Řítí do hlubin obrany Rudé armády a TA-400, jedné z nejimpozantnějších modifikací bombardérů. Až šest motorů, včetně těch proudových. A bombardují a ničí sovětská města.
  Gerda, střílející, s úšklebkem poznamenala:
  - V bitvě jsme zvířata, ale s myslí muže!
  A znovu vystřelil. Zničil sovětské dělo. Obecně se jedná o dívku nejvyššího patra. A je to tak cool.
  E-50 střílel na sovětské pozice, sám prakticky bez poškození. Šikmý pancíř vozu s cementovanou ocelí poskytoval vynikající odrazy. Sovětské granáty nemohly Němce ani pořádně poškrábat.
  Christina si vzpomněla na testy "Tigra". Tehdy to byl první sériově vyráběný německý tank. Žádný z granátů nemohl způsobit poškození Tigeru. Britové padli pod jeho údery. Ale tady je sedmnáctistopé dělo, proražené v čele. Pak dívky málem zemřely. A válečník si to pamatoval. Jak blízko byli kostnaté stařeně s kosou a cítili její ledový dech.
  Dívka si otřela holou podrážku o roh. Opravdu chtěla vyskočit z nádrže a utéct. Je to taková přímá bojovnice.
  Christina zpívala sebevědomě:
  - Modrá mlha a všude podvod!
  Válečníci se chichotali... Jejich vidok byl velmi sexy a erotický.
  A zbraň fungovala a střílela. Ani ji nenapadlo zastavit. Všichni posílali skořápku za skořápkou. Rozbití sovětských pozic na třísky a úlomky.
  Z reproduktorů za nimi zazněla píseň;
  Voják je vždy zdravý
  Voják je připraven na všechno...
  A prach jako z koberců,
  Scházíme z cesty!
  A nepřestávej
  A neměň nohy -
  Naše tváře září
  Lesklé boty!
  A opět síla proudového bombardéru padá na sovětské pozice. A opět jsou vyvrženy destrukce a celé opevněné oblasti. A zbraně létají všemi možnými směry.
  Několik desítek německých tanků střílí současně a vše ničí.
  Gerda se cítí jako Bagheera na lovu. Zde již byla zničena první linie sovětské obrany. Vojáci Rudé armády se ale stále hemží a střílí po Němcích.
  Mezi bojovníky jsou i průkopníci. Mladí leninisté dobrovolně vstoupili do Rudé armády. Většina kluků je bosa a v šortkách. Nosí se, povyk.
  A pionýři umírají...
  Charlotte, která vedla oheň, zavrčela:
  - A pionýři, to je ta věc, celá země se dívala!
  Vystřelila na Rusy a Christinu jedovatě zasyčela:
  - Vypadáme jako sokoli, vznášíme se jako orli!
  A znovu nasadila ohnivý úsměv. Překrásné holky...
  Několik německých tanků se přesunulo do podzemí. A objevili se v týlu sovětských jednotek, způsobili paniku a čmárali kulomety. Nacisté se ukázali jako komáři z noční můry.
  E-50 viděla pohyb čtyřiatřiceti optikou. Gerda vycenila zuby a začala namířit hlaveň. Sovětský stroj s malou věží T-34-76 a velmi mobilní. Zkuste tento a získejte ho. Dívka je již poměrně zkušená, ale sovětské auto je stále na rozdíl od amerického Shermana.
  A vzdálenost k Rusovi je skoro pět kilometrů.
  Dívka se škrábe na holé patě, Charlotte ji lechtá mezi prsty. Dívky se chichotají.
  Pak Gerda střílí na ruské auto. Střela se řítí velmi blízko, téměř poškrábe pancíř... Ale stále minul. Gerda otráveně buší pěstí do kovu.
  Magda říká svému partnerovi:
  - Zasáhl jsi sbor! Bude snazší se tam dostat!
  Gerda předá joystick Magdě a zašeptá:
  - Tak to udělej sám!
  Magda nadšeně zpívala:
  - Země je v okénku, země je v okénku... - Dívka vzala holými prsty joystick, stiskla tlačítko a pokračovala ve zpěvu. - Země je vidět v okénku!
  A její projektil právě zasáhl základnu sovětského tanku. Auto prasklo a rozbilo se. Začalo to hořet... Sovětské granáty praskly uvnitř lůna.
  Magda zatřásla holými prsty a zaskřehotala:
  - Podívejte se, jak jsem na to přišel! A ty říkáš...
  Charlotte zasyčela a odhalila tesáky.
  - Mluvíme znovu, v různých jazycích!
  Objevila se nová sovětská auta. Prvních šlo třicet čtyři. Pohyblivé a četné vozy. Pak jsme přešli ze série BT. Jedná se o zastaralý typ s kolovou housenkou. Postupovaly také předpotopní T-26, které nejsou schopny jinak než poškrábat německý pancíř. Výkonnější a těžší HF postoupily až na samém konci. A hodně pěšáků.
  Christina se zachichotala a zavrčela:
  No, my jim to ukážeme!
  Německá vozidla zahájila palbu z velké vzdálenosti a snažila se přišpendlit sovětskou pěchotu k zemi. Ničili také tanky a další živé tvory.
  Na obloze se objevil i sovětský útočný letoun: slavný Ilys. Zaútočili na německou formaci. Hitlerovi stíhači se k nim hnali. Bylo to skutečné smetiště. Německé stíhačky XE-262, velmi svižné a obratné s manévrovatelností. Útočí na sovětskou techniku a tlačí jako železo.
  Charlotte znovu vystřelila. Dostal se do sovětského BT a zavrčel:
  - Tento text není pohádka... Pohádka bude napřed!
  E-50 se zastavil a odrazil sovětský protiútok. Nepříliš zkušené velení hodilo tankovou zálohu vlastně na porážku. A ruská auta dostala ránu - jako slepice v škubnutí. A bojovali s nimi důkladně.
  Gerda vystřelila, rozbila čelo čtyřiatřicítky a zasyčela:
  - Co je Stvořitel - zraněné peklo!
  Charlotte také vystřelila, když našla cíl, sovětská auta se pohybovala v přímé linii a dívkám se podařilo vystřelit. A obecně, tento čtyři z jevů.
  Červená harpyje zpívala:
  - Náš jed zabije každého!
  A válečníci pokračovali v palbě a vycenili zuby tak silné a velké jako koně.
  Christina tweetovala sebevědomě:
  - Náš jed zabije každého!
  Magda, která trefila čtyřiatřicítku, vyštěkla:
  - Toto je náš výsledek!
  Dívky se rozešly...
  Sovětské krásky ale také bojují. Posádka Elizabeth na T-34-85. Velmi odvážné dívky. A bojují i naboso a v bikinách.
  Jejich vůz bojuje proti německým Pantherům. Toto vozidlo je stále v provozu, ale stále více se objevují nové tanky řady E.
  Elizabeth střílí holými prsty na nohou. Z dálky probodne nepřítele do boku a zakňučí:
  - Sláva éře Stalina!
  Jekatěrina také vystřelila s pomocí holých prstů a poznamenala:
  - To není taková sláva!
  Elena, namítla a vycenila zuby:
  Jsme zrozeni, abychom vyhrávali!
  A také střílela holými prsty na nohou...
  Dívka si přitom těžce povzdechla. Hlavou se mi honily nešťastné myšlenky. Válka začala porážkami. Němci prolomili obranu a sebevědomě postupovali vpřed.
  Elena pak uprchla na východ. Boty se jí rozpadly hned v prvních dnech. A musel jsem naplácat bos. A nezvyk to bolí. Nohy té dívky byly celé pohmožděné, pohmožděné, strašně zbité. A už nemohla normálně chodit, ale klopýtala. Ale i přes to se pohybovala a chodila. Elena na kampani hodně zhubla - jedna kůže a kosti. Jenže se opálila a její vlasy se po vyblednutí na slunci ještě zesvětlily. A holé podrážky mají podzhili a zdrsněli. A dostala se do první linie a pokračovala v boji. A bitvy byly opět v plném proudu.
  Elena většinou bojovala v pěchotě. Včetně se podílel na obraně Moskvy a Stalingradu.
  Ale už na Kursk Bulge se přesunula do tanku. Tam vznikla jejich dívčí čtyřka: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - čtyři "E". Válečníci jsou skutečně legendární. Který bojoval naboso a v bikinách, dokonce i v mrazu, a dal Fritze do rohů.
  Tank Panther, se kterým se dívky setkaly na Kursk Bulge, byl velmi nebezpečným vozidlem. Nebylo možné ji praštit do čela. A ona sama brala z velké dálky. Navíc je rychlopalný.
  Abyste tedy prorazili, museli jste tank ovládat velmi umně a nenechat se zasáhnout.
  Elizabeth přesně to udělala. I když střílela spíše v pohybu. A Euphrasinia řídila tank.
  Dostat se do pohybu ze čtyřiatřicítky je téměř nemožné. Holkám se ale podařilo trefit. A bojovali s velkou odvahou.
  Jekatěrina také pálí velmi přesně.
  Na Kursk Bulge se dívky zahalily slávou a dostávaly rozkazy.
  A nyní má každý z nich hvězdu hrdiny SSSR.
  To holky potřebují! Prostě válečníci nejvyšší třídy!
  Catherine zpívala:
  Věřím, že se celý svět probudí
  Bude konec fašismu...
  A bude svítit slunce
  Osvětlení cesty komunismu!
  Ve skutečnosti jsou to dívky, které způsobují závist mezi přítelkyněmi. Ne jako Gerda a její tým.
  Zde během odpočinku a ona a její gang bez váhání mučili průkopníka.
  Nejprve byl svléknut třináctiletý chlapec. Pak ho začali štípat. A pak píchnout jehlami. Navíc byly jehly nejprve studené, ale pak se zahřívaly na ohni.
  A bolelo to opravdu hodně.
  Charlotte propíchla chlapci pupek a zavrčela:
  - Jsem zatracená liška!
  Poté vzala do rukou rozžhavenou tyč a začala s ní pálit holé, lehce zdrsněné podrážky chlapce. Zatímco si užívá jeho divoké výkřiky.
  A Christina vzala a zahřála kleště, začala pionýrům praskat prsty na bosých nohách. Začal jsem malíčkem, dělal jsem to pomalu a zároveň krutě. A dítěti praskly a zlomily se prsty. A pro průkopníka to bylo tak bolestivé, že chlapec několikrát ztratil vědomí.
  Magda si pod lopatku zabodla páčidlo, bílé od bodnutí. A chlapec bude výt.
  Umučili pionýra k smrti. A ukázalo se, že je to prostě skvělé. A mučení pokračovalo.
  Takto to pokračuje. Pal a Saratov a Kuibyshev. A nacisté začali zaútočit na Moskvu.
  Za těchto podmínek může Rusko zachránit pouze vylodění nájemných vrahů. A Anton Shelestov jde s dívkami na skvělou misi.
  Ano, pozice Rudé armády je prostě už naprosto beznadějná. A tady může SSSR zachránit jen zázrak.
  Ale tady jsou známky toho, že do bitvy vstupuje šest bojovníků. Jedna naděje pro Antona, Margaritu, Natašu, Zoju, Augustina, Světlanu. Jsou schopni zastavit a porazit nepřátele najednou a proměnit je v popel.
  Sešel se tak divoký a krásný tým dívek. A proti nim Tolstopuz a jeho parta. No není to strašné...
  A nacisté už proudí po Moskvě z různých stran.
  Poté Anton a dívky znovu vstoupili do bitvy a pomohli Rusku, nebo spíše SSSR.
  Pak se k nim přidala bosá dívka Margarita. Také dospělá spisovatelka se výměnou za nesmrtelnost stala asi dvanáctiletou dívkou a plní poslání.
  Válečníci z jednadvacátého století se opět potýkali s nacisty dvacátého.
  Ve fašistické hnědé říši je příliš mnoho vojáků. Plynou jako nekonečná řeka.
  Anton Shelestov zařval a sekal nacisty meči, pěchotu i tanky:
  - Nikdy se nevzdávej!
  A z chlapcovy bosé nohy vyletěl ostrý kotouč!
  Poté dítě zapíská, že vrány omdlely a prorazily jim lebky.
  Margarita drtila protivníky, vyceňovala zuby a zabručela:
  - Na světě je místo pro výkon!
  A jedovaté jehly se rozsypaly z holčiny bosé nohy a zasáhly nacisty a jejich letadla a tanky.
  Natasha také vražedně a zavyla házela nahými prsty:
  Nikdy nezapomeneme a nikdy neodpustíme.
  A její meče prošly fašisty ve mlýně.
  Zoya sekla nepřátele a zapištěla:
  - Pro novou objednávku!
  A z jejích bosých nohou se rozsypaly nové jehly. A co je v oku, co je v hrdle nacistických vojáků a letadel.
  Ano, bylo jasné, že válečníci byli vzrušení a zuřiví.
  Augustin, porážející bílé vojáky a tanky, zaskřípal:
  - Naše železná vůle!
  A z její bosé nohy letí nový, smrtící dárek. A padni takni a bílí bojovníci.
  Světlana seká na mlynáře, její meče jsou jako blesk.
  Nacisté padají jako snopy.
  Dívka hází jehly bosýma nohama a kvílí:
  - Pro matku Rusko vyhraje!
  Anton Shelestov postupuje proti nacistům. Terminátor chlapec seká hnědé vojáky.
  A přitom prsty na holých nohách chlapce vyhazují jehly s jedem, trhají kmeny a sestřelují letadla.
  Chlapec řve:
  - Sláva budoucímu Rusku!
  A v pohybu každému řeže hlavu a tlamu.
  A pak další hvizd a pád vran, které se prodíraly i střechami tanků.
  Margarita také drtí protivníky.
  Její bosé nohy mávají. Nacisté umírají ve velkém. Válečník křičí:
  - Pro nové hranice!
  A pak ta dívka vezme a rozřízne ...
  Masa mrtvol fašistických vojáků.
  A bude to také pískat, masa vran v mdlobách padá na hordy Fritze a rozbíjí i tanky.
  . KAPITOLA 6
  Ale Natasha je v útoku. Porazí nacisty spolu s tanky a zpívá:
  - Rusko je skvělé a zářivé,
  Jsem velmi zvláštní dívka!
  A z jejích bosých nohou létají kotouče. Kdo viděl hrdla nacistů. Ano, toto je dívka.
  Zoya je v útoku. Sekání hnědých vojáků oběma rukama. Plivnutí z trubice. A hází smrtící jehly holými prsty - sestřelujte tanky a letadla.
  A přitom si zpívá:
  - Oh, kytku, pojďme,
  Oh, můj oblíbený odejde!
  Augustina, která kácí nacisty a vyhlazuje hnědé vojáky, ječí:
  - Celý chlupatý a v kůži zvířete,
  S kyjem přispěchal na pořádkovou policii!
  A holými prsty u nohou vystřelí na nepřítele, něco, co zabije slona a ještě víc tank.
  A pak zakřičet:
  - Vlci!
  Světlana v útoku. Řezy, sekání nacistů. Bosýma nohama na ně vrhá dárky smrti.
  Provozuje mlýn s meči.
  Rozdrtila spoustu bojovníků a kvílí:
  - Přichází velké vítězství!
  A dívka je opět v divokém pohybu.
  A její bosé nohy vystřelují smrtící jehly a ničí tanky a letadla.
  Anton Shelestov vyskočil. Chlapec se otočil v kotrmelci. Ve skoku rozsekal spoustu nacistů.
  Házal jehly holými prsty a zavrčel:
  - Buď slavný mou krásnou odvahou!
  A chlapec je opět v bitvě.
  Margarita přechází do útoku. Rozdrtí všechny nepřátele v řadě. Její meče jsou tvrdší než čepele větrných mlýnů. A holé prsty házejí dary smrti, hoří tanky a letadla.
  Dívka je v útoku. Vyhubí hnědé válečníky bez obřadu.
  A každou chvíli skáče a kroutí se!
  A dary ničení od ní létají.
  A sami nacisté padají mrtví. A hromadí se celé hromady mrtvol.
  Margarita křičí:
  - Jsem americký kovboj!
  A znovu její bosé nohy hodily jehlu.
  A pak ještě tucet jehel!
  A děti pak sborově pískají, že na nacisty padají celé mraky vran, které jim doslova vrážejí hlavy a probodávají lebky jako vrtačkou.
  Natasha v útoku je také velmi cool.
  A hází bosýma nohama a plive ze slámy.
  A křičí z plných plic:
  - Jsem jiskřivá smrt! Jediné, co musíte udělat, je zemřít!
  A opět krása v pohybu.
  Zoya zaútočí na blokádu nacistických mrtvol. A z jejích bosých nohou létají také bumerangy zkázy.
  A hnědí bojovníci stále padají a padají.
  Zoya křičí:
  - Bosá holka, vyhraješ!
  A z holé dívčiny paty letí tucet jehel. Které přímo do hrdla kopou nacistům.
  Padnou mrtví.
  Nebo spíše úplně mrtvý.
  Augustina v ofenzivě. Rozdrtí hnědé jednotky. Její meče nosí dvě ruce. A ona je tak velká bojovnice.
  Fašistickými jednotkami se prožene tornádo.
  Dívka s červenými vlasy řve:
  - Budoucnost je skrytá! Ale bude to vítězné!
  A v útoku kráska s ohnivými vlasy.
  Augustin řve v divoké extázi:
  - Bohové války všechno roztrhají!
  A válečník v útoku.
  A její bosé nohy vrhají spoustu ostrých, jedovatých jehel.
  Světlana v bitvě A tak jiskřivé a bojovné. Její holé nohy vyvrhují tolik smrtících věcí. Ne muž, ale smrt s blond vlasy.
  Ale pokud se to zlomí, nemůžete to zastavit.
  Světlana zpívá:
  - Život nebude med,
  Ten skok v kulatém tanci!
  Ať se sen splní -
  Krása promění člověka v otroka!
  A v pohybu bosé dívky je stále více vzteku.
  Chlapec Anton v ofenzivě vše zrychluje. Chlapec bije nacisty.
  Jeho bosé nohy hází ostré jehly - trhají tanky a letadla.
  Mladý válečník křičí:
  - Šílená říše všechny roztrhá na kusy!
  A chlapec je opět v pohybu.
  Margarita je ve své činnosti bouřlivá dívka. A mlátí nepřátele.
  Zde spustila holou nohu, hrášek s výbušninou. Ta vybuchne a najednou se vyhodí sto nacistů a deset tanků.
  Dívka křičí:
  - Vítězství k nám stejně přijde!
  A bude řídit mlýn s meči - sudy tanků létají různými směry.
  Natasha zrychlila své pohyby. Dívka kácí hnědé válečníky. A zatímco křičí:
  - Vítězství čeká na ruskou říši.
  A pojďme vyhubit nacisty zrychleným tempem.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to zastavit a zpomalit a tanky a letadla zabloudí.
  Zoya je v útoku. Zdá se, že její meče krájí maso a kovový salát. Dívka křičí z plných plic:
  - Naše spása je v platnosti!
  A holé prsty také hází takové jehly.
  A masa lidí s proraženými hrdly, povalujících se v hromadách mrtvol, stejně jako rozbitých tanků a sestřelených letadel.
  Augustine je bláznivá dívka. A všechny to rozdrtí, jako by to byl robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo ne sto nacistů. Všechno ale nabírá tempo. A válečník stále řve.
  - Jsem neporazitelný! Nejúžasnější na světě!
  A opět kráska v útoku.
  A z jejích holých prstů vylétá hrášek. A tři sta nacistů a tucet tanků byly roztrhány silným výbuchem.
  Augustin zpíval:
  - Neodvážíš se zmocnit se naší země!
  V ofenzivě je i Světlana. A nedává ani gram oddechu. Divoká Terminátorka.
  A podřeže nepřátele a vyhladí nacisty. A masa hnědých bojovníků už spadla do příkopu a podél silnic.
  Šestka zuřila. Svedl divoký boj.
  Anton Shelestov je zpět v akci. A postupuje a mává oběma meči. A terminátor řídí mlýn. Mrtví nacisté padají.
  Masa mrtvol. Celé hory krvavých těl.
  Terminátor si pamatuje divokou strategii. Kde se také mísili koně a lidé.
  Anton Shelestov kvílí:
  - Běda mysli!
  A peněz bude dost!
  A terminátor chlapec v novém hnutí. A jeho bosé nohy něco vezmou a hodí.
  Chlapecký génius zařval:
  - Mistrovská třída a firma "Adidas"!
  Opravdu skvělá show se ukázala jako skvělá. A kolik zabili nacistů. A největší počet největších zabil hnědé bojovníky.
  A i když to zahvízdá, pak havran padne na fašistické pluky v kolosálním množství. A tolik zabito, a tak zobáky vran prorážejí střechy tanků. A také drtí letadla.
  Margarita je také v boji. Drtí skořici a ocelové armády a řve:
  - Velký šokový pluk! Všichni vjíždíme do rakve!
  A její meče jsou rozsekány nacisty. Masa hnědých bojovníků se již zhroutila.
  Dívka zavrčela:
  - Jsem ještě chladnější než panteři! Dokažte, že každý je nejlepší!
  A z holé paty dívky vyletí jako hrášek se silnými výbušninami.
  A udeřit na nepřítele.
  A vezme a rozbije některé protivníky a tanky a dokonce i letadla.
  A Natasha má autoritu. A poráží soupeře a ona sama nikomu nedá sestup.
  Kolik nacistů už přerušilo.
  A její zuby jsou tak ostré. A oči jsou safírové. Toto je dívka - hlavní kat. Přestože má všechny své partnery - katy!
  Natasha křičí:
  - Jsem blázen! Budete mít trest!
  A zase ta dívka poseká spoustu nacistů meči.
  Zoya je v pohybu a vystříhala spoustu hnědých válečníků.
  A bosé nohy házejí jehly. Každá jehla zabije několik nacistů. Tyto dívky jsou opravdu krásné.
  Augustin postupuje a drtí protivníky. A přitom nezapomene křičet:
  - Nemůžete uniknout z rakve!
  A dívka si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ta zrzka je tak... Vlasy vlající ve větru jako proletářský prapor.
  A všechno doslova vychází ze vzteku.
  Světlana v pohybu Zde rozsekala spoustu lebek a tankových věží. Válečnice, která vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A pak plivne z brčka. Pak zavyl:
  - Budete mrtví!
  A opět z jejích bosých nohou létají smrtící jehly, které zasahují pěchotu i letadla.
  Anton Shelestov skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydává spoustu jehel, sráží tanky a zpívá:
  - Pojďme kempovat, otevřít si velký účet!
  Mladý válečník je na tom nejlépe.
  Na peklo je už docela starý, ale vypadá jako dítě. Pouze velmi silný a svalnatý.
  Anton Shelestov zpíval:
  - Ať hra není podle pravidel - prolomíme fraeru!
  A znovu z jeho bosých nohou létaly smrtící a rozbíjející jehly.
  A znovu chlapec píská, desetitisíce zlodějů se hrnou na nepřátele a šijí jim helmy.
  Margarita zpívala s potěšením:
  - Nic není nemožné! Věřím, že svoboda svítá!
  Dívka opět hodila smrtící kaskádu jehel na nacisty a jejich tanky, pokračovala:
  - Temnota zmizí! Ať kvetou růže!
  A jakmile bojovnice hází hrášek holými prsty, okamžitě vyletělo do vzduchu tisíc nácků. Ano, armáda hnědé, pekelné říše taje přímo před našima očima.
  Natasha v bitvě. Skáče jako kobra. Vybuchuje nepřátele. A tak mnoho nacistů umírá a letadla padají.
  Jejich dívka a meče, obilí na uhlí a oštěpy. A jehly.
  Zároveň také řve:
  - Věřím, že vítězství přijde!
  A slávu Rusů najde!
  Holé prsty házejí nové jehly a bijí protivníky.
  Zoya v divokém pohybu. Útočí na nacisty. Rozbije je na malé kousky.
  Žena bojovnice hází jehly holými prsty. Proniká přes protivníky a jak řvát:
  Naše úplné vítězství je na dosah!
  A provádí divoký mlýn s meči a vymetá tanky. Tohle je vážně holka jako holka!
  Augustinova kobra ale přešla do útoku. Tato žena je noční můrou pro všechny noční můry.
  A když to řeže, znamená to, že to řeže.
  Poté zrzka vezme a zazpívá:
  - Otevřu všechny lebky! Jsem velký sen!
  A nyní jsou její meče v akci a prořezávají maso a kov.
  Světlana jde také do útoku. Ta holka nemá brzdy. Jakmile se rozsekají, masa mrtvol je poseta odpadky a padají letadla a tanky.
  Blonďatý terminátor řve:
  - Jak to bude dobré! Jak dobré to bude - já to vím!
  A teď z ní letí zabijácký hrášek.
  Anton opět stovka nacistů, nesoucích meteor, sekne. A sebere bombu a hodí ji.
  Malá velikost, ale smrtící...
  Jak rozbít na malé kousky.
  Chlapec terminátor zavyl:
  - Bouřlivé mládí hrozných strojů!
  Margarita to udělá znovu v bitvě.
  A pokácet spoustu hnědých bojovníků. A řeže velké mezery.
  Dívka křičí:
  - Lambada je náš tanec na písku!
  A udeřit s novým elánem.
  A děti budou opět pískat a shazovat vrány na hlavy nacistů.
  Natasha v útoku je ještě zuřivější. Tedy mlácení nacistů. Není pro ně moc dobré takovým dívkám vzdorovat.
  Natasha to vzala a zazpívala:
  - Běh na místě je společným usmiřovatelem!
  A bojovnice vtrhla do protivníků takovou kaskádou úderů.
  A bude házet disky bosýma nohama.
  Zde řídila mlýn. Masa hlav hnědé armády se odvalila a tanky hořely.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takovou žlutou armádu.
  Zoya je v pohybu a drtí všechny bez výjimky. A její meče jsou jako nůžky smrti.
  Dívka je prostě krásná. A její bosé nohy házejí velmi jedovaté jehly.
  Porazit soupeře. Probodávají jim hrdla a vyrábějí rakve, nutí explodovat tanky a letadla.
  Zoya to vzala a zapištěla:
  - Pokud v kohoutku není voda...
  Natasha radostně vykřikla:
  Takže je to vaše chyba!
  A holými prsty hází něco, co důkladně zabíjí. Tohle je opravdu dívka dívek.
  A z jejích holých nohou, jak bude čepel létat. A zasáhne spoustu bojovníků a odřízne věže od tanků.
  Augustin na cestách. Rychlý a jedinečný ve své kráse.
  Jaké má světlé vlasy. Jako proletářský prapor vlající. Tato dívka je opravdová liška.
  A seká protivníky - jako by se narodila s meči v rukou.
  Zrzka, zatracený parchant!
  Augustin to vzal a zasyčel:
  - Bude býčí hlava - bojovníci se nezblázní!
  A tady zase rozdrtila spoustu borců.
  Anton Shelestov zabručel:
  - Co potřebuješ! Tady je ta dívka!
  Margarita, která házela dýkou bosou nohou a ulomila věž tanku, potvrdila:
  - Velká a cool holka!
  Augustin s tím ochotně souhlasil:
  - Jsem válečník, který každého kousne!
  A opět s holými prsty spustí vražednou.
  Světlana v bitvě není horší než soupeři. Ne holka, ale skončit s takovou čarodějnicí v plamenech.
  A křičí:
  - Jaká modrá obloha!
  Augustine, která vypustila čepel bosou nohou a odřízla věž tanku, potvrdila:
  - Nejsme zastánci loupeže!
  Světlana, která sekala nepřátele a sestřelovala letadla, cvrlikala:
  - Hlupák nepotřebuje nůž ....
  Zoya pištěla a házela jehly holýma, opálenýma nohama:
  - Budeš mu lhát ze tří krabic!
  Natasha, porážející nacisty, dodala:
  - A dělej s ním za penny!
  A válečníci vezmou a skočí. Jsou tak krvaví a cool. Obecně mají hodně vzrušení.
  Anton Shelestov vypadá v bitvě velmi stylově.
  Margarita zpívala:
  - Rána je silná a ten chlap má zájem...
  Terminátor vypustil nohou něco, co vypadalo jako vrtule vrtulníku. Odřízl nacistům a tankům několik set hlav a zapískal:
  - Docela sportovní!
  A oba - chlapec a dívka v plném prolamování.
  Anton sekal hnědé vojáky a zavrčel:
  - A bude to pro nás velké vítězství!
  Margarita v odpověď zasyčela:
  - Zabijeme všechny - bosýma nohama!
  Ta dívka je skutečně tak aktivní terminátor.
  Natasha zpívala v ofenzivě:
  - Svatá válka!
  A válečník vypustil ostrý diskový bumerang. Létal obloukem, posekal spoustu nacistů a tankových věží.
  Zoya dodala a pokračovala ve vyhlazování:
  - Bude to naše vítězství!
  A z jejích bosých nohou létaly nové jehličky. A zasáhli spoustu stíhaček a letadel.
  Blonďatá dívka řekla:
  - Dát soupeři mat!
  A ukázala svůj jazyk.
  Augustina mávala nohama a házela ostrohranné hákové kříže a zabručela:
  - Imperiální vlajka vpřed!
  Světlana ochotně potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinům!
  A dívky jednohlasně křičely a drtily nacisty:
  - Nikdo nás nezastaví!
  A teď od bosých nohou válečníků letí disk. Trhá se maso a bourají se tankové věže.
  A znovu křičet:
  - Nikdo nás nemůže porazit!
  Natasha vyletěla do vzduchu. Roztrhal protivníky a okřídlené supy a vydal:
  - Jsme vlci, smažte nepřítele!
  A z jejích holých prstů vyletí velmi smrtící disk.
  Dívka se dokonce kroutí v extázi.
  A pak zamumlal:
  - Naše paty milují oheň!
  Ano, dívky jsou opravdu sexy.
  Anton Shelestov o kloktání:
  - Oh, brzy, poskytuje bezpečnost!
  A mrkl na válečníky. V odpověď se smějí a vyceňují zuby.
  Na hlavy nacistů se snáší přátelský hvizd a mračna vran. A věže tanků se lámou údery zobáků.
  Natasha porazila nacisty a zakřičela:
  - V našem světě není radost, bez boje!
  Chlapec odpověděl:
  "Někdy taky není legrace bojovat!"
  Natasha souhlasila:
  - Pokud není síla, pak ano ...
  Ale my bojovníci jsme vždy zdraví!
  Dívka házela jehly na nepřítele holými prsty, vyhodila do vzduchu množství tanků a zpívala:
  - Voják je vždy zdravý,
  A připraven k akci!
  Poté Natasha znovu porazila nepřátele a zničila věže tanků.
  Zoya je velmi rychlé dítě. Zde spustila na nacisty celý sud. A vytrhl několik tisíc z jednoho výbuchu.
  Pak vykřikla:
  - Nepřestávejte, naše paty se třpytí!
  A dívka v bojové krajce!
  Augustin v bitvě také není slabý. Tedy mlácení nacistů. Jako by se ze svazku řetězů klepalo.
  A sekání protivníků - zpívá:
  - Pozor, bude to užitečné
  Na podzim bude koláč!
  Rudovlasý čert orá v boji opravdu jako čert v tabatěrce.
  A takhle Světlana bojuje. A nacisté to od ní dostávají.
  A když se trefí, trefí se.
  Z ní vylétají krvavé cákance.
  Světlana si drsně všimla, když z její bosé nohy vylétly kovové cákance, které roztavily lebky a věže tanků:
  - Sláva Rusku, velmi dokonce sláva!
  Tanky spěchají vpřed...
  Divize v červených košilích -
  Zdravím ruský lid!
  Zde se dívky chopily nacistů. Jsou tedy řezány a drceny. Ne válečníci, ale opravdu panteři, kteří přetrhli řetěz.
  Anton je v bitvě a útočí na nacisty. Bez soucitu je bije, prořezává tanky a ječí:
  Jsme jako býci!
  Margarita, která rozdrtila hnědou armádu a prořízla se skrz tanky, zvedla:
  Jsme jako býci!
  Natasha to vzala a zavyla, přičemž porážela hnědé stíhačky spolu s tanky:
  - Lhaní se vymyká z rukou!
  Zoya roztrhala nacisty na kusy a zapištěla:
  - Ne, ne z ruky!
  A také to vezme a pustí hvězdičku bosou nohou a skoncuje s mnoha fašisty.
  Natasha si to vzala a vypískla:
  - Naše televize je zapnutá!
  A z její holé nohy letí zabijácký svazek jehel.
  Zoya, která také ničila nacisty a jejich tanky, zapištěla:
  - Naše přátelství je monolit!
  A zase takový hod, že se kruhy rozmazávají do všech stran. Toto je dívka - čisté vyhlazování protivníků.
  Dívka s holými prsty na nohou vezme a vypustí tři bumerangy. A mrtvol z toho bylo ještě víc.
  Poté kráska vydá:
  - Nedáme nepříteli milost! Bude tam mrtvola!
  A znovu ta smrtící věc odlétá z holé paty.
  Augustin také zcela logicky poznamenal:
  - Jen ne jedna mrtvola, ale mnoho!
  Poté to dívka vzala a bosá procházela krvavými loužemi. A zabila spoustu nacistů.
  A jak to řve:
  - Masová vražda!
  A teď bude mlátit hlavou do nacistického generála. Rozbij mu lebku a rozdej:
  - Banzai! Půjdeš do nebe!
  Světlana je v ofenzivě velmi zuřivá, zejména sráží tanky, skřípe:
  - Nebudeš ušetřen!
  A tucet jehel odlétá z jejích holých prstů. Když prorazí všechny, letadla se zhroutí. A dokonce i válečník se snaží trhat a zabíjet.
  Anton Shelestov kvílí:
  - Slavné kladivo!
  A kluk navíc hází bosou nohou takovou cool hvězdu v podobě hákového kříže. Složitý hybrid.
  A masa nacistů se zhroutila.
  Anton zařval:
  - Banzai!
  A chlapec je opět v divokém útoku. Ne, jen to vře silou a sopky bublají!
  Markéta na cestách. Každému to potrhá břicho.
  Dívka s nohou vyhodí padesát jehel najednou. A masu zabili nejrůznější nepřátelé, vyřadili jak tanky, tak letadla.
  Margarita zpívala z hlediska veselosti:
  - Jedna, dvě! Smutek není problém!
  Nikdy byste se neměli nechat odradit!
  Udržujte nos a ocas výše pomocí trubky.
  Vězte, že opravdový přítel je vždy s vámi!
  To je tak agresivní společnost. Dívka mlátí a křičí:
  "Z Dračího prezidenta se stane mrtvola!"
  Natasha v bitvě je jen jakýsi terminátor. A bublající řev:
  - Banzai! Získejte to rychle!
  A z její bosé nohy odletěl granát. A nacisté jsou jako přibití. A rozbije spoustu mastodontů a okřídlených pekelných strojů.
  Tady je válečník! Všem válečníkům - válečníkovi!
  Zoya je také v útoku. Taková zuřivá svině.
  A vzala to a zavrčela:
  - Náš otec je sám Bílý Bůh!
  A řeže na nacisty trojitý mlýn!
  A Augustin zařval:
  - A můj Bůh je černý!
  Zrzka je skutečně ztělesněním klamu a podlosti. Pro nepřátele, samozřejmě. A pro přátele je to miláček.
  A jak s holými prsty bude brát a házet. A spousta hromad válečníků hnědého impéria, stejně jako jejich tanky a letadla.
  Zrzka vykřikla:
  - Rusko a černý bůh jsou za námi!
  Válečník s velmi vysokým bojovým potenciálem. Ne, do toho je lepší se nemíchat. Jak se odtrhávají věže tanků a křídla fašistických letadel.
  Augustin zasyčel:
  - Rozdrtíme všechny zrádce na prach!
  A mrkne na své partnery. Ano, tahle ohnivá dívka není zrovna něco, co dokáže dát pokoj. Pokud mír není smrtící!
  Světlana rozdrtila nepřátele a vydala:
  - Zameteme vás ve frontě!
  Augustin potvrdil:
  - Zabijeme všechny!
  A z jejích bosých nohou opět letí dar totální záhuby! A tolik tanků a letadel najednou explodovalo na malé třísky.
  Anton v odpovědi zpíval:
  - Bude kompletní banzai!
  Augustine, která trhala nacisty holýma rukama, sekala je meči a házela jehly holými prsty, ničila najednou tanky a letadla, vydala:
  - Krátce řečeno! Krátce řečeno!
  Natasha, která zničila hnědé válečníky, zapištěla:
  - Zkrátka - banzai!
  A řežme protivníky divokou hořkostí.
  Anton Shelestov, porážející protivníky, vydal:
  - Tento gambit není čínský,
  A debut, věřte mi, je thajský!
  A znovu vyletěl z chlapcovy bosé nohy ostrý kotouč na řezání kovů. Odřízl jak věže tanků, tak ocasní plochy letounu.
  Margarita, porážející válečníky hnědé říše a brnění tanků, zpívala:
  - A koho najdeme v bitvě?
  A koho najdeme v bitvě...
  Nedělejme si z toho legraci...
  Pojďme to roztrhat!
  Pojďme to roztrhat!
  Tehdy s nacisty odvedli dobrou práci... A Sovětské Rusko porazilo hnědé impérium během útoku na Moskvu.
  Válka ještě neskončila, ale SSSR už měl šanci porazit samotné nacisty. Takže šestka opět musela přerušit provádění své super a cool mise.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAK ZACHRAŇ PORT ARTHURA
  Maniac Chikatilo se na odčinění hříchů stal kresleným chlapcem Conanem. Tento chlapec je hrdinou japonského anime. Ale z vůle mocné čarodějky se do něj nastěhovala duše, nejslavnější a nejpropagovanější ruský maniak.
  A nyní je kreslený chlapec Chikatilo připraven k boji.
  Vypadá jako asi jedenáctileté dítě v šortkách, bosé, s úlevnými svaly a nahým, opáleným trupem. Od Conana ho odlišovaly jen jeho blond vlasy.
  A teď se právě japonský kreslený film musel zúčastnit obrany Port Arthuru.
  Hora Vysokaja je klíčovým bodem obrany ruských pozic.
  Kreslený chlapec se přikrčil. Má na sobě jen kraťasy a už je listopad a zima. Bosé nohy chodí po mokrém sněhu.
  Je slyšet řev zbraní. Japonci vynaložili veškerou svou sílu, aby dobyli Mount High. Poté se smrt eskadry Port Arthur stane nevyhnutelnou.
  Kreslený chlapec vidí horu trochu ze strany. Japonci jsou na tom.
  Ruské jednotky opětují palbu z pušek a kulometů.
  Chikatilo běží do kopce. Chlapce si všimnou vojáci. Ale oni ho nezastaví. Blonďatý kluk v kraťasech nevzbuzuje podezření.
  Karatista vylezl a okamžitě vložil bosou nohu do samurajovy brady. Když dostal ránu, vyletěl z hory.
  Chikatilo zavrčel:
  - Jedna nula!
  A znovu byla holá kulatá pata zasažena údery do hrudi. A ten karatista udeřil pěstí dalšího samuraje.
  Chikatilo-Konan zpíval:
  - Čekáme na úspěch - Jsem nejlepší!
  A pak se vedle něj objevil další chlapec Leshka Brilliant. A i on vstoupil do urputné bitvy. Toto je další karikatura. A s ním čtyři dívky v bikinách.
  Zde je celých šest agresivních válečníků, kteří vstoupili do bitvy. A tak horlivě zničme samuraje bez jakéhokoli soucitu. A obloha se Japoncům zdála jako ovčí kůže a začalo totální zničení a zničení. To vše hrozilo úplným zničením.
  A dívky sekaly meči a házely holými prsty smrtící a šokující hrách smrti a úplné zkázy. A s Japonci nebylo slitování.
  Chikatilo vzal a nahé paty hodil výbušný balíček a celá společnost samurajů byla roztrhána na kusy.
  The Terminator Boy zpíval:
  - Ruský válečník se nebojí smrti,
  Smrti na bojišti se nebojíme...
  Rytíř bude statečně bojovat s nepřítelem,
  A dokonce i umírání zvítězí!
  Bitva je v kolosálním měřítku a je vidět obrovský úsvit myšlenek a energie.
  Dívky a chlapci bojovníci hackovali celé hodiny.
  Začali tedy čmárat ze samopalů. A také pomocí holých prstů.
  Chlapec Chikatilo střílel, kosil nepřátele a zpíval a kladl jednu čáru za druhou:
  - Stanu se statečnějším a odvážnějším než lev!
  Chlapec Brilliant, který odřízl samuraje a porazil hory, vyhrkl:
  - A co lev! Ještě odvážnější než nosorožec!
  Victoria, tato rusovlasá liška, hodila hlavou s dívčím podpatkem něco extrémně smrtícího.
  Vyřadili spoustu Japonců a zapištěli:
  - Do největšího sladění!
  Naděžda, která srážela protivníky jako kuželky pálkou, zavrčela a vycenila zuby:
  - Za nové Rusko!
  Elena vypustila blesky ze svých šarlatových bradavek a zavrčela:
  - Pro velikost planety Země!
  Zoya vypálila kaskádový pulsar z pupku, vycenila zuby, vypustila z nich sluneční paprsky a vyjekla:
  - Za vynikající úspěchy!
  Hope to vzala a z šarlatové bradavky vyslala vražedný paprsek zkázy a zavrčela:
  - Sláva vlasti!
  Victoria, která kosila naléhající Japonce, zaštěbetala:
  - Dejme svou duši,
  Jsme naše svatá vlast!
  Stojíme a vítězíme -
  A nebudeme litovat života!
  A její šarlatové bradavky budou odstřeleny ničivým bleskem, který spálí celý prapor.
  Zoya řekla:
  - Naše skvělé vítězství!
  A také na nepřítele, jak ostře zasáhne ...
  Naděžda zapípala, odhalila tvář a agresivně zapištěla:
  - Za vlast, naši matku!
  A její odhalené prsty znovu vypustí smrtící granát.
  Tak dochází k velkému ničení a ničení. Japonci jsou bez jakéhokoli soucitu smeteni šestkou.
  Chlapec Chikatilo, čmárající na nepřátele, kvílí:
  - Za velký komunismus!
  Diamond dodává:
  - V rakvi budeme řídit revanšismus!
  Tedy palebná podpora, pouze lehké polní dělostřelectvo. Ruská armáda může vést těžkou palbu. Ve stylu Búrů proti Britům. Ti se také jednou pokusili o čelní útok. Ale Britové měli stále na výběr, například udělat objížďky a pokusit se obklíčit búrské milice. Co dokonce udělali se zpožděním. A Japonci nemohou obejít pevnosti - musí vylézt na útok.
  Andrei Chikatilo střílí na Japonce z kulometu. Nyní je celý výkres v plném zobrazení a vy, aniž byste věděli o chybě, přibíjíte. Žluté tváře mrtvých vojáků jsou zkroucené zlobou. Za nimi šplhají další ještě zuřivější samurajové. Ale i ty pokosíte a získáte stále silnější sebevědomí. Japonci nemohou překonat takový milník.
  Pořadí zaostává za pořadím. Řetězce se rozpadají a objevují se další a další pododdělení. Poddimenzovaní bojovníci se drží ostnatého drátu, trhají ho a znovu padají. Plní se celou horou mrtvol. Pak na této hoře další vrstva mrtvých, pak další. A tak dále, dokud nevyroste celý kopec.
  Když se kulomet Andreje Čikatila přehřeje, chlapec se ujme dalšího. Ať se Japonci udusí krví. Na některých místech už propukají osobní souboje. Ale chlapec střílí - jedna kulka, jedna nebo dokonce dvě nebo tři mrtvoly. Japonská tyč je velmi hustá a kulomet jich může prorazit několik najednou. Tak ať se udusí zvratky.
  Proti Japonsku nic není, terminátor chlapec nic nemá. Naopak jsou velmi odvážní samurajové, ničeho se nebojí. Lez a šplhej, neboj se zemřít. Ale většinou byla smrt neprůkazná. Ať však vše přikryjí mrtvolami.
  Tady zase vyměnili kulometný pás a chlapec na něm stál bosý, bylo ještě tepleji. Koruna léta je již na nose, ale větry vane od severu a mráz se bere spravedlivě. Chci se rychle zahřát s mečem a bojem z ruky do ruky. Nakonec chlapec, již po třicáté strávené dlouhé stuhě, neodolal a vrhl se do útoku s mečem. A nyní je chlapec Superman nezastavitelný.
  Když se pohybujete tak rychle, sekáte jako Ilya Muromets - v pravé ulici, v levém pruhu. Mlýn a tucet hlav useknutých. Recepční motýl a tucet dalších. Příjem fanouška a tucet třetiny. A mrtvoly jsou teplé, běhá po nich bosýma nohama, cítíte blaženost.
  Ne jako s těmito... Botami! Výborně Leshka, také se snaží bojovat naboso. A při držení, ačkoli tlapky zrudly jako husa.
  Japonci stále lezou a šplhají. Chcete-li urychlit jejich vyhlazení, musíte uskočit a znovu se chopit kulometu.
  Ano, s jejich kulomety, pokud každá kulka zabije mrtvolu nebo několik mrtvol, stále vyhubíte rychleji než s meči. Jeden kulometný pás má tisíc nábojů. Takže pozor na samuraje! Pořád budete tančit.
  Při střelbě si chlapec myslel, že Japonsko mělo v té válce velké štěstí. Zejména v tom, že vypukla revoluce. No, než byl uzavřen mír, Japonci už byli na souši vyčerpaní a Rusové je klidně mohli dokončit. Generál Samsonov, nebo spíše Linevič, který měl dvakrát tolik vojáků a dostával stále nové a nové zásoby, mohl na samuraje zaútočit sám. Místo toho ale ruské jednotky poté přešly do obrany. Japonci však již nemohli vylézt na útok. Potřebovali tedy svět více než Rusko.
  Zde Zoya střílí z kulometů ... Čmárá s hroznou silou, kosí nepřátele bez soucitu.
  A teď dívka přitiskne svou šarlatovou bradavku na prak a nyní je smrtící dar zkázy vyhozen.
  Zoya zpívala:
  - Nit je přetržená
  Hrozí nám zlá smrt...
  Aby Rusové žili
  Nepřítel musí prostě zemřít!
  Elena, čmárala na vojáky s přivřenýma očima a vyrazila další řadu v řadě, křičela:
  - Za vlast - naši matku!
  Kreslený chlapec pokračoval v čmárání, srážel nepřátele z nebeské říše a přemýšlel.
  V roce 1922 Japonsko neriskovalo novou velkou válku. Bolševici dobyli Primorye. Mnozí tehdejšímu císaři důrazně vyčítali, že nevyužil slabosti nelegitimního komunistického režimu a nevzal si Dálný východ pro sebe. Proč tedy Japonci váhali, není zcela jasné.
  V roce 1904 se Japonsko rozhodlo pro válku, ve které téměř nikdo nevěřil v příznivý výsledek pro samuraje. Jenže v roce 1922 si Japonci netroufli porazit občanskou válkou oslabenou Rudou armádu. Navíc měli podporu celého kapitalistického světa.
  Obecně měli bolševici samozřejmě štěstí. Dohoda mohla Rusko rozporcovat a Rudá armáda pro ně není žádným soupeřem. Zde Andrei Chikatilo některým věcem nerozuměl.
  Proč vlastně Západ ve dvacátém roce sloučil hnutí Bílé gardy. I kdyby bílí neměli šanci obsadit Moskvu, pak je docela možné si některá území ponechat pro sebe. Ano, a Rusko by mohlo být protahováním takové války velmi oslabeno. Není také jasné, proč Dohoda nebránila buržoazní kavkazské vlády. Měli dokonce dohodu o vojenské podpoře. Je jasné, že tehdy zbídačená Rudá armáda dohody není soupeřem, zejména po technické stránce. Ale z nějakého důvodu Anglie a Francie projevily pasivitu.
  Victoria to tedy vzala a bosýma nohama spustila celý sud s výbušninami vyrobenými z pilin.
  A jak to explodovalo divokou silou. A zavrčela:
  - Pro krále a říši!
  Zoya, která pokračovala v čmárání na nepřítele, velmi agresivně zavrčela a odbočka byla daleko, kosila nepřítele.
  Pak zařvala:
  - Bude tu rakev pro tebe, samuraje!
  Elena, která drtila nepřítele a hromadila hromady mrtvol, srážela nepřítele k smrti a jednala s neuvěřitelnou silou, tloukla hordy samurajů do rakve, ječela:
  - Za vítězství nad nepřáteli!
  Naděžda nedala nepříteli sebemenší šanci a sekala ho jako vražedná kosa a vysekávala Japonce, řekla:
  - Port Arthur, Port Arthur -
  Nikolay tě nevyhodil!
  Mohli by například Britové udržet Krym. Byli by tam vylodili jednotky s tanky, stěží by je vyhnali přes Isthmus, Rudé... Ve Střední Asii by Britové a Francouzi mohli buržoazním republikám pomoci. A vůbec, spousta věcí mohla být pro sovětské Rusko nepříjemná, ale naštěstí se nic nestalo. I když by si Japonsko samozřejmě Primorye chtělo nechat pro sebe, ve dvacátých letech by tam rozhodně nebyla síla na to, aby odtud samuraje vyřadila. Japonci by tam klidně mohli zorganizovat loutkový režim - jako ten mandžuský.
  Když Andrey Chikatilo četl Srdce Bonivuru, také ho to zaujalo. Proč Japonci nevstoupili do bitvy s Rudou armádou, ale prostě dali Primorye bolševikům. Navíc by samurajové museli bojovat ne s celým sovětským Ruskem, ale pouze s Dálným východem. Tedy lidová republika Dálného východu. A to v té době nebyl soupeř pro Japonsko.
  V první světové válce se Japonci zmocnili německého majetku v Tichomoří téměř beze ztrát a stali se ještě silnějšími, než byli v roce 1904. A není zcela jasné, proč měli tehdy odvahu a drzost a neměli stejnou v 1922. Spojené státy a Británie by samozřejmě aktivně podporovaly Japonce v boji proti bolševikům.
  To je to, co Andrej Čikatilo nemohl pochopit, byl překvapen, i když byl dítě. Navíc Japonci nejprve obsadili Vladivostok, ale pak nějak bez boje odešli. A Japonsko se nestydí okupovat celý Dálný východ, ale samurajové za to nebojovali ...
  Ale kolik odvahy: jdou do útoku, umírají po tisících a dokonce po desetitisících, ale útočí jako bioroboti. A Japonci nemají žádný koncept strachu nebo pudu sebezáchovy. Nebýt jejich šesti, pak by si pevnostní město neudrželi.
  Ve skutečné historii už do této doby Port Arthur padl. A pak samurajové shromáždili téměř všechny pozemní síly.
  Victoria hodila holými prsty na nohou bumerang s hákovým křížem a usekla najednou tucet hlav a zavrčela:
  - Za víru, cara a vlast!
  A dívky vyhlazují Japonce a chlapce...
  Chlapec, který vyměnil přehřátý kulomet za ten, který už vychladl, a ne vlídným slovem, zmínil Kuropatkina:
  Tento osel nevyužívá výhody! Vypadá to, že budeme muset zabít všechny japonské vojáky sami. - Oleg hodil granát holými prsty, úlomky prořízly celou skupinu japonských vojáků a dítě pokračovalo. - To je ono, Kuropatkin měl být souzen za takovou zločinnou nečinnost.
  Chlapec znovu házel nohama granát a pak začali holými prsty házet víčka od plechovek. Zabijete tedy dvě mouchy jednou ranou: navíc zničíte Japonce a zahřejí se vám holé nohy. Všechen mráz má přes dvacet stupňů, a když se setmí, bude ještě víc. A tak jste v pohybu a udržujte se v teple. Kromě toho můžete házet i tupé žiletky a jehly. A vůbec, v pevnosti je spousta propichovacích a řezných trosek.
  Takže samurajové jsou biti rukama a nohama. A z dálky... Chlapec křičel:
  - Samuraj zemřel statečně - pod tlakem oceli a ohně!
  Naděžda střílela z kulometů holými prsty u nohou, ale také měla připravená překvapení. Například maličké chemické doly. Zde je samozřejmě potřeba být velmi opatrný v jejich používání, abyste neotrávili vlastní vojáky. Ale nadaná v matematice v kruhu Archimedes a Pelman, Nadezhda vypočítala všechno.
  A když už samuraj vtrhl do sousední pevnosti, krásná dívka cvakla holýma nohama do ultrazvukové rozbušky. A malé ampule se silným a žíravým plynem praskly a pokryly plochu deseti tisíc hektarů najednou.
  Toto je skutečně zbraň bohů Demiurgů, která by nebyla zbytečná ani v jednadvacátém století. Během příměří připravila brilantní Natashka spolu se samotným prasynovcem Mendělejeva jed, který byl velmi toxický, ale ve vzduchu se rychle rozkládal. A jeho toxický účinek je právě založen na speciální metodě vázání kyslíku.
  Okamžitě se ukázalo, že jeden a půl japonského sboru bylo zabito během patnácti až dvaceti sekund... A pohled na desítky tisíc vojáků umírajících v krátké agónii japonské velení vystřízlivěl.
  Začala hrát hudba ústupu a Japonci, kteří během tohoto útoku ztratili přes sto padesát tisíc vojáků, se opřeli. Rusové opatrně pronásledovali Japonce, ale také se báli plynu nebo nějakého přepadení. Bitva skončila, jako by nikdy nezačala.
  Ale Andrej Čikatilo se ještě neřízl, něco v chlapci nashromáždilo spoustu energie a vrhl se za přimhouřenýma očima. Tak je doženeš a nasekáš, jako bys hlodal semínka. No, jak neukázat své schopnosti, když se nepřítel nebrání.
  Ale při nečekané zatáčce směrem k chlapci znovu vyskočil ninja v černé mikině. Opět skutečný boj o dovednosti.
  Andrey Chikatilo, jako už dobře nažhavený, zaútočil na svůj protějšek. Vyhodil tři kotouče najednou, ale dva byly za letu sťaty meči a třetí proběhl kolem a málem chytil terminátorovo dítě za ucho. Ninja zapískal a řekl japonsky:
  - Ruský Naruto!
  Andrey Chikatilo ochotně potvrdil:
  - Samozřejmě, to je v pohodě!
  Meče se zkřížily, jiskry létaly. Ninja odrazil útoky a ustoupil. Sám Andrej hodil holými prsty kus kovu. Nepřítel zareagoval, ale chlapec předvídal, kde uhne a pod ostrým úhlem se řízne, kroužíce kolem čepele. Nepřítel byl zaháknutý, ochranná kůže praskla a na boku mu zrudla krev.
  Ninja uskočil zpět, byl zraněn a docela hluboce, a kdyby to byla rána ve velkém měřítku, úplně by se rozpůlila. Zdá se, že ruský Naruto je legendární bojovník, jeho čepele se velmi rychle blýskají.
  Ninja se znovu pokouší házet, ale minul ránu holení do kolena a Andrei Chikatilo šťastně chytil svastiku-bumerang svými zuby. Nepřítel se snaží zaútočit, ale sám dostane čepel na paži. Biceps je naříznutý a chlapec, aniž by se zastavil, stráví celou sérii. Devátá rána se bude hodit do krku... No, ninjův býčí krk je pod ochranou, jen napůl rozříznutý. Ale nic jiného, pár tahů, silná rána kroucením těla a hlava je konečně oddělena od těla.
  Ninja tedy ukončil svou kariéru na severozápadní frontě.
  Terminátor chlapec zvolal:
  - Banzai v ruštině!
  Poté chuť bojovat trochu opadla. Přesněji proto, že Japonci už ustupují.
  Noc z 22. na 23. listopadu 1904 byla studená i horká zároveň. Borejko přesvědčil Kondratěnka, aby nespěchal, protože ti, kteří zaútočili na Japonce, nejsou známí. Možná i mezi samuraji došlo k osobnímu zúčtování, jinak se můžete trefit těmi a těmi.
  Unavený Kondratenko usnul na muniční bedně. Mezitím se již rozednívalo.
  Když se obrysy bitvy vynořily ze tmy, byly vidět četné kopce pořezaných a postřílených Japonců. Dívky nejen rozsekaly, ale také ukořistily asi padesát kulometů, sedm děl s náboji. Na samuraje opět dopadla sprška kulek a dcera Peruna Naděžda se přidala k dceři chrta Svaroga Eleně. Ztráty Japonců již byly kolosální a téměř nenahraditelné. V jedenáct hodin dopoledne se poslední útok udusil a nastal dočasný klid.
  V poledne dorazili generálové Kondratenko a Smirnov. Oba již zkušení válečníci byli šokováni tak kolosálním hromaděním mrtvol na jednom místě. Během jedné noci a rána zahynulo více než čtyřicet pět tisíc japonských vojáků a důstojníků. A před generály se objevily jen čtyři dívky v bikinách, hojně postříkané krví, a dva atletičtí chlapci v šortkách ušitých z obzvlášť odolné látky, na které neulpívala červená ani žádná jiná tekutina.
  To vše připomínalo ohromující delirium a oba generálové se dokonce navzájem štípali. Ale poručík Boreyko, dva metry a pár kopejek, napřáhl ruce k dívkám rangerkám a zaburácel:
  - V našich vesnicích jsou ženy!
  Mohutná, zrzavá Victoria v odpověď pevně zatřásla Boreikovou mocnou tlapou a řekla filozoficky:
  - V našich vesnicích jsou ženy! Jaké slavné hoblování rakví!
  Naděžda, světlovlasá jako první sníh, ukázala na několik rozpačitých chlapců:
  - A zatřes s nimi, nebojovali hůř než my!
  Boreiko jemně potřásl rukou. Skutečný gigant s růstem Nikolaje Valueva a možná i větší hmotností. Obličej opravdu není tak úzkoprsý, ale spíš něco od Ilji Muromce, zvlášť když si Boreyko nechal narůst vousy. Je pravda, že obří poručík není anděl, s pitím se rval a mnohé zbil. Ale obecně je jeho duše, jak se říká, veselá.
  Kondratenko je neoholený, s přerostlým knírem, velmi podobný Čapajevovi, jak byl ztvárněn ve filmu. Smirnov je naopak hladce oholený, v pozlaceném centu, vypadá jako profesor s epoletami. Za nimi je hrstka vojáků a námořníků.
  Moudrá a technická Elena jim nejprve ukázala ukořistěné trofeje a ohnivá ďábelka Victoria bez váhání začala lézt do japonských vaků a říkala:
  - Tam mají suché příděly... Posádka počítá každý drobek chleba.
  Dcera Belobog Zoya jako velmi citlivé dívčí médium poznamenala:
  - Chlapi, rychle seberte kulomety a děla: za pár hodin začnou Japonci ostřelovat horu, všechna děla se soustředí na ni, takže nezbude jeden celý smrtící aparát!
  Kondratenko se ustaraně zeptal:
  - A jak se máš?
  Agresivní Victoria odpověděla za dobrosrdečnou Zoyu:
  - A jsme velmi silné, ruské čarodějnice, ani mušle ani úlomky nás nevezmou. Tak pojďme trochu spát... A tam budeme zase stříhat!
  Modrooká Elena s tím souhlasila:
  - Dokud bude kanonáda dunět, Japonci nezaútočí. Není tedy důvod nechávat někoho na hoře. A až potom samuraj vyleze, tak je nasekáme jako minule!
  Jiskřivá Nadezhda, která kreslí ozdobu na první podzimní sníh holými prsty, potvrdila:
  - Přesně tak! Japonský generální štáb se rozhodl soustředit veškeré své úsilí na tuto horu. Takže na jiných frontách si zatím oddechnete.
  Tvrdá a technická Elena přísně nařídila:
  - Obnovte zničené! O eskadru si nedělej starosti - dokud tady nevezmeme horu Vysokaya. A nepřítel se při jednání s námi brzy vyčerpá.
  Andrey Chikatilo považoval za nutné také blábolit:
  - A také potopíme jeho bitevní lodě!
  Řady vojáků a námořníků prošlo souhlasné mumlání. Poté začali všichni rychle získávat četné trofeje.
  Japonci zahájili palbu již při západu slunce. Na horu soustředili opravdu vše, co mohli. Ale mutantní dívky a chlapci rangeři se v tomto okamžiku uzavřeli v suterénu pevnosti a ponořili se do stavu hluboké, obnovující meditace. A ať Japonci plýtvají svými skořápkami na prázdný prostor. Chtějí taktiku Entente, tak ať si to vyzkouší.
  Generální guvernér Stessel, který se dozvěděl o tom, co se stalo na Mount High, dlouho odmítal uvěřit. O něco hubenější, ale stále obézní hodnostář křičel:
  - To jsou vaše erotické fantazie! Ženy s meči - nesmysl!
  Velitel pevnosti, generál Smirnov, zmateně pokrčil rameny a nesměle odpověděl:
  Kdybych je neviděl na vlastní oči, nikdy bych jim nevěřil. Ale fakta jsou tvrdohlavé věci!
  Stessel hrubě zavrčel:
  - Nesmysl a další nesmysl!
  Pak Smirnov zcela logicky navrhl:
  - Můžete je, Vaše Excelence, osobně seznámit?
  Guvernér však takovou lákavou nabídku odmítl a požádal, aby Fockovi co nejdříve zavolal.
  Postarší Němec dlouho pracoval pro japonskou rozvědku a Rusy hodně rozmazloval. Fock sám je navenek velmi podobný Gobsekovi, tak talentovaně popsaného Balzacem, a neméně chamtivý. Ve skutečnosti to byly peníze, které přiměly Fok, aby vstoupil do kontaktu s agenty mikáda. Obchodní ohledy především.
  Ovšem zpráva, že Vysoká hora nebyla vzata a objevily se čtyři monstrózně silné a ďábelsky krásné čarodějnice (s bosými chlapci se samozřejmě nepočítalo!), Focka spíše potěšila. Nyní můžete požadovat od japonské špionážní sítě dodatečný poplatek za nový, báječný útok vápna.
  Jenže peníze milují účet... A čím těžší to má samuraj poblíž Port Arthuru, tím dražší a dražší jsou služby profesionálního špióna Focka.
  Německý generál proto s úsměvem navrhl:
  - Za pár dní uspořádejte schůzku a odměňte dívky tím, co můžete! A když přemýšlíme...
  Odstranit nebezpečnou osobu není tak snadné. Zde Kondratenko stále žije - tento generál je erb, velmi zručný velitel a Port Arthur už čtyři a půl měsíce drží stabilní obrannou linii. A celé obléhání trvá déle než šest měsíců a Japonsko krvácí...
  Kromě mnoha zabitých bylo několik dalších rozdrcených mrtvolami, rozdrcených, ale živých Japonců na Vysoké hoře - kteří byli zajati.
  Jeden z nich, kapitán Nakata, bývalý vysoce postavený právník z Tokia, podal velmi zajímavé svědectví.
  Ukazuje se, že Japonsko bylo již v extrémně složité finanční a ekonomické situaci. Zásoby vojenského materiálu docházely, vycvičená pracovní síla docházela. Vojáci obléhací armády jsou velmi unavení a vyčerpaní kvůli špatnému a nekvalitnímu jídlu. V Japonsku samotném chtějí rychlý závěr. Ale zároveň trvají na tom, aby co nejdříve dobyli Port Arthur - jinak Země vycházejícího slunce z této války nic nezíská. Ano, a Rusko nechce mír. Koneckonců, navzdory všem porážkám v Mandžusku má Kuropatkin mnohem více kavalerie a pěchoty. A ve všech těchto porážkách Japonci ztratili vojáky o nic méně než Rusové.
  Inu, kdyby Kuropatkin byl takovou matrací a kdyby měl alespoň trochu od Alexandra Suvorova, průběh války by byl jiný.
  Ale přesto ruská armáda v Mandžusku roste a každý měsíc se zvyšuje o dva sbory. A každá zbabělost a průměrnost má své meze, pokud si obléhací armáda nerozváže ruce, pak se do Nového roku Kuropatkinova převaha v pěchotě zdvojnásobí, v kavalérii trojnásobná a v dělostřelectvu více než jedenapůlnásobná - nepřítel potřebuje k obléhání hodně zbraní.
  A dokáže si s tak velkým odstupem bývalý ministr obrany nějak poradit?
  Při této příležitosti si poručík Boreiko vzpomněl na příběh týkající se Tamerlána a Mully Nasreddinových.
  Pronikavý hlas ruského důstojníka hladce duněl nad zákopy, které byly poškozeny střelami;
  - Když se obléhání Dillí dlouho protahovalo, Tamerlán začal písaři diktovat, aby na pomoc vyslaly týlové služby.
  "Pošlete padesát tisíc vycvičených pěšáků, dvacet pět tisíc jezdců, šest set balist a tři sta katapultů a dokonce dvě stě dalších válečných slonů...
  Nejvyšší kagan se ohlédl na pokorně skloněného Mullu Nasreddina a měkkým tónem se zeptal:
  - Možná jsme dali něco nejmoudřejšího?
  Mulla zavrtěl hlavou a směle oslovil písaře:
  - Roztrhněte list a hoďte pergamen do koše - nic z toho vůbec nepotřebujeme!
  Tamerlán byl překvapen a zeptal se mudrce:
  - A co potom potřebujeme!
  Nasreddin odpověděl sebevědomým tónem:
  - Ať pošlou chytrého velitele!
  Slova vysoce erudovaného poručíka Borejka se setkala se souhlasným smíchem ruských vojáků.
  Další důležitou zprávou bylo, že se nenaplnila naděje, že Německo vstoupí do války na straně Japonska. Kaiser Wilhelm dokonce poskytl pomoc Rožděstvenského eskadře, která nyní bude mít spolu se šesti loděmi kontradmirála Babuškina jedenapadesát lodí. Připočteme-li k tomu vyloupenou první tichomořskou eskadru v Port Arthuru, pak lze říci, že celková palebná síla japonské a ruské flotily je stejná. A pokud se vám ještě podaří koupit sedm těžkých křižníků z Argentiny, pak dosáhnete výhody.
  Kondratenko tedy usnul s veselou náladou, ačkoli Japonci soustředili veškerou pojistku na Mount High.
  
  POKUD SE NEDOTNETE AMERIKY
  Hitler nevyhlásil válku Spojeným státům. Inu, americký kongres se neodvážil vstoupit do války v Evropě. Běh dějin se od toho změnil... Japonsko vyhrálo bitvu u Midway a pevně se usadilo v Tichém oceánu.
  Rommelovi se nikdy nepodařilo dobýt Egypt. Ale ani Britové nešli do operace Torch.
  U Stalingradu vyhráli Rusové, ale poté Mainstein zahájil protiútok na Ukrajině. Navíc, protože nebylo nutné převádět jednotky do Afriky, do protiútoku se zapojilo několik dalších německých divizí. Fritz také významně přispěl k letectví. Legendární německé eso Marseille bylo navíc převeleno na východní frontu. A ať ničí sovětská letadla.
  Marseille je ve vzduchu legenda. Když sestřelil tři sta letadel, zavedl Hitler speciálně pro něj nový stupeň Rytířského kříže se zlatými dubovými listy. A za čtyři sta letadel předal Řád německého orla s diamanty. A za pět set předán velkokříž Železného kříže.
  Marseille na obloze je velký fenomén. A jeho sovětští piloti se bojí.
  Do Mainsteinova protiútoku se zapojilo také třicet nových tanků Tiger, které ve skutečné historii průměrně zmizely v písku Sahary. A tak Američané nelezou a Angličané se snaží za každou cenu udržet Indii a nepostoupit v Egyptě.
  Mainsteinovi se zkrátka podařilo dobýt zpět nejen Charkov a Bělgorod, ale také Kursk. A Rudá armáda utrpěla další škody. A Němci vytvořili několik kotlů. A pak byla provozní pauza kvůli sesuvům bahna.
  Ve skutečné historii existovala Kursk Bulge. Ale nyní je tato římsa odříznuta.
  A otázka je, kam jít? Nechtěl jsem znovu do Stalingradu. Ale bez dobytí Stalingradu nezajistíte své jednotky na Kavkaze. Ale znovu vlézt do této noční můry?
  Zaútočit na Moskvu? Ale je tam mocná a obrana do hloubky.
  Rudá armáda navíc odřízla římsu Rževa a v sovětských pozicích nejsou žádné klíny. Leningrad je také velmi mocná pevnost - město-citadela.
  To znamená, kamkoli to hodíte - všude je silná sovětská obrana jednotek s úžasnou výdrží. A pak se Hitler rozhodl - zasadit hlavní ránu v Egyptě a zmocnit se ropných vrtů na Blízkém východě.
  A zároveň doplnit jednotky Wehrmachtu o koloniální, arabské divize.
  Myšlenka byla atraktivní. A na východě vsaďte na leteckou ofenzívu a proudová letadla. Zejména proudové bombardéry Arado slibovaly, že se stanou impozantní silou, která prakticky neutrpí ztráty.
  V každém případě na východě Fuhrer nařídil bránit a postupovat v Africe.
  Rommel obdržel několik tankových divizí, včetně těch s Panthery a Tigery. Oba tyto tanky byly v době svého vzniku a ještě nějakou dobu poté nejlepší na světě. Britské tanky byly jasně překonané. I když "Churchill" nebyl o nic slabší pancíř. Jeho dělo ale zjevně nestačilo.
  Focke-Wulf bylo také dobré auto. Tato stíhačka měla nejsilnější zbraně a doslova smetla protivníky. Nejhorší manévrovatelnost byla kompenzována vysokou rychlostí při potápění. Ano, a šest vzduchových děl mohlo sestřelit jakékoli letadlo od prvního volání. Takže tlak byl opravdu obrovský.
  Britové padli pod údery mocných německých es. Nejen Marseille.
  Nepříjemným překvapením pro Británii byl tank Tiger, který měl vysoce kvalitní pancíř a silnou schopnost přežití. Ofenziva Rommela a července tedy způsobila Británii šok.
  Navzdory vedru Němci prolomili obranu a prohloubili se stovky kilometrů za pochodu a dobyli Alexandrii. A dobyl deltu Nilu. V bitvách se na Tigeru vyznamenalo tankové eso Wittmann. A nový hrdina ve Třetí říši.
  Rising in Egypt a hvězda Huffmana, která se brzy stane druhou.
  Rudel byl také hrdina.
  Opět plné německých záletů. Rommel obratně velel a vyhrával po kotlích. Britů bylo méně a měli horší kvalitu než Wehrmacht.
  V bojích byla testována i útočná vrtule MP-44, která byla nejlepší na světě a ukázala se jako velmi účinná. Obecně platí, že Němci porazili Británii ve všech ohledech a překročili Suezský průplav a dále do Iráku a Kuvajtu s Palestinou.
  O něco dříve byla dobyta i Malta. Což byla velmi dobrá operace. Stalin ještě nepostupoval a čekal. Situaci ale zkomplikovala porážka Britů. A teď mohli nacisté udeřit na Kavkaz az jihu.
  Opožděně zahájila Rudá armáda v září ofenzívu proti Kursku a Orlu. Němci ho ale očekávali a připravili mohutnou obranu.
  V obraně prošli testem i němečtí Ferdinandové. Toto samohybné dělo s velmi silným čelním pancířem se osvědčilo při ničení tanků.
  Není to špatné v obraně a "Panther". Němci tvrdošíjně odolávali. Sovětské jednotky postupovaly extrémně pomalu a nemohly vstoupit do operačního prostoru.
  Němci se dokázali vyhnout kolapsu fronty a vzdorovat. A Rudá armáda za dva měsíce postoupila jen o sto kilometrů, přiblížila se pouze ke Kursku a Orlu a kvůli velkým škodám se zastavila. A Němci ovládli celý Blízký východ. A v listopadu dokázali ovládnout Gibraltar útokem. Hitler stále přesvědčoval Franca.
  Anglie byla navíc značně oslabena kvůli aktivitě nepřátelské ponorkové flotily. A to se také negativně projevilo.
  Churchill se dokonce začal přiklánět k separátnímu míru. Hitler si ale chtěl černý kontinent zcela podrobit. A nabídl Stalinovi na rok příměří.
  Mazaný vůdce SSSR s touto pauzou souhlasil. Počítal s novou zbraní.
  Ale Hitler věděl, co dělá. Německo dobylo Afriku a v létě 1944 zahájilo vylodění v Británii. A tentokrát vše zvládli nacisté bezchybně. Trysková letadla od nacistů se zmocnila nadvlády na obloze. A vrtulové stíhačky ME-309 a TA-152 byly velmi silné. A útočná puška MP-44 se v masové sérii ukázala velmi cool.
  Z tanků je třeba poznamenat Panther-2 s nižší siluetou a malou úzkou věží. Po přidání výzbroje a pancéřování vážil nový tank pouhých sedmačtyřicet tun s motorem o výkonu devět set koní. A měl dobrý jízdní výkon s 88mm kanónem 71EL a sto padesáti milimetry čelního pancíře. Tiger-2 se vyráběl v malých sériích, protože vzhled Panthera-2, který nebyl téměř horší v ochraně a stejný ve výzbroji, s drtivou převahou v jízdních výkonech, okamžitě učinil tento tank zastaralým.
  Jako obyčejný "Tygr". Ale "Lev" -2 se ukázal jako úspěšnější stroj.
  V něm byly motor a převodovka umístěny společně a napříč. V důsledku toho silueta klesla a tank se stal mnohem lehčím. "Lev" -2 o váze padesát tři tun měl. Dělo 105 mm 70 EL, boční pancíř 82 mm, čelní pancíř 150 a 120 mm korby se sklony. A čelo věže je 240 mm se sklony.
  A motor o výkonu tisíc koní. Auto, jak je vidět, je ve všech ohledech ujeté a výkonné. Lev 2 byl úžasný.
  Zkrátka - celý Khan. A Británie nemá proti Wehrmachtu šanci.
  Pilot Marseille za sedm set padesát sestřelených letounů dostal nové ocenění: Rytířský kříž Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty.
  A to je velmi cool využití talentu.
  Za dva týdny Británie padla. A Londýn byl obsazen. A Churchill potupně uprchl.
  Přestože válka ještě formálně neskončila, Japonci už Austrálii dobyli.
  A Kanada se brzy z války stáhla. Němci také provedli operaci Icarus v srpnu, kdy dobyli Island. A teď je USA nemohly dostat.
  Poté začali připravovat novou ofenzívu proti SSSR. Spoléhání na proudová letadla a tanky řady "E". Stejně jako zásadně nové zbraně, jako jsou balistické střely a diskety.
  USA brzy podepsaly mír s Japonskem. A 20. dubna 1945 se Třetí říše a země samurajů dohodly na společné válce. A Fritzova ofenzíva začala 15. května, když silnice vyschly.
  SSSR se dlouho připravoval a vykopal mnoho opevnění. Ve čtyřicátém čtvrtém roce se objevila Rudá armáda - raketomet Andryusha. V sérii jsou také tanky T-34-85 a IS-2. A letouny LA-7 a Jak-3. Jak-3 se však do sériové výroby nedostal kvůli nedostatku kvalitního duralu. A Yak-9 zůstal hlavním stíhačem. LA-7 byla lepší v rychlosti, ale stále horší než Němci.
  Nejhorší je, že SSSR ztratil svou kvantitativní převahu ve vzduchu. Němci vyrobili mnohem více letadel, včetně proudových.
  V tancích má Německo stále náskok v kvalitě. Jak "Panther" -2, tak "Lion" -2 jsou pokročilejší a výkonnější stroje. E-10 a E-25 se také objevily v sérii. Poslední samohybné dělo bylo mimořádně úspěšné. Kombinace děl ráže 88 mm ve 100 EL. Čelní pancíř 120 milimetrů při velkém sklonu, boční pancíř 82 milimetrů s hmotností třicet tun s motorem o výkonu 900 koní a výškou jeden a půl metru. Ano, už to byl stroj, prostě bestie.
  Nové dělo vypálilo 12 ran za minutu a na bojovou vzdálenost probilo všechny sovětské tanky.
  "Panther" -2, dobrý tank, ale "Panther" -3 byl vyvinut. Je těžší na pětašedesát tun, ale lépe chráněná a vyzbrojená. Ale zatím v sérii jsou masivní pouze E-10 a E-25 a E-100. Poslední tank dostal motor o výkonu 1500 koní, který mu při hmotnosti 130 tun udělil rychlost 40 kilometrů na dálnici. Boční pancíř tohoto tanku je zkosený o 210 mm a čelní pancíř je zkosený o 250 mm. A dvě děla: 128 mm a 75.
  Tento tank se jmenoval "Mamut". Je pokročilejší než "Maus" a má kompaktní uspořádání. Velmi dobrá ochrana ze všech úhlů. Ideální průlomový tank a docela svižný.
  Ale pořád drahé a docela těžké.
  SSSR obdržel IS-3 v květnu. Tento stroj je dobře chráněný v čele, ale těžší a horší v jízdních vlastnostech než IS-2 se stejnou výzbrojí. A dražší a náročnější na výrobu. V prosinci 1944 se začal vyrábět SU-100 - praktičtější samohybné dělo než předchozí modely.
  SSSR je připraven. Ale ne do konce. Navíc Japonsko postupuje z východu.
  XE-162 se neospravedlňoval. Letoun s vynikajícími letovými vlastnostmi a levný, snadno vyrobitelný se ukázal jako obtížně ovladatelný a létat na něm mohli pouze vysoce kvalifikovaní piloti.
  Pravda, Huffman ho měl rád. Pro jeho styl boje - perfektní stroj.
  Marseille preferoval ME-309, spolehlivého koně, nebo TA-152 s výkonnými zbraněmi. Byl to ostřelovač.
  ME-262 také není špatný, ale ještě ne úplně spolehlivý, ale docela účinný a houževnatý.
  Proudový letoun ME-163 byl vydán v pokročilejší verzi - malý, bezocasý a velmi rychlý - raketový stíhač. Není to špatné auto ME-1100 s křídly, které mění sklon, ale vyžaduje vysoce kvalifikované piloty.
  Dobré auto ME-262 X, ve všech ohledech - vynikající rychlost přes 1100 kilometrů za hodinu, zametená křídla, pět vzduchových děl, ovladatelné, vyspělejší a spolehlivější motory a praktické pro běžné piloty na ovládání. Ale ještě ne v seriálu.
  Hlavní tahouni ME-309 a TA-152. Stroje šroubovací, ale velmi houževnaté, vysokorychlostní a silné zbraně. A hlavně je jich hodně. A SSSR je stále nucen spoléhat na Jak-9 a na PE-2, který není příliš dobrý, a poměrně slabé letové vlastnosti IL-2 a ne o moc lepší než IL-10.
  Ano, síly jsou nerovnoměrné.
  Němci využívají v bitvách i koloniální pěchotu. Což je problematické.
  Do války vstoupilo kromě Japonska i Turecko. A nyní Němci spolu s Osmany postupují zpoza Kavkazu. A to je stále problém.
  Rudá armáda je těsná.
  Hitler je obecně přesvědčen o vítězství. Spojené státy nevstoupily do války s Třetí říší.
  A Němci zahájili ofenzívu v několika strategických směrech najednou. Udeřili z poloostrova Taman. A Rostov na Donu a z Kurska do Voroněže a do Moskvy v centru. A na severu do Tichvinu, za prstencem druhého Leningradu. A Karélie. A spolu s Turky v Zakavkazsku. A do Íránu.
  A na východě zaútočili na samuraje. Hlavní rána Mongolsku a Primorye ze země a Vladivostoku a Petropavlovsku z moře. Tvrdě tlačili.
  Útok na několik směrů je samozřejmě rozptýlením sil.
  Ale koneckonců, nepřítel, aby ho odrazil, je nucen stříkat. A Třetí říše má spoustu rezerv.
  Včetně divizí z celé Evropy. Švédsko souhlasilo se vstupem do války, jinak by ho pohltila operace Polar Bear. Švýcarsko také vyslalo divizi dobrovolníků. Franco oficiálně vstoupil do války, vyhlásil mobilizaci. A to je významná síla.
  Itálie poté, co rozvázala své ruce, provedla další mobilizace a poslala velké síly na východ. Salazar pod tlakem Hitlera také vstoupil do války proti SSSR. Britská a francouzská vláda pod okupací vyslala vojáky. Celá Evropa byla ve zbrani - všechny země bez výjimky.
  Navíc ruské části Vlasov a další .... Stejně jako arabské a africké a dokonce i indické a íránské divize. Tolik sil se shromáždilo. Nebylo dost zbraní pro všechny.
  USA dokonce souhlasily s tím, že dají Němcům velké množství automatických pušek a kulometů a automobilů.
  V tancích byla Třetí říše co do počtu nižší než SSSR a prohrála na masivních třicet čtyři. Ale předběhl se v samohybných dělech. E-10 a E-25 lze vyrábět mnohem snadněji a ve velkém množství. A nejmasivnější tank Panther-2 je určitě lepší než T-34-85, hlavně v čelním pancéřování a zbraních, ale na bocích pořád dost slabý.
  Němci však s využitím britského průmyslu a aktivnějších Francouzů ve výrobě tanků předběhli SSSR s větší silou. A také vyvinuli dělostřelectvo. Ale Rudá armáda nebyla horší, pokud jde o zbraně, a to dávalo určité šance.
  Ale v pěchotě má nepřítel výhodu a pohyblivost jednotek také.
  Rozhodnutí zaútočit na všech frontách okamžitě rozprášilo zálohy Rudé armády a svedlo velení. Nejhorší je, že SSSR, poddajný ekonomickým potenciálem a lidskými zdroji, neměl žádné vyhlídky.
  Nepřítel zesílil a mohl přidat další, ale SSSR možná ne.
  Ve středu, kde byla obrana nejsilnější, se držela Rudá armáda. Ale na Kavkaze se fronta zhroutila.
  A celé jižní křídlo se zhroutilo. A na severu Němci ještě vzali Tikhvin a předali tepnu Leningradu.
  Hitler se radoval.... Během léta se Němcům a jejich koalici podařilo zcela dobýt Kavkaz a dosáhnout Volhy v oblasti Stalingradu a Astrachaně. A v září byly dobyty Stalingrad i Astrachaň.
  Válka byla strategicky ztracena. A Japonci obsadili Mongolsko a Primorye.
  Za těchto podmínek nabídl Stalin Führerovi mír za jakýchkoli podmínek.
  Hitler požadoval kapitulaci. Stalin odmítl.
  Němci zahájili ofenzivu podél Volhy. Kuibyshev a Saratov, Tambov byli vzati ...
  V prosinci se Němci přiblížili k Uljanovsku. Nastala dočasná pauza. Příliš chladno pro Araby a černé vojáky. Hitler chtěl v bitvách zachránit bílou rasu a ofenzivu zmrazil až do jara.
  Ve čtyřicátém šestém roce se hlavní sovětskou reakcí stala samohybná děla SU-100. Snazší na výrobu než T-34-85 as výkonnými a účinnými zbraněmi se zdálo jako nejlepší východisko. I když ve skutečné historii nebyl SU-100 příliš masivní.
  V SSSR byl IS-7 vyvinut narychlo, pro sériovou výrobu je příliš komplikovaný. Pokud ho ve skutečné historii ani tehdy nepustili do série v době míru, tak když nepřítele poblíž Uljanovska a vás neustále bombardují letadla, nemůžete zvednout hlavu.
  Místo IS-7 byl do série narychlo vypuštěn SU-130 na podvozku IS-2. Tenhle stroj mohl alespoň něco udělat proti německým mastodontům. Navíc Panther-4 šel do série s Němci, ještě těžší a lépe chráněný, a Lev-3.
  V květnu 1946 začala nová ofenzíva nacistů. Obcházení Moskvy a útok na samotné hlavní město. Leningrad je stále v ringu.
  K útoku byli zahnáni černoši a Arabové. A prolilo se hodně krve.
  Stalin nařídil - postavit se smrti!
  Uljanovsk a Kazaň padly po měsíci bojů. Němci zabrali i Orenburg a Ufu. A o dva měsíce později padlo i Gorky City. A Moskva byla obklíčena.
  No, Stalin samozřejmě uprchl a skrýval se na Sibiři. Obraně Moskvy velel Žukov. Boje byly velmi urputné. Moskva se tvrdohlavě držela.
  Ale byla tlačena. Ve stejné době Němci dosáhli Uralu. Vzali Sverdlovsk a Čeljabinsk.
  Moskva stále vydržela. A padl až v prosinci 1946. Válka však ještě neskončila... Velitelství se přesunulo do Novosibirsku.
  A tam boj pokračoval.
  Němci začali znovu postupovat v květnu 1947. Objevily se pokročilejší typy technologií. A v letectví - bezocasé bombardéry a v technice. Panther-4 stále vážil sedmdesát tun s motorem o výkonu patnáct set koní. "Panther" -5 byl vyvinut se stejnými zbraněmi, ale s hmotností padesát pět tun a motorem o výkonu 1800 koní. Pancíř má stejnou tloušťku, ale úhly racionálního sklonu se zvětšily.
  V Rudé armádě se objevily první T-54, ale to už je jako mrtvý obklad.
  Marseille za tisíc sestřelených letadel obdržela Hvězdu rytířského kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. Za jeden a půl tisíce letadel Hvězda rytířského kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. A pro dva tisíce letadel Hvězda rytířského kříže s listy platinového dubu, meči a diamanty.
  Rudá armáda nyní hořela. Ale bojovala s velkou odvahou. Kozhedub za stý sestřelený německý letoun obdržel čtvrtou zlatou hvězdu hrdiny SSSR. Stal se prvním, kdo takové ocenění získal již počtvrté. Pokryškin byl prvním hrdinou, který zemřel třikrát. Ostatním se zatím růst nepodařilo.
  Vyvíjel se také nový stroj, ale už bylo pozdě.
  Němci dostali MP-54, který je lehčí a perfektní.
  Objevil se i ME-362. Je to také špičkové auto. Rudel získal platinové dubové listy a Huffmana.
  Válka probíhala...
  A je tu poslední vojenské léto. Nacisté postupují a lámou slábnoucí odpor sovětských vojsk. Stále více jednotek Rudé armády se vzdává bez boje, stále více dezertérů. Novosibirsk padl v září. A v prosinci bylo dokončeno dobytí téměř všech velkých měst Sibiře a Střední Asie Němci a Japonci.
  V červnu 1948 byla obsazena Čukotka a všechna více či méně významná sídla SSSR. Válka se změnila v partyzánské jeviště. V prosinci 1948 byl Stalin zabit raketovým útokem. A nakonec 30. ledna 1949 Berija podepsal dohodu o kapitulaci Rudé armády a vojsk NKVD výměnou za amnestii a odpuštění.
  Ale samostatné výpady partyzánů pokračovaly.
  Spojené státy vytvořily atomovou bombu a nyní jsou mimo dosah. Nicméně, podmanil si Třetí říší a Japonskem, aby strávil a strávil více než jednu generaci. Nastal tedy čas míru. Němci letěli do vesmíru během války na V-4. A 20. dubna 1955 odstartoval let s astronauty na Měsíc.
  Na světě nyní existovaly tři hegemonické říše - Třetí říše, USA a Japonsko. Žili relativně mírumilovně a soutěžili ve vesmírném hospodářství a vědě. I když svět balancoval na pokraji jaderné války. Ale byla naděje, že se usadíme a zvládneme to!
  OBRANA MOSKVA PIONEER HEROES
  ANOTACE
  Pionýři jako vždy předvádějí nejvyšší třídu a akrobacii během Velké vlastenecké války.
  . KAPITOLA 1
  Prapor mladých pionýrů pod velením věčného chlapce Olega Rybačenka bojuje o obranu obklíčené Moskvy, hlavního města SSSR.
  Chlapci a dívky v červených kravatách, bosí a otrhaní vedou nerovný boj proti fašistické armádě.
  Nacisté útočí ze vzduchu.
  Kolem jsou rozesety trychtýře a všechny přístupy k sovětským pozicím jsou posety mnoha úlomky. Stromy jsou ohořelé, břízy, ohořelé jako sirky, vypadají obzvlášť dojemně.
  Chlapec Oleg a dívka Margarita kopou příkopy a tisknou své holé, ztvrdlé, dětinské podrážky na žebra lopat.
  Dívka poznamenává:
  - Je dobré být nesmrtelný! Nacisté nás bombardují, ale my se nebojíme.
  Chlapec přikývl svou jasnou hlavou.
  - Absolutně se nebojím!
  Vedle nich pracují s lopatkami další děti, také bosé, polonahé, opálené a hubené.
  Dívka Marinka, tisknouc svou obnaženou kulatou patu na násadu lopaty, zpívá:
  - Pioneer je vždy připraven! A bez dalších řečí vpřed!
  Chlapec Seryozhka zpívá a vyceňuje zuby:
  - Jsme nejsilnější na světě! Namočte nácky na záchodě!
  Děti jsou připraveny hrdinně bojovat. Celý prapor pionýrů. A jsou velmi odvážní.
  Chlapci a dívky jsou připraveni bojovat až do konce. A jdou bojovat.
  Kluk Peťka upravuje domácí prak.
  Děti jsou připraveny bojovat. Velmi připraveni.
  Zde létají nacistická útočná letadla. Je jich mnoho a některé z nich jsou i ty nejnovější, reaktivní.
  Oleg Rybačenko a Margarita Korshunova natahují prak a vrhají na nepřítele něco naprosto smrtícího, totiž výbušný pytel uhlí.
  Poletí obloukem a zasáhne přímo útočný letoun. Vybuchne a rozstříkne se na všechny strany úlomky. Pár sousedních letadel začalo kouřit.
  Děti jsou natěšené a doslova piští. Plácání bosýma nohama.
  A ozve se agresivní pištění.
  Pionýrský chlapec Sashka a dívka Masha spustí smrtící dar smrti. A zasáhl nacistický stroj. Stormtroopeři vypouštějí rakety na průkopníky. Děti mihotající se s holými podpatky, šedé od prachu, se rozprchnou. A znovu vystřelit.
  Chlapec Oleg Rybachenko tweetoval:
  - Věřím, že se celý svět probudí,
  Bude konec fašismu....
  A bude svítit slunce
  Osvětlení cesty komunismu!
  Chlapec i dívka, jako by stříleli z bazuky. A další německé letadlo je roztrháno.
  Margarita položila bosé nohy a zpívala:
  - Porazíme fašisty,
  Bůh a cherubín jsou s námi!
  Chlapec Seryozhka volá:
  Stalin je s námi!
  A dítě stisklo knoflík bazuky holými prsty!
  Tady je návod, jak se střílí. Je slyšet hučení. V dálce je vidět, jak se tanky blíží.
  Můžete vidět, jak listí padá ze stromů. A jak hroudy země létají nahoru.
  A jak hoří tráva. Bosá noha dívky Lary je spálena světlem. A ona křičí.
  Lara křičí:
  - Sláva komunismu!
  Na německých vozidlech střílejí baterie. Střílí ale z dálky.
  Bosé dívky-členky Komsomolu se třpytí s holými růžovými podpatky. A přineste projektily. Spusťte něco naprosto smrtícího.
  A zlomy duní.
  Veroniko, tento člen Komsomolu vybízí:
  - Díky bohu, Rode!
  Válečníci bojují velmi zoufale. A průkopník hází na nepřátele granáty.
  Děti střílejí na nepřítele a udeří na nacisty. Mrtví žoldáci padají.
  Alice, tato průkopnice, hodila citron holými prsty na nohou. Zasáhl nepřítele a zakňučel:
  - Pro bohyni Ladu!
  Chlapec Kai se otočil, pokosil nacisty a zavrčel:
  - Za vlast vpřed!
  Dívka Glasha pokosila Fritze a zapištěla:
  - Pro matku Rusko!
  A holými prsty u nohou hodila vražedný granát.
  To je místo, kde pionýrské děti zoufale bojují.
  Oleg a Margarita znovu vypustili pytel uhlí z praku a strhli věž z nádrže. Chlapec a dívka sborově štěkali:
  - Za světlo komunismu!
  Oleg Rybačenko, asi jedenáctiletý, ale velmi svalnatý chlapec, položil holé paty na trávu a začal tahat výbušninu na drátě.
  A pak to Hitlerův "lev" vzal a narazil na něco smrtícího a jeho válečky, které byly zničeny, zmizely.
  A valily se. Zde dívka hodem citronu utrhla Fritzovi hlavu a ten se válel po trávě. A zuby vylétly z obličeje.
  Margarita, střílející, pištěla:
  - Za vlast až do konce!
  A vody její bosé nohy znovu spustily vražedné a chladné.
  A průkopníci jsou extrémně dobře míření palbou.
  Přijíždějí německé tanky. Některé z nich jsou nové a squat. Střílí přesně na nepřítele. Přesněji řečeno nepřesné. A bosí pionýři odpovídají. A zničit nepřítele.
  Tato dívka, vedoucí Valentine, uhasila oheň:
  - Za naši vlast!
  A odřízněte nepřítele smrtícím výbuchem. A spousta mrtvol.
  Pionýři bojují jako bogatyrs a bogatyrs.
  Pěnice, tento pionýrský chlapec, kosící protivníky, zpívá:
  - Sláva éře komunismu!
  A holá pata dítěte vyvrhne výbušný balíček.
  To jsou děti tady - jsou velmi odporné pro Hitlera.
  Bojovníci jsou skutečně mladí, ale velmi bojovní. Neexistuje způsob, jak jim odolat.
  Chlapec Maksimka se také otočil a zakňučel:
  - Budou nové věky
  Dojde ke generační výměně...
  Ale nikdo a nikdy...
  Nezapomeň na jméno Lenin!
  Dívka Veronica souhlasila:
  - Nezapomeň a neodpouštěj!
  A znovu hodí vražednou věc bosou nohou.
  Chlapec Seryozhka se již dokázal dostat do rukou nacistických katů a nějakým zázrakem unikl.
  Je ale dobré si připomenout výslechy, mučení a nelidské týrání.
  A sami Němci nejen bojovali, ale také páchali krutá zvěrstva. Během bojů byla frontová linie často promíchána. Takže skautský chlapec Seryozhka Panteleev padl do pasti.
  Dvanáctiletý chlapec skončil v německé kasematě, byl vysvlečen a prohledán, našel sešit a malou americkou pistoli.
  Německý důstojník v ruštině se zeptal Serezhy:
  - Chceš žít chlapče?
  Pantelejev sklonil hlavu a odpověděl:
  - Já za nic nemůžu!
  Žena zuřivě zamrkala očima a hrozivě řekla:
  - Nebyl jsi sám... Kam ti dva starší soudruzi šli?
  Serjozhka se otřásl a neochotně odpověděl:
  "I kdybych to věděl, stejně bych neřekl..." Pak chlapec zvedl hlavu a zakřičel. - A stejně brzy skončíš!
  Žena se zlomyslně zasmála.
  - Mýlíš se! Fuhrer je neporazitelný a vy nám prozradíte mnohem víc!
  Náušnice v nějakých bílých šortkách byla vytažena do sněhu. Bosé nohy píchal studený a kluzký povrch s ledovou krustou a hubená hochova holá žebra trčela jako mříže koše a nepříjemně lechtala studený vánek. Chlapec se třásl nejen zimou, ale i strachem. Vypadal tak bezmocně a pateticky. Žena ho následovala a pod botami jí křupal sníh.
  Serjožka si mimoděk promnul chladivé, mírně drsné podrážky a pokusil se přidat krok. Ale ruce svázané za provazem sebou mimovolně cukaly. Chlapec se zastavil. Už tam byly připravené vědra s ledovou vodou, pořádná hromada čerstvých prutů. Je tu nahrubo vyřezávaný regál, hoří oheň, na kterém se nahřívají kleště a nechutně se šklebící kat. Bezcitná kočka, která se s vášní připravovala na výslech.
  Earring ustoupil a zavřel oči. Skautské dítě dostalo strach - opravdu by ho začali takhle mučit, přímo v mrazu.
  Ale vypadá to, že přesně takhle to bude a budou je mučit na veřejnosti - tady se dav žene na show. Německé stráže výhružně křičí. Ruský plavovlasý chlapec se zoufale snaží uklidnit chvění, mráz ho už pálí na patách, ale i přes zimu stékal pot po chlapcově hubeném, ale šlachovitém těle.
  Žena mezitím vytáhla z kapsy pouzdro na cigarety a zapalovač. Pomalu si zapálila cigaretu a pak náhle ostře vrazila hořící cigaretu pod chlapcovu ostrou lopatku.
  Seryozhka nedobrovolně vykřikl a dostal pěstí do nosu. Tekla slabá yushka. A hadí žena zasyčela:
  - Rychle nám řekněte, kde ještě máte kontakt, jaké je heslo do podzemí?
  Chlapec z plných plic zakřičel:
  "Stejně ti to neřeknu!" nikdy neřeknu!
  Žena přísně nařídila:
  - Tak ho šukej!
  Serezha už měl svázané ruce za zády a katův pomocník do chlapce hrubě strčil. Několik maďarských žen soucitně štěbetalo ve svém vlastním jazyce:
  - Au! Au! Je to jen dítě!
  - Velmi nahý v mrazu ....
  - Bude mučen!
  Seryozhka neuměl maďarsky, ale naučil se docela dobře rozumět německy - jinak, co je to za zpravodajského důstojníka, když nezná jazyk potenciálního nepřítele! Ale on to samozřejmě před útočníky skrýval a snažil se vypadat hloupěji, než je. Jeden z podměrečných pomocníků popravčího shodil masku a byl nucen ji sundat. Serjozhka překvapeně hvízdnul. Jen dívka se světle zrzavými vlasy spletenými do tenkých copánků byla součástí masožravého týmu.
  Mladá Němka, která zachytila chlapcův pohled, vyplázla jazyk a zasyčela německy:
  - Jsem silný! Rozžhavenými kleštěmi ti zlomím a vylámu kosti!
  Serjožka pohlédl na kleště a zbledl. Jestliže z malého ohně cigaret tak bolestivě a nechutně bolí holá kůže pod lopatkou, co se pak stane, až se jeho těla dotkne peklem páchnoucí rudé železo?
  Důstojnice štěkavým tónem nařídila:
  - Vytáhněte chlapce na stojan!
  Popravčí dívka bez masky velmi obratně hodila hák na silném laně, který mladému skautovi svázal hákem ruce. Další masivnější, v černé masce, popravčí pomocník pomocí točícího zařízení přitáhl řetěz, na kterém byl připevněn hák.
  Seryozhka, pružný jako akrobat, necítil téměř žádnou bolest, když mu paže vystřelily vzhůru a ramena se otočila na zadních nohách. Ostatně skaut měl samozřejmě bohaté zkušenosti s prolézáním okny, po komínových rourách a bral i lekce od cirkusantů. Pomocný popravčí, který však neprokázal dívčí sílu, obratně hodil blok na chlapcovy bosé nohy a pevně zaklapl zámky.
  Soudě podle její grimasy, i přes její dovednosti, bylo těžké nasadit blok a v ramenou a vazech chlapce, jehož váha se více než zdvojnásobila, se objevila bolest. Teď začalo to pravé mučení.
  Ke skautovi šla mladá ošetřovatelka v bílém plášti a gumových rukavicích. Položila ruku před chlapcovo srdce a poslouchala tep, pak se s divokou radostí usmála a řekla:
  - Má velmi silné srdce, vydrží hodně!
  Důstojnice zasyčela rusky:
  - Řekni heslo!
  Serjožka, když si vzpomněl na chlapce-Kibalčiče, kterého buržoazie pravděpodobně také ukřižovala nahého na stojanu a požadovala, aby prozradil to nejdůležitější tajemství, dodal si odvahu. Kupodivu, ale skutečná bolest potlačovala strach a dávala sílu odolat Hitlerově ohavnosti.
  Mladý skaut zvolal:
  -Nic ti neřeknu! A Hitler se odváží a vsadí!
  Žena, která byla u výslechů již mnohokrát a zcela ztratila jakékoli zdání svědomí a lítosti, lakonicky nařídila:
  - Zátoka!
  Chlapce vzala zbít mladá dívka. Musí být odbornicí na výprask mnoha mladistvých zajatců. Dokáže způsobit bolest, ale zároveň se neusmrtit a nedovolit ponořit se z pekla mučení do ráje totálního "vypnutí" vědomí.
  Údery dopadly na Serjožkova hubená, ale šlachovitá záda a kousaly ho jako hejna ramen.
  Bolelo to, ale chlapec, těžce dýchající a otevírající ústa, bolestí nekřičel. V tom si představoval nejintenzivnější bitvu, které se Malchish-Kibalchish účastní. Místo Malchish-Kibalchish bojuje a velí - Seryozhka. Jen oni nebojují s bílými, ale se skutečnými fašisty.
  Zde je prut hrozných německých "tygrů", strojů, jejichž rovnoměrný vzhled je extrémně strašidelný. Ale teď vypadají jako karton a ty do nich sekáš šavlí!
  Důstojnice, která viděla, že chlapec, navzdory otevřeným očím, prakticky nereaguje na rány, tvrdě nařídila:
  - A teď gril!
  Dívka-mučitelka běžela ke grilu a vytáhla ze zásuvky sklenici olivového oleje. A pak přiběhla k chlapci, pohrdavě zkroutila obličej a začala mu mazat drsné chodidla, které po bosém létě nestihly změknout.
  Serjožku dokonce potěšilo, když se dotkli jejích ztuhlých, bosých nohou, teplých dívčích rukou a rozpáleného oleje. Chlapec spokojeně zabručel, ale nelítostná katová mu ukázala pěst a řekla lámanou ruštinou:
  - Usmažíme ti paty, chlapče! Budete výt jako vlk!
  Seryozhka si vzpomněl na film "Ostrov pokladů", který sledoval v kině právě v předvečer války. Tam také dívce převlečené za chataře vyhrožovali, že si usmaží paty. Znamenalo to něco bolestivého a zřejmě ne dobrého. Pak Serjožka ze zvědavosti zapálil svíčku a vytáhl na světlo svou kulatou, dětskou patu.
  Jak potom křičel hlasem, který nebyl jeho! Opravdu to velmi bolelo a na patě mi naběhl fialový puchýř, na který se nedalo postavit. Takže dítě bylo nějakou dobu nuceno chodit s pravou nohou na špičkách. Puchýř však rychle spadl, ale vzpomínky zůstaly.
  Na podzim, když chlapcovy nohy ztvrdly až na mozoly, se Sergej pokusil přejet uhlí. Takže někteří rumunští kluci věděli, jak na to. Stále ho to však pálilo - zřejmě zde měli svá místní tajemství. Ale na rozbité sklo by mozolnaté podrážky mohly při rovnoměrném rozložení váhy šlápnout. O běhání po horských ostrých kamenech ani nemluvě. To je pro Serezhu téměř normou.
  Vzpomínky odvedly pozornost od okamžiku, kdy se pod jeho nohama rozhořel malý oheň. Taková technika mučení, smažit holé paty, pomalu, ale bolestivě dlouhé. A olej nespálí silnou drsnou kůži chodidel. A opravdu to moc bolí a hlavně se bolest postupně zvyšuje, až je to nesnesitelné.
  Záda, boky, hýždě a dokonce i nohy za Serežou už byly rozsekané na krvavé pruhy. Ale bolest byla nějak tupá. Možná otupěla kombinace několika utrpení najednou nebo vzpomínky na mučené pionýrské hrdiny dodaly odvahu.
  Faktem ale je, že ve skutečné historii se jen málo dětí, které upadly do fašistického zajetí, během výslechu rozdělilo a vyzradilo tajemství. Dospělí byli rozděleni mučením rychleji a častěji. Takže pionýři, neochvějní ve fašistických kobkách, nejsou vůbec mýtus!
  Serjožka nejprve cítila příjemné teplo v podrážkách, ale pak to začalo pálit, jako by se nalila vařící voda. Bolest je velmi palčivá a zvěd zoufale zvedl nohy a zvedl těžký blok, který řezal ocelové konce kotníku. Vzápětí mučitelka, která totéž zřejmě očekávala od vězně, přihodila těžké poleno na blok. Ostrá bolest mu projela klouby, vazy a rameny a způsobila, že chlapec začal křičet.
  Nyní mučení zesílilo, jeho ruce byly doslova vytaženy a nohy spáleny. Sergey Panteleev četl více než jednou, jak byli partyzáni mučeni během výslechů a v nejtěžším okamžiku přišla na záchranu ztráta vědomí. A pak se propadnete jako hlubokou kobkou.
  Ale Seryozhka se vyznačoval velmi silnou hlavou a skutečností, že neztratil svůj výtvor, dokonce ani dostal pořádnou ránu do hlavy. Jo a kati, pravděpodobně profesionálové, umí mučit.
  Hodně to bolí, a pak se sama důstojnice rozhodla bavit. Dostala páčidlo rozžhavené do plamene a on ho začal pálit, ta nejcitlivější místa, na šlachovitém těle chlapce.
  A pak, aby zadržel výkřiky, Serjožka jako skutečný pionýrský hrdina zpíval;
  Budeme tě chránit, má drahá země,
  Neohraničené rozlohy vlasti,
  Ruský lid je sjednocen se stranou -
  Frost kreslí vzory na okno!
  
  Mám červenou kravatu - šarlatový prapor,
  Bylo to svázáno s hrdostí a svědomím!
  Pochodovali jsme v horkém létě,
  Rubínový oheň osvětluje podzim!
  
  Ale Wehrmacht najednou udeřil jako perlík,
  Sovětský voják, nesnášej hanbu!
  Velmi rozpálíme fašisty,
  A špinavý Hitler!
  
  Jsme průkopníci, všichni sjednoceni v řadách,
  Naším cílem je bojovat za vlast!
  Ruský voják je v bitvách neporazitelný,
  A kdo je nacista, ve skutečnosti jen pařez!
  
  Jděte dopředu na výzvu srdce vědět
  Přestože chtěli chlapce nepustit dovnitř,
  Ale neseď, jsme zavření na stole,
  Jen na frontách dostanete solidní pětku!
  
  I když naši pod palbou ustupují,
  Ale věříme, že Wehrmacht bude poražen!
  Naše jednotky tají jako rampouch,
  Ale Bůh ví, že vynesl rozsudek nad Říší!
  
  Dívka bojuje bosa
  Kluci oloupali všechny nosy,
  Země mladých rad kvete,
  A my jsme ve skutečnosti rytíři-orli!
  Skaut zazpíval a bolest ustoupila, ani ohniště, ani rozžhavený kov ho neobtěžovaly a zdálo se, že se za ním dokonce roztáhla obrovská orlí křídla.
  Naštvaná mučitelka vytrhla u ohně nažhavený bič, vyrobený z oceli, ostnatého drátu, a začala chlapce bít po již tak zakrvácených a zlomených zádech.
  Ale Serjožka zpívala se stále větším nadšením;
  Budeme bojovat proti nacismu až do konce,
  Protože pro Rusy nejsou žádné důležitější věci,
  Pták se vznáší nad světem se šarlatovou barvou,
  Náš milý slavík se stal jestřábem!
  
  Matka je mladá, ale již šedovlasá,
  Svatí září z ikon jako lesk tváře,
  Jsi má drahá vlast,
  Jsem připraven, že budeš bojovat až do smrti!
  
  Lov, abych zavěsil pekelnou říši na jho,
  Vynalézavost se zmocnila kulometu,
  A bojovník je inspirován vysokým cílem,
  Zvedl granát a jde do tanku!
  
  Jen chlapec a břečka pod nohama,
  Ráno už mrzne, ale jsi bos,
  Ale pro průkopníky není správné plakat,
  Kdo je zbabělec, je již pod Satanem!
  
  Proto není místo - poznejte nečinnost,
  Povede to jen do pekla propasti,
  Další zvolal - nepřijímám strach,
  Jet přeřízl oblohu!
  
  Ano, ten malý chlapec žárlí na piloty,
  Létají na obloze - rozbíjejí temnotu...
  A máš jen rezavou pušku,
  Jsi velitelem vychcaného října!
  
  Ale existuje takové slovo - musíš bojovat,
  Žádná jiná možnost, žádný způsob
  Kdysi dávno jsme byli prosté děti,
  Ale bojovníci stále žijí, padouch žije!
  
  Už u Moskvy bije zlý Wehrmacht děly,
  Z velkých bomb se země chvěje - tma!
  Popisuješ bolest země - moudrý Puškin,
  Přišel na Zemi - nemilosrdný strach!
  
  Když mráz pohání jehly - v létě,
  Osvěžujeme se jemnou, úžasnou vizí,
  Jak dobře nám bylo v hodině snu o úsvitu,
  Běhali bosí smaragdovou trávou!
  
  Nechte sníh pod holou podrážkou dítěte,
  Ale Stalin zahřeje pionýra vírou!
  A smích jako odpověď byl velmi zvučný,
  Ten ústup v zuřivosti vánice!
  
  Tak počkej, čekám na plaza mamona,
  Udělejme konec moci, marnotratní protivníci -
  Nyní se země třese
  A obloha byla pokryta oparem litiny!
  
  Mráz nás nezlomil, protože duch je horký,
  A Fritzovi ztuhly uši...
  Ale vidí každého, kdo je opravdu vidoucí,
  Že my vojáci sekáme tyhle odpadky!
  Němečtí popravčí mučící Serjožku Pantelejeva už při té snaze doslova vykulili oči. Dívka-trýznitelka zrudla jako rakovina a po její hezké, ale znetvořené tváři stékaly kapky blátivého potu šíleným hněvem. Hitlerovi kati byli před odvahou dítěte a jeho hrdinskou písní bezmocní.
  Z Moskvy, cesta k úspěchu Stalingradu,
  Více chlapů, ale mysl je dospělá,
  Sedíme před bojem - mladý pár,
  Nad námi dávají stín, v hanbě borovic!
  
  No, čemu věříme v sílu zlomeniny,
  Že se Volha stane hrobem Fritze pro všechny...
  Jaká ohavnost technotronické Sodomy,
  Svržen do Tartaru sovětskou mocí!
  
  Náš Bůh není modlou prosté sádry,
  Předpisy vedou k úspěchu Lenina,
  Musíme bojovat s ocelovou hordou,
  V básních se bude zpívat!
  
  Vězte, že píseň řeže ocel spíše než kov,
  Je to ta největší orlice bez dalších provázků!
  Modlím se, aby naše zdatnost nezmizela,
  Abych si nedělal ostudu, stupidita-fikce!
  
  Koneckonců, na tomto světě je spousta pokušení,
  Někdy se dokonce v mládí bojím o život...
  Ale pokud je nepřítel u vašich dveří,
  To není proto, abyste se vyhnuli vzájemnému souboji!
  
  Kotel je pevně uzavřen poblíž Stalingradu,
  Ó Volze, která běžela po bitevním poli...
  Nemůžete projít tímto institutem v nepřítomnosti,
  Potřebné pro pájecí duch a deprivaci!
  
  I se smutkem dojdeme v květnu až do konce,
  Nikdo ze Slovanů neviděl zajatce poddaného,
  Vyhrajeme, to vím jistě
  Půjdeme s písničkou po prostorných loukách!
  
  Ale Wehrmacht se zhroutil - jsme v útoku,
  U Kurska to bylo také velmi děsivé ...
  Kozáci směle se šavlí a kloboukem,
  Statečně se vrhli na "Tygra", zbitého Fritze!
  
  Bojovali jsme tam, jak pionýři potřebují,
  Házeli bomby, housenky do spreje ...
  I když je to těžké, se skořápkami se to namáhá,
  Pouze naše myšlenky začaly vítězit!
  
  Co udělal "Tygr" - jen odhodil tesáky,
  "Panther", také jsme snížili kůži ...
  Blížíme se k Dněpru - ohnivý podzim,
  Kdy s vámi budeme v Berlíně?
  
  V otroctví není místo - žádný ráj,
  Protože ohýbat záda Rusům je ostudné,
  Květ, buď navždy plný, bílý okraj,
  Vychovat vznešené potomstvo!
  
  Zde je Kyjev symbolem naší jednoty,
  Vzali jsme ho bosým útokem!
  Pro slávu míru, na slunci komunismu,
  No tak, útočíme na Wehrmacht, my kluci!
  
  A v Minsku se připojili ke Komsomolu,
  I když rok rozhodně nestačil,
  Ale tak zuřivě jsme porazili Fritze,
  Že všichni uznali - jsme ruští vojáci!
  
  A bude to nutné - vládneme horám,
  Věda dá sílu - co nelze změřit,
  Bylo to pro nás těžké, byla nám zima, hladověli jsme,
  Ale nepodléhejte jedovaté lenosti!
  
  Ano, mnozí z našich se nevrátili z bitvy,
  Zbývají míle a míle mrtvol,
  Ale v Berlíně se setkáváme s mládeží,
  Starší manželky naříkaly nad hrobem!
  
  To je dobře, že jsme dali protivníkům,
  Taková bezmezná síla byla rozbita,
  Komunismus nám otevřel svaté dálky,
  Cesta, ukazující na Matku Rus!
  Ano, pak Seryozhka ukázal nejvyšší třídu a dokázal uniknout ze zajetí.
  A bylo to jen ohromující hrdinství toho chlapce.
  Oleg Rybachenko ukázal své umění v boji.
  A nyní chlapcovy bosé nohy házely na nacisty jedovaté jehly. A padli mrtví nacisté.
  Ale dívka Margarita hodila pár granátů holými prsty na nohou. A další fašistický tank se převrátil.
  Chlapec a dívka zpívali, když stříleli na nepřítele;
  Věříme v Nejvyššího Otce,
  Komu lidé říkali Rod...
  Budeme mu věrni až do konce,
  Za vlast, za štěstí a svobodu!
  
  Ať je komunismus ve věčné slávě,
  Co velkoryse dává štěstí celému vesmíru ...
  A krutý revanšismus nepomine,
  Rozptýlíme mraky a špatné počasí zmizí!
  
  Ať je sláva rodiny navždy,
  Ve jménu naší vlasti Rusko...
  Splňte si velký sen
  Až přijde Kristus Mesiáš!
  
  Jsme průkopníci, stateční bojovníci,
  Ať je Láďa navždy s námi...
  Matky a otcové jsou na nás hrdí,
  Za Rusko lásky je třeba statečně bojovat!
  
  Velký bílý bůh bude s námi,
  Kristus, Svarog, Svatá Maria...
  Stočíme všechny protivníky přímo do rohu,
  Od té doby, co v Rusku vládnou Árijci!
  
  Stvořitel slavně stvořil Zemi,
  Rychle rozšiřte prostor...
  Koneckonců, má pořádnou dávku síly,
  Vytvořená moře, pouště, hory!
  
  Ve jménu Ježíše, slavná Rodino,
  Hraní touhy naplňuje...
  A brzy tam bude ráj - přijde čas,
  Když vše kvete v zářivém květnu!
  
  Bosé dívky běhají
  Nebojí se divokých závějí ...
  Brzy zařídí kaput pro Hitlera,
  Vždyť Rusové vždy uměli bojovat!
  
  Perun nám pomůže vyhrát boj,
  A bohyně Lada zahojí rány ....
  Navždy s tebou budeme vlast,
  Rusko sní o statečném boji!
  
  Jsme průkopníci, statečné děti,
  V útočné tyči na fašistická monstra ....
  Výborně chlapci a dívky
  Pokračujte v práci slavných komunistů!
  
  
  Dáme svá srdce za vlast,
  Jak velký slavný Lenin odkázal...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  Dojdi, věřím, k největšímu cíli!
  
  Nikdo nás nemůže porazit, věříme
  O šancích na pomstu pekelným hordám...
  Odvážně pohybujeme Fuhrerem do tváře,
  Rusko zlomí protivníka!
  
  Nacisté nějak vzali chlapce do zajetí,
  Podpatky pálili ohněm železem ....
  A celý měsíc toho chlapce mučili,
  Ale nemohli ani zvracet!
  
  Bylo tam bosé dítě, které mělo být zastřeleno,
  Mráz je nejsilnější, nohy jsou jako oheň ....
  Foukal vítr a borovice se prudce houpaly,
  A někde narazilo letadlo!
  
  Ale chlapec vydržel až do konce,
  I když bič hvízdal velmi strašně ....
  A průkopník s vlastí se rozloučil -
  Netřeba slz a neřvat do tváře!
  
  Nakonec plivl Fritzovi do tváře,
  A dostal jsem holou kulku do hrudi...
  Zašeptali - rty chlapců jdou do nebe,
  Zhroutil se do závěje již vyčerpaný!
  
  Ale vojáci ho pomstili,
  Rozbili Fritze jako to sklo...
  A Rusové skončili v Berlíně,
  I když s fašistou je těžké bojovat!
  
  Dívky chodily bosé,
  Podpatky jim potemněly od trávy...
  A kam se poděly krásy ruských nohou,
  Zlaté semenáčky klásků vzešly!
  
  Stručně řečeno, porazili jsme nacisty,
  Lada nám s tím hodně pomohl ....
  Dokončili bitvu v Berlíně -
  Ale Fuhrer je síla - Satan!
  Děti zpívaly a bojovaly dál. Ano, prožili toho hodně.
  Například Andreika byla zajata v jedenácti letech.
  Byl ponořen nahý a bezmocný v mrazivém dni z ledové díry. Byli také mučeni na veřejnosti. A lidé se dívali.
  Když chlapec zmodral zimou, začali ho zahřívat biči. Tenké dětské tělo po každé ráně nadskočilo. Pak začala Andreika sypat na rány sůl.
  A přinesli pochodeň na holé, dětské nohy. Vonělo to spáleným masem. Pak byl oheň přenesen na kostnatou hruď chlapce. Andreika je už hubená a utrápená a křičí. Dětská kůže puchýře, rány popálené. Mladý průkopník několikrát ztratil vědomí bolestivým šokem.
  Andreika zoufale zatnula zuby. Ale přesto několikrát vykřikl bolestí.
  Pak začal kat lámat prsty na dětských nohách. A nakonec mu na hruď vypálili pěticípou hvězdu.
  Andreika se pak na dlouhou dobu vypnula.
  Chlapec dostal pár dní na odpočinek a znovu ho mučili na věšáku. Mlátili je po holých nohách rozžhaveným železným bičem. Pak zapálili vlasy na hlavě.
  Umučili dítě napůl k smrti.
  Lara byla také vyslýchána. Dívka statečně řekla:
  - Neřeknu nic.
  Byla bita ostnatým drátem a poté v noci vyvedena do mrazu v jedné roztrhané a zakrvácené košili. Svlečená, bosá, s pořezanými zády, Lara prošla krutým mrazem. Němec sám ztuhl a vzal ji zpátky do chatrče, aby se zahřál především.
  Dívka Lara hodně trpěla, ale vydržela. Neřekla tedy nic jiného než aroganci.
  Pak jí fašistický kat spálil bosou nohu, ztuhlou zimou, pohrabáčem, aby byla červená od žáru. Lara zavyla a ztratila vědomí.
  Vylili na ni vanu s ledovou vodou a spálili ji, čímž oživili druhý nahý, kulatý podpatek dívky.
  A samozřejmě je to velmi kruté. Lara se nikdy nepřiznala. O něco později byla mučena elektřinou. Určitě to hodně bolelo.
  Dívka elektrický šok nevydržela a začala mluvit nesmysly. Pak Lara přišla s nápadem říct nacistům, že ví, kde partyzáni ukryli zlato.
  A tak Lara dostala odpočinek, dobře nakrmila a dostala pár posilujících injekcí. Potom mě vzali do lesa. A dívka je zavedla do přepadení partyzánů. A během bitvy byla v sandálech a utekla sněhem.
  Paty v mrazech dokonce přestaly bolet a puchýře tolik nebolely.
  Lara přežila. Ale nacisté zatkli chlapce Vadima, kterého pojmenovala mučením.
  Vadim byl syn purkmistra a s partyzány neměl nic společného.
  Chlapec se ale svlékl a bosý ho prohnal mrazem v plavkách. A pak to postavili na stojan.
  A vše přiznal a zradil i svého otce a matku. Samozřejmě byli také mučeni.
  Chlapec Vadim byl dlouhou dobu mučen. A pak spolu s maminkou projeli bosky a sněhem přes celé město. Na krku nám byly pověšeny cedule: jsme partyzáni. A mlátili ženy a chlapce po holých zádech bičem.
  A visel samozřejmě. Purkmistr se ale popravy nedožil a zemřel na mučení.
  Laře bylo Vadima trochu líto. S největší pravděpodobností ji ale zradil.
  Válka nezná slitování.
  A teď je v plném proudu urputná bitva. A všechny nové granáty a bomby padají na zem.
  A pionýři bojují.
  Chlapec Seryozhka, střílející, poznamenal:
  Nemůžeš naši píseň uškrtit, nemůžeš ji zabít! Nezabiješ!
  Jak se mu podařilo uprchnout? Tady trochu štěstí. Němci se velmi zlobí, že chlapec při mučení zpívá, vzali to a nepověsili ho. A rozhodli jsme se přijít s něčím sofistikovanějším.
  A nějaké mučení, aby se pokusili zcela nelidsky.
  Chlapec se mohl trochu hýbat. A otrávili ho v autě do tábora smrti na pokusy.
  Ale dítě dokázalo najít mezeru v autě a vyklouznout. Prasklina vznikla náhodou z úlomku bomby a nikdo si toho nevšiml. A spolu s dívkou Seryozhka utekla. A byli bosí a prolezli sněhem. Děti jsou ale otužilé, zimnici vydržely. A dostali jsme se do první linie.
  Ano, nacisté tlačí velmi tvrdě.
  A bomby padají extrémně často. A na pozicích pionýrů jsou rozmístěny houfnice.
  Děti zareagují tím, že začnou znovu zpívat;
  Jsem chlapec, který se narodil ve svaté zemi,
  Tomu se říká bezmezné znát Rusko...
  A na celé zemi není lepší místo k poznání,
  A bez ohledu na to, jak žádáte Boha v divoké víře!
  
  Ale narodil se jako zapálený ateista
  V cynickém, v tomto dvacátém prvním století...
  Chci vybudovat nádherný ráj vlastní rukou,
  Kde by se z bohů stali samí lidé!
  
  Ale teď jsem se dostal do dvacátého bouřlivého století,
  A měl jsem tam kluka, který se měl rvát...
  Ať je zpíván čin hrdiny Ruska,
  My Rusové jsme vždy uměli bojovat!
  
  Naše odvaha žije v mladém srdci,
  A krev mi prudce vře v žilách...
  Victories otevřeli neomezený účet,
  Divoce bojujeme s chlapy dnem i nocí!
  
  Ke slávě našeho udatného Ruska,
  Jakou milost dá Lada...
  Můžeme horlivě veslovat s vesly v Edenu,
  Dostaneme neomezenou odměnu!
  
  Zde je naše víra a mocný bůh Svarog,
  A blesk, který vrhá sám Perun ...
  Pro nás věčný Rod podepíše přísahu,
  A vítězství čeká v zářivém květnu!
  
  Jsme Rusové, velcí synové země,
  Věřím, že brzy poletíme na Mars...
  Vím, že jsem se narodil, abych vytvářel vítězství,
  Ať zvítězí Ábel, ne Kain!
  
  Dáme svá srdce za naši vlast,
  Sloužit Rusku svou myslí a bajonety ...
  Cherubín roztáhne křídla z ráje,
  Půjdeme na nacisty!
  
  Nepřítel v ničem nedostane šanci,
  Wehrmacht nás nesrazí na kolena...
  Trefili jsme Fritze přímo do oka
  Pro slávu nejdůležitějších generací!
  
  V Rusku je každý válečník z jeslí,
  Dítě přitáhne madla ke stroji ...
  Svarogův rozkaz - zabij Führera -
  Láďa dá štědrou odměnu!
  
  Nic jiného v našem světě neexistuje
  Dražší je vítězná vlajka, šarlatová, červená ...
  Loď se rozbila, veslo prasklo,
  Je nebezpečné bojovat s naší vlastí!
  
  Nikdo neví, kde je okraj vesmíru,
  Kam jdou astronauti...
  Svarog Nejvyšší, všemohoucí král,
  A rytíř od něj dostane granty!
  
  
  Nebojte se, fašisté nás nezlomí,
  I když v tomto světě, s nimi Spojené státy, se lvy ...
  A život nebude přerušen, znám vlákno,
  Nebudou bít vlast botami!
  
  Máme vojenskou sílu, věřte
  A tanky, letadla démonů jsou chladnější...
  Bestie fašismu bude poražena,
  Fuhrer a komplic Duce jsou pověšeni!
  
  Vlajka je červená, toto je velmi silná vlajka,
  Leskne se jako červený pytel nad vesmírem...
  Člen Komsomolu dal Fritze do slabin,
  S podpatkem, nahý a ne bílý!
  
  Věřím, že brzy vstoupíme do Berlína,
  S vítěznou písní statečného komunismu...
  A smeteme všechny fašisty,
  Aby tu nebyli parchanti revanšismu!
  
  A pak bude ve vesmíru ráj,
  Trubky mocných cherubínů hrají...
  Bojuj za vlast a odvaž se,
  S Ruskem Rodem a jsme neporazitelní!
  ZKOUŠKY MALÉHO PRINCE
  Oleg skončil ve věži ve stejné cele s Natašou. Měl na sobě drahý oblek, ale místy roztrhaný. Meč a všechny zbraně byly v době zajetí odebrány a byly hrubě prohledány, vzali peníze a šperky. Kozačky a košilku ale zatím nechali. A ty sedíš na balíku slámy. Nyní jste chlapec, kterému je asi třináct let ve středověku. To je o něco méně než dvanáct pro jednadvacáté století. Ale tělo je trénované, princ se samozřejmě rozvíjí fyzickými cvičeními a šermem. Ale ne tak silný a rychlý, jako když byl Oleg v nesmrtelném těle. Ale toto tělo je také dobré. Víceméně zdravé, všechny zuby neporušené, ale citlivější. Zde ho při zatýkání omráčili obuškem a na hlavě mu natekla těžká boule.
  Zlatá přilba byla odebrána. A připoutaný za krk ke zdi. Řetěz je ale dlouhý a dá se vstát. Vedle něj je jeho matka. Natasha se trochu změnila. Ne tak široká a svalnatá, ačkoliv je žena štíhlá a silná, také nepatří mezi slabé, i když ne nesmrtelná čarodějnice. O něco starší než Natashka, podle moderních měřítek asi třicetiletá a velmi krásná, její tvář je něžnější a ne tak tvrdá. Zralá žena, o něco bledší než Natashka, která byla tmavá od spáleniny, a její vlasy jsou blond, ale ne modré, ale lehce zlaté.
  Byla první kráskou království, která porodila pouze dvě děti, a proto si sportováním dokázala udržet dívčí postavu. Na poměry středověku to vypadá prostě super!
  Dokud nebyla královna okradena, byli bez odporu zajati zvláštní a loajální lidé. A má šperky, velmi drahé šaty, spoustu šperků, chaboty vyšívané perlami a zlatem. Krásná mladá žena, bohatá a navenek docela klidná. I když nebyl v okovech, a Oleg se dokonce styděl, že je připoutaný jako štěně a že jeho oblek byl místy roztrhaný, proražený a byly na něm vidět krvavé skvrny.
  Ale chtěli vzít prince živého, dostali zřejmě přísný rozkaz a nepíchali, neřezali, ale jen mírně omráčili. I když se bojovný chlapec zoufale bránil.
  Je ale jasné, že je čekají ještě těžší zkoušky. Královna sedí na posteli s peřinou a polštáři, vedle ní je služebná.
  Oleg si vzpomněl na film: "Dáma a lupič". I tam byla krásná žena, respektive dívka držena ve víceméně přijatelné věži, s postelí a peřinou a služebnou. A šperky byly odvezeny až před popravou. A teď jim hrozí exekuce. A ne humánní katova sekera, ale upálení inkvizicí. Teprve předtím mučitelé brutálně vymlátí potřebné informace o velmi bohatých, pokladech koruny a hlavně o jedné posvátné relikvii, která může dát inkvizitorům kolosální moc a možná i moc nad světem!
  Oleg Rybačenko se otřásl, ztratil návyk na své obvyklé, i když mladé a zdravé tělo. Ocelový límec nepříjemně drhnul krk dítěte. A obecně je ponižující sedět na řetězu jako pes. A měl malou osobnost a prince, tedy hrdého. Když jsi tohle a ty a ne tak docela ty. A je ponižující cítit se jako štěně.
  Natasha se na něj podívá. Není tak docela ona - vzhled královny. A mysl a vnímání jí i jí. Vzpomínka na bývalého dopravce existuje. Ale čarodějnice bojovnice. A máte dvojnásobnou paměť. A Oleg Rybačenko, který už má za sebou velké množství různých misí a linií, a princ, který má za sebou méně dobrodružství, ale také ve třinácti letech se jeho postava z velké části formuje.
  A existují i zvyky. Například sezení na špinavé slámě je nepříjemné a hnusné, princův oblek je elegantní a relativně čistý. A ano, chci jíst. A neškodilo by se napít. A co dají vězňům pít?
  Budou chováni o chlebu a vodě jako obyčejní vězni? Nebo dají něco luxusnějšího a vhodného pro krále.
  Zde v románu "O deset let později", v Bastile, byli vězni dobře živeni. Ale může to být jen umělecký vynález. Nebo jsou urození lidé dobře živeni?
  Oleg si povzdechl a zeptal se královny Nataši:
  - Budeme připraveni?
  Dívka nejvznešenější krve rozhodně prohlásila:
  -Vždy připraven!
  Chlapecký princ chtěl ještě něco říct, ale dveře toho docela velkého zaskřípaly. Někdo otočil klíčem v zámku. A pak se otevřeli z velmi tlustého kovu a vstoupila kamera. Několik velkých speciálně vycvičených vězeňských dozorců, také pár katů v talárech, dva kněží v sultánech a žena v klášterním oděvu.
  Vyšší kněz pohlédl na královnu a suše řekl:
  - Odeberte jí všechny šperky a amulety!
  K Nataše přistoupila žena v klášterní sutaně, oblékla si rukavice z tenké kůže a pokorně řekla:
  - Promiňte, Vaše Veličenstvo, musím vás prohledat, abyste neskryl žádný amulet, který by mohl zabránit ďáblovi v pokání i při mučení!
  Kněz přísně poznamenal:
  - To není majestát, ale podezřelý z čarodějnictví! Pokud bude klást odpor, stráže ji zadrží!
  Natasha hrdě řekla:
  - Já sám za to nestojím!
  Začala si sundávat šperky. Oleg si vzpomněl na román Ivanhoe. S Rebeccou pak také odstranili všechny šperky a světlé orientální látky. Zůstala jen v bílém hábitu, dívčina malá chodidla byla bosá. Ano, je vidět, že pro holku z bohaté rodiny s nezpevněnými podrážkami není moc příjemné chodit bosky po anglické drsné zemi. Nebo možná chladno. Mimochodem, v adaptacích Ivanhoe není jasné, zda je Rebecca bosá nebo ne.
  Ale zajímalo by mě, jestli bude královna Nataša srovnána se zemí?
  Jeptiška vložila diadém, náušnice, prsteny a náramky do tašky. Pak zdvořile požádala o povolení dotknout se Nataši, aby zjistila, zda něco neskryla.
  Kněz přísně nařídil:
  Musí být svlečená!
  Natasha se začervenala a dupla nohou do boty:
  - Jak se opovažuješ!
  Kněz zavrčel:
  - Měli byste být vyšetřeni na čarodějnické skvrny! A nenechte se stydět, budete nazí viset na stojanu se svým synem! Pokud se ovšem hned nepřiznáte a nezjistíte, kde se skrývají poklady!
  Natasha vztekle zavrčela:
  - Nikdy!
  Kněz zaštěkal:
  - Drž ji! Pojďme důkladněji hledat!
  Stráže sevřely královnu velmi pevně. A jeptiška v rukavicích si začala rozvazovat korzet. Natasha se zoufale bránila a pokusila se kopnout. Najednou ji udeřil strážný do obličeje a královna vykřikla. Jeptiška byla zkušená žalářnice a velmi chytře si rozvázala šaty a strhla je. Pak přišla halenka a sukně. Natasha se zastyděla. Oleg je směsí rozhořčení a zároveň vzrušení teenagera, ve kterém je svlečená krásná žena. Tady se královně strhly boty a pak punčochy. Jakou má půvabnou nohu. Natašiny nohy, i když byly krásné, byly velké a ztvrdlé neustálou chůzí naboso. A královna je má menší a mnohem vymazlenější.
  Tady je jedna punčoška lhaná a pak druhá. Další sukni obratně vysvobodila jeptiška. Královna zůstala bosá, v podprsence vyšívané diamanty a kalhotkách. To je všechno oblečení zhrzené vznešené osoby.
  Jeptiška se obrátila na kněze, zřejmě šéfa inkvizitorů. Zaváhal, ale do cely vstoupil další muž v bohatém sultánovi a turbanu se smaragdy. Řekl divoce:
  - No, na co čekáš, svlékej ji dál! Čarodějnice musí být prohledána až do konce!
  Jeptiška královně opatrně sundala podprsenku a pak stáhla kalhotky. Odhaleno ňadro Venuše. Natasha ho chtěla zakrýt a doslova hořela studem. Ale její ruce drželi silní a trénovaní žalářníci.
  Oleg v sobě cítil nejsilnější vzrušení. Před teenagerem se svlékala krásná žena a ve středověku byli chlapci, i když nebyli velcí, velmi vyvinutí. Princova mužská dokonalost vstala a nafoukla se až na hranici možností. Tolik jsem chtěl používat ruce, ale v přítomnosti jiných lidí je to škoda.
  Inkvizitor v sultánovi se smaragdy nařídil:
  "Zkontroluj Charlese na jejím těle, jestli nemá stopy čarodějnic..."
  Kněz přišel v nahé, krásné, křivolaké ženě. Královna neustále cvičila a šermovala, takže neměla přebytečný tuk, a dokonce byl vidět i lis, i když ne tak výrazný jako Natasha v jejím bývalém těle. Je krásná, ale navenek si inkvizitor zachoval neproniknutelnou tvář. A jeho ruce a rukavice se téměř dotýkaly těla a vyšetření královny bylo předmětem obchodního zájmu. Ale kůže mladé ženy, čistá, hladká, něžná, bledá, protože královna se mohla opalovat jen zřídka a jen tam, aby ji nebylo vidět.
  Ale bylo jasně vidět, že nebude mít vady a fleky. Oleg náhle pocítil, že jeho vzrušení opadlo. Byl ještě příliš malý na to, aby byl zavalen hormony a bolestivě trpěl, když je nelze zahodit. Jeho matka je ale ponížena a kati ji zkoumají. A to už nevzrušuje, ale vyvolává hněv. Bouřlivý hněv toho nejvznešenějšího a nejrozmazlenějšího chlapce.
  Oleg využil toho, že řetízek na obojku je poměrně dlouhý, vyskočil a dokázal nohou dosáhnout na zadek inkvizitora, který vyšetřoval jeho matku. Rána byla bolestivá a kněz upadl. Udeřil se hlavou, ale ne silně do břicha královny, a ta ho kopla kolenem do brady.
  Inkvizitor v sultánovi se smaragdy křičel:
  - Vezmi to štěně a nalej ho do něj, dobře s pruty!
  Kněz dole odpověděl:
  - Nemůžete zbičovat vznešeného člověka bez soudního rozhodnutí!
  - A mučení?
  Kněz odpověděl šeptem:
  - Soud již dal povolení k mučení, ale bez mrzačení, a pouze pro získání informací!
  Inkvizitor naštvaně poznamenal:
  - A mučení, aby se člověk přiznal k čarodějnictví?
  Kněz tiše zašeptal:
  - Císař potřebuje poklady a dokonce slíbí, že chlapce a ženu pustí, pokud to řeknou a vydají vchod do keše!
  Inkvizitor v sultánovi vztekle řekl:
  - Proč tahat? Pojďme mučit královnu a prince hned teď! Navíc nechtějí mluvit!
  Kněz přikývl.
  - Nemá smysl tahat! Do jejich sklepa!
  Oleg byl chycen strážemi a hrubě začal strhávat šaty. Byli velmi silní, zřejmě speciálně vybírali nejlepší vězně, aby střežili ty nejcennější vězně. Proto doslova roztrhali košili, košili, kalhoty, strhli kozačky. Oleg byl úplně nahý, jen v šortkách.
  Rozepnuli mu límec a vytáhli ho s Natašou po schodech nahoru. Oleg se domníval, že pravděpodobně takto, ve stejných šortkách, nesli Malchish-Kibalchish do mučírny. Oleg má však před skutečným princem stále náskok, pocítí pořádnou bolest, ale stejně opravdu nezemře, ale potomek královské rodiny by se na jeho místě bál mnohem víc, jelikož neumí počítat na účtu Happy End pro. I když řeknete tajemství, stejně vás spálí jako zaklínače - nikdo nepotřebuje svědka navíc.
  Cesta do suterénu není příliš dlouhá, vše v jedné věži. Pro vznešené vězně výše je místo výslechu níže.
  Přestože Oleg slyšel, že je lepší se na mučicí nástroje nedívat, zvědavě zíral. Existuje velmi bohatý arzenál inkvizice. A co prostě nebylo. A kleště, háky, tyče a vrtáky a spousta dalších věcí.
  Olega potkal rusovlasý kat, specialista na týrání dětí. Pohlédla na krásného, svalnatého chlapce a její oči probudily smyslný chtíč.
  Popadla půvabnou bosou nohu toho hezkého chlapce a zavrčela:
  - Jak hezké mučit tak roztomilého chlapce!
  Zručně vytrhla z krbu rozžhavené kleště a přiložila je na Olegovu kulatou patu. Bolest pro neztvrdlou podrážku prince byla strašná a on sebou škubal a s výkřikem si vytrhl nohu.
  Zrzavá kat se zasmála a přistrčila chlapcovo železo do žaludku. A jak se trefit botou do slabin. Oleg zatajil dech.
  A zrzka přikývla.
  - Do prdele oba!
  Starověké mučení. Ruce jsou svázány za zády a ždímány, což cvičence velmi bolí. Oleg cítil, jak ho pálí spálená pata, a na kůži břicha viděl puchýře. Ale zkroutili mu ruce a vytáhli ho nahoru. A klouby jsou vytaženy z ramen. Nataša neboli královna je úplně nahá. A také je vytažena na stojan. Je vidět, jak se dívce napjaly svaly. Natasha se snaží kopnout, ale její svaly nejsou tak silné a její dovednosti jsou v pohodě.
  Oleg se cítí vyklenutý a nakloněný, ale kat sebou prudce trhne a klouby jsou zkroucené a chlapcovy bosé nohy se odtrhávají od podlahy. Tady je to zvednuté. Nohy jsou vloženy do bloku, z čehož další váha a mnohem bolestivější.
  Oleg cítí, jak se jeho kotníky zatínají do pažby. Jsou těžké a mají háky na zavěšení závaží a natažení oběti. Chlapec pevněji zatnul zuby, aby nevykřikl. Musíte být odvážní tváří v tvář mučení.
  Řekněte si, že to opravdu nebolí. Takhle vypadá chlapec, kterého mučili nacisté. Zapichovali jehly pod nehty a on si představoval, že to byl ježek píchání.
  Nebo Malchish-Kibalchish. Když byl mučen, dostal sílu, že se ho nepřátelé ještě více báli.
  Zde zavěsí závaží za háček. Bolest v nataženém těle sílí. A tady je královna nahá a také ona na dubu. Natasha trpí, vyhazuje zuby a snaží se neskřípat. Její kůže je taková bílá, ne zlatě olivová, opálená jako obvykle. Mladá žena se potí bolestí a navíc se na ni věší závaží. Svalnaté, zpevněné tělo královny se napne.
  Oleg v sobě cítí vzrušení a mužská dokonalost opět stoupá. Rudý ďábel se směje a vrčí:
  Chlapec je nadšený!
  A prudce jí roztrhla kalhotky a rukama jí mačkala koule. A jsou tak silné.
  Oleg to nevydržel a zakřičel. Oči se mu zatemnily šokem bolesti. Vypadá to, že vajíčka mají prasknout. Je to skutečně takové mučení, že se zhroutili i sovětští generálové.
  Rusovlasý kat zasyčel:
  - Řekni mi, kde je vchod do pokladnice?
  Písaři zaskřípali pery, připraveni zapsat přiznání natržené na stojan.
  Oleg zasyčel:
  - Ano, šel jsi...
  Červená stiskla silněji a Oleg omdlel. Probudil jsem se z kbelíku studené vody. Bolest se vrátila s vědomím. Vazy jsou natažené na stojanu, ale bolí to zejména v tříslech, kdy jsou koule napůl rozdrcené. Hloupě bolavá a spálená pata klíšťat. Popravčí věší přídavná závaží, od kterých zesiluje bolest v ramenou a vazech. Vypadá to, že ruce a nohy se chystají vypadnout.
  Oleg se snaží uklidnit, že ho nenechají roztrhat a že natahování brzy skončí. Mezitím si představte, že jste průkopník. Nebo ... Tady Natašu pořádně natáhli a začali ho bít bičem. Kati bičovali bez velké zloby, beze spěchu, aby způsobili maximální bolest. Zkušená Nataša se za staletí života a tisíců misí naučila ovládat bolest a emoce a ani nesténá. Navíc se usmívá.
  Olegova nálada také stoupá. Ale co když si představíte, že bolest je příjemná? Někomu se to líbí. Ne vrba, ale železná tyč se náhle zhroutila na chlapcova záda a zrzka sama praštila pěstí. Princovo tělo se otřáslo. Oleg se otřásl a zavrčel:
  No, ty jsi Satan!
  Zrzka udeřila znovu... Princova opálená kůže praskla... Vytekla krev.
  Pak zavrčela:
  - Pánev pod nohy a loupejte bičem.
  Když se šlehá biče, není to tak děsivé. Ale holé podrážky chlapců byly potřísněny olejem a pod ně byl umístěn gril. Oheň se rozhořel. A dětem narážely na paty horké proudy vzduchu. Zpočátku bolest nebyla tak silná. Ale teplo narůstalo a pálilo hůř. A smažila se i královna Nataša. A je to tak krásné, když tak svůdné nohy dívky hoří.
  Oleg se znovu cítil vzrušený, i když jeho koule byly nateklé silným stiskem rukou kata. A erekce byla velmi bolestivá. A rány bičem na těle nejsou téměř patrné na pozadí bolesti, která zaplavila natažené vazy těla, a pečené paty.
  Tady zrzka sebrala železnou tyč s rozžhaveným koncem a jak ji píchla do Olegova podpaží. Znovu bolest, chlapec sebou škubl a málem si vykloubil čelist, aby nekřičel.
  Zrzavý šustí a ukazuje velké zuby jako koně:
  - Řekni mi, kde je vchod do pokladnice!
  A spálila to v druhém, dětském, podpaží prince. Pak znovu spustila tyč do krbu. Začal jsem topit. Oleg vymáčkl úsměv, bolest naplnila princovo dětské tělo, ale také způsobila vzrušení, z něhož byly pocity téměř příjemné.
  Rudovlasý ďábel důkladně zahřál tyč, vyndal ji a přinesl ji Olegově dětské tváři s řevem:
  - Mluv štěně! No, kde jsou ukryté poklady?
  Chlapec odvážně odpověděl:
  - Kde? V Karagandě!
  Horké železo se dotklo chlapcovy hladké, dětské tváře. Oleg Rybačenko cítil divokou bolest a zároveň strach, že bude zmrzačen. A opravdu jsem se chtěl přiznat. Ale pak mě to praštilo do hlavy. Buď jako průkopník na poličce! Mučení je přece nemohlo zlomit.
  Zrzka zavrčela:
  - Budete mluvit?
  A už byla druhá tvář znetvořená bolestí tyčí. Oleg mlčel. Katka otočila kohoutkem a gril pod chlapcovýma bosýma nohama plápolal ještě intenzivněji. Pak na její znamení dva pomocní popravčí vzali z krbu již speciální biče z ostnatého drátu, které byly rozžhavené do ruda.
  Oleg se otřásl. Vypadalo to děsivě. Ale bolest je koneckonců silný pocit a při určitém nastavení mysli může být příjemná.
  Jen si představte, že vás ve vaně bičují koštětem. A chlapec se dokonce usmál, když ostnatý drát, rudý žárem, spadl na jeho již potlučené tělo.
  Ale bolí to, hodně to bolí a jste doslova ve tsunami utrpení. Na středověk je mučení opravdu cool. A královna Nataša byla bičována rozžhaveným drátem. A také se usmívá jako prostitutka, když jí klient vleze do spodků a rukou ji polechtá po kundičce.
  Z takových myšlenek chlapec-princ zažívá silné vzrušení a jeho mužská dokonalost trčí jako kolíček. Zrzka naštvaná. Přistoupí ke krbu, speciálními kleštěmi vyjme z ohně široký pruh železa. A přinese to chlapci na hruď. Dotkla se holé kůže, stiskla a vycenila zuby a řekla:
  - No, co to bolí?
  Oleg Rybachenko odvážně odpověděl:
  - V žádném případě! Jako žena píchnutá šídlem!
  A dostal ránu špičkou boty do slabin. Bolest je opravdu silná, ale chlapec se inspiroval, že je to příjemné, a proto neplakal, nekřičel, ale šklebil se.
  Zrzka se zlobila víc a víc. Popadla rozžhavené kleště z ohně a popadla chlapce za bradu. Předení. Pak začala rozžhavenými kleštěmi lámat dětské chlapce na nohy. A zároveň pokračovat ve smažení pat.
  Oleg se hystericky zachichotal. Bolest byla taková, že mě doslova přiváděla k šílenství. Ale princ v sobě cítil nejdivočejší vzrušení.
  Zrzavá popravčí dívka zlomila chlapci prsty u nohou a zakňučela:
  - Budete mluvit? Kde jsou poklady?
  Oleg Rybachenko odvážně odpověděl:
  - Drž hubu ty hloupá potvoro! Váš poklad nebude znám!
  A znovu si zlomí prsty u nohou. Zrzavá harpyje však přišla s dalším mučením. A tak mu popravčí dali do zubů trychtýř a napojili hadici. A nalijme ti studenou vodu do krku. Také starověké a účinné mučení. Nyní se vám žaludek otéká a tlačí na hrudník. A ve stejnou chvíli popravčí dívka s ohnivými vlasy vytahuje další pásek rozžhaveného železa. A nasadí ho na přetékající břicho kluka. Hrká vodu a samovolně se pomočuje.
  A pánev začne syčet, což pálí bosé nohy prince.
  Zrzka dává katům znamení:
  - Spokojený!
  A s velkou námahou zlomí chlapci poslední prst na bosé noze. Pak zavrčí:
  - Bastarde, zlomíme tě!
  A popravčí dívka vytáhne ostré, rozžhavené jehly z jiného krbu a začne píchat chlapce Olega do nervových zakončení. Bolí to jako čert. Ale chlapec se dál šklebí. I když ho zároveň udeřili rozžhaveným drátem po zádech a bocích. A poté potřeme slanou vodou.
  Bylo to, jako by ta nejdivočejší bolest explodovala s bombami. Ale přesto vědomí nevybledlo. Chlapec byl přebuzený, a proto nevypnul. A bolest byla směsí bolesti a potěšení. Jako znásilnění pro ženu. Když zároveň zažívá bolest a orgasmus.
  Takže Natasha, soudě podle obličeje, je blažená navzdory ohništi pod bosýma nohama a úderům rozžhaveného drátu na těle.
  Oleg dětem opět spálil tváře, tentokrát s širším pruhem. A zapálit podpaží pochodní. Dlouhou rozžhavenou jehlou tělo probodli skrz na skrz. Pak píchli znovu.
  Mouka může být různá. Inkvizice se snažila. Katka tedy vložila do pátého bodu rozžhavenou tyč. Bolest je divoká a oslepující.
  A tady přinesli chlapci do vlasů pochodeň a zapálili ji. To je přímo děsivé.
  Oleg Rybačenko chladně zabručel:
  - Nebreč nad oholenými vlasy!
  Zrzavá popravčí v odpověď chytne chlapce za nos rozžhavenými kleštěmi a prudce zatáhne. Chlapec Oleg vyštěkl:
  - Nos zvědavé Varvary byl utržen na trhu!
  A skutečně mu vytrhli polovinu nosu, čímž chlapce znetvořili. A pak se rozžhavený prut v zadku zvedl výš... Prošel do žaludku naplněného vodou a propálil skořápku.
  Oleg téměř ztratil vědomí bolestí, ale podařilo se mu štěkat:
  - Neřeknu!
  Rudovlasý čert to vzal a v divokém šílenství začal chlapce bít rozžhaveným drátem. Pak skočila na pánev a vyrvala do běla rozžhavené kleště ve speciální peci, kde hořelo uhlí a zvláštní žár jako ve vysoké peci.
  Katka náhle popadla koule Olega Rybačenka rozžhavenými kleštěmi a zatáhla. Mužský kořen unikl a chlapec-princ dostal tak bolestivý šok, že skutečně ztratil vědomí. A běžné tělo přetížení nevydrželo. Duše Olega Rybačenka vyletěla ze zohaveného masa mučeného a smrtelně rozervaného chlapce.
  A v netělesné hlavě, ale schopné myslet a vnímat duše, hučela píseň;
  Upadl do strašlivého fašistického zajetí,
  Vznáším se na vlnách strašné bolesti!
  Ale krvácel, zpíval písně,
  Nebojácný pionýr je přece přátelský se srdcem!
  
  A já vám pevně řeknu kati,
  Jaká hnusná radost, vylil jsi nadarmo!
  Slabí mi řeknou, abych mlčel,
  Koneckonců, bolest je nesnesitelná a prostě strašná!
  
  Ale vím, pevně věřím
  Fašismus bude svržen do propasti!
  Zaplaví tě proud zlých plamenů,
  A všichni, kdo padli, radujíce se, budou vzkříšeni!
  
  A naše víra v komunismus je silná
  Poleťme jako sokol, povznesme se nad všechny hvězdy!
  Nechte řeky medu téct víno
  Celý svět, hlasitý klakson uslyší radu!
  
  A stroj, který pevně mačká, je průkopníkem,
  Podívej se nahoru do nebe, mladý!
  A dej příklad těm, kdo váhají,
  Vaše kravata je jasná jako karafiát!
  
  Vlast pro mě znamenáš všechno
  Matka a smysl celého mladého života!
  Nechat dosavadní těžký život,
  Náš lid trpí pod zlým fašismem!
  
  Ale napni vůli rudého chlapce,
  Plivni do tváře pekelné banditě s hákovým křížem!
  Nechte nepřátele třást se vztekem,
  A budou poraženi Rudou armádou!
  
  posvátná země SSSR,
  Co dalo komunismus národům!
  Jak nám matka dala své srdce,
  Pro štěstí, mír, naději a svobodu!
  
  Barefoot Blonde chrání ALASKU
  ANOTACE.
  Alexandr Třetí se dostal k moci v roce 1966 a rozhodl se bránit Aljašku před britskou armádou. Krásné blonďaté dívky a rusovlasá žena vlastnící magii a různé válečné metody pomáhají udržet ruské země v Americe.
  . KAPITOLA 1
  Mirabela Magnetic je opět na nové skvělé misi. Tentokrát ve světě Alexandra III. Navíc král začal vládnout mnohem dříve než ve skutečné historii. Protože jeho otec Alexander II byl zabit v roce 1866 v dubnu. Ve skutečné historii byl král zachráněn náhodou, ale tady to nefungovalo.
  A od roku 1866 začal vládnout mocný Alexandr Třetí. A jeho prvním krokem byl samozřejmě zákaz prodeje Aljašky. A je to správné. Velké, carské Rusko nerozhází svá území. Teprve nyní musí pravda tato území chránit. A není to jednoduché.
  Toto rozhodnutí cara-kněze vyvolalo v zahraničních kruzích určité rozhořčení. A Británie se rozhodla nejprve otestovat Rusko.
  Malá pevnost s malou ruskou posádkou na Aljašce byla v červnu 1868 napadena britskými jednotkami.
  Samozřejmě Mirabela Magnetic jako věrná služebnice ruských bohů byla vyslána do této pevnosti na ruském postavení země a musela se zúčastnit bojů o držení ruského území.
  Bosá, v šortkách a podprsence zaútočila dívka na britskou baterii, která se nacházela na velitelské výšce nad pevností. Mirabela Magnitnaya měla již značné zkušenosti s plněním různých poslání všemocných ruských bohů v různých vesmírech. Ano, takový je osud této dívky-géniové. Jako dospělá studentka se chtěla stát nesmrtelnou.
  A ruští bohové Demiurga ji učinili nesmrtelnou, ale proměnili ji v terminátorskou dívku, která slouží jim a lidu Matky Rusi. To věčné holce docela sluší.
  Sevřela ústa jednoho anglického strážce a podřízla mu hrdlo. Nedělá to poprvé a ne v první misi. To vše věčná dívka od samého začátku díky svému nesmrtelnému tělu vnímala jako hru, a proto nepociťovala výčitky a žádné nepohodlí na duši.
  Pro ni se to nějak stalo tak přirozené, že se dívka jen radovala ze svého dalšího úspěchu.
  Zde jednoduše utrhla hlavu jiné hlídce. Poznejte naše Angličany: Aljaška byla a bude ruská!
  Mirabela Magnetic - tento geniální a nejplodnější vynálezce v SNS byl dlouho pobouřen tím, že Aljaška byla prodána za cent! Ale car Alexandr Třetí takový není! Ne, tento panovník nepostoupí ani píď ruské země!
  Sláva Rusku a ruským carům!
  Terminátorská dívka s holou pátou pohnula dalším Angličanem zezadu na hlavu. Zlomil mu vaz. Potom zpívala:
  - Aljaška bude naše navždy,
  Kde je ruská vlajka, tam svítí slunce!
  Splněný velký sen
  A hlas dívek je velmi zvučný!
  Ano, bylo by hezké, kdyby nyní pomohly legendární čtyři čarodějnice, krásné jako hvězdy. Byli by velkou pomocí. Ale je v pořádku bojovat sám.
  Zde zapálíte bezdýmný prach a nitroglycerin. Nyní vyletí do vzduchu celá anglická baterie.
  Mirabela Magnetic zpívala:
  - Není krásnější Vlast-Rusko,
  Bojuj o ni a neboj se...
  Ve vesmíru není šťastnější země,
  Celý vesmír je pochodeň světla Rus!
  Baterie exploduje: jako erupce kolosální sopky. Několik stovek Angličanů bylo najednou vymrštěno a explodovalo na malé kousky.
  Poté dívka mávala dvěma šavlemi a začala sekat Brity. Mladý bojovník-terminátor přitom bude ječet jako anglicky.
  Skotové povstali! Chtějí roztrhat královnu!
  Tady to začalo... Došlo ke střelbě mezi etnickými Angličany a Skoty. Ano, taková divoká a divoká přestřelka.
  A kácení také šlo. Skotové a Britové spolu zápasili.
  Několik tisíc vojáků obléhajících pevnost nyní bojovalo s největším šílenstvím.
  Magnetická radlice Mirabela:
  - Řez a zabij! Střílejte na ně!
  Bitva pokračovala ve velkém měřítku. Mirabela mezitím, disponující nedětskou silou, popadla do člunu několik sudů nitroglycerinu a tiše ji poslala na největší anglickou bitevní loď.
  Terminátorská dívka křičela:
  - Pro Rusko dar vyhlazení!
  A odstrčila člun holýma dívčíma nohama, které při zrychlení bušily do boku pásovce. Britové na palubě stříleli ze svých zbraní náhodně a bez úspěchu.
  A tady je výsledek, jak bije. A několik sudů nitroglycerinu exploduje. Navíc je nesmrtelná dívka namířila tak přesně, že to úplně explodovalo.
  A taková destrukce následovala. A bitevní loď to vzala a začala se bez problémů potápět.
  A Britové na palubě se utopili. Mezitím je dívka již na křižníku. Seká námořníky šavlemi a ona běží do kormidelny a bijí bosé nohy.
  Famózně řeže námořníky a skřípe:
  - Sláva naší krásné zemi!
  Nádherné Rusko za moudrého cara!
  Nedám vám nepřátele z Aljašky!
  Bude roztrhán na kusy ve vzteku!
  A pak dívka hodila granát bosýma nohama a roztrhala Brity na kusy.
  Pak se probila ke kormidlu a otočme křižník. A dvě velké anglické lodě, jak se srazit. A brnění na nich praskne. A nechat se potopit a hořet zároveň.
  Mirabella zpívala:
  - Sláva Rusku, sláva!
  Křižník se řítí vpřed ....
  car Alexandr Veliký,
  Otevře účet pro vítězství!
  Poté terminátorská dívka letěla jedním skokem na další křižník. A v něm také začala sekat námořníky. A probít se ke kormidlu.
  A tam se stačí otočit a tlačit lodě.
  Terminátorská dívka dokonce zpívala:
  - Černý pásek,
  Jsem velmi klidný...
  Černý pásek -
  Žádný člověk není ostrov!
  Černý pásek,
  Výboj blesku -
  Všichni Britové leží mrtví!
  A Mirabela Magnetic znovu tlačí lodě k sobě. Tahle dívka je opravdu ta nejlepší bojovnice na světě!
  A skočte znovu a na další křižník. Ano, paní moří přišla se špatným nápadem - bojovat s Ruskem. Zvlášť, když tak tvrdá a zoufalá dívka bojuje.
  Mirabela Magnetic a pak rozsekala spoustu Angličanů a otočila svou loď. Přesněji zachyceno od Britů. A převedla ho k útoku na jiný křižník. A s divokým řevem vrazil nepřítele.
  Bylo to, jako by se dvě monstra spojila a čelila divokému oblečení. A navzájem si podřezávají nosy. Pak nabrali mořskou vodu a začali se bez jakékoli šance potápět.
  Mirabela Magnetic křičela:
  - Sláva Alexandru III. Velký z králů!
  A opět holými prsty u nohou odhodí bombu s výbušninami. A celá fregata, která dostala díru, se potopí.
  Ano, Britové to samozřejmě nečekali. Mysleli si, že se pustí do tak divokého dobrodružství?
  Mirabela Magnetic křičela:
  - Sláva velkému Rusku carů!
  A znovu se dívka ujme a zmocní se kormidla dalšího křižníku. A s pomocí holých, dívčích nohou ho otočí a narazí na nepřítele. Dvě lodě se zhroutily a udusily se mořskými zvratky!
  Terminátorská dívka křičí:
  - Pro slávu vlasti svaté!
  A opět je tu skok daleký. A létat nad vlnami. Poté dívka znovu seká šavlemi a proráží se ke kormidlu. Je to velmi bojovná a agresivní bojovnice terminátor.
  Drtí anglické námořníky a zpívá:
  - Jiskří zářivou hvězdou,
  Přes temnou temnotu...
  Náš velký car Alexandr,
  Nezná bolest, žádný strach!
  
  Nepřátelé před vámi ustupují
  Dav jásá...
  Rusko tě přijímá -
  Mocná ruka vládne!
  A Mirabela Magnetic odřízla spoustu Britů a znovu postrčila lodě ve velkém měřítku jejich čely.
  Tohle je opravdu terminátorka. Vypadá asi na dvacet let, má jen metr devadesát, a přestože svaly jsou z ocelolitiny a reliéf je jako čokoládové tyčinky.
  A když bude taková holka mlátit, tak to nebude vůbec žádný med.
  A tady opět dívka skáče z jednoho křižníku na druhý. A znovu je bez dalších řečí strká hlava nehlava.
  A křičí pro sebe:
  - Za Rus Romanovců!
  Opravdu, terminátorská dívka je ve hře. Všem ukáže svou nejvyšší třídu. A každého rozseká a rozdrtí, jako obr kyjem.
  Tady je další skok, tentokrát na pásovce.
  Šavle bosé dívky opět fungují. Snaží se na ni střílet, ale kulky nesmrtelnou dívku nezasáhnou, a pokud zasáhnou, odrazí se.
  Je dobré být věčnou dívkou, nejsi jen mladá, ale ani tě nemůžou zabít. Tady mlátíte Británii.
  Chytneš se kormidla. A teď už to roztočíte a teď už jsou dvě celé bitevní lodě, jak se srazit a havarovat. A lámou kov, že i jiskry létají na všechny strany.
  Mirabela Magnetic křičí:
  - Za Rusko, že všichni vylomí rohy!
  A s holým, kulatým dívčím podpatkem hodí zabijácký dárek smrti. Rozbije masu Britů a další fregata půjde ke dnu.
  No, zbývají další čtyři křižníky. Je jasné, že Angličané nepošlou k břehům Aljašky celou flotilu.
  Zde Mirabela Magnetic zachycuje další volant. A ze všech stran to roztočí na nepřítele. A teď oba křižníky berou a narážejí na čela.
  Ozve se chrastění a praskání kovu. A obě lodě se začnou s velkou chutí potápět.
  Mirabela Magnetic zpívala:
  - V obchodě "Pivo-Voda",
  Lže šťastný muž...
  Přišel z lidu
  A vyšel ven a spadl do sněhu!
  Nyní musíte zničit poslední křižníky a postavit se menším lodím.
  Poté se Britové na souši, po smrti flotily, vzdají na milost a nemilost vítězi.
  A pro Británii to bude taková lekce, že na to nikdy nezapomenou. A vzpomenou si i na Krym, kde vystrčili hlavu za vlády pradědečka Mikuláše I. Nikolaj Palych se však do dějin nezapsal jako skvělý, ale ukázal se jako propadák. Jeho vnuk teď ale musí ukázat slávu ruských zbraní.
  A v tom mu pomáhá Mirabela Magnetic - velmi cool a odhodlaná terminátorka.
  Mirabela se zmocňuje dalšího kormidla a tlačí oba britské křižníky proti sobě. A jedná velmi rozhodně a chladně.
  Potom terminátorská dívka zvolá:
  - Lodě jdou ke dnu,
  S kotvami, plachtami...
  A pak budou vaše
  Zlaté truhly!
  Zlaté truhly!
  A další skok, protože byly zničeny čtyři bitevní lodě a tucet křižníků, pak je čas zničit fregaty. Británie přijde o mnoho lodí.
  A pak pochop, co to znamená zaútočit na Rusko.
  Terminátorská dívka zpívala:
  - Pro ten zázrak a naše vítězství ve světě!
  A osedlala volant další fregaty a nasměrovala loď k beranu a mocným úderem, jako výbuch!
  A obě nádoby budou vzaty, rozbity a rozštěpeny na kusy. A je to skvělé a velmi cool.
  Mirabela Magnetic znovu skočí a skočí na další plavidlo. A odtud vede proces. A znovu otočí loď a fregaty se srazí.
  Opět zaskřípění rozbitého kovu, silný výbuch a přeživší námořníci padají do vody.
  Mirabella křičí:
  - Pro úspěch našich zbraní!
  A opět odvážná dívka v útoku. Osedlala novou fregatu. A poslán k torpédoborci.
  Lodě se srazí a explodují. Kov se rozbije a oheň vystřelí do vzduchu. A lidé hoří zaživa.
  Tohle je absolutně nejhorší noční můra vůbec. A Britové hoří jako grilovačky.
  Mezi mrtvými byl chatař, asi třináctiletý chlapec. Je samozřejmě škoda, že byl takový člověk zabit. Ale válka je válka.
  Terminátorská dívka zpívala:
  - Budou mrtvoly, mnoho hor! Otec Černomor je s námi!
  A dívka opět hodila bosou nohou granát, který potopil další loď.
  Geniální dívka udeřila do hlavy britského admirála, protože jeho hlava praskla jako dýně zasažená hromadou. A nahým podpatkem naložila obrovskému černochovi do brady. A přeletěl a sestřelil tucet námořníků.
  A pak dívka fregatu znovu otočila a vrazila s ní souseda. Agresivně tweetoval:
  - Jsem velká hvězda!
  A znovu, terminátorská dívka je v útoku. Ničivé a rychlé. Víří celá sopka a erupce kolosální síly. Tohle je neporazitelná geniální dívka.
  A všechny bez milosti drtí. A teď dívka-superman osedlá další fregatu. A zničí protivníka bez velkého odkladu. Tato dívka je velká hvězda.
  Mirabela Magnetic znovu přitlačila obě lodě proti sobě a z plných plic zakřičela:
  - Za velký komunismus!
  A opět odvážná dívka-bojovník v ofenzivě. Ano, tady bojujete novým způsobem. Ne jako další hit o druhé světové válce. Všechno je zde pěkné a čerstvé. Boj s Británií o Aljašku.
  Spojené státy se ještě nevzpamatovaly z občanské války a nemají společnou hranici s Ruskem. Takže pokud se musíte potýkat s Yankees, pak mnohem později.
  A Británie má kolonii Kanady a Rusko s ní má společnou hranici. Je tedy třeba odrazit nápor mocné Anglie.
  Ale tady se srazil další pár fregat. Brzy z britské flotily nezbude nic.
  A po souši na Aljašku příliš neútočíte. Zde je komunikace pro Británii natažena.
  Mirabela Magnetic znovu stlačí fregaty k sobě a zařve:
  - Pirát nepotřebuje vědu,
  A je jasné proč...
  Máme nohy a ruce
  A ruce...
  A hlava, nic nepotřebujeme!
  A dívčina hlava se pohne jako anglický námořník, že proletí kolem a srazí tucet bojovníků.
  Mirabela je opět v útoku... Zde opět fregaty tlačila proti sobě. A lámou se, hoří a klesají.
  Mirabela křičela:
  - Pro duši Ruska!
  A nyní nahá, kulatá dívčí pata opět najde cíl. Drtí protivníka a řve:
  - Za posvátnou vlast!
  A s holým dívčím kolenem, jako by nepřítele bušil do břicha. Vzali ho a vnitřnosti mu vyšly zpoza úst.
  Mirabela Magnetic křičela:
  - Pro velikost vlasti!
  A otočila točnu ve vzduchu a bosýma nohama trhala nepřátele na malé kousky.
  Ano, dívka úskočně ničí... Ona sama by si snadno poradila s nepřáteli.
  Ale objevily se čtyři čarodějnice. A také krásky naboso a v bikinách.
  A rozdrťme Brity. Skáčou k sobě, házejí granáty holýma dívčíma nohama a trhají Británii na kusy.
  A tady je Natasha - svalnatá dívka v bikinách. Vezme a hodí disk holými prsty... Několik anglických námořníků je odříznuto a fregata se otočí a narazí do svého kolegu.
  Natasha křičí:
  - Alexander Třetí superstar!
  Zoya tato dívka se zlatými vlasy potvrzuje:
  - Superstar a ještě vůbec ne starý!
  Augustin zuřivě drtil Angličany, tato rusovlasá mrcha vyrazila a vycenila zuby:
  - Komunismus bude s námi!
  A holá pata dívky vzala a udeřila nepřítele do ústí zbraně. A fregata vzala a rozdělila se.
  Světlana se smála, střílela z pistole, drtila nepřítele, točila se, bosa šla za volant a štěkala:
  - Králové s námi!
  Dívky se okamžitě rozprchly a velmi agresivně zničily flotilu. No kdo by odolal. Fregaty rychle došly a teď se místo nich rozbíjely menší lodě.
  Natasha, ničící Británii, zpívala:
  - Rusko je po staletí známé jako světec!
  A holými prsty u nohou hodí bombu, která rozdělí brigantinu.
  Zoya, která pokračovala v drcení nepřítele, zaječela:
  - Miluji tě celým svým srdcem a duší!
  A znovu holými prsty u nohou házela hrášek. Ta další anglická loď se rozdělila.
  Augustin také vzal a udeřil na nepřítele. Rozdrtila loď, rusovlasá fena potopila spoustu protivníků z Británie. A zkontrolovala:
  - Pro Alexandra III., který se stane velkým králem!
  Světlana s tím ochotně souhlasila:
  - Určitě bude!
  Bosá noha blonďatého terminátora narazila do boku britské lodi takovou silou, že se anglická loď rozlomila na tři části.
  Mirabela Magnetická, tato nepřemožitelná dívka, také zasáhla nepřítele tak tvrdě svou holou, kulatou, dětskou patou, že brigantina praskla a potopila se téměř okamžitě.
  Terminátorská dívka zpívala:
  - Smeteme nepřítele jednou ranou,
  Slávu potvrdíme ocelovým mečem ...
  Rozdrtili jsme Wehrmacht z dobrého důvodu,
  Angličané hrají, zlomíme se!
  Natasha mrkla a se smíchem řekla:
  - A samozřejmě to uděláme s holýma dívčíma nohama!
  A holá pata dívky narazila do jiné anglické lodi.
  Zoya vycenila zuby a agresivně řekla:
  - Za komunismus v královské inkarnaci!
  A dívka to vzala holými prsty a hodila něco, co smrtelně ovlivňuje nepřátele, doslova je smetelo a trhalo.
  Augustin rozdrtil Angličany, vzal a vydal:
  - Sláva Kristu a rodině!
  Poté její bosé nohy také hodily bombu a roztrhaly další ponorku.
  A pak holá pata přesným úderem rozsekla brigantinu. A udělala to velmi elegantně.
  Světlana je také v aktivním pohybu. Ničí nepřátele. A holou patou posílá ke dnu další brigantinu.
  A dívka s holými prsty znovu as divokou zuřivostí hází granát. Je to úžasná bojovnice.
  Zde je Natasha v rychlém útoku a velmi agresivní. Zoufale útočí.
  A nová anglická loď se potopí, když ji zasáhne bomba hozená dívčinými holými prsty na nohou.
  Natasha zpívala a vycenila zuby:
  - Jsem nadčlověk!
  Zoya kopla brigantinu do nosu holým kolenem. A rozdělil se na trhliny a začal klesat.
  Mirabela Magnetic s holým podpatkem také rozsekla menší britskou loď a zapištěla:
  - Pro mou sílu! Všichni kropili!
  A chlapec je opět v pohybu a agresivním útoku.
  Augustin se dál pohyboval jako kobra, která bodá Británii, a s chutí se vydal:
  - Komunismus! To je hrdé slovo!
  A holé prsty této zoufalé dívky přihodily další dar zkázy.
  A masa Angličanů skončila v rakvi nebo na dně moře. Co je však za rakev, kdyby byly roztrhány?
  A zbytek se dokonce potopil!
  Mirabela Magnetic s divokým úsměvem plivl na brigantinu a ta vzplála, jako by byla politá napalmem.
  Terminátorská dívka křičela:
  - Na královskou vodku!
  A jak se směje a dává holou patu na palubě lodi Británie. Rozdělí se a bul-bul do mořských hlubin.
  Světlana hodila bombu holými prsty a zapištěla:
  - A temperamentní dívky vyrazí na moře...
  A sekej nepřátele šavlemi.
  Mirabela Magnetic, drtící Brity, potvrdila:
  - Mořský živel! Mořský živel!
  Takto se válečníci rozešli. A studentka s nimi tak bojuje. A svižný zároveň.
  Mirabela Magnetic střílí na nepřítele z děla Britů. A potopení další lodi, vydal:
  - Vesmírný sen! Nechť je nepřítel rozdrcen!
  Dívky bohyně a studentka se rozešly v kolosální zuřivosti. A porazili nepřítele, aniž by Británie odolala takovému tlaku.
  Mirabela potopila další loď, vzpomněla si, že v jednom z paralelních vesmírů se trpaslík rozhodl pomoci Němcům při návrhu "Tigra" -2. A tento technický génius dokázal vyrobit auto s tloušťkou pancíře a výzbrojí "královského tygra", vážící pouhých třicet tun a vysoký jeden a půl metru!
  A proč je trpaslík! A je tu super designér! Němci samozřejmě dokázali s takovým strojem v létě 1944 porazit spojence v Normandii a na podzim zastavit ofenzívu Rudé armády, která se probila k Varšavě.
  Horší bylo, že trpaslík nejen navrhoval tanky. XE-162 se také ukázal jako velmi úspěšný a lehký, levný a snadno ovladatelný. A bombardér Yu-287 se ukázal jako superman.
  A pak muselo zasáhnout jejich pět. A tak se válka protáhla až do čtyřicátého sedmého roku.
  A kdyby jich nebylo pět, Fritz mohl vyhrát!
  Mirabela Magnetic pak tvrdě promluvila proti gnómům:
  - Jsou horší než elfové!
  Opravdu tam byl takový elfí zabiják. Stal se pilotem Luftwaffe, když od podzimu jednačtyřicátého roku do června 1944 sestřelil na obou frontách více než šest set padesát letadel. Obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty, když první v Luftwaffe sestřelil dvě stě letadel. Dále za tři sta sestřelených letadel obdržel Řád německého orla s diamanty. Za čtyři sta sestřelených letadel první Řád Rytířského kříže Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. Za pět set pamětních sestřelených letadel do 20. dubna 1944 obdržel elf Velký kříž Železného kříže - druhý ve Třetí říši po Hermannu Goeringovi.
  A za 600. letoun byl oceněn zvláštním oceněním: Rytířským křížem Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. Slavný as-elf nebyl nikdy sestřelen - magie funguje jako talisman bohů. A pracoval sám jako celý letecký sbor.
  Na průběh války to ale nemělo žádný vliv. A spojenci se vylodili v Normandii. A docela úspěšně, i přes veškerou snahu elfa.
  No, pak se tento zástupce lidu čarodějů rozhodl vydat na cestu z Třetí říše. Navíc, co potřebuje? Je možné dohnat vaše účty až k tisícovce? Kdo bude s nepřítelem!
  Mirabela potopila další brigantinu a zařvala:
  - Za vlast, naši matku!
  Již pět z nich potopilo téměř všechny lodě. Na posledním akordu bylo pět plavidel stlačeno najednou, čímž byla dokončena porážka anglické flotily.
  Mirabela Magnetic zpívala a vycenila zuby:
  - Rusko bude slavné po staletí,
  Brzy dojde ke generační výměně...
  V radosti, velký sen
  Alexander bude, ne Lenin!
  Zdá se, že dívky jsou šťastné. Na moři je Anglie poražena. Nyní zbývá dorazit zbitého nepřítele na souši.
  A těch pět se vrhlo pokořit už tak neorganizovaného a napůl zlomeného nepřítele.
  Dívky a chlapec rozdrtili nepřítele. Sekali ho šavlemi a házeli granáty na nepřítele holými prsty. A ukázalo se, že je to extrémně cool.
  Natasha sekala a zpívala, její šavle jsou tak rychlé a dvacet úderů za sekundu. Ano, s takovou rychlostí nikdo neodolá čarodějnicím. To znamená síla ruských bohů!
  Mirabela Magnetic se nahým podpatkem pohnula po helmě a zlomila vaz britskému generálovi, řekla:
  - Jedna dva tři čtyři!
  Zoya hodila ostrý, ostrý kotouč holými prsty a řekla se smíchem:
  - Nohy nad pažemi širší!
  Augustin se choval extrémně agresivně. A její bosé nohy jsou rychlé. A měděně rudé vlasy vlají jako bitevní, proletářský prapor.
  Dívka to vzala a zpívala:
  - Jsem čarodějnice a není krásnějšího povolání!
  Světlana, která porážela protivníky, souhlasila:
  - Ne! A myslím, že nebude!
  A její bosé nohy házely dýky. Přeletěli a odřízli dvě desítky Angličanů.
  Likvidace proběhla podle plánu. Dívky i chlapec jednali se zjevnou zuřivostí. A úžasná přesnost. Válečníci extrémně drcení s divokou sebejistotou.
  Mirabela Magnetic, rozseknutá na polovinu dalšího generála, když píská.
  A tucet vran to vzalo a zhroutilo se na infarkt. Spadl dolů a prorazil díry do hlavy půl stovky anglických bojovníků.
  Tady je boj! Nejúžasnější ze soubojů!
  Terminátorská dívka zakřičela:
  - Jsem velký válečník! Jsem Schwarzenegger v sukni!
  Natasha ostře zavrčela a dupla bosou nohou:
  - Jsi Terminátor v bikinách!
  Mirabella souhlasila:
  - Jsem Terminátor v bikinách, které všechny zvrací!
  . KAPITOLA 2
  Natasha, tato bosá dívka v bikinách se rozhodla:
  - Útočíme na šest Britů! Na Aljašce je příliš málo našich vojáků, než abychom je mohli zaútočit!
  Mirabela Magnetic s tím souhlasila:
  - Proč potřebujeme další bajonety? Hlavní věc je, že existuje kouzlo!
  A ta věčná dívka, která každopádně navenek vypadala asi na dvacet let, měla jen velmi výrazné svaly, dupala holým dívčím chodidlem.
  Margarita, tato terminátorská dívka, je také jednou z těch dospělých, kteří souhlasili s návratem do dětství v zájmu nesmrtelnosti a prováděním nejrůznějších misí.
  Vrčela:
  - Konečně něco dělat! Jak jsem unavený, je obzvláště morální zapojit se do jedné konstrukce!
  Mirabela Magnetic, tato nesmrtelná terminátorka ochotně potvrdila:
  "Abych byl upřímný, taky mě to unavuje!" Chci souboje!
  Natasha zpívala:
  - Pod ním je výtrysk azurového měsíce,
  Nad ním je zlatý paprsek slunce...
  Ale on vzpurný chce bouři -
  Jako by v bouři byl mír!
  Válečník se zachichotal a ukázal ostré tesáky.
  Šestka už neřekla ani slovo. Prostě vzala a zaútočila na Brity. Britská armáda byla poměrně velká: sto padesát tisíc vojáků, což je na jednom místě na devatenácté století hodně. Ano, pokusím se toho nasbírat v Kanadě.
  Plus samozřejmě obrovská flotila, z různých moří.
  Přesto se armáda přesunula na ruské pozice. A kolik tam má Rusko vojáků? Stokrát méně! No a přijíždějí i stavební dělníci.
  Ale tady šestice s magickými zbraněmi Britů vzala a zaútočila.
  Tentokrát mají věčně mladí bojovníci kulomety, meče a celý ničivý magický arzenál.
  A jak se ujali zničení takové armády.
  Mirabela Magnetic máchla svými meči a porazila anglické vojáky. Pak spustila dávku kulometů a kosila protivníky. Po bosých dívčích nohách válečníci hodili granát a roztrhali armádu Lví říše.
  A na konci první útočné vlny Mirabela zapískala.
  Vrány omdlely a udeřily do svršků anglických vojáků.
  Terminátorská dívka zpívala:
  - Nejsilnější na světě je ruský duch!
  Margarita, tato věčná dívka a také terminátorka kolosální ničivé síly, sekala meči, které se prodlužovaly. A pak spustila dávku kulometů. Pak holé prsty věčného dítěte spustily vražedný dar smrti. Roztrhal masu nepřátel Ruska.
  Poté bude dívka se zlatými vlasy pískat jako píšťalka a vrhne celý mrak vran na hlavy Britů. Ty propíchnou vršky.
  Marguerite vrčela:
  - Nepřítel bude rozdrcen na prach a peří!
  Nataša v ofenzivě... Dívka s modrými vlasy nejprve řídila větrný mlýn svými meči. Pak to vzala a holými prsty u nohou hodila granát, který přinesl Britům smrt. Pak spustila dávku kulometů.
  Pak odhodila podprsenku a jak blesky šlehaly z šarlatové bradavky.
  Koně a lidé byli najednou zvraceni a roztrháni na kusy.
  Natasha zavrčela:
  - Ale Pasaran!
  Válečnice Mirabela hodila smrtící granát holým, dívčím chodidlem a zapištěla:
  - Jsem skvělá holka!
  Margarita, tato neúnavná dívka, s holým podpatkem zradila dar smrti a vydala:
  - A já jsem skvělá žena!
  Zoya dívka se žlutými vlasy je žhavá v útoku. A vystřelila z kulometů, pak sekla meči a uspořádala motýlkovou recepci. Dívka s bosýma nohama hodila dárek zkázy. Roztrhal masu anglických vojáků. A pak karmínový válečník s bradavkami vypustil pulsar zkázy. A porazil anglické řady.
  Zoya zavrčela:
  - Jsem takový, nejlepší!
  A opět válečník jako sekaná, tentokrát s bleskem z pupíku. Vezme a upálí pár stovek Angličanů.
  A směj se sám sobě, jak vycenil zuby. A ze zubů jsou vysílány sluneční paprsky, které oslepují nepřítele.
  Augustin je také v boji. Tohle je ta nejúžasnější z nejtvrdších dívek. A teď si vezme meče prodlužující sek. Poté vystřelil ze svých kulometů. Pokosit linii Britů. Poté holými prsty u nohou hodí granát. Což anglické bojovníky zlomí jako piják.
  A tady je ještě chladnější z rubínové bradavky uvolňuje vražedný dar smrti. A kolik oponentů zneschopnit.
  Ale z kulatého pupíku zrzky vyletí kaskáda blesků a sežehne protivníky jako pochodeň na grilu.
  Augustine z plných plic vrněla:
  - Bude to velmi chutné!
  Světlana je přímo tam. Je v šílenství. A její meče procházejí řadami jako tanky, přes pěchotu. A pak automaty ladným pohybem kosí protivníky. A když fungují jahodové bradavky, tak je to naprostý chaos.
  A když pupek chrlí něco, co je skutečné a nekonečně zavání vraždou.
  Válečník křičí:
  - Jsem šampion!
  Mirabela Magnetic píská jako sokol. A padni na Brity jako šedý déšť. Zde dívka vezme a bude stříhat meči jako nůžkami. A pak budou stroje fungovat. Mladý válečník je ve velkém šoku. A tady je to ještě cool, když bosá, dívčí noha studentky spustí dar smrti.
  Mirabela zakřičela:
  - Za velikost tažení komunismu!
  Margarita je velmi aktivní a tvrdá dívka. Vydává salvu kulometů a poráží Brity. A pak sekání masa meči.
  A pak s bosýma nohama pošle takový zničující.
  A mladí bojovníci budou pískat. A na nepřátele budou padat takové husté vločky omdlévajících vran.
  Natasha střílí s extrémní přesností a řve:
  - Sláva vlasti carů!
  Dívka vypálila dávku ze samopalu. Pak sekla meči a odřízla bojovníky lví říše. A pak, s holými prsty, jak hodit dar úplné zkázy.
  A pak budou pulsary emitovány šarlatovými bradavkami. A pak z kulatého pupíku vyletí takový ničivý a smrtící blesk. A spalte naplno, angličtí vojáci.
  Nejničivějším darem však bylo, když dívce s modrými vlasy praskly kalhotky a z lůna Venuše vyletělo ničivé tornádo magického zničení.
  Tohle Britové vůbec nesnesou. Vezme to a rozklepe na hranolky a rakve.
  Válečník zařval:
  - Sláva vesmírné a královské vlasti!
  Zoya bojuje s divokou energií. Zde řídila mlýn s meči. Pak dala přesnou dávku kulometů. Navíc každá kulka vypálená velmi krásnou dívkou s vlasy barvy mladé pampelišky zasáhla přímo cíl a nebyla marná. A pak holé prsty půvabných nohou přihodily další dar smrti. A ukázalo se, že je to velmi přesné a dobře mířené. A každý úlomek magického, opakovaně použitelného granátu zasáhne přímo cíl.
  A pak vzal karmínovou bradavku a vystřelil z pravé hrudi na kavalérii a zleva na pěchotu.
  Zoya tweetovala:
  - Sláva caru Alexandrovi!
  Ale blesky vylétly z pupku, nejprve na pěchotu, a pak na kavalérii. Ukázalo se, že je to extrémně smrtící a přesné.
  A tady je závěrečný akord, kdy se z krásné jeskyně Venuše zvedlo tornádo, které roztrhalo kalhotky válečnice. A tolik Angličanů je zničeno najednou.
  Bojovnice řve:
  - Za zaslíbené Rusko!
  Natasha přerušila anglické vojáky a poznamenala:
  - Země Izrael zaslíbená ... Rusku se říká trochu jinak!
  Augustine je válečník se smrtícím úsměvem jejích jiskřících zubů jako zrcadlo. A odlétají z nich solární zajíčci, kteří opékají anglické vojáky. Rusovlasá dívka předvádí techniku s meči, sekání protivníků. Pak střílí z kulometů a seká je jako sekačka na trávu. A když granát hozený bosou nohou červené harpyje letí a rozbíjí anglické stíhačky.
  A pak válečník v červeném obleku, jak si vezme z rubínové bradavky, vystřelí něco, co přináší smrt. A divoké pulsary pominou.
  Dívka si vzala něco z pupíku, který jí nedává šanci uniknout, spouští a blábolí z plných plic.
  - Za vítězství nad nepřáteli Ruska!
  A nakonec odtržení tenkých kalhotek z ňader Venuše spustí něco, co nedalo Britům ani čas, aby se pokřižovali. Tvrdě se to zřítilo.
  Světlana to vzala a sekla meči jako ostří mlýna. Prosekala anglické stíhačky. A pak vystřelila ze svých kulometů. Odřízněte spoustu nepřátel. Dívka to vzala a vypálila granát tesanými prsty na bosých nohách. A roztrhal masu odpůrců. A pak z jahodových bradavek vystřelila takový výboj šokového blesku. A odpálila anglické borce bez sebemenší lítosti.
  Vzala tedy z pupku a vyslala paprsek magické magie. A všechny je roztrhal na malé kousky.
  A nakonec to vzala, shodila modré kalhotky a jak z ňader Venuše spustí celou bouři a podpálí pluk a spálí ho až do konce.
  Mirabela Magnetic zase sekla tím, že na lidech dělala motýlí techniku. A pak vypálila dávku z kulometu. Pokosili anglické vojáky. Bosé nohy dívky házely několik opakovaně použitelných granátů. A roztrhal protivníky.
  A pak válečník jak pískat. A shora se na Brity začaly sypat vrány s neúnavnou silou stojanového kulometu. A jak propichovali vojáky Britského impéria svými ostrými zobáky spolu s jejich přilbami.
  Terminátorská dívka zpívala:
  - Sláva ruské vlasti!
  Margarita, neúnavná dívka, také nadšeně vyjekla a vycenila zuby:
  - Sláva hrdinovi caru Alexandrovi!
  A bosýma nohama vezme a hodí takovou vražednou věc, jako by shůry spadla ohnivá hromada.
  A dívka bude znovu pískat... A vrány padnou jako smrtící liják na hlavy Angličanů.
  Natasha bojuje s pěchotou s divokým šílenstvím. A vezme meče na Brity a bude mlátit. A bude kosit nepřátele z kulometu. A když její obnažená pata odhodí dárek smrti, stane se extrémně cool.
  A modrovlasá bojovnice vypustí ze své šarlatové bradavky působivý dar anihilace. A usmažit anglické vojáky zaživa.
  Samozřejmě je mi těch kluků líto, ale přišli do původní ruské země - Aljašky. A je těžké se s nimi vyrovnat bez násilí.
  Ale Natasha, jako by se z pupku mlátila silným elektrickým výbojem, srážela protivníky do krvavé kaše. Dělá to velmi efektivně.
  Ale nejničivější krmivo čeká na nepřátele, když z ňadra Venuše, jak velí magická hyperplazmatická bouře. To přináší úplné zničení.
  Válečník řve:
  - Komunismus přichází!
  Zoya, vedoucí smrtící palbu na nepřítele, z kulometů, sekaných meči. Rozdrtila celou řadu Angličanů. Pak holými prsty na půvabných nohou hodila smrtící granát. Roztrhal britské vojáky.
  A když se karmínové bradavky třpytily pulsary a drtily britskou moc, Britové úplně onemocněli.
  Ale dívčin pupek vypustil blesky, které roztavily bodáky pušek anglických bojovníků a přiměly je samy kouřit.
  Ale nejmocnější dar zničení vyletěl z jeskyně Venuše. Vzal všechny nepřátele najednou a spálil. A od soupeřů zůstaly jen rohy a nohy. Přesněji řečeno, podrážky bot.
  Zoya tweetovala:
  - Komunismus přijde - sláva carovi!
  Augustin bojuje s agresivním šílenstvím. Je to dívka, no, taková bojovná dívka, že proti ní nemohu nikoho zachránit. Její měděně rudé vlasy vlají ve větru jako Leninův prapor, s nímž jdou zaútočit na Zimní palác. Válečník vystřelí z kulometů a každá kulka je přímo na cíl. A seká meči bez zbytečných ceremonií.
  A když holé prsty terminátorské dívky hodí granát té nejvražednější síly. A roztrhají na malé, roztrhané kousky všechny vojáky Británie, kteří byli v epicentru zkázy.
  Ale rubínové bradavky fungovaly. Také smrtící účinek na protivníky. Jedna bradavka, lesknoucí se drahokamy, plivala výboje na pěchotu a druhá na kavalérii Britského impéria. A doslova sálal pekelným žárem.
  Augustine tweetoval:
  - Sláva vlasti Ruska!
  A teď z pupíku dívky v červeném obleku vyletí blesk. A bude to plápolat podél anglických řad.
  Natasha pištěla holým podpatkem:
  - Jsi bezva!
  Rudovlasá liška z jeskyně Venuše vypustí vražedný proud magického víru a řevu:
  - Moje vlast SSSR!
  Světlana se potýká i s agresivními zvraty. A holými prsty u nohou hází tenké kotouče, z nichž každý usekne tucet anglických hlav. Válečnice vyceňuje zuby. Střílí z kulometů, seká protivníky meči a mění je v krvavou kaši.
  Ale z jejích jahodových bradavek létaly paprsky magických laserů. A řekněme, že je to fakt super. Jak zapálit na nepřítele. A tyto paprsky, které dívčina krásná ňadra chrlí, skutečně nádherně pálí.
  Dívka obecně, řekněme válečník superman!
  A z kulatého pupku jsou krásky jako blesk, vypalující celé paseky v řadách nepřítele.
  Světlana zakřičela:
  - Pro Rusko, které je nejlepší ze všech!
  A nyní z jejího krásného ňadra Venuše vylétne proud zuřící magické plazmy a dopadá na Brity. Doslova je spálit na popel a na oheň.
  Světlana zavrčela:
  - Ve jménu ruského Krista!
  Mirabela Magnetic, zoufale bojující a sekácí meči jako vrtulník v útočném režimu, potvrdila:
  - Ve jménu Ježíše, našeho ruského, bílého, všemohoucího Boha!
  A bosá noha dívky spustí takový zabijácký dar zničení.
  Poté bude dívka znovu pískat jako slavík-loupežník. Vrány z takové píšťaly šílí a omdlévají. A jejich zobáky nesly anglické lebky.
  Mirabel poznamenává:
  - Lepší být hodinu králem než celé století otrokem.... Ale ten muž nechce zemřít!
  Margarita se zachichotala a poznamenala:
  - Ano, lidé sami nevědí, co chtějí!
  Dívka provozovala větrný mlýn a házela granát bosou nohou. Pak blýskla svými perleťovými zuby a řekla:
  - Člověk se chce stát Bohem, ale nechce se obětovat!
  A Margarita spustila dávku kulometů. Pokosilo spoustu protivníků. A jak pak pískat. A havrani padli na hlavy anglických vojáků s fatálním výsledkem.
  Dívka se smíchem poznamenala:
  Všechno, co vede k vítězství, je úžasné!
  Mirabela Magnetic, která provedla jateční mlýn, pořezala hlavy tuctu Angličanů, potvrdila:
  - Překonejte nepřítele, ale prostředky se nepočítají!
  Natasha provedla motýlí techniku se svými meči. Pak dala velmi dobře mířenou dávku a pokosila protivníky. Řezala je jako máslo nožem. A blýskla svými perleťovými zuby. Z jejích tesáků létaly sluneční paprsky, které anglickým vojákům trhaly hlavy. A vše dělali hrozivě a přesvědčivě.
  Potom holé prsty dívky vzaly a vypustily citron. Který byl roztržen a okamžitě uhasil stovku britských vojáků. A uříznout jim končetiny.
  A pak Natasha ze svého pupku, když kropí blesky smrti a zkázy, ukáže nejvyšší třídu. A pupek pracoval velmi, velmi agresivně a rozséval nevyhnutelnou smrt.
  A když z jeskyně Venuše pršely skvrny magické, ničivé energie, ukázalo se, že jde o skutečně vynikající akrobacii.
  Natasha vyštěkla:
  - Za svatá vítězství!
  A šarlatové bradavky budou vydávat bitevní pulsary, které nepřítele očistí.
  Ale v útoku Zoya. Tato dívka se zlatými vlasy je tak aktivní a jiskřivá. Tak to vzala a z kulometů vydala velmi dobře mířenou a přesnou dávku. A pak sekla do bekhendu svými meči. Zasáhne bosý hod vražedné smrtelné bomby. A pak si vzala karmínové bradavky, aby vypustila smrtící pulsary extrémní síly. A roztrhejte válečníky lví říše.
  A křičet:
  - Sláva komunismu!
  A z pupíku sešle tak divoké blesky, že nepřátele spálí na zem.
  A pak dívka z jeskyně Venuše zvedne vlnu tak neomezené síly, že to bude jen divoký živel.
  Zoya zakřičela:
  - Za Rusko, svatí králové!
  A z perlových zubů vypustí takové zajíce anihilační energie, že spálí půlku anglického pluku. A jak to vyděsí koně, že neexistují žádné cool holky.
  Augustine vycenila zuby a mrkla na své společníky. Pak to vzala a holými prsty u nohou hodila dárek smrti na bojovníky lví říše. Vypálila dávku kulometů, pak rozjela mlýn s meči a sekala protivníky.
  A kvílení:
  - Za ruský komunismus!
  A z rubínových bradavek se uvolnil dar ničení a destruktivní magie. Doslova jíst nepřátele zaživa.
  A když jim z pupíků vylétly blesky, které prorazily anglické řady, a všichni byli sraženi jako srp. Ano, a smažené, jako kebab na pánvi.
  Ale z lůna Augustina vycházel proud spalující, pekelné energie. A jak začal všechno pálit a proměňovat to v popel. A teď byl pryč celý anglický pluk, kvůli proudu magické plazmy.
  Rudovlasý válečník zaječel:
  - Za ruský komunismus!
  A ze svých perleťových zubů, jak vypustí zajíčky slunce. A ti angličtí bojovníci budou spáleni a jejich helmy budou roztaveny.
  Tak dává zrzka.
  A tady je Světlana v bitvě. Taková strašná a spalující krása. I když její vlasy jsou spojeny se sněhem.
  Válečník to vzal a znovu roztočil meče a prořízl protivníky. Pak vystřelila ze svých kulometů a velmi přesně, téměř smrtelně a smrtelně. Všechny kulky šly přímo na cíl.
  Pak dívčiny bosé nohy uvolnily dary zkázy a zničení.
  Roztrhali spoustu vojáků britské říše.
  Ale z karmínových bradavek vylétly pulsary ničení. Ano, jsou tak smrtící, že je před nimi nemohu zachránit. A tak se smažilo mnoho bojovníků Anglie. A jednali bez sebemenší lítosti.
  A z pupku to šlehalo tak hořící blesk, prudčeji než výron atmosféry. A všichni najednou shořeli.
  A pak dívka vzala a vypustila z úst zajíčky úplného zničení a smrti.
  Spálil spoustu protivníků....
  A takto vyletí z lůna celé tornádo zkázy a zániku. A zapalte anglické bojovníky jako svíčky na Vánoce. A shoří bez sebemenší lítosti.
  Světlana vyštěkla:
  - Sláva vlasti carského komunismu!
  Mirabela Magnetic s vášní potvrdila:
  - Sláva hrdinům!
  A dívce také ze zubů vyzařovaly sluneční paprsky, které popálily spoustu Angličanů.
  Poté byly čarodějnice odvedeny a aby urychlily porážku protivníků, vypouštěly z pátého bodu magické plyny. A desetitisíce Angličanů najednou ztuhly. A pak se zhroutil v bolestivých křečích.
  Mirabela Magnitnaja a Margarita Korshunova jednohlasně a synchronně pískaly a masa vran a supů, která se slétla, aby klovala do těl mrtvých, brala a padala jako vločky na Brity. A probodli jim hlavy, přilby a tak dále. Tvrdě na to narazili.
  Augustin zase z Venušiny jeskyně vypustil celé tornádo magie, která zasáhla protivníky a jak to píská s divokým šklebem jedovatých zubů.
  - Jsem génius smrti!
  A celá šestka bude znovu pískat... Posledních tisíc Angličanů z obrovské armády je ukončeno jejich pískáním a odporným vražděním. Vstoupili doslova do rakví.
  Poté je čas přejít na britskou flotilu. Na souši bylo zničeno jeden a půl sta tisíce Angličanů. A teď je čas vydat se na moře.
  Mirabela Magnetic, sotva se dotýkající vln holými růžovými podpatky, běží po vlnách. Dívka máchne meči, letí k nejbližšímu pásovci a seká námořníky svými meči. Nezapomeňte střílet z kulometů.
  A jeho bosé nohy vrhají granáty velmi přesně a smrtící. A dá se říct, že je to skvělé.
  A nakonec se dívka chopí kormidla lodi. Otočí silnou bitevní loď a najednou se dvě lodě do sebe v plné rychlosti srazí. Bylo to, jako by se dvě hory najednou spojily a kov se zhroutil a příčky spálily. A zmatení Angličané spadli do vody. A utopen po stovkách.
  Mirabela jak pískat - ryba zuřila a začala mlátit anglické námořníky ocasem do tlamy.
  Dívka zasyčela:
  - Sláva carismu - směřujeme ke komunismu!
  Margarita, která rozsekala protivníky a rozsekala je na kusy meči a sekala Angličany jako zelí, se probila ke kormidlu. Holými prsty u nohou vrhala granáty na nepřítele a odrážela jeho vnitřnosti. Dívka se ukázala být opravdu velmi cool a neporazitelná. A teď se chopila kormidla.
  A znovu se oba anglické obrněnce otočí a srazí se. A skřípění kovu a pád obrů. A po povodni.
  Natasha je také v prudkém útoku. Pracovala s meči. Poté odřízněte v řadě. A holými prsty ženských nohou spustila bombu.
  Pak se chopila kormidla a otočila bitevní loď na beranidlo. Zároveň ale nezapomněla vystřelit pulsar z šarlatové bradavky, čímž námořníky roztrhala.
  Dívka zakřičela:
  - Hromy a blesky!
  Zoja, která ničila protivníky meči a střílela z kulometů, uvolnila cestu ke kormidlu. Otočila bitevní loď holými prsty na nohou. Vrazil do svého nejbližšího kolegu.
  zavrčela Zoja.
  - Je to fantastické!
  A z karmínové bradavky vypustí další pulsar.
  A tady je Augustin v akci. Sekla do námořníků meči a vyrazila tak, že kolem neproletěla jediná kulka. Prorazit k cíli. Volant se také otáčí holými prsty.
  A oba pásovci se srazí.
  Zrzavá liška z plných plic zvolala:
  - Orli budou bojovat za vlast!
  Světlana je také mistryní v boji. Seká Angličany meči. Pak to poseká dávkou z kulometu. A pak bosýma nohama hodí pár tenkých kotoučů.
  Chytil volant, otočil. A opět se pásovci srazí.
  Dívka z plných plic zakňučela:
  - Dělám zázraky!
  Mirabela Magnetic, která sekla Angličany meči, osedlala další loď. A opět obratem postrčila pásovce. A jak bude válečník pískat. A že spoustu námořníků sestřelily vyděšené ryby do vody.
  Margarita je také mistrem bitvy. Nejprve jsou Angličané sekáni meči. Pak to vezme bosýma nohama a vrhne vražedné kotouče. A po dívce se bez zbytečných obřadů rozvine pásovec a vrazí do protivníků.
  Pak dívka křičí:
  - Barva karet bude super!
  Natasha je také dívka, není to žádná chyba. Prořízne anglické námořníky jako piják. Pak se chopí kormidla. A znovu tlačí pásovce. Ale když ze šarlatové bradavky vylétne prvotřídní dárek, pak je to skutečná smrt.
  Zoya bojuje bez jakýchkoli komplexů. Posekejte partu Angličanů meči. Bosou nohou hodila bumerang a usekla jim hlavy. A pak se chopila kormidla a obě lodě se znovu srazily.
  Válečník zakřičel:
  - Jdeme k beranovi!
  Augustine je také žena, která není miss. Vzala to a holými prsty popadla admirála za nos a hodila ho přes palubu. A pak všechny sekala meči jako kysané zelí. A pak se chopila kormidla a otočila bitevní loď pekelným beranem.
  A začali se spolu potápět.
  Světlana je bojovnice z drtivých sil. Posekala spoustu anglických námořníků. A vzala kormidlo bosýma nohama a narazila do tří anglických lodí najednou a podařilo se jim je snadno zatopit.
  Pak vykřikla:
  - Bižuterie eutanazie!
  Další britská loď Mirabela Magnetic zajala a srazila se s rachotem, v tomto případě křižníkem, který řval:
  - Sláva vlasti!
  Margarita také osedlala novou loď v pohybu. A naplnila se šíleným beranem a zničila nepřítele.
  A zavrčel:
  - Křižníky se potápějí!
  Natasha také obvyklou metodou osedlala a tlačila křižník. Současně se také uvolnil pulsar z šarlatové bradavky. Narazil britskou loď přímo do boku a rozdělil ji.
  Válečník zakřičel:
  - Sláva vlasti carského komunismu!
  A pak bude z lůna Venuše vyvržena sraženina, která okamžitě zaplavila dva křižníky.
  Zoya je také v útočném hnutí. A volant se otočil. Zničme Brity a zatlačme křižníky ze strany na stranu. A pak holými prsty u nohou hodila bombu a potopila další anglickou loď.
  Poté dívka pokračovala v ničení bleskem z malinových bradavek.
  Augustin je také ve velmi agresivním obratu. Posekejte Angličany meči. A pak bosou nohou hodila granát, který nárazem do kormidla otočil anglický křižník tak, že se srazil se svým kolegou.
  Z rubínové pravé bradavky vybuchl blesk, který potopil fregatu a levou brigantinu.
  Červená harpyje zařvala:
  - Sláva éře carismu!
  A z jeskyně Venuše, jako magická tsunami.
  Světlana, rovněž v divoké extázi, vyštěkla:
  - Rusko vyhraje!
  A proměnila další loď v beranidlo a začala rozbíjet kov. A obě plavidla najednou začala klesat a explodovat.
  Mirabela Magnetic znovu hvízdla... Tisíc ryb vyskočilo a okamžitě udeřilo ocasem do boku křižníku. Naklonil se a začal se potápět.
  A terminátorská dívka zajala další křižník a tak obratně ho nasměrovala holýma, dívčíma nohama a otočila volantem, že se z něj potopily čtyři lodě najednou.
  A Margarita zatlačila dva křižníky, potopila je a zapískala:
  - Sláva vlasti královského života!
  A dívka hodila pět hrachů holými prsty a najednou pět lodí Britského impéria explodovalo jako čepice pod perlíkem.
  Natasha souhlasně přikývla. A ze svého lůna Venuše vyvrhla proud energie. Utopil pár křižníků a zavrčel:
  - Rusko bude žít za komunismu!
  Zoya také ze svého lůna vyvrhla tsunami energie, převrátila lodě a zasyčela:
  - A ještě lépe za carismu!
  Augustina svými rubínovými bradavkami nasměrovala proud energie na své nepřátele. Zapalte několik lodí najednou. Srazila blesk z pupíku a vykřikla:
  - Za královskou úklonu!
  Světlana mezitím vytlačila poslední dva britské křižníky a potopila několik dalších lodí vrháním magických laserových paprsků z jahodových bradavek. Pak ho vzala, vypustila z ňadra Venuše blesk a zaječela:
  - Pro velikost ruských carů!
  Mirabela znovu hvízdla... Nyní začali delfíni narážet do boků anglických plavidel a nutili je převrátit se a potopit se.
  Dívka zpívala:
  - Vyšší komunismus je carismus!
  Margarita, tato bosá dívka, hodila další hrášek na britskou fregatu a potopila další plavidlo, přičemž pohnula holou patou, vyaknula:
  - A carské časy byly nejlepší!
  Mirabela, která dokončila Brity, souhlasila s tímto:
  - Samozřejmě to nejlepší!
  A dívka, pohybující se holou, kulatou patou na příď fregaty, ho přiměla vzlétnout a potopit další tři lodě.
  
  BOSOHÁ DÍVKA KROČÍ ČINGISCHÁNA
  Dívka bojovnice spěchá do bitvy u Kalky, aby pomohla ruské rati. Běhá a blýská se holýma, vytesanými, opálenými nohami.
  Bitva na Kalce má klíčový význam. Pokud porazíte mongolské rati, pak snad nebude žádný Batu s následným mongolsko-tatarským jhem. V každém případě je to poučení a potomci Čingischána si cestu do Ruska třikrát rozmyslí.
  Mirabela běží na pomoc ruským jednotkám a vroucně si prozpěvuje, nahé, kulaté, trochu zaprášené podpatky se míhají;
  Jsem ta nejsilnější holka na světě
  Kdo se narodil v čistotě...
  Na planetě nejsem krásnější -
  Všude se nám bude dařit!
  
  Kéž je Rusko slavné pro všechny ty nejkrásnější,
  Země, která dobyla celý svět...
  Ať se lidé okamžitě stanou zajímavějšími
  Každý válečník je skutečný idol!
  
  Budu bránit svatou zemi
  Kde jsou naši předkové, věřte všemu nejsilnější...
  Zjisti lidi, že ta dívka je bosá,
  Je to orel, ne vrabec!
  
  V minulém životě jsem byl členem Komsomolu,
  Nacisté bojovali slavně tak zdrcující...
  A dívčin hlas byl tak zvonivý,
  A jasná vzdušná duše!
  
  Bojoval jsem u Moskvy velmi statečně,
  V mrazu byla dívka bosá ...
  A považujte můj tlak za tak šokující,
  Zlomil jsem Fritzovi obličej pěstí!
  
  Ke slávě našeho praporu Ježíše,
  A také největší Bůh Svarog ...
  Navždy Lada nejsvětější s námi,
  A nejjasnější bílý bůh na světě!
  
  Jsme lidé, kteří se narodili ve světle slunce,
  Yarilo nás inspiroval k činu...
  A píseň dívek prudce proudí,
  Hle, cherub roztahuje křídla!
  
  trefně jsem střílel z kulometu,
  Házení dárku bosou nohou...
  Hodil jsem svou síť na fašistu,
  Ta holka vypadá trochu staře!
  
  Válečník, považuji od Boha,
  Vytvořil svět, ve kterém krása...
  Ve jménu největšího Svaroga,
  V duši krásy krása zraje!
  
  Bránili jsme Kreml před nacisty,
  Byli jsme schopni namočit všechny najednou...
  Ne, demobilizace nepřijde od dívky,
  A trefili jsme Fritze přímo do očí!
  
  Pro slávu věčného komunismu,
  Bojoval jsem bos jako člen Komsomolu...
  Zničíme hejna fašismu,
  Aby ocel nepodlehla nepřátelům Ruska!
  
  Dívky bojovaly u Stalingradu
  Aleli je jako rubín v bradavkách...
  Brzy uvidíme komunismus,
  Neznáte smutek a touhu!
  
  Jsme nejlepší dívky ve vlasti,
  Jsem členem Komsomolu téměř nahý...
  Ale tak rozdrtil Říši z kulometu,
  Že do naší firmy nevstoupili Němci!
  
  Ve jménu nejzářivějšího Ruska,
  Věřím, že vše bude velmi dobré...
  Velký Ježíš věří poslání
  Při klepání mušlí dláto!
  
  Ve jménu naší velké vlasti,
  Budeme řídit zlé fašisty...
  Ano, zastavme hejna divoké hordy,
  I v zuřivém útoku zlý zloděj!
  
  Ať jméno Ježíš září jako slunce
  Kéž matka Marie dá velký ráj...
  Pro Ladu Všemohoucího jsme děti,
  A ty bojuješ statečně a odvaž se!
  
  Ve jménu naší velké vlasti,
  Co dalo komunismus všude...
  Svatí z ikon září, vidím tváře,
  V jedné jediné rodině Páně!
  
  Ve jménu všemohoucího Svaroga,
  Spasitele Kriste všemohoucí...
  Musíme být jako Bůh rodiny,
  Na celém Nekonečném Stvořiteli!
  
  Ano, Rusko nad sebou zvedne prapor,
  Budeme silnější a moudřejší...
  Přestože Čingischán útočí strmě,
  Ale my holky jsme pořád chytřejší!
  
  Tak vám říkám lidi, na které se odvažujete
  Služte nám věrným ruským bohům...
  A zachraň duše Rusů v bitvě,
  I když narazí na pekelný roj!
  
  Vyhrajeme, to vím jistě
  Budeme schopni porazit všechny nacisty...
  Kain nerozdrtí bojovníky vlasti,
  A s hrozivým řevem bude medvěd žít!
  
  Všechno uděláme skvěle,
  Porazíme všechny Fritze a Mongoly....
  Koneckonců, je nebezpečné bojovat s dívkami,
  Obyvatelé Ruska znají neporazitelnost!
  
  Všichni ukážeme hrozivé úsměvy, Zlomíme
  Čingischánovi rohy...
  Ve jménu nekonečného druhu slávy,
  Nechť je velmi jasný osud!
  
  Ano, budeme krásně bojovat s dívkami,
  Ukážeme nejvyšší třídu na světě...
  Jsem válečník a duše nevěří klaunovi...
  A Bůh odmění Krista za vítězství!
  
  Zlomíme žaludky Čingischána,
  Na Kalce budou dívky v bitvě ...
  Nebraň se pekelné ráně,
  Miluji Ježíše a Stalina!
  
  Takže nepřátele rozsekám, věř bez počítání,
  Můžu je porazit jako pakomáry...
  Věř mi, máme těžký úkol,
  I když život je křehký jako nit hedvábí!
  
  Ve jménu Lady, blahoslavené Marie,
  Co dalo mládí a lásku...
  Jsme dívky s úplně bosýma nohama,
  Deptejme protivníka do bláta a krve!
  
  Kristus přijde a mrtví vstanou
  Perun, Yarilo, Bílý Bůh, Svarog ...
  Jsou jedno, lidé upřímně vědí
  A nad vesmírem je Všemohoucí Rod!
  
  Stručně řečeno, naše štěstí bude věčné,
  Úžasné a úžasné na věky...
  Nebe i země jsou v mocné moci,
  A nesmrtelnost a mládí navždy!
  Mirabela krásně zpívala a její tělo je velmi svalnaté, opálené a atraktivní. A její odhalené nohy jsou velmi atraktivní.
  Dívka se trochu opozdila a bitva už byla v plném proudu. Pak ale přiběhly další krásky. Natasha, Zoya, Augustine, Angelica, Světlana. A to už je šest válečníků. A bojovníci jsou velmi cool a fyzicky velmi silní se širokými rameny a vysokými prsy.
  Zde je šest dívek se svalnatými a extrémně tvarovanými těly.
  Mirabela sekla svými meči a rozdrtila zamlklé protivníky:
  - Sláva Velké ruské říši!
  A holými prsty u nohou hodila kotouč ostrý s hranami a usekla hlavy.
  Nataša, porážela mongolské válečníky, zabíjela protivníky a kvílela:
  - Za Rusko až do konce!
  Zoya, která prořízla jaderné zbraně, prohlásila, vycenila zuby a zabručela:
  - Ruby Čingischán!
  Augustina, která prořízla nepřátele Kyjevské Rusi, hodila bumerang holými prsty a zapištěla:
  - Za vlast, naši matku!
  Angelica sekla protivníky a nahým podpatkem hodila smrtící granát se zkázou a zavrčela:
  - Za vlast za Rusko!
  Světlana, která se prořezávala mongolskými válečníky a házela holými prsty jedovaté jehly, zabručela:
  - Pro nejlepší vítězství!
  Mirabela s velkou vášní sekla nepřátelské jaderné zbraně a nadšená dívka začala zpívat;
  Velké Rusko - nekonečná pole,
  Nechte svatou zemi hořet mezi hvězdami...
  Věřím, že city srdce neroztaje -
  Budeme chránit hranici od okraje k okraji!
  
  Ať je v našem domě komunismus,
  Z čehož se narodil soudruh Lenin...
  A zlý nepřítel fašismu je zničen,
  Ve jménu největších generací!
  
  Koneckonců, Vlast v našich srdcích je jedna,
  A v budoucnu do mnoha galaxií...
  Ať je moje země slavná po staletí
  Vlasti nejsi jen sladký obal!
  
  Nechte mou vlast kvést
  Porazíme Čingischána...
  Vyhrává otevření neomezeného účtu -
  Ke slávě znám Rusa Ivana!
  
  Jsme bojovnice tak silné
  Že nás protivník nemůže překonat...
  Jsme dcery Svaroga a synové,
  Schopný praštit Führera do obličeje!
  
  Pro nás Bohyně Lada věřím
  Což zrodilo mnoho bohů...
  Všichni lidé jsou přátelská rodina,
  Kterého ve svém srdci znám Rode!
  
  A všemocný ruský Ježíš,
  Narozen ve velkém pravoslaví...
  Samozřejmě, že demiurg není vůbec zbabělec,
  Všemohoucí se usadil mezi lidmi!
  
  Ke slávě Všemohoucího Krista,
  Zvedneme své ostré meče...
  Bojujte s Mongoly až do konce
  Aby horda Batu nepřišla do Ruska!
  
  Ano, s námi Rod s nekonečnou silou,
  kdo tvoří vesmír...
  A on to prostě dokázal
  Co jednoduše udivuje naše vědomí!
  
  Jsme lidé - toto je prostor vesmíru,
  Schopný dobýt vesmír...
  I když Baty sekera vzbudila hordy,
  Rusko se silou Rodiny v bitvě beze změny!
  
  Dívky mají velmi rády bosé nohy,
  Svižně spěchejte ledovými závějemi...
  A pobijí Mongola pěstí,
  Aby se neodvážil jednat s Vlastí!
  
  Krásnější vlast nenajdete
  I když zaútočí na Rusko hejnem nočních můr...
  Dívce není víc než dvacet let,
  Už porazila samuraje!
  
  Je krásná a noblesní
  Dívka, která žertem ničí Mongoly...
  Nechte Satana zaútočit na Zemi -
  Rozdrtíme nepřítele ocelovou úprkem!
  
  Tak jsem zamával bosou nohou,
  A strčila si holou patu do brady...
  Stala se ze mě taková cool holka
  Samovolok v tomto případě nepotřebujete!
  
  Mé meče blikají jako pírko,
  A rozsekali mongolskou armádu tak slavně...
  Kéž je moje veslo silné,
  Nepřítel bude divoce zničen!
  
  Ano, naše Rusko není krásnější k nalezení,
  Skvělé jako slunce nad planetou...
  Můžeme najít štěstí pro sebe,
  A hrdinské činy se zpívají!
  
  Rusko je zářivá země,
  Co dalo komunismus národům...
  Navždy nám ji dal Kin,
  Za vlast, za štěstí, za svobodu!
  
  Vlast - oslavujeme Pána Krista,
  Ať jsou Maria a Lada jednotní ...
  Soudruh Stalin nahradil svého otce -
  My Rusové jsme v bitvách neporazitelní!
  
  Národy světa milují ruský způsob,
  Jsme jedno, věř lidem v srdci...
  Věř mi, neohýbej nás pěstí,
  Brzy otevřeme dveře do vesmíru, já vím!
  
  Bosýma nohama vstoupíme na Mars,
  Brzy ovládneme Venuši v udatnosti...
  Všechno bude jen nejvyšší třída znalostí,
  A z muže se stane jakýkoli hrdina!
  
  Ano Ježíš je Superman
  Se Svarogem Rusko vstane z kolen...
  Kluci nebudou mít problémy,
  Oslavujme Jméno Rodiny v nekonečnu!
  Mongolů bylo pouhých třicet tisíc a šest dívek je velmi slavně rozsekalo.
  A když Mirabela usekla Sudubey hlavu a vrhla ostrou dýkou holými prsty u nohou, váhy se konečně přehouply směrem k ruským jednotkám.
  Mirabela, která sekala Mongoly, řekla:
  - Ve válce chce velitel většinou vést jako lev, ale aby vyhrál, podřízený by neměl být beran!
  Natasha agresivně poznamenala, prořízla jaderné zbraně a bez problémů jim srazila hlavy:
  - Politik je rameno rozdávající otrávený med a pochoutka slibů s kořením lží a bez soli pravdy!
  Zoja, která rozřezala Mongoly a bosou nohou hodila jedovatou jehlu, zavrčela:
  - Když politik otevře ústa, voličova duše se pevně zavře!
  Augustin odřízl Mongoly a pitval je až do samých sedel a zaštěbetal:
  - Čím více zlatých hor vyletí politikovi z úst, tím pravděpodobněji bude peněženka voliče prázdná!
  Angelica, která rozsekala Mongoly a usekla jim hlavy, zlomila jim čelisti holými patami, vtipně poznamenala:
  - Pro politika je snadné vylézt na zlatou horu vlastních slibů, pro voliče takový vzestup otevírá pád do propasti!
  Světlana pokračovala, přeživší Mongolové už utekli a ona házela jehly holými prsty a vrčela:
  - Bůh dal člověku důvod ke stvoření a politiku k trestu!
  Poté se bitva konečně změnila v pronásledování nepřátel. Mirabela sekala protivníky a zpívala:
  - Bojovníci temnoty jsou opravdu silní,
  Zlo vládne světu, aniž by znalo číslo...
  Ale vy jste synové Satana,
  Nezlomte Kristovu moc!
  A Mirabela dokončuje nepřátele.
  Pokácela poslední Mongoly a řekla:
  - Nedokončený nepřítel je jako neléčená nemoc - počítejte s komplikacemi!
  V této bitvě samozřejmě zvítězili Rusové. Ale to nestačí. Mongolové, když shromáždili své síly, mohou stále jít do Ruska. I když dostali lekci.
  Šest dívek proto dostalo od ruských bohů úkol zabít Čingischána, dokud se neposílí v Khorezmu.
  Právě obléhají staré hlavní město říše. Možná jediné velké město, které se odmítlo vzdát. A teď na to útočí Mongolové.
  Natasha navrhla:
  - Musíme zabít Čingischána a jeho syny. Pak se mongolská armáda rozpadne!
  Mirabella potvrdila:
  - Více akce - méně slov!
  A děvčata - všech šest zaútočilo na soupeřky. A rozsekejme Mongoly meči, které se prodlužovaly, a házejme dary smrti holými prsty.
  Válečníci se rozprchli... A prosekali celé mýtiny v pozicích nepřítele. A jak je stříhali.
  Mirabela, která sekala Mongoly, poznamenala:
  - Nemůžeme být poraženi!
  Natasha, která protínala legie Mongolů, to potvrdila:
  - Když jsme jednotní, jsme neporazitelní!
  A Zoya se na Mongoly vrhla holou patou a obrazně je roztrhala na kusy. Pak vykřikla:
  - Věřím, že Rusko bude znovuzrozeno!
  Angelica, která protínala protivníky, zapištěla:
  - To je to, za co bojuji!
  Augustin drtil mongolské rati a zařval:
  - A nebojím se protivníků!
  Světlana vydala a sekala nepřátele s chutí:
  - To bude obrana Kyjevské Rusi na vzdálených přístupech!
  A dívky, kácející Mongoly, zpívaly sborově;
  Čingischán chtěl ovládnout svět,
  Má ambice plné krabic...
  Chce zasáhnout vlast Kyjev,
  Ale zaženeme ho přímo do rakve!
  
  Jsme dívky dcery Svaroga,
  Můžeme porazit všechny Mongoly...
  V každém srdci je částečka Boha,
  Zlý zloděj nás nepřemůže!
  
  Věřte, že brzy budeme s Ježíšem
  Představuje si nejslavnějšího Boha...
  Abych dobyl velké umění,
  Aby každý v srdci slávy mohl!
  
  Čingischán zákeřně útočí,
  Jeho hordy rati jsou skvělé...
  Nosil jsem dívku na lasu,
  Nukerští válečníci vedeni!
  
  Rusko bude samozřejmě velmi jasné,
  Nejčistší mateřská země...
  I nevěřící jsou v něm šťastní,
  I když někdy problémy se Satanem!
  
  Největší je dobyvatel,
  Tento zlý barbar Čingischán...
  Kdo se sklonil, je ve své duši zrádcem,
  Mongolský chán nás nepřemůže!
  
  Nepřítel je samozřejmě velmi silný,
  Jeho hordy jsou jako oceán...
  Ale dívky vypadají stylově,
  Zasáhl srdce Čingischána!
  
  Můžeme dobýt částečku světa
  Pojďme překonat vtipnou hordu...
  Proto v Kristu, duši modly,
  Zlomím armádu Mongolů!
  
  Čingischán je skvělý bojovník,
  Ale věřte mi, zlomíme to...
  I když má drak tisíc tváří,
  Sláva bude potvrzena ocelovým mečem!
  
  Rusko bránilo zemi samo sebou,
  před invazemi pekelné kobylky...
  Zakryla prsa své matky -
  Všechny národy Slunce a Země!
  
  Dívky řekly velmi pevně:
  Čingischán, kterému nelze odolat...
  Vlajka vlasti se hrdě rozvíjela,
  Zkoušku složíte pevně s pěti!
  
  Meč dívek má hrot,
  Co je ve vesmíru silnější, nelze najít...
  Nenoste zvířata nesmysly,
  Budeme moci vstoupit do ráje lásky!
  
  V Vlasti není nic lepšího než
  dívky světa, světa, diamant...
  Rusové, Tataři, Mordovci, Čukčové -
  Za vás všechny dá Kristus svůj život!
  
  V našem světě bude vše v pořádku,
  horda Čingischána zahynula...
  Armageddon Batu nepřijde,
  Satan Rusy nepošlape!
  Zde Nataša hodila ostrou dýku a ukončila Čingischána tím, že hodila dar smrti holými prsty na nohou.
  A Mirabela Magnetic usekla hlavu nejstaršímu synovi Čingischána Jochiho.
  Tak byli zabiti dva hlavní vůdci Mongolů.
  Druhého syna Čingischána zabil Augustin a třetího Zoya zasáhla smrtícími dary smrti.
  Ale čtvrtý syn Světlana si ranou bosou nohou zlomila vaz.
  Ano, tyto dívky ukázaly nejvyšší bojovou třídu. Čingischán má pouze jednoho legitimního syna, Kulkana, ale stále je to malé dítě. Boj o moc je tedy nevyhnutelný. Je tu však také vnuk Mengo - nejstarší z Jochi a již téměř dospělý mladík.
  Dostal za úkol dokončit světle červenou Angeliku. Aby zůstaly jen malé děti a došlo k boji o trůn Čingischána.
  Mongolové tedy nebudou na tažení proti Rusku. A s největší pravděpodobností se jejich říše rozpadne a potopí se do roztočů.
  Dívky však pro každý případ rozsekaly několik nejautoritativnějších velitelů Čingischána, aby nikdo nemohl dobýt Rusko a sjednotit Mongoly.
  Poté se mihotavé holé kulaté podpatky vrátily do své doby.
  Kyjevská Rus invazi neznala. Feudální fragmentaci postupně vystřídalo scelování zemí. A to udělal Alexandr Něvskij, jehož vítězství nad Švédy a Němci posílily jeho autoritu. A protože nebyl otráven, vládl dlouho, a dokonce se mu podařilo korunovat, získal titul císaře a krále. Předtím dobyl Polsko, Bulharsko a všechny státy podél Volhy. Cargrad byl také dobyt. Vytvořte si vlastní velkou říši. Což se nerozpadlo, protože Něvskij posílil následnictví trůnu ze syna na syna a podle seniority.
  Tak vznikla královská dynastie. Kyjevská Rus pokračovala v dobývání. Měla schopnosti, které nebyly srovnatelné s jejími sousedy. A na rozdíl od islámského chalífátu a říše Čingischána se nezhroutila. Alexandr Něvskij zavedl silnou centralizaci ruské říše a omezil moc satrapů, čímž je učinil nahraditelnými a podřízenými Kyjevu a Konstantinopoli.
  Takže vše bylo v pořádku. Dokud se celý svět nesjednotil a zkonsolidoval.
  A to samozřejmě urychlilo vědecký pokrok a lidé létali do vesmíru mnohem dříve a ovládli planety sluneční soustavy. Život byl lepší a lepší. Za těchto podmínek se na Čingischána někdy vzpomínalo a bylo poznamenáno, že i on by mohl vytvořit velkou říši, kdyby ho ruské bohyně nezastavily.
  Byly natočeny i filmy...
  A když věda rozvinula a zvládla tajemství času, pak Alexandr Něvskij a Čingischán byli vzkříšeni z mrtvých.
  Hráli mezi sebou šachy. Nevsky poznamenal:
  - Byl jsi důstojným dobyvatelem!
  Čingischán přikývl.
  - Poddal jsem se pouze dcerám ruských bohů!
  A udělal rošádu.... Oba vládci starověku se zasmáli a poznamenali:
  - Každý člověk je kovářem svého štěstí, ale vše, co na světě existuje, závisí na vyšších silách, čest nepočítaje!
  ALEXANDER ČTVRTÝ ŽIVÝ BŮH
  Tentokrát je Mirabela poslána na pomoc Alexandru Čtvrtému, synovi Alexandra Velikého, nejlegendárnějšího z králů, v bitvě.
  Je to jen desetiletý chlapec. A skutečná moc v říši patří regentovi.
  Mirabela si nemohla vzpomenout na jméno regenta. A zatím jen běhala po horkém písku Blízkého východu a plácala si nahé, opálené a půvabné nohy.
  Ano, nebyla to pro ni snadná cesta. Písek na podpatcích nahé dívky velmi pálí.
  Aby se Mirabela trochu rozptýlila, rozhodla se zpívat. Koneckonců, píseň skutečně zvyšuje tón života konkrétně:
  A hlas té krásy je úžasný.
  Dívka zpívá tak radostně;
  Jsem bosá dívka běžící pouští
  Horký písek mi trápí chodidla...
  Co se teď s kráskou stalo
  Proč má slavíkový hlas!
  
  Svět, samozřejmě, věř mi, není sladký,
  Věřte mi, pod sluncem je mnoho problémů...
  Bohužel zůstává nepříjemná pachuť,
  A lovkyně znají velké změny!
  
  Tady v éře sestoupila, věř Alexandru,
  Velký makedonský bojovník od Boha...
  Byla tam jako nahá Cassandra,
  Mocný velitel - věřte mi, dobře!
  
  Ale vládce, krásný jako slunce, zemřel,
  Jeho malý syn zůstal na trůnu ...
  A samozřejmě v tom netrháte vrány,
  Jaké dítě na trůně, bohužel, úplně samo!
  
  Dívka se ho horlivě snažila chránit,
  Udržujte svatý sen na trůnu...
  Aby impérium nevládlo světu trochu,
  Přečtu modlitbu k Všemohoucímu Bohu!
  
  Teď běžím bos pouští,
  Je to velmi bolestivé pro mé nešťastné chodidla ...
  Impérium bylo v naprostém zmatku
  Kéž všemohoucí Bůh pomáhá, cherube!
  
  Tak jsem spěchal do tábora bojovných Řeků,
  Nabízené služby v boji s mečem...
  Protože jsme všichni lidští bratři
  A směle věřte, že soupeře zlomíme!
  
  Jaký je osud Slovanů,
  Bojuj tvrdě, neproklínej osud...
  Pokud to bude nutné, postavíme na nepřítele banky,
  Účet byl otevřen již byl pokutován!
  
  Zde bojuji za jednotu starověkého světa,
  Aby Velký Nejvyšší Pán vládl...
  Vždyť bitvy vlasti zní jako rajská lyra,
  Trhá občas posvátné maso!
  
  Ano, dívka je hrdinka země, vlastenka,
  Za říši Řeků bojujících milující...
  Budu chránit prastaré dítě na trůnu,
  Protože to přišlo od Boha, víš, dítě!
  
  Svět lidstva bude slavný,
  Vím, že to bude skvělé a všechno bude v pořádku...
  Makedonie je téměř rodné Rusko,
  Loď musí být vyrovnána, pokud je v ní rozbité veslo!
  
  Brzy k nám Bůh Ježíš přijde s milostí,
  On dá spásu synům lidstva všem...
  Aby se plebejci stali nejmoudřejší šlechtou,
  Chcete-li vyřešit více každodenních problémů!
  
  Sláva Bohu a sláva Kristu Ježíši,
  Že velké slunce na obloze zrodilo...
  Souvisí to s uměním...
  Kéž máme více spravedlivých sil!
  
  To je, když vzlétneme do nebes na obloze,
  Vystupme nad hvězdy, abychom zachovali Ježíše...
  Všichni, kdo zemřeli ve velké extázi, budou vzkříšeni,
  Chval Blahoslavenou Marii za Syna!
  Mirabela dozpívala a jak vyskočila a bosýma nohama posouvala gramofon ve vzduchu. A smát se.
  Pak si dívka vzpomněla, že regent Alexandra čtvrtého, Philip Arridea, byl jeho strýcem a bratrem Alexandra Velikého. Ale byl zabit. A nyní je na trůnu Antigonus One-Eyed. Podporuje Alexandra Čtvrtého.
  A Cassander, vládce a satrapa Makedonie, mu odporuje.
  Zde se má odehrát bitva, ve které zahynou jak Antigona Jednooká, tak nominální car Alexandr Čtvrtý.
  Antigonus One-Eyed má více území a vojáků. Cassander má samotnou Makedonii a Řecko - organizovanější a lépe vyzbrojenou armádu.
  Šance jsou tedy přibližně stejné - a sebemenší šance může rozhodnout o výsledku bitvy.
  Tento příběh je sice trochu jiný než ten oficiální, ale doba je stará, nikdo pořádně neví, jak to bylo.
  Mirabela prchá do tábora Antigona Jednookého. A její obnažené kulaté podpatky se třpytí.
  V dálce jsou již vidět prapory a vlajky tábora. Armáda je velká. Spočítejte země až po Indii a část Indie. Egypt stále váhá, na kterou stranu se postavit.
  Antigonus a Cassander bojují o moc. Ale vítězství Antigona umožňuje znovu shromáždit říši do jediné pěsti, zatímco Cassander ji naopak rozpráší.
  Volba Mirabely je tedy jasná!
  Dívka běží do tábora. Válečníci okamžitě zírali na její svalnaté, opálené, v jedněch bikinách.
  Nikdo se ale neodvážil hádat a zpomalit.
  Mirabela spěchá a její bosé nohy zanechávají v písku půvabné stopy.
  Mnoho válečníků, zvláště mladých, padá na kolena a dychtivě líbá tyto stopy.
  Tady jde kolem stanů krásná, svalnatá dívka. Válečníci se jí klaní.
  A znovu polib její stopy. Mirabela je prostě super holka.
  Mladý válečník se ji snaží chytit za nahé koleno. A dívka to vzala a kopla do toho.
  Spadl a havaroval.
  Mirabella zpívala:
  - Zasloužíš si mě, zasloužíš si mě
  Zasloužíš si holku!
  Zaslouží si, krásko se zbraní,
  Už nehřeš!
  A všichni před ní padají na kolena.
  Dívka přiběhne do Antigonova stanu. Je velký jako skutečný palác.
  A válečníků je tu mnoho - minimálně dvě stě tisíc za celý tábor. Tady je mravenec.
  U vchodu na Mirabela čekají skuteční hrdinové. A nechali dívku projít.
  Zde válečník vstoupí do stanu a jde dále a šlápne holýma, půvabnýma nohama na bujné koberce.
  Je znovu a znovu postrádána. A dívky se klaní přímo do pasu. A všechno vypadá skvěle.
  Tady je ve stanu a Antigona se s ní setkala. Poměrně velký muž s páskou přes oko.
  Podíval se na dívku krásné slovo bohyně.
  A řekl:
  - Přišel jsi pro lásku!
  Mirabela zavrtěla hlavou a zařvala:
  - Přišel jsem, abych ti přinesl vítězství!
  Antigonus přikývl a odpověděl:
  - Co víš o Cassandře!
  Dívka odpověděla s úsměvem:
  Nachystal na tebe past! Má o tři vojáky méně, ale jsou organizovanější. Pokud však půjdeme ze strany, kde nás nečekají, můžeme vybojovat rozhodující vítězství!
  Antigonus se podezřívavě zeptal:
  "Co když vás Cassander poslal sám?" A ty nás zavedeš do pasti!
  Mirabela sebevědomě odpověděla:
  - Cassander nebude schopen sjednotit impérium. Je to jen uzurpátor. Pouze za vlády syna Alexandra Velikého může být zachována jednota státu. A vždy pomáhám těm, kteří přispívají k jednotě lidstva!
  Antigonus přikývl.
  - Nějak ti věřím! No, pojďme kempovat!
  Mirabela odpověděla agresivně zuřivě:
  - Odvážně půjdeme do boje o moc Petrika,
  A ve snech Bůh Amon - svaté tváře!
  Poté dívka nabídla, že povede armádu, a Antigonus souhlasil.
  Objevil se sám Alexandr Čtvrtý.
  Byl to poměrně velký a svalnatý chlapec. Blond vlasy a tmavá kůže po spálení sluncem, bylo jasné, že dítěti bylo pohodlnější chodit naboso než nosit sandály a brnění.
  Ale tady chlapec nasedne na koně. Je mu jedenáct let, ale můžete dát čtrnáct nebo patnáct.
  Je vidět, že se se zájmem podíval na Mirabela a řekl:
  Jaké má svaly!
  Dívka odpověděla s úsměvem:
  "Jsem válečník nejvyšší třídy!"
  Chlapecký král přikývl.
  - Že jo! Po vítězství tě učiním svou první ženou!
  Mirabela s úsměvem poznamenala:
  - Myslím, že po vítězství budu převezen do jiného světa! Běda, mým cílem je ti pomoci, ale nemám nad sebou žádnou moc!
  Alexandr Čtvrtý nařídil:
  - Veďte nás do bitvy!
  A obrovská armáda Antigona se vydala na tažení. Dokonce tam byli váleční sloni.
  Mirabela agresivně poznamenala a hrabala horký písek holýma, silnýma nohama:
  - Směle půjdeme do boje o moc Sovětů!
  A pak se to zlepšilo:
  - Za moc Makedonie!
  Bojující dívka - nemůžete proti ní nic říct. Tohle je opravdu kolosální svině.
  A armáda Antigona a Alexandra se pohybuje kolem vojsk Cassandera.
  Je tam velký pohyb.
  Mirabela zpívá v kampani a z mužského jména:
  Jsem Alexandr, král Řeků.
  Je to Darius, suverén Peršanů. Znovu jsme se setkali na bitevním poli.
  
  Pod Issou jsem ho porazil A za to jsem si zasloužil slávu, "Invincible" dostal jméno!
  
  Celý svět mě pak poznal, říkal mi "Božský"! Dokázal jsem to svým mečem!
  
  Přišel jsem ho porazit a spojit všechny země Je čas, aby všichni lidé žili spolu v míru! - - - Jeho jednotky jsou přede mnou Ze strachu jsme shromáždili systém Znovu si hrajeme s naším osudem!
  
  Je jich skoro sedmkrát víc než nás, Ale z očí nám šlehnou jiskry Věříme: bohové nás neopustí! - - - Nepřátelé k nám šli v davu, Nevědí, co je to systém. Poslal své vojáky na porážku!
  
  Tady létají jeho jezdci, Chtějí nás vyděsit Takoví - porazí jen zbabělce! - - - Falanga uprostřed drží linii Zemřou, ale bitvu neopustí Peršané se promíchali před jejich hradbou!
  
  A správný boj. Tvrdý boj, ale vydrž! A držte linii! Thrákové jsou tam! Není to pro ně poprvé!
  
  Ale levé křídlo je zmuchlané A už dlouho ustupuje, A žádá mě o pomoc!
  
  Nebudu jim pomáhat Koneckonců, tohle je boj! Stojím a čekám, jsou tam Thessaliani! Věřím v osud!
  
  Ve středu vře panika, naše falanga je tísní, a jejich kavalérie běží do stran!
  
  Můj cíl je zde dosažen! Bohové nám otevřeli dveře! Do této mezery házím kavalérii!!! - - - Země se chvěje a prach víří, A jiskry šlehají zpod kopyt - Ta těžká jízda letí!
  
  Všichni jsou mí soudruzi Hodili rukavici osudu Chceme si podrobit celý svět!
  
  Pěchota - hlavní věc v bitvě, Běhá za kavalérií v řadách. Neporazitelný, jako Achilles v bitvě!
  
  Cítím výsledek bitvy.
  
  Zařezali jsme do jeho jednotek!Vítězství je velmi blízko!!Naši bitvu si budou lidé pamatovat po staletí!!!
  
  Jeho stráž je už zmuchlaná! A sto metrů před ním! A nikdo jiný před ním není! - - - Vidí nás před sebou, Jako odporný zbabělec, ne hrdina, Darius ve strachu opouští bitvu.
  
  Jaký je to zbabělec! Jaký darebák! Zneuctil svou korunu! A veškerá jeho moc skončila!
  
  Kam jdeš?! Utíkej, chraň se před smrtí, ó bohové! Jak směšní jsou moji nepřátelé!
  
  Celá armáda Peršanů už běží.Dnes jsem plný bitvy!Půlka světa teď patří mně!
  Zde armáda dokončila tažení a vydala se do týlu Cassandry. A pak na objev čekala Mirabela - kromě řeckých a makedonských jednotek tam byli i Egypťané.
  To je důvod, proč Cassander ve skutečné historii vyhrál a Alexander Čtvrtý byl zajat a zabit.
  Antigonus má tedy jen jedenapůlkrát více vojáků, s nejlepší kvalitou nepřítele.
  Na své straně má ale výhodnější pozici a taktické překvapení.
  Mirabela se vrhla do útoku.
  A s ní čtyři půvabné dívky: dcery bohů.
  A řežme protivníky.
  Mirabela vedla mlýn se svými meči, porážela vojáky Cassandry a cvrlikala:
  - Žena je ratolest, která nejlépe zraje v humusu zhýralosti, ale odplata ji stejně čeká!
  Natasha také sekala zuřivostí a zuřivostí. Její nahé mučení zlomilo řeckému válečníkovi čelist a zaskřípalo:
  - Politik je matematik, který ubírá a rozděluje, a dělá to s kolosální chybou v kapse!
  Zoya, pokračující v sekání protivníků a házení jedovatých her s holými prsty a pištěním:
  - Bůh stvořil ženu bosou a mladou, Satan ji s pomocí politiků obul a donutil ji upadnout do dětství!
  Angelica agresivně posekala masu nepřátel a její měděně rudé vlasy vlály ve větru jako proletářský prapor.
  A dívka zavrčela:
  - Je lepší, aby se žena chlubila holými podpatky, než aby se nechala vdát za botu!
  Světlana sekla oponenty a sekla je a zaječela:
  - Žena je nejkrásnější květina v zahradě Pána Boha, ale nejzákeřnější housenka - ošklivý mužský politik jí sežere stéblo!
  Mirabela pokračovala v řezání nepřátel, zapištěla a vydala:
  - Když žena odhalí svá prsa, opustí muže bez kalhot a strhne z něj tři kůže!
  Natasha agresivně pokračovala a drtila své protivníky:
  - Blonďatá dívka je jistě krásná, jen ta světlá hlava je příliš doslovná!
  Zoya, která rozřezala válečníky, Cassandra zabručela:
  - Světlá blondýnka není vždy doslova, ale vždy obrazně něžné pohlaví!
  Angelica, která dál drtila své protivníky, zapištěla:
  - Jaký je rozdíl mezi politikem a prostitutkou - ta druhá položí pro peníze pod kohokoli a ta první položí polovinu voličů za účelem zisku jakýmkoliv způsobem!
  Světlana odřízla nepřátele Cassandřiny armády a hodila bumerang holými prsty na nohou a vydala:
  - Prostitutka za peníze udělá z každé oslí nonentity člověka, politika a zadarmo udělá z každého člověka bezvýznamného osla!
  Mirabela, která drtila různé druhy protivníků a lámala si čelisti holou, kulatou patou, vydala:
  - Z chlapců se nakonec stanou muži, politici se v průběhu let buď promění v diktátory, nebo se z nich stanou chodící vtipálci!
  Natasha, sekala protivníky a usekala jim hlavy, házela rozbíjejícími předměty holými prsty, zapištěla:
  - Politik není vždy vtipný, ale vždy chodící vtip a volný klaun!
  Zoya, která rozsekala všechny druhy nepřátel, vykřikla:
  - Diktátor často nutí své poddané ronit slzy, ale ve vtipech ho chce celá země!
  Angelica, řezající Makedonce, zapištěla:
  - Jak užitečné jsou diktatury - když lidé staví, chtějí stříhat jako ovce a v ovčích hlavách se probouzí liška!
  Světlana, držela válečný mlýn, odsekávala hlavy a cvrlikala:
  - Pokud budete ostříháni myslí berana, pokud budete mít vynalézavost lišky, nasadíte to svým konkurentům na obojek!
  Mirabela, pokračující v pitvání odpůrců, vydala:
  - Liška strhne ze lva tři kůže a ten se odloupne silný jako dub jako lepkavý!
  Natasha, bojující s postupujícími falangisty, poznamenala:
  - Bez ohledu na to, jak dlouhý je politikův jazyk, život voliče se tím jen zkrátí!
  Zoya si agresivně všimla, jak sekla nepřátele:
  - V honbě za dlouhým rublem si politici zkracují jazyk kvůli kritice a pamatují - mlčet je zlato!
  Angelica, která se prodírala plíživými nepřáteli, vydala:
  - Mlčení je zlato, ale často v cizí kapse!
  Světlana, která se prodírala nepřáteli, zavrčela:
  - Muž s velkým písmenem je přitahován ke světlu, muž, nepochybně muž, k světlovlasým!
  Mirabela pokračovala v kácení nepřátelské armády a zabručela:
  - Bůh dal člověku mysl a nesmrtelnou duši, Satan přehodil mysl nad mysl a proměnil tělo v mršinu!
  Natasha drtila protivníky a štěkala:
  - Člověk je zvíře, kterému vládne liška vydávající se za lva v rouše beránčím!
  Dívky se rozešly a Kassandřinu armádu rozsekaly s velkou efektivitou a tlakem. A jejich meče se blýskaly jako listy vrtule.
  poznamenala Zoya a holými prsty na nohou házela hrášek se smrtící výbušninou:
  - Člověk sní o tom, že bude mít moc Všemohoucího Boha, aby dosáhl cílů opice!
  Angelica liška obecná, pitvající nepřátele, vydala:
  - Samozřejmě, že Bůh miluje naše duše, ale my jsme tak chtěli, aby Všemohoucí miloval i naše těla a posílal nejen duchovní uzdravení!
  Světlana, porážející nepřátele, také dodala a zlomila nepříteli čelist holým podpatkem:
  - Bůh stvořil Evu, aby rozdávala štěstí, a stvořil politika, aby kradl sny, ale rozveseloval, i když bez krásy!
  Mirabela, která protínala protivníky a házela granáty holými prsty u nohou, zapištěla:
  - Politik je druh kapsáře, který šikovné prsty nahradí dlouhým jazykem a při krádeži nadělá mnohem větší hluk, čímž urazí schopnost myslet!
  Natasha s tím plně souhlasila, rozdrtila nepřátele a cvrlikala:
  - Vládce, který rád a hodně mluví, dosáhne v praktických věcech málo, protože dlouhý jazyk zkracuje paže!
  Zoya agresivně poznamenala, porazila další část nepřátel a hodila granát bosou nohou:
  - Proč Všemohoucí Bůh málokdy mluví s lidmi - aby se nestal jako politici s verbálním průjmem maskujícím impotenci!
  Angelica, která prořízla nepřátele a holými prsty na nohou, vzala a hodila na nepřítele zabijáka a zapištěla:
  - Politik hodně mluví a ještě víc mluví, ale jeho slova míjí uši voliče, který není hluchý z planých řečí!
  Světlana, která prořízla nepřátele a zahájila ničení holými prsty u nohou, vydala:
  - Čím delší jazyk politik, tím kratší mysl voliče, který ho volí!
  Mirabela si všimla, znovu hodila holými prsty, smrtící bombu:
  - Dlouhý jazyk politika je pro voliče smyčkou na krku, která však nejprve kape na mozek, a pak pudruje hlavu, další prázdný prášek!
  Natasha agresivně prohlásila a kosila nepřátele:
  - Vysoká mysl se zřídka kombinuje s dlouhým jazykem, ale arogance je běžná pro mnohomluvnost, která nezná hranic!
  Zoya vtipně poznamenala, vycenila zuby a vrčela jako panter:
  - Dlouhý jazyk se dobře vejde do kapes, pokud se spojí se znalostí spletitosti patolízalství!
  Angelica, pitvající nepřátele, velmi vtipně poznamenala:
  - Skutečný génius dlouho nepromluví, stručnost je sestrou talentu a genialita je bratrem stručnosti!
  Světlana přerušila falangisty, kteří už utekli, a vyštěkla:
  - Dlouhý jazyk není jen znakem krátké mysli, ale také nekonečné hlouposti!
  Stručně řečeno, porazili armádu Cassandera a Mirabela mu osobně usekla hlavu.
  Poté dívky donutily vězně líbat jejich obnažené, vytesané, lehce zaprášené a zakrvácené nohy.
  Udělali to pokorně a složili se do tří mrtvých.
  Říše Alexandra Velikého obnovila jednotu. A prapor Makedonie znovu zářil.
  Poté následovala nová tažení proti Arabům s jejich dobytím. Poté k Herkulovým sloupům se zajetím Říma a Kartága. A do Indie s jejím úplným dobytím.
  Alexandr Čtvrtý žil sedmdesát let a podařilo se mu dobýt Čínu, čímž překonal slávu svého otce.
  Dali mu jméno Alexandr Veliký. Zachytil všechny civilizované země starověkého světa. A od Atlantiku k Pacifiku vznikla říše. Obrovský, silný a prosperující.
  O něco později bylo napadeno i Japonsko. A pak byla dobyta Amerika.
  Impérium se stalo globálním. Vládl mu rod Petříků. Její autorita byla tak velká, že nedošlo k žádným vážným povstáním satrapů. A nyní se pokrok, který prošel érou ponurého středověku, okamžitě přesunul do průmyslového.
  A pak průmyslová revoluce. A lety lidstva do vesmíru jsou o tisíc let dříve než ve skutečné historii.
  A ve dvacátém prvním století dosáhlo impérium okraje vesmíru. Byl vytvořen stroj času a naučili se, jak křísit mrtvé.
  Alexandr Veliký a jeho největší syn byli také vzkříšeni.
  Tak se změnil běh světových dějin. A pro lidstvo to bylo skvělé.
  Představte si univerzální říši, ve které jsou vzkříšeni i dávno mrtví lidé, a moderní 21. století. Ve kterém je více než dvě stě zemí světa a balancuje na pokraji jaderné války.
  A všechny se potulují různé koronaviry!
  Takže... Dívky dosáhly největšího úspěchu v zájmu celého pokrokového a nepříliš pokrokového lidstva!
  
  BLONDÝNA POMÁHÁ PRINCI SVYATOSLAVOVI
  Dívka-hrdinka je svalnatá a v bikinách běží do tábora velkovévody Kyjeva Svjatoslava.
  Vojsko římského císaře se blížilo k ruskému táboru. Římané mají jedenapůlnásobnou převahu v síle. Postavili velkou armádu.
  Svyatoslav ztratil iniciativu. Nájezdy Pečeněhů a zrady Bulharů jeho armádu značně poničily. A teď musíte bojovat v přesile.
  Ve skutečné historii se Svyatoslav ujal obrany v pevnosti. Ale římská flotila přerušila zásobování Rusů podél Dunaje. A v důsledku toho málem zemřeli, dokud se po několika potyčkách za těžkých podmínek nedohodli, že odejdou.
  Mirabela pochopila, že nejlepší šancí je okamžitě porazit římská vojska a vydat se do Konstantinopole.
  Pak Bulhaři, Řekové a Maďaři podpoří vítěze Svjatoslava a Byzantská říše bude hotová!
  A Cargrad se stane hlavním městem velkého ruského státu! Pro Svyatoslav vyhrál hodně. Celá oblast Povolží a Krym a Severní Kavkaz a Bulharsko a Rumunsko. Ale po jeho smrti byl dobytý ztracen. A Pečeněhové už šplhají po Volze.
  Takže teď je kritický okamžik. A existuje šance, že se Kyjevská Rus stane nejsilnější a nejrozsáhlejší říší na světě, a to ještě před svým křtem.
  Mirabela to ví a vrhne se do boje.
  Ale co bude dělat sama? Možná přijde dalších pět bojovníků - chlapec a čtyři dívky - dcery ruských bohů a nesmrtelné dítě?
  S tím Mirabela opravdu počítá.
  Ale při běhu se mihnou holé, růžové podpatky. Zároveň dívka zpívá:
  - Bojujeme za Rusko,
  Se jménem Svarog...
  Nebuď zbabělá holka
  Jste v Božím srdci!
  Zde běží stále blíže k pevnosti, kde se nacházejí ruské jednotky Svyatoslav.
  Nejprve dívka porazí meči dva římské hlídky, které stojí poblíž citadely.
  Mirabela dokonce zpívala:
  - Vlast letí na obloze ...
  Ve jménu Peruna Rusko znovu povstane!
  Opravdu proto museli Rusové přijmout víru někoho jiného? Ve skutečnosti je mnohem lepší věřit svému vlastnímu a jasnému. Ti ruští Bohové, kteří se starali o Slovany a přispívali k jejich prosperitě.
  Zde válečník přiběhne ke zdi. Nahoře jsou hlídky.
  Vidí psanou, zlatovlasou krásku a považují ji za bohyni.
  Mirabela je navíc velmi vysoká, zvláště na tehdejší dobu, a svalnatá, takže by si ji spletli s obyčejnou ženou.
  A tak se Mirabela začala lepit na prsty a bosé nohy a šplhala po zdi. A vypadalo to moc hezky.
  Dívka je velmi krásná a její svalovou úlevu jí může závidět každý muž.
  Toto je skutečně dcera bohů.
  Mirabela vylezla nahoru. Usmála se a mrkla na hlídače.
  Válečníci byli menší než ona a byli ohromeni silnými a hluboce vyrýsovanými svaly dívky.
  Válečník okamžitě vzal býka za rohy:
  - Vezmi mě za princem Svyatoslavem!
  Nejstarší z válečníků s šedým plnovousem přikývl:
  - Ano, bohyně, jsme připraveni!
  Dva mladí muži padli na kolena a políbili Mirabellu na bosé nohy. Dívka souhlasně přikývla.
  - To je milé!
  Poté se v doprovodu vojáků přesunula do středu pevnosti, kde byl sám velký kyjevský princ Svyatoslav.
  Mirabela byla veselá a zpívala:
  - Bude skvělý výsledek,
  Jedeme do Cargradu!
  Zde, plácaje nahými podrážkami o dlažební kostky, došla k budově, kde byl slavný starověký ruský velitel. Osobnost je legendární.
  Tady uvnitř ji potkali noví válečníci. Cítili Mirabela pro silné svaly a hrudník. Pak přeskočili dopředu.
  Svyatoslav ještě nešel spát a setkal se s vysokým hostem. Byl nízký, ale se širokými rameny, s vyholenou hlavou, která byla korunována předloktím. Ještě ne starý, zralý manžel, plný síly a energie. Podíval se na Mirabela a zamračil se. Není příjemné, když se nad tebou tyčí žena.
  Zeptal se jí s úsměvem, který vypadal napjatě, zatímco jeho oči vypadaly zle:
  - Za jakým účelem ke mně ta krása přišla?
  Mirabela také odpověděla s úsměvem a podívala se laskavě:
  - Abychom vám pomohli porazit velké Římany!
  Svyatoslav s povzdechem poznamenal:
  - Jeden meč nic neřeší, i když jsi silný, vidím válečníka!
  Dívka dupla bosou nohou a odpověděla:
  - Musíme teď zaútočit na Římany. Ještě neshromáždili všechny síly a dostanou posily. Okamžitě smeč a jdi do Cargradu!
  Svyatoslav přikývl a poznamenal:
  - Také jsem si to myslel. Ale nepřítel má navrch!
  Mirabela logicky odpověděla:
  - Čas pracuje proti nám! Zdržíme-li se trochu déle, římská flotila nás odřízne podél Dunaje a nebudeme mít posily ani zásoby. A síly nepřítele budou jen růst!
  Svyatoslav s povzdechem poznamenal:
  - Naše orákulum předpovědělo, že v otevřené bitvě prohrajeme!
  Mirabela odpověděla tvrdě:
  "Nemyslel sis, že tohle orákulum koupila bazalka?" A to zpoždění jen zvýší výhodu Byzance!
  Svyatoslav zachmuřeně namítl:
  - Orákulum se jen zřídka mýlilo a dříve předpovídalo naše vítězství, jak nad Chazary, tak nad jinými národy. Nicméně... Jste náhodou dcerou bohů?
  Mirabella přikývla.
  - Můžete mě vyzkoušet v bitvě s kterýmkoli ze svých válečníků!
  Svyatoslav nečekaně praštil Mirabela do žaludku. Dívka se mechanicky posunula a praštila prince hlavou do čela. Spadl.
  Dva vysocí válečníci se vrhli na Mirabela, ale dívka skočila a zasáhla je holými patami.
  Stíhačky havarovaly...
  Mirabela se sklonila a tlačila na Svyatoslavův krk. Vzpamatoval se a otevřel oči.
  Pak zamumlal a třel si pohmožděné čelo:
  - Tohle je Černobůh. Zjevně jsi dcera Černoboga. Tak dojatý, hlava praská!
  Mirabelle odpověděla:
  - Mohu uvařit lektvar, díky kterému budou vaši bojovníci silnější a odolnější.
  Pak určitě porazíme nepřítele!
  Svyatoslav přikývl s hlavou oholenou předním loktem:
  - Vari! Věřím ti!
  Mirabella se zeptala:
  - Vyberte trávu a lektvar bude připraven!
  Velkovévoda jí dal několik tuctů služebných dívek, aby jí pomohly.
  Mirabela se spolu s ním vydala do háje nasbírat lektvar, který zvyšuje sílu a odolnost bojovníků. V háji ještě nebyli žádní byzantští válečníci.
  Ale dívka-hrdinka byla ve střehu. A z dobrého důvodu.
  Zde je několik desítek jezdců, kteří se pokusili zaútočit na vracející se panny s košíky plnými bylin a hub.
  Mirabela se v bitvě vrhla k nepříteli. A mávnutím meče usekla tři hlavy najednou.
  Jak tedy nasekáme protivníky. Tahle dívka je jen terminátor v bikinách a naboso.
  Její obnažená pata zasáhla byzantského válečníka do brady. Po letu sestřelil pět nepřátelských jezdců najednou.
  Mirabella tweetovala:
  - Jsem nejúžasnější na světě a ta dívka je speciálně bosá!
  Tohle byl opravdu super zvrat. Mirabela pokračovala v sekání svých protivníků a házení skleněných střepů holými prsty na nohou, čímž zasáhla své protivníky.
  Ti Římané, kteří nestihli utéct, byli zabiti. A Mirabela vybojovala další vítězství.
  Tady jsou děvčata výprask bosýma nohama, na Balkáně je v létě teplo a přinesly houby, lesní plody a trávu. A Mirabela ve velké kádi začala vařit smrtící a milostná kouzla.
  A celým táborem se nesl silný kyselý zápach. A dívka se zlatými vlasy vše míchala holým, vytesaným chodidlem.
  A tohle hodně pomohlo.
  Mirabela uvařila v kotlíku lektvar a zpívala;
  Narodil jsem se ve dvacátém prvním století,
  Ve kterém je elektronika všude...
  A věřte mi, ocelové nervy -
  Víte, lidé létali na Měsíci!
  
  Velké stvoření člověka
  Při hře s míčem je schopen obejmout...
  Jsme děti notebooku, internetu
  A budeme udeřit na ignoranty!
  
  Co víš, že jsme vymysleli
  Obrazovka je uzavřena v jednom malíčku...
  Brzy uvidíme komunismus,
  Pokud hoří i zlý oheň!
  
  Věřte mi, náš čas přijde
  Země vědy bude vzkvétat...
  Ať zvítězí Ábel, ne Kain,
  Wins otevřel neomezený účet!
  
  Věříme v naši matku Rusko,
  Co způsobilo hvězdný obrat...
  Pole byla zavlažována rosou z perel,
  Wins otevřel nekonečný účet!
  
  Ke slávě Ježíše a Svaroga,
  Společně porazíme naše nepřátele...
  Ve jménu Všemohoucího, poznej rodinu,
  Otevřeli jsme velkou ruskou armádu!
  
  Ano, ať láska hřímá ve velké slávě,
  Ať je Lada navždy s námi...
  Narodili jsme se ve vesmírné mocnosti -
  Skvělý splněný sen!
  
  Měli jsme Lenina a velkého Stalina,
  Car Petr Veliký a bouře Ivan ...
  Máme svaly, stali jsme se tvrdšími,
  Takový je osud velkých rati!
  
  Kéž Vlast vzkvétá ve víře,
  Láska, která nám přinesla...
  Ať je počasí věčný květen
  A v boji prolévá jen zlou krev!
  
  Narodili jsme se, abychom uskutečnili pohádku
  Ke slávě ruských andělů, bohů...
  Aby se zlý nepřítel okamžitě proměnil v prach,
  A velkoryse pečené koláče!
  
  Nevěřím, že člověk nebude slabý,
  Jeho osudem je porazit všechny démony...
  Získejte největší ocenění
  Ať je zničen v bitvě!
  
  Ano, náš nepřítel ještě nezná sílu,
  Ale věřím, že Rusko se znovu narodí...
  I když děti, ženy jsou napadeny,
  Vyhrajeme - věřím v to a nebojte se!
  
  Kéž je naše vlast svobodná,
  Ať je navždy ve věčné slávě...
  Jsme rytíři, věř mi, vznešený,
  Nebojíme se problémů a let!
  
  Zkrátka, brzy nám bude odpuštěno,
  Věříme, že protivníka vyhrajeme...
  Přijde oznámení od God Sort,
  Nechte cherubína roztáhnout křídla!
  
  Pak dokončíme, co jsme začali
  Postavme nové město silnější než všechny...
  A bude to mnohem lepší než na začátku,
  Skvělý padouch bude vymazán v prach!
  Hrdinská dívka dozpívala. A tady se zase všechno v kotli roztočilo, zajiskřilo a lektvar byl hotový.
  Teď to vypili ruští vojáci. Spolu s Bulhary jich bylo více než třicet tisíc.
  Svyatoslav se také napil lektvaru. Byl připraven bojovat. S ním je jeho bratr, mnohem vyšší Danilo.
  Jaká je cesta pro ruské rytíře. Tohle všechno bude velká a krvavá bitva.
  Mirabela se také napila a cítila, jak k ní přichází již značná síla.
  Dívka blýskla meči a řekla:
  - Je lepší vyhrát vestoje, než prohrát na kolenou!
  Poté již Svyatoslav přikázal:
  - No, bratři v boji!
  A brány se otevřely a ruský oddíl vystoupil. A byla to armáda plná síly a energie.
  Byzantinci mají padesát tisíc vojáků a i oni se seřadili. Zdá se, že je to více do počtu, ale ne tak odvážně a vroucně v duchu.
  Sám římský císař se shromáždil, aby nadával. A tak byzantská armáda vzala a přesunula se.
  Je těžší v brnění a má výhodu v kavalérii.
  Ale předjížděním jezdců vpředu běží Mirabela Magnetic, plná energie a dychtivá bojovat. Zdejší dívka je toho nejvyššího kalibru. A jak se to srazí s byzantskými válečníky.
  Provede skokový úder dvěma bosými nohami najednou, srazí protivníky a zakřičí:
  - Sláva časům ruských rati!
  Pak dívka z plných plic ohlušeně píská. Ano, vypadá to cool a vtipné.
  A její meče, jak padat na nepřátele, řezat je jako břitva. Tady je dívka.
  A pak jsou tu další válečníci.
  Nataša poráží byzantské válečníky meči a křičí:
  - Za Rusko Svyatoslave!
  A holými prsty u nohou bude házet jedovatou jehlu.
  A pak Zoya jde do bitvy. Byzantští vojáci řezali s velkým zoufalstvím. A drtí je žhavým nadšením.
  Provozuje mlýn s meči.
  A rusovlasá Angelica se ujala Římanů a pojďme je zničit s velkou zuřivostí a zoufalým tlakem.
  A její obnažená pata také funguje a láme čelisti.
  Dívka řve:
  - Ve jménu Peruna!
  A Světlana také velkým tlakem sekla a zničila nepřítele.
  A vede mlýn s meči a ječením:
  - Za komunismu!
  Mirabela pitvá Římany, poznamenává:
  - Chceš-li získat celý svět, naplň svou hlavu moudrostí a srdce láskou!
  Nataša, která porazila protivníky z Byzance, řekla:
  - Zlaté srdce ne vždy přitahuje peníze do vaší kapsy, ale umožňuje vám najít v nebi nespočet pokladů, ve srovnání s nimiž hory bankovek nestojí ani korunu!
  Zoya, která sekala legionáře, poznamenala:
  - Je těžké pochopit, proč Bůh připouští zlo, ale ještě těžší je, proč člověk nepřipouští dobro ve svém srdci a milosrdenství ve svém jednání!
  Angelica poznamenala, sekala Římany a házela disky holými prsty:
  - Zlaté hory z úst politiků nestojí ani korunu, ale měděná koruna, je-li člověk zlatíčko, je velký poklad světa!
  Světlana, která agresivně sekala byzantské bojovníky, poznamenala:
  - Bůh stvořil člověka pro štěstí, ale člověk si vytváří problémy a neštěstí, chce se stát Bohem Stvořitelem!
  Mirabela, prořezávající protivníky meči, vydala:
  - Co chce žena, to chce Bůh, možná proto mají muži neustálé potíže a problémy, protože žena je bezbožně necitlivá!
  Natasha, pitvající Římany, poznamenala:
  - Když se děti smějí štěstím, rodiče se nesmějí, takže náklady na dárky se ukázaly jako nesměšné!
  Zoya, která Byzantince sekla a vyrazila je bosou nohou, logicky poznamenala:
  - Bůh je člověku vždy milujícím Otcem, ale osud je často vrtošivá macecha!
  Augustin pitvající Římany, logicky dodal:
  - I pro lišku je těžké oklamat osud a je nemožné oklamat Boha!
  Světlana, která prořezává protivníky, agresivně je drtí a hází výbušný balíček holou patou, vydala:
  - V politice je možné všechno, ale Boha stejně ani jednou neoklamete, i když jste zvyklí vodit voliče za nos do nekonečna!
  Mirabela, která nakrájela protivníky do zelí a dělala z nich římské kotlety, řekla:
  - Politici jsou velcí lumpové v lsti, ale bezvýznamní ve věcech pravdy!
  Natasha, která pokračovala v nadšeném sekání nepřátel, poznamenala:
  - Politik schovává tesáky, ale rád ukazuje zuby, zvlášť když má volič slepičí mozky!
  Zoya, drtící Římany, vtipně poznamenala:
  - Politik nemá smysl pro proporce ve slibech, ale o provádění přísných limitů inklinujících k nule!
  Angelica, která protínala nepřátele, zuřivě prohlásila:
  - Politik má vynulovanou paměť na sliby, ale chuť lhát do nekonečna!
  Světlana agresivně poznamenala a usekla hlavy Římanům:
  - Politik s jazykem dokáže vzbudit celé tsunami, ale když jde o práci hlavou, je naprostý klid!
  Mirabela běžela na gramofonu bosýma nohama, podřezávala protivníky a cvrlikala:
  - Opilec zaspí a politik bude chrápat, když jde o splnění slibu opilýma očima!
  Natasha původně poznamenala a odřízla nepřátele:
  - Politik je prostitutka, která bere hlasy najednou, ale nikdy nepřináší potěšení!
  Zoya, která kácela Římany, s tím plně souhlasila:
  - Politik má ambice lva, které přivádějí voliče k životu psa!
  Angelica, která bojovala s Byzantinci a drtila je, logicky poznamenala:
  - Bůh miluje člověka i v hříších, jen bezbožnost zahubí duši!
  Světlana, odsekla legionářům jako břitva chloupky na vousech, hvízdla:
  - Svobodná vůle je dar od Boha, jen člověk nezná práh svědomí!
  Mirabela, kácející již prořídlé Římany, zavrčela:
  - Svoboda svědomí je darem Nejvyššího, svoboda svědomí je prokletím nejnižších!
  Natasha, kácení římských, nebo spíše byzantských vojáků, shrnula:
  " Bůh dal svobodnou vůli z velké lásky, ale člověk si vybral svůj podíl značné krve!"
  Aby byla nějak veselejší, zpívala Zoya:
  Jsem prostá komsomolka,
  Nedávno propagoval...
  Velmi obratně houpat na laně,
  Jak se říká, krása je sladká!
  
  Ale Führer napadl drahé Rusko,
  Zuřivý úsměv ohrožuje fašismus...
  Ale přesto jsou dívky hezčí než všechny ostatní
  Odpovíme na nejzákeřnější ránu!
  
  Ke slávě naší velké matky,
  Kluci směle zemřou...
  Zastavme většinu divokých nacistů,
  Naše armáda bude neporazitelná!
  
  Člen Komsomolu mi dal úkol,
  Raději přineste zpravodajské informace do ústředí,
  Takže namáháte dech
  Aby ve snu nebyly žádné kluzké ropuchy!
  
  Chodím bosky po louce,
  I když ne ze zvyku ukradli město,
  Ze začátku dobrý, potom těžký
  Chození naboso po štěrku je drahé!
  
  Podrážky jsou silně opálené od kamenů,
  A z řezných ran vytéká krev...
  Ale vlajky na vlasti vlají jasně,
  A Pánova láska bude s námi!
  
  Chval obra Ježíše
  Což je vyšší a krásnější než všechny...
  Když jsou lidé a strana sjednoceni,
  Pojďme oslavit štěstí a úspěch!
  
  Věříme ve fašismus, zlomíme páteř,
  Od každé války od jesliček...
  Vítězství bude v zářivém květnu,
  V Gehenně se staňte padouchem!
  
  Nechť je oslavena má svatá země,
  Vítězstvím slávy října hřmí...
  I když je dívka v hadrech a bosá,
  Trpí, drahá, ne nadarmo!
  
  Zasvětili jsme svá srdce vlasti,
  Pro slávu zlata počítejte duše...
  K úspěchu rychle otevřeli dveře,
  A udusit zlobu a podvod!
  
  Kéž je Rusko hegemonem světa,
  Vneste řád do vesmíru...
  Odměň všechny protivníky porážkou,
  A vtipně posuňte pěšce na dámu!
  
  Kéž je moje Rusko ve všeobecné slávě,
  Nechte v něm na Marsu kvést jabloně...
  V sovětské, rudé, zuřivé moci,
  Lidé splní sen!
  
  Uděláme vlast velkou,
  Protože členové Komsomolu jsou nejlepší...
  Podepřete tváře svatých na ikonách,
  Zvítězíme a hřích zanecháme v našich srdcích!
  Téměř celá byzantská armáda byla zabita a její zbytky uprchly.
  Při pronásledování nepřítele Angelica vydala:
  - Božím darem nejsou míchaná vajíčka, ale kdo odmítne milost, má mozek jako mokré kuře a uvařené naměkko!
  Světlana posunula nepřítele holou patou po zadní části hlavy a zapištěla:
  - Bůh dává milost každému člověku, ale ne každému je souzeno brát bohatství!
  Mirabela, která zničila nepřátele, dodala a vycenila zuby:
  - Sáně mohou být vlastní, nemusí být její, ale místo na trůnu je vždy cizí, protože politika je u moci, má špatnou aspiraci!
  Natasha, ukončující Římany, zcela logicky a správně poznamenala:
  - Politik má sedm pátků v týdnu, a tak chce vždy zařídit svým voličům věčné pondělí a sobě pevnou neděli!
  Zoe agresivně poznamenala, když odsekávala hlavy ustupujícím Římanům:
  - Politik rád radí voličům, ale dobré rady jsou drahé a ty, které politici rozdávají, nestojí za nic!
  Angelica, která sekala prchající Byzantince, zabručela:
  - Není sladší soli než sůl pravdy a není hořčího medu než med předvolebních slibů!
  Světlana, která drtí prchající bojovníky, poznamenala a bosou nohou hodila disk s ostrými konci:
  - Bůh může odpustit jakýkoli hřích tím, že projeví svou účast, ale člověk je neomluvitelně hloupý, pokud si odpustí lhostejnou lhostejnost!
  Mirabela vše shrnula a dokončila poslední Římany:
  - V Boha můžete věřit i nevěřit, jen to první z nás dělá obraz Všemohoucího a to poslední, zvíře z ranku primátu nejnižšího!
  Byzantská armáda byla zcela poražena a nyní nám nic nebránilo v přesunu do Konstantinopole.
  Svyatoslavova armáda rostla mílovými kroky. Připojili se k němu Řekové, Bulhaři, Srbové, Maďaři a další síly.
  A pak následoval útok na tuto mocnou citadelu.
  Mirabela zaútočila spolu s ostatními dívkami. Zatímco porážela obránce Konstantinopole, dívka pokračovala v žertování:
  - Bůh stvořil Evu krásnou a mladou, aby ji Adam miloval, ale politik v lidské duši zabil mládí duše a znetvořil tělo do pekla!
  Natasha, která skartovala obránce Konstantinopole, poznamenala:
  - Je dobré být mladá žena s tělem, je špatné být bezmocným dítětem, pokud jde o podnikání!
  Zoya, přerušující protivníky, racionálně vydala:
  - Politik jinými slovy říká v podstatě jednu věc - já mám moc a ty máš nudle na uších, já mám trůn a ty sténáš otrávením!
  Angelica, tato rusovlasá dívka, která opět prudce zakroutila svými meči, poznamenala:
  - Politik je slavík, který sladce zpívá, ale noty skutečného ptáka píše Bůh, zatímco noty politika píše uchopovací tlapa žroutu peněz!
  Světlana vtipně dodala a porazila dalšího obránce Caragradu:
  - Bůh rozhodl - ten muž je jeho vlastní syn, ale politik udělal z voliče nevlastního sirotka!
  Mirabela zuřivě sekala nepřátele a házela jedovaté jehly holými prsty na nohou a dokončila:
  - Nejláskavějším Rodičem je Všemohoucí Bůh, i když není jasné, proč muž-dítě hořce pláče, hozený Všemohoucím Otcem, v propasti krutého vesmíru - i jedna hořká slza dítěte trhá srdce lásky!
  Útok již skončil a Cargrad padl. Dobytí Svyatoslava byly posíleny. Následovaly kampaně v Íránu a Indii. A tam Rusové dobývali další a další nové země. Pal a Bagdád....
  Vznikla obrovská říše, od Egypta, Balkánu až po samotnou Čínu.
  Po smrti Svyatoslava však došlo k rozdělení majetku. Ale nejstarší byl vnuk Yaroslav Moudrý. A znovu sjednotil říši a dobyl Čínu.
  V Rusku bylo přijato nové náboženství: Rodnoverie v čele se Stvořitelem Rodem a naukou o nebi a pekle. Ale Rod měl stále úplný panteon bohů - synů a dcer.
  Konec světa nebude, takže Rusko je věčné a Rusové jsou Bohem vyvolený národ.
  V paralelním vesmíru se tedy zrodil nový příběh.
  
  BOSOSÁ BLONDÝNA POMÁHAJÍCÍ VELKOVODCE VASILY III
  Oleg Rybačenko a Mirabela Magnitnaja se však brzy přesunuli do jiného příběhu.
  Armáda Vasilije III oblehla Kazaň. Velitelem však nebyl samotný car, ale jeho bratr Dmitrij. Mladý válečník! Ale zkušený!
  Psal se rok 1506, první celý rok vlády Vasilije Třetího, který výrazně posílil Moskovsko a posílil centralizaci panovníka. Pravda, nemá příliš vyhráno, ale má obrovské ambice!
  A tak se Oleg Rybačenko a Mirabela Magnitnaja rozhodli pomoci ruskému velkovévodovi a do jisté míry i císaři vzít město a hlavní město chanátu.
  Nesmrtelný chlapec a terminátorská dívka vyrazili zaútočit na Kazaně a mávali šavlemi. Bojovali jako hrdinové. Jako nesmrtelní válečníci se pohybovali rychleji než gepardi. A holými prsty spouštěli předem připravené ostře nabroušené kotouče, které Tatarům zasáhly přímo do krku.
  Oleg a Mirabela se rychle vrhli, vzlétli na zeď a provedli mlýny a porazili pět nebo šest tatarských bojovníků.
  Pak začali sekat protivníky a odpalovat je, čímž srazili tucet jaderných zbraní.
  A padali a zhroutili se.
  Chlapec a dívka bojovali jako titáni. Vyznačovali se svou hbitostí a meče dokázaly patnáct švihů za sekundu. A tak porazili nepřítele. Mladí válečníci měli speciální zbraně: meče a šavle zároveň a řezali téměř jakýkoli kov a maso.
  Oleg držel velkého motýla, odsekl tucet protivníků najednou a zařval:
  - Jsem velký skútr!
  A znovu chlapec v zuřivém útoku.
  A tady je dívka Mirabela, která hází granát holými prsty a kvílí:
  - Naše vlast je slavná, domorodě věrná, pravoslavná! A budeme schopni porazit Tatary a být Kazaň pod Ruskem!
  A znovu zaútočí mladí, nesmrtelní válečníci. A bojují se zuřivým šílenstvím. Mají divokou kaskádu nápadů a zběsilou energii.
  Mladý pár v útoku. A tatarští válečníci padají pod jejich údery. A bojovníci, kteří dostali nesmrtelnost a pracují na svém věčném životě, jsou velmi zábavní.
  Oleg odřízl Tatara a zařval:
  - Sto, po stovce, pluk po pluku! Ruští rytíři sťat mečem! Věřím, že vítězství brzy přijde! Otevíráme skvělý účet!
  Mirabela hodila holými prsty na nohou ostře nabroušený kotouč a zpívala:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec, také házel diskem holou, dětskou, ale velmi silnou nohou a zpíval:
  - Obránce vlasti! Perunovský voják!
  Mirabela Magnetic, která pokračovala v sekání, zpívala:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Chlapec sekal nepřátele a zasyčel:
  - Heroes of Russia shromažďuje v poplachu!
  Takhle bojují hrdinské děti - velcí hrdinové! Mají vášeň a sílu pro celou legii.
  Nebo možná deset legií! Při pohledu na ně se zbytek vojáků rozveselil a začal bičovat přes hradby Kazaně.
  Oleg, kácející Tatary, zařval:
  - Za cara Vasilije III.
  A jak bude házet ostře nabroušeným kotoučem, jak odřízne tucet odpůrců Ruska.
  A opět roztočí motýla a za ním mlýn. Nakrájejte jich tucet najednou. A pak to chlapec vezme a holou patou pohne chána v bradě.
  Poletí a spadne přímo do kotle s vroucím dehtem.
  Oleg Rybačenko křičel:
  - No, k čertu s tebou!
  Mirabela vzala bumerang holými prsty, odsekla pět jaderných zbraní a zařvala:
  - Sláva vlasti cara Vasilije!
  Oleg Rybachenko nadšeně potvrdil:
  - Zdrávas svaté Rusko!
  Mirabela, kácející Tatary, zasyčela:
  - To ještě není Rusko, ale Muscovy!
  Značnou část zdi již ruští vojáci dobyli. Už pronikají do samotného města.
  Velkovévoda Vasilij se ocitl poněkud ve stínu kvůli svému velkému synovi Ivanu Hroznému.
  Ale ve skutečné historii se mu Kazan nepodřídil. A nyní dítě a hrdinská dívka přepisují a přidávají to, co se ruským předkům nepodařilo.
  Oleg Rybačenko sekl čtyři hlavy jednou ranou. Chlapec pak hodil bumerang holými prsty na nohou. Posekal dalších sedm bojovníků a zakřičel:
  - Nějak vjeli do rakve a nejmocnější ghúl,
  Chtěl mě kousnout do krku, ale ukázalo se, že je to jako hra!
  A mladý válečník z toho onemocní...
  Margarita otočila šroubem a zavrčela:
  - Jsem kobra připravená ke skoku!
  A znovu vypustí zabijácký bumerang holými prsty na nohou. Ta dívka je jistě jako ta nejúžasnější bohyně.
  Většina Kazaně už byla dobyta. Stateční válečníci zaútočí na palác nejvyššího chána. Jsou plné vzteku a divokého vzrušení. Oleg Rybačenko a Mirabela Magnitnaja jsou terminátorští válečníci. A každý z nich se houpe a mávají velmi často - to jsou nové mrtvoly!
  Bojující Oleg Rybačenko poznamenal:
  - Ale tahle bitva může hodně změnit!
  Mirabela logicky souhlasila:
  - Ivan Hrozný dobyl Kazaň! A teď si ji podmaní jeho strýc Dmitrij!
  Chlapec hodil bumerang holými prsty. Podřezal hrdla pěti Tatarům a zaštěkal:
  - Za velké Rusko a nebe Slovanů!
  Mirabela je krásná dívka, sebevědomě potvrzeno:
  - Za největší říši!
  A dívka házela holými prsty i ostře nabroušenou čepel.
  A pořezala spoustu jaderných zbraní a rozsekala koho. Je to taková bojovná kráska.
  To je vážně skvělá Mirabela. V zájmu nesmrtelnosti souhlasila, že se stane dívkou v bikinách, opustí své dřívější tělo a bude prodána do otroctví. Pak ale získala takovou nadlidskou sílu! A věřte mi, samozřejmě, že je to pro ni super!
  Dívka bojuje a chlapec bojuje a nepřátelé padají. Jsou zlomené a oslabené.
  Stateční válečníci tedy vniknou do trůnního sálu, kde se nachází Kazan Khan.
  Pokusí se odejít, ale chlapec hodí hvězdičkou bosou nohou a zlomí chánovi zezadu hlavu. Zlomený spadne a zemře...
  Poté váleční strážci vyhladí zbytek Tatarů. Ti však poté, co ztratili svého pána, odhodili zbraně a vzdali se.
  Kazaň tedy padla. Nyní Rusko povstalo do těchto zemí. Velkokníže pižmový Vasilij usadil část Tatarů v Rusku a část Rusů v Kazani.
  Pak se to ještě zlepšilo. Nový ruský velkovévoda byl také zvolen velkovévodou Litvy. Nastoupil na trůn...
  Je jasné proč - vítězství nad Kazaní bylo pro všechny velmi působivé. A uvědomili si, že Rusko je velmi silné!
  A váleční strážci se zde snažili ze všech sil. Vzali a porazili armádu hlavního konkurenta velkovévody Vasilije III. A samotného žadatele vzala a zbořila hlava nesmrtelného chlapce a dívky.
  A dělali to tak, že házeli disky bosýma nohama a přitom křičeli:
  - Slované musí být jednotní! Buďme všichni neporazitelní!
  A mladí válečníci vyskočili a rozsekali hejtmana k smrti a zvolali:
  - Jsme bojovníci nové éry a skvělé formace!
  Poté vězni líbali bosé stopy mladých válečníků, které zanechali na čerstvém sněhu. A budete souhlasit, že je to velmi cool!
  A pak výlet do Astrachaně. Takto jedno vítězství táhne s sebou i ostatní.
  Oleg Rybačenko a Mirabela Magnitnaja se spolu s tímto velkovévodou přestěhovali do Astrachaně.
  Chlapec a dívka zaútočili na toto velké město. Bojovali a koridorem času opět dorazila ruská armáda.
  A znovu se pořezali a hodili bumerang holými prsty na nohou. Tady to bylo mnohem jednodušší. A armádě velel sám Vasilij Třetí. A jeho síla byla veliká. Dorazila i vojska litevského velkovévodství. Zaútočili na toto město.
  A terminátorské děti se řezaly a házely bumerangy, disky, hvězdy. Oleg Rybačenko dokonce hodil pár granátů.
  S bosýma nohama házeli mladí válečníci také ostré hvězdy, tenké, ale schopné podříznout několik hrdel najednou.
  A jejich nohy jsou skutečně ztělesněním hbitosti a rychlé a velmi divoké síly.
  A jak dívka hází bumerang holými prsty, pak nepřátelé svaté Moskevské Rusi nebudou vůbec med!
  Terminátorští válečníci jednohlasně křičeli:
  - Sláva Vasiliji Třetímu, největšímu z ruských carů!
  A opět velké vítězství pro ruské království.
  Basil Třetí byl korunován titulem krále a byl oficiálně uznán jako císař. Jeho říše se stala obrovskou. Rusové také začali pronikat na Sibiř. A Krymský chanát se dokonce uznal jako vazal Ruska.
  Po vyhnání metropolity zavázal Vasilij III. nového pána církve, aby změnil dogmata a povolil mnohoženství. To bylo částečně způsobeno anexi Kazaně, Astrachaně a dalších islámských zemí.
  Sám Vasilij Třetí se okamžitě oženil s litevskou princeznou Glinskou a tatarkou Tamarou. A pak také na čtvrté dívce.
  Synod dovolil Rusům mít čtyři manželky. A mnoho princů toho využilo.
  Válka s Polskem skončila dobytím... Ruská armáda byla silná a mnohem početnější. Ano, pomohli Oleg a Mirabela. A s těmito terminátorskými válečníky není žádný protivník hrozný.
  A Vasilij Třetí se stal polským králem. Říše byla posílena. Na trůn Osmanské říše se ale dostal Sulejman Nádherný. A tento vládce dobyl Uhry. Oblehl také Vídeň.
  Krymský chanát se ale rozešel s Ruskem. A následovala nová kampaň. Oleg Rybachenko a Mirabela Magnitnaya zde také excelovali na příkaz hyper-všemocné čarodějnice-bohyně. Samozřejmě při útoku na Perekop. Zde je nejsilnější část obrany krymských Tatarů. Ale koneckonců, válečníci: Oleg a Mirabela jsou velmi cool!
  A jak spěchají a jak spěchají! A jak budou kácet Tatary. A s jakým divokým nadšením se do toho pustí.
  A chlapec hodil holými prsty na nohou hvězdu a ta odřízla šest Tatarů najednou.
  A dívka sestřelila pět hodem hvězdičky. Ukázalo se, že tito chlapi bojují.
  Oleg a Mirabela vyčistili část zdi. Kromě toho fungovalo i dělostřelectvo. Tatarům bylo způsobeno mnoho zkázy. Krymský chanát tedy padl.
  Poté došlo k bitvě s armádou Sulejmana Nádherného. Tentokrát ve skutečné historii neměl velký sultán štěstí. Oleg Rybačenko a Mirabela Magnitnaja nejen zabili masu Turků, ale také zajali sultána.
  Rusko donutilo Turky opustit Balkán. A založila tam své vlastní pevnosti. A také vybraný Istanbul. Konstantinopol znovu povstala.
  Vasilij III dočasně zastaven. Conquest musel být stráven. Livonia souhlasila s tím, že zaplatí Rusům tribut, a postoupila Narvu do majetku bez války.
  Vasilij Třetí dokonce v roce 1535 nařídil stavbu přístavního města u ústí Něvy. Něco jako Petrohrad Petra Velikého. Pravda, Basil přesunul hlavní město právě do Konstantinopole.
  V roce 1537 Rusové dobyli Vyborg a opevnili se ze severu Švédů, přičemž je zcela porazili.
  Během útoku na Vyborg se Oleg Rybachenko a Mirabela Magnitnaya opět vyznamenali.
  Chlapec a dívka přirozeně přeskočili práh času a zúčastnili se přepadení.
  Zde Oleg hodil bumerang bosýma nohama, srazil tucet protivníků a zpíval:
  - Sláva Rusku a jeho caru Vasiliji Třetímu!
  Mirabela také hodila něco smrtícího holými prsty a odvážně vydala:
  - Za svaté Rusko a nadpozemskou královnu!
  Poté se chlapec a dívka tak rozptýlili, že byla prosekána celá mýtina mrtvol Švédů.
  V letech 1540-1541 dobyla ruská vojska od Turků i Malou Asii. A v roce 1545 a také Mezopotámie a Palestina. V březnu roku 1547 král ve věku necelých šedesáti osmi let zemřel. Jeho dvaačtyřicetiletá vláda se ukázala být dlouhá a velmi šťastná s mnoha výboji pro Rusko.
  Basil Třetí byl jmenován Basilem Velikým. A na trůnu byl mladý, ale podle standardů Ruska dospělý Ivan Vasiljevič.
  A protože Vasilij Třetí žil déle než ve skutečné historii, bojarská vřava se vyhnula.
  Ivan Vasiljevič se nejprve rozhodl Livonsko zcela podmanit, válka v roce 1550 byla úspěšná. Výkonné ruské dělostřelectvo všechny smetlo a téměř všechna města byla rychle dobyta.
  Bitev se samozřejmě zúčastnily terminátorské děti Oleg Rybachenko a Mirabela Magnitnaya.
  Holýma dětskýma nohama házeli všechno ostré a pronikavý tak horlivě, že livonští vojáci umírali v obrovském množství.
  Mladí válečníci navíc střílejí přesně z děl a tak přesně.
  Oleg terminátor vystřelil a bosýma nohama hodil přítomného zabijáka.
  Rozházení soupeři a zaprskání:
  Jsem vtělená destrukce!
  A chlapec se bude smát a řvát:
  - Jsem syn velkého probuzení!
  Mirabela, tato drsná dívka, také spustí zabijáka holými prsty na nohou a zakňučí:
  - Jsem dcera velkých bohyní zničení!
  A opět se děti smějí a vyceňují zuby. A pak leťte nahoru do pevnosti. A tak budou všichni podřezáni. Nemají meče, mají jen vrtule. A bez lítosti vyhladí Livonce a další vojáky žoldnéřské armády.
  Chlapec a dívka jsou neustále bosí, dokonce i ve sněhu. A oni nesmrtelní válečníci i takhle!
  Proč ne? Proč boty pro ty lidi, kteří mají těla rychlejší než kterékoli zvíře a samozřejmě nemohou odpustit nebo onemocnět.
  Potom Ivan Hrozný bojoval v Egyptě. Za několik let dobyl celý sever Afriky včetně Maroka. Poté byl dobyt Arabský poloostrov.
  Německo bylo roztříštěné, Rakousko slabé, Španělsko a další země byly zaneprázdněny válkami.
  Carské Rusko se přesunulo přes Írán do Indie. V roce 1590 byla napadena Indie. Ivan Hrozný se dožil šedesáti osmi let a zemřel v roce 1598. A jeho nástupcem se stal Ivan Pátý. Rusko pokračovalo ve své expanzi na východ a v zajetí Číny. I když se válka ukázala jako dlouhá a tvrdá.
  K dobytí Číny byly zapotřebí tři války.
  Ani účast v bitvách Olega Rybačenka a Mirabely Magnitnajové hned vítězství nezajistila.
  Ano, a mladí válečníci bojovali v epizodách. Narazí na sebe, rozsekají Číňany a zase utíkají zpátky.
  Chlapec a dívka samozřejmě jednali velmi aktivně a efektivně. A holými prsty na nohou aktivně házeli ostré hvězdy, disky a bumerangy.
  Oleg Rybačenko osobně naboural k smrti čínského ministra obrany. A pak jak hází granátem chlapskou nohou. Najednou tedy dva tucty žlutých válečníků na onen svět se slovy:
  - Sláva Rusku, které navždy ukazuje cestu vesmíru!
  A dívka Margarita se toho chopí a bosou nohou vypustí bumerang, který je smrtelný, který není nikde chladnější.
  A když porazila soupeře, dívka zapištěla:
  - Za takové Rusko bojujte a nebojte se!
  A chlapec a dívka začali mávat ještě intenzivněji.
  Ivan pátý zemřel v roce 1620 a jeho syn Ivan šestý pokračoval v jeho práci. Po tvrdohlavých válkách v roce 1640 byla Čína konečně podrobena.
  Oleg Rybachenko a Mirabela Magnetic se začali aktivněji objevovat na různých místech bitev a bitev.
  A pak chlapec Oleg hodil bumerang a ustřelil hlavu čínskému císaři. A stal se hrdinou!
  A dívka Mirabela hodila bosou nohou granát a vyrazila celé velitelství protivníků.
  A samozřejmě díky těmto nesmrtelným dětem bylo vybojováno největší z vítězství Ruské říše!
  A po vítězství nad Čínou, Moskevským Ruskem, se prakticky nikdo nebojí! A nikdo Rusy nezastaví a nevyhraje! Překročili bod, odkud není návratu!
  A Rusko se stalo silnějším jako velká říše. Ivan Šestý vládl dalších deset let, než dobyl Koreu a většinu Indočíny.
  Po něm vystoupil na presto Alexandr I. Nový král pokračoval ve svém dřívějším dobývání. Indočína byla zcela dobyta a ruské lodě přistály v Austrálii a začaly tento kontinent prozkoumávat. Navíc Rusové vstoupili na Aljašku ještě dříve a postupovali přes Kanadu... Zde již narazili na Francii, která za Ludvíka čtrnáctého konečně získala stabilitu a blahobyt, a Anglii, která rychle nabírala na síle.
  Kromě toho Rusko pokračovalo v prozkoumávání Afriky a také tam čelilo odporu Británie. Švédsko se také prosadilo a pokusilo se zaútočit na Rusko.
  Ale ruské jednotky byly ve střehu a Británie a Francie nejednaly společně. A vojska Alexandra Prvního dobyla tento stát.
  Toho se samozřejmě účastnili jak Oleg Rybachenko, tak Mirabela Magnitnaya.
  Bosí válečníci házeli disky a sekali dlouhými, speciálně kalenými meči.
  Jsou tak cool a neodolatelní.
  Oleg Rybačenko hodil ostrou hvězdu holými prsty na chlapeckých nohou, srazil tucet Švédů a zpíval:
  - Pro slávu posvátného Ruska!
  Dívka Mirabela také hodila smrtící předmět bosýma nohama a zasyčela:
  - Pro velikost nepřemožitelné Rodiny!
  A děti spolu skočí a udeří švédského guvernéra holými patami do hrudi.
  Přeletěl a sestřelil další tucet nepřátelských vojáků.
  Po smrti Alexandra Prvního v roce 1675 nastoupil na trůn car Alexej, první syn Alexandra. Následnictví na trůn se obvykle řídilo podle věku synů a poté vnoučat od nejstaršího syna. Vasilij Třetí to ustanovil, aby nedošlo k pozdějšímu boji o trůn. Se silnou centralizací.
  Alexej se poprvé setkal s Francií v Americe a s Británií v Africe.
  Ruské jednotky mezitím vstoupily do německých zemí. Zajetí bylo docela úspěšné, protože knížectví byla roztříštěná. Převaha ruských pluků také zachytila Itálii. Následovalo tažení proti Francii. Vláda Ludvíka Krále Slunce skončila neslavně. Ruské a zahraniční pluky obsadily Francii.
  Opět excelovali Oleg Rybačenko a Mirabela Magnitnaja.
  Mladí válečníci bojovali s meči a házeli disky na nepřátelské vojáky. Zabil spoustu vojáků.
  Chlapec hodil na nepřítele bosou nohou hvězdu a zařval:
  - Jsem superman bojovník!
  Dívka také holými prsty hodila zabijácký kotouč a zapískala:
  - A já jsem ztělesněním podivuhodného kosmu!
  A jak ukáže svůj dlouhý jazyk! A jak pak dát holou patu do nosu francouzskému hraběti. Ta prasklina na čele.
  A Oleg Rybačenko proletí kolem jako pekelný meteor a několik desítek Francouzů to vzalo a zemřelo. A pak ten chlapec, jako by střílel z ukořistěného děla brokem.
  A dát hodně bojovníků. Svíjejí se v bolesti a umírají!
  A terminátorští válečníci spěchají sami k sobě a všechny podřezávají, jako by sami byli anděly smrti a byli rychlejší než gepardi.
  Británie se nějakým způsobem bránila na moři a požádala o mír. Rusko pokračovalo ve své expanzi v Americe. Její jednotky dobyly všechny anglické a francouzské kolonie a dosáhly Mexika.
  Dobytí Afriky a Austrálie bylo dokončeno.
  Nyní zůstalo neobsazeno pouze Španělsko a jeho kolonie a Portugalsko s jeho koloniemi.
  Ale tato válka byla již pro Petra Velikého, který získal moc v roce 1700. Nový car, nikoli Romanov, ale Rurikovič, využil příležitosti a zaútočil na ruské obchodníky a vyslal vojáky do Španělska a Portugalska.
  Tyto země již byly v úpadku a byly rychle poraženy. Ruské jednotky také začaly dobývat kolonie. Oba byli početnější a lépe vybaveni a vyzbrojeni. Ruská armáda již měla bezdýmný prach a vysoce výbušné granáty a bojové vzducholodě. Byly tam dokonce i tanky. A první obrněné vlaky. Což udělalo dojem na soupeře.
  První kulomety se objevily i v ruské armádě.
  Ale ani tady si Oleg Rybačenko a Mirabela Magnitnaja nemohli nevšimnout. Potřebují bojovat a pracovat na své nesmrtelnosti.
  Zde chlapec opět hází granát bosou nohou. A roztrhejte své protivníky na kusy. Poté zpívali:
  - Ve jménu toho Ruska, které si podmaní celý svět a srdce lidí!
  Dívka také, jako by hodila holou nohu, malou, ale silnou, pokud jde o výbušnou sílu, bombu. Roztrhne Španěly a zakňučí:
  - Pro takové, že tam bylo štěstí pro všechny lidi vždy!
  A děti, házející dary smrti bosýma nohama, zpívaly:
  - Ať jsou navždy mladí a naše jasná léta!
  A potom jako obvinění s něčím pěkně smrtícím. A mávají tak šavlemi.
  Ta krev teče jako řeka a celá země odchází zpod tvých nohou!
  Tady jsou bojovníci! No prostě supermani s bosýma nohama, co jsou v horku a zimě skoro nazí.
  Ale takoví vynikající bojovníci! Nejvyšší značka a třída! Tady se řežou a vyhlazují protivníky!
  Chlapec a dívka jsou jako archandělé nejdivočejšího zničení, kteří nemají žádné zábrany a překážky na cestě k novým vítězstvím a úspěchům.
  Na své cestě se města vzdávají a obyvatelé vycházejí a líbají otisky bosých nohou nesmrtelných a velkých válečníků.
  Španělsko a Portugalsko byly spolu s koloniemi rychle dobyty. A zůstala jen Británie.
  Ale v roce 1725 se na něm vylodila vojska Petra Velikého.
  Oleg Rybachenko a Mirabela Magnitnaya jsou jako vždy před všemi. Mladí bojovníci jsou nesmrtelní a skáčou v čase.
  Střílí z kulometů a vrhají smrtící granáty holými prsty na nohou.
  Trhání Britů a dalších válečníků.
  Oleg řve, střílí a seká:
  - Jsme bojovníci vesmírného bratrstva!
  Dívka Mirabela hodila holými prsty u nohou granát a zaječela:
  - A my bez pochyb porazíme každého!
  Pak dívka holým podpatkem zasáhla vévodu z Buckinghamu tak silně, že mu zlomila vaz!
  Dobyli Londýn a konečně dokončili dobytí světa.
  Tak vznikla jediná říše. Petr Veliký zemřel v roce 1735 a na trůn nastoupil jeho vnuk Petr Druhý. Stále mladý, ale chytrý a tvrdý vládce. Rusko posílilo centralizaci, stavěly se továrny a silnice. Objevila se letadla a železnice se protahovaly stále aktivněji.
  Dlouho a stabilně vládl Petr II. V roce 1790 jej vystřídal Petr Třetí. Země byla prosperující, ale mírumilovná. Už se mluví o rozšiřování vesmíru.
  A v roce 1817 se uskutečnil první pilotovaný let do vesmíru. V roce 1820 se stal carem Alexandr II. Nový král chtěl rychlejší rozvoj vesmíru a průzkum vesmíru.
  V roce 1825 se uskutečnil první let na Měsíc. A v roce 1845 letěly ruské lodě na Mars. A v roce 1847 na Venuši. V roce 1850 na Merkur a další na satelity Jupitera. Na nejvzdálenější planetu Pluto vstoupili ruští kosmonauti v roce 1860.
  Takto probíhal vývoj sluneční soustavy. A v roce 1917 se uskutečnil první let mimo sluneční soustavu. Několik velkých hvězdných lodí vyrazilo k Alfa Centauri.
  A v roce 1921 a Siriusovi... Mimochodem, objevili tam několik relativně normálních planet. O čtyřicet let později se objevily první lodě létající nadsvětelnou rychlostí.
  A v roce 2017 poprvé letěl ruský kosmonaut na okraj galaxie.
  Obecně to bylo úžasné.
  V roce 2030 byl vynalezen stroj času... A lidstvo se posunulo na jiný, vyšší stupeň vývoje. I když Rurikovičové stále sedí na trůnu a absolutní monarchie vládne lidské říši.
  Existuje však opozice, která argumentuje, zda svět Rusko potřebuje republiku. Ale ona je tichá. Lidé jsou již spokojeni se stávající situací, protože život se stal velmi dobrým a každým rokem se zlepšuje.
  
  Blondýnka ZACHRAŇUJE ŘÍŠI IVANA HROZNÉHO
  Mirabela Magnetic je opět na misi. Tentokrát pomáhá vážnému Ivanu Hroznému.
  V tomto případě chrání Polotsk před hordami Stefana Batoryho.
  Věčný chlapec Oleg Rybachenko zůstal v Polotsku. Útok byl odražen, ale situace zůstala alarmující. Pak se ale objevila Mirabela Magnetic a další čtyři dívky. Vypadali jako z díry ve vesmíru. Všech pět dívek bylo bosých a v bikinách, a tak se objevila magická šestka.
  Chlapec, který žil dost dlouho a byl ještě žákem Mirabely Magnetic, která už stihla navštívit dobu Napoleona III., zahvízdal:
  - Znovu jsme to trefili! To je skvělé!
  Oleg Rybačenko rezolutně prohlásil:
  - A rozhodně změnit běh dějin!
  Nataša, Marusya, Augustina, Světlana zatřásly meči. Dívky byly velmi odhodlané.
  Natasha navrhla:
  - Teď je nás šest... Pojďme do polského tábora!
  Oleg Rybachenko tuto myšlenku ochotně podpořil:
  - A co? Pojďme mlátit! Všichni dohromady jsme velká síla!
  Mirabela Magnetic s tím velmi ochotně souhlasila:
  Jsme kolosální síla!
  A její holá pata rozdrtila švába.
  A válečníci plácali bosýma nohama, jeden o druhého, na potvrzení.
  V noci se z hradeb města Pskov sneslo šest otužilých bojovníků. Šli po špičkách směrem k polskému táboru. Zde formálně armáda Polska, ale ve skutečnosti žoldáci z celé Evropy. Hlavně hodně Němců. Velká armáda.
  Ale přeci jen je těch šest borců cool. A dívky s chlapcem vzaly a odstranily stráže a házely ostré jehly prsty bosých nohou. Zlomené stráže padly. Válečnice mávaly meči a začaly sekat. Jako hejno hadů zaútočili na tábor.
  Na středověk jak nezvyklé - když útočí dívky v bikinách. A oni, rozbíjejíce nepřítele, doslova zasévají celá pole smrti.
  Oleg Rybačenko mával meči a sekal. Zamávání chlapcem rozsekalo horlivého plukovníka.
  A zamumlal:
  Budeme bojovat za Svatou Rus!
  Mirabela Magnetic rozřízla bohatou pánev napůl a holým podpatkem zlomila německému hraběti nos a zaštěbetala:
  Smrti na bojišti se nebojíme!
  Nataša, která porážela Poláky, Němce a další žoldáky, zaječela:
  - Ruský válečník se smrti nebojí!
  Tato terminátorská dívka, která zničila polskou armádu a žoldáky, Marusya, vykřikla:
  - Pod hvězdnou oblohu nás smrt nevezme!
  Augustine, to je ta vrtulka. Nejlepší inkarnace sovětských speciálních jednotek a dokonce i nějaký mutant, který seká Poláky - tweetoval:
  - Budu bojovat za své svaté Rusko!
  Světlana kroutila meči a sekala Němce, Švédy a Poláky, cvrlikala kulatou patou, cvrlikala:
  - Nabiju mocný kulomet!
  Nataša, která protínala Poláky, Němce a všechny žoldáky z Evropy a dokonce i Turky, zaštěbetala:
  - Zničte nepřátele - neznáte stín strachu!
  Ohnivá Augustina, její měděně rudé vlasy vlající ve větru jako prapor Aurory, zašeptal:
  - Světy vesmíru se na vás dívají!
  Marusya, to je blondýnka se zlatými vlasy, jak cvrliká a vyskakuje na holé nohy:
  - Nechte svou košili hořet do krve!
  Mirabela také hází ostrý disk holými prsty, usekne hlavy žoldákům a štěká:
  - Pro Ivana Hrozného!
  Světlana s velkým švihem bušila obnaženou patou do břicha Poláka. Potom holými prsty u nohou hodila několik disků, několik desítek jich uřízla a křičela:
  - Zemři Vlast s milující duší!
  A dívky se smály. Jaké jsou krásné a sexy čerti. A velký a nafouknutý s odlehčovacími svaly. A házejí jehly bosýma nohama a tenkými kotouči - jedním zabijí několik vojáků najednou.
  A jdou doslova přes mrtvoly...
  A zanechávají krvavé, půvabné otisky holých, dívčích nohou.
  A jen šest lidí proti několika desítkám tisíc bojovníků. V řadách Poláků ale panuje panika. A nevědí, kolik jich napadlo. A jsou úplně šílení. Někteří z nich po sobě dokonce začali střílet a řezat se.
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec, hodil bosýma nohama podomácku vyrobenou bombu a zařval polsky:
  - Němci zaútočili! Němci na nás útočí!
  A pak znovu hodil bombu a zakřičel, tentokrát německy:
  - Poláci zaútočili! Poláci na nás útočí!
  Mirabela vyzvednuta v němčině:
  - Poláci na nás útočí! Poláci zabíjejí Němce!
  A co začalo: němečtí žoldáci se utkali s Poláky. A k masakru se přidali i Švédové. Došlo ke krvavému boji. Což bylo umocněno mávnutím mečů a šavlí holých dívek a bezvousého chlapce v šortkách.
  Oleg Rybačenko z plných plic zakřičel:
  - Když jsme jednotní, jsme neporazitelní!
  A dodal v němčině:
  - Rubínové Poláky!
  Potom ve švédštině:
  - Rozsekejte Poláky a Němce!
  Potom bosý chlapec dodal polsky:
  - Rozsekejte Němce a Švédy!
  Mirabela také řvala z plných plic:
  - Rozsekejte Poláky a Švédy!
  A holým podpatkem zasáhla dívka nepřátele do brady.
  A házeli jedovaté jehly holými prsty na nohou.
  A panika zesílila... Vzájemné hašteření narůstalo. A chlapec a Nataša se začali pod rouškou přibližovat a vyřezávali si z mrtvol vyjeté koleje ke stanu polského krále Stefana Batoryho.
  Tento král byl semigradským guvernérem. Tedy místodržícího tureckého sultána nad Uhrami. Interregnum v Polsku se protahovalo. Mezi uchazeči o polský trůn byl Ivan Hrozný. Ivanovi se však nepodařilo nastoupit na trůn. Vliv měl i odpor západních zemí, které si tak prudké posílení Ruska nepřály. A strach ze šlechty ztratit své svobody. A váhání samotného Ivana Hrozného - nepovede anexe Polska k tomu, že zvednou hlavy vlastní bojaři?
  V každém případě historická událost: ke sjednocení Ruska a Commonwealthu pod vládou Ivana Vasiljeviče nedošlo. A polského trůnu se náhle zmocnil Stefan Batory. Do této doby Rusko dobylo většinu Livonska. A v sedmdesátém sedmém roce bylo téměř celé Livonsko, kromě Rigy a Revelu, pod Ruskem.
  Stefan Batory, který nashromáždil sílu a dostal peníze na válku od tureckého sultána, a Vatikán zahájili kampaň proti Rusku. Výběr Polotska jako prvního cíle. A pod tímto městem se rozhodlo o osudu Livonské války. Ve skutečné historii byl Polotsk obsazen Poláky, poté se chopili iniciativy a začali vyhrávat. A na Rusko dopadly nevyčíslitelné katastrofy.
  Ale tentokrát v bitvě, skvělá šestka. A Poláci a jejich žoldáci se proti nim nemohou postavit!
  A masakr proběhl tak krvavě, že se to v pohádce říct nedá, nepopsat perem. I když například elektronická klávesnice je docela možná.
  Oleg Rybačenko pískal a štěkal:
  - Poláci kácejí Němce!
  Mirabela Magnetic vykřikla:
  - Němci řežou Poláky!
  A prorazil s Natašou do tábora krále. Stefan Batory se pokusil zorientovat. Byl bohatě oblečený a měl směs orientálních a evropských rysů.
  Oleg Rybačenko hodil ostrý tenký kotouč holými prsty chlapeckých nohou. Letěl obloukem a tence pískal. A strčil Stefana Batoryho mezi oči. Polský král byl smrtelně zraněn a se sténáním se zhroutil. Ano, panovník to neměl jednoduché. Jeho vláda netrvala dlouho. Obyčejný, bosý kluk. Nebo ho dokonce ne úplně obyčejný prohodil.
  Oleg Rybachenko zpíval s potěšením:
  - Jsem stíhačka, hoří mi motor! Nebe je můj domov! A nechejte agresora zmlátit, já jsem cool mistr smrti!
  Mirabela hodila granát holými prsty, roztrhala hromadu žoldáků a zapištěla:
  - A já jsem hrdinská dívka!
  Oleg Rybačenko se uklonil a vykřikl polsky:
  - Němci zabili krále!
  A jak to potom zase řve:
  - Švédové jsou zároveň s Němci!
  Mirabela křičí z plných plic:
  - Pomstíme krále!
  A poté začalo skutečné smetiště mezi Poláky a žoldáky. Byli ořezaní na maximum. A aktivně se navzájem bičovali a zasypávali kulkami. A masa mrtvol se sypala a byla roztrhána na kusy. A válečníci umírali po tisících.
  A pak jsou tu dívky a dva chlapci, jak se snažili. Byl to pořádný průšvih. A takové je totální kácení. A zbičoval Fritze, Poláky, Švédy a dokonce i Turky. A mlýnek na maso šel do nejvyšší třídy.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Zlato je pro Švédy nedostupné... Alespoň mají rozum! Porazím nepřátele Ruska! A koho zabiju meči!
  A dívky se rozešly. A nechte je házet rozbíjející se předměty holými prsty. To jsou krásky a ptáci nejvyššího letu.
  Oleg Rybačenko to vzal a s nadšením zpíval:
  - Neklid mi není známý! Mám úložný prostor v hrudi! Jsem válečník nejvyšší třídy!
  Mirabela, držící osmičku rukama, dodala:
  - Nepřátelská pata v oku!
  Natasha zpívala s nadšením:
  - A bojovník společnosti "Adidas"!
  Marusya vyskočila a zaštěkala:
  - Kůň Pegasus!
  A jak budou bojovníci skákat a jak budou štěkat. A jejich hlasy duní, jako hlasy černých koní!
  Ohnivý Augustin zasyčel:
  - Jsme bojovníci .... - Dívka hodila najednou tucet disků holými prsty a zasáhla několik desítek Poláků a Němců. - Nejúžasnější rána! A jak Ivan Krushila!
  Světlano, tento blonďatý terminátor potvrdil:
  - A všechny bych uškrtil!
  Pak znovu hodila nahé, půvabné prsty na nohou, ostré, otrávené jehly.
  A opět hromady odpůrců - Němci a Poláci.
  Mirabela hodila holou patou podomácku vyrobený balíček výbušnin, rozprášila protivníky a zapištěla:
  - Za Velké Rusko!
  Natashka odhalila zuby, vydala několik smrtících dárků bosýma nohama a vydala:
  - Budeme bojovat na Zemi! Na obloze a v naprosté tmě!
  Oleg Rybačenko, sekající meči v obou rukou a házející kotouče chlapeckýma nohama, zpíval:
  Stroj smrti se zbláznil...
  Marusya, která sekala všechny v řadě a házela disky půvabnými prsty svých holých dívčích nohou, pokračovala:
  - Letí s meteoritem!
  Ohnivý Augustin syčel, házel disky, které zářily, a zasyčel:
  - A sám Satan vládne světu!
  Světlovlasá Světlana radostně zpívala:
  A oslavme náš úspěch!
  Natasha to vzala a zaštěbetala:
  - Dnešní válka....
  Marusya dodal sebevědomě a házel jehlami a disky holými prsty:
  - Zítra bude mír!
  Ohnivý Augustin odpověděl divokou zuřivostí a syčel jako had. A její bosé nohy vrhaly tak ostré jehly, že každému probodly hrdlo:
  - A věřte idolu Lucifera!
  Světlana pokračovala s divokým, zuřivým náporem:
  - Budeme bojovat na zemi na obloze a tmou!
  Mirabela sekla nepřítele a udeřila do nepřítele hlavou, vzala ho a zavrčela:
  - Pro slávu vlasti a mě!
  Natasha, házející disky pomocí holých, půvabných dívčích prstů, zpívala:
  - Budeme bojovat až do konce, naše srdce bije v jednotě!
  Marusya se chichotala a cvrlikala, sekala Poláky a házela oblázky bosýma nohama.
  - A pak měsíční svit na přetaktování!
  Ohnivý Augustin, vysílající smrtící jehly a to, co udeří a láme, zasyčel:
  - A pak víno - až do konce!
  Blonďatá terminátorka znovu vyslala jedovaté jehly holými prsty a zaštěbetala:
  - Nebo velkorysé nalévání piva!
  Poté se krasavice zasmála az jejího smíchu si žoldáci Stefana Batoryho roztrhli ušní bubínky.
  Oleg Rybačenko vtipně poznamenal:
  - Bez války není mír, bez lásky není hostina!
  Natasha, házející bumerangy s ostrými hranami holými prsty půvabných, dívčích nohou, zaštěbetala:
  - Atraktivita žen miluje mládí, muži finance!
  Marusya s oslnivým úsměvem a házením darů smrti nohama vydala:
  - Ženy jsou dobré v mládí, muži s penězi!
  Ohnivá Augustina s činností lišky chrlila bosýma nohama proudy smrti, syčela:
  - Žena je květina, muž je trubec jdoucí do medu!
  Perleťová blondýnka Světlana štěbetala, házela čepelemi holými patami a vyceňovala zuby:
  - Je dobré být ženou, je špatné být ženou!
  Oleg Rybačenko, který porážel Poláky a žoldáky a mával meči jako čepele vrtulníku, zavrčel:
  - Muž měl být se svou ženou, ale ne ženou!
  Natasha vystřelila holými prsty, stříhala bumerangy, pohodila modrými vlasy a vyštěkla:
  - Muž je vždy samec, ale do psího života jej přivádějí nejčastěji feny!
  Zoja si natřásla vlasy barvy plátkového zlata, jednohlasně cvrlikala, vyceňovala zuby a házela holými podpatky to, co zabíjí, nebo hůř, láme na kusy:
  -Je lepší, když je muž samec než svině!
  Mirabela, která provedla trik s meči - trojitý drak, a hodila dýku holými prsty, zabručela:
  - Pro vlast celého světa krásnější!
  Augustin, jehož měděně rudé vlasy vlály jako proletářský prapor a její holé, otesané nohy chrlily proudy smrti a záhuby, křičel:
  - Chce-li mít muž ženské tělo, musí začít podnikat s mužem!
  Světlana, která bosýma nohama spustila bumerang v podobě pěticípého svastiky, zaštěbetala:
  - Pro muže je dobré mít ženské tělo - ale ne doslova!
  Oleg Rybačenko, chlapec, který vypadal asi na třináct let, začal zpívat a skládal doslova za pochodu:
  Narodil jsem se ve zlaté době
  Pokrok je velké jednadvacáté století...
  A tělo chlapce je mladé,
  Je to nejsilnější muž na světě!
  Byl jsem chlapec ve šťastném, štědrém světě,
  Zdálo se, že dokáže hory přenášet najednou...
  Nezjistil jsem: že dvakrát dva jsou čtyři -
  Pro osvětlení cesty k úspěchu!
  Ale rychle vpřed do bouřlivého dvacátého století,
  Ve kterém je vichřice svatou válkou...
  Zničeno z mramorové komory -
  A mocný Satan vládne míči!
  V Rusku je to kmen obrů,
  Můžeme proměnit roj planet...
  Když jsou lidé a strana sjednoceni -
  A osvětlují cestu komunismu!
  Tady byl chlapec ve válce,
  A Stalin se pro něj stal ideálem...
  Mladý válečník zůstal bos,
  Když fašista zaútočil na jeho rodnou zemi!
  Země hoří a borovice umírají
  Planeta je v plamenech...
  Chlapec prochází závějí bos,
  Na tvůj velký, udatný sen!
  Co dělat, on sám, bohužel, neví
  Točí se v chladném, prudkém sněhu...
  No, z nějakého důvodu, Kain vítězí,
  Šmejdi mají všechny úspěchy!
  Můžeš počkat - vím, že to bude fungovat,
  A letět rychle na Mars...
  Moje dívka hodně zhubla
  Ale v bitvě ukázala jen třídu!
  Běhala bosa sněhem,
  Mráz jí zuřivě štípal paty...
  Adolfa slavně svrhneme z piedestalu,
  A pojďme rychle udeřit!
  Zatlačili jsme nacisty z Moskvy,
  Do poraženého Berlína vstoupili šípem...
  A na planetě bylo velmi čisté,
  Hle, cherubín roztahuje křídla!
  Vstoupíme do Berlína, to víme jistě,
  I když je fašista mazaný a krutý ...
  A budeme mít svátek v zářivém květnu,
  Kéž velikost nejde do písku!
  Oživíme rozlohy vesmíru,
  A na planetě bude zářivý ráj ...
  Pro slávu nekonečného stvoření
  Chlapče, bojuj a odvaž se!
  Mirabela Magnetic dodala s velkým nadšením a odhalila své perlové zuby:
  - Dívka, bojuj a odvaž se!
  A Oleg Rybačenko bojoval se zuřivým vztekem, který se snoubil s rafinovanou opatrností. Pohledný, velmi svalnatý chlapec velmi obratně házel ostrými kotouči holými prsty a odsekával hlavy polských a německých vojáků.
  A děvčata tlačila ještě obratněji a holýma, půvabnýma nohama házela jehlami a přinášela smrt. Válečníci každého posekali meči a vytvořili úplný prášek z krve a kostí. A sekali, sekali, vypouštěli ostré jehly a spoustu disků a bumerangů.
  Poláci utrpěli obrovské škody a udusili se krví. A jak se dusili. Jako fontány a vodopády šarlatové tekutiny proudily. A potřísněné, popálené, ztracené končetiny. To vše se dělo ve zběsilém, hurikánovém tempu.
  Více než 60 000 vojáků zahynulo a bylo zničeno.
  Oleg Rybačenko, házející smrtící disky holými prsty dětských nohou, zavrčel:
  - Vojáci jsou připraveni - paní! Všechny zničíme!
  Natasha, vtipná a vyceněná zuby, vydala:
  Všechny zničíme!
  Mirabela po obdržení mlýna zamumlala:
  - A zasáhnout protivníka!
  A bojovníci šli každého rozřezat a rozřezat jako řezný nůž. A tyto vrtule ničily. A dokonce zpívali:
  - Ale abych byl upřímný! Pojďme vyhubit všechny!
  Válečníci všech doslova upalovali své konkurenty - jednoduše vyhladili a vyrobili totální rakve. A vést obrazné a nepřetržité ničení.
  Mirabela krájela nepřítele jako plátky sýra a usekávala hlavy a pištěla:
  - Za Rusko a nového prezidenta země!
  Zoya se zlatými vlasy dívky a vedla totalitní cestu. A hrála si s bicepsy a řekla:
  - Co by nebyl válečník! Vždy stojí za to vyhrát!
  A znovu válečníci házeli bosé nohy, čepele, které zasáhly protivníky. A vytvořili potoky krve.
  Dívky cákaly bosýma nohama skrz šarlatové louže a zvedaly hromady šarlatových, smrtících cákanců.
  Ohnivá Angelica vtipně poznamenala a vyslala několik smrtících a vražedných čepelí, které vystříkaly fontány zběsilé, násilné energie. A zvedly se celé mraky nekonečně tvrdých a zuřivých démonů.
  Dívka moudře řekla:
  - Pojďme se smát a být přáteli! A porazíme všechny!
  Světlana se stočila do kotrmelce a znovu udeřila holými patami do hrudi jednoho z Poláků, ten se převrátil a odhodil kopyta a zlomil vaz několika desítkám lidí.
  Světlana radostně zvolala:
  - Tohle je smrtící liška! Tohle je rána!
  Mirabela, která sekala žoldáky a jiné zlé duchy, sekala je meči a holými patami drtila další čelist uherského prince, cvrlikala:
  - Moje rána je nejsmrtelnější ve vesmíru!
  Natasha se zachichotala a svými ohnivými zuby vyzařovala spoustu slunečních paprsků a řekla:
  - Láska vítězí a zabíjí!
  A dívky se všechny čtyři smály, ale jejich smích přehlušil a zabil protivníky.
  V tu chvíli z bran Polotsku vyšli ruští bojovníci a milice. Vší silou se vrhli na nepřítele. A aktivně kroucené meče.
  Do této doby byla většina Poláků a žoldáků zabita. A prořídlé řady protivníků, na které útočily vlny ruských jednotek. Úder ruských jednotek byl opatrný. Z mušket stříleli lučištníci, ale zatím se vyhýbali sblížení. A vyhlazené protivníky.
  A dívky stále házely čepele a bumerangy bosýma nohama a vyceňovaly své sněhobílé zuby. Dokonce pustili zrcadlové obrazy a oslepili oči protivníků.
  Lyakhové ztratili orientaci a byli zabiti ranami z nabroušených mečů. A neměli žádnou šanci, žádné slitování. Bylo tam něco, co je smrtící a nemilosrdné. A něco, co nelze zastavit lidským úsilím.
  A popravy lučištníky a milicemi a nemilosrdné kácení od terminátorských dívek, které drtí a drtí.
  Dobří válečníci se chovají a tvrdě sekají. A rozhodnou se zničit cíle náčelníků. Sekali jim hlavy a házeli disky. Nebo vydlabejte oči - ostrými jehlami. Takže dívky se chovají odvážně a cool. Brousí bez jakéhokoli obřadu.
  Mirabela se prosekala spoustou žoldáků a jiné špíny a pod jejími meči hlavy jako melouny rozházené šarlatovými cákanci na všechny strany.
  Dívka křičela:
  - Moje nejvyšší třída ve vesmíru!
  Natasha hodila granát otočkou bosou nohou a jak cvrliká energií:
  - Jsme velikost vesmíru! Všechny zabijeme!
  Zoya potřásla zlatými vlasy a holými prsty vyslala kruh s nabroušenými konci.
  A zuřivě přikývla:
  - Jsem to, co přináší a vytahuje!
  Ohnivá Angelica poslala další dar smrti a vtipně poznamenala:
  - Každý blázen může vydržet, ne každý moudrý člověk může mít prospěch!
  Světlana, vtipná a třpytící se perleťovými vlasy, pronesla aforismus:
  -Zabij, schopný a idiote, vzkříšení nepodléhá genialitě!
  Oleg Rybachenko také rozdal velmi originálním způsobem:
  - Porazit nepřítele - zabiješ ho, porazit sám sebe - dáš lepší život!
  Mirabela dodala a s chutí rozdrtila nepřátele:
  - Je lepší dát jeden život hodnému člověku, než zabít tisíc darebáků - je produktivnější vypěstovat květinu, než pošlapat tisíc hmyzu!
  Natasha, kácející Poláky a Maďary, poznamenala:
  - Ne ten silný, kdo zabíjí, ale všemohoucí, který vzkřísí!
  Rusovlasá Angelica, prořezávající se vojáky Commonwealthu, vyaknula:
  - Kdo před soubojem příliš ohrnuje nos, zůstává při sdílení trofejí s nosem!
  Zoya, která prořezávala protivníky, vrhala vražedný granát holými prsty na nohou, zabručela:
  - Když člověk přestal být opicí - když začal napodobovat ne přírodu, ale andělské plemeno!
  Světlana, která prořízla nepřátele a vypustila blesky ze své šarlatové bradavky, to vzala a vtipně vydala:
  - Zda byl člověk opicí, je diskutabilní, ale ve své touze ovládnout je typickým zvířetem a dokonce náchylným k hibernaci!
  Mirabela Magnetic, která zuřivě sekala své protivníky a dorážela poslední protivníky, dodala:
  - Politik je liška se lvími ambicemi, prasečími metodami, oslí tvrdohlavostí a opicí náchylnou k plagiátorství!
  A pak hodila granát s holou růžovou podrážkou, dodala:
  - Chcete-li se stát jen chytrým - věřte učebnicím, chcete-li být skutečně moudřejší - nevěřte politikům!
  Armáda Stefana Batoryho byla ukončena. Ruská armáda opět šla do Varšavy. A konaly se volby do Sejmu, kde se novým králem Commonwealthu stal Ivan Hrozný.
  Nastala jednota národů slovanského světa. A součástí Ruska se stalo i Livonsko. Poté došlo k vítězství nad Švédskem a dobytí Vyborgu.
  A pak se guvernér Skopin-Shuisky dostal do Stockholmu. A Švédsko bylo dobyto.
  Rusko se stalo velkou říší tím, že obrátilo svůj pohled na východ. A došlo k mnoha dobýváním plus výstavba měst. Poté ruské jednotky dobyly Krymský chanát spolu s pevností Azov. A to jsou velké úspěchy.
  Ivan Hrozný žil do roku 1599 a jeho vláda se ukázala jako velmi dlouhá a hlavně slavná. Na trůn nastoupil syn Ivan Pátý a na trůnu zůstala zachována dynastie Ruriků. Dobývání a tažení pokračovaly.
  Ale to už je jiný příběh. Ledaže by carské Rusko uspělo více a Poláci, Ukrajinci, Bělorusové a Rusové byli spolu a sebevědomě nepřátele porazili. Postupně tedy dobýváte celý svět a rozšiřujete se z království do království!
  A Ivan Hrozný zůstal v paměti lidu jako největší z ruských carů! A vešel do historie jako největší dobyvatel, několikrát zvětšil území Ruské říše!
  
  DÍVKA POMÁHAJÍCÍ NAPOLEONOVI III
  Dívka Mirabela Magnetic se dostala do světa francouzsko-pruské války, mezi Bismarckem a Napoleonem III. Ve skutečné historii Německo zvítězilo a dokončilo své sjednocení. A pak to vedlo k první světové válce a rozpadu Ruské říše a dynastie Romanovců.
  Pro Rusko by samozřejmě bylo lepší, kdyby se Německo nesjednotilo a nemohlo porazit Napoleona III.
  Mirabela Magnetic, plácající bosýma nohama do trávy, nyní běžela k Francouzům.
  Bylo nutné upozornit, že u Sedanu připravili Prusové léčku na Napoleona III. a dobyli dominantní výšiny.
  Co lze říci o Napoleonovi III. Synovec Napoleona Velikého se snažil napodobit svého strýce. A chtěl vytvořit mocnou říši a mohl by dobýt Evropu.
  Zpočátku byl úspěšný. Podařilo se mu vyhrát krymskou válku s Ruskem. Pravda, za cenu těžkých ztrát z toho sama Francie územní zisky nezískala. Pak války v Indočíně.
  Vítězství nad Rakouskem a připojení několika oblastí v Itálii.
  Dále ne tak úspěšně. Belgie nebyla dobyta. Mexiko taky.
  Šance pomoci Rakousku ve válce s Pruskem byla ztracena.
  A nyní válka s mocným Německem.
  Ve skutečné historii - úplná porážka Francie a zajetí Napoleona III.
  Mirabela, bosá dívka v bikinách, má ale šanci katastrofu odvrátit. A nenechat Německo dostat se k západním hranicím Ruska a vytvořit si mocného nepřítele.
  Mirabela běží po lesní cestě a zpívá:
  - Když, když dlouho, dlouho...
  Pokud, pokud po cestě...
  Skoč a utíkej!
  Ale možná, možná...
  Ale možná, je to možné, je to možné!
  To je docela, docela možné!
  Můžete jet do Afriky!
  V Africe jsou řeky tak široké
  A africké hory jsou tak vysoké!
  Ach, krokodýli, hroši!
  Ach, opice, vorvaně!
  Ach, ach, a zelený papoušek!
  Ach, ach, a zelený papoušek!
  Zde si s touto dětskou písničkou odskočí do tábora Napoleona III.
  Francouzů je poměrně hodně a tábor je velký. I když disciplína se s Prusy nevyrovná. A možná jsou zbraně zastaralé a uniformy jsou příliš světlé. A vůbec, armáda je horší než za časů Napoleona.
  Pravda, Francouzi jsou dobří v boji s bajonety. Tato zbraň byla vynalezena ve Francii.
  Takže můžete bojovat téměř za stejných podmínek. A boj to bude velmi tvrdý.
  Dívku v bikinách to nezastavilo. I když ji vojáci hltali očima.
  Mirabela je vzácná kráska a velmi atletická půvab. Běží k sobě a blýská se nahými, kulatými, růžovými podpatky.
  A teď běží do hlavního stanu, kde se nachází francouzský císař Napoleon Třetí. Jeho síla je velká. I když formálně existuje parlament a senát. Ale ve skutečnosti je Napoleon III téměř neomezený.
  A nyní je plný touhy porazit Němce a zahrnout do svého složení část jižního Německa.
  K Napoleonovi prvnímu má samozřejmě daleko. Zemřel již v letech Napoleona III. a ve svých čtyřiceti letech si podrobil celou Evropu.
  Ale Napoleon III stále věří v jeho slávu. Navíc Francie už pronikla do Afriky a má obrovskou ješitnost.
  Dívku zastavili strážci u vchodu do stanu a zeptali se:
  "Co máte s císařem?"
  Mirabela upřímně hledící safírovýma očima odpověděla:
  - Soukromé podnikání!
  A nechali ji projít bez otázek. Je jasné, že taková kráska má pro císaře pouze osobní záležitost.
  Mirabella plácala holýma, půvabnýma nohama po kobercích a pohybovala se po stanu velikosti připomínající cirkusový stan. Několikrát ji minuli strážci.
  Nakonec Mirabela vstoupila do císařovy kanceláře. Napoleon III okamžitě zvolal:
  - Taková krása!
  Dívka se uklonila panovníkovi. Napoleon III. byl středního věku, nízké postavy a nepříliš nápadný. Plešatý a ne jako velký vládce.
  Mirabela byla mnohem vyšší než on a její vzhled je tak jasný.
  Napoleon se na ni chtivě podíval a zavrčel:
  - Máš takovou krásu... Prostě zázrak!
  Mirabela se zachichotala a odpověděla:
  Všichni si myslí, že jsem krásná. Jen pro některé muže jsem moc velká!
  Napoleon přikývl a odhalil falešné zuby.
  - Miluji velké ženy! Mám tě rád!
  Mirabela dupla na holou, opálenou, svalnatou nohu a poznamenala, okamžitě vzala býka za rohy:
  - Nepřišel jsem se s tebou milovat! A chci vás informovat, že Prusové na vaší cestě připravili přepadení a čekají, až vstoupíte do údolí!
  Napoleon zvedl obočí a zeptal se:
  - Jak víte, že?
  Mirabela odpověděla tvrdě:
  - Za prvé, je obvyklé oslovovat dámy jako vy! A za druhé - já vím!
  Napoleon ustoupil.
  "Měl jsem také nejasnou předtuchu, ale moje inteligence nic nepotvrdila." Jak víte, že?
  Dívka logicky poznamenala:
  - V každé ženě je ďábel! A Ďábel ví všechno - je to skoro Bůh, jen na druhé straně!
  Císař přikývl.
  - Logicky! Jsi příliš hezká na to, abys byla špiónem. No, dobře... půjdu na druhou stranu, generálové mi řekli, že pod Sedanem je pláň pro útok velmi nepohodlná. Ale chci s tebou strávit noc!
  Mirabella poznamenala:
  - Mezi námi čtyřicet let rozdílu!
  Napoleonovi je skutečně již dvaašedesát let. A je plešatý a nezáří krásou. Ale lysina na čele je stále malá a vzhled je ušlechtilý. Ramena jsou poměrně široká, na hrudi je mnoho řádů s oblázky.
  Objednávky jsou navíc nejen francouzské, ale také anglické, ruské a další.
  I když Rusko je dokonce rádo z války s Francouzi, které Německo spoutalo.
  Napoleon nařídil:
  - Obviň nás!
  Služebnice přiběhly a nalily víno do stříbrných pohárů. Pak utekli a dupali na paty.
  Napoleon usrkl a dal ho Mirabelle.
  Ochutnala víno. A cítil jsem, že je to příjemné a silné.
  Vypila polovinu sklenice a poznamenala:
  - Dobrá věc! Ale musíte nejprve porazit Prusy!
  Napoleon se zeptal:
  - Jsi Francouz?
  Mirabela upřímně odpověděla:
  - Ne!
  Císař se zeptal:
  - A kdo jsi ty?
  Mirabela hrdě řekla:
  - Jsem Rus!
  Napoleon s úsměvem přikývl.
  - Tak krásné a ruské? Tvoje vlasy jsou jako plátek zlata!
  Dívka potvrdila:
  - Moje vlasy jsou skvělé!
  Císař navrhl:
  - Možná pak ochutnáš černý kaviár?
  Mirabella souhlasně přikývla.
  - To je dobrý nápad!
  A dívka se natáhla zlatou lžičkou ke sklenici kaviáru. Císař s úsměvem navrhl:
  - Staň se mým oblíbencem! Udělám z tebe vévodkyni!
  Mirabella pokrčila rameny a odpověděla:
  - Velmi lichotivé... Ale něco mi říká, že nebudu mít čas stát se vévodkyní! Moje mise bude kratší!
  Napoleon si povzdechl a odpověděl:
  - Miloval jsem tě, předtím jsem neznal vášeň,
  Miloval jsem v srdcích, bez omezení chřadneme ...
  Miloval jsem tě tak upřímně, tak něžně,
  Jak ti Bůh dává - být milován ostatními!
  Mirabela přikývla a poznamenala:
  - Můžete se stát velkým panovníkem. Víš, můžu tě vzít do týlu Němců a vyhraješ největší vítězství!
  Napoleon byl překvapen:
  - Můžete to udělat?
  Mirabella tweetovala:
  - Všechno nemožné, možná to vím jistě!
  Císař přikývl.
  - Jsi rozkošný! Pojďme tančit.
  Napoleon vstal. Mirabela byla sice bosá, ale i tak byla téměř o celou hlavu vyšší než panovník.
  Začali tančit. Dívka v tom nebyla moc dobrá. Napoleon jí ale pomohl.
  Mirabella tweetovala:
  Všichni se díváme na Napoleony
  Miliony šílených lidí...
  Chtějí sloužit snu
  A právě se proměnily ve hru!
  Mirabela reagovala s nadšením zpěvem písně o Napoleonu Bonaparte:
  Napoleon, Napoleon
  Šel bojovat proti Rusku.Kdyby šel bojovat proti Rusku, Chtěl ovládnout celý svět.
  
  Chtěl ovládnout celý svět, Alexandro, požádat cara o strach Alexandro, bál se, podepsal jsem mu dopis.
  
  Pánové, všichni naši šlechtici, dostali strach, nevědí, co mají dělat.
  Byli vyděšení, ale všichni utekli,
  Ach ano, v Moskvě nikdo není, bratři!
  
  Jako jeden se nebál - Tady je Kutuzov, velitel nás všech. Jako jeden se nebál jen jeden - princ Kutuzov - tady je náš hrdina!
  Napoleon III přikývl.
  - No tak, zpívej krásko!
  Mirabela dál zpívala, celou báseň, kterou kdysi viděla na internetu:
  Stojím v supermarketu... Tam-taram-taram-taram...
  koukám do regálů, nikoho netrefím... A nějaký bílý anděl, co tu nestojí pro nic za nic, Říká mi sladce: "No, co chceš? ... Co?"
  
  A z toho zvuku to pro mě začíná být kouzelné, něco zamumlám, ale neslyším své blábolení, říkám, že půst je v zásadě léčivý, ale ve skutečnosti byste alespoň něco položili na police. A
  
  na to anděl Lucy (tak jí lidé říkají), docela potichu říká: "Taram-taram-taram-tam-tam!!!", Což asi znamená, že to nemá cenu, jako... Co , říkají, kousne se do krku pro domorodý supermarket!
  
  ... A znovu plavu v nirváně, hltavě lapám po vzduchu pusou, Vše se ze všech
  
  
  
  
  
  stran mění v bílo-modro-červený, šedý kouř .nepustili je dovnitř!Ustupují podél Smolenské , kde se jim podařilo sněz všechno... Za nimi se tísní maršálové, slintají hlady... Hubenější gardisté - škoda se na ně dívat!
  
  Bonaparte se chvěje kaviárem (to je mimochodem znamení!), Dívá se na police a kaviár se chvěje silněji... Otočí se k Luce, zavolá k nám Murata, Hubenější a okouzlující, zvedne knírek ...
  
  Císař začíná: "A la ger, com a la hero! Armáda je velmi hladová! Armáda je velmi hladová! Budeme platit zlatem!" Lucy, také francouzsky, velmi tiše a klidně, říká: " Otevři zenki! Všechno je v okně!",
  
  A stará garda v medvědích kloboucích Honěna v Pollock Hall a tvarohové sýry ... Dobré naděje se utopily v sýrech Pollack, Ocelové bajonety byly ohnuty v tvarohu ... The
  
  císař pokračuje: "Armáda je velmi hladová! Ach, zatraceně...sheri!", Hypnotická síla, na kterou číhají jeho oči, Všechno je namířeno na Lucy, všechno kolem už kouří...
  
  Císař se hrozivě dívá - Lucy se dívá na Murat, A Murat - je to statečný chlap! Vytáhne si knír, císař zfialoví - Lucy se podívá na Murata, A Murat - je to statečný chlap, vytáhne si knír, císař jí očima - Lucy se podívá na Murata, A Murat - je to statečný chlap , stáhne si knír.
  
  A stará garda s bolestí ve tvářích rozhodla se svými zbraněmi Kornet z Toulouse - hrdina Slavkova - kousl sýr ... a navždy se uklidnil ...
  
  Císař s hlasitým výkřikem a Murat se stejným výkřikem A stráže - také s pláčem - opouštějí obchod A putují v davu po zasněžené cestě, Proklínají vše na světě ... Berezina je napřed ... Ano, ano . .. Wee-wee ...
  
  Obraz se znovu mění: vše kolem se znovu rozjasňuje, stejná pokladna, stejná Lucy, tiše a mírumilovně, jako vždy. Stojím a usmívám se, moje duše je teplejší , chápu, co by se stalo, kdyby bylo tu jídlo...
  
  Ukaž pozornost. Žádám, aby dali knihu stížností nebo návrhů, Napsali vděčnost na dvě stránky. Vděčnost, vděčnost, vděčnost a pět ...
  Napoleon III zamumlal:
  - To je milé!
  A císař padl do křesla a chrápal. Mirabela se ohlédla. A aniž by dvakrát přemýšlela, vzala a nalila si další víno. Radostně usrkla a začala ho tahat.
  Pak plácla císaře po tváři. Napoleon se probudil.
  Dívka řekla:
  - Je čas, Vaše Veličenstvo, shromáždit vojáky a vydat se do týlu Prusů!
  Napoleon si povzdechl:
  - To by bylo těžké!
  Mirabela odpověděla:
  - Odvážně půjdeme do bitvy,
  Za moc sovětů...
  Zlomíme Prusy -
  Na tuhle písničku!
  Napoleon neochotně vyhověl. A teď ho Mirabela vede za paži a dělá sběratelskou trubku. Vojáci si již stihli odpočinout a je čas provést kruhový objezd.
  Aby Napoleona trochu rozveselila, udělá mu hrdinka masáž šíje. A Bonaparte mladší v sobě cítí příval energie. A tady přichází velká francouzská armáda.
  Mirabela vydává příkazy jménem císaře. V důsledku toho jsou jednotky v pohybu, ale bez hudby a bubnování. Což je velmi pevné. Armáda se shromažďuje.
  A jedná, pohybuje se podél háku, obchází výšky. Sama Mirabela se zavázala vyprovodit Francouze. A velmi mile na ně křičí. Armáda je v pohybu.
  Dívka se rozběhla vpřed a vrhla se pryč, blýskajíc se na holých, kulatých podpatcích. Vojáci ji následovali.
  Mirabela běžela a zpívala:
  - Pokud je pevnost na cestě,
  Nepřítel postavil...
  Je nutné obejít zezadu -
  Vezměte ji bez výstřelu!
  Dívka takto vedla velkou armádu do týlu Prusů. A Francouzi zaútočili na Němce a zaskočili je. Byl to zuřivý a zoufalý útok.
  Mirabela se dvěma šavlemi se vrhla do boje.
  Nejprve jedna hrdinská dívka uspořádala recepci ve mlýně a usekla hlavy páru pruských vojáků. Pak se její holá pata chytila a dopadla na bradu německého důstojníka a rozdrtila mu čelist.
  Mirabela zakřičela:
  - Smeteme nepřítele jednou ranou,
  Sláva bude potvrzena ocelovým mečem...
  Ne nadarmo jsme zasáhli Wehrmacht -
  Rozdrťme Prusy na hranolky!
  A tak dívka posunula koleno k bradě německého plukovníka. A od silné rány se mu zlomil vaz. Byl to opravdu působivý boj. A boj je to, co potřebujete.
  Mirabela provedla motýlí techniku se svými meči a cvrlikala:
  - Krása, krása, já jsem Prusák jako kočka!
  A její obnažená pata ve skoku zasáhla německého generála do hrudi. Po silném úderu vyletěl a narazil na pruské bajonety. Tohle se ukázalo jako skvělé. A stříkající fontány krve.
  Mirabela zaštěbetala a vycenila zuby:
  - Moje síla je velká, rozdrtíme Prusa!
  Francouzi, kteří Němce zaskočili, je těžce rozdrtili. Bismarckova armáda čítala přes dvě stě tisíc vojáků. A to je největší bitva od "bitvy národů". Sám Napoleon Třetí se nehrne do bitev, ale raději vede z dálky.
  Bismarck také neleze do bitvy. Snaží se dát dohromady roztříštěné německé části. Takže napětí neklesá.
  Mirabela seká dvěma meči. Navíc holými prsty u nohou vrhá po nepříteli dýku. A hned tři Prusové padají z dobře mířeného hodu.
  Mirabella zpívala:
  Žijeme na zemi našeho otce
  Ladova vnoučata a boží děti...
  A létá na okřídleném koni,
  Rusko k velkým úspěchům staletí!
  A teď jsou její dívčí meče sekány na Prusy. A znovu, nahá, kulatá dívčina podpatek zlomí čelist dalšímu německému generálovi. Řekněme, že tahle dívka - prostě super.
  A nyní je stále blíž a blíž k Bismarckovi. Dívka je velmi odhodlaná. A vší silou hodí nitroglycerinovou bombu. Proletí a jak to Bismarcka potěší přímo v čele helmy.
  A došlo k silnému výbuchu. Bismarck byl okamžitě spolu s generály roztrhán.
  A když přišla o hlavu, pruská armáda se okamžitě proměnila v nekontrolovatelnou masu.
  A Němci běželi, házeli transparenty, zbraněmi a zásobami. Francouzi zuřivě pronásledovali. A zahnali tyhle Prusy až k samým hranicím. Až skoro všichni padli a nepadli do zajetí.
  Poté se válka již přesunula na německé území. Francie dobyla významnou část území, až po Labe. A posílil svůj vliv.
  Napoleon III brzy zemřel, ale zemřel ve slávě. A na trůn nastoupil Napoleon IV.
  Rusko v osobě Německa nedostalo silného nepřítele. Ale během války s Tureckem v roce 1877 se Francie opět přestěhovala na Krym. Alexander II v těchto podmínkách byl nucen opustit Balkán. A Francie také dobyla Itálii... Ale Británie, znepokojená nad hegemonií Napoleonů, sama vstoupila do války.
  Boje se vlekly a zachvátily celou Evropu. Do války vstoupilo i Rakousko.
  A Rusko, již za Alexandra Třetího, znovu začalo válku s Tureckem. A protože do ní nikdo nezasahoval, dobyla Istanbul, Malou Asii a země až po Egypt a také Irák, až se dostala do Indického oceánu.
  Poté Alexandr Třetí dobyl Írán. Do dějin se již nezapíše jako mírotvůrce, ale jako dobyvatel. Rusko zesílilo. Francie a Británie pokračovaly ve válce. Napoleon čtvrtý navrhl spojenectví s Ruskem.
  Mikuláš II., který zdědil předčasně zesnulého Alexandra III., souhlasil.
  Rusko zaútočilo na britské kolonie v Indii, Pákistánu a Egyptě. Ruské pozemní síly navíc zaútočily na Rakousko-Uhersko a Prusko.
  Evropa byla dobyta ruskými a francouzskými vojsky. Rusko získalo pro sebe všechny slovanské země a hranice procházely podél Odry a téměř až k Vídni.
  Tak skončilo první dělení světa. Poté Japonsko zaútočilo na Rusko. Ale Rusové byli silní a připravení. Navíc mají také silnou flotilu nejen v Pacifiku, ale i v Indickém oceánu. Carské Rusko Mikuláše II je tedy sebevědomě porazilo.
  Japonsko se stalo ruskou provincií.
  Poté si spolu s Francií rozdělilo Afriku carské Rusko Mikuláše II. Dále Rusové zajali Čínu a Francii úplně Thajsko a Indočínu. A pak Rusové a Francouzi obsadili Austrálii.
  Celá východní polokoule byla rozdělena mezi Rusko a Francii.
  Na západní polokouli však stále existovala neobsazená území a především Spojené státy, ale jejich dobytí je jiný příběh. A Mirabela Magnetic je povedená - prostě super holka!
  
  PUTINOVO RUSKO BOJUJE V AFGHANISTANU
  ANOTACE
  Útoky z 11. září 2011 se nezdařily. A teď Putinovo Rusko bojuje v Afghánistánu. Boje jsou urputné, misky vah se houpají. Zástupkyně ženských speciálních jednotek samozřejmě projevují zvláštní hrdinství - něžné pohlaví mlátí mudžahedíny.
  . KAPITOLA 1
  Pro každý případ, Američané vyhostili ze své země podezřelé osoby a teroristický útok z 11. září 2001 se nekonal. A nyní ruská armáda bojuje proti Talibanu.
  Boje jsou velmi urputné. A bombardovali pozice mudžahedínů.
  Na nebi jsou čtyři ruské dívky: Natasha Sokolovskaya, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  A aktivně mlátí dushmany.
  A tisknou prsty bosých nohou na tlačítka joysticku. To jsou bojovné dívky. Který umí skoro všechno.
  A porazili nenáviděné dushmany. Probíhá válka s Talibanem. Bombarduje hlavně Rusko. Existují ale i pozemní jednotky, které bojují s nepřáteli.
  A to včetně na experimentálním vozidle T-95.
  A Natasha, Zoya, Augustina a Světlana také bojují.
  A také mlátí mudžahedíny...
  Válka trvá už několik let. Putinovo prezidentství se chýlí ke konci. A na rozdíl od předchozího příběhu je tu intrika. Opravdu, kdo vyhraje? Ekonomice se nedaří. Válka se táhla jak v Čečensku, tak v Afghánistánu. Je to plné problémů. Ceny ropy a plynu nejsou tak vysoké jako ve skutečné historii. Takže komunisté tvrdí víc.
  Natasha Korshunova, střílející z tanku, poznamenala:
  - Tady jsme ve válce, ale vyhlídky nejsou vidět!
  Zoya s úsměvem přikývla.
  - Tohle není naše válka! A proč v těchto horách kukáme?
  Augustin odpověděl:
  - Přestaň mluvit!
  Vpřed a nahoru a tam...
  Koneckonců, to jsou naše hory -
  Pomohou nám!
  Pomohou nám!
  Světlana souhlasila s těmito:
  - Věřím, že pomohou!
  A T-95 vypálil další těžký projektil na Mudžahedíny. A důkladně je rozbil, taková drtivá rána.
  A fragmenty vysoce výbušných dushmanů byly pokáceny.
  Natasha si poklepala na holou růžovou patu a zazpívala:
  - Postupujeme ke svatému komunismu,
  A bosé granáty házejí!
  A dívky jsou v bitvě agresivní...
  A mudžahedíni nějak usmažili paty jednomu komsomolci. Chytil a na holou podrážku rozžhaveným železem. A musím říct, že to moc bolelo.
  A dívka řvala utrpením a ječela ...
  A pak její obnažené prsty kleštěmi rozbily dushmany. Zde je jejich politika.
  Zoya to vzala a zařvala:
  - Válka, válka, válka,
  Ať to zuřivě řve po celém světě...
  Pořadí a objednávky jdou rychleji -
  Když střely praskají dnem i nocí!
  A s holým podpatkem, jak stisknout ...
  Augustin se smíchem poznamenal:
  - Nikdo nebude šlapat proti dívkám!
  Takže opravdu donutili zajatého dušmana, aby líbal jejich bosé nohy,
  Půvabné nohy. A zasypal je polibky.
  Augustine cítil, jak jí jazyk olizuje holou, kulatou, růžovou patu.
  A zavrčela:
  - Jsem nejsilnější na světě - Namočím nepřátele do záchodu!
  A zase se z plných plic směju!
  Tady byly dívky v Afghánistánu divoké.
  Zde Tamara a Veronica donutily své obnažené zaprášené paty olizovat zajaté mudžahedíny. A pak se na ně vyčůrali. A jak se nechají vystřelit z granátometu - trhání dushmanů.
  Tamara agresivně poznamenala:
  - Jsme nejlepší na světě!
  Veronika souhlasila:
  - Lepší už to nebude!
  A děvčata chytla muže s holými prsty za nos a udělala jim švestky.
  Jsou to takové krásky. A jako odpověď, pokud byli zajati, usmažili si paty.
  Válka samozřejmě pokračuje s různým stupněm úspěchu.
  Ruské jednotky rozdrtily mudžahedíny. A ti v reakci vedou minovou válku.
  A také podkopávají ruské jednotky. Buď bude echelon snížen, nebo bude vyhozeno něco jiného.
  A sestřelují vrtulníky odpalovacími zařízeními. To, co dělají, je extrémně efektivní.
  V reakci na to se dívky vysmívají mudžahedínům. A ze spousty věcí se krásky olizují jazyky.
  Stalenida poznamenala a vycenila zuby:
  - Zlý dushman se plazí po skalách,
  Rozbijte ho napalmem!
  Nešetříte je
  Zabijte toho bastarda...
  Jak rozdrtit štěnice domácí -
  Udeřit jako švábi!
  Holky se tedy pustily do práce...
  Alenka například se svým bosým praporem v bikinách, jak se zavázala zničit bojovníky Alláha.
  A nakazila se naboso a děvčata mají takový úlevný lis. A podpatky dívek jsou kulaté a růžové.
  Alenka hodí granát holými prsty a řve:
  - Ve jménu SSSR!
  Anyuta se zachichotala, pokosila mudžahedíny a zakňučela:
  - SSSR je dávno pryč! Tam je Rusko!
  Alla nahou, kulatou patou vyhodila výbušný balíček a zapištěla:
  - Za vlast a její let ve slávě!
  A dívka se směje. A opět dá obrat, a to mimořádně trefně.
  Maria, která také střílela a se smrtící silou pozvracela granát, zaštěbetala a vycenila zuby:
  - Pro největší vítězství!
  Olimpiada, čmárající na mudžahedíny, zabíjející je s extrémní přesností a házením citronu holými prsty na nohou, zapištěla:
  - Za skvělé dárky!
  Matrena také drtila strašidla a pištěla:
  - Sláva Rusku a Herkules bude mesiáš!
  Marusya, která srazila nepřátele a hodila na nepřítele dar smrti bosou nohou, vykřikla:
  - Pro matku Rusko!
  Tady jsou bojovnice.
  A chytají dushmany holými prsty za nosy. Takto je drtí.
  Natasha, čmárající ze samopalů, zapištěla:
  - Za naše právo!
  A jak se kráska ujme a zasměje.
  Tady jsou dívky - všechny dívky dívky ...
  Alice a Angelica pracují jako odstřelovačky. Jsou to velmi krásné a bojovné dívky.
  A trefují z pušek velmi přesně. Téměř nikdo si s nimi neví rady.
  Alice, pokud střílí, tak přímo do oka. A udeřit mimořádně trefně.
  Potom poznamenala:
  - Bojujeme statečně!
  Angelica, tato vysoká, svalnatá, rusovlasá žena hodila granát, roztrhala mudžahedíny a zapištěla:
  - Za svaté Rusko!
  Blondýnka Alice hodila holými prsty, jedovatou jehlou, probodla velitele afghánských ozbrojenců a zapištěla:
  - Pro nové hranice!
  A znovu sestřelil droida z pušky.
  Angelica poznamenala:
  - A bublina expandovala, až praskla!
  Alice souhlasila s tímto:
  - Musíte znát míru všeho! Vždyť planeta je kulatá!
  A dívky se smály a vyceňovaly zuby.
  Ve skutečnosti tady bojují a neví se za co.
  Afghánská válka - epizoda druhá!
  Došlo však i na čečenskou válku, s opakováním. Nejdřív porážka, pak pomsta.
  Ale za Afghánistán se chtěl Putin pomstít. Dobýt Afghánistán znamená překonat úspěchy sovětských vůdců.
  Prohráli válku o Afghánistán!
  Uspěje pouze otázka? Jedna naděje pro bojující dívky!
  Dívky rozdrtily nepřítele s velkým nadšením ...
  Půvabné, opálené, svalnaté a holé nohy válečnic cákaly teplými loužemi prohřátými dubnovým sluncem.
  Deštěm umytí komsomolští bojovníci byli krásní, jako víly, i když strašně poškrábaní, zranění v bitvách, fialové sýkorky na nevinných tvářích. Během bitvy byly téměř všechny šaty okouzlujících válečníků velkého Ruska spáleny nebo roztrhány a běhali polonazí a pochodně vlasů: Galina jako plátek zlata, Angelin, jako plameny vybuchující sopky Vesuv, zakryté jejich štíhlé, valivé svaly jako kapky rtuti.
  Za nimi bylo pole poseté mrtvolami a rozbitým vybavením, celé poseté bombami, krátery a hlubokými ranami, zákopy, které zůstaly po dopadu neznámých diskových letadel.
  Samotný Kábul jako tělo zmítané nevyléčitelnou nemocí chrlil kyje černého, ale zároveň jakoby nezáživného kouře. Spirály vytvořené z atomů spálené hmoty se křížily a protínaly na obloze v satanském ornamentu.
  Angelina sibiřská bojovnice poznamenala:
  - I příroda se snaží zdůraznit naši lidskou slabost a bezmoc před živly!
  Galina, stříkající vodu na louži silným úderem, namítla:
  - My lidé jsme obdařeni darem vytvářet vlastní realitu. Koneckonců, mysl je v podstatě silnější než svaly. Co jsou svaly? Jen proteinová vlákna, ve kterých se vzájemně ovlivňují elektromagnetické síly.
  Angelina vzhlédla k nebi. Zdálo se, že víry kouře mezi sebou zahájily miniaturní bitvu. Jako by démoni sdíleli moc nad vesmírem. Proudy se srážely, protínaly, pak tvořily jakýsi ornament, pak se naopak v prostoru rozmazávaly.
  Angelina si omylem probodla bosou nohu špičkou kovového úlomku, zastavila se a zasténala:
  "Sakra, mám velké potíže!" Jak ostré mohou být úlomky!
  Galina filozoficky poznamenala:
  - Celý svět se skládá z jehel, jen živým se zdá být uhlazený, kvůli obutému vědomí! - A přidáno upřesnění. - Můžeme se oblékat a svlékat od cizích lidí, ale "obujeme" se jen sami!
  Angelina automaticky pozvedla pušku a zastřelila dushmana, vytrvalá ve své touze zabít každého, kdo se jim rýsoval, aby je potkal. Mudžahedín se zlomeným obličejem vypustil pušku z rukou a zasténal zadek. Sibiřský válečník škádlil:
  - Byl bys cool, ale stal by ses špatným! K tomu vede služba šejkům!
  Galina se vrhla na zem na břicho a vypálila cílenou dávku. Tři mudžahedíni se hladce usadili na čerstvé jarní trávě. Angelina docela rozumně řekla:
  - Chtěli ruskou půdu, tak jste ji dostali, i když s pevným limitem!
  Galina se potutelně zasmála:
  - Vládci, kteří chtějí neomezené prostory, dostávají peníze do hrobu přesně podle limitu! Neméně často jsou však bohužel pohřbíváni občané!
  Angelina řekla zcela vážně:
  - Smrt je zlá, ale život pod jhem je ještě horší... Čím těžší je jho, tím těžší je ho shodit. - Pak si ohnivý ďábel vzpomněl. - Ale teď slavíme vítěznou hostinu, všechno jde dobře, a dokonce i nedobytné hlavní město třetího chalífátu - Kábul nám leží u nohou!
  Galina řekla unaveným tónem:
  - A jaký to má smysl. Bude potřeba brousit později, jak se nám ani nesnilo! Myslíte si, že teď pro nás Afghánci udělají všechno? Ty jsi naivní holka!
  Angelina se proti tomu docela rozumně ohradila:
  - Pokud porazíme našeho hlavního nepřítele, uvolníme tím zdroje pro další boj! Tomu musíte rozumět vy sami.
  Galina se místo odpovědi podívala na zákopové pole ležící před ní. Kolik chlapů, jak Rusů, tak Afghánců, na něm našlo smrt? Svět není peklo, ale už vůbec ne nebe. V něm možná, dokonce s největší pravděpodobností - dominují rozsáhlé objekty podsvětí. Církevní pravoslaví přece učí, že je zachráněna bezvýznamná menšina.
  A většina lidí je kvůli hříšnosti své povahy odsouzena k mukám.
  Galinu takový postulát Písma svatého vždy dráždil a odmítal. Opravdu to pravověrní považují za hřích? Je dokonce zcela přirozená touha každého žijícího člověka po kariéře a nadřazenosti. Není to ale přirozený důsledek lidské povahy? A neměnný zákon evoluce.
  Například, kdyby se Rudá armáda řídila Kristovým učením - trefili vás do pravé tváře, otočte se doleva, jak by to skončilo pro celou sovětskou vlast.
  Komsomolské dívky narazily na neúplně zničenou afghánskou krabičku a byly nuceny lehnout si pod cílenou palbu.
  Angelina třela trávu nahými podrážkami, protože ji velmi svědila pata, řekla:
  - Někdy musíte trpět ... Ale i mouka se stává rutinou, což je ve skutečnosti to nejhorší!
  Galina změnila polohu, přesnou střelou odstřelila polovinu lebky mudžahedínovi, který štěkavým tónem dával rozkazy a zavrčel:
  - Wahhábismus používá neestetické metody: pět ku jedné. A pokud jich bude méně, pak se to stáhne zpět!
  Angelina smutně řekla:
  - Co chceš od lišky upřímnost?
  Galina smutně odpověděla:
  - Souhlas, protože chceš věřit v něco krásného! I poctivost lišky, nebo ušlechtilost vlka!
  Komsomolské dívky byly nuceny doplazit se k přeživším krabičkám na všechny čtyři. Prastará taktika plazení, kterou v bitvě používaly bojovnice. A musím říct, že ne bez úspěchu.
  Angelina sestřelila pět vojáků Talibanu, kteří se pokoušeli vylézt z úkrytu, najednou a potěšeně řekla:
  - Ruská armáda jako vždy vítězí. I když má nepřítel výhodu!
  Galina vypustila bouřlivou dávku a v odpověď se zasmála:
  - Mudžahedíni nikdy nebudou mít výhodu. - Pak srazit dva jednou ranou, dodala. - Teď už nikdy nebude!
  Angelina sotva měla čas sklonit hlavu před dopadem nálože. Dokonce byl odříznut pramen ohnivých vlasů, hranatý střep. Rusovlasý komsomolský válečník zvolal:
  - Účes je zde zdarma, i když toaleta je drahá!
  Galina, hihňající se přes slzy, odpověděla příteli:
  - Víte, to není vůbec vtipné... Obecně platí, že v případě smrti bude pokračování, toť otázka?
  Angelina předstírala překvapení:
  - A co je vlastně povyk? Koneckonců, neexistence přinejmenším neobsahuje bolest, únavu nebo zážitky. Takže je to mnohem sladší než náš život neustálých zkoušek! - A pak přidal ohnivý ďábel. - Život je neustálá zkouška úzké cesty, ale problémy jsou jídlo, naše touha žít ve velkém!
  Než odpověděla, Galina zahlédla mudžahedína s tváří křížence a hladké stisknutí spouště ukončilo jeho nabírání. Komsomolská bojovnice potřásající červenými kadeřemi se usmála:
  - Víš, každý bez výjimky dává přednost životu před nicotou. To znamená, že i v našich vlastních myslích je nepopsatelné kouzlo!
  Galina se se zjevným úsilím zachichotala:
  - Včetně žít a trpět! - Zlatovlasý komsomolský válečník se odmlčel a dodal klidnějším hlasem bez trápení. - Ale je možné porozumět světlu, aniž bychom znali stín? A blaženost nezná bolest. Všechno světlo je známé skrze dualismus!
  Angelina souhlasila jen částečně:
  -Když tak mluvíme, pak nás museli porazit mudžahedíni, abychom skutečně pochopili chuť vítězství. - Ohnivá ďábelská členka Komsomolu pohnula pěstí a rozštípla úlomek desky. - Koneckonců také dualismus: prohráli a vyhráli! Vítězství je vždy hořké se ztrátami, ale sladké s cenami - porážka získává pouze hořkost a slanou chuť "prémiového" jha!
  Galina, která otírala optický zaměřovač, nemohla jinak než souhlasit:
  - Ano, samozřejmě, ve všem je přítomen určitý dualismus. Jako druh, Božstvo, by bylo bez ďábla beznadějně rutinní.
  Angelina spěchala, aniž by zastavila palbu, aby napravila svého přítele:
  - Výraz ďábel sám o sobě ve staré řečtině znamená pomlouvač. To znamená, že v Bibli byl učiněn pokus prezentovat odpor vůči Bohu tím nejzlomyslnějším způsobem.
  Galina, která vyrazila oko dalšímu mudžahedínovi odstřelovačem, pobízela svého přítele:
  - Tohle je černé PR. Snažíte se zvýšit své hodnocení snížením soupeře?
  Angelina celkem logicky poznamenala:
  - Samozřejmě, že každý člověk u moci používá své vlastní administrativní prostředky k diskreditaci svého protivníka. Je v tom určitý vzorec, nikoli touha rozdávat moc a ztrácet privilegia korytem. Proto očekávat v Bibli objektivní definici konfrontace mezi Bohem a Satanem je přinejmenším naivní.
  Galina dokonce vykulila modré oči na čelo:
  - Samozřejmě nelze od úřadů vyžadovat objektivitu. Otázkou ale je, kdo je Satan. Nejdokonalejší anděl snažící se dát více svobody stvoření, nebo... Ten, který se stal otcem zla a utrpení?
  Angelina smutně vzdychla.
  - Bolest a utrpení se staly pro lidstvo tak přirozené, že mám vážné pochybnosti, že to byl Lucifer, kdo je zrodil... Každopádně bez touhy Všemohoucího Boha je nepravděpodobné, že by stvořená bytost mohla uspět alespoň . ..
  Galina, která vyslala smrtící kulku do křivého nosu mudžahedínů, vyhrkl dolů, okamžitě celý od krve. Válečník okamžitě souhlasil:
  - Ano, všechno zlo a problémy připisované ďáblovi jsou stejné jako být uražen bičem, který udeřil, než tím, kdo ho udeřil.
  Angelina sama zasáhla nepřítele krátkou dávkou a také zasadila pažbu na nejbližší pokřivenou tvář, načež dodala:
  - Zde je vhodnější následující přirovnání: majitel vyřezal hůl ze dřeva, zbil s ní otroka a pak řekl - hůl je absolutní zlo a majitel je absolutní dobro!
  Galina se nechtěně otočila a zlomená klíční kost dívky způsobila strašlivou bolest zanícených kloubů. Válečnice lehce svraštila čelo, ale nesklonila se ke sténání. Navíc, jako by hrála kuželky, srazila tři mudžahedíny. Jeden z Afghánců upustil natažený faustpatron, v důsledku čehož vybuchlo odpalovací zařízení.
  Zdálo se, že skrz beton prohořel snop ohně a úlomky těl, kostí a roztrhaného masa létaly nahoru.
  Galina, hihňající se, vysmívající se sama sobě (ve válce se bez humoru nedá přežít, nebo si alespoň neudržovat psychiku v dobrém zdraví) zpívala:
  - Jaká bolest, dobrá bolest: zápas proti duchům nacistů; sto - nula!
  Obě krásné dívky se smály hlasitě, hlasitě.... A zřejmě z pronikavého smíchu tak zapůsobily na vyděšené mudžahedíny, že palba z jejich strany okamžitě zvlhla. Ticho bylo tak náhlé a těžké, že válečníky zasáhlo až do uší. Dokonce pravděpodobně výbuch rakety V-5 v lebce nebyl tak smrtící!
  . KAPITOLA 2
  Angelina vykřikla:
  - Nic nekřičí tak pronikavě o ztrátách jako vojenský klid!
  Galina se nervózně škrábala bosou nohou za uchem a s nevyčerpatelným vtipem dodala:
  - Zvuky bitvy jsou ohlušující, ale skutečně ohluchnete, když si nevšimnete konce kanonády!
  Mudžahedíni nečekaně usnadnili úkol - odhodili bílé hadry a začali z plných plic křičet:
  - Bin Ládin kaput! Bin Ládin kaput!
  Sibiřský válečník opět nemohl odolat aforismu:
  -Lid se ke špatnému vládci chová jako k pivu, chce ho vidět studené a na stole, ale je připraven za to zaplatit nejen kusem papíru!
  Galina k tomu nenápadně poznamenala:
  - Když je vládce špatný, je dobře citován ve vtipech! A když je spousta vtipů, život se stává zábavnějším! A smích prodlužuje život! Tedy s neužitečnými vůdci: život je jako nepřetržitá anekdota: dlouhý, veselý, hrozný, ale vždy ochotný znát pokračování!
  Angelina se nervózně zachichotala.
  - A já jsem nevěděl, proč průměrní králové obvykle vládnou tak dlouho!
  Téměř sto padesát mudžahedínů se vzdalo. Mezi nimi bylo nejméně třicet chlapců ve věku od deseti do šestnácti let, většinou v šortkách a bosých, kteří si v zákopech dokázali porazit holá opálená kolena. Při pohledu na krásné dívky sotva pokryté otrhanými hadry se chlapci začervenají a skloní hlavy, ale zároveň se na děsivě krásné válečníky stále mračí.
  Mudžahedíni-Afghánci zmateně skládají zbraně, ani je nenapadne, že je škoda uvažovat o tom, že se polovina praporu vzdá dvěma zraněným, ještě velmi mladým dívkám. Jak jsou vyděšení a ohromeni.
  Jeden z chlapců, který se nervózně škrábal na špinavé podrážce do trávy, jako by si zarazil třísku do holé paty a řekl lámanou ruštinou:
  - Tety mě neposílají na Sibiř, tam nám zmrznou nosy, prsty i nohy!
  Angelina naštvaně řekla:
  - Stejně to pošleme, a aby ti bosé nohy ve sněhu neztuhly, tak tě každou hodinu pořádně utlučou klacky na bosé nohy.
  Chlapec-mudžáhid se třásl strachem a propukl v pláč jako dívka. Galina spěchala utěšit dítě:
  - Jsi ještě příliš malý. Pravděpodobně budete zařazeni do kategorie civilistů. Pro jistotu řeknete, že vám ještě není dvanáct, tak vás do kempu určitě nevezmou.
  Chlapec z domobrany náhle přestal řvát a nižším tónem hlasu ve snaze napodobit dospělého řekl:
  Neopustím své soudruhy! Buď jsou všichni svobodní, nebo spolu v koncentračním táboře!
  Dívky byly ohromeny nečekanou odvahou chlapce, Angelina přišla a pohladila ho po hlavě:
  - Výborně, bude vám to připsáno ... Ale nebojte se, většina zajatých mudžahedínů bude pracovat v evropské části Ruska při obnově továren a zemědělství a pro vaše děti bude dobré jídlo, lepší než zobrazí se vaše karty a nejlepší filmy.
  Zajatí chlapci byli skutečně hubení, někteří dokonce ukazovali lícní kosti a tři chlapi nazí do pasu pod tenkou kůží prosvítali každé žebro a jejich paže tak vyhubly, že bylo úžasné, jak v nich drželi afghánské faustpatrony. Příděly potravin ve třetím chalífátu Talibanu, vydávané na přídělové lístky, se v posledních měsících zmenšily do bodu, kdy obyvatelstvo téměř vyhladovělo k smrti. Navíc jaro je tradičně nejvzácnějším obdobím v roce na produkty.
  Galině bylo těchto chlapů, dětí "nadlidí", kteří nyní vypadají jako chudí hladoví bosí, líto. Prohrabala se v kapsách, našla v nich malou americkou čokoládovou tyčinku a byla zaskočená.
  Dárek obdržený v rámci Lend-Lease byl příliš malý a bylo tam třicet dva chlapců (zbytek je mnohem starší, ve vojenských nebo hasičských uniformách, neoholený, velmi nepříjemný, shrbený, takže vypadají jako staříci!), nebude dost čokolády pro každého.
  Dát jednomu a urazit ostatní? Nebo házet losy? To druhé je obvykle cesta ven, ale v tomto případě se to může zdát směšné. Nebo rozdělte šest destiček mezi nejmenší bojovníky.
  Ten se Galině Lomonosové zdál nejspravedlivější, a když vytáhl čokoládovou tyčinku, opatrně odstranil obal, rozdělil plátky a podal je nejmenším a nejtenčím afghánským dětem.
  Bývalý mudžahedín se skutečně zdál zlomený. Ani jeden z nich nespěchal, nepokusil se, nevrhl se ani sebral zbraň. Pravda, někteří zamumlali mezi zuby jakousi kletbu, ale jakmile komsomolky udělaly krok jejich směrem, strašidla okamžitě zmlkla a tiskla si hlavy do ramen, jako by očekávala ránu.
  Galina si dokonce odfrkla s netypickým opovržením:
  - Je nutné, aby se nadlidé přikrčili. A kde je jejich nezničitelný muslimský duch Talibanu?
  Angelina, která vytrhla cigaretu jednomu z chlapců, hodila ji do trávy, uhasila ji prsty dlátových, i když oděrkami pokrytých nohou, křičela:
  - Pro někoho, kdo kouří cigarety a buduje v životě úspěch, si příliš často dejte kouřovou pauzu!
  Galina ochotně potvrdila:
  - V tom souhlasím s Bin Ládinem, skutečný mudžahedínský válečník by neměl: pít, kouřit a musí být věrný!
  Po těchto slovech zasmušilí chlapci, připravení každou chvíli propuknout v pláč, propukli v přátelský smích a vše se najednou jaksi ulehčilo na duši.
  Když komsomolští válečníci předávali válečné zajatce nejbližší ruské jednotce, Angelina Galině vyrobila obvaz a na zlomenou klíční kost připevnila jakousi dlahu. Polní lékař okamžitě navrhl, aby si válečník lehl na nosítka a strávil několik dní sám. Komsomolská bojovnice tento návrh s despektem odmítla, i když chápala, že v ruské armádě je bohužel mnoho vojáků, kteří by se ho okamžitě zmocnili. Její hlas byl přísný, jako když učitelka nadává nedbalému studentovi:
  - Promeškat hodiny našeho triumfu, poslední nejradostnější dny války? Ano, to je ten nejkrutější trest, jaký si lze představit. A nechcete připravit ruskou armádu o jejího nejlepšího odstřelovače?
  Doktor zbledl, jeho starší tvář otupěla, před očima se mu rýsovalo znamení tribunálu... Galina, která viděla jeho strach jen nahlas, jako malá holčička, se zasmála a poplácala si rukou po rameni:
  - Tak to nedělej! Sám nenávidím ty, kteří píší udání, víc než mudžahedíny. Aby...
  A dívka pískala a odešla...
  Okruh kolem Kábulu stále nebyl dostatečně hustý, samostatné afghánské jednotky prorazily z kotlů do center obrany jejich hlavního města. Jižní směr byl odříznut, ale na severu, kde ofenziva začala teprve 20. dubna a zpozdil se i přechod plného dolního toku řeky Afghan, měli mudžahedíni stále střílny.
  Bin Ládin byl přesvědčen, aby opustil Kábul, utekl na jih a poté se ukryl v ponorce. Afghánská ponorková flotila byla přes všechny ztráty stále nejnenápadnější na světě a bojových ponorek bylo méně než všech ostatních flotil světa dohromady!
  Ale byli až do krajnosti tajnůstkářští.
  Bin Ládin se ale zdál svým vlastním politickým a vojenským fiaskem natolik psychicky zlomený, že se rozhodl přijmout smrt. Hysterický diktátor v žádném případě nebyl jen jakousi noblesou a nebyl zbabělec, připravený udělat cokoli, jen aby oddálil setkání se starou ženou, jejíž dech je chladnější než tekutý dusík a jejíž sevření je neúprosné. Nicméně to oznámil veřejně, ale co si doopravdy myslel...
  Jazyk je dán chytrému politikovi, aby skryl své myšlenky, ale mnohem častěji všechny řeči politika odhalí nesmyslnou hloupost!
  Natasha také velmi tvrdě bojuje. A její obnažená kulatá pata, jako by se vzdala přítomnému zničení, a granát proletí a důkladně roztrhá mudžahedíny.
  Dívka zaštěbetala:
  - Jedna dva tři čtyři pět! Žena přišla střílet!
  Zoya, čmárající po dushmanech a kosící celé řady militantů, zapištěla:
  - Věřím, že se celý svět probudí,
  Bude konec fašismu....
  A bude svítit slunce
  Osvětlení cesty komunismu!
  Augustine vypálil linii na afghánské bojovníky a celou linii přerušil.
  A zavrčela:
  - Sláva komunismu v Rusku!
  Světlana se smíchem poznamenala:
  Máme kapitalismus!
  A dívka hodila holou patou smrtící hrášek.
  Pak zavrčela:
  - Lidé budou šťastní
  Štěstí navždy...
  Sovětská vláda -
  Síla je skvělá!
  Nataša hodila granát, čímž převrátila nádrž mudžahedínů, která byla vyrobena ze dřeva, a zaštěbetala:
  - Za velký komunismus!
  A válečníci to vzali a zapískali. A vrány, které upadly do mdlob, začaly padat z nebe.
  A propichovali hlavy mudžahedínů svými zobáky. A propíchli jim turban a tak dále.
  Zoya pištěla a mrkla:
  - Sláva Rusku, s druhým příchodem komunismu!
  Dívky byly velmi šikovné. A doslova jimi jiskřilo.
  Augustine zaskřípala zuby:
  - Buďte slavný pro vlast - která je ve válce se strašidly!
  A dívka vzala z bazuky jako lupanet. A její úžasná síla je prostě smrtící.
  Zoya to vzala a zaštěbetala:
  - Dojde k vítězství nad bin Ládinovými vojáky!
  A válečník udělal velmi dobře mířený obrat. A každá kulka zasáhla cíl.
  Potom dívky zaštěbetaly:
  - Teď jsme zpátky v průvodu,
  Oheň bolševismu v hrudi ...
  komunistická brigáda -
  S námi Lenin vpřed!
  Světlana potvrdila, sekala protivníky jako kosa a tweetovala:
  - Na akrobacii!
  A dívka vzala a sestřelila nepřátelské letadlo. A udělala to velmi dobře.
  Natasha agresivně poznamenala, kosila své protivníky a zaječela a vycenila zuby:
  - Za vlast, naši matku!
  A tady je ta dívka, jak mlátí do nepřítele. A pak byl tank odstřelen z věže a kov byl odtržen z trupu a válce se rozjely všemi směry.
  Závodili a točili se na trávě a všechno spálili. A jeden z válečků zasáhl mudžahedína do žaludku a rozpůlil ho.
  Natasha s mrknutím poznamenala:
  - Za vlast, která je nejlepší ze všech!
  A válečník dává extrémně přesný obrat. Boje jsou zde tvrdé a krvavé.
  Dushmans zaskočí. Zdá se, že je jich doslova nespočet.
  Afghánci chtějí mír a jednotnou vládu. Nyní je ale na jejich území opět Rusko. A tam v tomto osudném Afghánistánu probíhají urputné boje.
  Zoya, střílející, poznamenala:
  - Sláva dobám velkého komunismu!
  A dívka vrhne citron holými prsty s vražednou silou.
  A roztrhejte své protivníky na kusy.
  Augustina poznamenala a kosila mudžahedíny:
  - Sláva naší loajalitě a víře!
  Zrzka vyskočila a rozběhla se ke strašidlům. Její měděně rudé vlasy vlály jako bitevní prapor. Můžete okamžitě vidět - dívka je to, co potřebujete.
  A teď dívka s nahým, růžovým, ztvrdlým podpatkem narazí na bradu afghánského generála. A zlomit mu čelist. Pak kráska zavrčela:
  - Za vynikající úspěchy Ruské říše!
  Boje v Afghánistánu jsou opět velmi tvrdé a krvavé. Masa různých druhů ničení a smrti kolem.
  Mirabela, zasazující drtivé rány na strašidla ze vzduchu a zvedající celé kyje kamenů a kovu roztaveným železem, zamručela:
  - Jsem nejsilnější pilot!
  Akulina Orlová pochybovala:
  - Ne, já jsem nejsilnější!
  A také jak zasáhne nepřítele velkou ničivou silou raketou.
  Anastasia Vedmakova poznamenala velmi agresivně a ze svého útočného letounu posílala granáty s kolosální ničivou silou.
  Dívka si drtila holou růžovou patu a zavrčela:
  - Budeme bojovat za vlast,
  Pojďme se líbat!
  A náš obrněný vlak dokázal zrychlit!
  Akulina Orlová měla zuby perleťové barvy a velmi krásná ústa. A její jazyk je velmi růžový a půvabný, dokáže zázraky.
  Dívka zavrčela:
  - Nesnášej ponižování Slovanů,
  Taliban pošlapeme horou ...
  Nebudeme tolerovat žádné další urážky -
  Rozdrťme nepřítele bosýma nohama!
  Dívky jsou samozřejmě velmi vtipné a melodické. Mají tolik kouzla a různých vtipů.
  Mirabela si vzpomněla, jak dušmanův jazyk olizoval její ztvrdlé, zaprášené chodidla dívčiných bosých nohou.
  A jak je to lechtivé a příjemné.
  Dívka zpívala:
  Jsme nejsilnější na světě
  Namočíme všechny nepřátele do záchodu ....
  Vlast nevěří v slzy -
  A zlým oligarchům dáme ránu do mozku!
  Natasha Sokolovskaya, pilotka z Lucifer, tweetovala:
  - Sláva Rusku, největší ze zemí!
  A s holým podpatkem, jak stisknout. Jsou to opravdu dívky s děsivým úsměvem. A pokud smrtící síla raket vyletí z jejich víceúčelových strojů, pak se zvednou zákopy a bunkry!
  Dívky v afghánské válce jsou samozřejmě něčím zvláštní a jedinečné.
  Stalenida vypouští rakety kolosální, smrtící síly na mudžahedíny.
  A roztrhání válečníků Alláha, jejich Talibanu. Ano, toto hnutí ukázalo svou životaschopnost. Tolik let bojů s Ruskem.
  Stalenida a Veronika plácaly nahými, zaprášenými podrážkami do písku a vyvalily výboj.
  A opět něco extrémně smrtícího letí. A nesoucí spoustu zkázy.
  Steelenida zpívala:
  - Sláva naší krásné vlasti!
  Pak jak vzít a ukázat jazyk. A její holá pata stiskne spoušť.
  Victoria a Veronica vzaly a vytáhly něco plného síly a kolosální síly ničení.
  A pak fungoval ruský plynový stroj. A spálí celá pole s dushmany.
  Dívky měly kolena čokoládové barvy - taková opálená. A je to opravdu velmi sexy. Kůže téměř dívek je černá a nadýchané vlasy jsou naopak světlé a trochu zlaté.
  Zde je několik úžasných krás.
  A jestli něco spustí... Krásné dívky září potem a jejich opálená kůže jako by byla vylita z bronzu.
  Jak je to okouzlující.
  Steelenida, vyhlazující Afghánce, zapískala:
  - Moje armáda je silná, chrání svět!
  Tamara na to odpověděla:
  - Možná jsi myslel - naši armádu!
  Veronica a Victoria zpívaly, když střílely na afghánské strašidla:
  - Není příliš brzy...
  Nechceme vstoupit do armády!
  Ach ach ach -
  Nechceme vstoupit do armády!
  Tam chlapi nejsou příliš otužilí na lásku!
  A jak se krásky smějí.
  Tamara zmlátila soupeře a zapištěla:
  - Za největší komunismus ve vesmíru!
  Nicoletta zpívala a míhala nahými koleny:
  - Kapitalismus říká pevné ne,
  Socialismus je naše odpověď!
  A dívka znovu, jako by vrhala smrtící sílu, kolosální zničení granátu.
  Alenka a její tým bojují s četnými strašidly.
  Dívka bojuje s velkým nadšením. Bojuje jako monstrum. Ukazuje svou kolosální třídu a píská:
  - Ve jménu nesmrtelných idejí komunismu,
  Vidíme budoucnost naší země...
  Anyuta odpověděla s úsměvem:
  - V Rusku nyní kapitalismus! Aby...
  Alenka vrhla nahou patou kolosální zkázu a zapištěla:
  - Socialismus v přímém přenosu!
  Alláh se spokojeným pohledem poznamenal:
  - Bude éra velkého komunismu!
  A znovu, když vražedný obrat vybuchne.
  Maria zavrčela s velmi potěšeným pohledem a rozdrtila mudžahedíny, kteří se plazili jako kobylky:
  Ať je éra komunismu!
  A znovu, jak hodit vražedný dárek smrti.
  Olympias velmi agresivně poznamenala, vyřadila hordy Talibanu a zavyla:
  - Za velikost komunistického Ruska!
  A zase, jak dívka hází bosou nohou takovou bezprecedentní zkázu.
  Marusya, která udeřila do nepřátel, sekala je z kulometu a hrála si s dlaždicemi lisu, zapištěla:
  - Za svaté Rusko!
  Matryona, která prořízla nepřítele a sekala ho, zaječela:
  - Pro Boha Peruna!
  Elena potvrdila:
  - A pro Svaroga!
  Alla pokosila řadu dushmanů a zařvala:
  - A nezapomeňte na velkou Matku bohů Ladu!
  Maria, která vyřadila mudžahedíny, poznamenala:
  - Velikost naší vlasti je ve všem!
  Olympias, jak se vložit z granátometu a roztrhat nepřátele a skřípat z plných plic:
  - Vyhráváme bez výjimky!
  Anyuta s tím plně souhlasil:
  - Ano, naše vítězství je nevyhnutelné!
  A válečník to vzal a holá pata fungovala.
  A z tanku Afghánců - věž byla utržena.
  Matryona zpívala se smíchem:
  - Všechno nejlepší bude s námi!
  Dívky pokračují v boji s nesčetnými mudžahedíny jako útok oblaku kobylek.
  Kolik jich tu je - hodně.
  Ale je tam i hodně holek. A jsou moc krásné.
  Viola a Malvina se s afghánskými dushmany utkaly velmi famózně. A rozdrťme je brutalitou.
  Viola dokonce zaštěbetala a bosou nohou hodila raketový granát:
  - Všechno ničím!
  A jak to dá mudžahedínům dobře mířenou a přesnou zatáčku.
  Malvina poznamenala, také čmárající s velkou přesností na strašidla:
  - Naše vítězství ve svaté válce!
  A opět bude házet granát s pomocí holé paty.
  To jsou dívky - nejvyšší čest ve své třídě.
  Viola dokonce mrkla:
  - Na Venuši a Marsu bude také město!
  Malvina s tím ochotně souhlasila:
  - Tam pokvetou jabloně!
  Dívky se vyznačovaly velmi velkou krásou a obdiv byl kolosální.
  Ale tady se zase na tanku pohybuje Gerda z řad žoldáků.
  A bojovnice je navíc bosá a v bikinách.
  A je na speciální - cool nádrž - "Leopard" -3. A to je velké auto, musím říct výkon.
  A s ní jsou dívky také téměř nahé.
  Gerda střílí holými prsty a ječí:
  - Sláva éře nových technologií!
  A jak přibíjí nepřítele.
  A exploduje vysoce výbušný fragmentační projektil kolosální ničivé síly.
  Mudžahedíni s utrženýma rukama a nohama odlétají do vzdálených směrů.
  Jednomu z nich ustřelili hlavu v helmě. Byla zvracena a zkopána.
  A dívka Aurora hodila tuto hlávku zelí bosou nohou.
  Potom dívka zakřičela:
  - Náš běh je nejlepší!
  A podala velmi přesný a dobře mířený obrat. Z nichž byl pokosen tucet mudžahedínů.
  Aurora zavrčela s úsměvem:
  - Jabloně kvetou, budeme mít guláš!
  Gerda na tanku rozdrtil dushmany. A její, spolu s jejími přáteli, výstřely ze dvou zbraní byly vražedné povahy.
  Charlotte vystřelila, stiskla bosé prsty na joysticku a vykřikla:
  - Slavná Cheopsova pantomima!
  Pak ta kráska vyprskne smíchy.
  Christina, která šuká Afghánce kulometem, poznamenala:
  - Kéž je Bůh s námi!
  Magda logicky poznamenala:
  - Potřebuje bosé, temné dívky jako my?
  Gerda vrčela:
  Potřebuji velkou sílu!
  A jak zasáhne nepřítele smrtícím projektilem. A masa mrtvých a zkázy šla najednou.
  Charlotte si všimla stisknutím tlačítka joysticku holou patou:
  - Je to jako Luciferova armáda!
  Poté se kráska třpytí perlovými zuby.
  Mudžahedíni mučili jednu z dívek. Potřeli jí holé chodidla slunečnicovým olejem a postavili ohniště. A plamen začal olizovat dívčiny holé kulaté podpatky.
  A bylo to tak úžasné. A doslova hladil její podrážku.
  Gerda zuřivě zavrčela:
  Všechny vás opečeme!
  Charlotte se zachichotala a řekla:
  - My nejprve v očích duchů - uvidíme! A pak je všechny osmažíme a sníme!
  Válečníci samozřejmě ve velké výšce.
  Zde začali mudžahedíny drtit housenkami. A byli v tom velmi úspěšní. Zpod válečků se řinula krev a kosti křupaly. Všechno vypadalo docela skvěle.
  Gerda s úsměvem poznamenala:
  - Jsem zběsilá kobra!
  A opět jako v duchu mlátí. Toto je její vyznání.
  A ze vzduchu je pokládána bomba za bombou. A nedávají slitování celé této smečce Talibanu.
  Charlotte mrkla na piloty přes Skype a vypískla:
  - Ať se náš bouřlivý program uskuteční!
  Christina s tím souhlasila:
  - Samozřejmě, že bude!
  A na obloze Albina, jako by bušila do strašidel. A způsobí mnoho zkázy.
  Potom cvrliká:
  - Jsem skutečný blonďatý drak!
  A Alvina bude odpálena ze vzduchu jako raketa a nepřátelé budou rozbiti.
  Pak zařve:
  - Za éru kolosálního komunismu!
  Albina vykopla duchy ze vzduchu a dodala:
  - A taky ne kolosální!
  Dívky samozřejmě s fantazií.
  Válka mezi SSSR a Afghánistánem pokračovala...
  Nataša střílela do vojáků říše Talibanu, doslova je kosila a zpívala...
  Ať je slunce vždy
  Ať je vždy nebe...
  Kéž vždy existuje matka -
  Ať jsem vždy!
  A dívka s holými prsty u nohou vystřelí na Afghánce vražedný granát. A masa válečníků islámského impéria bude roztrhána.
  Zoya také střílí a zpívá:
  - Buďte oslaveni, buďte oslaveni, jste naše Země!
  Naše rodné lesy a pole!
  Ve jménu Všemohoucího,
  Jsi naše drahá, svatá rodina!
  A holými prsty u nohou také vrhne něco tak smrtícího na mudžahedíny.
  Ano, bojovníci fundamentalistického impéria čelili vážnému problému.
  Rusovlasý Augustin pokračoval v kosení mudžahedínů a cvrlikal, kosil jejich řady:
  - Jsem nejsilnější na světě!
  A jak svými holými prsty vražedné síly hází dar smrti a trhá nepřátele na kusy.
  A Světlana také přidá něco smrtícího k nepřátelům a ničení těla.
  A pak zamumlal:
  - Sláva mé vlasti!
  A on také vrhne dar ničení holými prsty smrtící síly.
  Tyhle holky jsou prostě hrozné.
  Válečnice obsadily Afghánistán a z říše Talibanu létají žetony.
  Natasha, která střílela na mudžahedíny a kosila je, poznamenala:
  - Budeme chválit Boha jménem Svarog!
  A s holými prsty, jak spustit vražedný dar vyhlazení.
  Dívky jsou opravdu ukazatelem té nejvyšší akrobacie.
  Zoya stiskla svou šarlatovou bradavku na knoflík bazuky, bouchla na mudžahedína a zapištěla:
  - Za SSSR!
  A Augustin také vezme a porazí žluté jednotky. A rozbije a zaprská spoustu mudžahedínů:
  - Ale žít jako dříve, ale žít podle Brežněva!
  Jsem blbá, jsem blbá, nemůžu!
  A holými prsty u nohou opět spustí něco extrémně smrtícího. Tady je ta dívka.
  A Světlana je v bitvě také velmi bojovný spratek. A zoufale bojuje. A je schopen odříznout masu postupujících militantů od islámské říše Taliban.
  A dívka řve:
  - Sláva komunismu Svarogu!
  A další potvrzují:
  - Sláva komunismu!
  . KAPITOLA 3
  Elizabeth střílí na nepřítele. A také používá holé prsty. Má dobrý tank, schopný prorazit protivníky skrz. A tahle dívka musí říct, prostě
  super třída.
  A ona střílí a udeří protivníky.
  A zpívá:
  - Ve vítězství nesmrtelných idejí komunismu,
  Vidíme budoucnost naší země...
  A rudý prapor naší vlasti,
  Vždy budeme nezištně věrní!
  Ekaterina také střílí na nepřítele, zasahuje ho skrz naskrz a proráží věže aut. Pak zakřičí:
  - Sláva komunismu Láďo!
  A také používá holé prsty.
  Elena také střílí na mudžahedíny. Mlácení říše Talibanu. Zasáhne ji skrz naskrz a kvílí:
  - Naše věc je správná!
  A Euphrosinia také velmi přesně zasahuje nepřátele. A zpívá:
  - Ve jménu skvělých nápadů! Padouch bude poražen!
  A také to, jak pomrkává na své partnerky.
  A jak Alžbětin tank skočí. A zničme mudžahedínské jednotky. A bylo to divoké.
  Dívky zpívaly a řvaly:
  - Jsme nejsilnější na světě!
  A opět stříleli velmi přesně.
  To byly dívky - to, co potřebujete!
  A skvěle mlátili nepřátele-mudžahedíny.
  Tady na nebi děvčata dávala i dushmany.
  Anastasia Vedmakova, sestřelující letadla, přešla na pozemní cíle. Rozdrtila je a zakřičela:
  - My dívky jsme statečné, statečné. statečný,
  Máme moc roztomilé kudrnaté kluky!
  Za horka je meleme
  A pak si odplivneme přes levé rameno!
  Akulina Orlová, zasraní odpůrci, vydala:
  - Na cestě!
  A srazil mudžahedíny bosýma nohama.
  Mirabela Magnetic také srazila vojáky Talibanu a cvrlikala a vycenila zuby:
  - Bude mnoho vítězství!
  A její holé prsty se začaly pohybovat.
  To byly holky - prostě super třída!
  Alenka a její tým bojovali s mudžahedíny. A vypadalo to velmi charismaticky.
  Dívky udržely obranu a vrhaly dary zkázy na postupující vojáky říše Talibanu holými prsty u nohou.
  Alenka dala holým podpatkem dar anihilace a zazpívala:
  - Aleku, roní slzy štěstí!
  Anyuta házela holými prsty na nohou dárky smrti a pištěla:
  - Jak její duše zpívá na harfu!
  Alla také mlátila stisknutím své šarlatové bradavky na knoflík bazuky a vydala:
  - Kapu, kapu, kapu, a Alenčiny modré oči, slzy padají na oštěp!
  Maria kopala s pomocí holých prstů a pištěla:
  - Přímo na oštěp! A maminko!
  Olympias také, jak se smát a vycenit své perlové zuby.
  Je to dívka vzácné krásy a šarmu.
  Současně se válečník chichotá a ječí:
  - Sláva králům komunismu!
  A s holým podpatkem podlehne vražednému daru smrti.
  Marusya také touží bojovat...
  A s velkou intenzitou ze samopalů čmárá na mudžahedíny. A nahou patou hází dárky smrti.
  A říká:
  - Za velký komunismus!
  Matrena také porazí vojáky říše Talibanu. Seče je s velkou intenzitou. A vykřikne a mrkne:
  - Za vynikající vítězství!
  Alenka agresivně prohlásí a kosí nepřítele:
  - Naše Rusko je úplně první a skvělé!
  A také hází vražedný dar vyhlazení bosou nohou.
  Anyuta prohlašuje se smíchem a kácí řady mudžahedínských vojáků:
  - Sláva Rudé armádě!
  A znovu vrhá na nepřítele, zabijácký dar ničení.
  A Alláh začne ničit protivníky. A také její obnažené prsty důkladně drtí nepřátele.
  A dar smrti hozený bosýma nohama letí.
  A Maria je také velmi bojovná dívka v bitvě. A její střely jsou velmi přesné a zasahují nepřítele se zárukou.
  A tato dívka je také bojovná postava.
  Střílí se a ječí:
  - Sláva éře komunismu!
  Olympias střílí na nepřítele. Kosí mudžahedíny a s úsměvem říká:
  - Sláva naší vlasti!
  A znovu, pojďme mlátit Afghánce.
  A s holými prsty házet dary smrti na protivníky.
  To jsou dívky v ruské armádě.
  A střílejí na nepřítele, konkrétně ho zasahují.
  Marusya také střílí na nepřítele. A dělá to velmi dobře.
  Dívka křičí z plných plic:
  - Sláva KSSS!
  A mrká fialovýma očima.
  A opět hodí dar zkázy bosýma nohama. Tato dívka je prostě úžasná.
  Marusya je krásná a téměř nahá.
  Matrena také střílí na nepřítele, a to velmi přesně. Udeří do něj a zaskřípe a vycení zuby:
  - Nebe a země - má lásko!
  A také dívka, jak namočit nepřítele pomocí holé paty nohou.
  Dívky milují zabíjení - to jsou dívky!
  Stalenida také intenzivně bojuje proti mudžahedínům.
  A tato dívka vystřelí raketu na vojáky říše Talibanu. A jak to roztrhá masu afghánských vojáků. Tohle je holka - řekněme, co potřebujeme.
  Steelenida namluvila:
  - Za vlast - SSSR!
  Veronica také zoufale bojuje s nepřáteli. A hází smrtící dary smrti s holými prsty.
  A zatímco dívka ječí:
  - Za velký komunismus!
  Victoria bojuje. Přitiskla tedy své holé, opálené nohy na odpalovací zařízení a jak zasáhla mudžahedína. Roztrhla je a zavrčela:
  - Věř mé vlasti!
  A Seraphim jako výbuch na nepřítele. Jak si lehne a zničí masu mudžahedínů a štěkají:
  - Za naši vlast!
  Tyto dívky jsou prostě zázrak.
  Oleg Rybachenko, tento nesmrtelný chlapec také bojuje s dívkami. Je to skutečný a nejlepší bojovník na světě.
  Chlapec kácí afghánské vojáky meči a hází po nich dárky pomocí holých prstů u nohou.
  A zatímco zpívá:
  - Pokud je pevnost na cestě,
  Nepřítel postavil...
  Je nutné obejít zezadu -
  Vezměte ji bez výstřelu!
  A znovu chlapec a dívka spolu s ním, Margarita, jak si pískají.
  A vrány po infarktu padnou na hlavy mudžahedínských vojáků.
  Margarita Korshunova řeže mudžahedíny meči, tato temperamentní dívka ječí:
  - Sláva králům komunismu!
  A znovu bude mávat bosou nohou a házet jedovaté jehly na nepřátele.
  Tyto děti jsou skutečné příšery.
  Oleg Rybachenko čmárá na protivníky, když vydá:
  - Kdyby tam byla celá hlava!
  Brzy budeme v Kábulu,
  To je všechno!
  Margarita to potvrdila vyhlazením svých odpůrců:
  - Ano, budeme v Kábulu!
  A jak vezme dar smrti holou patou.
  Tyto děti jsou skutečné příšery.
  A bojují jako mladí hrdinové. I když vypadají na pouhých dvanáct let. Ale vypadají jen jako děti.
  Nyní se Bin Ládin stal takovým monstrem, že děsí děti. Jako předtím byli vyděšeni Hitlerem. A to je samozřejmě také zajímavé a logické.
  A mudžahedínům se na některých místech podařilo vklínit na ruské území.
  To je důvod, proč jsou mudžahedíni a jsou silní v počtu.
  Dobyté vesnice obsadily jednotky říše Taliban a bez váhání se rozhodly bičovat a bít všechny ženy a děti holemi na patách a dospělé muže jednoduše zavřít.
  hořet v kůlnách. Ve skutečnosti jsou nebezpeční a mudžahedíni nepotřebují lidskou sílu. A ženy mohou být znásilněny. A muže vzali a strčili do stodoly. Kdo odolal
  byli na místě zastřeleni. Všichni teenageři, jejichž kníry se už prodíraly skrz, byli spolu s dospělými muži odhozeni do kůlny polití benzínem. Vlastně už umí bojovat.
  Mudžahedíni to vzali a zapálili. A muži byli upáleni zaživa. A chlapci ne starší čtrnácti let a všechny ženy, bez ohledu na věk, byly svlečeny a začaly se bičovat bičem.
  A pak tlučeme na paty bambusovými tyčemi. Několik mladších dětí a několik starých žen spustilo kopyta šokem bolesti. Ostatní byli zbiti tak, že se nemohli postavit.
  A jejich bosé nohy jsou oteklé.
  Pak je Číňané sebrali a hnali je bajonety jejich směrem. Jsou to krutá stvoření.
  A tak začal nový pořádek pod vládou Talibanu.
  A to je jen začátek.
  Mudžahedíni mají mnohonásobnou převahu v pěchotě, ale mnohem slabší letectví a stále méně kvalitní vybavení a těžké zbraně. Mnoho afghánských tanků je vyrobeno z
  strom. A to je nedělá silnějšími.
  Zde Gerda ve svém autě velmi slavně drtí vojáky říše Talibanu. A sráží je s velkou intenzitou. A její zbraň funguje.
  Gerda zasáhla soupeřovy nohy holými prsty a zaštěbetala:
  - Sláva časům komunismu mezi Němci!
  Charlotte také vystřelila bosýma nohama a pištěla:
  - Sláva hrdinům komunismu!
  Christina to vzala a dala nepříteli facku, zmáčkla tlačítko šarlatovou bradavkou a zapištěla:
  - A sláva naší vlasti!
  A Magda, jak zasáhnout nepřítele pomocí holých prstů a vrkání:
  - Role naší vlasti po staletí!
  A také zasáhnout nepřítele.
  A to jsou bojovné krásky - super a hyper třída.
  Bojovníci nejširšího profilu a z bojového testu.
  Albina a Alvina, bojoví piloti z Německa, také mlátí mudžahedíny.
  A dělají to s velkým nadšením.
  A používají holé prsty.
  Albin sestřelí afghánské letadlo na obloze a ječí:
  - Za komunismus ve vyspělých zemích!
  Alvina sestřelila letadlo holými prsty na nohou a dodala:
  - A také ve vývoji!
  Byly to opravdu dívky - to, co potřebujete!
  A rozdrtit mudžahedíny. A nyní jsou na obloze sestřelována afghánská letadla.
  A pak se přesunou k pozemním cílům.
  S nimi je Helga, také velmi krásná blondýnka.
  A zmlátit nepřítele.
  A odřízl letadlo holými prsty a zavrčel:
  - Za velký komunismus!
  A Albina srazí afghánské auto, nechá ho shořet a dodá:
  - Pro největší rozlohy!
  A Alvina přeřízne útočné letadlo mudžahedínů a vydá:
  - Pro bohyni Héru!
  A zasměj se.
  Helga také, aniž by příliš přemýšlela, drtí Afghánce a řve:
  - Sláva naší velké vlasti!
  A velmi trefně sráží nepřátele.
  A Natasha a její tým jsou divocí.
  Ve velkých masách vyhlazují mudžahedíny. A zatímco zpívají:
  - A létá na okřídleném koni,
  Rusko ze vzdálených tisíciletí!
  Zoya také mlátí do nepřítele pomocí holých prstů a žvaní:
  - Za Rusko, ve kterém vládnou ruští bohové!
  dodal Augustin s úsměvem a rozdrtil nepřátele. a pomocí holých podpatků k tomu:
  - Za SSSR!
  A také jak přidat panáka stisknutím šarlatové bradavky na knoflíku bazuky.
  A Světlana také cíleně likviduje nepřátele.
  A také používá holé prsty. A kosí spoustu mudžahedínů.
  Při zpěvu:
  - Žijeme na Zemi našeho otce,
  Vnoučata Svaroga jsou nádherné děti!
  Natasha stiskla tlačítko bazuky rubínovou bradavkou a vyrazila mudžahedínský tank, vydala:
  - A letíme na okřídleném koni,
  Jsme ve vzdálených tisíciletích!
  Zoya v dávkách odřezává mudžahedíny. A hromadila mrtvoly vojáků Islámského impéria a zapištěla:
  Rusko se zasmálo
  A plakal a zpíval...
  Ve všech dobách, proto je to Rusko!
  Augustine, čmárající na nepřátele, poznamenal velmi agresivně a hodil granát holou patou:
  - Budeme nejsilnější na světě!
  A také jak mlátí mudžahedíny. A rovnou jich posekat celou řadu.
  A Světlana také vyhubí vojáky islámského impéria. A holými prsty na nohou ničivé síly hází dárky a zpívá:
  - Sláva době věrného komunismu,
  Věřím, že nebudeme mít pacifismus!
  A dívka stiskne knoflík bazuky a důkladně rozbije jahodovou bradavku.
  A tady bojují další krásky.
  Například Jane Armstrongová. Je třeba také poznamenat, velmi zajímavá a bojovná kráska.
  Rozdrtí tísnící se mudžahedíny a s pískáním říká:
  - Přichází léto!
  Dívka vystřelila na Afghánce, pořezala je a zavrčela:
  - Za vlast a svobodu až do konce!
  Gertruda také zaútočila na nepřítele. Sestřelila mudžahedínský tank a zapištěla:
  - Za velký komunismus!
  A Malanya vypustí na nepřítele něco smrtícího. Rozbije to na kusy a zaskřípe:
  - Jdu do trávy!
  A Monica bude bušit do nepřítele něčím smrtícím a cvrlikat a vycenit zuby:
  - Podívám se na jasnou oblohu a pochopím, že žiju!
  Jane to vzala a zavrčela:
  - Na nebi zazvoní zvon!
  Gertruda vrazila do nepřítele a zapištěla:
  - Bude pršet prudce!
  Malanya, jak pronásledovat nepřítele ječením:
  - Jdu do dětství!
  Monica střílela na mudžahedíny, rozbila nepřátelské auto a zpívala:
  - Letní déšť pro mě!
  Tyto dívky jsou prostě úžasné!
  Natasha agresivně poznamenala a střílela na nepřátele a jídlo:
  - Jsme velcí válečníci Svaroga!
  A vrhne na nepřítele smrtící dar smrti holými prsty.
  Zoya to vzala a zaútočila na nepřítele automatickou dávkou. Srazila ho na zem a zakřičela:
  - Za Rusko Svarog!
  A hodila dar anihilace holými prsty na nohou.
  Augustin také jako facka na nepřítele. A holé prsty u nohou přinesou zabijácký dar zničení. Roztrhne nepřítele a zakňučí:
  - Za směřování ke komunismu!
  A Světlana také zasáhne nepřítele jako šuganet. A rázně uhasit nepřítele. A její holá pata to vezme a smrtící dar smrti najde. A zasáhne hodně nepřátel.
  A pak dívka zpívá:
  - Náš pohled je nejbojovnější,
  Stala jsem se dívkou, velmi cool!
  Ty holky jsou prostě úžasné.
  Natasha se staví velmi bojovně.
  Zoufale ale bojuje i Oleg Rybačenko.
  A chlapec seká mudžahedíny meči a skřípe:
  - Sláva éře komunismu!
  A s holými prsty u nohou hodí vražedný dárek smrti.
  Ten kluk je prostě úžasný.
  A Margarita Korshunova důkladně mlátí nepřátele. A holými prsty na nohou nepřátele ničí.
  Pak zakřičí:
  - Jsem super holka!
  A opět holými prsty, jak na nepřítele spustit ostré a jedovaté hry.
  A pak to vezmou děti a pískají. A masa vran je okamžitě omráčena a padá na nepřátele a proráží je. A lebky jsou plné děr.
  Řekněme, že takto probíhala demontáž v boji.
  A děti, objektivně řečeno, bojovné a nesmrtelné.
  Oleg Rybačenko zpíval a rozsekal mudžahedíny na kusy.
  Bylo to tak krásné
  Člověk se stal otrokem kolektivu!
  A znovu, s holými prsty, chlapec pošle nepřátelům smrtící dar smrti bez velkých obřadů. Tohle je opravdu zabiják.
  Oleg Rybačenko vzal a zazpíval:
  - Ta, ta, ta, bereme s sebou kočku!
  A znovu, s holými prsty, smrtonosný udeří na nepřítele. A je to velmi agresivní.
  Margarita, která rozdrtila nepřátele a kosila je dobře mířenými výstřely, vydala:
  - Sláva éře ruského komunismu!
  A znovu hodila na nepřítele smrtící dar smrti holými prsty u nohou.
  Tady to zase vezmou děti a pískají. A na hlavy čínských vojáků padla masa vran. Tak probíhalo jejich totální vyhlazení.
  A děti jsou plné nadšení a chuti opravdu bojovat.
  Alenka střílí na nepřítele a ječí:
  - Za vlast, naši matku!
  A hodí dar smrti holým, vytesaným chodidlem.
  Řekněme, že tyto dívky jsou velmi bojovné.
  Anyuta čmárá na nepřítele a ohlušující ječí:
  - Pro naši velkou vlast.
  A nahou patou pozvrací to, co přináší zkázu a smrt.
  A Alla hasí nepřátele dávkami. Kosí spoustu mudžahedínů, hází granáty holými prsty a skřípe:
  - Pro nová velká vítězství!
  A také jak zasáhnout smrtícím výbuchem.
  Maria ale také sráží nepřátele zabijáckou kosou. A s holou patou se na nepřátele vrhá něco velmi ničivého. A vycenění zubů říká:
  - Rusko bude mistr!
  A také olympiáda porazí nepřítele s velkou energií. A sestřelí na nepřítele vražednou pěst nebo perlík. A také používat holé prsty na nohou.
  A řvát:
  - Za nejsvětější Rusko!
  A vycenil zuby v úsměvu.
  Marusya je také v bojové pozici a ječí a odhaluje tesáky:
  - Roztrhám tě mudžahedíne na kusy!
  A holými prsty u nohou hází ten nejsmrtelnější dárek smrti.
  A Matryona, jako by na nepřátele, zatluče. A bude ji to opravdu bolet. A nažene spoustu mudžahedínů do rakve Matryony. A pištěl a vycenil zuby:
  - Jsem nejbojovnější na světě!
  A smát se.
  Tady jsou ty dívky - hlas krásek je zvučný.
  Stalenida také drtí protivníky, vyhlazuje mudžahedíny a řve:
  - Pro velký zástup ruských bohů!
  A také bude házet granát holými prsty na nohou.
  A zlomí masu mudžahedínů.
  To jsou dívky - nejvyšší třída a super.
  Veronica buší dushmany a křičí:
  - Za vlast, naši matku!
  A znovu jí afghánské auto podřízne holé prsty.
  Victoria ničí snědé vojáky. Kosí je jako kosa a agresivně se šklebí, říká:
  - Za naši bezmeznou vlast!
  A s holými prsty na nohou opět hodí dar smrti.
  A Seraphim je také jako lupanet mudžahedínů. A z bazuky vyplivne dar smrti stisknutím tlačítka s šarlatovou bradavkou.
  Tady je - bojovná žena.
  A šeptá:
  - Sláva éře komunismu!
  A Alice a Angelica stále bojují. Tyto dívky jsou sniperky. A střílejí na Číňany velkou smrtící silou.
  A trefit přímo do cíle s obrovskou přesností.
  Ve stejnou chvíli Alice řve:
  - Jsem nejsilnější na světě!
  A s holými prsty, jak vezme a spustí dar zničení, vyhubí mudžahedíny.
  A Angelica také zasáhne snědou armádu. A používat holé prsty na nohou. A stiskne spoušť šarlatovou bradavkou na hrudi a zamumlá:
  - Sláva mému světu!
  A také jak se smát.
  Tady jsou dívky, všechny dívky jsou dívky.
  Alice zpívá agresivně a aktivně a střílí na nepřítele:
  - Naše země je oslavena,
  Všichni jsme národy - rodná rodina!
  A Alice také vrhne vražedný granát holými prsty na nohou.
  A Angelica také mlátí nepřátele. A holými prsty hází dárky smrti.
  Zrzavá dívka přitom zpívá:
  - Sláva našemu SSSR!
  A její holá pata vrhá smrtící granát.
  Tady jsou dívky - červená a blond.
  v těch dívkách je toho tolik a tak zvláštního, cool a pravdivého.
  Steelenida, střílející na nepřítele a dobře mířené výstřely s pomocí holých prstů u nohou, agresivně zavrčela:
  - Za Rusko a svobodu až do konce!
  A znovu stiskla tlačítko s rubínovou bradavkou svého prsu.
  Stalenida je velmi greyhound a pohodová dívka. A má tolik vášně a vůle se silou.
  Dívka zpívala:
  - Stalin je sláva bitvy,
  Stalin let naší mládeže...
  Bojovat a vyhrávat s písněmi,
  Naši lidé následují Stalina!
  Veronica, která střílela na mudžahedíny a aktivně je hubila, zapištěla:
  Bojovat a vyhrávat s písní,
  Naši lidé následují Stalina!
  Victoria, střílející na afghánské jednotky, zaštěbetala:
  - Dostali jsme obrovská křídla,
  Velká odvaha je nám dána...
  hojnost Stalinova JZD,
  Sláva sovětské zemi!
  A dívka hodila bosou nohou vražedný dárek smrti.
  Seraphim, kosící mudžáhidy bez zbytečných obřadů, vydal:
  Stalin je sláva bitvy,
  Stalin let naší mládeže...
  Bojovat a vyhrávat s písněmi,
  Naši lidé následují Stalina!
  Steelenida to s úsměvem zvedla a zpívala:
  - Bojovat a vyhrávat s písněmi,
  Naši lidé následují Stalina!
  A tak se válečníci skutečně pustili do vyhlazení mudžahedínů bez zbytečné arogance a povyku. Musím říct, že jsou to velmi bojovné krásky.
  Stalenida cvrlikala a vycenila zuby:
  - Bojovat s písní a vyhrávat,
  Naši lidé následují Stalina!
  Tady jsou bojovnice.
  Veronika s úsměvem řekla:
  - Tam bude naše vítězství ve svaté válce.
  A ukázala svůj jazyk.
  Takže tady jsou dívky prostě tím nejvyšším a nejskvělejším vkusem.
  Victoria poznamenala a mrkla na dívky:
  - Toto je naše poslední a rozhodující bitva!
  A znovu, jak mlátí nepřítele.
  A udeřit holými prsty.
  Tyhle holky jsou prostě skvělé.
  A děvčata, které se opravdu moc rády perou.
  Steelenida zasyčela:
  - A pro Taliban je triviální být v rakvi!
  Victoria souhlasila s tímto:
  - ano buď! A tento Bin Ládin je mnohem nebezpečnější než Hitler!
  Veronica souhlasila s tímto:
  - Ano, má mnohem více vojáků!
  Seraphim vztekle poznamenal a kosil mudžahedíny v dávkách:
  - Číslo chce vzít!
  Steelenida sebevědomě řekla:
  - Nevezmeš to!
  A blýskla se perleťovými zuby.
  Pak holými prsty u nohou se smrtící silou hodila granát zkázy.
  Victoria s úsměvem poznamenala a vycenila zuby:
  - Sláva komunismu!
  A znovu hodila smrtící dar smrti holými prsty na nohou.
  Veronika dala nepříteli facku a zaštěbetala:
  - Sláva komunismu a naší straně!
  Seraphim poznamenal:
  A sláva Leninově věci!
  A poslal nepříteli dar zničení.
  A tak tyto dívky rozdělili. A tak jsou mudžahedíni vymláceni.
  Alyonka, která kosila afghánské vojáky, vztekle poznamenala:
  - Za nejvyšší úspěchy komunismu!
  A opět letí granát hozený holými prsty.
  A zde Anyuta jedná velmi agresivně proti nepříteli.
  A kosí nepřátele smrtícím tlakem. Odřízne je jako srp. A výkřiky:
  - Pro slávu SSSR!
  Bojující Alla z Mudžahedínů mlátí a ječí:
  - Ve jménu Peruna!
  A také bude po nepříteli házet vražedné dárky holými prsty u nohou.
  Agresivní Maria poznamenala, když kosila protivníky:
  - V zájmu kontroly nad SSSR!
  A také s holými prsty, jak smrtelná současnost smrti podlehne.
  A olympiáda, jak se postaví nepřátelům, bude bít a pískat:
  - Za vlast k nejvyššímu vítězství!
  A také její bosé nohy pošlou zabijácký dar zničení.
  Tady je dívka - řekněme - ultra!
  A Matryona se chopila mudžahedínů a pojďme je zabít. A jednal s kolosálním tlakem.
  A válečník zpíval:
  - Jsme drceni jhem hordy!
  A Marusya, která drápala protivníky a sekala je jako zabijácká kosa, vyhrkla:
  - Tiskne nás jho nevěrníka!
  A Olympias, porážející afghánské zlé duchy, zapískala:
  - Ale vře nám to v žilách,
  Alenka střílející na nepřítele dodala:
  - Nebe Slovanů!
  A Anyuta s úsměvem zaštěbetala:
  - A z mořského pobřeží,
  Na ledovou Kolymu!
  Rusovlasá Alla sebevědomě dodala:
  - To vše je naše Země,
  To vše jsme my!
  Maria, střílející na soupeře, dodala:
  - Všichní z nás!
  A hodem holých prstů na nohou rozmetala spoustu mudžahedínů.
  Tady jsou bojovnice. A v nich ten tlak, řekněme - super.
  Alenka poznamenala a zasmála se v pěst:
  - Sláva éře komunismu!
  Anyuta se smíchem dodal:
  - Sláva Leninovi!
  Alla, střílející na mudžahedíny, vydala:
  Sem tam průkopníci
  Zpívejte píseň Leninovi!
  A holými prsty u nohou hodila smrtící granát.
  To je taková bojovná dívka Maria. A drtí mudžahedíny kolosálním tlakem.
  A jsou doslova smeteni koštětem.
  Maria, čmárající na nepřátele, zapištěla:
  - Jsme průkopnice - dcery komunismu!
  A opět jak hodit na nepřítele velkou porci výbušnin.
  Olympias poznamenala a odřízla nepřítele jako tráva srpem:
  - Jsem supertřídní válečník!
  A její holé, vyřezávané nohy jsou jako zasraný mudžahedín, kolosální a destruktivní.
  Tady jsou dívky. Řekněme, že jsou skvělé.
  Alenka řekla:
  - Jsme průkopníci a zpíváme písně Leninovi!
  Ann opravila:
  - Ne, jsme členové Komsomolu! A zpívat písně Stalinovi!
  Alla agresivně poznamenala a střílela na nepřítele:
  - Budeme schopni dorazit nepřítele,
  A budou první prázdniny!
  A Mary střílela na nepřítele, kosila nepřítele a masa mudžahedínů byla promočená.
  Dívka pištěla a usmála se:
  - Za Rusko a vesmír!
  Olympias se ohlušující zasmála a mrkla.
  - Za naši velkou vlast!
  A holými prsty u nohou hodí dar smrti se smrtící silou.
  Marusya se zachichotala a agresivně poznamenala:
  - Za vítězství nad Afghánistánem.
  Matrena se sebevědomě zachichotala:
  - Sláva KSSS!
  A jak ukáže jazyk!
  To jsou super holky.
  A Oleg Rybačenko mlátí mudžahedíny meči a řve:
  - Za velký SSSR!
  A s holými prsty, chlapec, jako by se třásl na nepřítele.
  A cvrliká:
  - Sláva éře komunismu!
  Margarita kácí Afghánce a ječí:
  - Za naši vlast!
  A s holými prsty na nohou dívka vypustí jedovaté jehly. A hrdlo mudžahedínů, které drží.
  A dívka bude zpívat:
  - Můj velký komunismus bude s námi!
  A děti budou znovu pískat a tisíce omdlévajících vran narážely do lebek mudžahedínů.
  
  ÚSPĚŠNÉ MANŽELSTVÍ NAPOLEONA BONAPARTA
  Napoleon Bonaparte si vzal sestru Alexandra I. Toto manželství bylo výhodné pro obě říše. Oba císaři byli příbuzní. A místo nesmyslné války mezi sebou se rozhodli zmocnit se Turecka.
  Osmané samozřejmě nejsou konkurenty rusko-francouzské armády a Konstantinopol byla dobyta během jednoho tažení. Poté následovala cesta do Malé Asie a Egypta. Tuny nových úlovků.
  Napoleon dobyl i Írán. Střední Asie šla do Ruska. A pak následovala cesta do Indie. Velký Bonaparte zachytil velkou část Země.
  Ale v roce 1825 Alexandr I. zemřel. Konstantin odvolal. A Nicholas I čelil povstání Decembristů.
  A brutálně to potlačil. A pak se Napoleon rozhodl dosadit na ruský trůn svého syna a příbuzného cara Alexandra prvního, místo uchvatitele Mikuláše.
  A byl to silný tah. Francie spolu s koloniemi měla obrovskou armádu. A Napoleon byl považován za génia. A samozřejmě počítal s rychlým vítězstvím.
  A Kutuzov tam prostě nebyl. Ruská vojska byla poražena, zvláště nejlepší generálové se ukázali být děkabristy a byli zatčeni nebo popraveni.
  Napoleonovo tažení skončilo dobytím Moskvy a Petrohradu.
  Císař zrušil nevolnictví a lid to přijal pozitivně.
  Zdejší elita se také usmířila a na trůn byl dosazen Napoleon II.
  A o deset let později se konalo referendum a došlo ke konečnému spojení obou říší.
  Napoleon žil do roku 1838 a zemřel ve věku šedesáti devíti let. Jeho vláda byla velmi slavná a dobytí byly pro jednu osobu rekordní.
  V roce 1831 se Napoleonovi podařilo vylodit se v Británii a také ji dobyl. Poté dobyl kolonie v Americe a podařilo se mu vést válku se Spojenými státy.
  Novým císařem se stal Napoleon II., plavovlasý, vysoký mladík. Byl už dost starý na to, aby pokračoval v práci svého otce a dobyl zbytek světa.
  Byly také divoké země a Čína, Japonsko a ty kolonie v Americe, které Francouzi nestihli zachytit.
  Válka byla obecně pod diktátem nového impéria. Napoleon II. vládl až do roku 1880 a podařilo se mu dobýt téměř celý svět. Poté na trůn nastoupil Napoleon III. A zmocnil se posledních divokých zemí a posílil říši.
  Celá planeta se stala jedním. Nastala éra prosperity. Vzpoury vypukly jen zřídka, takže se žilo dobře. A náboženství žila v míru. Stále více ale dominoval ateismus s kultem osobnosti císaře.
  A první pilotovaný let do vesmíru se uskutečnil v roce 1930. Věda v jediné říši se rozvíjela rychleji. A pak na Měsíc, pak na Mars a do celé sluneční soustavy.
  A v roce 2001 začal první let člověka ke hvězdě Sirius. A to je pro lidstvo obrovský průlom.
  Ano, Napoleon dokázal sjednotit lidi a podmanit si celý svět. A to dalo vzniknout dokonalejšímu modelu síly a ekonomiky.
  Napoleonův génius zvítězil... A svět se stal mnohem šťastnějším... Již v roce 2021 nechodí po planetě Zemi epidemie koronaviru, ale na sousedních planetách se budují města a kmenové buňky se naučily aktivovat takovým způsobem, že úspěšně provádějí lidské omlazení. A to je vážné.
  A ze starých mužů se již stávají mladí muži a ze starých žen se stávají dívky. A stalo se to tak nějak super!
  Tohle je příběh... Ne jako zlá realita, kdy lidi dostanou buď koronavirus, nebo sucho, nebo naopak vydatné deště. A mnohem, mnohem víc.
  Na světě není řád - plný válek a krutostí.
  A ve světě napoleonského světového impéria - již komunismu. Nejsou žádní chudí, každý má práci a každý je plný. Všechny děti se ve škole učí na počítačích nebo přes internet. Mnoho obecně pracuje čistě nominálně.
  Pouze čtyři hodiny pracovního dne a tři dny volna v týdnu s hromadou svátků.
  Spousta robotů ve výrobním a servisním průmyslu. Je spousta zaměstnání, kde jen dáte lajky do počítače.
  Bylo dobré žít. Auta se dávají zdarma nebo auta jako malé helikoptéry s elektromotory. Motory jsou vyspělejší a šetrnější k životnímu prostředí.
  A co ne... i děti mají běžecké boty a s jejich pomocí můžete létat vzduchem.
  Kriminalita téměř úplně zmizela a dokonce se začaly pořádat zápasy gladiátorů jako ve starém Římě.
  Na Měsíci se již objevila moře a velká města se stavěla zrychleným tempem. A také na Marsu a na Venuši. Továrny již ovládly Merkur na solární energii. Jak dobré to bylo jen proto, že se Napoleon Bonaparte oženil se sestrou Alexandra Prvního!
  
  
  KDYBY VÁLKA ZAČALA VE 43
  Hitler v roce 1941 nezaútočil na SSSR. Rozhodl se pokračovat v bojích na Západě proti Británii. Po obsazení Jugoslávie a vylodění na ostrově Kréta navíc panovaly obavy, že Němci triviálně nestihnou dobudovat rotu na východě - před chladem a silnými dešti.
  Byla tedy zvolena jiná cesta. V červenci Němci rozbili britskou vojenskou základnu na Maltě a vylodili tam jednotky. Posílili také Rommelovo uskupení. Tolbuk zachvátila bouře. A pak začal útok na Egypt.
  Ve stejné době byl Gibraltar v září dobytý bouří. Poté začali nacisté přesouvat jednotky přímo do Afriky.
  Führer rozhodl, že sto padesát německých divizí by mohlo být použito racionálněji a místo SSSR se zmocnit Blízkého východu, Indie a Afriky.
  Již v říjnu osm divizí Rommelových a italských jednotek dobylo Egypt.
  A pak začala invaze do Iráku, Palestiny, Kuvajtu. Němci přesouvali do Afriky stále více vojáků. Stalin zatím čekal.
  Během zimy Němci dobyli Blízký východ a přesunuli se do Íránu. To se shodovalo se vstupem do války Japonska, které zaútočilo na USA na peruánský přístav.
  A zabral velké plochy.
  Na jaře 1942 už byli Němci v Indii. A dobyli celý sever a část středu Afriky.
  A během léta a podzimu dobyli zbytek černého kontinentu.
  A bylo to v pohodě.
  Začalo vzdušné obléhání a útok na Británii letadly.
  Němci využívali zdroje a práci dobytých území.
  A tísnili Anglii jako boxovací pytel.
  Letouny Yu-188 byly výkonnější a vyspělejší. Stíhačky byly také aktualizovány.
  Objevila se nová esa - extratřída, která rozdrtila Brity na obloze.
  A pak Churchill, když viděl, že jsou nešťastní, nabídl Třetí říši mír za jakýchkoli podmínek.
  Spojené státy byly také připraveny ustoupit Německu i Japonsku. Führer souhlasil se zastavením války, ale pod podmínkou, že zaplatí velké reparace. A také zabírání kolonií v Africe a Asii.
  Poté Němci začali připravovat tažení proti SSSR. Již v jednačtyřicátém roce začal vývoj rodiny tanků nové generace, a to velmi těžkých.
  Jmenovitě - "Panther", "Tiger" -2, "Lev", "Maus" a poněkud zastaralý "Tiger". V červnu 1943 byly v sérii pouze Panther a Tiger. Zbytek strojů se stále testuje. T-4 také prošel modernizací, když dostal silnější zbraně, a T-3.
  Němci nestihli svou armádu znovu vyzbrojit. Nejnovější stíhačka ME-309 právě začala přicházet. Pravda, v sérii byl Focke-Wulf - výkonný stroj ve výzbroji a rychlosti. Yu-288 také právě začal vstupovat do série.
  SSSR za dva roky vyrobil více než dvanáct tisíc tanků a malý počet samohybných děl. Třetí pětiletka byla podle oficiálních údajů přeplněna. Letadel bylo vyrobeno v řádu více než osmnácti tisíc. Mnoho tisíc zbraní a minometů. Stejně jako asi milion samopalů. Armáda byla převedena na kulomety.
  Ve službě byl T-34-76 a některé další typy tanků. Zejména řada KV. Mocný KV-3, KV-4, KV-5. Přitom KV-3 vážil šedesát osm tun a KV-4 sto osm tun, KV-5 sto tun. I když reálná praxe ukázala, že těžké tanky se často porouchají a v boji nejsou příliš účinné.
  Kromě T-34-76 byl vyroben také kolový pásový tank A-20, evoluce předchozího BT, a T-29 byl také kolový pásový, ale se třemi děly.
  Opravdu slabé brnění. Obecně byla tanková flotila silná.
  Více než třicet tři tisíc tanků a malý počet samohybných děl a také klínů.
  Pravda, část sil byla na Dálném východě, protože Japonsko rozvázalo ruce a připravovalo se na útok spolu s Třetí říší.
  Samurajové nejsou moc silní v tancích, ale mají hodně pěchoty. včetně koloniálních.
  Třetí říše měla v červnu 1941 pět tisíc devět set tanků proti dvaceti dvěma tisícům sovětských. Poměr je přibližně jedna ku čtyřem.
  Pravda, byly tam i trofejní, ale téměř nepoužívané. Celkem mají Němci jednadvacet tankových divizí. V druhé polovině jednačtyřicátého roku bylo vyrobeno pouze 1800 tanků s malými ztrátami, ale s opotřebením. Ve dvaačtyřicátém gólu bylo vystříleno šest tisíc tanků. Z velké části díky úsilí Speera. A Třetí říše dohnala SSSR co do počtu vyrobených aut za rok. Ano, kvalita šla nahoru. Objevil se v sérii "Tiger" a T-4 a T-3 byly modernizovány. V předvečer invaze do SSSR dosáhlo uvolňování tanků tisíce vozidel měsíčně plus samohybná děla. Panther šel do série, která předčila většinu sovětských vozidel a T-34-76 v čelním pancíři a výzbroji. Tento tank nebyl špatný, stejně jako T-4 se 75milimetrovým kanónem a ráží 48 EL, rovněž lepší než čtyřiatřicítka. A samotný "Tiger", také stroj, sice zastaralý, ale impozantní.
  Ale zatímco Třetí říše byla v celkovém počtu tanků podřadná. Pravda, Británie a Spojené státy Němcům něco daly. Zejména Shermany, čelním pancířem a výzbrojí zhruba srovnatelné se sovětskými čtyřiatřicítky, a anglickými Churchilly, dobře chráněnými pancéřováním. Celkem více než dva a půl tisíce těchto tanků.
  Navíc Němci měli také italské tanky, ale slabé, a určitý počet tureckých, většinou prodané do Spojených států.
  Němci dotáhli celkový počet tanků na osmnáct tisíc plus samohybná děla. SSSR má přitom celkem stále více než třiatřicet tisíc tanků. Ale když vezmeme nejnovější, tak Němci už budou mít víc.
  Zatímco SSSR ještě nebojoval a nepracoval na kolejích v době míru a byl horší než Němci v nejnovější technice, která se vyráběla za měsíc. Zejména u samohybných děl, kterých se vyrábělo hodně, především lehkých - "Hunter".
  Navíc je tento ACS docela dobrý a mobilní.
  K tomu můžeme přidat deset tisíc japonských tanků. Obvykle jsou ale lehké a některé z nich jsou ve válce s Čínou.
  Obecně platí, že v nádržích je těsná parita. Navíc část německých vozů, zejména Panthery, posádky nezvládly. Obecně tedy můžeme v této věci říci paritu.
  Ale horší než v jednačtyřiceti. Pak byli Němci početně méněcenní. A jejich tanky, vozidla KV a T-34, prakticky nepronikly.
  A už jsme museli bojovat - přesně na dvou frontách. A existuje jen jeden spojenec: Mongolsko.
  V letectví jsou věci ještě horší. SSSR se zdá být silný v počtu letadel. Ale Němci vychovali letectví ve velkém a tlačili na Británii. A rozvinuli dovednost es - zejména Marseille. Tento pilot, který překročil tři sta sestřelených letadel, obdržel hned dva Řády Rytířského kříže Železného kříže s dubovými listy, meči a diamanty.
  Ve dvaačtyřicátém roce Němci vyrobili více než dvacet osm tisíc letadel. Za první polovinu čtyřicátého třetího už dvacet tisíc a dokázali dohnat SSSR celkem. S těmi nejkvalitnějšími stroji.
  Zejména nejnovější ME-309, který měl sedm palebných stanovišť, včetně tří 30milimetrových vzduchových děl.
  Budete souhlasit, že je to velká síla. Stejně jako Focke-Wulf. Yu-188 je bombardér, který nemá obdoby.
  K tomu je třeba připočítat japonské letectví. Což dalo mocnostem Osy hmatatelnou výhodu.
  Japonská esa jsou také velmi zkušená. A jejich bojovníci jsou obratní.
  Na obloze tak mají síly Osy převahu jak v počtu, tak v kvalitě sil.
  Navíc Amerika a Británie převedly určitý počet svých letadel. Silný je především americký bombardér B-29 a stíhačka Airacobra. Stíhačka Mustang je asi horší. Má jen šest kulometů. Ale bude také lepší než ty sovětské. P-51 je také dobrý americký útočný letoun.
  Obecně platí, že s přihlédnutím k západní technologii, německé a japonské převaze na obloze a počtu a kvalitě a bojových zkušeností je ještě vyšší.
  Takže na obloze bude s největší pravděpodobností osa zcela dominovat.
  Dělostřelectvo je na tom trochu lépe. SSSR má spoustu zbraní a minometů. V červnu jednačtyřicátého roku jich bylo asi sto tisíc proti čtyřiceti osmi tisícům Němců a koalice. Němci samozřejmě pokračovali ve výrobě zbraní, ale přesto příliš nevedli útočné války. Zde si tedy SSSR udržel výhodu. Plus také "Kaťuša".
  Nacisté sice měli plynová děla, ale ne v příliš velkém množství.
  Zatím jsou tedy zbraně SSSR silnější. I když německá 88mm děla jsou možná nejlepší na světě. Vyrábí se jich poměrně dost. A Kaťuša není moc silná v obraně. A ne příliš přesné.
  Takže rovnováha sil, jak to tady říct, víceméně a můžete se držet obrany.
  A obrana byla posílena. Molotovova linka byla dokončena za další dva roky. A Stalinova linie byla obnovena. Takže můžete vydržet.
  U pěchoty se změnil i poměr sil ... mobilizoval se SSSR.
  A po jednačtyřicátém roce, kdy měl pět a půl milionu vojáků, dotáhl svůj počet na patnáct milionů.
  Rozsah mobilizace byl velký.
  Ale Třetí říše nasadila velké síly. Spousta zahraničních divizí, koloniální jednotky, satelitní armády. A Němci měli dvacet pět milionů pěšáků a spojenci pět milionů. Celkem třicet milionů je velká marže. Pravda, koloniální divize nejsou moc dobře vycvičené, ale s německými veliteli.
  Divize SS obecně mají Němce ve velké výšce. Část Wehrmachtu má bohaté vojenské zkušenosti. A v tomto ohledu jsou nacisté silní. Němci mají navíc obrovskou výhodu v mobilitě. Zde výroba z Evropy a dodávky z Británie a USA. V počtu aut, motocyklů a nákladních aut je u Němců výhoda sedmi až osminásobná.
  A mají více samopalů. Včetně těch dodaných z Ameriky a Británie.
  Obecně platí, že nacisté v pěchotě jsou silní. A dalších deset milionů proti SSSR mobilizovalo Japonsko, nepočítaje ostatní díly proti Číně.
  Takže pokud jde o pracovní sílu, síly Osy mají velkou výhodu. A také v její pohyblivosti.
  Japonské námořnictvo je mnohonásobně silnější než sovětské Pacifik.
  Velkou výhodu mají Němci i ve vložkách.
  Ale ne tak daleko na letadlových lodích a velkých lodích. Ale ani SSSR zde není silný.
  Mnoho lodí však má Itálii. Obecně je nepřítel na moři také mnohem silnější.
  SSSR, horší vzduchem, kvalitou a kvantitou, má určitou převahu v dělostřelectvu, spíše kvantitativní než kvalitativní. V tancích je o něco silnější co do kvantity, ale horší kvality. A vůbec, i v tancích může být nepřítel silnější. U pěchoty je podřadný co do počtu a pohyblivosti. Mnohé části Třetí říše jsou koloniální potravou pro děla, stejně jako Japonci. Ale v SSSR nejsou všichni mobilizovaní řádně vycvičeni. Nacisté mají více bojových zkušeností. Pravda, sovětská vojska jsou v dobré obraně.
  Poměrně silná, navržená obrana dává šanci zadržet početnou pěchotu.
  Je tam spousta kulometů a děl a to také zvyšuje výdrž.
  Dvě linie Molotova a Stalina a za nimi se staví třetí.
  Celkově je pozice SSSR strategicky beznadějná. V opotřebovací válce dříve nebo později zvítězí její satelity, které jsou ekonomikou a zdroji lepší než Třetí říše, včetně Turecka a Japonska s koloniemi.
  Jedna naděje v případě vleklé války, Británie a Spojené státy mohou otevřít druhou frontu.
  No, další zázračná zbraň...
  V každém případě se sází na pevnou obranu. A oslabit a zastavit nepřítele.
  Stalin se však ještě před válkou snaží vyjednávat. Například postoupit část území Němcům. Nebo nabídnout pronájem ropných vrtů.
  Nebo snad platit reparace - v obilí, ropě, zlatě, uhlí nebo dokonce konzervách?
  Hitler však mír nechce. To je pochopitelné - armáda SSSR je potenciální hrozbou. Stejně jako komunistická ideologie. Jsou to tedy smrtelní nepřátelé.
  A Führer chce válku.
  Hirohito také sní o pomstě za Khalkhin Gol. A chce rozlohy Sibiře.
  Ano a ve Spojených státech mnohým nevadí bojovat proti SSSR.
  Ale zatímco Hitler je nepozve. Poměr sil je hrozný... A co dělat?
  Stalin se samozřejmě tajně snaží vyjednávat s Brity a Američany.
  Ale řekli mu: vydrž ze všech sil a pak se uvidí. Možná můžeme pomoci. A nebudeme to riskovat.
  Stručně řečeno, válka se stala nevyhnutelnou.... A stále jsou problémy - Rudá armáda se moc neumí bránit. Učili ji bojovat na cizím území a útočit, ne se bránit.
  Němci ale stejně zajali polovinu světa a umí toho hodně.
  22. června 1943 začala válka. Nebylo to neočekávané, ale takticky se to ukázalo jako náhlé. Všechny síly Fritze byly okamžitě vrženy na nepřítele.
  A připraven zničit nepřítele.
  Hned v prvních hodinách se ukázalo, že Němci jsou ve vzduchu silní. A že mají hodně vojáků na vysoké úrovni. A že "Tiger" je velmi dobrý průlomový tank, i když zastaralý. A impozantní síla ME-309 a Yu-288.
  Ano, tato armáda spěchala a jejich sovětské jednotky se setkaly s tvrdohlavým odporem.
  Boje se rozvinuly podél celé hranice. A šli hlavně pod diktát Wehrmachtu. Lezli jako hmyz, četní žoldáci.
  Jak se ukázalo, opevnění se nacházelo příliš blízko hranic a nemělo dostatečnou hloubku obrany. Navíc, a to je nejdůležitější, jsou to chyby generálů, kteří měli málo zkušeností a moc nechápali, jak udržet obranu.
  A vojenský duch mnoha jednotek, zejména na Ukrajině, se ukázal jako slabý.
  A masová kapitulace a dezerce se staly pravidlem. Zejména na západní Ukrajině.
  A v Zakavkazsku, kam postupovali Turci a Němci, byla cizí armáda neklidná. Nepříteli se podařilo prorazit a obklíčit Jerevan. Samotné město se ale nevzdalo.
  Batumi, po deseti dnech tvrdohlavého boje, byl zajat. Němci dokázali v prvních dnech proniknout desítky kilometrů do sovětské obrany. A odříznout Bialystok ... A pod Lvem se objevil kotel. A přestože nacisté v prvních dvou týdnech pokročili méně než ve skutečné historii v jednačtyřicátém roce, bylo pro sovětské jednotky obtížné převzít iniciativu. Takže nepřítel je silnější.
  Pokud měli Němci v jednačtyřicátém roce převahu v pěchotě, tak jen v prvních dnech. A pak přešla výhoda na Rudou armádu. Tady nebylo co mobilizovat.
  A zaklínění se ukázalo jako nebezpečné... A tak se Němci mohli bitvami probít k Minsku. A to už je vážné.
  V samotném městě propukly tvrdé boje. Fuhrer nařídil postupovat a nevzdávat se. A Stalin nařídil - ani krok zpět!
  Měsíc po začátku ofenzivy se Němci vyšívali do Bereziny a dobyli Minsk... Přiblížili se k Žitomiru.
  Japoncům se podařilo obklíčit Vladivostok. A to je z jejich strany také vážné tvrzení. Byla dobyta také významná část Mongolska.
  Němci také společně se satelity dobyli Moldavsko a začali se blížit k Oděse. A je to v pohodě.
  Stalin se cítil velmi nepohodlně. A pochopil svou zkázu proti takové koalici.
  Znovu nabídl mír. Ale Führer samozřejmě nechtěl. A Němci pokračovali v postupu...
  Nakonec se Stalin rozhodl ponechat obranu na Dněpru.
  Dva měsíce po začátku války se nacisté dostali k Dněpru a v centru se dokonce přiblížili ke Smolensku.
  Jerevan, obklopený Turky, se stále držel... byla vytvořena extrémně nebezpečná situace.
  Stalin svolal schůzku armády. Je potřeba něco udělat. Pokud se budete jen bránit, prohra je jen otázkou času.
  Žukov nabídl, že zaútočí uprostřed. I když síly nestačily ... Již srpen ...
  Na frontě se objevily první tanky Lev. Pro bojové použití dozrály o něco později. Tento stroj byl těžký devadesát tun a měl silné dělo. Čelní ochrana je pevná: sto padesát milimetrů čela korby se sklony a dvě stě čtyřicet milimetrů čela věže. Takový tank pojal všechna vozidla SSSR a jeho 105mm kanón s délkou hlavně 70 EL prorazil i KV-4 se 180mm čelním pancířem.
  Tohle je opravdu vážná zbraň. Ale příliš velká hmotnost samozřejmě ztěžovala manévrování a rychlost. Ano, zbraň vypálila jen pět ran za minutu. Němci dostali silný tank, ale nepříliš praktický na použití.
  Objevil se také "Tiger" -2. Tento vůz se ukázal být z praktického hlediska lepší než ve skutečné historii. Protože byl vytvořen a implementován motor o výkonu tisíc koňských sil. A s hmotností šedesát osm tun se tento stroj ukázal jako poměrně mobilní a rychlý a nekazil se tak často.
  Začal přicházet i "Panther" -2. Vážil třiapadesát tun, ale motor o výkonu 900 koní to vynahradil. 88 milimetrů dlouhé dělo 71EL bylo dostatečně silné a průbojné pancéřování, přesné a rychlé střelby byly pro boj s nepřátelskými tanky uspokojivé, nebo dokonce dobré.
  Tato vozidla ukázala svou úroveň v bitvách. V září Němci konečně obklíčili Smolensk. Pal a město Tallinn. Němci a jejich koloniální hordy se spolu se satelity přiblížily k Leningradu.
  Přišel na Krym. Kyjev, který stál na kopci a byl dobře opevněný, se stále držel ...
  Přišel říjen... Pršelo a pohyb nacistů se zpomalil.
  Válku nebylo možné rychle ukončit. Japonci se také zastavili, zablokovali Vladivostok, dobyli většinu Mongolska a podařilo se jim dobýt Chabarovsk.
  Němci se zatím rozhodli, že nepůjdou řádit, ale ženou letadla. Navíc došlo k dobrému vývoji proudových letadel. A bombardéry nové formace mohly bombardovat prakticky beztrestně.
  Jo a balistické střely, to je taky velká ničivá síla.
  Je pravda, že jsou drahé a nemají velkou přesnost.
  Ale proudové bombardéry vypadají velmi slibně.
  A Němci zahájili leteckou ofenzívu. Nové letouny Yu-488 a TA-400 mohly bombardovat továrny SSSR na Uralu a za Uralem. Nový Yu-488 je první sériový německý bombardér se čtyřmi motory.
  Na rozdíl od amerického B-29 má menší plochu křídel a větší rychlost. A TA-400 má obecně šest motorů a výkon je obrovský.
  Němci a jejich satelity nakonec v listopadu přešli do defenzívy. Pouze bojovali a bombardovali. Došlo k leteckému útoku.
  A v bitvách bylo mnoho krásných dívek.
  Zde bojuje posádka Elizabeth na tanku T-34-76. Dívky i přes zimu v bikinách a naboso.
  Pohybují se a proti nim stojí Panther. Válečnice Euphrosyne zrychluje tank pomocí holého, kulatého podpatku a zpívá:
  - Za myšlenky komunismu
  Odvážně jděte do bitvy
  A armáda fašismu
  Rozbijeme se!
  "Panther" v čele nelze propíchnout. A abyste se dostali na palubu, musíte se k ní přiblížit. Dívky si hrají se svaly tisku. Jejich tank se rychle blíží k nepříteli.
  Panther střílí. Letí projektil smrtící síly, ale čtyřiatřicet uhne.
  Catherine poznamenává:
  - Riskantní taktika!
  Děla Pantherů vystřelí patnáct ran za minutu. A je velmi těžké sklouznout do požadované vzdálenosti.
  Dívky zpívají:
  - A v hvězdných výšinách a horském tichu,
  V mořské vlně a zběsilém ohni!
  A zuřivý, a zuřivý a zuřivý oheň!
  A nyní jejich tank proklouzne mezi "Pantery" a pálí po nich po stranách.
  Tady jsou bojovnice. A auta hoří. Nejprve je propíchnut jeden panter, pak druhý.
  Elena to vzala a zaštěbetala:
  - Sláva naší vlasti - SSSR!
  A opět dívky v rychlém pohybu tanku. A vyřaďte "Tygra". Jsou evidentně cool.
  Elizabeth zpívala s potěšením a tiskla nahé prsty u nohou:
  - A jdou do bitvy - dívky jsou bosé,
  Velký prvek, skvělý prvek!
  Válečníci co říct - navrch!
  Porazte nepřátele se vší rychlostí panterů. Nikdo je nezastaví.
  A na nebi Anastasia Vedmakova je stále zlodějka. Tyto dívky jsou prostě strašidelné.
  A jak agresivně a bez ceremonií bojují.
  Dívka to tedy vzala a holými prsty namířila pistoli a zasáhla nepřítele.
  Pak zaštěbetala:
  - Jsem ta nejlepší žena!
  A boj pokračuje...
  Akulina Orlová řve, kosí protivníky:
  - Mám super holku!
  A znovu kosí nepřítele. To jsou ty, které byly ukradeny.
  A udělá dvojitý kotoul a zasáhne ME-309, což je docela cool.
  Zde jsou válečníci, které dávají Luftwaffe světlo.
  Akulina Orlova sestřelí nepřátelské letadlo holými prsty na nohou a kvílí:
  - Sláva SSSR!
  Mirabela Magnetic je také v řadách, prostě zázračný zabiják. A tento pilot sebevědomě srazí nacistu trojitým sudem a zaprská:
  - Za největší myšlenky komunismu na planetě Zemi!
  To se ukázalo jako opravdu skvělé.
  Tři dívky se chovají, jako by kradly, a jsou velmi bojovné na výšku a velikost.
  Zima už přišla. A mráz... Rudá armáda se snaží postoupit.
  Nepřítel je ale na zimu víceméně připraven. Tentokrát Wehrmacht pro každý případ a na chladné období zásobil oblečením a jídlem.
  Pravda, koloniální jednotky jsou velmi chladné a nepohodlné.
  Rudé armádě se podařilo osvobodit Smolensk a zatlačit nacisty přes Dněpr na Ukrajině.
  Ale nepřítel je silný a jeho letadlo bují. A bomby, bomby a zase bomby!
  A nyní proudové stíhačky v bitvě. A místo Focke-Wulfa pokročilejší stroj TA-152. A to je samozřejmě také velký problém.
  V letectví jsou silní Němci i Japonci. Marseille za čtyři sta sestřelených letounů obdržela vysoké ocenění - Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. A za pět stovek byl vyznamenán Velkým křížem Železného kříže.
  Tento pilot se skutečně stal jednoduše legendárním. A pro sovětské piloty je jen noční můrou.
  Stalin dokonce poznamenal:
  - Je to černý ďábel! A je čas poslat ho do háje!
  Ano, válka probíhá. V zimě bylo dosaženo nějakých úspěchů, ale žádný rozhodující zlom nenastal.
  Je pravda, že proudový stíhač ME-262 se ukázal jako nepříliš spolehlivý a účinný. A motor má k dokonalosti daleko. Ale TA-152 je mnohem praktičtější než Focke-Wulf. A tento stroj se dodnes používá nejen jako stíhací, ale také jako útočný letoun a frontový bombardér.
  Auto se ukázalo jako víceúčelové a vážné. V SSSR se zatím objevil pouze Jak-9, což je zjednodušené a MIG-3 se přestal vyrábět.
  Na jaře, když roztál sníh a nacisté začali znovu postupovat, se oteplilo.
  A jižní jednotky bojovaly ochotněji, když nebyly mrazy. Boje byly urputné.
  Rudá armáda tvrdě bojovala. Ale síly byly nevyrovnané. Němci používali Panther-2 jako nejmasivnější tank, stroj s výkonnými zbraněmi a dobře chráněný v čele. A "Tiger" -2 je také slušný.
  Bojů se účastnili i Mausové.
  I když je tento stroj příliš těžký a pomalý. A tank "Lion" byl skutečně vyřazen z výroby.
  Stále v sérii byl modernizovaný T-4. A T-3 už byl vyřazen z výroby.
  Problémy má i SSSR ... Je potřeba modernizovat řadu KV. A stále je to neúčinné.
  IS-2 se zatím neobjevil. Ale T-34-85 šel do série. A to je obecně logické.
  A těžké tanky byly zcela vyřazeny z výroby. Stalin nařídil vsadit na jeden masivní T-34-85. Což je obecně logické. I když tento stroj "Panther" -2 to do čela nevzal. Ale mohlo to zasáhnout stranu.
  V létě se objevily německé proudové bombardéry Arado, které sovětské stíhačky ani nestíhaly. A to je vážné.
  Nacisté dobyli Smolensk, Vjazmu, Ržev a Kalinin.
  Blokovaný Leningrad... Do konce léta byla Moskva jen sto kilometrů daleko.
  Ale Rudá armáda bojovala velmi tvrdě. Japonci dokončili obsazení Mongolska a napadli Střední Asii.
  Situace se nesmírně zkomplikovala.
  Stalin házel hromy a blesky a tu a tam propadl hysterii. To ale moc nepomohlo.
  Situace byla čím dál tím těžší. Na podzim Němci změnili plán a obrátili se na jih, směrem na Kavkaz.
  Orel, Kursk a v říjnu Voroněž byly dobyty... Koncem listopadu Rudá armáda ustoupila za Don a zakotvila tam. Významná území byla ztracena.
  A tlak nacistů sílil.
  Dostávají to zejména tryskové bombardéry. A koušou velmi silně.
  Sovětské dívky ale bojují ve vysoké nadmořské výšce.
  Němci se snaží probít k Leningradu. Útok na Novgorod. Čtyři statečné dívky se jim ale postavily do cesty.
  Nataša hodila na nacisty bosou nohou granát a zpívala:
  - To je správně...
  Zoya vypustila dar smrti holým podpatkem a dodala:
  - Nepřítel...
  Augustin podlehl něčemu destruktivnímu a skřípal:
  - Myslí si...
  Světlana hodila granát holými prsty a zapištěla:
  - Co...
  Natasha hodila bosýma nohama pár citronů a zakřičela:
  - Ruština...
  Zoya také podlehla něčemu energickému a smrtícímu a skřípala:
  - Podařilo se...
  Augustin vypustil smrtící a zamumlal:
  - Nepřítel....
  Světlana opět podlehla ničivému a vyaknula:
  - Přestávka!
  Natasha se otočila a pištěla:
  - SZO...
  Zoya také střílela na černé cizince, které nacisté naverbovali a pištěli:
  - Odvaž se!
  Augustin promluvil silou a zuřivostí:
  - Že...
  Světlana podlehla s úsměvem pantera:
  - V...
  Natasha hodila granát bosou nohou a vykřikla:
  - Prát se...
  Zoya hodila dárek smrti holými prsty a zamumlala:
  - Útoky!
  Augustin se připojil a zamumlal:
  - Nepřátelé...
  Světlana dala holými podrážkami hromadu granátů a jak z plných plic křičí:
  - Studna...
  Natasha zapíchla dávku a zasyčela:
  - Zuřivý...
  Zoya přerušila nacisty a zapištěla:
  - Porazit!
  Augustin znovu vystřelil a vykřikl:
  - Zuřivý...
  Světlana při výstřelu zaštěbetala:
  - Porazit!
  Natasha znovu hodila granát svou půvabnou bosou nohou a zaštěbetala:
  - Zničíme nacisty!
  Zoya to vzala a zaštěbetala:
  - Budoucí cesta ke komunismu!
  A holými prsty u nohou hodila citron.
  
  Válečníci zpívají z plných plic;
  Velká země SSSR,
  Což je nejúžasnější ve vesmíru...
  Stalo se milion problémů
  Ale naše práce je práce a tvorba!
  
  Věřte, že nepřítel nevyhraje zemi,
  Což je krásnější a silnější než všechny...
  Brzy postavíme spolehlivý štít,
  A budeme konečně věřit chytřejším...
  
  Ano, strýček Sam se rozhodl pomoci,
  Nacistům po změně moci v Říši ...
  A moc nacistů byla obnovena,
  Nepřítel chce roztrhat SSSR!
  
  Teď musíme vážně bojovat
  S nacisty, že silní se řítí...
  ale udeříme nepřátelům pod břicho,
  Ke slávě naší matky Ruska!
  
  Ne, rusky prostě nezlomíš,
  Víme jak, rádi bojujeme statečně...
  Zde se Wehrmacht rozhodl zaútočit na nás,
  Ale může se pouze zhroutit a ne vyždímat!
  
  V Rusku je každý válečník z jeslí,
  Dítě přitahuje ruce ke zbrani...
  Ať je to velmi chytrý čaroděj
  Kdo stvořil tuto planetu!
  
  Pro Hitlera, neberte Moskvu na zub,
  Dostal tvrdou ránu do čenichu...
  Proč vylezl do Ruska, nechápu,
  Je pro něj slabé zabít bacila mečem!
  
  Ano, poblíž Moskvy dostal nepřítel výprask,
  Dívky mu daly holou patu...
  Můžete vidět, že Fuhrer je prostě blázen -
  Kohl zasahoval do komunismu dal!
  
  Zde přicházejí průkopníci s písněmi,
  Při útoku s úderem bubnu...
  Nechte teď Führera kaput,
  A budeme řídit Fritze v zajaté formaci!
  
  Chlapec je bos na závěji,
  Vykročit beze strachu...
  Nacisté budou brzy zahnáni do rakve,
  A růže pokvetou v zářivém květnu!
  
  A Hitler bude mít brzy kajuty,
  Půjde do hrobu. a jeho nástupce Goering...
  Brzy nasadíme Fuhrera,
  i když někdy těžké pichlavé koště!
  
  Vytvoříme nádherný ruský svět,
  Ve kterém bude Rusko vládnout, věřte mi ...
  Shakespeare se neodvážil napsat něco takového,
  I když útočí na Rusko tlakem ďáblů!
  
  Hitlerův krutý tlak je viditelný,
  Jeho bývalý spojenec mu pomáhá...
  Není divu, že je slyšet sténání dívek,
  V ráji brzy nebude místo k vidění!
  
  Ano, strýček Sam změnil trasu,
  A tanky, letadla jsou posílána nacistům...
  V jeho aspiraci jsou Yankeeové velmi cool,
  Nahnat další komunisty do rakve!
  
  Bylo to horší, i když Stalingrad,
  Rozdrtil jsem skoro všechny strany nacistů...
  Vzniklo takové nezastavitelné sjednocení,
  Pod touhle oblohou rozhodně čisto!
  
  No, co dělat - dívky jsou z ruky,
  Skrývání se před Führerem z hordy v bitvách...
  A boty holkám nesluší,
  Vždy vědí, jak bojovat!
  
  Pro dívky nejsou mrazy hrozné,
  Když bojovali u Moskvy,
  Byli téměř nazí a bosí,
  Házení granátu bosou nohou!
  
  Tak co jsi chtěl, Goeringu,
  No, myslel jsem, že ti Yankeeové hned pomůžou...
  A zasadil totální chaos,
  A dívky sténaly jen divokým hněvem!
  
  Jsou tam docela krvavé bitvy,
  Dívky navždy věří, že se nevzdávat...
  Na účtech nebudeme mít nuly,
  A výkonné RPG je vloženo do batohu!
  
  Bojovníci jsou krása
  Sama Lada je připravena za ně bojovat ...
  Mají holubice posvátné čistoty,
  Ať je tam prostě to nejvyšší ocenění!
  
  Ano, věřím, že Bůh sil Svarog přijde,
  A mrtví v boji vstanou...
  A zatrubte na lovcův slavný roh,
  A výhry budou nejčestnější!
  
  Na Zemi už nebude žádný smutek,
  A hořké slzy uschnou...
  Budeme žít v jedné rodině víme-
  A zlí čerti prostě zemřou!
  
  Pionýrští chlapci směle do bitvy,
  bosí chlapci spěchají sněhem..
  Věřím, že Rusko bude vždy s tebou,
  I když někdy se talíře rozbijí!
  
  Bůh Ježíš vzkřísí všechny padlé,
  A bude vládnout s Bílým bohem...
  Odvážně zvedneme štít pro vlast,
  Sloužit Rusku bude slavná povinnost!
  
  Ano, Sam je mazaný, prostě mazaný,
  Jeho velmi pochopitelné touhy...
  Nyní má chapadla do Moskvy, plakát,
  A vlast čekají zlé zkoušky!
  
  Ale Lada a Lord Perun jsou s námi,
  A Lenin, Stalin a nejmoudřejší Trockij...
  Což zřejmě ohnulo armádu,
  A nejdůležitější slavík Vysockij!
  
  Stručně řečeno, bude zástup svatých bohů,
  Vyhrajeme bitvu protivníka...
  A házet hodně silných pěstí,
  Pro slávu největšího vojáka!
  
  Dívky útočí naboso
  Běhají a nebojují, znají mráz ...
  Netahej je do bitvy, zvaž je silou,
  Vězte, že šarlatová září ve světle růže!
  
  Zkrátka bojovníci za svou vlast,
  Služte bez zájmu hrdě...
  ať jsou dědové a otcové hrdí,
  A z nebe nečekáte dárky za korunu!
  Natasha hodila citron bosou nohou a zpívala:
  - Z nebe...
  Zoya také hodila granát holými prsty a řekla:
  - hvězdička...
  Augustin vypustil dar smrti bosou nohou a zazpíval:
  - Jasný...
  Světlana také hodila granát s pomocí bosé nohy a vydala:
  - Krystalický!
  Natasha se otočila a zasyčela:
  -Já tobě...
  Zoya spustila dar smrti holými prsty a zasyčela:
  - Píseň...
  Augustinová podlehla holým podpatkem, co přináší smrt a zapištěla:
  - budu zpívat...
  Natashka pokračovala a agresivně zpívala:
  - O....
  Zoya hodila výbušný balíček bosou nohou, rozprášila nacisty a zapištěla:
  - Nativní...
  Augustina dala holou patou hromadu granátů a vydala:
  - Staline!
  Augustina vzala a rozmetala čáry a její holé nohy letěly zničeně podél Fritze:
  - Rozdělíme si protivníky!
  Světlana to vzala a hodila do něj holou patou, hromadu granátů, a zapištěla:
  Rozdrťme fašisty!
  A čtveřice dál střílela a házela granáty. Německý "Tiger" -3 se pohyboval. Stroj s kanónem ráže 128 mm. A zastřelí se.
  A dívky házely granáty. Podkopal nacisty. A stříleli zpět. Vyšplhali dopředu. Tanky opět jedou. Pohybuje nejnovější německý "Leopard" -1. Velmi mobilní auto.
  Ale jeho dívky se chopily a srazily ho. Roztrhali na kusy mobilní stroj s motorem s plynovou turbínou. A rozbili ji na kusy.
  Natasha se smíchem poznamenala:
  Bojujeme skvěle!
  Zoya souhlasila s tímto:
  - Skvělý!
  Augustin moudře poznamenal:
  - Vyhrajeme!
  A bosou nohou vypálila protitankový granát. Silná holka. A má tolik důvtipu.
  Světlana také vypustila dárek smrti prsty na bosé noze a zasáhla nepřítele. Velmi agresivní dívka s očima barvy chrpy. Má takový důvtip a sílu!
  Natasha se otočila a usmála se:
  - Za svaté Rusko!
  Zoya vystřelila velmi aktivně a zazubila se a ukázala perlové zuby:
  - Jsem bojovník té úrovně, která nezmizí!
  Augustin také vystřelil. Kosili nacisty a bublali:
  "Jsem válečník s velkými ambicemi!"
  A odhalila své perlové zuby!
  Světlana potvrdila:
  - Velmi velké ambice!
  Děvčata bojovala velmi dlouho. A samozřejmě uspěli ve vojenské práci. Jsou to naprosto nádherné krásky. Vynikající mysl. A střílí první třídou.
  
  TROCHU JINAK O ROOSEVELTOVI
  Franklin Roosevelt zemřel mnohem dříve, zvláštním zvratem osudu 30. ledna 1943. Přestože byl Henry Wallace považován za levičáka, ukázal se jako mnohem větší idealista a požadoval, aby Stalin výměnou za vojenskou pomoc provedl politické reformy a amnestii pro všechny politické vězně.
  Tvrdá reakce Stalina, který také právě vyhrál velké vítězství u Stalingradu a cítil se velmi tvrdý a silný, Wallace rozzlobila a oznámil ukončení vojenské pomoci SSSR. Negativní roli sehrál i postoj Churchilla, který si nepřál rychlý postup Rudé armády v Evropě a nečekanou flexibilitu Adolfa Hitlera, který oznámil zmrazení "konečného řešení židovské otázky". Führer dokázal přesvědčit rozumné lidi z prostředí, včetně, kupodivu, hlavního kata Třetí říše Himmlera.
  Osvědčil se argument: že Židé nikam nepůjdou, a pokud prohrajete válku, můžete přijít o všechno a nenávratně. Když jsme vyhráli na východě, bude možné mluvit se spojenci jiným způsobem.
  V každém případě Spojené státy zmrazily vojenské operace, Británie také, a ačkoli formálně nebylo oficiálně oznámeno ani příměří, konflikt na západě se nakonec podařilo omezit. Což Wehrmachtu samozřejmě prospělo. Německá ponorková flotila zastavila nájezdy, Spojenci se srolovali a zastavili strategické bombardování.
  Sovětská vojska, jako ve skutečné historii, dobyla Kursk na začátku února 8. a Belgorod 9. 15. února začal útok na Charkov, který se vyhýbal obklíčení a opustil německé jednotky. Ještě dříve nacisté Rostov na Donu opustili.
  18. února Hitler osobně dorazil do velitelství. Dal Mainsteinovi nové pravomoci. Navíc byly narychlo přesunuty posily ze Západu. V první řadě samozřejmě letectví. Západní fronta pohlcovala letoun ne tak málo - téměř polovina letounu. Několik divizí, které měly být přesunuty do Afriky, bylo posláno po železnici na východ. Z Francie a Balkánu byly navíc převedeny všechny více či méně bojeschopné formace a v samotném Německu byla Říšským sněmem vyhlášena totální mobilizace a válka.
  19. února nařídil Mainstein 4. tankové armádě, aby zahájila protiofenzívu s cílem zastavit sovětské jednotky postupující přes Pavlograd. 22. února byl obsazen Pavlograd. Úkolem bránit cesty k Dněpru ze severu přes Krasnograd nebo Dněpropetrovsk nebo přes Poltavu nebo Kremenčug byla pověřena skupina Kempf.
  Na rozdíl od skutečné historie se Němcům podařilo mnohem více. Díky zavedení všech svých vzdušných armád do bitvy měli opět výhodu ve vzduchu. Ofenzivy se navíc zúčastnilo více pozemních jednotek, včetně 30 zbrusu nových tanků Tiger, které v reálné historii neslavně uvízly v afrických píscích.
  Němcům se podařilo obklíčit Charkov o šest dní dříve, než tomu bylo ve skutečnosti, 8. března byl Belgorod zajat Fritz a Belgorod byl zajat v pohybu o 9 dní dříve - 10. března.
  Nacistům se také podařilo dobýt Kursk a 14. března uzavřeli další kruh. 18. března obsadili Fritz také Starý Oskol. Následné tání a hrdinný odpor sovětských vojsk však zabránily nacistům v rozvoji úspěchu. Ale ztráty Rudé armády v kotlích se ukázaly být významnější než ve skutečné historii a Kursk Bulge byl v březnu 1943 zkrácen.
  Mainsteinův úspěch se ukázal být vážný, ale omezený, takže nacisté ani nemohli vrátit vše, co ztratili během operace Voroněž-Kastornoe. I když teď už je nebolela hlava - Kursk Bulge. To však způsobilo další problémy: kde a jak zaútočit?
  Zatímco spojenci se chovali pasivně, německá ekonomika byla velmi aktivně rozkroucená. Výroba tanků a samohybných děl se během tří měsíců zdvojnásobila a dosáhla 1 200 vozidel za měsíc, včetně nejnovějších "Tygrů", "Panterů" - výrazně převyšujících bojovou sílu sovětského vybavení. Posádky však stále musely ovládat nové tanky a připomínat své dětské nemoci.
  A není snadné zvolit směr útoku. Můžete se přesunout do Moskvy a znovu se pokusit pomstít Stalingrad, prorazit ke kavkazské ropě. Jedním z cílů by se mohl stát Leningrad, kam je pro Sověty obtížné převést posily.
  Němci čekali tři měsíce, šetřili síly a nové tanky, cvičili rekruty. Už v armádě a čtrnáctiletí chlapci nejsou nic neobvyklého, vzniklo mnoho zahraničních oddílů. Síla Wehrmachtu dosahovala i při mírném poklesu kvality vojsk maximálně 10,5 milionu vojáků a důstojníků.
  Ve vzduchu byly bitvy vedeny s různým úspěchem. Nacisté zvýšili výrobu letadel a jednali aktivněji.
  Jejich esa si zpravidla vybírala místo bitvy a snažila se do bitvy nezapojit, podle počtu.
  Je třeba poznamenat, že Focke-Wulf byl sice horší než sovětské letouny v manévrovatelnosti, ale vysoká rychlost při střemhlavém letu mu umožnila uniknout při opuštění ocasu a silné zbraně sestřelily letoun již při prvním přiblížení. Převahu nad nacisty tedy nebylo možné zcela uchopit a ve vzduchu dominovala spíše zkušenější německá esa, s výkonnějšími zbraněmi.
  Hitler se přesto rozhodl zaútočit na Kavkaz, jen trochu jiným způsobem. Totiž udělat ze Stalingradu hlavní směr a poslat tam armádní skupiny "A" a "B". Řešení samozřejmě není optimální, ale po ztrátě rzevského předmostí, postupu na Moskvu, by Němci museli překonat velmi silnou linii obrany.
  Na úkor Leningradu pak útok na město citadely nepřinesl Třetí říši, i když byl úspěšný, rozhodující dividendy.
  Zbývá tedy přesunout se na jih. Stalin se přesto dostal před Hitlera, 22. června zahájila sovětská vojska ofenzivu ve směru Orjol a Kusk. Důvod pro opuštění vyčkávací taktiky byl spojen s pasivním chováním spojence: žádný mír, žádná válka. Co jiného se dalo tolerovat, ale... Nedostatek duralu spolu se stále se zvyšující produkcí německých letadel postupně přenášel stále větší iniciativu na Luftwaffe.
  Navíc už nacisté měli velmi dobrý bombardér Yu-188, který vyvinul rychlost, která byla lepší nebo alespoň ne horší než Jakům, a dokonce úspěšně testoval Yu-288. Poslední vůz by spolu se sériovým DO-217 mohl být velmi dobrým strategickým bombardérem. A tak se německé letectví stalo pro sovětské jednotky krajně nepříznivým faktorem.
  Hitler naproti tomu s ofenzívou váhal, a tak pokračovalo formování nových tankových divizí a výcvik posádek. Kvůli absenci bombardování bylo Tigerů a Pantherů vypuštěno více než ve skutečné historii a bylo nutné je zvládnout.
  Němci se dokázali připravit na obranu jako celek, nedali se zaskočit. Boje trvaly přes měsíc. Sovětské jednotky se setkaly s novou německou technikou a ukázalo se, že "Panther" a "Tiger" v nadcházejících bitvách byly o řád silnější než sovětská vozidla. Butting nedal T-34 a KV skutečnou šanci na vítězství. Navíc ještě nebyla zvládnuta výroba vozidel se silnějším 85mm kanónem a 76mm "Panther" a "Tiger" nemohly být postaveny čelem.
  Sovětské jednotky jen v některých oblastech postoupily až o patnáct kilometrů a utrpěly obrovské ztráty. Němci mohli přejít do protiofenzívy. Mezi veliteli je třeba poznamenat Rommela, nováčka na východní frontě, ale na Západě široce známého. Dokázal se dobře osvědčit v bitvě se Sověty.
  Němci byli schopni, rozvinutím protiofenzívy, dosáhnout Donu. Pak se ale místo toho, aby postupovali na Moskvu, obrátili na jih.
  Führer toužil po pomstě za Stalingrad. Nutno podotknout, že zpočátku to Němcům dokonce prospělo. Stalin nevěřil v možnost opakování operace Blau a přemístil všechny své zálohy blíže k Moskvě. V důsledku toho nacisté, pohybující se podél Donu, vstoupili do sovětských jednotek zezadu.
  Rudá armáda však již byla jiná. Sovětští generálové, kteří získali bojové zkušenosti, si počínali obratněji a samotní vojáci se znatelně umírnili. Fritzovi se tak nepodařilo překročit Don a prorazit ke Stalingradu. Maximum jejich úspěchů, dobytí Rostova na Donu a přístup k řece po celém jejím rozpětí. Pravda, sovětská vojska ztratila Vorošilovgrad, Doněc a významná území, ale nacistům se během letních a podzimních tažení nepodařilo dobýt ani to, co se jim v roce 1942 podařilo. To, co Stalin považoval za jistý úspěch. Když budeme mít na paměti, že SSSR nyní bojoval na jedné frontě.
  Hrozba ze strany Japonska slábla jako porážky Země vycházejícího slunce v důsledku porážek v Tichém oceánu. A zatímco SSSR se nemohl příliš bát Dálného východu.
  V zimě začala protiofenzíva Rudé armády. Četné německé tanky v mrazu a závějích evidentně povolily a rozložené uspořádání válců ucpalo podvozek. Zde ale nebylo možné dosáhnout úplného úspěchu. Němci byli trochu zatlačeni do středu a na Donu neuspěli, ale Leningradskou oblast se kvůli příliš silné obraně nepřítele nepodařilo osvobodit. Dokud se udržela blokáda. Němci se také hodně naučili, ale už byli z války vyčerpaní. Příští léto byl pokus chopit se iniciativy Fritzů. Ale opět se nacistům podařilo dosáhnout pouze Donu. Útok na Leningrad skončil neúspěchem.
  V USA došlo ke změnám. Vyčkávací taktikou Wallace prohrál prezidentské volby s republikánem Cheneym. Nástupce se ale dál choval pasivně. Stejně jako Laborité, kteří nahradili Churchilla v čele Británie. V zimě 1945 se sovětským jednotkám podařilo prolomit obranu Wehrmachtu v centru a postoupit ke Smolenska a dokonce toto město obsadit. Ale nepřátelské proudové letouny ovládly vzduch a ofenzíva sovětských vojsk se zastavila. A v březnu a dubnu Fritzové vyhráli zpět, co ztratili. V létě 1945 se Němci pokusili vyvinout ofenzívu proti Moskvě pomocí tanků "E" a proudových bombardérů a prvních bojových vozidel ve tvaru disku na světě.
  Na druhou stranu balistické střely byly považovány za příliš drahé a neúčinné zbraně. Němcům se podařilo přiblížit k Moskvě, ale to už přišel pozdní podzim a Američané použili atomové zbraně a donutili Japonsko kapitulovat.
  S atomovou bombou, Cheney požadoval, aby obě země uzavřely mír.
  Ale jak Stalin, tak Hitler se nemohli v žádném případě dohodnout. Jednota nebyla ani v USA, kde mnoho reakčních kruhů věřilo, že by se obě strany měly navzájem zabíjet tak dlouho, jak je to možné.
  Ale protože nacisté uspěli, tentokrát konečně odřízli Leningrad a přiblížili se na sto kilometrů k Moskvě, Spojené státy a Británie začaly pomáhat SSSR obnovením dodávek Lend-Lease.
  V zimě začala sovětská vojska znovu tlačit na nacisty, ale nepodařilo se jim odblokovat Leningrad. Město Lenin padlo, ale Fritzové byli od hlavního města trochu zatlačeni. Pomoc ze Západu byla mírná a mohla být rozhodující. Ale Němci byli zatraceně unavení a vyčerpaní.
  Léto 1946 uplynulo s drobnými pozičními změnami. A v zimě dosáhly sovětské jednotky určitého úspěchu, vyřadily Fritze z Rževa a Vjazmy a zatlačily je, i když mírně, k Donu.
  Na jaře 1947 zemřel Adolf Hitler a 18. května bylo za zprostředkování Spojených států a Británie podepsáno příměří. Podmínky se ukázaly být pro SSSR značně obtížné a pro Německo nepříliš příznivé. Ukrajina, Bělorusko, všechny země, které držel Wehrmacht, se staly mandátními územími pod společnou kontrolou Spojených států, Británie, Německa a satelitů.
  Třetí říše se stala jako Evropská unie a okupovaná sovětská území, jako protektoráty, včetně Leningradu. Don získal status mandátního území, nezávislého na SSSR a formálně nezávislého, ale fakticky s velkým vlivem Spojených států.
  Území sovětského Ruska tak bylo značně zmenšeno. Starý a oslabený Stalin byl nucen opustit politiku. Jeho autorita prudce klesla a jeho doprovod se rozdělil.
  Po Stalinově rezignaci se od SSSR brzy oddělil Kavkaz - Gruzie, Arménie, Ázerbájdžán. A o pár let později i Střední Asie. Rusko tak bylo odsunuto do role vedlejší mocnosti, byť s jadernými zbraněmi. Ve srovnání se skutečnou historií se ukázalo, že Petrohrad, Smolensk, Pskov a některé další regiony na Západě mají mandát.
  A brzy se oddělily i oblasti severního Kavkazu, osídlené převážně muslimy. V Německu, po smrti Hitlera (s největší pravděpodobností Fuhrerovi pomohli odejít), narkoman Goering brzy zemřel. Himmler byl také zabit. Moc se chopil umírněnější Speer. O několik let později byl systém více stran obnoven a nacisté se stali mnohem umírněnějšími.
  Nakonec Spojené státy začaly ovládnout a ovládnout svět. Neměli nyní SSSR jako konkurenci a komunisté brzy ztratili moc. V Číně vládne proamerická vláda, v islámském světě to samé. Nastala éra totální americké nadvlády...
  To však lidstvu nepřineslo štěstí, ačkoli Američané, kteří na Zemi nastolili hegemonii, mohli ve dvacátém století letět na Mars, navíc se pokrok a technologie vyvíjely ještě rychleji než ve skutečnosti. Výsledkem bylo, že nyní Spojené státy ovládaly vědce z celého světa. Není ale žádným tajemstvím, že to bylo přílišné utajování, které bránilo rozvoji humanitní vědy.
  V jistém smyslu se stala bezpečnější než ve skutečné historii. Armády Spojených států a jejich satelitů by mohly rozdrtit teroristy a extremisty kdekoli na světě, aniž by se bály obvinění z politicky nekorektnosti. Je možné provádět humanitární intervence a efektivní ekonomickou a politickou globalizaci. Nemá smysl krmit náboženské extremisty s cílem svrhnout politické oponenty - to lze provést jednoduchým zásahem.
  Zdá se tedy, že do jisté míry svět vyhrál tím, že se stal unipolárním ve srovnání se skutečným multipolárním. Ale pak Vasily Terkin viděl osud jediné osoby ...
  Anna Kazei (Zajímavá a asi ne náhoda příjmení, ačkoli se děj odehrává v jednadvacátém století!) vystoupila z nádraží a pokračovala pěšky. Vlak je elegantní, s aerodynamickými vozy, ale samotné nádraží je jedním z nejprovinčnějších. Byl teplý ukrajinský podzim - babí léto, kdy zlaté šaty byly na ramenou břízy a lesy a háje byly oděny královským šarlatem. Příroda je krásná a žena stále není bez kouzla, přestože je jí minimálně pětatřicet let a šediny už prosvítají.
  Anna Kazei je smutná, a tak jde na rande se svými dětmi... do vězení pro těžké práce. O co jde soudci, který odsoudil 12letého chlapce a 15letou dívku k 99 letům vězení? To děláte s nešťastnými dětmi? A co udělali? No, roztrhali letáky s reklamami. Ano, přerušili telefonní a internetové dráty, aby bojovali proti nákaze amerického vlivu.
  Na východní Ukrajině existuje hnutí - "Vlastenecký odpor". Ne, nevedou skutečnou partyzánskou válku, jako tomu bylo za druhé světové války. Jejich odpor je v podstatě propaganda a sabotáž malého rozsahu bez lidských obětí. Její děti se tedy chtěly postavit západní tyranii tím, že několikrát přestřihly drát.
  Dokázali si je ale natočit na videokameru a "dobřanů" je také dost. Chlapi byli obviněni ze sabotáže a dokonce terorismu a také ze způsobení vážných škod v ekonomice. A konexe v mladém věku, brali v potaz polehčující okolnost - dali skoro sto let tvrdé práce.
  Soud prošel velmi rychle a advokát pouze souhlasně kývl na státního zástupce. Ano, a samotný proces byl uzavřen. Anna byla navíc naznačena, že její děti budou mít stále štěstí, pokud budou vědět a budou mít spojení s podzemím, nevyhnou se nejprve mučení a poté trestu smrti. Samotná těžká práce však není mučením.
  Anniny nohy se zamotávají do starých bot. Nosí celý batoh s programy, které je povoleno provádět pouze jednou ročně. A nešťastné děti pravděpodobně nejsou ve vězení příliš cool.
  Odsouzení stojí na silnici, nejsou tedy v kasárenském táboře, jsou nataženi podél dálnice. Hlídky se Anně chichotají a bez okolků sahají rukama do batohu a vytahují jídlo. Statný policista z řad místních si cervelatový párek okamžitě nacpal do pusy. Nehledě na to, že formálně má Ukrajina jakoby všechny atributy státnosti včetně zvolené rady, ale amerických vlajek je více než žlutomodrých.
  Chlapci do osmnácti let pracují odděleně od dospělých. Den je teplý, slunečný, pruhovaný, vězeňské košile jsou složené do samostatné hromady a hubená, šlachovitá těla, čokoláda od slunce teenagerů, lesknoucí se potem. Někdo shrabuje kameny a štěrk na kolejích širokými šoufláky, jiný vláčí koleje, další hobluje a piluje klády.
  Jsou tam kluci od deseti do sedmnácti let a někteří vypadají ještě mladší. A jak je nelitovat, když na mandátní Ukrajině dominuje anglosaské právo, když od deseti let platí trestní odpovědnost jako u dospělých?
  Poté policista upozornil Annu, jejíž batoh byl znatelně lehčí - kde hledat jeho syna Marata (tady snad ani náhodná shoda jmen!). Ano, je pro ni těžké nést takovou váhu, ale přesto je připoutaná. A tato úleva není radostí, protože tady jsou příděly mizivé a chlapi hubení.
  A tady je její syn. Bosé nohy v pruhovaných kalhotách uspořádaných nad kolena opřel o ostré kameny a tlačí sud betonu. A při pohledu na bosého, těžce dýchajícího utišeného Marata si Anna uvědomila, že i on se posiluje neuvěřitelnou snahou vůle. Vyholená hlava na pozadí tenkých ramen se zdá být velká a blond vlasy na pozadí opálené hranaté lebky jsou téměř neviditelné. Z toho, co chlapec vypadá úplně plešatý. Vráska na čele byla hlouběji patrná. Z čehož, nebýt malého vzrůstu a úzkých ramen, vypadali by kluci mnohem starší.
  Marat pracuje a zuřiví dozorci se potulují poblíž, křičí a mávají širokými metlami ze surové kůže. Je to těžká práce, nemilosrdná. Abyste vydrželi takové pracovní tempo, měli byste se alespoň na pár sekund uvolnit a lehnout si na sud, abyste si odpočinuli svá šlachovitá, bičem pořezaná záda. Když se však spálí, kůži většinou neřeže.
  Anna nemá právo přijít až do polední přestávky v práci. Musíte se tedy dívat a čekat.
  Matce se mimovolně derou slzy. Chlapec má nohy pokryté modřinami, modřinami, modřinami, chodidla jsou pokryta mozoly. Celé jaro, léto a podzim jsou mladiství odsouzení nuceni pracovat naboso. Pro uvězněné chlapce je prý ještě obratnější a lepší. Ve skutečnosti jde o notoricky známou americkou ekonomiku. Boty západního stylu se navíc příliš rychle opotřebovávají. A tak, nedej bože, státní boty alespoň do zimy vydrží - naštěstí se oteplilo klima a zasněžené časy nejsou tak dlouhé.
  Teď jsou ale kluci nuceni tahat těžké koleje. Kde je Maratika? Je hubený jako rákoska, tak zpod opálené kůže prosvítají žebra a žaludek se z napětí propadá. Tmavé kruhy pod očima, říkají, že těžká práce není pro malého chlapce snadná. Podaří se mu natáhnout dvacet let, po kterých bude možné podat právní nárok na odvolání?
  Ale musíme vzdát hold Maratovi, obratně pokládá zábradlí, a když vidí svou matku, v odpověď se usměje. Vráska na čele je vyhlazená a je vidět, že se stále jedná o kluka, který si najde zábavu v každé situaci...
  Bič píská a Marata bolestivě pálí. Matka křičí, snaží se vrhnout na dozorce na policistu, ambal ji popadne za rameno a zastaví:
  - Neodvažuj se! Útok na žalářníka při výkonu služby... V nejlepším případě tucet!
  Anna je už rozhořčenější:
  - Mají podle zákona právo bít děti?
  Policista upřímně odpověděl:
  - Tomu se říká vynucená míra fyzického vlivu ve vztahu ke zločincům. Stěžovat si je úplně zbytečné!
  Žena si těžce povzdechla a pokusila se odtrhnout oči od svého syna, aby to nebylo tak těžké. Zbytek kluků se taky hecuje. Téměř všichni jsou bosí, jen pár nejstarších v nějakých evidentně domácích rekvizitách. A všichni jsou oholeni bez výjimky. Když se jeden z nich s kamenem na ramenou přiblížil, Anna uviděla jeho proražené číslo.
  Hrůza - má tohle její syn?
  Polední pauza je krátká - odsouzení musí podle zákona pracovat minimálně dvanáct hodin denně, ve skutečnosti je ale vozí čtrnáct až šestnáct. Pravda, hodně záleží na náročnosti práce. Například je nepravděpodobné, že by i dospělý člověk vydržel nést na ramenou padesát kilogramů závaží z jednoho patra do druhého.
  Ale například bavlnu můžete sbírat déle. Dívky většinou pracují na plantážích, takže pro chlapce je to fyzicky náročnější.
  K obědu jsou kluci krmeni rýží, na Ukrajině se velmi dobře uchytila a je velmi hodnotnou bílkovinnou potravinou. Přidávají i trochu mléka s chlebem a česnekem - aby méně bolely. Jídlo je celkem zdravé, takže chlapci, ač málo, nevidí rozevřená ústa. Tady jsou jablka a citrony.
  Marat, ač hladový, vysvětluje matce:
  - Máme zvyk, a to moudrý - rozdělit programy pro všechny kluky!
  Anna byla překvapená
  - Moudrý?
  Starší chlapec s propracovaným tetováním na paži a křížem na hrudi sebevědomě vysvětlil:
  - Rozhodně! Častěji než jednou za rok můžete dostat převod pouze za velkého barryka. A nemůžete to udržet. Je nás tolik a nějaké dobíjení probíhá neustále!
  Anna souhlasila a pohladila syna po zádech, cítila jak čerstvé, tak již zahojené pruhy a oděrky. Máma se zeptala svého syna:
  - Dostávají často úder?
  Marat se přinutil k úsměvu a odpověděl:
  - Snaží se neublížit. Ledviny a životně důležité orgány se neodrážejí.
  Anna pokračovala ve své otázce:
  - Není zima chodit naboso?
  Chlapec upřímně odpověděl:
  - Samozřejmě, že ve vesnici běhali bosí jen v teplých dnech, ale tady je vyhazují, dokud nenapadne sníh, a to může být záchrana... Ale.
  Chlapec s křížem znovu zasáhl:
  - Jsem tu pět let! To je v pořádku, pracovat venku, jíst zdravé jídlo, můžete být otužilí a ani nekašlat! Přežijeme, pokud nezemřeme!
  Marat opatrně odkousával klobásy a poznamenal:
  - Samozřejmě, že přežijeme a možná najdeme svobodu!
  Zde si Anna náhle uvědomila, že témata k rozhovoru jsou vyčerpána. Marat žil jeho život, ona žila svůj. A soucítit s chlapcem je nevhodné, jen se urazí. I když Maratova šance vidět jeho vůli se blíží nule. Ano, a zorganizujte útěk z říše fantazie. Navíc, i když utečete, jak se pak v moderním světě můžete skrývat pod zemí příliš dlouho? Technologie jdou kupředu a jejich rozhovor se pravděpodobně nahrává a možná i s obrazem na videu.
  Marat se zeptal na psa Polkana, a když dostal odpověď, zmlkl. Anna se na svého syna vědomě podívala. Vidíme ho, chtěl se zeptat podrobněji na sestru, ale měl pocit, že s ní matka ještě nekomunikovala. Polední pauza je krátká a za pět minut se kluci z Trudovika dají znovu do práce.
  Anna natáhla svému synovi pletené pantofle:
  - Obleč si můj miláčku!
  Marat odpověděl šeptem:
  - Nemělo se... Všichni chlapci by měli být v trestu stejní. A chodit naboso až do mrazů je jednou z forem trestu! Prostě je spálí. Radši ho nech pomlouvat, až můj bratříček vyroste.
  Maminka nakonec syna pohladila po ztvrdlých, sražených nohách a navzdory prachu je políbila. Pak následoval poslední polibek na čelo a za hrozivého výkřiku správce vstala a zamířila k východu. Pak přestala. Práce byla organizována s americkou racionalitou: odsouzení tvrdě pracovali, aby zátěž šla na různé svalové skupiny. Pak se práce i tělo rozvíjí, je úměrnější a vězni se méně unaví, což znamená, že z nich můžete vymáčknout mnohem více.
  Marat už má nadržené ruce od mozolů a celkem sebevědomě nakládá botu. Tělo je tenké, ale šlachovité a tenké paže jsou silné. Ne, možná ještě dlouho vydrží v těžké práci. Na pohřbení chlapce je tedy příliš brzy.
  Eskorta Annu hrubě strčila a zakřičela:
  - Tvůj čas vypršel! Pojďme odsud! A tak jsem překročil limit!
  Nohy ženy se zdají velmi těžké. Před námi je návštěva u sestry Marinky. Právě teď je to podzimní utrpení a my musíme chytit čas. Je dobře, že bratr a sestra nejsou příliš daleko.
  Na Ukrajině dominuje americký kapitál, mimochodem i zahraniční představitelé. Obyčejní lidé sami žijí skromně, ale i jim něco spadne. V každém případě jsou hadry levné a Anna ve svých ubohých nových šatech vypadá jako černá ovce.
  Mladé odsouzené dívky v pruhovaných šatech však připomínají vězně v nacistických táborech. Jsou vidět z vlakového vozu. Mnoho dívek je uvrženo do vězení za pouhé daňové úniky, což jim dává šanci pracovat. Proto je na polích mnoho nuceně pracujících.
  Anna měla štěstí, děvčata právě dokončila velkou plochu a před novou dupou bosa dalších deset verst. Takže si můžete promluvit s Marinou. Bosá, hubená dívka v pruhovaných šatech s číslem a příjmením na hrudi se doprovodu zřejmě nezdála nebezpečná a šel a dal si na rameno samopal. Marinka, stejně jako Marat, od poslední schůzky trochu povyrostla a výrazně zhubla. Přesto nebyl v ukrajinské vesnici problém s jídlem.
  Zde jsou krmeni podle normy, zjevně nedostatečné, pro tak intenzivní a těžkou práci. Marina se přiznala k matčině otázce:
  - Ano, opravdu chci jíst! Žížaly dokonce chytáme, umýváme a speciálním způsobem udíme a někdy je jíme i syrové. Hladový!
  Anna se zeptala na zdraví. Marina upřímně odpověděla:
  - Zpočátku mě hodně bolely svaly, hlavně bolel spánek, ale teď jsem se zapojil. Nic jiného není - pracujeme na čerstvém vzduchu a na zemi. Horší to bude v zimě, stroje jsou opravdu tvrdé a zdlouhavé.
  Maminka při vzpomínce na přádelnu dodala:
  - A zaprášený!
  Marinka se zeptala na Marata. Dozvěděl jsem se, že chlapec je zdravý, a dokonce i po několika měsících těžké práce fyzicky zesílil a ztvrdl. Radoval se. Mladšímu bratrovi je už sedm let a je také silný. Můj otec nyní těžce pracuje někde na Sibiři a bylo mu odebráno právo dopisovat si. Ví se pouze, že je stále naživu, v případě úmrtí by došlo k vyrozumění.
  Marina řekla s povzdechem:
  "Kdyby nebylo mého otce, možná bych se do tohohle byznysu nedostal!" Procházet celý život v pruhovaném hábitu a ještě chodit na záchod v řadě a s písničkami je noční můra!
  Anna se pokusila o úsměv a poznamenala:
  - Pokud nejsou připomínky, po dvaceti letech můžete podle zákona poslat petici za předčasné propuštění!
  Marina zavrtěla hlavou.
  - V prvních dvaceti letech obvykle neprominou, s výjimkou vynikajících zásluh... No, když odhalíte útěk nebo spiknutí! - Dívka hrozivě zredukovala své sluncem vybělené obočí do barvy přezrálé pšenice. - Ale nikdy nepůjdu k výpovědi!
  Anna se podívala na svou dceru. Odvážný, jako Maratova brada, pravidelné, poněkud špičaté rysy. Na závěr mají dívky oholené vlasy, ale už stihly trochu narůst. Bílé, zlaté kadeře se dokonce začaly trochu kroutit. Poměrně vysoká dívka a navzdory své hubenosti vůbec nepůsobí kostnatě nebo hranatě.
  Anna se mimoděk zeptala své dcery:
  - A že jsi... Nepokusili se tě znásilnit?
  Marinka se zachvěla a tiše odpověděla:
  - Bez toho ne, ale... Američané jsou stále věřící a nepodporují to... Bez povolení vyšších autorit. Oficiálně se ale můžete zaregistrovat do nevěstince a jeden rok funkčního období se protáhne na dva!
  Anna se nezeptala. Věděla, že Marinka by se nabídkou takových služeb jen pohoršovala. Srdce ženy bylo ještě tvrdší. Dívka odpověděla s úsměvem:
  - Nebuď smutný... Šance jsou vždycky! Je toho víc, v životě je spousta legrace.
  A vychrtlá kráska zpívala a děvčata sborově zvedla;
  Co se stalo něžné nevěstě
  Trpím s černou duší!
  Vzpomínka na její krásnou tvář,
  Co si nechám, když jdu do bitvy!
  Barefoot girls zazpívaly jménem toho chlapa, krásný románek, a vypadalo to docela přirozeně a krásně.
  Pamatuji si, jak cesta bloudila beze spěchu,
  Přes klidné vesnice, pustiny!
  Máš na sobě chytré oblečení
  Snadný krok a cesta do klášterů!
  
  A na poli dozrává zlatá tráva,
  Vánek rozptýlil všechnu mlhu!
  Pravoslaví bude ve věčné slávě,
  Světlo naděje v modlitbách křesťanů!
  
  Bosé nohy na silnicích
  Dívka a já litujeme hříchů!
  Pokloňte se a věřte ve Svatého Boha
  Zváží váš život na váze!
  Dozorci se skládali hlavně z místních policistů a dívkám příznivě naslouchali. Pěkní vězni vstoupili do pásu, kudy prošlo jen to, zastínili bouřku.
  A když se zvoněním ozval hlas z trůnu,
  Nejsi hoden vstoupit do Mého ráje!
  Protože svatost nebe
  Není k dispozici, ani ve snu!
  
  Jsi hříšný v nízkých, špinavých problémech,
  Člověk by měl vydržet a vydržet po staletí!
  Jen odvaha ve vítězstvích se cení,
  Jako splynutí jediné ruské armády!
  
  Náš voják nechodí do hospod,
  Pije vodku, je znechucený - zlo!
  Je to nejsilnější válečník - bouře světa!
  Kdo vlezl do Ruska, toho vymažeme do prdele!
  
  Moje dívka sestoupila po cestě
  Za rameny roztrhané skřipce!
  Stará se o své boty
  Všechno jsem dal do Božích popelnic!
  Všechny dívky měly společné - byly to róby a bosé nohy. Většina z nich jsou již vysoké a velké dívky, ale stále existují velmi malé dívky s vyholenou hlavou. Zanechávají stejné malé, holé stopy. Anna nedobrovolně uroní slzu - nešťastní vězni conquiscadorského režimu. A pro koho z nich byli posláni na čtrnáct nebo šestnáct hodin tvrdě pracovat?
  A už voní, černé pálení,
  Vesnicemi se prohnala horda!
  Celá země byla rozervaná
  V popelu a ruinách města!
  
  Tehdy byla dívka rozhořčena,
  - Ne, nejde o to schovat se ve sklepě!
  A dopředu se vší vášní zeptal,
  Protože Ježíš volal!
  
  Dali jí letadlo, aby porazila nacisty,
  Létat, oslavovat tohoto Krista!
  Být horko na čistém nebi,
  Chcete-li uzavřít nebe Fritz!
  
  Ano, bojovala ze všech sil,
  A modlila se před ikonou zla!
  Nechtěl jsem být držen v zajetí hrobu
  Vyhubili plazy, ne počet!
  Při těchto slovech se děvčata, i většina z nich, rozveselila a zrychlila tempo. Anna také brouzdala naboso v teplém bahně. A byla spokojená. Jako byste se vraceli do vlastního mládí. Velké oblázky cest lechtají holou podrážku a únava z toho ustupuje a ukazuje veselost. A přestože je další pokračování romance velmi smutné, Anna se široce usmívá.
  Ale v poslední bitvě to dopadlo špatně,
  Z nějakého důvodu praskla palivová nádrž!
  Smiluj se, modlím se, k Bohu volám,
  To je škoda, když hoří dívky!
  
  Ježíš mi přísně odpověděl
  Trpěl jsem pro tebe, trpěl jsem!
  A teď mi věřte - není tam žádná rakev,
  Všemohoucí vzkřísil padlé!
  
  A teď je vaše nevěsta v nebi
  Je to pro ni dobré, sám si utřel slzu!
  Věř mi, je tu místo i pro tebe
  Splníte si svůj sen!
  
  Jen vědět - slouží Rusku,
  To je způsob, jak potěšit Boha!
  Čím být šťastná celá planeta,
  Je třeba sloužit vlasti s celou pevností!
  
  Hlavním hříchem je odvrátit vlast,
  Nechoďte nadávat - lehněte si do křoví!
  Preferujte roli mizerného bubáka,
  Nepoznání Pánovy krásy!
  
  Tak jdi a pomsti se nacistům,
  Ježíš mluvil tak zlověstně!
  Kouř zmizí ve voňavém vzduchu,
  Bude čas na mír!
  
  ZA cara Vladimíra Kirilloviče Romanova
  20. dubna 1946 tedy začala třetí světová válka. Německo, Itálie a Japonsko zaútočily na carskou ruskou armádu. A opět se ukázalo to nejnepříjemnější - generálové zaspali rozhodující, počáteční okamžik úderu.
  Von Bock se probíjel z východního Pruska, Mainstein se tlačil z jihu a legendární Rommel postupoval středem.
  Pravda, italská armáda se ukázala být neorganizovaná a málo bojeschopná, ale samurajové bojovali mimořádně úspěšně. Nacistické Německo vstoupilo do války, zmobilizovalo se a po třech týdnech urputných bojů se jeho jednotky dostaly k Visle a zaútočily na Varšavu.
  Pak se ale tempo zpomalilo. Varšavu bránil velmi mocný obranný kruh, přesněji čtyři téměř nedobytné pruhy najednou a samotné město se proměnilo v citadelu. Bylo by racionálnější nechat hlavní město Polského království zablokované a jít dál, ale Hitler trval na tom, že nenechávat neobsazené pevnosti v německém týlu, a nařídil vzít město útokem za každou cenu.
  Je třeba poznamenat, že Fuhrer Třetí, ačkoli během své vlády dosáhl největších úspěchů a fenomenálních výbojů, byl vážně nemocný Parkinsonovým syndromem. A v důsledku toho nemohl adekvátně vnímat realitu.
  Bitva o Varšavu se stala epickou epizodou třetí světové války. Nacisté, kteří ztratili více než milion dvě stě tisíc zabitých a zraněných, nakonec obsadili hlavní město polského království, ale strávili v něm čtyři a půl měsíce drahocenného času.
  Pokus o rozvinutí ofenzívy na východ se tedy nezdařil. Pravda, Němci se dokázali sjednotit ve východním Prusku a obsadit většinu polského království - Varšavu a Krakov. Ale po dobytí Prahy se pokus o útok na Slovensko bouchnutím změnil ve škváru.
  Hitler mohl v hysterii bojovat, jak chtěl, ale Třetí říše zachránila. Výpočet ruských generálů pro blitzkrieg a útok na Berlín se však neuskutečnil.
  V zimě čtyřicátého šestého, čtyřicátého sedmého roku nepřátelství pokračovalo. Němci se snažili postoupit a utrpěli ztráty. Ruské jednotky podnikly několik opatrných útočných operací. Znovu dobyli oblast Klaipeda a západní oblasti Litvy zajaté Němci.Japonci utrpěli těžké ztráty, ale byli zastaveni.
  V Africe byly v zimě ruské pluky schopny vrátit to, co bylo ztraceno v létě, a dosáhnout svých původních linií. A na některých místech se dokonce vklínit do italských majetků.
  Když vrchol jara pominul, zahájili Němci novou velkou ofenzívu z Evropy. Hlavní sázku vsadili na supertěžké tanky vážící více než sto tun. Je třeba poznamenat, že největší ruský tank "Alexander"-4 vážil pouhých šedesát tun a Němcům se samozřejmě podařilo získat výhodu ve výzbroji.
  Ale při používání mastodontů byly i nevýhody. Zvlášť, když bylo potřeba překonat vodní překážky.
  V carském vedení neexistoval jediný úhel pohledu - vyrábět supertěžké tanky samostatně nebo ne.
  Nejkrutější bitvy se odehrávaly na obloze. Proudové letouny určily, kdo bude mít vzdušnou převahu. Dosud byla zachována relativní kvalitativní parita. Možná i Němci byli v kvalitě trochu napřed před ruskou armádou, ale v kvantitě mírně podřadní.
  Hitlerovo rozhodnutí zvýšit výrobu balistických střel se navíc neospravedlnilo. Drahé, ale nedostatečně přesné zbraně se neomluvily. I když to například nelze označit za zcela neúčinné. Pokud sabotéři nebo špióni vytvořili maják, pak našel své cíle velmi jasně. Ano, a řízené střely už získávaly přesnost.
  Ruský střední tank "Peter" - 5 se z hlediska celkových vlastností ukázal jako nejlepší vozidlo ve své třídě s nižší hmotností, které není horší v bojových vlastnostech než dražší "Panther" - 3.
  Další kartou v Německu byly tanky-bitevní lodě "Rat", "Monster", "Alligator". Jako prostředek k taktickému průlomu jsou takové stroje silné, ale vyvinout s jejich pomocí ofenzívu je téměř nemožné.
  Diskové letouny se přes své vynikající letové vlastnosti používaly pouze v průzkumu a jako výškové bombardéry. Mohly se zvednout do výšky až třiceti kilometrů a vznášet se nad Moskvou, ale špatná schopnost přežití v boji a vysoká cena připravily vůz o výhodu použití jako stíhačky.
  Důvodem nízké přežití je prstenec vysokovýkonných proudových motorů, jeden zásah do motoru a disketa ztrácí stabilitu. Navíc velikost letadla nemohla být menší než třicet metrů v průměru.
  Ukázalo se, že je to objemná a drahá věc.
  Němci postupovali přerušovaně na začátku jara, celé léto a až do poloviny podzimu. Carská armáda se tvrdošíjně bránila a kopala v ... Vojska Třetí říše utrpěla velmi těžké, obrovské ztráty a postoupila jen o sto až sto padesát kilometrů. A v Africe mezitím ruská, carská armáda s podporou domorodců vyhnala Italky z Etiopie a Somálska, obsadila Tripolis v Libyi.
  Spolu s mrazy nadešel čas, aby ruští generálové získali zpět to, co bylo dříve ztraceno. Ale ani oni ještě neměli sílu, aby rozhodně přerušili bitvy. Do konce března 1948 byli Němci pouze zatlačeni na původní pozice. Ale v Africe byli Italové vytlačeni z Libye a už vstoupili do Tuniska. Nápadně ruské jednotky postupovaly v rovníkové Africe.
  V květnu již postupovali Němci a jejich spojenecká armáda. Byla válka a vyčerpání. Zde má Rusko znatelnou výhodu v oblasti lidských zdrojů.
  Německé úspěchy jsou opět malé. Ale carské námořnictvo vyřadilo Japonsko z několika velkých námořních souostroví a koncem podzimu vyhnalo samuraje, čímž Indonésii nasadili boty sokolníků.
  V zimě ruská armáda nečekaně zahájila velkou ofenzívu v zasněžených Alpách. Plánem bylo trvale deaktivovat Itálii a donutit Němce, aby rozmístili své síly na nových frontách.
  Ta nenadálost a drzost se vyplatily. Řím padl na konci ledna. Městská legenda, ve které se nacházel papežský stolec a symbolické vztahy jsou s ním spojeny tou nejužší, ostnatou smyčkou.
  Němci byli opět zatlačeni za Vislu... Ale hlavně, v polovině dubna se Itálie zcela osvobodila. Pokud ovšem přeměnu v jednu z ruských provincií se satrapou jmenovanou autokratickým panovníkem nelze považovat za osvobození.
  Ale v roce 1949 už nacistické Německo bojovalo téměř samo. Japonsko bylo zatlačeno zpět do své mateřské země, zatímco Španělsko a Portugalsko nadále čekaly. A jejich šance na moc v tomto masakru prudce klesaly.
  Ale když v létě Třetí říše, seškrabující poslední zálohy, znovu přešla do útoku, portugalský diktátor Salazar vyhlásil Rusku válku. Tolya se obával o úspěchy ruských jednotek v Africe - už obsadili Boston a přiblížili se k hranicím Jižní Afriky a Angoly. Pouze zde sehrály svou roli USA. Zákeřný Truman naznačil, že nejmocnější mocnost ekonomického rozvoje si nenechá ujít své a nedovolí Rusku nastolit světovou hegemonii.
  Generalissimo Franco každopádně projevil zdrženlivost, ale Salazar ne. Otevření nové fronty Portugalci způsobilo problémy ruské armádě, která vstoupila do Alžírska.
  Jenže v létě na začátku podzimu se Němcům nic zásadního nepodařilo. Narazili do hloubky obrany. A nejtěžší supertank světa "Monster" -3, který dosahoval hmotnosti 10 tisíc tun a bomby ráže 2000 milimetrů, se ukázal být jen extrémně nákladným nedorozuměním. Navzdory množství protiletadlových děl byl zničen ruskými útočnými letouny, které podnikaly odvážné letecké útoky.
  Když nastal zimní klid, ruská armáda přesunula tíhu bojů do Afriky.
  Portugalské koloniální jednotky nebyly příliš silné. Carská armáda za podpory Arabů a místního obyvatelstva postupovala. V zimě osvobodili Angolu, odřízli Němce od Jižní Afriky a Madagaskaru. Na jaře se boje více vyhrotily v Alžíru a Kamerunu. Nacisté ustoupili, ale postupovat bylo nesmírně obtížné. Ale pořád úspěch za úspěchem.
  A v Evropě byl klid, kromě leteckých bitev.
  V roce 1950 Autokratické Rusko pokračovalo ve zvyšování výroby zbraní. Měla ohromnou výhodu ve zdrojích. Austrálie se konečně dostala pod kontrolu ruského státu.
  V létě Fritz spěchal, tlačil, vrhal tisíce balistických střel na ruské pozice, dokonce prováděl ostřelování Moskvy pomocí Fau s prodlouženým doletem. Nedosáhli ale téměř ničeho. Zaseknutý a zadýchaný.
  A carské velení pomalu dojídalo Afriku... Boje o Maroko se vlekly až do konce února 1951. Ale na druhou stranu, komunikace Třetí říše na černém kontinentu byla nakonec přerušena.
  Jižní Afrika a Madagaskar se stále udržely a na jaře 1951 zahájila ruská armáda ofenzívu proti Nigérii, aby konečně srovnala frontu.
  V létě 1951 se Němci znovu pokusili postoupit... A Rusové tlačili na Afriku a na Japonsko s letadly. Samurajové bránili výhradně metropoli, ale tvrdošíjně nechtěli uzavřít mír.
  A co je nejdůležitější, do konce podzimu se celá rovníková Afrika dostala pod kontrolu carské Ruské říše. Nyní Třetí říše skutečně zůstala pod kontrolou, pouze poničené země západní Evropy.
  Rok 1952 byl ve znamení ofenzivy ruských vojsk na Madagaskar a Jižní Afriku a také dobytí vzdušné převahy ruským letectvím. V září 1952 padla poslední německá osada na černém kontinentu. Je vidět, že nyní konečně vyšel pruský duch.
  Japonsko vycítilo beznadějnost své pozice a v listopadu podepsalo těžkou kapitulaci. Na Zemi vycházejícího slunce byly uvaleny kolosální reparace a byly přivedeny ruské jednotky.
  I když si císař Hirohito udržel svůj formální titul, Japonsko se ocitlo ve vazalské závislosti na Rusku.
  A 1. ledna 1953 ruská vojska konečně zahájila svou rozhodující ofenzívu v Evropě. Těžce nemocný Adolf Hitler nechtěl o míru, či nějaké čestné kapitulaci, ani slyšet. I když už je to vidět pouhým okem - Německo je extrémně vyčerpané.
  A ruská armáda získala nové, dokonalé tanky "Peter" -7 a "Alexander" -10 s dynamickou ochranou a péřovými mušlemi. A spěchala pryč ke hvězdám. Přesněji Berlín.
  Boje ve východním Prusku byly extrémně tvrdohlavé. Koenigsberg byl obklíčen začátkem února a padl až v dubnu.
  V lednu až únoru byli Němci vytlačeni z oblasti mezi Vislou a Odrou. V březnu obsadili Rusové Vídeň a v dubnu Bavorsko.
  Berlín byl také napaden v dubnu - tento měsíc se ukázal být pro carské Rusko tak šťastným. A útok skončil pádem fašistického hlavního města. Hitler nespáchal sebevraždu. Zemřel v Bonnu na mnoho svých nevyléčitelných nemocí.
  Ale také zvláštní ironií osudu nebo vrtošivým Pallasem se tak stalo 30. dubna. Pravda, ne 1945, ale 1953. Ale osm let navíc, které mu Nemesis poskytla, démonskému bastardovi zjevně neprospělo. Jen více krve a více smrti.
  A Hitler sám trpěl ještě déle než ve skutečné historii.
  Na podobné datum, 9. května 1953, připadla také kapitulace. Tak skončila třetí světová válka.
  Trvalo to něco málo přes sedm let. Vyžádalo si celkem více než sto dvacet milionů lidských životů. Je těžké přesně vypočítat. Evropa se ukázala jako bezkrevná. Kolosální škody utrpělo i Rusko, pro zemi s více než tříprocentním ročním růstem populace to není fatální.
  Car Vladimír Třetí ale dokonce učinil bezprecedentní krok - legalizoval mnohoženství. Dokonce i pravoslavná církev v této věci udělala ústupek a umožnila křesťanovi mít čtyři manželky.
  A obecně byl katechismus v mnoha otázkách revidován, aby vyhovoval moderní realitě.
  Rusko zcela ovládlo Afriku, kromě malých španělských majetků, Austrálii, Rakousku, německých zemích podél Odry, včetně Itálie a veškerého majetku samurajů a Němců v Asii a Pacifiku.
  Francie, Belgie a Holandsko si rozdělily Německo a Němcům zůstal pouze Berlín a část země kolem něj. A zároveň se uznali za ruské vazaly.
  Tento výsledek války dále posílil pozici Vladimíra III.
  Nastal čas pro relativní stabilitu. USA se vyvíjely samy a měly jaderné zbraně. A slušný arzenál nastřádal i car Vladimir Romanov. Rusko trávilo svůj majetek a nebyla žádná zvláštní touha dobýt něco jiného.
  Navíc praskl start družice a pak let člověka do vesmíru - to se také stalo v roce 1961, jen 9. května, ale na palubě byli najednou dva ruští kosmonauti Oleg a Nataša. A samotný let byl zařízen grandiózněji.
  V roce 1969 Rusko i Spojené státy současně letěly na Měsíc. A byl to skutečný průlom ve vesmíru.
  Další expanze se vyvíjela mnohem rychleji než ve skutečné historii. V roce 1981 vkročila noha sovětského kosmonauta na Mars a v roce 1984 na Venuši. Na Měsíci se začaly budovat první pravidelné osady. Rtuť se stala novou etapou pro lidi v roce 1991.
  Další ročník už pro Rusy tak zábavný nebyl. Zemřel největší car Vladimir Kirillovič. Jeho vláda se ukázala být nejdelší jak pro dynastii Romanovců, tak pro celou historii Ruska: šedesát dva let! A to se, nutno přiznat, ukázalo jako roky velkých úspěchů, i když za to musely zaplatit kolosální cenu.
  Protože ve Vladimiru Kirillovičovi nebyli žádní mužští synové, vznikl právní konflikt. Sám král to rozhodl velmi jednoduše - nástupkyní prohlásil svou dceru Marii. a dědička. Autokratický panovník může cokoliv, je nad zákonem i nad zákonem samotným. Ale zástupci vyšší větve Mikuláše II. se vzbouřili. Michail Alexandrovič Romanov navíc opustil potomky. Nejprve syn a potom, protože potomek zemřel relativně mladý, i vnuk. Vznikl tak další uchazeč o trůn, již po linii Alexandra III.
  Věc zaváněla občanskou válkou... Jenže... Po bouřlivých shromážděních a diskusích v Senátu byl přijat kompromis. Mladý syn Marie, Jiří První, je prohlášen císařem. A dokud nedosáhne plnoletosti, vládne kolektivní regentská rada, která zahrnuje všechny hlavní precedenty z císařské rodiny.
  Tím bylo vše rozhodnuto.
  V roce 1993 ruský kosmonaut poprvé přistál na jednom z Jupiterových měsíců. Samotná obří planeta je příliš - neúnosná mohutnost, kterou byste nepřáli ani nepříteli. Na tom, šálek kávy vážení, s perlíkem!
  Regentská rada také existovala poté, co George první vstoupil na trůn jako právně způsobilý panovník. Autokracie zůstala neotřesitelná. I když růst gramotnosti a informovanosti obyvatelstva - v roce 2000 zavedli všeobecné povinné středoškolské vzdělání, a daly vzniknout zcela přirozené touze po větší politické svobodě a zastoupení v mocenských strukturách veškerého civilního obyvatelstva Ruské říše. A bude v něm více Číňanů a Indů než Rusů.
  Aristokracie navíc v této situaci nemohla jít na demokratizaci a parlamentní formu vlády. Ruská šlechta se mohla rozpustit a jistě by se rozpustila ve vlně prostého lidu a cizinců.
  A tak se panovník na trůnu stal skutečným garantem - stability a dominance jádrového národa.
  A v roce 2012 došlo k největší události - nejvzdálenější planeta sluneční soustavy, Pluto, se podrobila ruským astronautům! A z Venuše se na stole panovníka podávala první zelenina a ovoce vypěstované na nadpozemské planetě.
  
  NEVYHAZUJTE DROBNÉ DISKY
  ANOTACE
  Náhodně upuštěný disk s hologramem odhalil Adolfu Hitlerovi znalost budoucnosti, která se ukázala být pro svět velmi nebezpečná. Vůdce dočasně odmítá útok na SSSR a prozatím útoky na Západě.
  . KAPITOLA 1
  Cestovateli v čase omylem upadl malý pevný disk s hologramem. A v tom byla historie planety Země. A dostal se do rukou SS a velmi chytrému plukovníkovi. A dokázal se dostat k Himmlerovi a Hitlerovi. A oni to přijali a podívali se na hologram. A vyvodili závěry.
  V první řadě se samozřejmě rozhodl Hitler. Nyní se dozvěděl, jak bude válka probíhat.
  A samozřejmě jsem provedl nějaké úpravy. Zejména nezastavil tanky u Dukeru. A porazil Angličany. Ano, a Francie kapitulovala o několik dní dříve, protože nacisté měli dobré znalosti o počtu a rozložení jednotek.
  Ale nejzajímavější je dále... Hitler se rozhodl vylodit vojska v Británii a dobýt ji. A vypadalo to jako silný tah. Takže před tím měl Fritz pochybnosti. Hitler sám je velký anglofil a vážně počítal se spojenectvím Británie a Třetí říše proti SSSR. Ale tentokrát bylo vše jasné.
  Navíc Hitler už s jistotou věděl, že s Británií nebude možné vyjednávat a SSSR byl vojensky velmi silný a příliš rychle tvořil zálohy. Takže vypořádat se s ním není tak snadné. A nejprve musíte vytvořit silnou tankovou flotilu proti třiceti čtyřem.
  A ještě získat zdroje anglických kolonií. A to je hlavní - pak bude mít Třetí říše nesčetné rezervy a moc. A samozřejmě Britové jsou nyní slabší. Jednotky, které byly ztraceny poblíž Duker, nebyly započítány.
  Navíc měl nyní Hitler přesné informace o britské pobřežní obraně a lépe chápal, jak vést leteckou válku. Kromě toho Fuhrer jmenoval Speera ministrem zbrojení a munice a dal mu mimořádné pravomoci - nařídil převést hospodářství Třetí říše a okupovaných zemí na válečnou úroveň. A výroba zbraní v Německu dramaticky vzrostla - zejména letadel. To umožnilo vyhrát leteckou bitvu o Británii a provést vylodění. A samozřejmě je to velmi, velmi cool.
  Hitler nyní věděl o svých odpůrcích mnohem více. A proto se rozhodl vyhlásit totální válku mnohem dříve a než začala Třetí říše prohrávat. Je jasné, že spojenci jsou silní. A že zatímco Wehrmacht neuvízl v SSSR, Británie by měla být pryč. Užijte si ten okamžik.
  Zároveň samozřejmě převést maximální počet továren na tři směny a využít zahraniční pracovníky. A to je samozřejmě docela vážné. A postavit další ponorky. Pamatujte, že zároveň bylo možné vyhrát ponorkovou válku.
  Němci zrychleným tempem budovali svůj potenciál. A stiskl Brity na obloze. Navíc zasadili zdrcující ránu a Maltu definitivně obsadili. A na tom také záleželo. Hitler mluvil tvrdě s Francem a donutil ho, aby nechal německé jednotky projít a zaútočil na Gibraltar. Poté Fritz spěchal do Afriky ve stádech. A tlak na Británii rostl.
  A zdálo se, že Britové nemají šanci... V zásadě to tak je. Spojené státy do války otevřeně nevstoupily. A k vylodění došlo v září, poté, co bylo britské letectví potlačeno nadřazenými silami Luftwaffe. Rozhodující roli sehrálo úsilí Speera, kterého Hitler jmenoval v květnu a nařídil převést hospodářství na válečnou úroveň. A povedlo se. Třetí říše rychle nabrala na síle a svůj vojensko-průmyslový komplex. Schopnosti německých leteckých továren umožňovaly výrobu devadesáti set letadel denně. A Británie takové moci nemohla odolat.
  Plus další silný krok ze strany Hitlera, který umožnil ženám bojovat na obloze.
  A tady je Albina a Alvina - dvě bosé krásky v bikinách se perou ve vzduchu.
  Jsou velmi cool naléhání na Brity.
  Albina sestřelí britské letadlo holými prsty a kvílí:
  Všechno roztrháme na kusy!
  Alvina také řízne nepřítele holou patou a zaječí:
  - Bude to naše vítězství!
  Ano, pokud budou dívky bojovat téměř nahé, pak to bude vážné. A tak bude nepřítel roztrhán na kusy, že se to nikomu nebude zdát dostačující. Jak silné jsou bosé dívky v bikinách.
  A pokud už začnou ječet a řvát, pak je to úplné zablokování.
  Alvina, která srazila další anglické auto, vydala:
  - Nemůžeme být poraženi!
  Albina, přerušující Angličana, také pištěla:
  - Jsme nejsilnější!
  Holky jsou určitě cool. Marseille si také vedla dobře. Hitler mu věnoval zvláštní pozornost. A tento fenomén esa, který vytvořil několik rekordů ve druhé světové válce, byl odhalen mnohem dříve.
  Nejdůležitější je samozřejmě přistání na souši. Němci měli přesnou předpověď počasí a znalosti pobřežní obrany, takže vylodění proběhlo velmi dobře.
  Nacisté jednali sebevědomě. Bitvy se zúčastnil prapor dívek SS "Wolves". Válečnice bojovaly pouze v bikinách a bosé, díky čemuž byly neporazitelné. A musím říct, že je to velmi objevné a skvělé rozhodnutí.
  Nacisté pokračovali v útocích... A okamžitě byla během pohybu dobyta předmostí na britské půdě.
  Gerda a Charlotte plácaly bosýma nohama podzimními loužemi, střílely na anglické jednotky a ječely:
  - Ve svaté válce bude naše vítězství! Imperiální vlajka vpřed - sláva padlým hrdinům!
  A další dívky, které házely granáty bosýma nohama, ukázaly svou nejvyšší třídu a řvaly:
  - Nikdo nás nezastaví
  Nic nás neporazí!
  Směle zničíme nepřítele,
  Naše vůle je monolit!
  A skutečně byly dívky prostě úžasné. A vlastně - tyhle holky jsou super!
  A když si navíc sundaly podprsenky a projevily takovou neutuchající agresi, bylo to opravdu - super!
  Gerda, střílející do protihráčů, pištěla:
  - Nikdo nás nemůže porazit!
  A holou patou hodila granát. A zničit spoustu nepřátel.
  Charlotte také hodila holými prsty citron, roztrhala hromadu nepřátel a zapištěla:
  - Za árijský komunismus!
  Christina také bojuje kosením protivníků a řevem:
  - Pro matku Prusko!
  Magda hodila vražedný dar smrti nahým podpatkem a zavrčela:
  - Za skvělé milníky a úspěchy!
  Zdá se, že dívky řádí důkladně. A ukazují svou třídu. A dost výrazné.
  Kde je to proti dívčímu týmu, zvlášť když si strhly podprsenky - odolejte!
  Dívky samozřejmě, pokud předvedou třídu, ukážou to velmi výrazně.
  A jak řvou z plných plic.
  Ano, kde je Třetí říše, aby se tomu bránila...
  Ale nakonec Fritz obešel Londýn. A pohyboval se na jeho čtvercích.
  A Churchill prchá do Kanady.
  Britové se vzdali Londýna, aby se vyhnuli zničení. A obecně vzdoroval spíše slabě. A společně byli poraženi.
  Anglie padla. Na trůn byl dosazen proněmecký král a byla vytvořena vláda v čele s premiérem Mosleym.
  Poté začalo dobývání kolonií Anglie. A Němci se připravovali na pochod na východ. A sbírali nové tanky. T-4 byl modernizován pro výkonnější dělo. A T-3 dostal zbraň s delší hlavní.
  Churchill samozřejmě otočil ocas mezi nohama a začal žádat Spojené státy o vstup do války. Amerika ale ztratila touhu vidět, jak silní nacisté byli.
  A došlo k určitým změnám v technologii. Němci při výrobě "Tigra" umístili motor a převodovku dohromady a do jednoho bloku a napříč, věž byla zmenšena a užší a podvozek byl změněn na lehčí a praktičtější.
  Ukázalo se, že "Tiger" má méně než dva metry a váží méně než třicet osm tun. Což mu s motorem o výkonu sedm set koní zajišťovalo dobrou pohyblivost. A ochrana byla ještě lepší, protože pancíř byl umístěn pod svahy. A tak se tank prostě nebere.
  Toto auto nemělo konkurenci.
  Po kapitulaci a podrobení Británie začal proces zabírání kolonií.
  Němci na jaře jednačtyřicátého nestihli zaútočit na SSSR. A v létě bylo zřejmé, že před zimou nestihnou!
  Hitler se tedy rozhodl do Ruska prozatím nejet. A protože Spojené státy mohou vytvořit atomovou bombu, musíte je nejprve pokořit. I když dostat Ameriku do zámoří není snadné. Ale musíš...
  Nejprve Němci v květnu 1941 provedli operaci Icarus k dobytí Islandu. A bylo to odvážné a chytré. Pak do Grónska a pak do Kanady.
  Došlo k rozhovoru - chtěl by Stalin vstoupit do koalice Osy? A také jít do války se Spojenými státy? Pokušení bylo samozřejmě velké. Ale Stalin zachoval důslednost...a do války se nedostal.
  A Němci se blížili k USA. Japonsko porazilo americkou flotilu v přístavu Peru a zmocnilo se velkého množství půdy. Němcům se podařilo dobýt i Indii. A byl to jejich silný tah.
  Hitler nařídil shromáždit vojáky v Argentině a Brazílii. A sbírat tam kolosální síly. A také přesun přes Kanadu. Japonsko zablokovalo USA a Panamskou šíji. A začali na Američany tlačit z obou stran.
  Němci byli schopni přesvědčit Argentinu a Brazílii, aby vstoupily do války proti Spojeným státům. Autorita Třetí říše byla velká. Amerika má silnou ekonomiku, ale spíše slabou armádu. A je na to silně tlačen. A moře, Japonci potopili téměř celou flotilu. A Amerika byla pod útokem ponorkové flotily. A velmi silné drtivé porážky silných lodí a letadlových lodí. Které také zničí všechny.
  Hitler vzal nepřítele za nátlak a začal drtit jako lámač kostí. A bolelo to.
  A dívky drtí Američany na obloze. A tank "Tiger" v modernizované verzi se stal cool autem. A všechny mlátil jako sbíječka.
  Hitler, jak se říká, je zabijácký terminátor. A dívky ve Wehrmachtu jsou takové zabijácké válečnice a zasahují nepřítele.
  Například dva piloti z Třetí říše - Albina a Alvina jim říkali A - čtverec, sbírali účty velmi svižně. Zatímco Marseille byla považována za šampiona. Do června 1943 dosáhl svého konta na čtyři sta vozů a za výsledek obdržel Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. A to je pátý stupeň.
  To už ho ale doháněly Albina a Alvina. Každý za více než tři sta sestřelených vozidel obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. Teď už se ale blížili ke čtyřem stovkám. A nehodlali přestat.
  Zde Albina stiskla bosé prsty na pedálech volantu a zaštěbetala:
  - Sláva velké vlasti!
  A sestřelil pár amerických letadel.
  Alvina, pokračující v palbě, také mlátila. Bosýma nohama sestřelila dvě letadla americké armády a zapištěla:
  Jsme ztělesněním nenávisti!
  Dívky se rozešly. V bitvě jsou velmi obratní.
  Albina vystřelila z děla a zasyčela:
  - Sláva vlasti - bič!
  Alvin s tím souhlasil:
  - Obrovská sláva!
  Němci na Američany velmi tlačili. A vzali si kvalitu svého letectví.
  E-50 se ukázal jako dobrý vývoj. Tento tank se ukázal jako průbojný a rychlopalný kanón. A s dobrou čelní ochranou.
  Američan Sherman není jeho rival. A Pershing také. E-50 se ukázal jako zvířecí stroj.
  Němci se ve čtyřicátém třetím roce usadili v Grónsku a vytvořili si oporu v Kanadě. Německá diplomacie si zároveň získala Brazílii na svou stranu spolu s Argentinou, která byla dlouho poslušná. A povýšení začalo z jižních předmostí.
  Rok 1944 byl rozhodující. Německé a japonské jednotky napadly Mexiko a zajaly téměř celou Kanadu a napadly také Aljašku. A pak byly nepřátelské akce nakonec přeneseny do Spojených států. Na jejím území se začaly odehrávat skutečné boje.
  A samozřejmě německé tanky řady E se ukázaly jako velmi nebezpečná a bojová vozidla. Kde jsou Američané před nimi. Takovou sílu mají fašisté.
  Zvlášť když Gerdina tanková posádka útočí a drtí americké jednotky.
  Má auto řady E-50, hbité a rychlé. Má délku hlavně 100 EL a zbraň ráže 105 mm. Pokud se taková zbraň drápe.
  Gerda stiskla tlačítko na joysticku holými prsty, vystřelila projektil, přesně zasáhla nepřítele a zapištěla:
  - Sláva Třetí říši!
  Charlotte, tahle rusovlasá dívka, také mlátila holými prsty na Američany a cvrlikala, vyceňovala zuby:
  Sláva našim neporazitelným jednotkám!
  Kristina si také poklepala holými prsty na své hbité, opracované nohy a vykřikla:
  - Sláva hrdinství Wehrmachtu!
  Magda pomocí dlouhých půvabných prstů na holých nohách také mlátila a ječela:
  - Sláva neporazitelnému Wehrmachtu!
  A čtyři dívky to vezmou a zařvou z plných plic:
  - Jsme skuteční orli a plní hrdinství! A létáme jako ptáci, synové statečné vlasti!
  Gerda znovu vystřelila holými prsty u nohou. Narazila do amerického auta a zasyčela:
  - Ne, ne synové, ale dcery!
  Charlotte vystřelila na americké auto, utrhla jeho věž a zaštěbetala:
  - Samozřejmě, dcery jsou velmi hrdinské!
  Christina dala soupeřce facku. Probodla nepřítele skrz naskrz a zasyčela a vycenila zuby:
  - Jsme skutečné stroje smrti!
  Magda střílela i na nepřítele. Zlomila nepřátelské brnění, narazila nepřítele do čela a vykřikla:
  - A my jsme ty nejdokonalejší stroje na světě!
  A dívky sborově vyly:
  - Sláva Německu, sláva, tanky se řítí vpřed! Divize Třetí říše vítá statečné lidi!
  Němcům se zkrátka opravdu dařilo a jejich jednotky zaznamenávaly jedno vítězství za druhým.
  Spojené státy mají samozřejmě silnou ekonomiku, ale ztratily z hlediska technologie. Zejména tanky a proudová letadla. Němci už měli ME-262 X v sériové výrobě a tento letoun byl jak přežitý, rychlost přes 1150 kilometrů za hodinu, tak vyzbrojený pěti letouny 30mm kanóny. Američané nemohou takovému stroji odolat.
  Němci měli také ptáka XE-262, snadno vyrobitelný, téměř celý vyrobený ze dřeva, velmi lehký a ovladatelný. Ale XE-262, kvůli jeho příliš nízké hmotnosti a vysoké rychlosti, bylo také obtížné řídit a vyžadovalo vysoce kvalifikované piloty. Ale byl skvělý pro Huffmanův styl, který fungoval ve sblížení. A zblízka rozdrtil Američany.
  Ale kromě Marcela tam byly ještě dvě dívky: Albina a Alvina. Každý překonal tři sta sestřelených letadel a obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. Rytířské kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty má zatím jen Huffman, který sestřelil více než pět set letadel, a Rudel, legendární útočný letoun, vyřadil více než pět set tanků a mnoho dalších pozemních cílů. A dalších sedmnáct letadel.
  Ve Třetí říši schválili také šestý stupeň Rytířského kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty těm, kdo dosáhnou tisíce sestřelených letadel nebo stejného počtu rozbitých tanků.
  Tento rytířský kříž měl být upevněn alespoň stovkou diamantů a byl by větší než ostatní rytířské kříže. Ocenění tedy bylo nejen čestné, ale také drahé.
  Albina a Alvina létají po obloze. Sestřelují svá yankeeská letadla a zpívají skrz zuby:
  - Krásné dívky,
  Skvělí přátelé...
  Byli by impozantní kluci -
  A skvělé kopačky!
  Albina namířila pistoli pomocí holých prstů na nohou, udeřila do Američana a zapištěla:
  - Světla veselých očí!
  A mrkla na svého partnera. Odřízla svůj protějšek. Rozbila nepřítele na kusy holými prsty a zaštěbetala:
  - Za komunismus a naše slavná vítězství!
  Albina opravila svého partnera a sestřelila yankeeské letadlo:
  - Za árijský komunismus!
  A obě dívky vybuchly smíchy.
  Válka mezitím pokračovala. Američané jednoznačně prohrávali s nejlepším nepřítelem v technice a výcviku a dokonce i s využitím zahraničních divizí.
  Zejména Yankeeové mají hlavní tank Sherman. No a kde je proti hlavní německé E-50. Stroj nacistů měl čelní pancíř 250 milimetrů, boční pancíř 170 milimetrů a hmotnost sedmdesát tun s motorem o výkonu 1200 koní s posilovačem motoru.
  Je třeba poznamenat, že Sherman nemohl ani proniknout na německou stranu, protože pancíř E-50 je šikmý. Dokonce ani Sherman se sedmnáctistopým dělem, Firefly, opravdu nevzal Němce na palubu. Tento tank ale nebyl masivní.
  A Němci sebevědomě vzali americký tank z pěti kilometrů. Navíc má vysokou siluetu. Američané měli Pershing o něco lepší. Tento tank však nebyl tak masivní jako Sherman a jeho 90 mm dělo stále nestačilo na účinný boj.
  Pouze "Supershing" mohl proniknout německým E-50 do boku. Výhoda děla a ráže 90 mm a délky hlavně 73 EL. Ale na druhou stranu je rychlost střelby u německé E-50 jen čtyři rány za minutu proti dvanácti a hmotnost padesát tun je na motor o výkonu 500 koní příliš velká. Ano, a brnění je nedostatečné. V čele německého hlavního mastodonta se Američané stále neprobili. A Fritz měl také E-75 s dělem ráže 128 mm a tloušťkou bočního pancíře pod svahy 210 mm, s ještě lepší ochranou a motorem o výkonu 1500 koní.
  Od samého začátku tedy USA prohrávaly. S německými mastodonty mohl čelně bojovat pouze tank T-93, přesněji devadesát tři tun vážící samohybné dělo, s tloušťkou čelního pancíře 305 mm a kanónem ráže 155 mm.
  Ale jízdní výkon tohoto samohybného děla nebyl důležitý, stejně jako rychlost střelby. A Němci to zničili letadly.
  Američané jako celek si tedy nevedli dobře a beznadějně prohrávali.
  A německá vojska se stále více přibližovala k New Yorku a Washingtonu.
  Roosevelt prosil Hitlera o mír.
  Ale Fuhrer chtěl pouze úplnou kapitulaci bez jakýchkoli podmínek. Washington byl obklíčen. A nacisté zahájili útok na hlavní město USA.
  Posádka tanku Gerda bojovala o světlejší zítřky. A bez problémů vyhrál.
  Dívka dokonce začala střílet nejen holými prsty u nohou, ale i šarlatovými bradavkami svých ňader. A hodně to pomohlo.
  Charlotte také vystřelila stisknutím rubínových bradavek na tlačítku joysticku a cvrlikáním:
  - Velikost komunismu spočívá v tom, že nejsme ryba, ale velryba!
  Christina, střílející, mačkající tlačítka na joysticku, poznamenala:
  - A my Němci vybudujeme největší z komunismu!
  Magda střílející na své protivníky karmínové bradavky agresivně vydala:
  - Nejjasnější komunismus! Pouze nahoru, ne krok dolů!
  Gerda namířila dělo holými prsty a dobře mířenou střelou převrátila americkou houfnici, potvrdila:
  - Za árijský komunismus!
  Po pádu Washingtonu Amerika brzy kapitulovala. A stalo se tak 31. ledna 1945.
  Druhá světová válka skončila. A Hitlerův nástup k moci se shodoval s kapitulací Ameriky.
  Zdálo se, že je dlouhé období míru. Ve skutečnosti jsou všechny války u konce, Spojené státy jsou zajaty a co víc si přát? Ale byla tu ještě jedna supervelmoc s koloniemi: Japonsko. A Hitler ho chtěl dobýt, stejně jako SSSR.
  22. června 1945 začala invaze armády Třetí říše do SSSR.
  S čím může Rudá armáda za těchto podmínek počítat? Síly jsou již velmi nerovnoměrné.
  Ale zdá se, že Rusové a další národnosti mají stále nějaké výpočty.
  A bojují opravdu tvrdě.
  Natasha, Zoya, Augustine, Světlana bojují s nacisty.
  Dívky tradičně bosé a v bikinách. A toto je jejich vyznání. Bojují s divokou zuřivostí.
  Natasha, střílející z kulometu, poznamenává:
  - V čem jsme dobří, že umíme bojovat!
  Zoya, která střílela na nepřítele, souhlasila:
  - Můžeme!
  A holými prsty u nohou hodila granát.
  Augustina čmárala na nacisty kulometem a s velkým vzrušením křičela a hodila granát holým podpatkem:
  - Jsem ničitel zla!
  Světlana, která také střílela na nepřítele a střílela přesně, kosila nepřátele a házela pytel výbušnin bosou nohou, kvůli čemuž se tank převrátil, provokativně vydala:
  - Rozdrtím Třetí říši na prach!
  A dívka zase vyplázla jazyk.
  Tady jsou bojovníci. S nimi můžete bojovat proti téměř každému monstru. A dokonce i Hitlerova.
  Natasha, střílející na nacisty a bránící Moskvu, zpívala:
  - Jsme drceni jhem hordy,
  Jsme utlačováni jhem nevěřících...
  Zoya, střílející na Fritze a vystřelující bosé prsty nohama, vydala vražedný hvizd:
  Ale vře nám to v žilách
  Nebe Slovanů...
  Augustina, střílející na nacisty, jednající velmi energicky, házející granát holým podpatkem, pokračovala:
  A z nádherných břehů,
  Ke břehům Kolymy...
  Světlana zpívala s divokou vášní, hrála si se svaly na nohou a tiskařské dlaždice vydávaly:
  To vše je naše Země,
  To vše jsme my!
  A tady dívky, musím říct, byly s velkou namyšleností a kolosální agresí.
  Nikdo je nemůže zastavit, nic je nemůže porazit. Zlé vlčice drtí nepřítele, zlé tygřice zasalutují hrdinům.
  Nebo možná hrdinky. Zde jsou hazardní dívky z nejvyššího letu ptáka.
  A když budou bojovat, tak ze srdce ....
  A Alenka s posádkou na tanku KV-13. Stroj, který je připraven odolat německým, pyramidovým kompozicím. Dívka střílí na nepřítele a zpívá:
  - Naše tanky, to je jen zázrak,
  Od pouští po severní moře!
  Roztrháme tě, věř Jidáši,
  Ta hrozná bestie bude zničena!
  Anyuta zuřivě potvrdila a také střílela na nepřítele pomocí holých prstů:
  - Roztrhám nepřítele a rozdrtím je na prášek.
  Alla se střídavě vrhala na nepřítele s pomocí holých prstů a cvrlikala:
  - Za velikost rudého komunismu!
  Maria také zmlátila nepřítele, provedla dobře mířenou střelu holou dolní končetinou a zařvala:
  - Za krásná vítězství!
  Marusya také s pomocí holých prstů pohnula nepřítelem, jako by ho udeřila, a vykřikla:
  - Za nejvyšší ideje komunismu!
  Pětka bojovala s nacisty jako terminátoři.
  A na nebi bojovali i sovětští piloti. Zejména Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová.
  Bojovali jako epické ženské hrdinky. Pomocí holých prstů u nohou vyslali vzduchové projektily. Velmi trefně zasahují nepřátele.
  Anastasia stiskla šarlatovou bradavku na joysticku, udeřila fašistu a zaštěbetala:
  - Sláva myšlenkám komunismu!
  Polonahá Akulina střílející na nepřítele pomocí jahodových bradavek také zavrčela:
  - Sláva hrdinům SSSR!
  Tady jsou žhavé a silné dívky. Jak bojují jako opravdové bestie. A mají nadlidskou vášeň a kolosální sílu.
  Anastasia, drtící nacisty, zpívala:
  - Nad nešťastnou planetou visící,
  Zlý Fritz kypí temnotou...
  Okupant nenávidí svou sekeru,
  Naostřete a usekněte si hlavu!
  
  Není však pěšcem,
  A ne věčně chodit pod jho ...
  Proměňuje zlé nepřátele v ohnivé zbraně,
  Stane se vládcem světů!
  A pak je tu Elizaveta na samohybném dělu SU-100. Stroj s výkonnějším 100mm kanónem než T-34-85 a připravený bojovat s nepřáteli.
  Dívky v tanku samozřejmě jen v jedněch bikinách.
  Elizabeth stiskla holými prsty u nohou tlačítko joysticku, střílela docela přesně na nepřítele, a zavrčela:
  - Za Rusko komunismu!
  Pak Jekatěrina postupně vystřelila a vystřelila pomocí šarlatové bradavky na hrudi.
  Zasáhla nacistický tank a zavrčela:
  - Za úspěch v budování komunismu!
  Elena také vystřelila na svého soupeře pomocí holých prstů. Rozbila hlaveň pyramidové nádrže, udělala to všechno trefně.
  Pak zaštěbetala:
  - Nejchytřejší budeme mít komunismus!
  Pak lupanula a Euphrosinia, i když ta je většinou jen řidička. Dívka ale zasáhla velmi přesně a odrazila ústí nacistického tanku.
  Pak zavrčela:
  - Náš komunismus je jasnější než slunce!
  Dívky na tanku jsou bosé a v bikinách vypadají velmi krásně a charismaticky. A mají prsa s takovými šarlatovými bradavkami.
  Elizabeth zpívala s potěšením;
  Rozdrťme jho, věřme fašismu,
  V případě potřeby hory přenesu...
  Bude éra, éra komunismu,
  Poletím do nebe s písní!
  A opět dívka s šarlatovou bradavkou stiskne tlačítko na joysticku a zasáhne nácky.
  Vůdce to tedy nenajde málo.
  U takových dívek je jasné, že SSSR stále žije a Hitler ho nemůže tak snadno rozbít.
  Přestože Němci šplhají vpřed...
  Gerda bojuje na tanku E-50 U, pak dojde k smrtelné tlačenici. A tak na tom všichni mlátí.
  Holými prsty u nohou mačká tlačítka joysticku, zmáčkne čtyřiatřicítku a zařve:
  - Za komunismus, velký Árijec!
  Charlotte bojuje a holými prsty u nohou také vyšle smrtící projektil a ječí:
  - To je skvělé!
  Christina to vzala a za pomoci holých prstů se vrhla na nepřítele smrtícím skokem a zavrčela:
  - Za velká vítězství!
  A Magda taky jako lupaneet s vražedným skokem, s pomocí holého podpatku lupanula ze samopalů a zavrčela:
  - Pro supermany!
  Takže Rudá armáda je z toho těsná.
  Zde Agáta a Adala bojují na disketě. Válečníci ovládají stroj pomocí joysticků a nasazují tuto nejsilnější jednotku. A tak drtí protivníky. A zasáhly tepelné paprsky ze vzduchu. Doslova ničí sílu soupeřů.
  Agáta, střílející na nepřítele, řve:
  - Šílená moje vášeň!
  A s holým, kulatým podpatkem, jako by tiskl.
  Adala, střílející na nepřátele, sebevědomě prohlašuje:
  - Je to jen síla!
  A proti nepříteli používá i holé prsty u nohou.
  Dívky se opravdu rozprchly. A takové, řekněme rovnou bojovné krasavice.
  Takže pro SSSR je velmi těžké odolat takové moci.
  Albina a Alvina také bojují a srážejí nepřátele holými prsty na nohou. A velmi zlověstné.
  A dívky drtí Rudou armádu a řvou:
  - Bílí vlci se choulí ve smečce,
  Jen tak druh přežije...
  Slabí hynou - jsou zabiti...
  Očista posvátné krve!
  . KAPITOLA 2
  Němci a jejich spojenci tlačí na Rudou armádu. A zničit Rusko.
  Ale na oplátku bojují i sovětské dívky. A ukazují svou nejvyšší třídu.
  Anastasia Vedmakova skočí do letadla. Zvedne ho do vzduchu, jde strnule a řve:
  - Za velký komunismus!
  Dívka bojuje sama v kalhotkách. A je to moc krásné.
  A Akulina Orlová si dokonce sundala podprsenku a bije se jen zbabělec. A ta dívka je velmi cool.
  Akulina je super holka a pomocí holých prstů sráží nepřítele a ječí:
  - Sláva komunismu!
  Mirabela Magnetic měla na sobě pouze plavky. Taková krásná a bojovná dívka. A jak to píská:
  - Mám holku, která je super!
  A také pomocí holých prstů probodává nepřítele.
  To jsou dívky a velmi cool a hravé. A tak celou fašistickou koalici drtí na rampouchy jako kyj.
  Wehrmacht ale stále postupuje.
  Poté čtyři dívky získaly legendární slávu. I když obecně jejich slavná cesta začala v jednačtyřicátém roce. Himmler přesvědčil Führera, aby vyzkoušel ženské prapory v bitvách od speciálně vycvičených Árijců.
  Boje ukázaly, že ženy nejsou vůbec slabým článkem a umí dobře bojovat. A zároveň nést méně ztrát než muži. Válečníci také bojovali v pěchotě a plácali bosýma nohama do horkého písku saharské pouště. A ovládal tanky. Po testování "Tiger" v bitvách s Británií.
  Zajímavě se ukázal osud tanku Panther. Ve skutečné historii hrál tento nejlepší a druhý největší tank Třetí říše hlavní roli v Pantsvalu. V alternativě "Panteři" téměř nebojovali. Nestihli zaútočit na britskou metropoli. Pokročilejší a výkonnější "Panteři" -2 šli do série pro bitvy proti USA.
  A nyní čtyřka dostala ještě výkonnější a dokonalejší "E" -50, vyznačující se silnými zbraněmi a ochranou.
  Válečníci se cítili velmi sebevědomě. Ovládání tanku je nejmodernější pomocí joysticků. Nejnovější auto. Dokonce i motor s plynovou turbínou. Ale "Panterů" -2 je také dost. Třiatřicítka není soupeřem takového stroje.
  Gerda ležela v křesle. Byla v bikinách. Dívky jsou již zvyklé bojovat polonahé. Horký písek pouště jim pálil bosé nohy, oblázky hor jim píchaly na holých chodidlech. Ale válečníci se vůbec nelámali a nedrhli na prach.
  Velitel posádky, oceněný mnoha cenami, zasyčel:
  - A teď je Rusko proti nám! Čekají na vás nová dobrodružství a vítězství!
  Zavrtěla hlavou bílou jako sníh. Přírodní blond, velmi krásná a opálená.
  Charlotte se usmála.
  Tato dívka měla měděně rudé vlasy, které hořely jako plamen. Také kráska, s bronzovým opálením. V bikinách, opálený, svalnatý. Bosýma nohama, dupáním do horkého písku a ostrých kamenů.
  Ohnivý ďábel poznamenal:
  - Rusové jsou možná naši nejfanatičtější protivníci!
  Christina zvýšila hlas. Její vlasy jsou měděně žluté, také hoří jako plamen, ale mají zlatavý odstín. A stejné opálení, svaly a krása. Výrazný a zároveň jemný obličej. A bikiny. Nohy, které šlapaly kilometry na tvrdý a hořící povrch, ale neztratily svou ladnost a hladké linie. Holé prsty jsou úhledně zastřižené a velmi hbité.
  Zrzavá dívka se zeptala:
  - Proč si to myslíš?
  Magda odpověděla za ni. Tato dívka má bílo-zlaté vlasy, medově blond. Velmi krásná, svalnatá, s výraznou tváří a safírově smaragdovýma očima. Nohy jsou také tvrzené, s kulatými podpatky a rovnými prsty. Magda má možná ten nejněžnější obličej, téměř pokorný, navzdory své odvážné bradě. Například Gerda vypadá tvrději. Trochu měkčí než Christina a trochu zvráceně jako čarodějnice Charlotte.
  Magda poznamenala:
  - Mají totalitní systém jako my. Jsou proto tvrdší!
  Gerda se usmála a odpověděla:
  - Sovětské tanky jsou snůška šrotu. Neměli bychom se jich bát!
  Magda tiše odpověděla:
  - V sérii KV je to plné mastodontů. Zejména KV9.
  Dívky se zachichotaly. Poslední tank se skutečně ukázal jako "mistrovské dílo" - nejtěžší stroj se třemi děly: dvěma 152 mm a jedním 122 o hmotnosti tři sta tun a čelním pancířem 200 mm. Jeden z nejúspěšnějších modelů při stavbě tanků. Takový tank nebylo možné vůbec přepravovat. A auto jsou prostě vyhozené peníze! Do série vstoupil i KV-10 - stroj se třemi 107mm děly a hmotností dvě stě tun, jakýsi stíhač tanků.
  Není nejlepší nápad dát na tank dvě děla. A dokonce více než tři. Zde Stalin samozřejmě ukázal tyranii. A značně zasahoval do země. Byl však vyvinut i tank z řady Isov. Ale také obrovský a těžký. Jediný rozdíl od řady KV je pokus o nastavení pancíře na racionální sklon. Rudá armáda ale nevedla válku, a proto se technika příliš nezlepšila. A chyběl bojový nácvik používání strojů.
  Obecně platí, že Němci využili čtyřleté zpoždění ve srovnání se skutečnou historií plodněji.
  Zrzavá Charlotte stiskla své holé prsty na joysticku. Střílelo na hraniční bunkr. 105mm granát zasáhl sovětské dělo a převrátil ho. Bojová souprava se začala trhat a granáty explodovaly.
  Červená čarodějnice zasyčela:
  - Jsem hrozný rytíř - na kolenou divoši! Smetu nepřátele vlasti z povrchu zemského!
  A škleb perlových zubů a jiskra smaragdových očí. Dívky jsou opravdu špičkové.
  Christina se zachichotala a odpověděla:
  Teď budu střílet!
  A také střílel na nepřítele. Střílel sovětský 76mm kanón. Střela zasáhla šikmé čelo E-50. A odrazil se. Holkám to jen zvonilo v uších.
  Gerda se plácla do bosých nohou a cvrlikala:
  - Jaký průchod!
  A ona sama vypálila další výstřel... Německé tanky střílely na sovětské opevněné území. E-100 také fungoval. Tento stroj se také ukázal být derivátem myši. Není to moc dobrý nápad pro dvoudělový tank. E-100 již byl ukončen.
  Místo toho do série vstupují útočné modifikace řady "E". Ale tenhle stále funguje. A střílí projektily.
  Charlotte se pronikavě zachichotá a zatřese bosou nohou.
  - Válka je hrozný stav, ale uchvacuje jako hra!
  A dívka vystřelila, a to velmi trefně.
  Christina odhalila své perlové zuby. Je to masožravý, dravý panter.
  Sovětská děla pálí a před nimi jsou minová pole. Německé teletanky se pohybují. A útoční atentátníci pracují s divokým řevem.
  Kolem se válí hraniční sloupky. Hitlerovy hordy překročily hranici.
  Magda poznamenala nepříliš vtipně a poklepala bosou nohou na brnění:
  - Smeteme silnou obranu, ale ocelové laty!
  Válečníci na sebe mrkli. Sovětská obrana byla poměrně silná. Hlavně hodně min. A to Němce zdrželo. Ale i tak se dokázali posunout vpřed.
  Na sovětských pozicích působily bombardéry a shora přilétaly i útočné letouny. Řítí do hlubin obrany Rudé armády a TA-400, jedné z nejimpozantnějších modifikací bombardérů. Až šest motorů, včetně těch proudových. A bombardují a ničí sovětská města.
  Gerda, střílející, s úšklebkem poznamenala:
  - V bitvě jsme zvířata, ale s myslí muže!
  A znovu vystřelil. Zničil sovětské dělo. Obecně se jedná o dívku nejvyššího patra. A je to tak cool.
  E-50 střílel na sovětské pozice, sám prakticky bez poškození. Šikmý pancíř vozu s cementovanou ocelí poskytoval vynikající odrazy. Sovětské granáty nemohly Němce ani pořádně poškrábat.
  Christina si vzpomněla na testy "Tigra". Tehdy to byl první sériově vyráběný německý tank. Žádný z granátů nemohl způsobit poškození Tigeru. Britové padli pod jeho údery. Ale tady je sedmnáctistopé dělo, proražené v čele. Pak dívky málem zemřely. A válečník si to pamatoval. Jak blízko byli kostnaté stařeně s kosou a cítili její ledový dech.
  Dívka si otřela holou podrážku o roh. Opravdu chtěla vyskočit z nádrže a utéct. Je to taková přímá bojovnice.
  Christina zpívala sebevědomě:
  - Modrá mlha a všude podvod!
  Válečníci se chichotali... Jejich video bylo velmi sexy a erotické.
  A zbraň fungovala a střílela. Ani ji nenapadlo zastavit. Všichni posílali skořápku za skořápkou. Rozbití sovětských pozic na třísky a úlomky.
  Z reproduktorů za nimi zazněla píseň;
  Voják je vždy zdravý
  Voják je připraven na všechno...
  A prach jako z koberců,
  Scházíme z cesty!
  A nepřestávej
  A neměň nohy -
  Naše tváře září
  Lesklé boty!
  A opět síla proudového bombardéru padá na sovětské pozice. A opět jsou vyvrženy destrukce a celé opevněné oblasti. A zbraně létají všemi možnými směry.
  Několik desítek německých tanků střílí současně a vše ničí.
  Gerda se cítí jako Bagheera na lovu. Zde již byla zničena první linie sovětské obrany. Vojáci Rudé armády se ale stále hemží a střílí po Němcích.
  Mezi bojovníky jsou i průkopníci. Mladí leninisté dobrovolně vstoupili do Rudé armády. Většina kluků je bosa a v šortkách. Nosí se, povyk.
  A pionýři umírají...
  Charlotte, která vedla oheň, zavrčela:
  - A pionýři, to je ta věc, celá země se dívala!
  Vystřelila na Rusy a Christinu jedovatě zasyčela:
  - Vypadáme jako sokoli, vznášíme se jako orli!
  A znovu nasadila ohnivý úsměv. Překrásné holky...
  Několik německých tanků se přesunulo do podzemí. A objevili se v týlu sovětských jednotek, způsobili paniku a čmárali kulomety. Nacisté se ukázali jako komáři z noční můry.
  E-50 viděla pohyb čtyřiatřiceti optikou. Gerda vycenila zuby a začala namířit hlaveň. Sovětský stroj s malou věží T-34-76 a velmi mobilní. Zkuste tento a získejte ho. Dívka je již poměrně zkušená, ale sovětské auto je stále na rozdíl od amerického Shermana.
  A vzdálenost k Rusovi je skoro pět kilometrů.
  Dívka se škrábe na holé patě, Charlotte ji lechtá mezi prsty. Dívky se chichotají.
  Pak Gerda střílí na ruské auto. Střela se řítí velmi blízko, téměř poškrábe pancíř... Ale stále minul. Gerda otráveně buší pěstí do kovu.
  Magda říká svému partnerovi:
  - Zasáhl jsi sbor! Bude snazší se tam dostat!
  Gerda předá joystick Magdě a zašeptá:
  -Tak to udělej sám!
  Magda nadšeně zpívala:
  - Země je v okně, země je v okně ... - Dívka vzala joystick holými prsty, stiskla tlačítko a pokračovala ve zpěvu. - Země je vidět v okénku!
  A její projektil právě zasáhl základnu sovětského tanku. Auto prasklo a rozbilo se. Začalo to hořet... Sovětské granáty praskly uvnitř lůna.
  Magda zatřásla holými prsty a zaskřehotala:
  - Podívejte se, jak jsem na to přišel! A ty říkáš...
  Charlotte zasyčela a odhalila tesáky.
  - Mluvíme znovu, v různých jazycích!
  Objevila se nová sovětská auta. Prvních šlo třicet čtyři. Pohyblivé a četné vozy. Pak jsme přešli ze série BT. Jedná se o zastaralý typ s kolovou housenkou. Postupovaly také předpotopní T-26, které nejsou schopny jinak než poškrábat německý pancíř. Výkonnější a těžší HF postoupily až na samém konci. A hodně pěšáků.
  Christina se zachichotala a zavrčela:
  No, my jim to ukážeme!
  Německá vozidla zahájila palbu z velké vzdálenosti a snažila se přišpendlit sovětskou pěchotu k zemi. Ničili také tanky a další živé tvory.
  Na obloze se objevil i sovětský útočný letoun: slavný Ilys. Zaútočili na německou formaci. Hitlerovi stíhači se k nim hnali. Bylo to skutečné smetiště. Německé stíhačky XE-262, velmi svižné a obratné s manévrovatelností. Útočí na sovětskou techniku a tlačí jako železo.
  Charlotte znovu vystřelila. Dostal se do sovětského BT a zavrčel:
  - Tento text není pohádka... Pohádka bude napřed!
  E-50 se zastavil a odrazil sovětský protiútok. Nepříliš zkušené velení hodilo tankovou zálohu vlastně na porážku. A ruská auta dostala ránu - jako slepice v škubnutí. A bojovali s nimi důkladně.
  Gerda vystřelila, rozbila čelo čtyřiatřicítky a zasyčela:
  - Co je Stvořitel - zraněné peklo!
  Charlotte také vystřelila, když našla cíl, sovětská auta se pohybovala v přímé linii a dívkám se podařilo vystřelit. A obecně, tento čtyři z jevů.
  Červená harpyje zpívala:
  - Náš jed zabije každého!
  A válečníci pokračovali v palbě a vycenili zuby tak silné a velké jako koně.
  Christina tweetovala sebevědomě:
  - Náš jed zabije každého!
  Magda, která trefila čtyřiatřicítku, vyštěkla:
  - Toto je náš výsledek!
  Veronica, Oksana a Natasha spolu s dalšími dívkami opustily obklíčení. Prapor dívek dostal rozkaz ustoupit do týlu, protože bojovníci neměli prakticky žádné protitankové zbraně. Stalenida Pavlovna měla zkušenosti z války, sloužila jako dobrovolnice ve Španělsku. A pochopil jsem, že pohraniční jednotky nemohly odolat tankům řady "E". Dívky však vyřadily několik transportérů, ale samy utrpěly ztráty.
  Nyní se prapor rozptýlil a ustoupil.
  Veronica, Oksana a Natasha, které si shodily boty, odcházely bosé a v lehkých halenkách. Sovětské jednotky nejsou připraveny odrážet kolony těžkých tanků. A tankem E-50 prostě není co prorazit. Jediná šance je poškodit koleje. Ale v tomto stroji jsou válce umístěny na samostatných vozících a je velmi obtížné je deaktivovat.
  Dívky se pohybovaly na východ přes lesy a v malých skupinkách. Vypadali velmi dojemně. Zastrčili si kalhoty a jen v lehkých košilích. Dlouhé, blonďaté, lehce kudrnaté vlasy splývaly dolů. Bosé nohy příjemně lechtá tráva a občas narazí na boule. Všechno vypadá extrémně eroticky. Přes tenké košile jsou vidět ňadra.
  Veronica, hrabou trávu bosou nohou, říká otráveně:
  - Sakra - válka právě začala a vy už musíte ustoupit!
  Oksana, jejíž blond vlasy byly lehce zrzavé a skřípala zuby, odpovídá:
  - A nedělal jsem si žádné zvláštní iluze! Hitler dobyl skoro celý svět... Zkuste s takovým davem, zvládnete to!
  Natasha si zavrtěla sněhově bílými vlasy a řekla:
  - Každý se chce líbit... Je těžké s nimi jednat! Být věrný není snadné!
  Veronica přikývla. Její vlasy jsou tak zlaté a krásné. Je skvělá.
  Victoria je ale dohnala. Rusovlasá dívka. Vlasy jsou jako oheň. A tak dojemný. Zafoukal vítr a zdá se, že vlaje proletářský prapor, takový planoucí vlas.
  Victoria si svlékla košili a odhalila trup. Její ňadra byla plná, bradavky šarlatové jako mák. Krásná bojovnice. A její silné, trénované tělo je odhaleno.
  Natasha se zachichotala a také odhalila svůj trup a všimla si:
  - A naše těla jsou krásná... Jsme prostě Amazonky!
  Veronica zavrtěla hlavou.
  - Není to příliš radikální - odhalit hrudník! Musíte dodržovat pravidla slušného chování!
  Victoria zavrtěla hlavou a zavrtěla červenými kadeřemi.
  - V komunistické společnosti - pravidla morálky, pojem je relativní. - Dívka zavrtěla nahými ňadry, její šarlatové bradavky se velmi svůdně leskly. - Být nahý není hřích. Přesněji řečeno, pojem hříchu je kněžský, ale naším krédem je osvobození od buržoazní morálky!
  Natasha potvrdila a zavrtěla svým bujným a elastickým poprsím:
  - Blíže k přírodě! Blíže k přírodě! A přirozená nahota!
  Oksana se také usmála a odhalila své tělo. Vlastně v letních vedrech, jak je příjemné, když jsou prsa holá. A vítr je fouká. Krásná dívka a nahota přichází. Všechny dívky jsou sportovní, s postavami, nahá těla válečníků vypadají velmi harmonicky.
  Krásné dívky chodí po cestě. Jsou tak rozkošné a velmi přitažlivé.
  Veronica cvrlikala a zavrtěla hlavou.
  Ale není to vůbec estetické!
  Victoria negativně zavrtěla hlavou.
  - Ne! Máme skvělá těla! A vypadáme nazí prostě skvěle!
  Natasha přikývla, vyskočila a řekla:
  - Bylo dobré být nahý... Tady přišel Iljič se zbraní!
  Oksana se pohladila po hrudi a zapištěla:
  - Ve skutečnosti je moje poprsí super!
  Victoria nadšeně zpívala:
  - Oh, holky, a my jsme nájezdníci! Peněženky, peněženky a peněženky! Viděli jsme dolary - hory zlata!
  Natasha třesouc nahými ňadry a s úsměvem zpívala:
  - Bývali nazí, bosí, špatní!
  A všichni čtyři vybuchli smíchy. Dívky plácaly bosýma nohama, zvedly holé podpatky. Krásné bojovnice. Za nimi jsou batohy a útočné pušky PPSh. Roztomilí bojovníci, velmi skvělí.
  Veronika tiše řekla:
  - Před Bohem jsme si všichni rovni... A budeme se muset zodpovídat za zhýralost!
  Natasha se zachichotala a se vší rozhodností odpověděla:
  - Bůh není! Tohle je pohádka!
  Victoria, třesouc svými nahými, opálenými ňadry, nadšeně zvolala:
  - Bůh byl vynalezen mocnými tohoto světa, aby udržoval lidi v podřízenosti!
  Veronica negativně zavrtěla zlatou hlavou.
  Kdo pak stvořil vesmír?
  Victoria se zachichotala a odpověděla:
  - Vesmíry samotné rostou jako listy na stromě. Vyrůstají z ničeho. Když v dalekém nekonečnu začal strom ve vesmíru růst od nuly a od té doby se objevilo mnoho vesmírů.
  Natasha se zachichotala, vyplázla jazyk a poznamenala:
  - Je horko! Můžeme si sundat kalhoty?
  Victoria podpořila myšlenku:
  - To je skvělý nápad!
  A všechny tři dívky se jednomyslně zbavily kalhot a zůstaly v kalhotkách. A jaká mají silná a svalnatá těla. Prostě úžasné a akrobacie.
  Oksana zpívala s potěšením:
  - Šváb má tykadla, dívka má nahé kalhotky!
  Jen Veronice zůstala s vyhrnutými kalhotami a košilí. Odpověděla vyčítavě:
  - Není dobré být takhle nahý! Co když nás uvidí!
  Natasha se zachichotala a odpověděla:
  - A ať dokonce vidí! Ráda vzrušuji muže!
  Victoria se zachichotala, zatřásla téměř holými stehny a odpověděla:
  - Muži jsou odpadky - prostě spodina!
  A udeřila bosou nohou do čerstvé houby, dodala:
  - Jak hezké je vzít hřebce a jezdit na něm!
  Oksana s úsměvem poznamenala:
  - Když tě hladí, je to hezké... Zvlášť když jsou muži mladí, pohlední...
  Natasha dívkám připomněla:
  - Pamatujte, chytili jsme toho chlapce. Úžasné dítě a určitě má velkou dokonalost, než jeho roky!
  Victoria si olízla rty a řekla se chtíčem v hlase:
  - Bylo by skvělé to zkontrolovat!
  Veronika rozhořčeně vyštěkla:
  - Jaké ošklivé věci říkáš! Nemůžete si takhle dělat legraci z pocitů lidí! Hlavně co se němčiny týče, ale kluk!
  Oksana se zachichotala a odpověděla:
  - Promiňte, ale mé srdce je tak odporné...
  Natasha okamžitě potvrdila:
  - Němci postupují a já chci snít o něčem dobrém! Například o chlapcích!
  Victoria se smíchem navrhla:
  - A co když opravdu chytíš muže? Bylo to tak skvělé!
  Veronika tvrdě odpověděla:
  - Ženy zdobí skromnost, ne arogantní obtěžování!
  Victoria negativně zavrtěla svou ohnivou hlavou. Plácla bosýma nohama a štěkala:
  - Ne! Není prostě větší rozkoš, vybrat si muže sama a zatáhnout ji do postele. Rudovlasá ďábelka potřásla měděně červenými kadeřemi a pokračovala. - To je to, aby ses pro radost nechal ležet v křoví a nešel uličkou.
  Veronica řekla přísně:
  - Sex bez důvodu je známkou blázna! - A dodal. - To je v rozporu s normami komunistické morálky!
  Victoria nesouhlasila:
  - Lenin sám řekl - manželky by měly být běžné!
  Natasha se zachichotala a poznamenala:
  - No, nemůžu říct, že jsem se takhle vrhl na muže, ale je hezké hrát aktivní roli! Pokud si sami rádi vybíráte, pro koho udeřit! Ale z naší strany k tomu nedochází.
  Victoria souhlasně přikývla.
  - Ano, máme jen dívky... Ale můžete se dostat přes plot! - Dívka cvrlikala s velkým potěšením. - Sedláci, muži... Naši muži se horlivě plazí po břiše!
  Veronica negativně zavrtěla hlavou.
  - Ne, to Lenin nikdy neřekl!
  Natasha na protest vykřikla:
  - Ne, přesně to řekl Vladimír Iljič! Za komunismu bude vše společné, včetně manželek!
  Victoria se zachichotala a zamumlala:
  - Ženy jsou dobré... Muži jsou ještě lepší! Eh, být zajat, být tam znásilněn celou společností.
  Dívky se jednohlasně zasmály. A Victoria s úsměvem dodala:
  - A pak ho zbili pažbami pušek! A podpatky by byly zapáleny jemným plamenem a posypány korbitem!
  Natasha kopla do boule bosou nohou a zavrčela:
  - Podpatky potěší, když jsou pobité bambusem! Zde v Číně byli dívky a chlapci biti holemi po holých podrážkách. A milovali to!
  Victoria zpívala s chutí:
  - Jaké mučení v Hollywoodu! Pouze kočky, ne lidé!
  Veronika moudře poznamenala:
  - Tady půjdeš do pekla... Budete mučeni a paty vám spálí nejen bambus, ale i rozžhavené železo!
  Natasha zpívala a pevně zatínala pěsti:
  - Černý havran u další brány!
  Victoria, třesouc nahými prsy s šarlatovými bradavkami, pokračovala:
  - Kolébka, pouta, roztržená ústa!
  Oksana, jejíž ňadra jsou také nahá a třesoucí se boky, odpověděla:
  - Kolikrát po boji moje hlava!
  Veronica ten impuls podpořila a dupala bosýma nohama:
  - Z přeplněného špalku jsem letěl tam, kde ....
  Natasha zuřivě zařvala a třásla nahými ňadry:
  - Kde je vlast! Ať ošklivě křičí!
  Victoria plácla a ječela a kroutila boky, sotva zakryté průhlednými kalhotkami:
  - A máme ji rádi, i když není krásná!
  Oksana zasyčela a trhla nahými opálenými koleny:
  - Důvěřující bastardi!
  Veronika řekla s povzdechem:
  - Jsme sovětští pohraničníci. A mluvíme jako plotové děvky. Je to možné...
  Victoria v odpovědi zpívala:
  - Děkuji Stalinovi-vůdci! Pro hloupé, prázdné oči! Za to, že jsme jako veš, se nedá žít!
  Natasha pohrozila rudému ďáblovi pěstí:
  - Nu, ty teda nejsi greyhounde! Budete ve speciální sekci!
  Victoria sebevědomě řekla:
  - Brzy přijdou Němci do Moskvy ... A už bude Stalin zajat v kleci!
  Oksana se zachichotala a namítla:
  Myslíte si, že výsledek války je předem rozhodnutý?
  Victoria odpověděla docela vážně:
  - Jak jinak? Hitler má okupovanou více než polovinu světa plus Japonsko a jeho kolonie. - Dívka vztekle dupla ladnou, bosou nohou. - A my nemáme ani slušné tanky! Série KV je parodií na auta. T-34 je zjevně příliš malý. Ale normální tank nevznikl! A pancéřové granáty budou horší než německé!
  Natasha si těžce povzdechla a zavrčela:
  - S tím musíme souhlasit! Bohužel, naše tanky jsou stále tak nedokonalé. A co KV? Ano, zlomí se...
  Dívky ztichly a jejich hravost opadla.
  Již první hodiny války totiž ukázaly, že T-34-76 nemá zcela spolehlivou převodovku a tím spíše řada KV. A co je faul, čím je tank těžší, tím je slabší k pohybu. A 200mm čelní pancíř nestačí na to, aby udržely náboje dokonce i 88mm kanónu Panther-2, a ne toho E-50.
  Jak se nečekaně ukázalo, německá auta jsou řádově silnější v čelním pancéřování a schopnosti přijmout zásah. A sovětská technika zjevně selhává.
  Ve skutečné historii však Němci vyhráli hned v prvních hodinách a dnech. Ale neměli takový počet tanků a letadel a impozantní proudová letadla. A nebyla tam žádná auta těžší než dvaadvacet tun. Obecně se ukázalo, že Němci byli v jednačtyřicátém roce překvapivě slabí. A přitom zvláštní bylo porazit silnějšího soupeře. A teď? Všechny trumfy nacistů: bojové zkušenosti, lepší mobilita jednotek, schopnost proniknout do obrany - zesílily. A Fuhrer není tři a půl tisíce lehkých a welterových tanků, ale deset tisíc těžkých. A proudové letadlo, které v zásadě vrtule není soupeřem.
  A Rudá armáda je stále lépe vycvičená k útoku než k obraně. A naučili vojáky, aby poráželi nepřítele na jeho vlastním území, a ne bránili jeho. Některé věci se samozřejmě zlepšily. Molotovova linie byla dokončena. To už je plus. Obranná linie po technické stránce je mnohem silnější než v jednačtyřicátém roce.
  Vojska jsou navíc stále lépe mobilizována než ve skutečné historii. A připravený úder odrazit. Ale pořád trénink v obraně není moc dobrý. Duch není příliš urážlivý. Letectví upřímně míjí. A úroveň výcviku pilotů se s němčinou nedá srovnávat. Ale Fritzové mají takový kolosální zážitek.
  Poměr sil je mnohem horší než v jednačtyřicátém roce. Tehdy měl SSSR čtyřikrát více tanků a letadel a přesto padal. A teď? Nyní mají Němci výhodu v kvalitě i kvantitě. Navíc v tancích je kvalita ach, jak patrná na straně nacistů. Ano, a také letectví.
  Možná proto jsou čtyři dívky tak pesimistické.
  Válečníci vůbec nezačínají.
  Natasha, která šlápla na kořeny stromů a cítila mravenčení v bosých nohách, si všimla:
  - Ukázali jsme nepřátelům záda! Nebo by možná bylo lepší vstát a zemřít důstojně!
  Victoria zavrtěla červenou hlavou.
  Co změní naše smrt? Jen nacisté se budou chlubit novým vítězstvím!
  Veronika souhlasila:
  - Že jo! Naše smrt jen přidá fašistické vavříny! A měli byste získat nejnovější zbraně a bojovat proti nacistům.
  Oksana skepticky poznamenala:
  - Ale jako? Proti E-50 žádné zbraně!
  . KAPITOLA 3
  Dívky se odmlčely ... A opravdu, co je to za tank E-50? Stroj s hustým rozložením, pod dva metry a velkými úhly sklonu pancíře. Jakási dokonalost ve stavbě tanků.
  Nová generace strojů s hydraulickým stabilizátorem děla. A brnění je nakloněno a boky, a čelo a záď. Typ dřepu. V zásadě je slabým místem spodek trupu, pokud se dostanete mezi válečky. Ale i to je potřeba vědět. Němci navíc visí na housenkách a zástěnách - poskytují dvojitou ochranu.
  Fritz tak dostal optimální tank, který SU-100, stále ještě vzácné samohybné dělo, nemohl vzít.
  Při ostřelování sovětských pozic byla použita plynová děla a bombardéry.
  Ale teď nad dívkami přeletělo útočné letadlo. Jasně hrozili, že krásky pohřbí.
  Kdyby je mohli vidět, samozřejmě.
  Natasha odhalila tvář a řekla:
  - Všechny jsme mrchy - Fuhrer není cool!
  A znovu vyslala úsměv směrem k nacistům.
  Victoria logicky a vtipně poznamenala:
  - Není to první bojovník, dokonce ani druhý!
  Oksana vážně poznamenala:
  - "Panther" -2 na palubě je docela možné vzít. Má pouze 82 mm pancíře pod mírným sklonem. Pro nás to nebude problém!
  Veronica se zachichotala a navrhla:
  - Možná bychom mohli vyrobit takový tank...
  Dívky šly několik hodin bez zastavení. Čas uplynul kolem poledne. Můžete se zastavit a jíst. Lidé v SSSR nežili příliš snadno, ale situace v ekonomice se zlepšila. Část zboží byla prodávána za velmi nízké přídělové ceny, část za vysoké obchodní ceny.
  Třetí pětiletka z let 1938-1942 byla formálně dokonce přeplněna. Toho však bylo dosaženo zvýšením délky pracovního dne a drakonickými tresty za nepřítomnost. O to formálněji jsou první dvě pětiletky přeplněné, ale ve skutečnosti tomu tak není. Vysoká míra inflace umožnila manipulovat se statistikami.
  Země se ale vyvíjela poměrně rychle. Možná ne tak rychle jako podle oficiálních statistik, ale... Čísla rostla. Stavěly se továrny, rostla výroba zejména ve strojírenství. Zvýšená šachta a zbraně.
  Přidáno zemědělství. Po počátečním úpadku způsobeném kolektivizací začala fungovat JZD. Vyrábělo se stále více traktorů, hnojiv a různého nářadí. JZD postupně vznikaly. Čtvrtá pětiletka byla plánována trochu skromněji, protože o to vyšší úroveň. O to obtížnější je zvýšit tuto úroveň! Ale čtyřicátý třetí a čtyřicátý čtvrtý rok proběhl, alespoň oficiálně, podle plánu. Nebo dokonce mírně dopředu. Aktivně byla podporována i práce přesčas. a různé druhy půjček.
  Zemědělství přidalo trochu víc, a to umožnilo zmrazit přídělové ceny potravin a zvýšit limit na výdej potravin. Mzdy se trochu zvedly.
  V SSSR samozřejmě není všechno tak dokonalé jako na filmových plátnech, ale život se postupně zlepšoval. Objevila se kola a dokonce ve čtyřiačtyřicátém roce první černobílé televizory. Natočili samozřejmě i první barevný film o Stalinovi. Auto "Moskvich" bylo propuštěno do série. Přibyla výroba konzerv a cukrovinek, cukrářských výrobků. Objevil se v prodeji a ledničky na čpavek.
  To znamená, že v SSSR došlo k posunům k lepšímu. A NKVD už nebyla tak bující jako v třicátém sedmém a třicátém osmém roce. Lidé samozřejmě nechtěli válku. A Němci se báli.
  SSSR měl již vysoce rozvinutý těžký průmysl a strojírenství. Armádu ale prozatím nestihli doplnit auty. I když samozřejmě oproti jednačtyřicátému roku výbava řádově narostla. A velikost samotné armády dosáhla jedenácti milionů - dvakrát tolik než v jednačtyřicátém. A ekonomika se snažila udržet krok.
  Stalinovi se podařilo vytvořit silný průmysl, ale Fuhrer vyhrál příliš mnoho a nebylo možné se s ním vypořádat. Zdroje se ukázaly jako zcela nesrovnatelné.
  Ale dobrý guláš se vyráběl už v SSSR. A dívky to s chutí snědly spolu s cibulí a chlebem.
  Natasha naštvaně poznamenala a žvýkala maso:
  - No, proč Führer ještě neodjel do Japonska! A pojďte k nám!
  Victoria prudce udeřila bosou nohou do zádrhelu a odpověděla:
  - Hloupost neprostupná!
  Oksana navrhla:
  - Myslím, že nás Fritz podceňují! Ale ve skutečnosti musíme celou tu Hitlerovu smečku roztrhat na kusy!
  Veronika řekla s povzdechem:
  - Neměli jsme štěstí... I když válka mohla začít v jednačtyřicátém. To byly tehdy fámy!
  Victoria souhlasně přikývla, zatřásla nahým hrudníkem a zasyčela:
  -Asi ano! Ale zjevně Jugoslávie a úspěchy Británie proti Itálii zmátly Hitlerovy plány. Ale ve skutečnosti to Fritzovi dokonce prospělo.
  Natasha rozdrtila mravence holými prsty půvabných nohou a souhlasně přikývla:
  - Rozhodně! V jednačtyřicátém roce by pro nás byla Třetí říše bez těžkých tanků a raketového dělostřelectva zcela bezpečná. Byli bychom si na něj troufli... A tak Fritz zvýšil laťku.
  Dívka si těžce povzdechla.
  Victoria se podívala na Natashu. Na jejích nahých, elastických ňadrech a pomyšlení: "ale jaká krása," jak skvělé by bylo ji pohladit. Ale neřekla to nahlas - je to opravdu neslušné.
  Veronika logicky poznamenala:
  - Historie nemá konjunktivitu... Ve skutečnosti by bylo lepší udeřit ve čtyřicátém roce, kdy nacisté postupovali na Francii. Pak se okamžik - pohodlnější nestane!
  Victoria opovržlivě odfrkla.
  - A porušit pakt? Stalin s tím nebude souhlasit! Dal své čestné slovo neútočit!
  Natasha se zasmála a poznamenala:
  - Ach, jak jsme šlechetní!
  Dívky dojedly chleba, dušené maso a cibuli. Pili kyselé mléko z baněk. Posunuli jsme se dál.
  Někde bylo slyšet hučení motorů. Německé tanky se pohybovaly. Mezi nimi je největší E-100. Speerovi se podařilo odmítnout masivnější exempláře. Ale opravdu, proč tank potřebuje dva sudy? Je lepší udělat dva tanky lehčí s různými hlavněmi než jeden se dvěma, ale těžkými.
  E-100 se také nevyrábí, ale stále se dá najít v sérii. Navíc Hitler také miluje mastodonty a nařídil ponechat celou sérii od E-5 po E-100.
  Docela masivní stroj E-75 se 128 mm a hmotností osmdesát tun. Sjednocený s E-50 v brnění. Je to stěží nejlepší model, prakticky to bude ještě horší. "Královský lev" s kanónem ráže 210 mm a vážícím sto tun.
  Dívky vylezly na vysokou borovici a pozorovaly tanky. "Královský lev" díky motoru o výkonu 1800 koní, docela silný mastodont a svižný. E-100 je také vybaven výkonným motorem. Pohybuje se i Shturmlev s výkonným 500milimetrovým raketometem. Je to jeden z nejúčinnějších průlomových strojů.
  Osud samotného tanku Lev byl nejednoznačný. Objevil se před "Pantherem" a podařilo se mu bojovat ve Švédsku, Švýcarsku a během vylodění v samotné Británii.
  Hitler dobyl Švýcarsko i Švédsko, uvalil na Španělsko a Portugalsko dohody o zotročování. Ti byli nuceni opustit svou národní měnu a přijmout marku. Tedy spadající pod vliv německého kapitálu.
  Tank "Lion" měl být použit proti Americe. Ale příliš těžké auto s nedostatečně rychle střílející zbraní armádě nevyhovovalo. Přednost dostal pokročilejší "Panther" -2. Toto vozidlo uspokojilo armádu svými zbraněmi a jízdní výkony a zejména čelní pancéřování jsou více než hodné. "Panther" -2 se stal vítězným tankem ve válce se Spojenými státy. A "Lev" byl používán velmi zřídka. "Tiger" také nebyl příliš produktivním tankem, který se sotva stihl rozsvítit v bitvách konce dvaačtyřicátého roku. A "Tiger" -2 je zastaralý a má sotva čas se objevit. Modernizovaný "Panther" -2 s hmotností padesáti tun nebyl v ochraně a výzbroji horší než "Tiger" -2 a byl lepší v jízdních výkonech s hmotností o osmnáct tun nižší.
  Bojová praxe ukázala, že "Panther" -2 výrazně převyšuje "Sherman" v bojových kvalitách, bije toto vozidlo na velkou vzdálenost, až tři a půl kilometru, a je prakticky neproniknutelný do čela a pouze na blízko. rozsah je zranitelný do strany. A to zdaleka neplatí pro všechny modely Sherman.
  Amerika prohrála s německými proudovými letouny a Panthery, stejně jako dřívější E-25 - unikátní samohybné dělo, vysoké pouze jeden a půl metru.
  USA kapitulovaly...
  Natasha si pohladila vlastní jahodovou bradavku. A se zářivým úsměvem řekla:
  - Já, ty! On, ona - společně celá země!
  Victoria podporována:
  - Společně přátelská rodina! Jedním slovem jsme sto tisíc I!
  Oksana se zachichotala a ukázala na mastodonty a poznamenala:
  - Tank "E" je velmi krátký a podřepný. Bude těžké ho získat.
  Veronika smutně zasyčela:
  - Bůh nám žehnej!
  Natasha se zachichotala a zaštěbetala:
  - V Americe pro celou zemi, v Americe pro celou zemi, v Americe pro celou zemi - příležitosti jsou rovné!
  Ohnivá Victoria se chichotá a řve:
  - Příležitosti jsou stejné pro různé vrstvy společnosti!
  A jak chceš. A její zuby jsou krásné, jak ukazují.
  Oksana komentovala:
  - Až se Němci odtrhnou, bude to s nimi z jejich zásobovacích základen velmi zlé!
  Veronica se zachichotala a navrhla:
  Tak se modleme!
  Natasha si opovržlivě odfrkla a zavrtěla hlavou.
  - Ne! Jsme členy Komsomolu, což znamená, že jsme ateisté!
  Victoria agresivně varovala:
  - A já jsem obecně militantní ateista! A žádný Bůh neexistuje - to je lékařský fakt!
  Veronika opatrně poznamenala:
  Ale nemůžete to dokázat!
  Victoria v odpověď agresivně zamrkala smaragdovýma očima. A zasyčel s úsměvem:
  - Můžu! Pokud existuje Bůh, pak musí být odpovědný. Znamená to starat se o lidi. - Rusovlasá dívka agresivně narazila bosou nohou do kmene borovice. - Je možné si představit fenomenální kosmickou mysl, která by se nestarala o své stvoření!
  Natasha okamžitě potvrdila:
  - A je to! Jsme přece Bohu jako děti Otci a on se o nás nestará!
  Veronika opatrně poznamenala:
  Jenže i starostlivý otec své děti trestá...
  Natasha se v odpověď zachichotala.
  - Ale neznečišťuj je!
  Victoria naštvaně poznamenala:
  - Ve vašem Bohu skutečně existují zvláštní způsoby výchovy! Například vzal a utopil celé lidstvo a dokonce i nevinná zvířata. Nabízí se otázka, jaké fašistické metody?
  Oksana dodala s úsměvem:
  - A vůbec, věčné trápení v pekle... To je také zjevná přehnanost, protože žádné metody spravedlnosti nemohou ospravedlnit mučení!
  Veronika zmateně roztáhla ruce a s povzdechem řekla:
  - Také si myslím, že Noemova potopa je přehnaná. Ale Země byla před očima Boha plná hříchu...
  Victoria se zasmála:
  - Ano, děti začaly hrát žerty. Otec zvedl kulomet a zastřelil ty, kteří blábolili, a nechal pod trávou jen ty, kteří seděli tišeji než voda. Zrzka odhalila své velké zuby. - Taková se získá analogie!
  Veronika pokrčila rameny a tiše řekla:
  - Nejsem kněz, abych na takové otázky odpovídal. Ale myslím, že Bůh k tomu měl důvody.
  Victoria se zachichotala a poznamenala:
  - Ano... Z nějakého důvodu bezdůvodně spadli, jen viděli všechny, jako by zmizeli!
  Natasha navrhla:
  - Možná je Bible jen židovská pohádka. Proč bychom tomu měli věřit?
  Oksana vyjádřila svůj názor:
  - V každém případě si musíte zachovat čest. A s posmrtným rájem moc nepočítejte!
  Victoria se zachichotala a poznamenala:
  - Ano... Kněží rádi vyprávějí příběhy! A nepříliš atraktivní!
  Veronika tiše poznamenala:
  - Ale Ježíš Kristus je docela atraktivní obrázek!
  Victoria se zachichotala a zavrtěla hlavou.
  - Takového pacifistu bych si nevzal!
  Natasha se zachichotala a poznamenala:
  - Ano, člověk si musí stát za svým... A co učí Bible? Udeřili tě do pravé tváře - otoč se doleva!
  chtěla říct Veronika, ale byla zjevně v rozpacích. A pak to Victoria vložila:
  - Opravdu zvláštní morálka. Buď nás Bůh učí milovat nepřátele, nebo utopí celé lidstvo najednou. A jak se to dá vysvětlit?
  Natasha si sama odpověděla:
  - Myslím, že Bibli napsali talentovaní vizionáři!
  Veronica se proti tomu váhavě ohradila:
  - Kdo se na to podívá... Ale jinak než existenci Boha nelze vysvětlit vzhled Vesmíru. - Pak se dívka rozveselila. Přejela holou, dlátovou nohou po kůře a pokračovala. - Cokoli může člověk říci, ale není možné najít nebo vymyslet přesvědčivější verzi původu vesmíru, kromě toho, jak jej Bůh stvořil!
  Natasha pokrčila rameny a zeptala se:
  - A hlavní příčina zjevení Boha?
  Veronica si povzdechla a odpověděla, ztratila sebevědomí:
  - To je již axiom... Mělo by být přijato vírou, že Bůh existuje. A že existuje navždy a nemá žádnou první příčinu.
  Natasha negativně zavrtěla hlavou.
  - Přijmout vírou předvěčnost Boha? Ale mohu nabídnout, že přijmu vírou věčnost vesmíru, ale bez Všemohoucího...
  Veronika logicky poznamenala:
  - Vypadá to jako alogismus. Jak je tato věčná hmota a odkud se vzala?
  Victoria okamžitě odpověděla:
  - A co je logické - Bůh je věčný... A kde se vzal!? O to bezprostředněji všemohoucí a vševědoucí?
  Veronika zoufale odpověděla:
  - Vždy to existovalo... Přijímáme to vírou! A jak je to možné - nepochopitelné!
  Natasha poznamenala:
  "Skutečně jsme zde na stejné úrovni. Hmota musela nějak vzniknout. A stane se nemyslitelné. - Dívka se usmála a sebevědomě poznamenala. - Ale stále zůstává otevřená otázka, proč je na zemi tolik zla.
  Vlastně je o čem polemizovat...
  V každém případě proti nacistům stály menší, méně zkušené a horší technické síly.
  Jestliže v reálné historii měl SSSR v jednačtyřicátém roce čtyřnásobnou převahu v tancích, s kvalitnějšími vozidly, nyní už mají Němci více mastodontů a jsou efektivnější. A Němci mají proudová letadla a také více v počtu a kvalitě. V reálné historii měl SSSR čtyřikrát tolik letadel. Pravda, možná je kvalita na straně Luftwaffe. Zastaralá auta byla horší než ta německá. A ty nejnovější také nebyly jednoznačné. Nyní už ale Němci mají proudová letadla, jimž sovětská vrtulová letadla nejsou soupeři.
  Samozřejmě se jim podařilo prokopat obranné linie, ale trénink je dost slabý. Přesto má Rudá armáda převážně útočnou povahu. Plusem je, že Němci nemohli jednotky zaskočit. Nevýhodou ale je, že mají ve všem kvantitativní převahu a ještě reálnější bojové zkušenosti než v jednačtyřicátém.
  Plus ještě rozumí počtu sil. A je tak těžké odolat. V jednačtyřicátém roce SSSR po mobilizaci početně předběhl Wehrmacht, ale byl horší v kvalitě pěchoty a obecné pohyblivosti. Nyní, na úkor kvality, není vše jasné. Ve Wehrmachtu je mnoho koloniálních divizí, které nejsou příliš bojeschopné. Ale na druhou stranu dobrá útočná vrtule MP-44 a spousta vybavení. A na této planetě se nepřítel stal ještě silnějším. SSSR samozřejmě také přidal, ale ne tolik.
  Téměř celý svět je proti Rusku. A tady je šance mnohem menší než v jednačtyřicátém.
  Albina, která sestřelila několik letadel, si všimla:
  - Tady mlátíme, mlátíme, ale břehy nejsou vidět...
  Alvina se zasmála a odpověděla:
  - Už se blížíme k Dněpru a dojde k velké bitvě ...
  Bikini bojovníci pokračovali v postupu. Nacisté obešli pevnost Brest a ucpali kotel. Tank E-50, pohybující se východním směrem.
  Gerda nadšeně zpívala:
  - Jsem tak cool holka! Všechny nepřátele lámu jako rampouchy ... A v mrazu, naboso, směle, že i jiskry linou zpod mých nohou!
  Charlotte se zachichotala, vrazila do těla čtyřiatřicítku a nadšeně zvolala:
  - Není důvod pochybovat o vlasti! Válečníci jsou tvrdší než muži!
  Christina také zmáčkla tlačítko bosou nohou a zuřivě zradila a vyrazila sovětské dělo. Takže se utrhl i kufr:
  - Příjmy jsou vysoké jako horské vrcholy!
  Magda vypálila jedno po druhém z děla. Byl 105 mm a v poslední modifikaci smrtelný, byl docela rychlopalný, střílel deset ran za minutu.
  Dívka stiskla holé prsty a zašeptala:
  - Procento v linii budoucnosti dané...
  Gerda bouchla do sovětského tanku, rozdrtila pancíř a křičela:
  - Uvidíte sami!
  Udeřila a Charlotte nahými prsty u nohou s divokým, zběsilým řevem:
  - Vlast je nám teď blíž!
  Christina také vystřelila prsty na nahých, opálených nohách a vydala:
  - Pozdravte s námi sluníčko!
  Magda také přirážela a tiskla si holou patu. Rozbila sovětské dělo na plovoucí úlomky a zpívala:
  - Vlast je nejsilnější!
  A bojovníci budou na jatkách řvát jako buvoli. Čtyřka má velmi ráda muže. Opravdu jim to sluší. Proč ne? Jsou tak krásné a agresivní. A milující. A ten muž je pes, jen kývněte. A budete mít všechno, včetně peněz. A tyto ženy jsou fyzicky velmi silné. A mužskou dokonalost tráví šíleným temperamentem. A neustálé potěšení.
  Na muže nemusíte čekat celý rok - a přesto si vás orgasmus najde!
  Gerda to vzala a zařvala, střílela na sovětskou čtyřiatřicítku a strhla věž:
  - Jsem skutečný rytíř zániku!
  Christina vyplázla jazyk a hrozivě zahoukala:
  - A můj úsměv je jako u pantera!
  Charlotte mluvila agresivně, třásla pěstí a holými prsty u nohou tlačila na joystick.
  A čekají nás velké změny!
  Magda cvrlikala a vyjekla:
  - Jsme ztělesněním hetaery!
  Gerda se zachichotala a odpověděla:
  - Jak je to dobré, když vás hladí ruce pohledných mladých mužů!
  A dívka si představila, jak její dlaně hrabou po jahodových bradavkách. Je to opravdu úžasné. A lechtivé a vzrušující. A moc pěkné.
  Gerda střílela na sovětský SU-85. Havarovala s autem, cvrlikala a plácala bosýma nohama do brnění:
  - Ach, dubové dámy, dubové dámy!
  Charlotte agresivně potvrdila, nafoukla tváře a zavrtěla plnými ňadry.
  - Duba! Dub! Duba dámy!
  A jak to vezme a bude se smát... Jako by zvony zvonily. A jeho hlas je tak zářivý.
  A její obětí byla 76milimetrová ruská zbraň. Zbraně jsou dost archaické.
  Christina se zachichotala a zaječela:
  - Budu řvát a zlomit se!
  A holými prsty také namířila projektil na nepřátelské auto.
  Jak je krásná. Zlato a měď jsou skvělé!
  Magda je úplně zlatá, jak s nadšením zpívá:
  - Hurmina stále pláče...
  Pak se otočila kolem sovětské čtyřiatřicítky a dál smutně zpívala.
  - Je cizinkou v Berlíně!
  Gerda odpověděla šeptem. Holými prsty u nohou zmáčkla tlačítko joysticku a sestřelila sovětskou houfnici.
  - Berlín je hlavní město světa!
  Charlotte v odpověď sebevědomě zamumlala:
  - A Londýn je hlavní město Paříže!
  A hřebíky na sovětské T-26. Stroj, i když není velký, je považován také za tank.
  Christina to vzala a dala pryč, roztočila kolo bosýma nohama:
  - A Paříž je hlavní město Říma!
  Pak, jakmile se zasměje... A se smaragdovýma očima se provrtá všemi válečníky v řadě. A zároveň se usmívat a třpytit zuby. Ale vůbec, jak bude brát a bušit do sovětských tanků. Na čtyřiatřicítce zbourá polovinu věže.
  A po ní to vezme Magda a zapálí granátem. Tedy projektil. Podle SU-76. Již zjevně zastaralé auto, ale stále zařazené.
  A cvrlikal:
  - A Řím je hlavním městem Miami!
  Je to opravdu vtipné. Dívky se ale nechaly příliš unést. Nevšimli si, jak se k nim pár vojáků sovětské armády připlazilo se svazky protitankových granátů a vyhodili do povětří koleje. A jak to vezme a vybuchne. Válce praskly a E-50 ztratila svou pohyblivost.
  No, co se stane...
  Nacisté mají spoustu tanků a jsou mnohem vyspělejší než sovětské. A mají zkušenější posádky.
  Samozřejmě je zde mnoho zahraničních vojáků, což vytváří určité problémy, ale není to děsivé. Ale počet vojáků je velmi silný. A nelze proti tomu namítat.
  Počet v jednačtyřicátém roce na Fritze prostě nestačil. Tanků bylo obzvlášť málo. A to jim bránilo bojovat.
  Albina a Alvina na útočných letounech nasypaly na nepřítele bomby. Rudá armáda se pod jejich ranami otřásla a zahynula.
  Albina upustila další dar smrti a zapištěla:
  - Pro rozhodující změny a vítězství!
  Alvina ochotně potvrdila a vystřelila stisknutím holých prstů na tlačítkách joysticku:
  - Za to, že vyletěli z nohou úspěchů Třetí říše.
  Němečtí piloti Gertrude a Adala plácaje bosými nohami do dvoumístného XE-328, do proudového stroje - to je monstrum s deseti vzduchovými děly.
  Déšť právě přešel a dívky zanechaly půvabné, velmi jasné stopy svých holých nohou.
  Byli tak svůdní, že teenageři sloužící na letišti hltavě hltali bosé stopy očima, a dokonce i chlapci začali bobtnat dokonalost. Obecně bylo mnoho pilotů - boje ukázaly, že ženy mají za stejných podmínek dvojnásobnou míru přežití než muži. A to znamená, že jsou účinné. A Hitler samozřejmě není takový člověk, aby někoho litoval.
  V samotné Třetí říši byla oficiálně zavedena polygamie - právo na čtyři manželky. To je velmi praktické. Ale ne příliš zapadající do křesťanských tradic. Není divu, že fašismus hledá novou formu náboženství. Hitler trvá na tom, že jde o monoteismus, ale tak zvláštní - s panteonem pohanských, starověkých germánských bohů. Sám Hitler je v tomto panteonu samozřejmě kladen především jako posel a posel Nejvyššího Boha.
  Takže Führer se samozřejmě velmi rád kultivuje.
  Gertruda a Adala vypouštějí k nebi svůj víceúčelový útočný letoun, který může hrát i roli stíhačky.
  Bojovníci jsou velmi sebevědomí. Rusové nemají proudová letadla a je nepravděpodobné, že by odolali náporu tygřic nebeských.
  Gertruda zavrčela:
  - Jsem rytíř hořícího potoka...
  Adala nadšeně potvrdila a vycenila zuby:
  - A dám všem mat!
  Dívky se zasmály. Sešlápli své holé paty na pedály a roztočili tryskové útočné letadlo.
  Byla ještě tma, ale na východě se už ukazoval pruh světla. Děvčata pískala... Už se pod nimi vznášela rozloha Ruska. Válečnice se chichotaly a mrkly na sebe. Jsou tak extravagantní a krásné.
  Zde k nim startují sovětská auta. Šroubový Yak-9 je možná nejmasověji vyráběným strojem mezi nejnovějšími verzemi. Ne přehnaně vyzbrojené, ale relativně levné a s malým brněním. MIG-5, rychlejší, s kulomety. MIG-3 je starší model. LAGG-7 je pravděpodobně nejrychlejší a nejvyzbrojenější pták. V nejnovější modifikaci jsou až tři 20mm kanóny.
  Všechno jsou to ale stroje poháněné vrtulí - proudová letadla nevznikla. A Němci se cítí velmi sebevědomě.
  Gertruda střílí z deseti vzduchových děl. Zasáhli 30mm a dvě 37mm děla. Řítí se jako ohnivá smršť sovětskými letadly. Červení piloti se však snaží uhnout a přejít na ocas.
  Adala v tuto chvíli manévruje. Nemůžete jet s německým autem čelně, ale dostat se na chvost je náročné. Pro SSSR není útok neočekávaný. Protiletadlová děla již byla vypuštěna. Vybuchlé granáty svítí ve tmě.
  Němci zažívají jistou nervozitu. Zdálo se, že už toho viděli tolik, že vás nic nepřekvapí, ale... Sovětští piloti jsou stateční a nebojí se ztrát. Nic, co by je vyděsilo. Zkušenosti ale nestačí. Německý letoun se snadno dostane ze střemhlavého letu a sestřelí sovětský vůz. Další rozbije na kusy.
  Síla německých zbraní je velmi velká. To je součást, ve které mají Fritz obrovskou výhodu nad Ruskem. Ale rychlost nacistů je kolosální.
  Adala zrychluje a láme se vpřed. A Gertruda střílí rakety na nepřítele. Rady jsou přijímány zuby. Některá munice je zaměřena na teplo nebo zvuk.
  Adala šeptá:
  Nezabijí nás!
  Dívky točí své auto... Snaží se být v pohodě. A pak sovětská stíhačka narazí na nedaleké německé proudové útočné letadlo. A jak se to začne trhat a štěpit. Jak nebe, tak vzduch.
  Gertruda zašeptala:
  - Šílená smrt!
  Válečníci byli zjevně zmatení a lze do nich takhle vrážet.
  . KAPITOLA #4
  Na poklidný Vladivostok (na Dálném východě nebylo zavedeno stanné právo) padla strašná rána. Většina lodí tichomořské flotily byla odzbrojena v přístavech, mnoho námořníků bylo také převedeno na západní frontu. Na jednu stranu byly útoky Země vycházejícího slunce očekávány, ale v praxi se ukázalo, že nebyly očekávány. Generál Yamamoto vsadil na simultánní úder všemi silami, které bylo možné použít. Amerika, která byla poměrně rychle poražena, nestihla potopit drtivou většinu japonského námořnictva, bitevní lodě představovaly obzvláště impozantní sílu.
  Kapitán první hodnosti Vasilčikov právě v tuto předvečerní hodinu hrál karty s ostatními důstojníky flotily. Chlapi byli ještě docela mladí, nechali je tady, aby se ujistili, že lodě úplně neshnijí. Vasilčikov jako jediný z nich ucítil střelný prach, z Leningradu byl převezen kvůli nutnosti léčit se s těžkým zápalem plic, chyceným ve velmi zataženém městě. Kapitán první hodnosti, nebo pokud byl převelen k pozemním silám, plukovník, si užíval ticho Vladivostoku, jeho vzkvétající ulice. Zima minula, duben uběhl s radostí, bylo nádherně, teplo, červen nebyl uprostřed, ale v tropickém pásmu. Důstojníci trochu popíjeli, dobrá vodka v námořním obchodě je na dnešní poměry (předválečná inflace znehodnocovala rubl) skoro levnější než mléko.
  Náladu nám však zkazila zpráva, že další karavan s americkým gulášem nepřijede, v důsledku čehož svačina zdražila a místo křehkého texaského telecího masa jsme museli sníst už tak nudnou rybu s okurkou . Důstojníci se několikrát pokusili přeložit rozhovor na téma války a požádali o rozhovor o určitých bitvách, ale Vasilčikov mlčel a odklonil rozhovor na stranu. Nakonec, když ho konečně dostali, vyštěkl:
  - Pošlou vás na frontu, takže poznáte Kuz'kinovu matku. Pochopte, že střelný prach nevoní parfémem, ale mrtvolami!
  Velmi mladý námořní poručík (právě dostal nárameníky, po půl roce studia, kam nastoupil hned ze školy) skočil:
  - To je ten, kdo nám chybí! Ženy! Krásná žena! Proč sedíme sami, vždyť město je plné osamělých dívek.
  Kluci jásali:
  - Samozřejmě, pojďme hledat dívky.
  Důstojník zpíval romanci:
  - Jak dobré je lehnout si do trávy a jak lahodnou věc k jídlu! Zařiďte přeuspořádání v lázních a zavolejte mladé dívky!
  Vasilčikov křičel na zuřícího mladíka:
  - Venku je zákaz vycházení a dívky po těžké práci spí! Ne každý má to štěstí, že dostane takové zlodějské místo, blažené, když se kolem lije pot a krev.
  Důstojník škádlil:
  - Střelný prach nevoní po lihovinách, ale po mrtvolách, pouze pro vojíny, velitelé mají plynové masky s filtrem!
  Vasilčikov se zamračil.
  - Filosofe! Typická Spinoza, zbývá jen naučit se mačkat spoušť jazykem! A bude to: pa! Slabina! Slabina!
  Důstojníci se zasmáli, dokonce se začala třást i okna. Vasilchikov dodal:
  - Váš jazyk je skvělý, když je mysl vašeho protivníka malá!
  Mladší důstojník zamumlal:
  "Dost toho, pojďme se napít!"
  Zbytek bojovníků zařval:
  - Správně, nalej! Do svítání si samozřejmě vystačíme s vodkou, ale bude i dost svačin k čertu!
  A ohnivá voda nalitá do sklenic! Ano, tak to začalo vřít a pěnit, zněly obscénní, obscénní písničky.
  Dveře se náhle otevřely a místnost jako by byla zasažena hurikánem. Vysoká ohnivá dívka přiskočila k důstojníkům a vší silou rozbila cihlovou zeď nedopitou lahví vodky. Dívka křičela:
  - Alkoholici a pitomci! Celá země pracuje, nebo bojuje, jste blažení jako prasata. Zapomněl na svědomí a čest! Není divu, že Lenin řekl: opilost je nejhorší ze všech neřestí, její zvláštní destruktivita ve veřejné doméně!
  Mladší důstojník už byl pěkně opilý, přimhouřil oči a zakřičel zpět a popadl prázdnou láhev:
  - Ty děvko, vypadni odsud! Teď budu!
  Dívka se krátce udeřila špičkou boty pod koleno. Úder se zdál lehký, bez dosahu, ale mladík zavyl a potopil se. Láhev spadla a rozbila se. Všichni zalapali po dechu, Vasilčikov zvolal:
  - Ano, to jsou znaky Anny Vedmakové, pilotního esa ve Španělsku a Finsku. Má legendární vlasy, barvu ohně! Vítejte, veliteli letky...
  Zaklínač přikývl.
  - Stále jsem v hodnosti majora a první pilotní eso získalo hvězdu hrdiny SSSR. Právě dorazila ve své stíhačce MIG-5. Zatímco zbytek eskadry je na východní frontě. Byl jsem poučen... No, to není vaše věc, že jsem byl poučen. V každém případě potřebuji, aby váš torpédoborec okamžitě vztyčil americkou vlajku a vyrazil na moře.
  Vasilčikov byl překvapen:
  - Proč naše?
  Zaklínačovy zelené oči zablýskly.
  - Protože tohle auto je vyrobeno v USA. Bylo vám to doručeno v rámci Lend-Lease a pak se řiďte pouze mými rozkazy.
  Vasilčikov se zašklebil:
  - Plukovník poslouchá majora a dokonce i z jiného oddělení. Máte autoritu.
  Vedmáková podala dokument s pečetí NKVD a podpisem místopředsedy ústředí a předsedy Rady lidových komisařů, šéfa tajné policie - maršála Beriji.
  - Rozumím! A bez dalších řečí mě budeš jen poslouchat! Co bude jinak, neřeknu: není ti pět let!
  Vasilčikov se uklonil:
  - Dobrý! Torpédoborec je v pohybu, jen je potřeba zvednout námořníky z kasáren a za dvě hodiny vyplout.
  Vedmáková chytila mladého důstojníka za vlasy, byla o hlavu vyšší než on a zjevně silnější:
  - Jaký borec a opilec! Proč máte tak rozpadlý tým! Ten chlap vypadá spíš jako palubní kluk než jako důstojník. Možná to pro začátek dobře rozfoukat, aby vylezl všechen chmel.
  Vasilčikov byl v rozpacích:
  - Tohle je paša Kolobkov. Do kurzů byl poslán přímo ze Suvorovovy školy podle zkráceného programu. Je to ještě docela kluk, za dva měsíce má narozeniny šestnáct let.
  Zaklínač se zašklebil:
  - Páni! V patnácti a už důstojníkem! To je to, co dělá zrychlení! A to jsem nevěděl, že mléka už dostávají tituly.
  Vasilčikov pokrčil rameny.
  - Na komunistické frontě děti dospívají brzy! Navíc se mu stal příběh, jako když napsal nejlepší příběh o fantastické obraně Moskvy, a Žukov si toho všiml a poradil mu, aby chlapce převedl z kadetů na důstojníky.
  Zaklínač se zlepšil:
  - Dobrý! Není to špatné, že není hlupák, ale už žádné pití! Cítím to a můj nos je jako pes, okamžitě pod tribunálem! Ve skutečnosti za to zaplatíte. Už muž středního věku, ale sám sebou.
  Vasilčikov zakašlal:
  - Ve skutečnosti je mi dvaatřicet, ale už jsem byl šestkrát zraněn ve Španělsku a Finsku, takže vypadám starý ...
  Vedmáková chtěla něco říct v reakci, když náhle předúsvitové ticho přerušil monstrózní řev. Jako by z nebe padaly těžké balvany, okenní sklo najednou prasklo. Střepy krup bušily na stůl a dokonce dopadaly do rukou a tváří opilých důstojníků. Zaklínač křičel:
  - Všichni okamžitě ven.
  Vasilkov v odpověď zakřičel tak, že si málem přetrhl hlasivky:
  - To jsou dvanáctipalcové granáty! Zdá se, že japonské bitevní lodě jsou na lovu, to znamená.
  Vedmáková otráveně narazila botou do zdi:
  - Začalo, ale ne tak, jak jsme plánovali! Vůbec ne! Sakra, musíme okamžitě vzít eskadru na moře a potopit flotilu země opic s úzkýma očima.
  Vasilčikov zamumlal:
  - Zbraně jsou pouze na mém torpédoborci a na několika malých korytech. Ani nemáme odpověď.
  Vedmáková ukázala pěst:
  - No, měli byste mít pobřežní dělostřelectvo! Ostatně ne všichni byli posláni na západní frontu, stejně jako letectví. Ostatně o tom, že Japonsko může každou chvíli vstoupit do války, se mluví roky.
  Vasilkov chtěl něco říct, ale znovu to zaburácelo, pršely úlomky. Siréna kvílela a varovala před příletem letadla. Vasilčikov vstal a zakřičel přes řev Zaklínače:
  - Máme letectví a pobřežní baterie, i když nejsou v kompletní sadě, jsou k dispozici. Pojďme si odpovědět!
  Pilotka zavrčela, když běžela ulicemi:
  - Prostě bych běžel ke své stíhačce a zasadil bych tyhle Japonce, nebude se to zdát dost. Stále budou platit za Tsushimu a Muden.
  Vasilčikov souhlasil:
  - Ano, zaplatí! Ano, i s procenty!
  Ozvaly se výbuchy a opožděné cvrlikání protiletadlových děl. Obecně platí, že většina protivzdušné obrany Vladivostoku byla odstraněna zpět v jednačtyřicátém roce, aby se posílila obrana Moskvy (Čekalo se, že Hitler udeří, ale pak to prošlo!), Takže několik bodů komára -dům země vycházejícího slunce, zdá se, nevěnoval takovému "hluku" velkou pozornost. Japonské střemhlavé bombardéry shazovaly jarní "dárky" s pronikavým ječením. Rána byla zasazena jak městu, tak i flotile. Japonská letadla nejsou příliš velká, ale obratná, ale bitevní lodě jsou naopak mohutné. Američanům se zatím podařilo potopit jen dvě takové krásky a přeživší spolu s křižníky ničili pobřeží. Silně to připomínalo zlotřilý útok Země vycházejícího slunce 27. ledna 1904. Teprve pak nebylo letectví.
  Vasilčikov měl pocit, že se běháním dusí. Není to žádný superman, ale prostý muž s nemocnými plícemi, chycený v těžké situaci. A ve Vedmakové ho o moc nepředběhla. Zajímalo by mě, jak je stará, sotva přes třicet, její prsa jsou velká a ramena široká jako mužská.
  Vedmáková se náhle otočila a mávla rukou:
  - Neutíkej starče, následuj mě! - Vykřikla takovou silou, že jí zvuková vlna zasáhla uši. - Dostaňte torpédoborec co nejdříve na moře.
  Opodál duněly výbuchy, pršely trosky, jeden z nich dopadl přímo na Vedmákovou a ta ho mechanicky zachytila rukama. Pilotka se cítila jako brankářka, která úspěšně vyhrála penaltu, úlomek byl kulatý, teplý a vypadal jako míč. Anna náhle ucítila, jak jí po pažích stéká něco tekutého. Dívka se podívala na úlomek a pak i jejímu železnému válečníkovi, zocelenému třemi roky války (Spolu se Španěly), se do krku dostala nevolnost. V dlaních měla dětskou hlavičku. Chudinka (to je vidět z krátkých copánků, s vydlabanýma očima. Vedmáková opatrně položila hlavu na popraskaný asfalt a přešla:
  - Neměl jsi čas hřešit, ne žít! Není však větší hříšník než Bůh, proto není větší hřích než lhostejnost k utrpení dětí.
  Opět řev a úlomky, jeden zasáhl dívku do boty a poškrábal kůži. Vedmáková se už chtěla otočit a co nejrychleji spěchat na ranvej, kde její MIG trpělivě čekal na agresivní hostitelku, ale ...
  Ostrý jako čepel dýky, válečníkův pohled rozeznal nesnesitelnou bolestnou grimasu na tváři kapitána prvního řádu Vasilčikova, když jeho horní část utrženého těla vyletěla nárazovou vlnou nahoru. Sama dívka se úlomku sotva vyhnula. Už si svého času nějak hákla tvář, dokonce i během letecké bitvy ve Španělsku. V důsledku toho zůstala hluboká jizva, která na dlouhou dobu kazila její vzhled. Pravda, na Sibiři jí byl představen jeden velmi silný čaroděj, kterému se pomocí mastí a vyvolávání duchů podařilo vyléčit, jako by nikdy nebyl, tuto ránu a pár dalších. Vedmáková mu za to dala svou nevinnost, znala radosti žen. Poté dívka zachytila sebemenší příležitost ukousnout štěstí lásky s mužem, což bylo v posvěcených sovětských dobách velmi obtížné, dokonce i při její satanské kráse a schopnosti pokoušet. Nejde samozřejmě ani tak o to muže přesvědčit, ale o to, aby se o tom organizátor večírku nedozvěděl. A podvodníků všeho druhu je tolik, že je prcek, na prcek a prcek, žene dál. Takže opravdu nezrychlíte, pokud je vám vaše kariéra drahá. Ale asi před čtyřmi měsíci, kdy byla oceněna hvězdou hrdiny, za dvacáté páté sestřelené fašistické letadlo v řadě: potkala se v Beriji. A v celé sovětské elitě nebyl větší sukničkář než šéf tajné a otevřené policie.
  Vedmáková běžela jako ranvej. Navíc, což se jí stává málokdy, zamíchala ulici v neznámém městě, v důsledku čehož jen zvětšila vzdálenost.
  Pilot utekl a vzpomněl si: Berija byla v posteli vynalézavá, ale ne vkus, plešatá, břicho, ne Apollo. Nikdy se tedy nestal jejím milencem. Obecně jsou zvěsti, že Berija znásilňoval ženy, čirou nadsázkou. Pokud mu bylo řečeno pevné ne, druhý muž Rudé říše se zpravidla neuchýlil k nátlaku. I když kdo si z dívek troufne říct ne takové potvorě? Kat Ruska číslo jedna!
  Zde se ale stala důvěrnicí Lavrenty Palychové. Obecně se stala jednou z prvních dobrovolnic, které bojovaly ve Španělsku. Ve skutečnosti se této občanské války zúčastnilo jen málo sovětských pilotů. Zdá se, že sám Stalin si vítězství socialistů nijak zvlášť nepřál. A co je logické, ve Francii zvítězili socialisté, zdánlivě levičáci, a vztahy se SSSR se jen zhoršily. Ale zároveň, vzhledem k tomu, že Franco je fašista a buržoa a lidová vláda Španělska se zdá být levicová, nebylo možné zcela ignorovat žádosti o pomoc. Ano, sovětští piloti potřebovali získat zkušenosti, vyzkoušet nové vybavení. Zpočátku válka pokračovala s různým úspěchem, ale poté se Francově armádě s podporou italských a německých jednotek podařilo dobýt Katalánsko. Bitva ve vzduchu byla zpočátku vyrovnaná, ale pak se objevil slavný Messerschmitt. Hned v první letecké bitvě Vedmakova pocítila sílu tohoto letounu ve srovnání s IL-16. Zejména rychlost, rozdíl sto kilometrů za hodinu, umožňovala fašistickým letcům, aby si sami zvolili, kde, jak a kdy se do bitvy zapojí. Za druhé, výzbroj 20mm vzduchového děla mohla sestřelit překližkový IL-16 na velkou vzdálenost, zatímco ME-109 s neprůstřelným čelním pancířem zadržel výstřely 9,6mm kulometu sovětského stíhače. Ke zničení Messera tedy bylo nutné buď zaútočit zezadu, nebo se při velkém štěstí dostat do motoru, případně průhledítka. Nutno podotknout, že Němci také mnohem lépe komunikovali a jednali harmoničtěji. Vedmáková byla dvakrát sestřelena a potřetí byla vážně zraněna a zajata. Doba byla tehdy krutá, ale protože válka už byla prohraná, Madrid padl, Hitler na znamení dobré vůle a plánování spojenectví se Stalinem nařídil návrat sovětských zajatců do vlasti. Vedmáková strávila v zajetí jen měsíc, byla umístěna v důstojnické nemocnici, dobře živená a opečovávaná. Nikdo nebil ani neznásilňoval, možná se nacisté a Frankův režim snažili ukázat celému světu jako humanisté na rozdíl od krvavého tyrana: Stalina! Po návratu do vlasti ale ze všech bývalých válečných zajatců zůstala na svobodě jen jedna Vedmáková.
  Pravda, vydaný rozkaz pro jedinou sestřelenou italskou stíhačku jí byl odebrán. Ale zůstala v armádě a dokonce se zúčastnila války s Finskem. Země Suomi měla ve své letadlové flotile pouze 118 zastaralých překližek. Dívka se téměř neúčastnila leteckých bitev, více se věnovala průzkumu, dostala rozkaz, zdá se, že jeden jednoplošník, přesto sestřelila, ale nepočítalo se.
  Noční průzkum však také není špatný, pro armádu je to důležitá záležitost. Skutečnost, že válka s Finy trvala sto patnáct dní a sovětská vojska postupovala o půl kilometru denně, samozřejmě nemohla nevyvolat pocit mrzutosti. Berija jí pak nechal uniknout, že poměr ztrát byl pět ku jedné ve prospěch země Suomi. Pravda, Mannerheimova linie byla proražena frontálním útokem, což je také úspěch. Vyborg přichází s dary - ten však nebyl vzat, ale po podepsání mírové dohody jej Finové opustili. Válka byla vyhrána, i když zaplacením řekou krve. Vedmáková často komunikovala s raněnými, pěchotou a tankisty. Obecně byla úroveň organizace Rudé armády daleko k dokonalosti. I když například tank KV-2 na dívku udělal silný dojem. Jeho 152mm houfnice dokázala rozbít výkopy a potlačit baterie. Nechyběly ani nové sovětské letouny MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU a další. Vedmakov dostal MIG, pojmenovaný po Mikojanovi. Letoun měl vynikající letové výkony a největší výškový strop mezi sovětskými sokoly. Je pravda, že tento letoun začal přicházet doslova v předvečer války, většina pilotů měla jen několik hodin letu a byli nasazeni na nejnovější, nevyvinuté kormidla. Zkušenější kádry ale stále létaly se zastaralým IL-16, letounem, který měl maximální rychlost o dvacet kilometrů nižší než bombardér Yu-88. Zdá se tedy, že letectví je hodně, ale když vezmete jeho kvalitu...
  Německý útok nebyl zcela nečekaný. Zvěsti, že se schyluje k válce, kolovaly už od ledna. Do armády bylo odvedeno přibližně pět milionů záložáků, doba vojenské služby byla prodloužena na čtyři roky, tanky byly vytaženy až k hranici. A přitom aktivně kopali zákopy, v poli nestála velká armáda, jako by ji záměrně vyvezli a zařídili tak, aby bylo pro Němce snazší obklíčit a zničit naše jednotky. Byla v opevnění. Pravda, v květnu se proslýchalo, že bylo rozhodnuto a osvobození Evropy má začít. V zásadě, Vedmáková, kdyby Stalin zasáhl Hitlera dříve, jen by poděkovala. Pro každou zemi, a zvláště pro Rusko, je zcela přirozené teritoriálně růst, usilovat o expanzi. Vládce-dobyvatel, to je čestný titul... A skutečně, konečným cílem komunismu je světová revoluce, Sovětský svaz pro celou planetu, s perspektivou expanze do vesmíru. Ostatně nelze dlouho váhat a dovolit nacistům vytvořit zbraně schopné zničit lidstvo. Na druhou stranu, jaký musíte být idiot, že je tak hloupé suplovat armádu i zemi. Udržet jednotky v nejzranitelnější formě a ignorovat všechna data o chystaném útoku? Dva měsíce před začátkem války na ni zaútočil známý čaroděj, že nejkratší den v roce vtrhnou do SSSR fašistické hordy! A poslal jí ochranný medailon s varováním, že dokud bude na ní, Vedmyakova nebude v ohrožení života ani zranění. A co! Za pár dní už sestřelil 29 fašistických letadel, včetně dvou Yu-488 a jednoho Yu-287, mimochodem poslední bombardér je tak obratný, že ho MiG-5 sotva stíhal. . Poté Vedmyakova prosila o auto nejnovější úpravy. Co jezdec a kůň. Mezi sovětskými ženami je první v počtu sestřelených aut a mezi muži první z prvních. Tak dali major. Tak rychle, jako v pohádce. Ale vítězství Třetí říše je docela reálné. Obrat v Africe v jednačtyřicátém a pak výstup z války všech možných spojenců, kteří kapitulovali před Třetí říší, a nyní i překvapivý útok Japonska. To druhé je obecně špatné, ale ne fatální. Ano, počet obyvatel Japonska je nyní asi sto milionů nebo dokonce o něco více! (Dlouho nebylo sčítání lidu, ale porodnost je velmi vysoká a zatím bez omezení demografické politiky je nárůst větší než v SSSR). A když k tomu připočteme i Loutkový režim s čínským "císařem" v Mandžusku, tak jde o dalších třicet až čtyřicet milionů (tam už dlouho nikdo pořádně nepočítal). Navíc jsou tu tři sta milionů dobyté kolonie.
  Pravda, část japonských jednotek spoutá Čínu, ale nyní bude nejspíše podepsán mír s Čankajškem, respektive to, co z něj zbylo, kapitulovalo a společně s Amerikou se postaví proti již tak malé Maově Rudé armádě.
  V samotném Mandžusku už je asi deset milionů Japonců a tři miliony dvě stě tisíc "čínských" vojáků. Celková síla japonských ozbrojených sil je asi dvacet sedm milionů, ale jsou buď roztroušeny po Asii a dokonce i ve Spojených státech, nebo z nich čtyři miliony tvoří jednotky sebeobrany a jsou na kostrách. Japonsko má spoustu tanků, jen dvaadvacet a půl tisíce a v samotném Mandžusku kolem deseti tisíc. A samotné tanky jsou slabé, horší než německé modely z roku 1941. Nejmasivnější Chi-Ha nepronikne pancířem T-34 ani na blízko a náš vůz dokáže bodovat na vzdálenost větší než kilometr. Pravda je skutečná, T-34 zasáhne přesně z 500 metrů. Přezbrojení optikou bylo zpožděno a viditelnost je stále slabá. Ale to jsou tanky a japonské letectví není špatné. Pravda je trochu horší než německá a americká, ale to je jen trochu. Rozdíl není delší než šest měsíců. Během bojů u Chalkhin Golu sestřelil jedno japonské eso pilota (sakra, jeho příjmení mu vyletělo z hlavy, v tomhle mlýnku na maso vypadal úplně němě), až do konce sestřelil 41 sovětských letadel. O co tedy jde? Japonsko má dobré letectví a úroveň výcviku es je vysoká. Pravda, přezbrojení novými letouny za války je nápad pomalejší než v jiných zemích. Proč? Možná i kvůli tomu, že země vycházejícího slunce nemá dostatečný průmyslový potenciál, aby současně odrazila nápor Spojených států, které denně vyrábí více než dvě stovky letadel, a zvládla nové modely. Američané těžce bombardovali Japonsko, ničili továrny, vypalovali města. Stále to však není tak intenzivní, dokud nejsou ostrovy příliš daleko, nestihli se přiblížit a teď, když kapitulovali před Třetí říší, nebombardují vůbec. A jak s takovou mocí naložit. Japonské námořnictvo je mnohem silnější než současný, neúplný Pacifik. Dokud není potopeno, nelze na vítězství ani pomyslet. Ale tady je pozemní armáda... Na Dálném východě, blízko hranic, je formálně sedmdesát dva divizí, Berija jí tyto informace pod velkým utajením předal, plus tři další pohraniční divize a dvě divize NKVD. Zdá se, že je jich docela málo, ale jsou plně obsazeni podle běžného počtu, pouze vojsky NKVD. Zbývající divize mají mírové státy. To znamená, že Japonsko má velkou výhodu v pěchotě, letectví a dokonce i v tancích. No, v tancích je to z naší strany kompenzováno kvalitativní převahou a zbytek je mnohem horší. I když pokud vezmete ruční zbraně, Japonsko také zaostává v počtu kulometů, většinou má zbraně. Dálné východní divize jsou však samopaly špatně vybaveny. Není dost strojů pro každého. Takže... Co se týče kvality, žádná převaha v pěchotě není, spíše, ba co hůř, všichni nejlepší důstojníci jsou převeleni na sovětskou frontu, zde se na nejhorší jednotky zpravidla nestřílí, mají minimum vojenského výcviku. To znamená, že válka začíná, v krajně nepříznivé situaci pro SSSR. A nemálo nově vytvořených rezerv bude vrženo na východ ...
  Witcher se náhle pustil do plamene. Vybombardovaná městská nemocnice hořela. Obraz je skutečně apokalyptický a ženy, děti a staří lidé hoří zaživa. Tady miminko spadlo přímo do ohně a všude kolem se ozval strašlivý řev a sténání.
  Vedmáková ucítila v hlavě troubení archandělů a vrhla se do plamenů. Ohnivé jazyky olizovaly dívčiny holé ruce a otevřený obličej, ale pilot se pohyboval tak rychle, že se jí podařilo dítě popadnout a vytáhnout ho z objetí zkázy.
  Dívka vyskočila, cítila jen lehké svědění na kůži a vrhla pohled na dítě. Běda, už bylo pozdě, chlapec se udusil, plameny mu vnikly do plic a na kulatém obličeji měl popáleniny. Takové roztrhané puchýřky na kůži jsou jemnější než poupata sedmikrásky. Zaklínač křičel:
  - Tady je lidský chaos!
  Botou narazila do hromady odpadků, načež se vrhla na pomoc, koho ještě lze zachránit. Bylo to jako kobra tančící mezi plynovými hořáky, dívka se velmi bizarně svíjela a tančila. Spálila se, boty se jí roztavily, tunika spálená, ale dál tvrdošíjně bojovala o každou slzu dítěte, o každý úder malého srdce, o každý křehký život, ale pro zemi tak nezbytný! Boty se rozpadly a dívka teď tančila ve vírech plamenů s holýma, okouzlujícíma nohama. Byla mučednicí, ale nejen jeptiškou, která se mučila posty a bičem, což neprospívá ani Bohu, ani lidem, mučednice-bojovnice zachraňující konkrétní životy. Nohy pilotky byly pokryty vrstvou malých puchýřků, ale od bolesti se pohybovaly ještě rychleji a přesněji.
  Kapitán lékařské služby vytáhl z tašky velké boty a zakřičel na ni:
  - Vezmi si je, rychle si je obleč! Staneš se tak zmrzačeným.
  Pilot okamžitě odpověděl:
  - Je lepší stát se tělesným mrzákem, než být morálně šílencem! Ani vteřinu pro sebe, vše pro čelo, vše pro vítězství!
  Kapitán lékařské služby odpověděl:
  - To je skutečný sovětský muž!
  Čarodějnice zaklela:
  - A co vám stojí za to zachraňovat lidi!
  Kapitán si povzdechl.
  - Mám protézy, místo nohou!
  Vedmáková, která vytáhla další dívku s napůl popáleným obličejem a v bezvědomí, křičela:
  Jak krutý je Bůh!
  Kapitán pokrčil rameny.
  Není to vina Boha, ale lidí!
  Vedmáková oponovala:
  - To je totéž, jako když se řekne - za to nemohou rodiče, ale děti!
  Kapitán chtěl něco říct, ale oblaka kouře se mu dostala do krku a rozzlobeně zakašlal.
  Bosá dívka zařvala:
  - Jsem čarodějnice a není krásnějšího povolání!
  A dala holou patu a pokračovala:
  - Adolfe, ať je ve zlé rakvi pozdrav a kytice!
  Bombardování utichlo, ale ostřelování pokračovalo. Lodní děla mají slušnou zásobu nábojů, nicméně palba nyní směřovala spíše na odzbrojená sovětská plavidla. Jamamoto pochopil, že dominance na moři přenese iniciativu v této válce na dlouhou dobu do Japonska. A stavět lodě je proces drahý a dlouhý, i když například ponorky se snadněji razí. S tím se samozřejmě musí také počítat, ale důležité je rozbít konstrukci. Admirál Jamamoto, nejmocnější muž Japonska po císaři Hirohitovi, se cítil jako bůh. Skutečný bůh, takže náboženství země vycházejícího slunce učilo, že nejlepší cestou k zbožštění je vojenská zdatnost! A teď mohl velký velitel libovolně trápit a mačkat prostor kolem sebe.
  Nad Vladivostokem jsou na mnoho kilometrů hustá černá oblaka kouře, to jsou skladiště ropy a sklady paliva v plamenech. Stovky, tisíce lidí jsou upáleny, sakra, no, jak se potom nemůžete cítit jako bůh, který se pomstil Rusům za staletí ponižování, velký lid je nucen se choulit na řadě ostrovů tak malých ve srovnání s rozlohy Ruska. Nyní se ruská flotila potápí a na rozdíl od přístavu Peru neopustí jediné plavidlo.
  Během bitvy o Khalkhin Gol Jamamoto navrhl zasadit podobný úder Vladivostoku, pro který byl vypracován podrobný plán. Hitler ale nečekaně uzavřel mír se Stalinem. Obecně idiot Hitler zahájil masakr Židů a tím proti sobě postavil Polsko i země Západu. A proč to potřeboval? Chtěli jste získat židovské bohatství? Ale bylo lepší se nejprve stát světovou velmocí, porazit SSSR a možná pak další země. Západ je snazší vyhrát díky tomu, že jeho mentalitu mnohem méně charakterizuje fanatismus a sklon k sebeobětování. Je znám alespoň jeden případ narážení amerických pilotů? Pravda, došlo k pár kolizím, ale toto je s největší pravděpodobností nehoda.
  Rusové jsou fanatičtí, což je zvláštní, protože pravoslavná víra neschvaluje sebevraždu a vůbec nepočítá s tím, že si člověk může vysloužit cestu do ráje činy zbraní. Obecně platí, že Kristovo učení je podle jeho názoru extrémně hloupé a nepraktické. On Yamamoto četl Bibli a žasl nad hloupostí lidí, kteří považovali za takového pacifistického Boha. Například učí: praští tě do pravé tváře - otoč se doleva, žádají jednu košili - dej dvě, miluj svého nepřítele! Pouze duševně nemocný člověk může považovat Krista za Boha. Takové náboženství je dobré pouze pro otroky, vázané vazaly. A celá Evropa a polovina světa tomu musela věřit.
  Je pravda, že Ježíšovo učení, přestože odmítá zásadu Starého zákona, oko za oko, a učí vás milovat své nepřátele, nezabránilo Britům, aby dobyli třetinu celé planety a vytvořili nejrozsáhlejší říše v dějinách lidstva. A to navzdory religiozitě Británie, kde je Bůh zmíněn i v národní hymně. Je zvláštní, že američtí prezidenti přísahají na Bibli, ale přesto bombardovali japonská města napalmovými bombami a zaživa upálili tisíce žen a dětí. Navíc nezabíjeli civilní obyvatelstvo ne náhodou, ale úmyslně, byla to taktika teroru civilního obyvatelstva: podkopávání lidských a ekonomických zdrojů.
  Japonci ale USA zpočátku nebombardovali, před německou invazí za celou válku prorazil a zabil jen jeden bombardér, jen šest civilistů. A také samurajům připisují zvláštní krutost. Koneckonců, on Yamamoto, pokud by chtěl, mohl prorazit s bombardéry do amerických měst, zvláště po porážce yankeeské flotily poblíž peruánského přístavu. Ano, Evropané jsou morální bastardi. Mají zvrácené chápání, víru, učí a nedělají!
  Ne tak v Japonsku! To, co nás učí, to děláme. Neexistuje nic takového, co by Bůh řekl, natoč druhou tvář, a přesto jeho služebníci úmyslně zabíjeli malé děti. Ano, obecně víra, že Bůh je jeden a Všemohoucí, nemůže být pravdivá. Kdyby byl sám, pak by se samozřejmě postaral o to, aby ho lidé uctívali správně, ve víře a pravdě a měli jednotnou doktrínu. A tak se každý modlí, jak chce, co chce. A svět je příliš ošklivý a špatný na to, aby jej stvořil jediný Všemohoucí Bůh. Koneckonců, každý zodpovědný vládce v první řadě usiluje o pořádek a spravedlnost. Chce, aby na prvním místě byli silní, moudří, ušlechtilí, čestní a ostatní se buď napravili, fyzicky i duchovně rostli, nebo... Pokud je však Bůh Všemohoucí a Stvořitel vesmíru, pak by se vytvářet tělesné a duševní šílence.
  Ostatně, proč je císař někdy nucen snášet slabosti lidí jako samozřejmost? Protože není jiné východisko, nemůže mrknutím oka proměnit podivíny v pohledné muže a ze zbabělců odvážné. Ale kdybych mohl, hned bych to udělal! Bohužel, musím přijmout to, co je, a vypořádat se s lidským materiálem, který jsem dostal jako daný. Od koho ji ale dostal, je jiná otázka. Ano, a sám císař má slabiny: je to jen člověk - stárne, je nemocný, zchátralý. Je zvláštní, že božský císař často žije méně než obyčejný sluha, má méně zbraní než většina generálů a mnoho vojáků. No, co je v něm od Všemohoucího Boha. Ale bílá není o nic lepší! V celé historii Evropy nebylo strašlivějšího a úspěšnějšího dobyvatele než Hitler. Ano, je skutečně symbolem vojenské zdatnosti bílých lidí! A přesto, největší velitel všech dob a národů, nemohl ani dokončit gymnázium, získat středoškolské vzdělání, které je v Japonsku povinné!
  . KAPITOLA #5
  Navíc Hitler nebyl přijat do armády, ze zdravotních důvodů. Kupodivu se tento fanatik kultu síly, válečný lev, ukázal být tak fyzicky slabý, že ani v Německu, kde je na každém stanovišti vojenské stanoviště, nebyl povolán jako řadový voják. Jak je Evropa degradovaná.
  Stalin, další z nejvýraznějších politiků naší doby, však také neměl středoškolské vzdělání, byl to pecka. A zajímavé je, že také nebyl povolán do armády, ze zdravotních důvodů. Zajímavé, shodou okolností dva zlomyslní nepřátelé neměli středoškolské vzdělání, nebyli povoláni na vojenskou službu ze zdravotních důvodů, měli otce opilce a Hitlerův otec také zpočátku pracoval jako švec!
  Tady je taková náhoda, zvláštní, zlověstná. Göring, Hitlerův oficiální nástupce, takový není. Pochází ze šlechtické rodiny, Göringův předek byl zástupcem skutečného vládce Německa Bismarcka. Proto Churchill: aristokrat ze šlechtické rodiny a američtí plutokraté (prezident Roosevelt není nic jiného než pěšák, rychle s ním našli společnou řeč.
  Chtěli jimi nahradit Hitlera, ale nevyšlo to. Hitler je všechny dobyl! Goering je obchodník, oligarcha, aristokrat a pragmatik. Je lepší než Hitler schopen sjednotit všechny protibolševické a protiruské síly celého světa. Amerika a Británie chtějí skoncovat s Ruskem bez ohledu na vládnoucí režim, ale komunisté, kteří popírají samotný koncept soukromého vlastnictví, chtějí skončit tak strašně. Je fanatické, že dokonce zavírají oči nad přílišným posilováním Německa a že jsou sami nuceni vstoupit do Třetí říše.
  Německo je ovšem geopolitický konkurent, ale konkurent v rámci kapitalistických a aristokratických pravidel hry a bolševické Rusko je naprosto cizí a nepřátelské. Je dokonce překvapivé, že sám Churchill nabídl Stalinovi pomoc, přes všechnu jeho antikomunismus, tradiční, anglickou nenávist k Rusku.
  V roce 1941 jsem chtěl postavit Stalinovo Rusko proti hitlerovskému Německu. Němci ho bolestně stiskli. Vždyť Německo pod rudými je válečný kůň zapřažený do sovětského vozu a SSSR pod hnědými je věčná partyzánská zóna. Fanatičtí bolševici se přece neusmíří a povedou vleklou partyzánskou válku, která tak vyčerpá Třetí říši, že všechny sny o další expanzi zmizí jako duha po bouřce! Rusko pod Německem, lepší než Německo pod Ruskem! Když to pochopíme, je jasné, proč Churchill a Spojené státy po vojenské porážce a kapitulaci tak rychle přistoupily ke sblížení s Třetí říší.
  Jamamoto je pragmatik, byl proti válce s USA a Británií. Ale tyto dvě říše samy vyprovokovaly Japonsko uvalením embarga na dodávky ropných produktů. Ostatně země vycházejícího slunce nemá vlastní studny a mnoho dalších surovin. Japonci vyjednávali, Američané natahovali stále ponižující požadavky.
  A přitom se Yankeeové, vyvolávající válku, vůbec nestarali o uvedení armády a námořnictva do bojové pohotovosti. Pokušení se ukázalo jako příliš velké, o to víc svitla naděje, že Moskva je na spadnutí a Německo a jeho spojenci přijdou na pomoc. Kromě toho existovala naděje, že Spojené státy, které jsou stále relativně demokratickou zemí, vysoce závislou na veřejném mínění, pokud se válka protáhne, nebudou chtít prolévat krev na cizích ostrovech. Ostatně, proč by obyčejný Američan na ulici dostával se svými příbuznými zinkové rakve, když nemluvíme o ochraně území samotných Spojených států, a dokonce platil poměrně velké vojenské daně! Možná proto prohrálo carské Rusko, které mělo více vojáků, ale ruský lid nepovažoval Mandžusko za své území a nechtěl platit krví a potem za abstraktní zájmy. Bohužel, Hitler do Moskvy nejel, jednak kvůli nepřipravenosti na krutou zimu, jednak kvůli fanatismu, který je pro bolševiky charakteristický.
  Sám jsem to zažít nechtěl.
  Avšak nejen bolševici, ruský lid je náchylný k sebeobětování pro velké cíle. Ostatně první vzduchový beran vyrobil ruský týpek Messer. Je dokonce překvapivé, že to neudělal kvůli hodinám ráje, ale kvůli vlasti. I když... Messer je částečně blázen, protože je mistrem letecké akrobacie, vynálezcem, konstruktérem a samozřejmě živým by vlasti přinesl mnohem větší užitek. Možná se Yankeeové tak nemýlí, replikují princip: hlavní věcí v bitvě je přežít! Mrtví už přece nemohou zabíjet!
  Několik polonahých dívek s odhalenými ňadry se souhlasně uklonilo.
  Admirál Naumo poznamenal:
  - Už jsme spotřebovali více než dvě třetiny munice. Pistole jsou velmi horké, jsou polité kbelíky vody!
  Yamamoto udělal kříž s prstem ve vzduchu a řekl tichým, trochu chraplavým hlasem:
  - Myslím, že zbraně vydrží poslední třetinu střel. I když ne, knokaut až devadesát pět procent.
  Admirál Naumo pokrčil rameny a otřel si pot z čela.
  - Stojí za to dát první den všechno nejlepší?
  Yamamoto zaťal pěsti.
  - Náklady! Samozřejmě to stojí za to! Zaskočili jsme Rusy jako v roce 1904, Němce v roce 1940, ale Stalin velení tvrdě potrestá a už se to nebude opakovat. Je tedy potřeba využít toho, že dračí ocas usnul. Vlastně rozumím Stalinovi, válka s Německem pohltila jeho pozornost natolik, že se přestal starat o Dálný východ. A jeho okolí bez vůdce se bojí převzít iniciativu. Tady jsme propásli náš úder. Stejně jako Američané. Všem bylo zřejmé, že se věc připravuje, mraky se stahují, brzy udeří hrom, ale ...
  Běželi, blýskali se bosí, s kulatými podpatky dívky. Byli na důležité misi.
  Naumo se dotkl jílce samurajského meče zavěšeného na jeho opasku, nebo jak se také běžně nazývá katana:
  - Rusové vždy jednají pozdě! Válka nebude příliš dlouhá a dostaneme se až k Uralu.
  Yamamoto zvedl oči k nebi.
  "Kéž nám v tom pomáhají bohové, ale já si to nemyslím!" Učí se rychle, Khalkhin Gol ukázal, že úroveň Rusů je vyšší než za války v letech 1904-1905. Navíc vám prozradím tajemství. Náš tajný agent ve Vladivostoku trochu pomohl, že poměrně výkonné pobřežní dělostřelectvo nemělo granáty a letadlo nedokázalo včas vzlétnout. Tohle je tajná válka.
  Naumo byl překvapen:
  - A kam se podívali SMERSH a NKVD?
  Yamamoto se zasmál a zatřásl prsty.
  "Tady na Dálném východě slouží nejhorší kádry Ruska, ti, kteří se bojí zemřít na sovětsko-německé frontě, usilují o Vladivostok. Proto je zde mnohem snazší najít na vrcholu zrádce nebo hlupáka, stejně jako samoúčelného člověka. A NKVD je tak zvyklá odhalovat smyšlená spiknutí, že si skutečných zrádců už nevšímá. Takže se s tím docela dá pracovat. Mimochodem, pokud několik generálů přešlo na stranu Němců, přestože jejich rodinám, příbuzným a přátelům za to hrozí poprava, je docela možné podplatit někoho shora. Nebo jej použijte ve tmě, což je ještě lepší.
  Takže jsme udělali hodně práce. My Japonci se obecně vyznačujeme důkladností v přemýšlení o vojenských operacích a zohledňováním všech maličkostí.
  Naumo si promnul jílec své katany.
  - Že jo! Ale stud Khalkhin Gol vyvolává pocit hořkosti a silné mrzutosti! Jak bychom mohli...
  Yamamoto utěšoval:
  - Bylo více Mandžuů než Japonců a obecně je nemožné neustále vyhrávat. Musím poznamenat, že přesto na naší straně nebojovaly nejlepší jednotky a Rusové měli velkou převahu v letectví a tancích.
  Naumo napůl vytáhl svou katanu.
  - Nejsme ospravedlněni! Samuraj nikdy nebude označovat tupou čepel a unaveného koně, spoustu nepřátel a slabou zbraň!
  Yamamoto opraveno:
  - Samuraj, to samozřejmě ne, ale muž bohužel ano! Lidé mají tendenci dělat chyby!
  Yamamoto byl vyrušen a něco zakřičel do trubek a pak pokračoval:
  - A víte, už v květnu 1942 jsem nabídl úder na Rusko. To by mohlo zabránit postupu prvního Fritze.
  Naumo přikývl.
  - Opravdu! Ale bojovali jsme s USA a britským lvem.
  Jamamoto poklepal prstem na kormidelnu.
  - Ano! Pravda, ale USA dostaly ránu, Británie přišla o své kolonie a Německo bylo relativně těsné. Chtěli jsme čerpat co nejvíce síly ze západu Ruska, abychom usnadnili Wehrmachtu ofenzívu proti Británii beze strachu z bodnutí do zad od Stalina. - Admirál vypil saké nabízené bosou dívkou v krátké sukni a pokračoval. - Úder byl plánován na květen, v době, kdy silnice vysychaly, ale Američané zabránili.
  Naumo vytáhl katanu a sekl ji do vzduchu:
  - Smrt USA! Vždy zasahují do Japonska.
  Yamamoto se potutelně usmál.
  - Samozřejmě ne vždy, například když jsme poprvé bojovali s Ruskem, Yankeeové nám hodně pomohli s půjčkami a také dodávkami zbraní. Více než polovina naší flotily byla vyrobena z peněz Spojených států a Británie a v jejich vlastních loděnicích. Amerika tedy není vždy špatná, ale ne v tomto případě.
  Naumo se překvapeně zeptal:
  - A proč?
  Znovu proběhli kolem japonských admirálů a blýskali nahými patami služky.
  Yamamoto blahosklonně vysvětlil:
  - Hejno dálkových bombardérů prorazilo do Tokia a zasadilo hlavnímu městu zákeřnou ránu pomocí napalmových bomb. Shořely stovky dřevěných domů a císař nařídil za každou cenu přesunout zónu kontroly pryč od hlavního města. A v první řadě dobýt bojový komplex amerických základen na souostroví Medei, nejblíže japonským kostlivcům. Bohužel se nám to nepodařilo, a tak jsme začali prohrávat bitvu o Tichý oceán. Je dobře, že jsme zároveň měli moudrost rychle uzavřít spojenectví s Třetí říší a vystoupit v malém. Jinak by z našich měst nezůstaly ani ruiny.
  Holonohé dívky dokonce vyskočily a natřásaly si černé a červené copánky.
  Nauma zamával mečem ve vzduchu:
  Stejně bychom vyhráli! Je tedy opravdu nutné dát Hitlerovi po válce Filipíny? Tato perla japonské koruny, nedobytný Singapur, kvetoucí Hongkong, Indonésie, ropné vrty zajatých anglických kolonií a Francouzská Guinea, Indočína, Barma, Thajsko. A ještě mnohem víc, o čem mluvit, jazyk netočí. Vždyť stojíme na hranici s Indií, na jejímž prahu se zmocnil Fuhrer - Austrálie. A vzdát to všechno bez boje jako zbabělec...
  Yamamoto přerušil:
  - Mezi bílými jsou také chytří! Není divu, že císař ve své kanceláři umístil Napoleonovu bustu. Ale byl tu další Caesar, řekl: je těžší udržet poražené než vyhrát. V tomto případě to platí v první řadě pro nás. V této fázi jsme neměli na výběr. Rozhodli jsme se část si ponechat, abychom nepřišli o vše, včetně suverenity.
  Nauma reprodukoval osmičku s mečem:
  Rozumím rozumem, ale srdcem!
  Jamamoto vstal a poplácal svého kolegu po rameni.
  - Ano, nebuďte naštvaní, v tomto případě, pokud odejdeme, pak se vrátit. Porazíme SSSR a znovu se vrhneme do Třetí říše proti USA a Britům, ale už je porazíme spolu s Němci a těstovinami. A pak vše vrátíme, plus obsadíme i Indii, Austrálii, Aljašku a až... Tam se to uvidí, přeci jen budeme mít zdroje ruské Sibiře a Amerika zase upadne do deprese. Tomu je třeba rozumět!
  Holky s holýma nohama znovu souhlasně přikývly. Jsou tak krásné, opálené, některé dívky měly dokonce blond vlasy a svalnaté.
  Admirál Nauma téměř neznatelným pohybem schoval katanu do pochvy a šeptal:
  - Budoucnost je dobrá, ale přítomnost je lepší! Slyšet na letadlových lodích, celá zásoba bomb byla vyčerpána a na ...
  Yamamoto krátce objednal:
  - Pojďte na palubu a rozhlédněte se, za půl hodiny se otočíme a odjedeme na naši nejbližší základnu.
  Nauma mu zapískal nosem:
  - Poslouchejte velitele!
  Admirál vyskočil a držel dveře, aby nezabouchly. Než jeho kroky utichly, vyklouzl ze dveří stín, šla po špičkách a odhodila přikrývky. Yamamoto se zasmál.
  - Lady Armstrongová, jste tak náhlá jako vždy!
  Na tvora dopadl proud světla a ukázal ho v celé své kráse. Byla to blonďatá postava nymfy, dokonalých proporcí, ale s tváří zralé třicátnice. O něco vyšší než Yamamoto, v kožených botách vyšívaných smaragdy a safíry, aby ladily s barvou vlny, s měkkou podrážkou. Poté, co shodila přikrývku, byla v plavkách a pohybovala se jako indická tanečnice.
  Yamamoto ženu zastavil:
  - Tančete později! Mezitím mě pozorně poslouchejte, jak reagoval loutkový prezident Spojených států jako součásti Třetí říše Henry Truman na náš návrh dát všem osvobozeným územím status formálně nezávislých států?
  Armstrong odpověděl jejím jemným hlasem:
  - Řekl, že on a Churchill byli proti. Všechny kolonie budou nadále koloniemi a Čína zůstane rozdělená. Mimochodem, Truman řekl, že pokud Japonsko pomůže režimu Chai Kang Shi, může ho zachránit - osobně se Hitlera zeptá, že to tak bylo. Zkrátka máte své základny v Mandžusku, stejně jako režim a dokonce i něco získáte v pevninské Číně. Zejména ústupky a přístup k surovinám.
  Yamamoto se usmál.
  - To je dobrá zpráva! Ví americká loutková vláda, že jsme zasáhli SSSR? Nebo ještě ne?
  Armstrong udělala prstem kruh.
  - Už to ví! Zatím se neobjevila žádná oficiální reakce, ale Truman už stihl zvolat: výborně, Japonci!
  Yamamoto se zamračil a zlostně povytáhl obočí.
  - Nejsme pro něj Japonci, ale Japonci, národ válečníků a mudrců, a ne pastýři a trestanci jako Američané. I když je to samozřejmě dobře, znamená to, že pro ofenzivu hluboko na Sibiř nebudou žádné překážky.
  Žena hravě pohybovala nohama na podlaze:
  - Sibiř je dobrá - je velká, bohatá! A přitom je Sibiř špatná - je tam sníh a zima!
  Yamamoto našpulil rty.
  - Japonský voják se nebojí mrazu. To je podstata kodexu Bushido: nehledejte pro sebe snadný život, ale překonávejte obtíže. Není divu, že symbol samuraje je - karas! Tato ryba plave vždy proti proudu.
  Armstrong byl překvapen:
  - Kapr? Taková neškodná ryba. Jsou impozantní, skuteční démoni samurajů z apokalypsy ve srovnání se sebou samými se střevlemi, které se smaží na pánvi, a ne s tygrem nebo lvem?
  Yamamoto rozpřáhl ruce.
  - V Japonsku nejsou žádní lvi! A tygr je příliš něžná kočka, chybí jí odvaha. Víte, jeden z hlavních testů samuraje, v deseti letech je zaveden do klece s tygrem a musí si vzít kus čerstvého masa ze šelmy. Že se vylíhla Zenki, nevěříš?
  Armstrong zavrtěla hlavou.
  "Nevěřím, že desetiletý chlapec zvládne tygra, i kdyby měl v rukou ten nejostřejší meč.
  Yamamoto jemně položil ruku na dívčina záda a pohladil ji po holé, sametové kůži.
  - Špatně jsi to pochopil. Syn samuraje vstoupí do klece s tygrem bez meče nebo jakékoli zbraně. Musí použít svou silnou mysl a vůli, aby přesvědčil tygra, aby mu dal své jídlo!
  Armstrong zvolal:
  - Ano, je to prostě neuvěřitelné! Samuraj je skutečný ďábel! Byl jsi také v té cele?
  Yamamoto sklopil oči.
  - Bohužel ne! To je zvyk starověku! Ale jestli chceš, hodíme tě do klece? Řekni, že se chceš dostat do klece s tygrem?
  Armstrong zavrněla a její opálené, elegantní řecké paže obmotaly admirálův krk. Rty se lákavě otevřely:
  - Pokud jsi tygr ty, pak jsem připraven i na peklo! I když bez tebe je ráj horší než peklo, můj milovaný samuraji.
  Yamamoto náhle odstrčil ženu a zakřičel:
  - Nyní musím shrnout výsledky náletu na SSSR s ostatními admirály a také zjistit, jak to chodí na souši. Není čas oddávat se dámským radovánkám. Rozumíte: není čas! Zavolám ti až večer. Mimochodem, úzký řez očí a žlutá pleť mi nevadí.
  Armstrong protočila boky.
  - Ne! Právě naopak! Takže ještě romantičtější a neobvyklejší! Vy jste Japonec, já jsem Američan: žlutá a bílá rasa, anděl a démon! Ten kontrast je šílený! Většina žen miluje originál a ostatní se jim nelíbí.
  Yamamoto si nalil půl sklenice saké smíchané s "Ginnem" a polkl jedním nádechem a uvolnil se:
  - Vlastně jsem si myslel, že ženy jsou konzervativnější než muži. Učinily ženy mnoho vědeckých objevů?
  Armstrongová pohodila hlavou a zavrtěla jejími blond vlasy a řekla:
  - Nejdůležitější objev pro ženu je objev nového muže, pouze za podmínky, že je to kniha, ne rádio! A samurajové nejsou mluvci!
  Ozval se hysterický trylek, zablikalo zelené světlo. Admirál si nalil ještě půl sklenice, odfrkl si rusky a snědl citron namazaný medem. Olízl si rty a ukázal jílec samurajského meče:
  - Osobně jsem zabil více než sto lidí, z toho nejméně dvacet mladých žen! Budete nejkrásnější ze všech obětí.
  Armstrong zahrozil a vyplázl Jamamotův karmínový jazyk:
  - Mám tři syny a ti se vám a vaší rodině pomstí, admirále!
  Yamamoto nevypadal vůbec uraženě.
  - Porodila tři děti...
  - Pět! opravil Amstrong.
  Hlavně pět! A nechal si dívčin pas?
  Paní si hodila nohu přes krk:
  - Jsem Američan a tím je řečeno vše!
  Yamamoto přikývl a zasyčel:
  - Teď k tobě přijde kluk, je to velmi silná ninja bojovnice. Podávejte ho na nejvyšší úrovni. Rozuměl?!
  Armstrong souhlasně přikývl.
  - Miluji mladé lidi... Doufám, že je hezký?
  Japonci sebevědomě odpověděli:
  - Ještě více! Bude se ti to líbit!
  A rezolutně opustil kabinu. Místo toho se téměř okamžitě objevil chlapec. Vypadá asi na třináct nebo čtrnáct let, je velmi svalnatý, bosý a má na sobě kraťasy. Opravdu hezký, s blond vlasy.
  Armstrong byl rád... Že se nebude muset potýkat s nějakým starým podivínem.
  Chlapec se však rozzlobeně podíval a stručně zamumlal anglicky:
  - Svléknout!
  Žena se usmála a řekla:
  - Možná trochu romantičtější!
  Chlapec odpověděl tím, že ji udeřil do obličeje. Tvář paní hořela. Špiónka si těžce povzdechla a začala se svlékat. Bohužel, nepříliš slibný začátek.
  Chlapec vycenil zuby, shodil šortky a odhalil vážnou mužskou dokonalost.
  Sykl a usmál se:
  - Lehnout!
  Lady Armstrongová si s povzdechem lehla na záda a roztáhla nohy. Chlapec do ní s nátlakem a velmi hrubě vstoupil a začal bušit jako samopal. Žádné pohlazení, žádná slova...
  Špión už byla zkušená děvka a nic jí nebylo. Naopak prudké otřesy jsou téměř příjemné. Tak ji vzrušili a jeskyně Venuše se začala plnit vlhkostí. Pak se to úplně rozběhlo a bylo slyšet smyslné sténání.
  Dámy jsou brané drsně, ale i tohle potěší. A tady vás zahalí vlna orgasmu.
  Chlapec náhle přestane bušit, chytne lady Armstrongovou silou za vlasy a sehne se nahý ke své dokonalosti. Špiónka otevře ústa a proudnice zasáhne její jazyk. Taky to není poprvé. A bílá kaše od chlapce je sladká a velmi příjemná na chuť. Armstrong si olizuje rty s opravdovým potěšením.
  Pak se sám mladý ninja nakloní obličejem k jejímu poprsí a začne obětavě pracovat. Armstrong se otřese další vlnou extáze a řve jako buvol na jatkách. Musí chytit dokonalost svými šarlatovými ústy. A pracovat s růžovým jazykem. Dokud znovu nevytryskne fontána bílého a sladkého.
  Tolik zábavy. A mladý, svalnatý a blonďatý ninja je prostě neúnavný. Jeho energie je nezměrná a ohromující. Tento slavný bojovník a postelový obr. A blond vlasy... Prostě všechno super a nejvyšší třída.
  Opravený E-50 vyrazil do boje. Rusové přesto do značné míry postavili opevnění a Němci museli překonat obranu do hloubky. Válečníci metodicky ničili baterii.
  Gerda vystřelila, rozbila sovětské dělo, a pak s úsměvem v hlase řekla:
  - Porazíme lidi a porazíme vědra!
  Charlotte zpívala své měděně červené kadeře:
  - Jsme, oh, lupiči! Lupiči!
  A stisknutím tlačítka joysticku holým prstem vyslala projektil, který rozbil sovětský bunkr.
  A pak Christina ohlušující zavrčela:
  - Bang Bang! A ty jsi mrtvý! Mrtví! Mrtví!
  A také stiskne holým prstem ladnou nohu a pošle nepřítele do knockoutu.
  A pak tu byla Magda. Tady je ta dívka. Také mačká joystick prsty bosé nohy a jak mlátí.
  - Ach, kdo nás uvidí, okamžitě zalapal po dechu!
  Okouzlující Gerda, natřásající se plnými ňadry, bouchla do čtyřiatřicítky a zaječela:
  - A pro někoho to bude vonět po smažení!
  Charlotte stiskla holými prsty tlačítka joysticku a zaštěbetala jako vrabec:
  - A něco si necháváme v prsou!
  Kristina roztrhla sovětskou pistoli s granátem a zašustila a poplácala své šarlatové rty:
  - Nepřibližuj se k nám...
  Magda také zmáčkla tlačítko holým prstem. Odfoukla čtyřiatřicítku a vykřikla:
  - Nepřibližujte se k nám!
  A Gerda, tahle agresivní bestie s blonďatými vlasy, také zatluče projektilem a čtyřiatřicítka praskne jako nos boxera pod pěstí pěstí. A válečník bude kňučet:
  - My to zabijeme!
  A znovu se dívky rozbrečí a vystřelí, bez jakékoli lítosti a pauzy.
  Charlotte nadšeně houkala:
  - Jsem velký lupič...
  A také jak zasáhne sovětskou houfnici. Jen části létaly různými směry.
  Christina vrčí. Když stiskne holým prstem tlačítko joysticku a zacvrliká:
  - A dcera démonů je mrtvá!
  Magda také hřebíky přitlačí bosýma nohama na úderný předmět, rozbije sovětský tank a vydá:
  - A ne skromný!
  Gerda vycenila zuby, zuby se jí blýskaly. Představila si pohledného mladého muže. Tak svalnatý, atletický, se svalovou úlevou a velkou mužskou dokonalostí. A jak se nakloní a obtočí svými šarlatovými rty kolem jeho pulzujícího nefritového jádra. Jak je to chutné, jako čokoládová zmrzlina. A ta čokoládová zmrzlina, kterou slízáš jazykem. A je to tak hezké, tak vzrušující.
  Ach, jak hezké, když se k ní zezadu připojí další mladý muž. A pulzující nefritová tyč vstoupí do vlhké jeskyně Venuše. A jak je to skvělé.
  Gerda se dokonce třásla malátností. Jak dojemné a rozkošné jí to připadalo.
  Dívka vystřelila na sovětskou zbraň. A obdivně cvrlikala a dupala bosou nohou:
  Kluci, je to na vás...
  Charlotte také mlátila a rozbíjela ruský tank, jak blábolila a třásla se v plném poprsí:
  - Zachraňte zemi před ohněm!
  Christina si potřásla měděně žlutými vlasy. Nasadila ohnivý úsměv a cvrlikala:
  - Jsme pro mír, pro přátelství, pro úsměvy světa....
  Magda poslala holým prstem klik na joystick. Rozbila sovětský tank a zavrčela:
  - Na srdečná setkání!
  Válečníci vypadali nesmírně vesele. A jak vycenili zuby. A mrkají a pištějí.
  Charlotte si také představuje chlapa. Mladý, ale s plnovousem. Když ji hladí po prsou. Jak vousy lechtá na hrudi, kudrnaté vlasy přebíhají po zralých jahodách bradavek. A on ji lechtá a líbá její prsa. Jazykem zakroužkujte sladkou medovou bradavku. Taková je idylka. A jestli ten chlap stále strká jazyk do jeskyně Venuše. Jaká chuť!
  Charlotte střílí a ječí:
  - A meč bude ostrý!
  Samozřejmě, že dívky, ač krásky, udělají špinavý čin - zabijí sovětské vojáky. Ale byli tak učeni od raného dětství. Jsou to nelítostní vlci.
  A myslí si, že mají pravdu. Mají stejnou výchovu a mentalitu. Dívky začaly bojovat v jednačtyřiceti, některé z jejich "vlčího" praporu, ještě dříve. A nedobrovolně si vzpomeňte na první krůčky. Když ti bylo pouhých šestnáct. A všechno kolem vypadalo úžasně, krásně romanticky.
  Jsou však ještě docela mladí!
  Přes převlečené dívky přeletěly dvě desítky anglických letadel, pravděpodobně si ničeho nevšimly a už se začínaly rozplývat za obzorem, když se najednou ozvaly nové podezřelé zvuky. Madeleine přikázala:
  Všichni si lehněte a nehýbejte se!
  Dívky ztuhly, na něco čekaly. A pak se zpoza duny objevily lehké transportéry a náklaďáky. Soudě podle designu, anglické a americké produkce. Pomalu se přesunuli k hlavnímu městu Tuniska. Madeleine to trochu zaskočilo. Věřila, že frontová linie je ještě daleko, což znamená, že Britové se ještě nestihnou objevit. Nebo spíše by se neměli objevovat. A pak je tu celý sloupec. I když možná méně než prapor... Kdo jsou, jakási bojová skupina, která obchází pouště v žádném případě souvislou frontu, se chce prohrabat týlem. Zdá se to být logické, i když s technologií je v poušti snadno odhalíte. V každém případě musíte vysílat do svého rádia, ale nestřílet. Navíc je jich jen sto a Angličanů je více než tři sta!
  Gerda zašeptala Charlotte:
  - Jsou Angličané! Tohle je poprvé, co je vidím zblízka!
  Zrzavý přítel, také docela nervózní, odpověděl:
  - Nic zvláštního! A je mezi nimi tolik černochů!
  Ve skutečnosti nejméně polovina Britů byli černoši. A kolona se pomalu pohybovala a černoši stále něco vyli... Jsou stále blíž a blíž...
  Pak to nervy jedné z dívek nevydržely a udeřila samopalem. Ve stejné vteřině zahájili ostatní válečníci palbu a Madeleine opožděně zaštěkala:
  - Pli!
  Několik desítek Angličanů bylo pokoseno najednou, jeden z náklaďáků začal hořet. Zbytek Britů zahájil palbu bez rozdílu. Madeleine využila okamžiku a zakřičela:
  - Házejte útočné granáty dohromady!
  Dívky z elitního praporu SS "Vlčice" házejí granáty daleko a přesně. A že jsou trénovaní od dětství a prošli i speciální technikou. To je, když trénujete s proudem, malé zpoždění s hodem a vy s výbojem. Gerda a Charlotte také hodily své dárky. A Britové jsou převrácení a hlavou dolů... Je to legrační. Střílí náhodně a černoši stále křičí nesrozumitelným jazykem. Tady jsou parchanti...
  A Gerda střílí a hází a přitom také zpívá:
  - V žácích SS je noční můra! Jeden skok - jeden zásah! Jsme vlci - naše metoda je jednoduchá! Neradi taháme kočku za ocas!
  Charlotte v odpověď také zavrčí. Kulky vypálené z ní se roztříští na úlomky lebky. A vypíchnou oči. Tady je jeden vyděšený černoch, jak bajonet své blonďaté partnerce do boku. V reakci na to bude plivat krev. Charlotte zpívá:
  - Andělé hvězdného ponurého pekla! Zdá se, že vše ve vesmíru bude zničeno! Je třeba letět do nebe s rychlým sokolem! Na ochranu před smrtí duše!
  Britové jednají neorganizovaně, většina z nich jsou koloniální vojáci: Negři a Indové, Arabové. Oni: buď spadnou, zmrznou, pak naopak prudce vyskočí a začnou se řítit jako šílení zajíci. Dívky však střílejí přesně a granáty sice střepiny nelétají daleko, ale hustě! Nyní zbývá jen málo nepřátel. Madeleine křičí anglicky, její hlas je tak ohlušující, že nepotřebujete ani náustek:
  - Vzdejte se a my ušetříme vaše životy! V zajetí budete mít dobré jídlo, víno a sex!
  Zafungovalo to okamžitě a protože už to vzdávají ... Ruce nahoru a ...
  Bylo shromážděno padesát vězňů, z nichž polovina byla zraněna. Madeleine přikázala:
  - Zabijte raněné!
  . KAPITOLA 6
  Stalenida Pavlovna přesto vstoupila do nerovného boje se skupinou dívek. Síly opravdu nejsou stejné... Ale válečníci zaútočili na transport Fritze. Ne tak silně obrněný a zranitelnější.
  Bosé, polonahé dívky zahájily palbu na nacisty. Po zasažení transportér začal hořet. Potom válečníci vyřadili další transport. Nechal to kouřit a praskat. Třetí obrněný transportér se pokusil odejít. Natasha ho ale vyrazila ukořistěným granátometem. Poté byl dokončen malý mastodont.
  Válečníci poté začali sbírat trofeje. Oksana s úsměvem ukázala na aerodynamický granát:
  - Německá verze!
  Victoria vycenila zuby a zvolala:
  - A vypadáš jako černoch!
  Opravdu, mezi mrtvými byli černoši, Indové a Arabové! Bílých lidí je jen pár. Válečníci vzali zbraně mrtvým. Prohrabávali si také kapsy a hledali peníze. Nechyběly ani německé marky v papírech a kovových mincích.
  Dosud marka zůstala nejmocnější měnou na světě. A to i po dobytí Afriky se zlatou podporou.
  Válečníci plácali do holých, dlátovitých nohou a okrádali mrtvoly. A nabitý zbraněmi.
  Pak jsme se vrátili do lesa. Stalenida se zeptala čtyř:
  - No, jak? Jste chodili?
  Victoria nafoukla hruď a hrdě odpověděla:
  - Ano, trochu jsme běhali, ale nic zvláštního...
  Stalinida navrhl:
  "Možná bychom se mohli znovu rozdělit a vydat se na východ?"
  Natasha skromně navrhla:
  - A když vytvoříte partyzánský oddíl?
  Steelenida negativně zavrtěla hlavou.
  - Ne... Máme rozkaz ustoupit za frontovou linii. Mimochodem, co víte o průběhu bojů?
  Veronika s povzdechem odpověděla:
  - Zatím nic... Nemáme rádio, ne...
  Stalenida ho přerušila a řekla vážně:
  - Válka bude dlouhá a tvrdá. Snad ne každý to dokáže přežít. V tomto případě bychom měli...
  Veronica měla odvahu přerušit:
  - Pamatuješ na Boha?
  Steelenida negativně zavrtěla hlavou.
  - Jsem komunista a ateista ... A i lidová moudrost říká: důvěřuj Bohu a sám neudělej chybu!
  Victoria zakřičela:
  - Tato dívka upadla pod vliv náboženské drogy. A já si myslím, že ano: že Bůh je jen iluze, ale toto je velmi škodlivá iluze, spoutá mysl!
  Steelenida negativně zavrtěla hlavou.
  - Respektujte víru někoho jiného, Vic... Obecně platí, že jsou to samozřejmě věřící, kdo musí dokázat, že Bůh existuje!
  Natasha rozzlobeně dupla bosou nohou a odpověděla:
  - A co se má dokazovat! Pokud Bůh připouští, že fašisté zajali téměř celý svět, tak jaký je to Bůh!
  Victoria drsně zavrčela.
  - No, dokažte existenci boha Vera. Až na ten mastný argument, že všechno musí mít první příčinu!
  Veronika napjala čelo, otřela si holou, lehce zakrvácenou podrážku o trávu a vydala:
  - No, vysvětlit, že neexistoval život, ale vyvinul se a dokonce se objevil muž?
  Steelenida tiše řekla:
  - Evoluční teorie... Všechno jde od jednoduchého ke složitějšímu a dokonalému. A to dokazuje existence geologických vrstev. - Mladá žena přejížděla holým prstem po trávě a cvrlikala. - Tady jsou například různá geologická období a to se posuzuje podle fosílií.
  Veronica pokrčila rameny.
  "Nejsem odborníkem na kreocianismus. A takové knihy v SSSR nenajdete. V zahraničí ale existují práce, kde je dokázáno, že ve skutečnosti věda náboženství neodporuje. A shrnul vědecký základ pro studium Bible. Zejména o biblických proroctvích!
  Victoria se zachichotala a poznamenala:
  - Tato proroctví se dělají se zpětnou platností. Neexistují žádné rukopisy Bible a Starého zákona starší než desáté století našeho letopočtu. Takže neexistuje způsob, jak proroctví dokázat!
  Natasha důrazně potvrdila:
  - Určitě ano... Ne Faith, vaše víra je založena především na slepé víře a...
  Victoria ochotně navrhla:
  - Strach před smrtí! Co jakékoli náboženství spekuluje!
  Veronika pokrčila rameny a odpověděla:
  Proč se ateisté nebojí smrti? A že mají ještě v co doufat?
  Victoria plácla bosou větvičkou, zlomila ji a navrhla:
  - No, například můžeme věřit ve vzkříšení silou vědy. A tohle je taky skvělé!
  Natasha protočila oči a zasněně řekla:
  - A je to! Představte si komunistickou budoucnost. Nejsou v něm peníze, ale hojnost zboží zdarma. Včetně motorek, na kterých můžete létat do vesmíru. A jakékoli produkty - dorty, zmrzlina, ananas, lískový tetřívek a tak dále se pěstují synteticky. Všude roboti. Lidé pracují jen dvě hodiny denně a pak už jen dávají příkazy mechanismům. A za den.
  Dívky si povídaly, chodily a všechno měřily bosýma nohama. Jsou nabité různými kulomety a bazukami. Celý tucet krásek.
  A Natasha pořád říkala:
  - A nejbohatší zábavní průmysl. Pouze potěšení. Například barevné televizory a hned se díváte na tucet kreslených filmů. A spousta atrakcí. Automaty, počítačové hry, různí roboti... A dokonce i strategie. Jako například hrajete za Stalina a porážíte Hitlera. I když má potenciál celého světa ....
  Victoria zasněně pokračovala pro Natashu:
  A domy jsou tak krásné. Ke každému patří chatka s kašnou a zahradou. A pokud na Zemi není pro lidi dost místa, pak obývají Venuši, Měsíc, Mars a další planety. Zejména byly vytvořeny vesmírné lodě s nadsvětelnou rychlostí nebo dokonce autobusy s nulovým přechodem. To je, když nastoupíte do autobusu a přenesete se do vesmíru nebo dokonce do jiného světa. Takto vás zdraví kentauři neboli báječní elfové. - Dívka chytila do dlaně vážku, přiložila si ji k uchu a poslouchala, pokračovala v mluvení. - A například zázraky genetického inženýrství. Stáří neexistuje. Všichni muži nevypadají starší než dvacet, stejně jako dívky. Vše zdravé a svalnaté, s příjemnou, svěží vůní. Dívky jsou vždy zdravé, bez menstruace. Je možné, že děti nebudou muset rodit, budou vychovány v kybernetických lůnech.
  Natasha to podpořila úsměvem:
  - A objeví se stromy, na kterých budou jako ovoce růst sladkosti, zmrzlina, lízátka, dorty. A dají se jíst bez kapky tuku. A každý bude rád, že bude mít nová auta, se kterými můžete létat. A na jiný kontinent a na Mars a dokonce do sousední galaxie!
  Steele navrhl:
  - A pak budou lidé jiní, se superschopnostmi. To bude samozřejmě plus. A mrtví budou vzkříšeni a nebudou si pamatovat, že kdysi někdo věřil v biblické příběhy!
  Victoria rozdrtila muchomůrku bosou nohou a zavrčela:
  - Ano, určitě ano! No, opravdu, co Bible slibuje? Řadíme se vůbec k bubnu, nebo spíše ke zvukům varhan? A nebude ani maso!
  Veronika rozpřáhla ruce a poznamenala:
  - Jaké je vaše povědomí? Ale v Písmu svatém není odměna vůbec definitivně uvedena. A stavíme na buben, to je spekulace!
  Victoria se zachichotala a vyplázla jazyk. Poté, co poznamenala:
  - No, ano... A co se tam stane? Něco bez hříchu? A co svobodná vůle, jak bez ní?!
  Veronika tiše odpověděla a mírně přimhouřila oči:
  - Svobodná vůle zůstane, ale nebude hřích. - Dívka se otřela bosou nohou o mech a pokračovala. - Bude to možné, protože lidé budou nenávidět hřích. Ne všichni lidé, ale spasení spravedliví. To znamená, že když jsou odstraněny Satan a dráždivé faktory, hřích ztratí svou přitažlivost a sníží uvozovky.
  Victoria hvízdla a zasunula holou, kulatou patu do kmene břízy. A řekla tiše:
  - A jak můžeš nenávidět hřích, když ti přináší tolik potěšení. Tady třeba s muži, hlavně těmi mladými. Když na vás tlapou, když vás lechtají, když vám masírují paty. Přeci jen je velká radost cítit dotek svalnatých těl. A ty říkáš, že je to hřích!
  Veronika vztekle zavrčela:
  - A je nemorální mít sex s různými muži!
  Steelenida naštvaně poznamenala:
  - Abych byl upřímný, ani já nejsem puritán, ale ... Přesto existuje komunistický morální kodex a člověk by se měl snažit jej dodržovat. A nelehejte si pod každého, kdo vábí!
  Victoria odvážně odpověděla:
  - Rád jsem aktivní. A muže sama ráda vyhledávám a přitahuji. Pak se s nimi milujte tak, jak chcete. Není to krásné? Inu, proč bychom se měli uskromnit, místo abychom své samce kádrovali sami!
  Stalin chladně poznamenal:
  - S vaším vzhledem to není těžké! Ale po tom všem a zabít, jste moc!
  Victoria se pokusila trochu odvést konverzaci:
  - V každém případě znáte komunistickou budoucnost, svobodné a moudré lidi, mnohem lépe než vládu Boží, umožňující triumf fašismu, nebo utopení lidstva v potopě. - Ohnivá čertice rozdrtila muchomůrku holými prsty pravé nohy a pokračovala. - Osobně se mi nelíbí žít v království tyrana, který nazývá Židy svým lidem, a jak se ukázalo, že zbytek jsou cizinci?!
  Steelenida vážně odpověděla:
  - O vyšší mysli můžete polemizovat dlouho, ale v Bibli ... Je logické považovat to za Boží zjevení?
  Victoria sebevědomě odpověděla:
  - Samozřejmě že ne! Krutost Starého zákona, nerozumný pacifismus Nového - připisování privilegií jednomu lidu... Není to absurdní?
  Veronika otráveně narazila holými prsty do pařezu. Ušklíbla se bolestí a odpověděla:
  - Tak přece říká Pavel: Naše učení je kamenem úrazu pro Židy, šílenstvím pro barbary! Hříšná mysl to nemůže pochopit!
  Victoria se zasmála a řekla plynulým hlasem:
  - Rusko nelze rozumět rozumem,
  Nedá se změřit běžným arshinem...
  Má zvláštní postavení -
  V Rusko lze jen věřit!
  Steelenida přísně zvedla obočí a poznamenala:
  - A tady Rusko před křesťanstvím. Miliony, stovky milionů lidí věřily v Boha. Mezi nimi byly vynikající mysli. Jako Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... A měli své vlastní důvody, proč tomu věřit. My jsme zase proti iluzím! - Mladá žena poklepala holým, silným chodidlem na spadlou větev, zlomila ji a pokračovala. - Jsme přívrženci vědeckého ateismu a věříme, že každý člověk je kovářem svého štěstí! A že není nutné věřit, že dobrý strýc Ježíš přijde a všechny postaví, vyřeší všechny naše problémy! Tato planeta potřebuje vědecké řízení a expanzi do vesmíru! A neoddávat se všemožným nadějím na nebeská místa, nebo harémy!
  Victoria se zachichotala a zavrčela:
  - A neodmítl bych mužský harém!
  Steelenida přísně poznamenala:
  - No, jsi zrzavý a prostopášný... Kdo tě vychoval?
  Victoria vtipně odpověděla:
  -Když táta Carlo, a když vůbec nikdo!
  Stalenida srazila gadfly pěstí a zasyčela:
  - Je vidět... Není-li Bůh, vůbec to neznamená, že by člověk měl být vulgární a rozpustilý!
  Victoria upřímně odpověděla:
  - Jako! Rozumíte tomu!
  Natasha se zachichotala a poznamenala:
  - Komunismus hlásal rovnost obou pohlaví. A to znamená právo ženy hledat muže sama. Například si myslím, že vybrat si kluka, který se ti líbí, je docela normální ho kádrovat! - Holka narazila bosou nohou na červíka a pokračovala. - A je docela normální milovat několik chlapů najednou. Jsou přece jiné a každý vás pohladí jinak, což je moc fajn!
  Veronika tiše zašeptala:
  - Za takové řeči a činy shoříte v pekle!
  Steelenida se usmála a poznamenala:
  - Morálka komunismu není o nic méně přísná než ta křesťanská. A když se takhle chováš, tak... myslím, že se nesetkáš se souhlasem! Všichni nejsme... bordel!
  Victoria vážně poznamenala:
  - Proč pěstovat pokrytectví? Toto křesťanství kladlo na ženy různá omezení. Včetně, jako je zákaz, milovat více než jednoho manžela. - Zrzavá ďábelka vztekle narazila bosou nohou do hrbolu a odhodila ho výš. A pokračovala. - A komunismus hlásal, že žádný Bůh není! A to znamená, že vše je dovoleno! A my ženy můžeme být svobodnými ptáky při hledání lásky. Výběr těch mužů, kteří přinášejí mnohem více potěšení. A to je hlavní bod!
  Stalenida zatřásla zrzkou ukazováčkem:
  - To není pro člena Komsomolu to hlavní! Obecně platí, že nejdůležitější je služba vlasti a věc Lenina. A ne hledání potěšení pro tělo! Tomu musíte rozumět!
  Victoria rozhořčeně odpověděla:
  - Jsem zvíře a postel v bitvě! Tak si mi nestěžuj!
  Rudovlasá ďábelka zasyčela:
  - Jsem super holka!
  Veronica nesměle vložila:
  - Morálka komunismu a křesťanství je jedna: kdo nepracuje, ten neexistuje!
  Victoria ukázala znalost Bible:
  - A Ježíš řekl: nestarej se o svůj každodenní chléb... Buď jako ptáci v lese.
  Stalenida agresivně poznamenala:
  -Komunismus se zrodil z velké části na popření křesťanských hodnot. A některé paralely jsou docela možné. Takže nacisté mají také červenou vlajku, jako je ta naše!
  Victoria rozdrtila muchomůrku bosou nohou, otřela si holou, kulatou patu o mech a dodala:
  - Třetí říše má vysoké daně ze soukromého kapitálu a vysoké procento státního majetku. Částečně mají socialismus, ale privilegia pro Němce! - Dívka ukousla list z břízy, zachichotala se a dodala. - Obecně, o náboženství, mám legrační píseň. chceš, abych to udělal?
  Stalenida ochotně přikývla svou jasnou hlavou, srazila shnilou větev holým, půvabným chodidlem a zaštěbetala:
  - Zpívej květinu, nestyď se!
  A Victoria nadšeně zpívala;
  Co tím Pán myslel?
  On, žijící v hrozné dálce...
  Když byl dán příkaz k práci,
  Abychom nezůstali ve snu.
  
  Ačkoli nádherné královské oblečení,
  Ale není lakomějšího člověka....
  Chudoba střílí přímo naprázdno -
  Náš svět utrpení je epický!
  
  A není to Adamova chyba
  Prostý sovětský, ruský chlapík...
  Chodil nahý, neskrýval stud,
  Jako proletář za carismu!
  
  Bůh mu dal jídlo - limit,
  Pastviny bez znalosti vidlí...
  A pokud budete chtít víc, budete biti!
  A pít dlaní bez lahví.
  
  Adam snášel takový osud,
  V nějakém strašidelném, nudném ráji!
  Ale had letěl na křídlech,
  Pochopil: člověk trpí ...
  
  Existuje způsob, jak se dostat z houštin,
  Postav město, dej potomstvo!
  Abychom neprocházeli termínem háje,
  Někdy potřebujete perfid!
  
  Ukradl jsem kouzelný klíč z ráje,
  Opustit rajskou rutinu...
  Tam najdeš dívčí sny
  Můžete alespoň zahynout v podsvětí!
  
  Ano, samozřejmě existuje riziko, chlapče,
  Tato planeta není dar...
  Ale budeš znát svědomí, čest,
  A najdete, poznáte svůj pár!
  
  Adam dostal tento klíč -
  Otevřel brány a opustil ráj.
  Hříšník vynaložil hodně síly,
  Šlápnout na kameny velkých hor...
  
  Tady znovu vidí bránu -
  A znovu se objevil okřídlený had...
  Řekl: Jsem dobrý Satan -
  Závora se sama otevřela...
  
  Adam vešel a vidí -
  Takový malovaný zázrak...
  Nahá panna za kopcem,
  Porcelánový terc je zlatý pokrm.
  
  Ale jak je to dobré
  Chlapec Adam neodolal!
  A polib ji na ústa
  Sladší než med!
  
  
  Odpověděla mu -
  Těla v bouřlivé extázi se spojila...
  Ne, neproklínejte Satana -
  Chlapi se objevili v hříchu!
  
  Bůh je vyhnal z ráje, ale...
  Planeta se stala jejich domovem.
  I když lidé mají jedno slunce,
  Ale z potomků se staly tisíce!
  
  Ano, bylo to velmi těžké
  Povodně, sucha a zimy.
  Ale mysl je mocné veslo,
  Člověk se stal silným tvorem!
  
  Jak může anděl létat
  Jak démonské hory ničí úlevu!
  Vytvořte cestu, kde je cesta -
  Dosáhněte jakéhokoli bodu na zemi.
  
  A potřebujete prostor -
  Budeme také schopni dobývat.
  Takže náš hřích není věta,
  Ne, nemluvte popové nesmysly!
  
  Nebuď hřích - není žádný pokrok,
  Myšlenky generují pohyb!
  Jedna odpověď na kázání:
  Nepotřebujeme ráj někoho jiného!
  Dívky jednohlasně tleskaly. Nutno podotknout, že Victoriin hlas je silný, plně znějící, velmi příjemný. A válečníci byli touto básní opravdu fascinováni.
  Steelenida s úsměvem navrhla:
  - Až bude čas, zahrajete tuto píseň na stadionu!
  Victoria souhlasně přikývla a navrhla:
  - A zároveň schválíme cenu!
  Zrzavá dívka se chichotala a chtěla chodit po rukou. Ale má příliš mnoho zbraní.
  Dívky chodily dost dlouho a byly unavené. Posaďte se k obědu. Otevřeli trofejní konzervy a guláš. Energicky vydělané čelisti. Všichni bojovníci jsou mladí, zdraví, svalnatí.
  Natasha s úsměvem poznamenala:
  "Mezi námi zabitými jsou téměř všichni cizinci." Němci proti nám vrhají cizí armádu!
  Victoria zpívala nemístně:
  - A naše armáda je nalevo a naše armáda je napravo ... Je pro nás dobré bojovat s pitím!
  Stalenida se přísně podívala na zrzku a poznamenala:
  - Jsi hravá dívka... Musíme si tě vzít!
  Victoria zavrtěla hlavou.
  - Proč manžel? Je lepší mít tucet milenců!
  Natasha se zasmála a poznamenala:
  - Není zajímavé dlouho komunikovat s jedním mužem - obtěžuje to! Je lepší, když máte jiné kluky!
  Oksana navrhla:
  - Možná příště vezmeme německého zajatce... A budeme si z něj dělat legraci!
  Steelenida se zachichotala a poznamenala:
  - No, vy děvčata jste vynalézavé... A neuškodilo by nám ten jazyk zachytit!
  Natasha zuřivě vycenila zuby a řekla:
  - Mužíci, muži... Jste velmi, velmi špatní, naši muži! Chlapi! Chlapi! Naše muže porazí dívky!
  Dívky vybuchly smíchy... Trochu se napily z lahví ředěného alkoholu. Pár krásek dokonce chrápalo.
  Ale Stalenida zavrčela:
  - Vyšplhat! Kdo spí, toho zabijeme!
  Dívky vyskočily a natáhly se do provázků. Zachrastili zbraněmi a blýskli zuby. Nádherné krásky. A mrknou jejich safírovýma očima. Chtějí alespoň trochu, ale makat. Posaďte se na koně.
  A tak znovu pochodujte a dupejte bosýma nohama. I když dívky vypadají velmi pěkně. Mají tolik krásy. A svalnatá, silná těla dívek.
  Natasha při chůzi si všimla:
  - Dokud nevyřešíme problém nacistických tanků, nemáme co dělat proti Führerovým vojákům!
  Victoria upřesnila:
  - Chtěl jsi říct, že ne vojáci, ale stroje! A obecně platí, že proti šrotu neexistuje příjem, pokud neexistuje jiný šrot!
  A zrzavá ďábelka bouchala bosou nohou na dávno shnilý pařez. Zvedl mrak odpadků a prachu.
  Veronica pokorně zavrčela:
  - Celá vůle Boží!
  řekla Stalenida naštvaně a bouchla nahou patou o dlažební kostky:
  - Ne! Všechno bude naše bolševická vůle!
  A oči jí doslova jiskřily vztekem!
  Victoria tvrdě poznamenala:
  - Hitlerovci vyhlazují Židy bez zbytečných ceremonií. Proč se Bůh nepostavil za svůj lid?
  Veronika pomalu odpověděla:
  - Hříchy...
  Victoria zpívala a dupala bosýma nohama:
  - Oh, hříchy, hříchy... Nehřešte koze! Nehřešte koze! Porazí révu! Réva s bílou hřívou bude bít!
  A rusovlasá kráska chytila motýla holými prsty, zvedla nohu a ukázala svým přátelům.
  - To jsou zázraky, které se dějí v našich lesích!
  Veronika vtipně odpověděla s úsměvem:
  - Vidíš, jaká krása... A ty říkáš, že to není Boží stvoření!
  Victoria vyštěkla:
  -Náboženství je opium lidí! A motýl je krásný, aby se lépe maskoval jako květiny!
  Steelenida naštvaně poznamenala:
  - Možná dost o náboženství? Je lepší nechat Veru, aby vám řekla, jak se bude chovat, pokud bude poslána do rozvědky?
  Veronika pokrčila rameny a odpověděla:
  - Budu pokorný!
  Natasha chtěla něco říct, ale dívka nad ní udělala hluk. Kolem přispěchali tryskové stormtroopeři. Mnoho ocelových a velmi dravě vyhlížejících supů. Bzučely a vyfukovaly páru. Je tam hodně zbraní a Němci střílejí velmi agresivně.
  Steeleed objednal:
  - Převlek!
  . KAPITOLA 7
  Mladá poručík pohraničních jednotek Elizaveta Petrova oněměla úžasem. Zvěsti o možném vypuknutí války se šířily už dva měsíce. Ale přesto jsem tomu nějak nemohla uvěřit... Jako chytrá dívka Elizabeth nesdílela domnělou vyšší moc oficiální doktríny - že Rudá armáda je silnější než všichni ostatní. Její strýc bojoval ve finské válce, byl zraněn a velmi vášnivě mluvil o jejím průběhu.
  - Naše nádrže pomalu vytékaly jako želé z pánve. Impozantní QMS se posunul vpřed, se dvěma ústy, každý po šedesáti tunách. Jakýsi beran pro prolomení obrany. A jak duní! Hromy jsou jako pištění myši ve srovnání s řevem býka. A pod housenkami jsou výmoly. Před pár dny došlo k tání, černá země byla pokryta ledovou krustou. Tanky se pohybují stále pomaleji, kavalérie je dohání. Tisíce jezdců, je třeba je zadržet, aby nepředjeli tanky. A před nimi Finové položili miny a zakopali barely ropy. Mnoho našich tanků hořelo jako svíčky. Hrozný pohled, zvláště v časné polární noci, rozlitý benzín a olej smíchaný s tající vodou. Koně se polekali a zuřivě řehtali, byli spáleni a k pěchotě se řítila živá lavina. Pohled je prostě hrozný, tanky se nemohly ani zastavit, ani se otočit. Ano, a příkaz nám zakázal zastavit.
  Pokud půjdete pouze vpřed - rozbijete nepřítele. A tanky explodovaly a hořely, kavalérie pošlapala vlastní pěchotu. Zdálo se, že ofenzíva se dusila, hvězdy padaly z nebe.
  Strýc vykašlal krev a zastavil se. Usrkl sto gramů a pokračoval.
  - Takže bez průzkumu, bez vzdušného krytu jsme zatopili. Bojovali celou zimu a polovinu března, prorazili opevnění, ale dvě stě tisíc našich vojáků se nikdy nebude radovat z vítězství. Světlo pro ně navždy zhaslo.
  Dívka se překvapeně zeptala:
  - Opravdu tolik?
  Strýc přikývl.
  - Myslím, že přesně to nikdo neví, ale mrtvoly byly vyneseny echelony. Bylo to děsivé. Byli jsme nuceni zaútočit na obranu a Finové pokosili naše řady. Prostě divoké šílenství.
  Elena koktala a zeptala se:
  - A co, nejsme tak silní?
  Strýc odpověděl:
  - Síla tanku není v pancíři, ale v hlavě tankeru!
  Dívka přikývla.
  - Skvělé, řekl jsi!
  Elizabeth si tento rozhovor dlouho pamatovala. Ptala se, jaké mají Němci a Finové tanky. Finsko však nemělo vůbec žádné tanky, kromě tuctu lehkých třítunových tanket. A ty německé tanky, můj strýc je znal, řekl mu bratranec, který jel do Německa v jednačtyřicátém. Obecně vzato, jeho technika nacistů v té době nebyla ohromena.
  - Tank T-1, váží pouhých pět a půl tuny, rychlost je 57 kilometrů za hodinu. Neprůstřelné brnění, tři kulomety. No, půjde to proti pěchotě, ale ten stroj je tak slabý.
  Ale není sama? " zeptala se dívka úzkostlivě.
  - Existují také T-2, T-3, T-4 a T-5!
  Elizabeth se usmála.
  - A který z nich je nejsilnější?
  - T-5! Má dva kanóny 75 mm a 37 mm, čtyři kulomety. Ano, to je pohledný tank, Němci mu říkají "Vlkodlak". - Strýc rozpřáhl ruce a máchl jimi jako větrný mlýn.
  - A rychlost? - Jsem zvědavá, zeptala se dívka!
  - Padesát kilometrů po dálnici obecně stačí. Obecně je tank zajímavý, s aerodynamickou věží. To nejlepší z výtvorů fašistického budování tanků. Strýc si povzdechl. - Pravda, naše T-28 a zvláště T-34 nejsou o nic horší a děla našich tanků jsou ještě výkonnější.
  Dívka navrhla:
  - Co když vytvoříme nové nádrže, chladič.
  Strýc odpověděl:
  - Není nic lepšího než KV-2, je to taková síla, ale existuje také KV-3 a KV-4 a zejména KV-5. Poslední monstrum váží sto dvacet tun a chystá se do sériové výroby. Tehdy budou Němci vymláceni jako řetěz prosa.
  Dívka ostře zívla:
  - Pokud chcete nudit dívku, mluvte o zbraních, ale pokud chcete navždy odejít - mluvte o sovětských zbraních!
  Strýc se urazil:
  - Proč máme špatnou techniku?!
  Dívka vtipkovala:
  - Ale údaje na něm jsou tajné. Říká se, že můžete získat výraz pro jednu zmínku o ráži tankového děla.
  Strýc zavrtěl hlavou.
  - Není pravda! Za takovou maličkost není nikdo zavřený!
  Dívka se zašklebila.
  - Jak to říct! A to se nestalo.
  Strýc poznamenal:
  - Řeknu vám o T-34, ráže zbraně je 76 mm. A pancíř má 52 mm, kdyby vás to zajímalo.
  Dívka si opovržlivě odfrkla.
  - Chtěl bych vidět ten zázrak. ukážeš?
  Strýc neochotně odpověděl:
  - Ukážu ti to, jestli chceš! Vorošilov však tento tank označil za ošklivost. Díky maršálovi Kulíkovi za to, že trval na jeho realizaci. Ano, Stalin osobně tento tank ocenil. Do začátku čtyřicátého třetího se plánuje vybavit jím sto dvanáct tankových divizí.
  Dívka byla překvapená:
  - Jeden tank?
  - Ne! Také KV a T-80, nicméně tento tank je lehký, myslím T-80. Opravdu umí plavat!
  Dívka byla překvapená:
  - Plavat? To je zajímavé!
  - Máme tři tisíce tři sta obojživelných tanků. - Strýc to řekl s hrdostí a pak ztišil hlas do šepotu. Nikomu to neříkejte, je to velké tajemství. Kdybyste blábolili, mohli byste skončit za mřížemi. Podívejte: nic nezkracuje život jako dlouhý jazyk.
  Alžběta se okamžitě odmlčela: před dvěma dny se její dobré přítelkyni stal docela nepříjemný příběh. Stalo se následující. Proběhl divadelní večer, všichni se moc bavili, ale samozřejmě se pilo. Hrály trubky, tančily dívky a chlapci. Takže Yashka Klopov, veselý chlapík a vůdce, jako vždy chtěl dělat legraci. Doběhl jsem ke zdi, kde visel Stalinův portrét. Mohutný celostěnný portrét, světlý, vykládaný mozaikami. Stalin vypadal mladě, asi na pětatřicet let, ne víc, pohledně. Dokonce ani čelo nebylo tak nízké a šikmé jako u originálu. Yashka zahrála na harmoniku a pak ji hodila do sálu.
  - Ach, Yuli, Yuli, Yuli! Je to matuliovská píseň!
  Kdo se posměšně zeptal:
  - A proč zpíváš o své matce, když je tvůj otec před tebou?
  Yashka se v odpověď zasmála a zpívala:
  - Můj zrůdný otec byl vyvlastněn ve vesnici! Můj otec, otec lidu, vládne ve svatém Kremlu!
  Všichni se smáli, tleskali a pískali. Yashka mezitím vytáhl z opasku pravítko a s chichotáním prohlásil:
  - Chtěl bych změřit nos otce národů!
  Publikum se sborově zeptalo:
  - Proč?
  Yashka, hrající si s pravítkem, předla:
  - Protože Stalin má velké srdce! Největší na světě! Nos by tedy měl být největší!
  V odpověď přátelský smích a pískání:
  Yashka se zvedla na špičky, položila pravítko a několikrát ho otočila. a se smíchem řekl:
  - Padesát tři centimetrů! To je hustý! Je opravdu největší!
  Všichni se znovu smáli a ukazovali prstem. Celkově se večer vydařil. Elizabeth otráveně zavrtěla hlavou, aby zahnala vzpomínky. Yashka byl odveden za úsvitu, cestou do černého trychtýře ho lidé v kožených bundách mlátili palicemi a pěstmi. Kdysi mladá, veselá tvář se proměnila v krvavou kaši. Alžběta to viděla, protože byli všichni speciálně shromážděni, aby se podívali na zatčení. Pak promluvil politický úředník, hodně křičel a vyhrožoval. Dalších pět bylo zatčeno na místě, nikdo se neodvážil klást odpor. Elizabeth si na to vzpomněla, její vášnivá láska k večírku byla otřesena.
  Avšak i nyní, pokud se nepřítel pokusil na Stalina, bez váhání nabídla svá ňadra!
  Dívka se zeptala svého strýce:
  - Je Francie silná země?
  Odpověděl:
  - Ano, silný! Společně s Británií ovládají třetinu světa! Vezmeme-li v úvahu kolonie, populace Francie není nižší než SSSR.
  Elizabeth hvízdla.
  - A taková síla se ztratila!
  Strýc se poškrábal na plešatějícím temeni hlavy:
  - Ano, prohrál jsem! Za měsíc a půl byly poraženy čtyři evropské mocnosti! Ani Napoleon a Alexandr Veliký neměli taková vítězství jako Hitler.
  Elizabeth se šeptem zeptala:
  Jaký je to Hitler?
  Strýc pokrčil rameny.
  - Neviděl jsem ho! Na portrétech jste ho sami viděli. Říká se o průměrné výšce, nervózní, jí lidské maso, obzvláště rád řeže ženám prsa!
  Elizabeth zavrtěla hlavou.
  - Nepískat! Hitler je vegetarián!
  Strýc nesouhlasil.
  - V duchu je to typický kanibal! Rem nařídil svého nejlepšího přítele rozřezat na dva kusy ostnatým drátem. Proč ne masožravé monstrum! Po kapitulaci Francie nařídil zaživa upálit sto tisíc Židů žijících v Paříži a jejím okolí. V důsledku toho byl hrozný smrad! Nacisté navíc nešetřili ani malé děti. Po upálení esesáci vzdorovitě močili na popel! Říká se, že Hitler je osobně zapojen do mučení a mučení!
  Elizabeth poznamenala:
  - Vládce těch, kteří berou katovi chleba, sbírá sůl na zadku!
  Strýc zavrtěl hlavou, vytáhl cigaretu a potáhl. Uměl velmi zajímavě kouřit, vyfukovat kouřové kroužky. Jeho pohled byl veselejší:
  - Víš, čeho se bojím!
  Dívka tiše odpověděla:
  - Myslím, že nic!
  Otcův bratr namítl a krátce popotahoval:
  - Jen omrzlí lidé se ničeho nebojí! Pro normálního člověka není v žádném případě ostuda zažívat strach! Zvlášť, je-li rozumný, a ne tak pro sebe, jako pro ostatní.
  Dívka rozhodně přikývla.
  - Tady souhlasím!
  Strýc přestal kouřit, zavrtěl hlavou, jako by si natahoval krk:
  - Víte, kolují zvěsti, že nacisté vytvářejí novou strašlivou zbraň. Bomba schopná vymazat celá města na jedovatý prach. A nebude z toho úniku.
  Elizabeth si opovržlivě odfrkla:
  - Typický Goebbelsův propagandistický bluf!
  Strýc si zhluboka povzdechl jako mrož pod vodou:
  - Ach ne! To je věda! Zbraně říkají, že vědci jsou docela skuteční! Dokonce přišel s názvem - atomová bomba! Takže si myslím, že je nejlepší nečekat, až se taková monstrózní zbraň dostane do rukou nacistů, a zaútočit jako první na Německo!
  Elizabeth se otřásla jako po zásahu elektrickým proudem:
  - Ale je nečestné porušovat mírovou dohodu. Máme s Německem pakt o neútočení, smlouvu o přátelství a hranicích!
  Strýc sarkasticky poznamenal:
  - Respektovali někdy nacisté dohody? Vzpomeňme alespoň na Polsko, případně Belgii a Holandsko! Hitler dokonce řekl toto: poctivost je typická oběť, na oltář účelnosti!
  Dívka s nadšením odpověděla:
  - Stalin není Hitler!
  Strýc to udělal, souhlasil, ale zasadil pravý opak:
  - Samozřejmě, a proto musíte udeřit jako první! Potomci mu zpoždění neodpustí! Trojnásobná síla útoku, poloviční obrana!
  Elena poznamenala:
  - Naše armáda bude nejofenzivnější na světě, pokud nepřítel zaútočí! A pak to zopakovala ještě hlasitěji. - Ale jen když nepřítel zaútočí!
  Strýc potutelně zamžoural:
  - Hlava řezaná čepelí se nazývá zahradní hlava, raší z ní shluky odplaty! Ne, myslím, že Hitler měl skončit, i když jeho hordy spěchaly do Paříže.
  Dívka dupla bosou nohou (boty stály poblíž!), odpověděla:
  - Možná máš pravdu!
  Elizabeth si tento rozhovor dlouho pamatovala. Zvěsti o koncentraci nacistických vojsk zejména v Polsku, neustálém narušování sovětských hranic německými letadly a častém zatýkání mezi vojáky vytvářely nervózní atmosféru. Političtí důstojníci přitom aktivně inspirovali: Válka nebude! Přesto byly k hranici vytahovány další síly, zejména obrněné! Zejména Elizabeth poprvé viděla nejnovější tank KV-3 se dvěma děly a hmotností sedmdesát pět tun. Byl to experimentální model, který, jak někdo šeptal, měl být testován v bitvách. Dívce se však tank úplně nelíbil, protože byl příliš těžký, vyznačoval se nízkou manévrovatelností, lámal mosty, věž se pomalu otáčela. Navíc díky velké ráži děl utrpěla rychlost střelby a přesnost byla poměrně nízká! Nicméně tak silný tank vzbuzoval sebevědomí. Naftový motor o výkonu 850 koní strašně duněl, vypadalo to jako po výbuchu sopky, německá auta jsou mnohem tišší. Dívka se na monstrum skepticky podívala a otočila se na paty...
  Ráno 22. června 1945 byla hrozná událost, na SSSR byly vrženy velké síly fašismu. Alžběta ale zpočátku šok nezažila. Strýcova slova o atomové bombě, kterou vytvořili nacisté, mám navíc hluboko v paměti. Možná ještě lépe, Hitler zaútočil nyní, kdy je vytvoření superzbraně ještě daleko! Je lepší rozdrtit tygra, když mu ještě nenarostly tesáky! I když jaký Fuhrer je tygr, spíše šakal. Ale smutnější bude konec fašismu!
  Elizabeth zvedli v posteli, rychle se oblékla a přidala se ke zbytku svých spolubojovníků a bratrů ve zbrani.
  Nacisté zasadili hlavní úder do týlu skupiny Bialystok. Silné obrněné a mechanizované kolony se během dvou hodin prohloubily o čtyřicet kilometrů. A jako štěstí, ani zákopy nebyly vykopány příliš pečlivě.
  Nebyly přivezeny žádné dělostřelecké granáty a dívky byly nuceny setkat se s nacisty s puškami a granáty. Zde se objevily Hitlerovy tanky a obrněné transportéry. E-50 se pohybovaly vpřed, vyzbrojené čtyřmi kulomety a kanónem ráže 105 milimetrů. O něco menší než tanky E-50 Sh, s vysoce výbušnými tříštivými granáty a kanóny ráže 150, 180 a raketometem ráže 380 mm.
  Za nimi jsou zranitelnější, ale stále neproniknutelné Panthery-2 s 88mm děly.
  Elizabeth se okamžitě cítila bezmocná. Co dokáže, vyzbrojena pouze puškou Moskin a několika protipěchotními granáty? Německé tanky chrlí kulometnou palbu na sovětskou pěchotu, vybuchují granáty. Poblíž padají zakrvácené dívky a mladíci. Ještě jeden bezvousý chlap měl utržené nohy. Křičí a natahuje ruce k Elizabeth, kterým chybí prsty. Opět výbuchy, ve vzduchu se objevují německé Messery 262, poté XE-183 proudové útočné letouny. Z dálky nejsou moc děsiví a připomínají mouchy, ale když přiletí blíž, promění se v supy.
  Německé tanky jsou stále blíž, vznášejí se nad nimi hadi s hákovými kříži. Zároveň zní grandiózní Wagnerova symfonie. Vše vypadá nezvykle hrozivě, dokonce ani tanky mimochodem nejsou příliš velké, namalované tak, aby připomínaly dravá zvířata. Hlavně hodně obnažených tváří. Alžběta pociťuje zvířecí hrůzu, chce se jí utéct, ochabují jí nohy, ale....
  Jak může ruský člověk (A Bělorusové a Rusové jsou jeden a tentýž národ) zradit a bát se.
  Alžběta hází granát. Ona, která má silnou paži, hází daleko a zasáhne E-50. Nádrž na chvíli zamrzne a okamžitě zareaguje. Ozve se ohlušující výbuch, dívka je vymrštěna do vzduchu a její vědomí zahalí vlna temnoty...
  Alžběta cítila, jak se noří do hluboké tůně - černočerné tmy, a jen ve výškách zlověstně blikaly planoucí oči hvězd. Jak se potápíte, tlak na hrudník sílí, v hlavě se klepou perlíky a každý jejich úder je čím dál bolestivější a těžší! Konečně se její tělo dotkne dna, týl hlavy se ochladí, dívka chce vyskočit a nemůže se pohnout. Tady kolem - zároveň se ze všech stran ozývá skřípění, šustí nějaká malá stvoření. Elizabeth cítí, jak jí v hrudi divoce bije srdce. Na krysy velké jako králíci a pestrobarevné s převahou krvavého odstínu se nehází. Spěchají a začnou trhat. Elizabeth křičí a... Přichází k rozumu.
  Dva němečtí vojáci ohmatávají dívku a pak jí prudce zvednou vlasy:
  - Schnel! Vstávej děvko!
  Elizabeth vstane a zatřese s ní. Dívka otočí hlavu, je těžký. Páni! Ale vše se zdá být nedotčené.
  Němci budují kolony vězňů, mužů a žen zvlášť. Elena byla dokonce překvapená, že se jich tolik vzdalo. Některé ženy, více než padesát, zraněné nejsou vidět, zdá se, že nacisté s takovými lidmi prostě skončili. Tlačili do zadků dívek (téměř všechny vojačky jsou mladé a nedávno odvedené) a jely dál. Bylo docela horko, některým ženám byly roztrhané tuniky a "chlubily se" v košilích.
  Elizabeth se zeptala kapitána Valentiny Sinitsové, měla na tváři několik působivých modřin:
  - Nu a to teď Valya?
  Kapitán, osmadvacetiletá docela hezká rusovlasá dívka, odpověděla:
  - To je v pořádku, pokud je noc tmavá, pak utečeme!
  Elizabeth zkoumala sama sebe:
  - Myslím, že ano! Zajetí není pro sovětský lid! Zdá se, že nedošlo k žádnému poškození, úlomky měly s mým tělem slitování! Jen mi to hučí v hlavě.
  Valentina odpověděla:
  Zdá se, že jste byli ohromeni! Brr! Sám ale nechápu, jak jsem se dostal do zajetí. Samopal se zasekl a ostatní dívky to vzdaly. V důsledku toho jsem se nechal chytit jako poslední blázen!
  Elizabeth přikývla.
  - Ano, dobrý začátek války! Než vůbec stačila zabít jednoho Němce, dostala se do zajetí. Divoká hrůza! Co když nemůžeme utéct?
  Valentina odpověděla:
  - Víš, že jsi neobyčejně krásná! Zlatovlasý s dokonalou postavou. Nikdy jsem neviděl krásnější dívku, než jsi ty!
  Elizabeth to mávla rukou.
  - Proč potřebuji tyto komplimenty! A ty taky nejsi chlap!
  Kapitán poznamenal:
  - Můžete být jednoduše znásilněni!
  Elizabeth byla zaskočena.
  - Jak znásilnit?
  Valentina byla opravdu překvapená:
  - Ty nevíš?
  Elizabeth zavřela oči.
  - Teoreticky samozřejmě vím, ale...
  Valentina se zamračila.
  - Zkoušela jsi to někdy s klukem?
  Elizabeth negativně zavrtěla hlavou.
  - Samozřejmě že ne! Obecně platí, že komunista by se neměl morálně rozkládat a milovat se mimo manželství!
  Valentina pokrčila rameny.
  - Jak to říct! Podle mě je to osobní věc každého! Navíc muži jsou všichni jiní a potěšení z nich máte po svém. Tady to není tak snadné uhodnout, ale manžel se rychle nudí.
  Komsomolka kráčející doprava namítla:
  - Pro člověka je hlavní věcí duchovní komunikace a ne zvířecí instinkty!
  Valentina zvedla palec.
  - Nemluvme o neslušných tématech! Možná bychom měli raději mluvit o straně a budování komunismu!
  Alžběta chtěla něco říct, jak následoval rozkaz - kolona zastavit.
  Byli přímo před betonovou plošinou, na kterou vyjelo pár kamionů a osobního auta. Zároveň se objevila další kolona pronásledovaných žen. Soudě podle oblečení to byli civilisté.
  Z německého auta v khaki barvě vylezl obézní Němec. Měl nepříjemný, špatně oholený obličej s trojitou bradou a na ramenou podivný dvouhlavňový samopal. Jenže čepice, na které zářil znak - dva blesky, prozradila esesáka. Fašista vyšel před dívky a lámanou ruštinou zavelel:
  - Vyrovnání! Pozornost!
  Dívky se automaticky protáhly, vojenský výcvik byl ovlivněn. Jedna z dívek opravdu zaváhala a dostala pažbu na papeže.
  Důstojník SS spokojeně zabručel, podíval se ženě na nohy a přikázal:
  - Všichni, sundejte si boty!
  Dívky se otřásly a řadami se rozlehl rachot. Tlustý Němec vyzývavě zívl a apaticky zamumlal:
  Kdo neuposlechne, bude pověšen! - A pak najednou hrozivý výkřik. - Schnel! Schnel!
  Dívky si začaly zouvat boty. Elizabeth cítila, jak se její ruce automaticky pohybují. Zdá se, jako by pro ni bylo zvykem poslouchat fašistická monstra. Sundala si jednu botu a bosou nohou cítila příjemné teplo betonové dlažby. Pak druhý, opatrně si nazujte nové, nedávno vydané kožené boty (plachtové boty se objeví až na konci války). Ozvaly se výkřiky. Vyskočila mladá dívka ne starší šestnácti let a zakřičela:
  - Nebudu střílet kozy! Ať je lepší odstranit ze mě mrtvé!
  Německý borov dal znamení, dva vysocí esesáci dívku popadli a odvlekli na předem připravenou šibenici.
  Dívky-válečné zajatkyně si povzdechly, ale nikdo se neodvážil nic namítnout, šok ze zajetí evidentně zasáhl.
  - Zahákněte ji! - Křičel tlustý fašista. - Nenech ho hned zemřít! Ďábel bude vědět, jak odolat.
  Mladé dívce se strhly šaty, esesák krásce dokonce píchl doutník do růžové bradavky. Dívka křičela a křičela:
  - Pamatuj si mě, jmenuji se Tanya! Smrt fašistům!
  Důstojník SS zařval:
  - Vytrhni jí jazyk!
  K dívce přiskočil Mordovian se zmačkanou špinavou zástěrou a kleštěmi v rukou. Další nacista stiskl dívce tváře a otevřel ústa. Pokusila se vzdorovat. ale síly jsou příliš nerovnoměrné. Dívce se řinula krev z úst a ona sama ztratila vědomí bolestí. Fašistické monstrum vyhodilo svůj roztrhaný jazyk a rozdupalo ho botou. Povislou nahou dívku nacisté rychle pověsili na ostrý lodní hák. Slabě vykřikla a třásla se, další bolest jí přinesla. Blaženost byla vepsána do tváří nacistů, ten neuvěřitelný pocit sadistického zadostiučinění, když ubližujete vlastnímu druhu. I když je to krásná dívka s blond vlasy. Zde se sadismus mísí se sexuálním prvkem.
  Elizabeth zavřela oči, aby neviděla takovou svévoli. Mezitím se k nim přiblížila kolona vězňů, civilek. Nacisté je také donutili zout si boty. Ženy byly sebrány mladé, žádná nevypadala na pětatřicet nebo pod šestnáct. Silné Bělorusky, většinou světlovlasé, modrooké, příjemně vypadající, krev a mlíko.
  Tlustý důstojník znovu zavelel:
  - Sundejte svrchní oděv!
  Alžběta najednou zrudla, ale co když ji nacisté nechají úplně nahou? A prsty už rozepínají tuniku. Civilní ženy pláčou a naříkají, jako by měly být popraveny. Jeden z nich drží dítě. Nacista mu ho vytrhne z rukou. Matka žena přispěchá a je bodnuta do břicha bajonetem. Padá a třese se srdceryvným pláčem. Důstojník SS přiběhne k dítěti, hodí ho pod nohy a začne přešlapovat. A dělá to proto, aby nezemřel okamžitě a nezlomil jemné ruce a nohy.
  Matka vyje a je odvlečena na popraviště, aby ještě živá pověsila na hák. Cestou jim trhají šaty na kusy a bijí je pažbami pušek. Pak zmrzačenou ženu dotáhnou až do konce a přitom se vesele smějí, jako by ji kamenovali marihuanou.
  Elizabeth zašeptala:
  - A existuje hranice jejich zvěrstev! Kdo je zrodil, žena nebo vlčice!
  Valentina s vášní řekla:
  Nikdy neodpustíme a nikdy nezapomeneme! Za každé jejich zvěrstvo nacisté pěkně zaplatí.
  Elizabeth odpověděla:
  - To nestačí pro všechny nacisty v Německu.
  Valentina vtipkovala:
  - Co zbývá, pak do Japonska!
  Hlavní nacista se stále neuklidnil, v jeho matných očích hořelo šílenství, malá ústa zkroucená:
  Teď vás varuji! Zavezeme vás na území Německa. Kdo se bude chovat slušně, bude mít dobré místo, jídlo a v budoucnu i čestné občanství Velkého Německa. Ale pokud někdo uteče, pak za každého uprchlíka nařídím upálit zaživa dvacet rukojmích. Rozumíš mi! - Řev padoucha zesílil. - A teď jasně uvidíte, co to znamená neuposlechnout Führera.
  Nacisté se vrhli v koloně civilních žen a vybrali tucet těch nejošklivějších. Byli bez obřadu taženi za vlasy a sraženi na hromadu. Poté esesáci začali ženy kroutit ostnatým drátem. Zoufale se snažili utéct. V reakci na to dostali pažby na ramena a do hrudníku (které neztratily vědomí).
  Tlustý důstojník se zasmál.
  - No, teď pro ně pochodeň! Ať si "užijí" bolest!
  A opět idiotské chichotání fašistických bestií. Tři esesáci s degenerovanou fyziognomií vytáhli nádrž z benzínu a odšroubovali víko. Navzdory vzdálenosti zasáhl Elizabeth odporný zápach paliva. Zdá se, že šlo o nízkooktanový benzín získaný z procesu hydrolýzy uhlí. Přes veškeré četné vybavení neměl Fuhrer dostatek přírodní ropy, a to ani s přihlédnutím k zásobám SSSR a okupovaných afrických kolonií, takže fyzici Třetí říše prokázali vynalézavost. Tento benzín měl zvláštnost, nižší teplotu spalování oproti běžné a také to, že začal mrznout už při devíti stupních pod nulou. Časem to ovlivní průběh války. Ženy zkroucené kovovým ostnatým drátem zoufale mávaly rukama (ty, co je měly volné), nacisté s úsměvem a ukazováním jazyků něco německy křičeli.
  . KAPITOLA #8
  Tank E-50 již obdržel mnoho zásahů. Ale válečníci narazili na celý sud nitroglycerinu. Nádrž explodovala, což úplně odpálilo všechny válce. A válečníci byli bez auta. Zatímco hledali další tank, krásky se ponořily do velmi zajímavých vzpomínek na jednačtyřicátý rok.
  Bohužel, takový příjemný sen Gerdy se ukázal být krátký. Znovu vstát a cvičit. Dívky však o tom nepřemýšlely. Dokonce pracovali se zvláštním nadšením. Madeleine se mezitím rozhodla trochu zpestřit fyzickou aktivitu a dívky byly zapřaženy do speciálních vozíků, na kterých stály tanky. Velitel roty SS řekl šťastně:
  - Tady holky, ušetříme vzácné palivo a vycvičíme vás. Nový typ zatížení s aplikovanou hodnotou!
  Když dívky v plavkách táhnou tanky a dokonce se potí pod spalujícím sluncem, je to skvělý pohled. Holky ale musí bosé nohy opřít o písek a ostré kameny. Vstaň a nevzdávej se....
  Gerda s obtížemi popadla dech a filozoficky poznamenala:
  - Je to krásné, samozřejmě, ale... Tak se nyní podobáme otrokům starověkého Egypta. Vlečeme i ten nejtěžší náklad, ale aspoň nás nemlátí bičem!
  Charlotte souhlasila:
  - Samozřejmě, že nebijí, ale to to nijak neusnadňuje! I když ne - je to jen fitness v kombinaci se vzpíráním!
  Gerda se pokusila obrátit rozhovor na jiné téma:
  - Co myslíte, kdyby Alexandr Veliký nezemřel v tak mladém věku, dobyl by Řím a pak celý svět?
  Charlotte po pauze odpověděla a setřásla ze sebe pot:
  - Těžko říct... Vždyť plánoval tažení proti vzpurným Arabům... Ale šanci samozřejmě měl! I když bychom měli být rádi, že se mu to nepodařilo!
  - Proč?! Gerda byla překvapená, když si narovnala řemínek, který jí třel rameno.
  Charlotte se zašklebením zubů odpověděla:
  - Protože Hitler v tomto případě by bylo příliš těžké ho překonat. A tak uplynou další dva tisíce let a na otázku, kdo byl nejlepší a největší velitel všech dob a národů, bude následovat jednoznačná odpověď - Führer Německa!
  Gerda políbila řemínek silněji:
  - Ano, Adolf Hitler již překonal Napoleona... To bude zvláště zřejmé: když vezmeme Egypt, Napoleon selhal! A tam, až do Indie .... Ale hlavní je samozřejmě přistání v Británii ...
  Charlotte pevně potvrdila:
  - Co se Napoleonovi nepodařilo: vstoupit do Londýna, udělá Wehrmacht pod vedením Adolfa Hitlera! Je jen zajímavé, zahájíme invazi do Ruska, před nebo po?
  Gerda pochybovačně řekla:
  - Myslím, že je to lepší po... Napoleon, mimochodem, zničil celou armádu v Rusku. Ale my nejsme Francouzi. Žáby nejsou moc zdatní bojovníci!
  Mohutná blondýnka, která s nimi tahala za řemínek, vstoupila do rozhovoru. Její hlas se zdál velmi tichý, jako mužský, ačkoli ta postava byla ženská a přitažlivá:
  - Ano, Francouzi jsou poněkud zbabělí, ale jejich technika není v žádném případě špatná. Viděl jsem, jak Ziz-35 beztrestně prorazil pancíř německých T-4. Dokonce jsem se styděl za naše vybavení... Stejně tak britské "Matildy". Granát může rozbít jejich housenky, ale prorazit pancíř... 88milimetrová děla to vzala, ale máme jich velmi málo. Zbývá jen vyrazit na koleje a znehybnit ... Obecně platí, že Britové jsou také silní v letectví ...
  Gerda se tu zachvěla a navzdory horku cítila mrazení:
  - Aby nás našli v poušti a házeli bomby na tanky!
  Blonďatá žena-hrdinka utěšovala:
  - Do tanku se opravdu dostanou jen střemhlavé bombardéry se zkušenými esy. Takže pravděpodobnost, že na ně narazíme, je nízká. Kromě toho věřím v naše štěstí.
  Nastala bolestivá pauza. Ke každému vozíku byl zapřažen tucet vlčích dívek s tankem. Pohybovaly se ve dvou malých sloupcích, takové opálené, svalnaté dívky... Jak to bylo krásné... A duny se zdály růžové v barvě slunce. Úžasná krajina....
  Nedaleko od dívek se pouští pohyboval plukovník SS Dess s tuctem arabských řidičů a dvěma velkými násilníky. Chlapci-průvodci byly zapáleny nohy a byl milosrdně posazen na osla. Plukovník Dass se znechuceně zašklebil, protože kvůli nedostatku vody byli kočovní honáci nemytí a páchli. A ukázalo se, že den byl horký, dokonce i na poměry afrického pobřeží, protože vítr přinesl dech pekla ze Sahary. Tak jsem se musel zapotit. Cesta se zdála být dlouhá. Dess si připadal jako úplný idiot. Kvůli chlapci, který lže ze tří krabic, může ztratit pár dní. A dostane i kázeňský postih, protože chyběl... Pravda, německá vojska v nejbližších dnech neplánují útočit a i tady, na hranicích s Libyí a Tuniskem, je dost hluboký týl. No, důvod absence se dá vymyslet vždycky... Ale pořád je to hazard, navíc... Není lakomství silnější než argumenty rozumu.
  Dess jezdí ve stínu na velbloudovi a popíjí nízkoalkoholický datlový araka. Tento nápoj je sice možná silnější než pálenka, ale v tomhle vedru je sebevražedný. Krajina kolem je nezajímavá a několik měsíců služby už nudí. Dess se snaží představit si, jak velký poklad může mít šejk... Tunisko se nachází hned vedle Alžírska a piráti tam často schovávali poklady. Inu, piráti, nebo spíše lupičem ve službách tureckého sultána, byli často sami šejkové. Kromě toho jsou v Tunisku zlaté doly a těžily se zde smaragdy. Pravda, s příchodem Francouzů těžba smaragdů zanikla... Proč? Kvůli britskému monopolu neochota snížit cenu indických smaragdů, což donutilo vývoj v koloniích Francie zamrznout. A zlato se většinou těžilo na snadných místech a ti byli líní kopat hluboké doly... Dess si myslel, že Francouzi jsou nakonec asi nejlínější a nejfrivolnější národ v Evropě. I když se nedá říct, že by to byli špatní válečníci ... Napoleon Bonaparte si například podmanil Evropu a toho se s neužitečnými vojáky dosáhnout nedá. A opravdu, co měl Napoleon geniálního? Jednoduchá taktika, rychlý přechod, úder ze všech sil, obcházení z boků a pokusy jít do týlu... Jestliže Fridrich Veliký vyvinul nejnovější a nejúčinnější lineární taktiku, pak Napoleon jednoduše napodobil Alexandra Velikého. .. Ano, taková taktika přinesla úspěch, ale zařiďte, kdo by mohl být přepaden rychle se pohybujícími jednotkami Makedonské nebo Napoleonovy zálohy, nebo by byl rozdrcen a zabit na pochodu. Nakonec u Waterloo Blucher a Wellington přistihli Bonaparta při jeho riskantním manévru. Setkat se s boxerem se širokým švihem je jako krátký úder. A Napoleon byl knokautován... Ruská vojska mimochodem neporazila Bonaparta v bitvě, ale vzala za pomoci všeobecný mráz, epidemie a partyzány.
  Co si myslí o Hitlerovi? Zpočátku se samozřejmě objevovaly úvahy, že Führer je jen desátník a povýšenec, syn bývalého ševce... V prezidentských volbách dal přednost starému Hindenburgovi, i když chápal, že osmdesátiletý stařík prostě nemohl fyzicky zvládnout povinnosti diktátora! Hitler ale neměl rád chudé - rodáka ze dna! Ale pak, když byl Adolf jmenován říšským kancléřem, stále dal svůj hlas národním socialistům, protože jiná pevná pravicová síla nezbyla. Ano, ti stormtroopeři, vlastně celá armáda na něj udělala dojem. Bylo však pochyb o tom, že si Hitler udrží moc, zvláště během krize, strašlivé deprese, že se Německo úplně nerozpadne.
  Ale Hitler se hned od začátku pustil do tvrdého nastolení pořádku, zakázal komunisty a pak i další strany. Rozptýlil odbory a nahradil je dělnickou frontou. Stal se skutečným diktátorem se systémem jedné strany. A zvedl ekonomiku, znovu vyzbrojil armádu. Ale přesto Dess nesouhlasil se vším, co Führer udělal. Například, proč by měly být vynaloženy tak velké prostředky na program: "Work through Joy!" a vzít dělníky na dovolenou do Norska, Francie a dokonce i na Kanárské ostrovy. Nebylo by lepší z těchto prostředků postavit pár továren na tanky nebo podniků na výrobu letadel navíc? Nebo si vezměte projekt Volkswagen, lidové auto - kolik tanků by se dalo postavit... Obecně se Hitler snažil sedět na dvou židlích, zvyšovat životní úroveň a modernizovat armádu. Pokud však budete pronásledovat dva zajíce, nechytíte ani jednoho. Dess byl spřízněn s hlavním ekonomem Třetí říše Stachem a byl si dobře vědom obecných charakteristik německé ekonomiky. Německo vstoupilo do války s Polskem a mělo munici pouze na tři týdny (!) intenzivního nepřátelství. Pak by spojenci udeřili, zbyly by zápalné zbraně z Třetí říše. Hitler zahájil ofenzivu proti Francii a poskytl jak tanky, tak děla, personál i letadla! Žáby však porazil, aniž by ucukl. Pak útok na Anglii... Tady se Hitler přepočítal, bylo nutné dokončit Británii pod Dukerem a pak ještě v červenci na lodích německé obchodní flotily (a nebyla malá) vylodit na ostrovech vojska. Pak by se stal pánem situace. Ale Führer se neodvážil, možná se bál, že britské lodě linie potopí transporty s vojáky... Ale podstatou je, že v tu chvíli zavládla v Británii taková panika a zmatek a pozorování moře bylo správné. dezorganizovaný, že existuje velmi velká šance, jako časy pro rychlé překvapivé přistání. No, na souši neměla Anglie proti čemu. Alespoň kvalitativně... Hitler ale ztratil čas a Churchill v září pronesl historickou větu: Hitlerova pozice je skvělá a... beznadějná. Poté sám Dess odešel do britské rozvědky. Fuhrer sice prohrál bitvu o Anglii, ale poměr ztrát byl asi jedna ku jedné, a pokud předpokládáme, že asi pětadvacet procent tvořila letadla sestřelená protiletadlovým dělostřelectvem, pak byla německá esa ještě lepší než ta anglická. . Ano, a letadla nejsou o nic horší, možná dokonce ME-109 (F) a lepší než lví hejno. Každopádně v Africe je poměr sil a ztrát ve vzduchu ještě příznivější než v Británii. Rok 1940, který tak skvěle začal, přinesl nakonec mnohá zklamání. Ztratili jsme mnoho silných es a letadel a dokonce i Mussoliniho spojenec byl v Řecku hanebně poražen. Ale měl tak velkou výhodu v síle. A pak na začátku roku to byl průšvih, Itálie přišla o Etiopii, Somálsko, většinu Libye a navíc ve všech bitvách byli Britové výrazně (několikrát!) v přesile. Byly zachyceny statisíce těstovin. Inu, jak nevěřit v hrozící kolaps Třetí říše, zvláště na pozadí rostoucí pomoci nepřátelům Německa ze Spojených států. Ale pak se misky vah znovu naklonily směrem ke Třetí říši. Rommel porazil Brity a dobyl Kollencourt, pak Jugoslávii, Řecko padlo za dva týdny, následoval ostrov Kréta. Dess byl dokonce rád za Němce, ale byl zde také strach z odhalení. Nyní je však další obavou, zda Němci zaútočí na SSSR. Shtach řekl, že Hitler již v zásadě učinil rozhodnutí, ale konečná data ještě nebyla jasná. Nejčastěji nazývaný 22. červen, datum kapitulace Francie ...
  Je nepravděpodobné, že Německo přežije válku, na dvou frontách, pokud ovšem neskončí v jednačtyřicátém a před zimou... A v zimě nejsou Němci vůbec připraveni bojovat... Ale pokud Stalin kapituluje, pak... Nicméně, i když nemají čas Pokud Němci vezmou Moskvu, pak je nepravděpodobné, že by Rusové dokázali vytvořit dostatečně technicky výkonné uskupení. Kolik zbraní vydali během první světové války? Ve srovnání s Německem je to úplná pecka! Je tedy nepravděpodobné, že nás Rusové překvapí něčím jiným než velkými masami pěchoty.
  Co jiného může být? S největší pravděpodobností bude válka trvat ještě několik let a skončí remízou. Británie nikdy nebude schopna shromáždit tolik vojáků, aby porazila nádherné a dobře vycvičené jednotky Wehrmachtu, a Německo pravděpodobně nebude schopno potlačit nedobytné ostrovy pomocí letadel a námořnictva a Spojené státy budou omezeny na ekonomickou pomoc. . Americký laik přece nepochopí, proč musí Yankeeové umírat, kvůli jakési Evropě. Inu, ruský lid je tvrdohlavý, bude partizán, válka se protáhne, ale nebude mít dost sil, aby se vydal na rozhodující ofenzívu. Británie s největší pravděpodobností nebude schopna udržet severní Afriku... Stručně řečeno, nejpravděpodobnějším výsledkem je, že Třetí říše je velká říše, ale ne světová, ale existuje ...
  To je přesně to, co Dess chtěla: porážka Británie a dobytí ostrovů je plné odhalení (ačkoli tajná služba může mít čas zničit kartotéku a všechny důkazy, ale jaké štěstí!). Samozřejmě jsem si nechtěl přát, aby Třetí říše prohrála, tedy svou vlast s režimem, který esesákovi docela vyhovoval. Remíza byla nejlepší!
  Po písku se plazí malý karavan. Jeden z arabských honáků zazpíval truchlivou píseň. Zároveň často vzpomíná na Alláha. Dess si pak pomyslel, proč muslimové považují za správné a dobré pro sebe vyslovovat jméno Alláha co nejčastěji? Zde v křesťanství naopak - nevzpomínejte na jméno Boží nadarmo! Zde Židé dokonce zapomněli na pravé jméno svého Boha - vždyť Jehova je pozdější forma výslovnosti... Obecně Dess neměl rád Bibli a slabého Krista, dokonce se divil, jak bojovní Římané, velcí impérium s kultem síly mohlo přijmout tak v podstatě pacifistickou doktrínu? I kdyby pacifismus křesťanství nezasahoval do vedení války, ale do samotného základu doktríny... Miluj svého nepřítele - měla odmítnout římskou elitu, a nejen elitu.
  Křesťanství ale zapustilo kořeny a ani rozpad Římské říše ho nepostihl: i barbaři přijali tuto doktrínu přes veškerou její nepřirozenost. I když ho samozřejmě nijak zvlášť nesledovali. Například pacifismus nezasahoval do existence militantních řádů. Zejména trampové, kteří mimochodem také používali hákový kříž a peníze považovali za svého Boha! Takže říkají jednu věc a dělají druhou! Hitler byl v tomto ohledu mnohem důslednější! Co říká, to dělá! Bez pokryteckých výroků, o lásce k bližnímu!
  Je však úžasné, že církevní systém, vybudovaný na lsti a lži, vydržel tolik staletí! A i pokrok jen nepatrně dokázal otřást jeho základy.
  Někde v dálce byl slyšet zvuk motorů; soudě podle tónu - byla to letadla. Dess však očekával, že když si nasadí pláštěnky, Britové si je spletou s Araby a nezahájí palbu. Velký bodyguard Hans ukázal protitankovou pušku, z níž je mimochodem možné občas sestřelit stíhačku (i když ne bez potíží, pokud jde o zásah!).
  Ale letadla se nikdy neobjevila, proletěla kolem... Načež Arabové začali znovu žalostně zpívat... Dess vystřelil z pistole, až se snědému muži zachytilo ucho. Arab se zhroutil strachem. A plukovník SS zaklel:
  - Přestaňte vytí šakali! Tiše, rave, ale rychleji!
  Kočovní řidiči vyzvedli svého nešťastného parťáka a pokračovali v cestě. Přestože se jejich tváře zakalily, nikdo se neodvážil reptat... Plukovník SS pohladil hlaveň pistole (mimochodem vyrobenou na zvláštní objednávku!), což je skvělý argument... V každém případě!
  Zajímalo by mě, když je napadnou Rusové jako první, vydrží Němci podobný nápor asijské armády? V 1. světové válce Rusové utrpěli obrovské ztráty, ve většině případů jednali extrémně hloupě, ale přesto spoutali velké síly císařského Německa... A pak, dokonce i za Brusilova, dali Rakušanům světlo do kanálu... Takže válka pro ně není úplně špatná kočka... A když si vzpomenete na sedmiletou... Dokonce i Fridrich Veliký se poddal armádě lýkového Ruska! Ne, Rusy není radno v žádném případě podceňovat, totalitní komunistický režim je ještě posílil! Stalin zvýšil úroveň kázně sovětských vojsk, průmyslové výroby a zásobování. Silně tlačená korupce, což znamená, že nyní není čas Mikuláše II.! SSSR je tedy velmi nebezpečný nepřítel, možná i smrtící, zvláště pokud udeří jako první! V moderním válčení je faktor překvapení velmi důležitý, stejně jako během válek ve starověku. Co když prohrajeme, tak na rozdíl od první světové války nedojde k žádné odvetě! Vítězné země to už nedovolí.... I když pokud mezi SSSR a Západem začnou třenice, protože expanze není pro komunismus o nic méně charakteristická než fašismus, pak to bude... Nová německá civilizace vzkvétá na mrtvoly daných kapitalistů a východních komisařů . Kdo je proti nám, bude stále s námi! A snad vznikne velká protibolševická koalice!
  Hans, který mlčel až do vesnice, se náhle zeptal plukovníka:
  "Možná zastavit a znovu vyslechnout toho závislého chlapce?"
  Dess záporně zavrtěl hlavou.
  - To nedává smysl! Neřekne nic nového.
  - Tak možná poobědváme, v mém žaludku kvílí vánice?
  Plukovník SS byl překvapen:
  Co chceš v tom vedru jíst?
  Hans přikývl.
  - Chci jíst pořád!
  Dess se podívala na slunce, už překročilo zenit, skutečně byly po čtvrté hodině a bylo načase zastavit. Arabové jedli odděleně shromážděni v kruhu, tři z nacistů nepohrdli masem a pivem. Tak zazvonili, Dess se i na krátkou chvíli zapomněl ve snu....
  A viděl jsem něco šíleného... Nějaký hmyz, nejprve malý, a pak rostoucí a čím dál děsivější... A jejich čelisti jsou obecně monstrózní, taková naprostá deformace! Plukovník cítil, jak se dusí, křečovitě sebou trhl a probudil se. Ne, vše bylo v klidu, dva železní vojáci SS v pohotovosti a pak zase na silnici.
  Gerda a Charlotte měly celý den tu nejtěžší práci a pak usnuly jako zabité a ponořily se do svého světa.
  Byl tam obrovský hologram se stadionem, kde se odehrávaly moderní zápasy gladiátorů. Stadion byl obrovský s mnoha miliony lidí. Pestré moře zuřilo. Došlo k bitvě mezi gladiátorkou Gerdou a polointeligentním tvorem z ligy temných světů, prachovou mlhovinou.
  Gerda vyšla jako první. Byla to živá, flexibilní dívka se sněhobílým perleťovým účesem. Válečník udělal trojité salto a otočil se kolem arény. Podle zvyku měla na sobě jen tenkou podprsenku a kalhotky, konkrétně proto, aby nešlo schovat zbraň. A tak musela polonahá bojovat pouze s jedním světelným mečem. Takové zbraně jsou však také docela účinné. Podmínky bitvy nejsou nejpohodlnější, pod ladným bosýma nohama dívky září poloradioaktivní kameny. Ona se samozřejmě usmívá a snaží se neprozradit bolest.
  Gerda je zahlcena energií, znovu skáče a dělá pětinásobné salto.
  - To jsem já!
  A její neposedná kamarádka Charlotte vysvětluje svému příteli:
  - Před soubojem byla tato dívka pečlivě naskenována, neměl by v ní být jediný čip nebo něco elektronického. Také kontrolují pannu na přítomnost cizí magie. To znamená, že gladiátor se může spolehnout buď pouze na své tělo, nebo na bystrou mysl. Gerda však nikdy nebyla hlupák a prosťáček.
  O čem jsem pochyboval? - Vypadal jako mladý muž z Apolla.
  - Ne! Ale pětinásobné salto, bez elektroniky, je ukazatelem dobré kondice. Všichni jsou proto v úžasu, mohli by vaši gymnasté něco takového udělat? Charlotte potutelně mrkla.
  - Tři mohli, pět ne! Ano, a krátkým během vyskočila hodně vysoko! - Mladý hrdina rozpřáhl ruce.
  - Taková je síla! Moc Třetí říše a v jiných světech.
  Mezitím se uzavíraly sázky. Zatímco slepý, dokud se neobjeví nepřítel. Zdá se, že Gerda byla dobře známá a milovaná bez ohledu na rasu nebo druh.
  Gladiátorka přiběhla a provedla nejprve šestinásobné salto a poté sedminásobné salto. Pak se uklonila publiku. Svaly se jí houpaly jako vlnky moře, celkově dívka vypadala působivě: typická Amazonka. Je však snazší srazit hvězdu kamenem, než najít ošklivou dívku ve Velké vesmírné říši v Německu.
  - V našich vesnicích jsou ženy: kterým láska a čest, zastaví cválajícího koně, vejdou do hořící chýše. zpívala Charlotte.
  Naprostá většina nenahlášených sázek byla ve prospěch Gerdy. Pravda, většina veřejnosti čekala, až se objeví její protivník.
  A čekal. Gigantická vrata se rozestoupila a na plošinu se začala plazit mohutná mršina. Byl to skutečný dinosaurus jako dravec, jen měl více než třicet chapadel. A obrovské, nejméně osmdesát tun silné brnění. Obr ze světa zvířat.
  Miliony hrdel, křičely, ječely, cvrlikaly, naplněné slavíkem. Obr na ně zřejmě udělal dojem.
  - Vsaďte chytře! - Počítač hučí.
  - Na koho! - Publikum skanduje.
  - Friplodof se jmenuje! Cosa Nostra!
  Inogalakti všech kategorií uzavírali sázky různých úrovní. Tady ve vzrušení vsadili a přivedli záležitost k milionům. Někteří z těch, kteří ve tmě vsadili na dívku Gerdu: znovu vyjednali sázku, a to na ještě vyšší částku! Cosa Nostra na ně udělala dojem!
  Následovala oznámení.
  - Gladiátorka Gerda má za sebou padesát osm zápasů a nula porážek, Cosa Nostra má za sebou sto osmdesát čtyři zápasů a nikdo z nich nezůstal naživu. Umístěte své sázky!
  Dívky z praporu SS "Wolves" také uzavíraly sázky, ale všichni kromě přísné velitelky Madeleine Gerdě fandili. Takže sázky jsou jednostranné.
  Haupmann Madeleine, jak se patří, má zvláštní názor, aby šéfová nevyčnívala proti svým podřízeným. Dívky to pochopily velmi dobře, nijak zvlášť jim to nevadilo.
  Pouze přítel Charlotte zachmuřeně poznamenal:
  Je lepší přijít o peníze, než zradit takovou dívku. Ty peníze podléhají zkáze, sotva někdo bude krmen ohavným papírem...
  - No, to je dobře, když jsi tak nezaujatý! Možná bychom chtěli bojovat? Madeleine přísně zúžila obočí.
  - Nevadí! - řekla veselá vlčice Berta. - Mohu být převezen do gladiátorské síně?
  "Tak mocnou magii ještě nemáme." namítla Charlotte se zamračeným výrazem. - Zvládněte omezit svou touhu: bez prodlení zabijte všechny nepřátele, protože pomsta stejně přijde, lidi nelze zničit jako dobytek!
  - Rozumně řečeno! - Řekl její přítel Apollo.
  V aréně zazněl signál a boj začal: obrovský dinosaurus Cosa Nostra poskočil vpřed. Od dopadu takové kolosální hmoty se poloradioaktivní povlak prstence rozvibroval.
  Charlotte poznamenala:
  - Má to konkrétní jméno. Proč Cosa Nostra?
  Blondýnka s lehce fialovým nádechem, Berta navrhla verzi:
  -Možná je to způsobeno tím, že v jednom starověkém televizním seriálu byla Cosa Nostra neobvykle cool mafie, která si vytvořila svůj vlastní virtuální svět dinosaurů, aby zachytila vesmír!
  - A tak co? Charlotte nechápala.
  - A inogalakti vypadali a byli ohromeni. - Nejsem si jistý, co navrhla Bertha.
  Všechno, co je nemožné, je ve vesmíru možné! Že dobýváme svou neměnnou silou! zpívala Charlotte. - A říšští vojáci nikdy neustoupí, on je jako jasná hvězda - využijte okamžiky.
  Zkušená Gerda (najednou měla zvláštní paměť) s útokem nespěchala. Čekala na příšeru, uskočila na stranu nebo jen trochu, když se dostala do nebezpečné vzdálenosti a pokusila se rozdrtit. Šelma byla velmi rychlá, ale kvůli velké hmotnosti byla inertní a často minula.
  Gerda zase studoval jeho manévry, pokud nepřítel vyhrál sto osmdesát čtyři bitev, pak to znamená, že má také silné stránky. Pravda, většina bojů s největší pravděpodobností padla na stejná zvířata jako on.
  Když se srazí dvě stejně hloupá monstra a vyhraje ten, který je větší.
  Je však třeba se dívat pozorně, chapadel je hodně a jsou ostrá, zakřivená jako beranidlo, možná jedovatá.
  Svaly Gerdiny novinářky hrají, kroutí se jako kobra za zvuků fakírovy dýmky. Její ňadra se chvějí a Charlottin pohádkově pohledný přítel se přistihne, jak si myslí, že ji chce vidět celou, nahou jako starořecká bohyně.
  Netvor několikrát minul, ale nezpomalil. Bylo zřejmé, že je to pekelné stvoření, připravené pronásledovat dívku s metodičností stroje.
  Gerda znovu vyskočila a políbila dav. Figurka válečníka se začala lesknout od potu, který vyšel ven. Bylo to jako leštěný a leštěný bronz.
  -Ano, chytrá holka! - Vyrobeno s obdivem Berta. "Sám by mi nevadil tanec v aréně.
  - A já bych neodmítl! - Když tak mluvím, Charlottin atletický chlapík byl trochu mazaný. Určitě cítil nějaké vzrušení a touhu bojovat. Uvědomoval si přitom nebezpečí střetu s obrem.
  Charlotte agresivně poznamenala:
  - Nebojuji o nic hůř než ona!
  Gerda zjevně skočila jako kobylka, když sledovala pohyby dosyta. Její světelný meč se zablýskl a švihem odřízl chapadla. Letěli různými směry a cákali modrou a hnědou krví. Několik kapek spadlo na dívčiny holé, snědé nohy. Elastická kůže se stáhla, gladiátorka ji setřásla, ale popáleniny zůstaly.
  - Páni, ty jedovatý bastarde. - Její trpělivé mozolnaté nohy přecházely přes trny a pálené boláky, tělo monstra. Dívce se podařilo došlápnout, takže si nohu nepíchla.
  Berta řekla s opravdovým obdivem:
  - Virtuos! Jako génius hrající na hudební nástroj. Bylo by hezké udělat kompozici.
  Charlottin milenec se zasmál.
  - A tato teorie by neměla zaostávat za praxí.
  Netvor se zkroutil, což způsobilo, že dívka seskočila ze zad. Několikrát se převalila ve vzduchu a vykoukla zpod pozorování tuctu křišťálových očí netvora.
  Berta dokonce skákala radostí:
  - Jsem připraven! Tam! - vykřikla.
  - Kde kde! Odkud jsi a kde jsi? - napodoboval Charlotte.
  Gerda znovu zaútočila na dinosaura. Rozhodla se jednat v krátkých dávkách a pokud možno se vyhnout zasažení jedem. Světelný meč funguje na principu erupce fotonů ve stabilním poloprostoru, což umožňuje prosekat se doslova vším s minimálním vynaložením energie. Dívka toho využívá. Pravda, v tomto případě je gladiátorský meč nabitý minimální energií, což znamená, že neseká tak silně a rychle, jak si bojovník přál. A vůbec, co je to za boj, když jeden partner prostě porazí druhého. Je potřeba, aby měla šanci i záporačka, jinak na taková představení veřejnost prostě chodit nebude. Štěstí je vrtkavá věc...
  Tentokrát udělala Gerda drobnou chybu. Chapadla uprostřed byla mnohem rychlejší než chapadla po stranách monstra. Jedna z nich bodla do hrudníku a prořízla jí podprsenku. Odhalená ňadra se třásla, Charlottin přítel zkoumal jejich rubínové bradavky, které jasně svítily ve světle několika mimozemských sluncí.
  Následovala další rána: Gerda uřízla pár chapadel, ale pravou stranu hrudníku měla odříznutou, potřísnila dívčí krev.
  Gladiátorka uřízla další chapadlo a seskočila z bariéry.
  Aby toho nebylo málo, začala stoupat teplota dlažebních kostek. Zřejmě chtěli přimět bojovníky k užšímu sblížení a rychlému rozuzlení.
  Gerda se nemohla zastavit, ani na vteřinu, bosé nohy ji pálily, puchýře jako na středověkém stojanu.
  Charlottin přítel překvapeně poznamenal:
  Proč si ta dívka nevzala sandály? -Vždyť její nádherné nohy shoří!
  Charlotte vysvětlila:
  - Takový zvyk! Obecně platí, že gladiátor musí snášet bolest, zvláště pokud je to žena. Publikum je potěšeno, když jsou mučeni ti, kteří bojují.
  - Kosmický sadismus! - Shrnuto "Apollo".
  Dívce to nijak neusnadňovalo. Znovu se musela vrhnout na monstrum. Tentokrát se jejími oběťmi staly oči tvorů z temných souhvězdí. Zkušenosti řekly gladiátorce, že mozek je nejčastěji umístěn blíže očím. Z čeho? Protože je nutné zpracovávat příliš mnoho informací, které nejsou oslabeny dlouhým přenosovým kanálem. Proto se válečník, který nebyl obeznámen se strukturou tvora, pokusil najít mozek.
  Jeden po druhém udeřil do čtyř očí, ale sám utrpěl pár škrábanců. Netvor zařval, jako by také cítil bolest. A na rozdíl od člověka to nehodlala vydržet.
  Charlotte si toho všimla a vyvodila aforismus:
  - Čím hlasitější řev - čím tišší mysl, tím vyšší tón - tím nižší inteligence!
  - Správná poznámka! Apollo souhlasil. - Kohout není nejvýraznější velitel!
  Gerda ustoupila, další výpad chapadel příliš rychlého zvířete zasáhl lisovací desku a prorazil ji až téměř k hřebeni. Je vidět, že i žaludek trpěl. Naštěstí byl prázdný, nikdo se před rvačkou nepřejídal.
  Nyní si gladiátorka uvědomila, že i přes dočasné úspěchy může bitvu dobře prohrát. Kameny se rozžhavily tak, že i monstrum ucítilo jejich teplo přes kosti na nohou. Gerdu zachránila jen silná zdatnost jejích končetin. Dívka, často bosá, tančila na rozžhaveném železe a prokázala extrémní výdrž. Je pravda, že tyto dlažební kostky by mohly poskytnout ještě více tepla, jako jaderný reaktor, kvůli poloradioaktivnímu záření.
  Krásku tedy odvaha neopustila, přestože se hrozba smrti stala reálnou. A v takovém boji se nemůžete vzdát. Nebo spíš můžete, ale v tomto případě je to ta nejsilnější ostuda na celý život.
  Apollo se zeptal Charlotte:
  - A že výsledkem může být jedině smrt?!
  - Pokud Gerdu znám, nic jiného si pro sebe nevybere!
  - Odvážně nic neřekneš, ale dokázal jsem se do ní zamilovat celým svým srdcem a duší! Když to chlapec řekl, zhluboka se nadechl.
  Dívka nevydržela a znovu vyskočila na skořápku a dotkla se jejích popálených nohou. Strávil několik silných úderů, udělal pár skoků. Nyní začala dělat kotrmelce, sekaná za běhu.
  - Kdo nemá lehkost motýla, neunikne rozdrcení sítí! - Pronesla frázi, která se od pradávna stala okřídlenou. Takže Rubber Fox, boxerský básník, stále bojoval. I on riskoval život, ale v menší míře neměl tak vážného, a hlavně těžkého soupeře.
  Charlotte jí srdceryvně plakala:
  - Podřízněte mu břicho. U některých z těchto tvorů se mozek nachází hned vedle žaludku.
  Apollo uvedl:
  - Můžete jí nějak pomoci? jako magie?
  Charlotte zavrtěla hlavou.
  - Magie v aréně nefunguje. Je to něco neobvyklého a extrémně silného.
  "Ještě jsem neovládl vlnovou magii!" - Povzdechl si napsaný mladý pohledný muž.
  - Ale znám ji dokonale. - Pochlubil se elf, nečekaně odčervený do jejich společnosti. - Lidé a magie jsou jedno!
  Gerda ještě párkrát skočila, pak najednou vyletěla čepel, pohybovala se příliš rychle a nenechala se odrazit. Dívka sotva stačila zvednout ruku. Od hrozné rány se zlomila čepel i paže, gladiátorova ruka poklesla.
  - Tady je další háček! - Odpověděla a otřela Bertovi pot z tváře. - Co se stane teď.
  Charlotte zavolala na dívku Gerdu.
  - Ponořte se pod to! Zdá se, že si pamatuji, kde mají tito tvorové nervové centrum.
  - Řekni jí! zvolal Charlottin milenec.
  - Nemožné! - Odřízni tu ohnivou rusovlasou dívku.
  Gerda se pořezala ještě zoufaleji, hluboká jizva jí přeběhla přes obličej a pořezala ji na tváři. Opět byla zaskočená. Ruka byla poškozená, ale pravá, kde byl meč, stále operovala.
  Publikum šílelo a většina, což bylo děsivé, fandila monstru! Zjevně unavená z Gerdiných neustálých vítězství. Dívka, jak se zdá, byla na lásku davu důkladně zvyklá, to bylo nepříjemné. Na okamžik ztratila tempo, za což byla okamžitě potrestána, chapadlo jí zlomilo nohu, jako vytesanou z hnědého mramoru.
  Gerda klesla rychlost a ona se skulila ze zad a dostala další ránu, která jí zlomila klíční kost. Tvář se jí zkroutila bolestí, ale válečník v agónii zakřičel:
  - Nezlomím se!
  Dívka spadla bokem na rozžhavené dlažební kostky, zlomila si pár žeber a zpoza úst jí vytryskly krvavé bubliny. Ozvalo se chrastítko, nestvůra šlápla s osmdesáti tunami mršiny na zdravou nohu a rozdrtila tu krásu. Z dívky se valil kouř a začala se zmítat v křečích.
  Apollo křičel:
  - Ona umírá! je po všem?
  Berda kňučivým hlasem popotáhla nosem.
  - Pravděpodobně ano! Milá děvče, ty umíráš, jaká je tě škoda!
  Charlotte ve spodním prádle poznamenala:
  - Ty nejsi lesba, Berto?
  - V žádném případě! - Aby dokázala svá slova, dívka naklonila Apollónovu hlavu a pevně ho políbila na rty.
  Mladý muž ji v reakci na to sklonil. Když vás takhle líbají opravdu vášnivě - je to prostě zázrak.
  - Dívej se pozorně! - Charlotte přerušila let jejich vášně, ale v jejím tónu nebyla ani kapka žárlivosti.
  Nad dívkou se skutečně skláněla obrovská tlama mutantního dinosaura. A v tu chvíli gladiátor s posledním zoufalým úsilím hodil meč do mezery mezi nebem a hrdlem. Vklouzlo to dovnitř. Plyny nahromaděné v žaludku vyrazily, z úst šlehal oheň a tlaková vlna dívku odhodila. Cosa Nostra se rozbila na několik kusů, připálené maso odletělo.
  Dívka, která přišla o obě nohy a ruce, ležela v bezvědomí. Vedle ní se objevili roboti. Na skeneru se objevil obraz hrudníku, dvě srdce bijí s obtížemi, ale rovnoměrně ve zdravém ženském těle.
  - Gladiátorka Gerda přežila a je oceněna vítězstvím! Takže další představení bude za tři minuty! - Hlasitě, ale bez jakýchkoli emocí oznámil počítač.
  - Odehrané sázky! - Zakřičel někdo, hlas zjevně nadpozemského původu.
  To, co z Gerdy zbylo, bylo sebráno.
  "Apollo" (no, kdo by si to myslel) přesto plakal:
  - A tato dívka zůstane navždy zmrzačená?
  Charlotte zavrtěla hlavou tak energicky, že vyletělo několik sklenic na víno:
  - Páni! Výdobytky naší medicíny jsou takové, že za pár hodin bude jako nová a nezůstane na ní sebemenší poškození. No, řekni mi, můj hloupý chlapče, kde jsi u nás viděl mrzáky.
  . KAPITOLA #9
  Elizabeth se zoufale zeptala:
  - Budou zapáleni!
  Valentina s hněvem odpověděla:
  -Ne, nech je jít! Ano, na cestu budou dávat koláče!
  Bosá Alžběta plakala:
  - A ještě je to tak kruté! No dobře, muži, ale ženy, proč musí tolik trpět!
  Valentina navrhla:
  - Němci potřebují Slovany, jen jako otroky. Otrok se musí bát a poslouchat! To je diktát založený na strachu! A abyste mohli zastrašit, musíte ublížit!
  Bosá Alžběta jiskřila modrýma očima:
  - A k hněvu musíš ublížit!
  Vypukl plamen, oheň se nešířil tak rychle jako u obyčejného benzínu, ženy spěchaly, snažily se přerušit drát, z těl jim kapala krev roztrhaná jehlami.
  Bosé Alžbětě se zdálo, že čas se plíží překvapivě pomalu, jako had, fouká svěží vítr a tělo, sotva zakryté lehkou košilí, ochladlo.
  Plameny nakonec pohltily všechny mučednice, jejich pláč byl mnohem hlasitější. Kůže na očích byla pokryta puchýři a oloupaná. Pach spáleniny byl stále silnější. Bylo mu špatně a z očí dívek tekly slzy. Hlavní fašista zakokrhal s potutelným úsměvem:
  - Jestli někdo uteče, všechny vás spálím! Ahoj! Heil Hitler, největší vládce vesmíru!
  Fašističtí vojáci vyndali z opasků harmoniky a vesele na ně hráli! Nacisté navíc netrpěli úplným nedoslýchavostí. Ale to dělalo hudbu ještě zlověstnější.
  Tlustý důstojník zařval rusky:
  - Hudba, hudba, hudba se valí! To je smutné, pak nesměle dýchat! Kdo vesele tančí na melodii, která rozjasňuje duši! Hudba se valí, hudba, hudba, pryč smutek, zabraňte Němcům truchlit! Nekonečné, věčné, mladé, z nichž člověk tak chce žít!
  Jeho asistent, rusovlasý důstojník, zakokrhal:
  - Všichni tančí! No, tancujte svině, nebo vás všechny spálím!
  Dívky se začaly nesměle dotýkat bosýma nohama. Hlavní fašista hlasitě křičel a mával rukama:
  - Žít! No kurvy a kurvy, pojďte!
  Dívky se začaly v nesouladu pohybovat mnohem rychleji, ale nevypadalo to jako kulturní tanec, ale spíše to byl divoký tanec Papuánců, pobřeží Paraguaye!
  Nacisté přiběhli k ženám a mlátili je pěstmi do obličeje, něco srdceryvně a chrochtali.
  Hlavní fašista udělal gesto. Chlapec v podobě Hitlerjugend mu přinesl láhev koňaku! Tlusté prase táhlo přímo z krku, čtyřicetistupňová tekutina zahřívala žaludek. Borov se zeptal chlapce úhledným způsobem:
  - Už jich máš čtrnáct, dovolím ti zastřelit jakoukoli děvku!
  Na chlapcově tváři se objevilo zklamání.
  - A jen střílejte! Je příliš měkký! zvolal.
  Tlustý bastard zabručel.
  - Co jí chceš udělat?
  Chlapec vyštěkl:
  - Sešroubován k smrti a pak zapálen!
  - Dobře, pojď! Jen rychleji, tyto jalovice je ještě potřeba včas zahnat do Německa.
  Chlapec, zářící oslnivými, hustě naleštěnými botami, se pohyboval podél řady žen. Zlomyslně se usmál a krutě se usmál. Čas od času se mladý nacista zastavil a kopl tu či onu ženu do břicha, ale ta si nevybrala.
  Alžběta se modlila k někomu neznámému - ale ne ke mně! Ale mladík se před ní zastavil a ukázal prstem:
  - To je moje děvka!
  Elizabeth ztuhla, zrádně se třásla a její opálená tvář zbledla. Hlavní fašista nečekaně protestoval:
  - Devět!
  Fašistický chlapec byl uražen:
  - A proč je to?
  Borov odpověděl:
  - Je příliš hezká! Prostě báječná holka, můžeš ji dát nějakému generálovi a získat spoustu peněz.
  Mladý hitlerita neochotně souhlasil:
  - Dobře! Jen proto, že jsi odmítl mou první žádost, budu mučit dvě děvky!
  Chlapec se rychle otočil a běžel a vybral si dvě mladší dívky. Tentokrát spěchal, protože se bál, že zákonná kořist nebude vytažena.
  Dívky samy vyskočily na náměstí, snad doufaly, že se s nimi hezký chlapec smiluje, když budou submisivní. Mladík si posměšně odfrkl.
  - Klekni si na kolena a polib mi boty!
  Dívky se zhroutily a plazily se. Sebevědomě líbali naleštěnou kůži a cítili silnou vůni drahého vosku. Potomek Hitlerjugend najednou popadl dívky za vlasy a silou je zvedl:
  - Jaké svině! - Chlapec zasyčel rusky. - Unavený životem! Nyní se okamžitě svlékněte!
  Dívky se zběsile svlékaly a zbyly jen kalhotky. Mladý sadista nařídil:
  - Lehnout! Na svorkách!
  Dívky si poslušně lehly a pomocníci SS jim zajistili ruce a nohy speciálními pažbami. Chlapec přejížděl prsty po svůdných růžových podpatcích dívek, které se ještě nestačily oprášit. Náhle pocítil silné vzrušení a srdceryvně zakřičel:
  - Těžký bič na mě!
  Poskoci odevzdali bič. Nebylo to snadné, ale sestávalo se z rozžhaveného, rozžhaveného drátu s ostrými hvězdami. Zásahy takovou zbraní jsou mnohem citlivější.
  Bosou Alžbětu uvrhla horečka, když pomyslela na to, co ji čeká. Tady je to zrůdný úšklebek fašismu, kdy se lidé mění v bestie. A tato pekelná muka monster, která ztratila elementární lidské city.
  Bič zlověstně píská a padá na nahá, světlá záda dívek. Úder do kosti prořízne kůži a maso. Mladý fašista spokojeně předl, cítil se jako skutečný Bůh. Ano, bylo to božstvo zla a nezničitelné vůle, postrádající sebemenší pocit soucitu. V Hitlerjugend však učili, že soucit je slabost! Lítost je špatný pocit, který není hoden pravého Árijce. Nepřítele nestačí zabít, musí se nechat trpět a ponížit tím nejpodlejším způsobem! Slované jsou podřadný národ jako Židé a zabít Slovana je jako zabít vzteklého psa. Co je svědomí - pekelná past na duši, kterou vymysleli Židé a ruští filozofové. Pravý Árijec nezná žádné výčitky, jen jedna věc ho štve, že zabil málo nepřátel! Ale kruté mučení ženy nebo dítěte: nejvyšší projev árijské udatnosti.
  Kalhotky praskly pod údery rozžhaveného drátu a dostaly se ze hýždí. Dívky nejprve křičely, ale chlapec byl silný, než jeho roky, a rychle se uklidnily a ztratily vědomí strašlivým šokem. Nacističtí popravčí si však nevěděli rady, mladým kráskám svrhli na hlavy předem připravené vědra s ledovou vodou (pomocí kempingové lednice). Mladistvý sadista mezitím znovu nažhavil drát na ohni a snesl ho na dívčiny bosé nohy. A zase strašné ječení, křik, ve kterém nebylo nic lidského.
  Alžběta sotva stála na nohou, zdálo se, kde se vzala síla něco takového vydržet. Bylo to něco postrádajícího sebemenší význam, daleko za člověkem. Je zvláštní, jak to mohl tak roztomile vypadající chlapec, skoro dítě, udělat. Je prostě neuvěřitelné, do jaké míry fašismus hyzdí duše, a to i ty dětské. Tak ochromte vnímání celé generace!
  Dívky znovu ztichly a znovu je polili vodou. Přes veškerou snahu však byly nářky mučených stále tišší. Od ramen k nohám nešťastným mučedníkům nezbyl žádný životní prostor. Nakonec se chlapec unavil, otřel si pot z čela a plival slast skrz zuby směrem k zástupu nešťastníků.
  - Unavený! Můžete je spálit!
  Roztrhané dívky se již nehýbaly, pravděpodobně utrpení přesáhlo určitou míru. Nacisté přiběhli k nešťastnému, nijak zvlášť vydatně kapajícímu benzínu, zapálili ho. Dívky se ani nehnuly, ačkoli oheň pomalu s chutí požíral jejich maso.
  Do této doby utichl i křik nešťastníků upálených zaživa, jejichž jedinou chybou bylo, že měly být jasnou ukázkou neúprosné vůle nacismu!
  Tlustý bastard zamával zakřivenou pěstí.
  - No, děvky! Doufám, že chápete, proč libra letí! A nyní bude pochod ke svému novému osudu postaven a krok za krokem.
  Ženy stály nehybně, stejně jako byly šokovány krutostí, tím děsivým pohledem.
  Fašistický chlapec, aniž by dvakrát přemýšlel, vytáhl pistoli a s dravým úsměvem střelil dívku do nohy:
  - Slyšeli jste, bylo vám řečeno, abyste pochodovali!
  Výstřel ženy probudil, Elizabeth ucítila Valentininy jemné ruce na svých ramenou.
  - Pošlete mého věrného kamaráda, aby se pomstil, musíte žít!
  Dívka statečně odpověděla:
  - A přísahám, že přežiju!
  Mezitím nezletilý bastard střílel svíjející se padlou dívku. Zároveň se pokusil zabít její ruce a bosé nohy. Nechtěl jsem tu dívku hned skončit, protože poslouchat výkřiky bolesti je mnohem příjemnější než smích.
  Těžce zraněná dívka zůstala ležet na silnici, mladý fašista nedokončil, chytili ji hákem za žebro a odvlekli na popraviště.
  Tlustý esesák pohladil chlapce po hlavě:
  - Můj drahý příteli! Jste přesně jako Fuhrer jako dítě! A víte, velký Adolf se už v první třídě popral s dívkou. Cestou domů na ni tedy se svými dvěma přáteli přepadl. Chytili ji a svázali, začali se jí posmívat. Spálili ji ohněm, lámali kosti, vypíchli jí oči a pak jí mladý Adik naplnil hrdlo kyselinou sírovou z hodin chemie. Tehdy bylo Hitlerovi pouhých šest let a už byl schopen odvážného činu hodného árijského manžela.
  Mladý nacistický grimas se zeptal:
  - Byla ta dívka Židovka?
  -Ne, Slovane! Rakousko-Uhersko se zhroutilo, protože Němci byli zrazeni Slovany, které Führer slíbil, že je vyhladí! - Borov si přejel rukou po krku. - Obecně platí, že opice si zaslouží shovívavost, ale Slované ne!
  Esesáci unisono zvedli tlapy:
  - Heil Hitler!
  Po silnici rychle kráčely mladé, bosé, napůl oblečené ženy. Nacisté jezdili na speciálních čtyřkolových doprovodných kolech (aby neplýtvali benzínem na doprovod podlidí). Alžběta, šokovaná zvěrstvy a do očí bijící nemravností nacistů, prvních pár hodin mlčela, ani na nic nemyslela, ale šla v polospánku. Ostatní dívky, jak se zdálo, také neměly náladu mluvit, alespoň o světských tématech.
  Zatímco bosé dívky kráčely po hladkém asfaltu položeném na sovětské půdě, jejich nohy se cítily víceméně pohodlně. Ale když minuli zničený hraniční přechod, skončili na polském území... Cesta byla pokryta jemným štěrkem a ostrý štěrk se zarýval do bosých nohou dívek. Alžběta si v posledních letech nemohla často dovolit procházky naboso, brzy pocítila, jak se jí obnažené podpatky začaly nelítostně trhat a opékat. Aby se rozptýlila, promluvila k Valentině:
  - A co teď budeme dělat?
  Kapitán po pauze tiše odpověděl:
  - Nemůžeme utéct, jinak budou všechny dívky zabity! Přitom ani tohle není síla vydržet!
  Elizabeth navrhla:
  - Co když zařídíme útěk pro všechny?
  Valentina přikývla.
  - Jen o tom přemýšlím! Jen je technicky obtížné to udělat. Podívejte se, kolik je kolem stráží.
  Elizabeth pronesla Suvorovovu větu:
  - Vyjí ne počtem, ale dovedností!
  Valentina odpověděla:
  - Jedním z hlavních důvodů Suvorovových vítězství byly nejlepší bojové výdělky a fyzická příprava ruských jednotek. Turecké jednotky se zejména neučily bajonet a boj z ruky do ruky, takže se rychle rozpadly. Ale s Francouzi to bylo složitější, zvlášť když bajonet vynalezli ve Francii.
  Elizabeth rezolutně odpověděla:
  - Ale vyhráli!
  - Ano, vyhráli! Ale upřímně řečeno, není to tak jednoduché, jak se říká v učebnicích! Valentina si povzdechla. - Cena vítězství je příliš drahá, může znehodnotit trofeje!
  Elizabeth zamumlala:
  - Nemluvíme o trofejích. Největší trofejí ve válce je zachráněný život! Obecně, jak řekl Stalin, voják nemá pohlaví!
  Valentina navrhla:
  - Tak se staň klukem a budeš se cítit lépe!
  Elizabeth sebou trhla.
  - Mně samotnému by nevadilo stát se klukem, kluci jsou mnohem svobodnější!
  Valentina hvízdla.
  - Proč?
  - Protože jejich nohy jsou drsnější a mě to pálí jako chůze po uhlí! - zavrčela Elizabeth.
  Valentina odpověděla:
  - A mám pocit, jako by mě dlouho a tvrdě mlátili holemi po patách, ale musím vydržet. Je možné, že naše zajetí bude zpožděno a ještě ne. Slyšel jsem, že ženy v koncentračních táborech dostávají boty, jen když napadne sníh, a i tak jsou dřevěné.
  Bosá Elizabeth se otřásla:
  - Dřevěné boty pro dívčí nohy jsou prostě mučení, jednou, ještě jako školačka v muzeu, jsem si je obula a šla po chodbě. Jsou tak nepohodlné a neustále padají.
  Valentina opravila:
  - A strašně si dřou nohy a v zimě je strašně hřejí! Mnohem lepší jsou lýkové boty, jsou teplejší i měkčí!
  Ženy ve vesnicích byly otužilejší a nestěžovaly si, zatímco ženy z měst už začaly vidět kapky krve, které vtiskly do štěrku stopy půvabných, mladistvých nohou.
  Po obloze létalo hejno stíhaček ME-109, závodilo se v poměrně malé výšce a na křídlech bylo vidět i svastiku.
  Elizabeth poznamenala:
  - Zajímalo by mě, kde jsou naše slavné MiGy?
  Valentina neochotně odpověděla:
  - Myslím, že nejsou naplněné! Obecně mají Němci zajímavou novinku, miniaturní pumy, dají se dokonce zavěsit na křídla stíhaček. Padají k zemi jako kroupy. Tank to neunese, ale proti pěchotě nebo letadlům, zvláště tak lehkým jako je IL-26, je docela účinný.
  Elizabeth poznamenala:
  - Zdá se, že jsme také měli, takové "malé věci" se chystaly jít do výroby. Trochu jsme to nezvládli. Obecně těžké dědictví carského systému, restrukturalizace průmyslu z kapitalistických kolejí na socialistické.
  Valentina dodala:
  - Navíc občanská válka! Průmyslová výroba ve dvacátém prvním roce klesla sedmkrát ve srovnání s rokem třináctým. Zemřely miliony lidí, země byla zničená a na rozdíl od carské vlády nám nikdo nepůjčoval. Samozřejmě jsme neměli moc času. Hitler nás zastihl ve chvíli, kdy se armáda teprve začínala vybavovat skutečně účinnými tanky.
  Bosá Elizabeth souhlasila:
  - Tady máš pravdu! Udělali jsme hodně, ale moc jsme toho nestihli. Celá Evropa pracuje pro Wehrmacht. Evropa! A carské Rusko válku prohrávalo, přestože Německo drželo hlavní síly na Západě. Nyní jsme v mizerné situaci.
  A kdy dorazí naše tanky do Evropy?
  Valentina odpověděla:
  - Kéž by to bylo brzy! Ale bojoval jsem i ve Finsku, takže nejsem tak plný optimismu, naše armáda není úplně připravená na válku.
  Mladá dívka s ramenními popruhy mladšího seržanta vstoupila do rozhovoru:
  - Myslím, že za dva týdny naše tanky osvobodí Varšavu a za měsíc Berlín!
  Valentina zavrtěla hlavou a roztáhla rudou hřívu.
  - Rád bych tomu věřil, ale... Nacisté během velmi krátké doby obsadili čtrnáct evropských zemí. Poté dobyli Afriku a Británii. Napadl Střední východ a Indii. A pak porazili Ameriku spolu s Kanadou. - Dívka vztekle dupala bosou nohou a srážela se na kameny. - To mluví o velmi velké síle Wehrmachtu a tři a půl měsíce jsme byli zaneprázdněni malou finskou armádou. Z první ruky vím, co je to válka. Ne, v tomto případě je nepřítel mnohem silnější než my!
  Mladá dívka byla zmatená
  - Takže můžeme prohrát?
  Valentina odpověděla:
  V podstatě ano, ale...
  Sandálová dívka zapištěla:
  -Co ale...
  Bosá Valentina odpověděla:
  - Sami nacisté se stanou svými vlastními hrobníky! Podívejte se, jak jsou brutální. Všechno od moře k moři se brzy postaví proti nim. I pionýři budou bojovat proti fašismu, vetřelcům bude hořet půda pod nohama. Nacisté se udusí vlastní krví. Jejich rozhodnutí zaútočit na SSSR by bylo osudovou chybou. - Dívka znovu dupla, aniž by ušetřila nahé, opálené a červené chodidlo. - Nebo spíše katastrofa a fašismus budou smeteny z povrchu planety!
  Elizabeth souhlasila:
  - Ne, upír Hitler nemůže uniknout z osikového kůlu! Ale teď, kolik našich měst bude zničeno a vesnice vypáleny. - Dívka vztekle zkroutila svůj silný krk, zlaté vlasy se daly do pohybu. - A my jsme blázni, když víme o chystané stávce, ani jsme nekopali zákopy!
  Bosá Valentina souhlasně přikývla.
  - Myslím, že Pavlova bude zastřelen!
  Elizabeth to mávla rukou.
  - Ano, nejde o Pavlova! Obecně platí, že rozkaz uvést armádu do plné bojové pohotovosti musel vydat osobně Stalin.
  Valentina energicky přikývla.
  - Určitě máš pravdu! Ale očividně chtěl vůdce oddálit začátek války na poslední chvíli, zvláště když Wehrmacht nebyl připraven na zimu, a pokud bychom vyhráli alespoň měsíc, Wehrmacht nebyl tak hrozný. A do čtyřicátého šestého nebo čtyřicátého sedmého roku by naše armáda byla mnohem silnější. Co mě znepokojuje, je pozice okupovaných USA a Británie. Mohou po uzavření čestné kapitulace s Německem a dokonce získat část sovětského území. - Dívka si dupla na holou, poškrábanou a sraženou, kulatou, zaprášenou patu. - Japonsko se navíc může pokusit o odvetu za porážku v Mandžusku.
  Prý už zaútočila na náš Vladivostok. A pak se ocitneme v kruhu izolace.
  Unavená bosá Elizabeth zasténala, šlápla na ostrý oblázek, noha jí začala krvácet jako drahokam a její pohmožděné prsty kňučely ještě víc. Myslela si: že je snad nacisté nepustí do nových a kvalitních bot, jak moc touží ponižovat a působit bolest. V Rusku byly totiž bosé nohy považovány za znak chudoby, ne nadarmo se objevil výraz tulák - tedy žebrák. Teď se uvidí, jestli se jí podaří, když si tak zlomila a poranila holé, půvabné tlapky, zastavit. A pokud spadne, co se s ním stane.
  Jakoby v souladu s jejími slovy jedna z mladých dívek s krvavě zlomenýma nohama vykřikla:
  - Už to nezvládnu!
  A dřepnul si a natáhl své dlouho trpící nohy dopředu. Nacisté k ní zajeli a dívce polili hlavu benzínem. Prudce vyskočila, ale bylo pozdě, opuštěný zapalovač vzplanul, nešťastnou ženu pohltil hořící plamen.
  Dívka se s křikem vrhla na útěk, ostatní zajatci byli rozptýleni po stranách. Po předjetí kolony se mučedník zhroutil, ztratil vědomí, proudy plamenů spálily nešťastné plíce a smrt byla strašná! Následoval zlověstný výkřik:
  - Schnel! Schnel! Smrt zaostávajících fen!
  Dívky v zoufalství přidaly krok. Elizabeth tiše zasténala a kulhala, její nahé, pořezané chodidla explodovala bolestí, jako by byla od doteku rozžhaveného železa. Ale stejně jako ostatní dívky byla připoutaná.
  Aby se trochu rozptýlila, bosá Elizabeth řekla:
  - Můžeme zpívat Internacionálu?
  Valentina zavrtěla hlavou.
  - Tato monstra nás všechny zastřelí! Buď trpělivý! Bosé nohy, zvláště u mladých lidí, jako jsme my, rychle zhrubnou. Vydržíme a přežijeme. Vítězství bude pro Rudou armádu. I kdyby proti nám všichni kapitalisté vzali zbraně! Koneckonců, od tajgy po britská moře, Rudá armáda je nejsilnější ze všech!
  Elizabeth zaťala pěsti.
  - Ale neexistuje silnější ruský duch,
  Jejich ruiny sami oživíme!
  Ruský válečník si brzy vezme meč
  Budeme stát a znovu vyhrát!
  Potom už to bylo nějak snazší a dokonce i palčivá bolest v krvavých nohách zeslábla.
  Slunce zapadalo, nacisté byli čím dál nervóznější a pobízeli dívky dál.
  Stalo se svěžejší, vánek příjemně ovíval zpocené tváře. Bosá Alžběta poznamenala:
  - Vypadá to, že i slunce je pro nás!
  Valentina se silně usmála.
  - Slunce komunismu je vždy pro nás!
  Stíny na silnici se prodlužovaly, byly čím dál temnější. Nacisté svítili lucernami, díky nimž byl vzhled jejich kol mnohem tajemnější, bylo v tom cítit tajemno. Alžběta si už představovala, že to nejsou nacisté, ale hrozná monstra. Jakýsi mnohostranný Viy nebo ghúlové. Kupodivu, ale díky tomu nebyli nacisté děsiví a jakoby nerealističtí. Poveselev - otevřel se druhý dech, Valentina začala zpívat píseň:
  - Tam na neznámých cestách tančí čerti v sandálech! Koschei snědl příliš mnoho zelné polévky!
  Valentina se usmála.
  Jste úžasní jako vždy!
  Konečně se v dálce objevila signální věž a byly vidět domy se zatemněním. Jejich cesta se tedy blíží ke konci. Většina dívek už byla vyčerpaná, byly na poslední linii fyzického vyčerpání a držely se pouze instinktu přežití.
  Elizabeth se zeptala Valentiny, jako by to měla vědět:
  - Budou nás živit?
  Kapitán v žertu, i když to pro ni bylo těžké, odpověděl:
  - Pro Němce jsme jako dobytek a nikdo neslíbil, že nakrmí dobytek cestou!
  Bosá Valentina naštvaně odpověděla:
  "Tak podříznu Hitlerovi hrdlo!"
  Ještě pár set bolestivých kroků, roztrhaných na kusy, s bosýma nohama, a dívky začaly být vedeny do zvláštního tábora. Vypadá to jako předem připravené pro válečné zajatce, ve tmě byly vidět dřevěné baráky, také věže s ostnatým drátem. Ženy se na nich začaly množit a snažily se umístit civilní a vojenské odděleně. Vězni však byli tak unavení, že na útěk ani nepomysleli. Prostě spadli na hrubé dřevěné palandy. Elizabeth, která šlápla na ušlapanou trávu se zhmožděnýma zkrvavenýma nohama, zažila blažený pocit. Konečně může usnout. Když už ale vcházela do kasáren, přiskočili k ní dva esesáci a bez okolků ji zlomili.
  - Proč? - Křičela dívka.
  - Ruský Schwein! Následujte, kde se jim říká!
  Alžbětu vyvedli z tábora, takže minuli věže a železné brány. Dívka si nejprve myslela, že ji chtějí zastřelit, ale pak se bála, že bude mučena. Co když si nacisté myslí, že dívka má důležité tajemství?
  Byla převezena do sídla zdobeného basreliéfem lvů. Pohled na bohaté panství Alžbětu kupodivu uklidňoval, nevypadalo to jako ponuré mučírny ve středověku. Tato monstra však mohou mučit a trýznit kdekoli a jak chtějí.
  Zavedli ji do budovy, bosé nohy dívky se dotkly svěžího sametového koberce a utopily se v něm.
  Zablikalo jasné elektrické světlo. Objevil se muž v livreji, vrhl nedbalý pohled na dívku a přikázal:
  - Umyjte jí nohy!
  Alžběta se posadila do křesla a úhledně oblečená služebná přinesla stříbrnou misku s vodou. Původem služebná, byla to běloruská Polák a uměla rusky. Ponořila si pohmožděné nohy do misky s tmavou vodou a jemně si je promnula. Na Elizabethiny dívčí nohy byl žalostný pohled. Nezůstalo na nich doslova žádné živé místo, prsty byly sraženy. A přesto byly nohy běloruské krásy krásné a byly hodné princezny nebo řecké bohyně.
  Služka jemně smyla prach a krev a promnula si každý prst. Pak se se soucitem v hlase zeptala:
  - Vypadá to, že toho máš hodně, drahoušku?
  Elizabeth odpověděla:
  - Jiní to mají těžší! Nemám co vytknout osudu!
  Polák přikývl.
  - Věřím, že pro zemi Sovětů vše dobře dopadne!
  Esesáci rozhovor přerušili, zvedli Elizabeth a odvlekli ji do nádherně zařízeného sálu. Dívka se malátně bránila, hodili ji, práskli dveřmi a vzápětí se jako duch objevil tlustý kanec. Již před kolikou v mozku zasyčel známý hlas:
  - No, ptáčku, budeš submisivní!
  Elizabeth se pokusila uskočit, ale zdánlivě neohrabaný nacista se ukázal být obratnější. Náhle přiskočila k dívce a strhla z ní košili a odhalila dvě poměrně velká, pevná ňadra s brousícími bradavkami. Dívka ho kopla kolenem do slabin, ale fašista to očekával, přesto v SS nesloužili slaboši a útok odrazil.
  - Odolejte, bude to ještě větší zábava!
  Tlustý kanec se k ní znovu vrhl, strhal z ní zbytky oblečení, zejména kalhoty, ale najednou srdceryvně zavyl:
  - Ano, pořád kousáš děvko.
  Polonahá Elizabeth utekla a vrhla se k protějším dveřím, doufala, že takoví vojáci tam snad nebudou. Otevřela a okamžitě dostala silnou ránu do brady. Před ní se objevil svalnatý teenager s nahým trupem. V něm ke svému zděšení poznala mladého sadistu z Hitlerjugend. Zlomyslně se usmál s bílými zuby.
  - A ty jsi temperamentní!
  Tlustý esesák zapištěl:
  - Dávám ti svolení to použít se mnou! Jste již dospělí a je čas vyzkoušet ženské tělo!
  Mladý hitlerovec odpověděl:
  - Ještě jsem neznásilnil Rusy.
  Alžběta onemocněla, protože mohla být znásilněna, zvláště styděla se za zbavení cti teenagera. Ve dvaadvaceti letech si zachovala nevinnost a nyní se musí se svatostí rozloučit ne se svým milovaným sovětským chlapem, ale s takovými degeneráty, jaké svět ještě neviděl. Dívka srdceryvně křičela, ale najednou ji napadl velký fašista a v žádném případě malé dítě. Kanec vážil nejméně jeden a půl centu a unavená Elizabeth cítila, jak rychle jí ubývají zbytky sil.
  Mladá sadistka jí přitom tiskla ruce a svírala prsa. Nakonec upadla a monstrum ji hrubě vzalo s pochoutkou kance v říji. Elizabeth zažila strašlivou bolest, ponořila se do pekla!
  . KAPITOLA #10
  Tank byl určen pro válečníky a pokračovali v postupu do hlubin sovětských pozic. Krásky střílely na ruské tanky, cvrlikaly a vyceňovaly zuby.
  Gerda rozsekla těch čtyřiatřicet skořápkou a zaštěbetala:
  "Jsem válečník třídy Hyper!"
  Po tom, jak jsi vyprsknul smíchy... Opravdu úžasná holka. Bojovník nejvyšší akrobacie. A trochu zlá a děvka... Ošklivý zabiják hodných chlapů.
  Charlotte také stiskne tlačítko joysticku holými prsty na nohou a vydá:
  - Miluji ničení tanků!
  A sovětská čtyřiatřicítka se bez dalších poznámek rozdělí. Věže jsou zbořeny a proraženy.
  Christina vystřelila bez předsudků. Tentokrát se obětí jejích holých prstů stala sovětská houfnice ráže 152. Je to dost odporný kalibr. Samozřejmě nepronikne předním pancířem německého auta, ale bude se pěkně třást. A dívky budou skládat uši.
  Zlato-červený válečník říká:
  - Jsem taková kráska, bosý sen!
  A pak to Magda taky zabodovala. Také válečník, když ne od Boha, tak určitě od Satana. A to i přes veškerou její religiozitu.
  A jaká je to krásná dívka. A velmi sexy, ale zároveň plachý.
  Magda zpívala, poklepávala bosou nohou a škubala dlouhými černými řasami:
  - Vždyť se ve světě nestává, že by se v bufetu rozbíjely tanky!
  Gerda vycenila zuby a zasyčela, jiskřila smaragdovýma očima, a vyrazila další zbraň:
  - Budu Superman! A všechny spálím!
  A znovu prsty mačká a třese sovětským bunkrem. Agresivní dívka. Zkuste to a překonáte! Má neuvěřitelnou moc!
  Německý tank střílel na baterii. Nacisté se již dostali hluboko do sovětských pozic a blížili se k Minsku. Ale existuje mnoho obranných linií a Rudá armáda tvrdošíjně vzdoruje. Tolik se tu kopalo. Tak snadno do provozního prostoru a nevytrhnete se. Sakra, těžké úkoly na řešení.
  Už se vyskytly případy beranů do tanků. Zejména vysokorychlostní, ale slabě pancéřované BT se neustále snaží narážet. Nemohou tedy vzít německou technologii. Došlo k případu, kdy Jaky dopadly na německé kolony i s technikou.
  Charlotte zasyčela a mlátila do sovětské baterie:
  - Všichni tito Rusové jsou stejně hloupí. Ne, okamžitě kapitulovat, ale oni odolají...
  Christina na to logicky odpověděla, ale nejprve stisknutím holou špičkou otočila 100mm sovětské dělo:
  - Američané jsou praktický národ, ale ani oni proti nám hned nekapitulovali! Tak jak jinak říct, kdo je hloupější. Jsme stále tak daleko od Moskvy!
  Magda stiskla tlačítko joysticku holým prstem a sebevědomě řekla:
  - Pojďme tam! Budeme tam určitě a brzy!
  Gerda pískala a zpívala a otevřela své šarlatové rty:
  - Pochodujeme na Moskvu a v dálce vidíme fašismus... Brzy porazím Lenina a soudruh Stalin bude zajat!
  Poté dívka znovu stiskla holými prsty tlačítko joysticku. A jak nedbalé. Sovětské dělo ráže 85 mm vyletělo nahoru s utrženými koly.
  Charlotte vystřelila taky a docela trefně. Zároveň zlomyslně zasyčel:
  - Nechám jejich zbraně na obloze! A já sundám měsíc z koule!
  Poté se ukázalo, že další sovětská zbraň byla rozštípnuta jako ořech pod perlíkem.
  Ano, německý 105mm kanón je velmi, dokonce extrémně smrtící. Ale krásky začaly v pěchotě. A hodně jsme si s tím prošli. A proč neoraly jen jejich bosé nohy. Byl to čtyřicátý první rok. Když bylo o mnohém rozhodnuto. Výsledek války nebyl předem určen. A válečníci šli proti velmi velkým silám Británie. Paní moří se ještě nehodlala vzdát a zoufale se bránila.
  To si Gerda pamatovala, když zaútočila na další, velmi silnou linii sovětské obrany. Ale když byli ještě docela mladí, chodili tak a dělali tohle. Jak se tehdy bavili!
  Gerdě se před očima vznášely obrázky jako ve filmu;
  Apollo odpověděl:
  - Nikde! V našem šťastném světě nejsou a nemohou být mrzáci! Protože Třetí říše, která dobyla svět, dává štěstí všem!
  Dívky zvedly ruce na veselý pozdrav.
  - Zind Heil! Samozřejmě, štěstí! Chceme dobré... Dvě bílá křídla nad světem! V našich duších je světlo, nejjasnější svítání - Shakespeare to nedokáže popsat!
  Běda, zase se probouzím... Gerda se probudila a cítila tu nejdivočejší bolest v těle... Není snadné projíždět pouští a tahat tanky, i když jste považováni za nadčlověka. Nebo pravý árijec - nemilosrdný k nepřátelům Říše! Charlotte to však nebolelo o nic méně a dokonce zasténala:
  - Taková bolest! Jaká bolest - Třetí říše proti Yankeeům - sto nula!
  Gerda se pokusila rozveselit sebe a svého přítele:
  - Superman podle Nietzscheho by měl být nemilosrdný k ostatním, ale ještě více k sobě!
  "Přála bych si, abych dokázala přimět Friedricha Nietzscheho, aby běžel po písku a táhl tank," zabručela Charlotte.
  Gerda souhlasila.
  - Ano, souhlasím: kdo netrpěl, nepochopí!
  Po snídani Madeleine potěšila dívky:
  - Nyní jednoduchý běh, samozřejmě se zátěží. Zvýšená aktivita Britů se předpovídá, vrátí své supy, takže je lepší neriskovat tanky. Koneckonců, bez ohledu na to, jak skvělé jste holky, nebudete moci vytáhnout nádrž rychleji, než jedou samy!
  Gerda rozhořčeně zabručela:
  "Samozřejmě to neneseš sám!
  Madeleine zuřila, nebo předstírala, že zuří:
  - Padesát ran holí do paty téhle hloupé holce!
  Vlčice spěchaly splnit rozkaz paní. Gerda si poslušně lehla a nahé, ladné nohy vložila do předem připraveného zařízení. Byl to falaka! Dívka se zhluboka nadechla a snažila se neprozradit své duševní trápení. Sama Madeleine přistoupila ke své oběti, dotkla se jejích ztvrdlých, ještě nezaprášených pat. Stiskla jazyk a řekla:
  - Počítejte údery!
  Pro výprask si Madeleine vybrala speciální palici, gumovou, ale s ocelovou tyčí uvnitř. Sama velitelka je také dívka, ale kvůli své mohutné, vysportované postavě se zdá starší na svá léta, přičichla ke gumě a její přítel ho prudce zasáhl.
  - Jednou! - řekla Gerda trpným tónem.
  Madeleine udeřila Gerdu na paty ještě silněji.
  - Dva! - Řekla dívka.
  Velitel roty SS pokračoval v popravě. Údery se snažil rozložit rovnoměrně, aby bolest byla maximální, ale zároveň se vyvarovat zmrzačování. Gerda počítala a snažila se věnovat méně pozornosti planoucím podrážkám. Když běžela bosa sněhem, bolest nebyla o nic menší, ale dívka vydržela a nezpomalila, protože si uvědomila, že její spása je právě v rychlosti. V opačném případě omrznou, stane se z vás mrzák a půjdete do ztracena. Takže je to nutné, pak je nutné být skutečným Árijcem a vydržet, mírnící odvahu. Obecně bolest jako taková neexistuje! To je iluze. Ve skutečnosti si sionisté vymysleli bolest, slabost a stáří! Ale ve skutečnosti je člověk předurčen být bohem, nebo spíše nadčlověkem! Ale má nadčlověk brečet, i když jste teprve šestnáctiletá dívka, kterou nikdo nikdy nepolíbil? V žádném případě!
  Při načítání padesáti (sláva Prozřetelnosti nezbloudila!) se Madeleine zastavila a řekla:
  - Mládí! Jeden trest pro vás neskončil. Po pouští poběžíte bosi, aniž byste si namazali podrážky ochranným krémem. Bolest navíc vám dá lekci!
  Gerda poslušně přikývla.
  - Děkuji veliteli.
  Dívka ve skutečnosti nebyla nijak zvlášť šťastná a běhat ji bolelo a bez ochranného krému to bolelo ještě víc, ale čekala, že vydrží. Má silné podrážky, boty nosily elitní dívky pouze při přehlídkách, nebo pokud bylo nutné trávit příliš mnoho času v mrazu, nad únosnost těla. Ale je to zvláštní, dívky prakticky neonemocněly tak těžkým tvrdnutím ... Nebo možná je to přirozené! V dobách carského Ruska byla dětská úmrtnost vysoká, ale ti, kteří přežili, byly extrémně zdravé děti a lidé! No a teď běhat bosa po rozpáleném písku pouště... Jak to může vydržet!
  Oh, oh, oh, jak bolestivé, ale nemračme se, ale raději se usmějme. Pokud se dítě usmívá: snad vše dopadne!
  Gerda dokonce zpívala naplno, hlas se rozléval pouští:
  Fortune, jsi nevěrný přítel,
  Sestra nouze a dřiny!
  Jak krátký je prchavý okamžik volna,
  I když touha po vítězství je vždy!
  
  Porodit dítě - slyšet ho blábolit,
  Vlci vědí, že nejsou brzy předurčeni!
  Nejprve řiďte nepřátele - musíte být v úžasu,
  Nechte mé víno vařit vzteky!
  
  Pro dívku je meč první útěchou,
  Šikovným krokem jí dá víru!
  A někde zuří hurikán pekel,
  Vyjádřeme lásku k vlasti ve verších!
  
  Ve verších, které nenapsala kalná voda,
  A ti co krváceli jako bojovník!
  Ale bude čas, abychom žili nádherný život,
  Když Všemohoucí milující Otec!
  
  Ale nespoléhej na Otce
  Protože jsme skoro dospělí!
  A pokud si najednou přejeme lepší podíl,
  Když nespravedlnost nemlčí!
  
  Na trávníku bojujte o každé ucho
  Za každou perlu a lístek!
  Válečníci se zuřivě odvažují,
  Heslo je jednoduché: bojovat a bojovat!
  
  Bez boje není úspěchu - svět je takový
  Co netrhat ovoce, když jsou ruce mechové!
  Smyčka stiskla hrdlo ještě víc,
  Zdroj náhle nechtěně vyschl!
  
  Ale Vlast nám dala superschopnosti,
  Jsi válečník, nový muž rytíř!
  Co bylo pro nás teplé a sladké,
  V srdci panny zůstane navždy!
  Dívka dozpívala, její přátelé zpívali... Uklonila se větru a spěchala dál. Jak se to někdy stane, nádhera, klid, i když to bolí. A proč bude utíkat až do konce, protože válečník ... A německý válečník není ani kus železa, ale něco tvrdšího než ocel! A sténat pro něj znamená zradit sám sebe!
  Dívky nesměly odpočívat na oběd a brzy tři vlčice upadly do bezvědomí. Byly zvednuty pásy a vlečeny, deset najednou. Mezi zapřaženými byla i bosá Gerda. Jak brutálně dívce hořely holé podrážky a bolela lýtka, ale ani nestonala. Jen jazyk byl oteklý žízní a mluvit bylo bolestivé. A o půl hodiny později padlo pět válečníků najednou. Poté byla vyhlášena pauza a dívkám bylo dovoleno napít se vody. A pak dobrovolně-povinné peklo pokračovalo...
  Dívkám se nepodařilo dostat na základnu a byly nuceny strávit noc přímo v poušti. Válečníci kolem sebe natáhli chlupaté provazy, po kterých si lehli jeden k druhému, na pláštěnku. Ponořili jsme se do snu... Gerda opět viděla něco bitvy;
  Zde ona a ostatní válečníci jezdí na koních. Čekají je krásné bitvy, ty slavné časy, kdy se cenila odvaha a čest a každý byl rytíř... Každý, kdo bojoval, samozřejmě bez takové jezuitské techniky, kdy se pěchota bombarduje ze vzduchu. A pak jsou tu přibližně stejně ostré zbraně a spousta příležitostí ukázat udatnost.
  Jejich půvabná rasa narůstá a zvyšuje tempo. Postupným zrychlováním koně dosahovali úžasné rychlosti. Tady je slavný "Sedmiligový krok" Třetí říše! Když kůň není kůň, ale co je úžasné a okřídlené. Vlasy jezdců jako by zmrzly ve vzduchu a rozprostřely se ve zlatých, perleťových, smaragdových vláčcích... A jen někdy se nervózně chvěli v rytmu pohybu jako tenká struna kytary.
  Mohutná svalnatá těla koní se natáhla do dlouhých, jakoby líných skoků, a pak se složila téměř napůl jako obrovské pružiny, aby se zase odrazila od země. Skoky následovaly jeden po druhém, rytmické impulsy, synchronně ve všech zvířatech oddělení. Gerda obdivovala: pohyby koní byly tak volné, jako by je nic nespoutalo. I když samozřejmě křiváci s výraznými svaly, polonazí válečníci vypadali jako součást koní, jak obratně seděli. Krásky tlučou do stran holými podpatky a koně, zapomínajíce, že se za nimi řítí zběsilí nepřátelé, se vrhli do tohoto magického napůl běhu-napůl letu!
  Gerda si představovala, že létá ve stíhačce... Jak se v tu chvíli chtěla stát pilotkou a skartovat britská letadla - přinášet smrt do Německa.
  Oddíl se spěšně vtáhl do křovinatých chodeb. Okouzlující bojovnice na předních koních se krčily, upřeně hleděly před sebe a schovávaly se za zakřivené krky zvířat. Jsou to svalnaté krásky hodné těch nejprestižnějších přehlídkových mol, jako první objevily nepřítele a riskovaly pád pod smrtící liják. Ostrovy pevně propletených větví se tu a tam nečekaně rozestoupily a odkryly nové chodby, podobné korytům řek. Vlčata z jezdecké eskadry se přes ně přelila v pružné vlně jako temný proud lesknoucí se ocelí.
  Gerda si představila tankovou kolonu mířící do Paříže. Německo tehdy samo bojovalo proti třem říším s koloniálním majetkem: Anglii, Francii a Holandsku, stejně jako Belgii... Pokrytecký Franco odmítl otevřít druhou frontu a dokonce vedl samostatná jednání o tom, co by získal, kdyby vstoupil do války proti Německo. Mussolini zahájil tajnou korespondenci s Churchillem o tom, která německá města přejdou do Itálie v případě otevření druhé, jižní fronty, a nejzákeřnější Stalin mobilizoval další a další nové divize. Sověti seskupovali mocné tankové pěsti (Tato informace se náhle vynořila v Gerdině mozku). Pokud by se misky vah zachvěly a nacistická vojska se zastavila, pak... Bylo možné získat několik front najednou a padnout do strategicky ztracené pozice. Ale Hitler se ukázal jako génius, nejen vyhrál, ale vyhrál rychle. Šel do týlu a zničil nejprve jednu část spojeneckých jednotek a poté další. A i když měli Zápaďané více zbraní, vojáků a tanků, donutil je kapitulovat! Ano, a spojenci neměli to jádro, toho zvláštního fašistického ducha (fašismus není nadarmo, od slova fascinator-bundle!). Takže prohráli, když vojáci odešli za jejich linie...
  Duch se ukázal být silnější než hmota a vy můžete útočit s menší silou! Proč nebyla první světová válka vyhrána? Snad proto, že císařův režim se mezi lidmi netěšil tak velké důvěře jako Hitlerova vláda... A staří generálové nebyli tak obratní a museli bojovat na dvou frontách...
  Najednou Gerda cítila, jak jako paprsky západu slunce houstly špatné předtuchy - a když zaútočí rudé Rusko, budou znovu pod dvojím úderem? Je pravda, že nyní již není hlavní síla Francie, což znamená, že to bude jednodušší. Kromě toho jsou Němci sjednoceni a shromážděni, shromážděni kolem jasné nacionálně socialistické myšlenky. Ještě nikdy nebyli tak jednotní!
  Kolem se vysokou rychlostí řítily další a další křovinaté ostrovy a mizely v dálce. Samotné keře byly zelené s oranžovými skvrnami a jehlicemi zaoblenými jako rybí háčky. Všichni se snaží chytit koně za kopyta a listy připomínají dravé tváře, něco jako u středověkých umělců malovaných čerty! Husté, ohnivě červené copánky hrdinské dívky Madeleine tančily ve vzduchu před Gerdiným obličejem. Soustředěná dívka svírala oběma rukama opasky, ale přesto byla vytlačena z předních řad. Nějak nenápadně se na obou stranách zasekli další dva válečníci. Klidní jezdci, zkamenělí a zároveň paradoxně pohybliví, štíhlí, ladní a zároveň mocní. Opálené tváře působí temně a dlouhé vlající vlasy se naopak třpytí ve světle tří zapadajících sluncí. Bojovníci jsou přísní, oči smaragdové, safírové, jantarové, tyrkysové jiskry. Přesto je v dívčích tvářích cosi dětského, naivního, z čeho se chcete dotknout. Je to Gerda, jejich soudružka a sestra, ale pokud spolubojovníci pocítí slabost nebo zradu z její strany, budou na místě zabiti! A to, co jim Madeleine nařídí... bezesporu splní!
  Svítidla zapadla a na jejich místě vyšly měsíce. Jedna po druhé, tak jasné a barevné, různých barev ... Jak krásně kvetou květiny na obloze a květiny z rajské zahrady!
  Svištění větru v mých uších, příjemná vůně zdravých dívčích těl smíchaná s kyselým koňským potem a voňavými bylinkami. A někde vpředu se skrývají četní nepřátelé. Lopatky zvířete, mocné a dokonce i pod dívkou, chodily po obou stranách kolébky. Pohled na metodicky otékající a padající svaly Gerdě něco nejasně připomínal. Ale tady je to, co si válečník nemohl pamatovat. Ano, a zrádný čas jako by zmizel...
  Někde daleko vzadu, sotva slyšitelné v klapotu tlap s drápy, bylo slyšet výkřiky, nezvykle ostré výkřiky ghúlů, zvonění kovů, valící se pištění kříženců velblouda a osla. Ozvalo se opožděné volání trubky. Ta zjevně Charlotte, bohužel, je nutné tak přiletět, střetla se s ghúly. Ale tím hůř pro ně!
  Ale - hurá! - Téměř okamžitě přední jezdci Madeleine varovně zařvali. Nedokážu rozeznat slova - jen ostré, vzrušené intonace. Podle pokynů rukou si Gerda všimla hlav mimozemských ghúlů, které se tyčily nad křovím vpravo vpředu, sto padesát sáhů daleko. Vyrostly jakoby odnikud - ne méně než sto hustých postav. Objevili se i jezdci - tmavé tečky na hřbetech obrovských zvířat.
  Oddělení Madeleine okamžitě a stejnoměrně změnilo směr - jako by hejno ryb odletělo na stranu. Koně, jak se zdálo, stále tlačili dopředu, i když to bylo sotva možné. A ghúlové nějak pomalu reagovali na nepřítele, což Madeleine umožnilo obejít a předjet je. A v tu chvíli, kdy se zdálo, že nebezpečí pominulo, se ozvaly nové výkřiky hlídky. Druhá nepřátelská skupina se tentokrát objevila z levé strany - ne méně než osmdesát obrovských tvorů. Oddíl vlčat, čítající sotva pět tuctů válečníků, se otočil jako bruslařský kůň a vyhýbal se boji. A nepřítel opět jednal pomalu, jako by nedržel krok s proudícími uprchlíky.
  Gerda si najednou uvědomila, že byli jednoduše nasměrováni a vedli je na nějaké připravené místo. Byla by hrubá, katastrofální chyba jít touto cestou. Mladý válečník se pokusil zvolat:
  - Buďte opatrní přátelé! Být předvídatelný znamená stát se trestuhodným!
  Ale její zoufalý křik byl přehlušen... A samotná bosá Gerda se cítila bezmocná. Možná se tak cítil Fuhrer, když mu bylo oznámeno, že letecká bitva o Británii byla ztracena! Válka však teprve začíná.
  Ale Madeleine už vše pochopila a mrkla na dívku:
  - Perfektní past, když si oběť myslí, že je bijec! - A podřezat větvičku mečem, dodala. - Ideální loupež je, když je klient mým přítelem v procesu loupeže!
  Gerda se rozhlédla a poplašeně si všimla, že obě skupiny jdou v dálce paralelně, vpravo i vlevo. Jako stříhací konce nůžek, připravené k rozříznutí tepny.
  - Kde se vzaly ty tesáky? - V hlase dívky bylo slyšet vztek a zoufalství. - Ano, i v takovém množství!?
  Když Gerda odhadla směr, kam je nepřátelé hnali, pokusila se určit místo přepadení. Jenže před jejich živoucí "lodí" se objevovaly stále nové a nové křovinaté ostrůvky, různých barev, pohybující se jako mořské vlny, po jejichž hladině se rozlévala nafta, barevné, odrážející proudy světla po dobu pěti měsíců. A to bylo to, co ztěžovalo navigaci.
  Při manévrování mezi houštinami se na koních začaly projevovat první známky únavy. Jejich těla byla hojně pokryta vlhkou pěnou, těžké přikrývky na okrajích ztmavly, štiplavý zápach dráždil nosní dírky jezdců. Gerda si promnula nahou růžovou patu na zádech a ucítila horké sklouznutí koňské kůže. Hlavní je neztratit rychlost!
  Bosá Gerda vycítila blížící se boj a prohlédla si bojové vybavení. V dosahu jezdců je připevněno několik svazků krátkých a dlouhých oštěpů. Pod nimi jsou dvě arabské scimitary, podlouhlé a mírně zakřivené. Ale ochrana před šípy... Jsou téměř nazí, v bikinách, mohou být střeleni do pekla! Není hloupé jít do bitvy prakticky nazí, když vám nepřítel jen hrozí, že vás zastřelí šípy. A co si velitelé mysleli? Vzpomněl jsem si, že Charlotte nějak upustila: "Nejmasivnější, střední francouzský tank Ziz-35, neproniknutelný do čela! A naše tanky jsou bohužel jako školní piják!"
  Zdálo se však, že Madeleine pochopila hrozbu a pospíšila, aby ji uklidnila:
  - Naše kůže je potřena čarodějnickým lektvarem, který bude chránit mnohem lépe než brnění!
  Gerda vtipně odpověděla:
  - Kdo během bitvy myslí na ochranu, je naprosto bezbranný proti panice!
  Madeleine přesto varovala:
  - Na oči, uši a horní část krku je lektvar slabší. Takže pozor, můžete se chytit!
  Gerda vesele odpověděla:
  - Chápu, že ... Ale vyšší moc, to je také vyšší moc v Africe. Co můžeš udělat!
  Vzduch pronikaly dlouhé zvuky jako vrzání rozpadajících se dlažebních kostek. Nějakou intuicí si Gerda uvědomila, že to byl Madeleinin výkřik. Krásné dívky odpověděly štěkotem, načež bojovníci okamžitě zvedli šavle - některé v pravé ruce, některé v levé a také kopí. Gerda také zatřásla šavlí a zvolala:
  - Jsem zdrcující dívka!
  Najednou Gerda viděla, jak se přes ně řítí Charlotte s malým oddělením krásek: bravo je super!
  V tu samou chvíli se před dvěma stovkami skoků mihly vodorovné čáry. Poté pěší oddíly ghúlů a ghúlů zablokovaly mýtinu, po které se němečtí válečníci hnali. Tady už nebyly žádné boční větve, tento průchod vedl přímo ke smrti. V šikmých paprscích směsi západu slunce a měsíčního svitu zářily četné řady nepřátel všemi barvami duhy odrážející se od oceli.
  Nový Madeleinin řev otřásl prostorem a oddíl dívek se rozdělil na dvě skupiny, které se okamžitě sesunuly do stran. Odstoupili od sebe a přitiskli se k protilehlým okrajům mýtiny. Gerda vykřikla:
  - Alexandr Veliký v bikinách!
  Když válečníci dosáhli místa s nejmenší šířkou keřů, skočili vpřed zelenými ostrovy. Okamžitě se ozvalo přetrvávající sténání, jako by se stáhli osli z kůže, ze kterého se vzduch houpal jako okenní tabule. Gerda si najednou uvědomila, že slyší sténání nejen ušima, ale i svým trpělivým dívčím chodidlem. Zdá se, že i bolely, jak válečník oněměl při běhu naboso, na rozžhaveném, takže si na písku pouště můžete upéct i slepičí vejce. Inu, jak říkají moudří: kůň se liší od člověka tím, že jezdce neurčuje hlasování a žádné schopnosti nedávají šanci jezdce osedlat! Nebo jinak: kůň má čtyři nohy, poběží rychleji než člověk, ale také dříve natáhne kopyta!
  Křoví bylo za chvíli projeto a koně opět vylétli na volné prostranství. Na jejich tělech byly vidět dlouhé krvácející škrábance. Vzhledem k velikosti těchto nohou byly škrábance značné hloubky; jako Číňané (tvrdě pracující národ!) kopali zákopy!
  Jezdci kolem začali spěšně rozmotávat své zbraně, také kousky kůže, a přikrývali jimi koně. Takže oblečená, zrnitá a jiskřivá kůže chránila koně.
  Bosá Gerda, sama pro sebe nepříjemně, zjistila, že její prsty jsou dost nešikovné. Z nějakého důvodu sklouznou z uzlů, no, propast je s nimi, stejně ji zakryje!
  Šílená, jako plamen ohně podél suchých větví skoku, vstoupila do kritické fáze. Příroda sama se uklidnila, zamrzla ve znepokojivé scenérii. Obzor pohltil svítidlo, na západě bylo vše pomalováno paletou krve a ledovým klidem. Vpředu na východě se pohybující se obloha již začínala rozjasňovat a měnit se v zářící okrovou barvu. Ale i na tomto pozadí se zdálo, že číhají stíny, smrt a řady ghúlů a ghúlů lesknoucích se železem.
  Bastarda, strašně ošklivá stvoření, když viděla, že jejich přepadení obtéká boky, vrhla se ze svých míst. Nemotorné postavy pěších válečníků se rychle rozutekly ze svých pozic a vrhaly se do chodeb v houštinách. Na jejich místě byly odkryty široké řady špičatých kůlů zakopaných šikmo - pravděpodobně zbraně proti německým válečníkům. Nasedající oddíly pronásledovatelů za nimi, které si všimly Madeleinina manévru, přidaly na rychlosti a snažily se uprchlíky dohnat. Každý ze dvou oddílů nepřátelské jízdy byl mnohem větší než nepřátelská skupina válečníků a mohl při srážce počítat s jistým úspěchem. Ale ghúlové jsou těžcí a kříženci velblouda a osla jsou mnohem pomalejší. Místo toho, aby se vzdálenost zmenšila, jen se zvětšila. A co srovnávalo koně, velblouda s oslem z hlediska rychlosti!
  Gerda filozoficky řekla:
  - Můžete být nenároční a vytrvalí, ale neměli byste svět vnímat jako velblouda a projevovat oslí tvrdohlavost!
  Válečník se otočil a všiml si, že je nepronásledují dvě, ale tři skupiny jezdců. To znamenalo, že se zdálo, že nemají jiný směr, než jít směrem k přepadení. Pokud se odchýlí, budete muset bojovat s větším počtem nepřátel. No, ona-vlci vědí, co chtějí, ne poprvé, co bojují. Marně si nepřítel myslí, že je vláká do pasti. Naopak získají čas a budou moci manévrovat. Pak si Gerda vzpomněla, jak sama tančila bosá na ostnatém drátu. Taky to bolelo, ale spadnout na uhlíky plápolající dole bylo ještě hroznější a hlavně ostudnější. Její nahé, kulaté, dětské podpatky cítí, jak se ocelový hrot zapichuje dovnitř a téměř proráží mozoly nacpané na ostrých kamenech. Ale přesto je to ve srovnání s ohněm skoro jako masáž.
  Ještě před zahájením boje se Madeleine chopila iniciativy a dovedně přehrála protivníka. A když jsou vašimi protivníky ghúlové a ghúlové, je více než ponižující se jim v taktice podvolit. A Gerda chtěla uvěřit, že jejich taktické kroky byly pro nepřítele neočekávané. Skutečnost, že hlavy nepřátel odříznou gilotinu. A že Německo je nade vše, jako bystré myšlenky Třetí říše!
  - Jednotka v plné pohotovosti! - Madeleinin hlasitý hlas vrátil Gerdu zpět do reality. - Teď sekej.
  Dívčiny prsty si stále pohrávaly s vázáním. Takže bude možné nechat koně nahého. Obecně platí, že ve válce, jako ve válce. Nechte talíře zakrýt věrného společníka, což poněkud omezí jeho pohyblivost. Přes oblečenou kůži, kostěné pláty temnělé v geometrických řadách, šustily a suše cinkaly ve větru. Z jejich zvonění se dívka rozveselila.
  Jezdci se připravovali na bitvu. Dívky plácly koně do zadku bosýma nohama a začaly jim rozvazovat oštěpy. Polonahá Gerda po jejich vzoru šťastně potěžkala v ruce dlouhou drsnou násadu s ostrým kovovým hrotem. Válečnice mlaskla rty - dobrý oštěp!
  Bosá a svalnatá bojovnice Gerda už zažila jízdu na koni a cítila se docela sebevědomě. Jako Amazonka v makedonské kavalérii, která se každou chvíli nechytá za podpůrné pásy.
  Po rozvázání pásu se dívce dokonce pomocí některých lýtkových svalů daří udržovat rovnováhu. Nyní byla připravena předat je Charlottě (její přítel se k ní stále probil!) A sama házela oštěpy, bez ohledu na to, jak dlouho bitva trvala.
  A Madeleine dál manévrovala... V hlavě bosé, krásné a velmi sexy Gerdy opět zněla píseň, tak bláznivá a provokativní, ale zároveň tragická a smutná...
  Vlny si hrají jako ovce v moři,
  Jsem nahý v aréně a bojuji s mečem!
  Vrhla hrdý pohled na nepřítele,
  Šokující potíže a bolest - nic!
  
  Koneckonců, jednou jsem se narodil jako otrok bez volebního práva,
  Tahala kameny, třásla balvany na zádech!
  Být v napětí, v utrpení, přirozený živel,
  Ramena hladí bičem nezbední kati!
  
  Někdo je bohatý a dřímá ve stínu s pivem,
  Houpám kladivem pod spalujícím proudem!
  Je to tak strašně starý zvyk
  Musíte nasát poslušnost šlechticům mlékem!
  
  Ale štěstí - pokud můžete, říkejte tomu štěstí,
  Prodal pannu z dolů a poslal do boje!
  A osvítil mě báječným osvětlením,
  Stala se nejen otrokyní, ale i skvělou ženou!
  
  Ale věř mi, bezmezné štěstí se nekoná,
  Byl chycen hrozný nepřítel a já jsem zraněn!
  Rozsekali mě na kusy ve zlé bitvě,
  Bože, bylo mi účtováno - přišla penalta!
  
  Ale nevzdávám se, bojuji z posledních sil,
  Ano, zabila lidi, proklela bohy!
  V tom samozřejmě nyní hořce lituji,
  Nemohu zde najít správná slova!
  . KAPITOLA #11
  Dívky pod velením Stalenidy svedly další boj. Tady to ale moc nešlo. Oddělení utrpělo ztráty.
  Tři dívky zemřely, všechny ostatní z tuctu bojovníků byly zraněny různě těžce a stěží se mohly odtrhnout. Dvě dívky musely být dokonce odneseny. Bohužel, tohle je válka. Ne vždy je možné zničit všechny. Navíc v koloně byly velmi houževnaté tanky, přesněji samohybná děla E-5. Zdá se, že jsou malí, ale velmi houževnatí. A pak proudový útočný letoun dorazil včas.
  A za nimi diskovité vrtulníky. Zkuste takové síle odolat. Jen tři další oběti z dvanácti - dalo by se říci, vyvázly levně. Ale nacisté jich položili více než dvacet. Takhle dopadl souboj.
  Válečníci odešli, bloudili a snažili se ze všech sil. Natasha, tato zlomyslná dívka, poznamenala:
  - Škoda těch holek... Je to dokonce škoda... Ale proč nepřidat chlapy do našeho praporu?
  Stalenida zavrčela a vztekle strčila bosou nohu přes Maybug:
  - Kdo má co... A vy máte na mysli jen muže!
  Victoria byla uražena a poznamenala:
  - Já také! Jak chceš, aby tě laskal chlap. Vnímejte svá prsa v náručí...
  Rudovlasý čert utrhl stéblo trávy, ukousl ho a zavrčel:
  - Ach, moji kluci jsou cool... To je dobře, že nejsi gay... Miluji ty, kteří šukají s holkami... Koneckonců, superman macho od kolébky!
  Steelenida trochu změkla a usmála se:
  - Ano... Je to trochu zábavnější. A jak se má Natasha tvoje kamarádka?
  Blonďatá dívka, která nechápala, se znovu zeptala:
  - Jaký přítel?
  Major sebevědomě odpověděl:
  - Andreyka! Vždyť byl také oceněn Žukovem!
  Natasha si těžce povzdechla a pokrčila rameny.
  - Bohužel nevím...
  Andreika (A to byl jejich známý chlapec a pionýrský hrdina) byla mezitím vhozena do kasematy. Zraněný chlapec zůstal spoután a dokonce připoután ke zdi za krk. Jak moc se nacisté báli ruských dětí. V kasematě bylo vlhko, kousek od chlapce visela dívka připoutaná ke zdi. Zcela nahá, její tělo bylo souvislá rána, modřiny, pisugi, řezné rány, popáleniny, dívka byla mučena. Byla v bezvědomí a jen tiše sténala.
  Chlapec se podíval na stěny. Vězení bylo starobylé, postavené ještě za carských časů, zdi byly silné, malé okno těsně pod stropem bylo zamřížované. Andreika se cítil nejen jako vězeň, ale jako vězeň starověku. Jako legendární lidový rebel Stenka Razin se očekávalo, že bude mučen a popraven.
  Andreika zasténal, dokáže on, jedenáctiletý kluk, vydržet mučení? Neplakala by jako holka! Průkopníkovi přece nepřísluší sténat a plakat. Bosá, poškrábaná Andreika se otočila, rána velmi bolela, měl svázané lokty, musel se nějak otočit, aby to bylo jednodušší, změnit úhel. Strašná bolest na chvíli ustoupila.
  V cele je hrozný smrad. Podlaha je potřísněná ztuhlou krví. Ohlodané kosti jsou rozházené. z lidí? Je to dokonce děsivé, můžete vidět, jak touto celou prochází několik vězňů. Pravda, Andrey si myslel, že nacisté zajali Grodno relativně nedávno. A kdy se jim to podařilo takhle pokazit? Jsou to starší oběti? Například NKVD? Chlapec sebou trhl. Ukázalo se, že je to upřímná hrůza! Jak těžké je to v kobce. Není si s kým povídat, vypadá to, že dívka je v naprosté prostraci. Popravčí ji mučili jako hrdiny starověku. Jen by mě zajímalo proč? Jaké zlo mohla mladá dívka způsobit nacistům. Andreyka je však také jen chlapec a začala zabíjet a bojovat s těmito zlými duchy. Nacisté stavěli svůj národ nad ostatní národy a národy. Tak legitimizovali zlo a utrpení! Ne, normální člověk by měl s takovou nezákonností bojovat. Navíc sami Němci nejsou svobodní, jsou spoutáni totalitním aparátem. Všemožnými způsoby dusí sebemenší iniciativu a projevy lidských citů.
  Fašismus pochází ze slova parta. Nelítostně plete lidi a dělá z nich spoutané otroky. Komunismus zase člověka povznáší, dává mu novou sílu a podněcuje pochodeň života. Je v tom podstatný rozdíl. Komunismus je svou povahou mezinárodní a univerzální. Hitlerismus povznáší pouze jeden národ a ne celé lidstvo jako celek. To je jeho nevýhoda. Ale přeci jen lidé mají společné kořeny, což je biologicky prokázáno. Stejní černí a bílí mají celkem zdravé a plodné potomky. Je to Andreika, syn Rusa a Bělorusa, docela životaschopný, vůbec ne blázen a připravený bojovat proti fašismu.
  Pavel se samozřejmě ukázal být silnější a dokázal se dostat pryč od nepřátel, když zabil mnoho Němců. On se Andreika choval jako slaboch, byl zajat. Možná sis měl nechat poslední kulku pro sebe. Přestože je mrtvý, nedokáže už zabít jediného Němce! A tak je naživu, i když trpí.
  Bosý Andrej si poškrábal lehce ožehnutou nohu o vlhký kámen, Ilza našel nejbolestivější bod, spálil ho cigaretou, takže se vytvořil puchýř. Ale nic, chlapče statečný, to se nezlomí. Bolest by se naopak měla stát podnětem, ze kterého poroste jeho odvaha. A pionýr se nikdy nezlomí. Obecně platí, že triumf Němců je dočasný. Dříve nebo později budou poraženi, stejně jako zlo vždy prohrává s dobrem. Samozřejmě lze namítnout, že dobro vítězí jen v pohádkách, ale v životě je všechno těžší. Ale i pohádka je jen odrazem skutečnosti. Koneckonců, mnohé z toho, co byl sen, se nyní stalo skutečností. Andrey si pomyslel: možná je mu souzeno zemřít? Co je docela možné! Ale bojí se smrti? Pokud zvítězí komunismus, pak on a další hrdinové sovětské země budou vzkříšeni k novému šťastnému a věčnému životu. Pak bude žít ve světě bez smutku, trápení, smrti a zla! Hlavní věc je, že je vyhráno konečné vítězství! Vždyť jen v tomto případě budou všichni padlí hrdinové vzkříšeni!
  A přijde království komunismu! Svět, kde se splní ty nejtajnější sny. Takový vesmír, kde člověku patří vše, co existuje, o čem se dá jen snít a ani ne vždy počítat s úspěchem. Tady to je, jak složitý a mnohostranný svět. A pak ostatní světy otevřou svou náruč člověku. Takže! Je možné, že obrovské rozlohy vesmíru jsou také zlé! Bude pronásledovat a mučit živé mimozemšťany. Ale kapitalismus jim dá taky svobodu! Zlomí pouta otroctví a ponížení. Přijde čas a hodina svobody, ozáří zemi svým zářivým světlem! A oni shodí jho temnoty, národy temnoty a člověk si podmaní světy vesmíru! A vnoučata si budou pamatovat, že nevěřili, že žili ve tmě pod železnou patou. Nosili jsme znamení zlé šelmy a nyní chodíme ve víře čisté a svaté!
  Andreiku dokonce překvapilo, jak dobře se jeho myšlenky formovaly. Je v nich něco zvláštního a jedinečného. Stejně jako za občanské války, kdy hlavní zbraní proletariátu byl verš, a próza byla snad i poněkud opovrhována a opomíjena. Nyní je básník v zajetí a peří a lyra jsou, obrazně řečeno, v řetězech. Přesto se nevzdává a těší se na lepší budoucnost. A co to bude, záleží na každém. Neexistuje ten, kdo o všem rozhoduje a zasadil.
  Andreyka řekla:
  - Budoucnost závisí na nás! I když se zdá, že na nás nic nezávisí!
  Chlapec se zkroutil, snažil se tyče brousit. Toto povolání je únavné a obtížné, ale vždy existuje nějaká šance na úspěch. Andreika, která přemáhala strašnou bolest, se začala otírat o zeď. Hlavní je nekřičet, neukázat svou slabost. Je průkopníkem, a tedy ztělesněním odvahy. Musíte bojovat, takže bude bojovat a určitě vyhraje! Pro slávu sovětské vlasti.
  Chlapec se tvrdohlavě třel, v tu chvíli se dívka vzpamatovala a zamumlala:
  - Na zeleném trávníku skákají modří zajíčci!
  A pak zase upadla v zapomnění. Chlapec řekl:
  - Nešťastný! Byla umučena těmi zatracenými fašisty! Ale věřím, že pomsta na sebe nenechá dlouho čekat! Blíží se čas vítězství nad monstry lidstva. Chlapec se otočil a zpíval:
  A vlajka bude zářit nad planetou,
  Svatá země, ve vesmíru není krásnějšího!
  A pokud to bude nutné, zemřeme znovu,
  Za komunismus, za naši velkou věc!
  Chlapce znovu zalila bolest, mírně se odklonil od stěny a začal škubat hlavou.
  Pak se ozvalo zaskřípání a do cely vstoupilo pět vysokých esesáků. Bez přemýšlení kopli do chlapce botami a chytili ho za paže:
  - Pojď děvko!
  Andreika pochopila, že odporovat je zbytečné. Obojek měl rozepnutý. Ještě párkrát mě udeřili a nesli mě na rukou. Zdálo se, že chlapce pohltil ledový chlad: kam ho nesli. Stane se teď to nejhorší?
  Opravdu, chlapce táhli někam dolů. A kupodivu se oteplilo. Andreika se najednou cítila mnohem veseleji: kde je ten náš, nezmizel! I on se z téhle šlamastyky dostane.
  Nesli ho po schodech a pomalu spouštěli dolů! Konečně chlapec cítil, že vlhkost ustoupila suchu. Popravčí odnesli dítě do docela prostorné místnosti. Pravda, stěny vypadaly zlověstně, byly ověšené různými a fantasticky tvarovanými nástroji. Chlapec uviděl několik plápolajících krbů a věšákové zařízení. Bylo tam také mnoho strií a různých předmětů mučení. Andreika najednou ucítila tíhu v břiše, něco bodlo!
  Tohle je strach! Chlapec pochopil, v žádném případě by neměl podlehnout!
  Bosý Andrey se napjal. V hale seděl plukovník SS a již známá žena, která se podílela na dopadení chlapce. Pionýr Andreika zbledl, je jasné, že ho čeká těžký osud, pokud se chystají vyslýchat dítě, zaryté katy. Ne, nikdy by se jim nepoddal, i kdyby museli křičet ani myšlenku, ani zvuk! Ale jen pokud to zvládne.
  Plukovník SS se zeptal:
  - Název!
  Andrew mlčel. Práskali ho bičem. Na zadní straně je červený pruh. Plukovník SS, znovu opakoval:
  - Řekni jméno dítěte!
  Zoufalá Andreika zlomyslně odpověděla:
  - Jsem malý Stalin!
  Plukovník SS si odfrkl.
  - To je tón té děvky! Zdá se, že chce tvrdší vztah.
  Ilsa řekla:
  - Upečeme tomu dítěti paty.
  Plukovník SS se zeptal:
  - Jmenujte své komplice a v tomto případě vás pustíme!
  Ruslan jako skutečný pionýrský hrdina odpověděl:
  - Celý sovětský lid je mými spolupachateli, od starého muže po dítě!
  Plukovník SS zapískal:
  - Ano, jsi tvrdohlavý tvor! Nechápeš, že tě můžeme zabít!
  Andrey, blikající modré oči, odpověděl:
  - Nacisté mohou zabíjet, ale co nemohou udělat, je vzít jim naději na nesmrtelnost!
  Plukovník zavolal:
  - Začít!
  Bosý a raněný Ruslan byl zvednut, lana přestřižena a obvazy bez obřadu strženy. Chlapec zalapal po dechu. Ruce přitáhl zpět a přivedl se ke stojanu. Přehodili si přes ruce provaz. Plukovník zavolal:
  - Zkroutit tomu spratkovi klouby!
  Lano se natáhlo až nahoru. Andreika ucítila na zraněném rameni pekelnou bolest a zasténala:
  - Maminka! To je hrozný!
  Plukovník se usmál.
  - Budete mluvit!
  Andreika zavrtěl jasnou hlavou:
  - Ne!
  Chlapci jim nasadili těžké okovy na bosé nohy, kosti v ramenou jim křupaly strašlivým tlakem. Vytekla krev. Bolest byla děsivá, průkopník Andrej zbledl, čelo měl pokryté potem, zpoza jeho úst se ozvalo bezděčné zasténání, ale stále našel sílu říct:
  - Ne! A zase ne!
  Ilsa vložila do krbu ocelové nabiják a s úsměvem řekla:
  - Drahý chlapče, přiznej se a dáme ti čokoládu.
  Zraněný Andrej křičel:
  - Ne! Nepotřebuji vaše špinavé náhražky!
  Ilsa křičela:
  - No, ty a děvka!
  Pak vyndala z plamene rozžhavené nabiják a zabodla ho do rány. Pionýr Andreika ještě nikdy takovou bolest nezažil, lapal po dechu, šokem ztratil vědomí.
  Ilsa jako zkušený kat mu začala masírovat tváře a krk, rychle přivedla chlapce k rozumu.
  - Nečekejte, že ten spratek najde zapomnění v spásném šoku!
  Plukovník SS nařídil:
  - Opékej mu paty.
  Kati SS okamžitě zapálili malý oheň, plamen začal olizovat krásné, bosé nohy dítěte. Ilsa mezitím znovu zabodla rozžhavené nabiják do rány. Lékař SS chlapci píchl speciální lék, aby akutněji pociťoval bolest a pomaleji ztrácel vědomí. Nyní byla průkopnice Andreika zavalena nekonečným oceánem utrpení, ještě horšího než Danteho peklo. Dva další kati začali chlapci zarážet pod nehty rozžhavené špendlíky.
  Andreika, zdrcená strašlivým utrpením, se cítila na pokraji úplného zhroucení. Ale náhle, napůl v deliriu, se před ním objevil obraz Stalina:
  - Co dělat, šéfe? - zeptal se chlapec.
  A Stalin s úsměvem s bílými zuby odpověděl:
  - A co jiného může v této situaci dělat pionýr! Jen neplač! Zhluboka se nadechněte a zpívejte.
  Průkopnice Andreika se přinutila k úsměvu:
  - Poslouchejte vůdce!
  Chlapec se napjal a silou se zlomil, ale zároveň zpíval jasným a silným hlasem a skládal přímo za pochodu:
  Upadl do strašlivého fašistického zajetí,
  Vznáším se na vlnách strašné bolesti!
  Ale krvácel, zpíval písně,
  Nebojácný pionýr je přece přátelský se srdcem!
  
  A já vám pevně řeknu kati,
  Jaká hnusná radost, vylil jsi nadarmo!
  Slabí mi řeknou, abych mlčel,
  Koneckonců, bolest je nesnesitelná a prostě strašná!
  
  Ale vím, pevně věřím
  Fašismus bude svržen do propasti!
  Zaplaví tě proud zlých plamenů,
  A všichni, kdo padli, radujíce se, budou vzkříšeni!
  
  A naše víra v komunismus je silná
  Poleťme jako sokol, povznesme se nad všechny hvězdy!
  Nechte řeky medu téct víno
  Celý svět, hlasitý klakson uslyší radu!
  
  A stroj, který pevně mačká, je průkopníkem,
  Podívej se nahoru do nebe, mladý!
  A dej příklad těm, kdo váhají,
  Vaše kravata je jasná jako karafiát!
  
  Vlast pro mě znamenáš všechno
  Matka a smysl celého mladého života!
  Nechat dosavadní těžký život,
  Náš lid trpí pod zlým fašismem!
  
  Ale napni vůli rudého chlapce,
  Plivni do tváře pekelné banditě s hákovým křížem!
  Nechte nepřátele třást se vztekem,
  A budou poraženi Rudou armádou!
  
  posvátná země SSSR,
  Co dalo komunismus národům!
  Jak nám matka dala své srdce,
  Pro štěstí, mír, naději a svobodu!
  Takto se hrdina-průkopník zachoval odvážně. A byl hoden svého titulu, jako průkopník to zní hrdě. Přesně tak by se měl chovat každý sovětský kluk.
  Dívky mezitím vlezly do houští. Zapálili si malý oheň a občerstvili se. Dvě z devíti dívek nemohly chodit a po poskytnutí první pomoci, obvázání jim podaly trofejní alkohol, aby rány nebolely a dívky usnuly.
  Natasha s úsměvem poznamenala:
  Všechno v našem světě je relativní. Například alkohol je z velké části jed a zároveň léčí. Holky spí! A bylo to pro ně mnohem jednodušší!
  Victoria moudře poznamenala:
  - Všechno na světě je relativní... A Bůh není anděl a ďábel není ďábel!
  Veronika naštvaně odpověděla:
  - Jaký druh rouhání... O co jde?
  Zrzavá ďábelka logicky poznamenala:
  - A o tom... V Bibli Bůh mluví pouze jazykem násilí. Jeden pak Noe něco stojí. A ďábel? Ve skutečnosti o něm není moc slyšet. V každém případě, dokonce i v Bibli Satan více pokouší, než zabíjí!
  Natasha racionálně poznamenala:
  - Bůh opravdu miluje násilí. Král David vedl kruté války. Saul Bůh nařídil vyhladit celý národ bez výjimky: včetně žen, dětí a dobytka! Je zvláštní mluvit o milosrdenství... Nemyslíš?!
  Veronica chtěla říct, ale nic dobrého ji nenapadlo. Ve skutečnosti není nic zvláštního k pokrytí. O potopě Noema si ona sama hodně myslela. A nemohla najít vysvětlení, alespoň racionální, pro takovou krutost. Bůh nezničil hřích, už se rozsvítil Ham, a Noe vůbec nebyl svatý. A nebyl to Ham, ale Haamam, kdo byl proklet. Je to také nejasné. Obecně je celá tato Bible, zvláště Starý zákon, plná nedorozumění. Například Elíša zabil dvaačtyřicet dětí pro takovou maličkost, že si ho škádlili za jeho pleš.
  Tohle je zjevně přehnané! Dělejte to s dětmi. A je těžké to vysvětlit.
  Veronica sama váhala v náboženství. Ani jsem nevěděl, jakou víru přijmout. Pravoslaví se mi příliš nelíbilo: spousta vnějších efektů, nádhera, ale všechno bylo nějak chladné. Baptisté ale také nedali odpočinek a pokoj. Ať se nám to líbí nebo ne, ale náboženství v každém případě vyžaduje víru. A chytrá dívka chtěla, aby vše bylo logické a všechny konce splývaly.
  Aby vše vypadalo racionálně a správně. A tak... Dokonce i doktrína věčných pekelných muk se zdá přehnaná. Nejhorší na pekle je trvání trestů: peklo bude vždy. A uplynou miliardy miliard let a hříšníci budou stále trpět a trpět. A je to hrozné! co je věčnost? Pro opici se zavázanýma očima je snazší psát Bibli na klávesnici, než čekat věčnost.
  Mučení v pekle je samostatný problém. Není hřích mučit Hitlera déle a tvrději. Ale co když se puberťák dostane do pekla? Obecně, jak může být člověk spasen, když zhřeší. I když ne činy, tak slovy nebo myšlenkami! A co je hřích?
  Victoria, když viděla, že Veronica mlčí, zvýšila tlak:
  - Ano, a ve Zjevení Jana... Jakmile se život na Zemi začal zlepšovat, jak můžeme na planetu Zemi nalít popravy. A tak mučit celé lidstvo. A co lze říci?
  Veronika tvrdě odpověděla:
  - Půjdeš do pekla - budeš to vědět!
  Steelenida zastavila hádku:
  - Všichni spi! Čeká nás ještě hodně práce!
  Dívky ochotně zavřely oči. Noc v létě je docela teplá a válečníci se k sobě schoulili a usnuli jeden na druhém.
  Veronica snila o tom, že je ve světě futuristické budoucnosti. Jdete po ulici a chodníky se pohybují jako řeka. A nad tím létají barevná auta. A všude je plno pionýrů s červenými kravatami. A tyto děti létají a točí se jako můry. A všichni se usmívají, usmívají.
  Veronika mávla rukama a letěla. Je jako motýl a můžete slyšet mávání jejích křídel. A letíš sám, leť... A kolem jsou takové jasné barvy. Domy jsou obrovské, pestrobarevné, malované jako dorty. A spousta soch - různá pohádková zvířata. Všechno je tak krásné. Jedna z budov připomíná tvarohový koláč posetý diamanty. A kolem toho se točí létající talíře. Svítí oranžově a dávají oslnivý lesk.
  Další budova v podobě sedmi krabů stojících na sobě. Navíc je každý krab jiné barvy a drápy se třpytí drahými kameny. A letadlo: tak krásné a elegantní. Některé z nich nemají pevný tvar, ale pohybují se v prostoru jako skvrny.
  Jiné jsou naopak strukturované. Připomíná sněhové vločky, takový dokonalý geometrický tvar. Proč ne krása a ztělesnění estetiky.
  Ale budova se vznáší přímo ve vzduchu a připomíná orla s přestrojenými křídly, jen jako z křišťálu. A zobák svítí jasněji než diamant a možná i slunce.
  A co struktura nahoře, která má celé akvárium s úžasnými mořskými živočichy. A ryby se stříbrnými šupinami a dlouhými zlatými ploutvemi. A tam venku je tolik dalších tvorů. A také jako poseté drahokamy. A medúzy dávají všechny barvy duhy.
  K Veronice přiletěla dívka v červené kravatě. Překvapeně se zeptala:
  - Jsi dospělý?
  Veronika s úsměvem odpověděla:
  - Ano proč?
  Pionýr se zachichotal a odpověděl:
  - Nic dobrého! Pokud jste dospělí, pak vás hyperdrak vezme.
  Veronica hvízdla.
  - Čau! A já myslel, že jste komunismus!
  Dívka v červené kravatě smutně přikývla a hlasitě odpověděla:
  - Opravdu máme komunismus! Produkty jsou zdarma, zboží je zdarma, je tam úplně všechno. Od herních konzolí po virtuální helmy. - Dívka přikývla a za cvrlikání zatřásla průhledným křišťálovým pantoflem. - Podívejte se na tento strom.
  Poblíž budovy v podobě čtyř aster stojících na sobě totiž rostl dub se zlatými listy. A na něm rostly dorty, dorty a různé kulinářské produkty. Tak nadýchané a krásné.
  Veronika obdivně zvolala:
  - To je skvělé! Jaký strom...
  Průkopnice přikývla a v ruce se jí objevil dort. Dívka zaštěbetala.
  - Snaž se! Je to chutné!
  Veronika spolkla sladkou dužinu dortu. Chuť byla opravdu taková jemná, příjemná, jako by v puse kvetl skleník. A jak je to všechno skvělé.
  Veronica upřímně přiznala:
  -Nikdy jsem nic lepšího nejedl!
  Průkopnice se usmála, odhalila své perlové zuby a naštvaně odpověděla:
  - A stejně tak ve věku plnoletosti, přesněji řečeno, když se staneme teenagery, hyperdrak požírá. To je právě tragédie našich skvělých lidí!
  Veronika řekla rozhodně, zaťala pěsti a kopla bosou nohou do vzduchu:
  - Pomstím se drakovi! Jsem připraven s ním bojovat!
  Průkopnice luskla prsty pravé ruky. A ve vzduchu se objevil ostrý meč. Velké a šumivé. S ostrými hranami a jeho čepel hořela, jako by byla vyrobena z hvězd.
  Veronika natáhla ruku. Meč se dostal sám dovnitř a válečník ho stiskl. S nadšením řekla:
  - Budu bojovat za vlast... S pomocí Boží, pro dobro lidí!
  Průkopnice naštvaně odpověděla a dokonce jí z perlových zubů vycházely jiskry:
  - Bůh není! To všechno jsou lidské předsudky!
  Veronica si těžce povzdechla.
  - Ach! Znovu... A tady je bezbožné království...
  Dívka rázně odpověděla:
  Nemáme království! Máme demokracii! Řídí senát a kongres a dva konzulové, chlapec a dívka, jsou voleni na jeden rok všemi lidmi. - Pioneer práskla botou do prázdna, až se ozvalo zazvonění. Pak zaskřehotala. - Komunismus je moc lidu, a ne kult jedince jako Stalin!
  Veronika částečně souhlasila:
  - Stalin se opravdu nechal příliš chválit! Musí být alespoň trochu skromnější!
  Průkopnice zatřásla šarlatovou kravatou a zakřičela a zvedla pravou ruku:
  - Pioneer je vždy připraven! Zabijeme všechen dobytek!
  Veronika nemohla odolat otázce:
  - A kolik je vám let?
  Dívka se usmála a zdvořile odpověděla:
  - Dvě stě dvacet pět!
  Veronika hvízdla a obrátila oči v sloup.
  - Jo?
  Dívka udělala vážný obličej a řekla:
  Rosteme velmi pomalu! Od narození do pohlcení drakem uplyne něco málo přes tisíc let!
  Veronica vyjekla a zamávala svými bujnými černými řasami:
  - Je to jako věčné dětství! Jako v pohádce!
  Pioneer smutně řekl:
  - To je pohádka, jen velmi strašná... Kdyby nebylo draka, byli bychom obecně nesmrtelní a nepoznali bychom stáří!
  Veronika důrazně řekla:
  - Komunismus je království věčného mládí!
  Dívka zavrtěla zlatou hlavou a zaštěbetala:
  "A teď nám prosím něco zazpívejte!" Aby to bylo zábavnější!
  Ze všech stran začaly k Veronice létat děti. Chlapci, dívky, všichni krásní, v elegantním oblečení. A zvonily stříbřitými hlasy, tak příjemnými a nádherně krásnými.
  - Zpívejte květinu! Nestyďte se! Jste prostě úžasní!
  A Veronika přistála na pohyblivé cestě a tančila na ní s holýma, půvabnýma nohama, nadšeně a velkolepě hrála svým hlasem, zpívala;
  Jsem dcerou vlasti světla a lásky,
  Nejkrásnější komsomolka...
  Ačkoli Fuhrer staví hodnocení na krvi,
  Někdy se cítím trapně!
  
  Zde je velmi slavné století stalinismu,
  Když se všude kolem třpytí a třpytí...
  Pyšný muž roztáhl křídla -
  A Abel triumfuje, Kain je pryč!
  
  Rusko je moje vlast
  I když se někdy cítím trapně...
  A Komsomolci jsou jedna rodina,
  I když naboso jít po cestě ostře!
  
  Fašismus strmě zaútočil na vlast,
  Tesáky tohoto kance, zuřivě vycenil zuby...
  Z oblohy se linul zuřivý napalm,
  Ale Bůh a skvělý Stalin jsou s námi!
  
  Rusko je Rudý SSSR,
  Mocná velká vlast...
  Marně roztahuje své drápy, pane,
  Určitě budeme žít v komunismu!
  
  Přestože velká válka začala,
  A prolilo se hodně krve...
  Tady se svíjí velká země,
  Od slz, požárů a velké bolesti!
  
  Ale věřím, že oživíme Vlast,
  A zvedneme sovětskou vlajku nad hvězdy ...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  Skvělé, zářivé Rusko!
  
  To je moje vlast
  V celém vesmíru není nikdo, je krásnější ...
  I když Satanův cent přiběhl,
  Naše víra v těchto utrpeních posílí!
  
  Jak to udělal samozvaný Hitler,
  Podařilo se mu dobýt Afriku najednou...
  Kde má fašismus tolik síly
  Po Zemi se rozšířila infekce!
  
  Tolik toho Fuhrer zachytil hodně,
  A ani to neměří...
  Co vytvořil roj banditů,
  Nad nimi vlaje šarlatová vlajka jako noční můra!
  
  Takové frity jsou teď silné,
  Nemají "Tygry", ale tanky jsou horší ...
  A udeřil Adolfa sniperem do oka -
  Dejte nacistům silnější banky!
  
  Co nemůžeme udělat, uděláme žertem,
  Ačkoli bosé dívky v mrazu ...
  Vychováváme velmi silné dítě,
  A šarlatová, krásná růže!
  
  I když se nepřítel snaží, spěchejte do Moskvy,
  Ale dívky s odhalenou hrudí vstaly...
  Pojďme udeřit kulometem z kosy,
  Vojáci střílejí příbuzné!
  
  Uděláme Rusko především,
  Země, která je ve vesmíru Slunce krásnější...
  A dojde k přesvědčivému úspěchu,
  Naše víra posílí v pravoslaví!
  
  A věř mrtvým, vzkřísíme dívky,
  Buď mocí Boží, nebo květem vědy...
  Podmaníme si rozlohy vesmíru,
  Bez všech průtahů, odporná nuda!
  
  Budeme schopni udělat Vlast chladnou,
  Pozvedněme ruský trůn nad hvězdy...
  Ty jsi kníratý Fuhrer,
  Co si představuje bez podob zla jako mesiáše!
  
  Uděláme vlast jako obra,
  Co se stane, jako jediný monolit...
  Dívka vstala spolu na provázku,
  Koneckonců, rytíři jsou v bitvách neporazitelní!
  
  Zachraňte velkou vlast
  Pak dostanete odměnu od Krista...
  Všemohoucí by měl přerušit válku,
  I když někdy je třeba bojovat statečně!
  
  Stručně řečeno, bitvy brzy utichnou,
  Bitvy a ztráty skončí...
  A rytíři jsou velcí orli,
  Od narození všichni vojáci!
  
  
  
  
  
  VÁŠEŇ CÍSAŘE DIOLEKTANA
  Císař Diolektan nerezignoval, ale zůstal na trůnu a vládl velké římské říši. Podařilo se mu nejen upevnit Řím, ale porazit Parthii. Diolektan měl navíc syna, který zdědil trůn - založení dynastie Diolektanů. Sám císař, který založil Dominantu, žil 71 let a dokázal plně obnovit stabilitu a oživit říši. Jeho syn Octavianus pokračoval v cestě prosperity a expanze. Nejdůležitější bylo, že se neobjevil císař Konstantin a křesťanství se nestalo státní ideologií a náboženstvím.
  A to je vážné... Postupně začalo Kristovo náboženství ustupovat a slábnout. A v Římě prošlo pohanství určitou modernizací.
  Objevil se hlavní Bůh - Chronus, který stvořil jak ostatní bohy, tak vesmír.
  Římská říše se rozvinula... Doba temna nikdy nepřišla. A věda se vyvíjela mnohem rychleji... A již v roce 1200 našeho letopočtu, od narození Krista, které se přirozeně neslavilo, ale byl dnem Slunce, došlo k prvnímu letu lidí na Měsíc. A o třicet let později začala na Mars létat světová říše Řím.
  Oleg Rybačenko se do tohoto období přesunul ve stroji času, přesněji pomocí časového granátu. Byla to minulost alternativní úrovně. Kde jen Diolektan neodešel před svou dobou. A byla založena nová, slavná dynastie.
  Ale je to jen 1230. A 1. května odstartuje výprava pěti hvězdných lodí na Mars.
  Celá planeta Země je pod kontrolou Římské říše. Samozřejmě vládne pořádek a blahobyt. A také římské právo převládá. A samotný Řím je hlavním městem světa!
  Ulicemi města se prochází Oleg Rybačenko - obyčejný asi dvanáctiletý chlapec v šortkách a nahém trupu.
  Tento Řím je velmi krásný. Některé ulice v tomto městě se již hýbou a asfalt teče proudem. Chlapec Oleg se usměje. Ve starověkém Římě stále existuje otroctví a on může být zaměněn za mladého otroka.
  Projížďka městem a auty. Jen ne na spalovací motory, ale elektrické. A je mnohem čistší a praktičtější. Auta jsou většinou ve tvaru slzy a velmi elegantní. Barvy jsou jasné a velmi působivé.
  Chlapec Oleg jde k sobě a píská, užívá si čerstvého vzduchu a pohledu na vysoké domy s reklamními plakáty. Docela moderní město s kolosálními mrakodrapy. Pouze silně vypadají jako paláce a jsou velmi krásné. Vícebarevné s umělými drahokamy.
  Oleg to vzal a bosými prsty chytil mouchu a zaštěbetal:
  - komunismus, komunismus,
  Jen nahoru ne dolů!
  Jedno z projíždějících aut bylo jako modrá velryba. A z jeho vrcholu tryskala vysoká fontána. A jeho trysky se třpytily diamanty. Vypadalo to nádherně. Kolem proběhla dívka v krátké tunice a s bosýma nohama. Děti byly většinou bosé. Počasí je teplé a asfalt je zrcadlový a nešpiní podrážky. Pravda, bosé děti jsou ty, které mají nízké společenské postavení. Bohatší nosí sandály.
  Kolem pobíhají otročení chlapci v šortkách, opálení a svalnatí a zametají ulice.
  I když jsou tak čisté. Roboti jsou již vidět.
  Otroctví v Římě vymírá. Technika vytlačuje otroky. Existuje mnoho portrétů Super-imperátora, stejně jako Diolektana a jeho syna Oktovina. Ten zachytil mnoho zemí, včetně Číny.
  Oleg dostal hlad a šel ke stroji. Kňučel:
  - Otroku, musíš zaplatit, abys dostal zmrzlinu!
  Oleg vytáhl královského chervoneta a ukázal na skener!
  V odpověď zaskřípění a hrst stříbrných mincí spolu se zmrzlinou v čokoládě.
  Oleg Rybačenko začal lízat zmrzlinu, mlaskal rty a zavrčel:
  - Zdrávas Vlasto! A starověký Řím!
  Ve vzduchu byla vážnost. Právě bylo oznámeno, že pět lodí úspěšně odstartovalo na Mars. A že za pár týdnů poletí.
  Oleg jedl zmrzlinu. A holým, kulatým, ztvrdlým podpatkem přitiskl obrubníky na cihlu. Byl mírně prohnutý, nebyl křehký, ale odolný.
  Chlapec dojedl zmrzlinu a šel dál. Můžete se například podívat za budovu v podobě mrkve s okvětními lístky aster. A řekněme, že je to působivé.
  Čím více mrkve je půl míle vysoké. Je tu opravdu co vidět.
  Oleg vyskočil a otočil točnu ve vzduchu. Byl velmi pohledný a jedna z žen, která vypadala na čtyřicítku, zvolala:
  - Přijď ke mně!
  Chlapec k ní přiběhl... Žena ho začala hladit po opálené, svalnaté hrudi a říkala:
  - Jsi krásný chlapec, světlý a máš tmavé obočí. Možná bys mi mohl olíznout prsní bradavky?
  Oleg se usmál a odpověděl:
  - Můžu! Ale za to máte zlatou minci!
  Žena přikývla.
  - Pracuj tvrdě jazykem a dostaneš to!
  A svlékla si šaty. Její prsa byla velká a bujná. Oleg ji políbil a začal jazykem olizovat bradavku. Je to docela příjemné, i když žena je na kluka trochu stará. I když je Olegovi už tolik let, že přestal počítat. Ale pořád věčný kluk.
  Žena ho mezitím cítila a dokonce rozdrtila mužskou dokonalost. A ten kluk je hodně velký. A jak to začalo vzpřímeně stoupat.
  A šlo to do kopce...
  V tu chvíli se objevili dva policisté a křičeli:
  - Nemilujte se na ulici!
  Žena hodila zlaťák Olegovi a řekla:
  - Můj manžel mi naléhavě volá na mobil! Ale ještě se potkáme, určitě se potkáme!
  Oleg se usmál. Kolik tisíc žen měl. A všichni byli šťastní. Navíc, jaká je výhoda být navenek klukem? Jiné ženy s dítětem se cítí mnohem starší a ochotně platí peníze za sex. Což je prospěšné a zároveň velmi příjemné cítit se jako mužský prostitut. Spousta lidí mu asi závidí. Je velmi dobré, když vás ženy zastřelí.
  Dobře, podívejme se na super město. Například budova, která má pozlacené stěny a vypadá jako koruna. Řekněme, že je to velmi cool. Nebo jiná struktura, která vypadá jako vánoční stromeček. A přitom je na něm tolik hraček a girland, prostě nevkus. A všechno je tak krásné a poučné.
  Chlapec trochu zrychlil tempo, zablýskaly se mu holé kulaté podpatky.
  Oleg sledoval, jak byla například zbičována otrokyně. Byla úplně nahá a kluci v kalhotách bičovali z obou stran. Několik desítek lidí si užilo podívanou na bití nahého otroka bičem. Někteří chlapci si dokonce dali ruce do kalhot. A bylo to prostě směšné.
  Oleg to vzal a zazpíval:
  - Ránu, ránu, další ránu, další ránu, a teď,
  Nahou dívku bičují a mohou ji praštit pěstí!
  Ano, bylo to vtipné. Dívky byly bičovány a bity po zádech, bocích a holých patách. A vypadalo to velmi expresivně a cool.
  Oleg Rybačenko znovu pocítil erekci v kalhotách. Žena kolem třicítky, docela krásná, ho pokynula. A když chlapec s velmi vyraženými svaly přiběhl, vyštěkla:
  - Pojď, miluj mě!
  Oleg přikývl... Žena odhodila tuniku a roztáhla štíhlé nohy. Věčný chlapec do něj bez přemýšlení dvakrát vstoupil a začal pracovat. Bylo slyšet sladké sténání.
  Oleg zamumlal:
  - Zaplať!
  Hodila mu zlatou minci s portrétem císaře. Chlapec pracoval.
  Oleg si ale vzpomínal, jak byl ve zvláštní škole, vyšetřovaly ho sestry, byla to taková živá vzpomínka.
  A ještě jasnější, když byl v Římě, ale s lehkou vadou, když se stal mnohem menším a slabším. Tohle bylo pekelné dobrodružství.
  Oleg Rybačenko pokračoval ve stoupání. Otočil se podél cesty a obešel velký starý strom. Abychom se na krátkou cestu dostali na druhou pastvinu, bylo nutné vyšplhat výše na horu a poté, co ji obešli, přejít na jinou cestu. Chlapec šel přes hodinu. Farma, kde vyrostl a zůstal celý život otrokem, se stala docela malou. Bylo to jasně vidět, ale dítě bloudilo, aniž by se ohlédlo. Nikdy tak nevypadal, když byl na cestě. Líbilo se mu to takhle: nedívat se a nemyslet na to nepříjemné, dokonce hrozné, co po něm zůstalo.
  Ještěrky se vyhřívaly na hladkých kamenech. Nad trávou kroužily vážky. Myši se plazily ve stínu borovic a listnatých stromů.
  "V širých polích jsem mnoho dní toužil mezi koňmi, mezi ovcemi, na které jsem čekal na ráno, usnul jsem s kozou vedle sebe," točila se slova pastýřské písně v paměti Olega Rybačenka. Za svůj krátký bezbarvý život to slyšel tisíckrát. A znal ještě pár podobných písniček.
  Chlapcův žaludek, téměř vždy sužovaný hladem, byl v tuto hodinu klidný. Dítě je zvyklé zapomínat na jídlo, když žádné nebylo. To, co ráno snědl, se brzy stalo vzdálenou vzpomínkou. Museli jsme jít celý den a celou noc. Když se dítě večer dostalo k pastýřům, mělo se ráno vrátit na farmu.
  Kolem zpívali ptáci a slunce a lehký vítr hřejivě hladily husté vlasy Olega Rybačenka. Většinu dopoledne mlčel otrokář a našel sílu nesouvisle zpívat. Ve zvucích smutku, nemotorně utkaných ze slov, nyní nacházel útěchu. Postupně byla dětská píseň méně smutná. Byly v ní tóny radosti, přirozené ve chvílích bezpečí a míru. Chlapec šel vpřed a ničeho si nevšiml. Čekala na něj mýtina posetá bobulemi, chladivá voda u potoka a tajné štěstí otroka - samota.
  U houštin lesních malin se dítě zastavilo. Aniž by přestával bzučet, začal sbírat a jíst kyselé bobule. Teď ho nic netrápilo. Před třemi lety, jako miminko, našel toto místo plné tolika chuťových požitků.
  Zralé bobule přitahovaly tmavou barvu. Nebyly velké a houštiny byly husté. Své plody chránili ostrými trny. Dítě se snažilo neškrábat. Ze zeleného pichlavého obláčku vytahoval jednu bobule za druhou. Maliny se rozplývaly na jazyku. V ústech se rozlila kyselá šťáva. Naplnila mi nosní dírky sladkou vůní.
  Chlapec se stěhoval z jednoho keře do druhého. Najednou cítil, že pestré zvuky hmyzu ustaly. Něčí rychlé silné ruce, které prorazily křoví, ho popadly. Jedna těžká mužská tlapa vzala dítě za krk a druhá mu bolestivě sevřela ústa. Ruce prudce přitáhly Olega Rybačenka. Cítil bolest z mnoha škrábanců, které dostával. Stará tunika praskla.
  Chlapcovo tělo bylo okamžitě za keřem. Mimozemská síla ho nemilosrdně nesla trnitými houštinami.
  Dvě načervenalé, hluboko posazené oči se zaryly do tváře vyděšeného zajatce. Chlapci se zdálo, že trčí z červeného vousu. Mužovy silné rty se pevně sevřely. Obličej se stal ještě děsivějším. Vypadal jako mocné monstrum, páchlo kouřem, potem a spáleným masem. Přes žlutošedou košili měl na sobě hrubou koženou skořápku s našitou rohovinou. Na opasku mu visel těžký meč. "Loupežníci!" vyděsilo se dítě. "To jsou lupiči!" Srdce mu pukalo.
  "Mám tě, Romane," zavrčel plnovous tichým hlasem. - No tak, lidi! Rychleji, ve jménu Perunova blesku! Přestěhovat se!
  - Jak chytit zajíce. To víš, lovče!
  - Věděl jsem, že budeme mít štěstí. Byla tam taková znamení, dobrá, - přidal další, chraplavý hlas. - Želví krunýřová pila...
  Oči chyceného dítěte zablikaly. Dítě si všimlo dalších tří banditů. Dva z nich se přiblížili a prorazili si cestu křovím. Na ramenou nesli šipky. Chlapec pochopil - tihle dva na něj čekali v trávě. Pokud by se mu podařilo uniknout ze spárů zrzavého vousu, bez větší námahy by uprchlíka zastavili. Třetí stál po pravici násilníka mačkajícího Olega Rybačenka. V rukou měl luk a pár šípů. Podle impozantního vzhledu lidí, kteří se ho zmocnili, a podle nesrozumitelné řeči chlapec uhodl, že nepatří mezi poddané křesťanské Byzance.
  - Barbaři! pokusil se zděšeně zamumlat.
  Dítě slyšelo od pastýřů mnoho děsivých příběhů o lidech, kteří přišli přes Dunaj loupit a zabíjet. Říkalo se, že když upadnou do vzteku, promění se ve vlky a mohou dokonce chodit pod vodou. Řekli také, že barbaři jsou schopni proměnit se v hady a plazit se kamkoli. Divoši pastýřských legend, kteří vždy náhle zaútočili, chtiví kořisti, nic neodpustili a nenechali nikoho naživu. Oleg Rybachenko také slyšel, že divocí lidé pijí krev křesťanů a obětují děti. Chlapce se okamžitě zmocnila šílená hrůza, jakmile si uvědomil, v čí ruce je. "Zachraň mě, Pane!" - problesklo hlavou dítěte. Dřevěný kříž na hrudi měl plnit svůj účel: chránit před potížemi. Jak by to mohlo být jinak?
  "Romane," zasmál se bělovlasý mladík a sklonil oštěp.
  "Je velmi ubohý," poznamenal další válečník, jehož spánky byly pokryty blonďatými copánky. - Jako myš. Prostě to neskřípe.
  "Ano, má sevřená ústa," blýskl se mladý barbar se stříbrnou náušnicí. - Chtěl bych vidět, jak prskáš se zavřenou pusou.
  - Podívejte, on to neudělal - statečný muž.
  - Docela nafoukaný. Nikam se nehodí.
  Jeho vzpomínky přerušil Oleg Rybačenko. Žena, která zažila několik silných orgasmů, se vyčerpala a usnula.
  Chlapec si od ní vzal měšec zlatých mincí a šel dál. Jeho nálada se zlepšila... Teď se musel v čase trochu posunout dopředu.
  V roce 1330 uplynulo dalších sto let... Lidstvo se již usadilo ve sluneční soustavě. A kosmické lodě už dosáhly rychlosti světla a snaží se prozkoumat hvězdné systémy.
  Řím vyrostl v kolosální metropoli. A na obloze jsou miliony letadel.
  Oleg Rybačenko běží po ulici a vidí, jak se na něj shora řítí zástupy chlapců a dívek.
  Budovy kolem jsou ještě větší a honosnější. A všechno je tak krásné.
  Oleg Rybačenko šťastně zpíval;
  Jsme rytíři - meč a oheň,
  Roztrháme je všechny jako zvířata!
  Vystavíme fakturu - běží pokuta,
  Nestaňte se naším papouščím rytířem!
  
  Staneme se cool jako orli
  Vymeťme různé zlé duchy najednou!
  Poznej naše chladné syny vlasti,
  Odhazujeme naši výzvu na věčnost!
  
  Jak krásně zuří válka
  Ve kterém lidé hoří...
  Satan pro nás přišel z podsvětí,
  Za ním se tyčí fašističtí šílenci!
  
  Dáme dívkám tvrdě do tváře,
  Zlomíme nacisty jako větev...
  A pak se náš voják stane pánem,
  Ať májové růže nádherně kvetou!
  
  Dosáhnout, jsme schopni hodně vědět,
  Pozvedni své síly nad hvězdy...
  A tak velký válečník bojuje a odvažuje se,
  Uděláme hrozivé hroby!
  
  Podívej, pak tam bude válečník,
  Vše je nové a jako javor...
  A věřím, že nás potíže v bitvě přejdou,
  Staňte se rytířem, ostříleným bojovníkem!
  
  Zde silným úderem pokosil celý pluk,
  A s ním byly promočené dva pluky ...
  A Vůdce draka, takže ten odporný je mrtvý,
  A jsme slavné míle ke hvězdám!
  
  Tady císař vypustil slzu ze strachu,
  Modlím se za tvé milosrdenství!
  Máme spoustu násilných sil,
  Budeme v plném oblečení!
  
  Když vstoupíme do tohoto Berlína se třemi barvami,
  A car Mikuláš se stává Bohem,
  Lidé rozhodnou o cestě v nekonečnu sil,
  Nesuďte panovníka tak přísně!
  
  Problémy nad vlastí pak nezaniknou,
  Velikost bude Slunce...
  Kaiserova zlá horda se rozptýlí,
  Ať srdce bije v malátnosti!
  
  S krásnou dívkou se slavně míjíme,
  Přes naše ruské rozlohy!
  A bude nám spolu s rodinou skvěle,
  Věřím, že štěstí brzy přijde!
  
  NOVÁ KARIÉRA BOBBY FISCHERA
  Bobby Fischer souhlasil s odvetou s Borisem Spasským. A Američané dokázali výjimečně tuto pomstu prorazit, ovšem podle starých pravidel. Ale cenový fond byl vysoký - rekord v historii šachu. A zápas se odehrál v USA. Boris Spassky se před tímto zápasem dokázal stát mistrem SSSR. A opět stoupal v žebříčku nahoru. A teď Bobby Fischer znovu bojuje. A to je velmi zajímavé.
  Bobby Fischer udělal svůj první tah s pěšcem D-dvě, D-čtyři. A aplikoval novinku, rychle získal výhodu a vyhrál. Ve druhé hře dal Spassky E-dva, E-čtyři. Fischer si ze zvyku zahrál Sicilskou obranu a zde je překvapením Dračí variace. Dříve se taková varianta ve Fischerově praxi nesetkala. A tak Bobby vyvinul silný útok proti králi Spasskému a dokončil záležitost matem.
  A ve třetí hře opět překvapení - Fischer se vrátil do E-dvojky - E-čtyřky. Spassky přijal výzvu a šel do otevřené varianty a dostal se pod zničující útok. Takovou obratnost od Fischera zřejmě nečekal. A v lajnové hře sám Spassky hrál D-dva, D-čtyři. K čemuž Fischer použil Kingovu Indiánskou obranu a zjevně našel zlepšení. A znovu vrazil Spasského. A v páté hře Fischer nečekaně zvolil otevření Reti. Spasský tohle očividně nečekal. A docela rychle získal těžkou a poté úplně ztracenou pozici.
  V šesté hře hodil Spassky znovu: E-dva, E-čtyři. K tomu Fischer vzal čeljabinskou verzi sicilského, což se také ukázalo jako překvapení a způsobilo Spasskému porážku. A v sedmém se Fischer vrátil k E-dvojce - E-čtyřce. A na otevřené variantě vzal a aplikoval King's Gambit. A bylo to těžké rozhodnutí. Spasskij opět padl pod drtivý útok a prohrál... A osmý Fischer zase zvolil variantu Dragon, a jak bude tlačit na soupeře. A opět matný útok.
  Spasský už nedokázal ovládat své nervy a přemohla ho lhostejnost.
  Fischer ho rozdrtil skóre třináct - nula, absolutní rekord zápasů mistrovství světa. A aktualizoval své rekordní hodnocení ELO.
  Stala se tak zdrcující a fantastická bitva.
  Nyní Bobby Fischer získal tolik sebevědomí, že před Anatolijem Karpovem neutekl. A výzvu přijal - odehrát zápas na deset vítězství.
  Začala konfrontace mezi Anatolijem Karpovem a Bobby Fischerem. Rekordní konfrontace dvou osobností v historii šachu, která se ještě nikdy nestala.
  Fischer byl v prvním zápase považován za jasného favorita. Jeho předchozí porážka Borise Spasského byla prostě úžasná.
  Karpov je ale mladší a psychicky stabilnější.
  Vše je však relativní. Fischer hned v první hře, hrající bílé, překvapil. Použil jsem Sokolský otvor, který je považován za ne zcela správný. Roli ale sehrál faktor překvapení a Karpovovo startovací vzrušení. A Bobbymu Fischerovi se podařilo získat výhodu, která se zformovala ve velkolepém útoku.
  Ve druhé hře již Karpov opustil tah E-2, E-4 a posunul pěšce C vpřed... Fischer odpověděl E-5 a šel do hry. Karpov byl stále nervózní a dostal se do vážných časových potíží a byl pod silným útokem Fischera a znovu prohrál. Ve třetí hře se Bobby vrátil k E-dva, E-4. Karpov zvolil otevřenou variantu. Zřejmě se bojí Sicilanů. Ale neuspěl. Fischer opět našel způsob, jak vyostřit boj a dostal na krále silný útok. A zase vyhrál...
  Anatolij Karpov očividně zašel příliš daleko... Nicméně v další hře hrál Karpov E-dva, E-4... Fischer hrál sicilskou obranu a jeho oblíbenou variaci Naidrofa.
  Anatolij Karpov se dostal do útoku, ale stále se zoufale bránící, dokázal odrazit ofenzívu a s velkými obtížemi zachránit hru bez pěšce.
  V páté hře hrál Fischer také C-dva a C-4, v Karpovově stylu. Boj byl ostrý, ale Karpov udělal chybu v silném časovém problému a dostal kamaráda ...
  V šestém setkání dokázal Anatolij Evgenievich znovu vyrovnat, ale prohrál o E-2, E-4 ze sedmého setkání. Skóre bylo pět nula, což zřejmě naznačovalo drtivou převahu Bobbyho Fischera. Nutno podotknout, že Filipínci měli obavy, že zápas mistrovství světa bude příliš krátký. Od sedmého setkání ale Karpov vzdoroval stále zarputilěji. Následovalo osm remíz. Dokud Fischer nepoužil důležitou posilu na Sicílii, neprobil se přes Anatolije Karpova ... Skóre bylo šest - nula ... Karpov se ale držel. A konečně, hrát černou, Anatoly Evgenievich konečně zlomil skóre. Fischer, naštvaný velkým počtem remíz, zašel příliš daleko, příliš se obětoval v útoku a Karpov samozřejmě dokázal vyklouznout a zůstat s drtivou materiální převahou. Pak ale Bobby vyhrál dvacátý osmý, třicátý, třicátý druhý a třicátý čtvrtý set, aby zápas dokončil se skóre deset jedna ve svůj prospěch. V prvním zápase byl Anatoly Karpov poražen s drtivým skóre.
  Po tomto zápase se Bobby Fischer vrátil na turnaje. Hrál je s velkým úspěchem. V jednom z nich dokonce překonal Alekhineův rekord, když se od druhého místa odpoutal o šest a půl bodu.
  Fischer sehrál také zápas s Talem a byl rozdrcen suchým skóre osm - nula. Pomstít se za prohru v turnaji kandidátů.
  Anatolij Karpov ale hrál dobře i na turnajích. A dokázal znovu projít celým cyklem, vyhrávat zápasy a dorážet na Fischera. Favoritem sázek je opět Bobby Fischer.
  Ale tentokrát musel Fischer čelit tvrdohlavějšímu odporu Anatolije Evgenieviče. Zápas trval jednačtyřicet her, Fischer vyhrál deset, Karpov tři - a všechny tři proti Dragonu, kterého Bobby hrál za černé.
  Anatolij Karpov tedy draka rozsekal a ukázal, že s Fischerem lze a je třeba bojovat.
  Fischer opět hrál. Zúčastnil se olympiády a v roce 1980 dokázal překonat Keresův rekord vítězstvím ve všech čtrnácti partiích na první desce.
  V roce 1981 se odehrál nový zápas s Karpovem. Fischerovi se tentokrát podařilo zvítězit se skóre deset - čtyři. A zápas trval osmačtyřicet her.
  A v roce 1984 byl zápas znovu. A tentokrát byla situace tak těžká. Fischerovi už bylo kolem čtyřicítky. Ale stejně všechny sekal a bez námahy vyhrál. A Anatolij Karpov dosáhl svého vrcholu. A tak začala krutá bitva...
  Zpočátku se Fischer ujal vedení. Staly se čtyři nuly. Poté získal bod Fischer, poté znovu Karpov. Pak tu byl Fischer a prošlo osmačtyřicet her a následovala tříměsíční pauza. Limit byl zvolen poprvé. A skóre je šest-dva pro Bobbyho Fischera. Po pokračování zápasu. Karpov vyhrál čtyřicátý devátý zápas. Pak ztratil padesátý druhý a padesátý třetí. A Bobby vyhrál padesátý šestý zápas, skóre devět-tři, ale hrubě chyboval v padesátém sedmém. A prohrál s bílým a šedesátým druhým, prohrál šedesát sedm na černého. A prohrál v sedmdesátém a dokonce i bílý. Skóre bylo osm devět... Po sérii remíz a Fischerově vítězství v sedmdesáté osmé partii skončil nejdelší zápas v historii šachu.
  Pak zazněla otázka ze zrušení hry bez limitu. Tolik to chtělo.
  FIDE se ale zatím rozhodlo pouze snížit limit na třicet šest her.
  Karpov už jednou vyhrál v zápase Garryho Kasparova. Vyhrál se skóre čtyři - nula. Druhý zápas se ale ukázal jako tvrdohlavější.
  Karpov se zpočátku ujal vedení - dva - nula, ale v jedenáctém zápase chyboval, pak prohrál šestnáctý zápas a po vyhraném devatenáctém utkání se Kasparov ujal vedení. Ale výhra ve dvaadvacáté, Karpov vyrovnal. A když vyhrál dvacátý čtvrtý bílými, získal právo na nový pátý zápas s Bobbym Fischerem.
  V roce 1987 nový zápas proti Bobbymu Fischerovi, kterému je téměř pětačtyřicet let. Bobby ale nekouří, nepije, sportuje a je stále ve skvělé fyzické kondici. Je již šestinásobným mistrem světa, jen Lasker byl vícenásobný.
  Pátý zápas s Karpovem je super boj. Bobby Fischer je jako vždy připraven, ale poslední zápas ukázal, že jeho převaha není drtivá...
  Boj pokračoval v tvrdém boji. Po čtyřiadvaceti zápasech byl stav čtyři - čtyři, v sedmadvacátém se pak poprvé v utkání s Fischerem do vedení dostal Anatolij Karpov. Zdálo se, že se chystá senzace, ale... Fischer v dalších pěti zápasech vyhrál čtyři... A skóre se stalo osm - pět v jeho prospěch... Pak ještě čtyři remízy a limit byl vyčerpán. Pátý zápas nejepičtější konfrontace ve světě šachu v historii. A Bobby Fischer se stal stejně jako Emmanuel Lasker sedminásobným mistrem světa. Ale všechno jde v cyklech. Garry Kasparov, velmi nadějný mladý šachista, odešel do politiky. Ano, perestrojka, systém více stran. Garry Kimovich neměl čas stát se mistrem světa, a protože nejste první, šachy nejsou tak zajímavé jako politika a nehrály v zápasech kandidátů. A Anatolij Karpov nečekaně prohrál s mladým Vishy Anandem. Jak moc můžete skutečně vyhrát všechny zápasy. Indovi se navíc podařilo sebrat klíč k obraně Caro-Kann, kterou těžko prolomí i Bobby Fischer.
  A teď se ocel a oheň spojily v bitvě. Věkový rozdíl mezi oběma šachisty je pětadvacet let. Bobby Fischer je stále skvělý a silný a mladý Anand v roce 1990. Přinejmenším těžký zápas.
  Vishy Anand je samozřejmě velmi talentovaný, ale chybí mu stabilita. Po osmi remízách vyhrál devátou partii, ale desátá ztratila klid, když narazil na úvodní novinku. Pak prohrál v jedenáctém. A ve dvanáctém díle spadl do sevření Fischera. Sfoukl jsem to ve třináctém. Prohrál s Vishy i přes převahu v úvodním a čtrnáctém utkání, promarnil patnáctkové šance a prohrál šestnáctku. Promarnil jsem své šance v sedmnáctém a prohrál osmnáctý... A pak dvacátý zápas. A dvacátý třetí a dvacátý čtvrtý skončil zápas. Bobby porazil Laskera a vyhrál skóre deset ku jedné. A Bobby Fischer je pořád šampion. V roce 1993 se odehrál jeho zápas se Shortem, který vyhrál nad Karpovem. Přestože bylo Bobbymu Fischerovi padesát let, byl ve formě. Jak trefil Shorta. Po patnácti zápasech bylo skóre osm - nula ve prospěch Fischera. Short ale skóre namočil v šestnáctém díle. Pak ale prohrál dvacátý první a dvacátý třetí zápas.
  A také skončil deset - jedna. Bobby Fischer pak hrál zápas v roce 1996. Gatta Kamsky už s ním bojoval. Tento šachista byl o více než třicet let mladší než Fischer. A velmi houževnatý. Mnozí chtěli těžký zápas. Bobby Fischer se ale nejprve suverénně ujal vedení o pět bodů. Skóre bylo šest jedna. Pak ale Gatta Kamsky ukázal dobré bojové vlastnosti. Ani jedna hra jejich zápasu netrvala méně než čtyřicet tahů.
  Skóre bylo sedm - tři po čtyřiadvaceti zápasech... Pak série deseti remíz. A Gatta Kamsky znovu vyhrál, ale ve třicáté šesté hře se do vedení dostal Bobby Fischer. Bobby Fischer znovu vítězí... A v roce 1999 další zápas s Vladimírem Kramníkem - rozdíl dvaatřiceti let - to je velká mezera. A Bobbymu Fischerovi je už padesát šest let. Na trůnu je už sedmadvacet a chystá se překonat Laskerův rekord. A v tomto. Více
  Desetinásobný mistr světa - to se ještě v historii šachu nestalo.
  Bobby Fischer je samozřejmě letitý šachista, ale přeci jen se mu podařilo zrušit limit šestatřiceti partií. A to už udělal nový prezident FIDE Kirsan. Ale co... Bude tam něco velmi zajímavého.
  Navíc tento zápas bude téměř poslední, pouze odveta, pokud vyhraje Vladimír Kramnik, a pak půjde vyřazovacím systémem dál.
  A tak zápas začal... A hned od začátku překvapení - v čele s Vladimírem Kramníkem. Po patnácti zápasech byl stav dva - nula ve prospěch Vladimíra Kramníka. Pak ale Fischer vyhrál tři hry v řadě a dostal se do vedení. Vladimír ale tvrdě bojoval. A v jednadvacáté partii se mu podařilo vyrovnat... Pak se natáhla série remíz... Až Bobby Fischer vyhrál ve dvaačtyřicátém... Ve čtyřicáté sedmé slavil vítězství Vladimír Kramnik , a v osmačtyřicátém zase Bobby Fischer.
  Po oznámení tříměsíční přestávky bylo skóre čtyři: pět ve prospěch Bobbyho Fischera. Šachisté odpočívali. Bobby Fischer byl stále favorit. Zápas pokračoval. První zápasy skončily remízou. Až v šedesátém sedmém klání nakonec zvítězil Kramnik. Skóre bylo pět:pět. Pak v sedmasedmdesáti Kramnik znovu porazil Fischera a dostal se do vedení. Bobby ale v devadesátém šestém setkání vyrovnal skóre a bylo - šest - šest. Tento zápas byl opět odložen o tři měsíce, což je již rekord. Bobby Fischer poznamenal: toto je můj nejtvrdohlavější boj.
  Tady je zápas mistrovství světa, který pokračoval o tři měsíce později. Další série losování. Ve hře 120 nakonec vyhrál Bobby Fischer... Ve hře 135 vyrovnal Vladimír Kramnik. A po sto čtyřiceti čtyřech hrách bylo skóre sedm sedm. Poté hra po tříměsíční pauze opět pokračovala. A pak další zápas, až sto devadesátá druhá hra. A skóre bylo jen osm - osm. Pak zase tříměsíční pauza. A znovu hra... Po dvou stech čtyřiceti hrách bylo skóre devět-devět.
  Zde nastal urputný boj až do prvního vítězství. Po dalších třech měsících pauzy. A tak hráli... Série remíz. A tady je dvě stě osmdesátá osmá várka. Bobby Fischer hrál Whitea a vrátil se k E-ano, E-čtyři. A Kramník výzvu přijal. A zvolil sicilskou obranu.
  Byl to brutální boj až do úplného zničení. Následovala taková brutální výměna ran. Ale v tom je zuřivý, s vraždami postav. Nejprve měl převahu bílý, ale pak se iniciativy chopil černý a bylo z toho suverénní vítězství. A nakonec zvítězil Vladimír Kramnik, hegemonie Bobbyho Fischera skončila. A bylo to prostě skvělé!
  A Bobby Fischer překonal Laskerův rekord.
  A nebyl čas hrát odvetu. Případ přešel do knockout systému. Ano, a Bobby Fischer už je dávno a už nechce hrát. I když se účastní turnajů.
  Fischer vyhrál pár turnajů... A přestal hrát.
  Garry Kasparov se zúčastnil prezidentských voleb v Rusku v letech 2000 a 2004. A v roce 2008 neprošel registrací. Poté přešel do tvrdé opozice vůči Vladimiru Putinovi. Vladimir Kramnik byl nějakou dobu mistrem světa, ale pak prohrál zápas s Vishy Anandem.
  A pak přišla vláda Carlesona. V roce 2010 odehráli další zápas Bobby Fischer a Anatolij Karpov. Tentokrát s kratší časovou kontrolou: půl hodiny na hru. A po čtyřiadvaceti hrách byla zaznamenána remíza.
  A tak skončil jejich bojový epos her... Fischer brzy zemřel... Zůstal tedy legendou ve světě šachů. Garry Kasparov emigroval do USA. Ale v roce 2022 nečekaně zemřel Vladimir Vladimirovič Putin a Garry Kasparov se vrátil.
  V Rusku nové události, změny a mnoho různých faktorů... Michail Mišustin propustil Navalného z kolonie a oznámil kurz ke zlepšení vztahů se Spojenými státy...
  A také to dopadlo velmi zajímavě. Nakonec odešel i Lukašenko. A Wladimir Klitschko překonal Foremanův rekord. A byl to úspěch, prostě super.
  V Rusku byly přijaty některé dodatky k ústavě, které ji více otevřely světu. Již na pohřbu Vladimira Putina se Biden a Mišustin setkali a dohodli se, že Rusko a Spojené státy se stanou přátelskými partnery a možná i spojenci. Pak slíbili, že uspořádají summit s otevřenými dveřmi. Svět byl stále stabilnější a lepší. Smrt Vladimira Putina byla mnohými přijata pozitivně. Ano, a v Rusku se lidé radovali - konečně dostali svobodu.
  Vladimir Žirinovskij, který se opět účastní prezidentského klání, poznamenal:
  Éra je mrtvá, ať žije éra!
  Alexandr Lukašenko uprchl do Číny... Kolka ale zůstal v Rusku. Svět se mění k lepšímu.
  
  KOMUNISTOVÉ ZYUGANOV NEPOTŘEBUJÍ
  V prezidentských volbách v Rusku v roce 1996 nasbíral v prvním kole nejvíce hlasů Jelcin. A generál Lebed, který obsadil třetí místo, přešel na stranu úřadujícího prezidenta. Postavení komunistů se stalo beznadějným. A alespoň se na čtyři roky ukázalo, že ztratili moc. V nejdůležitější části prezidentské. Ale jeden chytrý komunista ze Zjuganovových stráží usoudil, že sám Gennadij Andrejevič je jen průměrný pěšák, který pro stranu znamená jen málo. A právě teď to jen překáží.
  A 1. července 1996 zemřel Gennadij Zjuganov po výbuchu bomby. A hodně se to změnilo. Zejména volební kampaň podle zákona začala nově a měla proběhnout do čtyř měsíců. A bylo potřeba sesbírat už půl milionu podpisů. Vše se tedy opět rozběhlo v kruhu.
  A datum voleb měla vyhlásit Rada federací. A to samozřejmě do konce října.
  Jelcinovi patolízalové se snažili vyhlásit jeho vítězství i na základě výsledků prvního kola, ale neuspěli.
  Naopak Rada federací vyhlásila 29. říjen 1996 jako datum nových prezidentských voleb. Situace je tedy extrémně vyhrocená. Vladimir Žirinovskij a Grigorij Javlinskij samozřejmě oznámili, že chtějí znovu bojovat. Samozřejmě by tam měl být i kandidát komunistů, ale kdo? Nastal vnitřní boj. Problémy jsou i s Jelcinem - selhalo mu zdraví a prodělal čtvrtý infarkt. Ale elita zjevně nechtěla Alexandra Lebedu tlačit. Není jisté, zda bude nový diktátor zvládnutelný. Možná začít trhat spojené závity.
  Alexander Lebed je již ve funkci... Taková je situace. Pravda, komunisté nominovali Valentina Kupcova. Není to nejlepší volba: ještě starší než Zjuganov, ale alespoň ne plešatý. A s ním úderná síla komunistické strany. Rutskoi šel na post guvernéra Kurské oblasti. Vše pořadí po objednávce. Konfrontace mezi komunisty a vládnoucí stranou pokračovala. Jen Jelcin je už napůl mrtvý. A komunistická strana vyměnila koně. Shilov byl nahrazen Mylovem. A přesto byli oba komunističtí vůdci bez charismatu a nezažili dlouho medializovanou slávu.
  Ale Vladimir Žirinovskij po neúspěšném vystoupení dostal druhou šanci. A to ho hodně rozveselilo. A začal Jelcinovi nadávat mnohem aktivněji.
  A ten druhý přesto šel do nových voleb. Druhé kolo volební kampaně začalo.
  Valentin Kuptsov není zrovna charismatický, ale stojí za ním síla levicových stran. A rychle sbírá podpisy. Yavlinsky, který získal čtvrté místo, chce víc. A Vladimir Žirinovskij zuří.
  Navíc se našel důvod. Čečenci zaútočili na město Groznyj a Lebed podepsal ostudnou kapitulaci. A tyto dohody jsou pro Žirinovského skvělým důvodem, aby se toho chytil.
  Vladimir Bryntsalov už k volbám nešel, slávy a obliby měl prý dost. A Vladimir Žirinovskij začal znovu vyhazovat koně a pozornost médií se začala přesouvat k němu. A poté byla registrace zamítnuta také Vladimíru Volfovičovi, který prohlásil, že podpisy jsou falešné. A taky docela skandál.
  Vladimir Žirinovskij šel na vzestupu... Pohyboval se jako vypuštěný tygr. A skandál střídal skandál... V důsledku toho se Valentin Kupcov dostal do stínu a propaganda záměrně zredukovala volby na konfrontaci Vladimira Žirinovského a Borise Jelcina. Všem to tedy připadalo výnosnější a bezpečnější. Vladimír Volfovič byl navíc líčen jako druhý Hitler a obrovská hrozba pro Západ. A to je třeba říci vážně.
  Zde je takový strašák, který si vezmete a použijete pro své vlastní účely. A Valentina Kuptsová by měla být co nejvíce ignorována. To byla taková mazaná taktika Borise Eltsina. Přesněji tým Borise Eltsina.
  A Vladimir Žirinovskij, hrající s veřejností, se přirovnal k Hitlerovi. Všiml si, že Hitler neměl ani středoškolské vzdělání, a Vladimir Žirinovskij vystudoval Moskevskou státní univerzitu s červeným diplomem. Je to takový hrdina, Vladimíre Volfoviči. Navíc, pokud Hitler bez středního vzdělání dobyl celou Evropu za měsíc a půl, pak Žirinovskij zajme celý svět za tři měsíce a všechny národy planety Země budou pracovat pro Rusko!
  Takový militantní impuls samozřejmě přitahoval a zároveň vyděsil.
  Vladimir Žirinovskij zuřil a stále více ...
  A s potěšením hrál roli strašáka a stále více se rozcházel. A hodnocení Vladimíra Volfoviče rostlo mílovými kroky. Mnohým se líbila jeho bojovnost, zvláště mladí lidé. A impozantní třesení pěstí.
  A Jelcin byl na lécích... A na veřejnosti se objevoval jen zřídka a bylo jasné, že je pro něj těžké se pohybovat.
  Byli tam i další prezidentští kandidáti - ne tak výrazní. Nehráli roli. Šakum, Vlasov, Fedorov k volbám nešli. Tuleev získal post ministra pro záležitosti SNS a také se nezúčastnil voleb. Místo Tuleeva se náhradníkem komunistů stal Petr Romanov. A to je také velmi vážné.
  Někteří demokraté se dostali do prezidentského úřadu. Kromě Yavlinského se rozhodl vyzkoušet i Konstantin Borovoy. A také dokázal sbírat podpisy pro registraci. Stal se alespoň zástupcem. A podařilo se zaregistrovat. Jiní už byli málo známí a nebyli bystrí.
  Role hlavního kobercového muže se tedy ujal již Vladimir Žirinovskij. Ne jako naposledy, když syn právníka nevypadal jako on! Ne, tentokrát Vladimir Žirinovskij hořel a skončil jako čert. A celou dobu o tom mluvili.
  A ten, o kterém mluví, je ten, koho volí... Ale Jelcin se ze zdravotních důvodů málem nerozčiloval. Ale dělali za něj kampaň. Vzniklo mnoho videí.
  To znamená, že z Jelcina se stal virtuální hrdina. A je to cool... Jako invalida se čtyřmi infarkty leze do prezidentského úřadu. Ale o Jelcinovi kolují různé pověsti. A spoustu starostí...
  A výsledek voleb je nevyzpytatelný... Sice hodně vypovídají o tom, že na Kavkaze nyní vládne mír, ale ve skutečnosti tam proběhla ostudná kapitulace.
  Vladimir Žirinovskij se stále častěji upřímně srovnával s Hitlerem a dokonce si to jasně vychutnával ...
  Takže vše eskalovalo...Zároveň byly podepsány dohody s Maschadovem a Yandarbievem. Lebed byl nyní v moci a vedl kampaň za Jelcina. Jen o samotném Jelcinovi se stále méně mluví. Pravda, když jim píchnou drogy, stejně vystoupí a řekne nějakou hloupost a pak se zase schová.
  Ano, je to docela vtipné. Jak začaly probíhat volby podle schématu shiza. A Alexander Lebed mluví o Jelcinovi mnohem častěji, než se Jelcin sám objevuje.
  Čas plyne... a 29. říjen 1996 je stále blíž a blíž...
  Zde v Bělorusku také Lukašenko provádí převrat ve stylu Jelcina. Vše jde směrem k autokracii.
  A diktátor je nahý!
  Jakkoli se však Jelcinova propaganda a všechna tato média snažila dostat do druhého kola současného, nemocného a zkompromitovaného prezidenta a nového Führera Vladimira Žirinovského, stále to nevyšlo. Valentin Kuptsov byl podle výsledků prvního kola na druhém místě s náskokem pouhých tří procent od Eltsina. A Žirinovskij byl třetí. Je jasné, že polomrtvý Boris Nikolajevič prostě fyzicky neutáhl volební kampaň a nemohl vyhrát v prvním kole. Ale zdá se, že to úřady chtějí. A nyní se situace prudce vyhrotila.
  Vladimir Žirinovskij stál před těžkou volbou. Podpořte komunisty, nebo těžce nemocného Jelcina. Komunisté nabídli Vladimíru Volfovičovi post premiéra a pět křesel ve vládě. Ale Boris Jelcin nechtěl nic dát ...
  A je třeba... Ale Vladimir Žirinovskij pochopil, že pokud vyhrají komunisté, pak se vše může vrátit znovu k systému jedné strany. Valentin Kuptsov proto nechtěl vyhrát. Byla tam tak zatraceně těžká situace, ať to hodíš kamkoli, kamkoli jdeš.
  A já jsem nechtěl jít do spojenectví s komunisty a Jelcin nechce nic dát.
  Vladimir Žirinovskij nakonec trochu zaváhal, ale přesto se rozhodl, že by bylo hezké být premiérem. A vyzval své voliče, aby hlasovali pro Valentina Kupcova.
  A v listopadu 1996 druhé kolo voleb. Ke všem problémům s Eltsinem začali s Lebedem mluvit upřímné nesmysly a směnný kurz rublu vůči dolaru se prudce zhroutil.
  Valentin Kuptsov šel do druhého kola v tandemu s Vladimirem Žirinovským. A to se stalo tahem jeho velmistra...
  Volby se konaly za tři týdny... Jelcin byl poražen a vláda se změnila.
  Premiérem se stal Vladimir Žirinovskij a prezidentem Valentin Kupcov... A k moci se dostala Komunistická strana Ruské federace.
  A nyní začala nová éra. Valentin Kupcov, ač formálně komunista, ve skutečnosti pokračoval v předchozím kurzu. Změnili se jen oligarchové. No a omezovač taky vzal a zrušil v referendu ve dvou termínech. Ceny ropy rostly, začalo hospodářské oživení a Valentin Kuptsov snadno vyhrál prezidentské volby... Zahraniční politika byla umírněná a Valentin se nevyšplhal na řádění. Ale ani on nevstoupil do NATO... Takže vše probíhalo v obvyklých vlnách. Valentin nedrtil opozici, nevěznil oligarchy a byl něco jako laskavý dědeček... V prosinci 2000 vyhrál prezidentské volby. A 2004. A 2008. A v roce 2012...
  Valentin Kuptsov stárnul a bylo mu dovoleno krást... A uspořádal svůj doprovod. A v roce 2016 vyhrál bez problémů, ale ... V roce 2020 přišel koronavirus. A Valentinu Kuptsovovi je už třiaosmdesát let. A stagnující bažina komunistického Ruska se poprvé otřásla sama sebou. A poprvé došlo k vážným nepokojům a masové infekci. A pak to začalo otřásat Ruskem.
  A v ekonomice po mnoho let téměř nulový růst. A Valentin Kuptsov se stále více podobal pozdnímu Brežněvovi. A připravoval se na své úplné vítězství. Volby se však konaly za píšťalky, hluku a masových protestů.
  Valentin Kupcov cítil, že se jeho trůn otřásá... A nenahraditelný diktátor začal vrhat jednotky na rebely.
  A nějak potlačil protesty a byl zvolen už sedmé volební období v řadě.
  Ve světě byly také různé události. Na Ukrajině žádný Majdan nebyl, protože Viktor Janukovyč byl docela loajální vůči Západu.
  Vitali Kličko byl mistrem světa v boxu o něco déle. Porazí povinného Stevensona a poté tři boxery. Vydrží do konce roku 2016. Širší bronzový bombardér získal titul prozatímního mistra světa. A pak zdědil Vitalije Klička, který ukončil kariéru. Wyder těžil z pozdějšího boje. A jeho vyřazovací bilance byla ještě delší, pětačtyřicet zápasů...
  Wladimir Klitschko tentokrát porazil Tysona Furyho a poté Glazkova. Pak další Brown a další tři boxeři... Ale zápas s Weiderem se nemohl uskutečnit... A Wladimir Klitschko stále prohrál s Anthony Joshuou, ale ne v roce 2017, ale v roce 2019.... Přesto věk i nepřítel jsou hladoví, mladí, rozzlobení. I když Wladimir Klitschko vytvořil několik rekordů, stále se nemohl stát nesporným mistrem světa. I když oba bratři dosáhli více než ve skutečné historii.
  A jejich kariéry byly delší a více vítězství. Wladimir Klitschko vytvořil mnoho rekordů a vstoupil do síně slávy. Mnozí ho považovali dokonce za nejlepšího boxera v těžké váze všech dob.
  Garry Kasparov také neukončil svou šachovou kariéru. A i přes značný věk dokázal v roce 2016 nastoupit do zápasu o světový šampionát s Carlesonem a hlavní čas zápasu dokonce stáhl na remízu.
  Došlo i k dalším změnám. Po dvou funkčních obdobích Janukovyče v roce 2020 byl novým prezidentem Ukrajiny zvolen a zvolen Vitalij Kličko.
   Prezidentem země se tedy poprvé ve světové historii stal mistr světa v boxu... A to je také zajímavé... V Bělorusku dlouho vládne neodstranitelný Lukašenko, ale i tam byly nepokoje a nepokoje. A sliby reforem a změny ústavy. Neprocházejte tedy diktátora - brzy přijde konec jakékoli tyranie.
  V Kazachstánu odešel Nazarbajev a zatím je klid, až na koronavirus.
  Vakcína byla vyvinuta v Rusku velmi pozdě. Přesto je vláda stará a nečinná. A Valentin Kuptsov stále více propadá nepříčetnosti. A už ho podporují.
  Ve Spojených státech Donald Trump vyhrál druhé funkční období. Koronavirus zasáhl Ameriku méně než ve skutečné historii a nedošlo ani k žádné černé rebelii. Spojené státy a Rusko navíc nejsou v konfrontaci, takže ani Trumpova média tak netlačila.
  Donald Trump je tedy ve svém druhém funkčním období... A Wladimir Kličko odmítl pracovat ve vládě svého bratra Vitaliho, který se stal prezidentem, a začal a obnovil svou kariéru v boxu. A na podzim 2021 efektivně vyřadil Whitea, který měl titul prozatímního mistra světa. Wladimir Klitschko tedy překonal Foremanův rekord. A to je chvályhodné.
  Zvlášť když už porazil Tysona Furyho. A král cikánů už mluvil o pomstě.
  Chtěl získat zpět a doufal, že uvidí, že Wladimir Kličko už není stejný.
  A tohle je zajímavý boj. A hned pro všechny čtyři pásy. A to Wladimir Klitschko nikdy neměl, aby se stal mistrem světa ve všech verzích zároveň. A Wladimir Kličko bojuje se slonem-lvem.
  A v březnu 2022 se odehrál duel mezi Wladimirem Klitschkem a Tysonem Furym. A tento boj je třeba říct prostě super. A chystala se jasná senzace.
  Wladimir Klitschko se důkladně připravil a měl motivaci jako nikdy předtím. A zuřil v něm celý hurikán a nával vášně.
  A tak boj začal střílením jebbů. Tento Vladimír ale jednal mnohem rozmanitěji. A udeřil pravou rukou do těla. Tohle Tyson Fury nečekal. Wladimir Klitschko to ještě nikdy neudělal. A parádní úder levou rukou na tělo vypracoval i Vladimir Vladimirovič. A rovnou do jater.
  Inu, takovou záludnost Tyson Fury nečekal, když vší silou zasáhli játra. A minul, dostal vážnou ránu a upadl. A opravdu se mu podařilo vstát, ale zavrávoral.
  A Vladimir Vladimirovič Kličko dokončil Tysona Furyho. A bylo to velkolepé a senzační vítězství.
  Wladimir Klitschko nejen překonal Foremanův rekord, ale mezi všemi váhovými kategoriemi se stal nejstarším absolutním mistrem světa. A to je samozřejmě super úspěch! Ale můžete se také bránit a pomstít Tysona Furyho. Ale jen za hodně peněz. Tyson Fury to chce.
  A Wladimir Klitschko nabídl rekordní honorář v historii boxu více než tři sta milionů dolarů. A je to šílený boj. To je obecně velmi cool.
  A v září 2022 se konečně odehrála odveta. Souboj je prostě úžasný. Oba obří boxeři se navzájem mlátili. A byl to boj mimo možnosti.
  A Wladimir Klitschko znovu zvítězil, v nejpozoruhodnějším a nejkrvavějším zápase v historii profesionálního boxu. A bylo to prostě skvělé!
  Wladimir Klitschko také překonal další Foremanův rekord v obhajobě titulu.
  A 4. prosince 2022 Valentin Kupcov dobrovolně opustil post prezidenta Ruska ve věku pouhých osmdesáti pěti let. A ustoupil mladším kádrům.
  A tak se příběh točí, ve světě, kde nebylo místo pro senilního Gennadije Zjuganova.
  
  POKUD NEVYHLÁSÍTE VÁLKU RUSKU
  Německo bylo v první světové válce o něco chytřejší, zvláště král Wilhelm II. Nevyhlásil válku Rusku. A byl to opravdu silný tah. Nicholas II zaváhal. A tak německé jednotky, aniž by se nechaly rozptylovat druhou, východní frontou, dobyly Belgii během deseti dnů. A pak šli po Paříži a vzali to do ringu. A anglo-francouzské jednotky byly poraženy a částečně se vzdaly.
  A carské Rusko do první světové války nevstoupilo. Francie byla okupována. A Rakousko-Uhersko zaútočilo na Itálii... A pak byly síly nerovné.
  Ale na moři byla Británie schopna porazit německou flotilu. A válka na Západě nabyla vleklého charakteru. Turecko a německá vojska začala postupovat na Egypt. A vyhráli. Poté se Němci zmocnili kolonií v Africe. Klíčovým momentem bylo dobytí Gibraltaru. Kvůli tomu německá vojska obsadila Španělsko. Armáda Kastilské říše byla proti Němcům velmi slabá. A dobyli Gibraltar ve spěšném a rychlém útoku.
  Poté zablokovali vstup pro anglickou eskadru a začali obsazovat Afriku.
  Zde i carské Rusko po krátkém přemýšlení vyhlásilo Británii válku. Ve skutečnosti můžete získat Írán, Indii a část Indočíny. A bez velkých ztrát. A Wilhelmova armáda vzala a obsadila Portugalsko spolu se všemi jeho koloniemi. A to je velmi odvážný krok a velmi zničující.
  A carské Rusko se přesunulo přes Írán do Indie a dále do Asie. A Japonsko také vzalo a zaútočilo na Británii. A to už je vážné. Začali Brity mačkat jako máslo v zakysané smetaně. A to je jen začátek. Zde Němci také vypouštěli ponorky - naštěstí mají dostatek prostředků. A začali připravovat bombové útoky na Londýn a samotnou Anglii, což udělalo ránu. Wilhelmova síla působila bojovně. Velmi bojové. Zdálo se, že ještě trochu a Británie bude sražena na kolena. Pak ale do války vstoupily Spojené státy. A to už je vážné. Carské Rusko dobylo Indii, Írán a většinu Indočíny. Něco vzalo Japonsko v Asii. Poté se samuraj dostal do války se Spojenými státy. Boje se rozvinuly na moři.
  A Německo zahájilo letecký a ponorkový útok na Británii.
  Ukázalo se, že v nejvýhodnější pozici je Rusko - které zachytilo mnoho téměř bez ztráty a nyní začalo trávit své nové kolonie ...
  A první světová válka nabyla vleklého charakteru.
  Japonci na moři zpočátku poráželi méně zkušené a zručné Američany. Pak ale Spojené státy s využitím ekonomické síly uvolnily mnoho lodí a iniciativy se začaly chopit ponorky.
  Ale Němci, kteří ovládali Afriku a téměř celou Evropu: Itálie byla zajata Rakousko-Uherskem, byli schopni po třech letech ponorkové války vyřadit anglickou flotilu a ovládnout nadvládu na moři a přistáli v mateřské zemi. .
  Britové zoufale bojovali, v bitvách používali tanky. Němci už ale měli vlastní.
  A v září 1918 padl Londýn. A tak Britové pokračovali ve válce z Kanady. A Německo zaútočilo na USA. A první světová válka pokračovala s velkou hořkostí.
  V následujícím roce 1919 vymlátily německé ponorky Američané a pokusili se ji získat. Ale Japonsko je poraženo na moři a Spojené státy jsou v zámoří. Do Ameriky se dosud nebylo možné dostat letadly. A musíte narychlo vybudovat obrovskou flotilu.
  A bitvy se změnily ve vzduch a vodu ...
  Roky 1919 a 1920 proběhly bez větších změn, s bitvami na moři. Spojené státy utrpěly těžké ztráty, ale narychlo postavily nové lodě. Ztraceni a Německo spolu s koloniemi a Japonskem... V roce 1921 carské Rusko pod tlakem Němců souhlasilo se vstupem do války. Nyní byla prakticky celá východní polokoule proti USA.
  Carská vojska zahájila ofenzívu na Aljašce v zimě roku 1922. A byl to silný krok, protože tamní území je téměř blízko, vlastně hraničí.
  V carské armádě se objevily dobré tanky, které navrhl syn Mendělejeva. Stejně jako první vrtulníky na světě a nejsilnější bombardéry se šesti a osmi motory.
  A carské Rusko se již stalo impozantním soupeřem ...
  A nyní na těžkém tanku "Petr" - jednom z úplně prvních mezi vyboulenými, bojuje posádka Alenky.
  Navzdory březnovému mrazu na Aljašce dívky bojují bosé a pouze v bikinách. A tank je v Rusku velmi výkonný.
  Alenka střílí ze silné a velmi smrtící zbraně a s úsměvem říká:
  - Pro krále umírají jako hrdinové, pro politika bez krále v hlavě se za života proměňují v mrtvoly!
  Anyuta mrkla na své kruté partnery a také zasáhla nepřítele dělem:
  - Není nic hloupějšího než zemřít pro nehodného člověka, ale ještě horší je zemřít pro absurdní myšlenku!
  Alla také udeřila kolosální silou, zasunula holou patu do závěru zbraně a vykřikla:
  -Největší vládce není nic před Bohem a nejčestnější politik, před skutečným člověkem mravní špina!
  Maria vystřelila ze samopalů a velmi agresivně kosila nepřátele:
  - Sníh je bílý, ale od industriálních voleb zčerná, člověk se narodí čistý, ale naučí se být prasetem poté, co šel do politiky!
  Matrena prohlásila a rozdrtila Američany, kteří na ni útočili s divokou vášní:
  - Politik se snaží prezentovat jako bílý a načechraný, ale ve skutečnosti je pichlavý jako kaktus, jen ne na poušti, ale uprostřed lesa plného dubů a nařezaných pařezů!
  Marusya čmáral na nepřítele a také vystřelil z děla, zničil americký bunkr a zapískal:
  - Chceš-li žít jako běloch, dělej temné věci s nelidskou bezohledností!
  Olimpiada to vzala a sešlápla holou patu na pedály, snažila se zrychlit svůj mohutný tank a vykřikla:
  - Žít jako běloch nezávisí na barvě pleti, ale na množství šedé hmoty v hlavě a na bystrém nadání ve schopnosti oklamat lidi!
  A dívčí hrdinka vyprskne smíchy ...
  Carská armáda táhne přes Aljašku... A koncem jara 1922 už vstoupila do Kanady.
  V bitvách se ukázalo, že carská armáda nebyla vůbec slabá. A dívky bojují na obloze na stíhačkách.
  Anastasia Vedmakova sestřelila americké letadlo holými prsty na nohou a zapištěla:
  - Štěstí nelze postavit na krvi, ale s pomocí peněz si můžete vybudovat alespoň iluzi blaha!
  Akulina Orlová to vzala a holými prsty namířila kulomet na cíl a narazila do nepřítele, vydala:
  - Jednotu můžete pájet železem a krví, ale krev, jako kyselina, rozleptá jakýkoli kov, ale láska se spojí takovým řetězem, že nerozbije ani titan!
  Margarita Magnitnaja mlátila a řezala nepřítele, přiměla ho hořet a ječet:
  - Ďábel vytvořil politiku, aby lidé dostali trochu naděje od slavíků a hodně zobáků od kohoutů a nevyčíslitelné množství průšvihů, které zakokrhaly politické vrány!
  Dívky jsou velmi moudré bojovnice, ve kterých je tolik tepla a velkého tlaku.
  Alice a Angelica také střílejí a kosí nepřátele.
  Alice vystřelila, srazila nepřítele a vydala:
  - Satan se narodil, když politik poprvé slíbil nemožné i všemohoucímu Bohu!
  Angelica hodila holými prsty u nohou granát ničivé síly, roztrhala Američany a zapištěla:
  - Boha nikdo nikdy neviděl, ale diktátor neustále bliká na obrazovce a také se chce stát jako Všemohoucí, i když sám vypadá spíše jako upovídaný šašek!
  Alice znovu hodila smrtící granát bosou nohou a za cvrlikání zaskřípala zuby:
  - Není nikdo silnější než Všemohoucí Bůh, ale v podlosti je politik nadřazen ďáblovi a je schopen slíbit něco, co je nad silami Všemohoucího!
  Angelica také vzala a pozvracela výbušný balíček holým podpatkem a agresivně zavrčela:
  - Pokud si někdo při pohledu na náš svět myslí, že žádný Bůh není, tak se okamžitě ujistěte, že Ďábel existuje - při pohledu na politiky!
  Bojují zde i Victoria a Veronika.
  Victoria hodila nahou, dlátovou nohu a roztrhala masu protivníků na roztrhané kusy:
  - Politik má méně svědomí než molekuly ve vakuu, ale slibů je víc než kapek v moři!
  Veronica poznamenala, střílela na nepřítele a vypustila bumerang s holými prsty a vyaknula:
  - V řece nejsou žádné suché kameny, čestní lidé v politice, kteří cítí soucit mezi diktátory, a ti, kteří volí ty, kdo nosí kámen v srdci, budou potrestáni!
  Stalenida zde také bojuje v carské armádě. A šarlatovou bradavkou na hrudi zmáčkla tlačítko a zapištěla:
  - Můžete spočítat všechny kapky v moři, všechny hvězdy na nebi, ale politici rozdávají tolik předvolebních slibů, že ani vševědoucí všemohoucí Bůh nezná přesné číslo!
  Tamara také porazila yankeeské jednotky. Přesným zásahem otočila nádrž Maccabee a zavrčela:
  - Když diktátor resetuje podmínky vlády, životní hodnoty subjektů pod takovou kontrolou mají tendenci k nule a sliby jsou zredukovány na nic!
  Bojovala zde i Velká čtyřka.
  Natasha vypálila blesk ze své šarlatové bradavky, popálila yankeeské vojáky a zavrčela:
  - Po resetování podmínek diktatury nebudete moci vymazat do ničeho a vzpomínku na zločiny a chyby tyrana!
  Zoya také vystřelila magický plazmový pulsar z jahodové bradavky a zapištěla:
  - Diktátor má v rukou hůl, ale stejně to bude on, koho nelze zahnat do stáje!
  Augustine také bodl paprsky bojové magie z jejích šarlatových bradavek a zavrčel:
  - Bůh nedal praseti rohy, diktátorovi všemohoucnosti, politice beztrestnosti, ale ženě věčného mládí, ale každý má šanci dostat, co si zaslouží!
  Světlana se smíchem vypustila z jahodových bradavek zničující skvrnu úplného zničení a pronesla:
  - Vlk má tesáky, lev má drápy, liška má ocas, politik má jazyk, muž hlavu a mizerné prase má potíže - rohy nerostou!
  Takže ty čtyři se perou jako holky jsou super...
  A na obloze jsou Albin a Alvin mláceni Spojenými státy za Německo. Holky taky, co dodat - super třída!
  Albina mačkala bosýma nohama tlačítka na joysticku, sestřelila americké letadlo a zavrčela:
  - Vlk je krmen rychlýma nohama, žena má nahé a štíhlé nohy, vlk mučí oběť tesáky, ženy ubíjejí k smrti dlouhými jazyky!
  Alvina rozdrtila nepřítele a srazila ho stisknutím holé paty, vzala ho a zavrčela:
  - Běh prodlužuje život, ale proč zajíc žije tak málo? Protože neutíká, ale utíká, a kdo utíká, netrpí dlouhověkostí!
  Dívky samozřejmě Američany na obloze úplně rozdrtí. Kanada již byla dobyta a na území samotné Ameriky probíhají boje. Zde je odpor prudký, ale ne dostatečně systémový. Ale stejně postupují německé a ruské a poté japonské jednotky. Existuje skutečný klip z USA. A tady jsou samozřejmě na prvním místě dívky jako bojovnice.
  Nicholas II k tomu poznamenal:
  -V našem Rusku jsou ženy,
  Že žertem řídí letadlo...
  Že každý ve vesmíru je krásnější,
  Rozbijte nepřítele na kusy!
  
  Jsou zrozeni k vítězství
  Oslavovat Rusko po staletí...
  Koneckonců, naši pradědové,
  Okamžitě pro ně shromáždili armádu!
  Ve skutečnosti je to skvělé i bojovné... Konečně se koalice přiblížila k New Yorku a Washingtonu. A USA kapitulovaly. Právě 25. prosince 1922. Tak skončila první světová válka.
  Svět se zklidnil a kolonie byly přerozděleny. Dobyté země-vítězové strávili. V celém světě došlo k rychlému hospodářskému oživení. Rusko se rozvíjelo obzvláště rychle. I když samozřejmě nemůže existovat věčný mír ...
  Mezi Německem, Rakousko-Uherskem, které získalo kolonie, a Ruskem se schyluje k nové válce. Zde záleží na tom, na jaké straně je Japonsko.
  Němci chtějí získat samuraje na svou stranu a Rusové na svou. A na tom hodně záleží - kdo bude vítěz.
  Druhá světová válka je jiný příběh. Ale s tak bojovnými a tvrdými dívkami Rusko v zásadě nemůže prohrát. Tak ať jsou naše dívky slavné!
  
  KURSK DUT BEZ DRUHÉ FRONTY
  V jednom z paralelních vesmírů Japonsko vyhrálo bitvu o Midway - jak to mělo být s pravděpodobností devadesáti procent. A pak dobyl Havajské souostroví. Samuraj zasáhl i Indii. Aby zachránil svou největší kolonii, byl Churchill nucen převést část jednotek z Egypta. Což vedlo k tomu, že operace "Pochodeň" byla odložena.
  To však zatím neovlivnilo průběh války na východě. Němci byli poraženi u Stalingradu. Rudá armáda postupovala na Ukrajině, ale poté Mainstein situaci částečně obnovil. A frontová linie byla stejná jako ve třiačtyřicátém roce skutečné historie.
  V Egyptě ale Rommel stále čekal na posily včetně tanků Tiger - třicet zbrusu nových kusů a další čtyři německé a osm italských divizí. A podařilo se mu porazit stále oslabené Brity dosažením Suezského průplavu. Za těchto podmínek Churchill v dubnu 1943 nabídl Němcům roční příměří. Roosevelt, kterého na moři porazili Japonci a čím dál tím více byly Spojené státy sužovány rostoucím počtem německých ponorek, také navrhoval po léta příměří. A bombardování Třetí říše snížilo intenzitu ještě dříve.
  Tak Třetí říše ovládla severní Afriku a uvolnila své ruce na západě.
  A také superas Johann Marcel zůstal naživu. A to je také velké plus pro Třetí říši.
  Hitler tedy operaci Citadela opět odložil, aby tam soustředil více sil a získal výhodu v technologii.
  Marseille do konce dvaačtyřicátého roku sestřelil tři sta letadel a za to obdržel opět Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  Poté byl převelen na východní frontu. Což se ukázalo jako mnohem chladnější a pro Marseille neméně úspěšné.
  Bojoval ale dál a za pět set letadel do léta 1943 obdržel Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. Marseille navíc za čtyři sta letadel obdržela Platinový pohár Luftwaffe s diamanty. Také do konce srpna
  Za počet sestřelených letounů až šest set Marseilles obdržel zlatý kříž za vojenské zásluhy s diamanty. První mezi vojáky Třetí říše, který dosáhl takového ocenění.
  Nacistická ofenzíva na Kursk Bulge začala teprve 1. srpna 1943. Důvodů zpoždění bylo několik. Včetně touhy otestovat nejnovější tanky v bitvě. A nejen ve skutečné historii známé: "Tiger", "Panther" a "Ferdinand". Ale "lva", kterého Němci mohli spustit do série, z toho důvodu, že po vítězství u Midway se bombardování Třetí říše mnohonásobně oslabilo a Fritz měl dostatek prostředků, aby "lva" přivedl. nádrž do sériové výroby. O něco dříve byly dokončeny práce na "Tiger" -2. V reálné historii mohl být spuštěn o šest měsíců dříve do sériové výroby, ale očekávání Panthera -2 tomu zabránilo. V tomto případě dal Hitler instalaci rychlejší "Tiger" -2, aby vedl do série. A aby byl Panther -2 dokonalejší, aby s lepší ochranou moc nevážil a byl nižší siluety. A samozřejmě Myška. I tento stroj, vzhledem k tomu, že spojenci Němcům méně zasahovali a poté zcela přestali zasahovat, vznikl také v kovové podobě dříve a podařilo se mu jít do malé série.
  Němci tedy měli ve výzbroji již 1. srpna: "Panther", "Tiger", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" a "Ferdinand". Navíc "Tiger" už vypadal, stejně jako "Ferdinand", poněkud zastarale. A "Lev" vážící devadesát tun připomínal zvětšeného "Tygra" -2. Pouze boční pancíř je na svazích o 100 mm silnější a dělo má tloušťku 105 mm při délce hlavně 70 EL. Pravda, skutečné bitvy ukázaly, že jde o 88mm kanón se 71 el a rychlejší a lepší, Lion je sice má silnější, ale jen pět ran za minutu proti osmi a plus samozřejmě menší zásobu nábojů.
  Nárůst ráže je také mínus ...
  Obecně vzato Němci shromáždili kolosální síly ... A dokázali získat vzdušnou nadvládu. A Rudá armáda vytvořila silnou obranu. Němci měli více tanků, pěchoty, děl a hlavně letadel než ve skutečné historii. Ale stejně, spolu se zálohami stepní fronty, SSSR shromáždil více než dva miliony vojáků a důstojníků, pět a půl tisíce tanků, asi třicet tisíc děl a odpalovacích zařízení a asi tři tisíce letadel. A zároveň technicky vysoce rozvinutá obrana.
  Němci shromáždili spolu se spojenci více než jeden a půl milionu vojáků, čtyři a půl tisíce tanků, šestnáct tisíc děl a plynových odpalovacích zařízení a asi čtyři tisíce letadel.
  Fritz tak měl převahu pouze ve vzduchu a poddával se pozemním silám. Zejména v dělostřelectvu. Ale na druhou stranu měl SSSR větší procento lehčích malorážových děl. Fritz měl velkou výhodu v těžkých tancích a samohybných dělech. Obecná úroveň mobility německé armády byla navíc vyšší. Němci měli výhodu v počtu motocyklů a nákladních automobilů a osobních automobilů. Navíc dodávky typu Lend-Lease prakticky přestaly.
  Síly jsou tedy přibližně na stejné úrovni a výsledek bitvy je nejasný. Němci jsou možná kvalitnější, ale i sovětská vojska získala mnoho bojových zkušeností. Mnoho divizí SS.
  Rudá armáda v defenzivě. Takže šance jsou tak padesát na padesát.
  1. srpna se Němcům podařilo dosáhnout určitého taktického překvapení, nikoli však strategického. Tentokrát nacisté dokázali Rudou armádu přehrát podsouváním dezinformací a dělostřelecká příprava se nekonala.
  Pak se fašistická monstra pohnula.
  Na tanku "Lev" jezdí ženská posádka Gerda. Dívky jsou připraveny bojovat. Střely se odrážejí od pancíře jejich tanku jako hrách. Nemůžeš mu vzít nic na čelo.
  Gerda vystřelí holými prsty a říká:
  - Politik je takové svinstvo, že je nejlepší vynořit se v rozbouřených vodách předvolební kampaně!
  Charlotte po ní střílí a také zasáhne sovětské dělo a agresivně říká:
  - Politici jako děti rádi hodně skládají, ale na rozdíl od dětí dělají z voličů sirotky!
  Lupanula z kulometů tanku "Lion" a Christina, všímající si:
  - Politik používá svůj dlouhý jazyk jako síť, aby nachytal voliče inteligencí vážek!
  Magda také vystřelila z děla a zavrčela:
  - Politička je prostitutka, jejíž jazyk je příliš dlouhý na to, aby poskytoval potěšení, a její nohy jsou příliš krátké na to, aby ji vytlačily na vrchol!
  A německá letadla bojovala na obloze. Tentokrát do série vstoupil ME-309, protože spojenci nebombardovali a bylo snazší přejít na výrobu nového, pokročilejšího a výkonnějšího letadla.
  ME-309 měl rychlost až 740 kilometrů za hodinu, což je poměrně hodně vozidel s vrtulovým pohonem, a tři 30 mm vzduchové zbraně a čtyři 14 mm kulomety. Sedm palebných bodů pro jednomístnou stíhačku je hodně.
  Johann Marcel je samozřejmě mimo konkurenci, ale svou kariéru otevřely dvě německé dívky, prostě pilotky nejvyšší třídy: Albina a Alvina. A jsou krásné a bojují na Kursk Bulge naboso a v bikinách.
  Albina za letu srazila sovětské auto a zapištěla:
  - Politik se chce stát nebesy, ale má hrdost jen k nebi, ale ve skutečnosti je to démon z podsvětí!
  Alvina agresivně poznamenala a sestřelila další letadlo Rudé armády:
  - Politik musí hýbat zobákem a píchat jazykem, ale tento opeřený pták nemá křídla, aby se povznesl nad vlastní problémy!
  Albina znovu sestřelila sovětský jak na obloze a zavrčela:
  - Politik je orel a není to tak zlé, když je bez křídel, mnohem horší je, když je to kohout bez mozku!
  Alvina vzala a vypustila na nepřítele salvu leteckých granátů a zavrčela:
  - Politik, stejně jako žena, je vrtošivý a rád se vzdává za peníze, ale dokáže zplodit pouze monstra, která se ovládají, kozy na zahradě a prasata v kapse!
  Dívky udělaly kotletu ze sovětského letectví ...
  Albina na ME-309 odřízla sovětské auto a poznamenala:
  - Technika bez lidských rukou je mrtvá a bez mozku zabíjí stvořitele!
  Alvina s tím ochotně souhlasila a sestřelila sovětský frontový bombardér s pomocí holých prstů:
  - Je-li velitelem beran, pak žádná technika, ani vynalezená liškou, nepomůže vyhrát souboj s někým, kdo není datel!
  Dívky v nebi Bojovaly s Rudou armádou jako lepkavé. Němci se dokázali vklínit do pozic sovětských jednotek. A za první dva dny jsme najeli patnáct dvacet kilometrů.
  Tank "Maus" se bitev zúčastnil poprvé. Má také tým dívek, který vede Adala.
  Německý vůz váží sto osmdesát osm tun. To je docela velká váha. A pohybuje se tvrdě.
  Adala střílí ze svého 128mm kanónu na sovětské linie a zavrčí:
  - Když je politik vždycky prase, tak diktátor je aspoň někdy lev, ale přitom z voliče rve tlusté kusy!
  Agáta souhlasila a střílela ze svého 75mm děla, rovněž pomocí holých prstů:
  - Voják je v některých ohledech jen pěšcem na šachovnici, ale může se stát generálem, politik, i když je to důležitá postava, navždy zůstane směsicí lišky a prasete!
  Tankistka Matilda vyrazila kulomety a švitořila a mrkla na své chlapy:
  - Člověk má dva hlavní nepřátele: chudobu a stáří, ale pokud by toho prvního mohli někteří porazit, pak z toho druhého je jen jedna spása - smrt!
  Viola, také krásná dívka, při řízení tanku vrněla, vyceňovala zuby, barva perel:
  - Krále i otroka rodí žena s bolestí, ale politika rodí zradu s nesnesitelnými mukami pro voliče!
  Dominika, pomáhající nabíjet těžký projektil do silné zbraně, celkem logicky poznamenala:
  - Když chce Bůh lehkovážně trestat, zbavuje na jedno prezidentské období mysl vládce, ale pokud chce Všemohoucí trestat vážně, pak jsou voliči zbaveni rozumné volby pro všechny společnosti!
  A dívka vyprskne smíchy. A docela důkladně zasáhnou ruské jednotky.
  "Maus", nádrž je samozřejmě velká a dobře chráněná ze všech úhlů. Ale drahé, těžké, pomalé. Skořápky z něj se ale sypou jako hrach. V tomto ohledu je tato nádrž vhodná pro průlom a je povolena vpřed. Prostě to vzal a odpálil se na minu.
  Agáta sarkasticky poznamenala:
  - Když má Bůh potíže s časem, voliči nemají dost času na to, aby činili pokání ze své volby politiků!
  Adala vypálila z děla na sovětské pozice, převrátila houfnici a zasyčela:
  - I když má volič sedm sáhů na čele, stejně bude volit politika se sedmi pátky v týdnu a věčným dnem volna při plnění volebních slibů!
  Matylda, čmárající ze samopalů, plazící se po "Maus" k sovětským vojákům a zabíjející Rusy, poznamenala:
  - Je lepší mít jednoho krále než sedm bojarů na trůnu, sedm chův má dítě bez oka, sedm bojarů má moc bez krále v hlavě!
  Viola se pokusila vytáhnout tank z minového pole, opřela se o bosé nohy a poznamenala:
  - I tyranie je lepší než úplná anarchie, jeden velký vlk zabije méně lidí než milion komárů nasycených infekcí!
  Dominika, vzdávajíc se dalšímu těžkému projektilu, zcela racionálně a moudře poznamenala:
  - Slon se bojí malé myši, hrozivý diktátor říše spadne malinká kapka jedu a malý bacil položí miliardu lidí!
  Mohutný "Maus" na zpátečce se nějak doplazil zpět. Nacisté byli připraveni na nová vítězství nebo naopak bití.
  Kurská boule duněla a jiskřila... A bitvy zde jsou tak kruté a zuřivé.
  Jako vybuchující lávové proudy. A nezastavujte se, neměňte nohy ...
  Rozjasni naše tváře, blýskavé boty...
  Hitler dostával zprávy z fronty každou hodinu. Ofenzíva neprobíhala přesně podle plánu, ale nacisté se do ní vklínili. Tank "Mouse" ukázal svou schopnost přežití. Stejně jako Leo. Obecně ale supertěžká auta nejsou moc dobrá. "Panther" kvůli slabinám stran nebyl příliš houževnatý. Ale "Tiger", který byl díky svému čtvercovému tvaru považován za zastaralý, vypadal prostě docela dobře. Snad nejlepší ze všech německých tanků. A to byl samozřejmě malý objev Kursk Bulge.
  Na obloze se Němci zmocnili převahy. A Johann Marcel jako vždy zazářil a srazil desítky Rusů. Ale samozřejmě se výrazně projevily dívky Albina a Alvin. Začala stoupat i nová hvězda Ace Huffmana. A Rudel také zničil sovětské tanky v útočném letadle. A Helga se objevila i na Focke-Wulfu. Dívka je také velmi silné eso.
  Dokonce prohlásila a zasáhla další sovětský tank:
  - Šachy vyžadují k vítězství logiku, intuici a vynalézavost, v politice často stačí jedna podlost, ačkoli vítězství je vždy Pyrrhovo!
  Rudel s tím souhlasil, byl ještě mladý a ještě nezmrzačený:
  - Válečník ve válce je podobný Satanovi, když ne silou, tak odvahou, se kterou se řítí na boha války!
  Němci samozřejmě tvrdě bojují. Rudá armáda ale také bojuje jako slitina titanu. A sovětské stíhačky neustoupí ani o krok bez boje.
  Alenka také bojuje se svým týmem před špičkou nacistického klínu. A Němci milují rozbít nepřítele tímto způsobem.
  Alenka hodila bombu bosou nohou smrtící síly a zachechtala se:
  - Člověk se rodí s touhou poznat moudrost, ale jen koza se rodí s plnovousem, a to není vždy doslovné!
  Anyuta, která střílela na nacisty, s tím ochotně souhlasila a hodila granát bosou nohou:
  - Člověk chce mít sílu býka, ale mysl osla z něj udělá berana na grilování!
  Alla, střílející na nepřítele a vrhající výbušný balíček holými prsty na nohou, vyaknula:
  - Pro pokrok není nic nemožného, jen dát každému štěstí, je bezmocný, kvůli všemohoucnosti lidské závisti a sobectví!
  Maria také zmlátila nepřítele, důkladně rozbila tank hodem bosé nohy a zavrčela:
  - Ani všemohoucí Bůh je bezmocný dát každému štěstí, takže ani Všemohoucí nenašel protijed na takové vlastnosti: když člověku všechno nestačí a zdá se, že se bližním, včetně jeho ženy, je všechno lepší!
  Marusya z tohoto bosého praporu dívek hodila celou hromadu granátů holými podrážkami a zavrčela:
  - Skutečné štěstí není, když máte vše, co chcete, protože to je nereálné ani pro miliardáře, ale když přestanete závidět svému sousedovi - i když je to často fantazie!
  Matrena, tato opálená, svalnatá dívka jen v kalhotkách, vypustila bosýma nohama těžký, podomácku vyrobený balíček uhlí a zavrčela:
  - Zdálo se, že je snazší porazit závist svého souseda a podívat se zblízka na jeho ženu, ale někdy je snazší shodit nebe na zem, než přestat žárlit na úspěch druhého!
  Olympias je mocná hrdinská dívka, která vzala a vyhodila celý sud výbušnin, roztrhala masu nacistů a dokonce převrátila tank Panther a zaštěbetala:
  - Jak v sobě můžete porazit sobectví - přestaňte si pamatovat, že váš předek je opice, ale pamatujte, že jste byli stvořeni k obrazu a podobě Boha a zrozeni z Všemohoucího a že vaším hlavním cílem je sloužit nebeským!
  Stalenida ale spolu s bosou Tamarou a Veronikou zamířil kanón ráže 203 mm. A jak to z toho fouká na Myškách. Teoreticky může taková zbraň toto monstrum i prorazit, ale... Projektil, i když je těžký, není průbojný a od brnění tohoto monstra se odráží. Přesto 250 mm nakloněného kovu v čele. Takový je výtvor inženýrského myšlení Třetí říše.
  Steelenida se smíchem poznamenává:
  - Člověk postupuje z opice ke všemohoucnosti, politik se posouvá na kariérním žebříčku od liščího žumpy k prasečí diktatuře!
  Victoria, Veronica a Tamara, spočívající na bosých nohách, vložily do zbraně stokilogramový projektil a začaly ji namířit.
  Victoria, tato krásná dívka v bikinách, vyceňující zuby, vtipně poznamenala:
  - Člověka čeká v životě spousta problémů, ale po smrti si duše ještě musí najít místo, hříchy nejsou do nebe vpuštěny a kohouti budou klovat v pekle!
  Veronica, opřená holými patami o smaragdově zbarvenou trávu, s tím také souhlasila:
  - Tělo se někdy těžko nosí a duše je bez tíže, pokud jsi žil hříšně, nenajdeš domov v ráji!
  Tamara s chichotáním, vyceňující zuby, zcela logicky prohlásila a ze zubů vyfukovala jiskry:
  - Muž se rád dívá na odhalené nohy žen a žena ráda řídí, když si předtím obula boty až k uším a strhla mu tři kůže z muže pod patou!
  Stalenida vycenila zuby v bělozubém a velmi agresivním úsměvu a opřela si holé kulaté podpatky a poznamenala:
  - Muž pod ženským podpatkem elegantní boty je mnohem příjemnější než pod diktátorskou botou, zvlášť když je to lýko s intelektem!
  Victoria se zachichotala, když vyslala projektil v oblouku a řekla:
  - Politik je vždycky hrbaté zvíře, ale s velbloudem má společného jen to, že na nás chtěl plivat!
  Veronica agresivně prohlásila, mrkla a krásně prohlásila, s velkou důstojností:
  - Politik na nás plivne jako na velblouda, ale zároveň chce, abychom se jeho bezvýznamnosti ohýbali jako hrby v pokloně!
  Tamara si toho agresivně všimla a vytáhla další, obrovský, ničivý projektil:
  - Velbloud je parník pouště a politik je prase, které promění rozkvetlou zemi v pustinu!
  Třetí den Němci postoupili o něco více. "Myši", "Lvi", "Tygři" a "Panteři" se začali častěji rozpadat. Byl s nimi velký povyk.
  Gerda zaznamenala vysláním projektilu z děla proti sovětskému bunkru. Silnější německé dělo zde bylo účinnější než malé granáty Panthera.
  - Čím těžší je maso muže, tím obtížnější je pro něj stát se v očích ženy závažím jako nástrojem pro potěšení těla!
  Charlotte poznamenala a vyslala smrtící projektil na pozici sovětských jednotek:
  - Mozky jsou měkké na dotek, ale mají větší pronikavou sílu než litinové pěsti!
  Kristina střílela na nepřítele, vyřadila sovětské jednotky a cvrlikala a vycenila zuby:
  - Pokud je vaše hlava pevná kost, pak bude pozice v životě křehká!
  Magda bušila do nepřítele holými prsty, rozbila ho, převrátila ruské dělo a poznamenala:
  - Pro člověka není větší statečnosti než uznání vlastních chyb, ale pro politika je to zbytečné, protože kazí zcela vědomě a volič se mýlí tím, že ho volí!
  Dívky jsou takové, že se s nimi nemůžete hádat ...
  Ze sovětské strany bojují i dvě odstřelovačky Alice a Anzhelika.
  Zasáhli i nacisty.
  Alice vystřelila a řekla a mrkla na svého partnera:
  - Pokud jste dubový martinet, pak byste měli být stejným generálem tamburín, jako nahý král, kterému byly odstraněny čipy!
  A holými prsty u nohou hodila granát a roztrhala nacisty na kusy.
  Angelica také zasáhne Fritze a s nahým podpatkem podlehne zkáze smrti a pískání:
  - Politik ve svém sobectví nemůže ani slíbit voliči nic užitečného, protože zlatou horu, která nestojí ani korunu, umí jen drtit!
  Alice znovu přesně vystřelila na nepřítele, prsty nahé nohy hodila smrtící a zakňučela:
  - Ve lži si politik není rovný, v ospravedlňování nesplnění slibu je vůbec virtuóz!
  Angelica se zachichotá a řada odřízne spoustu fašistů a z holé podrážky té krásky letí hromada granátů. Dívka řve:
  - Politik se snaží lhát, aby urval lví podíl a prase kvůli tučným kouskům, ale za lva se jen vydává, ale za skutečné prase!
  
  DRTIVÁ ROUKA ŠAMPIONA KARPOVA
  Anatolij Karpov v roce 1984 dokázal porazit Garryho Kasparova v zápase o mistrovství světa ve třicáté první hře. A zápas skončil výsledkem šest - nula ve prospěch Anatolije Karpova. Třetí případ v historii šachových zápasů pro světový šampionát, který skončil suchým skóre, kdy úřadující mistr světa nedokázal vyhrát ani jednu partii.
  Anatolij Karpov byl také schopen překonat Bobbyho Fischera a ELO. Bylo to fantastické vítězství - jedno, na které můžeme být hrdí.
  Frustrovaný Garry Kasparov upadl do deprese a přestal hrát šachy.
  Anatolij Karpov pokračoval ve svých výkonech. V roce 1986 svedl duel se Sokolovem. Utkání šlo také od začátku na jednu branku, po jedenácti zápasech bylo skóre čtyři nula ve prospěch Karpova. A až třináctý zápas Sokolova s využitím nečekané novinky dokázal namočit skóre. Karpov ale i tak svého soupeře dohrál ve čtrnáctém i v osmnáctém utkání. Tento zápas drtivě ovládl Karpov. A Karpov je už pětinásobným mistrem světa jako Michail Botvinnik.
  Ale v roce 1988 se odehrál souboj s Yusupovem. Anatolij Karpov byl považován za jasného favorita. Ještě není ani starý. A Jusupov už prohrával se Sokolovem, kterého Karpov téměř úplně porazil. A obecně nebyl považován za takového sportovce supertřídy. A v hodnocení za Karpovem hodně zaostával. Garry Kasparov byl ale před zničujícím zápasem dokonce před ním.
  Ale boj se ukázal být mnohem tvrdohlavější. Senzace nastala hned od začátku, kdy se Jusupov ujal vedení. Poté vyrovnal Karpov a v desáté hře se ujal vedení. Třináctého Jusupova ale porazil a vyrovnal skóre. A šestnáct zápasů uštědřilo Karpovovi senzační porážku se sicilskou obranou a uplatnilo nový gambit.
  A vykročil vpřed! Bylo to kruté!
  Karpov dokázal znovu vyrovnat až ve dvacátém druhém utkání... Poté se posunul v sedmadvacátém utkání. A když vyhrál třicátý první zápas, dokázal dát skóre pět-tři... Hra pokračovala s velkou vytrvalostí, dokud Anatolij Karpov nezískal vítězný bod ve čtyřicáté první hře.
  Ukázalo se, že zápas byl nejdelší v šachové historii - jednačtyřicet partií a byl velmi tvrdohlavý. A Jusupov získal autoritu a respekt s tak tvrdým neproniknutelným odporem vůči mistru světa.
  A Anatolij Karpov předčil Michaila Botvinnika a stal se šestinásobným mistrem světa.
  V roce 1990 hrál Anatoly Karpov znovu zápas o mistrovství světa. A proti němu je Vishy Anand. Mladý šachista z Indie. Rozdíl osmnáct let. Karpovovi bude brzy čtyřicet. A jeho soupeři je stále jednadvacet let a brzy mu bude dvaadvacet. Jak to připomíná Kasparova. A Anandovo hodnocení není špatné. A na turnajích jsou velká vítězství.
  A tak začíná krutý boj. Zápas s Anandem byl podle očekávání mimořádnou událostí. A dojde v tom k vážné rvačce.
  Ve skutečnosti si Karpov a Anand nejprve vyměnili rány. Pak vedl Karpov... V šestnáctém utkání vyrovnal Anand... Teprve ve dvacátém sedmém šel opět Krapov... Poté ve třicáté druhé hře opět vyrovnal Anand... Ve čtyřicáté první se Karpov opět ujal vedení. A vyhrál čtyřicáté sedmé setkání, ale Anand vyhrál ve čtyřicátém osmém ... Poté byla poprvé v historii šachu vyhlášena přestávka na tři měsíce, nejdelší v historii zápasu.
  V tomto zápase Anand ukázal skvělé umění v obraně. A byl poznamenán rekordem, a to světovým.
  Po třech měsících zápas pokračoval... Po remíze ve čtyřicáté deváté hře vyhrál Anand padesátý. A skóre bylo vyrovnané... následovalo dalších šestnáct remíz, až Karpov nakonec vyhrál šedesátý sedmý zápas. A supermatch je konečně u konce.
  V roce 1992 se Anatolij Karpov pokusil překonat Laskerův rekord v počtu vyhraných zápasů mistrovství světa. A Angličan Short se stal jeho soupeři. Což nebylo vůbec považováno za oblíbené a mělo dost nízké hodnocení.
  Anatolij Karpov ale na začátku výměny úderů ztratil dvě hry, náskok byl dvoubodový. Ve třináctém utkání dokázal Short navýšit skóre čtyři na jednoho. A už to byla senzace. Ve dvacáté čtvrté hře Short znovu vyhrál a skóre zvýšil na pět jedna. A nyní dvacátý sedmý díl Karpova stahuje mezeru. Ale ve třicátém druhém zápase Short vstřelil šestý gól a stal se mistrem světa. Přitom s velmi přesvědčivým skóre - šest - dva! Tady dopadl opravdu senzační zápas.
  Jenže podle pravidel FIDE má Karpov právo na odvetu. Navíc hra jde až na šest vítězství a pro šampiona není žádný handicap.
  A žádala si to pomsta, navzdory Shortově senzaci. A v roce 1993 se koná odveta.
  Anatolij Karpov nejprve vyhrál, pak prohrál. Poté vyhrál tři zápasy v řadě. Pak další hra... Skóre bylo pět jedna... Pak Short získal zpět jeden bod... Ale ve dvacáté sedmé hře dal vítězný bod Anatolij Karpov. A opět jednoznačné vítězství. A skóre se stalo šest:dva, ale už ve prospěch Karpova.
  A přitom je překonán Laskerův rekord - což je velmi cool.
  V roce 1994 nový zápas Anatolije Karpova. Tentokrát je jeho soupeřem Gatta Kamsky. Šachista je mladý a velmi tvrdohlavý. Věkový rozdíl je třiadvacet let. A nutno říci, že Karpov má vážného soupeře.
  Zápas nezačal pro Kamsky příliš dobře. Po dvaceti zápasech bylo skóre pět - jedna ve prospěch Karpova. Kamský ale vyhrál dvacátý druhý zápas, dvacátý čtvrtý a dvacátý šestý - čímž snížil rozdíl ve skóre. A všechny hry v tomto zápase se hrály na časovou kontrolu. Karpov vyhrál dvacátý sedmý zápas a stal se devítinásobným mistrem světa. Jde o vynikající a rekordní výsledek v historii šachu.
  Anatolij Evgenievich řekl, že se musíte stát alespoň desetinásobným mistrem světa, aby to byla senzace a rekord a kulatá postava.
  Ale v roce 1996 Anand znovu bojoval s Anatolijem Karpovem. Ind má tentokrát nejvyšší hodnocení na světě. A je na vzestupu. A Anatolijovi Karpovovi je už pětačtyřicet a všichni si pamatují, jak se před šesti lety prali. Boj to bude těžký.
  Prvních šest zápasů se hrálo v urputném boji. Šachisté vyhráli po dvou partiích... Pak následovala série remíz a Anandovo vítězství ve třinácté partii. Pak Vishy vyhrál šestnáctý zápas... A dvacátý čtvrtý na Sicílii... Ve dvacátém sedmém Karpov dotáhl mezeru... Ale třicátý druhý zápas vyhrál Anand. A ve třicátém šestém utkání se Ind probil přes Karpovovu obranu a stal se čtrnáctým mistrem světa.
  Anatolij Karpov se po prohraném utkání se skóre šest - tři rozhodl hrát v odvetě. Nový, tentokrát třetí zápas o mistrovství světa.
  Jestliže ve skutečné šachové historii byla konfrontace Karpov-Kasparov nejrekordnější, pak je tady Ananda-Karpova.
  Odehráno je již sto tři partií, včetně rekordního zápasu v počtu sedmašedesáti duelů. Kromě těch turnajových. A pak je tu třetí zápas bez limitu.
  Anatolij Karpov je samozřejmě připraven využít práva na odvetný zápas. A tady opět bitva dvou rytířů pláště a dýky.
  Píše se rok 1997 - Karpovovi je šestačtyřicet let. A vyhrát zápas bez limitu není snadný úkol. Ale musíte vyhrát.
  Boj začal opatrně... Prvních osm her skončilo remízou. Pak vyhrál Anand... Pak Vishy vyhrál sedmnáctý zápas a dostal se do vedení se skóre dva ku nule... Další vítězství ve dvacátém třetím zápase.... A až ve dvacátém sedmém setkání zlomil skóre Anatolij Karpov. Nějakým způsobem ve dvacáté sedmé hře vždy vyhraje Anatoly Evgenievich. A tady jsou nové hry... Anand nikam nespěchá... Ve čtyřicáté první hře vyhrává od čtyřicáté sedmé. A černý dává vítězný bod do čtyřicátého osmého.
  Tak skončil zápas, třetí a poslední rekordní konfrontace dvou géniů.
  Anatolij Karpov přiznal, že jeho čas uplynul, a těší ho, že se do historie zapsal jako devítinásobný mistr světa a rekordman v tomto sportu. Celkově byl Karpov mistrem světa dvacet let, druhý za Laskerem.
  A Garry Kasparov se začal zajímat o politiku. Byl členem zastupitelstva. Vytvořil vlastní stranu - "Myšlení Ruska". V roce 2000 kandidoval na prezidenta Ruska a obsadil poslední místo. A brzy opustil aktivní politiku poté, co získal místo na ministerstvu zahraničí.
  A novým mistrem světa od roku 1996 je Vishy Anand. Hinduovi se podařilo vydržet až do roku 2014 - osmnáct let - víc měli jen Lasker a Karpov! Ale Anand, který hraje zápasy každé dva roky, byl schopen překonat Karpova, pokud jde o počet zápasů a mnohonásobnost šampionátu. Stát se desetinásobným mistrem světa v historii a odehrát třináct zápasů mistrovství světa.
  Dokud ho nevystřídal Carleson.
  Vliv na běh světových dějin se ukázal jako významný. Protože vesmír je jiný a všechno se trochu posouvá. Garry Kasparov porazil Vladimira Žirinovského ve Státní dumě, v důsledku čehož ztratil svou autoritu. A v roce 1995 prošly volby do Státní dumy místo Liberálně demokratické strany - KRO. A hodně se to změnilo. Zvlášť když došlo na hlasování o obžalobě Jelcina. V této Státní dumě bylo dost hlasů a obžaloba proběhla. Jelcin odešel a jeho nástupcem se stal Jevgenij Primakov. A fenomén Vladimira Putina se nekonal. Sám Putin rezignoval na post ředitele FSB
  do podnikání. Moc se mu to ale nepovedlo. A tak zůstal málo známým úředníkem.
  Jevgenij Primakov zastával funkci prezidenta dvě funkční období a v roce 2008 předal trůn Lužkovovi. Vládl do roku 2016. Také dvě volební období a po něm se stal prezidentem Gennadij Zjuganov. Ruská politika byla uvolněnější, Amerika nebyla šikanována... Na Ukrajině Janukovyč sloužil dvě volební období a v roce 2020 prohrál s miliardářem Porošenkem. Vitali Klitschko boxoval o něco déle než skutečná historie... Stevenson vyhraje a další tři boxeři, včetně Alexandra Povětkina. A odešel až v roce 2016 a odmítl bojovat s bronzovým bombardérem.
  O něco úspěšněji se předvedl Wladimir Klitschko. Porazil Tysona Furyho a poté Glazkova a Browna. Ale přesto ve svých jednačtyřiceti letech prohrál s Anthonym Joshuou. Ale dokázal překonat rekord Joe Louise. A to je také jeho mimořádný sportovní úspěch.
  Krym zůstal součástí Ukrajiny. Svět je klidnější a mírumilovnější. ISIS se neukázal. 11. září nedošlo k žádnému teroristickému útoku. Taliban nakonec porazil severní alianci a ovládl Afghánistán. A teď je klid. Lukašenko po dvou funkčních obdobích v roce 2006 v souladu s ústavou odešel do důstojného důchodu. A bývalý premiér Sidorskij se stal prezidentem. A také sloužil dvě funkční období a v roce 2016 přenesl moc na Korotkeviče.
  Vše dopadlo lépe než ve skutečné historii. Ve světě nepropukla ani koronavirová infekce. A to je jistě dobrý úspěch.
  Šachová kariéra Bobbyho Fischera nabrala poněkud jiný směr. Šachové monstrum se po vítězství ve Spasském v roce 1992 sebralo a odehrálo zápas s Ljubojevicem. Porazil ho drtivějším stylem. Pak porazil Korčnoje... Hrál i s Ivančukem, tentokrát nerozhodně. A v roce 1999 sehrál zápas s Karpovem až na deset vítězství. S velkým poplatkem.
  I když ne o světový titul, vzbudil tento zápas obrovský zájem.
  Bobby Fischer vyhrál první hru... Pak sérii deseti remíz a porazil Karpova jako odpověď... Pak další série remíz... Dokud Fischer nevyhrál dvacátou čtvrtou hru a Karpov vyhrál sedmadvacátou. Poté Fischer vyhrál od třicáté druhé hry. Karpov vyhrál čtyřicátý první.
  Pak si vyměnili rány ve čtyřicátém sedmém a čtyřicátém osmém díle. A skóre bylo pět - pět... Pak oba šachoví veteráni tři měsíce odpočívali. Připravte se na pokračování boje. A překonat rekordních sedmašedesát her s Anandem je v tomto zápase opravdu možné.
  A rekordní je i honorář za zápas. Sto milionů dolarů... A samozřejmě nejvýnosnější je dlouhý zápas v různých městech. Bobby Fischer tak naplňuje očekávání tím, že vyhodí ten či onen kužel. A každou chvíli zařizování skandálů.
  Buď přijde v helmě, nebo ho Karpovi obviní z používání jasnovidců. A pak mnoha jinými způsoby. A nasadil si zrcadlové brýle, bál se hypnotického pohledu.
  Ani devětačtyřicátá várka nebyla výjimkou. Fisher, oblečený v kostýmu Santa Clause, začal rozdávat dárky. A vypadalo to docela vtipně. Hra skončila remízou... Pak dalších dvanáct remíz...
  V šedesáté vteřině se Fischer opět vrátil k tahu E-2 - E 4 a Karpov si opět vybral Karo-Kana. Fischerovi se podařilo najít útočnou posilu a dostal se do výhody. Partie trvala téměř sto tahů, dokud Karpov v beznadějné pozici odstoupil... V šedesáté sedmé partii se podařilo vyrovnat Anatolij Karpov. Od šedesáté osmé partie byl překonán dosavadní rekord Karpova a Ananda... A natáhla se nejdelší série dvaceti remíz v historii šachových zápasů. Až Bobby Fischer vyhrál v osmdesátém osmém zápase a ujal se vedení. Skóre bylo šest - sedm... A znovu devadesát šest zápasů a další tříměsíční pauza, série remíz. Tento nejdelší zápas v historii šachu sledovala televize. A zplodil spoustu vtipů. Když se například načetl úplný seznam her v zápase Fischer-Karpov, musely se změnit hodiny - stoh knih přešel do jiného časového pásma.
  Zápas znovu pokračoval... Fischer opět vyhrál ve 100. hře, skóre bylo šest - osm ve prospěch Fischera. A to je vážné. Karpov se ale dál držel jako skála. A ve 111. zápase se mu podařilo smazat rozdíl... Pak série remíz... A Karpov vyhrál 131. zápas a vyrovnal skóre. Potom bylo až sto čtyřicet čtyři partií nerozhodných. A znovu tříměsíční pauza... Tak dlouhý zápas a skóre je stále osm osm. A teď, po třech měsících, se to vrátilo. Nejdelší šachový zápas v historii světa.
  A to je velmi vážné. A docela chladné a slavnostní. A kolosální síla viditelné úspěchy.
  A teď zápas o mistrovství světa pokračuje... Fischer dokonce vtipkoval, že někteří lidé se konce této konfrontace nedožijí. A boj se ukázal jako velmi významný.
  Nová série remíz byla nejdelší v historii šachu a blokovala předchozí úspěch tohoto zápasu. A pouze ve stošedesáté první hře vyhrál Anatolij Karpov. Zbýval jen jeden krok. Ale ve hře ve sto devadesáti sekundách si Bobby Fischer připsal ke konci další vítězství a skóre bylo devět:9! A opět pauza na tři měsíce.
  A nejdelší zápas v historii trval až do prvního vítězství.
  A je obecně super - a hyper! Stejně jako ve filmech! A nic se nevyrovná!
  Fischer a Karpov tentokrát odehráli pátou část zápasu v Moskvě. A nutno říci obrazně - super! A hra je tak úžasná a bojovná.
  Zápas mistrovství světa pokračoval. Přesněji jen zápas za sto milionů dolarů, nejrekordnější na světě. A šel s velkým tlakem.
  Přesněji, opět následovala série remíz. Největší série v historii šachu. Čtyřicet sedm večírků. I když se nedá říct, že by v nich nebyl žádný boj. A Bobby Fischer a Anatolij Karpov nejednou viseli na pokraji porážky.
  Ale čtyřicet sedm remíz. Urputný boj - bez sebemenšího kompromisu. Bez jakéhokoli slitování. A přitom bez krve a bez vítězství té či oné strany. Ale přichází poslední dvěstěčtyřicátá hra tohoto zápasu. Pak je možná tříměsíční přestávka. Jen odkud, kde bude pokračování? Zájem o zápas je vždy velký a je tu spousta lidí, kteří ho chtějí pořádat.
  Mnozí chtějí pokračování této podívané, tohle je supermaraton. A tento nádherný, nenapodobitelný zápas. Což se právě stalo super.
  Bobby Fischer má ale jiné plány. S Karpovem se mu zjevně znovu bojovat nechce.
  A ve své poslední, bílé hře, je připraven to ukončit. a co? Hodně štěstí bojovníku!
  Bobby Fischer přišel s novým plánem proti Karpovovi. Ano, tah E - Dva - E čtyři je již opět zapomenut. A teď je volba na Karpově. Anatolij Karpov, který se odvykal od otevřených vernisáží a hrál zavřené téměř pořád, začal přemýšlet. Chtěl jsem hrát Caro-Kanna... Jeho korunní obranu a vzal pěšce C. Ale posunul ho o dvě pole. Nechť je sicilská obrana a skutečný boj... Ať v závěrečné části moskevského zápasu zahřmí opravdová plnokrevná bitva.
  Bobby Fischer si spokojeně mne ruce. Přišel s velmi originálním plánem. Bez hrazení se pěšec královské strany začal vrhat do bitvy a zoufale je tlačil vpřed.
  Anatolij Karpov tuto výzvu přijal. A byl také připraven bojovat. I když Fischerova hra se zdála být antipoziční.
  Oba soupeři bojovali velmi tvrdě. Fischer dokázal získat výhodu ve vesmíru. A obětováním pěšce rozvinout silný útok. Anatolij Karpov, který měl problémy s časem, udělal několik chyb a dostal mat. Zápas o velké peníze tedy skončil velmi efektivně. Trvalo dvě stě čtyřicet partií a stalo se rekordem v historii celého šachového světa. A možná obecně nejdelší zápas ve světě sportu a lidstva.
  To byl opravdu boj... A boj je to, co potřebujete!
  Fischer a Karpov se do světové historie všech sportů zapsali nejdelší konkurencí. A jeden z nejvyšších poplatků ve světě sportu. Více mohli dostat jen profesionální boxeři a v té době mezi nimi takové honoráře nebyly.
  Bobby Fischer získal dvě třetiny finanční odměny jako vítěz. A Anatolij Karpov s jednou třetinou vydělal více než ve svých předchozích zápasech. A samozřejmě ho to baví. Poté už Bobby Fischer nevystupoval a brzy zemřel. Anatolij Karpov čas od času hrál, ale bez většího úspěchu. S Kasparovem se však setkali v roce 2010. Harry už dlouho nehraje a je trénovaný. Anatolij Karpov ale také stárl.
  Takže šance byly téměř vyrovnané.
  Zápas šel až na šest vítězství...Také neomezeně a za hodně peněz. I když skromněji než u Fischera.
  Nejprve Anatolij Karpov, který za posledních pětadvacet let od zápasu s Kasparovem odehrál hodně, a díky tomu se dostal do vedení.
  Po prvních devíti zápasech byl stav tři - nula ve prospěch Karpova. Anatolij Evgenievich vyhrál první hru. Garry Kasparov hrající černými se okamžitě začal obětovat a jít do komplikací. A hned v první hře bylo mnoho překvapení. Karpov udělal první tah - E-dva - E - čtyři, což bylo v jeho praxi vzácné. A Garry Kasparov nejprve přijal a odmítl sicilskou obranu a začal se pohybovat zcela extravagantně. Nejprve hodil F-pěšce do bitvy, pak si pohrál s jezdcem a znovu v reakci na Karpovův tah vyhodil sousedního pěšce. A pak si Karpov vzal další. Garry Kasparov sice vyhrál tempo, ale zůstali dva pěšci dole a se slabým králem.
  To byl Kasparovův původní gambit. Což umožnilo v jakém případě nastat komplikace. Odměnou mu ale byli dva pěšci a králova nepříliš jistá pozice. A jedno tempo černému k vítězství nestačí. A bílý má velkou výhodu v centru. Karpov samozřejmě svou výhodu proměnil. Kasparov ale prohrál... Pak byly remízy a výhry Karpova s bílým v sedmé a deváté hře.
  Zdálo se, že se historie opakuje, ale ve třináctém utkání v sicilské obraně použil Kasparov novinku a zahrál korektnější gambit. A skóre se mu přeci jen podařilo promáčet... A šestnáctý díl také zacelil mezeru. Pravda, v sedmnáctém Karpov dokázal náskok opět navýšit na dva body. A ve dvacátém sedmém utkání byl stav dva: pět. A to už je vážné. Anatolij Karpov vypadal, že chce vyhrát třicátý první zápas, stejně jako minule. Tentokrát to ale nevyšlo. A Kasparov vyhrál třicátý druhý zápas. Dále se hra protáhla až do čtyřicáté sedmé partie, kterou unavený a již postarší Karpov sfoukl. A čtyřicátý osmý, kde se Garry Kimovich probudil ze spánku, vyrovnal skóre.
  Pak následovala tříměsíční pauza... Anatoly Karpov si odpočinul a tady jsou s Harrym v lítém boji. Anatoly hraje bílého. A Karpov volí Retiho otevření. Něco, co se ještě nikdy nehrálo. Kasparov se také snaží hrát mimo kánon. A dostává těžkou pozici... Hra se dlouho vlekla. Harry vedl obranu s naprostou přesností. A po více než třech stech tazích se dočkal remízy. Následovala série osmnácti remíz, překonání ukazatele prvního zápasu... A nakonec se ve hře bílých Harrymu podařilo prolomit obranu Caro-Kann. Daroval dvě figurky. Jedna pravda hrála téměř okamžitě. Pak přišel útok na krále. Nakonec mat Anatolij Karpov. A nakonec dosáhl přesvědčivé pomsty. I když s minimální rezervou, o jeden bod, než prohrajete na suchu. Ale přesto se Garry Kasparov po čtvrt století přesto pomstil. A jeho autorita je velmi vysoká.
  Vítězství Garryho Kasparova inspirovalo Korčnoje, aby vyzval také Anatolije Karpova. A samozřejmě nechyběli sponzoři, kteří nabízeli pohádkový honorář za zápas do šesti vítězství. Korchnoi je o dvacet let starší než Karpov. Ale i přes svůj pokročilý věk si vede velmi dobře. A tak odvážně nabízí pomstu. A v roce 2013 se odehrál nový velmi zajímavý zápas až na šest vítězství.
  Viktor Korchnoi vs Anatolij Karpov. A je to skvělé! Zápas se odehrál v New Yorku.
  Tvrdý boj začal hned od prvního zápasu. Karpov začal s E 2 a E 4. Korchnoi nečekaně hrál Karpovovu oblíbenou obranu: Caro-Kann. A záležitost rychle dospěla k remíze. Pak přišel Korchnoi. Prvních dvanáct zápasů skončilo remízou. A pak Viktor Korchnoi hrál sicilskou obranu a variaci Naidroff ve třinácté hře. A v důsledku toho se mu v ostrém boji podařilo vybojovat přesvědčivé vítězství pro Korchnoi. Nastal vzájemný boj s mnoha oběťmi a krásný útok.
  V šestnáctém zápase a dokonce i s bílým Korchnoi znovu vyhrál a zvýšil náskok a náskok na dva body. Vzhledem k tomu, že Korchnoi je osmdesát dva let, pak ano, je to skvělý šachista! A ve dvacátém čtvrtém zápase slavil Korchnoi vítězství: skóre tři - nula v jeho prospěch a zdálo se, že bude senzace a senzační vítězství veterána. Ale Karpov, který vyhrál dvacátý sedmý zápas, dokázal obnovit svou duševní vyrovnanost. Poté zvítězil ve třicáté první hře bílými. A ve 32. hře nečekaně aplikoval do otevřeného otevření Sicilskou obranu a Dračí variaci.
  Vzhledem k tomu, že Karpov obvykle vyhrál Dragon Variation hraním za bílé, takové rozhodnutí by mělo být považováno za neočekávané. A Karpov se v urputném boji dokázal chopit iniciativy a dodat elegantního kamaráda.
  Skóre se poměrně rychle vyčistilo. Anatolij Karpov ale opět ztratil aktivitu a dlouhá remíza se protáhla. Dokud nedohrálo osmačtyřicet zápasů a přišla tříměsíční pauza.
  Mnoho fanoušků bylo nešťastných z toho, že oba bojovníci nebyli příliš dychtiví bojovat.
  Ale po přestávce bitva znovu ... Korchnoi začal více riskovat, že si bude koledovat o potíže. A v jednapadesáté hře vybojoval stejné vítězství.
  A znovu se ujal vedení... Ale v padesátém třetím Korčnoi obětoval příliš mnoho a zašel příliš daleko a byl poražen. Skóre bylo vyrovnané... Pak série remíz... Oba šachisté se chovali pasivně. A až v devadesátém zápase Karpov konečně vyhrál. Skóre bylo čtyři: pět. A to je vážné. Po devadesáti šesti zápasech byla opět tříměsíční pauza.
  Zápas Korčnoj-Karpov se ukázal jako velmi tvrdá konfrontace. Po přestávce se pokračovalo ve hře. Ve 101. střetnutí byl Dragon znovu, ale tentokrát měl Korchnoi připravenou posilu. A tak dostal iniciativu. A dokázal vyvinout neodolatelný útok na černého krále.
  Opět přišlo období remíz. Skóre bylo pět pět. Ale přesto se poslední hra, sto čtyřicet čtyři z tohoto cyklu, ukázala jako rozhodující.
  Karpov se vrátil k E-dva-E-čtyři. A na otevřenou variaci, kterou navrhl Korchnoi, nečekaně aplikoval King's Gambit. Vzhledem k tomu, že Karpov znal postavu Korčnoje, uhodl, že si vybere nejzásadnější pokračování a přijme tento gambit. Ale pro tohle měl v zásobě - silnou novinku. A začala divoká a agresivní bitva. A útok na černého krále se ukázal jako velmi silný. V důsledku toho skončil Korchnoi bez figurky. Ale dalších čtyřicet pět tahů zoufale bojoval až do samého matu.
  Pokus o pomstu Karpovovi se tedy nekonal. Ale na druhou stranu si Korčnoj vydělal spoustu peněz a za svůj nekompromisní boj si vysloužil respekt.
  Pak ale Anand přestal být mistrem světa a v roce 2020 mezi ním Anatolij Karpov znovu uspořádal zápas mistrovství světa, do deseti vítězství, ale s limitem čtyřiceti osmi her. Mezitím Anatolij Karpov konečně zmizel a Vishy Anand byl stále silný a ve vynikající formě. Zápas se konal v Moskvě. Letos nebyl koronavirus a všechno bylo docela dobré.
  Možná ne pro Karpova... Vishy Anand dominoval duelu a vyhrával zápas za zápasem... Anatolij Karpov tentokrát nekladl zarputilý odpor a po prohře ve dvacátém čtvrtém duelu s bílým dokončil soutěž se skóre deset - nula v přízeň Ananda. V tomto zápase Karpov zkusil Dragona třikrát s Blackem a hrál si s ním. A boj šel na jeden gól. Až v šestnáctém utkání s bílým se Karpov dostal do šancí na výhru, ale opět je promarnil.
  Takže nebylo možné vyčistit účet ...
  Anatolij Karpov řekl, že už svou roli sehrál a chtěl... brát politiku vážněji. Zejména Zjuganov, aniž by zrušil omezovač ve dvou termínech a čtyřech letech, provedl stejné vynulování. To vyvolalo ve společnosti velké rozhořčení. Pamatovali si, že Jelcin, Primakov a Lužkov se omezili na dvě funkční období. Proč se Gennadij Andrejevič rozhodl ze sebe udělat výjimku? Navíc Genka není o nic mladší než oni. Zjuganov však uvedl, že Biden je ještě starší než on. I když špatný příklad nemá cenu opakovat. Ale Gena je jen fanatik moci. A on nechce odejít.
  A Anatolij Karpov se rozhodl kandidovat na prezidenta. A dostal se k moci jako tank. Přesto je mladší než Zjuganov a dvacet let byl mistrem světa v šachu.
  A nyní, v prezidentských volbách v Rusku v roce 2024, se Gennadij Andrejevič Zjuganov uchází o třetí funkční období. I když je mu osmdesát let. Nejstarší prezident a vládce v dějinách Ruska. Překonal Lužkov i Primakov. A prezident stále šplhá na třetí funkční období. A kdo to potřebuje? Provedl několik změn ústavy, včetně toho, že minimální mzda a důchod by neměly být nižší než životní minimum. A zrušil své termíny. Leze sám na třetí.
  A volby jsou nedemokratické. Strany Státní dumy mohou nominovat prezidenta a tak. Ale pro zbytek nasbírejte dva miliony podpisů měsíčně.
  No, Zjuganov to vzal a strčil hlavu do prezidentského úřadu na třetí funkční období. Ale Anatolij Karpov šel do bitvy. A podařilo se mu sesbírat dva miliony podpisů. Žirinovskij se opět řítí z LDPR. Pravda, z Yabloka se už ozval další - mladší. Z patronyma také pokročilé mladé. A další mladý miliardář a Anatolij Karpov.
  Ruská ekonomika stagnuje. A Gennadij Zjuganov všechny pěkně potrápil. Výsledek voleb je tedy nejasný. Pravda, úřadující prezident má velký náskok v podobě administrativních zdrojů. A samozřejmě kontrolovaná média. Ale to samozřejmě nestačí na suverénní vítězství od prvního kola. I když to může stačit. Konkurenti nejsou příliš silní. Pouze z "Otčiny - celého Ruska" je soupeř vážným guvernérem Krasnodarského území a velmi silným obchodním manažerem a zároveň mladým. No, Žirinovskij je jen starý klaun. A Yabloko nikdy moc nesbíral. Miliardář také nedostane příliš mnoho, zvlášť když je Žid. A co Anatolij Karpov? Prvním překvapením bylo, že se mu podařilo sesbírat dva miliony podpisů. Druhým je, že bývalý mistr světa v šachu začal získávat solidní procenta v různých internetových anketách. A bylo to pro všechny překvapením.
  A pak Anatolij Karpov nečekaně obsadil druhé místo během předvolební kampaně.
  A stala se z toho malá senzace. Nebo možná ne tak malý. Pak ještě těžší. Zjuganov, již starý, narazil na lávku letadla. A jeho hodnocení začalo klesat. A ekonomika se zhoršila. A všichni jsou unavení z komunistické strany u moci.
  Zkrátka začal přidávat Anatolij Karpov, který je stále v dobré fyzické formě. A jeho hodnocení rychle rostlo. A hned v prvním kole to byla senzace. Zjuganov nejenže nedokázal vyhrát na tahu, ale navíc porazil Anatolije Karpova o pouhá tři procenta. A je to rozhodně velká senzace. A boj to bude velmi tvrdý. Žirinovskij samozřejmě podporoval vládnoucí stranu a Zjuganova. Zde reprezentant vlasti, který obsadil třetí místo, nečekaně podpořil Karpova. Miliardář je na pátém místě i pro Anatolije Karpova. A je to velmi cool.
  A teď volby a druhé kolo. A opět senzace. Anatolij Karpov poráží Gennadij Zjuganov. Výhoda budiž malá, ale přece. Poprvé prohrál úřadující prezident. A to je samozřejmě senzace velkého rozsahu.
  Na Západě bylo vítězství Anatolije Karpova oslavováno. A velmi násilně. Mluvili o novém myšlení ao tom, že éra komunismu na celém světě a radosti a štěstí brzy přijde. A že brzy bude prostě úžasné, jak příjemné je žít po celém světě...
  Anatolij Karpov řekl, že první věc, kterou Rusko musí udělat, je vstoupit do NATO a Evropské unie. A bude to velmi cool a vynikající úspěch. A že brzy dojde ke spojení všech bílých národů. Novou prezidentkou Spojených států amerických se stala černoška. A to byl také pokrokový krok. A cesta k celosvětovému bratrství.
  A Vladimir Vladimirovič Putin mezitím tiše zemřel ve vězeňské nemocnici. Byl uvězněn za krádeže a daňové úniky. Takhle dopadl svět...
  A právě Anatolij Karpov vyhrál třicátý první zápas svého zápasu v roce 1984 proti Garrymu Kasparovovi. Takové zázraky se v tomto světě dějí...
  Ano, ať brzy skončí éra Vladimira Putina.
  
  MAINSTEINŮV PROTIÚDER A OTOČENÍ VE VÁLCE
  V listopadu 1943, při protiútoku Mainsteinu, který podrazil sovětská vojska, dokázali Němci dosáhnout více. A to vše proto, že Stalin nařídil udržet Žitomira za každou cenu a zakázal jít do obrany. Výsledkem bylo, že Němci byli schopni znovu dobýt Kyjev a obklíčit sovětské jednotky a poté je zničit. Navíc se ukázalo sychravé počasí a Němci mohli efektivněji využívat své už tak početnější tygry a pantery. V důsledku toho utrpěla sovětská vojska zdrcující porážku.
  Stalin na oplátku vrhl do bitvy nové síly. Sovětské jednotky přelezly Dněpr. Ale nebyli připraveni, ale nacisté se seskupili. A velmi obratně potlačil sovětské jednotky. V lednu se bojovalo o Dněpr a sovětská vojska byla přesunuta ve velkém. Ale ofenzíva Rudé armády u Leningradu byla odražena a udusila se vlastní krví. Důvodem je, že část sil byla přenesena na Dněpr a byla neefektivně využita.
  Němci zkrátka dokázali v zimě vydržet a vyhnout se porážce. Přední linie se stabilizovala. Stalin se stále tvrdošíjně snažil proniknout do Dněpru, ale nepodařilo se mu to.
  Nacisté podnikli určité kroky. Zejména opatření pro totální válku a využití pracovních sil. Výroba zbraní ve Třetí říši rostla. Objevily se také proudové letouny a střely FAA. I když ne moc efektivní...
  Rudá armáda nikdy nedokázala překonat obranu Fritze na Dněpru. Stalin, který se obával, že by Amerika a Británie mohly přijít do Evropy dříve, udělal rytířský tah: nabídl Hitlerovi příměří na šest měsíců. Vůdce souhlasil, ale s výhradou ukončení partyzánské války.
  S tím souhlasil i Stalin. A 1. května 1944 nastal na východní frontě klid.
  Spojenci se přesto pokusili vylodit v Normandii. Tentokrát ale pokus skončil drtivou porážkou. A ztráta více než milionu amerických a britských vojáků jen zajatci je strašná katastrofa. Po letní porážce následovala německá ofenzíva v Itálii. Což také vedlo k porážce spojenců a dobytí nejprve Neapole a poté i Sicílie.
  Než 1. listopadu 1944 skončilo příměří, Němci plně získali kontrolu nad západní Evropou. Za těchto podmínek Stalin nabídl prodloužení příměří o dalších šest měsíců... Hitler souhlasil. Británie byla zasažena balistickými raketami a proudovými bombardéry třídy Arado. Ve vzduchu Němci vypustili do série víceúčelový letoun namísto Focke-Wulf TA-152. Což se ukázalo jako velmi účinné. A nejlepší ve všech směrech. Ano, a XE-162 prokázal své nejlepší letové vlastnosti a obrovskou efektivitu ve válce.
  A plus znamená ponorkovou flotilu Třetí říše. Což velmi účinně utopilo všechny nepřátele fašismu. A zejména miniaturní ponorky pro jednu osobu. Ty tak efektivně dostaly jak Spojené státy, tak Británii.
  Po smrti amerického prezidenta Roosevelta nový prezident Truman okamžitě Hitlerovi nabídl příměří a výměnu zajatců. Führer s tím souhlasil. A spojenci s Německem od 1. května 1945 uzavřeli zastavení války na dobu tří let. Došlo k výměně válečných zajatců a obnovení ekonomických vztahů. Ale na východní frontě válka pokračovala s obnovenou silou. 22. června 1945 zahájili nacisté ofenzivu v centru. Do bojů se poprvé zapojily tanky E-100 nové generace a samohybná děla E-10 a E-25. Tank E-50 byl stále vyvíjen. Panther-2 se ale v sérii objevil s menší věží a nízkou siluetou s motorem o výkonu 900 koní a hmotností padesát tun. Už to bylo v pohodě. Ukázalo se, že nové německé vozidlo "Panther"-2 a "Panther" F je lépe chráněné a silněji vyzbrojené.
  Jako samohybná děla řady E ... A proudová letadla nové generace. A Rudá armáda ve středu propadla... Němcům se podařilo prorazit několik obranných linií. Ale pak byli stejně zastaveni. SU-100 se zúčastnil bitev. Proti E-100 však byly spíše slabé. Němci dokázali Smolensk téměř úplně obklíčit, ale samotné město se zoufale drželo.
  Stalin nařídil postavit se smrti. Němci uvízli uprostřed. SSSR zde měl až dvě stě divizí a držel pozice. Nacisté však mají hmatatelnou převahu v kvalitě útočných pušek a ve vzduchu s proudovými motory.
  Na nebi se Luftwaffe zmocnila převahy. V letecké výrobě se Třetí říše SSSR dotáhla a kvalitou výrazně předčila. Zejména u reaktivních modelů. Vzhled pokročilejšího XE-262 X se zahnutými křídly ve vzduchu se ukázal být pro sovětské piloty skutečným šokem. Tento stroj měl rychlost přes 1100 kilometrů za hodinu a pět 30mm leteckých děl. Sovětská letadla samozřejmě nemohla odolat něčemu takovému. Stejně jako proudové bombardéry, které se prostě nedají dohnat.
  Němci se zastavili na podzim 1945. A Rudá armáda se znovu pokusila o postup. Ale narazil jsem na silnou obranu. Fritz měl velmi dobrá samohybná děla ze série E. A na podzim se objevila první modifikace E-50. Vůz byl podobný Tigeru-2, ale s menší a užší věží s 200mm předkem a 100mm boky. Měla strany poněkud tlustší: 100 mm a čelo 150 mm pod velkými sklony. Také podvozek byl lehčí a dokonalejší. A motor a převodovka byly umístěny v jednom bloku, což snížilo výšku vozu a ušetřilo na klikové hřídeli. Zbraň byla delší a 100 EL a ráže 88 mm.
  E-50 byl pojmenován: "Panther" -3. Jeho hmotnost přesahovala šedesát tun, ale motor o výkonu 1200 koní to kompenzoval. "Panther" -3 se měl stát hlavním německým tankem - nejmasivnějším. SSSR má stále nejdůležitější T-34-85 v sérii, který se ani zdaleka neblížil tomu německému. A IS-3 a pozdější IS-4 se vyrábí v malých sériích.
  Zima prošla v rovnocenném boji - Němci odrazili sovětskou ofenzívu.
  Ale ani oni neudělali žádný pokrok.
  Na jaře čtyřicátého šestého roku začala ofenziva německých vojsk ve Smolenské oblasti. Boje tam byly velmi těžké.
  Poprvé se bitvy zúčastnila tanková posádka Gerda. Do bitvy vstoupili 20. května a bojovali na prvním experimentálním tanku "Tiger" -4. Tento sedmdesát tun vážící stroj měl 250 mm čelní pancíř a 170 mm boční pancíř, s výškou necelé dva metry. A to se zbraní ráže 105 mm s délkou hlavně 100 EL. "Tiger" -4 z nulté řady s motorem o výkonu 1500 koní - plynová turbína. A takové auto je těžké vzít z jakéhokoli úhlu.
  
  Gerda střílela s pomocí holých prstů na nepřítele a zavrčela:
  - Naši armádu to nezajímá!
  Charlotte s povzdechem poznamenala a prolomila sovětskou čtyřiatřicítku:
  - Rusové se nechtějí vzdát! Jsou tak vytrvalí!
  Christina poznamenala:
  - Letos musíme dobýt Moskvu! Máme nové zbraně!
  Magda odstřelila ruskou pěchotu kulomety a dodala:
  - Ano, máme takové diskotéky! Brzy bude Stalin kaput!
  Disky Třetí říše už nebyly slabé. A důkladně rozdrtili Rudou armádu.
  Zde na jednom z nich Gertruda, mačkáním tlačítek joysticku holými prsty, sestřeluje sovětská letadla a ječí:
  - Pinocchio se objevil z klády a dokázal se stát mužem, člověkem, který věří, že politik dá dub a navždy z něj odstraní třísky!
  Eva, která také použila holé prsty na nohou a narazila do jiného ruského auta, vydala:
  - Když bylo odhaleno první cizoložství v historii lidstva, když vědci zjistili, že náš předek byl opice!
  Gerda, také střílející z děla, poznamenala a vycenila zuby:
  - Tomu, že je člověk obrazem a podobou Pána Boha, lze věřit jen v jediném prvku, při pohledu na to, jak politici lhostejně reagují na prosby voličů!
  Charlotte za ní vyrazila a zasáhla sovětské dělo, potvrdila a vycenila zuby:
  - Politik je dobrý jen v přidávání příjmů do vlastní kapsy, ale jinak umí jen ubírat a dělit a to druhé dělá vždy nepoctivě!
  Kristina vypálila dávku ze samopalů, pokosila tucet sovětských vojáků a zavrčela:
  - Diktátor není pro lidi levný, ale anarchie je ještě dražší jít stranou, ačkoli to nic nestojí!
  Magda agresivně poznamenala, odhalila perleťové zuby a agresivně mrkla:
  - Chytrý diktátor je lepší než bláznivá anarchie, takže můžete stát, ale nemůžete dlouho tančit v plameni!
  Během bojů se Němcům do konce června 1946 podařilo uzavřít prstenec kolem Smolenska.
  Dosud byl ve vzduchu ve vedení německý pilot Huffman. Za pět set sestřelených letadel mu byl udělen Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty páté třídy.
  Albina a Alvina ho ale dohnaly. Tyto dvě dívky bojovaly jen v bikinách a naboso, což je docela efektní. A bojovali zoufale, s velkým tlakem.
  Albina jednou ranou sestřelila tři ruská letadla a vycenila zuby:
  - Politik je malý mopslík, který se snaží velet obrovskému slonímu lidu, ale zažene ho jen do porcelánky nedodržených slibů!
  Alvina se také otočila s pomocí holých prstů a zaštěbetala:
  - Politik slíbí voliči medový perník do ambrózie sladkých řečí, ale dostane jen díru od koblihy a shnilé nudle na uších!
  Holky jak se říká v soku, i když pekelné. Tvrdě bojují!
  Sovětští piloti ale bojují i proti nacistům.
  Anastasia Vedmakova odřízne nacistické letadlo a zasyčí:
  - Politik slibuje řeky medu s želé bankami, jen mouchy-voliče z takových sladkostí unesou nohama!
  Akulina Orlová, která bušila do Fritze a zároveň používala holé prsty u nohou, vyjekla:
  - Pokud má politik hodně sladkých slibů, tak když se dostane k moci, nebude to nikomu připadat dost a život nebude med!
  Mirabela Magnetic, zoufale bojující ve vzduchu, cvrlikala:
  - Bůh může všechno, nemůže jen udělat politika čestným a jeho volební slib může být splněn!
  Dívky předvedly svou vynikající třídu. Ale přesto je nacisty téměř nemožné zastavit.
  Po obklíčení Smolenska postoupil Fritz do Vjazmy. A odtud se náhle obrátili na jih.
  Bojů se účastnily různé druhy zbraní. Tank T-54 ještě nebyl připraven na sériovou výrobu a místo něj se aktivně zvyšovala výroba SU-100 s výkonnějšími zbraněmi, alespoň nějak schopnými zadržet a prorazit nejnovější nacistické tanky, i když strana.
  Výhodou samohybných děl kromě výkonnějších zbraní byla snadná výroba. Samohybná děla jsou totiž zhruba o třetinu levnější než tanky s otočnou věží. A mám silnější zbraň a nižší siluetu. To je samozřejmě velké plus. I když samozřejmě v některých ohledech bude lepší tank a otočná věž. Ale v obranné válce, na kterou přešel SSSR, kde je možné střílet zpoza zálohy, není samohybné dělo z hlediska účinnosti v žádném případě horší než tank. SU-100 se tedy začalo vyrábět ve stále větším množství. Ale IS-3 byl ukončen a IS-4 se vyráběl v malých množstvích. A řada výkonnějších IS-7 je obecně zpochybňována. Prozatím se tedy SU-100 stal zachráncem, který by mohl bodnout při obratném použití Panthera-3 a byl nebezpečný i pro Tiger-3, který je těžší, ale lépe chráněný.
  Elizaveta vystřelila ze 100milimetrového děla, prorazila německého "Panthera" -2 a zakňučela:
  - Je-li politik šakal usilující o moc, pak dokonalý diktátor je tygr, ale oba se stejně jako vlci raději oblékají do beránčího roucha!
  Ekaterina také střílela na nepřítele a zavrčela:
  - Neexistuje politik s čistou duší, ale setkávají se s prázdnými kapsami, ze kterých mohou dát jen prase!
  Elena také vystřelila ze svého děla, když byla na řadě, a poznamenala, sundala si holou patu na brnění:
  - Prázdná kapsa se dá naplnit penězi, do prázdné hlavy se cpou jen hobliny pilin z falešných slibů politiků!
  Euphrosinia také střílela v řadě. Sušení stálo v záloze a bylo vhodné střílet. Pak řekla:
  - Jestli máš v hlavě piliny, tak jsi úplný pařez, ze kterého se každý den odstraňují hobliny a kdo není líný!
  Dívky zde důkladně dováděly a ukázaly svůj temperament. A jejich sušení fungovalo skvěle.
  Ale i tak jsem se musel podvolit. Němci postupovali a postupovali vpřed. A síly se zdály příliš nevyrovnané. A nejen zdálo. Nacisté použili jednotky stažené z celé Evropy a bývalých sovětských republik. Mimo jiné bojovaly i satelity. Včetně Španělska a Portugalska, kteří chtěli získat nové kolonie na úkor SSSR. A skutečně se z toho stal obrovský problém.
  I když se tyto země zdají být malé. I když Portugalsko má také kolonie.
  Fašisté nyní postupují na jih a mají úspěch za úspěchem.
  Tiger-4 je nyní testován v nové, pokročilejší modifikaci s motorem o výkonu 1800 koní. A to při hmotnosti sedmdesát tun dává nacistickému stroji dobré jízdní výkony.
  Gerda střílí velmi přesně svou smrtící zbraní, holými prsty u nohou a řve:
  - Politik se také narodil ze ženy, ale jeho skutečná matka je lež a jeho otec je ďábel, který se prohlašuje za božské pocty!
  Vystřelila z děla s pomocí holých prstů a Charlotte agresivně vrčela:
  - Válka je ženská a vyhubí spoustu lidí, protože má politika - manžela - podivína!
  
  Po ní Christina vystřelila, to jsou dívky se zlatorudými vlasy a poznamenala:
  - Válka má neženskou tvář, politik, který ji rozpoutal, má prolhaný hrnek!
  Magda také střílela jednu po druhé z děla, což dělala v automatickém režimu - deset ran za minutu a poznamenala:
  - Liška je zlá v duši, ale krásná ve skořápce, a politik vypadá jako hovno a duše je jako šourek!
  Nacisté se pohybovali kolem Dněpru. A téměř okamžitě se jim podařilo vzít Orel a proniknout do Donbasu.
  Stalin šílel... Ale zatím nemohl nic dělat. V bitvách byla přitom německá technika silnější a nacisté vylepšovali svá proudová letadla.
  Albina a Alvina překonaly v krátké době každá pět set sestřelených letadel a každá obdržela Rytířský kříž Rytířského kříže a stříbrné dubové listy, meče a diamanty!
  Albina, která najednou odřízla několik sovětských letadel, zavrčela:
  - Liška je malé zvíře, ale velká zvířata s oslí inteligencí si podmaňuje lichotkami a přetvářkou!
  Alvina, která odřízla holé prsty u nohou, další sovětský jak, následovaný LA-7 a PE-2 zaštěbetaly:
  - Liška není největší predátor, ale pokud máte kuřecí mozek, spolkne šelmu ranou slona a býčí silou!
  Ano, proti takové dívce nelze letecké síle Ruska odolat. To jsou jen kapitální ďáblové, nejvyšší třída války. A nacisté skutečně tlačili na Rusko.
  Gertruda a Eva létají na disketě. Dvě dívky používají laminární proud létajícího talíře. A ve vysoké rychlosti narážejí do sovětských letadel. A při letu v nízké hladině můžete baterii nebo dokonce tank zarazit do země laminární tryskou. Nebo několik tanků.
  Gertruda, drtící sovětská auta, poznamenává:
  - Ve válce chceš poslouchat slavíčí trylky, ale do ucha ti doléhá jen krákání vran, houkání sovy a v lepším případě dunění kukačky, že tě dnes nezabijí!
  Eva, vyrazila dalšího pěšce a pak strávila roky na disketě, aby zabořila baterii do země a zapištěla:
  - Dát svůj hlas kohoutovi, volič sám určitě sestoupí a otočí zadkem!
  Gertruda souhlasila s tímto:
  - Raději neříkej!
  Eva logicky dodala:
  - Politik-kohout hlučný, ale v jeho projevech neslyšíte poznámky rozumu a slavíka pravdy!
  Gertruda souhlasila a zatlačila laminární tryskou do země několik sovětských tanků:
  - Kohout také jako orel z ptačího rodu, ale především kluje voliče s myšlenkou kuře!
  Tlak nacistů se zvýšil...
  Boje se rozvinuly o Kursk.
  Němci se snaží probít k Voroněži. Na Kursk útočí velké síly. Čtyři statečné dívky se jim ale postavily do cesty.
  Nataša hodila na nacisty bosou nohou granát a zpívala:
  - To je správně...
  Zoya vypustila dar smrti holým podpatkem a dodala:
  - Nepřítel...
  Augustin podlehl něčemu destruktivnímu a skřípal:
  - Myslí si...
  Světlana hodila granát holými prsty a zapištěla:
  - Co...
  Natasha hodila bosýma nohama pár citronů a zakřičela:
  - Ruština...
  Zoya také podlehla něčemu energickému a smrtícímu a skřípala:
  - Podařilo se...
  Augustin vypustil smrtící a zamumlal:
  - Nepřítel....
  Světlana opět podlehla ničivému a vyaknula:
  - Přestávka!
  Natasha se otočila a pištěla:
  - SZO...
  Zoya také střílela na černé cizince, které nacisté naverbovali a pištěli:
  - Odvaž se!
  Augustin promluvil silou a zuřivostí:
  - Že...
  Světlana podlehla s úsměvem pantera:
  - V...
  Natasha hodila granát bosou nohou a vykřikla:
  - Prát se...
  Zoya hodila dárek smrti holými prsty a zamumlala:
  - Útoky!
  Augustin se připojil a zamumlal:
  - Nepřátelé...
  Světlana dala holými podrážkami hromadu granátů a jak z plných plic křičí:
  - Studna...
  Natasha zapíchla dávku a zasyčela:
  - Zuřivý...
  Zoya přerušila nacisty a zapištěla:
  - Porazit!
  Augustin znovu vystřelil a vykřikl:
  - Zuřivý...
  Světlana při výstřelu zaštěbetala:
  - Porazit!
  Natasha znovu hodila granát svou půvabnou bosou nohou a zaštěbetala:
  - Zničíme nacisty!
  Zoya to vzala a zaštěbetala:
  - Budoucí cesta ke komunismu!
  A holými prsty u nohou hodila citron.
  Augustina vzala a rozmetala čáry a její holé nohy letěly zničeně podél Fritze:
  - Rozdělíme si protivníky!
  Světlana to vzala a hodila do něj holou patou, hromadu granátů, a zapištěla:
  Rozdrťme fašisty!
  A čtveřice dál střílela a házela granáty. Německá E-75 se pohybovala. Stroj s kanónem ráže 128 mm. A zastřelí se.
  A dívky házely granáty. Podkopal nacisty. A stříleli zpět. Vyšplhali dopředu. Tanky opět jedou. Pohybuje nejnovější německý "Leopard" -1. Velmi mobilní auto.
  Ale jeho dívky se ho zmocnily a vyrazily ho. Roztrhali na kusy mobilní stroj s motorem s plynovou turbínou. A rozbili ji na kusy.
  Natasha se smíchem poznamenala:
  Bojujeme skvěle!
  Zoya souhlasila s tímto:
  - Skvělý!
  Augustin moudře poznamenal:
  - Vyhrajeme!
  A bosou nohou vypálila protitankový granát. Silná holka. A má tolik důvtipu.
  Světlana také vypustila dárek smrti prsty na bosé noze a zasáhla nepřítele. Velmi agresivní dívka s očima barvy chrpy. Má takový důvtip a sílu!
  Natasha se otočila a usmála se:
  - Za svaté Rusko!
  Zoya vystřelila velmi aktivně a zazubila se a ukázala perlové zuby:
  - Jsem bojovník té úrovně, která nezmizí!
  Augustin také vystřelil. Kosili nacisty a bublali:
  "Jsem válečník s velkými ambicemi!"
  A odhalila své perlové zuby!
  Světlana potvrdila:
  - Velmi velké ambice!
  Děvčata bojovala velmi dlouho. A samozřejmě uspěli ve vojenské práci. Jsou to naprosto nádherné krásky. Vynikající mysl. A střílí první třídou.
  Elizaveta a její posádka na SU-100 také bojují velmi zoufale a velmi statečně.
  Elizabeth také vystřelila ze 100milimetrové zbraně, použila holé prsty na nohou, cvrlikala a vycenila zuby:
  - Politik umí jako své boty triky, jak oklamat voliče, ale vůbec nezná pojmy jako míra a svědomí!
  Ekaterina poznamenala velmi agresivně, trefně střílela po nepřátelích a křičela:
  - Politik má nejdůležitější prst s ukazováčkem, ale umí s ním šťourat jen problémy a jazykem neslíznete trhliny z nesplněných volebních slibů!
  Elena velmi agresivně poznamenala a udeřila protivníky holou patou:
  - Politik je zcela negramotný ve věci stvoření, ale zná nazpaměť všechny výmluvy pro neúspěchy!
  Euphrosinia také poznamenala, střílela a používala holé prsty vytesaných nohou:
  - V politice, stejně jako v šachu, existují silné a slabé tahy, ale pro každou figurku neexistují jasná pravidla, a kdo poruší pořadí tahů, získá výhodu!
  Válečnice bojují s nadřazenými silami nacistů jako titáni z rudého Olympu. A ukazují kolosální sílu, odvahu a hrdinství. A přesto stále zpívají.
  Kursk dokázal poněkud zadržet nápor nacistů... Tam se válečníci a slavná čtyřka takhle perou. Právě pohřbili průkopníka Seryozhku, který byl roztrhán na kusy, a řekli unisono:
  - Stateční vojáci neumírají, protože ducha nelze zabít, politici, kteří rozpoutali válku, nežijí, protože když je chodící mrtvola svině, není to ani vegetace!
  Poté další boj a divoké bitvy odvážných dívek.
  Natasha hodila citron bosou nohou a zpívala:
  - Z nebe...
  Zoya také hodila granát holými prsty a řekla:
  - hvězdička...
  Augustin vypustil dar smrti bosou nohou a zazpíval:
  - Jasný...
  Světlana také hodila granát s pomocí bosé nohy a vydala:
  - Krystalický!
  Natasha se otočila a zasyčela:
  -Já tobě...
  Zoya spustila dar smrti holými prsty a zasyčela:
  - Píseň...
  Augustinová podlehla holým podpatkem, co přináší smrt a zapištěla:
  - budu zpívat...
  Natashka pokračovala a agresivně zpívala:
  - O....
  Zoya hodila výbušný balíček bosou nohou, rozprášila nacisty a zapištěla:
  - Nativní...
  Augustina dala holou patou hromadu granátů a vydala:
  - Staline!
  Němci uvízli v bojích o nedobytné pevnostní město Kursk, ale dokázali město zcela obklíčit. A stříleli na něj pomocí samohybných děl "Shturmlev" a "Sturmmaus". Síla nacistů je velká.
  Proti nacistům však bojovaly i malé děti. Chlapci a dívky házeli improvizované výbušné balíčky na německé tanky, samohybná děla a pěchotu.
  Pionýři bojovali velmi odvážně. Věděli, co znamená fašistické zajetí.
  Do spárů nacistů se dostala například dívka Marinka. Namazali jí bosé nohy a umístili ji poblíž ohniště. Plamenné jazyky téměř olizovaly dívčiny holé, ztvrdlé paty z dlouhé chůze naboso. Mučení pokračovalo asi patnáct minut, dokud nebyly chodidla pokryta puchýři. Poté byly dívce rozvázány bosé nohy. A znovu kladli otázky. Mlátili mě gumovými hadicemi po mém nahém těle.
  Pak prošli proudem... Marinka byla při výslechu mučena do deseti bezvědomí. A pak ji nechali odpočívat. Když se bosé nohy trochu škubaly, byly znovu potřeny olejem a pánev se znovu zvedla. Takové mučení se může mnohokrát opakovat. A mučit proudem a bičovat gumovými hadicemi.
  Marinka byla mučena šest měsíců. Dokud neoslepla a zešedivěla od mučení. Pak ji zaživa pohřbili do země. Nepromarnil ani kulku.
  Průkopníka Vasyu, nacisté bičovali žhavým drátem na jeho nahé tělo.
  Potom byly holé paty spáleny rozžhavenými železnými proužky. Chlapec nevydržel křičet, ale přesto své kamarády nezradil.
  Nacisté ho zaživa rozpustili v kyselině chlorovodíkové. A to je strašná bolest.
  Tihle Fritzové jsou taková monstra... Člen Komsomolu byl mučen železem. Pak to pověsili na stojan, zvedli a hodili dolů. Pak začali hořet rozžhaveným páčidlem. Ňadra byla vytržena kleštěmi. Pak byl nos doslova utržen rozžhavenými kleštěmi.
  Dívka byla umučena k smrti... Zlomili jí všechny prsty a nohu. Další členka Komsomolu, Anna, byla nabodnuta na kůl. A když zemřela, shořeli pochodněmi.
  Zkrátka nacisté se vysmívali, jak mohli a jak chtěli. Mučili a mučili všechny.
  Natasha a její tým stále bojovali v obklíčení. Dívky používaly v boji své holé, půvabné nohy a házely granáty. Odrazili přesile Fritze. Drželi se velmi odvážně a nehodlali ustoupit.
  . KAPITOLA 3
  Počátek podzimu byl suchý a teplý. Nacisté prorazili na jihu a pokusili se obejít. Z technického hlediska jsou jejich ozbrojené síly mnohem silnější. A to je zjevné plus pro nacisty. Nejlepší a takni a letadla a tak. A diskotéky jsou velmi smrtící.
  A Němci toho využívají. Stále mají jednoho vůdce - neodstranitelného Fuhrera! A to má výhody. A jsou zde také velmi krásné a tvrdé bojovnice, což dává výhodu.
  Gerda, Charlotte, Kristina a Magda jedou na tanku třídy U E-100. Toto vozidlo je kompaktnější, pro čtyři členy posádky. A jeho zbraněmi jsou proudový bombardér a univerzální 88milimetrový kanon 100 EL - stíhač tanků.
  Válečníci jdou a pískají si sami pro sebe.
  Gerda střílí z dlouhého děla. Údery do boku z dálky T-34-85 a cvrlikání:
  - Dáme svá srdce za vlast,
  A my usmažíme Stalina a sníme ho!
  Charlotte odpálila svůj raketomet. Zakryla sovětský bunkr a zapištěla:
  - Jsme neporazitelní!
  Christina to vzala, zavrčela a zmáčkla spoušť holým podpatkem:
  - Dostaneme to do obou!
  Dolbanula a trefně a Magda. Zničena sovětská samohybná děla SU-152. A zavrčela:
  - Bude čas, vítězství přijde!
  Gerda vykřikla, když vystřelila:
  - Nikdo nás nemůže zastavit!
  Charlotte potvrdila:
  - Ale Pasaran!
  Rusovlasá bestie prošla s Gerdou celou první světovou válku, počínaje Polskem a konče touto květnovou ofenzívou, včetně přepadení Smolenska a dalších kruhových manévrů. Zrzavý čert viděl spoustu věcí.
  A připraven bojovat až do konce!
  Christina také střílí a vyceňuje zuby. Její vlasy jsou zlatočervené. Ve válce dívky nestárnou a dokonce možná mládnou! Jsou tak divocí a milující. Vycenili zuby.
  A ani jedna díra v zubech.
  Magda má vlasy barvy plátkového zlata. A také se aktivně šklebit. Bezva holka. Má tak agresivní ladnost a energii tisíce koní.
  Gerda, dívka s bílými vlasy, střílí a s úsměvem poznamená:
  - Na světě je spousta dobrého i ošklivého... Ale sakra, jak dlouho se tahle válka vlekla!
  Charlotte souhlasila s tímto:
  - A ve skutečnosti se druhá světová válka vleče příliš dlouho. Všechny rvačky a rvačky... Je to opravdu vyčerpávající!
  Christina pohybovala bosou nohou po brnění a vykřikla:
  - Ale Británie stále není poražena!
  Magda vystřelila na Rusy a zavrčela:
  - A musí být poražen! To je naše krédo!
  Gerda zasyčela, střílela na Rusy a vycenila své slonovinové zuby:
  - Potřebujeme vyhrát!
  Fucked a Charlotte, zakřičela:
  - Jeden za všechny, nebudeme stát za cenu!
  Christina, rusovlasá a zlatá bestie, zaječela:
  - Ne! Nestůjme!
  Magda pleskla svými šarlatovými rty a cvrlikala:
  - Pro cenu nechodíme do obchodu!
  A zlatovlasá harpyje vystřelila.
  Gerda zasáhla i ruské tanky. Narazil do auta a zakřičel:
  - Jsme nejsilnější na světě!
  Charlotte dodala a zpívala:
  - Všichni nepřátelé namočili do záchodu!
  Christina podpořila impuls k písni:
  - Vlast nevěří v slzy!
  Magda pokračovala zpěvným hlasem:
  - A dáme všem komunistům do mozku!
  A dívky na sebe mrkly. Obecně mají dobrou nádrž. Jen na dálku je těžké prorazit IS-4 v čele. Přesto 250 mm silný čelní pancíř. Ale přeci jen Němci mají těžký projektil, ale s uranovým jádrem. A v armádě je spousta černochů. Kteří bojují s šílenou zuřivostí. A ne každý jim může konkurovat.
  Dívky jsou zvyklé bojovat naboso. I v Polsku byly jen v jedněch bikinách a naboso.
  Když se holá podrážka dostane do kontaktu se zemí, omlazuje. Možná proto dívky nestárnou! I když čas běží! Válečníci, řekněme velmi hrdinští.
  Udělali tolik výkonů, ale bojují jako obyčejní vojáci. A vždy jen v bikinách, a naboso. V zimě je pro ně dokonce příjemné naplácat bosýma nohama na závějích.
  Gerda střílí a zpívá:
  Projdeme ohněm a vodou!
  Charlotte vystřelila na Rusy svým bombardérem a řekla:
  - Sláva pruskému lidu!
  Christina také vystřelila a zapištěla:
  Budeme vládnout planetě!
  Magda přibila a potvrdila:
  - Určitě budeme!
  Gerda znovu zasáhla projektil a zapištěla:
  "Ani napalm nás nezastaví!"
  Charlotte souhlasila s tímto:
  - A dokonce i atomová bomba, které se nebojíme!
  Christina se odmlčela a odpověděla:
  - Američanům se nepodařilo vytvořit atomovou bombu! Je to blaf!
  Magda z plných plic vykřikla:
  - Svět nemůže uniknout novému německému řádu!
  Němci v září postupovali kolem Kurska z jihu. Jejich tankové kolony jsou silné a v Africe a arabských zemích je naverbováno mnoho pěchoty. Fritz je zaujatý číslem.
  Německo bylo navíc vyzbrojeno diskotékami nezranitelnými pro ruční palné zbraně.
  Dvě dívky Albina a Alvina létají k sobě na takovém létajícím talíři. Díky silnému laminárnímu paprsku jsou nezranitelné. Sami ale střílet neumí. Ale díky kolosální rychlosti dokážou předjet a narazit sovětská letadla.
  Albina sehnula disketu a poznamenala:
  - Železná technologie, jistě nezbytná a velmi užitečná!
  Alvina se zachichotala, vycenila zuby a zasyčela:
  - Ale o všem rozhoduje duch!
  Albina řekla:
  - Nejvíce, že ani jeden je právě bojový duch!
  Obě dívky jsou blond a v bikinách. Velmi krásné a bosé. Když je bojovnice bez bot, má štěstí. Nyní jsou dívky tak barevné a nádherné.
  A než se půjdou do boje, krásky budou určitě pracovat s jazykem s mužskou dokonalostí. Je to tak příjemné a energizující. Válečnice milují pití z magické nádoby. To je pro ně skutečný svátek z masa.
  Tak to jsou ty dívky dobré.
  Alvina sestřelila dva nejnovější sovětské vrtule Jak-15 a tweetovala:
  - Slavný náš lov!
  Albina potvrdila narážení a vydala:
  A nikdy nebude poslední!
  Alvina srazila další tři sovětská útočná letadla a zapískala:
  - Takhle si myslíš, že Bůh miluje Německo?
  Albina pochybovačně zavrtěla hlavou.
  - Zřejmě ne tolik!
  Alvina se zachichotala a zeptala se znovu:
  - Proč si to myslíš?
  Albina vrazila do dvou sovětských aut a zapištěla:
  Válka trvá příliš dlouho!
  Alvina logicky poznamenala:
  - Ale jdeme!
  Albina se usmála a vykřikla:
  - Takže vítězství přijde!
  Alvina odvážným manévrem sestřelila čtyři sovětská letadla najednou a zapištěla:
  -To určitě přijde!
  Albina považovala za nutné připomenout:
  - Po Stalingradu válka neprobíhala podle pravidel ...
  Alvin s tím souhlasil:
  - Rozhodně je to proti pravidlům!
  Albina otráveně zapištěla:
  - Začali jsme prohrávat!
  Alvina otráveně zapištěla:
  - Určitě ano!
  Albina vrazila do několika dalších sovětských vozidel a zapískala:
  - Není to pro nás problém?
  Alvina sestřelila několik ruských stíhaček a vyhrkla:
  Mysleli jsme si, že situace je beznadějná!
  Albina se masožravě usmála a zasyčela:
  - Co teď vidíme?
  Alvina tweetovala sebevědomě:
  - Něco neotřesitelného a jedinečného!
  Albina blýskla svými perleťovými zuby a odpověděla:
  - Skutečnost, že Třetí říše vítězí!
  Alvina srazila několik dalších sovětských útočných letadel a vynesla:
  - Opravdu musí vyhrát!
  Dívky se zašklebily. Jeden čas pracovali a oficiálně ve vojenském nevěstinci. Mnoho mužů prošlo samy sebou, a to nejen bílá rasa. A moc se jim to líbilo. No, jak je to pro těla příjemné. Ale pak se děvky dostaly pod sovětský útok. Byli zajati. No, feťáci si mysleli, že budou znásilněni. A tady je čert dva!
  Nechali děvky kopat zákopy a zákopy. A to se bývalým nočním vílám moc nelíbilo. Takže se jim všem podařilo utéct. Svedli hlídky.
  A přísahali pomstu Rusům.
  A bojovali proti Rusku. Tohle jsou sakra...
  Albina vyhodila několik dalších ruských aut a zamumlala:
  - Stále můžete žít s muži!
  Alvina s tím ochotně souhlasila:
  - To ani není možné, ale je to nutné!
  Albina vycenila zuby a odpověděla:
  - Ale stejně... Je sladké zabíjet.
  A dívky pohybem diskety sestřelily dalších pět sovětských aut.
  Alvina se zachichotala a řekla:
  - A kdy je to hořké?
  Albina srazila dalších šest aut a odpověděla:
  - Po vítězství se vdám! A porodit deset dětí!
  A obě dívky vybuchly smíchy.
  A zpívali;
  Jsme rytíři víry fašismu,
  Setřeme bojovníky komunismu v prach!
  A jak se smějí a houpou svými bílými horami.
  Nacistům se podařilo obejít Kursk a dobyli Belgorod. Došlo také k ohrožení Leningradu. Situace je obecně kritická. I když ne katastrofální. Ale SSSR příliš mnoho rezerv nezbylo. A není známo, jak dlouho ještě Rusko vydrží. Ano, a Němci jsou vykrváceni a vyčerpaní.
  Jenže Krautovi mají čtyři holčičky a takové chrty.
  Gerda vystřelila z děla a zasáhla IS-4 do spodní části trupu a zacvrlikala a zamrkala safírovýma očima:
  - Ne, vždyť Bůh miluje Německo! Určitě vyhrajeme!
  Charlotte s tím ochotně souhlasila:
  - Nemůžeme prohrát! Brzy vyrazíme do Kalininu a Moskva bude co by kamenem dohodil!
  Christina odhalila perlové kleště a vyjekla:
  - Pojďme tam, do Vladivostoku bude čas!
  Magda s lítostí poznamenala:
  - A Japonci už byli poraženi. To je velmi vážné, ztratili jsme důležitého spojence.
  Gerda vyrazila nový sovětský tank a zapištěla:
  - My se bez nich obejdeme!
  Charlotte se zachichotala a poznamenala:
  - Pokud se dítě usmívá, snad vše dopadne!
  Christina vydala v rýmu:
  - Hroch vybuchl z úsměvu!
  Magda ji podpořila:
  - Ta dívka má velmi chamtivá ústa!
  A válečníci to vzali a vybuchli smíchy. Dalo by se říci, že mají jiskřivou energii a je v nich spousta!
  Gerda znovu vystřelila na sovětská vozidla a zakřičela:
  - Příští století bude naše!
  Charlotte se také přihlásila a potvrdila:
  - Budou lety do vesmíru!
  Christina to ochotně potvrdila:
  - Poletíme do vesmíru!
  Magda vystřelila z odpalovacího zařízení a vydala:
  - Sedí ve hvězdném letadle!
  Gerda vyplázla jazyk a zakňučela:
  - V novém století bude vládnout říše Třetí říše!
  Charlotte s agresivním úsměvem potvrdila:
  - A čtvrtý taky.
  Poté kráska znovu otočila sovětský tank.
  Christina, tato ďábelská bojovnice, třpytící se perleťovými zuby, zapištěla:
  - Ano, ať je nový řád! A sláva Velké říši!
  Magda se zuřivým vztekem potvrdila:
  - Sláva Impériu!
  Gerda znovu vystřelila a řekla:
  - Sláva i nám!
  A dívka to zjevně dostala.
  Gvozdanula a Charlotte. A velmi trefné. Prorazil jsem sovětský tank přímo do boku. Pak zaštěbetala:
  - Bojujeme za nový řád!
  Magda, střílející a zasahující protihráče, potvrdila:
  - A bez jakýchkoli pochyb toho dosáhneme!
  Gerda opět přibila a velmi trefně a vydala:
  - Dosáhneme s velkou rezervou!
  A leskla se safírem a velmi jasnýma očima.
  Charlotte také vystřelila, narazila do ruského auta a zakřičela, tohle je ďábelka s oranžovými vlasy:
  - Všechno bude jen akrobacie!
  Magda také vystřelila zběsilým vztekem. Rozbila T-44 a zapištěla:
  - A budoucí posádka!
  Zde však měly dívky problémy. Objevil se IS-9. Auto je velmi velké. A má 152milimetrovou pistoli s dlouhou hlavní. Možná Němec, aby prorazil.
  Gerda přimhouřila oči a zeptala se Charlotte:
  - Můžete to zakrýt bombardérem?
  Zrzka odpověděla:
  - Samozřejmě existuje šance... Ale přesnost bombardéru je nedostatečná!
  Christina vášnivě navrhla:
  - Nechte mě vyzkoušet můj 88 milimetrový papír?
  Gerda skepticky poznamenala:
  - Tento IS-9 má 400 mm čelní pancíř ve velkém sklonu. Nemůžeš si ho vzít!
  Charlotte se usmála a poznamenala:
  -Sakra! A to jsem si myslel, že takový tank Rusové nemají! Pouze fámy!
  Magda řekla:
  Taky jsem si myslel, že je to bug! Ale vidíme, že tomu tak není! A hlaveň toho ruského je tak dlouhá!
  Gerda zazpívala a poklepala holou patou o pancéřovou podlahu:
  Budeme bojovat beze strachu!
  Charlotte potvrdila postoj svého partnera:
  - Nenecháme se o krok zpět!
  Christina navrhla:
  - A co když vyřadíte sovětský tank přesným zásahem náboje do hlavně?
  Gerda pochybovala:
  - Dokážeš to na velkou vzdálenost?
  Christina potvrdila:
  - Když mi přivedeš plamen zapalovače na holé chodidla, pak jsem docela schopný velmi dobře zasáhnout!
  Gerda místo odpovědi klikla na zapalovač. Christina si zkroutila bosou nohu a její obnažená, mírně ztvrdlá pata se leskla ve světle plamenů.
  Gerda přinesla dívce oheň do podrážky. Byl cítit spálený zápach. Velmi příjemná vůně, jako grilovaný ražniči.
  Christina zašeptala:
  - A do druhého podpatku!
  Pak Magda zapálila oheň. Oba jazyky plamenů nyní olizovaly holé chodidla velmi krásné a zrzavé dívky.
  Pak Charlotte vyjekla a odhalila svá ňadra. Bez jakéhokoli obřadu to vzala a stiskla tlačítko joysticku šarlatovou bradavkou. Pistole automaticky vystřelila.
  Střela letěla sama a dopadla přímo do hlavně impozantního sovětského stroje.
  Jako gigantický slon uřízl dlouhý chobot. Sovětský tank po drtivé ráně zastavil pohyb. Bylo to, jako by mu meč vyrazil z rukou.
  Ty šťastné děvky!
  Charlotte zpívala a šťastně se usmívala:
  - Jen strach nám dá přátele! Pouze bolest vás motivuje k práci!
  Gerda nadšeně dodala:
  - Chci víc a víc rozdrtit tvé hloupé tváře!
  Zdálo se, že válečníci Třetí říše byli velmi potěšeni!
  A tank IS-9, stejně jako IS-7, nešel do série, byl velmi drahý a těžko vyrobitelná vozidla.
  Ale na SU-100 Elizavetina posádka statečně bojuje. Dívka střílí holými prsty a říká:
  - Tvář politika je zlá, pod dobrou maskou, jeho vnější řeč je chytrá a sladká, ale kvas šílenství!
  Catherine poznamenala a vedla velmi dobře mířenou palbu na nepřítele pomocí holých prstů:
  - Politik je dobrovolný šílenec, jehož šílenstvím trpí voliči, kteří ještě nepřišli o rozum!
  Elena také vystřelila pomocí holých prstů a s liščím úsměvem poznamenala:
  - Šílenství není virus, ale není nic nakažlivějšího než šílenství politiků!
  Euphrosinia to také vzala, bouchla s ní pomocí holé, dlátové nohy na nepřítele a zapištěla:
  - Pokud se chcete zklamat - hlasujte pro politika, který přináší kouzlo!
  Dívky na SU-100 bojují velmi dobře. A střílí s fenomenální přesností.
  Elizabeth znovu vystřelila a tiskla si holou patu a poznamenala:
  - Kulka vyrobená z olova je těžká a měkká, řetízek kovaný ze zlata je pevnější než titan, takže odrazuje od touhy jej roztrhat a zlatá kulka je smrtelnější než olovo, protože znemožňuje vyhnout se zásahu!
  Ekaterina také mlátila dlouhými a hbitými prsty bosých nohou a poznamenala:
  - Když se kulka z muškety lije z olova, jaké sračky se potom vylisují z politika morálního zabijáka?!
  Elena také vystřelila velmi přesně a s divokým úsměvem poznamenala, čímž rozbila "Pantera" -3:
  - Největší touha mezi lidmi dostane na trůn Santa Clause, ale častěji to dostane Baba Yaga, kanibal nebo had Gorynych bez krále v hlavě!
  Euphrosinia to také vzala a na oplátku vystřelila holými prsty na nohou a vydala:
  - Lidé chtějí na trůn Santa Clause s bezedným pytlem, ale dostanou buď kočku v pytli, nebo vlka v rouše beránčím!
  Dívky předvedly velmi dobrý boj... ale nacisté pokračují v pronikání podél Donu. A obešel sovětská vojska z jihu. Vorošilovgrad už padl.
  A v Krasnodonu zase nacisté. A když tam byli zastřeleni mladí dozorci.
  A znovu lidé viděli Němce a noční můra se vrátila... Několik lidí bylo zajato v Krasnodonu. Muži byli okamžitě popraveni. A rozhodli se potrápit dva komsomolce a chlapce Andreiku.
  Ať je dobré mučení.
  Nejprve byl zbičován asi dvanáctiletý chlapec. Nejprve bičem a poté drátem. Pak to vzali a položili na stojan. Zkroutili klouby pionýra a začali mu pálit holé paty rozžhavenou tyčí. Potom bylo na chlapcovu obnaženou hruď také přiloženo železo, žhnoucí žárem. Dobře pionýra mučili.
  Katka s potěšením mučila hezkého chlapce a velmi moudře poznamenala:
  - Politik rád přijímá bolest voličů morálně, ale stane se skutečným sadistou, protože získal moc, nikoli obrazně!
  Její partnerka Stella s úsměvem potvrdila a zlomila chlapci žebro rozžhavenými kleštěmi:
  - Nejkrutější kat, který kleštěmi láme oběti kosti, nelze v sadismu srovnávat s politikem, který jazykem kroutí mozek voliče!
  A dívky vybuchly smíchy s velmi potěšeným pohledem ...
  Chlapec měl z horka zlomené prsty u nohou červenými kleštěmi. Poté byla žebra rozdrcena. A udělali to velmi krutě. Bojovníci, co říct zvířata.
  Ilsa s vyceněním zubů poznamenala, že je bělejší než sníh:
  - Je lepší a lidštější být katem a sekat hlavy sekerou, než politikem, který otevře ústa a kape mu na mozek jedovaté sliny!
  Stella to sebevědomě potvrdila a dupla bosýma nohama na kamennou, studenou podlahu:
  - Kat koná svou povinnost a práci za mírný honorář, politik pouze jazykem, dlužnými sliby voliči a strháváním tří kůží, které nestojí za zlomek!
  Dívky nešťastného chlapce týrají.
  A sovětští piloti bojují na obloze a ukazují svou odvahu a neochvějné hrdinství.
  Anastasia witchakov sestřelila německé letadlo a vydala:
  - Vojákovi se v boji nevyplatí ustupovat - střelí ho do zad, volič nemá důvod volit ve volbách, trefí ho do ledvin!
  Akulina Orlová také odřízla německé auto a švitořila, mrkla na své přátele, i když ji ve stíhačce LA-7 nevidí:
  - V politice naprostý zvěřinec: vlci, prasata, lišky, šakali, osli, občas i občas lvi, ale lidé jsou i chlapi, a to i vousatí a s taškou dárků!
  Mirabela Magnetic, odřízla nacistický stroj, vycenila zuby a zavrčela s úsměvem:
  - Největší podvodník diktátor na trůně, v trestu i trochu podvádí, ale v dobrém skutku se obuje naplno!
  Dívky rozdrtí nacisty na obloze. Ale bohužel, nacisté už útočí na Voroněž a zdá se, že je nelze omezit.
  Natasha bojuje v Kursku a vtipně poznamená, bojuje jako terminátor:
  - Věřit, že Bible je Boží slovo, je jako považovat hromadu mravenců za rovnou Cheopsově pyramidě, vzdálenou podobnost formy a zcela nepřesvědčivý obsah, každý mravenec si sám sebe představuje faraona, jen pod otrokářským jhem, a nikoli trůn!
  Dívky po těchto slovech vybuchly smíchy. A sundali si podprsenky. Začala si navzájem sprchovat ňadra s šarlatovými bradavkami s polibky. Protože je to tak hezké a úžasné. Jsou to opravdoví válečníci.
  Natasha řekla rozhodně:
  Bible je rozhodně pohádka!
  Augustin logicky poznamenal:
  - Není nutné dávat zjevení Bohu prostřednictvím židovské pohádky! Můj osobní Bůh je Všemohoucí Rod! Pro slávu Nejvyšší Rodiny budeme bojovat!
  A všechny čtyři dívky zvolaly a zvedly bosé nohy:
  - Sláva velkému Rusku!
  Od té doby, co se blokáda Kurska protáhla, trpěly čtyři dívky zimou a hladem jako zbytky sovětské posádky. Není proto nic překvapivého na tom, že dívky dostaly rozkaz opustit obklíčení.
  Od nich nejsou nic jiného než kraťasy, opálení, bosí, jdou na průlom.
  Běží k sobě a dělají jednotlivé výstřely, protože nábojnice by se měly šetřit.
  A nacisté na ně sestřelili doslova celou šachtu ohně. Dívky ale nejsou bezdůvodně jen v tenkých kalhotkách. Kulky je tedy neberou. A spěchají, jsou naprosto nezranitelní. A bosé nohy také dokonale chrání dívky v bitvě.
  Natasha vystřelila, srazila fašistu a zařvala:
  - Stalin je s námi!
  Zoya také vystřelila a bosou nohou mrštila úlomek láhve. Vyhodila dva Fritze a vykřikla:
  - Stalin žije v mém srdci!
  Augustina také vystřelila a pronesla sebevědomě:
  - Ve jménu Ruska!
  A ukázala svůj jazyk. A odhodila fašistu.
  Světlana přibila, udeřila nacistu a zaštěbetala:
  - Ve jménu komunismu!
  Čtyři bosí, jen v tenkých kalhotkách dívek, se řítili pozicemi nacistů. Válečníci neměli téměř žádné oblečení. Pouze kalhotky různých barev: černá, bílá, červená, modrá.
  A to je také magie, odvádějící kulky a úlomky. Vyzkoušejte tyto dívky holýma rukama! Jsou to prostě krásky té nejvyšší třídy!
  A jaká prsa. Bradavky jsou jako jahody. A velmi svůdné. Obecně jsou dívky tak krásné a téměř nahé.
  Střílející Natashka se představila na aukci otroků. Jak se z ní odstraňuje závoj za závojem. Odhalují silné, svalnaté, dívčí tělo. A stojí sama před sebou, hrdě narovnává ramena, zvedá hlavu, čímž dává najevo, že se vůbec nestydí. Je to dívka nejvyšší třídy. Na úsvitu síly, a ne stárnutí.
  Když žena chodí bosa, omládne a zůstane navždy mladá. Hlavní je minimum oblečení a neustálý sex s mužem. Přesněji s muži jinými a nejlépe mladými. Stát se mladším.
  Natasha si představila, že je nahá na trhu s otroky, a cítila se vzrušená. Jako by to kupující cítili a lezli rukama do nejcitlivějších míst. Jak úžasné musí být být otrokem. Ale harém není žádná legrace. Nejsou žádní muži, jen eunuchové. A chci hodně a s různými.
  Ach, ubohé ženy z harému. Jakou smůlu máš na muže. Jak moc můžete trpět abstinencí! Ale Natashka nechtěla omezit žraločí instinkty.
  Dívka střílela na fašistu a křičela:
  - Jsem terminátor!
  Zoya také vystřelila a cvrlikala:
  - A já jsem supertřídní válečník!
  Augustin vzal a srazil tři fašisty a zaštěbetal:
  - Stalin byl s námi!
  Světlana se podělala. Porazila čtyři fašisty a zapískala:
  - Stalin je s námi!
  Nataša sestřelila několik žoldáků Třetí říše, hodila kámen bosou nohou a zapištěla:
  - Stalin bude vždy mezi námi!
  Zoya se usmála, vyplázla jazyk a zapištěla:
  - Pro velikost Ruska!
  Augustinová hodila holými prsty střep okenního skla, rozřízla fašistovi hrdlo a zapištěla:
  - Pro náš nový slovanský Rod!
  A smál se...
  Světlana vystřelila na nacisty, odřízla několik bojovníků a vydala:
  - Za svaté Rusko!
  Natasha zabila nacisty. Holou patou dala granát, který na ni nacisté vypálili. Rozptýlil přesný zásah Fritze a vyaknula:
  - Pro Svaroga!
  Pak odhalila svou tvář, ve které je tolik milosti a zuřivosti pantera.
  Zoya to vzala a přejela holými prsty na nohou rezavým hřebíkem. Probodla oči nacistického důstojníka a zaštěbetala:
  - Pro Bílého Boha!
  Augustine vzala a podlehla nahým patám s výbušným balíčkem. Rozmetala Fritze jako úlomky skla a zapištěla:
  - Pro nový ruský řád!
  Světlana ho vzala a hodila ho holými prsty, smrtelně, probodla Fritze a zaštěkala:
  - Pro ruský dům!
  Čtyři dívky bojovaly zoufale a bojovaly velmi agresivně. Němci a jejich žoldáci ustoupili. Zacouval před dívkami. Kde jsou nacisté proti Rudé armádě.
  . KAPITOLA #4
  Natashka znovu hodila dar smrti holými prsty a zavrčela:
  - Ve světě je tolik chaosu, že člověk nemůže věřit ve spravedlivého Boha, ale je tolik bezskrupulózních politiků, že o existenci Ďábla není pochyb!
  Zoya agresivně poznamenala, otočila se, pokosila nacisty a holými prsty u nohou spustila vražedný - křičela:
  - Proč se rodí žena - pro radost a budoucnost člověka, proč se zrodili politici, aby lidé poznali smutek a pochopili, že nemají budoucnost!
  Augustine, zuby ostré jako zuby vlka, hodila holou patou výbušninu a řekla:
  - Žena rodí život ve vlastních mukách, politici rodí smrt týráním voličů!
  Světlana také zaútočila na nepřítele a zničila spoustu nepřátel, křičela:
  - Hůl má dva konce, ale pro politika, který se nutí vybrat si jeden konec zpod hole, prokletí navždy, nebuďte nedbalí voliči!
  Natasha skočila do salta, převrátila se nahou patou a vyjekla:
  - Politik na pódiu hřmí jako hrom, ale voliči, jejichž hlava není buben, mohou udeřit jen vlastní hloupostí!
  Zoya zavrčela a rozdrtila nacisty:
  - Chcete-li být zvoleni na trůn jako nahý král, shromážděte voliče bez krále v hlavě!
  Augustin vtipně poznamenal, mrkl safírovýma očima a poslal holými prsty na nohou dárek smrti:
  - Když je politik nahý král a bez krále v hlavě, voliči jdou "obutí" a s prasetem v ňadrech!
  Světlana se také otočila, pokosila masu nacistů, zahájila ničení bosýma nohama a cvrlikala:
  - Politik v jeho repertoáru je zpěvák s cizím hlasem, ale jeho soundtrack byl vytvořen s okem k posrání pod rouškou slavíka!
  Vzpomeňte si na Fritze Stalingrad. Jak je tam dívky mlátily. Bojovalo se také naboso a v bikinách. Jedná se o nejúčinnější oblečení. Nikdo nezastaví dívky, když jsou polonahé. A bosýma nohama házejí dary zkázy.
  Natashka hodila holými prsty kus keramiky. Rozbila lebku německého generála a zpívala:
  - Ve jménu Matky Rusi!
  Zoja vzala a hodila střep holými prsty, prorazila fašistu a křičela:
  - Ano, pro můj dům!
  Augustin vyrazil bosou nohou. Odřízla šest nacistů a zapištěla:
  - Za Stalina!
  Světlana se také poddala novému průchodu, srazila Fritze a zapištěla:
  - Pro nový svět!
  Nyní Gerdina posádka postupovala směrem k Vjazmě. Deset kilometrů do města. Odpor Rudé armády ale roste. Do boje jdou nové sovětské tanky IS-6 se silnějšími 105milimetrovými děly a silnějším pancířem. Pravda, takových strojů je stále málo.
  Charlotte mačkala bosou nohou tlačítko na joysticku a přímo na křižovatce prorazila pancíř sovětského tanku. Přesně zasáhl vůz Rudé armády i přes jeho lepší ochranu ve srovnání s IS-4.
  Rudý ďábel se zachichotal a poznamenal:
  - Máme nejsilnější armádu!
  Christina s úsměvem poznamenala:
  - A budeme silnější než všichni!
  A také holými prsty tiskla nohy na tlačítka joysticku. Narazil do sovětského auta. Je to velmi chytrá dívka. Christina si vzpomněla, jak předváděla výkony. Jak jsem se miloval s íránským šáhem. Ano, to je docela fajn!
  A válečník zamumlal:
  - Za skvělé Německo!
  Magda, tato blondýnka se zlatými vlasy, vystřelila na sovětské jednotky a promluvila:
  - Za posvátné vítězství!
  Dívka, která střílela, pomyslela otráveně. Němci promarnili svou šanci během první světové války. A proč překazili plán útoku na Paříž a převedli tři sbory do Východního Pruska? Bylo možné dočasně obětovat území na východě, ale vzít Paříž a vyřešit problém Francie tím nejradikálnějším způsobem.
  To se ale nestalo. A vůbec nemělo cenu vyhlásit Rusku válku. Nicholas II by se jistě neodvážil jít do války s tak silným nepřítelem, jako je Německo. A proč bylo nutné bojovat na dvou frontách? Bylo to možné, bylo možné udeřit na Rusko, ignorovat Francii a Belgii.
  A vůbec, pomyslela si Magda, bylo nutné zaútočit na Rusko, když bylo spoutáno válkou s Japonskem. V tomto případě mohl Nicholas II skončit bez podpory Británie a Francie. Naléhali by na něj Rakušané, Turci, Italové, Německo a Japonsko.
  Prostě by rozdrtili Rusko. A neudělala by nic.
  Místo toho Německo dostalo válku na dvou frontách proti silnějším mocnostem. Včetně Japonska, USA a Itálie.
  Wilhelm se tedy přepočítal. Hitler se ukázal jako prozíravější, uzavřel mír se SSSR a porazil Francii.
  Ale Němci za první světové války byli chyceni mezi skálu a tvrdé místo. Car Nicholas II je obecně propadák. Ale jeho říše byla velká, třikrát větší než počet obyvatel Němců. A ukázalo se, že je nesmírně těžké Rusům odolat.
  S více silami představovalo carské Rusko téměř polovinu pozemních sil Dohody. A bylo jí souzeno vyhrát. Nebýt vojenského převratu, který se odehrál v Petrohradě, je nepravděpodobné, že by Německo mohlo přežít. Pro Rusy se ale stala strašná věc - padla monarchie. Boží pomazaný je pryč. A bylo to opravdu špatné!
  A pro Němce úlevu však Německo stále prohrávalo.
  Spojené státy vstoupily do války a ukázaly se jako velmi silné. A hlavně tanky. Svou ocelovou hmotou Němce doslova rozdrtili.
  Trapná porážka. A ať už někdo může říct cokoli, možná kapitulace byla nejlepší cesta ven. Německo ztratilo všechny své spojence, bylo tlačeno tanky. Reálná šance na výhru nebyla.
  Ano, a bolševické Rusko by klidně mohlo otevřít druhou frontu na východě.
  Každopádně rozhodnutí kapitulovat bylo těžké, ale vynucené.
  Magda si vzpomněla, jak ji bičovali za krádež kousku chleba v jídelně. Dívka se pak přiznala a dostala o něco méně bičů. A trest dokázala v tichosti vydržet. Neplakala ani nestonala. I když, když narazí na holá záda, bolí to.
  Gerda vystřelila, prorazila sovětský tank a zavrčela:
  - Narodil se neporazitelný!
  Charlotte souhlasila s tímto:
  -Nikdo nás nemůže zastavit!
  Christina odsekla a zakřičela:
  - Nikdy na světě!
  Magda ohlušující vyjekla:
  - A v onom světě - taky!
  Čtyři válečníci opustili obklíčení. Trochu bloudila bažinami a vesele si zpívala;
  Měsíc zčervenal,
  Kde vlny narážely do skal.
  "Pojď, krásko, jeď,
  Čekám na tebe už dlouho."
  
  "Jdu s tebou dobrovolně,
  Miluji mořské vlny.
  Rozpoutat plachtu
  Vezmu si volant sám."
  
  "Vládneš otevřenému moři,
  Kde nezvládáme bouři.
  V tak šíleném počasí
  Vlnám se nedá věřit."
  
  "Nemožné? Proč, má drahá?"
  A v minulosti, minulý osud,
  Pamatuješ si, zrádný zrádce,
  Jak jsem ti věřil?"
  
  Měsíc zčervenal,
  Kde vlny narážely do skal.
  "Pojď, krásko, jeď,
  Čekám na tebe už dlouho."
  Dívky samy zpívaly a tleskaly. Augustin poznamenal a usmál se koutkem úst:
  - Ano, dali jsme nacistům hodně. Boj to byl nádherný a pro mnohé poslední!
  Natasha se zachichotala.
  - Jsi jako Maugi!
  Augustin se usmál a souhlasil:
  Mauglí byl skvělý!
  Zoya se zaskřípěním zubů poznamenala:
  - Musíme přijít na způsob, jak porazit přesilu Wehrmachtu!
  Světlana navrhla:
  - Nějaký druh supervýkonného plynu!
  Augustina zpívala a plácala bosýma nohama v kalužích:
  Plyny, plyny, plyny, plyny! Dokončíme všechny nepřátele najednou!
  Natasha navrhla:
  Pojďme zpívat něco jiného!
  A dívky zpívaly jednohlasně;
  Měsíc zčervenal,
  Kde vlny narážely do skal.
  "Pojď, krásko, jeď,
  Čekám na tebe už dlouho."
  
  "Jdu s tebou dobrovolně,
  Miluji mořské vlny.
  Rozpoutat plachtu
  Vezmu si volant sám."
  
  "Vládneš otevřenému moři,
  Kde nezvládáme bouři.
  V tak šíleném počasí
  Vlnám se nedá věřit."
  
  "Nemožné? Proč, má drahá?"
  A v minulosti, minulý osud,
  Pamatuješ si, zrádný zrádce,
  Jak jsem ti věřil?"
  
  Měsíc zčervenal,
  Kde vlny narážely do skal.
  "Pojď, krásko, jeď,
  Čekám na tebe už dlouho."
  Děvčata dokončila píseň a proměnila se v kotrmelce. Vždyť mají hmotu v jasných hlavách. Tři blondýnky a zrzka. Skvělé dívky.
  Augustine při běhu vzpomínal, jak hrála kulečník. Peníze určitě ne. A protože v té době nic neměla, dívka si dala kouření za pět rublů. A vyhrál první hru. Navíc jsem hrál naboso, což mi hodně pomohlo. Poté si se slavným zlodějem zahrála další hru.
  A znovu vyhrál. Pak další hra se zdvojnásobením sázek. Dívka byla velmi chytrá. A opilý byl i orgán činný v trestním řízení. Nakonec vytáhl pistoli a začal střílet. Augustine sebral peníze, které vyhrála, zmizel a blýskl se holými podpatky. Ano, tito muži jsou tak nervózní. Možná si s nimi opravdu nehrát, ale vydělávat peníze milováním?
  Augustin mohl v Moskvě žít dobře, ale dívka po kolonii toužila jít na frontu. Chtěla bojovat. Navíc ji přitahovaly zálety. Být hrdinkou je tak cool!
  Musíte také umět hrát karty o peníze. Augustina nějak podvedli podvodníci a museli se lízat. No, dokážete si představit, že je to med a vy sami chcete, aby to nebylo tak hnusné. Ale pracovat na hybnosti, tak to je pro temperamentní zrzavou čertovinu obecně radost. S jakýmkoliv mužem dosáhla orgasmu. V Moskvě si tedy vydělala snadno a příjemně na sebe.
  Je to škoda, ale válka udělala své vlastní úpravy. Augustin dokonce používal její kouzla při průzkumu. A svedl všechny muže v řadě. A ráda je škádlila. Zejména ti mladší. Ďáblovi se to líbilo. Navzdory mnoha oceněním však dívky stále šly ke kapitánům a pouze Natasha se stala majorem.
  Nacisté po pádu Smolenska překryli Vjazmu. Město se tvrdohlavě drželo. Na severu se nacistům podařilo dobýt Novgorod a přiblížili se k Leningradu. Situaci zhoršil vstup Švédska do války. Tato země také chtěla územní akvizice z Ruska. A vzpomínali na předchozí války, zvláště na Karla Dvanáctého. Také významné události dávných dob. A švédské divize se objevily na frontě a ze severu se přesunuly do Petrazavodska a Leningradu. Prut Finsko-švédské a německé jednotky s cizinci. Zdá se jim, že nepřestávejte.
  Krásné švédské dívky létají v letadlech. Gringeta a Gertruda, dvě G, bojují ve dvojicích. Jsou to velmi odvážné dívky. A krásný. Sami si létají na ME-462, proudových stíhačkách koupených od Němců. Jako obvykle u dívek v jedněch bikinách a naboso.
  Německý stroj je velmi výkonná zbraň. Má sedm vzduchových zbraní. Jeden 37 mm a šest 30 mm. Sovětské stíhačky MIG-15 spěchají proti. Poněkud slabší zbraně: 37mm vzduchovka a dvě 23mm vzduchovky. To znamená, že síly jsou velmi nerovnoměrné.
  Gringeta střílí ze vzduchových děl. Zasáhne sovětskou stíhačku a zavrčí:
  - To je naše akrobacie!
  Gertruda také srazila své auto z první jízdy a zapištěla:
  - Pro Charlese dvanáctého!
  Blonďatý čert je skutečně nesmírně otravný, že Švédsko prohrálo válku s Ruskem. Za Ivana Hrozného byli Švédové schopni dobýt Narvu a několik ruských měst na pobřeží. Ale pak Rusko, za Fedota prvního, získalo zpět své země ztracené v Livonské válce. Je pravda, že to bylo usnadněno skutečností, že Polsko bojovalo na straně Ruska.
  Ale pak Švédové za vlády Shuisky dokázali dobýt ruská města. Pak vezměte Novgorod. Obležený Pskov. Ale bez úspěchu.
  Pak byla válka mezi Ruskem a Polskem. Švédové lstivě dobyli většinu pobaltských států a Rigu. Předtím byly dobyty země v Evropě.
  Švédsko se stalo světovou velmocí. Dosáhl svého maxima.
  Ale v Rusku se Petr Veliký dostal k moci a začal budovat velkou říši. Proti Švédsku stálo Polsko, Sasko, Dánsko a samozřejmě Rusko. Síly jsou nestejné.
  Ale Karel Dvanáctý ve svých šestnácti letech dokázal porazit Dánsko v pohybu a poté poblíž Narvy zaútočil na přesilu Ruska a získal pozoruhodné vítězství.
  Ale Petra Velikého nezlomil neúspěch. Shromáždil nové síly a přešel do útoku, přičemž využil toho, že Karel Dvanáctý válčil s Polskem.
  Ale Švédové dobyli Polsko. A nepomohl ani přístup ruských jednotek. Petr Veliký byl dokonce připraven na mír a vrátil města a Narvu dobyté Rusy do rukou Švédů.
  Ale Karel Dvanáctý byl rozhodnutý. Petr Veliký však dokázal zvrátit vývoj války. Svou roli sehrálo to, že obyvatelé Polska a Ukrajiny nepodpořili Karla Dvanáctého. U Poltavy utrpěli Švédové definitivní porážku. Jak se to stalo? Rusové byli schopni zničit Švédy tím, že se opevnili za reduty. A pak o všem rozhodl smrtící protiútok.
  Negativní roli sehrála i rána Karla XII. před bitvou.
  Po Narvě se iniciativy zcela chopilo Rusko. A dokázala porazit Švédy i na moři. Což je velmi, velmi nepříjemné.
  Karel Dvanáctý zemřel při obléhání norské pevnosti. A válka brzy skončila skutečnou porážkou Švédů. Pravda, Petr Veliký pod tlakem evropských zemí souhlasil s formalizací svých územních akvizic jako koupě. Švédsko ztratilo mnoho území, včetně Evropy. A již za Alexandra I. dobyli Finsko také Rusové.
  Švédsko se samozřejmě urazilo a chce se pomstít. Situace se vyhrotila zejména po vítězství nacistů v parlamentních volbách. A válka je nyní pro Švédy s historickými paralelami.
  Gertruda útočí na sovětský stroj a zpívá:
  - Žil Anton čtvrtý...
  Gringeta sestřelí stíhačku Jak-15 a zařve:
  Byl to slavný král...
  Gertruda srazila Rusa a zpívala:
  - Miloval víno k čertu ....
  Gringeta se pokouší vstoupit do sovětského vozu a vyje:
  - To se občas stalo!
  Gertruda zpívala:
  - Tili bom! Tili bom!
  A dívka vyplázla růžový jazyk.
  Ukázalo se, že dívky jsou veselé... Bojovaly s velkým nadšením. Bojovali jako orli. A nikdy neustoupili.
  Gringeta běžela bosá po sněhu. A byla to taková veselá dívka. A vzpomněla si na své činy. Jak byli bosí a v bikinách lovili ledního medvěda. Což bylo velmi zábavné.
  Polonahé dívky střílely z luku na divokou šelmu. Zasáhli a přinutili bestii zařvat.
  Pak utekli a dívčí podpatky se červeně blýskaly zimou. Dívky byly krásné. Téměř nahý, ale velmi statečný. A lovili sami sebe, protože byli nebojácní.
  Když pak zraněný medvěd zemřel, dívky mu opekly maso a udělaly hostinu. Bylo to tak skvělé. Dívky plavaly v díře a navzájem se posypaly sněhem. Pak mokrí běhali závějemi. Je to všechno tak skvělé a cool.
  Gertruda a Gringeta nyní hledaly sovětské piloty. Pamatovali si hlavní pravidlo: je nutné bojovat téměř nazí a bosí, a pak nebude dívka sestřelena. Dává takovou sílu válečníkům, když jsou téměř bez oblečení. Proto ve středověku nikdo nedobyl celý svět?
  Protože podcenili sílu holých, ženských nohou. A bosé dívky jsou velmi cool a silné! Když dívka nemá boty, její holá podrážka přijímá energii země.
  V tom je obrovská síla válečníků.
  Gertruda sestřelila sovětské letadlo a tweetovala:
  - Bosé dívky jsou cool!
  Gringeta také bouchla v ruštině a pištěla:
  Dívky nepotřebují boty!
  A sledoval, jak hořící ruský bojovník padá dolů.
  Myslel jsem na to, jak skvělé je běhat bosý, závějemi a pouští. Podrážka dívčích nohou se stává velmi elastickou a odolnou a zároveň nepraská. Nebojte se tedy problémů. V Rusku jsou zimy obecně kruté a běhat ve sněhu bude příjemné. Je to dívka z nejvyšší pasáže.
  A jak půvabná a jedinečně krásná bosá, dívčí noha na závěji? A prsty a chodidlo a tohle všechno dohromady? Jak je to úžasné, když dlátové nohy šlápnou na bílou plochu a samy jsou opálené. A holky mají blond vlasy, jsou to takové cool blondýny.
  A milují, když je muži líbají na holých patách.
  Gringeta sestřelila další sovětské auto a tweetovala:
  - Sláva vlasti, Sláva!
  Gertruda sestřelila ruskou stíhačku a vydala:
  - Karel Veliký je s námi!
  Dívky jsou prostě úžasné a mají tolik jedinečné krásy. S těmito dívkami se můžete opravdu zbláznit. A jejich tělo, tak svalnaté a příjemné.
  Gringeta měla velmi ráda, když ji muži hladili. Bylo to pro ni tak příjemné. A její kůže je hladká, elastická, jakoby vyleštěná. Tady je ta dívka.
  A miluji masáž.
  Nyní sestřelila ruské letadlo a zařvala:
  - Jsem jako medvěd!
  A ukázala jazyk!
  Gertruda znovu vystřelila a zaštěbetala:
  Jsme tygřice!
  A dívky v unisonu dělaly slepé smyčky. Jsou to obecně takoví cool válečníci. Jsou plné vášně a triumfu vůle. A kůže je tak opálená, jako bronzová.
  Bojovníkům se podařilo bojovat v Africe i pěchotě. Což je pro blondýnky velmi dobré. A staly se tak krásnými a snědými.
  Gertruda zpívala:
  - Přirozená blondýnka! Svalnatá záda!
  Gringeta potvrdila:
  - Vyhrávám všechny ankety!
  Sovětští válečníci bojují o Vjazmu, která byla obklíčena nacisty téměř ze všech stran. A bojovat hrdinně.
  Nataška však hodila granát bosou nohou a zapištěla:
  - Vítězství se nelze vyhnout!
  Zoya se také otočila. Bosou nohou vystřelila granát. Sestřelil nacisty a zapískal:
  - Nemohou být dvě smrti!
  Dal obrat a Augustin. Rudovlasá ďábelka hodila granát bosou nohou a zaštěbetala:
  - Příští století bude naše!
  Světlana také vypálila dávku. Položila hromadu Fritze a zavrčela:
  - Narodili jsme se s novým věkem!
  A ukázala jazyk!
  Dívky jsou velmi impozantní. Jsou velmi krásné a opálené, tři blondýnky a zrzka, se suchými a uvolněnými svaly.
  Jaké dobré holky...
  Nataša si pomyslela, když střílela, protože Bible není slovo Boží, takže Rusové potřebují jiné, dokonalejší náboženství. Růst v duchu a pravdě!
  A co může být lepšího než víra v Nejvyšší rodinu!
  A válečník zaštěbetal:
  - Věřte nebo ne, dveře ke spáse budou otevřené!
  Dívky samozřejmě střílejí na nacisty ze všech zbraní a smrtících houfnic. A když to trefí, tak se to nikomu nebude zdát.
  Válečníci, kteří umí skákat, zpívat a skákat ....
  A pak chodit po jejich hlavách...
  Natasha se otočila a se smíchem a vtipem poznamenala:
  - Člověk má jedno srdce a dvě ruce, ale politik vesluje tlapami za čtyři a je úplně bezcitný!
  Zoya, střílející na nepřátele a vyrážející je divokou silou, a s agresivním smíchem poznamenala:
  - Je jen jedna vlast, jedno srdce a jen jedno vítězství, ale má tři sta politiků-otců, kteří mohou jen osiřet voliče!
  Augustin si s velkou vášní všiml, drásal nepřítele v divoké zuřivosti a házel granát bosou nohou:
  - Bez ohledu na to, kolik nul přidáte, nedostanete skutečný údaj, kromě volby politika lidmi s nulovou inteligencí!
  Světlana s úsměvem poznamenala, vyhladila nacisty a nahým podpatkem pozvracela výbušný balíček:
  - V aritmetice přidání nul nepřinese výsledky, v politice přidání nulové inteligence mezi voliči přidá k hodnocení!
  Dívky opravdu přidávají velmi destruktivní impuls.
  A Fritz se přes takové krasavice nedostane... Alenka také bojuje se svým praporem.
  Dívka hází granát s holou, dlátovou nohou a říká:
  - Ani jeden génius nemůže dokázat, že Bůh neexistuje, ale to, že politik nemá pojem svědomí, je zřejmé i miminku!
  Anyuta vypálil dávku z kulometu a také hodil dar smrti smrtící silou a zavrčel:
  - Politik, který se narodil v roce prasat, bez ohledu na datum narození, politik, který se narodil v roce tygra, je kanibal a rok s tím nemá nic společného!
  Alla agresivně poznamenala a hodila granát s pomocí holých prstů:
  - V politice se paláce mění v chlévy a lvi sestupují na úroveň ovcí a jen liška se stává člověkem!
  Maria, pokračující v drcení protivníků kolosální bojovou silou, vyjekla a vycenila zuby:
  - Politik jakéhokoli paláce obrátí prasečí chlívek a obrátí každou pravdu naruby a v jakémkoliv beránčím rouše zůstane kanibalem-vlkem!
  Olympias, který vedl dobře mířenou palbu na nepřítele, kosil řady, logicky poznamenal:
  - V politice nejsou žádní příbuzní, ačkoli voliči jsou pro politika králičí bratři a sám ďábel je jeho vlastním otcem!
  Alyonka vypálila dávku na nacisty, pokosila je a holými prsty u nohou hodila granát smrtící síly a zavrčela:
  - Politik často rád slibuje s plnovousem, ale pro voliče už je koza!
  Anyuta, která střílela na protivníky s velkou přesností a házela granáty holými prsty, poznamenala:
  - Politik je jak chodící vtipálek s plnovousem, tak pořádná koza, ale zároveň je to ještě větší prase, co dělá z voličů kotletu, trhající mastné kusy!
  Alla odpověděla agresivně, divokým smíchem a mrkáním s pekelnou sebedůvěrou a řevem:
  - Politika je velmi špinavý byznys, politici si myjí ulepené ruce, jen hustými potoky krve voličů!
  Maria se také otočila a pokosila masu Fritze a jejich najatých vojáků a zaštěbetala:
  - Peníze sice nevoní, ale smrad z úplatkáře je hnusný a zvlášť hnusný je, když na něj výměnou za spoustu peněz nasadí velké prase!
  Olimpiada poněkud agresivně poznamenala a mrkla safírovým a smaragdovýma očima:
  - Politik je koza, jak proto, že slibuje plnovous, a proto miluje hotovostní zeleň, tak proto, že neustále osočuje voliče!
  S takovou údernou silou dívek je pro nacisty těžké porazit i nejnovější tanky. Ale přesto šplhají dopředu a drží se.
  Při střelbě používají nejnovější plynové odpalovače a něco jiného silnějšího a bojovnějšího.
  A pak obecně začnou sedět na bílém koni. Tady je Shturmlev v bitvě. A to je velmi vážná zbraň. A "Sturmmaus" je ještě nebezpečnější a vážnější. Taková divoká a pekelná zbraň. A pokud bude bít, nebude od ní žádné slitování. Toto je kolosální destruktivní síla.
  Dívky, které řídí Sturmmaus, jsou téměř nahé v ničem jiném než v kalhotkách. A přitom velmi svižný a mrštný. Takové, které dokážou téměř cokoliv.
  A jakmile zasáhnou sovětská vojska, Rudá armáda se nebude zdát dostačující.
  
  EMANUEL BOJUJE VE STALINGRADU
  Emmanuelle se tedy znovu pustila do práce a olizovala pulzující nefritové tyče elfů. A zatímco to dělala, rozvinul se jiný příběh.
  V roce 1944 byl 20. dubna zavražděn Hitler. Speer, Führer a vrchní velitel Rommel se stali kancléřem Třetí říše.
  A spojenci vyhlásili příměří a zahájili jednání s novou vládou. Předpokladem bylo zastavení genocidy Židů a zrušení rasových zákonů Třetí říše.
  Rommel s tím formálně souhlasil, ale Židy nepropustil, ale převedl je z táborů do dolů a vojenských továren. Bombardování Třetí říše ustalo a uvolňování zbraní prudce vzrostlo. V sériové výrobě se objevil i dlouho očekávaný Panther-2 s výkonnějšími zbraněmi a lepší ochranou. Motor o výkonu 900 koní kompenzoval zvýšenou hmotnost tanku a 88milimetrový kanon na dálku zasáhl sovětská vozidla.
  Místo raket FAA si Rommel objednal XE-162, levný a účinný proudový stíhač. To umožnilo nacistům získat vzdušnou převahu.
  TA-152 se také ukázal jako velmi dobrý univerzální letoun, který se používal jako stíhací, útočný letoun a frontový bombardér. A ME-262 je dobré auto, i když je náročné na výrobu a má nouzový stav. Němci tedy vzali modernizaci armády vážně.
  Rommel navíc správně odhadl, že hlavní ránu Bělorusku zasadí Rudá armáda. Zpravodajské údaje ukázaly, že posily byly přesunuty příliš jasně na jižní křídlo a tajně do středu.
  Rommel stál před těžkou volbou: udržet Bělorusko, kde bylo mnoho bažin a partyzánů, bylo téměř nemožné i s velkým počtem vojáků.
  Pak se Rommel rozhodl zaútočit na Ukrajinu sám. Bylo to rázné rozhodnutí a hlavně nečekané pro sovětské velení. Nacisté mají spoustu tanků a "Tiger" v průlomu je docela silný, jako "Tiger" -2 a "Panther" -2, který však právě začal přijíždět na frontu.
  Rommel, který odhalil západní frontu, shromáždil všechny své síly na jihu. A přešel do útoku.
  Němci vyrazili do útoku v noci na 15. června a dokázali Rudou armádu zaskočit! A podařilo se jim prolomit obranu. A s jistotou postupovali a brali město za městem.
  Údery byly zasazeny ze západu Ukrajiny a Moldavska. Konvergující směry. A zatím vše probíhalo podle Rommelova diktátu.
  Němci už měli na východní frontě převahu v tancích. Nové IS-2 a T-34-85 právě začaly přicházet a výroba starších vozidel upadala. Zatímco vydání "Panthers" a "Tigers" dosáhlo vysoké úrovně. Krabicový "Tiger" byl navíc poměrně jednoduchý na sestavení a byl to velmi účinný tank.
  Němcům se podařilo zformovat obrovský kotel, který se několika drobnými údery rozpadl. A na jihu došlo ke katastrofě. Stalin zrušil stávku v centru a nařídil obnovit, přesunout síly na jih.
  Toto rozhodnutí je poněkud opožděné. A katastrofě se nedalo vyhnout. Z kotlů se podařilo uniknout pouze části sovětských jednotek. Škoda byla velmi značná.
  Stalin se lekl a zuřil. Požadoval postup... Ale Rommel jednal velmi obratně. Jedním ze silných tahů nového Führera bylo rozpuštění divizí SS a zvýšení počtu důstojníků běžných jednotek Wehrmachtu na jejich úkor. A to umožnilo výrazně zvýšit kvalitu armády.
  Dalším důležitým krokem byl nábor žen do vojenské služby. A to především v letectví a tanku, stejně jako u jednotek odstřelovačů. I toto rozhodnutí mělo pozitivní vliv na průběh bojů. A začaly první úspěchy.
  Gerdina skupina na Pantheru byla obzvláště význačná.
  Bělovlasý válečník byl opravdu skvělý a zábavný. Je připravena bojovat se zuřivým šílenstvím.
  Zde Gerda vystřelila na nepřítele holými prsty a zaštěbetala:
  - Zákon není psán ďáblu!
  Její střela přesně srazila věž čtyřiatřicítky. Ve skutečnosti to byl hurikánový přístup k podnikání.
  Charlotte také vystřelila, přitiskla si šarlatovou bradavku na hrudi ke spoušti a zapištěla:
  - Jsme mocní ďáblové!
  Christina také namířila zbraň. Dívky střílely holými prsty na nohou. Naštěstí Panther vypálil patnáct ran za minutu. A dokáže srazit sovětská děla a tanky jako zrno nunčaky.
  Tady je další ruské auto v plamenech.
  Christina křičela:
  "Jsem zatracený démon, který prolévá krev!"
  Magda střílela i s holým podpatkem, což se jí moc povedlo a vesele vrněla:
  - Jsem ďábelský bojovník!
  Ano, tyto dívky jsou opravdu něco monstrózního.
  Stejně jako noví bojovníci Albina a Alvina. Vybrali si pro sebe letouny TA-152 a současně lovili ze vzdušných i pozemních cílů.
  Dělali to nadšeně a agresivně.
  Albina sestřelila sovětské letadlo a zavrčela:
  - A já jsem monstrózní agrese!
  Poté s pomocí holých prstů prorazila i tank armády SSSR.
  Alvina také narazila na oblohu do ruského auta a cvrlikala, vycenila zuby v úšklebku:
  - Naše ďábelská posádka!
  A také velmi sebevědomě z TA-152 prorazil střechu sovětského tanku.
  Dívky jsou opravdu na bitevním poli, to je něco...
  Nacisté porazili více než stovku sovětských divizí a chopili se iniciativy.
  Začali se pohybovat směrem ke Kyjevu a měli značnou výhodu. Na druhou stranu Stalin šílel a řval a dával protichůdné rozkazy. Zatímco souhlas a
  Neměl.
  Rommel působil sebevědomě a vytvořil kotle. Podařilo se mu manévrovat a vyhrát, obejít sovětské pozice. A stávkovat v noci a používat různé triky.
  Iniciativu opět převzali Němci. A teď už překročili Dněpr a už tam vyhrávali vítězství za vítězstvím.
  Teprve podzimní a zavlažovací deště nacisty poněkud zastavily. Ale většina Ukrajiny byla dobyta zpět. Nacistům se dokonce podařilo dobýt Charkov. Byl opuštěn Rudou armádou a Kyjevem.
  Rommel se také pokusil udeřit po centru. Zde se ale sovětské jednotky již dokázaly připravit na obranu a prokázaly výdrž. A už sovětské dívky ukázaly svou třídu.
  Elizave a její posádka bojovali na IS-2.
  Dívky byly také v bikinách a bosé. A bojovali s velkou urputností.
  Elizabeth vystřelila nahými prsty na nohou a zapištěla:
  - Jsem velká tygřice!
  Jekatěrina se také podělala natolik, že projektil opsal oblouk, probodl Panthera a zaječel:
  - Žádné slovo zbabělec!
  Elena také zaútočila na nepřítele, prorazila tank bojové generace a zaštěbetala:
  - Žádný kapitalismus!
  Agresivní Euphrosinia také vystřelila a vydala:
  Ano socialismu!
  Ve vzduchu bojovaly i pilotky.
  Anastasia Vedmakova narazila do letadla a tweetovala:
  - Život na světě není ráj!
  A mrkla na své společníky.
  Akulina Orlová zase srazila německé auto holými prsty a zavrčela:
  - Komunismus ovládne planetu!
  Mirabela Magnetic srazila Messerschmida holým podpatkem a zavrčela:
  - Pro velké výhry!
  A mrkla na své partnery, i když ji neviděli.
  Akulina Orlová poznamenala:
  - Tryskové příšery pro nás nejsou překážkou...
  V pozdním podzimu a zimě se Němci rozhodli postavit do obrany. A Rudá armáda už postupovala. Stalin se rozhodl zasáhnout v centru. Rommel však na rozdíl od Hitlera provedl druhou a třetí řadu zatáček silnější než první, což snížilo účinek dělostřelecké přípravy.
  Němcům se podařilo odrazit sovětskou ofenzívu v centru. Lednových bojů se poprvé zúčastnila samohybná děla E-10 a E-25. Byly malé, s nízkou siluetou a umístěním motoru spolu s převodovkou napříč a převodovkou na motoru samotném. A je to velmi produktivní.
  E-10 je velmi praktické a snadno vyrobitelné samohybné dělo, vysoké pouze 1,4 metru. A E-25 je jen 1,5 metru a jen o něco málo těžší s dělem Panther a motorem o výkonu sedm set koní. Tento vůz měl dobrou ochranu: čelo 120 mm, strany 82 mm pod svahy. A jeho první bojové použití ukázalo velkou efektivitu a mobilitu.
  Margaret a Helga bojovaly na E-25 a velmi slavně zasáhly nepřítele. Porážka nepřítele následovala po porážce v povodni.
  Markéta vystřelila na sovětský stroj. Udeřila to a řekla:
  - Všechno bude prostě super!
  Helga také vypálila projektil pomocí holých prstů a zaštěbetala:
  Možná hyper...
  Válečnice sebevědomě prorazila tank IS-2 a hvízdla jí nosními dírkami.
  Ofenzíva sovětských vojsk v zimě byla odražena. Ale pak zase válka a bitva. Němci začali postupovat v březnu.
  Úder jejich jednotek byl ve směru na Kursk. E-100 se také účastnily bitev. Tento vůz byl velmi dobře chráněn ze všech úhlů a zároveň i přes vysokou hmotnost relativně mobilní. A v průlomu ukázal svou účinnost.
  Němci přitom postupovali v noci pomocí přístrojů pro noční vidění. Fritzovi se podařilo prolomit obranu Rudé armády a dobyli Orel, Kursk a Belgorod. Dosáhli jsme poměrně velkého úspěchu. Do Voroněže jsme se dostali v polovině dubna.
  Rommel se cítil sebejistě. Zdálo se, že ještě trochu a bude úplné vítězství. Ale spojenci dali ultimátum: říkají konec války. A stejné nároky na Stalina.
  10. května 1945 bylo vyhlášeno příměří. Pak začala jednání. Spojené státy a Británie nabídly své zprostředkování. O měsíc později byl uzavřen mír. Německo dostalo Ukrajinu bez Krymu, Bělorusko, pobaltské státy, Moldavsko a část donské černozemě výměnou za Kursk, Orel a Belgorod. Finsko obnovilo bývalé hranice, ale vrátilo oblast Petrazavodsk. Pravda, výměnou za peněžní náhradu ze SSSR. Norsko také dostalo malé území u Murmanska, které vstoupilo do federace s Třetí říší.
  Vznikla Evropská unie - která zahrnovala všechny země okupované Němci a satelity a také bývalé republiky SSSR. Rommel a Speer prováděli umírněnou politiku a oficiálně hlásali rovnost všech národů a ras. Vznikla Euroreich.
  Ale demokracie byla omezená. Přesto se objevily jiné strany než nacistické a byla zřízena volitelná funkce prezidenta. Rommel se stal prvním prezidentem Evropské unie. Vládl čtyři funkční období po pěti letech, dokud v roce 1966 rezignoval, aby uvolnil místo mladším. Poté byla přijata novela o dvou funkčních obdobích prezidenta Evropské unie.
  Stalin zemřel v březnu 1953. Po boji o moc ho vystřídal Chruščov. Byl tam dvacátý sjezd. A ještě víc Stalina naštvali jeho vlastní lidé. Pak se však věci vyvíjely trochu jinak. SSSR prohrál druhou světovou válku a jeho role ve světě byla menší. Za těchto podmínek se jim o budování komunismu ani nesnilo. Nikita Chruščov nebyl svržen, ale vládl až do své smrti v roce 1971. A jeho nástupcem se nestal Brežněv, ale Šelepin. Němci byli první, kdo letěl do vesmíru a také na Měsíc. V roce 1980 pak Evropská unie odletěla na Mars. Euroreich sjednotil všechny země Evropy a část SSSR a také ovládal majetky v Africe a Asii. To se ukázalo jako velmi silný stát. A když předběhla USA, stala se světovým hegemonem. Čína a Japonsko nikdy nepovstaly. Ten byl obsazen Američany a došlo k partyzánské válce. V Číně pokračovala občanská válka a divoký kapitalismus.
  Svět se stal eurocentričtějším. A koloniální systém se nezhroutil. Emmanuelle tedy v roce 1984 skončila. V Římě se konají olympijské hry.
  Dívka Emmanuelle jde do velkého města. Vše je velmi čisté a uklizené.
  Emmanuel zpívá:
  - Jsem římský válečník na kolenou divochů!
  Nepřátelé Nera Smetu z povrchu země!
  Olga Rybachenko, tato dívka se objevila vedle Emmanuelle, vynořila se jako ďábel z tabatěrky a vykřikla:
  - Co si myslíš, že to všechno je? Sakra dva!
  Emmanuel zakřičel:
  - Co jiného?
  Olga odpověděla s úsměvem:
  - A pak... Proč si myslíte, že spojenci usmíří Stalina a Rommela. To je právě naopak! Ve skutečnosti je následující mnohem reálnější!
  Němci v polovině května 1945 obnovili ofenzívu. Hlavním směrem se stal Stalingrad. Hlavní bitvy se rozvinuly podél Donu a dále k Volze.
  Nacisté se začátkem července přiblížili ke Stalingradu a začala grandiózní bitva.
  Ženský odstřelovací prapor pod velením kapitánky Natašky Kaktusové zaujal obranné postavení v ruinách na Volodarské ulici. Za ruinami se schovávaly dívky se samopaly a puškami, svázané svazky granátů.
  Sama Natasha je ve skvrnité tunice přes nahé tělo, v krátkých kalhotách a naboso. Krásná a křivá dívka se silnými boky, hubeným pasem, krátkým sestřihem pod polovičním boxem. Obličej je velmi výrazný, s mužnou bradou, modrýma očima široce od sebe. Světle hnědé vlasy zešedivěly prachem, vysoká hruď, tvrdý pohled. Kapitánka Natasha bojuje už více než dva roky a i přes své mládí toho viděla hodně. Dívčí nohy jsou pokryty řeznými ranami a modřinami. Dívka je pohyblivější k pohybu naboso než hrubé a neohrabané boty.
  Holá podrážka cítí sebemenší vibrace půdy, upozorňuje na blízkost miny a samotná matka země dodává výdrž. Na jednu stranu dívce ztvrdly nohy, nebály se rozžhaveného kovu ani ostré suti ruin, ale na druhou stranu neztratily citlivost a pružnost, varovaly přes řev před pohybem. tanky.
  Sladká Natashka drží granát s přivázaným balíčkem výbuchu. Je nutné se doplazit k impozantnímu německému tanku "Lion", který zalévá ulice kulomety.
  Mirabela se plazí vedle ní. Také bosé, takže se ukázalo, že všechny dívky z praporu byly z bot a napodobovaly svého velitele. Její zaprášené podrážky se zostřují, když se plazí po čtyřech. Mirabeliny žluté vlasy jsou rozcuchané a dlouhé... Trochu krepaté. Sama dívka je štíhlá, hubená, malého vzrůstu. Dokonce si ji lze splést s dívkou, s úzkými rameny a zdánlivě velkou hlavou.
  Mirabela už ale zažila hodně. Podařilo se jí navštívit jak fašistické zajetí, které přežila kruté mučení, tak doly, odkud se jí nějakým nepochopitelným zázrakem podařilo uprchnout. Ale při pohledu na její dětskou, něžnou tvář nikdy nemůžete říct, že by byla bita gumovými holemi na patách, tělem jí procházel proud.
  Mirabela střílí... Voják Třetí říše, v tomto případě Arab, padne mrtvý a jeho tlama zvedne písek a suť.
  Natashka vsune hromadu granátů pod hromadu odpadků. Teď se sem připlazí devadesátitunový "Lev" a vyhodí to do povětří. Dívčiny modré oči se na její tváři lesknou jako safíry, snědé od spáleniny a prachu.
  Zkušenosti naznačují, že dobře chráněný tank nyní změní polohu. "Lev" má 100 mm boční pancíř a dokonce i pod úhlem. Třiatřicítka se přes něj nemůže probít, šanci mají jen těžké Keveshes. Ale cílem jsou housenky. Hlavní věcí je zbavit auto mobility ...
  Světlana vypálí dávku z kulometu... Voják, nikdo neví jaké národnosti, padá. Němci, kteří dobyli, i když z velké části morálně, většinu východní polokoule, si váží árijské krve a vrhají do bitvy koloniální jednotky: Araby, Afričany, Indy, různé Asiaty a Evropany. Zvýšil se i počet Poláků - kteří jsou z kolébky zvyklí bolševické Rusko nenávidět. Bojují zde ukrajinští nacionalisté, donští kozáci, Čečenci a celý kavkazský kaganát. Rommel vychoval celou internacionálu.
  Spousta nepřátel...
  Světlana se kulometné palbě obratně vyhýbá. Kulka se téměř rozlomila, zčernala od prachu, kulatý dívčí podpatek. Krásná kapitánka dokonce cítila lechtání, jak blízko proletěl dárek velkého kalibru. Dívka se pokřižovala a zašeptala:
  Ani kulka nás nezastaví!
  Mirabela střílí zpět... Další dívka Angelica - velmi zrzavá, nadprůměrně vysoká a svalnatá, navzdory skromným přídělům. Také velmi hezká dívka s luxusními boky, vyhrnutým pasem, ne žensky širokými rameny a vysokými prsy.
  Angelica bojuje jen v šortkách, tunika je roztrhaná na cáry a rozpadající se na prach a po Volze nejsou doručeny nové uniformy. Nedej bože přenést více munice a kapku jídla pro vyčerpané sovětské jednotky.
  Angelica je tedy téměř nahá, nohy má poškrábané, hlavně kolena. Kus střepiny zasáhl chodidlo pravé nohy a bolí to, špatně se chodí.
  Zrzavá, zaprášená, skoro nahá Angelica kroutí svou hezkou, ale zároveň tvrdou tvář. Dívka, která střílí, říká:
  - Pán, Moskva a Stalin jsou nad námi!
  A odřízne útočící nacisty, sama se sotva stihne vrátit.
  Ruiny a úzké uličky znesnadňují otočit se hrozivým německým tankům. Zde je téměř dvě stě tun "myší" a nemohou vůbec projít ...
  Jak Světlana očekávala, "Lev" se trochu rozjel a zahrabal se do hromady odpadků. Došlo k výbuchu. Housenka praskla, odletělo pár poškozených válečků.
  Zraněný tank se zastavil a z hlavně mu vylétla střela...
  Někde v dálce zaburácel a zanechal ruiny. Blondýnka Světlana zasyčela jako had:
  - To je můj výpočet! Otevřel účet...
  Dívka-kapitán je opět nucen odplazit se. Němci a jejich satelity nemohou využít svou technickou převahu v troskách. Vinou tvrdohlavého Hitlera uvázly hordy Třetí říše v pozičních bitvách v poměrně velkém a dobře opevněném městě.
  Mirabela hodí granát. Nutit je dělat salta na sestřelené Němce nebo Araby, převracet se. Jeden z nacistických ozbrojenců si utrhne ruku a pověsí si na ni anglické hodinky s kompasem.
  Mirabela říká s úsměvem:
  - Co vám ukazuje kompas - cesta do pekla!
  A krásná dívka setřese ze svého zaprášeného podpatku kus ulpělé keramiky.
  Angelica se také práší se svými pevnými, plnými ňadry. Bradavky jsou téměř černé od nečistot a svědí. A zkuste se umýt. Opět se musíte hrabat, když čmárají německé samopaly. A plazit se plastovým způsobem.
  Prapor dívek drží své pozice, i když dochází k ostřelování. A trhají těžké granáty a z nebe padají bomby... Ale odvahu sovětských hrdinek nic nezlomí.
  Zde Světlana vidí, jak se Panter plazí. No, tenhle tank už není tak děsivý.
  Můžete to udeřit do boku. Dívka kýchla a vyplivla prach, který jí lezl do elegantních úst. Vzala do ruky granát, zatížený výbušným balíčkem. Musíte se nepozorovaně připlížit. Ale kolem je tolik kouře.
  Angelica se začala plížit a spočívala na odtoku holými prsty a lokty. Byla jako kočka sledující myš. Dívka si pamatovala válku z toho hrozného léta čtyřicátého prvního roku, kdy Wehrmacht zrádně napadl rozlohy SSSR. Neměla ani ta dívka, skoro ta dívka strach? Zpočátku ano, ale pak si zvyknete. A neustálé výbuchy granátů už vnímáte jako obyčejný hluk.
  A teď to explodovalo velmi blízko. Dívka se plácla na břicho. Úlomky se řítí shora jako hejno divokých včel. Angelica šeptá s popraskanými rty:
  - Ve jménu spravedlnosti, Pane!
  Dívka zrychlí plazení a hodí granát s nasazeným balíčkem výbušniny. Současnost letí v oblouku. Je slyšet výbuch, tenčí boční pancéřování Panthera se hodí. Německý tank začíná hořet, bojová souprava exploduje.
  Světlana s úsměvem zašeptá:
  Děkuji ti Pane Ježíši! Věřím jen v tebe! Modlím se k tobě sám!
  Zlomí pantera. Utržený dlouhý kmen je pohřben v troskách. Čelní pancíř, oddělený od bočního pancíře, připomíná lopatku.
  Světlana, jejíž oči, na tváři hnědé od prachu a spáleniny sluncem, jiskří chrpy, říká:
  - Čím více dubů má nepřítel, tím silnější je naše obrana!
  Angelica je velmi sexy, v černých kalhotkách a nahém, zaprášeném, silném těle. Dívka je velmi chytrá. Dokáže házet střepy skla holými prsty na nohou.
  Nyní hodila svou půvabnou, prachem pokrytou nohou ostrý předmět. A uvízl přímo v hrdle fašisty. Krásná Angelica blábolila:
  - A já jsem sexsymbol a symbol smrti!
  Dívka, po které se znovu plazila, střílela. Vedl oheň a Světlana.
  Kapitánka krásy Natasha, která porazila fašistu, zaštěbetala:
  - Život je řetěz a maličkosti v něm jsou články...
  Mirabela vystřelila, rozřízla Fritzovu hlavu a dodala:
  - Odkazu nelze nepřikládat důležitost!
  Světlana, opět střílející přesně, zaskřehotala:
  - Ale nemůžete jít v cyklech na maličkosti ...
  Mirabela vystřelila přesně a dodala:
  Jinak vás řetěz obepne!
  Statečně zde bojují i Emmanuel a Olga Rybachenko.
  Obě dívky jsou velmi bojovné. A házejí granáty holými prsty na nohou.
  Emmanuel s úsměvem poznamenává:
  - A ani tady není bitva slabá!
  Olga Rybachenko s vyceněním zubů souhlasila:
  - Ne slabý! Ale bude hůř!
  Emmanuelle zavrčela a mrkla safírovýma očima.
  - Všechno bude prostě super! Pojďme ke koronaviru!
  A válečník se bude smát. A házením nožem holými prsty propíchne Pantera do boku.
  Olympias, mihotající se svalnatými, opálenými lýtky, předváděla stepařský tanec s holýma, krásnýma nohama. Dívka zpívala:
  - Svaté ruské tváře blikají z ikony ... Nedej bože, abyste namočili alespoň tisíc Fritze! A pokud někdo buzeruje víc než fašisté, tak vás za to nikdo, věřte, neodsoudí!
  Pak znovu nabila protitankovou pušku a znovu vystřelila. Německý transportér opět vyfoukl kouř.
  Dívčí prapor způsobil Fritzovi značné škody. Utrpěl ale i ztráty. Zde byla jedna dívka roztržena vejpůl a její tvář i přes prach tak zbledla.
  Většinu Stalingradu už nacisté dobyli, ale to, co z města zbylo, se nechce vzdát a vzdát se.
  Světlana se mezitím snaží prorazit "Tygra". Silný německý vůz, dostal granát do boku, ale nepodlehl. Otočí se, aby vystřelil z děla. Dívka se musí zavrtat do země a suti, aby ji nerozdrtila tlaková vlna uvolněná přítomností.
  Světlana tiše zašeptá:
  - Mami, tati, omlouvám se!
  Mirabela hodila na Tygra granát, který explodoval na jejím čele. Dívka zasyčela:
  - O tom, že světelná výuka v zimě na jaře... Bez výjimky opakuji, že Rommel je morový parchant!
  Angelica, která přerušila zrak nacistů a lila na ně vodu, napjatá:
  - V rakvi jsem teď viděl Führera! A kopla chudáka přímo do oka!
  Zrzavá dívka skutečně hodila granát na tank holými prsty. Zasáhla hlaveň... Následovala exploze a tlama "Tigra" byla rozdrcena.
  Zbabělý Němec to vzal a couval.
  Světlana si odfrkla nosními dírkami:
  - Naše, vaše se nepodvolí!
  Mirabela porazila hitlerovského žoldáka kulkou a zpívala:
  - A ten padouch si nedělá legraci! Ruce a nohy, kroutí ruskými provazy! Zaboří zuby do samého srdce... Vypije vlast až do dna!
  Světlana se chichotala a štěkala:
  - Vůdce divoce křičí, trhá se!
  Mirabela vystřelila a dodala:
  - No, smrtka, šklebí se!
  Objevil se ještě nebezpečnější "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkry. Navíc se nepřibližuje pozicím sovětských vojsk. Vůz drží pod krytem němečtí samopalníci.
  Světlana vidí, že přiblížit se k pozicím Fritze je nereálné. Ale na obloze Focke-Wulfové. Jeden z těchto strojů letí blíže k sovětským pozicím. Dívky na ni začnou střílet.
  Angelica hodí granát a zuřivě říká:
  - V hluboké smrti - není odpuštění!
  Poté se dívka otočí od kulometu. Rychle se vrátí zpět. Relativně nový německý tank "Panther" -2 s malou věží a nižší siluetou rychle vyjíždí nahoru.
  Několik dívek hází granáty na německé auto. Po obdržení dárků zamrzne a nemůže se otočit.
  Angelica hvízdla a zasyčela:
  - Toto je nový útok! Roztrháme jí ústa!
  Panther-2 zavrčel a vystřelil ze své silnější zbraně.
  Ohnivý sloup rozdělil vzduch a okamžitě zahřál a elektrolyzoval atmosféru.
  Angelica se zachichotala, skořápky proletěly kolem polonahé dívky. Nestydatá zrzka zavrtěla boky a řekla:
  - A Newton porazil nepřátele, shodil jho z trůnu! Fritz nařídil svůj Newtonův zákon!
  Stalingrad byl celý pohlcen požáry, kdy se zdálo, že ohnivé jazyky olizují oblohu a praskají fialové, oranžové a šarlatové jiskry! A každá jiskra je jako duch utíkající z pekelného hradu.
  Světlana, která srazila německého bojovníka, blýskla modrýma očima a zpívala:
  - Co kňučíš špatná stará žena? Věř mi, jen psychiatrická léčebna pro tebe pláče!
  Mirabela zpívala v chorálu a střílela na nacisty:
  - Jak dobré je lehnout si do trávy a udeřit Fritze do hlavy! Připravte pro Fuhrera obklad a pošlete kulky ze samopalu!
  Dívka se divoce zachichotala a překulila se z břicha na záda. Vyrobil jsem kolo s nohama. Granát vyletěl nahoru. Létající Focke-Wulf, který dostal šrapnel pod břicho, se rychle vznesl výš. Je vidět, že ho zranily ostré úlomky. Fašistické stvoření začalo hořet a začalo ztrácet kusy zlomených křídel.
  Světlana, když viděla, jak Fokke ztrácí výšku, zaskřehotala:
  - To je semafor! Na palubě visí sekera!
  Německé letadlo explodovalo a rozmetalo trosky do všech vzdálených koutů oblohy. A kam se podělo fašistické eso. Udělal jsem poslední zatáčku. Kat šel popelem, ne pilot!
  Mirabela kýchla, rozprášila prach a řekla:
  - Být či nebýt? To není otázka!
  Angelica znovu hodila kus skla nohou, a to tak moc, že zasáhlo oko a vyšlo na Fritze zezadu hlavou:
  - Jsem tanková armáda! A musíte se léčit!
  Němci a jejich satelity se snažili postoupit a házeli před sebou granáty. Taková taktika proti dívkám nefungovala. Zde Emmanuelle nasadila katapult a jak v reakci zasáhla nepřítele.
  Spisovatelka křičela:
  - Santa Claus trhá Rommelovi ústa!
  Náboj katapultu, pronikajícího do davu nacistů, je rozptýlil a zároveň se převalil ve vzduchu. Fritz spadl a rozbil se o trosky zdí.
  Tank "Tiger" -2, který ztratil rovnováhu, se srazil se "lvem". Oh, Levo, kde je tvé impozantní jméno?
  Světlana se usmála a odpověděla:
  - Výborně, Emmanueli!
  Spisovatelka agresivně vyštěkla:
  - Emmanuelle je vždy připravena!
  Dívka v odpověď zatřásla bosou nohou.
  Dívka-kapitán začala znovu přibíjet hřebíky. A Olympias polechtala Emmanuelle na úzké noze, jak je to teď těžké! Není divu, že se dívka nebojí proběhnout požáry.
  Mirabela v chorálu řekla:
  - Mládí je dobré - stáří je špatné!
  Angelica, tato veselá zrzka, souhlasila:
  Není nic horšího než stáří! To je skutečně ten nejhnusnější stav ze všech možných!
  A dívka udělala skok převratem. Na chvíli si představila hnusné babičky. Ne, nesrovnávejte, stará žena s dívkou. A jaká krása, ve štíhlých tělech.
  Angelica to vzala a zazpívala:
  - Tok za rokem, roky v karavanu,
  Stará žena tře hennu v hmoždíři...
  A co moje štíhlá postava,
  Nechápu, jak zmizelo mládí!
  Světlana zamrkala očima, srazila Němce ranou do slabin a poznamenala:
  - Ne! Přesto je ve válce takové kouzlo - zůstat navždy mladý! Vždy opilý!
  Olympias vložil do katapultu nový náboj. To je něco jako dobrý hmoždíř. Dívka zasyčela:
  - Neprojít, ale projít!
  Emmanuelle zašoupala štíhlou, ale hbitou nohou a zaštěkala:
  - Fritz tvář!
  A granát spolu s výbušným balíčkem vlétl v plné parádě do pozic nacistů.
  Ano, Stalingrad jim nebyl dán. Přepadení trvá už třetí měsíc od konce června, ale město nestihlo všechno pobrat. Na jiných sektorech fronty dosáhli nacisté úspěchu, ale ne na tomto.
  Světlana vystřelila z pistole a zavrčela:
  - Všechno je nemožné, je to náhodou možné... Není třeba dělat vesmír příliš komplikovaným!
  A trefil benzínovou nádrž motorky. Stroj explodoval a ohnivé víry osvětlovaly zakouřenou krajinu. A Němce roztrhala ohnivá tlapa.
  Dívčí kapitán křičel:
  - Rád zabíjím zlo! A to je nejvyšší dobro!
  Mirabela mlátila do Němců dávkou a zasyčela:
  - Pojďme si hrát na dikobraza!
  Angelica zahájila palbu, přesněji. Několik černochů zůstalo ležet na troskách pokrytých kopím:
  - Zabijte nepřítele! - zašeptala dívka.
  Mirabela hravě zpívala:
  - Namaluji Rommela rtěnkou, Mainsteina lakem na vlasy, stáhnu tě do zajetí princezny, věrný pes tě hlodá!
  Světlana, střílela, zasyčela:
  - Pojď večer, Adolfe, oběs se... Přestaň si klamat hlavu! Pojď večer, leť jako gyrfalcon - tvrdě porazit nácky!
  Mirabela vztekle řekla a srazila helmu z hlavy stormtroopera:
  - Můžeme! A budeme!
  Dívky z praporu "Lenin" zastavily postup cizích jednotek. Fritz postoupil vpřed a doslova vyhazoval mrtvoly do prostoru. Nepomohl ani tank "Lev", do kterého se vkládaly naděje. Zde je modifikace stroje se 150 mm kanónem.
  Angelica srazí kámen přilepený k její nahé bradavce. Ta dívka má tak krásná a plná prsa. Dívka hází granát nohou. Noha je silnější než paže a hod jde dále.
  "Lev" dostal mezeru v housence a zastavil se. Výstřel z jeho silných úst. Rachot a kolaps.
  Angelica, plivající, říká:
  - Ruský válečník nesténá bolestí!
  A dívka znovu střílí. A dělá to mimořádně dobře. Fašista vyklánějící se z věže padá zpět.
  Zrzavá, téměř nahá dívka říká:
  - Marně nepřítel věří, že se mu podařilo rozbít Rusy! Kdo se odváží, útočí v bitvě, nepřátele zuřivě porazíme!
  A Angelica válcuje svaly lisu, které má velmi vyražené.
  Ach, jak jsou dívky krásné! Nechci, aby někdo z nich zemřel.
  Stalenida běžela... Velmi krásná dívka s nadýchanými bílými vlasy. Nějak se jí podaří je namazat nějakým lektvarem, aby se neušpinily.
  Dívka je velmi krásná, s postavou Venuše, jen více tónovaná a reliéfní. Oblečení na ní, jen podprsenka a kalhotky. Vše ostatní už bylo roztrháno. Ale jak půvabné jsou nohy! To není dívka, ale pečeť dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje se zvláštním způsobem, jako veverka. Bosé nohy a mihotání a paty překvapivě zůstávají čisté. Stalenida střílí a fašista dostane vřed na hrudi.
  Dívka říká:
  - Loajalita k vlasti je nejvyšší slovo!
  Angelica se smíchem poznamenala:
  - Sundej si podprsenku a zůstaň jako já v šortkách!
  Steelenida negativně zavrtěla hlavou.
  - To není vhodné!
  Angelica zavrtěla boky, trefně vystřelila a zazpívala:
  - Člen Komsomolu se stal neobvyklým! Takhle chodit s odhalenou hrudí je velmi neslušné!
  Steelenida se zachichotala a poznamenala:
  - Proč přinášet radost Fritzovi, podívejte se na naši krásu!
  Angelica odpověděla rozhodně:
  - Naše krása je smrtící!
  Ocelová dívka se zachichotala a vystřelila na TA-200. Nacistické auto začalo hořet. A krásná blondýnka vykřikla:
  - Smrt zlu!
  Angelica se zachichotala.
  - A život je dobrý!
  Steelenida, když viděla, že Němec padá, zavrčela:
  - To je nejvyšší hodnota! Nemyslete si nacisty, že jste vyhráli!
  Angelica zpívá:
  - Čekání na vítězství! Vítězství čeká... Ti, kteří touží rozbít okovy! Čekání na vítězství! Čekání na vítězství! Budeme schopni porazit nacisty!
  Krásná dívka a její nahá prsa se chvějí. Dobře s holým trupem v horku, které umocňuje oheň.
  Světlana teď vypadala mnohem odhodlaněji. Střílela na Fritze ze samopalu a štěkala:
  - Vykastruji tě!
  A skutečně nacisté dostávali smrtící dárky a rakve! A dívka jim ukázala postavu, pojďme postavit holé prsty. A pískal jako slavík-loupežník. A to přes prsty dolních končetin.
  Dívka kapitánka je velmi chytrá. A šumivé. A už vůbec ne krutý. I jí je někdy líto nepřátelských vojáků, kteří mohou mít děti, které budou plakat pro své mrtvé otce.
  Světlana však takové myšlenky od sebe zahání, takže se vám z nich chce brečet. Ale nebyli to Rusové, kteří přišli k Němcům loupit a zabíjet. Ne, to jsou Němci a do ruských prostor vtrhla celá agresivní smečka cizinců z celého světa.
  Světlana se pokřižovala a vypálila na Fritze, který se pokoušel tiše přiblížit k pozicím Rusů... Mužovi vytekly kulkou vyražené oko a mozek.
  Dívka-kapitán se usmál a vtipně řekl:
  - Přímo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Světlana přesně vystřelila a postranním vozíkem trefila motorku. Auto se začalo trhat a kulomet odletěl a několikrát se převrátil. Pak se jeho tlama zabořila do trosek.
  Dívka si odřela holou, zaprášenou podrážku o suť. A znovu zamířila. Její veselá, mladá tvář se spíše ušklíbla. Dívka zpívala:
  - Ne, říkali jsme fašistům, naši nestrpí, aby se ruský voňavý chléb jmenoval slovem brod!
  Mirabela provedla velmi přesnou střelu, ze které se Focke-Wulf vzplanul a zaštěbetal:
  Pro šmejda je samozřejmě volba jasná,
  Za dolary je připraven zradit Rusko ...
  Ale ten ruský muž je tak krásný
  Že je připraven dát svůj život za vlast!
  Dívka udělala salto a ukázala nacistům fík, rolovala a kulky se té krásy nedotkly.
  Objevila se Angelica, tato kráska, téměř nahá a špinavá jako ďábel, hodila granát hned dvěma nohama. A zkontrolovala:
  - To, co mám, je... Fritz v ostrém boku!
  Olympias opravila Angeliku:
  - Ostrý, do strany, a ne do ostré strany!
  Dívka se zahihňala, zatřásla melounovými prsy a vypustila granát pomocí granátu s výbušným balíčkem. "Tiger" byl zasažen do tlamy a toto pokřivené umělecké dílo se vyhnulo.
  Poté nacistický tvor ustoupil. Začala se plazit jako želva chycená v ohni.
  Světlana zpívala a vesele mrkala:
  - A "Tygr" couvá a Němci se schovávají!
  Panenský prapor manévroval pod útokem, nálety a těžkými děly. Zde zasáhly proudové bombardéry, k nebi se zvedly rozbité rozžhavené strmé svahy. A kameny byly v plamenech. Naštěstí žádná z dívek nezemřela, ale na onen svět odešli muži - kterým to není tak líto! A duše létají - některé do nebe a jiné do pekla! Kde už čekají čerti s vidlemi na ty, kteří nevěřili v Ježíška.
  Angelica je nejsvůdnější ze vzteklých válečníků: no, mohou nacisté ze svého "Sturmtigeru" skutečně střílet na pozice sovětských jednotek a zabíjet rudé válečníky?
  A dívka popadla bosýma nohama granát a točila se v kaskádách kotrmelců. A točit rychleji a rychleji. A pak vší silou hodila dar smrti do široké tlamy Stormtigera. Nahé, opálené nohy krásky zablýskly a granát vletěl do široké tlamy. A silný stroj se nejprve dusil a pak se řítil. Dva "královští tygři", kteří stáli po stranách "Sturmtiger", byli vyhozeni nahoru a rozptýleni různými směry. Válce se z nich utrhly, spadly dolů a létaly jako zlomený náhrdelník královny.
  Tlaková vlna odhodila Angeliku a dívka letěla hlavou dolů. A byla převrácena, zhoupána a vržena. Ale kráska přesto přistála, ostré sutiny a drcené kameny se jí zaryly do holých podrážek. Holčičku to bolelo a i přes mozolnatou nohu se jí propíchla špička.
  Ale Angelica našla sílu vstát a zakřičet:
  - Vy fašisté budete v popelu!
  Světlana a další dívky byly vymrštěny výbušnou vlnou a dokonce lehce rozdrceny. Ale žádná z krásných bojovnic nezemřela. Dívky potkal hurikán a dobře mířená palba. Potlačování vyskakujících nacistů a dalšího agresivního hmyzu obléhajícího SSSR.
  Mirabela zpívala s velkým nadšením:
  - A až nás trubka Páně vezme do bitvy, budeme přátelé s Komsomolci! A z vůle Jehovy budu u nebeské události!
  Angelica setřásla prach ze svých zakrvácených podrážek a zazpívala:
  - Lenine, párty, Komsomol! Posíláme Fuhrera do blázince!
  Dívky se začaly ohlušující smát a Emmanuelle polekaně a podrážděně řekla:
  - A můj katapult, ne tak přesný - jako ty holé a silné nohy Angeliky!
  Olympias, hrající si se svaly paží, řekla:
  - To je v pořádku! Pořád přemýšlíš. Něco chladnějšího!
  
  NEBOmbujte BRITÁNII
  Hitler nebombardoval anglická města a podařilo se mu vyhrát leteckou bitvu o Anglii. Speer navíc již v květnu čtyřicátého roku získal funkci říšského ministra pro vyzbrojování a střelivo. A díky tomu začala výroba letadel rychle narůstat.
  A 4. listopadu 1940 následovalo nečekané, ale odvážné přistání v Británii. Což zaskočilo pobřežní obranu. A Němci byli schopni dobýt předmostí tím, že zajali velké množství britských vojáků. A pak hned rozvíjet úspěch.
  Bylo vybojováno velké vítězství a Anglie se ve čtyřicátém roce propadla zpět. Válka nějakou dobu pokračovala. Churchill uprchl do Kanady a pokusil se tam organizovat odpor. A Němci vojsky obsadili četné kolonie Anglie. A pak Japonsko zaútočilo na Spojené státy. A Třetí říše se musela zapřáhnout.
  Získat Ameriku není snadné - dělí ji oceán. Němci ale vytvořili předmostí v Latinské Americe a odtud začali posouvat své síly. A začali utahovat kruh kolem Spojených států.
  Ve čtyřicátém třetím roce měli nacisté v seriálu tank Panther, Tiger a Lion. Poslední auto nebylo ve skutečné historii, ale nyní měli nacisté mnohem více zdrojů. "Lev" s hmotností devadesáti tun a přehnaně výkonným kanónem proti "Shermanům" se však příliš neospravedlňoval. Jako tank Maus. Pokud v testech tento stroj vykazoval uspokojivé výsledky, pak se v reálné historii začal rozpadat.
  O něco lepší byl ten přijatý od 43. září v sérii Panther-2. Docela těžký na třiapadesát tun, ale s motorem o výkonu devět set koní se dobře pohyboval. A její 88milimetrové dělo v 71 EL prorazilo Shermany ze čtyř kilometrů.
  Gerda právě obdržela jednu z prvních modifikací Panther-2 a bojovala s Američany v Kanadě.
  Byl říjen 1843. I přes podzimní pohodičku byly dívky bosé a v jedněch bikinách.
  "Panther" -2 z velké vzdálenosti mohl zasáhnout a měl dobrou ochranu čela. A její boky jsou lépe chráněny než strany jednoduchého Panthera; nemůžete si vzít bazuku nebo malorážnou zbraň.
  Ale abyste trefili z velké vzdálenosti, musíte mít fenomenální přesnost.
  A Gerda pravděpodobně střílí holými prsty, aby trefila. Projektil opíše oblouk a ze čtyř kilometrů prorazí americký tank Grant.
  Dívka řve:
  - Jsme jen ďáblové!
  S pomocí nahých prstů u nohou střílela také Charlotte a agresivně poznamenala:
  - Politik je prase v čistém obleku a liška v masce svaté nevinnosti!
  Kristina vystřelila jednu po druhé, což udělala velmi trefně a potěšeně, přesně prorazila Sherman a vrčela:
  - Politik miluje hlasité štěkání a ohlušující sliby, ale když musíte slib splnit, neuslyšíte nic než výmluvy!
  Magda také zasáhla nepřítele velmi smrtícím projektilem, prorazila čelo věže tanku a zaštěbetala:
  - Je lepší zmlátit politika, který slibuje zahálku, než zmlátit palec, když přijdete o práci!
  A dívka vyprskla smíchy... A znovu vystřelil z pistole. Spojené státy tak snadno nemohou porazit Třetí říši.
  Ale Fritz má lidský materiál a technika je silnější. Například ME-309 je impozantní, proti kterému není žádný příjem a ze kterého není úniku. Tento stroj má velmi silnou výzbroj: tři 30milimetrové letecké kanóny a čtyři čtrnáctimilimetrové kulomety, které jsou rovněž smrtícími součástmi. Až sedm ohnivých bodů - skvělé!
  ME-309 je monstrum, zvlášť když ho řídí dívky. V tomto případě dvě krásky: Albina a Alvina. Obě blondýnky jsou bosé a pouze v bikinách.
  A jak se postaví proti Američanům. Pouze úlomky létají různými směry.
  Albina stiskla spoušť holými prsty na nohou, vystřelila a sestřelila americké letadlo a zavrčela:
  - Politik je laciná prostitutka, která se příliš dlouho obejde a vnese do těla nejen pohlavní nákazu, ale také vyvolá bacil nejistoty v duši!
  Zde Alvina také sešlápne pedál holým podpatkem, velmi trefně buší a cvrliká z plných plic:
  - Levné prostitutky jsou nejdražší - zvláště pokud jsou politické!
  Ano, tyto dívky znají svou cenu a důkladně vyklepou ducha i materiální složku protivníka.
  Postupně Němci Ameriku překonávají. Tady už mají novou útočnou pušku MP-44, která Američany důkladně ničí. Tato útočná puška nemá konkurenci. A dává Wehrmachtu rozhodující výhodu.
  A dívky bojují v pěchotě: Margaret a Helga. Používají také speciální formu: bojují naboso a v bikinách. A je to velmi účinné.
  Margaret vypálila dávku na Američany a holými prsty u nohou vypustila kolosální smrtící sílu. A cvrlikala a vycenila zuby:
  - Politička je taková prostitutka, že zadarmo slíbí nebeské potěšení, ale do postele dá jen prase!
  Helga poznamenala, když střílela na nepřítele s velkou přesností a přesností:
  - Politik může odebírat a dělit pouze v aritmetice a poté, co se stane diktátorem, může také resetovat podmínky vlády!
  A dívka vzala a bosou nohou hodila velký, ničivý dárek smrti.
  Margaret, když střílela ze své útočné pušky, poznamenala:
  - Nezáleží na tom, když diktátor resetuje pravidla, horší je, když jsou všechny úspěchy sníženy na nulu bez hůlky!
  A dívka také hodí dárek zničení holými prsty na nohou.
  Helga, která kosila Američany v ofenzivě a srážela je v řadách přímo za pohybu, vydala:
  - Když jsou úspěchy diktatury nulové, podmínky vlády se vynulují!
  A dívky to přijmou a budou se smát a vycenit zuby, které se třpytí jako perly.
  Toronto a Quebec padly ještě před zimou... A v zimě se boje rozvinuly již ve Spojených státech. Síly byly nerovnoměrné... Přestože Američané měli díky délce komunikací a výkonné ekonomice velkou výhodu v množství vybavení. Ale měli horší kvalitu.
  Na jaře čtyřiačtyřicátého roku se do vzdušných bojů začala masově zapojovat proudová vozidla: ME-262 a XE-162, které neměly rovnocenného soupeře.
  Nejnovější "Lev" -2 se objevil v tancích, ve kterých Němci poprvé při stavbě tanků umístili převodovku a motor do jednoho bloku a napříč a převodovku na samotný motor a vpředu - řazení věž zpět. Ukázalo se, že Lion-2 má nižší siluetu, navíc se odlehčil podvozek a věž se ukázala být užší s kanónem ráže 88 mm - 105 je pro americké tanky stále nadbytečné. "Lion" -2 se ukázal být mobilní a dobře chráněný. Na bojišti se okamžitě chopila iniciativy jako nejlepší tank na světě.
  SSSR po válce s Finskem ještě s nikým nebojoval. Jeho vývoj stavby tanků nešel zrovna nejproduktivněji. Objevila se KV monstra s obrovskými šupinami a několika zbraněmi. Pouze T-34 lze nazvat úspěšným tankem. I když ne dostatečně výkonný.
  V SSSR se navíc objevil vývoj kolových pásových tanků. Série A už je dálnice. A spousta dalších aut.
  Němci se naopak naučili bojovat a získali mnoho bojových zkušeností. Na konci léta již byla nacisty dobyta více než polovina území USA. V září začal útok na New York a Washington.
  Gerda už bojovala v Lev-2. Toto vozidlo vážilo šedesát tun, ale mělo silnější boční pancíř 100 mm na svazích a 88 mm dělo s délkou hlavně 100 EL. A čelní pancíř pod velkými svahy byl také poněkud silnější. Tělo je 150 mm a 45 stupňů a čelo je 200 mm a také nakloněno.
  Americké zbraně nezabraly čelní pancíř takového tanku. A těch, které dokázaly proniknout do boku, bylo málo a ne na tancích.
  Gerda vyslala projektil pomocí holých prstů, rozbila Shermana a poznamenala:
  - Politik pracuje jazykem, energicky oslovuje srdce, jen v důsledku toho jsou všechna slova dána v játrech!
  Charlotte vystřelila na Američany, otočila přesný zásah houfnice a zabručela:
  - Čím hloupější mysl vládce, tím ostřejší sekera jeho kata!
  Christina znovu vystřelila na nepřítele, rozbila další tank v řadě a zakřičela:
  - Resetování funkčního období diktátora změní voliče na pořádnou sumu!
  Magda se zde také vrhla na nepřítele, rozbila protiletadlové dělo a zamumlala:
  - Vládce rád mluví ostře, i když jen proto, aby anuloval výmluvné neúspěchy!
  A dívky opět vyslaly projektil obrovské, smrtící síly!
  I na nebi jsou v plném proudu vážné bitvy a jsou velmi krvavé.
  Albina na ME-262 srazila další americké auto a vycenila zuby:
  - Supí diktátor má vždy pravdu, protože má mnohá práva, bez hranic, a volič, který má ptačí práva, může jen přeletět kordonem!
  Alvina na ME-262 také přistřihla americkou stíhačku a vtipně zavrčela:
  - Pokud se chcete stát orlem, přestaňte létat s ptačími právy!
  Nacisté už útočí na Bílý dům. Tři dívky: Helga, Margaret a Frida jdou do kupole, aby tam vyvěsily svou vlajku.
  Bojovnice jsou bosé a pouze v jedněch bikinách. Plíží se a bojují.
  Helga hodila granát bosou nohou a vypálila dávku ze svého kulometu a zavrčela:
  - Nejčastěji jsou těmi, kdo mají ptačí práva a zvyk počítat vrány, nejčastěji kohouti!
  Margaret agresivně vystřelila a holými prsty odhodila dárek zničení a zapištěla:
  - Dokud se nenaučíte počítat vrány, budete létat s ptačími právy a kuřecím vynalézavostí!
  Frieda posekala několik černých yankeeských vojáků a zavrčela a hodila ničivý granát holými prsty:
  - S ptačími právy nevzlétneš do nebe, ale vletíš do podsvětí jako kuře!
  Japonské ninja dívky také bojují s Američany. Tlačí se ze Země vycházejícího slunce.
  Modrá ninja dívka sekla Američany meči. Holými prsty u nohou hodila dárek smrti a zaštěbetala:
  - Pokud máte kuřecí mozky, ptačí práva a kohoutí ambice, pak peří poletí se zárukou!
  Žlutá ninja dívka použila své meče, aby porazila Američany, zapištěla a nahým podpatkem hodila dar ničení:
  - Kdo má slepičí mozky, počítá vrány a hledá pouze ptačí práva!
  Červená ninja dívka vypustila bumerang holými prsty, usekla hlavy nepřátel a zapištěla:
  - Kdo počítá hodně vran, dostává problémy bez počítání!
  Bílá ninja dívka vzala dar smrti svou šarlatovou bradavkou a vykřikla:
  - Počítáte- li vrány, riskujete potíže s kvákáním, odřením nosu, dostanete se do škubání jako kuře!
  Nakonec to převzal Bílý dům. New York i Washington padly na začátku října.
  A 8. listopadu 1944 Spojené státy a Mexiko kapitulovaly Japonsku a Třetí říši.
  Nastala dočasná pauza. Třetí říše musela strávit majetek a připravit se na novou válku. Japonsko také dostalo hodně.
  Stalin se také připravoval na války, ale nikam se nevešel. Všechno bylo v klidu.
  Němci zahájili stavbu tanků řady E. Také v pětačtyřicátém roce se podařilo získat velmi úspěšná kotoučová letadla, která mohla udělat zlom v každé válce. Vyvíjely se také jaderné zbraně. V SSSR se k němu však Stalin choval chladně a téměř nefinancoval. Hitlerův postoj byl také skeptický. Ale v Japonsku byla provedena určitá práce.
  Rozvědka Třetí říše dostala informaci, že Japonci něčeho dosáhli.
  Po osobním setkání Hitlera a Stalina bylo rozhodnuto o společné válce proti Japonsku.
  Stalin ve stáří chtěl získat slávu vynikajícího velitele a po váhání se rozhodl uzavřít vojenské spojenectví s Německem. Hitler, kterému se osobně podařilo spřátelit se s rudým diktátorem, také raději bojoval s Japonskem. Navíc má mnoho kolonií a je stále relativně zaostalou armádou. I když četné, a fanatické. Tak snadná procházka se nečekala.
  20. dubna 1950 začala velká válka proti Japonsku s koloniemi, SSSR a Třetí říší.
  Rudá armáda postupovala z Mandžuska. Bez zkušeností s útočnými operacemi, proti silné japonské obraně, sovětská vojska postupovala pomalu a s těžkými ztrátami.
  Elizaveta bojuje se samuraji na nejnovějším tanku T-54. Sovětský vůz je pokročilejší než předchozí modely, ale objevil se nedávno. A má 122milimetrové dělo a ona sama je velmi těžká - padesát pět tun.
  Stalin, který neměl žádné zkušenosti s Velkou vlasteneckou válkou, šel tak, že zvětšil velikost a hmotnost tanků.
  Měl rád všechno velké a objemné.
  Stejně jako řada KV i některé modely, jako například KV-14, vážily přes tři sta tun.
  Němci si naopak uvědomili, že velká hmotnost byla neúčinná a tank potřeboval mobilitu. A pyramidální AG-50 se stal hlavním strojem. Měl úhly racionálního sklonu ve všech směrech.
  A sovětská děla ji nemohou prorazit ze žádného úhlu. Hmotnost je přitom pouhých padesát tun a motor o výkonu 1800 koní je plynová turbína. AG-50 je na svou dobu perfektní auto a velmi rychlé, na dálnici někdy i sto kilometrů v hodině.
  A dělo bylo nedávno instalováno s krátkou hlavní, ale vysokým tlakem, který je schopen proniknout do všech vozů. A ráže 88 mm se měnit nemusela. Ve skutečnosti je ráže menší a zásoba nábojů větší a rychlost střelby zbraně je vyšší. A to už je axiom. Naopak velké ráže v souboji tanků jsou ve skutečnosti horší než malé.
  AG-50 je monstrum, které drtí Japonsko. Samurajové mají pouze tanky řady E a dokonce i rané, zdaleka ne nejpokročilejší modely této modifikace.
  Ale Elizabeth stále jezdí na T-54 a střílí holými prsty.
  Zasáhněte nepřítele a zaštěbetali:
  -Tyran si představuje lva, ale žere mršinu jako hyena, miluje válku, ale nechce tahat vojákovi za řemínek, rád pokládá prase a požírá ho s droby!
  Ekaterina odhalila svou šarlatovou bradavku, udeřila do nepřítele stisknutím tlačítka svým prsem a vyjekla:
  - Pokud jste mrzák se svou myslí, pak vám protéza vzdělání nepomůže!
  Elena také plácla s pomocí holé paty a zavrčela:
  - Lev bez vzdělání je lepší vůdce než certifikovaný beran!
  Euphrosinia také střídavě vystřelila nahými prsty na nohou a zavrčela:
  - Boxer má silnou ránu v ruce, ale politik mu mlátí do mozku jazykem, i když je sám dost slabý v hlavě!
  Útok je na všech frontách. Bojují i sovětští piloti. Už se objevil MIG-15, který může konkurovat japonským vozidlům a ta německá budou zřejmě lepší, hlavně v rychlosti a výzbroji.
  Anastasia Vedmakova bojuje na obloze s velkou dávkou sebevědomí.
  Zasáhne dvě japonská auta a zavrčí:
  - Boxer má dvě ruce a několik kombinací úderů, politik má jeden jazyk, nekonečné omílání písní v podstatě stejného motivu!
  Akulina Orlová, která nemilosrdně střílela na nepřítele a úplně vyrazila, poznamenala:
  - Bosá, dívka sama oblékne muže, svlékne se - nechá ho bez kalhot a roztáhne nohy, sevře si hrdlo smrtelným sevřením!
  Mirabela Magnetic, odřezávající japonská letadla a jednající s obraznou agresí, poznamenala:
  - Žena, roztahujíc nohy, mačká mamuty k muži, aby vytlačil zlaté kapky!
  Dívky bojovaly s velkou aktivitou a pohybovaly se ze strany na stranu, vyhýbaly se dobře mířeným střelám nepřítele.
  Němečtí piloti také obtěžovali Japonce.
  Albina najednou odřízla čtyři auta najednou a nadšeně vrčela:
  - Holé ženské nohy, dokonale svlékněte muže, kteří nemají hlavu!
  Alvina vzala a rozsekla pět japonských letadel jednou dávkou a zapískala:
  - Je lepší líbat holce bosé nohy, než být úplný osamělý lýkový střevíček!
  Gerda na tanku AG-50 bojovala po boku Charlotte. Obě dívky bojovaly velmi sebevědomě.
  Gerda vystřelila na nepřítele, rozbila japonské auto a zavrčela, vycenila zuby:
  - Býk má doslovné rohy a člověk bez býčího zdraví získá obrazné rohy!
  Charlotte také provedla dobře mířenou střelu, prostřelila nepřítele a poznamenala:
  - Muž, který byl obutý s holýma ženskýma nohama - úplná lýková bota!
  Christina a Magda také bojují na AG-50 a bojují zoufale.
  Christina vystřelila a zavrčela:
  - Je-li muž lýko, pak je předurčen být pod patou a tulákem!
  Magda také vystřelila, a to velmi přesně, a rozbila nepřátelskou houfnici se skřípěním:
  - Není většího nepřítele člověka než nedostatek odvahy a větší problém než přemíra touhy!
  A dívky dál mlátily samuraje.
  Na různých frontách je tlačili stále silněji.
  Alenka a její tým bojovali na nejnovějším tanku IS-3. Tento stroj je z modernější řady se 130milimetrovým kanónem, v tomto případě jedním a o hmotnosti osmdesát tun.
  Má pět členů posádky - všechny dívky. A to je skvělé.
  Alyonka vystřelila ze zbraně pomocí holých prstů a zaštěbetala:
  - Ten muž je chlípná opice s láskyplným projevem, ale hloupost dívek ochromí!
  Anyuta znovu vystřelil, prorazil japonské auto a zaštěbetal:
  - Když budeš osla orat rozumem jako osel pro lišku, máš-li v duchu zajíce, strhnou ti tři kůže z klobouku!
  Alla dala přesnou střelu pomocí šarlatové bradavky, kterou stiskla tlačítko a zapištěla:
  - Z koně můžete udělat senátora, ale z politika neuděláte poctivého oráče!
  Maria také kopala do nepřítele pomocí holých prstů a cvrlikala:
  - Nejjednodušší způsob, jak udělat senátora, je z někoho, kdo ví, jak dělat alespoň koně, ale z nějakého důvodu je v každém parlamentu spousta oslíků a dokonce i líných!
  Olympias také vystřelila holým podpatkem a vydala:
  - Pokud se nenaučíš jezdit na koni, budeš nahý král!
  Dívky předvedly nejvyšší třídu v bitvách. A tak sovětská vojska na půl roku bojů dosáhla Port Arthuru. Toto město bylo pokryto Japonci z moře.
  Jižní Sachalin se také podařilo dobýt zpět.
  Tím byla odplata za předchozí porážky z Japonska. Navíc, pomsta byla stále částečná Port Arthur držel ...
  Začalo jeho obléhání.
  Těžké sovětské dělostřelectvo bombardovalo tuto pevnost. Dívky střílely z houfnic.
  Alice a Angelica střílely granát za granátem.
  Alice vystřelila a poznamenala:
  - V každém turnaji existuje řada her a konečných výsledků, pouze v politice jsou neustálé resety a paralelní počítání!
  Angelica si položila nahé paty, dala mušli a zavrčela:
  - V boxu jsou nízké údery trestné bez ohledu na barvu rukavic, v politice přinášejí vítězství, zvláště pokud rukavice nejsou bílé!
  Během roku bojů Japonsko ztratilo všechny své kolonie. A nyní se rozpoutaly boje o samotnou metropoli.
  A krásné bojovnice se blížily k Tokiu.
  A sovětští tankisté nakonec dobyli Port Arthur.
  Elizabeth namířila pistoli holými prsty na nohou. Vystřelila na nepřítele a zapištěla:
  - Muž nemá k gibonovi daleko, když ne rozumem, tak chtíčem, samec je typická opice!
  Jekatěrina také vystřelila na nepřítele na holou patu a s úsměvem poznamenala:
  - Muž má jednu dokonalost a dvě ruce, ale žena hledá dokonalost samu hrabajícíma rukama a mocnou důstojností!
  Elena, která střílela na Japonce a převracela další houfnici pomocí holých prstů, poznamenala:
  - Klauni v cirkuse vyvolávají zdravý smích a zábavu, šašci v politice způsobují nezdravé řehtání a zklamání!
  Dívky, jak je vidět, drtí Japonce důkladně. S takovým samozřejmě Port Arthur bez pochyby padne.
  Anastasia Vedmakova bojuje na obloze nad Japonskem a dává nepříteli sestup a zpívá:
  - Raz, dva, tři, roztrhejte samuraje!
  A pronáší aforismus, velmi trefný:
  - V šachu dává rytířův tah často mat, v politice vždy páří volič s tahy rytíře!
  Akulina Orlová, drtící samuraje na obloze a mrkající svýma safírovýma očima, poznamenala:
  - Medvěd šlápl na ucho špatného muzikanta, hloupému voliči bzučelo v uších - politik lišky!
  Mirabela Magnetic odřízla další auto ze Země vycházejícího slunce ze zatáčky a poznamenala:
  - Ze dvou silných, ale odlišných postav se zrodí výbuch, ze dvou chytrých, ale odlišných jedinců se zrodí genialita!
  Dívky se vznesly na oblohu nad samurajem.
  Albina, která srazila letadlo Japonska, skřípala zuby, agresivně poznamenala a mrkla:
  - Děti se rodí z lásky dvou pohlaví, úspěch ze spojení píle a talentu!
  Alvina také kopla do samuraje holou patou a zavrčela a vycenila zuby:
  - Muži chtějí syny od krásných žen a ženy chtějí dcery od chytrých mužů, závěr je, že zdravé potomstvo vyžaduje krásu a inteligenci, ale kde najít kombinaci takové dobroty!
  Ale o Tokio se již začaly boje. Němci a jednotlivé sovětské prapory útočí na hlavní město Japonska. Květen 1951 je na dvoře, vše doslova kvete. A velmi krásné a bohaté.
  Město Tokio je ale těžce poškozeno. Postupují po ní části Wehrmachtu a bitvy jsou velmi urputné a nerovné.
  Gerda na AG-50 bojuje po boku Charlotte. Tyto dívky velmi vášnivě věří ve své vítězství.
  Gerda střílí holými prsty, mačká tlačítka na joysticku a říká:
  - Co chce žena, to chce Bůh, ale touhy muže jsou podobné touze opice!
  Charlotte také zasáhla nepřítele, srazila věž z japonského auta a zapištěla:
  - Bůh stvořil ženu jako květinu pro krásu, muž byl potřeba jako humus, aby nakrmil nádhernou rostlinu!
  Na druhém tanku AG-50 bojují i dívky, které jsou prostě krvavé příšery supertřídy. Jsou to velmi bojovní a agresivní válečníci, ale zároveň jemní.
  Christina vystřelila holými prsty a dlátovýma nohama a s úsměvem poznamenala:
  - Žena je růže, ale daleko od rostliny, muž je kohout, ale ne okřídlený, ale typické rohaté zvíře!
  Magda se smíchem vystřelila na nepřítele smrtícím projektilem a zapištěla:
  - Muž, který čuhá jako pták, ale bez křídel, sype se jako slavík, ale ne zpěvák, slibuje ženě hory zlata, ale v posteli nestojí ani cent!
  Sovětské dívky se také účastní útoků na Tokio. Zejména posádka Alenka. Přešli na ještě výkonnější a těžší IS-4 s druhým 85mm kanónem.
  První pětka ale zůstala stejná.
  Alenka vystřelila pomocí holých prstů a cvrlikala a vycenila zuby:
  - Ve slibech politika, císař, ve splnění nahého krále, slibuje měsíc z nebe a voliči dostanou psí život!
  Anyuta agresivně poznamenal, vyslal projektil z děla a přesně zasáhl nepřítele:
  - Chytrý vládce se nesnaží zbožštět, ale snaží se dát voliči lidský život!
  Alla zaútočila na nepřítele, zamířila holým dlátovým chodidlem dárek smrti a vydala:
  - I idiot na trůně může zasadit hodně, ale bohatá úroda se sklízí s nevelkým rozumem!
  Maria také vystřelila, ale tentokrát z kulometů, vyřadila spoustu protivníků a vydala:
  - Diktátor, který hodně sází a prolévá krev, bude sedět v louži a řvát bolestí!
  Olimpiada, také vystřelená, mačkala spoušť holými podrážkami a agresivně poznamenala:
  - Volič, který volí politika, který často nasedá na koně, se zmocní flayerů!
  Útok na císařský palác již probíhá. Poslední Japonci jsou důkladně hotoví.
  Emmanuelle se již zapojila do boje. Samozřejmě je téměř nahá, má na sobě jen kalhotky.
  Vypustila blesk ze své šarlatové bradavky a zavrčela:
  - Politik je směsice vlka v rouše beránčím, lišky se slavíkovým sladkým trylkem, prasete v novém fraku, ale budete s ním žít jako psi!
  Helga také bojuje, útočí na japonské pozice a vyje, vyceňuje zuby a hází granát bosou nohou:
  - Je hloupost volit vlka v rouše beránčím, může z toho být úplná ovce!
  Margaret se otočila a připevnila vlajku vetřelce na kopuli císařského paláce a poznamenala:
  - Lepší je liška v rouše beránčím na trůnu než beran v bobřím kabátě, chytrý gauner udělá víc užitku než poctivý blázen!
  Emmanuelle konečně zapnula červenou látku a zuřivě zavrčela:
  - Trůn netoleruje povyk a štěkání a není to metoda k potlačení strachu, ale vládce vládne hrubě, vydává dekrety hluchým prosbám!
  Japonsko bylo poraženo. A po kapitulaci SSSR znovu získal jižní Sachalin, získal Kurilský hřeben, Mandžusko, Port Arthur, Severní Koreu a nakonec se opevnil v Mongolsku.
  Třetí říše převzala všechno ostatní. A opět nastalo období klidu. Třetí říše ovládla zbytek světa a v roce 1959 uspořádala referendum o založení monarchie a světového impéria.
  Hitler se stal císařem. V SSSR se po smrti Stalina 5. března 1953 stal novým vůdcem Nikolaj Voznesenskij, akademik a génius. A pod ním se v SSSR začaly vytvářet nové zbraně.
  Když Hitler v březnu 1963 zemřel, začal ve Třetí říši boj o moc mezi početnými Adolfovými syny umělého oplodnění.
  A Rudá armáda SSSR zahájila osvobozovací kampaň v Evropě na příkaz Nikolaje Voznesenského. A 1. května 1963 se rozpoutaly urputné boje.
  Ale to už je jiný příběh, jak Rudá armáda SSSR zachránila svět před fašismem.
  
  BOSÁ PRAVÁ PRINCEZNA
  Mezi francouzským králem Ludvíkem čtrnáctým a norským králem Jiřím prvním byla uzavřena dohoda. Dcera Jiřího prvního si podle něj měla vzít syna Ludvíka čtrnáctého. A měl takovou krásu, krásnou jako slunce, s vlasy barvy sněhu. Podle zvyku se tehdy vzali poměrně brzy a třináctiletá dívka vyrazila s kolonou na cestu. Šla s nimi i adoptivní dcera krále Stella. Byla zlá, ale uměla dobře předstírat. A docela krásná, i když s černými vlasy.
  Byla zajata během tažení proti nomádům na jih. Stella nenáviděla a záviděla královu dceru Gertrudu. Ale předstírala, že je její nejlepší kamarádka. A v hlavě měla mazaný plán. Nahradit princeznu a vydávat se za ni je na první pohled nereálné. Plují na velké lodi s čestnými strážemi a dary. Gertruda má ale slabé místo. Stejně jako představitelé její dynastie posvátně dodržuje přísahy, a to i pro ně nepříznivé.
  Během rozhovoru se Stellou (toto jméno jí dali už v norském království!) Gertruda srdcem své matky přísahala, že splní jakékoli přání své přítelkyně, pokud jí zachrání život.
  Pak už byla zákeřná Stella u pobřeží, při lehké bouři zapálila soudek střelného prachu a vyhodila loď do povětří. A sama si předem připravila loď. Všichni námořníci, kterým zlá dcera chána dala drogu do vína, zemřeli. A zachránila se pouze Gertruda, samozřejmě s pomocí své jmenované sestry. Vytáhla princezny na palubu.
  A požadovala splnění své přísahy. Gertruda potvrdila. A Stella naštvaně řekla:
  - Vyměníme si s tebou šaty. Nyní budeš mým služebníkem a já se stanu princeznou.
  Gertruda hořce plakala, ale tato přísaha musela být dodržena. Nesmí se porušovat, jinak se matčino srdce rozpadne na kusy. A její místo zaujala chánova dcera.
  Po příjezdu do paláce se Stella prohlásila za dceru George, která jako zázrakem přežila ztroskotání lodi. A Gertruda to musela potvrdit úklonou.
  Stella nařídila, aby bývalou princeznu poslali na Korsiku pást ovce. Tak si ji prý troufla a ona ji vedle sebe nechce vidět.
  Gertruda stála v komnatách, když dostala rozkaz jít do strážnice. Tam jí bylo nařízeno, aby si svlékla drahé šaty služebné a vzala na sebe roucho pastýřky. Princezna se velmi styděla a propukla v pláč. Potom vojáci strážnici opustili a stará kamna jí dala jen vyprané, ale zchátralé a záplatované oblečení a dřevěné dřeváky se slovy:
  Tady je nějaké oblečení a boty pro vás. Na Korsice je teplo a člověk si zvykne.
  Gertruda si uvědomila, že odpor je zbytečný, a pomalu se převlékla. Hrubé dřeváky se jí ukázaly být příliš velké a dívka je jednoduše shodila a rozhodla se, že je lepší chodit naboso. Navíc bylo nádherné květnové počasí. To je Francie s mnohem mírnějším klimatem.
  Dívka dostala příkaz nastoupit do kočáru s mřížemi na oknech. Princeznu, která se stala pastýřkou, měla dopravit do zcela nečestného exilu na Korsiku.
  Dlažební kostky na chodníku se rozžhavily a bolestně popálily nohy princezny, která nebyla zvyklá chodit naboso. A holou podrážku vznešené osoby nepříjemně dráždila drsnost povrchu.
  Kolem ní se točilo několik ubohých chlapců a Gertruda cítila velkou hanbu, že je dcerou králů, která chodí jako žebrák bosa ve starých záplatovaných šatech.
  Žebrácká princezna zčervenala ponížením a i na krátkou chvíli zapomněla, že se její rozmazlené růžové lodičky pečou u pichlavého chodníku. A tolik to bolí pro nohy princezny, která byla bosa nejspíš jen ve vaně z ryzího zlata posázené diamanty.
  A nyní jsou nahé, něžné podrážky mladé krásky mučeny krutými, ostrými, horkými kameny chodníku.
  Naštěstí pro dívku kočár už na ni čekal. Bez odporu do něj skočila. A slyšela pronikavé pískání, smích a výkřiky chlapců:
  - Přivádějí zloděje!
  Princezna byla v rozpacích. Nyní je také zločincem. Ona, jejíž rodová linie je mnohem starší než rod Bourbonů. A musí sedět za mřížemi, kterými světlo jen stěží proniká. Smutné a smutné. A hlavně se nedá nic dělat. Pokud začne křičet, že je dcerou krále, nikdo jí to neuvěří.
  A holé podpatky dívky šťouchají do dubových prken.
  A malá princezna plakala. Řidič ani četníci si jejích slz vůbec nevšímali. No, vězeň řve, co jiného může dělat? Tato profese četníky mírnila a činila drsnými.
  Gertruda plakala a vzpomínala na slavnostní recepce v paláci, kdy se jí všichni klaněli, a cítila se hrdá a potřebná.
  Po několika hodinách sezení na holé lavičce dívku bolela záda. A začala mlátit pěstmi do zdi obrněného kočáru. Četníci se rozhodli, že dívka chce jít ven, princeznu propustili. Jakmile byla volná, udělala pár kroků za křovím a...samozřejmě začala utíkat. Opravdu se chtěla dostat pryč od četníků, kteří ji vedli do exilu. Tvrdý drn mu ale poranil bosé nohy a policie nikam nespěchala. Pohybovali se jako zpomaleně. Nebo možná chtěli naučit zhýčkanou dívku. A to je pro princeznu opravdu mučení, skutečnost, že vesnická dívka byla jen příjemným pobíháním.
  Gertruda kulhala čím dál víc a nohy se jí pletly a nahé, sražené podrážky doslova hořely. Nakonec to nevydržela, padla na kolena a plazila se po čtyřech, zatímco srdceryvně řvala.
  Četníci se teď rychle rozběhli za dívkou. Chytili ji pod pažemi. Dívka zmateně třásla pořezanými a propíchnutými nohami a prosila, aby ji nebili.
  Četníci se nad princeznou slitovali a dali jen pár lehkých facek. Pravda, slibuje, že příště bude brutálně bičovat, pokud se znovu pokusí o útěk. Stella sice nařídila, aby se s bývalou princeznou zacházelo jako se zvláštní hanebnou hodností, ale i nemilosrdné služebnictvo se dotklo vzácné krásy sněhobílé Gertrudy, kterou ještě více zdůraznily žebrácké šaty.
  Dívka se už nepokoušela utéct. V noci spala ve stáji, přivázaná za nohu tlustým provazem k chlupaté tlapě četníka. Dívka si uvědomila, že nemůže tak snadno odejít a je především velmi unavená, a tak spala celou noc a téměř nevěnovala pozornost zápachu ze stáje.
  A druhý den jsem zase musel trpět na vězeňském kočáru řítícím se všemi rychlostmi, na kterém se obvykle přepravovali zvláště nebezpeční zločinci.
  Takže viditelnost díky tlustým mřížím se prakticky žádná dívka moc nenudila. A snažila se v sobě vyvolat vzpomínky, alespoň nějak zpestřit každodenní život.
  Třeba na slavnostní recepci, nebo když jí otec daroval plnokrevného hřebce. Sněhobílé jako její vlasy, bělejší než sníh. Nebo malý kropenatý poník. Milovala koně. Co její kůň? S novým majitelem je už zřejmě smířený. Stella, jako dcera chána, měla vrozené umění komunikace s koňmi. Ne, Gertruda se jí v této věci nevyrovná.
  A dívka znovu hořce plakala. Vše dopadlo extrémně špatně. A nedobrovolně usnula. Zdálo se jí, že pase ovce a prošla branou. A na nich je přibita useknutá hlava jejího věrného sněhově bílého koně. Najednou hlava ožije a říká:
  - A ty jsi bosá princezna pasoucí se ovečky. Kdyby to tvoje matka věděla, zlomilo by se jí srdce!
  Gertruda začala a probudila se. Byla ještě smutnější. Ukázalo se, že nemohla nikomu nic říct, nejen proto, že složila přísahu, ale také ze strachu, že se o tom dozví její matka. A je to tak hrozné.
  A dívka znovu zakňučela. Tohle je opravdu chvíle nesnesitelného utrpení. A taky bolí záda. Ležet na dřevěné vězeňské lavici je nepříjemné a polštář jí nikdo nedá.
  Když se v noci zastavili v hostinci, bylo to mnohem jednodušší. K večeři bývalá princezna dostala jen hrnek mléka a čerstvý černý chléb. Hladová dívka to s radostí rychle snědla a požádala o další. V reakci na to pohnuli jejími rty, takže znovu hořce zařvala.
  Četník formálně odpověděl:
  - Dodá státní zástupce!
  Poté si napůl vyhladovělá Gertruda lehla na seno a schoulila se. A dlouho jsem nemohl usnout. Vůně stájí lechtala nozdry, uschlá stébla trávy nepříjemně píchala do dívčina těla. Dívka trpěla nespavostí. Neustále se zmítala a v noci byla chudinka vyčerpaná.
  Ráno dostávala jen chleba a vodu. Hladové dívce to ale připadalo nezvykle chutné, ačkoli se její čelisti únavou sotva pohnuly. Již v samotném vězeňském kočáru Gertruda usnula. Její příbytek se po silnici rovnoměrně houpal. Ale i otřes unavenou dívku jen ukolébal.
  Na výměnných koních se kočár s mřížemi řítil dostatečně rychle. A teď večer spěchali k moři. V hostinci také nocovali. Dobrosrdečná hostitelka si všimla, že je dívka bledá, a přinesla jí kuřecí křídlo.
  Maso ztěžklo žaludek a princezna usnula.
  Ráno ji čekal nový test. Dívka té nejvznešenější krve byla hozena do nákladového prostoru k káčátkům. Bolestně Gertrudu štípali zobáky a škrábali tlapami. Bylo to příliš bolestivé a nechutné. A kachňata nechutně páchla. Odváželi ji takhle v kleci s drůbeží na Korsiku, do zapadákova. Dívka znovu propukla v pláč. Pak se ale pobavila a pomyslela si, že ta kachňata nakonec nejsou tak děsivá.
  Princezně se kvůli ptačímu pachu vůbec nechtělo jíst a začala kachňata krmit přídělem vězeňského chleba.
  Pak je jemně pohladila. Kachny přestaly škubat a začaly se milovat. Pak si s nimi princezna začala hrát. "To bude král," řekla Gertruda největšímu káčátku. "Ale staneš se" královnou. Dívka si je označila provázky ze svých ošuntělých a potrhaných šatů služebné.
  A tato hra se stala zajímavou. Některé z kachen získaly statut knížete, některé z vévodů. A Gertruda dokonce začala trénovat kachny, které se spřátelily. Pak s nimi v objetí usnula.
  Probudil jsem se z toho, že jedna z kachen lechtala podrážku, už živá, z testu naboso. Dívka pohladila kachnu po kohoutku a znovu usnula.
  Loď jede samozřejmě na Korsiku pomaleji než vězeňský kočár na náhradních koních. Hladová Gertruda stále našla sílu sdílet vězeňské příděly s kachňaty a žít v harmonii s hejnem ptáků. Kachňata shodila nit a princezna je znovu oblékla. Když se mláďata prala, představovala si, že došlo k útoku na palác a že lupiči útočí na královskou stráž.
  Fantazie dívky byla bohatší a bohatší. Ona, kdysi arogantní a vychcaná princezna, už nevnímala smrad v kleci a nepohrdla, když kachny něco vylučovaly a klec se často nečistila. A většinou jsem si musel ulevit za mřížemi. Takový nečekaný zvrat osudu: jsi princezna ne nejmenšího království, otec na trůnu dvou zemí Dánska a Norska, v Evropě jsou majetky. A teď jsi jako špinavý žebrák, sedíš, aniž bys vylezl, v kleci s kuřaty. A vy sami se stanete nemytými a špinavými.
  Když dorazili na ostrov, četníci přímo v šatech hodili dívku do teplých. Středozemní moře se již oteplilo, ale v zásadě se přes zimu ochlazuje. Velmi příjemně se v něm koupe. A praní z buněčných hlodavců. A dozorci dívku píchali holemi a smáli se jí. Gertruda se nikdy předtím po moři neplavila. Jelikož v Norsku nebo dokonce v Dánsku je i v létě voda studená. Ale na druhou stranu měla skvělý zážitek z cákání se v bazénu s pozlacenými břehy. Jak se jí to líbilo, hlavně v zimě. Všude kolem se povalují závěje a v obrovském starobylém paláci je teplo a v samotném bazénu je voda ohřívána gejzírem.
  Ale je to tu tak prostorné a já to chci vzít a odplout pryč. Plavte pryč, abyste pocítili vůli a nová dobrodružství. Gertruda náhle ucítila, jak z ní stéká spodina bolesti a ponížení.
  Ale bohužel, štěstí netrvalo dlouho. Dívka byla nucena jít na břeh. A vyšplhat na koně, kde ji četník přivázal k zádi. Písek pláže jí pálil bosé nohy a princezna vykřikla. Pak se ocitla v břiše na koni, což je extrémně bolestivé a nepříjemné, zvláště pokud zvíře cválá.
  Naštěstí cesta nebyla příliš dlouhá - Korsika je poměrně malý ostrov. Ale přesto se dívka probudila, několik hodin se třásla na zadku koně, a dokonce spadla do límce. Byla přivezena do nejjižnější části ostrova, na provinční farmu. Tam na panství žil přísný statkář Nemesis. Byla to nepříjemná, tlustá dáma. Velmi lakomý. Její dvůr byl relativně malý a samotná Nemesis žila ve skutečném exilu.
  Četník rozvinul pergamen a oznámil rozkaz:
  - Tato dívka Stella, nízkého původu, je z královského příkazu odsouzena k věčnému vyhnanství na ostrově Korsika, v nejvzdálenější z farem. Musí být oblečená a nakrmená jako dívka hnusného postavení a v případě viny zbičována. Jejím úkolem je pást ovce nebo jiná stejně ponižující práce. Bude tu až do své smrti nebo jiného rozkazu krále! Nech to tak být! Ludvík čtrnáctý král Slunce!
  Nemesis přikývla tlustou bradou a zachmuřeně odpověděla:
  - Máme hodně ovcí a chlapec si s nimi neví rady. Ať mu Stella pomůže!
  Četníci se uklonili a Gertrudu doslova nesli do stodoly. Po setřesení na koni je dívka příliš zlomená a unavená.
  Nemesis nařídil stájníkovi:
  - Krmte ji skromněji. Ať dnes spát a odpočívat. Zítra ráno má pást ovce a kozy.
  Stájník přinesl princezně koláčky, kozí mléko a přes zákaz hostitelky i med. Bledá a zlomená drahá dívka vypadala bolestně žalostně. Gertruda byla tak unavená, že nemohla jíst a prospala druhou polovinu dne a celou noc.
  A zdálo se jí, že chánova horda přepadla norské království a celá jejich rodina byla zajata. A princezna byla vytažena na stojan a zkroutila si klouby. Sama Gertruda si uvědomila, že to byl sen, ale byla na cestě tak unavená a vyčerpaná, že se nemohla a nechtěla probudit. A tak visela na věšáku a vsugerovala si, že to vůbec nebolí a oheň pod jejím bosýma nohama se vůbec tak strašně nepeče. Pak se jí zdálo, že ve snu usnula přímo s klouby zkroucenými na stojanu. A už další, duhové vidění, běhání po trávníku, skákání se zajíčky. Vše je lehké a vzdušné.
  Je vidět nejjasnější anděl, který ukazuje Gertrudě složité znaky a roste na cestě sloupu. A už velký, velký anděl říká:
  - Jste mučedník, což znamená, že si zasloužíte ráj!
  A sám archanděl Gabriel vede dívku podél mraků měkčích než chmýří k nebeskému trůnu.
  A tam Všemohoucí Pán Bůh Ježíš ukazuje tak nádherné nebeské paláce, že na jejich pozadí blednou paláce Skandinávie a dokonce i slavné francouzské Versailles.
  Dívka se probudila z doteku chladivé houby na její tváři. Neochotně otevřela oči. Jak jsem se nechtěl odtrhnout od obrazu ráje a vrátit se do smradlavé stodoly. Pravda s měkkou slámou.
  Před ní stál chlapec, asi o rok mladší než Gertruda. Opálený na korsickém slunci téměř do černa, ale jeho obočí, řasy a poměrně dlouhé vlasy naopak spálily a zbělely jako přezrálá pšenice. Chlapec nebyl nic jiného než krátké kalhoty, štíhlý a šlachovitý, s milým, příjemným obličejem a usmíval se se zdravými zuby. Gertruda si okamžitě uvědomila, že je to hodný chlapec, a usmála se na něj.
  Chlapec zašeptal:
  - Jmenuji se Eric. Nebo dokonce ovčák Eric. - Pak se chlapec ohlédl a tiše řekl. - Musíte být vznešený člověk a jste v exilu?
  Princezna byla v rozpacích a zčervenala. Je bosá, v šatech, které se proměnily v cáry, aby přiznala, že je dcerou králů a teče v ní krev i samotného Karla Velikého? Ano, je to extrémně trapné.
  Gertruda odpověděla třesoucím se hlasem:
  - Ne... Odkud to máš?
  Eric tiše zašeptal:
  - Přivedli vás četníci, několik stráží a bylo přečteno osobní nařízení krále. Opravdu nemá Louis čtrnáctý na práci něco jiného, aby vydal rozkaz pro nějakou žebráckou dívku? Navíc jsi příliš bledý, ruce a nohy něžné a je vidět, že jsi si srazil podrážky. Samozřejmě, že jste ušlechtilý člověk.
  Gertruda si těžce povzdechla a odpověděla:
  - Ano, já... Já sám si nějak nechci pamatovat, kdo jsem!
  Erik smutně přikývl a zašeptal:
  -Nestyď se. Jsem také syn vévody, který byl popraven na základě obvinění ze zrady. V pěti letech jsem byl vyhoštěn na nejvzdálenější farmu na Korsice. Nejprve jsem byl asistentem pastýřky, dcery hraběnky. Pak dospěla a šla do těžké práce. Taky tu budu, dokud mi nebude šestnáct. Pak s největší pravděpodobností očekávám Toulon a galeje. Zatím si tedy můžete užívat ráj.
  Gertruda se otřásla a zeptala se chlapce:
  Zkoušel jsi sám utéct?
  Eric negativně zavrtěl hlavou.
  "V okruhu deseti mil není jediný statek a majitelka má vynikající polní psy a čtyři zkušení policisté žijí trvale. Určitě si nás najdou. Pokusil jsem se utéct sám a dostal jsem tohle.
  Chlapec ukázal značku na rameni v podobě písmene "K" a pokračoval s těžkým povzdechem:
  - Pořád to není tak hrozné jako v těžké práci nebo v podzemním vězení. Dýcháme čerstvý vzduch, ovce a kozy mě poslouchají, jídlo není nejhorší na světě. Až zestárneme, bude mnohem horší, když...
  Gertruda se napjala a zeptala se chlapce:
  - Pokud něco?
  Eric odpověděl s úsměvem.
  "Pokud král nenařídí, aby mě vzali do armády místo na galéry." Je to tam také těžké, ale je tu šance proslavit se a získat důstojnické hodnosti za vojenské výkony. Od těžké práce je jen jedna cesta na hřbitov!
  Princezna na to chtěla odpovědět, ale objevila se ospalá tvář jezdce. Chraplavě křičel:
  - Chceš si dát řasy? Už je pozdě, je čas vyhnat dobytek!
  Chlapec natáhl ruku k princezně.
  - Pojďme... I když ne! Vykopávám se, zatímco ty jíš koláče s mlékem a medem. Med je vzácná pochoutka a je vás prostě líto.
  Chlapec s nahými patami zmizel za dveřmi. Eric byl hbitý jako vítr.
  A Gertruda, která byla již několik dní podvyživená, v sobě pocítila silný hlad a chtivě se vrhla na velký koláč a sklenici mléka. Když by jedla a pila, neodmítla by víc. Ale bylo nutné jít za chlapcem.
  Tráva na dvoře mě nepříjemně píchala do nohou, ale ještě se to dalo vydržet. Když se ale Gertruda postavila na skalnaté hřebeny a ostré kameny, které se ráno ještě nestihly zahřát, píchaly princeznu do bosých nohou, dívka zaječela a stáhla se do trávy. Trochu se pořezala i na chodidlech, která se začala hojit, ale i tak se po ní dalo i s obtížemi chodit.
  Eric lehce as úsměvem přešel přes oblázky a štěrk. Obecně se chlapci, pokud je nic nebolí, většinou usmívají. Bylo takové horko, vévodův syn na sobě neměl nic jiného než šortky, plátěnou tašku, do které popadl zítra pro sebe a svou přítelkyni, a ještě něco. Eric hnal ovce a kozy, pohyboval se v běhu a nestál na místě. Chlapec nacházel radost z pohybu, každou chvíli skákal nahoru a dolů. Ale Gertrude byl každý krok dán moukou.
  Aby princezny nešláply na oblázky, plížily se bokem po trávě k bráně. Poté musela běžet po ostré štěrkové cestě.
  Eric, když viděl dívčiny potíže, popadl ji pod paží a odnesl ji v běhu. Vzhledem k tomu, že Gertruda byla vyšší než chlapec a ještě nestihla zhubnout na úroveň kostry, Eric ukázal svou nevelkou sílu. Jeho otec také nebyl příliš vysoký, ale vyznačoval se silou, bez hrdinského růstu.
  Dívka stála na trávě a bála se udělat krok navíc. A Eric vyhnal impozantní stádo ovcí a koz na horskou pastvinu. Chlapec se rychle pohyboval a dokonce dělal kotrmelce a nutil zvířata dál. Eric byl jako rozený pastýř, mobilní a flexibilní. Zvířata ho poslechla a rychle se pohybovala
  Gertruda se zhluboka nadechla a následovala je. Mimo dvůr byla tráva vyšší a hůře se po ní chodilo. Stonky, které se pod váhou dívky ohýbaly, byly pod patou a dalšími citlivými podrážkami princezny vážně píchány. Gertruda sténala a vydržela, neúspěšně se snažila dohnat stádo odcházející do hor. Ale její nervové síly byly vyčerpány a dívka přestala a ... Začala znovu řvát, po tvářích jí stékaly slzy, které prořídly, ale ještě úplně neztratily svou příjemnou kulatost. Navíc bledá kůže byla nepříjemně drsná od jemného jižního slunce.
  Neobvyklé pro Sněhurku pod svítidlem na Korsice, zvláště v květnu.
  Gertruda vyděšeně vykřikla:
  - Eriku!
  Chlapec na její pláč okamžitě odpověděl:
  - Zůstaň, kde jsi, hned jsem tam!
  A jako horský jelen se vévodův syn řítil plnou rychlostí. Byl by z něj výborný běžec.
  Eric se podíval na Gertrudiny poškrábané nohy a její zarudlé ruce a obličej a přikázal:
  - Vlez mi na záda!
  Princezna se opatrně zeptala:
  "Nebude to pro tebe těžké, mladý vévodo?"
  Chlapec negativně zavrtěl hlavou.
  - Ano, jaký nesmysl. Místo toho trénink!
  Gertruda mu seděla na krku. Příliš tvrdá, i když poměrně široká ramena, nepříliš pohodlná na sezení. Ale je to lepší, než snášet mučení "španělských bot", i když je to na vysoké bujné korsické trávě. A Eric je opravdu silný chlapec, chodí lehce a je perfektně vyvážený. A utrhl list z palmy a zakryl Gertrudu před nelítostným sluncem.
  Vévodův syn na otázku Gertrudy, proč je tak silný, odpověděl:
  "Dědičné... Navíc, když se připravuji na vstup do královské armády, nosím těžké oblázky na výcvik."
  Princezna s obavami poznamenala:
  - Ovce a kozy se při chůzi nerozprchnou?
  Eric ujistil svou nově raženou přítelkyni:
  - Ne! Mám dýmku, pod jejími okouzlujícími zvuky se spojují.
  A chlapec skutečně vytáhl z kabelky okouzlující nástroj a ukázal ho Gertrudě.
  Princezna se ho jemně dotkla a poznamenala:
  - Máš krásnou flétnu. Řezal jsi to sám?
  Eric negativně zavrtěl hlavou.
  - Ne! Toto je stále od mého partnera, který zůstal. Ona, tato dýmka je vyrobena z velmi odolného dřeva a vydrží desítky let.
  Gertruda překvapeně vykřikla:
  - Páni! Stává se to takhle...
  Chlapec poznamenal:
  - Teď pojďme na trávník a já tě položím na hrnky. Dá se tam i zdřímnout. Všechno zvládnu sám.
  Princezna se chvějícím hlasem zeptala vévodova syna:
  "Musíš mnou pohrdat za to, že jsem taková děvka." Nemůžu ani chodit bosky po zemi.
  Eric na ni mrkl a poznamenal:
  - Byl jsem tam taky. Hned první den jsem si zlomil nohy do krve. Ale přítelkyně mě pochopila a litovala mě. Brzy si zvyknete. Boty neznám sedm let, a jak vidíte, cítím se skvěle!
  - Sedm let! - Gertruda se otřásla, když si představila, jak dlouho se její vyhnanství může protáhnout. A celou tu dobu bude bosa a chodit v chudých šatech. A její měkké měkké podrážky se promění v koňská kopyta. A nebude to ani legrace.
  Eric, který zachytil odstín jejích slov, poznamenal:
  "Až vyrosteš, můžeš být poslán do chudobince nebo na plantáž v jižní kolonii." Tak si raději užijte tento svět.
  V reakci na to princezna propukla v pláč. A chlapec si uvědomil, že vychrlil další faux pas. Ale vévodův syn se v exilu etice neučil. Eric, aby trochu uklidnil svůj protějšek a posbíral ovce a kozy, hrál na dýmku. Hudba byla nádherná a třpytila se vzduchem jako proudy můr. Gertruda přestala plakat. Usmála se a dokonce začala zpívat. A odkaz jí připadal zábavnější.
  Dívka se posadila na hrnky, schovala se před sluncem a podřimovala. Chlapec dál skákal a utíkal, pak se vrhl k potoku. Princezna se probudila a opatrně kráčela po měkké trávě. Už to nebylo tak bolestivé a holčička dokázala udělat pár kruhů. K obědu jí chlapec přinesl mléko a sušenou rybu s koláčem a pár ovoce. Ne, hlady netrpěli. Eric se nabídl, že poletí k mořskému pobřeží, a přistáním nahradil záda.
  V moři a vlastně cákání je radost. Vévodův syn plaval úplně nahý a Gertruda, která usoudila, že se není za co stydět, se zbavila hadrů. Už se formovala dospělá postava, začal vystupovat malý hrudník a boky. Eric se taktně snažil nezírat, ale čas od času se ohlédl. Probudil se v něm malý muž. Ale přesto se cákali jako děti a užívali si vody. Když slunce zapadlo, Gertruda si s velkou lítostí oblékla své roztrhané, nepříliš čisté hadry, vyšplhala se Ericovi na záda a odešla domů.
  Den jako celek nebyl nudný, i když jemná pokožka byla místy spálená a ve vodě je to úplně neznatelné. Ale z nějakého důvodu se vážné popáleniny vyhnuly.
  Vévodův syn jí vysvětlil:
  - V tomto místě moře je voda léčivá. Neobjímá vaši kůži.
  Gertruda se ani nechtěla vrátit. Co když na ni hostitelka křičí, nebo dokonce nařídí, aby ji zbičovala.
  Ale Nemesis byla něčím zaneprázdněna a ani nevěnovala pozornost stádu. Stájník spěšně spočítal všechny kozy a ovce a zavřel mladé pastýře do chléva. Po čerstvém vzduchu byl zápach patrný, ale Eric položil k hlavě princezny věnec z čerstvých jarních květin a dívka usnula s úsměvem na rtech.
  Další den byl podobný tomu předchozímu. I když jsem musel vstávat brzy a chodit spát pozdě, nikdo se neobtěžoval přes den spát. Jídlo je dost chudé, ale Eric rybařil a hledal ořechy a ovoce v lese. Každý den se dalo plavat v moři a hrát si na čerstvém vzduchu. Její hrnek Gertruda se místo pekla dostal do jakéhosi zdání patriarchálního, prostého ráje. Žádná dřina. Mírné a teplé přímořské klima, minimum otravného hmyzu a jednoduché a chutné jídlo a hodiny koupání v moři.
  Postupně se princezna naučila chodit bosa. Nejprve na trávě, pak na písku a kamenech. Její jemné nohy začaly rychle hrubnout a chlapec si je namazal rybím tukem, aby nově vzniklé mozoly nepraskaly a nesvědily. Gertruda se stejně jako předtím procházela na čerstvém vzduchu buď v hadrech, nebo téměř nahá, a Eric se úplně přestal stydět. Byli však spíše bratrem a sestrou. Hodně dováděli, hráli si, vyprávěli si vtipné strašidelné historky.
  Eric měl bohatou představivost a je vždy zajímavé s ním mluvit. A to, že byli dětmi sedmnáctého století, jim jen prospělo. I když byla Gertruda ušlechtilou osobou, nebo spíše královskou kostí, neznala ani počítače, ani televizi, ani internet, ani letadla, ani mnoho jiných plodů pokroku. A proto netrpí jejich nepřítomností.
  Co jí ještě chybí? Chcete jezdit na poníkovi? Takže pro tento účel se bude hodit koza. Gertruda si na zvířata postupně zvykla a bez problémů uměla osedlat kozu. A nikdy nebyla zbabělá. Není to odpor k pláči, ale je to spíše emocionální výbuch. Moře je teplé a jemné na dosah ruky a můžete se neustále cákat. Tvrdá práce není zábavnější. Je tu dost jídla, stejná ryba, aby ses najedl do sytosti, a Eric ví, jak vařit vynikající ucho, které si olízneš prsty, můžeš dostat cokoliv medu. V žádném případě nelze říci, že by Gertruda trpěla vyhnanstvím.
  Spíš naopak už ráda běhala bosa po rozpálených ostrých kamenech, cítila maséra s mozolnatou podrážkou a čas od času práskla bičem na zvířata.
  Samozřejmě občas chyběla komunikace. V paláci je spousta lidí a různé chůvy, ale Eric je tu skoro pořád s vámi. Ale zatím se to nestalo nesnesitelným. Pastýř se nestihl nudit, Gertruda ještě nestihla smrtelně postrádat rodiče a různé ryby nudit. Někdy jsem samozřejmě chtěl jíst dort, pečivo nebo čokoládu. Ani v paláci ho ale nejedla tak často, protože se rodiče báli o její zdraví. A Eric občas zalezl do spíže a ukradl nějaké sladkosti. Nedá se tedy říci, že by Gertruda seděla výhradně na pastýřském přídělu.
  Léto tedy vesele uplynulo a přišel podzim. Dny jsou kratší, noci delší a chladnější. Ale moře je stále teplé a dny jsou zábavné.
  Gertruda žila prozatím bezstarostným životem. I když zima by mohla být v pohodě a koupání v moři už by nebylo tak pohodlné. Ale nic, nezemřou a budou jiné zábavy.
  Ale Stella, která se provdala za prince, zahájila bouřlivou činnost. Dokonce překvapivé pro dívku stejného věku jako Gertruda. Stella spřádala intriky a podařilo se jí získat silný vliv na svého tchána, Ludvíka čtrnáctého. Všemožnými způsoby tlačila krále Slunce do další války. Jejím snem bylo dobýt Španělsko a to všechno, stejně jako portugalské kolonie. A tam i Anglii pokořit. Král Jakub je navíc slabý a potřebuje francouzskou podporu. A chtěla, aby Stella usedla na španělský trůn.
  Kvůli množství případů už Stella začala na Gertrudu zapomínat. Dokud mi ji nepřipomněl velvyslanec, který přijel z Norska. Chánova dcera doufala, že její bývalá milenka v exilu velmi trpí, nebo možná už na sebe vztáhla ruce. Kdyby znal realitu, jistě by se naštval. Co je pro princeznu opravdu dobré a zábavné.
  Ale ona na to nebyla. Ale teď Stella zaváhala. Nyní má tolik peněz, že je snadné najmout profesionálního zabijáka, který dívku zabije a tím odstraní nebezpečného svědka. Stelle ale nestačilo zabít svého bývalého partnera a milenku. Chtěla právě to - ponížit a ponížit hrdou princeznu.
  Aby neodešla do křesťanského ráje jako mladá mučednice, ale dlouho trpěla ve skutečném pekle chudoby. A jaké je nejhanlivější povolání, když ne pastýřka? Ne, nezabije Gertrudu, ale život princezny by měl být těžší. A za tímto účelem vyšle chánova dcera speciálního žoldáka, který by měl princeznin pobyt ještě více zpečetit a zároveň Stellu občas informovat.
  Jen si musíte dát na čas a najít člověka s fantazií, který vlastní holubí poštu, který bez zabití ochromí, ale Gertrudu přivede do hrobu jako první a proskočí ji peklem až do konce.
  Na Korsice je začátek prosince. Citelně se ochladilo a i ráno byl na oblázcích mráz. Gertruda vyběhla bosá a otřásla se. Jak náhle se počasí změnilo. I včera bylo přes den více než dvacet stupňů, a to je přijatelné. A nyní se od severu přihnala zima a omrzlo. Princezna se zahalila do jemného šátku, ale její bosé nohy velmi zesílily. Pořád skákala nahoru a dolů a snažila se najít ostřejší kámen. Když teplota pomalu klesala, přirozeně silná dívka si zvykla a již nepociťovala vážné nepohodlí. Bosé nohy se také přizpůsobují zhoršujícímu se klimatu. Když ale prudce skočila, změní se to v mučení.
  Dokonce i ztvrdlé Ericovy nohy zrudly jako husí nohy. Chlapec se zeptal ženicha:
  - Mohou tu být alespoň pár bot pro dívku? Dokáže odpustit!
  Stájník se hocha skepticky zeptal:
  - A ty? Vydržíš to sám?
  Eric sebevědomě řekl:
  - Víš, nikdy jsem nekašlal, i když jsem celé minulé zimy chodil bos. Ale pořád je to dívka, a nezatvrzelá, jako místní selanky z raněného dětství.
  Stájník souhlasně přikývl.
  - Zeptám se hostitelky.
  A do domu vešel těžký, velký muž. A o minutu později vyletěl jako bodnutý a ječel:
  - Paní to zakázala! Ještě nesněžilo a vy musíte být oba bosí! Jinak tě ve stáji bičují!
  Eric se zhluboka nadechl a řekl:
  - Dobře! Tak budiž, jdeme na to!
  Chlapec rychle vyhnal dobytek a pozval princeznu, aby se znovu posadila na jeho záda. A on sám začal dívce energicky masírovat zimou ztvrdlá a ztvrdlá chodidla. Gertruda se třásla zimou, ale rychle se zahřála, zvlášť když vyšlo slunce a vítr utichl. A vévodův syn, trhající listí z palem, začal vyrábět vysoké boty pro princeznu.
  Gertruda otráveně zpívala:
  - No, proč léto netrvá celý rok, proč nám mráz pálí paty špatně!
  Eric filozoficky poznamenal:
  - Aby nohy nebyly moc měkké, je tam kamínek, a abychom se v zimě nevyhřívali. A je docela jemná.
  Přesto, když chlapec vyšel na trávník, zapálil oheň a ohřál mléko a med a donutil princeznu pít:
  - Nemůžeš odpustit. Nejsou tu žádní lékaři. A četníci mají co léčit.
  Gertrudu přešel mráz a dívka zakrytá vlněným šátkem a listím usnula na slunci.
  Pak jsem se probudil, když už byla tma. Ochladilo se, ale stále se to dalo vydržet. A tak se v podomácku vyrobených botách a v listí vydala za Ericem, který, jako by se nic nestalo, běžel polonahý. Pokud si nepřehodil přes svalnatý trup tričko. Ne, nikdo toho chlapce nebere.
  Zimy na Korsice, zejména na jižním cípu, jsou opravdu mírné. Následující dny byly mnohem teplejší. A Gertruda zase běhala, zvláště po východu slunce, bosa po oblázcích a alespoň jednou kýchla. Sněžilo jen na Štědrý večer. Dobytek ten den nevyhnali a poprvé po dlouhé době skončili chlapec a dívka v domě pána. Nemesis se rozhodla zařídit si dovolenou pro sebe, a proto pro ni připravili nejrůznější věci. A Eric a Gertruda ji obsluhovali u stolu. Nemesis byla veselá. Vedle ní seděl host, kterého si princezna nejprve spletla s mladíkem. Pánské oblečení, krátký blond sestřih a mužná brada. Pak si Gertruda podle postavy a chování milady uvědomila, že je to žena a krásná žena, asi pětadvacetiletá nebo ještě mladší.
  Ale navzdory své kráse už má tvrdý pohled ocelových očí a silné ruce s plnými klouby pěstí. Jako pouliční rváč.
  Usmála se na Gertrudu širokým úsměvem s bílými, zářivými a velkými zuby. Ale jeho oči byly stále chladné a tvrdé. A s ní dívka cítila jakési dobře skryté nepřátelství.
  Žena však řekla přátelským a láskyplným hlasem:
  - Nechte tyto děti sednout si ke stolu a poobědvat s námi. Opravdu chceš dort, Stello?
  Ano, Gertruda v poslední době stále častěji snila o dortech a sušenkách se smetanou, které jedla ve svém paláci. Opravdu jí to nestačilo. A princezna ze strachu, že by si to rozmyslela tahle hezká teta s vrahovými pěstmi, okamžitě vyskočila na nabízenou židli. Eric se posadil trochu zdrženlivě. Také moc chtěl ochutnat dort.
  Žena se podívala na Gertrudu. Opatrně zvedla vidličku a nůž. A podívala se na paní, neodvážila se pořezat se.
  Milady tiše řekla:
  - Odřízněte dítě, jak chcete, a nechte chlapce jíst také.
  Gertruda začala stříhat, dělala to opatrně, v souladu s etiketou. Válečnice pozorně sledovala její pohyby. Chlapec, který už skoro osm let pastýře dokázal zapomenout na slušné vychování, se choval hruběji, ale také po vzoru své partnerky vzal do rukou nůž a vidličku. A ušpinil se od voňavého krému.
  A Gertruda jedla velmi opatrně a snažila se neušpinit. Dívka po dlouhé přestávce konečně ucítila na jazyku nezapomenutelnou chuť sušenky a čokoládového krému. Jak skvělé je sníst dort, na jehož chuť nestihla zapomenout.
  Milady se jemně zeptala dívky v norštině:
  - Musíte být vznešená señora?
  Gertruda automaticky odpověděla a lhala:
  - Ne!
  Žena se masožravě usmála a poznamenala:
  - Ale vaše krása a způsoby vás prozrazují. Takže Gertrudo!
  Princezna se otřásla a prozradila se:
  - Jak znáš moje jméno?
  Milady se usmála a pokračovala v norštině:
  - Neboj se... Když se ten černovlasý podvodník nabídl, že tě bude následovat a zničí ti život, hned se mi zdálo, že je to nečisté. Proč se princezna a manželka korunního prince tak rafinovaně mstí služce. Kromě toho jsem slyšel o vaší rodině. Jste Skandinávec a prakticky celý blond. A je to černý brunet, vůbec ne jako jeho otec. Přesto se jí podařilo Louise čtrnáctého okouzlit a tento stařík je do ní bezhlavě zamilovaný. Tak jsem si řekl - vezmu další nabídku a zahořím sám se sebou.
  Gertruda si těžce povzdechla a poznamenala:
  "Přísahal jsem na srdce své matky, že to nikomu neřeknu!"
  Milady přikývla hlavou a tiše řekla:
  - To vysvětluje vaše mlčení, ale... Dříve nebo později bude Stellin podvod odhalen a... Nemůže sundat hlavu.
  Princezna se usmála, ale pak se zamračila a řekla:
  - Nikdo neuvěří, že bosý žebrák je královskou dcerou.
  Milady pevně odmítla pochybnosti.
  - Můžeme napsat dopis tvému otci a on osobně navštíví dvůr Ludvíka XIV. Pak jsou všechny problémy vyřešeny najednou. Stačí napsat pár slov na pergamen a Stella bude hotová!
  Gertruda se zvedla a podívala se na Erica. Zjevně neuměl norsky a nevěnoval pozornost konverzaci. Princezna se sice v exilu necítila špatně, ale už se nechtěla smířit se Stellinou vládou. A dívka se rozhodla:
  - Napíšu dopis svému otci!
  Milady se široce usmála a řekla dívce:
  - Pojďme do jiné místnosti. Pero a inkoust jsou připraveny.
  Gertruda šla za bojovnicí. Princezniny bosé nohy se pohybovaly téměř tiše a miladiny boty vrzaly. Je to legrační, ale královská osoba vypadá jako žebrák v hadrech na pozadí ženy v mužských šatech.
  Gertruda se posadila a ponořila pero do kalamáře. Nevěděla, co konkrétně napsat. Navíc přísaha stále platila a ona ji nechtěla porušit. Můžete to však udělat.
  Milady, která pochopila důvod váhání, vybídla:
  - Napište jednoduše: Tati, moc tě miluji a chci tě vidět. Přijď brzy do Paříže, Gertrudo, která tě miluje.
  Princezna se pokřižovala a několikrát ponořila pero do kalamáře a poznamenala si pár slov. Pak jsem dal svůj obraz...
  Milady sebrala, co napsala, vložila to do obálky a zalepila. Pak políbila princeznu na rozloučenou a zašeptala:
  - Dopis bude doručen na adresu. A Stello, zasadíme smrtelnou ránu.
  A kobří žena vrzající v černých lesklých botách opustila místnost, věž, na odlehlé farmě.
  Gertruda zašeptala po milady:
  - Bůh nám žehnej!
  
  
  SNĚHOVÁ KRÁLOVNA A BOSÝ GERD
  Dívka byla stejná Gerda ze Sněhové královny a na jaře, jakmile roztál sníh, se vydala z města hledat svého jmenovaného bratra Kaie. Vzala si s sebou malý sáček s jídlem a nazula si červené boty, to nejcennější, co měla. Sluníčko svítilo a bylo nádherné jarní počasí. Gerda šla svižně a pískala píseň:
  Kráčím po dlouhé cestě
  Hledám svého ztraceného bratra...
  A věřím, že najdu Kaie
  I když ten kluk není náplast.
  
  Cesta je velmi obtížná
  Jsou v něm srázy a pláně...
  Ale věz, že sen se splní -
  Navždy s mým bratrem jsme jedno!
  
  Pokud musím být bos,
  Na kameni a na zasněžených svazích...
  A budu ho táhnout silou,
  Můj bratr je nejlepší!
  
  Cesta je těžká, věřte mi
  Někdy vlci vyjí tak dravě...
  Každé zvíře může ublížit
  A kámen pod nohama je ostrý!
  
  Ale Kai, věřím, najdu,
  Polib jeho krasavce...
  Projdu zimou a vánicí,
  Sníh mi pálí bosou nohu!
  
  Ano, cesta je krutá, věříte
  A Gerda má hlad...
  Vyhněte se ztrátám na cestě
  Dívčino srdce úzkostlivě bije!
  
  Ale projdu pískem a sněhem,
  A já ti pomůžu, věř Kaya...
  Milovat chlapce není hřích
  Projdu sněhem bos!
  
  Ale konec cesty přijde
  Vidět svého bratra v novém světle...
  Otevřu slavný účet vítězství,
  Planeta se oteplí!
  Gerda šla po cestě a její nohy v úplně nových botách byly odřené. Dívka si řekla:
  - Cesta k mému bratrovi je dlouhá a já tyhle nové červené boty pošlapu v hadrech. Vyfotím je lépe! Už je teplo!
  Gerda si sundala boty a punčochy a schovala jim batoh. Naboso se ve skutečnosti chodilo snadněji a příjemněji. Prach na silnici píchal do nohou. Gerdina rodina není bohatá a v teplé sezóně dívka často hrála naboso. Ale po zimě a ona je v Dánsku zasněžená, její podrážky v plstěných botách hýčkaly. A jít jen prvních pár minut, kamenitá cesta byla příjemná. Pak začaly nahé chodidla dívky kňučet a bolet.
  Gerda opustila kamenitou evropskou cestu a šla po čerstvé jarní trávě. Takže to bylo mnohem méně pichlavé. I když chůze není tak pohodlná.
  Dívka přešla k sobě a znovu si něco zabručela. Pak snědla z kabelky chleba.
  Konečně se před námi objevila vesnice. Gerda ve svých jednoduchých šatech a bosa by mohla být považována za žebráka, ale vypadala příliš čistě. Je blond a krásná, její tvář je ještě o něco tmavší než její sněhově bílé vlasy.
  Když vstoupila do vesnice, opustila měkkou trávu a písek a štěrk na cestách ji znovu píchaly do nohou. Ale to už se vesnické děti chlubily svými obnaženými, zaprášenými podpatky mocně a hlavně a Gerda zatnula zuby a nechtěla se vydávat za sisu.
  Dívka se zeptala dětí na Kaie.
  Jeden z chlapců odpověděl:
  A já jsem Kai!
  Gerda se zasmála a zavrtěla hlavou.
  - Ty nejsi Kai!
  Chlapec blýskl nahými, zaprášenými podpatky a zmizel.
  Gerda, která si uvědomila, že pátrání po jejím bratrovi by se mohlo oddálit, se zeptala, zda to funguje.
  Jeden majitel řekl, že je únavné nosit deset kbelíků na jídlo.
  Gerda vzala jho, vzala dvě vědra a nesla. Pro holku je dost těžké nosit velké kbelíky. Odhalené chodidla měl doslova v plamenech.
  Ale ona se zatnutím zubů šla a vytočila. Ve městě nebyla Gerda zvyklá na těžkou práci, i když měla také co dělat s domácími pracemi.
  Dívka přinesla poslední kbelíky doslova ohromující. A málem je upustil. Ale těžce dýchala a odnesla ho na verandu.
  Majitel jí dal kůrku chleba a řekl:
  - Jestli chceš, můžu tě vzít jako služku!
  Gerda zavrtěla hlavou a těžce oddychovala.
  - Ne!
  A míhala se s černými podpatky na prachu a vyběhla z vesnice. S obtížemi se dostala k nejbližší kupce sena a v naprostém vyčerpání do ní spadla. Pak ji přemohl spánek.
  A měl noční můry...
  Ubohá Gerda, cinkající těžkými okovy odírajícími nohy, putuje do pařížského vězení. Dali je také do Chatelet, do studené, páchnoucí cely, kde obě holčičky přistižené při krádeži a starší ženy sedí pohromadě, ale skoro všechny jsou mladé.
  Krmí vás nechutnou vodkou a starým chlebem. Můžete tak strávit více než jeden rok v nelidských podmínkách.
  Gerda je ale předvolána k výslechu. Namazávají si paty olejem a na bosé nohy nosí žhnoucí pánev. Dívka křičí bolestí a ztrácí vědomí. A je nucena vzít na sebe vinu za vraždu šlechtice.
  Mučení trvá několik dní, dítě je bičováno, pověšeno na stojan, ale Gerda prokazuje neuvěřitelnou odvahu. Nic není rozpoznáno. A pak na to přiložím španělské holínky.
  Prkna mačkají dětem nohy a kat zaráží klíny. Po prvních ranách dívka ztrácí vědomí. Ale polijí ji studenou vodou a donutí ji, aby se vzpamatovala. Pak znovu porazili prkna. Ta bolest je prostě strašná. Gerda sípe a vychází s divokým výkřikem.
  Opilý kat se zašklebí.
  Vyšetřovatel opakuje otázku:
  - Zabil jsi vikomta de Jouzaca?
  Gerda se zasténáním odpoví:
  - Ne!
  Vyšetřovatel křičí:
  - Katu, ještě jeden klín pro ni! Tlustější!
  A opět následuje rána, ze které se dívce chvěje celé tělo. Gerdě tečou slzy z očí, Andersenova hrdinka je velmi zraněná, ale nepřizná se.
  Vyšetřovatel křičí:
  - Ano, přiznejte se nám! To jsou jen slova!
  Gerda najednou najde sílu jasně odpovědět:
  -Slova jsou jako vítr, točí mlýn, který dává mouku moudrým a mouku bláznům!
  Vyšetřovatel křičí:
  - Ještě dva klíny!
  A zase kladivo letí ... kosti, dětské nožičky křupou, z bolestného šoku dítě zase ztrácí vědomí. Gerdu oživí vědro ledově studené vody ze sklepa. A pokračují v sofistikovaném a zároveň neohrabaném mučení. Zde ve svěráku zároveň sevřou prsty dívčiných rukou. Zmáčkněte svěrák. Gerda znovu omdlí. Tentokrát na dlouhou dobu. Ani kýbl vody ji nedokáže oživit.
  Dívka leží na mučícím křesle, bledá a zakrvácená.
  Gerda se probudila. No, má noční můru. Po těžké práci a dlouhé cestě jí však bosé nohy velmi bzučí a bolí. Nahé, zaprášené podrážky dívky jsou popraskané a bolí na ně šlapat. Gerda se násilím přinutila vstát a šla pěšky. Sražené nohy bolely, ale dívka zatnula zuby silněji a šla divokou. I když každý krok explodoval divokou bolestí.
  Postupně se však tělo zahřívalo a bolest ustupovala. I když nohy a hlavně lýtka byly hodně unavené únavou a holá, sražená podrážka bolela od malých oblázků na silnici.
  Dívka prošla svou silou a dokonce přidala krok... Slunce minulo poledne. Objevila se nová vesnice. Vstoupila do něj kulhající Gerda. V žilách jí brnělo napětí.
  Dívka natáhla ruku a se slzami v očích se zeptala:
  - Dej mi chleba, prosím.
  Jedna z žen jí dala kousek palačinky, kamarádka zatuchlou kůrku, třetí bramboru.
  Gerda trochu posílila svou sílu. A chvíli seděl na lavičce. Přišel k ní chlapec a zeptal se:
  - Kam jdeš holka?
  Gerda upřímně odpověděla:
  - Hledám svého jmenovaného bratra Kaie!
  Chlapec pokrčil rameny a odpověděl:
  - Dva Kai a my máme ve vesnici. Jméno je běžné. A svět je velký. A vaše nohy jsou od krve.
  Gerda si těžce povzdechla a odpověděla:
  - Vím to. Ale nemůžu zradit svého přítele!
  Chlapec poznamenal:
  - Máš něco v tašce!
  Gerda přikývla.
  - Ano, má červené boty!
  zeptal se chlapec s úsměvem
  - Drahé?
  Dívka přikývla.
  - Ano! Babička šetřila šest měsíců!
  Chlapec se překvapeně zeptal:
  Proč k nim nejdeš?
  Gerda upřímně odpověděla:
  - Proto nechodím, protože jsou drahé! Cesta může být dlouhá a rozpadnou se.
  Chlapec navrhl:
  - Prodejte je a můžete si po cestě koupit jídlo!
  Gerda zavrtěla hlavou.
  - Ne! Kai je nikdy neviděl! Chci se v nich ukázat!
  Chlapec souhlasně přikývl.
  - Chápu! Vezměte si měděný groš! Brzy dorazíš do města, bude toho dost na bochník chleba. Jen se nesnažte krást. I když jste dítě, dají vás do vězení a bičují!
  Gerda zavrtěla hlavou.
  - Nikdy nic neukradnu!
  Pak se dívka zvedla z lavice a dupla. Bolely ji nohy, pálila ji, ale povinnost ji vyžadovala, aby pokračovala.
  Před setměním se nestihla dostat do města a znovu strávila noc v kupce sena.
  Tentokrát byl její spánek klidnější.
  Katova dcera ukryla Gerdu do koše a vynesla ji z cely. Spěchala opustit Chatelet, dokud zajatci nebyli postrádáni. A dívka utekla se zavazadly.
  Katova dcera se vydala s Gerdou na cestu na jih Francie v naději, že se tam ztratí. Šla v kožených botách, Gerda šlapala bosa vedle ní. Pak se ale z kamenité cesty dívce rozpadly boty a na zakrvácené nohy nemohla téměř šlápnout. Gerda to měla o něco snazší, protože zpočátku měla drsné podrážky, zjevně i přes silné omlazení si dívčino tělo uchovalo vzpomínky na minulé testy.
  Katova dcera byla považována z bohaté rodiny a obvykle nosila boty, jak je zvykem u nechudých pařížských rodin. A její dívčí podrážka nebyla zvyklá na kameny, oblázky, kamenité francouzské cesty. Ale dívka, která si zlomila nohy do krve, projevila odvahu a nestěžovala si. Gerda při zastavení políbila nohy na zkrvavená chodidla a bolest ustoupila, katova dcera usnula.
  Postupně se jí zahojily nohy a pokryla je tvrdá krusta. Katova dcera se oblékla a žila z almužny, Gerdě také zbyly jen hadry. Na zimu se dívka a dívka přestěhovaly do Itálie. Mrazy nejsou a víceméně snesitelné. Ale jejich život se stal životem tuláků. Tedy velmi těžké a hladové. A v tomto životě nebylo žádné světlo. Katova dcera byla hezká, ale vůbec ne krásná a úplně vyhublá, stala se z ní rákoska.
  A Gerda, inspirovaná cestou, začala zpívat;
  Gerda Kaya hledala bosa,
  Procházel jsem se drsnými závějemi...
  Koneckonců, její duše je zlatá,
  Jako zářivý bílý sníh!
  
  Nepodařilo se najít ženicha
  A k nacistům se dostala naplno...
  Ach, chudinka Gerdo,
  Jaká hanba vydržet!
  
  Pláč připravil stojan,
  Rozdávání ohně pod nohama...
  Smaží dívku jako rybu,
  Ale v duchu vězte, že je jako orel!
  
  A snášel velké utrpení
  Bezpočet mučení a mučení...
  Překryto nešťastnou poctou,
  Rozbrečet dívku!
  
  Bosé nohy olizují plameny,
  Bič dívku násilně zmlátit!
  Tady pod kupolí v přísné Paříži,
  Vedou Gerdu v hábitu k ohni!
  
  Mučení je tvrdá dívka snáší,
  A směje se do tváře katům...
  Ne, nebude žádat o smrt -
  Zkouška na jejích bedrech!
  
  Dokáže odolat mučení
  Jste trpěliví, protože ideální...
  Naše Gerda se narodila v Rusku,
  Pravoslaví srdcem!
  I když jí lámou kosti klíšťaty,
  Ostrý hrot píchá do bílé hrudi...
  A s bosýma nohama na uhlí,
  Dali Gerdu, takže bolest - nedýchejte!
  
  Dívka hrdě sestupuje k ohni,
  I když je obličej celý od krve, modřiny...
  Smál se nahlas radostí
  I když ruce a nohy jsou v řetězech!
  
  A zdálo se, že není úniku
  Katova tlapa spaluje oheň...
  Prosil Boha o odpuštění
  I když se k ní natáhly ohnivé jazyky!
  
  Tělo olizuje zuřivý plamen,
  A Gerda sténá bolestí, křičí...
  Ale prapor stále letí v duši,
  A v srdci monolitu reduty!
  
  Bude tam pomník dívce světla,
  A Rusko si na svou dceru vzpomene...
  Bude se zpívat Gerda statečná
  Den přijde a noc zmizí!
  Gerda, věčně hladová, bosá a v hadrech, šlapala po Itálii. Stále doufala, že najde svého bratra Kaie. Z nějakého důvodu ho hledala na jihu Evropy, a ne na severním pólu.
  A nyní se již blížila k Neapoli. Nedaleko města stál velký a velmi krásný palác.
  Dívka se posadila na kámen. A začala v hlubokém smutku plakat.
  Přišel k ní chlapec. V bohatých šatech a lakovaných botách. Byl zřejmě ve stejném věku jako Gerda. A tiše se zeptal:
  - Proč pláčeš žebráku?
  Dívka upřímně odpověděla:
  - Už mnoho let hledám svého jmenovaného bratra Kaie a prošel jsem půl světa bos!
  Chlapec skepticky poznamenal:
  - Mnoho let? Hledáte ho od dětství?
  Gerda zavrtěla hlavou a odpověděla:
  -No ne! Jsem mnohem starší, než vypadám!
  Chlapec se usmál a odpověděl:
  - Rád poslouchám příběhy! Řekněte mi svůj příběh!
  Gerda začala vykládat, upřímně a bez příkras.
  Chlapec ji poslouchal a poslouchal... Pak odpověděl:
  - Nevím, jestli je to pravda nebo ne, ale náš princ je možná Kai!
  Gerda hvízdla.
  - Jo?
  Chlapec souhlasně přikývl.
  - Jsem sluha v paláci knížete a vím, že můj pán je z prostého lidu! Naše princezna si sama vybrala mladíka, který musí být génius a něčím ji ohromit!
  Dívka souhlasně přikývla.
  - Ano, Kai mohl! Je velmi chytrý a velký originál! Někdy skládal takové básně, že se děti sjížděly z celé Kodaně a poslouchaly a tleskaly!
  Chlapec přikývl.
  - Věřím ti! Princ byl opravdu kluk jako já! Dokonce přišel bos a nazul si boty, jen u vchodu do paláce. A prostě to dopadlo úžasně. Vzhledem k tomu, že tam byl celý zástup lidí, kteří se chtěli oženit, udělal dojem!
  Gerda se zeptala:
  Má blond vlasy a modré oči?
  Chlapec, který byl sám černovlasý, přikývl.
  - Ano! A králi se také líbilo, že není Ital, ale mluví perfektně naším jazykem!
  Gerda potvrdila:
  - Naše babička byla učitelkou cizích jazyků. A Kai od jsme znali odmala! Je to určitě on!
  Sluha poznamenal:
  - Konečně máš štěstí!
  Dívka dupla bosou nohou.
  - Vezmi mě k princi!
  Chlapec pokrčil rameny.
  - Strážci nepustí dívku do hadrů a bosou dívku ... Jednoduše vás hodí do žaláře!
  Gerda se zachvěla a vypískla:
  - Co dělat?
  Chlapec navrhl:
  - Prostudoval jsem všechna zákoutí v paláci. Provedu vás v tajnosti. Když je noc, až do ložnice. A hned se dostanete do kontaktu s princem!
  Dívka přikývla.
  - Souhlasím!
  Chlapec poznamenal:
  - Možná bys měl dostat nové šaty a boty. V této podobě šokujete Kaie!
  Gerda zavrtěla hlavou.
  - Je snazší chodit naboso bez hluku! Kromě toho ať můj bratr uvidí, čím jsem se stal!
  Chlapec přikývl.
  - Sedni si na skálu! Přinesu ti jídlo. Jsi tak hubená a hladová. A pak půjdeme!
  Dívka nervózně pohybovala bosýma nohama a třásla se netrpělivostí. Skončila série smůly a uvidí znovu svého staršího bratra Kaie?
  Chodil také bos z Dánska na jih Itálie? Chudý chlapec. Má holé podrážky, i když je to dívka, jako kopyta koně z evropských silnic vycpaná ostrými kameny. Zimu i horko zažila a vydržela všechno.
  Chlapec jí přinesl z kuchyně pár šlehačkových dortů, kuřecí stehno.
  Gerda to hltavě snědla.
  Už byla tma... Dívka si pečlivě umývala bosé nohy v potoce. Vyplatilo se ale udělat pár kroků, protože zdrsněné podrážky se opět zaprášily. Chlapec vypadal tak chytře.
  Vedl ji tajným otvorem v plotě a pohyboval se s ní zadními ulicemi.
  Všechno bylo jako v pohádce... Itálie a palác, kam ji chlapec vzal. A myslela si, že tento princ je její bratr Kai. Bosou dívku v hadrech ale stráže skutečně nepustí.
  Sluha ji zavedl do princovy ložnice. Sám si zul boty, v paláci, aby nehlučel, a děti chodily bosé po chodbách, obratně obcházely stráže.
  Někdy po stěnách blikaly barevné obrázky, což byly legrační sny.
  A ve zlatém květu spal mladý princ a po jeho pravé straně princezna.
  Princ byl pohledný, ale poněkud obézní z luxusních hostin v paláci a starší než Kai. Gerda si ale okamžitě uvědomila, že to není on.
  A srpnový pár se probudil.
  Zpočátku byli vyděšení a strážci se dětí zmocnili. Ale pak princezna požádala hubenou, blonďatou dívku v hadrech s mozolnatým a zaprášenýma nohama, aby vyprávěla svůj příběh.
  Gerda dala všechno do pořádku. Včetně popisů brutálního mučení ve francouzském vězení.
  Princezna řekla soucitně:
  Ať zůstane s námi!
  Princ souhlasil:
  - To je ten nejúžasnější příběh, jaký jsem kdy slyšel!
  A dodal:
  - Většinu cesty Evropou jsem stále jezdil na koni. A teprve když spadla, musela jít pěšky. Je také dobré, že v našem klášteře se chlapci mohou obouvat pouze v mrazu a moje nohy nebyly citlivé. Ale stejně jsem si srazil nohy a kulhal. Chodila bosá Evropou od konce do konce!
  Princezna řekla důrazně:
  Bude to moje oblíbená dvorní dáma! A buďte podle toho! A ten kluk, co ji přinesl, deset ran holemi a do paty, za porušení etiky a dvacet zlaťáků, že nám našel nového přítele!
  Mladý sluha se uklonil a odpověděl:
  - Jste tak fér!
  Dívka se uklonila a zeptala se:
  - Je lepší mi dát klacky na paty! Tady je to všechno moje vina!
  Princ se usmál a odpověděl:
  - Sami vás udeří holemi! Za nelegální vstup do paláce! Jsme jen vládci!
  Princezna potvrdila:
  - A ona taky deset ran holemi na holých patách!
  Gerda si těžce povzdechla. Ležela na zádech a sluhové jí dali bosé nohy do smyček. Ale ukázalo se, že to nebylo tak děsivé.
  Mlátili ji tenkou větvičkou, jen tak na parádu a Gerdu ztvrdlé podrážky nebolely, ale jen lechtaly.
  Chlapec byl ale zbit ohebnou holí a byl opravdu zraněn. Ale pevně zatnul zuby a škubal sebou, podařilo se mu zadržet výkřiky. A pak vstal a těžce kulhal na obě nohy.
  Šťastný tiket opět chytila trpělivá Gerda. Dívka se stala služebnicí urozeného prince. Stala se dvorní dámou, oblečená do hedvábí a sametu. Příběh podle Andersena se opakoval, jen mírně v jiné verzi. Gerda si hned první den odřela nohy v nových botách a uvědomila si, že bohatství není jen sladkost. A v hedvábích je v italském létě trochu horko. A ta nejvybranější jídla nejsou tak dobrá, když máte plný žaludek.
  Tlačí a překáží při chůzi...
  Gerda se navíc musela naučit cizí jazyky, slušné vychování, všemožnou etiketu a vědu. A to není vůbec tak zajímavé jako vést život tuláka.
  Dokonce se mi třeští hlava.
  Gerda se snažila zvyknout si, dlouho trpěla. Tady uplynul rok. A už se zdálo, že je vtažena do tohoto vyčerpávajícího, rytmu života družičky.
  A že se už zdráhá někam jít a něco hledat.
  Jenže v zrcadle, před kterým obřad prováděla, se náhle objevil její pojmenovaný bratr Kai. Chlapec vůbec nevyrostl a za dlouhá léta odloučení se nezměnil, jen příliš zbledl nezdravou modrou. V zámku Sněhové královny jako by umrzl a stále se snažil z ledu poskládat slovo: "Věčnost".
  A bez něj je vězeň.
  Ale nezdálo se, že by mohl. A jaké to je sedět dlouhá léta v ledovém hradu, i když vám není zima?
  A žádné další děti poblíž nejsou?
  Gerda cítila, že její jmenovaný bratr je hluboce nešťastný. Kolem je jen led a lední medvědi, procházíte ledovými krami jiskřícími jako diamanty. I s přihlédnutím k tomu, že srdce jmenovaného bratra zamrzlo, je stále jasné, že je hluboce nešťastný. A jen se samotnou Sněhovou královnou můžete mluvit, ale ta se v ledovém hradu objevuje jen zřídka.
  
  Gerda vykřikla a rozhodla se utéct. Odešla do svého pokoje. Poctivě levé kozačky, drahé šaty a tenké spodní prádlo. Oblékla svého bývalého, proměnila se v roztrhané, ale pečlivě uložené šaty. Dostala se do křeče a obnažila nohy nad koleny. Dívka vyrostla a vypadá na třináct let, ale ve skutečnosti je o deset let starší. Jak je to dlouho, co šla hledat svého zapřisáhlého bratra? Na třináct let, ne-li déle.
  Dívka políbila krucifix, a tak se bosa vydala hledat svého jmenovaného bratra. Teď aspoň věděla, že je daleko na severu. Cestou ji potkali stráže. Když viděli Gerdu bosou a v hadrech, byli překvapeni:
  - Jste dvorní dáma? jaký máš vzhled?
  Gerda lhala:
  - Rozzlobil jsem svého prince a on mi nařídil, abych šel všemi čtyřmi směry ve stejných hadrech, ve kterých jsem šel do služby.
  Strážný žalostně poznamenal:
  - Srazíš si všechny nohy, dám ti aspoň boty. Moje dcera z nich vyrostla a budou pro vás tak akorát!
  Dívce chyběla chůze naboso, která je tak příjemná, když jsou podrážky hrubé.
  Gerda odpověděla skromně:
  - Nezasloužil jsem si to... Nech si to nebo to prodej!
  Vousatý muž zavrtěl hlavou.
  - No, já ne! Italské silnice jsou příliš drsné a kamenité pro dívčiny bosé nohy. Navíc jste se již odvykali od drsného povrchu. Je sice ještě květen, a tak brzy nebude zima, ale na noc ti dám péřovou deku, aby ses přikryl... Dokud si nenajdeš nové hodné páníčky!
  - Děkuji! odpověděla Gerda.
  Nechtěla strážce urazit.
  Vzala si s sebou kožené a téměř nenošené boty - dcera je nosila zřejmě jen o prázdninách a péřový, také praktický nový šátek. Poděkovala strážci s měkkým srdcem. Boty byly opravdu pohodlné, trochu oversized, ale normální. Chodilo se v nich pohodlně.
  Jakmile ale zahnula za roh, dívka si zula boty a pověsila si je přes rameno. Opravdu chtěla chodit naboso, odpočinout si od palácových bot. Zpočátku se chodilo příjemně, na holých patách mě lechtal silniční prach. Pak se ale začala projevovat dlouhá absence zvyku. Podrážky dívky byly stále měkčí a brzy pocítila ostrost oblázků a pálení. A obecně každý tuber na bosé noze, ve kterém se uvolnily mozoly, pociťuje bolest.
  
  Gerda, která ve svém již ne tak krátkém životě dokázala viset na stojanu, se ale nenechala zahanbit. Chůze naboso po kamenité cestě totiž nebolí tolik, jako když si opékají paty v pánvi. I když se rok ona, družička, hýčkala. Nic nevydrží.
  A Kaya najde, všemi prostředky.
  Ke konci dne dívce krvácely bosé nohy, ale nevzdala se a usnula v kupce sena. A další den se opět vydal po kamenité cestě.
  A prošla silou, i když jí při každém kroku explodovaly nohy bolestí.
  Gerda si s sebou nebrala jídlo a musela jíst almužnu. Ochotně byla obsloužena hezká dívka v hadrech.
  Gerda chtěla nejprve kožené boty prodat nebo vyměnit za jídlo, ale pak si to rozmyslela. Její nohy velmi rychle zhrubly a nepotřebovaly boty, zejména v teplém období. Potkala ale dva malé kluky, kteří doslova umírali hlady.
  Gerda je nemohla opustit.
  Dívka je krmila tím, co nasbírala v tašce, pak je prodala v kupeckém obchodě s velkou slevou, samozřejmě skoro nové boty. Nakoupili jsme jídlo a nechali ho klukům spolu s péřovým šátkem.
  Nenechte kluky zmrznout.
  Gerda se samozřejmě zachovala křesťansky velkoryse. Navíc bylo léto a v noci nebylo potřeba se zakrývat šátkem. Když ale štědrá pole Itálie skončila, dívka kráčející na sever skončila v Alpách. A přes den je pořád teplo, ale v noci zima. A vesnice jsou mnohem vzácnější, musíte hladovět.
  A velmi ostré oblázky na silnicích, zarývají se do čerstvých mozolů dívčí podrážky.
  Jednou v létě udeřil horský mráz a strapačky zmrzly. Dívka sebou škubla a nakonec si roztrhla šaty. Byla nahá a bezbranná. Musel jsem, držíc na sobě hadry, jít rychlým tempem. V noci nemůžete spát nazí - opravdové peklo. Gerda celý den a noc nespala, ale ráno sestoupila o něco níž a zahřála se, spala. Pak znovu chodila celou noc a druhý den k večeři přišla na horskou farmu.
  Majitel souhlasil, že dá Gerdě jednoduché a staré šaty, ale na oplátku ho donutil celé dva týdny štípat dříví a nosit vodu v kbelících s jhem.
  A to nejen pro sebe, ale i pro své sousedy.
  Dívka tvrdě pracovala do úmoru a jedla jen zatuchlý chléb a kyselé mléko. Majitel ji pozval, aby zůstala, ale Gerda lhala a říkala, že dělá pouť. Horská pěst jí neochotně dala nějaký druh děravého pytloviny, ale ty alespoň nejsi nahá. A ani nehodil kousek chleba na cestu.
  I když se dívka cpala mozoly na rukou.
  Gerda musela odejít s prázdným žaludkem. A v horách jsou vesnice vzácné a samotné Alpy jsou velké, na vrcholcích hor je sníh i v létě. Dívka z hladu trhala trávu, jetel, ohlodávala jedle šišky. Za deset dní byla vyhublá a stala se z ní jedna kost a kůže. Ani veverka neodolala a jedla syrovou.
  A dokonce ohlodal kůži.
  Pak jsem znovu zasáhl farmu. Tři dny tam tvrdě pracovala, ale pak se najedla a dali jí trochu na cestu. Ale nejvíce ze všeho na Vysočině se ochladilo v noci. Dívka přes den spala, v noci dupala holým mozolnatým chodidlem po ostrých kamenech. Občas vlci zavyli, Gerda několikrát spadla do propasti a málem spadla, ale osud si ji nechal. I když značný strach jít přes hory a v noci. A hladový...
  Ale aspoň ví, kam jít.
  Když Hannibal přešel přes Alpy do Itálie, polovina jeho armády a všichni sloni zemřeli. A tady přechod dělá malá, no, i léta, a dospělá dívka.
  Vlci olizují její bosé, půvabné otisky, které zanechávají její velmi trpící nohy.
  Když už byla Gerda na pokraji, připletla se jí do cesty další farma a zase jídlo. Majitel se ukázal být laskavější a nabídl dívkám ovčí kožich a boty, ale Gerda odmítla s tím, že už je zvyklá na kameny a chlad a bosé nohy jdou mnohem snáz než naložit do bot. Majitel dal na cestu celou tašku jídla.
  Měl svědomí.
  To samozřejmě dívku zatížilo, ale umožnilo jí to jít ještě několik týdnů bez zastavení. Vysočina se chýlila ke konci, hory byly stále nižší a nižší. A Gerda překonala nejtěžší část cesty: vrchol Alp.
  A to už je úspěch.
  Teď byla ve Švýcarsku, kde je to trochu měkčí a farmy jsou běžnější. Přechod Gerdu zocelil a na horách se nenastydla a ani nenastydla. Že bohové nemilují duchem slabé, ale odměňují silné.
  Ano, a vlci jen olizovali holé stopy dívky, ale neodvážili se vrhnout.
  Gerda chodila a chodila, zastavovala se na farmách, pracovala, občas zpívala. Toulavý život je jí příjemný a známý. Dny začaly plynout rychleji a těžší. Osud dívku dosud chránil před zlými lidmi, lupiči a násilníky. Přesto už Gerda není tak malá a násilníky by mohla přitahovat. Ale zatím vše klapalo.
  Vyšší síly se o ni postaraly...
  Zde dívka také minula Švýcarsko a vstoupila do Bavorska. Léto už přešlo temeno, ale na rovině je i v noci stále velmi teplo. A cesty nejsou tak kamenité. Chůze byla radost. Vesnice narážely často a s jídlem nebyly žádné problémy. Gerda, pracující na částečný úvazek, si ušetřila nějaké peníze a upravila si šaty na elegantnější a nové. Ale raději chodila bosa, zvláště když podrážka byla tvrdší než u bot.
  A nohy téměř nemrznou ani v noci a po deštích.
  Ale čas plynul. Dívka se přesunula na sever. Léto skončilo a přišel podzim. Spustily se studené deště a Gerda se ocitla na severu Německa. Plácla bosýma nohama přes ledové louže a cítila mírné mrazení. Ale Gerda je už tak známá, že se rozhodla, že si boty nepořídí a omezí se pouze na jeden vlněný šátek. Zase raději ponocovala, jen ve dne, a v noci dupala.
  Navíc je přes den na spaní tepleji a při pohybu nezmrznete.
  Projela tedy poměrně hustě obydlený sever Německa a vydala se k moři.
  Plácla bosou nohou do vody ....
  Po souši není kam jít dál a plavat přes moře není reálné. Poměrně blízko bylo rodné Dánsko. Dívka se najednou chtěla vrátit do rodné Kodaně. Možná její babička ještě žije. Navíc není jasné, jak dále postupovat.
  Ale Gerda se posadila na oblázek u moře a po přemýšlení odmítla myšlenku návratu. Pokud není jiná cesta ven, pak byste měli najít loď mířící na sever, dostat se k ledu a poté se přesunout na severní pól. S největší pravděpodobností se tam nachází hrad sněhové královny.
  Chlad, zejména v noci, dívku štípe, ale nemůže zlomit její vůli.
  No, pokud to bude nutné, najde takovou loď, ale zatím do přístavu.
  
  JUNG NA AMAZONSKÉ LODI
  Edmond D'Artagnan je nyní palubním chlapcem na amazonské pirátské lodi. Celý štáb tvoří pouze krásné dívky. Všichni jsou v krátkých sukních a námořnických oblecích. Tyto jsou pruhované a kudrnaté. A jejich vůdce je pirátská královna: Charlotte de Condé.
  Je také bosá, ale její kotníky zdobí zlaté hadí náramky se smaragdovýma očima. A na zápěstích jsou náramky posázené diamanty. Velmi krásná královna, svalnatá, silná.
  Edmond je jen kluk. V krátkých kalhotách a s nahým, opáleným, svalnatým trupem tahá za provaz. Srolujte to těsněji. Ano, je to velmi agresivní chlapec. Opřel se bosýma nohama o stěžeň a zkroutil se.
  Dívky se kolem něj stočí. Dva táhnou plachtu, jejich holé, svalnaté, opálené nohy jsou napjaté.
  Edmond d'Artagnan zpíval:
  Piráti vědu nepotřebují
  A je jasné proč...
  Máme nohy a ruce
  A hlava je nám k ničemu!
  Na brigantine je patnáct set dívek. A jsou dokonce trochu stísněné. Samotná brigantina je velmi krásná a malovaná. Plachty jsou vyrobeny z barevných provedení a jemného hedvábí.
  Edmond pohladil dětskou nožičkou plachtu a lechtivě se zasmál. A děvčata voní drahými parfémy, jako by dělaly zázraky ve špercích.
  Někteří z nich také nosí šperky a ozdoby. Všichni jsou opálení a většina je blondýna. Existuje mnoho zrzavých ... Nádherné krásky.
  Chlapec napravil plachtu a zvedl se výš. Stěžeň se zahřál a příjemně spálil chlapcovy holé, ztvrdlé nohy.
  Edmond náhle v dálce uviděl plachty a hvízdl. Bylo to tak skvělé. Bylo naplánováno dobrodružství.
  A mladý chatař zavelel:
  - Vidím před sebou galion!
  Dívky se začaly rozčilovat a začaly se hýbat. Nyní měli kořist.
  Pravda, na brigantině je jen dvanáct děl. Galion je impozantní velikostí.
  Krátce předtím si dívky vyčistily nos své brigantiny od výrůstků. A šel velmi rychle. Aby urychlila svůj pohyb, objednala Charlotte de Condé další plachtu. A rychlost brigantiny se výrazně zvýšila.
  Gallion nezměnil kurz. Je vidět, že se jim pirátská loď zdála malá. Opravdu, jen palubní děla galionu jich měla čtyřicet osm, nepočítaje záď a příď. Ano, jsou větší ráže.
  Asistent kapitána a krále pirátů Emmanuel se znepokojením poznamenal:
  "Mohli by nás potopit!"
  Charlotte dupla bosou nohou na palubu a rozhodně řekla:
  - Ne! Nemůžeš nás tak snadno utopit!
  Edmond zakřičel z horní paluby:
  - Bojovat! Dívky směle do boje!
  Emmanuelle vztekle zavrčela:
  - Páni, ty malý ďáblíku! Pojďme dolů!
  Chlapec hbitý jako opice seskočil. Jeho obnažené růžové podpatky se blýskaly.
  Charlotte se zeptala s mrknutím:
  - Chceš se bojovat zlato?
  Edmund v odpověď zavrčel:
  - Opravdu chci!
  Zrzavá Emmanuelle chlapce nečekaně podpořila:
  - Tento galion je plný nákladu, tak těžko se pohybuje! Bez velké kořisti!
  Charlotte souhlasila:
  - Proklouzneme po zádi, máme úzkou příď a vezmeme nepřítele na palubu!
  Edmond, vyskočil, zpíval:
  - Sám ďábel není tvůj bratr -
  Sekej nepřátele, piráte!
  Charlotte přikázala a dupla holou patou na dub na zádi:
  - Následujte lodní plachty!
  Brigantina přistoupila blíž. Gallion se pokusil otočit. Ale pohyboval se opravdu tvrdě. Brigantina se posunula v okamžiku výstřelu ze zbraní a neutrpěla téměř žádné poškození. Pravda, jedna rána zasáhla příď a druhá sestřelila plachtu.
  Na rychlost to ale nemělo téměř žádný vliv. Dívky okamžitě vytáhly další papíry a zvýšily tempo.
  Charlotte se smíchem poznamenala:
  Jsme bojovníci světla!
  A mrkla na své přátele...
  Emmanuelle odpověděla:
  - Přesněji podsvětí!
  Děvčata si předem připravila háčky. Podařilo se jim dostat se před galion ve snaze otočit na druhou stranu. Zbraně se nabíjejí poměrně pomalu, ale salva na brigantinu zblízka by byla smrtelná. Ale dívce Gertrudě se podařilo vystřelit z pistole a zlomila galionu záďové kormidlo, kvůli čemuž zpomalil a otřásl se. Zde dívky otočily papírové plachty pod jiným úhlem, aby se příliš prudce nesrazily. A brigantina hladce zakotvila. Háčky byly pevně upevněny a připájeny lepkavým olejem.
  Pirátští válečníci zaútočili v lavině. Jejich obnažené kulaté podpatky se blýskaly. A na palubě galionu proti nim bojovali válečníci v bronzovém brnění.
  Bylo jich dvakrát tolik, ale obratností byly jednoznačně horší než krásné amazoňany.
  Sama Charlotte vedla útok, provozovala větrný mlýn se dvěma šavlemi a srazila hlavu nepřátelskému legionáři. Vousatá hlava se stočila dozadu.
  De Conde, pirátská královna přesunula nahou patu k protivníkově bradě a zaštěbetala:
  - Pro pirátské štěstí!
  Bojoval i chlapec Edmond. Jsou malí, ale obratní. A tak seká protivníky šavlemi.
  Zde se odkutálela druhá hlava a na palubě zůstala krev. Španělé (ano, je to jako Španělé - snědí, vousatí, ve zbroji a vysokých botách navzdory horku!) zoufale odolávají.
  Edmund obratným bočním manévrem usekl další hlavu a zaštěbetal:
  - Pro Athos!
  A znovu zasáhl nepřítele holou patou do brady. A rána byla dobrá, čelist letěla.
  Chlapec zařval:
  - Pro Porthose!
  Mělo to velmi bojovného ducha, jako když se vaří voda v konvici.
  Emmanuelle se pořezala a přesunula své holé koleno na břicho. Z úst nepřítele tedy tryskala krev.
  Dívka zavrčela:
  - Za pirátské bratrstvo!
  A znovu, jak to vezme a rozseká meči, jako z reverzu ...
  Charlotte prošla svými šavlemi motýly a zaštěbetala:
  Dělám nový obrat
  Jsem anděl, pilot Antikrista!
  A jak v samotném dechu přesune svou holou patu k nepříteli.
  Edmond zakopl. A velký španělský desátník, jak letí přes palubu a utopí se tam.
  Chlapec to vzal a zpíval:
  - Škoda, že to nikdo neví
  A to ani sami nevíme...
  Kolik zlata potřebujeme
  Kolik peněz chceme!
  A Edmond sekl dalšího protivníka. Pirátské dívky vlezly do bitvy a všechny nasekaly jako zelí. Měli vášeň a kolosální touhu vyhrát.
  Emmanuelle sekla a její dvě šavle se blýskaly jako listy vrtule. A vypadala jako extrémně bojovná a agresivní dívka.
  A holá, kulatá pata našla další bradu španělského důstojníka. Ten z drtivé rány, když letí, zlomí strom přes palubu.
  Emmanuelle zpívala:
  - Okrádáme karavely,
  Vykrádáme galony....
  Nejsme povoláni k odpovědnosti -
  Všechny zákony mě nezajímají!
  A dívka padla na záda, kopla nohama dalšího velkého důstojníka a ten v těžkém brnění přeletěl přes palubu. A ponořil se do slané, mořské vody.
  Emmanuelle vrčela:
  - No, od šroubu!
  Charlotte ji podpořila:
  - Hrom se znovu láme
  Bude vládnout kost!
  A dívka vyskočí a zasáhne nepřítele holou patou do hrudi. Jeho kyrys praskl silným tlakem a z úst mu tryskala krev jako fontána.
  Charlotte de Condé zpívala:
  - Foukat, foukat, víc, foukat,
  Další rána a teď ...
  Mám dar v bitvách,
  Zabiju tě kreténe!
  A dívka opět seká meči. Zase useknuté hlavy létají.
  Charlotte zařvala radostí:
  - Naše černá vlajka je nade vše!
  Někteří Španělé, když viděli, že bojují s pirátskými dívkami, beznadějně padli na kolena a prosili o milost.
  Dívky je nejprve donutily líbat jejich obnažené, vyřezávané nohy, a pak je hodily přes palubu.
  Charlotte de Condé pištěla:
  - Pro velký úspěch!
  A zase to, jak posouvá obnaženou patu přímo do soupeřova nosu. A rozdrťte ho tak, že se mu v zadní části hlavy objevila díra. A odtud vytékala fontána krve.
  Ale je po všem.
  Piráti zvítězili a poslední španělští vojáci padli na kolena a prosili o milost.
  Charlotte de Condé řekla s úsměvem:
  - Pojďme je dostat přes palubu, ryby musí také jíst! A pak prohledáme podpalubí a kajuty.
  Dívky rozkaz ochotně splnily. Mužům dovolili před smrtí líbat pouze jejich obnažené podrážky, což je pro dívky velmi příjemné. A hodil je do moře.
  Edmond, filozoficky poznamenal:
  - Komu koláče a koblihy,
  A kdo modřiny a boule!
  Poté se dívky pohybovaly kabinami a hledaly kořist.
  V kapitánské kajutě našli noblesní dámu asi pětatřicetiletou a patnáctiletou dívku. Byli v drahých šatech a botách s ozdobami.
  Charlotte s úsměvem poznamenala:
  - Můžete si vzít výkupné. Nebo preferujete smyčku?
  Senora odpověděla s povzdechem:
  - Smiluj se nad svou dcerou!
  Pirátská královna přikývla.
  - Můžu ji vzít do svého týmu! Pokud souhlasí s připojením, pak prosím!
  Dívka zakřičela:
  - Stát se pirátem?
  Charlotte de Condé přikývla.
  - Jak chceš! Ransom se příliš rozčiluje. Lépe vás prodáme na plantáž cukrové třtiny!
  Dívka v odpověď zaštěbetala:
  - Souhlasím s tím, že se stanu filibusterem!
  Emmanuel poznamenal:
  - Je příliš něžná a pro nás to bude jen zátěž. Možná je lepší jít přes palubu!
  Edmond s úsměvem poznamenal:
  - Není dobré zabíjet ženy!
  Emmanuel logicky poznamenal:
  - Není dobré zabíjet i muže! Jsou to stále živí tvorové! A mají děti!
  Mušketýr přikývl.
  - Ano to je správně! Děti pláčou pro tátu. A to mě nenapadlo, jak hnusné je zabíjet!
  Emmanuelle s chichotem poznamenala:
  - Ale musíš!
  Chlapec mušketýr zavrčel:
  - Miluji tě život! A doufám, že je to vzájemné!
  Charlotte de Condé přikývla.
  - Bereme vás do našeho týmu! Co dělat s tím starším?
  Mladá žena navrhla:
  - Můžeš za mě vzít velké výkupné! To je přesně!
  Pirátská královna řekla:
  - Hodně povyku s tím výkupným. Navrhuji následující... Prodáme ji v aukci otroků. Možná skončí na plantážích a jako domácí sluha, což pro ni bude mnohem jednodušší!
  Senora zamumlala:
  - Mít slitování...
  Charlotte důrazně řekla:
  - Vezmi jim všechno cenné!
  Piráti sundali dívce a ženě všechny šperky, strhli boty a pak všechno drahé oblečení. Nejmladší dostal krátkou sukni a námořnický oblek. A starší bílá mikina s kapucí, odcházející bosá a prostovlasá.
  Nejmladší se přidal k Amazonkám. Okamžitě byla nucena trénovat a šermovat s kráskami. Ale to nestačilo... Začali ji štípat, pokud se nepohybovala dostatečně rychle.
  A pak se Amazonky přesunuly do podpalubí a různými zákoutími. A hned křičeli slastí: narazili na sudy plné zlata a mnoho dalšího. Zejména perca a káva.
  Válečníci najednou zpívali a tleskali rukama:
  - Jsme bojovníci supertřídy,
  Všechno zničíme...
  Udeřit tamburínu -
  Žít zuřivě!
  Válečníci a vlastně kolosální kategorie krásy. A jejich bosé nohy jen blikají. A jsou svalnaté a opálené.
  Poklady na galionu jsou kolosální. Ale tady přichází alarm. Objevil se i eskortní křižník. Silná bitevní loď s celou stovkou děl. Očividně byl odhodlaný hlídat galion plnou zlata.
  Obrovský křižník se k dívkám plížil.
  Charlotte se usmála a nařídila:
  - Zvedněte všechny plachty - jděte na palubu!
  Emmanuel souhlasil:
  - Nemáme jinou možnost!
  Edmond z plných plic zvolal:
  - Vyrobeno z ocelové dívčí posádky,
  Jde v davu na nástup!
  Dívky, zanechávající na galionu zajaté a plné kořisti několik krásek, zaujaly pozice na brigantine.
  Nyní byla spása pouze v rychlosti. Křižník se sto děly není vtip. Dokáže je utopit jako koťata. Brigantina s dvanácti zbraněmi proti němu je jako stéblo trávy.
  Hrozilo, že bude potopena, než dopluje k mocnému křižníku, jehož děla byla schopna vrhat střely o hmotnosti pěti liber a docela daleko.
  A kromě stovky děl na bocích má tento prvotřídní bitevní křižník také záďová a příďová děla.
  Pak chlapcem Edmondem probleskla myšlenka:
  - Dáme signál, že se vzdáváme!
  Emmanuelle opovržlivě odfrkla.
  - Ponížit před tím?
  Jung logicky poznamenal:
  - Máme díru v nose a tato loď je ovladatelnější než těžce naložený galion. Budeme triviálně potopeni. A tak zvedneme bílou vlajku a oni přijdou vysadit tým cen. A vezmeme je na palubu.
  Charlotte de Condé souhlasila a dupla bosou nohou:
  - Že jo! Také věřím, že to nemá cenu znovu riskovat a je lepší vyvěsit bílou vlajku!
  Emmanuelle opovržlivě odfrkla.
  - Ukázat zbabělost?
  Charlotte de Conde logicky namítla:
  - Přesněji řečeno, použijte trik!
  Zrzavá Emmanuelle se zazubila a přikývla svou ohnivou hlavou:
  - Aplikovat trik? S čím souhlasím!
  A tak Edmond vytáhl bílou látku nahoru. Brigantina je malá, křižník má dvanáctinásobný objem, nebo dokonce více. A má posádku o tisíci lidech. Proti půldruhé stovce amazoňanů. Jen jedna bosá dívka stojí v bitvě za deset nemotorných Španělů. Takže krásky mají šanci.
  Charlottu napadlo, co kdybychom odhodili galion a využili rychlosti a ovladatelnosti brigantiny, abychom se dostali pryč od obra? Určitě mají šanci. Navíc je na bitevním křižníku první třídy příliš mnoho nepřátel. A bez ztrát se neobejdete.
  Ale od toho jsou dívky, bojovat statečně a vyhrávat.
  Charlotte de Conde udělala svým mečem osmičku a zapištěla:
  - Budeme připraveni vyhrát, a pokud budeme muset zemřít!
  Velvyslanec křižníku z vzdáleného jádra. Srazilo to plachtu z brigantiny. Emmanuelle hvízdla. Věděli, jak na křižníku střílet, a teď se děvčata mohla pořádně zkazit. Ztratili šanci přiblížit se k lodi, aby na ni zaútočili.
  Výpočet o chamtivosti Španělů ale zafungoval. A jejich křižník, když viděl vztyčenou bílou vlajku, se vydal směrem k brigantině. Piráti ve skutečnosti již dříve ukořistili poklady a proč z nich nevydělat? To by bylo hezké.
  Křižník se pohnul směrem k brigantině. Edmond zpíval se smíchem:
  - Král, aby získal nějaké peníze,
  Jsem rád, že se oblékám do hadrů!
  Emmanuelle poznamenala a vztekle dupla na holou, opálenou nohu:
  - A k čemu to je? Triviální nesmysl!
  Chlapec poznamenal:
  - Píseň nám pomáhá budovat a žít!
  Zrzka souhlasně přikývla a zazpívala:
  - Je zábavné chodit po otevřených prostranstvích s písničkou,
  Přes rozlohy, přes rozlohy!
  A samozřejmě je lepší mlátit páčidlem,
  Lepší páčidlo, lepší páčidlo!
  Edmond vycenil zuby a zvedl:
  - Jeden útočník, dva útočníci
  Klátí se...
  Jeden útočník, dva útočníci -
  On lže!
  Charlotte, dodala pirátská královna a dupla bosýma nohama:
  - Jedna deska, dvě desky,
  Rakev je ve výstavbě....
  Emmanuelle to zvedla a vyskočila:
  - Jedna špachtle, dvě špachtle,
  Vykopává se díra!
  A všechny pirátské dívky zpívaly unisono:
  - Je zábavné chodit po otevřených prostranstvích s písničkou,
  Skrz prostory, skrz prostory...
  A samozřejmě je lepší porazit nepřátele páčidlem,
  Lepší páčidlo, lepší páčidlo!
  A nyní se křižník přiblížil k brigantině. Začaly se z něj házet háky. Uvázat pevněji.
  A válečníci v měděném a bronzovém brnění začali sestupovat na palubu brigantiny. Našlápl těžké, kované boty. A přestože byli Španělé a kořist žhavě oblečeni důkladně, nesou nepříjemný smrad.
  Charlotte přikázala a mrkla na své přátele:
  - Prát se!
  A dívky zaútočily na nepřítele se vší zuřivostí hladových panterů. S divokým běsněním porážejí nepřítele.
  Emmanuelle řídila svými meči větrný mlýn, sťala pár španělských hlav a zapištěla:
  - Pro piráty na Měsíci!
  Edmond, tento chlapec, porážející nepřátele, zakňučel:
  - Pro D'Artagnana!
  A chlapec s divokou zuřivostí sekl malého leoparda - španělských legionářů.
  Charlotte posunula nahou patu k bradě španělského generála a zavrčela:
  - Za naše vítězství!
  Úder zlomil Španělovi čelist.
  Charlotte de Condé zakřičela:
  - Za naši mocnou pěst!
  A vezme a pohne nepřítele pěstmi v bradě. A kost opět vezme a zlomí se.
  Emmanuelle zaštěbetala a odhalila své perlové zuby:
  - Lidé umírají pro kov!
  A holou patou přesunula nepřítele do další čelisti. A zlomil to vší silou.
  Když Edmond uspořádal motýlí recepci a odřízl protivníky, mrkl na dívky:
  - Je to ještě lepší, když vyhrají!
  Dívky postupovaly na nepřítele, pohybovaly se divokým tlakem a šílenstvím. Bylo v nich tolik vzteku a agresivity, že se jejich opálená těla doslova leskla potem. A zdálo se, že svalnaté dívky s tiskovými talíři připomínají čokoládu, jako by byly namazané máslem.
  Edmond zaskřípal a sekl dalšího protivníka:
  - Kakao a káva! Nahradí vás sport a profíci!
  Dívka se svaly tygřice podřízla dalšího nepřítele a zavrčela:
  - Šíleně jsme kradli!
  A holou patou pohne nepřítelem v oku. Vzal to a lebka praskla. A mozky vyletěly.
  Emmanuelle také zatočila meči a tři hlavy spadly najednou. Válečník zaštěbetal:
  - Pro velká vítězství!
  A její holá, kulatá pata dívky je jako rána do generálova spánku. Ten se zhroutí a další tři bojovníci šplouchnou ze strany do vody.
  Charlotte také bojuje s velkou hořkostí. A řeže nepřátele jako kladivo.
  Pirátská královna pořádá recepci pro fanoušky. Odřízne protivníky a zpívá, vyceňuje velké zuby:
  - Lidé obdivovali královnu,
  Všichni kluci na dvoře se zamilovali!
  A Charlotte zase ráda seká soupeře. A rozsekejte několik protivníků najednou.
  Emmanuelle to vzala a zazpívala:
  - Jsem třídní dívka - super!
  A znovu máchla meči a přeťala soupeře vejpůl. A její meče jsou nejvyššími piloty břitvy.
  Dívky útočí a řežou. Jsou mnohem rychlejší než Španělé. Mnohé z krásek odhodily tílka a bojují s odhalenou hrudí. A tak to u holek chodí. A ukazují se - vynikající zloději.
  Charlotte sekla kolovratskou technikou a zařvala a bosou nohou hodila uříznuté hlavy přes palubu:
  - Mám super třídní holku!
  Emmanuelle, která sekala protivníky meči, které jsou ostřejší než břitva, dodala:
  - Jsem hyperaktivní!
  A také holým, dlátovým chodidlem házela hlavy do vody. Jedna z hlav v přilbách srazila nepřátelského vojáka. Zhroutil se a utopil se. Takže neberte dívky, aby se předváděly.
  Charlotte se smíchem poznamenala:
  - Jsem nejvyšší třída!
  Edmond opět zuří.
  A chlapec řeže jako hack, řežouce hlavy protivníkům. A hodně jich vzalo a zůstalo bez hlávek zelí.
  D'Artagnan mladší zpíval:
  Ale proč,
  Je nemožné žít v mysli!
  Ale proč,
  Nesmíš nikomu věřit!
  Ale proč! Ale proč!
  Emmanuel sekal protivníky divokým tlakem a rychle se přesouval ze strany na stranu. Hlavy poražených Španělů se kutálely a dívky je zvracely bosýma nohama. A bojovníci zpívali s nadšením tygřice, že viděli beránka:
  - Nit je přetržená
  Hrozí nám zlá smrt...
  A aby mohl žít -
  Hrdina musí zemřít!
  Emmanuelle poznamenala, pozvracela další hlavu holou podrážkou a srazila nepřítele:
  - Ale proč,
  Aby láska kvetla...
  Musíme prolít něčí krev!
  Ale proč!
  Válečnice se zachichotala a odhalila perlové zuby. Takové krásky se tu perou.
  Emmanuelle poznamenala, když odřízla protivníky jako smirkový papír:
  - Velikost planety bude s námi!
  A znovu běží mlýn s meči. Je to zoufalá kráska.
  Charlotte de Conde zaznamenala sekání nepřátel a sekání hlav holým fotbalovým podpatkem:
  - Všechno bude v pořádku!
  Všechno bude v pořádku!
  Vím to! A já zabíjím!
  A opět s holými prsty u nohou hodí vražedný dar smrti. A je to velmi cool.
  Charlotte, tato pirátská královna to vzala a zavrčela:
  - Pro mou vlast,
  Pojďme zabít ty bastardy!
  A dívka holými prsty u nohou hodila ostrou dýku, která usekla hlavy několika španělským vojákům.
  I přes početní převahu křižníkového týmu se dívky překonaly. Jsou tak mrštní, mrštní a stateční. Cítí obrovskou sílu.
  Emmanuelle krájela nepřítele jako zelí, vzala ho a zpívala:
  - Obrovské rozlohy prostoru,
  Láskou se neomrzí...
  Svalme lesy a hory v pěst,
  Od té doby, co Svarog sám povstal!
  A dívka opět jako by sekala mlýn meči a odsekávala spoustu nepřátel, v bojové vášni.
  Edmond zpíval s potěšením a drtil protivníky;
  -Slovo "zbabělec" je v Gaskoňsku neznámé.
  -Neznám meč, pokud se mýlíte -My Gaskoňci máme nejlepší vkus na světě -Nemáme rádi nic jiného než slávu.
  
  Drzý obličej, zvláštní se stát - Zde je Gaskoňský vzhled bez chyby Věřte mi, pane, nebudete muset dlouho čekat. Paris stále pozná D'Artagnana!
  
  Bez slávy nemohu žít v Paříži, Celý můj život uplynul, je čas postarat se o osud. - Tak kolik je ti let, mé dítě? - Oh, hodně, pane, hodně - asi dvanáct let! nepřítel: -Máš pevnou ruku? - to je skutečná vlastnost slavného gasconského lepidla. A stejně tak jsem byl odvážný, když Paris poznala Emmanuela v kráse.
  
  Burgundsko, Normandie, šampaňské nebo Provence, A také ve vašich žilách je oheň, ale štěstí, proboha, na vás nezáleží, dokud je na světě Gaskoňsko!
  Zatímco v bílém světě...
  Zatímco svítí bílé světlo...
  Dokud bude na světě Gaskoňsko!
  Tak tyhle parchanty pokáceli a cesty poházeli mrtvolami. A celá paluba byla celá od krve. Bosé nohy dívek byly tak ladné a při pohledu na ně vyvolávaly vzrušení a pocit radosti.
  Edmond zpíval s potěšením:
  -Naboso, jen naboso,
  Pod červencovým hřměním a za zvuku příboje ....
  Naboso, jen naboso
  Můžeme si s vámi hrát!
  Emmanuelle agresivně poukázala, sekala protivníky a svými meči udělala další mlýn:
  - Kluci musí snášet bití a zvykat si na krutost od dětství!
  A válečník znovu přesunul holou patu nepřítele na bradu. A havaroval a srazil dalších pět španělských vojáků přes palubu.
  Charlotte de Conde poznamenala:
  Ďábel je tady, ďábel je tam
  Život je naprostá lež!
  A mrkla na své nešťastné partnery. A nepřítele seknou s kolosální hořkostí. A pak jim nikdo neodolá.
  Edmond poznamenal, když sekl dalšího soupeře:
  - Santa Claus s koštětem,
  Santa Claus je cool!
  A chlapec zase předvedl techniku větrného mlýna s meči, ze kterých padaly poražené hlavy. Mimochodem, byly to meče podobné šavlím. A lze je nazvat jak šavlemi, tak meči.
  Edmond také posunul svou holou patu do brady nepřítele a zlomil mu čelist, což ho přinutilo zhroutit se.
  Načež zpíval zuřivě;
  Co říkají lidé
  Je nám to jedno...
  Nechoď na karate -
  Stalo se to neslušné!
  Chlapec pokračoval v aktivním sekání a mával oběma šavlemi najednou. A brát jednu hlavu za druhou.
  Emmanuelle poznamenala, mávala meči jako vážka, mávala křídly a cvrlikala:
  - Ruby, ale neřež se!
  Edmond s tím ochotně souhlasil a vyhladil protivníky:
  Pokud jste opilí, nenechte se chytit!
  A chlapec roztočí točnu a udeří důstojníka do brady holou patou. On jako pytel vezme a zhroutí se.
  Edmond řekl s agresí v hlase:
  - Pivo a kaviár, chlast až do rána!
  A chlapec se směje, potěšen svým vtipem. Ve skutečnosti můžete říci, že je to dítě - super! A běží, skáče a mává pěstmi. A pokud pohne holou patou v nose, pak nikdo neodolá. Dojde k totálnímu knockoutu.
  Edmond naproti tomu jedná s maximální silou a bezmeznou agresivitou. Crazy boy - nic neříkej!
  Emmanuelle, která porážela naléhavé bojovníky Kastilské říše, zavrčela a vycenila zuby:
  - Ale já nechci, nechci vypočítavě! A chci to z lásky, z lásky!
  Charlotte de Conde pitvala protivníky a drtila je na koláč, zavyla a foukala blesky z jejích nosních dírek:
  - Svoboda, svoboda! Dej mi svobodu! Vyletím jako pták!
  Bojující dívka - nic neříkej! Má divokou a nespoutanou vášeň. A bojová inscenační pozice.
  Edmond celkem logicky poznamenal, čímž posekal další soupeře, nebo spíše nešťastného vojáka:
  - Bůh nedá, pokud ovšem my sami neblbneme!
  Charlotte de Conde to vzala a vyskočila. Pohybovala bosou nohou nad hlavami španělských vojáků. Uvrhla je do úplného knockoutu a zavrčela a vycenila zuby:
  - Halo nesmrtelnosti - sadistický rock,
  Orel zúčtování - pro aktuální funkční období!
  Válečník se cítil velmi bojovně a zatraceně napumpovaný a ozbrojený.
  A pokud se znovu pohne, pak si to masa odpůrců vezme z kopýtka a zhroutí se. A Charlotte to docela sluší.
  Edmond sekl na nepřítele, hodil dýku holými prsty a zavrčel:
  - Zuřící orel -
  Rozbití lva...
  Roztažená křídla -
  Strašidelný Satan!
  A chlapec to vezme znovu a seká meči. A sundá to spoustu nepřátelských hlav najednou.
  Bojovník je synem Charlieho D'Artagnana. Jeho bojovnost je úžasná. A bojovná povaha je skvělá....
  Většina španělských vojáků už byla zabita. A to je samozřejmě velké plus.
  Někteří z nich, když už vidí, že Amazonky nelze zastavit, padají na kolena, nebo dokonce úplně padají na tvář. A líbají holkám chodidla bosých nohou. A je to naprosto skvělé. Ve skutečnosti takové válečníky nemůže nic zastavit a porazit.
  Emmanuelle, která sekala protivníky, zařvala:
  -A nepřestane
  A neměň nohy...
  Naše tváře září
  Lesklé boty!
  A opět dívka tráví velmi slušný mlýn s meči. A odřezávat hlavy jako zelí. A chová se extrémně agresivně, tfu, dokud dokážete opakovat ten otravný výraz - extrémně agresivně!
  Možná aplikujte něco nového - třeba nekonečně agresivního!
  A pak to vůbec bude - Ku!
  Charlotte de Condé zamrkala:
  - Nevezmou nám kulku i bajonet!
  A její obnažená, kulatá pata je jako úder do rohaté helmy španělského admirála. Poletí vzhůru nohama a vyřadí několik obrněných bojovníků, což způsobí, že spadnou do vody. A po jejich pádu povstal vroucí hurikán.
  Válečník se smíchem poznamenal:
  - Nedají je do rakve dvakrát, Führer bude kaput!
  Emmanuel se zeptal:
  - A kdo je Führer?
  Charlotte de Conde se zachichotala a odpověděla:
  - To je německý vůdce!
  Zrzavý ďábel se s úsměvem znovu zeptal:
  - Možná myslíš Barbarossa?
  Pirátská královna s úsměvem koně řekla:
  - Ne, myslím psa Barbosa!
  Edmond, když porážel obrněné válečníky, poznamenal:
  - Nesnáším tyrany! Pověsil bych všechny psy najednou!
  Emmanuelle rozmarně odpověděla a vycenila zuby:
  - Psi za nic nemohou!
  A opět jako obnažená pata přesune nepřítele od brady. Příjem banální, ale efektivní. A pokud ano, bude to velmi hloupé.
  Charlotte si všimla, že se jí natahují břišní svaly.
  A vzala to a zpívala, mrkala, a oči jí blikaly jako světla na semaforu.
  De Conde zamumlal:
  - Vezmeme všechny a zabijeme!
  Edmond zpíval z plných plic a vycenil zuby:
  - Zabiju tě! Brzy vás všechny podříznu!
  Emmanuelle, která sekala protivníky, zapištěla:
  - Brzy vás všechny podříznu!
  Jiná dívka to vezme a blábolí:
  - Zabiju tě!
  Charlotte agresivně podotkla a sekla své protivníky jako kosa:
  - Budu řezat, budu bít, stejně nebudeš žít!
  Válka, jak se říká, je nebezpečná cesta, každý, kdo na ni vstoupil, o ní ví. Nemůžeš se z toho dostat, nemůžeš seskočit - Othello dívku slavně uškrtil!
  A pak dívky, když nastoupí na křižník, předvedou zábavné pořadí vystoupení.
  Charlotte s úsměvem poznamenala:
  Takhle zabíjíme!
  Emmanuel poznamenal:
  - Ale čest šachové koruny na mapě -
  Nemůžeš uniknout porážce!
  A dívka hodila holými prsty na nohou podomácku vyrobený granát. A roztrhal spoustu nepřátel.
  A nyní bylo zabito devět desetin vojáků křižníku. A přeživší válečníci padají na tváře a dívky jim strkají bosé nohy do tváře. Nutí vás olizovat si paty a líbat se. A přitom se ptají: kolik kapek je v moři, kolik hvězd je na nebi, kolik vlasů má cikánka v hlavě.
  Pokud jim odpověď dívek nevyhovuje, bez zbytečných ceremonií probodávají zajatce meči jako pavouci jehlami. A hodit je přes palubu.
  Emmanuelle popadla generála za nos holými prsty a silně stiskla. Pak řekla:
  - Kdo je syn tvého otce, ale ne tvůj bratr?
  Generál zamumlal:
  - Bastarde...
  Emmanuelle se zachichotala a poznamenala:
  - Odpověď je špatná! Aby...
  A ta dívka ho vzala a kopla přes palubu. Vyletěl a spadl do moře. A téměř okamžitě se utopil ve svém brnění.
  Dívky jásaly, chichotaly se a vyceňovaly zuby. Jejich oči byly safírové nebo smaragdové. A mrkli na své partnery.
  A postupně házeli vězně přes palubu. Nepotřebovali je. Výkupné bylo zanedbatelné a potíže jsou plné.
  Edmond také tlačil svého zajatce přes palubu a poznamenal:
  - Život je často nespravedlivý! Tisíc chlapů zemřelo a za co?
  Emmanuelle se smíchem odpověděla:
  - Aby bylo možné vyčistit místo na planetě Zemi!
  Mušketýr zaskřípal:
  - Čistý, čistý, čistý
  Škoda kominíka!
  Emmanuel s tím souhlasil:
  - Ano, kominík také potřebuje jíst!
  Když dívky zlikvidovaly poslední zajatce, poslaly křižník do vodních toků... Přesněji, Charlotte logicky poznamenala:
  - Nepotřebujeme to monstrum, můžeme ho potopit?
  Edmond s úsměvem navrhl:
  - Je škoda topit takovou krásu, možná je lepší ji prodat?
  Emmanuelle důrazně potvrdila:
  - Možná je lepší opravdu prodat?
  Charlotte se zachichotala a poznamenala:
  - Můžete to prodat zpět španělské koruně! Křižník má spoustu zbraní! Ten, který je v podobě jednorožce, si můžete vyzvednout sami. A zbytek prodáme za hodně peněz.
  A dívky rázně přikývly na souhlas.
  
  STALINŮV KLIK A PŘISTÁNÍ POPADANTŮ
  Stalin, jako ďábelsky mazaný politik, vzal a informoval Němce, že Britové se chystají provést operaci Torch proti Rommelovi v Egyptě. A sdělil Němcům podrobnosti a přesné datum operace. V důsledku toho Rommel včas zasáhl. A přeskupil jednotky do obrany. Ano, Hitlerovi se podařilo převést pár divizí z Francie, kde byl ještě klid.
  Britská ofenzíva v Egyptě byla nakonec odražena s obrovskými ztrátami pro Británii. A po porážce Angličanů Roosevelt nesouhlasil s vyloděním v Maroku a tvrdil, že ztráty Američanů by byly příliš velké a že hlavní věcí pro Spojené státy bylo porazit Japonsko. Neúspěch operace Torch měl dalekosáhlé následky. Operaci "Ring" u Stalingradu sice neovlivnil, ale spojenci přesto vyčmuchali, že informace shodili Němcům na Stalinův rozkaz. A rozhodli se za takovou podlost přibrzdit válku na Západě.
  Stalin pochopil, že SSSR je minimálně před Balkánem, a proto to udělal tak, že Británie prohrála v Egyptě. Ale podcenil možnost úniku informací a Churchillovu pomstychtivost. Což vlastně poté začalo sabotovat druhou frontu. A podařilo se mu o tom přesvědčit Američany.
  Průběh války na východě byl přibližně stejný jako ve skutečné historii. Porážka Němců u Stalingradu, kolaps fronty a Mainsteinův protiútok částečně obnovily pozice. A dlouhá pauza na Kursk Bulge, kdy obě strany hromadily síly.
  Pouze tentokrát USA a Británie omezily bombardování území kontrolovaného Třetí říší. A uvolňování zbraní bylo větší než ve skutečné historii. A Němci dokázali splnit plány na výrobu "Pantherů" a "Tygrů" a dokonce přeplnili modernizovanou verzi T-4. Přistoupili tedy k bitvě s velkou silou. Kromě toho Třetí říše nepřevedla další divize do Afriky a na Sicílii, na Balkán a do Francie.
  A Němci dokázali umístit více pěchoty a tanků a hlavně letadel.
  V létě se v sériové výrobě objevil nejnovější ME-309 s vyšší rychlostí a výkonnější výzbrojí: tři 30mm letecké kanóny a čtyři kulomety. A rychlost je 740 kilometrů za hodinu, proti 600 pro sovětské stíhačky. Síly jsou tedy zjevně nevyrovnané.
  Hitler několikrát zdržel operaci Citadela. A v červenci jsem to také odložil, tak jsem chtěl ME-309 a nejnovější monstrum "Maus" otestovat v akci. Tento tank vykazoval v testech uspokojivé výsledky a Hitler ho dychtivě otestoval v bitvě. A podívejte se také na tank Lev, který byl vyvinut společně s Pantherem a byl mu podobný ve tvaru korby a věže, ale mnohem větší s kanónem EL 70 ráže 105 mm.
  Kvůli těmto plánům Fuhrera byla Citadela znovu odložena. A 1. srpna 1943 Stalin, který ztratil trpělivost, nařídil Rudé armádě, aby postupovala sama.
  Hlavní úder byl zasazen ve směru na Orel. Postupovali také směrem na Charkov a Belgorod.
  Ale nacisté na to byli připraveni. A rozpoutaly se tvrdé bitvy.
  Posádka tanku Gerda bojovala na Pantheru. Byl to první křest ohnivých dívek. Předtím však měli zkušenosti s testováním nové technologie a vyznačovali se fenomenální přesností.
  Hitlera jen stěží přesvědčil, aby dal dívkám šanci ukázat se ve skutečné bitvě. A s radostí se snažili důvěru ospravedlnit.
  Válečníci bojovali v jedněch bikinách a naboso. To jim dalo zvláštní kouzlo. A bylo to prostě úžasné.
  Gerda udeřila z děla holými prsty, udeřila čtyřiatřicítku a zakřičela:
  - Jsem velká kráska!
  Charlotta, rusovlasá kouzelnice, také namířila pistoli s holýma nohama. Byla to jejich značka - střílet nohama. A dělo Panthera ze dvou kilometrů prorazí čtyřiatřicítku v čele a vystřelí patnáct ran za minutu. Zkrátka skvělý tank na válku s tanky. A poněkud horší v průlomu a v boji proti pěchotě.
  Tady je vystřelená dívka v bikinách. Probodlo to sovětské auto do čela a zařvalo:
  - Jsem Robin Hood!
  Cristina mlátila jako další. Použila holou patu, což je, musím říct, velmi silný tah. A zavrčela:
  - Svatá válka bude naším vítězstvím!
  A nakonec pomocí holých prstů kopla i medově blond Magda.
  A znovu trefila čtyřiatřicet a vrčela:
  - Tohle je přesná střelba - každému je to jasné jako dvakrát dva!
  Válečníci obecně vypadali jako dívky na super úrovni.
  Jejich "Panther" stál v záloze pečlivě maskovaný a zasáhl sovětské postupující tanky.
  Ferdinandovi také pracovali. Aktivně se mlátili a sovětské zbraně je nemohly prorazit do čela.
  Letadla bojovala na obloze. ME-309 právě začal vstupovat do bojových jednotek. Ale dva němečtí piloti - Albina a Alvina už tento stroj zvládli a úspěšně na něm bojují. Navíc jsou to také krásky - bosé a v bikinách.
  Albina srazila sovětské auto holými prsty a zavrčela:
  - Za velké úspěchy a odvážná rozhodnutí!
  Alvina, která vedla přesnou palbu, srážela protivníky a tiskla holou patu na pedál, zavrčela:
  - Nikdo nás nezastaví! Nic nás neporazí!
  A obě dívky jak řvou:
  - Zlí vlci roztrhají nepřítele!
  Ano, s takovými dívkami si neví rady ani čert. V každém případě, nápad nechat dívky bojovat je velmi dobrý.
  Bitvy ukázaly, že německé tanky byly silné a účinné v obraně. A že při správné taktice na tom není špatně ani Focke-Wulf. Jeho výkonná výzbroj umožňovala sestřelit na jeden nájezd a jeho vysoká rychlost při střemhlavém útěku v případě úniku do týlu.
  Obecně se tedy německá sázka na aktivní obranu ospravedlnila. Boje trvaly více než měsíc a jejich výsledek byl nejistý. Němci dokázali ofenzivu odrazit a Rudá armáda utrpěla výrazně větší ztráty, zejména na tancích.
  Ale nacisté byli také sevřeni a neodvážili se zaútočit na Kursk ...
  Boje ustrnuly až do zimy. Rudá armáda škody doplnila a do útoku přešla až 24. prosince. Ale nacisté se do té doby dokázali připravit a vytáhnout značné síly. Orel nebyl nikdy chycen a nacisté byli schopni odolat. Belgorod byl také zachován. Nacistům se podařilo odrazit ofenzivu Rudé armády u Leningradu. Zima jako celek byla poznamenána tím, že nacisté poprvé dokázali zastavit sovětskou ofenzívu a celou ji odrazit.
  Zde se projevila nejlepší zpravodajská práce Fritze a důkladnější příprava na zimu. Že Němci ve čtyřicátém třetím roce téměř nepostoupili a do chladného období dokázali ušetřit další síly. Navíc zrada spojenců, kteří brzdili válku na Západě. A Němci neutrpěli škody z bombardování a druhé fronty.
  Totální válka navíc přinášela ovoce. Výroba zbraní ve čtyřicátém třetím roce vzrostla ve Třetí říši dvaapůlkrát. Němci do konce roku dohnali SSSR v počtu kvalitnějších letadel, přibližně vyrovnaných v tancích a samohybných dělech, rovněž s kvalitativní převahou.
  Takže teď nebyli v technologii horší než SSSR. Kromě toho se objevila vynikající útočná puška MP-44, která neměla obdoby. A to začalo měnit průběh bitev ve prospěch Třetí říše.
  Pravda, na jaře SSSR dostal nové tanky IS-2 a T-34-85, ale Němci do série vypustili i pokročilejší tanky Tiger-2 a Panther-2. Německé tanky navíc získaly oproti skutečnému příběhu výkonnější motory. "Tiger" -2 na 1000 koní a "Panther" -2 na 900 a nyní Fritz ve výzbroji a jízdních výkonech, čelním pancíři a technické spolehlivosti byly na své nejlepší úrovni.
  Německá proudová letadla se stala vážným problémem. V létě 1944 bojovalo již více než tisíc proudových stíhaček ME-262 v řadách, které neměly v rychlosti, v některých typech manévrovatelnosti, zrychlení a dokonce ani ve schopnosti přežít.
  Pravda, zatímco toto auto se porouchalo a havarovalo poměrně často. Piloti ale umírali méně často - díky novým katapultovacím zařízením.
  Došlo také k evoluci Focke-Wulf TA-152 se šesti leteckými děly a rychlostí 760 kilometrů za hodinu a lepší manévrovatelností.
  V SSSR jsou stále problémy v letectví. Kvůli nedostatku duralu a zastavení dodávek hliníku v rámci lend-lease nebyly řady Jak-3 a LA-7 uvedeny na trh. A sovětští piloti zatím létají na zastaralých Jakech-9 a LA-5. A proudová letadla stále nevoní.
  A 22. června 1944 začala nová německá ofenzíva v oblasti Kursk Bulge. O rok později však operace Citadela začala. A strhla se obrovská bitva.
  Tentokrát mají Fritz ve vzduchu drtivou převahu. Ale co do počtu tanků, přibližná rovnost s kvalitativní převahou Německa. SSSR má co do množství poněkud silnější dělostřelectvo. Pěchota přibližná rovnost. Němci mají opravdu lepší kulomety, ale významnou část pěchoty tvoří cizinci. Kvalita výcviku vojáků v SSSR však není na úrovni. Úroveň mobility mezi Němci je vyšší. Navíc spojenci auta prakticky nedodávají. Tak bojuj takhle...
  Němci jsou obecně silnější, ale Rudá armáda má velmi pokročilé inženýrství a obranu do hloubky.
  Zkrátka jsem našel kosu na kameni. Němci se v prvních dvou týdnech bojů trochu vklínili do sovětských pozic, urazili třicet až třicet pět kilometrů a zastavili se.
  Další dva týdny se tedy snažili postoupit, ale marně. A ničeho nedosáhli. Poté postupovala Rudá armáda.
  Němci se stáhli na původní pozice, opět obě armády trochu bojovaly, ale ničeho nedosáhly. Tak se zastavili.
  Podzim pominul pokusem Rudé armády o postup, ale neúspěšně. Stejně tak v zimě. Němci byli v chladném počasí v defenzivě. A dokázali odolat. Přišel čtyřicátý pátý rok.
  Nacisté mají na obloze proudové bombardéry Arado a TA-400 a čtyřmotorovou vrtuli Yu-488 a proudovou stíhačku XE-162, která má ze všech letadel nejlepší manévrovací schopnosti a rychlost.
  A na souši se objevily tanky řady E. Především samozřejmě hlavní vozidlo nové generace E-50. S hmotností "Tigra" -2 má mnohem hustší uspořádání, výška je jedenapůlkrát menší, věž je malá, podvozek je lehčí a dokonalejší. To umožnilo vyrobit pancíř mnohem silnější a ve větších sklonech, s motorem s plynovou turbínou o výkonu 1500 koní a hmotnosti sedmdesát tun. Tento tank měl čelní pancíř 250 mm se sklony, boční pancíř 170 mm, také se sklony, dělo 105 nebo 88 mm s délkou hlavně 100 EL a slušnou rychlost. Motor a převodovka jsou jeden blok a napříč a převodovka je na motoru.
  Ukázalo se, že je to úžasné auto. A tak Němci zahájili v létě 1945 ofenzivu na jižním křídle.
  A nakonec Turecko, které nakoupilo velké množství amerického a německého vybavení na úvěr, vstoupilo do války.
  A jižní vlajka Rudé armády se začala hroutit. A SSSR dostal pouze jeden nový tank IS-3, který je však příliš drahý a náročný na výrobu na to, aby byl masivní.
  I když výhodou IS-3 lze nazvat silnou ochranu čela tanku. Ovšem proti E-50, který byl přejmenován na "Tiger" -3 a který, jak se zdá, zařídil pro armádu na svou obranu, netáhne.
  Německá ofenziva na jihu byla docela úspěšná, i když měla prorazit velmi silná a ženijní obrana. Němci už ale měli velmi silný letoun, a proto byl jejich průlom víceméně úspěšný. Dominance ve vzduchu umožnila potlačit určité body. Fritz navíc dostal pokročilejší plynové odpalovače, které jsou velmi účinné při prolomení obrany a schopné potlačit nepřítele. Je třeba poznamenat, že Fritz měl pokročilejší kulomety a mnoho transportérů a různého vybavení, včetně motocyklů.
  Není snadné odolat takové síle.
  Navíc skvělí bojovníci... Dvě dívky Albina a Alvina sestřelily na obloze každá více než pět set letadel a získaly všech pět stupňů Rytířského kříže Železného kříže. Včetně toho nejvyššího: se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  Bojovnice, které bojovaly naboso a v bikinách za každého počasí, byly velmi potěšeny.
  A sovětská letadla sestřelovali jako vrabci z praku. Takoví, jak si na obloze nebyli rovni.
  Albina vypálila ze svých děl na sovětský vůz, srazila ho a cvrlikala:
  - Jsem ďábel!
  Alvina odřízla dvě ruská auta najednou a zapištěla:
  - Jsem vtělená smrt!
  Tak se na obloze objevil potěr noční můry. A přes léto uprostřed podzimu, když Němci překonali houževnatý odpor Rudé armády, dosáhli Stalingradu.
  A tam se rozpoutala krutá bitva, kterou planeta předtím neznala.
  . Boje o Stalingrad jsou v plném proudu. Sovětská vojska hrdinně bojují. Ani krok zpět... A to jsou tady takoví tvrdohlaví kluci a holky. Ženský odstřelovací prapor pod velením kapitánky Natašky Kaktusové zaujal obranné postavení v ruinách na Volodarské ulici. Za ruinami se schovávaly dívky se samopaly a puškami, svázané svazky granátů.
  Sama Natasha je ve skvrnité tunice přes nahé tělo, v krátkých kalhotách a naboso. Krásná a křivá dívka se silnými boky, hubeným pasem, krátkým sestřihem pod polovičním boxem. Obličej je velmi výrazný, s mužnou bradou, modrýma očima široce od sebe. Světle hnědé vlasy zešedivěly prachem, vysoká hruď, tvrdý pohled. Kapitánka Natasha bojuje už více než dva roky a i přes své mládí toho viděla hodně. Dívčí nohy jsou pokryty řeznými ranami a modřinami. Dívka je pohyblivější k pohybu naboso než hrubé a neohrabané boty.
  Holá podrážka cítí sebemenší vibrace půdy, upozorňuje na blízkost miny a samotná matka země dodává výdrž. Na jednu stranu dívce ztvrdly nohy, nebály se ani rozžhaveného kovu, ani ostré suti zříceniny, ale na druhou stranu neztratily citlivost a pružnost, varovaly přes řev před pohybem. tanky.
  Sladká Natashka drží granát s přivázaným balíčkem výbuchu. Je nutné se doplazit k impozantnímu německému tanku "Tiger" -3, který zalévá ulice kulomety.
  Mirabela se plazí vedle ní. Také bosé, takže se ukázalo, že všechny dívky z praporu byly z bot a napodobovaly svého velitele. Její zaprášené podrážky se zostřují, když se plazí po čtyřech. Mirabeliny žluté vlasy jsou rozcuchané a dlouhé... Trochu krepaté. Sama dívka je štíhlá, hubená, malého vzrůstu. Dokonce si ji lze splést s dívkou, s úzkými rameny a zdánlivě velkou hlavou.
  Mirabela už ale zažila hodně. Podařilo se jí navštívit jak fašistické zajetí, když přežila kruté mučení, tak doly, odkud se jí nějakým nepochopitelným zázrakem podařilo uprchnout. Ale při pohledu na její dětskou, něžnou tvář nikdy nemůžete říct, že by byla bita gumovými holemi na patách, tělem jí procházel proud.
  Mirabela střílí... Voják Třetí říše, v tomto případě Arab, padne mrtvý a jeho tlama zvedne písek a suť.
  Natashka vsune hromadu granátů pod hromadu odpadků. Teď se sem připlazí devadesátitunový Lev-2 a vyhodí to do povětří. Dívčiny modré oči se na její tváři lesknou jako safíry, snědé od spáleniny a prachu.
  Zkušenosti naznačují, že dobře chráněný tank nyní změní polohu. "Lev" má 150 mm boční pancíř a dokonce i pod úhlem. Čtyřiatřicetkou se jím nedaří prorazit, šanci mají jen těžké Sušičky. Ale cílem jsou housenky. Hlavní věcí je zbavit auto mobility ...
  Světlana vypálí dávku z kulometu... Voják, nikdo neví jaké národnosti, padá. Němci, kteří dobyli, i když z velké části morálně, většinu východní polokoule, si váží árijské krve a vrhají do bitvy koloniální jednotky: Araby, Afričany, Indy, různé Asiaty a Evropany. Zvýšil se i počet Poláků - kteří jsou z kolébky zvyklí bolševické Rusko nenávidět. Bojují zde ukrajinští nacionalisté, donští kozáci, Čečenci a celý kavkazský kaganát. Hitler vychoval celou internacionálu.
  Spousta nepřátel...
  Světlana se kulometné palbě obratně vyhýbá. Kulka se téměř rozlomila, zčernala od prachu, kulatý dívčí podpatek. Krásná kapitánka dokonce cítila lechtání, jak blízko proletěl dárek velkého kalibru. Dívka se pokřižovala a zašeptala:
  Ani kulka nás nezastaví!
  Mirabela střílí zpět... Další dívka Angelica - velmi zrzavá, nadprůměrně vysoká a svalnatá, navzdory skromným přídělům. Také velmi hezká dívka s luxusními boky, vyhrnutým pasem, ne žensky širokými rameny a vysokými prsy.
  Angelica bojuje jen v šortkách, tunika je roztrhaná na cáry a rozpadající se na prach a po Volze nejsou doručeny nové uniformy. Nedej bože přenést více munice a kapku jídla pro vyčerpané sovětské jednotky.
  Angelica je tedy téměř nahá, nohy má poškrábané, hlavně kolena. Kus střepiny zasáhl chodidlo pravé nohy a bolí to, špatně se chodí.
  Zrzavá, zaprášená, skoro nahá Angelica kroutí svou hezkou, ale zároveň tvrdou tvář. Dívka, která střílí, říká:
  - Pán, Moskva a Stalin jsou nad námi!
  A odřízne útočící nacisty, sama se sotva stihne vrátit.
  Ruiny a úzké uličky znesnadňují otočit se hrozivým německým tankům. Zde je téměř dvě stě tun "myší" a nemohou vůbec projít ...
  Jak Světlana očekávala, "Lev" -2 se trochu rozjel a zahrabal se do hromady odpadků. Došlo k výbuchu. Housenka praskla, odletělo pár poškozených válečků.
  Zraněný tank se zastavil a z hlavně mu vylétla střela...
  Někde v dálce zaburácel a zanechal ruiny. Blondýnka Světlana zasyčela jako had:
  - To je můj výpočet! Otevřel účet...
  Dívka-kapitán je opět nucen odplazit se. Němci a jejich satelity nemohou využít svou technickou převahu v troskách. Vinou tvrdohlavého Hitlera uvázly hordy Třetí říše v pozičních bitvách v poměrně velkém a dobře opevněném městě.
  Mirabela hodí granát. Nutit je dělat salta na sestřelené Němce nebo Araby, převracet se. Jeden z nacistických ozbrojenců si utrhne ruku a pověsí si na ni anglické hodinky s kompasem.
  Mirabela říká s úsměvem:
  - Co vám ukazuje kompas - cesta do pekla!
  A krásná dívka setřese ze svého zaprášeného podpatku kus ulpělé keramiky.
  Angelica se také práší se svými pevnými, plnými ňadry. Bradavky jsou téměř černé od nečistot a svědí. A zkuste se umýt. Opět se musíte hrabat, když čmárají německé samopaly. A plazit se plastovým způsobem.
  Prapor dívek drží své pozice, i když dochází k ostřelování. A trhají těžké granáty a z nebe padají bomby... Ale odvahu sovětských hrdinek nic nezlomí.
  Zde Světlana vidí, jak se "Panther" -3 plazí. No, tenhle tank už není tak děsivý.
  Můžete to udeřit do boku. Dívka kýchla a vyplivla prach, který jí lezl do elegantních úst. Vzala do ruky granát, zatížený výbušným balíčkem. Musíte se nepozorovaně připlížit. Ale kolem je tolik kouře.
  Angelica se začala plížit a spočívala na odtoku holými prsty a lokty. Byla jako kočka sledující myš. Dívka si pamatovala válku z toho hrozného léta čtyřicátého prvního roku, kdy Wehrmacht zrádně napadl rozlohy SSSR. Neměla ani ta dívka, skoro ta dívka strach? Zpočátku ano, ale pak si zvyknete. A neustálé výbuchy granátů už vnímáte jako obyčejný hluk.
  A teď to explodovalo velmi blízko. Dívka se plácla na břicho. Úlomky se řítí shora jako hejno divokých včel. Angelica šeptá s popraskanými rty:
  - Ve jménu spravedlnosti, Pane!
  Dívka zrychlí plazení a hodí granát s nasazeným balíčkem výbušniny. Současnost letí v oblouku. Je slyšet výbuch, tenčí boční pancéřování Panthera se hodí. Německý tank začíná hořet, bojová souprava exploduje.
  Světlana s úsměvem zašeptá:
  Děkuji ti Pane Ježíši! Věřím jen v tebe! Modlím se k tobě sám!
  Pomazánky Panther-3. Utržený dlouhý kmen je pohřben v troskách. Čelní pancíř, oddělený od bočního pancíře, připomíná lopatku.
  Světlana, jejíž oči, na tváři hnědé od prachu a spáleniny sluncem, jiskří chrpy, říká:
  - Čím více dubů má nepřítel, tím silnější je naše obrana!
  Angelica je velmi sexy, v černých kalhotkách a nahém, zaprášeném, silném těle. Dívka je velmi chytrá. Dokáže házet střepy skla holými prsty na nohou.
  Nyní hodila svou půvabnou, prachem pokrytou nohou ostrý předmět. A uvízl přímo v hrdle fašisty. Krásná Angelica blábolila:
  - A já jsem sexsymbol a symbol smrti!
  Dívka, po které se znovu plazila, střílela. Vedl oheň a Světlana.
  Kapitánka krásy Natasha, která porazila fašistu, zaštěbetala:
  - Život je řetěz a maličkosti v něm jsou články...
  Mirabela vystřelila, rozřízla Fritzovu hlavu a dodala:
  - Odkazu nelze nepřikládat důležitost!
  Světlana, opět střílející přesně, zaskřehotala:
  - Ale nemůžete jít v cyklech na maličkosti ...
  Mirabela vystřelila přesně a dodala:
  Jinak vás řetěz obepne!
  Další dívka Olimpiada, také velmi krásná, spolu s průkopníkem Olezhkou Koltsovem připravila minu na drátu. Ti dva ji strčili... Do housenky "Tigra"-3 se vplazil zákeřný buřič. A jak tohle německé auto s dlouhou hlavní vybuchne.
  Blonďatý chlapec Olezhka zvolal:
  - Naše Rusko, ty máš kýbl!
  A sotva stačil uskočit z padající střechy, blýskl se černými, sraženými podpatky.
  Olympias pohladila chlapce po krku a řekla:
  - Jsi velmi chytrý!
  Pionýr se dostal na frontu a připojil se k ženskému praporu. Chlapec je také velmi kreativní. Vyráběl například letadla na sestřelování fašistických útočných letadel. Když se Focke-Wulfové neboli TA-152 zvednou, ozve se neuvěřitelně ohlušující řev.
  Němci stávkují za doprovodu Wagnerovy symfonie. Taková majestátní melodie.
  Olympias podrážděně říká:
  - Pořád se nás snaží vyděsit!
  Pionýrský chlapec zpíval s patosem:
  - Ruský válečník se nebojí smrti,
  Smrt nás nevezme pod hvězdnou oblohu!
  Neboť svaté Rusko bude tvrdě bojovat,
  Nabil jsem mocný kulomet!
  Olympias, vysoká, svalnatá dívka, se širokými boky a rameny, je typická selanka. Šaty byly během bojů roztrhány na hadry, silné nohy jsou holé, vlasy spletené do dvou copů a silně zaprášené.
  Olezhka má pouhých osm let, je hubená podvýživou, je poškrábaný a špinavý chlapec, jen v šortkách. Chlapcovy přirozeně bílé vlasy zešedivěly a přes tenkou, opálenou a špinavou kůži prosvítala žebra. Nohy strašně sražené a v popáleninách, pohmožděninách, s puchýři. Je pravda, že osud uchránil dítě před vážnými zraněními.
  Na jeho pozadí se olympiáda zdá velká a tlustá, ačkoli dívka není vůbec tlustá, ale se silným, trénovaným masem na kostech. Navíc se zdálo, že hlad vůbec neovlivnil její štíhlou a mohutnou postavu.
  Dívka střílí z těžké protitankové pušky. Německá auta se v čele propíchnout nedají, ale ve stopách šance je.
  A mohutný "lev" -2, který dostal do podvozku těžkou výbušninu, začal vyfukovat kouř jako silný kuřák.
  Oleg Koltsov zpíval zlomyslně:
  - Smradlavý Fritz si bez přemýšlení zapálil cigaretu u vchodu! Samozřejmě se dostal do velkých problémů!
  Olympias, mihotající se svalnatými, opálenými lýtky, předváděla stepařský tanec s holýma, krásnýma nohama. Dívka zpívala:
  - Svaté ruské tváře blikají z ikony ... Nedej bože, abyste namočili alespoň tisíc Fritze! A pokud někdo buzeruje víc než fašisté, tak vás za to nikdo, věřte, neodsoudí!
  Pak znovu nabila protitankovou pušku a znovu vystřelila. Německý transportér opět vyfoukl kouř.
  Dívčí prapor způsobil Fritzovi značné škody. Utrpěl ale i ztráty. Zde byla jedna dívka roztržena vejpůl a její tvář i přes prach tak zbledla.
  Většinu Stalingradu už nacisté dobyli, ale to, co z města zbylo, se nechce vzdát a vzdát se.
  Světlana se mezitím snaží prorazit "Tigrem" -3. Silný německý vůz, dostal granát do boku, ale nepodlehl. Otočí se, aby vystřelil z děla. Dívka se musí zavrtat do země a suti, aby ji nerozdrtila tlaková vlna uvolněná přítomností.
  Světlana tiše zašeptá:
  - Mami, tati, omlouvám se!
  Mirabela hodila granát na Tiger-3, který explodoval na jejím čele. Dívka zasyčela:
  - O tom, že světelná výuka v zimě na jaře... Bez výjimky opakuji, že Hitler je morový parchant!
  Angelica, která přerušila zrak nacistů a lila na ně vodu, napjatá:
  - V rakvi jsem teď viděl Führera! A kopla chudáka přímo do oka!
  Zrzavá dívka skutečně hodila granát na tank holými prsty. Zasáhla hlaveň... Následovala exploze a tlama "Tigra" -3 byla rozdrcena.
  Zbabělý Němec to vzal a couval.
  Světlana si odfrkla nosními dírkami:
  - Naše, vaše se nepodvolí!
  Mirabela porazila hitlerovského žoldáka kulkou a zpívala:
  - A ten padouch si nedělá legraci! Ruce a nohy, kroutí ruskými provazy! Zaboří zuby do samého srdce... Vypije vlast až do dna!
  Světlana se chichotala a štěkala:
  - Vůdce divoce křičí, trhá se!
  Mirabela vystřelila a dodala:
  - No, smrtka, šklebí se!
  Objevil se ještě nebezpečnější "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkry. Navíc se nepřibližuje pozicím sovětských vojsk. Vůz drží pod krytem němečtí samopalníci.
  Světlana vidí, že přiblížit se k pozicím Fritze je nereálné. Ale na obloze Focke-Wulfové. Jeden z těchto strojů letí blíže k sovětským pozicím. Dívky na ni začnou střílet.
  Angelica hodí granát a zuřivě říká:
  - V hluboké smrti - není odpuštění!
  Poté se dívka otočí od kulometu. Rychle se vrátí zpět. Relativně nový německý tank "Panther" -4 s malou věží a nižší siluetou rychle vyjíždí nahoru.
  Několik dívek hází granáty na německé auto. Po obdržení dárků zamrzne a nemůže se otočit.
  Angelica hvízdla a zasyčela:
  - Toto je nový útok! Roztrháme jí ústa!
  Panther-4 zavrčel a vystřelil ze své silnější zbraně.
  Ohnivý sloup rozdělil vzduch a okamžitě zahřál a elektrolyzoval atmosféru.
  Angelica se zachichotala, skořápky proletěly kolem polonahé dívky. Nestydatá zrzka zavrtěla boky a řekla:
  - A Newton porazil nepřátele, shodil jho z trůnu! Fritz nařídil svůj Newtonův zákon!
  . KAPITOLA 3
  Stalingrad byl celý pohlcen požáry, kdy se zdálo, že ohnivé jazyky olizují oblohu a praskají fialové, oranžové a šarlatové jiskry! A každá jiskra je jako duch utíkající z pekelného hradu.
  Světlana, která srazila německého bojovníka, blýskla modrýma očima a zpívala:
  - Co kňučíš špatná stará žena? Věř mi, jen psychiatrická léčebna pro tebe pláče!
  Mirabela zpívala v chorálu a střílela na nacisty:
  - Jak dobré je lehnout si do trávy a udeřit Fritze do hlavy! Připravte pro Fuhrera obklad a pošlete kulky ze samopalu!
  Dívka se divoce zachichotala a překulila se z břicha na záda. Vyrobil jsem kolo s nohama. Granát vyletěl nahoru. Létající Focke-Wulf-3, který dostal šrapnel pod břicho, rychle stoupal výše. Je vidět, že ho zranily ostré úlomky. Fašistické stvoření začalo hořet a začalo ztrácet kusy zlomených křídel.
  Světlana, když viděla, jak Fokke ztrácí výšku, zaskřehotala:
  - To je semafor! Na palubě visí sekera!
  Německé letadlo explodovalo a rozmetalo trosky do všech vzdálených koutů oblohy. A kam se podělo fašistické eso. Udělal jsem poslední zatáčku. Kat šel popelem, ne pilot!
  Mirabela kýchla, rozprášila prach a řekla:
  - Být či nebýt? To není otázka!
  Angelica znovu hodila kus skla nohou, a to tak moc, že zasáhlo oko a vyšlo na Fritze zezadu hlavou:
  - Jsem tanková armáda! A musíte se léčit!
  Němci a jejich satelity se snažili postoupit a házeli před sebou granáty. Taková taktika proti dívkám nefungovala. Zde Olezhka Koltsov nasadil katapult a jak zasáhl nepřítele v reakci.
  Pionýrský chlapec zařval:
  - Santa Claus trhá Hitlerovi ústa!
  Náboj katapultu, pronikajícího do davu nacistů, je rozptýlil a zároveň se převalil ve vzduchu. Fritz spadl a rozbil se o trosky zdí.
  Tank "Tiger" -3 ztratil rovnováhu, srazil se se "Lvem". Oh, Levo, kde je tvé impozantní jméno?
  Světlana se usmála a odpověděla:
  - Dobrá práce, Olezhko!
  Chlapec agresivně zavrčel.
  - Pioneer je vždy připraven!
  Dívka v odpověď zatřásla bosou nohou.
  Dívka-kapitán začala znovu přibíjet hřebíky. A Olympias polechtal Serjožkovu úzkou nohu, jak ji má těžkou! Není divu, že se chlapec nebojí proběhnout ohněm.
  Mirabela v chorálu řekla:
  - Mládí je dobré - stáří je špatné!
  Angelica, tato veselá zrzka, souhlasila:
  Není nic horšího než stáří! To je skutečně ten nejhnusnější stav ze všech možných!
  A dívka udělala skok převratem. Na chvíli si představila hnusné babičky. Ne, nesrovnávejte, stará žena s dívkou. A jaká krása, ve štíhlých tělech.
  Angelica to vzala a zazpívala:
  - Tok za rokem, roky v karavanu,
  Stará žena tře hennu v hmoždíři...
  A co moje štíhlá postava,
  Nechápu, jak zmizelo mládí!
  Světlana zamrkala očima, srazila Němce ranou do slabin a poznamenala:
  - Ne! Přesto je ve válce takové kouzlo - zůstat navždy mladý! Vždy opilý!
  Olympias vložil do katapultu nový náboj. To je něco jako dobrý hmoždíř. Dívka zasyčela:
  - Neprojít, ale projít!
  Olezhka zašoupal hubenou, ale hbitou nohou a zaštěkal:
  - Fritz tvář!
  A granát spolu s výbušným balíčkem vlétl naplno do pozice nacistů.
  Ano, Stalingrad jim nebyl dán. Přepadení trvá už třetí měsíc od konce srpna, ale město nestihlo všechno pobrat. Na jiných sektorech fronty dosáhli nacisté úspěchu, ale ne na tomto.
  Světlana vystřelila z pistole a zavrčela:
  - Všechno je nemožné, je to náhodou možné... Není třeba dělat vesmír příliš komplikovaným!
  A trefil benzínovou nádrž motorky. Stroj explodoval a ohnivé víry osvětlovaly zakouřenou krajinu. A Němce roztrhala ohnivá tlapa.
  Dívčí kapitán křičel:
  - Rád zabíjím zlo! A to je nejvyšší dobro!
  Mirabela mlátila do Němců dávkou a zasyčela:
  - Pojďme si hrát na dikobraza!
  Angelica zahájila palbu, přesněji. Několik černochů zůstalo ležet na troskách pokrytých kopím:
  - Zabijte nepřítele! - zašeptala dívka.
  Mirabela hravě zpívala:
  - Když jsem natřel Hitlera rtěnkou, Mainsteina lakem na vlasy, vtáhnu tě do zajetí princezny, věrný pes tě hlodá!
  Světlana, střílela, zasyčela:
  - Pojď večer, Adolfe, oběs se... Přestaň si klamat hlavu! Pojď večer, leť jako gyrfalcon - tvrdě porazit nácky!
  Mirabela vztekle řekla a srazila helmu z hlavy stormtroopera:
  - Můžeme! A budeme!
  Dívky z praporu "Lenin" zastavily postup cizích jednotek. Fritz postoupil vpřed a doslova vyhazoval mrtvoly do prostoru. Nepomohl ani tank "Lev", do kterého se vkládaly naděje. Zde je modifikace stroje se 150 mm kanónem.
  Angelica srazí kámen přilepený k její nahé bradavce. Ta dívka má tak krásná a plná prsa. Dívka hází granát nohou. Noha je silnější než paže a hod jde dále.
  "Lev" dostal mezeru v housence a zastavil se. Výstřel z jeho silných úst. Rachot a kolaps.
  Angelica, plivající, říká:
  - Ruský válečník nesténá bolestí!
  A dívka znovu střílí. A dělá to mimořádně dobře. Fašista vyklánějící se z věže padá zpět.
  Zrzavá, téměř nahá dívka říká:
  - Marně nepřítel věří, že se mu podařilo rozbít Rusy! Kdo se odváží, útočí v bitvě, nepřátele zuřivě porazíme!
  A Angelica válcuje svaly lisu, které má velmi vyražené.
  Ach, jak jsou dívky krásné! Nechci, aby někdo z nich zemřel.
  Stalenida běžela... Velmi krásná dívka s nadýchanými bílými vlasy. Nějak se jí podaří je namazat nějakým lektvarem, aby se neušpinily.
  Dívka je velmi krásná, s postavou Venuše, jen více tónovaná a reliéfní. Oblečení na ní, jen podprsenka a kalhotky. Vše ostatní už bylo roztrháno. Ale jak půvabné jsou nohy! To není dívka, ale pečeť dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje se zvláštním způsobem, jako veverka. Bosé nohy a mihotání a paty překvapivě zůstávají čisté. Stalenida střílí a fašista dostane vřed na hrudi.
  Dívka říká:
  - Loajalita k vlasti je nejvyšší slovo!
  Angelica se smíchem poznamenala:
  - Sundej si podprsenku a zůstaň jako já v šortkách!
  Steelenida negativně zavrtěla hlavou.
  - To není vhodné!
  Angelica zavrtěla boky, trefně vystřelila a zazpívala:
  - Člen Komsomolu se stal neobvyklým! Takhle chodit s odhalenou hrudí je velmi neslušné!
  Steelenida se zachichotala a poznamenala:
  - Proč přinášet radost Fritzovi, podívejte se na naši krásu!
  Angelica odpověděla rozhodně:
  - Naše krása je smrtící!
  Ocelová dívka se zachichotala a vystřelila na TA-200. Nacistické auto začalo hořet. A krásná blondýnka vykřikla:
  - Smrt zlu!
  Angelica se zachichotala.
  - A život je dobrý!
  Steelenida, když viděla, že Němec padá, zavrčela:
  - To je nejvyšší hodnota! Nemyslete si nacisty, že jste vyhráli!
  Angelica zpívá:
  - Čekání na vítězství! Vítězství čeká... Ti, kteří touží rozbít okovy! Čekání na vítězství! Čekání na vítězství! Budeme schopni porazit nacisty!
  Krásná dívka a její nahá prsa se chvějí. Dobře s holým trupem v horku, které umocňuje oheň.
  Světlana teď vypadala mnohem odhodlaněji. Střílela na Fritze ze samopalu a štěkala:
  - Vykastruji tě!
  A skutečně nacisté dostávali smrtící dárky a rakve! A dívka jim ukázala postavu, pojďme postavit holé prsty. A pískal jako slavík-loupežník. A to přes prsty dolních končetin.
  Dívka kapitánka je velmi chytrá. A šumivé. A už vůbec ne krutý. I jí je někdy líto nepřátelských vojáků, kteří mohou mít děti, které budou plakat pro své mrtvé otce.
  Světlana však takové myšlenky od sebe zahání, takže se vám z nich chce brečet. Ale nebyli to Rusové, kteří přišli k Němcům loupit a zabíjet. Ne, to jsou Němci a do ruských prostor vtrhla celá agresivní smečka cizinců z celého světa.
  Světlana se pokřižovala a vypálila na Fritze, který se pokoušel tiše přiblížit k pozicím Rusů... Mužovi vytekly kulkou vyražené oko a mozek.
  Dívka-kapitán se usmál a vtipně řekl:
  - Přímo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Světlana přesně vystřelila a postranním vozíkem trefila motorku. Auto se začalo trhat a kulomet odletěl a několikrát se převrátil. Pak se jeho tlama zabořila do trosek.
  Dívka si odřela holou, zaprášenou podrážku o suť. A znovu zamířila. Její veselá, mladá tvář se spíše ušklíbla. Dívka zpívala:
  - Ne, říkali jsme fašistům, naši nestrpí, aby se ruský voňavý chléb jmenoval slovem brod!
  Mirabela provedla velmi přesnou střelu, ze které se Focke-Wulf-3 vzplanul a zaštěbetal:
  Pro šmejda je samozřejmě volba jasná,
  Za dolary je připraven zradit Rusko ...
  Ale ten ruský muž je tak krásný
  Že je připraven dát svůj život za vlast!
  Dívka udělala salto a ukázala nacistům fík, rolovala a kulky se té krásy nedotkly.
  Objevila se Angelica, tato kráska, téměř nahá a špinavá jako ďábel, hodila granát hned dvěma nohama. A zkontrolovala:
  - To, co mám, je... Fritz v ostrém boku!
  Olympias opravila Angeliku:
  - Ostrý, do strany, a ne do ostré strany!
  Dívka se zahihňala, zatřásla melounovými prsy a vypustila granát pomocí granátu s výbušným balíčkem. "Tiger" -3 byl zasažen do tlamy a toto křivé umělecké dílo se vyhnulo.
  Poté nacistický tvor ustoupil. Začala se plazit jako želva chycená v ohni.
  Světlana zpívala a vesele mrkala:
  - A "Tiger" couvá a Němci se skrývají!
  Panenský prapor manévroval pod útokem, nálety a těžkými děly. Zde zasáhly proudové bombardéry, k nebi se zvedly rozbité rozžhavené strmé svahy. A kameny byly v plamenech. Naštěstí žádná z dívek nezemřela, ale na onen svět odešli muži - kterým to není tak líto! A duše létají - některé do nebe a jiné do pekla! Kde už čekají čerti s vidlemi na ty, kteří nevěřili v Ježíška.
  Angelica je nejsvůdnější ze vzteklých válečníků: no, mohou nacisté ze svého "Sturmtigeru" skutečně střílet na pozice sovětských jednotek a zabíjet rudé válečníky?
  A dívka popadla bosýma nohama granát a točila se v kaskádách kotrmelců. A točit rychleji a rychleji. A pak vší silou hodila dar smrti do široké tlamy Stormtigera. Nahé, opálené nohy krásky zablýskly a granát vletěl do široké tlamy. A silný stroj se nejprve dusil a pak se řítil. Dva "královští tygři", kteří stáli po stranách "Sturmtiger", byli vyhozeni nahoru a rozptýleni různými směry. Válce se z nich utrhly, spadly dolů a létaly jako zlomený náhrdelník královny.
  Tlaková vlna odhodila Angeliku a dívka letěla hlavou dolů. A byla převrácena, zhoupána a vržena. Ale kráska přesto přistála, ostré sutiny a drcené kameny se jí zaryly do holých podrážek. Holčičku to bolelo a i přes mozolnatou nohu se jí propíchla špička.
  Ale Angelica našla sílu vstát a zakřičet:
  - Vy fašisté budete v popelu!
  Světlana a další dívky byly vymrštěny výbušnou vlnou a dokonce lehce rozdrceny. Ale žádná z krásných bojovnic nezemřela. Dívky potkal hurikán a dobře mířená palba. Potlačování vyskakujících nacistů a dalšího agresivního hmyzu obléhajícího SSSR.
  Mirabela zpívala s velkým nadšením:
  - A až nás trubka Páně vezme do bitvy, budeme přátelé s Komsomolci! A z vůle Jehovy budu u nebeské události!
  Angelica setřásla prach ze svých zakrvácených podrážek a zazpívala:
  - Lenine, párty, Komsomol! Posíláme Fuhrera do blázince!
  Dívky se začaly ohlušující smát a Olezhka zděšeně a podrážděně řekla:
  - A můj katapult, ne tak přesný - jako ty holé a silné nohy Angeliky!
  Olympias, hrající si se svaly paží, řekla:
  - To je v pořádku! Pořád přemýšlíš. Něco chladnějšího!
  Stalingrad nakonec padl na konci prosince 1945. V této době se na Kavkaze Němci a Turci přesto sjednotili. A nastala kritická situace.
  Co by měla Rudá armáda v této situaci dělat?
  Stalin zahájil ofenzívu v centru. A boje se stočily směrem na Smolensk. Na Silvestra posádka Elizabeth bojuje v tanku IS-3. Dívky bojují odvážně a směle.
  A i oni přijali Gerdin strategický tah, navzdory mrazivému boji v bikinách a naboso.
  IS-3 je stroj, který je docela dobře chráněn v čele, ale zbraň stále není dostatečně silná. A abyste prorazili hlavní německý tank "Tiger" -3, musíte se trefit přesně na tupo mezi trup a věž. A to dokáže jen tato legendární čtveřice dívek-tankerek.
  Elizabeth vystřelila holými prsty. Probodla německého "Pantera" skořápkou a zaštěbetala:
  - Pro ruského ducha!
  Ekaterina také zasáhla nepřítele, přitiskla si holou patu a nadšeně poznamenala:
  - Za komunismu!
  Pak mrkla na své přátele!
  Elena také pohnula projektilem na nepřítele pomocí holých prstů a vykřikla:
  - Za vlastenecké úspěchy!
  A nakonec se Euphrosinia vysrala i prsty na holých nohách, což je prostě super.
  A zkontrolovala:
  - Pro budoucí staletí!
  Čtyři dívky jsou velmi dobré v boji. A střílí velmi dobře.
  Prolomit obranu nacistů je ale velmi obtížné. Jejich tanky jsou silnější a vyspělejší a jejich děla jsou účinnější a jejich počet není nižší. Zkuste to zlomit.
  A na obloze se sovětské pilotky účastní nerovných bitev. Mezi nimi jsou tři dívky - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya - nejsilnější.
  Anastasia si toho všimla a srazila německou Focke-Wulfa pomocí holých prstů:
  - Nacisté jsou silní, ale my nejsme slabí!
  Akulina, logicky si všimla, natáhla si obnaženou patu, rozdrtila TA-152 a vrčela:
  Co nás nezabije, to nás posílí!
  Mirabela Magnetic se zachichotala, když přistřihla ME-262 a zavrčela:
  - Nejsilnější tah, který nečekáte!
  Tři válečníci bojovali ve vzduchu, aniž by znali soucit a pochybovali o své správnosti...
  Ale i tady se situace zkomplikovala... Do jara Kavkaz konečně padl a vrty z Baku byly ztraceny.
  Němci dosáhli jistých úspěchů i u Leningradu. Dokázali obsadit Tikhvin a uzavřít druhý okruh nad městem. A bylo to ještě horší.
  Hitler požadoval postup v létě 1946 na Moskvu. A fašistická lavina se zapotila.
  Nacisté dělají pokroky v regionu Střední Asie. Prakticky všude nastala velmi složitá situace.
  A nacisté už proudí po Moskvě z různých stran.
  Poté Oleg Koltsov a dívky znovu vstoupili do bitvy a pomohli Rusku, nebo spíše SSSR.
  Pak se k nim přidala bosá dívka Margarita. Také dospělá spisovatelka se výměnou za nesmrtelnost stala asi dvanáctiletou dívkou a plní poslání.
  Válečníci z jednadvacátého století se opět potýkali s nacisty dvacátého.
  Ve fašistické hnědé říši je příliš mnoho vojáků. Plynou jako nekonečná řeka.
  Oleg Koltsov, sekající nacisty meči, pěchota i tanky řvaly:
  - Nikdy se nevzdávej!
  A z chlapcovy bosé nohy vyletěl ostrý kotouč!
  Margarita drtila protivníky, vyceňovala zuby a zabručela:
  - Na světě je místo pro výkon!
  A jedovaté jehly se rozsypaly z holčiny bosé nohy a zasáhly nacisty a jejich letadla a tanky.
  Natasha také vražedně a zavyla házela nahými prsty:
  Nikdy nezapomeneme a nikdy neodpustíme.
  A její meče prošly fašisty ve mlýně.
  Zoya sekla nepřátele a zapištěla:
  - Pro novou objednávku!
  A z jejích bosých nohou se rozsypaly nové jehly. A co je v oku, co je v hrdle nacistických vojáků a letadel.
  Ano, bylo jasné, že válečníci byli vzrušení a zuřiví.
  Augustin, porážející bílé vojáky a tanky, zaskřípal:
  - Naše železná vůle!
  A z její bosé nohy letí nový, smrtící dárek. A padni takni a bílí bojovníci.
  Světlana seká na mlynáře, její meče jsou jako blesk.
  Nacisté padají jako snopy.
  Dívka hází jehly bosýma nohama a kvílí:
  - Pro matku Rusko vyhraje!
  Oleg Koltsov postupuje proti nacistům. Terminátor chlapec seká hnědé vojáky.
  A přitom prsty na holých nohách chlapce vyhazují jehly s jedem, trhají kmeny a sestřelují letadla.
  Chlapec řve:
  - Sláva budoucímu Rusku!
  A v pohybu každému řeže hlavu a tlamu.
  Margarita také drtí protivníky.
  Její bosé nohy mávají. Nacisté umírají ve velkém. Válečník křičí:
  - Pro nové hranice!
  A pak ta dívka vezme a rozřízne ...
  Masa mrtvol fašistických vojáků.
  Ale Natasha je v útoku. Porazí nacisty spolu s tanky a zpívá:
  - Rusko je skvělé a zářivé,
  Jsem velmi zvláštní dívka!
  A z jejích bosých nohou létají kotouče. Kdo viděl hrdla nacistů. Ano, toto je dívka.
  Zoya je v útoku. Sekání hnědých vojáků oběma rukama. Plivnutí z trubice. A holými prsty u nohou hází smrtící jehly - sestřeluje tanky a letadla.
  A přitom si zpívá:
  - Oh, kytku, pojďme,
  Oh, můj oblíbený odejde!
  Augustina, která kácí nacisty a vyhlazuje hnědé vojáky, ječí:
  - Celý chlupatý a v kůži zvířete,
  S kyjem přispěchal na pořádkovou policii!
  A holými prsty u nohou vystřelí na nepřítele, něco, co zabije slona a ještě víc tank.
  A pak zakřičet:
  - Vlci!
  Světlana v útoku. Řezy, sekání nacistů. Bosýma nohama na ně vrhá dárky smrti.
  Provozuje mlýn s meči.
  Rozdrtila spoustu bojovníků a kvílí:
  - Přichází velké vítězství!
  A dívka je opět v divokém pohybu.
  A její bosé nohy vystřelují smrtící jehly a ničí tanky a letadla.
  Oleg Koltsov vyskočil. Chlapec se otočil v kotrmelci. Ve skoku rozsekal spoustu nacistů.
  Házal jehly holými prsty a zavrčel:
  - Buď slavný mou krásnou odvahou!
  Chlapec, jak pískat a srážet vojáky nacistické říše, omráčil vrány. Ti, kteří dostali záchvat, se zhroutili do mdlob a probodli lebky Fritze.
  A chlapec je opět v bitvě.
  Margarita přechází do útoku. Rozdrtí všechny nepřátele v řadě. Její meče jsou tvrdší než čepele větrných mlýnů. A holé prsty házejí dary smrti, hoří tanky a letadla.
  Dívka je v útoku. Vyhubí hnědé válečníky bez obřadu.
  A každou chvíli skáče a kroutí se!
  A létají z ní dary ničení.
  A sami nacisté padají mrtví. A hromadí se celé hromady mrtvol.
  Margarita křičí:
  - Jsem americký kovboj!
  A znovu její bosé nohy hodily jehlu.
  A pak ještě tucet jehel!
  A holá pata dá dar smrti!
  Natasha v útoku je také velmi cool.
  A hází bosýma nohama a plive ze slámy.
  A křičí z plných plic:
  - Jsem jiskřivá smrt! Jediné, co musíte udělat, je zemřít!
  A opět krása v pohybu.
  Zoya zaútočí na blokádu nacistických mrtvol. A z jejích bosých nohou létají také bumerangy zkázy.
  A hnědí bojovníci stále padají a padají.
  Zoya křičí:
  - Bosá holka, vyhraješ!
  A z holé dívčiny paty letí tucet jehel. Které přímo do hrdla kopou nacistům.
  Padnou mrtví.
  Nebo spíše úplně mrtvý.
  Augustina v ofenzivě. Rozdrtí hnědé jednotky. Její meče nosí dvě ruce. A ona je tak velká bojovnice.
  Fašistickými jednotkami se prožene tornádo.
  Dívka s červenými vlasy řve:
  - Budoucnost je skrytá! Ale bude to vítězné!
  A v útoku kráska s ohnivými vlasy.
  Augustin řve v divoké extázi:
  - Bohové války všechno roztrhají!
  A válečník v útoku.
  A její bosé nohy vrhají spoustu ostrých, jedovatých jehel.
  Světlana v bitvě A tak jiskřivé a bojovné. Její holé nohy vyvrhují tolik smrtících věcí. Ne muž, ale smrt s blond vlasy.
  Ale pokud se to zlomí, nemůžete to zastavit.
  Světlana zpívá:
  - Život nebude med,
  Ten skok v kulatém tanci!
  Ať se sen splní -
  Krása promění člověka v otroka!
  A v pohybu bosé dívky je stále více vzteku.
  Oleg Koltsov v ofenzivě zrychluje. Chlapec bije nacisty.
  Jeho bosé nohy hází ostré jehly - trhají tanky a letadla.
  Mladý válečník křičí:
  - Šílená říše všechny roztrhá na kusy!
  A chlapec je opět v pohybu.
  A opět to píská, z čehož vrány dostanou infarkt a zhroutí se jako sražené.
  Margarita je ve své činnosti bouřlivá dívka. A mlátí nepřátele.
  Zde spustila holou nohu, hrášek s výbušninou. Ta vybuchne a najednou se vyhodí sto nacistů a deset tanků.
  Dívka křičí:
  - Vítězství k nám stejně přijde!
  A bude řídit mlýn s meči - sudy tanků létají různými směry.
  Natasha zrychlila své pohyby. Dívka kácí hnědé válečníky. A zatímco křičí:
  - Vítězství čeká na ruskou říši.
  A pojďme vyhubit nacisty zrychleným tempem.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to zastavit a zpomalit a tanky a letadla zabloudí.
  Zoya je v útoku. Zdá se, že její meče krájí maso a kovový salát. Dívka křičí z plných plic:
  - Naše spása je v platnosti!
  A holé prsty také hází takové jehly.
  A masa lidí s proraženými hrdly, povalujících se v hromadách mrtvol, stejně jako rozbitých tanků a sestřelených letadel.
  Augustine je bláznivá dívka. A všechny to rozdrtí, jako by to byl robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo ne sto nacistů. Všechno ale nabírá tempo. A válečník stále řve.
  - Jsem neporazitelný! Nejúžasnější na světě!
  A opět kráska v útoku.
  A z jejích holých prstů vylétá hrášek. A tři sta nacistů a tucet tanků byly roztrhány silným výbuchem.
  Augustin zpíval:
  - Neodvážíš se zmocnit se naší země!
  V ofenzivě je i Světlana. A nedává ani gram oddechu. Divoká Terminátorka.
  A podřeže nepřátele a vyhladí nacisty. A masa hnědých bojovníků už spadla do příkopu a podél silnic.
  Šestka zuřila. Svedl divoký boj.
  Oleg Koltsov je zpět v akci. A postupuje a mává oběma meči. A terminátor řídí mlýn. Mrtví nacisté padají.
  Masa mrtvol. Celé hory krvavých těl.
  Karatista si pamatuje divokou strategii. Kde se také mísili koně a lidé.
  Oleg Koltsov kvílí:
  - Běda mysli!
  A peněz bude dost!
  A terminátor chlapec v novém hnutí. A jeho bosé nohy něco vezmou a hodí.
  Chlapecký génius zařval:
  - Mistrovská třída a firma "Adidas"!
  Opravdu skvělá show se ukázala jako skvělá. A kolik zabili nacistů. A největší počet největších zabil hnědé bojovníky.
  A pak bojující chlapec zahvízdá a znovu se kolem povalují tisíce omráčených vran a mlátí protivníky jako dýky.
  Margarita je také v boji. Drtí skořici a ocelové armády a řve:
  - Velký šokový pluk! Všichni vjíždíme do rakve!
  A její meče jsou rozsekány nacisty. Masa hnědých bojovníků se již zhroutila.
  Dívka zavrčela:
  - Jsem ještě chladnější než panteři! Dokažte, že každý je nejlepší!
  A z holé paty dívky vyletí jako hrášek se silnými výbušninami.
  A udeřit na nepřítele.
  A vezme a rozbije některé protivníky a tanky a dokonce i letadla.
  . KAPITOLA #4
  A Natasha má autoritu. A poráží soupeře a ona sama nikomu nedá sestup.
  Kolik nacistů už přerušilo.
  A její zuby jsou tak ostré. A oči jsou safírové. Toto je dívka - hlavní kat. Přestože má všechny své partnery - katy!
  Natasha křičí:
  - Jsem blázen! Budete mít trest!
  A zase ta dívka poseká spoustu nacistů meči.
  Zoya je v pohybu a vystříhala spoustu hnědých válečníků.
  A bosé nohy házejí jehly. Každá jehla zabije několik nacistů. Tyto dívky jsou opravdu krásné.
  Augustin postupuje a drtí protivníky. A přitom nezapomene křičet:
  - Nemůžete uniknout z rakve!
  A dívka si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ta zrzka je tak... Vlasy vlající ve větru jako proletářský prapor.
  A všechno doslova vychází ze vzteku.
  Světlana v pohybu Zde rozsekala spoustu lebek a tankových věží. Válečnice, která vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A pak plivne z brčka. Pak zavyl:
  - Budete mrtví!
  A opět z jejích bosých nohou létají smrtící jehly, které zasahují pěchotu i letadla.
  Oleg Koltsov skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydává spoustu jehel, sráží tanky a zpívá:
  - Pojďme kempovat, otevřít si velký účet!
  Mladý válečník je na tom nejlépe.
  Samozřejmě není dost starý, ale vypadá jako dítě. Pouze velmi silný a svalnatý.
  Oleg Koltsov zpíval:
  - Ať hra není podle pravidel - prolomíme fraeru!
  A znovu z jeho bosých nohou létaly smrtící a rozbíjející jehly.
  A opět divoký hvizd, důkladně srážející četné vrany, které prorážejí protivníky.
  Margarita zpívala s potěšením:
  - Nic není nemožné! Věřím, že svoboda svítá!
  Dívka opět hodila smrtící kaskádu jehel na nacisty a jejich tanky, pokračovala:
  - Temnota zmizí! Ať kvetou růže!
  A jakmile bojovnice hází hrášek holými prsty, okamžitě vyletělo do vzduchu tisíc nácků. Ano, armáda hnědé, pekelné říše taje přímo před našima očima.
  Natasha v bitvě. Skáče jako kobra. Vybuchuje nepřátele. A tak mnoho nacistů umírá a letadla padají.
  Jejich dívka a meče, obilí na uhlí a oštěpy. A jehly.
  Zároveň také řve:
  - Věřím, že vítězství přijde!
  A slávu Rusů najde!
  Holé prsty házejí nové jehly a bijí protivníky.
  Zoya v divokém pohybu. Útočí na nacisty. Rozbije je na malé kousky.
  Žena bojovnice hází jehly holými prsty. Proniká přes protivníky a jak řvát:
  Naše úplné vítězství je na dosah!
  A provádí divoký mlýn s meči a vymetá tanky. Tohle je vážně holka jako holka!
  Augustinova kobra ale přešla do útoku. Tato žena je noční můrou pro všechny noční můry.
  A když to řeže, znamená to, že to řeže.
  Poté zrzka vezme a zazpívá:
  - Otevřu všechny lebky! Jsem velký sen!
  A nyní jsou její meče v akci a prořezávají maso a kov.
  Světlana jde také do útoku. Ta holka nemá brzdy. Jakmile se rozsekají, masa mrtvol je poseta odpadky a padají letadla a tanky.
  Blonďatý terminátor řve:
  - Jak to bude dobré! Jak dobré to bude - já to vím!
  A teď z ní letí zabijácký hrášek.
  Oleg Koltsov, opět stovka nacistů, nesoucí meteor, odříznuti. A sebere bombu a hodí ji.
  Malá velikost, ale smrtící...
  Jak rozbít na malé kousky.
  Chlapec terminátor zavyl:
  - Bouřlivé mládí hrozných strojů!
  Ruský lid je neporazitelný!
  A chlapec bude pískat holými prsty.
  Margarita to udělá znovu v bitvě.
  A pokácet spoustu hnědých bojovníků. A řeže velké mezery.
  Dívka křičí:
  - Lambada je náš tanec na písku!
  A udeřit s novým elánem.
  Natasha v útoku je ještě zuřivější. Tedy mlácení nacistů. Není pro ně moc dobré takovým dívkám vzdorovat.
  Natasha to vzala a zazpívala:
  - Běh na místě je společným usmiřovatelem!
  A bojovnice vtrhla do protivníků takovou kaskádou úderů.
  A bude házet kotouče bosýma nohama.
  Zde řídila mlýn. Masa hlav hnědé armády se odvalila a tanky hořely.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takovou žlutou armádu.
  Zoya je v pohybu a drtí všechny bez výjimky. A její meče jsou jako nůžky smrti.
  Dívka je prostě krásná. A její bosé nohy házejí velmi jedovaté jehly.
  Porazit soupeře. Probodávají jim hrdla a vyrábějí rakve, nutí explodovat tanky a letadla.
  Zoya to vzala a zapištěla:
  - Pokud v kohoutku není voda...
  Natasha radostně vykřikla:
  Takže je to vaše chyba!
  A holými prsty hází něco, co důkladně zabíjí. Tohle je opravdu dívka dívek.
  A z jejích holých nohou, jak bude čepel létat. A zasáhne spoustu bojovníků a odřízne věže od tanků.
  Augustin na cestách. Rychlý a jedinečný ve své kráse.
  Jaké má světlé vlasy. Jako proletářský prapor vlající. Tato dívka je opravdová liška.
  A seká protivníky - jako by se narodila s meči v rukou.
  Zrzka, zatracený parchant!
  Augustin to vzal a zasyčel:
  - Bude býčí hlava - bojovníci se nezblázní!
  A tady zase rozdrtila spoustu borců.
  Oleg Koltsov zabručel:
  - Co potřebuješ! Tady je ta dívka!
  Margarita, která házela dýkou bosou nohou a ulomila věž tanku, potvrdila:
  - Velká a cool holka!
  Augustin s tím ochotně souhlasil:
  - Jsem válečník, který každého kousne!
  A opět s holými prsty spustí vražednou.
  Světlana v bitvě není horší než soupeři. Ne holka, ale skončit s takovou čarodějnicí v plamenech.
  A křičí:
  - Jaká modrá obloha!
  Augustine, která vypustila čepel bosou nohou a odřízla věž tanku, potvrdila:
  - Nejsme zastánci loupeže!
  Světlana, která sekala nepřátele a sestřelovala letadla, cvrlikala:
  - Hlupák nepotřebuje nůž ....
  Zoya pištěla a házela jehly holýma, opálenýma nohama:
  - Budeš mu lhát ze tří krabic!
  Natasha, porážející nacisty, dodala:
  - A dělej s ním za penny!
  A válečníci vezmou a skočí. Jsou tak krvaví a cool. Obecně mají hodně vzrušení.
  Oleg Koltsov vypadá v bitvě - velmi stylově.
  Margarita zpívala:
  - Rána je silná a ten chlap má zájem...
  Karatista spustil nohou něco, co vypadalo jako vrtule vrtulníku. Odřízl nacistům a tankům několik set hlav a zapískal:
  - Docela sportovní!
  A oba - chlapec a dívka v plném prolamování.
  Oleg sekal hnědé vojáky a zavrčel:
  - A bude to pro nás velké vítězství!
  Margarita v odpověď zasyčela:
  - Zabijeme všechny - bosýma nohama!
  Ta dívka je skutečně tak aktivní terminátor.
  Natasha zpívala v ofenzivě:
  - Svatá válka!
  A válečník vypustil ostrý diskový bumerang. Létal obloukem, posekal spoustu nacistů a tankových věží.
  Zoya dodala a pokračovala ve vyhlazování:
  - Bude to naše vítězství!
  A z jejích bosých nohou létaly nové jehličky. A zasáhli spoustu stíhaček a letadel.
  Blonďatá dívka řekla:
  - Dát soupeři mat!
  A ukázala svůj jazyk.
  Augustina mávala nohama a házela ostrohranné hákové kříže a zabručela:
  - Imperiální vlajka vpřed!
  Světlana ochotně potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinům!
  A dívky jednohlasně křičely a drtily nacisty:
  - Nikdo nás nezastaví!
  A teď od bosých nohou válečníků letí disk. Trhá se maso a bourají se tankové věže.
  A znovu křičet:
  - Nikdo nás nemůže porazit!
  Natasha vyletěla do vzduchu. Roztrhal protivníky a okřídlené supy a vydal:
  - Jsme vlci, smažte nepřítele!
  A z jejích holých prstů vyletí velmi smrtící disk.
  Dívka se dokonce kroutí v extázi.
  A pak zamumlal:
  - Naše paty milují oheň!
  Ano, dívky jsou opravdu sexy.
  Oleg Koltsov zavrčel:
  - Oh, brzy, poskytuje bezpečnost!
  A mrkl na válečníky. V odpověď se smějí a vyceňují zuby.
  Natasha porazila nacisty a zakřičela:
  - V našem světě není radost, bez boje!
  Chlapec odpověděl:
  "Někdy taky není legrace bojovat!"
  Natasha souhlasila:
  - Pokud není síla, pak ano ...
  Ale my bojovníci jsme vždy zdraví!
  Dívka házela jehly na nepřítele holými prsty, vyhodila do vzduchu množství tanků a zpívala:
  - Voják je vždy zdravý,
  A připraven k akci!
  Poté Natasha znovu porazila nepřátele a zničila věže tanků.
  Zoya je velmi rychlé dítě. Zde spustila na nacisty celý sud. A vytrhl několik tisíc z jednoho výbuchu.
  Pak vykřikla:
  - Nepřestávejte, naše paty se třpytí!
  A dívka v bojové krajce!
  Augustin v bitvě také není slabý. Tedy mlácení nacistů. Jako by se ze svazku řetězů klepalo.
  A sekání protivníků - zpívá:
  - Pozor, bude to užitečné
  Na podzim bude koláč!
  Rudovlasý čert orá v boji opravdu jako čert v tabatěrce.
  A takhle Světlana bojuje. A nacisté to od ní dostávají.
  A když se trefí, trefí se.
  Z ní vylétají krvavé cákance.
  Světlana si drsně všimla, když z její bosé nohy vylétly kovové cákance, které roztavily lebky a věže tanků:
  - Sláva Rusku, velmi dokonce sláva!
  Tanky spěchají vpřed...
  Divize v červených košilích -
  Zdravím ruský lid!
  Zde se dívky chopily nacistů. Jsou tedy řezány a drceny. Ne válečníci, ale opravdu panteři, kteří přetrhli řetěz.
  Oleg Koltsov v bitvě a útočí na nacisty. Bez soucitu je bije, prořezává tanky a ječí:
  Jsme jako býci!
  Margarita, která rozdrtila hnědou armádu a prořízla se skrz tanky, zvedla:
  Jsme jako býci!
  Natasha to vzala a zavyla, přičemž porážela hnědé stíhačky spolu s tanky:
  - Lhaní se vymyká z rukou!
  Zoya roztrhala nacisty na kusy a zapištěla:
  - Ne, ne z ruky!
  A také vezme a pustí hvězdičku bosou nohou a skoncuje s mnoha fašisty.
  Natasha si to vzala a vypískla:
  - Naše televize je zapnutá!
  A z její holé nohy letí zabijácký svazek jehel.
  Zoya, která také ničila nacisty a jejich tanky, zapištěla:
  - Naše přátelství je monolit!
  A zase takový hod, že se kruhy rozmazávají do všech stran. Toto je dívka - čisté vyhlazování protivníků.
  Dívka s holými prsty na nohou vezme a vypustí tři bumerangy. A mrtvol z toho bylo ještě víc.
  Poté kráska vydá:
  - Nedáme nepříteli milost! Bude tam mrtvola!
  A znovu ta smrtící věc odlétá z holé paty.
  Augustin také zcela logicky poznamenal:
  - Jen ne jedna mrtvola, ale mnoho!
  Poté to dívka vzala a bosá procházela krvavými loužemi. A zabila spoustu nacistů.
  A jak to řve:
  - Masová vražda!
  A teď bude mlátit hlavou do nacistického generála. Rozbij mu lebku a rozdej:
  - Banzai! Půjdeš do nebe!
  Světlana je v ofenzivě velmi zuřivá, zejména sráží tanky, skřípe:
  - Nebudeš ušetřen!
  A tucet jehel odlétá z jejích holých prstů. Když prorazí všechny, letadla se zhroutí. A dokonce i válečník se snaží trhat a zabíjet.
  Oleg Koltsov kvílí:
  - Slavné kladivo!
  A kluk navíc hází bosou nohou takovou cool hvězdu v podobě hákového kříže. Složitý hybrid.
  A masa nacistů se zhroutila.
  Oleg zařval:
  - Banzai!
  A chlapec je opět v divokém útoku. Ne, jen to vře silou a sopky bublají!
  A ohlušující hvizd havrana padajícího na hlavy nacistů.
  Markéta na cestách. Každému to potrhá břicho.
  Dívka s nohou vyhodí padesát jehel najednou. A masu zabili nejrůznější nepřátelé, vyřadili jak tanky, tak letadla.
  Margarita zpívala z hlediska veselosti:
  - Jedna, dvě! Smutek není problém!
  Nikdy byste se neměli nechat odradit!
  Udržujte nos a ocas výše pomocí trubky.
  Vězte, že opravdový přítel je vždy s vámi!
  To je tak agresivní společnost. Dívka mlátí a křičí:
  "Z Dračího prezidenta se stane mrtvola!"
  Natasha v bitvě je jen jakýsi terminátor. A bublající řev:
  - Banzai! Získejte to rychle!
  A z její bosé nohy odletěl granát. A nacisté jsou jako přibití. A rozbije spoustu mastodontů a okřídlených pekelných strojů.
  Tady je válečník! Všem válečníkům - válečníkovi!
  Zoya je také v útoku. Taková zuřivá svině.
  A vzala to a zavrčela:
  - Náš otec je sám Bílý Bůh!
  A řeže na nacisty trojitý mlýn!
  A Augustin zařval:
  - A můj Bůh je černý!
  Zrzka je skutečně ztělesněním klamu a podlosti. Pro nepřátele, samozřejmě. A pro přátele je to miláček.
  A jak s holými prsty bude brát a házet. A spousta hromad válečníků hnědého impéria, stejně jako jejich tanky a letadla.
  Zrzka vykřikla:
  - Rusko a černý bůh jsou za námi!
  Válečník s velmi vysokým bojovým potenciálem. Ne, do toho je lepší se nemíchat. Jak se odtrhávají věže tanků a křídla fašistických letadel.
  Augustin zasyčel:
  - Rozdrtíme všechny zrádce na prach!
  A mrkne na své partnery. Ano, tahle ohnivá dívka není zrovna něco, co dokáže dát pokoj. Pokud mír není smrtící!
  Světlana rozdrtila nepřátele a vydala:
  - Zameteme vás ve frontě!
  Augustin potvrdil:
  - Zabijeme všechny!
  A z jejích bosých nohou opět letí dar totální záhuby! A tolik tanků a letadel najednou explodovalo na malé třísky.
  Oleg Koltsov zpíval v reakci:
  - Bude kompletní banzai!
  Augustine, která trhala nacisty holýma rukama, sekala je meči a házela jehly holými prsty, ničila najednou tanky a letadla, vydala:
  - Krátce řečeno! Krátce řečeno!
  Natasha, která zničila hnědé válečníky, zapištěla:
  - Zkrátka - banzai!
  A řežme protivníky divokou hořkostí.
  Oleg Koltsov, kácení protivníků, vydal:
  - Tento gambit není čínský,
  A debut, věřte mi, je thajský!
  A znovu vyletěl z chlapcovy bosé nohy ostrý kotouč na řezání kovů. Odřízl jak věže tanků, tak ocasní plochy letounu.
  Margarita, porážející válečníky hnědé říše a brnění tanků, zpívala:
  - A koho najdeme v bitvě?
  A koho najdeme v bitvě...
  Nedělejme si z toho legraci...
  Pojďme to roztrhat!
  Pojďme to roztrhat!
  Tehdy s nacisty odvedli dobrou práci... A Sovětské Rusko porazilo hnědé impérium během útoku na Moskvu.
  Válka ještě neskončila, ale SSSR už měl šanci porazit samotné nacisty. Takže šestka opět musela přerušit provádění své super a cool mise.
  Oleg Koltsov dokonce radostně zpíval;
  Jsme průkopníci - hrdinové vlasti,
  Kdo se narodil ve znamení října...
  Nebudeme litovat života pro Rusko,
  Ke slávě s rudým praporem krále!
  
  Milujeme a víme, jak tvrdě bojovat,
  Nacisté horlivě vylomili rohy ...
  Granáty máme v prostorné brašně,
  Život pro nás pionýry není drahý!
  
  Milujeme naši svatou vlast,
  Co vytvořil impozantní komunismus...
  Tady je komsomolská dívka, která chodí bosa sněhem,
  A fašista nás chce srazit dolů!
  
  Horlivě jsem bojoval s nacismem poblíž Moskvy,
  A všechny nepřátele jsme posekali srpem...
  Proč byl tento Wehrmacht dán Rusům,
  Udeřím ho pěstí!
  
  Jsem průkopníkem a pod velkou Moskvou,
  Bojoval jako obří válečník...
  Zastavil divoký nápor fašismu,
  Máme jednoho Pána Nejvyššího druhu!
  
  V obrodě Ruska nejsou žádné hrany,
  Skvělý Stalin, zvedl nás z kolen...
  Svarog velký, nejvyšší mesiáš,
  A Ladův zářivý ideál!
  
  Jsme průkopníci, chlapci, dívky,
  Milujeme bojovat - to je náš osud ...
  A hlas člena Komsomolu volá,
  I když vládne krvavý chaos!
  
  Rusko je vlast Svaroga,
  A komunismus osvětlil cestu...
  Pionýři nepotřebují zlého Boha,
  Nepřítel nás nebude moci ohnout v pěst!
  
  Máme chladný tank se šikmým pancířem,
  Pro Fritze je tak snadné neprorazit,
  S láskou k Ladě, vznešené panně,
  Proměnit dravce ve hru!
  
  Moskva bojující lidé bránili,
  A pak tu byl velký Stalingrad....
  Brzy uvidíme komunismus,
  Projděte a poznejte průvod v Berlíně!
  
  Ano, Stalingrad je hrdý na toto slovo,
  Jsme bosí průkopníci ve sněhové závěji...
  Zlomíme roh hloupé krávě
  A zaženeme Hitlera přímo do rakve!
  
  Věz, že Vlast se nikdy neohne,
  Její impuls nelze potlačit...
  Ať slunce svítí navždy nad Ruskem,
  A zrádný zloděj bude rozdrcen!
  
  U Stalingradu projevili odvahu,
  Podařilo se nám zastavit nacisty...
  Rusové mají takovou drzost, víte,
  A nepřátelé budou jen nuly!
  
  Rusko může letět na Mars
  A vytvořit jinou velikost...
  A samozřejmě vše bude velmi cool,
  I když život je křehký jako nit hedvábí!
  
  Ruský duch v bitvách o bariéru nezná,
  Má sílu Peruna...
  Čekáme na odměny od bohů,
  A živel září, věřte runě!
  
  Jakým způsobem ruský duch nezná porážku?
  Věřte mi, pošlape všechno ...
  My pionýři se tak moc chceme pomstít...
  Neporazitelný jako armáda vlasti!
  
  Máme skoro vyhráno
  Ať je světlo ve slávě komunismu...
  Naši dědové bojovali za vlast,
  Brzy se setkáme s radostí a svítáním!
  
  Bez vlasti nejsou životy pro průkopníky,
  Chtějí o ni bojovat...
  A co chcete zlí pánové?
  Měli bychom poskytnout otrocký život?
  
  Ne, Vůdce Rusů bude zotročen,
  Rozdrtíme ho jako panenku...
  Koneckonců, rytíři Ruska mohou bojovat,
  A cherubín zlatokřídlý je s námi!
  
  Pod světem nejsou žádné tváře naší vlasti,
  Zářící jako nejjasnější hvězda...
  Stal jsi se pro mě idolem,
  Nikdy se s tebou nerozejdu!
  
  Jsem průkopník a bosý chlapec
  To se s holým podpatkem řítí sněhem...
  A někde skáče bílý, roztomilý zajíček,
  Kdo zlomí roh nepřítele!
  
  Průkopník v bitvě pochybností neví,
  Není to klaun, ale znáte terminátora...
  Zuřiví fašisté přijdou, věřte pomstě,
  A komunismus bude světlý ráj!
  
  Jak přijde éra,
  Ve kterém každý válečník z jeslí...
  Bojujte až do posledního dechu
  Chcete-li zničit divoký, poznejte padoucha!
  
  Hvězdy komunismu jasně září,
  Doba světla, na světě není krásnějšího ....
  Rozdrtíme jho věřit fašismu,
  A Hitler bude k večeři Rus!
  
  Věříme, že takové ocelové nádrže,
  Že jejich panteří skořápka nepronikne...
  Zamávejme jódem na rány našeho chlapce,
  A opět se pionýr statečně vrhá do boje!
  No, co nacisté zatěžovali,
  Nemysleli si, že bychom mohli jen tak vyhrát...
  Zřejmě známe komunismus na míle daleko,
  A wehrmacht můžeme porazit vtipně!
  
  Ve jménu naší mocné vlasti,
  Hrdý průkopník jde do útoku...
  Přestože nad vlastí visí mraky,
  Pojďme všem vítězným příkladem!
  
  Věř, že nepřítel sen nezastaví,
  Znovu porazíme všechny fašisty...
  Zlo nebude věřit, že bude vládnout na trůnu,
  Vytvoříme nový světový řád!
  
  Ve vlasti bude všechno v pořádku, víš
  Jsem chlapec, ale v bitvě jako Robin Hood,
  Nejprve jsem jen škrábal na stůl,
  A teď dokonce věřte, že cool!
  
  Rusko může roztrhat nacisty bajonetem,
  Porazí jakoukoli armádu...
  A aby pionýři žili za komunismu...
  Koneckonců, naše přátelství je silný monolit!
  
  V ničem neustoupíme Fritzovi,
  Nepřátele můžeme porazit vtipem...
  A tak jsme mlátili nacisty kyjem,
  Sněhová vánice hučí, stáčí sníh ve vichřice!
  
  Rusko neví, že nacisté znají slitování,
  Je neporazitelně silná...
  Dostanou šavli pevně do krku těch bastardů,
  A Satan bude zničen!
  
  Nevěřte, že Hitler je neporazitelný,
  I když je pekelná síla, zvažte shromážděné všechno ...
  Když jsou lidé a strana sjednoceni,
  Lidé našeho Wehrmachtu se roztrhali na kusy!
  
  Rusko bylo po staletí známé jako světec,
  Rozbila tygry jako kov...
  Šíří se od konce ke konci,
  O takové zemi snil jen mladý muž!
  
  Vyhráli jsme jako obři
  Nasekaní protivníci poznají mečem...
  My Rusové jsme v bitvách neporazitelní,
  Porazíme protivníky vlasti!
  
  Věřte mi, nic nás nezastaví
  A víte, že nic nevyhraje...
  Pohřbíme Fuhrera na hlavě,
  Máme ostrý meč a ocelový štít!
  
  V celém vesmíru není krásnější Rusko,
  Bude to mít éru světla na věky...
  Všechny generace budou mír a štěstí,
  Vlast potřebuje pevnou ruku!
  
  Takže při hraní v Berlíně,
  Ušpiněme Wehrmacht jako popel v krvi...
  To bude čas hranice ráje,
  A spolu s Láďou vládne láska!
  
  MUČENÍ DOMKI
  Vůdce jedné z Amazonek jednotek Domka byl přepaden. Bojovala statečně, ale moskevští lučištníci dostali rozkaz vzít hrdinku živou. A válečníka zkroutili lasy.
  Poté byla dívka umístěna do klece. Dům byl spoutaný rukama a nohama.
  Objevil se sám vojvoda Jurij Dolgorukov. Podíval se na připoutanou dívku a zakřičel:
  - Nečelit lupiči v luxusních róbách a chodit!
  Popravčí strhali dívce hedvábné šaty, perlové přívěsky a boty se stříbrnými podkovami. A Domku úplně odhalili. A ve skutečnosti je tato dívka prostě krásná - hrdinka. Svaly jsou silné a reliéfní, vysoký hrudník, luxusní boky, tenký pas. Srst je dlouhá, kudrnatá, bílá jako sníh s mírnou žlutostí. Moc krásná, velká holka.
  Vojvoda Jurij Dolgorukov si olízl rty a suše nařídil.
  - Zavřete ji do samostatné cely. Řetěz kolem paží, nohou a krku. V noci sám opravím její výslech.
  Dům byl uzavřen ve studené kobce a měl na sobě jen roztrhanou pytlovinu. Dívka měla hlad, okovy a límec jí odřely kotníky, ruce a silný krk. Velmi silná dívka se pokusila uvolnit řetěz. Ale tady byla ocel jasně navržena tak, aby udržela slona. Každý článek řetězu je tlustý jako velký mužský palec. Stěny ještě nestihly zvlhnout a jsou pevné jako titan.
  Dívka poklepala na zeď holým podpatkem. Začal jsem otírat odkaz o odkaz. Ale ocel byla dobře kalená a nepodlehla. Dům si těžce povzdechl. Čekalo ji mučení. A to chce samozřejmě odvahu. Budou bít, hořet, natahovat se a píchat.
  Domku se bude ptát, kam lupiči ukryli poklady a podobně. Musíš být tvrdý jako kámen.
  Zde mučili jednoho skautského chlapce. Popravčí upálili holohlavého zaživa. Ale Sanka neprozradil polohu povstaleckého oddílu. A tak zemřel mučednickou smrtí.
  Zda to Domka vydrží a nebude sténat. A ještě více rozdat místo, kde jsou ukryty poklady.
  Pak přišla noc a dívku vytáhli ze sklepa. Výslech začal tvrdě. Okamžitě to postavili na stojan. Zvedli dívku ke stropu, mučírna se nacházela ve věži. A strop byl vysoký. Když se lano uvolnilo, válečník sletěl dolů. U dívky se ukázaly silné svaly a silné vazy. Domka tiše zasténala nesnesitelnou bolestí, ale zadržela křik.
  Pak z ní kati strhli pytlovinu.
  A začali ze všech sil mlátit biči. Silná kůže dívčí hrdinky hned tak nepodlehla. Popravčí to zkoušeli ze všech sil. Bili ze všech stran. Dívčino tělo se zakymácelo.
  Hlavní mučitel nařídil:
  - Oprav si nohy!
  Holé končetiny dívky byly upnuty v bloku. A pak pověsili náklad. Domčino svalnaté tělo se napnulo.
  Popravčí zvýšili váhu. A z krbů byl vytažen rozžhavený drát.
  Začali dívku bičovat hořícími proužky kovu.
  Domka zatnula zuby silněji. Ztěžka dýchala. Úlevový lis selhal bolestí, ale dívka mlčela.
  Jurij Dolgorukov se na to podíval... Cítil se trochu naštvaně, že oběť nekřičela a nestála. Postava se mi líbila.
  Guvernér osobně vydal rozkaz:
  - A teď usmaž holce holé paty!
  Popravčí položili k nohám válečníka svazek sírou nasáklého klestu. A zapálili to. Plamen olizoval ženské podpatky dravě. Donkovy podrážky byly drsné, jako u selské ženy, ale stále živé. Navíc v posledních měsících nosila náčelnice holínky a mozoly na nohou jí trochu změkly.
  Bolest byla divoká a válečníkovi vylezly oči. Ale ona mlčela. A z koutku úst mu vytékal pramínek krve. Dívka začala dýchat ještě víc a z těla jí stékala směs krve a potu.
  Vonělo to smažením, jako grilování. Jurij Dolgorukov, podrážděný mlčením zajatce, sám popadl rozžhavené kleště z krbu. A popadl dívku za jahodovou bradavku. Domka si v reakci pochutnával na plival na guvernéra.
  Jurij začal bít kleštěmi do hrudi a zařval:
  - Zlom jí prsty na nohou! A udeřit tvrději.
  Katové si začali lámat prsty rozžhavenými kleštěmi. Další trýznitel shrábl teplo pod stojanem. Dívku zbili drátem. Domka mlčela, i když ji to stálo titánské úsilí. Vědomí bylo mírně zakalené divokou bolestí, ale nechtělo válečníka opustit. Vydržela a vydržela.
  Na konci jí Jurij Dolgorukov vrazil mezi nohy zapálenou pochodeň. Bolest pronikla horkou jehlou od pat až po zátylek. A dívka nakonec ztratila vědomí.
  Doktor přítomný na mučení zamumlal:
  - Pro dnešek dost! Už nic necítí.
  Guvernér nařídil drsným tónem:
  - Do její cely! Pokračujeme zítra!
  Dům sundali z regálu, oblékli žíně, na potrhané, spálené, roztrhané tělo a znovu hodili do sklepa. Spoutané ruce a nohy.
  Dívka ležela na shnilé slámě. Přišla k sobě a cítila silnou bolest. Kolem Domky už kroužilo několik krys.
  Dívka byla ještě dost silná a krysu chytila rukou. Rozdrcený. Pak bolest ignorovala a usnula.
  Zdálo se jí, že Stenka Razin vstupuje do Moskvy se svou armádou. Všechny královské armády jsou poraženy. Bylo vybojováno vítězství. A lid se raduje, když potká kozáky.
  Domka cválá vedle atamana. Elegantní, krásná, hrdá.
  A bubny bijí, trubky hučí. Vítězství a triumf rebelů.
  Dům se probudil z rachotu hradu a otřásl se. Blesklo mi hlavou: budou znovu mučit.
  Ale bylo ještě brzy. Žalářník přinesl chléb a džbán vody:
  - Na děvku!
  A nastavil to tak, že na tělo válečníka-hrdiny cákala voda.
  Dům se zvedl. Zlomené prsty na nohou hrozně bolely, jako odřeniny a popáleniny. Dívka snědla chleba. Vypil jsem trochu vody a cítil jsem se více nabitý energií. Narovnala prsty a myslela si, že její zlomená chrupavka sroste a nic hrozného se nestalo. Ví, jak odstranit popáleniny a hojit rány pomocí lektvaru. Aby nezůstala žádná stopa. Hlavní je vydržet mučení a pak ... Domka si vzpomněla na pohled guvernéra a myslela si, že ji budou mučit dlouho a rafinovaně. No, nenech ji zlomit.
  Domka byla mučena každý den dva týdny po sobě. Pravda opatrně as trochou opatrnosti. Pálili, natahovali, kroutili, bili, mučili. Píchali jehlami, zvedali a házeli na stojan. Holé chodidla se neustále opékala. Dívka cítila bolest po celém těle. Na její rány byla nasypána sůl, což je velmi bolestivé.
  Přesto se Domka nevzdala. S pomocí svých bílých vlasů, jako přezrálé žito, pilovali okovy. Dělala to potichu a neustále.
  Podivná, ale i tvrzená ocel se dá obrousit vlasy. Bolest žila v tobě Domke. Bolest je všude, žádná krev nezůstává, žádné žíly nedotčené bolestí. Když ji upálili a zbili, bylo cítit něco jiného. Ale když utrpení pohltilo celou bytost, otupělo.
  Domka byla stále hrdinská dívka. Popravčí vyhrožovali, že čarodějnici upálí a žádná humánní sekera nebude. No, co na to byla Domka připravena.
  Naděje na útěk ji však neopouštěla. Možná bude mít čas přestřihnout řetězy. Škoda, že okno je příliš úzké. Tak snadno se přes to nedostanete.
  Možná omráčit žalářníka a uniknout v jeho šatech? Je to velká dívka a strážný má na obličeji masku. Možná můžeš utéct? Samozřejmě je těžké šlápnout na zmrzačené nohy, ale ono to přijde.
  Jen se vypořádat s řetězy.
  Zde do ní vstoupil hlavní popravčí Samos:
  - Ahoj krásko!
  Dům hrubě odpověděl:
  - Katovi není dobře, tak zemřeš!
  Samosa se usmála.
  - Přinesl jsem ti něco hezkého!
  Domka se zachichotala a zeptala se znovu:
  - A proč hotel? Žhavé uhlí?
  Samosa odpověděl s úsměvem:
  - Chceš žít?
  Dům zacinkal řetězy a s úsměvem odpověděl:
  - Jaká je otázka! Samozřejmě, že chci!
  Vrchní kat řekl:
  - Velký guvernér Jurij Dolgorukov vám nabízí čarodějnici ke zřeknutí se anathemy Stenky a kozáckých lupičů. Čiňte pokání a král se nad vámi smiluje. Budete odsouzeni k těžkým pracím, ale půjdete na místodržitelské panství, kde si budete žít jako princezna!
  Dům se zachichotal a poznamenal:
  - A kam schovám poklady, nebudou se mě ptát?
  Samosa zdvořile odpověděl:
  - Guvernér má dost vlastního bohatství! Budete k němu milující, dostanete život i štěstí. A tak... Zítra na vás bude čekat oheň. Navíc oheň bude pomalý a nespálíte se hned. Budete trpět několik hodin, nazí před davem. A pak se váš popel smísí s koňským hnojem a bude jím hnojit na polích. Pochopitelně?
  Domka se znovu usmála, i přes brutální mučení všechny zuby přežily a poznamenala:
  - Chce, abych měl náklonnost ke svému mučitelskému guvernérovi? Kolik přání má!
  Samosa zachmuřeně poznamenal a ztišil hlas:
  - Být tebou, souhlasil bych. Nemůžeš utéct před ohněm.
  Domka přikývla a zacinkala řetězem:
  - To je logické... Objetí jiného muže nebo plamen. A stále se neví, kdo bude na vrcholu...
  Dívka zatleskala a odpověděla:
  - Jsem připraven projevit náklonnost ke guvernérovi. Ale Stenky Razin a kozáků se nezřeknu! Hlavně na veřejnosti!
  Samosa pokrčil rameny a poznamenal:
  - Ale pak ti panovník nebude moci omilostnit. A tak... To jsou jen slova. Povstání již bylo potlačeno. Stenka Razin je v zajetí a bude brzy popravena. A teď je mučen stejně jako ty. A na tvém odříkání nezáleží!
  Domka se smutným pohledem zeptala:
  - Možná mě necháš přemýšlet?
  Samosa odpověděla nespokojeným pohledem:
  "Vaše pálení je naplánováno na zítra." Nanejvýš musíte odpovědět do pozítří. Mezitím... Chcete strávit noc v čisté měkké posteli a bez řetězů?
  Domka hrdě zavrtěla hlavou, její bílé, lehce zlatavé vlasy se zašpinily, ale neobjevil se jediný šedivý vlas. Dívka tvrdě odpověděla:
  - Dávám přednost žaláři. Myslí to lépe!
  Samosa zapískal.
  - No, jsi hrdý! Takového muže vidíte jen zřídka! Víš, doporučuji ti jíst jako člověk. Posilte svou sílu. A pak vyhublý na chleba a vodu.
  Dům se zasmál a odpověděl:
  -No, můžeš jíst! Tady moje zásady nezasahují.
  Objevil se pomocný popravčí. Přinesl tác s pečenou husou, koláč a sklenici vodky.
  Dům se zasmál. A vesele řekl:
  - Takové hody, že nechceš zemřít!
  Asistent zamumlal:
  - Přemýšlel bych o duši!
  Domka souhlasně přikývla a přiznala:
  - Ano, byl jsem s muži a víc než jednou. Včetně samotného Stepana Razina. Takže mě stejně čeká peklo.
  Hladová dívka si vzala koláč a docela velkou pečenou husu. Energicky začal hlodat maso.
  Samosa se dívky zeptal:
  - Myslíš, že tohle peklo existuje?
  Domka logicky poznamenal:
  - Pokud jsou v tomto světě muka, tak proč by nemohla být v jiném světě?
  Samosa si povzdechl a šťouchl ho pěstí do brady.
  - Logicky... vidím kata v pekle.
  Dům se zasmál a navrhl:
  - A proč? Jen plníš rozkazy. Také jsem zabil lidi. Bojoval za pravdu... Pravda je relativní! Pokud odstraníte nějaké bojary, zítra se stejní kozáčtí atamani stanou horšími než bývalí šlechtici! Někdy si říkáte, co je to štěstí?
  Samosa navrhl, jednoduše a racionálně:
  - Štěstí je vždy relativní! Tady máte hlad a jíte husu a v tuto chvíli jste šťastní!
  Dům souhlasně přikývl.
  - Ano to je správně! Dobrá husa... Takhle krmí vždy odsouzené k smrti?
  Samosa neochotně odpověděl:
  - Jako kdy. Sladký život pod jeho záštitou vám ale slibuje sám velký guvernér Dolgorukov. A jezte se a radujte se!
  Domka se zeptala s úsměvem a vděčným tónem:
  - Může být Stenka Razin omilostněna?
  Samosa zavrtěl hlavou.
  - Ne! Je to příliš velký zločinec!
  Domka pak navrhla:
  "Možná odmítnu milost, pokud budeme spolu se Štěpánem popraveni jednou sekerou."
  Samosa negativně zavrtěl hlavou.
  - Ne... Guvernér to nepotřebuje! No, předstírejte, že ho milujete, jinak může taková mazaná žena jako vy vždycky uniknout!
  Domka dál žvýkala ptáčka a koláč. Přičichla ke sklenici vodky. Dívka však nerada pila. A vesele zpíval:
  - Všechno je nemožné, je to možné, ve vesmíru jsme zkoušeni pouze ve vzdělanosti!
  
  VÁŠEŇ PRO JEANNE DARKOVOU
  Během výpadu zrádci úmyslně zavřeli bránu, aby dívku nechali venku. A ona, odříznutá od hrstky lidí, zoufale bojovala. Paní Orleánská by nepochybně padla do zbraně, nebýt kategorického rozkazu vévody z Burgundska - vzít čarodějnici živou.
  Jeanne byla vážně zraněna kopím na rameni, na obličeji měla hluboké škrábance a na čele pořádnou bouli. Zraněný šípem a pravou rukou. Byl proražen silný biceps.
  A byla svlékána do nahá, nechali ji jen v podomácku utkaných hadrech, přivázali ji řetězy za ruce a vytáhli vršek nahoru. Bosé nohy Maid of Orleans, pouze bosé prsty se dotýkaly studené kamenné podlahy, kulaté podpatky vytočené nahoru. A ona sama vlastně visela na stojanu. Bolest v poraněném rameni a prostřelená paže byla strašná. Přesto se silné, atletické dívce, pevně zatínající zuby, podařilo zadržet sténání - ačkoli bolest byla na pokraji ztráty vědomí.
  Jeanneiny vlasy se nečekaně ukázaly jako blond, i když byla obvykle namalovaná jako brunetka nebo zrzka. Krk je silný, není ženský, ale hrudník je vyvinutý jako svaly silného těla. Samozřejmě se téměř nepostila, jak je o ní zvykem psát v knihách. Ale teď ji skutečně nekrmili a dávali jí jen pít, aby nezemřela. Pro zraněnou dívku je takové zavěšení skutečným mučením.
  Burgundský vévoda navštívil Joan teprve třetí den. Silná dívka i přes zkroucené klouby dýchala rovnoměrně. Navíc i hluboká rána na rameni se začala zlepšovat a na bicepsu se to uzavřelo. V té dívce bylo tolik vitality. Kolem jejích půvabných a silných bosých nohou se točily krysy, ale žádná se neodvážila kousnout.
  Podívala se na vévodu jasnýma očima. Nečtou ani bolest, ani strach, ale pouze hluboké opovržení. Vévoda byl v rozpacích a prohlásil ho zdvořile.
  - Promiňte, Milady Jeanne. Nevěděl jsem, že s tebou bylo zacházeno tak krutě.
  A vévoda zakřičel. "Odstraň její pouta a doveď nás na hodnější místo."
  Sám hodnostář se totiž ve studené, vlhké a hlavně páchnoucí kobce velmi zdráhá.
  Řetězy byly Jeanne sejmuty a navzdory strašlivé bolesti, která ji probodla, když dívka spustila ruce, orleánská panna, jak je třeba přiznat, ani necukla. Jen zorničky se značně rozšířily a ukazovaly, jak bolestivé byly její brutálně zkroucené klouby.
  Duke nechal Jeanne jít. Dívka šla sebevědomě. Trochu zhubla, ale zůstala svalnatá a silná. Téměř tak vysoký jako vévoda a vzhledem k tomu, že má na sobě podpatky, pak možná ještě o něco vyšší než on. Její tvář je samozřejmě krásná, ale její úsměv je příliš drsný a mužný.
  Vévoda šel nahoru a laskavě nabídl, že bude jíst a pít drahé a vyzrálé víno. Služka na oplátku umyla Jeanne nohy a přinesla jí pantofle. Ale byli malí. Díky ladnému a cizelovanému tvaru se opálené nohy budoucí světice zdály menší, než ve skutečnosti byly. Jeanne se však náhle odmítla převléknout a rozumně prohlásila:
  "Pokud jsem vězeň, pak na vězně poslouží hadry. A když host, tak mám právo opustit hrad!
  Burgundský vévoda nařídil sluhům, aby odešli. Osobně nalil Jeanne do misky a nabídl občerstvení a prohlásil:
  - Věř mi! Opravdu, jsem tvůj vězeň!
  Panna bojovnice se usmála a usrkla ze svého poháru. Pak snědla kus srnce a všimla si:
  "Nejsi první muž, kterého jsem uvěznil!"
  Vévoda navrhl přípitek a pak poznamenal:
  - Moje práva na trůn nejsou podřadná a dokonce převyšují ta, která má Charles.
  Jeanne se blahosklonně usmála a poznamenala:
  - Chcete vylézt do divočiny rodokmenu? Jako by dcera Filipa Dlouhého dala vaší rodině právo na francouzský trůn?
  Vévoda z Burgundska energicky zavrtěl hlavou a potvrdil:
  - Jistě! Salicův zákon totiž říká, že půda je prostě rozdělena mezi syny v rodině a s nástupnictvím na trůn to nemá nic společného!
  Jeanne logicky poznamenala:
  - Pak je tu větev od Louise The Grumpy. Mají ještě více práv na trůn!
  Vévoda namítl, i když nepřesvědčivě:
  - A ta Joan, komora vrstevníků, zbavila práva na trůn. Včetně kvůli pochybám o jeho původu.
  Orleánská dívka se zasmála a ukázala svou erudici:
  - Takže zákon Salic byl schválen sněmovnou.
  Argument byl silný. Vévoda znovu zavolal služebné a požadoval serióznější jídlo. Zdá se, že Jeanne není tak jednoduchá, jak vypadá. A nejde jen o statnou a silnou mladou selku, která vypadá jako orný kůň. To je mnohem vzdělanější člověk, i když v politice.
  Hlavou mi probleskla svůdná myšlenka na mučení. Ale dívka, jak právě viděl, byla velmi dobrá ve snášení bolesti. A Zhannu potřebuje především jako spojence.
  Vévoda dal Jeanne něco k jídlu a pak vešel z druhé strany:
  "Jak nespravedlivě s tebou král zachází." Udělal jste pro něj tolik, že jste si titul vévody plně zasloužil. Ale ty jsi pořád chudá selka. Posloucháš armádu, ale pro duši není nic!
  Jeanne smutně poznamenala:
  - Svatí se spokojí s málem!
  Vévoda se poněkud nuceně zasmál a poznamenal:
  - Většina svatých a papežů jsou žrouti peněz, po kterých se teprve musí pátrat. A třeba kardinálové.....Vy ještě neznáte život!
  Jeanne na to jemně odpověděla:
  "Věř mi, vím to stejně dobře jako ty, vévodo." A toto poznání mi nedělá radost!
  Vévoda chtěl více jasnosti:
  - Ale souhlasíte s tím, že králi nic nedlužíte a nemáte vůči němu žádné závazky?
  - Ne králi - Ano Bohu! - Odpověděla ještě více inspirativní mlha Zhanna.
  Vévoda odpověděl s úsměvem:
  - A Bůh chce mír. A svět by raději založila naše početná a silná rodina a ne Valois. Zejména pro nás Británii. Jen naše dynastie se s tím může smířit!
  Jeanne řekla s nečekanými emocemi:
  - Vybral jsem si Carla ne proto, že je lepší než ty. A dívka se rozhodne jednou provždy! A mučednictví je mnohem lepší než zrada!
  Vévoda se málem udusil. Napil se vína a vypil pohár až do konce. Naplnil ho vztek. Následovala hrozba.
  - Nařídím vám, abyste byli mučeni!
  Jeanne tvrdošíjně odpověděla:
  - Není většího mučení, než poslouchat tvé sliby!
  - Do prdele! - zavelel hrozivě vévoda a do pokoje vtrhli sluhové a kati, už se těšící na zábavu.
  
  Jinak to nemohlo být: vévoda z Burgundska nařídil mučitelům, aby to přerušili. Velmi bohatý dungeon s různými mučicími nástroji. A kat ze Španělska, napůl Maur. Ale mluví francouzsky slušně:
  - Je to vůdce žabí armády? - Hlupák tmavé pleti se ohlušující zasmál a všiml si. - Dobrá prsa, bradavky jako jahody, silná stehna - tak akorát na bič a stojan!
  Jeanne Darc si jen opovržlivě odfrkla: než ji dovedla ke katovi, byla Panna Orleánská svlékána a důkladně prohledána. Není moc příjemné, když jsou špinavé, mužské ruce cítí celé tělo, a dokonce lezou do intimních míst a hrubě je zvrásňují. Jeanne d'Arc, která byla donedávna podřízena oprávněným osobám, se cítila nesmírně ponížena. Byl z ní stržen obvaz a na rameni se jí objevila hluboká tržná rána. Způsobila nějakou bolest. Kat se na ni s potěšením podíval, bude možné dívce vyřadit další utrpení kvůli zranění.
  Mučitel mlátil svými tlustými rty:
  - Co! Začněme regálem! Nebo nám chceš něco sdělit?
  Jeanne d'Arc pohlédla do rohu: seděli tam dva písaři, připravení zapsat každé její svědectví. Nedaleko byl lékař a několik popravčích pomocníků. Stojan byl připraven předem. Paní z Orleans pevným hlasem řekla:
  - Napište následující!
  Písaři začali okamžitě psát. Dívka křičela:
  - Vévoda z Burgundska kulatý blázen! Čeká ho nabroušený kůl!
  Maurský kat ji udeřil do obličeje:
  - Dost! Na stojanu odvážná dívka.
  Smyčka zachytila svalnaté paže panny z Orleansu a začala se zvedat a kroutila jí klouby. Bolest v poraněném rameni byla hrozná, ale neohýbající se Jeanne vymáčkla úsměv. Přestože její kosti, na mladou dívku široké, křupaly prudkým otřesem, v její krásné tváři neuhnul ani sval.
  Ruce zkroucené v kloubech, bosé půvabné, dívčí nohy nad zemí. Legendární dívka visela ve vzduchu. Popravčí pomocníci okamžitě zajistili těžký náklad na nohy.
  Kat si pečlivě prohlédl tělo oběti. Ze strašné bolesti v rameni selhal úlevový lis, svalnaté dívčí opálené tělo, netypické pro středověk, se začalo potit. Ano, cítí bolest, ale jaká výdrž je potřeba k tomu, aby se zároveň bělozubý usmál.
  Mučitel se zeptal:
  - Uveďte jména svých pomocníků v burgundském táboře!
  Zhanna odpověděla plivnutím. Kat, ač byl zasažen, se ani nepohnul, na ošklivé, vousaté, téměř černé tváři mu hrál úšklebek:
  Takže si hrajeme na blbce. Dobře holka, pomůžu ti.
  Kat vytáhl nabiják a zapíchl ho do rány, načež se začal kroutit. Dívce zrudl obličej, začal z něj odtékat a kapat pot, svaly se mimovolně stahovaly, dýchání bylo těžké, přerušované, jako po dlouhém běhu. Úsměv jí ale překvapivě neopustil rty.
  Kat vrtal až do konce a pak to prudce vytáhl: zorničky očí Panenky Orleánské se zúžily, ale úsměv se ještě rozšířil!
  - Silná žena! Skutečný hrdina! To je v pořádku, donutím tě křičet. - Mučitel začal žhavit nabiják na bledě rudém ohni, pomocník kata sundal kleště z plamene. Kousací část horkem zčervenala.
  Nejodvážnější člověk možná ztratí odvahu, ale Jeanne se na to dívala, jako by před ní byl prostřen stůl s nádobím.
  Kat, bezbožně falešný, zpíval:
  - Dámské stehno, trochu smažte!
  Mučitel vzal kleště do rukou a dotkl se rozžhaveným železem dívčina kulatého, trochu zaprášeného podpatku. Vybral si ta nejcitlivější místa na úpatí Maid of Orleans. Místností se nesl pach spáleného masa. Kat ho zatáhl nosem:
  - To je velmi pěkné!
  Mučitel jednal opatrně a popáleniny rozložil rovnoměrně po celé podrážce. Když je žár příliš silný, pálí nejen kůži, ale i nervová zakončení, takže v tomto případě je potřeba velká zručnost způsobovat bolest. Zhanna se chovala hrdinsky, nevydala ze sebe zasténání, něco, z čeho ji bolely oči a kapal z ní pot, ale na tváři jí hrál úsměv.
  Kat si mezitím začal lámat prsty.
  - Vlídně, budeš mít velkou radost!
  Jeanne řekla s opovržením:
  - A co? Jako muž nemůžete!
  Dlouhé paže kata byly silné. Prsty praskaly, mučitel začal malíčkem. Když horké železo láme nehty a prsty, je to monstrózní. Je slyšet křupnutí. Jeanne se snaží škubnout, ale její nohy jsou bezpečně spoutány a každý článek řetězu je tlustý jako palec u nohy. Ani její svaly, zocelené rolnickou prací a těžkými bitvami, nejsou schopny zlomit tak pevná ocelová pouta.
  Když si kat zlomil malíček, raději zabručel:
  - Jsem hotov! Jsi holka, chytneš potěšení!
  Jeanne stoicky odfrkla.
  - Není to špatné, ale žehlička je příliš studená!
  Kat odpověděl:
  - To je v pořádku! Upeču tě!
  Mučitel se pomalu zlomil a otočil prostředníčkem kolem jeho osy. Krásné prsty orleánské panny, dlouhé, rovné, půvabné. Kosti jsou pevné, není snadné je zlomit a kat se při námaze i zapotil. Z jeho šikmého čela se odvalil krůpěj potu a spadl na rozžhavené kleště. Nohy mladé a silné dívky moc hezky voní. Taková láska je velkým potěšením. A mučení je ještě lepší. Nyní je na řadě palec bosé nohy. Pravda je, že to nestačí zlomit.
  Jeanne, skrývající svou úzkost, vztekle vyštěkla:
  - No, jak slabé! Nemůžeš si zlomit kost!
  Kat s pláčem odpověděl:
  - Nic, pomůžeš!
  Obrovský pomocník mučitele vyklouzl speciální zařízení. Stiskl palec a ozvalo se prasknutí. Prst se zlomil, řekl kat spokojeně:
  - A teď levá noha!
  Proces mučení je velmi příjemný. Kosti, jak praskají, a dokonce i spálená kůže pálí. Legendární dívka vydrží a dokonce vyplázla jazyk a dráždila flayery.
  Kat s napjatým laskáním říká:
  - Pokud se ke všemu přiznáte, prozraďte své spolupachatele, zastavíme mučení a ošetříme vás.
  Jeanne lhostejným tónem, který jí byl dán s takovými obtížemi, odpověděla:
  - Co mě bolí!
  Když si kat zlomil prsty na nohou, chtěl se držet za ruce, ale doktor ho zastavil:
  - Bude nutné, aby tato mrcha podepsala něco jiného, například uznání burgundského vévody za francouzského krále, takže ruce nechte na pokoji.
  Kat ochotně souhlasil:
  - Ano, necháme to na dezert! A teď ji porazíme bičem!
  Mučitelův pomocník vyndal z plamene bič, z tenkých bílých řetízků z ohně. Jeanne přimhouřila oči a ironicky vykřikla:
  - No, to je skvělá koupel!
  Kat odpověděl s úsměvem:
  - Krásné koště! Budete hloupí velmi potěšeni a budete blázni!
  Kat se rozmáchla a udeřila pěstí. Zhanniným mocným tělem projela křeč.
  - Máš rád?
  Paní z Orleansu odpověděla hlasem příliš tichým na dívku:
  - A co? Pokuta! Jen tady je rána slabá!
  Asistent fanatika znovu zasáhl. Kat, jakoby zpěvným hlasem, řekl:
  - Dva-ah-ah!
  Další rána a melodické odpočítávání:
  - Tři! Čtyři!
  Dívka si napíná břišní svaly, chce popravčího praštit pěstí, ale nemůže ho dostat.
  - Pojď blíž! Jeanne křičí.
  Flayer ji škádlí:
  - Ano, jsi tak dobrý!
  Postupně se záda, ramena a hýždě, nejslavnějšího válečníka všech dob a národů, promění v nepřetržitou krvavou kaši pokrytou popáleninami. Navzdory nesnesitelnému trápení se Jeanne stále zarputile dívá a další otázka:
  - Řekni mi, kde schováváš poklady, které nám byly ukradeny? - Řve jako sněžný leopard:
  - Do plnovousu!
  Kat znovu uchopil rozžhavené kleště a popadl ji za šarlatovou bradavku na hrudi a hrubě ji otočil!
  Paní z Orleansu setřásla krvavý pot a vymáčkla ze sebe:
  - Rafinované pohlazení!
  Kat pokračoval v mučení druhým prsem. Náhle se Zhannina blonďatá hlava zavrtěla a ztratila vědomí.
  Doktor vyděšeně vykřikl:
  - Vleže!
  Kat mu položil ruku na krk:
  -No ne! Srdce bije sebevědomě! Pokračovat?
  Doktor zavrtěl hlavou.
  - Pro dnešek dost! Není na něm místo pro život. Myslím, že z ní nic nedostaneš.
  Kat s neskrývaným rozhořčením přikývl.
  - Nikdy jsem nekřičel! Silný charakter, i když ženské tělo je velmi bolestivé. Ale její svaly jsou jako svaly velmi silného muže.
  Doktor tiše a dokonce se rozhlédl kolem a řekl:
  - Angličané ji odsoudili k upálení na hranici. Tahle ďábelka by měla mít dost síly, aby sama vylezla na lešení. Umyjte proto Jeanne a umístěte ji do nejstřeženější cely pod přísnou stráží, v řetězech.
  Kat horlivě přikývl.
  - Tady jsou všichni vojáci noví strážci, žoldáci. Na osobní rozkaz vévody z Burgundska byli všichni Francouzi nahrazeni, takže Jeanne nebude mít žádné komplice! No, tak ji pod posíleným doprovodem odvezeme a spálíme na centrálním náměstí. Ach, jak rád přinesu pochodeň těmto hravým, ale tak svůdným nohám.
  Doktor chladně odpověděl:
  - Pokud Zhanna podepíše potřebné papíry, rychle zemře. Jinak bude oheň pomalý a postupně požírá její krásné tělo!
  Jeanne se probrala a vztekle zašeptala:
  - Nečekej!
  Kat v reakci na to vzal čerstvé rozžhavené kleště a ostře jimi popadl otevřenou ránu na rameni. Stiskl silněji: Dívka opět ztratila vědomí. Byla politá ledovou vodou. Pak to sundali ze stojanu. Kat zabručel:
  -No, děvko! Nevím, co jiného si myslet! Možná ji znásilnit horkým páčidlem?
  Doktor negativně zavrtěl hlavou.
  - Dobrý nápad, ale vévoda z Burgundska přišel s něčím lepším. Ona, svatá panna, než bude popravena před celým davem, bude znásilněna vašimi dvěma pomocníky. Tohle bude hodně sofistikovaná pomsta!
  Kat zatleskal rukama.
  - Ano, je to tak úžasné! A uvidím?!
  - Celé město uvidí! - Doktor slíbil.
  Kat tančil:
  - Ach, vy jste rozžhavené kleště a rozžhavené karafiáty v plameni! Opravdu rád mučím dívky a klaním se vévodovi-králi v podpásovce! - Boty, kované železem, okázale bubnovaly na kamennou podlahu.
  Jeanne byla odvedena do žaláře, a když zůstala stát, byla přikována ke kříži. A kolem postavte spolehlivou stráž!
  
  EDMOND DARTAGNAN A JULIAN OBSLUHA
  Chlapec Edmond D'Artagnan ve snu viděl něco neobvyklého...
  Zde byl vedle Juliana odpadlíka. Slavný římský císař se v bitvě s Parthy dostal do složité situace. Ale Caesarovi dědicové bojovali odvážně a zahnali Parthy zpět. Císaře samotného ale obklopilo malé oddělení, které se zoufale snažilo prorazit do svého.
  Edmond Dartagnan vyskočil na horký písek. Terminátorský chlapec si okamžitě uvědomil, že to nebyl tak docela sen, zvláště když bolely ještě ne zcela zahojené puchýře na chodidlech. Ale není čas se hádat - císař by měl být zachráněn!
  Chlapec-ranger sestřelil pět Parthů, kteří již obléhali císaře, jednou ranou ve skoku. Potom Oliver Twist velmi obratně zvedl oba meče a začal nadávat. První čtyři perští válečníci padli s useknutými hlavami. Potom chlapec hodil dýku holými prsty, ta se uprostřed letu zkroutila a podřízla hrdla třem lučištníkům.
  Dartagnan Edmond radostně zvolal:
  - Je to mužský boj!
  Poté přešel k rozhodující ofenzívě. Jeho švihy mečem byly jako sekačka na trávu. Pořezali všechny v řadě a rozřezali údy Peršanů. Zde je hlavní hlava Parthů, která se snaží přimět samotného císaře, aby přišel o ruku. A pak hlava.
  Edmond Dartagnan hodil nohama z točny pět dýk najednou a pokosil celou řadu lučištníků. Pak zakřičel:
  - Hodina štěstí! Je čas hrát!
  A jeho meče ostříhaly parthskou armádu. Vůdce armády, král Persie, Indemon, vylíhl zenki. Polonahý, svalnatý chlapec posekal všechny v řadě a všechny přístupy k Julianovi zasypal mrtvolami. Nikdy předtím vládce Parthie neviděl tak urputného bojovníka. A fakt, že je to jen bezvousý mladík, vyvolal vážný strach.
  Najednou se skutečně pohanští Bohové rozhodli starověkému Římu pomoci a Julian místo ústupu vrátil na Zemi náboženství svých předků! A nyní je to buď Herkules, nebo Herkulův syn, který bojuje s parthskou armádou.
  A Dartagnan Edmond byl čím dál tím víc rozzuřený. Házel těžké a ostré předměty. Bodal a rozbíjel nepřátele starověkého Říma a jeho meče vypadaly jako neodolatelný blesk. Terminátorský chlapec inspiroval zbytek Římanů. Křičí: Herkules! Herkules s námi! Vrhli se na Parthy a zdvojnásobili svou sílu. Bojoval sám císař.
  Julian byl jen lehce nadprůměrný, ale dobře stavěný a hezký. V době jeho smrti mu bylo pouhých dvaatřicet let a není známo, co by Římskou říši čekalo, kdyby odpadlík žil déle. Ale teď se zdá, že se Parthové vrátili zpět a začali couvat.
  A zbytek římské armády přidal teplo. Král Indemon se pokusil zvrátit vývoj bitvy a s vybraným tisícem nesmrtelných se vydal do bitvy. Ale to byla jeho osudová chyba.
  Edmond Dartagnan přitáhl pozornost k jednomu velmi velkému - vyššímu než Krysař, vysoký jako muž, v koruně a na ramenou, jako šatní skříň ze zlaté drátěné pletiva. A chlapec, když viděl, jak poslouchají rozkazy tohoto vládce, pochopil: je čas jednat. A zvedl luk, který upustil Peršan. Rychle ho zatáhl nohou, takže tětiva luku málem praskla. A pak vypustil šíp, který mentálně doprovázel její let.
  A spěchající bodnutí bodlo povýšeného krále Parthie do krku a zlomilo krční tepnu. A obrovská váha jednoho a půl, nebo dokonce dvou centů, se pravítko zřítilo z tažného slona.
  Smrt krále je samozřejmě pro armádu zdrcující ranou. Zvlášť když se mladší dědic pokusil převzít velení, když na něj Edmond Dartagnan vyslal šíp. V důsledku toho se tento protivník ukázal jako probodnutý štír. Římané, když viděli císaře řítícího se do bitvy, nyní křičeli: Apollo, Apollo je s námi!
  A Edmond Dartagnan mlátil Parthy rukama a bosýma dětskýma nohama za použití technik, o kterých četl v čínské knize přeložené do latiny.
  A tato barbarská armáda se změnila ve velkoobchodní útěk. Nyní Římané pronásledovali Parthii a v této rase vlků nebyla řeč o odpuštění a milosrdenství. Běda těm, kdo utíkají, a běda těm, kdo utíkají před Římany, dvojnásob.
  Východní armáda se nám rozpouštěla před očima a latinské pluky, legie a kohorty byly neúprosné. Železné a silné, všechno rozbijí a rozdrtí a zabíjejí šlechtice...
  Chlapec se naproti tomu blýskl holými, růžovými podpatky a řídil mlýn s meči a sťal pět protivníků najednou.
  Úplné vítězství. Přeživší Parthové padají na kolena a prosí o milost.
  Edmond Dartagnan se přiblížil na výzvu císaře. Láskyplně se na něj podíval. V dávných dobách byli lidé o něco nižší než v pozdějších stoletích a chlapec si ve snu představuje, že je starší. Takže podle římských měřítek vypadá chlapec Dartagnan na čtrnáct, patnáct let. To znamená, že už to může být považováno za muže, i když bez vousů. Julian se podíval na své škrábance a modřiny a zeptal se se širokým úsměvem:
  - Vy jste bůh?
  Edmond Dartagnan upřímně a spravedlivě odpověděl:
  - Jsem člověk!
  Julian si těžce povzdechl a také upřímně odpověděl:
  - Je to škoda... Velmi se omlouvám!
  To terminátorského chlapce rozzlobilo a tvrdě odpověděl:
  - Není čeho litovat! Páni, to zní hrdě!
  Julian souhlasně přikývl a poplácal chlapce po rameni:
  - Dobře řečeno! Tento muž zní hrdě a musí být hrdý, a ne hlína v rukou hrnčíře!
  Armáda souhlasně zamumlala. Pochodující kněz začal připravovat pohanskou modlitební bohoslužbu u příležitosti vítězství. Julian se rozhodl oživit staré kulty. Jedním z nich je uctívání Jupitera, Marsu a Mithry. I když je jasné, že pohanskou víru je třeba modernizovat. Byly zde navrženy různé nápady. Ostatně už existuje učení o Champs Elysees - ráji válečníků a hrdinských lidí, vědátorů. Tak proč z toho neudělat oficiální doktrínu. Podřídíte se císaři, budete se moci vyznačovat ve službě a získáte si harém na onom světě a budete tam slavit vznešené svátky, budete navždy mladí a silní! Proč tedy elita potom Kristova doktrína?
  Pyšný chlapec Edmond Dartagnan, který také neměl moc rád tradiční křesťanství, dvousrdce a kruté, poznamenal:
  - Člověk sám je kovářem svého štěstí a je strůjcem jeho úspěchu!
  Julian natáhl ruku k chlapci, vřele s ní potřásl a se vší upřímností navrhl:
  - Buď mým synem a dědicem! Jsi moudrý nad své roky a máš nadlidskou sílu!
  Poté císař vyňal z opasku prsten Caesarů. Tento prsten obvykle nosí císař tomu, koho si vybere za svého nástupce, a je obvykle známkou adopce.
  Edmond Dartagnan si nasadil prsten na ukazováček a s nadšením řekl:
  "Doufám, že budu hoden stát se synem císaře..."
  Julian porazil parthskou armádu a znovu obléhal jejich dobře opevněné hlavní město. Objevení Edmonda Dartagnana bylo přivítáno s radostí. Římský císař chlapce políbil a zvedl ho pevnýma rukama nad sebe a řekl:
  - Díky bohu! Už jsem si myslel, že jsi mrtvý!
  Edmond, který si uvědomil, že pravda není tak snadné vysvětlit, dupl bosýma nohama a odpověděl:
  - Abych byl upřímný, Vaše Veličenstvo je můj skutečný otec, tohle je Apollo a občas mě vezme na Olymp a do jiných světů, abych si na lidi moc nezvykl!
  Císař, ve skutečné historii přezdívaný jako odpadlík, byl překvapen:
  - Viděl jsi Olympus?
  Edmond Dartagnan, stejně jako všichni intelektuálně vyspělí chlapci, rád skládal, a proto snadno potvrdil:
  - Ano!
  Julian zvolal v obdivu:
  - A viděl jsem Jupitera!
  Chlapec-rytíř, široce se usmívající s perlovými zuby, odpověděl:
  - Můj dědeček Jupiter tě zdraví! A přeje úspěch! Takže Římská říše - dobyla celý svět! A celý vesmír!
  Císař z plných plic zvolal:
  - Díky bohům! Ať přinesou vítězství!
  Dědic chlapec okamžitě navrhl neodkládat útok, protože okolí bylo zdevastované a pro římské jednotky bylo příliš obtížné získat jídlo a pití.
  Edmond, vyzbrojený tím nejlepším římským lukem, který také vylepšil, se vydal na lov. Je lepší si promyslet plán útoku, prohlédnout si samotnou pevnost a zároveň zabíjet nepřátele.
  Edmond Dartagnan vystřelil z dálky na válečníka s šarlatovým peřím na přilbě. V reakci na chlapce létaly mraky šípů. Ale mladý válečník jim nevěnoval sebemenší pozornost: stále nedosáhli a chladně vyrazili protivníky a on sám rychlým krokem tu a tam, když se dal na útěk, obešel zeď.
  Město bylo skutečně velké, nebylo o moc menší než Řím a obehnáno vysokými hradbami. Traianus Veliký a mnoho dalších dobyvatelů ho nedokázali přijmout. Ale tady je vlastně hlavní síla Parthie. Dobijte ji a vaše nadvláda Říma se může rozšířit až do Indie.
  Chlapec Edmond si všiml, že městské hradby byly téměř všude velké, silné a zubaté. Abyste se do takového města dostali, potřebujete spoustu dlouhých schodů a není jisté, že je najdete. Ochrana je poněkud slabší, tam, kde město omývá řeka, je rozbouřený potok. Je možné řeku odklonit, ale bude to chtít minimálně dva měsíce dřiny. Jaké jsou tedy další způsoby?
  Například rozstřelte zeď a prolomte mezeru! Nejjednodušší způsob, ale potřebujete výbušniny. Nedaleko města je ale impozantní les. A s určitou dovedností lze z ... pilin vyrobit výbušniny a přidat k nim nejjednodušší minerály a soli. A s holými patami chlapec cítil, že v půdě jsou takové minerály a soli.
  Nejlepší je podkopat nejvyšší část zdi, kde se nahromadilo největší množství nepřátelských vojáků. Teď budou Parthové litovat, že se vůbec odvážili jít proti Římu.
  Edmond Dartagnan, který vystřelil čtyři toulce, se vrátil zpět do tábora a šťastně informoval Juliana:
  - Bohové mi řekli, jak dobýt pevnost! Ale nechte své válečníky sloužit našemu rituálu!
  Římský císař přísně nařídil:
  - Poslouchej mého syna, jako posloucháš mě!
  A armáda, která viděla Edmunda Dartagnana v akci, na oplátku štěkala na pozdrav. A chlapec, Tsesarevič, aktivně rozdával rozkazy. Nejprve je třeba stromy nejprve pokácet a jemně namlít. A ukáže se, že jde o velmi chladnou smrtící sílu proti nepřátelům starověkého Říma.
  Potřebujete smíchat spoustu pilin s minerály a pak získáte silnou bombu dávných časů. Měl by fungovat mnohem efektivněji než střelný prach a ne hůř než nitroglycerin. Tohle je opravdu ten terminátor, který vymyslel chlapec. Navíc Edmond sám osobně vykácel les a rozmělnil polena na štíty a piliny.
  Nahé, svalnaté torzo chlapce se lesklo potem a zdálo se, že chlapec je odlitý z bronzu.
  Římská armáda věřila ve vůli bohů a působila velmi přátelsky, harmonicky a energicky. Rychle byly postaveny piliny a silné dřevěné štíty. Pravda, Parthové se pokusili o výpad.
  Edmond Dartagnan šťastně zamával dvěma meči a kavalérie vyrazila ze zálohy. Obklíčeno bylo několik tisíc Peršanů. Chlapec-rytíř šuká jejich vůdce s nohou v čelisti, což ho přinutí přijít o spoustu zubů. A pak jeho pár mečů fungoval jako břitva. A Parthové byli v pytli a obklopeni nejudatnější armádou na světě.
  Ano, v římské armádě nyní bojovalo mnoho barbarů, ale díky tomu byla silnější a absorbovala čerstvou krev a nové bojové techniky.
  Edmond Dartagnan uspěl v tomto střihu více než ostatní. A schválně se dítě vrhlo do velkých kaluží krve, aby postříkalo římské vojáky. A líbilo se jim to, ukázalo se, že dostávají božskou milost, sílu a štěstí od samotného syna Apolla.
  Právě tak se mnozí v Římě radovali z návratu starých pohanských kultů. A s velkým potěšením se modlili k Fortune a Jupiteru.
  Zdálo se, že terminátorský chlapec potvrdil a jedním švihem rozpůlil Peršany, že víra pohanů dává kolosální kosmické síly. A že prakticky každý člověk, je-li to žádoucí, se může stát bohem a dělat zázraky!
  Křesťanství se na druhé straně zdálo příliš nepřátelské k radostem života, a proto neatraktivní. Navíc, bude ještě ten ráj? A viděl někdo z těch, kdo žijí ve čtvrtém století, vzkříšeného Krista?
  Ano, je velmi těžké uvěřit ve všemohoucnost ukřižovaného nešťastníka i pro vytříbenou mysl. A ještě více barbarům, nebo Římanům, kteří si vážili kultu síly a pro které byl kříž ostudou. Aby se všemohoucí Bůh ponížil k smrti na kříži - vůbec to vypadalo jako šílenství a v takové věřit ....
  A jejich bohové jsou prostí, srozumitelní, lidští... A nikdo nekladl vážný odpor oživeným kultům!
  A teď rýžoví bojovníci, i když polovina z nich nejsou Latinoameričané, ale barbaři nadšeně plní rozkazy císaře a jeho Syna a Syna Apollóna.
  V noci je již připraven dostatek pilin a minerálů. Edmond Dartagnan nečekal do svítání, ale nařídil okamžitě přesunout vozík do centrálního bodu nepřátelské obrany.
  A trofejní parthští koně se vrhli spolu se smrtícím nákladem do věže králů. Hnali je dál a pálili vřeteník a nohy zapálenými pochodněmi a ranami dlouhých bičů. A přestože Peršané zahájili nevybíravou palbu do temnoty noci, bylo již příliš pozdě.
  Edmond Dartagnan, aby zvýšil hlas, zakřičel přes obrovský mosazný roh:
  - Kéž se naplní jméno bohů! Pomůže Jupiter!
  Vybuchla tak, že i několik mil od hlav Římanů srazilo jejich helmy z hlavy. Ale Parthové trpěli tisíckrát víc. Hlavní úkryt před tlakovou vlnou byl vyhozen výš a zdi se zvedly. Mnoho stovek perských vojáků bylo zabito na místě a ještě více zmrzačených...
  Edmond Dartagnan, kterého výbuch rovněž zatlačil, padl na kolena, ale okamžitě vyskočil. Chlapec-rytíř znovu zaštěkal:
  - A teď přátelé útočí! Ke slávě našeho Boha Apollóna!
  A přispěchal první, blýskl se bosýma nohama, s prachem nalepeným na krvi chlapeckých podpatků. A za ním se řítila celá římská armáda, v každém případě nesčetná, v noční můře.
  Edmond Dartagnan jako první dosáhl pozice Parthů a svižně vlezl pod zřícenou zeď. Terminátorský chlapec byl velmi vzrušený. Sekal všechny v řadě, i když už bylo jasné, že Parthové ztratili schopnost skutečně vzdorovat. Jejich morálka klesla a veškerá touha postavit se Římanům se vypařila. Ale přesto vyhlazování pokračovalo a došlo k opravdovému masakru.
  Terminátorský chlapec udeřil jednoho z urozených Peršanů holou patou do brady a zlomil mu čelist a krk. Spadl přímo do kotle vroucího dehtu, který se Parthové připravili nalít na hlavu útočících Římanů.
  Pryskyřice se rozlila a několik vyděšených Peršanů také spadlo do kotlů a zaživa se v nich opékali.
  Oliver Twist, ohánějící se svými meči a prosekávající se další mýtinou, zazpíval celou baladu:
  Jsem římský rytíř a meč...
  Pán mě povolal do boje!
  Svět má okamžitě kata,
  A raději chval Fortune!
  
  Rozhodl se oživit velký sen
  Ten muž se stal silným jako Bůh!
  A zamiloval se, moudrost, krásu,
  Ve kterém je ztělesněn nával srdcí do kovu!
  
  Ne, nebyl to pohan, Caesar byl,
  V rati neznal sobě rovného...
  A Řím se zářivou slávou,
  Vzepřete se strachu - Satane!
  
  Všechno se promění v prach
  Ale jen duch je nesmrtelný!
  Najděte sílu ve slovech
  Což nám neříkejte nahlas!
  
  Věř mi, člověk není mrtvola,
  Je to nejlepší, vždy žije...
  Paprsek slávy nezhasl...
  Hvězda v srdcích lásky!
  
  A co je krev
  Dává nám život...
  Z bolesti je láska
  A drž se jí!
  
  Věřte, že nejste slabí
  A byl silný v duchu!
  Nechej otroka zahynout v těle,
  My si poradíme s uzdou!
  
  Když porazíte zbabělost
  A divoká hrůza zanikne...
  Pak se vzneseš nad střechy,
  Bohové, kteří počítají tváře!
  
  Olympus přijde, zažehne oheň,
  A bude světlo...
  Ale nedotýkej se slabého hrdiny,
  Klient oftalmologa...
  
  Kdo šlape malého červa,
  On sám je v srdci bezcenný!
  A moje velká vášeň
  Pod ocasem dva kousky pepře!
  
  Stručně řečeno, Belobog přišel,
  Stanu se Apollem...
  Perem vyškrtneme nuly,
  Máme za sebou miliony!
  A s každým úderem svalnatého chlapce podobného Herkulovi někdo spadl. A Peršané bušili na kolena a srdceryvně křičeli o milost.
  Hlavní město Parthie padlo a nyní nad ním vlála římská vlajka.
  Vězni padli na tváře a líbali půvabné stopy bosých nohou chlapeckého božstva, které vykonávalo Herkulovy práce.
  Edmond Dartagnan vzal do svých silných rukou klíč od Asie a vydal se k císaři Julianovi. Poděkoval dědici a vrátil mu ji se slovy: "Sláva Apollónovi."
  Julian staví nové hlavní město. Edmond také začal o všem snít jako o trochu zrychleném filmu, jako o filmu... Zde se znovu setkal s císařem Juliánem. Parthské království, ze kterého měli Římané tolik problémů poraženi, a Julián, kterému se už říkalo Velký, se rozhodli Babylón obnovit.
  Vzhled Edmonda Dartagnana, jmenovaného syna císaře a který byl považován za syna Apollóna, vnímali Římané jako znamení bohů.
  Vestálky před chlapcem posypaly okvětní lístky růží. Edmond po nich dupal bosýma nohama a hrdě vystrčil hruď a pochodoval jako vítěz. Lístky ji příjemně lechtaly na nahých patách a nálada z toho stoupala. Julian potřásl chlapci mozolnatému z vojenských prací rukou a řekl:
  - Ach můj synu! Nařídil jsem z pokladů ukořistěných od Parthů, aby ti odlili zlatou sochu a místo očí vložili smaragdy! Protože jsi synem Apollóna, jsi jako samotný Bůh krásy a vojenského umění!
  Edmond Dantes odpověděl skromně a zkřížil ruce na svalnaté hrudi silného teenagera:
  - Jsem jako bůh, být mužem!
  Julian kývl na silného chlapce, opravdu jako Apollo v jeho dospívání, a oznámil:
  - Z vaší strany a na počest začátku obrody Babylonu uspořádáme zápasy gladiátorů!
  Edmond upřímně řekl:
  - Méně krve! Naši bohové nevyžadují oběti, ale odvahu a statečnost!
  Julian souhlasil s tímto:
  - Nech to tak být! Ale ti Parthové, kteří sami nerezignovali, musí zemřít v gladiátorských bitvách, aby Římu nezpůsobili nové potíže!
  Edmond D'Artagnan, Jr. odpověděl na toto:
  Nechte bohy rozhodnout o jejich osudu! Jen ať se jich neúčastní ženy a děti!
  Julian odpověděl nejednoznačně:
  - Ti, kteří pro nás nejsou nebezpeční, se nebudou účastnit tance smrti!
  Socha odlitá Edmondu D'Artagnanovi byla ještě vyšší než životní velikost a smaragdové oči hořely. V rukou držel chlapec-božstvo dva meče s ocelovými čepelemi a jílci zdobenými rubíny. Úlevové svaly byly zcela v souladu s originálem.
  Poté se konala bohatá hostina a již během ní se konal první zápas gladiátorů. Dva pečlivě umytí a naolejovaní Parthové bojovali. Útočili na sebe meči. Ten větší minul několik ran mečem do hrudi a břicha a zhroutil se na písek. Boj se ukázal být prchavý a téměř všichni Římané, nespokojení s takovým výsledkem, naklonili prsty dolů - skončete s ním! Oliver se zdržel. Nechtěl vypadat krutě nebo milosrdně.
  Parth bez návalu svědomí bodl svého krajana. Tím vlastně gladiátorská vystoupení skončila. Teprve ke konci hostiny, když Julian, stejně jako Nero, zazpíval píseň, byli vojáci znovu povoláni na stadion. Tentokrát to byli dva dorostenci.
  Bojovali dost dlouho a způsobili si navzájem mnoho ran. A nakonec si zcela vyčerpaní probodli hruď mečem a ztuhli.
  Edmond dupl bosou nohou a nespokojeně poznamenal:
  -Tvůj otec slíbil, že v gladiátorském souboji nebudou žádné děti!
  Julian rozhodně odpověděl a praštil pěstí do stolu:
  - A to nejsou děti! Už jim je čtrnáct!
  Tento výsledek způsobil mezi Římany určité zklamání a mrtvé bojovníky vypískali.
  Edmond nic nenamítal. Sám o čtrnáctiletých dětech neuvažoval. Když už kluk může být se ženou, tak to není dítě!
  Ano, a v těch dnech v takových letech se v Gaskoňsku vzali a vzali. Starověk a středověk jsou jedno!
  Zápasy gladiátorů začaly další den.
  Parthové mezi sebou bojovali. Zuřili, házeli sebou a bodali. Prolilo se mnoho krve a potu.
  Již v první bitvě bojovalo na každé straně dvacet lidí. Ti, kteří vyšli první se zelenými bederními rouškami, a druzí se žlutými. Bitva pokračovala s různým úspěchem. Vyhráli zelení, ze kterých zůstali na nohou jen tři a i ti se vážně zranili.
  Druhý duel dopadl o něco méně krvavě než ten první.
  Tentokrát bylo na každé straně patnáct mužů. Někteří v oranžových obvazech, jiní v modrých. Těžké boty řinčí o písek. Gladiátoři sami jsou polonazí, mnozí jsou chlupatí, takže podívaná je dost barbarská a napjatá. Oranžová se zdála být silnější, i když se boj obecně ukázal jako konkurenční. Následovala tvrdohlavá výměna úderů, kapala krev.
  Obě strany se houpaly jako vlnový vánek.
  Oranžová se ukázala být silnější, z toho pět válečníků se postavilo na nohy. A těm modrým, kterých byly hromady, ale byli zabiti, jim Římané neodpustili.
  Boje byly v plném proudu. Zde například tři lvi a pět Parthů s tupými meči. Lázně se ukázaly být krvavé... Tentokrát se štěstí usmálo na lvy, kromě zvířat také, a meče dostali zajatci krátké, rezavé a dlouho neostřené.
  Poté do ringu vstoupili teenageři ozbrojení pouze dýkami. Bylo tam tolik křiku, křiku, kousání. Proplétali se v objetí a bodali do sebe hroty, naráželi, kopali. Kluci byli tak zuřiví, že se ani nedívali, kdo je v jakém týmu. Prostě se zabili, zmrzačili a na místě skončili.
  Jeden z nich tomu druhému dokonce vyrval srdce z jeho svalnaté hrudi, což způsobilo, že ten druhý zemřel prudkým šokem bolesti.
  Jak je to těžké a nechutné, ale zároveň krvavě vzrušující. Když zažijete směs vzrušení, rozkoše a zároveň hnusu, když se nazí, zpocení, krvaví a pořezaní teenageři navzájem týrají a koušou zbraněmi.
  A v dávných dobách se rodí mnoho dětí a velké množství chlapců se účastní gladiátorských zápasů. Jsou méně hodnotným zbožím a nejsou tak žalostné. Mladí otroci často bojují zcela nazí a vždy bosí.
  Gladiátorky jsou také téměř vždy bosé, kromě těch nejslavnějších z nich. Takové dívky si oblékají elegantní sandály, aby zdůraznily svůj vyšší status.
  Otroci nemají nosit boty až do dospělosti, pouze v chladném počasí dostávají hrubé dřevěné boty, aby se cenný dobytek neohnul zimou. A pokud je dítě přirozeně silné a snese sníh, nechají ho raději bez tuniky. Děti svobodných Římanů a zvláště patricijů nosí v chladném počasí sandály nebo pantofle a boty, aby byly méně jako otroci.
  Edmond D'Artagnan je samozřejmě jako syn boha Apollóna nad podobnými předsudky. Ale někteří parthští zajatci, kteří se dívali na chlapce v šortkách, jak sedí sám vedle císaře, si ho zřejmě spletli s čestným kozhnkem a zašeptali.
  A Edmondův sluch je velmi ostrý a je to nepříjemné, když na tebe takhle myslím. K princi přistoupili dva polonazí otroci a začali chlapci dělat příjemné masáže bosým nohám. Je to tak dobrý pocit, být dojatý asijskými dívkami. Zřejmě také zajaté otroky v dobyté Parthii.
  Na nohou zůstal pouze jeden z dorostenců, který se však také kvůli četným ranám nemohl postavit rovně a postavil se na všechny čtyři.
  Další souboj byl trochu exotičtější. Čtyři krokodýli proti dvěma tuctům Parthů s holemi. A jen jeden měl v rukou sekeru. Aligátoři se vrhli na vězně a oni v reakci na to bili holemi. Někteří Parthové uprchli. Krokodýl je velmi děsivé zvíře. Jak pusa cvaká, tak pokousaný Parthian zemřel v takových zubech.
  A druhý válečník už přišel o nohy a druhou ruku. A krokodýli gladiátoři jedí velmi s chutí.
  Vysoký Peršan se sekerou posekal aligátora sekerou. Ani nereagoval: ukázala se tak silná kůže. A všechno bije v řadě a spěchá pohltit každého, kdo spadl pod tesáky.
  Objevil se krvavý nepořádek. A začalo se to šířit po písku a štěrku.
  Edmond D'Artagnan začal flirtovat s otrokyněmi... A probudil se!
  
  TŘETÍ SVĚTOVÁ VÁLKA ZA 45
  ANOTACE
  Stalin zrádně zaútočil na spojence a rozpoutal třetí světovou válku. Sovětská vojska zpočátku dosahovala značných úspěchů, ale štěstí ve válce je proměnlivé.
  . KAPITOLA 1
  30. května 1945 začala nová válka mezi Sovětským svazem a spojeneckými silami. Stalin rozhodl, že Západ by měl být odstraněn, než získá atomovou bombu.
  A začala válka. SSSR měl na frontě asi sedm milionů vojáků a důstojníků. Západ měl přibližně stejný počet pěchoty různého druhu. A různé země. Spojenci mají více než dvacet tisíc tanků a samohybných děl proti patnácti sovětským. Pravda, SSSR má těžké IS-2, zatímco spojenci prakticky žádná taková monstra nemají. Možná, kromě dvaceti tanků Tortily vážících osmdesát tun. Ale spojenci mají "Pershingy", které jsou lepší než T-34-85 ve výzbroji a čelním pancíři, a "Churchill", které jsou mnohem lépe pancéřované než čtyřiatřicítky.
  Nechybí, byť ne masivní "Supershing" s výkonným a dlouhohlavňovým 90milimetrovým kanónem v délce hlavně 73 EL a silnějším čelním pancířem. Je to také velmi nebezpečné auto. Ale nejmasivnější "Sherman". Pancéřováním a výzbrojí se tento tank blíží čtyřiatřiceti. Ve viditelnosti, ještě lépe v optice. Rychlosti jsou přibližné, hmotnost také. "Sherman" je opravdu vysoký a méně stabilní, je obtížnější jej zamaskovat. V pohybu je ale mnohem tišší. T-34-85 je mnohem hlasitější.
  Je pravda, že sovětský dieselový vůz má velkou rezervu výkonu a méně spaluje.
  Některé Shermany - "Firefly" jsou vybaveny sedmnáctistopým dělem a jsou lepší než čtyřiatřicet a síla průbojnosti zbraně. Ty ale nejsou nejmasivnější.
  Obecně se zdá, že spojenci nejsou na souši o nic slabší. Kulometů a samopalů mají dostatek.
  Sovětská pěchota je ale otužilejší a má více zkušeností v těžkém boji s nepřítelem. V tomto ohledu je Rudá armáda silná.
  V letectví je převaha sil na straně spojenců. Zejména v bombardéru. A to především ve čtyřmotorových letadlech. Sovětské stíhačky jsou lepší v manévrovatelnosti spojeneckých vozidel, ale horší ve výzbroji a rychlosti.
  Stalinovo rozhodnutí je samozřejmě na první pohled hazard. Sovětská esa jsou ale lepší a produktivnější než západní. A hlavně jsem spoléhal na překvapení.
  A to je velká síla, když náhle zaútočíte. A pak dokázala Rudá armáda spojence zaskočit. A pojďme je zmlátit.
  Tady došlo k náhlé a velmi silné ráně.
  Sovětské jednotky se hned v prvních dnech vklínily dovnitř.
  Posádka Elizabeth bojovala na SU-100 a posílala granát za druhým.
  Dívka přitiskla holé prsty na páku a jako by střílela smrtící silou.
  Zde jsou ženy, které potřebujete.
  A krásně se krájí na brambory.
  Elizabeth, která rozdrtila vojska spojenců, vydala:
  - Čeká nás radost, nejvyšší třída!
  Jekatěrina mlátila pomocí holého, dlátového chodidla a pištěla:
  - Abyste se radovali z vítězství a netruchlili nad hořkostí porážky, potřebujete pot píle a jiskru talentu!
  Elena zaštěbetala, vycenila zuby a mrkla:
  - Voják ve svém srdci cítí, kdy má jít do útoku, a politik, který je už dávno v játrech, posílá na porážku!
  Efrosinya sešlápla holou patu na pedál, vyslala projektil smrtící síly a vydala:
  - Voják je občas navštěvován pochybnostmi o způsobilosti velení, ale politik bezpochyby není kompetentní, že ve schopnosti lhát!
  SU-100 sebevědomě pronikl všemi spojeneckými tanky z velké vzdálenosti a ukázal svou účinnost.
  Elizabeth kopla s pomocí holých prstů a zapištěla:
  - Voják je synem orla, který kluje do protivníka a vlaje na obloze, politik je synem lišky, která se mu vysere na hlavu, a prasat na vedlejší koleji!
  Jekatěrina za pomoci nahého, kulatého, růžového podpatku udeřila a zavrčela:
  - V bitvě ho stateční porazili dříve, než boj začal, zbabělec prohrál, aniž by do bitvy vstoupil, politik podváděl ještě před dělením trofejí!
  Elena se zachichotala, strčila si šarlatovou bradavku dolů, vyslala smrtící zánik smrti a zapištěla:
  - V bitvě jsou síly vždy nerovné, někdo je silnější, někdo slabší a všichni jsou stejně dobří v politice!
  Efrosinya také bouchá holými prsty na nohou a kvílí a vyceňuje zuby:
  - V bitvě čmárá voják ze samopalu a politik vzadu bubnuje jazykem bezvýsledně!
  Elizabeth poznamenala, když střílela na spojenecké tanky:
  - Voják nemusí být stimulován k výkonu - je vždy připraven a politik vás bude každou chvíli obviňovat!
  Jekatěrina s pomocí holé paty mlátila, rozbila další nádrž a zapištěla:
  - Voják jako kočka má devět životů a politik jako čert má milion masek!
  Elena s velkou aktivitou vystřelila smrtící projektily na nepřítele a zapištěla:
  - Voják, i když je fyzicky nemocný, je duševně zdravý a politik je vždy posedlý bolestnou touhou podělat voliče!
  Efrosinya agresivně poznamenala a pomocí holých prstů vyslala smrtící granáty:
  - Roboti nemůžou onemocnět, skuteční vojáci se nevzdávají a politici si od přírody nemohou pomoct a neposerou se!
  Stroj pokračoval ve vyhlazování spojenců. Sušení navíc prorazilo jak děla, tak nepřátelskou pěchotu.
  A na nebi bojovali i sovětští piloti.
  Čtyři krásky zaútočily na obloze. Bojovali jako obři v bikinách a naboso.
  Takové krásné a bojovné dívky.
  Natasha Sokolovskaya vymlátila nepřítele ze své stíhačky, narazila do auta a zavrčela:
  - Bojovník je třikrát bojovník, politik milionkrát prase!
  Anastasia Vedmaková také udeřila do nože holými prsty a zapištěla:
  - Voják je za prvé muž a za druhé válečník, politik je na prvním stupni prase a na druhém liška!
  Akulina Orlová, která drtila nacisty a používala své holé prsty na nohou, poznamenala:
  - Bosá žena předběhne každého obutého muže, bez bot to jde nohám snadno, bez mozku se těžko žije!
  Mirabela Magnetic to vzala a pomocí holých prstů poslala dar smrti a zapištěla:
  - Žena se nestydí chlubit se odhaleným podpatkem, mnohem horší je, když vás muž obuje a strhne tři kůže!
  Dívka bojovala ve vzduchu zoufale a dovedně. Sestřelili spojenecká letadla.
  Natasha, bojovnice v bikinách, srazila pomocí holých prstů další nepřátelské auto a zaštěbetala:
  - Politik se může strkat jako tank, ale jeho brnění je jako želé verbálního průjmu!
  Anastasia, která střílela holými prsty a zasáhla nepřítele, vydala:
  - Voják může dostat vši na kampani, ale politik, který je vzadu, je už povoláním hnůj a dokonce i prasata!
  Akulina, tvrdá bojovnice, fackovala nepřítele nahým, kulatým podpatkem a vydala:
  - Politik je ta ovce, ze které nedostanete vlnu na plstěné boty, ale sami budete čukat zelňačku lýkovými botami!
  Mirabela s tím plně souhlasila a připojila se svou vytesanou bosou nohou:
  - Prase dává lidem maso a slaninu a prasečí politik si věší jen nudle na uši a sýr dává do pasti na myši!
  Natasha použila techniku hlavně, sestřelila další letadlo a zapištěla:
  - Politikova řeč je tuhá kaše a mišce slibů a k tomu ještě trochu sýra z pastičky na myši, takové jídlo způsobí jen vřed zklamání!
  Anastasia se zachichotala, mrkla safírově zbarvenýma očima a vtipně se usmála a řekla:
  - Voják miluje ženy a vlast, samotný politik je jako rozmarná žena a miluje moc nad vlastí!
  Akulina agresivně poznamenala, mrkla smaragdovýma očima a použila bosé nohy:
  - Voják chce dokázat výkon a stát se hrdinou, politik vždy najde příležitost dopustit se podlosti a získat odměnu!
  Mirabela s velkým vtipem a brilantním sebevědomím poznamenala a vycenila zuby:
  - Když voják nepočítá hvězdy, tak si je dříve nebo později vyslouží na nárameníky, ale politik, považující se za hvězdu, si nezasloužil ani křížek na hrob!
  V letadlech dívky rychle sbíraly účty. Ale boj byl samozřejmě tvrdý.
  Sovětské jednotky hned v prvních dnech hluboce prolomily obranu a vklínily se do nepřátelských pozic.
  Tank IS-3 právě začal přijíždět na frontu. Tento stroj má velmi dobrou věž - zejména co se týče čelního pancíře. Pravda, samotný tank je o tři tuny těžší než IS-2 s podobným podvozkem a motorem.
  Alenka řídí toto auto s dalšími dívkami. A tank bojuje neproniknutelně do čela pro děla spojenců.
  Alenka s pomocí holých prstů vystřelila na nepřítele, roztrhla zbroj Shermana a zaštěbetala:
  - Voják ne vždy najde místo pod sluncem, ale jeho duše je jasná, politik někdy zaujme místo světélky, ale ďábel je v duchu!
  Anyuta také vystřelila ze svých kulometů a vtipně poznamenala:
  - Voják hledá slávu a chce přežít, politik už našel stud a chce žít ve velkém!
  Alla, tato rusovlasá dívka se zuřivou silou, vyslala projektil pomocí holých prstů a zapištěla:
  - Voják salutuje a zůstává se ctí, politik uklouzne prase a on sám zůstane špinavým kancem!
  Maria, tato dívka se zlatými vlasy, stiskla páku holým podpatkem, vyslala smrtící dar smrti a zaštěbetala:
  - Služba vojáka nedovoluje narůst břicho, ale když o břicho přijde, získá válečník nesmrtelnost v srdcích lidí a politik, který si vypracuje břicho, zůstane pouze v játrech!
  Olympias zasáhl nepřítele holými patami a vydal:
  - Voják nešetří žaludek a nemá břicho za to nás holky milují, politik se třese v břiše a cvičí mamuta a za to nás nenávidí voliči!
  Dívky, jak vidíte, se úplně rozcházely. A jsou na tanku IS-3 zuřící jako obři.
  A porazit vojska spojenců.
  Churchill a Truman jen zavrtěli hlavami. Takže to dopadlo katastrofální porážkou jejich vojsk. Rudá armáda již dosáhla Rýna a vytvořila několik kotlů.
  Ještě však není vše rozhodnuto. Spojenecké letecké lisy. Bombardéry jsou velmi silné a mají kolosální smrtící sílu.
  B-29 je obecně velmi nebezpečný s dvanácti kulomety. Je to tak snadné, že ho nezastavíš.
  A pěkně rychle. Rychlostí srovnatelné s Yakem. Ne, nemůžeš to jen tak vzít.
  Musím říct, že dívky jsou v sovětském letectví velmi agresivní a krásné a nemůžete je tak snadno zastavit. Dokážou sestřelit jakékoli letadlo.
  Dokonce i impozantní B-29, která má smrtící sílu. A všechny to srazí dolů.
  V čele letadla seděla například i Stalenida. A sestřelila americké auto ze svého LA-7 a vrčela:
  - Bosá dívka je šťastnější než stařena, kterou obuli šarlatáni, slibující věčné mládí a bohatství, ale místo mladé kůže se strhly tři kůže!
  Dívka stiskla spoušť holými prsty, srazila dalšího nepřítele a zapištěla:
  - Voják ještě není tak docela generál, není mu nižší ve vynalézavosti a odvaze, politik není tak docela Satan, ale aby dělal podlosti, má se od ďábla stále co učit!
  Steelenida je velmi cool a hravá dívka.
  Zde naráží na nepřátelské letadlo. Vyrazí ho s kolosální přesností a řekne:
  - Obnažený ženský podpatek je kulatý a svůdný, nazí králové, s nimiž před námi politici předstupují, když se strhne maska, v řeči zakulacení, ale hnusní!
  Válečnice ukazuje svou akrobacii a ničení. A to asi nestačí.
  Spojenci jsou tlačeni našimi bojovníky. Ale ani američtí vojáci nebojují tak špatně.
  Vojáci z Ameriky střílejí celkem přesně. Jejich lidé jsou ozbrojení, od dětství a vědí, jak zasáhnout zbraněmi a puškami. A Američané mají dobré samopaly.
  Poté, co se účinek překvapení poněkud otupil, začaly ztráty Rudé armády narůstat.
  Přesto jsou Amerika a Británie silné země s mnoha koloniemi.
  A dokonce i ve vzduchu se souboje vaří na stejné úrovni.
  A piloti spojenců nejsou špatní.
  Natasha Sokolovskaya, bojující a nahými prsty na nohou, to vzala a vtipně vydala:
  - Pilot se nerodí okřídlený, křídla dostává v boji, politik se nerodí s nosem, ale bez potíží nechává voliče s nosem!
  Anastasia, která srazila další auto, zaštěbetala, odhalila perlové zuby a mrkla:
  - Vojácké dovednosti se rodí v agónii, politická virtuozita dává vzniknout agonii voličů!
  Akulina poznamenala a střílela s pomocí holých prstů svých vytesaných nohou:
  - Voják ještě není mistr, ale bitvu od bitvy se učí, politik už není anděl a od jedné volební kampaně k druhé se propadá!
  Mirabela, odřezávající nepřátele pomocí velmi dobře mířených a přesných salv, vydala:
  - Born to crawl neumí létat, ale otrok od narození je schopen vylétnout na trůn, pokud má vytrvalost datla, inteligenci sovy a orlí rozhled!
  Skvostně sráželi auta... Rudá armáda prorazila do Říma. Tam je nadšeně vítali italští komunisté. A mnoho dalších národností.
  Začalo osvobozenecké tažení Rudé armády v Evropě. A vyvíjel se velmi úspěšně. I když ztráty byly velmi velké.
  Měsíc po zahájení ofenzivy se již sovětská vojska blížila k Paříži.
  Ani masivní bombardování je nedokázalo zastavit. Docházelo k pomalému, ale stálému pokroku. A ztráty byly vymahatelné.
  Došlo k pochodovému doplňování, rekrutovali se i vojáci z Evropy.
  Se spojenci bojovali také Poláci, Rumuni a Maďaři. Probíhala masivní ofenzíva.
  Američané a Britové jasně prohrávali, ale pokračovali ve válce...
  3. července 1945 vstoupila sovětská vojska do Paříže. Ve městě propukly tvrdé boje.
  Spojenci již utrpěli nenapravitelné ztráty a vzdorovali líně. Porážka západních armád se odehrála téměř tempem bleskové války. Stalin byl velmi potěšen.
  Ano, je to samozřejmě podlé, ale praktické. A jednotky Spojených států a Británie se zoufale snažily zachytit.
  A účet vězňů šel do milionů a pracovní síla je v táborech stále velmi potřebná.
  Josif Stalin moudře poznamenal:
  - Ve válce vítězí nejsilnější a největší síla je v mazanosti, takže liška vždy převezme lva!
  To však není vše. Před Británií, která je chráněna velmi silnou flotilou.
  
  Sovětská ponorka "Pionýr" s posádkou dívek útočí na Brity.
  Dívka Nicoletta vyšle na Angličana torpédo za pomoci holých prstů a kvílení:
  - Voják to bere ani ne tak silou, jako vynalézavostí, mozek je nejsilnější část těla, i když nemá svaly a nejvíc škodí jazyk, i když za zuby!
  Tamara, která také vyslala torpédo se smrtící silou holými prsty na nohou, poznamenala:
  - Voják si utahuje opasek, aby se mu lépe běhalo, politika nutí voliče utahovat si opasky a oni se rozprchnou!
  Aurora také vypálila torpédo na nepřítele a zapískala:
  - Voják má duchovní křídla a v duši orla, politik má v duchu prasečí groš a duši horší než prase!
  Poté se dívky budou smát a vezmou si něco vtipného a zpívají, ke slávě Ruska.
  A zpět k boji...
  Ukazuje se, že je to plnohodnotná válka. Francie již byla dobyta a Rudá armáda překročila Pyreneje. Hodina vítězství je stále blíž a blíž.
  Zde jsou dívky na konci července v Madridu.
  Zajatí vojáci jsou nuceni líbat jejich bosé nohy. Dělají to s nadšením.
  Zoya s úsměvem poznamenává:
  - Mužský jazyk ochotně olizuje ženě obnaženou patu, ale hloupí muži se ještě ochotněji nechají obkovat od jazykozobých politiků!
  Augustin, jehož bosé nohy zasypávaly muži polibky, racionálně poznamenal:
  - Politici mají dlouhé jazyky, ale velmi krátké ruce, aby splnili slib bezrozměrných úst!
  Světlana, jejíž holé podrážky, lehce zaprášené, ale elegantní, olizovali dva mladíci, poznamenala:
  - Kdo má rozum, mouchy klují do medových řečí politiků a kdo má krysí chamtivost, honem vysvobodit sýr v pasti na myši!
  A dívky vybuchly smíchy, bylo to velmi zábavné a svým způsobem příjemné ...
  Oleg Rybačenko také bojoval se spojeneckými silami. Chlapec hodil holými prsty na nohou smrtící silou granát a řekl:
  - Politici jsou jen zřídka hlupáci, naopak častěji jsou hlupáci ti, kteří se vyjadřují jako líbezní politici, riskují, že za to dostanou ránu za uši a zůstanou bez kalhot!
  Margarita Korshunova, bojující s mocnou armádou a také vrhající dary smrti holými prsty, vydala a vycenila zuby:
  - Politik je sám kapsář a je to kapsář a jeho kapsa nemá dno, ale pro voliče z ní může dostat jen fík!
  
  Chlapec a dívka se zasmáli a odhalili své perlové a velmi jiskřivé zuby.
  Oleg Rybachenko, který házel granát holým podpatkem, poznamenal:
  - Vetřelec šlape po zemi botami a žena šlape po muži bosýma nohama, země sténá bolestí, muž vrní slastí!
  Dívka Margarita se otočila a pokračovala:
  - Voják nechce zabíjet, ale svou povinnost plní svědomitě, politik žízní po krvi a nemá ani špetku svědomí!
  Děti bojovaly a předvedly své nejvyšší bojové schopnosti.
  Na Gibraltar už zaútočila Rudá armáda.
  Alice a Angelica bojují. Dívky jsou samozřejmě téměř nahé jen v tenkých kalhotkách a opálené.
  Alice hodila vražedný dar smrti bosou nohou, zarachotila tankem Challenger a zavrčela:
  - Voják není křeček, který by se měl schovávat, ani krysa, kterou by se měl schovávat, ale opravdu má lví zuby, když bojuje za spravedlivou věc!
  Angelica, která vypustila smrtící dávku a poslala dar smrti holým podpatkem, vykřikla:
  - Voják je bojová jednotka, politik je jen militantní nula!
  Alice, útočící a střílející, řekla:
  - Politik není voják ani válečník, ale zabíjí velmi efektivně dlouhým jazykem a trhá střechu z pantů!
  Angelica, kácející vojáky spojenců a kácející je, zrazena a obnaženou patou darovala smrt:
  - Diktátor také odstraňuje hobliny z pahýlů pomocí dlouhého jazyka, pily výmluvnosti!
  Dívky ukázaly svou třídu. Gibraltar padl. Zajatí Britové políbili dívce bosé nohy.
  Alice celkem logicky poznamenala:
  - Nejpevnější kostí je jazyk, pokud není jazyk zavázaný!
  Angelica s tím plně souhlasila a chytila nohy jednoho z vězňů za nos holými prsty:
  - Pokud je politik svázaný jazykem, pak v polemikách nebude sbírat kosti!
  Alice se zachichotala a agresivně si všimla, mrkajíc safírovýma očima:
  - Politik je stále to ovoce, nikdy nedozraje, aby uživil voliče, ale shnilé od chvíle, kdy je vystaven k hodnocení hlasováním!
  Angelica odhalila své perlové zuby a poznamenala:
  - Politik je ovoce, které vylévající šťávu výmluvnosti mění voliče v zeleninu!
  A dívky propadly - jedna holá podrážka proti druhé.
  Oleg Rybačenko filozoficky poznamenal:
  - Půllitrová láhev vodky je smrtelnější než desítka Hitlerů, tak si připijme na to, že Rusy zabíjí jen alkohol!
  Poté komsomolci zpívali sborově;
  Slavné dívky Komsomolu,
  Věrný chartě ve velké válce...
  Hlas krásek je zvučný,
  Na světě není nikdo krásnější!
  
  Naše vlast se stane krásnou,
  Vybudujeme jasný komunismus...
  Je nebezpečné bojovat proti Rusům,
  Zlý fašismus je okamžitě zničen!
  
  Jednou jsme bojovali u Moskvy,
  Byly silné mrazy.
  Hitler byl ve spolku se Satanem
  A teď má Fuhrer nuly!
  
  Maria a Lada nám pomáhají,
  Protivníci statečně překonávají...
  Nejsou lepší krásky než my,
  Medvěd propukl ve vztek!
  
  Přestože mráz zuří velmi krutě,
  Členové Komsomolu spěchají bosí...
  Často je škoda potkat Jidáše,
  Vrazíme jim pěstí do obličeje!
  
  Pro dívky, jedna výzva k boji,
  Odvažte se ukázat divokou bitvu...
  Člen Komsomolu, který nemá duši šaška,
  Statistická zkouška je prostě pětka!
  
  třída skvělá holka se ukáže
  Sláva bude potvrzena ocelovým mečem...
  Jsme ještě chladnější než černí démoni,
  Rozbijme mudžahedíny na kusy!
  
  Nedávejte Führerovi žádné slitování
  Dívky ve věčné slávě navždy...
  Bude pro nás hvězda, věř v odměnu,
  A velký splněný sen!
  
  Nikdy nebudeme klečet
  Neohýbejte rytíře v zajetí ...
  Náš učitel je moudrý Lenin,
  Soudíme samozřejmě podle mysli!
  
  Neexistuje žádná vlast - Vlast je dražší,
  Komunismus otřásá zemí...
  Uhodili Fuhrera do obličeje,
  Mám perlík, zlý fašismus!
  
  Víme, jak bojovat velmi statečně,
  Budeme schopni vzít všechny překážky útokem ...
  Nosí RPG dívku v brašně,
  Zapsal jsem si své číslo do sešitu!
  
  Poblíž Moskvy bylo nacistům pevně dáno,
  Jejich nádrže hořely jako svíčka...
  A odtékaly od našich,
  Komsomolka se řeže z ramene!
  
  Nedáváme Hitlerovi milost,
  Dívčí automatický stroj čmárá ...
  Všichni utíkají a ztrácí ty bastardy,
  Pevnost ruského ducha je monolit!
  
  Máme smrtící střely,
  Letadlo startuje nad hvězdami...
  Zpívají se hrdinské činy,
  Spěchal jako orel v letu!
  
  Jsme temperamentní komsomolské dívky,
  Všichni zlí se narodili, aby utíkali...
  Prsty našich bosých nohou,
  Házet dobře mířené granáty!
  
  Jaký fašista věří, že dostanete
  Budeš hořet jako pavouk...
  Démoni budou mučit v podsvětí,
  Kdo sloužil Adolfovi - Satanovi!
  Plazi mají zlo na rozích,
  Dívčin kulomet čmárá...
  Věřte nám, jsme štědře rádi hostům,
  A máme spolehlivý meč a štít!
  
  Dívka otočila mlýn
  Mudžahedíni obratně řezali...
  Tak velký mířil na tlamu,
  Ale smetla jeho ohněm!
  
  V Rusku není silnější armáda
  Než od holek naboso a v kraťasech...
  Nenoste pokrytce, jste nesmysl,
  Utečeš jim v křoví!
  
  Bílé světlo jiskří jako blesk,
  A zářící hvězda září...
  Hlavní město odolalo hordě,
  Naše Bohem daná Moskva!
  
  Stalingrad a to je úžasný výkon,
  Každý ruský válečník je obr...
  Pojďme připravit rakev pro nacisty,
  Vždyť Pán je s námi vždy jeden!
  
  Nekonečná síla vesmíru
  Pojďme vzkvétat ve víru ráje...
  Naším oborem je práce a tvorba,
  Skládáme zkoušky za pět!
  
  Chvála Ladě a Marii,
  Jsou svaté, matky bohů...
  Pro členy Komsomolu teď neexistuje žádná překážka,
  Kvůli našim dědům a otcům!
  
  Brzy vybudujeme na planetě ráj,
  Nebude v tom žádný smutek a nepřátelství...
  Koneckonců, rytíř věty je hoden,
  Odrážející nápor zlé hordy!
  
  Boj se a čiň pokání, nepříteli Páně,
  Budete uvrženi přímo do pekla...
  Ten, kdo uctíval podsvětí
  Bude navždy v plamenech!
  
  Ctěný Adolfe a za to v agónii,
  Tolik to bolí svíjet se v pekle...
  Pro bezbožné bude věda,
  Dal jsi přednost Hitlerovi před Kristem!
  
  A pro komsomolského génia Stalina,
  To je univerzální ideál...
  Jeho nervy dokonce zesílily,
  Snil jsem o takové velikosti!
  
  Brzy přijde éra komunismu
  Síla vědy vzkřísí mrtvé...
  Hordy revanšismu nepřijdou,
  Bronzový roh vítězství křičí!
  Komsomolci dozpívali a Oleg Rybačenko se také rozhodl zpívat sám jako věčný mladík.
  Na hvězdných lodích chlapec vzlétl,
  Chce soupeřit s nepřítelem v bitvě...
  I když ve vesmíru vládne chaos,
  Ale silný blaster ukrytý v brašně!
  
  Velký ruský bojovník válečník,
  Při hraní může pohybovat meči...
  Přestože vypadá jako dokonalé dítě,
  Síla kypí teplý máj!
  
  Chce bojovat jako šampion
  Mnoho zlých z planety se naplní...
  Přestože útočí milion hord,
  Ale velitel tě pochválí vítězstvím!
  
  Chlapec ve skafandru je temperamentní chlap,
  Meč hyperplazmy bude řezat snopy...
  Často jsem běhal bos sněhem,
  Abychom Rusko nerozdupali botami!
  
  Pravá pravda v našich srdcích
  Hrdě zvedáme hlavy...
  Duch, který byl kdysi v bílých otcích,
  Poznáme kaši!
  
  Moc vlasti je tak velká
  Že se s tím Wehrmacht neodvažuje vyrovnat,
  Rusko, oslavující po staletí,
  A nenoste nesmysly!
  
  Služme Bohu věrně
  V každém podnikání budujeme tvorbu ...
  Nezarmucujte chlapi pro dívky,
  Naše vědomí bude krásné!
  
  Ne, budu váhat v bitvě, bojovník,
  I kdybych se stal průkopníkem...
  Ježíš je můj starší bratr a otec,
  Svou milost rozlévá vydatným lijákem!
  
  Rusko mi dává kytici ráje,
  Kameny na obloze se třpytí jako diamant...
  Výkon vojáka se zpívá v básních,
  Dostaneme velkorysé místo v ráji!
  
  Ne, budeme hloupě zlobiví,
  Udělejme svět svěžím krásným...
  Zlý lovec se nyní stal hrou,
  Hádat se s námi je velmi nebezpečné!
  
  Naše holky jsou tak dobré
  Zuby se lesknou jako perly...
  Budeme s nimi tančit od srdce,
  Blesk udeří zlato z nebe!
  
  Máme silnou armádu
  Stavíme lodě s děly i ...
  Sláva Rusku skutečná čest,
  Uvaříme hodně mastnou kaši!
  
  Obecně je chlapec statečný voják,
  A porazí protivníky tím, že bude hrát...
  Chlapec namířil zaměřovač na kulomet,
  Planeta se stane Edenem a rájem!
  
  Nyní, když je Evropa dobyta, se musíme dostat do Ameriky a přistát v Británii.
  Ale Anglie a USA mají silnou flotilu. A SSSR na moři je mnohem slabší a není tak snadné dobýt Británii.
  Probíhá ponorková válka. Zde se SSSR snaží použít německé ponorky. Vlastní k vítězství samozřejmě nestačí.
  Němcům se ale podařilo většinu jejich ponorek potopit.
  Posádky jsou naléhavě připraveny na přeživší.
  Válka se poněkud protáhla a čeká nás druhá, ještě dramatičtější série bitev.
  . KAPITOLA 2
  Znovu se Oleg Rybačenko Ruští bohové vrátili do mise třetí světové války.
  Přišel rok 1946 ... Bitva se přesunula na moře a do vzduchu. Dokud to sama Británie vydrží.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova bojují v Africe. Snaží se osvobodit kolonie.
  Chlapec, který vypadá na dvanáct, spolu s dívkou, také přibližně stejně staré, běží džunglí.
  Holé, kulaté, podpatky dětských nožiček se mihnou. Kluci jsou připraveni bojovat a dychtivě bojovat.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova pracují na nesmrtelnosti prováděním misí na frontách třetí světové války. A jsou rádi, že bojují.
  Zde jsou nesmrtelné děti, které narazily na základnu Britů. A ve vzteku zaútočí na celý pluk protivníků.
  Oleg Rybačenko hodí granát holými prsty a říká:
  - Chlapec s holým podpatkem vyrazí zuby nepříteli, dospělý člověk, který byl okován politikou, zůstává bezzubým psem, který vyje na měsíc!
  Terminátorská dívka Margarita Korshunova také vrhne vražedný dar smrti holými prsty na nohou a prskáním:
  - Vojákovi se nesnadno dostane hlasitá sláva, ale je chytrá, ale politička tu a tam narazí na hlasité skandály proslulosti!
  Děti s fenomenální silou rozdrtily Brity a ukázaly svou vyšší třídu.
  A s velkým tlakem v Africe bojovali i další kluci.
  Dimka a Danka spolu s dalšími kluky z juniorského praporu Rudé armády odletěli do Afriky. Sovětský šestimotorový transport mohl přepravovat až dvě stě ozbrojených výsadkářů. Ale byl tam celý prapor tří set bojovníků mladší odrůdy Stalinových orlů. Tři sta chlapců ve věku kolem dvanácti let, zdánlivě ještě dost ofoukaných nosů, ale ve skutečnosti to byli speciálně vybraní chlapci, kteří již prošli ne slabým vojenským výcvikem.
  Stalin chtěl, aby se války účastnilo co nejvíce teenagerů. V Africe byly hlavní britské síly již poraženy, i když v Súdánu jsou stále silné posádky. Pravda, koloniální vojska nejsou úplně spolehlivá a popravdě britské jednotky.... Nejsou tak dobře vyzbrojené, hlavně tanky si zkoušejí, jak převážet techniku po metropoli. Proto je riziko velkých ztrát u chlapců minimální. Má to být na úrovni konvenčních taktických cvičení a mladší generace získá zkušenosti ve válce.
  Dmitrij a Danka umí dobře německy (údajný nepřítel), stejně jako anglicky, španělsky a francouzsky. Jejich škola je také elitní a sovětské děti by teoreticky měly být nejchytřejší.
  Sovětský chlapec, zřejmě z řad vůdců, vysoký a svalnatý Maxim Tankov si potřásl rukou a upřímně řekl:
  - Nečekali jsme, že Bělorusové mohou být tak silní a chytří. Například plivat naši cestu, jako prvotřídní Rusové! A němčina je ještě lepší!
  Dimka skromně poznamenal:
  - A co je tak překvapivé. Možná budeme muset bojovat, ale pokud půjdete na průzkum a neznáte němčinu, kolik informací shromáždíte?
  Maxim souhlasil.
  - To je pravda! Ale obecně se Němci kdysi učili, že jste ruští podlidi. Slované, prý jde o přechodnou fázi mezi opicí a člověkem. To znamená, že z hlediska vývoje inteligence je ruština o něco vyšší než domácí mazlíček. Jací idioti byli nacisté!
  Danka naštvaně zatnula pěsti:
  - Ano, umím vložit taková slova.
  Maksimka odpověděl:
  - Pouze výběr zbraní je na mně. S rukavicemi jste šampionem Polosvěta, ale co nunchaku boj?
  Danka byla překvapená:
  - A co je to?
  Sovětský elitní kluk chtěl odpovědět, ale Dimka ho předběhl:
  - Toto je zemědělský nástroj, který v Číně vyráží snopy. Mongolští Tataři zakázali Číňanům nosit zbraně, a tak z tohoto navenek neškodného zařízení udělali smrtící kyj. Byl vyvinut celý systém boje na nunčacích. Pak to bylo přijato Japonci na konci devatenáctého století. Pravděpodobně to šlo od nich k jednotkám SSSR.
  Maxim odpověděl:
  - Takhle určitě ne. Velký Stalin před deseti lety pozval několik guruů z Číny a nařídil, aby bojová škola Sovětského svazu byla nejpokročilejší na světě. Člověk by si neměl myslet, že my, sovětský lid, jako nejvyšší národ, se nechceme nic učit od jiných národů. Naše sovětská vojenská škola vyžaduje maximální zohlednění lidského faktoru.
  Danka přikývla.
  - A také běloruské. Stalin řekl - technika v období rekonstrukce rozhoduje o všem! A pak, ve druhé pětiletce, rozvinul myšlenku - kádry rozhodují o všem!
  Dimka řekla jinak:
  - Musím říci, že s lidským faktorem není vše v pořádku. Zaostává například úroveň technické přípravy vojáků. Ale obecně.
  Max navrhl:
  - Chtěli byste hrát Stalina-Khashe?
  Sovětští chlapci byli překvapeni:
  - A co je to?
  Maksim mrkl.
  - Poslední vynález Velkého Stalina. Jako šachy, které nehrají dva, ale čtyři, dva po dvou. Ale na jedné desce se čtyřmi sty buňkami. Má tanky, samohybná děla a bitevní lodě. Celkem jich má každá figurka čtyřicet a celkem sto šedesát. Někteří se pohybují jako šachy, jiní ne. Plus nějaké další novinky... Například tank a bitevní loď mohou sestřelit pouze tanky, samohybná děla a Links a pěšáci buď společně, nebo pokud dosáhnou určité linie, posílí své zbraně. Obecně je hra velmi obtížná, vůbec ne jako šachy.
  - Ukaž jí. - zeptala se Danka.
  Maksimka vyndal z batohu skládací prkýnko. Byl sklopný a docela kompaktní. Figurky jsou magnetizované. Čtyřicet stejných. Samotná deska je dost konzervativní, obdélníková. Pravidla jsou zajímavá, zejména téměř všechny figurky netrefí, jako by se hýbaly, kromě tanků. Dokážou bít i chodit se zajetím.
  Podle očekávání je nejsilnějším kouskem bitevní loď, nejslabším lehkým pěšákem. Byla tady samohybná děla a kdo se zajímal o letadla, tak po jednom, ale na druhé straně útočný letoun, stíhačka, bombardér a hydroplán. Kromě bitevních lodí jsou zde i torpédoborce. Pěchota je také jiná, mechanizovaná, jednoduchá a jezdecká. To znamená, že není snadné porozumět pravidlům. Dimka okamžitě poznamenal:
  - Ne, tato šachová hra nemůže být poražena v popularitě. Úroveň obtížnosti je těsně nad vrcholem!
  Maksim souhlasil:
  - Ano, zde nebude snadné vytvořit strategii. A nemůžete psát chytré knihy. Ale to je přesně pro rudé Árijce!
  Danka souhlasila.
  - Ano, pro Árijce Bílého Ruska! Pojďme hrát!
  Dima varoval:
  - Bude málo potěšení!
  Maksimka pozval dalšího chlapce a když vytvořil pár, začal hrát proti chlapcům. V tomto případě jsem zvolila hnědou. Dimka a Danka jsou přirozeně červené!
  Hra ze začátku opravdu nebyla napínavá, ale pak se do toho kluci zapojili. Dimka se jako rozený stratég chopil iniciativy a začal nepřátele vytlačovat z boků. Ve hře Fuhrer obecně neexistoval žádný král a velitelství bylo možné přemístit bez ztráty tahu.
  Kluci ale hrát nesměli. Spustil se alarm...
  - Letecký útok!
  Chlapci se okamžitě vrhli k průzorům. Přestože byla okna úzká, nebylo přes ně moc dobře vidět a dokonce došlo i k tlačenici.
  Přistávající letadla létala v koloně a samozřejmě s doprovodem dobře vyzbrojených stíhaček.
  Nebylo tam víc než tucet Angličanů. Spitfiry, když viděly, že Rusové zahájili další palbu z kulometů, snažili se zasáhnout z velké vzdálenosti. Odpověď ale dostali sami. Tři letadla Royal Air Force začala kouřit a zbytek uprchl.
  Kluci hlasitě pískali, ale nikdo nenadával sprostosti - disciplínu. Ale šlapali holinkami a vypustili řadu slaných vtipů.
  Transport stíhačky samozřejmě stíhat nemůže, rozdíl v rychlostech je řádový, takže se kluci museli uklidnit a vrátit se ke svému podnikání. Někteří dokonce začali dělat kliky z podlahy, jiní dělat tlaky.
  Dimka však natolik inspiroval, že zazpíval:
  Vážený soudruhu Staline,
  Jste obr - mocný génius!
  A obdařen pozemskou silou,
  Pryč s víry zlých duchů!
  
  Budujeme nový, jasný svět;
  Ve kterém - hlavní proletář!
  Vězte, že dobyjeme nebe
  Zahrajme hymnu na řev árií!
  
  Zde pochodujeme do války:
  Túra vede k osvobození!
  Pro naši krásnou zemi
  Za bezmezný dar úspěchů!
  
  Síla není v tancích, ne v brnění,
  Je ve svobodném muži!
  V odporném otroku není žádný duch,
  Kdo je navždy v otroctví!
  Ale otrok je jen tábor vaší duše;
  Vždy je síla shodit jho!
  Přeruš řetěz katů,
  Není třeba spát jako na voze černo!
  
  Když dodržujete důstojnost;
  Donutíte všechny počítat s vámi!
  Koneckonců, jsi muž, ne vši,
  Voják není šašek s tváří bubáka!
  
  To přijde, znám čisté světlo,
  Kde na tom nezáleží a všechno je krásné!
  Kde je odpověď na jakoukoli otázku,
  Kde se nikde nikdo netlačí!
  
  Tvrdě na tom pracuj
  Musíte studovat a pracovat!
  Představte si život takhle
  Její první starost!
  Dimka dozpívala a poslechla si potlesk a let pokračoval...
  Natasha Sokolovskaya a další dívky pokračovaly v boji na obloze.
  Natasha stiskla nahé prsty na joysticku, sestřelila anglické letadlo a zavrčela:
  - Voják je bojovník světla, ať bojuje za jakoukoli myšlenku, politik je ohavnost temnoty, bez ohledu na to, pod jakou vlajkou jedná!
  Anastasia Vedmakova také vyrazila fenomenálním odrazem do strany, srazila soupeře dolů a cvrlikala:
  - Je jedno, pod jakou vlajkou je voják, hlavní je, že odvaha hoří v jeho srdci, a na barvě barvy nezáleží, bude zbaběle v játrech voliče!
  Akulina Orlová pokračovala v boji a házela svým letadlem ze strany na stranu. Otočil skvělé auto.
  A pak sestřelila nepřítele a zaštěbetala:
  - Voják pod špatnou vlajkou si zaslouží větší úctu než politik pod správnými hesly, ale bez ohledu na bazar, položení prase!
  Mirabela Magnetic s pomocí holých prstů nasměrovala své letadlo mezi proudy ohně a vydala:
  - Komunismus je ráj, který lidé budují na zemi i mozolnatýma rukama, ale prasečí politici mění planetu v peklo a ničí dobro dlouhými jazyky!
  Dívky bojovaly s velkou vášní. A předvedli velmi dobrý výkon.
  Oleg Rybachenko znovu bojoval s Brity a Američany a odřízl nepřátele, které zpíval:
  - Voják pro vlast je vždycky hora, politik jen zpomalí dlažební kostku, jeho bojovník je prase hurá, aby toho nebylo moc!
  Margarita Korshunova sekla na spojenecké vojáky svými meči, míjela porážkový mlýn a zapištěla:
  - Žena může být v tichosti dobrým vojákem a politik, i když má kalhoty, je odporná, upovídaná žena!
  Prapor, skládající se z bojovníků Red Eaglet, tří set dvanáctiletých chlapců, byl na místě přestavěn a přenesen dále na jih. Nejprve se kluci vezli pár kilometrů v autech, ale pak si to zřejmě vedení rozmyslelo a rozhodlo se pro kluky uspořádat survival run.
  Chlapci byli nuceni se svléknout, zůstat v nějakých vojenských šortkách, a tak skoro nazí a bosí s brašnami na ramenou, aby utekli na jih.
  Samozřejmě se směli namazat novým, poměrně účinným opalovacím krémem a trasa nevedla pouští, ale měkčí a ne tak žhnoucí trávou, protože vedla podél řeky Nil a kolem plného zdroj, tráva a stromy rostly, ale přesto byl test nejtěžší. Musel jsem totiž uprchnout, v podmínkách divokého afrického zářijového vedra, a to i se samopalem, i s batohy se zásobami.
  Samozřejmě v praporu byli chlapci, reprezentující barvu sovětského národa a mající slušnou fyzickou přípravu, ale i tak.
  Mladí válečníci byli postaveni a jejich velitel, stejný hulvát jako oni, i když docela vysoký, se svaly Apolla, nařídil:
  -No, brácho! Vím, že to pro tebe bude těžké, ale dluh je dluh! Do večera musíme ujet padesát kilometrů! To je rozkaz.
  Dima poznamenal:
  - Hmm ano! Slovo tento příkaz zní jako zaklínadlo! Nelze to ignorovat.
  Danny poznamenal:
  - Jsem ochoten se vsadit, že to neuděláme!
  Maxim Tankovy namítal:
  - Jsme povinni splnit, protože jsme rudí Árijci! A vy jste také Bělorusové, Árijci, když zapíšete do nejlepšího praporu "Red Eaglet".
  Batoh za zády spolu s municí, vodou a pájením má osmnáct kilogramů, plus tříkilový samopal. Dvacet jedna kilogramů, je to pro dospělého těžké, pokud chodíte dlouhou dobu a pak běžíte, a to i pod spalujícím sluncem.
  Dimka si otřel holou, dětskou nohu o trávu. Kluci se s nadšením zbavovali bot, nosili kožené boty (kůže je opravdu umělá, ale pořád to není nějaký kirzach), těžko se tu běhá. Keds nebo tenisky by byly lepší, ale v podmínkách válčícího sovětského Ruska je to luxus a rozhodli se kluky nerozmazlovat.
  Zazněl rozkaz a vojáci z Rudého orla se vrhli na útěk, přičemž se snažili udržet zdání formace.
  Od Nilu foukal čerstvý vítr a příjemně se proháněl přes nahá, svalnatá torza chlapců. Trochu připomínali dospívající titány připravené zaútočit na oblohu. Běželi odměřeně s dechem, skoro od paty k patě. Vepředu byli nejvyšší a samozřejmě vysoká Danka, i když šest kluků včetně velitele bylo vyšších než on. Jen lehce nadstandardní Dimka, jeho jedenáctka, musela přispěchat téměř v úplném závěru. Pravda, byla v tom výhoda, menší šance rozdrtit paty nebo dostat kopák nohou. Je tu nejmladší, ale rozhodně ne nejslabší nebo ještě hloupější.
  Zátěž je hmatatelná, ale stále přijatelná a každý má zkušenosti s běháním se zátěží. I s velkou vahou, kdy nesly na ramenou třeba partnera.
  Pod bosýma nohama bosí čas od času křupou do polámaných větví palem nebo šišek, občas se objeví trnité rostliny, které se kluci snaží obejít. Tráva je vyhřátá, často suchá, ale rozhodně nehoří jako pouštní písek. Obecně se dá stále žít, jen Slunce vychází a zesiluje teplo.
  Vysoký Maxim, asi stejně vysoký jako Danka, a běží bok po boku. Ruský chlapec se ptá sovětského chlapce:
  - No, teď jsi ve válce! Samozřejmě jsem ještě necítil střelný prach, ale všechno máme před sebou. Zažíváte nějaké vzrušení?
  Danka upřímně odpověděla:
  - Ještě ne! - A dodal. - Upřímně, ne!
  Maksimka opovržlivě odfrkl:
  - Dělám! Budu upřímný, ano! No, kdo z kluků mého věku může jít legálně do války. Bojovat, střílet, zabíjet, vyhodit do povětří, zajmout. Koneckonců, tohle je romantika. Koneckonců, vy a Dimka jste se také chtěli cítit jako živí bojovníci, uniknout z rutiny!
  Danka odpověděla:
  Náš život není rutina. Obecně platí, že být průkopníkem, dokonce vůdcem a sportovcem, je velmi zajímavé.
  Tak proč jste se u nás přihlásili? Bojíte se zabití nebo zmrzačení? - škádlil Maksimka sarkasticky.
  Danka se ušklíbla:
  - Proto jsem se přihlásil, abych ukázal, že Bělorusové neumí bojovat o nic hůř než Rusové. A pak celý svět píše a mluví o vašich vítězstvích ...
  Hans se zasmál.
  - Dobře, ano! O našich vítězstvích, slávě v celém vesmíru. A vy, Bělorusové, jen stěží zatlačíte partyzánskými metodami malinkou německou armádu v bažinách. Nemáš se čím chlubit!
  Danka odpověděla:
  - Máme také Khalkhin Gol!
  Maksimka opovržlivě odfrkl:
  - Menší potyčka v Asii. A naši kluci už obsadili Evropu a téměř celou Afriku a Asii. A zajmeme Ameriku, je čas, abychom si odplivli!
  Dankovi se rozzlobeně zablýsklo v očích:
  - Politici mají dlouhé jazyky a bezrozměrné ambice, ale aby se zmocnili Země, ruce jsou krátké a mysl ještě méně!
  Maksim se zasmál.
  - A jak jsme vás donutili podepsat Brest-Litevskou smlouvu? Dal jsi nám zemi, počítej až k Dněpru, máš třikrát tolik bajonetů a šavlí. Co lze v tomto případě říci o Bělorusovi jako vojákovi?
  Chlapec dupal bosou nohou a v rýmu cvrlikal:
  -Nechlubte se ocelovou technologií, pokud je váš duch jako želé, pak divoši dali zbabělci kyj s kyjem, jak v nebi, tak na zemi!
  Danka chtěla Maxima praštit do čenichu a znal jeho sílu mistra "půlky světa", určitě by toho arogantního sovětského kluka knokautoval, ale ... nechtěl jsem přerušit čáru a zařídit prát se. Ano, a během sporu není dobré používat pěsti. Kromě tohoto případu bude s největší pravděpodobností zatčen a nebude mít čas ukázat, že Bělorusové nebojují o nic hůř než Rusové. Danka proto klidně oponovala:
  - My Bělorusové jsme vás porazili za Zikmunda II. a dokonce jsme obsadili Moskvu. A když nám velel Napoleon Veliký, polovinu jeho armády tvořili Bělorusové a Poláci a v první světové válce došlo k průlomu Brusilovského. A my jsme to provedli Bělorusové. A Němci nezabrali ani Paříž, protože naše běloruské jednotky málem dobyly Koenigsberg.
  Maksimka odpověděl:
  - Ale stejně jste v posledních bitvách s Němci byli poraženi!
  Danka celkem rozumně namítla:
  - Za cara jsme měli zaostalý průmysl, zejména ve vojensko-technické sféře. A nyní jsme vyvinuli seriózní průmysl. Například jste viděli tank KV-2. Je vybaven houfnicí ráže 152 mm. Mají Američané něco takového?
  Maksim se zasmál.
  - Francouzi na tancích S-2 měli také houfnice ještě větší než ráže 155 milimetrů, ale Němci nezabránili Žabám porazit brouzdaliště, mají slabší vybavení než nyní. Hlavní silou Rudé armády je převaha lidského faktoru!
  Danny zkřivil obličej.
  - A proč si myslíš, že máš oproti nám výhodu v lidském faktoru, když jsi se stal šampionem "půlky světa"? A porazit ty nejlepší ze svých kluků?
  Maksimka docela rozumně prohlásil:
  - Výjimky white rus někdy jen potvrzují pravidla. Vlastně skoro vždy! Nyní, pokud vezmeme nikoli jednotlivé jevy, ale úroveň vojenského výcviku jako celku, pak zde ...
  Danka se naštvala:
  - Nevíte, jakou máme úroveň bojového výcviku a jak probíhají cvičení v sovětské armádě v Bělorusku. Takže netřeba spekulovat!
  Maksimka logicky poznamenal:
  - Ve Španělsku probíhala soutěž mezi sovětskou vojenskou školou z Běloruska, doktrínou a sovětskou z Ruska. Testovali jsme naše vybavení a zbraně. Výsledkem je vítězství naší vojenské školy, strategického umění a upevnění komunistického režimu podle Stalina. Tak už jsme s vašimi kluky bojovali a vyhráli!
  Danka smutně poznamenala:
  - Měli jste mnohem více vojáků než my! Právě jste vzali částku!
  - To bych neřekl. - Maksimka sklonil svou světlou hlavu s krátkým účesem a zmlkl, začaly se objevovat první známky únavy a bylo těžké mluvit.
  Nejhorší je samozřejmě vedro. Slunce neúprosně šlo k zenitu. Žádný z kluků na ni nebyl zvyklý. Bělorusko a Rusko jsou severní země a v létě jen zřídka překročí třicet stupňů. A tohle je Afrika v září a vítr přestal táhnout od Nilu.
  Kluky začaly píchat do nohou suchou trávou a pak to najednou skončilo a celý kilometr byl zasypaný hořícím štěrkem. Bylo to velmi bolestivé, někteří z nepříliš zdrženlivých chlapců ječeli. Kapal z nich pot a se syčením kapal na horký štěrk. Dimka, Danka a většina ostatních chlapců se snažili usmívat a neprozrazovat své trápení. Mysleli na něco jiného. Dimka si tedy představoval, že jeho bosé nohy olizuje plamen na stojanu, a chtěli z něj vyrvat důležité státní tajemství. A musí to vydržet a nedávat najevo, že je zraněný nebo vystrašený. Kluci navíc vyrůstali v drsných podmínkách a jejich paty nebyly tak hýčkané, básník a černý štěrk sice pálili, ale ne tolik, aby se z nich loupala hrubá kůže.
  Brzy následovaly úpaly. Téměř současně několik přehřátých chlapců omdlelo a museli je zvednout na lehká skládací nosítka.
  Dimka si poznamenal, že Němci mají obecně dobré vybavení. Je možné, že v Rudé armádě najdete zařízení na nošení raněných z duralu, které se zároveň snadno schová v batohu.
  Ale je těžší běžet s další zátěží v rukou a vaše holé paty hoří silněji, jak se zvyšuje tlak. Takže jsou tak nějak v dobrovolně-povinném pekle. Dimka si dokonce pomyslel: jak by na takový test reagovali jeho soudruzi, všichni by přežili.
  Široké pruhy rozžhaveného, zčernalého štěrku byly kombinovány s bodavou, vysušenou trávou. Velitel navíc postupně odváděl chlapce od Nilu, zřejmě aby se vyhnul vstupu do egyptských osad.
  Někteří chlapci se opět začali hroutit a chlapci, vyčerpaní nebo omráčení slunečním klubem, si přikryli hlavu hadrem namočeným ve vodě a položili je na nosítka. Někteří, kteří předtím utrpěli lehký úder, vstali a pokračovali v běhu.
  Síla mladých kluků ale ubývala a skoro polovina byla mimo provoz.
  Nakonec velitel, také pěkně unavený, řekl:
  - Přikazuji všem odpočívat! Dosáhli jsme limitu! Zakryjte se slunečníky, pijte vodu s octem a čokoládou. Pak si lehnete a budete dělat dechová cvičení!
  Chlapci slabým sborem zvolali:
  - Jsme připraveni splnit jakoukoli objednávku!
  Navzdory opalovacímu krému pokožka miminka zčervenala a pohmoždila. Bylo nepříjemné ležet na pichlavé suché trávě a kluci si pod sebe dávali celofán.
  Dimka a Oleg se usadili vedle sebe ve stejném stanu. Chlapci vypadali lehce vysušení a kůže ztmavla. Bosé nohy hrozně pálily a svědily, nohy se musely zvedat, aby krev tekla a byla alespoň trochu lehčí.
  Danny poznamenal:
  - To, že válka není med, jsme věděli, ale ne v takové míře!
  Dimka zachmuřeně slíbil:
  - Pořád jsou to květiny. Když uvidíte krev a podíváte se na svou první mrtvolu, pochopíte, že všechno to pobíhání po rozpáleném povrchu nic není!
  Danka mu stáhla břicho a řekla:
  - V knihách se samozřejmě píše o tom, jaký je to pocit, když poprvé zabijete člověka. Dokonce i zlý člověk a váš nepřítel, připravený uvolnit vnitřnosti. Ale stále je..
  Dima poznamenal:
  - V Boussenardově knize "Kapitán Daredevil" byl také celý prapor hlupáků, kteří bojovali s Brity. Něco nám to připomíná. Ale tam se říká, že problém psychologie, jaké to je zabít člověka, se dotkne jen letmo, když kulka omylem pokosila mladého bubeníka. A tak obecně panuje poněkud frivolní postoj ke smrti. Zdá se, že to ani není válka, ale dovolená!
  Danka logicky namítla:
  - Toto je kniha pro děti a mládež; které nudí čtení o psychologických zážitcích. A ten konec je tak špatný, skoro celý prapor dojáků zemřel a pokračování nebylo nikdy napsáno!
  Dima poznamenal:
  - Ale tohle je taková kniha, že vás mrzí, jak rychle skončila. Mnohem častěji se ale stává obráceně, že se doslova trápíte snahou překonat tu či onu práci!
  - Pokud máte román Lva Tolstého "Válka a mír", pak má Olezhek nepochybně pravdu! Danka souhlasila.
  Mladý partner pak namítl:
  - V knize "Válka a mír" jsou intriky, několik dějových linií a detailně odhalené postavy. Ne, není prázdná. V žádném případě nuda! I když samozřejmě na začátku zdaleka není to nejzajímavější.
  Danka souhlasila.
  - Ano, je to tak... Mnoho spisovatelů hřeší rozvláčným dějem, kdy se vám před začátkem nejzajímavější akce podaří odhodit zdánlivě nudnou knihu.
  Velitelem je veselý Vladimir Wolverine, velmi svalnatý kluk, asi čtrnáctiletý vzhled. Obličej je krásný, ale přísný, dětský a dospělý zároveň. Sám Vladimír je stále z Krásného Orljonoku, ale jeho velitelská zásada je, že mladé by měly vést mladí. A to, že Wolverine nemá žádné zkušenosti a je ještě dítě, nikoho netrápí. Hlavní je, že je rudý Árijec a velí sovětským Árijcům, což znamená, že je schopen obyčejným lidem udělat nemožné. a co? Dělají to!
  Znovu běhat, zapomenout na bolest, únavu, kluky, kteří se i stydí (taková je výchova!), Vzpomenout si na mámu, tátu, nebo myslet na něco něžného. Právě tehdy je schopnost snášet utrpení a samotná zkouška velkým požehnáním.
  Mladí válečníci běží, aniž by přemýšleli o neposlušnosti, a pokud něco chtějí, je to boj!
  Vedro je stále velmi silné a kluci opět vybíhají na pichlavý rozpálený štěrk. A ani nevidí konec. Bolest se stává nesnesitelnou a mnoho mladých válečníků již nedokáže zadržet bolestné sténání.
  Pak Dimka začal zpívat píseň, kterou složil na cestách, skutečný pochod:
  Chceme dosáhnout svobody pro lidi:
  Získejte večerníčku z nebe!
  Dobro je totiž cíl, který kampaně přinášejí všem;
  Hospodin řekl: Přijdu s armádou!
  
  Ale naše víra je vírou komunismu,
  Naše cesta je těžká, ale brzy přijdeme!
  Kapitalista našpulil hlavu, plný cynismu,
  Ale my rozdrtíme plaza mečem!
  
  Postavme svět pro budoucí potomky;
  Aby se sen stal skutečností!
  Takže cívka zazvonila zvonící mincí,
  Bojujte za Rusko, směle a odvažte se!
  
  Známe obchod, začínáme věřit,
  Nechte planetu vzkvétat!
  Aby byl každý měsíc jako květ v květnu,
  Aby se celá Země stala jedním!
  
  Pak nebudou žádné války a zlé skutky,
  A pro každého bude štěstí a svoboda!
  Ano, na světě je mnoho pekelných zvěrstev,
  Ale v řešení problémů je pokrok!
  
  U člověka je rozum síla;
  Je to sval, ale chytrý sval!
  A aby nás to stvoření všechny nesrazilo,
  Potřebujeme pevnost, vůli až do konce!
  
  Co dělat, když síly již nestačí;
  Když je nepřítel silný, číslo techniky!
  Kde můžeme najít výraz ráje,
  Když jede kavalérie!
  
  Ano, kde je otázka; a v mysli a srdci,
  Kde rozhodnutí dělá mysl!
  Není třeba se znovu točit,
  A buď klidný, stálý jako mezek!
  
  Svého cíle dosáhnete, pokud vytrváte
  To je záruka našeho svatého lidu!
  Sovětský lid je velmi moudrý a hrdý;
  K němu Pán s dary, věřte, přijde!
  
  Samozřejmě Bůh, ne strýc s plnovousem,
  A on je pokrok, věda, mysl, mozek!
  Slouží nám na cestě vlasti,
  Aby se člověk dostal k moci!
  . KAPITOLA 3
  Dimka dokončil hravou píseň a sovětští chlapci ji schválili pískáním a smíchem.
  Běh se stal zábavnějším, přidala se živost... A brzy skončil štěrk a odešla měkká tráva, která se stala potěšením pro spálené dětské nožičky, odvážné kluky.
  Danny poznamenal:
  - Říká se, že píseň nám pomáhá žít, ale o tom, že za našimi zády také ulehčuje těžký náklad, nebylo řečeno!
  Dima odpověděl:
  - Již za starověké egyptské civilizace se vědělo o životodárném účinku hudby na lidské tělo a písní také. Například malí otroci a otrokyně, kteří ještě neuměli efektivně pracovat na polích a v lomech, byli nuceni zpívat, aby rozveselili dospělé otrokyně. Ostatně taková nauka valliologie pocházela z Egypta.
  Velitel Vladimir křičel:
  - Obnova pro růst! A nemluv!
  Chlapci bojovníci se okamžitě zreorganizovali a pak mlčky běželi.
  Slunce již zapadlo (v severní Africe se v červenci stmívá dříve než ve středním pruhu). Zastávka už byla blízko, když najednou následoval signál.
  - Všichni si lehněte a převlékněte se!
  Jak se ukázalo z nějakého důvodu. Před námi se ozval vzdálený hluk. A kluci aktivně pracovali se sapérskými lopatami a házeli přes sebe trávu. Už byla dost tma...
  Maksimka poznamenal:
  - Pravděpodobně, to je naše! Do první linie je to ještě moc daleko, protože Rudá armáda slušně postoupila.
  Danny poznamenal:
  "Ale naučit se umění maskování nikdy neuškodí!" Ve skutečné válce se to bude hodit!
  Maksim souhlasil:
  - Ano, nikdy, ale jsem si jistý, že je náš!
  Vladimír se zasmál:
  "Ještě slovo a na místě tě zastřelím!" Všichni čekají! A vyrobte si granátová jablka.
  Jak se brzy ukázalo, Maksimka se skutečně mýlil. Objevily se britské tanky. Chlapci však tiše seděli v záloze: co kdyby byli vlastní na zajatých vozidlech.
  I když tanky míří na sever. Jsou jen čtyři, tři lehké a jedna těžko prostupná "Matilda" -3. Poslední tank je velký problém, protože granáty mohou poškodit pouze jeho stopy. Plíce lze naopak zasáhnout přesnými hody do střechy nebo do zádi. Pokud Matilda -3 prorazí stopy, pak může chlapům způsobit ztráty se svými dvěma kulomety a kanónem.
  Vladimír nechtěl, aby jeho přátelé zemřeli již druhý, nebo spíše třetí den po příjezdu do Afriky. Pravda, kulomety mohly znemožnit přesné zásahy. Otázkou ale je, čí jsou to tanky? Najednou trofeje již zajaté Němci?
  Vladimír nařídil:
  - vojín Red Eaglet Dimka. Vydejte se k tankům beze zbraní a brašny a zjistěte, kdo to je!
  Dimka zašeptal:
  - Poslouchejte velitele!
  Chlapec, polonahý v černých šortkách, byl snědý od ochranného krému, a aby skryl své blond vlasy, oblékl si jakýsi turban z novin. Teď vypadal jako obyčejné, chudé arabské dítě. Je nepravděpodobné, že bude považován za nepřítele.
  Tanky se pohybovaly klidným tempem a zařadily rychlostní stupeň, kdy motory vydávaly nejmenší hluk, což také vzbuzovalo podezření. Dimka k nim přiskočil, energicky mával rukama a křičel lámanou angličtinou.
  - Jsou tam miny! Jsou tam miny!
  Tanky se zastavily, z Matildy trčela hlava s přilbou a naštvaný hlas v angličtině odpověděl:
  - Proč arapchonok, chceš?
  Malý chlapec zakřičel:
  - Rusové kladou do cesty miny! Buďte opatrní královská vojska!
  Z ramenního popruhu se objevila druhá hlava, slyšel jsem odpověď:
  Nechte ty odporné Rusy zemřít! S námi je král Jiří a nepřemožitelný Churchill. Řekni, kde jsou doly štěně?
  Dimka k nim přiběhla:
  - Ukážu vám své lordy! Teď je sníme!
  - Pojď si sem sednout! - Nařídil, soudě podle nárameníků, plukovník královské britské tankové armády!
  Chlapec se vyškrábal na věž a cítil příjemný chlad brnění na svých holých, drobných puchýřnatých chodidlech. Pak se opřel a začal Britům ukazovat cestu.
  Bylo jich pět a v nepříliš prostorné věži středního tanku Matilda-3 bylo trochu těsno. Pak se Dimka rozhodl stát se hrdinou. Jeho šikovné, trénované ruce, jako ruce profesionálního kapsáře, sahaly za opasky a vytahovaly revolvery. Palce okamžitě odstranily pojistky.
  Bylo to samozřejmě odporné, ale pokušení provést "čin" bylo tak silné, že Dmitrij několikrát vystřelil z každého revolveru a mířil pod levou lopatku.
  Z takové dálky je těžké přehlédnout a jen blázen, nebo poslední zbabělec, si může obléknout neprůstřelnou vestu sedící v tanku. Plukovník byl zaskočen a za zátylkem ucítil ústí pistole. Chlapec zašeptal tím nejčistším londýnským dialektem:
  - Pokud chcete žít, přikažte dalším třem tankům, aby se vzdaly! Jinak je náš prapor zničí i s posádkami!
  Plukovník byl zaskočen:
  - Kdo jsi?
  Dimka upřímně odpověděl:
  - Vaše poslední šance na přežití! Tři lehké tanky budou ostřelovány granáty a budete mučeni ohněm. Lidé zemřou! Napočítám do tří, buď jim dáš rozkaz, aby se vzdali a vystoupili z auta, nebo ti střelím do masa a zopakuji žádost od začátku! Jedna, dvě...
  Plukovník zakňučel.
  - Souhlasím! Jen nás nezabíjejte!
  Dimka hrdě prohlásil:
  - Nezabíjíme ruské zajatce! A po kapitulaci Británie můžete znovu sloužit v nových královských silách, obnovené Británii.
  Plukovník vydal rozkaz třesoucím se hlasem. Tankisté poslušně vylezli z tanků a složili zbraně. Několik největších německých chlapců odhodilo maskovací trávu a běželo k nim a připravovalo se na přijetí první várky vězňů v jejich životě.
  Oleg Rybačenko také bojoval s koloniálními jednotkami, USA a Británií.
  Chlapec a dívka odrazili útok nepřítele.
  Oleg hodil smrtící granát holými prsty, otočil britské auto a zapískal:
  - Politik, mele nesmysly, ze kterých není mouka na chleba, ale mouka tuhá, s nudlemi na uších voličů!
  dodala Margarita, vycenila zuby a také podlehla výbušnému balíku smrti s holým podpatkem:
  - Voják je rytíř, který bojuje s drakem, ale tento drak je ve skutečnosti v týlu a nemá sedm hlav, ale milion masek a nesčetné množství prasečích rypáků!
  Děti bojovaly urputně. Zapalování postupujících aut a házení granátů holými prsty.
  Oleg, střelba, poznamenal:
  - Voják, aby se nestal oškubaným kuřetem, musí být husou, politik, aby smažil voliče na grilu, bude rád čůrat, ne soudružsky!
  Margarita, házející bombu holým podpatkem, zapištěla:
  - Vojáci jsou jen kluci, ale vyrůstají z bitvy do bitvy, politici bez ohledu na věk, od jedné volební kampaně k druhé, propadají ještě větším nepříčetnosti!
  Děti s darem nesmrtelnosti bojují jako titáni. Ale na obloze stále bojují dívky.
  Natasha odřízla auto od spojenců, rozdrtila ho, holými prsty na noze si dala vodku, a zapištěla:
  - Voják může být bezvousý, ale slavný válečník a politik v jakékoli situaci nemůže neopustit svůj ocas!
  Anastasia také předvedla kop, srazila anglické auto a agresivně zavrčela:
  - Chlapec sní o tom, že se stane orlím válečníkem, ale není jasné, kde se berou politici-prasata tak špinaví, že je nechutné o nich snít!
  Akulina agresivně poznamenala, mačkala tlačítka holými prsty a vrčela:
  - Rozený chlapec bojovník by raději běhal bos ve sněhu, než aby se nechal obout politikou a proměnil se v plstěnou botu!
  Mirabela agresivně poznamenala, bouchla holými patami do pedálů a vrčela:
  - Nahá žena není oškubané kuře, každému muži svlékne kalhoty a i z arogantního vládce udělá nahého krále!
  Dívky bojují s velkým nadšením a předvádějí vynikající třídu.
  A chlapci v celých praporech vykazují stále větší zručnost a statečnost;
  Po zajetí tanků a Britů je chlapci předali do nejbližší osady, načež dostali rozkaz přesunout se dále na jih do staroegyptského města Mehu.
  Kluci byli opět bosi a ve sportovních kraťasech s nákladem běhali po deltě, kde se často střídala měkká tráva s kamenitou půdou.
  Druhý den po předchozím běhu silně bolely svaly mladých bojovníků Rudého orla SSSR. Zejména lýtka, která byla stejně jako řeky pokryta vylezlými žilami, záda a brutálně ožehnuté a roztrhané chodidla bosých, dětských nohou.
  Mnoho chlapců se cítilo velmi špatně a prapor zpočátku nemohl nabrat rychlé tempo. Velitel Vladimir Wolverine, mimochodem, stejný jako všichni ostatní, bosý a vyčerpaný, křičel, vyhrožoval střelbou, ale nemohl chlapy bičovat. Pravda, přesto vystřelil a jednomu z nejvyhublejších chlapců odřízl kulkou chomáč blond vlasů. Poté už byl běh o něco energičtější.
  Bolest byla pekelná, holé podrážky byly horké, ale po pár kilometrech to bylo jednodušší, otevřel se druhý dech a svaly nasáklé kyselinou mléčné se zahřály a už tolik nebolely.
  Dimka a Danka také trpěli, i když možná méně než ostatní kluci, protože jejich trénink pod vedením guru byl ještě bolestivější. A vůbec, slovanští chlapi se vyznačují genetickou odolností. Nicméně Árijci také.
  Kluci se během běhu všemožně vyhýbali osadám. A když se vedro stalo nesnesitelným, lehli si pod sluneční markýzy.
  Dimka, který seděl s Dankou, poznamenal:
  - Ano, existují silní chlapi! Obecně, pokud dojde na válku mezi Bělorusy a Rusy, budeme to mít těžké! Velmi těsné!
  Danka odpověděla:
  - Velmi dobře připravují mladé lidi, ale to není většina jednotek. Navíc je nás pořád víc než rudých Árijců.
  Dima poznamenal:
  - Jen v Evropě je asi sto milionů samotných Rusů, ale jsou zde i jednotky spojenců sovětského Ruska. Navíc proti nám mohou použít i miliony arabských a černošských pluků. Síly jsou nerovné, zvláště pokud komunisté konečně zapustí kořeny v Africe a Asii.
  Danka sebou trhla.
  - A jaký je závěr?
  Dima si povzdechl.
  - Kdybych byl Ocelový orel, udeřil bych první.
  Pak se do rozhovoru dostali další němečtí chlapci a já musel držet hubu. Dále příkaz k provedení dechová cvičení. Pak, když slunce polevilo, zase běh ne zrovna nejmilovanějším terénem. A vzali si lví podíl noci.
  Sen byl těžký, svaly byly bolestivě stažené z bolesti a nohy chlapů hořely pomalým ohněm. Následující den byl kvůli nahromaděné únavě nejnáročnější. I Vladimir to pochopil a dovolil svému týmu přejít do rychlého tempa.
  Chlapi se přesto snažili udržet, ale tři chlapci stále spadli. Tempo se zpomalilo a mladíci konečně udělali krok. Pak se Dimka rozhodla rozveselit je písničkou:
  Nad vlastí zatroubil průkopnický roh,
  Je v ní výzva k dosažení úspěchů - mládí!
  Naše víra je vírou komunismu,
  A hnusného nepřítele nevezmete ze strachu!
  
  Pionýři budeme bojovat
  Za Rusko a svobodu jako orli!
  Letadlo - křídlo se leskne lesklou barvou,
  Naši piloti jsou sovětští synové!
  
  Kravata je červená, barva prolité krve;
  Svět je krutý, vládnou mu peníze a válka!
  Chceme dát každému doušek, svobodnou vůli,
  Aby se temnota hordy valila do podsvětí!
  
  Pionýre, jsi ještě mladší bratr komunistů,
  Chcete vybudovat svět, ve kterém je štěstí pro každého!
  Aby nebeská barva přinesla ovoce v životě,
  Abyste se vyhnuli utrpení a problémům!
  
  Na cestě však války a krutost,
  Napětí a někdy těžké!
  Kulomet je těžký a snižuje loket,
  A dlaň je bezcitná, velké veslo!
  
  Ale takové slovo neznáme - slabost,
  Nemáme takové slovo - nechci!
  Stáří sovětských vojáků nepřijde,
  Poletím do vesmíru na raketě!
  
  Dává nám sílu a nesmrtelnost;
  Pouze věda, neomezené světlo!
  A ti, kteří padli, vstanou, věřte
  Hodně štěstí a úspěch k nám přijde!
  Píseň mladé bojovníky rozveselila a přešli na rychlý běh.
  Když však slunce dosáhlo vrcholu, musel jsem si znovu odpočinout. Poté už to bylo neúnosné a kluci udělali krok. Cesta byla mučivá a jejich sražené nohy krvácely a ta muka byla téměř nesnesitelná.
  Cestou jsem naštěstí narazil na řeku ústící do Nilu a kluci tam skočili. Chtěli si zmírnit utrpení. Pak se ukázalo, že je velmi těžké kluky z vody vyhnat. Vladimír musel dát dávku ze samopalu přes hlavy.
  Další cesta byla jako přechodné období ekonomiky pod byrokracií: bolestivé a neuspěchané.
  Do města dorazili po půlnoci, sotva hýbali nohama. Byli odvedeni do kasáren a chlapci, nahromaděni na dřevěných palandách, aniž by se ani pokusili povečeřet.
  Sny byly těžké, plné hrůz, ale nic jsem si nepamatoval... Dmitrij se několikrát probudil a odhodil ruce pevně ležících chlapců. Začínalo být dusno, mříže na oknech byly zavřené a vypadalo to jako typická jižanská juvenilní kolonie.
  Ale ráno chlapci čekali na dobré zprávy: sám maršál, pan Rokossovsky, jim předá ceny. Po rozdělení seskupení německých jednotek byly oddíly Německa a Itálie, které měly zaútočit na Súdán z Egypta a dále na jih, pověřeny velením zkušeného velikána Rokossovského. Tento bitevní maršál se těšil plné důvěře bývalého Stalina, a tak byl pověřen velením nejmocnější sovětské armádní skupině "Střed", která měla dobýt zejména Paříž.
  Protože pro mladé bojovníky Red Eaglet neexistovala žádná vhodná uniforma, seřadili se polonazí, téměř černí od ochranné smetany a svěží africké opálení. Kluci v posledních dnech trochu uschli a začali vypadat jako arabští otroci z lomů, jen hrdé pohledy.
  Předávání cen bylo neformální, bez jakékoli pompy a ceremonie.
  Sám Konstantin Rokossovskij byl vysoký, hubený, s mladistvým, ale již značně opotřebovaným obličejem. Typický polský velitel s přísným pohledem. Jednoduše oznámil:
  - Za odvahu, kterou prapor prokázal během nuceného pochodu a zajetí Britů, udělit praporu Rudou orlici SSSR se speciální stuhou s bronzovou orlicí ke standardu jednotky. Velitel je zase oceněn bronzovou medailí "Pillivost a odvaha!".
  Chlapi tleskali rukama a bojový maršál pokračoval:
  - Vojín Dmitrij Rocketny je za svou vynalézavost, hrdinství a vynalézavost, díky kterým zajal plukovníka královských jednotek, vyznamenán Řádem slávy druhé třídy. Náš host z Běloruska se tak ve svých pouhých jedenácti letech stal nejmladším nositelem tohoto ocenění ze všech oceněných po nástupu Stalina k moci.
  Oleg Rybachenko pokračoval v předvádění se svou přítelkyní.
  Chlapec hodil holými prsty na nohou ostrý vybroušený kotouč, usekl Britům hlavy a zapištěl:
  - Z kluka vyroste voják a kdo byl v mládí politik, když z něj vyrostlo takové velké prase?
  Margarita, bojující a zabíjející protivníky, logicky poznamenala, odsekávající protivníky:
  - Prostitutka je ke klientům upřímná - peníze výměnou za potěšení a politik je úplný lhář, volí a zdaňuje výměnou za čiré zklamání!
  Oleg Rybačenko hodil smrtelný dar smrti holou patou, rozprášil své protivníky a zaskřípal:
  - Politik je velmi drahá prostitutka, od které riskujete nejen syfilis mozku, ale i prase do kapsy!
  Margarita Korshunova to vzala a otočila, pokosila masu protivníků a zaštěbetala:
  - Politička je druh prostitutky, která místo toho, aby se svlékla, strhne z voličů tři kůže a nakazí je přes televizi!
  Natasha bojovala na obloze. A její přátelé tam také ukázali příklad své nezákonnosti v síle.
  Natasha vyřadila anglické letadlo a zavrčela a odhalila své perlové zuby:
  - Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky, ale neustále prasácký parchant může být znovu zvolen tucetkrát!
  Anastasia to vzala a velmi vtipně řekla, a s pomocí holých prstů vyřadila letadlo a zapištěla:
  - Zvířata a děti nemají rády jídlo bez soli, ale proč dospělí propadají sladké řeči politiků, kteří jsou zbaveni soli pravdy!
  Akulina Orlová agresivně poznamenala, odřízla další anglické letadlo a vyaknula:
  - Sůl pravdy je hořká, ale má léčivou sílu, řeč politika je sladká, ale způsobuje cukrovku mysli!
  Mirabela Magnetic, odřízla další, velký a velký stroj spojenců, a vydala:
  - Člověk nechce být pěšákem, ale kariéra v armádě začíná u řadových vojáků, politik nechce hrát podle pravidel a vede kariéru v politice s bezprávím!
  Dívky jsou samozřejmě velmi krásné a sexy. Celou dobu bojují naboso a v jedněch bikinách.
  Takové velkolepé krádeže.
  SU-100 také bojuje v Africe. Přirozeně je velmi horko a dívky jsou v tenkých kalhotkách.
  Alžběta nahými prsty u nohy zmlátila nepřítele a vydala:
  - Politik, který uráží gaye, je sám velký prdel a nemá žádné mužství!
  Ekaterina, která udeřila do nepřítele a také použila holou patu, zavrčela:
  - Voják dvakrát nezemře, ale politik třikrát zradí a milionkrát podvede!
  Elena vtipně poznamenala a kopla holými prsty do agresivního nepřítele:
  - Dvě smrti se nestanou a nemůžete si sundat boty bosýma nohama, ale politikům se daří neustále zabíjet a trhat tři kůže!
  Efrosinya také udeřila projektilem na nepřítele a zapištěla a vycenila zuby:
  - Dívka se nebojí běhat bosa ve sněhu, bojí se, aby se z ženicha nestala hloupá plstěná bota, obutá až po uši!
  Válečníci bojovali v Africe a kdekoli to bylo možné a generovali zázraky.
  A v Africe se konaly neméně vzrušující a zajímavé události.
  Prapor bosých chlapců z Rudého sokola pokračoval ve svém vyčerpávajícím běhu za přežitím... Bylo to peklo, které muselo projít, abychom si zasloužili nebe. A bolest a mouka před blažeností.
  Po předávání cen se ale kluci natolik inspirovali, že druhou polovinu dne a noci běželi téměř bez zastavení a zapomněli na únavu.
  Vladimír se rozhodl: přes den budou spát a v noci, když slunce nepálí, budou dělat nucené pochody. Obecně jsou tady kluci, otrlá elita, a takové testy nejsou poprvé. Jen teď, když to vedro není tak pekelné. Nejracionálnější je v tomto případě, když je slunce za zenitem, lehnout si pod markýzy a klidně spát.
  Danka toto přerozdělení ocenila:
  - Noční nucené pochody nejsou v Rudé armádě častým hostem. Musíme se také naučit, jak bojovat ve tmě!
  Bosák Dimka souhlasil:
  - V noci je obtížnější útočit, ale přeci jen se budou tupě bránit. A doufáme, že zvládneme obojí.
  Následující dny byly mnohem těžší... Minule z nadšení chlapů zablokovali limity organismů a teď to vypadalo, že každé svalové vlákno je strategicky bombardováno pomocí napalmu.
  Nedokázali potlačit ani sténání a zdálo se, že to bylo stádo mladých telat, která byla píchána.
  Aby rozveselil své nové kamarády, Dimka zpíval:
  Hospodin dává pramen vody živým,
  V ráji kvetou zlaté palmy a růže!
  Stát se skutečností, že ve snu sen,
  Musíme bojovat, ne ronit slzy jako ženy!
  
  Bůh uvrhne strašné do pekla,
  A kdo je statečný, stane se všemohoucím manželem!
  Tady hoří hvězdy na Kremlu,
  Cesta je naznačena tím, co nám dal Věčný!
  Budujeme slavný komunismus,
  Náš princip je jednoduchý - rychlejší, vyšší a silnější!
  Aby naše hodnocení neklesalo,
  My lidé bychom měli být odvážnější a chytřejší!
  
  Koneckonců, každý válečník je muž,
  Člověk si musí myslet, že je to slabé stvoření!
  Intelekt nám dává váhu:
  A vesmír se podřídí astronautům!
  
  Je škoda, že jednota je daleko:
  Existuje mnoho zemí, lidí, národů a náboženství!
  Ale člověk se musí hluboce zamyslet;
  Odhodíme řetězy egoismu!
  
  Válka k tomu vůbec není;
  Ponižovat a trápit obyvatele planety!
  A zlomit jho z lidí,
  O těchto exploitech se budou zpívat kuplety!
  
  Pak budeme celá rodina pohromadě;
  Kde jsou všichni na světě, drahý bratře a sestro!
  Kde není kariérní povyk;
  A altruismus a pomoc bližnímu je zvyk!
  
  Nebude žádná smrt a žádné problémy;
  Věřím, že se tam stane mocný muž!
  Překonal jsi svou lenost
  Vezměte si pušku a batoh s nákladem!
  Po takové písni se mladí bojovníci Rudého sokola prudce rozveselili a zalila je nová vlna nadšení a elánu. Tak přežili tyto dny, a když to rozkvetlo a začalo se péct, usnuli.
  Dimka snil o něčem zvláštním... Skončil ve světě, kde byl v nebi, a to ho zaujalo jako první. Totiž světáci hráli fotbal. Navíc to byli kříženci pruhovaných melounů a krokodýlů v jednom týmu a směs okurek a nosorožců ve druhém.
  Dimka se posadila na oblázek a snažila se shromáždit myšlenky roztroušené všemi směry jako stádo žhavých hřebců. Koneckonců, nemůže to být tak, že by světci hráli fotbal, a dokonce nabírali tak neuvěřitelné formy, které nejsou vůbec charakteristické pro skutečnou flóru a faunu.
  Obecně platí, že podle všech fyzikálních zákonů mají být hvězdy kulové, což je v podstatě neotřesitelný axiom! V každém případě, pokud fyzikální konstanty odpovídají vesmíru, ve kterém lidé žijí. A to je tedy elementární nemyslitelná hádanka!
  Myšlenky chytrého chlapce přerušil vzhled nepochopitelného malého zvířátka. Zde bylo také překvapivé, že se tvor jakoby zhmotnil ze vzduchu jako ryba vynořující se z ledové díry. Mimochodem, hlava byla ryba, ale tělo v podobě hodiny od šípu. Navíc na ciferníku jsou místo číslic označujících hodiny nějaké nepřeslazené hieroglyfy v podobě kreseb. Ano, a samotných šípů je více než tucet a otáčejí se různými rychlostmi.
  Dimka zapískal:
  - Blbe! Kdo jsi?
  Směs ryb a úžasný budík nečekaně odpověděl v ruštině:
  - A Yahito, a kdo jsi ty, bělovlasý?
  - Muž! odpověděl Dima.
  Yahita se velmi slabě zachichotal jako komár:
  - Vidím, že jsi člověk. Mám zájem o pozici, jméno, povolání!
  Dimka byl vážně zaskočen:
  - A co lidé ve vašem světě?
  Yahita přikývl.
  - Ano, samozřejmě, že existuje! Dokonce je těžké najít svět, kde byste nepotkali bezsrsté primáty. Přestože jsou lidé všude velmi různí, jsou silní a vyvinutí jako archandělé a existují primitivní divoši! Nevypadá jako zástupce vyspělého světa, bosý, téměř nahý, ale ani vás nelze nazvat divochem ...
  Dima nemohla odolat otázce:
  - A proč ne?
  Yahita vysvětlil:
  "Vaše oči jsou velmi inteligentní, jako oči mudrce, a ne dítě z primitivního kmene!"
  Dimka podal naprosto rozumný argument:
  "A proč si myslíš, že divoši musí být hloupí." Koneckonců, abyste přežili bez jaderných blasterů mezi většími zvířaty s tesáky, potřebujete opravdovou vynalézavost a praktickou vynalézavost!
  Yahita souhlasil:
  - Že jo! Ale jak by mohl divoch vědět o blasteru s nukleární pumpou, ačkoli podle měřítek archandělů je to už doba kamenná. Řekněte mi, kdo jste podle funkce as jakým úkolem jste sem byli posláni?
  Dimka se snažil vyhnout přímé odpovědi:
  - Všechno v našem vesmíru je relativní: zejména pozice! A co úkol? Ano, jen cestuji po světech. Koneckonců, hvězdy hrající fotbal jsou tak neobvyklé a zajímavé!
  Yahita se opravil, šipky na povrchu jejího průhledného trupu se začaly otáčet trochu jinak:
  - Tohle je fotbal, ale úplně jiná hra. Podívejte, tady mají koule křídla, a jsou tu tři najednou a brána není vidět! Vypadá to jako váš lidský fotbal z dávných dob?
  Dimka byl nucen souhlasit:
  - Samozřejmě, že ne... I když, jakmile jsem se podíval, okamžitě se objevila asociace s fotbalem. Koneckonců, nějaká podobnost tam je! I když to není formální!
  Yahita mávl rukou.
  - To jsou asociace... Jen mě z nich bolí hlava a dochází k hádkám. Ale řekni mi, nejsi na hodinu sabotér?
  - Formálně ne! Dimka odpověděla mechanicky.
  Yahita mávla tlapou.
  - Tak mě následujte. Ukážu vám něco zajímavého!
  Dmitrij Rocket vstal a pohnul se, následoval ji, když se náhle někam dostal sen a zazněl signál, aby vstal.
  Sotva odpočatí kluci opět běželi s nákladem, tady už neměli možnosti odpočinku. Ostrá bolest ve svalech otupěla a sražená chodidla ztuhla, už neexplodovala utrpením, ale prostě intenzivně bolela a kňučení se rozšířilo do všech nohou a třetí a čtvrtý nádech se otevřel v plicích.
  Danka, která byla fyzicky nejsilnější, trpěla v menší míře a dokonce se i nudila: chtěl se poprat, ale jako štěstí nepadl ani jeden výstřel... Tady Dmitry jako vždy měl štěstí předvedl filmový počin, vzal si plukovníka a Řád slávy kolem krku. Ocenění samo o sobě není drahé, co si vezmete ze železa a tenké vrstvy niklu, aby nerezavělo, ale není tam velký vyražený vzor. Hlavní je samozřejmě prestiž. SSSR měl také vážné nepřátele.
  Během dočasné první světové války se Hitlerovi podařilo získat čtyři řády, včetně železného kříže prvního stupně, vzácného pro prostého desátníka. Ano, byl to opravdu statečný a chytrý voják, i když teď jeho jméno děsí děti.
  Bez cíle ale mohou běhat celé léto a podzim, kdy štěstí ještě opadne.
  Chlapci konečně narazili na místo nedávné bitvy, mrtvoly mrtvých britských vojáků ležely, z velké části to byli černoši a Arabové. Mrtvé maso v takovém horku jednoduše vyschlo a nezačalo se rozkládat. Kolem se válely úlomky kovu, nábojnice, ale úhledným Rusům se podařilo posbírat všechny ukořistěné zbraně. Ale přesto měl jeden z chlapců štěstí a sebral upuštěný zavírací nůž. A americké výroby. Na útěku ukázal svým přátelům:
  - To je moje trofej!
  V odpověď zavrčeli:
  - Našel jsem něco, čím se chlubit! Radši zabijte Angličana!
  Ten zlý odpověděl:
  - A to nebude tento případ! To je jen najít nepřátele! A musíte běžet ještě rychleji!
  Tyto dny se ale obešly bez střetů, což je mimochodem pro většinu válek zcela přirozené. Během konfliktu se totiž více pohybujete, než chodíte. Stejně jako esa je většina bojů prázdných, zvláště mezi velkými bitvami a útočnými operacemi. Než Danka usnula, řekla Dimkovi:
  - Víš, mládě bílého tygra (přezdívaného Dmitrij), válka není vůbec tak romantická, jak se ukazuje ve filmu Rudí ďáblové aneb Kapitán Daredevil a v dalších. Cítíte určité zklamání. Ne, samozřejmě, nejsem malý a chápu, že kino a realita nejsou totéž, ale přesto ....
  Dimka vzdorovitě zívla:
  - Raději si o tom promluvíme za měsíc, ale zatím meditace a ulehnutí. Musím však, aby naši noví soudruzi byli hodní chlapi. Dobře drží!
  . KAPITOLA #4
  Válka pokračovala s malou intenzitou. V Africe nejsou americké a britské jednotky příliš silné, ale rozlohy jsou obrovské, džungle a pouště a mnoho řek a bažin.
  Ano, černý kontinent je obrovský a pokuste se jej rychle zachytit. Válka se tedy vlekla dlouho.
  A samotná Británie na kontinentu není tak snadná. To byl kolosální problém.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova bojují jako mladí titáni. A vyhrají slavné vítězství. Bojují s velmi silnými, i když nepříliš početnými protivníky.
  Kde jsou však Američané, Britové a jejich koloniální jednotky před fenoménem nesmrtelného dítěte.
  Oleg Rybačenko poznamenal, odřízl další řadu protivníků a holými prsty u nohou hodil hrášek s antihmotou:
  - Voják ve válce se stává mladším a zároveň dospělejším, politik v tajném boji stárne a dospívá a zároveň klesá na úroveň divoké šelmy!
  Margarita, tato bojovná dívka, to vzala a holými prsty vypustila kotouč, který usekl hlavy a poznamenal:
  - Voják je soukromý branec a stává se profesionálem ve válce, politik nezná termíny a profesionálem v udělování vítězství!
  Chlapec a dívka krásně drtili soupeře. A bez dalšího je odstřihli.
  Oleg to vzal a spustil něco víc než smrtícího a destruktivního s holým podpatkem - konstatoval:
  - Voják by měl být pazourek, ale ne se v srdci proměnit v kámen, politik má odedávna kámen místo srdce, ale má tvrdost gumy!
  Margarita, která porážela britské vojáky a četné černé válečníky, házející ostrými špendlíky prsty na nohou, vydala:
  - Dobrý voják v bitvě je jako ďábel - že je třeba uhasit oheň, zdatný politik v podlosti je sám Satan a plnění slibů je typická hadice!
  Proti nepříteli jednali velmi dobře a velmi vtipně a agresivně ničili britské jednotky. No, nejen oni samozřejmě jsou.
  Oleg, který porazil protivníky, zakřičel:
  - Voják může zemřít na bojišti, ale je to lepší než mizet pod proudem sladkých lží z úst politiků v době míru!
  Margarita rozdrtila nesčetné odpůrce, kterých však už tolik nezbylo, vzala to, vrhla bombu holými prsty a zapištěla a vycenila zuby:
  - Kdo se narodil jako válečník, zemře jako hrdina, kdo se stal politikem, je již mrtvým parchantem a chodící mrtvolou!
  Děti válečníků bojovaly jako skuteční obři a obři myšlenek.
  Ukázalo se však, že Elizabeth a její tanková posádka nejsou nic moc a proplouvali džunglí. Přestože má SU-100 stejnou průchodnost terénem jako čtyřiatřicítka, stále není snadné projet džunglí.
  Elizabeth zívla a poznamenala a obrátila se:
  - Politika je, když říkají jednu věc, myslí jinou, dělají třetí, ukáže se čtvrtá, ale stále jde stranou a zůstává ohavností v játrech!
  Catherine s tím zcela logicky souhlasila:
  - V politice nejsou bratři, ale je hodně chudých příbuzných, nejsou pohádkoví princové, ale přemíra nahých králů, pravda není ani na okamžik, ale lží bude dost na víc než jedna generace!
  Elena si agresivně všimla se skřípěním zubů, že se třpytí jako perly a jsou krásné:
  - Láska přichází, když nečekáš, politici drží, když nevoláš!
  Efrosinya si všimla, mrkla safírovýma očima a poklepala si na brnění holými prsty:
  - Všechny věky jsou podřízené lásce, politici zvládnou každou podlost!
  Dívky se trochu nudily, dokonce začaly zpívat, něco velmi relevantního;
  Překvapení, překvapení!
  Ať žije překvapení! Překvapení, překvapení! Ať žije překvapení!
  
  Představte si takovou situaci - Všechno, co se vám stane, víte předem.. Pak není třeba obav, pochybností, Všechno na světě vám dá harmonogram.
  
  A vyzýváme nudu, protože, protože je nemožné, aby někdo žil ve světě bez překvapení.
  
  Překvapení, překvapení, ať žije překvapení, překvapení, překvapení, ať žije překvapení!
  
  Poskytuje rozvrh chůze, poskytuje zvýšení vědomí A samozřejmě, zívání se zvýší a shlukování naplní vesmír.
  
  A vyzýváme nudu, protože, protože je nemožné, aby někdo žil ve světě bez překvapení.
  
  Překvapení, překvapení, ať žije překvapení, překvapení, překvapení, ať žije překvapení!
  
  A vyzýváme nudu, protože, protože je nemožné, aby někdo žil ve světě bez překvapení.
  
  Překvapení, překvapení, ať žije překvapení, překvapení, překvapení, ať žije překvapení!
  Ale jiní hrdinové, prapor chlapců z Rudého orla SSSR, měli mnohem větší štěstí. A že kluci už byli připraveni výt nudou: žádné bitvy, žádná dobrodružství, jen běh! Nakonec dostali varování, že před nimi je zhruba stejný britský prapor.
  Vladimír jim nařídil, aby si lehli a pak se plazili po břiše. Kluci to udělali. Zdálo se, že si jich Britové všimli a okamžitě, aniž by čekali na přiblížení, zahájili palbu. Ale evidentně si pospíšili, jen jeden ze Stalinových mladých sokolů byl zraněn na rameni a zbytek se prostě stačil odvalit. Terén pro rovnocenný boj nebyl úplně typický, celý pokrytý křovím a houštinami. Britské jednotky střílely aktivně, ale ne přesně. Bojovníci Red Eaglet reagovali méně často, ale mnohem efektivněji. Další chlapci se úspěšně převlékli, oblékli si khaki pláštěnky a tiše se pohybovali. Britové byli zase příliš nervózní a neustále si dovolovali dostat se dopředu.
  Zvláště úspěšný byl Dimka Rocket. Rychle jako husí kůže vlezl do týlu Angličanů (tentokrát proti nim bojovali téměř výhradně běloši, což znamená mnohem vytrvalejší bojovníky, kteří by se nerozprchli od vytí sirén) a střílel je jako terče na střelnici. Automatická puška fungovala perfektně a obětí stále přibývalo!
  Bohužel však i chlapci utrpěli ztráty, zvláště když výměna začala házením granátů. Jednoho ze statečných chlapců roztrhl úlomek žaludku a střeva vylezla ven. Další rozdrtil kost nohy, také velmi nepříjemné. Ale bitva se teprve rozhořela a ukázalo se, že ti zatracení, krutí Angličané jsou mnohem víc, než si mladí leninisté zpočátku mysleli. Z obou stran se ozývalo tolik výkřiků a sténání.
  Poté Dimka poslouchal a určil velitele. Byl to velký Angličan, také plukovník s hlubokým hlasem. Skryl se v dříve vykopaném příkopu.
  Blonďatý chlapec se zachichotal a rychle, jako malá zmije, odstranil Angličany, kteří ho obklopovali, a odplazil se do příkopu. Úder dýkou do zátylku a plukovník zmlkl, syčel ze rtů jako propíchnutá pneumatika auta. Poté si chlapec přiložil k ústům svazek zmačkaných listů a zařval podobným hlasem.
  Zde bylo tajemství v tom, že listy byly namočené v lepkavé šťávě (Dimka to připravila předem, i když doufala, že vyděsí divochy, ale pak tu byl Pinocchiův efekt, kdy hledáte jednu věc, ale něco se ukáže jinak, ale ukáže se něco úplně jiného, ale také užitečného!).
  Bez ohledu na to, jak hrozný byl velitelův hlas, fungoval ve zkomolené angličtině:
  - Všichni vstaňte a běžte zpět krok pochod!
  A povedlo se! Britové vyskočili, načež na ně pršely salvy samopalů a automatických pušek. Samozřejmě, když vidíš takové ztráty, bez rozkazu se rozběhneš... Stateční vojáci Británie se jim řítí do paty a chlapci, blikající, jedovatě zelená z trávy, bosí, s kulatými podpatky, spěchají za nimi a střílejí na Jít!
  Teď to byl boj! Totální a zároveň účinná likvidace! S urputným pronásledováním.
  Vladimír z plných plic zakřičel:
  - Pro mě bojovníci vpřed! Otevřeli jsme zde účet!
  Ostatní chlapci zpívali:
  - Stalin nám dal ocelová křídla a místo srdce ohnivý motor!
  Vladimír dodal:
  - výš a výš a výš! Usilovat o let našich ptáků a v každé vrtuli dýchat, klid našich hranic!
  Jak Němci znali takové písně? Pokud si Dimka raději skládal vlastní, pak jeho kamarádka Danka naopak propagovala to, co už bylo složené, oblíbené a známé ...
  Dimka, který byl tentokrát vlastně hlavním vítězem, se však naštval a zazpíval si vlastní melodii:
  Přísaháme Stalinovi Velikému;
  Čest udržet a bojovat až do konce!
  Protože jeho síla je jako slunce,
  Protože Boží světlo je země!
  
  Chraňme Vlast před nepřízní;
  Britský lev převrácený za ocas!
  Vybudujeme štěstí na planetě;
  Jak přikázal Pán svatý Kristus!
  
  Bude vládnout rovnost a bratrství;
  Obloha bude čistě modrá!
  Koneckonců, máte právo za to bojovat,
  Cesta socialismu je pro mladé!
  
  Vlast krásné Rusko,
  Stalin je vůdce, který nám dal Bůh!
  Kde jsou květiny na poli nejkrásnější,
  Kde nemůže zaznít slovo boor!
  
  Všechno v zemi roste, je široká;
  Má led a bujné louky!
  Pouštní zlato z východu
  Stříbrná a perlová vánice!
  
  Na planetě celého svítidla je Kreml;
  Ale ještě prudčeji je síla v nás!
  Zde "Kaťuša" rozsvítila oblohu;
  Jako by sám archanděl dal oko!
  
  Všechny národy vlasti jsou sjednoceny;
  Nemáme mezi nimi žádné prázdné problémy!
  Rusko se neohnulo pod jhem hřbetu;
  Nepodařilo se vám obsadit zemi, pane!
  
  Aby vtipy už nebyly vhodné,
  Jsme také gentlemani!
  Rusové nejsou na planetě přeplněni,
  Sladká voda se valí z nebe!
  
  Obří pole rostou;
  Kolos je jako včela srdcí!
  Bůh dal Rusům místo v samotném ráji,
  A korunu vavřínů vám!
  
  Všechno se stalo poslušným člověku,
  Jen hrdost nemohla omezit!
  Ale nebýt konce lidského věku;
  Prostor nám otevírá dveře!
  Kluci tleskali skvělému výkonu velmi energicky a uznale. Vladimír dokonce dobře mířenou ranou z pistole sestřelil vránu a Danka řekla:
  - A ty, Dimko, jsi skvělý - v podstatě zpíváš a skládáš jen svoje!
  Mladý maestro poznamenal:
  - A to je to nejcennější, když tvoříte sebe, a neopakujte se jako papoušek!
  Ztráty byly rychle spočítány... Bohužel, tři chlapci se navždy rozešli s oddílem, dalších pět bylo zraněno tak vážně, že by je museli odnést, a 25 lidí bylo těžce zraněno vlastní silou, nebo lehkou...
  Britové zabili více než osm set čtyřicet lidí.... Celkově je poměr celkem přijatelný! Ale vězeň nebyl, kromě jednoho majora lékařské služby. Všichni ostatní byli zabiti...
  Danka vtipkovala:
  - My, dlouho otupující kulomety, jsme rozřezali a srazili tisíce pěti set Angličanů!
  Vladimír ho přerušil:
  - Drž hubu, ano? Tři z našich chlapů zemřeli. Přemýšlím o tom, že je pohřbím tady, na bojišti, nebo je přenesu ke svým jednotkám, aby mohli být pohřbeni podle Kristova zvyku!
  Danka byla překvapená:
  - Má SSSR velkou úctu ke Kristu? Vždyť jak vy, tak i sám Stalin neustále říkáte - Kristus je slaboch a uslintaný a ne árijec!
  Vladimír klidně odpověděl:
  - Záleží na tom, jaký Kristus... Ten v Bibli není Árijec a pacifista! Ten, ve který věříme, tedy bez tzv. Písma svatého, je jen stejný červený Árijec! A nejen rudý árijec, ale také nesmírně odvážný člověk! Musíte to pochopit.
  Dima souhlasil.
  - I já mám biblického Ježíše, který učí nevzdorovat zlu a už vůbec ne nemít rád líce. Za carských časů už to tak bylo, no a co? Zbil zejména pána sedláka, rozbil mu obličej do krve, zlomil mu žebra na hřebeni a ten nešťastník se za pána prostě modlil. Ale polepšilo se tím vlastník pozemku ještě o cent?
  Sám Danka za všechny odpověděl:
  - Samozřejmě že ne! Zlo se musí okamžitě bojovat! Protože zlo je plamen; pro kterou je nejlepším benzínem trpělivost a nejlepšími zápasy jsou lhostejnost a sobectví!
  Vladimír je vážně přerušil:
  - To, co říkáte, je již zřejmé, naprosto pro každého rozumného člověka. Není tedy potřeba nám nic dodatečně vysvětlovat a učit. Obecně, Rusové, znám národ, který miluje filozofické uvažování a boltologii ve stylu Dostojevského. Ty Oleg a Danka mezitím poneseš nosítka s Petrem, takže je ze zabitých nejtěžší. Teď pojďme na pochod...
  Kluci se inspirovali a inspirovali prvním, skutečně vojenským vítězstvím a otužilá těla se už začala přizpůsobovat horku a stresu. Byla to prostě zábava! Tak utíkej a skotač...
  Danka se na útěku zeptala Dmitrije:
  - Ale ty jsi pokročilé dítě, dá se říct vědec... Proč si myslíš, že křesťanství dokázalo dosáhnout takového úspěchu po celém světě. A kromě toho, logika této doktríny, ne kvark!
  Bělovlasý chlapec po chvíli přemýšlení odpověděl:
  - Vzpomínám si, jak doktor propagandistických věd Goebbels řekl: Abychom uvěřili lži, musí být velká. Abychom to parafrázovali, aby bylo možné nauce věřit, musí postrádat jakoukoli logiku! Nebo ještě přesněji: aby se dalo věřit v nějaké náboženství, musí postrádat logiku a zdravý rozum!
  Danka při běhu přikývla.
  - Částečně je to pravda, ale přesto... Spousta věcí v našem světě postrádá logiku a smysl, ale nic nedosáhlo takového úspěchu jako křesťanství, a to nelze vysvětlit pouze paradoxem!
  Dima řekl:
  - Existují různé faktory a administrativní zdroje těch, kteří jsou u moci, protože těžili z poslušných služebníků, oklamaných vírou v lepší posmrtný život a nechtějících nic na Zemi změnit. A samozřejmě slabost otroků, kteří pochopili, že jsou příliš slabí a neorganizovaní, aby odolali legiím Věčného Říma. A tak dále... Velmi romantický obraz Ježíše Krista. Všimněte si, že Ježíš nebyl obyčejný člověk. Třetina lidstva ho považuje za Všemohoucího Boha, který se zjevil v těle. A to je možné pouze pro člověka se zvláštním darem šarmu.
  Sovětský chlapec běžící po pravé ruce zjevně rozuměl běloruštině a zasáhl:
  - A tady je všechno mnohem jednodušší! Smyslem je, že sám Všemohoucí Bůh na sebe vzal lidskou podobu kvůli lidem, vystoupil na kříž. Samotný čin je tak iracionální, pro každého nepochopitelný, těžko vysvětlitelný, ale zároveň slastný, že mu lidé propadli. Navíc ten člověk lichotí. Proč lichotivé? Protože je to muž, ukazuje se tak obrovská hodnota, že sám tvůrce vesmíru pro něj trpí a dává svůj život! A obecně je to skvělé!
  Danka souhlasila.
  - Ano, je to nepochopitelné! Stvořitel vesmíru je mučen a ukřižován a modlí se za své popravčí! Kdo si to dokáže představit? Co může být víc?
  Dima souhlasil.
  - Nic! Ostatně právě paradoxnost samotného evangelia se stala důvodem, proč v něj věřili, včetně moudrých lidí, kteří si uvědomovali, že něco takového není možné vymyslet! Zejména císař Konstantin se neřídil pouze praktickým výpočtem: nebylo to rentabilní. Křesťané netvořili v Římské říši většinu. Byli naopak zoufalou menšinou, navíc pasivní a pacifistickou menšinou. A pohané byli naopak agresivní většinou. Císař Konstantin tedy možná věřil... Navíc věřil upřímně a při přijímání křesťanství podstoupil pro sebe fatální riziko...
  Danny si opovržlivě odfrkl:
  - Nechápu, jaké tady bylo smrtelné riziko?
  Dimka trpělivě vysvětlovala:
  - Pro hrdé Římany byli křesťané jen židovská sekta. To znamená, že je ani nepovažovali za lidi, ale olympští bohové jsou národní náboženství, i když vypůjčené od Řeků. To znamená, že se ukáže, že císař Konstantin šel jak proti svým předkům, tak proti svému prostředí. Křesťanství se navíc vyznačuje puritánstvím a Římané nebyli zvyklí se jakkoli omezovat. To znamená, že to byla právě nepřirozenost křesťanství, skutečnost, že tato víra nutí člověka vzdát se mnoha životních radostí, a to bylo kolosální riziko při jejím přijetí. Takže jen štěstí ve vojenských záležitostech umožnilo Konstantinovi získat oporu, včetně pomoci kříže na štítech!
  Danny poznamenal:
  - Stejně jako se islám usadil na bajonetech, nebo spíše na meči a oštěpech! To opět potvrzuje - kdo je silný, má pravdu! Silné pěsti jsou nejlepší argumenty!
  Dima se zasmál.
  - Možná to není vtipné... Ale je to tragické, když mysl není nijak zvlášť oceněna. I když si marně někteří lidé myslí, že teenageři respektují pouze fyzickou sílu. Vyznačují se i jinými, včetně intelektuálních hodnot!
  Kluci ztichli... Povídání je samozřejmě zajímavé, ale zatím se témata vznášela jen ve vzduchu. Náboženství není v chlapských rozhovorech nejoblíbenější téma. Takže, možná si zkusit popovídat o tancích?
  Danka se zeptala Dimy:
  - A co si myslíte o kvalitě německé vojenské techniky? Zejména vychvalovaná část panzvale?
  Chlapec zcela logicky odpověděl:
  - Kdepak, praxe potvrzuje, že německé tanky jsou silné a účinné! Co jiného zde lze říci? A takové ukazatele jako zbraň, brnění, motor a výsledek: úderná síla, ochrana, motor, samozřejmě, jsou důležité, ale zároveň druhořadé. Samozřejmě, pokud neexistují skutečná tanková esa!
  Danny se zamračil.
  - Co chcete říct, že nemáme tanková esa?
  Dima se nevinně usmála jako jeptiška:
  - A odkud by měli být? Naše běloruské tanky ještě s tanky nebojovaly. Země Suomských Finů neměla téměř žádné tanky, Japonsko na Khalkhin Golu je mělo také s gugulkinským nosem. Nestihli ho vypěstovat - to je neoddiskutovatelný fakt! Takže na toto téma je zatím zbytečné mluvit.
  Danny zkřivil obličej.
  - Ano, nemáme nic zvlášť působivého a ne! Takže je možné potěšit suterény NKVD pro protisovětskou agitaci.
  Dimka se tiše zasmála.
  - Ale tady věříme a budeme první! Možná dostaneme i rytířské kříže, protože my Rusové jsme se narodili, abychom vítězili!
  Sovětský chlapec ho naštvaně přerušil:
  -Ach ne! My Árijci jsme zrozeni k vítězství. Ostatně jediné, co vám zatím pomohlo, je, že naše armáda se ještě neobrátila na východ. Ale jakmile Británie kapituluje, uvidíte naše tanky na přehlídce v Kremlu.
  Danka škádlila mladého nacistu:
  - Jako válečné trofeje, samozřejmě. Ano, dokonce i s kolonami vězňů plahočících se pod eskortou! Tak uvidíte Moskvu!
  Rvačce, která hrozila vypuknutím, zabránil Vladimírův hrozivý výkřik:
  - Drž hubu! Ty Danko za dlouhý jazykový trest ... Místo nočního spánku stojíš pod dozorem, celou noc s brašnou na zádech. A bude něco takového...
  Danka chtěla vlézt do láhve, ale Dimka ho uklidnil:
  - To je tvá chyba. Jsme přece hosty přátelské země a vy urážíte její vojáky... Omluvte se a dodržujte takt vhodný pro hosta!
  Danny mlčel. Nechtěl přiznat chybu ani rozdmýchat konflikt. A Dima navrhl:
  - Umíš něco zazpívat na znamení usmíření?
  Velitel odpověděl:
  - Ne, teď není čas!
  - Mohu tedy také stát v noční hlídce spolu se svou kamarádkou Dankou?
  Vladimír znovu a docela rozumně namítl:
  - A bude to špatně, pro něj to bude zbytečná zábava... Nechat člověka, aby se nudil a usilovně přemýšlel... - Mladý velitel praporu se odmlčel a téměř podbízivě se zeptal:
  - Překvapuješ mě. Kde jste získal tak neuvěřitelné vojenské schopnosti? Bojujete jako superman z amerických komiksů, jaké je vaše tajemství?
  Dimka byla zmatená:
  - No, proč je to Superman ... Vše je v zásadě v možnostech člověka. Tehdy jsem se poprvé objevil před tanky. Spletli si mě s arabským chlapcem, což bylo neuvěřitelné a mimořádné. Potom příběhu uvěřili, také přirozeně, no, dítě chce vydělávat peníze a pomáhat Britům. No, samozřejmě, ne každý umí vytáhnout pistole z opasku, jde to neznatelně, aniž by ho někdo chytil, ale jakékoli "štípnutí" i v mladém věku je docela schopné. Každý z vás je schopen vystřelit čtyři těsně padnoucí tankery ze dvou pistolí. A skutečnost, že se plukovník okamžitě vzdal, protože měl zkušenost s válkou s Británií, není tak překvapivá. Zde jsou tři miliony Francouzů, které se vzdaly téměř bez boje a sedí ve vynikajících opevněních, což je mnohem překvapivější. Zkrátka první kříž druhé třídy, obdržený celkem logicky, udělal jsem to, co by na mém místě dokázalo každé dítě z vašeho praporu. A vyznamenání samo o sobě není ojedinělé, za první světové války jím bylo oceněno téměř sto šest tisíc vojáků a důstojníků. Tak proč bych se měl tak vyvyšovat!
  Vladimír částečně souhlasil:
  - Na jednu stranu to tak vypadá, ale... Během druhého zápasu jsi nebyl jako ostatní. Zejména Britové jako by si vás nevšimli a trefili jste z ruky, aniž byste zamířili, ale zároveň jste neminuli. A ne každý je schopen napodobit plukovníkův hlas!
  Dimka namítal:
  - Ne, to druhé může udělat každý, pokud použijete zařízení pro rezonanci. Naučím tě to, jestli chceš. Co se týče střelby bez miss, pak jsi střílel velmi slušně. Jakýkoli bojovník z vašeho praporu může získat titul Vorošilovský střelec. Viděli mě Angličané? Takže si nevšimli ani ostatních bojovníků, ztratili jsme všechny tři zabité, což znamená, že tito válečníci si jasně zakryli oči!
  - Už čtyři mrtví! - Dimka opravil hlas zezadu. - Alexander zemřel, bohužel, ve válce.
  Vladimir byl unavený takovým rozhovorem a zakřičel:
  - Pospěšte si rychleji, jinak nebudeme informovat ostatní.
  Na cestě zemřel další vážně zraněný bojovník, ale bojovníci se vrhli do velké arabské vesnice. Tam těm, kteří nemohli vstát, byla poskytnuta nouzová pomoc. Poté Vladimir hovořil s plukovníkem Rudé armády SSSR, vysvětlil mu situaci a vyprávěl mu o minulé bitvě. Nařídil poslat na kontrolu dva vojáky Rudé armády s arabskými průvodci. Vladimír mu však ukázal fotku s hromadou zabitých Angličanů a řekl:
  - Můžete nám věřit, ještě jsme se nenaučili lhát!
  - Ale naučil se skládat! - Zachmuřeně a bez velké radosti odpověděl plukovník.
  Ale to nic, Vladimír se nenechal zahanbit a generálovi, který dorazil, nastínil poslední incident. Potřásl si s ním rukou a slíbil, že odmění ty, kteří se vyznamenali. Poté byli mladí bojovníci posláni spát do kasáren.
  Nicméně Vladimir Wolverine, který si uvědomil, že v kasárnách je příliš dusno, nařídil plížit se na ulici... Vězte, že naši chlapi se nebojí tanků, špíny a pakomárů. Danka byla postavena na stráž. Dali mu do batohu dlažební kostky pro větší váhu a tvrdší trest. Vladimir si však pospíšil a usmíval se, aby utěšil trestnou lavici:
  - Ale nebudete ochuzeni o naše společná ocenění a zásluhy. Neukládáme Vám kázeňský trest, což je pro Vás výhodné!
  Danka, jako by nechápala, zeptala se:
  - Proč je to prospěšné?
  Vladimir Wolverine jednoduše vysvětlil:
  - Přítomnost disciplinárních sankcí je vynikajícím důvodem pro odmítnutí udělení vyznamenání za vojenské zásluhy. A vy samozřejmě chcete po návratu do vlasti ukázat svatojiřský kříž nebo nějaký jiný řád.
  Danka naštvaně zavrtěla hlavou.
  - Ano, žádná touha?
  Vladimír se křivě usmál jako platýs:
  - Ano... nevěřím tomu, protože vaši přátelé se pravděpodobně začnou ptát, proč má váš přítel železné kříže, ale vy ne? Proč jste zůstali bez odměny, možná jste bojovali špatně!
  Danka nasadila lhostejný pohled:
  - Je mi to jedno. Sovětská vyznamenání jsou mnohem cennější než německé cetky, dokonce i rytířský kříž s diamanty! Aby!
  - No, přestaň hrdý Bělorus! Věřím, že si své svědomí ochráníte. - Vladimir Wolverine tiše odešel. Zanechává stopy bosých nohou dvanáctiletého, ale na svůj věk poměrně velkého chlapce.
  . KAPITOLA #5
  Oleg Rybačenko pokračoval ve své zajímavé misi. Spolu s dívkou Margaritou zničí další anglickou základnu.
  Chlapec z terminátoru dal holou patou granát a řekl:
  - Politik je monstrum vydávající se za krasavce, ale žádná luxusní munice neskryje prasečí groš a vlčí tesáky!
  Válečnice, která holými prsty hodila vražedný dar smrti, vykřikla:
  - Voják je také svým způsobem zrůda, protože zabíjí na bojišti, ale na rozdíl od politika je na stejné úrovni, ale volič vždy prohraje!
  Oleg Rybačenko, vypouštějící granát se smrtící silou holými prsty a rozhazující protivníky, křičel:
  - Žena chce lásku a štěstí pro sebe a svou rodinu, politikovi jde především o rozmazlování druhých a je posedlý láskou k penězům!
  Margarita hodila holými prsty smrtící síly dárek smrti a vydala:
  - Žena je jako růže: svůdná vůně, zářivý vzhled, ostré trny, a komu se podobá politik, zarážející zápachem, ubohý vzhled a žíravost kaktusů?
  Terminátorský chlapec, drtící protivníky a mrkající safírové oči, poznamenal:
  - Žena je ztělesněním krásy a čistoty, i když ne vždy ideální, ale politička bude vždy etalonem podlosti a ošklivosti!
  Terminátorská dívka s úsměvem poznamenala:
  - Bosý chlapec se často nechová špatně a neleze do kapsy, jako politik dělá ošklivé věci a dává do ní prase!
  Nesmrtelné děti dokázaly skutečné zázraky a byly skvělé.
  Jako však i dívky pilotky, které vyhrály leteckou bitvu o Británii.
  Natasha srazila holýma nohama anglické auto a zapištěla:
  - Dítě si rádo hraje se zbraněmi, ale je milé, politik jimi rád chrastí, ale místo strachu vzbuzuje znechucení a smích!
  Anastasia agresivně poznamenala a srazila další nepřátelské auto:
  - Jak říkají vědci, člověk vzešel z opice, politik, i když typický primát, zvláště úspěšní lidé, má vztah k šakalovi!
  Akulina Orlova agresivně poznamenala a srazila dalšího soupeře sudovou technikou:
  - Člověk má božskou tvůrčí povahu, ale politici křižují, že jsou od přírody jen ďáblové a vytvářejí chaos!
  Mirabela Magnetic, drásající nepřátelská letadla a kácení je jakoby mávnutím vějíře, vydala:
  - Politik je Ďábel v těle, ale ne pán pekel, ale tvůrce podsvětí na Zemi, ve kterém se ďáblové vymykají kontrole a vytvářejí chaos!
  Dívky jsou samozřejmě ženské monstra a dávají rohy celému spojeneckému komáři nebo hejnu komárů.
  Mezitím se některé krásné dívky ze SSSR prodávají íránskému šáhovi do harému.
  Masáži byla podrobena i těla válečníků a neprováděly ji služebné a dokonce ani eunuši, ale svalnatí mladiství otroci. Z jejich doteků se dívky opravdu nadchly a staly se mnohem lákavějšími a přitažlivějšími.
  A zrzavá Angelica a blonďatá Alice zapomněly na skromnost a smyslně vrněly pod zručnými doteky mladíků. Byla to pro ně předehra ke smlouvání, aby bylo zábavné a co možná nejerotičtější.
  Dokončíme "cvičení", děvčata byla opět umytá a oblečená. Na nohy si nazouvali boty s vysokými podpatky a drahými kameny a na vlasy diadémy s drahokamy. Angelica byla dokonce překvapená:
  - Není škoda, aby nás majitel takhle vyzdobil? Koneckonců, tyto oblázky stojí jmění a kolik nám dají, není známo!
  Hlavní služebná je uklidnila:
  - Během smlouvání budete úplně nazí a předvedete tanec naboso. To znamená, že kdyby vás prodali v kostýmu Evy, neměli byste na sobě nit. A vše ostatní si může kupující zakoupit za příplatek.
  Alice se rozpačitě začervenala.
  - Takže musíme být úplně nazí před smečkou mužů?
  Pokojská přikývla.
  - Rozhodně! To je prastarý zvyk. Kupec musí o svých otrocích vědět naprosto vše. Všechny nedostatky, pokud jsou, samozřejmě, existují ctnosti. Mnoho dívek je samozřejmě strašně naštvaných, protože nejsou zvyklé před muži ani sundávat závoj. Ale neděláme shovívavost.
  Angelico, tady to začalo být zajímavé:
  - A když otrok z hanby zařídí záchvat vzteku?
  Obrovský a tlustý eunuch v šedém řetězu s prachem a luxusním turbanem odpověděl za pokojskou:
  - A mluvíme s nimi před aukcí a vysvětlujeme, že to není případ, kdy se musíte stydět, ale naopak byste měli projevit pokoru. Jinak čeká trest. Obvykle to funguje a otroci jsou potichu. Pokud jde o vás, ačkoli jste panny, zdá se, že jste zvyklé chodit polonahé, podle opálení je to vidět, takže buďte trpěliví. Pokud vás prodají do šáhova harému, bude to nejlepší ze všech možných osudů.
  Alice se lehce uklonila.
  - Utěšili jste nás!
  Dívky byly zakryty několika průsvitnými přikrývkami, které bylo nutné sundat, aby tělo otrokyně prodané na aukci postupně ukázalo své kouzlo.
  Podle arabských měřítek byly Alice a Angelica vysoké divy, byly posypané kadidlem a znovu si spustily, nakulmovaly si nádherné vlasy tak, aby jim padaly na ramena, uprostřed smlouvání.
  Oba válečníci byli klidní, život, válka a výcvik je zocelily, což znamená, že nebyl důvod šílet. Co jsou pro ně předsudky a pověry? A za svá těla se nemají za co stydět.
  Zde zazněl signál a otroci byli vedeni do dražby. Tady, mimochodem, na vysokých podpatcích, na které dívky nebyly zvyklé, si pořádně omezovaly nohy a bylo nepříjemné, že ponožka byla skřípnutá a tvořila celou váhu silných, dívčích těl.
  To už tedy byla chůze, něco jako inkviziční mučení, ovšem v mírnější verzi.
  Hodně lidí se sešlo, kde byly dražby, pro chudé. Prodávali ženy, děti, muže. Bylo to ale na otevřeném piedestalu s nekvalitním nebo málo hodnotným zbožím. Ženy se však nemilosrdně svlékaly a přede všemi tápaly, ty, které se snažily schovat, mlátily bičem. Bylo slyšet sténání a mnoho vytí. Ano, a výkřiky někdy vyjadřovaly utrpení. Strašidelné to bylo zejména pro děti ponechané bez rodičů, které byly na aukci odvedeny nahé a co chvíli jim kupci lezli do pusy s neumytými prsty a štípali je. Takže pláč byl hromadný, jako pištění biče. Kromě toho to také páchlo různými splašky, místy byly vidět koláče po oslech. Jen pár ošuntělých, zeleně zbarvených motocyklů částečně zničil středověkou krajinu obchodování s otroky.
  Alice hořce poznamenala:
  Jak je to ponižující. Chovat se jako zvířata.
  Angelica dodala:
  - Doufám, že to není pro nás?
  Hlavní eunuch ujistil dívky:
  - Ne, budeš prodán v paláci pro bohaté lidi. Mimochodem, pokud jsou dívčí nohy unavené z bot, rikša vám dá zabrat.
  Ano, vysocí, arabští mladíci dostali kočáry a dámy na nich seděly. Na oplátku, doprovod od stráže, nečekaně získal jízdní kola. Velký eunuch slíbil:
  - Za chvíli dosáhneme jasného cíle!
  Tentokrát náhubek nelhal. Palác, kam dívky přivezli, byl velký, luxusní, se sochami a fontánami.
  Hlavní je ale samotné místo pro smlouvání připomínající divadelní scénu. A i zde se muselo čekat ve frontě. Angelica se dokonce zeptala:
  - Je to hlavní centrum obchodu s otroky?
  Hlavní eunuch řekl:
  "Toto je hlavní centrum obchodu s otrokyněmi." Muži se většinou prodávají jinde. Mimochodem, a chlapci, pro útěchu ...
  Dražby byly aktivní, veřejnost se sešla hodně a to vše v luxusním orientálním oblečení. V evropských krojích bylo jen pár lidí, ale celkově to byla docela parta. Byl velký hluk a dívky, které byly odvedeny na nástupiště, byly buď postupně odhaleny, nebo okamžitě vyvedeny nahé.
  Tady je jeden z nich, přesto vydržel ponížení a vztekal se. Na jatkách řvala jako jalovice, zatímco ji zaživa stahovali z kůže. Strážci jí dali roubík a vynesli ji z místnosti. Hlavní eunuch prohlásil:
  "Budou je bičovat, aby si nepoškodili kůži, možná také opékají stehna na pánvi, aby se chodidla pokryla malými puchýřky, možný je i stojan. Paní musí přijít k rozumu. Jste stejní, pokud vyhodíte "koně", čeká vás krutý trest bez zmrzačení a budete znovu vedeni k prodeji.
  Angelica se stále zeptala:
  - Jestli se znovu vztekáme!
  Eunuch řekl přísně:
  - Pak budete nabodnuti, tak pokoušejte osud!
  Když byly dívky konečně vyvedeny na nástupiště, pocítily spíše úlevu než strach.
  Manažer aukce četl:
  - Dvě mladé kouzelnice, panenské, vášnivé, vycvičené k lásce na západní způsob, ale ještě neznaly muže. Blondýnka a ohnivá prodávaná jako pár. Vyvolávací cena je pět tisíc zlatých piastrů.
  V reakci na to zazněly nespokojené výkřiky v arabštině:
  - Ukaž nám jejich tváře! Jaké divy.
  Eunuchové, stojící po stranách, shodili z dívek závoj a zakryli jejich fyziognomii, planoucí vzrušením. Gerda se bezděčně otřásla, představa, že ji nyní svléknou před zraky několika stovek chtivých mužů, byla tak nechutná, že se její něžná tvář zbarvila do šarlatu a safírové oči jí poskočily.
  A publikum křičelo radostí a jedeme:
  - Sedm tisíc piastrů.
  - Osm tisíc!
  - Deset tisíc!
  - Dvanáct tisíc! křičel muž s šedým plnovousem v zeleném turbanu zdobeném smaragdy.
  Angelica se zeptala eunucha:
  - A kolik je dvanáct tisíc piastrů přepočteno na evropské peníze?
  Eunuch byl podobně zkušený a vzdělaný:
  "Je to asi sto dvacet tisíc amerických dolarů. No, přibližně stejně, pokud počítáte do zlata!
  Alice zakulala rty.
  - Mama Mio, to jsou tři těžké tanky M-16.
  Angelica opravila:
  - Ne, mnohem víc!
  Opravdu vysoký, spíše suchý muž s orlím nosem a šarlatovým turbanem nabízel až patnáct a půl tisíce piastrů.
  Hlavní eunuch zašeptal:
  - Tenhle v šarlatovém turbanu, sám Ali-Topal, dodavatel harému íránského šáha. Není zvyklý prohrávat nabídky.
  Bohatý muž v zeleném turbanu se smaragdy vydal:
  - Sedmnáct tisíc piastrů, za pár hodin...
  Pak vstal mladý muž bez turbanu, ale v evropském kostýmu a zakřičel:
  - Osmnáct tisíc piastrů! Tyto ženy jsou hodné mě, indické Raja Malik.
  Nastala dočasná pauza... muži se rozzuřili... Bohatý muž ve smaragdovém turbanu princi poznamenal:
  - A chcete dát peníze za dvě krádeže, za které si můžete koupit torpédoborce?
  Princ naštvaně odpověděl:
  - Chceš spát s železnou lodí?
  Mezitím eunuchové shodili z dívek pokrývky, které zakrývaly jejich půvabná kulovitá ňadra. Bradavky jiskřily jako růžová poupata. Obchod obnoven. Jeden z šejků vysypal z kabelky hrst diamantů a řekl:
  "Nabízím za ně dvacet tisíc piastrů!" Stojí za to!
  - Dvacet jedna tisíc! - Nabídl muže v zeleném turbanu.
  - Dvacet dva tisíc! Princ zavrčel.
  - Dvacet pět tisíc! - Zasazeno dodavatelem šáha.
  Mezi řadami se ozval bzukot, ale vyjednávání neustávalo. Šejk přiběhl ke klenotníkovi, vytřepal veškerý obsah peněženky a zeptal se:
  - Podívejte se na tyto diamanty!
  Vymáčkl:
  - Dvacet osm piastrů!
  Šejk zavrčel:
  - Jsou moje, obě dívky!
  Princ z Indie namítl:
  - Žádný můj! Třicet tisíc piastrů!
  Opět nastala pauza. Vezměte si tři sta tisíc amerických dolarů, to je na tehdejší dobu obrovská částka. Mnozí si začínají lámat hlavu, jestli má cenu dívkám tolik vykládat.
  Na znamení eunuchové odhodili závoje, které zakrývaly břicha otroků, a pak si sundali diadémy a rozprostřeli své nádherné vlasy... Aukce se znovu obnovily, střechy mužů zmizely.
  - Třicet tři!
  - Třicet pět!
  - Třicet devět!
  - Čtyřicet jedna tisíc!
  Pauza .... A pak dodavatel šáha vydal:
  - Čtyřicet pět tisíc piastrů. A zbytek upozorňuji, že ten, kdo vyjmenuje částku a nebude ji moci v plné výši zaplatit, bude veřejně zbičován a potupně vyloučen z dražby.
  Šejky to trochu odradilo... Pak nebyly tak hojné toky petrodolarů a samotný dolar ještě nestihl oslabit, takže ta částka byla hodně velká. A dát ji za otroka...
  Ale hlavní eunuch ještě nevyložil všechny trumfy a z dívek odletěl poslední závoj zakrývající boky a nohy. A pak stisknutí cvočků uvolnilo nohy z bot na vysokém podpatku. Následoval příkaz:
  - Tanec!
  Pokud žena tančí, tak to vůbec není jako když stojí na místě. Koneckonců, toto už není socha, i když je krásná, ale živé chvějící se maso. A dívky silně vzrušené studem a zároveň pikantností situace tančily velmi energicky.
  - Padesát tisíc! zasténal muž v zeleném turbanu.
  - Padesát pět tisíc! - Dodavatel harému se nevzdal.
  - Šedesát! - Zakřičel jeden z šejků.
  - Šedesát pět! - Přidán dodavatel šeku.
  - Sedmdesát! - křičel majitel smaragdového turbanu.
  - Osmdesát! - Dodavatel šáha přerušil a dodal. - Nešťastně zkontrolujte rovnováhu, můžete dostat bič.
  Poslední huckster zvadl... Následoval rým:
  - Raz, dva... - Následuje pauza, najednou někdo změní názor... Alice zašeptala (ano, kdy to konečně skončí! Jsem ateista-komsomolka připravená se modlit k Alláhovi!). - Tři! Prodáno dodavateli šáhova harému.
  Okamžitě přes dívky přehodili závoj a doslova je v náručí vynesli z dražby. Tak skončil "pracovní" den válečníků. Přesněji řečeno, zatím ne. Naložili svůj skutečný přívěs zakoupený v Americe a odvezli ho do Teheránu. Samotné dívky byly ve skutečnosti stále nahé, ale zakryté přehozy a ležely na pohovkách. Dostali dokonce gurmánská jídla a stráže zůstaly venku. Tak si lehni a užívejte si, drahoušku.
  Alice překvapeně poznamenala:
  - Pořád je to divný! Dostali jsme částku rovnající se dvaceti americkým těžkým tankům. To je jmění se zlatými dolary, které ještě neznehodnotila inflace. A přesto žádná hrdost, něco není cítit!
  Angelica si povzdechla.
  - Zlato je vždy hodnota, ale když jsou z něj vyrobeny mříže klece, chcete to slevit!
  Alice navrhla:
  - Možná budeme hrát ve městech. Pojmenujeme město a pak další tak, aby začínalo na konci toho předchozího?
  Angelica negativně zavrtěla hlavou.
  - Už je to trochu zmačkané. Možná vás napadne něco jiného. jaké nápady?
  Alice našla:
  - A pak střídavě děláme kliky. Kdo se rozbije první, prohraje!
  Angelica ochotně souhlasila:
  - Tady to je! Zároveň procvičíme paže a hrudník. A pak naše nohy dostaly dostatečnou zátěž, ale nebyly tam žádné ruce!
  Zatímco se děvčata bavila, v Africe bylo také horko....
  Prapor SSSR Red Eaglet se pohyboval na jih... Takové jsou úprky a nucené pochody. Chlapci už byli vtaženi do dusivého a vyčerpávajícího rytmu běhu pouští a džunglí. A cestou jsme museli překonat vojenský odpor Britů.
  Zejména kontrolní stanoviště se dvěma kulometnými věžemi. Tady jsem musel trochu střílet, než byly použity granáty. Nebyly žádné ztráty...
  Ale pak to bylo ještě těžší, osm tanků a čtyři samohybná děla bylo zakopáno v zemi a kolem nich byla pěchota, kulomety, zkušení vojáci, zákopy vykopané šestiúhelníkem. Není tak snadné se sem dostat, jakési opevněné území na křižovatce tří cest vedoucích a spojujících Somálsko, Súdán a Etiopii.
  Nebylo snadné se přiblížit, oblast byla prostřílena a les kolem vykácen. Vladimir, který si uvědomoval dobrodružnost útoku, se chystal zavolat na pomoc letectví, ale Dimka Rocket nabídl, že postaví zdání katapultu a hodí pár svazků protitankových granátů.
  - Není nutné rozptylovat pozornost červeného letectva, zvláště když nepřítel má nejméně pět silných protiletadlových děl ráže 90 milimetrů, nepočítaje více vzduchových děl. Je zde malá nepřátelská základna a proti základnám jsou potřeba obléhací balisty.
  Velitel praporu chlapců a rudých Árijců Vladimír zde zcela oprávněně mimo jiné měl jisté pochybnosti:
  - Myslíte, že se z toho dokážete dostat dostatečně přesně?
  Dimka, mačkající palmový olej a pryskyřici spolu se svými přáteli, potvrdil:
  - Ano, myslím, že ano, Vorošilovský střelec je stále maličkost. Ano, a sám Vorošilov je nejprimitivnější válečník. Jen mi dej vedení.
  Chlapec před výstřelem opravdu meditoval a do granátů přidal i benzín smíchaný s palmovým olejem a pryskyřicemi, do kterých přidali vápno a karbid. A pak, když provedl výpočet, pokřižoval se, pionýrský zasalutoval a vystřelil z ruky:
  - Tady dostanete nedolvyat!
  Jeden výstřel, pak další výkřik:
  - Za vlast pro Stalina!
  Ze strany nepřítele řev, křik, sténání.
  Dimka si znovu objednala:
  - Další salva!
  Sténání, řev, plameny zesílily, ozývaly se výkřiky v angličtině: vzdejte se!
  Tentokrát tam bylo více než pět set vězňů a byli to většinou bílí Angličané. Je těžké uvěřit, že tito chlapíci před pouhými šesti měsíci rozbili přesilu Italů v Etiopii a v samotné Itálii. Ale teď byli postaveni jako ubohé stádo ovcí.
  Bosí, poškrábaní, ale veselí chlapci vozili vězně, nedávali pozor na kameny a trny pod nohama. A Dimka Rocket dokonce zpíval:
  Země je svatá komunismu;
  Zapálil jsi pochodeň celé planety!
  Noste prapor stalinismu,
  Kdo dal takové štěstí dětem!
  
  Každý z nás má pušku
  Víme, že vojenská práce je čestná!
  Koneckonců, píseň spěchá šťavnatě, hlasitě,
  Nad hlavou s červeným světlem hvězdy!
  
  Přinášíme radost, štěstí celému světu,
  Majitelem byl workoholik!
  Tlustý kapitalista, aby odpověděl,
  Proletář nastoupil na trůn!
  
  Naše šarlatová vlajka, samozřejmě barvy krve;
  Zjevuje se v něm moc Pána Krista!
  A budou muset vydržet hodně bolesti,
  Vedou nás svatí z ikony tváří!
  
  A pak kluci neuvidí ráj,
  Budeme vzkříšeni vědci s moudrými myšlenkami!
  Pak se setkej s květinami krok vojáka,
  Za geniálního komunismu!
  
  Pánem byl jmenován soudruh Stalin;
  Vládněte vlasti a veďte k vítězství!
  Naše cesta na vrchol je velmi šikmá,
  A ty jsi skvělý vůdce pro všechno v odpovědi!
  
  Jednota bude naším pozdravem národům,
  Komu prospěje bajonet leninismu!
  Žhavý paprsek svobody rozpustí ledovou kry,
  Pod šarlatovým praporem kumach!
  
  Tady tanky trhají na kusy řadu pěchoty,
  A všemožní zbabělci se beze slova vzdejte!
  To je hrdinství chlapců z odvážné společnosti;
  Že letadla nejsou hrnce a talířky!
  
  Čeká velká sláva - věřte
  Ti, kteří oceňují Rusko nad život!
  Otevřeme zářivé dveře do vesmíru,
  Aby tam nebyla hnijící lenost!
  
  Pro vlast je potřeba výkon;
  A my jí ho věnujeme, věřte nám!
  A zlý fašismus už byl poražen,
  Ke slávě, cti, radosti - generacím!
  Dimka zpíval jako skutečný maestro a sovětští chlapci s ním... A nikdo nevěnoval pozornost útoku proti totalitě, což v této společnosti nebylo úplně vhodné. A co, formálně sovětské Rusko není totalitní, ale demokratické!
  Jen Danka zašeptala jeho rty:
  - No, dáš Dimka!
  Vězni byli předáni v nejbližší základně a osvobození chlapci spěchali dál. Zatím se nezastavili. Maršál Rokossovskij musel urazit dlouhou cestu až do Jižní Afriky. A zkuste to takhle, projděte si celou Afriku. Navíc na východě afrického kontinentu je mnohem více britských vojáků než na západě. Ano, a v Etiopii musíte počítat s rebely a různými probritskými knížaty.
  Bojovní chlapci tedy musí běhat po trní a oblázcích a nemyslet na odpočinek. Přichází další šarvátka, tentokrát místního, vzpurného kmene.
  Bitva nebyla tak nekrvavá, jedno dítě padlo z "Bur" úderem přímo do čela. Pravda, dostali to i Súdánci, byli pokoseni čtyřmi stovkami pomocí tříštivých granátů a dali je na útěk.
  Tři děti byly zraněny tak těžce, že je museli nosit na nosítkách.
  Před spaním řekl Dimka Dance, kterou také lehce poškrábala šrapnel na štítu jeho široké hrudi:
  "Vidíš, válka začíná být zábavná." A bitvy, tam jsou oběti, a romantika!
  Danka souhlasila.
  - Ano, teď souhlasím, je tu romantika a oběti. I když je lepší, že z naší strany nebyly vůbec žádné oběti.
  Dimka potutelně mrkla:
  - Oh... Víš, tohle vyžaduje magii. Ale věř mi, bude to lepší.
  Další den ubíhal stejně intenzivně, někteří jezdci se na ně pokusili zaútočit, ale chlapci byli ve střehu a tentokrát se vyhnuli ztrátám a položili sto padesát útočících typů. Mezi zabitými byli dva britští důstojníci. A tak se válka postupně rozhořela. Bylo zřejmé, že to není procházka, a nejen nucené pochody.
  Dosáhli tedy britské pevnosti poblíž Bakhchi. Ale skoro nebylo potřeba bojovat. Tucet nebo více britských vojáků se pokusilo zabarikádovat v bunkru, ale byli vykouřeni domácími jedovatými látkami. Několik Britů zemřelo na místě a zbytek vypukl, kde byli svázáni.
  Ale vybavení bylo ukořistěno zcela běžně a Arabové, kteří se shromáždili na ochranu bodu, složili přísahu věrnosti Sovětskému svazu.
  . KAPITOLA 6
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova jsou již na cestě do Jižní Afriky.
  Ničí anglickou základnu v Namibii a jako vždy ve velkém úderu. Takoví oškliví chlapi.
  Chlapec hodil na Brity granát smrtící a ničivé síly a zakňučel:
  - Voják je souzen Bohem a časem, politik je parchant bez soudu a jeho nezákonnost nezná časový rámec!
  Dívka agresivně poznamenala a holými prsty na vytesaných nohách vypustila dárek smrti:
  - Voják nehledá mír a bouře také neláká, politik pohřbí své zálety, parazit velmi závidí!
  Oleg Rybačenko znovu vystřelil na nepřítele granát, hodil granát holou, dětskou patou a vydal:
  - Voják je někdy nepřející válečník a nechce zabíjet, ale plní svatou povinnost k vlasti, zatímco politik je dobrovolný zrádce, který rád prase, ne plnit povinnosti vůči voličům!
  Margarita odřízla nepřítele dobře mířenou dávkou, roztrhala vnitřnosti a prohlásila:
  - Voják řeší hádanky v bitvách, politik staví mazané kombinace, nemůže věc vyřešit pokojně!
  Na dalších místech předváděly výkony dívky.
  Alice a Angelica udělaly kliky několikrát tisíckrát, ale zpocené celé se nechtěly jeden druhému podvolit. Nakonec děvčata celkem rozumně uvážila, že už toho mají dost a síla se jim ještě bude hodit. Takže je lepší odpočívat.
  Angelica prohlásila:
  - A ty a já jsme jako ruské vesnické ženy, tedy tvrdohlavé. Čím se teď budeme bavit?
  Alice vtipkovala:
  -Asi motýli...
  Přívěs zastavil a dívky opět přinesly jídlo na zlatých podnosech. Po brutálním cvičení s kliky měli bojovníci velký hlad. Lačně se vrhali na jídlo a pití... Jedli koláče, čokoládu a ovoce s medem... A nevšimli si, jak se přes ně převalil ten nejtěžší spánek.
  Proměněno ve skutečnou telenovelu: série snů pokračovala;
  Nová naděje omámila srdce obou nejkrásnějších jezdců. A jeli na svém úžasném koni - megagnómovi.
  Angelica nadšeně řekla:
  - Víte, když jste v tomto světě fantazie, člověk skutečně odpočívá svůj vesmír hřmícího železa!
  Alice s odhalením perleťových zubů souhlasila:
  - Opravdu je! Uvolněte se a vezměte svou duši pryč.
  Ohnivý ďábel promluvil:
  - Kdyby válka neexistovala, tak měla být vymyšlena a na rozdíl od všemohoucího Boha by tato pohádka vypadala nesrovnatelně věrohodněji!
  Alice podlehla:
  - Hádám že ano! Ale s vědomím, jak skvělý je Stalin v naší zemi, je docela možné věřit v existenci Nejvyššího Boha!
  Angelica s potutelným pohledem a celkem logicky objasněným:
  - Ale pokud ovšem Všemohoucí Bůh není Ježíš Kristus!
  Alice si těžce povzdechla.
  - Je snazší věřit v nemohoucnost ďábla než ve všemohoucnost Ježíše!
  Když temnota noci ustoupila viskóznímu soumraku před úsvitem, cestu zablokoval podivný tmavý pruh. Nějak vzdáleně vypadala jako krajta skvrnitá. Mohutné, skvrnité a s bizarními křivkami, balvany se táhly v nekonečné řadě vlhkou, drsnou trávou.
  Alice vykřikla:
  "Tady je to pravděpodobně hranice majetku pána podsvětí!"
  - Ne, neboj se, světlovlasá divo, to je jen stará hranice! vykřikla Angelica šťastně. - Teď už jsme skoro, no, doufám, že ano - prostě doma!
  Bosý blonďatý válečník se zašklebil.
  - A ty jsi ještě plný optimismu až po krční mandle!
  Ohnivý válečník byl uražen:
  - Kdo by už bezdůvodně mluvil o optimismu!
  Mechem obrostlé kameny nikdo nehlídal a na druhé straně bylo prázdno jako na straně říše zlých trollů a ghúlů. Alice se prsty bosé nohy poškrábala na skořápce a zapískala:
  - Ale je to tu v pohodě! Nebo spíš smutné!
  Překročení těchto hranic, stejně jako nedávná řeka, samozřejmě nedávalo žádné záruky, ale přesto se zářiví uprchlíci cítili o něco klidnější.
  Angelica to vyjádřila poeticky:
  - Tady je země zaslíbená, ale ne Izrael!
  - A proč je ta nová hranice tak zvláštně položená? " zeptala se Alice a svým zářivým pohledem sledovala hromadu balvanů. - Pravděpodobně je to pohodlnější než na kamenech nebo to stejně není?
  Angelica zavrčela:
  - Proč to potřebuješ vědět?
  Alice pokrčila rameny.
  - Ano, tak zvědavý. Jsem v tomto světě nováček. I když na to nemůžete být hrdí!
  - Kamenná hranice nebyla položena pro ghúly nebo válečníky. Dříve existovaly země kousačů kostí - zlých a velmi silných zabijáckých trollů. Válka s trolly, elfy, ghúly a tygřími šváby se vlekla celá staletí. Armády různých tvorů byly prostě obrovské - dosahovaly statisíců! Jakmile vyhráli řadu vítězství, trollové kousali kosti, dostali se až na samé úpatí a téměř zničili Peach-Amber - a to je koneckonců hlavní město Země lásky a naděje, jejíž zářivé světlo a zdroj energie drží Srdce vesmíru! - Angelica vydala.
  Alice zvolala a sepjala ruce:
  - Jaká to hrůza! Takže všechny vesmíry a myriády světů byly ohroženy?
  Ohnivá bojovnice laskavě ujistila svou přítelkyni:
  "Ale jejich síla v horách vyschla." Pak, v dobrém roce, naši válečníci spolu s elfy převrátili armády zlých trollů a vyřadili je do posledního. Jejich tráva byla celá spálena, města byla obsazena a uzdravena. A hranice byla posunuta z hranice na hranice severu!
  Alice se zachichotala.
  - Páni! Ale takové příběhy jsou typické, skoro pro všechny pohádky!
  Angelica celkem logicky odpověděla:
  - A co je to pohádka, když ne trochu přikrášlená životem
  - Chceš říct, že válečníci zachránili vesmír... - Gerda začala chápat, proč Angelika nevypadá jinak než bohyně starověku, které Řekové zobrazovali ve svých sochách.
  Mezi prsty jí proklouzla jantarově zbarvená ještěrka a způsobila lechtání.
  - Všichni válečníci jsou potomky starověkých bohů a bohyní. Proto zde tak dlouho existuje rajský svět. Ale Lucifer řekl: dost milosti! No, ghúlové se rozhodli, že Árijci zdegenerovali, proto zaútočili na říši Spravedlnosti a Štěstí...
  Angelica skončila a ještěrku obratně chytila holými prsty na nohou.
  Alice zavrčela:
  - Ano. Tak i my jsme zdegenerovali... Kdo by mluvil, koukal na zrůdné trolly a krásy našich holek a elfů!
  Angelica odpověděla rozumně:
  Každý národ má svůj vlastní koncept krásy.
  Alice souhlasila. Seskočila z megagnóma a udělala salto ve vzduchu.
  - Ano, koncept krásy pro každý národ a druh má svůj vlastní. Jen nyní jsou názory na nehoráznosti překvapivě stejné pro všechny bez výjimky. Existuje takový fenomén. Mimochodem, většinou když se řekne holka, přidá se krásná, a když je stará ošklivá!
  Angelica také udělala salto a roztočila meč:
  - Ano, něco takového existuje... Všichni lidé, pozor, lidé milují mládí a bojí se stáří. To je takový typický jev. Nelze však než souhlasit s tím, že je to přirozené.
  Zde byly rozhovory dívek přerušeny, před nimi vyskočila další šelma, již starý známý tygr-šváb. Pravda, byl sám, ale se dvěma velmi dlouhými meči a dokonce i štíty.
  - Ne, že dívky-bojovnice budou bojovat?
  Angelica k němu udělala krok:
  - Samozřejmě, věřte mi, nebudeme se stydět! A nebáli jste se k nám přijít sami!
  Tygr-šváb namítal:
  - Ne, bosé krásky, jen nejsem sám.
  Alice hvízdla.
  - Věděl jsem, že se nikdy neodvážíš bojovat čestně. Předpokládám, že jste s sebou vzal armádu?
  Tygr-šváb namítal:
  - Ne, jsem vlastně sám, ale jsou se mnou moji temní bohové, kteří mi pomohou tě porazit. Bojovat budeme jen my, doufám upřímně - jeden na jednoho!
  Alice souhlasila s viditelnou dychtivostí:
  - Samozřejmě, abych byl upřímný. A protože jsem blondýna a temní bohové vám pomáhají, pak by volba soupeře měla padnout na mě!
  Angelica se tiše, náhle, jako by se tlakem utrhl ventil, otočila a spálila Alici velmi nepříjemným pohledem. Z válečníkových rtů vyšel nesouvislý sykot.
  Blonďatá bojovnice byla ohromena:
  - Co jsi, příteli?
  "Nerad s tebou mluvím," řekl nakonec Ohnivý ďábel nudně a ledově odtažitě. - Cítím tě jako prázdné místo.
  Alice se snažila uklidnit svou přítelkyni:
  - A přesto je to moje volba! Angelica buď patriotka, ne egoistka, důsledná ve službě Sovětskému svazu...
  Angelica se udusila:
  - Dobře, bojujte! A vyhrajte, pokud můžete, samozřejmě, a já vám věřím!
  Tygří šváb se okamžitě vrhl na blonďatou bojovnici. Zřejmě se ji snažili drze vzít v naději, že se nositelka blonďatých vlasů ještě neohřála. Ale zdá se, že Alice na to byla připravena. V každém případě její nejostřejší pokladník rozpáral břicho nestvůry už v prvních sekundách bitvy. Angelica povzbudila svého přítele:
  - To je správně! Vidíte ve formuláři!
  Nepřítel hnusně křičel:
  - Ano, jsi bělovlasý tvor!
  Tygří šváb se rozmáchl příliš široce a investoval veškerou svou sílu, čehož Alice dokonale využila a odřízla útočníkovi kartáč. Pak se vyjádřila:
  - Houpačka je široká, ale výhled je úzký!
  V reakci na to zaútočil tygří šváb a snažil se kopat i dolními končetinami. Blonďatý terminátor si ale velmi obratně pořezal koleno a donutil nepřítele zavrávorat. Angelica znovu schválila:
  - To je docela ve stylu neporazitelného Sovětského svazu. Teď to rychle ukončete.
  Alice se na svou kořist vrhla jako tornádo v tropech, šváb tygr se sotva stačil bránit a není divu, že se jeho ošklivá hlava brzy oddělila od těla. Tak bitva skončila...
  Angelica vyjádřila své myšlenky:
  - Všechno nemožné je možné, to vím jistě! Je nemožné být navždy neposkvrněnou pannou!
  Alice se pak své přítelkyně překvapeně zeptala:
  - A proč, když jsem s ním chtěl bojovat, jsi to vzal tak chladně, jako by to byl nějaký ohavný trik. Koneckonců, je to moje právo!
  Angelica se zašklebila.
  - A moje právo odmítnout vám vysvětlení. Ale přijde čas a všechno se dozvíte!
  Alice si těžce povzdechla, ale neobtěžovala přítele otázkami.
  Do východu slunce mlčeli. Angelica postupně vychladla a byla nějak potlačena. Hieroglyfy na brnění kývajícího se megagnóma byly stále ostřejší, jak nebeská klenba bledla. Když se vyjasnilo, Alice detailně viděla město na pravé straně řeky, rozprostřené před nimi, s vlnami barvy pomerančového džusu. Obrovský znak ale působil zvláštním dojmem, byl vytesán z polodrahokamů, s úžasnými detaily a možná hra ranního šerosvitu oživila tento malý magický basreliéf. Svisle umístěný pták roztáhl široká, ale ohnutá křídla a otočil hlavu z profilu.
  Dobře definované vypoulené oči symbolizovaly ostrý zrak a ohnutý dravý zobák byl nebezpečně ostrý. Ale to nejpřekvapivější bylo níže. Každé z peří křídla bylo také malým ptákem a všichni dohromady se stali zmrzlým oddílem válečných ptáků, věrně se dívali na svého velkého vládce, jako by čekali na rozkaz... Síla, věrnost a připravenost k okamžitému útoku byly mistrovsky předány. Alice se na toto mocné znamení dlouho dívala a přemýšlela...
  Spánek dívek byl podle očekávání přerušen, ale stalo se, není to vůbec tak, jak přátelé plánovali. Probudili se v nádherné, obrovské hale pohádkově krásného paláce, kde každá maličkost byla mistrovským dílem světového umění, kde byl vzduch voňavý a zpívali rajští ptáci.
  Proudy sladké vody tekly, bazén plný šampaňského cákal a stěny byly ve vzorech. Samy dvě dívky ležely na vysokých chlupatých peřinách, na postelích hodné královny ze Sáby. Vše by bylo obecně skvělé, nebýt zlatých řetězů spoutávajících zápěstí a kotníky dívek. Jejich nádherná, krásně nahá, magická těla byla jakoby ukřižována na jejich postelích. Takový je bezmocný stav ponížených a pohádkově zářících otroků.
  Angelica si zhluboka povzdechla.
  "Takže jsem nevěděl, že klec může být zlatá, nejen v přeneseném smyslu.
  Alice utěšovala svou kamarádku:
  - Jen šáh může mít tak velký a luxusní palác. Takže ve skutečnosti dosáhli svého cíle a dorazili do cíle!
  Angelica se sladce usmála.
  - Zajímalo by mě, jaký je to šáh?
  Jako v odpovědi na otázku se ozvalo šplouchnutí a z bazénu se šampaňským vylezl velký vousatý muž, který vypadal asi na padesát nebo pětapadesát let. Měl široký hrudník a široká ramena, ale s břichem. Byla v něm velká přirozená síla, ale svaly plavaly tukem z nečinného životního stylu a obžerství. Tento muž byl nahý, jeho ozdobou byl pouze vzácný talisman na řetízku, ale nebylo pochyb, byl to šek. Ano, a talisman na hrudi byl symbolem královské moci.
  Samozřejmě viděli dívčinu fotografii šáha, i když na ní vypadal mladší a jeho vousy byly kratší.
  Šáh se právě vykoupal v šampaňském, ale kráčel vytrvale, vypadal jako sebevědomý vládce. A nové hodiny pro harém samozřejmě nemohly projít jeho pozorností. Za prvé, autokratický (formálně neomezený) vládce Íránu oslovil Alici. Jeho chlupatá ruka spočívala na dívčině kotníku a jemně ho hladila. Blondýnka se na šáha podívala lhostejným pohledem, ale pak ji tělo začalo zrazovat a tváře jí zrudly studem.
  jsi panna panna? - zeptal se pán Gerda.
  Blondýnka se slzami v očích odpověděla:
  - Ano, pane!
  Šáh se ironicky usmál.
  - No, to je skvělé. Nyní se stanete ženou, po první zkušenosti užívat si potomka Alláhova posla jako král ve třicáté generaci.
  Po Aliciných šarlatových tvářích stékaly opravdové slzy:
  - Je to tak bolestivé a kruté, pane. Toho se strašně bojím!
  Shah položil svou širokou ruku na dívčin luxusní bok a začal masírovat, čímž se uklidnil:
  - Neměli byste se bát! Jsem zručný milenec. Bolest bude krátká, jako štípnutí komárem, a pak se ponoříte do oceánu rozkoše.
  Alice pokračovala a bez sebemenšího stínu přetvářky plakala. Představa ztráty nevinnosti byla opravdu hrozná. Zvláště pro puritánského křesťana, jako je ona.
  - Ne, prosím... Jsi tak obrovský, obrovský muž, nech mě...
  - A co ona? Šáha to překvapilo.
  - Já sám osedlám tvou důstojnost hodnou titána a udělám to tak pečlivě a dovedně, že to bude dobré pro tebe i pro mě. Prosím tě v zájmu Alláha!
  Šáh byl v rozpacích, bylo mu opravdu líto nevinné dívky, která vypadala jako nejpůvabnější anděl, a přikázal:
  - Pusťte ji!
  Dva eunuchští strážci, kteří šáha následovali, neúnavně zatřásli klíčenkami a rychle otevřeli zámky na pažích a kotnících blonďaté dívky. Tak pomalu vstala a usmála se na šáha. Pokynul ji k sobě:
  - No tak, miláčku, skoč na můj kolík.
  Alice opravdu skočila a loktem trefila šáha do brady. Obrovský muž spadl... Eunuchové stačili zalapat po dechu, když Alice bosá noha zatlačila tu pravou s kulatou patou do solar plexu, což způsobilo silný bolestivý šok, který jí vyrazil dech a zadržel křik. Eunuch nalevo natáhl šavli, ale dopadla na něj rána, Alice zasáhla spánek těžkým talismanem utrženým z panovníkova krku.
  Tentokrát to bylo smrtelné... Další ránu zasadil blonďatý válečník zezadu do hlavy druhého eunucha, ohnutého po šťouchnutí solar plexem. Tak byla zničena nejbližší stráž šáha. Angelica zavolala na Alici tichým hlasem:
  - Vezmi klíče a rychle mě pusť!
  Blonďatý terminátor odpověděl:
  - To není problém! Nyní!
  Nebylo těžké otevřít řetězy, protože zde nebyly žádné speciální možnosti s klíčovou dírkou a klíčem. Obecně byly dívky spíše spoutané ne ze strachu z atentátu, ale proto, aby si mohly hrát.
  Když se Angelica osvobodila, šáh právě začal zvedat hlavu a snažil se vzpamatovat z těžkého sražení. Ohnivý ďábel vyrval dvě dýky z opasku zavražděného eunucha. Jednu hodila Alici a druhá vyskočila a dotkla se šáhova hrdla:
  - Inu, vládce Persie a Íránu, mocný autokrat... Chcete zachránit svůj život a životy statisíců svých poddaných a také zachovat nezávislost země a samozřejmě své osobní Napájení?
  Šáh se těžce přikrčil a zmateně zamumlal:
  - No, kdo to nechce... Všichni to chtějí!
  Ohnivý ďábel zuřivě zamrkal smaragdovýma očima:
  - Takže okamžitě vyhlaste válku Británii a vytvořte spojenectví se Sovětským svazem!
  Šáh, často mrkal, se na ně podíval a nakonec mu došlo:
  - Takže jste sovětští špióni. Jaký jsem osel, chtíč mě oslepil, ale musel jsem uhodnout, kdo jsi. Je možné, aby obyčejné Evropanky měly tak svalnatá a suchá těla...
  Angelica pokrčila rameny.
  - Všechno, co je děláno k lepšímu. Kupříkladu vojska SSSR jsou neporazitelná a vaše špatně vyzbrojená a špatně vycvičená armáda by i přes všechny její velké počty byla nepochybně poražena. A pár britských divizí, které se nacházejí na vašem území, příliš málo pomoci. Máte tedy velkou šanci udržet si svou moc, bohatství a konečně se zbavit poručnictví Británie. Nebo zemři v hanbě... Jen si pamatuj, jsem sadista a nejdřív ti uříznu důstojnost, což je bolestivé i ponižující.
  - A mučení mých katů tě neděsí? - Ne tak docela sebevědomě zamumlal šáh.
  Alice se v odpověď zachichotala.
  - A moc dobře věděli, do čeho šli, když souhlasili s takovým úkolem. Nevzdáme se živí, a pokud budeme zajati, pokusíme se snést mučení jako praví členové Komsomolu. A vaše smrt se již rovná splnění úkolu, protože odpor sťaté íránské armády již nebude tak organizován a mnozí ve vašem okruhu jsou pro spojenectví se sovětským Ruskem.
  Shah trochu víc, váhal kvůli vzhledu, rozhodně a rozhodně řekl:
  - Přesvědčil jsi mě! Tak dobře, válka pro Anglii, unie pro SSSR!
  Angelica řekla tvrdě:
  - Oficiálně vyhlásíte válku, aby nedošlo k podvodu, budeme vás a s vámi neustále sledovat. Vzhledem k naší kráse to nevzbudí žádné podezření. A mějte na paměti, že s kamarádem házíme dýkou stejně mistrovsky jako bojujeme nebo střílíme.
  - Jo! - zamumlal Shah nevěřícně.
  Angelica zde silou hodila dýku holými prsty. Když uletěl třicet metrů, zdálo se, že prorazil trup motýla, který se krčil na starém portrétu. Šáh, který měl ostrý zrak, byl ohromen tím, jak přesně se ukázalo, že malé tělo hmyzu bylo propíchnuté. Znovu zamumlal:
  - Přesvědčil jsi mě! Udělám pro tebe všechno... Ale jestli chceš, dám ti truhlu zlata na noc lásky a nejbohatší provincii Íránu?
  Angelica okamžitě odpověděla:
  - Souhlasím, ale pouze pod podmínkou zachování integrity ...
  Shah snížený plat:
  - Pak už jen za truhlu zlata, kde bude přesně cent z drahého kovu. Vaše nevinnost zůstane, ale vše ostatní uděláte, jak přikážu!
  Ohnivý ďábel odpověděl za Alici a za sebe:
  - Samozřejmě, že souhlasíme, ale až po dodržení všech oficiálních ceremonií a formalit! Britská válka, spojenectví se SSSR nebo sovětské Rusko. Zde je předpoklad.
  Dohoda s mistrem byla zpečetěna podáním ruky...
  Dále už to obecně nebylo tak zajímavé, šáh oficiálně vyhlásil džihád Británie a uznal spojenectví a patronát SSSR nad Íránem, ve skutečnosti se stal vazalem sovětského Ruska. Nikdo z jeho blízkých neprotestoval a britští vyslanci a zástupci byli okamžitě zatčeni.
  Skupina armád "Vostok" Bagramyan a Koněv překročili hranici do Persie ....
  Úkol byl úspěšně splněn a dívky vyděsila pouze nadcházející noc lásky s šáhem. Jak je to příliš hloupé pro mladé panny, i když nejsou zbaveny své nevinnosti.
  Aby však rozveselila sebe a svého přítele, rozhodla se Alice zahrát píseň, kterou právě složila:
  Byla to tichá, skromná dívka,
  Snil jsem o vlastním domě!
  Takže dětský smích zněl zvučně,
  Aby se medvěd v lese ochočil!
  
  Chtěl jsem klidné zralé pole,
  Chmýří zlatých klásků!
  Abychom ten zmatek neznali navždy,
  A že nebylo nepřátel!
  
  Ale přichází tatarský nájezd,
  A klapot kovaných kopyt!
  No, kdepak jsi pluk husarských bojovníků;
  Co je proslulé jeho nadávkami?
  
  Kde jsou rytíři, vy jste obři,
  Ale proč neexistuje žádná ochrana?
  Zde je naše jediná vlast;
  Žhavé, pekelné světlo!
  Vedou mě do jha bosa,
  U šišek, větví a stepí!
  A bičem si řežou záda,
  Jak těžké je sténat v řetězech!
  
  Krk dívčí nepřítel s lasem,
  Vyždímaný a chce uškrtit!
  Zde v království zlého sultána,
  Stal se ze mě žhavá hra!
  
  Nejprve na poli, které jsem trpěl
  Tašky měly na sobě žihadlo!
  Ale krása kvetla
  Přece štědrý suverénní Bůh!
  
  Tady se to Pánu líbilo;
  Poslali mě do seraglia!
  Tam cítí sílu muže,
  Začal jsem potěšit všechny odpadky!
  
  Poznejte takové ponížení
  Vyměňte to nejsladší tělo!
  Je lepší snášet deprivaci,
  Aby moje vlastní matka neležela!
  
  Co čeká na konci cesty, nevím
  Děsí stáří a kata!
  Ale v nebi není místo pro marnotratníka,
  Zůstává jen - hořký pláč!
  A v Africe došlo i k událostem, které ovlivňují současný běh dějin.
  Battalion Red Eaglet bojoval s několika dalšími šarvátkami, po kterých nastal krátký klid. V Súdánu byly britské posádky buď zničeny, nebo kapitulovány, pouze v Somálsku doutnaly samostatné, ale rychle mizející ohniska odporu. No a na jih pochodovaly mobilní kolony a pohyb brzdil jen špatný stav afrických silnic a problémy se zásobováním pohonnými hmotami.
  Ale jejich prapor, neoficiálně nazývaný "Gepardi", se dokázal vyčlenit a zdá se, že se jim věnoval i vůdce Stalin. Ať je to jak chce, následoval rozkaz: odměnit chlapce a převézt je do Francie, na dopravní letadlo.
  Nejnovější zprávy potěšily především německé kluky: znamenalo to, že s největší pravděpodobností dostanou příležitost bojovat o samotnou britskou metropoli. A to je mnohem čestnější než bojovat v rozlehlé, ale polodivoké Africe.
  Prapor, který se vyznamenal, byl samozřejmě oceněn samotným bojovým maršálem Konstantinem Rokossovským. Ale protože celý oddíl je téměř tři sta lidí, je drahé to slavit sami, železné hvězdy druhé třídy předávaly zvláštní adjutantky. Chlapci se převlékli do uniforem, snažili se vypadat vyšší a dospělejší a zároveň šikanovaní, našpulení ...
  Sám maršál SSSR osobně vyznamenal dva. Velitel Vladimir a zvláště význačný Dmitrij. Ty získaly velmi cenné, zejména co se týče prestiže hvězdy Hrdina první třídy. Tato insignie ještě nestihla odepsat četnost udělování a pro chlapce - to je obecně takový důvod k hrdosti!
  I když samozřejmě rytířský kříž by byl prestižnější a rozměrově ještě větší.
  Dimka však Dance pošeptal:
  - Dal bych přednost zlaté hvězdě hrdiny SSSR před Rytířským křížem!
  Jeho přítel odpověděl:
  - A kdo potřebuje kříž, zvláště na hrob!
  Při předávání cen zahrála vojenská kapela pochod a dívky předvedly ruský lidový tanec, při kterém slavně zvedly své holé, půvabné nohy i přes obtížné přechody.
  Tím však vše skončilo, chlapi byli posláni ve formaci do silného transportu. Konstantin Rokossovsky se nad tím dokonce rozhořčil:
  - Stojí to za to spálit tolik benzínu kvůli přesunu praporu savců. Ve Francii je celkem dost kádrových divizí, od zkušených bojovníků, aby neházeli děti do další stávky.
  Generální adjutant při této příležitosti navrhl:
  - Tady myslím několik faktorů. Za prvé: možná Stalin věří, že tímto způsobem vyznamenává mladé bojovníky. A skutečně by chlapci byli velmi naštvaní, kdyby se útok na Londýn odehrál bez nich. Zadruhé: samotný fakt, že chlapci bojují jako hrdinové, by měl rozveselit naše dospělé a způsobit v Britech pocit bázlivosti. A za třetí: možná za pár týdnů skončí třetí světová válka a bylo by těžké nenechat vyznamenané bojovníky zahrát jejich poslední vítěznou strunu!
  Bojový maršál SSSR se podíval na páv, který malátně vrtěl ocasem, a prohlásil:
  -Co? Možná máte pravdu! Taky mě napadá, že mě poslali do horké Afriky, kde je v létě jen mouka, místo aby zaútočili na Foggy Albion. A i když se to snažím skrývat, dokonce to hodně bolí. Zde Žukov dostal velkého maršála, ale k čemu je ta otázka?
  Generál poťouchle odpověděl:
  - Zřejmě proto, že si nikdy nedovolil odsoudit určitá rozhodnutí Stalina!
  V transportu to bylo celkem pohodlné, hrála hudba, byly tam kádě s čerstvě natrhanými květinami. Kluci se bavili hraním karet, domino, šachy na kliky a sedy... Let byl poměrně dlouhý a cestovní rychlost největšího dopravního letadla druhé světové války byla o něco méně než tři sta kilometrů v hodině. hodina.
  Dimka a Danka si zahráli pár partií v již známém Fuhrerově šachu, ale pak je to omrzelo. Zde se karty zdály primitivní, ale proč si nezahrát tradiční indické šachy ve stylu blitz.
  Malé švýcarské hodinky byly na místě a při sázení tří minut na hru se dalo hrát dost.
  Nicméně i tady Dimka celou dobu vyhrál, jen obscénně snadno. A že ten kluk četl teorii otevírání v rychlém tempu, celý informátor, a dokonce si vymyslel vlastní. Jen držel bitvu a vyřešil případ pářením. Jiní neznali teorii ani neměli tak vysokou rychlost výpočtu.
  Jednalo se o jednostranný výprask ve stylu blitzu a v důsledku toho se dokonce strhla rvačka, když jeden z vysokých německých chlapců spustil figurky na Dimka. Přesným úderem pěstí až do vyraženého bodu brady přiměl nepřítele padnout.
  Začalo to, bylo to smetiště, někteří kluci se postavili za hvězdného hrdinu Dimka a někteří za své...
  Jatky zastavil až zásah velitele Vladimíra, který na stíhačky zahájil palbu bílou pěnou z hasicího přístroje.
  Poté si chlapci podali ruce a Dimka na znamení smíření zazpíval píseň:
  Naše vlast má úžasnou krásu;
  Kvete nádherně - jasná radostná zahrada!
  Těžké bitvy - zlé hodiny;
  Ale musíte porazit všechny protivníky!
  
  Koneckonců, porážka je horší než smrt,
  Neexistuje žádný život, vězte v úplném otroctví!
  Pekelní zlí duchové - musí být vymazány,
  Aby se rozsvítila, hvězda v srdci naděje!
  Zbraně řvou, šípy jsou automatické,
  Takže bitevní loď se rozbila na kusy!
  Nechte vojáky vykrvácet
  Svět je cukr, boj je skutečný!
  
  Matky pláčou - synové padli,
  Šachta pohřbů - bouřlivý proud!
  Někdo získá hodnosti země,
  Někdo bude v kleci se sténáním!
  
  Poznej ve válce - bajonet jako pojmenovaný bratr,
  Často někdy zůstává obranou!
  Pokud se váš stroj zasekl,
  Takže pracujte jako klub!
  
  Země Ruska, lesy a louky:
  Vůně heřmánku, vůně jahod!
  Krev mi teče do ruky jako vodopád,
  No, na mrtvolách kvetou karafiáty!
  
  Tohle všechno musíme chránit.
  Aby se děti nahlas smály!
  Chcete-li složit zkoušku v pět,
  Abyste nemuseli jít HROZIT!
  
  Brzy na konci je bolest pryč,
  Věřím, že lidé dosáhnou nesmrtelnosti!
  Komu se podařilo přežít, výborně,
  Budeme šťastní: věř mi, věř mi!
  Dimka dokončil píseň a všichni mu velmi horlivě a jednomyslně tleskali.
  Poté blonďatý zpěvák Dmitrij Rocket, zcela politicky korektní, prohrál partii v šachy a udělal sto penaltových kliků. V tomto se uklidnili.
  Na Sicílii jsme ještě museli tankovat a kluci během toho ještě stihli hrát fotbal. Pravda, velmi svérázným způsobem, blíže americkému, tedy strkanicemi a výlety, než angličtině. A najednou hrálo mnohem více lidí než ve standardních hrách.
  Ale mimochodem to bylo ještě zábavnější a užitečnější z hlediska vojenských dovedností. A že zápas je základem boje bez pravidel.
  Pak znovu let do Paříže... Žádné zvláštní incidenty nebyly a vylodění proběhlo v noci.
  Chlapci vyšli po rozpáleném salonu nazí do pasu a snažili se předvést záviděníhodnou svalovou úlevu. Ale po hořící Africe se noční Paříž zdá chladná. Kluci se třesou a natahují polní uniformu SS.
  Poté je jim dovoleno udělat si krátkou procházku po luxusním městě. Dmitrij tiše řekl své kamarádce Dance:
  - Jaké nádherné město, zvláště Eiffelova věž. Vyšplháme na něj a prohlédneme si Paříž z ptačí perspektivy.
  Danny souhlasně přikývl.
  - To by bylo nejlepší! Víte, myslel jsem, že Moskva je lepší a krásnější než kterékoli jiné město kromě Paříže... Fuj, za tohle nás zavřou! Poklona kapitalistickým nepřátelům!
  Dimka potutelně přimhouřil oči:
  - Není komu se hlásit... A můžou mě zavřít do vězení za železnou hvězdu prvního stupně. Dobře, pojďme do věže!
  U vchodu byl zádrhel, Dimkovi se nevěřilo, že má tak mladý borec opravdový železný kříž prvního stupně. Danka celkově vypadala mnohem přesvědčivěji. Ale všechno klaplo a kluci byli vpuštěni zdarma. Rychle vystoupali po schodech na samý vrchol a tam se rozhodli, že se budou bavit chůzí na rukou po parapetu. A že tento trik obvykle provádějí podvodníci za peníze, což znamená ...
  Dopadlo to legračně, pod vámi je propast, do které se nebojácně díváte, a spousta světel. Po příchodu Führera získali Němci takovou důvěru, že úplně vypnuli blackout. Paříž tedy byla bezpochyby krásná, a když se na ni podíváte obráceně, pak dvojnásob. A kluci se smáli a povídali si za pochodu.
  . EPILOG
  Vylodění jednotek v Británii již začalo. A bylo to jako vlna tornáda - náhlá a silná.
  Oleg Rybachenko bojoval v letadle a chlapec sebevědomě srážel nepřátele ve vzduchu.
  A dívka Margarita Korshunova bojovala vedle něj.
  Tandem dvou nesmrtelných dětí byl neporazitelný. A doslova se jim to povedlo. A provedli zajetí, po zajetí.
  A sestřelili Brity po stovkách. Letadla byla v plamenech a každá střela leteckého děla našla svůj cíl.
  A anglické lodě se potopily a dusily se ve vlnách.
  Zároveň terminátorské děti zpívaly ...
  Máme rakety, letadla,
  Nejsilnější ruský duch na světě...
  V čele nejlepších pilotů -
  Nepřítel bude poražen: na popel a dolů!
  S Brity úspěšně bojovali i obyčejní vojáci. Zejména Angelica a Alice. Ohniví a sněhobílí válečníci útočili na nepřítele, mlátili ho ze samopalů, brali nepřátele do zajetí...
  Jediný z momentů se ukázal být pro válečníky nebezpečný, když britské tanky přešly do protiútoku. Dívky proti nim ale nešetřily. Nejprve rozbili koleje dobře mířenými vrhy kumulativních granátů a poté, ignorujíce střelbu sapérských seker, vykroutili ústí nejbližších vozidel a rozbili optiku.
  Zde byla Alice dokonce zraněna na rameni, pak bolest ruskou vlčici jen rozzuřila. Obecně platí, že se sapérskou sekerou je docela možné zkroutit nebo rozsekat tlamu tanku a ještě více kulometu.
  Dívky se vrhly k tankům a mlátily je natolik, že v početné anglické koloně začala hrůzostrašná panika. Bílé vlajky nebo jen šály vlály nad pár desítkami aut... A tak jednomyslně, jako by vydaly rozkaz.
  Angelica se smála jako sněhová panna v komiksovém seriálu:
  No, to je přesně to, co byste čekali! Jejich okázalý lesk je u konce!
  Alice navrhla:
  - Nebo možná nasedneme do nádrže jako obvykle a pojedeme? Takže to bude skvělé?
  Angelica mávla rukou.
  - Dobře! Pojďme! Pojďme do Londýna!
  A dívky ve stylu hollywoodského westernu usedly do nejsilnějšího těžkého stroje M-36 zakoupeného v USA. A snažili jsme se všechno rozdrtit, rozbít, rozdrtit.
  Velmi statečně a obratně bojoval i prapor SSSR z Krasného Orljonoku. Chlapci zaútočili ve volné formaci a už zahnali kolonu válečných zajatců, pak je svázali a znovu se vrhli do útoku s mihotavými podpatky začerněnými blátem (bosí chlapci jdou do útoku mnohem obratněji!), přičemž se vyhýbali smrtícím polibkům z kulek. Britové, vyděšení kvílením sirén, Wagnerovou hudbou a masivním ostřelováním, však neodolali nebo nestříleli vůbec nebo se snažili střílet co nejčastěji bez míření.
  Dimkovi se v rozrušení podařilo sestřelit z pušky anglický dvoumístný dvouplošník, ten vzplál a opouštěje vlak narazil do země. Vladimír schválil:
  - Dobře mířená rána... Dokážete sestřelit Spitfire?
  - Jestli to můžu dostat! - řekl sebevědomě Dimka.
  Po půl hodině hned narazily tři Spitfiry. A ti "tradičně" odešli ke svým předkům. Jeden zničil Danku a Dimka hned dva. Ostatní ruští bojovníci si oběti vybrat nestihli - běloruští chlapci byli rychlejší.
  Pro ostatní chlapce však existovaly cíle a předměty hrdinství. Bohužel se to neobešlo bez ztrát, protože kluci do toho lezli.
  Večer dostal Oleg Rybačenko příležitost sledovat tankovou bitvu. T-44 proti britským vozidlům. Navzdory početní převaze Britů, konstrukce Olega Rybačenka (ve skutečnosti modifikace T-54!), zničila nepřátelské tanky bez problémů. Poloautomatický kanón, výborná viditelnost, optika a hlavně absolutně neprostupné pancéřování pomohly získat na bojišti převahu. A to pro vás není poloslepá keveshka, to je směs ruského a pruského technického génia.
  Ano, věže byly utrženy z Matild, Churchillů, Pershingů a o dalších tancích není co říci. Bitva se ukázala být tak jednostranná, že některé britské posádky zbaběle opustily své tanky a začaly se rozptylovat ...
  Oleg Rybačenko mlaskl rty jako obchodník, který získal neuvěřitelný a nečekaný zisk:
  - To je hustý! Při výběru tanku jsem neudělal chybu. Tucet takových divizí s těmito úžasnými stroji projde Amerikou za měsíc, nebo ještě rychleji!
  Již v noci se rozpoutaly boje o samotný Londýn. Velmi vysoká úroveň mobility sovětských vojsk a slabý odpor Britů a relativně krátká vzdálenost umožnily dosáhnout hlavního města tak rychle. Noc byla horká, bitvy zkázy...
  Londýn je velké město s mnoha předměstími, pevnostmi, různými starými budovami. Angličané jsou stále velmi silní a oddíly královské gardy bojují statečně. Ale tady jsou četné milice, kterých bylo dva a půl milionu a s nimiž Churchill a jeho okolí spojovali tak velké naděje, neospravedlňovali se.
  Milice se rozprchnou do svých domovů nebo se hromadně vzdávají. A mnozí se ve sběrně vůbec nedostavili. To je takový jednostranný výprask.
  Sedmnáctého srpna ráno vyšlo najevo, že německé jednotky již obsadily řadu čtvrtí Londýna. Komunikace s jednotkami už byla ztracena, i když se Churchill snažil do vysílačky křičet, že Londýn nikdy neopustí. Proč je to ještě lepší...
  Oleg Rybačenko poznamenal:
  - Zůstaň tady Churchille! Pak bez vás Británie jistě zcela kapituluje. A i když nekapituluje, bude zcela zničena. Toto již není možné.
  V jednu hodinu odpoledne vlála nad slavným Buckinghamským palácem rudá vlajka se srpem a kladivem. A to už je symbolem těsného finálového vítězství.
  Je vidět, že téměř okamžitě poté začaly v dalších oblastech britské metropole vyvěšovat bílé vlajky. Rokossovský řekl do rádia:
  - Švýcarské brigády nejen kapitulují, ale jsou také připraveny složit přísahu věrnosti vůdci Stalinovi a Velkému sovětskému Rusku!
  Oleg Rybačenko krátce nařídil:
  - Ať přijmou a připravte se na obsazení zbytku Anglie, považujte Londýn za náš.
  - Máme dost síly na všechno skvělé veliteli! řekl sebevědomě Rokossovský. - Jeden z našich vojáků má cenu stovek Angličanů! - Zazněla poslední věta, polní maršál je ještě sebevědomější!
  Zde Oleg Rybačenko náhle pocítil signál pozornosti: potřeboval zasáhnout. Chlapec-generál křičel:
  - Zdá se, že Winston Churchill utíká... No, co já po něm...
  Churchill se ve skutečnosti rozhodl odejít. Zástupci jeho okolí celkem rozumně prohlásili, že Londýn již nelze držet a v boji proti Třetí říši lze pokračovat z USA, případně z Kanady, formálně Britského Dominionu. A tak jeho smrt nebo zajetí Hitlerovi jen prospěje...
  Bylo to racionální, ale neexistovala žádná šance dostat se pryč od chlapeckého generála...
  Oleg Rybačenko bez jakéhokoli ceremoniálu sestřelil osm stíhaček osobního konvoje kdysi impozantního premiéra. Chlapec-generál ani nevěnoval pozornost jejich horečné střelbě z kulometů. Pak vyřadil dvojici motorů výškové čtyřmotorové vložky hlavy státu. Velké auto začalo ztrácet výšku. Z útrob vyletělo pět parašutistů. Za nimi se vrhl Oleg Rybačenko. Zostřený zrak chlapce-generála umožnil rozeznat vyděšenou, buldočí tvář hlavy Británie, obdařené nouzovými silami.
  Churchill by samozřejmě mohl být zabit, a to by bylo hezké, ale být zajat je ještě lepší. A ber to osobně...
  Oleg Rybačenko dokáže pomocí schopnosti křídel vylepšené Aurory změnit zametání přistát se svým vozem na trávníku v londýnském parku. Chlapec-generál vyskočí a běží směrem, kam chce Churchill utéct. Bosé, dětské podpatky chlapce blikají. Střílí na Olega Rybačenka, jedna z kulek mu nepříjemně pálí bok ...
  Chlapec generál zaklel:
  - Sakra!
  Oleg Rybačenko je nucen uhýbat kulkám a reagovat automatickou puškou. Angličané mlčí, "dárky", které posílá chlapecký generál, jsou nemilosrdně přesné. Oleg Rybačenko běží ještě rychleji a nechává za sebou celou četu britských mužů kosených kulkami...
  Intuice neomylně vede, tady je sám Churchill se svými ministry. Ani se nesnaží střílet zpět, jen plují, jak nejrychleji mohou. Využití možností mladých nesmrtelných svalů naplno a mužských hormonů, které tělo svévolně produkuje, je předběhne naprosto podřízený nájemný zabiják Oleg Rybačenko. Údery na nervová zakončení: jeden ministr byl vyřazen, druhý, třetí ... Takže imobilizoval samotného Churchilla ....
  Oleg Rybačenko položí poraženého premiéra na ramena a povolá vojáky na pomoc.
  Zde se k němu již řítí sovětští vojáci v podobě armády SSSR. Ozývají se vyděšené výkřiky:
  - Jste zraněný chlapče-generále!
  Oleg Rybačenko se dívá na svůj zkrvavený bok a usměje se:
  - To je svinstvo! Jak je možné, že tolik nepřátel zničit a nezískat ani škrábance. Nebylo to fér! - Generál odložil znehybněného Churchilla. - Nyní jeho jménem oznámíme kapitulaci britských jednotek. Myslím, že máme někoho, kdo umí napodobit jeho basu. A když ne, udělám to sám!
  O deset minut později zavolal Konstantin Rokossovsky a řekl:
  - Britský král Jiří III. oznámil konec odporu a vydal rozkaz ke kapitulaci a také nás požádal, abychom projevili milosrdenství velkému anglosaskému národu.
  zeptal se Oleg Rybačenko a stěží skrýval radost před Rokossovským:
  - Chápeš vůbec, co to znamená?
  Bojový maršál sebevědomě prohlásil:
  - Samozřejmě, že rozumím! Vyhráli jsme, Anglie se vzdala a vy, Největší z mladých válečníků, jste osobně zajal samotného Churchilla.
  Oleg Rybačenko zvolal:
  - Správně! Ale nejen to! Nyní se stanete prvním velitelem v historii Sovětského svazu, který obdrží nejvyšší vyznamenání Rudého impéria: Hvězdu Velkého diamantového řádu "Vítězství", jak jsem vám slíbil.
  Konstantin Rokossovsky namítal:
  - Ale hlavní zásluha na tomto vítězství patří tobě, velkému terminátorovi. A to je hvězda, kde si ji zasloužíte nosit!
  Oleg Rybachenko hrdě prohlásil:
  - A pro mě Nejvyšší rada schválí další dříve bezprecedentní ocenění: Velkou hvězdu Diamantového řádu "Vítězství"! A buďte podle toho!
  A chlapec-generál, dupající bosými dětskými nohami, rána na boku úplně zmizela, zpíval;
  Jsme průkopníci - hrdinové vlasti,
  Kdo se narodil ve znamení října...
  Nebudeme litovat života pro Rusko,
  Ke slávě s rudým praporem krále!
  
  Milujeme a víme, jak tvrdě bojovat,
  Nacisté horlivě vylomili rohy ...
  Granáty máme v prostorné brašně,
  Život pro nás pionýry není drahý!
  
  Milujeme naši svatou vlast,
  Co vytvořil impozantní komunismus...
  Tady je komsomolská dívka, která chodí bosa sněhem,
  A fašista nás chce srazit dolů!
  
  Horlivě jsem bojoval s nacismem poblíž Moskvy,
  A všechny nepřátele jsme posekali srpem...
  Proč byl tento Wehrmacht dán Rusům,
  Udeřím ho pěstí!
  
  Jsem průkopníkem a pod velkou Moskvou,
  Bojoval jako obří válečník...
  Zastavil divoký nápor fašismu,
  Máme jednoho Pána Nejvyššího druhu!
  
  V obrodě Ruska nejsou žádné hrany,
  Skvělý Stalin, zvedl nás z kolen...
  Svarog velký, nejvyšší mesiáš,
  A Ladův zářivý ideál!
  
  Jsme průkopníci, chlapci, dívky,
  Milujeme bojovat - to je náš osud ...
  A hlas člena Komsomolu je zvučný,
  I když vládne krvavý chaos!
  
  Rusko je vlast Svaroga,
  A komunismus osvětlil cestu...
  Pionýři nepotřebují zlého Boha,
  Nepřítel nás nebude moci ohnout v pěst!
  
  Máme chladný tank se šikmým pancířem,
  Pro Fritze je tak snadné neprorazit,
  S láskou k Ladě, vznešené panně,
  Proměnit dravce ve hru!
  
  Moskva bojující lidé bránili,
  A pak tu byl velký Stalingrad ....
  Brzy uvidíme komunismus,
  Projděte a poznejte průvod v Berlíně!
  
  Ano, Stalingrad je hrdý na toto slovo,
  Jsme bosí průkopníci ve sněhové závěji...
  Zlomíme roh hloupé krávě
  A zaženeme Hitlera přímo do rakve!
  
  Věz, že Vlast se nikdy neohne,
  Její impuls nelze potlačit...
  Ať slunce svítí navždy nad Ruskem,
  A zrádný zloděj bude rozdrcen!
  
  U Stalingradu projevili odvahu,
  Podařilo se nám zastavit nacisty...
  Rusové mají takovou drzost, víte,
  A nepřátelé budou jen nuly!
  
  Rusko může letět na Mars
  A vytvořit jinou velikost...
  A samozřejmě vše bude velmi cool,
  I když život je křehký jako nit hedvábí!
  
  Ruský duch v bitvách o bariéru nezná,
  Má sílu Peruna...
  Čekáme na odměny od bohů,
  A živel září, věřte runě!
  
  Jakým způsobem ruský duch nezná porážku?
  Věřte mi, pošlape všechno ...
  My pionýři se tak moc chceme pomstít...
  Neporazitelný jako armáda vlasti!
  
  Máme skoro vyhráno
  Ať je světlo ve slávě komunismu...
  Naši dědové bojovali za vlast,
  Brzy se setkáme s radostí a svítáním!
  
  Bez vlasti nejsou životy pro průkopníky,
  Chtějí o ni bojovat...
  A co chcete zlí pánové?
  Měli bychom poskytnout otrocký život?
  
  Ne, Vůdce Rusů bude zotročen,
  Rozdrtíme ho jako panenku...
  Koneckonců, rytíři Ruska mohou bojovat,
  A cherubín zlatokřídlý je s námi!
  
  Pod světem nejsou žádné tváře naší vlasti,
  Zářící jako nejjasnější hvězda...
  Stal jsi se pro mě idolem,
  Nikdy se s tebou nerozejdu!
  
  Jsem průkopník a bosý chlapec
  To se s holým podpatkem řítí sněhem...
  A někde skáče bílý, roztomilý zajíček,
  Kdo zlomí roh nepřítele!
  
  Průkopník v bitvě pochybností neví,
  Není to klaun, ale znáte terminátora...
  Zuřiví fašisté přijdou, věřte pomstě,
  A komunismus bude světlý ráj!
  
  Jak přijde éra,
  Ve kterém každý válečník z jeslí...
  Bojujte až do posledního dechu
  Chcete-li zničit divoký, poznejte padoucha!
  
  Hvězdy komunismu jasně září,
  Doba světla, na světě není krásnějšího ....
  Rozdrtíme jho věřit fašismu,
  A Hitler bude k večeři Rus!
  
  Věříme, že takové ocelové nádrže,
  Že jejich panteří skořápka nepronikne...
  Zamávejme jódem na rány našeho chlapce,
  A opět se pionýr statečně vrhá do boje!
  No, co nacisté zatěžovali,
  Nemysleli si, že bychom mohli jen tak vyhrát.
  Zřejmě známe komunismus na míle daleko,
  A wehrmacht můžeme porazit vtipně!
  
  Ve jménu naší mocné vlasti,
  Hrdý průkopník jde do útoku...
  Přestože nad vlastí visí mraky,
  Pojďme všem vítězným příkladem!
  
  Věř, že nepřítel sen nezastaví,
  Znovu porazíme všechny fašisty...
  Zlo nebude věřit, že bude vládnout na trůnu,
  Vytvoříme nový světový řád!
  
  Ve vlasti bude všechno v pořádku, víš
  Jsem chlapec, ale v bitvě jako Robin Hood,
  Nejprve jsem jen škrábal na stůl,
  A teď dokonce věřte, že cool!
  
  Rusko může roztrhat nacisty bajonetem,
  Porazí jakoukoli armádu...
  A pionýři žijí za komunismu...
  Koneckonců, naše přátelství je silný monolit!
  
  V ničem neustoupíme Fritzovi,
  Nepřátele můžeme porazit vtipem...
  A tak jsme mlátili nacisty kyjem,
  Sněhová vánice hučí, stáčí sníh ve vichřice!
  
  Rusko neví, že nacisté znají slitování,
  Je neporazitelně silná...
  Dostanou šavli pevně do krku těch bastardů,
  A Satan bude zničen!
  
  Nevěřte, že Hitler je neporazitelný,
  I když je pekelná síla, zvažte shromážděné všechno ...
  Když jsou lidé a strana sjednoceni,
  Lidé našeho Wehrmachtu se roztrhali na kusy!
  
  Rusko bylo po staletí známé jako světec,
  Rozbila tygry jako kov...
  Šíří se od konce ke konci,
  O takové zemi snil jen mladý muž!
  
  Vyhráli jsme jako obři
  Nasekaní protivníci poznají mečem...
  My Rusové jsme v bitvách neporazitelní,
  Porazíme protivníky vlasti!
  
  Věřte mi, nic nás nezastaví
  A víte, že nic nevyhraje...
  Pohřbíme Fuhrera na hlavě,
  Máme ostrý meč a ocelový štít!
  
  V celém vesmíru není krásnější Rusko,
  Bude to mít éru světla na věky...
  Všechny generace budou mír a štěstí,
  Vlast potřebuje pevnou ruku!
  
  Takže při hraní v Berlíně,
  Ušpiněme Wehrmacht jako popel do krve...
  To bude čas hranice ráje,
  A spolu s Láďou vládne láska!
  
  TROCHU JINAK A BEZ PŘISTÁVÁNÍ SE NEOBJEDETE!
  Chamberlain neodstoupil jako premiér Británie a podařilo se mu uzavřít čestný mír s Hitlerem. Führer zaručil nedotknutelnost britského koloniálního majetku. Na oplátku Británie souhlasila s uznáním všeho, co se Třetí říši podařilo zachytit. Včetně francouzských, belgických a holandských kolonií. A to je hodně. Hitler poté dobyl Jugoslávii a Řecko.
  22. června 1941 zaútočil na SSSR. Na jedné straně si Němci uchovali větší sílu, zejména v letectví: v bitvě o vzdušnou převahu v Británii se neztratily tři tisíce letadel. Nepočítaje ztráty v oblasti Středozemního moře a odklon leteckých sil.
  Navíc jsme ještě nemuseli přesouvat vojáky do Afriky. Itálie se spokojila se zajetím Etiopie a některých dalších francouzských a belgických majetků v Africe. A měla toho dost.
  Rommel tak bojoval na východní frontě. SSSR se tak zdál mít ještě menší šance než ve skutečné historii. Nacisté jsou přece mnohem silnější bez druhé fronty.
  Ale na druhou stranu se Stalinovi podařilo vyhlásit všeobecnou mobilizaci a připravit jednotky k obraně. V důsledku toho vstoupili do války organizovaněji a byli schopni po ústupu z Dněpru stabilizovat a udržet tam obranu. Válka pak nabyla rázu první světové války. Přední linie je neaktivní, mohutná obrana a není možné rozvinout ofenzívu.
  Bitvy jsou krvavé, ale neúčinné. Němci i Rusové chřadli v pozičních bojích. A nikdo se nemohl navzájem zlomit.
  Wehrmacht i sovětské jednotky bojovaly lépe v defenzivě. A německé tanky nebyly dostatečně silné a účinné, aby prorazily, a ty sovětské také.
  Ale v roce 1944 nacisté dostali proudová letadla a začali silně tlačit na sovětské síly.
  Ve vzduchu měli nacisté v jednačtyřicátém roce výhodu. Poté, postupně uvolňující další letadla, sovětské letectví začalo vyrovnávat pozice.
  Ale pak, po vyhlášení totální války a zmocnění Speera, ministra zbrojení a střeliva, s nouzovými pravomocemi, začala výroba zbraní narůstat. A Němci přidali proudová letadla a raketovou techniku.
  Ale protože fronta byla na Dněpru a to bylo ještě daleko od Moskvy, raketový program FAA nešel do série. Ve skutečnosti mohli Němci střílet na Leningrad pouze z Baltu. Experti Hitlerovi vysvětlili, že balistické střely jsou příliš drahé a že plnohodnotný proudový bombardér je levnější i lepší. Ve skutečnosti měli Němci paliva dost a nový proudový bombardér Arado šel do série a začal bombardovat sovětské pozice.
  Ukázalo se, že ani vrtulový TA-152, výkonný ozbrojený, pancéřovaný víceúčelový stíhací bombardér a útočný letoun, není špatný - skutečný dříč. A rychlost 760 kilometrů za hodinu je slušná a další parametry jsou včetně zbraní. Německé letecké dělo ráže 30 mm se ukázalo jako účinné a schopné sestřelit sovětské letadlo jediným zásahem.
  Co je zvláště důležité v boji proti útočným letounům IL-2. A to je vážné.
  Němci začali aktivně tlačit letadla ze vzduchu a začala letecká ofenzíva.
  Obzvláště těžký se stal podzim, kdy se na frontu začal masivně dostávat stíhač XE-162 s vynikajícími letovými vlastnostmi a snadnou výrobou. Ano, to je vážné!
  Stalin nařídil najít odpověď. Zatímco v SSSR ale vývoj proudových letadel zaostával. Jak-3 se nevyrábělo ve velkém, objevil se LA-7, který však byl stále horší než TA-152, ME-309 a německá proudová vozidla.
  Taková byla situace na frontě. V tancích SSSR byly hlavními vozidly T-34-85 a IS-2, Němci "Panther" -2 a "Tiger" -2. Německá auta byla o něco lepší než ve skutečné historii díky silnějším motorům. Panther-2 o hmotnosti třiapadesát tun měl motor o výkonu 900 koní a Tiger-2 o hmotnosti šedesát osm tun 1000 koní. Oba tanky byly tedy relativně mobilní, s výkonným 88milimetrovým kanónem v délce hlavně 71 EL a dobře chráněné v čele. A díky zdrojům kolonií byl dostatek legovacích prvků a německé tanky se ukázaly jako docela spolehlivé v provozu. A propichovali sovětská vozidla z jakékoli vzdálenosti vhodné pro boj.
  Němci měli v tankových duelech dobré vybavení lepší než sovětské, ale nedokázali vyhrát.
  Podoba proudových letadel však zamotala Stalinovi karty. A co odpovědět, když nebylo jasné.
  Ale v sovětském sokolím hejnu jsou tři orlí dívky. A rozhodli se dát rohy Třetí říši.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlová a Mirabela Magnetic.
  A tak vzali a vstoupili do boje s nacisty.
  Anastasia, která sestřelila německé letadlo, říká:
  - Pokud diktátor s mazanou minou vynuluje své podmínky, znamená to, že volič dostal znovu lýko!
  Akulina, která odřízla nacisty, poznamenala:
  - Válečník vždy bojuje za spravedlivou věc, zatímco politik bere všechny trofeje nalevo!
  Mirabela souhlasila s tímto:
  - Válečník střílí levou rukou za spravedlivou věc, zatímco politik jazykem bere všechny úspěchy doleva!
  Anastasia s pomocí holých prstů sestřelila německé letadlo a vydala:
  - Válka je opakem oceánu lásky, ale vyžaduje také fontánu krve!
  Akulina vystřelila, přitiskla si holou, kulatou patu a potvrdila:
  - Bojovník není Bůh v síle, ale anděl v ušlechtilosti!
  Mirabela souhlasně přikývla a poté, co srazila Fritze, poznamenala:
  - Voják má železnou přilbu, ocelový bajonet a zlaté srdce, ale politik ho neocení ani za měděný groš!
  Dívky bojovaly na obloze zoufale a velmi sebevědomě. Sestřelili nacisty a prokázali své umění.
  A je jedno, že německá letadla se zdají být lepší a efektivnější než sovětská.
  Hlavní věc je, že v čele SSSR, krásné a chytré, téměř nahé pilotky v jedněch bikinách.
  Mezi nimi je i Natasha Sokolovskaya, rovněž světové eso.
  Natasha holými prsty u nohou srazila německé auto a zapištěla:
  - Vojáci jsou často hnáni na porážku jako ovce, ale v srdci jsou to lvi a politik, který řve jako lev, je typická ovce!
  Anastasia odpálila nepřítele leteckým granátem, probodla letadlo Třetí říše a zapištěla:
  - Voják se může bát i smrti, ale přece jen se víc bojí potupy a politik se třese o život, ale o čest už dávno přišel!
  Akulina poznamenala a vedla velmi dobře mířenou a sebevědomou palbu na nepřítele:
  - Vojáci, kteří porazili nepřítele, oslavují vítězství, politik, který oklamal voliče, oslavuje zbabělce!
  Mirabela velmi trefně udeřila nacisty holými prsty na nohou a křičela:
  - Chlapec může být dobrý válečník, ale z politika nikdy nevyroste odpovědnost vůči voličům!
  Natasha, která střílela na nacisty a srážela je, poznamenala:
  - Lepší být bosým klukem, než nechat politiky, aby ti obouvali boty a ukradli ti mládí!
  Anastasia se vrhla na nacisty a řekla:
  - Dívka je velkolepá květina, která může uschnout, ale nikdy neztratí svou vůni, politik je hromada hnoje, může se vyšplhat na trůn, ale bude jen víc smrdět!
  Akulina si toho agresivně všimla, ukázala své perlové zuby a nasměrovala letadlové dělo holými prsty:
  - Voják je skutečný chlap, politik je nevrlá žena v kalhotách!
  Natasha máchla holými prsty, přitiskla páku na soupeře a zasyčela:
  - Voják má ušlechtilý vztek jako řev lva a politik má odpornou hysterii, to slovo je bečení berana!
  Akulina agresivně poznamenala, blýskala se šarlatovými bradavkami a střílela přesně na nepřítele:
  - Voják má málokdy volno, ale politik má sedm pátků v týdnu a jeho voliči slaví narozeniny v pondělí!
  Natasha udeřila do Fritze tak, že přitiskla nahou patu a vydala se s úsměvem a vycenila zuby:
  - Voják, který padl, je vyždímaný, politik vždy morálně padá a ždímá se v kapse!
  Anastasia dala nepříteli facku, odsekla ho, doslova ho pokosila a cvrlikala:
  - Voják je někdy nucen projít bahnem a přitom zůstat mužem a politik v čistém oblečení a politý kolínskou zůstává prasetem!
  Akulina poznamenala a odřízla nacistická letadla svou ničivou kaskádou výbuchů:
  - Voják vzdává čest a zůstává se ctí, politik uklouzne prase a zůstane prasetem!
  Mirabela sekla svého protivníka, odřízla ho jako břitva a také pomocí bosých nohou zavrčela:
  - Voják má knoflíky v řadě, politik má jako kančí zadnici!
  Natasha agresivně odřízla nacisty a zavrčela:
  - Voják uši statečné děti a pošle politiky do psychiatrických léčeben!
  Anastasia s velkým vtipem odpověděla, mrkla a střílela na nepřítele:
  - Člověk prý pocházel z opice, ale politik je hned vidět a zůstal prasetem!
  Akulina, která drtila nepřítele holými prsty na nohou, zavrčela:
  - Labouristé udělali z opice člověka a tajná politika udělala z lišky směsici prasete!
  Mirabela agresivně poznamenala a spustila kaskády olověných kulek pomocí holých prstů:
  - Dělník pracuje a občas pije alkohol, politik je prasátko a vždy zvrací verbální průjem!
  Natasha poznamenala poměrně agresivně a vyslala kaskádu smrti a zkázy se smrtící silou:
  - Voják roste z bitvy do bitvy, politik z jedné volební kampaně do druhé, další a další se mění v prostitutku!
  Anastasia, agresivně posílající dary smrti nacistům s vražednou silou, vydala:
  - Oči vojáka hoří mladistvým vzrušením bojovníka, politikovi hoří klobouk jako zloděj, lhostejností popáleného cynika!
  Akulina mrkla, zasáhla ji střelou z letadla s pomocí holých prstů na nohou a zapištěla:
  - Voják má na výběr: hruď v křížích nebo hlavu v křoví, kdežto politik ve volbách má jen kříže ucpané aspiracemi, voliči a hlávkami kapusty!
  Mirabela, která střílela na nepřítele pomocí holých, dlátových nohou, si všimla:
  - Voják, i malého vzrůstu s odvahou, obr, politik, i s vysokým postavením - trpasličí svědomí!
  Natasha se zachichotala a poslala další dárek smrti a sebevědomě rozdrtila nepřítele vydala:
  - Voják chce ženské tělo jako dárek za výkon a politik nezaslouženě přivede celou zemi na rakovinu!
  Anastasia s pomocí svých holých prstů poslala vražedný dárek smrti, rozdrtila nepřátelské letadlo a křičela:
  - Voják má na výkon vždycky čas a místo, ale ne vždy se to podaří, politik v neustálých časových potížích si určitě stihne nasadit prase na hlavu!
  Akulina, která drtila Němce pomocí holých prstů a vyceňovala své slonovinové zuby, vydala:
  - Politik je jediný bezkřídlý tvor v přírodě, který se všem vysere na hlavu!
  Mirabela agresivně dodala a bez problémů ničila protivníky svým zabijákem a sexy nohama:
  - Každý školák ví, že dvakrát dva jsou čtyři, jen politici místo násobení čísel dělají v kapse neustálé dělení!
  Natasha reprodukovala obrat na své ovladatelné stíhačce, rozdrtila fašistická stvoření a vyaknula:
  - Voják se učí vycpáváním boulí, politik se snaží zvyknout voliče na myšlenku, že můžete prosperovat, když budete mlátit palce!
  Anastasia, vysílající projektil smrtící síly s pomocí holé dívčí paty, poznamenala:
  - Každý voják je bojovník, rozdíl je pouze v úrovni, každý politik je prostitutka, rozdíl je pouze v hodnosti pasáka!
  Akulina poznamenala se smíchem, vycenila zuby a mrkla:
  - Voják je částečně kat, protože také prolévá krev, politik je úplný darebák, co mu kape na mozek!
  Mirabela udeřila na nepřítele holými prsty, dlátovýma nohama a vydala:
  - Je-li generál pozván na svatbu, dostane voják pozvánku k záchraně vlasti, aby se svatby hrály ve svobodné zemi!
  Děvčata bojovala velmi dobře. A všeobecné hrdinství Rudé armády pomohlo vyhnout se úplnému kolapsu fronty.
  V lednu se sovětská Rudá armáda pokusila o postup, ale výraznějších úspěchů nedosáhla.
  Tak jsem uvízl v husté ochraně Wehrmachtu. A pak se v březnu pokusili prorazit i Němci. Měli samohybné dělo E-25 s kanónem Panther a výšku 1,7 s motorem o výkonu sedm set koní a váze dvacet šest tun. Pojízdné auto - nic neřekneš. Ale ne moc konstruktivní.
  V létě začala do obou armád přicházet nová vozidla. Červený IS-3 je lépe chráněn v čele, německý E-50 a E-75 a E-100. Bitvy však ukázaly, že nová německá technika není zcela dokonalá. Ukázalo se, že E-50 je jen o něco lehčí a lépe chráněný než Tiger-2. Pravda, už měl věž a podvozek byl lehčí a průjezdnější. Navíc více průbojné dělo 88 mm v 100 EL. Takže auto vypadá, že nic. A E-50 nahradil Panther-2 jako hlavní tank.
  E-75 byl příliš těžký - přes devadesát tun, ale lépe chráněný 128mm kanónem. A tento tank způsobil nějaké problémy. A E-100 je ještě těžší a dražší. Tento tank se však armádě příliš nelíbil.
  Oblíbenější byl E-50 s motorem o výkonu až 1250 koní - poměrně obratný a dobře chráněný v čele.
  V SSSR se zpomalil vývoj nového tanku T-54 a zatím hlavního tanku T-34-85, který je poněkud zastaralý. A E-50 mohl proniknout jen do boku a E-75 se pro něj ukázal jako zcela neprostupný.
  V létě Němci mírně postoupili ve středu. A na podzim se bojovalo o Smolensk.
  Bitvy byly v plném proudu velmi tvrdohlavé. Sovětská vojska se pokusila o protiútok.
  Smolensk se však hrdinně bránící podařilo udržet. A přišla zima.
  Je to těžké... Němci samozřejmě mají svá supertřídní esa na obloze. Například Marseille, která za tisíc sestřelených letadel obdržela Hvězdu rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy s meči a diamanty.
  Ano, jde o ojedinělý případ, kdy se pro fenomenální pilotku vymyslelo nové ocenění a byly pro ni ještě tři tituly.
  Když Marseille dosáhl dvou tisíc sestřelených letadel, byl vyznamenán Hvězdou Rytířského kříže Železného kříže se zlatými dubovými listy s meči a diamanty.
  A za tři tisíce sestřelených letadel hvězda Rytířského kříže Železného kříže s listy z platinového dubu s meči a diamanty.
  Tohle je opravdu borec, borec pro všechny bojovníky.
  Přišel také čtyřicátý šestý ročník ... Němci na jaře opět postupovali. Mají pokročilejší proudová letadla. E-50 se objevila i v modifikaci s motorem a převodovkou v jednom bloku a snížila se na siluetu a její hmotnost klesla na padesát tun.
  To ale Němcům k vítězství nepomohlo. Válka byla na stejné úrovni. Disky se neospravedlnily. Ukázalo se, že jsou příliš drahé a náchylné ke střelbě z ručních zbraní.
  Jejich jediným plusem je vysoká rychlost a výška letu, víceméně pomáhala při průzkumu a bombardování.
  Ale ani to není moc.
  Uplynul i čtyřicátý šestý rok, postoupil sedmačtyřicátý... Němci postupovali v teplém období, sovětská vojska v mrazech.
  A tento rok nikomu nic nedal. Rudá armáda měla T-54, ale německý E-50 nebyl o nic horší a ještě mobilnější ...
  Marseille do konce roku vyneslo jeho konto na čtyři tisíce letadel a obdrželo nový řád: Hvězda Rytířského kříže, Železný kříž s platinovými dubovými listy, meči a černými diamanty.
  Ano, to je také čtvrtý stupeň - černé diamanty, a to velmi cenné!
  Také osmačtyřicátý rok proběhl v tvrdých výměnách úderů .... A zatímco je vše stabilní...
  A uplynul čtyřicátý devátý rok ... SSSR má v sérii stíhačku MIG-15 ...
  Marseille přivedl své účty na pět tisíc letadel. A obdržel nový Řád Velké hvězdy Rytířského kříže Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty.
  A sovětské dívky také nejsou miss ....
  Rok 1950 již uplynul... Němci se pověsili a Rudá armáda je také v pevné frontové linii.
  Sovětské tanky T-54 a IS-7 proti E-50 U a E-75 U. Němci také vyráběli své vozy s motory v jednom bloku spolu s převodovkou a napříč. A E-50 byl lepší než T-54 v jízdních výkonech a čelním pancéřování. A pár v průbojné síle zbraně. Němci ale stále nemohli vyhrát.
  Tak uplynul i rok 1951 ... A nemá smysl.
  Marseille za šest tisíc letadel obdržela Velkou hvězdu Rytířského kříže Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  A je to docela fajn!
  Natasha, Anastasia, Akulina, Mirabela si však připsaly značné účty.
  Navíc bojují s odhalenými prsty a sami se sebou v bikinách.
  Holky co potřebujete...
  A tak uplynul rok 1952... I frontová linie je usedlá.
  Ale v březnu 1953 umírá Stalin. A to je vážné. Velkému vůdci se ale podařilo zanechat písemnou závěť, kde jako svého nástupce oznámil Lavrentyho Palycha Beriju. A to je velké rozhodnutí.
  Sovětská fronta se tedy nezhroutila a válka pokračovala na stejné úrovni.
  1953 skončil...
  Marseille obdrželo za sedm tisíc letadel Velkou hvězdu Rytířského železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty.
  Dívka také získala vysoká ocenění pro sebe.
  Už je rok 1954... Čas plyne na zemi po kapkách. Nebo možná ještě prudčeji.
  A ani Němci, ani Rusové nemohou nic výrazně změnit.
  Takže v roce 1955 nacisté postupují. A sovětská vojska se v létě brání. A koncem podzimu se o útok pokouší i samotná Rudá armáda.
  Už je rok 1956.
  Marseille za osm tisíc letadel obdržela Velkou hvězdu rytířského kříže s platinovými dubovými listy, meči a černými diamanty.
  22. června 1956 bylo přesně patnáct let Velké vlastenecké války. A o míru se samozřejmě mluvilo už dlouho. Lavrenty Beria je připraven na kompromisy. Adolf Hitler ale tvrdošíjně odmítá kompromisy.
  Hitler stále věří v zázračnou zbraň a je tu touha bojovat až do konce.
  Plus samozřejmě Japonsko...
  O Zemi vycházejícího slunce? S Čínou válčí už velmi dlouho. A tady už je možné bojovat donekonečna. Ani jedna strana nemůže zabrat. Ani Čína, ani Japonsko se skutečně nemohou navzájem porazit. I když Číňané utrpí větší ztráty.
  A tak se Muller vydal do Nebeské říše se speciálním posláním. Přesvědčte samuraje, aby se vyrovnali s Nebeskou říší. Aby pak padl na Rusko a konečně vyřešil tento vleklý problém!
  Mullerova mise začala v září 1956... Obecně Japonci souhlasili s mírem a rozdělením sfér vlivu. V tuto chvíli však Molotov na Berijův rozkaz navštívil Čínu. A přesvědčil Nebeskou říši, aby pokračovala ve válce se samuraji.
  Japoncům nebylo možné rozvázat ruce. A válka mezi SSSR a Třetí říší pokračovala.
  Prošel a od roku 1956 ... 1957 přichází ...
  Němci se v květnu pokusili o postup znovu a měli nové pyramidové tanky třídy AG. A to je vážné. A tvar pyramidy poskytoval skloněné brnění ze všech úhlů. A byl to vážný krok.
  Nacistům se podařilo prolomit sovětskou obranu a obklíčit Smolensk. A pak, rozvíjející úspěch na severu, se přibližte k Leningradu a vezměte Vjazmu do středu.
  Situace se stala extrémně obtížnou. A útok na Moskvu už začal.
  A za těchto podmínek zůstala jedna naděje, pro Olega Rybačenka a vylodění padlých.
  A tady jsou terminátor sám a dívky v nejlepším.
  A nacisté už proudí po Moskvě z různých stran.
  Poté Oleg a dívky znovu vstoupili do bitvy a pomohli Rusku, nebo spíše SSSR.
  Pak se k nim přidala bosá dívka Margarita. Také dospělá spisovatelka se výměnou za nesmrtelnost stala asi dvanáctiletou dívkou a plní poslání.
  Válečníci z jednadvacátého století se opět potýkali s nacisty dvacátého.
  Ve fašistické hnědé říši je příliš mnoho vojáků. Plynou jako nekonečná řeka.
  Oleg Rybačenko, porážející nacisty meči, zařval pěchotu i tanky:
  - Nikdy se nevzdávej!
  A z chlapcovy bosé nohy vyletěl ostrý kotouč!
  Margarita drtila protivníky, vyceňovala zuby a zabručela:
  - Na světě je místo pro výkon!
  A jedovaté jehly se rozsypaly z holčiny bosé nohy a zasáhly nacisty a jejich letadla a tanky.
  Natasha také vražedně a zavyla házela nahými prsty:
  Nikdy nezapomeneme a nikdy neodpustíme.
  A její meče prošly fašisty ve mlýně.
  Zoya sekla nepřátele a zapištěla:
  - Pro novou objednávku!
  A z jejích bosých nohou se rozsypaly nové jehly. A co je v oku, co je v hrdle nacistických vojáků a letadel.
  Ano, bylo jasné, že válečníci byli vzrušení a zuřiví.
  Augustin, porážející bílé vojáky a tanky, zaskřípal:
  - Naše železná vůle!
  A z její bosé nohy letí nový, smrtící dárek. A padni takni a bílí bojovníci.
  Světlana seká na mlynáře, její meče jsou jako blesk.
  Nacisté padají jako snopy.
  Dívka hází jehly bosýma nohama a kvílí:
  - Pro matku Rusko vyhraje!
  Oleg Rybačenko postupuje proti nacistům. Terminátor chlapec seká hnědé vojáky.
  A přitom prsty na holých nohách chlapce vyhazují jehly s jedem, trhají kmeny a sestřelují letadla.
  Chlapec řve:
  - Sláva budoucímu Rusku!
  A v pohybu každému řeže hlavu a tlamu.
  Margarita také drtí protivníky.
  Její bosé nohy mávají. Nacisté umírají ve velkém. Válečník křičí:
  - Pro nové hranice!
  A pak ta dívka vezme a rozřízne ...
  Masa mrtvol fašistických vojáků.
  Ale Natasha je v útoku. Porazí nacisty spolu s tanky a zpívá:
  - Rusko je skvělé a zářivé,
  Jsem velmi zvláštní dívka!
  A z jejích bosých nohou létají kotouče. Kdo viděl hrdla nacistů. Ano, toto je dívka.
  Zoya je v útoku. Sekání hnědých vojáků oběma rukama. Plivnutí z trubice. A hází smrtící jehly holými prsty - sestřelujte tanky a letadla.
  A přitom si zpívá:
  - Oh, kytku, pojďme,
  Oh, můj oblíbený odejde!
  Augustina, která kácí nacisty a vyhlazuje hnědé vojáky, ječí:
  - Celý chlupatý a v kůži zvířete,
  S kyjem přispěchal na pořádkovou policii!
  A holými prsty u nohou vystřelí na nepřítele, něco, co zabije slona a ještě víc tank.
  A pak zakřičet:
  - Vlci!
  Světlana v útoku. Řezy, sekání nacistů. Bosýma nohama na ně vrhá dárky smrti.
  Provozuje mlýn s meči.
  Rozdrtila spoustu bojovníků a kvílí:
  - Přichází velké vítězství!
  A dívka je opět v divokém pohybu.
  A její bosé nohy vystřelují smrtící jehly a ničí tanky a letadla.
  Oleg Rybačenko vyskočil. Chlapec se otočil v kotrmelci. Ve skoku rozsekal spoustu nacistů.
  Házal jehly holými prsty a zavrčel:
  - Buď slavný mou krásnou odvahou!
  A chlapec je opět v bitvě.
  Margarita přechází do útoku. Rozdrtí všechny nepřátele v řadě. Její meče jsou tvrdší než čepele větrných mlýnů. A holé prsty házejí dary smrti, hoří tanky a letadla.
  Dívka je v útoku. Vyhubí hnědé válečníky bez obřadu.
  A každou chvíli skáče a kroutí se!
  A dary ničení od ní létají.
  A sami nacisté padají mrtví. A hromadí se celé hromady mrtvol.
  Margarita křičí:
  - Jsem americký kovboj!
  A znovu její bosé nohy hodily jehlu.
  A pak ještě tucet jehel!
  Natasha v útoku je také velmi cool.
  A hází bosýma nohama a plive ze slámy.
  A křičí z plných plic:
  - Jsem jiskřivá smrt! Jediné, co musíte udělat, je zemřít!
  A opět krása v pohybu.
  Zoya zaútočí na blokádu nacistických mrtvol. A z jejích bosých nohou létají také bumerangy zkázy.
  A hnědí bojovníci stále padají a padají.
  Zoya křičí:
  - Bosá holka, vyhraješ!
  A z holé dívčiny paty letí tucet jehel. Které přímo do hrdla kopou nacistům.
  Padnou mrtví.
  Nebo spíše úplně mrtvý.
  Augustina v ofenzivě. Rozdrtí hnědé jednotky. Její meče nosí dvě ruce. A ona je tak velká bojovnice.
  Fašistickými jednotkami se prožene tornádo.
  Dívka s červenými vlasy řve:
  - Budoucnost je skrytá! Ale bude to vítězné!
  A v útoku kráska s ohnivými vlasy.
  Augustin řve v divoké extázi:
  - Bohové války všechno roztrhají!
  A válečník v útoku.
  A její bosé nohy vrhají spoustu ostrých, jedovatých jehel.
  Světlana v bitvě A tak jiskřivé a bojovné. Její holé nohy vyvrhují tolik smrtících věcí. Ne muž, ale smrt s blond vlasy.
  . KAPITOLA #7
  Ale pokud se to zlomí, nemůžete to zastavit.
  Světlana zpívá:
  - Život nebude med,
  Ten skok v kulatém tanci!
  Ať se sen splní -
  Krása promění člověka v otroka!
  A v pohybu bosé dívky je stále více vzteku.
  Oleg v ofenzivě vše zrychluje. Chlapec bije nacisty.
  Jeho bosé nohy hází ostré jehly - trhají tanky a letadla.
  Mladý válečník křičí:
  - Šílená říše všechny roztrhá na kusy!
  A chlapec je opět v pohybu.
  Margarita je ve své činnosti bouřlivá dívka. A mlátí nepřátele.
  Zde spustila holou nohu, hrášek s výbušninou. Ta vybuchne a najednou se vyhodí sto nacistů a deset tanků.
  Dívka křičí:
  - Vítězství k nám stejně přijde!
  A bude řídit mlýn s meči - sudy tanků létají různými směry.
  Natasha zrychlila své pohyby. Dívka kácí hnědé válečníky. A zatímco křičí:
  - Vítězství čeká na ruskou říši.
  A pojďme vyhubit nacisty zrychleným tempem.
  Natasha je terminátorka.
  Nemyslí na to, že by zastavil a zpomalil, a tanky a letadla jedou z cesty.
  Zoya je v útoku. Zdá se, že její meče krájí maso a kovový salát. Dívka křičí z plných plic:
  - Naše spása je v platnosti!
  A holé prsty také hází takové jehly.
  A masa lidí s proraženými hrdly, povalujících se v hromadách mrtvol, stejně jako rozbitých tanků a sestřelených letadel.
  Augustine je bláznivá dívka. A všechny to rozdrtí, jako by to byl robot z hyperplazmy.
  Už rozbilo ne sto nacistů. Všechno ale nabírá tempo. A válečník stále řve.
  - Jsem neporazitelný! Nejúžasnější na světě!
  A opět kráska v útoku.
  A z jejích holých prstů vylétá hrášek. A tři sta nacistů a tucet tanků byly roztrhány silným výbuchem.
  Augustin zpíval:
  - Neodvážíš se zmocnit se naší země!
  V ofenzivě je i Světlana. A nedává ani gram oddechu. Divoká Terminátorka.
  A podřeže nepřátele a vyhladí nacisty. A masa hnědých bojovníků už spadla do příkopu a podél silnic.
  Šestka zuřila. Svedl divoký boj.
  Oleg Rybačenko je zpět v akci. A postupuje a mává oběma meči. A terminátor řídí mlýn. Mrtví nacisté padají.
  Masa mrtvol. Celé hory krvavých těl.
  Chlapec spisovateli připomíná divokou strategii. Kde se také mísili koně a lidé.
  Oleg Rybačenko kvílí:
  - Běda mysli!
  A peněz bude dost!
  A terminátor chlapec v novém hnutí. A jeho bosé nohy něco vezmou a hodí.
  Chlapecký génius zařval:
  - Mistrovská třída a firma "Adidas"!
  Opravdu skvělá show se ukázala jako skvělá. A kolik zabili nacistů. A největší počet největších zabil hnědé bojovníky.
  Margarita je také v boji. Drtí skořici a ocelové armády a řve:
  - Velký šokový pluk! Všichni vjíždíme do rakve!
  A její meče jsou rozsekány nacisty. Masa hnědých bojovníků se již zhroutila.
  Dívka zavrčela:
  - Jsem ještě chladnější než panteři! Dokažte, že každý je nejlepší!
  A z holé paty dívky vyletí jako hrášek se silnými výbušninami.
  A udeřit na nepřítele.
  A vezme a rozbije některé protivníky a tanky a dokonce i letadla.
  A Natasha má autoritu. A poráží soupeře a ona sama nikomu nedá sestup.
  Kolik nacistů už přerušilo.
  A její zuby jsou tak ostré. A oči jsou safírové. To je ta dívka - hlavní kat. Přestože má všechny své partnery - katy!
  Natasha křičí:
  - Jsem blázen! Budete mít trest!
  A zase ta dívka poseká spoustu nacistů meči.
  Zoya je v pohybu a vystříhala spoustu hnědých válečníků.
  A bosé nohy házejí jehly. Každá jehla zabije několik nacistů. Tyto dívky jsou opravdu krásné.
  Augustin postupuje a drtí protivníky. A přitom nezapomene křičet:
  - Nemůžete uniknout z rakve!
  A dívka si vezme zuby a odhalí zuby!
  A ta zrzka je tak... Vlasy vlající ve větru jako proletářský prapor.
  A všechno doslova vychází ze vzteku.
  Světlana v pohybu Zde rozsekala spoustu lebek a tankových věží. Válečnice, která vyceňuje zuby.
  Ukazuje jazyk. A pak plivne z brčka. Pak zavyl:
  - Budete mrtví!
  A opět z jejích bosých nohou létají smrtící jehly, které zasahují pěchotu i letadla.
  Oleg Rybačenko skáče a skáče.
  Bosý chlapec vydává spoustu jehel, sráží tanky a zpívá:
  - Pojďme kempovat, otevřít si velký účet!
  Mladý válečník je na tom nejlépe.
  Je docela starý, ale vypadá jako dítě. Pouze velmi silný a svalnatý.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Ať hra není podle pravidel - prolomíme fraeru!
  A znovu z jeho bosých nohou létaly smrtící a rozbíjející jehly.
  Margarita zpívala s potěšením:
  - Nic není nemožné! Věřím, že svoboda svítá!
  Dívka opět hodila smrtící kaskádu jehel na nacisty a jejich tanky, pokračovala:
  - Temnota zmizí! Ať kvetou růže!
  A jakmile bojovnice hází hrášek holými prsty, okamžitě vyletělo do vzduchu tisíc nácků. Ano, armáda hnědé, pekelné říše taje přímo před našima očima.
  Natasha v bitvě. Skáče jako kobra. Vybuchuje nepřátele. A tak mnoho nacistů umírá a letadla padají.
  Jejich dívka a meče, obilí na uhlí a oštěpy. A jehly.
  Zároveň také řve:
  - Věřím, že vítězství přijde!
  A slávu Rusů najde!
  Holé prsty házejí nové jehly a bijí protivníky.
  Zoya v divokém pohybu. Útočí na nacisty. Rozbije je na malé kousky.
  Žena bojovnice hází jehly holými prsty. Proniká přes protivníky a jak řvát:
  Naše úplné vítězství je na dosah!
  A provádí divoký mlýn s meči a vymetá tanky. Tohle je vážně holka jako holka!
  Augustinova kobra ale přešla do útoku. Tato žena je noční můrou pro všechny noční můry.
  A když to řeže, znamená to, že to řeže.
  Poté zrzka vezme a zazpívá:
  - Otevřu všechny lebky! Jsem velký sen!
  A nyní jsou její meče v akci a prořezávají maso a kov.
  Světlana jde také do útoku. Ta holka nemá brzdy. Jakmile se rozsekají, masa mrtvol je poseta odpadky a padají letadla a tanky.
  Blonďatý terminátor řve:
  - Jak to bude dobré! Jak dobré to bude - já to vím!
  A teď z ní letí zabijácký hrášek.
  Oleg opět stovka nacistů, nesoucích meteor, odříznuta. A sebere bombu a hodí ji.
  Malá velikost, ale smrtící...
  Jak rozbít na malé kousky.
  Chlapec terminátor zavyl:
  - Bouřlivé mládí hrozných strojů!
  Margarita to udělá znovu v bitvě.
  A pokácet spoustu hnědých bojovníků. A řeže velké mezery.
  Dívka křičí:
  - Lambada je náš tanec na písku!
  A udeřit s novým elánem.
  Natasha v útoku je ještě zuřivější. Tedy mlácení nacistů. Není pro ně moc dobré takovým dívkám vzdorovat.
  Natasha to vzala a zazpívala:
  - Běh na místě je společným usmiřovatelem!
  A bojovnice vtrhla do protivníků takovou kaskádou úderů.
  A bude házet disky bosýma nohama.
  Zde řídila mlýn. Masa hlav hnědé armády se odvalila a tanky hořely.
  Je to bojovná kráska. Porazte si takovou žlutou armádu.
  Zoya je v pohybu a drtí všechny bez výjimky. A její meče jsou jako nůžky smrti.
  Dívka je prostě krásná. A její bosé nohy házejí velmi jedovaté jehly.
  Porazit soupeře. Probodávají jim hrdla a vyrábějí rakve, nutí explodovat tanky a letadla.
  Zoya to vzala a zapištěla:
  - Pokud v kohoutku není voda...
  Natasha radostně vykřikla:
  Takže je to vaše chyba!
  A holými prsty hází něco, co důkladně zabíjí. Tohle je opravdu dívka dívek.
  A z jejích holých nohou, jak bude čepel létat. A zasáhne spoustu bojovníků a odřízne věže od tanků.
  Augustin na cestách. Rychlý a jedinečný ve své kráse.
  Jaké má světlé vlasy. Jako vlající proletářský prapor. Tato dívka je opravdová liška.
  A seká protivníky - jako by se narodila s meči v rukou.
  Zrzka, zatracený parchant!
  Augustin to vzal a zasyčel:
  - Bude býčí hlava - bojovníci se nezblázní!
  A tady zase rozdrtila spoustu borců.
  Oleg Rybačenko zabručel:
  - Co potřebuješ! Tady je ta dívka!
  Margarita, která házela dýkou bosou nohou a ulomila věž tanku, potvrdila:
  - Velká a cool holka!
  Augustin s tím ochotně souhlasil:
  - Jsem válečník, který každého kousne!
  A opět s holými prsty spustí vražednou.
  Světlana v bitvě není horší než soupeři. Ne holka, ale skončit s takovou čarodějnicí v plamenech.
  A křičí:
  - Jaká modrá obloha!
  Augustine, která vypustila čepel bosou nohou a odřízla věž tanku, potvrdila:
  - Nejsme zastánci loupeže!
  Světlana, která sekala nepřátele a sestřelovala letadla, cvrlikala:
  - Hlupák nepotřebuje nůž ....
  Zoya pištěla a házela jehly holýma, opálenýma nohama:
  - Budeš mu lhát ze tří krabic!
  Natasha, porážející nacisty, dodala:
  - A dělej s ním za penny!
  A válečníci vezmou a skočí. Jsou tak krvaví a cool. Obecně mají hodně vzrušení.
  Oleg Rybachenko vypadá v bitvě velmi stylově.
  Margarita zpívala:
  - Rána je silná a ten chlap má zájem...
  Geniální chlapec spustil nohou něco, co vypadalo jako vrtule vrtulníku. Odřízl nacistům a tankům několik set hlav a zapískal:
  - Docela sportovní!
  A oba - chlapec a dívka v plném prolamování.
  Oleg sekal hnědé vojáky a zavrčel:
  - A bude to pro nás velké vítězství!
  Margarita v odpověď zasyčela:
  - Zabijeme všechny - bosýma nohama!
  Ta dívka je skutečně tak aktivní terminátor.
  Natasha zpívala v ofenzivě:
  - Svatá válka!
  A válečník vypustil ostrý diskový bumerang. Létal obloukem, posekal spoustu nacistů a tankových věží.
  Zoya dodala a pokračovala ve vyhlazování:
  - Bude to naše vítězství!
  A z jejích bosých nohou létaly nové jehličky. A zasáhli spoustu stíhaček a letadel.
  Blonďatá dívka řekla:
  - Dát soupeři mat!
  A ukázala svůj jazyk.
  Augustina mávala nohama a házela ostrohranné hákové kříže a zabručela:
  - Imperiální vlajka vpřed!
  Světlana ochotně potvrdila:
  - Sláva padlým hrdinům!
  A dívky jednohlasně křičely a drtily nacisty:
  - Nikdo nás nezastaví!
  A teď od bosých nohou válečníků letí disk. Trhá se maso a bourají se tankové věže.
  A znovu křičet:
  - Nikdo nás nemůže porazit!
  Natasha vyletěla do vzduchu. Roztrhal protivníky a okřídlené supy a vydal:
  - Jsme vlci, smažte nepřítele!
  A z jejích holých prstů vyletí velmi smrtící disk.
  Dívka se dokonce kroutí v extázi.
  A pak zamumlal:
  - Naše paty milují oheň!
  Ano, dívky jsou opravdu sexy.
  Oleg Rybačenko zavrčel:
  - Oh, brzy, poskytuje bezpečnost!
  A mrkl na válečníky. V odpověď se smějí a vyceňují zuby.
  Natasha porazila nacisty a zakřičela:
  - V našem světě není radost, bez boje!
  Chlapec odpověděl:
  "Někdy taky není legrace bojovat!"
  Natasha souhlasila:
  - Pokud není síla, pak ano ...
  Ale my bojovníci jsme vždy zdraví!
  Dívka házela jehly na nepřítele holými prsty, vyhodila do vzduchu množství tanků a zpívala:
  - Voják je vždy zdravý,
  A připraven k akci!
  Poté Natasha znovu porazila nepřátele a zničila věže tanků.
  Zoya je velmi rychlé dítě. Zde spustila na nacisty celý sud. A vytrhl několik tisíc z jednoho výbuchu.
  Pak vykřikla:
  - Nepřestávejte, naše paty se třpytí!
  A dívka v bojové krajce!
  Augustin v bitvě také není slabý. Tedy mlácení nacistů. Jako by se ze svazku řetězů klepalo.
  A sekání protivníků - zpívá:
  - Pozor, bude to užitečné
  Na podzim bude koláč!
  Rudovlasý čert orá v boji opravdu jako čert v tabatěrce.
  A takhle Světlana bojuje. A nacisté to od ní dostávají.
  A když se trefí, trefí se.
  Z ní vylétají krvavé cákance.
  Světlana si drsně všimla, když z její bosé nohy vylétly kovové cákance, které roztavily lebky a věže tanků:
  - Sláva Rusku, velmi dokonce sláva!
  Tanky spěchají vpřed...
  Divize v červených košilích -
  Zdravím ruský lid!
  Zde se dívky chopily nacistů. Jsou tedy řezány a drceny. Ne válečníci, ale opravdu panteři, kteří přetrhli řetěz.
  Oleg je v bitvě a útočí na nacisty. Bez soucitu je bije, prořezává tanky a ječí:
  Jsme jako býci!
  Margarita, která rozdrtila hnědou armádu a prořízla se skrz tanky, zvedla:
  Jsme jako býci!
  Natasha to vzala a zavyla, přičemž porážela hnědé stíhačky spolu s tanky:
  - Lhaní se vymyká z rukou!
  Zoya roztrhala nacisty na kusy a zapištěla:
  - Ne, ne z ruky!
  A on taky vezme a pustí hvězdičku bosou nohou a dožene spoustu fašistů.
  Natasha si to vzala a vypískla:
  - Naše televize je zapnutá!
  A z její holé nohy letí zabijácký svazek jehel.
  Zoya, která také ničila nacisty a jejich tanky, zapištěla:
  - Naše přátelství je monolit!
  A zase takový hod, že se kruhy rozmazávají do všech stran. Toto je dívka - čisté vyhlazování protivníků.
  Dívka s holými prsty na nohou vezme a vypustí tři bumerangy. A mrtvol z toho bylo ještě víc.
  Poté kráska vydá:
  - Nedáme nepříteli milost! Bude tam mrtvola!
  A znovu ta smrtící věc odlétá z holé paty.
  Augustin také zcela logicky poznamenal:
  - Jen ne jedna mrtvola, ale mnoho!
  Poté to dívka vzala a bosá procházela krvavými loužemi. A zabila spoustu nacistů.
  A jak to řve:
  - Masová vražda!
  A teď bude mlátit hlavou do nacistického generála. Rozbij mu lebku a rozdej:
  - Banzai! Půjdeš do nebe!
  Světlana je v ofenzivě velmi zuřivá, zejména sráží tanky, skřípe:
  - Nebudeš ušetřen!
  A tucet jehel odlétá z jejích holých prstů. Když prorazí všechny, letadla se zhroutí. A dokonce i válečník se snaží trhat a zabíjet.
  Oleg Rybačenko kvílí:
  - Slavné kladivo!
  A kluk navíc hází bosou nohou takovou cool hvězdu v podobě hákového kříže. Složitý hybrid.
  A masa nacistů se zhroutila.
  Oleg zařval:
  - Banzai!
  A chlapec je opět v divokém útoku. Ne, jen to vře silou a sopky bublají!
  Markéta na cestách. Každému to potrhá břicho.
  Dívka s nohou vyhodí padesát jehel najednou. A masu zabili nejrůznější nepřátelé, vyřadili jak tanky, tak letadla.
  Margarita zpívala z hlediska veselosti:
  - Jedna, dvě! Smutek není problém!
  Nikdy byste se neměli nechat odradit!
  Udržujte nos a ocas výše pomocí trubky.
  Vězte, že opravdový přítel je vždy s vámi!
  To je tak agresivní společnost. Dívka mlátí a křičí:
  "Z Dračího prezidenta se stane mrtvola!"
  Natasha v bitvě je jen jakýsi terminátor. A bublající řev:
  - Banzai! Získejte to rychle!
  A z její bosé nohy odletěl granát. A nacisté jsou jako přibití. A rozbije spoustu mastodontů a okřídlených pekelných strojů.
  Tady je válečník! Všem válečníkům - válečníkovi!
  Zoya je také v útoku. Taková zuřivá svině.
  A vzala to a zavrčela:
  - Náš otec je sám Bílý Bůh!
  A řeže na nacisty trojitý mlýn!
  A Augustin zařval:
  - A můj Bůh je černý!
  Zrzka je skutečně ztělesněním klamu a podlosti. Pro nepřátele, samozřejmě. A pro přátele je to miláček.
  A jak s holými prsty bude brát a házet. A spousta hromad válečníků hnědého impéria, stejně jako jejich tanky a letadla.
  Zrzka vykřikla:
  - Rusko a černý bůh jsou za námi!
  Válečník s velmi vysokým bojovým potenciálem. Ne, do toho je lepší se nemíchat. Jak se odtrhávají věže tanků a křídla fašistických letadel.
  Augustin zasyčel:
  - Rozdrtíme všechny zrádce na prach!
  A mrkne na své partnery. Ano, tahle ohnivá dívka není zrovna něco, co dokáže dát pokoj. Pokud mír není smrtící!
  Světlana rozdrtila nepřátele a vydala:
  - Zameteme vás ve frontě!
  Augustin potvrdil:
  - Zabijeme všechny!
  A z jejích bosých nohou opět letí dar totální záhuby! A tolik tanků a letadel najednou explodovalo na malé třísky.
  Oleg v odpovědi zpíval:
  - Bude kompletní banzai!
  Augustine, která trhala nacisty holýma rukama, sekala je meči a házela jehly holými prsty, ničila najednou tanky a letadla, vydala:
  - Krátce řečeno! Krátce řečeno!
  Natasha, která zničila hnědé válečníky, zapištěla:
  - Zkrátka - banzai!
  A řežme protivníky divokou hořkostí.
  Oleg Rybachenko, kácení protivníků, vydal:
  - Tento gambit není čínský,
  A debut, věřte mi, je thajský!
  A znovu vyletěl z chlapcovy bosé nohy ostrý kotouč na řezání kovů. Odřízl jak věže tanků, tak ocasní plochy letounu.
  Margarita, porážející válečníky hnědé říše a brnění tanků, zpívala:
  - A koho najdeme v bitvě?
  A koho najdeme v bitvě...
  Nedělejme si z toho legraci...
  Pojďme to roztrhat!
  Pojďme to roztrhat!
  Tehdy s nacisty odvedli dobrou práci... A Sovětské Rusko porazilo hnědé impérium během útoku na Moskvu.
  Válka ještě neskončila, ale SSSR už měl šanci porazit samotné nacisty. Takže šestka opět musela přerušit provádění své super a cool mise.
  Oleg Rybačenko dokonce zazpíval na rozloučenou;
  Jsme průkopníci - hrdinové vlasti,
  Kdo se narodil ve znamení října...
  Nebudeme litovat života pro Rusko,
  Ke slávě s rudým praporem krále!
  
  Milujeme a víme, jak tvrdě bojovat,
  Nacisté horlivě vylomili rohy ...
  Granáty máme v prostorné brašně,
  Život pro nás pionýry není drahý!
  
  Milujeme naši svatou vlast,
  Co vytvořil impozantní komunismus...
  Tady je komsomolská dívka, která chodí bosa sněhem,
  A fašista nás chce srazit dolů!
  
  Horlivě jsem bojoval s nacismem poblíž Moskvy,
  A všechny nepřátele jsme posekali srpem...
  Proč byl tento Wehrmacht dán Rusům,
  Udeřím ho pěstí!
  
  Jsem průkopníkem a pod velkou Moskvou,
  Bojoval jako obří válečník...
  Zastavil divoký nápor fašismu,
  Máme jednoho Pána Nejvyššího druhu!
  
  V obrodě Ruska nejsou žádné hrany,
  Skvělý Stalin, zvedl nás z kolen...
  Svarog velký, nejvyšší mesiáš,
  A Ladův zářivý ideál!
  
  Jsme průkopníci, chlapci, dívky,
  Milujeme bojovat - to je náš osud ...
  A hlas člena Komsomolu je zvučný,
  I když vládne krvavý chaos!
  
  Rusko je vlast Svaroga,
  A komunismus osvětlil cestu...
  Pionýři nepotřebují zlého Boha,
  Nepřítel nás nebude moci ohnout v pěst!
  
  Máme chladný tank se šikmým pancířem,
  Pro Fritze je tak snadné neprorazit,
  S láskou k Ladě, vznešené panně,
  Proměnit dravce ve hru!
  
  Moskva bojující lidé bránili,
  A pak tu byl velký Stalingrad ....
  Brzy uvidíme komunismus,
  Projděte a poznejte průvod v Berlíně!
  
  Ano, Stalingrad je hrdý na toto slovo,
  Jsme bosí průkopníci ve sněhové závěji...
  Zlomíme roh hloupé krávě
  A zaženeme Hitlera přímo do rakve!
  
  Věz, že Vlast se nikdy neohne,
  Její impuls nelze potlačit...
  Ať slunce svítí navždy nad Ruskem,
  A zrádný zloděj bude rozdrcen!
  
  U Stalingradu projevili odvahu,
  Podařilo se nám zastavit nacisty...
  Rusové mají takovou drzost, víte,
  A nepřátelé budou jen nuly!
  
  Rusko může letět na Mars
  A vytvořit jinou velikost...
  A samozřejmě vše bude velmi cool,
  I když život je křehký jako nit hedvábí!
  
  Ruský duch v bitvách o bariéru nezná,
  Má sílu Peruna...
  Čekáme na odměny od bohů,
  A živel září, věřte runě!
  
  Jakým způsobem ruský duch nezná porážku?
  Věřte mi, pošlape všechno ...
  My pionýři se tak moc chceme pomstít...
  Neporazitelný jako armáda vlasti!
  
  Máme skoro vyhráno
  Ať je světlo ve slávě komunismu...
  Naši dědové bojovali za vlast,
  Brzy se setkáme s radostí a svítáním!
  
  Bez vlasti nejsou životy pro průkopníky,
  Chtějí o ni bojovat...
  A co chcete zlí pánové?
  Měli bychom poskytnout otrocký život?
  
  Ne, Vůdce Rusů bude zotročen,
  Rozdrtíme ho jako panenku...
  Koneckonců, rytíři Ruska mohou bojovat,
  A cherubín zlatokřídlý je s námi!
  
  Pod světem nejsou žádné tváře naší vlasti,
  Zářící jako nejjasnější hvězda...
  Stal jsi se pro mě idolem,
  Nikdy se s tebou nerozejdu!
  
  Jsem průkopník a bosý chlapec
  To se s holým podpatkem řítí sněhem...
  A někde skáče bílý, roztomilý zajíček,
  Kdo zlomí roh nepřítele!
  
  Průkopník v bitvě pochybností neví,
  Není to klaun, ale znáte terminátora...
  Zuřiví fašisté přijdou, věřte pomstě,
  A komunismus bude světlý ráj!
  
  Jak přijde éra,
  Ve kterém každý válečník z jeslí...
  Bojujte až do posledního dechu
  Chcete-li zničit divoký, poznejte padoucha!
  
  Hvězdy komunismu jasně září,
  Doba světla, na světě není krásnějšího ....
  Rozdrtíme jho věřit fašismu,
  A Hitler bude k večeři Rus!
  
  Věříme, že takové ocelové nádrže,
  Že jejich panteří skořápka nepronikne...
  Zamávejme jódem na rány našeho chlapce,
  A opět se pionýr statečně vrhá do boje!
  No, co nacisté zatěžovali,
  Nemysleli si, že bychom mohli jen tak vyhrát.
  Zřejmě známe komunismus na míle daleko,
  A wehrmacht můžeme porazit vtipně!
  
  Ve jménu naší mocné vlasti,
  Hrdý průkopník jde do útoku...
  Přestože nad vlastí visí mraky,
  Pojďme všem vítězným příkladem!
  
  Věř, že nepřítel sen nezastaví,
  Znovu porazíme všechny fašisty...
  Zlo nebude věřit, že bude vládnout na trůnu,
  Vytvoříme nový světový řád!
  
  Ve vlasti bude všechno v pořádku, víš
  Jsem chlapec, ale v bitvě jako Robin Hood,
  Nejprve jsem jen škrábal na stůl,
  A teď dokonce věřte, že cool!
  
  Rusko může roztrhat nacisty bajonetem,
  Porazí jakoukoli armádu...
  A pionýři žijí za komunismu...
  Koneckonců, naše přátelství je silný monolit!
  
  V ničem neustoupíme Fritzovi,
  Nepřátele můžeme porazit vtipem...
  A tak jsme mlátili nacisty kyjem,
  Sněhová vánice hučí, stáčí sníh ve vichřice!
  
  Rusko neví, že nacisté znají slitování,
  Je neporazitelně silná...
  Dostanou šavli pevně do krku těch bastardů,
  A Satan bude zničen!
  
  Nevěřte, že Hitler je neporazitelný,
  I když je pekelná síla, zvažte shromážděné všechno ...
  Když jsou lidé a strana sjednoceni,
  Lidé našeho Wehrmachtu se roztrhali na kusy!
  
  Rusko bylo po staletí známé jako světec,
  Rozbila tygry jako kov...
  Šíří se od konce ke konci,
  O takové zemi snil jen mladý muž!
  
  Vyhráli jsme jako obři
  Nasekaní protivníci poznají mečem...
  My Rusové jsme v bitvách neporazitelní,
  Porazíme protivníky vlasti!
  
  Věřte mi, nic nás nezastaví
  A víte, že nic nevyhraje...
  Pohřbíme Fuhrera na hlavě,
  Máme ostrý meč a ocelový štít!
  
  V celém vesmíru není krásnější Rusko,
  Bude to mít éru světla na věky...
  Všechny generace budou mír a štěstí,
  Vlast potřebuje pevnou ruku!
  
  Takže při hraní v Berlíně,
  Ušpiněme Wehrmacht jako popel do krve...
  To bude čas hranice ráje,
  A spolu s Láďou vládne láska!
  
  NOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ SYNA STENY RAZINA
  Spolu se svým otcem byl zatčen asi třináctiletý chlapec. Old Man je pochopitelně známý rebel, který prolévá potoky krve. Syn je ale ještě dítě. Který se ho zeptej.
  Ale Kornilův asistent se na bývalého vojenského atamana díval jinak. A nabídl se, že chlapce s vášní vyslechne - a najednou ví, kde jsou poklady jeho otce.
  Syn Stenky Razinové byl přiveden do mučírny. Chlapec se snažil dívat zpříma a hrdě se držet. I když to uvnitř bylo děsivé. Mučící nástroje jsou zavěšeny, krb plápolá. Popravčí v červených helmách.
  Samosa přistoupil k chlapci, napřáhl mu ruku, zatřásl mu límcem a výhružně se zeptal:
  - Řekni mi, kde tyatka schoval poklady, ať jde na svobodu. Ne - budeme mučit!
  Grishka, syn Stenky Razinové, statečně odpověděl:
  -Nic ti neřeknu! A ještě více pro vás!
  Samosa zaštěkal:
  - Mučte toho chlapce!
  A on osobně zatáhl za límec a strhl z chlapce kaftan. Grishka se svlékla a odtáhla na stojan. Chlapec se zoufale snažil kopnout zpět. Ale zkušení kati ranou do krku Grishku znehybnili. Pak mu dali ruce dozadu a začali ho zvedat za lano. Chlapec zaskřípal zuby. Kat popadl chlapce za trup a zatřásl s ním, až mu zkroutil klouby. Grishka ztěžka dýchala, ale zadržela výkřik.
  Diákon, který diktoval písařům, řekl:
  - Řekni zloději, kde tvůj tchán schoval poklady.
  Chlapec odpověděl s pohrdáním v hlase:
  "I kdybych to věděl, neřekl bych!
  Samosa nařídil katovi:
  - Zátoka! Deset úderů opatrně!
  Kat udeřil vytrvale. Grishkovo tělo se otřáslo. Při desáté ráně mučitel ztuhl. A podíval se na Samosu. Během popravy chlapec mlčel a kousal se do rtu.
  Dyak, nezřetelně:
  - Řekni zloději, kde tyatka schovala poklady?
  Grishka vykřikla:
  - Neřeknu!
  Samosa zavrčel:
  - Pět úderů bez uložení!
  Kat zasadil na chlapce ránu švihem a otřásl celým jeho tělem. Grishka zakřičel, ale kousl se do rtu. Následovala druhá rána. Také odvážné a silné. Grishka dál mlčel. A znovu třetí rána, z pořezané kůže kapala krev.
  Samosa se zamračil nad tím, jak chlapce bičovali. Syn by samozřejmě nemusel vědět, kam Stenka poklad ukryla. A možná i skutečné poklady. Ale chlapec musí být vyslechnut. A vyrvat z něj tajemství.
  Po páté mrtvici krev aktivně kapala.
  Jáhen zopakoval otázku. Grishka mlčela.
  Samosa objednal:
  - Spálit mu patu.
  Kat vytáhl kus rozžhaveného železa a přinesl ho chlapci na holé chodidla. Otřásl se, zkroutil a .... ztratil vědomí.
  Adala si řekla, že by byl dobrý nápad nechat Petera projít tím, aby nezabíjel neozbrojené a staré. Petrovi se nedařilo. A jaký by byl ve skutečné, kontaktní bitvě? Nebyl bys stydlivý?
  Syn Stenky Razin Grishka mimochodem věděl, kde je ukryt jeden z otcových pokladů, ale mlčel. Přivedlo ho k sobě polití vědra ledové vody. Pak Samosa nařídil:
  - Vypalte druhou patu železem!
  Tentokrát chlapec neomdlel, pokusil se škubnout, ale Grishka se zachytila o bosé nohy v bloku.
  Samosa zasyčel:
  - Ještě pět ran, je mi to jedno!
  Po páté ráně se jasná hlava chlapce otřásla a Grishka ztratil vědomí.
  Zkušený úředník v mučení poradil:
  - Ať jde! Dítě se stále opírá!
  Samosa řekl přísně:
  - Získejte štěně! Otřete to vodkou a položte na postel... Pusťte to! Zítra budeme pokračovat v mučení!
  Grishka byla odstraněna ze stojanu a řezy byly potřeny směsí alkoholu a vody. Chlapec sebou škubl: vodka hoří. Poté Grishka dostala horký vývar a zavřela ji do vyhřívané cely. Pro každý případ ale chlapce přivázali řetězem kolem krku a nechali ho spát. Chlapec spal na břiše, postel byla měkká. Oběti mučené katem často umírají a Samosa chtěl vědět, kde Stenka ukryl své poklady.
  Poté, co nechal Grishku jít spát, byl chlapec další den znovu odvlečen do mučírny. Znovu to postavili na stojan. Grishčiny už tak natažené klouby začaly bolet. K nohám chlapců byla zavěšena závaží. Aby se svaly více protáhly. Potom kat s úsměvem přinesl rozžhavené železo a přiložil ho Grishce k hrudi. Chlapec skřípal zuby ukrutnou bolestí.
  Samosa zařval:
  - Mluv zloděje!
  Páchlo to spálením. Vůně pečeného masa zesílila. Grishka přimhouřila oči šokem bolesti a chlapec znovu ztratil vědomí. Kat si vzal železo z hrudi a řekl:
  - Silný kluk...
  Samosa zavrčel:
  - Je nutné to rozdělit ... Ohniště k nohám!
  Kat potřel chlapcovy podrážky olejem a na dálku zapálil pánev. Již popálené paty byly velmi bolestivé. Chlapec těžce dýchal. Spustil z něj směs potu a krve, skřípal zuby, ale mlčel. I když ho to stálo draho. Úsilí bylo zoufalé.
  Samosa divoce zavrčel:
  - Budete mluvit! Hej, rameno bey!
  Popravčí udeřil na Grishku. V desáté pauze se chlapcova hlava malátně pohnula a zhroutila se. Chlapec se okamžitě nevzpamatoval ani poté, co na něj vylili kýbl vody. Samos udeřil Grishku do obličeje a nařídil:
  - Další rytmus!
  Duke poznamenal:
  - Holý zemře ....
  Samosa zavrčel:
  - Sakra! Vyhoď ho z regálu! Pokračovat zítra!
  Grishka byla opět odstraněna z mučícího zařízení a odvedena do místnosti. Chlapec se vzpíral a škubal sebou. Upadl jsem do těžkého, klamného spánku. Pak se probudil a plakal. Jakmile se ale žalářník objevil, zmlkl a rozzlobeně se na něj podíval. Klukovi hodil chleba s kvasem. Chlapec neměl šanci uniknout, zvláště když byl připoután za krk.
  Druhý den byla Grishka mučena trochu jinak. Zvedli mě do stropu, zvedli ruce na stojan a pak mě nechali jít. Taková divoká bolest
  přestává dýchat. Chlapec byl třikrát zvednut, dokud neztratil vědomí.
  Poté kat znovu bil bičem a žaludek spálil rozžhaveným železem. Po důkladném mučení chlapce byl propuštěn a převezen do cely. Katům se nepodařilo ničeho dosáhnout.
  Následujícího dne Grišku vytáhli na stojan, pod bosýma nohama mu zapálili ohřívač a na záda a hýždě mu udeřili rozžhavený drát. Chlapec během mučení několikrát ztratil vědomí, ale probral se. Dokud se samotní kati neunaví a mučení zastaví.
  Druhý den byl chlapec natažen a kat mu začal lámat prsty na nohou rozžhavenými kleštěmi a také mu drtit žebra. Grishka několikrát zakřičela, ale požadavky, aby něco řekl, byly zodpovězeny hučením.
  A opět dostal bič.
  Uplynuly dva týdny. Grishkovo dětské tělo je již vyčerpáno mučením. Bolest je všude. Nezůstala žádná krev, žádná žíla nedotčená bolestí. Nejprve, když ho zbili a upálili, chtěl přispěchat a ztlumit výbuchy v těle. Ale když bolest pohltila celou podstatu, otupěla.
  Sám Samosa viděl, že Grishkova šance něco vyřadit se před jeho očima rozplývala. Katové zkusili nový lék. Našli jsme mouku. Grishka měl oholené vlasy a na temeno jeho hlavy začala kapat studená voda. Mučení je brutální a účinné. Po pár hodinách se zdá, jako by v mozku explodovaly bomby. Grishka byla téměř slepá a hluchá. Už neslyšel slova pronesená katem a Samosou.
  Vzdali to a znovu je táhli na stojan. Neuvědomoval si, že jakákoliv bolest pro chlapce byla pouze útěchou - odváděla pozornost od hroznějšího vředu v mozku.
  Od ohně a řasy se rozzářily v očích.
  Grishka přišel k rozumu a mohl vidět popravčí. Zde mučitel položí závaží na blok, ve kterém byly sevřeny chlapcovy nohy. Bolest paží a ramen se zhoršuje, ale odvádí pozornost od pekla v mozku.
  Samosa řve z plných plic. Je zrzavý, s plnovousem:
  - Řekni štěněti, kde otec ukryl poklady!
  Grisha zavrtí hlavou. V reakci na to následuje rána otřásající tělem, tvrdě bijí. Další kat se pod chlapcovýma bosýma nohama zahřívá na stojanu. Strašidelné, ale ne tak děsivé.
  Tady je Kornila, kmotr Stenky Razinové a bývalý náčelník armády. Starší, s šedým plnovousem. V jeho pohledu je dokonce zdání soucitu s týraným dítětem. Opodál stojí bojar v bobřím klobouku. V mučírně je mu zjevně horko. A tváří v tvář jasnému zájmu o mučení toho chlapce. Mučení pokračuje. Grishka náhle pocítil nával síly v sobě a zazpíval:
  Jsi Razin, můj král a otec,
  Pozdvihl lid proti jhu...
  Věřím, že utrpení skončí
  Budou bojaři, jen biče a fík!
  
  Rolník, dělník je nyní pod jhem,
  Prostý proletář je rozdrcen bojary...
  Ale věřím, že všechny krvesajovce smeteme,
  Zazpívejme tisíc árií naší vlasti!
  
  Koneckonců, na každém dvoře oběť bojarů sténá,
  Všude jsou sázky a stojan...
  Jsou ještě horší, považujte za nevěrníka,
  Mučení, škubni v mukách!
  
  Ale Razin prošel bitvami,
  Všechny potřebné ruce a cesty...
  S vítězstvím přišel náš svobodný kozák,
  Roztrhat všechny bojarské kněze!
  
  Ne, víte, pochybnosti, věřte nám,
  Jsme přece pro lidi, bezpochyby...
  Nyní přichází hodina vhledu,
  Pro slávu dalších generací...
  
  Jsi Razin svobody a cti - vůdce,
  Prošel naše Rusko...
  Chci, aby ses stal naším suverénem,
  A lepší než univerzální mesiáš!
  
  Ano, pak věřte spravedlnosti
  Vždy tu bude paprsek světla...
  A bude tu bestie roztrhaná despotou,
  Počkejme na svítání!
  
  Bitva je pod Simbirskem - boj,
  Jsme zuřiví násilní bojovníci, víme!
  A věřím, že osud se stane vítězem,
  Žádám vás, abyste dali barům rozum!
  
  Přestože Razin zemřel hrdinsky v bitvě,
  Ale na věčnosti jeho svatá tvář...
  Koneckonců je to bezpochyby rytíř, jezdec,
  A bude, věříte Kremlu za chvíli!
  
  Ukončete otroctví a jho bojarů,
  A slunce vyjde nad planetou...
  Utrpení, podvod navždy zmizí,
  A Razin se zpívá v básních!
  Zatímco chlapec zpíval, všichni, kati i "publikum", strnuli, poslouchali. Ale při posledních slovech Samosa vybuchl a zakřičel z plných plic:
  - Zátoka! Zabij ho!
  Kat na chlapce spustil zuřivé rány. Grishka už ztratil vědomí a zašeptal:
  - Lidé v Rusku budou svobodní!
  Zkrvavený chlapec byl zvednut ze stojanu a odnesen. Samosa si otřel pot z čela a zasyčel:
  - Dost! Dost od nás! Rozčtvrťte toho parchanta a hotovo!
  Cornila nejistě řekla:
  - Je správné rozčtvrtit dítě? Ano, i na veřejnosti? Možná ho uškrtit v cele?
  zavrčel Samosa a bouchal patami o podlahu.
  - Ne! Vykonat! A to veřejně - čtvrcením!
  Bojar potvrdil a zaťal pěst:
  - Nech to tak být! Souhlasím s rozsudkem smrti!
  Samosa se zlomyslně usmála.
  - Čtvrtí Grishku! Vyneseme všechna razinská semena!
  Zde byla Adala rozptýlena. Je nucena dát povel ke střelbě. A Toronto je zasaženo dvacetitunovým bombardérem. Přináší smrt a hrůzu. Adala sleduje ohnivý ocas svým zmateným pohledem.
  Kéž by byla pilotkou. Jak úžasné a romantické. Tady je takový pilot-nájezdník.
  Obloha je velmi cool.. Dívka zaklonila hlavu a začala vzpomínat alespoň na něco dobrého. Ale nic mě nenapadlo. Kromě příběhu o synovi Stenky Razin.
  Chlapec ležel na posteli a ve spánku se kroutil v deliriu. Je těžké spát, když máte zraněné celé tělo a vředy jsou také rozleptané solí a vodkou. Posledních patnáct dní bylo utrpení. Mučení v noci a těžké delirium ve dne.
  Chlapec snil o svém otci. Mocný a silný Štěpán povzbuzoval svého syna:
  - Vydrž chlapče! Lidé si tě budou pamatovat, jak jsi přijal smrt!
  Grishka v deliriu odpověděla:
  - A co mě čeká smrt?
  Štěpán sebevědomě prohlásil:
  - Naše budoucnost je mlhavá. A není známo, co je před námi. Ale nejdůležitější budou vaše poslední chvíle v životě. Neváhejte! Šetřete odvahu!
  Grishka odpověděl ne zcela sebevědomě:
  - Budu pevný... Ale ty jsi táta... Umřela naše spravedlivá věc?
  Štěpán prohlásil hromovým hlasem:
  - No, já ne! Můžou mě popravit, ale přijde další Razin a po něm další Razin a naši nepřátelé s tím nebudou moci nic dělat! Budou nová staletí, dojde ke změně generací... Ale Lenin, pán bouře, si pro Razina přijde!
  Grishka, která také získala sebevědomí, řekla:
  - Věřím, že se vrátíš!
  Chlapec se probudil. Tělo hloupě bolelo a kůže byla rozbolavělá. U dveří se ozvalo rachocení a do cely vstoupil kat.
  Velký mučitel řekl láskyplným tónem:
  - Ahoj Grishko!
  Chlapec, který v sobě náhle ucítil sílu, odpověděl:
  - Katovi není dobře, tak zemřeš!
  Trýznitel dobromyslně přikývl.
  - A ty jsi statečné štěně. Viděl jsem a mučil jsem různé... Ale nikoho takového jsi neviděl! Tak malý, ale skutečný pazourek!
  Grishka odpověděl skromně:
  - Mám ducha svého otce!
  Kat s úsměvem navrhl:
  Pojďme udělat dohodu...
  Chlapec zacinkal řetězem a našel sílu vstát z postele a posadit se. Grishka se se zájmem zeptala:
  - Jaký obchod?
  Kat navrhl šeptem:
  - Pojď, řekni mi, kde je poklad tvého otce, a já... sundám obojek a odnesu tě v tašce.
  Grishka na okamžik zaváhala. Opravdu, co když oklamete kata. Řekněte mu falešné místo, chopte se okamžiku a utečte. Zachránit svůj život a nechat své nepřátele s nosem? Pokušení bylo velké. Ale chlapec si vzpomněl na svého otce. Vychytralost a podvod, aby sis koupil život? Ne, musí zemřít důstojně na lešení!
  Grishka zavrtěl oholenou hlavou, pokrytou modřinami a boulemi:
  - Ne!
  Mučitel se zasmál a poznamenal:
  - Zítra budete popraveni! To je jisté... Už žádné mučení nebude a žádné další nejsou připraveny k popravě!
  Grishka se otřásla, ale statečně odpověděla:
  - No, popraví... Všichni jsme smrtelníci!
  Kat s úsměvem dodal:
  "Nenecháš se jen tak setnout!" A hoď to na kolo! Uřízli nejprve ruce, pak nohy a teprve potom hlavu. Chceš tohle?
  Chlapec se otřásl, zbledl a zamumlal:
  - Protože osud je takový... Pokusím se jen důstojně přijmout smrt!
  Kat se zasmál a poznamenal:
  - Tvého otce už odvezli do Moskvy. Tam tě ještě mučí prudčeji. A pak čeká také kolečko s čtvrcením. A vy... Škoda, že jsou popraveni! Jsi silný chlapec a bylo by hezké tě více mučit!
  Grishka odpověděla tvrdě:
  - V onom světě budete mučeni!
  Kat opustil celu. A Grishka se otočil a praštil ho pěstí do brady. Ustoupilo to bolesti v natažených žilách na stojanu. Možná je to marně? Bylo třeba projevit obezřetnost a oklamat kata. A dopředu, čeká na něj...
  Chlapec sotva zvedl a podíval se na svou ruku pokrytou pisugi a popáleninami? Bude odříznuta? Grishka se podíval na jeho nohu. Také vše potlučené, podrážky spálené, prsty polámané. Ale pravděpodobně bude moci stejně vylézt na lešení. A useknou mu nohy a ruce a nakonec i hlavu. A pak duše poletí do nebe ...
  Je ještě dítě a neměl čas hřešit. Prošel zkouškou ohněm a bičem. S největší pravděpodobností nás čeká zasloužený ráj, v horším případě krátký pobyt v očistci. Zajímalo by mě, jestli pozvou ke zpovědi kněze? Na tom už však nezáleží. Grishka za sebou necítil žádné hříchy a nebál se nyní nevyhnutelného setkání s Bohem. A dobře je v ráji, v nádherné zahradě, kde je věčné léto a andělé hrají na harfy. Proč ne místo zasloužené pro chlapce, který vydržel to nejkrutější mučení?
  Je to lepší než viset na věšáku, když vám bičem trhá kůži a láme prsty rozžhaveným železem. Tam zůstaneš navždy chlapcem a budeš navždy mladý a zdravý.
  Ozvalo se zaklepání na dveře. Objevila se dívka s podnosem a dva strážci a také Samosa. Monstrum se zasmálo a řeklo:
  - Naposled v životě sněz pořádné štěně! Cornila je velkorysá! A tam vám useknou ruce a nohy!
  Grishka odpověděla tvrdě:
  - A budeš potrestán... Ne na Zemi, ale v nebi!
  Samosa zavrčel:
  - Štěně! Podívejme se, jak křičíte na volantu!
  Grishka odvážně řekla:
  - Smrt někdy dává nesmrtelnost a zrada zapomnění!
  Samosa vztekle zabouchla dveře a odešla. Zůstal jen kat. Grishka mu téměř přívětivě přikývl:
  - To jsou svátky, které slavíme! A ty nechceš zemřít!
  Kat se s potutelným pohledem zeptal chlapce:
  - Přemýšlel jsi o své duši?
  Grishka upřímně odpověděl:
  - Necítím za sebou hříchy, abych činil pokání.
  Kat na to přikývl.
  - No, radujte se plešatý. Dejte si zároveň sklenku vína. Pravděpodobně první v životě.
  Grishka začala jíst husu. Po vězeňské kaši se jídlo zdálo mimořádně chutné. Pro chlapce bylo trochu bolestivé žvýkat, ale maso se zdálo sladké. A aktivně polykal.
  Popravčí poznamenal:
  - Nebýt tvého kmotra Kornily, nedostal bys takové hody.
  Grishka se zeptala s vážným pohledem:
  - Co chce?
  Mučitel upřímně odpověděl:
  - Získejte Stepanův poklad. Jinak by se nepohnul.
  Grishka odpověděla lhostejným tónem:
  - Nechte poklady ležet v zemi. A sloužit budoucím povstáním!
  Kat obdivně řekl:
  - No, ty a orel! Skutečný válečník! Tak přeji úspěch!
  A mučitel chlapce opustil. Grishka se po jídle a vypití sklenice silného vína cítila těžce. Zavřel oči a chlapec usnul. Snil o bitvách a různých druzích incidentů. Jako by to byl pohádkový rytíř, který kácí tisíce bojovníků.
  Mávání vpravo - ulice, pruh vlevo!
  A pak jezdí na drakovi. Jako hrdina z pohádky...
  Druhý den ráno byl Grushka probuzen. Chlapec se poprvé dobře vyspal a cítil se veseleji. Popravčí ho sebrali. Oblečte si zraněné tělo, žíně. A sebrali ho a odvedli na popravu. Grishka za úsvitu viděla barvu a ostré oštěpy.
  Chlapec chodil ve žlázách, což bylo nepříjemné. Vyvedli ho na dvůr. Chlapcovy bosé, zmrzačené nohy těžko šlapaly na dlažební kostky. Ale Grishka se skřípěním zubů to vydržel a pokusil se stát rovně. I když každý krok popálených nohou byl dán bolestí. A tak vyšel na náměstí.
  Lidé viděli chlapce. Oholený, jen pokrytý oděrkami a modřinami, s holýma, popálenýma nohama, vyhublý.
  Grishka inspirovala spíše lítost než nenávist. Mnozí, zvláště ženy, si soucitně povzdechli.
  Chlapec na ně mrkl a řekl:
  - Jako, kde je náš, nezmizel!
  A šel dál. Nebyl tam žádný zvláštní strach. Grishka si byla jistá, že si peklo nezaslouží. A nebe je mnohem lepší než pozemská, krutá existence.
  Místo popravy bylo obklíčeno vybranými, moskevskými lukostřelci. Spousta stráží a domácích kozáků. Zdálo se, že vůbec nepopravují dítě, ale státního zločince vesmírných rozměrů.
  Chlapec nejistě, vrávoravě, vyšplhal po žebříku nahoru, s popálenýma nohama, na dubová prkna.
  Na špalku se třpytila obrovská nabroušená sekera. Kolem procházel mohutný kat v červeném hábitu. Nechybělo ani kolo určené ke čtvrcení.
  Grishka se pokřižoval. Je opravdu bolestivé pohybovat rukama.
  Herold začal číst obvinění:
  - Tento syn Stenky Razin Grishka je vinen: ukrýváním pokladů, organizováním oddílů rebelů, popravami a loupežemi bojarů, násilím na ženě a tak dále. Proto je odsouzen k čtvrcení na kole a věčné prokletí. Ať je trest vykonán.
  Grishka se otřásla, ale zůstala stát na místě a držela se rovně. Diákon zasyčel:
  - Dobře, je zloděj připraven činit pokání před lidmi?
  pomyslela si Grishka. Ano, má z čeho činit pokání. Chlapec se uklonil a řekl:
  - Odpusťte donským kozákům. Jsem před vámi vinen, že jsem vás nevysvobodil z bojarského jha.
  Samosa zoufale křičel:
  - Brzy ho popravte!
  Popravčí pomocníci přispěchali k chlapci. Grishka přemáhal bolest v rukou a strhl si vlastní žíně. Morové rány a rány způsobené popravčími byly otevřeny před lidmi. Pak Grishkovi zkroutily ruce a hodily je na kolo.
  Kat zvedl nad chlapcem sekeru. "Už to začíná," pomyslela si Grishka.
  Ale v tu chvíli zazněla polnice a herold oznámil:
  - Královské milosrdenství! Vzhledem k Gregoryově nezletilosti je trest smrti nahrazen prodejem do otroctví! Nech to tak být! Chlapec byl zvednut z lešení a odveden do místnosti. Pro Grishku začal nový život.
  Nejprve ho krmili kaší a dávali mu pít mléko. Chlapec byl připoután kolem krku a nechal ležet na slámě. Přišel doktor. Začal si otírat rány vodkou. Bolelo to, ale Grishka mlčela.
  Lékař poznamenal:
  - Ten kluk je houževnatý, bude žít jako pes!
  Grishka po jídle tvrdě usnul... Měl nejrůznější noční můry.
  Příštího dne mu dali znovu najíst a odvedli ho, přičemž mu na ruce a nohy nasadili okovy. Chlapec byl nahý, ale byl přes něj přehozen plášť.
  Doprovázely ho stráže a Samosa.
  Bosé nohy trochu podzhili a bylo snazší šlapat. Grishka se snažil předstírat, že nebyl zraněn. A hrdě pozvracel svou oholenou hlavu a už mu začínalo růst strniště blond vlasů.
  Vedli ho ulicí a kolemjdoucí se rozhlíželi. Počasí bylo teplé a slunečné.
  Grishka se pokusila rozveselit. No, do otroctví, tak co? Práce se nebojí! I kdybyste museli do lomů, on to ustojí a uteče. Najde cestu. Nebo vyvolat povstání jako legendární Spartakus.
  Chlapce zavedli do kamenné budovy a vyvedli nahoru. Nasáklé bosé nohy milého dítěte byly ochlazeny chladem kamene.
  Zde byl přiveden do místnosti. Tam u dveří stáli dva mohutní svalnatí válečníci s odhalenou hrudí. Dále hořela lampa a nádherná pohovka. Na něm ležela žena v závoji a hábitu. A poblíž byli svalnatí sluhové a pár služek. Navíc byli nazí do pasu a krátké sukně, ale sandály a také s uzavřeným obličejem. Ale zároveň jsou prsa nahá a bradavky zabarvené.
  Pohled na obnažená ňadra vyvolal v Grishce velké vzrušení a zčervenal. Jeho věk je právě v době, kdy mladí muži projevují zájem o opačné pohlaví. A pohled na mladá krásná prsa je tak vzrušující.
  Žena v luxusním závoji a nádherných šatech vrčela:
  - Svlékněte ho!
  Grisha byla stržena pláštěnka. Byl úplně nahý. A trčela mužská dokonalost, již plně vyvinutá, a ze které to bylo tak trapné. Sám chlapec byl dobře stavěný, svalnatý a četné známky mučení mu dodávaly dokonce kouzlo.
  Žena se zasmála a dívala se na Grishčino vzrušení. A zavrčela:
  - Hodný kluk! Vidím, že jsi docela připravený.
  Doprovázející Grishka Samos odpověděl:
  - Má cenu sto zlatých rublů, madam!
  V té době to byla velká částka. Dobrý kůň se dal koupit za tři rubly.
  Žena se zasmála a odpověděla:
  - Je ještě dítě a na tureckých trzích je dost otroků! Čistě z úcty k tobě a protože se mi ten kluk líbí, zaplatím za něj padesát rublů!
  Samosa poznamenal:
  - Guvernér chce, aby syn rebela tvrdě pracoval v lomech na Krymu nebo v Turecku! Opravdu nechce, aby byl mladistvý delikvent místo dozorcova biče blažený v náručí chlípného chánši!
  Žena se zasmála a odpověděla:
  - Ano, rozumím... Stenka Razin vám zkazila spoustu krve a vy chcete získat zpět jeho syna! Budu tě utěšit, rád mučím a ponižuji krásné kluky. A až se ho nabažím, pošlu ho do dolů!
  Dávám sedmdesát pět rublů a toto je moje poslední slovo!
  Samosa přikývl.
  - Skvělý souhlas!
  Ve skutečnosti je nepravděpodobné, že za vyčerpaného třináctiletého chlapce dostanete v aukci více než pár rublů. A to, že chánša středního věku miluje mučení a mučení krásných chlapců, věděl každý. Navíc zbožňovala mladé maso. Když ale měli kluci vousy, oslepli, vytáhli jim jazyk a poslali je do dolů, kde pomalu, ale jistě umírali.
  Takže nemůžete říct, že Grishka měla velké štěstí. Ale dobrodružství mladého hrdiny teprve začínají... A to nejzajímavější je teprve před námi!
  
  TANK DO MOSKVA - ZTRACENÁ ŠANCE WEHRMACHTU
  Hitler neobrátil německé jednotky na jih. Místo toho převedl další síly z Francie a Balkánu a nahradil je bulharskými a italskými jednotkami. Výsledkem bylo, že se Fritzovi podařilo dobýt Moskvu okamžitě, aniž by umožnili zhuštění obrany, a před začátkem podzimního tání.
  Stalinovi se podařilo uprchnout, ale část vlády byla zajata a zničena nacisty. Po pádu Moskvy nabídl Stalin Hitlerovi mír za jakýchkoli podmínek - stačí vrátit hlavní město.
  Führer souhlasil s vrácením Moskvy. Němci ale na oplátku dostali Kavkaz, celou Ukrajinu, Krym, pobaltské státy, Karélii a na severu až po Archangelsk, zbylo jen Rusko s Leningradem s koridorem. Navíc zbytek území SSSR musel platit obrovské reparace. A to je vážné.
  Hitler se samozřejmě prohlásil za vítěze. A obrátil se k Británii - říkají, že bude s čím bojovat nebo s čím se smířit? V opačném případě vám budou odebrány všechny kolonie. Tvrdohlavý Churchill si ale zvolil válku a spoléhal na americké zdroje.
  Japonsko sice zaútočilo na Ameriku z druhé strany a po peruánském přístavu se iniciativy chopili samurajové.
  Na moři zkušenější a zručnější Japonci porazili Yankeey.
  Hitler dal Francovi ultimátum. A souhlasil s tím, že pustí německé jednotky na Gibraltar. Citadela byla dobyta a jednotky Třetí říše spěchaly do Maroka. Britská základna na Maltě byla poražena a dobyta. Poté Rommelovy jednotky, které dostaly posily, dobyly Egypt.
  Na souši Němci sebevědomě porazili Brity. Už je nezadržela sovětská fronta. A ve čtyřicátém druhém roce Němci dobyli celou Afriku, stejně jako Střední východ a Indii.
  A vyrazili zaútočit na Británii už příští rok... A pro začátek letecká ofenzíva. A hodně bombardování...
  Za těchto podmínek potřebujete nějaký silný pohyb! Hitler dostal bombardéry Yu-288. Bylo to okřídlené monstrum nesoucí čtyři tuny bomb v normálním stavu a šest v přebíjecí verzi. A rychlost je šest set padesát kilometrů za hodinu.
  Tohle auto je pro Británii noční můra. Stejně jako nová stíhačka ME-309, která je pro USA a Británii noční můrou.
  Němci mají v této válce hodně. Jedním z důvodů rychlého vítězství nad SSSR byla také modernizace tanku T-4, který dostal 75mm kanón s dlouhou hlavní a dokázal pancíř T-34 rozbít na střepiny. Ano, ukázalo se, že silný Fritz vzal Moskvu do pohybu. A T-4 s delší hlavní se také ukázal jako rozhodující argument a trumf.
  Navíc, jako experiment proti SSSR v čtyřicátém prvním roce, se tanková posádka krásné dívky Gerdy zúčastnila bitev. Čtyři válečníci: dvě blondýny a dvě zrzky.
  Bojovali na T-4, vyřazovali sovětské tanky a dělali si legraci.
  Gerda udeřila do sovětského auta holými prsty a zapištěla:
  - Vojákovi může narůst strniště, ale ženě být příjemný na dotek a politik, ať se oholí sebe hladce, vyvolává pocit polibku s plazem!
  Charlotte se také připojila, stlačila páku holým podpatkem a pronesla:
  - Voják je orel s hodností vrabce, politik je mokré kuře s hodností krocana!
  Kristina dala facku do ruského tanku, prorazila ho a s vyceněním zubů poznamenala:
  - Voják sice nemá jasnou formu a někdy plní hloupé rozkazy, ale na rozdíl od politika-papouška nezpívá z cizího hlasu!
  Magda vtipně dodala, klovala do nepřítele s velkou přesností a prorážela sovětské tanky:
  - Voják je válečný dělník a politik sype hovno shora, je tlustý hukot zezadu!
  A dívky se budou smát a ukazovat své perlové zuby. Je jasné, že SSSR takovým sviním nedokáže odolat. A ruské armádě se nepodaří porazit Wehrmacht. A vůbec, spousta bitev je tady v plném proudu.
  Dívky v bitvách o Moskvu se stále ostře vyznamenaly.
  Gerda, která střílela holými prsty, agresivně se šklebila, zavrčela:
  - Voják je statečný, i když je bázlivý, politik je zbabělý, i když je kohout!
  Charlotte také udeřila do sovětského tanku a zapištěla:
  - Voják je ušlechtilý, ale ne svobodný, podlý politik a také v podstatě otrok vášní!
  Christina také pištěla se zašklebením perlových zubů:
  - Voják je lev, i když ještě malý, a politika je liška a už přerostlý!
  Magda, která agresivně vyslala projektil holou patou, poznamenala:
  - Voják je podobný andělu v pekle a politik je prase hodující během moru!
  Gerda, která pokračovala v narážení a srážení věže ruského tanku, velmi agresivně poznamenala:
  - Bosému chlapci běhá ve sněhu lépe než obutému politikovi, který lavíruje mezi pramínky!
  Charlotte, která střílela ze sovětských děl, vzala to a zapištěla:
  - Chlapec, i když je v mrazu nahý, je šťastnější než stařec politý bahnem politikovy řeči!
  Christina, posílající granáty na nepřítele, zavyla:
  - Žena se nebojí ani tak nahá a bosá, jako toho, že ji mužský politik obuje a strhne tři kůže!
  Magda s úsměvem krásné a sexy dívky dodala:
  - Žena je na pohled bázlivá, ale jen máloco ji dokáže skutečně vyděsit, mužský diktátor je na pohled impozantní, ale svému vlastnímu stínu se vyhýbá!
  Gerda agresivně poznamenala a srazila další ruské dělo:
  - Mlčení je pro diktátora zlato, jen když poddaní bez reptání vydrží strkat jazyk do kapes!
  Charlotte rozbila sovětské auto granátem a zapištěla:
  - Diktátor ujišťuje, že je tvrdý jako kámen, ale ve skutečnosti je tyran jen hloupý kámen!
  Christina zasáhla nepřítele s velkou přesností a zasáhla třicet čtyři:
  - Holka sráží nohy, když běhá bosa po ostrých kamenech, politik mate, když se řítí obutý mezi potoky!
  Magda odpověděla s velkým vtipem a vycenila zuby:
  - Holý ženský podpatek může propíchnout ostrý, obutý politikem volič nepropíchne ani důvtip!
  Gerda, vedoucí velmi přesnou a mířenou palbu, celkem logicky poznamenala:
  - Žena by raději chodila bosá v mrazu, než aby byla obutá do plamenných řečí politiků!
  Charlotte agresivně vystřelila na sovětský tank a zapištěla:
  - V mrazu horké srdce nevychladne a plamenný projev politika nezahřeje!
  Christina velmi aktivně udeřila do nepřítele, srazila věž a zapištěla:
  - Vlastenec má v srdci plamen a v játrech jen hovno od politika!
  Magda velmi pozitivně a se skřípěním zubů řekla:
  - Voják má ohnivé srdce vlastence a politici mají žaludek zkaženého pštrosa a hrdlo chamtivé krajty!
  Gerda střílela do sovětského tanku, odpálila věž a řekla:
  - Voják zachovává čest - stojí to hodně, politik prodává nestydatost, která nestojí za rozbitý groš, ale stojí tři draze!
  Charlotte s tím souhlasila a odlomila další sovětskou houfnici:
  - Voják má šedý kabát a v hlavě spoustu šedé hmoty, politik má vlasy šedého vlka a snažte se být šedými kardinály!
  Cristina agresivně poznamenala a vyslala projektil se smrtící silou:
  - Politici kvůli rudému slovu posílají vojáky prolévat krev a kvůli černému byznysu - zrazují lásku!
  Magda, která rozbila ruské dělo, zavrčela:
  - Voják může potřísnit tělo, ale zůstává čistý v duši a žádná koupelna nepomůže politikovi smýt duchovní špínu!
  Gerda mlátila do sovětského auta holými prsty a cvrlikala:
  - Voják musí zabíjet padouchy pro vlast, politik zabíjí vše dobré s ambicemi pro své vlastní!
  Charlotte s velkou agresivitou, zasáhla nepřítele a prorazila pancíř tanku, vydala:
  - Voják, zabíjení není vrah, politik slibující - nesplňuje!
  Christina si toho agresivně všimla a prorazila další houfnici:
  - Voják někdy udělá nemožné, aniž by šetřil sebe, politik nedělá nic z možného bez vlastního zájmu ve vlastní kapse, aniž by šetřil ostatní!
  Magda mlátila tankem T-34 holými prsty na nohou a vrněla vzrušením:
  - Voják je lev, kterému chybí velení beranů, politik je liška, kterou poslouchají jen berani s kuřecím mozkem!
  Gerda s pomocí holých prstů vyslala další projektil smrtící síly a vykřikla:
  - Voják se nemůže vždy stát lvem, ale hlavní věcí není, aby se stal oslem, ze kterého byly staženy tři kůže!
  Charlotte logicky poznamenala, poslala projektil do sovětské houfnice s pomocí holé paty a skřípěním:
  - Voják se nechová vždy jako anděl, ale v hloubi duše je oddán Bohu, politik vždy chrlí andělské řeči se sliby o ráji, ale na povrchu ducha je vidět, že je oddaný k satanovi!
  Christina zcela logicky poznamenala, vycenila zuby a mrkla smaragdovýma očima:
  - Voják může během bitvy zůstat bez bot, ale politik se obouvá, a to v každé situaci!
  Magda také vyslala projektil pomocí holých prstů dlátových nohou a vydala:
  - Voják nosí maskovací uniformu, aby přežil ve prospěch vlasti, zatímco politik je chameleon, aby zabil morálního voliče, aby se zmocnil trůnu!
  Moskva byla dobyta, načež se nacisté obrátili na jih a obešli Kyjev.
  Rudá armáda byla po pádu hlavního města demoralizována.
  Ale na jednom místě se sovětské tanky přesto pokusily o protiútok na Němce.
  Gerda vyslala projektil pomocí holých prstů a zakňučela a vycenila zuby:
  - Voják v bitvě se řítí jako pes na kance, politik v týlu, hodně štěká a prasata!
  Charlotte také docela přesně vystřelila na ruské auto a agresivně poznamenala:
  - Je dobré, aby byl voják silný jako dub při setkání s nepřítelem, horší je být hloupý jako pařez při kontaktu s politikem!
  Christina zaútočila na nepřítele tak, že přitiskla holou patu na základnu páky a zaštěbetala:
  - Kat seká hlavy sekerou, voják bodá bajonetem do krku, politik kape jazykem na mozek a lepkavými slovy škrtí za krkem!
  Magda mrkla a agresivním tónem poslala do ruského tanku zabijácký dar smrti a zapištěla:
  - Pro vojáka je lepší být divokým vlkem než zbabělým králíkem, zvláště při setkání s politickým hroznýšem!
  Gerda zatloukla s velkou přesností a se skřípěním praštila čtyřiatřicítku:
  - Voják je sice na pohled divoký, ale v hloubi krotkého beránka je politik s andělským pohledem vlastně typické prase!
  Charlotte se chovala velmi agresivně, zašklebila se a zároveň bušila do nepřítele granátem, samozřejmě s pomocí holých prstů vytesaných nohou, a vydala:
  - Vojáci jsou vždy stateční, i když ustupují, dělají pouze taktický manévr, politici jsou vždy zbabělí, i když útočí, dělají strategický trik!
  Christina dala nepříteli facku, vycenila zuby a se smíchem poznamenala:
  - Voják bojuje s rovnými a silnými z rozkazu, politik útočí na slabé, vlastní zvůlí!
  Magda zatlačila nepřítele do základny tankové věže s velkou energií, holými prsty u nohou a vyjekla:
  - Skutečný voják není vždy urozený, ale vždy plní svou povinnost, politik, byť s královským rodokmenem, vždy neplní své sliby!
  Dívky bojovaly v Africe i Asii a všude se ukázaly jako velmi impozantní bojovnice.
  A v únoru třiačtyřicet, následovalo přistání v Austrálii. A pak útok na Jižní Afriku.
  Nacisté tak dobyli téměř všechny britské kolonie a panství.
  Churchill zbaběle požádal o mír. Hitler odmítl, takže už vzal všechno. A v červnu 1943 následovalo obojživelné přistání v Británii.
  Čtyři krásné dívky: Gerda, Charlotte, Christina a Magda. Jezdí v experimentálním tanku - "Panther" -2.
  Dívky jsou samozřejmě bosé a v bikinách.
  Jejich tank vyletěl z pažby a vydal se k pobřeží. "Panther" -2 je v zásadě dobrý tank. Čelní pancíř korby je 100 mm, věžička 120 mm, boky 60 mm a hlavní kanón 88 mm 71 EL. Taková zbraň zasahuje britské tanky, dokonce i Churchill, z velké vzdálenosti.
  Gerda s pomocí holých prstů stiskla tlačítko pistole a rozmlátila britské tanky.
  Narazila do auta a zpívala:
  - Sláva Třetí říši!
  Charlotte, ta agresivní liška. Také střílel na nepřítele. Prorazila přední pancíř Churchilla a předla:
  - Za naše slavná vítězství!
  A střílela i bosýma nohama.
  Pak tato dívka zaštěbetala:
  - No, já tě zmlátím!
  Christina je velmi přesná střela. Rozbila brnění, na jehož zničení dali nějaké peníze.
  Rusovlasý válečník se zlatými vlasy cvrlikal:
  - Za Třetí říši!
  A opět bosou nohou spustila něco, co je osudné. A kde jsou Angličané proti Němcům. Fritz má silnější vybavení, lepší personál.
  Pak Magda vystřelila a sekla soupeře. A bosou nohou namířila zbraň na nepřítele. A vystřelil brutální silou.
  Válečník zaskřípal a zavrčel:
  - Pro vyšší moc světa!
  Ta dívka se tu tak třpytila. A mlátil protivníky. Ano, marně, premiér Churchill kontaktoval Třetí říši. Proti komu nastoupil? Byla to zdrcující rána.
  Samozřejmě, že proti Gerdě není žádné přijetí. Je to dívka s obrovskou silou.
  A znovu bude střílet bosou nohou a rozdrtí masu Britů.
  Dále bude Charlotte střílet holými prsty na nohou. A pak mlátí i na Cromwella. Ano, Britové mají rohy důkladně.
  Charlotte se zachichotala.
  - Jsem ten nejlepší člověk na světě!
  Christina také přesně střílí do nepřátel. Je to dívka s velkým potenciálem. A když vystřelí, vystřelí.
  A její mušle posílané bosýma nohama jsou tak smrtící. A válečník zavyl:
  - Pro nejvyšší úspěchy!
  Magda to také vzala a plácla Angličanům naplno. Pomocí holých nohou. Porazil britské jednotky a zapískal:
  - Všechno to bude tak kolosální!
  Potom bojovnice ukázala jazyk.
  Zkrátka dívky jsou zde velmi cool. A už vůbec ne hloupý. A s holými patami míří hlavněmi na anglické tanky a samohybná děla.
  Zkrátka přistání bylo úspěšné. Němci také porazili Brity ve vzduchu. Nová stíhačka ME-309 ukázala svou naprostou převahu nad nepřítelem. Jako Focke-Wulf. Což Brity vyděsilo.
  Zkrátka, když byl Londýn obklíčen. A Churchill se pokusil utéct. Ale nebylo to tam.
  Dvě německé pilotky Albina a Alvina sestřelily všechna doprovodná letadla a donutily Churchillův parník přistát. Hrdý premiér byl nucen kleknout a políbit bosé nohy krásek. Políbil Churchilla, nohy Albiny i Alviny. A chodidla, prsty a paty. Poté byly jeho dívky - premiér Británie nuceny olizovat jejich ňadra Venuše. Což holky milovaly.
  Tak to jsou kreténi.
  Británie padla. A Fritz na bílém koni, triumf.
  Adolf Hitler slavnostně oznámil:
  - Vzal jsem více hlavních měst než Čingischán!
  Zbývá jen porazit Spojené státy. Ale to nějakou dobu trvá.
  Celý rok 1944 proběhl ve výměně úderů ve vzduchu a námořních bitvách. Německé ponorky se zlepšily a staly se lepšími než americké. Nebo spíše už byli lepší, jejich převaha se prostě stávala totální.
  Fuhrer, jak se říká, zvýšil svou hybnost. V sériové výrobě se objevily proudové stíhačky a ponorky ME-262 poháněné peroxidem vodíku. Takže Fritz má nyní spoustu zdrojů. A to včetně lidských bytostí.
  Bitevní loď Bismarck byla opět stavěna zrychleným tempem. Byl spuštěn v březnu 1944. Nová loď byla dvakrát větší co do výtlaku než ta předchozí a třikrát silnější zbraně. Stavěly se i letadlové lodě, a to velmi výkonné.
  Letadlová loď schopná nést sto dvacet letadel a s aerodynamickým trupem byla spuštěna na vodu v lednu 1945.
  Třetí říše se připravovala na skok. Přišel rok 1945... Americká flotila utrpěla těžké ztráty. A Japonsko také tlačilo ze západu na Spojené státy. Německá letadla se stávala stále dokonalejšími, zvyšovaly se účty es.
  Například dva piloti z Třetí říše - Albina a Alvina jim říkali A - čtverec, sbírali účty velmi svižně. Doposud držel rekord Huffman. Do června 1945 získal své konto na čtyři sta vozů a za výsledek obdržel Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. A to je pátý stupeň.
  To už ho ale doháněly Albina a Alvina. Každý za více než tři sta sestřelených vozidel obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. Teď už se ale blížili ke čtyřem stovkám. A nehodlali přestat.
  Zde Albina stiskla bosé prsty na pedálech volantu a zaštěbetala:
  - Sláva velké vlasti!
  A sestřelil pár amerických letadel.
  Alvina, pokračující v palbě, také mlátila. Bosýma nohama sestřelila dvě letadla americké armády a zapištěla:
  Jsme ztělesněním nenávisti!
  Dívky se rozešly. V bitvě jsou velmi obratní.
  Albina vystřelila z děla a zasyčela:
  - Sláva vlasti - bič!
  Alvin s tím souhlasil:
  - Obrovská sláva!
  Němci na Američany velmi tlačili. A vzali si kvalitu svého letectví.
  E-50 se ukázal jako dobrý vývoj. Tento tank se ukázal jako průbojný a rychlopalný kanón. A s dobrou čelní ochranou.
  Američan Sherman není jeho rival. A Pershing také. E-50 se ukázal jako zvířecí stroj.
  Němci se ve čtyřicátém pátém roce usadili v Grónsku a vytvořili si oporu v Kanadě. Německá diplomacie si zároveň získala Brazílii na svou stranu spolu s Argentinou, která byla dlouho poslušná. A povýšení začalo z jižních předmostí.
  Rok 1946 byl rozhodující. Německé a japonské jednotky napadly Mexiko a zajaly téměř celou Kanadu a napadly také Aljašku. A pak byly nepřátelské akce nakonec přeneseny do Spojených států. Na jejím území se začaly odehrávat skutečné boje.
  A samozřejmě německé tanky řady E se ukázaly jako velmi nebezpečná a bojová vozidla. Kde jsou Američané před nimi. Takovou sílu mají fašisté.
  Zvlášť když Gerdina tanková posádka útočí a drtí americké jednotky.
  Má auto řady E-50, hbité a rychlé. Má délku hlavně 100 EL a zbraň ráže 105 mm. Pokud se taková zbraň drápe.
  Gerda stiskla tlačítko na joysticku holými prsty, vystřelila projektil, přesně zasáhla nepřítele a zapištěla:
  - Sláva Třetí říši!
  Charlotte, tahle rusovlasá dívka, také mlátila holými prsty na Američany a cvrlikala, vyceňovala zuby:
  Sláva našim neporazitelným jednotkám!
  Kristina si také poklepala holými prsty na své hbité, opracované nohy a vykřikla:
  - Sláva hrdinství Wehrmachtu!
  Magda pomocí dlouhých půvabných prstů na holých nohách také mlátila a ječela:
  - Sláva neporazitelnému Wehrmachtu!
  A čtyři dívky to vezmou a zařvou z plných plic:
  - Jsme skuteční orli a plní hrdinství! A létáme jako ptáci, synové statečné vlasti!
  Gerda znovu vystřelila holými prsty u nohou. Narazila do amerického auta a zasyčela:
  - Ne, ne synové, ale dcery!
  Charlotte vystřelila na americké auto, utrhla jeho věž a zaštěbetala:
  - Samozřejmě, dcery jsou velmi hrdinské!
  Christina dala soupeřce facku. Probodla nepřítele skrz naskrz a zasyčela a vycenila zuby:
  - Jsme skutečné stroje smrti!
  Magda střílela i na nepřítele. Zlomila nepřátelské brnění, narazila nepřítele do čela a vykřikla:
  - A my jsme ty nejdokonalejší stroje na světě!
  A dívky sborově vyly:
  - Sláva Německu, sláva, tanky se řítí vpřed! Divize Třetí říše vítá statečné lidi!
  Němcům se zkrátka opravdu dařilo a jejich jednotky zaznamenávaly jedno vítězství za druhým.
  Spojené státy mají samozřejmě silnou ekonomiku, ale ztratily z hlediska technologie. Zejména tanky a proudová letadla. Němci už měli ME-262 X v sériové výrobě a tento letoun byl jak přežitý při rychlosti více než 1150 kilometrů za hodinu, tak vyzbrojen pěti letouny 30mm kanóny. Američané nemohou takovému stroji odolat.
  Němci měli také ptáka XE-262, snadno vyrobitelný, téměř celý vyrobený ze dřeva, velmi lehký a ovladatelný. Ale XE-262, kvůli jeho příliš nízké hmotnosti a vysoké rychlosti, bylo také obtížné řídit a vyžadovalo vysoce kvalifikované piloty. Ale byl skvělý pro Huffmanův styl, který fungoval ve sblížení. A zblízka rozdrtil Američany.
  Ale kromě Huffmana tam byly také dvě dívky, které hrály: Albina a Alvina. Každý překonal tři sta sestřelených letadel a obdržel Rytířský kříž Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. Rytířské kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty má zatím jen Huffman, který sestřelil více než pět set letadel, a Rudel, legendární útočný letoun, vyřadil více než pět set tanků a mnoho dalších pozemních cílů. A dalších sedmnáct letadel.
  Ve Třetí říši schválili také šestý stupeň Rytířského kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty těm, kdo dosáhnou tisíce sestřelených letadel nebo stejného počtu rozbitých tanků.
  V tomto rytířském kříži mělo být připevněno alespoň sto diamantů a byl by větší než ostatní rytířské kříže. Ocenění tedy bylo nejen čestné, ale také drahé.
  Albina a Alvina létají po obloze. Sestřelují svá yankeeská letadla a zpívají skrz zuby:
  - Krásné dívky,
  Skvělí přátelé...
  Byli by impozantní kluci -
  A skvělé kopačky!
  Albina namířila pistoli pomocí holých prstů na nohou, udeřila do Američana a zapištěla:
  - Světla veselých očí!
  A mrkla na svého partnera. Odřízla svůj protějšek. Rozbila nepřítele na kusy holými prsty a zaštěbetala:
  - Za komunismus a naše slavná vítězství!
  Albina opravila svého partnera a sestřelila yankeeské letadlo:
  - Za árijský komunismus!
  A obě dívky vybuchly smíchy.
  Válka mezitím pokračovala. Američané jednoznačně prohrávali s nejlepším nepřítelem v technice a výcviku a dokonce i s využitím zahraničních divizí.
  Zejména Yankeeové mají hlavní tank Sherman. No a kde je proti hlavní německé E-50. Stroj nacistů měl čelní pancíř 250 milimetrů, boční pancíř 170 milimetrů a hmotnost sedmdesát tun s motorem o výkonu 1200 koní s posilovačem motoru.
  Je třeba poznamenat, že Sherman nemohl ani proniknout na německou stranu, protože pancíř E-50 je šikmý. Dokonce ani Sherman se sedmnáctistopým dělem, Firefly, opravdu nevzal Němce na palubu. Tento tank ale nebyl masivní.
  A Němci sebevědomě vzali americký tank z pěti kilometrů. Navíc má vysokou siluetu. Američané měli Pershing o něco lepší. Tento tank však nebyl tak masivní jako Sherman a jeho 90 mm dělo stále nestačilo na účinný boj.
  Pouze "Supershing" mohl proniknout německým E-50 do boku. Výhoda děla a ráže 90 mm a délky hlavně 73 EL. Ale na druhou stranu je rychlost střelby u německé E-50 jen čtyři rány za minutu proti dvanácti a hmotnost padesát tun je na motor o výkonu 500 koní příliš velká. Ano, a brnění je nedostatečné. V čele německého hlavního mastodonta se Američané stále neprobili. A Fritz měl také E-75 s dělem ráže 128 mm a tloušťkou bočního pancíře pod svahy 210 mm, s ještě lepší ochranou a motorem o výkonu 1500 koní.
  Od samého začátku tedy USA prohrávaly. S německými mastodonty mohl čelně bojovat pouze tank T-93, přesněji devadesát tři tun vážící samohybné dělo s tloušťkou čelního pancíře 305 mm a kanónem ráže 155 mm.
  Ale jízdní výkon tohoto samohybného děla nebyl důležitý, stejně jako rychlost střelby. A Němci to zničili letadly.
  Američané jako celek si tedy nevedli dobře a beznadějně prohrávali.
  A německá vojska se stále více přibližovala k New Yorku a Washingtonu.
  Truman prosil Hitlera o mír.
  Ale Fuhrer chtěl pouze úplnou kapitulaci bez jakýchkoli podmínek. Washington byl obklíčen. A nacisté zahájili útok na hlavní město USA.
  Posádka tanku Gerda bojovala o světlejší zítřky. A bez problémů vyhrál.
  Dívka dokonce začala střílet nejen holými prsty u nohou, ale i šarlatovými bradavkami svých ňader. A hodně to pomohlo.
  Charlotte také vystřelila stisknutím rubínových bradavek na tlačítku joysticku a cvrlikáním:
  - Velikost komunismu spočívá v tom, že nejsme ryba, ale velryba!
  Christina, střílející, mačkající tlačítka na joysticku, poznamenala:
  - A my Němci vybudujeme největší z komunismu!
  Magda střílející na své protivníky karmínové bradavky agresivně vydala:
  - Nejjasnější komunismus! Pouze nahoru, ne krok dolů!
  Gerda namířila dělo holými prsty a dobře mířenou střelou převrátila americkou houfnici, potvrdila:
  - Za árijský komunismus!
  Po pádu Washingtonu Amerika brzy kapitulovala. A stalo se tak 31. ledna 1947.
  Druhá světová válka skončila. A Hitlerův nástup k moci se shodoval s kapitulací Ameriky.
  . KAPITOLA 2
  Zdálo se, že nastalo dlouhé období míru. Ve skutečnosti jsou všechny války u konce, Spojené státy jsou zajaty a co víc si přát? Ale byla tu ještě jedna supervelmoc s koloniemi: Japonsko. A Hitler ho chtěl dobýt také.
  20. dubna 1953 začala nová válka za přerozdělení světa. SSSR stále existoval ve zkrácené podobě. Armáda, která se dostala k moci po Stalinovi, postavila Voznesenského jako formální hlavní vládu. Tomuto vůdci se podařilo částečně obnovit ruskou ekonomiku. A Hitlerovi nabídl účast SSSR ve válce proti Japonsku. Souhlasil, ale pod podmínkou, že Rusko vrátí pouze Primorye, ostrov Sachalin a řetězec Kuril, které předtím zajali samurajové.
  Vozněsenskij tak dostal novou šanci oživit SSSR a částečně rehabilitovat impérium.
  Boje se rozvinuly v plné síle.
  Alenka a její tým bojovali na novém, experimentálním tanku T-11. Toto auto bylo těžké a dobře chráněné. Její čelní pancíř dosahoval 300 milimetrů s hmotností stroje šedesát osm tun a kanónem ráže 130 mm. Mezitím je hlavní tank T-54 stále v SSSR, což také není vůbec špatné.
  A Alenka s partnerem pálí z velké dálky ze silné pistole. Japonci samozřejmě mají vlastní auta. Zejména je zde E-75, zkopírovaný z německého modelu v licenci. Tento tank je ale již poněkud zastaralý.
  A Alenka ho knokautuje holými prsty na nohou. A posílá projektil přesně od konce ke konci.
  Dívka štěbetá:
  - Sláva éře komunismu! Sláva Leninovi v srdcích!
  Opravdu, toto je krása nejvyšší úrovně.
  Anyuta také střílí pomocí holých prstů na vytesaných nohách a kvílí:
  - Jsem velmi skvělý válečník a je to jako hodinová panenka!
  Alla také střílí postupně. Tato dívka zmlátila samuraje a řekla:
  - Ve jménu světla, tepla a větru!
  A samozřejmě pomocí bosých nohou.
  A pak Maria přistála. Je to dívka s obrovskou duchovní silou. Rozbila japonský tank a cvrlikala:
  - Za mocného komunismu!
  A podlehla své holé patě.
  A nakonec vystřelila s pomocí bosé nohy a Marusya. Dívka zasáhla nepřítele a zasyčela:
  - Sláva éře lepšího světa!
  A jak to píská... Tohle je vážně moc super holka.
  Posádka sovětského tanku odvádí skvělou práci a vybírá účty. Dívky se samozřejmě rychle ujmou vedení. Mají také nejlepší auto pro Rudou armádu.
  A Gerda bojuje na pyramidální nádrži. Tento vůz je již vyspělejší a má pouze dva členy posádky.
  Spolu s Charlotte střílejí na Japonce a jsou extrémně efektivní.
  Gerda nahými prsty na nohou stiskla tlačítka na joysticku a zasyčela do japonského auta:
  - A samuraj letěl k zemi pod tlakem oceli a ohně!
  Charlotte na ni také vystřelila holými prsty svých vytesaných nohou a zasyčela:
  - Ale náš Wehrmacht od tajgy po britská moře, všechny jsou milionkrát silnější!
  Magda a Christina bojují v další pyramidové nádrži.
  Terminátorské dívky jsou extrémně bojovné a kolosální co do síly.
  A tak Christina střílí, holými prsty u nohou a bije Japonce pěstí.
  Pak zakřičí:
  - Naše éra s vítězstvími před námi!
  Magda také střílí na nepřítele. Demoluje samurajovi věž a ječí:
  - A úspěchy čekají ještě chladněji!
  A znovu, s holými prsty, profituje ze systému a ničí nepřátele.
  Ano, jsou dívky, které zastaví cválajícího koně a vejdou do hořící chatrče.
  Válečníci přemohli nepřítele a postupně postupovali vzhůru.
  Japonsko prohrávalo. A Němci použili hrozivou zbraň - diskotéky.
  Tyto létající talíře neznaly obdoby.
  Zde Agáta a Adala bojují na disketě. Válečníci ovládají stroj pomocí joysticků a nasazují tuto nejsilnější jednotku. A tak drtí protivníky. A zasáhly tepelné paprsky ze vzduchu. Doslova ničí sílu soupeřů.
  Agáta, střílející na nepřítele, řve:
  - Šílená moje vášeň!
  A s holým, kulatým podpatkem, jako by tiskl.
  Adala, střílející na nepřátele, sebevědomě prohlašuje:
  - Je to jen síla!
  A proti nepříteli používá i holé prsty u nohou.
  Dívky se opravdu rozprchly. A takové, řekněme rovnou bojovné krasavice.
  Že z Japonska nezbylo skoro nic.
  Země vycházejícího slunce prohrávala. A bohužel to vypadalo téměř beznadějně.
  Samuraj čelil technologické převaze. A velmi vážný protivník z hlediska operačního plánování.
  Japonsko ve své době porazilo Rusko, ale nyní prohrávalo s koalicemi.
  Třetí říše na konci dokonce zahájila jaderný úder na ostrovy a země vycházejícího slunce kapitulovala.
  V důsledku toho bylo dobývání kolosálních zemí dokončeno. Třetí říše však bojovala o něco více v Latinské Americe a provedla další zabírání území.
  Ale když je celý svět pod Třetí říší, stále svobodný SSSR si škádlí Führera.
  A 20. dubna 1957 začíná agrese proti Rusku. A na SSSR postupují kolosální síly.
  S čím může Rudá armáda za těchto podmínek počítat? Síly jsou již velmi nerovnoměrné.
  Ale zdá se, že Rusové a další národnosti mají stále nějaké výpočty.
  Zejména na Olega Rybačenka a Margaritu Korshunovovou. Chlapec a dvanáctiletá dívka jsou nasazeni se speciálním posláním pomoci SSSR přežít a zvítězit.
  To jsou děti a s nimi čtyři demiurgové dívky!
  A bojují opravdu tvrdě.
  Natasha, Zoya, Augustine, Světlana bojují s nacisty.
  Dívky tradičně bosé a v bikinách. A toto je jejich vyznání. Bojují s divokou zuřivostí.
  Natasha, střílející z kulometu, poznamenává:
  - V čem jsme dobří, že umíme bojovat!
  Zoya, která střílela na nepřítele, souhlasila:
  - Můžeme!
  A hodila granát holými prsty na nohou.
  Augustina čmárala na nacisty kulometem a s velkým vzrušením křičela a hodila granát holým podpatkem:
  - Jsem ničitel zla!
  Světlana, která také střílela na nepřítele a střílela přesně, kosila nepřátele a házela pytel výbušnin bosou nohou, kvůli čemuž se tank převrátil, provokativně vydala:
  - Rozdrtím Třetí říši na prach!
  A dívka zase vyplázla jazyk.
  Oleg Rybačenko hodil na nepřítele dar smrti s dětskou nohou vražedné moci a vydal:
  - Voják někdy na dovolené využívá prostitutky, politik vždy využívá prostitutku, která využívá voliče jak v práci, tak v odpočinku!
  Margarita, která odřízla fašistická stvoření a posílala vražedné dary smrti, vyhrkla:
  - Voják platí prostitutkám to, co si vydělá svou krví, sám politik je prostitut a je placen za to, aby kazil krev voličů!
  Jsou to ženy bojovnice a děti monster. S nimi můžete bojovat proti téměř každému monstru. A dokonce i Hitlerova.
  Natasha, střílející na nacisty a bránící Moskvu, zpívala:
  - Jsme drceni jhem hordy,
  Jsme utlačováni jhem nevěřících...
  Zoya, střílející na Fritze a vystřelující bosé prsty nohama, vydala vražedný hvizd:
  Ale vře nám to v žilách
  Nebe Slovanů...
  Augustina, střílející na nacisty, jednající velmi energicky, házející granát holým podpatkem, pokračovala:
  A z nádherných břehů,
  Ke břehům Kolymy...
  Světlana zpívala s divokou vášní, hrála si se svaly na nohou a tiskařské dlaždice vydávaly:
  To vše je naše Země,
  To vše jsme my!
  A tady dívky, musím říct, byly s velkou namyšleností a kolosální agresí.
  A věčné nesmrtelné děti Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova jsou také supertřídní válečníci.
  Oleg Rybačenko hodil výbušný balíček holými prsty smrtící síly a hvízdl.
  Na nacisty se snesly omráčené a ohromené vrány, které jim probodly temeno hlav.
  Oleg Rybačenko zaštěbetal:
  - Voják střílí, posílá kulku nepříteli do hrudi, politik zabíjí, strčí si prase do kapsy a žluč do jater!
  Margarita Korshunova, také nejprve, s holými prsty na nohou, hodila dar smrti se smrtící silou. A také zahvízdá, svrhne na nepřítele havrana a prorazí věže tanků.
  Dívka zaštěbetala:
  - Voják v bitvě křičí jásot, politik také nemlčí, ale když je válečník v bitvě poražen, pak protože pláč, bohužel, není štít!
  Nikdo je nemůže zastavit, nic je nemůže porazit. Zlé vlčice drtí nepřítele, zlé tygřice zasalutují hrdinům.
  Nebo možná hrdinky. Zde jsou hazardní dívky z nejvyššího letu ptáka.
  A když budou bojovat, tak ze srdce ....
  A Alenka s posádkou na tanku T-13. Stroj, který je připraven odolat německým, pyramidovým kompozicím. Dívka střílí na nepřítele a zpívá:
  - Naše tanky, to je jen zázrak,
  Od pouští po severní moře!
  Roztrháme tě, věř Jidáši,
  Ta hrozná bestie bude zničena!
  Anyuta zuřivě potvrdila a také střílela na nepřítele pomocí holých prstů:
  - Roztrhám nepřítele a rozdrtím je na prášek.
  Alla se střídavě vrhala na nepřítele s pomocí holých prstů a cvrlikala:
  - Za velikost rudého komunismu!
  Maria také zmlátila nepřítele, provedla dobře mířenou střelu holou dolní končetinou a zařvala:
  - Za krásná vítězství!
  Marusya také s pomocí holých prstů pohnula nepřítelem, jako by ho udeřila, a vykřikla:
  - Za nejvyšší ideje komunismu!
  Pětka bojovala s nacisty jako terminátoři.
  Oleg Rybačenko rozstřílel mlýn svými meči, sekal nacisty a cvrlikal:
  - Voják není vždy hvězda, ale sláva jeho výkonů během staletí nebledne, politik vždy usiluje o roli významného člověka, ale jeho hanba je pokryta plísní!
  Margarita Korshunova také sekla pomocí motýlkové techniky a zapištěla:
  - Voják pracuje s ostrým bajonetem a bodá s dobrým svědomím, politik mlátí do palců pomocí jazyka, jehož ostrost je bez svědomí!
  A děti-terminátoři jak pískat a srážet nacisty pevně omráčené vrány.
  A na nebi bojovali i sovětští piloti. Zejména Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová.
  Bojovali jako epické ženské hrdinky. Pomocí holých prstů u nohou vyslali vzduchové projektily. Velmi trefně zasahují nepřátele.
  Anastasia stiskla šarlatovou bradavku na joysticku, udeřila fašistu a zaštěbetala:
  - Sláva myšlenkám komunismu!
  Polonahá Akulina střílející na nepřítele pomocí jahodových bradavek také zavrčela:
  - Sláva hrdinům SSSR!
  Tady jsou žhavé a silné dívky. Jak bojují jako opravdové bestie. A mají nadlidskou vášeň a kolosální sílu.
  Anastasia, drtící nacisty, zpívala:
  - Nad nešťastnou planetou visící,
  Zlý Fritz kypí temnotou...
  Okupant nenávidí svou sekeru,
  Naostřete a usekněte si hlavu!
  
  Není však pěšcem,
  A ne věčně chodit pod jho ...
  Proměňuje zlé nepřátele v ohnivé zbraně,
  Stane se vládcem světů!
  Oleg Rybačenko mezitím házel holými prsty na nohou několik hráchů a zpíval:
  - Za Rusko a svobodu až do konce, nutí srdce bít v jednotě!
  A pak terminátor řekl:
  - Voják může pít moc vína a srát se, ale nebude jako politik lít slovní průjem bez míry do opilosti!
  Margarita Korshunova vzala a sekla s meči v podobě vrtule na nepřátele a odřízla je.
  A zaštěbetala a odhalila tvář:
  - Bosá dívka je připravena bez obav utíkat za svým milencem, ale s jakým zděšením se volič nechá obkovat politiky!
  A pak je tu Elizabeth na tanku T-55. Stroj s výkonnějším 105milimetrovým kanónem než T-54 a připravený bojovat s nepřáteli.
  Dívky v tanku samozřejmě jen v jedněch bikinách.
  Elizabeth stiskla holými prsty u nohou tlačítko joysticku, střílela docela přesně na nepřítele, a zavrčela:
  - Za Rusko komunismu!
  Pak Jekatěrina postupně vystřelila a vystřelila pomocí šarlatové bradavky na hrudi.
  Zasáhla nacistický tank a zavrčela:
  - Za úspěch v budování komunismu!
  Elena také vystřelila na svého soupeře pomocí holých prstů. Rozbila hlaveň pyramidové nádrže, udělala to všechno trefně.
  Pak zaštěbetala:
  - Nejchytřejší budeme mít komunismus!
  Pak lupanula a Euphrasia, i když je většinou jen řidička. Dívka ale zasáhla velmi přesně a odrazila ústí nacistického tanku.
  Pak zavrčela:
  - Náš komunismus je jasnější než slunce!
  Dívky na tanku jsou bosé a v bikinách vypadají velmi krásně a charismaticky. A mají prsa s takovými šarlatovými bradavkami.
  Elizabeth zpívala s potěšením;
  Rozdrťme jho, věřme fašismu,
  V případě potřeby hory přenesu...
  Bude éra, éra komunismu,
  Poletím do nebe s písní!
  A opět dívka s šarlatovou bradavkou stiskne tlačítko na joysticku a zasáhne nácky.
  Vůdce to tedy nenajde málo.
  U takových dívek je jasné, že SSSR stále žije a Hitler ho nemůže tak snadno rozbít.
  A s takovými chlapci a dívkou, jako jsou Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova, ještě víc.
  Chlapec s terminátorem vystřelil svými meči a zaskřípal:
  - Pane politike, to je liška, pro kterou jsou voliči obyvateli kurníku, ale hltající maso těch, kdo mají inteligenci slepice, politikovi určitě uklouzne prase!
  Margarita Korshunova hodila holými prsty na nohou několik hrachů a zaštěbetala:
  - Vojáci bojují s kohouty, kteří snášejí zlatá vejce, pro krůtí generály, které zase sežerou liščí politici!
  Oleg Rybačenko hvízdl, srážel vrány na hlavy postupujících fašistů a štěbetal:
  - Voják běží do útoku, věří ve vítězství, politik v týlu v každém případě obviní bojovníka z vybočení ze zásad!
  Margarita Korshunova také porazila vrány píšťalkou a zdevastovala je, srazila je na hlavy Fritze a zapištěla:
  " Vojáci někdy ustupují, protože štěstí je proměnlivé, ale politika je vždy odevzdaná, jejich štěstí je v podlyance a uklouznutí prasete!
  Oleg Rybačenko znovu řídil větrný mlýn svými meči a zavyl:
  - Bosý chlapec je příliš chytrý na to, aby se nechal politikem vozit pod patou!
  Margarita Korshunova uspořádala machaonskou recepci s meči a zapískala:
  - Když holce zraní bosé nohy ostré kameny, zraní mužské srdce, ale politici, kteří je nutí popíjet zelňačku s lýkovými střevíčky, bijí voličům játra!
  Oleg Rybačenko s holým chlapeckým podpatkem podlehl vražednému daru smrti a křičel:
  - Voják nehledá smrt, chce žít, politik nehledá způsob, jak splnit své předvolební sliby - chce kasírovat voliče!
  Margarita Korshunova to vzala a bosýma nohama hodila tenký kotouč, odřízla věže tanků a zařvala:
  - Voják je vždycky mladý v srdci, i zešediví, starý zlotřilý politik sedí v játrech a holohlavý čert i s hustými vlasy!
  Oleg znovu sekl meči ve stylu machaona a zakňučel:
  - V dávných dobách měl voják meč, pak byl nahrazen kulometem, aby bylo snazší zabíjet nepřátele, a tehdejší politik měl zbraňový jazyk - smrtelnější nelze vymyslet!
  Margarita Korshunova agresivně poznamenala a udeřila s divokou zuřivostí na nepřítele:
  - Voják je druh válečného stroje, ale zůstává mužem, v politice není nic lidského - je to válečný mechanismus proti rozumným argumentům!
  Pracovali velmi aktivně a s bojovým nadšením mladých titánů.
  Ale Němci a jejich armáda tlačí.
  Na Yu-888 létají dvě dívky: Isabella a Zaira, krásné blondýnky. Shazují bomby. Pak se ale z boku objeví Jak-23.
  Isabella s pomocí holých prstů nasměruje vzduchovku a vystřelí na sovětský stroj. Poté přidejte rychlost. Jak-23 každopádně není příliš rychlý a i zde je v přetížené verzi a německý vůz nedožene.
  Dívky udeřily holými podpatky do skla a zapištěly:
  - Buď slavný, naše armáda je svatá!
  A jak jazyky ukážou!
  A sovětské auto se dostalo pod palbu ze dvou zadních leteckých děl a začalo hořet, vody, které dělají holé prsty dívčích nohou.
  Zaira cvrlikala a vycenila zuby:
  - Umyji všechny rudé vojáky!
  A mrkejte modrýma očima. A vypadá nejbojovněji a nejintenzivněji.
  A jak miluje krásné mladé muže.
  Její touha zabíjet je však mnohem víc.
  Když Němci po bombardování přistáli, Zaira vypila nějaké pivo. A Isabella kromě piva přidala i raky. Dívky spokojeně jedly. Zanechali půvabné, bosé nohy, stopy na jinovatce letiště. Kluci hltali jejich téměř nahé krásky hladovými a rozpačitými pohledy. Jak jsou dívky krásné a zároveň hrozné.
  Isabella se zeptala Zairy:
  - Myslíte, že válka brzy skončí?
  Zaira poznamenala:
  - Ne před létem! Dokud nevezmeme Moskvu, Rusové nekapitulují!
  Blondýnka se smaragdovýma očima poznamenala:
  - A po pádu Moskvy ještě může dojít k bojům!
  Blondýnka s modrými vlasy souhlasila:
  - Oni mohou! Už to ale nebudou rvačky, ale agónie!
  A děvčata se zasmála, snědla raky a znovu do bitvy... Zatímco počasí bylo relativně letmé. A jejich bosé nohy zanechávaly půvabné bosé stopy.
  Isabella poznamenala:
  - Máme všechno krásné, dokonce i stopy!
  Zaira přikývla.
  - Německé dívky jsou dokonalé!
  A obě zlé krásky zpívaly sborově:
  - Reich je dokonalost,
  Reich je dokonalost...
  Od úsměvu po gesto
  Především chvála!
  Oh, jaké požehnání
  Vězte, že jsme dokonalost
  Vězte, že jsme dokonalost
  Vězte, že my jsme ideální!
  A opět jsou na sovětské pozice shazovány bomby. A lidé umírají. Mnoho lidí umírá při ostřelování a bombardování. A ze záběrů plynových odpalovacích zařízení a dalších smrtících zařízení.
  Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová jsou velmi krásné dívky. Anastasia má již mnoho let, ale nestárne a vypadá velmi svěže a mladě, pouze silně vyvinuté, velké svaly ji dělají starší. A její tvář nemá žádné vrásky ani sítě, s jemnou, opálenou kůží. A Akulina je léta stále mladá. Obě krásky jsou skvělé. Jsou to esa nejvyšší třídy. Pokryškin je navíc poté, co byl sestřelen Friedrichem Wolfem, těžce otřesen a již nedělá další výpady.
  Anastasia manévruje s utrženým sudem. A srazí poněkud zastaralý ME-362. Poté hrdinská dívka zapištěla:
  - Jsme poletující orly na obloze!
  Akulina manévruje, liščí had, uřízne Focke-Wulf-5 ocas a zacvrliká:
  - Rusko je za námi! Rusko je za námi!
  Dívky jsou rozhodně na vzestupu. Dokonce si nenavlékli podprsenky v nějakých tenkých kalhotkách, se kterými bojují. Ale v boji to hodně pomáhá. Zvyšuje totiž účinnost dopadu vražedných vrtochů.
  Anastasia znovu udělá manévr. Tentokrát má vážnějšího soupeře než ME-462, která má osm ohnivých bodů. Včetně čtyř leteckých děl ráže 30 mm. A to je samozřejmě vážný soupeř. Výkonné zbraně vám umožní odříznout nepřítele na jeden zátah. A máš jen jednu vzduchovku...
  Anastasia však své letadlo obratně odhodí na stranu a vzdálí se od létajících olověných trysek. Ano, má jen ráži 20 milimetrů. Ale když střílíte na ocas.
  Anastasia zpívala s úsměvem:
  - Junkers mi přišel za ocasem,
  Ale pak kouřil...
  Otravně zavyly šrouby,
  Nepotřebují ani kříže na hrobech,
  Kříže sestoupí na křídla!
  Akulina se zachichotala a přistřihla Yu-588 a vrčela:
  - Pro zábavná vítězství!
  A ukázala své perlové zuby. Zdejší dívky jsou nejširší a nejkolosálnější bojový únik.
  Anastasia odhodí Jak-23 stranou. Znovu se ji snaží srazit dolů. Lisuje ME-462, auto to myslí vážně.
  Anastasia zuřivě zpívala:
  - A vidím vážné,
  Ve snu Ivana Hrozného...
  Země na Sibiři distribuována,
  Ty rodné Rusko!
  A válečník znovu vyřadí německé auto. Nejprve jí trhá křídlo. Ztrácíte rychlost. A pak to jde na chvost. Němec má velkou šanci dostat se pryč díky vysoké rychlosti střemhlavého letu. Ale ne proti Witchers. Protože je to eso nejvyšší třídy!
  Akulina je také v divoké bitvě. Dívka si položí holé paty na pedály a zpívá:
  - Nesnášej ponižování Slovanů,
  Povstaňme všichni proti Němcům...
  Neberme další urážky
  Rozdrťme nepřítele ocelovou rukou!
  Tady je proti tomu Airacobra -5. Silný stroj: čtyři kulomety a dva 37milimetrové vzduchové zbraně. Akulina spouští své auto jako sáně z kopce a vyhýbá se střelám z letadel. A ponoří se pod břicho. Zmáčkne spoušť holými prsty... A trefí se přesně do zranitelného cíle.
  A americké auto se rozsvítí.
  Akulina zpívala s nadšením:
  - K vítězství nesmrtelných idejí komunismu!
  Anastasia také bojuje dobře. Tady jsou proti ní tři Mustangové. Zdá se, že nejsou tak impozantní jako ME-462, jehož vzduchová děla jsou schopna srazit dolů na jeden zásah. Mustang, americká stíhačka, nemá jen kulomety. Ale na druhou stranu je jich šest, docela velkých v ráži 14 milimetrů.
  Anastasia musí manévrovat. Proud kulek lehce poškrábal křídlo. Jenže na přiblížení dojde k zásahu a americká stíhačka hoří.
  Anastasia zpívala:
  -Bláznivý dům v plamenech,
  Démoni budou nekonečně mučit
  Hříšný člověk dostane své
  Ten, kdo uctíval Satana!
  A tady je ještě jedno americké auto, které bylo vychováno... A to je samozřejmě docela vážná aplikace.
  Poslední yankeeské auto se snaží utéct. "Mustang" překonává Yak-23 v rychlosti a dokáže se odtrhnout. Anastasia vypálila z dálky.
  A dostal Američana. Ale on, bafající ocasem, se podařilo dostat z bitvy.
  Anastasia poznamenala:
  - Bang Bang! Zmeškaný! Šedý zajíček odjel!
  Akulina také bojovala s R-71. Výkonné vozidlo s osmi kulomety a 37mm vzduchovým kanónem. A také manévrování, zapaluje křídlo tohoto auta... A vede dozadu, střílí.
  Akulina zpívala:
  Slunce se směje
  Svítí jasně pro děti...
  A znovu odhodila auto na stranu. Střílí na Yu-288. Tento stroj je zastaralý, ale stále bojovný. Němec, snaží se uniknout. Nemůže se ale schovat před dívkou, která energicky šlape do pedálů holými, kulatými podpatky a auto vzplane.
  Anastasia se smíchem poznamenala:
  - Tak se nás bojí!
  A další Focke-Wulf pokrytý!
  Akulina při střelbě zuřivě řekla:
  - Svět by nás měl respektovat, bát se,
  Činy dívek se nedají spočítat...
  Členové Komsomolu jsou tak dobří v boji,
  Satan bude zničen!
  A bojovnice mrkla na svého partnera. I když to nevidíš...
  Krásky jsou zpět. A je to riskantní. Zde je ME-462 začne pronásledovat. Střílí...
  Dívky se stěhují. Německé nebezpečné auto. Akulinino křídlo bylo poškozeno a strom vzplál.
  Její přítelkyně se dostala na ranvej. Zaklínač to také dostal... A prorazil trup a vytekl olej a lehce poškodil motor.
  Dívky jsou nuceny let prozatím opustit. Jejich auta se opravují.
  A běhal bos sněhem. Protáhněte jejich silná a svalnatá těla.
  Obě dívky jsou opálené. Zrzka, jejíž vlasy ve větru jako prapor SSSR, a blond.
  Anastasia se ptá svého partnera:
  - No, jak myslíš, že porazíme Němce?
  Akulina upřímně odpověděla s povzdechem:
  - Kdyby tak Němci... Celý kapitalistický svět na motorech!
  Zrzka přikývla na souhlas.
  - Nepřítel je velmi silný. Ale co jste čekali?
  Válka je krutá, ale víra válečníků ve vítězství je neotřesitelná a s takovými lidmi přenesete hory a porazíte Hitlera.
  
  Führer nedal Británii za vévody šanci
  Hitler nezastavil jednotky pod velením Dyukera. A britská armáda byla částečně poražena a částečně zajata. To způsobilo Britům kolosální šok. A v důsledku toho byla Hitlerova nabídka míru přijata. Podmínky byly mírné. Britové vrátili Třetí říši dříve zajaté německé kolonie a země, které byly předtím odebrány Turecku. A také poznali, co již bylo vyhráno a tak vyhráno.
  Hitler, který zajal mnoho Francouzů, Belgičanů, Holanďanů a vrátil své dříve ztracené kolonie, se dočasně uklidnil. Bylo nutné strávit nové země.
  Řecko bylo také okupováno v jednačtyřicátém roce a Jugoslávie. Ale to je konec války...
  Vůdce nijak nespěchal na pochod na východ. Stalin husy nedráždil, alespoň zatím ne. Třetí říše se ale dál připravovala na války. A v roce 1944 se případ dotkl sporu o severní Bukovinu. Vůdce požadoval, aby Stalin vrátil tyto země Rumunsku, protože předtím nepatřily k Ruské říši.
  Stalin, který měl v té době již nedostatečný počet sto dvaceti tankových divizí, začal být tvrdohlavý. SSSR byl zemí, která již dokončila přezbrojení a padesát tisíc tanků je vážný argument.
  Hitler naproti tomu právě prosazoval vydání Panther-2 a Tiger-2, pokročilejších tanků se silnými zbraněmi. Pravda, tyto stroje měly výkonnější motory než ve skutečné historii. Proudové letadlo Třetí říše není špatné, ale také se teprve začalo odvíjet.
  SSSR má převahu v počtu letadel.
  Pravda, Hitler má více pracovních sil, včetně koloniálních jednotek, a obecně vyšší ekonomický potenciál.
  Stručně řečeno: 22. června 1944 začala nová válka. Obě strany se navzájem obviňovaly z agrese. Boje pokračovaly v pohraničních oblastech s různým úspěchem. Možná, že Rudá armáda promarnila své šance tím, že jednala nerozhodně. Možná sám Stalin váhal, zda jít hluboko do pozic nacistů.
  Němci každopádně dokázali jít trochu hlouběji na sovětské území a byli zastaveni. Na obloze zuřily boje. Proudový letoun ME-262 neměl obdoby v rychlosti a byl silně vyzbrojen, ale nebyl dostatečně spolehlivý za letu. Poněkud efektivnější byl ME-309 s velmi výkonnou výzbrojí, třemi 30mm kanóny a čtyřmi kulomety s vysokou rychlostí 740 kilometrů za hodinu.
  Němci jako celek byli v letectví silnější a jejich esa převyšovala sovětská. Ale také to není tak jasné. Válka skončila pro Německo příliš rychle a zkušenosti nebyly získány.
  Bitvy ukázaly, že řada těžkých tanků KV byla morálně i fyzicky zastaralá. "Panther" -2 se ukázal jako dobrý tank. A dostala přednost. T-34 nebyl špatný, ale už zastaralý. V SSSR se stále vyráběly neefektivní kolové pásové tanky. Došlo tedy k výměně úderů mezi dvěma nedokonalými armádami...
  V zimě frontová linie zamrzla... Na jaře 1945 se sovětské jednotky pokusily o postup, ale uvízly v obraně Wehrmachtu. Podél hranic stále probíhaly boje. Přibližná byla parita sil. Situace se ale může zhoršit. Němci se zoufale snažili zatáhnout do války i Japonsko.
  Samuraj uvízl v Číně, nebyl schopen takto spolknout celý, příliš tlustý a velký kus.
  Ale situace se stabilizovala. A Hirohito jako možnost navrhl Čankajškovi příměří. A dočasné rozdělení sfér vlivu, aby si rozvázali ruce na severu. Číňané, unaveni vleklou válkou, souhlasili.
  A nyní se objevila reálná hrozba, že již na konci května 1945 Japonsko otevře druhou frontu. A fašistické Německo má spolu se satelity a koloniemi mnohem více lidských a ekonomických zdrojů než SSSR. A stále více zvyšuje výrobu zbraní. Navíc Němci mají vyspělejší techniku než SSSR, hlavně v proudových letadlech!
  Stalin se snaží najít východisko z této situace. Připojte například Británii k válce. Ona sama má ale problémy v koloniích, zejména v Indii. Ano, Spojené státy nechtějí bojovat proti Třetí říši a Japonsku. Hitler navíc neprováděl masové represe proti Židům a v očích Západu ještě neměl pověst monstra.
  Takže pokusy najít nové spojence selhaly. Japonsko na druhé straně dychtilo pomstít Khalkhin Gol a zopakovat úspěch z minulosti. A po uzavření příměří v Číně z ní byly uvolněny další síly. A samurajové ještě nevstoupili do války s Británií a USA.
  A 30. května by Japonsko mělo vyhlásit SSSR válku a zaútočit po celém obvodu hranice a zasadit drtivou ránu také sovětské základně ve Vladivostoku, což je velmi nebezpečný krok. A úder japonských jednotek by měl být silný.
  Císař Hirohito osobně dohlížel na závěrečné přípravy severní ofenzívy. Obecný plán počítal s invazí do Mongolska a Primorye... Je obecně logické vyhnout se vynucení plného toku řeky Amur a ve skutečnosti využít své početní převahy, zejména v Mongolsku.
  Jedinou starostí byl stav tankové flotily země vycházejícího slunce. Přestože se lehké tanky přesouvají z mateřské země na kontinent... Velké naděje vkládají do nákresů německého tanku T-4 s dosti dlouhou hlavní zbraní. Nízká hmotnost 25 tun a silný čelní pancíř dělají vozidlo vhodné pro bojové použití.
  Stále je ale potřeba ho vyrábět ve velkém. Existují i alternativní nápady - zkopírovat T-34... Naštěstí k tomu existuje dokumentace. Stačí nainstalovat německé dělo - má lepší balistiku.
  Sám císař nařídil oba tanky uvést do výroby co nejdříve. Ale tentokrát, a to prostě nestačí. Začne sněžit nebo dokonce vydatně pršet a vy budete bojovat s čertem nebo dvěma ... Pravda, možné jsou i alternativní cesty. Ano, a Mongolsko může bojovat ještě před sněhem ...
  Hlavní roli ale bude hrát pěchota, kavalerie... Celkem jsou v prvním sledu čtyři miliony pěšáků, značná část už má bojové zkušenosti, další dobře vycvičení rekruti - Japonsko má obrovskou odvodovou zálohu. Tanků je málo - něco málo přes dva tisíce a všechny jsou lehké... Některé se ani nedají nazvat tanky - klíny. Doprava je také málo, s Wehrmachtem se to nedá srovnávat ... I když je naděje, že ani s tím Rusové nejsou v pořádku. V první linii je více než pět tisíc letadel, bombardéry jsou však zpravidla na taktické úrovni, ale existují střemhlavé bombardéry, které nejsou horší než Yu-87. Obecně platí, že letecká flotila není slabší než německá v jednačtyřicátém, kromě toho, že s analogem Yu-88 je Japonsko také horší než německé.
  Ale nic, surovin je dost, pracovní síly dost, Amerika je nedostane. Po strávení kolonií bude možné poskytnout vojáky na nejvyšší úrovni.
  Ale to je v budoucnosti, ale zatím... Zatím zřejmě budete muset platit velké ztráty za každý krok! V Japonsku se život vojáka příliš necení. Smrt je považována za ctnost, skvělá volba!
  Přesunuté ostrovy, kde se tísní stomiliontý národ, krutá morálka, kodex bušidó. Zanechává otisk a vy se díváte na lidi na mravence. Přemýšlíte, kolik z nich můžete ještě obětovat, abyste neprohráli válku.
  Neochota být v roli mrchožrouta. A nedostatek mužů je kompenzován mnohoženstvím - ti přece nejsou omezováni křesťanskou morálkou!
  Takže už v prvním sledu jsou síly rovnající se Wehrmachtu v letectví a pěchotě (s horší mechanizací, ale alespoň ne méněcenné v odvaze!), Pravda, v tancích a dělostřelectvu budou Japonci znatelně slabší než Wehrmacht čtyřicátý první rok.
  Ale na druhou stranu si je tím císař jistý a postaví se proti nim mnohem méně sil. Kvůli dlouhé absenci všeobecné vojenské služby mají navíc Němci nedostatek řadových důstojníků. Japonsko toto neštěstí neznalo. To znamená, že v zemi vycházejícího slunce je vojenský personál, zejména ve středním věku, lépe připraven než jejich němečtí protějšky. A za pár měsíců začnou ve velkém přicházet tanky "Karas" zkopírované z T-34, ale s lepší zbraní. A pak budou mluvit s Třetí říší na stejné úrovni!
  Takže Hirohito obecně již rozhodl o všem. Datum bylo stanoveno na 30. května. V Japonsku je 30 považováno za harmonické číslo, stejně jako měsíc květen. Prostě dovolená a čas začít. A k tomuto datu budou dokončeny hlavní přípravné činnosti.
  V císařském paláci je mnoho ženských ninjů. Plní dvojí funkci, slouží císaři a spolehlivě střeží oficiální Božstvo Japonska.
  Dívky jsou tady různé, je tu samozřejmě více Japonek, ale jsou tu i zrzky, blondýnky, hnědovlasé ženy. Oblečení je také rozmanité, velmi bohaté a skromné a vůbec ne v bikinách. Spojuje je fakt, že všichni bez výjimky jsou mladí, krásní, bruslaři a ...bosí. V Japonsku je zvykem, že pokojské chodí takto v domech nebo palácích. Ale muži samozřejmě ne... Bosí chodí i ti, kteří chlapci, kterým ještě není patnáct let, slouží.
  Samotný palác je luxusní, v posledních týdnech do něj přibyly různé kožešinové výrobky, kůže, trofeje.
  A na příkaz císaře dokonce staví novou... Hirohito se rozhodl postavit na počest vítězství budovu - budovu, která zdvojnásobila výšku Eiffelovy věže. Zatímco pod největším palácem světa, čínští dělníci místo vyklízejí. Potíže válečných časů, i když je nyní mnoho dělníků, je důležité, aby suroviny, kterých je mnohem méně, neodtékaly. Pro rozvoj dolů, obnovu bývalých, které byly znovu získány z Británie a USA ...
  Yamamoto vstoupil do císaře a hluboce se uklonil s přáním velkého zdraví... Dále čistě obchodní rozhovor.
  Velký admirál navrhl zopakovat to, co se již stalo v Port Arthuru v roce 1904, kdy 27. ledna japonská flotila zrádně zaútočila na námořní základnu Ruské říše.
  Pouze tentokrát bylo plánováno udeřit se silami bitevních lodí a letadlových lodí, samozřejmě s místními flotilami, torpédoborci. Síla japonské flotily je ohromující: což znamená, že ji musí stále používat. Vyvstaly ještě otázky, zda zasáhnout Petropavlovsk-Kamčatku?
  Hirohito komentoval:
  - Aby bylo možné okamžitě zasadit v tomto bodě, dojde k odstranění části sil z obrany Havajského souostroví, a to je riziko ztráty nejdůležitějšího bodu tichomořské obrany!
  Yamamoto vyzařoval sebevědomí:
  - Na jednu stranu má Vaše Veličenstvo pravdu, ale... Yankeeové nyní nemají dost velké síly k útoku. Je nepravděpodobné, že by se teď odvážili spěchat, zvlášť když uvážíme, že před týdnem jsme s pomocí ninja dívek potopili další dvě jejich letadlové lodě. - Velkoadmirál ukázal na oblohu. - Nemají nic, co by nás omezovalo a podporovalo útok na Havaj ze vzduchu. A letadlové lodě a bitevní lodě se nestaví rychle. - Mankurt je sice blázen, ale aby byl v této situaci užitečný ...
  Císař moudře odpověděl:
  "Ale právě proto by se mohl pokusit využít své šance." Například přistávat na obchodních lodích, zatímco Spojené státy mají dostatečnou tonáž konvenčních lodí.
  Yamamoto také logicky uvedl toto:
  - Ať to zkusí! Naši pěšáci se již dokázali prosadit a jejich odvaha a výdrž jsou známé po celém světě. Nepřátelé nebudou moci moc zajmout. A pak se naše bitevní lodě a letadlové lodě vrátí a přeruší zásobování... A budou nové desítky tisíc mrtvol a zajatec. A v tomto případě vnitřní rozpory v Americe ještě zesílí a je možná i miniaturní občanská válka!
  Hirohito měl ten závěr rád. Císař přátelsky poplácal velkoadmirála po rameni:
  - A co? Pokud znám Američany, skutečně nevědí, jak provést rychlé vylodění na nepřipraveném pobřeží. Čeká je tedy past!
  Yamamoto s úsměvem dodal:
  - A dalším krokem je skok do Panamského průplavu!
  Hirohito odpověděl:
  - Ne, admirále. Neudržíme šíji. Amerika může přihodit milion vojáků s novými Shermany a nevyhnutelně vrhnout ty nejslabší síly do moře. Navíc američtí kapitalisté mohou stále opustit Tichý oceán, ale nikdy nepřijdou o Panamu, odkud pocházejí suroviny z Jižní Ameriky. To je jejich signál bojovat až do konce. A tak je naděje, že Havaj přitáhne všechny jejich síly magnetem, meleme americké vojáky, dokud veřejné mínění a útrapy války neuvrhnou Orlanovo impérium do chaosu. - Císař si dal pár doušků černé kávy a přidal. - Pro Spojené státy je samotná Amerika nedobytnou pevností, ale Havaj, základna, je na cizím území. Zadržme zápal, dokud nebude nejdůležitější nepřítel poražen. No, pak padneme na Spojené státy ze dvou stran. Nezapomeňte, že otevření druhé přední strany bude vyžadovat minimalizaci sil na jednu z nich.
  Yamamoto souhlasil pouze částečně:
  - Samozřejmě, že sever je pro nás nejdůležitější, hlavně z hlediska dlouhodobého výhledu. Ale lodě prakticky nespoutá. Po pádu Vladivostoku nás vzhledem k drsnému počasí už nebude rozptylovat to, co zůstane Rusům. A pak jsou možné aktivnější vojenské operace proti USA!
  Hirohito potvrdilo:
  - Samozřejmě, že budou! Jsi moje pravá ruka a opora trůnu!
  Císař při pohledu na krásné služebné poznamenal:
  - Ale nyní pozemní jednotky přebírají poslání vyvyšovat Zemi vycházejícího slunce a ponesou hlavní tíhu války. Takže bude nutné dát našim pěšákům slova na rozloučenou!
  Yamamoto spěchal, aby připomněl císaři:
  - Ale navrhl jít na sever zpět v jednačtyřiceti... I když pravděpodobně tento návrh v té době ještě nebyl zralý!
  Hirohito potvrdilo:
  - Že jo! Nyní jsme lépe připraveni na vleklou válku na severu. Máme jak ropu, tak bauxity, kovy, uhlí, pracovní sílu... Máme všechno, abychom mohli dlouho a úspěšně bojovat. Zesílili jsme a jsme mnohem lépe připraveni než v jednačtyřicátém. Stručně řečeno, Yamamoto - jděte a vyhrajte!
  Poté, co eskortoval nejslavnějšího japonského velitele Hirohita, rozhodl se nejprve poslechnout píseň v podání ženských ninjů. No, pak mám příjemný rozhovor s generály pozemních sil. Zbývá už jen pár dní.
  Navzdory skutečnosti, že hrozba útoku militaristického Japonska se po Ribbentropově návštěvě Tokia stala zcela reálnou, s pomocí úplatků a zrady přesvědčili agenti Mikado velení Vladivostoku, aby neuvádělo jednotky do plné bojové pohotovosti. V důsledku toho je Damoklův meč již přinesen a hodují v restauraci.
  Major Vinogradova chytil mladého důstojníka za vlasy, byla o hlavu vyšší než on a zjevně silnější:
  - Jaký borec a opilec! Proč máte tak rozpadlý tým! Ten chlap vypadá spíš jako palubní kluk než jako důstojník. Možná to pro začátek dobře rozfoukat, aby vylezl všechen chmel.
  Dubinin byl v rozpacích:
  - Tohle je paša Shoigu. Do kurzů byl poslán přímo ze Suvorovovy školy podle zkráceného programu. Je to ještě docela kluk, za dva měsíce má narozeniny šestnáct let.
  Vinogradová se nepříjemně zašklebila:
  - Páni! V patnácti a už důstojníkem! To je to, co dělá válka! A to jsem nevěděl, že mléka už dostávají plnohodnotné tituly.
  Dubinin pokrčil rameny.
  - Ve válce děti vyrostou brzy! Navíc se mu stal příběh, jako když napsal nejlepší příběh o obraně Moskvy, a Žukov si toho všiml a poradil mu, aby chlapce převedl z kadetů na důstojníky.
  Vinogradová se stala laskavější při těchto slovech:
  - Dobrý! Že není hloupý. - Vyhrožovala jako studentka, která se učila jejím prstem. - Obecně to není špatné, ale už žádné pití! Cítím to a můj nos je jako pes, okamžitě pod tribunálem! - Silná žena, zralá, ale neztrácená atletická harmonie a svěžest, píchla prstem do plukovníka. "Vlastně za to zaplatíš." Již muž středního věku, ale chová se.
  Dubinin vztekle zakašlal:
  "Ve skutečnosti je mi třiatřicet, ale už jsem byl sedmkrát zraněn, takže vypadám staře...
  Vinogradová chtěla něco říct v reakci, když náhle předúsvitové ticho přerušil monstrózní řev. Jako by z nebe padaly těžké balvany, okenní sklo najednou prasklo. Střepy krup bušily na stůl a dokonce dopadaly do rukou a tváří opilých důstojníků. Vinogradová křičela jako velitel:
  - Všichni okamžitě ven.
  Dubinin v odpověď zakřičel tak, že si málem přetrhl hlasivky:
  - Toto jsou dvanácti a osmnáctipalcové granáty! Japonské bitevní lodě největší tonáže se zdají být na lovu, což znamená.
  Vinogradová podrážděně narazila botou do zdi. Po šťouchání důvtipnou, mimochodem, trofejní botou, dlaždice praskla:
  - Začalo, ale ne tak, jak jsme plánovali! Vůbec ne! Sakra, musíme okamžitě vzít eskadru na moře a potopit flotilu země opic s úzkýma očima.
  Kapitán první řady (jinak plukovník) padl na všechny čtyři a zamumlal:
  - Zbraně jsou pouze na mém torpédoborci a na několika malých korytech. Ani nemáme odpověď.
  Vinogradová ukázala tvrdou pěst:
  - No, ty a osli! Válečnice s modrými vlasy jako zuřící tsunami zařvala. - Ale měli byste mít pobřežní dělostřelectvo! Ostatně ne všichni byli posláni na západní frontu, stejně jako letectví. Ostatně o tom, že Japonsko může každou chvíli vstoupit do války, se mluví roky.
  Dubinin už byl dost zraněný, chtěl říct, ale zase to zaburácelo, pršely úlomky. Siréna kvílela a varovala před příletem letadla. Dubinin s velkými obtížemi vstal a zakřičel, čímž zablokoval rachot Vinogradové:
  - Máme letectví a pobřežní baterie, i když nejsou v kompletní sadě, jsou k dispozici. Pojďme si odpovědět!
  Pilotka zavrčela, když běžela ulicemi:
  - Prostě bych běžel ke své stíhačce a zasadil bych tyhle Japonce, nebude se to zdát dost. Stále budou platit za Tsushimu a Muduen.
  Shoigu, který si uřízl polovinu ucha, souhlasil:
  - Ano, zaplatí! Ano, i s procenty!
  Ozvaly se výbuchy a opožděné cvrlikání protiletadlových děl. Obecně byla většina protivzdušné obrany Vladivostoku odstraněna v jednačtyřicátém roce, aby se posílila obrana Moskvy, takže se zdálo, že mnohonásobné body komáří kolonie země vycházejícího slunce nevěnovaly velkou pozornost k takovému "hluku". Japonské střemhlavé bombardéry shazovaly jarní "dárky" s pronikavým ječením. Rána byla zasazena jak městu, tak i flotile. Japonská letadla nejsou příliš velká, ale obratná, ale bitevní lodě jsou naopak mohutné. Tady se největší z nich dokonce tísní v oceánu, délka tři sta metrů a děla 460 milimetrů.Dokud se Američanům nepodařilo některou z těchto krásek potopit a přeživší spolu s křižníky zničili pobřeží. Silně to připomínalo zlotřilý útok Země vycházejícího slunce 27. ledna 1904. Teprve pak nebylo letectví.
  Dubinin měl pocit, že se běháním dusí. Není to žádný superman, ale prostý muž s nemocnými plícemi, chycený v těžké situaci. A Victoria ho o moc nepředběhla. Zajímalo by mě, jak je stará, vypadá sotva na třicet, její prsa jsou velká a ramena široká jako mužská.
  Vinogradová se náhle otočila a mávla rukou:
  - Neutíkej starče, následuj mě! - Vykřikla takovou silou, že jí zvuková vlna zasáhla uši. - Dostaňte torpédoborec co nejdříve na moře.
  Opodál duněly výbuchy, padaly trosky, jedna z nich dopadla přímo na Vinogradovou a ta to mechanicky zachytila rukama. Terminátorka se cítila jako brankářka, která úspěšně vyhrála pokutový kop, úlomek byl kulatý, teplý a vypadal jako míč. Angelica náhle ucítila, jak jí po pažích stéká něco tekutého. Dívka se podívala na úlomek a pak i jejímu železnému válečníkovi, zocelenému třemi roky války (Spolu se Španěly), se do krku dostala nevolnost. V dlaních měla dětskou hlavičku. Chudinka (to je vidět z krátkých copánků s vyloupanýma očima. Vinogradová opatrně položila hlavu na popraskaný asfalt a pokřižovala se:
  - Neměl jsi čas hřešit, ne žít! Není však větší hříšník než Bůh, proto není větší hřích než lhostejnost k utrpení dětí.
  Opět řev a úlomky, jeden zasáhl dívku do boty a poškrábal kůži. Vinogradová se už chtěla otočit a co nejrychleji spěchat na ranvej, kde její MIG trpělivě čekal na agresivní hostitelku, jenže...
  Ostrý jako čepel dýky, válečníkův pohled rozeznal nesnesitelnou bolestnou grimasu na tváři kapitána prvního řádu Vasilčikova, když jeho horní část utrženého těla vyletěla nárazovou vlnou nahoru. Sama dívka se úlomku sotva vyhnula. I když jaká je to holka, poprvé se v civilu chopila zbraně. Už se svého času nějak chytla za tvář, dokonce i během mezinárodní bitvy ve Španělsku. V důsledku toho zůstala hluboká jizva, která na dlouhou dobu kazila její vzhled. Plus zatčení a odeslání plukovníka do koncentračního tábora. Pravda, právě na Sibiři na místě těžby dřeva se seznámila s jedním velmi silným čarodějem, kterému se pomocí mastí a vyvolávání duchů podařilo vyléčit tuto ránu a několik dalších, jako by nikdy nebyl. Jizvy utržené během bojů s Bílými Čechy, vojsky Kolčaka, Děnikina, Wrangela. A naučila ji hodně, takže Vinogradová, jak se zdá, patřila k vyvolenému druhu lidí.
  Dostala příležitost odejít s předstihem pomocí ženských půvabů, takže byla i přes obtížný článek přivedena pod amnestii. Nejde samozřejmě ani tak o to muže přesvědčit, ale o to, aby se o tom organizátor večírku nedozvěděl. A podvodníků všeho druhu je tolik, že je prcek, na prcek a prcek, žene dál. Takže opravdu nezrychlíte, pokud je vám vaše kariéra drahá.
  To znamená, že Japonsko má velkou výhodu v pěchotě, letectví a dokonce i v tancích. No, v tancích je to z naší strany kompenzováno kvalitativní převahou a zbytek je mnohem horší. I když pokud vezmete ruční zbraně, Japonsko také zaostává v počtu kulometů, většinou má zbraně. Dálné východní divize jsou však samopaly špatně vybaveny. Není dost strojů pro každého. Takže... Co se týče kvality, žádná převaha v pěchotě není, spíše, ba co hůř, všichni nejlepší důstojníci jsou převeleni na sovětskou frontu, zde se na nejhorší jednotky zpravidla nestřílí, mají minimum vojenského výcviku. To znamená, že válka začíná, v krajně nepříznivé situaci pro SSSR. A nemálo nově vytvořených rezerv bude vyvrženo na východ...
  Vinogradová náhle šťouchla do požáru. Vybombardovaná městská nemocnice hořela. Obraz je skutečně apokalyptický a ženy, děti a staří lidé hoří zaživa. Tady miminko spadlo přímo do ohně a všude kolem se ozval strašlivý řev a sténání.
  Vinogradová ucítila v hlavě trubky archandělů a vrhla se do plamenů. Ohnivé jazyky olizovaly dívčiny holé ruce a otevřený obličej, ale pilot se pohyboval tak rychle, že se jí podařilo dítě popadnout a vytáhnout ho z objetí zkázy.
  Dívka vyskočila, cítila jen lehké svědění na kůži a vrhla pohled na dítě. Běda, už bylo pozdě, chlapec se udusil, plameny mu vnikly do plic a na kulatém obličeji měl popáleniny. Takové roztrhané puchýřky na kůži jsou jemnější než poupata sedmikrásky. Vinogradová křičela:
  - Tady je lidský chaos!
  Botou narazila do hromady odpadků, načež se vrhla na pomoc, koho ještě lze zachránit. Bylo to jako kobra tančící mezi plynovými hořáky, dívka se velmi bizarně svíjela a tančila. Spálila se, boty se jí roztavily, tunika spálená, ale dál tvrdošíjně bojovala o každou slzu dítěte, o každý úder malého srdce, o každý křehký život, ale pro zemi tak nezbytný! Boty se rozpadly a dívka teď tančila ve vírech plamenů s holýma, okouzlujícíma nohama. Byla mučednicí, ale nejen jeptiškou, která se mučila posty a bičem, což neprospívá ani Bohu, ani lidem, mučednice-bojovnice zachraňující konkrétní životy. Nohy válečnice byly pokryty vrstvou malých puchýřků, ale od bolesti se pohybovaly ještě rychleji a přesněji.
  Kapitán lékařské služby vytáhl z tašky velké boty a zakřičel na ni:
  - Vezmi si je, rychle si je obleč! Tančíš na plameni, tak se z tebe stane mrzák.
  Válečník v hodnosti majora okamžitě odpověděl:
  - Je lepší stát se tělesným mrzákem, než být morálně šílencem! Ani vteřinu pro sebe, vše pro čelo, vše pro vítězství!
  Kapitán lékařské služby odpověděl:
  - To je skutečný sovětský muž!
  Vinogradová šlapala plamen a zaklela:
  - A co stojíte, zachraňte lidi!
  Kapitán si povzdechl.
  - Mám protézy, místo nohou!
  Vinogradová vytáhla další dívku s napůl popáleným obličejem a v bezvědomí a zuřivě křičela:
  Jak krutý je Bůh!
  Kapitán pokrčil rameny.
  Není to vina Boha, ale lidí!
  Vinogradová velmi rozumně a sebevědomě namítla:
  - To je totéž, jako když se řekne - za to nemohou rodiče, ale děti!
  Kapitán chtěl něco říct, ale oblaka kouře se mu dostala do krku a rozzlobeně zakašlal.
  Bombardování utichlo, ale ostřelování pokračovalo. Lodní děla mají slušnou zásobu nábojů, nicméně palba nyní směřovala spíše na odzbrojená sovětská plavidla. Jamamoto pochopil, že dominance na moři přenese iniciativu v této válce na dlouhou dobu do Japonska. A stavět lodě je proces drahý a dlouhý, i když například ponorky se snadněji razí. S tím se samozřejmě musí také počítat, ale důležité je rozbít konstrukci. Admirál Jamamoto, nejmocnější muž Japonska po císaři Hirohitovi, se cítil jako bůh. Skutečný bůh, takže náboženství země vycházejícího slunce učilo, že nejlepší cestou k zbožštění je vojenská zdatnost! A teď mohl velký velitel libovolně trápit a mačkat prostor kolem sebe. Nad Vladivostokem jsou na mnoho kilometrů hustá černá oblaka kouře, to jsou skladiště ropy a sklady paliva v plamenech. Stovky, tisíce lidí jsou upáleny, sakra, no, jak se potom nemůžete cítit jako bůh, který se pomstil Rusům za staletí ponižování, velký lid je nucen se choulit na řadě ostrovů tak malých ve srovnání s rozlohy Ruska. Nyní se ruská flotila potápí a na rozdíl od přístavu Peru neopustí jediné plavidlo.
  Během bitvy o Khalkhin Gol Jamamoto navrhl zasadit podobný úder Vladivostoku, pro který byl vypracován podrobný plán. Hitler ale nečekaně uzavřel mír se Stalinem. Obecně idiot Hitler zahájil masakr Židů a tím proti sobě postavil Polsko i země Západu. A proč to potřeboval? Chtěli jste získat židovské bohatství? Ale bylo lepší se nejprve stát světovou velmocí, porazit SSSR a možná pak další země. Západ je snazší vyhrát díky tomu, že jeho mentalitu mnohem méně charakterizuje fanatismus a sklon k sebeobětování. Je znám alespoň jeden případ narážení amerických pilotů? Pravda, došlo k pár kolizím, ale toto je s největší pravděpodobností nehoda. Rusové jsou fanatičtí, což je zvláštní, protože pravoslavná víra neschvaluje sebevraždu a vůbec nepočítá s tím, že si člověk může vysloužit cestu do ráje činy zbraní. Obecně je Kristovo učení extrémně hloupé a nepraktické. On Yamamoto četl Bibli a žasl nad hloupostí lidí, kteří považovali za takového pacifistického Boha. Například učí: praští tě do pravé tváře - otoč se doleva, žádají jednu košili - dej dvě, miluj svého nepřítele! Pouze duševně nemocný člověk může považovat Krista za Boha. Takové náboženství je dobré pouze pro otroky, vázané vazaly. A celá Evropa a polovina světa tomu musela věřit. Je pravda, že Ježíšovo učení, přestože odmítá zásadu Starého zákona, oko za oko, a učí vás milovat své nepřátele, nezabránilo Britům, aby dobyli třetinu celé planety a vytvořili nejrozsáhlejší říše v dějinách lidstva. A to navzdory religiozitě Británie, kde je Bůh zmíněn i v národní hymně. Je zvláštní, že američtí prezidenti přísahají na Bibli, ale přesto bombardovali japonská města napalmovými bombami a zaživa upálili tisíce žen a dětí. Navíc nezabíjeli civilní obyvatelstvo ne náhodou, ale úmyslně, byla to taktika teroru civilního obyvatelstva: podkopávání lidských a ekonomických zdrojů. Japonci ale Spojené státy ještě nebombardovali. Ale budou! A také samurajům připisují zvláštní krutost. Koneckonců, on Yamamoto, kdyby chtěl, mohl prorazit s bombardéry do amerických měst, zvláště po porážce yankeeské flotily poblíž peruánského přístavu. Ano, Evropané jsou morální bastardi. Mají zvrácené chápání, víru, učí a nedělají! Ne tak v Japonsku! To, co nás učí, to děláme. Neexistuje nic takového, co by Bůh řekl, natoč druhou tvář, a přesto jeho služebníci úmyslně zabíjeli malé děti. Ano, obecně víra, že Bůh je Jeden a Všemohoucí, nemůže být pravdivá. Kdyby byl sám, pak by se samozřejmě postaral o to, aby ho lidé uctívali správně, ve víře a pravdě a měli jednotnou doktrínu. A tak se každý modlí, jak chce, co chce. A svět je příliš ošklivý a špatný na to, aby jej stvořil jediný Všemohoucí Bůh. Koneckonců, každý zodpovědný vládce v první řadě usiluje o pořádek a spravedlnost. Chce, aby na prvním místě byli silní, moudří, ušlechtilí, čestní a ostatní se buď napravili, fyzicky i duchovně rostli, nebo... Pokud je však Bůh Všemohoucí a Stvořitel vesmíru, pak by se vytvářet tělesné a duševní šílence. Ostatně, proč je císař někdy nucen snášet slabosti lidí jako samozřejmost? Protože není jiné východisko, nemůže mrknutím oka proměnit podivíny v pohledné muže a ze zbabělců odvážné. Ale kdybych mohl, hned bych to udělal! Bohužel, musím přijmout to, co je, a vypořádat se s lidským materiálem, který jsem dostal jako daný. Od koho ji ale dostal, je jiná otázka. Ano, a sám císař má slabiny: je to jen člověk - stárne, je nemocný, zchátralý. Je zvláštní, že božský císař často žije méně než obyčejný sluha, má méně zbraní než většina generálů a mnoho vojáků. No, co je v něm od Všemohoucího Boha. Ale bílá není o nic lepší! V celé historii Evropy nebylo strašlivějšího a úspěšnějšího dobyvatele než Hitler. Ano, je skutečně symbolem vojenské zdatnosti bílých lidí! A přesto, největší velitel všech dob a národů, nemohl ani dokončit gymnázium, získat středoškolské vzdělání, které je v Japonsku povinné!
  Navíc Hitler nebyl přijat do armády, ze zdravotních důvodů. Kupodivu se tento fanatik kultu síly, válečný lev, ukázal být tak fyzicky slabý, že ani v Německu, kde je na každém stanovišti vojenské stanoviště, nebyl povolán jako řadový voják. Jak je Evropa degradovaná.
  Stalin, další z nejvýraznějších politiků naší doby, však také neměl středoškolské vzdělání, byl to pecka. A zajímavé je, že také nebyl povolán do armády, ze zdravotních důvodů. Zajímavé, shodou okolností dva zlomyslní nepřátelé neměli středoškolské vzdělání, nebyli povoláni na vojenskou službu ze zdravotních důvodů, měli otce opilce a Hitlerův otec také zpočátku pracoval jako švec!
  Tady je taková náhoda, zvláštní, zlověstná. Goering Hitlerova pravá ruka taková není. Pochází ze šlechtické rodiny, Göringův předek byl zástupcem skutečného vládce Německa Bismarcka. Goering je obchodník, oligarcha, aristokrat a pragmatik. Také vidí, že je možné, aby nahradili posedlého Fuhrera. Amerika a Británie také, byť tajně, chtějí skoncovat s Ruskem, bez ohledu na vládnoucí režim, ale chtějí skoncovat s komunisty, kteří popírají samotný koncept soukromého vlastnictví, a to natolik, že dokonce zavírají oči před přílišným posilováním Německa.
  Německo je však geopolitický konkurent, ale konkurent v rámci kapitalistických a aristokratických pravidel hry a bolševické Rusko je naprosto cizí a nepřátelské. Je dokonce překvapivé, že od čtyřicátého prvního nabídl Stalinovi pomoc sám Churchill, a to se vší jeho antikomunismem, tradiční anglickou nenávistí k Rusku. Vždyť Německo pod rudými je válečný kůň zapřažený do sovětského vozu a SSSR pod hnědými je věčná partyzánská zóna. Fanatičtí bolševici se přece neusmíří a povedou vleklou partyzánskou válku, která tak vyčerpá Třetí říši, že všechny sny o další expanzi zmizí jako duha po bouřce! Rusko pod Německem, lepší než Německo pod Ruskem! Když to pochopíme, je jasné, proč USA a Británie hledají cestu z války.
  Jamamoto je pragmatik, byl ve válce s USA a Británií. Ale tyto dvě říše samy vyprovokovaly Japonsko uvalením embarga na dodávky ropných produktů. Ostatně země vycházejícího slunce nemá vlastní studny a mnoho dalších surovin. Japonci vyjednávali, Američané natahovali stále ponižující požadavky.
  A přitom se Yankeeové, vyvolávající válku, vůbec nestarali o uvedení armády a námořnictva do bojové pohotovosti. Pokušení se ukázalo jako příliš velké, o to víc svitla naděje, že Moskva je na spadnutí a Německo a jeho spojenci přijdou na pomoc. Kromě toho existovala naděje, že Spojené státy, které jsou stále relativně demokratickou zemí, vysoce závislou na veřejném mínění, pokud se válka protáhne, nebudou chtít prolévat krev na cizích ostrovech. Ostatně, proč by obyčejný Američan na ulici dostával se svými příbuznými zinkové rakve, když nemluvíme o ochraně území samotných Spojených států, a dokonce platil poměrně velké vojenské daně! Možná proto prohrálo carské Rusko, které mělo více vojáků, ale ruský lid nepovažoval Mandžusko za své území a nechtěl platit krví a potem za abstraktní zájmy. Bohužel, Hitler nevzal Moskvu, jednak kvůli nepřipravenosti na krutou zimu, jednak kvůli fanatismu charakteristickému pro bolševiky. Avšak nejen bolševici, ruský lid je náchylný k sebeobětování pro velké cíle. Ostatně první vzduchový beran vyrobil ruský týpek Messer. Je dokonce překvapivé, že to neudělal kvůli hodinám ráje, ale kvůli vlasti. I když... Messer je částečně blázen, koneckonců je mistrem letecké akrobacie, vynálezcem, konstruktérem a samozřejmě živý by vlasti přinesl mnohem větší užitek. Možná se Yankeeové tak nemýlí, replikují princip: hlavní věcí v bitvě je přežít! Mrtví už přece nemohou zabíjet!
  Admirál Naumo poznamenal:
  - Už jsme spotřebovali více než dvě třetiny munice. Pistole jsou velmi horké, jsou polité kbelíky vody!
  Yamamoto udělal kříž s prstem ve vzduchu a řekl tichým, trochu chraplavým hlasem:
  - Myslím, že zbraně vydrží poslední třetinu střel. I když ne, knokaut až devadesát pět procent.
  Admirál Naumo pokrčil rameny a otřel si pot z čela.
  - Stojí za to dát první den všechno nejlepší?
  Yamamoto zaťal pěsti.
  - Náklady! Samozřejmě to stojí za to! Zaskočili jsme Rusy jako v roce 1904, Němce v roce 1941, ale Stalin velení tvrdě potrestá a už se to nebude opakovat. Je tedy potřeba využít toho, že dračí ocas usnul. Vlastně rozumím Stalinovi, válka s Německem pohltila jeho pozornost natolik, že se přestal starat o Dálný východ. A jeho okolí bez vůdce se bojí převzít iniciativu. Tady jsme propásli náš úder. Stejně jako Američané. Všem bylo zřejmé, že se věc připravuje, mraky se stahují, brzy udeří hrom, ale ...
  Naumo se dotkl jílce samurajského meče zavěšeného na jeho opasku, nebo jak se také běžně nazývá katana:
  - Rusové vždy jednají pozdě! Válka nebude příliš dlouhá a dostaneme se až k Uralu.
  Yamamoto zvedl oči k nebi.
  "Kéž nám v tom pomáhají bohové, ale já si to nemyslím!" Učí se rychle, Khalkhin Gol ukázal, že úroveň Rusů je vyšší než za války v letech 1904-1905. Navíc vám prozradím tajemství. Náš tajný agent ve Vladivostoku trochu pomohl, že poměrně silné pobřežní dělostřelectvo nemělo granáty a letadlo nedokázalo včas vzlétnout. Tohle je tajná válka.
  Naumo byl překvapen:
  - A kam se podívali SMERSH a NKVD?
  Yamamoto se zasmál a zatřásl prsty.
  "Tady na Dálném východě slouží nejhorší kádry Ruska, ti, kteří se bojí zemřít na sovětsko-německé frontě, usilují o Vladivostok. Proto je zde mnohem snazší najít na vrcholu zrádce nebo hlupáka, stejně jako samoúčelného člověka. A NKVD je tak zvyklá odhalovat smyšlená spiknutí, že si skutečných zrádců už nevšímá. Takže se s tím docela dá pracovat. Mimochodem, pokud několik generálů přešlo na stranu Němců, přestože jejich rodinám, příbuzným a přátelům za to hrozí poprava, je docela možné podplatit někoho shora. Nebo jej použijte ve tmě, což je ještě lepší. Takže jsme udělali hodně práce. My Japonci se obecně vyznačujeme důkladností v přemýšlení o vojenských operacích a zohledňováním všech maličkostí.
  Naumo si promnul jílec své katany.
  - Že jo! Ale stud Khalkhin Gol vyvolává pocit hořkosti a silné mrzutosti! Jak bychom mohli...
  Yamamoto utěšoval:
  - Bylo více Mandžuů než Japonců a obecně je nemožné neustále vyhrávat. Musím poznamenat, že přesto na naší straně nebojovaly nejlepší jednotky a Rusové měli velkou převahu v letectví a tancích.
  Naumo napůl vytáhl katanu.
  - Nejsme ospravedlněni! Samuraj nikdy nebude označovat tupou čepel a unaveného koně, spoustu nepřátel a slabou zbraň!
  Yamamoto opraveno:
  - Samuraj samozřejmě ne, ale muž bohužel ano! Lidé mají tendenci dělat chyby!
  Yamamoto byl vyrušen a něco zakřičel do trubek a pak pokračoval:
  - Samuraj se nikdy opravdu neohne! Jde do berana a proti proudu.
  Naumo přikývl.
  - Opravdu! Ale bojovali jsme s USA a britským lvem.
  Jamamoto poklepal prstem na kormidelnu.
  - Ano! Pravda, ale USA dostaly ránu do zubů, Británie přišla o své kolonie a Německo mělo potíže. Chtěli jsme stáhnout co nejvíce sil ze západu Ruska, abychom usnadnili Wehrmachtu přechod do útoku. Úder byl plánován na květen, v době, kdy silnice osychaly, ale Američané zabránili.
  Naumo vytáhl katanu a sekl ji do vzduchu:
  - Smrt USA! Vždy zasahují do Japonska.
  Yamamoto se potutelně usmál.
  - Samozřejmě ne vždy, například když jsme poprvé bojovali s Ruskem, Yankeeové nám hodně pomohli s půjčkami a také dodávkami zbraní. Více než polovina naší flotily byla vyrobena z peněz Spojených států a Británie a v jejich vlastních loděnicích. Amerika tedy není vždy špatná, ale ne v tomto případě.
  Naumo se překvapeně zeptal:
  - A proč?
  Yamamoto blahosklonně vysvětlil:
  - Hejno dálkových bombardérů prorazilo do Tokia a zasadilo hlavnímu městu zákeřnou ránu pomocí napalmových bomb. Shořely stovky dřevěných domů a císař nařídil za každou cenu přesunout zónu kontroly pryč od hlavního města. A v první řadě dobýt bojový komplex amerických základen na souostroví Midway, nejblíže japonským kostlivcům. A uspěli jsme!
  Nauma zamával mečem ve vzduchu:
  Stále jsme vyhráli!
  Yamamoto přerušil:
  - Mezi bílými jsou také chytří! Není divu, že císař ve své kanceláři umístil Napoleonovu bustu. Ale byl tu další Caesar, řekl: je těžší udržet poražené než vyhrát. V tomto případě to platí v první řadě pro nás. Nauma reprodukoval osmičku s mečem:
  Rozumím rozumem, ale srdcem!
  Jamamoto vstal a poplácal svého kolegu po rameni.
  - Ano, nezlobte se, v tomto případě se odjíždíme vrátit. Porazíme SSSR a znovu vrhneme na USA a Brity, ale už spolu s Němci a těstovinami.
  Admirál Nauma téměř neznatelným pohybem schoval katanu do pochvy a šeptal:
  - Budoucnost je dobrá, ale přítomnost je lepší! Slyšet na letadlových lodích, celá zásoba bomb byla vyčerpána a na ...
  Yamamoto krátce objednal:
  - Pojďte na palubu a rozhlédněte se, za půl hodiny se otočíme a odjedeme na naši nejbližší základnu.
  Nauma mu zapískal nosem:
  - Poslouchejte velitele!
  Admirál vyskočil a držel dveře, aby nezabouchly. Než jeho kroky utichly, vyklouzl ze dveří stín, šla po špičkách a odhodila přikrývku.
  
  CO SKUTEČNĚ MĚLO BÝT!
  Další příběh, ve kterém 11. září 2001 nedošlo k žádnému teroristickému útoku. Zasáhla Chance. S operativní informací, že bin Ládinovi islamisté připravují teroristické útoky ve Spojených státech, byli všichni podezřelí islamisté z Ameriky jednoduše vyhoštěni. A útok se nekonal. A po zavraždění Ahmada Šáha Massouda začal Taliban rozbíjet Severní alianci. A Vladimir Putin nařídil zaútočit na Taliban, aby se vyhnul úplné porážce spojenců v Afghánistánu.
  Nejprve samozřejmě bombové útoky. A pak se pozemní síly Ruska začaly přesouvat do Afghánistánu. Vladimir Putin je ještě relativně mladý, má horkou hlavu a chce být slavný. Pomstíte se za ostudnou porážku SSSR v Afghánistánu.
  A válka, která začala v říjnu 2001 bombardováním pozic a základen Talibanu, postupně přerostla v totální konflikt. Západ a islámský svět navíc neváhaly pomoci Talibanu a Al-Káidě. A válka nabyla velmi vleklého charakteru.
  A nyní Snezhana bojuje v Afghánistánu na nejnovějším tanku T-95. Podzim 2012 se blíží. Vladimir Putin se stal znovu prezidentem. A byl vydán rozkaz k ukončení války, která trvá už více než deset let. A zejména nakonec chytit nebo zabít Usámu bin Ládina.
  Snezhana, Alice a Anzhelika spolu bojují v tanku. Střílí na mudžahedíny z jejich auta.
  Snezhana stiskne holé prsty na tlačítkách joysticku. Zaútočí na nepřítele a zakřičí:
  - Voják je možná naivní jelen, ale nikdy se nestane zbabělým zajícem, když ho nenastrojí prasečí politik!
  
  Alice, střílející, také ochotně potvrzuje:
  - Voják může klidně dosáhnout hodnosti orla, pokud ho prasečí politik nesníží na husu!
  Angelica s divokým vtipem tiskla své holé prsty na tlačítka joysticku a dodala:
  - Prasata-politici nejsou spoluvojáci, zvlášť když jsou to sokoli!
  Dívky se tak důkladně rozprchly. A jejich tank se třepotal a drtil všechny mudžahedíny, kteří se na cestě setkali. A drtil housenkami a čmáral z kulometů.
  Snezhana poznamenal:
  - Voják, který zemře na bojišti, nezemře navždy, jeho duše je v nesmrtelné slávě, politik, který pošle na smrt válečníka, mrtvý muž v životě, protože prasata nemají duši!
  Alice, která lila olovo a uranový déšť na mudžahedíny, zaštěbetala a vycenila zuby:
  - Politici vládnou armádě, snaží se řvát jako lvi, ale ve skutečnosti je slyšet jen štěkot psů a chrochtání prasete!
  Angelica stiskla tlačítko na joysticku holou patou, vzplanula ohněm a agresivně vydala:
  - Voják často riskuje hlavu kvůli prasečím politikům, ať se děje cokoliv!
  Snezhana také udeřila do nepřítele, rozdrtila ho, rýpala jako cedník, který vydával:
  - Voják může být poctivou husou a přitom zůstat orlem a politik virtuózní liškou s esencí prasete!
  Alice se zachichotala a dodala, blýskajíc svými perleťovými zuby:
  - Voják, sice občas husa, ale peří z něj neustále lítá, a politik prase, ale voda je od něj jako voda v huse!
  Angelica sebou mlátila, tiskla nahé prsty na knoflíky a zapištěla:
  - Voják orá jako kůň a generál někdy jen býky!
  Sněžana také stiskla páku holou patou, rozbila nepřítele a zaštěbetala:
  - Ve válce umírají především vojáci - ne všichni jsou ušlechtilí, ale všichni hrdinové a politici sklízejí ovoce - nejsou chytří, ale všichni šmejdi!
  Alice holými prsty půvabných nohou stiskla tlačítka joysticku, odřízla nepřítele a zapištěla:
  - Voják je bojový kohout, ze kterého létají peříčka, a politik je prázdná straka, která vydává slovní průjem!
  Angelica s divokým vzrušením stiskla šarlatovou bradavkou tlačítko joysticku, odřízla strašidla a vydala:
  - Voják se nemá čas umýt, ale voní noblesou, a politik, ať se koupete, dává pryč kozu a slovní průjem!
  Snezhana odpověděla s úsměvem, také stiskla tlačítko joysticku svou rubínovou bradavkou a přerušila mudžahedína:
  - Voják si leští boty voskem a politik si myje ruce od špinavých činů!
  Alice se zachichotala a poznamenala stisknutím tlačítka na joysticku s jahodovou bradavkou:
  - Voják dostává ocenění za výkony velmi zřídka, politik nasazuje prase na vojáky pořád!
  Angelica, která vedla velmi dobře mířený oheň na strašidla a sekala je jako kultivující, zavrčela:
  - Voják má neustále hlad z nedostatku masa, ačkoli mu politik pravidelně nasazuje prase a věší mu nudle na uši!
  Snezhana vycenila zuby a střílela na mudžahedíny. Rozdrtila je mačkáním tlačítek joysticku holými prsty u nohou, ale zároveň zavrčela:
  - Ze sady vitamínů a zeleniny dostane voják z řečí politiků jen hořčici a pepř, z masa do třetice čerstvé vepřové a do třetice jen dírku na koblihu!
  Alice se chichotala a mlátila pěstí a mačkala tlačítka na joysticku holou, kulatou patou:
  - Voják plní rozkaz, generál rozkazuje, politik vylévající slovní průjem jen špiní uniformy vojáků!
  Angelica s tím více než souhlasila a kosila fronty četných militantů v Afghánistánu:
  - Voják se někdy bojí, ale nebojí, politik se neustále ohání, ale k útoku se natahuje jen jeho dlouhý jazyk!
  Snezhana agresivně poznamenala a střílela na afghánské vojáky, kteří na ně postupovali, a použila nahé podpatky:
  - Uniformu vojáka nekazí zákopová špína, ale neustále sviňské jazyky politiků!
  Alice s velkým vzrušením dodala, mrkla safírovýma očima a rozdrtila mudžahedíny:
  - Kulka nevezme vojáka, oheň nehoří a válečník se neutopí ve vodě, ale riskuje, že se udusí verbálním průjmem politiků, kteří ho poslali na porážku!
  Angelica dodala, stiskla tlačítko na joysticku rubínovou bradavkou a vrčela při sekání mudžahedínů:
  - Zabít vojáka není kat, politik slibující nebeský život není anděl!
  A tank ruské smrtící konstrukce rozdrtil afghánské dushmany a zaplavil je malými kulkami s uranovými jádry.
  poznamenala Snezhana a přerušila četné, naléhavé mudžahedíny z Afghánistánu.
  - Bůh dovoluje válce, aby vybrala ty nejstatečnější pro nebe, a politické intriky, aby vybrala ty nejpodlejší pro peklo!
  Alice si toho agresivně všimla, vyřadila dusáky šplhající po křečích jako ropucha a cvrlikala:
  - Temnota existuje, aby byl vidět jas světla, odporný politik, který vyzdvihuje ušlechtilé lidi, kteří jsou vystaveni!
  Angelica s tím ochotně souhlasila, vyhladila nepřátele a zaútočila na mudžahedíny:
  - Politik je velké prase, které se nekrmí sádlem, ale polévkou s kočkou a nudlemi za uši!
  Snezhana agresivně poznamenala, střílela po strašidlech a vztyčovala hromady mrtvol:
  - Voják nemá být zajíc, vítězství nepřicházejí zbabělci, generál nemá být prase - sami tlustí smějí grilovat!
  Alice s tím docela ochotně souhlasila a kosila nepřátele, jako by odstraňovala hobliny ze stromu:
  - Voják se také bojí smrti, ale strach z utonutí v politických sračkách ho žene do přední linie, pryč od zadních prasat!
  Angelica, která střílela po dushmanech a ovládala zbraně tanku holými prsty u nohou, zapištěla:
  - Nebojte se ve válce ztratit tělo, protože duch je nesmrtelný, ale musíte se bát podřídit duši politikovi, takže prasata u moci zabijí všechno nejlepší!
  Snezhana, agresivně čmárající na mudžahedíny, rozřízla arabského šejka, který bojoval na straně afghánských militantů, a předl:
  - Je snadné ztratit svou duši, je ještě snazší ztratit své tělo, ale tím, že dáte svůj život za svou vlast, získáte nejcennější věčnou paměť lidí, nesmrtelnost v srdci Nejvyššího Boha!
  Alice prohlásila, mrkla a vyslala na nepřítele granáty holými prsty na půvabných nohách:
  - Voják, který přišel o tělo v boji, získá věčnou paměť, politik prase v týlu se odsuzuje k věčné hanbě!
  Angelica agresivně poznamenala, kosila mudžahedíny a při střelbě používala šarlatové bradavky:
  - Tělo se opotřebuje léty, ale hrdinství padlých v bitvách nevybledne ani staletími!
  Snezhana, která odřízla útočící vojáky Afghánistánu a hromadila hromady mrtvol, si všimla:
  - Tělo člověka je na chvíli, duše navždy, voják nepřestane sloužit vlasti, generál bude křičet, politik prase, ale Pán Bůh vesmír od zla neočistí!
  
  Alice, která psala na strašidla postupující ze všech stran a kosila je jako srp uší, vydala:
  - Ze střelby ze zbraní vkládá uši, ze sladkých řečí politiků hluché svědomí a pocit naděje!
  Angelica si všimla a vyřadila mudžahedíny, že tak aktivně šplhají na pozice ruských jednotek, a vyhrkla:
  - Největší predátor není lední medvěd, ale politik-prase s černou duší!
  Dívky celý den hasily mudžahedíny, ale došla jim bojová výbava. A vrátili se na základnu. Tam natankovali a doplnili zásoby nábojů: malých, ale drahých a s uranovým jádrem. Stejně jako speciální typy granátů, které mají zvýšenou smrtící sílu.
  A 4. listopadu 2012, právě včas na dovolenou v Rusku, se znovu vrhli proti dushmanům na tanku T-95 a snažili se vybojovat velké vítězství.
  Snezhana, která vedla dobře mířenou palbu, pomocí holých prstů, vysekaných nohou, vyřadila militanty, poznamenala:
  - Politik je masožravý dravec, ale mrchožrout a z jeho hnoje růže nerostou, ale jen nálada bledne!
  Alice, která mlátila do nepřítele, používala holé prsty a odsekávala protivníky, poznamenala:
  - Politik má často zkažené zuby a nosí zpoza úst a deodorant výmluvnosti nezakryje verbální trus!
  Angelica udeřila do nepřítele, také použila své nahé, vyřezávané nohy, a zavrčela:
  - Politik je vlk s falešnými zuby, ale se skutečně dlouhým jazykem, což je hodně svině!
  Snezhana vypálila smrtící dávku na afghánské strašidla a radostně zvolala:
  - To, že se politik dostane jazykem do kapes voličů, není tak špatné, horší je, že prase na plné čáře!
  Angelica, střílející na afghánské militanty a brutálně je bez milosti srážet, poznamenáno, pokoseno výbuchy uranu:
  - Není to tak děsivé, když politik vytahuje z kapes voličů haléře, horší je, když do toho strčí prase!
  Alice také bouchla, stiskla šarlatovou bradavku na joysticku, vycenila zuby a s chutí poznamenala:
  - Voják může po ztrátě svých kamarádů z celé duše propuknout v pláč, bezduchý politik jen krokodýlí slzy!
  Tank T-95 U byl nejmodernější model s velkou zásobou granátů a dalších typů nábojnic. Dívky bojovaly dobře, ale válka v Afghánistánu pokračovala v plamenech.
  Válka je v plném proudu a dívky předvádějí nejvyšší třídu své akrobacie. A předvádějí příklady vítězných realit.
  A jsou velmi agresivní.
  Snezhana mlátila mudžahedíny, srážela jejich masu holými prsty na nohou a zapištěla:
  - Politik má tlapky-lopaty a s pomocí jazyka shrabuje groše voličů, vyprázdní si kapsy, aby bylo kam strčit prase!
  Alice, čmárající po dushmanech a jednající s divokým vzrušením, odhalila zuby a poznamenala:
  - Politici jsou výmluvní ve slibech, ale jazykozpytný, pokud jde o výmluvy na nedodržení!
  Angelica, která srážela mudžahedíny přicházející ze všech stran jako lepkavé šváby, poznamenala:
  - Politik má ohebný jazyk, ale voliči mají tvrdou kost v krku!
  Snezhana pokračovala v prořezávání mudžahedínů tryskami uranových kulek a vyrážela je jako zrnka z klasů, poznamenala:
  - Politika je úplná psychiatrická léčebna, hruška roste na vrbě!
  Alice vypálila vysoce výbušný granát na dushmany v Afghánistánu, pevně je vyrazila a cvrlikala:
  - Voják potřebuje zdraví skotu a mysl by neměla být ovce, aby prasata neorala!
  Angelica, která nadále střílela na protivníky a prokazovala virtuózní přesnost, poznamenala:
  - Na bitevním poli je dobré mít šmrncovní nohy, ale neměli byste se sklánět na úroveň zajíce, aby vás nesežrala liška a nenasralo prase!
  Snezhana čmáral na nepřítele, jako by sypal olovo a uranový déšť, a pištěl:
  - Žena, která se má stát klisnou, také nesmí být v duchu valachem, jinak bude muž orat a ona bude prasečím až do samé hřívy!
  Alice, střílející na strašidla, která šplhala, vlající vousy, jak šedé, tak černé a červené, zařvaly:
  - Hloupá není žena s tváří klisny, ale ta, která se nechá orat prasetem!
  Angelica souhlasila, že to potvrdí, a s řevem porazila hordy útočících afghánských militantů:
  - Pokud jste se nechali orat prasetem, budete nosit obojek, zatímco mysl zůstane ovcí!
  Snezhana rázně srazila mohylu mudžahedínů a zapištěla:
  - Politik umí orat nejen ovčím rozumem a slepičím mozkem, je-li prase s lišáckou mazaností a ježčí vynalézavostí!
  A směj se, ukazujíc svůj dlouhý růžový jazyk.
  Zde dívka opět mlátí své protivníky holými prsty u nohou.
  Alice bušila do mudžahedínů, usekla mu hlavu, probodla mu břicho a zapištěla:
  - Politik mluví kulatě, ale z jeho projevů na okrese i koulející se koule, až na to, že překáží jen vepřové koláče!
  Angelica se zachichotala a vyslala na nepřítele smrtící a ničivý útok a zabručela:
  - Když politik nastrčí čumák k voliči, tak lid určitě zůstane bez koruny!
  Snezhana vtipně poznamenala a vycenila zuby, že ve slunečních paprscích září jasněji než perly:
  - Když dovolíte politikovi strčit jazyk do peněženky, zůstane vám nos lemovaný prasetem a bez kalhot!
  Alice, která střílela na strašidla, nahými prsty u nohou, vzala a vydala s vtipem:
  - Dlouhý jazyk politika je jako laso na krku, jen ty ho můžeš shodit ne kopytem, ale bystrým rozumem a vynalézavostí!
  Angelica, která na Mudžahedíny zasáhla salvou uranových kulek, jich vyřadila slušný počet a zapištěla:
  - Jazyk politika jako laso chytne býka za krk, má-li volič ovčí rozum!
  poznamenala Snezhana agresivně a mrkla na své protějšky. A zároveň pokračovat ve velmi přesné střelbě na dushmany:
  - Ženský jazyk hladí uši, politik má jedovaté žihadlo, které jí kape jed na mozek!
  Alice si všimla, když rozsekala strašidla, která na ni útočila, že šplhají jako mravenci na sekeru:
  - Politik kape na mozky voličů zlatý déšť předvolebních slibů!
  Angelica, která mlátila do mudžahedínů pomocí svých půvabných bosých nohou, poznamenala:
  - V politice je neustálé sucho na plnění předvolebních slibů, ale na druhou stranu řeč neustále proudí a kape na mozek!
  Snezhana, chrlící proudy plamenů z plamenometů a spalující mudžahedíny zaživa, poznamenala:
  - Politik jako medvěd miluje sladký med řečí, ale místo zimního spánku celý rok prasí!
  Alice také potvrdila, horlivě mrkala na dívky a agresivně hubila strašidla:
  - Pokud rádi posloucháte medové řeči politiků, tak z vás strhnou tři kůže jako z medvěda!
  A s holými prsty na nohou bude tato okouzlující blondýnka mačkat tlačítka na joysticku.
  Angelica si všimla, agresivně mrkla, odhalila své perlové zuby a vyrazila strašidla:
  - Lípa má voňavý med a ten med z úst politiků, ač solidní lípa, dusí!
  Snezhana rozdrtila útočící tank mudžahedínů. Přitom samozřejmě používala holé prsty a řvala:
  - Politik je jako liška často mazaný, někdy řekne pravdu, pokud je to ziskové, ale zároveň to dokáže podělat i ke své škodě!
  Alice ho vzala, praštil do něj pomocí šarlatových bradavek na hrudi a zavrčel se zašklebením zubů, které jiskřily jako zrcadlo:
  - Politika je místo, kde se vždycky dokážou podělat, jen volič občas smete sračky krvavým proudem revoluce!
  Angelica se znovu zachichotala a odhalila své perlové zuby v úsměvu piraně, a byla to rusovlasá dívka, poznamenal:
  - Slovo politik a slovo slušný, se spojují pouze s dodatkem třetího - parchant!
  Snezhana zavrčela, rozdrtila mnoho mudžahedínů, vyrazila je jako ostřelovačské brýle a nezapomněla zavrčet:
  - Povahově politik může mít všechno kromě svědomí a cti, ale maskuje se svědomitě, i když nečestně!
  Alice také vtipně dodala, oči se jí třpytily safíry a nahé prsty na nohou překvapivě hbité:
  - Politik slibuje hory zlata do nebe, aby se rozsvítila jako hvězda, jen zlaté světlo nedává, s takovým svítidlem se volič nedočká svítání!
  Angelica také velmi vtipně pokračovala a rozdrtila mudžahedíny. Kráska přitom používala rubínové bradavky svých ňader. A udělala to moc krásně.
  A znovu zavyla jako pila s oloupanou trubkou:
  - Politik má více masek než hvězd na nebi, ale všechny jsou jen proto, aby usnadnily lišáckému politikovi prase!
  A tank dál klouzal a třepotal se, srážel a spaloval ozbrojence. Boje byly téměř jednostranné. Ale Rusko stále utrpělo ztráty. A bylo jich čím dál víc.
  Stále jsou roky, které uplynuly ... Přišel rok 2018 ... A válka v Afghánistánu stále pokračuje a nechce zpomalit. A mnoho vojáků už bylo pohřbeno.
  Snezhana a Mirabela ostřelují pozice mudžahedínů z útočného letounu. A jsou agresivně vyhlazeni. A lesy hoří masově. Voleje Tornado rozpouštějí hory.
  Válka pokračuje.
  Snezhana se smíchem poznamenává:
  - Politik je zčásti liška, zčásti vlk, zčásti slon v porcelánu, v některých ohledech zbabělý zajíc, ale ve skutečnosti úplné prase!
  Mirabela vyslala raketu se smrtící silou s pomocí svých holých prstů na nohou, poznamenala:
  - Politik velmi rád mlátí jazykem vodu do hmoždíře - povolání, které je pro voliče k ničemu, ale přináší politikovi příjem v podobě pěny planých řečí!
  Po těchto slovech se dívky začaly smát a vyceňovat zuby. A mrkejte na sebe.
  A posílat rakety v proudech a rozbíjet hory na trosky. A zpívat:
  - Byl vydán rozkaz srovnat vesnici se zemí,
  Salvy tornád zapálily hory...
  Je vidět, že nám někdo vyhodil kartu,
  No, k čertu s těmito rozhovory!
  A s holými patami dívky znovu posílají smrtící sílu rakety a ničí pozice dushmanů.
  Válka stále pokračuje... A její konec je v nedohlednu. V Rusku roste protiválečné hnutí. Každý to chce ukončit. Ale prezident Putin je tvrdohlavý...
  Zatímco tedy Rus bojuje, a je jasné, že nás čeká ještě mnoho zajímavých dobrodružství.
  
  OBSESE ČINGISCHÁNA
  Čingischán byl posedlý myšlenkou nesmrtelnosti pro sebe osobně. A nebyl to jen strach, co je pohánělo. Velký Mongol pochopil, že po jeho smrti budou v boji o moc hlodat četní synové a vnuci a gigantická říše se rozdělí na několik částí a rozpadne se. Bylo jasné, jak křehké bylo dobytí Mongolů Alexandrem Makedonským.
  Kolik je to Mongolsko? Co mohou udělat, aby si to všechno udrželi? Potřebovali jsme speciální impérium...
  Čingischán chtěl věčný život a tisíce poslů po celém světě hledaly elixír věčného života nebo něco podobného.
  Ale jeden z poslů Čingischána doručil artefakt "Mirror of the Irbis". Obsahoval mocného džina, který souhlasil s udělením věčného života Čingischánovi. Ale každý rok má být ďábelskému duchu obětováno devadesát devět panen. A byla to tak vysoká cena za nesmrtelnost Čingischána.
  Ale džin dodržel slovo a mládí se vrátilo k Čingischánovi. Po dokončení dobytí Číny odešel tento velitel do Indie. Tentokrát se Mongolové přesunuli a dokázali dobýt tuto nádhernou a teplou zemi. Pak Čingischán odešel do Bagdádu a také ho dobyl a zabil téměř všechny muže.
  Dále Mongolové dobyli Střední východ a Povolží.
  Začalo velké tažení proti Rusku... V tomto případě byla armáda mongolských Tatarů ještě početnější a lépe vybavená. A dokázali dobýt Novgorod, když ho ovládli bouří.
  Dobyta byla i Kyjevská Rus. A pak se do Evropy hrnuly davy Mongolů.
  Tentokrát měla říše větší sílu a lepší technologie. A porazili jak Uhry, tak ostatní rytířské rati. Dobyli Vídeň i Berlín a dostali se do Itálie a dobyli ji také. Dostali jsme se také do zemí Franků. Paříž byla také dobyta.
  A pak se hordy pohnuly a dosáhly posledního moře. Poté výlet do Pyrenejí a dobytí Španělska. A pak se přesunout do Afriky. Pro začátek dobytím severu černého kontinentu. Pak se ale Mongolové přesunuli podél Nilu na jih a přes poušť.
  Tak byly dobyty všechny země pozemní cesty na východní polokouli.
  Tím to ale neskončilo. Mongolové vybudovali flotilu a dobývali další a další nová území...
  Indiáni se pokusili vzdorovat, ale byli částečně zmasakrováni a někteří zemřeli na nemoci. Přeživší uznali autoritu Mongolů.
  Stručně řečeno, do konce třináctého století vznikla celosvětová mongolská říše v čele s Čingischánem.
  V něm bylo řízení hodně vypůjčeno z Číny a něco ze starověkého Říma. Začal se budovat pyramidový systém moci, kolosální země a správa satrapů. V globálním měřítku tak vznikl zvláštní, centralizovaný systém.
  Rozvíjela se také věda a medicína. Pro lidi se udělalo hodně věcí v rozvoji zemědělství a řemesel. Národy planety Země se stále více mísily. A zrodila se nová společnost.
  V budoucnu všichni obyvatelé říše dostali občanství a otroctví zmizelo.
  A konečně začala éra rozšiřování vesmíru. Čingischán měl malou moc nad jednou planetou a chtěl mnohem víc.
  A stále bylo každý rok obětováno pekelnému Božstvu devadesát devět panen.
  A byli vybráni zvláštním losem. Dívky byly různých národností a druhů. A chodili tak bosí v krátkých bílých sukních a tenkým pruhem látky na prsou.
  Populace říše Čingischána tvoří miliardy lidí. A na Měsíci už jsou osady a hvězdné lodě přistály na Marsu a Venuši. Vynalézt vědce a fotonové rakety schopné zrychlit na rychlost světla.
  A zároveň obětují pekelnému duchu, že Čingischán zůstal navždy mladý a zdravý.
  Vladimir Rybačenko, statečný, třináctiletý svalnatý chlapec, se s tím nesmířil. Zvlášť když byla za oběť vybrána jeho sestra. A třináctiletý chlapec se rozhodl pomstít Čingischánovi.
  Ale co může udělat sám proti celé armádě? A jak porazit monstrum?
  Chlapec se rozhodl poradit se s čarodějkou. A odešel do hustého lesa a pověsil tenisky na tyč.
  Chlapec šel po silnici a zpíval;
  Bojovníci temnoty jsou jistě silní,
  Zlo vládne světu, aniž by znalo číslo...
  Ale vy synové Satanovi -
  Nezlomte Kristovu moc!
  Náboženství křesťanství je však zakázáno. A každý má jen jednoho Boha - samotného Čingischána!
  No a takové Božstvo, jako jeho kůň. Koně jsou však na rozdíl od Čingischána smrtelní a s věkem se mění.
  Vladimir Rybačenko kráčí a plácá svými dětskými nožičkami. A pak mu vyšel vstříc šavlozubý tygr se šesti tlapami. Les zde není jednoduchý, ale kouzelný.
  Chlapec se uklonil tomu obrovskému, jako slon, jen delší zvíře, a zeptal se:
  - Nechte mě jít k čarodějce?
  Obrovský šavlozubý tygr odpověděl řevem:
  - Odpovězte na tři otázky - pak vás pustím dovnitř!
  Chlapec Vovka se s úsměvem zeptal:
  - Co když neodpovím?
  Šavlozubý tygr zaštěkal:
  "Tak já to roztrhám!"
  Vladimir Rybačenko logicky poznamenal:
  - Dvě smrti se nemohou stát, jedné se nelze vyhnout!
  Šavlozubý tygr zařval:
  - Čeho se bojí nejodvážnější člověk a poslední zbabělec si nevyfouká knír?
  Chlapec udeřil pěstí do brady dítěte. No, to je záhada. Opravdu, co? Možná smrt?
  Vladimir Rybachenko zpíval:
  - Ruský válečník se nebojí smrti,
  Smrti na bojišti se nebojíme...
  Neboť Svatá vlast bude bojovat,
  A dokonce i umírání zvítězí!
  Šavlozubý tygr agresivně zařval:
  - Budete číst poezii nebo odpovídat na otázky!
  Chlapec chtěl tygra hodit: kde máš svědomí, ale pak mu to došlo a chlapec vyhrkl:
  - Svědomí! I ten nejstatečnější člověk se bojí svědomí!
  Šavlozubý tygr neochotně přikývl a potvrdil:
  - Jedna - nula ve váš prospěch! No a co ta druhá otázka.
  Mastodon se otočil a zavrčel jako monstrum:
  - Kdo je nejkrásnější na světě?
  Chlapec dupl bosou nohou a otočil se. Otázka je skutečně nejtěžší. Ale odpověď je v mé hlavě!
  Vladimir Olegovič vyhrkl:
  - Není spravedlivější pravdy, pravda každé lži je krásnější!
  Šavlozubý tygr znovu nespokojeně zakňučel:
  - Správně, štěně... Vidím, že jsi prostě super bojovník! Dobře, pojďme ke třetí hádance.
  Chlapec přikývl svou jasnou hlavou.
  - Pojďme!
  Šavlozubý tygr zařval:
  - Co je nejrychlejší na světě!
  Vladimir pokrčil rameny. Chtěl říci, že foton. Ale proč jsem si vzpomněl, že vědci vyvíjejí ultrafotony, aby létaly nadsvětelnou rychlostí. Ano, to není přesně to, co potřebujete. A zdá se, že gravitony se pohybují rychleji než rychlost světla.
  Vladimir Oleg se praštil pěstí do čela a odpověděl:
  - Myšlenka člověka je rychlejší a rychlejší než jakékoli paprsky!
  Šavlozubý tygr vybuchl smíchy a zaťal zuby a odpověděl:
  - Logicky! Jsi mladý, máš tři nula pro! Můžete jít!
  Chlapec pádluje bosýma nohama po žluté cihlové silnici a bzučí...
  A v tichu hor a hvězdných výšin,
  V mořské vlně a zběsilém ohni...
  A v zuřivém a zběsilém ohni!
  A dítě vyskočí a rozbije dlažební kostku bosou nohou. Ale je to dost bolestivé.
  Chlapec zavrčel:
  - Jaká bolest, jaká bolest - říše Čingischána - sto - nula!
  Pak si pomyslel, co když zemře Velký superimperátor Čingischán? Prospěje to lidstvu? Koneckonců, ve světovém impériu se žije dobře. Všichni mají práci a všichni mají plno, nejsou žádné epidemie, mnoho nemocí zmizelo, dokonce se očkovalo i proti rakovině. Úmrtnost je nízká, což dokonce omezuje porodnost. Téměř každý má auto. Technologie se vyvinula, pak celé tři dny v týdnu volno! A zábavní průmysl je velký. A lidé navštívili všechny planety sluneční soustavy a již na Marsu jsou první města.
  Chlapec Vovka Rybačenko zpíval;
  Nad námi svítí slunce
  Ne život, ale milost...
  Těm, kteří jsou za nás zodpovědní
  Je čas to pochopit
  Těm, kteří jsou za nás zodpovědní
  Je čas to pochopit!
  Jsme malé děti
  Chceme chodit!
  Teď ji ale holé paty začaly trochu pálit. Žlutá cihla je horká. Ale nemůžete nosit boty: děti mohou chodit po žluté stezce nebo bosé nebo v kouzelných botách. To jsou pravidla kouzelného lesa. A bez magie svou sestru nezachráníš.
  Chlapec vydrží a dokonce vycedí zuby... Je to skutečný průkopník, který se neohýbá.
  Toho kluka napadlo odvrátit pozornost od cihel, které mu zíraly na paty, proto byli Mongolové schopni dobýt celý svět? Že jsou všichni silnější nebo chytřejší? A proč se nesmrtelnost dostala k Čingischánovi - který se předtím dopustil krutosti.
  No, teď samozřejmě ne. Existují zákony, které se z generace na generaci změkčují. Například byl zrušen brutální trest smrti. Pak je používání mučení a tělesných trestů omezeno. Například děti ve školách jsou stále bity holemi na holých patách za špatné chování. Údery ale dodává dítě stejného věku a váhy jako vy a hůl s plastem je pružná a elastická. Přináší bolest, ale neochromuje chodidla dětí.
  Děti jsou sice ve školách stále bity po patách a po zadcích, ale ne často. Někdy to prostě dají do kouta.
  Trest smrti se stal také vzácným. A obvykle se to děje na veřejnosti. Ale nebývají popravováni příliš často.
  Přestože Vladimír viděl, jak oběsili tři dívky. Šli na lešení ve velmi krátkých bílých sukních a ňadrech sotva zakrytých nití látky. A samozřejmě naboso.
  Ženy a nezletilí jsou obvykle popravováni bosí a téměř nazí. A dospělí muži jsou obvykle popravováni uvnitř. Děti jsou také veřejně popravovány za účelem zastrašování. Poprava je navíc zobrazena na barevných obrazovkách a školáci ji musí sledovat. Ale to je stále vzácnější. Kriminalita klesá. Technologie se vyvíjejí a pro člověka, který se dopustil přestupku, je mnohem obtížnější vyhnout se odpovědnosti.
  Vladimir Rybačenko konečně cítil, že žár v cihlách ustupuje.
  Chlapec s radostí zpíval:
  - Tratě vedou po zatáčce,
  Bosé nohy kluci...
  Unavený pohřbíváním koní
  Chci dráždit své štěstí!
  A chlapec zvedl:
  - Smyk! Je to někde pryč!
  Zabralo mi to!
  A před chlapcem byla chýše na kuřecích stehýnkách. Velký a krásný. Jen se postavila zpátky k dítěti.
  Vladimir Rybachenko agresivně zařval:
  - Chatrče, chatrče, otočte se zády k lesu, přední ke mně!
  Chata se otočila... Pohybovala se snadno a bez vrzání. Dveře se otevřely a z nich vystoupila dívka. A taková krásná přírodní blondýna.
  Podívala se na chlapce v šortkách, bosého a blonďatého, zavrčela:
  - Vím, proč jsi přišel! Chceš zachránit svou sestru?
  Chlapec odpověděl vyceněním zubů:
  - Nejen! Také chci zachránit svou planetu před despotismem Čingischána!
  Blonďatá čarodějka se zachichotala a odpověděla:
  "Udělal jsi náročnou práci, chlapče." Velmi obtížné, ale... Pomohu vám, když odpovíte na otázku.
  Vovka přikývl.
  - Jako student ve škole jsem odpovídal na otázky!
  Blonďatá čarodějka vycenila zuby a zeptala se:
  - Co je dražší než sto rublů?
  Chlapec se usmál a odpověděl:
  - Dvě stě rublů mil!
  Blonďatá čarodějka se zachichotala a poznamenala:
  - No, je to velmi jednoduché. Ale tady jste na cestě. Napřed je na jedné straně vaše matka, na druhé nejlepší kamarádka - kterou je třeba rozdrtit?
  Vladimir Olegovič Rybačenko sebevědomě odpověděl:
  - Brzdy!
  Blonďatá čarodějka přikývla.
  - Krásné! Opravdu dobrý! Pak otázka, položím vám těžší otázku: proč Všemohoucí Bůh nečiní všechny lidi šťastnými!
  Chlapec zapískal a poznamenal:
  - Nu a otázka! Ani ti nejzkušenější teologové na ni neznají odpověď!
  Blonďatá čarodějka přikývla.
  - Co jste si mysleli, že všechno můžete získat tak snadno?
  Chlapec s povzdechem odpověděl:
  -Dobře, zkusím...
  Chlapec svraštil dětské čelo, dupal bosýma nohama a snažil se soustředit. Opravdu se cítil nepříjemně... Jako by byl kus masa na háku nebo něco horšího. Obecně je na světě tak málo spravedlnosti. Takový byl literární génius Alexandr Sergejevič Puškin, který zemřel v souboji v sedmatřiceti letech. A jak moc by to mohlo být užitečné pro lidstvo? A o mladém Lermontovovi není co říct, jen nabíral literární obrátky. A je to otravné kolika v boku.
  A pak mu to najednou došlo: je důležité odpovídat ani ne tak správně, jako rýmově.
  Chlapec klidně řekl:
  - Bůh může udělat štěstí, pokud na tom nejste špatně se svou myslí! Proč ne štěstí pro každého - potřebujete touhu po změně!
  Blonďatá čarodějka hvízdla a poznamenala:
  - To je vaše mysl! Výborně, jsi skvělý kluk! Proto vám poradím!
  Chlapec dupl bosou nohou a zakňučel:
  - Dík!
  Čarodějnice mrkla a odpověděla:
  - Je nutné rozbít "Zrcadlo Irbise" a pak bude Čingischán ohnut a jeho vláda skončí!
  Vovka pokrčil rameny a poznamenal:
  - To je dobré! Zrcadlo ale není tak snadné rozbít, je hlídané!
  Čarodějnice přikývla.
  - Ano, je střežen silnější než Čingischán. Ale mohu zachránit vaši sestru před obětí! Džin v tomto zrcadle může odmítnout oběť Akulině Rybachenko, pokud porazíte jedno z pekelných monster. Budete mít tým... Pokud dosáhnete svého cíle, zachráníte nejen svou sestru, ale vy sami budete moci zaujmout místo Čingischána!
  Chlapec se zeptal s nadějí v hlase:
  - A nebudeš muset zabíjet panny pro věčný život?
  Blonďatá čarodějka přikývla.
  - Ne, můj chlapče! nemusí! Získáte veškerou sílu zrcadla Irbis a jeho schopnosti jsou skvělé.
  Vladimir Rybačenko poznamenal:
  - Vládnout planetě Zemi a celému lidstvu je skvělé! Ale je to také velká zodpovědnost!
  Blonďatá čarodějka přikývla.
  - Že jo! Ale je mnoho věcí, které můžete pro lidi udělat! Ale stejně chceš zachránit svou sestru, že?
  Terminátor přikývl.
  - Ano, jsem připravená! Připraveni k práci a obraně!
  Čarodějnice vzala chlapce za ruku a odvedla ho k zrcadlu a přikývla:
  Nyní máte misi!
  Zrcadlo bylo obrovské a zářilo všemi barvami duhy a doslova se třpytilo.
  Vovka odpověděl s úsměvem:
  - Vejce se musí vařit patnáct minut, aby vychladlo, a průkopník je vždy připraven!
  Chlapec přikývl, zvedl nahou opálenou nohu a odhodlaně udělal krok do neznáma.
  
  STALINOVA STABILITA NEBO ODMÍTNUTÉ GAMBITY
  Hitler dostal další šanci. Stalin, rozzlobený hrozbou pro Žitomir, zakázal odtamtud stažení vojsk a požadoval, aby v předvečer své návštěvy Teheránu pokračovala ofenzíva na pravobřežní Ukrajině. V důsledku toho sovětská vojska spadla do kotle a byla zcela poražena. A nacisté dobyli Kyjev zpět a obklíčili sovětská vojska za Dněprem. A dokázali tam postavit obranu podél Dněpru. V důsledku toho se válka protáhla. Stalin zrušil ofenzívu na severu u Leningradu a přesunul jednotky na jih. Ale to už bylo opožděné rozhodnutí. Znovu se nepodařilo zmocnit se předmostí za Dněprem. A nacisté tam postavili pevnost a postavili se na odpor. Ztráty Rudé armády byly velké a aktivní nepřátelství bylo odloženo až na léto. Zatímco Němci měli iniciativu. A v červnu skončilo vylodění v Normandii pro spojence naprostou katastrofou a porážkou spojenců, kteří jako zajatci přišli o více než půl milionu vojáků a důstojníků a spoustu techniky.
  Vlekl se i boj o Krym. Němci byli dobře opevnění a dokázali zesílit odpor. A ofenziva ve středu a na Leningradském směru začala se zpožděním. Když Němci po porážce spojenců byli schopni převést jednotky ze Západu.
  Němcům se podařilo odrazit ofenzivu sovětských vojsk. Zejména měli velmi úspěšnou víceúčelovou útočnou stíhačku TA-152, kterou bylo možné použít jako tahouna na frontě. Byl vyspělejší než Focke-Wulf a mnohem lepší než oni z hlediska letových vlastností. Ale zároveň také se silným brněním a silnými zbraněmi. TA-152 se stal nejmasivnějším německým letounem, namísto nasazení proudových letounů, na které stejně není infrastruktura Luftwaffe připravena. ME-262 je stále nespolehlivé letadlo a Fuhrer na radu odborníků nařídil jeho dokončení a zatím nezařazení do výroby. XE-162 se zdá být dobré auto, ale náročné na řízení a také nevhodné pro sériovou výrobu.
  Za TA-152 to může být frontový bombardér, útočný letoun a stíhačka. Jeho rychlost 760 kilometrů za hodinu je vyšší než u nejlepších stíhaček Spojenců a SSSR. A zbraně jsou nejvýkonnější mezi jednomístnými vozidly, silné pancéřování. A pokud jde o manévrovatelnost, je lepší než Focke-Wulf a postrádá mnoho nedostatků, které mělo předchozí auto. Němci tak získali nejlepší vrtulový letoun na světě, což je všeuměl. A není třeba nijak zvlášť revidovat výrobní linky - je z rodiny Focke-Wulf a jeho evoluce.
  Na obloze se Němci cítili jistěji. A na souši nebyly tak špatné.
  Samohybná děla E-10 se ukázala jako poměrně úspěšná. Nízká silueta jednoho čtyřiceti centimetrů umožnila dát vůz do nízké hmotnosti deseti tun. Převodovka a motor v jednom bloku a napříč a pouze dva členové posádky. Pravda, Hitlerovi se nelíbila tloušťka brnění: čelo o délce šedesáti milimetrů na straně třiceti milimetrů nestačí. A na čele tloušťka narostla na osmdesát dva milimetry, na straně na dvaapadesát milimetrů. A hmotnost stroje vzrostla na patnáct tun.
  Ale s motorem o výkonu 400 koní je to uspokojivé. A válka byla úspěšnější. SAU E-10 se ukazuje jako efektivní a houževnatý stroj. Jeho silný pancíř s velkými sklony v čele neprorazil většinu sovětských děl. A ukázalo se, že je to velká pomoc.
  Sovětská vojska přesto obsadila Krym, ale nedokázala prorazit německou obranu na jiných místech. A Leningrad zůstal prozatím v blokádě.
  Boje se protáhly až do zimy... V lednu se sovětská vojska pokusila znovu postoupit, ale jejich úder byl udušen. V sérii dostali Němci pokročilejší Panther F s úzkou věží a nižší siluetou. Její brnění bylo silnější a skloněnější než běžný Panther. A celek je díky hutnějšímu rozložení ještě o něco menší. Německý vůz se tak se čtyřiatřicítkou neprodral do čela a proti IS-2 měl šanci a zároveň se jeho jízdní výkon ještě zlepšil.
  Ukázalo se, že je silnější a silnější a boční pancíř. Teď to nebraly protitankové pušky a pětačtyřicet. A to je samozřejmě znatelné rozhodnutí, díky kterému byli Němci silnější než předtím.
  Takže drželi frontu ... V březnu zahájili nacisté ofenzívu v Itálii a porazili spojence ... A v dubnu vyhnali Brity a Američany ze Sicílie ...
  Nový americký prezident Truman s ohledem na aktivitu německých ponorek a těžké ztráty americké flotily nabídl Führerovi příměří. Němci zmrazili program raket V a oni naopak měli ponorky poháněné peroxidem vodíku - velmi účinné. Spojené státy i Británie utrpěly obrovské ztráty.
  Takže vylodění na Filipínách proti Japonsku se nezdařilo. Bitevní lodě Země vycházejícího slunce potopily americké transportéry. A pak na straně samurajů vstoupil do války ninja. A to jsou válečníci supertřídy.
  A ještě víc bojovníci, akrobacie!
  Po porážce americké základny v Austrálii se ninja stal aktivnějším. Amerika čelí fenomenálním bojovníkům, kteří nemají co čelit. Těžké bombardéry i letadlové lodě jsou proti armádě neviditelných supermanů bezmocné. To je velký problém, kterému státy a Británie čelí. Fire Tiger spolu s drsnými bojovníky zaútočil na americkou základnu v Peru Harbor. Spolu s ním se útoku zúčastnila i neporazitelná bojovnice Azumi. Okouzlující, rusovlasá Japonka. Azumi je velmi krásná, se širokými rameny, vysokými prsy, silnými boky. Její nohy jsou neustále holé, jak v horku, tak v zimě, ale velmi krásné, vytesané a půvabné. Prsty jsou dlouhé a chápavé.
  Azumi velmi ráda používá bosé nohy k házení disků. Strašná žena, ohnivá tygřice - a vášnivá v posteli. Ninja dívky jsou tradičně bosé, trénované od dětství a neméně nebezpečné než muži. Krásná!
  Američané to okamžitě pocítili. Při napodobování delfínů se ninjové dotýkají pod vodou. Používali k těžbě letadlových lodí a bitevních lodí speciální výbušninu, která je tisíckrát silnější než TNT. Plavaly pod samotným břichem lodi a staly se z nich malá kulička s magnetem, velká asi jako vlašský ořech. Tady jsou dívky!
  Ninja plavou téměř tiše. Nelze je najít pod vodou. Nepolapitelné stíny. Pak položili výbušniny obrovské síly, ale kompaktní.
  A pak přichází útok na základnu. Sentinely jsou odstraněny ve zlomku sekundy. Létají nepolapitelné ostře nabroušené kotouče. A podříznout hrdla a krky. Američtí vojáci umírají dřív, než vůbec zakřičí. Pak zase let neviditelného. Dívky házejí hry holými prsty. Jejich nohy jsou neobvykle obratné.
  Základna je pod útokem ze všech stran. Letadla explodují, vzplane obrovský kypící plamen. A celý web je tím okamžitě pokryt. Stovky aut se současně začnou trhat. Bylo to, jako by se spustil obrovský ohňostroj. A přitom fungovalo zapalování v karburátorových motorech.
  A vše najednou syčí, kypí, exploduje... Ohnivé gejzíry se nesou vysoko k nebi. Ozývají se valení ďábelského hromu... Všechno je okamžitě, nějak pomíchané najednou. A Země jako by opustila oběžnou dráhu a objevilo se nové slunce. Ale ne mírumilovné, ale vojenské a pekelné. Lidé hoří, auta hoří a explodují. A ninja dívky daleko házejí výbušný hrášek holými prsty na půvabných nohách. Ale to je skutečně démonický vliv. A jsou slyšet přestávky, pandemonium. Několika letadlům se ještě podařilo odtrhnout od betonového pásu, ale narazila na povrch a začala se trhat. Plný smrti, bolesti a zkázy.
  Tisíce amerických a britských vojáků zemřely hned v prvních minutách bitvy. A boj samotný nepřipomínal bitvu, ale totální vyhlazení. A pršelo a pršelo na americké pozice, smrt a popel...
  Křižníky a bitevní lodě byly také roztrhány, letadlové lodě byly rozděleny na polovinu. Totální, naprosto nemilosrdná smrt si zahrála i na moři. Ona všechny, kteří padli do jejího horkého objetí, spálili, vymazali na prášek.
  Žhavé, rudé jazyky olizovaly letadla, roztavený kov, hořelo úplně všechno. Dokonce i kámen...
  Ninja zinscenoval opravdovou, ohnivou smršť, nebo spíš ne smršť, ale hurikán! Nebo dokonce tornádo. Což po sobě zanechává jen ohořelé kostry a popel.
  Azumi je velmi krásná žena, ale smrtící. Hází jehly holými prsty a zasáhne japonské protivníky. Kdo odolá ninjovi?
  A když křižníky a bitevní lodě explodují, ocel a titan se rozbijí. Ohnivý tygr je šťastný. Vše jde podle jeho plánu. Zde padá zkosená linie amerických vojáků.
  Azumi podporuje svého partnera. A zasévá smrt.
  Mladá žena však poznamenává:
  - Rusové tvrdě zasáhli Němce u Stalingradu. Pokud nepomůžeme, naši spojenci prohrají!
  Kráska hodila bosou nohou tři jehly, které probodly krk devíti vojákům americké armády, kteří se snažili uniknout z pekla. Na hladině oceánu, zoufale se snažící vyhnout se vtažení do víru, se rojí američtí námořníci.
  Ninja je dokončil sekáním dvěma meči najednou a házením disků. Japonky byly velmi aktivní: štíhlé a silné. A ke střelbě použili bosé nohy.
  Yamato sebevědomě odpověděl:
  - Zaútočíme i na Rusko! Khalkhin Gol bude pomstěn!
  A super ninja přejel rukou vzduchem, prošla vlna tsunami. Zvedl se jako vichřice hurikánu a pohltil námořníky zmítající se na hladině s chtivými ústy.
  Nad nindžy kroužil bombardér B-29. Azumi bosýma nohama zvedla tětivu miniaturní kuše. Uvolnil nebezpečné výbušniny. Auto bylo doslova roztrháno... Úlomky se rozsypaly jako plynové nádrže s výbušninami. A sestřelil několik stíhaček. Azumi se zachichotala, otřela si holou, půvabnou nohu o trávu a zavrčela:
  - Jsem skvělá holka a super!
  Ohnivý tygr to vzal a zasyčel:
  - Opravdu skvělé! Také tyhle Rusy pomažeme, jako Američany!
  Azumi se zachichotala a odhalila tesáky...
  Ninjové dokončili poslední letadla a přesunuli se z ostrova. Musíte rozbít zbytek základny. Američané budou na tento den vzpomínat ještě dlouho. Budou litovat, že uvalili na Zemi vycházejícího slunce ropnou blokádu, která donutila Japonce k boji. A najednou se ukázalo, že ačkoli je Japonsko ekonomicky desetkrát horší než Amerika, má tak nádherné speciální jednotky, že není co oponovat!
  Ninjové zaútočili na další formaci nosičů. Vylétali na dronech ze vzduchu a shazovali malé, ale smrtící bomby. Pekelné hotely, které vlétly do trubek a pecí lodí.
  A vyhodili do povětří všechna plavidla v řadě. Ničení pokračovalo hurikánovým tempem. A potopení skupiny letadlových lodí krytých křižníky a bitevními loděmi. A byly pokryty pekelným hrachem smrti. Což, sešívané brnění, trhalo kov.
  Nad mořem zuřily požáry a ze všeho se kouřilo. Do vzduchu stoupal štiplavý dým a točil se jako černé závity kobry a vydávaly jedovaté zuby připravené prokousat se atmosférou.
  A to vše tančilo, klenulo se, pilo do vzduchu... Ninjové vypouštěli výbušniny a ponechali nejmodernější a nejmodernější letadlovou loď nedotčenou a zaútočili na její posádku. Poté byly použity meče katana a dívky ninja házely jehly holými prsty. A udělali to tak mistrně, že jedna jehla zabila tři nebo čtyři lidi najednou.
  Dívky zaútočily a zpívaly:
  - Nejsme ubohý hmyz, superninja - řežeme plakety! Explicitní talenty - jděte do toho!
  A skutečně se pohybovali jako hřeben vlny. Azumi rozsekala admirála svým mečem a třemi švihy ho rozsekala na dvanáct kusů. Krev hojně stříkala a zaplavila palubu. Azumi tweetoval:
  - Budete v rakvi! podřežu tě!
  A zabil dalšího admirála. A takhle vycenila zuby. Ninjové se nebáli výstřelů. Kulky z nich létaly. Nepoznali slabost, únavu a lítost. Byli jako ptáci na křídlech nebo dokonce jako proudové motory.
  Azumi se plácla do bosých nohou a zanechala na palubě půvabné stopy. Je to úžasná bojovnice. Ale i ostatní dívky jsou skvělé.
  Letadlová loď je zachycena a rozmístěna je převezena do japonských přístavů. Potřebují také železo.
  Je extrémně těžké odolat armádě samurajů a ninjů. Jsou to supermani. A jejich tlak je neodolatelný.
  A opět následují úspěchy a úlovky. Ninja se chovají jako nepolapitelní mořští lupiči. Panika v Americe. Neexistuje způsob, jak odolat neviditelnému.
  Přeci jen jde o tak speciální jednotky, že jak letectví, tak dělostřelectvo ani nezaznamená přístup statečných bojovníků. Které visí jako černé mraky a mávají meči, vrhají kotouče létající na kilometry a prorážející jakýkoli kov.
  Ninja není stejný jako ve středověku. Má na dosah nejnovější technologie. A drtí každého, kdo se mu postaví do cesty.
  A na sovětsko-německé frontě je klid. Němci připravují ofenzivu na Kursk Bulge. Nebyl to nejchytřejší nápad útočit na předem opevněné pozice s přesilou nepřítele. Ale Německo nemá moc na výběr.
  Němci byli v Africe poraženi a jsou nuceni hledat vítězství na jiných frontách.
  Úspěchy Japonců však snížily intenzitu náletů na vojensko-průmyslová zařízení Třetí říše. To vedlo k nárůstu výroby zbraní oproti skutečné historii. V bitvě u Kurska mají Fritz více "panterů" a "tygrů" a také letadel. Což vytváří určitý problém.
  Ale Rudá armáda je stále silnější. Hirohito se ptá naprosto rozumně:
  - Pomůžeme německému spojenci?
  Většina japonské armády se vyslovila pro otevření druhé fronty. Pravda, za účasti ninjů. Amerika přišla o všechny své letadlové lodě a velké hladinové lodě. Bylo nemožné vést útočné operace v Pacifiku. A Japonsko má rozvázané ruce. Navíc sami ninjové unesli čtyři letadlové lodě bez poškození. A zničili spoustu letadel. Bylo také zajato několik velkých lodí. Obecně se společnost ukázala jako úspěšná.
  Nebo spíše řada společností. Které se vyznačovaly skvělými úspěchy. Amerika je venku z války. Přesněji, nabídla příměří za jakýchkoli podmínek.
  Japonsko požadovalo: zastavit bombardování Třetí říše a pomoc SSSR. Spojené státy také musely ovlivnit Británii, aby ukončila nepřátelské akce tímto způsobem. Britové souhlasili s hříchem napůl. Spojenci souhlasili s příměřím s Třetí říší a výměnou zajatců.
  Hitler znovu odložil ofenzivu na výběžku Kursk. Rozhodl se nejprve shromáždit další síly a tanky ze západní fronty. A posílit své jednotky.
  Pak ale 15. července Stalin nařídil útok na Orel a Belgorod.
  Ninja mezitím také ukradl americké transportéry s novými tanky Sherman. A Azumi spolu s dívkami dokázala vymrštit mnohem odvážnější zákrok. Ukradla z britských továren tři sta padesát nejlepších britských tanků "Churchill" se zvýšeným pancéřováním a převezla je do Německa. Angličané umírali pod meči dívek. Krásky navíc velmi přesně házely ostré jehly holými prsty a zabíjely bojovníky. A co říct? Britové byli šokováni.
  Dívky z Japonska navíc odtáhly dvě vozidla s benzínem. Jaký je nejlepší dárek pro Třetí říši.
  Rudá armáda proto od samého počátku narážela na houževnatý odpor.
  V obranných bitvách se "Ferdinand" ukázal jako téměř velmi vynikající stíhač tanků. A jako "Tygr" a "Panter". Poslední vůz, i když se často porouchal, nebyl v obranných bojích tak výrazný.
  Azumi mezitím dorazil na frontu. A osobně bojovala proti Rusům v nejnebezpečnějším orjolském směru. Poté sovětská čtyřiatřicítka vyrazila do boje.
  Japonka spolu se svým partnerem vyndala kousky výbušnin drobné jako ječné zrno. A začali používat své dívčí, hbité prsty, aby házeli tato zrna na nádrže. Sovětská auta explodovala a s ohlušujícím rachotem se převrátila.
  Azumi vykřikl:
  - Banzai!
  Její bosý společník zavrčel:
  - Proměníme planetu v ráj!
  A hodila malinký granát... Sovětská auta explodovala. Když se dvě čtyřiatřicítky srazily ve vzduchu, ozvala se rána a jiskry létaly. A pak, jak vybuchne bojový kit. A auta se budou drolit jako černé perly.
  Azumi znovu vypustila několik drobných zrníček tesanými holými prsty a zaštěbetala:
  - Přináším smrt!
  Její bosý přítel křičel a také házel smrtící dárky:
  - Zkrátka - banzai!
  Obě krásky vybuchly smíchy. A znovu, bosýma nohama, házejme tato zrna kumulativními výbušninami. A úplně všechno zničit. Tady je tucet větších HF převrácených. A utržené housenky, rozbité válečky roztočené shora. A válejí se, lámou se. Při sestřelování sovětských vojáků jdoucích do útoku.
  A obě ninja dívky se chichotají. Zde se používají i ostré malé jehlice, po kterých se bosé dívky vrhají nohama. A útok sovětských vojsk zhasne. Ruské jednotky, které utrpěly značné škody, se zastaví a zmrazí.
  A bosí bandité se smějí... Šklebí se jako panteři!
  Truman, když viděl, že ta záležitost zavání petrolejem, nabídl Třetí říši příměří za jakýchkoli podmínek. A Churchill s tím souhlasil.
  Hitler požadoval návrat všech válečných zajatců do Německa a Itálie a obnovení obchodu.
  Ale spojenci, pokud chtějí vrátit své lidi, musí je vykoupit. Truman a Churchill, i když neochotně, s tím souhlasili.
  Fašisté zesílili. V květnu odrazili další ofenzivu sovětských vojsk v centru. A 22. června se pomocí tanků řady E pokusili postoupit.
  První tank E-50 byl vyvinut příliš narychlo a nebyl zcela úspěšný. Jeho hmotnost byla téměř šedesát pět tun s tloušťkou pancíře "Ti" ra "-2, i když poněkud větší sklony. A jízdní výkon byl lepší: motor při posilování zrychlil na 1200 koní. Což zvýšilo jak jeho rychlost, tak ovladatelnost Zbraň byla původně 88-milimetrová v ráže 71 EL, což Němcům docela vyhovovalo.
  Je pravda, že od května 1945 se v SSSR začal vyrábět IS-3, lépe chráněný v čele, a to přimělo Němce k instalaci pokročilejšího a pancéřového děla.
  Německá ofenzíva v červnu a červenci se nerozvinula. Poté, co postoupil o sto kilometrů a utrpěl těžké ztráty, byl Fritz zastaven. Pak přišla Rudá armáda...
  Ale také bez většího úspěchu. Přední linie se stabilizovala... A pak se úplně stala neaktivní.
  Sovětský SU-100 si získal oblibu jako snesitelný stíhač tanků. Nejmasivnějším tankem zůstal T-34-85 a T-54 byl zatím vyvíjen pouze jako jeho náhrada.
  Do konce roku 1945 měli Němci na obloze pokročilejší ME-262 X, který měl rychlost přes 1100 kilometrů za hodinu, zametená křídla a spolehlivější motory se silnými zbraněmi: pět vzduchových děl. Vzhled tohoto letounu mohl poskytnout Luftwaffe drtivou vzdušnou převahu.
  Hitler s tím počítal. A také na proudových bombardérech k rozbití SSSR. A musím říct, že sovětské Rusko dosud nemělo odpověď.
  Po odražení pokusů Rudé armády o postup během zimy Němci na konci května 1946 znovu vrhli své tanky do útoku. Objevila se pokročilejší modifikace E-50 s umístěním motoru a převodovky v jednom bloku a napříč. Silueta tohoto tanku byla pouhé dva metry a přitom vážila také pětačtyřicet tun. Zvýšila se jeho rychlost, ovladatelnost a jízdní výkon. A zbraň byla rychlejší, střílela rychlostí 12 ran za minutu a probíjela pancíř při délce hlavně 100 EL. A to se samozřejmě stalo problémem pro Rudou armádu.
  E-50 se ukázal jako povedený tank v nové úpravě, v čele dokonale chráněný, ale na bocích dost slabý. Sice při vysoké rychlosti pohybu to už není tak výrazné.
  Sovětská fronta se však začala propadat... Stalina to velmi znepokojovalo. Němci dokonce dokázali dobýt Smolensk a přiblížili se k Moskvě... Pravda, pak se Hitler zastavil a zaútočil na Leningrad. Ale tato ofenzíva byla odražena.
  Němci utrpěli těžké škody a zpomalili ...
  A pak podzim a pak krutá zima. Takže žádný k smíchu.
  Přišel nový rok 1947... V SSSR byly práce na T-54 nějak dokončeny, ale tento stroj se do série nedostal. A věci se vážně zpomalily.
  Němci se shromáždili. Jejich nový tank E-75 byl velmi dobře chráněn ze všech úhlů. Čelo je 250 mm, boky 170 mm a dělo 105 mm ve 100 EL, motor je tisíc pět set koní. To je výkon s hmotností pětasedmdesát tun.
  A pojďme na sovětské jednotky... V reakci na to SSSR dostal IS-7, ale sériovou výrobu tohoto tanku se nepodařilo navázat. A to samozřejmě není dobré.
  Na obloze zatím výhoda nacistů jen rostla. Objevily se bojové disky s velkou, ničivou silou. A rozdrtili jak tanky, tak letadla.
  V každém případě byla disketa nezranitelná ručními palnými zbraněmi. A dokázal srazit desítky sovětských letadel, aniž by se poškodil.
  Němečtí piloti ovládali oblohu. Huffman byl vyznamenán Rytířským křížem Železného kříže s meči ze zlatých dubových listů a diamanty za čtyři sta sestřelených letadel. A za pět stovek dostal velkokříž Železného kříže. Což byl jen Goering. A sedm set padesát sestřelených letadel Rytířský kříž Železný s meči z platinových dubových listů a diamanty. Byl to kolosální úspěch...
  Němci opět postupovali na Moskvu. Sovětská obrana byla ale velmi rozvinutá a stíhači vytrvale bojovali. Bylo vykopáno mnoho opevnění .... Němci byli schopni za cenu těžkých ztrát dobýt Vjazmu a Rževa, ale udusili se ... A boje se opět protáhly až do pozdního podzimu ... A pak zima a nový rok 1948 ...
  A za chladného počasí už Rudá armáda postupovala, ale bez velkého úspěchu.
  A v létě Němci zaútočili. Výrazného pokroku ale nedosáhli ... V zimě postoupila Rudá armáda ...
  Přišel rok 1949. T-54 se konečně stal masivním. Místo IS-7 se v sérii objevil SU-130, který byl lehčí a snáze se vyrábí. A co je nejdůležitější, do série vstoupila proudová stíhačka MIG-15. Což, popravdě řečeno, ač méněcenné než Němci, přece jen mohlo ukázat alespoň něco.
  Huffman zaznamenal tisíc sestřelených letadel a obdržel zvláštní ocenění: Velký kříž Rytířského kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. A byl to ojedinělý případ, kdy vytvářeli ocenění pro konkrétního hrdinu.
  Hitler poznamenal, že Huffman je skutečný Árijec. A nemilosrdný k nepřátelům Říše, a že dojde k vítězství.
  Ale jak Němci, tak sovětská vojska probíjeli celý rok, ale nic nikoho nevzalo.
  A přišel rok 1950 ... Opět výměna úderů a nečinná obranná linie ... A tak šel rok 1951 .... Je to, jako by bylo všechno v zajetých kolejích. A opět brutální výměny úderů .... A zmrzlá frontová linie. A rok 1952 prošel ve stejné viskózní bažině.
  Stalinova smrt v březnu 1953 nic zásadního nezměnila. Místo generalissima zaujal maršál Berija, který byl jmenován oficiálním nástupcem. A opět zmrzlá fronta. A v SSSR se objevil pouze tank IS-10. To ale není tak podstatné.
  Rok 1954 také uplynul .... Němci a Rusové se zastavili. A nová superzbraň selhala. Huffman za dva tisíce sestřelených letadel obdržel Velký kříž Rytířského kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  Takže rok 1955 také prošel brutálním masakrem ...
  A přišel rok 1956... 22. června bylo přesně patnáct let od začátku Velké vlastenecké války. A Adolf Hitler nakonec sám navrhl příměří.
  Jednání probíhala dlouhou dobu a o šest měsíců později byl uzavřen mír. Hranice šla podél frontové linie. Tady to všechno skončilo. Vězni byli vyměněni - všichni za všechny. Žádné odškodnění, ale Třetí říše něco ukořistila...
  Evropa však byla vykrvácená do běla. Když Hitler v březnu 1958 zemřel, Třetí říše se zhroutila. A SSSR vrátil svá bývalá území. Lavrentij Berija obnovil ekonomiku a dovedl zemi, jak řekl, ke komunismu, no, to je jiný příběh. V březnu 1969 však Berija zemřel a po něm nastoupil Šelepin ... SSSR se rychle rozvíjel a tvrdá komunistická diktatura ho vynesla do popředí - předstihla USA!
  
  KDYBY FRANKLIN ROOSEVELT ZEMŘEL DŘÍVE
  Franklin Roosevelt zemřel mnohem dříve, zvláštním zvratem osudu 30. ledna 1943. Přestože byl Henry Wallace považován za levičáka, ukázal se jako mnohem větší idealista a požadoval, aby Stalin výměnou za vojenskou pomoc provedl politické reformy a amnestii pro všechny politické vězně.
  Tvrdá reakce Stalina, který také právě vyhrál velké vítězství u Stalingradu a cítil se velmi tvrdý a silný, Wallace rozzlobila a oznámil ukončení vojenské pomoci SSSR. Negativní roli sehrál i postoj Churchilla, který si nepřál rychlý postup Rudé armády v Evropě, a nečekaná flexibilita Adolfa Hitlera, který oznámil zmrazení "konečného řešení židovské otázky". Vůdce dokázal přesvědčit zdravé lidi z prostředí, včetně, kupodivu, hlavního kata Třetí říše Himmlera.
  Osvědčil se argument: že Židé nikam nepůjdou, a pokud prohrajete válku, můžete přijít o všechno a nenávratně. Když jsme vyhráli na východě, bude možné mluvit se spojenci jiným způsobem.
  V každém případě Spojené státy zmrazily vojenské operace, Británie také, a přestože formálně nebylo oficiálně oznámeno ani příměří, konflikt na západě se nakonec podařilo omezit. Což Wehrmachtu samozřejmě prospělo. Německá ponorková flotila zastavila nájezdy, Spojenci se srolovali a zastavili strategické bombardování.
  Sovětská vojska, jako ve skutečné historii, dobyla Kursk na začátku února 8. a Belgorod 9. 15. února začal útok na Charkov, který se vyhýbal obklíčení a opustil německé jednotky. Ještě dříve nacisté Rostov na Donu opustili.
  18. února Hitler osobně dorazil do velitelství. Dal Mainsteinovi nové pravomoci. Navíc byly narychlo přesunuty posily ze Západu. V první řadě samozřejmě letectví. Západní fronta pohlcovala letoun ne tak málo - téměř polovina letounu. Několik divizí, které měly být přesunuty do Afriky, bylo posláno po železnici na východ. Z Francie a Balkánu byly navíc převedeny všechny více či méně bojeschopné formace a v samotném Německu byla Říšským sněmem vyhlášena totální mobilizace a válka.
  19. února nařídil Mainstein 4. tankové armádě, aby zahájila protiofenzívu s cílem zastavit sovětské jednotky postupující přes Pavlograd. 22. února byl obsazen Pavlograd. Úkolem bránit cesty k Dněpru ze severu přes Krasnograd nebo Dněpropetrovsk nebo přes Poltavu nebo Kremenčug byla pověřena skupina Kempf.
  Na rozdíl od skutečné historie se Němcům podařilo mnohem více. Díky zavedení všech svých vzdušných armád do bitvy měli opět výhodu ve vzduchu. Ofenzivy se navíc zúčastnilo více pozemních jednotek, včetně 30 zbrusu nových tanků Tiger, které v reálné historii neslavně uvízly v afrických píscích.
  Němcům se podařilo obklíčit Charkov o šest dní dříve, než byl skutečný příběh, 8. března byl Belgorod zajat Fritzy a Belgorod byl zajat v pohybu o 9 dní dříve - 10. března.
  Nacistům se také podařilo dobýt Kursk a 14. března uzavřeli další kruh. 18. března obsadili Fritz také Starý Oskol. Následné tání a hrdinný odpor sovětských vojsk však zabránily nacistům v rozvoji úspěchu. Ale ztráty Rudé armády v kotlích se ukázaly být významnější než ve skutečné historii a Kursk Bulge byl v březnu 1943 zkrácen.
  Mainsteinův úspěch se ukázal být vážný, ale omezený, takže nacisté ani nemohli vrátit vše, co ztratili během operace Voroněž-Kastornoe. I když teď už je nebolela hlava - Kursk Bulge. To však způsobilo další problémy: kde a jak zaútočit?
  Zatímco spojenci se chovali pasivně, německá ekonomika byla velmi aktivně rozkroucená. Výroba tanků a samohybných děl se během tří měsíců zdvojnásobila a dosáhla 1 200 vozidel za měsíc, včetně nejnovějších "Tygrů", "Panterů" - výrazně převyšujících bojovou sílu sovětského vybavení. Posádky však stále musely ovládat nové tanky a připomínat své dětské nemoci.
  A není snadné zvolit směr útoku. Můžete se přesunout do Moskvy a znovu se pokusit pomstít Stalingrad, prorazit ke kavkazské ropě. Jedním z cílů by se mohl stát Leningrad, kam je pro Sověty obtížné převést posily.
  Němci čekali tři měsíce, šetřili síly a nové tanky, cvičili rekruty. Už v armádě a čtrnáctiletí chlapci nejsou nic neobvyklého, vzniklo mnoho zahraničních oddílů. Síla Wehrmachtu dosahovala i při mírném poklesu kvality vojsk maximálně 10,5 milionu vojáků a důstojníků.
  Ve vzduchu byly bitvy vedeny s různým úspěchem. Nacisté zvýšili výrobu letadel a jednali aktivněji.
  Jejich esa si zpravidla vybírala místo bitvy a snažila se do bitvy nezapojit, podle počtu.
  Je třeba poznamenat, že Focke-Wulf byl sice horší než sovětské letouny v manévrovatelnosti, ale vysoká rychlost při střemhlavém letu mu umožnila uniknout při opuštění ocasu a silné zbraně sestřelily letoun již při prvním přiblížení. Převahu nad nacisty tedy nebylo možné zcela uchopit a ve vzduchu dominovala spíše zkušenější německá esa, s výkonnějšími zbraněmi.
  Hitler se přesto rozhodl zaútočit na Kavkaz, jen trochu jiným způsobem. Totiž udělat ze Stalingradu hlavní směr a poslat tam armádní skupiny "A" a "B". Řešení samozřejmě není optimální, ale po ztrátě rzevského předmostí, postupu na Moskvu, by Němci museli překonat velmi silnou linii obrany.
  Na úkor Leningradu pak útok na město citadely nepřinesl Třetí říši, i když byl úspěšný, rozhodující dividendy.
  Zbývá tedy přesunout se na jih. Stalin přesto předběhl Hitlera, 22. června zahájila sovětská vojska ofenzivu ve směru Orjol a Kusk. Důvod pro opuštění vyčkávací taktiky byl spojen s pasivním chováním spojence: žádný mír, žádná válka. Co jiného se dalo tolerovat, ale... Nedostatek duralu spolu se stále se zvyšující produkcí německých letadel postupně přenášel stále větší iniciativu na Luftwaffe.
  Navíc už nacisté měli velmi dobrý bombardér Yu-188, který vyvinul rychlost, která byla lepší nebo alespoň ne horší než Jakům, a dokonce úspěšně testoval Yu-288. Poslední vůz by spolu se sériovým DO-217 mohl být velmi dobrým strategickým bombardérem. A tak se německé letectví stalo pro sovětské jednotky krajně nepříznivým faktorem.
  Hitler naproti tomu s ofenzívou váhal, a tak pokračovalo formování nových tankových divizí a výcvik posádek. Kvůli absenci bombardování bylo Tigerů a Pantherů vypuštěno více než ve skutečné historii a bylo nutné je zvládnout.
  Němci se dokázali připravit na obranu jako celek, nedali se zaskočit. Boje trvaly přes měsíc. Sovětské jednotky se setkaly s novou německou technikou a ukázalo se, že "Panther" a "Tiger" v nadcházejících bitvách byly o řád silnější než sovětská vozidla. Butting nedal T-34 a KV skutečnou šanci na vítězství. Navíc ještě nebyla zvládnuta výroba vozidel se silnějším 85mm kanónem a 76mm "Panther" a "Tiger" nemohly být postaveny čelem.
  Sovětské jednotky jen v některých oblastech postoupily až o patnáct kilometrů a utrpěly obrovské ztráty. Němci mohli přejít do protiofenzívy. Mezi veliteli je třeba poznamenat Rommela, nováčka na východní frontě, ale na Západě široce známého. Dokázal se dobře osvědčit v bitvě se Sověty.
  Němci byli schopni, rozvinutím protiofenzívy, dosáhnout Donu. Pak se ale místo toho, aby postupovali na Moskvu, obrátili na jih.
  Führer toužil po pomstě za Stalingrad. Nutno podotknout, že zpočátku to Němcům dokonce prospělo. Stalin nevěřil v možnost opakování operace Blau a přemístil všechny své zálohy blíže k Moskvě. V důsledku toho nacisté, pohybující se podél Donu, vstoupili do sovětských jednotek zezadu.
  Rudá armáda však již byla jiná. Sovětští generálové, kteří získali bojové zkušenosti, si počínali obratněji a samotní vojáci se znatelně umírnili. Fritzovi se tak nepodařilo překročit Don a prorazit ke Stalingradu. Maximum jejich úspěchů, dobytí Rostova na Donu, a vyrazit do řeky po celém jejím rozpětí. Pravda, sovětská vojska ztratila Vorošilovgrad, Doněc a významná území, ale nacistům se během letních a podzimních tažení nepodařilo dobýt ani to, co se jim v roce 1942 podařilo. To, co Stalin považoval za jistý úspěch. Když budeme mít na paměti, že SSSR nyní bojoval na jedné frontě.
  Hrozba ze strany Japonska slábla jako porážky Země vycházejícího slunce v důsledku porážek v Tichém oceánu. A zatímco SSSR se nemohl příliš bát Dálného východu.
  V zimě začala protiofenzíva Rudé armády. Četné německé tanky v mrazu a závějích evidentně povolily a rozložené uspořádání válců ucpalo podvozek. Zde ale nebylo možné dosáhnout úplného úspěchu. Němci byli trochu zatlačeni do středu a na Donu neuspěli, ale Leningradskou oblast se kvůli příliš silné obraně nepřítele nepodařilo osvobodit. Dokud se udržela blokáda. Němci se také hodně naučili, ale už byli z války vyčerpaní. Příští léto byl pokus chopit se iniciativy Fritzů. Ale opět se nacistům podařilo dosáhnout pouze Donu. Útok na Leningrad skončil neúspěchem.
  V USA došlo ke změnám. Vyčkávací taktikou Wallace prohrál prezidentské volby s republikánem Cheneym. Nástupce se ale dál choval pasivně. Stejně jako Laborité, kteří nahradili Churchilla v čele Británie. V zimě 1945 se sovětským jednotkám podařilo prolomit obranu Wehrmachtu v centru a postoupit ke Smolenska a dokonce toto město obsadit. Ale nepřátelské proudové letouny ovládly vzduch a ofenzíva sovětských vojsk se zastavila. A v březnu a dubnu Fritzové vyhráli zpět, co ztratili. V létě 1945 se Němci pokusili vyvinout ofenzívu proti Moskvě pomocí tanků "E" a proudových bombardérů a prvních bojových vozidel ve tvaru disku na světě.
  Na druhou stranu balistické střely byly považovány za příliš drahé a neúčinné zbraně. Němcům se podařilo přiblížit k Moskvě, ale to už přišel pozdní podzim a Američané použili atomové zbraně a donutili Japonsko kapitulovat.
  Když měl Cheney atomovou bombu, požadoval, aby obě země uzavřely mír.
  Ale jak Stalin, tak Hitler se nemohli v žádném případě dohodnout. Jednota nebyla ani v USA, kde mnoho reakčních kruhů věřilo, že by se obě strany měly navzájem zabíjet tak dlouho, jak je to možné.
  Ale protože nacisté uspěli, tentokrát konečně odřízli Leningrad a přiblížili se na sto kilometrů k Moskvě, Spojené státy a Británie začaly pomáhat SSSR obnovením dodávek Lend-Lease.
  V zimě začala sovětská vojska znovu tlačit na nacisty, ale nepodařilo se jim odblokovat Leningrad. Město Lenin padlo, ale Fritzové byli od hlavního města trochu zatlačeni. Pomoc ze Západu byla mírná a mohla být rozhodující. Ale Němci byli zatraceně unavení a vyčerpaní.
  Léto 1946 uplynulo s drobnými pozičními změnami. A v zimě dosáhly sovětské jednotky určitého úspěchu, vyřadily Fritze z Rževa a Vjazmy a zatlačily je, i když mírně, k Donu.
  Na jaře 1947 zemřel Adolf Hitler a 18. května bylo za zprostředkování Spojených států a Británie podepsáno příměří. Podmínky se ukázaly být pro SSSR značně obtížné a pro Německo nepříliš příznivé. Ukrajina, Bělorusko, všechny země, které držel Wehrmacht, se staly mandátními územími pod společnou kontrolou Spojených států, Británie, Německa a satelitů.
  Třetí říše se stala jako Evropská unie a okupovaná sovětská území, jako protektoráty, včetně Leningradu. Don získal status mandátního území, nezávislého na SSSR a formálně nezávislého, ale fakticky s velkým vlivem Spojených států.
  Území sovětského Ruska tak bylo značně zmenšeno. Starý a oslabený Stalin byl nucen opustit politiku. Jeho autorita prudce klesla a jeho doprovod se rozdělil.
  Po Stalinově rezignaci se od SSSR brzy oddělil Kavkaz - Gruzie, Arménie, Ázerbájdžán. A o pár let později i Střední Asie. Rusko tak bylo odsunuto do role vedlejší mocnosti, byť s jadernými zbraněmi. Ve srovnání se skutečnou historií se ukázalo, že Petrohrad, Smolensk, Pskov a některé další regiony na Západě mají mandát.
  A brzy se také oddělily oblasti severního Kavkazu obývané převážně muslimy. V Německu, po smrti Hitlera (s největší pravděpodobností Fuhrerovi pomohli odejít), narkoman Goering brzy zemřel. Himmler byl také zabit. Moc se chopil umírněnější Speer. O několik let později byl systém více stran obnoven a nacisté se stali mnohem umírněnějšími.
  Nakonec Spojené státy začaly ovládnout a ovládnout svět. Neměli nyní SSSR jako konkurenci a komunisté brzy ztratili moc. V Číně vládne proamerická vláda, v islámském světě to samé. Nastala éra totální americké nadvlády...
  To však lidstvu nepřineslo štěstí, ačkoli Američané, kteří na Zemi nastolili hegemonii, mohli ve dvacátém století letět na Mars, navíc se pokrok a technologie vyvíjely ještě rychleji než ve skutečnosti. Výsledkem bylo, že nyní Spojené státy ovládaly vědce z celého světa. Není ale žádným tajemstvím, že to bylo přílišné utajování, které bránilo rozvoji humanitní vědy.
  V jistém smyslu se stala bezpečnější než ve skutečné historii. Armády Spojených států a jejich satelitů by mohly rozdrtit teroristy a extremisty kdekoli na světě, aniž by se bály, že budou obviněny, že nejsou politicky korektní. Je možné provádět humanitární intervence a efektivní ekonomickou a politickou globalizaci. Nemá smysl krmit náboženské extremisty s cílem svrhnout politické oponenty - to lze provést jednoduchým zásahem.
  Zdá se tedy, že do jisté míry svět vyhrál tím, že se stal unipolárním ve srovnání se skutečným multipolárním. Ale pak Vasily Terkin viděl osud jediné osoby ...
  Anna Kazei (Zajímavá a asi ne náhodná shoda příjmení, ačkoli se děj odehrává v jednadvacátém století!) vystoupila z nádraží a pokračovala pěšky. Vlak je elegantní, s aerodynamickými vozy, ale samotné nádraží je jedním z nejprovinčnějších. Byl teplý ukrajinský podzim - babí léto, kdy zlaté šaty byly na ramenou břízy a lesy a háje byly oděny královským šarlatem. Příroda je krásná a žena stále není bez kouzla, přestože je jí minimálně pětatřicet let a šediny už prosvítají.
  Anna Kazei je smutná, a tak jde na rande se svými dětmi... do vězení pro těžké práce. O co jde soudci, který odsoudil 12letého chlapce a 15letou dívku k 99 letům vězení? To děláte s nešťastnými dětmi? A co udělali? No, roztrhali letáky s reklamami. Ano, přerušili telefonní a internetové dráty, aby bojovali proti nákaze amerického vlivu.
  Na východní Ukrajině existuje hnutí - "Vlastenecký odpor". Ne, nevedou skutečnou partyzánskou válku, jako tomu bylo za druhé světové války. Jejich odpor je v podstatě propaganda a sabotáž malého rozsahu bez lidských obětí. Její děti se tedy chtěly postavit západní tyranii tím, že několikrát přestřihly drát.
  Dokázali si je ale natočit na videokameru a "dobřanů" je také dost. Chlapi byli obviněni ze sabotáže a dokonce terorismu a také ze způsobení vážných škod v ekonomice. A konexe v mladém věku, brali v potaz polehčující okolnost - dali skoro sto let tvrdé práce.
  Soud prošel velmi rychle a advokát pouze souhlasně kývl na státního zástupce. Ano, a samotný proces byl uzavřen. Anna byla navíc naznačena, že její děti budou mít stále štěstí, pokud budou vědět a budou mít spojení s podzemím, nevyhnou se nejprve mučení a poté trestu smrti. Samotná těžká práce však není mučením.
  Anniny nohy se zamotávají do starých bot. Nosí celý batoh s programy, které je povoleno provádět pouze jednou ročně. A nešťastné děti pravděpodobně nejsou ve vězení příliš cool.
  Odsouzení stojí na silnici, nejsou tedy v kasárenském táboře, jsou nataženi podél dálnice. Hlídky se Anně chichotají a bez okolků sahají rukama do batohu a vytahují jídlo. Statný policista z řad místních si syrveladový párek okamžitě nacpal do pusy. Nehledě na to, že formálně má Ukrajina jakoby všechny atributy státnosti včetně zvolené rady, ale amerických vlajek je více než žlutomodrých.
  Chlapci do osmnácti let pracují odděleně od dospělých. Den je teplý, slunečný, pruhovaný, vězeňské košile jsou složené do samostatné hromady a hubená, šlachovitá těla, čokoláda od slunce teenagerů, lesknoucí se potem. Někteří shrabují kameny a štěrk na železniční koleje širokými šoufláky, jiní tahají kolejnice, další hoblují a řežou klády.
  Jsou tam kluci od deseti do sedmnácti let a někteří vypadají ještě mladší. A jak je nelitovat, když na mandátní Ukrajině dominuje anglosaské právo, když od deseti let platí trestní odpovědnost jako u dospělých?
  Poté policista upozornil na Annu, jejíž batoh byl znatelně lehčí - kde hledat jeho syna Marata (tady snad není náhoda jmen!). Ano, je pro ni těžké nést takovou váhu, ale přesto je připoutaná. A tato úleva není radostí, protože tady jsou příděly mizivé a chlapi hubení.
  A tady je její syn. Bosé nohy v pruhovaných kalhotách uspořádaných nad kolena opřel o ostré kameny a tlačí sud betonu. A při pohledu na bosého, těžce dýchajícího utišeného Marata si Anna uvědomila, že i on se posiluje neuvěřitelnou snahou vůle. Vyholená hlava na pozadí tenkých ramen se zdá být velká a blond vlasy na pozadí opálené hranaté lebky jsou téměř neviditelné. Z toho, co chlapec vypadá úplně plešatý. Vráska na čele byla hlouběji patrná. Z čehož, nebýt malého vzrůstu a úzkých ramen, vypadali by kluci mnohem starší.
  Marat pracuje a zuřiví dozorci se potulují poblíž, křičí a mávají širokými metlami ze surové kůže. Je to těžká práce, nemilosrdná. Abyste vydrželi takové pracovní tempo, měli byste se alespoň na pár sekund uvolnit a lehnout si na sud, abyste si odpočinuli svá šlachovitá, bičem pořezaná záda. Když se však spálí, kůži většinou neřeže.
  Anna nemá právo přijít až do polední přestávky v práci. Musíte se tedy dívat a čekat.
  Matce se mimovolně derou slzy. Chlapec má nohy pokryté modřinami, modřinami, modřinami, chodidla jsou pokryta mozoly. Celé jaro, léto a podzim jsou mladiství odsouzení nuceni pracovat naboso. Pro uvězněné chlapce je prý ještě obratnější a lepší. Ve skutečnosti jde o notoricky známou americkou ekonomiku. Boty západního stylu se navíc příliš rychle opotřebovávají. A tak, nedej bože, boty ve státním vlastnictví alespoň do zimy vydrží - naštěstí se oteplilo klima a zasněžené časy nejsou tak dlouhé.
  Teď jsou ale kluci nuceni tahat těžké koleje. Kde je Maratika? Je hubený jako rákoska, tak zpod opálené kůže prosvítají žebra a žaludek se z napětí propadá. Tmavé kruhy pod očima, říkají, že těžká práce není pro malého chlapce snadná. Podaří se mu natáhnout dvacet let, po kterých bude možné podat právní nárok na odvolání?
  Ale musíme vzdát hold Maratovi, obratně pokládá zábradlí, a když vidí svou matku, v odpověď se usměje. Vráska na čele je vyhlazená a je vidět, že se stále jedná o kluka, který si najde zábavu v každé situaci...
  Bič píská a Marata bolestivě pálí. Matka křičí, snaží se vrhnout na dozorce na policistu, ambal ji popadne za rameno a zastaví:
  - Neodvažuj se! Útok na žalářníka při výkonu služby... V nejlepším případě tucet!
  Anna je už rozhořčenější:
  - Mají podle zákona právo bít děti?
  Policista upřímně odpověděl:
  - Tomu se říká vynucená míra fyzického vlivu ve vztahu ke zločincům. Stěžovat si je úplně zbytečné!
  Žena si těžce povzdechla a pokusila se odtrhnout oči od svého syna, aby to nebylo tak těžké. Zbytek kluků se taky hecuje. Téměř všichni jsou bosí, jen pár nejstarších v nějakých evidentně domácích rekvizitách. A všichni jsou oholeni bez výjimky. Když se jeden z nich s kamenem na ramenou přiblížil, Anna uviděla jeho proražené číslo.
  Hrůza - má tohle její syn?
  Polední pauza je krátká - odsouzení musí podle zákona pracovat minimálně dvanáct hodin denně, ve skutečnosti je ale vozí čtrnáct až šestnáct. Pravda, hodně záleží na náročnosti práce. Například je nepravděpodobné, že by i dospělý člověk vydržel nést na ramenou padesát kilogramů závaží z jednoho patra do druhého.
  Ale například bavlnu můžete sbírat déle. Dívky většinou pracují na plantážích, takže pro chlapce je to fyzicky náročnější.
  K obědu jsou kluci krmeni rýží, na Ukrajině se velmi dobře uchytila a je velmi hodnotnou bílkovinnou potravinou. Přidávají i trochu mléka s chlebem a česnekem - aby méně bolely. Jídlo je celkem zdravé, takže chlapci, ač málo, nevidí rozevřená ústa. Tady jsou jablka a citrony.
  Marat, ač hladový, vysvětluje matce:
  - Máme zvyk, a to moudrý - rozdělit programy pro všechny kluky!
  Anna byla překvapená
  - Moudrý?
  Starší chlapec s propracovaným tetováním na paži a křížem na hrudi sebevědomě vysvětlil:
  - Rozhodně! Častěji než jednou za rok můžete dostat převod pouze za velkého barryka. A nemůžete to udržet. Je nás tolik a nějaké dobíjení probíhá neustále!
  Anna souhlasila a pohladila syna po zádech, cítila jak čerstvé, tak již zahojené pruhy a oděrky. Máma se zeptala svého syna:
  - Dostávají často úder?
  Marat se přinutil k úsměvu a odpověděl:
  - Snaží se neublížit. Ledviny a životně důležité orgány se neodrážejí.
  Anna pokračovala ve své otázce:
  - Není zima chodit naboso?
  Chlapec upřímně odpověděl:
  - Samozřejmě, že ve vesnici běhali bosí jen v teplých dnech, ale tady je vyhazují, dokud nenapadne sníh, a to může být záchrana... Ale.
  Chlapec s křížem znovu zasáhl:
  - Jsem tu pět let! To je v pořádku, pracovat venku, jíst zdravé jídlo, můžete být otužilí a ani nekašlat! Přežijeme, pokud nezemřeme!
  Marat opatrně odkousával klobásy a poznamenal:
  - Samozřejmě, že přežijeme a možná najdeme svobodu!
  Zde si Anna náhle uvědomila, že témata k rozhovoru jsou vyčerpána. Marat žil jeho život, ona žila svůj. A soucítit s chlapcem je nevhodné, jen se urazí. I když Maratova šance vidět jeho vůli se blíží nule. Ano, a zorganizujte útěk z říše fantazie. Navíc, i když utečete, jak se pak v moderním světě můžete skrývat pod zemí příliš dlouho? Technologie jdou kupředu a jejich rozhovor se pravděpodobně nahrává a možná i s obrazem na videu.
  Marat se zeptal na psa Polkana, a když dostal odpověď, zmlkl. Anna se na svého syna vědomě podívala. Vidíme ho, chtěl se zeptat podrobněji na sestru, ale měl pocit, že s ní matka ještě nekomunikovala. Polední pauza je krátká a za pět minut se kluci z Trudovika dají znovu do práce.
  Anna natáhla svému synovi pletené pantofle:
  - Obleč si můj miláčku!
  Marat odpověděl šeptem:
  - Nemělo se... Všichni chlapci by měli být v trestu stejní. A chodit naboso až do mrazů je jednou z forem trestu! Prostě je spálí. Radši ho nech pomlouvat, až můj bratříček vyroste.
  Maminka konečně pohladila své syny po ztvrdlých, sražených nohách a navzdory prachu je políbila. Pak následoval poslední polibek na čelo a za hrozivého výkřiku správce vstala a zamířila k východu. Pak přestala. Práce byla organizována s americkou racionalitou: odsouzení tvrdě pracovali, aby zátěž šla na různé svalové skupiny. Pak se práce i tělo rozvíjí, je úměrnější a vězni se méně unaví, což znamená, že z nich můžete vymáčknout mnohem více.
  Marat už má nadržené ruce od mozolů a celkem sebevědomě nakládá botu. Tělo je tenké, ale šlachovité a tenké paže jsou silné. Ne, možná ještě dlouho vydrží v těžké práci. Na pohřbení chlapce je tedy příliš brzy.
  Eskorta Annu hrubě strčila a zakřičela:
  - Tvůj čas vypršel! Pojďme odsud! A tak jsem překročil limit!
  Nohy ženy se zdají velmi těžké. Před námi je návštěva u sestry Marinky. Právě teď je to podzimní utrpení a my musíme chytit čas. Je dobře, že bratr a sestra nejsou příliš daleko.
  Na Ukrajině dominuje americký kapitál, mimochodem i zahraniční představitelé. Obyčejní lidé sami žijí skromně, ale i jim něco spadne. V každém případě jsou hadry levné a Anna ve svých ubohých nových šatech vypadá jako černá ovce.
  Mladé odsouzené dívky v pruhovaných šatech však připomínají vězně v nacistických táborech. Jsou vidět z vlakového vozu. Mnoho dívek je uvrženo do vězení za pouhé daňové úniky, což jim dává šanci pracovat. Proto je na polích mnoho nuceně pracujících.
  Anna měla štěstí, děvčata právě dokončila velkou plochu a před novou dupou bosa dalších deset verst. Takže si můžete promluvit s Marinou. Bosá, hubená dívka v pruhovaných šatech s číslem a příjmením na hrudi se zřejmě strážci nezdála nebezpečná a šel a dal si na rameno samopal. Marinka, stejně jako Marat, od poslední schůzky trochu povyrostla a výrazně zhubla. Přesto nebyl v ukrajinské vesnici problém s jídlem.
  Zde jsou krmeni podle normy, zjevně nedostatečné, pro tak intenzivní a těžkou práci. Marina se přiznala k matčině otázce:
  - Ano, opravdu chci jíst! Žížaly dokonce chytáme, umýváme a speciálním způsobem udíme a někdy je jíme i syrové. Hladový!
  Anna se zeptala na zdraví. Marina upřímně odpověděla:
  - Zpočátku mě hodně bolely svaly, hlavně bolel spánek, ale teď jsem se zapojil. Nic jiného není - pracujeme na čerstvém vzduchu a na zemi. Horší to bude v zimě, stroje jsou opravdu tvrdé a zdlouhavé.
  Maminka při vzpomínce na přádelnu dodala:
  - A zaprášený!
  Marinka se zeptala na Marata. Dozvěděl jsem se, že chlapec je zdravý, a dokonce i po několika měsících těžké práce fyzicky zesílil a ztvrdl. Radoval se. Mladšímu bratrovi je už sedm let a je také silný. Můj otec nyní těžce pracuje někde na Sibiři a bylo mu odebráno právo dopisovat si. Ví se pouze, že je stále naživu, v případě úmrtí by došlo k vyrozumění.
  Marina řekla s povzdechem:
  "Kdyby nebylo mého otce, možná bych se do tohohle byznysu nedostal!" Procházet celý život v pruhovaném hábitu a ještě chodit na záchod v řadě a s písničkami je noční můra!
  Anna se pokusila o úsměv a poznamenala:
  - Pokud nejsou připomínky, po dvaceti letech můžete podle zákona poslat petici za předčasné propuštění!
  Marina zavrtěla hlavou.
  - V prvních dvaceti letech obvykle neprominou, s výjimkou vynikajících zásluh... No, když odhalíte útěk nebo spiknutí! - Dívka hrozivě zredukovala své sluncem vybělené obočí do barvy přezrálé pšenice. - Ale nikdy nepůjdu k výpovědi!
  Anna se podívala na svou dceru. Odvážný, jako Maratova brada, pravidelné, poněkud špičaté rysy. Na závěr mají dívky oholené vlasy, ale už stihly trochu narůst. Bílé, zlaté kadeře se dokonce začaly trochu kroutit. Poměrně vysoká dívka a navzdory své hubenosti vůbec nepůsobí kostnatě nebo hranatě.
  Anna se mimoděk zeptala své dcery:
  - A že jsi... Nepokusili se tě znásilnit?
  Marinka se zachvěla a tiše odpověděla:
  - Bez toho ne, ale... Američané jsou stále věřící a nepodporují to... Bez povolení vyšších autorit. Oficiálně se ale můžete zaregistrovat do nevěstince a jeden rok funkčního období se protáhne na dva!
  Anna se nezeptala. Věděla, že Marinka by se nabídkou takových služeb jen pohoršovala. Srdce ženy bylo ještě tvrdší. Dívka odpověděla s úsměvem:
  - Nebuď smutný... Šance jsou vždycky! Je toho víc, v životě je spousta legrace.
  A vychrtlá kráska zpívala a děvčata sborově zvedla;
  Co se stalo něžné nevěstě
  Trpím s černou duší!
  Vzpomínka na její krásnou tvář,
  Co si nechám, když jdu do bitvy!
  Barefoot girls zazpívaly jménem toho chlapa, krásný románek, a vypadalo to docela přirozeně a krásně.
  Pamatuji si, jak cesta bloudila beze spěchu,
  Přes klidné vesnice, pustiny!
  Máš na sobě chytré oblečení
  Snadný krok a cesta do klášterů!
  
  A na poli dozrává zlatá tráva,
  Vánek rozptýlil všechnu mlhu!
  Pravoslaví bude ve věčné slávě,
  Světlo naděje v modlitbách křesťanů!
  
  Bosé nohy na silnicích
  Dívka a já litujeme hříchů!
  Pokloňte se a věřte ve Svatého Boha
  Zváží váš život na váze!
  Dozorci se skládali hlavně z místních policistů a dívkám příznivě naslouchali. Pěkní vězni vstoupili do pásu, kudy prošlo jen to, zastínili bouřku.
  A když se zvoněním ozval hlas z trůnu,
  Nejsi hoden vstoupit do Mého ráje!
  Protože svatost nebe
  Není k dispozici, ani ve snu!
  
  Jsi hříšný v nízkých, špinavých problémech,
  Člověk by měl vydržet a vydržet po staletí!
  Jen odvaha ve vítězstvích se cení,
  Jako splynutí jediné ruské armády!
  
  Náš voják nechodí do hospod,
  Pije vodku, je znechucený - zlo!
  Je to nejsilnější válečník - bouře světa!
  Kdo vlezl do Ruska, toho vymažeme do prdele!
  
  Moje dívka sestoupila po cestě
  Za rameny roztrhané skřipce!
  Stará se o své boty
  Všechno jsem dal do Božích popelnic!
  Všechny dívky měly společné - byly to róby a bosé nohy. Většina z nich jsou již vysoké a velké dívky, ale stále existují velmi malé dívky s vyholenou hlavou. Zanechávají stejné malé, holé stopy. Anna nedobrovolně uroní slzu - nešťastní vězni conquistadorského režimu. A pro koho z nich byli posláni na čtrnáct nebo šestnáct hodin tvrdě pracovat?
  A už voní, černé pálení,
  Vesnicemi se prohnala horda!
  Celá země byla rozervaná
  V popelu a ruinách města!
  
  Tehdy byla dívka rozhořčena,
  - Ne, nejde o to schovat se ve sklepě!
  A dopředu se vší vášní zeptal,
  Protože Ježíš volal!
  
  Dali jí letadlo, aby porazila nacisty,
  Létat, oslavovat tohoto Krista!
  Být horko na čistém nebi,
  Chcete-li uzavřít nebe Fritz!
  
  Ano, bojovala ze všech sil,
  A modlila se před ikonou zla!
  Nechtěl jsem být držen v zajetí hrobu
  Vyhubili plazy, ne počet!
  Při těchto slovech se děvčata, i většina z nich, rozveselila a zrychlila tempo. Anna také brouzdala naboso v teplém bahně. A byla spokojená. Jako byste se vraceli do vlastního mládí. Velké oblázky cest lechtají holou podrážku a únava z toho ustupuje a ukazuje veselost. A přestože je další pokračování romance velmi smutné, Anna se široce usmívá.
  Ale v poslední bitvě to dopadlo špatně,
  Z nějakého důvodu praskla palivová nádrž!
  Smiluj se, modlím se, k Bohu volám,
  To je škoda, když hoří dívky!
  
  Ježíš mi přísně odpověděl
  Trpěl jsem pro tebe, trpěl jsem!
  A teď mi věřte - není tam žádná rakev,
  Všemohoucí vzkřísil padlé!
  
  A teď je vaše nevěsta v nebi
  Je to pro ni dobré, sám si utřel slzu!
  Věř mi, je tu místo i pro tebe
  Splníte si svůj sen!
  
  Jen vědět - slouží Rusku,
  To je způsob, jak potěšit Boha!
  Čím být šťastná celá planeta,
  Je třeba sloužit vlasti s celou pevností!
  
  Hlavním hříchem je odvrátit vlast,
  Nechoďte nadávat - lehněte si do křoví!
  Preferujte roli mizerného bubáka,
  Nepoznání Pánovy krásy!
  
  Tak jdi a pomsti se nacistům,
  Ježíš mluvil tak zlověstně!
  Kouř zmizí ve voňavém vzduchu,
  Bude čas na mír!
  
  INTRIKY HIMMLER A FUHRER SE STRATEGIÍ
  Druhá světová válka nabyla vleklejšího charakteru, když se Führer rozhodl namísto raketového programu FAA investovat do lidové stíhačky. Stroj je lehký, levný a snadno se vyrábí. A XE-162 vstoupil do série již v roce 1943. Hitler přitom vyslechl Rommela a stáhl německé a italské jednotky z Afriky. V důsledku toho si Němci ponechali osm divizí ztracených ve skutečné historii a spoustu vybavení plus významnou italskou sílu.
  Díky tomu byla Sicílie lépe pokryta jednotkami a vylodění spojenců skončilo porážkou.
  Na Kursk Bulge také Hitler zdržel ústup, v tomto případě, kvůli touze otestovat Tiger-2 i Panther-2 v bitvě. V srpnu konečně Stalin nařídil útok na směr Orjol a Charkov.
  Němci měli efektivnější techniku obrany a rozkopali mnoho opevnění.
  Ale Rudá armáda měla převahu v silách. Zvláště patrné ve směru Oryol. Ale Rudá armáda postupovala velmi pomalu. Na Charkovském směru dokonce Němci dokázali odrazit ofenzívu na jihu, kde velel Mainstein. Na Oryolu se bitvy protáhly až do pozdního podzimu, ale Oryol byl stále obsazen. A byli úspěšní.
  Ale velmi těžké ztráty, vyřadily spoustu jejich vojáků. Pak byla pauza. Sovětská vojska nahradila škody. Němci kopali... Výroba tanků rostla... Panther-2 se do výroby nedostal. Hitlerovi se nelíbilo, že hmotnost tanku výrazně vzrostla. A pak tank nedopadl tak, jak si Fuhrer přál. A motor je ještě výkonnější není připraven. Tiger-2 je velmi výkonný tank, ale jeho velká hmotnost je také mínus. Ale s tanky Němci ještě neudělali dokonalý model. "Panther" je opravdu stroj lepší než T-34-76, a to poměrně výrazně. Ale SSSR má na cestě výkonnější a pokročilejší tank T-34-85, který je již mnohem méně horší než Panther v čelním pancéřování a průbojných zbraních.
  Němci chtějí vytvořit něco dokonalejšího. "Panther" hlavní německý tank je poměrně slabý palubní pancíř.
  A je tu jedna slabina z protitankových pušek při střelbě do stran.
  Nacisté mají ale silná letadla a stíhačky. Zejména velmi silné a levné XE-162 jsou velmi odolné a dokážou rozdrtit nepřátele na obloze.
  A spojenci se začali mačkat ve vzduchu. A samozřejmě také Rudá armáda.
  V zimě však začala sovětská vojska postupovat a tlačit nacisty do středu ...
  Bitvy se odvíjely na obloze... Velmi dobře se XE-162 přiblížil Huffmanovi, který sebevědomě skóroval a zvýšil rychlost. Jeho výkon byl vyšší než ve skutečné historii.
  Ale v zimě se Němci vzdali... V prosinci se nepřátelství obnovilo s obnovenou silou. Na podzim a v zimě bylo pro německé tanky obtížnější bojovat. A uspořádání podvozku do šachovnicového vzoru dalo vzniknout mnoha problémům. Sníh a bláto ucpané mezi kluzišti a mrznoucí v noci překážely v pohybu. Sovětské tanky, které předčily nepřítele v pohyblivosti, tu a tam prováděly překvapivé údery fungující na principu nájezdu a ústupu.
  Německá fronta se v zimě zhroutila. Nacisté ztratili Charkov, Belgorod a většinu Donbasu. Ale přesto jejich porážka nebyla tak zdrcující jako ve skutečné historii. Ovlivnila naprostá absence druhé fronty, velký počet tanků používaných Fritzem, včetně těžkých Tigerů, velká síla letectví, zejména velmi účinný útočný letoun Focke-Wulf. Kromě toho se bitev účastnily i italské jednotky, které ve směsi s německými bojovaly ne tak špatně.
  Vliv mělo i vojenské umění Mainsteina a Rommela.
  Nacisté byli vyhnáni z Donbasu, ale podařilo se jim získat oporu na dalších liniích a udržet si část levobřežní Ukrajiny. V březnu sovětské jednotky, které vrhly do bitvy další rezervy, dosáhly na některých místech Dněpru, ale nepodařilo se jim přinutit řeku.
  Navíc březnová ofenzíva u Leningradu také nebyla úspěšná. Němci, kteří se opírali o silné opevnění, byli stále schopni vydržet pod městem. A sovětské jednotky, které zažívají nedostatek rezerv: hlavní síly prorazily na jihu, pouze se zaklínily ve vzdálenosti až třicet kilometrů v oblasti koronového útoku.
  Ale v každém případě Rudá armáda znovu postupovala a nacisté byli zatlačeni zpět. A nacistům nepomohla ani masová výroba "Panterů" a "Tygrů". A SSSR se objevil IS-2 a T-34-85. Pravda, Fritz také vyvinul "Panther" -2 s malou věží a "Tiger" -2 pokročilejšího tvaru a zbraní.
  Ale to hlavní, s čím Fritz spojil svou naději, byl proudový letoun a ME-262. V červnu 1944 už měli přes tisíc těchto proudových stíhaček. Himmler doufal, že dosáhne vzdušné nadvlády a použije svou zázračnou zbraň.
  Stalin pochopil, že by měl zaútočit. Hlavní úder sovětské armády visel uprostřed. Operace Bagration začala 22. června 1944. Smolensk byl stále pod německou kontrolou a obranné linie Fritz byly vyvinuty z technického hlediska. Ano, a taktického překvapení nebylo možné dosáhnout. Nepřítel to očekával. Přesto Fritz neodolal. Jejich obranná linie, i když ne okamžitě, ale byla proražena. Vliv měla i síla sovětské dělostřelecké přípravy a hrdinství sovětských vojáků.
  Němci to ale nemají tak jednoduché. Udělali z druhé a zejména třetí obranné linie nejsilnější. Himmler na rozdíl od Hitlera poslouchal rady odborníků a používal pružnější linie. Poměr ztrát zůstal významný ve prospěch Němců a ti hojně využívali pěstí obrněných tanků. Je třeba poznamenat, že "Panther"-2 se ukázal být velmi silným tankem s vynikajícím pancířem na čele a silným průbojným kanónem. V obraně je tento tank celkem přijatelný.
  Dobře se osvědčilo i nové německé samohybné dělo E-10 s velmi nízkou siluetou a nízkou hmotností s vynikajícími jízdními vlastnostmi. ME-262 také prokázal schopnost přežití, vynikající rychlost a silné zbraně. Efektně vypadal i HE-162, stejně jako bombardér Arado.
  Do 8. srpna sovětská vojska osvobodila Smolensk, ale do konce měsíce zcela vyčerpala své útočné schopnosti, aniž by zahájila bitvu o Bělorusko. Vítězství bylo ještě hodně daleko. Němci ale nemohli ničeho dosáhnout a pomalu couvali.
  Opotřebovací válka však vyčerpala obě strany. SSSR ale pokračoval v dorovnávání škod. Němci se ale výrazně zlepšili ve vzduchu. Nové sovětské Jak-3 a LA-7 mohly pouze částečně kompenzovat mezeru v proudovém letectví.
  Němci, využívající svou kvalitativní převahu v letectví, z větší části ovládali vzduch. A při stavbě tanků začal hrát velkou roli tank řady E. Přesněji prozatím samohybná děla - E-25 s 88mm kanónem, E-50 se 105mm kanónem. a E-10 se 75mm dělem z Panthera.
  Po několika měsících odpočinku na začátku listopadu 1944 sovětská vojska obnovila ofenzivu v Leningradském směru. Tentokrát měla navrch německá rozvědka a ovlivnilo i použití nejnovějších proudových špionážních letadel s velmi přesnou optikou. Němcům se podařilo otevřít koncentraci sovětských jednotek, aby stáhli své síly.
  Ale přesto se v podmínkách sněhu a mrazu ukázalo, že pro nacisty je nesmírně obtížné udržet svou frontu. Po extrémně krvavých bojích se v lednu 1945 zhroutila blokáda Leningradu. Ukázalo se, že město bylo svrženo okovy... A nový velký úspěch sovětských vojsk.
  Je pravda, že v centru ledna nebylo možné vyvinout průlom. Příliš mnoho sovětských vojáků si uvědomilo ztráty. Ale přesto, začátkem února, byli Fritzové zatlačeni zpět k Dněpru a ztráceli území za územím.
  V březnu však Mainstein, který měl stále oporu na levobřežní Ukrajině, zahájil velkou ofenzívu. Němci zaútočili v noci pomocí pokročilejších zařízení pro noční vidění na tancích a také pomocí nejnovějšího vývoje "Lva", podsaditého vozidla s dlouhou, silnou tlamou. Kromě toho byly masivně používány jak E-50, tak Sturmtigery - velmi silné průlomové zbraně.
  Poprvé od protiútoku Mainstein v březnu 1943 se Němcům podařilo dosáhnout významného úspěchu, dobýt Poltavu, Petrazavodsk, Chersonskou oblast, odblokovat Krym a dokonce vstoupit do Charkova. Sovětské velení, zoufale přesouvající zálohy, dokázalo zastavit postup Fritzů a dokonce je v dubnu vyhnat z Charkova, ale příliš těžké ztráty zabránily rozvoji úspěchu. Obě strany byly v květnu 1945 značně vyčerpané.
  Himmler nabídl Stalinovi mír za umírněných podmínek: každý si ponechá, co se mu podařilo ukořistit, vyměníme vězně za všechny. Není třeba platit odškodnění a obchodní vztahy se obnovují.
  Stalin však takové podmínky odmítl. A vyjádřil připravenost postoupit Němcům územně maximálně hranice 1. září 1939.
  V tomto případě by se Němci sami museli v podstatě stáhnout na Západ. A když Hitler cítil chuť vítězství, odmítl tuto možnost. V USA se navíc k moci dostaly reakční síly, které radikální fašisty všemožně dotlačily k válce k vítěznému konci.
  A v červnu 1945 se nepřátelské akce obnovily s obnovenou silou. Sovětská vojska zaútočila na nacisty na Ukrajině. Začala zuřivá výměna úderů. Naštěstí pro Rudou armádu neměli Němci v kotoučové rovině laminární proudnici a v důsledku toho se jejich vůz ukázal jako nedostatečně houževnatý a účinný. I když jeho letové vlastnosti byly působivé.
  Nepříliš úspěšný byl Němcům a tanku E-100. Tento mastodont, příliš těžký se zastaralým uspořádáním, nesplnil očekávání. Přestože se zbraň, nutno přiznat, vyznačovala vysokou rychlostí střelby. Ale "Lev" -2 musí být upřímně lepší než všechny sovětské modely tanků, dokonce i IS-3. Ale válku nemůže vyhrát sám král zvířat.
  Boje na Ukrajině pokračovaly s různým úspěchem, mnoho měst několikrát změnilo majitele. Němci ustoupili, aby rozvinuli ofenzívu ve středu, ale narazili na protitankovou obranu silně nasycenou dělostřelectvem a uvízli. Celé léto probíhalo ve stavu dynamické rovnováhy. Ale v září sovětská vojska obnovila ofenzivu. Přestože ve vzduchu stále dominovala Luftwaffe.
  Bitvy zuřily s neutuchající houževnatostí. V říjnu ale Japonsko po nových atomových bombách kapitulovalo.
  Armáda Spojených států a Británie tak rozvázala ruce. Byla přijata doktrína neválčící spojenecké pomoci. Do Třetí říše se začaly dodávat jednotky, dobrovolníci, technika a vybavení. Ve stejné době Španělsko, Portugalsko, Argentina a poté některé další země, zejména Turecko a Švédsko, vstoupily pod americkým tlakem do války se SSSR.
  Situace se vyhrotila...
  Turecká armáda, nasycená Shermany a Pershingy, začala prorážet jižní sovětskou hranici. V listopadu 1945 se jim podařilo obklíčit Jerevan a dobýt většinu Batumi. Německé jednotky znovu pronikly do Charkova a obsadily toto dlouho trpící město. Visely nad jižním křídlem sovětských jednotek. Situace byla hrozivá.
  Stalin požadoval srovnat frontovou linii. Ani nadcházející zima ale nepřinesla změnu, neboť bombardování sovětských měst výrazně zesílilo. Tlak ze Západu zesílil.
  Během zimy 1946 bylo možné pouze dobýt Charkov a zatlačit Němce do středu, opět dosáhnout Dněpru. Ale na jaře se boje rozhořely pomstou. Němci pomocí amerických a britských tanků začali postupovat na jih.
  A holky bojovaly...
  A bojovali s velkou odvahou a kluci byli plni bojového nadšení a zažívali dobrodružství.
  - Dobře zpíváš Dimko! Peťka si toho všiml a poplácal kamaráda po rameni.
  Ale teď potřebujeme... - Tady podzemní chlapec zaváhal a tázavě se podíval na oblohu. Zdálo se, že tam hledal stopy. Zdálo se, že tři slunce na dítě jednohlasně mrkla.
  Komsomolka Larisa si položila prst na rty a tiše řekla:
  - Nedělej hluk. Jsme příliš vidět. Měli byste se přiblížit k nejbližšímu panství a smísit se s dělníky.
  Dimka nadšeně zvolal:
  - Skvělý nápad! Uspořádáme zde povstání Spartaku nebo Emeljana Pugačeva!
  Larisa smutně poznamenala:
  - Je snazší to udělat slovy než v praxi... Ale neztrácejte naději, chlapci. Pojďme za mnou...
  Chlapi energicky plácající do holých podrážek se pohybovali po kraji silnice. Tráva byla velmi lechtivá, zdánlivě měkká, ale brzy začaly chlapce a dívku svědit nohy, jako by chodili po kopřivách. A opravdu se mi chtělo smát. Jako byste byli unášeni k patě pštrosím peřím.
  Nutno říct, že je to vtipné, ale asi po deseti minutách - už se to nedá vydržet a bosé nohy, zarudlé od lechtání, se samy vynesly na asfalt. Jde se sem mnohem snadněji, i když setrvačností to v patách dál svědí.
  Péťa mimo jiné poznamenal:
  - Něco, co jdeme, jdeme... A nic kolem nás se nemění. Jako bychom se toulali v kruhu?
  Dima souhlasil.
  - Ano... Tady je vidět něco tak očarovaného...
  Larisa zmateně zamrkala a poznamenala:
  "Sakra...Ať se ti to líbí nebo ne, budeme muset slézt z toho podvozku, jestli chceme něco vidět."
  Petka zamumlala:
  - Nebo postoupit... Což je ovšem totéž!
  Kluci neochotně znovu vstoupili na trávu. Dimka si vzpomněl, jak byl před pár lety zajat. Pak ho Němci, ještě docela malého, prohnali bosýma nohama sněhem. Naštěstí pak měl odvahu se nerozdělit. Pravděpodobně se blonďaté dítě s nohama červenými jako husí nohy nezdálo Fritzovi nebezpečné. Byl dobře zbičován a vyhozen z vězení. I když v té době by už Dimka na svém kontě zabíjel Němce.
  Chůze naboso ve sněhu pro otrlého chlapce nepřipadala tak děsivá. I když, když mu konečně ztuhly nohy a přestal cokoli cítit, byl vážně vyděšený: najednou zůstane invalidou. Svatí však celý rok chodili bosi, nezemřeli a prsty jim neupadly. Takže možná nemá cenu panikařit. Nohy začaly pořádně bolet v teplé boudě, když se zahřály. Mučení je samozřejmě těžké a nacisté ho milují. Zvláště milují zahánění žen a dětí do závěje. Dospělí muži jsou většinou mučeni jinak.
  Dimka, který si vzpomněl, jak plácl do sněhu a za ním ho tlačil bajonet fašista, se usmál. Vydržel to, tak vydrží i to lechtání. Navíc, ačkoli je Larisa dívka, chodí sebevědomě a dokonce udělá krok.
  Petka, aby odpoutala pozornost od silného svědění v chodidlech, položila komsomolce zajímavou otázku:
  Co si myslíš o monoteismu?
  Larisa se zachichotala a potutelně poznamenala:
  - Dobrá otázka pro někoho, kdo je také dost starý na to, aby se přidal ke Komsomolu...
  Dimka, kterého toto téma také zajímalo, poznamenal:
  "Nemáme důvod věřit v jediného Všemohoucího Boha. A pokud ano, pak je monoteismus podvod!
  Larisa skepticky poznamenala:
  - Takže opravdu není důvod? Tomáš z Athén podal pět důkazů existence Boží existence.
  Peťka se napil a nastražil uši:
  - Jaké důkazy? Taky jsem slyšel, že jich je pět, ale nevím, co do sebe dávají?
  Larisa na to odpověděla s úsměvem a škrábala trávu svými nemilosrdně lechtajícími podrážkami:
  - Za prvé... Všechno má svou hlavní příčinu. Pokud bylo kuře, pak bylo vejce, ze kterého se objevilo kuře, a pokud bylo vejce, pak bylo kuře, které ho sneslo. Musí existovat podobná základní příčina vesmíru. Tomáš z Athén věřil, že takovou hlavní příčinou je Nejvyšší Bůh!
  Peťka se otřel svědící patou o kluzký kmen stromu, jakoby pokrytý šupinami, a položil naivní a přitom dětsky moudrou otázku:
  - Jestliže vše potřebuje první příčinu, co se tedy stalo první příčinou pro Boha?
  Larisa pokrčila rameny a poznamenala:
  - Ano, toto je nejzranitelnější při stavbě Tomáše z Atén. Požaduje přijmout Boha vírou jako první příčinu, ale zároveň nevysvětluje, proč je existence prvních příčin nezbytná pro samotný Vesmír, ale nikoli nezbytná pro jeho Stvořitele.
  Dimka, skákající jako opice, navrhl:
  - Je možné, že Stvořitel vesmíru má svého vlastního Stvořitele a tento Stvořitel má svého vlastního, a tak dále ad infinitum...
  Petka negativně zavrtěl hlavou.
  - Ne, to je absurdní... Učitel ve škole řekl: hmota je věčná a neustále se přeměňuje, čímž ve vesmíru vznikají světy. A na otázku, kdo spustil transformační mechanismus, odpovídá - příroda!
  Dimka opět vyjádřil velmi zajímavou myšlenku:
  "Takže příroda je Bůh!" Vzhledem k tomu, že...
  Petka ráda vložila sprosté slovo:
  - Panteismus! To je, když spojujete Božství a přírodu?
  Larisa nervózně vyskočila a zeptala se chlapce:
  - A jak si to představuješ ty sám?
  Petka zmateně pokrčil rameny a odpověděl:
  - Nějak netuším!
  Dima, řekl frázi přečtenou v knize Alexandra Dumase: "O třicet let později."
  - Bůh je na povrchu každé věci...
  Kluci mlčeli. Rozhovor se pro sovětské čtrnáctileté teenagery stal příliš vznešeným. Pak lezli tam, kde sami nechápali.
  Ano, a les skončil... Pole se protáhla. Dimkův ostrý zrak rozeznal řadu rolníků tvrdě pracujících na poli. Chlapec zpomalil. Vyšli na cestu a bylinkové svědění mírně ustoupilo. Můžete jít tak, aby si jich z terénu nevšimli.
  Bystrozraká zvěd Larisa také zkoumala nejen dělníky, ale také tři rytíře v modrých oblecích, kteří se dívali na práci, a také několik běžících zvířat. Dimka překvapeně poznamenal:
  - Ano, to jsou tříhlaví psi!
  Petka pískala a syčela:
  - Pes může kousnout, jen ze života psa ...
  Larisa posunula oči a začala se dívat pozorněji. Ona sama věděla o tomto světě velmi málo. Bylo se čemu divit. Za prvé, mezi rolníky nebyli žádní dospělí. Pracovaly pouze děti, ale také, což je zvláštní, ne mladší deseti let a ne starší čtrnácti let. Jako člověk, skoro celý blonďatý, chlupatý nebo světle červený, možná jen pár tmavých hlav.
  Tak fajn chlapi, špatně oblečení, všichni bez výjimky bosí. Dost podobné jako ve středověku. Jen teď visí rozbitý světlomet a něco podobného, jako napůl rozebrané proudové letadlo, je vidět v terénu. Jsou jen tři strážní rytíři a stovky selských dětí, ale všichni poslouchají. Děti vypadají vesele, zdravě, opáleně, pracují s nadšením. To je legrace, dokonce i něco zpívají.
  Trochu to připomíná agitaci bitvy z polí, kdy školáci pomáhají starším.
  Pracovní nástroje jsou nejprimitivnější: lopaty, hrábě, kosy. Žádná mechanizace. Dívky se dokonce zapřahaly do pluhu a samy ho táhly místo koní.
  Petka naštvaně poznamenala:
  - Páni, vykořisťovatelé!
  Dimka, vzpomínaje na literární dílo, poznamenal:
  - Pamatujete si, jak to bylo s Lvem ... To znamená, promiňte, Alexej Tolstoj zinscenoval revoluci na Marsu ...
  Petka se zachichotala a navrhla:
  - Jsme jen tři a tři rytíři. Pojďme se k nim připlížit, zastřelit je a udělat revoluční výzvu!
  Larisa negativně zavrtěla hlavou.
  - Tříhlaví psi nám nedovolí se k nám připlížit a bojovníci mají luky a možná střílejí docela přesně. Zde je třeba se rozhodnout rozumem.
  Dimka se podíval na Larisu a poznamenal:
  - Trochu jsi přerostl... Tady se ještě můžeme smísit s klukama a zjistit, co je co...
  Dívka s hezkou tváří souhlasila:
  - Je to tak, jděte na ně s průzkumem ... osobně tady moc nerozumím!
  Pro profesionální slídiče je obcházení tříhlavých psů obtížný problém, ale řešitelný. Kluci se však rozhodli, aby nevzbuzovali zbytečný rozruch, jednat skrytě a přirozeně.
  Ale pak si Péťa najednou všiml:
  - A co jazyková bariéra? Kousnou nás zaživa!
  Larisa utěšovala Petka:
  - Ale nebojte se... Jak budeme rozumět jejich jazyku a oni si budou myslet, že mluvíme jejich jazykem.
  Dima navrhl:
  - A pak běžme k rytířům a řekněme, že nás poslali pro pomoc ze sousední vesnice. Bude to tak mnohem přirozenější.
  Larisa odmítavě mávla rukou.
  - Zkuste... doufám, že uspějete. Jen to nepřeháněj!
  Chlapci, aniž by dvakrát přemýšleli, začali utíkat. Plán byl příliš jednoduchý.
  Kluci a Larisa se znovu vrátili do reality s velkou lítostí. Skončili jsme znovu ve vězení, a co je na tom nejodpornější, Němci, když viděli, že trojice je inspirativní, je odvezli k výslechu. Tentokrát mučili grilem. Holé chodidla dívky a chlapce potřeli olejem a na dálku umístili horký plamen. Takové mučení může trvat patnáct nebo dvacet minut a být velmi bolestivé. Ale nohy nebyly zmrzačené a několik dní se mučení mohlo opakovat. Všichni tři vydrželi tento plamen, který se téměř dotýkal paty, a pak začala Larisa zpívat;
  Byla jsem panna na stojanu,
  Obvyklý bosý Komsomol...
  Koneckonců, Stalin, Lenin jsou jedna rodina,
  A cítím se mezi nimi nepříjemně!
  
  V zajetí mučili dívku,
  Podpatky byly pečené rozžhaveným ohněm...
  Ale nepodlehl jsem, věř nepříteli -
  Jen komunismus dali dívce svatí ...
  
  Pojďme vybudovat ráj ve vesmíru
  Nechte hlas plynout velmi zvučně...
  Chlapče nebuď smutný a nenuď se
  Bosé dívky běhají přes louže!
  
  Věříme, že v boji vyhrajeme Wehrmacht,
  I když se zdá, že fašismus nezná míru...
  S ním je Sam z pekla, zlý cherubín,
  A tak obrovská ztráta!
  
  Kapitalismus se rozhodl dát fašismus,
  Jejich zbraně, tanky, kapitál...
  Drtí nás nemilosrdný ďábel a zloděj,
  Zrádcům je slíbeno zlato, banány!
  
  Ale co mám dělat, když jsem v zajetí
  Pouta pevně spoutala ruce...
  visím nahý na stojanu hodinu,
  A závaží na bosých nohách viselo...
  
  Ale dívka nepodlehla nepřátelům,
  Jak zlí fašisté nemučili ...
  Ať je to Hitlerova hanba,
  Jsme váleční bojovníci, ne pacifisté!
  
  Jsem veden téměř nahý, abych byl zastřelen,
  A pod nohama bosých závějí ...
  Pán si to zjevně nepřál.
  Jsem tváří v tvář aktualizaci princezny!
  
  Dívčí smyčka omotaná kolem krku,
  A dívka byla pevně přitažena ...
  Ano, trest za hříchy již běží,
  A čekají na nácky, znají lité náboje!
  
  Ale co to je, culík praskl,
  A dívka spadla ze šibenice...
  Zlomený fašistický plaz slavný příspěvek,
  A partyzánský útok - maličkosti!
  
  Byl jsem poražen, jsem znovu v řadách,
  Bojuji s fašisty velmi statečně...
  Miluji Ježíše a Stalina
  A není mi líto toho ničemného Adolfa!
  
  Už v Berlíně poznejte naše tanky
  A polovina Evropy byla osvobozena najednou...
  Ráj bude brzy na celé planetě,
  Ke komunismu jen jeden krok, ne míle!
  Nacisté, tváří v tvář takové odvaze, byli šokováni. Ještě několikrát udeřili dívky a chlapce do zad žhavým drátem a poslali je zpět do kasematy.
  Počasí bylo horké a v cele bylo příjemně. Teprve teď holé chodidla v puchýřích velmi pálila a záda, rozřezaná rozžhaveným drátem, bolela.
  Larisa utěšovala Petka a Dima:
  - Vidíte, s každým novým časem je pro nás snáze a snáze snášet toto mučení. Teď budeme mít čas na odpočinek a spánek.
  Dima poznamenal:
  - Na nejzajímavějším místě byl náš sen přerušen. Jak otravné.
  Petka vyjádřil svou důvěru:
  Ale tentokrát věřím, že uspějeme!
  Larisa položila ruce chlapcům na krk a začala kouzlit. Také opravdu chtěla být rychle, v novém světě, odkud by mohla být do SSSR přinesena spása.
  Kluci upadli do snu, ale neviděli vůbec to, co vidět chtěli.
  Totiž, jak jsou dívky mučeny a vozeny nejprve bosé ve sněhu a pak v žhavém uhlí.
  To je však již nepřímý příběh... Probleskl další fragment snu s Hitlerem.
  Hitler nejen vyjádřil přání pozorovat let prvního německého čtyřmotorového proudového bombardéru Ju-487 rychlostí přes 1100 kilometrů za hodinu, ale osobně usednout za kormidlo letadla. Kurt Tank, který dohlíží na vývoj prováděný Francouzi, se proti tomu rázně ohradil:
  - Stroj byl po titanické práci právě ztělesněn v kovu. Nemůžeme riskovat Führerův život.
  Tank podporovaný polním maršálem Kissilringem:
  - Toto je téměř první let, který podnikneme za svítání 27. června 1947. Vůz má přednost - relativně malou plochu křídla, která snižuje aerodynamický odpor a umožňuje strategickému bombardéru zrychlit na 1200 kilometrů za hodinu. Ale zatížení křídel se dramaticky zvyšuje a to je riziko!
  Hitler sám nebyl příliš horlivý, aby se pustil do řádění, ale nechal potomstvo, aby si vzpomnělo na jeho odvahu. Sám Führer, vegetarián, doufal, že se nechá jednoduše odradit. Němci nutně potřebují nové auto, tím spíše, že Spojené státy by měly být na poli takového vývoje poraženy.
  Projekt tanku TA-600 s osmi motory se tak zdržel. Původně plánovaná rychlost 860 kilometrů za hodinu už Führerovi nemohla vyhovovat. Proto bylo nutné to předělat také paralelní instalací proudových motorů. Nyní by se rychlost stroje měla zvýšit na 1220 kilometrů za hodinu, což poskytne možnost téměř beztrestně bombardovat jakýkoli bod v SSSR, ale přestavba mechanismu zabere spoustu času.
  Určité problémy nastaly s výzbrojí stroje. Odborníci se celkem oprávněně domnívali, že 16 (!) vzduchových děl z nichž 13 - 30 mm bylo již příliš.
  Dalším strojem, který je rovněž připraven ke vzletu 7. září, byl XE-377. Tento bombardér by měl nahradit dříve nepříliš úspěšný XE-277.
  Samotná myšlenka na vytvoření těžkého střemhlavého a proudového bombardéru byla z hlediska designu velmi složitá. I když ziskové. Při potápění je přesnost bombardování mnohem vyšší než z vodorovné roviny a malý počet letadel může vyřadit strategická a průmyslová zařízení.
  XE-277 se ukázal jako výškový bombardér, i když ještě ne proudový. Nastoupal 15 kilometrů a mohl beztrestně bombardovat města.
  Zároveň si však auto zachovalo schopnost potápět se, jako XE-177, aniž by se rozpadlo při přetížení.
  Nejnovější konstrukce XE-377, již proudová verze bombardéru a velmi impozantní, schopná srovnat se zemí mnoho měst a vesnic a účinně ničit průmyslová zařízení.
  Slibné stroje byly lepší než americké a britské protějšky, díky nimž se Hitler cítil jako krocan překrmený sušenkami na pozadí venkovských kuřat žvýkajících proso. V tomto případě se ale Fuhrer kromě zvažování nových strojů obával i palčivějšího problému? Kam udeřit leteckým a pancéřovým obuškem? Sice mocným obuškem, ale...
  Nimitz řekl přísným tónem:
  - Naši stratégové se domnívají, že kromě úderu na Moskvu by se část sil měla přesunout na jih a také rozvinout ofenzívu ve směru Alma-Ata a Kuibyshev!
  Hitler bez velkého nadšení odpověděl:
  - Už jsme to probírali více než jednou! Došli jsme k závěru, i když je to neúčelné, ale udeříme různými směry.
  Nimitz souhlasně přikývl a dodal:
  - Kromě toho by se ve všech regionech měly konat volby do ukrajinské rady. Včetně Vorošilovgradu a Doněcka, kde vznikaly partyzánské zóny. Nemůžeme mít malý parlament!
  Mainstein, aniž by vzhlédl, se podíval dalekohledem - jak tam čtyřmotorový Yu-487 nabíral výšku a zároveň si všiml:
  - Ofenzíva by měla začít nejpozději 20. července... Povětrnostní podmínky nás velmi tlačí. Pokud se odpor Rusů vleče, tak ... Začne pršet, ba co víc, spadne závěj a o přežití se už budeme muset postarat sami.
  Hitler řekl sebevědomým tónem:
  - Ofenzíva začne 21. července. Do této doby bude vše připraveno. Údery budou dodány najednou na pěti místech. Ofenziva ze tří směrů směřovala na hlavní město Ruska, ze dvou na Střední Asii a Kujbyšev. Obecně jsou směry definovány. SSSR musí být vyřazen z činnosti před Novým rokem. Když ne úplně, tak alespoň z větší části.
  Zde byl obraz divokého snu přerušen a děti se znovu vzpamatovaly z cesty.
  
  KRÁLOVSKÁ A VYSOCE BOJOVNÁ MISE
  Skupina dívek plnila misi - obranu nejzranitelnějšího místa v postavení ruských, carských vojsk během první světové války.
  Natasha dokonce řekla:
  Promeškaný okamžik v bitvě vede k otroctví po staletí!
  A dívky si pro sebe vybraly velmi agresivní a silný tank a postavily se proti Kaiserovu Německu.
  Dívky na tanku pokračovaly v ničení Němců a střílely pěšáky. Přesněji Alice střílela z kulometů a Nataša střílela z děla. Maksimka řídila vysokorychlostní tank a Anzhelika jako nejzdravější a největší žena aktivně, jako kobra tančící na fakírskou melodii, střílela granáty.
  Nyní byl ale rozbit čtvrtý shluk baterií a poté dodávka třicetikilogramových granátů skončila. Více než polovina všech německých děl soustředěných v této oblasti však již byla zničena. Také došla munice. Čtyřicet tisíc Němců našlo jejich smrt, ale munice byla vyčerpána.
  Teď by to dívky měly naplnit. Ale zkuste najít ten správný kalibr v jednadvacátém století. To samé s municí. Tank se zastavil a válečníci spolu s Maximem zaútočili na pátý shluk baterií.
  Angelica z toho měla obzvlášť radost, a tak se teď místo potupného přinášení mušlí může ukázat v celé své kráse!
  Zde Angelica zasadila drtivou ránu bosou nohou do čelisti vojáka německého císaře. Z úderu vyletěl a sestřelil dalších pět německých vojáků.
  Natashka také držela točnu a Alice, která vybočila ze záběru, velmi bolestivě zasáhla Fritze do slabin. Maxim raději Němce vyrazil pěstí.
  Čtveřice válečníků: tři věčné dívky a chlapec vstoupili do pozic císařských jednotek jako jehla. Skákali s holými patami přes parapet a osedlali německé kulomety. A na Fritze se valily jejich vlastní trysky.
  Masa mrtvol zaplnila pevnůstku německých císařských jednotek. Čtveřice, která se rychle vrhla k opevněnému bodu, se jím teď řítila jako hejno divokých tygrů. Němci nečekali, že jste krásné polonahé dívky a chlapci, budou tak natlačeni. A že plivající kulky dokážou létat, aniž by minuly.
  A válečníci spolu s chlapcem nesli samopaly, za nimi se táhly stuhy a nemilosrdně stříleli na nepřítele.
  Maxim, tento odolný věčný chlapec, zpíval:
  - Jsem krvežíznivý! Jsem nemilosrdný! Jsem ruský rytíř - Barmaleya!
  Angelica je královna s velmi příjemným obličejem, odvážnou bradou a ohnivými pramínky vlasů, které když Němci zasáhli, spálily je v tom nejdoslovnějším slova smyslu. Dívka-rytíř přidala v chorálu:
  - A nemusím! Žádná čokoláda! Žádná marmeláda! Porazte Fritze úderem! Porazte Fritze úderem!
  A když její velké, ale ne bez milosti udeřily nohy, lebky císařských vojáků byly konkrétně rozbity! Dívky a chlapec navíc házeli po soupeřích ocelové předměty holými prsty u nohou. Tak zasáhli Fritze celými balíky spálených bankovek.
  Skočili tedy k baterii, ze které Němci stříleli na ruské jednotky. A výstřely z kulometů pokosily všechny střelce najednou.
  A válečníci zapálili bedny s municí nohama. A začali ničit baterie.
  Bojové soupravy byly roztrhané, poseté ohňostroji a zabíjely Němce po stovkách a tisících.
  Samotné kvarteto zůstalo nezranitelné. Nemohli ho ani zasáhnout, ani je zaháknout bajonety: silná magie! A válečníci chodili, chodili a sekali, jako by houštím procházel kultivující. A všichni válečníci se potulovali, potulovali se a cválali, čímž překonávali všechny nové meze ničení.
  Všichni čtyři dokonce zpívali unisono;
  Jsme rytíři - meč a oheň,
  Roztrháme je všechny jako zvířata!
  Vystavíme fakturu - běží pokuta,
  Nestaňte se naším papouščím rytířem!
  
  Staneme se cool jako orli
  Vymeťme různé zlé duchy najednou!
  Poznej naše chladné syny vlasti,
  Odhazujeme naši výzvu na věčnost!
  
  Jak krásně zuří válka
  Ve kterém lidé hoří...
  Satan pro nás přišel z podsvětí,
  Za ním se tyčí fašističtí šílenci!
  
  Dáme dívkám tvrdě do tváře,
  Zlomíme nacisty jako větev...
  A pak se náš voják stane pánem,
  Ať májové růže nádherně kvetou!
  
  Dosáhnout, jsme schopni hodně vědět,
  Pozvedni své síly nad hvězdy...
  A tak velký válečník bojuje a odvažuje se,
  Uděláme hrozivé hroby!
  
  Podívej, pak tam bude válečník,
  Vše je nové a jako javor...
  A věřím, že nás potíže v bitvě přejdou,
  Staňte se rytířem, ostříleným bojovníkem!
  
  Zde silným úderem pokosil celý pluk,
  A s ním byly promočené dva pluky ...
  A Vůdce draka, takže ten odporný je mrtvý,
  A jsme slavné míle ke hvězdám!
  
  Tady císař vypustil slzu ze strachu,
  Modlím se za tvé milosrdenství!
  Máme spoustu násilných sil,
  Budeme v plném oblečení!
  
  Když vstoupíme do tohoto Berlína se třemi barvami,
  A car Mikuláš se stává Bohem,
  Lidé rozhodnou o cestě v nekonečnu sil,
  Nesuďte panovníka tak přísně!
  
  Problémy nad vlastí pak nezaniknou,
  Velikost bude Slunce...
  Kaiserova zlá horda se rozptýlí,
  Ať srdce bije v malátnosti!
  
  S krásnou dívkou se slavně míjíme,
  Přes naše ruské rozlohy!
  A bude nám spolu s rodinou skvěle,
  Věřím, že štěstí brzy přijde!
  A válečníci dokončili zničení této pevnosti. Pravda
  Angelico, tato buvolí bojovnice utrpěla malou ránu mocnou
  rameno. Někde ještě lehce proražená ochrana. Magomatrix není vždy dokonalý.
  Alice si také trochu popálila nohy. Krásná dívka, ač to bolí, vůbec neovlivňuje její přesnost.
  A bitva pokračuje. Dívky vyhazovaly prázdné stuhy jako vykuchané hroznýše a nabíjely se ukořistěnými kulomety a krabicemi s municí. Angelica lokalizovala bolest v rameni a naplnila nádrž zásobami. Poté naskočil Maksimka a silný stroj se pustil do ničení nacistů, respektive císařských vojáků.
  Věčné dítě jednoduše rozdrtilo několik stovek vojáků housenkami. Poté spolu Alice a Natasha zahájily palbu z ukořistěných kulometů na německou jízdu a pěchotu. Vyhlazování probíhalo takovým tempem, že by každý Rambo záviděl. Ale jejich skupina vjela do šesté opevněné oblasti. Tam a uspořádán nový ohňostroj. A kromě střelby z kulometů dívky ještě nohama házely granáty ukořistěné z Fritze.
  Ve stavu bojové extáze začala Angelica křičet z plných plic;
  Kdo věří v nesmrtelnost, žije věčně, protože jen ti, kdo věří ve vlastní smrt, skutečně umírají!
  Někdy je pro lovce dobré, že zvěř nenarazila, protože jeho brnění je jako papír a řetězy pasti jsou jako tenká nit!
  Trpělivost je klíčem k vítězství, pokud se nespojí s pokorou tváří v tvář zlu!
  Smrt se jako přístavní děvka motá kolem každého, ale přichází jen k tomu, kdo má dutou hlavu než peněženku!
  Délka rytířského rodokmenu je vynikajícím měřítkem výšky impulsů a velikosti ducha!
  Nepřítel také není hotový, stejně jako nemoc často není vyléčena, pouze pokud může sama odeznít, aniž by byla vyléčena, pak se nelze vyhnout komplikacím z nedokončeného odmítnutí!
  Útěk může mít ještě smysl, ale nesmyslný útěk nemá spásu!
  Zbabělec zemřel dřív, než spatřil první kulku, statečný bude první v životě, navzdory kulkám!
  Tělesné zranění lze napravit malým úspěchem lidské vědy, ale i Nejvyšší mysl je někdy bezmocná, než napraví morální deformaci!
  Válka je druh šílenství, na který se připravují talentovaní a moudří a kterému se mohou vyhnout jen opravdoví géniové!
  Není úplného odpočinku ani v hrobě, není úplného odpočinku ani ve snu, což znamená, že není možné se dále unavovat!
  V našem světě není nic dáno pro nic za nic, dokonce ani zrazeno i za zlomený groš!
  Ďábel je namalován nevzhledně, ale nejstrašnější na nečistém je schopnost podávat jed v pěkném obalu!
  Válka zavání spálením, ale odmítnutí války voní někdy mnohem hůř!
  Ve skutečnosti neexistují žádné nudné souboje, existuje pouze průměrné filmové zpracování bitev až do směšné koliky!
  Rodinné bouře, jako vítr do plachet, loď se třese, ale nedej bože z úplného klidu!
  Zbabělec nehraje hokej, ale prohrává, vylétá ze života s pukem!
  Kdo dobře bojuje, ten si dokáže dokonale udržet to, co vyhrál, dokáže-li snížit svou chamtivost ke spokojenosti!
  Na kostech nemůžete stavět osobní úspěch, i když jsou kosti relikvie předků oslavované minulými činy!
  Relikvie po předcích nejsou jen kosti, sláva výkonu není jen zvuk!
  Ošklivé vítězství je lepší než krásná prohra, protože vítěz může vždy přikrášlit realitu!
  Mrzáci se nemohou dosyta najíst, ale mrtví vůbec nekoušou!
  Vítězství nad silným nepřítelem je čestné, vítězství nad zarytým nepřítelem je dvojnásob čestné!
  Němci opravdu ukázali, že umí umírat... Ale nějak hloupě! A ruští válečníci vůbec neumírají, ale vítězí rozvážným hrdinstvím. A pokud začali kosit nepřítele, pak s obrovským nadšením. A opravdu se nedají zastavit! Je tu neutuchající lavina živého a magického napalmu. Ukořistěné kulomety již byly vybity a čtveřice nabíjí nové pásy ukořistěné od nepřítele.
  Děvčata, jak se v takových případech říká: střelný prach, který není miss! Pohybují se v tak plápolajícím kluzišti, že se jim z podpatků doslova kouří.
  To jsou ženy rangerky. Přesouvají se k poslednímu, sedmému opevněnému bodu, když už zničili více než osmdesát pět tisíc jezdců a pěšáků.
  Vojska císaře doslova krvácejí a emanují. Jejich neporazitelná čtveřice tahá na ránu velmi hojně. A samotný hrbol není menší než Merkur nebo dokonce Mars.
  A terminátorští válečníci demolují další a mimořádné jako láhev vodky od alkoholika, podle baterie. Nejsou to takoví slaboši, aby zažívali nějaké pochybnosti nebo lítost. Jakmile je stanoven cíl vyhrát, vítězství, pak bude vyhráno. A pokud se nepřítel nevzdá, tím hůř pro nepřítele!
  Sama Angelica se přidala k palbě poté, co byli znovu napadeni rezervou kavalérie a poznamenala:
  - Goebbels lhal, že Rusové, postupující, házeli mrtvoly na německé pozice. A teď vidíme, kdo je ve skutečnosti mrtvola a rozkládá se.
  Alice uctivě poznamenala:
  - A přesto jsou Němci stateční! Lezou do bitvy jako japonští kamikadze:
  Natasha se zachichotala a všimla si:
  - A jejich porážka čeká neméně krutá než Japonsko!
  Maksimka si na něco vzpomněl:
  - Nyní jsem odmítl čtvrtou hvězdu hrdiny SSSR v domnění, že zbytek dívek byl nespravedlivě podveden ... A teď mě kočky škrábou na duši!
  Alice, aniž by přestala střílet z několika kulometů najednou, pomocí obou paží a nohou střílela na Němce, s těžkým povzdechem potvrdila:
  - Také se necítím úplně v pohodě... Tolik vražd kvůli naší nedobrovolné vině!
  Angelica znovu začala srdceryvně a ohlušující křičet:
  -Podvod je klikatý, ale pravda je přímá, pravda prvního zpravidla vede k cíli rychleji, je-li klikatost bez zatáček a potřená olejem tučných slibů!
  Ale trpělivost a práce, jako manželský pár, vedou k úspěchu, ovšem pod podmínkou dlouhodobého pobytu a přístupu s láskou!
  Moudrost Asie je dobrá, divokost Asiatů je špatná!
  Jeden lev je schopen utéct tisíc ovcí, ale jeden beran lvů je schopen srazit tisíc svých bratrů!
  Ve válce se člověk rychle odnaučí být překvapen, snad až na to, že ještě žije a nedezertoval!
  Nejstrašnější věcí ve válce je strach, který nemůžete zredukovat na obyčejnou diskrétnost!
  Abyste se stali loutkářem divadla života, musíte se zbavit bezradnosti loutky alespoň v rozložení rolí v kuchyni!
  Ve válce je mír pouze snem, ale je to sen plný smrtelných nočních můr!
  Odvaha je hákové lano vynalézavosti, které chytá štěstí na bojišti!
  Ostrost jazyka nelze vybrousit mlýnskými kameny tupé mysli!
  Štěstí nevybudujete na klamu, ale můžete je vybudovat na klamu!
  Nedokončete nepřítele, že pole není zapleveleno plevelem, úroda vítězství zkazí koukol sabotáže a sabotáže!
  Klikaté cestičky vedou přímo k cíli, jen ten, kdo nemá pohled do strany!
  Pokud jste otupělí mozkem, pak křivka osudu vede přímo k ploché desce hrobu!
  Být řezníkem ve válce je malá čest, ale stát se kotletou je obecně více nečestné!
  Velké skříně nejen hlasitě padají, ale my prášíme kolosální liknavostí!
  Mnoho kostlivců ve skříních spiklenců se vydává jako zápach rozkladu, který zabíjí zbabělost!
  Sedm much může plácnout každý hlupák, ale jen se sedmi ranami na čele dokáže vyvést jednu veš zrady!
  Ve válce je to jako v lázních a horko, pot a kosti bolí, ale na rozdíl od parní lázně platí, že čím výš vyšplháte, tím méně zápalu zůstane!
  Pravda je vždy banální, ale mazaný si určitě najde způsob, jak ji originálně překroutit!
  Boj proti zlu plodí výkon, dobro bez výkonu plodí nudu!
  Diplomacie musí být rafinovaná, ale tato jemnost je ostrost mečů, které zajišťují naše nároky!
  Existuje na světě smutnější příběh než příběh Romea a Julie? Ale to je velmi kontroverzní slabika, přátelé, protože jejich rodina si zachovala mládí!
  Omráčit ještě neznamená vyhrát, ale pokud je nepřítel opravdu překvapen, vezměte v úvahu, že už byl poražen!
  Musíme vzdát hold Angelice, to, co křičela, bylo docela vtipné, chytlavé a k věci. Přiznejme si to, dívka je skutečně chrt chrtů.
  Po porážce sedmé pevnosti se terminátorské dívky vydaly na lov několika menších baterií. Nyní se ze svého úspěchu upřímně radovali. Pravda zastihla Maksimku a chlapce-generála silně bolela pravá ruka.
  Věčné mládí poznamenalo:
  - Kulka není blázen, ale polibky s hloupou bolestí!
  Angelica v odpověď svého manžela slaně políbila a zavrčela:
  - Buď tvůj chlapec válečník číslo jedna! Po Stalinovi!
  Natasha skromně sklopila oči a poznamenala:
  - Ale přesto, nezapomeňme na Kobu, zachránil mě! A ty, Angelico, jsi skutečný buvol.
  Rudovlasá ďábelka se zamračila a zavrčela:
  - A vaše barva vlasů není přirozená!
  Stalinova žena se zachichotala a zavrčela:
  - Co je přirozené, není trestné! A vždycky mě to táhlo ke zločinu! Není divu, že můj manžel je zabiják číslo jedna!
  Alice se rozhlédla a šeptem řekla:
  - Souhlasím s tím!
  Válečníci vyletěli nahoru a začali znovu bít baterie a kosit divizní zálohu a Angelica znovu zakřičela z plných plic:
  -Rozdíl mezi inteligencí a mazaností je v četnosti používání, vždy podvádí, často se snaží být i chytří, ale rozumem se živí málokdo!
  Věda dokáže vše, co si člověk může přát, ale ne vše, co si člověk může přát!
  Nejčastěji ztrácí hlavu, kdo je příliš líný na brainstorming!
  Žhavý vlastenecký zápal srdcí ochladí ambice agresorů, kteří pozvedají meč k vlasti!
  Můžete zatlouct hřebík s litinovou hlavičkou, ale jen proto, abyste si nasadili smyčku na krk!
  Nejvíce prohrává ten, kdo na úplatcích ušetří.
  Lidé nejsou stálí ve svém hněvu, ale mnohem důslednější v uctívání kultu.
  Ukládáním dobra nezískáte dobro, zvláště když se šetrnost změní v lakomost!
  Připijme si tedy na to, že naše problémy jsou vždy mírné a akvizice neznají míru!
  Pomněnky skutečně raší na krvi, protože krev se nezapomíná a jizvy na duši se nehojí!
  Nebojují do počtu, pouze prohrávají a usínají s počtem mrtvol!
  Sedm bláznů bojuje se zlem, osmý chytrý bojuje s dobrem!
  Úder nepříteli musí být zasazen včas, pouze jeho nahrazení pod zubní protézou je vždy mimo čas!
  Při zahájení podnikání nečekejte, že skončíte zahálkou!
  Někteří lidé stříhají bankovky, jiní stříhají hloupým lidem vlasy, ale většině podvodníků je jedno, co je to prasečí vlna!
  Katova sekera může sťat nejblahodárnější články ústavy, pokud nebyly napsány orlím perem, a ne vlhkým kuřetem!
  Vaše košile je blíže k vašemu tělu a provaz je blíže ke krku, zvláště pokud je uložen někým, kdo se v košili nenarodil!
  Sobecké závislosti vám umožňují strhnout kůži na vašich botách s "lýkovými botami" obutými s jejich vlastním obchodním zájmem!
  Je těžké prozkoumat brod, ale je snadné se utopit ve vodě!
  Chlapci generálovi Maksimkovi se poslední věta líbila do té míry, že zvolal:
  - Už několik dní sním o kouři požárů... Jsem tak líný, až příliš líný se utopit!
  Tank přejel přes baterii. Poté se válečníci obrátili na rakouskou jízdní zálohu. Rakušané, které zasáhla rána, se začali trousit. Maďarská pěchota se vrhla na útok na ruský tank.
  Dívky začaly zoufale střílet. Kulka ze skokové pušky zasáhla Angelicino silné stehno a válečník začal znovu křičet. Navíc nalila okřídlené aforismy vpravo a vlevo:
  -Znalosti nejsou jen světlo majáku osvětlující cestu útočícím jednotkám, ale spalující laserový paprsek, který spálí pozice protivníka!
  Vítězové se nesoudí, vítězem je sám soudce, proti kterému se lze odvolat pouze na základě zákona o odplatě a pomstě!
  Smrt je špatná věc, ale spíše v procesu než v důsledcích!
  Jakákoli katastrofa je především barevná show, ale zbarvení je vždy krvavé a soundtrack je doprovázen pohřebním pochodem!
  Kdybychom neměli katastrofy, pak by nebyly žádné výkony a bez výkonů je život jako polévka bez pepře!
  Válka, stejně jako pepř, vám vlhne do očí, ale díky ní není život bez chuti!
  Můžete požádat o odpuštění pro toho, kdo přijal smrt, ale nemůžete se vymlouvat na zabití toho, kdo zasévá smrt!
  Podcenit nepřítele znamená podcenit přednášku před zkouškou, pouze hodnocení - dvojice dvou kůlů se určitě kříží a tvoří náhrobní kříž!
  Kdo si nechá ze sebe odstranit hobliny, má inteligenci pařezu a dubovou ohleduplnost!
  Každé setkání ve válce je jako rande s milovanou osobou, nelze na něj zapomenout, nelze se opozdit a velmi podlě se vyhýbat!
  Vychytralost a vypočítavost: jak manžel a manželka rodí vítězství - poctivost je třetí extra!
  Pokud se nad velitelem stahují mraky, je to lepší, než když pluky pod velitelem řídnou!
  Stud není ve smyslu strachu, ale když se mu necháte podřídit, dokud neztratíte smysl pro povinnost!
  Když jsi silný, jevi se slabým, když slabý, zdá se silný! Toto pravidlo klamu je dobré pro válku, ale vládce by neměl projevovat slabost, i když je hněvu plné kostí a síla je jako myš!
  Několika maďarským pěšákům se dokonce podařilo dostat na vzdálenost vrhanou granátem. Než byli zabiti, házeli dárky a znovu zahákli bojovníky čtyř.
  Všichni se zranili a krásky skřípaly zuby z velké otrávenosti a drsně nadávaly.
  Útok je ale odražen. A můžete tank znovu nasadit. A to, že palivo skončilo, není problém. Trofejní alkohol se k tankování docela hodí.
  Vždyť je to jako v tom vtipu - všechno půjde, když to neprojde!
  Poté se zuřivá čtveřice dala znovu do pohybu. Alice však na rozloučenou dala služce čokoládový bonbón. Byla příliš vyděšená a plakala.
  Alice pohladila nešťastnou dívku po hlavě a slíbila jí:
  - Ruské boje vám zajistí slušný život a nebudete hladoví a bosí.
  Tak vděčně přikývl a slíbil:
  - Pomodlím se za tebe!
  Ale po této dojemné epizodě se válečníci znovu vrhli zničit německé a rakouské jednotky.
  První postupující skupina jejich 126 tisíc vojáků a stovek zbraní už byla zničena, ale dokud je čas, měla by porazit zbytek nepřátelských legend.
  Natasha cítila, že v tuto chvíli nebudou věčně otálet, a proto ze všech sil spěchala, aby rozprášila nádrž.
  Zde zaútočili na nepřátelské zálohy, celý německý pěší sbor, převedený ze západní fronty na východ. Němci chtějí stáhnout carské Rusko z války, ale v tom se přepočítají a možná se už přepočítali.
  Ale plánovaná porážka by se měla stát skutečností. A válečníci padli na nepřítele se syčící silou. Ale tady Angeliku znovu pořezali šrapnely do hrudníku a žaludku.
  Na to mocný válečník začal křičet;
  - Nejčastěji se promění v kostru, která nemá páteř bojového výcviku!
  Abyste nebyli sežráni nepřátelskými psy, musíte ve vojenských záležitostech sníst talíř!
  Nebojte se okovů fašisty, dokážete-li své myšlenky spoutat očistným koštětem!
  Tanec se od tance liší tím, že se tančí na melodii někoho jiného a v tanci si vybíráte svůj vlastní rytmus!
  Činy jsou vždy lepší než slova, protože mají silnější základ než chvění vzduchu!
  Je dobré být rytířem ve válce, bez smlouvání o odvaze, ale pouze rytířství by mělo být racionální, jako kupecká mazanost!
  Vražda je jediný druh hříchu, jehož hodnocení tolik závisí na formě: ohavnost a udatnost s jediným výsledkem!
  Nebezpečí je všude, ale je těžké, když mysl letí ve hvězdě!
  Odevzdání je to poslední, vždy vás to zanechá extrémní!
  Stále můžete vyhrát bez rizika, ale můžete využít plody vítězství, pokud budete držet tuto velkou kočku jako tygra za knír!
  Můžete se ztratit od pronásledovatele, jen aniž byste ztratili hlavu a získali grant na dalšího!
  Beznadějné situace neexistují, stává se, že není vjezd do výhodné pozice!
  Můžete dokonce utéct před vlastním stínem, oklamat své vlastní svědomí, ale nemůžete se schovat před tím, nad čím nemáte kontrolu!
  Málokdy má peníze, jejichž duch se často překládá!
  Všechno v našem světě je dáno bojem, jen problémy přicházejí bez problémů!
  Přechod od odchodu se vyznačuje místem příjezdu na posledním místě, kam jít!
  Klíčová dírka jako žena vyžaduje inteligenci a techniku!
  Hloupost není vždy předvídatelná, ale vždy trestatelná!
  Někdy zločin prospěje lidstvu a stát se činem je za to odměněn zpravidla až posmrtně!
  Všemohoucí Bůh může všechno, ale ani on nemůže překonat člověka v ambicích a pestré představivosti!
  Další věcí, ve které Bůh nemůže překonat člověka, je touha po planých řečech, Všemohoucí raději tvoří slovem, a ne si se slovy hraje!
  Nebesa jsou většinou při prosbě o pomoc lhostejná, ale to je pravidlo, které jen potvrzuje výjimky!
  Je mnoho těch, kteří se chtějí stát bohy, ale na ukřižování se fronta nestojí!
  Ostré slovo je dobré, ale ještě lepší je mít bystrý zrak, abyste si všiml kamene hozeného po vás pro ostrý výraz!
  Tulák je ten, kdo se nechá oblíkat mazanými lidmi!
  Abyste mohli létat, musíte tvrdě pracovat, přiletět, jen si odpočinout od práce!
  Když je buřinka prázdná, neletí vzhůru prudkým větrem, ale chladnokrevným úderem!
  Filosofie je síť na chytání frivolních prosťáků, ale na frekvenci mozkových závitů závisí pouze buňky v ní!
  Často člověk, který se stal bohem, alespoň trochu ukřižuje lidi naplno!
  Sbor musel být zničen po částech a doplňovat jeho bojovou výstroj. Ale na druhou stranu válečníci prokázali velké vojenské umění.
  Natashka byla také zraněna, ale válečník se jen usmál:
  - Voják bez rány je jako bohatý muž bez kapsy!
  Maksimka, který byl také zaháčkovaný, souhlasil:
  - Od tělesné rány je to bolestně snesitelné, ale když jsi morálně zmrzačený, nelze to vydržet!
  Nyní většina těla odešla na onen svět. Ale v útoku jsou dvě jízdní divize.
  Střílí Angelica, řve znovu;
  - Největší požehnání člověka, předvídatelnost Boží vůle, to je také nejhorší z prokletí, takže nás to žene do ráje rutiny!
  Peníze nevoní, ale páchnou do takové míry, že byznysmeni oblékají stále nové obleky!
  Šetřením na přátelích můžete naplnit mamon, ale prázdnota duše udělá z vašeho vlastního kapitálu nepřítele!
  Muž bez vlasti je jako podivín bez manželství!
  Je těžké přežít, ale je to možné, není možné žít, ale je to snadné!
  Penny zachrání rubl před rozvážným, haléř sbírá haléř od praktického a lakomec a haléř vede do oprátky!
  Dvousečný meč, ale v rukou muže, který se promění v opici, se stává bez počátku!
  Když jste svým vlastním šéfem, mohou vás podmanit pouze počáteční instinkty sobectví!
  Je těžké najít důvod, proč dostávat, ale jak snadné je najít důvod, proč nedávat!
  Že náš život je hra, ve které pravidla určují ti nejsilnější a výherní fond je nejmazanější!
  Těžký úspěch je lepší než snadný neúspěch, i když štěstí je třeba hledat a porážku máte vždy pod nohama!
  Buď zvíře, ale ne zvíře!
  Slíbit hodně je stejně snadné jako nemít všechno!
  Připijme si na to, že konspirujeme jen my a zbytek je do nich zapleten!
  Poté Angelica vyčerpala fontánu výmluvnosti a zmlkla a mlčky přibila protivníky. A k tomu neméně efektivní. Takže trupy budou mít brzy rohy a nohy. Pravda, děvčata jsou čím dál tím víc zraněná a trpí i věčný kluk Maxim.
  Zdá se, že ochranná magická matrice, která odklání úlomky a kulky, slábne. A kvůli tomu se militantní čtveřici nedaří tak dobře. Ale sbor Fritze Kaisera postupně taje. Jezdci útočí.
  Alice, která dostala úlomek do svého svalnatého ramene, zamumlá:
  - Na světě je spousta nepříjemných věcí... A nejhnusnější je, když při této příležitosti nemohu zplodit okřídlený aforismus.
  Generál, který dostal úlomek do paty, navrhl:
  - Je tu spousta problémů, nepřátelé jsou výš než střecha, ale buřinka s řasami se stejně rozbije, když je přítel méněcenný a nemá vysoké křídly!
  Alice poplácala chlapce po rameni a upřímně mu poděkovala:
  - Dík! Teď už vím, jak se rozveselit!
  Angelica, která už byla rozsekaná úlomky tak, že na jejím velkém, svalnatém těle nebylo místo k životu, zvolala:
  - Mrtvola tvého nepřítele voní nejlépe ze všech a francouzská parfumerie jsou výkaly!
  Natashka, která kosila poslední pěchotu nepřítele, namítla:
  - Ale proč? Můžeš čuchat! - A pak, když řídila kulomety nohama, přidala hřebík k pěšákům. - Ale parfumerie mého osobního vynálezu je mnohem lepší!
  Maksimka, který se hodně pokazil, souhlasil:
  - Unikátní! Božská vůně!
  Když nápor kavalérie vyschl, museli letecký útok odrazit. Letouny však byly snadno sestřeleny dávkami velkorážních kulometů. Mezi kvartetem ale opět došlo ke zranění. I když se snažili nepustit Kaiserův letoun na blízko. Ale jako by je přitahovaly kulky.
  Maksim po několika nových ranách zakňučel a zavrčel:
  - Váš Černobog nám zjevně škodí!
  Rudovlasá čertice Angelica tvrdě šťouchla chlapce do zraněného boku svou studovanou nohou a zasyčela:
  - Nepomlouvej nejstaršího syna rodiny!
  Alice si nebyla příliš jistá:
  - Vlastně jsem si myslel, že nejstarší syn Roda je Belobog. První světlo se zrodilo a vrhlo stín!
  Angelica, která najednou odřízla pět letadel, namítla:
  - Nejprve byla tma a ve tmě zářil paprsek Belobogova světla!
  Natasha, která pokosila posledních tucet letadel, shrnula:
  - A podle mého názoru Belobog a Černobog jako hypostázy Všemohoucího Rodina spolu s Láďou Láskou vždy existovali a budou existovat navždy!
  - Amen! - Maxim dokončil posledního Fritze a ztratil svůj výtvor mnoha ranami.
  
  Bláznivý nájemný zabiják OLEG RYBACHENKO
  Znovu se zdálo, že se mihlo v alternativním světě, bláznivé mládí, a stal se z něj dospívající chlapec, stále svěží, čistý obličej a nízké postavy, ale s širokými rameny a hrudí... Asi čtrnáctiletý chlapec, ten pravý vrchol dospívání, čas první lásky a vzdechů.
  Ale zároveň jen poddaný sluha v carském Rusku na začátku dvacátého století, kde nevolnictví nikdy nebylo zrušeno... Jak se to mohlo stát?
  Mírný posun v historii - legendární generál Skobelev: narodil se o dvacet let dříve a díky tomu sehrál důležitou roli v krymské válce - nahradil průměrného Menšikova a porazil vyloďovací síly Turků, Francouzů, Britů a Sardinů po částech. Rusko porazilo koalici, která se brzy zhroutila. A ruské jednotky dobyly Kars, Erzurum, Tangorg. Osmanská říše byla nucena uzavřít těžký mír a postoupit Arménii a mnoho zemí, včetně slavného jezera Nice. Ale, pravdivost tvrzení na Balkáně s ohledem na postavení Rakouska a Pruska, car Mikuláš musel být odmítnut. Je nebezpečné bojovat s Němci, zvláště když Britové a Francouzi by v tomto případě mohli vstoupit do války s obnovenou vervou.
  Bulharsko však dostalo určitou omezenou autonomii a křesťané získali formální rovnost v právech spolu s občany Osmanské říše. Ruská pravoslavná církev dostala nějakou půdu a Jeruzalém.
  Ve Francii vypuklo povstání proti Napoleonovi III., ale po několika krutých bojích se císaři přesto podařilo udržet moc, ale jako ústupek se omezil na ústavu.
  Nějakou dobu pokračovala válka se Šamilem na Kavkaze, ale po jeho kapitulaci se ruská expanze ve Střední Asii obnovila. Ve stejné době byla podepsána hraniční smlouva výhodná pro Rusko s oslabenou Čínou. Mikuláš První navíc dostal ještě více půdy než ve skutečné historii jeho syn Alexandr Osvoboditel. Takže autorita ruských zbraní byla nyní mnohem vyšší.
  Došlo k válce s Íránem, která skončila dobytím jeho severních oblastí, až po hlavní město Teherán...
  Nicholas První nespáchal sebevraždu, žil o dvanáct let déle než ve skutečné historii - zemřel v roce 1867. Do této doby měla ruská armáda nepochybnou autoritu a Skobelev se stal polním maršálem a držitelem mnoha řádů.
  Naopak Alexandr II. neměl štěstí a byl zabit o deset let dříve v roce 1871, doslova jen pár týdnů chybělo do vyhlášení manifestu o zrušení nevolnictví. Alexandr Třetí, jeho syn a reakcionář, samozřejmě manifest nepodepsal.
  Dřívější korunovace měla pozitivní vliv na zdraví Alexandra III. - přestal pít, když se stal králem, a žil déle než ve skutečné historii. Rusko vedlo v letech 1877-1878 úspěšnou válku s Turky a došlo ke konečnému rozdělení Osmanské říše mezi velmoci. Rusko dostalo Istanbul nebo Konstantinopol, Irák a přístup k Indickému oceánu, Francie Sýrie a Palestina a Británie Egypt se Súdánem.
  Osmanská říše tak zmizela z geografické mapy. Brzy bylo zlikvidováno i to, co z Íránu zbylo, a po vleklých sporech a společnostech byla rozdělena i Saúdská Arábie. Britští politici se stali expanzí a expanzí své koloniální říše, zatímco Rusko a Francie si vybraly svou daň - podrobily si islámský svět. Itálii se podařilo obsadit Libyi a Francouzi Maroko. Jih Íránu připadl Británii a střed Rusku.
  Brzy byl rozdělen i Afghánistán: severní oblasti obývané Uzbeky a Tádžiky připadly Rusům a jižní oblasti s Paštuny Britům.
  Stručně řečeno, na jihu Rusko dosáhlo hranice své expanze a rozdělilo vše mezi Brity a Francouze.
  Kupodivu ale porážka ve válce s Ruskem Francii prospěla, takže carský režim podpořil Napoleona III. a nedovolil Prusům rozpoutat válku a konečně sjednotit Německo.
  Ale role Rakouského císařství rostla... Rakušané si udrželi sever Itálie - oslabená Francie s nimi nemohla vést válku. Poté Rakousko anektovalo jižní území. Prusové se pokusili rozhoupat člun, ale když se trochu rozběhl, Napoleon Třetí podpořil Rakušany a porazil německé pluky. Nicholas I. také silně podporoval rakouské císařství.
  Po rozdělení Osmanské říše dostali svůj kousek i Rakušané - Bosnu a Hercegovinu a také severní Srbsko. S přihlédnutím k Bavorsku a jihoněmeckým zemím se Rakouské císařství stalo rozlohou i počtem obyvatel největším státem v Evropě. Ale císař František Josef měl rozum, aby se s Ruskem nehádal, byl s ní ve spojenectví.
  Sjednocení Německa se neuskutečnilo - ale Rakouská říše se stala obrovskou a mocnou a proměnila Prusko ve svého mladšího partnera. Itálie také zůstala roztříštěná. Pravda, "prezident" Garibaldi vládl v Neapoli, ale Rakušané a Francouzi mu zablokovali cestu do papežských států. A brzy bylo království Sardinie rozděleno mezi sebe Rakouskem, Francií a Británií.
  Po smrti Napoleona III. začal svému synovi vládnout Napoleon IV.
  Vztahy mezi Rakouskem a Francií se začaly opět zhoršovat, protože Napoleonova říše byla v rozšiřování kolonií mnohem úspěšnější než Němci.
  Došlo také k válce s Japonskem. V té době již brilantní Skobelev zemřel, ale jeho studenti - zejména Brusilov se ukázal jako neméně talentovaný a poměr sil v Japonsku je mnohem horší než ve skutečné historii - Rusko je území větší a armáda dobře vyškolený a profesionální. Pravda, ve výzbroji není vše v pořádku: přesto nevolnictví snižuje příliv pracovní síly z venkova. Ale stejně, co je dost.
  A počet nevolníků postupně ubývá. I když se to děje v cyklech, někdy se to zvyšuje kvůli oceněním. A Alexandr Třetí miluje přízeň. Po porážce Japonska vznikla také Zheltorossia.
  V březnu 1911 zemřel Alexandr Třetí v prosinci 1909 - na trůn nastoupil Mikuláš II. a vládne již druhým rokem, nedávno proběhla korunovace.
  Nikolaj už má dědice - a zdravého, a tak otec Alexander osudnou Němku zavrhl a našel si lepší nevěstu. Ale syn, který porodil v roce 1904, se také jmenuje Alexej.
  Rusko je velká říše, ještě rozsáhlejší než ve skutečné historii a od Času nesnází prakticky neztratilo své území ve válkách a kromě jednotlivých bitev a rot neprohrálo vážně ani jednu válku.
  Čtrnáctiletý blonďatý nevolník s bílými vichřicemi ale o císařskou velikost příliš nestojí. Když je ještě sníh, a ty taháš těžká polena bos a ve skutečnosti jsi otrok: kterého může majitel bít, ponižovat, prodávat, no ... podle zákona nemá právo zabíjet, ale ve skutečnosti stále bičují k smrti, pak se pánovi nic nestane!
  Ale na druhou stranu, tady je mládí: není skoro zima, aby holé, drsné podrážky plácaly ve sněhu, a cítíte se mnohem veseleji a svěžeji, než když jste ještě zdaleka nebyli starým brilantním spisovatelem. Nicméně v okamžiku, kdy se Oleg Rybačenko proměnil v nesmrtelného chlapce, nebylo ještě ani padesát let, takže považovat se za zchátralého nade vše je už kolosální krach.
  Ale opravdu, únava z tvrdé práce se nezdá bolestivá, ale příjemná, a přesto můžete začít tančit i po setmění a ...
  V tu chvíli se objevila paní a vyzývavě ho kývla rukou k sobě. Ne, není stará, není jí ani čtyřicet, ale vypadá docela dobře, snad se dá nazvat krásnou. Na venkovského kluka působí skoro jako stará žena. A takhle si Oleg Rybačenko svou první lásku vůbec nepředstavoval.
  Sny byly jiné. Mladá, venkovská dívka s dlouhými blond copánky a věncem na hlavě. Tady je bosá, objímá ho vůně jarních bylinek a líbají se na rty. Přesněji řečeno, líbá lahodně ...
  A zde dáma sama projevuje agresivní iniciativu, která nevzbuzuje sebemenší touhu, ale vyvolává pouze strach. Ale drsné pohlazení a upravená ruka v kalhotách probouzejí mužskou povahu snadno vznětlivého teenagera a nutí ho odpovědět. Je to také drzé a živočišné, což se mimochodem té urostlé dámě moc líbí.
  Pak se cítíte ošklivě a extrémně nechutně. Je to, jako byste byli mužská kurva: žádná láska, žádná náklonnost, žádný respekt.
  Ale ani nemůžete odmítnout - jinak budete bičováni a často k smrti!
  Paní se nevyznačovala vděčností: nic nedala, nijak neodměňovala a ani ji neosvobodila z běžné práce. Pro ni je jen zvíře, nebo otrok pohodlí v posteli.
  Sám Oleg Rybachenko se nevyznačoval zbožností, ale přesto, když se s ní miloval, byl pokřtěn a popliván. Ty sakra...
  Ponižující kopulaci zvířat ale tentokrát přerušil výskyt ohnivě rudé Viktorie, která dámu pohnula holení v čelisti a pak jednou ranou rozřízla ošklivou echidnu vejpůl.
  Pak se otočila k již bývalému chlapci Žukovovi a jediným neopatrným pohybem se vysvobodila z bikin, vypadala úplně nahá, bosýma nohama shrabovala sníh, který se vynořil odněkud z vyhřátého panství, a ladnou nohou směřovala k on liknavě šeptá:
  - Chci tě a miluji tě!
  Oleg Rybačenko se k ní naklonil a... Moře, teplé jako čerstvé mléko, se zřítilo dolů. Nyní v něm plave sám a kolem něj jsou jen fialové vlny a noční obloha. A cítíte se tak dobře, že dokonce usnete ... ve snu!
  Ten terminátor se cítil jako opravdový mladistvý macho, super třída.
  Ale co... Chlapec se zúčastní první světové války.
  Poté, co byli Kaiserité poraženi ve východním Prusku, Rusové oblehli Koenigsberg. Na jihu se boje vyvíjely ještě úspěšněji. Lvov a Przemysl byli vzati do pohybu. A také Krakov s mocným úderem z Polska.
  Němci se vrhli dovnitř. V ofenzivě se osvědčil ruský tank "Luna"-2. U Paříže bylo také poraženo Německo. A to bylo zamítnuto.
  Kaiser byl zoufalý. Ruské jednotky postupovaly směrem k Odře a již se blížily k Budapešti. A rozdrtil nepřítele. Rakouské jednotky se vzdávaly v plucích a velmi často za rytmu bubnů.
  Bylo jasné, že frontu nelze udržet. A pak Itálie otevřela novou frontu proti Němcům. A začal postupovat na jih.
  Stručně řečeno, pro Fritze to bylo selhání.
  Prapor dívek postupoval směrem k Odře.
  Válečníci házeli granáty bosýma nohama. A kosili Němce kulomety.
  Zde v tomto světě byla válka vedena mnohem úspěšněji než ve skutečné historii. Znalosti již byly získány. Němci utíkají. Ruská armáda má velkou převahu v pěchotě a jízdě. Němci obecně nemají nic proti lehkým ruským tankům.
  A carští generálové, jistí vítězstvím a náladou lidu, řekněme - majore.
  Veronika hází granát bosou nohou. Rozptýlí Němce a skřípe:
  - Ať je Rusko nade vším!
  Victoria také střílí. Bosou nohou hodí granát a z plných plic kvílí:
  - Ať je budoucí svět náš!
  Dále se bez obřadu zastřelí již tak krásná dívka Juliana.
  A také hází granát bosou nohou. A Fritzové byli velmi roztěkaní.
  Dívka zaštěbetala:
  - Jsem zuřivá tygřice!
  A pak i Anna, jako by vystřelila. A bosou nohou vystřelí velmi šikmo granát a rozbije jednotky Kaiserů jako sklo.
  A říká:
  - Psychologie vítězství! Demokracie osudu!
  A pak Matryona vypustí celou krabici výbušnin. A jak to vyhodí do povětří císařské vojáky. A řvát:
  - Za Rusko ve vesmírných výšinách!
  Na lehkém tanku Luna-2 jedou ještě dvě krásné dívky. Dobré auto se dvěma kulomety. Pancíř není příliš tlustý, ale pojme kulomety. Tvar je zjednodušený. Dívky Olga a Zhenya jsou umístěny uvnitř, leží a čmárají si o Němcích.
  Není to špatné auto - rychlost čtyřicet kilometrů za hodinu. Výborná prodyšnost. A housenka.
  Dívky plní německé vojáky olovem a zpívají;
  Ty, otče, jsi na měsíc jasný,
  Abys nesvítil stejně
  Ne totéž, ne totéž
  Vše, co schováte za mraky
  Jste pokryti hrozivým mrakem!
  Jako jsme měli ve Svaté Rusi.
  Ve svatém Rusku, v kamenné Moskvě.
  Kreml byl ve slavném městě,
  Poblíž Ivana, poblíž Velkého,
  V katedrále byla v Archangelsku,
  Jako měl správný sbor:
  Mladý lukostřelec stojí na hodinách,
  Stojím na hodinách a modlím se k Bohu,
  Když řeka teče, pláče
  Pláče - tečou proudy slz,
  Mlátí berdyshe násadou,
  Berdysh s násadou na vlhké zemi:
  "Jsi goy, matka země je vlhká,
  Rozprostíráš se na všechny strany
  Otvíráš, prkno na rakev,
  Otoč se, zlatý damašku!
  Povstaň, vstaň, pravoslavný care,
  Ortodoxní car Alexej Michajlovič!
  Podívejte se na svou rodinu
  Do Svaté Rusi, do Matky Moskvy,
  Moskva-matko, sirotek!"
  Dívky si zpívají a drtí Němce. Chodí přes mrtvoly a zanechávají krvavou stopu s housenkami. Tady jsou dívky. Také uvnitř nádrže jsou téměř nazí, ve stejných kalhotkách a bosí. Ale moc hezké holky.
  A Němci utrpí jejich palbou obrovské ztráty. Kulomety jsou těžké a rychle střílející. A holky jsou moc chytré. Carská armáda byla dobře vybavena.
  Pro Rusko pracují i japonští vědci. Zde je v té době nejsilnější bombardér Ilya Muromets na světě, který letí bombardovat Němce. První letadlo na světě se čtyřmi motory. Osm kulometů a dvě tuny bomb. Tady je auto.
  A také v posádce dívky. A skoro nazí, v jedněch plavkách. Je to moc hezké a sexy.
  Válečný velitel bombardéru Ilya Muromets, Valentina. Velmi krásná a křivá blondýnka. Je nutné, aby auto zpomalilo a přesným pumovým hodem zasypalo německý bunkr.
  Kaiserovi vojáci jsou silní a disciplinovaní. Střílí na ruské monstrum. Ale bojovníci v odezvě mlátí. Osm kulometů doslova smete německou pěchotu. Potrhaní vojáci německé armády padají.
  V čele ohně se zlatovlasá Láďa masožravě šklebí. Dívka si dokonce sundala podprsenku, aby se mohla lépe soustředit. A třese nahou hrudí. Prostě velká krása. Tolik milosti a přesnosti. Lada sama je hubená, ale šlachovitá a pas je hubený jako vosa.
  Galina také střílí z kulometů na Němce. Je to také krásná a křivá dívka. Bosýma nohama mačká spoušť. A obličej je tak krásný. Ne válečník, ale prostě super holka.
  Galina říká s úsměvem:
  - Ke slávě otce krále!
  Agresivní a nádherná, se zlatými vlasy, Lada potvrzuje:
  - Zameťme Jidáše metlou!
  Valentina sešlápne bosou nohu na pedál. Tunová bomba padá na německý bunkr. Tohle je smrtící síla. "Ilya Muromets", zrychluje, aby se ho úlomky nedotýkaly. Bunkr exploduje a zvedne sloup dýmu.
  Dívky jednohlasně volají:
  - Udeřil! Dali Fritze!
  A výprask slastí bosýma nohama. Ano, to jsou dívky, které jsou schopny porazit Němce. Bojují ve snu o světě, kde lidé nikdy nebudou zabíjet lidi. Například pokud si carská říše Mikuláše II podmaní celý svět. Ale Rusko je jedinečná entita schopná stát se věčnou říší! Protože dynastie Romanovců může vládnout celá staletí. A po císaři Pavlovi konečně Rusko získalo stabilitu a všichni konečně přijali legitimitu dynastie.
  A nyní car Mikuláš II., který porazil Japonsko, láme záda Němcům.
  Jedním z králových silných tahů je verbování žen do armády. A ruská žena je nejstrašnější bojovnice na světě! Není to ono!?
  Tady se třeba na stíhačce Sokol řítí pilotka Alice. Taková krásná dívka, blondýnka s červeným nádechem ve vlasech. Štíhlá dívka, téměř nahá.
  Bosý sešlápne pedál a manévruje. A pak se zastřelí. Sestřelí německé auto velkorážným kulometem. Nechává ji hořet a říká:
  - Narodil jsem se pro královskou službu! Ta holka je celkem v pohodě a s modrou krví husaři!
  A zrychluje rychlost "Falcon". Možná jsou ruská letadla nejlepší na světě.
  A již na frontě se objevil těžší a pokročilejší tank vytvořený synem velkého Mendělejeva. Stroj se dvěma rychlopalnými děly a šesti kulomety. A takový kolos zvládají i dívky.
  A přijíždí ruský tank, který ničí Němce. Navíc se silným naftovým motorem, a celkem sjízdný a obratný.
  Dívky v tanku zpívají;
  Naše Bohem milované Rusko,
  Velkorysá prosperující země...
  No, monarchové jsou krásnější, krásnější -
  Otec car Mikuláš!
  A tankové pásy drtí německé vojáky. Doslova střeva už lezou ven a z housenek tečou proudy krve.
  Velitelka tanku Tatyana Krupskaya říká:
  - Ano, vyhrajeme pro Rusko!
  Mimochodem, dívka je z knížecí rodiny, ale bojuje sama v kalhotkách. Ale takový roztomilý. Má velkou vnitřní sílu.
  Holka bosou nohou sešlápne pedál a říká, vyceňuje zuby a směje se.
  - Jsi největší car Nicholas!
  A bojovníci si jsou jisti, že na takovém tanku dorazí do Berlína. A důvěra všech válečníků a válečníků sílí.
  Natasha, zachvácená nadšením, začala skládat a zpívat. Zbytek dívek jásal;
  Aby svaté Rusko bojovalo s naším údělem,
  Jsme dívky s obřími srdci...
  Fašista sovětské země chtěl
  Ale s Rodem jsme vždy jednotní bojovníci!
  
  Kéž je naše Rusko ve věčné slávě,
  Hordy Čingischána si nás nepodmaní...
  Bojujte za vlast a nebojte se,
  Rozdrtíme každého nevěřícího!
  
  Ohneme násilné fašisty do rohu,
  Věřte mi, Rusko nikdo nepřekoná ...
  Vždyť Ježíš, Nejvyšší Bůh, je s námi,
  A netahejte Fritz nesmysly!
  
  Každý ví, že Vlast je nám dána,
  Za zuřivá vítězství bez znalosti temnoty...
  Hrozný Satan vycenil zuby,
  Košile nasáklá krví!
  
  Pro člena Komsomolu neexistuje slovo zbabělec,
  Pro dívky nejsou překážky významné ...
  Bílý Bůh nám pomůže Ježíši,
  Nesmrtelnost bude nejvyšší odměnou!
  
  U Moskvy jsme bojovali velmi statečně,
  Přestože Němci používají neuvěřitelnou sílu...
  Bojoval polonahý naboso
  A věřím, že vítězství určitě čeká!
  
  Velikost ruských válečníků žije,
  A nikdy se nepoddá nacistům...
  Fritz zuřivě pustíme do spotřeby,
  Co nevzešlo velmi špinavé dno!
  
  Ano, Hitlere, jsi mazaný a mazaný,
  Dokáže dokonce ovládnout polovinu světa...
  Ale Stalin je také udatný orel,
  Nedělejte ze sebe idol!
  Žádní členové Komsomolu, kteří vědí, že nemají ustupovat,
  Nebojí se ani mrazu...
  A Fritz se brzy změní ve hru,
  Vždyť Rusové vždy uměli bojovat!
  
  Rusko je vlast lásky,
  A bude darem komunismu...
  Není třeba stavět hodnocení na krvi
  S úsměvem nestydatého revanšismu!
  
  Ano, Fuhrer nás chce vzít pod krkem,
  A naklonit Rusko přes celé lešení...
  Ale zuřivě bojujeme o pět
  Vždyť Stalin je s námi s pláštěm a kloboukem!
  
  Je to velký válečník, každý ví
  A členové Komsomolu budou vždy bosí...
  A přesuneme Hitlera ve vousech,
  Naše copánky hoří jasným žárem!
  
  Válečníci jsou náš osud,
  Rozdrtíme obrovského Pantera...
  Ačkoli Adolf vytvořil zlý chaos,
  Naznačíme mu normu a míru!
  
  Není Stalin inteligentnější a silnější,
  Je vůdcem země velkého obra...
  A porazila jsi Fritze silnější, děvče
  Koneckonců, v bitvách jsme vždy jednotní!
  
  Pro úspěchy stavíme celou sérii,
  Mířit ke hvězdám jako pták s rychlými křídly...
  A bude hlasitý výsledek,
  Takové dívky, hrdí orli!
  Ruské jednotky dosáhly Odry. Carská armáda Mikuláše II. již získala mnoho vítězství. Mnoho měst Rakouska-Uherska bylo dobyto, bitvy byly svedeny v Budapešti. Kde jinde Maďaři vzdorovali. Pali Przemysl, Lvov, Krakov, Bratislava a řada dalších osad.
  Němci utrpěli těžké ztráty a ustoupili. Rakušané se vzdali celých pluků a dokonce i divizí. A s vlajkami vztyčenými pod orchestry. Válka pokračovala jako v pohádce - příjemně s malým krveprolitím a na cizích územích.
  I když obvykle mělo Rusko při dobývání takové štěstí jen zřídka. A téměř všechny války a vítězství byly dány Rusům s velkým krveprolitím.
  Možná byl Oleg nazýván Prorockým, protože dokázal přinutit Byzanc, aby se vzdala bez krve?!
  V každém případě si roli Největšího nárokoval Nicholas II.
  Dívky vyrazily do Odry. Podzim už přišel. Zlaté koberce listů.
  Válečníci dupali po kobercích. A ponořil se do vody.
  Veronica šplouchající v řece se zeptala Victorie:
  - Myslíte, že car dá po válce půdu rolníkům?
  Velící dívka zavrtěla hlavou.
  Proč rolníci potřebují půdu?
  Veronica se zachichotala a poznamenala:
  Jo, oni to sami nezvládnou. Ale existují silní obchodní manažeři, kteří by mohli táhnout.
  Victoria odpověděla tvrdě:
  - Tady prodají pozemek na úvěr. Možná to tak bude lepší.
  Juliana se ve vodě otočila a poznamenala:
  - S největší pravděpodobností je pro vlastníky pozemků lepší mít pozemky. Mohou provozovat velké farmy a používat traktory. Soukromá velkovýroba je nejefektivnější!
  Veronica neochotně souhlasila:
  - Možná. To ale vytváří přidanou hodnotu!
  Juliana se zachichotala a poznamenala:
  - Ale účinnost je skvělá!
  Victoria, která měla hodnost plukovníka, s úsměvem poznamenala:
  - Stimuluje vývoj. A jaký smysl má dát půdu rolníkovi, a dokonce i pijákovi. Je to statkář, kdo živí půlku světa ruským chlebem! Naše země je velmi bohatá!
  Veronica souhlasila s tímto:
  - Ano, Rusko je bohaté a život se zlepšuje! Například můj bratr pracuje v továrně Putilov jako mistr. A má plat tři sta rublů, nepočítaje bonusy.
  Victoria se převalila a s obdivem plácla bosou nohou o vodu a kousla:
  - To se říká! Rusko stoupá! A brzy to bude ještě silnější!
  Dívky plavaly v Odře a nezávazně si povídaly. Anna se dívek zeptala:
  Co si myslíš, že nás čeká po smrti?
  Juliana se usmála a odpověděla:
  - Ateisté říkají - neexistence. A náboženství učí - duše půjde k Bohu a on rozhodne, kam půjde do nebe nebo do pekla.
  Veronica se zeptala Juliany:
  - Myslíte si, že existuje Bůh?
  Dívka pleskla do vody bosou nohou, zvedla vlnu a odpověděla:
  - Upřímně, nevím. Existují argumenty pro i proti Bohu. - Dívka znovu šplouchla a všimla si. - Na tuto otázku samozřejmě neexistuje odpověď, ale můžete přinést různé argumenty.
  Victoria souhlasila s tímto:
  - Určitě velmi odlišné. A je o čem mluvit. Osobně si myslím, že když vyhrajeme, Bůh samozřejmě existuje! Ale byly doby, kdy jsme se ocitli pod mongolskými Tatary. A pak je otázka - kde byl Nejvyšší Bůh?
  Juliana poznamenala s nevinným úsměvem:
  - Ale je něco mnohem horšího než mongolsko-tatarské jho!
  Victoria byla překvapená
  - Co je horší než mongolsko-tatarské jho?
  Juliana skutečně prohlásila:
  - Starý věk! Co může být horšího než stáří!?
  Victoria souhlasila:
  - Ano, bude to opravdu špatné!
  Dívky mlčely. Bylo pro ně trochu trapné o tom mluvit. Dívky to vzaly a vyskočily ze studené vody. Rozběhli se k sobě, blýskali se na holých podpatcích.
  Marusya běžela s nimi a s úsměvem se zeptala:
  - Ale zajímalo by mě, proč potřebujeme stáří? To musí být řečeno nelidské!
  Victoria s tím ochotně souhlasila:
  - Opravdu nelidské! Nejlepší je být navždy mladý a zdravý!
  Dívky byly veselé a vtipné, točily se v kotrmelcích.
  Veronika s úsměvem a s úsměvem navrhla:
  - Ano, naše armáda jsou silné dívky! A budeme ve skvělé formě!
  A dívka mrkla na své přátele. Všichni vybuchli smíchy, harpyje.
  Juliana navrhla:
  - Pojďme najít živou vodu a stát se skutečně nesmrtelnými! Bude to velmi cool!
  Dívky se usmály a mrkly na sebe.
  Victoria pak navrhla, vycenila zuby a všimla si:
  - Ano, bylo by hezké najít způsob, jak nestárnout. Jak dobré a krásné by to bylo!
  Dívka si představovala svět s několika kráskami a mladými muži. Možná ještě lepší bez vousů, aby byly obličeje krásnější a roztomilejší.
  Veronika s povzdechem odpověděla:
  - Ano, to je ta nejúžasnější věc, která může na světě být! Chceme věčné mládí a světlo.
  A dívka se zasmála a odhalila své perlové zuby.
  Victoria vyskočila a navrhla:
  Pojďme opravdu skončit se stářím! To je obecně nepřijatelné! Lidská těla by neměla stárnout!
  Veronica s úsměvem a skákáním zpívala:
  - Pane plukovníku, než zestárnout! Není lepší zemřít pro Rusko! V zájmu udatnosti a cti - nekecám! Odpověděl - že jsem červený? Nechci!
  Dívky se rozesmály ještě hlasitěji. Je to velmi krásné.
  Juliana se smíchem navrhla:
  - A pojďme omládnout všechny staré ženy! Aby vše zářilo jako slunce!
  Victoria souhlasila a vyskočila výš:
  - Za vlast a Mikuláše Velikého!
  Anna, tato rusovlasá bojovnice, promluvila:
  - Ale stejně jeptišky, navzdory modlitbám, nemládnou. I když mají svatého ducha. Takže začnete přemýšlet, kde je Boží spravedlnost?
  Victoria se zhluboka nadechla a odpověděla:
  - Po celé zemi se ozývá sténání... Kde jsi majitel, kde?
  Veronica zuřivě zpívala:
  Existuje mnoho skvělých lidí
  Čí činy žijí po staletí ....
  Existuje mnoho ptáků s jasnou tváří,
  Čemu se říká nesmrtelní!
  
  A hrdinové v eposech,
  Okamžitě porazili hordu...
  Rusko zrodí velkou moc,
  Basurman v bitvě se roztrhne!
  
  Ale jeden dvouhlavý orel,
  Car vládne slavný Nikolai...
  Pod nebem září,
  Modlíš se za něj, jdi do toho!
  
  Císař celého Ruska
  Co pozvedlo druh země...
  Skutečné poslání
  Pro pokrok a starověk!
  
  Porazil Japonce v bitvách
  Němci byli okamžitě poraženi...
  Hlas dívek je zvučný,
  Nikolay, náš Pane!
  
  A náš král v bitvě neustoupí,
  Při stavbě velkého obra...
  Tvrdě poráží protivníky,
  A ukázalo se, že jde o zběsilé zarovnání!
  Dívky unisono zachytily krásnou píseň. Jsou to tak úžasní a plní zpěváci. Mají tak krásnou písničku.
  Ano, úžasné dívky.
  
  NOVÁ VOLBA STEPANA RAZINA
  Stenka Razin obdržela od cara čestné klenoty a štítek k vládě na Donu. A místo zbytečné občanské války proti legitimnímu králi podnikl tažení proti Azovu a díky zručnosti a trikům se mu podařilo toto město dobýt.
  Útok na Azov je jedním z nejslavnějších činů Stepana Timofeeviče. Dále kozáci několikrát odrazili pokusy o útok ze strany Turků. Nakonec Osmané uznali Azov.
  Poté Stepen Timofeevich zahájil velkou válku proti Íránu. A jednal velmi obratně. Na jeho straně bylo mnoho obyčejných Peršanů a Ázerbájdžánců. A válka pokračovala pro carské Rusko podle příznivého scénáře. Stenka Razin šel do Indického oceánu a dosáhl Indie. Poté bojoval ve střední Asii. Car Alexej Michajlovič žil déle. Přesto občanská válka ve skutečné historii zkrátila život vládce. Petr Veliký nastoupil na trůn ve zralejším věku a Rusko se dokázalo vyhnout vřavě streltských nepokojů a mnoha dalším konfliktům. A Stenka Razin dokončila dobytí Střední Asie a části Indie... Včetně řeky Indus...
  Rusko získalo kolosální území. Navíc se jeho populace zvýšila...
  Petr Veliký zahájil válku se Švédy. Od samého začátku to šlo úspěšněji, protože ruská armáda byla silnější a početnější než ve skutečné historii. Podařilo se mu dobýt Narvu a porazit švédského krále Karla Dvanáctého. A okamžitě se zmocnit Baltu... Stenka Razin neměla čas bojovat v osmnáctém století. A do dějin se zapsal jako největší velitel sedmnáctého.
  Petr Veliký po vítězství nad Švédy dobyl také Commonwealth. A stal se polským carem... Zároveň postavil Petrohrad. Petr Veliký žil déle. Alexej Michajlovič žil více než čtyřicet šest let a zemřel v roce 1676. A déle - šedesát šest let. A zemřel v roce 1696. Petrovi už bylo třiadvacet let a nestihl si osvojit zlozvyk kouřit a pít víno a pivo ve vedrech. A první ruský císař žil déle.
  A v roce 1742 jej vystřídal jeho vnuk Petr II. Bylo mu dvacet šest let a nepil ani nekouřil. Za života svého otce byl Petr Veliký přísněji vychován, kouření tabáku bylo zakázáno a prodej alkoholu byl také omezen.
  A Petr Druhý nepil... Jeho děd Petr Veliký dokázal nejen anektovat Polsko, ale také dokončil dobytí Indie a porazil mandžuskou Čínu. Do svého složení zahrnul část impéria. Petr Veliký dokázal dobýt část Turecka, když získal Krym, významnou část severu pobřeží Černého moře.
  Pak přišly nové války. Petr Druhý, který dokončil porážku oslabeného Turecka a dokonce dobyl jeho území v Egyptě, a ruské jednotky dosáhly Maroka. A také byl zajat Petrem II. a Středním východem. Pak byla válka na Západě s Pruskem. Frederick II byl poražen a Rusko zahrnovalo jak východní Prusko, tak země podél Odry. A brzy Prusko zmizelo úplně. Byla rozdělená. A v roce 1780 zemřel Petr II. A nový car Petr Třetí pokračuje ve válce na Východě... Konečně dobývá oslabenou Čínu a Koreu. A pak do Indočíny.
  Ale pak je ve Francii revoluce. Rusko to ignoruje... Ale teď se k moci dostává Napoleon První. Prohlásí se císařem a rozpoutá války. Petr Třetí zemřel v roce 1810 a byl následován Petrem Čtvrtým.
  Tento král v roce 1812 vstupuje do války s Napoleonem Bonapartem. A během pár let si podmaní jak Francii, tak celou Evropu, kterou se Napoleonovi podařilo dobýt .... Petr Čtvrtý se také pohybuje v Africe a Americe. Jeho jednotky provádějí dobytí za dobytím. Ale Británie je stále nedobytná... V roce 1830 umírá Petr Čtvrtý a jeho syn Alexandr První se stává novým carem. Nový král dokončil převzetí Afriky a vyhrál válku pro Spojené státy. V Latinské Americe probíhaly ruské války o legální kolonie. Rusové se vylodili také v Austrálii. V roce 1864 Rusko dobylo celou Ameriku až po Panamu. Alexandr I. zemřel v roce 1867 a jeho nástupcem se stal jeho syn Alexandr II. A v roce 1871 konečně následovalo vylodění v Británii. A zajetí hlavního nepřítele Ruska je dokončeno. A na konci devatenáctého století bylo dobytí planety Země konečně dokončeno ...
  A historie největší mise za účelem jednoty lidstva skončila.
  Slavné vítězství... A v roce 1901 poprvé obletěl zeměkouli muž. A v roce 1909 lidé navštívili Měsíc. A v roce 1925 astronauti přistáli na Marsu. A pak do deseti let a na všech ostatních planetách Země.
  A bylo velmi zajímavé to udělat. A ruské impérium začalo stavět hvězdné lodě pro expanzi vesmíru. A v roce 1980 došlo k prvnímu letu do Alfa Centauri s letem kolem této hvězdy a návratem. A v roce 1991 začal let k jedné z planet kolem hvězdy Sirius. A najednou letělo sedm hvězdných lodí.
  Letět trvá ještě docela dlouho. Posádky proto vzaly dorostence. A aby se nenudili, zavedli stav umělého spánku. Navíc spíte a sníte a v tuto chvíli se vaše tělo pohybuje. Jsou to ještě čtrnáctiletí teenageři, ale v tomto stavu rostou desetkrát pomaleji a samozřejmě dvanáctkrát pomaleji ubíhá i stárnutí v důsledku zpomalení fyziologických procesů.
  Kluci a děvčata si stále něco zajímavého hrají a letí na planetu hvězdy Sirius, aby přistáli, dokud potřebují třicet let. A na této planetě přistanou až v roce 2021.
  A jsou tam velmi zajímavé hry... Děti si hrají především válku a mezi nimi jsou kosmonauti Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova v báječné matrici umělého spánku, kdy je jakákoli iluze snadno reprodukovatelná, a především, historická strategie a střílečka v jedné osobě.
  A tady útočí Poláci. Král osobně velí armádě. A pak se shromáždilo sto tisíc bojovníků, na poměry sedmnáctého století obrovská armáda.
  Oleg Rybačenko střílí z luku. Prorazí polského důstojníka, okamžitě natáhne luk a vystřelí. Vede oheň a Margarita Korshunova. Také střílí velmi přesně. A co je nejdůležitější, nesmrtelné děti střílejí velmi rychle a nedávají nepříteli šanci přežít útok.
  Oleg Rybačenko, vysílající šíp, zpívá po šípu:
  Budeme statečně bojovat za Rusko,
  Ruský rytíř, ten se nemůže bát!
  Ten chlapec je skutečně chrt. A vybral si pro sebe speciální luk, takovou tětivu málokdy dospělý hrdina tasí oběma rukama. A děti hravě střílejí a samozřejmě trefují Poláky už na dvě míle. A hodně bolely. Žoldáků, zejména Němců, je však mnohem více než Poláků.
  Oleg Rybachenko, střílející na nepřátele, si vzpomněl na historii. Jak dobře tato válka začala pro Rusko. A především díky Bogdanu Khmelnitskému. Rusové porazili Poláky a dosáhli staré hranice Kyjevské Rusi. Nyní jsou však síly Ruska rozptýleny a je nesmírně důležité udržet Bělorusko s malým počtem vojáků.
  A tam si poradí se vzbouřenými hejtmany a obrátí se na Varšavu. Nebo skoncujte se Švédy. Které jsou silné.
  Oleg Rybačenko střílí... Poláci už přiběhli ke zdi a staví žebříky. Musí je sekat meči. Markéta s ním.
  Oleg křičí:
  - Zvládnu to sám! A utíkáš tam, kde je to těžší!
  Útok Poláků je tvrdý. I když je město dobře opevněné a místní Bělorusové bojují spolu s Rusy.
  Hlavní je, že nepřítel je početně větší, proti domobraně s kosami a rohy. Ale pak ty vysoké zdi a hrdinství lidí.
  Oleg Rybačenko řídí mlýn s meči, kácí pět Poláků a říká:
  - Za naše vítězství!
  A chlapec hází jehly holými prsty. Tucet Poláků to tedy vzalo a zemřelo.
  Terminátor pokračuje v řezání Poláků a zpívá:
  - Sláva myšlenkám velkého Ruska,
  Zvítězíme tím, že budeme hrát celý svět...
  Hvězdy jako perly posypaly obal,
  Svarog bude můj idol!
  Bojovné dítě a velmi bojovné. A když řeže, sekne to zoufalou silou.
  Margarita je také skvělá dívka. Dostala nesmrtelnost a nyní ji naplňuje. A holými prsty dětských nohou hází velmi smrtící jehly. A zabíjí protivníky k smrti.
  A tak mnoho chlapců a dívek nepřátel položilo. Tohle dělají supermani.
  Oleg Rybačenko podřeže Poláky a udělá z nich krvavou kaši. A nakrájí masový salát.
  Zároveň chlapec zpívá:
  - Sláva Rusku na věky věků,
  Pojďme bojovat za naši zemi...
  A nepotřebujeme hloupá zbytečná slova,
  Nejsme hloupí - spadli a vyždímali!
  Margarita Korshunova na jiném místě kácí Poláky a zpívá ječením a vyceňováním zubů:
  - Ruský válečník se nebojí smrti,
  Smrti na bojišti se nebojíme...
  Budeme bojovat za Svatou vlast,
  A vím, že určitě vyhraju!
  Nesmrtelné děti bojují tak, že je nikdo nemůže zastavit ani rozdrtit.
  Děti viděly spací tábor, vyhaslé nebo stále hořící ohně, mnoho koní pod dozorem.
  Oleg Rybačenko hodil jehlu holou dětskou nohou, prorazil strážníkovi hlavu a zapištěl:
  - Sláva komunismu a carismu!
  Margarita také hodila smrtící jehlu, probodla nepřítele a zaštěbetala:
  - Sláva velikosti éry!
  Nesmrtelné děti se pohybovaly při obcházení nepřátel v táboře. V první řadě je potřeba naplnit krále a dva hejtmany a pak už to půjde snáz.
  Bosé nohy dětí tiše překračují protivníky. Tady je Velký královský stan. Hejtman je poblíž. A chlapče a děvče pojďme podřezat žoldáky a Poláky. Brali to tak pevně a s takovým divokým šílenstvím, jako by byli skutečně nabití vítězstvím.
  Chlapec a dívka sekali oběma svými magickými meči, které prořízly kov jako savý papír a prodloužily se o desítky metrů. A chovali se nesmírně aktivně, jako by si vlasy odřezávali břitvou.
  Margarita bosou nohou hodila tucet tenkých jehel, položila své protivníky a zaštěbetala:
  - A vlajka bude svítit nad vesmírem...
  Oleg Rybačenko, který se prodíral Poláky, agresivně dodal:
  - Ve vesmíru není krásnější svatá země!
  Margarita znovu hodila tucet tenkých jehel bosou nohou, ubila své protivníky k smrti a zapištěla:
  - A bude-li to nutné, zemřeme znovu!
  Terminátor Oleg Rybachenko, který stříhal nepřátele, poznamenal:
  - Vzkřísí v Rodnoverye, naši víru!
  A bojovali s Poláky a osobními strážemi krále. Terminátor chlapec byl velmi účinný. A pak kluk hodil bosou nohou granát z pilin a zařval:
  - Sláva vlasti!
  A roztrhal spoustu Poláků i samotného polského krále!
  Hejtmana rozpůlila Margarita Korshunova. Dívka zaštěbetala a vycenila zuby:
  - Budu absolutním mistrem světa!
  Děti skutečně prokazují nejvyšší dovednosti v bitvě. Taková bitva se strhla.
  Oleg Rybačenko křičí z plných plic polsky:
  - Němci zabili krále! Porazte Fritze!
  Margarita už křičí německy:
  - Poláci nás napadli, pobijte Poláky!
  A temperamentní dívka také touží bojovat. A řeže Poláky. A mezitím začala šarvátka. Němci, Poláci a další žoldáci se navzájem sekali a stříleli. Zde Margarita s holým dětským chodidlem hodila bombu a roztrhala německého vévodu. Tím se situace vyhrotila. A bitva probíhala stále agresivněji.
  Došlo k vzájemnému masakru a vyhlazování. Zabili se navzájem, bez jakýchkoli pochybností a lítosti. Válečníci umírali po tisících.
  Oleg Rybačenko a Margarita Magnitnaja pracovali s meči, jako by mávali jako fanoušci. A prosekat nepřátele Ruska ve velkém.
  Margarita házela jehly bosou nohou, udeřila Poláky a s úsměvem prohlásila:
  - Mám super holku!
  Oleg Rybačenko také házel jehly holými prsty dětských nohou, bil své protivníky a pištěl:
  - No, od šroubu!
  A děti opět začaly trhat polské jednotky a žoldáky, takže doslova vykrváceli. A mladí bojovníci předvedli nejvyšší akrobacii a bojové dovednosti. Jsou opravdu skvělé.
  Oleg Rybachenko, kácení nepřátel Ruska, zpíval:
  - A jdou na moře, skvělí chlapi!
  Margarita znovu hodila jehly bosou nohou a zapištěla:
  - Mořský živel! Mořský živel!
  Válečnice, jako obvykle, nejvyšší třídy, je to bojovnice. A nezastavujte ji, nevyhrajte.
  Oleg řeže polskou armádu a najednou píská. A tisíce vran omdlely a udeřily do lebek Poláků a žoldáků.
  Margarita to také vzala a zapískala a také srazila vrány na nepřátele. Dostali infarkt a padali jako koně sražení k smrti.
  Dívka zavrčela:
  - Sláva naší vlasti, Rusku!
  A znovu její bosé nohy mrštily smrtícím uhelným granátem. A jak to vybuchne a rozdrtí spoustu protivníků.
  Margarita zpívala a vyceňovala zuby:
  - Sláva udatné vlasti,
  Žijme za komunismu!
  A dívka běžela svými meči na větrný mlýn, prosekala masu protivníků a v hrdle zapištěla:
  - Vítej svatý komunismus!
  A její obnažená pata zasáhla čelo německého vévody a rozbila protivníkovu lebku.
  Marguerite vrčela:
  - Ke slávě vlasti, svobodný po staletí!
  A dívka si to zase vezme a zahvízdá si z plných plic ... A na Poláky padnou celé zástupy vran.
  A doslova se propíchnou skrz.
  Oleg Rybačenko souhlasně přikývl a sekal Poláky svými meči jako mlýn:
  - Jsem velký mistr světa!
  A pak hochovy holé prsty znovu vrhly granát s uhlím a roztrhaly protivníky.
  Chlapec byl skutečně velmi temperamentní a chladný. A zabil nepřátele Ruska bez jakéhokoli soucitu.
  Margarita, která drtila nepřátele, zapištěla:
  - Smyk, smyk někam, smyk mě!
  A teď dívka s holými prsty u nohou hodí dar smrti smrtící silou.
  A roztrhat sto Poláků. A zařval z plných plic:
  - Za svaté Rusko!
  A holá dětská pata se poddá přítomnosti zkázy.
  Oleg Rybachenko pokračoval v boji, zpíval:
  - Sláva myšlenkám komunismu! Pro život a svobodu!
  A s holým podpatkem chlapec podlehl daru vyhlazení...
  V tu chvíli ruští vojáci provedli výpad z Brestu. A zaútočili na již bezkrevnou a zdrogovanou armádu Poláků. Ti, kteří nedokázali odolat drtivé ráně, ruští vojáci uprchli.
  Oleg Rybačenko a Margarita Korshunova běží k ruské armádě. Jejich holé paty, jak se mihotají.
  Margarita s úsměvem poznamenala:
  - Ty a já jsme věčné děti... Je to tak romantické!
  Oleg souhlasil s tímto:
  - Ano, velmi romantické. Opravdu, jako kluk jsem v sobě okamžitě pocítil příval energie a veselí. Mladé tělo a dokonce superman. A máte pocit, že nemáte žádné starosti a žádné problémy!
  Margarita vyskočila výš, srazila bouli holým podpatkem a poznamenala:
  - To není problém!
  Oleg poznamenal a běží dále:
  - To je dobré, když jsi kluk tělem. Můžete vyhrknout jakýkoli vtip, jakoukoli vulgárnost, naprosto jakoukoli hloupost a všichni se budou jen smát. A nikdo si nebude myslet, že jsi hlupák.
  Margarita se zachichotala a poznamenala:
  - Možná... I když být věčnou dívkou je otravné. Pro kluka je to jednodušší, ale pro mě ne!
  Oleg se zasmál a poznamenal:
  - No nic, jsme nesmrtelní. Dříve nebo později se dožijeme budoucnosti a naučíme se, jak tam změnit svá těla!
  Margarita s tím souhlasila:
  - Pojďmě se učit. A muž se může stát ženou a žena mužem!
  Oleg potvrdil:
  - A nebudou žádné problémy se sexuálními menšinami!
  Nesmrtelné děti cestou narazily na švédský oddíl. Chlapec a dívka je posekali bez velkého obřadu. Bylo to extrémně snadné.
  A běželi dál.
  Nesmrtelné děti spěchají a blýskají na holých, kulatých podpatcích. A zase mluví.
  Terminator Boy říká:
  - Zde ve filmu "Highlander" byla také epizoda se získáním nesmrtelnosti. A rozhodně je skvělé žít pět set let. Někteří žili déle...
  Margarita Magnitnaya s úsměvem poznamenala:
  - A jak to přetěžuje psychiku? Paměť mnoha staletí!
  Oleg Rybačenko se zasmál a poznamenal:
  - Přetížení... Opravdu kapitálně! Pokud jste ale v dětském těle, pak vše vnímáte mnohem snadněji!
  Margarita se smíchem poznamenala:
  - Tady zabijete tolik lidí a vnímáte to, jako by to byla počítačová hra. Necítím žádnou bolest, žádný šok, žádný stud!
  Oleg se uchechtl a poznamenal, uchechtl se:
  - Ano, opravdu, moje holé, dětské nohy pleskají o kaluž krve, a to je dobré a zábavné!
  
  OPĚT MIDWAY VŠECHNO ZMĚNÍ
  Vítězství Japonska v bitvě u Midway vedlo ke konečnému převzetí iniciativy Zemí vycházejícího slunce. Samurajové dokázali dobýt Havajské souostroví a porazili Spojené státy na moři. A napadli Indii.
  Aby si Británie udržela svou největší kolonii, převedla část vojáků z Egypta.
  Kvůli čemuž se operace Torch neuskutečnila. A Rommel unikl porážce. Ale na druhou stranu měli nacisté ještě neštěstí u Stalingradu. A kolaps fronty v zimě dvaačtyřicet - třiačtyřicet let. Ale na druhou stranu Mainsteinův protiútok zvítězil na síle. Protože Hitler neposlal posily do Afriky, několik dalších divizí se zúčastnilo nacistické protiofenzívy. A hlavně v letectví byl poměr příznivější. Navíc Spojené státy skutečně omezily bombardování Třetí říše. A v Maroku nebylo žádné přistání.
  Nacisté, kteří měli více sil, včetně nejnovějších tanků: "Tiger" a "Panther", rozdrtili bok sovětských jednotek. A dokázali obklíčit a vzít nejen Charkov a Bělgorod, ale také Kursk. Porážka Rudé armády byla silnější a ztráty byly mnohem větší. A úspěchy nacistů díky oddílům, které nebyly přeneseny do Afriky, aby neslavně zahynuly na Sahaře, byly vyšší. A třicet zbrusu nových tanků Tiger dokázalo přidat údernou sílu a neuvízly v písku. Kromě toho byl celkový počet německých tanků velký, protože Němci nejen nepřevezli vybavení do Afriky, ale také vyrobili znatelně více vozidel.
  Protože intenzita bombardování továren Třetí říše klesla. Silnější Američané prakticky nebombardovali a Britové sami se nedokázali vyrovnat se způsobením výrazných škod.
  Odklon části britských sil do Indie měl další důsledky. Pilot a superes Hans Marcel nezemřel při nehodě, ale zúčastnil se bojů na východní frontě. Jeho vystoupení pro sovětské piloty bylo skutečným šokem. Hans Marcel se stal známým jako černý ďábel. A byl to skvělý letecký odstřelovač.
  Jeho vystoupení na východě způsobilo šok. Do konce září 1942 Hans Marcel překročil sto padesát sestřelených letadel. A do nového roku to dosáhlo na dvě stě padesát letadel. Za což obdržel Řád německé orlice s diamanty. Což se obvykle předávalo pouze státníkům.
  Za tři sta letadel byl Hans Marcel znovu vyznamenán Rytířským křížem Železného kříže se stříbrnými dubovými listy, meči a diamanty. A bylo to cool...
  Za čtyři sta letadel dostal Hans Marcel jako první Rytířský kříž Železného kříže se zlatými dubovými listy, meči a diamanty. A za pět set byl vyznamenán Velkým křížem Železného kříže, vyznamenáním, které měl jen Hermann Goering.
  Marseille slavně zabodovala na východní frontě. A doslova lovil a řítil se na sovětská letadla ...
  Pak ale přišlo jarní tání a boje doslova zamrzly.
  Nastala provozní pauza. Ve Třetí říši ještě v únoru vyhlásili totální mobilizaci a nashromáždili síly. V SSSR také nashromáždili sílu ...
  Němci by teoreticky měli postoupit v létě, ale kam? U Stalingradu se mi znovu lézt nechtělo.
  Moskevský směr je příliš opevněný. Kamkoli jdeš, všude je zle. A Führer se rozhodl zaútočit na... Egypt. A dostat Británii z války. USA už nejsou ve válce. Výpočet byl založen na získání zdrojů černého kontinentu a Blízkého východu. A to by mohlo učinit Třetí říši neporazitelnou!
  Německé jednotky zasadily svůj první úder Maltě. Bylo to použití velkých mas letadel a poté přistání s vítězným úspěchem. Poprvé v bitvách byly použity bombardér Yu-288 a stíhačka ME-309. A to je obrovský dopad, opravdu smrtící.
  A skutečně, Malta byla dobyta a je mnohem jednodušší převést jednotky do Afriky. A pak ve Španělsku Hitler vyvinul tlak na Franca. A přesto souhlasil s tím, že nechá vojáky jít na Gibraltar. A citadela byla dobyta bouří. A tento útok byl překvapivě úspěšný. Poté se velké síly nacistů začaly přesouvat do Maroka a zmocňovaly se černého kontinentu.
  A v srpnu začala velká ofenziva nacistů v Egyptě. Bitev se účastnili jak "Tygři", tak "Panther" a "Lvi" a "Ferdinandové". A také tank "Lev". Toto auto se však neospravedlnilo. Ukázalo se však, že "Tygři" byli pro Brity skutečným šokem. Nacisté prolomili obranu a porazili Brity. Alexandrie byla také dobyta a nacisté dosáhli Suezského průplavu. A to jsou velké výhry.
  Poté nacistické hordy napadly Blízký východ. Byli podporováni mocným úderem i Turci. A nacistům se podařilo dobýt Irák, Kuvajt a Saúdskou Arábii. Dostali se do Íránu, ale tam se k nim přesunuly jednotky SSSR.
  Stalin čekal dlouho... Ale 1. září 1943 začala ofenzíva na jižním křídle. Boj byl extrémně tvrdý. Němci ale byli připraveni a spoléhali na obranu do hloubky. Přitom zoufale bojovali a například Panther se ukázal jako velmi účinný stroj v obraně. Jeho slabina: časté poruchy a relativně tenký boční pancíř nejsou v obranné bitvě tak výrazné. Stejně jako špatná kvalita běhu "Ferdinand". A "Tygr" se ukázal jak v ofenzivě, tak v obraně - univerzální stroj.
  Ani nejnovější ME-309 nebyl špatný a jeho rychlost a výzbroj byly na nejlepší úrovni. Sice poněkud horší s ovladatelností, ale při správné bitevní taktice to není tak podstatné. Němci měli také mnoho protiletadlových děl. A dobře organizovaná obrana s relativně plochou přední linií.
  Boje se protáhly až do pozdního podzimu a Rudá armáda dokázala postoupit jen o deset až patnáct kilometrů. A utrpěl těžké ztráty.
  Neúspěchem skončil i pokus sovětských vojsk o postup středem. Němci drželi pevnou obranu a důkladně se opevnili. Navíc druhá a třetí linie obrany byly ještě silnější než první. Což poněkud oslabilo dopad sovětského dělostřelectva.
  Do zimy Němci ovládli polovinu Afriky a Blízký východ. Nejvýznamnější je ale japonský útok na Dálném východě. A rozptýlení významných sil Rudé armády. A došlo k rozdrcení sovětských vojsk. Významné síly Třetí říše byly spíše odkloněny.
  V zimě se Rudá armáda pokusila znovu postoupit ve středu a na jihu a také u Leningradu. Japonská fronta však Němcům usnadnila obranu. Samuraj navzdory mrazu zuřivě šplhal vpřed a odváděl značné síly.
  A nacisté dokončili dobytí Afriky na jaře a v zimě a měli po ruce kolosální zdroje. V květnu padl i Írán a v červnu Němci dobyli polovinu Indie neokupované Japonci a spojili se s nimi.
  Nacisté bojovali s "Pantherem" -2 s 88mm děly a vážícími padesát tři tun, s motorem o výkonu 900 koňských sil, a "Tigerem" -2 s motorem o výkonu tisíc koňských sil. Tyto vozy se ukázaly jako s přijatelnými jízdními vlastnostmi.
  Téměř úplná absence bombardování umožnila zahájit práce na výkonnějších motorech dříve a dokončit je. Přestože "Panther" -2 a "Tiger" -2 stále nebyly dostatečně dokonalé, s bojovou rolí se vyrovnaly. Sovětské T-34-85 a IS-2 se ukázaly být slabší... A nedokázaly se chopit iniciativy.
  V létě se Rudá armáda pokusila postoupit středem, ale padla do pasti a byla zcela poražena. Ve vzduchu měli nacisté již v sérii ME-262 a TA-152 a další výkonné typy zbraní. Iniciativu zcela vlastnili. Němci, kteří překonali SSSR ve výrobě letadel, zvýšili také svou kvalitativní převahu. A bili Rudou armádu na obloze jako kotleta.
  Marseille obdrželo za sedm set padesát letadel Rytířský kříž Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty. Jedná se o speciální ocenění pro odlišení hrdiny. A tisíc sestřelených marseillských letadel bylo vyznamenáno hvězdou Rytířského kříže Železného kříže s platinovými dubovými listy, meči a diamanty.
  Během svého života se stal legendou a skutečným Božstvem. A za jeho hlavu určil Stalin odměnu milion zlatých rublů.
  Ale bohužel, nebylo možné ho porazit.
  Za dva tisíce sestřelených letadel dostal Hans Marcel Hvězdu rytířského kříže, Železný kříž se zlatými dubovými listy, meči a diamanty.
  To bylo super-eso.
  Po porážce sovětských vojsk v centru šli do Moskvy a narazili na obrannou linii Mozhaisk.
  Potom Führer nařídil postupovat na Kavkaz. A Turecko tam také otevřelo frontovou linii.
  Během podzimu a zimy 1944 a počátkem roku 1945 dobyli nacisté i Kavkaz... Nastal 45. rok... Koncem března začal Fritz postupovat podél Volhy směrem na Saratov. a Kujbyšev.
  V bitvách již byly přijímány nejnovější nacistické tanky z řady E a na obloze zuřila Luftwaffe. Zdálo se, že SSSR už nemá šanci.
  A z východu lezlo Japonsko.
  SSSR praskal ve švech. Jeho pracovní síla rychle ubývala ve válce na dvou frontách.
  Stalin si za těchto podmínek uvědomoval bezvýchodnost situace a nabídl mír za jakýchkoli podmínek.
  Hitler souhlasil za předpokladu, že dostane pobaltské státy, Ukrajinu, Bělorusko, Kavkaz a dále hranici podél Volhy, pozemky podél Moskvy, stejně jako Karélii a Leningrad až po Astrachaň a vše, co Němci již obsadili ve střední části Asie. A tam už vstoupili do Kazachstánu.
  Japonsko také obdrželo své kusy na Sibiři.
  Stalin s tím souhlasil, protože to byla jediná šance, jak zachránit SSSR a udržet Moskvu.
  Navíc jste ještě devadesát devět let museli platit reparace Třetí říši. A to je velmi ponižující. A zlaté rezervy SSSR byly odvezeny do Německa.
  Rusko ztratilo hodně, ale dokázalo alespoň částečně přežít. A Hitler, znepokojený projektem Machkhent, se rozhodl skoncovat se Spojenými státy.
  V srpnu 1945 byla podepsána mírová smlouva se SSSR. A nyní nacisté obrátili své tváře ke Spojeným státům.
  Amerika se skutečně pokusila vytvořit atomovou bombu, ale její práce byla pomalá. Na jaře 1946 se nacisté začali vyloďovat v Grónsku a na Kubě.
  A část jejich sil byla přesunuta do Argentiny. Na Kubě místní obyvatelstvo podporovalo německé jednotky a vylodění bylo úspěšné. Fritz a Japonci začali utahovat prsten. Přestěhovali se po Latinské Americe. Brazílie vstoupila do války na straně Třetí říše. Situace se zhoršila.
  V létě se boje obrátily o Kanadu, kde se Fritz pokusil vytvořit předmostí.
  Gerda a její posádka bojovali na E-50 ve vylepšené verzi. Auto vážilo pětašedesát tun. Má dělo ráže 105 mm s délkou hlavně 100 EL.
  Čelní pancíř je 250 mm a boční pancíř je 170 mm. Tento tank měl motor o výkonu 1500 koní a vynikající jízdní vlastnosti.
  Američané se tomu tedy nemají co bránit. Zastaralý, i když masivní Sherman byl dost dobrý jen na to, aby s ním zabodovala německá tanková esa. Pershing je o něco lepší, ale jeho dělo je stále poměrně slabé proti vylepšenému rozložení E-50. A jen "Supershing", nepříliš masivní tank, měl šanci proniknout do boku a poblíž tanku, ve kterém jela Gerda a její posádka.
  Dívka z Třetí říše střílela holými prsty na joysticku, trefila americký tank a vrčela:
  - Mám super třídní holku!
  Charlotte také střílela na americké tanky a souhlasila:
  - A ty jsi hyperaktivní!
  Christina znovu vystřelila holými prsty na auto Yankee a zapištěla:
  - Toto je strategie velké hry!
  Magda také vystřelila s pomocí holých prstů na svých ladných chodidlech a poznamenala:
  - Holky raději mluvte o Bohu!
  Gerda znovu vystřelila na holé patě a poznamenala:
  - Když se podíváte, nepotřebujeme Bibli. Jsme Árijci, ne Židé. A neměli bychom se sklánět na úroveň ovcí nebo koz!
  Christina energicky přikývla a vyslala další projektil holými prsty:
  - Samozřejmě že ne! Zejména v Bibli bude beránek pást spasené národy železnou holí. Co potřebujeme ke štěstí?
  Magda naštvaně odpověděla:
  - A co chceš v genovém ohni?
  Charlotte se zasmála a odpověděla a střílela na Američany holými prsty:
  - Můžete myslet na něco hroznějšího než oheň! A že inkvizitoři, kteří upalují čarodějnice na hranici, jsou triviálně sadisté!
  Magda rezolutně prohlásila a nahou patou stiskla tlačítko joysticku:
  - Je to velmi kruté! A nemají žádnou víru!
  Gerda rozbila americké dělo a poznamenala:
  Kdo má pravou víru?
  Magda odpověděla s povzdechem:
  - Takových lidí je velmi málo!
  A opět vystřeleno pomocí holých prstů dlátových nohou.
  Ano, děvčata tady a v diskuzích jsou silná. A dokážou hodně ukazovat a mrkat safírovýma očima.
  A válka probíhá. A na obloze jsou bitvy. Albina a Alvina vybírají účty a mnoho letadel už bylo osobně sestřeleno.
  A jejich agresivita nezná mezí.
  Albina nahými prsty na nohou poslala zabijácký dar smrti a zaštěbetala:
  Sláva lásce Kristově!
  Alvina, také pomocí holých prstů, odřízla americké auto a dodala:
  - Co je vzdušné a čisté!
  A děvčata se opět věnovala sestřelování amerických letadel.
  Ale tohle je válka jako válka. Již v létě byla dobyta část Kanady. A pak přešel podzim.
  Němci zaútočili na Toronto. Jednají energicky. Budou mít tanky a kulomety lepší než americké. Objevil se u Fritz a Tiger-3. Evoluce stroje E-75. Také silný: čelní pancíř tři sta milimetrů, boční pancíř dvě stě. A zbraň je dlouhá 128 mm s hlavní 100 EL. A takový tank se ukázal dobře. I když je to moc.
  Fritz postupoval a dobýval město za městem.
  V zimě už vyrážejí ze severu na americké území. A tam zlomili zarputilý odpor Yankeeů.
  Amerika neměla šanci. Ale atomová bomba nefungovala.
  Amerika je bombardována těžkými TA-400. Ještě výkonnější TA-500, které ničily hlad a vojenská zařízení.
  Na jaře už Němci zajali Kanadu úplně a část Spojených států. A během samotného jara dobyli Philadelphii a mnoho dalších území.
  Více než třetina USA a Aljašky byla dobyta. A také Mexiko bylo dobyto americkými a japonskými jednotkami.
  V létě ofenziva nacistů pokračovala. A šance Spojených států se nám rozplývaly přímo před očima.
  V srpnu začali nacisté útočit na New York. Bojů se účastnily létající talíře.
  Zde jeden z nich bojoval s Evou a Agátou. Dvě krásné dívky v bikinách řídily silné auto.
  Letěla kolem ní laminární tryska a byla nezranitelná ručními palnými zbraněmi. A samotné dívky využívaly při střelbě tepelné paprsky.
  Eva stiskla tlačítko joysticku holými prsty, chrlila tepelné paprsky, zažehla nepřátele jako plamen a cvrlikala:
  - Sláva Třetí říši!
  Agáta, střílející holými prsty, také z plných plic vrněla:
  - Ať vyhrajeme!
  Dívka je nesmírně bojovná a krásná. A jak mlátí nepřátele laserem.
  A tepelné paprsky roztaví další americký tank.
  A na souši Gerda zaútočí. Také bojovná dívka.
  A nyní je ona a její posádka již v samém středu. A střely se odrážejí od věže tanku. A samy dívky zasáhnou Yankees. A roztrhají celý mrak lidí a budou jednat se vší agresí. Válečníci jsou tak hraví a chrti, s holýma vytesanýma nohama.
  Dokonce i zpívají a vyceňují zuby. To jsou bojovné krásky Třetí říše. A střílejí dost dobře. A probodávají nepřátele jako jehly olejem skrz naskrz.
  New York už padl. USA kapitulují a jejich jednotky se vzdávají.
  Tím se obrátila další stránka historie. Zdá se, že je to vítězství... Ale po chvíli Hitler dobyl Latinskou Ameriku.
  A 20. dubna 1953 zahajuje válku s Japonskem a jeho koloniemi. Síly Třetí říše mají výhodu v technologii.
  A útočí silnými zbraněmi. Včetně nezranitelných létajících talířů.
  Albina a Alvina bojují v disco-letadle. Jsou to bojující dívky, ale říkají, co jiného. A holými prsty mačkají tlačítka joysticku.
  Zde jsou na ofenzívě hořící japonské jednotky.
  Tepelné paprsky létají jako koberec. A dívky se smějí samy sobě. A třást jejich ňadry s šarlatovými bradavkami.
  Albina dokonce zpívala:
  Nikdo nás nezastaví, nikdo nás neporazí!
  A nahým podpatkem mačkala tlačítka joysticku a zasáhla protivníky. Je to taková dívka, zrozená z vlčice.
  Alvina také mačká tlačítka joysticku holými prsty na nohou a kvílí:
  - Pro mou vesmírnou sílu zaženeme prezidenta JZD do hrobu!
  A mrkni na kamaráda!
  Ano, bojovníci jsou velmi hbití a rychlí jako blesk. Jsou v plamenech.
  Albina zamíří bosou nohou a vystřelí tepelný paprsek. Spaluje protivníky a skřípe:
  - Za moje velká vítězství!
  Ano, děvčata zde jsou z nejvyššího patra a třídy. Dokážou věci, které ostatní neumí. A rozdrtí Japonce zběsilou energií vlčat.
  Ale nejen Němci a další zahraniční armáda zabíjejí samuraje.
  Do války vstoupil i SSSR, kterému nyní velel Berija. Zde mimochodem dříve v březnu 1951 zemřel Stalin, rozrušený porážkou s Třetí říší. A Berija se dokázal chopit moci. A teď, i když se posílil, je v jednom týmu s Hitlerem.
  A společně zaútočí na samuraje.
  A posádka Elizabeth bojuje s Japonci v Primorye. Dívka je velmi bojovná a aktivní.
  Bojují samozřejmě naboso a v bikinách. A mlátit samuraje s nadšením.
  Ještě při zpěvu;
  A boj opět pokračuje
  A srdce je v hrudi úzkostné ...
  A Lenin je tak mladý
  A mladý říjen je před námi!
  A nyní Elizabeth vystřelí holými prsty z děla tanku T-54 na japonské auto a probodne ji k smrti.
  Pak zavrčela:
  - Sláva éře komunismu!
  Ekaterina také mlátila nepřítele holými prsty na nohou. Prorazila samurajský tank a agresivně poznamenala:
  - Není slavnější země, než je ta naše!
  Elena vystřelila na nepřítele a zavrčela:
  - Na Zemi bude éra komunismu!
  Euphrasia, také pomocí holých prstů, mlátila a cvrlikala:
  "Smrt zlému prezidentu-satanovi!"
  Zdejší válečníci musí být z nejvyšší a bojové třídy.
  A na obloze získávají účty Anastasia Vedmakova a Akulina Orlová.
  Anastasia sestřelila japonskou stíhačku a zpívala:
  - A bosé dívky létají na obloze!
  Akulina, která odřízla samuraje pomocí holých nohou, zaštěbetala:
  - Skvělý prvek! Skvělý prvek!
  Válečníci si hrají se svaly tisku. Jsou v naprostém pořádku a jsou schopni vyhrát válku vtipně.
  Anastasia sestřelila další letadlo, vzala ho a zavrčela:
  - Dojde ke skvělému zajetí nepřátel a jejich porážce!
  Akulina s tím souhlasila a srazila nepřítele holými prsty na nohou:
  - Zařídíme úplnou cestu!
  Japonci byli pod tlakem...
  Zde se do bitvy zapojuje sovětský tank LP-10, na kterém bojují dívky z posádky Alenky.
  A bojují ve velkém autě se 130mm kanónem.
  Alenka střílí holými prsty a cvrliká:
  - To je sláva komunismu!
  Anyuta také zmlátila svého soupeře. Zasáhl nepřítele a zakňučel:
  - Ve jménu nových nápadů!
  A také se plácla do holé paty.
  Alla stiskla tlačítko joysticku s šarlatovou bradavkou. Udeřila samuraje a vykřikla:
  - Pro velikost země!
  Maria střílející na nepřítele zapískala:
  - Za jednotu Rusů na celém světě!
  A ke střelbě používala i jahodovou bradavku.
  A olympiáda zasáhne nepřítele. Rozbije spoustu bojovníků a cvrliká:
  - Pro Rusko, nejsvětější na světě!
  A také s holým podpatkem se poddá nepříteli.
  O dívkách je třeba říci, že jsou extrémně temperamentní. A mají kolosální houževnatost.
  Japonsko samozřejmě nemůže takovému tlaku odolat.
  Kromě toho Fritz také používal jaderné zbraně. Což se ukázalo jako totální šok.
  Válka skončila za šest měsíců.
  SSSR získal zpět své dříve ztracené země a Třetí říše dobyla samuraje a všechny jejich kolonie.
  Hitler už nebojoval... Strávil majetek... Jen v Číně stále probíhaly místní bitvy. A tam rozdrtili Rudou armádu Mao Ce-tunga. Letecká havárie Adolfa Hitlera změnila 1. května 1958 běh světových dějin. A výrazně se to změnilo... Göring, který drogoval, už v té době zemřel. Himmler, který se stal příliš vlivným, byl odstraněn samotným Führerem. Na jeho místo nastoupil Schellenberg, ale i on zemřel na rakovinu. A zkrátka, oficiálním nástupcem Führera byl mladý Wolf Kleiman, Schellenbergův nástupce.
  Novému politikovi bylo pouhých pětatřicet let a zahájil demokratické reformy. Byly však málo použitelné.... A Třetí říše z přemíry demokracie vzala a rozpadla se...
  SSSR pod vedením Lavrentyho Palycha Beriji byl oživen a posílen. A začal pod sebou shrabovat trosky Třetí říše. Tak se znovuzrodilo sovětské impérium.
  A ukázalo se, že Lavrentij Palych Berija se místo popraveného poraženého stal největším vládcem sovětského Ruska. Ještě vyšší a chladnější než Stalin!
  Zde je alternativní historie!
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"